مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
t_tanhayam
25-02-2011, 21:36
به نام خدا
سلام
ممنونم از راهنماییتون
اما عیبی نداره با اون دستگاه ایکس ویژن که داریم ضبط می کنم. باورم نمیشه که این مدل 6260 میتونه فرمت trp رو پخش کنه
الان راحت میتونم هم با این تلویزیون بدون نیاز به اون مبدل ایکس ویژن این فرمت رو ببینم
-پنل هاي c خيلي usb هاي خوب وكارامدي دارند
عزیزم متوجه منظورت نشدم usb فوق العاده خوب چه ربطی به کانکت شدن تلویزیون به اینترنت از طریق پورت lan ویا وایرلس دارد
درضمن با راهنمایی شما عزیز ازطریق کابل - اینترنت را با دستور العمل موجود در سایت فعال کردم
-با اجازه ابی عزیز؛
دوست من ؛ مدتی پیش منم خیلی دلم میخواست اینترنت تلویزیون رو فعال کنم و باراهنماییهای ارزنده ابی عزیز موفق شدم و فعال هم شد .ایکاش زودتر پست شمارو میدیدم ولی یه هفته ای میشد که بدلیل گرفتاری نتونستم سربزنم و با دوستان اختلاط کنم وگرنه بهت میگفتم : بیخیالش شو....!!!
چرا ؟ خب چراشو احتمالا دیگه خودت بهش رسیدی، فعال کردی و بسته به سرعت اینترنت درپیتی مملکت عزیزمون یکی دو ساعت شایدم بیشتر زل زدی به صفحه تلویزیونت و از فرط بیکاری یکی دو کیلو تخمه هم احتمالا نفله شده !!!:27: تا خوابت نبره و ببینی عاقبت کار چی میشه؟
چی شد؟ بالاخره دانلود بیست سی مورد اپلیکیشن با حجمی بیشتر از 40-50 مگابایت تموم شد ولی....
ولی هیچکدوم بدرد نمیخورن چون اغلبشون واقعا بدرد نمیخورن از قبیل بازیهای بیخود و برنامه های بیخود تر که آدم حرصش میگیره بخاطر وقت تلف شده و هزینه بیخود صرف شده و این وسط تنها یکی دو مورد بدرد بخور هست که اونم به همت برادران محترم ف.ی.ل.ت.ر. چی مخابرات و زیرساخت ، که نشستن و خودشونو عقل کل و قیم مردم حساب کردن و بجای 70میلیون انسان تصمیم گرفتن که .... هیچی بابا ولش کن
-بخدا تا آیکون YouTube و Piccasa رو دیدم چنان ذوقمرگ شدم که نگو ولی ذوق زدگی سه چهل ثانیه بیشتر دوام نداشت چون خودتم حتما دیدی که چه پیغام خطای زیبایی یرای هردو روی صفحه ظاهر شد:41:
پس بیخیالش شو.... :33::34::33:
-اخه اكثر دوستان براي Share ديتا مخصوصا (صوت وتصوير ) از pc چه dlna چه lan استفاده ميكنند
كه با وجود Usb خوبي كه پن داره ميشه يك هارد اكسترنال زد وتمام فرمت ها ونيازها رو بر اورده كرد
-internet tv با اين محدوديت ها يك جورايي جنبه فان داره تا اينترنت به معناي واقعي
-سلام خدمت دوست خوبم
آقا Share کردن گفتی و کردی کبابم!!!:27: این قضیه share کردن چجوریاست؟ دیشب یهویی دیدم روی صفحه لپ تاپم یه پیغام ظاهر شد که درست یادم نیست ولی مضمونش این بود که میگفت تلویزیون رو پیدا کرده و پرسید میخوام باهاش share بشم یانه که منم خیلی مودبانه جوابشو دادم و خلاصه وصل شدیم . تا اینجای کار درست .
رفتم سروقت تلویزیون و دیدم که از طریق Windows Media Player10 که یه آیکون قشنگم داشت با تلویزیون در ارتباطیم وحتی اون سه تا فایل تصویری که تو خود ویندوزهست رو بخوبی اجرا کرد ولی اون فیلم HD تبلیغاتی سامسونگ رو که حجمی حدود 460 مگ داره رو بریده بریده نشون داد سه چهار ثانیه پخش و ده بیست ثانیه معطلی تا دوباره سه چهار ثانیه پخش . نمیدونم اشکالکار کجاست؟
مودمی که استفاده میکنم یه مودم وایرلس با مارک Pin Avid با سرعت حداکثر 54 مگابیت بر ثانیه و زیر تلویزیون گذاشتم و از طریق کابل Lan به تی وی وصلش کردم و لپ تاپ هم از طریق WireLessبه مودم وصل میشه.
فایلهای سبک رو بخوبی پخش کرد ولی با فایل نسبتا سنگین Full HD با حجم 460 مگ مشکل پیدا کرد بنظرت مشکل از کجاست؟
ارادت : ناصر:11:
سلام دوستان
من led-c6960 دارم.
داخل کاتالوگش اسکن تصویر 100 هرتز زده ولی بالای صفحه تلویزیون نوشته 50 مشکل داره به نظر شما؟بستگی به کابل HDMI هم میتونه داشته باشه؟کدوم ورژن کابل رو بگیرم بهتر جواب میده؟
راهنمایی کنید ممنون.
JUMPERWAR
26-02-2011, 21:46
دوستان بنده هم به تازگی یه c6900 55 گرفتم,میخواستم ببینم راهی هست که فیلم های full HD رو از طریق USB با زیرنویس دید؟اخه من کلی فیلم full HD ا زیر نویس دارم که فقط خود فیلم رو پخش میکنه,اما زیرنویس رو نه!اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
kamyab11
26-02-2011, 22:14
-با اجازه ابی عزیز؛
دوست من ؛ مدتی پیش منم خیلی دلم میخواست اینترنت تلویزیون رو فعال کنم و باراهنماییهای ارزنده ابی عزیز موفق شدم و فعال هم شد .ایکاش زودتر پست شمارو میدیدم ولی یه هفته ای میشد که بدلیل گرفتاری نتونستم سربزنم و با دوستان اختلاط کنم وگرنه بهت میگفتم : بیخیالش شو....!!!
چرا ؟ خب چراشو احتمالا دیگه خودت بهش رسیدی، فعال کردی و بسته به سرعت اینترنت درپیتی مملکت عزیزمون یکی دو ساعت شایدم بیشتر زل زدی به صفحه تلویزیونت و از فرط بیکاری یکی دو کیلو تخمه هم احتمالا نفله شده !!!:27: تا خوابت نبره و ببینی عاقبت کار چی میشه؟
چی شد؟ بالاخره دانلود بیست سی مورد اپلیکیشن با حجمی بیشتر از 40-50 مگابایت تموم شد ولی....
ولی هیچکدوم بدرد نمیخورن چون اغلبشون واقعا بدرد نمیخورن از قبیل بازیهای بیخود و برنامه های بیخود تر که آدم حرصش میگیره بخاطر وقت تلف شده و هزینه بیخود صرف شده و این وسط تنها یکی دو مورد بدرد بخور هست که اونم به همت برادران محترم ف.ی.ل.ت.ر. چی مخابرات و زیرساخت ، که نشستن و خودشونو عقل کل و قیم مردم حساب کردن و بجای 70میلیون انسان تصمیم گرفتن که .... هیچی بابا ولش کن
-بخدا تا آیکون YouTube و Piccasa رو دیدم چنان ذوقمرگ شدم که نگو ولی ذوق زدگی سه چهل ثانیه بیشتر دوام نداشت چون خودتم حتما دیدی که چه پیغام خطای زیبایی یرای هردو روی صفحه ظاهر شد:41:
پس بیخیالش شو.... :33::34::33:
دوست عزیز درود بر شما
ما خیلی وقته بیخیال خیلی چیزها هستیم اما آدم پیش خودش فکر میکنه از وسیله ای که در اختیار داره از تمام ظرفیتش استفاده کنه در واقع پول میدی که وسیله ای مناسب بخری تا از تمام امکانات روز دنیا استفاده کنی اما افسوس به هر حال با کمک دوستان عزیز اینترنت رو فعال کردم اما باور کن فقط روز اول استفاده کردم تنها از دوسایت آن لذت بردم ، آب وهوا + گوگل مپ بعدش با احترام تمام مودم را به کنار کامپیوتر منتقل کردم واز خیر اینترنت تلویزیون گذشتم حالا هم از همان کامپیوتر ذغالی که دارم استفاده میکنم تا ببینیم بعد چه پیش میاید
pandora tomorro
27-02-2011, 11:51
اون وقت "چیز پی ان" کشکه ؟:دی 3 ماهه 5 تومن با 20 تا سرور از کشورهای مختلف! دیگه چی میخواین :5:
mojtaba2321
27-02-2011, 12:18
یه سوالی که خیلی وقته برای من پیش اومده اینکه چرا led های سامسونگ 42 اینچ ندارن؟
بین 40 و 46 هیچ سایزی تولید نشده؟
و دوم اینکه در سری جدید 6960 اینترنت تی وی و تیونر دیجیتال فعال هست یا خیر؟
alireza306
27-02-2011, 12:32
با سلام.دوستان مدل c6260 گیرنده دیجیتال (تونر داخلی) و pvr (ضبط برنامه) داره؟
اون وقت "چیز پی ان" کشکه ؟:دی 3 ماهه 5 تومن با 20 تا سرور از کشورهای مختلف! دیگه چی میخواین :5:
-خدا بیامرزه پدر و مادر اونی که " چیز پی ان" رو به ما ها معرفی که نه بلکه هدیه داد ولی مساله مهم اینه که از " چیز پی ان " چطوری تو تلویزیون استفاده کنیم؟ شما راهی بلدین؟ اگه این راهی داشته باشه و شما بلد باشین و بما نگین قول نمیدم ولی سعی میکنم باهات قهر کنم ...:31:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------
راستی پاندورا جان ؛ اینی که میگی سه ماهه 5 تومن اونم 20 تا سرور مختلف خودش یه اوکازیون استثناییه میشه لطف کنی برام پی ام بزنی از کجا و چجوری میتونم منم یه اکانت ازشون بگیرم؟
:11::11::11:
دوست عزیز درود بر شما
ما خیلی وقته بیخیال خیلی چیزها هستیم اما آدم پیش خودش فکر میکنه از وسیله ای که در اختیار داره از تمام ظرفیتش استفاده کنه در واقع پول میدی که وسیله ای مناسب بخری تا از تمام امکانات روز دنیا استفاده کنی اما افسوس به هر حال با کمک دوستان عزیز اینترنت رو فعال کردم اما باور کن فقط روز اول استفاده کردم تنها از دوسایت آن لذت بردم ، آب وهوا + گوگل مپ بعدش با احترام تمام مودم را به کنار کامپیوتر منتقل کردم واز خیر اینترنت تلویزیون گذشتم حالا هم از همان کامپیوتر ذغالی که دارم استفاده میکنم تا ببینیم بعد چه پیش میاید
- اینجا رو با شما دقیقا هم عقیده هستم در واقع تو این مورد سلایق مشابه داریم منم دوست دارم بابت پولی که دادم بابت تکنولوژی، ازتموم ظرفیت و گوشه های پنهانش استفاده کنم یا لااقل ببینم چه خبره؟خیلیا اینطوری نیستن و بیخیال جزییات هستن ولی تو این مملکت از همه جهت به خریدار کالای الکترونیک و کاربر تکنولوژی ظلم میشه ؛ پولی که صرف خرید میکنیم خیلی بیشتر از اونیه که مردم سایر جاهای دنیا بابت همون کالا میپردازند اونوقت کالایی که تحویلمون میدن کیفیت و امکاناتش خیلی وقتا کیلومترها فاصله داره با اونیکه مثلا یه انگلیسی یا فرانسوی گرفته.واقعا باید به خیلیا بابت این مورد تبریک گفت...!!!!
- از یکی شنیدم تی وی های ال جی دارای یه " چیز پی ان داخلی" (بقول پاندورای عزیز) هستن که براحتی و خیلی سریعتر و بهتر از کامپیوتر میتونن مثلا یوتیوب و پیکاسا رو نمایش بدن:11:
t_tanhayam
27-02-2011, 14:22
سلام دوستان
من led-c6960 دارم.
داخل کاتالوگش اسکن تصویر 100 هرتز زده ولی بالای صفحه تلویزیون نوشته 50 مشکل داره به نظر شما؟بستگی به کابل HDMI هم میتونه داشته باشه؟کدوم ورژن کابل رو بگیرم بهتر جواب میده؟
راهنمایی کنید ممنون.
-نه نگران نباشيد
-نه كابل اصلا اهميت نداره
-ميتونيد يك ورژن 1.3 معمولي با قيمت 10 تومان تهيه كنيد(پول به كابل گرون قيمت نديد)
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
دوستان بنده هم به تازگی یه c6900 55 گرفتم,میخواستم ببینم راهی هست که فیلم های full HD رو از طریق USB با زیرنویس دید؟اخه من کلی فیلم full HD ا زیر نویس دارم که فقط خود فیلم رو پخش میکنه,اما زیرنویس رو نه!اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
-خدمتتون عرض شد هيچ مشكلي نداره تنها دقت كنيد :هم نام باشند -srt باشند
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
یه سوالی که خیلی وقته برای من پیش اومده اینکه چرا led های سامسونگ 42 اینچ ندارن؟
بین 40 و 46 هیچ سایزی تولید نشده؟
و دوم اینکه در سری جدید 6960 اینترنت تی وی و تیونر دیجیتال فعال هست یا خیر؟
-خوب اين به فريم توليد كننده وسياست هاشون بر ميگرده
42 رو در پنل هاي پلاسما در سامسونگ داريم (البته سوني هم مشابه سامي هست )
-بله سري هاي جديد ----t فعال دارند
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
با سلام.دوستان مدل c6260 گیرنده دیجیتال (تونر داخلی) و pvr (ضبط برنامه) داره؟
-گيرنده ديجيتال داره ولي pvr خير
kamyab11
27-02-2011, 22:44
با درود
دوست عزيز ميشه نحوه استفاده از چيز پي ان رو در tv بگيد
ممنون ميشم
pandora tomorro
28-02-2011, 01:17
یعنی واقعا نمیشه؟! من خودم چون اینترنت تی وی رو فعال نکردم و دنبالش نبودم این چند وقته به علت امتحانات و کنکور ارشد نتونستم باهاش ور برم...
میرم میگردم ببینم چیزی گیر میارم یا نه !
یعنی واقعا نمیشه؟! من خودم چون اینترنت تی وی رو فعال نکردم و دنبالش نبودم این چند وقته به علت امتحانات و کنکور ارشد نتونستم باهاش ور برم...
میرم میگردم ببینم چیزی گیر میارم یا نه !
با درود
دوست عزيز ميشه نحوه استفاده از چيز پي ان رو در tv بگيد
ممنون ميشم
این اسکار نمیزاره بخوابیم :دی
چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره:46:
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید
و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb
به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به
تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو
داشته باشه کانکشنشون.
یا اینکه گور بابای همه اینایی که گفتم :31:برید یه مودمی بخرید که داخل تنضیماتش یه قسمت برای V*P*N داشته باشه که
user و pass و سروری که بهش وصل میشید رو داخلش بزنید تا وقتی مودم بالا میاد رو اینترنتتون V*P*N داشته باشید تا کابل رو مستقیم
بزنید مودم یا با دانگل tv وصل بشید به مودم اگه وایرلس باشه مودمتون البته
kamyab11
28-02-2011, 16:24
با درود
مودم من pin avid وايرلس
پورت usb نداره اما نميدانم تنظيمات براي v*p*n داره يا نه
[QUOTE=t_tanhayam;5894046]-نه نگران نباشيد
-ميتونيد يك ورژن 1.3 معمولي با قيمت 10 تومان تهيه كنيد(پول به كابل گرون قيمت نديد)
ممنون دوست عزیز ولی چجوری میشه اون اسکن تصاویر که 50 هرتز هست رو به 100 تبدیل کرد آخه من یه خورده باهاش کار کردم شد 60 ولی 100 نمیشه؟
t_tanhayam
28-02-2011, 19:39
[QUOTE=t_tanhayam;5894046]-نه نگران نباشيد
ممنون دوست عزیز ولی چجوری میشه اون اسکن تصاویر که 50 هرتز هست رو به 100 تبدیل کرد آخه من یه خورده باهاش کار کردم شد 60 ولی 100 نمیشه؟
-اون اسكن تصوير نيست در واقع فركانس ورودي شماست و نگران نباشين
-براي ورودي هاي 24p و hdmi معمولا روي 60 هرتز هست
mojtaba2321
28-02-2011, 21:34
تفاوت دقیق 6900 و 6960 چیه؟
امشب رفتیم برای خرید فروشنده گفت 6960 داخل ایران مونتاژ میشه ولی 6900 مونتاژ مالزی هست.باز دو دل شدم:41:
t_tanhayam
28-02-2011, 21:43
تفاوت دقیق 6900 و 6960 چیه؟
امشب رفتیم برای خرید فروشنده گفت 6960 داخل ایران مونتاژ میشه ولی 6900 مونتاژ مالزی هست.باز دو دل شدم:41:
-عزيز هيچ فرقي نميكنه اين اسم گذاري مسخره مربوط به سام ميشه در ايران
-شما c695 رو هم بخريد روي كارتنش c650 خورده
mojtaba2321
28-02-2011, 22:26
پنل هایی که تیونر داخلی دارن برای استفاده ازشون باید آنتن مخصوصش رو بهشون وصل کرد؟
t_tanhayam
28-02-2011, 23:04
پنل هایی که تیونر داخلی دارن برای استفاده ازشون باید آنتن مخصوصش رو بهشون وصل کرد؟
-نخير انتن مخصوص نياز نداره با همين انتن هاي معمولي هم كارتون راه ميوفته
[QUOTE=ali5530;5896913]
-اون اسكن تصوير نيست در واقع فركانس ورودي شماست و نگران نباشين
-براي ورودي هاي 24p و hdmi معمولا روي 60 هرتز هست
ممنون.
آخه تو نشون دادن بعضی از فیلمها تصویر یه کم شطرنجی میشه(تیکه تیکه رد میکنه) داره رو اعصابم کم کم راه میره.چیکار کنم به نظر شما؟
t_tanhayam
01-03-2011, 13:44
[QUOTE=t_tanhayam;5897213]
ممنون.
آخه تو نشون دادن بعضی از فیلمها تصویر یه کم شطرنجی میشه(تیکه تیکه رد میکنه) داره رو اعصابم کم کم راه میره.چیکار کنم به نظر شما؟
-منظورت فيلم هايي هست كه از روي USB اجرا ميكنه ؟ممكن هست مربوط به كدك تصويري خاصي باشه
-من مشكلي ندارم چه با سورس هام از PC كهبا كابل HDMI متصل هست وچه از USB
mojtaba2321
01-03-2011, 17:47
لیست نمایندگی های اصلی فروش شیراز رو چه جوری میشه پیدا کرد؟
t_tanhayam
01-03-2011, 18:28
لیست نمایندگی های اصلی فروش شیراز رو چه جوری میشه پیدا کرد؟
-يك سرچي توي گوگله بكنيد پيدا ميشه
mojtaba2321
02-03-2011, 15:05
-عزيز هيچ فرقي نميكنه اين اسم گذاري مسخره مربوط به سام ميشه در ايران
-شما c695 رو هم بخريد روي كارتنش c650 خورده
یعنی واقعا هیچ فرقی نداره؟
سخت افزار و نرم افزارشون یکیه؟
باسلام و تشکر از دوستاني که اينجا تجربياتشونو در اختيار هم ميذارن
من ميخواستم C6950 40 سامسونگو که اين روزا تو جشنواره فروش عيد قيمت خوبي پيدا کرده با گارانتي سام سرويس بخرم
خواهشمندم در مورد کيفيت اون و امکاناتي که بايد در زمينه فعال بودنش تأکيد داشته باشم، منو مطلع کنيد.
مثلاً: امکانات تيونر ديجيتال يا اينترنت و کابلهاي همراهش و .....
ممنون ميشم که منو راهنمايي کنيد.
t_tanhayam
02-03-2011, 17:27
یعنی واقعا هیچ فرقی نداره؟
سخت افزار و نرم افزارشون یکیه؟
-اره عزيز تفاوت نداره
-نرم افزاري كه بهيچ وجه
-سخت افزاري ممكن در بعضي مدل ها ودر قياس با بعضي ريجن ها امكانات جانبي كمتر داشته باشه ولي بيس يكي هست
mamadrezaeblis
02-03-2011, 17:30
Agha salam
Man Hudude 3 toman pul daram Va LED 3D mikham
Rahnamayi konid lotfan
t_tanhayam
02-03-2011, 18:48
Agha salam
Man Hudude 3 toman pul daram Va LED 3D mikham
Rahnamayi konid lotfan
-ميتونيد گزينه هاي زير رو در نظر بگيرين :
c8000
c7000
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
من ميخواستم C6950 40 سامسونگو که اين روزا تو جشنواره فروش عيد قيمت خوبي پيدا کرده با گارانتي سام سرويس بخرم
خواهشمندم در مورد کيفيت اون و امکاناتي که بايد در زمينه فعال بودنش تأکيد داشته باشم، منو مطلع کنيد.
-گزينه خوبيه( از نظر من ) امكانات عالي -كنتراست خوب -طراحي زيبا
-خوب بايد ----t رو فعال كنند براتون
-در مورد محتويات داخل جعبه هم كابل خاصي نيست جز فيش هاي مربوط به پشت پنل (كابل Hdmi نيست )
mojtaba2321
02-03-2011, 20:14
-اره عزيز تفاوت نداره
-نرم افزاري كه بهيچ وجه
-سخت افزاري ممكن در بعضي مدل ها ودر قياس با بعضي ريجن ها امكانات جانبي كمتر داشته باشه ولي بيس يكي هست
اینجور که من به چند جا فهمیدم اختلافشون در:
6900 بدون گارانتی هست و مغازه دار خودش گارانتی میکنه
6960 با گارانتی سام سرویس هست.
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
این جشنواره ای که میگید وجود نداره.تو محصولات صوتی تصویری فقط LG جشنواره داره .
t_tanhayam
02-03-2011, 20:30
مجتبي جان c6900 مدل اصلي هست
- كه همه جا و توي بانه با اين مدل ميشناسن و اكثرا هم مالزيايي هستند
همين مدل رو سام با گارانتي ميده واسم C6960 گذاشته روش كه پشتش مالزيايي نخورده
-من كه تفاوتي نديدم بينشون
mojtaba2321
02-03-2011, 20:34
خب تفاوتش همینه که سام سرویس اومده برای 6960 گارانتی زده نه واسه 6900 که کسی از بانه نخره!
shahin666
02-03-2011, 20:54
سلام ابی جان
شرمنده من به مشکلی برام پیش اومد نتونستم کار فعال کردن --- این TV رو ادامه بدم
دیروز اومدم انجام بدم دیدم وقتی گزینه آخر Clone TV to USB هیچ اتفاقی نمی افته و پیغام میده که فلش نیست از این حرفا
امروز فلش هم خریدم که دیگه TV بهانه ای نداشته باشه !!!
فقط من الان یه جارو مثه قناری تو گل موندم:31:
من وقتی وارد منوی مخفی میشم Hotel Mode رو فعال یعنی ON میکنم
با این کار تمام گزینه ها بالا فعال میشن
مشکل اینجاست که من چه جوری به این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه ها
دسترسی پیدا کنم !!! تا Local Set رو تغییر بدم!
توی توضیح که اینجوری گفته بود
√
ولی من وقتی Hotel Mode رو روشن میکنم و بعد TV رو خاموش میکنم و بعد باید دوباره به صورت عادی TV رو روشن کنم دیگه؟
بعد گفته شده وارد منوی سرویس بشن این منوی سرویس همونی هست که بالا تو عکس هست دیگه یعنی مسیر زیر
چون من وقتی به اون مسیری که گفته شد یعنی
Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
نمی تونم وارد مسیر گفته شده برم
یعنی وقتی Clone TV to USB رو میزنم اطلاعات رو روی فلش میریزه و بعد هم پیغام که با موفیت اطلاعات روی فلش ریخته شد میاد و همین :41: و بعد از این کار نه وارد منوی Hotel Option میشه نه اتفاق خاصی رخ میده
خوب پس این Hotel Option کجاست پس و بعدشم Contorl !!!
در ضمن بگم که اگر فلش به TV وصل نباشه همون طور که اولم گفتم وقتی روی Clone TV to USB اینتر کنید پیغام خطا میده که فلشی در کار نیست
ابی جان شرمنده میدونم بابت این --- اذیتت کردم ولی امیدوارم این دفعه دیگه با راهنمایی تون مشکلم حل بشه:11:
مرسی
t_tanhayam
02-03-2011, 22:05
-شاهين جان شما hotel mode رو كه روشن كردين بعد hdtv رو خاموش كنيد
-بعد بايد وارد سرويس منو بشين براي اينكار هم زماني كه hdtv خاموش هست كليدهاي زير روبزنيد :
info+menu+mute+power
-بعد هم ادامه ماجرا راحت قسمت هاي ذكر شده فعال هستند وميتونيد تغييرات رو اعمال كنيد
shahin666
03-03-2011, 00:31
ابی جان ممنونم بلاخره بعد از مراحل سخت و طاقت فرسا و مشقت زیاد این دیجیتال اضافه شد:31:
منم تا TV رو روشن کردم دیدم زده دیجیتال کلی زوق مرگ شدیم گفتم ایول بیاید اینم دیجیتالش بعد همه اومدن گفتن آفرین درستش کردی:19:
بعد (خدا هیچ انسانی رو یهو از عرش به فرش نیاره):31: هیچی دیگه هر چی سرچ کردم هیچ کانال دیجیتالی رو پیدا نکرد
بعد تو قسمت جستجو دستی هم رفتم فقط گذاشتم به صورت دیجیتال سرچ کنه بعد تو حین سرچ داشتم از خودم تعریف و تمجید میکردم:31: بعد هیچی دیگه رسید به آخر بدون حتی پیدا کردن 1 کانال حتی رادیوی:41:
بابام گفت این همه هی میگفتی دیجیتال دیجیتال این بود فقط اونجا بنویسه دیجیتال خوب کو کانال دیجیتالش!!
هیچی دیگه ضایع شدیم حسابی بعد گفتم نه الان نمیگیره صبح حتما میگیره:5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این تنظیم خاصی چیزی دیگه ای هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط امیدوارم نشه حرف اون دوستمون که گفتن تیونر دیجیتال تو سری جدید کامل حذف شده
فقط خوب بود اون دوستمون که گفتن تیونر دیجیتال حذف شده با این روش دیجیتال اضافه میشد و مثلا الان مثه من تو سرچ هیچ کانالی رو پیدا نمیکرد، یا نه حتی دیجیتال هم اضافه نمیشد:13:
t_tanhayam
03-03-2011, 02:29
ابی جان ممنونم بلاخره بعد از مراحل سخت و طاقت فرسا و مشقت زیاد این دیجیتال اضافه شد:31:
منم تا TV رو روشن کردم دیدم زده دیجیتال کلی زوق مرگ شدیم گفتم ایول بیاید اینم دیجیتالش بعد همه اومدن گفتن آفرین درستش کردی:19:
بعد (خدا هیچ انسانی رو یهو از عرش به فرش نیاره):31: هیچی دیگه هر چی سرچ کردم هیچ کانال دیجیتالی رو پیدا نکرد
بعد تو قسمت جستجو دستی هم رفتم فقط گذاشتم به صورت دیجیتال سرچ کنه بعد تو حین سرچ داشتم از خودم تعریف و تمجید میکردم:31: بعد هیچی دیگه رسید به آخر بدون حتی پیدا کردن 1 کانال حتی رادیوی:41:
بابام گفت این همه هی میگفتی دیجیتال دیجیتال این بود فقط اونجا بنویسه دیجیتال خوب کو کانال دیجیتالش!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این تنظیم خاصی چیزی دیگه ای هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط امیدوارم نشه حرف اون دوستمون که گفتن تیونر دیجیتال تو سری جدید کامل حذف شده
فقط خوب بود اون دوستمون که گفتن تیونر دیجیتال حذف شده با این روش دیجیتال اضافه میشد و مثلا الان مثه من تو سرچ هیچ کانالی رو پیدا نمیکرد، یا نه حتی دیجیتال هم اضافه نمیشد:13:
-اميدوارم مشكل از انتن باشه
milad20e20
03-03-2011, 02:59
سلام دوستان من چند روز پیش یه ال ای دی تری دی مدل UA46C8000 گرفتم همه چیز عالی ولی یه مشکل دارم اونم اینه صدای بلندگوی تلویزیون با صدای متوسط به بالا ویز ویز میکنه ، نمیدونم مشکل کجاست اعصابم رو بهم ریخته ، تو تنظیمات صدا هم رفتم و هر چی تغییر دادم فرقی نکرد از دوستان میخوام راهنمایی کنند تا مشکل حل بشه.
در ضمن من بدون گارنتی گرفتم و منوی فارسی نداره ، ایا فریم واری هست که بشه دانلود کرد برای این مدل من هر چی گشتم پیدا نکردم .
t_tanhayam
03-03-2011, 10:07
سلام دوستان من چند روز پیش یه ال ای دی تری دی مدل UA46C8000 گرفتم همه چیز عالی ولی یه مشکل دارم اونم اینه صدای بلندگوی تلویزیون با صدای متوسط به بالا ویز ویز میکنه ، نمیدونم مشکل کجاست اعصابم رو بهم ریخته ، تو تنظیمات صدا هم رفتم و هر چی تغییر دادم فرقی نکرد از دوستان میخوام راهنمایی کنند تا مشکل حل بشه.
در ضمن من بدون گارنتی گرفتم و منوی فارسی نداره ، ایا فریم واری هست که بشه دانلود کرد برای این مدل من هر چی گشتم پیدا نکردم .
-در مورد صدا نميدونم چقدر زياد ميكنيد كه اين صدا شنيده ميشه ؟
-براي زبان فارسي هم ميتونيد بريد تاپيك زير :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-وقتي local set رو روي ايران بگزارين زبان فارسي اضافه ميشه براتون
-اخرين ورژن فريمور 1011 كه احتمالا روي دستگاهتون هم همينه :
shahin666
03-03-2011, 10:47
-اميدوارم مشكل از انتن باشه
ابی جان ما از این آنتن های سیماران استفاده میکنیم که دوتا خروجی داره
یکیش که به خود TV وصل هست یکیش هم اومده به TV کارت کامپیوترم که این دومی که به PC خورده
بدون مشکل ----T رو ساپورت میکنه و من با همین آنتن شبکه های دیجیتال رو با PC می بینم
با این تفاسیر بعید میدونم از آنتن باشه:41:
پس یعنی هیچ تنظیم خاص دیگه ای نداره؟!!!
pandora tomorro
03-03-2011, 11:33
یعنی این c8000 گیرنده ی دیجیتال نداره؟:دی مگه میشه؟ جدیدترین تی وی های سامسونگه!!!
ظاهری اضافه میشه اما چیزی پیدا نمیکنه خودت و اذیت نکن اینم از مزایای زندگی در ایران این شبکه های ایران حتی انالوگ دیدنش هم ارزش نداره
یعنی این c8000 گیرنده ی دیجیتال نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه میشه؟ جدیدترین تی وی های سامسونگه!!!
داره ولی برا جهان سومی ها نه نداره :31:
t_tanhayam
03-03-2011, 13:45
ابی جان ما از این آنتن های سیماران استفاده میکنیم که دوتا خروجی داره
یکیش که به خود TV وصل هست یکیش هم اومده به TV کارت کامپیوترم که این دومی که به PC خورده
بدون مشکل ----T رو ساپورت میکنه و من با همین آنتن شبکه های دیجیتال رو با PC می بینم
با این تفاسیر بعید میدونم از آنتن باشه:41:
پس یعنی هیچ تنظیم خاص دیگه ای نداره؟!!!
-اگر اين طوره كه واقعا باعث تاسف هست :41:
سلام دوستان
1)به نظر شما 40c7000 3d بگیرم بهتره یا 46c6900 led ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2)آیا همراه c7000 عینک 3d وجود داره یا که باید جدا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
t_tanhayam
03-03-2011, 17:35
سلام دوستان
1)به نظر شما 40c7000 3d بگیرم بهتره یا 46c6900 led ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2)آیا همراه c7000 عینک 3d وجود داره یا که باید جدا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-از نظر تصويري وكنتراست c6900 گزينه بهتري هست
-به همراه hdtv عينك هست
بین دو مدل 46C6900 سامسونگ و 47LED8600 ال جی کدومو پیشنهاد میکنید.چه فرقایی با هم دارن؟؟؟؟؟؟
خواهشا بدون تعصب پاسخ دهید.
-ميتونيد گزينه هاي زير رو در نظر بگيرين :
c8000
c7000
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
-گزينه خوبيه( از نظر من ) امكانات عالي -كنتراست خوب -طراحي زيبا
-خوب بايد ----t رو فعال كنند براتون
-در مورد محتويات داخل جعبه هم كابل خاصي نيست جز فيش هاي مربوط به پشت پنل (كابل Hdmi نيست )
ممنون از راهنماییتون
یعنی دانگل برای Wi-Fi و این جور جینگیلک ها رو نمیدن؟
ضمناً از لحاظ کیفی، این مدل Samsung C6960-40 که با Sony EX700 تقریباً قیمتش الان مساویه رو، چگونه ارزیابی میکنید!!
ببخشید در این موردا، من هنوز آخرش، تلویزیون لامپی ام!!!
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
این جشنواره ای که میگید وجود نداره.تو محصولات صوتی تصویری فقط LG جشنواره داره .
آقا نمیدونم جشنواره یا نه، فقط فروشندهC6960 میگفت که تخفیف اساسی خورده و از این حرفا!!!
با توجه به بحثهای قبلی تو این فروم هم مث اینکه دو ماه پیش قیمتش خیلی بالاتر از الان بوده
ضمن اینکه میگفت با خریدش، تخفیف به سینمای خانگیش میدن!!!؟؟
t_tanhayam
03-03-2011, 19:48
بین دو مدل 46C6900 سامسونگ و 47LED8600 ال جی کدومو پیشنهاد میکنید.چه فرقایی با هم دارن؟؟؟؟؟؟
خواهشا بدون تعصب پاسخ دهید.
-خوب مسلما le8500 بخاطر نوردهي local dimming مشكلات ابري شدن رو نداره و گزينه بهتري هست
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
ممنون از راهنماییتون
یعنی دانگل برای Wi-Fi و این جور جینگیلک ها رو نمیدن؟
ضمناً از لحاظ کیفی، این مدل Samsung C6960-40 که با Sony EX700 تقریباً قیمتش الان مساویه رو، چگونه ارزیابی میکنید!!
ببخشید در این موردا، من هنوز آخرش، تلویزیون لامپی ام!!!
-دانگل wi-fi رو جداگونه بايد تهيه كنيد
-با توجه به رويو هايي كه ميبينم به نظر من c6900 گزينه بهتري هست از لحاظ كنتراست و مشكلات ابري شدن تصوير و برايتنس بهتر بعلاوه اينكه امكانات بيشتري هم داره
-كيفيت ساخت خيلي خوبي داره اين پنل
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
آقا نمیدونم جشنواره یا نه، فقط فروشندهC6960 میگفت که تخفیف اساسی خورده و از این حرفا!!!
با توجه به بحثهای قبلی تو این فروم هم مث اینکه دو ماه پیش قیمتش خیلی بالاتر از الان بوده
ضمن اینکه میگفت با خریدش، تخفیف به سینمای خانگیش میدن!!!؟؟
-بله قبلا قيمت بالاتر بود مخصوصا 40 اينچ ها نزديك 500 ميليون كاهش قيمت داشت
-بله تخفيف نصف قيمت سينماي خونگي رو هم گويا دارند
shahin666
03-03-2011, 21:14
پس یعنی کلا باید بی خیال ----T تو مدل C8000 بشم:41:
چطور هست که TV من مدل C8000 تیونر دیجیتال حذف شده ولی تو همین مدل فقط کسایی که یکم دیرتر گرفتن تیونر دیجیتال
براشون فعال شده؟!
یعنی تو همین مدل C8000 هم سری جدید و قدیم داره؟!!
بعد این سری جدید و قدیم چه فرقی داره ؟!! فریمور جدیتره سخت افزارش که بعید میدونم!!!چه مزیتی داره سری جدید با قدیم
فقط مزیتش!! اینه که تو سری جدید توینر دیجیتالش حذف شده!!!:13:
بعد ابی جان یه سوالم ازتون داشتم شما تو پست زیر در مورد مشکلات ستاپ باکس گفتید
کابل کشی و دو کنترله بودن که هیچ ولی چرا باید کیفیت با وجود ستاپ باکس پایین تر باشه
من فکر میکردم باید کیفیت بالاتر هم بره چون به هرحال خود یه دستگاه ستاپ باکس به صورت جداگانه البته از نظر من قوی تر از
یه تیونر دیجتال داخلی یه TV عمل میکنه !!
در ضمن با فرض این که ستاپ باکس کابل HDMI رو هم ساپورت کنه
فقط در مورد این که کیفیت کمتر میشه یا احتمالا بیشتر میشه یه توضیح بدید ممنون میشم:11:
و دیگه به خدا این سوال آخرم :31: در مورد دو کنترله بودن:13:
اگر کانال ها رو با ستاپ باکس پیدا کنیم یعنی 24 تا کانال رو
یعنی مثلا اگر بخوایم کانل رو عوض کنیم مثلا شبکه جام جم یا مثلا مستند (شبکه های دیجیتال)با کنترل خود TV نمیشه و حتما باید با کنترل ستاپ باکس این کارو کنیم؟!!!
t_tanhayam
03-03-2011, 21:40
پس یعنی کلا باید بی خیال ----T تو مدل C8000 بشم:41:
چطور هست که TV من مدل C8000 تیونر دیجیتال حذف شده ولی تو همین مدل فقط کسایی که یکم دیرتر گرفتن تیونر دیجیتال
براشون فعال شده؟!
یعنی تو همین مدل C8000 هم سری جدید و قدیم داره؟!!
بعد این سری جدید و قدیم چه فرقی داره ؟!! فریمور جدیتره سخت افزارش که بعید میدونم!!!چه مزیتی داره سری جدید با قدیم
فقط مزیتش!! اینه که تو سری جدید توینر دیجیتالش حذف شده!!!:13:
بعد ابی جان یه سوالم ازتون داشتم شما تو پست زیر در مورد مشکلات ستاپ باکس گفتید
کابل کشی و دو کنترله بودن که هیچ ولی چرا باید کیفیت با وجود ستاپ باکس پایین تر باشه
من فکر میکردم باید کیفیت بالاتر هم بره چون به هرحال خود یه دستگاه ستاپ باکس به صورت جداگانه البته از نظر من قوی تر از
یه تیونر دیجتال داخلی یه TV عمل میکنه !!
در ضمن با فرض این که ستاپ باکس کابل HDMI رو هم ساپورت کنه
فقط در مورد این که کیفیت کمتر میشه یا احتمالا بیشتر میشه یه توضیح بدید ممنون میشم:11:
و دیگه به خدا این سوال آخرم :31: در مورد دو کنترله بودن:13:
یعنی مثلا اگر بخوایم کانل رو عوض کنیم مثلا شبکه جام جم یا مثلا مستند (شبکه های دیجیتال)با کنترل خود TV نمیشه و حتما باید با کنترل ستاپ باکس این کارو کنیم؟!!!
-نميدونم والا چه كاريه اخه برداشتن تيونر ديجيتال :41:
شاهين جان در مورد ستاپ باكس هم كيفيت خوبي داره تفاوت ها اونقدر ها نيست فقط همون دو كنترله بودن رو اعصاب هست
-اره ديگه با كنترل دستگاه بايد اين كار رو انجام بدي
pan_1356
03-03-2011, 22:00
ایا سری 7000 تیونر دیجیتال داره
ایا سری 7000 تیونر دیجیتال داره
نه نداره کلا دیگه سری c7000 و c8000 از لحاظ داشتن تیونر دیجیتال فراموش کنید نداره :|
بین c7000 سام با lx6500 ال جی چطور؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟
t_tanhayam
04-03-2011, 13:46
46c6260 چه برتری هایی نسبت به 46c5550 داره ؟
-پنل هاي سري 6 ديجيتال 100 هرتز هستند
-كنتراست بيشتر
-cmr بيشتر
-ديزاين زيباتر و اسليم تر
-----t
oghyanoos
04-03-2011, 13:56
-كنتراست بيشتر
-cmr بيشتر
-----t
سری 5 چند هرتز هست؟
c6260 دارای پانل فوق شفاف Ultra Clear Panel هست. c5550 این پانل رو نداره؟
t_tanhayam
04-03-2011, 14:07
سری 5 چند هرتز هست؟
c6260 دارای پانل فوق شفاف Ultra Clear Panel هست. c5550 این پانل رو نداره؟
50 هرتز هستند
-توي مشخصات كه عنوان شده داره :
oghyanoos
04-03-2011, 14:20
-كنتراست بيشتر
-cmr بيشتر
-----t
فعلا که شهر ما --- ساپورت نمیکنه! بعدا اکسترنالشو میخرم.
با این حساب همون 46c5550 رو با 2 تومن میگیرم.
موافقین ؟؟
t_tanhayam
04-03-2011, 14:28
موافقین ؟؟
-سواي بحث --- به نظر من ارزش داره c6200 رو تهيه كنيد (چون بيشتر از مقدار هزينتون بدست مياريد)
-چيزي كه من ديدم مشكل ابري شدن رو C5000 خيلي بيشتر دار (شايد براي يك يوزر خونگي مهم نباشه البته)
oghyanoos
04-03-2011, 14:37
-سواي بحث --- به نظر من ارزش داره c6200 رو تهيه كنيد (چون بيشتر از مقدار هزينتون بدست مياريد)
-چيزي كه من ديدم مشكل ابري شدن رو C5000 خيلي بيشتر دار (شايد براي يك يوزر خونگي مهم نباشه البته)
باشه سعی میکنم 200 تومن دیگه هم جور کنم:20:
ولی بقول تو واقعا برای کاربر خونگی این تفاوتشون اصلا به چشم نمیاد!!!
t_tanhayam
04-03-2011, 14:43
باشه سعی میکنم 200 تومن دیگه هم جور کنم:20:
ولی بقول تو واقعا برای کاربر خونگی این تفاوتشون اصلا به چشم نمیاد!!!
-داشتن ----t هم مزيتي هست ان شاا... بعدا كه احتمالا خيلي زود هست :46: متوجه ميشين
-واقعا كنتراست سري هاي 6 و بلك لول اونها يك سر وگردن بهتر از سري هاي 5 هست
-در ضمن كيفيت ساخت خيلي خوبي دارند چيزي كه توي رويو ها هم زياد ميشه ديد در مورد سري هاي 6
از این مطالب بر میاد که کلاً سری 6 های سامسونگ برای استفاده خونگی، (حتی کمی تا قسمتی بیشتر!!) مقبولیت دارند!
یعنی این سری 7 و 8 سامسونگ هنوز به بلوغ طراحی و کیفیشون نرسیدن؟؟ یا توقعات حرفه ای ازشون بالاتر از ایناست و یا اینکه قیمتشون به کیفیتشون نمی ارزه!!؟
با تشکر از دوستان ریزبین
oghyanoos
04-03-2011, 21:23
آخه من فک میکنم تفاوت سری 6 با 5 اونقدر نیست که بخام پول اضافی واسش بدم!!!!!!
t_tanhayam
04-03-2011, 22:09
از این مطالب بر میاد که کلاً سری 6 های سامسونگ برای استفاده خونگی، (حتی کمی تا قسمتی بیشتر!!) مقبولیت دارند!
یعنی این سری 7 و 8 سامسونگ هنوز به بلوغ طراحی و کیفیشون نرسیدن؟؟ یا توقعات حرفه ای ازشون بالاتر از ایناست و یا اینکه قیمتشون به کیفیتشون نمی ارزه!!؟
با تشکر از دوستان ریزبین
-سري هاي 7 با نداشتن precision dimming مقداري مشكل ابري شدن رو بيشتر دارند واز طرفي كنتراست پايين تري دارند همينطور سري هاي C9000
-اين مشخصه تنها در C6900 , c8000 وجود داره
-c8000 بهترين گزينه ممكن در ال اي دي هاي سامي هست و براي دوستاني كه غير 3d ميخوان و نميخوان هزينه زيادي داشته باشند c6900 بهترين گزينه هست
-از نظر كيفيت ساخت هم ال اي دي هاي سامي مخصوصا سري هاي 6 به بالا كاملا قابل رقابت با بهترين برند هاي بازار هستند
kamyab11
04-03-2011, 23:25
موافقین ؟؟
با درود
دوست عزيز چرا 2 ميليون ميدي سري 5 بخري
اگه محل سكونت شما با غرب كشور زياد نيست يا امكان استفاده از پست برايت وجود داره با حدود
1750000 تومان ميتوني 46c6900 بخري كه از هر نظر از سري 5 سرتره اما بدون گارانتي
oghyanoos
04-03-2011, 23:48
قضیه این tv ها که خرابه و از کشور ها اروپایی برگشت میخوره و فرستاده میشه به کشور هایی مثله ایران و سام سرویس اونها رو میفروشه چیه؟؟؟ یه اصطلاحی هم داره که یادم رفت! این tv ها رو میگن خود سام سرویس برچسبی روش میزنه اما فروشنده ها میکنن.!!!!!!
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
با درود
دوست عزيز چرا 2 ميليون ميدي سري 5 بخري
اگه محل سكونت شما با غرب كشور زياد نيست يا امكان استفاده از پست برايت وجود داره با حدود
1750000 تومان ميتوني 46c6900 بخري كه از هر نظر از سري 5 سرتره اما بدون گارانتي
من در شرقی ترین نقطه ایران میشینم:41:
kamyab11
04-03-2011, 23:57
قضیه این tv ها که خرابه و از کشور ها اروپایی برگشت میخوره و فرستاده میشه به کشور هایی مثله ایران و سام سرویس اونها رو میفروشه چیه؟؟؟ یه اصطلاحی هم داره که یادم رفت! این tv ها رو میگن خود سام سرویس برچسبی روش میزنه اما فروشنده ها میکنن.!!!!!!
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
دوست عزيز هرجاي ايران هستي بهروز وپيروز باشي
در اينترنت سرچ كن بازار بانه -كلي سايت مربوط به مغازه داران ونوع محصولاتشان وقيمت وشماره تلفن وجود داره ميتوني زنگ بزني سفارش بدي برات پست كنن
oghyanoos
05-03-2011, 00:06
دوست عزيز هرجاي ايران هستي بهروز وپيروز باشي
در اينترنت سرچ كن بازار بانه -كلي سايت مربوط به مغازه داران ونوع محصولاتشان وقيمت وشماره تلفن وجود داره ميتوني زنگ بزني سفارش بدي برات پست كنن
یعنی تظمینی به دستم میرسه؟؟؟
اگه خودت یه فروشگاه معتبر سراغ داری واسم آدرسشو پیام خصوصی کن:20:
kamyab11
05-03-2011, 00:30
دوست عزيز
من در كار خريد وفروش نيستم و متاسفانه كسي هم سراغ ندارم
اما ديدم وشنيدم كه خيلي ها اين كار رو ميكنند فقط بايد از روي سايت شماره تلفن رو پيدا كني وتماس بگيري
اونا ديگه خودشون راهنمايت ميكنند بعد خودت ميدوني كه نوع ونحوه معامله را بپسندي يا خير
اما معمولا آدم هاي سالمي هستند ودغل ودروغ در كارشان نيست مگه اينكه خيلي بد شانس باشي
در ضمن ميتوني نوع معامله را خودت مطرح كني ببيني قبول ميكنند يا نه
سام سرویس مگه دیوانست این کارو بکنه؟ اونوقت مجبور میشه تلویزیون رو پس بگیره یا یه نو بده یا تعمیر کنه که کلی ضرر میکنه بخاطر هزینه های بالا شاید تو بانه که گارانتی نداره همچین چیزی ممکن باشه ولی سام سرویس که با گارانتی داره میفروشه بعیده والا
-سري هاي 7 با نداشتن precision dimming مقداري مشكل ابري شدن رو بيشتر دارند واز طرفي كنتراست پايين تري دارند همينطور سري هاي C9000
-اين مشخصه تنها در C6900 , c8000 وجود داره
-c8000 بهترين گزينه ممكن در ال اي دي هاي سامي هست و براي دوستاني كه غير 3d ميخوان و نميخوان هزينه زيادي داشته باشند c6900 بهترين گزينه هست
-از نظر كيفيت ساخت هم ال اي دي هاي سامي مخصوصا سري هاي 6 به بالا كاملا قابل رقابت با بهترين برند هاي بازار هستند
ممنون از پاسختون.
-دوست من ؛ شما وقتی تو م.ا.ه.و.ا.ر.ه مثلا کانالهای هاتبرد رو سرچ میکنین و بفرض 2000 تا کانال رو ثبت میکنین موقع تعویض کانالها ارز کدوم کنترل استفاده میکنین؟ تی وی ....؟ یا .... ر.س.ی.و.ر.....؟:5::46:
بین c7000 سام با lx6500 ال جی چطور؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟؟؟
-بی هیچ تعصب و بی هیچ ابهام شکی : LX6500 سه سروگردن (نه یه سر و گردن) بالاتر از C7000 قرار داره هم برایتنس بهتر و هم رنگهای بسیار زیباتر و شاداب تر و طبیعی تر فقط سامسونگه دیزاین و ظاهرش قشنگتره که اونم یه امر کاملا سلیقه ایه و ممکن نظرمن این باشه ولی نظر شما کاملا برعکس باشه ولی بنظر من گول دیزاین رو نخور که دوروزه کاملا عادی میشه و اصلا یادت میره دیزاین چیه چون فقط نگاه به تصویر زیباست نه کادر و پایه و نمیدونم بدنه زیبا.
من خودم حدود دوساعت تو یه فروشگاه تو پیرانشهر با C7000 و C8000 و LX6500 ور رفتم و نه من و نه فروشنده هر چی با تنظیمات سامی ها ور رفتیم نتونستیم تصویر اون دو تا رو حتی شبیه LX6500 بکنیم .به هیچ عنوان به پای ال جی نرسیدن البته در عملکرد سه بعدی بنظرمن C8000 کمی (البته فقط کمی) بهتر از دوتای دیگه عمل میکرد و پنل زیباتری هم داشت (باز البته این نظر منه تا نظر خود شما چی باشه؟)
-من اونموقع اگه دستم مثل حالا باز بود بی هیچ شکی LX6500 انتخاب اولم بود ولی دستم باز نبود
t_tanhayam
05-03-2011, 18:11
-بی هیچ تعصب و بی هیچ ابهام شکی : LX6500 سه سروگردن (نه یه سر و گردن) بالاتر از C7000 قرار داره هم برایتنس بهتر و هم رنگهای بسیار زیباتر و شاداب تر و طبیعی تر فقط سامسونگه دیزاین و ظاهرش قشنگتره که اونم یه امر کاملا سلیقه ایه و ممکن نظرمن این باشه ولی نظر شما کاملا برعکس باشه ولی بنظر من گول دیزاین رو نخور که دوروزه کاملا عادی میشه و اصلا یادت میره دیزاین چیه چون فقط نگاه به تصویر زیباست نه کادر و پایه و نمیدونم بدنه زیبا.
من خودم حدود دوساعت تو یه فروشگاه تو پیرانشهر با C7000 و C8000 و LX6500 ور رفتم و نه من و نه فروشنده هر چی با تنظیمات سامی ها ور رفتیم نتونستیم تصویر اون دو تا رو حتی شبیه LX6500 بکنیم .به هیچ عنوان به پای ال جی نرسیدن البته در عملکرد سه بعدی بنظرمن C8000 کمی (البته فقط کمی) بهتر از دوتای دیگه عمل میکرد و پنل زیباتری هم داشت (باز البته این نظر منه تا نظر خود شما چی باشه؟)
-من اونموقع اگه دستم مثل حالا باز بود بی هیچ شکی LX6500 انتخاب اولم بود ولی دستم باز نبود
-چطوري ناصر جان كم پيدايي عزيز؟
-در مورد lx6500 يكمي باهات موافق نيستم ناصر جان
من هم اتفاقا از وقتي گفتي چند باري رفتم ونمايندگيها تست كردم نميدونم چيز خاصي نديدم از نظر من 7600 تصويرش پخته تر بود به اصطلاح تا lx6500
در مورد مقايسه با سامي هم نظر من اينطور نيست اگر سري هاي c بهتر نباشند بدتر نيستند
-نگران نباش حتما بدستت میرسه آدمای خوب و درستی هستن و دغل تو کارشو نیست. یه صد تومن دویست تومنی بابت بیعانه و اطمینان از خرید میریزی به حسابشون و مابقی بعد از تحویل و تایید سالم بودن دستگاه و آزمایش کردنش میدی به آورنده .دستگاه آکبند رو جلو روی خودت بازمیکنن و تنظیم و راه اندازی و تحویل .... بعدم حالشو ببر
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
-چطوري ناصر جان كم پيدايي عزيز؟
-در مورد lx6500 يكمي باهات موافق نيستم ناصر جان
من هم اتفاقا از وقتي گفتي چند باري رفتم ونمايندگيها تست كردم نميدونم چيز خاصي نديدم از نظر من 7600 تصويرش پخته تر بود به اصطلاح تا lx6500
در مورد مقايسه با سامي هم نظر من اينطور نيست اگر سري هاي c بهتر نباشند بدتر نيستند
-قربونت ابی جان ؛ راست میگی یه چند وقتیه یه کم سرم شلوغه و کمتر میتونم سر بزنم ولی کوچکترین فرصتی که پیدا میکنم حتما سرکی میکشم ارادت داریم
- در اونمورد هم که میفرمایین من نظر شخصی خودم رو گفتم وگرنه از کی تا حالا رسم بوده که رو حرف اساتید حرفی زده بشه؟ هرچی شما بفرمایین دربست قبول:11:
سلام دوستان
با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته
oghyanoos
05-03-2011, 20:01
-نگران نباش حتما بدستت میرسه آدمای خوب و درستی هستن و دغل تو کارشو نیست. یه صد تومن دویست تومنی بابت بیعانه و اطمینان از خرید میریزی به حسابشون و مابقی بعد از تحویل و تایید سالم بودن دستگاه و آزمایش کردنش میدی به آورنده .دستگاه آکبند رو جلو روی خودت بازمیکنن و تنظیم و راه اندازی و تحویل .... بعدم حالشو ببر[COLOR="Silver"]
همون با گارانتیشو میگیرم:20:
t_tanhayam
05-03-2011, 21:15
سلام دوستان
با خانواده مشورت کردیم و تصمیم بر این شد که یه ال ای دی 46 اینچ بخریم حالا با توجه به قیمت بالای le8500 شما بین دو مدل c6900 و le7500 کدومو پیشنهاد میکنید. هر دو مدل خیلی به هم نزدیکن و تصمیم گیری سخته
-به نظر من c6900 گزينه بهتري هست چه از نظر كنتراست وچه ديزاين و امكانات پنل
-ممكن چون خودم اين مدل رو دارم نظرم تحت تاثير اين قضيه باشه شما هم هر دو پنل رو از نزديك ببينيد و نهايتا تصميم خودتون رو بگيريد
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
- در اونمورد هم که میفرمایین من نظر شخصی خودم رو گفتم وگرنه از کی تا حالا رسم بوده که رو حرف اساتید حرفی زده بشه؟ هرچی شما بفرمایین دربست قبول
-خواهش ميكنم ناصر جان اين چه حرفيه ؟
داريم با همديگه مطلب ياد ميگيريم ممكن سليقه من اينطور باشه نه اينكه حرف شما درست نباشه :10:
c6900 تیونر دیجیتال داره؟؟؟؟؟؟؟
از زیرنویسا چه فرمتی رو پخش میکنه؟؟؟؟؟؟؟
تلتکست رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟
mojtaba2321
05-03-2011, 23:19
امشب رفتیم برای خرید 6960 انگار طلسم شده هیچ جا نداشتن:41:یه نمایندگی گفت خط تولیدش متوقف شده و دیگه تا 1 اردیبهشت پخش نمیشه:18:مغازه های متفرقه هم که داشتن 6900 بود که با گارانتی و اعتبار خودش صاحب مغازه 70 تومن گرونتر از قیمت 6960 میدادن.
سری 7 میخوام بدونم تیونر دیجیتال دارن یا نه؟
Aryan.kh
05-03-2011, 23:25
سلام من قصد خرید LED داشتم خودم نظرم روی سامسونگ هست 40 اینچ ... روی سایت خود سامسونگ بودم مدلی دیدم تحت نام SMART TV می خواستم ببینم چه مدلی هست توی ایران هست ؟ و اینکه کلا توی رنج قیمت 1 میلیون تا 1.5 میلیون چه برندی LED بهتری رو ارائه میده ازتون ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که تو این رنج قیمت چی بگیرم چون اطلاعات زیادی ندارم ممنون
t_tanhayam
06-03-2011, 00:28
امشب رفتیم برای خرید 6960 انگار طلسم شده هیچ جا نداشتن:41:یه نمایندگی گفت خط تولیدش متوقف شده و دیگه تا 1 اردیبهشت پخش نمیشه:18:مغازه های متفرقه هم که داشتن 6900 بود که با گارانتی و اعتبار خودش صاحب مغازه 70 تومن گرونتر از قیمت 6960 میدادن.
-جالبه كلا اين سري هاي 6 سامي خيلي وقت كمياب شدن
-سري 7 متاسفانه تيونر ديجيتال نداره عزيز
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
سلام من قصد خرید LED داشتم خودم نظرم روی سامسونگ هست 40 اینچ ... روی سایت خود سامسونگ بودم مدلی دیدم تحت نام SMART TV می خواستم ببینم چه مدلی هست توی ایران هست ؟ و اینکه کلا توی رنج قیمت 1 میلیون تا 1.5 میلیون چه برندی LED بهتری رو ارائه میده ازتون ممنون میشم من رو راهنمایی کنید که تو این رنج قیمت چی بگیرم چون اطلاعات زیادی ندارم ممنون
-همونطور كه توي تاپيك مشاوره هم خدمتتون عرض كردم c6900 بهترين گزينه هست براتون
سلام کسی میدونه فرم ویر تلویزیون های 3d سایت مالزی با اوسترالیا سامسونگ یکیه؟ چون دیدم تو سامسونگ استرالیا فرم ویر جدید تر اومده سایت سامسونگ ایرانم که کلا تعطیل :31:
t_tanhayam
06-03-2011, 00:35
سلام کسی میدونه فرم ویر تلویزیون های 3d سایت مالزی با اوسترالیا سامسونگ یکیه؟ چون دیدم تو سامسونگ استرالیا فرم ویر جدید تر اومده سایت سامسونگ ایرانم که کلا تعطیل :31:
-احتمال يكي بودنشون هست و اينكه اتفاق خاصي مثل پريدن برد usb نداشته باشيم
-منتها تفاوت هاي سخت افزاري (جانبي) كه بين اين دو ريجن وجود داره كمي جاي شك ايجاد ميكنه
-منتها تفاوت هاي سخت افزاري (جانبي) كه بين اين دو ريجن وجود داره كمي جاي شك ايجاد ميكنه
تنها دلیلی که که فکر میکنم یکی باشن اینه که تو منو مخفی لیست کشور هایی که تو link to the country بود یکیش استرالیا بود (برای فعال کردن اینترنت تیوی)حالا دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه البته همون یکباری که تلویزیون رو اپگرید کردم خود تلویزون پیغام داد که فرم ویر شما به تلویزیون میخوره حالا اگه مشکل داشته باشه شاید بگه خود tv
sabzefosfori
06-03-2011, 04:45
سلام کسی اينجا هست که کابل HDMI v 1.4 تهيه کرده باشه قيمت ميخوام بدونم چقدر هستش
و تفاوت در تصوير مخصوصاً 3d معلوم ميشه نسبت به 1.3
ممنون
mamadrezaeblis
06-03-2011, 08:19
bazam salam
agha shoma lx9500 tarjih midi ya c7000???
سه چهار روز پيش، فروشگاه شهروند بيهقي، 960 داشت.
اينجور که ميگي اونم تموم کرده!!!!!!!!!!:46:
kamyab11
06-03-2011, 12:38
دوست عزيز
ديروز بازار بودم از يكي دوتا مغازه دار پرسيدم ببينم قيمت تغيير كرده يا نه
كه همه بعلت بالا رفتن دلار شاكي بودند وگفتند قيمت hdtv ها بين 100 تا 200 هزار تومان گران شده ومتاسفانه سري c6900 خيلي كمياب شده به دوستان در مرز زنگ زدم ببينم علت چيه گفتند بدليل نوسانات دلار خيلي از تجار (قاچاق) جرات واردات ندارند به همين دليل محصولات در بازار كم وگران شده اينجا قيمت 46c6900 حدود دو ماه پيش1650000 تومان بود اما الان حرف از 1850000 تا1900000 تومان است (حدود يك ماه پيش خودم 1720000تومان خريدم) 40c6900 حدود 1320000 تا 1350000 تومان بود اما ديروز قيمت1500000 تومان گرفتم (باز هم حدود يك ماه ونيم پيش1420000 تومان خريدم)
Aryan.kh
06-03-2011, 12:55
یعنی با این وضعیت الان زمان خوبی برای خرید نیست ؟؟ چون منم می خوام این تلویزیون رو تهیه کنم
mojtaba2321
06-03-2011, 15:06
یعنی با این وضعیت الان زمان خوبی برای خرید نیست ؟؟ چون منم می خوام این تلویزیون رو تهیه کنم
فقط 6960 تو بازار کمیاب شده وگرنه بقیه مدل ها تو بازار بود.
kamyab11
06-03-2011, 15:43
فقط 6960 تو بازار کمیاب شده وگرنه بقیه مدل ها تو بازار بود.
با درود
حق با شماست
دليل اينكه C6900 كمه تقاضاي خريدش زياده
والا در بازار هست اما بايد بگردي -قبلا هم اين مدل نسبت به ساير مدل كمتر بود خود من شايد حدود يكماه انتظار كشيدم تا بالاخره گير آوردم باور كنيد تمام بازار جوانرود-پاوه ونوسود وكرمانشاه رو گشتم
اما نمايندگي هاي فروش سامسونگ ديروز همگيC6960 در سايز هاي مختلف داشتند
در بازار اجناس بدون گارانتي C6900 ديروز فقط سايز 40 وسايز 55 اينچ در بازار موجود بود
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
با درود
دوست عزيز بستگي به نوسان دلار داره خود من وقتي ديدم داره بالا ميره سريع خريدم
ممكنه مثل دفع قبل دولت دلار وارد بازار كنه وقيمت ها رو بشكنه كه امكانش زياده
ممكن هم است اين اتفاق نيفته
به هر حال انتخاب خوبيه مطمئن باش پشيمان نميشي من كه خيلي راضيم
همون با گارانتیشو میگیرم:20:
-اسمتم اقیانوسه دلتم اقیانوسه
مرد مومن برای گارانتی باید چیزی نزدیک یک میلیون اضافی بسلفی آخه این درسته؟ یه میلیون پول بی زبون رو بدی این سام سرویس از خدابیخبر گردن کلفت بخوره؟بفرض تو این یکساله دوره گارانتی دستگاهت نه یه بار بلکه دوبار خراب هم بشه که فرض نزدیک به محالیه و هربارم یه چیز شاخش خراب بشه بفرض برد دیجیتالش که با هزینه حدود 180-200 جور میشه ؛با این فرضیات محال هم بازم که 600 چوق جلوتری و بصرفت شده. فکر کن با این یه ملیون اضافه ای که میخوای به این مفتخور ها بدی چیکارا که نمیشه کرد؟
-تو این تاپیک ده ها نفر هستن که بی گارانتی خریدن و حالشو میبرن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
حالا خود دانی.....:8::46:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
bazam salam
agha shoma lx9500 tarjih midi ya c7000???
اگه فارسی نوشته بودی بهت جواب میدادم ولی فینگلیش...!!!:41:
c6900 تیونر دیجیتال داره؟؟؟؟؟؟؟
از زیرنویسا چه فرمتی رو پخش میکنه؟؟؟؟؟؟؟
تلتکست رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟
-اگه یه کم وقت بذاری و پست های تاپیک رو از اول بخونی علاوه بر جواب این سوالت خیلی اطلاعات بدردبخور بیشتری در مورد این مدل و یکی دومدل هم رده این پیدا میکنین.
یه کم وقت بذار و حوصله کن بچه ها بخصوص ابی عزیز ( t-tanhayam ) خیلی زحمت کشیدن و کلی اطلاعات ذیقیمت برای من و شما اینجا قرار دادن.
مطمئنم اگه جواب این سوالتو الان اینجا بگیری فردا با سوال جدیدی مشابه این : " آقا هرکاری میکنم زیرنویس رو نمیاره یا علایم عجیب و غریب نشون میده چیکار کنم....؟؟؟؟ " برمیگردین که با کمی وقت گذاشتن همه جوابهارو میگیری:20:
ارادت:11:
متاسفانه نخورد الان مدل های اروپایی ماه به ماه دارن اپدیت جدید میگیرن و مخصوصا برای رفع مشکل سایه تو سه بعدی یه سری گزینه جدیدتر هم ظاهرا برای 3 بعدی برای کالیبره کردن بهتر اضافه شده ولی ما هیچی :19:
من نمیدونم چرا همه دنبال c7000 میرن وقتی تفاوت قیمتی انقدر کمه با c8000 در عوض از هر لحاظ از c7000 سرتره لابد بخاطر مشکی بودن ؟
مرد مومن برای گارانتی باید چیزی نزدیک یک میلیون اضافی بسلفی آخه این درسته؟ یه میلیون پول بی زبون رو بدی این سام سرویس از خدابیخبر گردن کلفت بخوره؟بفرض تو این یکساله دوره گارانتی دستگاهت نه یه بار بلکه دوبار خراب هم بشه که فرض نزدیک به محالیه و هربارم یه چیز شاخش خراب بشه بفرض برد دیجیتالش که با هزینه حدود 180-200 جور میشه ؛با این فرضیات محال هم بازم که 600 چوق جلوتری و بصرفت شده. فکر کن با این یه ملیون اضافه ای که میخوای به این مفتخور ها بدی چیکارا که نمیشه کرد؟
-تو این تاپیک ده ها نفر هستن که بی گارانتی خریدن و حالشو میبرن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده
حالا خود دانی.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این که پول مفت میگیرن که شکی نیست ولی به هر حال فکر اینم باید بکنه که وسیله برقی هر چی که باشه ممکنه خراب بشه اونوقت به مشکل میخوره سامی هم که تعمیر نمیکنه بی گارانتی اونوقت باید از تلویزیونش به عنوان دکور استفاده کنه تا دلت بخواد تو این فروم ها خوندم که تلویزیون همین مدل c8000 مشکل پیدا کرده
t_tanhayam
06-03-2011, 20:59
متاسفانه نخورد الان مدل های اروپایی ماه به ماه دارن اپدیت جدید میگیرن و مخصوصا برای رفع مشکل سایه تو سه بعدی یه سری گزینه جدیدتر هم ظاهرا برای 3 بعدی برای کالیبره کردن بهتر اضافه شده ولی ما هیچی
-واقعا جاي تاسف داره هميشه ريجن هاي اسيايي چه سخت افزاري وچه نرم افزاري كمبود هايي دارند :41:
mojtaba2321
06-03-2011, 23:20
حالا خود دانی.....:8::46:
--
داداش نمونه بدون گارانتی سام یعنی c6900 حدود 70 تومن از قیمت با گارانتی سام سرویسش یعنی c6960 در بازار شیراز گرونتره!
با پوزش باید توی بخش راهنمایی خرید میزدم اینجا زدم اما نتونستم حذف کنم
t_tanhayam
07-03-2011, 09:52
داداش نمونه بدون گارانتی سام یعنی c6900 حدود 70 تومن از قیمت با گارانتی سام سرویسش یعنی c6960 در بازار شیراز گرونتره!
-دليلي براي اين گران بودن نيست
دارند سو استفاده ميكنند نمونه با گارانتي وبدون گارانتي زماني كه من تهيه كردم نزديك 700-800 اختلاف قيمت داشت
mojtaba2321
07-03-2011, 10:20
-دليلي براي اين گران بودن نيست
دارند سو استفاده ميكنند نمونه با گارانتي وبدون گارانتي زماني كه من تهيه كردم نزديك 700-800 اختلاف قيمت داشت
منم از همین زورم میاد،مغازه دار کلی از 6900 تعریف میکنه به نسبت 6960 بعد میگه به اعتبار خودمم گارانتیش میکنم!! خریدار فکر اینو نمیکنه اگه پس فردا طرف ورشکست شد چی میشه!
مطمئنا اگه یه اختلاف جزئی با قیمت با نه داشت تو خرید 6900 شک نمیکردم.
MyDyingBride
07-03-2011, 12:05
دوستان سلام .
من LED SAMSUNG 6960 دارم قبلا وقتی هارد اکسترنال 500 GB وصل میکردم به راحتی هر چه تمامتر میتونستم از فایلهای تصویری و صوتی استفاده کنم و حالا نمیدونم چی شده فیلمها رو تیکه تیکه نشون میده و یک دفعه وسطش میاد بیرون میگخ کدینگ پشتیبانی نمی شود و یا آهنگها رو هم قاطی پخش میکه واقعا اعصابم چند روزه ریخته بهم خواهشمندم سریع کمکم کنید.
با سپاس
t_tanhayam
07-03-2011, 17:10
دوستان سلام .
من LED SAMSUNG 6960 دارم قبلا وقتی هارد اکسترنال 500 GB وصل میکردم به راحتی هر چه تمامتر میتونستم از فایلهای تصویری و صوتی استفاده کنم و حالا نمیدونم چی شده فیلمها رو تیکه تیکه نشون میده و یک دفعه وسطش میاد بیرون میگخ کدینگ پشتیبانی نمی شود و یا آهنگها رو هم قاطی پخش میکه واقعا اعصابم چند روزه ریخته بهم خواهشمندم سریع کمکم کنید.
با سپاس
-فرمت هارد كه تفاوتي نكرده ؟
-يكبار رست فكتوري هم بكنيد و نتيجه رو ببينيد
pan_1356
08-03-2011, 13:57
این اسکار نمیزاره بخوابیم :دی
چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره:46:
کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید
و ok میکنید
کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb
به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به
تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو
داشته باشه کانکشنشون.
یا اینکه گور بابای همه اینایی که گفتم :31:برید یه مودمی بخرید که داخل تنضیماتش یه قسمت برای V*P*N داشته باشه که
user و pass و سروری که بهش وصل میشید رو داخلش بزنید تا وقتی مودم بالا میاد رو اینترنتتون V*P*N داشته باشید تا کابل رو مستقیم
بزنید مودم یا با دانگل tv وصل بشید به مودم اگه وایرلس باشه مودمتون البته
شما مودمی سراغ داری که همچین تنظیماتی داشته باشه اگر لطف کنی بگی ممنون میشم چون میخوام یک مودم وایرلس خوب بگیرمبا تمام امکانات
pan_1356
08-03-2011, 14:21
دوستان در مطالب گذشته خوندم که مدل 7000 pvr نداره اما در سایت مالزی توضیح داده که داره از دوستان میخوام ای موضوع رو پیگیری کنند
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
آیا از دوستان کسی خبر داره مدلهای 2011 کی به بازار میاد .
شما مودمی سراغ داری که همچین تنظیماتی داشته باشه اگر لطف کنی بگی ممنون میشم چون میخوام یک مودم وایرلس خوب بگیرمبا تمام امکانات
یه مودم tplink هست میدونم داره وایرلس هم هست میگردم ببینم مدلشو میتونم پیدا کنم برات همینجا میگم
t_tanhayam
08-03-2011, 16:19
دوستان در مطالب گذشته خوندم که مدل 7000 pvr نداره اما در سایت مالزی توضیح داده که داره از دوستان میخوام ای موضوع رو پیگیری کنند
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
-عزيز شما قسمت specification رو هم نگاه كنيد :
-هنوز خبري نيست چند ماهي طول ميشكه تا سرو كلشون پيدا بشه احتمالا
در این که پول مفت میگیرن که شکی نیست ولی به هر حال فکر اینم باید بکنه که وسیله برقی هر چی که باشه ممکنه خراب بشه اونوقت به مشکل میخوره سامی هم که تعمیر نمیکنه بی گارانتی اونوقت باید از تلویزیونش به عنوان دکور استفاده کنه تا دلت بخواد تو این فروم ها خوندم که تلویزیون همین مدل c8000 مشکل پیدا کرده
چرا تعمیر میکنه ولی هزینه تعمیر دریافت میکنه و رایگان نیست . تازه مگه وقتی گارانتی داری همه جوره ساپورت میشی؟ یادت رفته کجا داری زندگی میکنی؟ هزار تا دلیل جور و ناجور برات ردیف میکنن تا از خود مشتر هزینه دریافت کنن
اگه دوست داری یه میلیون پول یا مفت به این گرد کلفتهای مفتخور بدی حرفی نیست میل خودته . ما تو خونواده حدود هشت دستگاه تی وی بدون گارانتی داریم (خواهر و عمو و ...) دوتاش سونی و یکیش توشیبا و بقیه همش سامی که سه تاش همین c6900 معروف خودمونه که هرکدومشون تو خونه ما دیدن پسندیدن و سفارش دادن .تا حالا یه کدومشون حتی یه آخ هم نگفته چرا باید خراب بشه.تازه اینایی که مونتاژ ایران هستن بیشتر احتمال خرابی دارن تا مونتاژ خارج هاشون.:11:
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
-پس اومجا دیگه مملکت امام زمان نیست بلکه آخر دنیاس......!!!؟؟؟:42::24::دی
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
منم از همین زورم میاد،مغازه دار کلی از 6900 تعریف میکنه به نسبت 6960 بعد میگه به اعتبار خودمم گارانتیش میکنم!! خریدار فکر اینو نمیکنه اگه پس فردا طرف ورشکست شد چی میشه!
مطمئنا اگه یه اختلاف جزئی با قیمت با نه داشت تو خرید 6900 شک نمیکردم.
-خوب زنگ بزن بانه و پیرانشهر و سقز برات میفرستن با هزینه کم و معقول
تلویزیونهای D8000 و D7000 قرار است تا ماه آوریل وارد بازار شوند
البته نه ایران :13:
- آقا این تقاضای منم هست اگه کسی از دوستان و اساتید همچین مودمی سراغ داره معرفی کنه دم عیدی ممنونش میشیم و جای دوری هم نمیره:31:
- آقا این تقاضای منم هست اگه کسی از دوستان و اساتید همچین مودمی سراغ داره معرفی کنه دم عیدی ممنونش میشیم و جای دوری هم نمیره:31:
این مدل خیلی خوب از Tp-Link هست
اسم مدل : TL-WR1043ND
Supports UPnP, DDNS, static routing, V*P*n pass-through, and data forwarding
لینک :
سایت اصلی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته حتما مدل های دیگه هم باید باشه که این ویژگی رو داشته باشه و اگه کسی میدونه اینجا بگه تا همه استفاده کنیم :46:
t_tanhayam
08-03-2011, 22:44
ميتونيد سراغ مودم هاي خوب برند LINKSYS هم برين
-مدل هاي خوبي كه قيمت مناسبي هم دارند مثل WAG54G2
-البته فكر ميكنم خارج از مبحث تاپيك هست :46:
flashpoint227
09-03-2011, 00:10
دوستان میخواستم ببینم c8000 3d گیرنده ی دیجیتال داره؟ و چطوری میشه فعالش کرد؟ و آیا توی شهر اصفهان این تکنولوژی راه افتاده؟!
یه سوال دیگه اینکه عینک 3d این سری شارژی هستش یا باتریی؟
و یک سوال دیگه اینکه من چرا وقتی تصاویر رو 3 بعدی میکنم و با عینک نگاه میکنم هیچ حس 3d بهم دست نمیده؟!:13:
jan123456789
09-03-2011, 00:33
من سری c8000 رو دارم ولی هرچی کد های منوی مخفی رو می زنم جستجوی کانال ها ظاهر میشه لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
t_tanhayam
09-03-2011, 01:28
دوستان میخواستم ببینم c8000 3d گیرنده ی دیجیتال داره؟ و چطوری میشه فعالش کرد؟ و آیا توی شهر اصفهان این تکنولوژی راه افتاده؟!
یه سوال دیگه اینکه عینک 3d این سری شارژی هستش یا باتریی؟
و یک سوال دیگه اینکه من چرا وقتی تصاویر رو 3 بعدی میکنم و با عینک نگاه میکنم هیچ حس 3d بهم دست نمیده؟!:13:
-اره عزيز ----T داره
-در مورد فعال كردنش تاپيك زير رو بخونيد :
-خوب از طريق USB شارژ ميشه تا جايي كه اطلاع دارم
-اگر منظورتون 2D CONVERT 3D هست خوب نبايدم اين حس رو داشته باشين بيشتر جنبه سر گرمي داره
بايد از سورس هاي 3D استفاده كنيد
flashpoint227
09-03-2011, 11:39
-اره عزيز ----T داره
-در مورد فعال كردنش تاپيك زير رو بخونيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-خوب از طريق USB شارژ ميشه تا جايي كه اطلاع دارم
-اگر منظورتون 2D CONVERT 3D هست خوب نبايدم اين حس رو داشته باشين بيشتر جنبه سر گرمي داره
بايد از سورس هاي 3D استفاده كنيد
سورس های 3d چی هست؟!:20:
میشه یکم توضیح بدی برای اینکه یه فیلم 3d واقعی ببینم باید چیکار کنم؟!
oqazviny
09-03-2011, 11:40
وقتی اون حالتا مياد يعنی نميشه اون فايلی رو که مد نظرتون هست رو 3
d ببينيد فکر نکنم اصلاً بشه مگه اينکه شما اومده باشين فيلم نسخه اصلی رو گرفته باشين از سايت منظورم فيلمی که حجمش بالای 30 گيگ باشه البته من خودم هنوز تست نکردم چون 30 ،40 گيگ ارزش نداره بگيرم وقتی کانالهای 3d داره 90% فيلمهای 3d رو پخش ميکنه مخصوصاً sky sinema 3d :40:
سلام
دوست عزیز الان هم این کانال هست یا نه اگه هست لطف کن فرکانسشو بذار
t_tanhayam
09-03-2011, 11:52
سورس های 3d چی هست؟!:20:
میشه یکم توضیح بدی برای اینکه یه فیلم 3d واقعی ببینم باید چیکار کنم؟!
-منظور فيلم هاي 3d هست حالا چه بلوري هاي 3d و چه شبكه هاي 3d كه فيلم ها رو ميتونيد از بازار هم تهيه كنيد در صورتيكه بلوري پلير 3d داشته باشين
flashpoint227
09-03-2011, 13:13
-منظور فيلم هاي 3d هست حالا چه بلوري هاي 3d و چه شبكه هاي 3d كه فيلم ها رو ميتونيد از بازار هم تهيه كنيد در صورتيكه بلوري پلير 3d داشته باشين
من از نصاب تلویزیون پرسیدم گفت شما که بلوری معمولی دارید میتونید از طریق یه لب تاپ که بلوری داره فیلم های 3d رو بریزید رو فلش یا هارد اکسترنال و بعد وصلش کنید به تلویزیون و ببنید و دیگه اینطوری لازم نیست بلوری3d بخرید!! آیا همچین چیزی میشه?!
راستی میشه فرکانس شبکه هایی که فیلم های سه بعدی میزارند رو بدید?!
ممنون
t_tanhayam
09-03-2011, 13:21
من از نصاب تلویزیون پرسیدم گفت شما که بلوری معمولی دارید میتونید از طریق یه لب تاپ که بلوری داره فیلم های 3d رو بریزید رو فلش یا هارد اکسترنال و بعد وصلش کنید به تلویزیون و ببنید و دیگه اینطوری لازم نیست بلوری3d بخرید!! آیا همچین چیزی میشه?!
راستی میشه فرکانس شبکه هایی که فیلم های سه بعدی میزارند رو بدید?!
ممنون
-خوب اگر با لپ تاپ اجرا ميكنيد ميتونيد با خروجي hdmi اينكار رو انجام بدين با پليرهايي مثل power dvd 10 و...
دوستاني كه 3d دارند بهتر ميتونند كمكتون كنند
[QUOTE=ali5530;5898558]
-منظورت فيلم هايي هست كه از روي USB اجرا ميكنه ؟ممكن هست مربوط به كدك تصويري خاصي باشه
-من مشكلي ندارم چه با سورس هام از PC كهبا كابل HDMI متصل هست وچه از USB
نه دوست عزیز قیلم هایی که از ----- پخش میشه ، البته بعضی هاشون.
t_tanhayam
10-03-2011, 10:07
[QUOTE=t_tanhayam;5898802]
نه دوست عزیز قیلم هایی که از ----- پخش میشه ، البته بعضی هاشون.
-خوب فكر ميكنم مربوط به چيز ديگه باشه نه Hdtv تون
shahin666
11-03-2011, 13:49
سلام
وقتی دکمه INFO رو از روی کنترل میزنیم یه سری اطلاعات در مورد شبکه و حالت صدا میده
واگر تاریخ و ساعت رو هم تنظیم کرده باشیم نشون میده
ولی من متوجه شکل زیر نشدم این یعنی چی
مدل TV هم C8000 هست
ممنون
t_tanhayam
11-03-2011, 13:55
وقتی دکمه INFO رو از روی کنترل میزنیم یه سری اطلاعات در مورد شبکه و حالت صدا میده
واگر تاریخ و ساعت رو هم تنظیم کرده باشیم نشون میده
ولی من متوجه شکل زیر نشدم این یعنی چی
مدل TV هم C8000 هست
ممنون
-شاهين جان اون عقربه نشون دهنده ميزان مصرف انرژي هست اگر روي مدهاي ديناميك بزارين ميبينيد مقدارش افزايش پيدا ميكنه
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
-دوستاني هم كه تيونر ديجيتال دارند براي اينكه مقدار سيگنال رو ببينند ميتوند مسير زير رو دنبال كنند :
shahin666
11-03-2011, 14:47
[QUOTE=t_tanhayam;5926307]-شاهين جان اون عقربه نشون دهنده ميزان مصرف انرژي هست اگر روي مدهاي ديناميك بزارين ميبينيد مقدارش افزايش پيدا ميكنه
مرسی ابی جان:11:
فقط من کاملا متوجه نشدم
اول این که منظور از مصرف انرژی یعنی همون مصرف TV یعنی مصرف برقش دیگه
بعد این که منظور از مدهای دینامیک مقدارش افزایش پیدا میکنه یعنی چی ؟این مد دینامیک کجاست؟
و به چه منظوری استفاده میشه؟!
t_tanhayam
11-03-2011, 15:56
[QUOTE=t_tanhayam;5926307]-شاهين جان اون عقربه نشون دهنده ميزان مصرف انرژي هست اگر روي مدهاي ديناميك بزارين ميبينيد مقدارش افزايش پيدا ميكنه
مرسی ابی جان:11:
فقط من کاملا متوجه نشدم
اول این که منظور از مصرف انرژی یعنی همون مصرف TV یعنی مصرف برقش دیگه
بعد این که منظور از مدهای دینامیک مقدارش افزایش پیدا میکنه یعنی چی ؟این مد دینامیک کجاست؟
و به چه منظوری استفاده میشه؟!
-اره عزيز منظور مقدار مصرف انرژي پنل هست
-مدهاي دايناميك منظورم مدهاي تعريفي با حداكثر ميزان روشنايي وكنتراست و.... هستش نه چيز خاص ديگه
shahin666
11-03-2011, 17:08
مرسی ابی جان واقعا ازتون ممنونم بابت راهنمایی بنده و بقیه دوستان:11:
ابی جان یه سوال در مور فرمت ها ازتون داشتم
TV فرمت MKV ,AVI, رو تست کردم بدون مشکل پخش میکنه
ولی انگار فرمت wmv رو ساپورت نمیکنه :41:
متاسفانه من فیلم های Wmv زیاد دارم حالا یعنی باید بشینم همه اینا رو تغییر فرمت بدم یا روش دیگه ای هم داره؟!!!
و این که اگر فیلم DVD رو بر روی PC کپی کرده باشیم به صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این دوتا پوشه رو
روی فلش بریزیم انگار جواب نمیده:41:
چون من این روش رو تست کردم ولی وقتی وارد پوشه VIDEO_TS شدم فقط فایل های .VOB بودن که TV هم این فایل رو نمیشناخت
حالا روشی هست که فیلم های کپی شده DVD رو از طریق فلش بیبینیم یا نه ؟!!!
t_tanhayam
11-03-2011, 20:53
مرسی ابی جان واقعا ازتون ممنونم بابت راهنمایی بنده و بقیه دوستان:11:
ابی جان یه سوال در مور فرمت ها ازتون داشتم
TV فرمت MKV ,AVI, رو تست کردم بدون مشکل پخش میکنه
ولی انگار فرمت wmv رو ساپورت نمیکنه :41:
متاسفانه من فیلم های Wmv زیاد دارم حالا یعنی باید بشینم همه اینا رو تغییر فرمت بدم یا روش دیگه ای هم داره؟!!!
و این که اگر فیلم DVD رو بر روی PC کپی کرده باشیم به صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این دوتا پوشه رو
روی فلش بریزیم انگار جواب نمیده:41:
چون من این روش رو تست کردم ولی وقتی وارد پوشه VIDEO_TS شدم فقط فایل های .VOB بودن که TV هم این فایل رو نمیشناخت
حالا روشی هست که فیلم های کپی شده DVD رو از طریق فلش بیبینیم یا نه ؟!!!
-در مورد wmv همينطوره بعضي كدك ها رو اجرا نميكنه بايد ببينيد با تغيير پسوند ايا اجرا ميشه يا نه
-در مورد dvd ها هم همينطور به هر صورت فايلي رو كه ميشناسه vob هست واجرا ميكنه بعضي dvd ها مثل قهوه تلخ فكر ميكنم موردي خودشون دارند كه يك پارت اجرا ميشه وبعدي نه
سری جدید LED های سامسونگ در بازار آمریکای شمالی توزیع شد.
features
Smart TV with Web-Connected Apps and Web Browser
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Samsung Smart TVs allow you to easily search for movies, TV shows, browse the web, explore Samsung apps, chat with friends and find many other types of new interactive TV content. Samsung Apps is a growing collection of premium apps specifically built for your TV that connects you to your favorite digital content such as movies from Netflix or Blockbuster, TV shows from Hulu Plus, videos from YouTube, Next Level sports information from ESPN, Music from Pandora, and social updates from Facebook or Twitter. The Samsung LED 8000 series also includes a Full Web Browser to navigate the internet, a Search All feature so you can find videos via apps or other connected devices and a recommendation engine which suggests movies you might like from your Video-On-Demand services. Samsung Smart TVs allow your digital experiences to converge on a brilliant HD screen.
Captivating 2D & 3D in Full HD 1080p
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Whether you are viewing a premium-quality 2D picture or seeing incredible 3D depth, images are breathtakingly real in Samsung Full HD. Enjoy superb 2D 1080p clarity with Real 240Hz refresh rate technology, deep rich blacks with Ultra Clear Panel and detailed contrast with advanced dimming technology. Samsung 3D utilizes active shutter glasses which is the only way to experience 3D in Full HD 1080 (when coupled with a 3D source such as a Samsung 3D Blu-ray player or a Full HD broadcast from satellite or cable providers). Samsung 3D TVs also offer a unique feature that allows you to intensify your 2D viewing experience by upconverting it to immersive 3D.
* Full 3D experience requires 3D-native content; conventional 2D content can also be upconverted to near-3D image quality.
Ultra Slim Bezel
Take TV to the edge with an incredibly slim bezel that creates a virtually edgeless picture. The Samsung LED 8000 TV is a mere 1.2” deep which makes mounting the TV almost as easy as hanging a picture on your wall. If you choose not to mount your TV, the picture will float above the stylish swivel stand which can rotate to better suit your viewing angle. The Samsung LED 8000 pushes the limits of design and performance to give you a truly immersive viewing experience.
Incredible Contrast with Micro Dimming Plus
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Micro Dimming Plus is a feature that is unique to the Samsung LED 8000. TVs typically treat their light source as a single light even though there may be many bulbs making up that light. While most TVs can vary the brightness, they expose the whole scene to the same light. As a result, a bright object in a dark scene (a candle in a dark room) is dimmed to make the room dark, or a dark object in a bright scene (an action hero silhouetted against an explosion) is grayer than it should be to make the scene bright. With the advent of LED TVs, this was no longer a limitation of TV. LED light sources can be placed behind the panel and used to light only a specific region. With many of these LEDs behind the panel, bright areas get the light they need and dark areas stay dark. This is a process commonly called “Local Dimming”. However, Local Dimming poses other problems: the TV must be thicker and more LEDs are needed making the set more expensive and less energy efficient. Samsung has found a way to create the contrast improvements offered by Local Dimming without sacrificing the TVs depth, design, energy efficiency or price. This innovative technology is called Micro Dimming. It uses software to analyze the picture, break it up into many squares, and adjust the panel to account for darker and brighter areas. On the LED 8000, this is taken even further with Micro Dimming Plus. In addition to the Micro Dimming software, the LED 8000’s Micro Dimming Plus features built-in hardware that allows for each of the LEDs lights to be automatically adjusted independently. If you are looking for elite picture quality in an ultra slim TV, Micro Dimming Plus in the LED 8000 ensures that the image is as close as possible to what the camera saw when the video or film was made.
Real 240Hz with Clear Motion Rate
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] With Samsung’s Real 240Hz with Clear Motion Rate, you can enjoy smooth motion in every frame. Advanced TV panels and unique backlight technology combine with proprietary algorithms to significantly reduce image response time. The lower the response time, the higher the Clear Motion Rate (CMR). Samsung’s industry leading Clear Motion Rates yields the most accurate image reproduction for the clearest moving images.
Sync media from multiple devices with AllShare
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Samsung’s AllShare lets you sync up many of your DLNA-enabled digital devices so you can access music, movies and photos right on your Samsung TV screen. Files on your PC, camera and mobile devices can wirelessly and effortlessly be available right on your TV. The Samsung LED 8000 series comes with built-in wifi so it can easily be connected to your wireless network without any additional equipment.
Built-in WiFi
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] With built-in WiFi on your Samsung LED 8000, no additional equipment is needed to connect with an existing wireless router in your home network and start accessing Samsung Apps or other Smart TV features. If you do not have a wireless router at home, Samsung’s wireless router (sold separately) provides unique connectivity options tailored to make working with your TV as easy as possible.
Skype on a Samsung TV
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Skype™ on Samsung TVs lets you make video calls from the comfort of your living room. Using the TVs’ remote control, you can create free Skype accounts, log into their existing accounts and navigate via a simple Skype interface accessible on the televisions’ screen. Do a better job staying in touch with friends and family almost anywhere in the world. Calls to other Skype users are often free. Skype camera kit sold separately.
ConnectShare™ Movie
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ConnectShare Movie lets you watch videos, play music or view photos from a USB drive. Simply plug your USB directly into your Samsung TV’s USB port and watch on the big screen with friends and family.
Ultra Clear Panel
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sometimes you can’t keep sunlight or house lights from shining right on your TV screen. With Samsung’s Ultra Clear Panel, you can still get an amazing picture even with reflective light. Ultra Clear Panel absorbs most ambient light and virtually eliminates reflections so there are hardly any distractions. Ultra Clear Panel also helps make colors more vibrant with deeper blacks and enhanced contrast for crisper images and excellent shadow detail.
Wide Color Enhancer Plus
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wide Color Enhancer Plus allows you to see picture color the way the director originally intended. Witness the entire RGB spectrum brought to life on your screen to bring you exceptionally vibrant, yet natural-looking images faithful to the director’s original intent.
Eco Sensor
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Our unique Eco light sensor measures the intensity of the room’s light and automatically calibrates the brightness of the image on the screen. In a sun-filled environment, the screen gets brighter and in dim surroundings, the intensity is reduced. This feature optimizes the viewing experience while also saving you a little energy.
Swivel Stand
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Set up your Samsung TV perfectly with the built-in swivel stand. Samsung Swivel stands allow you to turn your TV around 10 degrees to the left or right to ensure you have a direct view of the TV no matter where you are sitting in the room.
HDMI
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] With HDMI, you can easily connect up to four compatible AV devices at the same time and replace AV cables with a single solution. An HDMI cable can replace anywhere from two to five cables so you can de-clutter your entertainment space with fewer wires.
Anynet+
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Take all your remotes and condense them into one simplified solution. With Samsung’s Anynet+ you’ll enjoy one-touch control for all your HDMI-connected compatible devices like your Samsung TV, Blu-ray Disc player, AV Receiver and Home Theater.
QWERTY Remote
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The Qwerty Remote puts functionality in your hands like never before. One side of the remote has standard remote functionality and the other side has a qwerty keyboard that makes utilizing Samsung Smart TV features very easy. When you are ready to search, type or explore, you flip the remote to the keyboard side and you can enter in text in a quick & familiar way. On the qwerty keyboard side of the remote is a screen so you can see what you are typing without having to look at the TV.
specifications
Series
8000 Series
8000 Series
Line of Samsung HDTV models with a common set of features and capabilities.
Design
LED TV
Comes With Swivel Stand Comes With Swivel Stand Ability for television to pivot on its stand for optimal viewing from any angle.
Video
54.6" Screen Measured Diagonally
54.6" Screen Measured Diagonally The diagonal length of a TV screen or monitor, as measured in inches from corner to corner.
1,920 x 1,080 Native Resolution 1,920 x 1,080 Native Resolution Fixed number of horizontal scan lines on a TV. P (Progressive) means scan lines are drawn in sequence.
25,000,000:1 Dynamic Contrast Ratio
25,000,000:1 Dynamic Contrast Ratio
Difference in luminosity between brightest color (white) & darkest (black) over time. Higher ratio means more contrast.
Real 240Hz™ Refresh Rate
16:9 Aspect Ratio 16:9 Aspect Ratio Ratio of the width of an display to its height. 16:9 is the universal standard for high-definition TV.
Audio
SRS TheaterSound® SRS TheaterSound® Audio enhancement technology for TVs. SRS TruSurround XT provides 3D sound without extra speakers.
15 Watts x 2 Audio Channels 15 Watts x 2 Audio Channels Sound power and signal emitted from a TV's speaker, as measured via Root Mean Square (RMS).
Built-in Bottom Speakers Built-in Bottom Speakers Mechanism in TV that outputs audio. Down firing enhances bass by directing low-end toward ground.
Wireless Connectivity
Built-in Wi-fi Built-in Wi-fi Connection that allows streaming audio, video, and other computer data across wireless networks.
Features
Smart TV with Samsung Apps
2D & 3D in Full HD 1080p
AllShare™ DLNA Networking AllShare™ DLNA Networking Feature that wirelessly syncs a PC and other digital devices to a TV for full screen playability.
Wide Color Enhancer Plus Wide Color Enhancer Plus Technology that optimizes hues on a TV and expands the color range for a more vivid viewing experience.
Ultra Clear Panel Ultra Clear Panel Screen technology that brightens colors, enhances contrast, and reduces reflection for optimal TV viewing.
ConnectShare™ Movie ConnectShare™ Movie Technology that enables a user to access camcorder videos and music libraries directly on a TV screen.
Skype™ Enabled
Anynet+™ (HDMI-CEC) Anynet+™ (HDMI-CEC) Technology that allows one remote to control all digital devices in a home theater/entertainment system.
Auto Channel Search Auto Channel Search Function that seeks out available channels and automatically programs them for easy cycling.
Auto Power Off Auto Power Off Function that automatically powers down television to save energy if no signal is present.
Auto Volume Leveler Auto Volume Leveler Function that caps volume on loud advertisements so that they're more consistent with programming.
Clock & On/Off Timer
Closed Captioning
HDTV Tuner Built-in HDTV Tuner Built-in An internal receiver that enables a TV to utilize Digital Television technology.
Sleep Timer
V-Chip V-Chip Allows parents to block inappropriate movies and programs based upon their FCC rating.
Micro Dimming Plus
Inputs & Outputs
4 HDMI Inputs 4 HDMI Inputs High Definition MultiMedia Interface. CEC ensures HDMI components can be controlled by one remote.
2 Component Inputs 2 Component Inputs Analog video connection that transmits information along two or three separate signals.
1 PC (D-sub 15 Pin) 1 PC (D-sub 15 Pin) VGA connection that transmits analog component video signals via 15 shielded pins at the end of a cable.
1 PC Audio Input (Mini Jack) 1 PC Audio Input (Mini Jack) Port that allows television to receive high-quality sound directly from a computer.
1 Ethernet Port 1 Ethernet Port Connection linking TV to Local Area Networks (LAN) for up-to-the-minute RSS feeds like news and weather.
3 USB 2.0 Ports 3 USB 2.0 Ports Universal Serial Bus. Interface standard for connecting peripherals to a computer. USB 2.0 is high-speed.
1 Digital Audio (Optical) 1 Digital Audio (Optical) Ports used to transmit digital audio streams between components without interference.
1 Audio Output (Mini Jack) 1 Audio Output (Mini Jack) Stereo port for media players, cameras, and other devices to run audio into or out of the TV.
Dimensions
1.2" Depth 1.2" Depth The measurement, in inches (in.), of the television from front to back.
48.5" (W) x 27.8" (H) x 1.2" (D) Without Stand 48.5" (W) x 27.8" (H) x 1.2" (D) Without Stand Width, height and depth of the television, with stand, as measured in inches (in.).
48.5" (W) x 31.0" (H) x 12.2" (D) With stand 48.5" (W) x 31.0" (H) x 12.2" (D) With stand Width, height and depth of the television, without stand, as measured in inches (in.).
60.6" (W) x 33.4" (H) x 6.9" (D) Shipping Dimensions 60.6" (W) x 33.4" (H) x 6.9" (D) Shipping Dimensions Width, height and depth of the television, with shipping container, as measured in inches (in.).
Weight
35.7 lbs. Without Stand 35.7 lbs. Without Stand Weight of the television, without stand, as measured in pounds (lbs.).
41 lbs. With Stand 41 lbs. With Stand Weight of the television, with stand, as measured in pounds (lbs.).
Shipping Weight: 55.3 lbs. Shipping Weight: 55.3 lbs. Weight of the television, with shipping container, as measured in pounds (lbs.).
Power
Exceeds ENERGY STAR Standards Exceeds ENERGY STAR Standards Approval by Energy Star, a government program, ensures TV is eco-friendly and energy efficient.
System
ATSC/Clear QAM Tuners ATSC/Clear QAM Tuners Technology that lets a TV display video in accordance with analog, digital, and cable transmission standards.
Accessory
QWERTY Remote
mojtaba2321
12-03-2011, 14:33
دوستان تنظیماتی برای بهتر شدن تصاویر sd وجود داره؟
قبلا میدونستم که تماشای تصاویر sd در led ها زیاد جالب نیست ولی این چند روزه که با 6960 سر و کله میزنم با تنظیمات کنتراست و غیره هم تصویر زیاد جالب نمیشه دیگه نمیدونستم تا این حد نمیتونه تصویر خوب بده.
you_love_sky1
12-03-2011, 19:28
سلام.می خواهم صدای تلویزیون را از باندهای سینمای خانگی داشته باشم. چه کنم؟مدل tv c6960 و تمام کانال ها را از طریق دریافت کننده معمولی میگیرم ایا در کیفیت تاثیر داره؟دریافت کننده فول اچ دی چی پیشنهاد میکنید؟
سلام.می خواهم صدای تلویزیون را از باندهای سینمای خانگی داشته باشم. چه کنم؟مدل tv c6960 و تمام کانال ها را از طریق دریافت کننده معمولی میگیرم ایا در کیفیت تاثیر داره؟دریافت کننده فول اچ دی چی پیشنهاد میکنید؟
-دوست عزیز فرق عمده و آنچنانی بین کیفیت صدا و تصویر در ر.س.ی.و.ر معمولی و اچ دی یا فول اچ دی دیده نمیشه. البته این باین معنی نیست که هیچ فرقی نیست بلکه چندان محسوس نیست تا اینجای کار درست؛ اما وقتی حرف از دیدن کانالهای اچ دی و 3D به میان میاد اینجاست که قدرت واقعی این دستگاهها عیان میشه. البته اصولا دریافت کننده های معمولی قادر به سرچ و ذخیره کانالهای اچ دی و یا فول اچ دی نمیباشند و برای دیدن اونا باید حتما یه دستگاه دریافت کننده اچ دی تهیه کنید که پیشنهاد من تهیه یه دستگاه مرغوب و دارای سیستم عامل لینوکس هست که تو بازار به دستگاههای لینوکسی معروف هستن .این دستگاهها با پشتیبانی خوبی که از شبکه (بیسیم و معمولی) و قابلیت اتصال به اینترنت طیف جدید و وسیعی از امکانات ارزشمند رو به صاحبانشون ارائه میدن که دریافت کننده های معمولی قادر به این کار نمیباشند.
shahin666
12-03-2011, 20:15
حالا TV ما که C8000 هست و هم Full HD و هم سه بعدی پس فکر کنم یه ----- Full HD هم لازم باشه براش!
البته دیگه میره سال جدید:13:
فقط دوستان رنج قیمت رسیورهای Full HD تو چه مرزی هست؟!!
t_tanhayam
12-03-2011, 21:49
حالا TV ما که C8000 هست و هم Full HD و هم سه بعدی پس فکر کنم یه ----- Full HD هم لازم باشه براش!
-شاهين جان به هر صورت hdtv دارين كه قابليت هايي داره كه با وجود دستگاههاي رس.. خودش رو نشون ميده
-صحبت كردن طبق قوانين تخلف حساب ميشه ولي شما 200 تا 800 در نظر بگيرين :46:
mjd323232
12-03-2011, 21:59
بستگی به برند اونا داره
از 200/000 الی 1500/000
flashpoint227
12-03-2011, 22:48
دوستان میشه کاری کرد که وقتی ر.س.ی.و.ر روشنه هم از بلندگوهای سینما خانواده استفاده کرد؟! یا فقط وقتی که از بلوری استفاده میکنی فعال میشه؟!
t_tanhayam
12-03-2011, 23:01
دوستان میشه کاری کرد که وقتی ر.س.ی.و.ر روشنه هم از بلندگوهای سینما خانواده استفاده کرد؟! یا فقط وقتی که از بلوری استفاده میکنی فعال میشه؟!
-نه شما ميتونيد هر طور كه دوست دارين تنظيمات رو انجام بدين
دقيقا ميخواين چيكار كنيد ؟
flashpoint227
12-03-2011, 23:12
-نه شما ميتونيد هر طور كه دوست دارين تنظيمات رو انجام بدين
دقيقا ميخواين چيكار كنيد ؟
ببینید وقتی سورس روی حالت tv یا dvi (ماهواره) صدا فقط از بلندگوهای خود led میاد ولی وقتی روی hdmi(بلوری) میزاریم صدا از سینما خانواده میاد! من میخوام ببینم میشه کاری کرد که وقتی روی حالت dvi(ماهواره) میزاریم هم صدا از سینما خانواده بیاد یا نه؟!
ممنون
t_tanhayam
12-03-2011, 23:38
ببینید وقتی سورس روی حالت tv یا dvi (ماهواره) صدا فقط از بلندگوهای خود led میاد ولی وقتی روی hdmi(بلوری) میزاریم صدا از سینما خانواده میاد! من میخوام ببینم میشه کاری کرد که وقتی روی حالت dvi(ماهواره) میزاریم هم صدا از سینما خانواده بیاد یا نه؟!
ممنون
-عرضم به حضورت كه اگر درست متوجه شده باشم ميتونيد از خود دستگاهتون خروجي به سينماي خونگيتون بگيرين
mahdi-001
13-03-2011, 10:31
سلام به همگی
یه سوال دارم:
من وقتی usb رو وصل میکنم به tvو میخوام ازش آهنگ رو روی سینما پخش کنم .تلویزیون روشن میمونه و همونطور که میدونید چون یه تصویر ثابت رو برای مدت طولانی نباید روی صفحه ال ای دی ها پخش بشه(منجر به سوختگی پنل یا محو شدگی میشود)
میخواستم بپرسم چطور میشه پنل رو در هنگام پخش موزیک از usb خاموش کرد؟tv من( c7000)
t_tanhayam
13-03-2011, 12:30
سلام به همگی
یه سوال دارم:
من وقتی usb رو وصل میکنم به tvو میخوام ازش آهنگ رو روی سینما پخش کنم .تلویزیون روشن میمونه و همونطور که میدونید چون یه تصویر ثابت رو برای مدت طولانی نباید روی صفحه ال ای دی ها پخش بشه(منجر به سوختگی پنل یا محو شدگی میشود)
میخواستم بپرسم چطور میشه پنل رو در هنگام پخش موزیک از usb خاموش کرد؟tv من( c7000)
-مهدي جان توي منوي picture و گزينه picture option گزينه auto protection time وجود داره
منتها نگران نباشين توي ال اي دي وال سي دي ها اين مواردي كه عنوان كردين خيلي نادر هست
shahin666
13-03-2011, 12:40
سلام به همگی
یه سوال دارم:
ولی برای من که مدل C8000 هست وقتی یه آهنگ رو مثلا وقتی با خود TV از طریق USB گوش میدم بعد از چند دقیقه دقیقا مثل PC وقتی با کنترل کار نمیکنم به حالت اسکرین سیور میره تا وقتی یکی از دکمه های کنترل رو بزنم از حالت اسکرین سیور میاد بیرون
در ضمن وقتی فلش رو هم به بلوری میزنم بازم همین قابلیت رو داره
یعنی کلا تو مدل C7000 حالت اسکرین سیور نداره؟
shahin666
13-03-2011, 13:01
ولی واقعا خاک برسر این سامسونگ فقط و فقط تبلیغ و دروغ نمایی بعد از دو هفته یارو از VIP
سامسونگ اومده بود انگار اومده عروسی فقط به فکر کرواتش بود خراب نشه اون ور یارو یه قوطی کنسرو لوبیا میخره یه چند گرم کم باشه میره داداگاه غرامت میگیره یه شرکت جوابگو هست بعد اینجا 4500 خرج میکنیم TV رو میگیریم زورشون میاد بیان یه توضیح بدن یه راهنمایی کنن بگذریم:41:
مثلا الان با این که تلویزیون Full HD هست اصلا کیفیت فول اچ دی نیست یارو که اومده بود گفت از آنتن تون هست حالا فردا پس فردا آنتن رو هم عوض میکنیم بیبینم مشکل از اون هست یا نه
میگم تلتکست درست کار نمیکنه نوشته هاش جدا از هم هست میگه از آنتن هست؟!!!
در مورد اون دوتا دانگل که دادن ازش پرسیدم میگه والا من با این کار نکردم اگه گوشی گالاکسی داری بیار شاید با اون بتونم:18:
گفتم حالا من الان گوشی گالاکسی از کجام در بیارم
در مورد سینمای خانگیش هم C6950 هست
اینم مشخصاتش
↨
مثلا تو مشخصاتش گفته داری حافظه داخلی هست ؟!!!!
خوب این حافظه داخلیش دقیقا کجاست ؟!!
یعنی این حافظه داخلی درون همون بلوریش (C6900) هست؟!!
t_tanhayam
13-03-2011, 13:14
مثلا الان با این که تلویزیون Full HD هست اصلا کیفیت فول اچ دی نیست یارو که اومده بود گفت از آنتن تون هست حالا فردا پس فردا آنتن رو هم عوض میکنیم بیبینم مشکل از اون هست یا نه
میگم تلتکست درست کار نمیکنه نوشته هاش جدا از هم هست میگه از آنتن هست؟!!!
در مورد اون دوتا دانگل که دادن ازش پرسیدم میگه والا من با این کار نکردم اگه گوشی گالاکسی داری بیار شاید با اون بتونم
گفتم حالا من الان گوشی گالاکسی از کجام در بیارم
-شاهين جان در مورد گارانتي و Vip اين حرفا ديگه اينجا ايران هست و...
-در مورد تلتكست هم زبان منو رو فارسي گذاشتين و باز هم اينطوره ؟
-در مورد فول اچ دي بودن هم نبايد از شبكه هاي داخلي توقعي داشته باشين در اين حد با رزولوشن 576i
-در مورد دانگل ها و all share هم با وسايلي كه اين قابليت رو دارند كار ميكنه (توي همه برند ها همينطوره )
-در مورد حافظه داخلي هم اگر نوشته شده احتمالا قابليت ركورد بر روي حافظه جانبي مثل فلش ويا هارد هست
t_tanhayam
13-03-2011, 13:32
-در مورد bd-c6900 هم كه قبلا صحبت شده :
shahin666
13-03-2011, 15:40
-شاهين جان در مورد گارانتي و Vip اين حرفا ديگه اينجا ايران هست و...
-در مورد تلتكست هم زبان منو رو فارسي گذاشتين و باز هم اينطوره ؟
-در مورد فول اچ دي بودن هم نبايد از شبكه هاي داخلي توقعي داشته باشين در اين حد با رزولوشن 576i
-در مورد دانگل ها و all share هم با وسايلي كه اين قابليت رو دارند كار ميكنه (توي همه برند ها همينطوره )
-در مورد حافظه داخلي هم اگر نوشته شده احتمالا قابليت ركورد بر روي حافظه جانبي مثل فلش ويا هارد هست
ممنون ابی جان واقعا شرمنده ام میکنی هر دفعه هیچ سوالی رو بدون پاسخ نمیذاری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این که اینجا ایرانه از این حرفا آره فکر کنم حرف نزنیم بهتره ولی واقعا از حق نگذریم تو تبلیغ و دروغ واقعا
سامسونگ حرف اول رو میزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در مورد تلتکست زبان منو فارسی انتخاب شده و منوها و پیغام ها کاملا زبان فارسی رو بدون مشکل نشون میدن
ولی متاسفانه وقتی میخواییم از تلتکست استفاده کنیم اول اینکه چند ثانیه طول میکشه تا تلتکست لود بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حالا نمیدونم طبیعی هست یا نه ؟ بعد هم کلمه ها جدا جدا از هم هستن مثلا اگر نزدیکه 1 دقیقه صبر کنیم
ممکنه کلمات درست نشون داده بشن ولی خوب کلا با این وضع استفاده از تلتکست تو مایه های سرطان میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا امیدوارم مشکل از آنتن باشه
- در مورد Full HD بودن هم یعنی اگر من از آنتن خیلی قوی هم استفاده کنم و همچنین از گیرنده دیجیتال بازم نمی تونم شبکه های داخلی رو به صورت Full HD بیبینم؟!!
یعنی برای دیدن حالت Full HD فقط باید از شبکه های ماهواره با استفاده از رسیورهای Full HD استفاده کنم
تا این قابلیت رو داشته باشم
البته من چند تا عکس 1080*1920 رو روی فلش ریختم و تو TV دیدم واقعا کیفیتش عالی بود و یا چند تا تیزر
Full Hd عالی نشون داد ولی متاسفانه فقط تو همین دو مورد؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مثلا مثل PC که تنظیماتی داره که میشه رزلوشن رو تغییر بدیم اینجا یه هچنین تنظیمی نداره مثلا رزلوشن رو کم یا زیاد کنیم
مثلا رزلوشن رو 1080*1920 بذاریم؟!!!
- در مورد دانگل هم فکر کنم بعدا باید واردش بشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- و فقط آخرین مورد راستش ابی جان منم اولش همین فکرو کردم شاید منظورش قابلیت رکورد گرفتن هست
ولی تو مشخصاتش گفته ذخیره ساز محلی(حافظه داخلی) موجود است؟!!!!
اگر رکورد منظورش بوده پس اون حافظه داخلی چیه ؟!!!
حتی اگرم منظورش رکورد گرفتن باشه باز این رکورد رو تو ذخیره ساز محلی یا همون حافظه داخلی خودش ذخیره میکنه !!!!!
بعدشم رکورد گرفتن رو من اینجا متوجه نمیشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا ما یه فیلم بذاریم تو بلوری بعد از همون فیلم روی فلش
یا هارد رکورد بگیریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چون باز اگر TV بود رکورد گرفتن معنا پیدا میکرد ولی اینجا؟!!
aftab_azad20
13-03-2011, 16:59
سلام من امروزc6900رو به همراه سیتمایc555سفارش دادم ولی نمایندگی گفت شما اول باید همه پول سینما رو بدی بعد که سینما رو نصبیدی و گارانتیش واست مهر خورد میفرستی شرکت تا نصف هزینه ات برگشت بخوره،واقعا قضیه اش اینه؟نه یه وقت 225000هزار تومن بقیه سینما هم بره تو پاچه مون
t_tanhayam
13-03-2011, 17:27
سلام من امروزc6900رو به همراه سیتمایc555سفارش دادم ولی نمایندگی گفت شما اول باید همه پول سینما رو بدی بعد که سینما رو نصبیدی و گارانتیش واست مهر خورد میفرستی شرکت تا نصف هزینه ات برگشت بخوره،واقعا قضیه اش اینه؟نه یه وقت 225000هزار تومن بقیه سینما هم بره تو پاچه مون
-همينطوره عزيز نگران نباشين بقيه پول رو زمانيكه برگه گارانتي مهر وتاييد بشه ميگيريد (به زور بگيرين :46:)
t_tanhayam
13-03-2011, 17:40
[ممنون ابی جان واقعا شرمنده ام میکنی هر دفعه هیچ سوالی رو بدون پاسخ نمیذاری[/COLOR][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این که اینجا ایرانه از این حرفا آره فکر کنم حرف نزنیم بهتره ولی واقعا از حق نگذریم تو تبلیغ و دروغ واقعا
سامسونگ حرف اول رو میزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/QUOTE]
-اين سياست كثيف همه برندهاست و همينطور سامي
- در مورد تلتکست زبان منو فارسی انتخاب شده و منوها و پیغام ها کاملا زبان فارسی رو بدون مشکل نشون میدن
ولی متاسفانه وقتی میخواییم از تلتکست استفاده کنیم اول اینکه چند ثانیه طول میکشه تا تلتکست لود بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حالا نمیدونم طبیعی هست یا نه ؟ بعد هم کلمه ها جدا جدا از هم هستن مثلا اگر نزدیکه 1 دقیقه صبر کنیم
ممکنه کلمات درست نشون داده بشن ولی خوب کلا با این وضع استفاده از تلتکست تو مایه های سرطان میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا امیدوارم مشکل از آنتن باشه
-در مورد تلتكست سيستم تيونر ديجيتال همينطور هست ابتدا يك دقيقه اي طول ميكشه كه همه page ها لود بشه وبعدش همه رو دارين
- يعني شما از صفحه 100 بخواين برين 800 اصلا تاخيري ندارين چون همه رو قبلا لود ميكنه
ولي توي سيستم انالوگ اينطور نيست بايد صبر كنيد مقداري
-قربونت برم شبكه هاي كه ديجيتال پخش ميشن رزولوشن مربوطه 576i هست يعني 1 مگ هم نيستند چه برسه به 2 مگ و 1080p
-براي اينكه شبكه هاي ايران رو Hd ببينيد بايد رسي..hd داشته باشين و جهت عرب ست رو بگيرين كه برنامه ها رو hd پخش ميكنه
بعد مثلا مثل PC که تنظیماتی داره که میشه رزلوشن رو تغییر بدیم اینجا یه هچنین تنظیمی نداره مثلا رزلوشن رو کم یا زیاد کنیم
مثلا رزلوشن رو 1080*1920 بذاریم؟!!![/COLOR]
-نه تنظيماتي وجود نداره سورس ها ومنابعي كه متصل هست به اون ميتونه اين تعاريف رو در خروجي ها تصويري داشته باشه
- در مورد دانگل هم فکر کنم بعدا باید واردش بشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- و فقط آخرین مورد راستش ابی جان منم اولش همین فکرو کردم شاید منظورش قابلیت رکورد گرفتن هست
ولی تو مشخصاتش گفته ذخیره ساز محلی(حافظه داخلی) موجود است؟!!!!
اگر رکورد منظورش بوده پس اون حافظه داخلی چیه ؟!!!
حتی اگرم منظورش رکورد گرفتن باشه باز این رکورد رو تو ذخیره ساز محلی یا همون حافظه داخلی خودش ذخیره میکنه !!!!!
بعدشم رکورد گرفتن رو من اینجا متوجه نمیشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا ما یه فیلم بذاریم تو بلوری بعد از همون فیلم روی فلش
یا هارد رکورد بگیریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چون باز اگر TV بود رکورد گرفتن معنا پیدا میکرد ولی اینجا؟!!
[/QUOTE]
-احتمال داره ركورد و حافظه داخلي داشته باشه خوب امتحان كنيد يك فيلم بگزارين وكلير ركورد ويا وارد منوي ركورد دستگاه بشين ببينيد اينكار رو انجام ميده يا نه
-نه همينطوره منظور اينه كه از روي يك dvd ويا فيلمي كه در حال پخش هست روي هارد وحافظه ذخيره سازي رو انجام ميده
-بعد شاهين جان حيف اين پنل هست با اين سورس ها :41:
-ماشاا... چيزي كه زياد هست توي بازار فيلم ها و مستندهاي 1080p
-همينطور رسي...لينوكسي و شبكه هايي مثل : hd suisse //mtvn hd//animal planet hd//,.....
-مهدي جان توي منوي picture و گزينه picture option گزينه auto protection time وجود داره
منتها نگران نباشين توي ال اي دي وال سي دي ها اين مواردي كه عنوان كردين خيلي نادر هست
-با اجازه ابی عزیز
علاوه بر اینایی که فرمودین و همشم صد در صد درسته ایشو میتونن پنل رو کلا خاموش کنن و فقط از صدای اون استفاده کنن.تو همون تنظیمات تصور یه همچین گزینه ای هست .
mahdi-001
13-03-2011, 19:55
ولی برای من که مدل C8000 هست وقتی یه آهنگ رو مثلا وقتی با خود TV از طریق USB گوش میدم بعد از چند دقیقه دقیقا مثل PC وقتی با کنترل کار نمیکنم به حالت اسکرین سیور میره تا وقتی یکی از دکمه های کنترل رو بزنم از حالت اسکرین سیور میاد بیرون
در ضمن وقتی فلش رو هم به بلوری میزنم بازم همین قابلیت رو داره
یعنی کلا تو مدل C7000 حالت اسکرین سیور نداره؟
ممنون از راهنمایی شما و آقا ابی گل
من تا نیم ساعت که باهاش آهنگ گوش دادم که صفحه اتوماتیک کمنور میشه ولی خاموش یا اسکرین سیور اصلا نمیاد
نمیدونم اسکرین سیور داره یا نه!:13:
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
-با اجازه ابی عزیز
علاوه بر اینایی که فرمودین و همشم صد در صد درسته ایشو میتونن پنل رو کلا خاموش کنن و فقط از صدای اون استفاده کنن.تو همون تنظیمات تصور یه همچین گزینه ای هست .
نه دوست من نیست
اگه منظورتون توی منو---> صرفه جویی انرژی هست
اگر وقتی از فلش آهنگ پخش میشه دکمه منو رو بزنید به کل از فلش میاد بیرون:41:
t_tanhayam
13-03-2011, 19:56
ممنون از راهنمایی شما و آقا ابی گل
من تا نیم ساعت که باهاش آهنگ گوش دادم که صفحه اتوماتیک کمنور میشه ولی خاموش یا اسکرین سیور اصلا نمیاد
نمیدونم اسکرین سیور داره یا نه!:13:
-مهدي جان همونطور كه ناصر جان گفت توي tools منوي energy saving اگر گزينه picture off رو انتخاب كنيد تصوير خاموش ميشه
mahdi-001
13-03-2011, 19:59
توی تولز هم نداره برا من!نمیدونم یه مورد عجیب غریبه!!!!:2:
t_tanhayam
13-03-2011, 20:10
توی تولز هم نداره برا من!نمیدونم یه مورد عجیب غریبه!!!!:2:
-اره مهدي جان همينطوره الان چك كردم ديدم توي media.p همچين گزينه اي نيست
-با اين حال من مورد نگران كنند هاي نميبينم اگر روشن بمونه نهايت picture رو رو حالت هاي movie ويا برايتنس رو دستي كمتر كن
[COLOR=Red][/CODE]-قربونت برم شبكه هاي كه ديجيتال پخش ميشن رزولوشن مربوطه 576i هست يعني 1 مگ هم نيستند چه برسه به 2 مگ و 1080p
-براي اينكه شبكه هاي ايران رو Hd ببينيد بايد رسي..hd داشته باشين و جهت عرب ست رو بگيرين كه برنامه ها رو hd پخش ميكنه
شبکه هایBadr4/6 که MPEG4 و DVBS2 است برای پخش دیجیتال زمینی روی این ماهوا-ره قرار داده شده است و به هیچ وجه کیفیتش HD نیست.
این فضای موجود بر روی این سینما به احتمال زیاد برای LIVE BD هستش و فایل های اپتودی Firmwera هست
QUOTE=flashpoint]دوستان میشه کاری کرد که وقتی ر.س.ی.و.ر روشنه هم از بلندگوهای سینما خانواده استفاده کرد؟! یا فقط وقتی که از بلوری استفاده میکنی فعال میشه؟![/QUOTE]
اگر TV از HDMI 1.4 و همین طور سینما می تونی از Audio return channel استفاده کنی.
t_tanhayam
14-03-2011, 09:58
شبکه هایBadr4/6 که MPEG4 و DVS2 است برای پخش دیجیتال زمینی روی این ماهوا-ره قرار داده شده است و به هیچ وجه کیفیتش HD نیست.
-همينطوره بايد با رسي..هاي hd باز بشه بخاطر mp4 , s2 بودن منتها رزولوشن خيلي خوبي داره من دقيقا از رزولوشن اطلاعي ندارم
-C8000 پورت هاي 1.4 داره و اين acr رو ساپورت ميكنه
hamed555
14-03-2011, 12:40
سلام دوستان ببخشد من یه ال ای دی 46c6960 خریدم(سامسونگ) با یه سینما خانوادگی c555 فقط یه مشگلی هست اونم اینه که کد قرعه کشی رو که ثبت کردم نوشت شما مدل 6260 خریدین.اما رو جعبه ال ای دی و پشت ال ای دی زده 6960 در ضمن آک هم خریدم.باز نبود.ممکنه سام اشتباه کرده باشه؟روی ریموتش دکمه internet@tv داره میخواستم ببینم چجوری میشه مطمین شد 6960 هست؟مرسی
t_tanhayam
14-03-2011, 12:53
سلام دوستان ببخشد من یه ال ای دی 46c6960 خریدم(سامسونگ) با یه سینما خانوادگی c555 فقط یه مشگلی هست اونم اینه که کد قرعه کشی رو که ثبت کردم نوشت شما مدل 6260 خریدین.اما رو جعبه ال ای دی و پشت ال ای دی زده 6960 در ضمن آک هم خریدم.باز نبود.ممکنه سام اشتباه کرده باشه؟روی ریموتش دکمه internet@tv داره میخواستم ببینم چجوری میشه مطمین شد 6960 هست؟مرسی
-مشخصات وديزاين TOC متفاوتي دارند :
c6900:
c6200:
hamed555
14-03-2011, 13:00
واسه منم دورش مشکی هست.ولی شنیدم 6260 هم دورش مشکیه.خلاصه خیلی رو مخمه.از طریق منوش نمیشه مدلشو دید؟بازم ممنون
t_tanhayam
14-03-2011, 13:09
واسه منم دورش مشکی هست.ولی شنیدم 6260 هم دورش مشکیه.خلاصه خیلی رو مخمه.از طریق منوش نمیشه مدلشو دید؟بازم ممنون
-عزيز شنيده ها رو بي خيال عكسش رو براتون گذاشتم c6200 قهوه اي رنگ هست نه مشكي
-توي منوي مخفي مدل رو زده هر چند ميشه تغييرش داد
-ولي اگر پنلتون مشكي هست مثل عكس C6900 هست بدون شك
hamed555
14-03-2011, 13:39
-عزيز شنيده ها رو بي خيال عكسش رو براتون گذاشتم c6200 قهوه اي رنگ هست نه مشكي
-توي منوي مخفي مدل رو زده هر چند ميشه تغييرش داد
-ولي اگر پنلتون مشكي هست مثل عكس C6900 هست بدون شك
آقا ممنون.در ضمن عشق است فریدون مشیری.دیدم یه بیت از شعر گرگ رو نوشتی حال کردم.حرف نداره مشیری.من عاشق شعر ریشه در خاک و نوازش استادش هستم.بازم ممنون.مرسی
hamed987
14-03-2011, 16:25
سام سرویس کار اصلیش اشتباهه . من تلویزیون خریدم کدش رو ثبت کردنی میگه توسط شخص دیگری ثبت شده در حالی که خودم با ناخن روی کد رو خراشیدم زنگم زدم میگه آره یکی دیگه ثبت کرده شما از کارتون و پشت تلویزیون عکس بنداز بفرست ببینیم چی میشه بعد هم میگه طول میکشه رسیدگی بشه میگم خوب قرعه کشی هم تموم میشه میگه دفعه بعد. هر چند که من خودم اصلا به قرعه کشی اعتماد ندارم
آدم بدون گاراتنی بخره از لحاظ روحی خیلی به نفعشه!
mojtaba2321
14-03-2011, 18:40
کد چی رو باید ثبت کرد؟
تو جعبه tv ما کدی برای ثبت نبود.
aftab_azad20
14-03-2011, 19:31
کد چی رو باید ثبت کرد؟
تو جعبه tv ما کدی برای ثبت نبود.
afshar7884
14-03-2011, 21:49
با سلام
نمي دونم اينجا جاي اين سواله يا نه ولي در صورت امكان دوستان جواب بدن
براي ديدن كانال هاي 3D،از چه ر.س.ي.و.ر.ي ميتونم استفاده كنم؟كسي اينو امتحان كرده؟
kamyab11
14-03-2011, 22:07
آقا ابي درود بر شما
بالاخره فرستنده ديجيتال كرمانشاه راه افتاد (از روز جمعه گذشته) وتيونرديجيتالc6900 ما هم داره كولاك ميكنه دوتا سوال داشتم آيا تعويض كانال ديجيتال با مكث دوسه ثانيه اي همراه است يا خير
سوال دوم: امروز رفتم پيش يكي از دوستام كه وسايل الكترونيكي ميفروشه يه ريموت كنترل سامسونگ كه به قول خودش مال lcd بود داشت من هم ازش خريدم رنگش سفيده وپشتش حك شده made in korea برام جالبه كه يكسري قابليت جديد داره كه ميتونم ازش استفاده كنم مثلا ورود به كانال ديجيتال با يك دكمه امكان پذير شده يعني اگر روي رس ي و ر باشم بخواهم وارد tv بشم ديگه از سورس استفاده نميكنم دكمه dvd و.. داره كه براي ديگر وسايل سامسونگ كاربرد داره مثلا dvd من كه سامسونگه با اين ريموت كار ميكنه همچنين ديگر وسايل سامي مانند رس ي ور+vcr ,.. اما بعضي امكانات هم نداره مثل دكمه tools واينترنت
حالا سوال من اينه با توجه به اينكه ريموت كنترل مال خودش نيست اين ريموت ممكنه به led آسيب برسونه يا مشكلي ايجاد نميكنه
بازم از شما كه هميشه سريع جواب سوال ها را ميدي سپاسگزارم
t_tanhayam
14-03-2011, 22:32
آقا ابي درود بر شما
بالاخره فرستنده ديجيتال كرمانشاه راه افتاد (از روز جمعه گذشته) وتيونرديجيتالc6900 ما هم داره كولاك ميكنه دوتا سوال داشتم آيا تعويض كانال ديجيتال با مكث دوسه ثانيه اي همراه است يا خير
سوال دوم: امروز رفتم پيش يكي از دوستام كه وسايل الكترونيكي ميفروشه يه ريموت كنترل سامسونگ كه به قول خودش مال lcd بود داشت من هم ازش خريدم رنگش سفيده وپشتش حك شده made in korea برام جالبه كه يكسري قابليت جديد داره كه ميتونم ازش استفاده كنم مثلا ورود به كانال ديجيتال با يك دكمه امكان پذير شده يعني اگر روي رس ي و ر باشم بخواهم وارد tv بشم ديگه از سورس استفاده نميكنم دكمه dvd و.. داره كه براي ديگر وسايل سامسونگ كاربرد داره مثلا dvd من كه سامسونگه با اين ريموت كار ميكنه همچنين ديگر وسايل سامي مانند رس ي ور+vcr ,.. اما بعضي امكانات هم نداره مثل دكمه tools واينترنت
حالا سوال من اينه با توجه به اينكه ريموت كنترل مال خودش نيست اين ريموت ممكنه به led آسيب برسونه يا مشكلي ايجاد نميكنه
بازم از شما كه هميشه سريع جواب سوال ها را ميدي سپاسگزارم
-دروود عزيز خوب خدا رو شكر عالي شد پس :8:
-نه همينطوره كمي تاخير داره توي همه برند ها وگيرنده ها ي ديجيتال
-نه موردي پيش نمياد خيلي از كنترل هاي متفرقه توي بازار همينطوره كليد هاي جالبي دارند گاهي :46:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
با سلام
نمي دونم اينجا جاي اين سواله يا نه ولي در صورت امكان دوستان جواب بدن
براي ديدن كانال هاي 3D،از چه ر.س.ي.و.ر.ي ميتونم استفاده كنم؟كسي اينو امتحان كرده؟
-بيشتر رسي...هاي Hd بازار اين قابليت رو دارند
-دوستان زيادي دارند اينجا استفاده ميكنند
oghyanoos
15-03-2011, 12:44
سلام
من c5550 خریدم. با کابل hdmi لپتاپ رو به tv وصل کردم اما صدا نداره!؟؟؟
و اینکه چطوری از طریق wireless تصویر لپتاپ رو روی tv ببینم؟؟
ممنون
t_tanhayam
15-03-2011, 13:24
سلام
ممنون
-در مورد صدا بايد به ستينگ خروجي صداي لپ تاپ برين وگزينه مورد نظر رو انتخاب كنيد
-بايد يك دانگل usb واي فاي تهيه كنيد
oghyanoos
15-03-2011, 15:10
-در مورد صدا بايد به ستينگ خروجي صداي لپ تاپ برين وگزينه مورد نظر رو انتخاب كنيد
-بايد يك دانگل usb واي فاي تهيه كنيد
ستينگ خروجي صداي لپ تاپ رو پیدا نکردم.!
واسه ahare کردن هم باید از این دانگل استفاده کنم؟
t_tanhayam
15-03-2011, 15:45
ستينگ خروجي صداي لپ تاپ رو پیدا نکردم.!
-بايد قسمت control panel برين و با توجه به گرافيكتون قسمت هاي صدايي رو چك كنيد مثل : Realtek HD Sound Effect Manager
-در مورد allshare هم بايد وسايلي داشته باشين كه قابليت رو داشته باشه مثل بلوري پليرهاي سامي گوشي هاي سامي و...
sayan_se666
15-03-2011, 19:08
با سلام
آِا مدل c7000 46inch داراي ----t است يا نه اگر است بيد نرم افزار براي فعال كردن آن ريخته شود يا نه
oghyanoos
15-03-2011, 19:10
-در مورد allshare هم بايد وسايلي داشته باشين كه قابليت رو داشته باشه مثل بلوري پليرهاي سامي گوشي هاي سامي و...
گوشیم htc desire هست، نمیشه؟
hamed987
15-03-2011, 20:04
می تونی از کابل هم استفاده کنی مستقیم یا اگر مودم adsl داری با کابل تلویزیون رو به مودم وصل کن و از طریق وایرلس لپ تاپ یا گوشی تصاویر رو از تلویزیون ببین
t_tanhayam
15-03-2011, 21:04
با سلام
آِا مدل c7000 46inch داراي ----t است يا نه اگر است بيد نرم افزار براي فعال كردن آن ريخته شود يا نه
-متاسفانه اين مدل گويا قابليت دريافت شبكه هاي ديجيتال رو نداره
oghyanoos
15-03-2011, 23:00
اگر مودم adsl داری با کابل تلویزیون رو به مودم وصل کن و از طریق وایرلس لپ تاپ یا گوشی تصاویر رو از تلویزیون ببین
اگر لطف کنید این روش رو توضیح بیشتر بدین.
من مودم وایرلس دارم.
hamed987
16-03-2011, 10:11
اگر لطف کنید این روش رو توضیح بیشتر بدین.
من مودم وایرلس دارم.
شما تاپیک بالا رو بخون اگر سوالی داشتی همونجا بپرس من فقط با گوشی امتحان کردم و جواب داد برای کامپیوتر باید برنامه بریزی که در تاپیک بالا درباره اش بحث شده
سلام
ممنون
-با اجازه ابی عزیز
دوست من شما میتونین با یه مودم وایرلس/روتر/اکسس پوینت هم اینکارو انجام بدین .من با استفاده از یه مودم /روتر مارک PivAvid که اکسس پوینت هم نیست هم از اینترنت تی وی و هم همین مورد شما رو روبراه کردم. تاپیکهای خوبی برای این کار هست ازجمله این یکی:
امیدوارم کمکی بهتون بکنه
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
می تونی از کابل هم استفاده کنی مستقیم یا اگر مودم adsl داری با کابل تلویزیون رو به مودم وصل کن و از طریق وایرلس لپ تاپ یا گوشی تصاویر رو از تلویزیون ببین
حامد جان من با استفاده از لپ تاپ تونستم . ولی خودمو کشتم با گوشی نشد که نشد .گوشی من یکیش HTC-Diamond2 که WI-FI داره و یکی دیگه ش هم Samsung i8910 HD . این سامسونگه DLNA هم داره ولی یا من نتونستم راهش بندازم ( که پدرمو درآورد و نشد) یا عیبی موردی چیزی هست که جواب نداد اگه تجربه ای در اینمورد داری ممنون میشم منم راهنمایی کنی
afshar7884
16-03-2011, 15:57
باسلام
تلويزيون C7000 و پلير BD-C6900 كدوم زيرنويساي فارسي رو پخش مي كنند؟با كدوم پسوند؟
بهترن نرم افزار تبديل زيرنويس چيه؟
با تشكر:11:
t_tanhayam
16-03-2011, 16:07
باسلام
تلويزيون C7000 و پلير BD-C6900 كدوم زيرنويساي فارسي رو پخش مي كنند؟با كدوم پسوند؟
بهترن نرم افزار تبديل زيرنويس چيه؟
با تشكر:11:
c7000 موردي نداره در زير نويس فارسي بدون مشكل اجرا ميكنه ( SRT )
-نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كافيه گوگله كنيد
hamed987
16-03-2011, 16:35
حامد جان من با استفاده از لپ تاپ تونستم . ولی خودمو کشتم با گوشی نشد که نشد .گوشی من یکیش HTC-Diamond2 که WI-FI داره و یکی دیگه ش هم Samsung i8910 HD . این سامسونگه DLNA هم داره ولی یا من نتونستم راهش بندازم ( که پدرمو درآورد و نشد) یا عیبی موردی چیزی هست که جواب نداد اگه تجربه ای در اینمورد داری ممنون میشم منم راهنمایی کنی
من نوکیا دارم در قسمت گالری (هم فیلم هم عکس و هم آهنگ) option رو که می زنم یه گزینه میاد show via home network یا play via external player. شما بگرد همچین چیزی رو پیدا کن
amaranth_silent
17-03-2011, 13:32
دوستان در مورد مدل led c5550 samsung یه توضیح میدید؟؟؟
خوبه بد؟؟؟
t_tanhayam
17-03-2011, 14:40
دوستان در مورد مدل led c5550 samsung یه توضیح میدید؟؟؟
خوبه بد؟؟؟
-توي اين رنج سراغ ال سي دي ها برين
ولي اگر بتونيد سراغ سري هاي 6 برين مسلما كار بهتري هست
-به نظر من با اين هزينه بهترين گزينه c650 هست (كه ميشه گفت بهترين ال سي دي بازار هست در اين رنج )
amaranth_silent
17-03-2011, 16:39
-توي اين رنج سراغ ال سي دي ها برين
ولي اگر بتونيد سراغ سري هاي 6 برين مسلما كار بهتري هست
-به نظر من با اين هزينه بهترين گزينه c650 هست (كه ميشه گفت بهترين ال سي دي بازار هست در اين رنج )
میشه لطف کنین بگین شما رو چه حساب این حرفو میزنید؟
t_tanhayam
17-03-2011, 16:49
میشه لطف کنین بگین شما رو چه حساب این حرفو میزنید؟
-خوب معايبي كه edge lite ها دارند مثا ابري شدن تصوير توي سري هاي پايين وارزان قيمت همه برندها بيشتر مشهود هست همينطور صداي ضعيف تر و..
-در مورد c650 شما دارين يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار رو تهيه ميكنيد با يكنواختي نوردهي وصفحه عالي
كه قابل مقايسه با c5550 نيست مخصوصا در اين مورد
-كنتراست وبلك لول عالي c650 ,..
amaranth_silent
17-03-2011, 17:06
یعنی شما میگی کیفیت تصویر lcd پیشنهادی شما بهتر از این led هست??
در ضمن ابری شدن یعنی چی؟
مشکلش فقط ابری شدنه؟؟
بعد چه مدت پیش میاد؟؟
ایا این برند led مزایایی داره ؟؟
ایا من دارم اشتباه میکنم که این برندو میخرم؟؟
ممنون
farbod44
17-03-2011, 17:37
با سلام
من یک c8000 46 گرفتم. به من گفتند که میتونم کانال های دیجیتال ایران رو بگیرم .
ولی با این حال که در منو و نصب گزینه دیجیتال فعال است نمیتواند کانالی پیدا کند .
لطفا راهنمائی کنید . باسپاس از همگی دوستان
t_tanhayam
17-03-2011, 20:38
یعنی شما میگی کیفیت تصویر lcd پیشنهادی شما بهتر از این led هست??
در ضمن ابری شدن یعنی چی؟
مشکلش فقط ابری شدنه؟؟
بعد چه مدت پیش میاد؟؟
ایا این برند led مزایایی داره ؟؟
ایا من دارم اشتباه میکنم که این برندو میخرم؟؟
ممنون
-پديده ابري شدن بر ميگرده به ساختار نوردهي edge lit ها (ال اي دي هاي حاشيه اي )
زماني كه شما تصاوير تاريك و يا كامپلكس دارين كه بيشتر سياه هست خودش رو نشون ميده
-ربطي به برند نداره در همه برندها همينطوره
-بستگي به مدلي كه انتخاب ميكنيد ممكن كم يا زياد باشه
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
با سلام
من یک c8000 46 گرفتم. به من گفتند که میتونم کانال های دیجیتال ایران رو بگیرم .
ولی با این حال که در منو و نصب گزینه دیجیتال فعال است نمیتواند کانالی پیدا کند .
لطفا راهنمائی کنید . باسپاس از همگی دوستان
-عزيز دوستان ميگن توي سري هاي جديد گويا اين قابليت برداشته شده
pandora tomorro
17-03-2011, 21:55
سلام
یه خبر تو نت خوندن...
مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه از آغاز پخش آزمایشی فرستنده های دیجیتال کرمانشاه از روز شنبه بیست و یکم اسفند ماه ۱۳۸۹ خبر داد.
هادی شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه، با اشاره به راه اندازی آزمایشی فرستنده های دیجیتال در کرمانشاه، اظهار داشت: از روز شنبه ۲۱ اسفند ماه پخش آزمایشی 14 شبکه تلویزیونی و 11 شبکه رادیویی در کرمانشاه به صورت دیجیتال آغاز شد.
وی در ادامه گفت: هم اکنون حدود 45 درصد از جمعیت استان شامل تمامی شهر کرمانشاه و روستاهای اطراف آن که دید مستقیم به فرستنده دارند، تحت پوشش پخش دیجیتالی قرار دارند.
شریفی افزود: هم اکنون شبکه های یک تا چهار سیما، تهران، خبر، آموزش، قرآن، استانی زاگرس (کرمانشاه)، مستند، العالم، الکوثر، Press TV و کانال مربوط به شبکه های استانی از این فرستنده پخش می شود. همچنین شبکه های رادیویی قرآن، معارف، ایران، جوان، فرهنگ، پیام، ورزش، سلامت/گفتگو، تهران، تجارت/آوا/نوا و رادیو استانی کرمانشاه نیز از طریق این فرستنده ها قابل دریافت هستند.
شریفی با اشاره به میزان اعتبارات جهت راه اندازی این فرستدنده ها در استان کرمانشاه گفت: بخشی از اعتبارات مورد نیاز این فرستنده ها از محل اعتبارات استانی و مابقی از طریق سازمان صدا و سیما تهیه شده است.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه در خصوص زمان افتتاح رسمی این فرستنده ها، نیز گفت: بر اساس برنامه ریزی های بعمل آمده، این فرستنده ها در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به کرمانشاه رسماً افتتاح خواهد شد.
گفتنی است بر اساس خبر ارسالی دوست عزیزمان علیرضا (مدیر وبلاگ ملی، برون مرزی)، در فرستنده های دیجیتال کرمانشاه، هشت شبکه تلویزیونی سراسری و تهران به همراه شبکه های رادیویی ده گانه از طریق کانال 23 (فرکانس 490) و بقیه شبکه ها از طریق کانال 29 (فرکانس 538 مگاهرتز) پخش می شوند.
همچنین بر اساس اخبار غیر رسمی، فرستنده های دیجیتال در ساری و شیراز هم فعالیت آزمایشی خود را با پخش هشت شبکه آغاز کرده اند.
من کرمانشاهم ! الان رفتم سرچ کردم ولی هیچی پیدا نکرد !!
کار خاصی باید بکنم واسه پیدا کردن شبکه ؟!
من قبلا با روش های گفته شده گیرنده دیجیتال رو فعال کرده بودم !
46 اینچ C8000
t_tanhayam
17-03-2011, 22:07
سلام
یه خبر تو نت خوندن...
من کرمانشاهم ! الان رفتم سرچ کردم ولی هیچی پیدا نکرد !!
کار خاصی باید بکنم واسه پیدا کردن شبکه ؟!
من قبلا با روش های گفته شده گیرنده دیجیتال رو فعال کرده بودم !
46 اینچ C8000
-سلام عزيز نه كار خاصي نميخواد همون سرچ كافيه
*rafael*
17-03-2011, 22:07
با سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا ابی گل که بی وقفه پاسخگوی سوالات بچه هاست
با راهنمایی های داش ابی بالاخره 32C6960 رو خریدیم ... تا فردا هم میریم تو کار نصب آنتن
اینجوری که من متوجه شدم تیونر دیجیتالش فعاله ولی هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه که فکر میکنم به خاطر تنظیم نبودن آنتنه ... چون کانال های UHF آنالوگ هم با برفک میگیره ... حالا کسی با تیونر داخلی تونسته کانالی رو بگیره یا نه؟
یه سوال دیگه هم در مورد پخش زیرنویس از DVD PLAYER داشتم ... زیر نویس رو پخش میکنه اما جدا جدا
مثلا چنانچه رو اینجوری پخش میکنه :
چ ن ا ن چ ه
راهی واسه درست کردنش هست؟
t_tanhayam
17-03-2011, 22:36
با سلام خدمت دوستان مخصوصا آقا ابی گل که بی وقفه پاسخگوی سوالات بچه هاست
با راهنمایی های داش ابی بالاخره 32C6960 رو خریدیم ... تا فردا هم میریم تو کار نصب آنتن
اینجوری که من متوجه شدم تیونر دیجیتالش فعاله ولی هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه که فکر میکنم به خاطر تنظیم نبودن آنتنه ... چون کانال های UHF آنالوگ هم با برفک میگیره ... حالا کسی با تیونر داخلی تونسته کانالی رو بگیره یا نه؟
یه سوال دیگه هم در مورد پخش زیرنویس از DVD PLAYER داشتم ... زیر نویس رو پخش میکنه اما جدا جدا
مثلا چنانچه رو اینجوری پخش میکنه :
چ ن ا ن چ ه
راهی واسه درست کردنش هست؟
-سلام عزيز چه سايز دوست داشتني :8:
-نه سري هاي c6 بدون مشكل تمام شبكه ها رو بايد بگيرند
-من هر دو 3 مدل c6200 c6900 c650 رو تست كردم و كوچيك ترين موردي نداره
-احتمالا مربوط ميشه به dvd player تون و ساپورت فونت ها وزبان فارسي كه كاريش نميشه كرد
-به زودي با usb فوق العاده اين پنل هر چي Dvd player هست رو فراموش ميكنيد :46:
mojtaba2321
17-03-2011, 23:17
زیرنویس sub/idx روی فایلهام پخش نمیشه.
واسه همه اینطوریه؟
t_tanhayam
17-03-2011, 23:19
زیرنویس sub/idx روی فایلهام پخش نمیشه.
واسه همه اینطوریه؟
اره مجتبي جان فقط srt
pandora tomorro
17-03-2011, 23:26
اقا یعنی تیونر دیجیتال نداره این c8000 ؟!!
باید برم جدا بگیرم؟
در ضمن واسه sub/idx یه راه ساده هست خواستین توضیح میدم...
t_tanhayam
17-03-2011, 23:54
اقا یعنی تیونر دیجیتال نداره این c8000 ؟!!
باید برم جدا بگیرم؟
در ضمن واسه sub/idx یه راه ساده هست خواستین توضیح میدم...
-والا دوستي كه اينجا داشت ميگفت فعال كرده ولي چيزي رو نگرفته
-براي sub/idx هم منظور چسبوندن به فيلم هست ؟
توضيح بدي خوشحال ميشيم (البته كلا يا srt دارم يا زير نويس مهم نيست برام)
mojtaba2321
18-03-2011, 15:02
وقتی روی یه شبکه حدود 10 دقیقه اینا میمونم نور پنل کم رنگ میشه.
مشکل از چیه؟
t_tanhayam
18-03-2011, 15:54
وقتی روی یه شبکه حدود 10 دقیقه اینا میمونم نور پنل کم رنگ میشه.
مشکل از چیه؟
-مجتبي جان مشكل نيست سيستم مربوط به خود Hdtv هست كه مصرف انرژي رو كاهش بده ويا حالت هايي مثل eco mode و...
mojtaba2321
18-03-2011, 17:37
-مجتبي جان مشكل نيست سيستم مربوط به خود Hdtv هست كه مصرف انرژي رو كاهش بده ويا حالت هايي مثل eco mode و...
میشه این گزینه رو غیرفعال کرد؟
t_tanhayam
18-03-2011, 20:32
میشه این گزینه رو غیرفعال کرد؟
-بايد توي گزينه هات مربوط به منوي picture قسمت eco solution رو خاموش كني يا مثلا توي advanced setting قسمت دايناميك كنتراست رو خاموش كني و...
pan_1356
18-03-2011, 21:56
ميتونيد سراغ مودم هاي خوب برند LINKSYS هم برين
-مدل هاي خوبي كه قيمت مناسبي هم دارند مثل WAG54G2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-البته فكر ميكنم خارج از مبحث تاپيك هست :46:
با تشکر از شما من مودم رو خریدم این امکانات رو داره ام هرچی دنبال فعال کردنش توی مودم میگردم گزینه ای پیدا نمی کنم فروشنده هم اطلاعی در مورد این گزینه نداشت
t_tanhayam
18-03-2011, 22:26
با تشکر از شما من مودم رو خریدم این امکانات رو داره ام هرچی دنبال فعال کردنش توی مودم میگردم گزینه ای پیدا نمی کنم فروشنده هم اطلاعی در مورد این گزینه نداشت
-اين تاپيك رو بخونيد :
mojtaba2321
18-03-2011, 23:47
ابی خان میخوام برای تماشای فیلم هارد اکسترنال بخرم.
چه هاردی واسه کار با این تلویزیون مناسبه؟
t_tanhayam
18-03-2011, 23:52
ابی خان میخوام برای تماشای فیلم هارد اکسترنال بخرم.
چه هاردی واسه کار با این تلویزیون مناسبه؟
-هر هاردي ميتوني تهيه كنيد ولي من wd passport رو بهتون پيشنهاد ميكنم
doki_joon
20-03-2011, 01:52
سلام من tv c7770 دارم گیرنده دیجیتال داره؟
اگه داره چطور فعال میشه
t_tanhayam
20-03-2011, 09:48
سلام من tv c7770 دارم گیرنده دیجیتال داره؟
اگه داره چطور فعال میشه
-دوست عزيز C7000 گيرنده ديجيتال نداره( يا تا امروز كسي موفق به قعال كردن اون نشده از راههاي گفته شده )
سلام دوستان
چجوری میشه کنتراست دو ال ای دی c6960 و c6260 را چک کنیم؟
تفاوت این دو در کنتراست چی هست؟
t_tanhayam
20-03-2011, 21:19
سلام دوستان
چجوری میشه کنتراست دو ال ای دی c6960 و c6260 را چک کنیم؟
تفاوت این دو در کنتراست چی هست؟
-منظورتون از چك كردن چيه عزيز ؟
-c6900 بخاطر الگوريتم هايي تحت عنوان precision dimming كنتراست بيشتري داره ومشكل ابري شدن رو كمتر داره
avkmusic
22-03-2011, 13:59
سلام .
من الان تلویزیون رو آپدیت کردم ولی تفاوت خاصی رو ندیدم ( C6900 ) .
و البته Divx هم فعال کردم و متشکر از زحمات دوست خوبمون .
مخلصیم .
سلام از كجا دانلود كردي من هرچي تو سايت سرچ ميزنم مدل 6900 همش دستگاه بلوري مياد وقتي هم سرچ ميزنم ua40c6900 هيچي پيدا نميكنه
سلام، روز به خیر
آیا سامسونگ مدل 46C8880 که در بازار ایران عرضه شده است تفاوت (برتری یا ضعف) خاصی نسبت به مدل مطرح 46C8000 دارد یا کاملا مشابه هستند؟
در خصوص امکانات انتخابی (Opion) و یا امکانات جانبی مثل کیت سه بعدی (عینک و فرستنده) آیا یکسان هستند و در مدل غیر گارانتی دار 46C8000 که در بازار (بانه) وجود داره هم عینک و ... همراه تلویزیون و در جعبه موجوده؟
در مجموع خرید کدامیک از این دو مدل منطقی تر هست؟
سپاسگذارم
t_tanhayam
22-03-2011, 17:38
سلام از كجا دانلود كردي من هرچي تو سايت سرچ ميزنم مدل 6900 همش دستگاه بلوري مياد وقتي هم سرچ ميزنم ua40c6900 هيچي پيدا نميكنه
-ميتونيد از سايت مالزيايي دانلود كنيد :
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
سلام، روز به خیر
آیا سامسونگ مدل 46C8880 که در بازار ایران عرضه شده است تفاوت (برتری یا ضعف) خاصی نسبت به مدل مطرح 46C8000 دارد یا کاملا مشابه هستند؟
در خصوص امکانات انتخابی (Opion) و یا امکانات جانبی مثل کیت سه بعدی (عینک و فرستنده) آیا یکسان هستند و در مدل غیر گارانتی دار 46C8000 که در بازار (بانه) وجود داره هم عینک و ... همراه تلویزیون و در جعبه موجوده؟
در مجموع خرید کدامیک از این دو مدل منطقی تر هست؟
سپاسگذارم
-مهدي جان هيچ تفاوتي وجود نداره مگر در حك شدن يك مالزيايي بودن پشت پنل
-از نظر امكانات كاملا مشابه هم هستند
c8000 كيت اپشنال نداره و 3d هست
-بله 2 تا عينك و يك فيلم بلورري در داخل جعبه وجود داره
دوستان سلام
سال نو رو به همه دوستان تبریک گفته و صمیمانه و از ته دل آرزوی شادکامی و موفقیت و بهروزی براتون دارم
صد سال به از این سالها:11::11::11:
rouhallah
23-03-2011, 16:13
به نام خدا
سلام
من با دستگاه گیرنده دیجیتال یک برنامه ضبط کردم با فرمت trp
وقتی فلش رو به تلویزیون وصل میکنم و فایل رو پخش می کنم صدا از تصویر یکی دو ثانیه جلو تر هست(همزمان نیست)
در صورتی که تو کامپیوتر همزمان هستند.
چطور میتونم تلویزیون رو تنظیم کنم تا صدا رو تصویر همزمان بشن؟
t_tanhayam
23-03-2011, 17:28
به نام خدا
سلام
من با دستگاه گیرنده دیجیتال یک برنامه ضبط کردم با فرمت trp
وقتی فلش رو به تلویزیون وصل میکنم و فایل رو پخش می کنم صدا از تصویر یکی دو ثانیه جلو تر هست(همزمان نیست)
در صورتی که تو کامپیوتر همزمان هستند.
چطور میتونم تلویزیون رو تنظیم کنم تا صدا رو تصویر همزمان بشن؟
-اين معمولا بر ميگرده به اين فرمت هاي نا اشنا و ارتباطي با Hdtv نداره عزيز
با سلام
آیا سامسونگ 46C8000 دارای WiFi داخلی هست یا اینکه باید یک آداپتور جداگانه برای اون خریداری کنیم؟
سپاسگذارم
با سلام
آیا سامسونگ 46C8000 دارای WiFi داخلی هست یا اینکه باید یک آداپتور جداگانه برای اون خریداری کنیم؟
سپاسگذارم
سلام
وایرلس داخلی نداره باید جدا تهیه کنید که قیمت دانگل مخصوص این تلویزیون 70 هزارتومان به بالا هست
persian_m
24-03-2011, 03:50
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده چند روز پیش و با راهنمایی استاد عزیزمون جناب t-tanhayam وبا گشتن بسیار و باتوجه به اینکه این تی وی جدیدا کم یاب شده بالاخره تونستم یک دستگاه ال ای دی سامسونگ مدل 40c6960 با گارانتی سام سرویس تهیه کنم
ولی با توجه به بزرگی پذیرایی منزل و کوچک بودن این تی وی برای من قصد فروشش رو دارم
ومیخوام یه 55 اینچش رو بگیرم و خودمو راحت کنم
هر کدام از دوستان که تمایل به خرید دارن میتونن به من پیغام خصوصی بدن
در مورد قیمت هم تا حد ممکن با دوستان راه میام چون دلم کوچیکه و تو خرید 55 اینچ یه خورده عجله دارم
با تشکر.
ضمنا چون تاریخ تولید روی برگه ضمانتنامه فوریه 2011 هست این تی وی دقیقا 18 ماه گارانتی داره
ALIREZA740
24-03-2011, 12:59
با سلام وتبریک سال نو
ببخشید دوستان آیا در مدل سامسونگ 46c5000 دیجیتال تیونر هست یا نه اگر بود فعل کردن ۀن را بفرمایید.
سپاس از لطف شما عزیزان
t_tanhayam
24-03-2011, 13:24
با سلام وتبریک سال نو
ببخشید دوستان آیا در مدل سامسونگ 46c5000 دیجیتال تیونر هست یا نه اگر بود فعل کردن ۀن را بفرمایید.
سپاس از لطف شما عزیزان
-نه عزيز سري 5 تيونر ديجيتال نداره
mostafabad2007
24-03-2011, 22:20
با سلام این مدل 46C8880 به نظر شما دوستان مدل خوبی هستش یا نه چون یک دونه گرفتم میخوام بدونم خوب هستش یا نه در ضمن روش تیونر --- داره یا برم ر س ی و ر بخرم
t_tanhayam
24-03-2011, 23:27
با سلام این مدل 46C8880 به نظر شما دوستان مدل خوبی هستش یا نه چون یک دونه گرفتم میخوام بدونم خوب هستش یا نه در ضمن روش تیونر --- داره یا برم ر س ی و ر بخرم
يكي از بهترين مدل هايي كه ميشه توصيه كرد به دوستان
-مدل هاي جديد گويا اين قابليت حذف شده با ابن حال اين تاپيك رو بررسي كنيد :
دوست عزيز t-tanhayam
ممنون از زحماتتون
يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند
ممنونم
perayd007
25-03-2011, 18:14
سلام من یک ال ای دی سری 5 دارم اما منوی pip غیرفعال هست اگه میشه کمکم کنید. تنکس
t_tanhayam
25-03-2011, 19:24
دوست عزيز t-tanhayam
ممنون از زحماتتون
يك پيشنهاد دارم ، دوستاني كه سري c8000 خريدند و تيونر ديجيتال داشته و از كارخونه فعال بوده و دوستاني كه خريدند و تيونر ديجيتال داشته ولي خودشون فعال كردند و دوستاني كه سري جديد خريدند و تيونر ديجيتال در تلويزيونشون حذف شده خواهشا از پشت پشت تلويزيون مدل كامل اونو بخونن و اينجا بذارن تا كمكي براي ديگران كه تصميم به خريد دارند بشه و بتونند موقع خريد (مخصوصا در شهرهاي مرزي) بهتر تصميم گيري كنند
ممنونم
من هم موافقم منتها بنده اين مدل رو ندارم وگر نه به روي چشم حتما اينكار رو انجام ميدادم :10:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
سلام من یک ال ای دی سری 5 دارم اما منوی pip غیرفعال هست اگه میشه کمکم کنید. تنکس
-كدوم قسمت منظورتون هست ؟
اگر دارين شبكه ها رو ميبينيد وpip ندارين طبيعيه تنها در وروديها فعال ميشه
pandora tomorro
26-03-2011, 13:54
منظورتون از مدل چیه ؟ دقیقا بگین تا برم نگاه کنم بگم
perayd007
26-03-2011, 14:40
من هم موافقم منتها بنده اين مدل رو ندارم وگر نه به روي چشم حتما اينكار رو انجام ميدادم :10:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
-كدوم قسمت منظورتون هست ؟
اگر دارين شبكه ها رو ميبينيد وpip ندارين طبيعيه تنها در وروديها فعال ميشه
منظورت از ورودی حالت av هست ؟ در این حالتم pip غیر فعاله !
perspolis n5800
26-03-2011, 14:44
:46:سلام
کسی از دوستان سامسونگ مدل c6960 ال ای دی رو خریده؟ کیفیت تصویرش چگونس؟
سلام و عصر به خیر
از دوستانی که Samsung 46C8000 و یا 46C8880 رو خریداری و استفاده می کنند، خواهش می کنم تجربیاتشون در حین استفاده از این تلویزیون (محاسن و معایب احتمالی، کیفیت تصاویر Sd و HD، استفاده با کنسولهای بازی، کیفیت شبکه های آنالوگ، امکانات جانبی دستگاه خصوصا بحث دارا بودن تیونر دیجیتال، یکنواختی نور پنل، موضوع ابری شدن تصاویر یا هر مسئله دیگیری که لازم می دونند) رو در این تاپیک برای استفاده سایرین که قصد خرید این تلویزیون رو دارند(مثل بنده) لطف کنند و قرار بدهند.
با سپاس از شما
for example : ua-46c8000wrw
t_tanhayam
26-03-2011, 17:23
منظورت از ورودی حالت av هست ؟ در این حالتم pip غیر فعاله !
-يعني اين قابليت در ورودي ها فعال هستند
مثلا شما توي ورودي رس.ي.و.ر. هستين و PIP فعال ميشه
زمانيكه رو ي شبكه هاي ايران هستين اين منو غير فعال هست
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
من اين مدل رو دارم واز نظر من كيفيت قابل قبولي داره با توجه به هزينه وامكانات
kamyab11
26-03-2011, 21:05
با اجازه ابي جان
من هم دارم به نظر من عاليه البته به ياد داشته باش هرچي پول بدي آش ميخوري
H-E-S-A-M
27-03-2011, 09:26
يه چند تا مشكل اساسي و اعصاب خردكن داشتم كه دم همتون گرم همه اكي شد و رفع شد با راهنمايي هاي دوستان.
موفق باشين همتون و سال خوبي آرزومندم براي همه دوستان پي30ووردي
aftab_azad20
27-03-2011, 09:38
منم یک هفته ای میشه که خریدم واسه شبکه های ایران واقعا راضی کننده است،ولی خب به قول ابی عزیز نباید انتظار معجزه داشت ، البته بعضی وقتها کیفیت شبکه ها در حد hdمیشه حالا نمیدونم از دستشون در میره یا واقعا همینه. ولی در مقایسه با رقباش خیلی سرترex700/710.مشکی خیلی عمیقی داره،واسه سورس hdوfull hdکه معرکه است،در زمینه امکانات هم قبل از خرید اصلا واسم مهم نبود که یو اس بی چه فرمتهایی رو پشتیبانی میکته،ولی خب بعدش فهمیدم یو اس بی سام یه نعمته اکثر فایلها رو اجرا میکنه.:11::11::11:
H-E-S-A-M
27-03-2011, 09:58
دوستان يه سوال حالا واقعا لازمه Upgrade كنيم؟
t_tanhayam
27-03-2011, 10:16
دوستان يه سوال حالا واقعا لازمه Upgrade كنيم؟
نه عزيز نيازي نيست
-بيشتر hdtv ها اخرين ورژن روشون هست و اپديت جديدي نيومده
سلام به همه من یک دستگاه led 6200 بدون گارانتی خریدم تیونر دیجتال را هم فعال کردم ، بسیار راضی کننده است بخصوص دوستان اگر یک پخش کننده نکست 19500 فول اچ دی بهش وصل کنید تازه لذت یک ال ای دی را خواهید چشید .
t_tanhayam
27-03-2011, 13:52
سلام به همه من یک دستگاه led 6200 بدون گارانتی خریدم تیونر دیجتال را هم فعال کردم ، بسیار راضی کننده است بخصوص دوستان اگر یک پخش کننده نکست 19500 فول اچ دی بهش وصل کنید تازه لذت یک ال ای دی را خواهید چشید .
منظورتون HD MEDIA PLAYER هست ؟ يا ر.س.ي.و.ر ؟
خود USB پنل كيفيت قابل قبولي داره و كليه فرمت ها رو اجرا ميكنه با بيت ريت هاي بالا
smohammadi
29-03-2011, 09:48
دوست عزيز t-tanhayam
ممنون از زحماتتون
ممنونم
l مي يه دونه سري 8 با مدل كد : UA46C8000XRXTW از بانه خريدم . تمام آپشنهاي مربوط به ايران و گيرنده ديجيتال روش فعال بود ولي با اين وجود تو شهر ما - ارك - هيچ كانال ديجيتالي نمي گيره . نماينده VIP سام سرويس با اطمينان ميگه سري 8 گيرنده ديجيتال ندارند . ولي يك نكته خيلي جالب : هنگام سرچ شبكه هاي ديجيتال دقيقاً روي فركانسهايي كه شبكه ديجيتال در اراك پخش ميشه گير ميكنه و بعد از چند ثانيه مكس رد ميشه ( كانالهاي 36-40-42-46 ) كه اين نشون ميده قابليت سخت افزاري لازم روش موجوده و فركانسها رو ميگيره ولي از يه طريقي غير فعالش كردند . نكته ديگه اينكه در هنگام ورود به منو مخفي يه خط بالاي منوي هاست كه نوشته ATV ( غير از منوها ) و هر چي آپشنهاي مربوط به نوع تلويزيون و كانال رو تغيير ميدي تغيير نمي كنه و اين يعني به طور پيش فرض اين تلويزيون گيرنده ديجيتال نداره . من تمام ياداشتهاي اين تاپيك رو خوندم و تمام راهكارها رو بكار بردم ولي تا كنون موفق به فعال كردن اين آپشن نشدم . اميدوارم ساير دوستان نيز تجربيات خودشون رو منتقل كنند تاشايد به جواب برسيم .
سلام تنهای عزیز
منظورم *ر.س.ی.و.ر * نکست 19500 بود که با یک کابل hdmi خوب به ال ای دی 6200 وصل کردم.
و ضمنا usb هم فکر کنم تمام فرمتها را پشتیبانی میکنه بخصوص فرمت کانالهای اچ دی که با پی وی آر ر.س.ی.و.ر ضبط می کنم.
کیفیت صدا هم بسیار خوبه بطوری که از خرید سینمای خانواده که هال منزل را کلی شلوغ میکرد منصرف شدم.
masih.masih10
29-03-2011, 12:24
با سلام وتبریک سال نو
من بالاخره یه 46" 6900 سامسونگ از بانه خریدم ولی وقتی در خانه وصلش کردم تصویر تلوزیون ایران نیامد یعنی اگه با گیرنده بگیریم تصویر دارد ولی با آنتن هوایی تصویر ندارد و پیام میدهد بدون سیگنال ,اصلا" همه تنظیماتی که مربوط به آنتن هوایی وجستجوی کانال و.... میباشد غیر فعال است .نصابی که از سامسونگ برا نصب سینما آمده بود هم نتوانست درستش کند وگفت موقع خرید بهش بد برنامه داده اند (که منظور او همان تنظیمی بود که گیرنده دیجیتال وdvbآنرفعال کرد میباشد) حالا موندم چیکار کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم. :11::11::11:
t_tanhayam
29-03-2011, 12:33
با سلام دوباره
متاسفانه من این صفخه اولو نمی تونم بیارم یعنی قسمت local set را . آیا باید وارد منو مخفی بشم ؟ چطور باید وارد منو مخفی بشم
-كاملا توضيح داده شده صفحه اول
-بايد وارد hotel mode بشين و بعد on كردن و كارهاي مربوطه مجددا وارد منوي مخفي بشين و local set رو تغيير بدين
ali_nnn13
29-03-2011, 18:51
سلام به همگی دوستان و اساتید عزیز...
سال نو همگی مبارک باشه...:11:
داداش من یدونه C6260 سایز 40 خریده ! ولی متاسفانه زیرنوی SRT فارسی رو پخش نمیکنه !! راهی هست که بشه این فرمت رو پخش کنه ؟ از نمایندگی خریده و منوش زبان فارسی هم داره !
موفق باشید...:11:
t_tanhayam
29-03-2011, 19:06
سلام به همگی دوستان و اساتید عزیز...
سال نو همگی مبارک باشه...:11:
داداش من یدونه C6260 سایز 40 خریده ! ولی متاسفانه زیرنوی SRT فارسی رو پخش نمیکنه !! راهی هست که بشه این فرمت رو پخش کنه ؟ از نمایندگی خریده و منوش زبان فارسی هم داره !
موفق باشید...:11:
-سلام علي جان سال نو شما هم مبارك باشه
كم پيدايين :10:
-نبايد موردي داشته باشه شما زمانيكه توي MEDIA P هستين كليد TOOLS رو بزنيد واز اونجا كدينگ رو روي عربي ويا فارسي بگزارين
ali_nnn13
29-03-2011, 19:40
-سلام علي جان سال نو شما هم مبارك باشه
كم پيدايين :10:
-نبايد موردي داشته باشه شما زمانيكه توي MEDIA P هستين كليد TOOLS رو بزنيد واز اونجا كدينگ رو روي عربي ويا فارسي بگزارين
به به.. سلام آقا ابی گل...:10:
کم سعادتیم آقا ابی گل :20: انشاالله سال پر خیر و برکتی در کنار خانواده محترم داشته باشین...:11:
نمیدونم چطور تشکر کنم... زنگ زدم به داداشم و گفتم که چیکار کنه و مشکل کاملا" حل شد...
خیلی خیلی ممنونم...:40:
انشاالله همیشه موفق و شاد و سلامت باشی...:11:
سلام
ممکنه راجع به این پخش کننده نکست 19500 بیشتر توضیح بدین؟
t_tanhayam
30-03-2011, 00:02
سلام
ممکنه راجع به این پخش کننده نکست 19500 بیشتر توضیح بدین؟
-مهدي جان منظور ايشون فكر مي كنم NEXT YE-19500 Superior هست ر.س.ي.و.ر لينوكسي با قابليت هاي مختلف
masih.masih10
30-03-2011, 09:26
-كاملا توضيح داده شده صفحه اول
-بايد وارد hotel mode بشين و بعد on كردن و كارهاي مربوطه مجددا وارد منوي مخفي بشين و local set رو تغيير بدين
با سلام خدمت همگی مخصوصا" جناب تنهایم
من صفحه اولو که باز میکنم نمیتونم واردقسمت منطقه (loca) بشم یعنی وجود داره ولی فعال نیست :11::11:
t_tanhayam
30-03-2011, 09:44
با سلام خدمت همگی مخصوصا" جناب تنهایم
من صفحه اولو که باز میکنم نمیتونم واردقسمت منطقه (loca) بشم یعنی وجود داره ولی فعال نیست :11::11:
-سلام عزيز منظورم صفحه اول تاپيك زير هست :
با فعال كردن hotel mode ميتونيد local set رو تغيير بدين
با سلام وتشکر از تنهای عزیز
بله منظور بنده هم همین NEXT YE-19500 Superior است .
آخه یک جای همین سایت بسیار خوبتون خواندم که بحث م.ا.ه.واره ممنوع ،ماه هم خواستیم بی ادبی نکرده باشیم .
بهر حال از همه تشکر میکنم اطلاعات خوبی از بخشهای مختلف گرفتم .
masih.masih10
31-03-2011, 13:19
-سلام عزيز منظورم صفحه اول تاپيك زير هست :
با فعال كردن hotel mode ميتونيد local set رو تغيير بدين
با سلام
مشکل من حل شد . از راهنمائیتان متشکرم .البته من نتوانستم وارد هتل مد شوم ضمنا" local set درست تنظیم شده بود من تیونرو عوض کردم درست شد وهمه شبکه ها را گرفت بجز شبکه استان خودمان یعنی اصفهان را.:11::11::11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.