مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
pandora tomorro
12-12-2010, 12:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام ببخشين c8000 اين دستگاه access point همراش هستش يکی از بچه ها گفت مدل های 3d باهاش هستش ولی گفتم شايد از بانه خريدم طرف نداده ممنون:11:
هیچ جایی ندیدم در این مورد حرفی بزنن؟! این چی هست چیکار میکنه اصلا ؟!
t_tanhayam
12-12-2010, 12:51
Samsung WIS09ABGN LinkStick Wireless LAN Adapter
-اين يك دانگل usb وايرلس هست براي انتقال ديتا بين hdtv و pc كه ميشه گفت معروف ترينش هست
-كه مدل هاي متفاوتي داره البته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
با عرض خسته نباشید
شما تنظیمات رو برای کمتر کردن این عیب رو چی گذاشتین ؟
چون راستش من با تغییر تنظیمات با اینکه بنظرم خیلی کمتر شده ولی شبها که چراغها خاموشه یک فیلم اونم با محیط تاریک نگاه میکنم خیلی تو ذوق میزنه .
-والا من چون از ورودي hdmi استفاده ميكنم هميشه بصورت ديفالت يك سري حالت هايي براش تعريف شده مثلا اگر تصويري و زمينه اي مشكي باشه كامل tv احساس ميكني خاموش شده خودش به صورت هوشمند اين كار رو انجام ميده
-چيزي كه دوستان هم بايد دقت كنند اين هست كه تعريفي كه در input براي وروديتون ميگزارين خيلي روي تصوير تاثير داره و تنظيمات پيش فرضي رو با توجه به اسمي كه براي وروديتون ميگذارين در نظر ميگيره كه خيلي كارامد هست
t_tanhayam
12-12-2010, 13:04
-در مورد ستينگ و كاليبره خوب سلايق متفاوت هست اكثرا اون بريا :46: رو حالت movie حال ميكنند :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-البته خوب ميگم كاملا ميتونه سليقه اي باشه با اين حال ميتونيد از تجربيات افرادي كه شايد شايد خيلي حرفه اي تر دنبال مسائل مربوط به پنل ها هستند هم استفاده كنيد :
-ترد c6300-c7000-c8000 در avs :
-ترد c6800-c6900 در avs :
mojtaba2321
12-12-2010, 19:14
تفاوت تصاویر دریافتی از ماهواره در کابل کامپوننت با کابل های معمولی در تلویزیون های led چقدر چشمگیر هست؟
این سوالو واسه این پرسیدم ببینم میصرفه گیرنده قدیمی رو که کابلش هم معمولی هست با گیرنده جدید که خروجی کامپوننت داره عوض کنم یا نه؟
t_tanhayam
12-12-2010, 20:44
تفاوت تصاویر دریافتی از ماهواره در کابل کامپوننت با کابل های معمولی در تلویزیون های led چقدر چشمگیر هست؟
این سوالو واسه این پرسیدم ببینم میصرفه گیرنده قدیمی رو که کابلش هم معمولی هست با گیرنده جدید که خروجی کامپوننت داره عوض کنم یا نه؟
-خوب كامپوننت تقريبا تصويري مشابه hdmi بهتون ميده كه خوب متفاوت هست با كامپوزيت واقعا
-تصوير روشن تر هست و جزئيات بهتري رو دارين اگر همزمان دو تصوير رو كنار هم داشته باشين كاملا متوجه ميشين تفاوت ها رو
Ali.Mirzaie
12-12-2010, 22:01
دوستان عزیزی که نمیتونن به اینترنت وصل بشن
من به تازگی یه ال ای دی 8000 خریدم با گارانتی سام سرویس
امروز زنگ زدم سام سرویس و در کمال ناباوری بهم گفتن این گزینه در ایران بعلت تحریم ها غیر فعاله و ممکنه در اینده فعال بشه
حالا دیگه نمیدونم از طریق منو مخفی غیر فعال شده یا سخت افزاریه
کلی هم باهاشون بحث کردم که چرا در سایت فارسی سامسونگ در مورد اینترنت ات تی وی تبلیغ شده و حتی طریقه وصل شدن با اسکایپ هم بصورت فارسی در سایتشون هست ولی هیچ جا اطلاع رسانی نشده که این قسمت تو ایران کار نمیکنه
چون ایران بنگاه دزدی هست! این که سوال نداره!!!
این مشکل رو ما هم داریم دقیقاً ... اگر میدونستیم همچین مشکلی داره هیچ وقت از ایران خرید نمیکردیم.
یک بار اعتماد ! مساوی با یک عمر پشیمونی!!!
دزدهای کثیفی هر روز میبینیم. این شرکت هم یکی از اونها... گارانتی توی ایران یعنی پشم...
sabzefosfori
12-12-2010, 22:14
بالاخره تونستم با ps3 فيلم 3d ببينم دوستمون توضيح دادن و حرفشون درست بود جالب بود من ميرفتم تو seting display ولی چون رو auto بود بر ميگشتم ولی اين دفعه امدم رو همون auto دوباره حالت auto رو انتخاب کردم و گفت به tv 3d وصل شديد و اينچ تلويزيون رو خواست بعد که فيلم ميخواد پخش بشه پيغام مياد که عينک رو روشن کنيد برای ديدن حالت 3d
:26:
مشکل internet tv این مدل ها چیه؟
یعنی میتونید با زدن دکمه internet واردش بشید اما وصل نمیشه به نت یا کلا دکمش هم غیرفعاله؟
reza-habibi
12-12-2010, 23:05
بالاخره تونستم با ps3 فيلم 3d ببينم دوستمون توضيح دادن و حرفشون درست بود جالب بود من ميرفتم تو seting display ولی چون رو auto بود بر ميگشتم ولی اين دفعه امدم رو همون auto دوباره حالت auto رو انتخاب کردم و گفت به tv 3d وصل شديد و اينچ تلويزيون رو خواست بعد که فيلم ميخواد پخش بشه پيغام مياد که عينک رو روشن کنيد برای ديدن حالت 3d
لذتش رو ببر
اون برنامه رو هم گفتم دانلود کن تا بتونی عکسهای سه بعدی رو هم نگاه کنی البته خود برنامه فکر کنم یه 10 تایی عکس قشنگ هم همراهش هست playmemories از ps store.
2.5.8.14.1.13
13-12-2010, 00:42
جدا ؟؟؟؟؟ یعنی دقیقا کار یه Blueray 3D Player رو انجام میده؟؟؟؟ خوب اگه بتونه که واقعا عالیه... همونطوزی جواب میده با همون کیفیت؟؟؟
Ali.Mirzaie
13-12-2010, 09:12
مشکل internet tv این مدل ها چیه؟
یعنی میتونید با زدن دکمه internet واردش بشید اما وصل نمیشه به نت یا کلا دکمش هم غیرفعاله؟
اين مشكل واسه ايران هست كه توي اين منطقه به صورت پيش فرض بسته هست.
ولي توي مدلهاي ديگه ميشه اين حالت رو فعال كرد ولي c8000 نميشه...
درصورتي كه توي كاتالوگها و سايتشون و حتي توي فروشگاهاشون ميگن كه داره!!!!
خيلي خيلي دزد هستند
sabzefosfori
13-12-2010, 19:40
جدا ؟؟؟؟؟ یعنی دقیقا کار یه Blueray 3D Player رو انجام میده؟؟؟؟ خوب اگه بتونه که واقعا عالیه... همونطوزی جواب میده با همون کیفیت؟؟؟
بله فرقی نداره راحت اجرا کرد فقط مشکل اينجاس که فقط ps3 ورجن 3.50 ساپورت 3d داره و من اگه بخوام با دنگل استفاده کنم برای استفاده از cd های کپی بايد ورجن رو تغيير بدم و به قبل برگردنم
reza-habibi
13-12-2010, 20:11
بله فرقی نداره راحت اجرا کرد فقط مشکل اينجاس که فقط ps3 ورجن 3.50 ساپورت 3d داره و من اگه بخوام با دنگل استفاده کنم برای استفاده از cd های کپی بايد ورجن رو تغيير بدم و به قبل برگردنم
درسته ولی دوست عزیز شما به ورژن قبل دیگه نمیتونید برگردید . البته الات آپدیت 3.55 هم اومده که ظاهرا پخش 3d رو بهبود بخشیده
sabzefosfori
13-12-2010, 20:20
رفتم نمايندگی گفت همراه tv نيستش بايد جدا خريداری بشه و گفت نمايندگی تهران دارن قيمت هم 90 هزار تومان
يک جا ديگه رفتم گفت لازم نيست بخری c8000 خودش اين قابليت رو داره برو تو قسمت connect all share
ولی من رفتم چيزی رو نميتونه پيدا کنه :41:
amir_fatal
13-12-2010, 23:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام ببخشين c8000 اين دستگاه access point همراش هستش يکی از بچه ها گفت مدل های 3d باهاش هستش ولی گفتم شايد از بانه خريدم طرف نداده ممنون:11:
من 40c7000 گرفتم هدیه که دادن BD-C6900 بود که اینم توش بود:31:
سلام خوبین دوستان
من lcd samsung 37 inch دارم می خوام یه بلوری پلیر خوب بگیرم که هم بهش بشه هارد وصل کرد هم دی وی دی خور باشه
اگه میدونید بانه هست بگید تا بگم دوستم که امروز رفته بانه واسم بگیره در ضمن قیمتشم بهم بگید
دمه همتون گرم
t_tanhayam
14-12-2010, 21:53
سلام خوبین دوستان
من lcd samsung 37 inch دارم می خوام یه بلوری پلیر خوب بگیرم که هم بهش بشه هارد وصل کرد هم دی وی دی خور باشه
اگه میدونید بانه هست بگید تا بگم دوستم که امروز رفته بانه واسم بگیره در ضمن قیمتشم بهم بگید
دمه همتون گرم
-مدل bd-c6900 پيدا ميشه قيمت جديد ندارم حدود 380 فكر ميكنم
برای راهنمای کسانی که led سامسونک سری UA40B6000VR دارن و تله تکست شون کار نمیکنه من برنامه T-CHL5DEUC.EXE از سایت سامسونگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتم ورزن ال ای دی از 2002 به 2005 تبدیل شد و تله تگستمم درست شد در ضمن من این تلوزیون رو از بانه گرفتم و فقط مشکل تله تکست داشتم
t_tanhayam
14-12-2010, 23:00
بله عزيز در مدل هاي b650 هم همينطور بود با اپديت فريمور مشكل تلتكست فارسي حل ميشد
sabzefosfori
15-12-2010, 03:17
درسته ولی دوست عزیز شما به ورژن قبل دیگه نمیتونید برگردید . البته الات آپدیت 3.55 هم اومده که ظاهرا پخش 3d رو بهبود بخشیده
چرا اين کار ميشه کرد تو youtube کيليپ هاش هست
راستی اگه ps3 داری يه موقع up نکنی که ديگه نميتونی دستگاه رو hak کنی ميره برای خودش
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببخشين يک سوال داشتم کسی تونست کابل hdmi ورجن 1.4 گير بياره البته نه از اين 7،8 تومانی که تو بعضی سايتها برای فروش هستش
اصلاً تلويزيون c8000 ميتونه کابل hdmi 1.4 رو ساپورت کنه ميتونه 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي پخش کنه?
ساپورت رزولوشن بالي وتقريبا 4 برابر 1080p و نزديك 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي
كه دو فرمت تعريف شده براش :
3840 pixels wide by 2160 pixels high
4096 pixels wide by 2160 pixels high
والبته بايد دستگاههاتون 4k رو و hdmi high speed رو داشته باشند
mojtaba2321
15-12-2010, 11:03
c6960 تو usb فایلهای mkv 720 و 1080 رو با زیرنویس فارسی پخش میکنه؟
اصلا mkv پخش میکنه؟
ادیت:خب تاپیک رو کامل خوندم انگار اجرا میکنه.
پس با این حساب نیازی به خرید جداگانه دستگاه پخش hd نیست درسته؟
t_tanhayam
15-12-2010, 17:14
c6960 تو usb فایلهای mkv 720 و 1080 رو با زیرنویس فارسی پخش میکنه؟
اصلا mkv پخش میکنه؟
ادیت:خب تاپیک رو کامل خوندم انگار اجرا میکنه.
پس با این حساب نیازی به خرید جداگانه دستگاه پخش hd نیست درسته؟
-خوب همونطوركه به جواب رسيدين بله ميتونه بدون محدوديتي اجرا كنه با زير نويس فارسي
-نيازي به خريد hd media player هم نيست
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
ببخشين يک سوال داشتم کسی تونست کابل hdmi ورجن 1.4 گير بياره البته نه از اين 7،8 تومانی که تو بعضی سايتها برای فروش هستش
اصلاً تلويزيون c8000 ميتونه کابل hdmi 1.4 رو ساپورت کنه ميتونه 4096 پيكسل افقي و 2160 پيكسل عمودي پخش کنه?
-بله عزيز ورژن 1.4 هستند تمامي hdtv 3d ها Hdmi 1.4 هستند
mojtaba2321
16-12-2010, 13:01
-خوب همونطوركه به جواب رسيدين بله ميتونه بدون محدوديتي اجرا كنه با زير نويس فارسي
-نيازي به خريد hd media player هم نيست
پس با این حساب نمیشه به سینمای خانگی خروجی صدا داد ؟ درسته؟
t_tanhayam
16-12-2010, 14:08
پس با این حساب نمیشه به سینمای خانگی خروجی صدا داد ؟ درسته؟
-متوجه نشدم مجتبي جان منظورتون چي هست؟از hdtv خروجي نميشه گرفت؟
mojtaba2321
16-12-2010, 14:48
-متوجه نشدم مجتبي جان منظورتون چي هست؟از hdtv خروجي نميشه گرفت؟
فایل mkv رو با فلش مموری میخوام بزنم به تی وی و فیلم ببینم. میشه همزمان خروجی صدا داد به سینمای خانگی؟
S A M S U N G
16-12-2010, 17:14
سلام .
با اجازه .
بله دوست عزیز میشه همزمان به سینما خانگی خروجی داد . فایلهای MKV تا حجم 40گیگابایت تست کردم جواب داد ! زیرنویس هم با همنام کردن 2 فایل مشکلی نداره .
مخلصیم .
sabzefosfori
16-12-2010, 19:12
سلام بچه ها من 2 تا شو 3d از سايت گرفتم 1920x1080].mp4
ولی 3d پخش نميشه حتماً بايد 3d با cd بلو ريدر اجرا بشه يعنی cd ارجينال راهی نداره
فيلم ها هم ماشالا زير 40 ،50 گير نمياد
راستی وقتی با فلش به tv وصل ميکنم اين شو رو ميديدم گزينه 3d سه حالت برای انتخاب داشت يکی که دوتا ميشد از بقل يکی ديگه هم باز 2 تا ميشد از بلا ،پايين سومی هم که هيچ 2 بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه
کسی تونسته 3d ببينه فيلم يا شو البته ارجينال منظورم نيست از سايت دانلود کرده باشيد:11:
سلام
آیا کسی میدونه 46c8000 سام سرویس ساخت کجاست؟
ایا واقعا مهم که ال یی دی سامسونگ ساخت کجا باشه؟
ایا بهتر نیست که از بانه یا جوانرود که محصولات ساخت مالزی دارند 46c8000 خریداری بشه؟؟؟
ممنون میشم بهم کمک کنید
t_tanhayam
19-12-2010, 22:14
سلام
آیا کسی میدونه 46c8000 سام سرویس ساخت کجاست؟
ایا واقعا مهم که ال یی دی سامسونگ ساخت کجا باشه؟
ایا بهتر نیست که از بانه یا جوانرود که محصولات ساخت مالزی دارند 46c8000 خریداری بشه؟؟؟
ممنون میشم بهم کمک کنید
-احتمالا مالزيايي و يا تايلندي بايد باشند ولي در ايران lable متفاوت made by ميخوره
-والا توي مدل هاي اسيايي ميشه گفت نه تفاوتي ندارند در امكانات
-اگر بخاطر اصل بودن واينكه كار كجاست ميخواين از اونجا بخرين اينكار رو نكنيد واز همينجا بگيريد و نگران نباشين
-در غير اين صورت يعني اگر بخاطر قيمت هست خوب ديگه بستگي به خودتون داره عزيز :46:
ما امروز یک تلوزیون 46c8000(46c8880) و یک بلور bd-c6900 از تهران گرفتم قرار هست فردا بیاورد ابتدا میخواستم بپرسم داخل جعبهی اینها باید چه باشد (چه کابلهای ... و آیا اکسسپونت وایرلس داخلش هست داخل تلوزیون یا بلور باید باشد؟).
و بعد از این آیا این مدل امکان گرفتن تلویزیون دیجیتال را دارد یا نه؟
در کل هرچیزی که در این باره لازم هست بگوید که کسی که میآید بهش بگویم(اگر چیزی کم بود) و یاد بدهد.
t_tanhayam
20-12-2010, 01:30
ما امروز یک تلوزیون 46c8000(46c8880) و یک بلور bd-c6900 از تهران گرفتم قرار هست فردا بیاورد ابتدا میخواستم بپرسم داخل جعبهی اینها باید چه باشد (چه کابلهای ... و آیا اکسسپونت وایرلس داخلش هست داخل تلوزیون یا بلور باید باشد؟).
و بعد از این آیا این مدل امکان گرفتن تلویزیون دیجیتال را دارد یا نه؟
در کل هرچیزی که در این باره لازم هست بگوید که کسی که میآید بهش بگویم(اگر چیزی کم بود) و یاد بدهد.
-مباركتون باشه
-در مورد كابل ها رابط هاي پشت پنل همه بايد باشند مثل:كامپوننت-vga-مبدل انتن -ريموت و... نگران نباشين چيزي رو بر نميدارن
-در مورد دانگل usb متاسفانه در c8000 وجود نداره يعني داخل كارتن ولي توي bd دوستاني ميفرمايند در مدل هاي با گارانتي وجود داره
-دوستاني كه از بانه تهيه كردن اكثرا قسمت local set قفل و يا غير فعال هست و فعلا امكان ديجيتال رو ندارين
سلام meim007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
مبارک باشه
یه سئوال دارم ال ای دی شما ساخت چه کشوریه؟
قیمتش ارزونتر شده تا نه
ممنون
ممنون
فعلا ندارم یعنی اگر آپگریدش کنیم میتوانیم داشته باشیمش؟
پس اگر دانگل usb را نداشت بهش گیر بدهم یعنی در کارتونش باید باشد و بگویم هرکس گرفته است داشته است!
bd به صورت هدیه همراه tv داده است بالاخره ۲۰-۳۰هزار تومان هم کم نیست اگر برش داشته باشند.
سلام meim007 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
مبارک باشه
یه سئوال داشتم
- ال ای دی شما شاخت کجاست؟
- قیمتش ارزون نشده؟
ممنون
oqazviny
20-12-2010, 08:09
سلام
من c7000 40 را به کامپیوتر وصل کردم (با کابل مانیتور) فیلم wmv سه بعدی را که دانلود کرده بودم اجرا کردم تصویر دو تکه بالا و پایین است وقتی شاسی سه بعدی را میزنم فقط گزینه دو بعدی به سه بعدی میاد که فایده ای نداره و فیلمهای hd که اجرا میکنم گزینه های مختلف سه بعدی فعال میشه چه کار باید کرد تا بتونم فیلمهای سه بعدی را ببینم
mehrdad_ati
20-12-2010, 15:14
شما با hdmi 1.4 فکر کنم فقط میتونی سه بعدی داشتهب اشی . vga کلا یه inteface آنالوگ هست و برای اینجور کارها مناسب نیست
t_tanhayam
21-12-2010, 00:13
ممنون
فعلا ندارم یعنی اگر آپگریدش کنیم میتوانیم داشته باشیمش؟
پس اگر دانگل usb را نداشت بهش گیر بدهم یعنی در کارتونش باید باشد و بگویم هرکس گرفته است داشته است!
bd به صورت هدیه همراه tv داده است بالاخره ۲۰-۳۰هزار تومان هم کم نیست اگر برش داشته باشند.
-عزيز ربطي به اپديت فريمور نداره و بايد از طريق منوي مخفي فعال بشه تا جايي كه من اطلاع دارم
-نه در جعبه hdtv موجود نيست
-يكي از دوستان عنوان كردند در جعبه bd 6900 دانگل وجود داشته
دستگاه را گرفتم
متوجه نشدم کجا کشور سازنده را زده
آیا اگر اپدیت فریمور یک کشور دیگر را بگیریم که امکان تلویزون دیجیتالی دارد میتوان این امکان را آورد و فعالش کرد؟ (اصلا این امکان از نظر سخت افزاری ساپورت شده است در سفارشهای ایران، چون مثلا مدل انگلیسی این امکان را دارد یعنی تنها از نظر نرمافزاری غیر فعالش کردند؟ اصلا مرض دارند که غیر فعالش کردند؟) اگر آره آیا میشود بعد اگر جواب نداد به حالت قبل برش گرداند؟
--
۳تا عینک باهاش هست و یک فیلم بلویر سه بعدی Monsters Aliens 3D و یک دانگل.(فکر میکنم ۲ تا عینک همراه با تلویزون و یکی همراه با bd)
قیمت برای ما ۳،۷۵۰،۰۰۰ تومان شد (تلوزیون و bdc6900)
-----
من متوجه نشدم چگونه میتوان به لپتاپم وصلش کنم که فلیمهام را باهاش شر کنم کسی انجام داده تاکنون[COLOR="Silver"]
دستگاه را گرفتم
متوجه نشدم کجا کشور سازنده را زده
آیا اگر اپدیت فریمور یک کشور دیگر را بگیریم که امکان تلویزون دیجیتالی دارد میتوان این امکان را آورد و فعالش کرد؟ (اصلا این امکان از نظر سخت افزاری ساپورت شده است در سفارشهای ایران، چون مثلا مدل انگلیسی این امکان را دارد یعنی تنها از نظر نرمافزاری غیر فعالش کردند؟ اصلا مرض دارند که غیر فعالش کردند؟) اگر آره آیا میشود بعد اگر جواب نداد به حالت قبل برش گرداند؟
--
۳تا عینک باهاش هست و یک فیلم بلویر سه بعدی Monsters Aliens 3D و یک دانگل.(فکر میکنم ۲ تا عینک همراه با تلویزون و یکی همراه با bd)
-----
من متوجه نشدم چگونه میتوان به لپتاپم وصلش کنم که فلیمهام را باهاش شر کنم کسی انجام داده تاکنون[COLOR="Silver"]
سلام
مبارکتون باشد
از کیفیت تصاویر راضی هستید؟
در مورد تولید رنگ مشکی و همچنین response time مشکلی با TV ندارید
آیا خرید این تلویزیون را توصیه می کنید
ممنون:10:
رنگ سیاه را خوب تولید میکند. زمان پاسخگوی را نمیدانم یعنی چیزی نداشتم امتحان کنم. تنها ایرادی که داشت همین نداشتم ----t هست که حالمان را گرفت!!
اگر این از نظر سخت افزاری این امکان را داشته باشد شاید بشود از نظر نرم افزاری کاری کرد.
کسی میداند اگر به نرم افزارش ور برویم و خراب شود آیا میشود خودمان درستش کنیم؟ (اگر یکبار ور رفتیم خراب شد احتیاج نباشد به نمایندگی ببریم!)
shahin666
21-12-2010, 20:03
دستگاه را گرفتم
--
-----
من میخواستم بلوری رو حذف کنم تا بتونم 3400 این مدل رو بگیرم
فقط موندم اگر بلو ری رو حذف کنم اون فیلم و دانگل و یکی از عینک ها رو حذف میکنن یا نه فقط به جای 3 تا عینک 2 تا عینک میدن؟!!
بعد این که دقیقا کار این دانگل که میگید چی هست ؟
2.5.8.14.1.13
21-12-2010, 23:59
این دانگل چیه که روش گرفتی؟؟؟
من میخواستم بلوری رو حذف کنم تا بتونم 3400 این مدل رو بگیرم
فقط موندم اگر بلو ری رو حذف کنم اون فیلم و دانگل و یکی از عینک ها رو حذف میکنن یا نه فقط به جای 3 تا عینک 2 تا عینک میدن؟!!
بعد این که دقیقا کار این دانگل که میگید چی هست ؟
وصل میکنی به تلویزیون امکان ارتباط از طریق وایرلس را برای تلویزیون محیا میکند که بتوانی به کامپیوتر یا اینترنت وصل بشی(خود تلویزیون به تنهای این امکان را ندارد). ولی من هنوز نتوانستم به این روش به لپتاپم وصل بشم باید یک برنامه را اجرا کنم و از آن طریق به کامپیوتر وصل بشم (برنامه تحت ویندوز هست من سیستم عاملم مک هست هنوز امتحان نکرده ام).
و آنگونه که من دیدم دانگل با bd بود! فیلم هم جدا بود متوجه نشدم با تلویزیون هست یا با bd
وصل میکنی به تلویزیون امکان ارتباط از طریق وایرلس را برای تلویزیون محیا میکند که بتوانی به کامپیوتر یا اینترنت وصل بشی(خود تلویزیون به تنهای این امکان را ندارد). ولی من هنوز نتوانستم به این روش به لپتاپم وصل بشم باید یک برنامه را اجرا کنم و از آن طریق به کامپیوتر وصل بشم (برنامه تحت ویندوز هست من سیستم عاملم مک هست هنوز امتحان نکرده ام).
و آنگونه که من دیدم دانگل با bd بود! فیلم هم جدا بود متوجه نشدم با تلویزیون هست یا با bd
فکر کنم برای اتصال هدفون بی سیم به تلویزیون هم کاربرد داشته باشد:13:
sabzefosfori
22-12-2010, 15:04
سلام من بالاخره داستان اين گزينه هايی که ميگفتم راجب 3d رو فهميدم شما وقتی ميری رو بخش 3d سه گزينه برای انتخاب داره که يکی دو بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه يکی هم تصوير رو دوتا ميکنه از بقل و آخری هم تصوير رو دوتا ميکنه از بلا پايين
من ديشب يک رس ی و ر خريدم hd داشتم تو کانال ها ميگشتم ديدم يک کانال sport 3d داره بازش کردم ديدم تصوير دقيقاً از وسط tv دوتا شده زود زدم دکمه 3d و حالت دوتاهی از بقل رو زدم شد 3d جاتون خالی چه حالی کردم يک کانال ديگه هم شنيدم آلمان داره فقط film 3d ميزاره هنوز گيرش نياوردم اگه کسی اسمی ازش داره بهم بده ممنون ميشم:11:
sahar@rasool
22-12-2010, 21:18
سلام من بالاخره داستان اين گزينه هايی که ميگفتم راجب 3d رو فهميدم شما وقتی ميری رو بخش 3d سه گزينه برای انتخاب داره که يکی دو بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه يکی هم تصوير رو دوتا ميکنه از بقل و آخری هم تصوير رو دوتا ميکنه از بلا پايين
من ديشب يک رس ی و ر خريدم hd داشتم تو کانال ها ميگشتم ديدم يک کانال sport 3d داره بازش کردم ديدم تصوير دقيقاً از وسط tv دوتا شده زود زدم دکمه 3d و حالت دوتاهی از بقل رو زدم شد 3d جاتون خالی چه حالی کردم يک کانال ديگه هم شنيدم آلمان داره فقط film 3d ميزاره هنوز گيرش نياوردم اگه کسی اسمی ازش داره بهم بده ممنون ميشم:11:
با سلام
رس ی و ر که خریدی مارکش چی بود آیا hdmi 1.4 رو ساپورت میکنه ممنون
sabzefosfori
23-12-2010, 01:20
من گوشی سامسونگ گلکسی دارم که اين سيستم رو روش داره ولی تلويزيون رو نميدونم داره يا نه چون بعضی ها ميگن داره بعضی ها ميگن بايد بخری کسی اطلاع نداره مدل تلويزيون c8000 3d
رو تلويزيون قسمت all share ميرم چيزی پيدا نميکنه رو گوشی قسمت all share ميرم اونم چيزی پيدا نميکنه
با درود.من 46c6900 گرفتم!
1- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
راستی اینها رو گفتم که متوجه منظورم بشید , میدونم علمی نبود
راهی هست؟
2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟
3-یه سوال برای اطلاع عمومی از دوستانی که LED 3D مدلهای 8000 و 7000 و 9000 خریدن و مدتهاست دارن استفاده میکنن دارم! آیا در مجموع از قابلیت 3D تلوزیون هاشون راضی هستن و فکر میکنن مثلا تا چند سالی با همین تلوزیونهایی که دارن تصوایر 3 بعدی رو جواب میده یا اینکه هنوز این تکنولوژی تثبیت نشده و باید تا رسیدن به یک استاندارد واحد صبر کرد؟؟ یعنی خلاصه همین الان این تلوزیون در حالت پخش 3D کاملا براشون کارا هست یا اینکه این تلوزیونهای فعلی 3D براشون فقط جنبه استفاده از تکنولوژی جدید و سرگرمی گهگداری رو داره؟؟؟
اعلام شده سال 2014 حدودا 2/3 مردم ایالات متحده تلوزیون 3 بعدی خواهند داشت.
منم 6900 دارم ولی به این مسئله دقت نکردم :19:
احتمالا مربوط به گزینه کاهش نویز میشه که تصویر را ثابت نگه میداره و زمانی که یکم تکان خورد مشکل بلور پیش میاد
t_tanhayam
23-12-2010, 16:17
- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
راهی هست؟
2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟
1- احتمالا مربوط به گزينه هاي تنظيم تصويرتون هست نويز يا ----- يا Eco mode ...
من هم اين tv رو دارم وبا چنين مشكلي بر نخوردم
2-من هم مثل شما گرفتم از همين مدل متاسفانه فعال نيست وهمچنان دنبال راهي براي فعال كردن اون ميگرديم :46:
mehrdad_ati
23-12-2010, 16:23
آخر کسی تونست مطالب سه بعدی رو از pc پخش کنه و سه بعدی درست حسابی ببینه ؟! در حد bd player ?
reza-habibi
23-12-2010, 16:34
سمت هاتب--رد میتونی کانال la 3d رو هم بگیری البته فعلا پخش آزمایش داره sky sport 3d رو هم که گرفتی که بنظر من برای دیدن ورزشی ها خیلی جالب هست .
mahdi-001
23-12-2010, 17:12
1- احتمالا مربوط به گزينه هاي تنظيم تصويرتون هست نويز يا ----- يا Eco mode ...
2-من هم مثل شما گرفتم از همين مدل متاسفانه فعال نيست وهمچنان دنبال راهي براي فعال كردن اون ميگرديم :46:
سلام من این تلویزیون رو از سام پرسیدم گفت دیجیتال داره!آیا فرقی هست بین بانه ای یا اینکه از سام بگیریم؟جنسای سام ساخت کره س یا مالزی؟
یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید دستگاهتون اصله یا نه؟فکر کنم از سایت سامسونگ بشه ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه
با تشکر
با درود.من 46c6900 گرفتم!
1- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
راهی هست؟
3-یه سوال برای اطلاع عمومی از دوستانی که LED 3D مدلهای 8000 و 7000 و 9000 خریدن و مدتهاست دارن استفاده میکنن دارم! آیا در مجموع از قابلیت 3D تلوزیون هاشون راضی هستن و فکر میکنن مثلا تا چند سالی با همین تلوزیونهایی که دارن تصوایر 3 بعدی رو جواب میده یا اینکه هنوز این تکنولوژی تثبیت نشده و باید تا رسیدن به یک استاندارد واحد صبر کرد؟؟ یعنی خلاصه همین الان این تلوزیون در حالت پخش 3D کاملا براشون کارا هست یا اینکه این تلوزیونهای فعلی 3D براشون فقط جنبه استفاده از تکنولوژی جدید و سرگرمی گهگداری رو داره؟؟؟
اعلام شده سال 2014 حدودا 2/3 مردم ایالات متحده تلوزیون 3 بعدی خواهند داشت.
سلام دوست من
در مورد عملیات محیرالعقول تلویزیونت بگم: این حالت رو من تو EX500 که منزل خواهرمه و روی یه مدل از هیتاچی که دقیقا یادم نیست چه مدلی بود دیدم بنظر میاد یه چیز عادی بین ال سی دی ها باشه انگارکه یه نفر بسرعت شارپنس تصویر رو میبره رو 10 بعد بسرعت برمیگردونه رو صفر
تا نظر اساتید و مجرب ها چی باشه
ارادت :
ناصر
sahar@rasool
23-12-2010, 17:48
با سلام
رس ی و ر که خریدی مارکش چی بود آیا hdmi 1.4 رو ساپورت میکنه ممنون
آقا پس جواب ما چی شد
سلام
نفرمودین مارک ر س ی و ر تون چیه و چند گرفتینش
در ضمن مبارک باشه:11::11::11:
اردت :
ناصر
reza-habibi
23-12-2010, 18:10
سلام
نفرمودین مارک ر س ی و ر تون چیه و چند گرفتینش
در ضمن مبارک باشه:11::11::11:
اردت :
ناصر
تمامی مدلهایی که قابلیت دریافت سیگنال ----s2 رودارند میتونند کانالهای سه بعدی رو هم پخش کنند از جمله رسی---ور ارزان قیمت xcruiser 400HD
خب دوستان مثل اینکه من شانس آوردم و دستگاهم(46c6900) گیرنده دیجیتال دارد و بصورت پیش فرض روشن هم هست و الان تمام کانالهای تلوزیونی و رادیویی دیجیتال رو گرفتم !
سلام دوست من
در مورد عملیات محیرالعقول تلویزیونت بگم: این حالت رو من تو EX500 که منزل خواهرمه و روی یه مدل از هیتاچی که دقیقا یادم نیست چه مدلی بود دیدم بنظر میاد یه چیز عادی بین ال سی دی ها باشه انگارکه یه نفر بسرعت شارپنس تصویر رو میبره رو 10 بعد بسرعت برمیگردونه رو صفر
تا نظر اساتید و مجرب ها چی باشه
ارادت :
ناصر
:13:
من تاحالا تلوزیون صفحه بزرگ ال سی دی و ال ای دی نداشتم و آخرین تلوزیونم هم یک سی آر تی 21 اینچ سونی بود! ولی این موردی که شرح دادم خیلی ضایع هستش! هر چند با کم کردن نور دستگاه , بهتر میشه و هر چقدر فاصله شخص بیننده از تلوزیون بیشتر باشه کمتر محسوس میشه ..ولی اگر از فاصله نزدیکتر مثل 2 -3 متری به تلوزیون نگاه کنی تو ذوق میزنه! خلاصه اینکه باید سوخت و ساخت; چون اینها میدونن چه جوری باید مورچه ای تکنولوژی های جدید رو به خورد مصرف کننده بدن که مجبور باشه هر چند وقت یکبار دست به تعویض بزنه من خودم چند سالی بودکه دنبال خرید ال سی دی یا پلاسمای بزرگ بودم که بخرم ولی هی بخودم میگفتم صبر کن چون هنوز تثبیت نشده...و الان هم هنوز ایده ال نشده...این روندیه که توش هستیم و باید باهاش ساخت
.
دوستانی که تلوزیون 3D دارن نظرشون رو در مورد سوال 3 من تو صفحه قبل نمیگن؟؟
t_tanhayam
23-12-2010, 21:08
سلام من این تلویزیون رو از سام پرسیدم گفت دیجیتال داره!آیا فرقی هست بین بانه ای یا اینکه از سام بگیریم؟جنسای سام ساخت کره س یا مالزی؟
یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید دستگاهتون اصله یا نه؟فکر کنم از سایت سامسونگ بشه ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه
با تشکر
-بله ديجيتال داره منتها در مدل هاي بانه اي كه اكثرا مالزيايي هستند وتعداد كمي made by samsung خورده كه در واقع كار كره هستند غير فعال هست تا جايي كه من اطلاع دارم
-در مورد اصل بودن منظورتون چيه متوجه نميشم؟يعني شماره باركد رو چك كنيد با سايت رسمي ؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
خب دوستان مثل اینکه من شانس آوردم و دستگاهم(46c6900) گیرنده دیجیتال دارد و بصورت پیش فرض روشن هم هست و الان تمام کانالهای تلوزیونی و رادیویی دیجیتال رو گرفتم !
-چه خوب اميدوارم زودتر راهي پيدا بشه تا بقيه دوستان هم بتونند از اين قابليت استفاده كنند
S A M S U N G
23-12-2010, 22:26
سلام .
مبارکا باشه ! راضی هستی ؟ :دی گولت که نزدم ؟ :دی
این مشکل بلور که من متوجه نشدم ولی شاید چون این سری LED ها نور رو متناسب به تصویر در حال پخش تنظیم میکنه اینطوری متوجه میشین .
حالت رو بذارین رو Dynamic ببینید باز هم اینطوری میشه !
مخلصیم .
sabzefosfori
24-12-2010, 00:30
آقا پس جواب ما چی شد
:20: ببخشين نديدم
مدل dream box 500
بله عزيز 1.4 هم ساپرت ميکنه
ولی هنوز موفق به خريد کابل درجه يک ورجن 1.4 نشدم
S A M S U N G
24-12-2010, 01:07
سلام .
سبزجان کانال HD1 هم حتما یه نگاه کن . برنامه های سه بعدی جالبی میزاره .
مخلصیم .
sabzefosfori
24-12-2010, 02:48
سلام ممنون عزيزم , عجب پس کانال 3d زياد هست من خبر ندارم چشم دمت گرم
__________________________________________________ _________________________
بچه ها من با گوشی گلکسی هم که سيستم dlna داره رو tv c8000 تست کردم چيزی پيدا نکرد امروز باز رفتم نمايندگی بهش گفتم c8000 سيستم dlna داره يا نه گفت اتفاقاً يکی از مشتری ها 2 ساعت پيش امد همين مشکل رو داشت گفت شنبه بيا من به دفتر مرکزی زنگ بزنم ببينم داستان چيه
داره خودش يا بايد جداگونه بری دانگل بخری
mahdi-001
24-12-2010, 06:58
-بله ديجيتال داره منتها در مدل هاي بانه اي كه اكثرا مالزيايي هستند وتعداد كمي made by samsung خورده كه در واقع كار كره هستند غير فعال هست تا جايي كه من اطلاع دارم
-در مورد اصل بودن منظورتون چيه متوجه نميشم؟يعني شماره باركد رو چك كنيد با سايت رسمي ؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
بله دقیقا منظورم همینه:20:
cleverchild
24-12-2010, 10:12
بله دقیقا منظورم همینه:20:
یعنی مدلهای مالزیایی گیرنده دیجیتالشون فعاله اما اونایی که made by samsung خورده نه؟
pandora tomorro
24-12-2010, 12:34
میشه یه لیستی از کانال های سه بعدی با فرکانس هاشون بگین؟!
mahdi-001
24-12-2010, 12:38
یعنی مدلهای مالزیایی گیرنده دیجیتالشون فعاله اما اونایی که made by samsung خورده نه؟
نمیدونم سوالم هم اینه ان شا الله اساتید که آنلاین بشن جواب میدن:11:
S A M S U N G
24-12-2010, 13:12
میشه یه لیستی از کانال های سه بعدی با فرکانس هاشون بگین؟!
سلام .
کدوم ماهواره ؟ Hotbird رو برات میزارم .
Canal + 3D
10719 V
27500 5/6
Redlight 3D-HD promo
11411 H
27500 5/6
Sky Sport 3D Italia
11785 H
----S2/8PSK 27500 2/3
LA 3D HD
12303 V
----S2/8PSK 27500 2/3
ماهواره بدر ( عربست ) :
HD 1 3D
11785 V
----S/MPEG-4 27500 3/4
ماهواره یوتلست ( ماهواره فارسی 1 )
3D by Panasonic
11823 R
----S2/8PSK
MPEG-4 27500 3/4
مخلصیم.
mehrdad_ati
24-12-2010, 13:30
بچه ها من با گوشی گلکسی هم که سيستم dlna داره رو tv c8000 تست کردم چيزی پيدا نکرد امروز باز رفتم نمايندگی بهش گفتم c8000 سيستم dlna داره يا نه گفت اتفاقاً يکی از مشتری ها 2 ساعت پيش امد همين مشکل رو داشت گفت شنبه بيا من به دفتر مرکزی زنگ بزنم ببينم داستان چيه
داره خودش يا بايد جداگونه بری دانگل بخری
24-12-2010, 13:33
-نه اتفاقا بچه هاي كه از بانه تهيه كردند مثل خود بنده كه مالزيايي هستند فعال نيست
ممكن براي عده اي مثا همين دوستمون كه فرمودند در 2 پست قبلي فعال باشه
-در مورد مدل هاي داخلي كه made by samsung هستند گويا اين قابليت فعال هست و احتمالا نمايندگي ها اين كار رو انجام ميدهند
banehjok
24-12-2010, 19:05
سلام
دوستان یه سری led samsung سری c6200 -c6900 دارم که منو فارسی ندارند فایل ابگرید یا منو فارسیشو می خواستم ممنون می شم راهنمایی کننید
ممنون
t_tanhayam
24-12-2010, 23:22
سلام
دوستان یه سری led samsung سری c6200 -c6900 دارم که منو فارسی ندارند فایل ابگرید یا منو فارسیشو می خواستم ممنون می شم راهنمایی کننید
ممنون
-در منوي مخفي قسمت local set اگر فعال هست روي ايران بگزارين و منوي فارسي اضافه ميشه براتون
banehjok
24-12-2010, 23:25
ممنون از راهنماییتون مشکل من اینه که فعال نیست ولی یکی از تهران اومده بود اینجا من بانه هستم با یه یو اس بی به راحتی اون قسمتو فعال می کرد ازشون درخواست کردم ولی ندادن دوستان اگه می تونن کمک کنن
ممنون
mahdi-001
25-12-2010, 16:50
سلام به همگی یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم نظرتون رو بگید: من میخوام 100درصد c6960یا همون c6900 رو با سایز 46 از سام تو تهران بخرم حالا موندم الان بخرم یا عید؟از نظر تخفیف و شایدم گرونتر شدن یا فرض محال ارزونتر شدن.کسایی که تجربه دارن لطفا بگن سام عید قیمت هارو پایین میاره؟یا میره بالاتر؟ امروز شنیدم ال جی ارزون کرده کسی خبری داره؟اگه کسی سایت قیمت هاش رو داره لطف کنه ممنون میشم اگه زود جواب بدین شاید همین امروز رفتم بخرمش
راستی سینما خانگی که روش نصف قیمت میده c555 هستش ارزش داره ؟خوبه ؟بلوری داره؟:11:
؟اگه کسی سایت قیمت هاش رو داره لطف کنه ممنون میشم اگه زود جواب بدین شاید همین امروز رفتم بخرمش
sabzefosfori
25-12-2010, 18:15
dlna که داره ! منتها شما اگه بخوای با گوشی به صورت وایرلس به dlna وصل شی حتما باید یه دانگل بی سیم جدا هم بخری ...
خوب عزيز من متوجه نشدم آخه چرا نميشه شما ميگين اين tv اين سيستم dlna رو داره خوب از اون طرف گوشی من هم اين سيستم dlna رو داره قاعدتاً بايد با هم مچ بشن مگه اينکه بعضی از دوستان ميگفتن تلويزيونت اين سيستم رو نداره بايد با دانگل انجام بدی درست باشه باز بايد هزينه کنم 100 تومان دانگل خوب تو تهران :24:
banehjok
25-12-2010, 19:14
سلام
ممنون
سلام
دوستان کسی در مورد بالا نتونست کمکمون کنه؟
ممنون
sahar@rasool
25-12-2010, 19:52
ممنون از راهنماییتون مشکل من اینه که فعال نیست ولی یکی از تهران اومده بود اینجا من بانه هستم با یه یو اس بی به راحتی اون قسمتو فعال می کرد ازشون درخواست کردم ولی ندادن دوستان اگه می تونن کمک کنن
ممنون
با سلام
من با یکی از نمایندگیهای ال جی که دوستم بود صحبت مکردم می گفت یه کنترل مادر دارن که این کارها رو با اون انجام می دن اما نمایندگی سامسونگ اجناس بدون گارانتی رو منو فارسی و تیونر دیجیتال رو فعال نمی کنه اگه کسی راه حلی داره بگه
ممنون
banehjok
25-12-2010, 21:58
با سلام
من با یکی از نمایندگیهای ال جی که دوستم بود صحبت مکردم می گفت یه کنترل مادر دارن که این کارها رو با اون انجام می دن اما نمایندگی سامسونگ اجناس بدون گارانتی رو منو فارسی و تیونر دیجیتال رو فعال نمی کنه اگه کسی راه حلی داره بگه
ممنون
ممنون از راهنماییتون
ولی من خودم دیدم با همون کنترل خودش منو فارسیش کردن البته با یه یو اس بی دوستان اگه کسی چیزی می دونه
لطفا راهنمایی کنه
ممنون
t_tanhayam
25-12-2010, 22:30
سلام به همگی یه سوال خیلی مهم دارم ممنون میشم نظرتون رو بگید: من میخوام 100درصد c6960یا همون c6900 رو با سایز 46 از سام تو تهران بخرم حالا موندم الان بخرم یا عید؟از نظر تخفیف و شایدم گرونتر شدن یا فرض محال ارزونتر شدن.کسایی که تجربه دارن لطفا بگن سام عید قیمت هارو پایین میاره؟یا میره بالاتر؟ امروز شنیدم ال جی ارزون کرده کسی خبری داره؟اگه کسی سایت قیمت هاش رو داره لطف کنه ممنون میشم اگه زود جواب بدین شاید همین امروز رفتم بخرمش
راستی سینما خانگی که روش نصف قیمت میده c555 هستش ارزش داره ؟خوبه ؟بلوری داره؟:11:
-مدل ارزشمندي هست توي سايز 40 تخفيف خورده نزديك 500 ولي در سايز 46 هنوز تخفيف نخورده امكان داره در جشنواره نوروزي كاهش قيمت داشته باشه و امكان هم داره تغييري نداشته باشه
-توصيه ميكنم سراغ اين مدل سينماي خونگي ها نرين اغلب صداي قابل قبولي نداردند -بلوري نداره
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
ممنون
-مشكل ما هم همينه كه هنوز نتونستيم راهي پيدا كنيم واقعا اميدوارم به زودي اين هم حل بشه
mahdi-001
26-12-2010, 00:44
-مدل ارزشمندي هست توي سايز 40 تخفيف خورده نزديك 500 ولي در سايز 46 هنوز تخفيف نخورده امكان داره در جشنواره نوروزي كاهش قيمت داشته باشه و امكان هم داره تغييري نداشته باشه
-توصيه ميكنم سراغ اين مدل سينماي خونگي ها نرين اغلب صداي قابل قبولي نداردند -بلوري نداره
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
ممنون از راهنمایی تون از چه نظر ضعف دارن؟
چه سینمایی بگیرم؟شما خودت از چی استفاده میکنی؟
:11:با تشکر
t_tanhayam
26-12-2010, 14:29
ممنون از راهنماییتون
ولی من خودم دیدم با همون کنترل خودش منو فارسیش کردن البته با یه یو اس بی دوستان اگه کسی چیزی می دونه
لطفا راهنمایی کنه
ممنون
-كاش دقت ميگردين ببينيد فريمور رو عوض ميكنند يا كار خاص ديگه اي انجام ميدن
98% مواقع روون و عادیه.گاهی یه لحظه گیر میکنه.انگار یه بازیرو با کارت گرافیک خوب ولی سی پی یو ضعیف اجرا میکنید که بازی بیشتر مواقع روونه اما گاهی یه گیر کوچیک میکنه.چون اگه کارت گرافیک ضعیف باشه باید تقریبا فریم ریت همیشه پایین باشه.بحث داره میره سمت کامپیوتر!مثلا بعضی از زیرنویس ها که دارن رد میشن(چون سرعت ها متفاوته) وسط راه ریپ میزنن گاهی.نمیدونم شاید مشکل از دلکو شون باشه:31:
shahin666
26-12-2010, 17:21
با سلام
ممنون
البته دوست عزیز موردی رو که گفتید سامسونگ برای اجناس بدون گاراتنی منو فارسی و تیونر دیجیتال فعال نمیکنه
پس اگر با گارانتی سام سرویس بگیریم یعنی این دو مورد فعال هستن یا فعال میکنن ؟؟!!
و این دو مورد آیا شامل مدل های led سری C یعنی C8000 هم میشه یا نه؟
mahdi-001
26-12-2010, 18:25
ممنون از راهنمایی تون از چه نظر ضعف دارن؟
چه سینمایی بگیرم؟شما خودت از چی استفاده میکنی؟
:11:با تشکر
دوستان خواهشا زود جواب بدین میخوام برم بخرمش.سینما c5550w خوبه؟یا همین c555 رو بخرم؟!:11:
t_tanhayam
26-12-2010, 21:17
98% مواقع روون و عادیه.گاهی یه لحظه گیر میکنه.انگار یه بازیرو با کارت گرافیک خوب ولی سی پی یو ضعیف اجرا میکنید که بازی بیشتر مواقع روونه اما گاهی یه گیر کوچیک میکنه.چون اگه کارت گرافیک ضعیف باشه باید تقریبا فریم ریت همیشه پایین باشه.بحث داره میره سمت کامپیوتر!مثلا بعضی از زیرنویس ها که دارن رد میشن(چون سرعت ها متفاوته) وسط راه ریپ میزنن گاهی.نمیدونم شاید مشکل از دلکو شون باشه:31:
-گاهي اين مسئله بر ميگرده به ستينگ و رابط و سورسي كه دارين به hdtv تون ميدين
همين مسئله زير نويس شبكه هاي خبري رو گاهي با كابل hdmi همون حالتي كه شما ميگين داشتم و همون رو در همون لحظه با كابل كامپوزيت معمولي بدون مشكل داشتم و خروجي pc رو تنظيم كردم و مشكل حل شد البته در b650
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
البته دوست عزیز موردی رو که گفتید سامسونگ برای اجناس بدون گاراتنی منو فارسی و تیونر دیجیتال فعال نمیکنه
پس اگر با گارانتی سام سرویس بگیریم یعنی این دو مورد فعال هستن یا فعال میکنن ؟؟!!
و این دو مورد آیا شامل مدل های led سری C یعنی C8000 هم میشه یا نه؟
-اگر با گارانتي بگيرين گويا ----t فعال هست منوي فارسي هم كه بايد وجود داشته باشه قطعا
-بله شامل اين سري ها ميشه
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
دوستان خواهشا زود جواب بدین میخوام برم بخرمش.سینما c5550w خوبه؟یا همین c555 رو بخرم؟!:11:
-منظورم از ضعف اين نيست كه چون هديه ميدن اينطور هست منظورم اينه كه مدل بهتري هم البته با توجه به بودجتون ميتونيد تهيه كنيد وسراغ برند هاي حرفه اي صدا برين مثل مدل هاي نرمالي از pioneer سري هاي rs كه قطعا ديزاين و كارايي و خروجي بهتري بهتون ميده
-من صدا باز هستم (موسيقي دو كاناله ) و اعتقادي به سينماي خونگي ندارم متاسفانه :46:
mohammad53
26-12-2010, 21:42
این سیستم ها اینترنت TV داره؛ کسی میدونه تو ایران چطور فعال می شه؟
shahin666
26-12-2010, 22:44
امروز یه مطلبی رو در روزنامه کلیک جام جم نوشته بود که بی ربط به این تاپیک نبود
خوب چیزی که اینجا گفته دوتا آداپتور داره که مثلا یکی به PC وصل میشه و اون یکی به TV
خوب اون دانگلی که سامسونگ میده هم آیا به همین شکل هست ؟!!!
یعنی با این روش میشه مثلا از هارد اکسترنال به TV فیلم فرستاد ؟!!!
در ضمن اگر TV رو C8000 فرض کنیم و مثلا ما به این روش فیلم رو به TV انتقال بدیم این فیلم کجا ذخیره میشه چون من قبلا تو همین تاپیک پرسیدم
و گفته شد که این TV فضای برای ذخیره سازی نداره پس یعنی عملا این روش غیر ممکن میشه !!
t_tanhayam
26-12-2010, 23:15
امروز یه مطلبی رو در روزنامه کلیک جام جم نوشته بود که بی ربط به این تاپیک نبود
خوب چیزی که اینجا گفته دوتا آداپتور داره که مثلا یکی به PC وصل میشه و اون یکی به TV
خوب اون دانگلی که سامسونگ میده هم آیا به همین شکل هست ؟!!!
یعنی با این روش میشه مثلا از هارد اکسترنال به TV فیلم فرستاد ؟!!!
در ضمن اگر TV رو C8000 فرض کنیم و مثلا ما به این روش فیلم رو به TV انتقال بدیم این فیلم کجا ذخیره میشه چون من قبلا تو همین تاپیک پرسیدم
و گفته شد که این TV فضای برای ذخیره سازی نداره پس یعنی عملا این روش غیر ممکن میشه !!
-دانگلي كه مربوط به HDTV هست همونطور كه در صفحات قبل گذاشته شد تصويرش مثل يك فلش هست و برق خودش رو از USB تي وي ميگيره وبي نياز هست از اداپتور
-منظورتون رو نميفهمم از اينكه ميشه فرستاد از هارد اكسترنال به TV وقتي خود HDTV ورودي uSB مجزا براي اتصال هارد داره
-در مورد انتقال فيلم بحث استريم هست يعني در عين حالي كه با PC ويا هر سورس ديگري كه اين قابليت WI-FI رو داره فايلي رو اجرا ميكنيد همزمان روي HDTV ببينيد نه اينكه ذخيره بشه در HDTV
shahin666
27-12-2010, 00:11
-دانگلي كه مربوط به HDTV هست همونطور كه در صفحات قبل گذاشته شد تصويرش مثل يك فلش هست و برق خودش رو از USB تي وي ميگيره وبي نياز هست از اداپتور
-منظورتون رو نميفهمم از اينكه ميشه فرستاد از هارد اكسترنال به TV وقتي خود HDTV ورودي uSB مجزا براي اتصال هارد داره
-در مورد انتقال فيلم بحث استريم هست يعني در عين حالي كه با PC ويا هر سورس ديگري كه اين قابليت WI-FI رو داره فايلي رو اجرا ميكنيد همزمان روي HDTV ببينيد نه اينكه ذخيره بشه در HDTV
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون:11:
خوب این دانگلی که سامسونگ میده دو جفت هست دیگه ?!!
یکی که به خود TV وصل میشه که شما گفتید نیازی به آداپتور هم نداره و اون یکی هم به PC درسته ؟!!
درسته ورودی مجزا USB برای اتصال هارد داره ،
ولی من منظورم این بود که مثلا دیگه هارد اکسترنالم رو که آداپتور هم میخوره من از اتاقم نیارم بیرون و به جای این که هارد رو جابه جا کنم و بیام سیم USB هارد رو (البته Mini USB ) رو وصل کنم به TV و سیم آداپتورشم بیارم و به برق بزنم و این همه دردسر
(البته میدونم الان چی بهم میگید احتمالا:31:)خوب بدون جابه جای هارد و وصل کردن سیم ها ، از طریق USB بی سیم بین هارد و TV ارتباط برقرار کنم
t_tanhayam
27-12-2010, 00:42
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی تون:11:
خوب این دانگلی که سامسونگ میده دو جفت هست دیگه ?!!
یکی که به خود TV وصل میشه که شما گفتید نیازی به آداپتور هم نداره و اون یکی هم به PC درسته ؟!!
درسته ورودی مجزا USB برای اتصال هارد داره ،
ولی من منظورم این بود که مثلا دیگه هارد اکسترنالم رو که آداپتور هم میخوره من از اتاقم نیارم بیرون و به جای این که هارد رو جابه جا کنم و بیام سیم USB هارد رو (البته Mini USB ) رو وصل کنم به TV و سیم آداپتورشم بیارم و به برق بزنم و این همه دردسر
(البته میدونم الان چی بهم میگید احتمالا:31:)خوب بدون جابه جای هارد و وصل کردن سیم ها ، از طریق USB بی سیم بین هارد و TV ارتباط برقرار کنم
-اين دانگل مربوط ميشه به اتصال به HDTV تون به تنها يي ويكي هست
- شما ميتونيد از طريق USB وايرلس مجزا با هر ماركي براي PC ويا هر سورس ديگه اي كه اين قابليت وايرلس رو داشته باشه مثل اپل تي وي و ...استفاده كنيد
-كاش يك هارد پاسپورتي بدون سيم تهيه ميكردين كه ديگه مشكل اداپتور هم نداشتين :46:
shahin666
27-12-2010, 01:12
-اين دانگل مربوط ميشه به اتصال به HDTV تون به تنها يي ويكي هست
- شما ميتونيد از طريق USB وايرلس مجزا با هر ماركي براي PC ويا هر سورس ديگه اي كه اين قابليت وايرلس رو داشته باشه مثل اپل تي وي و ...استفاده كنيد
-كاش يك هارد پاسپورتي بدون سيم تهيه ميكردين كه ديگه مشكل اداپتور هم نداشتين :46:
ای بابا خدا خیرشون بده خوب به جای 1 دانگل دوتا دانگل میدادن دیگه
البته تو این تاپیک که خودتونم هم تو بحثش شرکت کردید گفته شد که بهتره مارک دانگل سامسونگ باشه
البته حالا این که اون دانگلی که به TV میخوره حتما دانگل خود سامسونگ باشه شاید مهمه
و اونی که به PC میخوره میتونه هر مارکی باشه
راستش من الان یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم یه هارد 1 ترابایت اینترنال رو هم جدیدا خریدم یه 60 اینترنالم کنار دارم
دیگه بعید میدونم تو این شرایط یه هارد پاسپورتی دیگه هم نیاز داشته باشم :31:
t_tanhayam
27-12-2010, 10:28
ای بابا خدا خیرشون بده خوب به جای 1 دانگل دوتا دانگل میدادن دیگه
البته تو این تاپیک که خودتونم هم تو بحثش شرکت کردید گفته شد که بهتره مارک دانگل سامسونگ باشه
البته حالا این که اون دانگلی که به TV میخوره حتما دانگل خود سامسونگ باشه شاید مهمه
و اونی که به PC میخوره میتونه هر مارکی باشه
راستش من الان یه هارد 1 ترابایت اکسترنال دارم یه هارد 1 ترابایت اینترنال رو هم جدیدا خریدم یه 60 اینترنالم کنار دارم
دیگه بعید میدونم تو این شرایط یه هارد پاسپورتی دیگه هم نیاز داشته باشم :31:
- شاهين جان در همه برند ها همينطوره و مارك خود همون برند بايد باشه
-اره در مورد دانگل مربوط به pc هر ماركي ميتونيد استفاده كنيد
banehjok
27-12-2010, 13:37
-كاش دقت ميگردين ببينيد فريمور رو عوض ميكنند يا كار خاص ديگه اي انجام ميدن
سلام
دقت کردم تو این مورد اونی که فارسیش کردن و با اونی که فارسی نبود فریمورشون یکی بود:T-VAL6XDAAC-1011.1
تو هیچ قسمتیش فرق نمی کرد به جز قسمت لوکال سیت که فعال شده بود
t_tanhayam
27-12-2010, 17:30
سلام
دقت کردم تو این مورد اونی که فارسیش کردن و با اونی که فارسی نبود فریمورشون یکی بود:T-VAL6XDAAC-1011.1
تو هیچ قسمتیش فرق نمی کرد به جز قسمت لوکال سیت که فعال شده بود
-همين چون من هم دو تا مالزيايي گرفتم يكيش در منو زبان فارسي وجود داره و در يكي ديگه زبان فارسي وجود نداره هر دو مالزيايي بودند
mahdi-001
27-12-2010, 23:04
سلام به همگی بالاخره رفتم c7000 رو گرفتم با کابل نوری و سینماc555
کابل نوری رو داد29تومن گفت بدون نویزه!گرون نداد؟؟
t_tanhayam
27-12-2010, 23:28
-به به مبارك باشه دوست عزيز مدل خيلي خوشگلي هست اين كليد هاي زير پنل روشن ميشه خيلي برام جالب هست همينطور صداي اين پنل نسبت به مدل هاي ديگه
-منظورتون كابل اپتيكال صدا هست ؟
mahdi-001
28-12-2010, 00:29
خیلی ممنون
بله کابل اپتیکال صداست گفت29 تومن ولی گفت بدون نویزه!گرون نداد؟
راستی یه سوال دیگه سینما c555کابل hdmi تو جعبه ش داره؟
sabzefosfori
28-12-2010, 02:34
سلام من يک سوال داشتم دانگل برای ارتباط wifi همون سيستم dlna ميشه يا اين 2 با هم فرق دارن?:46:
سلام
مبارکت باشه
ولی به نظر من بهتر بود 20 روز دیگر صبر می کردی تا فروش نوروزی شرکتها شروع بشه و احتمالا با شرایط بهتری خرید بشه کرد
فروش نوروزی از بهمن ماه شروع می شود
چند اینچ گرفتی و چند خریدی
آیا از کیفیت آن راضی هستی
بلوری DVD 3D PLAYER 6900 هدیه بهت دادن؟ باید یک عینک اضافه در آن باشد
t_tanhayam
28-12-2010, 09:22
خیلی ممنون
بله کابل اپتیکال صداست گفت29 تومن ولی گفت بدون نویزه!گرون نداد؟
راستی یه سوال دیگه سینما c555کابل hdmi تو جعبه ش داره؟
-در مورد كابل اپتيكال حتما مارك داره من خودم يك كابل 3 توماني استفاده ميكنم تفاوت خاصي ندارند با هم
-در مورد سينماي خونگي هم اطلاعاي ندارم اگر تو جعبه نيست احتمالا نداشته فكر نميكنم بردارن
t_tanhayam
28-12-2010, 09:30
سلام من يک سوال داشتم دانگل برای ارتباط wifi همون سيستم dlna ميشه يا اين 2 با هم فرق دارن?:46:
-dlna قابليت ي هست كه وسايل مختلف رو از طريق كابل شبكه و پورت rj45 به همديگه مرتبط ميكنه
-مهمترين خاصيتش پشتيباني از سيستم وايرلس هست كه بدون سيم اين كار رو انجام ميدين يعني dlna wireless
-واي فاي Wireless Fidelity نوعي از انتقال ديتا به صورت امواج راديويي هست كه نوع انتقال اطلاهات خيلي متفاوت هست و استاندارد هاي خودش رو داره
S A M S U N G
28-12-2010, 14:00
دوستان یه هفته صبر کنین واسه خرید تا ببینیم سامی چی میخواد معرفی کنه .
سری 2011 تلویزیونهای سامسونگ هفته آینده معرفی میشن .
مخلصیم .
sabzefosfori
28-12-2010, 15:43
-dlna قابليت ي هست كه وسايل مختلف رو از طريق كابل شبكه و پورت rj45 به همديگه مرتبط ميكنه
-مهمترين خاصيتش پشتيباني از سيستم وايرلس هست كه بدون سيم اين كار رو انجام ميدين يعني dlna wireless
-واي فاي Wireless Fidelity نوعي از انتقال ديتا به صورت امواج راديويي هست كه نوع انتقال اطلاهات خيلي متفاوت هست و استاندارد هاي خودش رو داره
خوبه پس اين دو با هم فرق دارن پس جای اميد هست , نرم 100 تومان پول برای دانگل بدم گوشيم که سيستم dlna رو داره ميمونه تلويزيون که هنوز 100% مطمئن نيستم داره يا نداره اين نمايندگی سمت ما هم هی ميگه امروز از دفتر مرکزی سوال مکنم فردا سوال ميکنم:31:
شده امروز, فردا,امروز,فردا:27:
mahdi-001
28-12-2010, 18:34
سلام دوستان.تلویزیون رو آورد ولی خرابه قراره فردا عوضش کنه تلویزیون دیجیتال رو چطوری فعال کنم؟گفت سری هفت دیجیتال نداره!!!!منو مخفی رو چطوری باز کنم؟
راستی دانگل وای فای هم روش داره!!!
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
فقط زود جواب بدین میخوام امشب تلویزیون رو منفجر کنم.مشکلش اینه که یک دفعه مات میشه بعدشم خاموش میشه !ولی عجب سه بعدی باهالی داره واقعا جالبه
shahin666
28-12-2010, 19:10
دوستان یه هفته صبر کنین واسه خرید تا ببینیم سامی چی میخواد معرفی کنه .
سری 2011 تلویزیونهای سامسونگ هفته آینده معرفی میشن .
مخلصیم .
سلام
حالا مطمئن هستید یک هفته دیگه سری 2011 رو معرفی میکنه؟
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید دارید؟
البته مطمئنا تا سری جدید معرفی بشه تا وارد بازار بشه تا بیاد ایران و افت قیمتش رو بکنه کلـــــــــــــــی زمان می بره
pandora tomorro
28-12-2010, 21:46
هر روز یه چیز جدید میاد اگه بخوای هی صبر کنی باید تا اخر عمرت هیچ کاری نکنی!
t_tanhayam
28-12-2010, 21:48
سلام دوستان.تلویزیون رو آورد ولی خرابه قراره فردا عوضش کنه تلویزیون دیجیتال رو چطوری فعال کنم؟گفت سری هفت دیجیتال نداره!!!!منو مخفی رو چطوری باز کنم؟
راستی دانگل وای فای هم روش داره!!!
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
فقط زود جواب بدین میخوام امشب تلویزیون رو منفجر کنم.مشکلش اینه که یک دفعه مات میشه بعدشم خاموش میشه !ولی عجب سه بعدی باهالی داره واقعا جالبه
-در مورد فعال كردن تيونر ديجيتال اگر در قسمت سرچ وجود داشته باشه كه هيچ در غير اين صورت بايد ببينيد در منوي مخفي قسمت local set فعال هست يا نه ؟باز هم اگر فعال بود با تغيير اون شايد به مراد رسيدين در غير اين صورت راهي وجود نداره (البته دوستاني عنوان كردند كه اينكار رو انجام دادند ويا سامي انجام ميده براي محصولات با گارانتي)
-در مورد منوي مخفي هم در حاليكه tv در حالت استند باي هست كليد هاي زير رو پشت سر هم بزنيد :
info=menu=mute=power
-خوب به سلامتي يك 100 توماني جلو افتادين :46:
mahdi-001
28-12-2010, 22:54
خیلی ممنون
لوکال ست غیر قابل تغیره !و روی ایران ثابت شده!اگه آپگریدش کنم درست نمیشه؟
t_tanhayam
28-12-2010, 23:18
خیلی ممنون
لوکال ست غیر قابل تغیره !و روی ایران ثابت شده!اگه آپگریدش کنم درست نمیشه؟
-فكر نميكنم با اپگريد مورد حل بشه چون من اين كار رو كردم و ارتباطي با اين گزينه نداشت
سلام دوستان من امروز یک c406960 گرفتم اما در منوی مخفی این مدل 6900 هستش فرق داره یا اینکه در ایران 6960 نام داره.
S A M S U N G
29-12-2010, 10:46
سلام
حالا مطمئن هستید یک هفته دیگه سری 2011 رو معرفی میکنه؟
اطلاعاتی در مورد مدل های جدید دارید؟
البته مطمئنا تا سری جدید معرفی بشه تا وارد بازار بشه تا بیاد ایران و افت قیمتش رو بکنه کلـــــــــــــــی زمان می بره
معمولا تلویزیونهای سامسونگ در CES معرفی میشن . به احتمال %90 هم امسال در CES سری جدید معرفی میشه .
هر روز یه چیز جدید میاد اگه بخوای هی صبر کنی باید تا اخر عمرت هیچ کاری نکنی!
به نظرم دوستانی که میخوان 3D بخرن اگه نسل بعدی که میخواد معرفی بشه بخرن بهتره !
سری های پیش دوره اول 3D بود و کمپانیها تجربه خاصی نداشتن .
من سال 2010 رو موافق به خرید 3D نبودم ! به دوستان خودم هم توصیه نمیکردم ( نه اینکه بد باشه ولی این هم واسه خودش نظریه ) ولی امسال 3D به نظرم واسه خرید خوب باشه !
مخلصیم .
mojtaba2321
29-12-2010, 10:58
سلام
مبارکت باشه
ولی به نظر من بهتر بود 20 روز دیگر صبر می کردی تا فروش نوروزی شرکتها شروع بشه و احتمالا با شرایط بهتری خرید بشه کرد
فروش نوروزی از بهمن ماه شروع می شود
چند اینچ گرفتی و چند خریدی
آیا از کیفیت آن راضی هستی
بلوری DVD 3D PLAYER 6900 هدیه بهت دادن؟ باید یک عینک اضافه در آن باشد
آقا این فروش نوروزی دقیقا از کی شروع میشه؟
واقعا ارزش داره صبر کنیم تا بهمن واسه خرید؟
آقا این فروش نوروزی دقیقا از کی شروع میشه؟
واقعا ارزش داره صبر کنیم تا بهمن واسه خرید؟
از بهمن ماه شروع می شود
تا حالا که داشته امسال .......؟
من خودم که صبر کردم ببینم چه شرایطی را اعلام می کنند؟:31:
pandora tomorro
29-12-2010, 13:59
منظورتون حل اون مشکلات سایه و اینا هست یا 3D ش فرق کنه با اینایی که الان هست ؟ مشکل رو حل میکنه مثل همون سایته 3D که تغییری نمیکنه مطمئنا...
mahdi-001
29-12-2010, 16:48
سلام کسی از دوستان هست که c7770(همون c7000خودمون) رو از سام خریده باشه؟سام میگه دیجیتال رو این تلویزیون فعال نیست!کسی اطلاعی داره؟
t_tanhayam
29-12-2010, 17:11
سلام کسی از دوستان هست که c7770(همون c7000خودمون) رو از سام خریده باشه؟سام میگه دیجیتال رو این تلویزیون فعال نیست!کسی اطلاعی داره؟
-چند باري هم دوستان عنوان كردند بر روي سري هاي 7 اين قابليت يا وجود نداره ويا فعال نيست
-منتها من اطلاع دقيقي ندارم بهترين كار تماس با يك نمايندگي وپرسيدن از اونهاست كه ميفرمايين اين كار رو انجام دادين
دوست عزیز همسایه ما همین مسئله رو گفت یک 7770 خریده تیونر دیجیتال روی این مدل فعال نیست .
mahdi-001
29-12-2010, 20:27
-چند باري هم دوستان عنوان كردند بر روي سري هاي 7 اين قابليت يا وجود نداره ويا فعال نيست
-منتها من اطلاع دقيقي ندارم بهترين كار تماس با يك نمايندگي وپرسيدن از اونهاست كه ميفرمايين اين كار رو انجام دادين
بله این بار یه شماره تلفن داد گفت بزنگ از اونا بپرس
اگه نتیجه گرفتم خبرتون میکنم
فعلا برا امتحانهای دانشگام باید درس بخونم:41:
دورود
دوستان من چند تا تاپک رو خوندم اما الان گیج شدم
می خواستم بدونم الان خریدن 3d فایده داره؟
اخه یه 3dخودش کلی گرونه و باید یه 3dپلایر هم گرفت
لطفا یکم راهنمای کنید بنده رو
یه سوال دیگه:
تو تهران نمیشه بدونه گارانتی گیر اورد و تا بانه هم نرفت؟
سلام دوستان عزیز من خودم اول میخواستم 3d بگیرم اما از نطر شخصی این نوع 3d هارو خوشم نیومد یعنی هنوز خیلی جا داره تا 3d که همه انتظار دارند به بازار بیاد .
ommolfesad
30-12-2010, 12:00
ميدونم اينجا جاش نيست ولي :
دوستان عزيز تو يه سايت در مورد ديدن فيلم هاي 3D با LED B7000 نوشته بود كه راستش هر كاري كردم خوب متوجه نشدم چي نتيجه اي گرفته ، البته معلوم بود كه انگار ميشه با عينك در اين مدل هم 3D ديد !!
لينك صفحه رو ميذارم ، اگر كسي تونست از معني اين صفحه چيزي بفهمه خوشحال ميشم ما رو هم در جريان بذاره .
کد:
mahdi-001
30-12-2010, 13:32
سلام یه سوال دارم:
چطور میشه زیرنویس رو با فرمت اس آر تی توی c7000فعال کرد؟
t_tanhayam
30-12-2010, 14:00
سلام یه سوال دارم:
چطور میشه زیرنویس رو با فرمت اس آر تی توی c7000فعال کرد؟
-مهدي جان منظورتون چيه ؟
-اگر در پوشه فيلم مورد نظرتون زير نويس srt باشه به صورت اتوماتيك در پخش كننده دستگاه قسمت زير نويس فعال ميشه
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
دورود
دوستان من چند تا تاپک رو خوندم اما الان گیج شدم
می خواستم بدونم الان خریدن 3d فایده داره؟
اخه یه 3dخودش کلی گرونه و باید یه 3dپلایر هم گرفت
لطفا یکم راهنمای کنید بنده رو
یه سوال دیگه:
تو تهران نمیشه بدونه گارانتی گیر اورد و تا بانه هم نرفت؟
-در مورد 3d بارها بحث بوده با دوستان
-كم بودن سورس هاي 3d (يا هزينه بر بودن )- نوپا بودن اين تكنولوژي -داشتن نقايصي كه هر روز در جهت اصلاح اون مدل هاي بهتري خواهد امد -هزينه زيادي كه ميپردازين
-البته همه اين ها به كنار ولي ميتونيد با خريد 3d از داشتن تكنولوژي روز لذت ببرين :46:
ممنون دوست عزیز t_tanhayam
3d رو کلا بی خیال شدم
تو سایز 46 بهترین ال ای دی که تمام امکانات رو به جز 3دی داشته باشه چیه (سامسونگ البته)
در ضمن در مورد خرید بین پلاسما و ال ای دی هم یه کم گیج شدم.
عمر مفید پنل و کدر شدن اون برام مهم هستش
ممنون میشم راهنمای کنید.
t_tanhayam
30-12-2010, 15:36
ممنون دوست عزیز t_tanhayam
3d رو کلا بی خیال شدم
تو سایز 46 بهترین ال ای دی که تمام امکانات رو به جز 3دی داشته باشه چیه (سامسونگ البته)
در ضمن در مورد خرید بین پلاسما و ال ای دی هم یه کم گیج شدم.
عمر مفید پنل و کدر شدن اون برام مهم هستش
ممنون میشم راهنمای کنید.
-من فكر ميكنم C6900 بهترين انتخاب ممكن هست
-پنل ارزشمندي هست هر چند نقايص edge led ها رو داره منتها مزاياش به نظرم بيشتر هست
-در مورد vs بين پلاسماها و led هم خوب واقعا كار سختيه بستگي به سليقه شما داره
-خيلي از دوستاني كه پلاسما تهيه كردند كاملا راضي هستند وعده اي ديگه ناراضي
-توصيه دوستانه ميكنم حتما از نزديك مقايسه اي داشته باشين خودتون تا راحت تر بتونيد تصميم بگيرين
-در مورد عمر مفيد هم خوب چيزي كه در پنل هاي امروزي مطرح ميشه كاركردي حدود 100000 ساعت هست براي از دست دادن نصف برايتنس پنل
-كه خوب زمان بسيار زياديه وخودتون رو درگير اين مورد نكنيد اصلا
mahdi-001
30-12-2010, 16:52
-مهدي جان منظورتون چيه ؟
-اگر در پوشه فيلم مورد نظرتون زير نويس srt باشه به صورت اتوماتيك در پخش كننده دستگاه قسمت زير نويس فعال ميشه
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
من زیرنویس رو با فرمت اس آر تی در داخل پوشه همان فیلمی که در حال اجرای آن هستم قرار میدم ولی نمیخونه!گفتم شاید راه حل دستی داشته باشه که بشه فعالش کرد که گفتم از شما بپرسم چطور میشه فعالش کرد؟از روی دکمه های کنترل هم که میزنم (دکمه ساب تایتل= به معنی زیر نویس ) میگه زیر نویس موجود نیست:13:
من زیرنویس رو با فرمت اس آر تی در داخل پوشه همان فیلمی که در حال اجرای آن هستم قرار میدم ولی نمیخونه!گفتم شاید راه حل دستی داشته باشه که بشه فعالش کرد که گفتم از شما بپرسم چطور میشه فعالش کرد؟از روی دکمه های کنترل هم که میزنم (دکمه ساب تایتل= به معنی زیر نویس ) میگه زیر نویس موجود نیست:13:
-باید اسم فیلم و اسم زیرنویس تو یه پوشه واحد و دقیقا هم اسم باشن تا بتونه تشخیص بده
-من فكر ميكنم C6900 بهترين انتخاب ممكن هست
-پنل ارزشمندي هست هر چند نقايص edge led ها رو داره منتها مزاياش به نظرم بيشتر هست
-در مورد vs بين پلاسماها و led هم خوب واقعا كار سختيه بستگي به سليقه شما داره
-خيلي از دوستاني كه پلاسما تهيه كردند كاملا راضي هستند وعده اي ديگه ناراضي
-توصيه دوستانه ميكنم حتما از نزديك مقايسه اي داشته باشين خودتون تا راحت تر بتونيد تصميم بگيرين
-در مورد عمر مفيد هم خوب چيزي كه در پنل هاي امروزي مطرح ميشه كاركردي حدود 100000 ساعت هست براي از دست دادن نصف برايتنس پنل
-كه خوب زمان بسيار زياديه وخودتون رو درگير اين مورد نكنيد اصلا
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میشه در باره این نقص یه توضیح کوچیک بدین
راه حلی داره؟یا مدل مشابه هست که این مشکل رو نداشته باشه
بازم از توجه شما ممنونم
راه حلی برای نمایش زیرنویس sub & idx پیدا نشد؟!
راهی وجود داره بشه رنگ نمایش زیرنویس srt رو تغییر بدیم و خودمون انتخاب کنیم؟! (آخه تی وی سفید نشون میده و توی بعضی صحنه های فیلمها دیدن زیرنویس مشکل میشه!)
راستی در صورت امکان کد منو مخفی سامسونگ رو هم بگین (C7000)
t_tanhayam
30-12-2010, 23:07
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
میشه در باره این نقص یه توضیح کوچیک بدین
راه حلی داره؟یا مدل مشابه هست که این مشکل رو نداشته باشه
بازم از توجه شما ممنونم
-خوب led هاي حاشيه اي مشكلات مربوط به خودشون رو دارند مثل ابري شدن در نماهاي تاريك -مشكل نمايش تصاوير روشن در بگ گراند مشكي ...
-البته ميكم توي اين مدل كار شده روش ولي باز هم شاهد هستيم منتها به نظر من اگر زياد ادم سخت گيري نباشين مثل من :46: ميتونيد از اين پنل نهايت لذت رو ببرين
sabzefosfori
30-12-2010, 23:22
سلام آقا تير خلاص رو نمايندگی سامسونگ زد گفت سيستم dlna رو فقط مدل c9000 داره c8000 بايد براش دانگل بخريد
برم ببينم کسی تو بانه داره بده اگه باشه فکر کنم بيشتر از 40 ، 50 تومان نباشه
کاش همه مدلها تو پنلش قرار ميدادن :20:
سلام
در مدل 6960 به چه طریق میشه فهمید که tv چندساعت کارکرده؟؟
ممنون
t_tanhayam
31-12-2010, 21:30
سلام
در مدل 6960 به چه طریق میشه فهمید که tv چندساعت کارکرده؟؟
ممنون
-من چند جايي رو نگاه كردم ولي چيزي پيدا نكردم
جز تاريخ رليز كه در منوي مخفي ودر منوي سمت راستي نوشته شده
ommolfesad
01-01-2011, 09:35
از كاربراني كه سامسونگ 550 C يا C580 دارن لطف كنن بگن ببينيم اين تلوزيون تيونر ديجيتال داره ؟؟
تو منوي مخفي رفتم ولي هيچ گزينه اي مربوط به DTV نبود .
ساخت مالزي و از بانه خريداري شده .
تا حالا براي 3 مدل ديگه رو فعال كردم ولي تو اين جايي نبود فعال بشه !!!
mahdi-001
01-01-2011, 11:45
سلام به همگی
من میخوام c7000 رو به امید اینکه دیجیتالش فعال بشه آپدیت کنم کسی میتونه راهنمایی کنه که اگه از سایت فارسی سامسونگ آپدیت کنم زبان فارسی تلویزیون از بین میره یا نه؟من میخوام هیچ اتفاقی برا زبان فارسیش ایجاد نشه.راستی یه راهنمایی هم در مورد اینکه چطور بفهمم ورژن الان تلویزیون چیه بگید؟
با تشکر
mahdi-001
01-01-2011, 11:51
توی سایت آمریکا سامسونگ که میرم فایل آپدیت (فریم ویر) برای تاریخ 15 دسامبر هست ولی توسایت فارسی برا 5 اکتبر!حجماشون هم متفاوته! من کدوم رو دانلود کنم؟
ommolfesad
01-01-2011, 12:51
از كاربراني كه سامسونگ 550 C يا C580 دارن لطف كنن بگن ببينيم اين تلوزيون تيونر ديجيتال داره ؟؟
جواب نبود ؟؟
amir_fatal
01-01-2011, 13:36
سلام به همگی
من میخوام c7000 رو به امید اینکه دیجیتالش فعال بشه آپدیت کنم کسی میتونه راهنمایی کنه که اگه از سایت فارسی سامسونگ آپدیت کنم زبان فارسی تلویزیون از بین میره یا نه؟من میخوام هیچ اتفاقی برا زبان فارسیش ایجاد نشه.راستی یه راهنمایی هم در مورد اینکه چطور بفهمم ورژن الان تلویزیون چیه بگید؟
با تشکر
من اپدیت کردم فرقی نکرد
برای زبان فارسیش مشکل ایجاد نمیشه:46:
menu بعد تماس با Samsung اون زیر ورژن نوشته
t_tanhayam
01-01-2011, 14:26
توی سایت آمریکا سامسونگ که میرم فایل آپدیت (فریم ویر) برای تاریخ 15 دسامبر هست ولی توسایت فارسی برا 5 اکتبر!حجماشون هم متفاوته! من کدوم رو دانلود کنم؟
-مهدي جان شما فريمور مربوط به ريجن خودتون رو مالزيايي اسياي رو دانلود كنيد وبه ريجن هاي اروپايي وامريكايي كاري نداشته باشن
-ممكن خداي نكرده برد usb تون مرخص بشه (به شدت توصيه ميكنم ريجن هاي ديگه رو كاري نداشته باشين )
-در مورد فريمور و اپديت هم نگران نباشين ارتباطي به ربان منو نداره
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
-دوست گلم در مورد سري هاي 5 من تا حالا نشنيدم به شخصه
mahdi-001
01-01-2011, 16:55
خیلی ممنون که جواب دادین
آپدیتش کردم کیفیت تصویرش خیلی بهتر شد از ورژن توی سایت فارسی سامسونگ آپدیتش کردم
دوست عزیز amir-fatalشما دیجیتال تلویزیونتون فعاله؟از کجا گرفتین؟
amir_fatal
01-01-2011, 20:08
خیلی ممنون که جواب دادین
آپدیتش کردم کیفیت تصویرش خیلی بهتر شد از ورژن توی سایت فارسی سامسونگ آپدیتش کردم
دوست عزیز amir-fatalشما دیجیتال تلویزیونتون فعاله؟از کجا گرفتین؟
نه فعال نیست از نمایندگی سامسونگ
فقط یک فرقی داره پشتش زده تایلند , مالزی نیست!
Danial_4139
01-01-2011, 20:14
من یه C6200 از بانه خریدم ساخت مالزی هست ، چند روز پیش آپدیتش کردم کلی منو به تنظیمات تصویرش اضافه شد و کیفیتش از نظر خودم حدود 15% خوب شد یعنی خوب بود خوب تر شد .
فقط اشتباه کردم او تو سایت سامسونگ فارسی فرمویر رو گرفتم فکر کنم اگر از یه سایت اروپایی میگرفتم احتمالا ----T هم فعال میشد .
کسی تا حالا ----T رو فعال کرده ؟
نه فعال نیست از نمایندگی سامسونگ
فقط یک فرقی داره پشتش زده تایلند , مالزی نیست!
مگه نمیگید اگه از نمایندگی سامیونگ بگیری تیونر دیجیتال فعال میکنن خوب بگو فعال کنن برات :|
amir_fatal
01-01-2011, 20:35
مگه نمیگید اگه از نمایندگی سامیونگ بگیری تیونر دیجیتال فعال میکنن خوب بگو فعال کنن برات :|
گفت c7000 تیونر دیجیتال نداره! :41:
Danial_4139
01-01-2011, 20:43
الان رفتم تو منو مخفی ، تو قسمت تیونر چند تا انتخاب هست کدومش تیونر دیجیتال رو فعال میکنه ؟
t_tanhayam
01-01-2011, 22:39
من یه C6200 از بانه خریدم ساخت مالزی هست ، چند روز پیش آپدیتش کردم کلی منو به تنظیمات تصویرش اضافه شد و کیفیتش از نظر خودم حدود 15% خوب شد یعنی خوب بود خوب تر شد .
فقط اشتباه کردم او تو سایت سامسونگ فارسی فرمویر رو گرفتم فکر کنم اگر از یه سایت اروپایی میگرفتم احتمالا ----T هم فعال میشد .
کسی تا حالا ----T رو فعال کرده ؟
-بزرگواران باز هم عرض ميكنم فريمور مربوط به ريجن خودتون رو دانلود كنيد
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
الان رفتم تو منو مخفی ، تو قسمت تیونر چند تا انتخاب هست کدومش تیونر دیجیتال رو فعال میکنه ؟
-ببينيد قسمت local set فعال هست يا نه ؟
در صورتيكه فعال باشه ميتونيد با تغيير اون به ايران فكر ميكنم تيونر ديجيتال اضافه بشه
Danial_4139
01-01-2011, 23:06
-بزرگواران باز هم عرض ميكنم فريمور مربوط به ريجن خودتون رو دانلود كنيد
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
-ببينيد قسمت local set فعال هست يا نه ؟
در صورتيكه فعال باشه ميتونيد با تغيير اون به ايران فكر ميكنم تيونر ديجيتال اضافه بشه
فعال نیست ولی جلوش به صورت پیش فرض Asia/Middle East نوشته شده ، این یعنی مال ما هم تیونر دیجیتال نداره ؟
mahdi-001
01-01-2011, 23:14
گفت c7000 تیونر دیجیتال نداره! :41:
به من هم همین رو گفت!:41:ولی کسی که اومده بود نصب کنه میگفت یه فلش هست که وصل میکنی فعال میشه !من این رو خودم به شخصه روی تلویزیون های ال جی دیدم که از گلدیران اومدن15تومن گرفتن فعال کردن.ولی تا داشت اینارو میگفت دوستش اومد تو حرفش و گفت به درد نمیخوره اینا!!!!
ولی گفت زنگ بزن به وی آی پی سامسونگ بگو اونا راهنماییت کنن.:13:
t_tanhayam
01-01-2011, 23:19
فعال نیست ولی جلوش به صورت پیش فرض Asia/Middle East نوشته شده ، این یعنی مال ما هم تیونر دیجیتال نداره ؟
-واسه بيشتر دوستان همينطوره وغير فعال هست
-احتمال زياد دارند ولي همونطور كه عنوان ميشه غير فعال هست
-گويا تنها سام به قول دوستان فعلا اين توانايي رو داره
mahdi-001
01-01-2011, 23:28
برا من که نوشته:EA/IRANو غیر قابل تغیر هست من از سام گرفتم.امیدی هست که بشه فعال کنن؟:20:
Danial_4139
02-01-2011, 01:05
راستش از بانه که خریدم یه کارت ویزیت داد و گفت رسیدی اصفهان زنگ بزن به این شماره میاد برات هم زبان فارسی و هم ----T رو فعال میکنه و 10 تومان هم میگره بدبختانه کارت ویزیت رو گم کردم :19:
راستی چرا مال من منو فارسی نداره ؟
t_tanhayam
02-01-2011, 01:28
برا من که نوشته:EA/IRANو غیر قابل تغیر هست من از سام گرفتم.امیدی هست که بشه فعال کنن؟:20:
-ان شاا... اگر سري هاي 6 و8 باشه كه فعال ميكنند ظاهرا
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
راستش از بانه که خریدم یه کارت ویزیت داد و گفت رسیدی اصفهان زنگ بزن به این شماره میاد برات هم زبان فارسی و هم ----T رو فعال میکنه و 10 تومان هم میگره بدبختانه کارت ویزیت رو گم کردم :19:
راستی چرا مال من منو فارسی نداره ؟
-مالزيايي ها دو مدل هستند (در واقع دو نوع متفاوت از local set )
-توي بعضي ها بر روي ايران هست كه خوب منوي فارسي وانگليسي داره
-توي بعضي ها بر روي ايران نيست و منوي فارسي نداره منتها عربي داره
iraniirani
02-01-2011, 08:41
عزیزان تمام صفحات را خواندم ولی بیشتر سردرگم شدم .دوستان فکر کنم هماهنگ و دقیق سوال کنیم و اساتید جواب بدند از ÷راکندگی سوالات جلوگیری بشه.
در c7000 که از بانه تهیه شده و ÷شت آن ساخت مالزی زده و با ورود به منوی مخفی local set رو EA_IRAN و غیرفعال است:
1) از چه سایتی فایل آ÷گرید دریافت شود بهتر است؟
2)راه کم کردن ابری شدن تصویر (کشیدگی تصویر در حرکت) چیست؟
3)آیا تلویزیون دیجیتال ----T را میتوان فعال کرد؟ در کدام بخش منو دنبال آن بگردیم؟ظاهرا تا کنون مشکل همه نیز همین است.صرفا اگر کسی نتیجه مثبت گرفته روش و یا نیازمندیهای اون رو بنویسه.مثلا باید ÷ول بدیم یکی بیاد راش بندازه.
4)برای اینکه صدای تلویزیون مثلا شبکه 1 از باندای سینمای خانگی ÷خش بشه چه کار باید کرد؟ حتما باید کابل digital audio نوری از تلویزیون به سینمای خانگی وصل کرد؟ سینمای خانگی samsung 455
5) تنظیم تصویر برای ÷خش full hd روی 1080p بهتر است یا 1080i؟
6)دوستان اگر سوال دیگه ای به ذهنشون میرسه عنایت کنن دقیق بفرمایند. ممنون از اساتید سایت
mahdi-001
02-01-2011, 14:08
[QUOTE=t_tanhayam;5738149]-ان شاا... اگر سري هاي 6 و8 باشه كه فعال ميكنند ظاهرا
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ---------
برا من که سری هفته!پس بیخیال باید بشم:2:
سلام
مدل تلویزیون من 46c6960 هست---چند سوال
برای آپدیت فریمور توی سایت سامسونگ ایران،2تا مشکل دارم
1)مدل 6900 را فقط داره(البته میدونم مدل 6900 مدل درست هست)
2)فقط فایل آپدیت 42اینچ را داره--ولی از من 46هست
میخواستم بدونم 2مورد بالا باعث بروز مشکل نمیشود؟؟؟؟
در مورد كد فعال سازي DIVX تو C7000 ميخواستم بدونم چه تفاوتي بين XVID وDIVX هست چون من الان دارم فيلماي با فرمت XVID رو به راحتي با TV مي بينم .ايا بازم بايدDIVX رو فعال كنم؟
سوال ديگه اينكه تو دستورات فعال سازي ديدم نوشته از اين به بعد ميتونيد فيلمايي(با فرمت DIVX) رو كه خريداري كرديد مشاهده كنيد اين باعث ايجاد محدوديت تو ديدن فيلماي كپي و دانلودي كه ما داريم نميشه؟
t_tanhayam
02-01-2011, 23:38
سلام
مدل تلویزیون من 46c6960 هست---چند سوال
برای آپدیت فریمور توی سایت سامسونگ ایران،2تا مشکل دارم
1)مدل 6900 را فقط داره(البته میدونم مدل 6900 مدل درست هست)
2)فقط فایل آپدیت 42اینچ را داره--ولی از من 46هست
میخواستم بدونم 2مورد بالا باعث بروز مشکل نمیشود؟؟؟؟
-الان در سايت مالزيايي كه تفاوتي با مدل هاي با گارانتي نداره براي هر سايزي اپديت 1013 وجود داره بزرگوار:
t_tanhayam
02-01-2011, 23:44
در مورد كد فعال سازي DIVX تو C7000 ميخواستم بدونم چه تفاوتي بين XVID وDIVX هست چون من الان دارم فيلماي با فرمت XVID رو به راحتي با TV مي بينم .ايا بازم بايدDIVX رو فعال كنم؟
سوال ديگه اينكه تو دستورات فعال سازي ديدم نوشته از اين به بعد ميتونيد فيلمايي(با فرمت DIVX) رو كه خريداري كرديد مشاهده كنيد اين باعث ايجاد محدوديت تو ديدن فيلماي كپي و دانلودي كه ما داريم نميشه؟
-divx در واقع يك كدك ثبت شده و توسط شركت خاصي فروخته ميشه اما xvid يك كدك در واقع مجاني و Open Source هست كه معمولا كيفيت بهتري هم داره
-در مورد كدك ها توصيه ميكنم اين پست رو بخونيد :
-و اما در مورد C7000 هيچ نيازي به اين اپديت نيست وبدون دردسر اجرا ميكنه
-الان در سايت مالزيايي كه تفاوتي با مدل هاي با گارانتي نداره براي هر سايزي اپديت 1013 وجود داره بزرگوار:
ممنون از کمکت
حالا 2تا سوال دیگه؟؟؟؟؟
1)زبان فارسی داره؟؟؟
2)فرق خاصی میکنه یا نه؟؟؟
3)اگه مشکلی پیش نیاد گارانتی باطل نشه؟؟؟؟؟
اااااا-انگار 3تا شد:دی---شرمنده
t_tanhayam
03-01-2011, 00:14
ممنون از کمکت
حالا 2تا سوال دیگه؟؟؟؟؟
1)زبان فارسی داره؟؟؟
2)فرق خاصی میکنه یا نه؟؟؟
3)اگه مشکلی پیش نیاد گارانتی باطل نشه؟؟؟؟؟
اااااا-انگار 3تا شد:دی---شرمنده
-خواهش ميكنم
-اره فريمور سيت ايراني هم از همين رفرنس استفاده ميكنه
-من كه تفاوتي نديدم چون اپديت كردم
-اگه مشكلي پيش بياد نخير گارانتي باطل ميشه (توصيه ميكنم اينكارو نكنيد چون اتفاق خاصي قرار نيست بيوفته )
-دشمنت شرمنده :46:
mehrdad_ati
04-01-2011, 11:25
چند تا سوال داشتم از کسانی که c8000 دارند یا اطلاع در موردش دارند . چون واقعا خوندن 70 صفحه تاپیک خیلی زمان بره .
1- آیا brightness این TV نسبت به LCD ها بالاتره یا پایین تره ؟
2- کلا از تصویر تلویزیونتون راضی هستید یا نه ؟!
3- آیا برای بازی های xbox جواب میده و مناسب هست ؟ کسی تست کرده ؟
4- بعد فرمت های divx و mkv رو پخش میکنه از usb اگر میکنه تا چه وضوح و بیت ریتی ؟
5- هارد اکسترنال میشه بهش وصل کرد ؟
6- کیفیت تصویرش در چه حدیه ؟ یعنی می ارزه یا نمی ارزه به نظرتون . اگر باز میخواستید tv بگیرید با همون هزینه به نظرتون بازم ارزش خرید داشت یا نه ؟!
ممنون دوستان .
pandora tomorro
04-01-2011, 11:51
سلام
1) مگه این brightness قابل کم و زیاد کردن نیست ؟! راحت میشه عوض کرد ! البته من خودم از تنظیمات دیفالت تی وی استفاده میکنم به نظرم خوبه...
2) به شدت ! تی وی ایران رو که ولش کن وقتی فیلم HD میبینی معرکه میشه...
3) چرا جواب نده؟:دی اره تست شده مشکلی نداره!
4) اره جفتش رو ساپورت میکنه! کلا فرمت های رایج رو میخونه حتی FLV ! وضوح و بیت ریتش رو نمیدونم والا...
5) اره من خودم هارد سیگیت 1 ترا رو بهش وصل کردم...
6) مطمئنا باز همین TV رو میخریدم! همه چیش خوبه هم کیفیت هم طراحی هم راحتی کار باهاش من که خیلی راضیم...
موفق باشی
t_tanhayam
04-01-2011, 11:54
عزیزان تمام صفحات را خواندم ولی بیشتر سردرگم شدم .دوستان فکر کنم هماهنگ و دقیق سوال کنیم و اساتید جواب بدند از ÷راکندگی سوالات جلوگیری بشه.
در c7000 که از بانه تهیه شده و ÷شت آن ساخت مالزی زده و با ورود به منوی مخفی local set رو EA_IRAN و غیرفعال است:
1) از چه سایتی فایل آ÷گرید دریافت شود بهتر است؟
2)راه کم کردن ابری شدن تصویر (کشیدگی تصویر در حرکت) چیست؟
3)آیا تلویزیون دیجیتال ----T را میتوان فعال کرد؟ در کدام بخش منو دنبال آن بگردیم؟ظاهرا تا کنون مشکل همه نیز همین است.صرفا اگر کسی نتیجه مثبت گرفته روش و یا نیازمندیهای اون رو بنویسه.مثلا باید ÷ول بدیم یکی بیاد راش بندازه.
4)برای اینکه صدای تلویزیون مثلا شبکه 1 از باندای سینمای خانگی ÷خش بشه چه کار باید کرد؟ حتما باید کابل digital audio نوری از تلویزیون به سینمای خانگی وصل کرد؟ سینمای خانگی samsung 455
5) تنظیم تصویر برای ÷خش full hd روی 1080p بهتر است یا 1080i؟
6)دوستان اگر سوال دیگه ای به ذهنشون میرسه عنایت کنن دقیق بفرمایند. ممنون از اساتید سایت
1-بهتر از سايت مالزيايي دريافت كنيد :
2-روش خاصي نيست تنها ميتونيد با كاليبراسيون و روشن كردن حالت eco mode كمترش كنيد
3-براي مدل هاي با گارانتي در سري هاي 6 و 8 فعال هستند
-براي مدل هاي بدون گارانتي گويا قسمت local set در منوي مخفي غير فعال هست و نميشه روي ايران ست كرد
-البته مدل هايي هم هستند كه روي ايران ست شدند ولي همچنان خبري از ----t نيست
-دوستاني هم عنوان كردند كه از طريق Usb كسي يا نمايندگي فعال كرده
-در مورد C7000 دوستان هنوز مردد هستند كه يا ----t دار ه يا نه (ولي دليل خاصي نيست كه نداشته باشه )
4-ميتونيد خروجي صدا بگيرين حالا يا از طريق اپتيكال ويا حتي از طريق هدفون
5-متوجه منظورتون نميشم مسلما 1080p بهتر هست
کسی از دوستان این جا تیونر دیجیتالشو سام سرویس فعال کرده؟
واسه LCD هام این کارو میکنه؟
pandora tomorro
04-01-2011, 19:06
سلام
من 8000 دارم! روی فیلم ها احساس میکردم که فیلم حالت زنده هست! نمیدونم چطور بگم انگار جون داره تصویر ! رفتم تو تنظیماتش و motion plus رو گزاشتم روی clear و درست شد ! خواستم ببینم اسم علمی این چیه ؟! البته من چون عادت به تصویر معمولی داشتم اینکار رو کردم وگرنه مشکلی نیست ! در واقع یکمم چشمم رو اذیت میکرد تو فیلم ها مخصوصا فیلم های HD...
t_tanhayam
04-01-2011, 20:00
سلام
من 8000 دارم! روی فیلم ها احساس میکردم که فیلم حالت زنده هست! نمیدونم چطور بگم انگار جون داره تصویر ! رفتم تو تنظیماتش و motion plus رو گزاشتم روی clear و درست شد ! خواستم ببینم اسم علمی این چیه ؟! البته من چون عادت به تصویر معمولی داشتم اینکار رو کردم وگرنه مشکلی نیست ! در واقع یکمم چشمم رو اذیت میکرد تو فیلم ها مخصوصا فیلم های HD...
- تكنولوژي ساخت ال سي دي طوري هست كه توي تصاوير اغلب پر تحرك بلور ديده ميشه
- هميشه سعي شده به اصطلاح چشمك زدن بك لايت ( Strobing backlight ) در بازه زماني كمتري صورت بگيره تا مدت زماني كه بك لايت روشن هست كمتر بشه در نتيجه جا ماندن وبلور حركتي هم كمتر بشه
-توي همه برندها هم با اسامي مختلف وجود داره:
sabzefosfori
05-01-2011, 00:52
سلام آقا من فقط يک کنال 3d دارم اونم هنوز رسماً شروع به کار نکرده sky sinema 3d
يکی هم sport 3d
کسی کانالی ميشناسه که فيلم 3d بده
nova ،sky اين روز های کريسمس همش تبليغ فيلم avatar و اليس رو تبليغ ميکرد من کلی حال کردم گفتم جان 2 تا فيلم ميبينم 3d کلی بيخوابی کشيدم تا پخش کنه آخر هم معمولی پخش کرد ولی دمش گرم avatar هيچ فرقی از نظر کيفيت با بلو ريدر که داشتم نداشت فقط حيف 3d نبود:46:
با سلام خدمت همه دوستان بالاخص ابی عزیز
-پریروز پیرانشهر بودم و یه دستگاه C6900 با سایز 46 و صدالبته با راهنماییهای خوب ابی جان گرفتم به قیمت 1750
-منو فارسی
-تله تکست فارسی
-از همه مهتر : تلویزیون دیجیتال فعال
-تصویرش هم بنظرم خیلی خوبه بخصوص در مقایسه با EX500 خواهرم اینا ؛تصویر بسیار بسیار قابل قبول تر و سه چهار سر و گردن بالاتری داره
-اینجام قیمت سه چهارمدل خوب دیگه ای که اونجا داشتن رو میذارم شاید بدرد دوستان بخوره
-Lg LX65003D 47 - 2240
-Lg LED8500 47 - 2400
-Samsung C7000 46 - 2100
-Samsung C8000 46 - 2530
-Samsung C6200 46 - 1500
-پاناسونیک یا من ندیدم یا اصلا نبود
-یه مغازه ای بود که مدلهای خوبی داشت و در ضمن میگفت اگه بموقع اینجا باشین (منظورش ساعتهای قبل از ظهربود) هر مدلی با هر سایزی در عرض 2 تا 4 ساعت تحویل میده و میگفت از اربیل عراق میاد جنساش
-اون Lg LX6500 که گفتم بهتون ؛ بین تموم مدلهایی که اونجا دیدم تصویر بسیار با کیفیت تر و زیباتری داشت ایکاش یخورده بیشتر داشتم و اونو میخریدم خدایی چشمم هنوز دنبالشه خیلی با کیفیت و زیبا بود تصویرش.فروشنده فیلم فول اچ دی Life از BBC رو روی تمومشون همزمان پخش میکرد و تلویزیونهایی که روشن بودن اینا بودن : C8000 & C7000 & C6200 & LX6500 & Lg LED5300 & VESTEL
بی هیچ اغراقی تصویر LX6500 از همه اونای دیگه خیلی بهتر بود و حدود دوازه سیزده نفر مشتری که تو مغازه بودن همگی یکصدا اونو میپسندیدند ودو تا از پولداراشونم یکی یه دستگاه 47 ازش برداشتن
تنها عیبی که میتونستم روش بذارم دیزاین فوق العاده ساده ش بود که در مقابل دیزاین زیبا و دلنشین سامسونگ کم میاورد ولی تصویرش....:10:
- در مورد سوال mehrdad_ati عزیز باید بگم تصویر C8000 درمقابل این مدل از ال جی که عرض کردم چه از نظر برایتنس و چه از نظر کنتراست و چه شفافیت و زیبایی رنگها و چه از نظر کیفیت پخش رنگ سیاه ؛ بسیار بهتر از C8000 عمل میکرد اگه پولشو داری و دیزاین برات زیاد مهم نیست (البته نظر شخصی منه) بی هیچ تردیدی برو سراغ LX6500 یا حداقل برو یه جایی این دو تا رو از نزدیک و کنار هم ببین اونوقت بگو تصمیمت چیه
- در مورد دیزاینشم باید بگم یه چیزایی شبیه LCD660 البته با حاشیه باریک کریستالی دور قاب که نمیدونم 660 هم این حاشیه رو داره یا نه؟
-اینم بگم LX6500 ساخت خود کره بود
شرمنده از پر حرفی
ارادت :
ناصر:11:
mehrdad_ati
05-01-2011, 12:33
حالا این مدلی که شما گفتید 3d هم هست ؟ اگه نیست که هیچی ! راستی این شهره که میگی کجاست ؟ :دی
سلام
ابن دقیقا همون مشکلیه که من دارم و متاسفانه راهی هم براش پیدا نکردم.
تصاویر به شدت شارپ و حرکات بسیار تیزند. در نگاه اول فکر همه می کنن که تصویر خیلی زنده اس و میگن عجب تصویری... این نوع از تصویر هیچ motion blur ی بین فریم ها اعمال نمی کنه. دقیقن مثله وقتی که با سرعت شاتر 1/200 فیلم برداری کنی. همه چیز شدیدن شارپه. این تیزی چشم رو آزار می ده. تصاویر هیچ شباهتی به تصاویر نرم سینمایی و اون چیزی که روی پلاسما دیده می شه نداره.
در ضمن اگه عوض کردن local set به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.
amuhasan
05-01-2011, 13:58
در ضمن اگه عوض کردن local set به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.
سلام
بفرمایید خوشحال میشیم
البته Local Set تو خیلی منو مخفیها غیر فعاله که اگه راه فعال کردن اونو بلد باشید معرکه میشه
t_tanhayam
05-01-2011, 14:13
تنها local set باعث اضافه شدن ----t نميشه من هم مدلي دارم كه روي ايران هست ولي متاسفانه ----t فعال نيست
-با اين حال خوشحال ميشيم بدونيم نحوه تغييرش رو
t_tanhayam
05-01-2011, 14:21
با سلام خدمت همه دوستان بالاخص ابی عزیز
-پریروز پیرانشهر بودم و یه دستگاه C6900 با سایز 46 و صدالبته با راهنماییهای خوب ابی جان گرفتم به قیمت 1750
-منو فارسی
-تله تکست فارسی
-از همه مهتر : تلویزیون دیجیتال فعال
-تصویرش هم بنظرم خیلی خوبه بخصوص در مقایسه با EX500 خواهرم اینا ؛تصویر بسیار بسیار قابل قبول تر و سه چهار سر و گردن بالاتری داره
-اینجام قیمت سه چهارمدل خوب دیگه ای که اونجا داشتن رو میذارم شاید بدرد دوستان بخوره
-Lg LX65003D 47 - 2240
-Lg LED8500 47 - 2400
-Samsung C7000 46 - 2100
-Samsung C8000 46 - 2530
-Samsung C6200 46 - 1500
-پاناسونیک یا من ندیدم یا اصلا نبود
-یه مغازه ای بود که مدلهای خوبی داشت و در ضمن میگفت اگه بموقع اینجا باشین (منظورش ساعتهای قبل از ظهربود) هر مدلی با هر سایزی در عرض 2 تا 4 ساعت تحویل میده و میگفت از اربیل عراق میاد جنساش
-اون Lg LX6500 که گفتم بهتون ؛ بین تموم مدلهایی که اونجا دیدم تصویر بسیار با کیفیت تر و زیباتری داشت ایکاش یخورده بیشتر داشتم و اونو میخریدم خدایی چشمم هنوز دنبالشه خیلی با کیفیت و زیبا بود تصویرش.فروشنده فیلم فول اچ دی Life از BBC رو روی تمومشون همزمان پخش میکرد و تلویزیونهایی که روشن بودن اینا بودن : C8000 & C7000 & C6200 & LX6500 & Lg LED5300 & VESTEL
بی هیچ اغراقی تصویر LX6500 از همه اونای دیگه خیلی بهتر بود و حدود دوازه سیزده نفر مشتری که تو مغازه بودن همگی یکصدا اونو میپسندیدند ودو تا از پولداراشونم یکی یه دستگاه 47 ازش برداشتن
تنها عیبی که میتونستم روش بذارم دیزاین فوق العاده ساده ش بود که در مقابل دیزاین زیبا و دلنشین سامسونگ کم میاورد ولی تصویرش....:10:
- در مورد سوال mehrdad_ati عزیز باید بگم تصویر C8000 درمقابل این مدل از ال جی که عرض کردم چه از نظر برایتنس و چه از نظر کنتراست و چه شفافیت و زیبایی رنگها و چه از نظر کیفیت پخش رنگ سیاه ؛ بسیار بهتر از C8000 عمل میکرد اگه پولشو داری و دیزاین برات زیاد مهم نیست (البته نظر شخصی منه) بی هیچ تردیدی برو سراغ LX6500 یا حداقل برو یه جایی این دو تا رو از نزدیک و کنار هم ببین اونوقت بگو تصمیمت چیه
- در مورد دیزاینشم باید بگم یه چیزایی شبیه LCD660 البته با حاشیه باریک کریستالی دور قاب که نمیدونم 660 هم این حاشیه رو داره یا نه؟
-اینم بگم LX6500 ساخت خود کره بود
شرمنده از پر حرفی
ارادت :
ناصر:11:
-درود بر ناصر عزيز مبارك باشه -لطف داري به ما
-مدل بسيار خوش قيمت (البته اونجا) و قابل قبولي هست
-در مورد تيونر ديجيتال هم بسيار عاليست
-گويا دوستاني فعال ميكنند حالا از طرقي كه دير يا زود اميدوارم بفهميم
-در مورد vs مدل 6500 با مدل C8000 سامي من كمي مخالفم باهاتون من هم تصاويرشون رو از نزديك ديدم
-ميتونم بكم 8500 برتري داره بخاطر سيستم بك لايت متفاوت منتها 6500 رو من هم ديدم فكر نميكنم اينقدر متفاوت باشه
amuhasan
05-01-2011, 14:34
تنها local set باعث اضافه شدن ----t نميشه من هم مدلي دارم كه روي ايران هست ولي متاسفانه ----t فعال نيست
-با اين حال خوشحال ميشيم بدونيم نحوه تغييرش رو
سلام
درسته
EA_IRAN باشه فقط آنالوگه ولی روی ED_IRAN باشه دیجیتال هم فعال میشه
حالا این مدلی که شما گفتید 3d هم هست ؟ اگه نیست که هیچی ! راستی این شهره که میگی کجاست ؟ :دی
-با من بودین؟
اگه با من بودین مشخصات کلی رو جلوش نوشتم : LG- LX6500 - 3D
- اون شهر هم اسمش هست : پیرانشهر
از ارومیه که بخواین برین خیلی از بانه نزدیکتره مسیرشم از جاده مهاباد برین خیلی خوبه و مثل جاده بانه خطر ناک نیست
-درود بر ناصر عزيز مبارك باشه -لطف داري به ما
-مدل بسيار خوش قيمت (البته اونجا) و قابل قبولي هست
-در مورد تيونر ديجيتال هم بسيار عاليست
-گويا دوستاني فعال ميكنند حالا از طرقي كه دير يا زود اميدوارم بفهميم
-در مورد vs مدل 6500 با مدل C8000 سامي من كمي مخالفم باهاتون من هم تصاويرشون رو از نزديك ديدم
-ميتونم بكم 8500 برتري داره بخاطر سيستم بك لايت متفاوت منتها 6500 رو من هم ديدم فكر نميكنم اينقدر متفاوت باشه
-با تشکر از ابی عزیز ؛ البته این که میگم فعاله اجازه بدین یه کم توضیح بدم شما بگین فعاله یا نه چون این بیغوله ایکه ما زندگی میکنیم و ظاهرا اسمش هم هست " شهر" ! فکر نکنم حالا حالا ها صاحب سیستم دریافت دیجیتال بشه بهر حال چیزی رو که دیدم و باعث شد فکر کنم دیجیتال فعاله عرض میکنم : اولین بار که تی وی از کارتنش در اومد و زدن به برق و روشن شد یه جدولی پیدا شد که ردیف اولش ایران - آسیا نوشته بود که او انتخاب شد
- در مرحله بعد یه منوی کوچیکتر باز شد به نام جستجوی کانال یا یه همچه چیزی که سه انتخاب داشت :
اول : دیجیتال + آنالوگ
دوم : فقط دیجیتال
سوم : فقط آنالوگ
من با دیدن این موارد و چیزایی که اینجا یاد گرفتم ؛ فکر کردم که حتما دیجیتالش فعاله حالا شما بفرمایین که بنظرتون فعاله یا نه ؟
- با تاکید بر اینکه تصویر خوب و بد یه مقدار بزرگش سلیقه ایه ولی دوباره تاکید میکنم چیزی که ما همه اونجا بهش رای دادیم این بود که بخصوص در مورد شفافیت و رنگ تصویر و شادابی و طراوت رنگ ال جی خیلی بهتر عمل میکرد الانم اصراری ندارم و حرف اساتید رو ارجح میدونم و قبول دارم
- ارادات :
ناصر:11::11::11:
-با من بودین؟
اگه با من بودین مشخصات کلی رو جلوش نوشتم : LG- LX6500 - 3D
- اون شهر هم اسمش هست : پیرانشهر
از ارومیه که بخواین برین خیلی از بانه نزدیکتره مسیرشم از جاده مهاباد برین خیلی خوبه و مثل جاده بانه خطر ناک نیست
3d این تلویزیون اصلا خوب نیست تو ریویو هایی که خوندم تو سایتها ولی کیفیت 2 بعدیش خیلی خوبه بازم میگم به عنوان تلویزیون 3 بعدی سراغ این مدل نرید که پشیمون میشید تا الان تو ال ای دی ها همین c8000 بهترین سه بعدی داره
در ضمن اگه عوض کردن به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.
شاید تغییر local set بتونه internet tv رو هم فعال کنه
pandora tomorro
05-01-2011, 18:34
تصاویر به شدت شارپ و حرکات بسیار تیزند. در نگاه اول فکر همه می کنن که تصویر خیلی زنده اس و میگن عجب تصویری... این نوع از تصویر هیچ motion blur ی بین فریم ها اعمال نمی کنه. دقیقن مثله وقتی که با سرعت شاتر 1/200 فیلم برداری کنی. همه چیز شدیدن شارپه. این تیزی چشم رو آزار می ده. تصاویر هیچ شباهتی به تصاویر نرم سینمایی و اون چیزی که روی پلاسما دیده می شه نداره.
یه ویدیو رو به دلخواه باز کن و دکمه ی Tools روی کنترل رو بزن و تو منوی جدید Picture Setting رو بزن و برو به گزینه ی Motion Plus و موشن پلاس رو بزار روی Clear ! تست شده درست میشه و اون حالت نرم سینمایی رو به فیلم برمیگردونه...
یک بار این کار رو بکنی سیو میشه و احتیاج نیست هر بار این کار رو واسه همه ی ویدیو ها انجام بدی!
ممنون میشم راهش رو توضیح بدین!
سلام من دیروز 46 اینج ال ای دی سه بعدی گرفتیم 2 میلیون و 100 :5: سری 7 هزار ........
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
کسی از قیمت های و سری عینک های سامسونگ خبر داره ؟ چند تا هستن ؟ چه فرقی با هم دارن ؟ قیمتاشون چنده ؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
راستی از دبی مستقیم وارد کردیم فارسی نداره منوش ایا میشه منوشو فارسی کنم ؟؟؟
t_tanhayam
05-01-2011, 20:46
-با تشکر از ابی عزیز ؛ البته این که میگم فعاله اجازه بدین یه کم توضیح بدم شما بگین فعاله یا نه چون این بیغوله ایکه ما زندگی میکنیم و ظاهرا اسمش هم هست " شهر" ! فکر نکنم حالا حالا ها صاحب سیستم دریافت دیجیتال بشه بهر حال چیزی رو که دیدم و باعث شد فکر کنم دیجیتال فعاله عرض میکنم : اولین بار که تی وی از کارتنش در اومد و زدن به برق و روشن شد یه جدولی پیدا شد که ردیف اولش ایران - آسیا نوشته بود که او انتخاب شد
- در مرحله بعد یه منوی کوچیکتر باز شد به نام جستجوی کانال یا یه همچه چیزی که سه انتخاب داشت :
اول : دیجیتال + آنالوگ
دوم : فقط دیجیتال
سوم : فقط آنالوگ
-قربونت برم لطف داري
-ان شاا... به زودي مياد ديگه كم كم همه استان ها ديجيتال ميشن و خيلي خوبه كه فعال هست برات :10:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
سلام من دیروز 46 اینج ال ای دی سه بعدی گرفتیم 2 میلیون و 100 :5: سری 7 هزار ........
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
کسی از قیمت های و سری عینک های سامسونگ خبر داره ؟ چند تا هستن ؟ چه فرقی با هم دارن ؟ قیمتاشون چنده ؟
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
-مبارك دوست عزيز
-فكر ميكنم 100 تومان باشه البته مطمئن نيستم دوستاني كه 3d دارند اعلام كنند
-در مورد منوي فارسي هم اگر در منوي مخفي روي ايران ست كنيد اضافه ميشه
amir_fatal
05-01-2011, 20:56
قیمت عینک 3d جفتش 100 تومان
جدا چه اوضاع جوکی شده یه نفرم که تلویزیونش --- t ش فعاله شهرشون دیجیتال ساپورت نمیکنه بقیه هم برعکس ((: یعنی این مشکلات فقط تو ایرانه به جان خودم دو برابر خارجیا باید پول بدیم یا امکانات کمتر
sahar@rasool
05-01-2011, 23:10
لطفا نحوه فعال کردن local set رو بگید ممنون میشیم
mehrdad_ati
05-01-2011, 23:18
سلام .
کسی تا حالا مدل پلاسمای 7000 یا 8000 رو دیده جایی - البته 65 اینچی رو میدونم هست . منظورم 50 اینچی هست ! اگر دیدید لطفا آدرس بدید این ها رو هم تست کنم . ظاهرا خیلی set های جالبی هستند
این all share این تلویزیونها،منظور همون dlna هست؟؟؟؟؟
یه چیز دیگه ایه؟؟؟؟
ممنون
t_tanhayam
06-01-2011, 02:29
یه چیز دیگه ایه؟؟؟؟
ممنون
-بله همون DLNA هست
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
سلام .
کسی تا حالا مدل پلاسمای 7000 یا 8000 رو دیده جایی - البته 65 اینچی رو میدونم هست . منظورم 50 اینچی هست ! اگر دیدید لطفا آدرس بدید این ها رو هم تست کنم . ظاهرا خیلی set های جالبی هستند
يكي از دوستان همين فروم در تهران گويا سري 7 رو ديده بودند منتها دقيقا نميدونم كجا
mehrdad_ati
06-01-2011, 07:45
یه چیز دیگه ایه؟؟؟؟
ممنون
سلام جابر جان . دیگه تحویل نمیگیری ما رو !! :دی
فکر میکنم منظور همون dlna certified هست که بیشتر تاکیدش رو این هست که wifi ready هم هست . که البته باید دانگل wifi رو جدا تهیه کنی .
-قربونت برم لطف داري
-ان شاا... به زودي مياد ديگه كم كم همه استان ها ديجيتال ميشن و خيلي خوبه كه فعال هست برات :10:
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
-مبارك دوست عزيز
-فكر ميكنم 100 تومان باشه البته مطمئن نيستم دوستاني كه 3d دارند اعلام كنند
-در مورد منوي فارسي هم اگر در منوي مخفي روي ايران ست كنيد اضافه ميشه
ببخشید چجوری باید توی منوی مخفی ست کنم .... مراحلش رو میگید ؟
t_tanhayam
06-01-2011, 16:05
ببخشید چجوری باید توی منوی مخفی ست کنم .... مراحلش رو میگید ؟
-توي سرويس منو برين با زدن كليد هاي زير پشت سر هم البته در حالت استند باي :
info+menu+mute+power
-بعد همون صفحه قسمت local set هست ببينيد قابل تغيير هست يا نه در صورتيكه تغيير ميكنه بگزارين روي ايران و منوي فارسي اضافه ميشه به hdtv تون
-دوست عزیز ، با این قیمتی که گتی از دبی خریدی؟:18:
-همین تلویزیون با سه تا عینک و سایز 46 با منوی فارسی و دیجیتال فعال و ساخت مالزی تو بانه و پیرانشهر 2050 الی 2100 قیمتشه چرا باین گرونی و از ره به این دوری اینو خریدی؟
عینک اضافه رو هم تو پیرانشهر یکی 50000 تومن میگفتن
-کنترل لمسی 7000 و 8000 رو هم 40-50 هزار تومن میگفتن
-هم 7000 و هم 8000 سایز 46 اینچی داخل کارتن سه تا عینک داشتن به نظرم
سلام جابر جان . دیگه تحویل نمیگیری ما رو !! :دی
فکر میکنم منظور همون dlna certified هست که بیشتر تاکیدش رو این هست که wifi ready هم هست . که البته باید دانگل wifi رو جدا تهیه کنی .
-مهرداد جان این دانگل که میگی همون وسیله ایه که شبیه فلش مموریه و تو پورت یو اس بی قرارش میدن؟
-با این دانگل میشه از طریق یه مودم وایرلس ADSL با تلویزیون ارتباط برقرار کرد؟
-کجا گیر میاد و قیمتش چنده؟
یه ویدیو رو به دلخواه باز کن و دکمه ی Tools روی کنترل رو بزن و تو منوی جدید Picture Setting رو بزن و برو به گزینه ی Motion Plus و موشن پلاس رو بزار روی Clear ! تست شده درست میشه و اون حالت نرم سینمایی رو به فیلم برمیگردونه...
یک بار این کار رو بکنی سیو میشه و احتیاج نیست هر بار این کار رو واسه همه ی ویدیو ها انجام بدی!
ممنون میشم راهش رو توضیح بدین!
ممنون، بهتر شد. اما هنوز با تصویر پلاسما فاصله داره.
برای local set هم سعی می کنم امشب آماده اش کنم.
ممنون، بهتر شد. اما هنوز با تصویر پلاسما فاصله داره.
برای local set هم سعی می کنم امشب آماده اش کنم.
با تصویر پلاسما حال میکنی خوب چرا همین مدل پلاسماش رو نگرفتی |:
با تصویر پلاسما حال میکنی خوب چرا همین مدل پلاسماش رو نگرفتی |:
اتفاقن چند ماهی برای پلاسمای C8000 صبر کردم، دیگه بیشتر از اون نمی تونستم بدون تلویزیون بمونم. که البته صبر بی نتیجه ای بود، هنوز هم نیومده.
pandora tomorro
06-01-2011, 21:57
با اینکاری که گفتم مشکل من حل شد و نرم سینمایی شد حالا شما چون تازه عوض کردی تنظیمات رو به نظرم فکر میکنی که خوب نیست ! من که باهاش راهتم...
سلام دوستان
من هم با هزار بد بختی رفتم بانه و 2 عدد 46"c6900 به قیمت 1.700 خریدم
دیجیتال رو تو مغازه با یه کنترل خاص فعال کرد که با اون لوکال ست رو هم میشد تغیئر داد
منو فارسی هم داره اما زیر نویس فارسی رو باز نمیکنه
فایل اپدیتش رو هم دانلود کردم با فلش تست کردم نشد
در مورد زیر نویس هم ممنون میشم راهنمائی کنید
-------------------------------------------------------------
اما یه چیزی اونجا بنده رو تحت تاثئر قرار داد اونم ال ای دی ها و ال سی دی های philips بود که از تمام برند های موجود یه سرو گردن بالا تر بود
واقعا بی نظیر بود
t_tanhayam
07-01-2011, 01:38
سلام دوستان
من هم با هزار بد بختی رفتم بانه و 2 عدد 46"c6900 به قیمت 1.700 خریدم
دیجیتال رو تو مغازه با یه کنترل خاص فعال کرد که با اون لوکال ست رو هم میشد تغیئر داد
منو فارسی هم داره اما زیر نویس فارسی رو باز نمیکنه
فایل اپدیتش رو هم دانلود کردم با فلش تست کردم نشد
در مورد زیر نویس هم ممنون میشم راهنمائی کنید
-------------------------------------------------------------
اما یه چیزی اونجا بنده رو تحت تاثئر قرار داد اونم ال ای دی ها و ال سی دی های philips بود که از تمام برند های موجود یه سرو گردن بالا تر بود
واقعا بی نظیر بود
-خوب مباركتون باشه عزيز
-در مورد تيونر ديجيتال كه با راهنمايي دوستنا مشكل بر طرف شد واز طريق منوي مخفي قابل فعال كردن هست
-در مورد زير نويس فارسي هم شما SRT رو داخل پوشه فيلم ميگزارين ؟ ايا هم نام هستند ؟
-در مورد فيليپس هم بايد گفت متفاوت هستند برند خاصي هست و كاملا دوست داشتني
-دوست عزیز ، با این قیمتی که گتی از دبی خریدی؟:18:
-همین تلویزیون با سه تا عینک و سایز 46 با منوی فارسی و دیجیتال فعال و ساخت مالزی تو بانه و پیرانشهر 2050 الی 2100 قیمتشه چرا باین گرونی و از ره به این دوری اینو خریدی؟
عینک اضافه رو هم تو پیرانشهر یکی 50000 تومن میگفتن
-کنترل لمسی 7000 و 8000 رو هم 40-50 هزار تومن میگفتن
-هم 7000 و هم 8000 سایز 46 اینچی داخل کارتن سه تا عینک داشتن به نظرم
سلام منظور تون از کنترل لمسی همون کنترل لمسی c9000 هست چون این کنترل حدود 300- 400 دلار قیمت داره چطور میشه 40-50 باشه ؟
کسی میدونه قابلیتهاش رو c7000 چگونه هست؟
راستی این هم یک عکس از این ریموت
با تشکر
nesta1363
07-01-2011, 08:36
سلام میخواستم بدونم مدل 6960 با سی 7000 به غیر از سه بعدی.تو پنل و کیفیت رنگ و غیره تفاوت دیگه ای هم دارن؟
ضمنا من میخوام برای کامپیوترم یه ال ای دی بگیرم اساتید چی پیشنهاد میدن؟40 اینچ.حتی تو برندهای دیگه.سه بعدی هم نبود مشکلی نیست
-خوب مباركتون باشه عزيز
-در مورد تيونر ديجيتال كه با راهنمايي دوستنا مشكل بر طرف شد واز طريق منوي مخفي قابل فعال كردن هست
-در مورد زير نويس فارسي هم شما SRT رو داخل پوشه فيلم ميگزارين ؟ ايا هم نام هستند ؟
ممنون از شما
اره srt هست و کاملا هم نام
زیر نویس لود میشه
اما به شکل مربع مربع نشون میده
زبون ساب تایتل رو هم عربی کردم بازم مربع مربع نشون داد
یه سوال دیگه:اگه توی منوی مخفی اولین گذینه رو بزنم یعنی factory setteing ممکن بعد از ریست ED_IRAN تغیر کنه و نشه تغیرش داد؟
چون اونجا با یکی از تنضیمات صدا ور رفتم
اکه کسی هم c6900 داره یه عکس از منوی مخفی قسمت صدا اپ کنه که منم تنضیمات رو به حالت اول برگردونم
سلام دوستان
آیا به نظر شما ارزش دارد که حدودا یک میلیون تومان بیشتر هزینه کنیم تا تلویزیونی بخریم که تکنولوژی سه بعدی داشته باشد یا صرفا یک هزینه اضافی است؟
آیا شما از امکان پخش سه بعدی تلویزیون خود عملا استفاده می کنید؟
فیلم سه بعدی به چه قیمتی در بازار یافت می شود؟
ممنون:11:
t_tanhayam
07-01-2011, 10:59
ممنون از شما
اره srt هست و کاملا هم نام
زیر نویس لود میشه
اما به شکل مربع مربع نشون میده
زبون ساب تایتل رو هم عربی کردم بازم مربع مربع نشون داد
یه سوال دیگه:اگه توی منوی مخفی اولین گذینه رو بزنم یعنی factory setteing ممکن بعد از ریست ED_IRAN تغیر کنه و نشه تغیرش داد؟
چون اونجا با یکی از تنضیمات صدا ور رفتم
اکه کسی هم c6900 داره یه عکس از منوی مخفی قسمت صدا اپ کنه که منم تنضیمات رو به حالت اول برگردونم
-جالب يكبار منوي خود tv رو هم فارسي بگزارين باز تست كنيد
-در مورد رست فكتوري هم اگر با گارانتي هست كه خوب احتمالا ست ايران هست در غير اين صورت با راهنمايي دوست خوبمون قسمت local set هم فعال ميشه وميتونيد تغييرش بدين
-دقيقا نميدونم كدوم قسمت مدنظرتون هست با اين حال خدمت شما :
nesta1363
07-01-2011, 11:18
سلام میخواستم بدونم مدل 6960 با سی 7000 به غیر از سه بعدی.تو پنل و کیفیت رنگ و غیره تفاوت دیگه ای هم دارن؟
ضمنا من میخوام برای کامپیوترم یه ال ای دی بگیرم اساتید چی پیشنهاد میدن؟40 اینچ.حتی تو برندهای دیگه.سه بعدی هم نبود مشکلی نیست
-جالب يكبار منوي خود tv رو هم فارسي بگزارين باز تست كنيد
-در مورد رست فكتوري هم اگر با گارانتي هست كه خوب احتمالا ست ايران هست در غير اين صورت با راهنمايي دوست خوبمون قسمت local set هم فعال ميشه وميتونيد تغييرش بدين
-دقيقا نميدونم كدوم قسمت مدنظرتون هست با اين حال خدمت شما :
---------------------------------------------------------
اقا دستت درد نکنه
همین جا بود که عکس گذاشتی
ممنون دوست عزیز
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
[QUOTE=koh;5750884]سلام دوستان
آیا به نظر شما ارزش دارد که حدودا یک میلیون تومان بیشتر هزینه کنیم تا تلویزیونی بخریم که تکنولوژی سه بعدی داشته باشد یا صرفا یک هزینه اضافی است؟
آیا شما از امکان پخش سه بعدی تلویزیون خود عملا استفاده می کنید؟
فیلم سه بعدی به چه قیمتی در بازار یافت می شود؟
ممنون:11:
------------------------------------
دوست عزیز من هم بین 3دی و 2دی مونده بودم
اما دیدم این تکنولوژی جدید هست=مشکلات 3دی+پر هزینه هم هست
اگه میتونی هزینه کنی بگیری بد نیست
یعنی بگیری باهاش تصاویر 2دی ببینی:31::31::31::31:
t_tanhayam
07-01-2011, 13:11
-در مورد تفاوت ها بحث شده
-كنتراست c6900 بالاتر هست و از نظر ابري شدن تصوير بهتر عمل ميكنه نسبت به c7000
-برتري هاي c7000 بالا بودن هرتز پنل و 3d بودن هست
-و البته ديزاين كه سليقه اي هست
-به نظرمن c6900 ميتونه گزينه خيلي خوبي باشه البته lg le8500 رو هم نگاهي بندازين
سلام اینم CES 2011
LED D8000 3D
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLED D7000
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLED D6400
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTuch Control - RMC30D1Z
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3D Active Glasses - SSG-3700CR
سلام منظور تون از کنترل لمسی همون کنترل لمسی c9000 هست چون این کنترل حدود 300- 400 دلار قیمت داره چطور میشه 40-50 باشه ؟
کسی میدونه قابلیتهاش رو c7000 چگونه هست؟
راستی این هم یک عکس از این ریموت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر
کسی نیست جواب ما رو بده؟
دوستان من هرچی تلاش کردم نتونستم از اینترنت تی وی استفاده کنم
داستان چیه؟
اونم بلوک کردن؟
abdollah0098
07-01-2011, 16:13
سلام
دوستان عزیز LED C7000 ساخت مالزی است یعنی پیشوند UA دارد.امکان اتصال به اینترنت را ندارد و پیغام می دهد این سرویس برای کشور شما وجود ندارد...
آیا راه حلی دارید؟
در ضمن در منو مخفی گزینه ای در این مورد ندیدم و همچنین IP Config هم درسته.
با تشکر
Sorena_777
07-01-2011, 16:47
من دیشب رفتم با c7000 یه یک ساعتی تصاویر 3d دیدم.....جالب بود:8:
میخواستم بدونم این مدل با سری 8 و 9 اون چه قدر در تصاویر تفاوت دارن؟؟؟
و اینکه با سونی و ال جی و پاناسونیک چی ؟؟
مقایسه ای شده بین این برند ها؟؟؟
منتظر بمونم برای سری 2011 یا نه؟؟
راستی c7000 46 ,3200
و c8000 46 ,3800
وc900055 ,9000
mahdi-001
07-01-2011, 17:24
-خوب مباركتون باشه عزيز
چطوری از منو مخفی که قابل تغییر نیست!برا من ea/iran هست و غیر قابل تغییره!شما چطوری فعال میکنین؟من c7000از سام خریدم
لطفا روش فعال کردن دیجیتال تو این مدل رو بگین!خیلی برام سخته وقتی میبینم 8000و6000 دیجیتال فعال دارن ولی7000نه!!!!!:2::41:
چطوری از منو مخفی که قابل تغییر نیست!برا من ea/iran هست و غیر قابل تغییره!شما چطوری فعال میکنین؟من c7000از سام خریدم
لطفا روش فعال کردن دیجیتال تو این مدل رو بگین!خیلی برام سخته وقتی میبینم 8000و6000 دیجیتال فعال دارن ولی7000نه!!!!!:2::41:
کارهایی که نو این تاپپیک گفته شده رو برای c7000 انجام بده ایشالا برای اونم جواب بده:
من کارهای که گفته شده بود رو برای c7000انجام دادم و ea/iranرو ed/iranتغییر دادم ولی نمیدونم قسمت tunner روچی بگذارم لطفا راهنمای کنید رو t و t2 گذاشتم جواب نداد و یک سوال دیگه در قسمت تنظیم آنتن روی airوقتی سرچ میکنم تصویر tv میره
من کارای که تو پست بال گفته شده بود انجام دادم البته برای c7000البته localset هم فعال شد ولی در مورد ----t هرچه تلاش کردم نشد tunner رو روی tوt2 و tcs امتحان کردم جواب نداد البته روی حالت t وقتی سرچ میکنم تصویر tv میره که نمیدونم چرا اینطور میشه یعنی در حال سرچ هست ولی تصویری ازش نمیبینی البته اگر ربطی به آنتن هوای داشته باشه من در حالت آنالوگ تصویر خیلی ضعیفی دارم لطفا راهنمای کنید
t_tanhayam
07-01-2011, 22:32
من کارای که تو پست بال گفته شده بود انجام دادم البته برای c7000البته localset هم فعال شد ولی در مورد ----t هرچه تلاش کردم نشد tunner رو روی tوt2 و tcs امتحان کردم جواب نداد البته روی حالت t وقتی سرچ میکنم تصویر tv میره که نمیدونم چرا اینطور میشه یعنی در حال سرچ هست ولی تصویری ازش نمیبینی البته اگر ربطی به آنتن هوای داشته باشه من در حالت آنالوگ تصویر خیلی ضعیفی دارم لطفا راهنمای کنید
-شايد واقعا روي C7000 تيونر ديجيتال نداريم ؟چون دوست ديگرمون هم همينطور نتونستن تغيير بدن
-در مورد تيونر هم ميتونيد روي sec-tc بگزاري
-در مورد اون حالت هم مربوط به همين نوع انتخاب تيونرتون هست
-انتن وموقعيتش بي تاثير نيست قطعا
abdollah0098
08-01-2011, 12:57
سلام
دوستان عزیز LED C7000 ساخت مالزی است یعنی پیشوند UA دارد.امکان اتصال به اینترنت را ندارد و پیغام می دهد این سرویس برای کشور شما وجود ندارد...
آیا راه حلی دارید؟
در ضمن در منو مخفی گزینه ای در این مورد ندیدم و همچنین IP Config هم درسته.
با تشکر
سلام
کسی نبود پاسخ سوال بنده را بده؟؟
pandora tomorro
08-01-2011, 13:40
راهی برای وصل شدن به tv network وجود نداره بی خیالش بشین
shahin666
08-01-2011, 14:52
یه سوال:question:
این قابلیت PVR یعنی قابلیت ذخیره کردن برنامه ها TV بر روی حافظه که تو خود سایت سامسونگ ایران در موردش صحبت شده آیا فعال هست
یا اینم مثل ----T فعال نیست با کلی دردسر باید فعال بشه از این حرفا ؟!!
t_tanhayam
08-01-2011, 15:55
-در مورد قابليت pvr كه فكر ميكنم توي مدل هاي c7000-c8000-c9000 هست من واقعا مطمئن نيستم در مدل هاي اسيايي موجود باشه يا نه
-دوستاني كه دارند بايد امتحان كنند
من میخواستم بدونم تنظیم antena رو باید روی air بگذارم یا روی cable و کسای که این قابلیت رو روی tv فعال کردن گزینه tunner رو توی منو مخفی روی چی گذاشتن
pandora tomorro
08-01-2011, 19:16
خب چطور:دی مشکل من اینه نمیدونم چطور باید رکورد کنم! تو منو که تو عکس گفته برین نمیدونم باید کجاش برم...
-خوب مباركتون باشه عزيز
-سلام
-ابی جان میشه نحوه فعالسازی رو از طریق منو مخفی توضیح بدی؟ یا جایی رو که دوستان راهنماییشو گذاشتن آدرس بدی؟
یکی از دوستان یکی از همین داره که دیجیتالش فعال نیست و اگه بتونم فعالش کنم خیلی خوشحال میشه
-از کجا میشه به منو مخفی C6900 دسترسی پیدا کرد؟
با تشکر
ناصر
-شايد واقعا روي C7000 تيونر ديجيتال نداريم ؟چون دوست ديگرمون هم همينطور نتونستن تغيير بدن
-در مورد تيونر هم ميتونيد روي sec-tc بگزاري
-در مورد اون حالت هم مربوط به همين نوع انتخاب تيونرتون هست
-انتن وموقعيتش بي تاثير نيست قطعا
-فکر کنم داشته باشه ، پیرانشهر که بودم هم C7000 و هم C8000 رو وقتی روشن کردن منوهایی که اول کار اومدن دقیقا مشابه C6900 خودمون بود و سه گزینه دیجیتال ، آنالوگ + دیجیتال ، و آنالوگ رو داشت فروشنده هم بهرکی توضیح میداد اولین چیزی که میگفت این بود که دیجیتالش فعاله
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
خب چطور:دی مشکل من اینه نمیدونم چطور باید رکورد کنم! تو منو که تو عکس گفته برین نمیدونم باید کجاش برم...
- فکر میکنم منوی مورد نظر شما تو قسمت منوی تنظیمات زمان ( Time ) باشه امتحان کنین اگه جواب داد به ماهم خبر بدین لطفا
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
راهی برای وصل شدن به tv network وجود نداره بی خیالش بشین
- اینو امتحان نکردم هنوز ولی یکی از بچه ها تو تاپیک ال جی خیلی راحت به اینترنت تی وی وصل شده بود و حتی میگفت خیلی بهتر و روانتر از کامپیوترش میتون یو تیوب رو ببینه
- برای اینها هم باید راهی باشه که ایشاله پیدا میشه
WorldOfWarcraft
08-01-2011, 20:57
LCDخوبه ؟ یا LED ?
mahdi-001
09-01-2011, 00:16
دوستان من از این روشی که دوستمون برا فعال کردن دیجیتال گفتن که البته من موفق به فعال سازی دیجیتالم نشدم ولی تونستم pvr رو فعال کنم ازش عکس گرفتم ان شا الله 3شنبه براتون آپلودش میکنم الان باید حسابی برا امتحانای دانشگاه بخونم برام دعا کنین امتحان هارو خوب بدم منم آموزش و ریویو سی7000 رو براتون با عکس آپ میکنم.
یا علی مدد
شب همگی به خیر:11:
t_tanhayam
09-01-2011, 00:30
-سلام
-ابی جان میشه نحوه فعالسازی رو از طریق منو مخفی توضیح بدی؟ یا جایی رو که دوستان راهنماییشو گذاشتن آدرس بدی؟
یکی از دوستان یکی از همین داره که دیجیتالش فعال نیست و اگه بتونم فعالش کنم خیلی خوشحال میشه
-از کجا میشه به منو مخفی C6900 دسترسی پیدا کرد؟
با تشکر
ناصر
-سلام بر ناصر عزيز دوست خوبم خدمت شما كه فكر ميكنم به همه سوال ها جواب داده شده :
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
LCDخوبه ؟ یا LED ?
-هر كدوم مزايا ومعايب خودشون رو دارند
- تشکر ابی جان
تموم پستهارو خوندم و بسلامتی همه دوستان بسرعت برق و باد فعال شد . دوستم ازم خواسته که مراتب تشکر و قدردانی ایشون رو خدمت همه دوستان اینجا و به همه برسونم .کلی تشکر و کلی دعا :11::11::11:
sabzefosfori
09-01-2011, 13:03
سلام اينا چرا وايلسtv رو قطع کردن واقعاً که . . .:grrr:
reza-habibi
09-01-2011, 17:39
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
mohammad53
10-01-2011, 16:55
سلام
دوست گرامي مي شود مدل تلويزيوني را كه روي آن تست شده و جواب داده بنويسيد؟
از مدلهاي تحت گارنتي و ساخت سام است يا از بانه و جاي ديگر خريد شده است؟
چون ظاهرا منوها و دسترسي به آيتم ها در اين دو كمي فرق مي كنه
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode این کارها رو انجام بدید
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اینجا برید
control>sub option>info link country
و اون رو به استرالیا تغییر بدید و تلویزیون رو خاموش و روشن کنید
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنید و بعد از تایید کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روی تلویزیون میتونید از امکانات internet tv لذت ببرید
--------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام و تشکر ار پست مفید شما
من c6900 دارم اما توی منوی مخفی قسمت hotel option غیر فعال بود و تمام گذینه ها خاموش بودن
توی sub option هم info link contery نبود:41::41::41::41:
ممنون میشم شما یا هر کدام از دوستان راهنمائی کنید:11::11:
من این کار رو انجام دادم ولی توی قسمتی که ip رو باید وارد کنی من وقتی دستی وارد کردم و error که میداد در ورد gateway بود که من متوجه نمیشم لطفا تمام دوستان در مورد هر کدام از موضواتی که پست میزنند کامل توضیح بد هند تا بقیه دچار مشکل نشوند
با تشکر
منم بالاخره یه un55c8000 گرفتم از سام سرویس به علاوه 3 تا عینک 5 میلیون 200 و یه بلوری پلیر bd6900 که یه کابل hdmi هم همراش بود و یه دانگل هم همراه tv بود همین یه ساعت پیش هم داشتم monsters vs aliens رو میدیدم فوق العاده است این 3d
دانگل هم زدم به tv سریع با روتر و pc وصل شد تا الان که همه چی عالی بوده بنظر من bd6900 هم فوقالعاده زیباست
-سلام بر ناصر عزيز دوست خوبم خدمت شما كه فكر ميكنم به همه سوال ها جواب داده شده :
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
-هر كدوم مزايا ومعايب خودشون رو دارند
-سلام
ابی جان این گزینه PVR که دوستان میفرمایند تو تلویزیون ماهم هست؟ C6900 منظورمه اگه نیست که هیچی ولی اگه هست کجای منو مخفی قرارداره؟
-به چه دردی میخوره این ؟
دوستان سلام
کسی میدونه این دانگل یو اس بی سامسونگ چنده و از کجا میشه خریدش؟
اگه دانگل نباشه بازم میشه از اینترنت تی وی و ALL SHARE این تلویزیون و همچنین از DLNA استفاده کرد؟
-اگه جواب مثبته یه راد مرد بیاد و قدم به قدم روش کار رو برای ما ها که آی کیو مون پایینه یه توضیح درست درمون بده یا یه سایتی آدرسی چیزی اگه هست وما نمیدونیم رو معرفی کنه تا کلی براش دعا کنم...!!!:8:
سلام می خواستم بدونم دوستان عزیز تایپیک جامعی در مورد بلوری سراغ دارند؟
t_tanhayam
10-01-2011, 23:14
-سلام
ابی جان این گزینه PVR که دوستان میفرمایند تو تلویزیون ماهم هست؟ C6900 منظورمه اگه نیست که هیچی ولی اگه هست کجای منو مخفی قرارداره؟
-به چه دردی میخوره این ؟
-سلام عزيز
قابليت كپچر شبكه ها بر روي حافظه هاي جانبي مثل فلش يا هارد درايو هست
-توي سري هاي 6 به بالا وجود داره
-دوستاني كه دارند بايد امتحان كنند ببينند فعال هست يا نه ؟
=چون تصورم بر اين هست در مدل هاي اسيايي حذف شده
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
سلام می خواستم بدونم دوستان عزیز تایپیک جامعی در مورد بلوری سراغ دارند؟
-منظورتون در اين فروم هست ؟ تاپيك پخش كننده ها تردهايي داشت :
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
دوستان سلام
کسی میدونه این دانگل یو اس بی سامسونگ چنده و از کجا میشه خریدش؟
اگه دانگل نباشه بازم میشه از اینترنت تی وی و ALL SHARE این تلویزیون و همچنین از DLNA استفاده کرد؟
-اگه جواب مثبته یه راد مرد بیاد و قدم به قدم روش کار رو برای ما ها که آی کیو مون پایینه یه توضیح درست درمون بده یا یه سایتی آدرسی چیزی اگه هست وما نمیدونیم رو معرفی کنه تا کلی براش دعا کنم...!!!:8:
-قيمت هاي متفاوتي داره حدود 100 تومان هست
-اينترنت و dlna از طريق پورت شبكه هست و موردي نداره منتها براي wireless مجبوريد سراغ دانگل هاي وايرلس برين
-در مورد dlna هم تاپيك خوبي وجو داره :
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
من c6900 دارم اما توی منوی مخفی قسمت hotel option غیر فعال بود و تمام گذینه ها خاموش بودن
توی sub option هم info link contery نبو
-در مورد فعال كردن hotel option اين تايك رو ديدين :
همین الان اینترنت تیوی هم فعال کردم خیلی باهاله کلی بازی دانلود کردم D:
منم بالاخره یه un55c8000 گرفتم از سام سرویس به علاوه 3 تا عینک 5 میلیون 200 و یه بلوری پلیر bd6900 که یه کابل hdmi هم همراش بود و یه دانگل هم همراه tv بود همین یه ساعت پیش هم داشتم monsters vs aliens رو میدیدم فوق العاده است این 3d
دانگل هم زدم به tv سریع با روتر و pc وصل شد تا الان که همه چی عالی بوده بنظر من bd6900 هم فوقالعاده زیباست
سلام
این شرایط فروش را از کجا بدست آوردید؟
قیمت c8000 در سایت سامسونگ 5990000 اعلام شده است و هدیه آن: ال ای دی 32C4440 می باشد!!
شما قیمت 5.200 همراه با بلوری پلیر bd6900 را از کجا خریدید؟ از نمایندگی؟ یعنی شرایط فروش سام تغییر کرده است؟
ممنون
Sorena_777
11-01-2011, 12:24
شما قبل از خرید این مدل سری 7000 هم دیدید؟
تفاوتشون در تصاویر 3D چه قدر هستش؟
در تصاویر 2D چطور هستش خوبه سلام میرسونه؟:31:
شما قبل از خرید این مدل سری 7000 هم دیدید؟
تفاوتشون در تصاویر 3D چه قدر هستش؟
در تصاویر 2D چطور هستش خوبه سلام میرسونه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری 7000 تو مغازه دیدم سه بعدیشو تست نکردم ولی 2 بعدی c8000 به نظر من که بهتر بود
ولی کیفیت تصویر تو حالت سه بعدی وقتی عینک رو میزنی خیلی شفافه :|
سلام
این شرایط فروش را از کجا بدست آوردید؟
قیمت c8000 در سایت سامسونگ 5990000 اعلام شده است و هدیه آن: ال ای دی 32C4440 می باشد!!
شما قیمت 5.200 همراه با بلوری پلیر bd6900 را از کجا خریدید؟ از نمایندگی؟ یعنی شرایط فروش سام تغییر کرده است؟
ممنون
نه من هدیه رو گفتم نمیخوام با یه دانگل و 3 تا عینک شد 5و 200بلوری پلیر هم 400 خریدم جدا یادم رفت بگم :d تا یه 1 سال دیگه شام نهار نیمرو باید بخوریم :| برشکست شدیم :|
mohammad53
11-01-2011, 16:01
-سلام عزيز
=چون تصورم بر اين هست در مدل هاي اسيايي حذف شده
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
-منظورتون در اين فروم هست ؟ تاپيك پخش كننده ها تردهايي داشت :
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
-قيمت هاي متفاوتي داره حدود 100 تومان هست
-اينترنت و dlna از طريق پورت شبكه هست و موردي نداره منتها براي wireless مجبوريد سراغ دانگل هاي وايرلس برين
-در مورد dlna هم تاپيك خوبي وجو داره :
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
-در مورد فعال كردن hotel option اين تايك رو ديدين :
كسي تو تهران ميدونه دانگل wifi را از كجا ميشه خريد؟ من به چند فروشگاه مركزي سام زنگ زدم نداشتند
كسي تو تهران ميدونه دانگل wifi را از كجا ميشه خريد؟ من به چند فروشگاه مركزي سام زنگ زدم نداشتند
-این سوال منهم هست
-یه جایی دیدم یکی از دوستان نوشته بودن که هفتاد تومن خریدن ولی نمیدونم کجا، منم یکی لازم دارم کسی نمیدونه از کجا و به چه قیمت میشه گیرش آورد؟
-سلام عزيز
=چون تصورم بر اين هست در مدل هاي اسيايي حذف شده[COLOR="Silver"]
-سلام ابی عزیز
ممنون از راهنمایی خوبت ؛ پس با این حساب میفرمایین که سری 6 ما فاقد PVR هست؟
-ایکاش داشت چون مطمئنم همین روزها یه راهی هم برای فعال کردن اون پیدامیشه و اونوقت چیز خیلی بدرد بخوری میشه .
ارادت :
ناصر
با سلام به همه دوستان عزیز
من حدود یک ماهی هست که ال ای دی 46 اینچ 8000 از تهران با گارانتی سام سرویس خریدم و تمام پستهای این تاپیک رو پیگیری کردم
در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین
در مورد PVR )PERSONAL VIDEO RECORDING ) هم چون این گزینه فقط با تیونر دیجیتال کار میکنه اون هم در هیچ مدل سامسونگ وجود نداره که فکر میکنم سخت افزار لازم روی تی وی نیست
این قضیه با کمی فکر کردن هم مشخصه چون وقتی این گزینه ها روی تی وی باشه خودش کلی تبلیغ برای محصولات سامسونگه پس لزومی نداره سام سرویس اونو غیر فعال کنه
در مورد اینترنت تی وی هم به دستور دولت کریمه کلیه شرکتهایی که این سرویس رو روی تی وی هاشون ارائه میدن باید اونو غیر فعال کنن چون با اتصال به یک سرور که در کشور کره هست کلیه سایتهایی که در ایران ف ی ل ت ر هست باز میشه
تمام این چیزهایی که نوشتم رو دیروز با صحبت با یکی از مدیران ارشد سام سرویس فهمیدم و کلی هم اعتراض کردم که چرا تو سایت سامسونگ و سام سرویس برای چیزهایی که وجود نداره تبلیغ میکنید گفت هماهنگ میکنم اونا رو حذف کنن
در مورد خرید این مدل هم به دوستانی که قصد خرید دارن پیشنهاد میکنم فعلا هدیه این مدل که یک بلوری هست رو نگیرن و پولش رو از هزینه تلوزیون کم کنن من خودم بابت این تلوزیون 3400 پول دادم چون هنوز در بازار فیلم 3D و بلوری زیاد نشده و ارزش 400 تومن پول دادن رو نداره بجاش پیشنهاد میکنم یک ر ی س ی و ر دیجیتال بگیرید
amir_fatal
11-01-2011, 18:58
من حدود یک ماهی هست که ال ای دی 46 اینچ 8000 از تهران با گارانتی سام سرویس خریدم و تمام پستهای این تاپیک رو پیگیری کردم
در مورد تیونر دیجیتال باید خدمت همه عرض کنم در هیچ یک از مدلهای سامسونگ که با گارانتی تا الان تو بازار اومده این قابلیت وجود نداره و به خودتون زحمت ندین
در مورد PVR )PERSONAL VIDEO RECORDING ) هم چون این گزینه فقط با تیونر دیجیتال کار میکنه اون هم در هیچ مدل سامسونگ وجود نداره که فکر میکنم سخت افزار لازم روی تی وی نیست
این قضیه با کمی فکر کردن هم مشخصه چون وقتی این گزینه ها روی تی وی باشه خودش کلی تبلیغ برای محصولات سامسونگه پس لزومی نداره سام سرویس اونو غیر فعال کنه
در مورد اینترنت تی وی هم به دستور دولت کریمه کلیه شرکتهایی که این سرویس رو روی تی وی هاشون ارائه میدن باید اونو غیر فعال کنن چون با اتصال به یک سرور که در کشور کره هست کلیه سایتهایی که در ایران ف ی ل ت ر هست باز میشه
تمام این چیزهایی که نوشتم رو دیروز با صحبت با یکی از مدیران ارشد سام سرویس فهمیدم و کلی هم اعتراض کردم که چرا تو سایت سامسونگ و سام سرویس برای چیزهایی که وجود نداره تبلیغ میکنید گفت هماهنگ میکنم اونا رو حذف کنن
در مورد خرید این مدل هم به دوستانی که قصد خرید دارن پیشنهاد میکنم فعلا هدیه این مدل که یک بلوری هست رو نگیرن و پولش رو از هزینه تلوزیون کم کنن من خودم بابت این تلوزیون 3400 پول دادم چون هنوز در بازار فیلم 3D و بلوری زیاد نشده و ارزش 400 تومن پول دادن رو نداره بجاش پیشنهاد میکنم یک ر ی س ی و ر دیجیتال بگیرید
این طور که شما میگید نیست تلویزیون من c7000 با گارانتی,من اینترنت تی وی فعال کردم اما تیونر دیجیتال نتونستم یعنی قسمت دیجیتال اضافه شده اما کانالی پیدا نمی کنه.
اما کسایی که c8000 دارن ظاهرا تیونر دیجیتال فعال کردن
من هم تیونر دیجیتال هم اینترنت تیوی رو فعال کردم امروز هم سه بعدی اواتار و زیر دریا رو گرفتم 15 عنوان دیگه سه بعدی هم بود نمیدونم دیگه چند تا فیلم باید بیاد تا از نظر دوستان فراگیر شده باشه
سلام دوست عزیز من c6960 سامسونگ دارم تیونر دیجیتالش عالی داره کار میکنه 14 شبکه و 10 رادیو داره در مورد این تلویزیونها یک مشکلی وجود داره که همه اونها یک جورهایی با هم فرق میکنند و معلوم نیست جریان چیه .
من میخواستم بدونم تنظیم antena رو باید روی air بگذارم یا روی cable و کسای که این قابلیت رو روی tv فعال کردن گزینه tunner رو توی منو مخفی روی چی گذاشتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.