PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

t_tanhayam
31-03-2011, 14:14
با سلام
مشکل من حل شد . از راهنمائیتان متشکرم .البته من نتوانستم وارد هتل مد شوم ضمنا" local set درست تنظیم شده بود من تیونرو عوض کردم درست شد وهمه شبکه ها را گرفت بجز شبکه استان خودمان یعنی اصفهان را.:11::11::11:

خوب خدا رو شكر
-براي hotel mode هم كافيه كليد هاي گفته شده رو در حالتي كه Hdtv ‌تون روشن هست بزنيد

sonyfarassoo
01-04-2011, 13:59
سلام من یه ال جی مدل LG LED 5300 خریدم زیرنویس فیلم هارو نشون نمیده و میرم منو و اونجا هم زبان زیر نویس غیر فعال هستش در حالی که همون فیلم رو روی مدل LED 4500 امتحان میکنم زیرنویس رو میاره می خواستم اگه میشه یاه کمکی واسم بکنین یا اصلا چطور میشه اونو آپدیت کنم راستی خیلی سایت باحالی دارین امید وارم همیشه پایدار باشین

t_tanhayam
01-04-2011, 14:08
سلام من یه ال جی مدل LG LED 5300 خریدم زیرنویس فیلم هارو نشون نمیده و میرم منو و اونجا هم زبان زیر نویس غیر فعال هستش در حالی که همون فیلم رو روی مدل LED 4500 امتحان میکنم زیرنویس رو میاره می خواستم اگه میشه یاه کمکی واسم بکنین یا اصلا چطور میشه اونو آپدیت کنم راستی خیلی سایت باحالی دارین امید وارم همیشه پایدار باشین

-عزيز بايد اينجا مطرح كنيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mojtaba2321
01-04-2011, 21:54
دوستانی که روی 6960 تیونر دیجیتال رو فعال کردن و همزمان شبکه های ایران رو روی بدر هم دارن (کیفیت شبکه ها از اینتلست 902 کمی بهتر شده روی بدر) لطفا بگن که کیفیت صدا و تصویر در کدومش بهتره؟

kamyab11
01-04-2011, 23:14
دوست عزيز كيفيت در م ا ه و ا ر ه بهتره در ديجيتال رزولوشن576 است در صورتيكه در م ا ه و ا ر ه 720 با خروجي كامپوننت

kisiya
02-04-2011, 15:55
دوستان سلام با خوندن مطالب قبلی چند سوال راجع به led برام پیش اومد مخصوصا سری 6 اولا دوستان خیلی میگفتند درخشش نسبت به ال سی دی وزاویه دیدش کمتر از ال سی دی هست میخواستم ببینم درسته؟ سوال دوم میگن خیلی زود داغ میکنه؟ سوال سوم عجیبه در سری 6 فقط یک کامپوننت داره ویک av منتظر جوابم شما هستم

t_tanhayam
02-04-2011, 16:07
دوستان سلام با خوندن مطالب قبلی چند سوال راجع به led برام پیش اومد مخصوصا سری 6 اولا دوستان خیلی میگفتند درخشش نسبت به ال سی دی وزاویه دیدش کمتر از ال سی دی هست میخواستم ببینم درسته؟ سوال دوم میگن خیلی زود داغ میکنه؟ سوال سوم عجیبه در سری 6 فقط یک کامپوننت داره ویک av منتظر جوابم شما هستم

-در مورد برايتنس و درخشندگي بيشتر هست در مورد زاويه ديد تفاوت فاحشي نميكنه ولي خوب ادنكي توي ال سي دي سري 6 به نظرم بهتر هست
-داغ كردن هم شايد بخاطر اسليم شدنش ميكن ولي من مشكلي ندارم باهاش
-در مورد ورودي ها دگه الان همه hdmi هست و بقيه در حال فراموشي

aryanboosh
02-04-2011, 23:17
آیا ال ای دی های سری 7 توانایی گیرنده های دیجیتال در تهران را دارا می باشند ؟ درصوت دارا بودن روش فعال نمودن آن را توضیح دهید ؟ با تشکر

hamed987
03-04-2011, 09:32
من یه مشکل با 6960 دارم مگه این تی وی 100 هرتز نیست ولی وقتی سینما خانگی رو وصل میکنم مینویسه 50 هرتز. مشکل از کجاست؟

aftab_azad20
03-04-2011, 13:07
در مورد داغ شدن پشت پنل،اینو بگم که من ساعتها tv رو روشن گذاشتم،خدا رو شکر اصلا گرمایی که بعضی دوستان ذکر میکنند رو حس نکردم:santa:

t_tanhayam
03-04-2011, 14:09
آیا ال ای دی های سری 7 توانایی گیرنده های دیجیتال در تهران را دارا می باشند ؟ درصوت دارا بودن روش فعال نمودن آن را توضیح دهید ؟ با تشکر

-فكر ميكنم بارها در همين تاپيك عنوان شده عزيز سري 7 قابليت ----t رو نداره

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

من یه مشکل با 6960 دارم مگه این تی وی 100 هرتز نیست ولی وقتی سینما خانگی رو وصل میکنم مینویسه 50 هرتز. مشکل از کجاست؟

دوست عزيز اون اطلاعات هرتز مربوط به سورس ميشه و ارتباطي به رفرش ريت پنل نداره

oqazviny
04-04-2011, 08:45
سلام دوستان
من چند روز پیش یک ال ای دی سری 5 - 40 از بانه گرفتم فیلم با پسوند mp4 رو نشون میده ولی صدا نداره وقتی شاسی جهت بالا کنترل رو میزنی تا بره ترک بعدی اخر فیلم صدا وصل میشه .کسی با این مشگل برخورده آیا با ارتقاه نرم افزاری مشکل حل میشه .
البته بعضی از mp4 را بدون مشگل پخش میکنه
همین فیلمها را با c7000 3d دیدم بدون مشگل پخش میکنه ممنون

t_tanhayam
04-04-2011, 09:46
سلام دوستان
من چند روز پیش یک ال ای دی سری 5 - 40 از بانه گرفتم فیلم با پسوند mp4 رو نشون میده ولی صدا نداره وقتی شاسی جهت بالا کنترل رو میزنی تا بره ترک بعدی اخر فیلم صدا وصل میشه .کسی با این مشگل برخورده آیا با ارتقاه نرم افزاری مشکل حل میشه .
البته بعضی از mp4 را بدون مشگل پخش میکنه
همین فیلمها را با c7000 3d دیدم بدون مشگل پخش میکنه ممنون

-ممكن با فريمور حل بشه عزيز

ar-a-s-h
04-04-2011, 19:57
سلام .
بنده بیشتر پوستاتون رو خوندم.حالا از عزیزان به ویژهt_tanhayam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواهش می کنم به چند سوال پاسخبدن:
1.من یک تلویزیون ua6200urxzn دارم می خوام بدونم اگه یکی از اون بلوری پلیر های رویایی سامسونگ تهیه کنم و به این تلویزیون با hdmi 1.4 وصل کنم می تونم فیلم سه بعدی ببینم.
2.من این تلویزیون رو از جنوب تهیه کردم و گارانتی سام نیست می تونم به یه طریقی منو ها وتلتکست اون رو فارسی کنم.
3.ببخشید تلویزون من امکان فعال کردن internet tv رو داره اگه داره تضیح بدین
4.تو یه پست از شما دیدم تو این مدل شما ----t رو فعال کردین اگه میشه روش اونو به من توضیح دهید
باتشکر

t_tanhayam
04-04-2011, 22:58
سلام .
بنده بیشتر پوستاتون رو خوندم.حالا از عزیزان به ویژهt_tanhayam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خواهش می کنم به چند سوال پاسخبدن:
1.من یک تلویزیون ua6200urxzn دارم می خوام بدونم اگه یکی از اون بلوری پلیر های رویایی سامسونگ تهیه کنم و به این تلویزیون با hdmi 1.4 وصل کنم می تونم فیلم سه بعدی ببینم.
2.من این تلویزیون رو از جنوب تهیه کردم و گارانتی سام نیست می تونم به یه طریقی منو ها وتلتکست اون رو فارسی کنم.
3.ببخشید تلویزون من امکان فعال کردن internet tv رو داره اگه داره تضیح بدین
4.تو یه پست از شما دیدم تو این مدل شما ----t رو فعال کردین اگه میشه روش اونو به من توضیح دهید
باتشکر

مدل شما c6200 هست قابليت 3d رو نداره
اره با همون كار هايي كه در تاپيك منوي مخفي توضيح داده شده ميتونيد اين كار روانجام بدين
نه c6200 اينترنت تي وي نداره
اره دقيقا مشابه همون پست اخر تون كه سوال پرسيدين منوهاي مخفي C6200 كاملا مشابه بقيه سري هاست

ghoghnous55
05-04-2011, 10:54
سلام دوستان. توی دفترچه راهنمای 40C6900 نوشته که نباید یک تصویر ثابت برای مدت طولانی روی صفحه بمونه. حالا سوالات من اینه:
1- آیا آرم شبکه های تلویزیونی که ثابت هستن باعث نقطه سوز شدن پیکسل های اون قسمت نمی شون؟
2- اگه قسمتی از ÷نل دچار نقطه سوز شدن بشه شامل گارانتی می شه؟ راهی برای اصلاح اون قسمت هست؟

از راهنماییتون متشکرم.

t_tanhayam
05-04-2011, 11:15
سلام دوستان. توی دفترچه راهنمای 40C6900 نوشته که نباید یک تصویر ثابت برای مدت طولانی روی صفحه بمونه. حالا سوالات من اینه:
1- آیا آرم شبکه های تلویزیونی که ثابت هستن باعث نقطه سوز شدن پیکسل های اون قسمت نمی شون؟
2- اگه قسمتی از ÷نل دچار نقطه سوز شدن بشه شامل گارانتی می شه؟ راهی برای اصلاح اون قسمت هست؟

از راهنماییتون متشکرم.

-در مورد اين قضيه كه به Image Sticking معروف هست قبلا صحبت هايي شده در تاپيك زير :

من مجددا replay ميكنم:

Image Sticking يكي از خصوصيات ذاتي lcd ها هست بخاطر پولاريزاسيون كريستالهاي مايع وقتي تصويري به مدت زياد ثابت بمونه
كه باعث ميشه پولاريزاسيون يا تضاد قطب ها رو بصورت اضافي ومضر بالا ببره و كريستال هاي مايع رو پولاريزه تر ميكنه
و نميزاره ماهيت اپتيكال كريستالها از حالت فول به حالت نرمال و رلكس خودشون بر گرده
در واقع retained pixel charge كريستالها رو به بالا وپايين سلول كريستال مايع انتقال ميده و يا به حاشيه ها ي سلول هدايت ميكنه وبا توجه به حهت قطبيتي كه ايجاد ميكنه توي صفحه باعث ايحاد رنگ هاي متفاوتي در اون نواحي صفحه ميشه

-3 تا مسير معمولي ونرمال داره يكيش همونطور كه علي جان گفتند

1- يك صفحه سفيد رو براي چندين ساعت بگزارين كه باعث ايجاد حرارت ميشه تا نزديك 40 درجه سانتيگراد وحدود 100 درجه فارنهايت و ايجاد جريان معكوس تا image retention برطرف بشه
2-استفاده از يك اسكرين سيور تيره خاكستري به جاي صفحه سفيد
3-خوب راه ديگه خاموش كردن hdtv براي مدت طولاني تري هست

=البته همه اينها ممكنه مشكلتون رو بر طرف كنه و قطعي نيست

-موارد خيلي نادري هست وجاي نگراني نيست
-در مورد گارانتي هم فكر نميكنم جواب گو باشند

persian_m
05-04-2011, 11:21
ابی جان این تبلیغات بیلبوردی که تو سطح شهر سامی تبلیغ میکنه که تصاویر دو بعدی را سه بعدی ببینید تو چه مدلهایی موجوده؟

t_tanhayam
05-04-2011, 11:43
ابی جان این تبلیغات بیلبوردی که تو سطح شهر سامی تبلیغ میکنه که تصاویر دو بعدی را سه بعدی ببینید تو چه مدلهایی موجوده؟

-مهدي جان همه سري هاي 3d سامي قابليت 2d convert 3d رو دارند

omidfarzad
05-04-2011, 13:41
سلام و تبریک سال نو
من فیلمهای dvd زریرنویس دار فارسی را روی هارد 500 اکسترنال2.5 کپی می کنم
چطوری می توانم این فرمت رو از روی پورت usb بصورت پیوسته و زیر نویس دار پخش کنم چونکه نمیتوانم وارد منوهای dvd شومبا

mehdy55
05-04-2011, 13:45
-مهدي جان همه سري هاي 3d سامي قابليت 2d convert 3d رو دارند

ولي به نظر من خيلي روي اين قابليت حساب نكنيد ضمن اينكه ما هنوز سورس HD به اندازه كافي براي بهره بردن از كيفيت واقعي تلويزيونهامون نداريم حال اين قابليتهاي سه بعدي ديگه جاي خود. فكر مي كنم انتخابمون از بين غيرسه بعدي ها باشه بهتره چون آمار خرابي سه بعدي ها واقعا نگران كننده است.:13:

t_tanhayam
05-04-2011, 16:42
ولي به نظر من خيلي روي اين قابليت حساب نكنيد ضمن اينكه ما هنوز سورس HD به اندازه كافي براي بهره بردن از كيفيت واقعي تلويزيونهامون نداريم حال اين قابليتهاي سه بعدي ديگه جاي خود. فكر مي كنم انتخابمون از بين غيرسه بعدي ها باشه بهتره چون آمار خرابي سه بعدي ها واقعا نگران كننده است.:13:

-در مورد 2d convert 3d يك قابليت سر گرم كنند ست نه عمق ميدان و نه انطباق لازم در 3 بعدي ها رو داره
البته در محصولات 3d پاني هم اين قابليت اضافه شده

ar-a-s-h
05-04-2011, 19:43
مدل شما c6200 هست قابليت 3d رو نداره
اره با همون كار هايي كه در تاپيك منوي مخفي توضيح داده شده ميتونيد اين كار روانجام بدين
نه c6200 اينترنت تي وي نداره
اره دقيقا مشابه همون پست اخر تون كه سوال پرسيدين منوهاي مخفي C6200 كاملا مشابه بقيه سري هاست

با تشکر از شما و راهنمایی های تون اما منظورم از سوال اول اینکه نمیشه با بلوری پلیر های سه بعدی و کابل HDMI نمیشه این قابلیت رو بوجود آورد :20:
برای سوال دوم میشه آدرس تاپیک رو بدین
برای فعال کردن ----t باید از منوی مخفی عبور کنم خطری نداره اگه میشه توضیح بدین

من بلد نبودم تشکر کنم ولی با سپاس فرائان از شما:11:

avkmusic
05-04-2011, 21:17
man ye led 40 6900 daram ama harkari mikonam vase all share na laptob led ro shenasaei mikone na led laptobo hata laptob haye dg ham chek kardam, benazareton chesh ? ravesge khasi dare?

t_tanhayam
05-04-2011, 21:48
man ye led 40 6900 daram ama harkari mikonam vase all share na laptob led ro shenasaei mikone na led laptobo hata laptob haye dg ham chek kardam, benazareton chesh ? ravesge khasi dare?

-شما دانگل واي فاي دارين براي C6900 ?

avkmusic
06-04-2011, 10:23
نه ندارم دانگل از كجا بايد بگيرم ؟ يكي چقدر؟ راستي من مي خوام با فلش آپديت كنم باز نميشه هر توري ريختم رو فلش .. ارور ميده ميگه برنامه پيدا نشد !!!!! :41:

t_tanhayam
06-04-2011, 10:28
نه ندارم دانگل از كجا بايد بگيرم ؟ يكي چقدر؟ راستي من مي خوام با فلش آپديت كنم باز نميشه هر توري ريختم رو فلش .. ارور ميده ميگه برنامه پيدا نشد !!!!! :41:

-از نمايندگي هاي فروش بايد سوال كنيد
قيمت حدودي 50-100 بايد باشه
در مورد اپديت هم بايد فايلي كه گرفتين رو اكستراكت كنيد توي فلش وبعد بزنيد به tv تون

avkmusic
07-04-2011, 12:00
اينكارو كردم ولي نشد

t_tanhayam
07-04-2011, 12:04
اينكارو كردم ولي نشد

-دو حالت داره
-يكي اينكه فايل مربوط به مدل شما نباشه(مدل دقيق رو بگين من براتون فايلش رو بگزارم)
-دوم اينكه اخرين ورژن فريمور رو ي hdtv تون باشه واپديتي صورت نگيره

t_tanhayam
07-04-2011, 12:17
با تشکر از شما و راهنمایی های تون اما منظورم از سوال اول اینکه نمیشه با بلوری پلیر های سه بعدی و کابل HDMI نمیشه این قابلیت رو بوجود آورد :20:
برای سوال دوم میشه آدرس تاپیک رو بدین
برای فعال کردن ----t باید از منوی مخفی عبور کنم خطری نداره اگه میشه توضیح بدین

من بلد نبودم تشکر کنم ولی با سپاس فرائان از شما:11:

-نه عزيز نميشه اين قابليت رو اضافه كرد (اگر درست متوجه منظورتون شده باشم)
-خدمت شما :

-شما دقيقا مشابه همين تاپيك اقدام كنيد هيچ مشكلي پيش نمياد

tandis1
07-04-2011, 19:23
hichi aslan nadare va joda ast.

t_tanhayam
08-04-2011, 09:59

موضوع چيه؟:46:

mhjkk
09-04-2011, 13:35
سلام ، ميخواستم بدونم 6960 همه انواع هارداكسترنال رو بدون محدوديت ديتكت ميكنه ؟
مثلا در شناختن هارد 1 ترابايتي مشكلي نداره ؟

najari998
09-04-2011, 13:58
-در مورد اتصال به شبكه كلي بحث در تاپيك هاي سامسونگ بوده
-در مورد اينكه منو تغيير پيدا كرده به 55 احتمال داره شما اينچ مربوط به خودتون رو يعني 46 رو دانلود نكردين
-اره امكانش هست

با سلام
اگر بتونی در منوی مخفی (کانتری) آن را از (میدل ایست ) مثلا به یو اس آ تغییر دهی میشود.

aftab_azad20
09-04-2011, 19:02
خدا به این سام سرویس محتاجتون نکنه الان نزدیک به 20روزه دارم واسه این تخفیف 50درصدی سینما دوندگی میکنم،هر کی یه چیزی میگه،تا حالا 10بار خواستم قیدشو بزنم،ولی دلم راضی نمیشه 1ریال بره تو شکم این ...:4::4:

t_tanhayam
09-04-2011, 20:54
سلام ، ميخواستم بدونم 6960 همه انواع هارداكسترنال رو بدون محدوديت ديتكت ميكنه ؟
مثلا در شناختن هارد 1 ترابايتي مشكلي نداره ؟

-من يك ترا بايت رو چك كردم موردي نداره

mana341
10-04-2011, 10:47

-اخوی داری تخلف از قوانین سایت و تاپیک میکنی.موقع عضو شدن اون چکمارکی که زیر قوانین زدی درحکم امضای شماست و یکی از مفاد این بود که حق ندارین و نباید فینگلیش بنویسین خواهش میکنم رعایت بفرمایین
:exclamati

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

-من يك ترا بايت رو چك كردم موردي نداره

با سلام خدمت ابی عزیز
اول از همه سال نو رو خدمت شما و خانواده محترم تبریک عرض میکنم و آرزوی شادی و موفقیت براتون دارم
چند وقتی نتونستم باشم دلم حسابی تنگ شده بود خدارو شکر سرم کمی خلوت تر شده و هراز چندی دوباره مثل سابق مزاحم میشم
موفق باشین:11:

farhoudr
10-04-2011, 11:38
دوستان سئوالي داشتم در مورد ال-اي-دي هاي 40 اينچ سامسونگ .كدام مدل از اين ال-اي-دي ها قادر به دريافت كانالهاي ديجيتال هستند؟ من از فروشنده پرسيدم گفت سري 6 ولي در مشخصات كه ميخونم سري 6 DVBtv نداره.ميشه راهنمايي كنيد .

persian_m
10-04-2011, 12:44
دوستان سئوالي داشتم در مورد ال-اي-دي هاي 40 اينچ سامسونگ .كدام مدل از اين ال-اي-دي ها قادر به دريافت كانالهاي ديجيتال هستند؟ من از فروشنده پرسيدم گفت سري 6 ولي در مشخصات كه ميخونم سري 6 DVBtv نداره.ميشه راهنمايي كنيد .

با اجازه ابی جان

من امروز تو یه نمایندگی بودم

هم 6260 و هم 6960 گیرنده دیجیتال دارن

اما یه سوالی که برام پیش اومده چون تصویر HD رو رو چند تا تی وی آزمایش کردم احساس میکنم سامسونگ تو تصاویر اچ دی از سایر رقبا تصویرش ضعیفتر هست آیا نظر دوستان هم هیمنه

ضمنا تی وی های آزمایش شده

D25 PAnasonic

5600 Lg

6960 Samsung

LX6500 LG
بودند

t_tanhayam
10-04-2011, 14:46
با اجازه ابی جان

من امروز تو یه نمایندگی بودم

هم 6260 و هم 6960 گیرنده دیجیتال دارن

اما یه سوالی که برام پیش اومده چون تصویر HD رو رو چند تا تی وی آزمایش کردم احساس میکنم سامسونگ تو تصاویر اچ دی از سایر رقبا تصویرش ضعیفتر هست آیا نظر دوستان هم هیمنه

ضمنا تی وی های آزمایش شده

D25 PAnasonic

5600 Lg

6960 Samsung

LX6500 LG
بودند

در رويو مربوط به C6000كه precisin dimming رو هم نداره ويكي از سري هاي پايين تر هست
در قسمت High Definition بسيار خوب عمل كرده و با high-end ها مقايسه ميشه
ودر قسمت Standard Definition كه اپسكيلينگ هاي فوق العاده سامي عالي هستند و بي نظير

-مهدي جان به هر صورت يك edge lit هست وبايد سطح توقعات رو در همين رنج در نظر گرفت

goodarzbeigi
10-04-2011, 17:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

FCSS1982KIAN
11-04-2011, 12:03
دوستان سری 7 ال ای دی سامسونگ که سه بعدی هست قابلیت این رو داره که تمام تصاویر سه بعدی موجود رو بدون مشکل پخش کنه یا خیلی از فرمتها رو نمیتونه ساپورت کنه از دوستان کسی این مدل رو داره

منظورم اینه که فیلمها و تصاویر موجود 3d رو با اتصال دستگاه 3d پلیر به تلوزیون یا به صورت اتصال کامپیوتر به تلوزیون بدون هیچ مشکلی انجام میده و خللی در پخش تصاویر پیش نمیاد

t_tanhayam
11-04-2011, 12:09
دوستان سری 7 ال ای دی سامسونگ که سه بعدی هست قابلیت این رو داره که تمام تصاویر سه بعدی موجود رو بدون مشکل پخش کنه یا خیلی از فرمتها رو نمیتونه ساپورت کنه از دوستان کسی این مدل رو داره

منظورم اینه که فیلمها و تصاویر موجود 3d رو با اتصال دستگاه 3d پلیر به تلوزیون یا به صورت اتصال کامپیوتر به تلوزیون بدون هیچ مشکلی انجام میده و خللی در پخش تصاویر پیش نمیاد

-تا جايي كه من اطلاع دارم مشابه بقيه hdtv 3d هاست ومشكلي نداره (اگه منظورتون رو درست فهميده باشم)

FCSS1982KIAN
11-04-2011, 13:57
-تا جايي كه من اطلاع دارم مشابه بقيه hdtv 3d هاست ومشكلي نداره (اگه منظورتون رو درست فهميده باشم)

یعنی سری 7 با 8 و9 ال ای دی سامسونگ هیچ فرقی تو سیستم سه بعدی با هم ندارند؟

t_tanhayam
11-04-2011, 14:01
یعنی سری 7 با 8 و9 ال ای دی سامسونگ هیچ فرقی تو سیستم سه بعدی با هم ندارند؟

-نه عزيز تفاوتي نميكنه در نحوه اجرا كاملا مشابه هم هستند در مشخصات Hdtv ممكن تفاوت وجود داشته باشه

FCSS1982KIAN
11-04-2011, 15:01
-در مورد 2d convert 3d يك قابليت سر گرم كنند ست نه عمق ميدان و نه انطباق لازم در 3 بعدي ها رو داره
البته در محصولات 3d پاني هم اين قابليت اضافه شده

ولی اگر تصویر اصلی شما سه بعدی فول اچ دی باشه میشه عمق ميدان و انطباق لازم رو با بهترین کیفیت مشاهده کرد؟ به طور مثال من یه فایل تصویری سه بعدی فول اچ دی دارم از مسابقات تنیس

t_tanhayam
11-04-2011, 15:58
ولی اگر تصویر اصلی شما سه بعدی فول اچ دی باشه میشه عمق ميدان و انطباق لازم رو با بهترین کیفیت مشاهده کرد؟ به طور مثال من یه فایل تصویری سه بعدی فول اچ دی دارم از مسابقات تنیس

مسلما همينطوره
ما در مورد 2d convert 3d صحبت كرديم

kamyab11
13-04-2011, 16:18
ابي جان درود بر شما
ميخواستم فيلمي رو از طريق فلش مموري با زير نويس در 46c6900 نگاه كنم با اينكه فايل srt هم دارم اما زير نويس پخش نميكنه مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنيد

sha_666
13-04-2011, 21:41
با سلام
من از مطالب ارسالی همه فعالان این بخش تشکر میکنم که کمک های خیلی زیادی به من کرده
قصد دارم تجربه ای که من روی دستگاه خودم انجام دادم جهت اطلاع سایر دوستان ذکر کنم .
امیدوارم مفید باشد. تمام نکات ذیل روی تلویزیون خودم 100 درصد انجام شده و کار میکند. در ضمن تلویزیون من
c7000 ساخت مالزی است که از بانه خریدم با زبان انگلیسی.
--------------------------------
1- پس از تغییر local set به ed_iran و نصب نرم افزار نگارش 1011.1 از منوی plug & play می توان زبان
دستگاه را به فارسی تغییر داد از این پس منوها کاملا فارسی میشود.

2- برای اتصال به اینترنت با توضیحاتی که توسط دوستان داده شد با تنظیم لینک به استرالیا دستگاه با اینترنت
متصل میشود

t_tanhayam
13-04-2011, 22:25
ابي جان درود بر شما
ميخواستم فيلمي رو از طريق فلش مموري با زير نويس در 46c6900 نگاه كنم با اينكه فايل srt هم دارم اما زير نويس پخش نميكنه مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنيد

سلام عزيز اين مشكل دقيقا مربوط ميشه به همنام نبودن زير نويس و فايلتون
بگيرين همنام كنيد دو فايل رو عزيز

FCSS1982KIAN
14-04-2011, 01:12
با سلام خدمت همه بر و بچه های گل
میخواستم بدونم که این دستگاه 3d player که همراه با ال ای دی c7000 به عنوان هدیه میدن میشه فیلمهای سه بعدی رو از طریق یو اس بی اون بدون هیچ مشکلی مشاهده کرد؟
تمام فیلمهای سه بعدی من تیکه تیکه هست و دیسک بلوری ندارم

qazplm
14-04-2011, 02:12
با سلام خدمت همه بر و بچه های گل
میخواستم بدونم که این دستگاه 3d player که همراه با ال ای دی c7000 به عنوان هدیه میدن میشه فیلمهای سه بعدی رو از طریق یو اس بی اون بدون هیچ مشکلی مشاهده کرد؟
تمام فیلمهای سه بعدی من تیکه تیکه هست و دیسک بلوری ندارم
سلام
برای دیدن فیلم سه بعدی که بصورت دو تا تصویر کنار هم هست احتیاجی به بلوری پلیر سه بعدی نیست کافیه فیلم رو بریزی رو فلش بزنی به تلویزیون گزینه سه بعدی بعد حالت side by side رو انتخاب کنی که البته چیز بدردبخوری نیست تو این حالت نه عمق زیادی هست نه کیفیت تصویر جالب در نمیاد چون تو این حالت رزولوشن فیلم هر چی باشه وقتی میزنی سه بعدی پخش کنه نصف میشه برای دیدن سه بعدی native (واقعی) شما به یه بلوری پلیر سه بعدی و فیلم بلوری 3 بعدی احتیاج داری

FCSS1982KIAN
14-04-2011, 09:28
سلام
برای دیدن فیلم سه بعدی که بصورت دو تا تصویر کنار هم هست احتیاجی به بلوری پلیر سه بعدی نیست کافیه فیلم رو بریزی رو فلش بزنی به تلویزیون گزینه سه بعدی بعد حالت side by side رو انتخاب کنی که البته چیز بدردبخوری نیست تو این حالت نه عمق زیادی هست نه کیفیت تصویر جالب در نمیاد چون تو این حالت رزولوشن فیلم هر چی باشه وقتی میزنی سه بعدی پخش کنه نصف میشه برای دیدن سه بعدی native (واقعی) شما به یه بلوری پلیر سه بعدی و فیلم بلوری 3 بعدی احتیاج داری

منظورم اینه که فایل رو از طریق یو اس بی 3d پلیر به جای یو اس بی tv اجرا کنیم تصویرش بهتر میشه یعنی عمق تصویر به وضوح دیده میشه؟

t_tanhayam
14-04-2011, 10:58
منظورم اینه که فایل رو از طریق یو اس بی 3d پلیر به جای یو اس بی tv اجرا کنیم تصویرش بهتر میشه یعنی عمق تصویر به وضوح دیده میشه؟

-همونطور كه دوست خوبمون گفت بهترين روش 3d اجراي اون از روي ديسك بلوري هست
usb دستگاه bd-6900 قابليت اجراي iso بلوري رو نداره

kamyab11
14-04-2011, 11:06
ابي جان درود بر شما درست شد
توي كاتالوگ سام سرويس خوانده بودم كه c6900 زيرنويس نداره اما با كمك شما درست شد ممنونم عزيز

t_tanhayam
14-04-2011, 11:42
ابي جان درود بر شما درست شد
توي كاتالوگ سام سرويس خوانده بودم كه c6900 زيرنويس نداره اما با كمك شما درست شد ممنونم عزيز

-خوب خدا رو شكر
-زياد به اين كاتالوگ ها اعتماد نكنيد :46:

qazplm
14-04-2011, 13:45
نخیر گفتم اگه فایل سه بعدی شما دو تا تصویر کنار هم هست اصلا فرقی نمیکنه که با چی پخش بشه چون تلویزیون این دو تا تصویر رو هم میزاره و تصویر 3 بعدی ایجاد میکنه نه پلیر(پلیر فقط فایل رو پخش میکنه)

avkmusic
16-04-2011, 09:07
-دو حالت داره
-يكي اينكه فايل مربوط به مدل شما نباشه(مدل دقيق رو بگين من براتون فايلش رو بگزارم)
-دوم اينكه اخرين ورژن فريمور رو ي hdtv تون باشه واپديتي صورت نگيره

vaghti serch mikone to flash mige file update peyda nashod .. modelesh led-40c6900 hast

merc

FCSS1982KIAN
16-04-2011, 10:11
میخواستم بدونم ال ای دی c5000 فایلی رو با این فرمت نشون میده یا حتما باید کد divx رو فعال کنی تا نشون بده؟

DivX 5 1920x1080 25.00fps

t_tanhayam
16-04-2011, 10:30
vaghti serch mikone to flash mige file update peyda nashod .. modelesh led-40c6900 hast

merc

-احتمال زياد اخرين ورژن فريمور كه چندين ماه قبل اومده براش روي دستگاه نصب هست واسه اين اپديت نميكنه
Menu-support-software upgrade برين و قسمت بالايي current version رو ببينيد چيه

FCSS1982KIAN
16-04-2011, 12:25
میخواستم بدونم ال ای دی c5000 فایلی رو با این فرمت نشون میده یا حتما باید کد divx رو فعال کنی تا نشون بده؟

DivX 5 1920x1080 25.00fps

دوستان کسی نیست پاسخ بده

t_tanhayam
16-04-2011, 13:00
دوستان کسی نیست پاسخ بده

نشون ميده دوست عزيز نيازي به اپديت واين حرفا ندارين

afshar7884
16-04-2011, 16:34
با سلام
من از مطالب ارسالی همه فعالان این بخش تشکر میکنم که کمک های خیلی زیادی به من کرده
قصد دارم تجربه ای که من روی دستگاه خودم انجام دادم جهت اطلاع سایر دوستان ذکر کنم .
امیدوارم مفید باشد. تمام نکات ذیل روی تلویزیون خودم 100 درصد انجام شده و کار میکند. در ضمن تلویزیون من
c7000 ساخت مالزی است که از بانه خریدم با زبان انگلیسی.
--------------------------------
1- پس از تغییر local set به ed_iran و نصب نرم افزار نگارش 1011.1 از منوی plug & play می توان زبان
دستگاه را به فارسی تغییر داد از این پس منوها کاملا فارسی میشود.

2- برای اتصال به اینترنت با توضیحاتی که توسط دوستان داده شد با تنظیم لینک به استرالیا دستگاه با اینترنت
متصل میشود

سلام
ميشه بگيد اين ور‍ژن نرم افزارو از كجا گير آورديد؟

t_tanhayam
16-04-2011, 19:22
سلام
ميشه بگيد اين ور‍ژن نرم افزارو از كجا گير آورديد؟

-ميتونيد از سايت مالزيايي اخرين فريمور مربوط به مدل خودتون رو دانلود كنيد:

avkmusic
17-04-2011, 10:48
-احتمال زياد اخرين ورژن فريمور كه چندين ماه قبل اومده براش روي دستگاه نصب هست واسه اين اپديت نميكنه
Menu-support-software upgrade برين و قسمت بالايي current version رو ببينيد چيه

آره ورژن اورجينال كه روشه از تو سايت بالا تره.. مرسي

mehr463
17-04-2011, 11:02
با سلام خدمت دوستان

در دوران عید من پیشنهادی داده بودم که فکر میکنم اکثر عزیزان در تعطیلات بودند و مشاهده نکردند و برای کمک به بقیه دوستانی که میخواهند تلویزیون بخرند خیلی میتونه موثر باشه :

يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند

بعنوان مثال : ua-46c8000wxw که حروف بعد از 8000 میتونه تعیین کننده باشه
ممنونم

t_tanhayam
17-04-2011, 11:52
آره ورژن اورجينال كه روشه از تو سايت بالا تره.. مرسي

خوب بخاطر همين اپديت اجرا نمي شده

persian_m
17-04-2011, 12:00
خیلی از دوستان متاسفانه پست های قبلی رو مطالعه نمیکندد وسوالات تکراری میپرسن و بنده خدا آقا ابی هم با بزرگواری که دارن به همشون جواب میدن

از دوستان تقاضا میکنم مطالب قبلی رو یه نگاه بندازن فکر نمیکنم چند دقیقه ای بیشتر طول بکشه

jigili28sal
17-04-2011, 17:54
با عرض سلام و خسته نباشید من ال ای دی 6960 سامسونگ دارم .وقتی یه فیلم dvd رو میریزم رو فلاش یا هارد اکسترنال نمیتونه همه فایلهارو پخش کنه .روش کار منم اینطوریه :من پوشه video-ts در فیلم های dvd رو کپی میکنم تو فلاش یا هارد وقتی به tv وصل میکنم شاید یک یا دو تا از فایلهارو پخش کنه ولی بقیه رو خطا میده اگه ممکنه راهنماییم کنید با تشکر

t_tanhayam
17-04-2011, 20:02
با عرض سلام و خسته نباشید من ال ای دی 6960 سامسونگ دارم .وقتی یه فیلم dvd رو میریزم رو فلاش یا هارد اکسترنال نمیتونه همه فایلهارو پخش کنه .روش کار منم اینطوریه :من پوشه video-ts در فیلم های dvd رو کپی میکنم تو فلاش یا هارد وقتی به tv وصل میکنم شاید یک یا دو تا از فایلهارو پخش کنه ولی بقیه رو خطا میده اگه ممکنه راهنماییم کنید با تشکر

-بعضي از vob ها رو اينطور ميكنه من اين مشكل رو با قهوه تلخ دارم
ولي بعضي ها رو موردي نداره

farhoudr
18-04-2011, 12:27
من با اينكه تمام مطالب قبلي اين تاپيك رو مطالعه كردم ولي دقيقا متوجه فرق بين دو مدل C40-6960 و C40-6260 نشدم.اگه ممكنه كسي تفاوت اساسي اين دو مدل رو توضيح بده.
در ضمن با توجه به اينكه من قصد خريد از بانه رو دارم سئوال من اين است كه آيا تمام تلويزيونهاي سامسونگ مدل 6960 و يا 6260 موجود در بازار گيرنده ديجيتال دارند؟ من ميترسم كه تلويزيون را بيارم تهران و ببينم گيرنده ديجيتال نداره.داشتن گيرنده ديجيتال برام خيلي مهمه.

t_tanhayam
18-04-2011, 13:14
من با اينكه تمام مطالب قبلي اين تاپيك رو مطالعه كردم ولي دقيقا متوجه فرق بين دو مدل C40-6960 و C40-6260 نشدم.اگه ممكنه كسي تفاوت اساسي اين دو مدل رو توضيح بده.
در ضمن با توجه به اينكه من قصد خريد از بانه رو دارم سئوال من اين است كه آيا تمام تلويزيونهاي سامسونگ مدل 6960 و يا 6260 موجود در بازار گيرنده ديجيتال دارند؟ من ميترسم كه تلويزيون را بيارم تهران و ببينم گيرنده ديجيتال نداره.داشتن گيرنده ديجيتال برام خيلي مهمه.

-تفاوت در طراحي و toc مختلف پنل
-تفاوت در مقدار كنتراست
-تفاوت در امكانات مثل internet tv/app
-تفاوت در نداشتن precision dimming (بهبود در مورد مشكل ابري شدن )

-تا جايي كه من اطلاع دارم هم C6200 و هم c6900 هر دو ----t دارند

afshar7884
18-04-2011, 23:02
با سلام
من آخرين ورژن نرم افزارو روي تلويزيونم(C7000) ريختم.با توجه به گفته دوستمون در پست 1299 پس از رفتن به منوي HOTEL MODE ميخوام LOCAL SET رو به ed_iran تغيير بدم ولي امكان تغيير اون نيست.كسي ميدونه چه كار ديگه اي بايد انجام بدم؟
با تشكر

t_tanhayam
18-04-2011, 23:10
با سلام
من آخرين ورژن نرم افزارو روي تلويزيونم(C7000) ريختم.با توجه به گفته دوستمون در پست 1299 پس از رفتن به منوي HOTEL MODE ميخوام LOCAL SET رو به ed_iran تغيير بدم ولي امكان تغيير اون نيست.كسي ميدونه چه كار ديگه اي بايد انجام بدم؟
با تشكر

-شما گزينه hotel mode رو روشن كردين ؟
وبعد در منوي مخفي غير فعال بود local set ?

persian_m
18-04-2011, 23:35

داداش 6260/6200 نخرید مشکل ابری شدنش خیلی حاد هست بهترین گزینه 6900/6960 هست.من تجربه کردم شما تجربه من رو تکرار نکن

afshar7884
19-04-2011, 00:08
-شما گزينه hotel mode رو روشن كردين ؟
وبعد در منوي مخفي غير فعال بود local set ?

آره HOTEL MODE رو ON كردم ولي بازم LOCAL SET غيرفعاله.

ahna2004
19-04-2011, 09:00
-تفاوت در طراحي و toc مختلف پنل
-تفاوت در مقدار كنتراست
-تفاوت در امكانات مثل internet tv/app
-تفاوت در نداشتن precision dimming (بهبود در مورد مشكل ابري شدن )

-تا جايي كه من اطلاع دارم هم C6200 و هم c6900 هر دو ----t دارند

با سلام

بفرمائید که با این تفاسیر 6260 بهتره یا 6960 چون از لحاظ ریالی یه 100 تومن اختلاف دارن

t_tanhayam
19-04-2011, 09:19
با سلام

بفرمائید که با این تفاسیر 6260 بهتره یا 6960 چون از لحاظ ریالی یه 100 تومن اختلاف دارن

مسلما ارزش خريد داره C6900

farhoudr
19-04-2011, 10:52
داداش 6260/6200 نخرید مشکل ابری شدنش خیلی حاد هست بهترین گزینه 6900/6960 هست.من تجربه کردم شما تجربه من رو تکرار نکن

با تشكر از راهنماييتان .قطعا خريد 6900/6960 بهتر خواهد بود.حال سئوال اينجاست كه واقعا در عمل هيچ فرقي بين 6900 و 6960 وجود ندارد؟ تا جايي كه ميدانم يكي مربوط به سامسونگ بدون گارانتي كه عمدتا در بانه وجود دارد ميباشد و ديگري با گارانتي سام سرويس در تهران.
آيا در عمل اين دو مورد فقط تفاوت شماره مدل دارند؟

ahna2004
19-04-2011, 11:26
با سلام

من امروز قرار بود از یه فروشگاه قسطی یه 6260 بخرم با فرمایشات دوستان که گفتن مشکل ابری شدن داره پشیمون شدم

از شانس من این فروشگا دولتی و تا یه ماه دیگه 6960 نمیاره می خوام بدونم این مشکل ابری شدن6260 خیلی جدیه

ارزش یک ماه صبر کردن واسه 6960 رو داره یانه اگه داره که صبر کنم

وگرنه برم همون 6260 رو قسطی برادرم تا تموم نکرده

در ضمن با این تفاسیر دوستان lcd بهتر نیست نسبت به led

t_tanhayam
19-04-2011, 18:21
[/COLOR]
با تشكر از راهنماييتان .قطعا خريد 6900/6960 بهتر خواهد بود.حال سئوال اينجاست كه واقعا در عمل هيچ فرقي بين 6900 و 6960 وجود ندارد؟ تا جايي كه ميدانم يكي مربوط به سامسونگ بدون گارانتي كه عمدتا در بانه وجود دارد ميباشد و ديگري با گارانتي سام سرويس در تهران.
آيا در عمل اين دو مورد فقط تفاوت شماره مدل دارند؟

-هيچ تفاوتي نميكنه مگر مونتاژ متفاوت باشند (يعني مربوط به كشورهاي مختلف باشه )
-شما زمانيكه دارين مثلا c650 ميگيرين به اسم c695 ميخرين ولي روي جعبه همون c650 خورده
خدا هدايت كنه اين شركت ها رو تا اينقدر با اين اسامي بازي نكنند كه ملتي رو سر در گم نكنن

t_tanhayam
19-04-2011, 18:26
با سلام

من امروز قرار بود از یه فروشگاه قسطی یه 6260 بخرم با فرمایشات دوستان که گفتن مشکل ابری شدن داره پشیمون شدم

از شانس من این فروشگا دولتی و تا یه ماه دیگه 6960 نمیاره می خوام بدونم این مشکل ابری شدن6260 خیلی جدیه

ارزش یک ماه صبر کردن واسه 6960 رو داره یانه اگه داره که صبر کنم

وگرنه برم همون 6260 رو قسطی برادرم تا تموم نکرده

در ضمن با این تفاسیر دوستان lcd بهتر نیست نسبت به led

-ببينيد خيلي اين مورد سليقه اي هست به اين صورت كه براي خيلي ها اصلا اهميت نداره چون اين مورد تنها در صحنه هاي تاريك قابل رويت هست وخيلي ها اصلا متوجه نميشن اين موارد رو
ال اي دي ها برتري هاي خودشون رو دارند ديزاين زيباتر و مهمترين برتري از نظر من برايتنس و شفافيت بيشتر
من فكر ميكنم اگر بتونيد c6900 تهيه كنيد بهترين گزينه ممكن باشه

jvd_petroo
19-04-2011, 21:42
سلام. امکان داره یکی دفترچه راهنمای فارسی سری8000 و 6960 رو تو سایت بزاره. ممنون میشم

t_tanhayam
19-04-2011, 21:53
سلام. امکان داره یکی دفترچه راهنمای فارسی سری8000 و 6960 رو تو سایت بزاره. ممنون میشم

توي سايت ايران ويا سام سرويس سرچ كنيد:

afshar7884
20-04-2011, 02:52
آره HOTEL MODE رو ON كردم ولي بازم LOCAL SET غيرفعاله.

كسي از دوستان راهي به نظرش نمي ياد؟

abolo
20-04-2011, 07:46
سلام
من سامسونگ 6960 گرفتم اگر ممکن توضیح به من بدید تا بتونم كاليبره کنم و کیفیت تصویر رو بالا ببرم؟

ahna2004
20-04-2011, 08:17
سلام
من سامسونگ 6960 گرفتم اگر ممکن توضیح به من بدید تا بتونم كاليبره کنم و کیفیت تصویر رو بالا ببرم؟

با سلام

کیفیت تصویر چطوره ؟

از 6260 خیای بهتره ؟

abolo
20-04-2011, 08:33
کیفیتش خوبه من باهاش فوتبال دیشب رو دیدم خیلی خوب بوود.

persian_m
20-04-2011, 08:55
کیفیتش خوبه من باهاش فوتبال دیشب رو دیدم خیلی خوب بوود.

تی وی خوبی خریدی مبارکت باشه

abolo
20-04-2011, 09:00
کالبیرش چطوریه اگر ممکنه برام بزارید.

amir_fatal
20-04-2011, 21:28
امروز بعد از چند ماه استفاده از تلویزیون چند تا از پیکسل های تلویزیون سوخت! تلویزیون مدل 7000 گرانتیم داره چی کار باید بکنم؟؟
کجا باید برم ,تعمیر میکنن یا تعویض؟

t_tanhayam
20-04-2011, 21:48
امروز بعد از چند ماه استفاده از تلویزیون چند تا از پیکسل های تلویزیون سوخت! تلویزیون مدل 7000 گرانتیم داره چی کار باید بکنم؟؟
کجا باید برم ,تعمیر میکنن یا تعویض؟

-مسلما با گارانتي صحبت كنيد بايد جواب گو باشند

amir_fatal
20-04-2011, 22:17
-مسلما با گارانتي صحبت كنيد بايد جواب گو باشند

از بین رفت دیگه نیست:31:
رنگشون سبز رنگ بود اما الان دیگه نیست:20:
نیم ساعت این جوری بود خودش خود به خود درست شد!!!

t_tanhayam
21-04-2011, 09:28
از بین رفت دیگه نیست:31:
رنگشون سبز رنگ بود اما الان دیگه نیست:20:
نیم ساعت این جوری بود خودش خود به خود درست شد!!!

-خوب خدا رو شكر
-فكر نمي كنم به اين راحتي مشكل پيكسل پيش بياد اگر ضربه نخوره به خود پنل

hasanoooooooo
24-04-2011, 08:38
دوستان من c5000 دئارم . اما وقتی فلش رو میزنم به tv و record رو هم میزنم اما برنامه ای رو ضبط نمیکنه! باید کار خاصی انجام بدم؟ اخه کاتالوگش میگه شما هر چیزی که در حال دیدن هستید رو میتونید ضبط کنید! حالا چه تلوزیون چه ماه وا ر ه .... قابل توجه هم هست که اصلا از روی هیچ سورسی عملیات ضبط رو انجام نمیده some body help me on this

t_tanhayam
24-04-2011, 09:17
دوستان من c5000 دئارم . اما وقتی فلش رو میزنم به tv و record رو هم میزنم اما برنامه ای رو ضبط نمیکنه! باید کار خاصی انجام بدم؟ اخه کاتالوگش میگه شما هر چیزی که در حال دیدن هستید رو میتونید ضبط کنید! حالا چه تلوزیون چه ماه وا ر ه .... قابل توجه هم هست که اصلا از روی هیچ سورسی عملیات ضبط رو انجام نمیده some body help me on this

-باور كنيد بار ...هست كه عنوان ميشه اين مدل قابليت PVR رو نداره عزيز

abolo
24-04-2011, 10:56
سلام
من 6960 دارم برای آپدیت فریمورش از فریمور 6900 استفاده کنم؟اگر ممکنه تنظیمات برای کالبیره رو بگذارید.

t_tanhayam
24-04-2011, 11:27
سلام
من 6960 دارم برای آپدیت فریمورش از فریمور 6900 استفاده کنم؟اگر ممکنه تنظیمات برای کالبیره رو بگذارید.

اره مدل شما هست

abolo
24-04-2011, 11:32
اره مدل شما هست

کالبیره اش چطوریه؟

t_tanhayam
24-04-2011, 11:39
کالبیره اش چطوریه؟

-من چون از نزديك ميشينم جلوش كاليبره كمي متفاوت هست خيلي برايتنس رو پايين اوردم
از دوستان ديگه خواستم كاليبره هاشون رو بگزارن براتون

mohammad20ali20
24-04-2011, 19:11
دوستان این مدل C6900 از نوع full led یا edge led ?

t_tanhayam
24-04-2011, 19:23
دوستان این مدل C6900 از نوع full led یا edge led ?

-سامي فول نداره

persian_m
25-04-2011, 15:39
کالبیره اش چطوریه؟

کالیبره ال ای دی سامسونگ سری 6

LED SAMSUNG SERI 6::

Profile: Movie
Backlight 7
Contrast 95
Brightness 45
Sharpness 0
Color: 50
Tint: G50/R50
Black Tone: Off
Dynamic Contrast Off
Shadow Detail -2
Gamma -1
Color Space Auto
Flesh Tone 0
Edge Enhancement Off
xvYCC Off
LED Motion Plus Off
Color Tone Warm2
Size Screen Fit
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Low
100/120 Hz Motion Plus Standard/Off
• R-Offset: 25
• G-Offset: 24
• B-Offset: 25
• R-Gain: 25
• G-Gain: 23
• B-Gain: 24

ضمنا اگه احساس میکنید نور کم هست میتونید backlight رو زیاد کنید

CPR8573
26-04-2011, 14:33
سلام و عرض خسته نباشيد به كليه دوستان

سوالي داشتم : من يك دستگاه 6990 سامسونگ LED دارم و كليه فرمتهاي تصويري رو پخش ميكنه ولي زير نويس رو پخش

نميكنه لطفا راهنمايي بفرمائيد .

ضمنا من تونستم با وارد شدن به منوي مخفي و تغيير تيونر به AOUTO تمام كانالهاي ديجيتال ( 14 كانال ) رو بگيرم .

باز هم تشكر ميكنم

t_tanhayam
26-04-2011, 18:59
سلام و عرض خسته نباشيد به كليه دوستان

سوالي داشتم : من يك دستگاه 6990 سامسونگ LED دارم و كليه فرمتهاي تصويري رو پخش ميكنه ولي زير نويس رو پخش

نميكنه لطفا راهنمايي بفرمائيد .

ضمنا من تونستم با وارد شدن به منوي مخفي و تغيير تيونر به AOUTO تمام كانالهاي ديجيتال ( 14 كانال ) رو بگيرم .

باز هم تشكر ميكنم

-براي اينكه زير نويس رو اجرا كنه بايد srt باشه و همينطور فايل همنام باشه دقيقا

persian_m
27-04-2011, 11:31
-براي اينكه زير نويس رو اجرا كنه بايد srt باشه و همينطور فايل همنام باشه دقيقا

من الان هم از خود مدیا پلیر تی وی و هم از Hdmedia player دارم استفاده میکنم . خداییش مدیا پلیر این تی وی خیلی خوبه فقط متاسفانه نمیدنم چرا بعضی فرمتها رو که همنام هم هستند اجرا نمیکنه
البته ممکنه از کذینگ فرمت ها هم باشه ولی خداییش حیفه خدا کنه یه آپدیت جدید براش بیاد تا فرمتهای بیشتری رو اجرا کنه

ابی جان ممکن هست دیگه برای 6900 آپدیتی تو سایت مالزییایی بیاد.با توجه به اینکه مدلهای 2011 به بازار اومده شرکت سامسونگ مدلهای 2010 رو ساپورت نرم افزاری میکنه یا نه؟

t_tanhayam
27-04-2011, 11:51
من الان هم از خود مدیا پلیر تی وی و هم از Hdmedia player دارم استفاده میکنم . خداییش مدیا پلیر این تی وی خیلی خوبه فقط متاسفانه نمیدنم چرا بعضی فرمتها رو که همنام هم هستند اجرا نمیکنه
البته ممکنه از کذینگ فرمت ها هم باشه ولی خداییش حیفه خدا کنه یه آپدیت جدید براش بیاد تا فرمتهای بیشتری رو اجرا کنه

ابی جان ممکن هست دیگه برای 6900 آپدیتی تو سایت مالزییایی بیاد.با توجه به اینکه مدلهای 2011 به بازار اومده شرکت سامسونگ مدلهای 2010 رو ساپورت نرم افزاری میکنه یا نه؟

-در مورد فريمور مهدي جان ممكن بياد چون براي رجين هاي ديگه اومده
-در مورد زير نويس هم مشكل چيه دقيقا مهدي جان ؟

persian_m
27-04-2011, 12:21
مثلا دوتا فیلم از فرمت mkv یکی اجرا میشد اون یکی نمیشد

t_tanhayam
27-04-2011, 15:09
مثلا دوتا فیلم از فرمت mkv یکی اجرا میشد اون یکی نمیشد

-منظورت زير نويس مهدي جان يا خود فيلم هست ؟

persian_m
27-04-2011, 16:12
-منظورت زير نويس مهدي جان يا خود فيلم هست ؟

ن زیرنویس که فرمت srt رو راحت اجرا میکنه

منظورم خود فیلم هست

t_tanhayam
27-04-2011, 20:18
ن زیرنویس که فرمت srt رو راحت اجرا میکنه

منظورم خود فیلم هست

-والا مهدي جان من چنين مشكلي نداشتم تا حالا يعني mkv نبوده كه error اجرا بده

persian_m
27-04-2011, 21:10
-والا مهدي جان من چنين مشكلي نداشتم تا حالا يعني mkv نبوده كه error اجرا بده

جالبه الان تو اچ دی مدیا پلیر وسترن هم امتحان کردم این فیلم با فرمت mkv رو پخش نمیکنه اما تو کامپیوتر راحت اجرا میشه؟؟؟؟؟

t_tanhayam
27-04-2011, 21:25
جالبه الان تو اچ دی مدیا پلیر وسترن هم امتحان کردم این فیلم با فرمت mkv رو پخش نمیکنه اما تو کامپیوتر راحت اجرا میشه؟؟؟؟؟

-احتمالا خود فايل مشكل داره ويا كدك خاصي هست

smohammadi
28-04-2011, 08:22
-احتمالا خود فايل مشكل داره ويا كدك خاصي هست

فايلت رو با KMP پخش كن و با زدن دكمه سمت راست موس روي صفحه پخش فيلم و انتخاب آپشن آخر" Media Info" مي توني مشخصات كامل فيلم رو ببيني . با مقايسه اين مشخصات با محدوديتهاي پخش فيلم در دفترچه راهنماي تلويزيون مي توني علت عدم پخش رو پيدار كني . من خودم فيلم هاي باكيفيت بالاي HD رو امتحان كردم كه به علت Format Profile برابر با 5.1 تلويزيونم پخشش نكرد ( 46c8000) .

abolo
28-04-2011, 10:59
الان آخرین آپدیت 6960 ورژن چنده؟

t_tanhayam
28-04-2011, 11:03
الان آخرین آپدیت 6960 ورژن چنده؟

1013 اخرين فريمور هست

abolo
28-04-2011, 11:34
من ورژنم 1014 هست چطوره هنوز نیومده؟

t_tanhayam
28-04-2011, 11:49

-جالبه من كه 1013 جديدتر نديدم توي سايت مالزيايي

persian_m
28-04-2011, 12:33

درسته مال من هم 1014 هست

t_tanhayam
28-04-2011, 17:09
درسته مال من هم 1014 هست

احتمالا سري هاي جديد بر روي خود دستگاه جديدترين ورژن اومده ولي هنوز براي اپلود نگذاشتن (البته مورد خاصي نيست )

lbv
29-04-2011, 18:32
دوستان یه مدل از سامسونگ در بازار بندر عباس دیدم 3D UE40C7700 فروشنده میگه که اصل کره است با ----- داخلی و اینترنت TV که قاچاقی وارد میکنن هر چی توی اینترنت سرچ کردم مدلشو پیدا نکردم .دوستان اطلاعی از این مدل دارن . :18::11:

t_tanhayam
29-04-2011, 20:44
دوستان یه مدل از سامسونگ در بازار بندر عباس دیدم 3D UE40C7700 فروشنده میگه که اصل کره است با ----- داخلی و اینترنت TV که قاچاقی وارد میکنن هر چی توی اینترنت سرچ کردم مدلشو پیدا نکردم .دوستان اطلاعی از این مدل دارن . :18::11:

قاعدتا سري هاي ue مربوط به اروپا هستند ونه كره اي چون اكثرا چنين قابليت هايي براي مدل هاي غير اسيايي وجود داره :

بعد هم شما بايد مشخصات رو با بيس C7000 سرچ كنيد

Masoud 206-16v
30-04-2011, 01:00
دوستان ممنون میشم راهنمای تی وی C7770 46 اینچ رو واسم قرار بدید و همجنین آخرین فریمور واسه آپدیت.

smohammadi
30-04-2011, 07:41

تنها مشكلي كه مي تونه داشته باشه ممكنه در سيستم رنگ باشه كه بهتره چك كني كشورهاي اروپايي از چه سيستم رنگي استفاده مي كنند و آيا با با سيستم رنگ ايران هم خواني داره يا نه . در صورت نبود مشكل گزينه بسيار خوبيه چون تو بازار بانه ريجنهاي غير آسيايي كم گير مي آد.

t_tanhayam
30-04-2011, 08:55
دوستان ممنون میشم راهنمای تی وی C7770 46 اینچ رو واسم قرار بدید و همجنین آخرین فریمور واسه آپدیت.

-ميتونيد Manuals و فريمور رو از اينجا دانلود كنيد:

m_jasour
30-04-2011, 09:25
سلام

یه 40C6260 داریم که موقع پخش تصاویر معمولی از روی کول دیسک مشکلی نداره، اما موقع پشخ HD از روی کول دیسک، مثل این میمونه که سرعت پخش بالا رفته. به نظر شما چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟

t_tanhayam
30-04-2011, 09:35
سلام

یه 40C6260 داریم که موقع پخش تصاویر معمولی از روی کول دیسک مشکلی نداره، اما موقع پشخ HD از روی کول دیسک، مثل این میمونه که سرعت پخش بالا رفته. به نظر شما چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟

-ممكن مربوط به كول ديسكتون باشه
-من چنين مشكلي ندارم
-فرمت فلش رو عوض كنيد fat32 -ntfs

shy_majid_ir
30-04-2011, 12:25
سلام خسته نباشیدمن 40c6260 رو 1هفته که خریدیم رو جعبه و پشتش مدلش رو زده 6260 امه توی منوی مخفی 6200 هست میخواستو بدونم مشکلی داره یعنی امکان داره 6200 باشه؟ بعدم اینکه تو سایتا زده 6260 دیجیتال نداره درصورتی که مال ما داره 1.600هم خریدیم نمایندگی میگفت 1بر5میلیون کنتراست ولی روخودش هیچی ننوشته اصلا به نظرتون تلویزیون خوبی هست؟؟

persian_m
30-04-2011, 12:43
سلام خسته نباشیدمن 40c6260 رو 1هفته که خریدیم رو جعبه و پشتش مدلش رو زده 6260 امه توی منوی مخفی 6200 هست میخواستو بدونم مشکلی داره یعنی امکان داره 6200 باشه؟ بعدم اینکه تو سایتا زده 6260 دیجیتال نداره درصورتی که مال ما داره 1.600هم خریدیم نمایندگی میگفت 1بر5میلیون کنتراست ولی روخودش هیچی ننوشته اصلا به نظرتون تلویزیون خوبی هست؟؟

مبارکت باشه
مدل اصلی این تی وی 6200 هست که در ایران با نام تجاری 6260 عرضه شده و از این لحاظ مشکلی نیست
در مورد گیرنده دیجیتال و کنتراست هم زیاد روی سایتهای ایرانی حساب نکنید

مشخصات اصلی این تی وی رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید.

you_love_sky1
30-04-2011, 12:49
سلام .من دو ماه c6960 46 گرفتم یه هفته است وقتی صدای تی وی زیاد میکنم صدای خش خش میده اما بعضی از کانال این مشکل دیده نمیشه لطفا راهنمایی کنید؟

shy_majid_ir
30-04-2011, 13:03
سلامدست درد نکنخ حالا تلویزیون خوبی هست؟ت؟؟

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

راستی تو همین سایتی هم که داده زده دیجیتال نداره :31:

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

قیمتش رو چطور خریدم؟ فریمورش هم 9/12/2010

mojtaba2321
30-04-2011, 13:15
دوستان چه جوری میشه رکورد در 6960 رو فعال کرد؟

persian_m
30-04-2011, 13:32
دوستان چه جوری میشه رکورد در 6960 رو فعال کرد؟مجتبی جان این تی وی قابلیت رکورد نداره
اون علامت رکورد روی کنترل هم مربوط به دستگاههای جانبی خود سامسونگ هستند که بعد از اتصال به تی وی میتونند رکورد کنند.مثلا مثل دی وی دی پلیرهایی که خاصیت رکورد هم داشته باشند

shy_majid_ir
30-04-2011, 13:52
راستی این 6260 اینترنت تی وی داره LAN داره ولی نمیدونم همون اینترنت؟

persian_m
30-04-2011, 14:25
راستی این 6260 اینترنت تی وی داره LAN داره ولی نمیدونم همون اینترنت؟

نه متاسفانه اینترنت تی وی نداره

Masoud 206-16v
01-05-2011, 00:34
دوستان من میخوام از طریق وای فای به اینترنت نصب بشم در مدل تی وی C7770 ، توی منو گزینه ای واسه فعال کردن WiFi ندیدم.آیا باید قطعه ای سخت افزاری بهش اضاف کرد؟
آخه توی دفترچه ی اون اینجور توضیح داده بود ولی در تبلیغات سامسونگ ذکر کرده بودن که گیرنده WiFi اختیاری است(مظور از این چیه).
ممنون میشم راهنمایی کنید.

persian_m
01-05-2011, 02:30
دوستان من میخوام از طریق وای فای به اینترنت نصب بشم در مدل تی وی C7770 ، توی منو گزینه ای واسه فعال کردن WiFi ندیدم.آیا باید قطعه ای سخت افزاری بهش اضاف کرد؟
آخه توی دفترچه ی اون اینجور توضیح داده بود ولی در تبلیغات سامسونگ ذکر کرده بودن که گیرنده WiFi اختیاری است(مظور از این چیه).
ممنون میشم راهنمایی کنید.

عزیزم باید یه آداپتور وایلس بخری با تی وی خودت ست کنی همین.معمولا این قطعه رو همراه تی وی ارایه نمیدن و باید جداگانه تهیه بشه

reza99
01-05-2011, 04:50
من قصد دارم Led c6900 بگیرم
در Led های سری D کدومشون از لحاظ امکانات مثل c6900 هست ..... پخش فرمت ها و ساپورت زیرنویس اولویت اول هست.... قیمت نسبت به سری C چطور ؟؟؟
در کل فرق سری C با D چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

t_tanhayam
01-05-2011, 09:31
من قصد دارم Led c6900 بگیرم
در Led های سری D کدومشون از لحاظ امکانات مثل c6900 هست ..... پخش فرمت ها و ساپورت زیرنویس اولویت اول هست.... قیمت نسبت به سری C چطور ؟؟؟
در کل فرق سری C با D چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طبق معمول همه مدل هاي d هم بايد قابليت اجراي فرمت ها وزير نويس رو داشته باشه
-در مورد تفاوت ها هم خوب مسلما بهبود مشخصاتي مثل تعداد usb ها ورژن hdmi افزايش كنتراست ديزاين و....

FCSS1982KIAN
01-05-2011, 11:09
میخواستم بدونم عمر مفید و تعداد ساعت کار ال ای دی بیشتره یا ال سی دی دوستانی که اطلاعات دارن لطفا دلیلش رو هم توضیح بدن؟

reza99
01-05-2011, 12:02
طبق معمول همه مدل هاي d هم بايد قابليت اجراي فرمت ها وزير نويس رو داشته باشه
-در مورد تفاوت ها هم خوب مسلما بهبود مشخصاتي مثل تعداد usb ها ورژن hdmi افزايش كنتراست ديزاين و....

کدوم مدل در حد c6900 هست ............ قیمتش نسبت به 6900 چطوره؟؟؟ گرونتره ..... ارزونتره .......؟؟؟؟

FCSS1982KIAN
01-05-2011, 13:54
میخواستم بدونم عمر مفید و تعداد ساعت کار ال ای دی بیشتره یا ال سی دی دوستانی که اطلاعات دارن لطفا دلیلش رو هم توضیح بدن؟

اساتید انجمن جواب این سوال بنده چیه؟

t_tanhayam
01-05-2011, 13:56
کدوم مدل در حد c6900 هست ............ قیمتش نسبت به 6900 چطوره؟؟؟ گرونتره ..... ارزونتره .......؟؟؟؟

-احتمالا d6300 d6000 كه سري هاي غير 3d سامي هستند
-در مور قيمت هم هنوز مشخص نيست بازار ايران خيلي متفاوت هست
در مورد قيمت جهاني هم در تاپيكش صحبت شده :

*Alucard*
01-05-2011, 14:00
اساتید انجمن جواب این سوال بنده چیه؟

LED TV همون LCD هست فقط تفاوتشون تو بک لایت یا نوری که از پشت برای مرئی شدن تصویر میتابه هست.
LCD ـهای معمولی از لامپهای فلورسنتی CCFL به عنوان بک لایت استفاده میکنن که عمر کوتاهتری از LED داره بنابراین از نظر طول عمر LCD TV ـهایی که بک لایت LED دارن و بهشون LED TV میگن عمر بیشتری دارن.

persian_m
01-05-2011, 21:33
-احتمالا d6300 d6000 كه سري هاي غير 3d سامي هستند
-در مور قيمت هم هنوز مشخص نيست بازار ايران خيلي متفاوت هست
در مورد قيمت جهاني هم در تاپيكش صحبت شده :

یعنی d6300 d6000 هم مشابه c6900 از سیستم Precision Dimming استفاده میکنند یا یک بکلایت معمولی هستند؟؟؟؟

RoyalFalcon1994
01-05-2011, 21:39
سلام دوستان...
یک LED خانگی حدود 1میلیون200 تا 1میلیون 300 میشه معرفی کنید...
البته برای بازی هم بشه استفاده کرد...
PS3...
ممنون...

t_tanhayam
01-05-2011, 22:38
یعنی d6300 d6000 هم مشابه c6900 از سیستم Precision Dimming استفاده میکنند یا یک بکلایت معمولی هستند؟؟؟؟

-البته مهدي جان در مدل هاي 2011 ديگه precision dimming نداريم و قابليت micro dimming اضافه شده در سري هاي 7-8-9-
-در مورد سري 6 هم بيشتر منظورم قابليت و مقايسه غير 3d مدل ها بود نه كيفيت ويا نوع چيدمان ال اي دي ها

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

سلام دوستان...
یک LED خانگی حدود 1میلیون200 تا 1میلیون 300 میشه معرفی کنید...
البته برای بازی هم بشه استفاده کرد...
PS3...
ممنون...

-اگر برند سامي منظورتون هست c5000 گزينه توي رنج قيمتي شما

persian_m
01-05-2011, 22:46
-البته مهدي جان در مدل هاي 2011 ديگه precision dimming نداريم و قابليت micro dimming اضافه شده در سري هاي 7-8-9-
-در مورد سري 6 هم بيشتر منظورم قابليت و مقايسه غير 3d مدل ها بود نه كيفيت ويا نوع چيدمان ال اي دي ها

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------

-اگر برند سامي منظورتون هست c5000 گزينه توي رنج قيمتي شما

پونل عزیز این لینک رو برام گذاشتند و مطالب جالبی هم توش هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگه که MicroDimming یه نرم افزاره ( برعکس Local Dimming که سخت افزاره)
microDimming تصویر رو پردازش میکنه و نور پس زمینه Edge LED رو تا 4000 منطقه نوردهی تقسیم میکنه.
نتیجه کار نوردهی دقیق و مستقل هر قسمته.

حالا سوالم این هست که در این صورت سامسونگ به طور کلی دیگه Local Dimming رو کنار گذاشته و رسما ازش استفاده نمیکنه؟آیا یه نرم افزار میتونه به خوبی سخت افزار کار کنه. این قضیه یکم نگران کننده است با توجه به اینکه سایت cent هم نمره خوبی به d8000 نداده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینک خود سامسونگ

t_tanhayam
01-05-2011, 23:12
-در مورد اين سيستم قبلا در تاپيك مشاوره خريد صحبت هايي شد :

من مجددا اينجا هم عنوان ميكنم :

در مورد Micro Dimming Plus در بعضي سري هاي d 2011 سامي هم بايد بگم اين تكنولوژي باعث ميشه كنترل روي مناطق نوردهي بيشتر بشه
-واينكه توي اين سري ها سگمنت هاي ال اي دي ها در بالا وپايين پنل نيست و در اطراف جا سازي شده كه باعث ميشه توي فيلم ها كه اكثرا letterbox هستند و بالا وپايين سياه يكنواختي بهتري داشته باشه

-البته بحث هايي هم در مورد Micro Dimming هست كه با نوع plus اون گويا تفاوت هايي داره وبيشتر كار نرم افزاري هست تا Micro Dimming Plus كه هم سخت افزاري وهم نرم افزاري كار شده

-مسلما ميتونيد اين لينك رو هم ببينيد :

persian_m
02-05-2011, 00:13
-در مورد اين سيستم قبلا در تاپيك مشاوره خريد صحبت هايي شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن مجددا اينجا هم عنوان ميكنم :

در مورد Micro Dimming Plus در بعضي سري هاي d 2011 سامي هم بايد بگم اين تكنولوژي باعث ميشه كنترل روي مناطق نوردهي بيشتر بشه
-واينكه توي اين سري ها سگمنت هاي ال اي دي ها در بالا وپايين پنل نيست و در اطراف جا سازي شده كه باعث ميشه توي فيلم ها كه اكثرا letterbox هستند و بالا وپايين سياه يكنواختي بهتري داشته باشه

-البته بحث هايي هم در مورد Micro Dimming هست كه با نوع plus اون گويا تفاوت هايي داره وبيشتر كار نرم افزاري هست تا Micro Dimming Plus كه هم سخت افزاري وهم نرم افزاري كار شده

-مسلما ميتونيد اين لينك رو هم ببينيد :

با توجه به اینکه فول ال ای دی ها اگه درشون از local dimming هم استفاده بشه کیفیت نوردهی درشون از بکلایتهاییی که فول ال ای دی نیستند بهتره من تعجب میکنم چرا امسال هم سامسونگ حتی بهترین وگرونترین مدلهای خودش رو هم به پنل فول ال ای دی مجهز نکرده.

به نظر شما سامسونگ نظرش چیز دیگه ای هست یعنی اونها فکر میکنند فول ال ای دی بودن تاثیری بر کیفیت پنلهاشون نداره یا دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه.
به نظر شما سامسونگ که یه شرکت قدرتمند در عرصه الکترونیک هست. با این کار فروش خودش رو کاهش نمیده؟؟؟؟؟؟؟.
با توجه به اینکه امسال رقیب همیشگی سامسونگ یعنی ال جی فول ال ای دی های قدرتمندی رو با بکار گرفتن فن آوری نانو ارایه کرده.این مساله رو چطور میبینید

به عنوان نمونه از تی وی های 2011 ال جی:

Full Array with Local Dimming LG LW7700
Full Array with Local Dimming LG LW9500,

t_tanhayam
02-05-2011, 08:06
-مسلما در مورد نوردهي full array with local dimming ها بهتر عمل ميكنند

-استفاده نكردن از پنل هاي full باعث كاهش قيمت ميشه و اتفاقا قشر بيشتري از يوزرهاي خونگي رو سمت خودش ميكشه
-اين بر ميگرده به سياست هاي سامسونگ و يا هر يرند ديگه اي در مورد نحوه سياست گذاري ها وبازار يابي هاي جهاني

milad_20_20
02-05-2011, 11:59
دوستان لطفا کمک کنید..من lledمدل 6900دارم.40 اینچ...
رفتم تو منو مخفی و اشتباها type رو عوض کردم....این type مربوط به چیه؟
چطوری بفهمم اولش چی بوده که همونو بزنم؟
:2::2:

t_tanhayam
02-05-2011, 19:59
دوستان لطفا کمک کنید..من lledمدل 6900دارم.40 اینچ...
رفتم تو منو مخفی و اشتباها type رو عوض کردم....این type مربوط به چیه؟
چطوری بفهمم اولش چی بوده که همونو بزنم؟
:2::2:

-اقا با اين منوي مخفي كاري نداشته باشين دوستان پشيمون ميشين اينقدر هشدار ميدم ولي...:41:

poonel
02-05-2011, 21:36
زور زدن سام سرویس برای رد کردن تلویزیونهای C7000 و C8000

t_tanhayam
02-05-2011, 22:21
-با نزديك شدن ورود مدل هاي جديد گويا تكاپوها زياد شده
-اين bd-6900 بلوري بسيار خوبيه

kamyab11
02-05-2011, 23:38
ابي جان سلام

ميخوام براي 46c6900 هارد اكسترنال بگيرم اما شنيدم كه تلويزيون يا رسيور هارد اكستر نال رو خراب ميكنه آيا اين قضيه صحت داره يا خير؟
به نظر شما چه هارد اكسترنالي بگيرم اگه ممكنه مشخصات هارد هم بديد چون ميگن هارد پلير كه خروجي hd هم داره تو بازار هست همچنين هارد با آدابتور وهارد بدون آدابتور كه برقشو از پورت usb تلويزيون ميگيره
آيا هارد بدون آدابتور آسيبي به tv ميزنه يا خير يا برعكس ممكنه tv هبه هارد اكسترنال آسيب بزنه
مي بخشيد سوال هام زياد شد:31:
با سپاي فراوان:46:

t_tanhayam
03-05-2011, 08:52
ابي جان سلام

ميخوام براي 46c6900 هارد اكسترنال بگيرم اما شنيدم كه تلويزيون يا رسيور هارد اكستر نال رو خراب ميكنه آيا اين قضيه صحت داره يا خير؟
به نظر شما چه هارد اكسترنالي بگيرم اگه ممكنه مشخصات هارد هم بديد چون ميگن هارد پلير كه خروجي hd هم داره تو بازار هست همچنين هارد با آدابتور وهارد بدون آدابتور كه برقشو از پورت usb تلويزيون ميگيره
آيا هارد بدون آدابتور آسيبي به tv ميزنه يا خير يا برعكس ممكنه tv هبه هارد اكسترنال آسيب بزنه

-سلام عزيز
-اكثرا دستگاهها چيني هستند وكيفيت ساخت پاييني دارند و ولتاژ Usb اونها زياد استاندارد نيست و بخاطر اين شايد اسيبي به هارد بزنند مخصوصا هاردهاي بودن اداپتور كه در مورد ولتاژ ورودي مقداري حساس تر هستند
-ولي در مورد hdtv ها به نظرم جاي نگراني نداره (حداقل تجربي خودم بارها به اين نتيجه رسيدم)
-در مورد hd media player بله مدل هاي بسيار زيادي وجود داره منتها با توجه به usb خوبي كه پنل داره نيازي به اين هزينه نيست اصلا
-توصيه من خريد هاردهاي پاسپورت (بدون اداپتور)وسترن دييجتال هست كه مشخصات وسرعت و كيفيت قابل قبول وخوبي داره
-از نظر قيمتي هم الان متعادل تر شده و پورت هاي Usb 3 هم داره

kamyab11
03-05-2011, 12:28
ابي جان سلام

دست گلت درد نكنه
واقعا شما واين سايت عزيز تركونديد

بازم سپاسگزارم

milad_20_20
03-05-2011, 18:59
-اقا با اين منوي مخفي كاري نداشته باشين دوستان پشيمون ميشين اينقدر هشدار ميدم ولي...:41:

با ریست کردن مشکلم حل میشه؟

ecolife
04-05-2011, 08:23
این سری از ال ای دی های سامسونگ یکی از مدل های جدید ال ای دی سامسونگ می باشد.
یکی از مواردی که در آن رعایت شده تصادیر سیاه در گوشه تصویر حذف شده و می توان تصاویر را بر اساس قاب بندی خاص مشاهده کرد.
یکی دیگر از مواردی که در این مدل شرکت سامسونگ بر روی آن کار کرده کیفیت تصویر و بالا بردن شفافیت تصویر است.
هرگونه تداخل را با استفاده از هماهنگی دقیق نور پس زمینه و سیگنال اصلاح می کند. در مدل های قدیمی یکی از مشکلات این بود که رنگ های مشکی عمیق را کم رنگ می کرد، ودر تصاویر سایه به وجود می آمد.
اما در این مدل این مشکلات به صورت خوبی حل شده و شما هم می توانید رنکهای تیره را بهتر ببینید و اینکه از نبودن سایه در تصاویر لذت ببرید.

از ویژگی های این مدل پنل فوق شفاف و طراحی زیباشه.بد نیست که بدونیو باریکی این مدل 23/9 میلی متره.البته 4 تا پورت hdmi داره که اینم جای حرف داره.

از ویزگی های نرم افزاری این مدل میشه به اینترنتش اشاره کرد که در ایران یه روزی ایشالا بشه از این تکنولوزی خوب استفاده کرد.سیستم هوشمند بلو ری که فیلم رو بر اساس کیفیت بلو ری روی بهترین حالت قرار می ده و لازم نیست خودمون حالتاشو تست بکنیم.
یکی دیگه از حالت های خوب این مدل تنظیم نور بر اساس نور محیطه که هم آدم رو از تماشای تلوزیون خسته نمیکه هم تو مصرف صرفه جویی میکنه.

ویژگی های دیگه این مدل رو هم اینجا میتونید ببینید.
خروجی صدا (مینی فیش)
ورودی کامپوننت (Y/Pb/Pr)
ورودی کامپوزیت (AV) x 2
خروجی صدای دیجیتال (اپتیکال) x 1 (کنار)
ورودی صدای DVI (مینی فیش) x 1 (استفاده مشترک برای ورودی صدای کامپیوتر)
اترنت (LAN)
HDMI x 4 (v1.4 با 3 بعدی، کانال بازگشت صدا)
ورودی صدای کامپیوتر (مینی فیش)
ورودی کامپیوتر (D-sub)
ورودی RF
USB x 2

مصرف برقش:
برق تغذیه 100-240 ولت متناوب 60/50 هرتز
مصرف برق 200 وات (حداکثر)
مصرف برق در حالت آماده بکار کمتر از 0.1 وات

جستجوی خودکار کانال
خاموش شدن خودکار
تنظیم کننده خودکار صدا
BD Wise
ساعت و تایمر روشن/خاموش
AllShare (با امکانات DNLA)
حالت بازی
Internet@TV
Skype در تلویزیون Samsung
زبان های نمایش روی صفحه (زبان محلی)
تصویر-در-تصویر (1 تیونر تصویر در تصویر)
تایمر خواب
USB (فیلم)
پشتیبانی مبدل WiFi ارائه شده است
فیلتر دیجیتالی نویز
تله تکست (TTXT)
کنترل از راه دور بیسیم

t_tanhayam
04-05-2011, 09:06

-شما طبق همون جدول type رو بگزارين
-فكر نميكنم با اين حال امتحان كنيد

oappleo
04-05-2011, 09:13
سلام

میگن اگه فلش مموری بزنی به این سری تلوزین ها ویروسی میشن ؟؟؟درسته ؟؟یعنی صفحه رنگشون بهم میریزه ؟

t_tanhayam
04-05-2011, 09:17
سلام

میگن اگه فلش مموری بزنی به این سری تلوزین ها ویروسی میشن ؟؟؟درسته ؟؟یعنی صفحه رنگشون بهم میریزه ؟

-نه دوست عزيز اينطور نيست
-بستر نرم افزاري وسخت افزاري متفاوتي دارند

smohammadi
04-05-2011, 14:06
با ريست كردن فقط تنظيماتي كه كاربر در منوهاي تلويزيون انجام ميدهد ريست مي شود . (‌ سرويس منو تغييري نمي كند ) . بهترين راه حل در اين مورد عكس گرفتن از منوهاي يك تلويزيون مشابه است .

Aryaeiboy
04-05-2011, 15:35
زور زدن سام سرویس برای رد کردن تلویزیونهای C7000 و C8000

دوست عزیز می شه بگی این پوستر رو از کجا اووردی؟!
من می خوام یه دونه c7770 بخرم. ولی طرف عینک روش نمی ده! این برای چه مدتی بوده؟ توی خود سایت سام سرویس هم یه همچین چیری ننوشته

nima210
04-05-2011, 17:08
From:"feedback@samservice.com" <feedback@samservice.com>
سلام،

سئوال شما :
سلام ايا تلويزيون هاي توليد سال 2011 با گيرند ديجيتال (----T) داخلي عرضه مي شود
پاسخ ما :
با سلام بله.اكثر دستگاههاي توليد 3/2011 به بعد تيونر داخلي ديجيتال دارند

poonel
04-05-2011, 19:12
من می خوام یه دونه c7770 بخرم. ولی طرف عینک روش نمی ده! این برای چه مدتی بوده؟ توی خود سایت سام سرویس هم یه همچین چیری ننوشته

این تبلیغ، 2 -3 روز پیش در روزنامه خبر ورزشی چاپ شده.
در مورد مدت اطلاعی ندارم.
از نمایندگی های فروش رسمی سامسونگ اطلاعات بیشتر رو بپرسید.

Masoud 206-16v
05-05-2011, 00:19

من از همین پک سامسونگ خرید کردم .46 اینچ C7770 که ی پک2 تایی عینک 3D , سینمای خانگی HT-C755 رو به عنوان هدیه دادن.(البته شما میتونید سینمای خانگی رو حذف و مبلغ 760 هزارتومن از قیمت پک کسر میکنن،که قیمت کل پک 3229000 تومن هستش.)

hero2011
05-05-2011, 14:33
با سلام .
لطفا مدل های جدید tv2011 که فاقد فناوری 3بعدی باشند و قابل مقایسه بامدل های c6900 samsung و le8500 lg از لحاظ کیفیت بوده را معرفی نمایید.
یه آشنا پیدا کردم که هر مدلی که بخواهی از دوبی وارد می کند.
لیست مدل بدهید تا ازش قیمت بگیرم

t_tanhayam
05-05-2011, 16:26
با سلام .
لطفا مدل های جدید tv2011 که فاقد فناوری 3بعدی باشند و قابل مقایسه بامدل های c6900 samsung و le8500 lg از لحاظ کیفیت بوده را معرفی نمایید.
یه آشنا پیدا کردم که هر مدلی که بخواهی از دوبی وارد می کند.
لیست مدل بدهید تا ازش قیمت بگیرم

-توي صفحه 6 تاپيك 2011 سامي ها صحبت شد در مورد مدل هاي مختلف

afshar7884
06-05-2011, 23:48
با سلام
من چند روز پيش از سايت ميهن دانلود فیلم مستند خلبان جنگنده عملیات پرچم سرخ رو كه 1080P هسستش به حجم 3.18GB بعد از كلي وقت گذاشتن دانلود كردم.ولي متاسفانه وقتي فيلمو بردم كه از تلويزيونم(C7000) ببينم پيغام ميداد كه از CODEC صداش پشتيباني نمي كنه.
وقتي فلشمو به دستگاه بلوري C6900 زدم بازم همين پيغامو ديدم.در هر دو حالت تصوير مياد.حالا به نظر اساتيد چه كاري بايد انجام بدم؟
من به خاطر صداي اين فيلم بود كه اين همه وقت گذاشتم و دانلودش كردم.
نميشه نرم افزار دستگاه C6900 رو UPDATE كنم؟MODEL CODE دستگاه،روش نوشته شده C6900/MEA.ولي من Firmware هاي C6900/XME ياC6900/XSS رو ديدم.اگه از اين Firmwareها استفاده كنم،مشكلي براي دستگاه پيش نمياد؟اصلا Firmware C6900/MEA رو كجا بايد پيدا كنم؟
با تشكر

t_tanhayam
07-05-2011, 08:53
با سلام
من چند روز پيش از سايت ميهن دانلود فیلم مستند خلبان جنگنده عملیات پرچم سرخ رو كه 1080P هسستش به حجم 3.18GB بعد از كلي وقت گذاشتن دانلود كردم.ولي متاسفانه وقتي فيلمو بردم كه از تلويزيونم(C7000) ببينم پيغام ميداد كه از CODEC صداش پشتيباني نمي كنه.
وقتي فلشمو به دستگاه بلوري C6900 زدم بازم همين پيغامو ديدم.در هر دو حالت تصوير مياد.حالا به نظر اساتيد چه كاري بايد انجام بدم؟
نميشه نرم افزار دستگاه C6900 رو UPDATE كنم؟MODEL CODE دستگاه،روش نوشته شده C6900/MEA.ولي من Firmware هاي C6900/XME ياC6900/XSS رو ديدم.اگه از اين Firmwareها استفاده كنم،مشكلي براي دستگاه پيش نمياد؟اصلا Firmware C6900/MEA رو كجا بايد پيدا كنم؟
با تشكر

-براي دانلود فريمور ها ميتونيد اينجا رو چك كنيد :

you_love_sky1
07-05-2011, 10:51
سلام.من تی وی مدلc6960 دارم بلندگو تی وی صدای ناهنجار خش خش میکنه مشکل از چیه.راهنمایی کنید

ahna2004
07-05-2011, 11:16
با سلام
با تشكر

با سلام

شما باید فیلم مورد نظر رو به کمک نرم افزار زیر

روی دی وی دی رایت کنید در ضمن امکان اضافه کردن زیرنویس رو هم دارید

بعد از رایت قابلیت پخش روی dvd player رو داره البته با صدای دالبی

t_tanhayam
07-05-2011, 12:05
سلام.من تی وی مدلc6960 دارم بلندگو تی وی صدای ناهنجار خش خش میکنه مشکل از چیه.راهنمایی کنید

-از ابتدا همينطور بوده؟
روي چع مقداري ميگزارين ولوم رو ؟

persian_m
07-05-2011, 13:40
-از ابتدا همينطور بوده؟
روي چع مقداري ميگزارين ولوم رو ؟

به طور کلی 6900 صدای خوبی نداره.من خودم هم از صدای سینما استفاده میکنم

t_tanhayam
07-05-2011, 14:32
به طور کلی 6900 صدای خوبی نداره.من خودم هم از صدای سینما استفاده میکنم

-مسلما مهدي جان از يك hdtv با ضخامت اين طوري نميشه توقع خاصي داشت
-منتها در مورد خش خش كردن قضيه متفاوت هست نبايد اينطور باشه

mehdy55
07-05-2011, 16:59
سلام دوستان

من در تلویزیون 46C8000 امکان پخش فایلهای تصویری با پسوند MOV رو ندارم, می خواستم بپرسم که آیا راه حلی برای این مشکل هست یا باید از پخش اونها از طریق پوت USB تلویزیون صرفنظر کنم.

با تشکر:20:

t_tanhayam
07-05-2011, 17:02
سلام دوستان

من در تلویزیون 46C8000 امکان پخش فایلهای تصویری با پسوند MOV رو ندارم, می خواستم بپرسم که آیا راه حلی برای این مشکل هست یا باید از پخش اونها از طریق پوت USB تلویزیون صرفنظر کنم.

با تشکر:20:

-يك تغيير پسوند بدين از .mov به .avi مثلا

mosby555
07-05-2011, 17:24
با سلام .
من میخوام یک led 3d samsongبخرم
سوال: 46c8880 بخرم با گارانتی یا46c8000 بدون گارانتی.؟
لطفا تفاوت قیمت..\داشتن امکانات مثل.دیجیتال داخلی\ساپورت اینترنت تی وی\منوی فارسی\امکانات اضافی مثل..2عینک 3d.
bluray.سینما خانگی...وچیزایی که من نمیدونم...را مد نظر قرار بدین..و به من بگید شما کدوم گزینه رو انتخاب میکنین..؟
با تشکر قبلی از پاسخ شما

you_love_sky1
07-05-2011, 18:08
ولوم 35 به بالا البته از طریق گیرنده کانال ها را میگیرم و ولوم گیرنده را تا اخر میذارم.تو کانال های صدا سیما خش خش بیشتره

hero2011
07-05-2011, 18:19
سلام دوستان.
ضمن تسلیت و تعزیت به مناسبت ایام شهادت یگانه بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و التماس دعا در این ایام فراق:

در این مدل های جدید سری d>samsung وlv>lg و lw>lg کدامیک دارای کیفیتی در حد و بالاتر از لحاظ تصویر هستند نسبت به c6900 و lg le 8500
البته 3بعدی نباشند.
در سایت های lg , samsung هم در امارات و هم مالزی که tv ها از آنجا وارد می شوند همه مدل ها عرضه نشده.یکسری از مدل های جدید اومده.کدامیک رو پیشنهاد میکنید؟

t_tanhayam
07-05-2011, 21:01
ولوم 35 به بالا البته از طریق گیرنده کانال ها را میگیرم و ولوم گیرنده را تا اخر میذارم.تو کانال های صدا سیما خش خش بیشتره

-يكمقدار با فانكشن هاي تنظيم صدا هم ور برين و اكولايزرها رو تنظيم كنيد مقداري بهتر خواهد شد

morteza_mokarami
08-05-2011, 00:20
سلام دوستان
ایکونINTERNT TV SAMSUNG 6200 کجاست؟؟؟
من INTERNET وCAMPUTER وصلم ولی کاری نمیتونم بکنم.
کمکم کنین

smohammadi
08-05-2011, 13:59
با سلام
با تشكر

در اين جور مواقع اگه مي خواييد كيفيت صدا و تصوير از بين نره ، بهترين كار اينه كه برحسب اينكه كدك صدا يا تصوير پشتيباني نشد از نرم افزارهاي ويژه فايلهي HD استفاده كرده و مجددا فيلم رو انكود كنيد .
mkvmerge گزينه مناسبي است . ابتدا صدا و تصوير رو جدا مي كنيد (Demux) ، بعد هر كدام اشكال داشت تبديل به فرمت جديد مي كنيد( با نرم افزارهاي تبديل) و سپس مجدداً صدا و تصوير را روي هم مي گذاريد ( Mux) . با توجه به اينكه تماشاي فيلمهاي HD يكي از قابليتهاي مهم تلويزيونهاي جديده ، بهتره كار با نرم افزارهاي كدك و انكود فرمتهاي معروف HD رو تجربه كنيد (‌ خيلي سخت نيست )‌.

mosby555
08-05-2011, 16:49
سلام
چه تلویزیونی بخرم؟
led؟
چه مارکی؟
بهترین باشه...

mehdy55
08-05-2011, 20:29
با سلام .
من میخوام یک led 3d samsongبخرم
سوال: 46c8880 بخرم با گارانتی یا46c8000 بدون گارانتی.؟
لطفا تفاوت قیمت..\داشتن امکانات مثل.دیجیتال داخلی\ساپورت اینترنت تی وی\منوی فارسی\امکانات اضافی مثل..2عینک 3d.
bluray.سینما خانگی...وچیزایی که من نمیدونم...را مد نظر قرار بدین..و به من بگید شما کدوم گزینه رو انتخاب میکنین..؟
با تشکر قبلی از پاسخ شما

به نظر من با گارانتی بخرید و اگر نخواستین بلوری و سینمای خانواده را بر ندارین تا قیمتش پایینتر در بیاد. با توجه به این موضوع تفاوت قیمتشون منطقیه چون سه بعدی ها خصوصا این مدل احتمال خرابیشون زیاده به ریسکش نمی ارزه که بدون گارانتی خرید. نمونه های زیادی هست که از این کار پشیمون شدن:20:

t_tanhayam
09-05-2011, 08:53
سلام دوستان
ایکونINTERNT TV SAMSUNG 6200 کجاست؟؟؟
من INTERNET وCAMPUTER وصلم ولی کاری نمیتونم بکنم.
کمکم کنین

دوست عزيز c6200 اين اپليكيشن رو منظورم internet tv هست رو نداره

behzad9
09-05-2011, 11:33
با سلام خدمت دوستان شاید سوال من تکراری باشه ولی ببخشید و اگر شد جواب بدید من ال ای دی سه بعدی 7000 دارم و با تغییرات در منوی مخفی هم منوی فارسی داره و هم تیونر دیجیتال ظاهر شده یعنی در موقع سرچ می پرسه کانالهای دیجیتال یا آنالوگ و یا هردو ولی بعداز سرچ چیزی پیدا نمی کنه و فقط کانال های آنالوگ را میاره آیا با ید کاری انجام بدم شبکه دیجیتال ساپورت می شه و همچنین این تلویزیون توانایی ضبط را داره یا نه ؟

t_tanhayam
09-05-2011, 12:59
با سلام خدمت دوستان شاید سوال من تکراری باشه ولی ببخشید و اگر شد جواب بدید من ال ای دی سه بعدی 7000 دارم و با تغییرات در منوی مخفی هم منوی فارسی داره و هم تیونر دیجیتال ظاهر شده یعنی در موقع سرچ می پرسه کانالهای دیجیتال یا آنالوگ و یا هردو ولی بعداز سرچ چیزی پیدا نمی کنه و فقط کانال های آنالوگ را میاره آیا با ید کاری انجام بدم شبکه دیجیتال ساپورت می شه و همچنین این تلویزیون توانایی ضبط را داره یا نه ؟

-بارها ذكر شده اين مدل تيونر ديجيتال نداره گويا
در مورد pvr هم همينطور مدل هاو ريجن هاي اسيايي اين قابليت رو ندارند (حذف ميشه)

behzad9
09-05-2011, 20:46
با سلام ظاهرا" شما عادت نداری متن پیام را بخونی من عرض کردم منوی سرچ دیجیتال دارم ولی ظاهرا" بایستی تغییراتی داد مثلا" روی 8 مگاهرتز تنظیم کرد و... بنده این نوع تغییرات را می خواستم و نه چیز دیگر !!!

persian_m
09-05-2011, 23:50
با سلام ظاهرا" شما عادت نداری متن پیام را بخونی من عرض کردم منوی سرچ دیجیتال دارم ولی ظاهرا" بایستی تغییراتی داد مثلا" روی 8 مگاهرتز تنظیم کرد و... بنده این نوع تغییرات را می خواستم و نه چیز دیگر !!!

دوست عزیز این مدل رو بارها ذکر کردیم که گیرنده دیجیتال نداره و با توجه به اینکه بستر سخت افزاری برای دریافت دیجیتال نداره پس تغییرات به هر صورتی در منوی مخفی اون برای دریافت دیجیتال بی معنی هست.همچنین در مورد pvr هم بارها صحبت شده .شما بهتر هست چند دقیقه ای به خودتون زحمت بدید و پست های قبلی رو مطالعه کنید

همچنین اینجا لازم میدونم از تلاشها وجوابهای بدون چشمداشت ابی عزیز تشکر و قدر دانی کنم

t_tanhayam
10-05-2011, 08:57

-بهزاد عزيز من هم دقيقا متن شما رو خوندم بزرگوار
-اين حالت اكتيو كردن بصورت نرم افزاري هست وفقط اضافه ميشه نه اينكه سخت افزاري هم افزوده بشه
مدل هاي b650 اسيايي هم همينطوره توي ليست سرچ مياد ديجيتال وشبكه اي رو دريافت نميكنه
در مدل هاي C7000 از قدما همينطور بود و حتي در سري هاي C8000 جديد هم گويا تيونر ديجيتال حذف شده

abolo
10-05-2011, 14:49
سلام
من 6960 دارم ولی از دیروز که میام روشن کنم هی تق تق میکنه روشن نمیشه و مجبورم هی کلیدهای روی کنترل بزنم تا روشن بشه مشکل از کجاست؟ چطور مشکلش رو حل کنم زنگ زدم پشتیبانی میگه باید بیارد اونجا باز کنم ببینم چطوره،این تلویزیون 20 روزه خریدم نمیدونم چه کار کنم چون نو هست دوست ندارم بازش کنم.

t_tanhayam
10-05-2011, 15:17
سلام
من 6960 دارم ولی از دیروز که میام روشن کنم هی تق تق میکنه روشن نمیشه و مجبورم هی کلیدهای روی کنترل بزنم تا روشن بشه مشکل از کجاست؟ چطور مشکلش رو حل کنم زنگ زدم پشتیبانی میگه باید بیارد اونجا باز کنم ببینم چطوره،این تلویزیون 20 روزه خریدم نمیدونم چه کار کنم چون نو هست دوست ندارم بازش کنم.

-يكبار كليد exit رو براي 10 ثانيه نگهدارين ويك فكتوري رست كنيد
-اگر گارانتي داره نبايد نگران باشين

Masoud 206-16v
10-05-2011, 18:42
این AllShare در TV C7770 سامسونگ چطور کار میکنه؟
من ی گوشی i900 سامسونگ و آی فون 4 دارم(آیا میتونم به تی وی کانکت شم؟) ، این تی وی که بلوتوث نداره.پس چطور به گوشی یا وسایل دیگه کانکت میشه؟آیا با WiFi هست؟

t_tanhayam
10-05-2011, 18:45
این AllShare در TV C7770 سامسونگ چطور کار میکنه؟
من ی گوشی i900 سامسونگ و آی فون 4 دارم(آیا میتونم به تی وی کانکت شم؟) ، این تی وی که بلوتوث نداره.پس چطور به گوشی یا وسایل دیگه کانکت میشه؟آیا با WiFi هست؟

-بايد دانگل واي فاي هم براي hdtv داشته باشين تا بصورت وايرلس بتونيد ارتباط برقرار كنيد

Masoud 206-16v
10-05-2011, 22:40
-بايد دانگل واي فاي هم براي hdtv داشته باشين تا بصورت وايرلس بتونيد ارتباط برقرار كنيد

ممنون دوست من از پاسخ شما.
آیا نمایندگی های سامسونگ در ایران این دانگل رو دارن؟ و با مدل مشابه ی دیگه ای که در بازار موجود باشه ، قابل استفاده هست بر روی HdtV ؟

t_tanhayam
10-05-2011, 22:47
ممنون دوست من از پاسخ شما.
آیا نمایندگی های سامسونگ در ایران این دانگل رو دارن؟ و با مدل مشابه ی دیگه ای که در بازار موجود باشه ، قابل استفاده هست بر روی HdtV ؟

-تعدادي كه مشهد بودند و من پرسيدم نداشتند البته سنتر ها بايد داشته باشند
-اين دانگل هاي usb ‌تنها بايد مارك همون برند باشه

abolo
11-05-2011, 07:36
-يكبار كليد exit رو براي 10 ثانيه نگهدارين ويك فكتوري رست كنيد
-اگر گارانتي داره نبايد نگران باشين

سلام
من این کارو کردم درست نشد؟میخواستم بدونم این گارانتی زیر 10 روز تعویض سام سرویس چطوره آیا اینو تعویض میکنند؟

t_tanhayam
11-05-2011, 09:25
سلام
من این کارو کردم درست نشد؟میخواستم بدونم این گارانتی زیر 10 روز تعویض سام سرویس چطوره آیا اینو تعویض میکنند؟

-والا در مورد گارانتي من اطلاعي ندارم چيزي كه نوشتن و شرايطش رو دارين حتما با گارانتي صحبت كنيد

abolo
11-05-2011, 21:21
آیا تلویزیون های سامسونگ تایمر داره که میشه دید چند ساعت از تلویزیون استفاده شده؟آیا راهی هست اونو صفر کنیم؟

alimalang
11-05-2011, 21:26
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من تلویزیون UA46C700 ساخت مالزی دارم می خواستم ببینم امکان منو فارسی کردن داره ؟ بیشتر برای تلتکس می خوام
در ضمن نرم افزاری از سایته سامسونگ مالزی گرفتم و نصب کردم روی تلویزیون و کامل نصب شد اما فارسی که درست نشد هیچ دیگه اصلا تلتکس نمیاد خواهش می کنم منو راهنمایی کنید

t_tanhayam
11-05-2011, 21:30
آیا تلویزیون های سامسونگ تایمر داره که میشه دید چند ساعت از تلویزیون استفاده شده؟آیا راهی هست اونو صفر کنیم؟

-بله ساعت كاركد پنل رو ميشه فهميد قبلا توي تاپيك منوي مخفي خدمت دوستان عرض شد

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من تلویزیون UA46C700 ساخت مالزی دارم می خواستم ببینم امکان منو فارسی کردن داره ؟ بیشتر برای تلتکس می خوام
در ضمن نرم افزاری از سایته سامسونگ مالزی گرفتم و نصب کردم روی تلویزیون و کامل نصب شد اما فارسی که درست نشد هیچ دیگه اصلا تلتکس نمیاد خواهش می کنم منو راهنمایی کنید

-بله تاپيك منوي مخفي رو مطالعه كنيد با گذاشتن بر روي local set iran زبان فارسي اضافه خواهد شد

meisam2012
11-05-2011, 23:39
با سلام و خسته نباشید میشه یه کمک فوریبه من کنید
مشخصات LED samsung 46 uc6900 را بگید من هرچی تو سایت سامسونگ سرچ میکنم همچین مدلی ندارن
همچین چیزی ممکنه . ؟؟؟ خواهشا اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

t_tanhayam
11-05-2011, 23:56
با سلام و خسته نباشید میشه یه کمک فوریبه من کنید
مشخصات LED samsung 46 uc6900 را بگید من هرچی تو سایت سامسونگ سرچ میکنم همچین مدلی ندارن
همچین چیزی ممکنه . ؟؟؟ خواهشا اگه اطلاعی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

CAPITAN MAC
14-05-2011, 13:17
بعد از این همه خواندن تایپیک ها می خواهم Samsung LED 32C6960
را بخرم می خواستم بدونم این مدل مشکل ابری شدن کمتر داره؟
ثانیا 32 اینج این مدل به راحتی تو شراز گیر میاید ؟
برای خرید از نمایندگی بگیرم بهتره؟
من می خواهم گاهی اوقا ت xbox 360 برای بازی به ان وصل کنم عملکردش در game چطور هست؟

t_tanhayam
14-05-2011, 19:56
بعد از این همه خواندن تایپیک ها می خواهم Samsung LED 32C6960
را بخرم می خواستم بدونم این مدل مشکل ابری شدن کمتر داره؟
ثانیا 32 اینج این مدل به راحتی تو شراز گیر میاید ؟
برای خرید از نمایندگی بگیرم بهتره؟
من می خواهم گاهی اوقا ت xbox 360 برای بازی به ان وصل کنم عملکردش در game چطور هست؟

-نسبت به بقيه مدل هاي مشكل كمتري داره بخاطر presicion dimming
-اگر گارانتي دار ميگيرين كه گزينه ديگه اي ندارين
-من هم استفاده ميكنم گاهي براي يك edge-lit كاملا قابل قبول هست
-تنها بحث input lag پيش مياد كه خوب بيشتر تحت محيط هاي شبكه psn live ممكن اهميت داشته باشه (البته براي گيمر هاي حرفه اي)

keivan3
14-05-2011, 23:05
من نزدیک 2 هفته است که led سامسونگ 46 c 7770 خریده ام.از 2 روز پیش روی کانالهای 3d مثل یوروااسپورت 3d و اسکای اسپورت 3dکه میرم و گزینه ساید بای ساید رو میزنم شدیدا تصاویر قاطی میشه و مثل روزهای اول نمیشه 3d دید فقط باید تصاویر رو ضبط کرد و بعد از روی فلاش مموری با انتخاب گزینه media player دستگاه تصویر رو 3d دید که در اینجا راحت نشون میده.نمیدونم این مشکل رو با سامسونگ در جریان بذارم یا خیر و اینکه شامل گارانتی میشه این مشکل.ممنون از راهنماییتون

t_tanhayam
14-05-2011, 23:09
من نزدیک 2 هفته است که led سامسونگ 46 c 7770 خریده ام.از 2 روز پیش روی کانالهای 3d مثل یوروااسپورت 3d و اسکای اسپورت 3dکه میرم و گزینه ساید بای ساید رو میزنم شدیدا تصاویر قاطی میشه و مثل روزهای اول نمیشه 3d دید فقط باید تصاویر رو ضبط کرد و بعد از روی فلاش مموری با انتخاب گزینه media player دستگاه تصویر رو 3d دید که در اینجا راحت نشون میده.نمیدونم این مشکل رو با سامسونگ در جریان بذارم یا خیر و اینکه شامل گارانتی میشه این مشکل.ممنون از راهنماییتون

-ميتونيد يكبار فريمور رواپديت كنيد يا يكبار فكتوري رست كنيد
-در غير اين صورت با vip تماس بگيرين

keivan3
15-05-2011, 00:06
-ميتونيد يكبار فريمور رواپديت كنيد يا يكبار فكتوري رست كنيد
-در غير اين صورت با vip تماس بگيرين

رست فکتوری رو امروز ظهر انجام دادم تاثیری نداشت فیرمور هم الان اماده هست ولی فقط یه فولدری بنام T-VALDAAC داده که داخلش

فایلی بنام image هست حقیقتش کمی میترسم آپگرید کنم مرددم

t_tanhayam
15-05-2011, 08:41
رست فکتوری رو امروز ظهر انجام دادم تاثیری نداشت فیرمور هم الان اماده هست ولی فقط یه فولدری بنام T-VALDAAC داده که داخلش

فایلی بنام image هست حقیقتش کمی میترسم آپگرید کنم مرددم

-مورد خاصي اتفاق نميوفته نگران نباشين
-با اين حال اگر گارانتي داره كه كاريش نداشته باشين بايد گارانتي جوابگو باشه با اونها در ميون بگزارين

compi
15-05-2011, 12:04
با درود به دوستان عزیز
میخواستم بدونم سری 9 سامسونگ 46 اینچ داره یا نه؟

nima210
15-05-2011, 18:43
با درود به دوستان عزیز

داخل کشور نداره ولی کشورهای دیگه دارن

t_tanhayam
15-05-2011, 22:21
با درود به دوستان عزیز

-همينطوره منتها توي ايران وجود نداره ميتونيد line up 2010 رو ببينيد:

-البته از نظر كيفيت تصوير c8000 برتر هست

mojtaba2321
16-05-2011, 00:43
6960 میتونه بلوری خالص رو از طریق هارد و از پورت usb اش بخونه؟

sami-z
16-05-2011, 03:43
سلام..دوستان من samsung LED c7770 دارم..این منو مخفی رو چطور باید پیدا کرد؟

pandora tomorro
16-05-2011, 10:41
سلام
کسی میدونه چطور میشه از این all share استفاده کرد ؟ من گوشیه سامسونگ گلکسی اس دارم all share رو میزنم تو all share تلوزیون هم میرم ولی چیزی پیدا نمیکنه ! (c8000) تو تی وی فقط باید all share رو بزنی خودش شروع میکنه به سرچ کردن؟

t_tanhayam
16-05-2011, 11:26
سلام..دوستان من samsung LED c7770 دارم..این منو مخفی رو چطور باید پیدا کرد؟

-توي تاپيك منوي مخفي كامل صحبت شد عزيز :

مشكلتون كجاست ؟

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

6960 میتونه بلوری خالص رو از طریق هارد و از پورت usb اش بخونه؟

-مجتبي جان اگر منظورت ايميج بلوري هست فكر نميكنم بتونه اجرا كنه

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

سلام
کسی میدونه چطور میشه از این all share استفاده کرد ؟ من گوشیه سامسونگ گلکسی اس دارم all share رو میزنم تو all share تلوزیون هم میرم ولی چیزی پیدا نمیکنه ! (c8000) تو تی وی فقط باید all share رو بزنی خودش شروع میکنه به سرچ کردن؟

فكر ميكنم اگر وايرلس منظورتون باشه بايد دانگل داشته باشين تا جفت بشن
-اگر هم غير وايرلس كه بايد دستگاهها همنام باشند و از طريق hdmi-cec ارتباط برقرار بشه

-اينجا رو نگاه كن عزيز :

farhoudr
16-05-2011, 11:53
سري 46b5000 سامسونگ مدل 2011 چرا قيمتش حتي كمتر از 40c6960 است؟ با اينكه حتي گيرنده ديجيتال نيز دارد.قيمت اولي 1420000 و دومي 1450000 با اين تفاوت كه اولي 46 اينچ و دومي 40 اينچ است.يعني 46 اينچ تقريبا هم قيمت 40 اينچ است.

t_tanhayam
16-05-2011, 12:01
سري 46b5000 سامسونگ مدل 2011 چرا قيمتش حتي كمتر از 40c6960 است؟ با اينكه حتي گيرنده ديجيتال نيز دارد.قيمت اولي 1420000 و دومي 1450000 با اين تفاوت كه اولي 46 اينچ و دومي 40 اينچ است.يعني 46 اينچ تقريبا هم قيمت 40 اينچ است.

سري هاي B مربوط به 2009 هستند عزيز

pandora tomorro
16-05-2011, 12:23
فكر ميكنم اگر وايرلس منظورتون باشه بايد دانگل داشته باشين تا جفت بشن
-اگر هم غير وايرلس كه بايد دستگاهها همنام باشند و از طريق hdmi-cec ارتباط برقرار بشه

-اينجا رو نگاه كن عزيز :

نمیگیرم :دی
من میخوام از طریق گوشی فایل های ویدیو و عکس و اینام رو روی تی وی ببینم!
این hdmi-cec چی هست و چطوریه؟

t_tanhayam
16-05-2011, 14:43
نمیگیرم :دی
من میخوام از طریق گوشی فایل های ویدیو و عکس و اینام رو روی تی وی ببینم!
این hdmi-cec چی هست و چطوریه؟

-منظور همون ارتباط از طريق كابل hdmi بود
-در مورد گوشي هم حتما بايد دانگل واي فاي داشته باشه hdtv عزيز يا اينكه wi-fi built-in باشه خود hdtv تا نيازي به دانگل مجزا نداشته باشه

pandora tomorro
16-05-2011, 17:46
مطمئن هستین اینو ؟ من فکر کردم وقتی زده all share یعنی داخل هست دیگه!
من چند تا ویدیو واسه این کار دیدم همچین چیزی رو ندیدم بگه !
مشکل من اینه وقتی سرچ میکنه تی وی رو پیدا نمیکنه...

t_tanhayam
16-05-2011, 18:16
مطمئن هستین اینو ؟ من فکر کردم وقتی زده all share یعنی داخل هست دیگه!
من چند تا ویدیو واسه این کار دیدم همچین چیزی رو ندیدم بگه !
مشکل من اینه وقتی سرچ میکنه تی وی رو پیدا نمیکنه...

-بله نياز به يك شبكه واي فاي داره تا جايي كه اطلاع دارم مثلا لينك زير روببينيد :

pandora tomorro
16-05-2011, 19:01
شما اینجا رو ببین

حجمش زیاد نیست !

اینجا حرفی نزده ماله خوده سامسونگم هست....

من تا ثانیه ی 28 ویدیو میرم ولی اونجا وقتی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه ! تو تی وی نباید برم روشن کنم وای فای رو ؟!

t_tanhayam
16-05-2011, 20:06
شما اینجا رو ببین

حجمش زیاد نیست !

اینجا حرفی نزده ماله خوده سامسونگم هست....

من تا ثانیه ی 28 ویدیو میرم ولی اونجا وقتی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه ! تو تی وی نباید برم روشن کنم وای فای رو ؟!

-خوب اگر گوش بدين خودش هم داره ميگه كه نياز هست به كانكشن توسط واي فاي
-اخه واي فاي داخلي نداره c8000 كه توي بازار هستند

pandora tomorro
16-05-2011, 20:33
من از جوانرود خریدم! پس این all share چه مسخره بازیه که گزاشتن روش وقتی نداره؟
اون PVR که غیر فعاله,گیرنده ی دیجیتالم که برداشتن اینم از ALL SHARE شون....

tango98
16-05-2011, 22:24
عرض سلام و ادب فراوان خدمت اساتید.
بنده قصد خرید ال ای دی 46 سامسونگ رو دارم و به شدت بین دو مدل 6960 و7770 گیج شدم.سری 6960 رو دیدم اما 7770 رو موفق به دیدن تصویرش نشدم.----- من دریم باکس 8000 هست و شبکه های 3دی رو باز میکنه.اول از همه کیفیت تصاویر اچ دی واسم مهمه و بعد اگر شد 3دی.شنیدم حالت ابری شدن در سری 7 وجود داره اما 6960 رو خبر ندارم.لطفا بنده رو راهنمایی کنیید که سری 7 از لحاظ کیفیت و کنتراست برتری به 6960 داره یا اینکه بر عکس.خواهش میکنم استیدی که این 2 پنل رو کنار هم دیدن راهنمایی کنن.سپاس گذارم

farhangzr
17-05-2011, 08:13
نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه

با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )

t_tanhayam
17-05-2011, 10:47
من از جوانرود خریدم! پس این all share چه مسخره بازیه که گزاشتن روش وقتی نداره؟
اون PVR که غیر فعاله,گیرنده ی دیجیتالم که برداشتن اینم از ALL SHARE شون....

-خوب ديگه محصولات كه در اسيا معرفي ميشه معمولا امكانات زيادي رو حذف شده ميبينيم متاسفانه

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

عرض سلام و ادب فراوان خدمت اساتید.
بنده قصد خرید ال ای دی 46 سامسونگ رو دارم و به شدت بین دو مدل 6960 و7770 گیج شدم.سری 6960 رو دیدم اما 7770 رو موفق به دیدن تصویرش نشدم.----- من دریم باکس 8000 هست و شبکه های 3دی رو باز میکنه.اول از همه کیفیت تصاویر اچ دی واسم مهمه و بعد اگر شد 3دی.شنیدم حالت ابری شدن در سری 7 وجود داره اما 6960 رو خبر ندارم.لطفا بنده رو راهنمایی کنیید که سری 7 از لحاظ کیفیت و کنتراست برتری به 6960 داره یا اینکه بر عکس.خواهش میکنم استیدی که این 2 پنل رو کنار هم دیدن راهنمایی کنن.سپاس گذارم

-با توجه به رفتار بهتر c6900 در مورد ابري شدن (هر چند وجود داره باز هم )
و كنتراست بهتر اون توصيه ميشه به خريد اين مدل
-اگر 3d ميخواين گزينه c8000 انتخاب بهتري هست

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

نزدیک 2 هفته است که برای خرید راجب این 2 مدل تحقیق میکنم و تا حالا نتونستم به نتیجه مشخصی برسم هر کدام از فروشنده ها هم یک چیزی میگند آدم نمیدونه کدوم رو باور کنه ( از خیلی ها اطلاعات من بیشتر بود تا اونها ) تو سایتها هم که رندوم هر کدوم به نفع یک برند رتبه بندی کردند
به نظر دوستان بین 2 مدل 40hx800سونی و c7000 سامسونگ کدوم برتری دارند با توجه به نکات زیر :
- توانایی پخش فرمتهای گوناگون فیلم و عکس از طریق فلش مموری از جمله divx و mkv ( فروشنده میگفت سونی فقط فیلمهای رجیستر شده divx .mkv رو پخش میکنه ) با توجه به این که در ایران ما همه فیلمها را بدنو کپی رایت خریداری میکنیم ).
- وضوح تصویر
- مصرف برق پایین
- سه بعدی
-امکانات جانبی ( اینترنت و بازی و... ) قابل استفاده در ایران
- عمر مفید و اقتصادی تر در مقابل هزینه ای که پرداخت میکنیم
- در سونی دستگاه ترانسمیتر و عینک همراه با با تی وی عرضه میشود یا باید جداگانه تهیه کرد ( بدون گارانتی )
- و .... نکات سودمندی که دوستان به نظرشون میرسه

با توجه به این که برای خرید دستگاه هزینه به نسبت بالایی رو پرداخت میکنم ( البته برای من بالاست جسارت به بقیه دوستان نشه) خواهش میکنم بدون تعصب و کامل توضیح بدید که کدوم مدل بهتر یا به صرفه تر است یا اگر 1 ماه صبر کم تا مدل های 2011 به بازار وارد بشود امکانات و اپشن های بهتری را دارند به نسبت اینها ( مثلا 40hx820 )

-من فكر ميكنم سراغ C8000 برين توجيه پذير تر هست چه امكانات چه قيمت چه كيفيت تصوير در قبال هزينه اي كه ميپردازين

............
17-05-2011, 12:04
سلام دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک سامسونگ 6960 خریدم و الان از این خرید خیلی پشیمون هستم مشکی این led را که دوستان اینقدر تعریف میکردند کاملا به سرمه ای متمایل هست و در صحنه های سریع هم کاملا کم می آورد راهی برای رهایی از این مشکلات هست مثلا تنظیم خاصی من باید انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمائید
من این led را جایگزین پلاسمای v80 پاناسونیک کرده ام ولی اصلا راضی نشدم.

*Alucard*
17-05-2011, 12:47
سلام دوستان من با راهنمایی شما عزیزان یک سامسونگ 6960 خریدم و الان از این خرید خیلی پشیمون هستم مشکی این led را که دوستان اینقدر تعریف میکردند کاملا به سرمه ای متمایل هست و در صحنه های سریع هم کاملا کم می آورد راهی برای رهایی از این مشکلات هست مثلا تنظیم خاصی من باید انجام بدهم لطفا راهنمایی بفرمائید

برای بالا تر رفتن عمق رنگ مشکی از منوی تنظیمات پنل گزینه بک لایت را روی مقادیر کمتر set کنید.

keivan3
17-05-2011, 14:26
خدا وکیلی میگم 3d سامسونگ نخرید مخصوصا مدلی که من خریدم مدل c 7770

امروز بحث داغی با تعمیرکار مجاز یا vip داشتم .چون سه بعدی ال ای دی من بعد از مدت 2 هفته خراب شده بعد از چند نوبت تماس به من گفتند سه بعدیش رو تضمین نمیکنیم از روی هارد کامپیوتر میخواد باشه یا لب تاپ یا ----- به هیچ وجه.فقط بریزید روی فلاش مموری و از درگاه یو اس بی ببینید ( اینجاش کار میکنه) .حالا من من موندم که چطوری فوتبال لایو بارسلون با منچستر یونایتد رو که اسکای اسپورت 3d مستقیم پخش میکنه رو ببینم.

keivan3
17-05-2011, 14:32
-مورد خاصي اتفاق نميوفته نگران نباشين
-با اين حال اگر گارانتي داره كه كاريش نداشته باشين بايد گارانتي جوابگو باشه با اونها در ميون بگزارين

عزیزم گارانتیش امروز حال منو جا آورد بگذریم

ببینید من فیرمو ر نهایی رو که براش آمده دانلود کردم روی فایل exe که بایستی داخل فلاش مموری هم باشه کلیک میکنم یک فولدر میده .تا اینجا درست ولی داخل فولدر باز یه ساب فولدر هست بنام image این درسته همینو میخواد؟
ok میدی ما آپگرید رو اغاز کنیم

ممنون

tango98
17-05-2011, 16:41
-خوب ديگه محصولات كه در اسيا معرفي ميشه معمولا امكانات زيادي رو حذف شده ميبينيم متاسفانه

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

-با توجه به رفتار بهتر c6900 در مورد ابري شدن (هر چند وجود داره باز هم )
و كنتراست بهتر اون توصيه ميشه به خريد اين مدل
-اگر 3d ميخواين گزينه c8000 انتخاب بهتري هست

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

-من فكر ميكنم سراغ C8000 برين توجيه پذير تر هست چه امكانات چه قيمت چه كيفيت تصوير در قبال هزينه اي كه ميپردازين

عجیبه من توی جنرال کاتالوگ سامسونگ میبینم کنتراست 7000 بالاتر از 6960 که اگر اشتباه نکنم میشه مدل 6500 خارج از ایران است.و اینکه این مشکل ابری شدن رو من در ال سی دی 695 هم داشتم.اگر میزان ابری شدن در 7000 خیلی بیشتر از 6960 نیست شاید بشه تحملش کرد.در کل بسیار متشکرم از دوستانی که بنده رو راهنمایی میکنن.

tango98
17-05-2011, 16:52
خدا وکیلی میگم 3d سامسونگ نخرید مخصوصا مدلی که من خریدم مدل c 7770

امروز بحث داغی با تعمیرکار مجاز یا vip داشتم .چون سه بعدی ال ای دی من بعد از مدت 2 هفته خراب شده بعد از چند نوبت تماس به من گفتند سه بعدیش رو تضمین نمیکنیم از روی هارد کامپیوتر میخواد باشه یا لب تاپ یا ----- به هیچ وجه.فقط بریزید روی فلاش مموری و از درگاه یو اس بی ببینید ( اینجاش کار میکنه) .حالا من من موندم که چطوری فوتبال لایو بارسلون با منچستر یونایتد رو که اسکای اسپورت 3d مستقیم پخش میکنه رو ببینم.
دوست عزیز و گرامی سلام
بنده از برند ال جی مدل sl800 از سونی ex 700 و از سامسونگ پنل c695 رو داشتم سوتی که گارانتی نیازمون نکرد اما باش حال نکردم.ای جی خیلی سر گارانتی اذیت کرد و در نهایت فروختمش.ای سامسونگیک ایراد کوچیک داشت و چون قبل 10 روز نمایندش ایراد رو تایید کرد زحمت کشیدن و پول رو کامل به من برگردوندن.میگفتن یا 10 روز یا 240 ساعت کارکرد شامل تعئیض میشه.شما پیگیری بفرمایید حتما جواب میگیرید. در کل از کیفییت این پنل راضی هستید؟مشکل ابری شدن شدید هست تو این پنل؟

t_tanhayam
17-05-2011, 19:28
عزیزم گارانتیش امروز حال منو جا آورد بگذریم

ببینید من فیرمو ر نهایی رو که براش آمده دانلود کردم روی فایل exe که بایستی داخل فلاش مموری هم باشه کلیک میکنم یک فولدر میده .تا اینجا درست ولی داخل فولدر باز یه ساب فولدر هست بنام image این درسته همینو میخواد؟
ok میدی ما آپگرید رو اغاز کنیم

ممنون

-والا در مورد گارانتي نميتونم حرفي بزنم متاسفانه توي ايران معني خاصي نميده يكجورايي
-فايلي كه دانلود كردين رو اكستراكت كنيد ومسير فلش رو بدين تمام
وبعد فلش رو به Hdtv تون بزنيد

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

عجیبه من توی جنرال کاتالوگ سامسونگ میبینم کنتراست 7000 بالاتر از 6960 که اگر اشتباه نکنم میشه مدل 6500 خارج از ایران است.و اینکه این مشکل ابری شدن رو من در ال سی دی 695 هم داشتم.اگر میزان ابری شدن در 7000 خیلی بیشتر از 6960 نیست شاید بشه تحملش کرد.در کل بسیار متشکرم از دوستانی که بنده رو راهنمایی میکنن.

-جنرال كاتالوگ هاي ايران روزياد جدي نگيرين

-شايد زياد به چشم نياد يا براي يوزرهاي خونگي مهم نباشه
-با اين حال از نزديك هم حتما هر دو پنل رو ببينيد

aftab_azad20
17-05-2011, 19:39
من که هر وقت مشکی این تی وی رو میبینم فکر میکنم کاملا خاموشه،به نسبت تی وی های دیگه البته به نظر من حرف اول رو میزنه

............
17-05-2011, 20:32
برای بالا تر رفتن عمق رنگ مشکی از منوی تنظیمات پنل گزینه بک لایت را روی مقادیر کمتر set کنید.

ممنون عزیز جان امتحان کردم کمی بهتر شد ولی مشکل اصلی من با سرمه ای شدن هست که هوز پا برجاست و البته برای مشکی شدن باید درجه نور را خیلی کم کرد که بر روی همه تصویر تاثیر دارد.

من که هر وقت مشکی این تی وی رو میبینم فکر میکنم کاملا خاموشه،به نسبت تی وی های دیگه البته به نظر من حرف اول رو میزنه

سلام عزیز جان وقتی صفحه کاملا مشکی باشد که هر تلویزیونی حتی تلویزیونهای قدیمی هم مشکی نشان میدهند برای اینکه لامپ پشت تصویر خاموش میشود مهم زمانی هست که مثلا در یک نمایش مقدار رنگ مشکی زیاد هست که کاملا سرمه ای تیره میشود البته در روز زیاد به چشم نمی آید ولی در شب که من بازیهای کامپیوتری میکنم کاملا حس میشود مشکل دیگری که با آن دارم این هست که وقتی مقدار رنگ مشکی در صفحه نمایش زیاد میشود نور صفحه نمایش خود به خود کم میشود برای رفع این مشکل چه باید کرد آیا راهی وجود دارد؟
موقع نمایش احساس میکنم اطراف تلویزیون پر نور تر از وسط آن هست آیا شما هم این مشکلات رو دارید؟

persian_m
17-05-2011, 22:11
ممنون عزیز جان امتحان کردم کمی بهتر شد ولی مشکل اصلی من با سرمه ای شدن هست که هوز پا برجاست و البته برای مشکی شدن باید درجه نور را خیلی کم کرد که بر روی همه تصویر تاثیر دارد.

سلام عزیز جان وقتی صفحه کاملا مشکی باشد که هر تلویزیونی حتی تلویزیونهای قدیمی هم مشکی نشان میدهند برای اینکه لامپ پشت تصویر خاموش میشود مهم زمانی هست که مثلا در یک نمایش مقدار رنگ مشکی زیاد هست که کاملا سرمه ای تیره میشود البته در روز زیاد به چشم نمی آید ولی در شب که من بازیهای کامپیوتری میکنم کاملا حس میشود مشکل دیگری که با آن دارم این هست که وقتی مقدار رنگ مشکی در صفحه نمایش زیاد میشود نور صفحه نمایش خود به خود کم میشود برای رفع این مشکل چه باید کرد آیا راهی وجود دارد؟
موقع نمایش احساس میکنم اطراف تلویزیون پر نور تر از وسط آن هست آیا شما هم این مشکلات رو دارید؟

شما که زیاد بازی میکنید بهترین گزینه براتون پلاسما و تو این رنج قیمت v20 بودش.توی بازی عالی عمل میکنه.من خودم داشتم واقعا تو تصاویر اچ دی و بازی عالیه.
در مورد رنگ مشکی 6960 هم من نمیدونم شاید تی وی شما مشکل داره.اگه با گارانتی خریدین میتونید یه مشورتی با سام سرویس انجام بدین.
ضمنا از خاموش بودن گزینه ذخیره انرژی تو پنل خودتون مطمئن هستید.اگه اون گزینه که خودش دارای سه تا گزینه دیگه است.روشن باشه تو تصاویر کاملا مشکی روشنایی بطور اتوماتیک کم میشه.این رو هم در نظر داشته باشین شما که حساس به رنگهای پنل هستین بهتره پنل خودتون رو کالیبره کنین

keivan3
17-05-2011, 22:26
دوست عزیز و گرامی سلام
بنده از برند ال جی مدل sl800 از سونی ex 700 و از سامسونگ پنل c695 رو داشتم سوتی که گارانتی نیازمون نکرد اما باش حال نکردم.ای جی خیلی سر گارانتی اذیت کرد و در نهایت فروختمش.ای سامسونگیک ایراد کوچیک داشت و چون قبل 10 روز نمایندش ایراد رو تایید کرد زحمت کشیدن و پول رو کامل به من برگردوندن.میگفتن یا 10 روز یا 240 ساعت کارکرد شامل تعئیض میشه.شما پیگیری بفرمایید حتما جواب میگیرید. در کل از کیفییت این پنل راضی هستید؟مشکل ابری شدن شدید هست تو این پنل؟

تجربه ای که من با lcd سامسونگ 40 اینچ سری 5 داشتم و سونی براویا ex500 46inch داشتم واین led c 7770 سامسونگ دارم

lcd 40 اینچ سامسونگ بسیار مناسب برای تصاویر ماهواره بخصوص hd هاست و بزرگتر از اون از کیفیت تصویر میکاهد

سونی کیفیت خوبی داشت نه اونقدر عالی و بعلت اینکه در تصاویر سریع مثل فوتبال کم میاورد فروختمش

led سامسونگ که الان دارم برای دیدن فیلم و انیمیشن ضبط شده عالی و بهتر از lcd هست اما در تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی خیلی کم میاره وبیشتر تصویر مات میشه صورتها بدون ظرافت دیده میشم چمن ها در فوتبال کاملا صاف و محو میشن و مثل نقاشی میشن بر خلاف lcd.

persian_m
17-05-2011, 23:24
تجربه ای که من با lcd سامسونگ 40 اینچ سری 5 داشتم و سونی براویا ex500 46inch داشتم واین led c 7770 سامسونگ دارم

lcd 40 اینچ سامسونگ بسیار مناسب برای تصاویر ماهواره بخصوص hd هاست و بزرگتر از اون از کیفیت تصویر میکاهد

سونی کیفیت خوبی داشت نه اونقدر عالی و بعلت اینکه در تصاویر سریع مثل فوتبال کم میاورد فروختمش

led سامسونگ که الان دارم برای دیدن فیلم و انیمیشن ضبط شده عالی و بهتر از lcd هست اما در تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی خیلی کم میاره وبیشتر تصویر مات میشه صورتها بدون ظرافت دیده میشم چمن ها در فوتبال کاملا صاف و محو میشن و مثل نقاشی میشن بر خلاف lcd.

ببخشید یعنی شما میفرمایید همون تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی رو که به قول خودتون تی وی شما برای پخشش کم میاره اگه ضبط بشن و بعدش مجدد پخش بشن کیفیتشون توی تی وی شما عالی میشن؟؟؟؟

tango98
18-05-2011, 00:10
امشب بالاخره 46 6960 رو خریدم.خیلی تصویر با کیفیتی داره.اما یه چیزی که به شدت تو ذوقم زد این نورهایی هست که تو زمینه مشکی ومخصوصا تو کادر بالا وپایین فیلمها خود نمایی میکنن.بدجور حالم گرفته شد.اگر ممکنه بهترین کالیبراسیون رو برای این مدل بگید که البته یک مقدار این نورها رو هم کمتر کنه.

persian_m
18-05-2011, 01:22
امشب بالاخره 46 6960 رو خریدم.خیلی تصویر با کیفیتی داره.اما یه چیزی که به شدت تو ذوقم زد این نورهایی هست که تو زمینه مشکی ومخصوصا تو کادر بالا وپایین فیلمها خود نمایی میکنن.بدجور حالم گرفته شد.اگر ممکنه بهترین کالیبراسیون رو برای این مدل بگید که البته یک مقدار این نورها رو هم کمتر کنه.
دوست عزیز
مبارک باشه
تی وی خوبیه البته تو این رنج قیمت من که راضیم. البته اون مشکل ابری شدن که فرمودید خاصیت کلیه تی وی های edge-lite هست که در مورد 6960 به خاطر چینش ال ای دی ها به صورت Precision Dimming بسیار کمتر هست.که باز هم تنظیماتی داره که میتونید با اعمال اونها شدت این مشکل رو کمتر کنید.
در مورد کالیبره هم همینطور که همیشه گفته شده سلیقه ای هست یه کالیبره توی یکی از سایتها بود که خدمتتون میزارم.
البته اگه احساس کردید که تصاویر تاریک هست میزان بکلایت رو بسته به سلیقه شخصی زیاد کنید

LED SAMSUNG SERI 6::

Profile: Movie
Backlight 7
Contrast 95
Brightness 45
Sharpness 0
Color: 50
Tint: G50/R50
Black Tone: Off
Dynamic Contrast Off
Shadow Detail -2
Gamma -1
Color Space Auto
Flesh Tone 0
Edge Enhancement Off
xvYCC Off
LED Motion Plus Off
Color Tone Warm2
Size Screen Fit
Digital Noise Filter Off
MPEG Noise Filter Off
HDMI Black Level Low
100/120 Hz Motion Plus Standard/Off
• R-Offset: 25
• G-Offset: 24
• B-Offset: 25
• R-Gain: 25
• G-Gain: 23
• B-Gain: 24

mana341
18-05-2011, 10:35
ابي جان سلام

با سلام
و با اجازه ابی عزیز: هاردهای وسترن دیجیتال هاردهای خوبی هستند ولی بقول ابی جان ساخت کشور بسیار دوست و بسیارتر برادر!!!! چین و ماچین هستند .من هاردهای اکسترنال A-DATA رو پیشنهاد میکنم که این یه قلم خوشبختانه ساخت چین نیست بلکه ساخت تایوان و با کیفیت بسیار عالی هستند و مدلهای ضد ضربه و ضد آب هم دارند
ارادت:11:

lbv
18-05-2011, 12:44
دوستان کمک فوری. ما داشتیم با منوی مخفی در ال ای دی سری eu40c7700 ور می رفتیم که دوستمان در حالی که هتل آپشن روشن بود ریست فکتوری رو زد بعد از این که تی وی ریست شد بعضی از کلید های ریموت کنترل کار نمی کنن ، اعداد 0تا9، p ،کانال لیست و سورس و با کلید پاور خاموش نمیشه ولی روشن میشه .اما اگه برای حدود 7 ال 8 ثانیه پاور رو نگهداریم خاموش میشه به نظر زیموت یه طور قفل برای تعویض کانال شده .

keivan3
18-05-2011, 15:46
ببخشید یعنی شما میفرمایید همون تصاویر لایو مثل ماهواره بخصوص کانالهای اچ دی رو که به قول خودتون تی وی شما برای پخشش کم میاره اگه ضبط بشن و بعدش مجدد پخش بشن کیفیتشون توی تی وی شما عالی میشن؟؟؟؟

بله اگر ضبط کنی بعد با فلاش مموری یا هارد اکسترنال ببینی تصویر خیلی خوبه. سه بعدی هم میتونی ببینی

ولی برای تصاویر لایو مثل ----- فقط lcd

t_tanhayam
18-05-2011, 16:27
بله اگر ضبط کنی بعد با فلاش مموری یا هارد اکسترنال ببینی تصویر خیلی خوبه. سه بعدی هم میتونی ببینی

ولی برای تصاویر لایو مثل ----- فقط lcd

شما با سورس هايي مثل hd siusse و sky sport hd هم فوتبال ميبينيد؟
-من با c6900 و شبكه هاي مذكور تقريبا مشكل بلور و وضو ح حركتي رو ندارم

tango98
18-05-2011, 19:44
-والا در مورد گارانتي نميتونم حرفي بزنم متاسفانه توي ايران معني خاصي نميده يكجورايي
-فايلي كه دانلود كردين رو اكستراكت كنيد ومسير فلش رو بدين تمام
وبعد فلش رو به Hdtv تون بزنيد

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

-جنرال كاتالوگ هاي ايران روزياد جدي نگيرين

-شايد زياد به چشم نياد يا براي يوزرهاي خونگي مهم نباشه
-با اين حال از نزديك هم حتما هر دو پنل رو ببينيد
دوست عزیز اولا خیلی متشکرم بابت زحماتتون.اما توی این کاتالوگ اگر دقت بفرمایید تنها 2 مدل 6800 و 8000 از precision dimming استفاده میکنن و این مدل 6800 اصلا ربطی به 6960 ما نداره.توی لینک های قبلیتون دیده بودم که فرمودید که 8000 و 6960 از ای خاصیت بهره بردن و به همین خاطر مشکل ابری شدن در این دو مدل کمتر وجود داره.اگر به رنگهای فریم دور این دو مدل دقت کنیدمتوجه عرایض بنده میشید.کلا این مشکل ابری شدن که در 6960 هم وجود داره به کیفیت فوق العاده بالای این پنل دهن کجی میکنه.