ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

tango98
18-05-2011, 19:52
امير جان c6900 و c8000 پروسسور خاصي دارند كه باعث بهبود در كنتراست نوردهي وكيفيت تصوير ميشه
این هم یکی از این لینک ها

persian_m
18-05-2011, 20:44
این هم یکی از این لینک ها

مدل 6800 همون مدل 6900 هست که در ایران با نام تجاری 6960 عرضه میشه

نام بعضی از مدلهای سامی توی اروپا و آسیا و آمریکا با هم متفاوت هست

در مورد مشکل ابری شدن هم باید بگم یک مقدار به سایز پنل هم بستگی داره هر چه اینچ کوچکتر بشه این مشکل کمتر دیده میشه .توی سایز 32 تقریبا این مشکل توی این مدل دیده نمیشه من پنل 6260 رو با 6960 کاملا و بقل هم مقایسه کردم.
کلا 6960 یه چیز دیگه است.ضمنا شما اگه میخواید تفاوت کیفیت تصویر این مدل رو کاملا درک کنید از یه رشیور خوب استفاده کنید.بخصوص با توجه به 46 بودن تی وی شما خروجی تصویری که میگیرید خیلی مهم است

keivan3
18-05-2011, 22:24
شما با سورس هايي مثل hd siusse و sky sport hd هم فوتبال ميبينيد؟
-من با c6900 و شبكه هاي مذكور تقريبا مشكل بلور و وضو ح حركتي رو ندارم

c6900 فکر کنم LCD هست درسته؟خوب عرض میکنم ال سی دی سامسونگ برای مشاهده اینچنین کانالهایی معرکه هست حتی از ال سی دی سونی بنظرم بهتره چون من هر دو رو داشتم.اما LED سامسونگ نه چنگی بدل نمیزنه .البته برند های دیگر رو خبر ندارم اون چیزی که تجربه داشتم گفتم

persian_m
18-05-2011, 22:26
c6900 فکر کنم LCD هست درسته؟خوب عرض میکنم ال سی دی سامسونگ برای مشاهده اینچنین کانالهایی معرکه هست حتی از ال سی دی سونی بنظرم بهتره چون من هر دو رو داشتم.اما LED سامسونگ نه چنگی بدل نمیزنه .البته برند های دیگر رو خبر ندارم اون چیزی که تجربه داشتم گفتم
نه عزیزم 6900 ال ای دی سری 6 هستش

tango98
18-05-2011, 23:21
مدل 6800 همون مدل 6900 هست که در ایران با نام تجاری 6960 عرضه میشه

نام بعضی از مدلهای سامی توی اروپا و آسیا و آمریکا با هم متفاوت هست

در مورد مشکل ابری شدن هم باید بگم یک مقدار به سایز پنل هم بستگی داره هر چه اینچ کوچکتر بشه این مشکل کمتر دیده میشه .توی سایز 32 تقریبا این مشکل توی این مدل دیده نمیشه من پنل 6260 رو با 6960 کاملا و بقل هم مقایسه کردم.
کلا 6960 یه چیز دیگه است.ضمنا شما اگه میخواید تفاوت کیفیت تصویر این مدل رو کاملا درک کنید از یه رشیور خوب استفاده کنید.بخصوص با توجه به 46 بودن تی وی شما خروجی تصویری که میگیرید خیلی مهم است
nدوست عزیز 6800 به هیچ عنوان وارد ایران نشده.اگر هم وارد شده بدون گارانتی سام است.شما اگر در جنرال کاتالوک سامسونگ که در صفحه قبل دوست عزیز آقا ابی زحمت کشیدن و گذاشتن دقت کنید در قسمت پایین که رنگ فریم دور پنل رو زده نوشته wood grain یعنی رنگ چوب راه راه .زیر مدل 6500 cزده stone black (سنگ سیاه).بنده قبول دارم که مدلها از لحاظ عددی داخل ایران تغییر پیدا کرده اما قاب همون قاب مشابه های اروپایی و آسیایی هست.البته بنده نظر شخصی خودم رو با توجه به گوگله کردن این مدلها گفتم.باز هم اگر جسارتی کردم عذر میخوام.تا یادم نرفته با کلی مکافات تونستم به شکلی تلویزیون رو کالیبره کنم که این مشکل به حداقل ممکن برسه البته بدون کاهش روشنایی محسوس در تصویر. در مورد ----- هم فرموده بودید.----- من dreambox 8000 hd هست.

t_tanhayam
18-05-2011, 23:45
nدوست عزیز 6800 به هیچ عنوان وارد ایران نشده.اگر هم وارد شده بدون گارانتی سام است.شما اگر در جنرال کاتالوک سامسونگ که در صفحه قبل دوست عزیز آقا ابی زحمت کشیدن و گذاشتن دقت کنید در قسمت پایین که رنگ فریم دور پنل رو زده نوشته wood grain یعنی رنگ چوب راه راه .زیر مدل 6500 cزده stone black (سنگ سیاه).بنده قبول دارم که مدلها از لحاظ عددی داخل ایران تغییر پیدا کرده اما قاب همون قاب مشابه های اروپایی و آسیایی هست.البته بنده نظر شخصی خودم رو با توجه به گوگله کردن این مدلها گفتم.باز هم اگر جسارتی کردم عذر میخوام.تا یادم نرفته با کلی مکافات تونستم به شکلی تلویزیون رو کالیبره کنم که این مشکل به حداقل ممکن برسه البته بدون کاهش روشنایی محسوس در تصویر. در مورد ----- هم فرموده بودید.----- من dreambox 8000 hd هست.

-دوست عزيز وخوبم اين قضيه TOC ها يا TOUCH OF COLOR خيلي سر درازي داره :46:
-توي قاره هاي مختلف متفاوت هستند خيلي هم متفاوت هستند حتي از نظر طراحي پنل
-مثلا C6200 كه همون C6260 داخل بازار هست رو در سايت مالزيايي داريم brown :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

c6900 يا همون c6960 هم داريم black در سايت مالزيايي :

حالا در ريجن هاي اروپايي و مهم ترينش uk مدل c6530 داريم grey

مدل 6510 داريم white

مدل 6532 هم داريم كه باز grey هست

حالا ريجن هاي اقيانوسيه وامريكا كه باز خيلي متفاوت تر هم هستند پس زياد گير اين toc ها نباشين :46:

persian_m
19-05-2011, 00:06
من نگفتم که 6800 وارد بازار ایران شده.منظورم این بود که مشخصات ذکر شده در مورد6800 دقیقا مثل همون مدل 6900 خودمون هست.ضمنا اگر مشکل خودتون رو با کالیبره حل کردین لطف کنید تنظیمات رو تو سایت بزارید تا بقیه بچه ها هم بتونن استفاده کنن
به هر حال امیدوارم از پنلتون لذت ببرید

tango98
19-05-2011, 00:16
-دوست عزيز وخوبم اين قضيه TOC ها يا TOUCH OF COLOR خيلي سر درازي داره :46:
-توي قاره هاي مختلف متفاوت هستند خيلي هم متفاوت هستند حتي از نظر طراحي پنل
-مثلا C6200 كه همون C6260 داخل بازار هست رو در سايت مالزيايي داريم brown :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدc6900 يا همون c6960 هم داريم black در سايت مالزيايي :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا در ريجن هاي اروپايي و مهم ترينش uk مدل c6530 داريم grey

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل 6510 داريم white

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل 6532 هم داريم كه باز grey هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا ريجن هاي اقيانوسيه وامريكا كه باز خيلي متفاوت تر هم هستند پس زياد گير اين toc ها نباشين :46:
من ااین رو نمیدونستم.آقا محبت میکنی که جواب نا دانسته های بنده رو با صبر وحوصله میدید.چند تا سوال دیگه که اگر راهنمایی بفرمایید بیشتر شرمنده میکنید.1.بنده pn. دارم آیا میتونم اینترنت رو راه اندازی کنم تو این ال ال دی؟
2.آیا به طور پیش فرض تیونر دیجیتال فهال هست یا باید کار خواصی انجام بدم؟
3.لطف میکنید کالیبراسیون تلویزیون خودتون رو برای بنده بفرمایید؟
بسیار متشکرم

t_tanhayam
19-05-2011, 00:34
من ااین رو نمیدونستم.آقا محبت میکنی که جواب نا دانسته های بنده رو با صبر وحوصله میدید.چند تا سوال دیگه که اگر راهنمایی بفرمایید بیشتر شرمنده میکنید.1.بنده pn. دارم آیا میتونم اینترنت رو راه اندازی کنم تو این ال ال دی؟
2.آیا به طور پیش فرض تیونر دیجیتال فهال هست یا باید کار خواصی انجام بدم؟
3.لطف میکنید کالیبراسیون تلویزیون خودتون رو برای بنده بفرمایید؟
بسیار متشکرم

-خواهش ميكنم اين چه حرفيه دوست عزيز با همديگه داريم مطلب ياد ميگيريم
-جالبه توي ريجن هاي امريكايي ببيند خيلي متفاوت تر هستند

c6900 grey

c6800 wood grain

c6500 stone black ديزاينش رو ببينيد :

c6400 graphit

c6300 graphite

-و اينكه واقعا شما c6900 رو كنار c7000 ,c6200 ببيند كاملا در حواشي وكنتراست و ابري شدن تصوير متوجه وجود precision dimming ميشين نيازي به مقايسه toc ها نيست
-در مورد نت هم خوب تاپيك هست وفكر ميكنم كامل توضيح داده شده

-در مورد تيونر ديجيتال هم بله مدل هاي جديد همه فعال هستند
-در مورد كاليبراسيون هم اقا مهدي در جريان هستند من براي مانيتور pc گرفتم ودر فاصله كمتر از يك متري ميشينم
بابت اين همه چي روي صفر ويا نزديك صفر هست براي من با توجه به نيازم :46:

tango98
19-05-2011, 01:02
من نگفتم که 6800 وارد بازار ایران شده.منظورم این بود که مشخصات ذکر شده در مورد6800 دقیقا مثل همون مدل 6900 خودمون هست.ضمنا اگر مشکل خودتون رو با کالیبره حل کردین لطف کنید تنظیمات رو تو سایت بزارید تا بقیه بچه ها هم بتونن استفاده کنن
به هر حال امیدوارم از پنلتون لذت ببرید
بنده با این تنضیما مشکل ابری شدن رو در هیچ سورسی ندارم.

mode : standard
black level : 16
contrast: 98
brightness: 40
sharpness: 75
colour: 48
eco soloution: off-off-off
black tone: dark
dynamic contrast: medium
shadow detaile: +2
gama: +3
colour space: native
edge enhancement: off
led motion plus: off
colour tone: normal
size: fit
digital noise filter: auto
mpeg noise filter: auto

البته اگر چه این تنظیمات تقریبا به طور کامل ابری شدن رو از بین میبره اما میشه با بالا بردن بک لایت و فعال کردن گزینه اول eco soloution و گذاشتن روی حالت auto هم به شکل دیگه اینکار رو انجام داد که کمی از شفافیت تصویر کم میشه.

persian_m
19-05-2011, 03:39
بنده با این تنضیما مشکل ابری شدن رو در هیچ سورسی ندارم.

mode : standard
black level : 16
contrast: 98
brightness: 40
sharpness: 75
colour: 48
eco soloution: off-off-off
black tone: dark
dynamic contrast: medium
shadow detaile: +2
gama: +3
colour space: native
edge enhancement: off
led motion plus: off
colour tone: normal
size: fit
digital noise filter: auto
mpeg noise filter: auto

البته اگر چه این تنظیمات تقریبا به طور کامل ابری شدن رو از بین میبره اما میشه با بالا بردن بک لایت و فعال کردن گزینه اول eco soloution و گذاشتن روی حالت auto هم به شکل دیگه اینکار رو انجام داد که کمی از شفافیت تصویر کم میشه.

بابت کالیبره دستت درد نکنه به هر حال به طور کلی تی وی خوبی هست .دوستان میدونن من خودم هم v20 داشتم و هم 62620 خونه پدرم هم d25 دارن.کلا تی وی های مختلفی رو از نزدیک دیدم.
تو این رنج قیمتی واقعا از بهترین هاست.حالا به مرور زمان بیشتر متوجه میشین

mojtaba2321
19-05-2011, 13:01
ابی عزیز درود
گفتی 6960 نمیتونه فایلهای ISO اچ دی بلوری خالص رو بخونه.
میخوام بدونم اگه فولدر BDMV و Certificate رو روی هارد بریزیم آیا اینجوری میتونه بخونتشون یا نه؟ تا حالا تست کردی؟

assassin.ali
19-05-2011, 15:13
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
سلام
من دو تا مشکل دارم
یکی این که توی کشور ها استرالیا موجود نیست و توی هتل مود هم کلون تو یو اس بی موجود نیست!
تلوزیون هم b7000 هست و میخوام اینترنت تی ویش رو فعال کنم!

t_tanhayam
19-05-2011, 15:44
ابی عزیز درود
گفتی 6960 نمیتونه فایلهای ISO اچ دی بلوری خالص رو بخونه.
میخوام بدونم اگه فولدر BDMV و Certificate رو روی هارد بریزیم آیا اینجوری میتونه بخونتشون یا نه؟ تا حالا تست کردی؟

-سلام مجتبي جان
عرضم به حضورت كه من چون از ريپ هاي mkv ‌استفاده ميكنم و نيازي ندارم به ايميج هاي بلوري تست نكردم
-ولي فكر نميكنم اين قابليت رو داشته باشه

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

سلام
من دو تا مشکل دارم
یکی این که توی کشور ها استرالیا موجود نیست و توی هتل مود هم کلون تو یو اس بی موجود نیست!

-شما يكبار تاپيك زير رو مطالعه كنيد سري هاي b فكر ميكنم كمي متفاوت هستند البته clone to usb رو دارند

farbod44
19-05-2011, 19:11
سلام به تمامی اساتید محترم
من یک 46 سری 8000 دارم که چند روزی هست یک نوار 5 سانتی از تقریبا چپ راست تلویزیون کنتراست بالائی پیدا کرده و تصویر زیر این باند رنگش با دبقیه تصویر فرق می کند البته تی وی من گارانتی نداره به نظر شما ایراد کار از چی می تونه باشه؟

با تشکر از همه دوستان

mana341
19-05-2011, 19:37
سلام
من دو تا مشکل دارم

-باسلام
من خیلی وقتها پیش با راهنمایی دوستان اینترنت تی وی رو فعال کردم ولی خداییش حیف وقت و ترافیک اینترنتی که صرفش کردم از نظر من اصلا بدرد نمیخوره مخصوصا با محدودیتهای شدید اینترنتی مملکت امام زمان که دیگه هیچی....
البته یکی از دوستان میگفت اگه نوعی از مودم رو انتخاب کنید که تنظیمات اکانت چیز.پی . ان داشته باشه میتونی به سایتهای بدرد بخوری مثل یوتیوب و پیکاسا و .... دسترسی داشته باشی ولی اگه مودمت از این تنظیمات نداشته باشه (مثل مودم من) بیخود وقت و هزینه بالای اینترنت تی وی نذاری برنده ای داداشم ....(البته نظر شخصی منه)
ارادت:11:

assassin.ali
19-05-2011, 19:41
-

-شما يكبار تاپيك زير رو مطالعه كنيد سري هاي b فكر ميكنم كمي متفاوت هستند البته clone to usb رو دارند
ببخشید کدوم تاپیک؟

t_tanhayam
19-05-2011, 19:55
ببخشید کدوم تاپیک؟

persian_m
20-05-2011, 12:53
کلا اگه اینترنت تی وی رو فعال کنیم با توجه به پیلترینگ آیا میشه ازش استفاده کرد؟

t_tanhayam
20-05-2011, 17:32
کلا اگه اینترنت تی وی رو فعال کنیم با توجه به پیلترینگ آیا میشه ازش استفاده کرد؟

-شايد بشه گفت يك فانتزي نه چيزي بيشتر

qazplm
20-05-2011, 18:16
-باسلام
من خیلی وقتها پیش با راهنمایی دوستان اینترنت تی وی رو فعال کردم ولی خداییش حیف وقت و ترافیک اینترنتی که صرفش کردم از نظر من اصلا بدرد نمیخوره مخصوصا با محدودیتهای شدید اینترنتی مملکت امام زمان که دیگه هیچی....
البته یکی از دوستان میگفت اگه نوعی از مودم رو انتخاب کنید که تنظیمات اکانت چیز.پی . ان داشته باشه میتونی به سایتهای بدرد بخوری مثل یوتیوب و پیکاسا و .... دسترسی داشته باشی ولی اگه مودمت از این تنظیمات نداشته باشه (مثل مودم من) بیخود وقت و هزینه بالای اینترنت تی وی نذاری برنده ای داداشم ....(البته نظر شخصی منه)
ارادت:11:
سلام
البته مودم نه روتر
باید یه روتر با این قابلیت جدا کنار مودم وایرلس بگیرن بعد چیز پی ان رو در روتر ست کنن یه access point درست کنن بعد tv به اون وصل کنند در کل اینترنت تیوی چیز خوبیه سایت های خبری و یوتیوب و پیکاسا و گوگل مپ و اسکایپ (البته دوربین جدا باید بگیرید)بازی های جالب ....اونقدر هم بد نیست

mojtaba2321
21-05-2011, 14:47
کسی فایلهای اصلی بلوری رو روی سری 6 امتحان کرده؟

Mohammad Yek110
22-05-2011, 13:47
دوستان روش کالیبره کردن samsung 40c6960 را آموزش بدید یا تاپیک مربوطه را معرفی کنید
این فریمور چیه-زیرنویس چیه روش رکورد با اون چطوره یک جایی معرفی کن مثل تایپیک تا ما این اموزشها را بگیریم sansung c 6960 40

ghoghnous55
22-05-2011, 16:17
سلام دوستان. من یه مشکلی با تلویزیون C6960 خودم دارم اونم اینه که هر موقع که برق می ره (که طرفای ما زیاد هم اتفاق میفته) با اومدن برق تلویزیون خود به خود از Standby خارج میشه و روشن میشه. حالا تصورشو بکنین نصف شب آدم با صدای تلویزیون از خواب ناز بیدار بشه.
آیا تنظیم خاصی برای غیر فعال کردن این وضعیت وجود داره. ممنون.

t_tanhayam
22-05-2011, 22:13
سلام دوستان. من یه مشکلی با تلویزیون C6960 خودم دارم اونم اینه که هر موقع که برق می ره (که طرفای ما زیاد هم اتفاق میفته) با اومدن برق تلویزیون خود به خود از Standby خارج میشه و روشن میشه. حالا تصورشو بکنین نصف شب آدم با صدای تلویزیون از خواب ناز بیدار بشه.

-در منوي مخفي تنظيماتي براي اينكه وقتي Hdtv تون رو روشن ميكنيد روي چه شبكه اي باشه چه ولومي داشته باشه و...هست

poonel
23-05-2011, 00:22

اینکه مشکلی نیست.
هر وقت برق رفت، پریزش رو از برق بکش تا وقتی برق اومد از خواب بیدارت نکنه.

ghoghnous55
24-05-2011, 08:40
اینکه مشکلی نیست.

راست گفتی. چرا به فکر خودم نرسیده بود؟ یادم باشه یه مدار طراحی کنم که وقتی نصف شب برق رفت آلارم بزنه تا بیدار بشم و تلویزیون رو از برق بکشم تا هروقت برق اومد بیدارم نکنه.:20::11:

---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------

-در منوي مخفي تنظيماتي براي اينكه وقتي Hdtv تون رو روشن ميكنيد روي چه شبكه اي باشه چه ولومي داشته باشه و...هست

ممنون ابی جان. ایشالا انجامش می دم اگه مشکلی داشتم مزاحمت میشم.:11:

Mohammad Yek110
25-05-2011, 16:05
اینکه مشکلی نیست.

پونل جان پریزشا که نمیشه کشید باید دوشاخه اونا از پریز کشید اواتارت منو کشته

mana341
26-05-2011, 18:25

سلام ابی جان

بهت تبریک میگم بخاطر آواتار جدید و البته خیلی قشنگت .راستشو بخوای از آواتار قبلیت اصلا خوشم نمیومد با اون پله های رو به آسمون که تو ابر ها گم میشد یجورایی نمیدونم چرا منو یاد هواپیمایی ملی بسیار خوشنام مملکت امام زمان مینداخت واقعا نمیدونم چرا؟ بهرحال مبارکه خیلی قشنگه:11:

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

سلام
البته مودم نه روتر
باید یه روتر با این قابلیت جدا کنار مودم وایرلس بگیرن بعد چیز پی ان رو در روتر ست کنن یه access point درست کنن بعد tv به اون وصل کنند در کل اینترنت تیوی چیز خوبیه سایت های خبری و یوتیوب و پیکاسا و گوگل مپ و اسکایپ (البته دوربین جدا باید بگیرید)بازی های جالب ....اونقدر هم بد نیست

میشه لطف کنین و روش و لوازم مورد نیاز ( با ذکر نمونه قابل دسترس) رو یه شرح کوچولو و عملی بدین؟
البته شنیدم یکی دوتا از مدلهای TP-LINK (چه باسیم و چه وایرلس) تو صفحه تنظیماتشون امکان ست کردن اکانت چیز-پی-ان هم دارند و میشه یوزر و پسورد و آدرس IP رو مستقیما روی مودم ست کرد و استفاده کرد.

sabzefosfori
27-05-2011, 20:49
:18: :9:من که گيج شدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehrban1
27-05-2011, 22:14
:41:موقع اسباب كشي منزل كنترل و كابل هاي تبديل hdtv گم شدند ، hdtv غير گارانتي است و نمايندگي ها هم به tv هاي بدون گارانتي خدمات نمي دن دوستان اگه كسي آدرس فروشگاه يا نمايندگي كه اين خدمات رو بدن داره لطف كنه و اعلام كنه خواهشا اگه آدرس شيراز يا تهران باشه بهتره و اگه فروش اينترنتي باشه خيلي بهتره - مدل پنل ua46c6900

persian_m
27-05-2011, 22:40
:41:موقع اسباب كشي منزل كنترل و كابل هاي تبديل hdtv گم شدند ، hdtv غير گارانتي است و نمايندگي ها هم به tv هاي بدون گارانتي خدمات نمي دن دوستان اگه كسي آدرس فروشگاه يا نمايندگي كه اين خدمات رو بدن داره لطف كنه و اعلام كنه خواهشا اگه آدرس شيراز يا تهران باشه بهتره و اگه فروش اينترنتي باشه خيلي بهتره - مدل پنل ua46c6900

برات پیغام خصوصی گذاشتم که چی کار کنی

hamed473
27-05-2011, 23:14
سلام دوستان این فروشگاه اینترنتی سامسونگ سنتر مطمئنه اخه 1مدلled میخام سفارش بدم اینترنتی تا برام بفرسته

poonel
28-05-2011, 01:38
سلام دوستان این فروشگاه اینترنتی سامسونگ سنتر مطمئنه اخه 1مدلled میخام سفارش بدم اینترنتی تا برام بفرسته

100% مطمئنه.
نمایندگی رسمی سامسونگه و فروشگاهش تو خیابون جمهوریه.
من چند باری به این فروشگاه سر زده ام.

t_tanhayam
28-05-2011, 13:53
[QUOTE=sabzefosfori;6131609]:18: :9:من که گيج شدم

-چرا گيج شدين ؟
-براي all share بصورت بي سيم بايد hdtv تون واي فاي built-in باشه در غير اين صورت به دانگل واي فاي ويا مودم روتر وايرلس نياز هست

sabzefosfori
28-05-2011, 14:55
سلام گيج شدم آخه دوستان قبلاً گفته بودن که بايد دانگل بگيرم بزنم به پشت tv تا بتونم از طريق گوشيم که سيستم dlna رو داره بدون وصل کردن کابل و سيم به tv فيلم و غيره ببينم از گوشی به tv

الان به اين سايت نمايندگی سامی همين رو گفتم , گفت داره tv شما ( يعنی احتياج نيست پس 100 پول دانگل بدم ) من که هر کاری ميکنم گوشيم tv رو پيدا نميکنه من که شخصه فکر ميکنم که يا تنظيمات داره wireless تلويزيون يا تو منو مخفی يک گزينه وجود داره برای اين مورد :14::11:

j3ot
28-05-2011, 17:50
با سلام.
میخواستم بدونم در مدل 6960 امکان این هست که با استفاده از کابل اپتیکال صدا وقتی tv و روشن میکنیم به طور همزمان سینمای خانگی هم روشن بشه ..!؟

saeed35
28-05-2011, 18:14
با سلام.
میخواستم بدونم در مدل 6960 امکان این هست که با استفاده از کابل اپتیکال صدا وقتی tv و روشن میکنیم به طور همزمان سینمای خانگی هم روشن بشه ..!؟

با سلام
توکاتالوکش نوشته که باید دانگل تهیه کنین.حتی مدلشو هم نوشته

mehrban1
29-05-2011, 00:34
برات پیغام خصوصی گذاشتم که چی کار کنی

با تشكر از شما ، يه فكري براش مي كنم.

t_tanhayam
29-05-2011, 20:36
با سلام.

-بوسيله كابل اپتيكال كه مربوط به صدا هست نخير دوست عزيز

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

سلام گيج شدم آخه دوستان قبلاً گفته بودن که بايد دانگل بگيرم بزنم به پشت tv تا بتونم از طريق گوشيم که سيستم dlna رو داره بدون وصل کردن کابل و سيم به tv فيلم و غيره ببينم از گوشی به tv

الان به اين سايت نمايندگی سامی همين رو گفتم , گفت داره tv شما ( يعنی احتياج نيست پس 100 پول دانگل بدم ) من که هر کاری ميکنم گوشيم tv رو پيدا نميکنه من که شخصه فکر ميکنم که يا تنظيمات داره wireless تلويزيون يا تو منو مخفی يک گزينه وجود داره برای اين مورد :14::11:

-به هر صورت در مدل هايي كه در نمايندگي هاست و مدل هاي مالزيايي واي فاي داخلي نديدم

tango98
29-05-2011, 21:59
با سلام
دیشب توی مسابقه فوتبال متوجه شدم وقتی دوربین حرکت میکرد چند تایی خط نا محسوس روشن روی چمن دیده میشه که بصورت عمودی هستن اما به محض توقف دوربین این خطای روشن از بین میرفتن.کسی این مسیله رو مشاهده کرده؟ (46c 6960 )

persian_m
29-05-2011, 22:16
با سلام
دیشب توی مسابقه فوتبال متوجه شدم وقتی دوربین حرکت میکرد چند تایی خط نا محسوس روشن روی چمن دیده میشه که بصورت عمودی هستن اما به محض توقف دوربین این خطای روشن از بین میرفتن.کسی این مسیله رو مشاهده کرده؟ (46c 6960 )

درسته این خطوط عمودی رو به صورت محسوس تر در D25 و خیلی کمتر در v20 هم دیدم حتی تو سورس های HD
هم دیده میشن اما با فاصله گرفتن از تی وی کمتر میشن.
من هم اتفاقا همین سوال برام پیش اومده که آیا این خطوط از خود پنل هست یا سیستم نوردهی
اگه ابی عزیز پاسخ بدن ممنون میشم

tango98
30-05-2011, 09:18
درسته این خطوط عمودی رو به صورت محسوس تر در D25 و خیلی کمتر در v20 هم دیدم حتی تو سورس های HD
هم دیده میشن اما با فاصله گرفتن از تی وی کمتر میشن.
من هم اتفاقا همین سوال برام پیش اومده که آیا این خطوط از خود پنل هست یا سیستم نوردهی
اگه ابی عزیز پاسخ بدن ممنون میشم
jتلویزیون خودت چیه مهدی جان؟توی اون هم این مشکل رو داری؟اتفاقا من مسابقه فوتبال بارسلون منچستر رو از شبکه sky 1 HD نگاه میکردم ومتوجه این موضوع شدم.

t_tanhayam
30-05-2011, 10:07
مهدي جان من چنين چيزي رو ندارم
البته در c6900 كه براي يكي از دوستان گرفتيم همچين چيزي رو تقريبا از فاصله خيلي نزديك ديدم ولي در مدلي كه خودم دارم والبته سورس از pc ميگيريم هميشه چنين مشكلي رو ندارم
شما يكبار سورس هاتون رو تغيير اسم بدين چون تفاوت ميكنه

persian_m
30-05-2011, 13:29
jتلویزیون خودت چیه مهدی جان؟توی اون هم این مشکل رو داری؟اتفاقا من مسابقه فوتبال بارسلون منچستر رو از شبکه sky 1 HD نگاه میکردم ومتوجه این موضوع شدم.
تی وی من هم 6960 هست .گفتم که در D25 هم این مشکل رو با شدت بیشتر مشاهده کردم.حتی تو یکی از ریویوهای خارجی هم در این مورد یک مطلبی رو دیدم که بچه های اونجا هم گلایه داشتند از این موضوع .
البته ابی عزیز گفتن که این موضوع اگه از طریق pc به تی وی وصل بشید وجود نداره.
به هر حال دارم دنبال یه راهکاری میگردم که این مشکل رو حل کنیم.
از جناب الکوراد هم تقاضا دارم مثل همیشه کمک و راهنمایی بفرمایند

*Alucard*
30-05-2011, 16:56
احتمالا مشکل در سورس نمایش هست اگر با تغییر سورس این مشکل بازم وجود داشت کابلهارو چک کنید من تا به حال متوجه این مشکل نشدم.

compi
31-05-2011, 10:27
مهدي جان من چنين چيزي رو ندارم
البته در c6900 كه براي يكي از دوستان گرفتيم همچين چيزي رو تقريبا از فاصله خيلي نزديك ديدم ولي در مدلي كه خودم دارم والبته سورس از pc ميگيريم هميشه چنين مشكلي رو ندارم
شما يكبار سورس هاتون رو تغيير اسم بدين چون تفاوت ميكنه
با درود به شما تلوزیون شما چه مارک و مدله؟

aftab_azad20
31-05-2011, 11:07
اگه عوضش نکرده باشه باید همون 6900باشه
3 تا سوال.وقتی لپ تاپ رو با پورت hdmiبه 6900وصل میکنم تصویر fullنیست،دلیلش چیه،کارت گرافیک هم مدلش
ati hd 3670تصویرش رو tvخیلی کوچیک میشه:11::11:
------------
وقتی tv رو خاموش میکنم سینما هم خاموش میشه،میشه یه کار کرد که بر عکسش هم بشه یعنی وقتی tv روشن میشه سینما هم همزمان روشن بشه:11::11:
---------------------
چرا وقتی میخوایم صدا از سینما پخش بشه اول کار یکم زمان میبره تا صدا رو از باند ها داشته باشیم:11::11:

t_tanhayam
31-05-2011, 13:33

همين c6900 هست دوست عزيز (البته براي pc استفاده ميشه )

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

3 تا سوال.وقتی لپ تاپ رو با پورت hdmiبه 6900وصل میکنم تصویر fullنیست،دلیلش چیه،کارت گرافیک هم مدلش
ati hd 3670تصویرش رو tvخیلی کوچیک میشه:11::11:
------------
وقتی tv رو خاموش میکنم سینما هم خاموش میشه،میشه یه کار کرد که بر عکسش هم بشه یعنی وقتی tv روشن میشه سینما هم همزمان روشن بشه:11::11:
---------------------
چرا وقتی میخوایم صدا از سینما پخش بشه اول کار یکم زمان میبره تا صدا رو از باند ها داشته باشیم:11::11:

-سلام عزيز :46:
-درمورد تصوير كه خوب بايد رزولوشن رو تغيير بدين شما احتمالا با همون رزولوشن مونيتور بهش متصل ميشين
-والا اين مورد رو من امتحان نكردم
-در مورد صدا هم بالاخره مقداري تاخير وجود داره در ابتدا

mehrdad_ati
31-05-2011, 22:28
با سلام

این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )

ati hd 3670تصویرش رو tvخیلی کوچیک میشه
اگر رزولیشنت 1920 در 1080 هست و باز هم کوچیکه بورو توی catalyst control center (روی دسکتاپ کلیک راست کن اولین گزینست) بعد این مسیر ها رو دنبال کن .

اول از اون گزینه های پایین advance رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Desktops and Displays رو پیدا کن . و بعد روی آیکون tv کلیک راست کن و Configure رو انتخاب کن . حالا hdmi settings رو انتخاب کن . حالا overscan/underscan رو پیدا کن و مقدارش رو روی کمترین میزان بزار . احتمالا مشکلت حل میشه !

البته ممکنه با توجه به ورژن catalyst ات یه مقدار این مراحل رق کنه و من برای آخرین نسخه گفتم . در کل باید overscan/underscan رو پیدا کنی و مقدارش رو روی کمترین میزان قرار بدی .

میتونی آخرین catalyst هم از قسمت driver های این سایت بگیری :

game.amd.com

persian_m
31-05-2011, 22:37
این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )

اگر رزولیشنت 1920 در 1080 هست و باز هم کوچیکه بورو توی catalyst control center (روی دسکتاپ کلیک راست کن اولین گزینست) بعد این مسیر ها رو دنبال کن .

اول از اون گزینه های پایین advance رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Desktops and Displays رو پیدا کن . و بعد روی آیکون tv کلیک راست کن و Configure رو انتخاب کن . حالا hdmi settings رو انتخاب کن . حالا overscan/underscan رو پیدا کن و مقدارش رو روی کمترین میزان بزار . احتمالا مشکلت حل میشه !

البته ممکنه با توجه به ورژن catalyst ات یه مقدار این مراحل رق کنه و من برای آخرین نسخه گفتم . در کل باید overscan/underscan رو پیدا کنی و مقدارش رو روی کمترین میزان قرار بدی .

میتونی آخرین catalyst هم از قسمت driver های این سایت بگیری :

game.amd.com

عالی بود مهردادجان ممنون

oqazviny
01-06-2011, 08:12
با سلام
من c7000 40 دارم میخواستم ببینم --- این led بالاخره فعال میشه یا نه از بانه گرفتم من وقت نکردم گفتگو ها رو بخونم در ضمن تو چند ماه اخیر نرم افزار جدید برای این ال ای دی آمده که فرمتهای بیشتری از فیلمها را بخونه و بدرد به خور باشه ؟ ممنون

tango98
01-06-2011, 10:18
[QUOTE=mehrdad_ati;6142170]این banding هست . چیز طبیعیه و مشکل جدیدی نیست . فقط توی led/lcd ها دیده میشه و مربوط به backlight میشه . توی همه ی ست ها هم کم و بیش هست و ربطی به مدل نداره ! کسی هم تا حالا توضیح دقیقی در مورد علتش نداده ! حد اقل من ندیدم . banding توی پلاسما وجود نداره چون پلاسما اصلا backlight نداره . راستی banding بسته به ست توی صحنه های مختلفی ممکنه پیش بیاد ! بیشترین گذارشش هم برای فوتبال بوده . اگر banding پنلتون آزاردهنده هست میتونید از گارانتی استفاده کنید و پنل رو عوض کنید . اما همه ی پنلهای led.lcd کمابیش این مشکل رو دارند ( ممکنه 2 تا مدل یکسان یکیشون خیلی کم داشته باشه و یکی شدید ! یعنی شانسیه ! )

تشکر فراوان مهرداد عزیز.
من همین یک ماه پیش یک تلویزیون c695 رو فرستادم گارانتی و پولش رو به من برگردوندن.فکر نمی کنم این رو دیگه قبول کنن.خداییش خیلی افتضاحه این حالت.کاش قبل خرید این پلاسمای v20 رو دیده بودم.2.450.000 پول رو ریختم تو شکم سامسونگ این هم نتیجش.تو تصاویر تاریک اگر بک لایت زیاد باشه اونقدر نقاط نورانی تقدیم میکنه بهتون که حالتون از دیدن فیلم به هم میخوره.اگر بک لایت رو هم بیارین پایین دیگه چه فرقی میکنه با ال سی دی های ارزون قیمت:2:.

............
03-06-2011, 19:03
من هم C6960 را جایگزین یک پلاسما کردم و راضی نیستم مشکل بزرگ من کم شدن نور این تلویزیون به طور خود کار هست که واقعا مرا دیوانه کرده وقتی رنگ مشکی زیاد باشد نور خود به خود کم میشود.

persian_m
03-06-2011, 21:13
من هم C6960 را جایگزین یک پلاسما کردم و راضی نیستم مشکل بزرگ من کم شدن نور این تلویزیون به طور خود کار هست که واقعا مرا دیوانه کرده وقتی رنگ مشکی زیاد باشد نور خود به خود کم میشود.

شما حتما مطمئن بشید تمام گزینه های Energy Saving تی وی خاموش باشن احتمالا بخاطر روشن بودن یکی از اون گزینه هاست.
درسته 6960 متاسفانه ضعفهایی داره که قاعدتا دلیلش هم به نظر من کم کاریهای شرکت سامسونگ هست

afshin-434
04-06-2011, 22:34
با سلام
سری 8 گرفتم چهار ساعت کار نکرد تصویر قطع شد و دارای خطوط عمودی و افقی شده ورنگ سبز و زرد فقط صدا داره
مشکل از کجا میتونه باشه

persian_m
04-06-2011, 22:37
با سلام
سری 8 گرفتم چهار ساعت کار نکرد تصویر قطع شد و دارای خطوط عمودی و افقی شده ورنگ سبز و زرد فقط صدا داره
مشکل از کجا میتونه باشه

آقا یه دور رسیت فاکتوری کن ببین درست میشه
ضمنا نگاه کن ببین نسخه نرم افزارش چنده؟

afshin-434
04-06-2011, 22:43
آقا یه دور رسیت فاکتوری کن ببین درست میشه
ضمنا نگاه کن ببین نسخه نرم افزارش چنده؟

دوست گرامی اصلا منو رو نشون نمیده

persian_m
04-06-2011, 23:03
دوست گرامی اصلا منو رو نشون نمیده

میتونی از منوی مخفی رسیت فاکتوری رو انجام بدی

Masoud 206-16v
07-06-2011, 11:03
وقت دوستان بخیر
امروز من خواستم TV مو آپدیت کنم،ابتدا وارد سایت سامسونگ مالزی شدم که ریجن دستگاه مال اونجاست،بعد ی سر به وب سایت سامسونگ آمریکا زدم و دیدم ورژن فریموری که قرار داده بالا تر هست.منم اونرو دانلود کردم و به تی وی انتقال دادم،اول که هیچ مشکلی تی وی نداره و همچنین در منو زبان فارسی هم موجوده و هم اینکه در قسمت اینترنت تی وی هم گوگل و یاهو و یوتوب و اسکایپ بصورت پیشفرض نصب بود و همچنین بدون هیچ تغییراتی اینترنت تی وی فعال بود.
مدل تی وی من UA46C7770

دانلود فریمور از سایت مالزی (1011.1) :

UA46C7000

دانلود فریمور از سایت آمریکا (1035.0) :

UN46C7000

t_tanhayam
07-06-2011, 12:39
با توجه به ريسكي كه وجود داره توصيه ميكنم فريمور مربوط به ريجن خودشون رو دوستان دانلود كنند
خداي نكرده اتفاقي نيوفته (همونطور كه با اپديت معمولا اتفاقي نميوفته (البته در 3D ها متفاوت هست و ميشه روي اپديت ها مقداري حساب كرد))

sahar@rasool
07-06-2011, 18:29
وقت دوستان بخیر
امروز من خواستم TV مو آپدیت کنم،ابتدا وارد سایت سامسونگ مالزی شدم که ریجن دستگاه مال اونجاست،بعد ی سر به وب سایت سامسونگ آمریکا زدم و دیدم ورژن فریموری که قرار داده بالا تر هست.منم اونرو دانلود کردم و به تی وی انتقال دادم،اول که هیچ مشکلی تی وی نداره و همچنین در منو زبان فارسی هم موجوده و هم اینکه در قسمت اینترنت تی وی هم گوگل و یاهو و یوتوب و اسکایپ بصورت پیشفرض نصب بود و همچنین بدون هیچ تغییراتی اینترنت تی وی فعال بود.
مدل تی وی من UA46C7770

UA46C7000

UN46C7000

باسلام
دوست عزیز آیا گیرنده دیجیتالش فعال شد و کانالی رو می گیره ممنون

Masoud 206-16v
08-06-2011, 00:20
باسلام
دوست عزیز آیا گیرنده دیجیتالش فعال شد و کانالی رو می گیره ممنون

خیر دوست من،این سری جدید(آخرین سری 7) که سام سرویس بفروش رسونده گیرنده دیجیتال ندارن(بصورت سخت افزار).

mgs3
08-06-2011, 02:14
وقت دوستان بخیر
مدل تی وی من UA46C7770

UA46C7000

UN46C7000

دوسته عزیز من آپدیت مالزی رو می تونم بریزم اما ماله us رو نمی تونم بریزم چون tv نمی شناسش!!

smhjm
08-06-2011, 09:21
سلام
کسی نظری در مورد این مدل داره ؟
خوبه یا بد؟

mojtaba2321
09-06-2011, 10:06
کسی فایلهای اصلی بلوری رو روی سری 6 امتحان کرده؟

Masoud 206-16v
09-06-2011, 10:52
دوسته عزیز من آپدیت مالزی رو می تونم بریزم اما ماله us رو نمی تونم بریزم چون tv نمی شناسش!!

شما فقط نام فولدر US رو به فولدر مالزی تغییر بدید.

mgs3
09-06-2011, 18:31
شما فقط نام فولدر US رو به فولدر مالزی تغییر بدید.

این کار هم کردم بازم نشد!!!

t_tanhayam
09-06-2011, 23:57
این کار هم کردم بازم نشد!!!

باز هم دوستانه توصيه ميكنم به اين فريمورها و اپديت هاي ريجن هاي ديگه كاري نداشته باشين

lbv
10-06-2011, 16:06
دوستان جایی رو سراغ دارید که ریموت کنترل LED 3D SAMSUNG سری 7000 بفروشن متاسفانه از ما گم شده .

reza-habibi
12-06-2011, 07:45
با سلام
میخواستم بدونم کسی از دوستان در مورد هماهنگی و عملکرد این نوع هارد اکسترنال با مدل C8000 اطلاع دارد یا خیر ؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2Tb USB2.0

lbv
12-06-2011, 12:37
دوستان جایی رو سراغ دارید که ریموت کنترل LED 3D SAMSUNG سری 7000 بفروشن متاسفانه از ما گم شده .

دوستان جایی رو سراغ ندارند ؟

shiapics
12-06-2011, 23:04
درخواست همفکری : Samsung LED 32C6960

سلام علیکم

دوستان عزیز من بعد از کلی گشت و گذار تصمیم گرفتم Samsung LED 32C6960 بخرم

منتها از دوستانی که تجربه دارن خواستم بپرسم که کیفیت این مدل چطور هست؟

و همچنین راجع به صدا...

متشکرم

یا حق

Aryaeiboy
12-06-2011, 23:48
با سلام
میخواستم بدونم کسی از دوستان در مورد هماهنگی و عملکرد این نوع هارد اکسترنال با مدل C8000 اطلاع دارد یا خیر ؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2Tb USB2.0
دوست عزیز فکر نمی کنم این تی وی با هیچ هاردی مشکل خاصی داشته باشه. من هارد western digital usb3 2tb دارم و بدون هیج مشکلی به c7000 وصلش می کنم.

tango98
13-06-2011, 01:05

سلام علیکم

و همچنین راجع به صدا...

متشکرم

یا حق
به نظر بنده کمی بیشتر تحقیق کنید.

persian_m
13-06-2011, 01:11

سلام علیکم

و همچنین راجع به صدا...

متشکرم

یا حق

متاسفانه با اینکه میشه گفت با توجه به مشکی نسبتا خوب6960 و کنتراست عالی اون یکی از گزینه های خوب بازار هست ولی همچنان مشکلاتی مثل باندینگ و ابری شدن وهمچنین زاویه دید ضعیف رو داره.بخصوص توی فوتبال که اعصاب ادم خداییش بهم میریزه و همونطور که مهردادجان هم اشاره داشتن بخاطر همون مشکل باندینگ هست
به نظر من منتظر مدلهای 2011 باشید
بخصوص ال جی.
امسال سال ال جی هست واین برند بسیار پر قدرت ظاهر شده.بخصوص در مدلهای LW و LV

sabzefosfori
13-06-2011, 19:24
متاسفانه با اینکه میشه گفت با توجه به مشکی نسبتا خوب6960 و کنتراست عالی اون یکی از گزینه های خوب بازار هست ولی همچنان مشکلاتی مثل باندینگ و ابری شدن وهمچنین زاویه دید ضعیف رو داره.بخصوص توی فوتبال که اعصاب ادم خداییش بهم میریزه و همونطور که مهردادجان هم اشاره داشتن بخاطر همون مشکل باندینگ هست
به نظر من منتظر مدلهای 2011 باشید
بخصوص ال جی.
امسال سال ال جی هست واین برند بسیار پر قدرت ظاهر شده.بخصوص در مدلهای LW و LV

نه دوست من اين اشتباه رو نکن هيچ برندی نميتونه به خوبی صفحه نمايش های سامسونگ باشه سامسونگ هر چی نداشته باشه تو اين ضمينه فعلاً حرف اول رو ميزنه

مخصوصاً تو صفحه نمايش های گوشی که فعلاً اول هستش :20:

persian_m
14-06-2011, 00:26
نه دوست من اين اشتباه رو نکن هيچ برندی نميتونه به خوبی صفحه نمايش های سامسونگ باشه سامسونگ هر چی نداشته باشه تو اين ضمينه فعلاً حرف اول رو ميزنه

مخصوصاً تو صفحه نمايش های گوشی که فعلاً اول هستش :20:

دوست عزیز این اسامی و مدلها نیستند که باعث برتری میشن
ما همیشه گفتیم که همه برندها مدلهای خوب و بد دارن
در مورد ال جی هم امسال به طور خلاصه به خاطر استفاده از فناوری جدید نانو و بطور کل نوردهی بهتر در سطح پنل نسبت به سایر برندها به نظر میرسه که حرفهای بیشتری برای گفتن داشته باشه.
ضمنا اینجا ما وکیل مدافع شرکتها نیستیم هدف این سایت و سایتهای مشابه بالا بردن وافزایش دانش مردم در ارتباط با خرید لوازم الکترونیک هست که به طبع باعث میشه تا سطح توقع افراد در ارتباط با خرید اینگونه وسایل بالا بره و کلا بنده یه شخصه امیدوارم که این مساله باعث بالابردن کیفیت محصولات تولیدی بخصوص اونهایی که در داخل کشور تولید میشن بشه ودست اندرکاران داخلی شرکتهایی مثل سامسونگ و ال جی و پاناسونیک و . غیره پاسخگویی بهتری نسبت به محصولات ارایه شده خودشون در داخل کشور داشته باشن و مردم رو به طور کل از مبحث گارانتی نا امید نکنند.که اگر اینطور باشه هم به جلوگیری از قاچاق محصولات به صورت غیر قانونی به کشور کمک میکنه و هم میتونه گامی موثر در ارتقای سطح اقتصادی کشور باشه.

shiapics
14-06-2011, 21:37
سلام علیکم،ممنونم از دوستان

خدا وکیلی دیگه گیج اندر گیج شدم،

یا کلی بدبختی 1 تومن جور کردم واسه خونه جدیدم یه تلوزیون بگیرم ، کلی توی سایت های مختلف گشتم و فکر کردم بهترین گزینه با پولی که من دارم سامسونگ 6960 ولی الان میبینم که دوستان به کلی این مدل رو رد میکنن،

دوستان شما رو به خدا توی رنج قیمتی 1 میلیون یک تلوزیون 32 یا 37 اینچ معرفی کنید که پولم نسوزه...

خیلی خیلی تشکر میکنم

ویرایش: نظرتون راجع به LG 37LED5600 چی هست؟
میتونه مدل خوبی باشه؟

یا حق

persian_m
14-06-2011, 23:43
سلام علیکم،ممنونم از دوستان

خدا وکیلی دیگه گیج اندر گیج شدم،

یا کلی بدبختی 1 تومن جور کردم واسه خونه جدیدم یه تلوزیون بگیرم ، کلی توی سایت های مختلف گشتم و فکر کردم بهترین گزینه با پولی که من دارم سامسونگ 6960 ولی الان میبینم که دوستان به کلی این مدل رو رد میکنن،

دوستان شما رو به خدا توی رنج قیمتی 1 میلیون یک تلوزیون 32 یا 37 اینچ معرفی کنید که پولم نسوزه...

خیلی خیلی تشکر میکنم

ویرایش: نظرتون راجع به LG 37LED5600 چی هست؟
میتونه مدل خوبی باشه؟

یا حق

سلام و عرض ادب
اخوی جان کسی 6960 رو رد نکرد ببینین هر HDTV یک ضعفها و یک سری هم مضایا داره توی پست قبلی خودم هم عرض کردم این مدل میتونه در بین بسیاری از تی وی ها مدل خوبی باشه ولی خوب اون معایب رو هم داره که شاید هم اصلا به چشم کاربر غیر حرفه ای نیاد و اصلا دیده نشه.
مطلب دیگه هم اینه که الان موقع خوبی برای خرید تی وی لااقل از نوع گارانتی دارش نیست چون مدلهای 2011 دقیقا توی تابستون وارد میشن اگه یه کو چولو صبر کنین تا مدلهای 2011 بیان با این مبلغی که در نظر گرفتین میتونین مطمئنا یه تی وی خوب بخرین.البته اگه شرکتها قیمتهای الکی رو محصولاتشون نزارن
اون مدل ال جی رو هم که فرمودین کنتراست پایین تر نسبت به 6960 داره و مشکل ابری شدنش هم همچنان پابرجاست.البته اگر هم که عجله دارین
دو گزینه 6960 از سامسونگ و D25 از پاناسونیک گزینه های معقول تری هستند.اگر هم براتون تفاوتی نداره که ال سی دی بخرین یا ال ای دی من دو گزینه
سامسونگ c650/695
LG Lcd660
رو بهتون توصیه میکنم که هم قیمتهای معقولی دارن و هم تی وی های بسیار خوبی هستند.

shiapics
15-06-2011, 08:45
سلام علیکم

از آقا مهدی عزیز بابت وقتی که گذاشتن تشکر میکنم

من این چند مدل سامسونگ و ال جی که آقا مهدی معرفی کردن رو بررسی کردم به نظرم بهترین گزینه با توجه به قیمتش سامسونگ lcd c690 باشه...

فقط دو تا سوال دارم:

اول اینکه کنتراست این تلوزیون رو نوشته 1 به 150هزار ، به نظرتو کنتراست پایینش در مقابله با کنتراست های یک به 5میلیون اختلافش چطور هست؟
نمیتونه ازار دهنده باشه؟

سوال دوم هم اینکه با خرید یان تلوزیون میشه dvd player رایگان از سامسونگ گرفت؟

خیلی متشکرم

یا حق

persian_m
15-06-2011, 09:49
سلام علیکم

از آقا مهدی عزیز بابت وقتی که گذاشتن تشکر میکنم

من این چند مدل سامسونگ و ال جی که آقا مهدی معرفی کردن رو بررسی کردم به نظرم بهترین گزینه با توجه به قیمتش سامسونگ lcd c690 باشه...

فقط دو تا سوال دارم:

اول اینکه کنتراست این تلوزیون رو نوشته 1 به 150هزار ، به نظرتو کنتراست پایینش در مقابله با کنتراست های یک به 5میلیون اختلافش چطور هست؟
نمیتونه ازار دهنده باشه؟

سوال دوم هم اینکه با خرید یان تلوزیون میشه dvd player رایگان از سامسونگ گرفت؟

خیلی متشکرم

یا حق

درسته عزیزم در ال ای دی ها کنتراست و برایتنس بیشتری رو داریم اما این مدل 695 با توجه به نوردهی عالی در تمام سطح پنل و رنگ مشکی واقعا خوبش تو تموم ال سی دی ها ی این رنج قیمتی حرف اول و آخر رو میزنه.
البته یه نکته خیلی مهم این هست که خرید تی وی یه امر کاملا سلیقه ای هست و شما باید ببینید چشمهاتون چه تصویری رو بیشتر میپسنده.من خودم 6960 دارم .قبلش هم v20 داشتم اما به دلایلی که تو سایت هم مطرح کردم پسش دادم.
حدود ده روز پیش با مکافات تونستیم یه 40 اینچ 695 برای یکی از دوستام بخریم به قیمت 1200 .خودم تلویزیونش رو کالیبره کردم .توی چند تا فیلم هم سعی کردم اون رو با 6960 مقایسش کنم.فقط این رو براتون بگم واقعا تی وی عالی و بینظیری هست.بخصوص تو تصاویر تاریک که تموم جزییات رو بهتون نشون میده.
باز هم تصمیم آخر با خودتون هست.ضمنا سامسونگ تو مدلهای 2011 خودش اصلا ال سی دی سری 6 رو دیگه تولید نمیکنه و فقط تا سری 5 ال سی دی جدید داره و این هم به نظر من یکی از دلایل برتریهای 695 هست.
که حتما این شرکت به این فکر افتاده که با وجود ال سی دی مثل 695/650 با قیمت مناسب تر ممکنه ال ای دی ها با اون قیمتهای نجومی و مشکلات خاص خودشون فروش خوبی نداشته باشن

در مورد سوال دوم هم جواب منفی هست .ال سی دی ها جایزه ندارن

shiapics
15-06-2011, 11:03
ممنونم آقا مهدی

اطلاعاتت خیلی کامل بود

موفق باشی

sohrab_javad
15-06-2011, 14:52
با سلام.من یه مشکل عجیبی با ورودی HDMI تلویزیونم دارم. وقتی دستگاههای جانبی مثل "ر س ی و ر و" یا DVD رو از طریق HDMI به TV وصل میکنم صدا اولش میاد ولی پس از تعویض کانال در
"ر س ی و ر" و یا زدن دکمه HOME روی کنترل DVD کلن صدا قطع میشه!!!نمیدونم چیکار کنم.تا اونجایی که من اطلاع دارم HDMI باید صدا و تصویرو پخش کنه که مال من نمیدونم چرا صدارو پخش نمیکنه.من احساس میکنم مشکل از نرم افزار تلویزیون باشه.نظر شما چیه؟تاحالا با همچین چیزی برخورد داشتید؟
با تشکر.
تلویزیون:led Xvision 40"
DVD player:Lg
"ر س ی ور":X c r u i s e r 250 Hdmi

amuhasan
16-06-2011, 19:26
با سلام و تبریک میلاد امام علی علیه السلام
دوستانی که میخوان فیرمویر تلوزیون خودشونوبه 1015 ارتقا بدن میتونن از سایت مالزی دانلود کنن (برای 20 خرداد 90 هست برای سری های 2010)

persian_m
17-06-2011, 00:17
با سلام و تبریک میلاد امام علی علیه السلام
دوستانی که میخوان فیرمویر تلوزیون خودشونوبه 1015 ارتقا بدن میتونن از سایت مالزی دانلود کنن (برای 20 خرداد 90 هست برای سری های 2010)

من که تغییر دادم ولی اتفاقی نیفتاد.هیچی عوض نشده.در قسمت یو اس بی هم که مشکلی نداشت تا برطرف بشه:31:

sayan_se666
17-06-2011, 11:40
با سلام
فیلم 3D از یکی از یک شبکه ما... پخش می شود ولی در تلویزیون سه بعدی دیده نمی شود و رنگها قاطی پاتی هستند

lbv
18-06-2011, 09:47
دوستان کسی در مورد تنظیم رسیورهای داخلی تی وی سامسونگ مدل c7700ws مطلبی سراغ داره ؟
چطوری میشه باهاشون سی سی کم و یا دیگر روشهای باز کردن کانالهای کارتی استفاده کرد ؟
ضمنا" رسیورشون کانالهای HD, 3D رو ساپورت میکنه .

tango98
20-06-2011, 00:05
با سلام
ممنون میشم دوستانی که samsung c6960 دارن کالیبرشن خودشون رو اینجا بذارن .

ssoohheeiill
21-06-2011, 01:10
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خام تا 15 تیر یه 46 led3d بگیرم
قیمت تا سقف3.500 میتونم هزینه کنم (گارنتیش مهم نیست )
بین مدل های c8000 or c7000 با D600 or d6600 or d7000
کدوم مدل را پیشنهاد می کنید .
باتشکر قبلی

tango98
22-06-2011, 08:21
[QUOTE=ssoohheeiill;6196745]با سلام خدمت دوستان عزیز
باتشکر قبلی[/QUO
با سلام.
توی این مدلها c8000 ولی میشه روی مدلهای sony hx800 هم فکر کرد:20:

جواد آقائی
22-06-2011, 09:31
با سلام به همه

من تو یه شرکتی کار می کنم و یه LED Model B1955N PLUS گرفتیم و همراهش هم یک wireless LAN Adapter Model WIS09ABGN
بود که ما بیشتر به خاطر این wireless اینو گرفتیم چون فروشنده گفته بوده که می شه بدون اتصال کابل تصویر مانیتور به کامپیوتر می شه تصویر رو از این wireless برقرار کرد و ماهم چون جلسات زیادی داریم به این مسئله شدیداٌ احتیاج داریم طوری که گفتم ما به خاطرهمین ویژگی مانیتور رو خریدیم .:31::31::18::18:

اما مشکل :
هرکار کردیم این اتصال برقرار نمی شه انگار اصلان چنین امکانی وجود نداره حتی تو اینترنت هم که جستجو کردم بیشتر برای اینترنت این قطعه بحث شده . لذا گفتم یه سئوال از اساتید فن داشته باشم شاید چنین چیزی وجود داره .

اگه جوابم رو بدید ممنون می شم خیلی کارمون گیره طوری که کارم شده جستجو در این باره اما به نتیجه نرسیدم:41:

reza-habibi
22-06-2011, 15:25
با سلام به همه

من تو یه شرکتی کار می کنم و یه LED Model B1955N PLUS گرفتیم و همراهش هم یک wireless LAN Adapter Model WIS09ABGN
بود که ما بیشتر به خاطر این wireless اینو گرفتیم چون فروشنده گفته بوده که می شه بدون اتصال کابل تصویر مانیتور به کامپیوتر می شه تصویر رو از این wireless برقرار کرد و ماهم چون جلسات زیادی داریم به این مسئله شدیداٌ احتیاج داریم طوری که گفتم ما به خاطرهمین ویژگی مانیتور رو خریدیم .:31::31::18::18:

اما مشکل :
هرکار کردیم این اتصال برقرار نمی شه انگار اصلان چنین امکانی وجود نداره حتی تو اینترنت هم که جستجو کردم بیشتر برای اینترنت این قطعه بحث شده . لذا گفتم یه سئوال از اساتید فن داشته باشم شاید چنین چیزی وجود داره .

اگه جوابم رو بدید ممنون می شم خیلی کارمون گیره طوری که کارم شده جستجو در این باره اما به نتیجه نرسیدم:41:

دوست عزیز این آداپتور صرفا جهت وصل شدن به اکسس پوینت هست پس شما به اکسس پوینت هم نیاز داری تا بتونی از اینترنت یا اشتراک گذاری فایلها استفاده کنی در رابطه با اشتراک فایلها رو هم اینو خدمتت عرض کنم که شما فقط میتونی فایلهای مولتی مدیا رو که با هارد یا فلش استفاده میکنی رو بصورت وایرلس از رو کامپیوتر بخونی که هم میتونی از نرم افزار خود سامسونگ به نام SAMSUNG PC Share Manage استفاده کنی یا تنظیمات خود ویندوز .
باز هم یادآوری میکنم که شما فقط فایلهای مولتی مدیا رو میتونی استفاده کنی حداقل چیزی که من میدونم .

جواد آقائی
23-06-2011, 07:51
دوست عزیز این آداپتور صرفا جهت وصل شدن به اکسس پوینت هست پس شما به اکسس پوینت هم نیاز داری تا بتونی از اینترنت یا اشتراک گذاری فایلها استفاده کنی در رابطه با اشتراک فایلها رو هم اینو خدمتت عرض کنم که شما فقط میتونی فایلهای مولتی مدیا رو که با هارد یا فلش استفاده میکنی رو بصورت وایرلس از رو کامپیوتر بخونی که هم میتونی از نرم افزار خود سامسونگ به نام SAMSUNG PC Share Manage استفاده کنی یا تنظیمات خود ویندوز .
باز هم یادآوری میکنم که شما فقط فایلهای مولتی مدیا رو میتونی استفاده کنی حداقل چیزی که من میدونم .

خیلی ممنون از پاسختون.
می تونید توضیحات بیشتر بدید.
خوب من اکسس پوینت دارم و برای اتصال به اینترنت مشکلی نیست .
بحث من بیشتر سر ارتباط تصویری بین رایانه و مانیتور هست گویا چنین چیزی وجود نداره و این دستگاه برای این ساخته نشده درسته؟ از نظر منطقی من فکر نمی کنم جواب بده ولی گفتم بپرسم شاید شاید شاید بشه کاری کرد.؟

reza-habibi
23-06-2011, 19:00
خیلی ممنون از پاسختون.
بحث من بیشتر سر ارتباط تصویری بین رایانه و مانیتور هست گویا چنین چیزی وجود نداره و این دستگاه برای این ساخته نشده درسته؟ از نظر منطقی من فکر نمی کنم جواب بده ولی گفتم بپرسم شاید شاید شاید بشه کاری کرد.؟

خواهش میکنم
همانطور که گفتم شما با اکسس پوینت فقط میتونی فایلهای مدیا رو با همون نرم افزار share کنی به اینترنت هم هیچ ربطی نداره اگر هم تصویر خروجی کامپیوتر رو میخوای رو مانیتور داشته باشی میتونی از سوییچ های تو بازار که من تا سه خروجی رو دیدم با کابل وصل کنی
موفق باشی

sahel625
25-06-2011, 18:43
با سلام
سوالی داشتم در مورد سایز های tv
در فاصله 3 متری از tv بین سایز 46 و 55 کدام را انتخاب کنم؟آیا پیکسل پیکسل شدن تصاویر در سرعت های تند یک فیلم خصوصا رنگ مشکی آن در سایز 55 از سایز 46 یک lcd یا led نمود بیشتری دارد؟چرا؟بنده قصد خرید سایز 55 lcd سامسونگ مدل c695 را داشتم ولی وقتی تصاویر فیلمی سریع که فروشگاه گذاشته بود و شطرنجی می شد را دیدم تو ذوقم خورد.آیا اگر سایز 46 بگیرم این مشکل حل میشود یا نه ویا تفاوت زیادی ندارد؟آیا این برند انتخاب خوبیست برای خرید بنده یا نه؟اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم.با تشکر....

saeed35
26-06-2011, 15:21
باتشکر قبلی[/QUO
با سلام.
سلام
من c7000 گرفتم از بانه بدون گارانتی به گفته فروشنده سفارش اروپا از هر نظر راضیم
(فقط جهت اطلاع و تصمیم گیری شما )

sahel625
27-06-2011, 01:55
با سلام.چند تا سوال داشتم:
بنده قصد خرید tv سامسونگ مدل c695 در سایز 55 را دارم.مزایا و معایب این tv را عنوان کنید ممنون میشم.
در ضمن در فروشگاه وقتی این مدل در کنار مدلهای led سامسونگ و با همین سایز وجود داشت در کیفیت تصاویر هیچ تفاوتی نمیدیدم.ولی در تصاویر اکشن و سریع تمام مدل های سامسونگ چه led و چه lcd و حتی در سایز 46 هم شطرنجی میشد علت چیست؟؟؟
از بین مدل های سامسونگ در سایز 55 کدام گزینه را برتر میدانید؟؟؟
در کدام فروشگاه میتوانم تمام مدلهای tvاز هر برندی را در کنار هم ببینم؟؟؟با تشکر از سایت خوبتون

ssoohheeiill
27-06-2011, 11:34
باتشکر قبلی[/QUO
با سلام.

merci tango va saeed jan aZ RAahnamaeeton
vali dar nazar dashte bashid ke c7000 va c8000 model haye 2010 hastand
va seri D 2011 mibashad
برای مثال کنترانس تصویر d7000 یک به 15,000,000 ملیون میباشد یعنی برابری با c9000

roteal2007
27-06-2011, 15:43
خیلی ممنون از پاسختون.

ببین برادر شما باید کامپیوترت به اکسس پوینت وصل باشه (با لن یا کارت شبکه وایرلس) بعدشم او ماسماسک رو وصل میکنی به تلیویریونت و یه سرچ میزنی تا شبکت رو پیدا کنه و ببهش وصل شی.
بعدشم اون نرم افزاری که دوستمون گفت رو نصب میکنی و فابلای مدیا رو به وصیله ی اون میفرستی رو اون وشیله ای که به روتر وصله به وصیله اون نرم افزار وسیله ای که به روتر وصله رو سرچ میکنی و فایلهای مدیا رو واسش میفرستی

tango98
29-06-2011, 01:16
[QUOTE=tango98;6199917]

merci tango va saeed jan aZ RAahnamaeeton
vali dar nazar dashte bashid ke c7000 va c8000 model haye 2010 hastand
va seri D 2011 mibashad
برای مثال کنترانس تصویر d7000 یک به 15,000,000 ملیون میباشد یعنی برابری با c9000

با سلام
دوست عزیز بنده چون سری d رو از نزدیک ندیدم نمیتونم در مورد این سری چیزی بگم.اما در سری c میتونم بگم c8000 بهترین انتخاب هست.ولی شما دقت نکردید من گفتم توی این رنج قیمت میشه انتخابهای کامل تری هم داشت.مثلا sony hx800 یا panasonic v20
در هر صورت این رو هم بگم که ببینید دلتون با کدوم برند و چه مدلی هست.این تی وی ها کلا باجی به هم نمیدن.مگر اینکه شما بخواید هزینه بیشتری کنید که اونوقت باید روی گزینه هایی مثل panasonic vt30 و sony hx 929 فکر کرد.زیاد دنبال این اعداد نباشید.

---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

لطفا لینک برای دانلود فریم ور samsung 46c6960 با گارانتی رو دوستان محبت کنن

paradoxides
30-06-2011, 20:14
توجه توجه
برای فعال شدن اینترنت روی سری 7770 تو منوی سه بعدی قسمت سه بعدی خودکار رو خاموش کنید. وگرنه به اینترنت وصل نمیشه. من خودم امتحان کردم کار کرد. تلوزیونم هم با گارانتی سام سرویس هست. تا قبل از این کار اصلا به اینترنت وصل نمیشد.

oghyanoos
01-07-2011, 11:51
سلام دوستان
چطوری میتونم تصویر لپ تاپ رو روی LED بندازم بدون سیم؟
hdmi فاصله اش کمه تا tv
مدل: 46c5500

saeed35
01-07-2011, 16:25
سلام دوستان
چطوری میتونم تصویر لپ تاپ رو روی LED بندازم بدون سیم؟
hdmi فاصله اش کمه تا tv
مدل: 46c5500

با سلام
کم خرج ترین وراحترین راه تهیه یک موس بدون سیم واتصال لب تاب با HDMI

oghyanoos
01-07-2011, 17:26
با سلام
کم خرج ترین وراحترین راه تهیه یک موس بدون سیم واتصال لب تاب با HDMI
نه اصلا از hdmi نمیخام استفاده کنم.
من مودم وایرلس هم دارم.
با wi-fi نمیشه share کرد؟

saeed35
01-07-2011, 21:41
نه اصلا از hdmi نمیخام استفاده کنم.
من مودم وایرلس هم دارم.
با wi-fi نمیشه share کرد؟
با سلام
نمی دونم مدل tv چیه اگه وایر لس انتر نال داشته باشه میتونی واگر نه باید دنگل مربوطه رو که مارکش هم باید سامسونگ ومدلش هم همونی باشه که تو کاتالوگش گفته حدودا نزدیک صد تومن مایشه.موفق باشی

oghyanoos
01-07-2011, 22:42
با سلام
نمی دونم مدل tv چیه اگه وایر لس انتر نال داشته باشه میتونی واگر نه باید دنگل مربوطه رو که مارکش هم باید سامسونگ ومدلش هم همونی باشه که تو کاتالوگش گفته حدودا نزدیک صد تومن مایشه.موفق باشی
آخه یکی به من گفت با مودم وایرلسی که دارم میشه!

ssoohheeiill
01-07-2011, 23:49
[QUOTE=tango98;6218848][QUOTE=ssoohheeiill;6214027]

با سلام
دوست عزیز بنده چون سری d رو از نزدیک ندیدم نمیتونم در مورد این سری چیزی بگم.اما در سری c میتونم بگم c8000 بهترین انتخاب هست.ولی شما دقت نکردید من گفتم توی این رنج قیمت میشه انتخابهای کامل تری هم داشت.مثلا sony hx800 یا panasonic v20
در هر صورت این رو هم بگم که ببینید دلتون با کدوم برند و چه مدلی هست.این تی وی ها کلا باجی به هم نمیدن.مگر اینکه شما بخواید هزینه بیشتری کنید که اونوقت باید روی گزینه هایی مثل panasonic vt30 و
sony hx 929 فکر کرد.زیاد دنبال این اعداد نباشید.

بازم مرسی دوست عزیز
من دلم با هیچ برندی نیست این تحقیقاتی هم که می کنم فقط به خاطر اینه که می خام در قبال
هزینه ای که میکنم بهترین مدل در هر مارکی که شد رو بگیرم
حال مگه panasonic vt30 و sony hx 929 چه قیمتی هستند
واگر از این مدل ها بهتر هم هست ممنون میشم راهنماییم کنی گفتم گارانتیش هم مهم نیست

saeed35
02-07-2011, 00:03
آخه یکی به من گفت با مودم وایرلسی که دارم میشه!

باسلام
ببین دوست عزیز شما با مودم وایرلستون باید به وایر لس تلویزیونتون وصل بشین .آیا tv شما وایر لس داره؟ اگه داره که تمام میشه .اگه نداشته باشه باید تهیه کنی.

oghyanoos
02-07-2011, 10:54
باسلام
ببین دوست عزیز شما با مودم وایرلستون باید به وایر لس تلویزیونتون وصل بشین .آیا tv شما وایر لس داره؟ اگه داره که تمام میشه .اگه نداشته باشه باید تهیه کنی.

مدلش اینه: samsung led 46c5500
وایرلس داره؟

saeed35
02-07-2011, 23:21
با سلام

[------------

saeed35
03-07-2011, 00:35
مدلش اینه: samsung led 46c5500
وایرلس داره؟

با سلام
به تصویر توجه کنید .متوجه میشید

oghyanoos
03-07-2011, 11:15
با سلام
به تصویر توجه کنید .متوجه میشید

این تصویر که باز نمیشه!!؟

lbv
03-07-2011, 12:46
دوستان کسی اطلاعی در مورد ----- داخلی سامی مدل 7700ws داره . اینکه چطوری میشه سی سی کام باهاش راه انداخت و یا از شیرینگ اینترنتی برای باز کردن کانالها استفاده کرد.

saeed35
03-07-2011, 14:34
این تصویر که باز نمیشه!!؟

باسلام
فایل زیر را دانلود بعد باز کنید (ایراد از سایتهای آپلوده)

leilim
05-07-2011, 02:48
با سلام دوستان
یک سوال داشتم لطفا در صورت امکان من را راهنمایی کنید
آیا c6960 وایر لس انتر نال داره یا نه؟ اگه داره چطوری می تونم با وایرلس موبایل با این تلویزیون ارتباط برقرار کنم؟

vahidps
05-07-2011, 14:50
با سلام دوستان
یک سوال داشتم لطفا در صورت امکان من را راهنمایی کنید
آیا c6960 وایر لس انتر نال داره یا نه؟ اگه داره چطوری می تونم با وایرلس موبایل با این تلویزیون ارتباط برقرار کنم؟
وایرلس نداره باید جداگانه تهیه بشه

abbasalizadeh
06-07-2011, 04:26
سلام
دوستانی که با وارد شدن به منوی سرویس مشکل پیدا کرده بودند،!!!!!!!!!
آیا کسی موفق به برطرف کردن مشکل تلویزیونش شده؟
لطفا اگر کسی تونسته مشکل تلویزیونش رو برطرف کنه، لطف کنه و راهنمایی کنه که از چه طریقی تونسته این کار رو انجام بده؟
من که بردم (40C7770) نمایندگی، گفتن فقط باید مین برد عوض بشه و راه دیگه ای هم نداره و ضمنا 280 هزار تومن هم هزینه داره.

sabzefosfori
07-07-2011, 14:37
سلام دوستان کسی مدل c8000 رو اپديت کرده ، چه فرقی با اولش داشته بعد از اپديت ، ممنون :11:

mana341
07-07-2011, 19:58
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال غیر فنی دارم ، من مدتی میشه غایب بودم و حالا هم که ظاهر شدم !!!! میبینم یکی از عزیزترین دوستان به امر غیبت مشغولن ، ابی رو میگم ( t_tanhayam ) ......
کسی نمیدونه چرا ابی عزیز کم پیدا شده؟
نکنه طاقت دوری نداشته ؟؟؟!!!:31:
از شوخی گذشته ، نمیدونین ابی کجاس و چرا پیداش نیست؟

t_tanhayam
07-07-2011, 21:39
سلام دوستان کسی مدل c8000 رو اپديت کرده ، چه فرقی با اولش داشته بعد از اپديت ، ممنون :11:

-معمولا در اپديت hdtv 3d ها مقداري بهبود وجود داره بر خلاف hdtv 2d ها كه ميشه گفت اصلا تفاوتي رويت نميشه

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

سلام خدمت همه دوستان
یه سوال غیر فنی دارم ، من مدتی میشه غایب بودم و حالا هم که ظاهر شدم !!!! میبینم یکی از عزیزترین دوستان به امر غیبت مشغولن ، ابی رو میگم ( t_tanhayam ) ......
کسی نمیدونه چرا ابی عزیز کم پیدا شده؟
نکنه طاقت دوری نداشته ؟؟؟!!!:31:
از شوخی گذشته ، نمیدونین ابی کجاس و چرا پیداش نیست؟

چطوري عزيز دلم
قربونت برم مشغوليم مقداري در بيرون و.....
هستيم منتها در پشت صحنه :46:

aftab_azad20
07-07-2011, 22:00
-معمولا در اپديت hdtv 3d ها مقداري بهبود وجود داره بر خلاف hdtv 2d ها كه ميشه گفت اصلا تفاوتي رويت نميشه

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

چطوري عزيز دلم
راست میگن به خدا این انجمن بدون تو هیچ صفایی نداره:11:

tango98
08-07-2011, 19:10
[QUOTE=tango98;6218848][QUOTE=ssoohheeiill;6214027]

با سلام

در هر صورت این رو هم بگم که ببینید دلتون با کدوم برند و چه مدلی هست.این تی وی ها کلا باجی به هم نمیدن.مگر اینکه شما بخواید هزینه بیشتری کنید که اونوقت باید روی گزینه هایی مثل panasonic vt30 و
sony hx 929 فکر کرد.زیاد دنبال این اعداد نباشید.

بازم مرسی دوست عزیز
من دلم با هیچ برندی نیست این تحقیقاتی هم که می کنم فقط به خاطر اینه که می خام در قبال
هزینه ای که میکنم بهترین مدل در هر مارکی که شد رو بگیرم
حال مگه panasonic vt30 و sony hx 929 چه قیمتی هستند
واگر از این مدل ها بهتر هم هست ممنون میشم راهنماییم کنی گفتم گارانتیش هم مهم نیست
دوست عزیزم.این 2 مدل برترین ال ای دی و پلاسمای 2011 هستند .در اروپا panasonic v30(50") 2400 یورو و sony hx929 46" 2500 میشه حدودا.شما اگر توان خرید این دو رو دارید شک نکنید و اطمینان داشته باشید بهترین رو گرفتید.برای اطمینان بیشتر یه سر به سایت cnet بزنید تا خودتون مشاهده کنید.اگر ایران گیر نیاوردید من میتونم هر 2 اینها رو از آلمان برای شما تهیه کنموکه البته کیفیت اروپا غیر قابل مقایسه هست

fouq
10-07-2011, 19:43
سلام. خسته نباشید. چند سؤال داشتم راجع به تلویزیون های سامسونگ.
در مشخصات 40c6960 چند سؤال برام پیش اومد که ممنون میشم همش رو جواب بدید.

ورودی تیونر ندارد یعنی چی؟ یعنی آنتن نمیشه بهش وصل کرد؟
ورودی کامپوزیت نداره یعنی چی؟ رسیورهای قدیمی بهش وصل میشن یا نه؟
WiFi انتخابی یعنی چی؟ یعنی باید جداگانه بخرم و هزینه اضافه میگیرن یا داخلش وجود داره؟
به شبکه WiFi با استاندارد 802.11 G وصل میشه یا نه؟ (البته این سؤال رو در مورد یکی از تلویزیون های سونی هم دارم -ex710- که ظاهرا سایت اصلی نوشته فقط شبکه 802.11 n رو ساپورت میکنه.)

خروجی صدا هم نوشته نداره. این یعنی نمیشه به سیستم های سینماتی خانگی وصلش کرد؟

و تفاوت اصلیش با 6260 سامسونگ و ex710 سونی چیه؟

hkhj
10-07-2011, 20:37
سلام دوستان
من سال قبل یه تلویزیون 46c8000خریدم بعد از یک ماه main boardتلویزیون خراب شد خوشبختانه شرکت برام عوض کرد البته بعد از 20 روز می خواستم ببینم اونایی که 46c8000دارند همچین مشکلی براشون پیش اومده یا نه؟ با تشکر

qazplm
10-07-2011, 21:55
سلام دوستان
من سال قبل یه تلویزیون 46c8000خریدم بعد از یک ماه main boardتلویزیون خراب شد خوشبختانه شرکت برام عوض کرد البته بعد از 20 روز می خواستم ببینم اونایی که 46c8000دارند همچین مشکلی براشون پیش اومده یا نه؟ با تشکر
سلام
من 55 اینچ همین مدل رو دارم تقریبا 7 ماه شده مشکلی پیدا نکرده:11:

farhoudr
11-07-2011, 11:02
من قصد خريد سامسونگ 40را دارم.حتما ميخوام گيرنده ديجيتال داشته باشه و سه بعدي بودن اصلا مهم نيست و اگه نباشه بهتره.
نظر خودم روي 6969 است ولي چون از بانه ميخوام بخرم قيمتش با تهران زياد فرق نداره و ميتونم مدلهاي جديدتر رو از بانه بخرم.
شما چه مدلي پيشنهاد ميكنيد؟
اين 6600 كيفيتش چطوره؟آيا مثل 6960 هست؟

mhjkk
11-07-2011, 14:39
با سلام ، سايت سامسونگ مالزي هفته پيش يه آپديت براي 46c6900 گذاشته مي خواستم بدونم كسي از دوستان اين آپديت رو نصب كرده و تفاوتي حس كرده ؟
ممنون

mehrban1
12-07-2011, 00:06
سلام
دوستانی که با وارد شدن به منوی سرویس مشکل پیدا کرده بودند،!!!!!!!!!
آیا کسی موفق به برطرف کردن مشکل تلویزیونش شده؟
لطفا اگر کسی تونسته مشکل تلویزیونش رو برطرف کنه، لطف کنه و راهنمایی کنه که از چه طریقی تونسته این کار رو انجام بده؟
من که بردم (40C7770) نمایندگی، گفتن فقط باید مین برد عوض بشه و راه دیگه ای هم نداره و ضمنا 280 هزار تومن هم هزینه داره.

با تخليه اطلاعات يكي از آي سي هاي ايپروم ( كه در تخصص تعميركاران هست) اين مشكل حل ميشه و نيازي به تعويض مينبورد نيست.

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

با سلام ، سايت سامسونگ مالزي هفته پيش يه آپديت براي 46c6900 گذاشته مي خواستم بدونم كسي از دوستان اين آپديت رو نصب كرده و تفاوتي حس كرده ؟
ممنون

من كه آپديت كردم و هيچگونه تفاوتي رو احساس نكردم.

mana341
14-07-2011, 11:36

چطوري عزيز دلم

سلام ابی جان
خوشحال شدم از دیدن پستی که زدی؛ آقا بی صفاس این انجمن بدون تو بی صفاس البته بقیه دوستان و اساتید که کم هم زحمت نمیکشن دلگیر نشن ولی حرف دلم همینه که گفتم
راستی یه چیزی .... اون قسمتی که فرمودی ..." ... قربونت برم مشغولیم در بیرون و .... " اون "دربیرون"ش رو کمی تا قسمتی فهمیدیم وللی بعدش رو که با " و ..... " اومد یه کم مشکوک میزنه داداش !!!:31: سه چهار تا نقطه که نشد حرف بیشتر توضیح بده تا ملتی از نگرانی در بیان ؟!!!:8::15:

sahel625
15-07-2011, 12:36
با سلام
بین انتخاب شارپ کواترون مدل lc-52LE820M و سامسونگ مدل c7000 سری led سایز 55 کدام را انتخاب کنم؟
آیا ریویو از این 2 مدل در سایت شما هست؟
آیا 3d بودن و اسمارت بودن سامسونگ را فدای کیفیت تصویر بالای شارپ کنم ؟؟
آیا سری جدید تلویزیون های smart tv را میتوان شاخص مهمی در خرید تلویزیون دانست؟

zerzerous
15-07-2011, 13:24
سلام
قیمت به روز C8000 چنده؟
کیفیت تصویرش چطوره؟
3D با عینکه یا بی عینک؟
چه امکاناتی داره؟

*Alucard*
15-07-2011, 13:35
با سلام
بین انتخاب شارپ کواترون مدل lc-52LE820M و سامسونگ مدل c7000 سری led سایز 55 کدام را انتخاب کنم؟
آیا ریویو از این 2 مدل در سایت شما هست؟
آیا 3d بودن و اسمارت بودن سامسونگ را فدای کیفیت تصویر بالای شارپ کنم ؟؟
آیا سری جدید تلویزیون های smart tv را میتوان شاخص مهمی در خرید تلویزیون دانست؟

C7000 کیفیت تصویر بهتری نسبت به LE820 داره چون کنتراست و عمق رنگ مشکی بالاتری داره ممکنه که تصویر شارپ به دلیل برایتنس بالاتر پشت ویترین مغازه که محیط پر نور هست براقتر و جذابتر به نظر برسه ولی داخل منزل که نور محیط کنترل شده هست کنتراست مهمترین مسئله برای داشتن کیفیت تصویر بالا در اغلب مواقع هست که C7000 بهتر عمل میکنه.
Smart TV هم مثل خیلی از مسائل تبلیغاتی دیگه یک مینی برند برای معرفی یک سری امکانات خاص هست به جای توجه به صورت کلی مسئله بیشتر به نیاز و کاربردی بودن این امکانات برای شخص خودتون توجه کنید.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

سلام
قیمت به روز C8000 چنده؟
کیفیت تصویرش چطوره؟
3D با عینکه یا بی عینک؟
چه امکاناتی داره؟

تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)
از قیمتش اطلاع ندارم!!!!!!!!!!!
کیفیت تصویرش خوب هست
با عینک
امکانات قابل قبول و زیادی داره مهمترین امکاناتی که ارائه میده USB قوی هست که اغلب فرمتهای صوتی و تصویری رو پخش میکنه و تقریبا یک HD مدیا پلیر هست.

bas ali
17-07-2011, 14:59
با درود به عزیزان
به تازگی برای یکی از آشنایان تلویزیون سه بعدی سری 7 سامسونگ خریدم . میخام بدونم که همانند 6900 گیرنده دیجیتال یا --- داخلی داره ؟

saeed35
17-07-2011, 20:58
با درود به عزیزان
به تازگی برای یکی از آشنایان تلویزیون سه بعدی سری 7 سامسونگ خریدم . میخام بدونم که همانند 6900 گیرنده دیجیتال یا --- داخلی داره ؟
باسلام
دوست عزیز من همین تلویزیونو دارم خیلی بحپ ها شده بعضیا گفتند داره بعضیا گفتند نداره .بطور کلی بجایی نرسیده.واوناییم که گفتن داره با در خاستی که ازشون شده که راهنمایی کنند متاسفانه رفتند و پیداشون نشد.مال من در منوش فعاله وحتی موقع سرچ کردن در فرکانسهای مشخص که مال زنجانه یه توقفی میکنه ولی پیدا نمی کنه.وقتی هم که آنتنو در میاری دیگه اون توقفو نداره پس معلوم میشه که گیرنه دیجیتالی داره.حالا چطور میشه فعال کرد باید اساتیدی که موفق شدند باید راهنمایی کنند.اگه افتخار بدن

sabzefosfori
18-07-2011, 04:48
اره طراحیه تلوزیون بی نظیره واقعا خوشگله!
میز هم گرون خریدیا :31: من چوبی خریدم! واقعا عالیه 200 تومن شد اگه خواستی عکس ازش میزارم البته فکر میکنم صفحه های قبل تو عکس هایی که گزاشتم هست...

اینم اون تبدیله :

این رده رده شدن مشکل lcd/led ها هست! کلا تو sport زیاد خودش رو نشون میده من تعجب میکنم تو فیلم و کانال های تی وی این طوری شده باشه حتی تو فیلم HD که من تست میکنم مشکلی نداره ! ولی تو پلاسما این مشکل حل شده واسه همینه میگن پلاسما واسه اونایی که حرفه ای SPORT رو دنبال میکنن پیشنهاد میشه :5:

سلام عزيز اين عکس رو من هر کاری کردم باز نميشه برای شما هم همينجور هستش

دوستان کسی اگه عکس دقيق از تبديل فيش آنتن tv c8000 کوچيک به بزرگ رو داره ممنون ميشم به من بگه ميخوام کاملاً تو عکس شکلش و اندازه معلوم باشه :11:

saeed35
18-07-2011, 09:34

دوستان کسی اگه عکس دقيق از تبديل فيش آنتن tv c8000 کوچيک به بزرگ رو داره ممنون ميشم به من بگه ميخوام کاملاً تو عکس شکلش و اندازه معلوم باشه :11:

با سلام
مگه تو پکش نبود؟

rohhollah
18-07-2011, 11:07
باسلام
دوست عزیز من همین تلویزیونو دارم خیلی بحپ ها شده بعضیا گفتند داره بعضیا گفتند نداره .بطور کلی بجایی نرسیده.واوناییم که گفتن داره با در خاستی که ازشون شده که راهنمایی کنند متاسفانه رفتند و پیداشون نشد.مال من در منوش فعاله وحتی موقع سرچ کردن در فرکانسهای مشخص که مال زنجانه یه توقفی میکنه ولی پیدا نمی کنه.وقتی هم که آنتنو در میاری دیگه اون توقفو نداره پس معلوم میشه که گیرنه دیجیتالی داره.حالا چطور میشه فعال کرد باید اساتیدی که موفق شدند باید راهنمایی کنند.اگه افتخار بدن

خیر نداره صفحات قبلی را اگه کامل ملاحظه بفرمایید بیشتر دوستان توضیح دادن

ssoohheeiill
18-07-2011, 11:44
با سلام
دوستان کسی از قیمت d8000 تو دبی خبر داره ؟

sahar@rasool
18-07-2011, 14:53
باسلام
با سلام
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم متاسفانه کسی چیزی نمی دونه مثل اینکه سامسونگ نو سری های 7 به بعد یه کارهایی کرده که نمیشه دیجیتال رو گرفت باید تو سایتهای خارجی مطرح کنیم ببیبنیم جوابی میدن

archimedes
18-07-2011, 18:13
سلام
من سامسونگ سری 8000 (UN55D8000YF ) دارم
می خوام تصویری که در حال پخش از مانیتور هست همزمان به تلوزیون هم ببینم از طریق وایرلس ، تا الان از طریق all share به pc دسترسی داشتم ولی برای پخش زیرنویس مشکل داشتم ،
می خوام بدونم این امکان این کار وجود داره ؟
ممنون میشم جواب بدین خیلی مهمه!!!!!!

saeed35
18-07-2011, 18:21

باسلام
بفرمایید .مال c7000 فکر کنم با c8000 فرق نکنه

banehmarket.com
18-07-2011, 23:22
با درود به عزیزان
بله دوست عزیز داره اگه نمایندگی کار درست و کار بلد پیدا کنید می توانید با یک پروگرام کردن این مشکل رو بر طرف کنید هر چند که تلویزیون c7000نباید مشکلی داشته باشد یعنی اگه سالم باشه باید همین جوریش هم کار کنه ولی اگه نشد بده یه سرویس کار وارد برات پروگرام کنه

saeed35
19-07-2011, 14:58

با سلام
دوست عزیز چی شد عکس قابل استفاده بود؟ااااااااا

sabzefosfori
19-07-2011, 23:05
بله ممنون ولی هر الکتريکی , الکترونيکی که ميشناختم بردم همه ميگفتن اين چی هست به چه درد ميخوره خلاصه زنگ زدم بانه از کسی که خريده بودم led رو گفت فردا جوابش رو ميدم

دانگل ميخوام بخرم برای tv کسی هست اينجا از بانه دانگل samsung خريده باشه تهران 90 تا 110 قيمتش هست يکم گرونه اگه کسی اطلاعی داره ممنون ميشم بگه اگه خواستيد آدرس بديد لطفاً pm خصوصی ممنون از همه دوستان :11:

sahar@rasool
20-07-2011, 06:53
بله دوست عزیز داره اگه نمایندگی کار درست و کار بلد پیدا کنید می توانید با یک پروگرام کردن این مشکل رو بر طرف کنید هر چند که تلویزیون c7000نباید مشکلی داشته باشد یعنی اگه سالم باشه باید همین جوریش هم کار کنه ولی اگه نشد بده یه سرویس کار وارد برات پروگرام کنه
با سلام
دوست عریز شما خودتون این مدل رو دارید و تونستین با هاش کانالهای دیجیتال رو بگیرید چون من تا حالا 4 تا ازاین مدل رو دیدم که همشون همین مشکل سیو نکردن کانال رو دارند

saeed35
20-07-2011, 10:23
با سلام
من تلویزیون ua46c7000 دارم فایلهای ویدئیی با فر مت MP4 ضبط شده توسط گوشی موبایل n82 را اجرا نمی کنه ولی قبلا اجرا میکرد.وحالا نیز MP4' گوشی n73 را اجرا مبکنه .از اساتید اگر ممکنه نظر بدن.پیشاپیش تشکر میکنم.

banehmarket.com
20-07-2011, 23:08
بله ممنون ولی هر الکتريکی , الکترونيکی که ميشناختم بردم همه ميگفتن اين چی هست به چه درد ميخوره خلاصه زنگ زدم بانه از کسی که خريده بودم led رو گفت فردا جوابش رو ميدم

دانگل ميخوام بخرم برای tv کسی هست اينجا از بانه دانگل samsung خريده باشه تهران 90 تا 110 قيمتش هست يکم گرونه اگه کسی اطلاعی داره ممنون ميشم بگه اگه خواستيد آدرس بديد لطفاً pm خصوصی ممنون از همه دوستان :11:

دانگل سونی رو در ادرس زیر می تونی پیدا کنی البته سامسونگ نیست ولی کارشو انجام می ده

saeed35
20-07-2011, 23:24
دانگل سونی رو در ادرس زیر می تونی پیدا کنی البته سامسونگ نیست ولی کارشو انجام می ده
با سلام
شما خودتون آزمایش کردین؟

gooride
21-07-2011, 13:42
سلام دوستان 2 تا سوال
led c5550 زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟ من تو usb یک فیلم و زیرنویس srt گذاشتم زیرنویس رو مربع مربع نشون میداد. راهی هست درست بشه؟

اسم اصلی این led چیه؟ فکر کنم 5550 رو خود سام سرویس گذاشته. c5000 هستش؟

MH_FashisT
22-07-2011, 11:55
عجیبه که هنوز هیچ کس نتونسه گیرنده دیجیتال c7000 رو فعال کنه:19:

pandora tomorro
22-07-2011, 12:21
سلام
من c8000 دارم میشه لینک دانلود اخرین اپدیت رو بزارین ؟! طریقه ی نصب رو هم لطف کنین!

banehmarket.com
22-07-2011, 13:03
سلام دوستان 2 تا سوال
led c5550 زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟ من تو usb یک فیلم و زیرنویس srt گذاشتم زیرنویس رو مربع مربع نشون میداد. راهی هست درست بشه؟

دوست عزیز 5550مونتاژ ایرانه
c5000اصل ساسمونگه یعنی این دو مدل یکی هستند.

MH_FashisT
22-07-2011, 13:33
سلام
من c8000 دارم میشه لینک دانلود اخرین اپدیت رو بزارین ؟! طریقه ی نصب رو هم لطف کنین!

مدل کامل tv رو بده تا لینکشو بدم
مثل ua46c7770wr

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

سلام دوستان 2 تا سوال

وقتی داره مربع نشون میده tools رو کنترل بزن برو قسمت زیرنویس زبانو بزار رو عربی مشکلت حل میشه

pandora tomorro
22-07-2011, 16:26
UA46C8000XR
طریقه ی نصب رو هم لطف کنین!
چه تغییری میکنه ؟ یه بار اپدیت کردم چیز خاصی نشد ! منو و ایناش عوض نمیشه مثل 2011 ش بشه؟

Master_P
23-07-2011, 10:01
سلام دوستان یه راهنمایی میخوام !؟؟!؟!؟:19::19::19:
از بین C9990 و C8880 و LX9500 کدومش بهتره؟؟
البته قیمتش هم برام مهمه!
اگه میشه یه نفر زود تر جوابمو بده خیلی عجله داریم داریم میریم بانه!!!
کسی میدونه تفاوت قیمت بانه با جا های دیگه حدودا چقدره؟؟؟؟؟!؟؟؟؟
پیشاپیش مرسی !:5::5::5::15::15::15::15:

ssoohheeiill
23-07-2011, 11:56
سلام دوستان یه راهنمایی میخوام !؟؟!؟!؟:19::19::19:
از بین C9990 و C8880 و LX9500 کدومش بهتره؟؟
البته قیمتش هم برام مهمه!
اگه میشه یه نفر زود تر جوابمو بده خیلی عجله داریم داریم میریم بانه!!!
کسی میدونه تفاوت قیمت بانه با جا های دیگه حدودا چقدره؟؟؟؟؟!؟؟؟؟
پیشاپیش مرسی !:5::5::5::15::15::15::15:
اگر بخای با قیمت مناسب بگیری به نظر من c8880 البطه به اینچی که میخای بگیری هم بستگی داره
حلا چرا میخای سری 2010 بگیری الان اسمارت تی وی های 2011 غوغا کردند ، از نظر قیمتی هم زیاد باهم تفاوت ندارن مثلا : 46 d6600 قیمتش حدود 2000000 تومن
برا اطلاع از کل قیمت هام میتونی به سایت banehvitrin.0rg بری

Master_P
23-07-2011, 12:57
با تشکر از سهیل که با این سرعت جوابمو داد !!
حالا یه سوال دیگه ! ............ فرق بین SMART TV و CINEMA 3D و LED های معمولی چیست؟!!
امروز تو خیابون یه برگه تبلیغات جشنواره تابستونی LG رو دیدم که این سه تا رو جدا از هم قیمت زده بود ...مثل اینکه چند تا عینک هم جایزه میدم همراه بعضیاش هم یه DVD PLAYER میدن!! :O

کسی میدونه قیمت BLUERAY player چنده؟؟؟؟؟ میشه برای پخش dvd یا cd هم ازش استفاده کرد؟؟؟؟
فکر کنم سوالام خیلی پیش پا افتاده هستن :( به بزرگیه خودتون ببخشین !!!

:8::8::8::8::8::10::10::10::10::5::39::7:

shoeib
24-07-2011, 04:09
الان مدت هاست میخوام فریمور سامسونگ 46 اینچی C7000 خودم رو آپدیت کنم ولی نمیدونم از چه منبعی باید فایلش رو دانلود کنم
سایت نمایندگی سامسونگ تو ایران هم که اصلاً این مدل رو نداره !!!
مدل 46 اینچ C6900 رو داره ولی هر چی گشتم خبری از C7000 نبود!
چرا اینطوریه؟
از کجا میتونم آخرین ورژن فریمور این مدل رو دانلود کنم؟

sahar@rasool
24-07-2011, 16:46
الان مدت هاست میخوام فریمور سامسونگ 46 اینچی C7000 خودم رو آپدیت کنم ولی نمیدونم از چه منبعی باید فایلش رو دانلود کنم
سایت نمایندگی سامسونگ تو ایران هم که اصلاً این مدل رو نداره !!!
مدل 46 اینچ C6900 رو داره ولی هر چی گشتم خبری از C7000 نبود!
چرا اینطوریه؟
از کجا میتونم آخرین ورژن فریمور این مدل رو دانلود کنم؟
با سلام
دوست عزیز در سایت سامسونگ ایران در بخش دانلود ورژن 1014 موجود میباشد

shoeib
24-07-2011, 17:09
با سلام
دوست عزیز در سایت سامسونگ ایران در بخش دانلود ورژن 1014 موجود میباشد

ممنون میشم لینک Page مربوطه رو بهم بدید

sahar@rasool
24-07-2011, 20:09
ممنون میشم لینک Page مربوطه رو بهم بدید
با سلام
این هم آدرس فقط مدل رو حتما چک کن

ssoohheeiill
25-07-2011, 01:18
با تشکر از سهیل که با این سرعت جوابمو داد !!
حالا یه سوال دیگه ! ............ فرق بین SMART TV و CINEMA 3D و LED های معمولی چیست؟!!
امروز تو خیابون یه برگه تبلیغات جشنواره تابستونی LG رو دیدم که این سه تا رو جدا از هم قیمت زده بود ...مثل اینکه چند تا عینک هم جایزه میدم همراه بعضیاش هم یه DVD PLAYER میدن!! :O

کسی میدونه قیمت BLUERAY player چنده؟؟؟؟؟ میشه برای پخش dvd یا cd هم ازش استفاده کرد؟؟؟؟
فکر کنم سوالام خیلی پیش پا افتاده هستن :( به بزرگیه خودتون ببخشین !!!

:8::8::8::8::8::10::10::10::10::5::39::7:
اسمارت تی وی همون led هستش فرقش فقط تو یکم امکانات بیشتر از قبیل : smart design که بیشتر مربوط به طراحی تی وی میشه یا همون باریک کردن پنل تیوی smart new و smart video smart chat , smart all share وsmart naviga (web berower و......
CINEMA 3D یه تکنولژی جدید و اگه تا حال سینما 4بعدی رفته باشی دقیقا همون تکنولژی در این تی وی استفاده شده که فعلا فقط تو الجی موجود اگه 3d میخای به نظر من همون 3d معمولی بگری بهتر تازه کیفیت 3d دو برابر CINEMA 3D هستش
BLUERAY player از 300,000 شروع میشه تا 1000,000اره دوتا لنز داره و همرو می خونه

MH_FashisT
25-07-2011, 16:28
UA46C8000XR
طریقه ی نصب رو هم لطف کنین!
چه تغییری میکنه ؟ یه بار اپدیت کردم چیز خاصی نشد ! منو و ایناش عوض نمیشه مثل 2011 ش بشه؟

نه
یعنی من که تا حالا اپدیت کردم اتفاقی نیوفتاده...
اینم راهنمای نصبش

vahidps
27-07-2011, 15:47
سلام من c6900 دارم که خودم گیرنده دیجیتالش فعال کردم الان آپدیت جدید براش اومده ورژن 1016 میخوام بدونم اگه آپدیت کنم گیرنده دیجتال که غیر فعال نمیشه

MH_FashisT
28-07-2011, 10:09
سلام من c6900 دارم که خودم گیرنده دیجیتالش فعال کردم الان آپدیت جدید براش اومده ورژن 1016 میخوام بدونم اگه آپدیت کنم گیرنده دیجتال که غیر فعال نمیشه

نه نمیشه..
من c7000 دارم اینترنتشو فعال کردم بعد اپدیت کردم هیچی نشد

mehrban1
28-07-2011, 18:48
با سلام به همه دوستان

در hdtv c6960 اگه info رو بزنی اطلاعات کانال در حال پخش رو نشون میده ، در گوشه سمت چپ این منو ساعت و تاریخ رو نشون میده حالا اگه به صورت دستی ساعت و تاریخ hdtv رو تنظیم کنیم در این قسمت بصورت صحیح تاریخ و ساعت نمایش داده میشه ولی اگه برق دستگاه قطع بشه مجدداً باید تنظیم بشه اما اگه تنظیم ساعت و تاریخ رو در حالت خودکار قرار بدیم نمایش ساعت و تاریخ در info برای ایران غلط و حداقل 3 تا 4 ساعت اختلاف دارد، خواهشاً اگه کسی از دوستان در این مورد آگاهی داره اطلاع بده تا همه استفاده کنند .

sahar@rasool
29-07-2011, 08:17
با سلام
دوستان در جستجو برای فعال کردن دیجیتال c7000 تو اینتر نت این فایل رو دیدم samsung ua46c7000 dtv dmr driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کسی میدونه چیه ویا چه جوری باید استفاده بشه یا اینکه اصلا برای فعال سازی دیجیتال هست یا نه با تشکر

dr-ali
31-07-2011, 19:21
بادرود
تلوزیون 46 اینچی من c6900 در پخش فیلمهای با فرمت mts گرفته شده توسط دوربین sony hx5v که رو حافظه usb میریزیم مشکل دارد و آنها را به صورت تکه تکه و آهسته پخش میکند:13: ولی همین فایل را تلوزیون فامیل ما که مدل 32 اینچی c5550 خریده بخوبی پخش میکند و هیچ اشکالی ندارد !!!
من به تازگی فریمور تلوزیون را آپگرید هم کرده ام ولی بازهم فرق نکرد !! در ضمن پسوند فایل ضبط شده را هم عوض کرده ام و انواع مختلف پسوند ها را هم امتحان کرده ام -مثل mp4 - ولی بازهم فرقی نکرد ! چطور است که تلوزیون من که مدل بالاتری دارد فایل را درست پخش نمیکند ؟؟ سخت افزار آن ضعیفتر است ؟ این تلوزیون ها همه از یک رده هستند که...

SadraSoft
01-08-2011, 10:50
من كه فرقي تو آپديت جديد 46c6900 نديدم ....
و همچنان فايلهاي m2ts كه با دوربين هاي ّFull HD مانندSony گرفته شده اند رو پخش نميكنه :(
كسي راهي سراغ نداره ! convert اين فايلها هم خيلي سنگينه و كيفيت رو پايين مياره

Eureka204
02-08-2011, 09:28
سلام دوستان

من قصد خرید سری c8000 سامسونگ رو دارم و گفته میشه گیرنده دیجیتال داره ..

دوستانی که این مدل رو دارن از این سیستم در تهران استفاده کردن؟ جواب داده ؟ یا برم یه گیرنده بگیرم ؟

ممنون ..

sabzefosfori
06-08-2011, 02:16
سلام من يک دانگل wifi برای c8000 تهيه کردم و تونستم گوشی gs2 رو تبديل به کنترل tv کنم که همه کار ميشد انجام داد فقط نميشه روشن کرد tv رو و کيليپ تصويری پخش کنم البته کيفيت بالا رو اصلاً بدرد نميخوره با دانگل تماشا کرد چون خيلی load کردنش طول ميکشه بيشتر مواقع يک دفعه شطرنجی ميشه تصوير بعد eror ميده که اين پسفند رو پشتيبانی نميکنه

سوالی که داشتم اينه که با لپ تاپم ميتونم tv رو پيداا کنم ولی وقتی ميخوام وصل بشم ازم يک pass 8 رقمی ميخواد که نميدونم چيه 8تا 0 و 1 تا 8 رو هم زدم نشد کسی اطلاع ی داره راجب اين مورد الان از دوستان کسی هست که دانگل تهيه کرده باشه برای tv خودش

من چطور ميتونم تصوير pc رو شر کنم به tv

afshin-434
06-08-2011, 12:24
سلام دوستان

من قصد خرید سری c8000 سامسونگ رو دارم و گفته میشه گیرنده دیجیتال داره ..

دوستانی که این مدل رو دارن از این سیستم در تهران استفاده کردن؟ جواب داده ؟ یا برم یه گیرنده بگیرم ؟

ممنون ..

با سلام
دوست گرامی در خرید c8000 دقت کن چون آمار خرابی بالایی داره اون هم در پنل من خودم گرفتار همین موضوع شدم
از جوانرود خریداری کردم 5 ساعت بیشتر کار نکرد تصویر سفید شد و برم تعمیرکار دو دستگاه دیگه هم اونجا بود و همین مشکل من رو داشتن قیمت پنل هم 1700 هست

Pooryia_khan
06-08-2011, 12:25
با سلام

من یه LED مدل C5000QRXZN دارم که متاسفانه منوی فارسی نداره . می خواستم دوستان راهنمایم کنن که چطور می تونم منوشو فارسی کنم ؟

attakh
06-08-2011, 13:05
سلام

من یه هارد اکسترنال silicon power 500G دارم . وقتی وصلش میکنم به C7000 چراغش روشن و خاموش میشه ولی صفحه مدیا نمیاد . خودمم مدیا رو میزنم میگه چیزی وصل نیست . میخواستم بدونم میشه هارد را به HDTV وصل کرد ؟ اگه میشه چطوری ؟

ممنون از همه

Masoud 206-16v
06-08-2011, 22:01
سلام

من یه هارد اکسترنال silicon power 500G دارم . وقتی وصلش میکنم به C7000 چراغش روشن و خاموش میشه ولی صفحه مدیا نمیاد . خودمم مدیا رو میزنم میگه چیزی وصل نیست . میخواستم بدونم میشه هارد را به HDTV وصل کرد ؟ اگه میشه چطوری ؟

ممنون از همه

دوست من شما باید فرمت هارد اکسترنال خودتون رو به FAT32 تبدیل کنید، با برنامه زیر میتونید اینکار رو انجام بدید:

در ضمن شما با تبدیل کردن فرمت NTFS به FAT32 ، دیگر قادر به انتقال فایلهای بالاتر از 4 گیگ نیستید.

aftab_azad20
07-08-2011, 10:28
البته من هارد یک ترابایتیwd رو ما فرمت ntfsبه 6900وصل میکنم هیچ مشکلی نداره،حتما به اون پورت usbوصل کنید که (usb-hdd)

Master_P
12-08-2011, 13:46
ما از بانه samsung D600 رو خریدیم .گیرنده ی دیجیتال هم داره.
مثل این میمونه که کانال ها رو با ماهواره میگیری :-O
فقط نمیدونم این LED قبلیت DLNA و تصویر در تصویر داره یا نه؟
خودم که هر چی ور رفتم چیزی پیدا نکردم. :((
اگه کسی میدونه بگه لطفا!!

راستی این تلویزیونمون جدیدا یه مشکلی پیدا کرده قسمت های پایین LED یه مشکلی براشون پیش اومده و انگار که لامپ های این قسمت یه خط در میون کار میکنن!یه جورایی انکار که خط خط شده باشه!
زیاد واضح نیست باید یکم دقت کرد!

کسی میدونه که LED های سری C WIFI دارن یا نه؟

aftab_azad20
13-08-2011, 16:50
سلام دوستان به نظر شما چرا هیچ موقع حرفی از c9000نشده،اصلا کسی هست این مدل رو تهیه کرده باشه،من که خودم هنوز از نزدیک این مدل رو ندیدم،میتونه یکی از دلایلش قیمت بالای اون باشه؟فک کنم اولین تی وی باشه که سام سرویس اسمش رو دستکاری نکرده،چون تو فروشگاهها همش به اسم c9000هست،شایدم ما دستکاری کرده ما خبر نداریم(خیلی دوست داشتم یکیش پیشم بود)

you_love_sky1
14-08-2011, 14:19
سلام.tvمن c6960با گارانتی سام سرویس است.ایا گیرنده دیجیتال داره؟چگونه فعالش کنم؟ممنون

chaker2007
16-08-2011, 07:43
من قصد خرید تلویزیون 46 اینچ دارد آنچه برای من مهم است موارد زیراست:
- کیفیت تصویر 2بعدی و 3 بعدی مهمترین مورد
- امکان پخش فیلم های بالا با فر مت mkv از طریق پورت usb
- بحث اینترنت خیلی مهم نیست
- در مورد پلاسما یا led هم فرقی نمیکند (مسلما در مورد پلاسما اینچ بالاتر میرود).

لطفا راهنمایی فرمایید (هزینه حدود 2.5 تا 3)

mhroozbeh
16-08-2011, 21:20
سلام
من یه 6960 دارم
یکی از دوستان بهم گفت که با یه تیکه کابل آنتن هم میشه شبکه های دیجیتال رو گرفت
ولی من هر چی میزنم سرچ کنه هیچ شبکه ای رو پیدا نمی کنه
میخواستم بدونم که تنظیمات خاصی داره؟ آخه این قسمت یه سری تنظیمات فرکانس داره که من زیاد آشنا نیستم
ممنون میشم که جواب بدید چون خسته شدم اینقدر سر دیدن یه کانال وسط حال بین خونواده دعوا شده و میخوام مثل آدم هر از چند گاهی هر چی خودم دوست دارم ببینم ولی به دلیل اینکه نصب آنتن برام مقدور نیست میخوام این جوری راش بندازم

mhroozbeh
17-08-2011, 20:03
سلام
من یه 6960 دارم
میخواستم بدونم که تنظیمات خاصی داره؟ آخه این قسمت یه سری تنظیمات فرکانس داره که من زیاد آشنا نیستم
ممنون میشم که جواب بدید چون خسته شدم اینقدر سر دیدن یه کانال وسط حال بین خونواده دعوا شده و میخوام مثل آدم هر از چند گاهی هر چی خودم دوست دارم ببینم ولی به دلیل اینکه نصب آنتن برام مقدور نیست میخوام این جوری راش بندازم
هیشکی نی یه جواب خشک و خالی بده!؟

sansa
17-08-2011, 22:20
شما يه گيرنده ديجيتال بگيري بهتره چون كيفيتش از تي وي بيشتره

mehrban1
18-08-2011, 00:15
سلام
من یه 6960 دارم

همینطوره ----T این برند واقعا ً با کیفیت است البته بستگی به منطقه تحت پوشش فرکانس دیجیتال داره که حتی با یک آنتن میله ای هم میشه تصویر با کیفیت دریافت نمود تنظیم خاصی هم نداره در همون روش کانال یابی آنالوگ ، دیجیتال را انتخاب کن و در حالت کانال یابی خودکار قرار بده ، اگه تو منطقه شما سیگنال دیجیتال باشه حتما ً تصویر با کیفیت دریافت می کنی. من خودم با 6960 از طریق گیرنده اکسترنال تصویر دریافت کردم واقعا ً قابل مقایسه با گیرنده خود led نبود ، سیگنال در led عدد 100% رو نشون میده در حالی که در گیرنده اکسترنال 85% بوده است. کیفیت تصویر با گیرنده اینترنال مثل HD هست در حالی که در گیرنده اکسترنال کیفیت تصویر مثل فیلم های VCD میباشد( البته در همه حال نمایشگر 6960 بوده است)

kambiz11000
18-08-2011, 00:28
همینطوره ----T این برند واقعا ً با کیفیت است البته بستگی به منطقه تحت پوشش فرکانس دیجیتال داره که حتی با یک آنتن میله ای هم میشه تصویر با کیفیت دریافت نمود تنظیم خاصی هم نداره در همون روش کانال یابی آنالوگ ، دیجیتال را انتخاب کن و در حالت کانال یابی خودکار قرار بده ، اگه تو منطقه شما سیگنال دیجیتال باشه حتما ً تصویر با کیفیت دریافت می کنی. من خودم با 6960 از طریق گیرنده اکسترنال تصویر دریافت کردم واقعا ً قابل مقایسه با گیرنده خود led نبود ، سیگنال در led عدد 100% رو نشون میده در حالی که در گیرنده اکسترنال 85% بوده است. کیفیت تصویر با گیرنده اینترنال مثل HD هست در حالی که در گیرنده اکسترنال کیفیت تصویر مثل فیلم های VCD میباشد( البته در همه حال نمایشگر 6960 بوده است)

البته گیرنده اکسترنال داریم تا گیرنده اکسترنال گیرنده اکسترنال Full HD کیفیت خوبی داره با خروجی 1080 اگه با این دستگاهها تست بزنی میبینی که تصویر خوبی داره گیرنده ----T خود TV کیفیتشو ندیدم ولی فکر نکنم در حد گیرنده که ذکر شد برسه.

shahram49
18-08-2011, 10:15
سلام چگونه در اینترنت تی وی روزنامه های ایرانی و شبکه های داخلی را ببینیم

reza-habibi
18-08-2011, 10:17
با سلام و خسته نباشید
من C8000 دارم 55 اینچ وقتی تو سرچ کانال های دیجیتال میرم رو فرکانس 31 و 37 و 43 کمی صبر میکنه حدود 15 ثانیه ولی کانالی اضافه نمیکنه میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام داد یا نه ؟
البته من از منوی مخفی دیجیتال رو فعال کردم حالا نمیدونم تنظیم رو اشتباه انجام دادم یا کلا گیرنده دیجیتال نداره البته اون مکث منو متقاعد کرده که گیرنده دیجیتال داره حالا از دوستانی که این مدل رو دارند و دیجیتال رو میگیرند اگر تنظیمات تلویزیون شان رو بگن ممنون میشم .
با تشکر

mhroozbeh
19-08-2011, 13:13
همینطوره ----T این برند واقعا ً با کیفیت است البته بستگی به منطقه تحت پوشش فرکانس دیجیتال داره که حتی با یک آنتن میله ای هم میشه تصویر با کیفیت دریافت نمود تنظیم خاصی هم نداره در همون روش کانال یابی آنالوگ ، دیجیتال را انتخاب کن و در حالت کانال یابی خودکار قرار بده ، اگه تو منطقه شما سیگنال دیجیتال باشه حتما ً تصویر با کیفیت دریافت می کنی. من خودم با 6960 از طریق گیرنده اکسترنال تصویر دریافت کردم واقعا ً قابل مقایسه با گیرنده خود led نبود ، سیگنال در led عدد 100% رو نشون میده در حالی که در گیرنده اکسترنال 85% بوده است. کیفیت تصویر با گیرنده اینترنال مثل HD هست در حالی که در گیرنده اکسترنال کیفیت تصویر مثل فیلم های VCD میباشد( البته در همه حال نمایشگر 6960 بوده است) ممنون. ولی مثله اینکه اینجا اینجوری نیست و هر چی سرچ میزنم چیزی پیدا نمی کنه و باید حتما یه آنتن الم کنم.

شما يه گيرنده ديجيتال بگيري بهتره چون كيفيتش از تي وي بيشتره یک و نیم پول تی وی دادم که مثلا ----T روش باشه بعد برم یه دونه جدا بخرم؟؟:دی

البته گیرنده اکسترنال داریم تا گیرنده اکسترنال گیرنده اکسترنال Full HD کیفیت خوبی داره با خروجی 1080 اگه با این دستگاهها تست بزنی میبینی که تصویر خوبی داره گیرنده ----T خود TV کیفیتشو ندیدم ولی فکر نکنم در حد گیرنده که ذکر شد برسه. وقتی سورس تی وی ایران 640 در 480 هست چه نیازی به خریدن یه ----T فول اچ دی هست؟

سلام چگونه در اینترنت تی وی روزنامه های ایرانی و شبکه های داخلی را ببینیم
فکر نمی کنم چنین امکانی وجود داشته باشه. فقط بی بی سی و یوتیوب و از این جور چیزا میشه استفاده کرد

با سلام و خسته نباشید
من C8000 دارم 55 اینچ وقتی تو سرچ کانال های دیجیتال میرم رو فرکانس 31 و 37 و 43 کمی صبر میکنه حدود 15 ثانیه ولی کانالی اضافه نمیکنه میخواستم بدونم کار خاصی باید انجام داد یا نه ؟
البته من از منوی مخفی دیجیتال رو فعال کردم حالا نمیدونم تنظیم رو اشتباه انجام دادم یا کلا گیرنده دیجیتال نداره البته اون مکث منو متقاعد کرده که گیرنده دیجیتال داره حالا از دوستانی که این مدل رو دارند و دیجیتال رو میگیرند اگر تنظیمات تلویزیون شان رو بگن ممنون میشم .
با تشکر منم همین سوال رو داشتم. اصلا این فعال کردن ----T چی هست؟ من اصلا این کار رو نکردم. یعنی باید این کار رو حتما بکنم تا اینکه تی وی ایران رو بگیره یا نیازی به انجامش نیست؟ ممکنه مشکل من از این باشه؟

rodentia
19-08-2011, 13:26
منم ممنون میشم روش فعال کردن ----t رو بگین دستگاه d6000 ساخت مالزی

hamid.mahabadi
24-08-2011, 14:10
hotel mode chejpuri faal mishe

poonel
25-08-2011, 11:13
سرویس رایگان تلویزیون های سامسونگ سری A ، B ، C ، D

mojtaba2321
26-08-2011, 12:47
هیچکس تا حالا فایل بلوری اصلی با هارد تست نکرده؟

manaminjamkharam
27-08-2011, 01:07
خبری از ساخت تلویزیون های oled سامسونگ هست؟

mjd323232
27-08-2011, 05:05
موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟کلا چه مدلایی یا چه ویزگی و تکنولوژی ای توی نمایش تصاویر sd بهترین عملکرد رو داره؟

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

این طور که من متوجه شدم ، سامسونگ برای رفع مشکل بازتاب نور یه لایه و ف-ی-ل-ت-ر روی شیشه کار گذاشته شده که انگار بعد از چند ماه استفاده یه سری مشکل جدیدی رو ایجاد کرده شبیه به اعوجاج و پوسته پوسته شدن ف ی ل ت ر و این چیزا.در این مورد هم اگه کسی می دونه صحبت کنه

:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::2 4::24::24::24:

saeidsmxo
27-08-2011, 11:55
سلام . آيا تلويزيون c7000 قابل آپگريد هستش؟ c7770
دوستاني كه اين تلويزيون رو خريدند چند تا عينك اكتيو همراهش داشت؟
و چرا سامسونگ به همراه tv يك فيلم سه بعدي side by side نداده ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين

sayan_se666
02-09-2011, 16:57
با سلام
من یک تلویزیون 46cu سری 7 دارم چطور آلارمی که موقع روشن شدن وخاموش شدن تلویزیون به صدا در می آید را خاموش کنم

zeus360
03-09-2011, 10:22
دوستان به کمکتون نیاز دارم شدید
چند روز پیش پدرم از بانه یه تلوزیون سه بعدی سامسونگ s6000 گرفته حالا من چند تا سوال دارم ازتون
1-این سری قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو نداره؟ اگه نداره یعنی نمیشه کاریش کرد ؟ اینجوری که نمیشه
2-من تلوزیون رو به کامپیوتر وصل کردم و یه فیلم دو بهدی رو توصط برنامه پاور دی وی دی به س بعدی تبدیل کردم ولی اصلا تلوزیون در حالت وصل به کامپیوتر به حالت سه بعدی نمیره من باید چی کار کنم؟؟ یعنی عینک ها کار نمیکنه؟ نگید که باید قید دیدن فیلم دو بعدی به سه بعدی رو بزنم تو رو خدا
3-قیمت این سری الان چنده؟
کمک کنید که بدجوری درگیر شدم
پیشاپیش تشکر میکنم

saeidsmxo
03-09-2011, 10:57
با سلام
من یک تلویزیون 46cu سری 7 دارم چطور آلارمی که موقع روشن شدن وخاموش شدن تلویزیون به صدا در می آید را خاموش کنم
از قسمت ستينگ ميتوني انجام بدي. با يه مقدار جستجو

mohsen227
03-09-2011, 13:55
سلام دوستان. ما چند وقته سامسونگ c8000 با سینما خانواده گرفتیم.وقتی با بلوری فیلم میذاریم صدا از سینما خانواده میاد ولی هنوز نتونستم کاری کنم که وقتی ماهواره هم روشنه صدا از سینما خانواده بیاد. سه تا فیش رو ماهواره که به پشته تلویزیون وصل میشه رو به بلوری وصل کردن و رو حالت ها مختلف گذاشتم ولی بازم هیچی پخش نمیکنه! کسی میدونه باید چیکار کنم؟! ماهوارمون کابل hdmi نداره اگه نه راحت وصل میکردم بهش. میشه یکی راهنماییم کنه؟؟؟؟

aftab_azad20
03-09-2011, 14:08
میشه واضح تر صحبت کنید،یعنی شما میخواین صدای شبکه های م اه و ا ر ه رو از سینما داشته باشید؟

mohsen227
03-09-2011, 14:36
میشه واضح تر صحبت کنید،یعنی شما میخواین صدای شبکه های م اه و ا ر ه رو از سینما داشته باشید؟
بله دقیقا. هر کاری میکنم صدای م.ا.ه.و.ا.ر.ه. از تو خود تلویزیون پخش میشه و از سینما خانواده پخش نمیشه! تو پست قبلی هم گفتم 3 تا فیش رو از ماهواره زدم به بلوری و بلوری هم که خودش با hdmi وصله به تلویزیون. بعد هر کاری کردم تصویری نشون نمیداد. رو حالتhdmi1, hdmi2,dvd, d.in ... تست کردم بازم نشد!
منظورم رو متوجه شدید که؟! میشه کمکم کنید.

pan_1356
03-09-2011, 14:43
سلام دوستان. ما چند وقته سامسونگ c8000 با سینما خانواده گرفتیم.وقتی با بلوری فیلم میذاریم صدا از سینما خانواده میاد ولی هنوز نتونستم کاری کنم که وقتی ماهواره هم روشنه صدا از سینما خانواده بیاد. سه تا فیش رو ماهواره که به پشته تلویزیون وصل میشه رو به بلوری وصل کردن و رو حالت ها مختلف گذاشتم ولی بازم هیچی پخش نمیکنه! کسی میدونه باید چیکار کنم؟! ماهوارمون کابل hdmi نداره اگه نه راحت وصل میکردم بهش. میشه یکی راهنماییم کنه؟؟؟؟

یک کابل اپتیکال بگیر و به ماهواره و سینما وصل کن تو تنظیمات هم گزینه رو فعال کن

aftab_azad20
03-09-2011, 17:13
شما 3تا فیش م ا ه وا ره رو مستقیم وصل کن به تی وی بعد از تی وی یه کابل opticalخروجی بگیر وصل کن به سینما کاری که من کردم

mohsen227
03-09-2011, 20:34
مرسی دوستان دستتون درد نکنه.:11:
فقط میشه یه عکس از این کابل اپتیکال بذارید ببینم اصلا چطوری هست؟!
بعد اون تنظیماتی رو هم که گفتی فعال کنم از کجا باید فعال کنم؟!
دستت درد نکنه

aftab_azad20
03-09-2011, 22:31
مرسی دوستان دستتون درد نکنه.:11:
فقط میشه یه عکس از این کابل اپتیکال بذارید ببینم اصلا چطوری هست؟!
بعد اون تنظیماتی رو هم که گفتی فعال کنم از کجا باید فعال کنم؟!
دستت درد نکنه

من خریدم 6000تومن:11:

zeus360
03-09-2011, 22:42
دوستان به کمکتون نیاز دارم شدید
چند روز پیش پدرم از بانه یه تلوزیون سه بعدی سامسونگ s6000 گرفته حالا من چند تا سوال دارم ازتون
1-این سری قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی رو نداره؟ اگه نداره یعنی نمیشه کاریش کرد ؟ اینجوری که نمیشه
2-من تلوزیون رو به کامپیوتر وصل کردم و یه فیلم دو بهدی رو توصط برنامه پاور دی وی دی به س بعدی تبدیل کردم ولی اصلا تلوزیون در حالت وصل به کامپیوتر به حالت سه بعدی نمیره من باید چی کار کنم؟؟ یعنی عینک ها کار نمیکنه؟ نگید که باید قید دیدن فیلم دو بعدی به سه بعدی رو بزنم تو رو خدا
3-قیمت این سری الان چنده؟
کمک کنید که بدجوری درگیر شدم
پیشاپیش تشکر میکنم
دوستان کمک کنید گیرم شدید

ehsan_y1
04-09-2011, 11:57
دوستان کمک کنید گیرم شدید
سلام
دوست عزیز من تلویزیون c7770 را دارم.این تلویزیون قابلیت تبدیل دوبعدی به سعبدی رو داره.باید بگم بقدری تبدیلش بده که من ترجیح میدم اصلا استفاده نکنم.
گفته بودید با کامپیوتر تبدیل به سه بعدی کردید . به این مسئله توجه کنید که ایجاد جلوه سه بعدی دو تکنلوژی داره که تلویزیونهای سامسونگ از تکنولوژی اکتیو استفاده میکنن و فکر می کنم کامپیوتر نتونه کاری براتون بکنه.

zeus360
04-09-2011, 14:18
سلام
دوست عزیز من تلویزیون c7770 را دارم.این تلویزیون قابلیت تبدیل دوبعدی به سعبدی رو داره.باید بگم بقدری تبدیلش بده که من ترجیح میدم اصلا استفاده نکنم.
گفته بودید با کامپیوتر تبدیل به سه بعدی کردید . به این مسئله توجه کنید که ایجاد جلوه سه بعدی دو تکنلوژی داره که تلویزیونهای سامسونگ از تکنولوژی اکتیو استفاده میکنن و فکر می کنم کامپیوتر نتونه کاری براتون بکنه.
خیلی ممنونم دوست گرامی یعنی الان پس چرا پاور دی وی دی 11 قابلیت سه بعدی رو توی برنامه گذاشته؟ ایا سامسونگ همچین تکنولوژی رو نداره؟
چه جوری میتونم فیلم سه بعدی دان کنم کسی لینکی سایتی چیزی تداره؟
از یوت یوب دانلود کردم به صورت sid by sid ولی تصویر به هم ریختس کمک میکنید؟

saeidsmxo
04-09-2011, 20:06
شما 3تا فیش م ا ه وا ره رو مستقیم وصل کن به تی وی بعد از تی وی یه کابل opticalخروجی بگیر وصل کن به سینما کاری که من کردم
ok منم همين كارو كردم. يه راه حل ديگه اينه كه كابل HDMI ورژن 3 تهيه كني كه اين كابل قابليت input و output رو همزمان داره. يعني هم ميتوني صدا و تصوير ازش بگيري و هم بفرستي. اين كابل رو اگه گير بياري بهترين گزينس
و تلويزيون هم قابليت اين رو داره كه با روشن شدن سينما خانگي صدا به صورت خودكار از تلويزيون قطع بشه...

pan_1356
06-09-2011, 20:39
خیلی ممنونم دوست گرامی یعنی الان پس چرا پاور دی وی دی 11 قابلیت سه بعدی رو توی برنامه گذاشته؟ ایا سامسونگ همچین تکنولوژی رو نداره؟
چه جوری میتونم فیلم سه بعدی دان کنم کسی لینکی سایتی چیزی تداره؟
از یوت یوب دانلود کردم به صورت sid by sid ولی تصویر به هم ریختس کمک میکنید؟

ادرس

saeidsmxo
17-09-2011, 11:19
سلام . آيا تلويزيون c7000 قابل آپگريد هستش؟ c7770
دوستاني كه اين تلويزيون رو خريدند چند تا عينك اكتيو همراهش داشت؟
و چرا سامسونگ به همراه tv يك فيلم سه بعدي side by side نداده ؟
ممنون ميشم راهنمايي بفرمايين
سلام . مطمئنين اين سوال جواب نداره؟

mojtaba2321
20-09-2011, 08:53
چه جوری میشه یه رادیو اینترنتی مثل این رو روی 6960 share کرد؟

ramin511
20-09-2011, 17:24
سلام. هفته پیش من و داداشم از بانه led 40C7000 و led46C8000 خریدیم. وقتی اومدیم خونه برای c7000 سه بعدیش خوب کار میکنه و اون کانال 3 بعدی ترکست با عینک 3 بعدی نشون میده.ولی برای c8000 هر کار کردیم نشون نمیده! برای 7000 وقتی پاور عینک رو روشن می کنیم یه حالت روشنایی احساس میشه ولی برای 8000 اینطور نیست. البته اینو هم بگم که فروشنده به منو مخفیش رفت تا زبان فارسی و دیجیتال رو فعال کنه.

mohsen227
22-09-2011, 12:47
ok منم همين كارو كردم. يه راه حل ديگه اينه كه كابل HDMI ورژن 3 تهيه كني كه اين كابل قابليت input و output رو همزمان داره. يعني هم ميتوني صدا و تصوير ازش بگيري و هم بفرستي. اين كابل رو اگه گير بياري بهترين گزينس
و تلويزيون هم قابليت اين رو داره كه با روشن شدن سينما خانگي صدا به صورت خودكار از تلويزيون قطع بشه...
یعنی برا م.ا.ه.و.ا.ر.ه ما که hdmi نداره هم میشه استفاده کرد از این روش؟! میشه یکم بیشتر توضیح بدی چیکار باید بکنیم؟!

saeidsmxo
22-09-2011, 21:08
یعنی برا م.ا.ه.و.ا.ر.ه ما که hdmi نداره هم میشه استفاده کرد از این روش؟! میشه یکم بیشتر توضیح بدی چیکار باید بکنیم؟!
100% . شما فقط بايد اين كابل رو تهيه كني و از tv به HT وصل كني. حالا هر فرستنده صدايي ميتونه باشه كه از tv پخش ميشه. ميتونه از پلير usb مثل موبايل باشه يا از ماهوااره يا xbox و ps3

behzad9
23-09-2011, 14:30
با سلام خدمت دوستان چطوری می شه فیلم های 3d روی هارد را با led 7000 یا بلوری سامسونگ تماسا کرد؟

بلوچ مرد (زابلي)
23-09-2011, 22:14
سلام دوستان با c7000 چطور میشه وب گردی کرد و مثلا گوگل رو اورد و کلا سایتها رو باز کرد ایا باید بروزر روش نص کنیم لطفا راهنمایی کنید

behzad9
25-09-2011, 22:50
با سلام خدمت دوستان کسی نیست یه جوابی بده پرسیدم فیلم 3d روی هارد دارم با پسوند iso چطوری میتونم با led 7000 یا با دستگاه بلوری ببینم ؟ 

smm13511
28-09-2011, 10:34
با سلام

یک سئوال دارم

دارم گیرنده دیجیتال و تله تکست فارسی را باua46 c6900 ال ای دی سامسونگ مدل

ورود به منوی مخفی فعال کردم مشکلی نبود همه کانالها را با کیفیت عالی گرفتم قبلا هم اینترنت تی وی را فعال کرده بودم کنجکاویم گل کرد یکسری تغییرات دیگه هم دادم

تیونر را 2 دو تائی کردم تعداد ابزارها را تغییر دادم

کردم offرا hotel modeرا دو تائی کردم و نهایتا encoding

تلویزیون را خاموش و روشن کردم اول تصویر شفافیت همیشه را نداشت و صدا ضعیف بود

کنترل کار نمی کرد

تلویزیون خود به خود خاموش شد و پس از چند ثانیه روشن شد صدا کلا قطع ولی تصویر عالی

دوباره بعد از چند ثانیه خاموش و خودکار روشن شد

و تکرار همین مساله

به دفعات

تلویزیون از کنترل فرمان نمی گیره

نه

mute >119>ok

ونه

info >menu>mute>power

و نه نگهداشتن کلید

جهت ری ست کردن تصور میکنم یکبار ری ست کارخانه ای بشود ویا تخلیه الکتریکی ایپیرام مشکل حل بشه اما فرمان نگرفتن و خاموش شدن پس از چند ثانیه مهلت نمیده exit

تخصص نصفه ونیمه خودم کامپیوتره بنابراین حرف نمایندگی که باید برد اصلی عوض بشه تو کتم نمیره

اگه راه حلی داره ممنون میشم راهنمائی کنید . هزینه را هم با کمال میل پرداخت میکنم در صورت تمایل به مساعدت لطفا جواب بدهید

saeidsmxo
29-09-2011, 18:44
امان از انگولك

smm13511
29-09-2011, 19:12
امان از انگولك
بالاخره یکی پیدا شد دال لی کنه
ممنون میشه راه حل بدید . اگه موضوع مشابه هم توی تایپیک های دیگه دیدید یه اشاره

behzad9
01-10-2011, 12:14
با سلام خدمت دوستان مثل اینکه از دوستان کسی دنبال فیلم 3d نیست اشکال نداره لااقل از دوستان بپرسید چه جوری میشه فیلمهای 3d ایمیج گرفته شده روی هارد با پسوند iso را تو تلویزیون c7000 یا بلوری سامسونگ دید ممنون .

babi_rich
01-10-2011, 23:37
با سلام خدمت دوستان مثل اینکه از دوستان کسی دنبال فیلم 3d نیست اشکال نداره لااقل از دوستان بپرسید چه جوری میشه فیلمهای 3d ایمیج گرفته شده روی هارد با پسوند iso را تو تلویزیون c7000 یا بلوری سامسونگ دید ممنون .

باید یه پلیر جدا بخری در حد 150 تومان

saeidsmxo
02-10-2011, 10:13
ميتوني ايميج رو تبديل به يه فرمت ويديويي مناسب كرد و اونو بريزي رو هارد اكسترنال بعد وصل كني به TV

smohammadi
02-10-2011, 22:20
1111111111111111

smohammadi
02-10-2011, 22:28
1111111111

smohammadi
02-10-2011, 22:33
سلام. هفته پیش من و داداشم از بانه led 40C7000 و led46C8000 خریدیم. وقتی اومدیم خونه برای c7000 سه بعدیش خوب کار میکنه و اون کانال 3 بعدی ترکست با عینک 3 بعدی نشون میده.ولی برای c8000 هر کار کردیم نشون نمیده! برای 7000 وقتی پاور عینک رو روشن می کنیم یه حالت روشنایی احساس میشه ولی برای 8000 اینطور نیست. البته اینو هم بگم که فروشنده به منو مخفیش رفت تا زبان فارسی و دیجیتال رو فعال کنه.سلام دوست عزیز. برا من یه سوال خیلی مهم وجود داره که دوست دارم دوستانی که رس یورهای اچ دی دارند جواب بدند . آیا کانالهای سه بعدی که از رسی ور می گیرید و دو تصویر کنار همه در تلویزیونهای سری 8 و 7 به شکل سه بعدی واقعی در میان یا نه ( با عینک اکتیو ) . اگه آره مدل رسی ور شما چیه و آیا اطلاعی از مدل رسی ورهای اچ دی که این قابلیت رو داشته باشند دارید . من خودم یه فیلم سه بعدی دو تصویر کنار هم رو با یه پلیر جداگانه به وروی AV تلویزیون وصل کردم ولی تلویزیون نتونست اون رو سه بعدی کنه در حالیکه همین فیلم رو با وصل به USB خود تلویزیون می تونه سه بعدی پخش کنه . ترس من اینه که کلی هزینه کنم برا یه رسی ور اچ دی و آخر سر تلویزیون نتونه خروجی رسی ور رو سه بعدی کنه . ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه عملی دارند با ذکر مدل دستگاه هاشون راهنمایی کنند .

smohammadi
03-10-2011, 09:15
وقتی اون حالتا مياد يعنی نميشه اون فايلی رو که مد نظرتون هست رو 3

d ببينيد فکر نکنم اصلاً بشه مگه اينکه شما اومده باشين فيلم نسخه اصلی رو گرفته باشين از سايت منظورم فيلمی که حجمش بالای 30 گيگ باشه البته من خودم هنوز تست نکردم چون 30 ،40 گيگ ارزش نداره بگيرم وقتی کانالهای 3d داره 90% فيلمهای 3d رو پخش ميکنه مخصوصاً sky sinema 3d :40:

سلام دوست عزيز . خيلي از دوستان نتونستند شبكه هاي سه بعدي رو كه از طريق رسي ور مي گيرن تو تلويزيونهاي سه بعدي به صورت سه بعدي واقعي ببينند . مشكل از چيه ؟ نوع رسي ور يا كابل . اينطور كه شما نوشتي براحتي تونستي شبكه sky sinema 3d را بصورت سه بعدي واقعي ببيني . مدل رسي ورت چيه ؟

babi_rich
03-10-2011, 10:53
برنامه های اسمارت تی وی رو حتما باید با خوده تی وی دانلود کنیم یا با کامپیوتر هم میشه

saeidsmxo
03-10-2011, 21:18
برنامه های اسمارت تی وی رو حتما باید با خوده تی وی دانلود کنیم یا با کامپیوتر هم میشه
بستگي به مدل tv داره...

babi_rich
04-10-2011, 14:44
d8000 دارم

behzad9
05-10-2011, 21:57
با سلام خدمت دوستان که جواب من را دادن ولی منظور من را نگرفتن اول اینکه من دستگاه پخش بلوری سه بعدی دارم و نمیدانم منظور از اینکه باید یک پلیر جدا بخرم چیه و دوم اینکه ایمج من از فیلم اورجینال سه بعدی هست که هر کدام 45 گیگ ظرفیت دارند که اگر قرار باشه به یک فرمت دیگر تبدل کنم که دیگر سه بعدی نمی شه وگرنه که صد حالت برای دیدنش وجود داره یا اگر یک کامپیو تر متوسط هم داشته باشید میشه راحت نگاه کرد

mohsen227
07-10-2011, 11:13
100% . شما فقط بايد اين كابل رو تهيه كني و از tv به HT وصل كني. حالا هر فرستنده صدايي ميتونه باشه كه از tv پخش ميشه. ميتونه از پلير usb مثل موبايل باشه يا از ماهوااره يا xbox و ps3
آقا این HT که گفتی منظورت همون دستگاه بلوریه؟؟ کابل hdmi3 چند هست؟؟

saeidsmxo
08-10-2011, 13:47
آقا این HT که گفتی منظورت همون دستگاه بلوریه؟؟ کابل hdmi3 چند هست؟؟
منظور home teather يا سينما خانگي هست. قيمت هاي مختلفي هست . سعي كن جنس خوب بگيري كه تو كيفيت بي تاثير نيست.

saeidsmxo
12-10-2011, 11:22
كسي هست كه تا حالا c7770 رو آپگريد كرده باشه؟

saeidsmxo
15-10-2011, 10:39
d8000 دارم
خب اگه برنامه مخصوص tv باشه كه بايد با tv دانلود بشه.

alidj66
15-10-2011, 22:32
سلام
راهی برای خوندن زیرنویس ساب/آی دی ایکس پیدا نشد ؟! (واسه سی 7000)

siavash420
16-10-2011, 22:19
سلام دوستان من تلويزيون سري 46c8000 3d به همراه بلوري 3d خريدم ولي موفق به ديدن فيلم سه بعدي نشدم البته تلويزيون به همراه دو عدد عينك و فيلم سه بعدي بد.خواهش ميكنم كمك كنيد به چه طريق ميشه سه بعدي ديد.

saeidsmxo
18-10-2011, 12:18
سلام دوستان من تلويزيون سري 46c8000 3d به همراه بلوري 3d خريدم ولي موفق به ديدن فيلم سه بعدي نشدم البته تلويزيون به همراه دو عدد عينك و فيلم سه بعدي بد.خواهش ميكنم كمك كنيد به چه طريق ميشه سه بعدي ديد.
زماني كه فيلم در حال پخش هست بايد دكمه 3d رو ريموت رو بزني. چون سامسونگ فيلم عرضه شده توسط تلويزيون رو سايد باي سايد نداده بنابراين بايد گزينه 2D به 3D رو بعدش انتخاب كني. كه اين نوع 3d زياد مثل 3d sbs جالب نميشه.

parsgiga_3
18-10-2011, 12:28
دوستان کسی هست c7770 داشته باشه؟
لطفا مزایا و معایبش رو بگه
ممنون
:11:

saeidsmxo
19-10-2011, 10:45
ممنون
:13: عزيز اينجا هر كس مياد خب سري c داره ديگه و c7770 همون c7000 هست

aftab_azad20
19-10-2011, 23:14
ممنون
قیمت مناسب
کنتراست پایین
کیفیت صدای خوب
3dنه چندان قوی
در کل بد نیست،میتونید به مدل های2011 رجوع کنید

siavash420
20-10-2011, 06:59
با سلام دوباره چندتا سوال داشتم:
1- آيا تلوزيون 46c8000 نياز به عينك خاصي داره يا با همون عينك :5:داخل جعبه starter kit ميشه سه بعدي ديد؟
2-چه جوري ميشه اين نوع تلوزيون رو فارسي كرد( محصول ب ا ن ه) چون تلتكست فارسي و زبان فارسي نداره؟
3- ميشه با اين نوع تلوزيون كانال ديجيتال گرفت ( بدون گيرنده ديجيتال)؟:40::40::40:

mostafabad2007
20-10-2011, 21:29
با سلام ایا تلویزیون ua46c8880xr تیونر دیجیتال داره یا نه که بشه کانالای دیجیتال ایرانو رو گرفت

babi_rich
21-10-2011, 11:11
واقعا که این سری هوشمند، خیلی هوشمنده DLNA و Allshare چه ها که نمی کنه، واقعا معرکه است، عالیه، خیلی کلاس داره

siavash420
22-10-2011, 13:13
بله دارد شما بايد وارد منوي مخفي شويد ( البته اگه وارد نيستيد اصلا توصيه نميشود چون دوستان زيادي به مشكل خوردند).مراجعه كنيد بخش منوي سرويس در تلوزيونهاي سامسونگ

oqazviny
25-10-2011, 12:28
با سلام
چند تا سئوال در مورد led c7000 داشتم
این led هارد خارجی 500 گیگ data را ساپورت میکنه؟
گیرنده دیجیتال آن فعال شده؟
نرم افزاری براش آمده تا پسوندهای بیشتری از فیلمها را ساپورت کنه
ممنون

saeidsmxo
31-10-2011, 21:09
قیمت مناسب
کنتراست پایین
کیفیت صدای خوب
3dنه چندان قوی
در کل بد نیست،میتونید به مدل های2011 رجوع کنیددوست عزيز منصفانه تر قضاوت كنيد...:13:
اين كه ميگيد كنتراست پايين و يا كيفيت 3d نه چندان قوي خب تو زمان عرضه اين يكي از بهترين tv ها بوده و كنتراست و 3d اون هم از بالاترين پارامترها برخوردار بوده.
اين رو نميشه با tv هاي 2011 مقايسه كرد. اين در حاليه كه هنوز هم با قيمت مناسبش از بهترينهاست

---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------

با سلام
چند تا سئوال در مورد led c7000 داشتم
این led هارد خارجی 500 گیگ data را ساپورت میکنه؟
گیرنده دیجیتال آن فعال شده؟
نرم افزاری براش آمده تا پسوندهای بیشتری از فیلمها را ساپورت کنه
ممنون
بله ساپورت ميكنه
گيرنده ديجيتال داره ولي تو ايران ظاهرا جواب نميده

delmajid
18-11-2011, 20:44
سلام من یه اسمارت تی وی سامسونگ دارم. مدلش اینه: ua40d6000
می خواستم فریمورش رو گیر بیارم آخه از گناوه خریدم و منوی فارسی نداره تو سایت سامسونگ هم همچین مدلی نبود.
میشه راهنمایی بکنین ممنون میشم