ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

majidli
30-05-2013, 22:44
دوستان یه بکاپ از پیامام تو مموری کارت دارم/بهترین برنامه ای که برای رستور کردن پیشنهاد میدید چیه؟!!

AryanLand
31-05-2013, 00:42
دوستان یه بکاپ از پیامام تو مموری کارت دارم/بهترین برنامه ای که برای رستور کردن پیشنهاد میدید چیه؟!!

سلام

همون برنامه ای که باهاش بکاپ روگرفتید.:11:

AryanLand
31-05-2013, 00:44
سلام دوستان

چند روزی میشه که ear speaker گوشی موقع تماس نویز داره ... + صدا هم نمیره ... تا اینکه امروز کلا قطع شدن جفتشون ... اما وقتی تو حالت speaker میزارم صدا واضح و صدای من هم میره ...

ممنون میشم راهنمایی کنید چطور مشکل رو حل کنم

گوشیمم Galaxy SII هست

ویرایش : بعضی مواقع وقتی restart میکنم گوشی رو مشکل حل میشه ...

احتمال اینکه مشکل سخت افزاری باشه رو میزارم واسه آخرین مرحله !

سلام.

یه وایپ کنید گوشی رو احتمال داره درست بشه.(اگه سخت افزاری نباشه)اینجور مشکلات میتونه از تداخل برنامه ها با هم باشه.:11:

AryanLand
31-05-2013, 00:45
دوستان کسی نبود جواب این سوالمو بده..

سلام.

خیر مشکلی پیش نمیاد.:11:

Milad4171
31-05-2013, 09:39
دوستان .بهترین GPS آفلاین چی هست ؟؟ کسی اگه داره و بدون مشکل استفاده میکنه یه کمکی هم به ما بکنه:n02:
انقدر که دانلود کردم و نتونستم کار کنم خسته شدم. نقشه رو نشون نمیده اصن!:n27:

majidli
31-05-2013, 09:44
سلام

همون برنامه ای که باهاش بکاپ روگرفتید.:11:
گفتم الان اینو جواب میدیدا:n02:
دوست خوبم من بکاپ رو از خود گوشی بدون هیچ برنامه ای(رام گوشی) گرفتم الان رام گوشی رو عوض کردم/میخوام رستور کنم، دنبال یه برنامه ام که بتونه اینکارو انجام بده!!:n12:

majidli
31-05-2013, 09:59
دوستان .بهترین GPS آفلاین چی هست ؟؟ کسی اگه داره و بدون مشکل استفاده میکنه یه کمکی هم به ما بکنه:n02:
سلام
برو این لینک گذاشتم دانلود کن و مطابق توضیحاتش نصب کن
منم مثل شما در به در دنبالش بودم تا اینو پیدا کردم
حرف نداره خداییش
سریع قفل میکنه رو ماهواره
امیدوارم به کارت بیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payam178
31-05-2013, 10:02

به نظر من maverik
فقط باید نقشه هایش را خودت دانلود کنی و درون نرم افزار اضافه کنی

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-05-2013, 15:02
دوستان بامرام , بر همگی سلام . یه سوالی پیش اومده برام . آیا جائی هست که بشه نقشه ی کاملِ گوگل ارتِ ایران رو برای گوشی دانلود کرد ؟

Haniiii
02-06-2013, 06:24
سلام.

یه وایپ کنید گوشی رو احتمال داره درست بشه.(اگه سخت افزاری نباشه)اینجور مشکلات میتونه از تداخل برنامه ها با هم باشه.:11:

گوشی رو ریست کردم ... ولی بازم همون مشکل ... شدید تر هم شده ! ...

وقتی میره رو حالت speaker میکروفونش کار میکنه ... ولی تو حالت عادی نه ! !!!

مگه میکروفونی که برای حالت speaker در نظر گرفتن فرق داره ؟

hamidcivil
02-06-2013, 14:28
'گوشی من هر دو یا سه روز یه دفه خاموش میشه چرا اینطوری میشه؟

مدل گوشی گالکسی ACE S 6802

majideblis
02-06-2013, 20:21
سلام دوستان
من یه گوشی s advans دارم مشکلی که دارم اینه که وقتی به سایت دانشگاه میرم (دانشگاه ازاد) اون بالای سایت یه حالت کرکره ای که وقتی با کامپیوتر موس روش میره میاد پایین ولی تو گوشی نمیشه این کارو کرد به نظر شما چیکار کنم؟
چی گفتم امیدارم متوجه شده باشید عکسشم گذاشتم
ممنون میشم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bahadorgamer
02-06-2013, 22:29
سلام دوستان
من یه گوشی s advans دارم مشکلی که دارم اینه که وقتی به سایت دانشگاه میرم (دانشگاه ازاد) اون بالای سایت یه حالت کرکره ای که وقتی با کامپیوتر موس روش میره میاد پایین ولی تو گوشی نمیشه این کارو کرد به نظر شما چیکار کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید

منم این مشکلو دارم.گوشیم منوی های کرکره ای رو باز نمیکنه با خیلی از مرورگرها هم تست کردم ولی این مشکل همچنان برقراره.فکر کنم مشکل از خود سایت هاست که برای مرورگر کامپیوتر طراحی شدن و گوشی رو ساپورت نمیکنن.

AryanLand
02-06-2013, 22:31
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید
سلام.

معمولا" با تاچ کردن اون مثلث کوچیک منو ها باز میشه .تست بفرمائید.:11:

majideblis
03-06-2013, 10:51
سلام.

معمولا" با تاچ کردن اون مثلث کوچیک منو ها باز میشه .تست بفرمائید.:11:
نه داداش نمیشه اگه میشد که من اینجا مطرحش نمیکردم
یه سوال دیگه
من میخوام یه سری فیلم ها رو مخفی کنم با نرم افزار Gallery Lock Pro v1.3.2 نتونستم کاری از پیش ببرم طرز استفاده از این نرم افزارو بلد نیستم هر کاری کردم نشد
میشه بگید چه طور باید فیلمهامو مخفی کنم
ممنون میشم:n16:

hamidcivil
03-06-2013, 11:17
نه داداش نمیشه اگه میشد که من اینجا مطرحش نمیکردم
یه سوال دیگه
من میخوام یه سری فیلم ها رو مخفی کنم با نرم افزار Gallery Lock Pro v1.3.2 نتونستم کاری از پیش ببرم طرز استفاده از این نرم افزارو بلد نیستم هر کاری کردم نشد
میشه بگید چه طور باید فیلمهامو مخفی کنم
ممنون میشم:n16:
مخفی نمیخاد بکنی کافیه پسوندش را تغییر بدی مثلا پسوندش را بزار TXT یا...

hamidcivil
03-06-2013, 11:18
؟؟؟؟؟؟:n27:

majidli
03-06-2013, 11:57
دوستان کسی برای مشکل وای فای اندروید 4(رام کاستوم) راه حلی داره آیا؟:n13:

majidli
06-06-2013, 08:40
اقا چرا ما تا سوال پرسیدیم این تاپیک خوابید:n27:

Ali_Best
06-06-2013, 11:28
خب مدل گوشیتون چیه؟ تو تاپیک مربوطه مطرح کنید و بررسی کنید تاپیکش رو ببینید کدوم رام این مشکل رو نداره
رام بدون مشکل معمولا نصب میکنیم نه رامی که مشکل داشته باشه و بعد بخوایم خودمون درستش کنیم چون این امکان رو نداریم قاعدتا

پ.ن: همه کاستوم های 4 هم مشکل وای فای ندارند الزاما

amir-shakh
06-06-2013, 19:25
من واسه گوشیم یه مموری 16 گیگ خریدم میخوام بدونم چه جوری میتونم بازی و نرم افزارهای جدید و نصب کنم جوری که فایل های دیتا رو بریزم رو مموری
ضمنا نمیخوام گوشیمو روت کنم
گوشی : SONY XPERIA ACRO S

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-06-2013, 18:55
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید

سلام
مرورگر گوشیتون همه ی قابلیتهای مرورگر لپ تاپ رو نداره

poonel
10-06-2013, 00:28
سلام. من Xperia P دارم. نمی دونم چه نرم افزاری نصب کردمه که روی گوشیم همش تبلیغ میاد!

متاسفانه گوشیم روت نیست که بتونم عکسش رو بزارم.

هر چند ساعت یه زنگ nontification میخوره. بعدش منو کرکره ای بالای صفحه رو باز می کنم ، میگه بیا تو سایت مثلاً فلان آنتی ویروس رو بخر.

چطوری باید تبلیغاتش رو حذف کنم؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-06-2013, 01:55
سلام .
سوال :
تو ایران viber و skyp کار میکنه ؟

میشه راحت با داخل و خارج ایران تماس گرفت ؟

h!tman
10-06-2013, 09:32
وایبر رو خودمون بستیم
اسکایپ هم باز خودمون نصفه نیمه بستیم ( برای بعضی آی اس پی ها وصله)
اگر راستشو بخواید واتز اپ هم تحریم شدیم هم خودمون بستیم.
تانگو کار میکنه که اونم به زودی میبندیم : ))))))))))

Pami
10-06-2013, 13:03
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید

فایرفاکس نسخه 21 رو امتحان کنین احتمال زیاد پشتیبانی میکنه

AryanLand
10-06-2013, 21:17
سلام .
سوال :
تو ایران viber و skyp کار میکنه ؟

میشه راحت با داخل و خارج ایران تماس گرفت ؟

وایبر رو خودمون بستیم
اسکایپ هم باز خودمون نصفه نیمه بستیم ( برای بعضی آی اس پی ها وصله)
اگر راستشو بخواید واتز اپ هم تحریم شدیم هم خودمون بستیم.
تانگو کار میکنه که اونم به زودی میبندیم : ))))))))))

سلام.

لاین هم کار میکنه وخوبه.
وایبر هم واسه من گاهی کار میکنه و گاهی کار نمیکنه.یکی در میون شده.:11:

majidli
10-06-2013, 21:33
کسی پاسخی نداشت:n22:

h!tman
10-06-2013, 21:50
کسی پاسخی نداشت:n22:
دوست عزیز مشکلی نداره،شما گوشیتون چیه؟

majidli
10-06-2013, 21:51
دوست عزیز مشکلی نداره،شما گوشیتون چیه؟
desire:n27:

h!tman
10-06-2013, 21:58
این مشکل رام اچ تی سی هست، بهتره که به فروم اندروید یا موبایلستان مراجعه کنید و رامتون رو تعویض کنید

D E M O N
11-06-2013, 01:00
سلام
این فروشگاههای موبایل چه طوری کلی نرم افزار رو یکدفه رو گوشی نصب میکنند؟
با استفاده از این نرم افزارهای کنترل گوشی مثل WondersharMobileGo هست؟

AryanLand
11-06-2013, 01:42
سلام
این فروشگاههای موبایل چه طوری کلی نرم افزار رو یکدفه رو گوشی نصب میکنند؟
با استفاده از این نرم افزارهای کنترل گوشی مثل WondersharMobileGo هست؟

سلام.

این برنامه ای که گفتید رو نمیشناسم.( باهاش کار نکردم) اما برنامه هایی مثل apk bach installer این کارو انجام میدن.:11:

TCG
11-06-2013, 23:44
سلام دوستان.
ببخشید یه مشکل عجیبی برام پیش اومده اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
من گوشی Sony Erricson XPERIA Arc S دارم.
میخوام کاری کنم وقتی باهاش عکس میگیرم توی Memory Card ذخیره کنه که از طریق کابل گوشی اونو به لپ تاپ وصل کنم و بتونم ببینمش. اگه ممکنه راهنماییم کنید. با تشکر.

Milad4171
12-06-2013, 18:25
دوستان من اندروید گوشیم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه حجم رام در دسترش گوشیم فوق العاده کم شده. قبل از آپدیت رم گوشیم (۵۱۲ هست)‌ حدودا ۱۵۰ مگ خالی داشت:n01:
الان به زور به ۵۰ میرسه.:n15:
یه مشکلی که دارم خیلی از برنامه ها چون نوتیفیکشن هاش نمیاد باز میمونن. هم تو بخش Runnig هم در بخش Cash . با End Task هم میزنم میره دوباره میاد.:n27:

من فک کنم باگ بزرگ اندروید همین باشه. اینکه یه سری برنامه ها باز میمونن. برنامه ای که منوی برای Exit نداره باز میمونه!:n13:

یعنی واقعا هیچ کس همچین مشکلی رو نداره؟؟؟:n03:

رامینم
12-06-2013, 21:46
چرا من قبلا این مشکلو داشتم. و هنوز حل نشده.:n03:

AryanLand
12-06-2013, 23:13
دوستان من اندروید گوشیم رو آپدیت کردم ولی متاسفانه حجم رام در دسترش گوشیم فوق العاده کم شده. قبل از آپدیت رم گوشیم (۵۱۲ هست)‌ حدودا ۱۵۰ مگ خالی داشت:n01:
الان به زور به ۵۰ میرسه.:n15:
یه مشکلی که دارم خیلی از برنامه ها چون نوتیفیکشن هاش نمیاد باز میمونن. هم تو بخش Runnig هم در بخش Cash . با End Task هم میزنم میره دوباره میاد.:n27:

من فک کنم باگ بزرگ اندروید همین باشه. اینکه یه سری برنامه ها باز میمونن. برنامه ای که منوی برای Exit نداره باز میمونه!:n13:

یعنی واقعا هیچ کس همچین مشکلی رو نداره؟؟؟:n03:

سلام.

اول که باید بفرمائید گوشیتون چیه.در حالت کلی یکسری برنامه ها هستن که بصورت دیفالت روی آندروید Run هستند چون استفاده زیادی دارن شما میتونید اون برنامه هارو که نیاز ندارید با یک برنامه ای مثل Auto Run Manager ببندید تا حجم رم درحال استفاده تون بیاد پائین.منتها برای استفاده از این برنامه گوشیتون باید روت شده باشه چون این برنامه نیاز به دسترسی روت داره.:11:

Milad4171
13-06-2013, 19:11
سلام.

اول که باید بفرمائید گوشیتون چیه.در حالت کلی یکسری برنامه ها هستن که بصورت دیفالت روی آندروید Run هستند چون استفاده زیادی دارن شما میتونید اون برنامه هارو که نیاز ندارید با یک برنامه ای مثل Auto Run Manager ببندید تا حجم رم درحال استفاده تون بیاد پائین.منتها برای استفاده از این برنامه گوشیتون باید روت شده باشه چون این برنامه نیاز به دسترسی روت داره.:11:

ممنون.
گوشی من LG L7 -۷۰۵ هست گوشی خوبی هست ولی از وقتی اندرویدش رو از۳-۰- ۴ به ۴.۱.۲ ارتقا دادم حجم رم در حال استفاده ام خیلی کم شده .در حدی که گوشی موقع زنگ زدن جوری هنگ میکنه که عمل کال کردن با کشیدن آیکون تلفن اصن انجام نمیشه. (‌یه جورایی انگار گوشی سکته میزنه)
البته قبول دارم که گوشی در سطح ضعیفی هست. ولی خوب این اتفاق خیلی خیلی دردناکه.:n03:

چطور میشه روت کرد گوشی رو. و بعد از روت کردن اتفاقی واسه گوشی می افته؟؟‌(‌ انجام ندادم تا حالا)

AryanLand
13-06-2013, 21:57
ممنون.
گوشی من LG L7 -۷۰۵ هست گوشی خوبی هست ولی از وقتی اندرویدش رو از۳-۰- ۴ به ۴.۱.۲ ارتقا دادم حجم رم در حال استفاده ام خیلی کم شده .در حدی که گوشی موقع زنگ زدن جوری هنگ میکنه که عمل کال کردن با کشیدن آیکون تلفن اصن انجام نمیشه. (‌یه جورایی انگار گوشی سکته میزنه)
البته قبول دارم که گوشی در سطح ضعیفی هست. ولی خوب این اتفاق خیلی خیلی دردناکه.:n03:

چطور میشه روت کرد گوشی رو. و بعد از روت کردن اتفاقی واسه گوشی می افته؟؟‌(‌ انجام ندادم تا حالا)

سلام.

دوست عزیز آپدیتی که میفرمائید رسمی هست؟ اگه رسمی باشه نباید یه همچین مشکلاتی داشته باشه.چون دولوپرهای شرکت قطعا" میدونن برای چه سخت افزاری دارن رام رو طراحی میکنن.من پیشنهاد میدم یکبار دیگه رام رو بریزید احتمال داره مشکل حل بشه.
در مورد روت ،من روت ال جی رو وارد نیستم اما در حالت کلی روت کردن مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه اتفاقا" یکسری امکانات که تا قبلش نمیتونستید استفاده کنید رو هم میتونید استفاده کنید فقط باید بدونید گارانتی باطل میشه که اونم راه داره قبل از بردن به گارانتی رام اصلی رو فلش میکنید وفکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.:11:

Cheric1986
17-06-2013, 15:25
سلام
خواهش ميکنم يکي کمکم کنه
گوشيو که خاموش ميکنم خود به خود بعد چند ساعت روشن ميشه
مشکل از کجاست

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2

Milad4171
17-06-2013, 17:15
مشکل رام با پاک کردن خیلی از برنامه ها حل شد.
فقط مشکل همیشگیم هنوز هست.

دنبال یه برنامه هستم که موقع قطع تماس با زنگ یا ویبره اطلاع بده. تو سامسونگ این مشکل وجود نداره ولی ال جی هیچ بخشی واسه ثبت ویبره یا صدا برای قطع تماس یا پایان تماس نداره!!!

golkoohi
17-06-2013, 17:29
این درسته که میگند گوشیهای با سیستم آندروید جلی بین به بعد براشون فلش پلیر وجود نداره و ساپورت نمیشه؟ مثلا دلیل عدم وجود فلش پلیر روی سونی اکسپریا SP را همین میگند و ادعا میشه که حتی امکان نصب فلش توسط کاربر هم برای این گوشیها وجود نداره! کسی تست کرده ببینه درسته یا نه؟

Iceboy_LOVE
20-06-2013, 08:04
سلام . من قفل Security گوشیم رو Slide هست .
چند وقتی هست که هر از گاهی وقتی Slide رو میخوام باز کنم رو اونجایی که تا آخر میکشم تا صفحه باز بشه ، گوشی قفل میکنه و صفحه ثابت میمونه و باز نمیشه !
Factory reset ... reboot هم کردم اما فایده نداشته .
آنتی ویروس Zoner َAlarm هم امتحان کردم . ویروس نداشته

مشخصات :
Android 4.0.4
Real ICS R6
Kernel ver : 2.6.32.9- perf Kamarush@krsh#19

Ali_Best
20-06-2013, 15:58
گوشی چیه؟
کلا وقتی مشکل راه حل ساده نداشته باشه بهترین کار فلش زدن یه رام جدید و یا همون رامه

Cheric1986
21-06-2013, 00:15
سلام
خواهش ميکنم يکي کمکم کنه
مشکل از کجاست

خواهش میکنم کمک کنید خیلی اعصابمو بهم ریخته..

Cheric1986
21-06-2013, 00:16
سلام
خواهش ميکنم يکي کمکم کنه
مشکل از کجاست ..

alireza_
21-06-2013, 03:00
چطور میشه منوی گوشی سامسونگ SGH- T679 رو با تغییر رام فارسی کرد؟ :n01:

Milad4171
21-06-2013, 07:28
مشکل رام با پاک کردن خیلی از برنامه ها حل شد.
فقط مشکل همیشگیم هنوز هست.

دنبال یه برنامه هستم که موقع قطع تماس با زنگ یا ویبره اطلاع بده. تو سامسونگ این مشکل وجود نداره ولی ال جی هیچ بخشی واسه ثبت ویبره یا صدا برای قطع تماس یا پایان تماس نداره!!!

برنامه ی Rocket dial این کارو انجام داد واسم. برنامه های Dial غیر از برنامه ی ارجینال خود گوشی برنامه های کاملی هستن
:n01:

Ali_Best
21-06-2013, 11:23
خواهش میکنم کمک کنید خیلی اعصابمو بهم ریخته..

سلام
باطریش قابل جدا شدنه؟
اگه هست یبار در بیارید کلا و بعد از یکی دو دقیقه ای جا بزنید
اگه نه راه حل بعدی وایپ و نهایتا فلش زدنه که اگه نرم افزاری باشه حل بشه

zerocold5
21-06-2013, 11:34
سلام
من یک گوشی Evo 3D دارم، یک سال و نیم هم هست که ازش استفاده میکنم؛ هیچ مشکلی تا حالا نداشته

ولی الان یک ماهی هست که بعضی وقت ها تاچش گیر میکنه، یعنی واسه چند لحظه اصلا تاچش کار نمیکنه و بعد درست میشه، بعضی وقت ها هم فقط باید باطری رو بردارم تا خاموش شه و دوباره بیاد بالا

تو یک ماه این اتفاق شاید 10 بار افتاده باشه، مشکلش سخت افزاریه؟ نرم افزاریه؟ اندروید 4 روش نصبه

خلاصه چه کنیم؟ :n28:

khore mobile
21-06-2013, 18:33
سلام
من يه سامسونگ ميني 2 دارم كه الگو باز كردن صفحه رو فراموش كردم.چند بار امتحان كردم كامل قفل شد.حالا ميگه بايد با حساب كاربري گوگل وارد بشي كه اونم فراموش كردم!!!

چكار بايد كرد؟

Cheric1986
22-06-2013, 00:04
سلام
باطریش قابل جدا شدنه؟
اگه هست یبار در بیارید کلا و بعد از یکی دو دقیقه ای جا بزنید
اگه نه راه حل بعدی وایپ و نهایتا فلش زدنه که اگه نرم افزاری باشه حل بشه

از وقتي بردم نمايندگي به اخرين رام فلش زدم اينجوري شده..
دوباره بردم و فلش زد ولي بازم همين اتفاق ميوفته البته وقتي که برنامه هامو نصب ميکنم همون برنامه هايي که در رام قبلي چنين مشکلي ايجاد نميکرد خودم شک دارم از ورژن جديد فيس بوک باشه که از خوده گوگل پلي اپ کردم
انيستال کردم تا ببينم چي ميشه
اگه مشکل از برنامه باشه و با پاک کردن درست شه لازم ريست فاکتوري بکنم؟
بعدا مشکلي ايجاد نميکنه؟

A.IvI.I.N
22-06-2013, 10:56
سلام
خواهش ميکنم يکي کمکم کنه
مشکل از کجاست ..

سلام
مدل گوشيت چيه؟
يحتمل ويروس هستش.
انتي ويروس avast نصب كن كل گوشي رو اسكن كن ايشالا حل ميشه.

waltz
22-06-2013, 11:59
نسخه اندرویدتون رو بگید

Cheric1986
22-06-2013, 14:51
اندروید 4.0.4
فک میکنم از وقتی بردم نمایندگی به رام جدید فلش زدم ایجوری شده
گوشی هواووی g600
دو بار هم بردم فلش زد ولی بعد یکی 2روز دوباره اینجوری میشه
از طرفیم شک دارم از رام جدید باشه چون دوستم هم همین گوشیو داره و باهم رفتیم فلش زدیم اون این مشکلو نداره
به هر حال از وقتی فلش زدم اینجوری شده..

Ali_Best
22-06-2013, 14:55
تست کنید ببینید حل میشه یا نه
اما گمون نمیکنم

ریست فکتوری مشکلی ایجاد نمیکنه فقط همه اپ ها + اس ام اس + کانتکت ها + دیتای اپ ها میپره

آنتی ویروس هم نصب کنید یه اسکن بزنید

باطریشو اگه جدا میشه اوون کارو که گفتم انجام بدید

Cheric1986
22-06-2013, 19:00
تست کنید ببینید حل میشه یا نه
اما گمون نمیکنم

ریست فکتوری مشکلی ایجاد نمیکنه فقط همه اپ ها + اس ام اس + کانتکت ها + دیتای اپ ها میپره

آنتی ویروس هم نصب کنید یه اسکن بزنید

باطریشو اگه جدا میشه اوون کارو که گفتم انجام بدید

باطريشو جدا کردم فلش زدم اما دو سه روز بعد دوباره همين مشکل ايجاد شده..
هرچيم سرچ کردم توو گوگل نمونه مشابشو نديدم :-(

AryanLand
22-06-2013, 22:46
سلام
خواهش ميکنم يکي کمکم کنه
مشکل از کجاست

سلام.

از چند تا چیز میتونه باشه.یکی اینکه برنامه ها باهم تداخل داشته باشن.شما میتونید برنامه ها رو یکی یکی نصب کنید که بتونید متوجه بشید از اونا هست یا نه.
میتونه از رام جدید ی که نصب کردید باشه.شما نوع گوشیتون رو بفرمائید شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.:11:

Mostafa NBA
23-06-2013, 02:09
دوستان من یک مموری اس دی قدیمی 1 گیگ دارم که روی گوشی نوکیا 5130 فابریک از اول بود، حالا میخوام روی گوشی اندرویدیم بزارم کلاً وقتی میزارم روش گوشیم بالا نمیاد. از یکی شنیدم گفت گوشی های جدید مموری های قدیمی رو نمیخونه.

میخواستم ببینم راهی هست که بشه کاری کرد همین مموری هم بخونه؟؟ مثلاً با فرمتی چیزی. نیاز شدید دارم اما فعلاً بودجه برای خرید مموری 16 گیگ ندارم.

hosseinf722
23-06-2013, 09:31
مموری کلاس چنده؟
شاید چون کلاسش پایینه نمیشه

zerocold5
24-06-2013, 00:18
سلام
من یک گوشی Evo 3D دارم، یک سال و نیم هم هست که ازش استفاده میکنم؛ هیچ مشکلی تا حالا نداشته

ولی الان یک ماهی هست که بعضی وقت ها تاچش گیر میکنه، یعنی واسه چند لحظه اصلا تاچش کار نمیکنه و بعد درست میشه، بعضی وقت ها هم فقط باید باطری رو بردارم تا خاموش شه و دوباره بیاد بالا

تو یک ماه این اتفاق شاید 10 بار افتاده باشه، مشکلش سخت افزاریه؟ نرم افزاریه؟ اندروید 4 روش نصبه

خلاصه چه کنیم؟ :n28:

کسی نبود جواب بده ؟ :n30:

Nocturne
25-06-2013, 01:16
سلام. میخواستم بپرسم آیا نباید گوشیم - xperia mini - رو به نسخه 4 اندروید آپدیت کنم؟
تو نت خوندم نسخه 4 پر از مشکله. با کندیش کنار میام اما گفته میشه مثلا در wifi هم اختلال ایجاد میکنه.
بنظرتون این کارو نکنم؟

Honradez
30-06-2013, 16:59
سلام. یکی از دوستانم سامسونگ کالاکسی اس 4 داره و موقعی که میخواد دیتای یکی از بازیها رو کپی کنه روی کارت حافظه، پیغام زیر رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممکنه راهنمایی کنید که چطور میشه این مشکلو حل کرد؟

AryanLand
30-06-2013, 19:03
سلام. یکی از دوستانم سامسونگ کالاکسی اس 4 داره و موقعی که میخواد دیتای یکی از بازیها رو کپی کنه روی کارت حافظه، پیغام زیر رو میده:

سلام.

این پیغام کمبود مموری هست ببینید حجم فایل چقدره و اینکه فضای خالی مموریتون چقدره.:11:

jak_1300
02-07-2013, 08:47
سلام من یه گوشی گالکسی نوت 2 خریدم از خارج از کشور الان که در ایران هستم وقتی اس ام اس فارسی به دوستانم میفرستم براشون بصورت علامت سوال میره (؟؟؟؟؟) میخواستم بدونم کسی هست که همچین مشکلی داشته منو کمک کنه ؟ چیکار باید بکنم؟

Honradez
02-07-2013, 13:56

سلام.

این پیغام کمبود مموری هست ببینید حجم فایل چقدره و اینکه فضای خالی مموریتون چقدره.:11:

نه ظاهرا روی کارت حافظش جا داره به اندازه کافی. اما بهرحال میاد این پیغام.

پی نوشت:

عذر میخوام ظاهرا فضای کافی نداشته و حق با شماست.

اما مشکل اینه که وقتی فضای کافی داره، و میخواد کپی کنه، یه ارور دیگه میاد. ارورش اینه:

عکس ارور هم اینه:

گوموش
03-07-2013, 23:46
سلام من یه گوشی گالکسی نوت 2 خریدم از خارج از کشور الان که در ایران هستم وقتی اس ام اس فارسی به دوستانم میفرستم براشون بصورت علامت سوال میره (؟؟؟؟؟) میخواستم بدونم کسی هست که همچین مشکلی داشته منو کمک کنه ؟ چیکار باید بکنم؟
سلام
تو دست یکی از بچه ها دیدم که از آلمان گرفته بود و مشکلی هم با هاش نداشت.

Mool Tee
04-07-2013, 11:28
سلام به همه دوستان من با گوشی Xperia Ray مشکل پیدا کردم نمیدونم دقیقا چیه قضیش ! بیشتر توی قسمت مسیج هست مثلا وقتی به یه کسی اس ام اس میدی اون مسیجی که دادی باید اون پایین نوشته میشه ولی اونجا نمیاد و باید صفحه مسیج ها رو ببری بالای بالا اون بالا میاد! بعد هم مسیج ها به ترتیب نیستن ! یه مشکل دیگه اینکه وقتی به یه کانتکت مسیج میدی به جای اینکه بره بالا میره پایین پایینه contact ها! چیکارش کنم!؟؟ ریستشم کردم درست نشد!

AryanLand
05-07-2013, 01:22

سلام.

دوست عزیز شما قسمت اس ام اس رو باز کنید سپس از طریق کلید منو وارد ستینگ اس ام اس بشید.توی قسمت ستینگ Input Mode رو انتخاب کنید و اونجا گزینه Automatic رو انتخاب کنید.بدین ترتیب مشکلتون حل میشه.:11:

AryanLand
05-07-2013, 01:25
سلام به همه دوستان من با گوشی Xperia Ray مشکل پیدا کردم نمیدونم دقیقا چیه قضیش ! بیشتر توی قسمت مسیج هست مثلا وقتی به یه کسی اس ام اس میدی اون مسیجی که دادی باید اون پایین نوشته میشه ولی اونجا نمیاد و باید صفحه مسیج ها رو ببری بالای بالا اون بالا میاد! بعد هم مسیج ها به ترتیب نیستن ! یه مشکل دیگه اینکه وقتی به یه کانتکت مسیج میدی به جای اینکه بره بالا میره پایین پایینه contact ها! چیکارش کنم!؟؟ ریستشم کردم درست نشد!

سلام.

تاریخ و ساعت گوشیتون رو درست کنید مشکلتون حل میشه.(مخصوصا" سال رو باید حواستون باشه):11:

Soroush-S
05-07-2013, 12:49
دوستان میخوام با گوشیم از طریق ایرانسل وارد اینترنت بشم . تنظیمات رو هم انجام دادم ولی وارد اینترنت نمیشه .
با Wi-Fi وارد اینترنت میشم و مشکلی ندارم

nahr_hr
06-07-2013, 00:02
با سلام کسی هست آموزش کامل آپدیت گوشی htc rhyme را برایم بگه

mokhtari58
06-07-2013, 22:24
با سلام htc one sv
شنیدم موقع صحبت کردن بلند گوش کمی نویز یا خش خش داره . درسته ؟ آیا قابل حله ؟

*IN*
06-07-2013, 22:36
سلام
من گوشی رو چند بار با رام کاستوم فلش کرد بعد از آخرین بار بالا نیومد...
الان که میخوام رام رسمی فلش بزنم این ارور رو میده...
یعنی چی؟چی کارش کنم؟

کسی میدونه این مشکل چه جوری حل میشه؟؟؟

abtin1
07-07-2013, 11:29
سلام
من xperia j دارم مشکل وایفای داره تو سایت ارین زده که با به روز رسانی جدیدتر درست می شه

راهنمایی کنیذ

mr_khodaei2008
07-07-2013, 20:26
سلام . دوستان اگه یادتون باشه گوشیهای نوکیا سمبین یه کد داشتن میزدی میگفت گوشی چقدر کار کرده چند ساعت باهاش صحبت شده و میشد فهمید کم کارکرده یا زیاد

ایا برای اندروید و به خصوص گوشیهای سامسونگش چنین کدی هست که بازدنش بشه فهمید چقدر کار کرده گوشی؟

Behnam_o2
08-07-2013, 13:05
سلام دوستان من گوشی htc rhym دارمو آپدیتش هم کدم به آندروید 4 . میخواستم روش نصب بازیهای data دار رو بهم یاد بدین.. لطفآ اگه میشه قدم به قدم بگین چون تابحال با اندروید کار نکردم.:n12:

D E M O N
08-07-2013, 13:19
سلام دوستان من گوشی htc rhym دارمو آپدیتش هم کدم به آندروید 4 . میخواستم روش نصب بازیهای data دار رو بهم یاد بدین.. لطفآ اگه میشه قدم به قدم بگین چون تابحال با اندروید کار نکردم.:n12:

saber136
08-07-2013, 13:41
سلام بر دوستان
من گوشی هوآوی Y210 دارم با فرمت صفحه کلید خود آندروید نمیتوانم فارسی تایپ کنم و با فرمت صفحه کلید هوآوی فونت های فارسی اصلاً جالب نیستند، میخواستم بدانم میتوانم با نصب فونت فارسی ظاهر فونت ها را عوض کنم؟ چون فونت های فارسی کل گوشی هم اصلاً جالب نیستند به خصوص در اس ام اس ها که نمایش کامل آنها در بعضی پیام ها هم مقدور نیست.

Behnam_o2
08-07-2013, 14:09
من اینکارارو میکنم ولی مینویسه دانلود field چیکار کنم!!!؟

mr_khodaei2008
09-07-2013, 19:56
کسی جوابی نداره؟

Milad4171
09-07-2013, 21:54
تو خود بخش Call Setting یه بخشی وجود داره که تماس های دریافتی و گرفته شده و آخرین تماس و این چیزا رو نشون میده

Ghaioom
10-07-2013, 10:02
سلام

گوشی سامسونگ گلکسی پاکت دارم میخوام کنتکتهام رو از سیم کارت نشون بدم نمیشه! ایمپورت میکنم نمیاد چیزی! ایمپورت رو میزنم صفحه سرچ میاد. اصلا نمیدونم چه وضعشه! دی
بچیکاریم؟ :دی :n13:

ویرایش درست شد:

با روش دوستمون تو یاهو بود :دی

حل شد با این راه حل:

simarto bezar to goshi sade
bad shomareha ra copy kon be goshi sade
bad ye smicarte dige bendaz ro goshi sade
shomarhe ha ra copy kon be simcarte jadid
hala simcarte jadid ra bezar ro galaxy ocket
bad copy kon
100% javabmide

سیم کارت هم تو بعضی گوشیها مشکلاتی داره ها ما نمیدونستیم! :D:PPPPPPPP

من به سمت کارت خودم :|
دی

M A S 0 U D
10-07-2013, 16:33
دوستان این نقشه های آفلاین maps گوشی سونی اکسپریا p چرا اینقدر زود از حافظه پاک میشه ؟
قبلا سونی آیون داشتم اصلا اینجوری نبود ...
ارور error loading , tap to download رو میده ... :grrr:

Honradez
10-07-2013, 19:09
دوستان ممنون میشم بمن در رابطه با مشکلی که توی پست زیر گفتم کمک بفرمایید:

نقل قول این پست:

سلام.

نه ظاهرا روی کارت حافظش جا داره به اندازه کافی. اما بهرحال میاد این پیغام.

پی نوشت:

عذر میخوام ظاهرا فضای کافی نداشته و حق با شماست.

اما مشکل اینه که وقتی فضای کافی داره، و میخواد کپی کنه، یه ارور دیگه میاد. ارورش اینه:

عکس ارور هم اینه:

abtin1
11-07-2013, 17:21
سلام
در اندرویید 2.3.3 یک گزینه دا شت برای انتقال برنامه ها از تلفن به sd ولی در اندرمیید 4.1.2 نذیدم . پیداش نکردم می شه بگین کجاست ؟

mr_khodaei2008
11-07-2013, 19:36
اون قسمت را میشه ریست کرد و صفرش کرد

AryanLand
11-07-2013, 21:55
سلام
در اندرویید 2.3.3 یک گزینه دا شت برای انتقال برنامه ها از تلفن به sd ولی در اندرمیید 4.1.2 نذیدم . پیداش نکردم می شه بگین کجاست ؟

سلام.

روی رامهای 4.1.2 خیلی از گوشیها این قابلیت و جود نداره.:11:

abtin1
11-07-2013, 22:30
سلام.

روی رامهای 4.1.2 خیلی از گوشیها این قابلیت و جود نداره.:11:

وا .
یعنی پس رفت کرده . چه مسخره .

خوب شد x10 رو نفروختم .

Soroush-S
12-07-2013, 11:38
دوستان برای ال سی دی گوشیهای اندرویدی محافظ ال سی دی پیشنهاد میشه ؟ راستش بطور فابریک یه محافظ روی گوشی بود ولی به لطف یکی از دوستان روش حسابی خط و خش افتاده!!!!

M A S 0 U D
12-07-2013, 11:38
دوستان این نقشه های آفلاین maps گوشی سونی اکسپریا p چرا اینقدر زود از حافظه پاک میشه ؟
قبلا سونی آیون داشتم اصلا اینجوری نبود ...
ارور error loading , tap to download رو میده ... :grrr:

چکار کنم نقشه افلاین از کش گوشی پاک نشه؟

Behnam_o2
12-07-2013, 15:44
دوستان من میرم تو Task manager گوشیم(htc rhym) حدود 350مگ نوشته used. آیا این مقدار درسته یا زیاده؟ کلش زده total memory: 585
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم.:n12:

AryanLand
12-07-2013, 18:33
وا .
یعنی پس رفت کرده . چه مسخره .

خوب شد x10 رو نفروختم .

سلام.

البته من دلیل اینکارو نمیدونم منتها تویآپدیتهای جدید دوباره داره اضافه میشه.:11:

biostar
12-07-2013, 21:51
درسته
مشکلی نداره

گوموش
14-07-2013, 01:17
درسته
مشکلی نداره

در مورد رم s4 می تونید بفرمایید چرا 1.3 از 1.8 که نشون میده رو استفاده می کنه؟

Soroush-S
14-07-2013, 17:33
برای بنچمارک گیری باید چیکار کرد که بهترین نتیجه حاصل بشه؟ گوشی من یبار نمرش میاد 3500 یبار میاد 3200 .چرا هر بار یه نمره ای به گوشی میده:n13:
با نرم افزار Antutu تست کردم

h!tman
14-07-2013, 20:12
در موقع تست اگه برنامه های دیگه بسته باشن ،امتیاز به رم بالاتر میره

rz21
15-07-2013, 07:52
سلام.من دیشب گوشی Huawei G510 رو خریدم..حالا مموری Sd نوکیا که روی گوشی قبلیم بود رو گذاشتم روش که یک گیگ هست...خواستم ببینم چرا نمیخونه و توی فایل منیجر چیزی نزده؟؟؟؟

sambkalah7379
15-07-2013, 22:22
سلام
گوشی من sony acro S است. چند تا برنامه ضبط مکالمات تلفنی ریختم.صدای خودمو خوب ضبط می کنه اما صدای مخاطب ام رو یا دو سه بار اول ضبط میکنه ، یا با صدای بسیار کم ضبظ میکنه ، یا اصلا صدای مخاطب رو ضبط نمیکنه. بنظر شما مشکل از چیه؟
ممنون:n04:

mohsen.ghasemi
17-07-2013, 12:08
سلام دوستان
من یه سیم کارت همراه اول mci دارم ولی توی خونه این خیلی مشکل پرش و نوسان انتن داره . تا حالا رو سه تا گوشی بوده ولی رو هر سه تا گوشی همین مشکلو داره. گوشی که الان دارم باهاش کار میکنم LG L7II دو سیم کارت هست. سیم کارته فقط تو نقاط خاصی از خونه انتن میده. اونم هر دیقه یه بار انتنش میپره و دوباره بعد چند دیقه دیگه میاد. ایرانسل که روش میزارم انتنش کاملا پره و حتی یک خط هم کم نمیشه.
الان دوتا سیم کارتو رو گوشیم گذاشتم ایرانسله کاملا پره انتنش ولی همراه اوله حس میکنم از قبل هم بدتر شده. برای یه تماس کوتاه باید برم تو حیاط تا بتونم صحبت کنم.
خواستم بدونم این مشکل از گوشی میتونه باشه یا سیم کارت. چون کلا همراه اول تو خونه مون خوب انتن نمیده ولی نه مث مال من که کلا صفره انتنش.
و اینکه دوتا سیم کارت رو گوشی گذاشتم میتونه دلیل ضعف شدیدتر انتنش باشه یا نه؟

ممنون

mohsen.ghasemi
17-07-2013, 12:33
دوستان این پیغام مال چیه؟

bas ali
18-07-2013, 18:33
منم نکسوس دارم و دقیقا مشکل شما رو دارم ولی با ایرانسل مشکلی ندارم . اعصاب منم خورد شده سر همین مشکل .
خیلیها میگن رام گوشی رو عوض کنی درست میشه
بنظرم قبل از اپدیت به اندرویید ۴.۲ انتن دهیم بهتر بود

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

mohsen.ghasemi
19-07-2013, 12:04
ممنون از شما ولی من گوشیمو اپدیت نکردم همون سیستم عامل خودشه

mohsen.ghasemi
19-07-2013, 12:07
یه سوال دیگه شما پیگیری نکردی که مشکل از گوشی باشه یا نه؟

Milad4171
19-07-2013, 13:13
چطور میشه فهمید که اندرویدی که واسه گوشی اومده و اینجا نصب میکنن از طرف شرکت تایید شده هست؟
جایی هست که متوجه بشیم مثلا اندروید نسخه ۴.۲.۱ که نصب میشه رو فلان گوشی از طرف شرکت تایید شده هست یا نه؟

bas ali
19-07-2013, 19:09
یه سوال دیگه شما پیگیری نکردی که مشکل از گوشی باشه یا نه؟

والا هنوز حوصله نکردم که رام گوشی رو عوض کنم .

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

AryanLand
20-07-2013, 00:06
چطور میشه فهمید که اندرویدی که واسه گوشی اومده و اینجا نصب میکنن از طرف شرکت تایید شده هست؟
جایی هست که متوجه بشیم مثلا اندروید نسخه ۴.۲.۱ که نصب میشه رو فلان گوشی از طرف شرکت تایید شده هست یا نه؟

سلام.

هر گوشی سایت و سورس خودش رو داره گوشیتون چیه تا بهتر بشه راهنمایی کرد.:11:

Retired User
20-07-2013, 11:27
من s3 دارم
گوشی رووت نشده و از برنامه مسجینگ دیفالت استفاده میکنم
حالا مشکل اینه که حجم اس هام به یکی از مخاطبین خیلی خیلی بالا رفته
مثلا در حدود 000'15 کانورسیشن

واسه همین یکم هنگ میکنه گوشیم وقتی میخوام بهش اس بدم یا اس میگیرم

حذف تاپیک هم نمیشه کرد
گوشی هنگ میگنه

هم چنین سلکت آل + دیلیت هم نمیشه
بازم گوشی هنگ میکنه

راه حلی هست؟

Milad4171
21-07-2013, 22:30
سلام.

هر گوشی سایت و سورس خودش رو داره گوشیتون چیه تا بهتر بشه راهنمایی کرد.:11:

LG L7 705
ابه این خاطر میگم چون من از اون روزی که اندرویدش رو آپدیت کردم نه تنها سرعتش خوب نشده بلکه من تو مهمترین کارا مثل تلفن جواب دادن مشکل دارم. بس که هنک میکنه و صفحه رو روشن نمیکنه یا آنلاک نمیکنه یا کال نمیکنه.
خل شدم به صورتی. میخوام بفروشمش ولی خوب ارزش نداره سه ماهه گرفتم نصفم نمیخرن...

AryanLand
21-07-2013, 23:04
LG L7 705
ابه این خاطر میگم چون من از اون روزی که اندرویدش رو آپدیت کردم نه تنها سرعتش خوب نشده بلکه من تو مهمترین کارا مثل تلفن جواب دادن مشکل دارم. بس که هنک میکنه و صفحه رو روشن نمیکنه یا آنلاک نمیکنه یا کال نمیکنه.
خل شدم به صورتی. میخوام بفروشمش ولی خوب ارزش نداره سه ماهه گرفتم نصفم نمیخرن...

سلام.

اگه رسمی آپدیت کردی معمولا" با یه وایپ کردن تمام این مشکلات برطرف میشه.اما در هر صورت نگاه میکنم سعی میکنم سورس اصلیش رو برات پیدا کنم.(چون با ال جی کار نکردم باید بگردم ).:11:

habill
22-07-2013, 23:07
من یه گوشی سامسونگ گالاکسی یانگ دو سیم کارته دارم. مدتی هست که به وای فای وصل نمیشه. اما تمام شبکه های وای فای رو شناسایی میکنه. ریستش کردم. اپدیتش کردم اما فایده نداشت... چیکار باید بکنم؟؟؟

Milad4171
23-07-2013, 16:56
سلام.

اگه رسمی آپدیت کردی معمولا" با یه وایپ کردن تمام این مشکلات برطرف میشه.اما در هر صورت نگاه میکنم سعی میکنم سورس اصلیش رو برات پیدا کنم.(چون با ال جی کار نکردم باید بگردم ).:11:

وایپ کردن ینی چی؟البته من به دلایل دیگه ای گوش رو آپدیت کردم ولی مشکلم چندین برابر شد...
ممنون بابت کمک:n11:

AryanLand
24-07-2013, 20:25
وایپ کردن ینی چی؟البته من به دلایل دیگه ای گوش رو آپدیت کردم ولی مشکلم چندین برابر شد...
ممنون بابت کمک:n11:

سلام.

وایپ کردن یعنی گوشی رو بردن به حالت اولیه کارخانه منتها فرقش اینه که از طریق منو های ریکاوری انجام میشه و باگهای موجود هم فیکس میشه.:11:

kant1388
25-07-2013, 02:15
سلام
گوشی اندرویدی htc desire hd با اندروید 2.3 هست. چجوری باید به اندروید 4 ارتقائش بدم.
لطفا کمک کنید. ضروریه.

Ghaioom
28-07-2013, 09:37
سلام . چرا وقتی صفحه اس ام اس کسی باز باشه و اس بفرسته صدای اس ام اس نمیاد؟ حال نمیکنم با این حرکتش! :دی / اندروید بالاتر از این حرفاسا! خخخ راهی هست که اون موقع هم صدای اس بیاد؟

مصطفی
28-07-2013, 13:38
چرا وقتی صفحه اس ام اس کسی باز باشه و اس بفرسته صدای اس ام اس نمیاد؟ حال نمیکنم با این حرکتش! :دی / اندروید بالاتر از این حرفاسا! خخخ راهی هست که اون موقع هم صدای اس بیاد؟
صدای اسمس نمیاد یعنی چی ؟ یعنی گزارش تحویل صدا نداره ؟ کلا برای اس ام اس توی اندروید handcent sms رو نصب کن . تنظیمات خوبی پیش پات میذاره

گوشی اندرویدی htc desire hd با اندروید 2.3 هست. چجوری باید به اندروید 4 ارتقائش بدم.
لطفا کمک کنید. ضروریه.
توی گوگل سرچ کن : آخرین ورژن اندروید برای htc .....

Ghaioom
28-07-2013, 18:36
صدای اسمس نمیاد یعنی چی ؟ یعنی گزارش تحویل صدا نداره ؟ کلا برای اس ام اس توی اندروید handcent sms رو نصب کن . تنظیمات خوبی پیش پات میذاره

توی گوگل سرچ کن : آخرین ورژن اندروید برای htc .....

وقتی به یکی اس میدم و صفحه اش رو نبندم وقتی اون جواب بده صدای اس ام اس نمیاد. باید صفحه رو کلا بسته باشم که صدا بده. منظورم اینه.
بازم باید همون نرم افزار رو دان کرد؟

Soroush-S
28-07-2013, 19:28
وقتی به یکی اس میدم و صفحه اش رو نبندم وقتی اون جواب بده صدای اس ام اس نمیاد. باید صفحه رو کلا بسته باشم که صدا بده. منظورم اینه.
بازم باید همون نرم افزار رو دان کرد؟

احتمالا یه تنظیماتی داره که باید انجام بدی . چون الان روی گوشی خودم تست کردم مشکلی نداشت.

Ghaioom
28-07-2013, 20:01
احتمالا یه تنظیماتی داره که باید انجام بدی . چون الان روی گوشی خودم تست کردم مشکلی نداشت.

من که هر کاری کردم نشد فک کنم تنظیمات ندیدم!

یه سوال دیگه:
تو رم یه پوشه ساخته میشه به اسم thumbnails . که عکسها رو کوچیک میکنه میزاره تو این پوشه. من لازمش ندارم اصلا برا چی ساخته میشه؟!! یه چیز اضافه هستش کلا!

مصطفی
28-07-2013, 20:17
یه سوال دیگه:
تو رم یه پوشه ساخته میشه به اسم thumbnails . که عکسها رو کوچیک میکنه میزاره تو این پوشه. من لازمش ندارم اصلا برا چی ساخته میشه؟!! یه چیز اضافه هستش کلا!
1 اون نرم افزار یکی از دو نرم افزار بسیار خوب در مورد اسمس توی اندروید هست ( اون یکیش فکر کنم go sms باشه ) . اگه خیلی طالب صداش هستی نصبش کن . هیچ مشکلی هم نداره داحت هم میتونی حذفش کنی
2 اون پوشه رو گوشی من هم داره . این سرچ گوگل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .1c..20.hp.Z2asqe_85xw

Soroush-S
28-07-2013, 20:26

یه سوال دیگه:
گوشی من اصلا چنین پوشه ای نداره!!! باید داشته باشه؟؟!:n13:

مصطفی
28-07-2013, 20:35
مطمینی نداره ؟ این thumbnails یه نقطه هم قبلش داره که توی sd card دهمین پوشه هست

Soroush-S
28-07-2013, 21:56
مطمینی نداره ؟ این thumbnails یه نقطه هم قبلش داره که توی sd card دهمین پوشه هست

نه نداره!! این پوشه چیکار میکنه ؟

مصطفی
28-07-2013, 22:07
فکر کنم مثل ویندوز میمونه . یه پیش نمایش از فایل های تصویری رو برای مرور سریعتر عکس ها نگه میداره . یه جا هم گفته بودند که نرم افزار گالری خود گوشی این پوشه رو میسازه
اگه نداری که چه بهتر ، حجم کمتری از رم sd cardت اشغال میشه

Soroush-S
28-07-2013, 22:20
فکر کنم مثل ویندوز میمونه . یه پیش نمایش از فایل های تصویری رو برای مرور سریعتر عکس ها نگه میداره . یه جا هم گفته بودند که نرم افزار گالری خود گوشی این پوشه رو میسازه

شاید از ابتکارات شرکت جی ال ایکس باشه:n02: .
ممکنه با نام دیگه ای ذخیره شده باشه؟

مصطفی
28-07-2013, 22:37
شاید از ابتکارات شرکت جی ال ایکس باشه:n02:
نه بعیده ! ابتکارات اون شرکت خیلی پیشرفته هست ، در حدی که ما اصلا ازش سر در نمیاریم که هیچ ؛ گوگل هم نمیفهمه اینا با اندروید چه میکنن :n02:

.
این هم بعید به نظر میرسه . البت فکر کنم به ورژن اندروید هم مربوط باشه . همون لینک گوگل که صفحه قبل دادم یه نگاه بنداز

AryanLand
29-07-2013, 02:07

یه سوال دیگه:

شاید از ابتکارات شرکت جی ال ایکس باشه:n02: .

نه بعیده ! ابتکارات اون شرکت خیلی پیشرفته هست ، در حدی که ما اصلا ازش سر در نمیاریم که هیچ ؛ گوگل هم نمیفهمه اینا با اندروید چه میکنن :n02:

این هم بعید به نظر میرسه . البت فکر کنم به ورژن اندروید هم مربوط باشه . همون لینک گوگل که صفحه قبل دادم یه نگاه بنداز

سلام.

پوشه هایی که قبلشون یک دات (.) داره ، پوشه های Hidden هستند.شما اگر توی ستینگ گوشیتون (همون قسمت فایل اکسپلورر) تیک Show Hidden File رو بزارید میتونید فولدر thumbnails . رو ببینید و اگر تیک رو بردارید این پوشه دیده نمیشه ربطی به نوع اندروید یا ابتکار GLX یا هیچ مورد دیگه ای نداره .:n02::11:

Soroush-S
29-07-2013, 12:59
سلام.

پوشه هایی که قبلشون یک دات (.) داره ، پوشه های Hidden هستند.شما اگر توی ستینگ گوشیتون (همون قسمت فایل اکسپلورر) تیک Show Hidden File رو بزارید میتونید فولدر thumbnails . رو ببینید و اگر تیک رو بردارید این پوشه دیده نمیشه ربطی به نوع اندروید یا ابتکار GLX یا هیچ مورد دیگه ای نداره .:n02::11:

این کار هم انجام دادم ولی چنین پوشه ای با این نام وجود نداره . پوشه های دیگه که با *.* شروع میشن آشکار شدن ولی پوشه مورد نظر نه!!

attaghi
29-07-2013, 16:50
سلام
دوستان من يه گوشي samsung galaxy ace gt s5830i دارم ميخواستم روش يه سري برنامه و بازي بريزم . ورژن آندرويدش رو هم تا حالا تغيير ندادم .
يه سري افراد بهم ميگن گوشي رو روت نكن چون آنتن دهيش كم ميشه زود شارژ تموم ميكنه گوشي زياد هنگ ميكنه و از اين جور مشكلات براش پيش مياد . يه سري ديگه ميگن نه روت كني هيچ مشكلي پيش نمياد . يه سري ميگن فقط ورژن آندرويد گوشيتو ارتقا بده . يه سري ميگن هم ورژن اندرويد گوشيتو ارتقا بده و هم روت كن .
خلاصه ما اين وسط مونديم كه چي كار كنيم و به حرف كي گوش بديم . اگه ميشه در اين زمينه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم .

AryanLand
29-07-2013, 17:39
این کار هم انجام دادم ولی چنین پوشه ای با این نام وجود نداره . پوشه های دیگه که با *.* شروع میشن آشکار شدن ولی پوشه مورد نظر نه!!

سلام.

یکی 2 تا عکس با گوشیت بنداز ببین پوشه ساخته میشه یا نه.ضمن اینکه اگر محل ذخیره عکسهات مموری کارت باشه ، شاید توی مموری کارتت پوشه وجود داشته باشه.:11:

AryanLand
29-07-2013, 17:42
سلام
دوستان من يه گوشي samsung galaxy ace gt s5830i دارم ميخواستم روش يه سري برنامه و بازي بريزم . ورژن آندرويدش رو هم تا حالا تغيير ندادم .
يه سري افراد بهم ميگن گوشي رو روت نكن چون آنتن دهيش كم ميشه زود شارژ تموم ميكنه گوشي زياد هنگ ميكنه و از اين جور مشكلات براش پيش مياد . يه سري ديگه ميگن نه روت كني هيچ مشكلي پيش نمياد . يه سري ميگن فقط ورژن آندرويد گوشيتو ارتقا بده . يه سري ميگن هم ورژن اندرويد گوشيتو ارتقا بده و هم روت كن .
خلاصه ما اين وسط مونديم كه چي كار كنيم و به حرف كي گوش بديم . اگه ميشه در اين زمينه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم .

سلام.

ارتقاء رام گوشیتون که خوب بحثش جداست و با آپدیت رام یکسری مشکلات که قبلا" وجود داشته برطرف میشه.
اما در مورد روت کردن و بوجود آمدن مشکل،من تا حالا به یک همچین موردی برخورد نکردم (در مورد گوشی های خودم) و همیشه به محض خریدن گوشی اولین کاری که میکنم همین روت هست.:11:

Soroush-S
29-07-2013, 17:59
سلام.

یکی 2 تا عکس با گوشیت بنداز ببین پوشه ساخته میشه یا نه.ضمن اینکه اگر محل ذخیره عکسهات مموری کارت باشه ، شاید توی مموری کارتت پوشه وجود داشته باشه.:11:

یافتم ، یافتم . توی پوشه DCIM بود:n09: .

Ghaioom
29-07-2013, 18:43
یه سوال.

وقتی در حال صحبت باشیم صفحه خاموش میشه قفل هم میشه بعد اینکه حرفمون تموم میشه و بخوایم قطع کنیم اگه طرف خودش قطع نکنه تا ما روشن کنیم از قفل در بیاریم یکم وقت میبره. کلید میانبر داره سریع قطع کنیم؟ :n02::n09:

ehsan102
29-07-2013, 18:50
بفرما با این نرم افزار
Back key end call

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

attaghi
29-07-2013, 19:08
سلام.

ارتقاء رام گوشیتون که خوب بحثش جداست و با آپدیت رام یکسری مشکلات که قبلا" وجود داشته برطرف میشه.
اما در مورد روت کردن و بوجود آمدن مشکل،من تا حالا به یک همچین موردی برخورد نکردم (در مورد گوشی های خودم) و همیشه به محض خریدن گوشی اولین کاری که میکنم همین روت هست.:11:

سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم
الان آخرين ورژن آندرويدي كه ميتونم روي گوشيم بريزم چنده ؟ و اينكه زبان فارسي گوشي هم ميپره آپديت كنم ؟
آپديت كردنش سخته چه طوريه ؟ ميخوام ببينم خودم ميتونم انجام بدم يا نه .
تشكر

ehsan102
29-07-2013, 19:52
سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم
الان آخرين ورژن آندرويدي كه ميتونم روي گوشيم بريزم چنده ؟ و اينكه زبان فارسي گوشي هم ميپره آپديت كنم ؟
آپديت كردنش سخته چه طوريه ؟ ميخوام ببينم خودم ميتونم انجام بدم يا نه .
تشكر

آخرین رام رسمی که واسه گوشیتون اومده 2.3.6 هست
اما کاستوم رام تا 4.2.2 برای گوشیتون اومده
زبان فارسی میپره ولی اگه رامی که میخوای نصب کنی نسخه ی خاورمیانه باشه زبان فارسی هم همراهش نصب میشه
نصب رام رسمی خیلی آسونه البته واسه شما چون دفعه اولتونه نه
با نرم افزار Odin multidownloader رام رو باید فلش کرد

mya89
31-07-2013, 01:00
با سلام خدمت بجه ها...من یه گوشی evo 3d دارم...تازگیها تاچش شروع کرده به بازی درآوردن...مثلا وقتی روی سافت کی های پایین میزنم به جای اونا از یه جا دیگه تاچ عمل میکنه...یا بعضی وقتا کلا کلید برگشت پایین گوشی گیر میکنه و از همه برنامه ها میزنه بیرونن...یه بار ریست کردم تا یه روز خوب بود دوباره ریخت به هم...کسی میدونه مشکلش چی میتونه باشه؟

Soroush-S
31-07-2013, 01:20
با سلام خدمت بجه ها...من یه گوشی evo 3d دارم...تازگیها تاچش شروع کرده به بازی درآوردن...مثلا وقتی روی سافت کی های پایین میزنم به جای اونا از یه جا دیگه تاچ عمل میکنه...یا بعضی وقتا کلا کلید برگشت پایین گوشی گیر میکنه و از همه برنامه ها میزنه بیرونن...یه بار ریست کردم تا یه روز خوب بود دوباره ریخت به هم...کسی میدونه مشکلش چی میتونه باشه؟

فکر کنم گوشیت ویروس داره. یه انتی ویروس نصب کن

ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2

mya89
31-07-2013, 10:37
فکر کنم گوشیت ویروس داره. یه انتی ویروس نصب کن

ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
مرسی دوست من...شما کدوما رو پیشنهاد میدین؟

havzhini
31-07-2013, 19:31
من کستروم رام 2.3.7 نصب کردم ولی این رام لایو والیپیر نداره
کسی راهی میدونه بشه لایو والیپیپر بهش اضافه کرد؟

Soroush-S
01-08-2013, 20:37
مرسی دوست من...شما کدوما رو پیشنهاد میدین؟

من خودم از COMODO استفاده می کنم

Ship Storm
06-08-2013, 21:02
سلام
من میخوام گوشی Galaxy Pocket S5302 رو روت کنم اما به مشکل میخورم
مراحل رو طبق دستور گفته شده میرم ولی آخر سر پیغام abort rooting میده و روت نمیشه
ممنون میشم راهنمایی فرمائید.

AryanLand
06-08-2013, 22:05
سلام.

بفرمائید به چه صورت میخواهید روت کنید.:11:

Ship Storm
06-08-2013, 22:27
سلام.

بفرمائید به چه صورت میخواهید روت کنید.:11:

این روش رو من انجام دادم که یک فایل بود به اسم update.zip که دانلود کردم و بعدش مراحل زیر رو طی کردم :
گوشی را در حالت ریکاوری روش کنید. (گرفتن کلید افزایش صدا.کلید وسط.کلید پاور)
اکنون گوشی در حالت ریکاوری میباشد.از طریق کلید کم و زیاد صدا بالا و پایین و با کلید پاور انتخاب کنید.
سپس گزینه choose the file را انتخاب و فایل Update.zip را انتخاب کنید.

ولی هیچ فرقی نکرد تو عملکرد گوشی و نرم افزاری مثل open vpn نصب نمیشه رو گوشی چون روت نشده

مصطفی
06-08-2013, 22:41
این روش رو من انجام دادم که یک فایل بود به اسم update.zip که دانلود کردم و بعدش مراحل زیر رو طی کردم :
گوشی را در حالت ریکاوری روش کنید. (گرفتن کلید افزایش صدا.کلید وسط.کلید پاور)
اکنون گوشی در حالت ریکاوری میباشد.از طریق کلید کم و زیاد صدا بالا و پایین و با کلید پاور انتخاب کنید.
سپس گزینه choose the file را انتخاب و فایل Update.zip را انتخاب کنید.
ولی هیچ فرقی نکرد تو عملکرد گوشی و نرم افزاری مثل open vpn نصب نمیشه رو گوشی چون روت نشده
شما فایل و راهنمای نصب رو از کجا گرفتی ؟ فرومش ایرونی بود یا خارجی ؟ میتونی آدرسش رو بدی ؟

mahdimoradi4
07-08-2013, 08:55
سلام دوستان کسی میدونه sms های بک آپ گرفته شده در گوشی رو با چی تو رایانه باز کنم ممنون زیاد فوری

Ship Storm
08-08-2013, 17:30
شما فایل و راهنمای نصب رو از کجا گرفتی ؟ فرومش ایرونی بود یا خارجی ؟ میتونی آدرسش رو بدی ؟

سایت ایرانی بود
اینم لینک :

Soroush-S
09-08-2013, 12:42
دوستان این چه نرم افزاریه؟ مربوط به استهلال ماه هستش.

amir deja vu
09-08-2013, 13:43
دوستان من جديدا يه مشكلي با گوشيم (galaxy gio) پيدا كردم .اونم تو انتقال فايل از كامپيوتر به گوشيم.تو منتقل كردن فايل هاي كم حجم مثل آهنگ و اپليكشن مشكلي نداره ولي وقتي حجم فايل بيشتر از50 مگ ميشه(مثل فيلم وبازي) eror ميده و سيستم هنگ ميكنه:n13:.هم باsamsung kies امتحان كردم هم از طريق كپي،پيست كردن ولي فايده نداشته ...چيكار كنم؟:n27:

Ghaioom
10-08-2013, 06:22
سلام

میگم برای بازگردانی شماره های پاک شده گوشی نرم افزاری هست؟

در ضمن مثلا من خواستم برم یکی دو تا سایت چت روم هی میگفت موجود نیست یا نمیاورد قاطی داشت. چرا؟ با اپرا و مرورگر خود گوشی رفتم نشد!

چطوری میشه وقتی یه اس ام اس رو راسال کردم قبل اینکه بره غیر فعالش کنم؟

این ویرایش سومه فک کنم !: :دی

دوستم از گوگل تالک وارد حساب کاربریش شد بعدش ایمیلش موندنی شد نمیشه حذفید فک کنم میگفت برای حذف باید گوشی رو ریست کارخونه ای کنید! بیکارم مگه چه کاریه اخه. انگار اندروید نیست یه حساب کاربری نمیتونه حذف کنه ینی؟!! :|

SilveryStar
10-08-2013, 12:55
با عرض خسته نباشید
یه دوستی دارم که خودش و دادشش اکسپریا ری دارن خیلی وقتا که میخاد گوشی رو از دکمه بالا (پاور) صفحشو از حالت قفل باز کنه مثلا شماره بگیره یا مسج بده فقط صفحه سفید میاد یا باید چندبار اینکارو کنه (دکمه پاور رو بزنه) یا باید چند دقیقه صبر کنه بعد دوباره امتحان کنه که باز بشه اما ریستارت نمیشه گوشی داداشش هم اینجوره و گوشیهاشون روه نه فلش کردن و نه روت هستند که بگیم مشکل ازینجاست و منم اکسپریا ری دارم که خیلی وقت پیش روتش کردم اما من هم الان همین مشکل دوستمونو دارم این مشکل از کجاست؟ویروسه؟رمه؟....... مرسی اگه جواب بدید

mk_barsa
10-08-2013, 13:15
سلام .من ی اچ تی سی ویلدفایر اس دارم ک از دستم افتاده و ال سی دیش شکسته.تورو خدا یه نفر بگه خرجش چقد میشه درستش کنم.ممنون

bax_021
10-08-2013, 17:27
سلام .من ی اچ تی سی ویلدفایر اس دارم ک از دستم افتاده و ال سی دیش شکسته.تورو خدا یه نفر بگه خرجش چقد میشه درستش کنم.ممنون
ال سی دی شکسته یا تاچ ؟؟
ال سی دی زیر تاچ قرار داره، منظورت اینه که اون صفحه ای که با انگشتت در تماسه شکسته یا زیریشم آسیب دیده ؟؟

salar79
11-08-2013, 00:49
سلام دوستان

اینکه xperia L

نمی تونه فول اچ دی پخش کنه مربوط به پلیرشه یا سخت افزارش؟؟؟

یعنی میتونه اگه در آینده بازی فول اچ دی بیاد بخشش کنه!!(محض اطلاع پرسیدم:n02:)

Meisam.apk
11-08-2013, 12:30
استفاده از دسته در بازی ها....
سلام دوستان،وقتی دسته رو به دستگاه وصل می کنم گوشی دسته رو میشناسه و برای ورود به برنامه ها هم مشکلی نیس.فقط موقعی که می رم تو بازی ها همه ی دکمه یک عملکرد رو دارن به جز جهت های اصلی.
نرم افزاری رو معرفی کنید لطفا.
گوشیم هم گلکسی نوت هس‌.

salar79
14-08-2013, 12:19
با سلام دوستان

من دادم یسری نرم افزار روی گویشیم نصب کردن ولی الان نصفش بیخودیه!!

و بلد نیستم حذفش کنم!!:n02:

میشه کمکم کنید

در ضمن

رم من کلا پوشه بندی نشده!(برای اینکه اگه خواستم روش اون نرم افزار و بازی بریزم) چکار باید بکنم خودم باد این کار رو بکنم؟:n13:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

salar79
14-08-2013, 12:21
با سلام دوستان

من دادم یسری نرم افزار روی گویشیم نصب کردن ولی الان نصفش بیخودیه!!

و بلد نیستم حذفش کنم!!:n02:

میشه کمکم کنید

در ضمن

رم من کلا پوشه بندی نشده!(برای اینکه اگه خواستم روش اون نرم افزار و بازی بریزم) چکار باید بکنم خودم باد این کار رو بکنم؟:n13:

آیا آنتی ویروس روی سرعت گوشی تاثیر میزاره؟؟؟

Soroush-S
14-08-2013, 13:17
از نرم افزار easy unistall استفاده کن.
معمولا خود گوشی پوشه بندی انجام میده!!

salar79
14-08-2013, 13:20
ممنون دوست عزیز ولی

خود گوشی پوشه بندی نکرده چکارش کنم

در ضمن آنتی ویروس اویرا برای گوشی چطوره؟؟؟

Soroush-S
15-08-2013, 12:01
ممنون دوست عزیز ولی

خود گوشی پوشه بندی نکرده چکارش کنم

در ضمن آنتی ویروس اویرا برای گوشی چطوره؟؟؟
البته خودتم میتونی پوشه بندی کنی!!!
ولی نمیدونم چرا گوشی پوشه بندی نکرده:n13:
در مورد آنتی ویروس هم من از آنتی ویروس رایگان COMODO استفاده میکنم با آپدیت رایگان!

salar79
15-08-2013, 12:46
دوست عزیز

من برای راحت تر شدن کارم (توی خونه) برای دانلود نرم افزار های اندروید ی تصمیم گرفتم از تریق خود گوشیم دانلود کنم نمی خوام پول وایلدس و یا وایمکس بدم چون استفاده ی چندانی ندارم(وایمکس)

و چون لب تاپی که باهاش کار میکنم و از طریق ای دی اس ال باهاش به اینترنت میرم وای فای داره حدث زدم میشه اونو تبدیل به یک مودم وای فای کنم امکانش هست؟؟؟؟

با تشکر:n16:

salar79
15-08-2013, 13:03
دقیقا:n04:

LEO.M
15-08-2013, 13:10
دقیقا:n04:
دوای درد شما این برنامس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o f t 9 8.ir/internet/3708-connectify.html
فاصله ها رو بردارید.
موفق باشید

salar79
15-08-2013, 17:04
با سلام

ببخشید دوستان باطریه من به سرعت داره خالی میشه داده غیر فعاله صفحه نمایش روی حدالاقله و ....

همه رعایت شده

چکار باید بکنم

میشه چند تا مورد ریز نام ببیرد در ضمن نظرتون در مورد نرم افزار های بهینه ساز چیه؟؟؟

بهترینش چیه؟؟

این چطوره:Battery Saver

ehsan102
15-08-2013, 17:10
مصرف زیاد باتری توو اینجور گوشی ها عادیه
شما سعی کن برنامه های باز اضافه رو ببندی با نرم افزار zdbox

با نرم افزار startupmanager هم میتونی برنامه هارو به هنگام شروع مدیریت کنی
مصرف بهتر میشه

salar79
15-08-2013, 18:22
با سلام

من در یک چیزی حدود 4 هزار تومن شارژ از دست دادم و هر چی داده رو توی گوشیم غیر فعال میکنم بعد از قفل کردن فعال میشه و دوباره شروع به دانلود میشه

تازه بلاک هم میکنم درست نمیشه؟؟؟

درضن دوست عزیز روشتون و نرم افزارتون بدردم نخورد راه حل بهتری ندارید؟؟؟؟

دوای درد شما این برنامس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] o f t 9 8.ir/internet/3708-connectify.html
فاصله ها رو بردارید.
موفق باشید

P I R A N H A
16-08-2013, 09:56
سلام داخل گالاکسی گرند هرچی میگردم move2sdنداره رم 8 داخلشه شناسایی هم میکنه چیکار کنم؟

LEO.M
16-08-2013, 14:01
درضن دوست عزیز روشتون و نرم افزارتون بدردم نخورد راه حل بهتری ندارید؟؟؟؟
من خودم از اون برنامه استفاده میکنم و بسیار عالیه.این مشکل شماس

سلام داخل گالاکسی گرند هرچی میگردم move2sdنداره رم 8 داخلشه شناسایی هم میکنه چیکار کنم؟
برنامه app mgr pro iii ورژن آخرش رو نصب کنید.

با سلام

مموری خارجی نیاز به پوشه بندی نداره
اگه منظورتون پارتیشن بندی برای انتقال برنامه های نصب شده به مموری هست:
مموری خارجی رو باید با برنامه minitool partition پارتیشن بندی کنید(عبارت آموزش پارتیشن بندی مموری رو تو گوگل سرچ کنید پیدا می کنید!)

مصطفی
17-08-2013, 07:38
سلام
1 میگم برای بازگردانی شماره های پاک شده گوشی نرم افزاری هست؟
2 در ضمن مثلا من خواستم برم یکی دو تا سایت چت روم هی میگفت موجود نیست یا نمیاورد قاطی داشت. چرا؟ با اپرا و مرورگر خود گوشی رفتم نشد!
3 چطوری میشه وقتی یه اس ام اس رو راسال کردم قبل اینکه بره غیر فعالش کنم؟
4 دوستم از گوگل تالک وارد حساب کاربریش شد بعدش ایمیلش موندنی شد نمیشه حذفید فک کنم میگفت برای حذف باید گوشی رو ریست کارخونه ای کنید! بیکارم مگه چه کاریه اخه. انگار اندروید نیست یه حساب کاربری نمیتونه حذف کنه ینی؟!! :|
1 نه
2 احتمالا با یه مرورگر خوب مثل dolphin کارت راه بیافته
3 تنها راهش اینه که در ایکی ثانیه باطری رو در بیاری ! :n02: البت نرم افزار handcent یه قابلیت داره که قبل از ارسال پیام میتونه ازت بپرسه که پیام رو بفرسته یا نه . خودم از این قابلیتش استفاده میکنم
4 چه گوشی ؟ چه ورژن اندرویدی ؟ معمولا اکانت راحت پاک میشه . اخطارش به انگلیسی چی هست ؟ احتمالا با اکانت تنظیم نکرده برای Sync ؟

hamidR15
17-08-2013, 11:47
سلام
من S II دارم.حدود 1.5 ساله.متاسفانه باطري گوشيم متورم شده.به نظرم خيلي زود خراب شد.!!حالا سوال اينه اين اتفاق ممكنه خطر داشته باشه. شخصي ميگفت ممكنه منفجر بشه؟!درسته؟
سوال ديگرم اين هست كه من نميتونم از طريق MASS Storeage با کابل که به usb PC وصل میکنم نمیتونم محتویات گوشی رو ببینم.لطفا كمك كنيد.
ممنون از همگي:n16:

apple021
17-08-2013, 20:03
سلام دوستان من هر چی اهنگ میریزم تو گوشی HTC میاره اما میرم تو قسمت RECENT ADDED که جدیدترین اهنگ هایی که ریختمو نمیاره چی کا کنم خسته شدم؟
بعد این کلید HOME و BACK رو چه جوری BACKLIGHT رو خاموش کنم؟؟؟؟
مرسی

LEO.M
17-08-2013, 21:08
سلام دوستان من هر چی اهنگ میریزم تو گوشی HTC میاره اما میرم تو قسمت RECENT ADDED که جدیدترین اهنگ هایی که ریختمو نمیاره چی کا کنم خسته شدم؟
مرسی
مدل گوشیتون چیه؟

apple021
17-08-2013, 21:34
مدل گوشیتون چیه؟
htc desire x

LEO.M
18-08-2013, 05:30
مرسی
برای اون یه ریستارت کافیه!

برای اون کلید ها تنظیمی در رام رسمی وجود نداره!

Ghaioom
18-08-2013, 16:39
1 نه
2 احتمالا با یه مرورگر خوب مثل dolphin کارت راه بیافته
3 تنها راهش اینه که در ایکی ثانیه باطری رو در بیاری ! :n02: البت نرم افزار handcent یه قابلیت داره که قبل از ارسال پیام میتونه ازت بپرسه که پیام رو بفرسته یا نه . خودم از این قابلیتش استفاده میکنم
4 چه گوشی ؟ چه ورژن اندرویدی ؟ معمولا اکانت راحت پاک میشه . اخطارش به انگلیسی چی هست ؟ احتمالا با اکانت تنظیم نکرده برای Sync ؟
یه بار داشت اشتباهی از دستم در میرفت اس ام اسه خاموش نکردم ولی دکمه خاموش رو نگه داشتم تا ارسال نشه فک کنم انتن نداده بود ارسال نشد! خخخخخخ
گوشی خودم دیگه. گلکسی پاکت 5300 ورژن 2.3.6 / فارسی هستش. میگه به تنظمیات کارخانه برگردونید این حرفا تا پاک بشه! D: عجبا بیکاره اینم خخخخخ / اونی که گفتی رو نمیدونم. دی

یه سوال:
طرف اس میده بهم من میخوام ذخیرش کنم به یکی بفرستم. چطوریه؟ ذخیره کردمش ولی چطوری از داخل اس بیارمش بالا؟

amir_babak
18-08-2013, 18:13
سلام.
خواستم بدونم راهی هست که دفترتلفن گوشی اچ تی سی با اندروید 2 رو اورد تو گوشی اچ تی سی جدید با آندروید نسخه 4؟
دوستم گوشیش رو عوض کرده و حالا از دفترتلفنش که پشتیبان گرفته تو اندروید 4 نمیتونه استفاده کنه.

salar79
18-08-2013, 18:34
سلام دوستان

من چند تا سوال داشتم

این نرم افزار هایی که به عنوان بهینه ساز باتری برای دانلود میزارن تاثیر داره یا فقط خودش بیشتر باری مصرف میکنه؟؟؟

در ضمن دوستان من چند تا آنتی ویروس نصب کردم ولی از اونجایی که همیشه فعال بود باتریم زود خالی میشد آیا آنتی ویروسی هست که این طوری نباشه؟؟؟

نرم افزار battry booster برای بهینه سازی خوبه یا همش چرنده و خودش (چون همیشه فعاله) بیشتر باتری مصرف میکنه؟؟؟

پیشا پیش ممنون:n16:

ehsan102
18-08-2013, 19:43
یه سوال:
طرف اس میده بهم من میخوام ذخیرش کنم به یکی بفرستم. چطوریه؟ ذخیره کردمش ولی چطوری از داخل اس بیارمش بالا؟

به ذخیره کار نگیر ،
انگشت مبارکت رو ، روی اس ام اسی که برات میاد نگه دار بعد forward یا هدایت رو بزن و به نفر بعدی بفرست

سلام.
خواستم بدونم راهی هست که دفترتلفن گوشی اچ تی سی با اندروید 2 رو اورد تو گوشی اچ تی سی جدید با آندروید نسخه 4؟
دوستم گوشیش رو عوض کرده و حالا از دفترتلفنش که پشتیبان گرفته تو اندروید 4 نمیتونه استفاده کنه.
سلام
با نرم افزار های بکاپ از دفترچه تلفن بکاپ بگیر
Go backup
My backup
بعد توو گوشی دیگه ریستور کن

یه راه دیگه هم هست که میتونی شماره هارو توو اکانت جیمیل ذخیره کنی
بعد توو گوشی جدید بریزی

سلام دوستان

من چند تا سوال داشتم

این نرم افزار هایی که به عنوان بهینه ساز باتری برای دانلود میزارن تاثیر داره یا فقط خودش بیشتر باری مصرف میکنه؟؟؟

در ضمن دوستان من چند تا آنتی ویروس نصب کردم ولی از اونجایی که همیشه فعال بود باتریم زود خالی میشد آیا آنتی ویروسی هست که این طوری نباشه؟؟؟

نرم افزار battry booster برای بهینه سازی خوبه یا همش چرنده و خودش (چون همیشه فعاله) بیشتر باتری مصرف میکنه؟؟؟

پیشا پیش ممنون:n16:

نرم افزار های بهینه چند کاره مثه zdbox خوب هستند و مصرف باتری رو تا حدی میگیره

از نظر من آنتی ویروس واسه آندروید نیازی نیست ،
من یک سال و نیمه که گوشی اندرویدی دارم ، حتی یکبارم نصب نکردم ، با وجود اینکه توو این مدت به اینترنت متصل بودم ، و فلش ویروسی هم زیاد بهش وصل کردم ، اما گوشی خودم ویروسی نشده
چون فلش هایی که ویروسی بودن ، ویروسشون برای کامپیوتر تعریف شده نه برای اندروید

Ghaioom
19-08-2013, 06:11
به ذخیره کار نگیر ، انگشت مبارکت رو ، روی اس ام اسی که برات میاد نگه دار بعد forward یا هدایت رو بزن و به نفر بعدی بفرست

دادا من بخوام اس رو حذف کنم ولی متنشو ذخیره کنم باید چیکا کنم خو؟! :n13: من اس ذخیره نمیکنم پاک میکنم. حالا یه اسی میاد مثلا میخوام ذخیرش کنم به کسای دیگه بعدا ارسال کنم. چرا پیش نویسها نداره این اندروید؟!

1376MAXIMUM
19-08-2013, 10:06
سلام یکی از دوستام گوشیش گلکسی نکسوس هست براش اپ دیت بیشتر از 4.1.2 نمیاد چجوری باید برد بالا تر الان فکر میکنم اگه 4.3 نیومده باشه حداقل تا 4.2.2 که باید اومده باشه

Soroush-S
19-08-2013, 10:25
دادا من بخوام اس رو حذف کنم ولی متنشو ذخیره کنم باید چیکا کنم خو؟! :n13: من اس ذخیره نمیکنم پاک میکنم. حالا یه اسی میاد مثلا میخوام ذخیرش کنم به کسای دیگه بعدا ارسال کنم. چرا پیش نویسها نداره این اندروید؟!

انگشت روی پیام نگه دار - برو قسمت هدایت - بعد قسمت شماره گیرنده یه عدد فرضی بده مثلا 1 . بعد از ارسال پیام صرف نظر کن . میبینی که چطور پیام در پیش نویس ذخیره میشه:n02:

Ghaioom
19-08-2013, 16:20
انگشت روی پیام نگه دار - برو قسمت هدایت - بعد قسمت شماره گیرنده یه عدد فرضی بده مثلا 1 . بعد از ارسال پیام صرف نظر کن . میبینی که چطور پیام در پیش نویس ذخیره میشه:n02:

اینم خوبه ولی حرکت باحالی نیست خخخخخ/ کاش یه قسمت مثل گوشیهای جاوا داشت!

ehsan102
19-08-2013, 18:18
اینم خوبه ولی حرکت باحالی نیست خخخخخ/ کاش یه قسمت مثل گوشیهای جاوا داشت!

واسه اندروید نرم افزار زیاد میسازند
قطعا یک نرم افزاری واسه خواسته ی شما هست
Go SMS رو تست کن
من خودم امتحان نکردم

salar79
19-08-2013, 19:01
دوستان برای استفاده ی درست از برنامه ی zdbox باید تنظیمات خاصی رو انجام داد لطفا راهنمایی کنید
:n27:

mokhtari58
20-08-2013, 07:45
با سلام
آیا نرم افزاری برای روشن شدن صفحه نمایش وجود داره که مرتب دکمه پاور رو نزنیم ؟
و یه سوال دیگه اینکه نرم افزار های پیش فرض مثلا تو گوشی های سونی مثل play stor , time scap , slidme market , evernote , moxier pro و غیره مهم هستند یا نه ؟ می خواستم اگه لزومی ندارن پاکشون کنم چون بعضیاشون هم حافضه رو گرفتن و هم کمی باطری رو مصرف می کنن .

hamidR15
20-08-2013, 08:40
سلام
من S II دارم.حدود 1.5 ساله.متاسفانه باطري گوشيم متورم شده.به نظرم خيلي زود خراب شد.!!حالا سوال اينه اين اتفاق ممكنه خطر داشته باشه. شخصي ميگفت ممكنه منفجر بشه؟!درسته؟
سوال ديگرم اين هست كه من نميتونم از طريق MASS Storeage با کابل که به usb PC وصل میکنم نمیتونم محتویات گوشی رو ببینم.لطفا كمك كنيد.
ممنون از همگي:n16:

سلام
دوستان بنده رو هم دريابيد:42::42::42::42:

1376MAXIMUM
20-08-2013, 12:46
سلام یکی از دوستام گوشیش گلکسی نکسوس هست براش اپ دیت بیشتر از 4.1.2 نمیاد چجوری باید برد بالا تر الان فکر میکنم اگه 4.3 نیومده باشه حداقل تا 4.2.2 که باید اومده باشه
منم هستم دوستان منم مشکل دارم نمیدونم راه حلش چیه

ehsan102
20-08-2013, 23:11
با سلام
و یه سوال دیگه اینکه نرم افزار های پیش فرض مثلا تو گوشی های سونی مثل play stor , time scap , slidme market , evernote , moxier pro و غیره مهم هستند یا نه ؟ می خواستم اگه لزومی ندارن پاکشون کنم چون بعضیاشون هم حافضه رو گرفتن و هم کمی باطری رو مصرف می کنن .
آره موجوده ،
Quick glance
از مارکت بازار هم میتونید دانلود کنید
.
دوتا از اون نرم افزار ها مارکت هستند یه دونه هم واسه یادداشت ، اونو نمی دونم
حالا بستگی به کار شما داره
اگه برنامه سیستمی باشه که عمراً اگه بتونید پاک،،کنید
گاهش خ8 خخخباتری رو با نرم افزار zdbox و startup manager مدیریت کنید

سلام
دوستان بنده رو هم دريابيد:42::42::42::42:

حجم نشون میده ؟
ویروسی شده و فایل هارو مخففی سیستمی کرده
نرم افزار Es file explorer رو نصب کن بعد اگه هر فایلی مخفی بود نشون میده

منم هستم دوستان منم مشکل دارم نمیدونم راه حلش چیه

یاهو داداش

مصطفی
21-08-2013, 14:06
با سلام

من اون quick glance رو که برای اس 4 هست پیدا نکردم ولی یکی پیدا کردم برام توی اس 3 عالی جواب داد :
tap tap app
از اینجا بگیرش :

ehsan102
21-08-2013, 16:24
معادل اسم quick glance توو بازار "مرور سریع" هست

موفق باشید

Soroush-S
21-08-2013, 17:15
سیمکارت رایتل فقط با گوشی 3G کار میکنه؟ الان گوشی من اندرویدی هست ولی 3g نیست . سیمکارت هم عمل نمیکنه!!

mokhtari58
21-08-2013, 23:19
با سلام تو گوشی sony miro و یا کلا اندرویدی sms ارسال شده و یا دریافت شده از هم مشخص نیستند . مثل گوشی های جاوا ؟ که inbox , outbox دارن ؟
آیا برنامه ای به این شکل وجود داره که sms ها رو تفکیکی نشون بده ؟

ehsan102
22-08-2013, 00:39
سیمکارت رایتل فقط با گوشی 3G کار میکنه؟ الان گوشی من اندرویدی هست ولی 3g نیست . سیمکارت هم عمل نمیکنه!!

فکر کنم ساپورت کنه
چیه گوشی شما ؟

با سلام تو گوشی sony miro و یا کلا اندرویدی sms ارسال شده و یا دریافت شده از هم مشخص نیستند . مثل گوشی های جاوا ؟ که inbox , outbox دارن ؟

اس ام اس هايي كه سمت راست Thread هستند مربوط به ارسالي ها و اونايي كه سمت چپ ، مربوط به دريافتي ها

Soroush-S
22-08-2013, 10:24
فکر کنم ساپورت کنه
چیه گوشی شما ؟
ساپورت نمیکنه . گوشیم جی ال ایکس لاستر هست. مینویسه فاقد سرویس:n29:

pooyan.saj
22-08-2013, 14:06
سلام من گوشی xperia neo L دارم. در این مدل دکمه های انرویدی (ستینگز همو بک) غیر لمسی هستند. به دلیل استفاده زیاد این دکمه ها خراب شدن و باید خیلی فشارشون بدم تا عمل کنند. می خواستم کمکم کنید که آیا نرم افزاری وجو داره که این دکمه ها رو روی خود صفحه قرار بده. مثلا یکی از دوستام گوشی xperia V داره. اون گوشی دکمه های اندرویدی رو نداره و با هر بار لمس صفحه نمایش این دکمه ها در پایین صفحه ظاهر میشن. اگر نرم افزاری باشه که همین کار رو واسه گوشی های دیگه انجام بده عالیه

pooyan.saj
22-08-2013, 14:14
سلام من گوشی xperia neo L دارم. در این مدل دکمه های انرویدی (ستینگز همو بک) غیر لمسی هستند. به دلیل استفاده زیاد این دکمه ها خراب شدن و باید خیلی فشارشون بدم تا عمل کنند. می خواستم کمکم کنید که آیا نرم افزاری وجو داره که این دکمه ها رو روی خود صفحه قرار بده. مثلا یکی از دوستام گوشی xperia V داره. اون گوشی دکمه های اندرویدی رو نداره و با هر بار لمس صفحه نمایش این دکمه ها در پایین صفحه ظاهر میشن. اگر نرم افزاری باشه که همین کار رو واسه گوشی های دیگه انجام بده عالیه

یه برنامه به نام Floating Soft Keys پیدا کردم که ظاهرا همین کار رو انجام میده ولی هر چی گشتم نتونستم دانلودش کنم

مصطفی
22-08-2013, 14:29
یه برنامه به نام Floating Soft Keys پیدا کردم که ظاهرا همین کار رو انجام میده ولی هر چی گشتم نتونستم دانلودش کنم
از اینجا بگیرش :
سمت راست پایین download zip رو بزن

mokhtari58
22-08-2013, 14:39

یه کمک هم به ما بکنید .

pooyan.saj
22-08-2013, 14:48
از اینجا بگیرش :
سمت راست پایین download zip رو بزن

گرفتمش ولی فایل .apk توش نبود. بیشتر شبیه نرم افزار کامپیوتر بود تا نرم افزار موبایل!!!!

مصطفی
22-08-2013, 14:51
یه کمک هم به ما بکنید .
فکر نکنم داشته باشه . بهترین نرم افزارهای sms اندروید یکی handcent و یکی هم go sms هست ندارن .

مصطفی
22-08-2013, 15:00
گرفتمش ولی فایل .apk توش نبود. بیشتر شبیه نرم افزار کامپیوتر بود تا نرم افزار موبایل!!!!
دکمه سبز وسط رو بزن
....
این هم آخرین ورژنش :

Ghaioom
22-08-2013, 16:01

من یه حرکت دیگه زدم! :بهمن

سیوش میکنم تو گوشی بعد میتونم حذفش کنم بعد میرم تنظیمات اس ام اس اونجا روش میرم کپی میکنم بعد داخل اس ام اس میاد اونجا میتونم هدایت کنم. اینجوری شلوغم نمیشه! :n10::n09: ترفندو داشتی؟ :دی

AryanLand
22-08-2013, 16:48
من یه حرکت دیگه زدم! :بهمن

سیوش میکنم تو گوشی بعد میتونم حذفش کنم بعد میرم تنظیمات اس ام اس اونجا روش میرم کپی میکنم بعد داخل اس ام اس میاد اونجا میتونم هدایت کنم. اینجوری شلوغم نمیشه! :n10::n09: ترفندو داشتی؟ :دی

سلام.

این راه به نظر شما راحت تره تا اینکه کلیک کنی نگه داری فوروارد کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!:n13::n04::11:

hamidR15
23-08-2013, 01:15
حجم نشون میده ؟
ویروسی شده و فایل هارو مخففی سیستمی کرده
نرم افزار Es file explorer رو نصب کن بعد اگه هر فایلی مخفی بود نشون میده

با Kies تونستم وصل بشم و داده ها و مدیاهام رو کپی کنم. یه بک آپ هم گرفتم.متاسفانه رام گوشی ویروسی شده. دوستان گفتن ریست فکتوری کنم واگر درست نشه باید رام رو هم عوض کنم.
الان تو Kies میرم میگه آبدیت داره گوشیت ممکنه ابدیت کنم درست بشه؟

Ghaioom
23-08-2013, 06:59
سلام.

این راه به نظر شما راحت تره تا اینکه کلیک کنی نگه داری فوروارد کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!:n13::n04::11:
سلام

دادا من که گفتم اینجوری قسمت اس ام اس شلوغ نمیشه. وقتی که لازم داری میتونی از قسمت تنظیماتش بیاری. :n02::n09: چون من همیشه خلوت میکنم اس رو هیچی نمیزارم !

mokhtari58
24-08-2013, 06:53
آیا استفاده از نرم افزار هایی که مانیتور گوشی با سنسور ژیروسکوپ روشن خاموش میشه ، برای گوشی و سنسور اون مشکل ساز نمیشه چون سنسور دائم در حال فعال باید باشه ؟

مصطفی
24-08-2013, 07:22
آیا استفاده از نرم افزار هایی که مانیتور گوشی با سنسور ژیروسکوپ روشن خاموش میشه ، برای گوشی و سنسور اون مشکل ساز نمیشه چون سنسور دائم در حال فعال باید باشه ؟
توی راهنمای tap tap app نوشته بود که فقط توی مصرف باطری تاثیر داره . که تنطیم هم داره برای خاموش شدن سنسور بعد مدتی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تاپیک galaxy s4 بپرس که اون که با quick glance کار میکنه چجوریاست

mokhtari58
24-08-2013, 10:21
در خصوص دانلود از فروشگاه گوگل موبایل که میگه کشور شما امکان دسترسی به دانلود رو نداره ، راهی برای حل مشکل وجود داره ؟

AryanLand
24-08-2013, 18:22
در خصوص دانلود از فروشگاه گوگل موبایل که میگه کشور شما امکان دسترسی به دانلود رو نداره ، راهی برای حل مشکل وجود داره ؟

سلام.

شما برنامه Market Enabler رو نصب کنید و با اون اپراتور رو تغییر بدید البته به چیز شکن هم نیاز دارید.بعد میتونید از مارکت استفاده کنید.ضمنا" برای استفاده از این برنامه گوشیتون باید روت شده باشه.:11:

ehsan102
24-08-2013, 19:21

اینجا مورد داره
بیا یاهو بهت بدم داداش
:n02:

clau
25-08-2013, 12:31
سلام برنامه ای برای اندروید هست که بشه از اینترنت کامپیوتر(adsl)روی گوشی استفاده کرد یا حتمن باید برای اینکار مودم وایرلس داشته باشی با مودم معمولی نمیشه چنین کاری کرد:n27:

payam178
25-08-2013, 16:18
سلام برنامه ای برای اندروید هست که بشه از اینترنت کامپیوتر(adsl)روی گوشی استفاده کرد یا حتمن باید برای اینکار مودم وایرلس داشته باشی با مودم معمولی نمیشه چنین کاری کرد:n27:

سلام
اگر لپ تاپ دارید نرم افزار کانکتی فیتی مشکلتون را حل میکنه

!UP
25-08-2013, 18:51
از وقتی گوشی رو آپدیت کردم، نمی تونم مثلا تو قسمت write messege یا notes متن رو کپی پیست کنم. یعنی اصلا متن select نمیشه. قبلا تاچ رو نگه میداشتی سلکت میشد، اما الان نمیشه. مشکل از چیه دوستان؟

ehsan102
25-08-2013, 20:00
از وقتی گوشی رو آپدیت کردم، نمی تونم مثلا تو قسمت write messege یا notes متن رو کپی پیست کنم. یعنی اصلا متن select نمیشه. قبلا تاچ رو نگه میداشتی سلکت میشد، اما الان نمیشه. مشکل از چیه دوستان؟

آقای آپ ، گوشیتون چیه شما ؟
نسخه اندروید چند بود به چند آپدیت کردید ؟ :n11:

قبل از آپدیت فکتوری ریست کردید ؟ نه ! :دی

!UP
25-08-2013, 20:33
آره درسته،ریست کردم. گوشی ام xperia S.اندرویدش نمی دونم چنده ولی مطمئنم آخرینشه، چون خودش اتومات آپ شد.

ehsan102
25-08-2013, 20:43
آره درسته،ریست کردم. گوشی ام xperia S.اندرویدش نمی دونم چنده ولی مطمئنم آخرینشه، چون خودش اتومات آپ شد.

بعد از آپدیت اگه ریسیت فکتوری اگه نکردید ، انجام بدید

!UP
25-08-2013, 21:17
راستی من چند وقته می خوام از کنتاکت هام بک آپ بگیرم، چه جوری میشه این کار رو کرد؟ در ضمن نمی خوام نت هام حذف بشه. حذف که نمیشن بعد ار ریست؟

!UP
25-08-2013, 21:19
میشه مثلا همه کنتاکت ها درقالب یه فایل اکسل export بشن؟

ehsan102
25-08-2013, 21:27
راستی من چند وقته می خوام از کنتاکت هام بک آپ بگیرم، چه جوری میشه این کار رو کرد؟ در ضمن نمی خوام نت هام حذف بشه. حذف که نمیشن بعد ار ریست؟

پاک میشن

میشه مثلا همه کنتاکت ها درقالب یه فایل اکسل export بشن؟

با نرم افزار های مختلف میشه ازشون بکاپ گرفت
حالا چرا میخواید ببرید توو اکسل ؟

اکانت جیمیل تون رو وارد گوشیتون کنید
بعد شماره هاتون رو به جیمیل sync کنید
یعنی یک نسخه از همه شماره ها توو جیمیل تون ذخیره میشه

clau
25-08-2013, 21:31
سلام
اگر لپ تاپ دارید نرم افزار کانکتی فیتی مشکلتون را حل میکنه
لپتاپ دارم ولی مودمم معمولی هستش ممنون از پاسختون میشه یکم بیشتر توضیح بدید

!UP
25-08-2013, 23:32

با فکتوری ریست هم حل نشد :(

poonel
27-08-2013, 01:18
نصف شبی یه سوالی مخم رو کار گرفته

اگه موبایل اندروید رو با فیش USB وصل کنم به ضبط ماشینی که USB میخوره، موبایل شارژ میشه؟ :n13:

بعدش، ضبطه میتونه آهنگ های موبایل رو پخش کنه؟

!UP
27-08-2013, 01:40
بله میشه. من امتحان کردم. هم شارژ میشه هم آهنگ می خونه.
الان دیگه شب بخیر !

alaydyn
27-08-2013, 11:43
من می خواهم از جی پی اس گوشیم بهره ببرم در مسافراتم جاده ها خیابانها کوچه ها را به درستی به من نشان بده مخصوصا شهرهای استان کرمان بهترین نرم افزار برای استفاده از جی پی اس گوشی چی هستش
لطفا راهنمایی کنید

مصطفی
27-08-2013, 14:53
نصف شبی یه سوالی مخم رو کار گرفته
اگه موبایل اندروید رو با فیش USB وصل کنم به ضبط ماشینی که USB میخوره، موبایل شارژ میشه؟
بعدش، ضبطه میتونه آهنگ های موبایل رو پخش کنه؟
دادا یه وقت از این کارا نکنی ها ! نویزی که شدت برق رادیو و مثلا جا فندکی ماشین داره به باطری گوشیت آسیب میرسونه . من برای جا فندکی گوشی سفارش دادم یکی از پرشین تولز اینو برام بیاره :
با 150/000 تومن هزینه !. حالا میخوای با usb ضبط شارژش کنی ؟ والا ! :n02:

من می خواهم از جی پی اس گوشیم بهره ببرم در مسافراتم جاده ها خیابانها کوچه ها را به درستی به من نشان بده مخصوصا شهرهای استان کرمان بهترین نرم افزار برای استفاده از جی پی اس گوشی چی هستش
لطفا راهنمایی کنید
توی اندروید و gps کلا چندتا نرم افزار هست :
navitel
Ndrive
sygic
google map
هر کدوم مزایا و معایبی دارن : یکی آخزین نقشه ای که داره برا 2 سال پیشه ولی مسیریابی خوبی داره - یکی نقشه هاش به روزه ولی زبون فارسی نداره - یکی هم به روزه هم زبان فارسی داره ولی مسیریابی نداره
کلا باید ببینی که کدوم ویژگیش برات مهم تره . توی تاپیکای خودشون توی فروم ها بچرخی اطلاعات خوبی دارن
من خودم هم نویتل رو دارم هم ان درایو

Nakh0d4
27-08-2013, 20:56
دوستان من يه گوشي LG 3D دارم كه اندرويد 2.3
يه والپيپر از بازار براش دانلود كردم از اون موقع به بعد هي 5 مين 5 مين يه بوق صعيف از گوشي مياد (مخصوصا وقتي به نت وصله) والپيپرم عوض كردم بازم همين مشكلو دارم
تو برنامه درحال اجرا چيزي نيست ولي بوق ميزنه
كسي ميدونه چجوري بايد اين مشكلو رفع كرد

S0R3N4
28-08-2013, 03:22
سلام دوستان
من میخوام LG VU بخرم؛
نظرتون چیه>
راستی>واسه نصب برنامه باید کرک شه یا نه؟؟
مثل من بخوامم نرم افزار امنیتی کسپرسپی رو روش نصص کنم که پولی,نیاز لایسنس اینجور دنگو فخگ دارم یا میشه بدون هزین اونو داشت؟؟؟

alaydyn
28-08-2013, 07:27
دادا یه وقت از این کارا نکنی ها ! نویزی که شدت برق رادیو و مثلا جا فندکی ماشین داره به باطری گوشیت آسیب میرسونه . من برای جا فندکی گوشی سفارش دادم یکی از پرشین تولز اینو برام بیاره :
با 150/000 تومن هزینه !. حالا میخوای با usb ضبط شارژش کنی ؟ والا ! :n02:

توی اندروید و gps کلا چندتا نرم افزار هست :
navitel
Ndrive
sygic
google map
هر کدوم مزایا و معایبی دارن : یکی آخزین نقشه ای که داره برا 2 سال پیشه ولی مسیریابی خوبی داره - یکی نقشه هاش به روزه ولی زبون فارسی نداره - یکی هم به روزه هم زبان فارسی داره ولی مسیریابی نداره
کلا باید ببینی که کدوم ویژگیش برات مهم تره . توی تاپیکای خودشون توی فروم ها بچرخی اطلاعات خوبی دارن
من خودم هم نویتل رو دارم هم ان درایو
شما خودتان به شخصه کدام یکی را ترجیح میدهید

payam178
28-08-2013, 18:35
سلام دوستان
چه جوری میشه شماره های یه گوشی جاوا را بدون به هم ریختگی به آندروید منتقل کرد؟
اصلا امکانش هست؟

arash_3tar
28-08-2013, 18:42
سلام
دوستان یه وان ایکس پلاس گرفتم سیم کارت رو انداختم روش
سیم فعال هست ولی انتن نداره
جستجوی دستی شبکه رو نمیتونم پیدا کنم
کسی هست راهنمایی کنه
ممنون

ehsan102
28-08-2013, 20:43
دوستان من يه گوشي LG 3D دارم كه اندرويد 2.3
يه والپيپر از بازار براش دانلود كردم از اون موقع به بعد هي 5 مين 5 مين يه بوق صعيف از گوشي مياد (مخصوصا وقتي به نت وصله) والپيپرم عوض كردم بازم همين مشكلو دارم
تو برنامه درحال اجرا چيزي نيست ولي بوق ميزنه
كسي ميدونه چجوري بايد اين مشكلو رفع كرد
خب داداش اگه مطمئنی از والپیپر هست ، پس پاکش کن

سلام دوستان
من میخوام LG VU بخرم؛
نظرتون چیه>
راستی>واسه نصب برنامه باید کرک شه یا نه؟؟
مثل من بخوامم نرم افزار امنیتی کسپرسپی رو روش نصص کنم که پولی,نیاز لایسنس اینجور دنگو فخگ دارم یا میشه بدون هزین اونو داشت؟؟؟

قیافه ش یکم ضایعه س ، اس3 بهتره ازین
......
نصب نرم افزار ها خیلی آسونه

نرم افزار هایی که توو سایت های ایرانی هستند اکثرا کرک شده هستند
از الان به فکر آنتی ویروسی داداش ؟
من یه سال و نیمه که آنتی ویروس نصب نکردم ، گوشیم ویروسی نشده

شما خودتان به شخصه کدام یکی را ترجیح میدهید

نرم افزار sygic نسخه 11.2.6 چون این نسخه ش محدودیت زمانی نداره

سلام دوستان
چه جوری میشه شماره های یه گوشی جاوا را بدون به هم ریختگی به آندروید منتقل کرد؟
اصلا امکانش هست؟
امکانش که هست

1، با یه نرم افزار تحت جاوا از شماره ها بکاپ بگیری بعد همین نرم افزار رو با استفاده از نرم افزار java j2me runner توو اندروید نصب کنی و بکاپ هارو ریستور کنی
2، کپی توو سیم ، فکر نکنم بهم بریزه

سلام
دوستان یه وان ایکس پلاس گرفتم سیم کارت رو انداختم روش
سیم فعال هست ولی انتن نداره
جستجوی دستی شبکه رو نمیتونم پیدا کنم
کسی هست راهنمایی کنه
ممنون
مبارک باشه
تمام فروشنده ها میگن یه سیم بده واست تست کنیم
به شما نگفت ؟

.......

برو setting>wireless and network >mobile network > operation network
پیدا نکردی بیا یاهو
Ehsangh_70

salar79
28-08-2013, 21:33
سلام دوستان من در حال یاد گیری زبان تحت وبه CSS هستم می خواستم بدونم نرم افزاری برای اندریود هست که بتونم با اون کار کنم؟؟؟
برای HTML چی؟؟؟

Milad4171
28-08-2013, 21:50
سلام.
من یه گوشی ال جی 705 دارم. با رم 512 و CPU یک گیگ
من از وقتی که این گوشی رو گرفتم حدودا یک هفته بعدش دچار مشکل خیلی خاصی شدم. اونم این بود که موقع زنگ خوردن گوشی جوری هنگ میکرد که نمیشد تلفن رو جواب بدی.
دو سه بار رفتم نماینگی گفتن برنامه های غیر استاندارد نصب کردی ( حرف مزخرف ) و باز فلش کردن برام و دقیقا بعد از اون کار باز من مشکل رو داشتم

نمیدونم این کندی بخاطر سخت افزار این گوشی بوده یا رم کمش!
چون من گوشی با رم 386 دیدم که خیلی بهتر از گوشی من کار میکرد!
:n13:

arash_3tar
28-08-2013, 23:36
مبارک باشه
تمام فروشنده ها میگن یه سیم بده واست تست کنیم
به شما نگفت ؟

.......

برو setting>wireless and network >mobile network > operation network
پیدا نکردی بیا یاهو
Ehsangh_70

ممنون
اونو پیدا کردم مشکل از سیم کارت بود
یه سوال دیگه اندرویدش رو ارتقا بدم
گوشی خوبی گرفتم ؟؟

ehsan102
29-08-2013, 07:03
ممنون
اونو پیدا کردم مشکل از سیم کارت بود
یه سوال دیگه اندرویدش رو ارتقا بدم
گوشی خوبی گرفتم ؟؟

فكر ميكنم فروشنده به آخرين ورژن رام رسمي ارتقاء ميده
البته اگه درخواست داده بوديد

الان نسخه ش ---- ؟

settin>about >android version

آره داداش گوشي خوبي گرفتي

مباركت باشه

arash_3tar
30-08-2013, 19:14
سلام دوستان
htc one x plus دارم که 1 گیگ رم داره تو قسمت تنظیمات اپلیکشن که میرم تو قسمت setting/apps/running
با اینکه همه ی اپ ها میبندم و هیچ اپی در حال اجرا نیست ولی باز نشون میده که 750 مگ از حافظه ram پر هست
اول که به خاطر چیه ؟
دوم اینکه اگه بخوام خالی بشه چی کار کنم
پیشاپیش ممنون

!UP
30-08-2013, 19:14
از وقتی گوشی رو آپدیت کردم، نمی تونم مثلا تو قسمت write messege یا notes متن رو کپی پیست کنم. یعنی اصلا متن select نمیشه. قبلا تاچ رو نگه میداشتی سلکت میشد، اما الان نمیشه. مشکل از چیه دوستان؟ با فکتوری ریست هم مشکل حل نشد.

ehsan102
30-08-2013, 19:38
سلام دوستان من در حال یاد گیری زبان تحت وبه CSS هستم می خواستم بدونم نرم افزاری برای اندریود هست که بتونم با اون کار کنم؟؟؟
برای HTML چی؟؟؟

سلام
اگه نرم افزار" بازار " روی گوشیت نصب داری ، داخلش اینارو سرچ کن
css
و
html

فقط رایگان نیست
ولی به کارت میاد

سلام.
من یه گوشی ال جی 705 دارم. با رم 512 و CPU یک گیگ
من از وقتی که این گوشی رو گرفتم حدودا یک هفته بعدش دچار مشکل خیلی خاصی شدم. اونم این بود که موقع زنگ خوردن گوشی جوری هنگ میکرد که نمیشد تلفن رو جواب بدی.
دو سه بار رفتم نماینگی گفتن برنامه های غیر استاندارد نصب کردی ( حرف مزخرف ) و باز فلش کردن برام و دقیقا بعد از اون کار باز من مشکل رو داشتم

نمیدونم این کندی بخاطر سخت افزار این گوشی بوده یا رم کمش!
چون من گوشی با رم 386 دیدم که خیلی بهتر از گوشی من کار میکرد!
:n13:

از نرم افزار های memory booster استفاده کن داداش
و سعی کن برنامه هارو به SD انتقال بدی
و با استفاده از نرم افزار ZDBOX حافظه ی کش سایر نرم افزار هارو پاک کن

سلام دوستان
htc one x plus دارم که 1 گیگ رم داره تو قسمت تنظیمات اپلیکشن که میرم تو قسمت setting/apps/running
با اینکه همه ی اپ ها میبندم و هیچ اپی در حال اجرا نیست ولی باز نشون میده که 750 مگ از حافظه ram پر هست
اول که به خاطر چیه ؟
دوم اینکه اگه بخوام خالی بشه چی کار کنم
پیشاپیش ممنون

با استفاده از نرم افزار های task killer برنامه های اضافه رو ببنید
و با نرم افزار startup manager از بالا اومدن برنامه های اضافه هنگام روشن شدن گوشی جلوگیری کن

این دو کار رو که انجام دادی بعد یه اسکرین شات از همونجایی که میگی بگیر بفرست

از وقتی گوشی رو آپدیت کردم، نمی تونم مثلا تو قسمت write messege یا notes متن رو کپی پیست کنم. یعنی اصلا متن select نمیشه. قبلا تاچ رو نگه میداشتی سلکت میشد، اما الان نمیشه. مشکل از چیه دوستان؟ با فکتوری ریست هم مشکل حل نشد.

شما همچنان این مشکل رو دارید ؟؟

از من میشنوی دانگرید کن

!UP
31-08-2013, 00:41
از من میشنوی دانگرید کن
چی چی گرید؟!

ehsan102
31-08-2013, 04:52
چی چی گرید؟!

به نسخه ی قبلی اندروید دانگرید کن
یعنی نسخه ی قبلی که سالم بود رو فلش بزن
نسخه قبل رو دانلود کن
بعد بیا یاهو

arash_3tar
31-08-2013, 11:17
با استفاده از نرم افزار های task killer برنامه های اضافه رو ببنید
و با نرم افزار startup manager از بالا اومدن برنامه های اضافه هنگام روشن شدن گوشی جلوگیری کن

این دو کار رو که انجام دادی بعد یه اسکرین شات از همونجایی که میگی بگیر بفرست

سلام اقا احسان
2 تا برنامه رو نصب کردم بازم کم نشد
اینم اسکرین شات
ممنون

darkeliden
31-08-2013, 11:49

دابل کلیک کن

Sent from my LT25i using Tapatalk 4

ehsan102
31-08-2013, 13:11
سلام اقا احسان
2 تا برنامه رو نصب کردم بازم کم نشد
اینم اسکرین شات
ممنون

دیگه ازین بهتر نمیشه داداش
واسه گوشی های اندرویدی طبیعیه
حتی گوشی خودمم همینطوریه

ولی وقتی بازی مثلا آسفالت 8 رو اجرا میکنم ، لگ یا کندی سرعتی احساس نمیشه

Alex Fera
04-09-2013, 19:14
سلام،من روی گوشی خودم یه برنامه دارم به اسم AppMgr III که میشه برنامه ها رو باهاش به رم خارجی انتقال داد،این برنامه فقط روی اندروید 2.2 و بالاتر کار میکنه،حالا من میخوام یه همچین برنامه ای برای X10 معرفی کنید که اندرویدش 2.1 هستش..............
ممنون:n16:

ehsan102
04-09-2013, 19:45
نرم افزار app2sd
داداش باید نسخه های قبل تر رو دانلود کنی

Alex Fera
04-09-2013, 20:30
نرم افزار app2sd
داداش باید نسخه های قبل تر رو دانلود کنی

خوب چی رو دان کنم دقیقا؟!

Shoofaj
04-09-2013, 21:23
دوستان من خبرشو شنیده بودم که play store گوگل از تحریم خارج شده . یعنی الان میشه استفاده کرد ؟

S0R3N4
05-09-2013, 02:27
سلام
دوستان
از ورژن 4 به بعد آندروید؛امکان این هست هم نرم افزار های پولی (اورجینال) و هم کرک شده رو با هم همزمان نصب داشته باشیم؟

vatanema
06-09-2013, 11:03
دوستان اگر مارکت بی دردسر سراغ دارید لطفا معرفی کنید. گوگل که گفتند در دسترس ایرانی قرار خواهد گرفت که فعلن خبری نیست. بازار هم که فقط پول میشناسه با حداقل کیفیت و احترام به شعور مشتری هاش... نمی دونم یه گزینه بدون نیاز به روت و آفلاین کردن و این حرف ها اگر اصلن وجود خارجی داره لطفا معرفی کنید.
ehsan102
06-09-2013, 14:07
سلام
دوستان
از ورژن 4 به بعد آندروید؛امکان این هست هم نرم افزار های پولی (اورجینال) و هم کرک شده رو با هم همزمان نصب داشته باشیم؟

چرا که نشه

دوستان اگر مارکت بی دردسر سراغ دارید لطفا معرفی کنید. گوگل که گفتند در دسترس ایرانی قرار خواهد گرفت که فعلن خبری نیست. بازار هم که فقط پول میشناسه با حداقل کیفیت و احترام به شعور مشتری هاش... نمی دونم یه گزینه بدون نیاز به روت و آفلاین کردن و این حرف ها اگر اصلن وجود خارجی داره لطفا معرفی کنید.
نرم افزار Blackmart رو از سایت گرین روید دانلود کن
باش میتونی نرم افزار های پولی گوگل پلی رو هم دانلود کنی