ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرویس ADSL مخابرات تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

arman665
27-03-2011, 15:52
512 رو به همه نمی دن؟ 256 چطور؟

من الان آسیاتک دارم 512 ولی چون محدودیت حجم داره خیلی به صرفه نیست .. فرت و فورت باید حجم بخرم ارزش داره یه 256 مخابرات بگیرم؟

256 با کارت دانشجویی فوق لیسانس (بعضی جاها با کارت دانشجویی لیسانس هم میدن) یا شرکت خصوصی میدن.

با 256 مخابرات با سرعت 28 الی 32 از IDM دانلود می کنید ببینید اگه این سرعت دانلود مناسب براتون بگیرید. سرعت دانلودتون با 512 آسیاتک چقدر ؟

M@hdi-B
27-03-2011, 18:19
256 با کارت دانشجویی فوق لیسانس (بعضی جاها با کارت دانشجویی لیسانس هم میدن) یا شرکت خصوصی میدن.

با 256 مخابرات با سرعت 28 الی 32 از IDM دانلود می کنید ببینید اگه این سرعت دانلود مناسب براتون بگیرید. سرعت دانلودتون با 512 آسیاتک چقدر ؟

اووووووووووه چه خبره مگه؟ الان من از آسیاتک 1مگابیت هم می تونم بگیرم بدون هیچی:31:

الان با 512 اسپید دانلودم 55تا70 هست

حالا اون سرعتی که شما گفتی خوبه چون نا محدوده .. میشه باهاش کنار اومد .. مطمئنی واسه 256 اون مدارک رو می خوان؟

*Batman*
27-03-2011, 18:54
سلام دوستان.
کسی با اینترنت مخابرات بازی هم کرده؟
وضعیت پینگ چطوره؟
پینگ به پهنای باند زیاد ربطی نداره و با توجه به سرعت ثابتی که دارید(هر چند کم)، پینگ خوبی باید داشته باشید.

deadman3
27-03-2011, 19:37
خبر بد در آغاز سال جديد درباره اینترنت ایران

همشهري نوشت:

در روزهای پایانی سال ۸۹، خبری روی خروجی خبرگزاری‌های کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.

براساس این خبر، شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین ۳ تا ۱۴ برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکت‌هایی را که قادر به پرداخت هزینه‌های جدید نشده‌اند، قطع کرده‌اند!

بدین ترتیب برای این شرکت‌ها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویس‌ها از سوی شرکت‌های مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکت‌های مخابرات قرار گیرد.

هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش ۱۴ برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابل‌قبول است.

این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما به‌نظر می‌رسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینه‌ها از سوی مخابرات، به‌زودی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینه‌ای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.

در همین راستا، محمدحسن شانه‌ساز‌زاده، مدیر یکی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویس‌هایی که از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت داده می‌شود، خبر داده و گفته: با خصوصی‌شدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت به‌صورت غیرقانونی قیمت تمام‌شده سرویس‌ها را برای رقبا افزایش می‌دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه درصورت‌حساب‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبه‌رو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام‌شده صورت‌حساب‌های ارائه شده از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفه‌ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

وی با تأکید بر توقف سرویس‌دهی به برخی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت به‌دلیل عدم‌پرداخت این صورت‌حساب‌ها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده‌ایم و این سازمان نیز به‌عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکت‌های مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام‌شده این سرویس را ندارند. اما این شرکت‌ها با بی‌توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می‌کنند که صورت‌حساب‌های جدید را پرداخت کنیم.

شانه‌ساز‌زاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکت‌های مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکت‌ها حتی اعلام نمی‌کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می‌کنند که شامل هزینه‌های چند برابری است.

وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از طرف همه شرکت‌های مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استان‌ها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس‌های ما را متوقف نمی‌کنند اما برخی استان‌ها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدم‌پرداخت این مبالغ، سرویس‌دهی را قطع می‌کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه‌ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی‌دهد، هر یک از شرکت‌های مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام‌شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدم‌تأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیان‌های ناشی از افزایش تعرفه خطوط 1 E، افزایش چند برابری هزینه تمام‌شده سرویس‌ها نیز اضافه شده است.

منبع

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MERLIN_BOZORG
27-03-2011, 20:10
سلام دوستان.
کسی با اینترنت مخابرات بازی هم کرده؟
وضعیت پینگ چطوره؟
پینگ به پهنای باند زیاد ربطی نداره و با توجه به سرعت ثابتی که دارید(هر چند کم)، پینگ خوبی باید داشته باشید.

من فقط وار بازی کردم بیشتر موقع ها ping عالی بوده
1 یا 2 بار پیش اومده که نتونستم بازی کنم.

tatu66
27-03-2011, 20:24
128 مخابرات
دانلود 0.13 mb
آپلود 0.06 mb
پینک 334

ELSIN
27-03-2011, 23:13
اینترنت لاک‌پشتی ایران، گران‌تر می‌شود!

بله بدبخت شدیم :19:

Shayan Arya
27-03-2011, 23:33
در مورد خبر چند پست قبل:
کاملا مشخصه که مشکل پول نیست و هدف اصلی جلوگیری از دسترسی مردم به اینترنت و رشد آگاهی هست.
فقط اگر کلا اینترنت ADSL رو تعطیل میکردند خیلی تابلو میشد، به خیال خودشون با سیاست میخوان هزینه رو بالا ببرند تا مردم منصرف بشن و برگردند سراغ Dial-up

شما اسم این رفتار و مجریانش رو چی میگذارید؟ :question:
راهنمایی: (سان ... - دیک ...)

misam5526
27-03-2011, 23:55
دوستان چرا با خودتون پارادوکس دارید؟؟!!

مگه اولین شرکتی که قیمت ADSL نامحدود رو پایین آورد مخابرات نبود؟!
و اینکه همراه اول بود که برای اولین بار قیمت GPRS رو شکست و ایرانسل رو مجبور کرد به پایین آوردن قیمت؟!!!

من الان با اینترنت 512 و ماهی 22 هزار تومن ، دسترسیم کمتر شده یا بیشتر؟؟؟؟ (البته چون سرعت خوبه بیشتر رفتم تو کار دانلود... خیلی کیف میده !! روزی 4 گیگ)

majifff
28-03-2011, 00:25
من 128 دارم سرعت اپلودم 2 کیلوبایته دانلودم 14 . واقعا افتضاحه . کدوم کشور سرعت اپلودش 2 کیلوبایته . برای دیال اپ 4 کیلوبایته . من با جی پی ار اس همراه اول 9 کیلوبایت اپلود میکنم. ولی من فردا 512 فعال میشه با کارت جانبازی بابام گرفتم. سرعت اپلودش 128 =16 کیلوبایته :13:

منم بابام کارت جانبازی داره اگه برم بگم به منم 512 میدن شما چیکارا کردین که دادن بعد دوستان من رفتم مخابرات امروز پرت خالی نداشتن و یه 300 -400 نفری قبل از من بودن بنظرتون پرتها کی خالی میشه

30vil
28-03-2011, 00:29

و اینکه همراه اول بود که برای اولین بار قیمت GPRS رو شکست و ایرانسل رو مجبور کرد به پایین آوردن قیمت؟!!!

من الان با اینترنت 512 و ماهی 22 هزار تومن ، دسترسیم کمتر شده یا بیشتر؟؟؟؟ (البته چون سرعت خوبه بیشتر رفتم تو کار دانلود... خیلی کیف میده !! روزی 4 گیگ)

دوستان با خودشون پارادوکس ندارن شما دارین خودتونو گول میزنی

512 که 512 اصلی هم نیست و بین چند نفر تقسیم میشه داره با قیمت چند برابر به شما فروخته میشه

misam5526
28-03-2011, 01:59
دوستان با خودشون پارادوکس ندارن شما دارین خودتونو گول میزنی

512 که 512 اصلی هم نیست و بین چند نفر تقسیم میشه داره با قیمت چند برابر به شما فروخته میشه

من سرویسم نامحدوده
تست سرعتم رو هم که قرار دادم در تاپیک مربوط.
سرعت دانلود من بین 55 تا 65 هست معمولاً.

پولی رو هم که میدم 20 هزار تومن در ماهه!

حالا کجای قضیه دارم خودمو گول میزنم؟ یعنی شرکت خصوصی میشناسین که بهتر از این باشه شرایطش؟

Shayan Arya
28-03-2011, 02:14

اول اینکه با قیمت های فعلی هم اینترنت در ایران گران هست و ایران از این نظر رتبه 175 رو در دنیا داره :41:
دوم اینکه یک بار صفحات قبل رو مرور کن ببین اینترنت بیشتر از 128 به چه کسانی دادن و با چه شرایطی :46:
سوم اینکه شرایط الان رو با گذشته مقایسه نکنید، بعد از حوادث ... همه چیز در داخل عوض شد و الان هم که کل منطقه در حال تغییر هست.

0511
28-03-2011, 07:10
دوستان یه مودم خوب معرفی کنید برا adsl شهر تهران/ ممنون:40:

با adsl مخابرات سازگار باشه و کلا خوب باشه دیگه

من تجربه ندارم به بزرگی خودتون ببخشین:11:

ممنون :10:

alivw71
28-03-2011, 15:30
512 رو به همه نمی دن؟ 256 چطور؟

من الان آسیاتک دارم 512 ولی چون محدودیت حجم داره خیلی به صرفه نیست .. فرت و فورت باید حجم بخرم ارزش داره یه 256 مخابرات بگیرم؟
من با کارت جانبازی بابام کرفتم

alivw71
28-03-2011, 15:40
منم بابام کارت جانبازی داره اگه برم بگم به منم 512 میدن شما چیکارا کردین که دادن بعد دوستان من رفتم مخابرات امروز پرت خالی نداشتن و یه 300 -400 نفری قبل از من بودن بنظرتون پرتها کی خالی میشه
من رفتم مخابرات منطقمون پرسیدم با کارت جانبازی میشه گرفت .گفتن مدارکتو بیار تا ضمیمه پروندت کنن بعد رئیس مرکز تایید کنه بعدش....... بعد دو روز 512 شد روی قبض تلفن دوماه 41 هزار تومن که ماهی درمیاد 20500 تومن.

urumchi
28-03-2011, 16:57
قضیه قبض تلفن چیه؟

MERLIN_BOZORG
28-03-2011, 17:46
دوستان یه مودم خوب معرفی کنید برا adsl شهر تهران/ ممنون:40:

با adsl مخابرات سازگار باشه و کلا خوب باشه دیگه

من تجربه ندارم به بزرگی خودتون ببخشین:11:

ممنون :10:

adsl مخابرات با همه ی مودم ها تا الان که سازگاری داشته.

شما توی تاپیک مربوط به خودش سوال کنید اونجا راهنماییتون می کنن.

قضیه قبض تلفن چیه؟

کدوم قضیه ؟؟؟
قضیه نداره

urumchi
28-03-2011, 19:34
منظورم این جمله س که alivw71 نوشته

(روی قبض تلفن دوماه 41 هزار تومن که ماهی درمیاد 20500 تومن)

0511
28-03-2011, 20:10
در روزهای پایانی سال 89، خبری روی خروجی خبرگزاری‌های کشور قرار گرفت که کمتر به آن توجه شد.

براساس این خبر، شرکت‌های مخابرات استانی هزینه سرویس‌دهی به شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت موسوم به ‌ای‌دی‌اس‌ال را بین 3 تا 14 برابر افزایش داده و خطوط آن دسته از شرکت‌هایی را که قادر به پرداخت هزینه‌های جدید نشده‌اند، قطع کرده‌اند! بدین ترتیب برای این شرکت‌ها که مستقیما با مشتریان در ارتباط هستند، در سال جدید هیچ راهی جز افزایش بهای سرویس اینترنت پر سرعت باقی نمی‌ماند. این در حالی است که برخی از کارشناسان اعتقاد دارند این افزایش ناگهانی قیمت سرویس‌ها از سوی شرکت‌های مخابرات استانی با این انگیزه و هدف صورت گرفته که شرکت‌های بخش خصوصی از دایره ارائه خدمات اینترنت حذف شده و خدمات اینترنت پرسرعت در انحصار شرکت‌های مخابرات قرار گیرد.

هیچ کس انتظار ندارد که قیمت اینترنت در ایران ارزان شود اما افزایش 14 برابری قیمت آن نیز برای مشترکان این سرویس غیرقابل‌قبول است. این افزایش هزینه البته در حال حاضر به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت تحمیل شده و آنها مجبورند به تعهدات قبلی در قبال مشترکان خود عمل کنند اما به‌نظر می‌رسد با توجه به این افزایش غیرمترقبه هزینه‌ها از سوی مخابرات، به‌زودی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت در بخش خصوصی ناچار به اعمال تعرفه‌های جدیدی براساس هزینه تمام شده خود شوند؛ افزایش هزینه‌ای که در نهایت به حلقه آخر این زنجیر یعنی مشترکان عزیز! منتقل خواهد شد.

در همین راستا، محمدحسن شانه‌ساز‌زاده، مدیر یکی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویس‌هایی که از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت داده می‌شود، خبر داده و گفته: با خصوصی‌شدن مخابرات و واردشدن آن به حوزه اینترنت، این شرکت به‌صورت غیرقانونی قیمت تمام‌شده سرویس‌ها را برای رقبا افزایش می‌دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه درصورت‌حساب‌های شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبه‌رو هستیم، گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام‌شده صورت‌حساب‌های ارائه شده از سوی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، غیرقانونی است؛ چرا که باید تمامی تعرفه‌ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

وی با تأکید بر توقف سرویس‌دهی به برخی از شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت به‌دلیل عدم‌پرداخت این صورت‌حساب‌ها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده‌ایم و این سازمان نیز به‌عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکت‌های مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام‌شده این سرویس را ندارند. اما این شرکت‌ها با بی‌توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می‌کنند که صورت‌حساب‌های جدید را پرداخت کنیم.
شانه‌ساز‌زاده با اشاره به افزایش ۳ تا ۱۴ برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکت‌های مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکت‌ها حتی اعلام نمی‌کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می‌کنند که شامل هزینه‌های چند برابری است.

وی با تأکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت از طرف همه شرکت‌های مخابراتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تنها برخی استان‌ها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس‌های ما را متوقف نمی‌کنند اما برخی استان‌ها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه درصورت عدم‌پرداخت این مبالغ، سرویس‌دهی را قطع می‌کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه‌ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی‌دهد، هر یک از شرکت‌های مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام‌شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس به مشکلاتی همچون عدم‌تأمین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیان‌های ناشی از افزایش تعرفه خطوط1 E، افزایش چند برابری هزینه تمام‌شده سرویس‌ها نیز اضافه شده است.

آسیب‌رسانی به مشترکان اینترنت پر سرعت

ابوطالب برزگر، مدیر روابط عمومی گروه شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت نیز با اشاره به افزایش بها در صورت‌حساب‌های جدید شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت، گفت: قیمت سرویس‌دهی مخابرات به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت برخلاف مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های مخابراتی قیمت امکانات مخابراتی مورد ارائه به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت را بر خلاف مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات چند برابر کرده‌اند، تأکید کرد: شرکت‌های مخابراتی می‌گویند تا زمانی که هزینه‌ها را براساس قیمت‌های جدید پرداخت نکنید؛ از دایرکردن سرویس‌های جدید خودداری خواهیم کرد. برزگر با بیان اینکه این اقدام بسیار غیررقابتی است، تصریح کرد: نتیجه این اقدام غیرقانونی چیزی نیست جز آسیب‌رسانی به مشترکانی که از سرویس‌های‌ ای‌دی‌اس‌ال استفاده می‌کنند.

گران شدن قیمت اینترنت باعث کندی روند توسعه این سرویس ارتباطی در ایران خواهد شد و کارشناسان از هم‌اکنون پیش‌بینی می‌کنند بخش عمده‌ای از کاربران اینترنت به خاطر عدم‌توانایی مالی پرداخت هزینه‌های اینترنت از دریافت این نوع سرویس‌ها صرف‌نظر خواهند کرد.

ادامه این فرایند باعث عقب‌ماندگی بیشتر ایران در زمینه توسعه زیرساخت‌های اینترنت خواهد شد؛ اتفاقی که در برنامه چهارم توسعه نیز افتاد و به‌رغم تصریح قانون مبنی بر برقراری یک میلیون و 200 هزار خط اینترنت پرسرعت، تنها 465هزار پورت نصب شد. حتی اکنون نیز در آغاز سال 1390 و آغاز برنامه پنجم توسعه تنها قریب یک میلیون خط دایر شده است؛ در حالی که تا پایان این برنامه باید ۱۲ میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور نصب و دایر شود.

عقب ماندن ایران از توسعه اینترنت پر سرعت به تبع آن باعث کندی برنامه‌های دولت الکترونیک و تجارت الکترونیک در کشور خواهد شد. اگر چه فلسفه خصوصی‌شدن شرکت مخابرات، توسعه و رونق بخش خصوصی بود اما ظاهرا در زمینه توسعه اینترنت این اتفاق به ضرر بخش خصوصی تمام شده است.

گرانی اینترنت در راه است مگر اینکه سازمان تنظیم مقررات مانع تحمیل هزینه‌های کمرشکن به شرکت‌های خدمات‌دهنده اینترنت شود. آیا چاقو دسته خود را می‌برد؟

پیشنهاد مخابرات برای تغییر نرخ

یک مقام مسئول در شرکت مخابرات ایران از ارائه پیشنهاد جدید برای تعرفه خطوط E1 به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد و گفت: تا مصوب شدن این پیشنهاد، خطوط E1 مانند روال گذشته محاسبه شده و هیچ تغییری در آبونمان این خطوط پیش نمی‌آید. به گزارش مهر، نرخ آبونمان واگذاری خطوط E1 که از طریق آن اینترنت دایل‌آپ با سرعت 56کیلوبیت برثانیه به کاربران ارائه می‌شود، از ابتدای امسال موضوع درگیری میان شرکت مخابرات ایران، شرکت‌های مخابرات استانی، شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بود و این موضوع تا جایی پیش رفت که حتی پای سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تعزیرات حکومتی نیز به نوعی به این پرونده باز شد.

داوود زارعیان، مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه دستورالعمل اعمال نرخ قدیمی خطوط اینترنت به تمامی استان‌ها ابلاغ شده و این دستورالعمل قابل اجراست، اظهار داشت: شرکت‌های مخابراتی موظف به اعمال تعرفه‌ها طبق روال گذشته هستند و تغییری در این رویه به وجود نیامده است. زارعیان هزینه نگهداری خطوط E1 را براساس پیشنهاد جدید ماهانه 95هزار تومان به ازای هر لینک عنوان کرد و گفت: پیش‌بینی می‌شود به‌زودی این تعرفه پیشنهادی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نهایی و تصویب شود که در این صورت این دستورالعمل به شرکت‌های مخابراتی ابلاغ خواهد شد.

منبع: تابناک

mehrdad38
28-03-2011, 22:28
منظورم این جمله س که alivw71 نوشته

(روی قبض تلفن دوماه 41 هزار تومن که ماهی درمیاد 20500 تومن)

هزينه سرويس مخابرات هر 2 ماه يكبار روي قبض تلفن مياد كه بايد پرداخت كنيد.

كه هر پهناي باندي قيمت خودش رو داره.

arman665
28-03-2011, 23:10
اووووووووووه چه خبره مگه؟ الان من از آسیاتک 1مگابیت هم می تونم بگیرم بدون هیچی:31:

الان با 512 اسپید دانلودم 55تا70 هست

حالا اون سرعتی که شما گفتی خوبه چون نا محدوده .. میشه باهاش کنار اومد .. مطمئنی واسه 256 اون مدارک رو می خوان؟

بله اون مدارکی که گفتم نیاز هست ، شاید منطقه شما کمی با قضیه بهتر کنار بیاد باید مراجعه کنید و حضوری سوال کنید تا مطمئن بشید.

resident
28-03-2011, 23:22
پس یعنی میشه بالای 128 گرفت؟ من دو ماه پیش زنگ زدم طرف گفت فقط و فقط 128 میدیم!
خواسته رد کنه یا مخابرات ما (استقلال) بی دست و پاست؟؟
الان من داتک 128 نامحدود دارم،ماهی 42تومن.
اگه مخابرت اون 512 یا 1مگ که بیست و دو سه تومنی هستش رو بتونم بگیرم برام خیلی با صرفه و کاربردی تره.

urumchi
29-03-2011, 00:15
هزينه سرويس مخابرات هر 2 ماه يكبار روي قبض تلفن مياد كه بايد پرداخت كنيد.

كه هر پهناي باندي قيمت خودش رو داره.

من از مخابرات ارومیه اکانت 256k گرفتم .موقع ثبت نام هم 42 تومن پول دادم برای 3 ماه. حالا قراره هزینه ی دیگه ای بغیر اون 42 تومن روی فیش تلفن بیاد یا فقط مبلغ آبونمان رو باید پرداخت کنم؟

برای شما در تهران هزینه ها رو چه جوری میگیرن؟ موقع ثبت نام هزینه ای میگیرن یا نه؟

MERLIN_BOZORG
29-03-2011, 00:47
من از مخابرات ارومیه اکانت 256k گرفتم .موقع ثبت نام هم 42 تومن پول دادم برای 3 ماه. حالا قراره هزینه ی دیگه ای بغیر اون 42 تومن روی فیش تلفن بیاد یا فقط مبلغ آبونمان رو باید پرداخت کنم؟

برای شما در تهران هزینه ها رو چه جوری میگیرن؟ موقع ثبت نام هزینه ای میگیرن یا نه؟

تهران اصلا سرویس محدود نداره و همه ی سرویس ها نا محدوده(نمی دونم سرویس شما چیه؟؟؟)
موقع ثبت نام پولی پرداخت نمیشه
و هر 2 ماه رو فیش تلفن هزینش میاد.

0511
29-03-2011, 01:04
قضیه گرونی 1400 درصدی اینترنت تو ایران چیه؟؟:41:

urumchi
29-03-2011, 01:14
تهران اصلا سرویس محدود نداره و همه ی سرویس ها نا محدوده(نمی دونم سرویس شما چیه؟؟؟)
موقع ثبت نام پولی پرداخت نمیشه
و هر 2 ماه رو فیش تلفن هزینش میاد.

آخیش ! خیالم راحت شد. مخابرات ارومیه نامحدود نداره و موقع ثبت نام پول اکانتو ازت میگیره بعد بهت یوزرنیم و پسورد میده. پس با این حساب روی قبض تلفن خونه من فقط باید هزینه آبونمان بیاد نه چیز دیگه ای. چون در تهران موقع ثبت نام پول نمیگیرن پس میاد روی قبض تلفن.

مرسی از اینکه خیالمو راحت کردی.

majifff
29-03-2011, 01:15
چی شد با کارت جانبازی 25% یا کارت دانشجویی بیشتر از 128 میدن؟

urumchi
29-03-2011, 01:20
قضیه گرونی 1400 درصدی اینترنت تو ایران چیه؟؟:41:

نترس خبری نیست هنوز. منطقا مگه میشه یکباره قیمتها 14 برابر بشه؟

مخابرات هزینه ی نگهداری و... شرکتهای isp رو زیاد کرده چون می خواد چوب تو آستینشون کنه و کلا اونارو نابود کنه و منحصرا خودش بشه گردن کلفت محله !!!!

isp ها کمی گرون کردن مثلا اکانت 37 تومنی رو میدن 43 تومن.

حالا پشت پرده دقیقا چه خبره الله و اعلم.

قیمتها بالا میرن بزودی ولی نه اینکه 14 برابر بشن.

resident
29-03-2011, 09:00
آخیش ! خیالم راحت شد. مخابرات ارومیه نامحدود نداره و موقع ثبت نام پول اکانتو ازت میگیره بعد بهت یوزرنیم و پسورد میده. پس با این حساب روی قبض تلفن خونه من فقط باید هزینه آبونمان بیاد نه چیز دیگه ای. چون در تهران موقع ثبت نام پول نمیگیرن پس میاد روی قبض تلفن.

مرسی از اینکه خیالمو راحت کردی.

مخابرات تهران و ارومیه و اینا نداره!!!! همه مخابرات ها زیر مجموعه یک واحد هستن و قوانین هم ثابت و مشمول همه!
یعنی اینقدر مخابرات پررو و جسور شده که همچین کارهایی میکنه؟!:19:
هیچ هزینه ای رو نباید ازتون بگیرن،همه هزینه ها باید با قبض تلفن پرداخت شه. اینم شگرد جدیدی هستش، اینطوری در واقع دارن سرویس رو خصوصی میدن به افراد و هیچ جا ثبت نمیشه، لذا تمام هزینه رو برای خودشون برمیدارن.
این مخابرات ایران:2:

alivw71
29-03-2011, 10:54
چی شد با کارت جانبازی 25% یا کارت دانشجویی بیشتر از 128 میدن؟
من با کارت جانبازی 5% بابام گرفتم . سرعت دانلودم 60 سرعت اپلودم 15 کیلوبایت . خوبه بد نیست.
ساعتی درمیاد 190 مگابایت حد اقل . :27:
پینگ من وقتی 128 داشتم 400 بود ولی الان 230 شده .

urumchi
29-03-2011, 17:04
مخابرات تهران و ارومیه و اینا نداره!!!! همه مخابرات ها زیر مجموعه یک واحد هستن و قوانین هم ثابت و مشمول همه!
یعنی اینقدر مخابرات پررو و جسور شده که همچین کارهایی میکنه؟!:19:
هیچ هزینه ای رو نباید ازتون بگیرن،همه هزینه ها باید با قبض تلفن پرداخت شه. اینم شگرد جدیدی هستش، اینطوری در واقع دارن سرویس رو خصوصی میدن به افراد و هیچ جا ثبت نمیشه، لذا تمام هزینه رو برای خودشون برمیدارن.
این مخابرات ایران:2:

نه دوست عزیز، اگه تهران و ارومیه نداره پس چرا فقط در تهران نامحدود میدن یا حداقل چرا در ارومیه نامحدود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجا پول اکانتو میدی بعد بهت یه برگه میدن که در واقع همون برگه ی قرارداد هستش که توش مبلغ دریافت شده+یوزر پسورد+شماره پشتیبانی و... رو نوشته. من چون نمیدونستم برا تهران رو قبض میاد به شک افتادم.

بعلاوه پول رو دستی نمیگیرن 4 تا برگه بانکی میدن که هر کدوم یه رنگه بعد که پولو ریختی برگه زرد رنگو میدن به خودت بعد اون 3 تا برگه میره بایگانی. اینجا برای 128 و 256 هیچ مدرکی نمیگیرن حتی کپی کارت ملی صاحب خط فقط و فقط پولشو میگیرن.

فقط برای بالای 256k کپی کارت دانشجویی میگیرن. 1مگ و 2 مگ هم همین کپی کارت دانشجویی رو می خوان ولی چون فعلا واگذار نمیکنن کسی نتونسته 1مگ و 2 مگ بگیره. یعنی 1و2 مگ رو میشه با یه کپی کارت دانشجویی گرفت ولی هنوز خبری نیست.

arman665
30-03-2011, 13:15
من با کارت جانبازی 5% بابام گرفتم . سرعت دانلودم 60 سرعت اپلودم 15 کیلوبایت . خوبه بد نیست.
ساعتی درمیاد 190 مگابایت حد اقل . :27:
پینگ من وقتی 128 داشتم 400 بود ولی الان 230 شده .

خیلی جالبه شما با 512 ، 60 دانلود میکنی ، 128 ، 19 بعد ما با 256 ، 29
فکر کنم 256 پایین ترین سرعت دانلود رو داره :27:

amirfiri
30-03-2011, 13:32
تنظیمات مودم برای این شرکت باید چی باشه؟

mehrdad38
30-03-2011, 13:47
تنظیمات مودم برای این شرکت باید چی باشه؟

VPI: 0
VCI: 35

Encapsulation Mode : LLC

PPPOE

Authentication Method: Auto

MTU: 1500

OSEN
30-03-2011, 18:15
سلام دوستان .
کسی اینجا از مخابرات دیالمه هست که از مخابرات سرویس گرفته باشه ؟ اگه آره، سرویس دهیش چطوریاس ؟ مثلا سرعت دانلودتون با ۱۲۸ چنده ؟
تو این منطقه با چه ترفندی!! میشه بالاتر از ۱۲۸ گرفت ؟
من شاتل دارم . اگه بشه میخوام کوچ کنم .

.

0511
30-03-2011, 19:07
من فردا صبح میخوام برم مخابرات محل// اگه میشه بگید چه مدارکی رو باید باا خودم ببرم(صاحب خط بابامه:31:) ///ممنون:11:
چنتا سوال داشتم:
1.چقدر طول میکشه وصلش کنن؟؟
2.فیبر نوری با مسی هر کدوم باشه وصل میکنن، درسته؟؟
3.هزینه نصب چقدر باید بگیرن؟؟ (اینو بگید که تو پاچم نره!!:31:)
4.مرسی ممنون // تا شب جواب بدید که فردا صبح میخوام برم دمتون گرم:31::11:

resident
30-03-2011, 19:21
من فردا صبح میخوام برم مخابرات محل// اگه میشه بگید چه مدارکی رو باید باا خودم ببرم(صاحب خط بابامه:31:) ///ممنون:11:
چنتا سوال داشتم:

1.طبق گفته یکی از دوستان چندتا پست قبل تر فردا شبش واسش وصل کردن.
2.نمیدونم!
3.تهران هستید؟ هیچ هزینه ای نمیگیرن. هر دو ماه یکبار هزینه دو ماه اشتراک روی قبض تلفنتون میاد.
4.خواهش میکنم:20: اما صاحب خط باید بره ها:46: نمیدونم،شاید به شما هم بدن!!

joe_satriani
30-03-2011, 19:31
چنتا سوال داشتم:

با سلام
1- معمولا تا يه هفته
2- بستگي به منطقه اي كه هستيد هم داره
3- هزينه نصب و راه اندازي نداره چيزي
فقط همون اشتراكتون هست كه تقريبا ماهي 10 تومن براي سرعت 128 نامحدود مخابرات هست

موفق باشيد.

0511
30-03-2011, 19:57
2- بستگي به منطقه اي كه هستيد هم داره
تهرانم(یافت آباد):31:

3- هزينه نصب و راه اندازي نداره چيزي
واسه اینکه بیاد مودم و ... رو نصب کنه هزینه ای نمیگیرن؟؟؟(آخه من خودم بلد نیستم:41::31:)

joe_satriani
30-03-2011, 20:01
تهرانم(یافت آباد):31:

واسه اینکه بیاد مودم و ... رو نصب کنه هزینه ای نمیگیرن؟؟؟(آخه من خودم بلد نیستم:41::31:)

با سلام
اينكه بخوان پاشن بيان خونتون كه حتما هزينه ميگيرن ديگه :31:
من واسه رانژه كردن خط از توي مخابرات و اينا منظورم بود كه بعضي از شركت ها ميگيرن ميدن مخابرات
----
نصبش كاري نداره
شما يه دور اين تاپيك برو و همه چيز رو نوشته

موفق باشيد.

0511
30-03-2011, 20:06
موفق باشيد.
موفق که هستم داش سروش :31: نگفتی فیبر نوری یا مسی چی میشه //مشکل ایجاد نکنه؟؟

mehrdad38
30-03-2011, 20:14
چنتا سوال داشتم:

مدارك مورد نياز:

1- پدر (بعنوان صاحب خط) :31:
2- كارت شناسايي صاحب خط (شناسنامه + كارت ملي)

3- آخرين قبض پرداخت شده تلفن

راستي بايد خطتتون از رانژه ISP قبلي خارج شده باشه وگرنه بايد صبر كنيد.

1- بين 1 الي 4 روز
2- مثل اينكه فيبر نوري هم وصل مي كنن اما اولويت با مسي هاست :31:
3- هزينه نصب ي نمي گيرن
4- خواهش مي كنم موفق باشيد.

0511
30-03-2011, 20:17
راستي بايد خطتتون از رانژه ISP قبلي خارج شده باشه وگرنه بايد صبر كنيد.
اینی که گفتی یعنی چی؟؟

resident
30-03-2011, 20:32
اینی که گفتی یعنی چی؟؟

یعنی اگه الان از شرکتی ADSL داشتی، باید به شرکت درخواست رانژه کردن بدی و بعدش مخابرات برات وصل میکنه.
وقتی شما ADSL میگیری شرکت یا مخابرات روی خط شما تجهیزات وصل میکنن؛ تجهیزات که نه، در واقع خط شما به سرورهای اون شرکت یا مخابرات متصل میشه و برای اینکه به سرور مخابرات متصل بشه باید از اون شرکت قطع و به مخابرات وصل بشه. به این میگن رانژه کردن، اگه اشتباه نکنم در اصطلاح یعنی "خالی کردن".

برای نصب کردن هم همین جا همه هستیم و بهت کمک میکنیم، اینطوری هم صرفه جویی اقتصادی (توی سال جهاد اقتصادی) کردی هم یاد میگیری:)

0511
30-03-2011, 21:05
یعنی اگه الان از شرکتی ADSL داشتی، باید به شرکت درخواست رانژه کردن بدی و بعدش مخابرات برات وصل میکنه.
وقتی شما ADSL میگیری شرکت یا مخابرات روی خط شما تجهیزات وصل میکنن؛ تجهیزات که نه، در واقع خط شما به سرورهای اون شرکت یا مخابرات متصل میشه و برای اینکه به سرور مخابرات متصل بشه باید از اون شرکت قطع و به مخابرات وصل بشه. به این میگن رانژه کردن، اگه اشتباه نکنم در اصطلاح یعنی "خالی کردن".
من قبلا adsl نداشتم// حالا بازم نیاز به رانژه کردن هست؟؟

برای نصب کردن هم همین جا همه هستیم و بهت کمک میکنیم، اینطوری هم صرفه جویی اقتصادی (توی سال جهاد اقتصادی) کردی هم یاد میگیریاینو خوب اومدی
یه سوال دیگه: میتونم مودم internal ام رو بزارم داخل کیس بمونه تا هرموقع adsl قطع شد با dial up بیام؟؟؟:31:
ممنون :11:

2- مثل اينكه فيبر نوري هم وصل مي كنن اما اولويت با مسي هاست از کجا بفهمم خطمون فیبر نوری هست یا مسی؟؟:18::31:

resident
31-03-2011, 10:55
من قبلا adsl نداشتم// حالا بازم نیاز به رانژه کردن هست؟؟
اینو خوب اومدی
یه سوال دیگه: میتونم مودم internal ام رو بزارم داخل کیس بمونه تا هرموقع adsl قطع شد با dial up بیام؟؟؟:31:
ممنون :11:

از کجا بفهمم خطمون فیبر نوری هست یا مسی؟؟:18::31:

نه،نیازی به رانژه شدن نیست، چون خطتون به سروری وصل نیست که بخواد رانژه بشه:31:
بله،میتونید:20: مثل من که الان ADSLام دیشب تموم شد و با مودم Dialup اومدم:31:
زنگ بزن مخابرات ازشون بپرسی بهت میگن فیبر نوری هستش یا مسی و اینکه آیا اصلا پورت دارن یا نه...

من الان رفته بودم مخابرات، گفتم ADSL 1mg میخوام، گفت فقط 128 میدیم مگر اینکه فقط عضئ هیئت علمی باشید، گفتم پس جوری دوستان و همکارانمون 1مگ دارن؟، گفت حتما از شرکت ها گرفتن، گفتم نه:19:مخابراته، گفت فقط 128 میدیم، گفتم واسه خونگی نمیخوام برای اداری میخوام، گفت شمارتون چیه؟، شماره خونه رو گفتم 2205xxxx، گفت فقط 128 میدیم، (جوابمو گرفتم) و گفتم مرسی،خداحافظ.
معلوم شد که مخابرات ما 1مگ داره اما رو نمیکنه:19::41: خیلی ***** هستن:13:
حالا میمونه با مدارک برم سروقتشون...

راستی،مخابرات وایمکس هم داره،اون چطوریه؟ کسی خبر داره؟

alivw71
31-03-2011, 14:12
راستی،مخابرات وایمکس هم داره،اون چطوریه؟ کسی خبر داره؟
فکر نکنم . اگه وایمکس میخوای باید از اپراتور سراسری همراه اول بگیری که یه شرکت اسمش (مبین نت) هستش
سرویس میده. ایرانسلم داره.
من از یکی از بچه های که وایمکس داشت پرسیدم وایمکست چطوری. به من من گفت بعضی وقتی انتن میپره و هی باید صبر کنیم تا پر بشه.

resident
31-03-2011, 21:16
کسی توی تهران از مخابرات 1مگ داره؟ کدوم منطقه هستید؟
سرعت دانلود؟ سرعت آپلود؟ پینگ تون چنده؟

مرسی:11:

0511
31-03-2011, 22:01
پینگ تون چنده؟
ببخشید که اینقدر سوال می پرسم! پینگ چیه؟؟:10:

resident
01-04-2011, 00:18
ببخشید که اینقدر سوال می پرسم! پینگ چیه؟؟:10:

شما سوالتون رو از حرف من پرسیدین که خودش یه سواله. اینجا همه از هم سوال میکنن و باهم همکاری دارن:) چه ایرادی؟!!!!

پینگ به وقفه زمانی بین شما و مقصد گفته میشه. برای مثال وقتی شما یه بازی مثل کانتر رو اینترنتی بازی می کنید، وقتی شلیک می کنید، دستور شلیک از کامپیوتر شما صادر میشه و یه زمانی طول میکشه تا به سرور اصلی برسه، به اون مدت زمان میگن "پینگ" و واحدش میلی ثانیه ست. پس پینگ هرچه کمتر باشه بهتره. کسی که پینگش 700-800، "تقریبا" یک ثانیه یا دقیقا 0.7-0.8ثانیه بعد تیرش شلیک میشه، و احتمالا تا تیرش شلیک بشه هدشات شده:) اما اونی که پینگش 100-300 هستش تقریبا دیگه راحت بازی میکنه و احساس اینکه با تاخیر بازی میکنه رو نداره.

mehrdad38
01-04-2011, 09:37
کسی توی تهران از مخابرات 1مگ داره؟ کدوم منطقه هستید؟
سرعت دانلود؟ سرعت آپلود؟ پینگ تون چنده؟

مرسی:11:

فكر نمي كنم كسي توي تهران بيشتر از 512 گرفته باشه.

alivw71
01-04-2011, 13:11
اگه سرعت بالای 128 فقط برای 4-5 ماه بخواین نمیدن و باید کاربر دائمی اونجا بشید .
من تو گوگل سرچ کردم اینترنت فضای باز سرعت 60mb میدادن 70 دلار البته این فقط یک طرفه بود . برای send-received میدادن 170 دلار . هم کار ارسال و هم کار دریافت .
اینم سایتی که ایران رو ساپورت میکنه. البته سرعت های کمتر و ارزونم داره.

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

اینم قیمت های سروبس های دو طرفه (ارسال و دریافت)

SAMCRO
01-04-2011, 16:42
سلام عزیزان !

من می خواستم یه ای دی اس ال بگیرم ( 2باره قصد کردم ! :دي ) می خواستم بدونم این 256 رو به خانگی می دن ؟ کارت دانشجویی هم دارم ! بعدش قیمتش چه قدره ؟
بعدش می گم من پونک هستم کسی از این اطراف نداره بگه سرعتش چه جوریاس یا این که اصلا می دن یا نه !
من دانلود زیاد نمی کنم ولی پینگش برام خیلی مهمه !
بعدش برم مخابرات منطقه بگم ADSL میخوام می شه خودمو به جای بابام جا بزنم ؟ :دي
حالا یه سوال ! من قبض تلفن رو اینترنتی می دم ! همونو ببرم مخابرات مشکلی نداره ؟
بعدش لگه می شه 2 تا مودم هم معرفی کنید یکی وایرلس یکی معمولی !

ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم مرسی !

alivw71
01-04-2011, 20:24
سلام عزیزان !

من می خواستم یه ای دی اس ال بگیرم ( 2باره قصد کردم ! :دي ) می خواستم بدونم این 256 رو به خانگی می دن ؟ کارت دانشجویی هم دارم ! بعدش قیمتش چه قدره ؟
بعدش می گم من پونک هستم کسی از این اطراف نداره بگه سرعتش چه جوریاس یا این که اصلا می دن یا نه !
من دانلود زیاد نمی کنم ولی پینگش برام خیلی مهمه !
بعدش برم مخابرات منطقه بگم ADSL میخوام می شه خودمو به جای بابام جا بزنم ؟ :دي
حالا یه سوال ! من قبض تلفن رو اینترنتی می دم ! همونو ببرم مخابرات مشکلی نداره ؟
بعدش لگه می شه 2 تا مودم هم معرفی کنید یکی وایرلس یکی معمولی !

ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم مرسی !
اگه برای بازی انلان میخوای .زیاد جالب نیست . چون من خودم با 512 مخابرات تو بعضی بازیا لگ 4-5 ثانیه ای میگیرم.
قبلا 128 داشتم پینگم حد اقل 315 بودش. والانم 235-230 متقیر.
درباره مودم برای من asus am602 که فکر کنم از همه مودم ها بهتر باشه. وایرلس اگه خاصتی asus بگیر.

resident
01-04-2011, 22:33
برای مودم من مودم خودم رو معرفی میکنم چون خودم و دوستانم از این استفاده میکنیم و راضی هستیم. درمورد ایسوز اطلاعاتی ندارم فقط فکر میکنم مودم هاش باید خوب باشه. مودم من هم که TP LINK 8901G (وایرلس) با قیمت 40تومن هستش و این هم تایپیکش:

اگه برای بازی انلان میخوای .زیاد جالب نیست . چون من خودم با 512 مخابرات تو بعضی بازیا لگ 4-5 ثانیه ای میگیرم.
قبلا 128 داشتم پینگم حد اقل 315 بودش. والانم 235-230 متقیر.
درباره مودم برای من asus am602 که فکر کنم از همه مودم ها بهتر باشه. وایرلس اگه خاصتی asus بگیر.

دوست عزیز،شما گفتید که 512 مخابرات دارید، میشه لطفا درمورد سرویستون بگید چطوریه؟ سرعت دانلودت چقدره؟ از نظر دیسکانت شدن و اینا مشکلی ندارین؟ من الان 128 داتک دارم ماهی 42، با پینگ حدودا 300 و سرعت دانلود بالای 16.

MERLIN_BOZORG
01-04-2011, 22:49
من الان 128 داتک دارم ماهی 42، با پینگ حدودا 300 و سرعت دانلود بالای 16.

42 هزار تومن؟؟؟؟
اصلا ارزش داره که به این سرعت 42 هزار تومن بدین؟؟؟؟
خوب برین وایمکس بگیرین
یا حداقل بیاین مخابرات
128 مخابرات سرعت دانلودش 18 پینگش هم همون حدودا 300 قیمتش هم 10 تومن ماه ی

alivw71
01-04-2011, 23:01
دوست عزیز،شما گفتید که 512 مخابرات دارید، میشه لطفا درمورد سرویستون بگید چطوریه؟ سرعت دانلودت چقدره؟ از نظر دیسکانت شدن و اینا مشکلی ندارین؟ من الان 128 داتک دارم ماهی 42، با پینگ حدودا 300 و سرعت دانلود بالای 16.
از شرکت های خصوصی که خیلی بهتره .
سرعت دانلود من میانگین 60 کیلوبایته تا 80-90 میره ولی دو باره همون 60 میشه.
دیسکانکت که نشدم . خدا رو شکر.
من که قبلا 128 داشتم سرعت دانلود 15 بودش.برای بازی انلاین من فقط تونستم LFS و GTA SA MP و BLACK SHOT
بازی کنم. فقط تو بازی BLACK SHOT لگ میشدم. کانتر میشه بازی کرد ولی یه خورده لگ داره.
مخابرات یه بدی داره اونم سرعت اپلودشه که یک چهارم سرعت دانلود میشه. الان من 512 دارم اپلودم 14 کیلو بایته.
یعنی 128 . :41:

resident
01-04-2011, 23:16
42 هزار تومن؟؟؟؟
اصلا ارزش داره که به این سرعت 42 هزار تومن بدین؟؟؟؟
خوب برین وایمکس بگیرین
یا حداقل بیاین مخابرات
128 مخابرات سرعت دانلودش 18 پینگش هم همون حدودا 300 قیمتش هم 10 تومن ماه ی

نه،مسلمه که ارزش نداره:) اما کار من واجب بود و باید زود میگرفتم، الان هم تازه توی ماه دومم و هروقت بخوام میتونم سرویسم رو کنسل کنم. 128 مخابرات مشکلی نداره منتها میخوام 1مگ مخابرات رو بگیرم و یه سره دیگه همون رو بیام بگیرم که بتونم کارهام رو راحت انجام بدم، واقعا با 128 نمیتونم سر کنم!
وایمکس باید پول مودم وایمکس هم بدم، و فعال برای من کاربرد نداره؛ بله به قیمت هیا مخابرات واقفم و متشکر از اطلاعتتون:11:

از شرکت های خصوصی که خیلی بهتره .
سرعت دانلود من میانگین 60 کیلوبایته تا 80-90 میره ولی دو باره همون 60 میشه.
دیسکانکت که نشدم . خدا رو شکر.
من که قبلا 128 داشتم سرعت دانلود 15 بودش.برای بازی انلاین من فقط تونستم LFS و GTA SA MP و BLACK SHOT
بازی کنم. فقط تو بازی BLACK SHOT لگ میشدم. کانتر میشه بازی کرد ولی یه خورده لگ داره.
مخابرات یه بدی داره اونم سرعت اپلودشه که یک چهارم سرعت دانلود میشه. الان من 512 دارم اپلودم 14 کیلو بایته.
یعنی 128 . :41:

ممنون از جواب کاملتون:11:

ELSIN
02-04-2011, 15:28
از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می شود

mehrdad38
02-04-2011, 15:51
از ابتدای شهریور؛ اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می شود

چه غلطاي زيادي !

جدي نگيريد !

خواسته شوخي كنه. يه ذره مردم بخندن !

ديگه تو قرن 21 فكر نكنم عقب مانده ترين كشور دنيا هم بياد اينترنت ش رو جمع كنه اينترانت بده مردم.

فعلا اين خبر مسخره توي پرتال مخابرات استان تهران ثبت نشده پس فعلا نمي شه صحت و سقم خبر رو تائيد كرد.

ELSIN
02-04-2011, 15:52
اصلا بعید نیست این کار رو بکنند :41:

sms11
02-04-2011, 16:13
چرتو پرته بابا
عمرا نمیتونن اینترنت را قطع کنن

ELSIN
02-04-2011, 16:15
تونسنش که میتونند :19:

misam5526
02-04-2011, 17:26
توی تاپیک خودش گفتم اینجا هم میگم.....

سیزده بدرتون خوش!! (والا این دروغ سیزده با فرهنگ ما جور نیست!!!)

ezio7
02-04-2011, 18:36
برای وجود لیگ برتر ایران در بازی FIFA12 در نظر سنجی سایت fifplay.com شرکت کنید.

Ebi ShahrAshoob
02-04-2011, 19:39
تونسنش که میتونند :19:

ما امت شهید پرور! از برکت وجود اینا اونقدر قالتاق بار اومدیم که از پس این معضل هم برمیایم:31:
آخرش به این نتیجه میرسن که کلا بساط اینترنتو جمع کنن!

alivw71
02-04-2011, 20:32
چاره ی کار
اینترنت ماهواره ای

3mb دانلود
512kb اپلود
نامحدود
ماهی
22 دلار

0511
02-04-2011, 20:44
چاره ی کار
اینترنت ماهواره ای

3mb دانلود
512kb اپلود
نامحدود
ماهی
22 دلار
اینو از کجا باید بگیریم یه توضیح بده من اصلا نمیدوتن چی هست؟؟:31::11:

ELSIN
02-04-2011, 20:46
چاره ی کار
اینترنت ماهواره ای

3mb دانلود
512kb اپلود
نامحدود
ماهی
22 دلار

کو کو کجا من میخام بده بیاد

mehrdad38
02-04-2011, 21:40
چاره ی کار
اینترنت ماهواره ای

3mb دانلود
512kb اپلود
نامحدود
ماهی
22 دلار

اگر اينترنت رو به كل قطع كنن اينترنت ماهواره اي هم نمي شه البته نوع يكطرفه ش نمي شه چون براي ارسال يا همون سند نياز به يكي از راه هاي معمول برقراري ارتباط (Dial up ، ADSL ، Wimax ، و....) داره.

البته نوع دوطرفه نياز به اين مورد نيست منتها 2 عيب كوچولو داره:

1- قيمت تجهيزاتش بسيار گرونه
2- به محض برقراري اولين ارتباط اينترنت با استفاده از اين سرويس ماموران اطلاعات درب منزل شما حاضر خواهند شد :31:

nimahandsomboy
02-04-2011, 22:19
باهوش با اینترنت ماهواره ای سند و چیکار میکنی؟؟

urumchi
02-04-2011, 23:53
کاملا تایید میشه. اینترنت ماهواره ای خیلی خطرناکه حسن ! (کار آدم به دباغ خونه میفته!)

ضمن اینکه قیمت تجهیزاتش پارسال از ارومیه قیمت گرفتم(با هزار بدبختی و دربه دری) 2میلیون و 4صدهزار تومن میشد :18:

حالا هر کی مردشه بسم الله !!!!

Dark-King
03-04-2011, 00:32
ببخشید از کجا میتونم ای دی اس ال رو بگیرم یا از کدوم سایت؟
مودم کامپیوتر رو عوض باید کرد؟
با چه سرعتی میشه انلاین راحت بازیکرد؟
لطفا جواب بدید متشکرم

alivw71
03-04-2011, 09:59
باهوش با اینترنت ماهواره ای سند و چیکار میکنی؟؟
اقا شما هنوز اطلاعات درباره این سرویس ندارید.
سرویس های دو طرفه هم هستند که سرعت اپلود ان حدود 1/4 دانلود اونه اینم لینک سایت ارائه دهنده سرویس دو طرفه اینترنت ماهواره که عملیات دانلود و اپلود انجام میده. اون شرکتی که فقط دانلود داره open sky بقیه شرکتها سرویس اپلودم داره برو تو این سایت تا اطلاعاتت زیاد شه.سرعت 3مگابایت دانلود نامحدود قیمتشو نگاه کن بعد اپلودشو.

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

2- به محض برقراري اولين ارتباط اينترنت با استفاده از اين سرويس ماموران اطلاعات درب منزل شما حاضر خواهند شد :31:
ها ها ها اونم میشه یه کاری کرد با یک پارازیتور منطقتو پوشش بده تا نفهمن کجای ای منطقه نشستی.

mehrdad38
03-04-2011, 10:04
ببخشید از کجا میتونم ای دی اس ال رو بگیرم یا از کدوم سایت؟
مودم کامپیوتر رو عوض باید کرد؟
با چه سرعتی میشه انلاین راحت بازیکرد؟
لطفا جواب بدید متشکرم

شما مي خوايد از مخابرات سرويس بگيريد يا از شركت هاي خصوصي؟

اگر از مخابرات مي خوايد بگيريد بايد صاحب خط تلفن به مركز مخابراتي منطقه تون به همراه مدارك زير مراجعه كنه:

1- كارت شناسايي ملي + شناسنامه

2- آخرين قبض تلفن پرداخت شده

اگر كارت دانشجويي (هريك از اعضاي خانواده) فوق ليسانس به بالا داريد مي تونيد سرعت 256 هم بگيريد و گرنه 128 بيشتر نمي دن.

مودم دايال آپ با مودم ADSL فرق داره در صورتي كه مودم ADSL نداريد بايد بخريد. كه به 2 نوع كلي معمولي و وايرلس تقسيم ميشه مي تونيد در تاپيك مربوط به مودم مطرح كنيد تا راهنمايي تون كنن.

---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------

ها ها ها اونم میشه یه کاری کرد با یک پارازیتور منطقتو پوشش بده تا نفهمن کجای ای منطقه نشستی.

حالا با ترس و لرز هم اينترنت ماهواره اي گرفتيم و نفهميدن با قيمت بالاي تجهيزات و اكانتش چكار كنيم؟

با پشتيباني كه جوابگو نيستن چكار كنيم ؟

اگر سرويس بي كيفيت بود چي ؟ دست آدم به كجا بنده ؟

mehrdad38
03-04-2011, 10:36
سریعترین اینترنت دنیا ایجاد شد/ انتقال اطلاعات با سرعت 448 گیگابیت

گروهی از دانشمندان ایتالیایی با استفاده از فیبر نوری موفق شدند سریعترین اینترنت دنیا با سرعت 448 گیگابیت بر ثانیه را ایجاد کنند. به گزارش خبرگزاری مهر، محققان "مدرسه عالی سنت آنا" در پیزا با همکاری شرکت "اریکسون" و کنسرسیوم ملی بین دانشگاهی برای مخابرات (CNIT) موفق شدند به اینترنت با سرعت 448 گیگابیت برثانیه دست یابند.
این سریعترین اینترنت دنیا در مدت تنها یک ثانیه قادر است یک حجم اطلاعات برابر با 20 فیلم با کیفیت بالا، 500 فیلم با کیفیت استاندارد، 7 میلیون تماس تلفنی تصویری و 100 میلیون تماس تلفنی استاندارد را جابجا کند.
این اولین سیستم در دنیا است که بر روی دو حمل کننده نوری که وارد یک شبکه از فیبرهای نوری تجاری شده اند توانسته است با سرعت 448 گیگابیت بر ثانیه عمل کند.
براساس گزارش کورییره دلا سرا، اینترنت با این سرعت معادل 22 هزار و 500 اتصال ADSL با سرعت 20 مگابیت برثانیه است.
این محققان در این خصوص اظهار داشتند: "ما با بهره گیری از این فناوری رکورد قبلی سرعت زیرساختهای تجاری را که برابر با 100 گیگابیت برثانیه بود بیش از چهار برابر کردیم."

١٤/١/١٣٩٠

احتمال كاهش نرخ اينترنت در سال جاري

معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ( سازمان رگولاتوري ) از تلاش اين سازمان براي كاهش قيمت اينترنت در سال جديد خبرداد و درعين حال افزايش قيمت سرويس هاي مخابرات را نيز تكذيب كرد.

' حسن رضواني' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: بررسي هاي نشان داد كه شركت هاي مخابرات استاني، قيمت خدمات خود به شركت هاي ارايه دهنده اينترنت پرسرعت (شركت هاي PAP ) را افزايش نداده اند .
وي تاكيد كرد كه هر گونه افزايش قيمت در ارتباط با خدمات ارتباطي و فناوري اطلاعات در كشور با مجوز كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي امكان پذير است .
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: مجمع عمومي شركت مخابرات مصوبه اي در زمينه افزايش قيمت خدمات به شركت هاي PAP دارد ولي اين مصوبه بايد ابتدا به سازمان تنظيم مقررات ارسال و در صورت تصويب در كميسيون تنظيم مقررات قابل اجرا خواهد بود .
رضواني افزود: سياست كلي سازمان تنظيم مقررات، كاهش قيمت اينترنت در كشور است، بنابر اين مصوبات اين سازمان در آينده نيز در جهت اجراي اين سياست خواهد بود .
وي در خصوص اظهارات مدير يكي از شركت هاي PAP در روزهاي پاياني سال گذشته در باره افزايش قيمت سرويس هاي مخابرات نيز گفت: اين گفت وگو مربوط به گذشته بود كه يكي از رسانه ها از آن در روزهاي پاياني سال استفاده كرد.
يادآورمي شود ' محمدحسن شانه ساز زاده' مدير يكي از شركت‌هاي PAP اسفند سال گذشته در گفت وگويي از افزايش غيرمنطقي قيمت سرويس‌هايي كه از سوي مخابرات به شركتهاي PAP داده مي شود خبر داده بود.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات (رگولاتوري) گفت: اجراي 'آيين نامه تعاملي واگذاري خدمات شركت هاي مخابراتي و شركت هاي PAP ' كه سال گذشته تصويب و ابلاغ شد، به اختلافات ديرينه مخابرات و شركت هاي ارايه دهنده خدمات اينترنت پرسرعت پايان خواهد داد.
رضواني افزود:‌اين آيين نامه با مشاركت شركت هاي مخابراتي و شركت هاي PAP نوشته شده است .

١٤/١/١٣٩٠

alivw71
03-04-2011, 10:59
حالا با ترس و لرز هم اينترنت ماهواره اي گرفتيم و نفهميدن با قيمت بالاي تجهيزات و اكانتش چكار كنيم؟

با پشتيباني كه جوابگو نيستن چكار كنيم ؟

اگر سرويس بي كيفيت بود چي ؟ دست آدم به كجا بنده ؟
قیمتش کمترین 42 دلار درماه یعنی باسرعت دانلود 3 مگابایت واپلود 512 کیلوبایت. این سایتی که قبلا لینکشو دادم ایرانو ساپورت میکنه ودر ایرانم نمایندگی داره که سایت ایرانیه ف ی ل .....شده.
سرویس ماهواره ای در ایران بهترین کیفیت خودشو نشون میده به دلیل نداشتن عوامل اب و هوایی و.....

mr-dion
03-04-2011, 11:17
قیمتش کمترین 42 دلار درماه یعنی باسرعت دانلود 3 مگابایت واپلود 512 کیلوبایت. این سایتی که قبلا لینکشو دادم ایرانو ساپورت میکنه ودر ایرانم نمایندگی داره که سایت ایرانیه ف ی ل .....شده.
سرویس ماهواره ای در ایران بهترین کیفیت خودشو نشون میده به دلیل نداشتن عوامل اب و هوایی و.....

اقای خوشحال تجهیزاتش زیر 2 میلیون در نمیاد اونم اگر گیر بیاد

alivw71
03-04-2011, 11:27
یک سایت ایرانی ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

کارتی که داخلی کیس نصب میشه از همه ارزون تره حدود 100 هزار تومن.
کی میگه دوملیون

misam5526
03-04-2011, 11:33

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

کی میگه دوملیون

جناب این سایتی که معرفی فرمودید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پلن مربوط به اون قیمتی که گفتید کجاست؟

misam5526
03-04-2011, 12:01
متن زیر مربوط به اینترنت ماهواره ای open sky هست.
پلن فلت که ارزونترین پلن نامحدوده ....

"
سرویس Flat بدون محدودیت دانلود در حجم استفاده می باشند و دارای 800 مگابایت

گارنتی با سرعت مابین 1024Kbps تا 2048Kbps می باشند.
بعد از اتمام حجم گارانتی سرعت به 512Kbps تا 1024Kbps تا حجم 10 گیگ کاهش پیدا می کند.

پس از اتمام حجم 10 گیگ سرعت به 64Kbps تا آخر ماه تغییر می کند.
"

کی بود اینترنت ماهواره ای توصیه میکرد؟؟؟

بیاد جواب گو باشه ... ملت رو چند ساعت سر کار گذاشت......

urumchi
03-04-2011, 12:24
تو همون سایت زده کارت PCI حداقل هفتاد ونه هزار تومن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ولی دیگه توضیح نداده همین یه کارت کافیه یا نیاز به تجهیزات دیگه ای هم هست که مطمئنا هست. حالا قیمت تمام شده همه تجهیزات و اکانت چقدر میشه معلوم نیست (لا اقل من دقیقا نفهمیدم چقدر میشه) من میل زدم و ازشون توضیح خواستم اگه جواب دادن اینجا منعکس میکنم.

resident
03-04-2011, 12:49

کی میگه دوملیون

سوال: شما که این همه میگی اینترنت ماهواره ای ماهواره ای!! خودت استفاده کردی؟
حرف های شما درسته ها، قیمت تجهیزات که یک عدد کارت دی وی بی هستش (حدودا 100تومن) و یه دیش و الBN (حدودا 250-300تومن) و مجموعا 400تومن؛ ولی میخوام ببینم خودت تاحالا استفاده کردی که به دیگران پیشنهاد میدی و عنوان های بزرگ میزنی؟؟!

alivw71
03-04-2011, 13:37
حرف های شما درسته ها، قیمت تجهیزات که یک عدد کارت دی وی بی هستش (حدودا 100تومن) و یه دیش و الBN (حدودا 250-300تومن) و مجموعا 400تومن؛ ولی میخوام ببینم خودت تاحالا استفاده کردی که به دیگران پیشنهاد میدی و عنوان های بزرگ میزنی؟؟!
من خودم استفاده نکردم ولی کسانی که استفاده میکردن ازش راضی بودن. با خود ریسیور میشه کانکت شد ولی باید کارت --- ساپورت کنه وبعد یک پنل بخرید از سایت open sky که از همه ارزون تره.18 هزار تومن میتونید خودتون نگاه کنید. (یک طرفه)3mb سرعت 2 گیگ ترافیک بعداز اتمام ترافیک به 64 کیلوبایت تغیر میکنه ولی میتونید دانلود افلاین با سرعت بالا داشته باشید.
دیگه نباید زیاد درباره ماهواره صحبت کرد بریم سراق موضوع تایپیک.
این ایترنت ملی که میگن همچی قطع میشه دروغ بیش نیست. مگه میشه اینترنتو ملی کرد. اونوقت دیگه نمیشه حساب های بانکی (حواله پول به کشور دیگه) انجام داد . اونموقع ملی کارت (بانک ملی) به چه دردمیخوره که بری از کشورای حاشیه خلیج پارس پول از شعب اونجا بگیری.

ELSIN
03-04-2011, 14:35
--------------------------

akharwarbaz
03-04-2011, 17:59

ديش و ال ان بي جمعا ميشه با 20 هزار تومن خريد...250 هزار تومن چيه ديگه :18:
كارت رو هم ميشه با 30-40 تومن خريد..

در مورد اينترنت افلاين بايد عرض كنم كه هر سايتي ديدين ارزوون ميده بدونين اكانت هاش هكي هستند و سريع از بين ميرن..

MERLIN_BOZORG
03-04-2011, 18:07
ديش و ال ان بي جمعا ميشه با 20 هزار تومن خريد...250 هزار تومن چيه ديگه :18:
كارت رو هم ميشه با 30-40 تومن خريد..

در مورد اينترنت افلاين بايد عرض كنم كه هر سايتي ديدين ارزوون ميده بدونين اكانت هاش هكي هستند و سريع از بين ميرن..

آره منم می خواستم راجع به دیش و ال ان B همینو بگم اما دیدم بحث و تموم کزدن بی خیال شدم

شما کجا دیدی کارت دی وی بی رو 30 40 تومن می فروختن؟؟؟لابد اسکای استار 2 بوده اونم چینی و دست دوم. خود اسکای استار 2 آلمانیش و نوش فکر کنم حدود 70 تومن باشه اما در کل اگه می خوای دی وی بی بگیری Qbox خیلی خوبه

در ضمن اینترنت افلاین اکانت نیاز نداره انلاین به اکانت نیاز داره اما دیگه با افلاین نمیشه کار کرد (چون هرچی که ریسیو میکنه همش فیلمهای مزخرف و اونجوری :31: (پ..و..ر..ن) هست و چیز زیادی گیر آدم نمیاد)

Luque
03-04-2011, 19:30
من از شاتل ميگرفتم حالا ميخوام بيام مخابرات چي كار بايس كنم :46:

resident
03-04-2011, 19:37
دوستان همینو میگم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.

دیش و الBN واسه دیدن 20TV نمیخواهین بگیرین که!!!!!! ضمنا من با مودم مناسب برای دریافت و ارسال گفتم.

دوستان همینو گفتم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.

MERLIN_BOZORG
03-04-2011, 20:28
دوستان همینو میگم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.

دیش و الBN واسه دیدن 20TV نمیخواهین بگیرین که!!!!!! ضمنا من با مودم مناسب برای دریافت و ارسال گفتم.

دوستان همینو گفتم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.

بزن دیگه چرا سوال می کنی؟؟؟؟
در ضمن ارسال با اینترنت ماهواره ای = 2 دقیقه بعد وزارت اطلاعات جلوی در خونتون.

urumchi
03-04-2011, 21:46
دیشی که میگن باید از همونایی باشه که روی بانکها میذارن.(یا شبیه اون) مطمئنا دیدین. برادر من خودش کارمند بانکه. ازش پرسیدم گفت که تجهیزات مخابراتی شتاب بالای 7-8 میلیون واسشون آب خورده. حالا شما مطمئن باشید تجهیزات اینترنت ماهواره ای همچین ارزون هم نخواهد بود. اگه ارزون باشه احتمال زیاد داره که در حد و اندازه ی همون adsl حداکثر دو مگ باشه.

یه پیام دوستانه دارم اونم اینه که کلا بی خیال اینترنت ماهواره ای بشین بهتره.

MERLIN_BOZORG
03-04-2011, 22:15
دیشی که میگن باید از همونایی باشه که روی بانکها میذارن.(یا شبیه اون) مطمئنا دیدین. برادر من خودش کارمند بانکه. ازش پرسیدم گفت که تجهیزات مخابراتی شتاب بالای 7-8 میلیون واسشون آب خورده. حالا شما مطمئن باشید تجهیزات اینترنت ماهواره ای همچین ارزون هم نخواهد بود. اگه ارزون باشه احتمال زیاد داره که در حد و اندازه ی همون adsl حداکثر دو مگ باشه.

یه پیام دوستانه دارم اونم اینه که کلا بی خیال اینترنت ماهواره ای بشین بهتره.

اینی که شما می گین اینترنت دوطرفه است و باید گفت که بله خیلی گرون درمیاد و همچنین برای کاربران خانگی ممنوعه
یعنی به محض اینکه اولین سیگنال ارسال بشه از وظارت اطلاعات میاد کت بسته می برنت
اما یک طرفه خیلی خوبه (شاید همون قیمت ADSL باشه اونم دو مگابیت اما سرعتش خیلی بیشتره)
فقط می مونه برای ارسال که میشه از یه ADSL 64 کیلو بیت هم استفاده کرد.

تجهیزاتی هم که می خواد
یه --- که قابلیت اینترنت ماهواره ای داشته باشه مثل اسکای استار 2 و 3 یا QBOX
یه ال ان بی معمولی
یه دیش 90 سانتی (حداقل)
چندتا نرم افزار (برای افلاین)
یه اکانت (برای آنلاین)

در کل اون تجهیزات فقط برای اول کاره بعدش فقط می مونه خرید اکانت که ماهیانست.

alivw71
03-04-2011, 22:38
با با ول کنید این ماهواره رو . اخطاری شدیم.

misam5526
03-04-2011, 23:14
ببینید با قیمتهای اکانت و محدودیتی که در حجم دانلود هست و همینطور استفاده از یه خط اضافی برای سند کردن دیتا اصلاً به صرفه نیست!!!!

میخوایید ماهی 40،30 تومن خرج کنید خوب برید یه سرویس 1 مگ حجمی بگیرید از یکی از همین شرکتها هم ارزونتر در میاد هم شبا دانلود رایگان میده!

urumchi
03-04-2011, 23:20
راست میگه alivw71 میبینید که حتی حرف زدن از اینترنت ماهواره ای ممنوعه و اخطار دادن بهشون چه برسه به استفاده ازش !!!

از تمامی دوستان خواهش میشوداین بحث همینجا برای همیشه در این تاپیک بسته بشه و خواهشا دیگه ادامه ندین

J@viD
03-04-2011, 23:33
یه خوبی که ایرانیها دارن اینه که سعی میکنن هر محدودیتی رو دور بزنن
تا بوی ملی شدن اینترنت اومد همه به فکر راه چاره افتادن
دارن یه کار میکنن که ما بریم از بیخ اینترنتمونو از ممالک اجنبی بگیریمو خیال خودمونو راحت کنیم
افرین

انتی اسپم
همه چی ارومه اینترنت مخابرات چقدر خوبه :31:

misam5526
04-04-2011, 01:15
میگم اگه مخابرات یه دیتا سنتر هم راه بندازه خیلی خوب میشه!

ADSL مخابرات فعلاً که عالیه..... هاست هم بده یه سرور بازی راه بیفته با پینگ خوب و ...به به!

ramtinmec
04-04-2011, 08:02
دوستان این اینترنت ملی زاییده ذهن یه سایت چِت مُخ به نام kamtarin.com میباشد که به مناسبت 13 بدر گفته شده و ما دیگه باید عادت کنیم تو این روز هیچ خبری رو راحت باور نکنیم البته این سایت عذرخواهی هم کرده

MosaferJade
04-04-2011, 08:53
سلام
سال نو مبارک
من پرسیدم گفتن از این خبرا نیست
تازه یه کم ارزونتر شده

alivw71
04-04-2011, 11:27
دوستان عزیز هرکس v ان خاست بگه من تستشو دارم. با مخابرات کاملا سازگاره. pm بدید.

mehrdad38
04-04-2011, 11:31
دوستاني كه عضو خدمات الكترونيكي پرتال مخابرات تهران هستند لطف كنن بگن مي تونن بدون مشكل وارد صفحه اختصاصي خدمات الترونيكي با استفاده از شناسه كاربري و رمز عبور خودشون بشن؟

من امروز ثبت نام كردم و رفتم مركز مخابراتي شناسه كاربري م رو فعال كردم الان وارد مي كنم پيام مياد كه نمي تونم به ديتابيس متصل بشم !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alivw71
04-04-2011, 13:09
دوستاني كه عضو خدمات الكترونيكي پرتال مخابرات تهران هستند لطف كنن بگن مي تونن بدون مشكل وارد صفحه اختصاصي خدمات الترونيكي با استفاده از شناسه كاربري و رمز عبور خودشون بشن؟

من امروز ثبت نام كردم و رفتم مركز مخابراتي شناسه كاربري م رو فعال كردم الان وارد مي كنم پيام مياد كه نمي تونم به ديتابيس متصل بشم !

من اصلا نمیدونم این چی هست . چیزی به من نگفتن.

ELSIN
04-04-2011, 15:11
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

دنیا اقتصاد هم مطلبی که نوشته بودم رو تایید کرد
تا پایان نیمه اول سال 90 صورت مي‌گیرد
اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی

هوراااااااااااااااااا دورغ 13 بود

alivw71
04-04-2011, 16:19
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

دیگه چی شده . بابا اینا فقط حرفه تا سال دیگه همه وزیر وزرا باید جای خودشونو به دیگری بدن.

urumchi
04-04-2011, 16:26
دوستان عزیز هرکس v ان خاست بگه من تستشو دارم. با مخابرات کاملا سازگاره. pm بدید.

من می خوام

mr-dion
04-04-2011, 17:17

همچین خبری نیست الکی شایعه سازی نکنید

وزارت ارتباطات: دروغ است ، اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی نخواهد شد

mehrdad38
04-04-2011, 17:36
همچین خبری نیست الکی شایعه سازی نکنید

وزارت ارتباطات: دروغ است ، اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی نخواهد شد

حذف اينترنت جهاني و جايگزيني آن با اينترنت ملي دروغ 13 ايتنا

ELSIN
04-04-2011, 17:59

هوراااااااااااااااااا دورغ 13 بود
خدا رو شکر

misam5526
04-04-2011, 18:07
فکر کنم من اولین و تنها کسی بودم که اینجا گفتم دروغ سیزدس!!

جایزم رو بدین، کاردارم میخوام برم :8:

0511
04-04-2011, 21:08
آقا بالاخره اینترنت ملی میشه یا نه؟؟؟
2.ارزونتر میشه یا گرون؟؟
ممنون////:40:

mehrdad38
04-04-2011, 21:24
آقا بالاخره اینترنت ملی میشه یا نه؟؟؟
2.ارزونتر میشه یا گرون؟؟
ممنون////:40:
1- هم ملي و هم جهاني انتخاب با شما خواهد بود.

2- مي گن شايد ارزون بشه!

Exir
04-04-2011, 21:40
مردمم صبرو تحملی دارن اینترنت از حالت بین المللی خارج شه .....

0511
05-04-2011, 01:49
1- هم ملي و هم جهاني انتخاب با شما خواهد بود.
یعنی قیمت ملی مثلا ماهی 10 تومن خواهد بود و قیمت جهانی ماهی 50 تومن!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

mehrdad38
05-04-2011, 07:40
یعنی قیمت ملی مثلا ماهی 10 تومن خواهد بود و قیمت جهانی ماهی 50 تومن!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
نه منظور من قيمت نيست. منظور من اينه كه هم اينترنت ملي خواهد بود و هم اينترنت جهاني. و استفاده از اينترنت ملي اجباري و الزامي نيست هر كس كه مايل بود مي تونه بره از اينرتنت ملي استفاده كنه نه اينكه بيان اينترنت جهاني رو به كل قطع كنن بگن همه بايد اينترنت ملي استفاده كنن !

alivw71
05-04-2011, 09:30
ول کنید این بحث . اینترنت ملی که خودتون دیدید دروغ بود. حالا بازم گیر دادد به این بحث.قیمتش 1/4 قیمت الان میشه.تازه اینترنت جهانی هم ارزون میشه نه گرون.

Ami R 940
05-04-2011, 09:51
سرعت دانلود و باز کردن صفحات د و سه روزی هست افتضاح شده .واس دوستانم به این صورته

امروز که دیگه اوجشه . تماس گرفتم پشیتبانی یه خانوم اونجاس گفت برو این سایتspeedtest.ir چک کن رفتم سرعت 65 و دانلود هم 8 زد . بهشون اعلام کردم گفت نمی دونیم چی کار کنیم !! اعلام می کنم مرکز و این حرفا !!!

Line Rate - Upstream (Kbps): 75
Line Rate - Downstream (Kbps): 72

alivw71
05-04-2011, 10:36
برای من که خوبه. تا حالا مشکل نداشتم.

SAMCRO
05-04-2011, 12:26
منم می خوام ! :دي

mehrdad38
05-04-2011, 15:25
سرعت دانلود و باز کردن صفحات د و سه روزی هست افتضاح شده .واس دوستانم به این صورته

امروز که دیگه اوجشه . تماس گرفتم پشیتبانی یه خانوم اونجاس گفت برو این سایتspeedtest.ir چک کن رفتم سرعت 65 و دانلود هم 8 زد . بهشون اعلام کردم گفت نمی دونیم چی کار کنیم !! اعلام می کنم مرکز و این حرفا !!!

Line Rate - Upstream (Kbps): 75
Line Rate - Downstream (Kbps): 72

براي من نوسان سرعت بيشتر شده !

سرعت باز شدن صفحه ها هم كمي كند تر :13:

Kianoosh
05-04-2011, 16:06
منم نوسان سرعت دارم پینگ تغییری نکرده اما ارتباط وقفه های کوتاه داره که باعث میشه صفحات دیرتر باز بشن مخصوصا وقتی چندین صفحه رو با هم باز می کنم...
+
پشتیبانی گفت آنتی ویروستو چک کن و تهش ویندوز عوض کن!:دی

shervin83
05-04-2011, 18:26
سلام به همگی
اینجا کسی تونسته سرعت 256 از مخابرات بگیره. من الان 128 دارم از مخابرات بخوام 256 بگیرم مدارک چی میخواد؟

behnam-k
05-04-2011, 19:13
3 سوال دارم
تو تهران اینترنت ملی ارائه داده میشه؟
کسی از این سرویس گرفته؟ و قیمتهاش چطوره؟ (اگه وجود داشته باشه)

alivw71
05-04-2011, 19:28
سلام به همگی
اینجا کسی تونسته سرعت 256 از مخابرات بگیره. من الان 128 دارم از مخابرات بخوام 256 بگیرم مدارک چی میخواد؟
من گرفتم 512. کارت دانش جویی . حوزه. سپاهی. جانبازی.بسیجی فعال.پروانه شرکت

ELSIN
05-04-2011, 19:56
من گرفتم 512. کارت دانش جویی . حوزه. سپاهی. جانبازی.بسیجی فعال.پروانه شرکت

:18:
اطمینان داری با اینا میدند

ali_agha1981
05-04-2011, 20:38
3 سوال دارم
تو تهران اینترنت ملی ارائه داده میشه؟
کسی از این سرویس گرفته؟ و قیمتهاش چطوره؟ (اگه وجود داشته باشه)

اینترنت ملی میخوای چیکار ؟:18:

behnam-k
05-04-2011, 20:56
اینترنت ملی میخوای چیکار ؟:18:
آدم تست کنه که بد نیست :20:

urumchi
05-04-2011, 22:12
حوزه. سپاهی. جانبازی.بسیجی فعال

سهمیه دانشگاه و سهمیه استخدام کم بود، اینترنتم اضافه کردن :41:

urumchi
05-04-2011, 22:19
اینترنت ملی میتونه یه مزیت بزرگ داشته باشه. اینکه چون کلا در محیط اینترنت جهانی در بعضی از موضوعات خاص و تخصصی محتوی فارسی خیلی کمه و آدم وقتی میخواد یه مطلب تخصصی یا کم یاب رو پیدا کنه به مشکل میخوره. در کنار این موضوع یعنی کمبود محتوای فارسی کارشناسی شده بحث فیل.ترینگ هم مطرحه که باعث میشه سایتهایی که عملا علمی-آموزشی هستن دسترسی بهشون خیلی کم بشه. اگه یه دیتابیس بزرگ و جامع برای محتوای فارسی ایجاد بشه میتونه تاحدود زیادی مشکلات جامعه دانشگاهی و پژوهشی کشور رو رفع بکنه. البته اگه به این منظور اینترنت ملی تدوین بشه وگرنه اگه برای تبلیغات و فروش کالا و sms و اینجور چیزها ایجاد بشه میشه گفت به جز حرام کردن پول من و شما چیز دیگه ای انجام نشده.

ferdfe
05-04-2011, 22:20
سهمیه دانشگاه و سهمیه استخدام کم بود، اینترنتم اضافه کردن :41:
هــــــــی روزگار عجب مملکتی داریم :41:

armin39
06-04-2011, 07:58
به من با كارت دانشجويي هم 128 بيشتر ندادن ؛ ؛جلو خودم به جانباز 512 دادن؛حالا من دانشجو بيشتر به اينترنت نياز دارم يا جانباز؟اخر سر هم دعوا كردم

MosaferJade
06-04-2011, 08:11
این قوانین حاکم بر جامعه ا ی ر ا ن می باشد . خودت فکرشو بکن یه نفر میره خودشو می کشه می خونه بهتر از همه هم جواب میده اخر کاری چی میشه ؟ شما برو شبانه بخون ؟ نمیدونم اگه این 8 سال دفاع مقدس نبود چه بهونه ای داشتن واسه این کارا . البته اینجا هر چقدر بخوای میدن 1 مگ هم میدن ولی کلی گفتم

Milad4171
06-04-2011, 09:11
بابا شما سر 256 512 دعوا میکنید. یک ساله که منطقه ما هنوز سرویس رو ارائه نداده ولی جالبه همون پارسال اسم نویسی میکردن و فرم پر میکردن.
بیخود ملت رو الاف کردن!

alivw71
06-04-2011, 09:25
به من با كارت دانشجويي هم 128 بيشتر ندادن ؛ ؛جلو خودم به جانباز 512 دادن؛حالا من دانشجو بيشتر به اينترنت نياز دارم يا جانباز؟اخر سر هم دعوا كردم
معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk:27:

MosaferJade
06-04-2011, 09:48
نمی خوام به جانباز ها و شهدا و ... بی احترامی کنم ولی فکر کنم حق این نباشه که بیان این کارا رو بکنن . شهدا و جانبازها جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن جنگیدن نه برای اینکه adsl با سرعت بالاتر و ارزانتر و ... بگیرن . این کار و کردن که هر کس به حقش برسه .

SAMCRO
06-04-2011, 10:36
بچه ها خواهشا بی خیال این بحث بشین ! :دي
البته درست ترین راه اینه که به همه بدن ! نه اینکه واسه 128 کیلو بیت بالا پایین تر باید خودتو بکشی !

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :دي
اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :دي
اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي

Milad4171
06-04-2011, 11:38
من یه اصلی دارم و بهش اعتقاد دارم.
الان وضعیت اینترنت تو مملکت ما خرابه.
اگه قرار باشه به همه 512 و 1 مگ بدن پهنای باند انقدر میاد پایین که سرعت میرسه قد دیال آپ.
پی میان محدود میکنن و به یه سری آدمای خاص میدن. کاری ندارم به کیا.
اگه زرنگ باشی. کار بلد باشی میتونی 512 بگیری. حتی با هیچ مدرکی.
تنها دلیلی که واسه سرعت بالا ( به قول خودشون قانون) بالاتر از 128 نمیدن نبودن بستر واسه پهنای باند بیشتر و قیمت بالایی تجهیزات و البته ضعیف بودن خصوص ارتباطی!
-
این بحثی هم که شما راه انداختین و شما دارین بخاطرش میسوزین.توی قانون هست که برداشته بشه! ( طرحش تو مجلس اومده. قراره تا حدودا 6 ماه دیگه یعنی اول مهر تمام صنف ها و کارها و هرچیزی که هست روال عادی خودش رو داشته باشه و پارتی بازی و امتیازی دیگه واسه اینجور آدما نباشه و به صورت شخصی ( مالی) ّبه خودشون تعلق بگیره!) راست و دروغش دیگه معلوم نیست!

alivw71
06-04-2011, 12:35
نمی خوام به جانباز ها و شهدا و ... بی احترامی کنم ولی فکر کنم حق این نباشه که بیان این کارا رو بکنن . شهدا و جانبازها جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن جنگیدن نه برای اینکه adsl با سرعت بالاتر و ارزانتر و ... بگیرن . این کار و کردن که هر کس به حقش برسه .
فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.
پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.

LordMMD
06-04-2011, 12:57
میگم تو هر مرکز میدونید چند تا پورت موجوده ؟ امروز رفتم ثبت نام کردم برا تو نوبت بودن، نفر 931 ام شدم....میدونید برنامشون برا اضافه کردن پورت چطوری هست ؟!

MosaferJade
06-04-2011, 13:52
فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.
پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.
من به این چیزاش کاری ندارم . من منظورم قوانین اسلامی واقعی بود . تو قوانین اسلامی هیچ کس بر دیگر برتری ندارد ( حتی شما دوست گرامی)

MERLIN_BOZORG
06-04-2011, 14:46
سلام دوستان
سرویس شما هم قطع بود؟؟؟؟
سرویس من از ساعت 11 تا الان قطع بود
الان هم که وصل شده به زور صفحه باز می کنه

xremix
06-04-2011, 15:00
بله قطع بود الان وصل شد - مركز مهديه

ali_agha1981
06-04-2011, 15:44
واسه منم تا الان قطع بود ...واسه چی ؟:24:

love4love
06-04-2011, 16:21
امروز رفتم یه 256 گرفتم . سرعت دانلود حدودا رو چنده . پینگ چنده و آیا خوبه یا نه ؟
یه مودم هم از خودشون گرفتم حوصله بازار رفتن رو نداشتم . مدلش HUAWEI - SmartAX MT882a هست . مدل خوبی هست .
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میشه همزمان دو کامپیوتر با مودم وصل باشن ، یکی از USB و یکی هم از LAN مودم .
ممنون .
این سرعت هم با کمی اصرار تونستم به راحتی بگیرم :دی

amir20
06-04-2011, 16:36
سلام.
یکی از دوستانی که سرویس 256 داره اگه میشه speedtest عکس بزاره.
من مشهد هستم ، 256 به کاربران خانگی نمیدن؟

MosaferJade
06-04-2011, 16:47
این پست را اگر هم می خونید جدی نگیرید چون جواب اشتباه می باشد

یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میشه همزمان دو کامپیوتر با مودم وصل باشن ، یکی از USB و یکی هم از LAN مودم .
فکر نکنم بشه . باید مودم مخصوص داشته باشی . مودم هایی که بیش از یک کارت شبکه میشه بهشون وصل کرد باید از اونا استفاده کنی . خودم می خواستم این کار رو بکنم باسیستم خونگی با یو اس بی و شبکه هم با لب تاب ، اول با خونگی وصل شدم بعد لبتاب را که وصل کردم سیستم خونگی اتوماتیک دیس شد ( منظورم اینه که اولویت با کابل شبکه است ) البته مودم من با مودم شما فرق می کنه (TP-LINK)

joe_satriani
06-04-2011, 17:43
سلام.

با سلام
خير دوست عزيزم نميدن
مگه اينكه نامه داشته باشيد از شركت يا دانشگاهي جايي

موفق باشيد.

amir20
06-04-2011, 18:06
با سلام
خير دوست عزيزم نميدن
مگه اينكه نامه داشته باشيد از شركت يا دانشگاهي جايي

موفق باشيد.
با کارت دانشجویی میشه؟
کاردانی نرم افزار میخونم.

love4love
06-04-2011, 18:58
سلام.

تا فردا میزارم . من خودم امروز گرفتم و فردا شب وصل میشه .
با کارت دانشجویی و کمی اصرار هم میدن ، آشنا هم که داشته باشین که حله .

urumchi
06-04-2011, 18:59
فکر نکنم بشه . باید مودم مخصوص داشته باشی . مودم هایی که بیش از یک کارت شبکه میشه بهشون وصل کرد باید از اونا استفاده کنی . خودم می خواستم این کار رو بکنم باسیستم خونگی با یو اس بی و شبکه هم با لب تاب ، اول با خونگی وصل شدم بعد لبتاب را که وصل کردم سیستم خونگی اتوماتیک دیس شد ( منظورم اینه که اولویت با کابل شبکه است ) البته مودم من با مودم شما فرق می کنه (TP-LINK)

دوست عزیز شما ناخواسته با این جواب باعث گمراهی شدید.

مودمهایی که 2 پورت دارن یکی usb و یکی lan همزمان میتونن به 2 تا سیستم اینترنت برسونن.

اگه کسی نتونسته این کارو بکنه لابد راهشو اشتباه رفته. ولی این کار شدنیه و خیلی ها دارن از این روش به 2 تا سیستم توی خونه هاشون اینتزنت میرسونن.

شـیـفــو
06-04-2011, 18:59
1. دوستان با يك مودم دو پورت هم ميشه همزمان دو سيستم وصل بشن چرا راهنمايي الكي ميكنيد مردم رو من خودم در منزل همينكارو كردم

2. بچه ها از اونجايي كه مخابرات اي پي ها رو يكي ميبنده و قبا گفتم مراقب باشيد چون ديرگان ميتونند بيان سيستم شما اگر سيستمتون شير share هم باشه درايواش ديگه بدتر ميتونن ببنش حالا ببنيد چون مخابرات به هر سيستم يك آي پي نميده و همه طبق 192.168.0.1 بسته ميشن الان من در منزل شبكه خانگي دارم به سه سيستم اما ببينيد روي سيستم اول من كه آي پيش با آي پي شبكه همسانه ( همون 192.... ) هست ارور ميگيرم كه اين اي پي در شبكه وجود داره حالا
راه حلي بجز تعويض آي پي سيستم اولم نداريد كه اينو بشه حل كرد ؟ ديگه ارور نده

MosaferJade
06-04-2011, 19:35
دوست عزیز شما ناخواسته با این جواب باعث گمراهی شدید.
شرمنده نمیدونستم
البته آخرش گفتم که مودم من فرق میکنه
یه تیکه آخرش هم می خواستم بنویسم یادم رفت و اون اینکه باتجربه تر ها جواب بدن شاید بهتر باشه
( آنچه من امتحان کردم رو کامل اینجا نوشتم ) ببخشید کلا اشتباه از من بود

urumchi
06-04-2011, 23:16
شرمنده نمیدونستم
البته آخرش گفتم که مودم من فرق میکنه
یه تیکه آخرش هم می خواستم بنویسم یادم رفت و اون اینکه باتجربه تر ها جواب بدن شاید بهتر باشه
( آنچه من امتحان کردم رو کامل اینجا نوشتم ) ببخشید کلا اشتباه از من بود

مودم شما هرچی که می خواد باشه فرقی نمیکنه همه مودمهایی که 2 پورت هستن میتونن به 2 تا سیستم همزمان اینترنت برسونن. تجربیات شخصی هرکس نسخه واحدی برای همه نمیتونه باشه.ممکنه من و شما هر دوتامون دقیقا از یه مودم داشته باشیم ولی شما با اون مودم مدام به مشکل بخورید و من هیچ مشکلی نداشته باشم.

به هر حال قبول اشتباه کردن خودش شهامت میخواد که شما دارید.

HORROR
07-04-2011, 00:43
سلام

دوستان من مستاجرم و خط هم به نامم نیست و میخوام ADSL 128 از مخابرات بگیرم ...لطفا بگید هر چی لازمه انجام بدم... فقط قید صاحبخونه رو بزنید قضیه آتیشی میشه!:31:خواهش میکنم با تمام جزییات بگید:11:

MosaferJade
07-04-2011, 00:57
مودم شما هرچی که می خواد باشه فرقی نمیکنه همه مودمهایی که 2 پورت هستن میتونن به 2 تا سیستم همزمان اینترنت برسونن. تجربیات شخصی هرکس نسخه واحدی برای همه نمیتونه باشه.ممکنه من و شما هر دوتامون دقیقا از یه مودم داشته باشیم ولی شما با اون مودم مدام به مشکل بخورید و من هیچ مشکلی نداشته باشم.

به هر حال قبول اشتباه کردن خودش شهامت میخواد که شما دارید.
من اشتباه کردم قبول
حالا می خوام بپرسم که آیا اینکهشما گفتید میشه به صورت همزمان با دو سیستم وصل شد به برنامه خاصی نیاز داره یا نه؟
و اینکه آیا میشه تنظیم کرد که سرعت هر کدام چقدر باشه؟
ممنون و باز شرمنده

urumchi
07-04-2011, 10:15
من اشتباه کردم قبول
حالا می خوام بپرسم که آیا اینکهشما گفتید میشه به صورت همزمان با دو سیستم وصل شد به برنامه خاصی نیاز داره یا نه؟
و اینکه آیا میشه تنظیم کرد که سرعت هر کدام چقدر باشه؟
ممنون و باز شرمنده

تنها چیزی که لازم هست درایور پورت usb مودم . البته برای اون ویندوزی که دارید یعنی اگه ویندوز 7 دارید باید روی cd مودمتون درایور usb برای ویندوز7 وجود داشته باشه. یکی از سیستمها از طریق lan کانکت خواهد شد که هیچ مشکلی نداره. اون یکی سیستم هم باید روش درایور usb مودمتون نصب بشه بعد وقتی کابل بهش وصل شد بتونه کانکت بشه. مودم هم باید رو PPPoE تنظیم بشه تا هر وقت سیستمها روشن شدن اتوماتیک کانکت بشن.

در مورد تنظیم سرعت متاسفانه دقیقا اطلاع ندارم.

mehrdad38
07-04-2011, 10:26
سلام

دوستان من مستاجرم و خط هم به نامم نیست و میخوام ADSL 128 از مخابرات بگیرم ...لطفا بگید هر چی لازمه انجام بدم... فقط قید صاحبخونه رو بزنید قضیه آتیشی میشه!:31:خواهش میکنم با تمام جزییات بگید:11:

سلام

آخرین قبض تلفن پرداخت شده

کپی شناسنامه مستاجر
کپی کارت ملی مستاجر
کپی اجاره نامه

misam5526
07-04-2011, 11:45
1. دوستان با يك مودم دو پورت هم ميشه همزمان دو سيستم وصل بشن چرا راهنمايي الكي ميكنيد مردم رو من خودم در منزل همينكارو كردم

2. بچه ها از اونجايي كه مخابرات اي پي ها رو يكي ميبنده و قبا گفتم مراقب باشيد چون ديرگان ميتونند بيان سيستم شما اگر سيستمتون شير share هم باشه درايواش ديگه بدتر ميتونن ببنش حالا ببنيد چون مخابرات به هر سيستم يك آي پي نميده و همه طبق 192.168.0.1 بسته ميشن الان من در منزل شبكه خانگي دارم به سه سيستم اما ببينيد روي سيستم اول من كه آي پيش با آي پي شبكه همسانه ( همون 192.... ) هست ارور ميگيرم كه اين اي پي در شبكه وجود داره حالا

اطلاعات شما از اساس غلطه....

1- اون آی پی مخابرات نیست گت وی مودم شما هست
2- وقتی قراره بیشتر از یک سیستم وصل شه به مودم واحد باید ip ها در هر سیستم دستی وارد شه تا تداخل پیش نیاد.
3- ای پی استاتیک نیست اما دینامیک بودنش به معنی شیر نیست....در هر لحظه فقط یک مودم با یک آی پی در دنیای نت میتونه حضور داشته باشه و این اساس شبکه جهانی اینترنته .....

love4love
07-04-2011, 12:26
اگه مودم خاموش نشه و کاملا روشن بمونه مشکلی پیش میاد .

MERLIN_BOZORG
07-04-2011, 12:36
اگه مودم خاموش نشه و کاملا روشن بمونه مشکلی پیش میاد .

هر چه بیشتر از سخت افزار کار بکشی عمر سخت افزار کم میشه

نه فقط مودم بلکه کل سیستم اگه زیاد روشن باشه عمر سیستم میاد پایین

البته زیاد مهم نیست چون بلاخره همه سیستمشونو تعویض می کنن دیگه هر چی میریم جلو تر سیستم های بهتری میاد بیرون.

شـیـفــو
07-04-2011, 17:15
اطلاعات شما از اساس غلطه....

1- اون آی پی مخابرات نیست گت وی مودم شما هست
2- وقتی قراره بیشتر از یک سیستم وصل شه به مودم واحد باید ip ها در هر سیستم دستی وارد شه تا تداخل پیش نیاد.
3- ای پی استاتیک نیست اما دینامیک بودنش به معنی شیر نیست....در هر لحظه فقط یک مودم با یک آی پی در دنیای نت میتونه حضور داشته باشه و این اساس شبکه جهانی اینترنته .....
خوب عزيز چطور اين ارور تا حالا نمي اومد ؟
اي پي ها معلومه بايد دستي وارد بشه خوب منم همينكارو كردم تازه دستيم ندم مودم خودش سيستم dhcp داره كه اتومات آي پي ميده ولي خوب تا دستي آي پي ندم كه شبكه نميشه:31:
در مورد مسئله سوم هر مودم با يك مك آدرس ميتونه آن بشه نه يك آي پي چون سرويس مخابرات شيره و همه كساييكه با من روي يك پورت باشن آي پيشون يكيه
تو جاي ديگري هم كه از مخابرات سرويس داره اين ارور مياد اونجا يك سيستم فقط وصله در مورد اون چي ؟ اين ارور تازگي مياد روي اون سيستم از اول بود روي سيستم هاي من سه روزه مياد
پس سوال من باز بي جواب موند :41:

R.P.G
07-04-2011, 19:03
این اوضاع منه با مخابرات (خراسان جنوبی)

با این پینگ مارپله هم میشه آنلاین زد به نظر شما ؟

Mr Mohabat
07-04-2011, 19:14
سلام
این پینگ چی هست ؟
و این چه برنامه ایه که این اطلاعات رو نشون میده ؟( لینک دانلود لطف می کنید ؟)

resident
07-04-2011, 19:29
خوب عزيز چطور اين ارور تا حالا نمي اومد ؟
اي پي ها معلومه بايد دستي وارد بشه خوب منم همينكارو كردم تازه دستيم ندم مودم خودش سيستم dhcp داره كه اتومات آي پي ميده ولي خوب تا دستي آي پي ندم كه شبكه نميشه:31:
در مورد مسئله سوم هر مودم با يك مك آدرس ميتونه آن بشه نه يك آي پي چون سرويس مخابرات شيره و همه كساييكه با من روي يك پورت باشن آي پيشون يكيه
تو جاي ديگري هم كه از مخابرات سرويس داره اين ارور مياد اونجا يك سيستم فقط وصله در مورد اون چي ؟ اين ارور تازگي مياد روي اون سيستم از اول بود روي سيستم هاي من سه روزه مياد
پس سوال من باز بي جواب موند :41:

لطفا یه بار دیگه مشکلتون/سوالتون رو واضح و مخصوصا "با استفاده از آیین نگارش" مناسب مطرح کنید:31:

شما با سرور توی لندن تست گرفتی! بیا دور و بر خودمون تست بگیر. نزدیکترین سرور حاشیه جنوب غربی خلیج فارس هستش.
برای مار و پله چون زمان مطرح نیست به راحتی میتونید بازی کنید. لطفا افکار عمومی رو منحرف نکنید:27:

سلام
این پینگ چی هست ؟
و این چه برنامه ایه که این اطلاعات رو نشون میده ؟( لینک دانلود لطف می کنید ؟)

توی شبکه، به وقفه ی زمانی رسیدن دستورات شما به مقصد رو پینگ میگن. یعنی مثلا توی کانتر وقتی شما شلیک رو میزنی، X قدر طول میکشه تا دستور شما به مقصد (سرور) برسه و گلوله شلیک بشه؛ که واحد پینگ میلی ثانیه هستش. یعنی کسی که پینگ 1000 داره، یک ثانیه بعد از صدور دستور شلیک طول میکشه تا گلوله اش شلیک بشه و احتمالا توی این مدت هد شات شده:)
پنگ برای داخل کشور تا 100 و خارج کشور تا 200-300 نسبتا مناسبه. البته اینها ارقام حدودی و نسبی هستند، بسته به استفاده ی شما، حداکثر پینگ جهت ارتباط نسبتا REAL میتونه تغییر کنه.
اینجا میتونید "پینگ"، "سرعت دانلود" و "سرعت آپلود" خودتون رو اندازه گیری کنید.

R.P.G
07-04-2011, 19:49
لطفا یه بار دیگه مشکلتون/سوالتون رو واضح و مخصوصا "با استفاده از آیین نگارش" مناسب مطرح کنید:31:
شما با سرور توی لندن تست گرفتی! بیا دور و بر خودمون تست بگیر. نزدیکترین سرور حاشیه جنوب غربی خلیج فارس هستش.
برای مار و پله چون زمان مطرح نیست به راحتی میتونید بازی کنید. لطفا افکار عمومی رو منحرف نکنید:27:

والا سرورهای بازیها بیشتر همون طرفان، این طرف هرچی میخواد باشه باشه پینگ.
در بهترین حالت من پینگم روی 400ـه.

قبلا فن آوا داشتم که زیادی دیسکانکت میشد و پینگشم تعریفی نداشت. اینم داره کم کم مثل اون میشه. من یکی از دوستام از مخابرات مشهد داره تست گرفت به لندن پینگش 179 :|||||||

من مودمم یه کم قدیمیه، مشکل از اون که نمیتونه باشه ؟

خدایی رو اعصابه این نت های اینجا.

ویرایش: اینم ماله دوستمه:

128 مخابرات مشهد.

Mr Mohabat
07-04-2011, 19:55
توی شبکه، به وقفه ی زمانی رسیدن دستورات شما به مقصد رو پینگ میگن. یعنی مثلا توی کانتر وقتی شما شلیک رو میزنی، X قدر طول میکشه تا دستور شما به مقصد (سرور) برسه و گلوله شلیک بشه؛ که واحد پینگ میلی ثانیه هستش. یعنی کسی که پینگ 1000 داره، یک ثانیه بعد از صدور دستور شلیک طول میکشه تا گلوله اش شلیک بشه و احتمالا توی این مدت هد شات شده:)
پنگ برای داخل کشور تا 100 و خارج کشور تا 200-300 نسبتا مناسبه. البته اینها ارقام حدودی و نسبی هستند، بسته به استفاده ی شما، حداکثر پینگ جهت ارتباط نسبتا REAL میتونه تغییر کنه.
اینجا میتونید "پینگ"، "سرعت دانلود" و "سرعت آپلود" خودتون رو اندازه گیری کنید.

HTML کد:

MERLIN_BOZORG
07-04-2011, 23:36
نرم افزار خاصی نداره که این اطلاعات رو نشون بده ؟
این تصاویری که دوستان اینجا میزارن از همین سایت گرفتن؟

بله همه ی این تصاویر از همین سایته
شما میری این سایت و از هر سروری که خواستی تست می گیری و سزعت آپلود و دانلود و پینگ رو مشخص میکنه
اگه روی Begin test کیلیک کنی خودش نزدیک ترین سرور رو انتخاب می کنه و از همون تست می گیره(نزدیک ترین سرور به شما با یه رنگ دیگه و پر رنگ توی نقشه ی جهان مشخص شده)

HORROR
07-04-2011, 23:49
سلام

آخرین قبض تلفن پرداخت شده

کپی شناسنامه مستاجر
کپی کارت ملی مستاجر
کپی اجاره نامه

ممنون از پاسخت... 256 نمیدن؟ من مودمم tp link td 8811 هست به نظر شما مشکلی به وجود نمیاد؟ اصلا مودم خوبی هست؟ واسه آبنمان چقدر میگیرن؟ وگیر اضافه نمیدن؟!! شرمنده زیاد پرسیدم..

شـیـفــو
07-04-2011, 23:55
لطفا یه بار دیگه مشکلتون/سوالتون رو واضح و مخصوصا

يك صفحه ميرفتيد عقب ميديدا
سوال كاملا واضحه
با اين ارور چيكار كنم

---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------

ممنون از پاسخت... 256 نمیدن؟ من مودمم tp link td 8811 هست به نظر شما مشکلی به وجود نمیاد؟ اصلا مودم خوبی هست؟ واسه آبنمان چقدر میگیرن؟ وگیر اضافه نمیدن؟!! شرمنده زیاد پرسیدم..
همه سوال هاي شما قبلا جواب داده شده
دقت كنيد
1. در اجاره نامه حتما شماره تلفن هم بايد قيد شده باشه برخي مناطق مخابراتي البته مسئولش گير ميده به اين امر مثل منطقه وليعصر يا مركز حافظ يا مركز بهشتي
2. سرعت 128 به بالا فعلا گرفتنش درد سر داره بايد يا دانشجوي فوق باشي يا استاد دانشگاه و اينا هرمنطقه البته شرايط خاص خودشو باز داره مثلا در مركز حافظ تهران به دانشجو با نامه هم نميدن
3. مودمتون هيچ مشكلي نداره
4. هزينه سرويس مخابرات ماهانه 10 هزار تومانه بدون هيچ مبلغ اضافي چه استفاده بكنيد چه نكنيد هزينه ديگري نداره

Kianoosh
08-04-2011, 00:31
سوال كاملا واضحه
با اين ارور چيكار كنم

LAN IP رو تغییر بده...

نه!:31:

اون دوستی که پینگش بالا هست شما رو خطت نویز نداری؟برو تنظیمات مودم دنبال SNR Margin و Attenuation بگرد ببین چه اعدادی هستند..بعد اسپلیترتو چک کردی؟فاصلت تا مرکز زیاده؟

پینگ من متوسط با سرورهای مختلف 200-300 هست

DrXoX
08-04-2011, 00:39
LAN IP رو تغییر بده...

خالی می بنده تغییر نده:31:
شوخی می کنم ، تغییر بده

mehrdad38
08-04-2011, 06:36

256 تحت شرايط خاص مي دن:

1- دانشجوي كارشناسي ارشد و بالاتر
2- جانباز بودن
3- سپاهي بودن

من خودم همين مودم رو دارم و عاليه و هيچ مشكلي با سرويس هاي مخابرات نداره.

موقع ثبت نام هيچ هزينه اي ازت نمي گيرن بعد از 2 ماه هزينه سرويس بسته به پهناي باندي كه اختصاص دادن روي قبض تلفن مياد . هزينه سرويس هاي مخابرات بر اساس ميزان پهناي باند در صفحه اول همين تاپيك هست.

گير دادنش رو نمي دونم شايد گير دادن (شوخي) :31:

love4love
08-04-2011, 08:12
دوستان عزیز من 256 مخابرات همراه مودم HUAWEI گرفتم ولی اصلا نمیتونم متصل بشم و ارور 651 رو میده . ویندوزم هم 7 هست . حتی طبق نظر دوستان فایل raspppoe.sys رو هم تعویض کردم ولی مشکل پابرجاست .دیگه اعصابم نمیکشه . ممنون میشم کمکم کنید .

HORROR
08-04-2011, 17:27
256 تحت شرايط خاص مي دن:

1- دانشجوي كارشناسي ارشد و بالاتر
2- جانباز بودن
3- سپاهي بودن

من خودم همين مودم رو دارم و عاليه و هيچ مشكلي با سرويس هاي مخابرات نداره.

موقع ثبت نام هيچ هزينه اي ازت نمي گيرن بعد از 2 ماه هزينه سرويس بسته به پهناي باندي كه اختصاص دادن روي قبض تلفن مياد . هزينه سرويس هاي مخابرات بر اساس ميزان پهناي باند در صفحه اول همين تاپيك هست.

گير دادنش رو نمي دونم شايد گير دادن (شوخي) :31:

یعنی موقع ثبت نام هیچ پولی نمیگیرن؟! و هر دو ماه یک بار هزینش میاد رو قبض تلفن؟ من ساکن منطقه16 تهرانم به نظرتون یارو مسول رمضانی گیر نمیده؟! بعد میشه بگید چقدر طول میکشه وصل کنن؟

MERLIN_BOZORG
08-04-2011, 17:48
یعنی موقع ثبت نام هیچ پولی نمیگیرن؟! و هر دو ماه یک بار هزینش میاد رو قبض تلفن؟ من ساکن منطقه16 تهرانم به نظرتون یارو مسول رمضانی گیر نمیده؟! بعد میشه بگید چقدر طول میکشه وصل کنن؟

نه هیچ پولی دریافت نمی کنن
بله هزینش هر دو ماه یکبار میاد روی قبض تلفن
چاکر منطقه 16 یا هم هستیم یارو چه گیری باید بده؟؟؟
حداکثر تا 72 ساعت بعد وصل میشه

ezio7
08-04-2011, 18:18
سلام دوستان این آموزش رو برای شما عزیزان آماده کرد.
1.ابتدا برنامه ی Angry IP Scanner رو از این لینک دانلود کنید .

2. سپس به این سایت بروید و IP تان ببینید و کپی کنید.

3. برنامه را باز کنید در هر دو قسمت IP تان وارد کنید.
4. برای وارد کردن IP در قسمت اول چهار خانه وجود دارد در قسمت اول به جای خانه ی آخر عدد 0 را بزنید و در قسمت دوم خانه ی آخر عدد 255 را بزنید .

( دو تا فلش به سمت پایین هستش اونجا گزینه ی port را تیک بزنید سپس 23 را وارد کنید .)

5. گزینه ی استارت را بزنید تا برنامه ای پی ها را تست و جستوجو کند .
6. بعد از تمام شدن شدن جستوجو کنار بعضی از ای پی ها دایره ی آبی وجود دارد روی آنها کلیک کنید .
7. سپس Ctrl + 3 را بزنید .
8. یه صفحه ی سیاه یا همان cmd میاد و پسورد می خواد.
9. جلوی پسورد عبارت admin را بنویسید سپس enter را بزنید .
10. بعد عبارت show all را تایپ کنید .
11. پسورد و یوزر ای دی اس ال طرف مقابل ظاهر می شود .
12. در آخر اگه بخوانین خط طرف قطع بشود این کد ها را بزنید : sys log clear و بعد enger رو بزنید . سپس این کد رو بزنید : set reboot

لطفا از این آموزش سوء استفاده نکنید

توجه : در ویندوز 7 ctrl + 3 کار نمی کنه می تونین از این برنامه استفاده کنید.

سلام دوستان این آموزشو تو یکی از سایت های بسی باحال دیدم توش نوشته از این آموزش سوء استفاده نکنید ولی هر چی فکر کردم دیدم به جز سوء استفاده کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد حالا اگه شما فهمیدید به ما هم بگید خلاصه گفتم این جا هم بذارم که تو گناهش شریک باشیم:31:از اونجایی که همیشه ما در حال انجام وظیفه ایم رفتم تو کارش و خوشبختانه (شایدم بدبختانه) کار کرد.حالا میترسم یه وقت پلیس بیاد ببرتم زندان آخه اینجوری یه ملت بی سرپرست میشن:41: میگم شما هم استفاده کنین که من اونجا تنها نباشم اگه کار دید بگین.

HORROR
08-04-2011, 18:27
سلام دوستان این آموزشو تو یکی از سایت های بسی باحال دیدم توش نوشته از این آموزش سوء استفاده نکنید ولی هر چی فکر کردم دیدم به جز سوء استفاده کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد حالا اگه شما فهمیدید به ما هم بگید خلاصه گفتم این جا هم بذارم که تو گناهش شریک باشیم:31:از اونجایی که همیشه ما در حال انجام وظیفه ایم رفتم تو کارش و خوشبختانه (شایدم بدبختانه) کار کرد.حالا میترسم یه وقت پلیس بیاد ببرتم زندان آخه اینجوری یه ملت بی سرپرست میشن:41: میگم شما هم استفاده کنین که من اونجا تنها نباشم اگه کار دید بگین.

دوست عزیز این چیزی که شما میگی درست نیست...فکرشو بکن این بلا همه گیر بشه! بعد ممکنه واسه خودتم پیش بیاد.....!

ezio7
08-04-2011, 18:33
دوست عزیز این چیزی که شما میگی درست نیست...فکرشو بکن این بلا همه گیر بشه! بعد ممکنه واسه خودتم پیش بیاد.....!
داداش مگه آنفولانزای مرغی بود که همه گیر بشه.اینو گذاشتم که دوستان اطلاع پیدا کنن و جلوی این بلای خانمان سوز رو بگیرن

Kianoosh
08-04-2011, 18:43
خب دوست عزیز من اگه پسوورد مودممو از پیشفرض admin در بیارم بازم روش شما کار می کنه؟!:دی

حالا فرضا برای افرادی که تغییر ندادن شما یوزرنیم پس رو قرض!گرفتی برای خیلی شرکتها چیزی به اسم مک آدرس وجود داره که جلوی سواستفاده رو میگیره برای مخابرات هم که تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیتونید از یوزر و پس خط دیگه استفاده کنید اگر هم کنید متوجه میشن تو شبکه دیتا میزنن کلا دیتا رو قطع می کنن!!

نمی دونم کلا نکنید از این کارا!:دی

ezio7
08-04-2011, 19:00
اره دیگه اگه admin-admin رو عوض کنی دیگه نمیتونن هکت کنن.mac ip رو هم تا اونجایی که من میدونم بره wireless هستش و من هم با اکانت مخابرات این کارو کردم و اون که خوندم نوشته بود کسایی رو میتونید هکشون کنید که هم isp شما باشن پس اونم مخابرات بوده دیگه و کلا ترس منم از اینه که اونا متوجه نشن.
در کل به دلیل قانون خطرناکه حسن!!!!!!!! منم توصیه نمیکنم که همیشه این کارو بکنید ولی به امتحانش میرزه

Kianoosh
08-04-2011, 19:10
خب قضیه به همین جا ختم نمیشه مک آدرس چیه و ...بزاریم کنار شما اگه مک آدرستو به مک آدرس طرف -- شده تغییر بدی دیگه هیچ مشکلی نیست و راحت میتونی از اکانت این عزیز استفاده کنی و بعله که باید ISP ها یکسان باشه من توصیه می کنم کلا این کار رو نکنید خیلی غیر اخلاقی هست!حالا شما اصرار داری بری تو موتورخونه جهنم بگم که تا موقعی که موقع کانکت شدن به ارور 691 برنخوردی خیالت راحت باشه ولی در کل دستگیر میشی...:27:

پ.ن:یکی این چند پست بالا رو گزارش کنه بی زحمت خیلی فضا آلوده شد!:دی

resident
08-04-2011, 19:58
والا سرورهای بازیها بیشتر همون طرفان، این طرف هرچی میخواد باشه باشه پینگ.
در بهترین حالت من پینگم روی 400ـه.

قبلا فن آوا داشتم که زیادی دیسکانکت میشد و پینگشم تعریفی نداشت. اینم داره کم کم مثل اون میشه. من یکی از دوستام از مخابرات مشهد داره تست گرفت به لندن پینگش 179 :|||||||
من مودمم یه کم قدیمیه، مشکل از اون که نمیتونه باشه ؟
خدایی رو اعصابه این نت های اینجا.
ویرایش: اینم ماله دوستمه:
128 مخابرات مشهد.
عجب پینگی داره دوستت!!!!! چه سرعت دانلود و آپلودی داره! سرعت آپلود منم همونقدره اما دانلودم نه.
اما یه نکته ی مهم! شما تهرانی (البته احتمالا)؛ اون دوستت خراسان. فاصله ای که واسه شما تا لندن ثبت شده با فاصله ای که برای دوستتون تا لندن ثبت شده 100-200 ml بیشتره!!!!!

با مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم تست بگیر ببین پینگت چقدر تفاوت داره؟! چون برای من با IE حدود 200 الی 500تا فرق میکنه، متغیره. اگر با فایرفاکس و کروم هم همینطور بود خط یا مودم یا اسپلیترهات یا بالاخره یه جایی مشکل داره. 1000تا خیلی زیاده!
درمورد اعصابت منم باهات همدردی میکنم:11:

سوال كاملا واضحه
با اين ارور چيكار كنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][COLOR="Silver"]

درمورد من چی فکر کردی:31:؟
اتفاقا رفتم از اولین پستتون خوندم اما شاید چون از جدید به قدیم خوندم گیج شدم:20:
الان دقیقا IPهای مودم و بقیه deviceهاتون چیه؟
اون error برای سیستم اولتون هستش دیگه،درسته؟ IP سیستم اولتون 192.168.0.1 که نیست احیانا؟! چون اولین IP برای مودم هستش، شما باید از 192.168.0.2 شروع کنید به IP دادن. و البته مال من 192.168.1.1 هستش و از 192.168.1.2 شروع کردم.

alivw71
08-04-2011, 19:59

پینگ الکیه بابا فقط سرعت اپلود یا همون سند اگه بالای 5 کیلوبایت باشه میشه راحت تمام بازی ها رو انلاین انجام داد
چون پسر عموم پینگش خیلی زیاد بود ولی به راحتی بازی میکرد.(بدون لگ)

varparide1
09-04-2011, 11:42
من بدون مشکل استفاده میکنم
همونطور که شما هم گفتین بستگی داره از چه سرویسی شی پی ان بگیری!
در حال حاضر من اصلا کاهش سرعت ندارم خوشبختانه :27:

سلام آقا خوبی میتونی از اون کسی که --- میگیری id یا شماره tel بدی من 2 تا دارم وصل نمیشه

HORROR
09-04-2011, 13:13
سلام
عزیزان تمام کارهایی رو که گفته بودید انجام دادم...کپی کارت ملی...کپی شناسنامه... کپی اجاره نامه..... ورفتم مخابرات رمضانی!

از همون اول کلید کردن !:41: واسه چی میخوای؟!!!! واسه همون که عمت میخواد!!!! مدرک تحصیلی؟!!! خط واسه خودته؟ نه! پورت خالی نداریم!!!! آقا خدایی کارم با کامپیوتره و احتیاج دارم بزار ثبت نام کنم....یه خط بگیر!!!!! بابا جان مگه میخوام صفر فضایی برم ( خلاصه دهنم سرویس شد) کم مونده بود یکی بزنم تو دهنش مرتیکه کچل! دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنم واسه اولین باره که میخوام وصل کنم ( کسی از رمضانی سرویس گرفته؟)

MosaferJade
09-04-2011, 13:49
خدا بهت صبر بده ...

mehrdad38
09-04-2011, 15:11
سلام
عزیزان تمام کارهایی رو که گفته بودید انجام دادم...کپی کارت ملی...کپی شناسنامه... کپی اجاره نامه..... ورفتم مخابرات رمضانی!

از همون اول کلید کردن !:41: واسه چی میخوای؟!!!! واسه همون که عمت میخواد!!!! مدرک تحصیلی؟!!! خط واسه خودته؟ نه! پورت خالی نداریم!!!! آقا خدایی کارم با کامپیوتره و احتیاج دارم بزار ثبت نام کنم....یه خط بگیر!!!!! بابا جان مگه میخوام صفر فضایی برم ( خلاصه دهنم سرویس شد) کم مونده بود یکی بزنم تو دهنش مرتیکه کچل! دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنم واسه اولین باره که میخوام وصل کنم ( کسی از رمضانی سرویس گرفته؟)

وا به مدرك تحصيلي ت چكارداره ؟ !

آدم چه چيزايي مي شنوه !

بالاخره ثبت نام كردي يا نه؟

Injaneb2
09-04-2011, 16:10
سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان

MERLIN_BOZORG
09-04-2011, 17:05
سلام

لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.

با تشکر فراوان

مخابرات؟؟؟
مخابرات اصلا رایگان نداره چون نامحدوده و قیمتش هم مناسبه(ماهی 10 تومن)
سرعتش هم تمام روز ثابته بین 18 تا 20 کیلو

Amirhossein DVM
09-04-2011, 17:45
با ADSL مخابرات میشه از و . پ . ی . ا . ن استفاده کرد یا نه؟

HORROR
09-04-2011, 18:34
وا به مدرك تحصيلي ت چكارداره ؟ !

آدم چه چيزايي مي شنوه !

بالاخره ثبت نام كردي يا نه؟

آره کم مونده بود بگه این چه پیراهنیه پوشیدی!! نه ثبت نام نکردم مگه میشه؟! گفت پرت نداریم

alivw71
09-04-2011, 19:02
با ADSL مخابرات میشه از و . پ . ی . ا . ن استفاده کرد یا نه؟
خیلی راحت میشه

tohid100
09-04-2011, 19:54
دوستان از بعد از عید سرعت من خیلی افت کرده گاهی میرسه زیر 5 کیلوبایت
کسی مشکل افت سرعت جدیدا نداره؟

keira knightley
09-04-2011, 22:15
مخابرات؟؟؟
مخابرات اصلا رایگان نداره چون نامحدوده و قیمتش هم مناسبه(ماهی 10 تومن)
سرعتش هم تمام روز ثابته بین 18 تا 20 کیلو
جدی؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمئنی؟؟؟؟؟
:18:
مگه سرعت دانلود 12 تا 16 نیست؟؟؟؟!!!!!
:2:
ممونم که پاسخ میدی :11:

mehrdad38
10-04-2011, 07:58
آره کم مونده بود بگه این چه پیراهنیه پوشیدی!! نه ثبت نام نکردم مگه میشه؟! گفت پرت نداریم

اي بابا

بهش مي گفتي حداقل توي نوبت بذارت تا هر وقت پورتي خالي شد باهات تماس بگيرن براي ثبت نام. اينم از دستشون بر نمي ياد؟ عجب آدمايي ن.

100 رحمت به مخابرات ما ديگه اين جوري نيستن. :13:

Ami R 940
10-04-2011, 08:33
ُرعت من یه هفته اس افتضاحه درست بشو نیست که نیست. الان دان استریم اومده رو 99 .!! سرعت دانلود هم متغییر شده و دیگه ثابت نیست خیلی بره بالا تا 12 . واسد وتانم به همین صورته عجب بساطی داریما. اعلام بشون میکنی خبری نمیشه پشتیبانی در حد باقالیه

nomid
10-04-2011, 10:14
سلام

میشه با جواز کسب بالای 128 گرفت؟

alivw71
10-04-2011, 10:44
سلام

میشه با جواز کسب بالای 128 گرفت؟
کلی پول باید بدی تا جواز کسب بگیری . کمترینش 1 میلیونه .

nomid
10-04-2011, 11:09
کلی پول باید بدی تا جواز کسب بگیری . کمترینش 1 میلیونه .

جواز کسب دارم

alivw71
10-04-2011, 11:30
جواز کسب دارم
پس برو گیر.

alivw71
10-04-2011, 11:36
مخابرات اپلد درست وحسابی نداره . کی به اپلود 2 کیلوبایت درثانیه و دانلود 10 کیلوبایت میگه adsl
تو اروپا سرعت dial up رو تا 115 افزایش داده بودن . البته مال دو سال پیش بود.
من میخام 256 کنم. 512 گرونه. زیاد دانلود نمیکنم .
کسی نیست بگه ایا میشه بخاطر سرعت اپلود پائین شکایت کرد؟
اگه میشه باید کجا بریم؟
الان اپلودم 9 کیلوبایته سرعت دانلودم 58 .
اگه 256 کنم میشه 4 کیلوبایت. زرشک.
باید برم مخابرات یه چک ابدار بخابون زیر گوش رئیس . بعد یه کابل لن بر میدارم میزارم تو دهنش بعد ته کابل رو میزارم تو مودم بعد دکمه کانکت رو میزارم. شاید اپلودم درست بشه.

HORROR
10-04-2011, 12:54
اي بابا

بهش مي گفتي حداقل توي نوبت بذارت تا هر وقت پورتي خالي شد باهات تماس بگيرن براي ثبت نام. اينم از دستشون بر نمي ياد؟ عجب آدمايي ن.

100 رحمت به مخابرات ما ديگه اين جوري نيستن. :13:

امروز رفتم دوباره...این سری یه آقایی بود مشتی!! ( کشتی گیر بود!) گفتم قضیه اینجوریه و میخوام ثبت نام کنم...گفت موردی نداره... منتها اجاره نامه رو نگاه کرد و گفتش این تاریخ تمدیدش گذشته...ولی شماره تلفن خونه و گوشی رو ازم گرفت گفت هر موقع پورت خالی شد بهت زنگ میزنیم بیا ثبت نام کن...صاحب خط هم بگو بیاد امضا کنه...ما هم گفتیم چشم! به نظرتون الآن مشکلی نداره؟ و چقدر طول میکشه پورت خالی شه؟ ( حدودا)

keira knightley
10-04-2011, 14:52
منم امرو ثبتنام کردم بهش گفتم سرعتت دانلود چنده میگف 128 :18::27: بعد من بش گفتم سرعت 128 ه سرعت دان باید حدود 16 باشه بعد برگشته میگه نه 128 ه منم گفتم خدا از دهنت بشنفه من که از خدامه سرعت دانلود 128 باشه!!:18::31: طرف از اینترنت و ... هیچی سر در نمی آورد!!:2::40: ولی زن خوشگلی بود خیلی باش حال کردم :8: میخواس یه مودم بهم غالب کنه گتفم دارم ضایع شد بیچاره :21: حالا گفته سه روز دیگه مامور میاد واسه سیکم کشی و نصب اگه اومد چطوری بپیچونمش که نتونه چیزی ازم بکنه میتونم قبل اومدنش خودم مودمو تنظیم کنم که اومد بگم بره؟؟!!:27::5: مر30 و ممنون از کمکتون :10::40:

MERLIN_BOZORG
10-04-2011, 15:55
منم امرو ثبتنام کردم بهش گفتم سرعتت دانلود چنده میگف 128 :18::27: بعد من بش گفتم سرعت 128 ه سرعت دان باید حدود 16 باشه بعد برگشته میگه نه 128 ه منم گفتم خدا از دهنت بشنفه من که از خدامه سرعت دانلود 128 باشه!!:18::31: طرف از اینترنت و ... هیچی سر در نمی آورد!!:2::40: ولی زن خوشگلی بود خیلی باش حال کردم :8: میخواس یه مودم بهم غالب کنه گتفم دارم ضایع شد بیچاره :21: حالا گفته سه روز دیگه مامور میاد واسه سیکم کشی و نصب اگه اومد چطوری بپیچونمش که نتونه چیزی ازم بکنه میتونم قبل اومدنش خودم مودمو تنظیم کنم که اومد بگم بره؟؟!!:27::5: مر30 و ممنون از کمکتون :10::40:

اومد بگی بره؟؟؟!!!!
اونا در هر صورت پولشونو می گیرن
اما امتحانش ضرری نداره
نصب مودم کاری نداره که اگه اون بیاد 10 تومن واست آب میخوره (البته روی فیش هزینش میادا به یارو پولی ندی)

keira knightley
10-04-2011, 23:28
اومد بگی بره؟؟؟!!!!
اونا در هر صورت پولشونو می گیرن
اما امتحانش ضرری نداره
نصب مودم کاری نداره که اگه اون بیاد 10 تومن واست آب میخوره (البته روی فیش هزینش میادا به یارو پولی ندی)
مگه نگفتن هیچ هزینه ای واسه نصب و راه اندازی نمیگیرن حالا من نمیخوام طرف واسم نصب کنه میخوام خودم نصب کنم از رو بی پولی!!:2::31:
راستی مطمئنی اگه بیاد 10 تومن میکنه؟؟:18:
یعنی تو قبض اول 30 تومن میاد؟؟
__________________________________________________ _____________________________
راستی همونطور که گفتم 128 گرفتم بعد گفتم سرعت دان چنده بلد نبود میگفت 128 :31::27:
حالا سرعت دانلود رو چند میبندن؟؟؟:11:
مر30 و ممنون :10::40:

ali_agha1981
11-04-2011, 10:09
مگه نگفتن هیچ هزینه ای واسه نصب و راه اندازی نمیگیرن حالا من نمیخوام طرف واسم نصب کنه میخوام خودم نصب کنم از رو بی پولی!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مطمئنی اگه بیاد 10 تومن میکنه؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تو قبض اول 30 تومن میاد؟؟نیازی نیست بگی یکی بیاد برات وصل کنه...
من خودم خیلی راحت وصلش کردم وقتی فرم رو پر کردی و یوزر و پسورد رو گرفتی یه دفترچه بهت میدن همه ی توضیحات نصب مودم و اینترنت رو توش با عکس توضیح داده ..سرعت دانلودت هم اگه 128 گرفته باشی ..حدود 15 تا 18 هست
اگه 256 گرفته باشی بین 25..تا30 هست
در ضمن مودمش هم خودت بگیر... tplink8811 بگیر حدود 20 تومن...

keira knightley
11-04-2011, 12:54
سلام درود من به مشکل بزرگ خوردم يارو اومد با مودم تو دستش امتحان کرد و ديد سرویس وصله رفت بعد من خودم يه کانکشن ساختم و يوزر پسورد مخابرات رو زدم و وصل شدم ولي نميتونم خيلي از سايتا رو باز کنم با پورت لن وصل کردم مودم رو!! خيلي از سايتا رو باز ميکنه،،، خيلي ها روهم باز نميکنه از جمله پي سي و ياهو و .خيلي سايتايه ديگه!!! من فقط يه کانکشن pppoe ساختم و با يوزر پسورد مخابرات وارد شدم همن چنتا چيز هم دانلود کردم ولي نميتونم وارد پي سي و خيلي سايتايه ديگه بشم يعني 20 ديقه نيم ساعت تو loading ميمونه و باز نميکنه و منم ميبندم صفحه رو!!!! لطفا راهنماييم کنيد الان با dial up اومدم مر30 و ممنون

alivw71
11-04-2011, 13:08
سلام درود من به مشکل بزرگ خوردم يارو اومد با مودم تو دستش امتحان کرد و ديد سرویس وصله رفت بعد من خودم يه کانکشن ساختم و يوزر پسورد مخابرات رو زدم و وصل شدم ولي نميتونم خيلي از سايتا رو باز کنم با پورت لن وصل کردم مودم رو!! خيلي از سايتا رو باز ميکنه،،، خيلي ها روهم باز نميکنه از جمله پي سي و ياهو و .خيلي سايتايه ديگه!!! من فقط يه کانکشن pppoe ساختم و با يوزر پسورد مخابرات وارد شدم همن چنتا چيز هم دانلود کردم ولي نميتونم وارد پي سي و خيلي سايتايه ديگه بشم يعني 20 ديقه نيم ساعت تو loading ميمونه و باز نميکنه و منم ميبندم صفحه رو!!!! لطفا راهنماييم کنيد الان با dial up اومدم مر30 و ممنون
ربطی به adsl نداره .وقتی یه سایتی طول میکشه که لود شه به خاطر اینکه سایت خیلی شلوقه.

Shayan Arya
11-04-2011, 13:14
شما یا به اینترنت وصل هستی یا وصل نیستی، دیگه باز کردن سایت که نباید با هم فرق داشته باشه!
به نظرم ایراد از فیل... هست که بعضی وقت ها ترافیک رو خراب میکنه.

bandary
11-04-2011, 13:23
مخابرات اپلد درست وحسابی نداره . کی به اپلود 2 کیلوبایت درثانیه و دانلود 10 کیلوبایت میگه adsl
تو اروپا سرعت dial up رو تا 115 افزایش داده بودن . البته مال دو سال پیش بود.
من میخام 256 کنم. 512 گرونه. زیاد دانلود نمیکنم .
کسی نیست بگه ایا میشه بخاطر سرعت اپلود پائین شکایت کرد؟
اگه میشه باید کجا بریم؟
الان اپلودم 9 کیلوبایته سرعت دانلودم 58 .
اگه 256 کنم میشه 4 کیلوبایت. زرشک.
باید برم مخابرات یه چک ابدار بخابون زیر گوش رئیس . بعد یه کابل لن بر میدارم میزارم تو دهنش بعد ته کابل رو میزارم تو مودم بعد دکمه کانکت رو میزارم. شاید اپلودم درست بشه.
دوست عزيز استاندارد تمامي تجهيزات دايال آپ حداكثر 56 هست در تمام دنيا بعد چطوري توي اروپا تا 115 بالا بردن!!!!!!!
اوني كه شما ميگي isdn بوده نه دايال آپ كه حداكثر سرعتش 128 بوده و تو ايران به علت گرون بودن فقط شركت ها ازش استفاده ميكردن و منسوخ هم شده

keira knightley
11-04-2011, 14:16
لطفا حذف شود :11:

keira knightley
11-04-2011, 14:17

alivw71
11-04-2011, 14:51
دوست عزيز استاندارد تمامي تجهيزات دايال آپ حداكثر 56 هست در تمام دنيا بعد چطوري توي اروپا تا 115 بالا بردن!!!!!!!
اوني كه شما ميگي isdn بوده نه دايال آپ كه حداكثر سرعتش 128 بوده و تو ايران به علت گرون بودن فقط شركت ها ازش استفاده ميكردن و منسوخ هم شده
دوست عزیز خطوط و تجهیزات مخابرات ایران هنوز انالوگ مونده و به هیچ وجه نمیشه سرعت دیال اپ رو تا 115 افزایش داد. ولی در اروپا و بعض کشورها خطوط وتجهیزات دیجیتال در اختیار دارن و فقط بایک مودم دیال اپ دجیتال میشه تا 115 کانکت شد . اما مودم های دیال اپ که در ایران هستن همه انالوگ هستند ونمیشه زیاد باهاش کا انجام داد.
اگه برید سایت های مخابراتی کشورهای اروپایی منظورم منو متوجه میشید.
سرعت خطوط انالوگ حداکثر56kb
سرعت خطوط دیجیتال حداکثر 115kb .
....................
حالا چی میگی؟

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

برای اینکه سرعت دیال اپ تا 115 برسه باید حتما مودم دیجیتال داشته باشی.

keira knightley
11-04-2011, 17:18

keira knightley
11-04-2011, 17:48

keira knightley
11-04-2011, 17:50

resident
11-04-2011, 19:33
دوست عزیز خطوط و تجهیزات مخابرات ایران هنوز انالوگ مونده و به هیچ وجه نمیشه سرعت دیال اپ رو تا 115 افزایش داد. ولی در اروپا و بعض کشورها خطوط وتجهیزات دیجیتال در اختیار دارن و فقط بایک مودم دیال اپ دجیتال میشه تا 115 کانکت شد . اما مودم های دیال اپ که در ایران هستن همه انالوگ هستند ونمیشه زیاد باهاش کا انجام داد.
....................
حالا چی میگی؟

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

خودت داری میگی Dial up آنالوگ هستش:)!
Dial up آنالوگ هستش و بهترین حالتش 56؛ اما با دیجیتالی کردن خطوط که اسمش ISDN بود، سرعت رو تا 128 بالا آوردن:)
ISDN :Integrated Services Digital Network

به خاطر اینی که میگی نبود من رفتم از طریق وارد کردن یه شماره 4 رقمی تو آدرس بار وارد تنظیمات مودمم شدم و تونستم وصل بشم حالا نمیدونم هرموقع کامپیوتر روشن میشه خودش وصله!!!!! اینو چیکار کنم؟؟

الان که با این تنظیمات وارد شدم وقتی میام چیزی دانلود کنم میگه وصل نیستی و صعی میکنه با dial up وصل بشه من بدبخت چیکار کنم
اساتید لطفا کمک کنید :11:

ای بابا من یه چیزایی رو دستکاری کردم حالا دیگ ه نمیتونم وصل شم error 651 میده لطفا کمک کنید :11:

الان که با این تنظیمات(یعنی زدن ip مودم و ساخت کانکشن از سایت tp-link) وارد شدم وقتی میام چیزی دانلود کنم میگه وصل نیستی و سعی میکنه با dial up وصل بشه من بدبخت چیکار کنم یه راهی بگید که هرموقه خواستم وصل شم و دانلود کنم اینقدر گیر نده // ممنون و مر30 :11:

هرکاری میکنم با idm دانلود نمیکنه و وقتی idm بالا میاد سعی میکنه که با dial up وصل بشه!!!!:18::41: اساتید لطفا کمک کنید :10::40:
دوست عزیز لطفا از زدن پست های پشت سرهم جدا خودداری کنید. کل تایپیک بهم میریزه. از دکمه ویرایش پست استفاده کنید.

اگه تنظیماتی رو تغییر دادید مودمتون رو ریست بدید و از اول پیکره بندی کنید. تنظیمات لازمه رو میتونید از دوستان دریافت کنید.
درمرود دانلود IDM، تنظیمات برنامه رو چک کنید، شاید زدید با Dial up متصل بشه.

Milad4171
11-04-2011, 19:52

با توجه به گفته های خود سایت و این لینک باید این مراکز مخابراتی اینترنت مخابرات رو ارائه بدن.
درسته؟؟؟

keira knightley
11-04-2011, 20:08
دوست عزیز لطفا از زدن پست های پشت سرهم جدا خودداری کنید. کل تایپیک بهم میریزه. از دکمه ویرایش پست استفاده کنید.
من عذر میخوام ولی من وقتی پست میدم مینویسه وایسا تا تایید بشه واسه همین نه میتونم ویرایش کنم نه هیچی :13:

اگه تنظیماتی رو تغییر دادید مودمتون رو ریست بدید و از اول پیکره بندی کنید. تنظیمات لازمه رو میتونید از دوستان دریافت کنید.
دوباره تونستم وصل بشم به طوری که هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم خودش به اینترنت وصله اینو چطوری میتونم تنظیم کنم که خودم بتونم کانکت و دیسکانکت بشم؟؟؟؟:41:

سوال
البته بلدم اونجوری هم درست کنم توسط pppoe ولی با این جور کانکشن نمیتونم وارد خیلی از سایتا بشم!!!!!!!؟:2:

MERLIN_BOZORG
11-04-2011, 20:28
من عذر میخوام ولی من وقتی پست میدم مینویسه وایسا تا تایید بشه واسه همین نه میتونم ویرایش کنم نه هیچی :13:

دوباره تونستم وصل بشم به طوری که هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم خودش به اینترنت وصله اینو چطوری میتونم تنظیم کنم که خودم بتونم کانکت و دیسکانکت بشم؟؟؟؟:41:

البته بلدم اونجوری هم درست کنم توسط pppoe ولی با این جور کانکشن نمیتونم وارد خیلی از سایتا بشم!!!!!!!؟:2:

شما باید مودمتون رو Bridged تنظیم کنید و یه کانکشن بسازید که هر وقت خواستین کانک و دیسکانکت کنید.(ولی PPPOE بهتره ها. سرویست هم که نامحدوده مشکلی نداره)

هیچ ربطی به کانکشن نداره که نمی تونی وارد بعضی از سایتها بشی .

ali_agha1981
11-04-2011, 20:33
keira knightley
دوست عزیز این تاپیک زیر هم بخون شاید مرتبط با مشکل شما باشه..اونجا جواب دادم
درضمن اینی که میگی خود به خود وصل میشه باید کانکشن رو از اول نصب کنی ..یه گزینه ای هست که توش کلمه automatic نوشته یعنی اتوماتیک به اینترنت وصل شود که تو باید اونو غیر فعال کنید یا گزینه دیگه رو انتخاب کنی

keira knightley
11-04-2011, 21:32
چطور بگم که شما م متوجه شید!؟!؟!

من دفعه اول یه کانکشن pppoe تو ویندوز ساختم ولی وقتی مرورگر رو باز کردم خیلی از سایتا باز نمیشد // بعدش رفتم از رو دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو زدم و رفتم تو سایت مودم و مودم رو تنظیم کردم و راحت همه سایتا باز شد!!

فقط نمیدونم چرا وقتی کانکشن از تو ویندوز میسازم همه سایتا باز نمیشه ولی وقتی از تو سایت مودمم میسازم همه چی درسته؟؟(فک کنم به خاطر اینترانت باشه(اینترنت ملی همونطور که علی آفا گفتن)

اساتید کجایید پس؟؟؟:31::11:

keira knightley
12-04-2011, 06:32
یه سوا داشتم من چطوری باید مودمو خاموش کنم همش روشنه خیلی داغ میکنه و بوی سوختگی کم میاد:41::2: هر سری قطع میشم دکمه پاور مودم رو بزنم و خاموشش کنم؟؟؟؟؟؟؟:11:

bandary
12-04-2011, 07:28
....................
حالا چی میگی؟

دوست عزیز منی که از سال از سال 79 isp دارم و الان پیمانکار زیر ساخت فیبر نوری و تامین پهنای باند شرکت ها ی یک استان هستم بهتر از شما فرق بین دیجیتال و آنالوگ رو میدونم براتون توضیح دادم که به اون خطوط میگن لیزد لاین )isdn( که همون خطوط تلفنی هستن ولی بدون بوق و حداکثر پهنای باندشون 128 هست که بعد از اونها تجهیزات E1 حدود های سال 82 وارد شد و سرخط های دیجیتال 30 شماره ای اضافه شد 28 خط شماره گیری +2 خط TX و RX که حداکثر هر E1 2 مگابایت رو میتونه انتقال بده در صورت نداشتن نویز

ali_agha1981
12-04-2011, 11:56

من دفعه اول یه کانکشن pppoe تو ویندوز ساختم ولی وقتی مرورگر رو باز کردم خیلی از سایتا باز نمیشد // بعدش رفتم از رو دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو زدم و رفتم تو سایت مودم و مودم رو تنظیم کردم و راحت همه سایتا باز شد!!

فقط نمیدونم چرا وقتی کانکشن از تو ویندوز میسازم همه سایتا باز نمیشه ولی وقتی از تو سایت مودمم میسازم همه چی درسته؟؟(فک کنم به خاطر اینترانت باشه(اینترنت ملی همونطور که علی آفا گفتن)

اساتید کجایید پس؟؟؟

خوب این نشون میده شما موقع ساختن کانکشن ویندوز یه اشتباهی داری یا درست کانکشن نمیسازی واسه مودم
در کل این چیز پیچیده ای نیست یه ذره با کانکشن های ویندوز ورررر بری میتونی درستش کنیم میتونی توی گوگل هم سرچ کنی در ضمن وقتی ثبت نام بکنی خود مخابرات یه cd همراه یه دفترچه بهت میدن که توش همه چیز رو توضیح داده....

alivw71
12-04-2011, 14:34
من تونستم وارد مودم یه نفر بشم .ip طرف رو با برنامه ipscan گرفتم بعد تو مرور گر وارد کردم و پسورد admin و admin رو وارد کردم ورفت تو مودم . اسم مودمش tp-link بود تو قسمت که پسورد ویوزرنیم اکانت adsl . پسورد رو کپی کردم و تو کانکشن خودم و کانکت که شدم سرعتم رسید به 2mb ولی به 10 ثانیه نرسید dc شدم. مودمش وایرلس هم بود. فکر کنم اگه راهی برای جلوگیری از dc شدن باشه عالی میشه.
این برنامه ای پی اسکنر باید ای پی خودتون رو وارد کنیدو دکمه استارت رو که زدید میبینید که دایره های قرمز و ابی زیادن باید روی دایره های ابی راست کلیک کنین و بعد کزینه web browser رو بزنید . پایین ترین پینگ یعنی نزدیکی کاربر به مرکز مخابراتی شما.و می تونید شبکه محلی رو نیز فعال کنید تا کاربران مرکز مخابراتیتون رو ببینید.

Shayan Arya
12-04-2011, 15:27
من تونستم وارد مودم یه نفر بشم .ip طرف رو با برنامه ipscan گرفتم بعد تو مرور گر وارد کردم و پسورد admin و admin رو وارد کردم ورفت تو مودم . اسم مودمش tp-link بود تو قسمت که پسورد ویوزرنیم اکانت adsl . پسورد رو کپی کردم و تو کانکشن خودم و کانکت که شدم سرعتم رسید به 2mb ولی به 10 ثانیه نرسید dc شدم. مودمش وایرلس هم بود. فکر کنم اگه راهی برای جلوگیری از dc شدن باشه عالی میشه.
این برنامه ای پی اسکنر باید ای پی خودتون رو وارد کنیدو دکمه استارت رو که زدید میبینید که دایره های قرمز و ابی زیادن باید روی دایره های ابی راست کلیک کنین و بعد کزینه web browser رو بزنید . پایین ترین پینگ یعنی نزدیکی کاربر به مرکز مخابراتی شما.و می تونید شبکه محلی رو نیز فعال کنید تا کاربران مرکز مخابراتیتون رو ببینید.
فکر کنم DC شدن به خاطر این هست که مخابرات اجازه کانکت شدن یک کاربر از دو مودم رو نمیده،
احتمالا اول باید اون طرف رو DC کنید و بعد خودتون وصل بشید.

اگر مثلا اکانت شما 128 و اکانت طرف 1 مگ هست اول یوزر و پسورد خودتون رو وارد مودم اون طرف کنید تا اون هم کانکت بمونه و شک نکنه، بعد از اکانت اون بیچاره سو استفاده کنید.

urumchi
12-04-2011, 15:59
حالا اگه طرف 128 باشه!!! فكرش هم نميتونم بكنم!!!:41:
اما اگه طرف 1 مگ باشه، به به هورا ميشيم :8:(زرشك)

من هر ip كه تايپ ميكنم همه شون مودمشون Tplink وايرلسه! فكر كنم سر كاريم. مگه ميشه همه شون از يه مودم استفاده بكنن.

misam5526
12-04-2011, 16:07
دوستان لطفاً خیالپردازی نکنید و دیگران رو هم با تخیلاتتون سر کار نگذارید!

تعیین محدودیت سرعت برای اکانت هرکس منطبق بر اتصال فیزیکی و توسط سرور واقع در مخابرات صورت میگیره و بس!
هر تغییری مستلزم -- کردن سرور مخابرات و تغییر نوع اکانت از اونجاست.....

urumchi
12-04-2011, 16:21
حالا اگه طرف 128 باشه!!! فكرش هم نميتونم بكنم!!!:41:
اما اگه طرف 1 مگ باشه، به به هورا ميشيم :8:(زرشك)

من هر ip كه تايپ ميكنم همه شون مودمشون Tplink وايرلسه! فكر كنم سر كاريم. مگه ميشه همه شون از يه مودم استفاده بكنن.

اينم از يوزر و پسورد يه بنده از همه جا بي خبر!

البته چون هر يوزرنيم و پسوردي روي هر خط تلفن خاصي تعريف ميشه نميشه ازش استفاده كرد.
من يوزرنيم و پسورد دوستم رو گرفتم كانكت نشدم و ارور 691 داد.

keira knightley
12-04-2011, 17:03
یه سوا داشتم من چطوری باید مودمو خاموش کنم همش روشنه خیلی داغ میکنه و بوی سوختگی کم میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر سری قطع میشم دکمه پاور مودم رو بزنم و خاموشش کنم؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
help me :41:

keira knightley
12-04-2011, 17:05
خوب این نشون میده شما موقع ساختن کانکشن ویندوز یه اشتباهی داری یا درست کانکشن نمیسازی واسه مودم
نه بابا من تو ویندوز یه کانکشن pppoe میسازم که اصلا هیچ تنظیماتی نداره فقط یوزر پسورد میخواد و بعدش زیرش زده connect همین!!:31:

mohsen_rkh
12-04-2011, 17:06
دوستان اگر سرویس شما مثلاً 128 یا 256 باشه و Username و Password یه سرویس 1Mb یا 2Mb رو در اختیار داشته باشید به فرض اینکه اون Username و Password روی خط شما کار هم بکنه (که نمی کنه) شما نمی تونید از اون Username و Password سرعت 1mb یا 2mb بگیرید و باز هم همون 128 یا 256 کیلوبیت بر ثانیه خودتون رو خواهید داشت، چون خطتون روی اون سرعت بسته شده. بنابراین رویا پردازی نکنید! :دی به دست آوردن Username و Password یه شخص دیگه هیچ کمکی به شما نمی کنه.
اگر سرویستون با سرویس طرفتون هم سرعت باشه که مثل همید پس اینکارا چیه؟! اگه سرعتش کمتر باشه که دیگه نیازی به توضیح نیست، کی میاد سرعت بالاترش رو با سرعت پایین تر عوض کنه؟! اگرم سرعتش بالاتر باشه که طبق همون دلیلی که گفتم سرعت بالاش به شما تعلق نمی گیره. سرویس های مخابرات هم که محدودیت حجمی ندارن (که بگید از ترافیک طرفم استفاده می کنم). پس کلاً این فکرای شیطانی رو از سرتون بیرون کنید!
در ضمن Username و Password سرویس های مخابرات فقط روی خطی که براشون تعریف شده قابل استفاده هستند.
موفق باشید و موید. :11:

clickestan
12-04-2011, 17:10
سلام
به من گفتن خطت رانژ شده و اماده است
همه کابلها سالمن و وصل کردم
ولی وقتی مودم رو وصل میکنم چراغ adsl اش (لینک)روشن نمیشه (باید کار خاصی قبلش کنم)

مراحل ساخت کانکشن و... که بعدش هست

یه سوال دیگه هم داشتم :
قیمت مودم زیر رو کسی داره:
tp-link w8950nd

mehrdad38
12-04-2011, 17:30

اصلا باز شدن و نشدن سايت ها ربطي به نحوه اتصال شما (Bridge يا PPPOE) به اينترنت نداره. دلايل ديگه اي داره كه سر منشاش مخابرات هست.

یه سوا داشتم من چطوری باید مودمو خاموش کنم همش روشنه خیلی داغ میکنه و بوی سوختگی کم میاد:41::2: هر سری قطع میشم دکمه پاور مودم رو بزنم و خاموشش کنم؟؟؟؟؟؟؟:11:
خيلي راحت دكه مودم پاور رو فشار بديد. همين

بله ديگه وقتي قطع مي شيد كه ديگه نياز به روشن بودن مودم نيست !

mehrdad38
12-04-2011, 17:35
سلام
به من گفتن خطت رانژ شده و اماده است
همه کابلها سالمن و وصل کردم
ولی وقتی مودم رو وصل میکنم چراغ adsl اش (لینک)روشن نمیشه (باید کار خاصی قبلش کنم)

مراحل ساخت کانکشن و... که بعدش هست

یه سوال دیگه هم داشتم :
قیمت مودم زیر رو کسی داره:
tp-link w8950nd

سلام

1- خير اگر اتصالات كابل هاي مودم و خط تلفن به درستي انجام شده كار خاصي نداره پس معلومه خط شما هنوز رانژه نشده چون با روشن شدن مودم بعد از چند چشمك زدن كوتاه بايد چراغ ADSL ثابت روشن بمونه.

2- قيمت مودم رو اطلاع ندارم.

clickestan
12-04-2011, 19:07
1- خير اگر اتصالات كابل هاي مودم و خط تلفن به درستي انجام شده كار خاصي نداره پس معلومه خط شما هنوز رانژه نشده چون با روشن شدن مودم بعد از چند چشمك زدن كوتاه بايد چراغ ADSL ثابت روشن بمونه.
برای خودمم عجیب بود چون یک روز پس از ثبت نام گفتن خط رانژه شده!
زنگم میزنم پشتیبانی میگه رانژه هست! تمام اتصالات هم چک کردم درسته!
پشتیبانی گفت یک بار دیگه چک میکنیم اگه نشد
سیم کشی خونتون اشکال داره!
همچین چیزی ممکن هست؟اگه اشکال داشت که تلفنم نباید کار میکرد که کار میکنه!

keira knightley
12-04-2011, 19:11
اصلا باز شدن و نشدن سايت ها ربطي به نحوه اتصال شما (Bridge يا PPPOE) به اينترنت نداره. دلايل ديگه اي داره كه سر منشاش مخابرات هست.
بزارید یه جور دیگه بگم:

من تو ویندوز7 ذفتم کنترل پنل بعد رفتم intrnet option بعد یه کانکشن PPPoE ساختم،، ولی با این کانکشن همه سایتا برام باز نمیشه!!

دفعه بعدی از روی دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو تو آدرس بار زدم و رفت توسایت TP-LINK TD811 و از اونجا QUICK SETUP رو زدم و تنظیمات رو انجام دادم با این تفاوت که با این کانکشن میتونم همه سایتا رو باز کنم!!!!

حالا این چه فرقی داره نمیدونم؟!!؟!؟ و این رو هم نمیدونم که منظورمو متوجه میشید یا نه؟؟/ چون 3 صفحه است دارم هی میگم هی هیشکی نمیفهمه من چی میگم!@!!!:41::31::11:

Ebi ShahrAshoob
12-04-2011, 20:01

اینترنت مخابرات همینجوریه.منم وقتی کانکشن از تو ویندوز میسازم فقط سایت google رو وا میکنه!

mehrdad38
12-04-2011, 20:24
برای خودمم عجیب بود چون یک روز پس از ثبت نام گفتن خط رانژه شده!
زنگم میزنم پشتیبانی میگه رانژه هست! تمام اتصالات هم چک کردم درسته!
پشتیبانی گفت یک بار دیگه چک میکنیم اگه نشد
سیم کشی خونتون اشکال داره!
همچین چیزی ممکن هست؟اگه اشکال داشت که تلفنم نباید کار میکرد که کار میکنه!

به نظر من حداقل 2 روز ديگه صبر كن اگر ديدي خبري نشد و چراغ ADSL مودم روشن ثابت نموند برو اعلام خرابي كن چون احتمال پيش اومدن مشكلاتي وجود داره.

اونا بررسي مي كنن ببينن مشكل از كجاست.

bahman26
13-04-2011, 09:52
دوستان
کسی از مرکز مخابرات الغدیر سرویس گرفته ؟
یه سوال دیگه این سرویس ها محدودیت دانلود دارن؟وچقدر طول میکشه تا وصل کنن؟

alivw71
13-04-2011, 10:18
دوستانی که از مخابرات سرویس adsl گرفتن ولی سرعت اپلود ان ها یک چهارم سرعت استاندار باشد یعنی 128 سرعت اپلودش 32 باشد . شما میتوانید به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی رفته و شکایت خودتون رو نسبت به سرویس دریافتی اعلام کنید و در کمتر از 10 روز جواب شکایت شما بدستون میرسه. یا مخابرات باید اپلود سرویس رو روی 64 ببنده یا سرویس 256 در اختیارتون بزارن.تا اپلودتون به 64 برسه.حتما شکایت کنید چون جواب میگیرید.

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

Mara2na
13-04-2011, 10:57
دوستانی که از مخابرات سرویس adsl گرفتن ولی سرعت اپلود ان ها یک چهارم سرعت استاندار باشد یعنی 128 سرعت اپلودش 32 باشد . شما میتوانید به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی رفته و شکایت خودتون رو نسبت به سرویس دریافتی اعلام کنید و در کمتر از 10 روز جواب شکایت شما بدستون میرسه. یا مخابرات باید اپلود سرویس رو روی 64 ببنده یا سرویس 256 در اختیارتون بزارن.تا اپلودتون به 64 برسه.حتما شکایت کنید چون جواب میگیرید.
sسرعت دانلود سرویس128باید چند باشه؟

resident
13-04-2011, 11:56
بزارید یه جور دیگه بگم:

من تو ویندوز7 ذفتم کنترل پنل بعد رفتم intrnet option بعد یه کانکشن PPPoE ساختم،، ولی با این کانکشن همه سایتا برام باز نمیشه!!

دفعه بعدی از روی دفترچه مودم عدد 192.168.1.1 رو تو آدرس بار زدم و رفت توسایت TP-LINK TD811 و از اونجا QUICK SETUP رو زدم و تنظیمات رو انجام دادم با این تفاوت که با این کانکشن میتونم همه سایتا رو باز کنم!!!!

حالا این چه فرقی داره نمیدونم؟!!؟!؟ و این رو هم نمیدونم که منظورمو متوجه میشید یا نه؟؟/ چون 3 صفحه است دارم هی میگم هی هیشکی نمیفهمه من چی میگم!@!!!:41::31::11:

اگه از همون اول اینقدر واضخ میگفتید زودتر به جواب میرسیدید. مطمئنا یه تنظیماتی رو درست انجام نمیدید که اینطور میشه. دقیقا چک کنید که هرکادری که توی Quick Setup مقدرای داره، توی ویندوز هم دقیقا همون مقادیر رو وارد کنید.

starpars
13-04-2011, 15:22
دوستان اگر سرویس شما مثلاً 128 یا 256 باشه و Username و Password یه سرویس 1Mb یا 2Mb رو در اختیار داشته باشید به فرض اینکه اون Username و Password روی خط شما کار هم بکنه (که نمی کنه) شما نمی تونید از اون Username و Password سرعت 1mb یا 2mb بگیرید و باز هم همون 128 یا 256 کیلوبیت بر ثانیه خودتون رو خواهید داشت، چون خطتون روی اون سرعت بسته شده. بنابراین رویا پردازی نکنید! :دی به دست آوردن Username و Password یه شخص دیگه هیچ کمکی به شما نمی کنه.
اگر سرویستون با سرویس طرفتون هم سرعت باشه که مثل همید پس اینکارا چیه؟! اگه سرعتش کمتر باشه که دیگه نیازی به توضیح نیست، کی میاد سرعت بالاترش رو با سرعت پایین تر عوض کنه؟! اگرم سرعتش بالاتر باشه که طبق همون دلیلی که گفتم سرعت بالاش به شما تعلق نمی گیره. سرویس های مخابرات هم که محدودیت حجمی ندارن (که بگید از ترافیک طرفم استفاده می کنم). پس کلاً این فکرای شیطانی رو از سرتون بیرون کنید!
در ضمن Username و Password سرویس های مخابرات فقط روی خطی که براشون تعریف شده قابل استفاده هستند.
موفق باشید و موید. :11:
چرا عزيز ميشه معمولا مخابرات اكانت ها رو بر اساس مك آدرس ثبت ميكنه كه اگه از مك آدرس طرف استفاده كنيد ميشه با اكانتش كانكت شد و اينكه خط ها هم معمولا روي 512 يا 1m كانفيگ شدن كه با اكانت به 256 يا 128 محدود ميشن.
آدرس سايت مخابرات براي كنترل ترافيك باقيمانده رو كسي ميدونه؟

resident
13-04-2011, 17:19

به طور پیش فرض سرعت دانلود شما باید یک هشتم سرعتتون باشه. برای شما که 128 دارید یعنی 16.

چرا عزيز ميشه معمولا مخابرات اكانت ها رو بر اساس مك آدرس ثبت ميكنه كه اگه از مك آدرس طرف استفاده كنيد ميشه با اكانتش كانكت شد و اينكه خط ها هم معمولا روي 512 يا 1m كانفيگ شدن كه با اكانت به 256 يا 128 محدود ميشن.
آدرس سايت مخابرات براي كنترل ترافيك باقيمانده رو كسي ميدونه؟

- MAC آدرسی که شما میگید، منظورتون MAC مودم هستش؟!
- مخابرات سرویس حجمی نداره. لذا سایتی هم نداره که بخوهید باقیمانده حجم! رو ببینید.

alivw71
13-04-2011, 17:23
سرعت دنلود 128 =16
سرعت اپلود 64 =8
این سرعت استاندارد سرویس 128kb مخابراته.
.................................................. ...............................
در بعضی مراکز مخابراتی
سرعت دانلود 128 = 16
سرعت اپلود 32 = 4
که سرعت اپلودتون مشکل داره وباید مخابرات برید و به مسئولین مرکزتون بگید .و اگه بهونه اووردن . زیر بار نرفتن
برید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از مرکز مخابراتیتون شکایت کنید و بعد از 10 روز پدر رئیس مرکز مخابراتتون در میارن.:27:

ELSIN
13-04-2011, 18:23

---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

من میگم جواب نمیده :13:

starpars
13-04-2011, 18:42
به طور پیش فرض سرعت دانلود شما باید یک هشتم سرعتتون باشه. برای شما که 128 دارید یعنی 16.

- MAC آدرسی که شما میگید، منظورتون MAC مودم هستش؟!
- مخابرات سرویس حجمی نداره. لذا سایتی هم نداره که بخوهید باقیمانده حجم! رو ببینید.
آره MAC آدرس مودم يا كارت شبكه بستگي به نحوه كانفيگ مودم داره كه PPPOE باشه يا bridge
اگه PPPOE باشه mac مودم ثبت ميشه. در واقع هر اكانتي كه ميگيريد با هر وسيله اي كه در ابتدا وصل بشيد mac ‌آدرس اون در ديتابيس ثبت ميشه و دستگاهاي ديگه نميتونن با اون اكانت كانكت شن مگر با تغير mac

احتمالش هست مخابرات تهران ترافيك رو محدود كنه تو بعضي شهر ها كه نامحدود بوده اين كارو كرده
128=ماهيانه 4 گيگ
256 = 8 گيگ

alivw71
13-04-2011, 20:09
آره MAC آدرس مودم يا كارت شبكه بستگي به نحوه كانفيگ مودم داره كه PPPOE باشه يا bridge
اگه PPPOE باشه mac مودم ثبت ميشه. در واقع هر اكانتي كه ميگيريد با هر وسيله اي كه در ابتدا وصل بشيد mac ‌آدرس اون در ديتابيس ثبت ميشه و دستگاهاي ديگه نميتونن با اون اكانت كانكت شن مگر با تغير mac

احتمالش هست مخابرات تهران ترافيك رو محدود كنه تو بعضي شهر ها كه نامحدود بوده اين كارو كرده
128=ماهيانه 4 گيگ
256 = 8 گيگ
مخابرات اصلا وقتشو نداره که این همه درد سر واسه خودش درست کنه. اونایی که حجمی میدن pap هستند که مجوز فوروش گرفتن.فقط همین. من اگه 256 کنم ماهی 6 گیگ رو به زور دانلود کنم . 10 گیگ داخل پنل زده ولی الکیه.
شما چون از شرکت خصوصی سرویس حجمی گرفتی و میبینی ما از مخابرات نامحدود 10-12-20 هزارتومنی گرفتیم حسودیت میشه:27::27::27::27::27::27::27::27::27: