PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

MAH-AL
19-11-2010, 22:59
سلام

بالاخره منم يه c7000 گرفتم حالا ميخواستم بدونم تو منو مخفي كجا ساعت كاركردش رو نوشته؟ و اينكه چون هنوز پلير 3D نگرفتم نتونستم امتحانش كنم .از دوستايي كه امتحان كردن ميخواستم بپرسم كيفيت پخشش مثل سري 3D سونيHX900 هست چون اونو تو جمهوري ديدم خيلي جالب بود. در ضمن اين مدل (ساخت مالزي) گيرندهء ديجيتال داره؟ اگه داره چجوري ميشه ازش استفاده كرد؟

pandora tomorro
19-11-2010, 23:36
سلام
من در مورد 3 بعدی های سونی اطلاعی ندارم! این HX900 چطور بود که میگین جالب بوده ؟!

t_tanhayam
19-11-2010, 23:45
سلام
من در مورد 3 بعدی های سونی اطلاعی ندارم! این HX900 چطور بود که میگین جالب بوده ؟!

-در مورد 3D شك نكنيد C8000 برتري داره به سري هاي HX سوني
-ميتونيد توي رويو هاي زيادي كه وجود داره بررسي كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sabzefosfori
20-11-2010, 01:01
ببخشين اينجا زده يه تلويزيون led32 اينچ هم هديه ميده همراش :20:

و اينجا اين مدل ميخواستم بدونم چه فرقی با مدل c8000 داره :11:

oqazviny
20-11-2010, 09:21
-فكر ميكنم بعد اجرا بايد توي منوي مربوط به 3d دو حالت كنار هم رو انتخاب كنيد واجرا كنيد :

دوست عزیز tv من اصلا فایلهای wmv و dat را نشون نمیده ارور میده میگه کدینگ پشتیبانی نمیشود نمیدونم چه کار کنم نرمافزار DIVX را هم دانلود کردم ودر tv نصب کردم باز هم فرمتها را نشون نمیده بیشتر فیلمهای من هم dat است

t_tanhayam
20-11-2010, 09:34
دوست عزیز tv من اصلا فایلهای wmv و dat را نشون نمیده ارور میده میگه کدینگ پشتیبانی نمیشود نمیدونم چه کار کنم نرمافزار DIVX را هم دانلود کردم ودر tv نصب کردم باز هم فرمتها را نشون نمیده بیشتر فیلمهای من هم dat است

-بزرگوار براي فايل هاي .dat يك زحمت كوچيك ميتوني بكشي تغيير پسوند بده به .mpg ‌وبه راحتي اجرا كن

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

ببخشين اينجا زده يه تلويزيون led32 اينچ هم هديه ميده همراش :20:

و اينجا اين مدل ميخواستم بدونم چه فرقی با مدل c8000 داره :11:

-c8880 نام گذاري سامي توي ايران هست و در واقع همون مدل c8000 هست

oqazviny
20-11-2010, 09:52
با فیلمهای با پسوند wmv چه کار کنم راهی نداره این فیلمهای سه بعدی که دانلود کردم رو ببینم
تغییر پسوند یعنی جلوی فایل فیلمها یه .mpg اضافه کنم
در ضمن یه سئوال دیگه داشتم این مدل c7000 که من دارم هارد خارجی 500 گیگ را ساپورت میکنه اگه اینطوره برای تلوزیون مشگلی پیش نمیاد براش سنگین نیست
ممنون از این که برای سئوالهای من وقت میزاری و جواب میدی
t_tanhayam
20-11-2010, 10:03
با فیلمهای با پسوند wmv چه کار کنم راهی نداره این فیلمهای سه بعدی که دانلود کردم رو ببینم
تغییر پسوند یعنی جلوی فایل فیلمها یه .mpg اضافه کنم
در ضمن یه سئوال دیگه داشتم این مدل c7000 که من دارم هارد خارجی 500 گیگ را ساپورت میکنه اگه اینطوره برای تلوزیون مشگلی پیش نمیاد براش سنگین نیست
ممنون از این که برای سئوالهای من وقت میزاری و جواب میدی
-خواهش ميكنم در مورد wmv فعلا راهي به نظرم نميرسه كمي پسوند ها رو تغيير بدين ببينيد مشكلتون حل ميشه يا نه
-در مورد هارد اكسترنال هم نه نگران نباشين ورودي h.d.d كه تعبيه شده در دستگاه بدون مشكل و فشاري هارد ها رو دتكت ميكنه
-در مورد 3d هم كه متاسفانه من ندارم بهترين راه به نظرم تهيه 3d blueray هست بزرگوار

pandora tomorro
20-11-2010, 12:02
3D پلیرهایی که دیدم تو ایران هست(سامسونگ) فقط 2 نوع هست گویا ! یکی فقط خوده پلیر که 350-400 تومنه و یه سینما خانگی 6950 که 1 ملیون قیمتشه...

t_tanhayam
20-11-2010, 13:33
3D پلیرهایی که دیدم تو ایران هست(سامسونگ) فقط 2 نوع هست گویا ! یکی فقط خوده پلیر که 350-400 تومنه و یه سینما خانگی 6950 که 1 ملیون قیمتشه...

-فكر ميكنم c6900 بايد نزديك 450 باشه قيمتش

pandora tomorro
20-11-2010, 15:41
نمیدونم دقیق امروز تو نمایندگی شهرمون یه مدل 3 بعدی قیمت کردم میگفت 395 تومن! شایدم 3 بعدی نبوده طرف اشتباه کرده...

t_tanhayam
20-11-2010, 16:58
نمیدونم دقیق امروز تو نمایندگی شهرمون یه مدل 3 بعدی قیمت کردم میگفت 395 تومن! شایدم 3 بعدی نبوده طرف اشتباه کرده...

-نه احتمالا همون c6900 بوده الان فكر كنم قيمتش همون 400 بايد باشه :46:

MAH-AL
20-11-2010, 18:41
سلام

بالاخره منم يه c7000 گرفتم حالا ميخواستم بدونم تو منو مخفي كجا ساعت كاركردش رو نوشته؟ و اينكه چون هنوز پلير 3D نگرفتم نتونستم امتحانش كنم .از دوستايي كه امتحان كردن ميخواستم بپرسم كيفيت پخشش مثل سري 3D سونيHX900 هست چون اونو تو جمهوري ديدم خيلي جالب بود. در ضمن اين مدل (ساخت مالزي) گيرندهء ديجيتال داره؟ اگه داره چجوري ميشه ازش استفاده كرد؟

اگه ممكنه راهنمايي كنيد

shahin666
20-11-2010, 20:06
خریدم :31:
c8000 و 46 اینچ با 3 تا عینک و یه فیلم بلوریش!
راستی فکر میکنم اینا توشون عینک نیست ! درسته ؟ اخه تو سایت های خارجی دیدم! البته فکر میکنم شرایط فروش تو هر کشور فرق بکنه ! در هر صورت یارو 2 تا عینک باهاش بمون میداد که وقتی بازش کردیم دیدیم یه عینک توشه :8: یارو این قدر بهش زور داشت دیگه نتونست برش داره :5:
اهان راستی! قیمتم شد 2 ملیون و 520 هزار تومن! سینما خانگیم اونجا پیدا نکردم واسش...

راستی عکس درست حسابی ازش تو نت نیست اگه خواستین واستون عکس میزارم! البته از خودش که نه چون هنوز بازش نکردیم باید واسش میز بخریم ولی از مخلفاتش :20:

پس خریدید بلاخره
آقا مبارکه :11:
دوست عزیز اگر باز کردید و نصب کردید هم چند تا عکس ازش بذارید و هم نظرتون رو در موردش بگید :46:
چون منم دقیقا میخوام همین مدل رو بگیرم

pandora tomorro
20-11-2010, 21:33
چشم! من تا فردا نصبش میکنم و عکس توضیحاتم رو واستون همینجا میزارم :40:

qazplm
20-11-2010, 23:04
دوست عزیز نظرت برام خیلی مهمه چون تو دی میخوام یه c8000 55 اینچ بگیرم dvbt هم ته و توش رو اگه در بیاری ممنون میشم

sabzefosfori
21-11-2010, 00:12
شانس رو ببين بعد کلی اطلاعات جم کردن آماده شدم برای خريدن c8000 از بانه فهميدم اين مدل تو بانه نيست :37:

koh
21-11-2010, 07:25

سلام
لطفا در مورد کیفیت تصاویر و response time در بازیهای xbox & ps3 هم مطالبی بنویس .
من هم تصمیم دارم اگه پولم جور بشه c8000 بخرم البته بهمن ماه که شرکتها فروش نوروزی خودشان را شروع می کنند
نکات منفی که در مورد c8880 در برخی از سایتها به آن اشاره شده به صورت زیر است : لطفا ببین این مطالب درست است
عملکرد ضعیف در یکنواختی شدت نور وزاویه دید
بازتولید مشکی ضعیفتر نسبت به LED هایی که آرایش منطقه ای برای نوردهی دارن
محوی تصاویر در نماهای تاریک
عدم توانایی نمایش صحیح فیلمهای با رزولوشن 1080 که به صورت 24 فریم پخش میشن
پخش سایه دار تصاویر سه بعدی
کنترل راه دور وحشتناک!!!
ممنون:10:

pandora tomorro
21-11-2010, 11:09
چشم :31:
البته من دیدم همه جا از کنترلش تعریف میکردن :20: البته همین وحشتناک رو تو یه سایت دیدم باید خودم تست کنم....
در مورد dvbt هم بعضی از دوستان گفتن که این مدلش که تو ایران میاد نداره یا تو منوی مخفیش فعال میشه! در هر صورت اینجا دیجیتال نیست من بخوام تستش کنم...

شانس رو ببين بعد کلی اطلاعات جم کردن آماده شدم برای خريدن c8000 از بانه فهميدم اين مدل تو بانه نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو جوانرودم فقط یک جا داشت!!

oqazviny
21-11-2010, 12:01
[QUOTE=t_tanhayam;5627787]-بزرگوار براي فايل هاي .dat يك زحمت كوچيك ميتوني بكشي تغيير پسوند بده به .mpg ‌وبه راحتي اجرا كن

با سلام
من جلوی فایلهای dat یک .mpg اضافک کردم باز هم پخش نکرد میتونید لطف کنید تغییر پسوند را توضیح بدید

reza-habibi
21-11-2010, 15:15
با سلام
امروز از بانه یه c8000 55 اینچ گرفتم . دیروز تلفنی سفارش دادم و امروز صبح هم رسید دستم و بعد از تست های مختلف پولشو دادم و حالا دارم ازش استفاده میکنم.
قیمتش هم 3800 با 3 عینک و یک فیلم
باید به اطلاع تون برسونم که با ps3 خیلی خوب کار میکنه و با همون کابل hdmi 1.3 که تست کردم خیلی راحت هم ps3 و هم tv سیگنال 3d رو تشخیص دادند ( توصیه به دوستانی که بلوری پلیر میخوان بخرن این هست که متونن استفاده از ps3 رو هم بعنوان بلوری پلیر و هم گیم پلیر فوق العاده قوی در نظر داشته باشند )
در قسمت مدیا پلیر دستگاه چند فرمت فیلم گذاشتم که همه رو خوب با زیر نویس فارس نشون داد ( mkv avi )
نقاط ضعف از نظر من این هست که اولا تیونر دیچیتال نداره و مهم تر از همه اینکه internet tv کار نمیکنه و زنگ زدم سام سرویس که چرا کار نمیکنه گفت این قابلیت برای منطقه ایران غیر فعال شده . حالم گرفته شد چون این قسمتش مخصوصا skype برای من خیلی مهم بود البته بعدا با منوی مخفی ور میرم ببینم میشه کاریش کرد یا نه و اگر جواب گرفتم حتما اطلاع میدم
اگر سوالی بود بفرمایید
ضمنا از راهنمایی t_tanhayam بابت پاسخ های سریعشون تشکر میکنم

pandora tomorro
21-11-2010, 15:19
خب تلوزیون رو وصل کردم ولی هنوز آنتن درست حسابی ندارم (شایدم رسیورHD بگیرم) !
هارد 1ترابایتم رو بهش وصل کردم و چند تا فیلم HD پلی کردم فوق العادست :18: واقعا کیفیت بی نظیری داره مخصوصا رنگ مشکیش! من تابستون اولین بار 7000 رو تو نمایندگی مشهد سامسونگ دیدم عاشق همین رنگ مشکیش شدم الانم که 8000 دارم مثل همونه یعنی فوق العاده ! در مورد کنترل باید بگم هر کی گفته وحشتناک واقعا خره :27: کنترلش خیلی خوب و خوش دست هست و واقعا باکلاسه تنها مشکلی که باهاش دارم دکمه های navigator ش (راست چپ بالا پایین) هست اونم مشکل نیست من عادت ندارم بعضی وقت ها که میخوام enter بزنم دکمه ی کناریش رو میزنم من خودم فکر میکنم به دلیل اینه که گوشیم لمسیه و باید یکم بگزره تا بتونم راحت استفاده بکنم ازش!
این media player واقعا عالیه یعنی اصلا همچین انتظاری نداشتم ازش! یه سینما خانگیه فوق العادست به تنهایی ! هر فرمتی که جا افتاده رو راحت اجرا میکنه ! ما میخواین باهاش فیلم ببینیم فیلمم یا Avi هست یا mkv که جفتش رو ساپورت میکنه ! اول که پلی کردم زیرنویس اجق وجق(:31:) نمایش داده میشد کلی ضد حال خوردم ولی وقتی که تو tools ش رفتم بسی حال بردم چون یه قسمت encoding داره که گزاشتمش روی Arabic و درست شد :5: حتی قابلیت sync زیرنویس هم داره و میتونی زیرنویست رو جلو عقب کنی ولی آپشنی واسه عوض کردن رنگ زیرنویس پیدا نکردم که اصلا مهم نیست همون سفیدش عالیه و اندازه و فونتشم کاملا استاندارد هست ! راستی یادم رفت بگم اولین چیزی که تا تی وی رو روشن میکنین میرین تو کفش اسپیکرهای این تی وی هست ! واقعا عالیه صدای بلند و کاملا شفاف که خیلی لذت بخشه وقتی صدا رو روی 100 میزاری! منوها خیلی خوب و راحت کار شده و یه ادم مبتدی هم راحت میتونه باهاش اشنا بشه ! انیمیشن های منو ها هم در سطح خیلی خوبی قرار داره...
متاسفانه هنوز 3D ش رو نتونستم تست کنم باید PS3 دوستم رو ازش قرض بگیرم و یکم باهاش ور برم در مورد رسپانس تایمشم همون موقع نظر میدم...
دیگه چی مونده ؟! هر چی مونده بگین تا توضیح بدم در صورتی که بدونم!

qazplm
21-11-2010, 16:02
با سلام
امروز از بانه یه c8000 55 اینچ گرفتم . دیروز تلفنی سفارش دادم و امروز صبح هم رسید دستم و بعد از تست های مختلف پولشو دادم و حالا دارم ازش استفاده میکنم.
قیمتش هم 3800 با 3 عینک و یک فیلم
باید به اطلاع تون برسونم که با ps3 خیلی خوب کار میکنه و با همون کابل hdmi 1.3 که تست کردم خیلی راحت هم ps3 و هم tv سیگنال 3d رو تشخیص دادند ( توصیه به دوستانی که بلوری پلیر میخوان بخرن این هست که متونن استفاده از ps3 رو هم بعنوان بلوری پلیر و هم گیم پلیر فوق العاده قوی در نظر داشته باشند )
در قسمت مدیا پلیر دستگاه چند فرمت فیلم گذاشتم که همه رو خوب با زیر نویس فارس نشون داد ( mkv avi )
نقاط ضعف از نظر من این هست که اولا تیونر دیچیتال نداره و مهم تر از همه اینکه internet tv کار نمیکنه و زنگ زدم سام سرویس که چرا کار نمیکنه گفت این قابلیت برای منطقه ایران غیر فعال شده . حالم گرفته شد چون این قسمتش مخصوصا skype برای من خیلی مهم بود البته بعدا با منوی مخفی ور میرم ببینم میشه کاریش کرد یا نه و اگر جواب گرفتم حتما اطلاع میدم
اگر سوالی بود بفرمایید
ضمنا از راهنمایی t_tanhayam بابت پاسخ های سریعشون تشکر میکنم
دوست عزیز اکثر این سایت ها که با این تلویزیون میشه بهش وصل شد فیلتره یا برعکس ای پی ایران رو از اونور بستن ربطی به منطقه ایران و این حرف ها نداره شما برای این که بتونی از اینترنت استفاده کنی باید --- بگیری

shahin666
21-11-2010, 16:37
خب تلوزیون رو وصل کردم ولی هنوز آنتن درست حسابی ندارم (شایدم رسیورHD بگیرم) !
هارد 1ترابایتم رو بهش وصل کردم و چند تا فیلم HD پلی کردم فوق العادست :18: واقعا کیفیت بی نظیری داره مخصوصا رنگ مشکیش! من تابستون اولین بار 7000 رو تو نمایندگی مشهد سامسونگ دیدم عاشق همین رنگ مشکیش شدم الانم که 8000 دارم مثل همونه یعنی فوق العاده ! در مورد کنترل باید بگم هر کی گفته وحشتناک واقعا خره :27: کنترلش خیلی خوب و خوش دست هست و واقعا باکلاسه تنها مشکلی که باهاش دارم دکمه های navigator ش (راست چپ بالا پایین) هست اونم مشکل نیست من عادت ندارم بعضی وقت ها که میخوام enter بزنم دکمه ی کناریش رو میزنم من خودم فکر میکنم به دلیل اینه که گوشیم لمسیه و باید یکم بگزره تا بتونم راحت استفاده بکنم ازش!
این media player واقعا عالیه یعنی اصلا همچین انتظاری نداشتم ازش! یه سینما خانگیه فوق العادست به تنهایی ! هر فرمتی که جا افتاده رو راحت اجرا میکنه ! ما میخواین باهاش فیلم ببینیم فیلمم یا Avi هست یا mkv که جفتش رو ساپورت میکنه ! اول که پلی کردم زیرنویس اجق وجق(:31:) نمایش داده میشد کلی ضد حال خوردم ولی وقتی که تو tools ش رفتم بسی حال بردم چون یه قسمت encoding داره که گزاشتمش روی Arabic و درست شد :5: حتی قابلیت sync زیرنویس هم داره و میتونی زیرنویست رو جلو عقب کنی ولی آپشنی واسه عوض کردن رنگ زیرنویس پیدا نکردم که اصلا مهم نیست همون سفیدش عالیه و اندازه و فونتشم کاملا استاندارد هست ! راستی یادم رفت بگم اولین چیزی که تا تی وی رو روشن میکنین میرین تو کفش اسپیکرهای این تی وی هست ! واقعا عالیه صدای بلند و کاملا شفاف که خیلی لذت بخشه وقتی صدا رو روی 100 میزاری! منوها خیلی خوب و راحت کار شده و یه ادم مبتدی هم راحت میتونه باهاش اشنا بشه ! انیمیشن های منو ها هم در سطح خیلی خوبی قرار داره...
متاسفانه هنوز 3D ش رو نتونستم تست کنم باید PS3 دوستم رو ازش قرض بگیرم و یکم باهاش ور برم در مورد رسپانس تایمشم همون موقع نظر میدم...
دیگه چی مونده ؟! هر چی مونده بگین تا توضیح بدم در صورتی که بدونم!

ممنون دوست عزیز اطلاعات خوبی بود
فقط اگر امکانش هست چند تا عکس از TV هم بذارید خوبه
و کنترلش که میگن وحشتناکه :13:و به قوله شما چقدر خرن که میگن وحشتناکه:31:
درضمن کنترلش به صورت لمسی هست یا نه؟!!

در ضمن تو تنظیماتش بیبنید اصلا بحث ----T هست یا نه
البته شما چون با گارانتی نگرفتید فکر کنم زبان فارسی برای منوها رو هم ندارید درست میگم یا نه ؟
یعنی میخواستم بیبینم این TV کاملا
زبان فارسی رو ساپورت میکنه در تمام زمینه ها (تلتکست فارسی - زیر نویس فارسی- منوهای فارسی و کلا زبان فارسی)
در ضمن شما با سینمای خانوادگیش تست کردید ؟؟! بدون سینمای خانوادگیش چی ؟؟ بدون اون هم صدا همون طور که گفتید عالی هست ؟

بعد این که شما با Internet@TV هم کار کردید هنوز یا نه؟

ببخشید سوالام زیاد شد:11:

pandora tomorro
21-11-2010, 17:57
خواهش میکنم :31:
اینم یه سری عکس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمه ی عکس ها مربوط به فیلم های 720p هست نه full hd ! متاسفانه فول چیزی ندارم فعلا ! در ضمن کیفیت از این خیلی بهتر هست ولی متاسفانه تو عکس مشخص نیست ! اگه عکس ها خوب نیستن به بزرگیتون ببخشین...

کنترلش لمسی نیست! ولی دکمه ای هم نیست به طور کامل! چطور بگم یه چیزی ما بینش هست ولی واقعا خوبه و مشکلی نداره...
تنظیماتش رو دیدم تو قسمت تیونرش گزینه ای نبود که انتخاب کنم یعنی اصلا خاموش بود اون گزینش و ثابت و غیر قابل تغییر! نمیدونم والا شاید با اپدیتش درست بشه!
تا جایی که میدونم این تلوزیون چه از نمایندگی بگیری چه از همین بانه و جوانرود و... منوهاش زبان فارسی نداره! دقیق مطمئن نیستم فکر میکنم t_tanhayam بتونه بهتر کمک کنه در این زمینه! در هر صورت زبان فارسی واسه چته انگلیسی به این خوبی خز نکن تی وی رو :31: منوهاش کاملا اسونه و پیچیدگی نداره...
تلتکس رو هنوز نتونستن ببینم چون آنتن نداریم هنوز و تی وی ایران رو نگرفتم ولی ربطی نداره که! تلتکس مشکلی نیست تا جایی که میدونم مثل یه حالت عکسه تا نوشته! ولی بالا توضیح دادم هیچ گونه مشکلی با زیرنویس فارسی SRT نداره و به راحتی اجرا میشه تو عکس ها هم مشخصه !
در مورد صدا نه من با سینما تستش نکردم با همون اسپیکرهای خودش تست کردم و مطمئن باش عالیه اسپیکرهاش ! همچین انتظاری از اسپیکرهاش نداشتم ولی واقعا منو راضی کرد...
نه متاسفانه هنوز وقت نکردم با اینترنت تی ویش ور برم!

shahin666
21-11-2010, 18:29
ممنون دوست عزیز
البته دوست عزیز فکر نمیکنم ساپورت فارسی یعنی فارسی بودن منوها یه TV رو خز بکنه !! یا این مورد فقط برای چت کردن باشه!!
نمی دونم جای انگار دیدم گفته شد منوها هم به صورت فارسی در میان حالا نمی دونم برای این مدل بود یا نه

یه سوال
برای دیدن یه فیلم به صورت سه بعدی باید اول TV مخصوص یعنی 3 بعدی داشته باشیم بعد فیلم مورد نظر و دستگاه پخش Blu-ray برای پخش فیلم و در نهایت باید با عینک مخصوص بتونیم یه فیلم رو به صورت سه بعدی ببینیم
حالا وقتی TV های سامسونگ ادعا دارند که تصاویر دو بعدی رو به صورت سه بعدی تبدیل می کنند

حالا آیا فقط با عینک مخصوص میشه تصاویر سه بعدی رو دید

pandora tomorro
21-11-2010, 18:39
اون خز که شوخی بود بابا ! فارسی داشته باشه که چه بهتر ولی گویا نداره...
اره باید تی وی و فیلمت و پلیرت همه 3D باشن ! (هر بلوری پلیری 3D نیست)
این 2بعدی به 3بعدی مطمئنا همش تبلیغاته من تست کردم همچین عمق زیادی نمیده که اگه همونم نمیداد سنگین تر بود :) در هر صورت یه قابلیت اضافه بر تی وی های دیگست ...
بله فقط با عینک باید دید !

shahin666
21-11-2010, 19:07
اون خز که شوخی بود بابا ! فارسی داشته باشه که چه بهتر ولی گویا نداره...
اره باید تی وی و فیلمت و پلیرت همه 3D باشن ! (هر بلوری پلیری 3D نیست)
این 2بعدی به 3بعدی مطمئنا همش تبلیغاته من تست کردم همچین عمق زیادی نمیده که اگه همونم نمیداد سنگین تر بود :) در هر صورت یه قابلیت اضافه بر تی وی های دیگست ...
بله فقط با عینک باید دید !

پس یعنی شما میگید این همه تبلیغ که سامسونگ میکنه و همش حرف از تبدیل تصاویر 2 بعدی به 3بعدی یعنی کلا هیچی:41: و عملا به این شکل تصاویر رو به صورت 3 بعدی واقعی در نمیاره:13:

pandora tomorro
21-11-2010, 19:47
واقعا چطور انتظار دارین وقتی یه برنامه ای سورسش 2D هست با قدرت نرم افزار تبدیل به 3D بشه ؟! پس دوربین های 3D چند هزار دلاری کارش چیه ؟! گفتم که یه امکانات اضافه بر 3D های دیگه هست که وجودش بهتر از نبودشه...

t_tanhayam
21-11-2010, 21:54
در مورد زبان فارسی خوب همونطور که دوست خوبم فرمودند توی منوها وجود نداره
عربی هست
که نیازها رو برطرف میکنه میتونید تلتکست فارسی وزیر نویس فارسی رو داشته باشین

koh
22-11-2010, 07:04
سلام
ضمن تشکر از مطالب ارزنده بیان شده دوستانی که موفق به خرید c8000 شدند
لطفا در مورد کیفیت تصاویر و response time در بازیهای xbox & ps3 هم مطالبی بنویسد و مخصوصا در بازیهای پر تحرک مثل فوتبال یا ماشین سواری تجربه خودتان را اعلام نمایید.
آیا در قسمت منوی مخفی نمی توان گیرنده دیجیتال را فعال نمود؟
در ضمن جناب pandora tomorro شما در مشهد از کرمانشاه خرید کردید؟
اگه بله لطفا شماره تلفن فروشنده را برای من پیغام بزنید
ممنون

reza-habibi
22-11-2010, 11:10
در مورد c8000 که بنده گرفتم از همون اول منو و زبانش فارسی بود و وقتی تو منو مخفی رفتم منطقه رو هم ایران زده.
در مورد INTERNET TV هم ظاهرا این قسمت غیر فعال هست چون وقتی وارد این گزینه میشم تمام گجت ها بسته هست و اصلا هیچ کدام از گزینه ها حتی setting هم قابل انتخاب نمی باشد
در مورد کیفیت نظر شخصی من این هست که نسبت به پلاسما (100) در تصاویر sd شاید بشه بهش امتیاز 80 رو بهش داد
ولی در تصاویر hd بخاطر روشنایی بیشتر اگر پلاسما 90 باشه این رو 100 میدم
در تصاویر 3d نسبتا خوب عمل میکنه هرچند که ظاهرا این فیلم همراه خود عینک از کیفیت 3d خوبی برخوردار نیست حالا 3 تا فیلم قرار ه بگیرم باهاش تست کنم چون سونی همراه 3d هاش 3 تا فیلم میده ولی در کل نسبت 3d بنظر من از سونی بهتر عمل میکنه پاناسونیک هم که متاسفانه 3d هنوز به ایران نفرستاده
در مورد بازیها بنظر من پلاسما کمی بهتر عمل میکنه

پلاسمایی رو که باهاش مقایسه کردم panasonic pv700 50 inch هست ( مدل سال 1387 HD ready )
البته که انتخاب بین پلاسما و led بنظر من کاملا سلیقه ای می باشد ولی درکل من پلاسما رو هنوز بیشتر ترجیح میدم.

pandora tomorro
22-11-2010, 11:50
سلام
ضمن تشکر از مطالب ارزنده بیان شده دوستانی که موفق به خرید c8000 شدند
لطفا در مورد کیفیت تصاویر و response time در بازیهای xbox & ps3 هم مطالبی بنویسد و مخصوصا در بازیهای پر تحرک مثل فوتبال یا ماشین سواری تجربه خودتان را اعلام نمایید.
در ضمن جناب pandora tomorro شما در مشهد از کرمانشاه خرید کردید؟
اگه بله لطفا شماره تلفن فروشنده را برای من پیغام بزنید
ممنون

به زودی پی 3 دوستم رو میگیرم و تست میکنم!
نه من خودم کرمانشاهی هستم و تابستون واسه سفر مشهد رفته بودم که 7000 رو دیدم...!
این شماره ی طرف هست :

08326229448

فروشگاه مرادی

koh
22-11-2010, 11:57
به زودی پی 3 دوستم رو میگیرم و تست میکنم!
نه من خودم کرمانشاهی هستم و تابستون واسه سفر مشهد رفته بودم که 7000 رو دیدم...!

ضمن تشکر
آیا شما نظر دوستمان در مورد برتر بودن کیفیت تصاویر SD در تلویزیونهای پلاسما را تایید می کنید؟

ممنون

pandora tomorro
22-11-2010, 12:22
سلام
تو صفحه ی قبلم گفتم مثل اینکه نمیشه!
متاسفانه من پلاسما رو تست نکردم ولی نسبت به مانیتور کامپیوترم که 22 اینچ هست و فول اچ دی تصاویر SD خیلی بهتر هست و اصلا قابل مقایسه نیست...

shahin666
22-11-2010, 13:05
در مورد c8000 که بنده گرفتم از همون اول منو و زبانش فارسی بود و وقتی تو منو مخفی رفتم منطقه رو هم ایران زده.
در مورد INTERNET TV هم ظاهرا این قسمت غیر فعال هست چون وقتی وارد این گزینه میشم تمام گجت ها بسته هست و اصلا هیچ کدام از گزینه ها حتی setting هم قابل انتخاب نمی باشد
در مورد کیفیت نظر شخصی من این هست که نسبت به پلاسما (100) در تصاویر sd شاید بشه بهش امتیاز 80 رو بهش داد
ولی در تصاویر hd بخاطر روشنایی بیشتر اگر پلاسما 90 باشه این رو 100 میدم
در تصاویر 3d نسبتا خوب عمل میکنه هرچند که ظاهرا این فیلم همراه خود عینک از کیفیت 3d خوبی برخوردار نیست حالا 3 تا فیلم قرار ه بگیرم باهاش تست کنم چون سونی همراه 3d هاش 3 تا فیلم میده ولی در کل نسبت 3d بنظر من از سونی بهتر عمل میکنه پاناسونیک هم که متاسفانه 3d هنوز به ایران نفرستاده
در مورد بازیها بنظر من پلاسما کمی بهتر عمل میکنه

پلاسمایی رو که باهاش مقایسه کردم panasonic pv700 50 inch هست ( مدل سال 1387 HD ready )
البته که انتخاب بین پلاسما و led بنظر من کاملا سلیقه ای می باشد ولی درکل من پلاسما رو هنوز بیشتر ترجیح میدم.

خوب پس انگار درست گفته بودم برای شما منوها هم به صورت کاملا فارسی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من بعید میدونم مثلا حالت فارسی فقط تو مدل 55 اینچ باشه و تو مدل 48 اینچ نباشه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا مسخره هست چرا باید Internet@TV این طوری باشه
در صورتی که توی خود سایت سامسونگ زده

najari998
22-11-2010, 15:33
با سلام
از دوستان کسی میدونه اینتر نت در تی وی مدل سی 70000 چگونه میشه راه اندازی کرد.

bas ali
22-11-2010, 16:46
دیشب رفتم یک سامسونگ 40 6960 خریدم و امروز اومدن نصبش کردم .
ولی چیزی که باعث تعجبم شد نبود کنترل اضافه (چون پارسال که برای دوستم خریدیم یک کنترل کوچولو اضافه داشت ) و همچنین نداشتن گالری مخصوصی که سامسونگ روی تلویزیونهاش میزاره و شامل یک سری عکس باکیفیت بالا با اهنگ های گوناگون میشه (همونطور که گفتم مدل پارسالی اونم داشت )
کسایی که این مدلو دارن میتونن راهنمایی کنن ؟
در ضمن فرمت mkv را میخونه ولی زیر نویسش که srt باشه را نه . این مشکل را بقیه نیز دارن ؟

ommolfesad
22-11-2010, 17:00
دوست عزیز اکثر این سایت ها که با این تلویزیون میشه بهش وصل شد فیلتره یا برعکس ای پی ایران رو از اونور بستن ربطی به منطقه ایران و این حرف ها نداره شما برای این که بتونی از اینترنت استفاده کنی باید --- بگیری

اولا" سلام به خدمت رفيقم t-tanhayam
تو سري B كه من همه جوره آمارش رو در آوردم اينترنتش بصورت وي*پي*ان هست يعني يوتوب رو براحتي باز ميكنه كه شايد دليل اينكه اينترنت رو براي سري B بستن همين وي*پي*ان باشه !
حالا براي سري C امتحان كن مطمئن شدي براي وي*پي*ان بگير

t_tanhayam
22-11-2010, 17:12
دیشب رفتم یک سامسونگ 40 6960 خریدم و امروز اومدن نصبش کردم .
ولی چیزی که باعث تعجبم شد نبود کنترل اضافه (چون پارسال که برای دوستم خریدیم یک کنترل کوچولو اضافه داشت ) و همچنین نداشتن گالری مخصوصی که سامسونگ روی تلویزیونهاش میزاره و شامل یک سری عکس باکیفیت بالا با اهنگ های گوناگون میشه (همونطور که گفتم مدل پارسالی اونم داشت )
کسایی که این مدلو دارن میتونن راهنمایی کنن ؟
در ضمن فرمت mkv را میخونه ولی زیر نویسش که srt باشه را نه . این مشکل را بقیه نیز دارن ؟

-سلام علی جان مبارک باشه
-در مورد کنترل اضاف روی مدل های خاصی از b تنها موجود بود
-در مورد گالری عکس هم همینطور دیگه حافظه داخلی 1 گیگ رو نداریم
-در مورد srt هم بدون مشکل باید اجرا کنه

pandora tomorro
22-11-2010, 18:13
سلام
در مورد اپدیت این 8000 توضیح میدین؟ واجبه اپدیت کنم یا بی خیالش بشم؟ اپدیت کنم چه فرقی میکنه ؟!

bas ali
22-11-2010, 18:20
-سلام علی جان مبارک باشه
-در مورد کنترل اضاف روی مدل های خاصی از b تنها موجود بود
-در مورد گالری عکس هم همینطور دیگه حافظه داخلی 1 گیگ رو نداریم
-در مورد srt هم بدون مشکل باید اجرا کنه

فقط میشه بگین الان کدوم مدلها یک گیگ حافظه دارن

مشکل زیرنویسش اینه که اصلا فایل زیر نویس را نشون نمیده و فقط فیلم mkv داخل پوشه را نشون میده
کار خاصی باید بکنم تا بیاد ؟ مثلا اول فیلم را انتخاب کنم بعدش ........:31:

afshar7884
22-11-2010, 18:52
با عرض سلام
من يه c7000 تازگي خريدم.مي خواستم بدونم جايي هست كه فيلم 3D يا FULL HD داشته باشه؟

qazplm
22-11-2010, 20:09
با عرض سلام
من يه c7000 تازگي خريدم.مي خواستم بدونم جايي هست كه فيلم 3D يا FULL HD داشته باشه؟
بفرما

pandora tomorro
22-11-2010, 20:37
فقط میشه بگین الان کدوم مدلها یک گیگ حافظه دارن

مشکل زیرنویسش اینه که اصلا فایل زیر نویس را نشون نمیده و فقط فیلم mkv داخل پوشه را نشون میده
کار خاصی باید بکنم تا بیاد ؟ مثلا اول فیلم را انتخاب کنم بعدش ........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
والا من فیلم هام توی هارد هست و دقیقا هم فایل فیلم و زیرنویس همنام هست شما هم دقیقا هم نامشون کنین بعد تست کنین...

با عرض سلام

اگه امکانش هست 720p دانلود کنین که حجم قابل قبولی داره و کیفیتش روی تلوزیون واقعا عالیه!

shahin666
23-11-2010, 01:37
سلام
والا من فیلم هام توی هارد هست و دقیقا هم فایل فیلم و زیرنویس همنام هست شما هم دقیقا هم نامشون کنین بعد تست کنین...

دوست عزیز شما هاردتون رو به چه شکل به TV وصل کردید با پورت USB دیگه ؟!!
بعد شما وقتی هارد رو به TV وصل میکنید خیلی راحت TV هارد رو شناسایی میکنه ؟!!
و این که وقتی هارد به TV وصل شد چه جوری میشه تو هارد گشت زد یعنی دقیقا میتونید برید درایوی که فقط فیلم ها هست و فیلم ها رو اجرا کنید یا برید فقط موزیک و موزیک ها رو اجرا کنید یا عکس ها رو مثلا اجرا کنید و TV دقیقا این ها رو تشخیص میده ؟
پس من الان یه هارد دیسک 1 ترابایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکسترنال سیگیت دارم و راحت می تونم هاردم رو به TV وصل کنم و راحت وارد درایو فیلم هام بشم و فیلم ها رو با TV ببینم
البته اینم بگم هارد من نیاز به آداپتور هم داره؟!!

در ضمن آیا این TV جای برای ذخیره سازی اطلاعات داره ؟
یعنی در قسمتی بشه برنامه یا فیلم یا عکس ریخت و بدون واسطه ای یعنی هارد یا فلش فقط با خود TV دید؟!!

ممنون میشم بنده رو در این زمینه راهنمایی کنید
مرسی:11:

S A M S U N G
23-11-2010, 10:58
با عرض سلام
سلام .

دوست عزیز اگه از نظر سرعت اینترنت مشکلی نداشته باشی میتونم نسخه 2010 انیمیشن شرک رو بهتون لینک بدم .

1080P و 3D یا 720P و 3D .

مخلصیم .

bas ali
23-11-2010, 11:35
سلام

ا

همنام کردم اسمشون را درست شد
ولی چرا باز فونت را نمیشناسه و مربع مربع نشون میده
باید جایی از تنظیمات را درست کنم ؟

S A M S U N G
23-11-2010, 12:22
سلام .

دوست عزیز دکمه Tools رو بزنید و قسمت Subtitle زبان رو به Arabic تغییر بدین .

×××××

دوستان فریمور جدید سری C6900 حدود 10 روز پیش ریلیز شده .

توجه : زبان فقط انگلیسی هستش . از دوستان کسی نسخه فارسی هم پیدا کرد بذاره .

مخلصیم .

t_tanhayam
23-11-2010, 14:42
سلام
در مورد اپدیت این 8000 توضیح میدین؟ واجبه اپدیت کنم یا بی خیالش بشم؟ اپدیت کنم چه فرقی میکنه ؟!

-در مورد اپديت نيازي نيست تغيير خاصي رو هم شاهد نيستيم با اين حال:

(Oct 05, 2010)

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

با عرض سلام

-فكر ميكنم اين روز ها چيزي كه زياد هست fullhd هست
كافيه توي گوگله يك سرچ كوچيك بزنيد
-در مورد 3d ‌هنوز خبري نيست اهسته اهسته :46:

---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

و این که وقتی هارد به TV وصل شد چه جوری میشه تو هارد گشت زد یعنی دقیقا میتونید برید درایوی که فقط فیلم ها هست و فیلم ها رو اجرا کنید یا برید فقط موزیک و موزیک ها رو اجرا کنید یا عکس ها رو مثلا اجرا کنید و TV دقیقا این ها رو تشخیص میده ؟
پس من الان یه هارد دیسک 1 ترابایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکسترنال سیگیت دارم و راحت می تونم هاردم رو به TV وصل کنم و راحت وارد درایو فیلم هام بشم و فیلم ها رو با TV ببینم

یعنی در قسمتی بشه برنامه یا فیلم یا عکس ریخت و بدون واسطه ای یعنی هارد یا فلش فقط با خود TV دید؟!!

مرسی:11:

-راحت هارد رو شناسايي ميكنه
-از منوي media.p ميتونيد وارد هارد بشين بر اساس محتويات متفاوت عكس اهنگ ويا فيلم وارد پوشه ها بشين
-كاملا مشابه يك pc
-قسمتي براي ذخيره بر روي خود hdtv موجود نيست
-تفاوتي نميكنه هاردتون با اداپتور باشه ويا پاسپورتي دتكت ميكنه

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

سلام .

دوست عزیز دکمه Tools رو بزنید و قسمت Subtitle زبان رو به Arabic تغییر بدین .

×××××

دوستان فریمور جدید سری C6900 حدود 10 روز پیش ریلیز شده .

توجه : زبان فقط انگلیسی هستش . از دوستان کسی نسخه فارسی هم پیدا کرد بذاره .

مخلصیم .

-مرسي امير جان يادم نيست يك اپديت زدم واسه كي بود
-اين و تست كردي ؟
-اين قسمت local set توي منوي مخفي غير فعال هست رو اعصابمون راه ميره :41:

qazplm
23-11-2010, 14:42
خیلی جالبه الان داشتم ریویو کسایی که c8000 خریدن رو تو امازون میخوندم خیلی ها راضی بودن ولی خیلی ها هم ناراضی بودن از تلویزیون چندتایی هم گفتن تلویزیونشون 3 ماه نشده از کار افتاده واقا ریسکه خریدن تلویزیون بدون گارانتی ):

afshar7884
23-11-2010, 15:31
سلام .

دوست عزیز اگه از نظر سرعت اینترنت مشکلی نداشته باشی میتونم نسخه 2010 انیمیشن شرک رو بهتون لینک بدم .

1080P و 3D یا 720P و 3D .

مخلصیم .

دوست عزيز لطفا لينك نسخه 2010 انیمیشن شرک رو بهم بديد. از نظر سرعت اينترنت مشكلي ندارم.
با تشكر

oqazviny
23-11-2010, 16:10
با عرض سلام

دوست عزیز این سایت 3dtv.at - 3D Movies با پسوند wmv داره ولی c7000 40 نشون نمیده من پسوند فیلم رو عوض کردم نشد فیلم را با نرم افزار تبدیل به فرمتهای mkv avi کردم درست نشون نمیده اگر جایی فیلم سه بعدی گیر آوردی اینجا لینکشو بذار دانلود کنیم ممنون

pandora tomorro
23-11-2010, 16:47

دوست عزیزمون توضیح داد کامل
هارد خودم 1 ترابایت سیگیت هست (همین عکسی که گزاشتی) و با اداپتور هم هست و راحت بدون مشکل همه چیز رو اجرا میکنه !
منوش به سه قسمت تقسیم میشه movie,music,photo ! تو هر کدوم بری تو هاردت میچرخی و با توجه به گزینه ای که انتخاب کردی اجرا میکنی فایلت رو...

afshar7884
23-11-2010, 17:37
دوست عزیز این سایت 3dtv.at - 3D Movies با پسوند wmv داره ولی c7000 40 نشون نمیده من پسوند فیلم رو عوض کردم نشد فیلم را با نرم افزار تبدیل به فرمتهای mkv avi کردم درست نشون نمیده اگر جایی فیلم سه بعدی گیر آوردی اینجا لینکشو بذار دانلود کنیم ممنون

سلام
من همه فيلماي 3D اين سايتو دانلود كردم ولي فقط 4 يا 5 تاشو تونستم ببينم كه موقع ديدن باعث سردردم ميشن،نمي دونم چرا؟ولي فيلم بلوري همراه C7000 رو كه با دستگاه 6900 تماشا ميكنم اصلا همچين مشكلي نداره.

pandora tomorro
23-11-2010, 17:41
من همه فيلماي 3D اين سايتو دانلود كردم ولي فقط 4 يا 5 تاشو تونستم ببينم كه موقع ديدن باعث سردردم ميشن،نمي دونم چرا؟ولي فيلم بلوري همراه C7000 رو كه با دستگاه 6900 تماشا ميكنم اصلا همچين مشكلي نداره. سلام
کدوم هاشون اجرا شد که اشتباه چیزی دانلود نکنم!

pandora tomorro
23-11-2010, 18:23
واسه اپدیت کردنش فایل اپدیت رو بریزم روی فلش و بزنمش به تی وی خودش پیغام اپدیت میده ؟!

راستی این برنامه ی PC share manager واسه چیه ؟!

راستی اون فایلی که صفحه ی قبل واسم گزاشتین مربوط به 55 اینچ بود !!

اینجا 46 ش گویا یه چیز دیگه هست:

این 130 مگ هست و همین نوامبری که توش هستیم اومده ! درست میگم؟!

تو سایت فارسی هنوز این جدیده رو نزاشته !

afshar7884
23-11-2010, 19:32
سلام
کدوم هاشون اجرا شد که اشتباه چیزی دانلود نکنم!

موارد زير كه يادم مونده:
Peschke Macroshow 576p.wmv
Katana 720p.wmv
Rhine Valley 576p.wmv
البته همه چيزايي كه دانلود كردم تو كامپيوترم با KM PLAYER به صورت دو تصوير كنار هم يا روي هم اجرا ميشه.

bas ali
23-11-2010, 20:00
کسی میتونه بهترین تنظیمات تصویر و رنگ برای محیط اتاق برای 6900 بگه ؟

S A M S U N G
23-11-2010, 20:27
دوست عزيز لطفا لينك نسخه 2010 انیمیشن شرک رو بهم بديد. از نظر سرعت اينترنت مشكلي ندارم.
با تشكر
سلام .

شرک رو دانلود کردم زیاد 3D حال نداد بهم .

واست Avatar میزام . البته اگه دیدی بازم ببین چون این فرق داره !

حجم : 46.61 گیگابایت .

دانلود :

از دوستان بابت انحراف تاپیک عذر میخوام .

کسی میتونه بهترین تنظیمات تصویر و رنگ برای محیط اتاق برای 6900 بگه ؟

علی جان خودش نور رو تنظیم میکنه . نیاز نیست تنظیم کنی .

من گذاشتم رو Standard .

مخلصیم .

afshar7884
23-11-2010, 21:16
سلام .

شرک رو دانلود کردم زیاد 3D حال نداد بهم .

واست Avatar میزام . البته اگه دیدی بازم ببین چون این فرق داره !

حجم : 46.61 گیگابایت .

دانلود :

از دوستان بابت انحراف تاپیک عذر میخوام .

علی جان خودش نور رو تنظیم میکنه . نیاز نیست تنظیم کنی .

من گذاشتم رو Standard .

مخلصیم .

بابت لينكاتون ممنونم.
از دوستان ديگه هم بابت انحراف ناخواسته از تاپيك معذرت ميخوام.

pandora tomorro
23-11-2010, 21:20
عذر میخوام یعنی این واقعا 3 بعدی هست ؟! فایل به صورت iso که نیست ؟! فرمتش چیه!

S A M S U N G
23-11-2010, 21:51
سلام .

دوست عزیز فایل به صورت iso هستش و بایستی روی دیسک بلوری 50 گیگابایتی رایت بشه .

مشخصات فایل :

یه نکته : این فیلم به دلیل کیفیت فوق العاده ائی که داره هیچکدام از بلوری پلیرهای سامسونگ از جمله c6900 قابلیت خواندن این دیسک رو نداره و باید منتظر آپدیت از طرف سامسونگ بود .

نکته دوم . این دیسک رو حتما با کابل HDMI نسخه 1.4a باید باز بشه .

نکته سوم : از بلوری پلیرهای پاناسونیک و فیلیپس استفاده بشه .

چند شات از کیفیت این فیلم :

مخلصیم .

t_tanhayam
23-11-2010, 21:57

-متاسفانه پسوند wmv همچنان قابل خوندن نيست با سري هاي c

pandora tomorro
23-11-2010, 21:57
چرا ؟! مگه این 6900 سه بعدی ساپورت نمیکنه ؟!
من واقعا دلیلش رو نمیفهمم!!
اخه میخوام 6900 بگیرم...

-متاسفانه پسوند wmv همچنان قابل خوندن نيست با سري هاي c

یه سری wmw ها رو میخونه یه سریشون رو هم نه فکر میکنم به کدکش مربوطه...

t_tanhayam
23-11-2010, 22:03
سلام
من همه فيلماي 3D اين سايتو دانلود كردم ولي فقط 4 يا 5 تاشو تونستم ببينم كه موقع ديدن باعث سردردم ميشن،نمي دونم چرا؟ولي فيلم بلوري همراه C7000 رو كه با دستگاه 6900 تماشا ميكنم اصلا همچين مشكلي نداره.

-خوب شما در واقع 3d اصلي رو با عمق ميدان خوب وانطباق تصوير عالي مثل خروجي كه bd-c6900 ميده نميبينيد
يك جورايي از كانورت دو بعدي به 3 بعدي استفاده ميكنيد

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------

چرا ؟! مگه این 6900 سه بعدی ساپورت نمیکنه ؟!
من واقعا دلیلش رو نمیفهمم!!
اخه میخوام 6900 بگیرم...

یه سری wmw ها رو میخونه یه سریشون رو هم نه فکر میکنم به کدکش مربوطه...

-احتمال داره مربوط به بيت ريت بالاي فيلم ها باشه
-البته مطمئن نيستم امير جان خودش توضيح بده ببينيم قضيه چيه

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

واسه اپدیت کردنش فایل اپدیت رو بریزم روی فلش و بزنمش به تی وی خودش پیغام اپدیت میده ؟!

راستی این برنامه ی PC share manager واسه چیه ؟!

راستی اون فایلی که صفحه ی قبل واسم گزاشتین مربوط به 55 اینچ بود !!

اینجا 46 ش گویا یه چیز دیگه هست:

این 130 مگ هست و همین نوامبری که توش هستیم اومده ! درست میگم؟!

تو سایت فارسی هنوز این جدیده رو نزاشته !

-در مورد PC share manager خوب از اسمش پيداست برنامه اي هست براي زماني كه از share استفاده ميكنيد حالا به صورت lan و يا هر طور ديگه
-در مورد اينچ بله ميتونيد اينچ هاي ديگه رو هم دان كنيد من فكر كردم واسه شما 55 هستش
-سايت فارسي هم در واقع زير مجموعه سايت مالزيايي هست

S A M S U N G
23-11-2010, 22:03
سلام .

عزیز C6900 مشکل خاصی نداره . این نسخه از فیلم فوق العاده سنگین هستش وگرنه تمام فیلمهای 3D دیگه رو C6900 ساپورت میکنه .

از پاناسونیک مدل DMP-BDT300 استفاده بشه بهتره .

در ضمن چرا میخوای C6900 بگیری ؟ نمیگم بده ولی به نظرم این مدل پاناسونیک بگیری بهتره .

اینم عکسش :

در زیبا بودن C6900 شکی نیست البته !

مخلصیم .

koh
24-11-2010, 08:09
سلام .

عزیز C6900 مشکل خاصی نداره . این نسخه از فیلم فوق العاده سنگین هستش وگرنه تمام فیلمهای 3D دیگه رو C6900 ساپورت میکنه .

از پاناسونیک مدل DMP-BDT300 استفاده بشه بهتره .

در ضمن چرا میخوای C6900 بگیری ؟ نمیگم بده ولی به نظرم این مدل پاناسونیک بگیری بهتره .

اینم عکسش :

در زیبا بودن C6900 شکی نیست البته !

مخلصیم .
سلام
این مدل 3D پاناسونیک DMP-BDT300 در ایران به فروش می رسد؟
چون هنوز تلویزیون سه بعدی پاناسونیک وارد بازار ایران نشده ؟؟؟
اگه یافت می شه لطفا قیمت آن را هم ذکر کنید
در ضمن آیا با قابلیتهای مشابه مدل مورد نظر شرکت پاناسونیک یا هر شرکتی که کالاش مرغوب باشه سینمای خانگی ندارد؟ قیمت؟
ممنون. :10:

koh
24-11-2010, 08:44
افتتاح فرستنده دیجیتال مشهد: دهم آذر
بنا بر اعلام بخش خبری شبکه استانی سیمای خراسان رضوی، فرستنده دیجیتال مشهد چهارشنبه دهم آذر ماه ۸۹ و همزمان با روز مباهله راه اندازی خواهد شد.

گفتنی است فرستنده دیجیتال مشهد از تاریخ ۲۵/۰۸/۸۹ به طور آزمایشی برنامه های چهارده شبکه تلویزیونی و ده شبکه رادیویی را به این شرح پخش می کند:
شبکه های تلویزیونی یک، دو، سه، چهار، خبر، آموزش، قرآن و استانی خراسان رضوی (مشهد)، مستند، جام جم۱، الکوثر، العالم، Press TV و یک کانال که هر روز برنامه های یکی از شبکه های استانی از آن پخش می شود.
شبکه های رادیویی ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت + گفتگو، تجارت + آوا + نوا.
فرکانس هشت شبکه اول در فرستنده دیجیتال مشهد برابر با 482 و فرکانس سایر شبکه ها 506 مگاهرتز می باشد.

هم اکنون دوستان مشهدی می توانند امتحان کنند که تلویزیونی را که خریداری کردند قابلیت گرفتن تصاویر دیجیتال را دارد یا خیر و به بقیه هم اطلاع رسانی کنند
ممنون

najari998
24-11-2010, 12:50
با سلام
من فریمویو 1012 را هم روی سی 7000 نصب کردم تغییراتی را متوجه نشدم

najari998
24-11-2010, 12:54
سلام
دوستانی که با آخرین فریمور (ورژن 1011.1) تلویزیونشون را آپدیت کردن لطفا اعلام کنند چه آیتم های جدیدی اضافه شده.
راستی کسی تونست با مدل های C8000 یا C7000 به اینترنت وصل بشه؟

با سلام
من فریمور (ورژن 1012) رو هم روی سی 7000 نصب کردم متوجه هیچ تغییری نشدم

shahin666
24-11-2010, 15:54
دوستان این BD-6900 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که هدیه C7770 و C8880 هست کیفیت خوبی داره؟
تو خود تبلیغات سامسونگ که زده شده Blue-ray 3D
یعنی میشه گفت این مدل یه مدل بلو ری خوب هست که بشه فیلم های سه بعدی رو هم باهاش تجربه کرد
در ضمن کسی قیمت این دستگاه رو میدونه ؟!

pandora tomorro
24-11-2010, 16:05
قیمتش حدود 400 هست ! من اینجا 395 قیمت کردم...
این طور که تو سایت ها میخونم پلیر خوبیه و اکثر ریویو هاش خوبه منم احتمالا از همین میگیرم

qazplm
24-11-2010, 16:29
یعنی من الان برم یه BD-6900 بگیرم نمیتونم avatar 3d که تازه اومده ببینم؟

t_tanhayam
24-11-2010, 17:13
دوستان این BD-6900

که هدیه C7770 و C8880 هست کیفیت خوبی داره؟
تو خود تبلیغات سامسونگ که زده شده Blue-ray 3D
یعنی میشه گفت این مدل یه مدل بلو ری خوب هست که بشه فیلم های سه بعدی رو هم باهاش تجربه کرد
در ضمن کسی قیمت این دستگاه رو میدونه ؟!

-مجددا خدمت دوستان عرض ميكنم :

BD-6900 يكي از 3D پلير هاي خيلي خوب بازار هست و امتيازات بسيار خوبي كسب كرده از سايت هاي معتبر دنيا:

shahin666
24-11-2010, 17:51
قیمتش حدود 400 هست ! من اینجا 395 قیمت کردم...
این طور که تو سایت ها میخونم پلیر خوبیه و اکثر ریویو هاش خوبه منم احتمالا از همین میگیرم

-مجددا خدمت دوستان عرض ميكنم :

BD-6900 يكي از 3D پلير هاي خيلي خوب بازار هست و امتيازات بسيار خوبي كسب كرده از سايت هاي معتبر دنيا:

ممنون از هر دو دوست عزیز
پس اینجوری که دوستان میگن و امتیازاتی که بهش دادن یکی از بلوری ها خیلی خوب بازار هم هست
پس حیفه اگر این هدیه رو بخواییم از دست بدیم
تو تبلیغات سامسونگ زده جشنواره پائیزه فقط برای مدت محدود :13:
یعنی همین پلیر و یک عینک مخصوص سه بعدی و سینمای خانوادگی هدایای سامسونگ
برای مدل C7770 و C8880 هست
البته من بودجه ام برای خرید TV تا سقف 3200 یا 3300 هست و الان مدلی که من انتخاب کردم C8880 یه چیز
نزدیکه 500 تومن گرون تر در اومده:13:
البته من سینمای خانوادگیش رو نمیخوام حالا نمیدونم با حذف سینمای خانوادگیش قیمتش چند در میاد!!
البته قیمت سینمای خانوادگیش رو سایت سامسونگ سنتر زده 470 تومن حالا نمیدونم اگر سینمای خانوادگیش رو نخوایم کاملا 470 از قیمت کلا تلویزیون کم میکنن یا نه ؟

حالا من میخوام بهمن دیگه این مدل رو بگیرم به نظرتون تا دوماه دیگه قیمتش پایین تر میاد ؟؟!

و احتمالا این هدایا هم هست براش دیگه ؟؟!! چون فکر کنم اون موقعه هم جشنواره نوروزی بهش بخوره ؟؟!!!
چون اگر این هدایا هم حذف بشه انوقت باز بخوام حتی همین بلو ری رو هم بخرم باید 400 بدم و عینک هم انگار روی این مدل نیست (که خیلی عجیبه این مورد ) و فکر کنم 100 تومن هم برای عینک بدم که این جوری خیلی ناجور میشه

afshar7884
24-11-2010, 17:53
از دوستان كسي هست كه تا به حال با c7000 يا c8000 از اينترنت استفاده كرده باشه؟
اين تلويزيونها از چه طريقي اطلاعات با اينترنت مبادله مي كنند؟
با تشكر

t_tanhayam
24-11-2010, 21:29
حالا من میخوام بهمن دیگه این مدل رو بگیرم به نظرتون تا دوماه دیگه قیمتش پایین تر میاد ؟؟!

و احتمالا این هدایا هم هست براش دیگه ؟؟!! چون فکر کنم اون موقعه هم جشنواره نوروزی بهش بخوره ؟؟!!!
چون اگر این هدایا هم حذف بشه انوقت باز بخوام حتی همین بلو ری رو هم بخرم باید 400 بدم و عینک هم انگار روی این مدل نیست (که خیلی عجیبه این مورد ) و فکر کنم 100 تومن هم برای عینک بدم که این جوری خیلی ناجور میشه

-والا احتمال هر چيزي ممكنه با اين بازار و اين اشفته بازار
-در مورد سينماي خونگي هم فكر ميكنم نصف قيمت خريد رو كاهش ميدن
-اگر گزينه مورد نظرت رو انتخاب كردي به فكر حساب وكتاب نباش بگير ولذتش رو ببر اين عمر هست كه ميگذره و حسابش رو نداريم :10:

pandora tomorro
25-11-2010, 13:57
سلام
اقا c8000 من فارسی نداره واسه همین تلتکس رو درست نشون نمیده! چیکارش باید بکنم ؟! تو تنظیمات گشتم قسمتی واسه تلتکست پیدا نکردم! نمیشه نوشته هاش رو مثل زیرنویس encoude کرد ؟!

shahin666
25-11-2010, 15:12
سلام
اقا c8000 من فارسی نداره واسه همین تلتکس رو درست نشون نمیده! چیکارش باید بکنم ؟! تو تنظیمات گشتم قسمتی واسه تلتکست پیدا نکردم! نمیشه نوشته هاش رو مثل زیرنویس encoude کرد ؟!

البته دوست عزیزم من این مورد رو بهتون گفتم تو چند صفحه قبل:46: که انگار شما گفتید خز نکنم بابا TV رو
با داشتن زبون فارسی :31: چون اونجا هم من گفتم شاید مهم باشه ساپورت کامل زبان فارسی برای منوها ، تلتکست و زیرنویس وکلا TV که داریم زبان ما رو هم کاملا ساپورت کنه

البته یکی از دوستان هم C8000 انگار مثل شما بدون گارانتی گرفتن که گفتن کاملا زبان فارسی رو ساپورت میکنه البته گفتن همون اول هم تو قسمت منطقه ایران رو انتخاب شده براشون بود
شاید شما هم باید برید تو قسمت منطقه و ایران رو انتخاب کنید شاید مشکل تون حل شد
البته فکر کنم اون دستمون بیشتر بتونه بهتون کمک کنه

pandora tomorro
25-11-2010, 15:30
مگه میشه منطقه رو عوض کرد ؟! تو منوهاش زده asia/euro رو ! نکنه تو منو مخفی رو میگین ؟!
باو همچین چیزی خاصی نیست تلتکس :31: ولی خوب وجودش بد نیست!
راستی تصویر در تصویر نداره این سری C دیگه یا من ندیدم؟!

t_tanhayam
25-11-2010, 15:35
مگه میشه منطقه رو عوض کرد ؟! تو منوهاش زده asia/euro رو ! نکنه تو منو مخفی رو میگین ؟!

-اگر زبان عربي داشته باشه تلتكست رو هم نشون ميده زبان منو رو بگزارين روي عربي وتلتكست مشكلش حل ميشه
-در مورد منوي مخفي هم قسمت local set متاسفانه غير فعال هست مدل هايي كه روي iran زده شده زبان فارسي هم اضافه ميشه به منوها
-البته تلتكست و زير نويس فارسي رو بدون مشكل با همين عربي هم كامل نشون ميده
-در مورد pip هم بايد توي يك ورودي باشين تا بتونين فعالش كنيد

shahin666
25-11-2010, 15:38

در مورد نحو تغییر منطقه از اینجا می تونید از اون دستمون که این حرف رو زدن بپرسید

میگم حالا چون برای شما کار نمیکنه همچین چیزه خاصی نیست تلتکست دیگه:31:

pandora tomorro
25-11-2010, 15:51
-اگر زبان عربي داشته باشه تلتكست رو هم نشون ميده زبان منو رو بگزارين روي عربي وتلتكست مشكلش حل ميشه
-در مورد منوي مخفي هم قسمت local set متاسفانه غير فعال هست مدل هايي كه روي iran زده شده زبان فارسي هم اضافه ميشه به منوها

یعنی با زبان عربی کار کنم ؟! عمرا :41: !
اره واسه منم غیرفعاله متاسفانه! یعنی هیچ راهی نداره ؟!
این pip رو نفهمیدم! یعنی چطور ؟!

راستی میشه طرز اپدیت کردن با usb رو توضیح بدین! ممنون

میگم حالا چون برای شما کار نمیکنه همچین چیزه خاصی نیست تلتکست دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نهایتش بخوام ببینم بازی فوتبالی پخش مستیقم میشه یا نه که میرم نت میبینم :31:

t_tanhayam
25-11-2010, 16:10
یعنی با زبان عربی کار کنم ؟! عمرا :41: !
اره واسه منم غیرفعاله متاسفانه! یعنی هیچ راهی نداره ؟!
این pip رو نفهمیدم! یعنی چطور ؟!

راستی میشه طرز اپدیت کردن با usb رو توضیح بدین! ممنون

نهایتش بخوام ببینم بازی فوتبالی پخش مستیقم میشه یا نه که میرم نت میبینم :31:

-براي زير نويس و تلتكست بايد عربي بزارين
-والا هنوز وقت نكردم دنبالش برم
-pip وقتي شما مثلا توي يكي از hdmi ها دارين تصوير ميبينيد ميتونيد از منوي tools قسمت pip رو فعال كنيد توي خود tv منظورم شبكه ها هست اين قابليت رو نداره
-در مورد اپديت هم خيلي سادست فايل مربوط به hdtv تون رو دانلود كنيد
-فايل مربوطه فشرده هست روش كليك كنيد تا از حالت فشرده خارج بشه ميتونيد مسير فلش خودتون رو بدين
-دقت كنيد داخل فلش چيز ديگه اي نباشه
-وقتي متصل كنيد به hdtv گزينه اپديت مياد وبعد 1 دقيقه خودش رستارت ميكنه و بالا مياد با ورژن جديدتر

pandora tomorro
25-11-2010, 18:05
ممنون
من اپدیت رو دانلود کردم و T-VALDEUC_3003.exe بود! فایل رو باز کردم تا از فشرده در بیاد یه پوشه درست شد به اسم T-VALDEUC اون رو بریزم رو فلش ؟! همین کار رو کردم نشد البته فلش چیزهای دیگه ای توش بود حالا تست میکنم خبرش رو میدم....

t_tanhayam
25-11-2010, 18:18
ممنون
من اپدیت رو دانلود کردم و T-VALDEUC_3003.exe بود! فایل رو باز کردم تا از فشرده در بیاد یه پوشه درست شد به اسم T-VALDEUC اون رو بریزم رو فلش ؟! همین کار رو کردم نشد البته فلش چیزهای دیگه ای توش بود حالا تست میکنم خبرش رو میدم....

-اره همينطوره
-محتويات داخلش رو پاك كنيد بزرگوار تنها فايل محتوي اپديت باشه

pandora tomorro
25-11-2010, 18:24
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم میگه هیچ فایل اپدیتی توش نیست!!!

t_tanhayam
25-11-2010, 18:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم میگه هیچ فایل اپدیتی توش نیست!!!

-فرمت فلشتون fat32 هست ؟
-دقيقا فايل مربوط به فريمور مدل خودتون رو دانلود كردين؟

pandora tomorro
25-11-2010, 19:05
بله fat32 هست!
اره دیگه همین که اینجاست 130 مگ بود...

t_tanhayam
25-11-2010, 21:54
بله fat32 هست!
اره دیگه همین که اینجاست 130 مگ بود...

-فكر ميكنم شما براي مدل هاي اروپايي رو دانلود كردين مراقب باشين مگه دستگاه شما مالزيايي نيست ؟

-شما بايد از سايت مالزيايي دانلود كنيد :

(Oct 05, 2010)

93 مگ هست تقريبا
-دقت كنيد دوستان اين ريجن ها رو ممكن باعث پريدن برد usb پنلتون بشه و مشكلات ديگر

afshar7884
25-11-2010, 23:50

سلام
من كه زبان عربي رو انتخاب مي كنم،كلمات فارسي درست نشون داده ميشه ولي اگه كلمات لاتين بين اونا باشه به صورت نامشخصه.

pandora tomorro
26-11-2010, 10:20
اوه شانس اوردم پس :31: البته فکر میکنم واسه اینکه یکی نبود ریجنم اپدیت رو نشناخته چون همین لینکی که دادی رو دانلود کردم و بدون مشکل اپدیت شد! البته تفاوتی رو که ندیدم ولی به هر حال اپدیت شد...! اقا ممنون :40:

راستی چرا وقتی تلتکس رو میزنم میزنه not availble !

reza-habibi
26-11-2010, 11:21
در مورد نحو تغییر منطقه از اینجا می تونید از اون دستمون که این حرف رو زدن بپرسید

میگم حالا چون برای شما کار نمیکنه همچین چیزه خاصی نیست تلتکست دیگه:31:

راستش از اول که گرفتم منو فارسی بود . ( هرچند که من استفاده نمیکنم )
من آنتن ندارم که بتونم کانالها رو از rf دریافت کنم و متاسفانه روی قسمت av و hdmi هم گزینه تلتکست کنترل کار نمیکنه تا بتونم تست کنم.
در ضمن فایل آپدیت رو هم از سایت مالزی گرفتم آپدیت کردم ولی من متوجه تغییر خاصی نشدم .

t_tanhayam
26-11-2010, 13:03
اوه شانس اوردم پس :31: البته فکر میکنم واسه اینکه یکی نبود ریجنم اپدیت رو نشناخته چون همین لینکی که دادی رو دانلود کردم و بدون مشکل اپدیت شد! البته تفاوتی رو که ندیدم ولی به هر حال اپدیت شد...! اقا ممنون :40:

راستی چرا وقتی تلتکس رو میزنم میزنه not availble !

-خوب به سلامتي ولي بايد مراقب باشين ريجن دستگاهتون رو چك كنيد هميشه با فريمور مورد نظر
-در مورد تاتكست هم نميدونم شايد توي اين فريمور غير فعال شده باشه كه بعيد ميدونم

pandora tomorro
26-11-2010, 14:11
نه قبل اپدیت این طوری بود ولی الان تست کردم درست بود! روی عربی گزاشتم باز مشکل داشت ولی اردو بهتره با اینکه بازم مشکل داره !! راستی واسه فارسی ریختن باید خود نمایندگی انجام بده ؟!

hshini
26-11-2010, 19:22
سلام دوستان
من فروشگاه مرادی تماس گرفتن برای خردید 46c8000، می خواستم بیبنم روی هر led دو تا عینک می دن تا نه؟!
و گه نمی دن چگونه می تونم بخرم قیمتش چنده؟
یکی از دوستان در پیامهای چند صفحه قبل مثل اینکه از فروشنده دو تا عینک گرفته بود با اینکه در box ، ال ای دی یک عینک هم وجود داشت.
به نظر شما فروشنده با دو تا عینک رو حتما به صورت اشانتیون بده؟
ممنون

t_tanhayam
27-11-2010, 10:19
نه قبل اپدیت این طوری بود ولی الان تست کردم درست بود! روی عربی گزاشتم باز مشکل داشت ولی اردو بهتره با اینکه بازم مشکل داره !! راستی واسه فارسی ریختن باید خود نمایندگی انجام بده ؟!

-معمولا وقتي زبان رو عوض ميكنيم كمي طول ميكشه تا درست بشه ولي درست ميشه واسه من هم همينطوره
-نمايندگي معذور است از خدمات دادن به محصولات بدون گارانتي
-اگر اون قسمت local set توي منوي مخفي فعال بشه و ايران رو انتخاب كنيم زبان فارسي اضافه ميشه

pandora tomorro
27-11-2010, 16:50
سلام دوستان
من فروشگاه مرادی تماس گرفتن برای خردید 46c8000، می خواستم بیبنم روی هر led دو تا عینک می دن تا نه؟!
و گه نمی دن چگونه می تونم بخرم قیمتش چنده؟
یکی از دوستان در پیامهای چند صفحه قبل مثل اینکه از فروشنده دو تا عینک گرفته بود با اینکه در box ، ال ای دی یک عینک هم وجود داشت.
به نظر شما فروشنده با دو تا عینک رو حتما به صورت اشانتیون بده؟
ممنون

من بودم! من از نمایندگی نخریدم دوست عزیز و از جوانرود گرفتم! فکر میکنم همه جا 2 تا عینک رو روش بدن

Rastin.
27-11-2010, 22:31
دوستان میخوام لپ تاپ dell studio رو به led samsung 7000 وصل کنم برای گرفتن تصویر از لپ تاپ (تماشای فیلم و....).

حالا همین رزولوشن لپ تاپ رو تغییر بدم کافیه یا خود led هم باید تنظیم بشه؟! ممنون میشم یه توضیحی بدین.:20:

در ضمن امکانش هست تصاویر تلویزیون رو 4:3 بگیریم ...تصویر از این حالت کشیده در بیاد.

t_tanhayam
27-11-2010, 22:37
دوستان میخوام لپ تاپ dell studio رو به led samsung 7000 وصل کنم برای گرفتن تصویر از لپ تاپ (تماشای فیلم و....).

حالا همین رزولوشن لپ تاپ رو تغییر بدم کافیه یا خود led هم باید تنظیم بشه؟! ممنون میشم یه توضیحی بدین.:20:

در ضمن امکانش هست تصاویر تلویزیون رو 4:3 بگیریم ...تصویر از این حالت کشیده در بیاد.

-مربوط ميشه به تنظيمات لپ تاپتون وخروجي گرافيكتون و به hdtv تون مربوط نميشه بزرگوار
-بله ميتونيد با زدن p.size اندازه مورد نظر خودتون رو براي نمايش ا نتخاب كنيد

sahar@rasool
28-11-2010, 08:37
باسلام
دوستان اگه کسی نحوه فعال کردن قسمت local set توي منوي مخفي c7000 رو بگه ممنون میشم

pandora tomorro
28-11-2010, 10:08
باسلام
دوستان اگه کسی نحوه فعال کردن قسمت local set توي منوي مخفي c7000 رو بگه ممنون میشم

متاسفانه امکانش نیست! این مشکل همه ی بچه ها هست

behrad59
29-11-2010, 15:32
سلام به همگی...دوستان ما دیروز یه c7770 40 گرفتیم....بعد که فیلم دی وی دی که تو هاردم بود رو ریختم رو فلش...هرکاری کردم گزینه های منو فیلم کار نکرد....ایا برای شما هم اینطوریه؟؟؟؟
2-من یه عالمه فیلم mkv با کیفیت عالی دارم تو هاردم ولی وقتی میریزم تو فلش خودش رو پخش میکنه ولی زیرنویس هاش رو که باهاش همنام کردم رو پخش نمیکنه...!فرمت زیرنویس ها هم srt و sub/idx هست.دوستان خواهشا تو این مورد منو راهنمایی کنید....
3-کد مخفی tv من چیه؟؟امیدوارمشما دوستان هوای ما اماتور هارو داشته باشید......
ممنون میشم سوال هایم را پاسخ بدیید........... 

pandora tomorro
29-11-2010, 17:05
سلام
خب معلومه منو ها رو نمیاره! فقط فایل فیلم خونده میشه که فرمتش vob هست!
من خودم هیچ مشکلی ندارم! فیلم و زیرنویس همنام هستن و درست اجرا میشه البته فکر میکنم sub/idx رو نمیتونه درست اجرا کنه چون من چند بار تست کردم زیرنویس نامفهموم نشون میده! تو کاتالوگش زده ساپورت میکنه ولی احتمالا زبان فارسیش مشکل داره...
منو مخفی هم وقتی تلوزیون در حالت stand by هست(خاموش) دکمه های info+menu+mute+power رو بزن!

t_tanhayam
29-11-2010, 17:06
سلام به همگی...دوستان ما دیروز یه c7770 40 گرفتیم....بعد که فیلم دی وی دی که تو هاردم بود رو ریختم رو فلش...هرکاری کردم گزینه های منو فیلم کار نکرد....ایا برای شما هم اینطوریه؟؟؟؟
2-من یه عالمه فیلم mkv با کیفیت عالی دارم تو هاردم ولی وقتی میریزم تو فلش خودش رو پخش میکنه ولی زیرنویس هاش رو که باهاش همنام کردم رو پخش نمیکنه...!فرمت زیرنویس ها هم srt و sub/idx هست.دوستان خواهشا تو این مورد منو راهنمایی کنید....
3-کد مخفی tv من چیه؟؟امیدوارمشما دوستان هوای ما اماتور هارو داشته باشید......
ممنون میشم سوال هایم را پاسخ بدیید........... 

-در مورد vob ها با منوها همينطوره تنها خود فيلم نمايش داده ميشه
-در مورد زيد نويس ها هم بايد srt باشند بدون مشكل اجرا ميكنه
-info+menu+mute+power
-اينجا همه داريم ياد ميگيريم بزرگوار

bas ali
29-11-2010, 19:13
کسی از دوستان برای 6900 تنظیم دقیقی تونسته پیدا کنه که هم رنگ ها را رو خوب نشون بده و هم براق باشه . البته بجز تنظیمات پیش فرض خودش ؟
در ضمن چرا ووفر نداره ، اصلا با بلندگوهاش حال نمیکنم چون نمیکوبونه

t_tanhayam
29-11-2010, 20:30
کسی از دوستان برای 6900 تنظیم دقیقی تونسته پیدا کنه که هم رنگ ها را رو خوب نشون بده و هم براق باشه . البته بجز تنظیمات پیش فرض خودش ؟
در ضمن چرا ووفر نداره ، اصلا با بلندگوهاش حال نمیکنم چون نمیکوبونه

-يك تعداد تنظيمات توي فروم ها هست منتها واقعا سليقه اي هست علي جان
-خوب ديگه در حد خودش نبايد انتظار زيادي داشت با اين ضخامت كم هر چند c7000 واقعا استثنايي هست در صدا

behrad59
29-11-2010, 22:21
دوستان بازم یه سوال دیگه....چجوری میشه فهمید فیرمویر دستگاه من چنده؟؟اخه رفتم سایت سامسونگ نوشته یه اپدیت هست برای تاریخ 5 اکتبر حالا من نمیدونم دستگاه من فیرمویرش جدیده یا قدیمیه؟؟
2-هرکاری میکنم فرمت mkv رو زیرنویسش رو پخش نمیکنه..چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:19:

t_tanhayam
29-11-2010, 22:42
دوستان بازم یه سوال دیگه....چجوری میشه فهمید فیرمویر دستگاه من چنده؟؟اخه رفتم سایت سامسونگ نوشته یه اپدیت هست برای تاریخ 5 اکتبر حالا من نمیدونم دستگاه من فیرمویرش جدیده یا قدیمیه؟؟
2-هرکاری میکنم فرمت mkv رو زیرنویسش رو پخش نمیکنه..چیکار کنم؟؟؟؟؟؟:19:

-در قسمت support و گزينه software upgrade وارد بشين بالا زده current version
-در مورد زير نويس هم بزرگوار فكر نميكنم مشكلي باشه

najari998
30-11-2010, 14:09
سلام
دوستانی که با آخرین فریمور (ورژن 1011.1) تلویزیونشون را آپدیت کردن لطفا اعلام کنند چه آیتم های جدیدی اضافه شده.
راستی کسی تونست با مدل های C8000 یا C7000 به اینترنت وصل بشه؟
با سلام
من نسخه 1112.2
را نصب کردم هیچ تغییری متوجه نشدم.

pandora tomorro
30-11-2010, 19:49
سلام
چطور میشه شبکه و... رو رکورد کرد و بر روی هارد سیو بشه؟ راهی پیدا نکردم!

t_tanhayam
30-11-2010, 21:47
سلام
چطور میشه شبکه و... رو رکورد کرد و بر روی هارد سیو بشه؟ راهی پیدا نکردم!

-منظورتون قابليت PVR هست؟

pandora tomorro
01-12-2010, 00:35
والا اسمش رو نمیدونم ولی فکر کنم همینه!
مثلا یه فوتبال رو بخوام ضبط کنم....

t_tanhayam
01-12-2010, 00:40
والا اسمش رو نمیدونم ولی فکر کنم همینه!
مثلا یه فوتبال رو بخوام ضبط کنم....

-نه اين قابليت در بعضي ريجن ها از جمله اسيايي ها حذف شده تا جايي كه اطلاع دارم همون PVR هستش
-در مورد تيونر ديجيتال هم دوستاني كه سري هاشون مثل C6200-C6900-C7000-C8000 اين قابليت فعال هست لطف كنند و چند تا عكس از منوي مخفي دستگاهشون بگزارند ببينيم به نتيجه اي ميرسيم يا نه ؟
با تشكر

ghoghnous55

سلام دوستان. درموردDVB-T باید خدمت دوستانعزیز عرض کنم من یه 40C6960 با گارانتی سام دارم که گیرنده دیجیتال هم داره یعنی زمان سرچ کانال ها میشه انتخاب کرد که فقط دنبال کانال های آنالوگ بگرده یا دیجیتال یا هر دو. البته لازم به ذکره که زبان منو و تله تکست و .... رو انگلیسی انتخاب کردم. قبلا خونده بودم که اگر فارسی انتخاب کنیم کانال های دیجیتال رو از دست می دیم.

oqazviny
01-12-2010, 08:34
من تو راهنماییهای قبلی عکس منو مخفی برای گیرنده دجیتال با منو مخفی من خیلی فرق داشت اصلا قابل تغییر نیست نتونستم فعال کنم منوی تلوزیون من هم فارسی است
آیا با اضافه کردن کارت سخت افزاری میتونیم گیرنده دیجیتال c7000 را فعال کنیم

t_tanhayam
01-12-2010, 09:47
من تو راهنماییهای قبلی عکس منو مخفی برای گیرنده دجیتال با منو مخفی من خیلی فرق داشت اصلا قابل تغییر نیست نتونستم فعال کنم منوی تلوزیون من هم فارسی است
آیا با اضافه کردن کارت سخت افزاری میتونیم گیرنده دیجیتال c7000 را فعال کنیم

-خوب بحث همينجاست كه چطور گزينه هاي عير فعال رو فعال كنيم
-اگر در slot مربوطه كارتي تحت عنوان ----t هماهنگ با سامي وجود داشته باشه حتما كار ميكنه

pandora tomorro
01-12-2010, 11:56
وا ! پس غیرفعاله این PVR ؟! اخه چرا !!! خیلی مسخرست...

واسه منم غیرفعاله این ----t ش

t_tanhayam
01-12-2010, 12:09
وا ! پس غیرفعاله این PVR ؟! اخه چرا !!! خیلی مسخرست...

واسه منم غیرفعاله این ----t ش

-بله خوب ديگه اسياست ديگه...3rd world

-مجددا خدمت دوستاني كه ----t فعال دارند لطف كنند چند تا عكس از منوي مخفي بزارند

amin_g_p
01-12-2010, 15:59
من تا اونجایی که از مدل های قبلی اطلاع دارم PVR به کمک یک دستگاه خارجی معمولا DVD recorder یا مشابه که خود سامسونگ تو دفترچش گفته امکان پذیره و خودش ضبط نمی کنه دفترچه جدیدا را ندیدم. اونا ربطی به آسیا و اروپا نداشت ولی --- t/c/s ربط داره

mojtaba2321
01-12-2010, 22:30
مقایسه این 4 سری تو کدوم صفحه هست؟

t_tanhayam
01-12-2010, 23:16
من تا اونجایی که از مدل های قبلی اطلاع دارم PVR به کمک یک دستگاه خارجی معمولا DVD recorder یا مشابه که خود سامسونگ تو دفترچش گفته امکان پذیره و خودش ضبط نمی کنه دفترچه جدیدا را ندیدم. اونا ربطی به آسیا و اروپا نداشت ولی --- t/c/s ربط داره

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

مقایسه این 4 سری تو کدوم صفحه هست؟

-يك مقايسه كوچيك :

amin_g_p
02-12-2010, 02:22

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

-يك مقايسه كوچيك :

ممنون بابت اطلاعات من رفتم دفترچه را دانلود کردم و این هم مثل دفترچه های قبلی گفته سامسونگ رکوردر نیاز هست در پایین هم عکس های قسمت های مربوط به کنترل و توضیحش و نحوه ضبط.

البته می دونی که پایین همه مشخصات می نویسند:
Features and specifications are subject to change without prior notification

t_tanhayam
02-12-2010, 12:29
-اگر منظورتون لينك مربوط به سايت مالزيايي هست خوب اين قابليت بر روي اسيايي ها حذف شده
كليد هايي كه روي كنترل هست ونحوه كار اون مربوط ميشه به anynet و استفاده اونها در اين حالت به جاي كليدهاي ركوردري كه بهش وصل ميشه كه اصلا مربوط به قابليت pvr خود دستگاه نيست
قابليت pvr به صورت مستقيم بر روي فلش ويا h.d.d كپچر ميشه نه ركوردر ديگه اي عزيز
-معمولا در ريجن هاي اروپايي فعال هست و حتي در ريجن هاي us هم غير فعال هستند

pandora tomorro
02-12-2010, 12:47
حالا اسیا جهان سومه ولی دیگه امریکا چرا ! هر جور فکر میکنم دلیل این کارها رو نمیفهمم ! اگه PVR یا ----T فعال بشه چی از اینا کم میشه !!!

ویرایش:

راستی دوستان من این عکس رو تو نت دیدم ولی این قسمتی که با فلش مشخص کردم رو تی وی من نداره اصلا چی هست به چه درد میخوره ؟!

t_tanhayam
02-12-2010, 14:26
[QUOTE=pandora tomorro;5662344]حالا اسیا جهان سومه ولی دیگه امریکا چرا ! هر جور فکر میکنم دلیل این کارها رو نمیفهمم ! اگه PVR یا ----T فعال بشه چی از اینا کم میشه !!!

ویرایش:

راستی دوستان من این عکس رو تو نت دیدم ولی این قسمتی که با فلش مشخص کردم رو تی وی من نداره اصلا چی هست به چه درد میخوره ؟!

-ديگه ...
-يك اسلات هست براي كارت هاي شبكه هاي كابلي گيرنده ماهواره و....كه باز هم در ريجن هاي اسيايي....

bas ali
02-12-2010, 14:40
با درود
امکان wifi را چجوری میتونم فعال کنم
تلویزیون 6900

pandora tomorro
02-12-2010, 14:59
واقعا سامسونگ خسته نباشه !!!

t_tanhayam
02-12-2010, 15:00
با درود
امکان wifi را چجوری میتونم فعال کنم
تلویزیون 6900

-علي جان اين قابليت فكر نميكنم built-in باشه بلكه built-ready هست يعني با خريد يك دانگل واي فاي از طريق usb ميتونيد كارتون رو راه بندازين

bas ali
02-12-2010, 16:23
-علي جان اين قابليت فكر نميكنم built-in باشه بلكه built-ready هست يعني با خريد يك دانگل واي فاي از طريق usb ميتونيد كارتون رو راه بندازين

پس سامسونگ کلاه بردار قابلیه در تبلیغ مواردی که سیستمش نداره:41:
اون از اینترنتش ، اینم از wifi
راستی شما تلویزیون رژیم را با گیرنده دیجیتال تونستی بگیری
روزنامه نوشته بود امروز به طور رسمی در مشهد راه افتاد .

یک سوال دیگه ، موقع دیدن فوتبال بازیکن که شوت میزد توپ پشت سرش کشیده میشد ، چجوری میشه این مشکل را برطرف کنم ؟:11:

t_tanhayam
02-12-2010, 17:38
پس سامسونگ کلاه بردار قابلیه در تبلیغ مواردی که سیستمش نداره:41:
اون از اینترنتش ، اینم از wifi
راستی شما تلویزیون رژیم را با گیرنده دیجیتال تونستی بگیری
روزنامه نوشته بود امروز به طور رسمی در مشهد راه افتاد .

یک سوال دیگه ، موقع دیدن فوتبال بازیکن که شوت میزد توپ پشت سرش کشیده میشد ، چجوری میشه این مشکل را برطرف کنم ؟:11:

-خوب ديگه كارهاي تبليغاتي و جيب ملت رو خالي كردن
-نه متاسفانه من بدون گارانتي گرفتم و قسمت local set غير فعال هست دوستاني كه با گارانتي گرفتند گويا فعال هست
-در مورد اون قضيه هم خوب نقصي كه عموميت داره توي lcd-led ها ولي ميشه قسمت picture option ‌و بعدش notion pluse برين واولي رو بيشترين مقدارو دومي رو كمترين مقدار بدين

bas ali
02-12-2010, 18:24
-خوب ديگه كارهاي تبليغاتي و جيب ملت رو خالي كردن
-نه متاسفانه من بدون گارانتي گرفتم و قسمت local set غير فعال هست دوستاني كه با گارانتي گرفتند گويا فعال هست
-در مورد اون قضيه هم خوب نقصي كه عموميت داره توي lcd-led ها ولي ميشه قسمت picture option ‌و بعدش notion pluse برين واولي رو بيشترين مقدارو دومي رو كمترين مقدار بدين

برای من هم که با گارانتی هست local set غیر فعال هست .
یعنی اگر فعال بود گیرنده دیجیتالی باید می داشت ؟

t_tanhayam
02-12-2010, 21:32
برای من هم که با گارانتی هست local set غیر فعال هست .
یعنی اگر فعال بود گیرنده دیجیتالی باید می داشت ؟

-نه ميشد يك سري تغييراتي رو اعمال كرد كشورهاي مختلف رو انتخاب كرد وديد ايا فعال ميشه ----t يا نه

qazplm
02-12-2010, 22:30
گیرنده دیجیتالی باز مهم نیست ولی این که اینترنت تیوی به طور کامل غیرفعال خیلی مسخرست بخدا من که کم کم دارم پشیمون میشم از خرید c8000 در مورد 3d هم هر چی گشتم تو سایتها از این حالت crosstalk ایراد گرفتن ):

t_tanhayam
02-12-2010, 23:04
گیرنده دیجیتالی باز مهم نیست ولی این که اینترنت تیوی به طور کامل غیرفعال خیلی مسخرست بخدا من که کم کم دارم پشیمون میشم از خرید c8000 در مورد 3d هم هر چی گشتم تو سایتها از این حالت crosstalk ایراد گرفتن ):

-البته ----t هم قابليتي هست كه اگر فعال بود مسلما بهتر بود بيشتر چوب 3rd world بودن ومحدوديت هاي اينترنتي ..رو بايد بخوريم
البته در مورد اينترنت هم در همه hdtv ها به همين صورت هست به معناي internet tv نيست واقعا (محدود )

pandora tomorro
02-12-2010, 23:38
این غیر فعاله اینترنت تی وی یعنی چی ؟! مشکلش چیه ؟ من هنوز وقت نکردم تست کنم !
مشکل قیلتر بودنه ؟! با V-P-N نمیشه مشکل رو حل کرد ؟

t_tanhayam
03-12-2010, 00:02
این غیر فعاله اینترنت تی وی یعنی چی ؟! مشکلش چیه ؟ من هنوز وقت نکردم تست کنم !
مشکل قیلتر بودنه ؟! با V-P-N نمیشه مشکل رو حل کرد ؟

-نه اگر بتونيد تنظيماتش رو دست انجام بدين كانكت ميشين احتمالا منتها يوتيوب فيس بوك و... توش هست كه نميدونم چطوري ميخواد بازش كنه با وجود شيلتر
-به هر صورت من چون نياز نداشتم تست نكردم تجربه اي ندارم

shahin666
03-12-2010, 03:38
تشکر از دوست خوبمون t_tanhyam بابت راهنمایی دوستان:11:
یه سوال داشتم خدمته تون
تو تصویر زیر که مقایسه ای بین مدل ها شده منظور از اون دو موردی که تو عکس مشخص کردم چیه؟!!

اولیش Precision Dimming که فقط در مدل C8000 وجود داره ؟

و دومیش Depth of TV عمق دقیقا در اینجا به چه معناست و چه جوری شاخص گذاری میشه
مثلا الان عمق در مدل C7000 رو زده 1.0 و در مدل C8000 رو زده 0.9 و در مدل C9000 رو هم زده 0.3 حالا کدوم بهتره ؟!!

ممنون میشم یه راهنمایی کنید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

qazplm
03-12-2010, 03:54
-نه اگر بتونيد تنظيماتش رو دست انجام بدين كانكت ميشين احتمالا منتها يوتيوب فيس بوك و... توش هست كه نميدونم چطوري ميخواد بازش كنه با وجود شيلتر
-به هر صورت من چون نياز نداشتم تست نكردم تجربه اي ندارم
من c8000 ندارم ولی wdtv live رو با v p n تونستم به همه سایتهاش وصل شم مثل فیس بوک و یوتیوب و live365,.. حتی pandora که us only هست البته باید ای پی امریکا داشته باشید فکر کنم c8000 هم همینجوری بشه اگه دوستان با یه v p n تست کنن معلوم میشه به هر حال تو اروپا و امریکا internet tv یکی از مزیت های اصلی خرید tv به حساب میاد ولی این جا هیچ خدا کنه فرق دیگه ای بین مدل مالزی با اروپا و امریکا نباشه نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

koh
03-12-2010, 10:06
سلام دوستان
آیا می توان ساعت کارکرد تلویزیون را که در منوی مخفی دیده می شود صفر کرد؟
ممنون

t_tanhayam
03-12-2010, 10:13
تشکر از دوست خوبمون t_tanhyam بابت راهنمایی دوستان:11:
یه سوال داشتم خدمته تون
تو تصویر زیر که مقایسه ای بین مدل ها شده منظور از اون دو موردی که تو عکس مشخص کردم چیه؟!!

اولیش Precision Dimming که فقط در مدل C8000 وجود داره ؟

و دومیش Depth of TV عمق دقیقا در اینجا به چه معناست و چه جوری شاخص گذاری میشه
مثلا الان عمق در مدل C7000 رو زده 1.0 و در مدل C8000 رو زده 0.9 و در مدل C9000 رو هم زده 0.3 حالا کدوم بهتره ؟!!

ممنون میشم یه راهنمایی کنید
مرسی [

-در مورد اول فكر ميكنم در صفحات 4 و 5 همين تاپيك قبلا صحبت هايي داشتيم با اين حال :

-در مورد depth of tv هم منظور ضخامت پنل هست كه بر مبناي اينچ محاسبه ميشه
-در اين مورد C9000 ميشه گفت اسليم ترين Hdtv دنياست

pandora tomorro
03-12-2010, 12:11
این c8000 il خیلی خوبه فقط 2.39 سانتی متر هست :31: من تو کفم تو این ضخامت چطور تونستن جا بدن این امکانات رو :31:

qazplm
03-12-2010, 12:56
سلام دوستان
آیا می توان ساعت کارکرد تلویزیون را که در منوی مخفی دیده می شود صفر کرد؟
ممنون

والا من که هم چین چیزی نشنیدم تا حالا

bas ali
03-12-2010, 13:13
کسی سایتی سراغ داره برم چندتا فیلم full hd دانلود کنم .
مثلا اواتار یا فیلم های دیگه

pandora tomorro
03-12-2010, 13:49
شما بهتره بری یه اکنت هات فایل بگیری و شروع کنی دانلود ! حجم فیلم های اچ دی زیاده بدون اکنت نمیشه دانلود کرد...!

++++++

ساعت کارکرد تی وی تو سری 8 کجای منو مخفیه ؟ من چیزی ندیدم!

qazplm
03-12-2010, 14:19
شما بهتره بری یه اکنت هات فایل بگیری و شروع کنی دانلود ! حجم فیلم های اچ دی زیاده بدون اکنت نمیشه دانلود کرد...!

++++++

ساعت کارکرد تی وی تو سری 8 کجای منو مخفیه ؟ من چیزی ندیدم!

منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا
Service Menu > Options > SubOptions – panel hours should be in the second column about half way down

pini30lin
03-12-2010, 21:06
سلام
این مدل ها معادل هم هستند یا نه؟
c5550 == c5000
c6260 == c6300
c6290 == c6800
و یه چیزه دیگه همشون led edge هستند؟
ممنون

t_tanhayam
03-12-2010, 21:23
سلام
این مدل ها معادل هم هستند یا نه؟
c5550 == c5000
c6260 == c6300
c6290 == c6800
و یه چیزه دیگه همشون led edge هستند؟
ممنون

بله
-باز هم بله همشون ال اي دي هاي حاشيه اي هستند

2.5.8.14.1.13
04-12-2010, 18:49
سلام.
دوستان کسی تونسته با C8000 به اینترنت وصل بشه؟؟؟؟
من تنظیمات رو که روی Auto میزارم نمیشه.روی Manual هم دقیقا همونایی که روی ریسیورم هست و باش کانکت هستم رو میزارم اما نمیشه.
مشکل کجاست؟؟؟؟
احتمالا V X N میخواد...

hshini
04-12-2010, 19:49
سلام
آیا کسایی که از جوانرود 46c8000 رو خریدن راضین، ایا مشکلی در سیستمشون ندارن، ایا سریال نامبر جعبه با led یکی بود؟
چون می خواستم به فروشگاه مرادی تماس بگیرم یکی برام بفرسته
حال گه مشکلی داشت چه کار کنم؟؟

بردار عزیز اقای pandora tomorro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایا شما از سیستم راضی هستی آیا ساخت مالزی؟؟ ایا اون طوری که از روی عکس رموت کنترل شما که عکسشو گذاشتین دیدم پشت کنترل حظ و خش داره؟ ایا از لحاظ کیفیت با اونیکه سام سرویس مدیده متفاوته؟

ایا کسی هست که از جوانرود خریده باشه و یه مشکلی براش تو سیستم به وجود آمده باشه؟؟

:41:

mehrdad_ati
04-12-2010, 20:21
دوستان چند تا سوال دارم میدونم مبتدیانست اما من تازه اولین hdtv هست ک هیمخوام بخرم اینه که اصلا آشنایی ندارم

اولا این مدل های c8000 و c7000 رو من اصلا پیدا نکردم . اما دو مدل 7770 و 8880 رو پیدا کردم . فرق اینا با 7000 و 8000 چیه ؟ و چرا این دو مدل ظاهرا فقط تو ایران هستند و اصلا تو سایت های خارجی هیچ ریویویی ازشون نیست ؟

بعد آیا اصلا led ها تفاوتشون با lcd ها محسوس هست ؟ مخصوصا اینکه led های سامسونگ هم full led نیسند . آیا باز ارزش داره مبلغ بیشتری هزینه کرد اونم برای edge led ?? آیا full led ها بهتر نیستند ؟ کلا وضعیت led های سامسونگ چه طوره ؟

من این c7770 رو قیمت کردم بهم گفت 2 و 300 با bd player و 1 و 900 بدون bd player . قیمت خوبه ؟ تو این رنج هیمن خوبه ؟ آیا عینک سه بعدی روش هست ؟ اگر نیست عینک رو میشه جدا خریداری کرد ؟ یعنی گیر میاد ؟

بعد مثلا c7700 و c8800 فرق عمدشون تو چی هست ؟ کیفیتشون تفاوت داره ؟؟ بعد این dlna روشون فعال هست ؟ یعنی مثلا من گوشیم dlna داره میتونم بدون سیم فیلم های گوشی رو تو tv ببینم ؟

ممنون میشم جواب بدید دوستان .

sabzefosfori
04-12-2010, 20:28
سلام بالاخره من c8000 رو گرفتم 3،450،000

البته اين رو بگم که مديون جناب t_tanhayam هستم اگه ايشون راهنماهيم نميکرد نميتونستم بخرم از ايشون واقعاً سپاسگزارم

چند تا سوال داشتم

من مالزی که بودم رفتم سينما جاتون خالی فيلم اوتار رو ديدم واقعاً لذت بردم

الان دارم کانال های ماهواره رو با عينک ميبينم مثل اوتار 3D نيست که ادم حس کنه ولی يک مقدار فرق داره با تصوير عادی

البته سوال من راجب به همينه يک فيلم3D داخل پک عينک بود من با ps3 گذاشتم ديدم ولی فرقی نداشت با کانالهای ماهواره که 3D ميديدم گفتم شايد تنظيماتی داره البته 3D رو روشن کردم شدتشم بردم تا آخر

مسئله بعدی فيش آنتن کنالهای ايران سرش به اين تلويزيون نميخوره فرق داره ريزه چند جا رفتم گفتم شايد تبديل داشته باشه ولی کسی نداشت و خيليها هم تعجب کردن

آخرين سوال من اين منو مخفی چه کارهايی ميشه باهاش انجام داد

راستی يادم رفت کسی ميدونه کنترل c9000 تمام کاراهيش به c8000 ميخوره يا نه يکی به من گفت مثلاً بتونی با خود کنترل يه کانالی رو مجزا ببينی نميشه با c8000 چون برنامه اين سيستم روش نصب نيست

ببخشين زياد سوال کردم

بابت اشتباهاتم تو تايپ کردن معذرت ميخوام با فينگيليشی زياد وارد نبودم

t_tanhayam
04-12-2010, 20:50
دوستان چند تا سوال دارم میدونم مبتدیانست اما من تازه اولین hdtv هست ک هیمخوام بخرم اینه که اصلا آشنایی ندارم

اولا این مدل های c8000 و c7000 رو من اصلا پیدا نکردم . اما دو مدل 7770 و 8880 رو پیدا کردم . فرق اینا با 7000 و 8000 چیه ؟ و چرا این دو مدل ظاهرا فقط تو ایران هستند و اصلا تو سایت های خارجی هیچ ریویویی ازشون نیست ؟

بعد آیا اصلا led ها تفاوتشون با lcd ها محسوس هست ؟ مخصوصا اینکه led های سامسونگ هم full led نیسند . آیا باز ارزش داره مبلغ بیشتری هزینه کرد اونم برای edge led ?? آیا full led ها بهتر نیستند ؟ کلا وضعیت led های سامسونگ چه طوره ؟

من این c7770 رو قیمت کردم بهم گفت 2 و 300 با bd player و 1 و 900 بدون bd player . قیمت خوبه ؟ تو این رنج هیمن خوبه ؟ آیا عینک سه بعدی روش هست ؟ اگر نیست عینک رو میشه جدا خریداری کرد ؟ یعنی گیر میاد ؟

بعد مثلا c7700 و c8800 فرق عمدشون تو چی هست ؟ کیفیتشون تفاوت داره ؟؟ بعد این dlna روشون فعال هست ؟ یعنی مثلا من گوشیم dlna داره میتونم بدون سیم فیلم های گوشی رو تو tv ببینم ؟

ممنون میشم جواب بدید دوستان .

-بارها خدمت دوستان عرض ميكنيم كه اسم گذاري ها در ايران متفاوت هست مدل هاي 7770 و 8880 همون c7000 و C8000 هستند كه به وفور ميتونيد رويو ببينيد با همين اسامي

-در مورد led ‌ها بايد بگيم خيلي ديزاين زيبايي دارند -مصرف برق كمتر -درخشندگي بيشتر
.نكات منفي مشكل ابري شدن تصوير هست كه بر ميكرده به همون حاشيه اي بودن (البته در c6960 و c8880 ) تا حدود زيادي كمتر مواجه هستيم بخاطر precision dimming هر چند باز هم وجود داره

-در مورد تفاوت ها c7000 و c8000 خوب كنتراست بالاتر داشتن precision dimming ديزاين متفاوت و شكيل تر
ضخامت كمتر بهتر بودن تصوير چه در 2d و چه در 3d

-قيمت بدون گارانتي ها كاملا وسوسه كنندست البته خوب بايد ريسكش رو هم قبول كنيد
-همراهشون دو تا عينك 3d هست و ميتونيد جداگونه 100 تومان هم تهيه كنيد

-در مورد dlna وايرلس فكر نميكنم بي سيم رو داشته باشه

pandora tomorro
04-12-2010, 20:57
سلام
آیا کسایی که از جوانرود 46c8000 رو خریدن راضین، ایا مشکلی در سیستمشون ندارن، ایا سریال نامبر جعبه با led یکی بود؟
چون می خواستم به فروشگاه مرادی تماس بگیرم یکی برام بفرسته
حال گه مشکلی داشت چه کار کنم؟؟

بردار عزیز اقای pandora tomorro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایا شما از سیستم راضی هستی آیا ساخت مالزی؟؟ ایا اون طوری که از روی عکس رموت کنترل شما که عکسشو گذاشتین دیدم پشت کنترل حظ و خش داره؟ ایا از لحاظ کیفیت با اونیکه سام سرویس مدیده متفاوته؟

ایا کسی هست که از جوانرود خریده باشه و یه مشکلی براش تو سیستم به وجود آمده باشه؟؟

:41:

سلام
والا الان 2 هفته ای هست که خریدیم واقعا راضی هستم! همه چیش درست بود حتی نایلون های دور تلوزیون هم دست نخرده بود! نمیدونم کنترلش چی بوده ولی خوده طرف گفت ما باید باز کنیم تست کنیم که اگه مشکل داشت پس بفرستیم شاید واسه اون بوده !
هیچ تفاوتیم با اونی که سامسونگ میده نداره مگه میشه داشته باشه ؟! جنس هاشم از دبی میاد !

مسئله بعدی فيش آنتن کنالهای ايران سرش به اين تلويزيون نميخوره فرق داره ريزه چند جا رفتم گفتم شايد تبديل داشته باشه ولی کسی نداشت و خيليها هم تعجب کردن

تبدیلش همراه خودش هست! اون کابل های داخل کارتون رو بگردی پیداش میکنی

t_tanhayam
04-12-2010, 21:04
سلام بالاخره من c8000 رو گرفتم 3،450،000

البته اين رو بگم که مديون جناب t_tanhayam هستم اگه ايشون راهنماهيم نميکرد نميتونستم بخرم از ايشون واقعاً سپاسگزارم

چند تا سوال داشتم

من مالزی که بودم رفتم سينما جاتون خالی فيلم اوتار رو ديدم واقعاً لذت بردم

الان دارم کانال های ماهواره رو با عينک ميبينم مثل اوتار 3D نيست که ادم حس کنه ولی يک مقدار فرق داره با تصوير عادی

البته سوال من راجب به همينه يک فيلم3D داخل پک عينک بود من با ps3 گذاشتم ديدم ولی فرقی نداشت با کانالهای ماهواره که 3D ميديدم گفتم شايد تنظيماتی داره البته 3D رو روشن کردم شدتشم بردم تا آخر

آخرين سوال من اين منو مخفی چه کارهايی ميشه باهاش انجام داد

راستی يادم رفت کسی ميدونه کنترل c9000 تمام کاراهيش به c8000 ميخوره يا نه يکی به من گفت مثلاً بتونی با خود کنترل يه کانالی رو مجزا ببينی نميشه با c8000 چون برنامه اين سيستم روش نصب نيست

ببخشين زياد سوال کردم

بابت اشتباهاتم تو تايپ کردن معذرت ميخوام با فينگيليشی زياد وارد نبودم

-خوب به سلامتي لطف دارين بهم الان نظرت چيه در مورد اين TV ?
-در مورد 3D ديدن خوب عزيزم شما در واقع دارين با كانورت 2D به 3D ميبينيد و يك 3D واقعي نيست نه اون بعد رو داره و نه اون انطباق تصوير رو كه حس 3D واقعي رو به شما بده
-در مورد PS3 هم دقيقا نميدونم به چه صورتي اجرا ميكنه ولي اگر با يك بلوري 3D همون ور اجرا كنيد كاملا 3D ميبينيد

-در مورد منوي مخفي هم خوب كارهاي متفاوتي ميشه كرد تغيير فونتها منطقه ها فعال ويا غير فعال كردن ورودي وخروجي ها و... كه البته توصيه ميكنم دست نزنيد

-در مورد ريموت c9000 هم خوب قابليت هاي مشترك رو انجام ميده ولي بقيه رو مثل هموني كه شما ميكين رو نميتونه انجام بده

-دشمنتون شرمنده :46:

sabzefosfori
05-12-2010, 00:04
-خوب به سلامتي لطف دارين بهم الان نظرت چيه در مورد اين TV ?
ه

آقا حرف نداره تصوير از اين ارم samsung پايين وسط هستش کلی حال کردم که روشن ميشه :40:

t_tanhayam
05-12-2010, 00:09
آقا حرف نداره تصوير از اين ارم samsung پايين وسط هستش کلی حال کردم که روشن ميشه :40:

-خوب خدا رو شكر كه راضي هستين بله ديزاينش فوق العادست

sabzefosfori
05-12-2010, 00:14
تبدیلش همراه خودش هست! اون کابل های داخل کارتون رو بگردی پیداش میکنی

ممنون ولی چيزی پيدا نکردم ميشه يه عکس از کابل برام بزاريد ممنون

______ ______ _______ _______ _______ ________ ________ ________ ________ _____

ببخشيد چرا بعضی از کانال های ماهواره در بعضی از جاها تصوير به صورت مربع هستش مخصوصاً چهره بازيگران
البته نه کل صفحه

بعضی کنال ها هم در مواقع آی که سرعت حرکت اجسام زياد باشه به حالته رده رده ميشه ؟

sabzefosfori
05-12-2010, 00:19
-خوب خدا رو شكر كه راضي هستين بله ديزاينش فوق العادست

ممنون رفتم يه زير تلويزيونی هم براش خريدم چقدر گرون هستش 470

ولی خيلی خيلی زيبا شده

طرف امد نصب کنه ميز رو يه کابل فيبل نوری بهم داد 8 تومان گفت اينو بزن به dvd pleyer يه سرشم به تلويزيون صدای ديجيتال ميگيری از باند های dvd pleyer

من زدم ولی زياد چيزی حس نکردم البته احتمال ميدم اشتباه زده باشم فردا باز يه چک ميکنم

pandora tomorro
05-12-2010, 16:47
اره طراحیه تلوزیون بی نظیره واقعا خوشگله!
میز هم گرون خریدیا :31: من چوبی خریدم! واقعا عالیه 200 تومن شد اگه خواستی عکس ازش میزارم البته فکر میکنم صفحه های قبل تو عکس هایی که گزاشتم هست...

اینم اون تبدیله :

این رده رده شدن مشکل lcd/led ها هست! کلا تو sport زیاد خودش رو نشون میده من تعجب میکنم تو فیلم و کانال های تی وی این طوری شده باشه حتی تو فیلم HD که من تست میکنم مشکلی نداره ! ولی تو پلاسما این مشکل حل شده واسه همینه میگن پلاسما واسه اونایی که حرفه ای SPORT رو دنبال میکنن پیشنهاد میشه :5:

t_tanhayam
05-12-2010, 17:05
ممنون رفتم يه زير تلويزيونی هم براش خريدم چقدر گرون هستش 470

ولی خيلی خيلی زيبا شده

طرف امد نصب کنه ميز رو يه کابل فيبل نوری بهم داد 8 تومان گفت اينو بزن به dvd pleyer يه سرشم به تلويزيون صدای ديجيتال ميگيری از باند های dvd pleyer

من زدم ولی زياد چيزی حس نکردم البته احتمال ميدم اشتباه زده باشم فردا باز يه چک ميکنم

-بسيار عاليست
-در مورد كابل نوري هم توي منوي hdtv تون در قسمت صدا گزينه spdif out put رو برين وتنظيم كنيد

pandora tomorro
05-12-2010, 17:17
جریان این کابل نوری چیه ؟! میشه بیشتر توضیح بدین به چی وصل میشه و اینا چیکار میکنه...

sabzefosfori
05-12-2010, 17:40
اره طراحیه تلوزیون بی نظیره واقعا خوشگله!
میز هم گرون خریدیا :31: من چوبی خریدم! واقعا عالیه 200 تومن شد اگه خواستی عکس ازش میزارم البته فکر میکنم صفحه های قبل تو عکس هایی که گزاشتم هست...

اینم اون تبدیله :

این رده رده شدن مشکل lcd/led ها هست! کلا تو sport زیاد خودش رو نشون میده من تعجب میکنم تو فیلم و کانال های تی وی این طوری شده باشه حتی تو فیلم HD که من تست میکنم مشکلی نداره ! ولی تو پلاسما این مشکل حل شده واسه همینه میگن پلاسما واسه اونایی که حرفه ای SPORT رو دنبال میکنن پیشنهاد میشه :5:
:11::11::11:

والا 485 ميداد کلی چونه زدم باهاش :20:

مارک mmg ترک هستش شيشه سکريت 16 ميل با چوب mdf فشرده

t_tanhayam
05-12-2010, 17:45
جریان این کابل نوری چیه ؟! میشه بیشتر توضیح بدین به چی وصل میشه و اینا چیکار میکنه...

-فيبر نوري براي صدا استفاده ميشه با توجه به اينكه اين tv خروجي اپتيكال صدا داره ميتونيد ازش به امپلي فاير ويا سينماي خونگي بدين كه كاملا ديجيتال هست وكيفيت بهتري داره نسبت به انالوگ ها

pandora tomorro
05-12-2010, 18:21
این موضوع رو که گفتین یاده یه چیزی افتادم!
عمم اینا به پیشنهاد ما رفتن از همون جوانرود یه 55 اینچ 7000 خریدن و با یه سینما خانگی! من رفتم کمک کردم سینما رو وصل کردم ولی هر کاری کردم صدای تی وی رو نتونستن از بلندگوهای سینما بگیرم تو تنظیماتم رفتم و روی external speaker گزاشتم ولی باز نشد ! یعنی تا وقتی سینما روشن بود صدا انگار mute بود ! حالا اینکه گفتین کابل نوری واسه همین کار هست ؟! یعنی مشکل این بود کابل نوری باید بگیرن ؟ اخه خودمونم یه سینما 3D داریم میخریم احتمالا به همین مشکل بر میخوریم! باید از کجا بگیرم این کابل رو ؟! برم بگی فیبر نوری بدین؟ مدل خاصی چیزی نداره ؟!

t_tanhayam
05-12-2010, 20:34
این موضوع رو که گفتین یاده یه چیزی افتادم!
عمم اینا به پیشنهاد ما رفتن از همون جوانرود یه 55 اینچ 7000 خریدن و با یه سینما خانگی! من رفتم کمک کردم سینما رو وصل کردم ولی هر کاری کردم صدای تی وی رو نتونستن از بلندگوهای سینما بگیرم تو تنظیماتم رفتم و روی external speaker گزاشتم ولی باز نشد ! یعنی تا وقتی سینما روشن بود صدا انگار mute بود ! حالا اینکه گفتین کابل نوری واسه همین کار هست ؟! یعنی مشکل این بود کابل نوری باید بگیرن ؟ اخه خودمونم یه سینما 3D داریم میخریم احتمالا به همین مشکل بر میخوریم! باید از کجا بگیرم این کابل رو ؟! برم بگی فیبر نوری بدین؟ مدل خاصی چیزی نداره ؟!

--احتمال داره شما سينماي خونگي رو روي aux گذاشته بودين كه صدا نميومد ؟
-كابل نوري يا اپتيك به وفور گير مياد وقيمت هاي مختلفي هم داره من 2 تومانيش رو هم خريدم كاملا عالي خروجي صدا از pc ‌به ضبط ميگيرم
-كيفيت بالا 48khz
نداشتن نويز
جز خصوصيات اين كابل ها هستند :

pandora tomorro
05-12-2010, 22:57
یعنی واسه وصل کردن تی وی به سینما واسه استفاده از بلندگوهای اون به کار میره! درست فهمیدم ؟!
اقا ممنون واسه توضیحت

t_tanhayam
05-12-2010, 23:15
یعنی واسه وصل کردن تی وی به سینما واسه استفاده از بلندگوهای اون به کار میره! درست فهمیدم ؟!
اقا ممنون واسه توضیحت

-يكي از بهترين راههايي هست كه از يك وسيله خروجي صدا بگيريم
-ميتونه براي سينماي خونگي امپلي فاير ويا هر چيز ديگه اي باشه
-خواهش ميكنم

S A M S U N G
06-12-2010, 10:32
سلام .

بدی این کابلهای اپتیکال صدا اینه که وقتی کردی تو TV دیگه به زور بیرون میاد :دی من هرکاری میکنم بیرون نمیاد ! ولی اون سرش که به ----- سینما وصله راحت بیرون میاد !

رو 8000 هم همینطوری بود ! فکر کنم قفل میکنه !

مخلصیم .

t_tanhayam
06-12-2010, 10:53
سلام .

بدی این کابلهای اپتیکال صدا اینه که وقتی کردی تو TV دیگه به زور بیرون میاد :دی من هرکاری میکنم بیرون نمیاد ! ولی اون سرش که به ----- سینما وصله راحت بیرون میاد !

رو 8000 هم همینطوری بود ! فکر کنم قفل میکنه !

مخلصیم .

-امير جان كلا ورودي هاي اين پنل هاي led كمي در گيري دارند چه usb چه hdmi و چه optical cable

pandora tomorro
06-12-2010, 10:59
اتفاقا من دیروز داشتم این سر کابل انتن رو در میاوردیم که عکس بگیرم کلی زور زدم تا در اومد پس بگو !! :)
ولی usb مشکلی نداره...

reza-habibi
06-12-2010, 13:16
دوستانی که دنبال source 3d هستند میتونند از یک رسی**ور اچ دی + اکانت شیرینگ cccam استفاده کنند و ضمن استفاده از کانالهای اچ دی 3 کانال 3d رو رو مسیر هات**برد داشته باشند
مخصوصا کانال sky sport 3d که بنظر من خیلی کیفیت عالی داره و دقیقا کیفیت بلوری دمو سونی که همراه تلویزیون هاش میده را داره .

qazplm
06-12-2010, 13:45
حالا یه کابل hdmi 1.4a از کجا میشه گیر اورد؟ من که 1.4 ندیدم جایی چه برسه به 1.4aش ماشالا این همه باید پول tv و بلوری پلیر بدیم اما توش یه کابل hd نباشه خیلی جالبه البته میگن با کابل 1.3 هم میشه بلوری 3 بعدی نگاه کرد ولی نه فول اچ دی که باز فاییده نداره بنظر من

reza-habibi
06-12-2010, 14:57
حالا یه کابل hdmi 1.4a از کجا میشه گیر اورد؟ من که 1.4 ندیدم جایی چه برسه به 1.4aش ماشالا این همه باید پول tv و بلوری پلیر بدیم اما توش یه کابل hd نباشه خیلی جالبه البته دوستان میگن با کابل 1.3 هم میشه بلوری 3 بعدی نگاه کرد ولی نه فول اچ دی که باز فاییده نداره بنظر من

با کابل 1.3 و ps3 هم فول اچدی و هم 3d رو بدون مشکل میتونید نگاه کنید.

qazplm
06-12-2010, 15:57
با کابل 1.3 و ps3 هم فول اچدی و هم 3d رو بدون مشکل میتونید نگاه کنید.
نه نمیشه دوست عزیز
با ps3 وقتی داری بلوری تو حالت 3d نگاه میکنی 1080i بیشتر رزولوشن نمیشه

When it comes to 3D Blu-ray playing from your PS3, you won’t be getting 1080p signals to each eye, you’ll only be getting 1080i. Without
HDMI 1.4′s speed, version 1.3 just can’t push dual 1080p images through the pipes.

bas ali
06-12-2010, 17:46
وقتی دکمه اینفو را میزنم یک علامت مثل عقربه بنزین میاد ، کسی میدونه چیه؟
همون میزان مصرف انرژی را نشان میده

amin_g_p
06-12-2010, 17:56
نه نمیشه دوست عزیز

When it comes to 3D Blu-ray playing from your PS3, you won’t be getting 1080p signals to each eye, you’ll only be getting 1080i. Without
HDMI 1.4′s speed, version 1.3 just can’t push dual 1080p images through the pipes.

از کجا می شه فهمید یک کابل 1.3 هست یا 1.4؟ من فقط کابل را دارم نه جعبه ای نه چیزی.

reza-habibi
06-12-2010, 18:32
نه نمیشه دوست عزیز

من که دارم استفاده میکنم رو تصویر هم 1080p رو نشون میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pandora tomorro
06-12-2010, 18:49
خب الان hdmi 1.4a تو بازار ایران هست ؟! قیمت چیزی دارین ؟!

qazplm
06-12-2010, 18:51
خب الان hdmi 1.4a تو بازار ایران هست ؟! قیمت چیزی دارین ؟!
میگم که 1.4 هم من پیدا نکردم چه برسه به 1.4a :31:

از کجا می شه فهمید یک کابل 1.3 هست یا 1.4؟ من فقط کابل را دارم نه جعبه ای نه چیزی.
دو سر کابل رو نگاه کن ببین ننوشته مثلا 1.3b یا 1.2 یا هرچیزی
یا مثلا یه اچ دی پلیر یا بلوری پلیر اگه داری وصل کن ببین صدا دالبی میتونی بگیری ازش ببین گزینه deep color mode میتونی رو بالاترین حالت بزاری اگه اره پس حتما حداقل 1.3 هست وگرنه بدون جعبه یا جلدش نمیشه تو ظاهر فرقی دید باید از جایی که گرفتی بپرسی

mojtaba2321
06-12-2010, 21:11
ازین مدلها کدوم بهتره؟
توضیح فارسی یا مقایسه فارسی نیست که راحت تر بتونیم انتخاب کنیم؟
تا 1.5 هزینه کدوم led رو میشه خرید؟

t_tanhayam
06-12-2010, 22:01
وقتی دکمه اینفو را میزنم یک علامت مثل عقربه بنزین میاد ، کسی میدونه چیه؟
همون میزان مصرف انرژی را نشان میده

-همون ميزان انرژي مصرفي رو نشون ميده

---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

ازین مدلها کدوم بهتره؟
توضیح فارسی یا مقایسه فارسی نیست که راحت تر بتونیم انتخاب کنیم؟
تا 1.5 هزینه کدوم led رو میشه خرید؟

-در مورد امكانات وقيمت ها ويك رويو ساده از مشخصات ميتونيد به سايت زير مراجعه كنيد :

t_tanhayam
06-12-2010, 22:07
-در مورد تفاوت در ورژن كابل ها دوستان دقت كنند :

-ميتونيد كامل بحث ها رو اينجا دنبال كنيد خالي از لطف نيست :

mojtaba2321
06-12-2010, 23:01
بهتر نیست مقایسه ها تو همین سایت گذاشته بشه؟ ده ها صفحه و بیش از 400 پست !! هیچ مقایسه ای انجام نشده؟

t_tanhayam
06-12-2010, 23:11
بهتر نیست مقایسه ها تو همین سایت گذاشته بشه؟ ده ها صفحه و بیش از 400 پست !! هیچ مقایسه ای انجام نشده؟

100% بهتر هست منتها بزرگوار باور كنيد كاريست بس وقت گير
تا اينجا هم دوستاني كه مدل هايي تهيه كردند از مزايا ومعايبشون گفتند فكر ميكنم كمك خوبي باشه
شما هم هر مدلي ميخواهيد ميتونيد يك رفرش كوچيك بزنيد در مورد مدلهاي خاص و مطرح كه تاپيك هست بزرگوار

مثل :

B7000
B650
C650
C630
C6000-C7000-C8000
..
وتاپيك خود ال سدي هاي 2010 سامي

pandora tomorro
06-12-2010, 23:13
با توجه به این عکس 1.3 سه بعدی رو ساپورت نمیکنه ؟!!

qazplm
06-12-2010, 23:30
تنها جایی که دیدم 1.4 میفروشه اینجاست 6000 تومن یکم زیادی ارزونه

pandora tomorro
06-12-2010, 23:50
یکم زیادی بو دار نی ؟!!!

"توجه : به ازای خرید هر عدد کابل یک عدد ماساژور نیز به رایگان برای شما ارسال خواهد شد."

:31:

البته فکر میکنم پول رو وقتی جنس رو تحویل میدن میگیرن درسته؟!

qazplm
07-12-2010, 00:23
یکم زیادی بو دار نی ؟!!!

"توجه : به ازای خرید هر عدد کابل یک عدد ماساژور نیز به رایگان برای شما ارسال خواهد شد."

:31:

البته فکر میکنم پول رو وقتی جنس رو تحویل میدن میگیرن درسته؟!
اره پول رو که دم در میدی میگیری توضیحاتش در مورد کابل هم درسته ولی خوب شاید جنسش بیخوده شایدیم 60000 تومنه :31:

Ali.Mirzaie
07-12-2010, 12:58
سلام .
یک مشکل مرگ آور!!!!

ما تلویزیون c8000 55" خریداری کردیم.
ولی از اینترنت تی وی و اسکایپش نمیشه استفاده کرد.

وی میزنه توی بعضی از مناطق این قابلیت فعال نیست. البته لازم به ذکر هست که اینترنت خونه ست لایت هست و آی پی فرانسه ایتفاده میشه. میشه با آپدیت فریمور این مشکل و حل کرد!!!! چون سام سرویس اصلاًجواب درست و حسابی نمیده.

قبلا ممنون از راهنمایی شما.

pandora tomorro
07-12-2010, 13:55
تو ایران که فعال نیست اینکه ای پی فرانسه دارین رو نمیدونم ولی شاید چون میدونه local set تتون ماله ایران یا مالزیه غیرفعاله....

اره پول رو که دم در میدی میگیری توضیحاتش در مورد کابل هم درسته ولی خوب شاید جنسش بیخوده شایدیم 60000 تومنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه خبره بابا :31: من یکی از دوستام تو بازار تهرانه بهش گفتم امارش رو واسم در بیاره چیزی دستگیرم شد بهت میگم!
کلا ببینم تو بازار چه مدلی هست چی بهتره و اینا اخه میگفت نمایندگی پاناسونیک وارد کرده این سری hdmi رو!

Download Master
07-12-2010, 14:19
راستی تو سایت Playstation نوشته PS3 میتونه با HDMI 1.3 تصویر 3D بده نظرتون راجبش چیه ؟

Ali.Mirzaie
07-12-2010, 14:25
[QUOTE=pandora tomorro;5676763]تو ایران که فعال نیست اینکه ای پی فرانسه دارین رو نمیدونم ولی شاید چون میدونه local set تتون ماله ایران یا مالزیه غیرفعاله....

یعنی الاا راهی نیست?! چه باید کرد.

shahin666
07-12-2010, 15:18
پس اگر عملا اینترنت غیر فعال هست به قول علی دایی :27:به قولی ببخشید غلط می کنند الکی تو سایتش یا تبلیغاتش فقط تبلیغ دروغ میکنن

qazplm
07-12-2010, 15:21
تو ایران که فعال نیست اینکه ای پی فرانسه دارین رو نمیدونم ولی شاید چون میدونه local set تتون ماله ایران یا مالزیه غیرفعاله....

چه خبره بابا :31: من یکی از دوستام تو بازار تهرانه بهش گفتم امارش رو واسم در بیاره چیزی دستگیرم شد بهت میگم!
کلا ببینم تو بازار چه مدلی هست چی بهتره و اینا اخه میگفت نمایندگی پاناسونیک وارد کرده این سری hdmi رو!
من که کل توپخونه رو گشتم پیدا نکردم چیزی اکثرا نمیدونن کابل hdmi اصلا ورژن داره :31:
کابل های سونی میگن خوبه daiyo هم خوبه ولی از اینا من فقط 1.3ش رو دیدم اینم یه سایت دیگه که کابل ورژن 1.4 میفروش این یکی میده 4500 تومن :39:
ارزونی بیداد میکنه اینجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس اگر عملا اینترنت غیر فعال هست به قول علی دایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به قولی ببخشید غلط می کنند الکی تو سایتش یا تبلیغاتش فقط تبلیغ دروغ میکنن

این مربوط به c8000 که تو قسمت مشخصات زده نداره

mana341
07-12-2010, 18:32
خواهش میکنم :31:

کنترلش لمسی نیست! ولی دکمه ای هم نیست به طور کامل! چطور بگم یه چیزی ما بینش هست ولی واقعا خوبه و مشکلی نداره...
تنظیماتش رو دیدم تو قسمت تیونرش گزینه ای نبود که انتخاب کنم یعنی اصلا خاموش بود اون گزینش و ثابت و غیر قابل تغییر! نمیدونم والا شاید با اپدیتش درست بشه!
تا جایی که میدونم این تلوزیون چه از نمایندگی بگیری چه از همین بانه و جوانرود و... منوهاش زبان فارسی نداره! دقیق مطمئن نیستم فکر میکنم t_tanhayam بتونه بهتر کمک کنه در این زمینه! در هر صورت زبان فارسی واسه چته انگلیسی به این خوبی خز نکن تی وی رو :31: منوهاش کاملا اسونه و پیچیدگی نداره...
تلتکس رو هنوز نتونستن ببینم چون آنتن نداریم هنوز و تی وی ایران رو نگرفتم ولی ربطی نداره که! تلتکس مشکلی نیست تا جایی که میدونم مثل یه حالت عکسه تا نوشته! ولی بالا توضیح دادم هیچ گونه مشکلی با زیرنویس فارسی SRT نداره و به راحتی اجرا میشه تو عکس ها هم مشخصه !
در مورد صدا نه من با سینما تستش نکردم با همون اسپیکرهای خودش تست کردم و مطمئن باش عالیه اسپیکرهاش ! همچین انتظاری از اسپیکرهاش نداشتم ولی واقعا منو راضی کرد...
نه متاسفانه هنوز وقت نکردم با اینترنت تی ویش ور برم!

با سلام
آقا مبارکتون باشه ایشاله مدتهای زیاد و بدون احتیاج به گارانتی !!!:31: براتون بدرخشه
عزیز جان ؛یکی میگه وحشتناک و یکیم در میاد بهش میگه : خره نگو وحشتناک....:5:
میشه لطف کنی و یکی دوتا تصویر واضح از کنترل این بزرگوار از یکی دو زاویه مختلف بذاری ماهم حالشو ببریم؟
آخه اینتر نت من در پیتی و دیال آپه زیاد نمیشه باهاش تو سایتهای پر تصویر چرخید
ضمنا این کنترلم بک لایت داره؟
مدل تلویزیونتون C8000 بودش دیگه نه؟
ارادت :
ناصر:11:

mana341
07-12-2010, 19:05

با سلام
آقا ما نفهمیدیم منظورتون از این سه نقطه چی بود : " ....باید--- بگیری... "
میشه یه توضیح کوچولو بدین؟ بجای سه نقطه هم میتونین کلمه خاص رو جدا جدا بنویسین مثل این :
م.ا.ه.و.ا.ر.ه :8:
ارادت :
ناصر

pandora tomorro
07-12-2010, 19:33
با سلام
آقا مبارکتون باشه ایشاله مدتهای زیاد و بدون احتیاج به گارانتی !!!:31: براتون بدرخشه
عزیز جان ؛یکی میگه وحشتناک و یکیم در میاد بهش میگه : خره نگو وحشتناک....:5:
میشه لطف کنی و یکی دوتا تصویر واضح از کنترل این بزرگوار از یکی دو زاویه مختلف بذاری ماهم حالشو ببریم؟
آخه اینتر نت من در پیتی و دیال آپه زیاد نمیشه باهاش تو سایتهای پر تصویر چرخید
ضمنا این کنترلم بک لایت داره؟
مدل تلویزیونتون C8000 بودش دیگه نه؟
ارادت :

انشالله:31:
نه بابا اصلا وحشتناک نیست ! 1 ساعت پاش باشی عادت میکنی:5:
تو همین پستی که نقل قول کردی عکس گزاشتم که :31: مگه ندیدی؟!
اینم یه عکس خوب:

تهه کنترل باکلاسه:31:
نمیدونم منظورتون از بک لایت چیه! یعنی همون چراغ پشت دکمه ها ؟! اره داره ! دکمه ی سمت راست بالا رو بزنی روشن میشه...

آقا ما نفهمیدیم منظورتون از این سه نقطه چی بود : " ....باید--- بگیری... "
میشه یه توضیح کوچولو بدین؟ بجای سه نقطه هم میتونین کلمه خاص رو جدا جدا بنویسین مثل این :
م.ا.ه.و.ا.ر.ه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

v.p.n :31:

sabzefosfori
07-12-2010, 21:19
سلام من که نتونستم با ps3 سه بعدی ببينم از رو کنترل tv کليد 3d رو ميزنم 3 تا گزينه مياد که يکيش 2 بعدی رو به 3 بعدی تبديل ميکنه که هيچ

ميمونه 2 تای ديگه که ازعکسشم معلوم بود هر دو تصوير رو دو تا ميکرد يکی بالا و پايين ميشد يکی از چاپ و راست عينک هم خودش روشن ميشه ولی فرقی نميکنه با عينک بی عينک تصوير 2 تا هستش
راجب به کابل 4.1 جمهوری حتماً پيدا ميشه

راستی ps3 فقط تو ورجن 3.50 3d رو ساپورت ميکنه

sabzefosfori
07-12-2010, 23:24
ببخشين من گوشی سامسونگ i8910 omina hd
دارم تو تبليغات گوشی مياد از طريق سيستم dlen اگه اشتباه نکرده باشم بدون سيم فيلم باهاش ميبينه

من هر کاری کردم نشد کسی اطلاعاتی نداره در اين مورد

Ali.Mirzaie
08-12-2010, 00:08
آقا بیایید دست به دست هم بدیم یه کاری برای اینترنت این c8000 کنیم! :41:

reza-habibi
08-12-2010, 10:37
سلام من که نتونستم با ps3 سه بعدی ببينم از رو کنترل tv کليد 3d رو ميزنم 3 تا گزينه مياد که يکيش 2 بعدی رو به 3 بعدی تبديل ميکنه که هيچ

ميمونه 2 تای ديگه که ازعکسشم معلوم بود هر دو تصوير رو دو تا ميکرد يکی بالا و پايين ميشد يکی از چاپ و راست عينک هم خودش روشن ميشه ولی فرقی نميکنه با عينک بی عينک تصوير 2 تا هستش
راجب به کابل 4.1 جمهوری حتماً پيدا ميشه

راستی ps3 فقط تو ورجن 3.50 3d رو ساپورت ميکنه

دوست عزیز اولا حتما باید فریمور دستگاه رو به 3.50 آپدیت کنی وقتی که اینکارو انجام بدی توی قسمت setting برو به display setting بعد خود پلی استیشن پیغام میده که به تلویزیون 3d وصل شدی و اینچ تلویزیون رو انتخاب کن.
بعد از این کار وقی بلوری 3d بزاری خود تلویزیون پیغام میده که عینک رو روشن کنید یعنی اصلا لازم نیست شما روی کنترل تلویزیون دکمه ای بزنی .
البته این رو اضافه کنم که فقط با بلوری 3d ویا بازی های 3d این امکان فعال میشه.
من هم فیلم رو باهاش نگاه میکنم هم بازی آواتار و موتو استورم

pandora tomorro
08-12-2010, 14:13
اون دوستم قیمت 1.4 رو واسم گرفت !!!!!!!

از نمایندگی پاناسونیک تو چهار راه 30 تیر تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فابریک پاناسونیک 1.4 در میاد 68 تومن. :20: !!!!!!!!

ویرایش:
الان زنگ زدم اینجا:

گفتم این طوره,پاناسونیک این قیمته گفت والا چی بگم ولی مطمئن باشین ماله ما 1.4 هست اگه نبود پسش بیارین!
گفتم چه برندیه ؟! گفت h&d و ماله خودمونه و اینا...!
نمیدونم چی بگم ! نظرتون چیه فکر میکنن درست میگه؟! اخه خدایی اون 68 تومن دیگه خیلی مسخره هست!!

mojtaba2321
08-12-2010, 14:42
ببخشید تا 1.5 کدوم مدل led سامی رو میشه خرید؟

qazplm
08-12-2010, 14:48
اون دوستم قیمت 1.4 رو واسم گرفت !!!!!!!

:20: !!!!!!!!

ویرایش:
الان زنگ زدم اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگفتم این طوره,پاناسونیک این قیمته گفت والا چی بگم ولی مطمئن باشین ماله ما 1.4 هست اگه نبود پسش بیارین!
گفتم چه برندیه ؟! گفت h&d و ماله خودمونه و اینا...!
نمیدونم چی بگم ! نظرتون چیه فکر میکنن درست میگه؟! اخه خدایی اون 68 تومن دیگه خیلی مسخره هست!!
اخه نه به این ارزونی نه به اون گرونی :13: من خودم برم جمهوری میگن اگه باشه اونجا هست ببینم اونجا چند میگن

sabzefosfori
08-12-2010, 17:36
اخه نه به این ارزونی نه به اون گرونی :13: من خودم برم جمهوری میگن اگه باشه اونجا هست ببینم اونجا چند میگن

بله حتماً گير مياريد دقيقاً يادم نيست ولی فکر کنم بعد پل حافظ به سمت پايين يه پاساژ بود فقط کابل سيم از اين چيزا بود يه تبديل ميخواستم 3 سال پيش فقط اونجا گيرم امد:20:

pandora tomorro
08-12-2010, 17:45
قیمت این سایته از 6 تومن یهو پرید به 9 تومن lol :27:

mana341
08-12-2010, 17:47
-براي زير نويس و تلتكست بايد عربي بزارين
-والا هنوز وقت نكردم دنبالش برم
-pip وقتي شما مثلا توي يكي از hdmi ها دارين تصوير ميبينيد ميتونيد از منوي tools قسمت pip رو فعال كنيد توي خود tv منظورم شبكه ها هست اين قابليت رو نداره
-در مورد اپديت هم خيلي سادست فايل مربوط به hdtv تون رو دانلود كنيد
-فايل مربوطه فشرده هست روش كليك كنيد تا از حالت فشرده خارج بشه ميتونيد مسير فلش خودتون رو بدين
-دقت كنيد داخل فلش چيز ديگه اي نباشه
-وقتي متصل كنيد به hdtv گزينه اپديت مياد وبعد 1 دقيقه خودش رستارت ميكنه و بالا مياد با ورژن جديدتر

با سلام خدمت همگی دوستان
یه چیز خیلی جالب امروز دیدم ؛داشتم تو بازار چرخ میزدم یه مارک جدید (حداقل برای من) دیدم .شما تا حالا تلویزیونی با مارک SMART دیدین؟ این تلویزیون کره ایه و 47 اینچ و با دو سال ضمانت صنام و قیمت 1700 و یه چیز خیلی جالب که تو هیچ مدلی حتی گرانقیمتها ندیدم اینه که این مدل " دو تیونره " هست باورتون میشه ؟
فروشنده میگفت از بهترین تلویزیونهای بازاره و ساخت کره جنوبیه و صنام واردش کرده و کنتراست واقعی 1:15000 داره گفتم کمه گفت این کنتراستهای چند صد هزاری و چند میلیونی همش کشکه و یه دروغ تبلیغاتیه حالا گناهش گردن همون فروشنده
اگه اطلاعاتی در باره این تلویزیون دارین خوشحال میشم بدونم
ارادت :

Ali.Mirzaie
08-12-2010, 18:31
آقا بیایید دست به دست هم بدیم یه کاری برای اینترنت این c8000 کنیم! :41:

جان من اساتيد بيان به اين قضيه جدي فكر كنيم. يا شكايتي يا چيزي

qazplm
08-12-2010, 19:58
قیمت این سایته از 6 تومن یهو پرید به 9 تومن lol :27:
زنگ زدی چی گفتی که سری 3 تومن کشید روش :39:

جان من اساتيد بيان به اين قضيه جدي فكر كنيم. يا شكايتي يا چيزي
عزیز شما که تلویزیون جلوت هست باید ور بری بهش به ما بگی چجوریه بعد هم تو سایت سامسونگ ایران زده که این مورد کار نمیکنه شما اگه میخوای یه بلوری پلیر بگیری من میگم یه bd-c6900 بگیر که internet tv داره دقیقا عین c8000 که فعال هم هست کار میکنه تو سایت سامسونگ ایران نوشته

sahar@rasool
08-12-2010, 21:49
با سلام
c7000 من که ساخت مالزی است فرمتهای wmv ,dat رو باز نمیکنه با اخرین ورزن اپدیت کردم درست نشد میتونید کمکم کنید
ممنون

t_tanhayam
08-12-2010, 22:10
با سلام
c7000 من که ساخت مالزی است فرمتهای wmv ,dat رو باز نمیکنه با اخرین ورزن اپدیت کردم درست نشد میتونید کمکم کنید
ممنون

-براي dat يك تغيير پسوند كوچك لازم هست از .dat به .mpg
-براي wmv هم فعلا راهي به نظرم نمياد

Ali.Mirzaie
09-12-2010, 09:52
عزیز شما که تلویزیون جلوت هست باید ور بری بهش به ما بگی چجوریه بعد هم تو سایت سامسونگ ایران زده که این مورد کار نمیکنه شما اگه میخوای یه بلوری پلیر بگیری من میگم یه bd-c6900 بگیر که internet tv داره دقیقا عین c8000 که فعال هم هست کار میکنه تو سایت سامسونگ ایران نوشته

يعني راهي نيست با آپديت منطقه ديگه درستش كرد؟!

2.5.8.14.1.13
09-12-2010, 23:06
این مشکل زیرنویس های با پسوند *.Sub حل نشده ؟؟؟؟ در C8000

t_tanhayam
09-12-2010, 23:14
این مشکل زیرنویس های با پسوند *.Sub حل نشده ؟؟؟؟ در C8000

-به يا ا... پارسال دوست امسال....

-نه متاسفانه هنوز راهي نيست
-البته زير نويس Srt براي همه فيلم ها تقريبا موجود هست و حجم خيلي كمتر نيازي به sub نيست

2.5.8.14.1.13
10-12-2010, 00:36
-به يا ا... پارسال دوست امسال....

-نه متاسفانه هنوز راهي نيست
-البته زير نويس Srt براي همه فيلم ها تقريبا موجود هست و حجم خيلي كمتر نيازي به sub نيست

سلام.شرمنده من مدتی نبودم.
آره اما بعضی هارو هم که Sub هستند رو نمیشه دید.برنامه ای سراغ دارید که درست کار کنه و Sub رو به Srt تبدیل کنه ؟؟؟؟
مشکل اینترنت TV هم که همچنان هست؟؟؟؟
اما من از Share خیلی استفاده می کنم و عالی کار میکنه.واقعا استثناییه.

t_tanhayam
10-12-2010, 13:36
سلام.شرمنده من مدتی نبودم.
آره اما بعضی هارو هم که Sub هستند رو نمیشه دید.برنامه ای سراغ دارید که درست کار کنه و Sub رو به Srt تبدیل کنه ؟؟؟؟
مشکل اینترنت TV هم که همچنان هست؟؟؟؟

-خواهش ميكنم
-يك سرچي بزنيد توي گوگله برنامه هاي كانورت زيادي فكر ميكنم وجود داشته باشه
-در مورد اينترنت هم دوستاني كه دارند بايد تلاش كنند

alidj66
10-12-2010, 16:49
من C7000 دارم و wmv رو برخلاف تی وی این دوستمون اجرا میکنه ولی فیلمهای dat رو اصلا فایلش رو نشون نمیده و باید اون تغییر پسوند رو امتحان کنم و احتمالا مشکلم حل بشه
برای زیرنویس ساب هم من با مشکل این دوستمون مواجهم و متاسفانه بعضی زیرنویس ها فقط ساب هستن و اس آر تی ازشون پیدا نمیشه! ، برنامه ای هم پیدا نکردم که ساب رو کانورت کنه اگر برنامه ای پیدا کردین ممنون میشم اینجا معرفیش کنین
مرسی...

mojtaba2321
10-12-2010, 17:37
با 1.5 هزینه کدوم مدل ledش رو میشه خرید؟:13:

pandora tomorro
10-12-2010, 19:15
سلام
بعضی از wmw ها رو اجرا میکنه بستگی به کدکش داره...!
مشکل اینترنت تی وی همچنان هست!
زیرنویس sub/idx فارسی رو نمیشه به srt تبدیل کرد ! برای تبدیلش باید کلی زیرنویس از اول تایپ بشه که دیگه نمیشه بهش گفت تبدیل کردن!

++++++

میشه توضیح بدین! چیکارها باهاش میکنی؟

hshini
10-12-2010, 20:19
سلام
اگه کسی فروشگاهی تو جوانرود سراغ داره که 46c8000 داشته باشه، به من بگه چون هر چی گشتم تو جوانرود پیدا نکردم.
ممنون

t_tanhayam
10-12-2010, 21:45
با 1.5 هزینه کدوم مدل ledش رو میشه خرید؟:13:

-پيشنهاد ميكنم به 40c6900 فكر كنيد

t_tanhayam
10-12-2010, 21:55
من C7000 دارم و wmv رو برخلاف تی وی این دوستمون اجرا میکنه ولی فیلمهای dat رو اصلا فایلش رو نشون نمیده و باید اون تغییر پسوند رو امتحان کنم و احتمالا مشکلم حل بشه
برای زیرنویس ساب هم من با مشکل این دوستمون مواجهم و متاسفانه بعضی زیرنویس ها فقط ساب هستن و اس آر تی ازشون پیدا نمیشه! ، برنامه ای هم پیدا نکردم که ساب رو کانورت کنه اگر برنامه ای پیدا کردین ممنون میشم اینجا معرفیش کنین
مرسی...

-در مورد Wmv هم همونطور كه دوستمون گفت مربوط به كدك هاي متفاوت ميشه دوستان ميتونند از كدك پليرشون يك عكس بگزارند تا ببينيم چه كدك هايي رو ساپورت ميكنه
-در مورد dat هم حتما با تغيير پسوند جواب خواهد داد
-در مورد sub-srt هم واقعا كار خسته كننده اي هست و خيلي وقت ها ارزش نداره
چون sub در واقع يك تصوير هست و براي تبديل اون به srt متني بايد از تكنولوژي خاصي تحت عنوان ocr يا Optical character Recognition هست كه بوسيله كاراكتر هاي نوري عرض واندازه كلمه رو تشخيص ميده و ...
-فكر ميكنم VobSub بهترين برنامه باشه كه البته در مورد زبان فارسي خيلي وقت گير هست چون كاركتر ها نا شناخته هست اما در مورد زبان انگليسي در كمتر از چند دقيقه اين كار انجام خواهد شد :

دانلود :

mojtaba2321
10-12-2010, 23:11
-پيشنهاد ميكنم به 40c6900 فكر كنيد
ممنون:40:
یه لینک ازش میدید؟

oqazviny
11-12-2010, 09:57
سلام
میخواستم بدونم c7000 ful led هست یا نه؟
دوم اینکه ال ای دی های سه بعدی ال جی بهتره یا سامسونگ اونا ful led هستند

amir_fatal
11-12-2010, 10:47
من 40c7000 گرفتم تایلندیه
از نظر کیفیت مشکلی نداره, گارانتیه سام سرویسم هست

pandora tomorro
11-12-2010, 12:05
شک نکنین سامسونگ ها بهتر از الجی هستن! یه سر به چند تا سایت معتبر بزنین میفهمین...

t_tanhayam
11-12-2010, 12:40
ممنون:40:
یه لینک ازش میدید؟

-خدمت شما عزيز :

mojtaba2321
11-12-2010, 13:35
بین مدلهای 40C6260 و 40C6960 صرف نظر از قیمت و کنتراست چه تفاوتهایی هست؟
تو همین رنج قیمت آیا یکی از این دو مدل رو برای خرید پیشنهاد می کنید؟

t_tanhayam
11-12-2010, 14:22

-طراحي متفاوت تر (چه رنگ فريم و چه ضخامت )
-داشتن precision dimming در c6900+c8000
-كه باعث ميشه كنتراست هم بيشتر باشه

c6900

mojtaba2321
11-12-2010, 14:33
چرا این دو مورد قیمتشون یکیه؟

و

sabzefosfori
11-12-2010, 16:06
ببخشين من گوشی سامسونگ i8910 omina hd
دارم تو تبليغات گوشی مياد از طريق سيستم dlen اگه اشتباه نکرده باشم بدون سيم فيلم باهاش ميبينه

من هر کاری کردم نشد کسی اطلاعاتی نداره در اين مورد

شايد بچها فکر کردن فقط منظورم راجب به گوشی باشه کسی جواب نداد

ولی به تلويزيون samsung ربط داشت چون يادمه 1 سال پيش که 8910 خريدم رفتم از يک مغازه دار پرسيدم اون زياد وارد نبود ولی فقط ميدونست که اين کار با تلويزيون های samsung ميشه
بدون وصل کردن کابل , سيم , هيچی بشين رو مبل از طريق گوشی رو tv فيلم ببين

:rolleye::rolleye::rolleye:

amir_fatal
11-12-2010, 16:17
از نظر کیفیت مشکلی نداره؟, گارانتیه سام سرویسم هست

hshini
11-12-2010, 16:29
سلام
آیا کسی از بچه ها می دونه که کدوم فروشگاه تو جوانرود 46c8000 داره؟ هرچی گشتم پیدا نکردم
ممنون

reza.orangi
11-12-2010, 17:31
این دو سری ال ای دی اخرین تولیدات سامسونگ در سال 2010 هستند و تصویر اونها در حالات پیشرفته به هیج وجه با مدل های قبل از سری 6 قابل مقایسه نیست. مشکی اونها در HD بسیار دقیق و عمیق است این را خودم با بازی GRID2 در ps3 با c6900 c6200 c7000 امتحان کردم. اما خدایی تصویر c7000 بهتر بود. اما شفافیت تصویر هر سه به نظرم از v20 یه سرو گردن بالاتر بود.
متاسفانه دوستان v20 رو با سری led هایی قبل از سری های 2010 مقایسه می کنند.
من خودم کارتون astero boy رو تو حالت HD رو 6200 دیدم واقعا تو نور کم هیچ مشکلی با شبیه سازی رنگ مشکی نداره
usb هاشونم که اندشه

amir56
11-12-2010, 18:21
دوستان عزیزی که نمیتونن به اینترنت وصل بشن
من به تازگی یه ال ای دی 8000 خریدم با گارانتی سام سرویس
امروز زنگ زدم سام سرویس و در کمال ناباوری بهم گفتن این گزینه در ایران بعلت تحریم ها غیر فعاله و ممکنه در اینده فعال بشه
حالا دیگه نمیدونم از طریق منو مخفی غیر فعال شده یا سخت افزاریه
کلی هم باهاشون بحث کردم که چرا در سایت فارسی سامسونگ در مورد اینترنت ات تی وی تبلیغ شده و حتی طریقه وصل شدن با اسکایپ هم بصورت فارسی در سایتشون هست ولی هیچ جا اطلاع رسانی نشده که این قسمت تو ایران کار نمیکنه

t_tanhayam
11-12-2010, 20:24
چرا این دو مورد قیمتشون یکیه؟

و

-متاسفانه نتونستم لينك هاتون رو باز كنم error ميدن

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

شايد بچها فکر کردن فقط منظورم راجب به گوشی باشه کسی جواب نداد

ولی به تلويزيون samsung ربط داشت چون يادمه 1 سال پيش که 8910 خريدم رفتم از يک مغازه دار پرسيدم اون زياد وارد نبود ولی فقط ميدونست که اين کار با تلويزيون های samsung ميشه
بدون وصل کردن کابل , سيم , هيچی بشين رو مبل از طريق گوشی رو tv فيلم ببين

:rolleye::rolleye::rolleye:

-بزرگوار اين تاپيك رو بخونيد :

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

از نظر کیفیت مشکلی نداره؟, گارانتیه سام سرویسم هست

-اينكه كجايي هست مهم نيست
-مهم سلامت پنل هست

pandora tomorro
11-12-2010, 21:39
پنلهای ساموسنگ رو کجاها میزنن؟! مالزی و تایلند رو که فهمیدم بقیش چی...
اروپا و امریکا پنل هاشون ماله کجاست؟

t_tanhayam
11-12-2010, 22:25
پنلهای ساموسنگ رو کجاها میزنن؟! مالزی و تایلند رو که فهمیدم بقیش چی...
اروپا و امریکا پنل هاشون ماله کجاست؟

-قدما پنل هاي اروپايي اسلواك رويت ميشد در بانه

amir_fatal
11-12-2010, 22:51
-متاسفانه نتونستم لينك هاتون رو باز كنم error ميدن

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

-بزرگوار اين تاپيك رو بخونيد :

---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------

-اينكه كجايي هست مهم نيست
-مهم سلامت پنل هست

از کجا معلوم میشه سالمه؟ اونجا اسمبل شده یا قطعاتش مال تایلنده؟

t_tanhayam
11-12-2010, 23:36
از کجا معلوم میشه سالمه؟ اونجا اسمبل شده یا قطعاتش مال تایلنده؟

-خوب پنل رو خريداري كردين در صورتيكه گارانتي داره نگران نباشين
-در صورتيكه نداره خوب تست هاي مربوطه رو انجام ميدين در مورد پيكسل ها وخود پنل
-احتمالا اونجا اسمبل ميشه

mojtaba2321
11-12-2010, 23:41
-طراحي متفاوت تر (چه رنگ فريم و چه ضخامت )
-داشتن precision dimming در c6900+c8000
-كه باعث ميشه كنتراست هم بيشتر باشه

c6900
امشب رفتم از نزدیک c6900 و c6200 رو دیدم.بجز فریمش تفاوت دیگه ای ندیدم.
این تفاوت کنتراست تو تصاویر دریافتی از ماهواره خودشو نشون میده؟
تو تصویر hd مغازه که تفاوتی من مشاهده نکردم.
تفاوت قیمتشم هم 100 تومنه!

t_tanhayam
11-12-2010, 23:51
امشب رفتم از نزدیک c6900 و c6200 رو دیدم.بجز فریمش تفاوت دیگه ای ندیدم.
این تفاوت کنتراست تو تصاویر دریافتی از ماهواره خودشو نشون میده؟
تو تصویر hd مغازه که تفاوتی من مشاهده نکردم.
تفاوت قیمتشم هم 100 تومنه!

-كاملا متفات هست مجتبي جان من هر دوي اين مدل ها رو داشتم ودارم و كاملا تجربي خدمتتون عرض ميكنم
-شما توي مغازه تصاوير كاملا روشن وشفاف رو ميبينيد توي خونه كاملا قضيه فرق ميكنه مخصوصا در مورد ابري شدن
-كاملا c6900 توي اين قضيه يك سر و گردن بالاتر هست وهمينطور كنتراست با تمامي سورس ها تست كردم
-ميگم چون اين دو پنل رو داشتم خدمتتون عرض ميكنم (شايد من خيلي حساسم :46:)

mojtaba2321
12-12-2010, 00:10
-كاملا متفات هست مجتبي جان من هر دوي اين مدل ها رو داشتم ودارم و كاملا تجربي خدمتتون عرض ميكنم
-شما توي مغازه تصاوير كاملا روشن وشفاف رو ميبينيد توي خونه كاملا قضيه فرق ميكنه مخصوصا در مورد ابري شدن
-كاملا c6900 توي اين قضيه يك سر و گردن بالاتر هست وهمينطور كنتراست با تمامي سورس ها تست كردم
-ميگم چون اين دو پنل رو داشتم خدمتتون عرض ميكنم (شايد من خيلي حساسم :46:)
ممنونم.
6900 تو usb زیرنویس srt فارسی رو میخونه؟
دستگاه مالزیایی بود با گارانتی. خواستم بدونم این مدل مشکل خاصی به هم نمیزنه؟
کلا معایبی هم داره؟

sabzefosfori
12-12-2010, 00:24
-خوب پنل رو خريداري كردين در صورتيكه گارانتي داره نگران نباشين
-در صورتيكه نداره خوب تست هاي مربوطه رو انجام ميدين در مورد پيكسل ها وخود پنل
-احتمالا اونجا اسمبل ميشه

سلام من از بانه خريدم تست پيکسل و قيره رو با منو مخفی بايد انجام داد ميشه توضيح بدين پشت tv زده مالزی رو کنترل هم زده چين

sabzefosfori
12-12-2010, 08:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام ببخشين c8000 اين دستگاه access point همراش هستش يکی از بچه ها گفت مدل های 3d باهاش هستش ولی گفتم شايد از بانه خريدم طرف نداده ممنون:11:

t_tanhayam
12-12-2010, 09:21
ممنونم.
6900 تو usb زیرنویس srt فارسی رو میخونه؟
دستگاه مالزیایی بود با گارانتی. خواستم بدونم این مدل مشکل خاصی به هم نمیزنه؟
کلا معایبی هم داره؟

-اره توي پخش كلا همه سري هاي c يكسان هستند
-بله srt فارسي رو ميخونه
-نه مشكلي نداره اكثر مالزيايي ها منوي عربي وفارسي رو دارند كه داشتن هر كدوم به منزله ساپورت زير نويس فارسي هست
-تنها عيبي كه ميتونم بگيرم همون ابري شدنش هست البته با تنظيمات ميشه تا حد زيادي بر طرفش كرد

---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------

سلام من از بانه خريدم تست پيکسل و قيره رو با منو مخفی بايد انجام داد ميشه توضيح بدين پشت tv زده مالزی رو کنترل هم زده چين

-نه تست پيكسل مورد خاصي نيست هموني كه شما پيكسل هاي dead ‌شده ويا رنگ ثابت رو توي صفحه نبينيد

mojtaba2321
12-12-2010, 09:49
-اره توي پخش كلا همه سري هاي c يكسان هستند
-بله srt فارسي رو ميخونه
-نه مشكلي نداره اكثر مالزيايي ها منوي عربي وفارسي رو دارند كه داشتن هر كدوم به منزله ساپورت زير نويس فارسي هست
-تنها عيبي كه ميتونم بگيرم همون ابري شدنش هست البته با تنظيمات ميشه تا حد زيادي بر طرفش كرد

منظورتون از ابری شدن چیه؟

t_tanhayam
12-12-2010, 11:33
منظورتون از ابری شدن چیه؟

-يك پديده اي كه توي edge led ها وجود داره و البته مقدارش كم وزياد هست

reza-habibi
12-12-2010, 12:10
-يك پديده اي كه توي edge led ها وجود داره و البته مقدارش كم وزياد هست

با عرض خسته نباشید
شما تنظیمات رو برای کمتر کردن این عیب رو چی گذاشتین ؟
چون راستش من با تغییر تنظیمات با اینکه بنظرم خیلی کمتر شده ولی شبها که چراغها خاموشه یک فیلم اونم با محیط تاریک نگاه میکنم خیلی تو ذوق میزنه .