ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

rezasdx
11-01-2011, 20:21
اینترنت تی وی من توی c7000 مشکل داره و error که میده gatewayping هست لطفا راهنمای کنید

pandora tomorro
11-01-2011, 20:39
دوست عزیز amir56 با هر کی حرف زدی مطمئن باش ادم بی اطلاعی بوده ....

mahdi-001
11-01-2011, 21:21
این طور که شما میگید نیست تلویزیون من c7000 با گارانتی,من اینترنت تی وی فعال کردم اما تیونر دیجیتال نتونستم یعنی قسمت دیجیتال اضافه شده اما کانالی پیدا نمی کنه.
اما کسایی که c8000 دارن ظاهرا تیونر دیجیتال فعال کردن
دقیقا برا منم همین طوره از اساتید کسی میدونه باید چیکار کنم؟:20:

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

t_tanhayam
11-01-2011, 22:04
-این سوال منهم هست
-یه جایی دیدم یکی از دوستان نوشته بودن که هفتاد تومن خریدن ولی نمیدونم کجا، منم یکی لازم دارم کسی نمیدونه از کجا و به چه قیمت میشه گیرش آورد؟

-براي سوني شنيدم از بانه تهيه ميكنند
-براي سامي نمايندگيهاي مشهد كه نداشتند

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

-سلام ابی عزیز
ممنون از راهنمایی خوبت ؛ پس با این حساب میفرمایین که سری 6 ما فاقد PVR هست؟
-ایکاش داشت چون مطمئنم همین روزها یه راهی هم برای فعال کردن اون پیدامیشه و اونوقت چیز خیلی بدرد بخوری میشه .
ارادت :
ناصر

-خواهش ميكنم ناصر جان
-توي قابليت هاي اين مدل كه نيست البته تا جايي كه اطلاع دارم در سري هاي بالاتر هست

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------

در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین

-منظورتون چه مدل هايي هست عزيز ؟

rezasdx
11-01-2011, 22:11
اینترنت تی وی من توی c7000 مشکل داره و error که میده gatewayping هست لطفا راهنمای کنید
یکی نیست جواب سوال من رو بده

Sorena_777
11-01-2011, 22:36
من هم تیونر دیجیتال هم اینترنت تیوی رو فعال کردم امروز هم سه بعدی اواتار و زیر دریا رو گرفتم 15 عنوان دیگه سه بعدی هم بود نمیدونم دیگه چند تا فیلم باید بیاد تا از نظر دوستان فراگیر شده باشه

این فیلم ها رو با چه قیمتی گرفتین؟؟

rzel55
12-01-2011, 01:14
سلام عزیزان واساتید گرامی
من حدود یک ماه است که led SAMSUNG c5550 چهل اینچ خریدم
اما نمیدونم چرا با پورت HDD و یا USB اون بعضی از فرمت های ویدئویی پخش نمیشه
اصلا نمیدونم این مدل قابلیت پخش اچ دی را داره ؟
ویاقابلیت پخش 3d?
و سوال بعدی من اینه که ایا ال ای دی سامسونگ دارای تیونر دیجیتال هست؟ یعنی میشه با هاش شبکه های استانی را به صورت دیجیتال گرفت؟
و اگر داره ایا مدل c5550 هم این امکان را داره؟
ممنون از راهنمایی های ارزشمند شما

horavash
12-01-2011, 02:14
سلام به همگی
مدتی من b8000 دارم ولی نمیتونم فیلم های 1080 که صدای آنها DTS باشه را با USB ببینم گفتن می شه نرم افزار تلویزیون و آپ دیت کرد که این کارو بکنخ کسی می دونه چه جوری می شه انکارو کرد.
با تشکر

sabzefosfori
12-01-2011, 02:54
دانگل سامسونگ مدل های مختلفی داره
يکی ميخوام از اينجا بخرم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی دقيقاً نميدونم کاراهيشون چه فرقی با هم دارن

t_tanhayam
12-01-2011, 10:17
سلام عزیزان واساتید گرامی
من حدود یک ماه است که led SAMSUNG c5550 چهل اینچ خریدم
اما نمیدونم چرا با پورت HDD و یا USB اون بعضی از فرمت های ویدئویی پخش نمیشه
اصلا نمیدونم این مدل قابلیت پخش اچ دی را داره ؟
ویاقابلیت پخش 3d?
و سوال بعدی من اینه که ایا ال ای دی سامسونگ دارای تیونر دیجیتال هست؟ یعنی میشه با هاش شبکه های استانی را به صورت دیجیتال گرفت؟
و اگر داره ایا مدل c5550 هم این امکان را داره؟
ممنون از راهنمایی های ارزشمند شما

-قاعدتا بايد تمامي فرمت هاي رايج رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا كنه
-براي شما چه فرمت هاي رو اجرا نميكنه ؟
-قابليت پخش 3d رو نداره
-در سري هاي 6 به بالا اين قابليت موجود هست (----t )
-شما ميتونيد تاپيك زير رو بخونيد شايد توي سري هاي 5 هم تيونر ديجيتال موجود بود وفعالش كنيد :

amir56
12-01-2011, 16:01
سلام
با عرض پوزش از همه دوستان من در چند پست قبل نوشته بودم نمیشه تیونر دیجیتال رو فعال کرد ولی گویا یعضی از دوستان موفق به انجام این کار شدن
من هم دیشب بالاخره تونستم اینترنت تی وی رو فعال کنم ولی تیونر دیجیتال رو هنوز نه
ولی سوال خیلی بزرگی که برای من پیش اومده اینه که چرا وقتی این مدلها تیونر دیجیتال داره سام سرویس اون رو غیر فعال میکنه ؟

amir_fatal
12-01-2011, 17:32
سلام
با عرض پوزش از همه دوستان من در چند پست قبل نوشته بودم نمیشه تیونر دیجیتال رو فعال کرد ولی گویا یعضی از دوستان موفق به انجام این کار شدن
من هم دیشب بالاخره تونستم اینترنت تی وی رو فعال کنم ولی تیونر دیجیتال رو هنوز نه
ولی سوال خیلی بزرگی که برای من پیش اومده اینه که چرا وقتی این مدلها تیونر دیجیتال داره سام سرویس اون رو غیر فعال میکنه ؟

فروشنده به من گفت چون سام سرویس مال ......:31:
و چون گیرنده های دیجیتال x.ویژن فروش بره تیونر دیجیتال سامسونگ غیر فعال می کنند:31:

sahar@rasool
12-01-2011, 18:01
دقیقا برا منم همین طوره از اساتید کسی میدونه باید چیکار کنم؟:20:

---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

شما این فیلم هرو از کجا گرفتین و با چه قیمتی؟آیا این فیلمهایی که گرفتین بلوری هست؟
دوست عزیز Region تی وی روبه IRAN_DTV تغییر بده شاید دیجیتالش راه افتاد

qazplm
12-01-2011, 18:27
من وقتی که دکمه info رومیزنم سمت راست پایین صفحه یه متراژی میاد یه فلش هم هست نوشتهLED and conventional TV کسی میدونه چیو نشون میده؟

rezasdx
12-01-2011, 18:30
من نمیدونم چرا دوستان توی این سایت اطلاعات کاملی نمیدهند هم در مورد اینترنت تی وی و هم در مورد pvr و سایر قسمتها همه اطلاعات ناقص هستند وهمه میگن مثلا intrnet tv من فعال شد ولی توضیح کامل و جامعی در مورد سوالاتی که از طرف دوستان برای رفع مشکلاتشان میشود جواب درستی در بر ندارد و معمولا بدون پاسخ میماند

amuhasan
12-01-2011, 18:48
سلام

سلام دوست عزیز
اطلاعات فروشندگان تو قسمتهای فنی جالب نیست و زود قضاوت کردن هم که ....
خیلیها وقتی متوجه اشتباهشون میشن به جای عذرخواهی طرف رو ... فرض میکنن و شروع به توجیه
بازم ای والله به شما
راستش منم از این سیاست شرکتها سردرنمیارم که چرا وقتی یه قابلیت جالب داره اونو مخفی میکنن

t_tanhayam
12-01-2011, 19:04
سلام دوست عزیز
اطلاعات فروشندگان تو قسمتهای فنی جالب نیست و زود قضاوت کردن هم که ....
خیلیها وقتی متوجه اشتباهشون میشن به جای عذرخواهی طرف رو ... فرض میکنن و شروع به توجیه
بازم ای والله به شما
راستش منم از این سیاست شرکتها سردرنمیارم که چرا وقتی یه قابلیت جالب داره اونو مخفی میکنن

-ممكن لايسنس استفاده از موارد خاص رو شركت هاي داخلي نميگيره تا اون مدل در ايران ارزونتر ارائه بشه

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

من نمیدونم چرا دوستان توی این سایت اطلاعات کاملی نمیدهند هم در مورد اینترنت تی وی و هم در مورد pvr و سایر قسمتها همه اطلاعات ناقص هستند وهمه میگن مثلا intrnet tv من فعال شد ولی توضیح کامل و جامعی در مورد سوالاتی که از طرف دوستان برای رفع مشکلاتشان میشود جواب درستی در بر ندارد و معمولا بدون پاسخ میماند

-متاسفانه هر دو قابليت براي من اهميت نداره چون استفاده نميكنم منتها
-من هم از دوستان خواهش ميكنم وقتي قابليتي رو فعال كردند كامل توضيح بدن تا دوستان ديگه هم استفاده كنند

rezasdx
12-01-2011, 19:27
ذر c7000 من در موقع تست کانکت شدن این مشکل براش پیش میاد gatewayping
لطفا راهنمای کنید

reza-habibi
12-01-2011, 22:19
ذر c7000 من در موقع تست کانکت شدن این مشکل براش پیش میاد gatewayping
لطفا راهنمای کنید

شما توقسمت setup>network>network test همه چیز رو ok میگیری یا نه ؟
اگر اینجا ارور دریافت میکنی که مربوط به مودم هست
مودم حتما باید dhcp باشه و برای اینکه خیالت از تنظیمات مودم راحت باشه ببین اصلا از 'گزینه allshare میتونی استفاده کنی یا نه؟

rastad
13-01-2011, 00:32
سلام دوستان بالاخره مدل c7000 قابلیت ----t داره یانداره ؟

mahdi-001
13-01-2011, 00:35
دوستانی که نتونستن pvr رو در آموزش قبلی من فعال کنن!براشون روش دیگری رو معرفی میکنم:
این روش درست مثل روش قبل هست با این تفاوت که یکبار دیگر هم باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم:(تا دیگه بهونه ای نباشه!!!!!در جواب دوستی که میگن توضیحم ناقص بود !!!؟؟؟)
ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
سپس تلویزیون را خاموش کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که در آموزش قبلی که نوشتم میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
در این منوها تقریبا همه جای تلویزیون قابل تغییر است حتی میتوانید مدل تلویزیون خود را به مدل های بالاتر و یا پایین تر تغییر دهید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد anynet هم باید بگم بعد از انجام اعمال فوق وارد منوی خود تلویزیون شوید و از آنجا به راحتی این سیستم را فعال کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه نفر هم جواب من رو بده !من دیجیتال c7000 رو فعال کرد اما کانالی رو پیدا نمیکنه !منطقه ما هم تحت پوشش دیجیتال هست چون همسایمون داره از دیجیتال استفاده میکنه روی b685 که از سام تو تهران مثل من خرید کرده!

rezasdx
13-01-2011, 01:11
با سلام چطور میتونم از allsher استفاده کنم لطفا راهنمای کنید

reza-habibi
13-01-2011, 09:23
با سلام چطور میتونم از allsher استفاده کنم لطفا راهنمای کنید

شما نگفتی تو network test چه پیغامی دریافت میکنی ؟
شما با کابل وصل میشی یا بیسیم ؟
allshare برای موقعی هست که مودم و تلویزیون بدون مشکل به هم وصل شده باشند البته باید جهت استفاده از این قابلیت یک دستگاه کامپیوتر یا دستگاه های هماهنگ دیگر هم به اشتراک گذاشته شده باشند

rezasdx
13-01-2011, 12:47
شما نگفتی تو network test چه پیغامی دریافت میکنی ؟
شما با کابل وصل میشی یا بیسیم ؟
allshare برای موقعی هست که مودم و تلویزیون بدون مشکل به هم وصل شده باشند البته باید جهت استفاده از این قابلیت یک دستگاه کامپیوتر یا دستگاه های هماهنگ دیگر هم به اشتراک گذاشته شده باشند
سلام دوست عزیز متشکرم از پیگیریهاتون اینم عکس از قسمت network
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures%5CPicture[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures%5CPicture
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures%5CPicture

rezasdx
13-01-2011, 12:54
ضمنا من با کابل وصل میشم و در قسمت allsher هیچ چیزی پیدا نمیکنه

reza-habibi
13-01-2011, 16:00
سلام دوست عزیز متشکرم از پیگیریهاتون اینم عکس از قسمت network
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures%5CPicture[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures%5CPicture
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] My%20Documents%5CMy%20Pictures%5CPicture

عکسهایی که گذاشتی هیچ کدام نمایش داده نمیشه !!!!!!

pandora tomorro
13-01-2011, 16:05
دوستانی که نتونستن pvr رو در آموزش قبلی من فعال کنن!براشون روش دیگری رو معرفی میکنم:
این روش درست مثل روش قبل هست با این تفاوت که یکبار دیگر هم باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم:(تا دیگه بهونه ای نباشه!!!!!در جواب دوستی که میگن توضیحم ناقص بود !!!؟؟؟)
mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که در آموزش قبلی که نوشتم میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
در این منوها تقریبا همه جای تلویزیون قابل تغییر است حتی میتوانید مدل تلویزیون خود را به مدل های بالاتر و یا پایین تر تغییر دهید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد anynet هم باید بگم بعد از انجام اعمال فوق وارد منوی خود تلویزیون شوید و از آنجا به راحتی این سیستم را فعال کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه نفر هم جواب من رو بده !من دیجیتال c7000 رو فعال کرد اما کانالی رو پیدا نمیکنه !منطقه ما هم تحت پوشش دیجیتال هست چون همسایمون داره از دیجیتال استفاده میکنه روی b685 که از سام تو تهران مثل من خرید کرده!

سلام
اقا دستت درد نکنه با اینکار asia option اومد ولی تو اون نبود رفتم تو sub option تو اون بود ولی!
در ضمن pvr رو پیدا کردم ولی on بود ! کاره دیگه ای نباید بکنم ؟! خودم که فکر نمیکنم...!
ولی وقتی تی وی روشنه و دکمه ی record رو از روی کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی نمیزنه not availble ! جایی رو اشتباه رفتم ؟

rezasdx
13-01-2011, 16:17
من نمیتونم عکس up کنم ولی لینک میکنم

sahar@rasool
13-01-2011, 16:37

amir_fatal
13-01-2011, 16:44
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\New Folder

عکس هایی که گرفتی یک جا upload کن این جوری که نمیشه!!
این جا upload کن

rezasdx
13-01-2011, 17:15
عکس هایی که گرفتی یک جا upload کن این جوری که نمیشه!!
این جا upload کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi-001
13-01-2011, 17:49
روی iran-dtvهست و دیجیتال فعاله ولی کانالی پیدا نمیکنه!
تیونر رو نباید عوض کنم؟

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

سلام
اقا دستت درد نکنه با اینکار asia option اومد ولی تو اون نبود رفتم تو sub option تو اون بود ولی!
در ضمن pvr رو پیدا کردم ولی on بود ! کاره دیگه ای نباید بکنم ؟! خودم که فکر نمیکنم...!
ولی وقتی تی وی روشنه و دکمه ی record رو از روی کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی نمیزنه not availble ! جایی رو اشتباه رفتم ؟

نه شما همه مراحل رو درست رفتید ولی مشکل این کار اینه که هر بار بخوای تنظیمش کنی بعد که از منو میای بیرون خیلی از قابلیت هایی که فعال کردی غیر قابل تغیر میشه!مثل لوکال ست ولی توجه داشته باشین که غیرفعال نمیشه یعنی فعال هست ولی قابل تغییر دیگر نیست
و برای دوباره قابل تغییر کردن آنها باید مراحل بالا را طی کنید
نمیدونم باید چیکار کرد در ضمن واقعا کار با منوی مخفی خطر داره اگه خدای نکرده یه تنظیمش رو بهم بریزم و درست نشه دیگه باید.....
به نظر من بیخیال بشیم بهتره!!:2::41:

sabzefosfori
13-01-2011, 18:14
چه کارهايی ميشه کرد با اينترنت tv

---------------------------------------------------------------------------------------------

بچها اگه دقت کنيد سری c مدل 8000 پايين کنترل دکمه پاس و ضبط و قيره هست يعنی ميشه من يک فلش بزنم به tv و دکمه قرمز که ضبط هستش رو بزنم ضبط کنه رو فلش ؟

__________________________________________________ _________-

کسی اطلاعاتی در مرد دانگل ها داره ؟

کاراهيشون مثل هم هستش يا فرق ميکنه مثلاً از نظر فاصله ,, کيفيت کار ,, سرعت و . . .

لطفاً به اين سايت هم يک نگاه بکنيد دانگل های سامسونگ:46:

pandora tomorro
13-01-2011, 18:50
بچها اگه دقت کنيد سری c مدل 8000 پايين کنترل دکمه پاس و ضبط و قيره هست يعنی ميشه من يک فلش بزنم به tv و دکمه قرمز که ضبط هستش رو بزنم ضبط کنه رو فلش ؟

بله همین قابلیت PVR هست که بحسش رو میکنیم دیگه...

نه شما همه مراحل رو درست رفتید ولی مشکل این کار اینه که هر بار بخوای تنظیمش کنی بعد که از منو میای بیرون خیلی از قابلیت هایی که فعال کردی غیر قابل تغیر میشه!مثل لوکال ست ولی توجه داشته باشین که غیرفعال نمیشه یعنی فعال هست ولی قابل تغییر دیگر نیست
و برای دوباره قابل تغییر کردن آنها باید مراحل بالا را طی کنید
نمیدونم باید چیکار کرد در ضمن واقعا کار با منوی مخفی خطر داره اگه خدای نکرده یه تنظیمش رو بهم بریزم و درست نشه دیگه باید.....
به نظر من بیخیال بشیم بهتره!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره ! احتمالا بی خیالش میشم...

reza-habibi
14-01-2011, 12:26

دوست عزیز شما باید کابل رو مستقیم از router به تلویزیون وصل کنی که اگر اینکار رو انجام دادی رو کامپیوتری که باهاش به اینترنت وصل میشی نگاه کن ببین تنظیماتت چی هست . و اونموقع از رو حالت اتوماتیک خارج کن و تنظیمات رو دستی وارد کن .
برای پیدا کردن تنظیمات در ویندوز 7 به open network and sharing>change adapter setting>local area connection>properties برو

mana341
14-01-2011, 12:45
من وقتی که دکمه info رومیزنم سمت راست پایین صفحه یه متراژی میاد یه فلش هم هست نوشتهLED and conventional TV کسی میدونه چیو نشون میده؟

-اون گراف که میگین نشوندهنده مصرف انرژی دستگاه میباشد و تا وقتی در محدوده سبز قرارداره یعنی متوسط مصرف انرژی تی وی قابل قبول و خوب هست

rezasdx
14-01-2011, 13:47
دوست عزیز شما باید کابل رو مستقیم از router به تلویزیون وصل کنی که اگر اینکار رو انجام دادی رو کامپیوتری که باهاش به اینترنت وصل میشی نگاه کن ببین تنظیماتت چی هست . و اونموقع از رو حالت اتوماتیک خارج کن و تنظیمات رو دستی وارد کن .
برای پیدا کردن تنظیمات در ویندوز 7 به open network and sharing>change adapter setting>local area connection>properties برو
درود بر شما دوست عزیز من تنظیمات رو دستی وارد کردم و روتر رو هم مستقیم به tv وصل کردم ولی متاسفانه نه در قسمت allsher چیزی پیدا میکنه و نه اینکه کانکت میشه انگار پورت lan رو نمیشناسه و یا پیدا نمیکنه
لطفا راهنمای کنید
با تشکر :41::41::41::41:

rezasdx
14-01-2011, 15:04
گزینه LNA مربوط به چی میشه من در sub option فعال کردم یک گزینه به قسمت antenna در منو اصلی اضافه شده که نمیدونم چکاری انجام میده لطفا راهنمای کنید
با تشکر

reza-habibi
15-01-2011, 09:04
درود بر شما دوست عزیز من تنظیمات رو دستی وارد کردم و روتر رو هم مستقیم به tv وصل کردم ولی متاسفانه نه در قسمت allsher چیزی پیدا میکنه و نه اینکه کانکت میشه انگار پورت lan رو نمیشناسه و یا پیدا نمیکنه
لطفا راهنمای کنید
با تشکر :41::41::41::41:

تنها راهنمایی که میتونم بکنم این هست که یکبار اتصالات را چک کن شاید کابل هم ایراد داشته باشه اونو با یک دستگاه دیگر چک کن اگر از کابل و اتصالات مطمئن هستی حتما تنظیمات رو اشتباه میدی که میتونی از دوستان دیگر یا سرویس دهنده اینترنت سوال کنی . ولی حتما از سلامت کابل و نحوه اتصال مطمئن شو .
موفق باشی

kamyab11
15-01-2011, 09:51
با سلام

دو روز پيش ال اي دي سامسونگ 6900 گرفتم 40 اينچ-چند تا سوال داشتم
1: وقتي از پورت كامپوننت استفاده ميكنم پخش رنگ بخصوص رنگ آبي متمايل به بنفش دارم عيب از كجاست لطفا راهنمايي كنيد (رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ دارم -كابل كامپوننت هم دارم )به همين خاطر مجبور شدم از پورت av استفاده كنم
2: اگر بخواهم زبان را فارسي كنم بايد چكار كنم
3: براي فعال نمودن اينترنت تي وي چه لوازمي نياز دارم وبايد چطوري فعالش كنم
4: براي فعال نمودن ضبط كردن بايد چكار كنم
با سپاس

t_tanhayam
15-01-2011, 10:40
با سلام

دو روز پيش ال اي دي سامسونگ 6900 گرفتم 40 اينچ-چند تا سوال داشتم
1: وقتي از پورت كامپوننت استفاده ميكنم پخش رنگ بخصوص رنگ آبي متمايل به بنفش دارم عيب از كجاست لطفا راهنمايي كنيد (رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ دارم -كابل كامپوننت هم دارم )به همين خاطر مجبور شدم از پورت av استفاده كنم
2: اگر بخواهم زبان را فارسي كنم بايد چكار كنم
3: براي فعال نمودن اينترنت تي وي چه لوازمي نياز دارم وبايد چطوري فعالش كنم
4: براي فعال نمودن ضبط كردن بايد چكار كنم
با سپاس

-دقيقا دقت ميكنيد كه رنگ هاي فيش ها رو مطابق هم بزنيد ؟
-كابل متفاوتي استفاده كنيد
-زبان فارسي رو ميتونيد از طريق منوي مخفي فعال كنيد در تاپيك زير :

-در مورد اينتر نت و بحث هاي پيرامون اون هم در همين تاپيك وهم در تاپيك بالا بحث هايي خوبي شده دنبال كنيد
-در c6900 قابليت pvr وجود نداره عزيز

kamyab11
15-01-2011, 13:10
از پاسخگويي سريع شما ممنونم -كابل ها درست است وتا به حال دو مدل كابل عوض كرده ام اما متاسفانه نتيجه نگرفتم به نظر شما ايراد از كجاست اگر از تلويزيون است كه بيچاره شدم چون تلويزيون بدون گارانتي است درضمن ممكن است اين ايراد در پورت hdmi نيز وجود داشته باشد؟
اما درمورد pvr روي ريموت كنترل دكمه ها ي ضبط موجود است لطفا راهنمايي كنيد علت چيست

t_tanhayam
15-01-2011, 17:41
از پاسخگويي سريع شما ممنونم -كابل ها درست است وتا به حال دو مدل كابل عوض كرده ام اما متاسفانه نتيجه نگرفتم به نظر شما ايراد از كجاست اگر از تلويزيون است كه بيچاره شدم چون تلويزيون بدون گارانتي است درضمن ممكن است اين ايراد در پورت hdmi نيز وجود داشته باشد؟
اما درمورد pvr روي ريموت كنترل دكمه ها ي ضبط موجود است لطفا راهنمايي كنيد علت چيست

-خواهش ميكنم
-شما خروجي دستگاهتون رو بر روي كامپوننت ميگذارين (منظورم اين هست كه ستينگ هاي خروجي رو تست كردين ؟)
-خروجي هاي متفاوت به همديگه ربطي ندارند مگر در صورتيكه كلا دستگاه ايراد داشته باشه كه خوب قطعا در ورودي انالوگي كه ميفرماييد هم بايد مشكل دار ميبود كه اينطور نيست
-اين كنترلي هست كه در تمامي مدل هاي 2010 تقريبا استفاده ميشه ودليلي بر داشتن اين قابليت نيست توي سري هاي B 2009 هم اين كليد ها موجود بود
-من احتمال ميدم بدون ربط به سيستم ANYNET و كنترل وسايل متصل شده به HDTV هم نباشه (دستگاه DVD -DVD-R )

kamyab11
15-01-2011, 19:01
دوست عزيز خروجي رسيور 4620x كامپوننت دارد اما در منوي رسيور تعريف خروجي ندارد همچنين در دي وي دي سامسونگ هم تعريف خروجي ندارد اما از دوكابل متفاوت ودقيقا درست استفاده كردم (دومرحله)در تصاوير با كيفيت بالا وقتي در تصوير سكون است رنگها عالي ميباشند اما وقتي حركت ميكند رگه اي از رنگ آبي متمايل به بنفش در مسير حركت نمايان ميشود ودر تصاوير با كيفيت پايين مانند تلويزيون هاي ايراني كه بدون حركت هم پخش رنگ وجود دارد
كلا اين مسئله خيلي نگرانم كرده اگر فكر ميكنيد ايراد از تلويزيون باشه تا فكري به حالش بكنم
در ضمن به فكرم رسيد از كابل تبديل خروجي كامپوننت به hdmi استفاده بكنم آيا ممكنه تغييري در تصاوير ايجاد بكنه
از همراهي وپاسخگويي جنابعالي بسيار سپاسگذارم

t_tanhayam
15-01-2011, 19:08
دوست عزيز خروجي رسيور 4620x كامپوننت دارد اما در منوي رسيور تعريف خروجي ندارد همچنين در دي وي دي سامسونگ هم تعريف خروجي ندارد اما از دوكابل متفاوت ودقيقا درست استفاده كردم (دومرحله)در تصاوير با كيفيت بالا وقتي در تصوير سكون است رنگها عالي ميباشند اما وقتي حركت ميكند رگه اي از رنگ آبي متمايل به بنفش در مسير حركت نمايان ميشود ودر تصاوير با كيفيت پايين مانند تلويزيون هاي ايراني كه بدون حركت هم پخش رنگ وجود دارد
كلا اين مسئله خيلي نگرانم كرده اگر فكر ميكنيد ايراد از تلويزيون باشه تا فكري به حالش بكنم
در ضمن به فكرم رسيد از كابل تبديل خروجي كامپوننت به hdmi استفاده بكنم آيا ممكنه تغييري در تصاوير ايجاد بكنه
از همراهي وپاسخگويي جنابعالي بسيار سپاسگذارم

-چون اكثر دستگاهها برا خروجي هاشون تعريف دارند
-من هنوزم تصورم بر اين هست مشكلتون از كابل ها هست نه از hdtv
-شما يك دستگاه با خروجي hdmi رو با كابل hdmi ‌چك كنيد ونتيجه رو ببينيد
-تبديل كامپوننت به hdmi فكر نميكنم چاره ساز باشه

rezasdx
15-01-2011, 19:36
سلام و درود
کسی از بچه ها هست تنظیمات مربوط به allsher و کانکت شدن رو توضیح بده من هر کاری کردم جواب نداد اگر میشه ازش تصویر بگزارید
با سپاس

mahdi-001
15-01-2011, 20:30
آقایون خواهشا به منوی مخفی دست نزنین به خدا خیلی خطرناکه!من تلویزیونم که 10روزم نیس 2300پولش رو دادم از بین رفت!دیگه روشن نمیشه!کسی اینجا گفت مدل رو ببر بالاتر منم از7000بردم رو8000 الان دیگه تصویر نمیاد و پشت سر هم ریست میشه!کسی میدونه چطوری یشه تلویزیون رو ریست کامل کرد؟دکمه یسخت افزاری جایی از تلویزیون نیس که نگه دارم تمام تنظیمات بشه مثل روز اول؟چون تلویزیون زمان به من نمیده تا وارد منو مخفی بشم و هی ریست میشه!حالم خیلی گرفتس !خیلی پشیمونم که خواستم دیجیتالی که 70 تومن ارزش داره رو فعال کنم تلویزیون2300 به فنا رفت
کسی راهی میدونه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t_tanhayam
15-01-2011, 21:39
آقایون خواهشا به منوی مخفی دست نزنین به خدا خیلی خطرناکه!من تلویزیونم که 10روزم نیس 2300پولش رو دادم از بین رفت!دیگه روشن نمیشه!کسی اینجا گفت مدل رو ببر بالاتر منم از7000بردم رو8000 الان دیگه تصویر نمیاد و پشت سر هم ریست میشه!کسی میدونه چطوری یشه تلویزیون رو ریست کامل کرد؟دکمه یسخت افزاری جایی از تلویزیون نیس که نگه دارم تمام تنظیمات بشه مثل روز اول؟چون تلویزیون زمان به من نمیده تا وارد منو مخفی بشم و هی ریست میشه!حالم خیلی گرفتس !خیلی پشیمونم که خواستم دیجیتالی که 70 تومن ارزش داره رو فعال کنم تلویزیون2300 به فنا رفت
کسی راهی میدونه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-مهدي جان هشدار ها رو جدي نگرفتين :41:
-يكي از روش هاي رست البته زماني كه hdtv ‌روشن هست نگهداشتن كليد exit ‌هست و پيغام رست و ok كردن اون
-نگران نباش راهي پيدا ميشه بالاخره

amuhasan
15-01-2011, 21:57

سلام آقا مهدی گل
من هم چند روز پیش با منو مخفی ور رفتم و تلوزیون رفت کما هی خاموش روشن میشد
اولش مثل شما حالم گرفته شد . چاره ای هم نداره جز اینکه ببری نمایندگی یا برد اصلی رو فلش کنن یا آی سیش رو عوض کنن
نگران نباش و به فکر امتحانا باش
دنیا همینه غصشو بخوری باید تا آخر عمر هی غصه بخوری
ریلکس ریلکس باش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

s-a-e-e-d
15-01-2011, 22:24
بچه ها سلام
من یه c7000 دارم که از بانه آوردم!
بعد از اطمینان از نداشتن گیرنده دیجیتال داخلی،تصمیم گرفتم کانالها رو با ----- بگیرم،اینکارو هم کردم ولی وقتی موبایل کسی اون نزدیکی ها زنگ میخورد،تصویر کلا میرفت!رو اون یکی تلوزیون معمولی مون امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت!؟
بعدشم که کلا ----- رو جمع کردم یه گیرنده دیجیتال گرفتم،ایندفه تصویر خوبه با موبایلم مشکلی نداره ولی تصویر هی تیک میزنه و اعصاب آدمو خورد میکنه!(مارک گیرنده denay) و با کابل hmdi هم امتحان کردم با این سه فیش ها هم امتحان کردن هیج فرقی نمیکنه تیک میزنه!
راستی آنتی که به گیرنده وصل کردم از این خفاشیهاست که زیرش چراغ داره از پایینم یه دستگاه بهش وصل میشه!
سیگنالم هم بالاست رو 70% دیگه کم کم دارم led که دارم شک میکنم!؟
کسی میدونه مشکل کجاست؟

t_tanhayam
15-01-2011, 22:37
بچه ها سلام
بعد از اطمینان از نداشتن گیرنده دیجیتال داخلی،تصمیم گرفتم کانالها رو با ----- بگیرم،اینکارو هم کردم ولی وقتی موبایل کسی اون نزدیکی ها زنگ میخورد،تصویر کلا میرفت!رو اون یکی تلوزیون معمولی مون امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت!؟
بعدشم که کلا ----- رو جمع کردم یه گیرنده دیجیتال گرفتم،ایندفه تصویر خوبه با موبایلم مشکلی نداره ولی تصویر هی تیک میزنه و اعصاب آدمو خورد میکنه!(مارک گیرنده denay) و با کابل hmdi هم امتحان کردم با این سه فیش ها هم امتحان کردن هیج فرقی نمیکنه تیک میزنه!
راستی آنتی که به گیرنده وصل کردم از این خفاشیهاست که زیرش چراغ داره از پایینم یه دستگاه بهش وصل میشه!
کسی میدونه مشکل کجاست؟

-سعيد عزيز ممكن مربوط به تيونر ديجيتال شما باشه وهيچ ارتباطي با HDTV تون نداشته باشه
-شما با يك تلويزيون ديگه هم امتحان كنيد تا مطمئن بشين
-با سورس هاي ديگه و ورودي هاي ديگه مشكلي ندارين ؟

mahdi-001
15-01-2011, 22:38
کانال های دیجیتال رو هم میشه با د # # # ي # # # ش (-----)گرفت؟

t_tanhayam
15-01-2011, 22:57
کانال های دیجیتال رو هم میشه با د # # # ي # # # ش (-----)گرفت؟

-البته صحبت در اين مورد منع شده :41:
-ولي ميتونيد هم از طريق اينتلست بگيرين شبكه هاي استاني رو
-و هم به صورت HD ‌در صورتيكه ر.س....HD داشته باشين روي عرب ست يا همون ايران ست :46:

s-a-e-e-d
16-01-2011, 10:33
-سعيد عزيز ممكن مربوط به تيونر ديجيتال شما باشه وهيچ ارتباطي با HDTV تون نداشته باشه
-شما با يك تلويزيون ديگه هم امتحان كنيد تا مطمئن بشين
-با سورس هاي ديگه و ورودي هاي ديگه مشكلي ندارين ؟
ممنونم دوست خوبم:11:،
----- رو امتحان کردم با تلوزیون دیگه مشکل نداره،فقط با این led اینجوری میشه!
در مورد سورسها هم امتحان کردم هیچ فرقی نمیکنه!
فقط میمونه تیونرم رو با یه تلوزیون دیگه امتحان کنم که تا امشب سعی میکنم جوابشو همین جا بدم:19:

mana341
16-01-2011, 10:54
با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستانی که تهران تشریف دارن و از عدم توانایی دریافت سیگنالهای دیجیتال توسط تی وی شون گلایه دارند یک نگاهی به اینجا بیندازند :

گویا همه مناطق تهران زیر پوشش امواج دیجیتال نیست به همین دلیل : لطفا به گیرنده های خود دست نزنید اشکال از فرستنده میباشد...؟؟؟!!!:31:

dr-ali
17-01-2011, 00:36
تلوزیونم یعنی 46c6900 فایل های ویدئویی فول اچ دی ضبط شده توسط دوربین کامپکت عکاسی و فیلمبرداری سونی hx5 رو درست نشون نمیده

دوربینم با فرمت AVCHD فیلمبرداری میکنه و پسوندهای فایلش .mts هستش و هنگام پخش در تلوزیون چه از حافظه دوربین و چه از فلش, بوسیله اتصال به درگاه یو اس بی تلوزیون, فایلهای ویدیویی را به صورت اسلو و با صدای بد و ناهنجار پخش میکند!
آیا این مشکل با آپگریت نرم افزار تلوزیون درست میشود؟
در ضمن وقتی فایلهای فیلمبرداری شده دوربینم را با نرم افزار Corel VideoStudio به فرمت های فول اچ دی دیگر تبدیل میکنم و درون فلش میریزم و در تلوزیون میبینم بخوبی پخش میشود ولی این کار بسیار وقت گیر هستش و با وجود داشتن پی سی قوی ولی تبدیل به یک فرمت دیگر فول اچ دی مثلا mp4 بسیار طول میکشد و وقتی هم مقایسه میکنم از کیفیت اولیه فیلم خیلی کم میشود!

هر نوع فایل ویدئویی تو این تلوزیون ریختم مثل ماه خونده بغیر از فایلهای دوربینم که انقدر بهش احتیاج دارم:19:

t_tanhayam
17-01-2011, 01:36
تلوزیونم یعنی 46c6900 فایل های ویدئویی فول اچ دی ضبط شده توسط دوربین کامپکت عکاسی و فیلمبرداری سونی hx5 رو درست نشون نمیده

دوربینم با فرمت AVCHD فیلمبرداری میکنه و پسوندهای فایلش .mts هستش و هنگام پخش در تلوزیون چه از حافظه دوربین و چه از فلش, بوسیله اتصال به درگاه یو اس بی تلوزیون, فایلهای ویدیویی را به صورت اسلو و با صدای بد و ناهنجار پخش میکند!
آیا این مشکل با آپگریت نرم افزار تلوزیون درست میشود؟
در ضمن وقتی فایلهای فیلمبرداری شده دوربینم را با نرم افزار Corel VideoStudio به فرمت های فول اچ دی دیگر تبدیل میکنم و درون فلش میریزم و در تلوزیون میبینم بخوبی پخش میشود ولی این کار بسیار وقت گیر هستش و با وجود داشتن پی سی قوی ولی تبدیل به یک فرمت دیگر فول اچ دی مثلا mp4 بسیار طول میکشد و وقتی هم مقایسه میکنم از کیفیت اولیه فیلم خیلی کم میشود!

هر نوع فایل ویدئویی تو این تلوزیون ریختم مثل ماه خونده بغیر از فایلهای دوربینم که انقدر بهش احتیاج دارم:19:

-دوست عزيز يادم هست فايل هايي با پسوند MOV ‌رو هم كه توسط SLR ها فيلمبرداري ميشد رو اجرا نميكرد
-راه خيلي ساده اي داشت پسوند فايل رو از .MOV به .AVI تغيير ميداديم وبدون مشكل وكانورت اجرا ميكرد
-در مورد مشكل شما هم پيشنهاد ميكنم چندين فرمت رايج رو امتحان كنيد بدون كانورت شايد مشكلتون حل شد

hamed8470
17-01-2011, 10:05
بچه ها سلام
کسی میدونه مشکل کجاست؟
با سلام .البته جواب كاملو اساتيد دادن ولي من چون تجربه شخصي دارم خدمتتون عرض كنم كه مشكل از تلويزيون نيست من با ال سي دي سوني هم اين مشكلو داشتم مخصوصا اگر انتن bts يكي از اپراتورها نزديك شما باشه پس با خيال راحت از تي وي لذت ببريد باتشكر

dr-ali
17-01-2011, 12:12
-دوست عزيز يادم هست فايل هايي با پسوند MOV ‌رو هم كه توسط SLR ها فيلمبرداري ميشد رو اجرا نميكرد
-راه خيلي ساده اي داشت پسوند فايل رو از .MOV به .AVI تغيير ميداديم وبدون مشكل وكانورت اجرا ميكرد
-در مورد مشكل شما هم پيشنهاد ميكنم چندين فرمت رايج رو امتحان كنيد بدون كانورت شايد مشكلتون حل شد
این امتحان رو هم به فرموده شما انجام دادم و پسوند فایل ویدئویی رو عوض کردم ولی بازم همونجور میشه...
mp4.
.ts
.mpeg
.avi
.mov
...

t_tanhayam
17-01-2011, 12:31
این امتحان رو هم به فرموده شما انجام دادم و پسوند فایل ویدئویی رو عوض کردم ولی بازم همونجور میشه...
mp4.
.ts
.mpeg
.avi
.mov
...

-ديگه راهي به ذهنم نميرسه ممكن اين فرمت هم مثل WMV باشه البته بعضي از كدك هاش كه قابل اجرا نيستند

M00ry
17-01-2011, 21:01
سلام دوست عزیز به فرمت Divx تغییر بده درست میشه.

chargahi
17-01-2011, 23:29
با سلام خدمت همه دوستان من چند روز پیش مدل 6260 خریدم 40 اینچ ولی متاسفانه اصلا زیر نویس srt چه فارسی و چه انگلیسی را پخش نمی کند و در منو tools هم اصلا گزینه subtitle ندارد. در کاتالوگی هم که از مغازه گرفتم نوشته پخش زیر نویس ندارد.
خواستم ببینم با منو مخفی یا از طریق دیگه می شه زیر نویس را فعال کرد یا نه
در ضمن تیونر دیجیتالم هم از همان اول فعال بود.

excellent67
18-01-2011, 00:24
سلام دوستان من c6900 دارم امشب یکم تو منوی مخفیش گشتم بعد اینکه خاموش روشنش کردم بهد روشن شدن یک صفحه سیاه میاد و خود به خود روشن خاموش میشه و دیگه عملا کنترلی روی تلویزیون ندارم حتی از برق کشیدمش بعد اینکه به برق زدمش بازم خود به خود روشن میشه و همون قضایا تکرار میشه از دوستان اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم خیلی فوریه

t_tanhayam
18-01-2011, 01:27
سلام دوستان من c6900 دارم امشب یکم تو منوی مخفیش گشتم بعد اینکه خاموش روشنش کردم بهد روشن شدن یک صفحه سیاه میاد و خود به خود روشن خاموش میشه و دیگه عملا کنترلی روی تلویزیون ندارم حتی از برق کشیدمش بعد اینکه به برق زدمش بازم خود به خود روشن میشه و همون قضایا تکرار میشه از دوستان اگه کسی میتونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم خیلی فوریه

-دو مورد ديگه از دوستان هم همينطور شدند
-دوستان اينقدر اصرار ميكنم با منوي مخفي زياد درگير نشين دوباره از دوستان اين خواهش رو ميكنم خودتون دچار مكشل ميشين
-ميتونيد وارد منوي مخفي بشين اصلا؟
-روشن ميمونه روي صفحه سياه يا خاموش وروشن ميشه ؟

che 890
18-01-2011, 13:02
با سلام
ایا راهی برای غیر فعال کردن دگمه های لمسی روی پنل های 6960 وجود دارد ؟
با تشکر

t_tanhayam
18-01-2011, 13:14
با سلام
ایا راهی برای غیر فعال کردن دگمه های لمسی روی پنل های 6960 وجود دارد ؟
با تشکر

-وقتي وارد hotel mode ميشين
-در همون منو گزينه اي هست panel button lock ‌كه ميتونيد همه كليد ها رو lock كنيد ويا اينكه فقط كليد power

che 890
18-01-2011, 14:11
-وقتي وارد hotel mode ميشين
-در همون منو گزينه اي هست panel button lock ‌كه ميتونيد همه كليد ها رو lock كنيد ويا اينكه فقط كليد power

با سلام مجدد
یعنی در صورت خاموش بودن پنل ، کلید ها فعال میباشند ؟

t_tanhayam
18-01-2011, 16:55
با سلام مجدد
یعنی در صورت خاموش بودن پنل ، کلید ها فعال میباشند ؟

-نه ديگه شما وقتي lock كنيد همه كليد ها ي پنل غير فعال هستند
-ميتونيد بگزارين روي only power ‌كه در اين صورت تنها كليد power فعال هست و كار ميكنه بقيه قفل هستند

mana341
18-01-2011, 18:49
-نه ديگه شما وقتي lock كنيد همه كليد ها ي پنل غير فعال هستند
-ميتونيد بگزارين روي only power ‌كه در اين صورت تنها كليد power فعال هست و كار ميكنه بقيه قفل هستند

-راستی ابی جان یه سوال غیر مرتبط با این مبحث دارم
اون سایتی که فیلمهای اچ دی برای برندهای مختلف گذاشته رو که حتما میدونی؛اسم سایت الان یادم نیست ولی موضوع سر یه فایله که از اونجا دانلود کردم و فول اچدی هم هست .این فایل رو از بخش سامسونگ همون سایت دانلود کردم و روی لپ تاپم بخوبی اجرا میشه ولی روی تلویزیون نه. یعنی روی فلشی که ریختمش تلویزیون اون پوشه رو خالی میبینه و هیچ فایل توش پیدا نمیکنه
اسم فایل هست : hd_other_samsung_unlimited.m2ts
فکر میکنی مشکل از کجاباشه؟
ارادت :
ناصر

t_tanhayam
18-01-2011, 22:14
-راستی ابی جان یه سوال غیر مرتبط با این مبحث دارم
اون سایتی که فیلمهای اچ دی برای برندهای مختلف گذاشته رو که حتما میدونی؛اسم سایت الان یادم نیست ولی موضوع سر یه فایله که از اونجا دانلود کردم و فول اچدی هم هست .این فایل رو از بخش سامسونگ همون سایت دانلود کردم و روی لپ تاپم بخوبی اجرا میشه ولی روی تلویزیون نه. یعنی روی فلشی که ریختمش تلویزیون اون پوشه رو خالی میبینه و هیچ فایل توش پیدا نمیکنه
اسم فایل هست : hd_other_samsung_unlimited.m2ts
فکر میکنی مشکل از کجاباشه؟
ارادت :
ناصر

-ناصر جان دقيقا بحث بود در مورد اين فرمت با يكي ديگه از دوستان .m2ts ‌
بگير تغيير پسوند بده امتحان كن با فر مت هاي ديگه شايد اجرا كرد

afshar7884
19-01-2011, 17:18

سلام
لطف كنيد اسم اين سايتو بديد.

t_tanhayam
19-01-2011, 20:36
سلام

-اين تاپيك رو ببينيد:

mana341
20-01-2011, 11:13
سلام
اینم سایتش:

kamyab11
21-01-2011, 16:35
بادرود بسيار

حدود يك هفته پيش كه LED6900 خريدم نوشتم كه كابل كامپوننت كه وصل ميكنم (به خروجي كامپوننت رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ ) پخش رنگ آبي دارم اما در اتصال AV يا كامپوزيت تصوير شفاف وبدون مشكل است -متاسفانه دستگاهي با خروجي HD ندارم كه ورودي HD راامتحان كنم )دراين يك هفته بيش از 6 نوع كابل ازمعمولي تا شيلد دار استفاده كردم حتي از بست هاي كربن جهت گرفتن پارازيت يا امواج مغناطيسي ساير دستگاه ها وكابل ها استفاده كردم اما نتيجه نگرفتم درنهايت به فروشنده مراجعه كردم كه گفت تا حالا هرچي LED در سري هاي مختلف فروختيم در ورودي كامپوننت پخش رنگ آبي بر تصوير بخصوص با تصاوير با كيفيت پايين داشته ايم واين مشكل را نتوانستيم حل كنيم از يكي دو فروشنده ديگر هم سئوال كردم كه همين ادعا را داشتند ويك فروشنده اذعان داشت تا حالا دو مورد برگشتي c6900 داشته بخاطر همين مشكل
حالا چند تا سوال دارم
1:آيا پردازشگر كامپوننت ايراد دارد
2:آيا تنظيم خاصي وجود دارد كه ما بلد نيستيم
3:ممكن است در منوي مخفي تنظيم خاصي وجود داشته باشد
از دوستان واساتيد محترم خواهش ميكنم LED خود را با كامپوننت امتحان كنند ونتيجه را اعلام نمايند
همچنين اگر راه حلي جهت رفع مشكل دارند اعلام نمايند
خواهش ميكنم اين مسئله خيلي مهم است اگر واقعا سامسونگ دارد محصولات خود را با مشكل به ايران ميفرستد (قاچاق يا غير قاچاق) اطلاع رساني كنيم كه اين همه پول دور نريزيم
الان براي استفاده از رسيور يادي وي دي بايد در روز دو تا سه مرتبه فيش كابل را جابجا كنم در صورتيكه قبلا با يك تلويزيون فكه سني چنين مشكلي نداشتم

kharkhoon
21-01-2011, 20:30
دوستان بالاخره ما هم ۶۹۰۰ گرفتیم ۴۰ اینچ...
فقط می‌خواستم بگم که --- َعالی کار میکنه و کافی وارد منو مخفی شید و محلتون رو درست کنید... کیفیت کانالا چه تلویزیون چه رادیو عالیه...
از دوستان عزیز خصوصا آقا/خانم تنهایم هم خیلی تشکر میکنم! :31::11:

t_tanhayam
21-01-2011, 20:56
بادرود بسيار

حدود يك هفته پيش كه LED6900 خريدم نوشتم كه كابل كامپوننت كه وصل ميكنم (به خروجي كامپوننت رسيور استرانگ 4620x ودي وي دي سامسونگ ) پخش رنگ آبي دارم اما در اتصال AV يا كامپوزيت تصوير شفاف وبدون مشكل است -متاسفانه دستگاهي با خروجي HD ندارم كه ورودي HD راامتحان كنم )دراين يك هفته بيش از 6 نوع كابل ازمعمولي تا شيلد دار استفاده كردم حتي از بست هاي كربن جهت گرفتن پارازيت يا امواج مغناطيسي ساير دستگاه ها وكابل ها استفاده كردم اما نتيجه نگرفتم درنهايت به فروشنده مراجعه كردم كه گفت تا حالا هرچي LED در سري هاي مختلف فروختيم در ورودي كامپوننت پخش رنگ آبي بر تصوير بخصوص با تصاوير با كيفيت پايين داشته ايم واين مشكل را نتوانستيم حل كنيم از يكي دو فروشنده ديگر هم سئوال كردم كه همين ادعا را داشتند ويك فروشنده اذعان داشت تا حالا دو مورد برگشتي c6900 داشته بخاطر همين مشكل
حالا چند تا سوال دارم
1:آيا پردازشگر كامپوننت ايراد دارد
2:آيا تنظيم خاصي وجود دارد كه ما بلد نيستيم
3:ممكن است در منوي مخفي تنظيم خاصي وجود داشته باشد
از دوستان واساتيد محترم خواهش ميكنم LED خود را با كامپوننت امتحان كنند ونتيجه را اعلام نمايند
همچنين اگر راه حلي جهت رفع مشكل دارند اعلام نمايند
خواهش ميكنم اين مسئله خيلي مهم است اگر واقعا سامسونگ دارد محصولات خود را با مشكل به ايران ميفرستد (قاچاق يا غير قاچاق) اطلاع رساني كنيم كه اين همه پول دور نريزيم
الان براي استفاده از رسيور يادي وي دي بايد در روز دو تا سه مرتبه فيش كابل را جابجا كنم در صورتيكه قبلا با يك تلويزيون فكه سني چنين مشكلي نداشتم

-نه دوست عزيز بهيچوجه اينطور نيست
بنده با كابل كامپوننت xbox 360 رو بهش زدم و موردي نداره چندين دستگاه ديگه هم كه براي دوستان تهيه كرديم هم به همين منوال
-دليلي نداره همچين موردي داشته باشه

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

فقط می‌خواستم بگم که --- َعالی کار میکنه و کافی وارد منو مخفی شید و محلتون رو درست کنید... کیفیت کانالا چه تلویزیون چه رادیو عالیه...

-مباركتون باشه
-خوب خدا رو شكر كه همه چيز عاليه
-با اجازتون ابي هستم :46:

sabzefosfori
22-01-2011, 13:08
[QUOTE=t_tanhayam;5772949]-خواهش ميكنم
-اين كنترليكه در تمامي مدل هاي 2010 تقريبا استفاده ميشه ودليلي بر داشتن اين نيست توي سري هاي B 2009 هم اين كليد ها موجود بود

سلام ببخشين اين قابليت pvr رو مدل c8000 3d هست ?

t_tanhayam
22-01-2011, 13:25
سلام ببخشين اين قابليت pvr رو مدل c8000 3d هست ?

-بله در مدل هاي C7000-C8000-C9000 اين قابليت وجود داره
-منتها بحث در مورد اين هست كه ايا اين قابليت در ريجن هاي اسيايي از نظر سخت افزاري گذاشته شده يا نه
-تا جايي كه اطلاع دارم در مدل هاي اسيايي موجود نيست

amir56
22-01-2011, 14:31

سلام دوست عزیز
میشه لطف کنید و بگید این تلوزیون رو از کجا گرفتین ؟ گارانتی سام سرویس داره یا نه؟

kharkhoon
22-01-2011, 15:18
سلام دوست عزیز
میشه لطف کنید و بگید این تلوزیون رو از کجا گرفتین ؟ گارانتی سام سرویس داره یا نه؟

بله با سام سرویس... از جمهوری گرفتم آدرس و اسم مغازه رو هم خواستی پخ کن...
در رابطه با اون دوست بالایی من هم از کامپوننت استفاده کردم و مشکلی نداشت!!!

sabzefosfori
22-01-2011, 15:50
خواستم عينک بگيرم گفتم از بانه بخرم احتملاً زير 70،80 بايد باشه :20:

امروز قيمت گرفتم 150،000 :18:

يک مدل هم داشت 80،000 تومان شارجی :13:

qazplm
22-01-2011, 17:50

قیمت عینک 100 دلاره خوب معلومه اینجا یکم گرونتره

kamyab11
23-01-2011, 11:43
-نه دوست عزيز بهيچوجه اينطور نيست
بنده با كابل كامپوننت xbox 360 رو بهش زدم و موردي نداره چندين دستگاه ديگه هم كه براي دوستان تهيه كرديم هم به همين منوال
-دليلي نداره همچين موردي داشته باشه

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

-مباركتون باشه
-خوب خدا رو شكر كه همه چيز عاليه
-با اجازتون ابي هستم :46:
با سلام
با اين حساب كه شما ميفرماييد بايد عيب از LED من باشه امايك نكتهLED من بدون گارانتيه. فروشنده كه گفت بقيه هم اينطور هستند وبازگشتي هم داشته ايم TV هاي بدون گارانتيه ميفروشه
ممكنه لطفا راهنمايي بفرماييد بايد چگونه اين عيب را برطرف كنم

t_tanhayam
23-01-2011, 12:07
با سلام
با اين حساب كه شما ميفرماييد بايد عيب از LED من باشه امايك نكتهLED من بدون گارانتيه. فروشنده كه گفت بقيه هم اينطور هستند وبازگشتي هم داشته ايم TV هاي بدون گارانتيه ميفروشه
ممكنه لطفا راهنمايي بفرماييد بايد چگونه اين عيب را برطرف كنم

-من هنوز هم فكر ميكنم مشكل از كامبل هاي كامپوننت شماست ويا اون فيش تبديل كه پشت پنل ميخوره
-حرف فروشندگان محترم رو شما زياد جدي نگيرين چون متاسفانه بي اطلاع هستند و دنبال بهونه ودليلي براي ايرادي كه وجود داره هستند
-تا امروز دوستان زيادي اين پنل رو تهيه كردن كه من در جريان هستم چه در اين فرو م وچه اشنايان و در هيچ كدام همچين موردي پيش نيامده ويا من نديدم
-رست فكتوري كنيد
-باز هم از كامپوننت دستگاه ديگه اي استفاده كنيد مثل 360 يا dvd player ديگه اي تا كاملا مطمئن بشين ايراد از پنل هست

kamyab11
23-01-2011, 13:15
از شما بخاطر پاسخگويي سريع سپاسگذارم

تا حالا از 5 نوع كابل كامپوننت استفاده كردم اماجواب نگرفتم حالا تبديل پشت پنل هم عوض ميكنم ببينم نتيجه ميگيرم يا نه
اما آيا فيش تبديل در بازار موجود است يا نه
-درضمن سئوال اينجاست اگر پنل ايراد داشته باشد چرا در ورودي كامپوزيت هيچ مشكلي ديده نميشود
از اينكه خيلي سئوال ميكنم ببخشيد ميخواهم مشكلم را حل كنم
اميدوارم جنابعالي بخاطر همكاري كه داريد همواره در سلامت وسعادت باشيد

t_tanhayam
23-01-2011, 16:01
از شما بخاطر پاسخگويي سريع سپاسگذارم

تا حالا از 5 نوع كابل كامپوننت استفاده كردم اماجواب نگرفتم حالا تبديل پشت پنل هم عوض ميكنم ببينم نتيجه ميگيرم يا نه
اما آيا فيش تبديل در بازار موجود است يا نه
-درضمن سئوال اينجاست اگر پنل ايراد داشته باشد چرا در ورودي كامپوزيت هيچ مشكلي ديده نميشود
از اينكه خيلي سئوال ميكنم ببخشيد ميخواهم مشكلم را حل كنم
اميدوارم جنابعالي بخاطر همكاري كه داريد همواره در سلامت وسعادت باشيد

-خواهش ميكنم شما دستگاه ديگه اي رو هم با كامپوننت بزنيد ونتيجه رو ببينيد
-شايد دستگاهتون كه ازش خروجي ميگيريد مورد داره اخه اين بحث رنگ ها توي كامپوننت اگر تنظيمات درست نباشه از خروجي هميشه پيش مياد ربطي به پنل نداره

pandora tomorro
24-01-2011, 12:20
سلام دوستان
من 1 هفته ای به علت امتحان ها نبودم خبر جدیدی نیومده ؟ منظورم همون منوی مخفی و ایناست!

ma1373
25-01-2011, 14:37
برای اینکه تلویزیون LED شما بتواند بطور کامل فرمت های تصویری را اجرا کند بهتر است کد DIVX آنرا فعال نمایید برای اینکار :

1-دکمه Media.p را فشار دهید و در قسمت ُsetting یا تنظیمات Get the DivX® VOD rgisteration code یا "کد ثبت DivX® VOD دریافت شود" را انتخاب کنید. و کد 10 رقمی که نمایش داده می شود را یادداشت کنید.

2- وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شده و برنامه DivX Plus Software را دانلود کنید و سپس نصب کنید. خود برنامه شروع به دانلود یک فایل حدودا 40مگی می کنه ، در صورتی که وسط دانلود اینترنتون قطع شد خود برنامه به شما پیشنهاد می دهد که به خودتون صورت جداگانه برنامه را دانلود کنید.بعد از نصب کامل، برنامه DivX Plus Player را اجرا کنید.

3-از داخل منو VOD گزینه Register a DivX Certified Device... را انتخاب کنید

4- در صفحه باز شده create a DivX account را انتخاب کرده و یک اکانت برای خود بسازید. سپس ایمیل خود را چک کنید و روی لینک فعال سازی اکانت کلیک کنید.

5-دوباره در داخل منو VOD گزینه Register a DivX Certified Device... را انتخاب کنید و کد 10 رقمی که یادداشت کرده بودید به همراه نام تلویزیون خود را در قسمت مربوطه وارد کنید.سپس خود برنامه شروع به دانلود یک فایل تصویری می کند.

6- این فایل را روی فلش ذخیره کرده و در تلویزیون خود اجرا کنید تا Divx فعال گردد.

7- اگر کار ها درست پیش رفته باشد با مراجعه مجدد به Setup تلویزیون قسمت دریافت کد حذف شده است.
موفق باشید
وقتی از DIVX فایل تصویری رامیگیرم و بر روی دستگاه اجرا میکنم فقط کد DIVX تغییر میکند

t_tanhayam
25-01-2011, 18:54
سلام دوستان
من 1 هفته ای به علت امتحان ها نبودم خبر جدیدی نیومده ؟ منظورم همون منوی مخفی و ایناست!

-خبري نيست عزيز :46:

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

وقتی از DIVX فایل تصویری رامیگیرم و بر روی دستگاه اجرا میکنم فقط کد DIVX تغییر میکند

- البته نيازي به اپديت نداره

MyDyingBride
26-01-2011, 12:10
با سلام و درود فراوان
برادران من 1 هفته تحقیق کردم برای خرید LED و چندین روز SAMSUNG 6960 گرفتم،و از هر لحاظی خدا رو شکر تا الان عالی بوده
و از همتون ممنونم.
چند سوال :
1.من 14 کانال ایران دیجیتال گرفتم به راحتی و فراتر از ذهنم،پس به منوی مخفی برای این کار نیازه ؟ تفاوتی داره؟
2.روی کنترل دکمه رکورد داره ولی هر کاری کردم کار نمیکونه...
3.من نمیتونم APP سایت samsung مثل game روش نصب کنم..
و در انتها سینما خانواده 655 و1000W گرفتم ولی صداش 400ٌw نیست...
باسپاس

vahidps
26-01-2011, 14:33
سلام دفترچه راهنمای فارسی LED C6900 و LED C6200 از کجا میتونم دانلود کنم

t_tanhayam
26-01-2011, 16:35
سلام دفترچه راهنمای فارسی LED C6900 و LED C6200 از کجا میتونم دانلود کنم

-فارسي رو جايي نديدم عزيز :

alireza306
26-01-2011, 20:06
با سلام.می خوام LED بخرم.می خواستم بدونم کدوم سری از سام سونگ ها گیرنده دیجیتال داخلی دارن؟ با تشکر.
راستی تلتکس هم آمارشو بدین،الیته بی زحمت.

t_tanhayam
26-01-2011, 21:48
با سلام.می خوام LED بخرم.می خواستم بدونم کدوم سری از سام سونگ ها گیرنده دیجیتال داخلی دارن؟ با تشکر.
راستی تلتکس هم آمارشو بدین،الیته بی زحمت.

-سري هاي 6-8 چه ال اي دي و چه ال سي دي
-مشكلي با تلتكست نداره عزيز

amirx747
28-01-2011, 04:11
با سلام من سامسونگ 6960led40 خریدم بیش از 20 صفحه این تایپ خواندم
تایپ خیلی درهم ورهم است اگر میشود تفکیک شود خیلی خوب بود

دوستان اخر این اینترنت tv باز میشود
و این all sher که عکس دوربین و تلوزیون و موبایل وکاپیوتر است
چگونه فعال میشود
بسیار متشکرم

t_tanhayam
28-01-2011, 20:06

چگونه فعال میشود
بسیار متشکرم

-متاسفانه من از اين قابليت ها استفاده نميكنم
-اميدوارم دوستاني كه راه انداختن كمكتون كنند
-و البته اكر فرصت دارين تاپيك بسيار مفيدي وجود داره با توضيح كامل و مباحث پيرامون اون در avsforum :

alireza306
28-01-2011, 20:25
سلام.مطمئنی c6960 گیرنده دیجیتال داره؟راستی این مدل خود تلوزیون روی حافظه مثلا فلش ضبط هم می کنه؟

t_tanhayam
28-01-2011, 20:28
سلام.مطمئنی c6960 گیرنده دیجیتال داره؟راستی این مدل خود تلوزیون روی حافظه مثلا فلش ضبط هم می کنه؟

-اره عزيز حداقل براي من كه داشت :46:
-نخير اين قابليت رو نداره

bas ali
29-01-2011, 08:43
جناب تنهایم ، از آخر راهی پیدا شده که این گیرنده دیجیتال رو فعال کنیم

t_tanhayam
29-01-2011, 10:21
جناب تنهایم ، از آخر راهی پیدا شده که این گیرنده دیجیتال رو فعال کنیم
هر چند میدونم دیدن کانالهای رژیم ارزش حرف زدن نداره

-اره عزيز از طريق منوي مخفي وتاپيك اموزش هم وجود داره :

mana341
29-01-2011, 13:12

با سلام
ابی جان با تشکر از لطفت ؛ پسوند فایل رو به AVI تغییر دادم مشکل حل شد و بخوبی از روی هارد 500 گیگابایتی اجراش کرد

mana341
29-01-2011, 13:22

آقا این عینکی که شما میگین نمیدونم چند مدل داره ولی پیرانشهر که بودم صاحب مغازه ای که ازش خرید میکردم قیمت عینک اضافه چه برای الجی سه بعدی 6500 و چه برای سامسونگ 8000 رو میگفت 45-50 و در ضمن میگفت فابریک هم هستن حالا باقیش الهو اعلم....
- قیمت کنترل یدکی فابریک 7000 و 8000 رو هم 50 میگفت

t_tanhayam
29-01-2011, 13:24
با سلام
ابی جان با تشکر از لطفت ؛ پسوند فایل رو به AVI تغییر دادم مشکل حل شد و بخوبی از روی هارد 500 گیگابایتی اجراش کرد

-خوب خدا رو شكر ناصر جان

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

- قیمت کنترل یدکی فابریک 7000 و 8000 رو هم 50 میگفت

-ميتوني يكدونه براي من امارش وبگيري ببيني دقيقا چند ميگن ؟
لازم دارم

mana341
29-01-2011, 13:32

چگونه فعال میشود
بسیار متشکرم

برادر عزیز با عرض معذرت اول خودتون یه فکری برای نوشته های درهم و ورهم!!!!خودتون بکنین که از همه اونجاهایی (تایپ = تاپیک احتمالا!!!) که فرمودین قر و قاطی تره
راستی مدرسه که میرفتین دیکته و انشا هم داشتین؟
شوخی کردم ولی خدایی این طرز نوشتن شایسته این سایت و این تاپیک نیست از همه دوستان درخواست عاجزانه دارم : فارسی رو درست بنویسیم چون شیرینیش به همین درست نوشتن و درست خواندن اونه:11::11::11::11:

mana341
29-01-2011, 13:37
-خوب خدا رو شكر ناصر جان

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

-ميتوني يكدونه براي من امارش وبگيري ببيني دقيقا چند ميگن ؟
لازم دارم

البته که میتونم ابی جان
اینهفته احتمالا سه شنبه تا پنجشنبه (البته اگه وضع هوا و راهها مساعد باشه) میرم پیرانشهر ؛ آمار دقیقشو برات حتما میگیرم. کنترل برای 8000 میخواستی دیگه نه؟

t_tanhayam
29-01-2011, 13:40
البته که میتونم ابی جان
اینهفته احتمالا سه شنبه تا پنجشنبه (البته اگه وضع هوا و راهها مساعد باشه) میرم پیرانشهر ؛ آمار دقیقشو برات حتما میگیرم. کنترل برای 8000 میخواستی دیگه نه؟

-قربونت برم اره فرقي نميكنه c7000 ,c8000
ممنون ميشم توي پيام خصوصي در موردش باهات حرف ميزنم :11:

mehrban1
29-01-2011, 18:44
تقاضای کمک دارم در خصوص 40c7000

mehrban1
29-01-2011, 18:47
با PVR میشه تصاویر دیجیتالی رو ذخیره کرد یا این ویژگی فقط در تصاویر دیجیتالی است.

mehrban1
29-01-2011, 18:55
نیاز به کمک دارم کنترل از راه دور 40c7000 از کار افتاده !

M00ry
30-01-2011, 07:05
نیاز به کمک دارم کنترل از راه دور 40c7000 از کار افتاده !

سلام
دوست عزیز یک بار باطری رو خارج کن دوباره بنداز اما اگر در منوی مخفی دستکار کردی باید فاکتوری ریست کنی تا تلویزیون به حالت اول بر گرده اموزش هم در تایپیک های سامسونگ موجود است...موفق باشید

oqazviny
30-01-2011, 08:24
سلام دوستان
من یه مشگل دارم با c7000
من فیلمهای hd روی فلش رو سه بعدی میکنم تنظیم برای حالتهای مختلف داره مثلا چپ و راست بالا و پائین و 2d to 3d
ولی کانالهای hd و سه بعدی ----- istar x20000 را که دو تکه است چپ و راست را دکمه سه بعدی رو میزنم فقط گزینه
2d to 3d میاد و تصویر همان چپ و راست است(با کابل hdm )
در ضمن این گیرنده دیجیتال c7000 بانه ای فعال شد یا نه ممنون

t_tanhayam
30-01-2011, 11:04
-در مورد اول كه بايد دوستان جواب بدن كه ازش استفاده ميكنند

-در مورد تيونر ديجيتال چه بانه اي وچه با گارانتي هنوز غير فعال هست

sabzefosfori
30-01-2011, 19:48
سلام دوستان
من یه مشگل دارم با c7000
من فیلمهای hd روی فلش رو سه بعدی میکنم تنظیم برای حالتهای مختلف داره مثلا چپ و راست بالا و پائین و 2d to 3d
ولی کانالهای hd و سه بعدی ----- istar x20000 را که دو تکه است چپ و راست را دکمه سه بعدی رو میزنم فقط گزینه
2d to 3d میاد و تصویر همان چپ و راست است(با کابل hdm )

وقتی اون حالتا مياد يعنی نميشه اون فايلی رو که مد نظرتون هست رو 3d ببينيد فکر نکنم اصلاً بشه مگه اينکه شما اومده باشين فيلم نسخه اصلی رو گرفته باشين از سايت منظورم فيلمی که حجمش بالای 30 گيگ باشه البته من خودم هنوز تست نکردم چون 30 ،40 گيگ ارزش نداره بگيرم وقتی کانالهای 3d داره 90% فيلمهای 3d رو پخش ميکنه مخصوصاً sky sinema 3d :40:

mehrban1
30-01-2011, 23:15
moory جان با تشکر از جواب ولی مشکل از خود کنترل نیست ، منوی مخفی دستکاری شده میدونم کجا رو دستکاری کردم اما متأسفانه دکمه های عددی کنترل از کار افتاده و نمی تونم به منوی Hotel Mode برم تا تنظیمات رو برگردونم

mehrban1
30-01-2011, 23:29
موضوع از کار افتادن کنترل از راه دور را با یک تعمیرکار در میون گذاشتم گفت باید فلش بشه، فکر می کنید فلش ایرادی به TV نمیزنه و از امکانات اون کم نمی کنه؟

t_tanhayam
31-01-2011, 09:52
موضوع از کار افتادن کنترل از راه دور را با یک تعمیرکار در میون گذاشتم گفت باید فلش بشه، فکر می کنید فلش ایرادی به TV نمیزنه و از امکانات اون کم نمی کنه؟

-نه عزيز فلش كردن مثل اين ميمونه شما برنامه قبلي رو پاك كنيدو برنامه رو مجددا بريزين هيچ اسيبي نميرسه
اميدوارم مشكلتون حل بشه
راستي با يك كنترل ديگه هم امتحان كنيد

mana341
31-01-2011, 10:41
-نه عزيز فلش كردن مثل اين ميمونه شما برنامه قبلي رو پاك كنيدو برنامه رو مجددا بريزين هيچ اسيبي نميرسه
اميدوارم مشكلتون حل بشه

با سلام
یک سوال اساسی برام پیش اومده که البته زیادم ربطی بمن نداره ها تا غصه شو بخورم ولی بهر حال میخوام بدونم
و اما سوال : ر.س.ی.و.ر بنده Next ye2000-Dobratech isj که پشتش و کنار خروجی HDMI اون نوشته: Ver 1.2
تا اینجاش با استفاده از هوش سرشارم !!!:31: فهمیدم که ورژن اچ دی ام آی اون 1.2 میباشد حالا اگه یه روزی قسمت شد و خواستیم ماهم فیلمها و کانالهای 3D رو ببینیم ؛ این دستگاه با این خروجی بهمون حال میده یا ضدحال اساسی میزنه؟
-اگه نمایش فیلمهای سه بعدی از کانالهای سه بعدی خارج از توان این دستگاهه ببرم عوضش کنم یکی بهترشو بگیرم.
ارادت :
ناصر:11:

t_tanhayam
31-01-2011, 11:10
با سلام
یک سوال اساسی برام پیش اومده که البته زیادم ربطی بمن نداره ها تا غصه شو بخورم ولی بهر حال میخوام بدونم
و اما سوال : ر.س.ی.و.ر بنده Next ye2000-Dobratech isj که پشتش و کنار خروجی HDMI اون نوشته: Ver 1.2
تا اینجاش با استفاده از هوش سرشارم !!!:31: فهمیدم که ورژن اچ دی ام آی اون 1.2 میباشد حالا اگه یه روزی قسمت شد و خواستیم ماهم فیلمها و کانالهای 3D رو ببینیم ؛ این دستگاه با این خروجی بهمون حال میده یا ضدحال اساسی میزنه؟
-اگه نمایش فیلمهای سه بعدی از کانالهای سه بعدی خارج از توان این دستگاهه ببرم عوضش کنم یکی بهترشو بگیرم.
ارادت :
ناصر:11:

-ناصر جان براي اينكه بهترين كيفيت تصوير رو براي 3d داشته باشيم ورژن هاي 1.4 بايد باشه هر چند ورژن 1.3 هم موردي نداره ولي براي انطباق پذيري بهتر در تصاوير توصيه همون 1.4 هست

mana341
31-01-2011, 12:05
-ناصر جان براي اينكه بهترين كيفيت تصوير رو براي 3d داشته باشيم ورژن هاي 1.4 بايد باشه هر چند ورژن 1.3 هم موردي نداره ولي براي انطباق پذيري بهتر در تصاوير توصيه همون 1.4 هست

-شما دستگاهی با این مشخصات سراغ دارین ؟ یعنی .....ری که خروجی 1.3 یا 1.4 داشته باشه؟

t_tanhayam
31-01-2011, 12:36
-شما دستگاهی با این مشخصات سراغ دارین ؟ یعنی .....ری که خروجی 1.3 یا 1.4 داشته باشه؟

-اكثر دستگاههايي كه 3d ساپورت هستند ورژن هاي 1.4a رو هم ساپورت ميكنند
-چون صحبت كردن توي فروم منع شده
-توي پروفايلت مي نويسم :46:

mehrban1
31-01-2011, 15:19
اميدوارم مشكلتون حل بشه

با کنترل دیگه هم امتحان کردم تفاوتی نداره ، به احتمال زیاد مشکل بر میگرده به تغییر در تنظیمات منوی مخفی

t_tanhayam
31-01-2011, 16:11
با کنترل دیگه هم امتحان کردم تفاوتی نداره ، به احتمال زیاد مشکل بر میگرده به تغییر در تنظیمات منوی مخفی

-شما با كليد exit هم امتحان كردين ورست رو انجام دادين؟

mahdi-001
31-01-2011, 21:56
سلام دوستان بالاخره تلویزیون من هم درست شد بعد از حدود 13روز!برد دیجیتالش سوخته بود با گارانتی رایگان اودن عوض کردن!
راستی یه خواهش هم از همه دوستان دارم به منوی مخفی دست نزنيـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــد!

mehrban1
31-01-2011, 22:12
-شما با كليد exit هم امتحان كردين ورست رو انجام دادين؟

بله ، با کلید exit هم امتحان کردم نشد ،با factory reset هم نشد یه چیز دیگه اینکه وقتی فیرم ور رو از طریق USB وارد می کنم پیغام میده که هیچ فایلی برای ارتقاء پیدا نشد( البته قبلاً فیرم ور مدل خودش که c7000 هست رو وارد کردم) حتی فیرم ور c9000 رو هم امتحان کردم همین پیغام رو داد

mahdi-001
31-01-2011, 22:55
بله ، با کلید exit هم امتحان کردم نشد ،با factory reset هم نشد یه چیز دیگه اینکه وقتی فیرم ور رو از طریق USB وارد می کنم پیغام میده که هیچ فایلی برای ارتقاء پیدا نشد( البته قبلاً فیرم ور مدل خودش که c7000 هست رو وارد کردم) حتی فیرم ور c9000 رو هم امتحان کردم همین پیغام رو داد
دوست من شما هم احتمالا همین برد (برد دیجیتال =بردی که ورودی و خروجی های تلویزیون به آن وصل میشن)رو خراب کردی!مثل من :41:

t_tanhayam
31-01-2011, 23:05

-اقايون خانمها لطفا فقط فريمور مربوط به مدل خودتو ن و ريجن مالزيايي رو دانلود كنيد
نكنيد اين كار ها رو بردتون ميپره :41:
-اصلا اگر فايلي مثلا ويدئويي رو هم داخل فلش بگزارين ميشناسه و اجرا ميكنه ؟

mehrban1
31-01-2011, 23:11
دوست من شما هم احتمالا همین برد (برد دیجیتال =بردی که ورودی و خروجی های تلویزیون به آن وصل میشن)رو خراب کردی!مثل من :41:

فکر نمی کنم ، تنها مشکلی که برای TV من پیش اومده غیر فعال شدن دکمه های عددی کنترله
USB و هارد رو میشناسه و فایل هاش رو پخش می کنه
ارتباط بوسیله کابل HDMI انجام میشه
با PC شبکه میشه
زیرنویس فارسی مشکل نداره
تلتکست مشکل نداره

mehrban1
01-02-2011, 00:01
-اقايون خانمها لطفا فقط فريمور مربوط به مدل خودتو ن و ريجن مالزيايي رو دانلود كنيد
نكنيد اين كار ها رو بردتون ميپره :41:
-اصلا اگر فايلي مثلا ويدئويي رو هم داخل فلش بگزارين ميشناسه و اجرا ميكنه ؟

البته من میخواستم فریمور مدل دیگه ای رو وارد کنم ولی خدا رو شکر نشد
اما همون طور که قبلاً اشاره کردم همه فایل های صوتی و تصویری ( صدا ، ویدیو و عکس) رو میشناسه و اجرا میکنه

t_tanhayam
01-02-2011, 00:46
البته من میخواستم فریمور مدل دیگه ای رو وارد کنم ولی خدا رو شکر نشد
اما همون طور که قبلاً اشاره کردم همه فایل های صوتی و تصویری ( صدا ، ویدیو و عکس) رو میشناسه و اجرا میکنه

-خوب خدا رو شكر برد usb موردي پيدا نكرده
-اگر بتونيد فريمور رو اپديت كنيد شايد شايد مشكلتون حل بشه
-هر چند ميفرماييد با رست فكتوري هم مورد بر طرف نشده

pooya_swimmer
01-02-2011, 18:59
سلام
کسی میدونه چطوری میشه samsung c8000 رو به اینترنت وصل کرد ؟

t_tanhayam
01-02-2011, 19:16
سلام
کسی میدونه چطوری میشه samsung c8000 رو به اینترنت وصل کرد ؟

-اين دوستمون گويا فعال كردند :

mehrban1
02-02-2011, 11:47
[QUOTE=t_tanhayam;5820073]-خوب خدا رو شكر برد usb موردي پيدا نكرده
-اگر بتونيد فريمور رو اپديت كنيد شايد شايد مشكلتون حل بشه
-هر چند ميفرماييد با رست فكتوري هم مورد بر طرف نشده[/QUOTE

بالاخره پس از کلی بلاتکلیفی TV رو به یه نمایندگی سامسونگ نشون دادم ایشون هم بعد از کلی ور رفتن به اون و انجام چندین تست یکی از آی سی های EEPROM رو در آورد و با یک دستگاه بوسیله کامپیوتر حافظه آی سی رو خالی کرد و دوباره بر روی برد نصب کرد آی سی مربوط به تنظیمات دستی بود که در منوی مخفی دستکاری شده بود و وقتی دستگاه رو روشن میکرد پیغام داده میشد که گزینه هایی مثل local set و front color خالی هستند و باید تنظیم بشن که پس از این تنظیمات دستگاه تنظیم و کنترل نیز فعال شد.
راستی یه سوال ؛ وقتی فریمور رو میخوام نصب کنم پیغام میده که «فایلی برای ارتقاء پیدا نشد» من فکر می کنم به این دلیل است که قبلاً این فریمور یعنی آخرین ورژن T-VALDAAC-1011.1 رو نصب کردم و دستگاه این فایل را به عنوان فایل ارتقاء قبول نمی کنه، شما چی فکر می کنید؟

mana341
02-02-2011, 13:15
-اين دوستمون گويا فعال كردند :

سلام
ابی جان من امروز به سایت سامسونگ ایران یه سرکی کشیدم و از بخش پشتیبانی اون دو تا فایل یکی با حجم 52.54 مگابایت و با اسم PC share manager و یه فایل دیگه هم بنام Upgrade File(USB type با حجم 85.32 مگابایت
حالا سوالم اینه :
این فایلها به چه دردی میخورن؟ فایل دومی باید همون فریمور باشه نه؟ البته اینم بگم چون تلویزیونم ساخت مالزیه به سایت مالزیایی سامسونگ هم رفتم این فایل با همین اسم و دقیقا همین ورژن (1013.0) و همین حجم اونجام موجود بود حالا ایندوتا یکی هستن؟ لازم تا بریزم توی تلویزیون ؟ امکانات جدیدی اضافه میکنه ؟ یابیخیالش بشم؟و اگه لازمه تا دانلود کنم از کدوم سایت یا فرقی نمیکنه؟

t_tanhayam
02-02-2011, 16:30
سلام
ابی جان من امروز به سایت سامسونگ ایران یه سرکی کشیدم و از بخش پشتیبانی اون دو تا فایل یکی با حجم 52.54 مگابایت و با اسم PC share manager و یه فایل دیگه هم بنام Upgrade File(USB type با حجم 85.32 مگابایت
حالا سوالم اینه :
این فایلها به چه دردی میخورن؟ فایل دومی باید همون فریمور باشه نه؟ البته اینم بگم چون تلویزیونم ساخت مالزیه به سایت مالزیایی سامسونگ هم رفتم این فایل با همین اسم و دقیقا همین ورژن (1013.0) و همین حجم اونجام موجود بود حالا ایندوتا یکی هستن؟ لازم تا بریزم توی تلویزیون ؟ امکانات جدیدی اضافه میکنه ؟ یابیخیالش بشم؟و اگه لازمه تا دانلود کنم از کدوم سایت یا فرقی نمیکنه؟

-سلام ناصر جان
-فايل اولي كه براي all share ونرم افزار مربوط به اون هست
-دومي هم كه فريمور هست سايت ايراني هم در واقع زير مجموعه مالزيايي هست و همون نرم افزارها رو داره
-امكان جديدي كه من نديدم ولي ميتوني اپگريد كني موردي پيش نمياد
-با توجه به مدل و اينچ دانلود كن و نصب كن نگران نباش طوري نميشه

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

بالاخره پس از کلی بلاتکلیفی TV رو به یه نمایندگی سامسونگ نشون دادم ایشون هم بعد از کلی ور رفتن به اون و انجام چندین تست یکی از آی سی های EEPROM رو در آورد و با یک دستگاه بوسیله کامپیوتر حافظه آی سی رو خالی کرد و دوباره بر روی برد نصب کرد آی سی مربوط به تنظیمات دستی بود که در منوی مخفی دستکاری شده بود و وقتی دستگاه رو روشن میکرد پیغام داده میشد که گزینه هایی مثل local set و front color خالی هستند و باید تنظیم بشن که پس از این تنظیمات دستگاه تنظیم و کنترل نیز فعال شد.
راستی یه سوال ؛ وقتی فریمور رو میخوام نصب کنم پیغام میده که «فایلی برای ارتقاء پیدا نشد» من فکر می کنم به این دلیل است که قبلاً این فریمور یعنی آخرین ورژن T-VALDAAC-1011.1 رو نصب کردم و دستگاه این فایل را به عنوان فایل ارتقاء قبول نمی کنه، شما چی فکر می کنید؟

-خوب بسيار عالي
-در مورد فريمور هم مدل دستگاهتون دقيقا چيه ؟
-بله ممكن شما فايلي براي ارتقا نداشته باشين وهمون فريمور باشه البته الان اكثرا 1013 اومده

mana341
02-02-2011, 19:31
-سلام ناصر جان
-دومي هم كه فريمور هست سايت ايراني هم در واقع زير مجموعه مالزيايي هست و همون نرم افزارها رو داره

تشکر از ابی عزیز
خب اگه چیز خاصی اضافه نمیکنه چه کاریه بیاییم آپگرید کنیم ؟ این یه حرفیه ولی یه حرف دیگم هست : اینکه احتمالا تغییراتی میده هرچند بچشم نیاد مثلا میتونه چند تا باگ احتمالی موجود در ورژن قبل تر رو رفع کرده باشه اینطور نیست؟
در مورد نرم افزار هم که از طریق خود سایت که اول نوع دستگاه بعد مدل و اینچ رو انتخاب میکنی و بعد یه صفحه باز میشه که مربوط به همون اینچ و مدله فکرکنم راهو درست رفته باشم. تو اولین فرصت آپگرید میکنم و اگه مورد خاصی بود بهتون میگم فققط میترسم بعضی امکانات رو قفل کنه.نمیکنه که؟

t_tanhayam
02-02-2011, 19:54
تشکر از ابی عزیز
خب اگه چیز خاصی اضافه نمیکنه چه کاریه بیاییم آپگرید کنیم ؟ این یه حرفیه ولی یه حرف دیگم هست : اینکه احتمالا تغییراتی میده هرچند بچشم نیاد مثلا میتونه چند تا باگ احتمالی موجود در ورژن قبل تر رو رفع کرده باشه اینطور نیست؟
در مورد نرم افزار هم که از طریق خود سایت که اول نوع دستگاه بعد مدل و اینچ رو انتخاب میکنی و بعد یه صفحه باز میشه که مربوط به همون اینچ و مدله فکرکنم راهو درست رفته باشم. تو اولین فرصت آپگرید میکنم و اگه مورد خاصی بود بهتون میگم فققط میترسم بعضی امکانات رو قفل کنه.نمیکنه که؟

-خوب در واقع فلسفه فريمور همينه رفع باگ ها واحيانا بر طرف كردن مشكلات نرم افزاري ويا اضافه كردن رابط ها منوها ....
-ولي معمولا تغييرات به چشم نمياد
-البته در مورد پنل b650 قبلي كه داشتم با فريمور جديد در منوي tools يكي دو گزينه كه خاطرم نيست اضافه شده بود
-از هر طريقي كه فايل رو بگيرين موردي نداره
-به هيچ وجه منو و يا گزينه اي قفل نميشه

amuhasan
02-02-2011, 21:57
تشکر از ابی عزیز

سلام
یکی دیگه از کارهایی که تو آپگرید شرکتها انجام میدن بستن راههای -- فیرمویرهای قبلیه که هکرها تونسته بودن از اون طریق وارد بشن

mehrban1
02-02-2011, 23:11
-سلام ناصر جان

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

-خوب بسيار عالي
-در مورد فريمور هم مدل دستگاهتون دقيقا چيه ؟
-بله ممكن شما فايلي براي ارتقا نداشته باشين وهمون فريمور باشه البته الان اكثرا 1013 اومده

-تشکر می کنم
-مدل دستگاه ال ای دی UA40C7000WR می باشد

t_tanhayam
03-02-2011, 00:24
-تشکر می کنم
-مدل دستگاه ال ای دی UA40C7000WR می باشد

-همينطوره اخرين فريمور همون 1011 هست براي همين اپديت نميكنه احتمالا ورژن شما هم همينه

-ميتونيد از منو قسمت support و software upgrade ورژن دستگاهتون رو ببينيد

kamyab11
04-02-2011, 16:56
با سلام جناب تنهايم
يكي دو هفته پيش چند تا سوال داشتم از مشكل ال اي دي 6900 كه خريده بودم شما هم راهنمايي هاي ارزنده اي نموده بوديد وگفته بوديد از كابل اچ دي هم استفاده كنم تا اينكه از يك سيستم مناسب خروجي اچ دي گرفتم وبه ال اي دي وصل كردم نتيجه وحشتناك بود اينجا نه تنها پخش رنگ آبي
مثل كامپوننت داشتم حالا تصوير مثل شره آب موج داشت بهتر بگويم مثل آبي كه روي شيشه ميريزيم در تصوير موج پيدا شده بود ديگر مطمئن شدم عيب از تلويزيون است به فروشنده تماس گرفتم ولي زير بار نرفت وگفت سه هفته پيش خريد كرده اي وبه من ربطي
ندارد تا اينكه با آشنا بازي وناراحتي طرف وكسر صد هزار تومان از بنده قبول كرد تلويزيون را به يك تعميرگاه طرف قرار دادش ببرم وعيب يابي كنم كه تعميرگاه بعد از تست گفت برد ورودي خراب است وحداقل 200 هزار تومان خرج دارد
به هر حال با كلي اذيت شدن وضرر تلويزيون را پس دادم
اين بار با كلي تحقيق وپرس وجو دوباره به c6900 رسيدم اين با ر رفتم 46c6900 خريدم (بدون گارانتي) اما با فروشنده شرط كردم اگر تا دو سه روز ايراد داشته باشد بر ميگردانم وطرف قبول كرد
حالا خوشبختانه ظاهرا ايرادي در تصاوير كامپوزيت-كامپوننت واچ دي نيست اما چيزي كه ناراحتم ميكند اين است كه در ورودي كامپوننت تصاوير در روي خط ها ونوشته ها صاف نيستند مثلا يك خط صاف را دندانه دندانه ميبينيم يا اينكه حروف متن ها هم صاف نيست و كنگره اي است
يا در كلمات نوشته شده مثلا بين حروف مانند u-v-s وغيره نقاط ريز ريزريز ميبينيم
ازتعميرگاه پرسيدم گفت مشكلي نداردچون tv خودم هم6900 است ودر ورودي كامپوننت در بعضي نوشته ها ولگوها زبري تصوير حس ميشود
با توضيحات بالا لطفا راهنمايي نماييد آيا مشكلي وجود دارد يا به قول تعميركار سامسونگ ايرادي ندارد اگر ايراد ومشكلي دارد جهت رفع آن راهنمايي نماييد
ضمنا تا فردا بيشتر براي پس دادن در صورت معيوب بودن فرصت ندارم
اميدوارم به خاطر تمام راهنمايي ها وزحماتي كه ميكشيد همواره سرفراز وپيروز باشيد
ضمنا تعميركار گفت در منوي motion قسمتي به نام بهبود نوار حاشيه اي وجود دارد كه با فعال نمودن آن زبري حاشيه ها از بين ميرود اما من با اينكه tv را فارسي كردم چيزي پيدا نكردم
منتظر پاسخ شما هستم

kamyab11
04-02-2011, 17:01
با سلام جناب تنهايم
يكي دو هفته پيش چند تا سوال داشتم از مشكل ال اي دي 6900 كه خريده بودم شما هم راهنمايي هاي ارزنده اي نموده بوديد وگفته بوديد از كابل اچ دي هم استفاده كنم تا اينكه از يك سيستو مناسب خروجي اچ دي گرفتم وبه ال اي دي وصل كردم نتيجه وحشتناك بود اينجا نه تنها پخش رنگ آبي
مثل كامپوننت داشتم حالا تصوير مثل شره آب موج داشت بهتر بگويممثل آبي كه روي شيشه ميريزيم در تصوير موج پيدا شده بود ديگر مطمئن شدم عيب از تلويزيون است به فروشنده تماس گرفتم ولي زير بار نرفت وگفت سه هفته پيش خريد كرده اي وبه من ربطي
ندارد تا اينكه با آشنا بازي وناراحتي طرف وكسر صد هزار تومان از بنده قبول كرد تلويزيون را به يك تعميرگاه طرف قرار دادش ببرم وعيب يابي كنم كه تعميرگاه بعد از تست گفت برد ورودي خراب است وحداقل 200 هزار تومانن خرج دارد
اين بار با كلي تحقيق وپرس وجو دوباره به c6900 رسيدم اين با ر رفتم 46c6900 خريدم (بدون گارانتي) اما با فروشنده شرط كردم اگر تا دو سه روز ايراد داشته باشد بر ميگردانم وطرف قبول كرد
حالا خوشبختانه ظاهرا ايرادي در تصاوير كامپوزيت-كامپوننت واچ دي نيست اما چيزي كه ناراحتم ميكند اين است كه در ورودي كامپوننت تصاوير در روي خط ها ونوشته ها صاف نيستند مثلا يك خط صاف را دندانه دندانه ميبينيم يا اينكهحروف متن ها هم صاف نيست و كنگره اي است
يا در كامات نوشته شده مثلا بين حروف مانند u-v-s وغيرهنقاط ريز ريزريز ميبينيم
ازتعميرگاه پرسيدم گفت مشكلي نداردچون tv خودم هم6900 است ودر ورودي كامپوننت در بعضي نوشته ها ولگوها زبري تصوير حس ميشود
با توضيحات بالا لطفا راهنمايي نماييد آيا مشكلي وجود دارد يا به قول تعميركار سامسونگ ايرادي ندارد اگر ايراد ومشكلي دارد جهت رفع آن راهنمايي نماييد
ضمناا تا فردا بيشتر براي پس دادن در صورت معيوب بودن فرصت ندارم
راستي تعميركار ميگفت در منو قسمتي به نام بهبود حاشيه اي وجود دارد كه زبري را تقريبا برطرف ميكند اما پيدا نكردم

t_tanhayam
04-02-2011, 22:12
با سلام جناب تنهايم
يكي دو هفته پيش چند تا سوال داشتم از مشكل ال اي دي 6900 كه خريده بودم شما هم راهنمايي هاي ارزنده اي نموده بوديد وگفته بوديد از كابل اچ دي هم استفاده كنم تا اينكه از يك سيستو مناسب خروجي اچ دي گرفتم وبه ال اي دي وصل كردم نتيجه وحشتناك بود اينجا نه تنها پخش رنگ آبي
مثل كامپوننت داشتم حالا تصوير مثل شره آب موج داشت بهتر بگويممثل آبي كه روي شيشه ميريزيم در تصوير موج پيدا شده بود ديگر مطمئن شدم عيب از تلويزيون است به فروشنده تماس گرفتم ولي زير بار نرفت وگفت سه هفته پيش خريد كرده اي وبه من ربطي
ندارد تا اينكه با آشنا بازي وناراحتي طرف وكسر صد هزار تومان از بنده قبول كرد تلويزيون را به يك تعميرگاه طرف قرار دادش ببرم وعيب يابي كنم كه تعميرگاه بعد از تست گفت برد ورودي خراب است وحداقل 200 هزار تومانن خرج دارد
حالا خوشبختانه ظاهرا ايرادي در تصاوير كامپوزيت-كامپوننت واچ دي نيست اما چيزي كه ناراحتم ميكند اين است كه در ورودي كامپوننت تصاوير در روي خط ها ونوشته ها صاف نيستند مثلا يك خط صاف را دندانه دندانه ميبينيم يا اينكهحروف متن ها هم صاف نيست و كنگره اي است
يا در كامات نوشته شده مثلا بين حروف مانند u-v-s وغيرهنقاط ريز ريزريز ميبينيم
ضمناا تا فردا بيشتر براي پس دادن در صورت معيوب بودن فرصت ندارم
راستي تعميركار ميگفت در منو قسمتي به نام بهبود حاشيه اي وجود دارد كه زبري را تقريبا برطرف ميكند اما پيدا نكردم

-سلام عزيز پس مربوط به كلا hdtv بوده نه وزودي كامپوننت (چون من وعده اي ديگه از دوستان هم استفاده ميكنيم ولي همچين موردي تا امروز نداشتيم )
-در مورد مطلبي كه نوشتين توي منو وقسمت و picture و picture option گزينه اي به نام motion plus وجود داره كه ميتونيد تنظيماتي داشته باشين
-من از كامپوننت و 360 استفاده كردم و بهيچوجه مشكلي نداره
-البته ذكر كنم كه تعريف ورودي هاي مختلف هم ميتونه تاثير گذار باشه روي تصوير
-در منو و در input ودر قسمت edit name براي ورودي خودتون اسم هاي مختلفي رو انتخاب كنيد ونتيجه رو ببينيد

kamyab11
04-02-2011, 22:26
خيلي ممنونم
چيزي كه يادم رفته بود بگم اينه كه فاصله من با تلويزيون حدود 3 متره اين ممكنه زبري را بيشتر به چشم بياره
البته در همه نوشته ها وتصاوير زبري نيست در بعضي كانالها ودر لوگوي رسيور استرانگ بيشتر مشهوده مثلا در كانال mechef وقتي تبليغ كتاب آشپزي ميشه ونوشته ها حركت ميكنند زبري نوشته ها كاملا مشهوده ميشه كفت حروف دندانه دندانه هستند
اما يك چيزي را متوجه نشدم اديت نام ورودي ها چه چيزي را ممكنه تغيير بده

t_tanhayam
04-02-2011, 22:34
خيلي ممنونم
چيزي كه يادم رفته بود بگم اينه كه فاصله من با تلويزيون حدود 3 متره اين ممكنه زبري را بيشتر به چشم بياره
البته در همه نوشته ها وتصاوير زبري نيست در بعضي كانالها ودر لوگوي رسيور استرانگ بيشتر مشهوده مثلا در كانال mechef وقتي تبليغ كتاب آشپزي ميشه ونوشته ها حركت ميكنند زبري نوشته ها كاملا مشهوده ميشه كفت حروف دندانه دندانه هستند
اما يك چيزي را متوجه نشدم اديت نام ورودي ها چه چيزي را ممكنه تغيير بده

-خوب البته اين ميتونه تا حدود زيادي به شبكه مورد نظر وسورسي كه دارين هم بستگي داشته باشه
-من pc رو با hdmi به c6900 متصل كردم زمانيكه براي ورودي ها اسامي رو تغيير ميدم تصوير هم با توجه به ديفالت و پيش فرض اون اسم تغيير ميكنه تا حدودي

حالا توصيه ميكنم شما هم با چند اسمي كه در چيدمان منوي تي وي هست تست كنيد ونتيجه رو ببينيد

sarlak48
04-02-2011, 23:57
سلام دوستان
من يك LED 3D سامسونگ سري 7000 از بانه خريدم هنگامي كه به آنتن وصل است و شبكه هاي داخلي را نگاه مي كنم هر چند دقيقه Demo ي Digital Noise Filter ON روي صفحه نمايش داده مي شود حتي اگر ان را OFF هم كنم باز هم مي آيد . براي غير فعال كردن آن بايد چه كار كنم؟ البته اين مشكل روي رسيور يا DVD player وجود ندارد.

mahdi-001
05-02-2011, 00:37
دوستان برای پخش فیلم با فرمت wmv چیکار کنم؟سی 7000 اجراش نمیکنه!

t_tanhayam
05-02-2011, 00:42
دوستان برای پخش فیلم با فرمت wmv چیکار کنم؟سی 7000 اجراش نمیکنه!

-مهدي جان در مورد wmv هم با كدك هاي مختلف متفاوت هست بعضي ها رو اجرا ميكنه ولي اكثرا نه
-حالا زحمت بكش وچند موردي رو با تغيير پسوند ببين مشكل اجرا حل ميشه يا نه
-و اينكه مشكل عمومي هست در همه سري هاي c اينطوره

mahdi-001
05-02-2011, 00:54
-مهدي جان در مورد wmv هم با كدك هاي مختلف متفاوت هست بعضي ها رو اجرا ميكنه ولي اكثرا نه
-حالا زحمت بكش وچند موردي رو با تغيير پسوند ببين مشكل اجرا حل ميشه يا نه
-و اينكه مشكل عمومي هست در همه سري هاي c اينطوره
آقا دستت درد نکنه شما خیلی سریع جواب میدین!الان دارم با avsفرمت هارو عوض میکنم به mkv !فکر کنم این بهترین راهه !راستش رو بخوای دیگه میترسم خیلی تلویزیون رو دستکاری کنم!راستی آقا ابی(حدس میزنم اسم شما همین باشه اگه اشتباهه معضرت میخوام)من اکثر فیلمها و آهنگهام رو با فلش به تلویزیونوصل میکنم و استفاده میکنم مشکلی برا تلویزیون پیش نمیاد روزی حدودا4 ساعت:27: البته الان که کلاس ندارم این کارو میکنم:10:
با تشکر:11::40:

t_tanhayam
05-02-2011, 01:03
آقا دستت درد نکنه شما خیلی سریع جواب میدین!الان دارم با avsفرمت هارو عوض میکنم به mkv !فکر کنم این بهترین راهه !راستش رو بخوای دیگه میترسم خیلی تلویزیون رو دستکاری کنم!راستی آقا ابی(حدس میزنم اسم شما همین باشه اگه اشتباهه معضرت میخوام)من اکثر فیلمها و آهنگهام رو با فلش به تلویزیونوصل میکنم و استفاده میکنم مشکلی برا تلویزیون پیش نمیاد روزی حدودا4 ساعت:27: البته الان که کلاس ندارم این کارو میکنم:10:
با تشکر:11::40:

-خواهش ميكنم مهدي جان بله ابي هستم
-در مورد تغيير پسوند منظورم تبديل نبود فقط پسوند ها رو عوض كنيد
-نه عزيز بهيچ وجه مشكلي پيش نمياد لذتش وببرين :10:

mehrban1
05-02-2011, 01:08
با سلام خدمت همه دوستان
با وجود اینکه در پست های قبل و نیز در تاپیک های دیگر به مشکل مک آدرس پرداخته شد که هنگام تست شبکه مک آدرس ff:ff:ff:ff:ff:ff زده میشه ولی تاکنون کسی علت بوجود اومدن این مشکل رو پیدا نکرده و یا درج نکرده ، عزیزانی که می تونن کمک کنن لطفاً راهنمایی کنن.

kamyab11
05-02-2011, 12:58
-خوب البته اين ميتونه تا حدود زيادي به شبكه مورد نظر وسورسي كه دارين هم بستگي داشته باشه
-من pc رو با hdmi به c6900 متصل كردم زمانيكه براي ورودي ها اسامي رو تغيير ميدم تصوير هم با توجه به ديفالت و پيش فرض اون اسم تغيير ميكنه تا حدودي

حالا توصيه ميكنم شما هم با چند اسمي كه در چيدمان منوي تي وي هست تست كنيد ونتيجه رو ببينيد

با تشكر

با توضيحات شما فكر ميكنم مقداري بهتر شد اما سوالي دارم ممكن است دندانه اي شدن حروف ويا حاشيه بعضي تصاوير مشكلي از TV باشه يا نه
ضمنا در تنظيمات motion plus در قسمتي كه تصوير را دوتكه ميكند براي نمايش اثرات خاموش ويا روشن بودن اين قابليت، به نظر من اختلافي بين دوتصوير نيست همچنين در تنظيم دلخواه كاهش لرزش وتاري تصوير به نظر شما تنظيم به حالت ديفالت باشه ياافزايش عدد بدم چون با اين تغييرات هم تغييري مشاهده نشد
به هر حال از زحمتي كه ميكشيد وراهنمايي ميكنيد بسيار سپاسگزارم

t_tanhayam
05-02-2011, 13:54
با تشكر

با توضيحات شما فكر ميكنم مقداري بهتر شد اما سوالي دارم ممكن است دندانه اي شدن حروف ويا حاشيه بعضي تصاوير مشكلي از TV باشه يا نه
ضمنا در تنظيمات motion plus در قسمتي كه تصوير را دوتكه ميكند براي نمايش اثرات خاموش ويا روشن بودن اين قابليت، به نظر من اختلافي بين دوتصوير نيست همچنين در تنظيم دلخواه كاهش لرزش وتاري تصوير به نظر شما تنظيم به حالت ديفالت باشه ياافزايش عدد بدم چون با اين تغييرات هم تغييري مشاهده نشد
به هر حال از زحمتي كه ميكشيد وراهنمايي ميكنيد بسيار سپاسگزارم

-خواهش ميكنم نه عزيز ارتباطي به hdtv تون نداره
-ميتونيد روي clear بگذارين
-همينطوره تفاوت ها اونقدرها ملموس نيست

mehrban1
05-02-2011, 16:14
یعنی تاکنون کسی نتونست مشکل مک آدرس (ff:ff:ff:ff:ff:ff ) رو پیدا کنه؟ خواهشاً اگه کسی اطلاع داره اعلام کنه.

t_tanhayam
05-02-2011, 21:55
یعنی تاکنون کسی نتونست مشکل مک آدرس (ff:ff:ff:ff:ff:ff ) رو پیدا کنه؟ خواهشاً اگه کسی اطلاع داره اعلام کنه.

-قبلا در تاپيك b650 مباحث مفصلي در اين مورد بود ميتونيد مطالعه كنيد :

-ولي فكر ميكنم تنها راه تعويض برد پنل بود

mehrban1
05-02-2011, 22:42
-قبلا در تاپيك b650 مباحث مفصلي در اين مورد بود ميتونيد مطالعه كنيد :

-ولي فكر ميكنم تنها راه تعويض برد پنل بود

ممنون از اینکه جواب دادید ولی دستگاه من با تغییر گزینه های منوی مخفی دچار برخی مشکلات از جمله این مورد شد که الحمدلله همه اشکالات رفع شد به غیر از این مورد ، که اگه تصاویر منوی مخفی رو وقتی که Hotel Mode در وضعیت ON است داشته باشم و گزینه ها رو به حالت دیفالت برگردونم به احتمال زیاد مشکلم حل میشه.

t_tanhayam
05-02-2011, 22:47
ممنون از اینکه جواب دادید ولی دستگاه من با تغییر گزینه های منوی مخفی دچار برخی مشکلات از جمله این مورد شد که الحمدلله همه اشکالات رفع شد به غیر از این مورد ، که اگه تصاویر منوی مخفی رو وقتی که Hotel Mode در وضعیت ON است داشته باشم و گزینه ها رو به حالت دیفالت برگردونم به احتمال زیاد مشکلم حل میشه.

-مدل hdtv تون چيه عزيز؟

mehrban1
05-02-2011, 22:57
راستی یه سوال دیگه دارم ، وقتی میخوام کانالی رو باز کنم برای مثال کانال 3 رو که میزنم یا باید چند ثانیه صبر کنم و یا اینکه دو بار دکمه صفر و یکبار دکمه 3 رو بزنم(003) کسی میدونه چطور میشه منو رو تنظیم کرد که با فشار دادن یکبار یکی از اعداد ، کانال مورد نظر باز بشه و دیگه چند ثانیه منتظر نشم و یا زحمت سه دکمه رو برای باز کردن یک کانال تک رقمی نکشم.

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

-مدل hdtv تون چيه عزيز؟

مدل hdtv هست ال ای دی UA40c7000wr

t_tanhayam
05-02-2011, 23:10
راستی یه سوال دیگه دارم ، وقتی میخوام کانالی رو باز کنم برای مثال کانال 3 رو که میزنم یا باید چند ثانیه صبر کنم و یا اینکه دو بار دکمه صفر و یکبار دکمه 3 رو بزنم(003) کسی میدونه چطور میشه منو رو تنظیم کرد که با فشار دادن یکبار یکی از اعداد ، کانال مورد نظر باز بشه و دیگه چند ثانیه منتظر نشم و یا زحمت سه دکمه رو برای باز کردن یک کانال تک رقمی نکشم.

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

مدل hdtv هست ال ای دی UA40c7000wr

-خوب مدل من متفاوت هست c6900 ولي فكر ميكنم تفاوت خاصي نداشته باشند
-شما بگين از كدوم موارد ميخواين من براتون عكس بگزارم
-در اون مورد هم اطلاعي ندارم براي يك رقمي كردن (اتفاقا خودم هم لازم دارم )

mehrban1
05-02-2011, 23:45
-خوب مدل من متفاوت هست c6900 ولي فكر ميكنم تفاوت خاصي نداشته باشند
-شما بگين از كدوم موارد ميخواين من براتون عكس بگزارم
-در اون مورد هم اطلاعي ندارم براي يك رقمي كردن (اتفاقا خودم هم لازم دارم )

اگه زحمت بکشید و از منوهای sub option ، hotel option و config option برام عکس بزاری ممنون میشم البته همون طور که قبلاً اشاره کردم در زمانی که hotel mod در حالت on باشد

t_tanhayam
06-02-2011, 00:09
اگه زحمت بکشید و از منوهای sub option ، hotel option و config option برام عکس بزاری ممنون میشم البته همون طور که قبلاً اشاره کردم در زمانی که hotel mod در حالت on باشد

-بخاطر كيفيت پاييت عكس ها عذر ميخوام :

mehrban1
06-02-2011, 01:02
آبی جان ممنونم
شما هم به من و هم به دیگر دوستان خیلی لطف دارید
از اینکه این عکس ها را گذاشتید بسیار تشکر می کنم هر چند تصاویری که من لازم داشتم اینا نبود شما اگه تو قسمت hotel option بر روی clon tv to usb اینتر کنید سپس ok کنید حتی اگه فلش هم در ورودی usb نداشته باشید ،پس از آن گزینه های بسیار بیشتری رو در همه قسمت ها مشاهده می کنید بنده از اون گزینه ها عکس میخوام . البته بیش از این شما رو به زحمت نمیندازم ، فرداشب من عکسا رو می زارم شما اگه امکانش براتون بود مقایسه کنید و تصحیح فرمائید . تا جایی که من اطلاع دارم منوهای سری 5 و 6 و 7 و 8 و حتی 9 شبیه هم میباشن.

t_tanhayam
06-02-2011, 02:38
آبی جان ممنونم
شما هم به من و هم به دیگر دوستان خیلی لطف دارید
از اینکه این عکس ها را گذاشتید بسیار تشکر می کنم هر چند تصاویری که من لازم داشتم اینا نبود شما اگه تو قسمت hotel option بر روی clon tv to usb اینتر کنید سپس ok کنید حتی اگه فلش هم در ورودی usb نداشته باشید ،پس از آن گزینه های بسیار بیشتری رو در همه قسمت ها مشاهده می کنید بنده از اون گزینه ها عکس میخوام . البته بیش از این شما رو به زحمت نمیندازم ، فرداشب من عکسا رو می زارم شما اگه امکانش براتون بود مقایسه کنید و تصحیح فرمائید . تا جایی که من اطلاع دارم منوهای سری 5 و 6 و 7 و 8 و حتی 9 شبیه هم میباشن.

-خواهش ميكنم لطف دارين شما
-من چون پسر خوبي هستم با منوهاي مخفي كاري ندارم :46:
-هينطوره توي همه سري هاي C يكجوره تقريبا البته در ال سي دي ها كمي متفاوت هست
-خدمت شما:

hamed987
06-02-2011, 19:12
سلام دوستان
من مي خواستم بدونم مدل 6960 با 6260 چه فرق هايي دارند؟؟
6960 چه فرمت هاي ويديويي را پخش مي كند و كدام ها را نه؟

mehrban1
06-02-2011, 19:27
-خواهش ميكنم لطف دارين شما
-من چون پسر خوبي هستم با منوهاي مخفي كاري ندارم :46:
-هينطوره توي همه سري هاي C يكجوره تقريبا البته در ال سي دي ها كمي متفاوت هست
-خدمت شما:

از ارائه عکسا متشکرم
- خوب من بسیار کنجکاو هستم و هر نوع منویی را بررسی می کنم حتی به قیمت از دست دادن اون سیستم.
بازم از شما تشکر می کنم:12:

aftab_azad20
06-02-2011, 20:12
سلام دوستان
تفاوت اصلی تو کنتراسته
c6960
1:7,000,000
c6260
1:4,000,000
c6960تقرییا اکثر فرمت ها رو پشتیبانی میکنه:11:

t_tanhayam
06-02-2011, 21:06
سلام دوستان

-تفاوت عمده اونها بر ميگرده به كنتراست كه دوست عزيزمون گفتند
والبته precision dimming كه تنها در دو مدل c6900 , c8000 وجود داره و بر ميگرده به كمك كردن در يكنواخت كردن نوردهي پنل

hamed987
07-02-2011, 10:08
من بخوام دقيقا فرمت ها رو بدونم از كجا بايد ببينم؟؟

t_tanhayam
07-02-2011, 10:11
من بخوام دقيقا فرمت ها رو بدونم از كجا بايد ببينم؟؟

sarlak48
07-02-2011, 20:00
سلام دوستان سوال زير را دوباره ارسال مي كنم آيا كسي با اين مشكل بر خورد كرده؟
من يك LED 3D سامسونگ سري 7000 از بانه خريدم هنگامي كه به آنتن وصل است و شبكه هاي داخلي را نگاه مي كنم هر چند دقيقه Demo ي Digital Noise Filter ON روي صفحه نمايش داده مي شود حتي اگر ان را OFF هم كنم باز هم مي آيد . براي غير فعال كردن آن بايد چه كار كنم؟ البته اين مشكل روي رسيور يا DVD player وجود ندارد.

t_tanhayam
07-02-2011, 23:35

-فكر ميكنم قدما يكي از دوستان كه پلاسماي سري 4 فكر ميكنم داشت همين مشكل رو داشتند
-خاطرم نيست كه ايشون چيكار كردند احتمالا بتونيد از منوي مخفي غير فعال كنيد
-اميدوامر دوستاني كه اينجا c7 دارند بيشتر بتونند راهنماييتون كنند

mehrban1
08-02-2011, 00:01

1-در منوی اصلی به قسمت تنظیمات یا setup بروید
2-گزینه وصل و پخش یا pluy & play را اینتر کنید
3- رمز خود را وارد کنید ( رمز پیش فرض چهار صفر است )
4- منوی بعدی شامل دو انتخاب است ، اگه store demo ( نمایش مغازه) را اینتر کنید demo به صورت اتوماتیک نمایش داده میشه و اگه home use (انتخاب در منزل) را اینتر کنید demo نمایش داده نخواهد شد
5- پس از انتخاب مورد نظر و انتخاب منطقه و skip یا رد شدن مراحل بعدی ok کنید ( پایان عملیات)

constantine2091364
08-02-2011, 00:55
این تلویزیون ها FULL LED یا همون RGB هستند یا نه فقط BACK LIGHT دارن؟

t_tanhayam
08-02-2011, 10:59
این تلویزیون ها FULL LED یا همون RGB هستند یا نه فقط BACK LIGHT دارن؟

نه عزيز edge led ‌هستند

amuhasan
08-02-2011, 21:51
سلام
مطمئنید Full LED ها همون edge هستند؟
RGB یک نوع از Full LED هاست
در edge ، ال ای دی ها در کنار پنل هستند ولی در Full LED ها به جای اینکه ال ای دی ها فقط در کناره ها باشند در تمام پشت پنل قرار دارند
اینطور نیست؟

t_tanhayam
08-02-2011, 22:02
سلام
مطمئنید Full LED ها همون edge هستند؟
RGB یک نوع از Full LED هاست
در edge ، ال ای دی ها در کنار پنل هستند ولی در Full LED ها به جای اینکه ال ای دی ها فقط در کناره ها باشند در تمام پشت پنل قرار دارند
اینطور نیست؟

-من متوجه نميشم منظورتون با پست من هست بزرگوار ؟يا دوستمون ؟

rgb led در محصولات سوني بكار برده ميشد ودر سري هاي x450
-در مورد edge و full هم كه قضيه كاملا مشخص هست :

sarlak48
09-02-2011, 19:53
1-در منوی اصلی به قسمت تنظیمات یا setup بروید
2-گزینه وصل و پخش یا pluy & play را اینتر کنید
3- رمز خود را وارد کنید ( رمز پیش فرض چهار صفر است )
4- منوی بعدی شامل دو انتخاب است ، اگه store demo ( نمایش مغازه) را اینتر کنید demo به صورت اتوماتیک نمایش داده میشه و اگه home use (انتخاب در منزل) را اینتر کنید demo نمایش داده نخواهد شد
5- پس از انتخاب مورد نظر و انتخاب منطقه و skip یا رد شدن مراحل بعدی ok کنید ( پایان عملیات)

سلام از پاسختان متشكرم مشكل را حل كرديد.

sarlak48
09-02-2011, 19:56
متشكرم مشكل حل شد.

oqazviny
12-02-2011, 13:29
سلام
یکی از دوستان من یک led 3D 46 سری 8 از بانه گرفته وقتی تصویر سریع رد میشه حس میکنی تصویر قبلی دیر از بین میره و پله پله میشه البته از عقب تر نگاه میکنی کمتر حس میشه این طبیعیه یا حل میشه

t_tanhayam
12-02-2011, 16:00
سلام
یکی از دوستان من یک led 3D 46 سری 8 از بانه گرفته وقتی تصویر سریع رد میشه حس میکنی تصویر قبلی دیر از بین میره و پله پله میشه البته از عقب تر نگاه میکنی کمتر حس میشه این طبیعیه یا حل میشه

-در حالت 3d ‌اين اتفاق ميوفته يا تصاوير sd و hd معمولي ؟

amin_knight
13-02-2011, 08:33
من پس از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که 40c6960 یا همان 6900 را بخرم .ولی تنها یک نگرانی دارم .آیا در 6900 هنگام تماشای فوتبال یا حرکات سریعی که در فیلم دیده می شود تصاویر کمی تار می شود یا نه ؟خواهش می کنم در صورتی که دوستان ابن مدل را دارند منو راهنمایی کنند

t_tanhayam
13-02-2011, 10:48
من پس از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که 40c6960 یا همان 6900 را بخرم .ولی تنها یک نگرانی دارم .آیا در 6900 هنگام تماشای فوتبال یا حرکات سریعی که در فیلم دیده می شود تصاویر کمی تار می شود یا نه ؟خواهش می کنم در صورتی که دوستان ابن مدل را دارند منو راهنمایی کنند

-من هم اين مدل رو داره
-به هر صروت وضوح حركتي به پلاسماها نميرسه
-منتها براي من قابل قبول هست وبستگي به سورس با كيفيت شما داره البته

mana341
13-02-2011, 19:41
-من هم اين مدل رو داره
-به هر صروت وضوح حركتي به پلاسماها نميرسه
-منتها براي من قابل قبول هست وبستگي به سورس با كيفيت شما داره البته

سلام خدمت ابی عزیز
آقا افتادم تو هچل: چند وقت پیشا یه ر.س.ی.و.ر فول اچ دی گرفتم با مارک next-dobratech برای دیدن کانالای اچ دی ولی یه مشکلی پیش اومده باین صورت که هر از چند گاهی که بعضی وقتا هرساعت دوسه بارم میشه یهویی صدا و تصویر قطع میشه و پیغام : " No Signal " رو صفحه تلویزیون شروع میکنه به بالا پایین رفتن .این اصل ایراد و ماجرا
-ماجرای دیگه اینه که اول با یه بار روشن خاموش کردن ر.س.ی.و.ر مشکل حل میشد و فکر میکردیم مشکل از رسیوره ولی همین دیروز تلویزیون رو خاموش و روشن کردم بازم مشکل حل شد و جریان صوت و تصویر برقرار شد یه بارم کابل HDMI رو از پشت تلویزیون کشیدم و دوباره جازدم بازم مشکل حل شد البته روی کانالهای محلی تلویزیون مثل اینکه مشکلی نیست چون از ساعت هفت صبح امروز تلویزیون رو یکسره روشن نگه داشتم تا حدود ساعت دو ونیم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی تا میرم رو ورودی HDMI ماجرا شروع میشه.
-چی فکر میکنی؟ منم گویا مثل اون رفیقمون مشکلم از تلویزیون و برد دیجیتاله؟ نظر شما چیه؟

t_tanhayam
13-02-2011, 19:55
سلام خدمت ابی عزیز
آقا افتادم تو هچل: چند وقت پیشا یه ر.س.ی.و.ر فول اچ دی گرفتم با مارک next-dobratech برای دیدن کانالای اچ دی ولی یه مشکلی پیش اومده باین صورت که هر از چند گاهی که بعضی وقتا هرساعت دوسه بارم میشه یهویی صدا و تصویر قطع میشه و پیغام : " No Signal " رو صفحه تلویزیون شروع میکنه به بالا پایین رفتن .این اصل ایراد و ماجرا
-ماجرای دیگه اینه که اول با یه بار روشن خاموش کردن ر.س.ی.و.ر مشکل حل میشد و فکر میکردیم مشکل از رسیوره ولی همین دیروز تلویزیون رو خاموش و روشن کردم بازم مشکل حل شد و جریان صوت و تصویر برقرار شد یه بارم کابل HDMI رو از پشت تلویزیون کشیدم و دوباره جازدم بازم مشکل حل شد البته روی کانالهای محلی تلویزیون مثل اینکه مشکلی نیست چون از ساعت هفت صبح امروز تلویزیون رو یکسره روشن نگه داشتم تا حدود ساعت دو ونیم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی تا میرم رو ورودی HDMI ماجرا شروع میشه.
-چی فکر میکنی؟ منم گویا مثل اون رفیقمون مشکلم از تلویزیون و برد دیجیتاله؟ نظر شما چیه؟

-درود بر ناصر عزيز
-عرضم به حضورت ممكن اصلا مربوط به اتصالات خود دستگاه گيرنده باشه
-گاهي شك هايي كه از ال.ان.بي با توجه به ولتاژ 12/18 كه داره حالا به هر دليل (اتصال سيم -كنتاكت و...)ممكن يك لحظه ارتباط ديتا رو از طريق hdmi مختل كنه
-به نظر من جاي نگراني نيست
-در صورتيكه يك وسيله ديگه داري با خروجي hdmi باهاش تست كن (تا مطمئن بشي)

mana341
13-02-2011, 20:42
-درود بر ناصر عزيز
-عرضم به حضورت ممكن اصلا مربوط به اتصالات خود دستگاه گيرنده باشه
-گاهي شك هايي كه از ال.ان.بي با توجه به ولتاژ 12/18 كه داره حالا به هر دليل (اتصال سيم -كنتاكت و...)ممكن يك لحظه ارتباط ديتا رو از طريق hdmi مختل كنه
-به نظر من جاي نگراني نيست
-در صورتيكه يك وسيله ديگه داري با خروجي hdmi باهاش تست كن (تا مطمئن بشي)

-ممنون از جوابت ولی مشکل اینه که وقتی داری به یه کانال ثابت از طریق ر.س.ی.و.ر نگاه میکنی این اتفاق میفته برای همین فکر نمیکنم مشکل به شوک تعویض ولتاژ ال.ان.بی مربوط باشه
- از اونجاییکه هم با ریستارت تلویزیون و هم با ریستارت ر.س.ی.و.ر و هم کشیدن و دوباره وصل کردن کابل hdmi وضعیت بطور موقت نرمال میشه ؛ این وحشت بجونم افتاد که هرچی هست مربوط به ورودی تلویزیون میشه و ایکاش مربوط به اون نباشه
-راستی آیا ممکنه این مشکل به خود کابل hdmi هم مربوط باشه؟ کابل ظاهرا ساخت پاناسونیک و ورژنش هم 1.3a و بیست تومن هم بابتش پول دادم.میشه از کابل باشه؟
ر.س.ی.و.ر قبلی یه سوپر مکس 1*1 و با کابل سه رشته بود و هیچ مشکلی نداشت.

t_tanhayam
13-02-2011, 20:58
-ممنون از جوابت ولی مشکل اینه که وقتی داری به یه کانال ثابت از طریق ر.س.ی.و.ر نگاه میکنی این اتفاق میفته برای همین فکر نمیکنم مشکل به شوک تعویض ولتاژ ال.ان.بی مربوط باشه
- از اونجاییکه هم با ریستارت تلویزیون و هم با ریستارت ر.س.ی.و.ر و هم کشیدن و دوباره وصل کردن کابل hdmi وضعیت بطور موقت نرمال میشه ؛ این وحشت بجونم افتاد که هرچی هست مربوط به ورودی تلویزیون میشه و ایکاش مربوط به اون نباشه
-راستی آیا ممکنه این مشکل به خود کابل hdmi هم مربوط باشه؟ کابل ظاهرا ساخت پاناسونیک و ورژنش هم 1.3a و بیست تومن هم بابتش پول دادم.میشه از کابل باشه؟
ر.س.ی.و.ر قبلی یه سوپر مکس 1*1 و با کابل سه رشته بود و هیچ مشکلی نداشت.

-اره ناصر جان احتمال داره مربوط به كابل Hdmi باشه
-البته من هنوزم فكر نميكنم پنلت ايراد داشته باشه

SonyEricsson
16-02-2011, 12:05
سلام من به تازگی سامسونگ C6260 گرفتم سایز 46 میخواستم بدونم چه جوری میشه آپگرید کرد؟
بعد یه ری سی ور خروجی hdmi مثل iclass داریم ... اگه یه HD بگیریم در کیفیت تصویر تاثیر داره؟؟؟

t_tanhayam
16-02-2011, 12:51
سلام من به تازگی سامسونگ C6260 گرفتم سایز 46 میخواستم بدونم چه جوری میشه آپگرید کرد؟
بعد یه ری سی ور خروجی hdmi مثل iclass داریم ... اگه یه HD بگیریم در کیفیت تصویر تاثیر داره؟؟؟

-از اينجا دانلود كنيد :

-بعد دانلود unzip كنيد توي يك فلش وبعد بزنيد به usb و ok

-من كه امتحان كردم چند موردي تفاوتي نديدم

HTAK
16-02-2011, 18:14
سلام
دوستان لطفا" راهنمایی کنید :
من بین دو مدل از تلویزیونهای 3D گیر افتادم !
1 - سامسونگ سری 7000
2 - ال جی - مدل LX6500
لطفا" دلیلتون برای انتخاب بگین . با تشکر

t_tanhayam
16-02-2011, 21:38
سلام
1 - سامسونگ سری 7000
2 - ال جی - مدل LX6500

-همونطور كه خدمتتون عرض كردم به نظرم ميتونه انتخاب سليقه اي باشه
با توجه به علاقه به برن ويا ديزاين پنل
-من تصورم بر اين هست كه lx كنتراست بهتري داره
- و c7000 يكي از بهترين پنل هاي led در مورد صدا ست ( خيلي عالي كار كرده در اين زمينه )

mana341
17-02-2011, 02:22
- و c7000 يكي از بهترين پنل هاي led در مورد صدا ست ( خيلي عالي كار كرده در اين زمينه )

با اجازه ابی عزیز
من هردو رو بیشتر از دوساعت تموم با هرچی بنظرتون برسه تو یه فروشگاه تو پیرانشهر امتحان کردم بنظرمن که با نظر ابی عزیز خیلی نزدیکه تصویر LX6500 به مراتب بهتر و زیباتر از سامسونگ بود رنگها تو این تلویزیون بسیار طبیعی تر و زیباتر از 7000 بودند در مورد 3D هم از نظر من تفاوت عمده ای نداشتند در مورد صدا هم باید بگم کیفیت صدای 6500 کم از 7000 نبود چه از نظر کیفیت چه بلندی
من بشخصه مفتون رنگهای گیرا و زیبای 6500 شده بودم ولی..... هیچکدوم رو نخریدم آخه به بودجم فشار آورد ناچار و برخلاف میلم رفتم سراغ یه مدل دیگه که ارزونتربود
اگه خوشگلی سامسونگ خیلی برات مهم نباشه شک نکن برو سراغ ال جی 6500

mana341
17-02-2011, 02:28

با اجازه ابی عزیز
من هردو رو بیشتر از دوساعت تموم با هرچی بنظرتون برسه تو یه فروشگاه تو پیرانشهر امتحان کردم بنظرمن که با نظر ابی عزیز خیلی نزدیکه تصویر LX6500 به مراتب بهتر و زیباتر از سامسونگ بود رنگها تو این تلویزیون بسیار طبیعی تر و زیباتر از 7000 بودند در مورد 3D هم از نظر من تفاوت عمده ای نداشتند در مورد صدا هم باید بگم کیفیت صدای 6500 کم از 7000 نبود چه از نظر کیفیت چه بلندی
من بشخصه مفتون رنگهای گیرا و زیبای 6500 شده بودم ولی..... هیچکدوم رو نخریدم آخه به بودجم فشار آورد ناچار و برخلاف میلم رفتم سراغ یه مدل دیگه که ارزونتربود
اگه خوشگلی سامسونگ خیلی برات مهم نباشه شک نکن برو سراغ ال جی 6500

oqazviny
17-02-2011, 09:33
-در حالت 3d ‌اين اتفاق ميوفته يا تصاوير sd و hd معمولي ؟
من در حالت تصویر معمولی با کابل avi دیدم

t_tanhayam
17-02-2011, 09:47
من در حالت تصویر معمولی با کابل avi دیدم

-احتمال داره مربوط به سورس بي كيفيت باشه

mana341
19-02-2011, 12:38
سلام
1 - سامسونگ سری 7000
2 - ال جی - مدل LX6500

با اجازه ابی عزیز
اگه خوشگلی سامسونگ خیلی برات مهم نباشه شک نکن برو سراغ ال جی :11:6500

S A M S U N G
19-02-2011, 13:42
بعد یه ری سی ور خروجی hdmi مثل iclass داریم ... اگه یه HD بگیریم در کیفیت تصویر تاثیر داره؟؟؟ شما اگه کانالهای رزولوشن 576i مد نظرت باشه که فرقی نداره و همون تصویره .

ولی کانالهای 720p و 1080i بدون کابل HDMI دیدنش اصلا به درد نمیخوره !

مخلصیم .

kamyab11
20-02-2011, 11:27
با درود
تلويزيون من led6900
ميخوام وايرلس رو فعال كنم براي كانكت شدن به موبايل و مودم جهت راه اندازي اينترنت

اما منوي فعال نمودن وايرلس لاك ميباشد لطفا راهنماي كنيد

t_tanhayam
20-02-2011, 11:36
با درود
تلويزيون من led6900
ميخوام وايرلس رو فعال كنم براي كانكت شدن به موبايل و مودم جهت راه اندازي اينترنت

اما منوي فعال نمودن وايرلس لاك ميباشد لطفا راهنماي كنيد

-اگر منظورتون wi-fi هست كه نياز به خريد دانگل واي فاي دارين

kamyab11
20-02-2011, 11:46
با درود ابي جان كه اينقدر سريع جواب دادين

ميشه توضيح بدين دانگل wi -fi چيه - ازكجا بايد تهيه كنم -قيمتش حدود چنده
به كدام پورت تلويزيون وصل ميشه-با اين دانگل تلويزيون به مودم وايرلس ويا موبايل كه wi-fi داره كانكت ميشه

بازم ازت متشكرم

t_tanhayam
20-02-2011, 12:35
با درود ابي جان كه اينقدر سريع جواب دادين

ميشه توضيح بدين دانگل wi -fi چيه - ازكجا بايد تهيه كنم -قيمتش حدود چنده
به كدام پورت تلويزيون وصل ميشه-با اين دانگل تلويزيون به مودم وايرلس ويا موبايل كه wi-fi داره كانكت ميشه

بازم ازت متشكرم

-مرسي عزيز
-يك دانگل كه پورت Usb داره وبه ورودي usb مربوط به Hdtv ميخوره

-حتما برند سامي باشه قيمت هم حدود 100 فكر ميكنم البته مدل هاي متفاوتي داره از 25$ تا..
-منتها نميدونم ايران كدوم مد ها رو ميشه تهيه كرد

kamyab11
20-02-2011, 15:10
آقا ابی خیلی ممنون
فکر کنم بهتره بجای استفاده از دانگل 100 هزار تومانی از کابل lan استفاده کنم

t_tanhayam
20-02-2011, 18:42
آقا ابی خیلی ممنون
فکر کنم بهتره بجای استفاده از دانگل 100 هزار تومانی از کابل lan استفاده کنم

-والا با توجه به usb فوق العاده خوبي كه داره نيازي به چيزي فكر نكنم باشه چه وايرلس وچه سيم دار

kamyab11
20-02-2011, 18:55
عزیزم متوجه منظورت نشدم usb فوق العاده خوب چه ربطی به کانکت شدن تلویزیون به اینترنت از طریق پورت lan ویا وایرلس دارد
درضمن با راهنمایی شما عزیز ازطریق کابل - اینترنت را با دستور العمل موجود در سایت فعال کردم

t_tanhayam
20-02-2011, 19:03
عزیزم متوجه منظورت نشدم usb فوق العاده خوب چه ربطی به کانکت شدن تلویزیون به اینترنت از طریق پورت lan ویا وایرلس دارد
درضمن با راهنمایی شما عزیز ازطریق کابل - اینترنت را با دستور العمل موجود در سایت فعال کردم

-اخه اكثر دوستان براي Share ديتا مخصوصا (صوت وتصوير ) از pc چه dlna چه lan استفاده ميكنند
كه با وجود Usb خوبي كه پن داره ميشه يك هارد اكسترنال زد وتمام فرمت ها ونيازها رو بر اورده كرد
-internet tv با اين محدوديت ها يك جورايي جنبه فان داره تا اينترنت به معناي واقعي

mehdi t
20-02-2011, 19:08
سلام

چطور میتونم با ال ای دی c6960 کانالهای دیجیتالی داخلی بگیرم؟باید چه چیزی تنظیم کنم؟
به زبان ساده لطفا توضیح بدید.

ممنون

t_tanhayam
20-02-2011, 19:12
سلام

چطور میتونم با ال ای دی c6960 کانالهای دیجیتالی داخلی بگیرم؟باید چه چیزی تنظیم کنم؟
به زبان ساده لطفا توضیح بدید.

ممنون

-اين تاپيك رو بخونيد :

kamyab11
20-02-2011, 19:22
آقا ابی سپاسگذارم اینترنت رو وصل کردم تنها سایتی که بدون مشکل باز میشد آب وهوا بود
خواهش میکنم تاپیک وپست هایی که مربوط به نحوه share کردن و.. است را معرفی کنید تا استفاده کنم
به هر حال از شما وسایت جالب وپر محتوایی که دارید متشکرم

t_tanhayam
20-02-2011, 19:32
آقا ابی سپاسگذارم اینترنت رو وصل کردم تنها سایتی که بدون مشکل باز میشد آب وهوا بود
خواهش میکنم تاپیک وپست هایی که مربوط به نحوه share کردن و.. است را معرفی کنید تا استفاده کنم
به هر حال از شما وسایت جالب وپر محتوایی که دارید متشکرم

-خوب خدا روشكر
-در مورد اين موارد هم فكر ميكنم مشابه باشه در همه مدل ها مي تونيد تاپيك هاي زير رو مطالعه كنيد:

mma238
20-02-2011, 21:27
سلام
من UA46C7770 خریدم
جزئیات فرمورش اینه
T-VALDAAC-1008.1
T-VAL7DEUS-2005
Option:0b06-0010-000c
Version:2010/07/05-001008
آیا فرمور جدید تری براش اومده ؟
آیا می شه internet@tv رو براش فعال کرد؟
آیا می شه فرمور آمریکا رو روش ریخت؟

t_tanhayam
20-02-2011, 22:12
سلام
من UA46C7770 خریدم
جزئیات فرمورش اینه
T-VALDAAC-1008.1
T-VAL7DEUS-2005
Option:0b06-0010-000c
Version:2010/07/05-001008
آیا فرمور جدید تری براش اومده ؟
آیا می شه internet@tv رو براش فعال کرد؟
آیا می شه فرمور آمریکا رو روش ریخت؟

-اخرين فريمور همون 5 اكتبر هست :

-در مورد INTERNET TV هم كمي پست ها رو مطالعه كنيد
-به هيچ وجه با فريمور هاي غير اسيايي (مالزيايي) اپديت نكنيد بزرگوار

mma238
20-02-2011, 23:20
-اخرين فريمور همون 5 اكتبر هست :

-در مورد INTERNET TV هم كمي پست ها رو مطالعه كنيد
-به هيچ وجه با فريمور هاي غير اسيايي (مالزيايي) اپديت نكنيد بزرگوار

ولی مال من 5 جولای هست
اشکالی نداره با این که شما لینک دادی آپدیتش کنم؟
زبان فارسی از بین نمی ره؟

t_tanhayam
21-02-2011, 00:21
ولی مال من 5 جولای هست
اشکالی نداره با این که شما لینک دادی آپدیتش کنم؟
زبان فارسی از بین نمی ره؟

-نه مشكلي پيش نمياد عزيز

shahin666
22-02-2011, 01:39
سلام
بلاخره امروز رفتیم C8000 46 رو گرفتیم که هدیه اش هم سینمای خانگی C755 بود که من با مدل HT-C6950 عوضش کردم
که دیگه آخرین مدل سینمای خانگی سامسونگ بود که با میزش برامون 4500 در اومد
کلا بابامون رو چلوندیدم پدرش رو در آوردیم :31:

نصابش هم شب اومد برامون نصب کرد ولی نصاب انقدر عجله داشت فقط خیلی سریع میخواست بپچیه بره چون چند جا دیگه هم باید میرفت
تازه مثلا نصابش هم سفارشی بود ولی من هر چی سوال میکردم بنده خدا :23: انگار هیچی نمیدونست
الان کیفیتش زیاد خوب نیست یعنی تصاویر شفاف نیست البته بهتره بگم تنظیم نیست
بعد --- اصلا فعال نیست سینمای خانگیش وصل نیست یعنی کلا تازه فردا یکی دیگه قراره بیاد این کارو رو بکنه

فقط یه سوال با TV و سینمای خانگیش دقیقا این دو تا قطعه بود

خوب این دوتا همون دانگلش هست دیگه ؟!!
یعنی یکی از اینا که روش سامسونگ زده و بزرگتره میخوره به TV و اون یکی کوچیکتر میخوره به کامپیوتر
و از این طریق میشه بین PC و TV ارتباط برقرار کرد

t_tanhayam
22-02-2011, 10:38
-اولا مبارك باشه عزيز
-بله دانگل واي فاي هست
-منظورتون اينه كه ----t فعال نيست ؟

kamyab11
22-02-2011, 10:46
سلام
بلاخره امروز رفتیم C8000 46 رو گرفتیم که هدیه اش هم سینمای خانگی C755 بود که من با مدل HT-C6950 عوضش کردم
که دیگه آخرین مدل سینمای خانگی سامسونگ بود که با میزش برامون 4500 در اومد
کلا بابامون رو چلوندیدم پدرش رو در آوردیم :31:

نصابش هم شب اومد برامون نصب کرد ولی نصاب انقدر عجله داشت فقط خیلی سریع میخواست بپچیه بره چون چند جا دیگه هم باید میرفت
تازه مثلا نصابش هم سفارشی بود ولی من هر چی سوال میکردم بنده خدا :23: انگار هیچی نمیدونست
الان کیفیتش زیاد خوب نیست یعنی تصاویر شفاف نیست البته بهتره بگم تنظیم نیست
بعد --- اصلا فعال نیست سینمای خانگیش وصل نیست یعنی کلا تازه فردا یکی دیگه قراره بیاد این کارو رو بکنه

فقط یه سوال با TV و سینمای خانگیش دقیقا این دو تا قطعه بود

خوب این دوتا همون دانگلش هست دیگه ؟!!
یعنی یکی از اینا که روش سامسونگ زده و بزرگتره میخوره به TV و اون یکی کوچیکتر میخوره به کامپیوتر
و از این طریق میشه بین PC و TV ارتباط برقرار کرد

با درود مبارك باشه:20:

يه سوال داشتم دانگل روي سينماي خانگي بود يا روي تلويزيون

shahin666
22-02-2011, 12:34
-اولا مبارك باشه عزيز
-بله دانگل واي فاي هست
-منظورتون اينه كه ----t فعال نيست ؟
سلامت باشید ابی جان
پس یعنی دیگه نیازی به خرید دانگل نیست و می تونم با وصل کردن دانگل ها به PC و TV با هم در ارتباط باشن
فقط ابی جان یارو نصابه به من گفت یه پورت Componet براش بگیردید
تو دفترچه اش هم نوشته
برای دستیابی به بهترین کیفیت تصویر ، اتصالی Componet از طریق اتصالی A/V توصیه شده است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط اینم بگم که پشت TV که جای پورت Copmonet هست یه فیش با سه تا خروچی خورده شده !!!

راستش من زیاد با این پورت آشنایی ندارم که مثلا چه فرقی این پورت با HDMI داره ؟
چه قابلیت های داره؟ و کلا اگر یه توضیح در این مورد بدید ممنون میشم

دیشب نصابش بعد از نصب TV رو که روشن کرد زبان تلویزیون فارسی بود بعد رفت تو قسمت منطقه که اونجا هم
آسیا / اروپا رو انتخاب کرد نتونست --- رو فعال کنه الان داریم از آنالوگ استفاده میکنیم
البته یادمه بحثی که تو این تاپیک در مورد --- شد این بود که باید در منوی مخفی وارد قسمت local بشیم اونجا ایران رو انتخاب کنیم ، این حرفا به یارو نصاب گفتم گفت شرمنده این کار من نیست:13: باید از طرف VIP سامسونگ بیان این کارو براتون انجام بدن
اولش گفتم خودم انجام بدم ولی چون منوی مخفی هست و تا حالا کار نکردم دیدم چند تا از بچه ها بعد از کار کردن با منوی مخفی برای TV مشکل ایجاد شده بی خیالش شدم

با درود مبارك باشه:20:

يه سوال داشتم دانگل روي سينماي خانگي بود يا روي تلويزيون

سلامت باشید دوست عزیز
دوست عزیز هر دوتا دانگل فقط با سینمای خانگیش ارائه میشه و روی تلویزیون نیست

t_tanhayam
22-02-2011, 12:53
سلامت باشید ابی جان
پس یعنی دیگه نیازی به خرید دانگل نیست و می تونم با وصل کردن دانگل ها به PC و TV با هم در ارتباط باشن
فقط ابی جان یارو نصابه به من گفت یه پورت Componet براش بگیردید
تو دفترچه اش هم نوشته
برای دستیابی به بهترین کیفیت تصویر ، اتصالی Componet از طریق اتصالی A/V توصیه شده است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط اینم بگم که پشت TV که جای پورت Copmonet هست یه فیش با سه تا خروچی خورده شده !!!

راستش من زیاد با این پورت آشنایی ندارم که مثلا چه فرقی این پورت با HDMI داره ؟
چه قابلیت های داره؟ و کلا اگر یه توضیح در این مورد بدید ممنون میشم

دیشب نصابش بعد از نصب TV رو که روشن کرد زبان تلویزیون فارسی بود بعد رفت تو قسمت منطقه که اونجا هم
آسیا / اروپا رو انتخاب کرد نتونست --- رو فعال کنه الان داریم از آنالوگ استفاده میکنیم
البته یادمه بحثی که تو این تاپیک در مورد --- شد این بود که باید در منوی مخفی وارد قسمت local بشیم اونجا ایران رو انتخاب کنیم ، این حرفا به یارو نصاب گفتم گفت شرمنده این کار من نیست:13: باید از طرف VIP سامسونگ بیان این کارو براتون انجام بدن
اولش گفتم خودم انجام بدم ولی چون منوی مخفی هست و تا حالا کار نکردم دیدم چند تا از بچه ها بعد از کار کردن با منوی مخفی برای TV مشکل ایجاد شده بی خیالش شدم

سلامت باشید دوست عزیز
دوست عزیز هر دوتا دانگل فقط با سینمای خانگیش ارائه میشه و روی تلویزیون نیست

-همينطوره نيازي به خريد دانگل ندارين
-اين دانگل ها هم اكثرا توي سينماي خونگي ها و بلوري پاير هاي 3d وجود دارند
-البته بايد رابط هاي دستگاه كامل باشه تا جاييكه من اطلاع دارم
-از اونجايي كه سري هاي c اسليم هستند فيش ها مستقيم به پنل نميخورند وبايد رابط هاشون باشند
-كامپوننت هم براي دستگاههايي استفاده ميشه كه خروجي hdmi ‌ندارند (تصوير خوب و بدون كمپرسي رو ميده )
-ولي پنل شما hdmi أاره وحتما از اون استفاده كنيد
-در مورد ----t هم خوب كاري نداره ولي چون با گارانتي هست و خدمات vip رايگان بايد ووظيفشون هست براتون راهو اندازي كنند

kamyab11
22-02-2011, 14:27
shahin666 عزیز سپاسگزارم

mahdi-001
22-02-2011, 15:00
سلام به همگی(یک سلام ویژه هم خدمت آقا ابی گل):11:
من یکی از این دانگل ها دارم که روی 3بعدی پلیرم بود
حالا برای ارسال تصویر باید 2تا از اینا داشته باشم؟ارزش داره برم یکی دیگه بخرم؟(آیا باید بخرم یا تلویزیون خودش این دستگاه رو به صورت داخلی داره؟)

t_tanhayam
22-02-2011, 15:44
سلام به همگی(یک سلام ویژه هم خدمت آقا ابی گل):11:
من یکی از این دانگل ها دارم که روی 3بعدی پلیرم بود
حالا برای ارسال تصویر باید 2تا از اینا داشته باشم؟ارزش داره برم یکی دیگه بخرم؟(آیا باید بخرم یا تلویزیون خودش این دستگاه رو به صورت داخلی داره؟)

-سلام مهدي جان كم پيدايين :10:
-اره روي bd-c6900 يكدونه هست
-hdtv ها ومدل هاي مورد نظر ما اين گزينه رو بصورت داخلي ندارند (هر چند در مدل هايي وجود داره)
-بايد pc ‌هم اين قابليت واي فاي رو داشته باشه
-منتها در مورد c6900 نميدونم كه پلير قابليتش رو داره يا نه (توي مشخصات ذكر ميشه)
-از نظر من نه ارزش نداره با وجود پلير خوبي كه اين سري ها دارند

shahin666
22-02-2011, 16:48
ابی جان من زنگ زدم به VIP سامسونگ با یارو حرف زدم میگه C8000 اصلا --- نداره و فعال نمیشه !!!!
در صورتی که همه بچه های که این مدل رو داشتن فعال کردن از طریق منوی مخفی
یارو انقدر مطمئن حرف میزد بهش گفتم یه سری از دوستان فعال کردن میگفت شما اسم و فامیلی دوستت تون رو بگید
و شماره اش رو به من بدید من باهاش حرف بزنم :18: یعنی اصلا قبول نمیکرد

یارو یه جوری حرف زد که کلا من گیج شدم حالا نمی دونم یارو دروغ میگه یا من احتمالا چشام مشکل داشت و می دیدیم
بچه ها میگفتن --- رو در C8000 فعال کردن

بعد بهش گفتم حتما اگر بگم اینترنتشم دوستان فعال کردن دیگه این رو هم به هیچ وجه باور نمی کنید
که گفت اینو باید با تهران هماهنگ کنید ما اصلا در این مورد نمی تونیم صحبت کنیم !!!

شرمنده من انقدر کامپیوترم شلوغ هست یادم رفته کجا ذخیره کردم دقیقا اون مطلی فعال کردن --- در C8000 رو
میشه لینک اون پست رو بدید
مرسی:11:

t_tanhayam
22-02-2011, 17:25
ابی جان من زنگ زدم به VIP سامسونگ با یارو حرف زدم میگه C8000 اصلا --- نداره و فعال نمیشه !!!!
در صورتی که همه بچه های که این مدل رو داشتن فعال کردن از طریق منوی مخفی
یارو انقدر مطمئن حرف میزد بهش گفتم یه سری از دوستان فعال کردن میگفت شما اسم و فامیلی دوستت تون رو بگید
و شماره اش رو به من بدید من باهاش حرف بزنم :18: یعنی اصلا قبول نمیکرد

یارو یه جوری حرف زد که کلا من گیج شدم حالا نمی دونم یارو دروغ میگه یا من احتمالا چشام مشکل داشت و می دیدیم
بچه ها میگفتن --- رو در C8000 فعال کردن

بعد بهش گفتم حتما اگر بگم اینترنتشم دوستان فعال کردن دیگه این رو هم به هیچ وجه باور نمی کنید
که گفت اینو باید با تهران هماهنگ کنید ما اصلا در این مورد نمی تونیم صحبت کنیم !!!

شرمنده من انقدر کامپیوترم شلوغ هست یادم رفته کجا ذخیره کردم دقیقا اون مطلی فعال کردن --- در C8000 رو
میشه لینک اون پست رو بدید
مرسی:11:

-شاهين جان احتمالا اشتباه متوجه شدند ----t نه ---
-حتما فكر كرندمنظور شما --- هست همون ر.س.س.ي.و.ر
-شما بايد ميگفتيد تيونر ديجيتال
-البته اصلا چيز خاصي نيست راحت ميتونيد خودتون فعال كنيد :

-راستي به صورت پيش فرض فعال نيست؟ قسمت سرچ ديجيتال نداره ؟(چون اكثر مدل هاي جديد فعال هست )

shahin666
22-02-2011, 17:41
-شاهين جان احتمالا اشتباه متوجه شدند ----t نه ---
-حتما فكر كرندمنظور شما --- هست همون ر.س.س.ي.و.ر
-شما بايد ميگفتيد تيونر ديجيتال
-البته اصلا چيز خاصي نيست راحت ميتونيد خودتون فعال كنيد :

راستي به صورت پيش فرض فعال نيست؟ قسمت سرچ ديجيتال نداره ؟(چون اكثر مدل هاي جديد فعال هست )

مرسی ابی جان
راستش من گفتم تیونر دیجیتال و دقیقا اونم متوجه شد منظورم از تیونر دیجتال هست
ولی یارو انقدر مطمئن میگفت نداره که من کاملا گیج شدم:13:

یعنی من باید این تغییرات رو انجام بدم
پس باید برم یه فلش هم بگیریم!!
نمیشه به جای فلش از هارد اکسترنالم استفاده بشه؟!!!
متاسفانه عکسا انگار پاک شده
اگر دوستانی که C8000 رو دارن یه عکس از نحو فعال کردن بذارن خیلی ممنون میشم

t_tanhayam
22-02-2011, 18:43
-چي بگم والا از سواد واگاهي ....
-در مورد تيونر ديجيتال هم بدون فلش هم كارتون راه ميوفته (به نظرم با زدن كليد clone to usb منوها فعال ميشه و نيازي به فلش نيست)
-براي فعال كردن هم احتياجي به عكس نيست
-دقيقا همين مسير رو انجام بده و تمام

t_tanhayam
22-02-2011, 19:06
شاهين جان توي پست عكس قرار دادم براي دوستان :

shahin666
22-02-2011, 20:52
شاهين جان توي پست عكس قرار دادم براي دوستان :

مرسی ابی جان خیلی گلــــــــــــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرمنده ابی جان میدونم خیلی اذییتت کردم:43: فقط من یه بار مراحل رو میگم بهتون ببینید درست میگم

اول این که این کد mute > 1 > 1 > 9 > OK باید وقتی تلویزیون روشن هست وارد بشه !!

بعد این که وقتی وارد منوی مخفی شدیم
مرحله اول رو انجام می دیم

بعد مرحله 3 Hotel Mode رو که روشن کردیم TV رو خاموش می کنیم بعد دوباره باید TV رو روشن کنیم؟!!
(چون تو مرحله 4 نگفته که TV رو ، دوباره روشن کنیم )

و بعد هم به مسیر زیر می ریم

Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB

(خوب اینجا یعنی اطلاعاتی رو روی فلش ذخیره میکنه خوب حالا وقتی فلشی در کار نباشه پیغام خطای چیزی
که نمیده و فقط رفتن به این مسیر باعث فعال شدن Hotel Mode میشه ؟!)

سوال اصلیم اینجاست

که حالا که Hotel Mode فعال شده باید تغییراتی رو هم بدیم !!!

یعنی این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ED _Iran باید باشه
(البته نمی دونم پیش فرض چی بوده ولی به ED_iran باید تغییر بدیم)

کاری با تغییر دادن Model نداریم!!

و بعد از این کار دوباره

و انجام این کار هم باعث غیر فعال شدن Hotel Mode میشه

و بعد هم تلویزیون رو خاموش میکنیم و دوباره روشن میکنیم و تمام:19:

بازم ممنون:11:

qazplm
22-02-2011, 21:14
سری جدید c8000 هم دیگه تیونر دیجیتال نداره پس احتمال داره مال شما هم شامل همونا باشه ولی خوب باز ارزش داره اینترنت تیوی و فعال کنی

t_tanhayam
22-02-2011, 21:32
سوال اصلیم اینجاست

که حالا که Hotel Mode فعال شده باید تغییراتی رو هم بدیم !!!

یعنی این قسمت رو ED _Iran باید باشه
(البته نمی دونم پیش فرض چی بوده ولی به ED_iran باید تغییر بدیم)

کاری با تغییر دادن Model نداریم!!

و بعد از این کار دوباره

و انجام این کار هم باعث غیر فعال شدن Hotel Mode میشه

و بعد هم تلویزیون رو خاموش میکنیم و دوباره روشن میکنیم و تمام

بازم ممنون

-بله local set رو وري ed-iran بگزارين تا تيونر ديجيتال اضافه بشه به منوي سرچ شبكه ها
-مدل رو بهيچ وجه دستكاري نكنيد
-براي غير فعال كردن hotel mode ميرين روي گزينه مربوطه و off ميكنيد نيازي به clone to usb ندارين
-اين گزينه براي زماني هست كه شما تنظيماتتون رو بهم زدين
-مثلا دوستاني كه اشتباهاتي كردند در منوي مخفي وتصوير وموارد ديگه بهم ريخته اگر اين كار رو كرده باشند روي فلش ميتونند با همين فايل به set up اوليه برگردند

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

سری جدید c8000 هم دیگه تیونر دیجیتال نداره پس احتمال داره مال شما هم شامل همونا باشه ولی خوب باز ارزش داره اینترنت تیوی و فعال کنی

-مطمئن هستين عزيز ؟

qazplm
22-02-2011, 21:41
-بله local set رو وري ed-iran بگزارين تا تيونر ديجيتال اضافه بشه به منوي سرچ شبكه ها
-مدل رو بهيچ وجه دستكاري نكنيد
-براي غير فعال كردن hotel mode ميرين روي گزينه مربوطه و off ميكنيد نيازي به clone to usb ندارين
-اين گزينه براي زماني هست كه شما تنظيماتتون رو بهم زدين
-مثلا دوستاني كه اشتباهاتي كردند در منوي مخفي وتصوير وموارد ديگه بهم ريخته اگر اين كار رو كرده باشند روي فلش ميتونند با همين فايل به set up اوليه برگردند

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

-مطمئن هستين عزيز ؟
بله هفته پیش یکی از اشناها گرفت ولی نتونستم فعال کنم الیته از این دستگاه های --- t ها داشت از قبل خوشبختانه

t_tanhayam
22-02-2011, 21:52
بله هفته پیش یکی از اشناها گرفت ولی نتونستم فعال کنم الیته از این دستگاه های --- t ها داشت از قبل خوشبختانه

-اگر اين طور هست كه واقعا باعث تاسف هست
- چون داشتن ----t داخل Hdtv ‌مزيت بزرگي هست از نظر من (نياز به كابل كشي و دو كنترله كار كردن و كيفيت پايين تر و....)

shahin666
22-02-2011, 22:41
ابی جان ممنون بابت راهنمایی خوب و کاملتون :11:

:41:
چه ضد حالی شد پس
آخه چرا باید تیونر رو غیر فعال کنن و الان تو مدل های جدیدتر کاملا بدون تیونر ارئه بدن
مگه چه مشکلی پیش میاد نمی دونم واقعا چی باید گفت

qazplm
22-02-2011, 22:54

چه ضد حالی شد پس
آخه چرا باید تیونر رو غیر فعال کنن و الان تو مدل های جدیدتر کاملا بدون تیونر ارئه بدن
باید بسازیم دیگه 400 هزار تومن پول یه بلوری پلیر 300 دلاری دادم حتی از منو هم اینترنت تیوی رو کامل برداشتن بعد تو تبلیغاتش هم زدن داره

t_tanhayam
22-02-2011, 22:55

چه ضد حالی شد پس

-والا من كه دليلي نميبينم
-اميدوارم مورد ديگه اي باشه و راه ديگري داشته باشه نه اينكه حذف شده باشه
-شاهين جان چيكار كردي شما؟فعال شد؟

mahdi-001
22-02-2011, 23:44
-سلام مهدي جان كم پيدايين :10:
-اره روي bd-c6900 يكدونه هست
-hdtv ها ومدل هاي مورد نظر ما اين گزينه رو بصورت داخلي ندارند (هر چند در مدل هايي وجود داره)
-بايد pc ‌هم اين قابليت واي فاي رو داشته باشه
-منتها در مورد c6900 نميدونم كه پلير قابليتش رو داره يا نه (توي مشخصات ذكر ميشه)
-از نظر من نه ارزش نداره با وجود پلير خوبي كه اين سري ها دارند
سلام ابی جان خوبی؟علتش که کم میام رو خودت بهتر میدونی از وقتی که c7000رو سوزوندم دیگه حتی دنبال آپدیتش هم نمیرم چه برسه به این کارا(اینترنت و وای فای و..:41:.)
بله پلیر این قابلیت رو داره ولی یک دونه بیشتر وای فای نداره!اشکالی نداره من که استفاده ای ازش ندارم تا وقتی که یه گوشی سامسونگ بگیرم که از آل شیر پشتیبانی کنه:8:

t_tanhayam
23-02-2011, 00:03
سلام ابی جان خوبی؟علتش که کم میام رو خودت بهتر میدونی از وقتی که c7000رو سوزوندم دیگه حتی دنبال آپدیتش هم نمیرم چه برسه به این کارا(اینترنت و وای فای و..:41:.)
بله پلیر این قابلیت رو داره ولی یک دونه بیشتر وای فای نداره!اشکالی نداره من که استفاده ای ازش ندارم تا وقتی که یه گوشی سامسونگ بگیرم که از آل شیر پشتیبانی کنه:8:

-مرسي مهدي جان خوبيم خدا روشكر
-هنوز C7000 رو درستش نكردي؟
-ببر رديفش كن حيفه :41:

mahdi-001
23-02-2011, 00:08
-مرسي مهدي جان خوبيم خدا روشكر
-هنوز C7000 رو درستش نكردي؟
-ببر رديفش كن حيفه :41:
بله 10روز بعدش درستش کردم چون گارانتی داشت برام مجانی هم در اومد:10:

t_tanhayam
23-02-2011, 00:14
بله 10روز بعدش درستش کردم چون گارانتی داشت برام مجانی هم در اومد:10:

-خدا رو شكر چه عجب خيري رسيد از گارانتي بالاخره :46:
-اميدوارم گوشي مورد نظرت رو با سيستم مورد نظر تهيه كني ولذتش رو ببري

shahin666
23-02-2011, 01:19
-والا من كه دليلي نميبينم
-اميدوارم مورد ديگه اي باشه و راه ديگري داشته باشه نه اينكه حذف شده باشه
-شاهين جان چيكار كردي شما؟فعال شد؟

والا من اومدم تست کنم این روش رو اولش که خانواده داشتن این جومونگ باده ، امپراطوره آهنه چیه :31: اون
رو داشتن می دیدن دیگه اجازه ندادن (بدبختی اینه دیگه کسی اصلا سمت تلویزیون قبلی هم نمیره):happy:
بعدشم که اومدیم انجام بدیدم فوتبال شروع شد بدش گفتم یه لحظه بذارید من یه تست کنم
ریختن روم که بذار یه روز بگذره بعد بزن این تلویزیون رو خرابش کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این حرفا

حالا فردا یارو هم میخواد از طرف VIP بیاد گفتم بذارم همون فردا اگه یارو گفت نمیشه از این حرفا جلوی خودش همین روش رو انجام بدم
حالا امیدوارم این تیونر کامل حذف نشده باشه چون من حتی 1% هم باکس فکر نکرده بودم :41:

t_tanhayam
23-02-2011, 10:15
حالا فردا یارو هم میخواد از طرف VIP بیاد گفتم بذارم همون فردا اگه یارو گفت نمیشه از این حرفا جلوی خودش همین روش رو انجام بدم
حالا امیدوارم این تیونر کامل حذف نشده باشه چون من حتی 1% هم باکس فکر نکرده بودم

-اميدوارم اينطور نباشه :46:

rouhallah
23-02-2011, 16:51
به نام خدا
سلام دوستان
تلویزیون ال ای دی سامسونگ 46 اینچ که سه بعدی نباشه ولی تیونر دیجیتال داشته باشه رو بهم معرفی کنید مدلش و...

SonyEricsson
23-02-2011, 17:11
به نام خدا
سلام دوستان
تلویزیون ال ای دی سامسونگ 46 اینچ که سه بعدی نباشه ولی تیونر دیجیتال داشته باشه رو بهم معرفی کنید مدلش و...

سری 6 6260 یا 6960

hamed987
23-02-2011, 18:34
ببخشید 6960 wifi داخلی داره؟؟ من موبایلی دارم که dlna داره می خواستم بدونم روی این جواب میده؟؟

qazplm
23-02-2011, 20:54
ببخشید 6960 wifi داخلی داره؟؟ من موبایلی دارم که dlna داره می خواستم بدونم روی این جواب میده؟؟
وایرلس داخلی نداره باید دانگلش رو جدا بگیرید که گرون هم هست 70 به بالا چون هر وایرلس اداپتوری بهش نمیخوره در اینصورت میتونید از ویژگی dlna استفاده کنید

SonyEricsson
24-02-2011, 19:56
کسی اطلاعاتی از سامسونگ سری 6 در مورد کیفیت تصویر داره؟ روی تصاویر اس دی چگونه عمل میکنه؟ آیا نیازی هست به آپگرید فریمور و آیا در تنظیمات رنگ هم تاثیری داره؟؟

t_tanhayam
24-02-2011, 20:36
کسی اطلاعاتی از سامسونگ سری 6 در مورد کیفیت تصویر داره؟ روی تصاویر اس دی چگونه عمل میکنه؟ آیا نیازی هست به آپگرید فریمور و آیا در تنظیمات رنگ هم تاثیری داره؟؟

-نيازي به اپديت فريمور نداره و فعلا همون ورژن 1013 اخرين فريموري هست كه اومده براش

-سري 6 ‌يكي از بهترين پنل ها در upscaling هست بدون شك

rouhallah
25-02-2011, 00:06
به نام خدا
سلام
ما ال ای دی 6260 خریدیم که نصابش گفت نمیتونه ضبط کنه
به نظر شما ممکنه با آپدیت کردنش این قابلیت بهش اضافه بشه
بهم گفت تلویزیون‌های مدل‌های قدیمی تر میتونستن اما این مدل جدید تر ها نمیتونن:41:

a_z_h
25-02-2011, 00:13
سلام دوستان خسته نباشید من در منو مخفی تنظیمات رو کمی دستکاری کردم
قسمت بالای کنترل کلا از کار افتاده البته موقع دستکاری و خارج شدن هتل مد را
خاموش کردم دیکه نمی تونم هتل مد را ON کنم چون قسمت اعداد از کار افتاده
البته وارد منو مخفی میشم چند بارم ریست فکتوری کردم ولی نشد از یک کنترل
دیکه البته مدل LCD استفاده کردم اما نشد راستی از روی خود پنل TV دکمه ها
کار میکنند فقط کنترل از کار افتاده کسی از دوستان راهلی بلدهاین مشکل رو
داشتید لطفا راهنمای کنید.

t_tanhayam
25-02-2011, 00:36
به نام خدا
سلام
ما ال ای دی 6260 خریدیم که نصابش گفت نمیتونه ضبط کنه
به نظر شما ممکنه با آپدیت کردنش این قابلیت بهش اضافه بشه
بهم گفت تلویزیون‌های مدل‌های قدیمی تر میتونستن اما این مدل جدید تر ها نمیتونن:41:

-بهيچ وجه عزيز c6200 قابليت pvr نداره
-منظورشون كدوم مدل هست؟
-خدا هر چي فروشنده هست رو هدايت كنه

pan_1356
25-02-2011, 13:10
ازدوستان تا حالا کسی فرمت m2ts رو امتحان کرده یا نه چون میخواستم سری 6900 بگیرم برام مهمه که این فرمت رو پخش کنه چون کلی کلیپ با کیفیت دانلود کرده ام

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

ایا مدل 6900 pvr داره با تشکر

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

t_tanhayam
25-02-2011, 13:46
ازدوستان تا حالا کسی فرمت m2ts رو امتحان کرده یا نه چون میخواستم سری 6900 بگیرم برام مهمه که این فرمت رو پخش کنه چون کلی کلیپ با کیفیت دانلود کرده ام

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

-من امتحان نكردم (البته فكر ميكنم يكي از دوستان امتحان كردند ميتونيد تغيير پسوند بدين به avi يا..)

=C6900 اين قابليت رو نداره عزيز

rouhallah
25-02-2011, 17:57
-بهيچ وجه عزيز c6200 قابليت pvr نداره
-منظورشون كدوم مدل هست؟
-خدا هر چي فروشنده هست رو هدايت كنه

به نام خدا
سلام
ممنونم از راهنماییتون
اما عیبی نداره با اون دستگاه ایکس ویژن که داریم ضبط می کنم. باورم نمیشه که این مدل 6260 میتونه فرمت trp رو پخش کنه
الان راحت میتونم هم با این تلویزیون بدون نیاز به اون مبدل ایکس ویژن این فرمت رو ببینم