مشاهده نسخه کامل
: سرویس ADSL مخابرات تهران
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
ممنون از راهنمائی دوستان!:20:
این مخابرات خیلی اذیت میکنه.
دیروز که یوزر نیم و پسورد رو اشتباه داده بود و زنگ زدن تصحیح کردن، از دیشب هم همچین اروری میده.
تمام تنظیمات درسته و رو دوتا کامپیوتر هم امتحان کردم ارور میده ولی از طریق وایرلس با گوشیم وصل میشم مشکلی نداره و با گوشیم دانلود هم داشتم!(آپدیتش کردم!)
اینم اروری که میده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هم g31 دارم. و همین مشکل را در ابتدا داشتم ولی نه با اینترنت مخابرات.
مودم را با اخرین نرم افزار اپدیت کنید مشکلتون انشاالا حل میشه.
به لینک زیر برید و با انتخاب مودم و ویندوز خودتون اخرین ورژن که 3.0.2.3a را دانلود و اپدیت کنید.
paradise2008
20-09-2010, 02:53
دوست عزیز جناب RED-LINE. همانطور که جناب ar2006 فرمودند مودم را با آخرین نرم افزار(firmware) آپدیت کنید مشکلتون 100 درصد حل میشه
دوستان میشه پسورد اکانتمون رو تغییر بدیم ؟
paradise2008
20-09-2010, 06:17
دوستان میشه پسورد اکانتمون رو تغییر بدیم ؟
دوست عزیز،خودتان نمی تونید پسورد اکانت را تغییر بدید.باید به مرکز مخابراتتون بگید تا اینکارو انجام بدهند.موفق باشید
David.Jn
20-09-2010, 08:13
دوستان میخوام سرعت دانلودتون تو ساعت های مختلف بدونم
سرعتتون با speedtest چقده؟
شاید بخوام از لایزر کوچ کنم
راستی 256 با کارت دانشجویی میدن؟ قیمتش چنده؟ سرعت دانلودش چقده؟
omid-p30
20-09-2010, 09:20
من هم سرعت دانلود 128 رو میخوام بدونم. این که محدودیت حجمی نداره خیلی وسوسه کننده است.
به شرط اینکه سرعت دانلود128 همیشه حداقل همون 16 باشه و برا کل ساعات
من هم سرعت دانلود 128 رو میخوام بدونم. این که محدودیت حجمی نداره خیلی وسوسه کننده است.
به شرط اینکه سرعت دانلود128 همیشه حداقل همون 16 باشه و برا کل ساعات
سرعت دانلود من در روزهایی که روز خاصی نباشه همیشه در همه ساعات بین 13 تا 14 است.هیچ وقت به 16 یا بالاتر از اون نرسید :41:
rahimism
20-09-2010, 10:52
سلام دوستان
سرعت داونلود سرویس 256 یا 512 چقدر هست؟ محدودیت حجمی هم داره؟
با تشکر
omid-p30
20-09-2010, 11:00
سرعت دانلود من در روزهایی که روز خاصی نباشه همیشه در همه ساعات بین 13 تا 14 است.هیچ وقت به 16 یا بالاتر از اون نرسید :41:
ممنون. قبلا هم تجربه اینرتنت حجمی رو داشتی ؟
من 128 صبا دارم، که دانلود شبانش مشکل داره
به نظر دوستان کدوم مناسب تره، اینکه با همین سرعت زیر 15 ولی در کل ساعات شبانه روز بشه دانلود کرد یا استفاده از همین صبا که دارم ؟
ممنون. قبلا هم تجربه اینرتنت حجمی رو داشتی ؟
من 128 صبا دارم، که دانلود شبانش مشکل داره
به نظر دوستان کدوم مناسب تره، اینکه با همین سرعت زیر 15 ولی در کل ساعات شبانه روز بشه دانلود کرد یا استفاده از همین صبا که دارم ؟
بستگی به کاری که می خواین انجام بدید.اگه می خواین بیشتر وب گردی کنید ،قابل تحمل تره ولی برای دانلود کردن باید یه کم زیادی صبر داشته باشید.چون در طول یک ساعت بین 40 تا 50 مگ می تونید دانلود کنید، و دیگه هیچ کاری هم نمیشه باهاش کرددر طول اون یک ساعت !
دیگه هرجور که خودتون می دونید.
omid-p30
20-09-2010, 11:32
بستگی به کاری که می خواین انجام بدید.اگه می خواین بیشتر وب گردی کنید ،قابل تحمل تره ولی برای دانلود کردن باید یه کم زیادی صبر داشته باشید.چون در طول یک ساعت بین 40 تا 50 مگ می تونید دانلود کنید، و دیگه هیچ کاری هم نمیشه باهاش کرددر طول اون یک ساعت !
دیگه هرجور که خودتون می دونید.
ممنون از راهنمایی.
اولش وسوسه بدون محدودیت حجمش شدم ولی به سرعت و میزان حجم دانلودی که فکر کردم نه.
سرعت شبانه صبا هم در حالت بدش همین حدود 15 میشه، با این تفاوت که فقط برا سایت هایی که روشون محدودیت اعمال میکنه اما مخابرات کلن همین طوره.
همین طور سرعت فوق العاده روزانه صبا برا فایل های کوتاه ضروری هم هست.
مگر اینکه بگی سیستم رو 24 ساعت برا دانلود میذاری با سرویس مخابرات تا با همون سرعت هر چقدر میشه دان کنه، که اینم یک کم علمی تخیلی به نظرم میاد، حال نمیده.
باز بقیه دوستان هم اگر نظری دارند ممنون میشم.
با سلام
واسه ١٢٨ به هيچ وجه نميخواد مدرك
براي شركت هم كه گفتيد بلاخره يه شركتي كه مهر بخوره پاي نامش و اينكه شماره ثبت هم داشته باشه
چون در موردش تحقيق و تفحص نميكنن
موفق باشيد
سلام
مثل اینکه مرکز ما کلا با بقیه فرق داره!!!!
امروز زنگ زدم میگه که به شرکت ها هم بالاتر از 128 نمیدیم!فقط به پزشک متخصص و هیئت علمی میدیم!!!:18:
David.Jn
20-09-2010, 14:46
خوب دوستان این درسته که با 16 کاری نمیشه کرد
ولی این 16 که میگین تو IDM 16 نشون میده یا speedtest?!؟
بعد کسی 256 نداره از دوستان؟ میخوام بدونم اونا دانلودشون رو چنده
خوب دوستان این درسته که با 16 کاری نمیشه کرد
ولی این 16 که میگین تو IDM 16 نشون میده یا speedtest?!؟
بعد کسی 256 نداره از دوستان؟ میخوام بدونم اونا دانلودشون رو چنده
سلام
من 256 KBPS از مخابرات دارم
سرعتم بین 28 تا 29 کیلوبایت هست(با IDM)
در ضمن تست سرعتم در صفحه ی 4 همین تاپیک از سه سایت SPEEDTEST.NET و PINGTEST.NET و SPEED.IO مجود هست که می تونید مشاهده کنید
ضمن اینکه یک فیلم از سرعت دانلودم در پست اول همین تاپیک قرار داره که می تونید مشاهده کنید
گویا یکی دیگه از دوستان هم سرعت 256 از مخابرات گرفته چون در پیام خصوصی که به من داده بودن این رو
گفتن
به نظر من که خیلی بهتر از این شرکت خصوصی است به چند علت :
اول از همه بگم من خودم هم با سرعت 14 دانلود دارم . ولی خیلی مزیتها داره
یکی اینکه مشکلی نداری یهو سرویس تو قطع کنند یا بگن از ماه بعد باید به جای 13 تومان 18 تومان بدی .
مشکل حجمی نداری نگران نیست اینترنت قطع بشه به خاطره حجمت . به نظر من از این سرویسهایی که شبانه میدن خیلی بهتر چون اونا بعضی شبها سرویساشون قطع میشه و تو باید یک شب یا دو شب صبر کنی ولی اینو مطمعا دانلود میشه . در کل من که گرفتم خیلی راضیم من همنو روز که اومد سریعا رفتم گرفتم الان دوستام رفتن بگیرن گفتن دو سه ماه دیگه .
rahimism
20-09-2010, 16:21
نحوه ثبت نام برای گرفتن سرویس به چه صورتی هست؟ توی سایتش چیزی پیدا نکردم.
به نظر من که خیلی بهتر از این شرکت خصوصی است به چند علت :
اول از همه بگم من خودم هم با سرعت 14 دانلود دارم . ولی خیلی مزیتها داره
یکی اینکه مشکلی نداری یهو سرویس تو قطع کنند یا بگن از ماه بعد باید به جای 13 تومان 18 تومان بدی .
مشکل حجمی نداری نگران نیست اینترنت قطع بشه به خاطره حجمت . به نظر من از این سرویسهایی که شبانه میدن خیلی بهتر چون اونا بعضی شبها سرویساشون قطع میشه و تو باید یک شب یا دو شب صبر کنی ولی اینو مطمعا دانلود میشه . در کل من که گرفتم خیلی راضیم من همنو روز که اومد سریعا رفتم گرفتم الان دوستام رفتن بگیرن گفتن دو سه ماه دیگه .
Innovator
20-09-2010, 18:00
سلام
مودمو باید خودمون بگیریم یا خود مخابرات میده؟
جون من تو لینک زیر قسمت نکاتی در مورد مودم های adsl فهمیدم خیلی از مودما پشتیبانی نداره!
دوستانی که خودشون مودمو گرفتن به مشکلی بر نخوردن؟
ممنون
joe_satriani
20-09-2010, 18:39
سلام
مودمو باید خودمون بگیریم یا خود مخابرات میده؟
جون من تو لینک زیر قسمت نکاتی در مورد مودم های adsl فهمیدم خیلی از مودما پشتیبانی نداره!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستانی که خودشون مودمو گرفتن به مشکلی بر نخوردن؟
ممنون
با سلام
معمولا ميگن مودم رو بايد از خودمون بگيرين تا به مشكلي نخورين
اما الان مودم هاي توي بازار رو اكثر شركتها و آي اس پي ها ميتونن روش انترنت بدن
چون اينترنت اينترنت هست ديگه !!
به مدل مودم ربطي نداره ديگه
موفق باشيد.
Innovator
20-09-2010, 18:42
ببخشید آدرس درست اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات مثل اینکه سرویسش رو محدود کرده
یک اطلاعیه ای همین عصری آمد و نمی ذاشت که هیچ صفحه ای رو باز بکنم و باید اون رو تایید می کردم.
خیلی در هم بر هم بود و من تونستم بفهمم که افرادی که 256 گرفتن تا 8.5 گیگ در ماه می تونند دانلود بکنند.
برای سرویس های 128 و کمتر هم حدود 5 گیگ بود.
کسی در این مورد اطلاعی داره مبنی بر اینکه واقعا محدود کردن یا نه؟
فردا باید از مخابرات پیگیری بکنم.
en8800gt
20-09-2010, 20:14
من از هفته ی دیگه 256 وصل میشه:31:
نحوه ثبت نام برای گرفتن سرویس به چه صورتی هست؟ توی سایتش چیزی پیدا نکردم.
باید بری مرکز مخابراتی محلتون ازشون سوال کنی ارایه میدن یا نه بعضیهاشون ادیت میکنند ولی بعضی جاها آدمای خوبی هستن خیلی محترمان جواب میدن . همونجا بهت یک فرم میده پر میکنی دیگه وصل میشه . من حتی تا یک ماه قبض تلفن ندادم تلفن خونه یک طرف شده ولی اینترن هنوز وصل بود .
مخابرات مثل اینکه سرویسش رو محدود کرده
یک اطلاعیه ای همین عصری آمد و نمی ذاشت که هیچ صفحه ای رو باز بکنم و باید اون رو تایید می کردم.
خیلی در هم بر هم بود و من تونستم بفهمم که افرادی که 256 گرفتن تا 8.5 گیگ در ماه می تونند دانلود بکنند.
برای سرویس های 128 و کمتر هم حدود 5 گیگ بود.
کسی در این مورد اطلاعی داره مبنی بر اینکه واقعا محدود کردن یا نه؟
فردا باید از مخابرات پیگیری بکنم.
سلام
خیر یک چنین اطلاعیه ای نیومده
من در این ماه بیش از 8 گیگ SENDو RECEIVE داشتم(طبق برنامه ی DUMETER)
اینترنتم هم قطع نشده
David.Jn
21-09-2010, 12:14
انگار این مخابرات تو هر مرکز یه قانون خاص خودشو دارده
قبلاً رفته بودم گفتن پورت نداریم امروز رفتم سر بزنم کارمندشون گفت که هنوز پورت نداریم
ازش پرسیدم گفتم 256 چه شرایطی میخواد گفت اصلاً 256 نمیدیم=> گفتم گفتم با کارت دانشجویی گفت نه فقط ارگانهای دولتی
منم همینطور چارشاخ موندم
بهش گفتم چه طور کسای دیگه تو مراکز دیگه دارن میگه ما نداریم :-?
انگاری باید با همین حجمیها سر خودمونو گرم کنیم
symbian-freak
21-09-2010, 12:19
بچه ها wag120n نیاز به تنظیم خاصی داره برای اینترنت مخابرات؟ وصل نمیشه . بعد از اینکه یوزر پسورد رو دادن بلافاصله فعال میشه یا 2-3 روزی طول میکشه؟ کانکت نمیشه . پشتیبانی هم که هیچی.
یکی از بچه ها نوشته mtu رو 1500 یا 1392 بکنم . حالا امتحان می کنم می گم
amir_dre
21-09-2010, 13:29
من رفتم ثبت نام کنم طرف گفت 6 ماه دیگه نوبتت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
گفتم چی؟ گفت 400 نفر قبل شما تو لیست انتظارن.( مخابرات شهید زارعی )
خلاصه فرم رو پرکردم
حالا میتونم تا نوبتم برسه از شرکت دیگه فعلا حجمی بگیرم؟
David.Jn
21-09-2010, 14:25
من رفتم ثبت نام کنم طرف گفت 6 ماه دیگه نوبتت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
گفتم چی؟ گفت 400 نفر قبل شما تو لیست انتظارن.( مخابرات شهید زارعی )
خلاصه فرم رو پرکردم
حالا میتونم تا نوبتم برسه از شرکت دیگه فعلا حجمی بگیرم؟بله
چرا نتونی
Innovator
21-09-2010, 16:22
انگار این مخابرات تو هر مرکز یه قانون خاص خودشو دارده
قبلاً رفته بودم گفتن پورت نداریم امروز رفتم سر بزنم کارمندشون گفت که هنوز پورت نداریم
ازش پرسیدم گفتم 256 چه شرایطی میخواد گفت اصلاً 256 نمیدیم=> گفتم گفتم با کارت دانشجویی گفت نه فقط ارگانهای دولتی
منم همینطور چارشاخ موندم
بهش گفتم چه طور کسای دیگه تو مراکز دیگه دارن میگه ما نداریم :-?
انگاری باید با همین حجمیها سر خودمونو گرم کنیم
آقا به ما هم میگن پورت خالی نداریم؛زنگ بزنو پیگیر باش:13:
احینا مرکز مخابرات شما پیام نور نیست؟
صبانت هم میگه پورت خالی نداریم
تکلیف چیه؟:19:
alireza_mafia2009
21-09-2010, 20:42
سلام به همه
من تا امروز صبح که رفتم از مخابرات خونمون تاییدیه قبض ها را بگیرم می خواستم از امپراطور اینترنت 512-1024 بگیرم با مبلغ 14.500 ماهانه و 2گیگ حجم... ولی این نامحدود بودن حسابی وسوسه ام کرده خصوصا حالا که فهمیدم 20 تومان هزینه نصب هم نداره... حالا اومدم تو فروم دوباره پشیمون شدم...تو را خدا یکی به من یه راهنمایی کامل بکنه که این 128 های مخابرات را می شه تحمل کرد مثلا هی قطع یم شه یا نه...صفحات را چه جوری میاره بالا...حد اقل و حداکثر سرعت چه قدره در کل می تونم حد اقل یه ماه باهاش دووم بیارم...
و یک سوال اگر من اول از مخابرات بگیرم بعد پس از یک ماه برم یه شرکتد یگه ...دیگه ازم رانژه 20 تومانی نمی گیرند؟؟اینجوری من شنیدم....اگر اینجوری هست می تونم یه ماه با مخابراتی ها تحمل بیارم بعد با امیپراطور...
در ضمن محض اطلاع امپراطور شنیدم سرعت 512حدود 70 هست و 1مگ بالای 110...تازه 512 الی 1024 معمولا بین 80-100 است با 2 گیگ محدودیت و 14.500 هزینه
لطفا سریعتر کمکم کنید من می خوام تا هفته بعد نتم وصل بشه الان با دیال آپ هستم با بدبختی...
بالا تر از 128 میدند من الان 128 دارم
alireza_mafia2009
21-09-2010, 21:29
بالا تر از 128 میدند من الان 128 دارم
اما تا اونجایی که من امروز پرسیدم گفتند یه نفر بود نفر اول خوارزمی از رییس دانشگاه و خوارزمی نامه اؤ<د با کلی تعهد دردر 256 بهش دادند...
خب دوست عزیزخواهشا جان من تمام اطلاعات را بدید ...
alireza_mafia2009
21-09-2010, 21:50
از مخابرات؟؟؟
من امروز مخابرات بودم گفتند نمی دن...به هیچ وجه
می گفت یه نفر رتبه اول خوارزمی با نامه از رییس دانشگاه و خوارزمی می خواست 512 بگیره ندادن آخر با کلی تعهد و کلی برو و بیا 256 بهش دادند
elsin عزیز تو را خدا تمام اطلاعات adsl مخابراتت را بفرست از سرعت گرفت تا هر چی که فکر می کنی...خواهشا
alireza_mafia2009
22-09-2010, 08:51
همه اطلاعات از adsl خودت که از مخابرات گرفتی...
سرعت،شبانه و روزانه،سرعت بازکردن وب،آی پی valid داره؟(یه جا گفته بود نداره)،تو دانلود از رپید شیر مشکل داره؟و ...
hamed-sos
22-09-2010, 11:36
رفع محدودیت سرعت اینترنت بزودی در مجلس تصویب میشود
ساماندهی وضعیت اینترنت و رفع محدودیت اینترنت طی دو هفته آینده در صحن علنی مجلس تصویب میشود. علی اصغر یوسف نژاد مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: “سیاستهای مجلس درخصوص توجه به شاخصهای اینترنتی و بهبود کمیت و کیفیت سرعت اینترنت، تامین و افزایش پهنای باند مورد نیاز کاربران و فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز است که تمام این موارد در مجلس مورد بررسی و تغییر برخی محدودیتها و قوانین قرار خواهد گرفت.”
وی ادامه داد:رفع محدودیت سرعت اینترنت به خصوص جهت کاربران خانگی در حال حاضر به تایید کمیسیون تلفیق مجلس رسیده است و امیدواریم تا دو هفته آینده هم در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.
یوسف نژاد اظهار داشت: نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با تقی پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتهاند.
من قبلا از مخابرات adsl نداشتم برای همین نمی تونم مقایسه کنم
اما تا حالا یادم نمیاد برای خرابی زنگ زده باشم به پشتیبانی کلا خوبه
یادت باشه ممکنه تو منطقه شما کاملا برعکس باشه
symbian-freak
22-09-2010, 14:21
بچه ها wag120n نیاز به تنظیم خاصی داره برای اینترنت مخابرات؟ وصل نمیشه . بعد از اینکه یوزر پسورد رو دادن بلافاصله فعال میشه یا 2-3 روزی طول میکشه؟ کانکت نمیشه . پشتیبانی هم که هیچی.
یکی از بچه ها نوشته mtu رو 1500 یا 1392 بکنم . حالا امتحان می کنم می گم
هیچ تغییری در تنظمیها ندادم و بعد از مدتی وصل شد. همه چی دیفالت
اما تا اونجایی که من امروز پرسیدم گفتند یه نفر بود نفر اول خوارزمی از رییس دانشگاه و خوارزمی نامه اؤ<د با کلی تعهد دردر 256 بهش دادند...
خب دوست عزیزخواهشا جان من تمام اطلاعات را بدید ...
سلام
دوست عزیز شما باید به مخابرات کل منطقه تون(یعنی مثلا مرکز مخابرات کل برای پیش شماره با کد 7 میشه مرکز مخابراتی نبوت) مراجعه کنید
اینو وقتی یکی از فامیل هامون جدیدا می خواست 256 بگیره فهمیدیم
باید اونجا تقاضا بدین و اونها بعد از تایید تقاضاتون اون رو به مخابراتتون ارسال می کنن و بعدش مخابراتتون هم به مرکز دیتا ارسال می کنه تا اینترنتتون وصل بشه
چون مخابرات منطقه ی ما مخابرات کل بود(مرکز مخابرات نبوت) این رو نمی دونستم تا این که فامیلمون هم تصمیم گرفت 256 مخابرات بگیره و اون موقع فهمیدم که برای دریافت سرویس 256 باید
به مرکز مخابراتی کل منطقه مراجعه بشه
ضمن اینکه هزینه ی نصب هم جدیدا می گیرن (برای من که اینجوری بود ) 10 هزار تومن هزینه ی نصب گرفتن
mehrdad38
22-09-2010, 17:40
رفع محدودیت سرعت اینترنت بزودی در مجلس تصویب میشود
ساماندهی وضعیت اینترنت و رفع محدودیت اینترنت طی دو هفته آینده در صحن علنی مجلس تصویب میشود. علی اصغر یوسف نژاد مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: “سیاستهای مجلس درخصوص توجه به شاخصهای اینترنتی و بهبود کمیت و کیفیت سرعت اینترنت، تامین و افزایش پهنای باند مورد نیاز کاربران و فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز است که تمام این موارد در مجلس مورد بررسی و تغییر برخی محدودیتها و قوانین قرار خواهد گرفت.”
وی ادامه داد:رفع محدودیت سرعت اینترنت به خصوص جهت کاربران خانگی در حال حاضر به تایید کمیسیون تلفیق مجلس رسیده است و امیدواریم تا دو هفته آینده هم در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.
یوسف نژاد اظهار داشت: نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با تقی پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتهاند.
لصفا خبری که درج می کنید منبع اون رو هم ذکر کنید.
لصفا خبری که درج می کنید منبع اون رو هم ذکر کنید.
سلام آقا مهرداد
فکر کنم لینک خبریش ، این لینک زیر باشه:
mehrdad38
22-09-2010, 18:25
ممنون خبر در پست اول تاپیک درج شد. اخبار تکمیلی در این خصوص در روزهای آتی در این تاپیک دنبال و درج می شوند.
ممنون خبر در پست اول تاپیک درج شد. اخبار تکمیلی در این خصوص در روزهای آتی در این تاپیک دنبال و درج می شوند.
با تشکر از شما
دوستانی هم که خبری رو در تاپیک درج می کنن حتما لینک منبع خبر رو هم قرار بدن
alireza_mafia2009
23-09-2010, 18:00
کلا این مخابراتی ها قابل تحمل هست ...
hamid090
23-09-2010, 21:18
سلام
دوست عزیز شما باید به مخابرات کل منطقه تون(یعنی مثلا مرکز مخابرات کل برای پیش شماره با کد 7 میشه مرکز مخابراتی نبوت) مراجعه کنید.اینو وقتی یکی از فامیل هامون جدیدا می خواست 256 بگیره فهمیدیم باید اونجا تقاضا بدین و اونها بعد از تایید تقاضاتون اون رو به مخابراتتون ارسال می کنن و بعدش مخابراتتون هم به مرکز دیتا ارسال می کنه تا اینترنتتون وصل بشه چون مخابرات منطقه ی ما مخابرات کل بود(مرکز مخابرات نبوت) این رو نمی دونستم تا این که فامیلمون هم تصمیم گرفت 256 مخابرات بگیره و اون موقع فهمیدم که برای دریافت سرویس 256 باید به مرکز مخابراتی کل منطقه مراجعه بشه ضمن اینکه هزینه ی نصب هم جدیدا می گیرن (برای من که اینجوری بود ) 10 هزار تومن هزینه ی نصب گرفتن
کاملا درسته،یکی از دوستان منم از همین طریق 256 گرفته و الانم داره استفاده میکنه،خیلیم راضیه.البته ظاهرا یه کانالیم زده که کارش راحتر پیش بره..
mohsen_rkh
24-09-2010, 10:00
از دوستان، کسی از مخابرات کرج سرویس 512 گرفته. چطوریه؟ میشه یه تست با SpeedTest بذارید.
واقعاً 512 هست؟
از دوستان، کسی از مخابرات کرج سرویس 512 گرفته. چطوریه؟ میشه یه تست با SpeedTest بذارید.
واقعاً 512 هست؟
ما كه فرديس كرج ميشينيم هرچي زور زديم 128 بيشتر ندادن.
joibari2
24-09-2010, 18:20
سلام من میخوام Adsl از مخابرات بگیرم میخواستم بدونم 512 به خونه میدن؟اگه کارت دانشجویی ببرم میشه؟قیمتش چنده؟نامحدوده؟
در کل میخواستم بونم نسبت به جاهای دیگه که adsl میدن چجوریه؟
با تشکر
mehrdad38
25-09-2010, 06:44
خیر فعلا 128 ارائه می شه.
2 هفته دیگه موضوع برداشته شدن محدودیت ارائه ADSL بالاتر از 128 برای خانگی توی مجلس مطرح می شه که احتمال تصویبش بالای 80 درصد هست چون نمایندگان با وزیر ارتباطات توافقاتی کردن.
همونطور که گفتم سرعت دانلود 14 هست قعطی هم کم پیش میاد.
omidsadeghi
25-09-2010, 06:59
آقای nikaan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه ممکنه منو اد کن. آی دی من : os56k
میخواستم در مورد ADSL مخابرات ازت بپرسم. شنیدم adsl مخابرات اینطوری هست که به میزان ترافیک مصرفی در دو ماه قیمت آن در قبض تلفن میاد. یعنی هر چه بیشتر مصرف کنی بیشتر پول میدی. من خیلی تعجب کردم. فکر میکردم که این قیمت هایی که تو لینک زیر هست برای اشتراک نامحدود هست که بالطبع هر چقدر که مصرف بکنی فرقی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] YwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfA BzM0kDQ6UGb0lGd
شما الان اشتراک دارید ؟ این مسأله که گفتم درسته ؟
ziarratt
25-09-2010, 09:59
من از شرکت مخابرات سرویس 1 مگ گرفتم البته برای تهران نیستم برای شهرستان هستم
شرکت مخابرات توی سرعت دانلودش نه چیزی زیاد میده نه کم! تا حالا سرعت دانلود 130 بوده سرعت باز کردن سایتهاش هم نسبتا خوبه.
اینجوری که از مخابرات شهرمون سوال کردم گفت کیفیت سرویس مخابرات در همهء شهرها تقریبا مثل هم هست بنابراین اگر شما از تهران هم سرویس 1 مگ بگیرید و تستش کنید احتمالا خیلی نزدیک به تست من باشه
از سرور کویت:
از سرور باکو:
armin321
25-09-2010, 10:24
من از شرکت مخابرات سرویس 1 مگ گرفتم البته برای تهران نیستم برای شهرستان هستم
شرکت مخابرات توی سرعت دانلودش نه چیزی زیاد میده نه کم! تا حالا سرعت دانلود 130 بوده سرعت باز کردن سایتهاش هم نسبتا خوبه.
اینجوری که از مخابرات شهرمون سوال کردم گفت کیفیت سرویس مخابرات در همهء شهرها تقریبا مثل هم هست بنابراین اگر شما از تهران هم سرویس 1 مگ بگیرید و تستش کنید احتمالا خیلی نزدیک به تست من باشه
از سرور کویت:
از سرور باکو:
شما شركت داري كه 1 مگ دادند
256 هم به اين راحتي ها نميدند
David.Jn
25-09-2010, 10:26
دوستان من چه جوری میتونم از مرکز مخابراتمون 256 بگیرم
رفته بودم مرکز مخابرات کارمندشون میگفت اصلاً 256 نداریم بعد کلی سوال و این حرفا گفت میدیم ولی فقط به شرکتها گفتم با کارت دانشجویی و .. چی؟! گفت اصلاً
حالا شما چه راه در رویی رو پیشنهاد میکنید؟ پیش رئیس هم نمیزارن برم :دی
دوستان من چه جوری میتونم از مرکز مخابراتمون 256 بگیرم
رفته بودم مرکز مخابرات کارمندشون میگفت اصلاً 256 نداریم بعد کلی سوال و این حرفا گفت میدیم ولی فقط به شرکتها گفتم با کارت دانشجویی و .. چی؟! گفت اصلاً
حالا شما چه راه در رویی رو پیشنهاد میکنید؟ پیش رئیس هم نمیزارن برم :دی
یکی از دوستان برای گرفتن 256 چند صفحه قبل این کار رو گفته بودن
سلام
دوست عزیز شما باید به مخابرات کل منطقه تون(یعنی مثلا مرکز مخابرات کل برای پیش شماره با کد 7 میشه مرکز مخابراتی نبوت) مراجعه کنید
اینو وقتی یکی از فامیل هامون جدیدا می خواست 256 بگیره فهمیدیم
باید اونجا تقاضا بدین و اونها بعد از تایید تقاضاتون اون رو به مخابراتتون ارسال می کنن و بعدش مخابراتتون هم به مرکز دیتا ارسال می کنه تا اینترنتتون وصل بشه
چون مخابرات منطقه ی ما مخابرات کل بود(مرکز مخابرات نبوت) این رو نمی دونستم تا این که فامیلمون هم تصمیم گرفت 256 مخابرات بگیره و اون موقع فهمیدم که برای دریافت سرویس 256 باید
به مرکز مخابراتی کل منطقه مراجعه بشه
ضمن اینکه هزینه ی نصب هم جدیدا می گیرن (برای من که اینجوری بود ) 10 هزار تومن هزینه ی نصب گرفتن
ziarratt
25-09-2010, 11:02
شما شركت داري كه 1 مگ دادند
256 هم به اين راحتي ها نميدند
نه شرکت ندارم :31:
توی شهر ما کلا مخابرات آسون می گیره اگر نامه نداشته باشی تا 256 میده و با نامه از دانشگاه یا ادارات 2 مگ هم میده
من نامه بردم و رئیس مرکز مخابراتی هم نامه رو دید و امضاش کرد و سرویس رو راحت دادند
اسپید تست رو فقط گذاشتم تا کیفیت سرویس 1 مگ مخابرات رو بررسی کنید چون گفتند کیفیت سرویس های مخابرات تقریبا در همه شهرها یکیه
mahdy2021
25-09-2010, 11:15
نه شرکت ندارم :31:
توی شهر ما کلا مخابرات آسون می گیره اگر نامه نداشته باشی تا 256 میده و با نامه از دانشگاه یا ادارات 2 مگ هم میده
من نامه بردم و رئیس مرکز مخابراتی هم نامه رو دید و امضاش کرد و سرویس رو راحت دادند
اسپید تست رو فقط گذاشتم تا کیفیت سرویس 1 مگ مخابرات رو بررسی کنید چون گفتند کیفیت سرویس های مخابرات تقریبا در همه شهرها یکیه
هزینه سرویس چقدر میدی؟
David.Jn
25-09-2010, 11:19
یکی از دوستان برای گرفتن 256 چند صفحه قبل این کار رو گفته بودن
خوب کاش لینک اون پست رو میدادی اگه میدونیستی جماتش چی بود
چون من الان 5-6 صفحه زیر رو کردم هیچی گیرم نیومد
از طرفی با وجود اینکه هنوز چند روزی از این خبرهای رویایی و خوش نگذشته گویا این رویا به واقعیت پیوسته. چند مرکز مخابرات در تهران اقدام به ارائه سرویس های بالاتر از 128 بدون ارائه مدرک خاص و سختگیرانه کردن که نمونه هایی از اونها هم توی فروم P30world مشاهده می شه.
بنابر این از تمام دوستانی که جدیدا سرویس های ADSL مخابرات رو ثبت نام کردن خواهش می کنم با ذکر نام مرکز مخابرات خودشون بگن که چه سرویسی رو ثبت نام کردن.
اینجانب هم عاجزانه درخواست میکنم ایشان تشریف بیارن بگن کدوم مرکز و چه جوری گرفتن
والا من که خودم امید نداغرم اصلاً بتونم از مخابرات خودمون حتی 128 هم بگیرم
چون حت اینا پورت خالی ندارن
الان 1ماهه اسم من رفته تو لیستشون ولی هنوز خبری نیست
راستی واسه اون راهیی سراغ ندارین؟منظورم اینه که چه جوری میتون به بالاتریا بگم که یه جوری با هم راه بیان که حداقل 128 رو بگیرم
چون فکر میکنم اگه این 128 رو بگیرم بقیه چیزا حل میشه (به خاطر قضیه مجلس واسه سرعت بیشتر از 128 واسه خانگی)
ziarratt
25-09-2010, 11:44
هزینه سرویس چقدر میدی؟
ماهیانه 39 هزار تومن
خوبیش اینه که مثل بقیه شرکتها شبانه شیری نیست . برای مثال من دیشب ساعت 23:45 فایلها رو گذاشتم توی دانلود صبح ساعت 9 بلند شدم دیدم بیشتر از 4 گیگ دانلود کرده
armin321
25-09-2010, 13:40
ماهیانه 39 هزار تومن
خوبیش اینه که مثل بقیه شرکتها شبانه شیری نیست . برای مثال من دیشب ساعت 23:45 فایلها رو گذاشتم توی دانلود صبح ساعت 9 بلند شدم دیدم بیشتر از 4 گیگ دانلود کرده
39 بازم براي 1 مگ قيمت خوبيه
ان شا الله مجلس محدوديت سرعت رو توي اين هفته يا هفته بعدي برداره ، منم از مخابرات ميگيرم. البته 512
ziarratt
25-09-2010, 14:08
39 بازم براي 1 مگ قيمت خوبيه
ان شا الله مجلس محدوديت سرعت رو توي اين هفته يا هفته بعدي برداره ، منم از مخابرات ميگيرم. البته 512
الان محدودیت بالای 256 توی سایر شهرها هم هست ولی من نمی دونم چرا توی تهران و کرج اینقدر گیر هستند!
توی سایر شهرها اینطوری نیستند و راحت با یه نامه از دانشگاه و یا شرکت اینترنت سرعت بالا رو مخابرات میده.
من برای ثبت نام رفته بودم خیلی ها می اومدند 512نامحدود ثبت نام می کردند هزینه اش هم ماهی 20 تومن بود
omidsadeghi
25-09-2010, 23:39
آقا من شنیدم ای دی اس ال مخابرات مثل تلفن میمونه که هر چی بیشتر استفاده کنی بیشتر قبض برات میاد. من خودم الان صبانت دارم و میخوام به خاطر مشکلاتی که سه روز هست در ساعت مجانی پیش اومده ISP خودم عوض کنم. آیا همچین چیزی در مورد مخابرات صحت داره ؟ یعنی با توجه به ترافیک مصرفی برات قبض میاد ؟
mehrdad38
26-09-2010, 05:35
خیر همچین چیزی نیست
لااقل مخابرات تهران اینطوری نیست. هزینه ثابت هست 128 رو ماهی 9900 حساب می کنن. چه 1 کیلوبایت استفاده کنین چه 1 گیگ.
omidsadeghi
26-09-2010, 08:14
ممنون از پاسخ شما. من منظقه 3 تهران هستم. تو ثبت نام اینترنتی وقتی رفتم گفت فعلا امکان واگذاری نیست یعنی پرتاشون پر شده. آیا اگه حضورا برم مخابرات امکانش هست که اشتراک بدن ؟
joe_satriani
26-09-2010, 13:51
ممنون از پاسخ شما. من منظقه 3 تهران هستم. تو ثبت نام اینترنتی وقتی رفتم گفت فعلا امکان واگذاری نیست یعنی پرتاشون پر شده. آیا اگه حضورا برم مخابرات امکانش هست که اشتراک بدن ؟
با سلام
اگه پورتاشون واقعا پر شده باشه كه زمان ميبره و نميتونن واستون كاري كنن
شما حضوري ميريد و ثبت نامتون ميكنن و توي نوبت ميذارنتون و هر وقت كه پورت خالي داشتن واستون انجام ميدن
موفق باشيد.
mohammad_twe
26-09-2010, 15:00
من امروز رفتم سرویس گرفتم , تا کی وصل میشه انشالاه ؟؟ 1 ماه دیگه :دی ؟
alireza_mafia2009
26-09-2010, 21:29
آقا من دیورز رتم ثبت نام کردم گفتند برو تا بهت زنگ بزنیم...حالا نمی دونم چه قدر دیگه؟؟؟:41:
بعد یک سوال داشتم دوبار پرسیدم کسی جواب نداد تو رو خدا یکی جوابمو بده....
اگه یه با رخط رانژه بشه از یه شرکتی برای تعویض ISP باز 20 تومن رانژه می گیرند؟؟؟؟ یا فقط برا یک باره؟؟می خوام از امپراوطر بگیرم ولی هی می گم شاید مخابرات به خاطر نامحدود بودن بهتر باشه
omidsadeghi
27-09-2010, 07:12
شما اگه 100 بار هم خط تلفنت توسط یه شرکت از رانژه خارج بشه حالا ممکنه دیر شارژ کنی یا اینکه خودت به شرکت بگی اشتراکت قطع کنن. در هر کدام از این 100 با اگه هر شرکت دیگه که بخوای بری دوباره اشتراک بگیری از جمله اگه تو همین شرکت قبلا عضو بودی باید هزینه راه اندازی که اون شرکت از همه می گره پرداخت کنی.
حتی اگه خطت از رانژه خارج شه و یک روز بعد بخوای دوباره همون شرکت شارژ بکنی باید دوباره تو همون شرکت از اول ثبت نام کنی و هزینه راه اندازی بدی. من خودم صبانت که بودم وقتی از رانژه خارج شد ( به علت دیر پرداخت کردن ) دوباره ثبت نام کردم و هزینه راه اندازی دادم فقط یه فرق کوچک داره اونم اینه که اگه بخوای دوباره بری همان شرکت دیگه مدارک نخواد ببری چون تو پروندت هست.
به نظر من بهترین راه برای کاربرای ای دی اس ال اینه که تو خونه 2 تا خط تلفن داشته باشی و یکیش برای تست باشه که اگه سرویسی که میخوای بگیری بعد از تست دیدی بد تر از قبلی بود سرویس قبلیت باز اشتراک داشته باشی و نیاز به پرداخت هزینه راه اندازی نباشه.
omidsadeghi
28-09-2010, 13:16
من دو ایمیل به روابط عمومی مخابرات که آدرسشpub_rel@tct.ir هست فرستادم و در مورد ای دی اس ال مخابرات سوالاتی پرسیدم که برای خودم رفع ابهاماتی شد و لازم دانستم برای شما هم در این پست ارسال کنم تا کسانی که مثل من از اینترنت شبانه صبانت ناراضی هستند و می خواهند به مخابرات برن بعضی سوالاتشون پاسخ داده بشه.
ایمیل اول :
سلام
در سایت مخابرات دیدم که تعرفه 128 حدود 9 هزار تومان هست که خیلی پایین تر از تعرفه ای هست که شرکت های ای دی اس ال دارن میدن. میخواستم بدونم این قانون اجرایی هست و چرا شرکت ها اینقدر دارن گرانتر میدن ؟ آیا این قیمت که در سایت مخابرات هست برای حجم دانلود نامحدود هست ؟
جواب ایمیل اول
karbar gerami
ba salam
tarefehaye marbot be ADSL ke dar sait moshahede mikonid tarefehaye ADSL erae shode az tarighe marakeze mokhaberati ast ke ba danlode na mahdod mibashad .
agar shekayati darkhosose sherkathaye pap (erae dahande ADSL)darid mitavanid az tarighe sazman tanzime mogharat va ertebatat radioei eghdam namaeid.
vahede saite ravabet omomi mokhaberate tehran
ایمیل دوم :
ba tashakor az pasokhgouyi shoma . 5 soal dar morede adsl mokhaberat dashtm ke javabeshan koutah ast va kheyli vaghtetan ra nemigirad.
1. man shenidam ke hazineye moshtarak adsl ke bar rouye ghabz miyad sabet nist va har cheghadr terafic masrafi bishtar bashe bishtar bayad pool bedim. aya hamichin chizi doroste ya inke dar morede masalan sorate 128 che 1 kilobyte che 10 gigabyte danlod konim farghi nadare ?
2. aya doroste ke be zoodi majles layehe'i tasvib mikone va mahdoudiat 128Kb bardashte mishe ? aya age tasvib beshe ta che modat ejra'i mishe ?
3. aya mokhaberat ham manande sherkat-haye khosousi hazineye "nasb va rah-andazi" migire ya faghat hazineye sharje mahiyane ?
4.vaghti mikhastam dar site be soorate interneti baraye sabte name adsl mokhaberat eghdam konam goft ke felan da markaz shoma (3334) emkan-pazir nist. aya in be dalile naboudane porte khali ast ? aya behtar ast ke moratab site ra check konam ta vaghti emkanesh bood sabte-nam konam ya ba moraje'e hozouri dar mokhaberat sabtenam konam ?
5.aya sherakat haye khosousi ham tebghe ghanoun bayad ham-gheymate mokhaberat service bedan va agar bishtar az in gheymat bedan gheyre ghanouni ast ?
dar akhar yek soale takhasosi ham dashtam ke albate agar ham pasokh nadahid moshkeli nist chon az hiteye ravabet omoomi kharej ast.
sherkate "ebp" dar amrica internete 1000 megabit ra 350 dolar ( har megabit 350 toman) be masraf konande mide. dar link zir mitounid bebinid. ama sherkate ertebatat zirsakht internete STM1 yani 155 megabit ra 37 milion toman ( har megabit 238 hezar toman) be sherkat haye mokhaberat ostani mide.
ellate in tafavote gheymat besyar bala (680 barabar) chist ?
linke sherkate ebp: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/fi-speed-internet-30
linke sherakte mokhaberat tehran :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd
dar akhar baz ham az shoma besyar mamnounam
جواب ایمیل دوم
ba salam
pasokh 1=adsl vagozar shode az soye mokhaberat badanlod na mahdod mibashad va hazine mahiane an be soratesabet roye ghabz telefon lahaz mishavad.
pasokh 2=dar sorate tasvibe majles va eblagh be mokhberat ghatan anjam khahad shod.
pasokh 3=barayenasbe adsl faghat kafist shoma hazine kharid modem ra be mokhaberat pardakht koid va ya modem khod ra az bazar kharidari konid va pas az an hazine sharj mahianepardakht khahid kard,zeman chenache moshtarak khod natavanad modem ra rah andazi konad va az markaz darkhast namayad mablaghe 10000 toman babate hazine rahandazi modem va nasbe an bayesti be markaz pardakht konad .
pasokh 4=dar hale hazer sabte nam interneti dar manateghe 2 va 8 emkan pazir ast,baghie manategh ba darkhaste hozori adsl vagozar mishavad .markaze piroozi be elate por shodane porthaye khali ta 2 mahe ayande emkane vaghozari nist ,hodode 2 mahe ayandebe hamrahe katre shenasaei va akharin ghabze pardakhti be be omor moshtarekin markaz moraje va darkhaste adsl namaeid.
pasokh 5=tarefehaye marbot be sherkathaye pap ra sazmane tanzime moghararat taein mikonand va agar soali dar in khosos darid darid ba in sazman tamas begirid.
baraye daryafte pasokhe soale matrah shode ba sherkate ertebatat zirsakht tamas begirid.
vahede saite ravabet omomi mokhabrate ostan tehran.
mohammad_twe
28-09-2010, 15:11
مال ما هم وصل شد
اما چه قدر کیفیت پایینه ؟!!!
وقتی فایل دانلود میکنک پینگ میره بالای 2000 !!!!!!
واقعا منصرف شدم
isp که ازش وایرلس میگرفتم 2 روزه سرعتشون بالا رفته
محدودیت رو برداشتن الا نسرعت دانلود 170kb هست بدونه محدودیت دانلود
کاشکی این adsl کوفتی رو با این کیفیت مذخرف که فقط به درد چت کردن میخوره نمیگرفتم !!!!
joibari2
28-09-2010, 18:28
مال ما هم وصل شد
اما چه قدر کیفیت پایینه ؟!!!
وقتی فایل دانلود میکنک پینگ میره بالای 2000 !!!!!!
واقعا منصرف شدم
isp که ازش وایرلس میگرفتم 2 روزه سرعتشون بالا رفته
محدودیت رو برداشتن الا نسرعت دانلود 170kb هست بدونه محدودیت دانلود
کاشکی این adsl کوفتی رو با این کیفیت مذخرف که فقط به درد چت کردن میخوره نمیگرفتم !!!!
چه سرعتی گرفتی؟ سرعت دانلودش چنده؟
منم میخوام بگیرم یعنی ارزششو نداره؟
mohammad_twe
28-09-2010, 19:45
فقط الکی نسبت به بقیه isp ها ارزونه !! سرعت دانلود 15 /16 !!
اما کیفیت ping که مهمترینه پایینه !
mehrdad38
28-09-2010, 21:12
افزایش سرعت اینترنت برای کاربران خانگی همچنان در انتظار تصویب مجلس است تا در صورت نهایی شدن آنها بتوانند سرعت KBps 512را تجربه کنند ،هرچند که به نظر می رسد این سرعت هم جوابگوی نیاز برخی کاربران نباشد.
رضا تقیپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت :وزارت ارتباطات به منظور رفع برخی از محدودیت ها پیشنهاد افزایش سرعت اینترنت برای کاربران خانگی به512کیلو بیت بر ثانیه را پیشنهاد داده است ،که در صورت موافقت برخی نهاد ها از جمله مجلس ابلاغ می شود .
وی با اشاره به اینکه سیاستهای کلی در خصوص اعمال مسئولیت در زمینه اینترنت از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت ارشاد و کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه تعیین و ابلاغ میشود،خاطرنشان کرد :وزارت ارتباطات نیز به عنوان متولی در حوزه IT طرح افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی را به مجلس ارائه کرده است تا در صورت تصویب عملیاتی شود .
تقی پور تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه پیشنهاد برداشتن محدودیت برای کاربران خانگی ارائه شده است که در صورت تصویب، این ظرفیت در داخل کشور توسعه پیدا می کند تا بتوان پاسخگوی همه نیازها بود .
گفتنی است رفع محدودیت و ساماندهی وضعیت اینترنت از جمله مباحثی است که قرار است در صحن علنی مجلس بررسی و با توجه به سیاست های مجلس درخصوص توجه به شاخص های اینترنتی به تصویب برسد .
89/7/5 پرتال مخابرات تهران
joibari2
28-09-2010, 21:15
فقط الکی نسبت به بقیه isp ها ارزونه !! سرعت دانلود 15 /16 !!
اما کیفیت ping که مهمترینه پایینه !
ببخشید این ping یعنی چی؟
joe_satriani
28-09-2010, 21:23
ببخشید این ping یعنی چی؟
با سلام
دوست عزيز پینگ یعنی مدت زمانی که طول میکشه تا کامپیوتر شما یه ای پی یا ادرس اینترنتی رو صدا کنه.
شما برای باز کردن یک سایت باید اول اون رو call یا پینگ کنین و مدتش هرچقدر پایینتر باشه بهتره.
واحد پینگ میلی ثانیه هست
موفق باشيد.
worldclass
29-09-2010, 22:07
سلام
من امروز هر 5 دقیقه دارم قطع میشم
شرق تهران هستم
کسی این مشکل رو داره ؟
سلام
من امروز هر 5 دقیقه دارم قطع میشم
شرق تهران هستم
کسی این مشکل رو داره ؟
منم تا حدود ساعت 7-8 شب این مشکل رو داشتم.والان مشکلی به نظر می رسه نیست.
دوستان من سرويس مخابرات كرج دارم جديدا ميخوام از Rapidshare دانلود كنم erore زير رو ميده
You need RapidPro to download more files from your IP address.
omidsadeghi
30-09-2010, 19:24
این معنیش اینه که میخوای چند فایل با هم دانلود کنی. بعضی موقع اگه یه فایل هم بخوای دانلود کنی این اشکال میگیری چند دقیقه بعد انجام بدی درست میشه
mehryar1973
30-09-2010, 21:16
دوستان من سرويس مخابرات كرج دارم جديدا ميخوام از Rapidshare دانلود كنم erore زير رو ميده
You need RapidPro to download more files from your IP address.
چون ip شما بین چند نفر شیر است این مشکل بوجود میاد در واقع راپید شیر فکر میکنه
که شما دارید فایل دانلود میکنید وهمزمان میخوای یه فایل دیگه هم شروع به دانلود کنید
mohammad_twe
02-10-2010, 15:14
یکی به ما میگه کجا زنگ بزنیم برای این سرویس مخابرات شکایت کنیم ؟؟ به خدا پینگم یا همش time out میده یا وقفه زمانیش بالاست یاهو هم به زور باز میکنه !! مثلا 128kb هست !!! گندش رو دراوردن دیگه
Kianoosh
02-10-2010, 17:33
دوست عزیز شما دی ان اس هات رو تنظیم کردی؟یه تست از اسپید تست با سرورهای مختلف بزار بعد هم هیچ راهی دیگه نداشت اول 1899 زنگ بزن حتما رسیدگی می کنن بعد هم مرکز مخابرات و ...شاید مشکل از چیز دیگه ای باشه آپ/دان استریمت چنده و اینکه نویز خطت چطوره؟
roteal2007
02-10-2010, 18:39
سلام اینجا کسی مودم وایرلس داره؟
اگه داره یه عکس از صفحه اولش بگیره بزاره اینجا
worldclass
02-10-2010, 20:30
سلام
من تهرانپارس هستم و 2-3 روزه شدیدا قطعی و Time out دارم!
اول هر 5 دقیقه یکبار بود و امروز شده هر 30 دقیقه یکبار کامل قطع میشم
پشتیبانی میگه مشکل از طرف ما نیست !!
کسی از دوستان این مشکل رو داره ؟
mohammad_twe
02-10-2010, 22:05
سلام
من تهرانپارس هستم و 2-3 روزه شدیدا قطعی و Time out دارم!
اول هر 5 دقیقه یکبار بود و امروز شده هر 30 دقیقه یکبار کامل قطع میشم
پشتیبانی میگه مشکل از طرف ما نیست !!
کسی از دوستان این مشکل رو داره ؟
دقیقا منم همچین مشکلی دارم !! دروغ میگن
تازه ما از منطقه مخابراتی بعثت گرفتیم اینطوریه
Dr Hannibal
03-10-2010, 00:39
مرکز مخابراتی جماران همین مشکل ایجاد شده.
واقعا اعصاب خورد کن شده !
کسی میدونه کی بر طرف میشه ؟
خیلی بی خود شده جدا : دی
=========
mInI_ClockEr
03-10-2010, 02:55
آقایون ارزونترین adsl رو با سرعت 128 بصورت نامحدود در ماه کدوم شرکت میده؟؟؟؟؟؟
aliarshad
03-10-2010, 16:02
سلام
از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
من یک مودم DSL-200 دارم
دیروز رفتم مخابرات و یوزر و پسورد سرویس رو با یک CD راهنما گرفتم
طبق دستوری که تو سی دی بود یک کانکشن درست کردم
مودم رو هم نصب کردم با این تنظیمات:
VPI=0 VCI=35
Encapsulation: RFC 2684 IPoATM Bridged LLC Encapsulation
Modulation: Multimode
ولی موقع کانکت شدن ارور 678 میده
تنظیمات دیگه رو هم امتحان کردم ولی باز همین خطا رو میده
به 1899 هم زنگ زدم و مشکل رو به تلفن گویا گفتم که شماره رهگیری داد و گفت از طریق مرکز مخابرات پیگیری کنم
ولی مرکز هم جواب نمیده و گوشی رو ور نمی داره
حالا کسی میتونه راهنمایی کنه؟
hanieh63
03-10-2010, 16:10
مرکز مخابراتی جماران همین مشکل ایجاد شده.
واقعا اعصاب خورد کن شده !
کسی میدونه کی بر طرف میشه ؟
خیلی بی خود شده جدا : دی
=========
حتما مركزتون شلوغ شده :31:
mehrdad38
03-10-2010, 17:18
آقایون ارزونترین adsl رو با سرعت 128 بصورت نامحدود در ماه کدوم شرکت میده؟؟؟؟؟؟
مخابرات تهران 128 نامحدود رو ماهی 9900 ارائه می ده :20:
سلام
از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
من یک مودم DSL-200 دارم
دیروز رفتم مخابرات و یوزر و پسورد سرویس رو با یک CD راهنما گرفتم
طبق دستوری که تو سی دی بود یک کانکشن درست کردم
مودم رو هم نصب کردم با این تنظیمات:
VPI=0 VCI=35
به 1899 هم زنگ زدم و مشکل رو به تلفن گویا گفتم که شماره رهگیری داد و گفت از طریق مرکز مخابرات پیگیری کنم
شما موم رو روی چه حالتی تنظیم کردین ؟ Bridge یا PPPOE ؟
گویا مودم شما فقط پورت USB داره، درایور مودم رو نصب کردین؟
hanieh63
03-10-2010, 17:21
اگر تنظيمات درست ست شده باشه و مودم هم مشكل نداشته باشه، مشكل از سمت مركز مخابراتي شماست و بايد از اون سمت پيگيري بشه.
كانكشن رو برودبند ساختين ديگه؟
Dr Hannibal
04-10-2010, 00:41
حتما مركزتون شلوغ شده :31:
شلوغ بود.
اما مشکل مثل اینکه کلی تره :13:
hanieh63
04-10-2010, 11:56
شلوغ بود.
اما مشکل مثل اینکه کلی تره :13:
فكر نميكنم مشكل كلي باشه!
aliarshad
04-10-2010, 13:06
ضمن تشکر از پاسخ دهی سریعتون
بلی مودم فقط پورت USB داره
اول اينکه از نصب مودم مطمئن هستم
کانکشن PPPoE رو هم در WinXP طبق دستورالعمل سی دی مخابرات درست کردم
علامت LAN در پائین پنجره ویندوز هم با تنظیم IP و Subnet mask و DNS همونجری که توی سی دی گفته شده بدرستی نشون داده میشه یعنی در حالت عدم اتصال یا علامت ضربدر نیست
من اول مودم رو در حالت LAN Driver نصب کردم و با تنظيمات زير
VPI=0 VCI=35
کلا در حالت LAN تنظيمات قابل اختيار براي انکپسوليشن در اين مودم اينها هستند
RFC 1577 Classical IPoATM
RFC 2684 IPoATM Bridged LLC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Bridged VC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Routed LLC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Routed VC Encapsulation
که با هر پنج مورد خطای 678 میده
بعد مودم رو در حالت WAN نصب کردم و با کانکشنی که موقع نصب ساخته میشه و با یوزر و پسوردی که مخابرات داده سعی کردم متصل بشم
در حالت WAN تنظیمات قابل اختیار عبارتند از:
RFC 2364 PPPoATM LLC Encapsulation
RFC 2364 PPPoATM NULL Encapsulation
RFC 2516 PPPoE Encapsulation
که در دو تنظیم اول بعد از نمایش پیغام Verifying usernam and password خطای 721 میده
و در تنظیم سوم بدون نمایش اون پیغام خطای 678 میده
کلا این مودم غیر از این تنظیمات اختیار تنظیم دیگری ندارد الا VPI و VCI و Modulation که تنظیمات مختلف اونها رو هم امتحان کردم
در ضمن چون در بعضی حالاتی که گفتم پیغام Verifying میاد آیا امکان داره مشکل از طرف مخابرات باشه؟ البته از صحت وارد کردن یوزر و پسوردم مطمئنم
باز منتظر راهنمایی تون هستم
دوستان من سرويس مخابرات فرديس كرج رو دارم چند روزه هي قطع و وصل ميشم و صفحه ها لود نميشه ميشه راهنماييم كنيد؟
hanieh63
04-10-2010, 13:56
ضمن تشکر از پاسخ دهی سریعتون
بلی مودم فقط پورت USB داره
اول اينکه از نصب مودم مطمئن هستم
کانکشن PPPoE رو هم در WinXP طبق دستورالعمل سی دی مخابرات درست کردم
علامت LAN در پائین پنجره ویندوز هم با تنظیم IP و Subnet mask و DNS همونجری که توی سی دی گفته شده بدرستی نشون داده میشه یعنی در حالت عدم اتصال یا علامت ضربدر نیست
من اول مودم رو در حالت LAN Driver نصب کردم و با تنظيمات زير
VPI=0 VCI=35
کلا در حالت LAN تنظيمات قابل اختيار براي انکپسوليشن در اين مودم اينها هستند
RFC 1577 Classical IPoATM
RFC 2684 IPoATM Bridged LLC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Bridged VC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Routed LLC Encapsulation
RFC 2684 IPoATM Routed VC Encapsulation
که با هر پنج مورد خطای 678 میده
بعد مودم رو در حالت WAN نصب کردم و با کانکشنی که موقع نصب ساخته میشه و با یوزر و پسوردی که مخابرات داده سعی کردم متصل بشم
در حالت WAN تنظیمات قابل اختیار عبارتند از:
RFC 2364 PPPoATM LLC Encapsulation
RFC 2364 PPPoATM NULL Encapsulation
RFC 2516 PPPoE Encapsulation
که در دو تنظیم اول بعد از نمایش پیغام Verifying usernam and password خطای 721 میده
و در تنظیم سوم بدون نمایش اون پیغام خطای 678 میده
کلا این مودم غیر از این تنظیمات اختیار تنظیم دیگری ندارد الا VPI و VCI و Modulation که تنظیمات مختلف اونها رو هم امتحان کردم
در ضمن چون در بعضی حالاتی که گفتم پیغام Verifying میاد آیا امکان داره مشکل از طرف مخابرات باشه؟ البته از صحت وارد کردن یوزر و پسوردم مطمئنم
باز منتظر راهنمایی تون هستم
در حالت كلي وقتي شما در حالت PPOE مودم را تنظيم كنيد نياز به كانكشن ندارين و به صورت اتوماتيك سيستم شما به نت وصل است. البته فكر ميكنم مودمي كه شما دارين در اين حالت جواب نده و نياز به ساختن كانكشن داشته باشين و اگر در حالت PPOE بخواين كانكشني رو كانكت كنين مسلما دچا رمشكل ميشين.
ولي در حالت Bridge بايد كانكشن ساخته باشين كه در اين صورت شما ميتونين ارور دريافتي رو ببينين.
با اين تنظيمات چك كنين ببينين مشكل حل ميشه يا نه:
سلام.
مخابرات منطقه ی ما داره adsl می ده می خواستم بدونم کیفیتش خوبه ؟ شب ها سرعتش کم نمیشه ؟ قعطی نداره ؟
128 دو ماه 20 تومان .
سرعتش ثابته ؟
aliarshad
04-10-2010, 14:47
در حالت كلي وقتي شما در حالت PPOE مودم را تنظيم كنيد نياز به كانكشن ندارين و به صورت اتوماتيك سيستم شما به نت وصل است. البته فكر ميكنم مودمي كه شما دارين در اين حالت جواب نده و نياز به ساختن كانكشن داشته باشين و اگر در حالت PPOE بخواين كانكشني رو كانكت كنين مسلما دچا رمشكل ميشين.
ولي در حالت Bridge بايد كانكشن ساخته باشين كه در اين صورت شما ميتونين ارور دريافتي رو ببينين.
با اين تنظيمات چك كنين ببينين مشكل حل ميشه يا نه:
متاسفانه این رو قبلا امتحان کرده بودم و دوباره هم سعی کردم ولی خطای 678 میده
desperanish
04-10-2010, 14:56
سلام دوستان من ميخاوم از مخابرات ADSL بگيرم...
يه راهنمايي براي ثبت نام بكنين...
من شماره هام رو توي مخابرات ثبت كردم...
فقط ميخوام بدونم ميشه اينترنتي سفارش داد يا نه؟
و اينكه هر ماه ميشه اينترنتي پولش رو پرداخت كرد يا نه؟
marvel2000
04-10-2010, 15:37
سلام.
مخابرات منطقه ی ما داره adsl می ده می خواستم بدونم کیفیتش خوبه ؟ شب ها سرعتش کم نمیشه ؟ قعطی نداره ؟
128 دو ماه 20 تومان .
سرعتش ثابته ؟
بستگي داره به جايي كه هستين مثلاً سرويس من مربوط به مركز مخابرات الغديره 100% افتضاحه يه فايل 350 مگي رو تو 14 ساعت دانلود كرد تازه سرويس روت هم ساپورت نميكنه فقط بايد با سرويس بريج كانكت شي
ولي يكي از دوستام تو مركز مخابرات ولي العصر گرفته نه تنها روت ساپورت ميكنه بلكه اُفت سرعت هم به هيچ عنوان نداره.
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
سلام دوستان من ميخاوم از مخابرات ADSL بگيرم...
يه راهنمايي براي ثبت نام بكنين...
من شماره هام رو توي مخابرات ثبت كردم...
فقط ميخوام بدونم ميشه اينترنتي سفارش داد يا نه؟
و اينكه هر ماه ميشه اينترنتي پولش رو پرداخت كرد يا نه؟
اينترنتي نميشه بايد بري مركز مخابرات... آخرين قبض تلفن + كارت ملي و كپي كارت ملي صاحب خط و خود صاحب خط بعد از اين مراحل بسته به مركز مخابراتت از 24 الي 72 ساعت برات وصل ميكنن
در ضمن همونجا هم يوزر پسورد رو بهت ميدن. منظورم همون اول كاره
صورت حساب روي قبض تلفن مياد... بخش ADSL .... ميتوني از طريق پرداخت اينترنتي قبوض بانكها پرداخت كني.
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
دوستان من سرويس مخابرات فرديس كرج رو دارم چند روزه هي قطع و وصل ميشم و صفحه ها لود نميشه ميشه راهنماييم كنيد؟
آقا براساس گفتهي يكي از اقوام ما كه تو كرج زندگي ميكنه و مشكلي كه خودم تو تهران با مخابرات دارم حدس ميزنم مخابرات از اين شركتهاي isp پول ميگيره تا كاري كنه كه من و شما و امثال ما بريم از شركتها سرويس بگيريم.
aliarshad
04-10-2010, 22:21
بالاخره درست شد. ایراد از vpi و vci بود که باید 8 و 81 انتخاب میشدند
hanieh63
04-10-2010, 23:50
بالاخره درست شد. ایراد از vpi و vci بود که باید 8 و 81 انتخاب میشدند
خوبه كه تنظيمات درست شد.
aliram38
05-10-2010, 08:46
سلام
با adsl مخابرات میشه فایل های تورنت دانلود کرد؟
جلوشو که نبسته مخابرات؟
با تشکر
desperanish
05-10-2010, 12:01
اينترنتي نميشه بايد بري مركز مخابرات... آخرين قبض تلفن + كارت ملي و كپي كارت ملي صاحب خط و خود صاحب خط بعد از اين مراحل بسته به مركز مخابراتت از 24 الي 72 ساعت برات وصل ميكنن
در ضمن همونجا هم يوزر پسورد رو بهت ميدن. منظورم همون اول كاره
صورت حساب روي قبض تلفن مياد... بخش ADSL .... ميتوني از طريق پرداخت اينترنتي قبوض بانكها پرداخت كني.
مرسي پاسخ دادي :10:
من همه اين كار ها رو كردم و آخرين قبض تلفن + كارت ملي و كپي كارت ملي صاحب خط و خود صاحب خط هماهنگ كردم...
User Pass هم دارم...
كه براي همه كارهاي اينترنتي مخابراته...
بازم ممنون امروز يه سر ميرم مخابرات...
hamidras
05-10-2010, 13:05
سلام
جلوشو که نبسته مخابرات؟
میشه. سرعت تورنت من 10 kb/s است.
omid-p30
05-10-2010, 18:17
کسی 128 گرفته ببینه سرعت لود صفحاتش چطوره ؟ حالا دانلود چون محدودیت نداره مهم نیست.
ولی برا ما که به سرعت بالای روزانه صبا نت عادت کردیم میخوام ببینم با این 128 واقعی سرعت لود صفحات اذیت کننده هست یا نیست ؟
hamidras
05-10-2010, 18:28
کسی 128 گرفته ببینه سرعت لود صفحاتش چطوره ؟ حالا دانلود چون محدودیت نداره مهم نیست.
ولی برا ما که به سرعت بالای روزانه صبا نت عادت کردیم میخوام ببینم با این 128 واقعی سرعت لود صفحات اذیت کننده هست یا نیست ؟
سرعت لود صفحات خوبه. اصلا برای وب گردی و چت و اینا مشکلی نداره.(حداقل من ندارم:دی)
تنها مشکلش سرعت پایین دانلوده که یکم اذیت میکنه.
Milad4171
05-10-2010, 18:39
اینطوری که من تست کردم 128 مخابرات پینگش بین 300 تا 500 هست.
البته در بهترین حالت.
600 700 هست بوده که داشتن!
hosseinboss
05-10-2010, 19:15
دوستان بالاخره جكار كنم؟صبر كنم تا محدوديت سرعت مخابرات برداشته بشه يا به همين 128 اكتفا كنم(طبق كفته حضرات مسئول بايد تا يكي دو روز آينده تكليفش مشخص بشه)
سلام
جلوشو که نبسته مخابرات؟
با تشکر
بله میشه البته وقتی می تونید بهترین نتیجه رو بگیرید که Ip که شما میگیرید Valid باشد و همچنین سرعت آپلود شما 64 بسته شده باشد. در اوایل سرویس دهی بعضی مناطق دیده شده که سرعت آپلود 32 و Ip اونها Invalid هست که نمی تونستند از تورنت استفاده کنند ولی فکر کنم رو اکانتهای جدید این مشکلات رو نداشته باشند.
اگر فقط به وبگردی بپردازید خیر زیاد مشکلی ایجاد نمی کند به شرطی که صفحات باز شده مشکلی سنگین نباشد و اگر از لحاظ پینگ منظورتون هست پینگ سرویس تقریبا مناسبه ولی چون سرعت آپلود 128 بسته نمیشه بعضی مواقع ممکنه تو بازی کردن آنلاین مشکل ایجاد کند.
دوستان بالاخره جكار كنم؟صبر كنم تا محدوديت سرعت مخابرات برداشته بشه يا به همين 128 اكتفا كنم(طبق كفته حضرات مسئول بايد تا يكي دو روز آينده تكليفش مشخص بشه)
در حال حاضر چه سرویسی دارید؟ اگر می خواهید از مخابرات سرویس بگیرید ضرر نمی کنید چون پول نصب نمی دید اگر هم منتظر تصویب لایحه هستید باید بگم هر قانونی که تصویب شد تا ابلاغ بشه مدتی طول میکشه پس نمیشه گفت تا چند روز اخیر مخابرات سرویس 512 میده و ممکنه حتی تا 1 ماه دیگه هم طول بکشه.
Kianoosh
05-10-2010, 20:09
اوه اوه چه خبره پینگ رفته بالای 2000!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چند روز پیشم برخی دوستان این مشکل رو داشتن نه؟اختلال سراسری هست؟....
hamidras
05-10-2010, 21:25
به این پینگ و سرعت باید افتخار کرد:دی
سلام
پس این پینگ بالا سراسریه!!!!
حالا علتش چی هست؟ یعنی چرا بقیه ی isp ها این مشکل رو ندارن ولی مخابرات داره؟(چون اینترنت ورودی کشور که همون شرکت زیر ساخت هست)
Kianoosh
05-10-2010, 23:10
برای من بهتر شد:
mInI_ClockEr
06-10-2010, 02:36
[QUOTE=mehrdad38;5480863]مخابرات تهران 128 نامحدود رو ماهی 9900 ارائه می ده :20:
یعنی چی مخابرات هم ای دی اس ال میده مگه ؟؟؟؟
پس لایزر و شاتل داتک این حرفها چیه ؟؟؟؟
چجوری باید فهمید که آیا تو مرکز منطقمون فعال هست یا نه
یعنی چی مخابرات هم ای دی اس ال میده مگه ؟؟؟؟
پس لایزر و شاتل داتک این حرفها چیه ؟؟؟؟
چجوری باید فهمید که آیا تو مرکز منطقمون فعال هست یا نه
به شماره امور مشترکین مرکز مخابراتیتون زنگ بزنید اونها بهتون میگن پورت خالی دارند یا نه . در حال حاضر کل تهران رو داره مخابرات سرویس میده.
آقا خبری از بالای 128 نیست هنوز؟ بریم 512 یا 1 مگ بگیریم؟
Kianoosh
06-10-2010, 16:04
آقا خبری از بالای 128 نیست هنوز؟ بریم 512 یا 1 مگ بگیریم؟
قانونش در حال تصویب هست یعنی 512 بی دردسر بدن حالا تا تصویب و ابلاغ و اجرا و ... بشه یه مدت خیلی کوچولو طول میکشه :دی
hosseinboss
06-10-2010, 16:20
قانونش در حال تصویب هست یعنی 512 بی دردسر بدن حالا تا تصویب و ابلاغ و اجرا و ... بشه یه مدت خیلی کوچولو طول میکشه :دی
درحد 2 تا 3 سال(شاید هم تا آخر برنامه بنجم توسعه) فعلا که باید سماق مکید
mohammad_twe
06-10-2010, 17:50
ما که سرویس شدیم به کل !!! این پینگ بالا موقع دانلود و TIME OUT هایی که میده حتی یاهو هم بسته میشه و ریست میشه !! خیره سرشون ISP ها از اینا اینترنت میگیرن پخش میکنن که پینگشون از اونا هم بالاتره ؟!!
Kianoosh
06-10-2010, 20:58
انگار یه ساعات خاصی وضع خراب میشه برا من حدود 6-7 تا 10-11 الان باز پینگ رفته بالا:
مرکز به مرکز فرق می کنه دیگه چه برسه به ای اس پی های دیگه!امیدوارم زودتر رفع بشه...
مهرداد تو مشکلی نداری؟
mehrdad38
06-10-2010, 21:12
نه من مشکلی به اون صورت نداشتم فقط چند روز پیش برای حدود 1 ساعت کند شد ولی از اون بعد مشکل خاصی نداشتم
shervin83
06-10-2010, 23:31
این چه وضعیه آخه... پینگ من رفته بالای 2300
Kianoosh
07-10-2010, 01:51
برای شما چه ساعاتی اینطور میشه ؟برای من باز چند ساعتی هست بهتر شده 1899 تماس گرفتید؟
hosseinboss
07-10-2010, 03:14
جناب mehrdad38
آيا دستور وزير ارتباطات براي افزايش سرعت براي كاربران خانكي به مراكز مخابراتي و مراكز سرويس دهنده ابلاغ شده يا نه؟(يعني فردا مي تونم بي دردسر سرويس 256 از مخابرات داشته باشم)
جناب mehrdad38
آيا دستور وزير ارتباطات براي افزايش سرعت براي كاربران خانكي به مراكز مخابراتي و مراكز سرويس دهنده ابلاغ شده يا نه؟(يعني فردا مي تونم بي دردسر سرويس 256 از مخابرات داشته باشم)
مثل اینکه موافقت شده ولی هنوز کاملا ابلاغ نشده این آخرین خبره:
سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابد
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: بر اساس دستور وزیر ارتباطات سرعت اینترنت در منازل افزایش می یابد.
صابرفیضی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اعلام این خبر با اشاره به اینکه تقاضاهایی از سوی مخابرات و سایر ارائه دهندگان خدمات اینترنتی برای افزایش سرعت اینترنت به وزارت ارتباطات شده بود، ادامه داد: هم اکنون افزایش سرعت اینترنت در منازل از طریق مراجع ذی ربط وزارت ارتباطات اعلام شده است.
وی با اشاره به واگذاری اینترنت از طریق شرکت مخابرات گفت: مخابرات هنوز به طور کلی در بخش ADSLوارد نشده و فقط به میزان بسیار محدود برای سازمانها و نهادها این ارتباطات را داریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: ADSL در حال حاضر از طریق شرکتهای pap واگذار می شود، با پیشنهاداتی که چندی پیش از طرف این شرکت شده ارائه شد در حال مذاکره و مشارکت با شرکتpap هستیم.
١٤/٧/١٣٨٩
hamed-sos
07-10-2010, 13:07
دوستان عزیز
پیرو مطلب بالا
پیگیری کنید ببینید در تهران انجام شده یا نه؟
سلام
دوستان عزیز
لطف میکنید بگید ماکسیموم سرعت دانلود 128 مخابرات چقدر هست؟
با تشکر
Howard24
08-10-2010, 00:46
سلام
دوستان عزیز
با تشکر
حدود 13 - 14
سلام
دوستان عزیز
با تشکر
برای من میانگین13kb/s
ولی اگه ماکسیمم بخوای برای چند لحظه تا 35kb/s هم رفت.(فقط یه بار):31:
hosseinboss
08-10-2010, 11:51
مخابرات با وجود تفاوت تنها 3 تومن 256 با 128، كمتر از 256 ابدا به صرفه نيست بنابراين دنبال 128 مخابرات نباش
wichidika
08-10-2010, 13:00
مخابرات خیلی اشتباهی بزرگی می کنه که اینترنت بالای 128 نمیده درحقیقت ضرر مالی بزرگی به خودش میزنه
اگر مخابرات تلاش کند که سرعت بالا بدهد و اجازه اش را از وزیر جناب دکتر رضا تقی پور بگیرد لطف بزرگی به خودش کرده است چون الان سود تو بازار اینترنت adsl هست لاقل اگر مخابرات دلش به حال خودش نمی سوزه دلش به حال سهامداراش بسوزه .:41:
اگر مخابرات اینترنت پرسرعت با هر سرعتی بدهد مخصوصاً به کاربران خانگیش خیل عظیی از مشتریان را جذب می کند و این باعث بالا رفتن ارزش سهام مخابرات می شود.:31:
حیف که مخابرات با این لوس بازیها خودش رو تحریم کرده است :38:
من جای سهماداران مخابرات بودم از مدیران مخابرات می خواستم که از این فرصت طلایی و از این بازار بکر اسفاده کنند.به فکر بالابردن سود شرکت باشند مخابرات بدون هیچ هزینه ایی می تواند سود عظیمی کسب کند و درامدهاشو نجوم ی بالاببره. بدون هیچ سرمایه گذاری مجدد.:26:
mohammad_87
08-10-2010, 14:58
من برای صدمین بار در دو سه سال گذشته یعنی از وقتی فیبر لعنتی ای دی اس الم رو قطع کرد،چند روز پیش رفتم مخابرات ببینم چی میشه.طبق معمول همون حرفهای بیخود همیشگی رو زدن.اول صبحی با نصفیشون داد بیداد کردم..آخرش هم اتاق رئیسشون رو نشون دادن.اونم که بدتر از همه.آخرش گفتم میرم شکایت میکنم شما حق نداشتین بدون اطلاع مالک،کابلها رو به فیبر تغییر بدین.(اینرو تو یکی از پستها خونده بودم که میگفتن میتونید شکایت کنید)اما کو وقتش؟!!:31::31:
به هر حال هنوز درگیر فیبر هستم.این پروژه طرح فیبر تا خانه ها هم مثل اپراتور سوم رو هواست.معلوم نیست کی اجرابشه.
کلام آخر اینکه جدیدا کسی تونسته از مخابرات عرب سرخی روی فیبر adsl بگیره؟
Kianoosh
08-10-2010, 18:05
دوستان برای من کلا مثل اینکه درست شد:
در مورد سرعت بیشتر هم از فردا دم مخابراتمون کمپ میزنیم که 512 بده :دی
alireza1411
08-10-2010, 20:17
دوستان برای من کلا مثل اینکه درست شد:
در مورد سرعت بیشتر هم از فردا دم مخابراتمون کمپ میزنیم که 512 بده :دی
در یک حرکت هماهنگ ما هم بریم دوستان. :31::31::31::31:
mehrdad38
09-10-2010, 10:30
همین الان من به مرکز مخابراتی مون (بهشتی) زنگ زدم گفت 512 رو به شرکت ها می دیم.
من هم امروز زنگ زدم به مرکزمون(تندگویان),گفتن که هنوز به ما ابلاغ نشده ولی اگر هم ابلاغ بشه نه پورت خالی داریم ونه میتونیم پورت شمارو به 256 تغییر بدیم!!!:19:
Kianoosh
09-10-2010, 15:28
خب باید صبر کرد ... روی همون پورت یعنی نمیشه افزایش سرعت داشت؟اونطوری که باز میریم تو صف طولانی:دی
خب باید صبر کرد ... روی همون پورت یعنی نمیشه افزایش سرعت داشت؟اونطوری که باز میریم تو صف طولانی:دی
دقیقا,خدا صبر بده:31:
مخابرات خیلی اشتباهی بزرگی می کنه که اینترنت بالای 128 نمیده درحقیقت ضرر مالی بزرگی به خودش میزنه
اگر مخابرات تلاش کند که سرعت بالا بدهد و اجازه اش را از وزیر جناب دکتر رضا تقی پور بگیرد لطف بزرگی به خودش کرده است چون الان سود تو بازار اینترنت adsl هست لاقل اگر مخابرات دلش به حال خودش نمی سوزه دلش به حال سهامداراش بسوزه .:41:
اگر مخابرات اینترنت پرسرعت با هر سرعتی بدهد مخصوصاً به کاربران خانگیش خیل عظیی از مشتریان را جذب می کند و این باعث بالا رفتن ارزش سهام مخابرات می شود.:31:
حیف که مخابرات با این لوس بازیها خودش رو تحریم کرده است :38:
من جای سهماداران مخابرات بودم از مدیران مخابرات می خواستم که از این فرصت طلایی و از این بازار بکر اسفاده کنند.به فکر بالابردن سود شرکت باشند مخابرات بدون هیچ هزینه ایی می تواند سود عظیمی کسب کند و درامدهاشو نجوم ی بالاببره. بدون هیچ سرمایه گذاری مجدد.:26:
دوست من هیچ کسی از پول بدش نمیاد حتی مخابرات
اما مشکلی که هست اولا شرکت زیرساخت نمیتونه اینترنت بیشتری رو اختیار مخابرات بزاره.تا اونجایی که میدونم اگه اشتباه نکنم کل اینترنت مملکت ما 30 گیگ هست.
ثانیا اگه مخابرات بخواد هر سرعتی رو در اختیار همه بزاره چون دستگاهاشون مال عهده عتیقه اینکه دستگاه میپوکه و مجبورن پول خرج کنن
اگه بخوان اینترنت سرعت بالا در اختیار همه بزارن باید کل دستگاها عوض بشه که مخابرات هم اینکارو نمیکنه
از اول هم که محدودیت گذاشتن به این دلیل بود که نمیتونن جوابگوی این همه آدمی باشن که طالب اینترنت با سرعت بالا هستن
mehrdad38
09-10-2010, 17:36
اگه اشتباه نکنم کل اینترنت مملکت ما 30 گیگ هست.
ثانیا اگه مخابرات بخواد هر سرعتی رو در اختیار همه بزاره چون دستگاهاشون مال عهده عتیقه اینکه دستگاه میپوکه و مجبورن پول خرج کنن
اگه بخوان اینترنت سرعت بالا در اختیار همه بزارن باید کل دستگاها عوض بشه که مخابرات هم اینکارو نمیکنه
از اول هم که محدودیت گذاشتن به این دلیل بود که نمیتونن جوابگوی این همه آدمی باشن که طالب اینترنت با سرعت بالا هستن
دقیقا دقیقا
من هم بارها این رو گفتم ولی بعضی ها با حرف من مخالفن
دقیقا دقیقا
من هم بارها این رو گفتم ولی بعضی ها با حرف من مخالفن
دقیقا من هم همین نظر رو داشتم که تاپیک زیر رو زدم ولی دوستان بحث رو خوب پیش نبردند.
البته طی آخرین خبر قراره به جای 25 گیگابیت به 470 گیگابیت برسونند
من متخصص ADSL نیستم، ولی فکر کنم محدودیت سرعت نرم افزاری باشه نه سخت افزاری که به پورت مخصوص نیاز داشت باشه !
:5:
الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !:10:
دقیقا من هم همین نظر رو داشتم که تاپیک زیر رو زدم ولی دوستان بحث رو خوب پیش نبردند.
البته طی آخرین خبر قراره به جای 25 گیگابیت به 470 گیگابیت برسونند
من که چشمم آب نمیخوره اینا از این کارا بکنن:2:
من که چشمم آب نمیخوره اینا از این کارا بکنن:2:
1- منظور از 470 گیگابیت ممکنه کل پهنای باند ترانزیت شده در ایران باشه که در این خبر چیزی ذکر نشده به درستی:
پس با وجود افزایش ممکنه زیاد تاثیری به حال کاربرها نکنه چون ایران به عنوان هاب عمل میکنه ولی خوب باعث درآمدزایی و کاهش نرخ خرید برای زیرساخت میشه.
2- چون ایران عضو ITU هست فکر کنم یک استاندارهایی رو باید رعایت کنه مثلا یکی اینکه سرعت 128 اصلا اینترنت پرسرعت از نظر اونها به حساب نمی یاد به خاطر همین آمارهای ایران با آمارهای جهانی کلی در تناقض بود که این موضوع کمی مسئولین رو به فکر انداخته.
من متخصص ADSL نیستم، ولی فکر کنم محدودیت سرعت نرم افزاری باشه نه سخت افزاری که به پورت مخصوص نیاز داشت باشه !
:5:
الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !:10:
درسته وقتی خط رانژه میشه می تونند سرعت مودم رو خیلی راحت کم و زیاد کنند ولی فعلا مخابرات در این زمینه حرفه ای عمل نمیکنه به طور مثال در سایت دیگر کاربری داشتیم که سرویس خودش رو از 128 به 256 با نامه تغییر داده بود ولی تغییری تو سرعت مودم نداده بودند واسه همین ممکنه بعضی از کارمندان امورمشترکین پیشنهاد بدن خط رو یکبار تخلیه کنید و دوباره درخواست جدید بدید.
Kianoosh
09-10-2010, 21:35
الان انواع و اقسام نرم افزار محدودیت و کنترل سرعت کاربران تحت یک شبکه رو اینترنت وجود داره خودتون یه سرچی بکنید پیدا میکنید !
من در این مورد درست اطلاع ندارم اما چیزی که شما میگید باید درست باشه اما محدودیت سرعت که سخت افزاریه و برمیگرده به پهنای باند اصلی اما برای هر خط DSL و پورت مورد نظر چه سرعتی باشه بله باید نرم افزاری باشه اما فکر نکنم به اون سادگی که شما بگید و با نرم افزارهای ساده اینترنت چون اونطور رانژه و دایری DSL انقدر تو شبکه دیتا طول نمی کشید برای مخابرات...
نمی دونم بازم...
حالا اینکه میگن پورت خالی ندارن منظورشون اینه که پهنای باند کافی ندارن!؟! وگرنه چه ایرادی هست به جای 128 512 یا بیشتر باشه کی از پول بدش میاد؟:دی قانونش هم که داره تصویب میشه...
ممنون
ه بعضی از کارمندان امورمشترکین پیشنهاد بدن خط رو یکبار تخلیه کنید و دوباره درخواست جدید بدید.
خب این به اون معنی هست که پورت رو تحویل میدیم دیگه و بعد درخواست پورت دیگه با سرعت بیشتر می کنیم؟خب اینطوری اصولا باید بریم ته اون لیستی که خیلی نفر اسمشونو نوشتن :دی
خب این به اون معنی هست که پورت رو تحویل میدیم دیگه و بعد درخواست پورت دیگه با سرعت بیشتر می کنیم؟خب اینطوری اصولا باید بریم ته اون لیستی که خیلی نفر اسمشونو نوشتن :دی
دقیقا به همون دلیل که گفتم اینطوری میشه در صورتی که در شرکتهای خصوصی سریعا سرعت رو درست می کنند .البته من همین یک نفر رو دیدم که 128 داشت و درخواست 256 کرده بود که بعد از چندین روز تازه مشخص شده الکی گفته بودند سرعتت رو 256 کردیم.
Sunderlan
10-10-2010, 00:20
ما که مخابرات گرفتیم هیچ خیری ازش ندیدیم اصلا اینترنت توی این ایران خراب شده به درد نمی خوره .
من از مخابرات ابوذر پرسیدم گفتن پورتاشون پر شده. کسی میدونه وضعیت پورت های باز مخابرات چه جوریه ؟
joe_satriani
10-10-2010, 15:07
من از مخابرات ابوذر پرسیدم گفتن پورتاشون پر شده. کسی میدونه وضعیت پورت های باز مخابرات چه جوریه ؟
با سلام
دوست عزیزم اگه متطقتون اعلام پورت خالی کرده پس باید منتظر بمونید تا خالی شه
مناطق دیگه هم همینطوریه فعلا
کلا برای سرویس گرفتن از مخابرات باید زیاد توی لیست انتظار باشید
موفق باشید.
بالاخره 512 میدن یا نه؟
با سلام
تا به طور رسمی اعلام نکنن چیزی معلوم نیست دوست عزیز
موفق باشید.
Mr.Pooya
10-10-2010, 15:29
با سلام
دوست عزیزم اگه متطقتون اعلام پورت خالی کرده پس باید منتظر بمونید تا خالی شه
مناطق دیگه هم همینطوریه فعلا
کلا برای سرویس گرفتن از مخابرات باید زیاد توی لیست انتظار باشید
موفق باشید.
با سلام
تا به طور رسمی اعلام نکنن چیزی معلوم نیست دوست عزیز
موفق باشید.
سلام
شنیدم که مخابرات قرار تا چند مدت آینده 512 به خانه هم بده ولی هنوز چیزی معلوم نیست به نظرتون ارزش داره برم تو لیست انتظار ؟؟ چون ممکنه موقعی که پورت خالی میشه 512 هم بده ولی اگه نرم ممکنه اگه 512 بده تا 1 سال هم پورت خالی نشه بلاخره اگه مخابرات محدودیت را برداره کاربران PAP ها خیلی کمتر از الان میشه البته اگه کیفیتش خوب باشه .
به نظر من بریم درخواست نوبت بدیم هر وقت نوبتمون شد اینو قطع میکنن اونو وصل ! :)
mehryar1973
10-10-2010, 20:47
این رو میدونم که دروغ محضه حالا چرا
همه دوستان میدونن که منطقه دو مخابراتی مشکل داره از لحاظ adsl چون مراکز مخابراتی اش
کوچیکه و همه مینالن نمونه بارزش مرکز سلمان فارسی که معرف حضور همه است
یکی از شرکت های محدودی که تو این منطقه سرویس میداد شاتل بود ولی همه دوستان میگفتن پورت خالی
نداره وپورت ها رو برای شرکت ها که سرویس های گرون قیمت رو بر میدارن نگر میداره
یه نمونه دیگه اش هم شرکت سپنتا تو این شرکت در ماه اول شما سرعت 128 رو انتخاب میکنید بعد از ماه بعد موقع شارژ که بصورت الکترونیکی
انجام میشه اگر بخواید اونو به سرعت دلخواه تعغیر میدید
یعنی خلاصه کلام اینه که رو یه پرت میشه هر سرعتی داد از 64k تا 1 مگ
اتفاقا کسانی هم که از صبانت دارن سرعت روزانه و شبانشون متفاوته ! اینم یه شاهد دیگه بر اینکه سرعت رو نرم افزاری محدود میکنن نه سخت افزاری.
مگر اینکه شبا پورت همه رو تغییر میدن دوباره صبح اصلیه رو میذارن سر جاش !!!!! ;)
alireza1411
10-10-2010, 22:44
دوستان امروز زنگ نزدن خونتون و با یه صدای ضبط شده نگفتن مخابرات ای دی اس ال واگذار میکنه بیاین بگیرین ؟:31::31:
به ما زنگ زدن. دو تا خط به فاصله ی کمتر از دو سه دقه زنگ خورد. این جوری به نظر میاد میخوا کل تهران ای دی اس ال دار بشن و بقیه شرکتها از نون خوردن بیافتن. ولی خدا کنه سرعت رو بالا ببرن. ما که داریم میمیریم.:41:
راستی فمر پر میکردم برای ای دی اس ال دو تا گزینه داشت برای ارتقای سرعت.:31: به نظر میاد یه برنامه هایی پیش بینی شده.:20:
دوستان امروز زنگ نزدن خونتون و با یه صدای ضبط شده نگفتن مخابرات ای دی اس ال واگذار میکنه بیاین بگیرین ؟:31::31:
به ما زنگ زدن. دو تا خط به فاصله ی کمتر از دو سه دقه زنگ خورد. این جوری به نظر میاد میخوا کل تهران ای دی اس ال دار بشن و بقیه شرکتها از نون خوردن بیافتن. ولی خدا کنه سرعت رو بالا ببرن. ما که داریم میمیریم.:41:
راستی فمر پر میکردم برای ای دی اس ال دو تا گزینه داشت برای ارتقای سرعت.:31: به نظر میاد یه برنامه هایی پیش بینی شده.:20:
نه اما کیفیت ADSL مخابرات خیلی پایین اومد :2:
بشین تا توفیقمون بشه نمیشه
تقيپور: اينترنت ملي 10مگابیتی به خانهها میآید، اما از اينترنت جهاني تفكيك ميشود
چی بشه :2:
Howard24
11-10-2010, 20:17
من نمیدونم این قضیه برداشت سقف محدودیت از 128 به 512 چقدر صحت داره ولی ایمیل دادم به pub_rel@tct.ir و ازشون سوال کردم در صورت ابلاغ این قانون 512 یا 1 مگ میدن یا نه ..
که این جواب رو دادن و البته به صورت فینگلیش lol
با سلام
مشترک گرامی، در حال حاضر ADSL با سرعت 128 و در صورت موافقت مدیر کل منطقه با سرعت 256 کیلو به مشترکین عرضه میشود ...
الان هم بهشون ایمیل دادم ببینم با کارت دانشجویی تا چقدر میدن ...:41:
من برای صدمین بار در دو سه سال گذشته یعنی از وقتی فیبر لعنتی ای دی اس الم رو قطع کرد،چند روز پیش رفتم مخابرات ببینم چی میشه.طبق معمول همون حرفهای بیخود همیشگی رو زدن.اول صبحی با نصفیشون داد بیداد کردم..آخرش هم اتاق رئیسشون رو نشون دادن.اونم که بدتر از همه.آخرش گفتم میرم شکایت میکنم شما حق نداشتین بدون اطلاع مالک،کابلها رو به فیبر تغییر بدین.(اینرو تو یکی از پستها خونده بودم که میگفتن میتونید شکایت کنید)اما کو وقتش؟!!:31::31:
به هر حال هنوز درگیر فیبر هستم.این پروژه طرح فیبر تا خانه ها هم مثل اپراتور سوم رو هواست.معلوم نیست کی اجرابشه.
کلام آخر اینکه جدیدا کسی تونسته از مخابرات عرب سرخی روی فیبر adsl بگیره؟
سلام منم همين مشکل شمارو دارم:41: با اين تفاوت که مرکز ما الغدير،اگه يه موقع اين مشکلتون حل شد اينجا اعلام کنيد ما هم در جريان باشيم
آقا امروز این سرویس اینترنت مخابرات ما ردیف شده 72 ساعت دیگه وصل میکنند
منتها مخابرات خودش مودم نداد بهمون؛گفتند باید از بیرون تهیه کنید
حالا یه چند تا سوال پیش اومد
1-چه مودمی پیشنهاد میکنید البته ترجیح میدم بی سیم باشه که تو محل کارمان هم به موبایل وصل بشه هم به لپ تاپ؟ (قیمتشم اگر بگید خیلی عالی است)
2-این مودم مگه نباید کانفینگ بشه؟
3-چرا مخابرات خودش مودم نداره یعنی مودم تمام کردند؟یا از این مودم چینی ها بوده که یک بار مصرف هستند؟
1-چه مودمی پیشنهاد میکنید البته ترجیح میدم بی سیم باشه که تو محل کارمان هم به موبایل وصل بشه هم به لپ تاپ؟ (قیمتشم اگر بگید خیلی عالی است)
3-چرا مخابرات خودش مودم نداره یعنی مودم تمام کردند؟یا از این مودم چینی ها بوده که یک بار مصرف هستند؟
alireza1411
13-10-2010, 08:55
تو فروم راهنمایی برای خرید قطعات دوستان یه تی پی لینک 43 تومنی پیشنهاد کردن که 4 تا لن و وایرلس داره. منظورم بی سیمه. مثلا به لپ تاپ وصل میشه . نمیدونم به گوشی هم وصل میشه یا نه.
وایرلس که میگم منظورم ای دی اس ال وایرلس ایرانسل نیست. منظورم اینه که به جای وصل شدن با کابل شبکه از وایرلس لپ تاپ استفاده میشه و وصل میشه.
اونجا سر بزن ببین چی معرفی کردن.
تنظیمش هم کار همش 5 دقه هست که باز تو تاپیکا گفتن چی به چیه.
pashangi
13-10-2010, 10:37
با سلام
منم خودم از مخابرات Adsl گرفتم مودم هم با راهنمایی دوستان linksys wag 120 n گرفتم نصبش هم با CD همراهش عین آب خوردن بود (مودم چهار تا لن و وایرلس داره)
کانفیگ خاصی نداره تا اونجا که یادم می یاد فقط یه یوزر و پسورد و یه چیز دیگه می خواست
hamed-sos
13-10-2010, 12:51
مودم dsl 200 بخر 16 تومن
3 سوت هم نصبه
samuraii40
13-10-2010, 13:31
modem adsl tplink 8901g یه قیمت 39000.wireless+4port lan
سلام
من توی مرکز ولی عصر 256 ثبت نام کردم. با مدرک کارشناسی ارشد قبول کرد.
3 روزه هم وصل شده. ولی 128 !!
زنگ زدم 1899 پیغام گذاشتم. میگه هنوز مدرکت به دست ما نرسیده که 256 بکنیمش باید چند روز صبر کنی !!!
مودم D-link 2740U هست اگه کانکشن PPPOE درست کنم بعد از 2 دقیقه دیگه هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی هنوز میشه IP ها رو Ping کرد !! اما اگه Bridge درست کنم مشکلی نداره. کسی میدونه چه مرگشه ؟؟؟
این هم تست سرعتم.
سلام
مخابرات توی منطقه ی تهران -عباس آباد(مرکز آزاگان-8851) خوب سرویس میده؟
چون میخوام سرعت 128 نا محدود بگیرم
roteal2007
14-10-2010, 18:27
سلام
من توی مرکز ولی عصر 256 ثبت نام کردم. با مدرک کارشناسی ارشد قبول کرد.
3 روزه هم وصل شده. ولی 128 !!
زنگ زدم 1899 پیغام گذاشتم. میگه هنوز مدرکت به دست ما نرسیده که 256 بکنیمش باید چند روز صبر کنی !!!
مودم D-link 2740U هست اگه کانکشن PPPOE درست کنم بعد از 2 دقیقه دیگه هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی هنوز میشه IP ها رو Ping کرد !! اما اگه Bridge درست کنم مشکلی نداره. کسی میدونه چه مرگشه ؟؟؟
این هم تست سرعتم.
اینطور مواقع isp عزیز یه ریست رو اکانتت میزنه و همه چی مثل روز اول میشه از من در حالت pppoe کامکت نمیشد اما وقتی که ریست کرد درست شده
من هنوز مشکل دارم هر وقت به اینترنت وصل می شود بعد از چند دقیقه قاطی می کنه یا DC میشه و یا از یه مودم دیگه که فکر می کنم خط اون ادم با من share هست IP میگیره !!! و من میتونم وارد مودم اون بدبخت بشم (مشاالله هیچکی هم پسورد مودمشو عوض نمی کنه) الان من توی My network place ده تا کامپیوتر ( یکی ماله خودمه) رو می بینم که ظاهرا خط اینترنتشون با ماله من share هست !!!
من مجبور شدم DHCP شو خاموش کنم و دستی IP بدم با یه رنج دیگه.
تاحالا کسی با اینترنت مخابرات این مشکه رو داشته ؟
فکر می کنید بهشون زنگ بزنم بتونند درستش کنند ؟
mohammad2100
15-10-2010, 20:53
ما بابامون مخابراتیه و مدرکشم کارشناسی بهمون میدن؟ یعنی داره برای کارشناسی ارشد میخونه به نظرتون تا چند بهمون میدن ؟
mohammad_twe
15-10-2010, 21:56
این ارور چیه که میگه ppp link ارور
؟!! با سیستم اصلیم میام همینطوریه اما با لب تاپ نه
eror 734 هم میده
mohammad_twe
16-10-2010, 22:08
ای بابا این چه مشکلیه ؟؟ همین ارور رو میگم
الان همه سیستم هام موقع کانکت این ارور رو میده باید 100 بار هی بزنم تا کانکت بشه
به خانواده شهدا 256 یا 512 میدن ؟
desperanish
17-10-2010, 11:35
سلام دوستان من همه چيزم هماهنگ شده و ADSL ام وصل شده...
ولي ADSL ام روشن نميمونه...
اول ميزنه بعد سريع ميشه ولي ثابت نميشه!
ميخوام ببينم چيكار كنم...
اين تنظيمات رو كسي بلده كه از اينترنت اكسپلورر ميره رو كسي ميتونه بهم بگه...
يا اينكه كلا مشكل چيه؟
علتش چيه كه ثابت نميشه؟!؟!
وقتي هم بهشون زنگ ميزنم، قطع ميكنن!
hamidras
17-10-2010, 11:51
اقا موقع وصل شدن به چیز پی ان ارور 800 میده. چی کار کنم!!؟
desperanish
17-10-2010, 17:05
دوستان میتونین منو راهنمایی کنین؟
يا اينكه كلا مشكل چيه؟
ashkan_evil777
17-10-2010, 18:59
سلام
من به تازگی یک مودم d-link wireless خریدم با یک کارت شبکه wireless برای کامپیوتری که تو یه اتاق دیگه دارم
adsl هم از مخابرات گرفتم
میخواستم راهنماییم کنید که چطوری باید مودممو تنظیم کنم و کلا" باید چی کار کنم.
paradise2008
18-10-2010, 10:21
سلام
من به تازگی یک مودم d-link wireless خریدم با یک کارت شبکه wireless برای کامپیوتری که تو یه اتاق دیگه دارم
adsl هم از مخابرات گرفتم
میخواستم راهنماییم کنید که چطوری باید مودممو تنظیم کنم و کلا" باید چی کار کنم.
سلام.دوست من تنظیمات مودم را در حالت PPPOE قرار بدهید و VPI را صفر و VCI را سی و پنج قرار بدهید.سوالی بود در خدمتم.موفق باشید
تو تهران آخرین پهنای باندی که میدن چه مقداره ؟
512 هم میدن ؟
کسی تو تهران بیشتر از 256 اینجا گرفته؟
کاری ندارم به چه دلیلی گرفتید یا نه
فقط میخوام بدونم اصلا کسی سرعت بالاتر داره یا نه
mehrandinio
18-10-2010, 11:19
سلام
سرعت دانلود 128 چقدره؟ (adsl مخابرات)
يا اينكه كلا مشكل چيه؟
حتماً از اسپلیتر استفاده نمیکنی !!!
mehrdad38
18-10-2010, 15:30
2 خبر بسیار مهم
کمیسیون صنایع به حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی رای مثبت داد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از رای مثبت این کمیسیون به حذف محدودیت سرعت 128 کیلو بیتی برای اینترنتی خانگی خبر داد و گفت: این طرح برای تصویب به کمیسیون تلفیق ارائه شده است.
علی مطهری در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه در صورت تصویب حذف محدودیت سرعت اینترنت در کمیسیون تلفیق، این طرح به قانون تبدیل میشود گفت: در صورت تصویب این طرح محدودیت سرعت اینترنت برای کابران خانگی برای همیشه برداشته خواهد شد.
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه نمایندگان کمیسیون صنایع و معادن مجلس در مورد رفع محدودیت ارائه پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی نظر مثبت دارند خاطرنشان کرد: این موضوع در دست بررسی کمیسیون تلفیق قرار دارد.
به گفته مطهری در صورت تصویب طرح مورد نظر در کمیسیون تلفیق، طرح برای تصویب نهایی در صحن مجلس ارائه می شود که پس از آن به صورت قانون درآمده و قابلیت اجرایی دارد.
پیش از این نیز مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به مهر گفته بود که این لایحه به افزایش پهنای باند اینترنت، ارائه خدمات به کاربران و سیاستهایی که منجر به اجرای دولت الکترونیک و استفاده از این فناوری در سطوح ادارای و دستگاههای اجرایی می شود مربوط می گردد که با تصویب کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد که نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز در این زمینه با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشته اند.
به گزارش مهر، اواخر سال 86 براساس بخشنامه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ارائه اینترنت پرسرعت به تمام کاربران کشور با محدودیت مواجه شد. مطابق با این بخشنامه، ارائه اینترنت پرسرعت با ظرفیت بیش از 128 کیلو بیت بر ثانیه به تمام کاربران خانگی ممنوع اعلام شد که این مصوبه کماکان اجرا می شود.
در همین حال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات چندی پیش از پیشنهاد رفع محدودیت سرعت دسترسی به اینترنت تا سقف 512 کیلوبیت بر ثانیه در برنامه پنجم توسعه اقتصادی کشور خبر داده و گفته بود که در صورت موافقت مجلس با این پیشنهاد، محدودیت عرضه اینترنت رفع خواهد شد.
شركت مخابرات مشكلات مشتركان اينترنت پرسرعت را برطرف مي كند
مدير كل نگهداري و پشتيباني فني ديتا شركت مخابرات تهران در مورد نارضايتي كاربران خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) گفت: شركت مخابرات به تازگي وارد بازار فروش ADSL شده است و برنامه هاي جدي براي رفع مشكلات كاربران دارد.
' كامران كاظمي' روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا با اشاره به واگذاري بيش از 50 هزار پورت اينترنت پر سرعت(ADSL) از سوي شركت مخابرات در سطح شهر تهران در هفت ماه گذشته، گفت: تعداد پورت هاي پر سرعت واگذاري شده تا پايان سال جاري به 170 تا 180 هزار پورت خواهد رسيد.
وي افزود: شركت مخابرات به تازگي فروش پهناي باند اينترنت و فروش اينترانت را آغاز كرده است و تجربه واگذاري ADSL توسط اين شركت به هفت تا هشت ماه مي رسد و نقص هايي وجود دارد كه در طول زمان شناسايي و براي رفع آنها برنامه ريزي مي كنيم.
مشتركان ADSL دانش فني لازم را ندارند
كاظمي بخشي از مشكلات كاربران خدمات ADSL را ناشي از پايين بودن دانش فني كاربران اين خدمات عنوان كرد و گفت: طبيعي است كه درصد زيادي از كاربران اينترنت و مشتركان ما دانش فني لازم در زمينه اتصال به شبكه اينترنت را به دليل جديد بودن اين فناوري ندارند ،بنابراين بيشتر مشكلات مربوط به مرحله نصب و راه اندازي است.
وي افزود: براي حل مشكلات مربوط به نصب و اتصال به شبكه اينترنت ، شركت مخابرات اقدام به تهيه 'راهنماي استفاده از سرويس ADSL ' و توزيع آن در بين مشتركان كرده است.
اين مقام شركت مخابرات به كاربران اينترنت پرسرعت توصيه كرد كه قبل از اتصال به شبكه اين كتاب راهنما را به دقت مطالعه كنند.
كاظمي در بخش ديگري از اين گفت وگو اظهار داشت : نخستين شكايتي كه مشتركان ADSL مطرح مي كنند سرعت پايين و كندي اينترنت است ، ولي كاربران بايد توجه داشته باشند كه محدوديت سرعت اينترنت ( سرعت اينترنت براي منازل 128 كيلو بيت بر ثانيه تعيين شده ) به شركت هاي ارايه كننده اينترنت پر سرعت مربوط نمي شود و تصميم گيري در مورد ارتقاي سرعت اينترنت و افزايش پهناي باند براي منازل بعهده مراجع دولتي است .
مديركل نگهداري و پشتياني فني ديتا شركت مخابرات تهران در مورد پاسخگويي نامناسب سامانه 1899 به مشتركان بااشاره به اينكه اين سامانه براي پاسخگويي به مشتركان ADSL راه اندازي شده است ، افزود: مشتركان مي توانند هنگام تماس با سامانه 1899 مشكلات خود را بصورت پيغام تلفني و يا ارتباط با كارشناسان مطرح كنند.
به گفته وي مشتركان علاقه زيادي به صحبت زنده با كارشناسان دارند ، كه اين موضوع در اكثر مواقع با توجه به امكان محدود امكان پذير نيست.
كاظمي به كاربران ADSL توصيه كرد كه هنگام تماس با سامانه 1899 ،از گزينه پيغام تلفني استفاده كنند ، چرا كه اين پيغام ها قابل پيگيري از سوي مقامات بالاتر نيز هست ، در حاليكه گفت وگو با كارشناسان در جايي ثبت نمي شود و قابل پيگيري نيست.
وي همچنين افزود: در آينده نزديك و با نصب تجهيزات مربوط به آزمايش ( تست ) خط مشترك ، بسياري از مشكلات موجود كاربران ADSL رفع خواهد شد .
مديركل نگهداري و پشتيباني فني ديتا شركت مخابرات تهران از ارايه سرويس نصب و راه اندازي ADSL در منزل مشتركان خبر داد و گفت: هنگام خريد خط ADSL چنانچه مشترك تمايل داشته باشد ، شركت مخابرات مي تواند با دريافت هزينه ، افرادي را براي نصب و راه اندازي به منزل اعزام كند .
89/7/26 پرتال مخابرات تهران
desperanish
18-10-2010, 18:22
حتماً از اسپلیتر استفاده نمیکنی !!!
يعني بايد حتما از اسپليتر استفاده كنم؟!؟!؟ :13:
مرسي :10:
Mr.Pooya
18-10-2010, 18:26
يعني بايد حتما از اسپليتر استفاده كنم؟!؟!؟ :13:
مرسي :10:
با سلام
اسپلیتر یا مایکرو فیلتر وسیله ای است برای جداسازی DATA و VOISE . شما اگر میخواهید هم از تلفن و هم از اینترنت استفاده کنید باید از اسپلیتر استفاده کنید تا نویز روی ADSL ایجاد نشود و به راحتی هم از تلفن هم از اینترنت در کنار هم استفاده کنید . یکی از مزایا ADSL هم استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است .
موفق باشید.
pooriya_hp
18-10-2010, 20:24
سلام
سرعت دانلود 128 چقدره؟ (adsl مخابرات)
11 الی 16 هست.
البته با برنامه IDM
desperanish
18-10-2010, 20:55
با سلام
اسپلیتر یا مایکرو فیلتر وسیله ای است برای جداسازی DATA و VOISE . شما اگر میخواهید هم از تلفن و هم از اینترنت استفاده کنید باید از اسپلیتر استفاده کنید تا نویز روی ADSL ایجاد نشود و به راحتی هم از تلفن هم از اینترنت در کنار هم استفاده کنید . یکی از مزایا ADSL هم استفاده همزمان از اینترنت و تلفن است .
موفق باشید.
1. سلام :40:
2. اينو ميدونم كه چيه...
3. من يه سوالي قبلا پرسيدم اونم اينكه DSL من چراغش ثابت نميشه...
4. يكي از دوستان گفت بايد اسپليتر بزاري...
5. من نميدونستم كه چه ربطي داره
6. اينو ميخواستم بدونم كه اين چرا درست نميشه...
سلام
مي خام سرويس 128بگيرم ولي مي خام مودمشو خودم از ماركهاي مطرح مثل D-Linkكه واي فايم داره بخرم آخه امروز مخابرات بودم و ديدم مودم خودشون معموليه و واي فايم نداره
مشكلي تو سرعت يا ارتباط واسم پيش نمي ياد؟
1. سلام :40:
2. اينو ميدونم كه چيه...
3. من يه سوالي قبلا پرسيدم اونم اينكه DSL من چراغش ثابت نميشه...
4. يكي از دوستان گفت بايد اسپليتر بزاري...
5. من نميدونستم كه چه ربطي داره
6. اينو ميخواستم بدونم كه اين چرا درست نميشه...
احتمال داره :
1 خط شما رانژه نشده باشه
2 اسپلیتر رو درست وصل نکرده باشید
3 از دوشاخه ضد برق یا صفربند استفاده میکنید
سلام
مي خام سرويس 128بگيرم ولي مي خام مودمشو خودم از ماركهاي مطرح مثل D-Linkكه واي فايم داره بخرم آخه امروز مخابرات بودم و ديدم مودم خودشون معموليه و واي فايم نداره
مشكلي تو سرعت يا ارتباط واسم پيش نمي ياد؟
خیر هیچ مشکلی پیش نمی یاد و با همه مودم ها سازگاره.
از شركت مخابرات متشكرم كه بالاخره جلوي چپاول و ثروت اندوزيه ميليارديه شركتهاي اينترنتي مانند پارس انلاين,شاتل,داتك,ايرانسل,صب انت و...راگرفت
كافي است سري به وب سايت شركتهاي مزبور بزنيد و قيمت سرويس 128نامحدود و حتي هزينه ي نصب را مقايسه كنيد.
از شركت مخابرات متشكرم كه بالاخره جلوي چپاول و ثروت اندوزيه ميليارديه شركتهاي اينترنتي مانند پارس انلاين,شاتل,داتك,ايرانسل,صب انت و...راگرفت
كافي است سري به وب سايت شركتهاي مزبور بزنيد و قيمت سرويس 128نامحدود و حتي هزينه ي نصب را مقايسه كنيد.
البته کیفیت سرویسها هم واقعاً فرق میکنه.
الــــــــــــــــهی
شركت مخابرات هم از داشتن مشترکان با دانش بالایی همچون جنابعالی افتخار میکنه و لذاست که اگرچه مودم 100 تا یه غازش رو قبول نکردی با اینحال برای حضرتعالی سرعت قدری افزایش یافته و با وای فای میتونی ساعتی 1.2 گیگابایت دانلود کنی.
شركت مخابرات هم از داشتن مشترکان با دانش بالایی همچون جنابعالی افتخار میکنه و لذاست که اگرچه مودم 100 تا یه غازش رو قبول نکردی با اینحال برای حضرتعالی سرعت قدری افزایش یافته و با وای فای میتونی ساعتی 1.2 گیگابایت دانلود کنی.
اره خوب هيشكي دانش فنيش بپاي شما نمي رسه ! تو يه چيزه ديگه ايي!!!مگه نه؟؟؟
ادم اگه خودش كاركنه و پول از پدر مادرش نگيره بيشتر ميگرده دنبال جنس متعادل با قيمت مناسب
وگرنه هر نه نه قمري ميتوني بره وگرون بخره و بياد ولي چي؟هنر اونه كه ارزون با كيفيت خوب يا نزديك به خوب بخري!
اميدوارم افتاده باشه.
کمیسیون صنایع به حذف محدودیت سرعت اینترنت خانگی رای مثبت داد
هوراااااااااااااااااااااا اااا کمی از عقب افتادگی جبران شد (فقط کمی) :19:
شركت مخابرات مشكلات مشتركان اينترنت پرسرعت را برطرف مي كند
من تو این 1 هفته ای گذشته خیلی ناراضی بودم خیلی بد بوده :13::41:
فکر کنم بیشترش کنن منظور از "برطرف کردن" همینه دیگه ؟؟؟ :14:
:16::16::16::16::39::39::39::39:
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه
دمشون گرم همشون استاد دری وری گفتنند :34:
كاظمي بخشي از مشكلات كاربران خدمات ADSL را ناشي از پايين بودن دانش فني كاربران اين خدمات عنوان كرد
همین که امسال تو دارند کافیه :5:
:40:
nezamansari
20-10-2010, 13:30
آره عزیز. من 128 ثبت نام کردم و یه مدت سرعتم رو 13 و 14 بود ولی الان مدتی که یعنی چند ماهه که سرعت دانلود من رو 58 و 59 هستش. (بدون افزایش قیمت!!!!!!!)
آره عزیز. من 128 ثبت نام کردم و یه مدت سرعتم رو 13 و 14 بود ولی الان مدتی که یعنی چند ماهه که سرعت دانلود من رو 58 و 59 هستش. (بدون افزایش قیمت!!!!!!!)
منظورتون چیه؟ کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ تهران هستید دیگه؟
آقا من توی مرکز آزادگانم
مخابرات توی اینجا خوب سرویس میده؟
فکر کنم منهای 58 و 59 باشه نههههههههههههه غلام :31:
برای من که هروز بد تر از دیروزه :13:
دوستان شما چطور
من منطقه 7 یا 8 :31:مخابراتی هستیم
:40:
hamidras
20-10-2010, 18:44
تنها حسن مخابرات ارزون بودنشه! اگه از نظر مالی تو مضیقه نبودم 1 ثانیه هم رو این سر نمیموندم.
چی کار کنیم که چاره ای نیست...
nezamansari
21-10-2010, 08:08
منظورتون چیه؟ کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ تهران هستید دیگه؟
اجازه بدید نگم کدوم مرکز مخابراتی هستم ولی نه برای اینکه جواب شما دوست عزیز رو داده باشم بگم که از مرکز شهید لطیفی سرویس میگیرم.
ولی دوستان باور کنند یعنی من ماهی حدود ده تومان میدم ولی سریس نامحدود 512 استفاده میکنم.
و همینجا از خدا میخوام که این لطف شامل شما عزیزان هم بشه.ضمنا" بگم که هیچ پارتی بازی و اینجور مزخرفات هم نداشتم.
ولی واقعا" لذت بخشه و برا همینم هست که برا شما هم آرزو میکنم.
التماس دعا از شما عزیزان و با آرزوی موفقیت
تصویب افزایش سرعت اینترنت كاربران خانگی در كمیسیون تلفیق
منظور از کف سرعت این هست که اگر 512 تصویب بشه دیگه هیچ شرکتی زیر 512 سرویس نباید بده. فقط امیدوارم کف سرعت از 512 شروع بشه که هر چه زودتر شاهد رقابتی شدن بازار بشیم. تا چند روز دیگه به احتمال تو صحن علنی مجلس تصویب میشه. خیلی خوب شد بعد از 6 سال محدودیت سرعت رو کلا می خواهند بردارند.
تنها حسن مخابرات ارزون بودنشه! اگه از نظر مالی تو مضیقه نبودم 1 ثانیه هم رو این سر نمیموندم.
چی کار کنیم که چاره ای نیست...
به زودی اگر بتونید با 20 تومن 512 نامحدود بگیرید بقیه شرکتها هم مجبور میشند قیمتها رو پایین بیاورند. اگر 512 نامحدود رو شرکتها 30 تومن بکنند چون پشتیبانیش بهتره همه از شرکتها میگیرند تا از مخابرات.
Hunter lord
21-10-2010, 14:19
سلام دوستان
من منطقه 4 هستم . رفتم توی مخابرات فلکه دوم تهرانپارس گفت سرویس ADSL ما Wireless هستش !!!
همچین چیزی درسته ؟
بعد گفت قیمت مودم 26 هزار تومان !!! می شه همچین چیزی ؟ آیا دوستان دیگه هم همین حدود قیمت رو دارند .
دوستانی که دارند راضی هستند ؟
سلام دوستان
من منطقه 4 هستم . رفتم توی مخابرات فلکه دوم تهرانپارس گفت سرویس ADSL ما Wireless هستش !!!
همچین چیزی درسته ؟
بعد گفت قیمت مودم 26 هزار تومان !!! می شه همچین چیزی ؟ آیا دوستان دیگه هم همین حدود قیمت رو دارند .
دوستانی که دارند راضی هستند ؟
نه چنین چیزی ممکن نیست مودمشون شاید وایرلس بوده اون هم بعید می دونم چون مودم وایرلس گرونتر از 26 تومن هست.
<:31:شوخی:31:>
همین کارها رو میکنید که مجبور میشند جمله زیر رو بگند
Hunter lord
21-10-2010, 16:30
ممنون
چیکار کنم همون مودمی که خودشون می دن رو بگیرم یا خودم بخرم ؟ ( یک مودم معمولی بین 30 -40 هزار تومان معرفی کنید . )
در ضمن هزینه نصب ADSL مخابرات چقدر است ؟
hamidras
21-10-2010, 16:41
در ضمن هزینه نصب ADSL مخابرات چقدر است ؟
هزینه نصب نداره:دی
اگه بخوای بیاد برات مودمو وصل کنه 10-15 تومن میگیره.
irHelper
21-10-2010, 17:35
من adsl مخابرات دارم
امروز که داشنم با کامپیوتر کار میکردم و اینترنتم هم وصل بود دیدم چراغ کانکشن مودمم الکی داره روشن خاموش می شه
بررسی کردم دیدم به آی پی 217.218.155.105 داره اطلاعات می فرسته . این آی پی هم مطلق به شرکت ارتباطات زیر ساخت((وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)) و حدود 4 مگابایت اطلاعات به کامپیوترم ارسال و 1.5 مگابایت براشون ارسال شده بود (چون یه ساعتی بود که کامپوترم روشن بود ولی باهاش کاری نداشتم)
معنی این کار چیه ؟؟
mehryar1973
22-10-2010, 06:28
اجازه بدید نگم کدوم مرکز مخابراتی هستم ولی نه برای اینکه جواب شما دوست عزیز رو داده باشم بگم که از مرکز شهید لطیفی سرویس میگیرم.
ولی دوستان باور کنند یعنی من ماهی حدود ده تومان میدم ولی سریس نامحدود 512 استفاده میکنم.
و همینجا از خدا میخوام که این لطف شامل شما عزیزان هم بشه.ضمنا" بگم که هیچ پارتی بازی و اینجور مزخرفات هم نداشتم.
ولی واقعا" لذت بخشه و برا همینم هست که برا شما هم آرزو میکنم.
التماس دعا از شما عزیزان و با آرزوی موفقیت
حتما اختلالی چیزیه وگرنه 512 مخابرات 20 تومنه قیمت ها تو صفحه اول هم هست
mohammad_77
22-10-2010, 10:23
سلام.
من توی سایت مخابرات رفتم ولی ندیدم از شبانه صحبتی شده باشه .
شبانه رایگان فکر کنم نده . درسته ؟
سلام.
من توی سایت مخابرات رفتم ولی ندیدم از شبانه صحبتی شده باشه .
شبانه رایگان فکر کنم نده . درسته ؟
سلام .
مخابرات تهران کلا سرویس هاش نامحدوده برا همین روز و شب فرقی نداره.
wichidika
22-10-2010, 11:46
تصویب افزایش سرعت اینترنت كاربران خانگی در كمیسیون تلفیق
منظور از کف سرعت این هست که اگر 512 تصویب بشه دیگه هیچ شرکتی زیر 512 سرویس نباید بده. فقط امیدوارم کف سرعت از 512 شروع بشه که هر چه زودتر شاهد رقابتی شدن بازار بشیم. تا چند روز دیگه به احتمال تو صحن علنی مجلس تصویب میشه. خیلی خوب شد بعد از 6 سال محدودیت سرعت رو کلا می خواهند بردارند.
به زودی اگر بتونید با 20 تومن 512 نامحدود بگیرید بقیه شرکتها هم مجبور میشند قیمتها رو پایین بیاورند. اگر 512 نامحدود رو شرکتها 30 تومن بکنند چون پشتیبانیش بهتره همه از شرکتها میگیرند تا از مخابرات.
درست هست تنها راه کاهش قیمت اینترنت همین برداشتن محدودیت سرعت اینترنت تا لاقل
فضا رقابتی تر بشود قیمت کاهش پیدا کند از زمانی که قانون محدودیت سرعت اجرا شد قیمت اینترنت ارزان که نشد که هیچ بلکه گرانتر هم شد.
شاهد این مطلب همین که چندین بار شرکت زیر ساخت قیمت عمده اینترنت را کاهش داد ولی
مصرف کننده های نهایی هیچ کاهش قیمتی را احساس نکردند.
در بازارهای جهانی فروش پهنای باند اینترنت هر چقدر پهنای باند بیشتری بخرید قیمتش کمتر می شود
بنابراین تنها کسانی که از قانون محدودیت سرعت ضرر کردند مشتریان نهایی بودند
اگر این قانون برداشته بشود قیمت اینترنت قطعاً شدید پایین میاد .:31:
Hunter lord
22-10-2010, 11:49
مخابرات با مودم خاصی که مشکلی نداره ؟
این مارک ها رو ساپورت می کنه :
ASUS
D-link
TP-Link
Howard24
22-10-2010, 11:53
ASUS
D-link
TP-Link
ASUS
D-link
TP-Link
اینکه مودمی با شرکتی ناسازگار باشه و مشکلی به وجود بیاره در حد یک شایعه هست.
لینکی هم که دوستمون گذاشتند به جز مودمهای هاوایی که خود مخابرات میفروخت هیچ مودمی رو کاملا تایید نکرده.
ASUS
D-link
TP-Link
من از TP link استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.
pooriya_hp
22-10-2010, 16:42
ASUS
D-link
TP-Link
فکر نکنم.
d-link و asus رو مطمئن هستم که سازگارند.
اما به نظر من از خودشون بگیری بهتره.
این huwie که خودشون میدن مودم های خوبی هستند.
VBYOFSKI
22-10-2010, 16:45
اين PING ها كلا مشكل پيدا كرده؟؟؟؟
الان چند روزه PING من زير 3000 نمياد. امروز كه خيلي داغونه رفته روي 3900.
سوال ديگه اين كه هنوز افزايش سرعت نداشتن؟؟؟؟
Renjer Babi
22-10-2010, 17:32
سلام
دوستان من tp-link 8817 دارم.با حالت pppoe کانکت نمیشه.مجبورم کانکشن bridge بسازم.مشکل از مخابراته که مودم منو ساپورت نمیکنه؟چون قبلا با شاتل مشکلی نداشت!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
alireza1411
22-10-2010, 21:10
سلام
دوستان من tp-link 8817 دارم.با حالت pppoe کانکت نمیشه.مجبورم کانکشن bridge بسازم.مشکل از مخابراته که مودم منو ساپورت نمیکنه؟چون قبلا با شاتل مشکلی نداشت!
خیلی بعیده به نظرم. باز تست کن. این سازگاری و شایعات عجیب غریب رو ما که نفهمیدیم کی میسازه که مودم خودش ور بفروشه. خدا هر چی ... ... .. لعنت کنه.:31::11:
mohammad_77
22-10-2010, 21:36
سلام .
مخابرات تهران کلا سرویس هاش نامحدوده برا همین روز و شب فرقی نداره.
ببخشید منظورت رو از سرویس نامحدود تهران متوجه نمیشوم .
یعنی 128 یک ماهه میگیری 99200 میدی و توی یک ماه هرچقدر خواستی دانلود کنی :18: .
منظورت که جمله بالای من نیست ؟
سلام
نه امکان نداره بهتره با 1899 تماس بگیرید و پیغام بگذارید . با بریج کانکت میشید؟ ولی با pppoe نمی تونید؟
ببخشید منظورت رو از سرویس نامحدود تهران متوجه نمیشوم .
یعنی 128 یک ماهه میگیری 99200 میدی و توی یک ماه هرچقدر خواستی دانلود کنی :18: .
منظورت که جمله بالای من نیست ؟
9920 تومان + 3 درصد مالیات که 2 ماه یکبار روی قبض میاد با سرعت 13.8 کیلوبایت در ثانیه هر چقدر دانلود کردید مشکلی پیش نمیاد و نامحدوده/
mohammad_77
22-10-2010, 21:53
نه امکان نداره بهتره با 1899 تماس بگیرید و پیغام بگذارید . با بریج کانکت میشید؟ ولی با pppoe نمی تونید؟
9920 تومان + 3 درصد مالیات که 2 ماه یکبار روی قبض میاد با سرعت 13.8 کیلوبایت در ثانیه هر چقدر دانلود کردید مشکلی پیش نمیاد و نامحدوده/
من یک خورده :34: شدم . مگه میشه کلا نامحدود بدهند :18: . پس چرا همه بلند نمیشند بره از مخابرات بگیرند .
از دوستان کسی دیگر هم هست که تایید کنه ؟ من میخواهم برم 512 یا 256 بگیرم و 6 گیگی هم عقب افتاده دارم که میخواهم یکجا بگیرم ، بدون اینه اضافه تر بشه .
خسته نباشی سرویس نامحدوده دیگه شاتل هم 512 میده 40 j,lk
من یک خورده :34: شدم . مگه میشه کلا نامحدود بدهند :18: . پس چرا همه بلند نمیشند بره از مخابرات بگیرند .
از دوستان کسی دیگر هم هست که تایید کنه ؟ من میخواهم برم 512 یا 256 بگیرم و 6 گیگی هم عقب افتاده دارم که میخواهم یکجا بگیرم ، بدون اینه اضافه تر بشه .
اول اینکه پورتهاشون معمولا پر هست و چون سرویس 128 به بالا فعلا نمیده کمتر کسی میره بگیره باید تا تصویب قانون صبر کنید تا بتونید 512 بگیرید
خسته نباشی سرویس نامحدوده دیگه شاتل هم 512 میده 40 j,lk
ببخشید این رو کجا نوشته؟
mohammad_77
22-10-2010, 22:18
اول اینکه پورتهاشون معمولا پر هست و چون سرویس 128 به بالا فعلا نمیده کمتر کسی میره بگیره باید تا تصویب قانون صبر کنید تا بتونید 512 بگیرید
ممنون لطف کردی . شاید 128 هم گرفتم . ببینیم چه میشود . باز هم ممنون :10:
سلام..خوب منم بالاخره مخابراتی شدم.....راستشو بخوای بدجوری خورده تو ذوق ام....خیلی کنده که.......من آسیاتک 512 داشتم....بخاطر مسایل حجم دزدی دیگه ازشون نگرفتم و اون هفته ای از خابرات گرفتم.....ولی اصلا خوشم نیومد..میخواستم ببینم چطوری هاس نظر بقیه چیه.....سرعتاتون چطوره..؟؟
نمیدونم شاید چون اون 512 بود این 128 ته کمی کند بدن رو حس میکنم..ولی....رو سرعتش رو اعصابه..
مثلا یادمه با اساتک فایلی دانلود میکردم سرعتش روی 50-60 بود..اما این که روی 12 -13 میچرخه:13:تازه الان که ساعت نزدیکه 1 هست کمی سرعت بهتره...کمی.......
اینم الان تست گرفتم.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamedmn1987
23-10-2010, 01:51
سلام دوستان . من می خواستم برم 128 مخابرات بگیرم .. می خواستم بدونم تو همه مرکزای مخابراتی سرعت دانلود 128 .روی 12 .13میچرخه یا بستگی به منطقه یا اینکه قبلا گرفتی یا جدید فرق میکنه ؟!!
آخه شنیده بودم اونایی که جدید پورت می گیرن دانلود شون رو 50.60 هستش !
hamedmn1987
23-10-2010, 01:51
سلام دوستان . من می خواستم برم 128 مخابرات بگیرم .. می خواستم بدونم تو همه مرکزای مخابراتی سرعت دانلود 128 .روی 12 .13میچرخه یا بستگی به منطقه یا اینکه قبلا گرفتی یا جدید فرق میکنه ؟!!
hamedmn1987
23-10-2010, 01:56
mohammad_77
23-10-2010, 12:19
سلام..خوب منم بالاخره مخابراتی شدم.....راستشو بخوای بدجوری خورده تو ذوق ام....خیلی کنده که.......من آسیاتک 512 داشتم....بخاطر مسایل حجم دزدی دیگه ازشون نگرفتم و اون هفته ای از خابرات گرفتم.....ولی اصلا خوشم نیومد..میخواستم ببینم چطوری هاس نظر بقیه چیه.....سرعتاتون چطوره..؟؟
نمیدونم شاید چون اون 512 بود این 128 ته کمی کند بدن رو حس میکنم..ولی....رو سرعتش رو اعصابه..
مثلا یادمه با اساتک فایلی دانلود میکردم سرعتش روی 50-60 بود..اما این که روی 12 -13 میچرخه:13:تازه الان که ساعت نزدیکه 1 هست کمی سرعت بهتره...کمی.......
اینم الان تست گرفتم.........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چقدر طول کشید بگیری ؟
من زنگ زدم گفتند که باید دستور از منطقه بیاد و ما هم فعلا پورت خالی نداریم .
Hunter lord
23-10-2010, 16:54
من زنگ زدم گفتند که باید دستور از منطقه بیاد و ما هم فعلا پورت خالی نداریم .
منم رفتم ثبت نام کنم شانس ما هم گفتن Port ها پر شدن . رفتیم تو لیست انتظار تا Port های قدیمی رو بدن و ...
شما کدوم مخابرات رفتی ؟
دوستان کسی نمی دونه مخابرات چقدر طول می کشه Port های قدیمی رو بده ؟
من زنگ زدم گفتند که باید دستور از منطقه بیاد و ما هم فعلا پورت خالی نداریم . زمان زیادی نکشید پورت خالی داشته باشن سری میدن.....من اول یه خط تلفن دیگه رو داده بودم که نت ام قطع نشه....اما گفتن اون نمیشه...بخاطر همین صبر کردم همون خطی که به شرکت آسیاتک داده بودم تموم بشه بعد اون رو بدم به مخابرات.....خارج شدن شرکت قبلیه بیشتر طول کشید تا وصل این........2 روزی طول کشید شرکت قبلیه به قول خودشون از رانژه در بیارد.....مخابرات هم رفتم یه یوزر پسورد داد بهم...گفتم مودم داری...گفتم اره....گفت برو سایت مودمت یوزر پسورد رو بزن...2 روز دیگه وصله......منم زدم فرداش وصل شد....یعنی کلا3 روز طول کشید....فقط من یه چیزی رو نفهمیدم..مثلا شرکت های خصوصی که adslمیدن ...میگن ما باید بیاییم مودمت رو وصل کنیم و تنظیمات کنیم و از این حرفا..تازه 15 تومن هم میگرفتن....اما اینجا اصلا نیومدن...گفت خودت برو وصل کن....منم وصل کردم مشکلی هم نبود.....
===
راستی سرعتش همینه....این که خیلی اذیت میکنه.....از مخابرات که پرسیدم گفتم حداقل 256 بدید....گفتن یا باید دانشجوی مجازی باشی..یا ارشد....گفتم 4 تا کارشناسی بیارم میدی...یه کم مکث کرد گفت بیار ببینم.....هنوز نرفتم..حالا بهم میدن یا نه..؟؟...بدن که خوب میشه....این خیلی کنده....
hamedmn1987
23-10-2010, 18:40
کسی جواب سوال منو میدونه ؟
mohammad_77
23-10-2010, 19:28
زمان زیادی نکشید پورت خالی داشته باشن سری میدن.....من اول یه خط تلفن دیگه رو داده بودم که نت ام قطع نشه....اما گفتن اون نمیشه...بخاطر همین صبر کردم همون خطی که به شرکت آسیاتک داده بودم تموم بشه بعد اون رو بدم به مخابرات.....خارج شدن شرکت قبلیه بیشتر طول کشید تا وصل این........2 روزی طول کشید شرکت قبلیه به قول خودشون از رانژه در بیارد.....مخابرات هم رفتم یه یوزر پسورد داد بهم...گفتم مودم داری...گفتم اره....گفت برو سایت مودمت یوزر پسورد رو بزن...2 روز دیگه وصله......منم زدم فرداش وصل شد....یعنی کلا3 روز طول کشید....فقط من یه چیزی رو نفهمیدم..مثلا شرکت های خصوصی که adslمیدن ...میگن ما باید بیاییم مودمت رو وصل کنیم و تنظیمات کنیم و از این حرفا..تازه 15 تومن هم میگرفتن....اما اینجا اصلا نیومدن...گفت خودت برو وصل کن....منم وصل کردم مشکلی هم نبود.....
===
راستی سرعتش همینه....این که خیلی اذیت میکنه.....از مخابرات که پرسیدم گفتم حداقل 256 بدید....گفتن یا باید دانشجوی مجازی باشی..یا ارشد....گفتم 4 تا کارشناسی بیارم میدی...یه کم مکث کرد گفت بیار ببینم.....هنوز نرفتم..حالا بهم میدن یا نه..؟؟...بدن که خوب میشه....این خیلی کنده....
ممنون .
به من که سریع گفت حداقل 256 میدهیم ولی 512 بخواهی باید بری مرکز اونها بگن .
نمیدونم میدونی که هر چند تایی از اینها زیر نظر یک مرکز بزرگترند . این سایت :
اگه حسش رو داری پاشو برو ببین چی میشه .
ممنون .
نمیدونم میدونی که هر چند تایی از اینها زیر نظر یک مرکز بزرگترند . این سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه حسش رو داری پاشو برو ببین چی میشه .
کی شما رفتید ؟ کدوم مرکز؟ آخه تا همین چند وقت پیش 256 رو فقط به کارشناسی ارشد به بالا میدادن. مطمئنی گفته زیر 256 نمی دیم؟
mohammad_77
23-10-2010, 19:53
کی شما رفتید ؟ کدوم مرکز؟ آخه تا همین چند وقت پیش 256 رو فقط به کارشناسی ارشد به بالا میدادن. مطمئنی گفته زیر 256 نمی دیم؟
من زنگ زدم مرکز مخابراتی مون یکی از این خانم های بی اعصاب برداشت و تند گفت 256 میدیم ولی پورت خالی نداریم . من هم کاملا پر رو دو دفعه دیگه محض اطمینان زنگ زدم که خودش برداشت ولی صدایم را کمی عوض کردم و گفت 256 هم میدیم و گفتم
512 چطوری میدهید ؟
گفت : به خانه نمیدهیم .
من : اگه جواز مغازه ای چیزی بیاریم چی ؟
اون : باید برید از مرکز سئوال کنید و اونها باید اجازه بدهند .
من : خداحافظ .
رفتم توی این سایت :
دیدم مرکز مخابراتیم اون زیر نظر مرکز مخابراتی منطقه هفت هستش و رفتم توی سایت
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک خورده گشتم و آدرسش رو پیدا گردم ولی حوصله ندارم بروم دنبالش . یعنی کارم هم زیاده .
من زنگ زدم مرکز مخابراتی مون یکی از این خانم های بی اعصاب برداشت و تند گفت 256 میدیم ولی پورت خالی نداریم . من هم کاملا پر رو دو دفعه دیگه محض اطمینان زنگ زدم که خودش برداشت ولی صدایم را کمی عوض کردم و گفت 256 هم میدیم و گفتم
512 چطوری میدهید ؟
گفت : به خانه نمیدهیم .
من : اگه جواز مغازه ای چیزی بیاریم چی ؟
اون : باید برید از مرکز سئوال کنید و اونها باید اجازه بدهند .
من : خداحافظ .
رفتم توی این سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیدم مرکز مخابراتیم اون زیر نظر مرکز مخابراتی منطقه هفت هستش و رفتم توی سایت
/[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک خورده گشتم و آدرسش رو پیدا گردم ولی حوصله ندارم بروم دنبالش . یعنی کارم هم زیاده .
همون 256 رو برو ثبتنام بکن بهتر از هیچی هست تا چند وقت دیگه تکلیف رفع محدودیت خانگی هم کشخص میشه فوقش میری سرعت رو زیاد می کنند.
والا ماکه رفتیم مخابرات و هرچی که به طرف گفتیم گفت بالا بری پایین بیایی ما بیشتر از 256 به کسی نمیدیم
باید صبر کنی تا سقف سرعت عوض بشه و روی 512 بزارن
وگرنه شما نامه از هرجایی بیاری ما 256 بالاتر به کسی نمیدیم.گفت تنها راه حل برای گرفتن سرعت بالاتر اینکه از شرکتا بگیری.گفتم شرکتا پول خون باباشونو میگیرن .گفت همینی که هست
پ.ن
توی بی بی سی میگفت که کره ایی ها دارن سیستم های اینترنتشونو عوض میکنن و میخوان که از اینترنت 1 گیگ در منزل استفاده کنن.بعد یه خانواده کره ایی رو نشون داد که در حال حاضر داشتن از اینترنت 100 مگ استفاده میکردن.پسر خانواده که قیافش مثه این شاسگولا هم بود داشت با کامپیوترش بازی انلاین میکرد .سایر اعضا هم داشتن تلویزیون اینترنتی نگاه میکردن
همونجا بود که زدم تو سرم و گفتم خاک تو سر ماها کنن
آخه مثلا من چیم از این پسره ضایعه ازگل کمتره که اون باید اینترنت 100 مگ داشته باشه و من 512؟
نمیدونم میدونی که هر چند تایی از اینها زیر نظر یک مرکز بزرگترند . این سایت ممنون...
اگه حسش رو داری پاشو برو ببین چی میشه . اره حتما میرم با 128سرکاریم.....
آخه شنیده بودم اونایی که جدید پورت می گیرن دانلود شون رو 50.60 هستش !برای من که رو 12 میچرخه..ساعت هایی که ترافیک زیاده هم رسما تعطیله....پیر میشی تا یه چیزی باز بشه...کاملا سر کاریه.....
hosseinboss
24-10-2010, 01:34
دوستانی که دنبال اینترنت مخابرات هستید فقط یک کلمه بهتون میگم به هیچ وجه از مخابرات نگیرید چون سرعتش اصلا ثابت نیست و دوم این که امروز یک سایت باز میشه فرداف.ی.ی.ل.تره برای مثال nvidia.com با هیچ .... شکنی هم باز بشو نیست
mehrdad38
24-10-2010, 07:13
دوستانی که دنبال اینترنت مخابرات هستید فقط یک کلمه بهتون میگم به هیچ وجه از مخابرات نگیرید چون سرعتش اصلا ثابت نیست و دوم این که امروز یک سایت باز میشه فرداف.ی.ی.ل.تره برای مثال nvidia.com با هیچ .... شکنی هم باز بشو نیست
اين سايت فيل تر نيست به خاطر تحريم براي داخل ايران غيرقابل دسترس شده:
Access Denied
.You don't have permission to access "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" on this server
Reference #18.1ea21160.1287891622.14ee3d1e
البته من با فيل تر شكن Puff تونستم بازش كنم.
hosseinboss
24-10-2010, 10:49
اين سايت فيل تر نيست به خاطر تحريم براي داخل ايران غيرقابل دسترس شده:
Access Denied
.You don't have permission to access "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" on this server
Reference #18.1ea21160.1287891622.14ee3d1e
البته من با فيل تر شكن Puff تونستم بازش كنم.
از یه طرف برادران و خواهران ع..ضی سایت ها رو فی..ل.ت..ر می کنند از یه طرف هم از خارج تحریم میشیم
دیگه کلکسیون خوشبختیامون تکمیله
mohammad_dj96
24-10-2010, 11:09
بالاخره این مخابرات 256 میده یا نه ؟!
من الان 128 دارم اگه 256 میدن برم تغییر سرویس بدم :27:
میگن میدن...
ولی بازم دنگ و فنگ و دوندگی و نامه و نامه کشی داره !!
mohammad_dj96
24-10-2010, 16:18
میگن میدن...
میشه توضیح بدین چیا میخواد؟!:11:
من برم بگیرم!
mehrdad38
24-10-2010, 18:45
میگن میدن...
من برم بگیرم!
اگر توي خونه دانشجوي كارشناسي ارشد به بالا داشته باشي با منت مي دن. در غير اين صورت خير
اگر توي خونه دانشجوي كارشناسي ارشد به بالا داشته باشي با منت مي دن. در غير اين صورت خير
پس چی تصویب شد ؟
مگه قرار نبود بدن ؟
با همون کارشناسی نمی شه ؟ :دي
Mr.Pooya
24-10-2010, 19:44
پس چی تصویب شد ؟
مگه قرار نبود بدن ؟
با همون کارشناسی نمی شه ؟ :دي
سلام
هنوز تصویب نشده اگه تصویب بشه مخابرات سرعت 512 هم میده .
موفق باشید
من برم بگیرم!
راستیش ما یه نامه از یه ارگان دولتی با هزار بدبختی بردیم پیش رئیس منطقه که اونم منت سر ما گذاشت و زیر نامه پاراف کرد که 256 بدن . 512 اصلاً راه نداشت .
ولی حالا که وصل شده می بینیم که همون 128 هستش حالا باید دوباره دوندگی کنیم (روز از نو روزی از نو).
mohammad_dj96
25-10-2010, 09:47
به ! :13:
پس چی گفتن که تصویب شده !
اینو که خودمونم میدونستیم!
همون روز ثبته نام بهمون گفتن!:13:
joe_satriani
25-10-2010, 22:32
به ! :13:
پس چی گفتن که تصویب شده !
اینو که خودمونم میدونستیم!
همون روز ثبته نام بهمون گفتن!:13:
با سلام
اينطور موارد به اين زوديا به تصويب و مرحله ي اجرا و استفاده نميرسه
بايد صبر كنيم و اميدوار باشيم كه زودتر انجام شه
موفق باشيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.