ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرویس ADSL مخابرات تهران

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

sei_pm
18-08-2010, 13:11
دوستان من الان یه هفته در خواست adsl از مخابرات دادم بعد یه هفته هنوز وصل نشدم وهی erore 678
میده به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه از اینجا که وصله و چراغ dsl مودم هم هی چشمک میزنه

مودمتون چیه؟

shervin83
18-08-2010, 13:33
اینم یه تست از سرعت افتضاح اینترنت بسیار پر سرعت مخابرات:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M3HRD@D
18-08-2010, 14:17
مودمتون چیه؟
مشکلم بر طرف شد دستت درد نکنه

Reza_994
18-08-2010, 15:58
آخ آخ
من رفتم کانتر آنلاین بزنم ! دیدم یا علی ! پینگو !
بین 40 تا 800 در نوسان بود اصلا نمیشد بازی کنی !
شما این مشکل رو دارین ؟؟

آخه من قبلا شهراد داشتم ولی پینگم بین 70 تا 100 بود !

اون برنامه مهراد جان رو هم تست کردم ولی گفت مال خودت سریعترینه !

aminbritney
18-08-2010, 16:34
دوستان من از مخابرات محل بگیرم بهتره یا از شرکت های چون صبا - شاتل - پارس آنلاین ؟

سرعت128 میخوام با سرعت دانلود حداقل متوسط50 .تو 3ماه هم 15گیگی استفاده دارم.

مرکز مخابراتمون هم یزدان پناه هست

Reza_994
18-08-2010, 16:52
دوستان من از مخابرات محل بگیرم بهتره یا از شرکت های چون صبا - شاتل - پارس آنلاین ؟

سرعت128 میخوام با سرعت دانلود حداقل متوسط50 .تو 3ماه هم 15گیگی استفاده دارم.

مرکز مخابراتمون هم یزدان پناه هست

تهران که نامحدوده و سرعت از 14 بالاتر نمیره ولی اگه اصفهانی میگن خوبه

aminbritney
18-08-2010, 18:09
تهران که نامحدوده و سرعت از 14 بالاتر نمیره ولی اگه اصفهانی میگن خوبه
مرسی. تهرانم. قیمت هم همه جا یکسان هست؟ ماهیانه چقدر؟

از نظر قطعی چی؟ و اینکه سرعت همون14 میمونه یا اینکه میشه سرعت بره پایین و افتضاح بشه؟!

shervin83
18-08-2010, 19:42
آی پی آدرس من ثابت شده دیگه نمی تونم از راپید شیر دانلود کنم هر وقت میخوام ازش دانلود کنم میگه این آی پی در حال دانلود میباشد.هر بار هم که کانکت میشم میرم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آی پی رو چک کنم آی پیم ثابته و پیغام زیر رو نشون میده.حالا من باید چی کار کنم؟!آیا بقیه دوستان هم این مشکل دارند؟

:Your IP Address Is

××.217.218.109

Possible Proxy

Detected: 1.1

(cache:3128 (squid

hamidras
18-08-2010, 19:49
آقا چیز پی ان رو بستن چرا!!؟؟

واسه شما هم وصل نمیشه؟

farahsport
18-08-2010, 20:14
سلام دوستان
من مودم asus Dsl-g31 گرفتم.اما در قسمت آخر تنظیمات جهت اتصال به اینترنت ، پس از کلیک روی گزینه Save/Reboot این عملیات که حدود 55 ثانیه زمان می برد،eror زیر میاد،مشکل چیه؟ppp connection is dow(

sei_pm
18-08-2010, 20:16
آی پی آدرس من ثابت شده دیگه نمی تونم از راپید شیر دانلود کنم هر وقت میخوام ازش دانلود کنم میگه این آی پی در حال دانلود میباشد.هر بار هم که کانکت میشم میرم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آی پی رو چک کنم آی پیم ثابته و پیغام زیر رو نشون میده.حالا من باید چی کار کنم؟!آیا بقیه دوستان هم این مشکل دارند؟

××.217.218.109

Possible Proxy

یعنی چی ثابت شده مودم رو خاموش رو شن میکنی تغییر نمیکنه؟
مودمت چیه شاید ip اینولده.

reb
18-08-2010, 20:22
من قبلا اینو گفته بودم مخابرات بمدد کارشناسان فوق تخصصی کاری میکنه که هیشکی نمیتونه dns رو بجای آی پی میذاره باید اینقدر خاموش روشن کنی تا آی پی ولید بگیره

sei_pm
18-08-2010, 20:45
من قبلا اینو گفته بودم مخابرات بمدد کارشناسان فوق تخصصی کاری میکنه که هیشکی نمیتونه dns رو بجای آی پی میذاره باید اینقدر خاموش روشن کنی تا آی پی ولید بگیره

یعنی چی ؟ اگر اینولد باشه مگه میشه با این کار ولید بشه؟ مثل این میمونه شما کامپیوتر رو خاموش روشن کنید تا Ip ولید بگیره.
مودمش رو بگه باز میشه فهمید چه خبره.
یادته به یکی اومده بود عکس ازمودمش گذاشته بود میگفت واسم اشتباهی 5 مگ بسته مخابرات گیر داده بودی به ip که چرا با 192 شروع میشه این از همون دست شاهکارهای مخابراته فکر کنم هر ip 1000 تومن باشه نمیخره پولشو میگذاره تو جیبش.

reb
18-08-2010, 21:15
من قبلا این مورد رو دیدم میگم مودم رو خاموش روشن کنه چون فکر کردم اکانت توی مودم ست شده اگه بریج هست که دی سی کنه تا آی پی عوض بشه اگه همین بمونه که خوش بحالش شده و مخابرات بهش استاتیک داده:31:

sei_pm
18-08-2010, 21:33
من قبلا این مورد رو دیدم میگم مودم رو خاموش روشن کنه چون فکر کردم اکانت توی مودم ست شده اگه بریج هست که دی سی کنه تا آی پی عوض بشه اگه همین بمونه که خوش بحالش شده و مخابرات بهش استاتیک داده:31:

شاید درست بگی ولی ایونلد باشه یک چیز میشه مثل همین مودم خودمون Ip ولید از isp میگیره و به طور اینولد شر میکنه واسه همین میگم شاید این مخابرات داره از یکجایی میزنه و ip ولید کم میخره و به صورت اینولد سرویسها رو ارایه میده.

shervin83
18-08-2010, 22:26

تنظیمات مودم رو بریج هستش.مودم رو ریست کردم هیچ فایده ای نداشت.کاش آی پی استاتیک بود ولی استاتیک نیست.هر بار که کانکت میشم میرم تو status کانشکشنم آی پی عوض میشه ولی وقتی از سایت whatismyip.com آی پی رو چک میکنم همیشه ثابته و پایینش نوشته Possible Proxy در صورتی که قبلا میرفتم فقط آی پی رو مینوشت.از وقتی این بلا سرم اومده وی پی ان هم کانکت نمیشه ارور 619 میده یعنی پورت بسته ست.فکر کنم مخابرات رو اکانت من ------ گذاشته.لطفا راهنمایی کنید.

ronagh
18-08-2010, 22:39
سلام دوستان من امروز به اینترنت وصلم ولی SEND O RECIVE ندارم حتی وقتی اومدم دوباره مودم و ستاپ کنم اررور NETWORK STATUS میده چه کنم این اتقاق در حالی افتاد که داشتم دانلود میکردم و مشکلی نداشتم مودمم TPLINK هست

shervin83
18-08-2010, 22:46
لطفا اونایی که adsl مخابرات دارن برن تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ببینن پایین آی پی شون possible proxy نوشته یا نه بعد اینجا اعلام کنن.

hamidras
18-08-2010, 22:49
نه واسه من که نداره.

IVAN
18-08-2010, 23:06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ببینن پایین آی پی شون possible proxy نوشته یا نه بعد اینجا اعلام کنن.
ببینید دوست عزیز این طور که از گفته ها شما میشه استنباط کرد؛ این هست که مخابرات از یک cache proxy server استفاده میکنه (squid که میبینید اسم همین پروکـــسی سرور هست) و طبیعتا یک پروxx سرور فقط یک ای پی خواهد داشت که شما از همون ای پی استفاده میکنید و هرقدر هم مودم رو خاموش و روشن کنید هیچ افاقه ای نخواهد کرد.

sei_pm
18-08-2010, 23:20
تنظیمات مودم رو بریج هستش.مودم رو ریست کردم هیچ فایده ای نداشت.کاش آی پی استاتیک بود ولی استاتیک نیست.هر بار که کانکت میشم میرم تو status کانشکشنم آی پی عوض میشه ولی وقتی از سایت whatismyip.com آی پی رو چک میکنم همیشه ثابته و پایینش نوشته Possible Proxy در صورتی که قبلا میرفتم فقط آی پی رو مینوشت.از وقتی این بلا سرم اومده وی پی ان هم کانکت نمیشه ارور 619 میده یعنی پورت بسته ست.فکر کنم مخابرات رو اکانت من ------ گذاشته.لطفا راهنمایی کنید.

کار ما رو راحت کردی همون Ip که تو status کانکشن میزنه رو اینجا بنویس ببینم چجوریه با 192 شروع میشه؟

برای من چیزی نمینویسه ولی مطمئنم که IP اینولده. این روش خوبی نیست.

ببینید دوست عزیز این طور که از گفته ها شما میشه استنباط کرد؛ این هست که مخابرات از یک cache proxy server استفاده میکنه (squid که میبینید اسم همین پروکـــسی سرور هست) و طبیعتا یک پروxx سرور فقط یک ای پی خواهد داشت که شما از همون ای پی استفاده میکنید و هرقدر هم مودم رو خاموش و روشن کنید هیچ افاقه ای نخواهد کرد.

دقیقا من هم همین فکر رو میکنم ولی چون reb یک چیزی گفت گفتم شاید اینها ip کم دارند و تو ساعت اوج مصرف اینجوری میشه که ip اینولد میده ولی بعید می دونم اینجوری باشه.

AMIIIIIIR
19-08-2010, 00:15
با سلام خدمت دوستان
من هر کاری می کنم مودمم config نمیشه مودمم d-link 2520u هستش
وقتی این تنظیمات رو وارد می کنم آخرش میزنه timeout error
country=iran
isp=other
connection=pppoe
vpi=0
vci=35
mtu=1495
و مشکل دومم اینه که بازدن ip 192.168.1.1 هیچ صفحه ای باز نمیشه چیکار کنم
آیا این مودم با اینترنت مخابرات مشکل داره اگه کسی از این مودم و اینترنت مخابرات استفاده می کنه کمک کنه لطفا

mo_ho
19-08-2010, 00:29

××.217.218.109

Possible Proxy

منم 2 روزه همین مشکل رو دارم .
متن ارور rapid share

Your IP address 217.218.109.@@ is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
مشکل چیه ؟ قابل حله ؟

sei_pm
19-08-2010, 01:31
با سلام خدمت دوستان
من هر کاری می کنم مودمم config نمیشه مودمم d-link 2520u هستش
وقتی این تنظیمات رو وارد می کنم آخرش میزنه timeout error
country=iran
isp=other
connection=pppoe
vpi=0
vci=35
mtu=1495
و مشکل دومم اینه که بازدن ip 192.168.1.1 هیچ صفحه ای باز نمیشه چیکار کنم
آیا این مودم با اینترنت مخابرات مشکل داره اگه کسی از این مودم و اینترنت مخابرات استفاده می کنه کمک کنه لطفا

یک عکس از همچین قسمتی بنداز:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reza_994
19-08-2010, 04:34
بچه ها شما الان با چه روشی کانکت میشید ؟!
PPPOE یا Bridge
من اولش که خواستم کانکت بشم با bridge ارور 678 بعدش یخرده دستکاری کردم ارور جدید داد ! 619
بعدش مجبور شدم یوزر و پسورد رو به مودم بدم و از طریق PPPOE کانکت بشم !

پینگم هم که 700 تو کانتر !

mehrdad38
19-08-2010, 07:12
من از طریق PPPOE متصل می شم و مشکلی هم ندارم.

shervin83
19-08-2010, 07:36
کار ما رو راحت کردی همون Ip که تو status کانکشن میزنه رو اینجا بنویس ببینم چجوریه با 192 شروع میشه؟

بله اون آی پی با 192 شروع میشه و هر بار که کانکت میشم تغییر میکنه.اینم چند نمونه :

192.168.215.15
192.168.214.103
192.168.225.42
192.168.222.59

sei_pm
19-08-2010, 08:24
بله اون آی پی با 192 شروع میشه و هر بار که کانکت میشم تغییر میکنه.اینم چند نمونه :

192.168.215.15
192.168.214.103
192.168.225.42
192.168.222.59

ip شما اینولده همونطور که حدس میزدم. هیچ تاثیری نداره کانکشن رو هی قطع و وصل کنی فکر کنم حدسم درست باشه پای دزدی درمیون باشه. کدوم مرکز تو تهران هستی؟

من از طریق PPPOE متصل می شم و مشکلی هم ندارم.

آقا مهرداد اگر بهت pm دادم کانکشن رو بکن بریج بعد اون قسمت رو چک کن ببین ip یش همچین فرمیه این مشکل به دست شما حل میشد دیگه تویی و تاپیک مخابرات:10:ت

shervin83
19-08-2010, 09:40
ip شما اینولده همونطور که حدس میزدم. هیچ تاثیری نداره کانکشن رو هی قطع و وصل کنی فکر کنم حدسم درست باشه پای دزدی درمیون باشه. کدوم مرکز تو تهران هستی؟

یعنی چی پای دزدی درمینونه؟! من مرکز قدوسی هستم با پیش شماره 2225 هستم.

Synix
19-08-2010, 09:58
این موضوع توی مرکز باهنر یه ماهی هست که اینطوریه! مشکل من و چند نفر دیگه این بود که به سرور بازی نمی تونستیم وصل شیم! به 1899 که زنگ زدم تأیید کرد که مخابرات به هیچ کس Valid IP نمیده و اگه Static می خواین هزینه اش سنگینه (نگفت چقدر!).
اتفاقا تا همین هفته با قطع و وصل کردن کانکشن می تونستم بازی کنم! ولی دیگه الان همونم فایده نداره...

sei_pm
19-08-2010, 10:16
یعنی چی پای دزدی درمینونه؟! من مرکز قدوسی هستم با پیش شماره 2225 هستم.

یعنی به جای اینکه به تعداد کافی Ip ولید بخرند رفتند تعداد کمی خریدند و به صورت Nat شما رو شبکه کردن و بهتون سرویس میدند که ip اینولد میشه. ببین می تونی این چیزها رو سر رئیس مرکز بکنی. اگر نشد زنگ بزن 190 بگو با بازرستون می خوام صحبت کنم. تنها بهونه ای که ممکنه داشته باشند اینه که چون از مراکز اولیه بوده به دلیل حجم بالای مشترک ip کم آوردن و این کار رو کردن. درصورتی که توجیه قانع کننده ای نیست و باید برن ip بخرند.

shervin83
19-08-2010, 11:45
یعنی به جای اینکه به تعداد کافی Ip ولید بخرند رفتند تعداد کمی خریدند و به صورت Nat شما رو شبکه کردن و بهتون سرویس میدند که ip اینولد میشه. ببین می تونی این چیزها رو سر رئیس مرکز بکنی. اگر نشد زنگ بزن 190 بگو با بازرستون می خوام صحبت کنم. تنها بهونه ای که ممکنه داشته باشند اینه که چون از مراکز اولیه بوده به دلیل حجم بالای مشترک ip کم آوردن و این کار رو کردن. درصورتی که توجیه قانع کننده ای نیست و باید برن ip بخرند.

آی پی من دو روزه که اینطوری شده.فکر کنم ایکارو کردند که دیگه کابرا نتونن با وی پی ان کانکت بشن.

M3HRD@D
19-08-2010, 12:54
دوستان من از مرکز فردیس کرج گرفتم برا چی سرعت انقدر در نوسانه یهو میره 174 وبر میگرده تا 30
سرعت دانلودم که افتضاحه

sei_pm
19-08-2010, 13:46
آی پی من دو روزه که اینطوری شده.فکر کنم ایکارو کردند که دیگه کابرا نتونن با وی پی ان کانکت بشن.

نه اونطور هم نیست مگه خودشون می خواستند قبلا vp n ها رو مسدود نمیکردند؟
ولی در هر صورت به جز اون مورد همه پورتها بسته هست. یک نمونش تورنت.

AMIIIIIIR
19-08-2010, 16:27
یک عکس از همچین قسمتی بنداز:

عکس انداختم یه نگاهی بنداز در ضمن با چه ip موقع اتصال با پورت lan بتونم config کنم

با تشکر

aminbritney
19-08-2010, 17:12
AMIIIIIIR من هم این مودم رو دارم. برای اینکه راحت کانکت بشی راهش اینه که اول 192.168.11 رو بزنی اونجا تنظیمات رو وارد کنی بعد با سی دیش 2باره تنظیمات رو بدی

AMIIIIIIR
19-08-2010, 18:39
AMIIIIIIR من هم این مودم رو دارم. برای اینکه راحت کانکت بشی راهش اینه که اول 192.168.11 رو بزنی اونجا تنظیمات رو وارد کنی بعد با سی دیش 2باره تنظیمات رو بدی

آقا من چیکار کنم با 192.168.1.1 کانکت بشم هر کاری می کنم نمیشه
اگه میشه یکم در این مورد توضیح بده

با تشکر

sei_pm
19-08-2010, 19:43
عکس انداختم یه نگاهی بنداز در ضمن با چه ip موقع اتصال با پورت lan بتونم config کنم

با تشکر

الان تو اون عکس روی Details کلیک کنید و یک عکس دیگه بگیرید . این الان با usb هست دیگه درسته؟

آقا من چیکار کنم با 192.168.1.1 کانکت بشم هر کاری می کنم نمیشه
اگه میشه یکم در این مورد توضیح بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر

یا باید به طور دستی به ipv4 در رنج ip مودم ip بدی یا باید dhcp server مودم رو فعال کنید.

Mohandes mamali
20-08-2010, 08:13
دوستان من به تازگي سرويس از مخابرات گرفتم ولي سرعت دانلود اون خيلي پائينه( نسبت به 128 صبانت كه قبلاً داشتم) آيا همين طوره؟
تنظيمات مودم رو نبايد تغيير خاصي داد؟

M0hsen3D
20-08-2010, 08:31
دوستان من به تازگي سرويس از مخابرات گرفتم ولي سرعت دانلود اون خيلي پائينه( نسبت به 128 صبانت كه قبلاً داشتم) آيا همين طوره؟
تنظيمات مودم رو نبايد تغيير خاصي داد؟
نه دیگه مخابرات سرعت واقعی 128 تو به همه میده :2: یعنی به عبارتی 128 تقسیم بر 8 = با 16 سرعت واقعی شما یعنی شما فقط روزی یک گیگ میتونی دان داشته باشی :21:تازه اگه وبگردی نکنی و فقط 24 ساعته بزاری دانلود بشه همین فقط یه چیزه دیگه ببین پورت --پی ان بستن یانه چون منم میخواستم بگیرم میخوام اینو بدونم.:20:

hamidras
20-08-2010, 14:19
فقط یه چیزه دیگه ببین پورت --پی ان بستن یانه چون منم میخواستم بگیرم میخوام اینو بدونم.

واسه من یه هفته است بستنش:19:

bandary
20-08-2010, 14:42
دوستان با 128 مخابرات میشه با skype مکالمه کرد؟ یعنی زیاد بافر میکنه یا کم ؟
میخوام واسه کسی درخواست کنم اگه نمیشه خوب مکالمه کرد برم سراغ یکی از PAP ها[COLOR="Silver"]

M0hsen3D
20-08-2010, 15:18
پس دیگه به چه دردی میخوره این مخابرات اشغال,سرعتشون که 16هستش,--پی ان هم که بستن پس فقط به خاطر نامحدود بودنش که میریم سراغش :2:
من شاتل دارم ولی مصرفم یکمی بالاست سرعت شبانش هم 60 70 هستش --پی ان هم برای هیچ کسی نبستن قطعی هم نداشت فقط هم به خاطر محدودیتش بود میخواستم بیام مخابرات که اینم که...:27::2:
بی خیال:8:

Tenacious
20-08-2010, 15:37
به نظر من نامحدود بودنش هم موقتیه.
می خواد کاربر بکشه سمت خودش!

Ghoghnoos62
20-08-2010, 16:53
با سلام خدمت همه دوستان
اگه به این چند تا سوال جواب بدید ممنون میشم:
1 - مخابرات چه نوع مودمهایی و با چه قیمتهایی ارائه میده؟
2- به نظر شما کدومشون (تا 40 تومن) بهتره؟
3- سرعت لودینگ صفحات چطوره؟

M0hsen3D
20-08-2010, 17:07
با سلام خدمت همه دوستان
اگه به این چند تا سوال جواب بدید ممنون میشم:
1 - مخابرات چه نوع مودمهایی و با چه قیمتهایی ارائه میده؟
2- به نظر شما کدومشون (تا 40 تومن) بهتره؟
3- سرعت لودینگ صفحات چطوره؟
1 - فکر نمیکنم که مخابرات خودش مودم بده چون تو سایت مخابرات مرکزی گفته هزينه مودم و راه‌اندازي آن بعهده مشترك خواهد بود.
2 - بهترین مودم که میتونم Asus,D-link,TP-link و خودم هم که Alfex دارم وازش هم راضیم(درکل مودم عالیه)رو بهت معرفی کنم .قیمتاش هم برو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید انواع مودم رو بهت معرفی میکنه.
3 - اگه میخوای 128 بگیری که زیاد تعریفی نداره وباید از دی ان اس هایی که معرفی شده استفاده کنی تا سرعتش بره بالا.

sei_pm
20-08-2010, 18:06
1 - فکر نمیکنم که مخابرات خودش مودم بده چون تو سایت مخابرات مرکزی گفته هزينه مودم و راه‌اندازي آن بعهده مشترك خواهد بود.
2 - بهترین مودم که میتونم Asus,D-link,TP-link و خودم هم که Alfex دارم وازش هم راضیم(درکل مودم عالیه)رو بهت معرفی کنم .قیمتاش هم برو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید انواع مودم رو بهت معرفی میکنه.
3 - اگه میخوای 128 بگیری که زیاد تعریفی نداره وباید از دی ان اس هایی که معرفی شده استفاده کنی تا سرعتش بره بالا.

چرا مودم هم میده خودش ولی بدرد نمیخوره هاوایی رو میده 25 تومن.

aminbritney
21-08-2010, 10:42
اگه میخوای 128 بگیری که زیاد تعریفی نداره وباید از دی ان اس هایی که معرفی شده استفاده کنی تا سرعتش بره بالا.
M.RMe30 جان این یعنی چی باید چی کار کنیم؟

دوستان استفاده کننده و دیگر دوستان حرفه ایی، مخابرات valid هست یا invalid ؟ ربط به مخابرات منطقه داره؟
برای غیر فعال کردن و.پ.ان این کار رو کردن؟! یا برای کاهش هزینه های خودشون؟!

مرسی

bandary
21-08-2010, 10:44
دوستان با 128 مخابرات میشه با skype مکالمه کرد؟ یعنی زیاد بافر میکنه یا کم ؟
میخوام واسه کسی درخواست کنم اگه نمیشه خوب مکالمه کرد برم سراغ یکی از PAP ها[COLOR="Silver"]
دوستان کسی نبود جواب منو بده؟

sei_pm
21-08-2010, 10:55

دوستان استفاده کننده و دیگر دوستان حرفه ایی، مخابرات valid هست یا invalid ؟ ربط به مخابرات منطقه داره؟

مرسی

نه نیازی به استفاده از اون نداری اگر پینگت خوب باشه.
بعید می دونم به خاطر بستن ...... ip اینولد بدن به شما چون قبلا هم شرکتها از طرف مخابرات پورت ..... رو می بستند در صورتی که ip ولید بود.

Synix
21-08-2010, 11:34

مرسی

کاملا invalid! من مرکز باهنر هستم... احتمالا برای کاهش هزینه :41:

M0hsen3D
21-08-2010, 12:32
کاملا invalid! من مرکز باهنر هستم... احتمالا برای کاهش هزینه :41:
نه فکر نمیکنم برای کاهش هزینه باشه بیشتر به خاطر کمبود ای پی به دلیل استقبال زیاد مردم ازمخابرات.که این هم دلیل قانع کننده ای نیست خوب خبر مرگشون برن ای پی بخرن!! :31:به ماچه که کمبود ای پی دارن!!:27:

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

نه نیازی به استفاده از اون نداری اگر پینگت خوب باشه.
بعید می دونم به خاطر بستن ...... ip اینولد بدن به شما چون قبلا هم شرکتها از طرف مخابرات پورت ..... رو می بستند در صورتی که ip ولید بود.
همش که پینگ نیست وقتی سرعت پایین باشه جه جوری میخواد صفحات رو سریع بارگذاری کنه؟

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

مرسی
شما دوست عزیز بهتره بری به این تاپیک واموزش استفاده از دی ان اس رو ببینی.

sei_pm
21-08-2010, 12:49
همش که پینگ نیست وقتی سرعت پایین باشه جه جوری میخواد صفحات رو سریع بارگذاری کنه؟

همینجوری که فعلا صفحات رو با سرویس مخابرات باز میکنم:31:
آقا سرویس 10 مگ ولی با پینگ بالای 800 تو صفحه باز کردن مثل سرویس مخابرات میمونه:27:

mo_ho
21-08-2010, 14:49
دوستان از دیروز نمی دونم چی شده که بدون قیلترشکن هیچ صفحه ای رو نمی تونم باز کنم.اگه قیلتر شکن نباشه sent ,received اصلا انجام نمیشه.

3-4 روز هم هست که همون طور که قبلا گفتم رپیدشیر ارور زیر رو میده :
Your IP address 217.218.109.-- is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
حالا نمی دونم اصلا ارتباطی بین این ها هست ؟ مشکل از کجاست ؟ازمخابراته ؟چی کار باید بکنم ؟

M0hsen3D
21-08-2010, 15:10
دوستان از دیروز نمی دونم چی شده که بدون قیلترشکن هیچ صفحه ای رو نمی تونم باز کنم.اگه قیلتر شکن نباشه sent ,received اصلا انجام نمیشه.

3-4 روز هم هست که همون طور که قبلا گفتم رپیدشیر ارور زیر رو میده :
Your IP address 217.218.109.-- is already downloading afile. Please wait until the download is completed.
حالا نمی دونم اصلا ارتباطی بین این ها هست ؟ مشکل از کجاست ؟ازمخابراته ؟چی کار باید بکنم ؟

اینترنت در ایران به صورت اشتراکی ارائه میشود یعنی مثلا یک ای پی رو به 8نفر میدهند!خوب وقتی یک نفر از اون 8نفر که اینترنت بینشون شیر میشه بخواد از راپید شیر دانلود کنه نفر دومی که بخواد دانلود کنه بااین مشکل مواجه میشه.:10:برای حل این مشکل هم میتونید از --پی--استفاده کنید.

sei_pm
21-08-2010, 15:20
اینترنت در ایران به صورت اشتراکی ارائه میشود یعنی مثلا یک ای پی رو به 8نفر میدهند!خوب وقتی یک نفر از اون 8نفر که اینترنت بینشون شیر میشه بخواد از راپید شیر دانلود کنه نفر دومی که بخواد دانلود کنه بااین مشکل مواجه میشه.:10:برای حل این مشکل هم میتونید از --پی--استفاده کنید.

خیر شما درست متوججه نشدید اینتنرت در کل دنیا اشتراکیه. منظور اینه که پهنای باند رو میان یک هشتم چیزی که باید بخرند میگیرند ولی 8 برابر میفروشند. ip رو که Share نمیکنند. دلیل این ip اینولد هست که یک ip حتی به 255 نفر میتونه تعلق بگیره که مورد ایشون هم حتما همینه.

M0hsen3D
21-08-2010, 15:47
خیر شما درست متوججه نشدید اینتنرت در کل دنیا اشتراکیه. منظور اینه که پهنای باند رو میان یک هشتم چیزی که باید بخرند میگیرند ولی 8 برابر میفروشند. ip رو که Share نمیکنند. دلیل این ip اینولد هست که یک ip حتی به 255 نفر میتونه تعلق بگیره که مورد ایشون هم حتما همینه.
یک ای پی به 255نفر هم میتونه تعلق بگیره!!!
دوست عزیز ip مثل شماره تلفن است وپیش شماره دارد تفاوت مهم آن با شماره تلفن ها در این است که چنانکه به هر دلیلی (ارادی و یا غیر ارادی) کامپیوتری که این شماره ip به آن تخصیص داده شده ،ارتباطش قطع گردد این ip آزاد شده و ممکن است به کامپیوتر دیگری تخصیص داده شود این موضوع به مدیر شبکه مذکور بستگی داردکه شبکه را چگونه تنظیم کرده باشد که ip کلاینت ها را ثابت (استاتیک) یا متغیر (داینامیک) راه اندازی کرده باشد.وهر کاربری بروی اینترنت اگر خلافی بکند ip آدرس آن ثبت می شود و رد پای آن به جای میماند و از طریق آی پی اینترنت خود , آدرس منزل و مشخصات کامل کاربر نمایان می شود , این موضوع در کشورهای مانند آمریکا به شدت رعایت می شود و با متخلفان , هکرها و سارقان اینترنتی به این صورت شناسایی و مجازات می شوند.اگر این جوری بود که یک ip رو به 255 نفر بدهند که هیچ وقت هیچ کسی دراینترنت از طریق ip خود شناسایی نمیشد ومیتونست هر خلافی که دوست دارد انجام دهد!!!بدون اینکه شناسایی شود وفکر کنم منظور شما هم کشور خودمان بود که ip ها حد اقل در مخابرات اینولد هستند نه؟

sei_pm
21-08-2010, 16:09
یک ای پی به 255نفر هم میتونه تعلق بگیره!!!
دوست عزیز ip مثل شماره تلفن است وپیش شماره دارد تفاوت مهم آن با شماره تلفن ها در این است که چنانکه به هر دلیلی (ارادی و یا غیر ارادی) کامپیوتری که این شماره ip به آن تخصیص داده شده ،ارتباطش قطع گردد این ip آزاد شده و ممکن است به کامپیوتر دیگری تخصیص داده شود این موضوع به مدیر شبکه مذکور بستگی داردکه شبکه را چگونه تنظیم کرده باشد که ip کلاینت ها را ثابت (استاتیک) یا متغیر (داینامیک) راه اندازی کرده باشد.وهر کاربری بروی اینترنت اگر خلافی بکند ip آدرس آن ثبت می شود و رد پای آن به جای میماند و از طریق آی پی اینترنت خود , آدرس منزل و مشخصات کامل کاربر نمایان می شود , این موضوع در کشورهای مانند آمریکا به شدت رعایت می شود و با متخلفان , هکرها و سارقان اینترنتی به این صورت شناسایی و مجازات می شوند.اگر این جوری بود که یک ip رو به 255 نفر بدهند که هیچ وقت هیچ کسی دراینترنت از طریق ip خود شناسایی نمیشد ومیتونست هر خلافی که دوست دارد انجام دهد!!!بدون اینکه شناسایی شود وفکر کنم منظور شما هم کشور خودمان بود که ip ها حد اقل در مخابرات اینولد هستند نه؟

با عرض پوزش نیم خط اول رو بیشتر نخواندم. شما مودم دارید؟ مودمتون 4 پورته؟ پس 4 تا سیستم رو وصل میکنید در صورتی که همشون از یک Ip ولید استفاده می کنند که در اینترنت با اون شناخته میشوند. ولی هر یک از این سیستم ها دارای یک ip اینولد در رنج مودم هستند مثل: 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 به همین راحتی . به کار میگن شبکه بندی بر اساس Nat.
در حال حاظر منظورم مخابراته. ولی این نکته رو هم بدونید میشه Ip های اینولد رو هم ردیابی کرد.

aminbritney
21-08-2010, 16:11
دوستان بالاخره من میتونم از vپn استفاده کنم اگه از مخابرات بگیرم؟
یا باید بگیرم تست کنم؟!!!

M0hsen3D
21-08-2010, 16:20
دوستان بالاخره من میتونم از vپn استفاده کنم اگه از مخابرات بگیرم؟
یا باید بگیرم تست کنم؟!!!
خیر پورت --- از طرف مخابرات بسته شده.

sei_pm
21-08-2010, 16:55
خیر پورت --- از طرف مخابرات بسته شده.

شما هم از مخابرات سرویس دارید؟ Ip اینولیده؟

M0hsen3D
21-08-2010, 17:02
شما هم از مخابرات سرویس دارید؟ Ip اینولیده؟
نه خیر من به گفته ی دوستانی که از مخابرات سرویس دارن میگم که پورت --- بستن.
من از شاتل سرویس میگیرم ip هم valid هستش.

sei_pm
21-08-2010, 17:11
نه خیر من به گفته ی دوستانی که از مخابرات سرویس دارن میگم که پورت --- بستن.
من از شاتل سرویس میگیرم ip هم valid هستش.

برای این پرسیدم چون ip من از اولش که سرویسم وصل شد اینولید بود به نظرم نمیاد مخابرات کل ip ها رو اینولد کرده باشه چون من خیلی دنبالش بودم و میپرسیدم خیلی ها به من گفتند ip مون ولید هست.

M0hsen3D
21-08-2010, 17:21
برای این پرسیدم چون ip من از اولش که سرویسم وصل شد اینولید بود به نظرم نمیاد مخابرات کل ip ها رو اینولد کرده باشه چون من خیلی دنبالش بودم و میپرسیدم خیلی ها به من گفتند ip مون ولید هست.
فقط به خاطر نامحدود بودن که مردم ازش سرویس میگیرن و بعضی هاهم مجبورن به دلیل فیبر بودن خطشون.تاوقتی که pap ها هستند سرویس گرفتن از مخابرات عاقلانه نیست به دلیل مشکلاتی که خودتون میدونید.

gharibe63
21-08-2010, 18:15
سلام
بچه ها من از امروز صبح دیگه اصلا نمیتونم تو نت بچرخم
اصلا دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه
فقط باید ........ استفاده کنم
دوستانه دیگه هم همین مشکلو دارن؟

sei_pm
21-08-2010, 18:23
فقط به خاطر نامحدود بودن که مردم ازش سرویس میگیرن و بعضی هاهم مجبورن به دلیل فیبر بودن خطشون.تاوقتی که pap ها هستند سرویس گرفتن از مخابرات عاقلانه نیست به دلیل مشکلاتی که خودتون میدونید.

خود من هم واسه اینکه وبگردی های روزانم زیاده و حجمم جواب نمی دادم مخابرات رو گرفتم ولی بعد از اینکه از شر شاستل راحت شدم الان پارس آنلاین رو هم دارم و دانلودهام رو واسه شب میگذارم وگرنه با مخابرات به همین دلیل بشته بودن پورت که پورت تورنت هم بسته هست نمی تونم ادامه فایلهای شبانه که همشون تورنت هست رو بگیریم.

mo_ho
21-08-2010, 18:46
فکر نکنم مشکل این باشه، چون قبلا هم در مورد رپیدشیر اینجوری شده بود که با یه بار خاموش روشن کردن مودم مشکل حل می شد.ولی الان انگار ip ثابت شده.
بعد در مورد باز شدن سایت ها فقط با قیلتر شکن کسی نظری نداره ؟

سلام
بچه ها من از امروز صبح دیگه اصلا نمیتونم تو نت بچرخم
اصلا دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه
فقط باید ........ استفاده کنم
دوستانه دیگه هم همین مشکلو دارن؟
منم از دیروز این مشکل رو پیدا کردم:19:

aminbritney
21-08-2010, 20:56
حالا ما دل رو میزنیم به دریا فردا میریم از مخابرات میگیریم. شاید شد چی پی ان استفاده کنیم.

ip اختصاصی نمیدن؟ شرکت های خصوصی خوبیش اینه با پول میشه هر کاری کرد ولی شرکتهای دولتی اگه پارتی+پول نباشه نمیشه.

shervin83
21-08-2010, 22:40
از دیروز سند و رسیو مختل شده الان هیچ سایتی رو بدون ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن نمتونم باز کنم.

شـیـفــو
21-08-2010, 22:42
از دیروز سند و رسیو مختل شده الان هیچ سایتی رو بدون ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن نمتونم باز کنم.
دوست من اينطور كه شما نوشتي انگار مشكل سراسري داري اعلام ميكني
بهتره براي اعلام اينگونه مواقع منطقه مخابراتيم اعلام كنيد چون الان من مثلا هيچ مشكلي ندارم

sei_pm
21-08-2010, 23:19
دوست من اينطور كه شما نوشتي انگار مشكل سراسري داري اعلام ميكني
بهتره براي اعلام اينگونه مواقع منطقه مخابراتيم اعلام كنيد چون الان من مثلا هيچ مشكلي ندارم

فن آوا به شما سرویس نامحدود رو ارزونتر نمیده یا شما هم واسه تست از مخابرات گرفتید؟

Reza_994
22-08-2010, 02:31
وسط دانلودم یک دفعه رسیو میشه 0 و باید دانلود رو کنسل کنم و دوباره شروع کنم !!
بعضی مواقع هم دارم وبگردی میکنم یکدفعه ارسال و دریافت قطع میشه و هیچ صفحه ای باز نمیشه و باید صبر کنم تا درست بشه !

شـیـفــو
22-08-2010, 07:01
فن آوا به شما سرویس نامحدود رو ارزونتر نمیده یا شما هم واسه تست از مخابرات گرفتید؟
عزيزم همونطور كه شما در تايپيك فن اوا- edge و وايمكس نظر ميديد و هستيد مگه از هر سه سرويس داريد ؟
ضمنا بارها در تايپيك فن اوا دوستم نوشته كه فقط در اونجا چيز مينويسه و در بقيه جاهاي فوروم اون نيست كه مينويسه اين اكانت دست سه نفر هست

sei_pm
22-08-2010, 09:25
عزيزم همونطور كه شما در تايپيك فن اوا- edge و وايمكس نظر ميديد و هستيد مگه از هر سه سرويس داريد ؟
ضمنا بارها در تايپيك فن اوا دوستم نوشته كه فقط در اونجا چيز مينويسه و در بقيه جاهاي فوروم اون نيست كه مينويسه اين اكانت دست سه نفر هست

سوال من جوابش این نبود؟
با این حال چون جناب شمس پیشنهاد اکانت 1 مگ نامحدود رو به کاربرها داده بودن 100 تومن در ماه گفتم.
من خودم مخابرات دارم دیشب افتضاح شده بود.قطع نمیشد ولی سایت هم باز نمیکرد.

sms11
22-08-2010, 09:41
یه سوال
مخابرات به کاربران خانگی اینترنت 1 مگ یا دو مگ میده یا نه؟
اگه میده چطوری؟

Reza_994
22-08-2010, 09:53
یه سوال
مخابرات به کاربران خانگی اینترنت 1 مگ یا دو مگ میده یا نه؟
اگه میده چطوری؟

128 به بالا نمیده ! 2مگ !!
البته مخابرات اصفحان چون محدودیت حجمی داره سرعت 128 رو یک مگ میبنده

sms11
22-08-2010, 10:32
128 به بالا نمیده ! 2مگ !!
البته مخابرات اصفحان چون محدودیت حجمی داره سرعت 128 رو یک مگ میبنده

تو شهرستان ها تا 2 مگ هم میدن
با ثبت یه شرکت الکی میشه ازشون گرفت یا نه؟

akharwarbaz
22-08-2010, 10:42
سلام وضع پينگش چطوره ؟؟

sei_pm
22-08-2010, 10:52
تو شهرستان ها تا 2 مگ هم میدن
با ثبت یه شرکت الکی میشه ازشون گرفت یا نه؟

شما می تونی این رو مستقیم از رئیس کل منطقه بخوای. اینجا به نتیجه درستی نمیرسی همونطور که اگر بری مرکز مخابراتی کارمندش و رئیسش به شما جواب سر بالا میدن. شما سناریو رو بساز بعد برو پیش رئیس کل اگر با توجه به شرایط قبول کرد شرکت رو ثبت کن . البته یک سناریویی بساز که به شرکتش بخوره اینترنت 2 مگ بگیره. چون 2 مگ رو روی دوتا E1 دارن به 60 تا مشترک سرویس دایال آپ میدن به ISP ها.

sms11
22-08-2010, 11:45
شما می تونی این رو مستقیم از رئیس کل منطقه بخوای. اینجا به نتیجه درستی نمیرسی همونطور که اگر بری مرکز مخابراتی کارمندش و رئیسش به شما جواب سر بالا میدن. شما سناریو رو بساز بعد برو پیش رئیس کل اگر با توجه به شرایط قبول کرد شرکت رو ثبت کن . البته یک سناریویی بساز که به شرکتش بخوره اینترنت 2 مگ بگیره. چون 2 مگ رو روی دوتا E1 دارن به 60 تا مشترک سرویس دایال آپ میدن به ISP ها.

بیخیال!
حالا من رئیس کل از کجا بیارم
تازه اگه پیداش کنم چطوری راضیش کنم
مگه تووی شهرستان هم این همه دردسر داره برای گرفتن سرعت بالا
عجب گیری افتادیما
ما سرعت بالا میخوایم و پولشم میدم اما اینا نمیدن

sei_pm
22-08-2010, 13:28
بیخیال!
حالا من رئیس کل از کجا بیارم
تازه اگه پیداش کنم چطوری راضیش کنم
مگه تووی شهرستان هم این همه دردسر داره برای گرفتن سرعت بالا
عجب گیری افتادیما
ما سرعت بالا میخوایم و پولشم میدم اما اینا نمیدن

چرا نمیدن شما 400 :18: تومن بده پارس آنلاین سرویس 2 مگ بگیر تازه یک ماچ هم بهت اضافه میدن:10::31:
تنبلی نکن. دیگه این کار که از شرکت زدن راحت تره.
منطقه چندشو میخوای واست گیر بیارم :19: تنبل.
فردا بهت یک Pm میزنم چک کن.
نمی دونم شهرستان حسابش جداست. هر کی هرجور دوست داره عمل میکنه. مثلا تو اصفهان پورت 128 رو روی 2 مگ می بندن ولی محدودیت حجمی داره ولی شبانه نداره. تو شیراز شبانه رایگان داره .در کل هر کی دل تنگش می خواهد میگه.

M3HRD@D
22-08-2010, 13:29
سلام وضع پينگش چطوره ؟؟
تا دلت بخواد بالاست
برا من که بین 400 ت 700 ام میره:27:

شـیـفــو
22-08-2010, 14:07
سوال من جوابش این نبود؟
با این حال چون جناب شمس پیشنهاد اکانت 1 مگ نامحدود رو به کاربرها داده بودن 100 تومن در ماه گفتم.
من خودم مخابرات دارم دیشب افتضاح شده بود.قطع نمیشد ولی سایت هم باز نمیکرد.
بسيار عال خوده افشين ( مسئول تايپيك فن اوا) 1 مگ داره از خوده فن اوا ولي من شمس هستم من 128 مخابرات گرفتم قبلش حدود 1 سال --- داشتم كه هزينش بسيار بالست نسبت به كيفيتش و بعدشم از فن اوا داشتم بخاطر افشين ولي سرعتش و قيمتش هم خوني نداشت ولش كردم الان يك ماهه مخابرات دارم
مخابرات بسته به مركزت هست الان بچه ها ميگن و پn بسته هست درحاليكه من دارم باهاش كار ميكن راحت فارسي وان هم ميبينم اونم با 128 فك كن

sms11
22-08-2010, 14:34
چرا نمیدن شما 400 :18: تومن بده پارس آنلاین سرویس 2 مگ بگیر تازه یک ماچ هم بهت اضافه میدن:10::31:
تنبلی نکن. دیگه این کار که از شرکت زدن راحت تره.
منطقه چندشو میخوای واست گیر بیارم :19: تنبل.
فردا بهت یک Pm میزنم چک کن.
نمی دونم شهرستان حسابش جداست. هر کی هرجور دوست داره عمل میکنه. مثلا تو اصفهان پورت 128 رو روی 2 مگ می بندن ولی محدودیت حجمی داره ولی شبانه نداره. تو شیراز شبانه رایگان داره .در کل هر کی دل تنگش می خواهد میگه.

برادر من اگه 400 تومن یه جا پول داشتم میرفتم زن میگرفتم باهاش:31:
تو میگی با منطقه مخابراتیمون حرف نزنم؟اصلا نمیدونم شماره منطقه مخابراتی رو از کجا گیر بیارم.فکر کنم برم بهش بگم واسه خونه میخوام که با تیپ پا میندازه منو بیرون
منطقشو نمیدونم(چقدر باحالم .نه؟)اما من مرکز عاطف هستیم
والا شهرستان طبق گفته دوستان در فروم دیگه توی جنوب 2 مگ نامحدود به کاربران خونگی میدن
بعد شهرستان همه بالاترین سرعتش 512 میگیرن
ما که اینجا برای 2 مگ داریم له له میزنیم به ما یا با قیمت زیاد میدن یا اصلا نمیدن.اونا که سرعت بالا احتیاج ندارن به اونا میدن
کار دنیا رو نگاه کن:13:

-reza-
22-08-2010, 14:56
رفقا نامحدود 128 ماهی چنده ؟
کلا تعرفه های مخابرات کجاست ؟
سایتش چیه ؟

sei_pm
22-08-2010, 17:44
برادر من اگه 400 تومن یه جا پول داشتم میرفتم زن میگرفتم باهاش:31:
تو میگی با منطقه مخابراتیمون حرف نزنم؟اصلا نمیدونم شماره منطقه مخابراتی رو از کجا گیر بیارم.فکر کنم برم بهش بگم واسه خونه میخوام که با تیپ پا میندازه منو بیرون
منطقشو نمیدونم(چقدر باحالم .نه؟)اما من مرکز عاطف هستیم
والا شهرستان طبق گفته دوستان در فروم دیگه توی جنوب 2 مگ نامحدود به کاربران خونگی میدن
بعد شهرستان همه بالاترین سرعتش 512 میگیرن
ما که اینجا برای 2 مگ داریم له له میزنیم به ما یا با قیمت زیاد میدن یا اصلا نمیدن.اونا که سرعت بالا احتیاج ندارن به اونا میدن
کار دنیا رو نگاه کن:13:
برای شما زن هم داریم نقدی می خواهید یا عقدی:39:
جدا از شوخی بلا استثنا تمام مراکز آدم رو سر کار میگذارند اصلا شما شک نکن مخصوصا مدیرهاشون اسمشون روشه دیگه یکجوری باید به اونجا نظم بدن صدای کسی درنیاد باور نداری از جناب آخوند که تو کار pcm جمع کنی بود بپرس مدیر مرکزشون چقدر اذیتش کرده.
شمارت با چند شروع میشه؟ اون میشه منطقه مخابراتی.
درسته خودم اون تاپیک رو خواندم. جالبه بدونی تو مشهد هم یک خبرهایی هست:

دیگه صحت متن بالا رو نمی دونم.
این کار خودمونه نه دنیا. بعدش دیگه دیدی داره کار بیخ پیدا میکنه فوقش میریم بندرعباس غروبهاش خیلی با صفاست:31: یعنی این به عنوان آخرین پیشنهاد بود منتها اونجا از گرما له له میزنیم دیگه.

رفقا نامحدود 128 ماهی چنده ؟
کلا تعرفه های مخابرات کجاست ؟
سایتش چیه ؟

آقا به مشکل میخوری ها انقدر تحقیق :8: نکن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAVDO wUDQ6UGb0lGd

واسه خودت میگم بدتر سردرگم میشی.

sms11
22-08-2010, 20:29
برای شما زن هم داریم نقدی می خواهید یا عقدی:39:
جدا از شوخی بلا استثنا تمام مراکز آدم رو سر کار میگذارند اصلا شما شک نکن مخصوصا مدیرهاشون اسمشون روشه دیگه یکجوری باید به اونجا نظم بدن صدای کسی درنیاد باور نداری از جناب آخوند که تو کار pcm جمع کنی بود بپرس مدیر مرکزشون چقدر اذیتش کرده.
شمارت با چند شروع میشه؟ اون میشه منطقه مخابراتی.
درسته خودم اون تاپیک رو خواندم. جالبه بدونی تو مشهد هم یک خبرهایی هست:

دیگه صحت متن بالا رو نمی دونم.
این کار خودمونه نه دنیا. بعدش دیگه دیدی داره کار بیخ پیدا میکنه فوقش میریم بندرعباس غروبهاش خیلی با صفاست:31: یعنی این به عنوان آخرین پیشنهاد بود منتها اونجا از گرما له له میزنیم دیگه.

شما میگی من چیکار کنم؟
این رئیس کل رو من از کجا پیدا کنم؟

shervin83
22-08-2010, 22:54
خوشبختابه از امروز پورت های v p n باز شده.

Mr.Pooya
23-08-2010, 07:29
کسی هست تا حالا 512 گرفته باشه ؟ به دانشجوها 512 میدن ؟؟

IVAN
23-08-2010, 08:20
دوستان یه سوال: آیا برای گرفتن سرویس از مخابرات حتما باید خط فیبر نوری باشه؟ سیم مسی باشه ارائه نمیدن؟ یا خودشون تغییر میدن. چون من زنگ زدم مرکز مخابراتی محلیمون رو گفتم و طرف گفت که ارائه میدیم ولی من که الان دارم از یه شرکت خصوصی سرویس میگیرم و این شرکتها بر روی خطوط مسی ارائه خدمات میکنن.

sei_pm
23-08-2010, 09:29
خوشبختابه از امروز پورت های v p n باز شده.

میشه چک کنید ببینید Ip تون Valid هست یا خیر؟

دوستان یه سوال: آیا برای گرفتن سرویس از مخابرات حتما باید خط فیبر نوری باشه؟ سیم مسی باشه ارائه نمیدن؟ یا خودشون تغییر میدن. چون من زنگ زدم مرکز مخابراتی محلیمون رو گفتم و طرف گفت که ارائه میدیم ولی من که الان دارم از یه شرکت خصوصی سرویس میگیرم و این شرکتها بر روی خطوط مسی ارائه خدمات میکنن.

تا اونجا که من می دونم مخابرات تهران فقط رو سیم مسی سرویس میده.

Mr.Pooya
23-08-2010, 11:09
اینجا هیچ کی 512 نگرفته ؟ به دانشجو ها میدن ؟

sei_pm
23-08-2010, 11:31
شما میگی من چیکار کنم؟
این رئیس کل رو من از کجا پیدا کنم؟

تو تاپیکی که اونور سوال پرسیده بودید به طور کامل توضیح دادم خواهشا اونجا بحث رو پی بگیرید.

کسی هست تا حالا 512 گرفته باشه ؟ به دانشجوها 512 میدن ؟؟

تو تهران فقط 256 تو این انجمن گرفتن اون هم طرف دانشجوی ارشد بوده

shervin83
23-08-2010, 18:02
میشه چک کنید ببینید Ip تون Valid هست یا خیر؟

IP من invalid هستش.ولی از حالت ثابت دراومده.

sei_pm
23-08-2010, 18:55
IP من invalid هستش.ولی از حالت ثابت دراومده.

میشه بگی با چند شروع میشه؟ یعنی چی از حالت ثابت درومده؟
درحال حاظر با کانکشن کانکت میشید؟ میشه برید از داخل اون قسمت ip تون رو چک کنید؟

sms11
24-08-2010, 09:10
دوستان من شنیدم مخابرات هزینه اینترنت رو روی قبض موبایل میگیره و به صورت دو ماه دوماه
امکانش هست که من پول اینترنت رو به صورت جداگانه بنویسم که توی قبض تلفن نیاد
یعنی پول این دوتا رو همچنان جدا جدا بدم؟

sei_pm
24-08-2010, 09:36
دوستان من شنیدم مخابرات هزینه اینترنت رو روی قبض موبایل میگیره و به صورت دو ماه دوماه
امکانش هست که من پول اینترنت رو به صورت جداگانه بنویسم که توی قبض تلفن نیاد
یعنی پول این دوتا رو همچنان جدا جدا بدم؟

منظور شما این هست که به درخواست خودتون شارژ Adsl رو قبض موبایل صادر بشه؟
فکر نکنم همچین کاری رو بکنند. در حال حاضر پول Adsl هر دوماه یکبار روی قبض تلفن می یاد و مقدار شارژ رو مثلا مثل هزیه های داخلی نوشته که مربوط به Adsl هست.

shervin83
24-08-2010, 11:59
میشه بگی با چند شروع میشه؟ یعنی چی از حالت ثابت درومده؟
درحال حاظر با کانکشن کانکت میشید؟ میشه برید از داخل اون قسمت ip تون رو چک کنید؟

آی پی که تو status نوشته با 192 شروع میشه.مثل :192.168.151.2 و 192.168.185.215
ولی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ip متفاوت بهم نشون میده که با هر بار کانکت شدن نغییر میکنه ip هم به این صورته : 80.191.71.5 و 80.191.71.21 و 80.191.71.48 و ...

sms11
24-08-2010, 12:50
منظور شما این هست که به درخواست خودتون شارژ Adsl رو قبض موبایل صادر بشه؟
فکر نکنم همچین کاری رو بکنند. در حال حاضر پول Adsl هر دوماه یکبار روی قبض تلفن می یاد و مقدار شارژ رو مثلا مثل هزیه های داخلی نوشته که مربوط به Adsl هست.

نه منظورم رو قبض موبایل نبود
منظورم اینکه از مخابرات یه شماره حساب بگیرم و پول ADSL رو بریزم به حسابشون و پول هزینه مکالمات رو هم به صورت جداگانه از طریق قبض پرداخت کنم

sei_pm
24-08-2010, 13:06
آی پی که تو status نوشته با 192 شروع میشه.مثل :192.168.151.2 و 192.168.185.215
ولی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ip متفاوت بهم نشون میده که با هر بار کانکت شدن نغییر میکنه ip هم به این صورته : 80.191.71.5 و 80.191.71.21 و 80.191.71.48 و ...

اینولده میشه باز هم. مثلا برای من به ندارت Ip که با 80 شروع میشه تغییر میکنه ولی ip که با 192 شروع میشه هر وقت کانکت میشم تغییر میکنه/ الان شما می تونی پورت تورنت رو چک کنی؟ از تورنت استفاده نمیکنی؟

Mr.Pooya
24-08-2010, 14:10
هیج کی اینجا 512 از مخابرات نگرفته ؟؟؟

amirardallan
24-08-2010, 14:20
عزیزان
ممنون میشم که این هاست رو با اینترنت 128 مخابرات پینگ کنید و تایم پینگ رو به من بگید . حقیقتا من به این تایم پینگ خیلی احتیاج دارم .

antwerpen.gotdns.com

shervin83
24-08-2010, 14:30
عزیزان
ممنون میشم که این هاست رو با اینترنت 128 مخابرات پینگ کنید و تایم پینگ رو به من بگید . حقیقتا من به این تایم پینگ خیلی احتیاج دارم .

antwerpen.gotdns.com

برای من روی سروری که گفتید مینیموم پینگ 199 و ماگزیمم 208 هستش.

amirardallan
24-08-2010, 14:51
برای من روی سروری که گفتید مینیموم پینگ 199 و ماگزیمم 208 هستش.

خیلی ممنونم . ممنون میشم که بقیه دوستان هم در ساعتهای مختلف اگه براشون امکان داشت این هاست رو پینگ کنند و نتیجه رو به من بگن . ممنون از همگی (:

sei_pm
24-08-2010, 15:40
میانگین رو بگید بهتره برای من که 211 هستش.

bleu2u4u
24-08-2010, 20:30
اقا من قبلا هم adsl داشتم
ولی هیچکدوم اینجوری نبودن
تو باز کردن صفحات وب خیلی مشکل دارم
اگه چیزی دانلود کنم (حتی اگر سرعتش رو محدود کنم و بگذارم 7) باز هم صفحات رو باز نمیکنه
بعد از تموم شدن دانلود هم تا 20 ثانیه هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه
من حتی با دیال اپ هم که که کار میکردم یه همچین مشکلی نداشتم

sei_pm
24-08-2010, 21:18
اقا من قبلا هم adsl داشتم
ولی هیچکدوم اینجوری نبودن
تو باز کردن صفحات وب خیلی مشکل دارم
اگه چیزی دانلود کنم (حتی اگر سرعتش رو محدود کنم و بگذارم 7) باز هم صفحات رو باز نمیکنه
بعد از تموم شدن دانلود هم تا 20 ثانیه هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه
من حتی با دیال اپ هم که که کار میکردم یه همچین مشکلی نداشتم

شما برو داخل cmd و دستور زیر رو بزن:
Ping google.com -n 50
ببین در انتها average رو به شما چند ms میده.

bleu2u4u
24-08-2010, 21:39
141 ms ______

sei_pm
24-08-2010, 22:01
141 ms ______

این که خیلی خوبه . حالا یک تست هم از سرور باکو بندازید:

Mr.Pooya
24-08-2010, 22:19
هیش کی 1 مگ نخریده ؟؟

sei_pm
24-08-2010, 22:32
هیش کی 1 مگ نخریده ؟؟

256 به بالا رو نتوانستند بگیرند تا 1 مگ خیلی راهه.
256 رو هم به دانشجوی ارشد به بالا میدن اینطور که انجمن صحبتش شده.

sms11
24-08-2010, 23:39
دوستانی که از مخابرات اینترنت دارن قطعی چیزی ندارن؟
متوسط سرعت دانلودتون رو هم بفرمایید
کلا راضی هستید ازش؟

f.ka
25-08-2010, 01:40
سلام به همه دوستان عزیزان برید خدارو شکر کنید تونستید از مخابرات adsl بگیرید من بیچاره نه تنها از مخابرات بلکه از هیچ شرکتی نمیتونم بگیرم چون کابل تو منطقه ما مسی نیست نوری

mehrdad38
25-08-2010, 10:45
من که قطعی نداشتم و ندارم الان 6 ماهه استفاده می کنم.

سرعت دانلود 128 و 256 توی پست اول به صورت ویدئو هست.

bleu2u4u
25-08-2010, 11:07
این که خیلی خوبه . حالا یک تست هم از سرور باکو بندازید:

این رو خیلی تست کردم
بین 270 تا 280

sei_pm
25-08-2010, 11:13
این رو خیلی تست کردم
بین 270 تا 280

تست بگیر شما از سرور باکو بعد در انتها رو کپی لینک کلیک کن و لینک عکس رو Paste کن . اگر سرعتت تو اونجا خوب باشه احتمال داره ویندوزت مشکل داشته باشه یا نویز خطت مکشل داشته باشه که بعید می دونم/

bleu2u4u
25-08-2010, 12:07
تست بگیر شما از سرور باکو بعد در انتها رو کپی لینک کلیک کن و لینک عکس رو Paste کن . اگر سرعتت تو اونجا خوب باشه احتمال داره ویندوزت مشکل داشته باشه یا نویز خطت مکشل داشته باشه که بعید می دونم/

الان یه 2 تا تست گرفتم سرعت همین بود ولی پینگ بالای 400 بود
ولی دوباره مثل سابق شد

ویندوزم سون 64 بیتیه (تازه نصبش کردم)
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
اصلا مشکل فکر نکنم از من باشه
چون تا همین چند وقت پیش دیال اپ داشتم مشکلی نبود
اصلا من تا حالا خیال میکردم همه شما مخابراتی ها این مشکل رو دارید
بنظرت اون کارهایی که تو تاپیک dns server گفته رو انجام بدم تاثیر میگذاره

sei_pm
25-08-2010, 12:28
الان یه 2 تا تست گرفتم سرعت همین بود ولی پینگ بالای 400 بود
ولی دوباره مثل سابق شد

ویندوزم سون 64 بیتیه (تازه نصبش کردم)
فکر نکنم مشکلی داشته باشه
اصلا مشکل فکر نکنم از من باشه
چون تا همین چند وقت پیش دیال اپ داشتم مشکلی نبود
اصلا من تا حالا خیال میکردم همه شما مخابراتی ها این مشکل رو دارید
بنظرت اون کارهایی که تو تاپیک dns server گفته رو انجام بدم تاثیر میگذاره

آخه خیلی جالبه. از ------ که استفاده نمیکنی پینگت هم که از روش زیر تست کردی خوبه:

شما برو داخل cmd و دستور زیر رو بزن:
Ping google.com -n 50
ببین در انتها average رو به شما چند ms میده.
تست سرعتت هم که خوبه . همه چیزت از طرف Adsl اوکی هست ولی مشکل داری:23:.
ویندوز هم که میگی تازه عوض کردید. شما با idm دانلود می کنید؟ اون روی روی یک کانکشن هم تنظیم کردید ببینید فرقی میکنه یا نه ولی باز هم فکر نکنم از idm باشه حالا شما یک تست کن.

bleu2u4u
25-08-2010, 13:04
نه تفاوتی نکرد
این مشکل فقط برای وقتی با idm کار میکنم نیست
وقتی یه سایت فلش رو باز میکنم یا حتی با خود فایرفاکس دانلود میکنم هم دیگه نمیتونم صفحه ای رو باز کنم
نگفتید تنظیم dns تاثیری میگذاره یا نه؟

sei_pm
25-08-2010, 13:12
نه تفاوتی نکرد
این مشکل فقط برای وقتی با idm کار میکنم نیست
وقتی یه سایت فلش رو باز میکنم یا حتی با خود فایرفاکس دانلود میکنم هم دیگه نمیتونم صفحه ای رو باز کنم
نگفتید تنظیم dns تاثیری میگذاره یا نه؟

اون تاپیک واسه کاهش پینگه درصورتی که پینگ شما خوبه باز شما یک تستی بکن.
لپتاپ یا PC دیگه نداری روی اون تست کنی؟

mohammad_twe
25-08-2010, 13:59
من باید از کجا اقدام کنم برای دریافت سرویس های مخابرات ؟؟ منطقه 16 هستم ! بیشتر سرویس دهنده ها میگن اینجا adsl راه نیوفتاده اما یکی از اشناها با پارتی بازی :دی از مخابرات گرفته ! حالا میخوام بدونم من چه طور بگیرم ؟!!
این وایرلس خستمون کرده :دی

sei_pm
25-08-2010, 14:13
من باید از کجا اقدام کنم برای دریافت سرویس های مخابرات ؟؟ منطقه 16 هستم ! بیشتر سرویس دهنده ها میگن اینجا adsl راه نیوفتاده اما یکی از اشناها با پارتی بازی :دی از مخابرات گرفته ! حالا میخوام بدونم من چه طور بگیرم ؟!!
این وایرلس خستمون کرده :دی

منطقه مخابراتی رو بگو 4 رقم اول تلفنت چنده؟

mohammad_twe
25-08-2010, 16:05
منطقه مخابراتی رو بگو 4 رقم اول تلفنت چنده؟
بعثت 5530
کلا توی هرجا میزنم میگه سرویس برای این منطقه ازاد نیست ! اما دوست خودم از توی مخابرات با پارتی و اشنا تونست بگیره !

sei_pm
25-08-2010, 16:26
بعثت 5530
کلا توی هرجا میزنم میگه سرویس برای این منطقه ازاد نیست ! اما دوست خودم از توی مخابرات با پارتی و اشنا تونست بگیره !

مخابرات داره به عالم و آدم اینترنت 128 میده داخل تهران هیچ پارتی هم نمی خواد مگه اینکه ظرفیتشون پر شده باشه.شما زنگ بزن مرکز مخابراتتون با امور مشترکین صحبت کن بگو می خوام سرویس Adsl بگیرم چه مدارکی بیارم همین:
امور مشترکين: 55092222

rudbari
25-08-2010, 18:30
آقا چند تا سوال، من دیروز رفتم یه گ...ه...ی خوردم از مخابرات سرویس گرفتم،
1- وی پی ان روش جواب نمیده...؟؟؟:18:
2- اینا چند روزه وصلش می کنن، الان که هر کاری می کنم چراغ adsl روشن نیست روی مودمم، از خودشو پرسیدم می گن معلوم نیست... شاید 10 روز... بچه هایی که گرفتن چند روزه وصل شده...؟

hamidras
25-08-2010, 18:35
2
- اینا چند روزه وصلش می کنن، الان که هر کاری می کنم چراغ adsl روشن نیست روی مودمم، از خودشو پرسیدم می گن معلوم نیست... شاید 10 روز... بچه هایی که گرفتن چند روزه وصل شده...؟

واسه من 24 ساعته وصل شد.

sei_pm
25-08-2010, 18:42
آقا چند تا سوال، من دیروز رفتم یه گ...ه...ی خوردم از مخابرات سرویس گرفتم،
1- وی پی ان روش جواب نمیده...؟؟؟:18:
2- اینا چند روزه وصلش می کنن، الان که هر کاری می کنم چراغ adsl روشن نیست روی مودمم، از خودشو پرسیدم می گن معلوم نیست... شاید 10 روز... بچه هایی که گرفتن چند روزه وصل شده...؟

1-بستگی داره یکسری می توانند کانکت بشن یکسری خیر.
2-بسته به مرکزتون بین 1 تا 4 روز.

امروز که وصل نشد فردا هم مسئولش نیست میره واسه شنبه.

bleu2u4u
25-08-2010, 22:51

این پینگ ما هی داره بهتره میشه
ولی مشکل پابرجاست

VBYOFSKI
26-08-2010, 10:20
این ارور 678 واسه چیه کسی میدونه؟
الان 4 روز ADSL وصل شده ولی هیچ رقمه کانکت نمیشه.
واحد پشتیبانی هم که کسی جواب نمیده.

rudbari
26-08-2010, 12:58
1-بستگی داره یکسری می توانند کانکت بشن یکسری خیر.
2-بسته به مرکزتون بین 1 تا 4 روز.

امروز که وصل نشد فردا هم مسئولش نیست میره واسه شنبه.

بله، هنوز که وصل نشده...!
شنبه باید برم پیش اون یارو (مسئول adsll منطقه 11) انگاری داریم از ارث باباش مفتی adsl می پی چونیم... :13:

sei_pm
26-08-2010, 13:09
بله، هنوز که وصل نشده...!
شنبه باید برم پیش اون یارو (مسئول adsll منطقه 11) انگاری داریم از ارث باباش مفتی adsl می پی چونیم... :13:

برای اینکه هنوز بعضی از کارمندای مخابرات براشون جا نیافتاده مخابرات واگذار شده بخش خصوصی و فکر می کنند می توانند مثل گذشته پادشاهی کنند. تا 2 سال دیگه قشنگ جا میافته.
کلا 5 شنبه ها مسئول mdf که خط رو رانژه می کنه نیستش.5 شنبه ها فقط امور مشترکین کار میکنه.

wwepersia
26-08-2010, 13:52
سلام تو پست اول ويدئو گذاشته بوديد كه تست 128 بود اون چرا دانلود نميشه اگه ميشه دوباره آپلودش كنيد

M3HRD@D
26-08-2010, 14:08

دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم و باید کدهای vpi و vciرو بهش بدی واسه همین کارم من به وسیله cd خود مودم انجامش دادم عددشم زنگ به زن امور مشترکین بپرس مثلا برا من 0 و35 بود.

wwepersia
26-08-2010, 14:10
آقا كسي ميدونه 128 مخابرات 200 مگابايت رو تو چه مدت دانلود ميكنه

roteal2007
26-08-2010, 14:19

678 مال سرورتونه که خرابه!

sei_pm
26-08-2010, 14:50
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم و باید کدهای vpi و vciرو بهش بدی واسه همین کارم من به وسیله cd خود مودم انجامش دادم عددشم زنگ به زن امور مشترکین بپرس مثلا برا من 0 و35 بود.

اگر میدونید Error 678 با این کار درست میشه تو کل سرویسهای مخابرات تهران Vpi 0 و Vci 35 هست.

کاری که mehrdad-sistem سیستم گفت انجام بدید شاید درست شد.

VBYOFSKI
27-08-2010, 00:14

این کار رو هم انجام دادم نشد.

678 مال سرورتونه که خرابه!

با ویزار د مودم که نصب میکنم تو مرحله آخر از بوزر و پسوردم رو ایراد میگیره رفتم مخابرات گفت یوزر و پست درسته.
یعنی نمیشه کاری کرد؟؟

sei_pm
27-08-2010, 09:36
این کار رو هم انجام دادم نشد.
با ویزار د مودم که نصب میکنم تو مرحله آخر از بوزر و پسوردم رو ایراد میگیره رفتم مخابرات گفت یوزر و پست درسته.
یعنی نمیشه کاری کرد؟؟

شما زنگ زدی به 1899 شمارت رو با مشکلت پیغام بگذاری؟ شماره اررور رو حتما ذکر کنید.

VBYOFSKI
27-08-2010, 10:21
شما زنگ زدی به 1899 شمارت رو با مشکلت پیغام بگذاری؟ شماره اررور رو حتما ذکر کنید.

این کار رو هم انجام دادم. بهم گفت مودم رو بزار رو bridge ولی بازم همین ارور رو میده.

sei_pm
27-08-2010, 10:39
این کار رو هم انجام دادم. بهم گفت مودم رو بزار رو bridge ولی بازم همین ارور رو میده.

خوب بهت نگفت مشکل از کجاست؟ نگفت درستش میکنیم؟
شما پینگ 192.168.1.1 رو میگیری چنده ؟ Reply میده دیگه؟

roteal2007
27-08-2010, 11:13

فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.

MESHKIPOSH
27-08-2010, 18:02
دوستان چجوری باید این Adsl مخابرات رو گرفت ؟ سایتی چیزی نداره واسه سفارش و این حرفا ؟
مدارک مورد نیاز چیه ؟شما چجوری گرفتید ؟ مدارک چی میخواست مخابرات ؟ اگه به کسی که صاحب خط هست دسترسی نداشته باشم اما کپی شناسنامش رو داشته باشم میشه ؟
سرعت متوسط دانلودش رو هم میشه بگید بی زحمت .... ممنون میشم

mo_ho
27-08-2010, 18:39
دوستان چجوری باید این Adsl مخابرات رو گرفت ؟ سایتی چیزی نداره واسه سفارش و این حرفا ؟
مدارک مورد نیاز چیه ؟شما چجوری گرفتید ؟ مدارک چی میخواست مخابرات ؟ اگه به کسی که صاحب خط هست دسترسی نداشته باشم اما کپی شناسنامش رو داشته باشم میشه ؟

تا اونجا که من می دونم باید حضوری رفت و سایتی هم نداشتن.
مدارکی هم که از ما خواستن : اصل و تصویر کارت ملی به صورت دورو ، اصل و تصویر صفحه اول شناسنامه،اصل و تصویر آخرین قبض پرداختی.
اگه مستاجر باشین نیاز به صاحب خط نیست و فقط اصل و تصویر اجاره نامه رو می خواد در غیر این صورت حضور خود صاحب خط اجباری میشه.
برای من سرعت متوسط دانلود 13 KB/s

VBYOFSKI
27-08-2010, 21:14

هیچی نگفق. وقتی توضیح دادم فقط گفت مودم رو بزار رو Bridge.
این عکس از پینگ (البته تو XP. تو سون fail می شد):

فکر نکنم مشکل از اتصال لنش باشه چون تو کانکت authentication رو میزنه ....به احتمال زیاد مشکل از طرف مخابرات مراجعه کنید زودتر ج میگیرین.

ممنون فردا دوباره میرم.

desperanish
28-08-2010, 09:59
آقا كي پيشنهاد ميكنه من بيام از مخابرات بگيرم؟

ميشه آنلاين پرداخت كرد يا اينكه بايد بري بانك تا تمديد كني؟

كلي من نميفهمم سايت نداره يعني چي؟!؟!؟!؟

sei_pm
28-08-2010, 12:31
آقا كي پيشنهاد ميكنه من بيام از مخابرات بگيرم؟

ميشه آنلاين پرداخت كرد يا اينكه بايد بري بانك تا تمديد كني؟

كلي من نميفهمم سايت نداره يعني چي؟!؟!؟!؟

2 ماهی یکبار روی قبض تلفنتون درج میشه با همون تلفن بانک یا 1818 می تونی پرداخت کنید.

VBYOFSKI
28-08-2010, 14:43
امروز زنگ زدم 1899 و بعد چند ساعت بهم زنگ زدن.
بعد از کلی توضیح دادن طرف گفت بزرا برم رو پورتت بعد گفت خط تون جدید (همچین چیزایی) و VPI-8 و VCI=81 باید باشه که اینجوری درست شد.

sei_pm
28-08-2010, 15:16
امروز زنگ زدم 1899 و بعد چند ساعت بهم زنگ زدن.
بعد از کلی توضیح دادن طرف گفت بزرا برم رو پورتت بعد گفت خط تون جدید (همچین چیزایی) و VPI-8 و VCI=81 باید باشه که اینجوری درست شد.

خط شما DLC یا همون فیبر نوریه؟ کدوم مرکز بودید؟

shervin83
28-08-2010, 22:14
سرعت دانلود از تورنت چند روزی که افت شدید پیدا کرده.آیا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟

sei_pm
28-08-2010, 22:48
سرعت دانلود از تورنت چند روزی که افت شدید پیدا کرده.آیا بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن؟

میشه تست کنید پورت تورنت برای شما بازه یا نه؟

Utorrent رو باز کنید و پورتی که ازش استفاده می کنید جلوی = آدرس زیر بنویسید و داخل مرورگر باز کنید:

VBYOFSKI
29-08-2010, 02:30
خط شما DLC یا همون فیبر نوریه؟ کدوم مرکز بودید؟

آره فیبر نوریه. توکلی

sei_pm
29-08-2010, 09:02
آره فیبر نوریه. توکلی

خوب شاید VPI / VCI که به شما دادن فقط مربوط به فیبرنوریها باشه.

ommolfesad
29-08-2010, 09:22
دوستان مدتي هست از اينترنت مخابرات خبري نگرفتم حالا بالاترين سرعتي كه به ادارات و شركت ها ميدن چنده ؟؟ و اگر مركز فرداسدي يا مالك اشتر رو بدونيد و بگيد ممنون ميشم :5:

aminpost
29-08-2010, 11:33
آره فیبر نوریه. توکلی

کسی میدونه کدوم مراکز روی فیبر نوری ADSL ارائه میدن ؟

sei_pm
29-08-2010, 11:46

فکر کنم همه مراکز رو خود مخابرات بده. شما با امور مشترکین مرکزتون تماس گرفتید گفتند سرویس نمیدیم رو فیبر؟

kojoo
29-08-2010, 11:50
دوستان من سرعتم متغیره از 17 تا 14
128 مخابرات دارم
کسی میدونه دلیلش چیه؟

mehrdad38
29-08-2010, 12:27
دوستان مدتي هست از اينترنت مخابرات خبري نگرفتم حالا بالاترين سرعتي كه به ادارات و شركت ها ميدن چنده ؟؟ و اگر مركز فرداسدي يا مالك اشتر رو بدونيد و بگيد ممنون ميشم :5:

ادارات و شرکت ها رو نمی دونم ولی برای خونگی همون 128 فکستنی هست. اون دوتا مرکز قاعدتا ارائه می شه.

مديريت
29-08-2010, 12:35
يه سوال دارم چرا
vci مخابرات صفر هست ؟ عجيب نيست ؟

aminpost
29-08-2010, 12:46
فکر کنم همه مراکز رو خود مخابرات بده. شما با امور مشترکین مرکزتون تماس گرفتید گفتند سرویس نمیدیم رو فیبر؟

یک ماه پیش رفتم گفت نمیدیم :41:

VBYOFSKI
29-08-2010, 12:58

من 1 ماه پیش واسه ثبت نام رفتم، 1 هفته بعد که وصل نشد رفتم سر بزنم ببینم چی به چیه؟ گفت خط تون عدم امکانه. گفتم چرا گفت فیبر نوریه. 1 هفته پیش دوباره سر زدم گفت درست شده و دوباره ثبت نام کردم.

aminpost
29-08-2010, 16:11
من 1 ماه پیش واسه ثبت نام رفتم، 1 هفته بعد که وصل نشد رفتم سر بزنم ببینم چی به چیه؟ گفت خط تون عدم امکانه. گفتم چرا گفت فیبر نوریه. 1 هفته پیش دوباره سر زدم گفت درست شده و دوباره ثبت نام کردم.

پس ما هم بریم سر بزنیم خدا کنه درست شده باشه
راستی یه سوال از نظر کیفیت ADSL ایا فرقی بین فیبر و مسی وجود داره؟

Howard24
29-08-2010, 17:54
پس ما هم بریم سر بزنیم خدا کنه درست شده باشه
راستی یه سوال از نظر کیفیت ADSL ایا فرقی بین فیبر و مسی وجود داره؟

کابل های مسی حداکثر میشه 8 مگ روش ارائه داد، در صورتی که فیبر نوری اینطور نیست و الان در کشور های پیشرفته تکنولوژی های جدید DSL (مثل HDSL) روی فیبر ارائه میشه !

shervin83
29-08-2010, 19:15
میشه تست کنید پورت تورنت برای شما بازه یا نه؟

Utorrent رو باز کنید و پورتی که ازش استفاده می کنید جلوی = آدرس زیر بنویسید و داخل مرورگر باز کنید:

کلی پورت امتحان کردم همشون میزنه که پورت بسته ست و ارور زیر میده.

An error has occurred!

Port 26164 does not appear to be open.

برای شما هم همین ارور رو میده.

rudbari
29-08-2010, 21:11
سلام سلام صد تا سلام، هزار و سیصد تا سلام...
آقا من یه هفته پیش از منطقه مون adsl گرفتم، به من گفتن که 10 روز دیگه وصل می شه، امروز زنگ زدم گفتن که وصل شده... ولی من چراغ adsl مودمم روشن نمی شد، اعلام خرابی کردم یارو می گه خط مشکلی نداره، احتمالا مودمه، مودم هم بردم گارانتی یارو تست کرد سالم بود(مثل هلو چراغ Adsl روشن شد)، الآن موندم چی کار کنم، یارو مخابراتی هم گفته ما داریم پی گیری می کنیم ولی من که چشم آب نمی خوره(من دم دریا که برم آفتوبه باید همرام ببرم...!) آقا جون اصلا می دونی چیه...؟! هیچی ولش کن، کسی تا حالا تجربه مشابه نداشته راهنماییم کنه...؟!

AMIIIIIIR
29-08-2010, 22:59
با سلام خدمت دوستان
من با مودم d-link 2520 هر کاری می کنم باip 192.168.1.1 در پورت lan نمیتونم config کنم در ضمن ip v4 رو هم تنظیم کردم
لطفا کمک کنید

با تشکر

ommolfesad
30-08-2010, 12:33
آخرين خبري كه از مخابرات گرفتم و خيلي روش ميشه حساب كرد گفتند :

ما 128 ميديم ولي طبق بخشنامه اگر كسي سرعت بالا بخواهد تا سقف 2048 يعني 2مگ بايد نامه بزند به اداره كل كه نياز شركت ما سرعت بالا مثلا 2مگ هست و آنها كه تائيد كنن مخابرات موظف به ارائه آن سرويس مي باشد .(البته شركت ها و سازمانها و آموزشگاهها ... )

mehrdad38
30-08-2010, 14:07
آقا من یه هفته پیش از منطقه مون adsl گرفتم، به من گفتن که 10 روز دیگه وصل می شه، امروز زنگ زدم گفتن که وصل شده... ولی من چراغ adsl مودمم روشن نمی شد، اعلام خرابی کردم یارو می گه خط مشکلی نداره، احتمالا مودمه، مودم هم بردم گارانتی یارو تست کرد سالم بود(مثل هلو چراغ Adsl روشن شد)، الآن موندم چی کار کنم، یارو مخابراتی هم گفته ما داریم پی گیری می کنیم ولی من که چشم آب نمی خوره(من دم دریا که برم آفتوبه باید همرام ببرم...!) آقا جون اصلا می دونی چیه...؟! هیچی ولش کن، کسی تا حالا تجربه مشابه نداشته راهنماییم کنه...؟!
خط شما به احتمال زیاد هنوز رانژه مخابرات نشده.

با سلام خدمت دوستان
من با مودم d-link 2520 هر کاری می کنم باip 192.168.1.1 در پورت lan نمیتونم config کنم در ضمن ip v4 رو هم تنظیم کردم
لطفا کمک کنید

با تشکر
شما مودم رو یکبار ریست سخت افزاری کنین بعد مجدد امتحان کنید.

arian_pboy
30-08-2010, 16:27
سلام به همه دوستان
من همدان از سرویس مخابرات دارم استفاده می کنم 2 روز پیش قطع شدم زنگ زدم به پشتیبانی گفت که محدودیت حجمی روزانه شما تمام شده باید تا فردا صبر کنید
پشتیبان می گفت که کاربرا روزی 2گیگ ترافیک دارن می خواستم ببینم برا شما تو تهرانم همینطوریه یعنی روزی بیشتراز 2گیگ نمی تونید دانلود و آپلود داشته باشید؟؟ مگه نمی گن نامحدوده؟

mo_ho
30-08-2010, 16:39
سلام به همه دوستان
من همدان از سرویس مخابرات دارم استفاده می کنم 2 روز پیش قطع شدم زنگ زدم به پشتیبانی گفت که محدودیت حجمی روزانه شما تمام شده باید تا فردا صبر کنید
پشتیبان می گفت که کاربرا روزی 2گیگ ترافیک دارن می خواستم ببینم برا شما تو تهرانم همینطوریه یعنی روزی بیشتراز 2گیگ نمی تونید دانلود و آپلود داشته باشید؟؟ مگه نمی گن نامحدوده؟

شما سرعتتون مگه چنده که روزی 2 گیگ دانلود و آپلود می کنید ؟
تهران که سرعت 128 اگه کامپیوتر 24 ساعته روشن باشه نهایتش تو یه روز من تونستم 1 گیگ و150 مگ دانلود کنم.بنابراین تا حالا به 2 گیگ نرسیدم که ببینم بعدش چی میشه !:41:

rudbari
30-08-2010, 18:24

بله بله، چیز...، آره آره .... همسایه ما هم وانت داره...، نه ببخشید، ها ایییی رانژی که وگفتی یعنی چه...؟

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

سلام به همه دوستان

مورچه چیه که کله پاچش چی باشه، مگه تو همدان می تونین روزی 2 گیگ دانلود کنین...؟

VBYOFSKI
30-08-2010, 18:43
این عکس رو من از کانکشنم گرفتم:

IP که Speed Test بهم میده با این IP یکیه.
این IP الان ولید هست چون یکیه. کسه دیگه هم اینجوری هست؟

MB3d
30-08-2010, 19:21
سلام
آقا من بخوام از اینا بخرم از کجا باید بخرم ... سایت داره ؟ شماره تلفنی چیزی .. این آسیا تک چت زده ترکونده .... خیلی ممنون می شم ؟

mo_ho
30-08-2010, 20:40
سلام
آقا من بخوام از اینا بخرم از کجا باید بخرم ... سایت داره ؟ شماره تلفنی چیزی .. این آسیا تک چت زده ترکونده .... خیلی ممنون می شم ؟
باید اول زنگ بزنید مخابرات منطقه خودتون .اگه گفتن که ارائه میده باید حضوری با مدارک مورد نیاز برید مرکز مخابراتی برای ثبت نام.

XSS
30-08-2010, 22:20
اینجا کسی سرعت یک مگابیت یا دو مگابیت داره؟
سرعت دانلودتون بطور متوسط چقدره؟ آیا قطعی داره یا نه؟

Reza_994
31-08-2010, 08:48
سلام به همه دوستان

اگر سرویس شما طوریه که روزانه 2 گیگ دانلود میکنید پس باید محدودیتی هم در کار باشه
به قول دوستان شهر به شهر فرق میکنه ! معلوم نیست
شما هزینه ی ماهیانتون چقدره ؟

behnam-k
31-08-2010, 11:05
من هم مشکلی شبیه این رو تو کرمانشاه با یه شرکتی داشتم که آخرش هم باهاشون یه دعوا درست و حسابی کردم
مطمئن باش که مشکل از طرف مخابراته :46:
این رو هم بگم وقتی شرکت رو عوض کردم دیگه از این خبرا نشد

shervin83
31-08-2010, 11:22
کسی با توررنت مشکل نداره؟؟؟

wichidika
31-08-2010, 11:31

این هم سایتش

arian_pboy
31-08-2010, 12:43
اگر سرویس شما طوریه که روزانه 2 گیگ دانلود میکنید پس باید محدودیتی هم در کار باشه
به قول دوستان شهر به شهر فرق میکنه ! معلوم نیست
شما هزینه ی ماهیانتون چقدره ؟

روزی 2 گیگ دانلود فقط نیست آپلود هم هست روزی 1.2 گیگ دانلوده بقیش آپلوده

arian_pboy
31-08-2010, 12:50
بله بله، چیز...، آره آره .... همسایه ما هم وانت داره...، نه ببخشید، ها ایییی رانژی که وگفتی یعنی چه...؟

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

مورچه چیه که کله پاچش چی باشه، مگه تو همدان می تونین روزی 2 گیگ دانلود کنین...؟

بله که می تونیم مگه اینترنتی که ما اینجا استفاده می کنیم با شما فرق داره؟؟؟؟
شاید به شما سرعت واقعی نمی دن

salmangordan
01-09-2010, 17:52

اگر دو شاخه پریز تلفن شما ضد برق باشد باید آن را عوض کنید و دو شاخه معمولی بذارین. چون adsl با ضد برق کار نمیکنه.

farhadansary
01-09-2010, 18:00
من فکر میکنم . چون مخابرات سهامشو فروخته و دیگه عمومی نیستش باید بیشتر دقت کرد . اینم در نظر گرفت که تا وقتی سپاه سهامشو نگرفته بود قلب تماس مردم با خارج یعنی اینترنت هنوز از طرف مخابرات ارائه نشده بود و به نظر شما این کار برا چیه ؟؟؟؟

VBYOFSKI
01-09-2010, 19:13
مخابرات برای کافی نت اینترنت نمیده؟؟؟؟
چون من پرسیدم گفت فرقی نمیکنه به همه خط ها 128 می دن.

brave_ie
02-09-2010, 00:27
آقا دلت خوشه ها 1mb و 2mb کجا بود؟ (البته شایدم من نمیدونم ولی فقط حرفشو زدن به همه 128 دادن)
البته اینم بگم 1مگابیت با 1 مگا بایت زمین تا آسمون فرق دارن :46:
آقا شما تو همدان مگه سرعت دانلود و سرعت سرویستون چقدره که میتونین 2 گیگ کار کنین؟ من گزارش تورنتم کیگه تو یه هفته کلا 7 گیگ اینا کار کردم لینک مستقیمم یه فیلم 700 مگی حدود یه روز کامل طول میکشه(البته شاید بازم اشکال از من باشه):18:
تورنت هم بی مشکل نیست ولی با تنظیماتش ور بری و فایل تورنت درست حسابی بگیری خوب میشه یعنی بهتر میشه معمولا سقفش بین 13 تا 13.5 که کمتر تو این رنج ثابت میشه:8:
و سوال من قبلا من از مودم مخابرات استفاده میکردم و روش اتصالم به اینترنت اینطور بود که یه کانکشن داشت و هر وقت میزدم عین دایل آپ وصل میشد و هر وقت میزدم قطع ولی از وقتی این مودم جدید رو خریدم (d-link 2640) توی cd مخابرات رو نداشت منم گذاشتم روی پارس آن لاین و وصل شدم حالا مدلش فرق کرده چجوری میشه عین قبل کردش؟
اگر ممکنه تنظیمات کامل مودمتونو (اگر مال خود مخابراته یا عین مال منه و تنظیم کردین) عکشو بذارید:10:
واقعا ممنون:11:

M3HRD@D
02-09-2010, 11:50
دوستان من یکی دو روزه اصلا روزا نمیتونم از rapidshare روزا دانلود کنم ومیگه باید صبر کنی تا دانلودت تموم شه در حالی که من در حال دانلود چیزی نیستم
آیا راه حلی داره؟

brave_ie
02-09-2010, 13:24
راه حلش اینه که اینقدر disconnect شی بعدش connect شی تا دیگه error نده:11:

Bardia1
02-09-2010, 14:49
ببخشید در صورتی که نامه از اداره بیاریم حداکثر چه سرعتی رو میتونیم از مخابرات بگیریم ؟
512 به مشترک خانگی میدن ؟

mo_ho
02-09-2010, 16:23
دوستان من الان شاید بیشتر از 2 هفته شده باشه که ip ثابت شده و اصلا با خاموش و روشن کردن مودم هیچ تغییری نمی کنه. چیکار باید بکنم ؟

mohammad_87
02-09-2010, 18:29
دوستان من یکی دو روزه اصلا روزا نمیتونم از rapidshare روزا دانلود کنم ومیگه باید صبر کنی تا دانلودت تموم شه در حالی که من در حال دانلود چیزی نیستم
آیا راه حلی داره؟
چون سرویسها،اشتراکی هستن و ip ها مشترکن،پس وقتی یکی دیگه داره دانلود میکنه بقیه افرادی که با اون شخص hpمشترک دارن تا پایان دانلود اون فرد باید صبرکنن.این مشکل در کلیه سرویسهای اشتراکی مثل adsl-wimax-wireless-gprs modem وجود داره.

AMIIIIIIR
03-09-2010, 14:51

شما مودم رو یکبار ریست سخت افزاری کنین بعد مجدد امتحان کنید.

من ریست سخت افزاری هم چندین بار کردم ولی جواب نداد مشکل از چیه؟

XSS
03-09-2010, 15:02
پیگیری کردم نه دو مگابیت میدن، نه یک مگابیت، حتی اگر هم نامه از شرکت داشته باشی و یا حتی برای کافی نت بخوای.
یه مگابیت رو فقط به شرکت های دولتی بزرگ میدن و به ما فقط 128 میدن. :13:

jomong666
04-09-2010, 18:46
بچه ها کسی از مخابرات شهید سعادتمند سرویس گرفته یا نه .

من رفتم گفت . پورت خالی برای adsl نداریم .

اصلا مگه پورت را باید از همون مر کز گرفت . کسی جدیدا از سعادتمند adsl گرفته .اگه گرفته یک ندا بده .

jomong666
05-09-2010, 23:27
ولی خداییش 10 تومن در ماه می صرفه .

من رفتم مرکز مخابراتی سعادتمند گفت پورت ندارییم .

کسی ازشون جدیدا گرفته .

دوباره میرم برای ثبت نام اگه ok شد . ندا می دم .

wichidika
05-09-2010, 23:58
پیگیری کردم نه دو مگابیت میدن، نه یک مگابیت، حتی اگر هم نامه از شرکت داشته باشی و یا حتی برای کافی نت بخوای.

به نظر من اگر مردم سر ودست نشکند واسه همین اینترنت مخابرات مجبور می شوند یه روز این قانون که چه عرض کنم جوک 128 کیلوبیت:2: را وردارند . این مردم هستند که تن به این قانون احمقانه میدن اگر مردم قبول نکنند مجبور میشن سرعت بالا بدن .:10:
کلا بخش خصوصی همیشه بهتر از بخشهای دیگه خدمات میده
هرچند که مخابرات خصوصی شده ولی تفکرات ومدیریتشون همون بوده که هست فرقی نکرده واسه همین نمی تونند مشتری جذب کنند:21:ضیها هم فقط از سر ناچاری از مخابرات سرویس می گیرند .
تا اونجایی که می تونید از مخابرات نگیرید تا وضعش درست بشه :27:

bleu2u4u
06-09-2010, 00:29
دوستان چند روز پیش بچه ها تو همینجا میگفتن چیز پی ان رو بستن
هنوزم (بعد روز قدس) بسته است؟یا درست شد؟

Mr.Pooya
06-09-2010, 18:13
میگم قرار بود محدودیت را بردارند چی شد ؟؟؟

اینجا کسی 512 نگرفته ؟؟ من بخوام 512 بگیرم چه مدرکی باید ببرم ؟؟ با نامه شرکت ؟؟

مثلاً دانشجویان مجازی که کلاس آنلاین دارند باید چی کار کنند ؟؟ با 128 قطع و وصل میشه !!!!!!!!!!!

jomong666
06-09-2010, 19:27
بچه ها کسی از مخابرات سعادتمند سرویس گرفته یا نه .

من رفتم گفت . پورت خالی برای adsl نداریم .

jomong666
06-09-2010, 19:35
به من گفت از ای اس پی بگیر .

من موندم قیمت آی اس پی ها چرا نیومد پایین که هیچ

پول حجم هاشون هم الکی الکی زیاد کردن

jomong666
06-09-2010, 19:43
به نظر من اگر مردم سر ودست نشکند واسه همین اینترنت مخابرات مجبور می شوند یه روز این قانون که چه عرض کنم جوک 128 کیلوبیت:2: را وردارند . این مردم هستند که تن به این قانون احمقانه میدن اگر مردم قبول نکنند مجبور میشن سرعت بالا بدن .:10:
کلا بخش خصوصی همیشه بهتر از بخشهای دیگه خدمات میده
هرچند که مخابرات خصوصی شده ولی تفکرات ومدیریتشون همون بوده که هست فرقی نکرده واسه همین نمی تونند مشتری جذب کنند:21:ضیها هم فقط از سر ناچاری از مخابرات سرویس می گیرند .
تا اونجایی که می تونید از مخابرات نگیرید تا وضعش درست بشه :27:

یکی از دلایل گرون بودن اینترنت همین قانون مسخره و وجود آی اس پی های دزده

من از شهراد اینترنت 128 نامحدود رو 25 تومن گرفته بودم + 10 تومن هم پول بی زبون برای پشتیبانی تلفنی
که هیچ پشتیبانی هم صورت نگرفت خودم مودم رو تنظیم کردم

35 تومن برای 128 پول خرج کردم

واقعا زور داره

اگر محدودیت رو بردارن از روی کاربر خانگی شاید قیمت ها بیاد پایین

تازه همین قیمت مخابرات هم گرونه

توی مالزی اینترنت 30 mbps رو 1.5 دلار در ماه میده .....نگاه کن تفاوتو .............منبع ضمیمه بایت شمارهی 136

Sajad perspolis
06-09-2010, 23:18
اگه از سعادتمند گرفتی به منم بگو منم اونجام از این شهراد راحت شیم

mohammad_dj96
06-09-2010, 23:25
اگه از سعادتمند گرفتی به منم بگو منم اونجام از این شهراد راحت شیم

من شهراد داشتم واقعا توپه !
چرا راحت بشی؟:13:
اصلا اذیت نمیکرد .

ezio7
07-09-2010, 00:01
منم دو سه هفته ای میشه که گرفتم از مرکز آزادگان. قطعیش خیلی کمه در حد صفر.سرعت دانلودم معمولا بین ۱۲ تا ۱۴ هست.v~p~n هم میشه استفاده کرد.

printemps
07-09-2010, 03:21
من از مرکز ایت الله کاشانی (اریاشهر) سرویس 128 گرفتم
سرعتمم:

تا الان مشکلی باهاش نداشتم به نظرم خیلی می صرفه!
من قبلا از سپنتا 96 نامحدود میگرفتم 24 تومن!! حالا 128 میگیرم 10 تومن! هر چه قدم بدزدن به نظر من به اندازه ی ای اس پی ها نمیدزدند!
الان تعجب کردم بعضی پستهارو خوندم! حالا نمیدونم چند ماه بگذره افت کنه یا نه ولی تا الان که یک ماهه دارم خوب کار کرده برام

printemps
07-09-2010, 03:22
هر دوماه 20 هزار تومان میاد رو قبضت و هیچی اضافی نداره .

در ضمن از دوستان یک سوال داشتم در سته که با اینترنت مخابرات بازی های کامپیوتر ی رو نمیشه انلاین زد اگه اینطوری هست سریع بگید من برم عوض کنم و به شما دوست عزیز توضیه میکنم نخر برو قرار داد تو فسخ کن برو داتک بگیر.
نه مشکلی نداره برادر من کانتر بازی میکنه تا حالا هم مشکلی نداشته

pasargadd
07-09-2010, 12:19
سلام
من الان 2 ماهه دارم از مرکز چمران(ستارخان)واقعا مزخرفه.بعد از 1 ماه سرعتم انقدر اومده پایین که دو تا صفحه با هم باز نمیشه
حتما باید اولیو باز کنم و بعد برم سراغ بعدی.(منظورم صفحه اینترنت اکسپلورره)
اگر کسی از این مرکز هست و در مورد شرکتهای دیگه که در اینجا خدمات میدن اطلاعات داره خواهشا بگه.که ما بریم از یه جا دیگه سرویس بگیریم.

pasargadd
07-09-2010, 19:27

bleu2u4u
09-09-2010, 03:24
چهارشنبه فقط وضع اینترنت من نابود بود یا برای همه اینجوری بود؟

jomong666
09-09-2010, 14:23
پینگ سرویس هاتون چه طوره

برای اندازه گیری پینگ تو run کلمه cmd رو بزنین
بعد از مرورگر و دانلود منیجر خارج شین
دستور ping google.com -n 50
رو بزنین ...

jomong666
10-09-2010, 02:01
من شهراد داشتم واقعا توپه !
چرا راحت بشی؟:13:
اصلا اذیت نمیکرد .

نه خدایی اون موقع کیفیت و پشتیبانی خوب بود

حتی اوایل کار شرکت قیمت ها نسبت به بقیه جاها عالی بود..

ولی آخرین باری که گرفتم عید بود قیمتش برای 128 نامحدود دراومد 34000 که 10000 تاش پول زور بود چون من خودم مودم رو تنظیم کردن در ضمن در دراز مدت هم هزینه ها رو حساب کنین

من اگه مخابرات سعادتمند بده از اون جا می گیرم

---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

چون ای اس پی یک واسطه است اون هم پورت رو از مخابرات می گیره

mohammad_twe
11-09-2010, 21:22
چرا پینگ اینقدر بالا هست ؟

mehrdad38
12-09-2010, 06:48
بیا توی تاپیک بهترین DNS پینگت رو یه کم بهتر کن.

jomong666
12-09-2010, 16:42
راستی کسی جدیدن از سعادتمند سرویس گرفت .:13:

چه زود پورتشون تموم شد ......این قضیه بو داره .......:2::2:

اگر کسی سرویس گرفت ما رو بی نصیب نذاره .:10::10:

دمتون گرم:11:

mohammad_twe
12-09-2010, 21:22
بیا توی تاپیک بهترین DNS پینگت رو یه کم بهتر کن.
جان ؟؟؟ من کلی گفتم که چرا این دوستانی که از سایت سرعتشون رو گذاستن کلا پیمگشون پایین هست !؟
من میخواستم بگیرم البته بیشتر برای بازی ! اما با این پینگ بالا اصلا نمیشه که ! حداقل 200 باشه !
در ظمن من از کدوم سایت تعرفه کلی و کلا میتونم خرید کنم ؟ مخابرات سایتی چیزی نداره بریم از اونجا ببینیم چی به چیه ؟ هزینه و ....

narrin
14-09-2010, 15:18
سلام بچه ها
كسي از مركز تلفن ابوذر adsl گرفته؟؟؟
كارش چطوريه؟؟؟

mehrdad38
14-09-2010, 16:52
جان ؟؟؟ من کلی گفتم که چرا این دوستانی که از سایت سرعتشون رو گذاستن کلا پیمگشون پایین هست !؟
من میخواستم بگیرم البته بیشتر برای بازی ! اما با این پینگ بالا اصلا نمیشه که ! حداقل 200 باشه !
در ظمن من از کدوم سایت تعرفه کلی و کلا میتونم خرید کنم ؟ مخابرات سایتی چیزی نداره بریم از اونجا ببینیم چی به چیه ؟ هزینه و ....

یک سرویس بیشتر نمی دن اون هم 128 هست که قیمتش ماهی 9900 تومنه. از پرتال مخابرات به نشانی tct.ir می تونی ثبت نام کنی البته باید قبلا عضو پرتال شده و برای عضویت هم باید یکبار به مرکز مخابراتی مراجعه کنی بنابراین بهتره بری حضوری اقدام کنی.

Milad4171
14-09-2010, 17:08
مثلا خصوصی شد که خوب بشه!!!
128 که خیلی کمـــــــــــــــــــــــ ــه!

پینگ معمولا چنده توی این سرویس؟

siamak_mu
14-09-2010, 19:33
مركز مخابرات جماران كسي سرويس داره؟ چطوره؟

hamed-sos
14-09-2010, 20:33
دوست من درسته که 128 خیلی کمه
اما همین 128 رو ندا رایانه و پارس آنلاین تو منطقه تندگویان 26 هزار تومن حساب میکنن
ماهیانه
چون نامحدوده
حالا هنوز هم فکر میکنی ارزش نداره؟
دست مخابرات درد نکنه چون تو دهنی بزرگی به این شرکتهای استعمارگر زد وگرنه بنده الان باید ماهی26 تومن پیاده میشدم

en8800gt
14-09-2010, 21:14
سلام
من و پسر عموم هردومون adsl مخابرات 128 دارم.
وقتی میخوایم با هم pes 2010 آنلاین بازی کنیم ،نمیشه.
ولی با بقیه بچه ها که از صبانت یا پارس آنلاین دارن به راحتی میشه.
کسی میدونه مشکل از چیه؟
از سرعت آپلود پایین نیست که یکیمون نمیتونه هاست بشه؟چون آپلود بین 5 تا 8

ziarratt
14-09-2010, 21:17

فکر کنم شهر به شهر فرق می کنه! توی شهر ما مخابرات تا 512 نامحدود به کاربر خونگی میده
از اون بالاتر با نامه

jomong666
14-09-2010, 21:56
دوست من درسته که 128 خیلی کمه
اما همین 128 رو ندا رایانه و پارس آنلاین تو منطقه تندگویان 26 هزار تومن حساب میکنن
ماهیانه
چون نامحدوده
حالا هنوز هم فکر میکنی ارزش نداره؟
دست مخابرات درد نکنه چون تو دهنی بزرگی به این شرکتهای استعمارگر زد وگرنه بنده الان باید ماهی26 تومن پیاده میشدم

همچین مخابرات هم مفت نمی ده .

اینترنت 30 مگا بایت تو مالزی 1.5 دلاره ......برو ببین چه قدر سرغت اینترنتشون فضاست ....منبع بایت 136

en8800gt
15-09-2010, 11:04
مخابرات مشهد که جدیدن تا 256 میده.البته باید بری با رییس مرکزتون صحبت کنی.
من دیروز رفتم 256 گرفتم.البته گفت از ماه بعدی اعمال میشه:31:

en8800gt
15-09-2010, 11:06
سلام
من و پسر عموم هردومون adsl مخابرات 128 دارم.
وقتی میخوایم با هم pes 2010 آنلاین بازی کنیم ،نمیشه.
ولی با بقیه بچه ها که از صبانت یا پارس آنلاین دارن به راحتی میشه.
کسی میدونه مشکل از چیه؟
از سرعت آپلود پایین نیست که یکیمون نمیتونه هاست بشه؟چون آپلود بین 5 تا 8

هنوز منتظر جوابم.:5:
یکی کمک کنه

narrin
15-09-2010, 11:21
بچه ها تورو خدا به يه جمع بندي برسيد.
بالاخره بگيريم يا نه؟؟؟

mohammad_twe
15-09-2010, 13:36
ping این اینترنت چطوره ؟؟؟ من برای بازی میخوام بگیرم ! خوب هست یا نه ؟؟؟ نگیریم فردا حالمون گرفته بشه ها !!!!

jomong666
15-09-2010, 13:56
آقا کسی از مخابرات سعادتمند سرویس نگرفت

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

آقا کسی از مخابرات سعادتمند سرویس نگرفت .

en8800gt
15-09-2010, 14:12
ping این اینترنت چطوره ؟؟؟ من برای بازی میخوام بگیرم ! خوب هست یا نه ؟؟؟ نگیریم فردا حالمون گرفته بشه ها !!!!
من باهاش mw2 و pes2010 میزنم.از 80% شرکتا بهتره.ولی نوسانش به علت اینکه بین 10 نفر شیر میشه زیاده.
مثلا پینگ یاهو بیشتر اوقات زیر 300.
کلا صبحا پینگش بالای.شبا بهتر میشه.
یک مشکل دیگش آپلودشه:2: که بین 5-8 .برای بعضی بازی مثل pes کمه.ولی اگه 256 بگیری دیگه این مشکلو نداری.من 256 گرفتم از مشهد،تا اول مهر وصل میشه.
بازم اگه سوالی هست در خدمتیم:10:

wichidika
15-09-2010, 21:22
فکر کنم شهر به شهر فرق می کنه! توی شهر ما مخابرات تا 512 نامحدود به کاربر خونگی میده
از اون بالاتر با نامه

واقعاً خاک برسر مخابرات تهران که عرضه نداره 512 بده

hamidras
15-09-2010, 21:35
آقا ما دانشجو شدیم خیر سرمون:دی

سرویس بالاتر نمیدن معرفی نامه ای چیزی بیاریم ؟

en8800gt
15-09-2010, 21:49
بچه ها یک چیز جالب از شیرینگ مخابرات!
میتونی بری تو قسمت network و افرادی رو که روی پورت تو شریرن رو ببینی!
کسی تا حالا همچین تجربه ای داشته؟
الان برین یک تست بکنید.

---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

برا من الان 7 نفرن!

jomong666
15-09-2010, 22:55
کسی تا حالا از مخابرات تهران 256 گرفته .

256 بدن که خوبه.

راستی برای ثبت نام و مشترک شدن باید صاحب خط بره مخابرات یا کس دیگه ای مدارک صاحب خط رو ببره قبوله .

MeMri
16-09-2010, 02:37
کسی تا حالا از مخابرات تهران 256 گرفته .

256 بدن که خوبه.

راستی برای ثبت نام و مشترک شدن باید صاحب خط بره مخابرات یا کس دیگه ای مدارک صاحب خط رو ببره قبوله .

انگار با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد {فرق این رو با کارشناسی رو هنوز نفهمیدیم:31:}

برای ثبت نام هم باید صاحب خط بره:20:

Pr0totype
16-09-2010, 02:42
توی مخابرات منطقه پونک هم سرویس دارن؟ اسم مخابراتش یادم رفته،! با پیش شماره 4445

bleu2u4u
16-09-2010, 09:21
سرعت از دیروز افتضاح شده
همیشه تو دانلود از سرورهای درست حسابی ثابت رو 14.6 میموند ولی الان بزور به 10 برسه
سرویس باقی چطوره؟
اینم تست اش که روی دیال اپ رو هم سفید کرده!!!!
البته اپلود هنوز مثل سابقه (یعنی مضخرفه)

hamed-sos
16-09-2010, 11:36
همچین مخابرات هم مفت نمی ده .

اینترنت 30 مگا بایت تو مالزی 1.5 دلاره ......برو ببین چه قدر سرغت اینترنتشون فضاست ....منبع بایت 136
مگه ما تو مالزی زندگی میکنیم.....:31:

RED-LINE
16-09-2010, 18:41
سلام.
من هم از مخابرات سرویس گرفتم و در کمتر از 24ساعت زنگ زدن گفتن وصل شده ولی...
از صبح هر کاری میکنم هر جور مودم رو کانفیگ میکنم نمیتونم به اینترنت وصل بشم!در واقع چراغ ای دی اس ال و اینترنت اصلا روشن نمیشه!
مودممASUS G31 هست..
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟!روش کانفیگ واسه مخابرات رو بهم یاد بده...

hamedanger
16-09-2010, 18:53
دوستانی که 256 گرفتن قیمتش چنده؟؟

en8800gt
16-09-2010, 19:02
دوستانی که 256 گرفتن قیمتش چنده؟؟

125600 ريال

256 كيلوبيت بر ثانيه

siamak_mu
16-09-2010, 22:56
تهران 256 ميده؟ اگه آره با مهر شركت ميده؟

saeidraei
17-09-2010, 07:36
مخابرات 256 نمیده :5:
ولی شرکت های دیگه میدن:5:

jomong666
17-09-2010, 16:59
مخابرات 256 نمیده :5:
ولی شرکت های دیگه میدن:5:

شرکت های دیگه نامحدود رو گرون میدن.:19:

همین مخابراتم باید قیمت هاش کم تر شه .:19:

اینترنت ما= گران ترین+ کند ترین:18:

مثلن 512 رو ماهی 5 بده .:27:.............. نه این که 64 رو ماهی 5 تومن :2:

RED-LINE
17-09-2010, 17:54
سلام.
من هم از مخابرات سرویس گرفتم و در کمتر از 24ساعت زنگ زدن گفتن وصل شده ولی...
از صبح هر کاری میکنم هر جور مودم رو کانفیگ میکنم نمیتونم به اینترنت وصل بشم!در واقع چراغ ای دی اس ال و اینترنت اصلا روشن نمیشه!
مودممASUS G31 هست..
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟!روش کانفیگ واسه مخابرات رو بهم یاد بده...

ممنون از راهنمائیتون شرمنده کردین.:18:
یکی میتونه به من کمک کنه؟!
الان دوروزه مخابرات گفته اینتر نتم وصله ولی هیچ جای خونه چراغ های مودم روشن نمیشن!
کانفیگ مخابرات چجوریه؟

mehrdad38
18-09-2010, 13:50
چراغ مودم؟ منظور چراغ ADSL دیگه؟

اگر روشن نمی شه پس هنوز رانژه نشده. چون باید همینطوری روشن بشه. برای مخابرات VCI = 35 , VPI=0 MTU= 1500 و Encapsulation=LLC هست.

HITB0Y
18-09-2010, 14:35
سلام به همگی
من از مخابرات 128 گرفتم تازه اونم با کلی منت و کارت دانشجویی و...
حالا میخواستم ببینم برای درخواست سرعت بالاتر چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟!
خودشون که میگن باید دانشجوی مقطع دکترا یا نماینده مجلس یا...باشی!!!که من هیچکدومش نیستم.:31:
به نظرتون چطوری میشه ازشون 256 گرفت؟!
مرسی:11:

joe_satriani
18-09-2010, 17:33
سلام به همگی
من از مخابرات 128 گرفتم تازه اونم با کلی منت و کارت دانشجویی و...
حالا میخواستم ببینم برای درخواست سرعت بالاتر چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟!
خودشون که میگن باید دانشجوی مقطع دکترا یا نماینده مجلس یا...باشی!!!که من هیچکدومش نیستم.:31:
به نظرتون چطوری میشه ازشون 256 گرفت؟!
مرسی:11:

با سلام
دوست عزيزم براي سرعت 128 كه نيازي به كارت دانشجويي و ... نيست
اما براي سرعت بيشتر از 128 بايد نامه از دانشگاه ببريد كه معرفتيون كنه ميخوايد از اينترنت پرسرعت براي تحقيقي استفاده كنيد - يا شركتي چيزي اگه داريد يه نامه بزنيد و مهر كه اين شركت نياز به اينترنت با سرعت فلان براي خط فلان داره
راهي ديگه نداره

موفق باشيد.

HITB0Y
18-09-2010, 22:10
با سلام
دوست عزيزم براي سرعت 128 كه نيازي به كارت دانشجويي و ... نيست
اما براي سرعت بيشتر از 128 بايد نامه از دانشگاه ببريد كه معرفتيون كنه ميخوايد از اينترنت پرسرعت براي تحقيقي استفاده كنيد - يا شركتي چيزي اگه داريد يه نامه بزنيد و مهر كه اين شركت نياز به اينترنت با سرعت فلان براي خط فلان داره
راهي ديگه نداره

موفق باشيد.
ولی تو مرکز ما از من کارت دانشجویی گرفتن!!!
به ما نامه از دانشگاه نمیدن...ولی در مورد شرکت حتما باید یه شرکت ثبت شده باشه یا فرقی نمیکنه چه نوع شرکتی باشه؟!:20:
مرسی

joe_satriani
18-09-2010, 22:39
ولی تو مرکز ما از من کارت دانشجویی گرفتن!!!
به ما نامه از دانشگاه نمیدن...ولی در مورد شرکت حتما باید یه شرکت ثبت شده باشه یا فرقی نمیکنه چه نوع شرکتی باشه؟!:20:
مرسی

با سلام
واسه ١٢٨ به هيچ وجه نميخواد مدرك
براي شركت هم كه گفتيد بلاخره يه شركتي كه مهر بخوره پاي نامش و اينكه شماره ثبت هم داشته باشه
چون در موردش تحقيق و تفحص نميكنن

موفق باشيد

RED-LINE
19-09-2010, 12:47
ممنون از راهنمائی دوستان!:20:
این مخابرات خیلی اذیت میکنه.
دیروز که یوزر نیم و پسورد رو اشتباه داده بود و زنگ زدن تصحیح کردن، از دیشب هم همچین اروری میده.
تمام تنظیمات درسته و رو دوتا کامپیوتر هم امتحان کردم ارور میده ولی از طریق وایرلس با گوشیم وصل میشم مشکلی نداره و با گوشیم دانلود هم داشتم!(آپدیتش کردم!)
اینم اروری که میده.

armin39
19-09-2010, 14:31
دوستان اين مخابرات به نظرتون به كافي نت سرعت بالا ميده؟حومه تهران

wichidika
19-09-2010, 16:23
دوستان اين مخابرات به نظرتون به كافي نت سرعت بالا ميده؟حومه تهران

اصلاً وابداً مخابرات تهران بالای 128 به غیر از ادارات دولتی نمی ده.
با این کار مخابرات خودش را از خیل زیادی از مشتریا ن محروم کرده است:27: