ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرویس ADSL مخابرات تهران

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

bleu2u4u
27-10-2010, 15:15
هر روز بدتر از دیروز
یادمه اوایل پینگم زیر 250 بود
الان نزدیک 450 شده
اصلا هیچ کاری نمیشه کرد
صفحات سبک رو هم بزور باز میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Renjer Babi
28-10-2010, 00:35
سلام

دوستان از دیروز اینترنت من قطع شد.کانکت بودا داشت دانلود می کرد،بعد یهو دیدم روی کانکشنم علامت تعجب اومده و no internet access زده.اول فکر کردم شاید مشکل از مخابراته ولی تا الان هنوز وصل نشده،الانم با دایال آپ اومدم که ببینم کس دیگه همچین مشکلی داره دیدم نه فقط خودمم.چراغ lan و adsl روشن و ثابت هست، در ظاهر مشکلی نیست،با pppoe که اصلا چراغ intenet روشن نمیشه،با bridge هم ارور 651 میده،مودمم هم TP-LINK td-8817 هست.خواهشا کسی میدونه مشکل از چی هست کمک کنه!

ممنون

desperanish
28-10-2010, 10:47
من راضيم...

قيمتش نسبت به دانلود من كه عاليه...

سرعت دور ور 13 هست...

و قطعي هم نداره...

mohammad_dj96
28-10-2010, 12:17
سلام

دوستان از دیروز اینترنت من قطع شد.کانکت بودا داشت دانلود می کرد،بعد یهو دیدم روی کانکشنم علامت تعجب اومده و no internet access زده.اول فکر کردم شاید مشکل از مخابراته ولی تا الان هنوز وصل نشده،الانم با دایال آپ اومدم که ببینم کس دیگه همچین مشکلی داره دیدم نه فقط خودمم.چراغ lan و adsl روشن و ثابت هست، در ظاهر مشکلی نیست،با pppoe که اصلا چراغ intenet روشن نمیشه،با bridge هم ارور 651 میده،مودمم هم TP-LINK td-8817 هست.خواهشا کسی میدونه مشکل از چی هست کمک کنه!

ممنون
منم همچین مشکلی برام پیش اومده!
یه بار تنظیمات مودم رو ریست زدم درست شد:10:

MAZIARDM
28-10-2010, 12:21
با سلام به دوستان

من به تازگی از مخابرات اینترنت پرسرعت گرفته ام. مودم ADSL AM 604 دارم ولی متاسفانه نمی توانم تنظیمات آن را در ویندوزم (7 و ایکس پی) انجام بدهم. به دلیل آنکه شماره ام در پشتیبانی اینترنت مخابرات هنوز ثبت نشده، به پشتیبانی نمی توانم زنگ بزنم. برای تنظیمات مودمم باید چه کار کنم چون تا تنظیم نشود نمی توانم کانکت شوم. نیاز به عدد VPI و VCI ارائه دهنده ADSL (مخابرات) برای مودمم دارم که به دلایل فوق نمی توانم آنرا از پشتیبانی مخابرات بگیرم. دوستان لطفا راهنمایی کنند و درصورت داشتن اعداد مذکور آنرا اعلام کنند.

از راهنمایی دوستان واقعا ممنون میشوم.
منتظر پاسخ هستم

alireza1411
28-10-2010, 13:50
با سلام به دوستان

من به تازگی از مخابرات اینترنت پرسرعت گرفته ام. مودم ADSL AM 604 دارم ولی متاسفانه نمی توانم تنظیمات آن را در ویندوزم (7 و ایکس پی) انجام بدهم. به دلیل آنکه شماره ام در پشتیبانی اینترنت مخابرات هنوز ثبت نشده، به پشتیبانی نمی توانم زنگ بزنم. برای تنظیمات مودمم باید چه کار کنم چون تا تنظیم نشود نمی توانم کانکت شوم. نیاز به عدد VPI و VCI ارائه دهنده ADSL (مخابرات) برای مودمم دارم که به دلایل فوق نمی توانم آنرا از پشتیبانی مخابرات بگیرم. دوستان لطفا راهنمایی کنند و درصورت داشتن اعداد مذکور آنرا اعلام کنند.

منتظر پاسخ هستم

سلام
من الان نگاه کردم دیدم زدم 0 و 35. به ترتیب vci و vpi باید باشه. نهایتش نشد بز عکس کن یعنی 35 و 0 بزن. موفق باشی

:11::11::11::11:

miladddd
28-10-2010, 14:48
میشه توضیح بدین چیا میخواد؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم بگیرم!

من دانشجوری کارشناسی کامپیوترم(البته اراک) اولش که با اطمینان میگفتن نمیدیم و هیچ راه نداره
ولی وقتی شدم موی دماغشون گفتن با کارت دانشجویی تا 512 میدن!
من الان از مخابرات 256 دارم

mohammad_dj96
28-10-2010, 18:53
من دانشجوری کارشناسی کامپیوترم(البته اراک) اولش که با اطمینان میگفتن نمیدیم و هیچ راه نداره
ولی وقتی شدم موی دماغشون گفتن با کارت دانشجویی تا 512 میدن!
من الان از مخابرات 256 دارم
والا به ما که گفتن فقط به کارشناسی ارشد 128 به بالا میدیم :19:

sms11
28-10-2010, 21:07
والا به ما که گفتن فقط به کارشناسی ارشد 128 به بالا میدیم :19:

به من نگفت 128 به بالا
گفت فقط و فقط 256.نه کمتر نه بیشتر

mapooli
28-10-2010, 22:16
سلام

ممنون

تلفن رو از خط جدا کنید و مودم رو یه بار بدون اسپلیتر وصل کنید شاید درست بشه، در این صورت مشکل از اتصالات اسپیلیتر یا سیم ها ممکنه باشه.

joe_satriani
28-10-2010, 22:26
با سلام به دوستان

منتظر پاسخ هستم

با سلام

VCI برابر با 35 هست و VPI هم 0
البته اين مقادير قابل تغيير هستن براي هر منطقه اي - و بستگي به پايانه ي مورد استفاده داره
اما عمومي ترينش هميني كه دوستمون گفتن هست

موفق باشيد.

shervin83
29-10-2010, 14:32
جدیدا مخابرات پورت تورنت باز کرده.الان دارم با میانگین سرعت 17 kb/s از تورنت دانلود میکنم.

sei_pm
29-10-2010, 15:17
به من نگفت 128 به بالا
گفت فقط و فقط 256.نه کمتر نه بیشتر

یعنی به اشخاص معمولی هم دیگه 256 رو میدن؟

aliram38
29-10-2010, 15:35
جدیدا مخابرات پورت تورنت باز کرده.الان دارم با میانگین سرعت 17 kb/s از تورنت دانلود میکنم.
مگه تا حالا بسته بود ؟
منم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم و بیشتر هم با تورنت کار میکنم.
اکه برای تورنت محدودیت هست من یه فکر دیگه بکنم.

alireza1411
29-10-2010, 19:34
مگه تا حالا بسته بود ؟
منم میخوام از مخابرات سرویس بگیرم و بیشتر هم با تورنت کار میکنم.
اکه برای تورنت محدودیت هست من یه فکر دیگه بکنم.

دو هفته پیش من دانلود کردم از تورنت ولی انگار هفته قبلی قطع بوده. این هفته هم که میگن وصله. هفته بعد رو خدا به خیر کنه.

آقا راستی سرعت دانلود از تورنت پایینه کلا. چه با مخابرات چه با شرکتای دیگه. میگفتن شاتل خوبه ولی بعد از عید اونهم میگن کند شده. من از فن آوا داشتم که به جای 50 60 با 10 15 دانلود میکرد. مال مخابرات هم حدود 8 9 تا میره انگار. البته بسته به فایل یعنی تعداد سیدر و .... فرق داره ...منظورم تورنتهای تپل مپله که سیدرهاش زیاده.:11:

samfire
29-10-2010, 23:38
من فکر کنم بعد از تصویب نهایی واگذاری اینترنت + 128 به کاربران خانگی تعرفه تغییر خواهد کرد...

شاید کمتر شاید بیشتر....

اما احتمال دومی خیلی بیشتره چون هیچ چیز تاحالا تو این مملکت ارزون نشده...

brave_ie
29-10-2010, 23:45
تورنت مشکل نداره و همواره داره با سرعت تقریبا لینک مستقیم داون میکنه
البته شک نکن که به تورنت و تنظیمات برنامه تورنت هم به شدت بستگی داره

hamidras
30-10-2010, 18:39
سلام رفقا

خود مخابرات مودمو چند میده؟ به درد میخوره یا نه:دی

اگه خوب نیست خودم برم بخرم...

واسه یکی از آشناها میخوام.

wichidika
30-10-2010, 20:15
من فکر کنم بعد از تصویب نهایی واگذاری اینترنت + 128 به کاربران خانگی تعرفه تغییر خواهد کرد...

شاید کمتر شاید بیشتر....

اما احتمال دومی خیلی بیشتره چون هیچ چیز تاحالا تو این مملکت ارزون نشده...

اتفاقاً در مورد اینترنت برعکس هست وقتی که محدودیت برداشته بشود رقابتی وکیفی می شود هر شرکتی که کیفیت بهتر وقیمت بهتر بدهد درامد بیشتری خواهد داشت.
بنابراین صدرصد قیمت کاهش پیدا خواهد کرد.:8:

alireza1411
30-10-2010, 20:55
سلام رفقا

خودت بخری خیالت راحت تره. من یادمه قدیم از فن آوا سرویس گرفتم و خودشون بهم مودم دادن. بعدا پشیمون شدم که چرا فلان مدل رو نگرفتم. شما خودت تحقیق کنی استاد میشی .....:31:

:11::11::11:

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

اتفاقاً در مورد اینترنت برعکس هست وقتی که محدودیت برداشته بشود رقابتی وکیفی می شود هر شرکتی که کیفیت بهتر وقیمت بهتر بدهد درامد بیشتری خواهد داشت.

رشد اینترنت منجر به پیشرفت اقتصاد هم میشه. یه مساله ی بسیار ساده که الان تقریبا داره جا میافته پرداهخت قبوضه. میدونین وقت چند تا آدم چه بانکدار و چه شهروند رو کمتر میگیره ؟

بعید میدونم در مورد اینترنت هم این روند وجود داشته باشه. تازه نمیخوان که سرعت نجومی بدن. یه سرعت پایین دارن میدن یکم بیشترش میکنن .... به هر حال ما امیدوار هستیم و خوشحال میشیم که قیمتا بالا نره و کیفیت بهتر بشه.

:11::11::11::11:

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

تورنت مشکل نداره و همواره داره با سرعت تقریبا لینک مستقیم داون میکنه
البته شک نکن که به تورنت و تنظیمات برنامه تورنت هم به شدت بستگی داره

آره خب من هم قبول دارم به نوع تورنت و تنشیمات وابسته هست ولی من تا حالا جز یه فایل تپل مپل و تر و تازه که با سرعت 13 14 دانلود میشد همش از این کم سرعتها استفاده کردم. چون موزیک بازی بود نتونستم بی خیال شم و الان هم گاهی از اون سایت دانلود میکنم و سرعت کمش رو هم تحمل میکنم.

شاید هم من بلد نیستم .... نمیدونم ... اگه نکات خاصی هست ممنون میشم بگی دادا.:11:

hamidras
30-10-2010, 21:04
خودت بخری خیالت راحت تره. من یادمه قدیم از فن آوا سرویس گرفتم و خودشون بهم مودم دادن. بعدا پشیمون شدم که چرا فلان مدل رو نگرفتم. شما خودت تحقیق کنی استاد میشی .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودم tp link tp-8811 دارم راضیم ازش:دی میخوام ببینم اگه چیز خوبی میده مخابرات دیگه پانشم برم بازار:دی

armin39
30-10-2010, 21:25
دوستان دقت كرديد قيمت همه جيز داره جهاني ميشه؟خوب اين وسط اينترنت هم جهاني كنند؛خوب دارن كلك ميزننا

pooriya_hp
30-10-2010, 21:31
سلام رفقا

سلام
مودم تک پورت هست که 25 تومن میده.
آره مودم خوبی من دارم راضی هستم.
اگه وایرلس میخوای برو خودت بخر و اگر نه از خودشون بگیر.

mohammad2100
31-10-2010, 05:10
من خودم پدرم مخابراتی و 256 دارم درباره 512 و اون قانون بگم اونو برای برنامه پنجم در نظر دارن نه الان!!! ببینید برنامه پنجم مجلسه نه لایحه سرعت اینترنت و این بخشی از اونه خوشبختانه قراره بازم STM1 به شبکه تا اخرسال اضافه بشه اما نباید منتظر 512 باشید درزم کره جنوبی پرسرعت ترین کشور دنیاست تو اینترنت و بعدشم هنگ کنگ و ژاپن و امریکا دقیقا یادم نیست اما انگاری 12 بود پاکستان 100 ام و ایزان 170 ام!!!!! ببینید اگه ما مشترک اینترنت نداشتیم راحت 10 مگ میدادن اما شما ببین ما 35 میلیون کاربر اینترنت داریم تو ایران اگه همه اینا بخوان 128 بگیرن اینترنت کشور میترکه!!!!! پس الان میبینی دارن لاینا رو زیاد میکنن بدونین بخاطر افزایش مشترکان ای دی اس ال هستش که کمتر از 1 میلیون بودن حالا نمیدونم الان چندن اما 300 هزارتاشون فقط تهرانن (از شرکتای PAP میگیرن) احمتمالا الان 1.5 میلیونه شما نگاه کن باید همه بتونن به 128 دست پیدا کنن تا شما 512 بگیری این قانون اگه تصویب بشه که 512 بدن اجرایی نمیشه حداقل تا 2 سال درزم دولت دوست نداره PAP ها ورشکست بشن و بس!!!
پاکستان به خاطر مشترکین کمش اینطوریه !!!!
حالا منتظریم ببینم احمدی نژاد واسه لاین ها چیکار میکنه
درزم 470 گیگ که میگن مال Internal Network+International Network میگن و فقط stm1 ها International Network هستند

bandary
31-10-2010, 08:03
من خودم پدرم مخابراتی و 256 دارم درباره 512 و اون قانون بگم اونو برای برنامه پنجم در نظر دارن نه الان!!! ببینید برنامه پنجم مجلسه نه لایحه سرعت اینترنت و این بخشی از اونه خوشبختانه قراره بازم STM1 به شبکه تا اخرسال اضافه بشه اما نباید منتظر 512 باشید درزم کره جنوبی پرسرعت ترین کشور دنیاست تو اینترنت و بعدشم هنگ کنگ و ژاپن و امریکا دقیقا یادم نیست اما انگاری 12 بود پاکستان 100 ام و ایزان 170 ام!!!!! ببینید اگه ما مشترک اینترنت نداشتیم راحت 10 مگ میدادن اما شما ببین ما 35 میلیون کاربر اینترنت داریم تو ایران اگه همه اینا بخوان 128 بگیرن اینترنت کشور میترکه!!!!! پس الان میبینی دارن لاینا رو زیاد میکنن بدونین بخاطر افزایش مشترکان ای دی اس ال هستش که کمتر از 1 میلیون بودن حالا نمیدونم الان چندن اما 300 هزارتاشون فقط تهرانن (از شرکتای PAP میگیرن) احمتمالا الان 1.5 میلیونه شما نگاه کن باید همه بتونن به 128 دست پیدا کنن تا شما 512 بگیری این قانون اگه تصویب بشه که 512 بدن اجرایی نمیشه حداقل تا 2 سال درزم دولت دوست نداره PAP ها ورشکست بشن و بس!!!
درزم 470 گیگ که میگن مال Internal Network+International Network میگن و فقط stm1 ها International Network هستند

احتمالا منظورتون از كلمه درزم همون در ضمن هست ديگه !!!! خدا به داد برسه با اين املا ها

alireza1411
31-10-2010, 09:29
احتمالا منظورتون از كلمه درزم همون در ضمن هست ديگه !!!! خدا به داد برسه با اين املا ها

دادا سوتی نگیر ...:31::31::31::31: فرومه ها !!!! فروم یعنی غلط غولوط .... قلط قولوط ... آخه آدم تند تند تایپ میکنه ... پیش میاد.:31::11::11::11:

mehrdad38
31-10-2010, 11:41
خودم tp link tp-8811 دارم راضیم ازش:دی میخوام ببینم اگه چیز خوبی میده مخابرات دیگه پانشم برم بازار:دی

منم از اين مودم دارم. نه مودم مخابرات چينيه به درد نمي خوره نگاه كن عكسشو :

واي خدا از خنده آدم روده بر مي شه :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38: براي نخود كوبيدن خوبه

bandary
31-10-2010, 11:46
دادا سوتی نگیر ...:31::31::31::31: فرومه ها !!!! فروم یعنی غلط غولوط .... قلط قولوط ... آخه آدم تند تند تایپ میکنه ... پیش میاد.:31::11::11::11:
حرف شما درسته ولي اين بنده خدا بعدا كه بزرگ تر شد و به مقامي رسيد مياد يه نامه اداري تايپ ميكنه و دوباره در ضمن رو مينويسه درزم اونجاست كه ديگه خيلي بد ميشه براش
پس جلوي ضرر از هر جا گرفته بشه منفعت هست

hamidras
31-10-2010, 12:02
این چیه دیگه !!!!!!!!!:18:

همون برم بازار بهتره:دی

الان میدونید قیمت همین tp-link 8811 چنده ؟ من 2 سال پیش 29 خریدم:دی

havva
31-10-2010, 13:14
از دوستان كسي تونسته اخيرا از مخابرات بگيره ؟ من رفتم گفتن پورتشون تموم شده خواستم بدونم بچه ها مي دونن چقدر طول ميشكه تا پورت جديد بيارن ؟ يا برم از شركت هاي ديگه بگيرم؟

ممنون

mohammad2100
31-10-2010, 13:36
بچه بودم .... داداش من سلامو میگم دلام واسه خنده درزم با در ضمن چیز زیادی فرق ندارن:31: ولی اگه میخوای اوکی دیگه غلط و غلوط نمی نویسم این درزمو من عادت کردم بهش میدونی اولین باری که تو نت بودم دیدم یکی چرت و پرت زیاد میگه همه میخندن بهش منم این راهو طی کردم و گرنه خر نیستم بنویسم درزم
الانم میتونستم بنویسم درضمن اما همه پستامو تو همه انجمنا بگردی درضمن پیدا نمیکنی
----------------------------
دوست عزیز پورت مخابرات بسته به مرکز مخابراتیتون داره :31:

bandary
31-10-2010, 14:00
اهان خوب اين يه مسئله ديگه هست
ادامه تاپيك

mohammad2100
31-10-2010, 14:39
راستی اینجا چقدر tp-link 8811 داریم منم حدود 3 سال پیش از سپنتا خریدم 45 تومن یعنی اونموقع اینقدر مودم تو بازار نبود منم زیاد حال گشتن تو بازار رو نداشتم گفتم یارو بیاد نصب کنه 5 تومن مال نصب و 45 تومن پول مودم یاد اونوقتا بخیر اول 64 بعد 128 بعد 256 تا یک ماه پیشم وفا دار بودم بهش اما قیمتاشو 3ساله تعقیر نداده منم زدم بیرون از شرکتش
الان بهترین مودم ASUS 604 هست احتمالا اره؟

syler
31-10-2010, 17:09
من مودم linksys wag 120n خریدم تنظیماتو که انجام دادم حالا با لپ تاپ میتونم به wireless وصل شم ولی کامپیوتر که با لن وصله error 678 میده کسی میدونه چشه؟:5:

mehrdad38
31-10-2010, 17:33
این چیه دیگه !!!!!!!!!:18:

همون برم بازار بهتره:دی

الان میدونید قیمت همین tp-link 8811 چنده ؟ من 2 سال پیش 29 خریدم:دی

:31::31:

فكر كنم الان 21 باشه. منم چند سال پيش خريدم

samfire
31-10-2010, 19:48

:8: اینجا ایران است :8:

عزیز دل برادر هیچ چیز تو ایران ارزون نمیشه فقط گرون میشه....

تا چند ماه دیگه معلوم میشه که چه طوری میشه ...

حتی اگه شرکت زیر ساخت یا مخابرات یه هر شرکت دیگه دیگه که stm1 میاره تو کشور به این شرکت های PAP stm1 رو مجانی هم بده باز هم قیمت ها همینه و تکون نمیخوره و گرون تر میشه...

mohammad2100
31-10-2010, 21:08

حتی اگه شرکت زیر ساخت یا مخابرات یه هر شرکت دیگه دیگه که stm1 میاره تو کشور به این شرکت های PAP stm1 رو مجانی هم بده باز هم قیمت ها همینه و تکون نمیخوره و گرون تر میشه...

ولی ای دی اس ال داره کم میشه :31: ببین چرا مخابرات 128 به بالا نمیده تو صفحه قبل گفتم مخابرات اول میاد STM1 رو بین منتطق تقسیم میکنه هر منطقه مخابراتی یکی بعد که همه ایران دارای این خطوط شد مراکز پر درخواست رو میده بعد محدودیت رو زیاد میکنه الان شهرستانا این محدودیت 128 نیستش چون اونجا زیاد نمیخرن :31:
خودت حساب کن 1 سال دیگه حداکثر کل کشور داری stm1 میشه چون برنامه پنجم میگه باید سرعت رو بکنن 512 البته محدودیت اول میشه 256 بعد 512
هزینه اینترنتم درحال کاهش هستش ....

wichidika
31-10-2010, 21:56
دوستان دقت كرديد قيمت همه جيز داره جهاني ميشه؟خوب اين وسط اينترنت هم جهاني كنند؛خوب دارن كلك ميزننا

خوبه که قیمت اینترنت جهانی بشود الان قیمت اینترنت ایران در خبرها امده بود که 12 برابر قیمت اینترنت کشور دوست وهمسایه ترکیه هست .

قیمت اینترنت ایران در بعضی موارد بیست برابر قیمت کشورهای دیگر هست:21:

panther99
01-11-2010, 01:08
آقا وضعیت اینADSL مخابرات چجوریه الان ؟؟؟؟؟ در تهران البته ؟؟؟
دوستانی که دارن راضی هستن ؟؟؟ من صفحه اول رو خوندم نوشته با ضریب اشتراک حداکثر 10 ؟؟؟ یهنی چی ؟؟؟ بین 10 تا یوزر تقسیم میشه ؟؟؟ دوستانی که 512 یا 256 دارن بگن سرعت دانلودشون چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصولا با 512 باید به 70 برسه دیگه . آیا اینطور هست در تهران ؟؟؟؟؟؟ میشه با کارت دانشجویی 512 گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟ هزینه اش چقدر میشه ؟؟؟ ترافیک 512 و 256 چند گیگ هست در ماه ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید .

Mahdi/s
01-11-2010, 10:44
آقا وضعیت اینADSL مخابرات چجوریه الان ؟؟؟؟؟ در تهران البته ؟؟؟اگه الان دایل آپ داری میخوای از مخابرات بگیری خوبه. اما اگه از شرکت خاصی داری بیای از مخابرات بگیری بد جوری میخوره تو ذوقت....

دوستانی که 512 یا 256 دارن بگن سرعت دانلودشون چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصولا با 512 باید به 70 برسه دیگه512 که نمیده.....256 اش هم با اگر و اما اس..اگه دانشجوی ارشد باشی..یا دانشجوی مجازی میدن بهت....128 سرعت دانلود روی 14 میچرخه...:27: یعنی فاجعه....
هزینه اش چقدر میشه ؟؟؟ 128 ماهی 10 تومن...256 ماهی 12 تومن....
ترافیک 512 و 256 چند گیگ هست در ماه ؟؟؟نامحدوده....

mohammad2100
01-11-2010, 13:11
512 هم میدن الان ریس بابام 1 مگ داره چون خودش مخابراتیه اونم تهران من خودم اگه نمی خواستم برم رو دی وی بی 512 برمیداشتم اما 256 جوابمو میده(واسه سند از این بهره می برم )

---------------------
پی نوشت: ریس بابام میشه ریس مخابرات منتطه(بابام مخابراتیه)

sms11
01-11-2010, 15:52
دوست من مخابرات به نور دیده هاش شاید بده
اما ماکه خودمونو پاره کردیم ندادند.کاری نداره شما برای من اینترنت 1 مگ بگیر من حاضرم به اندازه پول یه ماه اینترنت 1مگ به شما شیرینی بدم

wichidika
01-11-2010, 16:39

دوست عزیز استاندارد تعریف کاربران اینترنت فرق کرده است حدود بیست وچند میلیون کاربر dial up داریم
که دیگر در استادندارد جهانی دو یا سه سال پیش نه استاندارد الان که نمی دنم چقدر هست
اصلاً اینترنت زیر سرعت 512 کیلو بیت را دیگر جزو اینترنت حساب نمی کنند
. کاربران اینترنت با سرعت 512 را کاربر حساب نمی کنند و اصلاً جزو امار حساب نمی کنند
خوب تا اینجا کاربران dialup حذف شدند
سرعت gprs وحتی edge هم انچننان زیاد نیست خودش را بکشد حدود200 کیلوبیت که تازه اگر edge باشد که اون هم فقط در شهرهای بزر گ هست وقیمتش هم بالاهست تعداد زیادی کاربر نمی شود.
می ماند wimax وadsl

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

طبق آخرین اماری که یکی اعضای pap داده تا الان حدود 1میلیون پورت adsl دایر کردند ;که حدود 650 هزار تاش فعال هست یعنی حدود 650 هزار تا کابر اینترنت پر سرعت داریم به غیر از wimax
خود مخابرات تهران هم حدود 80 iهزار تا پورت قرار بوده بده که تا الان 30هزار تایی دادند
کل کاربران اینترنت پرسرعت یک میلیون تا نمی شود .

الان هم جدیدا اینترنت دومگابیت برثانیه مبنای تعریف تعداد کاربران قرار گرفته باشد.

پس می بینید که این که شرکت زیرساخت و مخابرات نمی تواند پهنای باند بیشتر بدهند مساله نیست
چند روز پیش یکی از مدیران زیر ساخت مصاحبه کرده بود گفته بود اگر قانون محدودیت سرعت برداشته بشود زیرساخت می تواند این نیاز را تامین کند.

پس می بینید که مشکل تامین پهنای باند نیست . البته چون شرکتها بالجبار باید پهنای باند خودشون را از شرکت مخابرات بخرند و تجهیزات انتقال پهنای باند مخابرات زیاد کشش بالایی ندارند ممکن هست در اینده دچار مشکل بشوند.

البته علت عدم توسعه تعداد کاربرهای اینترنت پرسرعت هم همین مصوبه محدودیت سرعت بوده .

اگر این محدودیت برداشته نشود قطع به یقین شرکتهای pap ورشکست خواهند شد و این ضربه بزرگی به پیکره بخش خصوصی هست .

حتی خود مخابرات هم از این قانون محدودیت سرعت داره ضرابه می خوره چون اگر محدودیت سرعت نباشه هم
می تونه مشتری بیشتری جذب کند هم سرعتهای بالاتر بده که قطعاً در امد زایی بیشتری داره و هم سود وهم دارمد بیشتری جذب می کنند.
الان فقط زیر ساخت کشور داره خاک میخوره و این یعنی تلف منابع .
سهماداران مخابرات باید از شرکت بخواهند که مشتری بیشتری جذب بکند تا سود سهامشون و ارزش سهامشون بالا برود.
البته محدودیت سرعت خیلی روی کیفیت اینترنت و قیمت تاثیر منفی گذاشته .

wichidika
01-11-2010, 17:17

دلیل منطقی بیارید خوب اینجا ایران هست من یقین دارم اگر محدودیت سرعت برداشته بشود قیمت اینترنت کاهش پیدا می کند بعدش هم ایرانه خوب تا ابد که نمیشه این جوری بمونه هی بزنیم تو سر خودمون که ایرانه خوب تلاش کنید ایران درست بشه . با دست روی دست گذاشتن که چیزی درست نمیشه.
به جای حل مشکل مه نباید صورت مساله را پاک کزد.:10:

mohammad2100
01-11-2010, 18:06
خوبه یک ساعت نوشتم که چرا 256 به به بالا به شخصی نمیدم شما دوباره نوشتی ؟ اون پست منو خوندی؟
درزم من اینترنتم نصف قیمته چون بابام مخابراته 1 مگو به ریسا میدن 512 رو به کارکنا که باید بری مخابرات مرکز و اونجا صحبت کنی که بدن
ببین عزیز تا stm1 ها تو کل کشور توزیع نشن نمیاد اینو بده من پیش بینیم مال سال اینده است که تمام ایران به stm1 مسلح میشن!!!
بعاد مستقیما میرن رو stm16 اینو مطمئن باش چون خیلی داره هزینه میشه

mapooli
01-11-2010, 19:24
آقا اصلا قبول که بخاطر کمبود ظرفیت اینترنت، با سرعت بالاتر نمیدن، ولی چرا ظرفیت اینترنت ایران پایینه ! ؟؟؟؟؟؟؟ :13:

armin39
01-11-2010, 19:41
دوستان به دانشجوي دوره دكتري تا جه سرعتي ميدن؟

sms11
01-11-2010, 20:31
دوستان به دانشجوي دوره دكتري تا جه سرعتي ميدن؟

اول و آخر سرعت مخابرات 256 هست
حالا نامه از هرجا بیاری سرعت همینه که هست

wichidika
01-11-2010, 21:32
خوبه یک ساعت نوشتم که چرا 256 به به بالا به شخصی نمیدم شما دوباره نوشتی ؟ اون پست منو خوندی؟
درزم من اینترنتم نصف قیمته چون بابام مخابراته 1 مگو به ریسا میدن 512 رو به کارکنا که باید بری مخابرات مرکز و اونجا صحبت کنی که بدن
ببین عزیز تا stm1 ها تو کل کشور توزیع نشن نمیاد اینو بده من پیش بینیم مال سال اینده است که تمام ایران به stm1 مسلح میشن!!!
بعاد مستقیما میرن رو stm16 اینو مطمئن باش چون خیلی داره هزینه میشه

شما هم نخوندی
مشکل زیر ساختی نیست مشکل جای دیگه هست.

اصلاً خیلیها که فیبرنوری هستند یا خطشون pcm هست نمی تونند adsl بگیرند.

تو کشور ما حدود 650000پورت adsl فعال هست
تازه اگر شیر پهنای باند اینترنت را باز کنند خیلی از کاربرها نمی توانند سرعت زیاد بگیرند چون کیفیت خطهای تلفنی پایین هست:27:

hamed-sos
01-11-2010, 21:54
پس معلوم شد حق ما غیر مخابراتی هارو کیا میخورن!!!:31:
ولی فکر کنم طبق آخرین آمار ما کمترین سرعتهارو داریم
اونی که به سرعت میگذره وقت و عمر ماست -پای کامپیوتر و این اینترنت فعلی

mohammad2100
01-11-2010, 22:19
اره ما خوردیم سیر شدیم درزم مخابرات رو فیبرم میده اما باید پورت خالی داشته باشن درسته شرکتای خصوصی فیبر رو پوشش نمیدن اما اول و اخر همه خطا میشن فیبر چون مس تا 8 مگ میتونه برسه و فیبرتا24 مگ فکر کنم
------------------------------------
هرکی پول داره بیاد بریم یک stm256 از ترکیه بخریم تا تهران بعد میلیونرشیم همه رو باقیمت بالا بدیم تهرانی ها

Milad4171
02-11-2010, 00:13
کسای تو منطقه 2 مخابراتی تو تهران ADSL مخابرات گرفته؟
توی چارت داغون عهد بوقشون هنوز هم منطقه 2 نیست. توی این منطقه هیچکس ADSL نداره!!!
میشه پاسداران و شریعتی!!! و همین اطراف

bandary
02-11-2010, 10:03
اره ما خوردیم سیر شدیم درزم مخابرات رو فیبرم میده اما باید پورت خالی داشته باشن درسته شرکتای خصوصی فیبر رو پوشش نمیدن اما اول و اخر همه خطا میشن فیبر چون مس تا 8 مگ میتونه برسه و فیبرتا24 مگ فکر کنم
------------------------------------
هرکی پول داره بیاد بریم یک stm256 از ترکیه بخریم تا تهران بعد میلیونرشیم همه رو باقیمت بالا بدیم تهرانی ها
هر خط مسي فقط و فقط 2 مگ روساپورت ميكنه اگر نويز نداشته باشه
اين رو از تجربه چندين ساله ام تو مخابرات و شركت هاي ديتا ميگم

mehrdad38
02-11-2010, 14:39
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت کافی است :41:

سرعت فعلی اینترنت برای کاربردهای علمی و فرهنگی جوابگو است، گلایه ها بیشتر برای کاربردهای تصویری است، در حالیکه شبکه اینترنت در ایران از اول نیز برای این گونه استفاده طراحی نشده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به انتقال سازمان فضایی ایران از این وزارتخانه و پیوستن آن به ریاست جمهوری گفت: از این پس سازمان فضایی ایران زیر نظر رییس جمهوری اداره می شود .
رضا تقی پور در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت : انتقال سازمان فضایی ایران از این وزارتخانه به حوزه ریاست جمهوری براساس مصوبه شورای عالی اداری صورت گرفته است .

وی افزود: به دلیل ماهیت فراسازمانی، مجموعه های فضایی دراغلب کشورهای جهان این نوع سازمانها زیر نظر رئیس جمهور است، در ایران نیز با تصویب شورای عالی اداری این موضوع به این نحو اجرایی می شود.
تقی پور در مورد احتمال انتقال بخش های فعال در حوزه فضا از وزارت دفاع به حوزه ریاست جمهوری گفت: در این مرحله تنها سازمان فضایی به ریاست جمهوری منتقل می شود و انتقال سایر بخشهای فعال در زمینه فضا ، بستگی به پیشرفت کار در این مرحله و تصمیم شورای عالی اداری دارد.

وزیر ارتباطات در مورد افزایش سرعت اینترنت و مصوبه اخیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص ارتقای پهنای باند کاربران خانگی به 256کیلو بیت برثانیه گفت : باید منتظر تصویب لایحه برنامه پنجم توسعه و طی مراحل قانونی برای تصویب نهایی مصوبه کمیسیون صنایع باشیم.

تقی پور سپس ادامه داد : سرعت فعلی اینترنت برای کاربردهای علمی و فرهنگی جوابگو است، گلایه ها بیشتر برای کاربردهای تصویری است، در حالیکه شبکه اینترنت در ایران از اول نیز برای این گونه استفاده طراحی نشده است.
وی افزود: شبکه های مبتنی بر فیبر نوری که در دست طراحی و اجرا است بخوبی پاسخگوی این نیازها خواهد بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش که 'آیا ساختار ارتباطی فعلی پاسخگوی نیاز کشور در زمینه دولت الکترونیک است ؟' اظهار داشت: از نظر زیر ساخت های ارتباطی از سایر بخشها عقب نیستیم، به تناسب توسعه دولت الکترونیک، زیر ساخت های ارتباطی مورد نیاز نیز از طریق توسعه شبکه فیبر نوری تامین خواهد شد .

تقی پور گفت : هنوز بسیاری از خدمات الکترونیکی که در قالب دولت الکترونیک تعریف می شود ، راه اندازی نشده است . با این وجود در خیلی جاها ظرفیت اینترنت پرسرعت ( ADSL) خالی داریم.

وی در مورد قیمت سیم کارت دایمی همراه اول گفت: قیمت این سیم کارت 130 هزار تومان است.

itna.ir

89/8/11

Milad4171
02-11-2010, 15:25
به نظر من راه اندازی سرویس اینترنت از پایه اشتباه بنا شد. الانم کم بودها بخاطر همون آینده نگر نبود آقایون بوده!!!
معمولا اینطوری هست که وقتی کسی چیزی رو نیاز نداره میگه خوب نیست!!
پهنای باندی که ایران ارائه میده و استفاده میکنه خیلی کمه
همین الانشم بچه هایی که ADSL دارن با کم شدن شدید سرعت مواجه هستن. چی برسه به وقتی تعرفه ی خانگی بخواد بره بالاتر.
یه چیز دیگه هم هست!
تحریم
تا وقتی ایران زیر بار تحریم های مختلف هست ، هیج جای پیشرفت نیست!! ایرن که از خودش اینترنت پر سرعت نداره که.
فیبر نوری از اروپا میاد.

wichidika
02-11-2010, 15:52

به به کیفیت خطوط مخابرات را مشاهده کردید تازه اگر سرعت اینترنت هم ازاد بشه بازهم مشکل داریم:13:

sms11
02-11-2010, 17:58
متاسفم برای خودم که در کشوری هستم که وزیر ارتباطاتش این اراجیف رو دلیل کار نکردن خودشون میدونن

سرعت فعلی اینترنت برای کاربردهای علمی و فرهنگی جوابگو است، گلایه ها بیشتر برای کاربردهای تصویری است، در حالیکه شبکه اینترنت در ایران از اول نیز برای این گونه استفاده طراحی نشده است.
کسی نیست بگه میشه بگید چند نفر توی دنیا هستند که کار علمی میکنن؟
تعدادشون به 100 میلیون میرسه؟اصلا گیریم که تعدادشون زیاد هم باشه کسی که میخواد ویدویی ببینه که در کار علمیش تاثیر داره این جزو کار علمی نیست؟به این کار علمی نمیگن؟پس میشه بفرمایید اسمش چیه؟
شبکه اینترنت ایران از اول به هیچ درد نمیخورد آقای وزیر.نه به درد کار علمی و فرهنگی نه به درد هیچ کار دیگه ایی

من که از اول گفتم که ...
شما اگه خیال کردید که به این زودی ها اینترنت بیشتر از 256 در اختیار مردم میزارن بشدت در اشتباهید
پس بیخودی دنبالش نرید.شاید شاید ظرف 10 سال آینده اینترنت ایران از 256 برسه به 512.
در صورتی که تا اون موقع مطمئن باشید که میانگین سرعت جهانی و در تمام دنیا روی 100 مگ و یا بیشتر میچرخه

Guts
02-11-2010, 18:57
کسای تو منطقه 2 مخابراتی تو تهران ADSL مخابرات گرفته؟
توی چارت داغون عهد بوقشون هنوز هم منطقه 2 نیست. توی این منطقه هیچکس ADSL نداره!!!
میشه پاسداران و شریعتی!!! و همین اطراف
من دارم مرکز مخابرات پاسداران.

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------

وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت کافی است :41:

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به انتقال سازمان فضایی ایران از این وزارتخانه و پیوستن آن به ریاست جمهوری گفت: از این پس سازمان فضایی ایران زیر نظر رییس جمهوری اداره می شود .
رضا تقی پور در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت : انتقال سازمان فضایی ایران از این وزارتخانه به حوزه ریاست جمهوری براساس مصوبه شورای عالی اداری صورت گرفته است .

وی افزود: به دلیل ماهیت فراسازمانی، مجموعه های فضایی دراغلب کشورهای جهان این نوع سازمانها زیر نظر رئیس جمهور است، در ایران نیز با تصویب شورای عالی اداری این موضوع به این نحو اجرایی می شود.
تقی پور در مورد احتمال انتقال بخش های فعال در حوزه فضا از وزارت دفاع به حوزه ریاست جمهوری گفت: در این مرحله تنها سازمان فضایی به ریاست جمهوری منتقل می شود و انتقال سایر بخشهای فعال در زمینه فضا ، بستگی به پیشرفت کار در این مرحله و تصمیم شورای عالی اداری دارد.

وزیر ارتباطات در مورد افزایش سرعت اینترنت و مصوبه اخیر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص ارتقای پهنای باند کاربران خانگی به 256کیلو بیت برثانیه گفت : باید منتظر تصویب لایحه برنامه پنجم توسعه و طی مراحل قانونی برای تصویب نهایی مصوبه کمیسیون صنایع باشیم.

تقی پور سپس ادامه داد : سرعت فعلی اینترنت برای کاربردهای علمی و فرهنگی جوابگو است، گلایه ها بیشتر برای کاربردهای تصویری است، در حالیکه شبکه اینترنت در ایران از اول نیز برای این گونه استفاده طراحی نشده است.
وی افزود: شبکه های مبتنی بر فیبر نوری که در دست طراحی و اجرا است بخوبی پاسخگوی این نیازها خواهد بود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش که 'آیا ساختار ارتباطی فعلی پاسخگوی نیاز کشور در زمینه دولت الکترونیک است ؟' اظهار داشت: از نظر زیر ساخت های ارتباطی از سایر بخشها عقب نیستیم، به تناسب توسعه دولت الکترونیک، زیر ساخت های ارتباطی مورد نیاز نیز از طریق توسعه شبکه فیبر نوری تامین خواهد شد .

تقی پور گفت : هنوز بسیاری از خدمات الکترونیکی که در قالب دولت الکترونیک تعریف می شود ، راه اندازی نشده است . با این وجود در خیلی جاها ظرفیت اینترنت پرسرعت ( ADSL) خالی داریم.

وی در مورد قیمت سیم کارت دایمی همراه اول گفت: قیمت این سیم کارت 130 هزار تومان است.

itna.ir

89/8/11

مزخرف به تمام معنی اصلاً فلسفه ی وجودی اینترنت روی استفاده ی آزاده، یکی دوست داره دانلود کنه یعنی دوست داره تصویر ببینه یا اصلاً نه یکی دوست داره با سرعت خیلی بالا صفحات رو باز کنه، متأسفانه تو مملکت ما مثل خیلی چیزهای دیگه برای اینترنتم کاربری خودشون رو تعریف میکنن واقعاً یسری آدم کم خرد امور تو دست گرفتن و نمیدونن چیکار دارن میکنن.

hamidras
02-11-2010, 19:15
گلایه ها بیشتر برای کاربردهای تصویری است، در حالیکه شبکه اینترنت در ایران از اول نیز برای این گونه استفاده طراحی نشده است.

یه جور میگه انگار بقیه کشورا از اول زدن تو کار فیلم و اینا!

alex1020
02-11-2010, 19:24
این خبر مربوط به ۳ روز قبل هست ولی چون با حرفهای وزیر مخابرات تقریبا یکی هست فکر کردم دیدن اش خالی از لطف نیست !

//

ه گزارش وایمکس نیوز محمدرضا فرنقی زاد، مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان این مطلب گفت: با برداشته شدن محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی به نظر نمی‌رسد تعداد کاربران اینترنت با افزایش روبرو شود.

وی افزود: احتمالا کسانی که تا پیش از این در دسته کاربران خانگی جای می گرفتند و محدودیت موجود را احساس می‌کردند، در صورت رفع محدودیت ارائه پهنای باند تقاضای پهنای باندی بیش از 128 کیلوبایت را داشته باشند.

فرنقی زاد در مورد میزان افزایش تقاضای احتمالی گفت: از آنجا که هر افزایشی در میزان تقاضا به همان میزان شخص را متحمل هزینه می‌کند، شاید در ابتدا گروهی از کاربران مشتاق به استفاده از پهنای باند بالاتر باشند، اما به دلیل هزینه‌های بالاتری که هیچ کارایی و ارزش افزاینده‌ای برای آنها نخواهد داشت به زودی منصرف می‌شوند.
وی افزود: در واقع شیرینی حاصل از تجربه سرعت بالاتر که تنها فایده آن شاید صرفه‌جویی در اندکی زمان برای کاربر خانگی باشد، جای خود را به تلخی ناشی از هزینه‌های اضافی خواهد داد.

مدیر روابط عمومی شرکت زیرساخت در مورد آمادگی زیرساخت در زمان‌های پیک تقاضا مانند زمانی که محدودیت ارائه پهنای باند اینتر نت برای کاربران خانگی برداشته شود، گفت: ظرفیت پهنای باند اینترنت اضافی در شرکت ارتباطات زیرساخت تا اندازه‌ای است که هرگونه افزایش تقاضای ناگهانی را نیز جواب می‌دهد.

وی رها کردن کاربران به حال خود را تا زمانی که خودشان به نتیجه درست و منطقی برسند که به چه میان پهنای باند نیاز دارند را نادرست عنوان کرد و گفت: به عقیده من روش آزمون و خطا برای رسیدن به نقطه‌ای که هر کاربر خانگی بداند به چه میزان پهنای باند برای فعالیت‌های خود نیاز دارد، درست نیست و نهادهای مسئول باید با فرهنگ سازی و آموزش کاربران، مانع از آن شوند که کاربران دچار تبعات ناشی از استفاده‌های نادرست از اینترنت شوند.
وی افزود: بخشی از این فرهنگ‌سازی به زودی در شرکت ارتباطات زیرساخت انجام خواهد شد، اما اصلی‌ترین مشاوره را ارائه دهندگان اینترنت که با مصرف کننده نهایی در ارتباطند می‌توانند در اختیار کاربران قرار دهند.

فرنقی زاد گفت: اگر ارائه دهندگان اینترنت به مراجعه کنندگان خود مشاوره بدهند که برای چه نیازی، چه سرعت و پهنای باندی لازم است، دیگر با هدررفت سرمایه و زمان مواجه نخواهیم بود.

به گفته مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، یکی از متداول‌ترین روش‌های بازاریابی در دنیا دادن اطلاعات درست و به موقع به مشتریان است، چراکه شرکت‌ها در سطوح بالا می‌دانند که برای رسیدن به اهداف طولانی مدت باید صداقت را که همان دادن اطلاعات درست است حفظ کرد. بنابراین در برخورد با مشتری و یا حتی تبلیغات خود این اصل را رعایت می‌کنند.

وی مشکل اصلی کاربران خانگی که با محدودیت سرعت 128 کیلو بیتی مواجهند را واقعی نبودن پهنای باند 128 کیلو بیتی عنوان کرد و گفت: مجموعه فعالیت‌هایی که یک کاربر خانگی به عنوان یک مصرف کننده عام با آن سر و کار دارد از طریق دسترسی به سرعت 128 کیلو بایتی قابل انجام است.

وی افزود: کاربر خانگی که می‌خواهد سایتی را ببیند، خبری بخواند، ثبت نامی کند، ایمیلی چک کند و یا احیانا از فضاهای مجازی برای گفت‌وگو استفاده کند به سرعتی بیش از این نیازی ندارد، اما مشکل اینجاست که پهنای باندی که تحت عنوان 128 کیلو بایت در اختیار وی قرار می‌گیرد در بعضی مواقع حتی 50 کیلو بایت هم نیست.
به گفته فرنقی زاد این اشکال حتی در مورد ADSL هم به وجود می‌آید.

وی گفت: نا آگاهی کاربران از میزان پهنای باندی که در اختیارشان قرار گرفته است و بی توجهی آنان برای دسترسی به سرعت واقعی نیز از دیگر مشکلات این بخش از اینترنت است.

وی افزود: به عنوان نمونه کاربری که برای ثبت نام در آزمون با اشکال سرعت مواجه می‌ود، به دنبال این نیست که علت پایین بودن سرعت سرویس خود را از شرکت ارائ دهنده اینترنت پیگیری کند و یا اینکه در زمان دریافت سرویس با سرویس دهنده قرارداد سطح خدمات (SLA) امضا کند.

مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد تاثیرات احتمالی رفع محدودیت پهنای باند اینترنت برای کاربران خانگی روی توسعه کشور در زمینه دولت الکترونیکی گفت: به عقیده من موانع توسعه دولت االکترونیکی در محدودیت سرعت اینترنت برای کاربران خانگی نیست.
وی افزود: آنچه که در روند توسعه دولت الکترونیکی اختلال ایجاد می‌ند در نرم‌فزارها، شبکه‌ا و رورهایی است که برای امور مربوط به دولت الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

sms11
02-11-2010, 21:34
با شنیدن این حرفای این یارو خدا وکیلی الان خیلی جلوی خودمو گرفتم که فحش ندم:grrr::grrr:

Milad4171
02-11-2010, 22:07
من موندم چقدر فسفر سوزوندن این اراجیف رو سر هم کردن!!! گویا هنوز هم احساس میکنم 20 سال پیشه که مردم با یه تی تاپ ... بشن!!

mohammad2100
03-11-2010, 00:27
من که گفته بودم

samfire
03-11-2010, 19:09
دلیل منطقی بیارید خوب اینجا ایران هست من یقین دارم اگر محدودیت سرعت برداشته بشود قیمت اینترنت کاهش پیدا می کند بعدش هم ایرانه خوب تا ابد که نمیشه این جوری بمونه هی بزنیم تو سر خودمون که ایرانه خوب تلاش کنید ایران درست بشه . با دست روی دست گذاشتن که چیزی درست نمیشه.
به جای حل مشکل مه نباید صورت مساله را پاک کزد.:10:

و اینجا فروم پی سی ورلد است...

دو تا دلیل بیارم هم خودم رو بن میکنن هم تاپیک قفل... :31:

عزیز من هیچ موقع اینطوری نمیشه همین جوری هم مخابرات با بخش خصوصی مشکل داره سر قیمت ها...

اصلان بیخال من که از فن آوا دارم راضی هم هستم :31:

Reza_994
03-11-2010, 23:37
یعنی خودشون هم اعتراف کردن دلیلش سیاسیه!

ELSIN
04-11-2010, 16:40
خدا ریشه ظلم رو بکنهههههههههههههههههههههه هه :19:

bleu2u4u
04-11-2010, 17:30
اقا ما 4 روز بخاطر کابل برگردون تلفنمون قطع شده بود
برای این 4 روزی که قطع بود نیاز هست برم مخابرات یا نه خودشون خسارت رو میدن
اصلا خسارتی میدن؟

hamidras
04-11-2010, 18:27
قا ما 4 روز بخاطر کابل برگردون تلفنمون قطع شده بود
اصلا خسارتی میدن؟

خسارت:دی

شوخی میکنی:دی

bleu2u4u
04-11-2010, 20:01
نه چه شوخی ای!!
4 روز خط ما قطع بود
پس اینترنتمون هم قطع بود
حداقل اش اینه که این 4 روز رو برامون حساب نکنن
متاسفانه این چند روز دانشگاه بودم و نمیتونستم برم مخابرات
اگه بتونم شنبه میرم تا هم درخواست 256 بدم هم در این مورد باهاشون صحبت کنم

hamidras
04-11-2010, 20:10
اگه بتونم شنبه میرم تا هم درخواست 256 بدم هم در این مورد باهاشون صحبت کنم

با چی میری 256 بگیری؟(به چه عنوانی:دی)

bleu2u4u
05-11-2010, 00:06
خب خودم دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم
هرچند که تو همین تاپیک افرادی بدون هیچ مدرکی تونستن 256 رو بگیرن

mohammad2100
05-11-2010, 00:22
ببخشید ما پارتی داشتیم اما شما هم دارید؟
256 رو ریس کل مخابرات میتونه بده اگه پارتی داشته باشی اگرم نه که نرو

hamidras
05-11-2010, 09:59
خب خودم دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم
هرچند که تو همین تاپیک افرادی بدون هیچ مدرکی تونستن 256 رو بگیرن

منم همین طور:دی برو ببین میدن یا نه . همینجا هم بگو خواهشا...

reb
05-11-2010, 10:04
رییس کل دقیقا یعنی چی توی منطقه مخابراتی؟ یعنی یه مخابرات زپرتی توی منطقه فرد اسدی چند تا رییس داره؟
شاید منظورت دربانه؟

sei_pm
05-11-2010, 13:05

این طور که شما فکر میکنید نیست داخل تاپیک زیر به خوبی بررسی شده.

اقا ما 4 روز بخاطر کابل برگردون تلفنمون قطع شده بود
اصلا خسارتی میدن؟

داخل همه قراردادها نوشته شده که برای ارتقا تجهیزات هیچ خسارتی به مشتری داده نمیشود.

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

منظورت از رئیس کل رئیس هر منتطقه مخابراتی هست دیگه درسته؟ مثلا منطقه 2 چندتا مرکز هستند یک رئیس کل هم داره که روی کار اون مراکز نظارت میکنه؟

ali_agha1981
05-11-2010, 16:42
سلام یه سوال ....
این قیمت مودم مخابرات چنده ؟؟
تعرفه 64 و 128 چنده ؟
سرعت 64 و 128 هنگام دانلود ؟

joe_satriani
05-11-2010, 18:37
سلام یه سوال ....
این قیمت مودم مخابرات چنده ؟؟
تعرفه 64 و 128 چنده ؟
سرعت 64 و 128 هنگام دانلود ؟

با سلام
تعرفه 128 مخابرات 9 هزار و چندی هست
سرعت دانلودش هم از 14 تا 18 متغیر هست

موفق باشید.

ali_agha1981
05-11-2010, 19:21
تعرفه 64 چطوریه ؟
قیمت مودش چنده ؟
اصلا فرقی بین مخابرات و سرویس های خصوصی هست ..؟

sei_pm
05-11-2010, 20:13
تعرفه 64 چطوریه ؟
قیمت مودش چنده ؟
اصلا فرقی بین مخابرات و سرویس های خصوصی هست ..؟

بفرمایید لیست تعرفه ها فقط فر 128 به بالا رو نکنید:

فرقش تو پشتیبانی هست که تقریبا مخابرات نداره.

Kianoosh
06-11-2010, 01:10
فرقش تو پشتیبانی هست که تقریبا مخابرات نداره.

فرقشون تو قیمت وحشتناک خصوصی ها هست که معمولا یا نا محدود ندارن یا 2 تا 4 برابر قیمت مخابرات میگیرن فرق دیگه اینه که مخابرات به این سادگی ها 256 هم نمیده و بالاتر از اون اصلا!خصوصی ها قرارداد 128 با شما می بندن اما سرعت واقعی مثلا یک مگ هست (حجمی)اگه هم 128 باشه هیچ حق اعتراضی ندارید!مخابرات هزینه رانژه و راه اندازی نمیگیره زوری مودمهاشو نمی ندازه دایری و قطعیش ساده تر هست پورتهای مخابرات کمتر و بسته به مناطق محدود تر هست از نظر مانیتورینگ فیلترینگ قطعی تفاوت خاصی نیست پشتیبانی هم بستگی به مرکز یا ای اس پی خصوصی داره در کل خیلی روشون حساب نکنید!:دی

sei_pm
06-11-2010, 07:24
فرقشون تو قیمت وحشتناک خصوصی ها هست که معمولا یا نا محدود ندارن یا 2 تا 4 برابر قیمت مخابرات میگیرن فرق دیگه اینه که مخابرات به این سادگی ها 256 هم نمیده و بالاتر از اون اصلا!خصوصی ها قرارداد 128 با شما می بندن اما سرعت واقعی مثلا یک مگ هست (حجمی)اگه هم 128 باشه هیچ حق اعتراضی ندارید!مخابرات هزینه رانژه و راه اندازی نمیگیره زوری مودمهاشو نمی ندازه دایری و قطعیش ساده تر هست پورتهای مخابرات کمتر و بسته به مناطق محدود تر هست از نظر مانیتورینگ فیلترینگ قطعی تفاوت خاصی نیست پشتیبانی هم بستگی به مرکز یا ای اس پی خصوصی داره در کل خیلی روشون حساب نکنید!:دی

من خودم تا چند هفته پیش 128 مخابرات رو هم داشتم که اون حرف رو زدم. من کانکت میشدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشدم اینها نمی تونستند تشخیص بدند مشکل چیه می گفتند شما مشکلی ندارید ما شما رو آنلاین میبینیم. بعد از دو روز که پیگیری کردم به من یوزر و پس جدید میده میگه اشتباه میزدی. حالا شما و بفیه امتحان کنید یوزر و پس رو اشتباه بزنید کانکت میشه 1 ثانیه بعد دسکانکت میشه یا اررور میشده ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

ali_agha1981
06-11-2010, 12:22
سلام این مانیتورینگ چیه ؟ در ضمن قیمت مودم 128 چنده ؟
من فقط میخوام در ماه زیر 1 گیگ دانلود کنم ...آیا به درد من میخواره 128 ؟قیمت پایین برای من مهمه ..

sei_pm
06-11-2010, 13:13
من فقط میخوام در ماه زیر 1 گیگ دانلود کنم ...آیا به درد من میخواره 128 ؟قیمت پایین برای من مهمه ..

یعنی نظارت روی کاربرها . که شرکتهای خصوصی هم فکر کنم تا 90 روز تمام بازدیدهای شما رو + Ip هایی که بهتون تخصیص پیدا میکنه رو نگه میدارند.
بله واسه شما که مصرف پایینی دارید مناسبه 128 ماهی 10 هزار تومان.

Mr.Pooya
06-11-2010, 14:42

سلام
در مورد مودم باید بگم که دیگه کمترین مودم باید 54Mb باشه البته کمتر هم ممکن باشه ولی مودم ارزون قیمت فکر کنم با 15000 تومان هم میتونید بگیرید ولی TP-Link مارک های خوبی داره 25 تومان این حدودا . اگر هم برای مودم میتونید بیشتر خرج کنید Linksys بگیرید که مارک خیلی خوبیه حدود 70-80 تومان . البته نمیدونم Linksys با مخاربرات سازگار هست یا نه که اکثر مودم ها با اکثر ISP ها سازگار هستند شاید یه مورد نادر باشه که مودم با ISP سازگار نباشه .

موفق باشید

Kianoosh
06-11-2010, 15:21
من خودم تا چند هفته پیش 128 مخابرات رو هم داشتم که اون حرف رو زدم. من کانکت میشدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشدم اینها نمی تونستند تشخیص بدند مشکل چیه می گفتند شما مشکلی ندارید ما شما رو آنلاین میبینیم. بعد از دو روز که پیگیری کردم به من یوزر و پس جدید میده میگه اشتباه میزدی. حالا شما و بفیه امتحان کنید یوزر و پس رو اشتباه بزنید کانکت میشه 1 ثانیه بعد دسکانکت میشه یا اررور میشده ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

گفتم که کلا روشون زیاد حساب نکنید ...حالا مثلا پشتیبانی شاتل یا صبا و ... چی هستند ؟!؟یه منشی!!یا بوق اشغال دائمی یه سر به تاپیکهاشون بزنید...بازم میگم در هر دو مورد پشتیبانی بستگی به مرکز مخابرات و یا ای اس پی خصوصی شما داره کلی که نمیشه نظر داد چون برا من خوب بوده خوبه یا چون برا شما بد بوده بده!

در هر صورت پشتیبانی چیزی نیست که الویت اول انتخاب باشه (تو ایران)نامحدود بودن و قیمت بسیار پایین از مزایایی اینترنت مخابرات هست درضمن من شخصا کلا سه بار بیشتر خرابی نداشتم که با تماس با 1899 حداکثر بعد از 2-3 ساعت باهام تماس گرفتن و مشکل برطرف شده بود!

+

بله یوزر نیم یا پس اشتباه وارد کنید ارور 691 میده...

ali_agha1981
06-11-2010, 15:26
یعنی نظارت روی کاربرها . که شرکتهای خصوصی هم فکر کنم تا 90 روز تمام بازدیدهای شما رو + Ip هایی که بهتون تخصیص پیدا میکنه رو نگه میدارند

یعنی چی ؟ مشکلی بوجود میاد ؟ خطریه ؟
من خیلی با فیل/تر بشکن و پ رو ک سی کار میکنم و سایت های مختلفی هم میرم ؟

نامحدود بودن و قیمت بسیار پایین از مزایایی اینترنت مخابرات هست

اینترنت مخابرات دانلودش نامحدوه ...!؟ قیمت پایین هم نیست مگه همه جا 128 ماهی 10 هزار تومان نیست ؟ پس کجاش ارزونه ؟ قیمت پایین تر هم داره ..؟؟؟

hamedmn1987
06-11-2010, 15:39
سلام بچه ها. الان از مرکز مخابراتمون (پیروزی) اومدم..گفتن پورتا پوره ..اسم و شماره گرفتن گفتن زنگ میزنیم.
خبر ندارین این پورت های جدید کی راه اندازی میشه !؟!

Mr.Pooya
06-11-2010, 15:51
اینترنت مخابرات دانلودش نامحدوه ...!؟ قیمت پایین هم نیست مگه همه جا 128 ماهی 10 هزار تومان نیست ؟ پس کجاش ارزونه ؟ قیمت پایین تر هم داره ..؟؟؟

سلام
آره مخابرات تهران سرویس هاش نامحدود هستند . قیمت پایین نیست ؟؟ :18::18:

PAP ها 128 نامحدود را ماهی 20-25 تومان میدهند شاید کمتر هم پیدا بشه ولی خود اکثراً 20-25 می دهند ولی مخاربرات 10 تومان به نظرتون خوب نیست ؟؟

قیمت پایین تر سرعت پایین تر هم داره 64 نامحدود ماهی 5-6 تومان است .

Kianoosh
06-11-2010, 15:59

بله ترافیک نامحدود هست!

کی میگه همه جا 128 نامحدود ماهی 10 تومنه!؟!؟!

صبا نت:ندارد

شاتل:Art 1 ماهی 28 تومن هزینه نصب 15 تومن

پارس آنلاین:ندارد

آسیاتک:ندارد

داتک:ماهی 42 تومن هزینه نصب 10 تومن

سپنتا:ماهی 30 تومن هزینه نصب 10 تومن

فن آوا:T2 ماهی 27 تومن هزینه نصب 20 تومن

لایزر:پلاتونیوم A89-1 ماهی 36 تومن

ندا رایانه:ماهی 26 تومن هزینه نصب 30 تومن

حالا برخی شرکتها شاید اگه صحبت کنید راه اندازی و نصب رو کمتر بگیرن خودتون نصب کنید فقط رانژه بگیرن یا کلا نگیرن ولی هزینه ماهیانه رو مقایسه کن!!

خب حله!؟!

shahinmafia
06-11-2010, 16:07
سلام خدمت همه این اشتباهیه مه بین همه جا افتاده
ببینید مخابرات به گفته ی ما ای دی اس الش نا محدوده ولی در واقع نا محدود نیست
من نشستم حساب کردم هر 1 گیگ با 128 مخابرات یه روز طول میکشه تازه اگه با سرعت 14 دانلود کنید
حالا اگه 30 روز هم بزارید پشت سرهم دانلود کنه میشه 30 گیگ پس اینترنت های مخابرات 30 گیگ دانلوده
راستی پیشنهاد من به شما اینه سرویس مخابرات رو قطع کنید و از جای دیگه ای بگیرید

reb
06-11-2010, 17:24
بله ترافیک نامحدود هست!

کی میگه همه جا 128 نامحدود ماهی 10 تومنه!؟!؟!

صبا نت:ندارد

شاتل:Art 1 ماهی 28 تومن هزینه نصب 15 تومن

پارس آنلاین:ندارد

آسیاتک:ندارد

داتک:ماهی 42 تومن هزینه نصب 10 تومن

سپنتا:ماهی 30 تومن هزینه نصب 10 تومن

فن آوا:T2 ماهی 27 تومن هزینه نصب 20 تومن

لایزر:پلاتونیوم A89-1 ماهی 36 تومن

ندا رایانه:ماهی 26 تومن هزینه نصب 30 تومن

حالا برخی شرکتها شاید اگه صحبت کنید راه اندازی و نصب رو کمتر بگیرن خودتون نصب کنید فقط رانژه بگیرن یا کلا نگیرن ولی هزینه ماهیانه رو مقایسه کن!!

خب حله!؟!
داستان اینه که هرکسی حسب توقعاتش راضی و یا ناراضیه مثلا خود من اگه همین 128 مخابرات علیه السلام که شما خیلی بسیار زیاد ازش راضی هستید بدن با ماهی 20 تومن دستی نمیگیرم در حالی که شما ماهی 10 تومن هم هزینه میکنید و حال آن که این بنده کمترین و بسیاری از دوستان در همین محفل خجسته پی سی با 4-5 هزارتومن بیشتر ولی با سرعت 10 برابر و یا بیشتر و ترافیک غیر قابل مقایسه با مال شما سر میکنیم و شکر ایزد منان بجای میاوریم و لذا در موارد عام قیاس بنفس جایز نیست.

Kianoosh
06-11-2010, 17:32
داستان اینه که هرکسی حسب توقعاتش راضی و یا ناراضیه مثلا خود من اگه همین 128 مخابرات علیه السلام که شما خیلی بسیار زیاد ازش راضی هستید بدن با ماهی 20 تومن دستی نمیگیرم در حالی که شما ماهی 10 تومن هم هزینه میکنید و حال آن که این بنده کمترین و بسیاری از دوستان در همین محفل خجسته پی سی با 4-5 هزارتومن بیشتر ولی با سرعت 10 برابر و یا بیشتر و ترافیک غیر قابل مقایسه با مال شما سر میکنیم و شکر ایزد منان بجای میاوریم و لذا در موارد عام قیاس بنفس جایز نیست.

امیدوارم نون خور این شرکتها نباشید...چون نظرتون یک طرفه میشه!

خب موردی نیست عزیز من شما سرویس ADSL ای به من معرفی کنید ماهی 14-15 هزار تومن باشه نامحدود باشه سرعتشم 10 برابر 128 باشه عزیز دلم یک مگ هم بود من راضیم فقط سریع بی زحمت منتظرم...:27:

+

مساله توقعات متفاوت نیست مساله اینه که برای افرادی که نیازشون با 128 یا 256 رفع میشه و سرویس نامحدود می خوان شرکتهای خصوصی رو با مخابرات مقایسه کردیم اونا یا نمیدن چنین سرویسی رو یا 4 برابر بیشتر پول میگیرن از ملت!!!:46: البته مخابرات هم بی عیب نیست و ممکنه تعداد معدودی مراکز ارائه نکنن و تعداد پورتها کم و محدود باشه...

اگه مخابرات بخواد یا بتونه سرویسهای بالاتر از 256 رو هم با همین تعرفه ها عملی کنه بقیه باید جمع کنن برن :27:...این مدل سیستم حجمی خیلی وقته منقرض شده و همه با انواع کلاه برداری ها در مورد سرعت ،حجم کم شده وضعیت قرار داد دایری و قطعی و قیمت حجم اضافی شبانه رایگان و سرعت دانلود شبانه... برخی شرکتها آشنا هستن!

reb
06-11-2010, 18:05
البته من نون خور پارس آنلاین بودم ولی نونمو آجر کردن و فعلا داتک دارم که البته اونم مال رفیقمه شریکی استفاده میکنیم ولی اگه روزی روزگاری ورق برگرده و شانسمون بزنه دوباره نوندونیم براه بشه اول لز همه شما رو 2A میکنم.
و در باب سوالتون باید بگم : العاقل یتعظ با الاشاره.

Kianoosh
06-11-2010, 18:18
البته من نون خور پارس آنلاین بودم ولی نونمو آجر کردن و فعلا داتک دارم که البته اونم مال رفیقمه شریکی استفاده میکنیم ولی اگه روزی روزگاری ورق برگرده و شانسمون بزنه دوباره نوندونیم براه بشه اول لز همه شما رو 2A میکنم.
و در باب سوالتون باید بگم : العاقل یتعظ با الاشاره.

عجب!!!

پس کل منطقتون همین بود ها؟

عزیز جان نگفتی اون ای دی اس ال نامحدود ماهی 14 تومنی که سرعتش یه مگه من برم بگیرم اگه منظورت به داتک ماهی 42 تومنی هست و تست امضات باید بگم اینا رو برای یکی دیگه بگو !!!:27:

مشورت: حاصل دانلود 24 ساعته ی من با اینترنت نامحدود 128 کیلو بیت داتک - سرعته دانلود نهایتا 16 کیلوبایت در ثانیه (1.3 گیگ در 24 ساعت) ?!~!؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کلا شما کار خودتو بکن منم کار خودمو کاربر خودش تشخیص داره...عیسی به دین خود موسی به دین خود :16:

+

العاقل یتعظ با الاشاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:46:

ببخشید من دیگه حرفی با شما ندارم بحث تمام...

سلام خدمت همه این اشتباهیه مه بین همه جا افتاده
ببینید مخابرات به گفته ی ما ای دی اس الش نا محدوده ولی در واقع نا محدود نیست
من نشستم حساب کردم هر 1 گیگ با 128 مخابرات یه روز طول میکشه تازه اگه با سرعت 14 دانلود کنید
حالا اگه 30 روز هم بزارید پشت سرهم دانلود کنه میشه 30 گیگ پس اینترنت های مخابرات 30 گیگ دانلوده
راستی پیشنهاد من به شما اینه سرویس مخابرات رو قطع کنید و از جای دیگه ای بگیرید

دوست عزیز من فکر می کنم تعریف نا محدود حجمی این نیست! شما بیشتر از 30 گیگ نمی تونی بگیری چون سرعتت محدودت می کنه نه حجمت !!!مثلا سرعت 1 مگ هست و حجم در ماه 5 گیگ شما 24 ساعته می تونی بزاری دانلود کنه!؟خب معلومه نه چون یک روزه 5 گیگ شما تموم میشه!!یعنی حجمت محدودت می کنه امیدوارم منظورمو رسونده باشم...

شاید اینم کمک کنه:

How to check my ADSL traffic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با این تعریف شما تمام سرویسهای اینترنت دنیا محدود هستند چون از یه حدی بیشتر در ماه نمی تونن بگیرن (حجم دانلود 24 ساعته ضربدر 30) :46: نه منظور از نامحدود بودن حجمی یعنی در هر موقع می تونید هر مقدار ترافیک تبادل داشته باشید (دریافت/ارسال) حداکثر این مقدار تبادلات به سرعت شما بستگی داره و همه جای دنیا به این میگن نامحدود:

ADSL Unlimited Traffic

مثل این

Downstream: 3.0 mbps
Upstream:1.0 mbps

Unlimited Monthly Transfer

1 Dynamic IP address
Free ADSL modem rental

حالا شاید من اشتباه می کنم نمی دونم!؟...

ali_agha1981
06-11-2010, 21:18
[arbabe.sayeha] عزیز
منظور من اینترنت محدود ماهی 10 هزار تومان بود ...!!نه نامحدود
همچنین در خصوص مانیتورینگ نگفتید ؟
این مانیتورینگ مشکلی بوجود میاره ؟

hamidras
06-11-2010, 21:34
این مانیتورینگ مشکلی بوجود میاره ؟

تا حالا که واسه من مشکلی نداشته:دی

فقط سعی کنید اگه میخواید سایتای 30یا30 رو ببینید خیلی احتیاط کنید!

ali_agha1981
07-11-2010, 00:19
تا حالا که واسه من مشکلی نداشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

فقط سعی کنید اگه میخواید سایتای 30یا30 رو ببینید خیلی احتیاط کنید

یعنی چی ؟
من الان خودم 6 ساله دارم با اینترنت دایل آپ هوشمند میام اینترنت
هزار و یک سایت مختلف هم باز میکنم از سایت 30یا30 تا ....
من فقط میخوام بدونم آیا نظارت شدیدتری هست نسبت به اینترنت دایل آپ یا اینترنت خصوصی یا GPRS یا وایکمس...
یا نه مثل همین iSP های هوشمند مخابرات هست ؟؟

Kianoosh
07-11-2010, 00:45
گفتم که با بقیه ای اس پی ها تفاوت خاصی نداره حالا باز کردن 4 تا سایت بسته کسی رو نکشته ولی فعالیت مداوم نظر دادن در برخی سایتها و شکر خدا یه سری از سایتهای غیر اخلاقی ایرانی که دیگه کلا نابود شدن و تکثیر و انتشار محتوای اونها و هر چیزی که جرم محسوب بشه شدید خطرناکه برادر من :دی
همینکه اسم اینترنت شرکت مخابرات (وابسته به یه جا!) میاد خیلی ها فکر می کنن تحت نظارت و کنترل بیشتری هستند تا مثلا شرکت گوگولی نت :دی چه بسا برعکس باشد!:دی

دوست عزیز من فکر می کنم که بخشی از اطلاعات شما ثبت و نگهداری میشه این به این معنی نیست هر سایت خلاف قوانینی که رفتید بیان در خونه بازداشتتون کنن!:دی اما مثلا اگه چهار تا سایت خاص برید و بعد چهار تا نظر خاص هم بدید و بعدا اگه یه جایی یه وقتی شما رو به دلیل تجمع غیر قانونی گرفتن ! اونوقت از همینها علیه تون استفاده می کنن به شدت:دی اتفاقی که چند ماه پیش برای بعضی ها افتاد :دی

(مثل ماه پاره که کامل غیر قانونی هست ولی عملا همه دارن و اکثرا کسی کاری نداره تا وقتی که ...:دی)

کلا اینا نظر منه اگه پس فردا به دلیل تولید و تکثیر محتوای غیر اخلاقی و غیر اسلامی بازداشت شدید به من هیچ ربطی نداره!:دی

کلا بیخیال...:46:

Milad4171
07-11-2010, 01:56
این بحث مونیترینگ هم جنجالی شده ها!!!
راستش قبلا من با استادم سر این مسائله کلی بحث کردم!! آخرش هم به این نتیجه رسیدیم که درسته هر کاری از دست دوستان بر میاد
ولی بلکل ملت ما کلا موجودات زود باور و احساساتی هستن با یه حرف میشه راحت و بدون درد و خونریزی از اون کار منعشون کرد.
برای مثال قبلا یکی از همین مسئولا گفته بود که ما ایمیل ملت رو چک میکنیم :18:
چرت ترین حرفی که تا اون روز شنیده بودم!!!!

PARADISE
07-11-2010, 09:02

سلام
منم همین مشکلو دارم به 1899 زنگ زدم حل نشد
میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hamidras
07-11-2010, 11:43
اقا دیشب کی برنامه نگاه 1 رو دید.

وزیر چه حرفایی میزد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میگفت نهایت حجم ایمیل 4-5 مگه!

میگفت دیر باز شدن سایتا ربط زیادی به پهنای باند نداره!!

و خزعبلاتی از این دست!

ali_agha1981
07-11-2010, 16:16

وزیر چه حرفایی میزد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خزعبلاتی از این دست!

اره خیلی جالب بود
فقط حیف که مجری برنامه شبیه مجسمه است و سر و زبون درست و حسابی نداره...
ولی اون یکی حسابی حالش رو گرفت گفت : چرا هی کشتی ها باید به کابل های اینترنت بخورن اینترنت کشور قطع بشه..
وزیر هم که فقط ...دروغ ..دروغ .دروغ تحویل ملت میداد

wichidika
07-11-2010, 16:31

و خزعبلاتی از این دست!

کلا وزیر ارتباطات هر وقت میاد تلویزیون یکسری جملات تکراری وهمیشگی میگه

سرعت اینترنت 128 کیلوبیتی کافی هست کم که نیست زیاد هم هست .:39:

همچی آرومه ما چقدر خوشبختیم.
فقط من نمی دانم چرا تو ایران قیمت اینترنت از طلا گرانتر هست تو سرعت اینترنت هم از اخر اول هستیم .

یادش به خیر یک زمانی تو همین ایران سرعت اینترنت محدودیت نداشت بعد شورای انقلاب فرهنگی محدودیت سرعت اینترنت را تصویب کرد.

بدتر از سرعت اینترنت این دفاع وزیر ارتباطات از وضع موجودو سرعت اینترنت هست .
تصمیم اشتباه از یک طرف .
دفاع از تصمیم اشتباه بدتر از تصمیم اشتباه هست.:5:
وزیر می گفت اینترنت چون وارداتی هست گران هست نمیشه سرعت زیاد بدیم .
نمی دونم چرا وزیر اینو نگفت که محدودیت سرعت باعث شده قیمت اینترنت زیادبشه

Javad-ht
07-11-2010, 16:42
اره خیلی جالب بود
فقط حیف که مجری برنامه شبیه مجسمه است و سر و زبون درست و حسابی نداره...
ولی اون یکی حسابی حالش رو گرفت گفت : چرا هی کشتی ها باید به کابل های اینترنت بخورن اینترنت کشور قطع بشه..
وزیر هم که فقط ...دروغ ..دروغ .دروغ تحویل ملت میداد

به نظر من اتفاقا مجریه چند جا خوب حالشو گرفت!
گفت شما پای اینترنت دیال آپ و 128 نشستین که اینجوری میگید!
اون پسره که سوالاش خیلی چرت بود!
دیشب هم فقط چرت و پرت میگفت جناب وزیر!
مصاحبه با مردم رو که نشون میداد معلوم بود خیلی عصبانی بود و داشت به مجریه حرف میزد!:31:
آخه ... دیال آپ کافیه؟!!!!
آدم و مجبور میکنن دهنش رو باز کنه!
اونجا هم که گفت آخر مصاحبه رو پخش نکردن و مجری گفت برنامه پخش زنده بود خیلی باحال بود!:27:

hamidras
07-11-2010, 18:03
به نظر من اتفاقا مجریه چند جا خوب حالشو گرفت!

نه بابا مجریه هیچی حالیش نبود! مجری گفت مردم حتی تو ارسال یه ایمیل ساده هم مشکل دارن وزیر رفت رو بحث ایمیل ملی:دی به قول شریفی مغالطه میکرد در حد تیم ملی. مجری هم هیچی نمیگفت:دی
یا اونجا که اینترنت هتل رو مثال زد مجری در حد کلنگ نشون داد:دی

نیم ساعت منو با وزیر به طور زنده رودر رو میکردن ....:27:

ali_agha1981
07-11-2010, 18:10
البته من آخرهای برنامه رو دیدم
مجریه سوالاش خوب بود معلوم هم بود خیلی اینترنت برو هست
ولی بلد نبود طرف رو به چالش بکشونه و سوال پیچش کنه ...

PARADISE
07-11-2010, 19:06

سلام

کسی نبود مشکل منو حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad2100
07-11-2010, 19:19
احمتالای زیادی وجود داره اول
مودم 10%
کنکشن سیستم : 80%
مخابرات: 10%
---------------------------------------------------
مودم که خیلی کم میده امکانش کمه
کانکشن سیستم و تنظیمات سیستم مال خودمم اینطوری بود شب میخوابیدم صبح بلند میشدم میبینم دیکانکت شده که بسته به ویندزت باید درست کنی
مخابرات که تنهاراهش 1899 هستش

mohammad2100
07-11-2010, 19:39
بچه ها کیفیت مرور وبم خیلی خوب شده پینگم مین شده بخاطر مخابراته یا بخاطر شیلتر شکنی که دارمش؟

sei_pm
08-11-2010, 01:17
سلام

مثل اینکه بلد نیستند مشکل از کجاست واسه من بعد از 2 روز یوزر و پسورد جدید دادند و مشکل حل شد.

sei_pm
08-11-2010, 01:28
گفتم که کلا روشون زیاد حساب نکنید ...حالا مثلا پشتیبانی شاتل یا صبا و ... چی هستند ؟!؟یه منشی!!یا بوق اشغال دائمی یه سر به تاپیکهاشون بزنید...بازم میگم در هر دو مورد پشتیبانی بستگی به مرکز مخابرات و یا ای اس پی خصوصی شما داره کلی که نمیشه نظر داد چون برا من خوب بوده خوبه یا چون برا شما بد بوده بده!

در هر صورت پشتیبانی چیزی نیست که الویت اول انتخاب باشه (تو ایران)نامحدود بودن و قیمت بسیار پایین از مزایایی اینترنت مخابرات هست درضمن من شخصا کلا سه بار بیشتر خرابی نداشتم که با تماس با 1899 حداکثر بعد از 2-3 ساعت باهام تماس گرفتن و مشکل برطرف شده بود!

+

بله یوزر نیم یا پس اشتباه وارد کنید ارور 691 میده...

شما اگر سرویستون به طرز مضحکی برای 48 ساعت قطع بود و آخرش به شعورتون توهین میکردند که یوزر و پس رو اشتباه میزنید که 1 ثانیه dc میشده و یوزر و پس جدید بهتون بدند نظرتون در مورد پشتیبانی عوض میشه.
خوب واسه من ارور نمی داد طرف بعد از 48 ساعت میگه یوزر و پس رو اشتباه میزدی. شما چی فکر میکنی ....

PARADISE
08-11-2010, 08:04
مثل اینکه بلد نیستند مشکل از کجاست واسه من بعد از 2 روز یوزر و پسورد جدید دادند و مشکل حل شد.

شما تو کانفیگ کردن مودم هم user & password رو وارد میکنید یا فقط تو کانکشن وارد میکنید؟؟

mo_ho
08-11-2010, 10:39
سلام
دوستان حدود 4-5 روز میشه که yahoo mail اصلا برام باز نمیشه.می خواستم ببینم کسی دیگه این مشکل رو نداره یا نداشته؟

hamidras
08-11-2010, 11:17
از دیروز تلفنمون 1 طرفه شده ولی اینترنت هنوز وصله:دی

ShA.GHOLAM
08-11-2010, 11:35
سلام
یکی از دوستام از مخابرات adsl گرفته 6 ماهه که 105 تومان برای 6 ماه پول داده
چون زیاد سرش در نمیامده از مخابرات نپرسیده
میخواست ببینه با این قیمت که برای 6 ماه داده اولا بنظرتون سرعتش چنده دوما ترافیک ماهیانه اش چقدره یعنی ماهی چند گیگ میتونه دانلود کنه

hamidras
08-11-2010, 11:40
سلام
یکی از دوستام از مخابرات adsl گرفته 6 ماهه که 105 تومان برای 6 ماه پول داده
چون زیاد سرش در نمیامده از مخابرات نپرسیده
میخواست ببینه با این قیمت که برای 6 ماه داده اولا بنظرتون سرعتش چنده دوما ترافیک ماهیانه اش چقدره یعنی ماهی چند گیگ میتونه دانلود کنه سلام

با توجه به اینکه اولش پول داده یعنی از مخابرات نگرفته:دی چون مخابرات هزینه رو هر 2 ماه رو قبض تلفن میگیره...

سرعت مخابرات بین 13 تا 15 متغیره 24 ساعته دانلود کنه نهایتن ماهی 30 و چند گیگ میتونه بگیره... ترافیک مخابرات نامحدوده...

sei_pm
08-11-2010, 12:59
شما تو کانفیگ کردن مودم هم user & password رو وارد میکنید یا فقط تو کانکشن وارد میکنید؟؟

منظورتون رو متوجه نشدم.
تو حالت pppoe که داخل مودم ست میکردم کانکت نمیشد و تو حالت بریج که کانکشن می ساختم تا کانکشن وصل میشد به 1 نرسیده قطع میشد.

PARADISE
08-11-2010, 16:38
منظورتون رو متوجه نشدم.
تو حالت pppoe که داخل مودم ست میکردم کانکت نمیشد و تو حالت بریج که کانکشن می ساختم تا کانکشن وصل میشد به 1 نرسیده قطع میشد.

من مودمم رو pppoe ست کردم. تو قسمت setting مودم هم user name و password رو وارد کردم.
بعد تو ویندوز هم یک کانکشن pppoe ساختم .
15 روز به همین شکل کانکت میشدم یعنی از تو ویندوز میرفتم سراغ همون کانکشنی که ساختم و connect رو میزدم و کانکت میشد
الان 2 روزه که connect نمیشه به همه جا هم زنگ زدم ولی هنوز حل نشده

Mahdi/s
08-11-2010, 18:06
اگه به مشکل برخوردیم توی کانکت شدن..با چه شماره ای باید تماس بگیریم.>؟؟؟؟؟

greenmidi
08-11-2010, 19:18
سلام من 10 روزه تو مرکز کاشانی درخواست دادم
چند روز دیگه باید صبر کنم تا وصل بشه:42:

ali_agha1981
08-11-2010, 21:59
سرعت مخابرات بین 13 تا 15 متغیره 24 ساعته دانلود کنه نهایتن ماهی 30 و چند گیگ میتونه بگیره... ترافیک مخابرات نامحدوده...

اگه اینطوری هست چرا پس اینقدر مشترک adsl مخابرات کم هست ؟..بیشتر از جای دیگه adsl میگیرن ؟
یعنی به خاطر همون مانیتورینگ هست .؟
همچنین من اگه بخوام 64 بگیرم هزینه اش روی قبض تلفن میاد ؟ باید قبض تلفن و اینترنت رو با هم بپردازیم
یه سوال دیگم اینکه 64 مخابرات با dial up چه فرقی میکنه از لحاظ سرعت وبگردی و دانلود ؟
ممنون

hamidras
08-11-2010, 22:08
اگه به مشکل برخوردیم توی کانکت شدن..با چه شماره ای باید تماس بگیریم.>؟؟؟؟؟ 1899 پیغام بذارید...

سلام من 10 روزه تو مرکز کاشانی درخواست دادم
چند روز دیگه باید صبر کنم تا وصل بشهباید نهایتا 2 روزه وصل میشد . شاید پورت نداشتن رفتید تو لیست انتظار...

اگه اینطوری هست چرا پس اینقدر مشترک adsl مخابرات کم هست ؟بیشتر از جای دیگه adsl میگیرن ؟ کم!؟ فکر نمیکنم! شاید اطلاع ندارن یا حالشو ندارن که برن مرکز:دی یا شاید سرعت های بالاتر میخوان...

یعنی به خاطر همون مانیتورینگ هست .؟به نظرم مانیتورینگ ربط چندانی به isp نداره همه کنترل میشن...

همچنین من اگه بخوام 64 بگیرم هزینه اش روی قبض تلفن میاد ؟ باید قبض تلفن و اینترنت رو با هم بپردازیم
یه سوال دیگم اینکه 64 مخابرات با dial up چه فرقی میکنه از لحاظ سرعت وبگردی و دانلود ؟
ممنوناسمش هست که 64 میده ولی فقط 128 میدن اغلب.

فرقی نداره در هر صورت رو قبض میاد هزینش.
به هر حال 64 بهتر از 28 است:دی

sei_pm
08-11-2010, 23:57
من مودمم رو pppoe ست کردم. تو قسمت setting مودم هم user name و password رو وارد کردم.
بعد تو ویندوز هم یک کانکشن pppoe ساختم .
15 روز به همین شکل کانکت میشدم یعنی از تو ویندوز میرفتم سراغ همون کانکشنی که ساختم و connect رو میزدم و کانکت میشد
الان 2 روزه که connect نمیشه به همه جا هم زنگ زدم ولی هنوز حل نشده

شما وقتی مودم رو روی pppoe میگذارید دیگه نباید کانکشن بسازید. از صفحه تنظیمات مودم یک عکس بندازید.

hamedmn1987
09-11-2010, 00:15
سلام بچه ها. الان از مرکز مخابراتمون (پیروزی) اومدم..گفتن پورتا پوره ..اسم و شماره گرفتن گفتن زنگ میزنیم.
خبر ندارین این پورت های جدید کی راه اندازی میشه !؟! :whistle::whistle:

reb
09-11-2010, 01:23
امیدوارم نون خور این شرکتها نباشید...چون نظرتون یک طرفه میشه!

خب موردی نیست عزیز من شما سرویس ADSL ای به من معرفی کنید ماهی 14-15 هزار تومن باشه نامحدود باشه سرعتشم 10 برابر 128 باشه عزیز دلم یک مگ هم بود من راضیم فقط سریع بی زحمت منتظرم...:27:

+

مساله توقعات متفاوت نیست مساله اینه که برای افرادی که نیازشون با 128 یا 256 رفع میشه و سرویس نامحدود می خوان شرکتهای خصوصی رو با مخابرات مقایسه کردیم اونا یا نمیدن چنین سرویسی رو یا 4 برابر بیشتر پول میگیرن از ملت!!!:46: البته مخابرات هم بی عیب نیست و ممکنه تعداد معدودی مراکز ارائه نکنن و تعداد پورتها کم و محدود باشه...

اگه مخابرات بخواد یا بتونه سرویسهای بالاتر از 256 رو هم با همین تعرفه ها عملی کنه بقیه باید جمع کنن برن :27:...این مدل سیستم حجمی خیلی وقته منقرض شده و همه با انواع کلاه برداری ها در مورد سرعت ،حجم کم شده وضعیت قرار داد دایری و قطعی و قیمت حجم اضافی شبانه رایگان و سرعت دانلود شبانه... برخی شرکتها آشنا هستن!
اگر شما تهمتی به کسی بزنید چون اسمت همکاره موردی نداره ولی اگه جواب مشابه بده اون کسی که شما تهمت زدید برادر خیلی بسیار زیاد مدیر اخم کرده و 3 سوت پستش رو پاک میکنه و البته اون که تشکر مدیرانه ازت کرده برای عرض ارادت و همکاری و فی سبیل لیلا این کار رو کرده.

Kianoosh
10-11-2010, 00:21
اگر شما تهمتی به کسی بزنید چون اسمت همکاره موردی نداره ولی اگه جواب مشابه بده اون کسی که شما تهمت زدید برادر خیلی بسیار زیاد مدیر اخم کرده و 3 سوت پستش رو پاک میکنه و البته اون که تشکر مدیرانه ازت کرده برای عرض ارادت و همکاری و فی سبیل لیلا این کار رو کرده.

شما کلا عادت داری به اینو و اون بگی برادر ایمانی و سپاه صحابه و .. انتظاری ازت نمیره اما خب انجمنم قانون داره دیگه ! :46:هر موقع اون قسمت قرمز رنگ که اصل ماجرا و اختلاف منو و شماست رو تونستی جواب بدی بیا باهات بحث کنم دیگه این حواشی رو ولش کن برادر!!!:27:

شما اگر سرویستون به طرز مضحکی برای 48 ساعت قطع بود و آخرش به شعورتون توهین میکردند که یوزر و پس رو اشتباه میزنید که 1 ثانیه dc میشده و یوزر و پس جدید بهتون بدند نظرتون در مورد پشتیبانی عوض میشه.
خوب واسه من ارور نمی داد طرف بعد از 48 ساعت میگه یوزر و پس رو اشتباه میزدی. شما چی فکر میکنی ....

دوست عزیز حرف شما رو قبول دارم که به شعور ادم توهین میشه گاهی اما این مشکل فقط مربوط به شرکت مخابرات و پشتیبانی اون نیست می تونه برا همه جا پیش بیاد دیگه!

wichidika
10-11-2010, 11:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد مطلب: 9386 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18 آبان 1389 ساعت 14:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استقبال كاربران از سرویس اینترنت پر سرعت:21: مخابرات تهران

كاربران اینترنت در استان تهران از ارایه سرویس ADSL شركت مخابرات استان تهران استقبال كردند.

مدیــر روابط عمومی شـركت مخابرات استـان تهـران با بیان این مطلب در خصوص نمایشگاه بین‌المللی ایران تله كام گفت: شركت مخابرات تهران بعنوان یكی از زیر مجموعه های شركت مخابرات ایران در نمــایشگـاه تله كام حضور خواهد یافت و به معرفی و ارایه سرویس های نوین خود می پردازد.

محمد خجسته نیا درباره سرویس اینترنت پرسرعت شركت مخابرات استان تهران نیز اظهار داشت: تاكنون 60 هزار پورت اینترنت پرسرعت از سوی این شركت به كاربران ارایه شده است كه 43 هزار پورت آن مربوط به پروژه جدید مخابرات تهران می باشد.

وی ادامه داد: بیشترین واگذاری اینترنت پرسرعت مربوط به منطقه دو تهران می شود به طوری كه حدود 16 هزار پورت در این منطقه واگذار شده است.

خجسته نیا گفت: در حال حاضر تمامی مناطق تهران تحت پوشش سرویس ADSL مخابرات تهران هستند.

وی با بیان اینكه نیاز جامعه به اینترنت پر سرعت بیش از رقم فعلی است، تاكید كرد: براساس یك نظرسنجی در سال گذشته 52 درصد مشاركت كنندگان در این نظر سنجی اعلام كردند كه به خطوط اینترنت پر سرعت نیاز دارند.

مدیر روابط عمومی مخابرات استان تهران ادامه داد: براساس برآوردها حدود دو و نیم میلیون پورت اینترنت پر سرعت در سطح استان تهران نیاز است كه اكنون فاصله زیادی با این رقم داریم.

وی گفت: اگر تمام شركت های PAP، مخابرات تهران، وایمكس و سایر شركت ها در این حوزه اقدام به ارایه سرویس كنند باز هم دو یا سه سال زمان برای تامین دو و نیم میلیونی اینترنت پر سرعت نیاز است.

خجسته نیا تصریح كرد: فضای كار برای تمامی شركت های فعال در حوزه ADSL مهیا است و تمامی شركت ها می توانند بدون هیچ دغدغه‌ای به فعالیت بپردازند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع: شركت مخابرات ایران

desperanish
10-11-2010, 20:56
آقا ما بخوايم يه 256 بگيريم بايد چيكار كنيم...

مداركي چيزي ميخواد؟

يا ويتامين پ ؟!؟!؟!

مخابرات نهري شهرك غرب

Mahdi/s
10-11-2010, 22:34
آقا ما بخوايم يه 256 بگيريم بايد چيكار كنيم.مداركي چيزي ميخواد؟

يا ويتامين پ ؟!؟!؟!..دانشجوی ارشد باشی.....یا دانشجوی دانشگاه مجازی. باشی..ردیفه....اگه ویتامین پ داری که برو رو 512...:31:....اگه هم نه..که مثل ما 128 بگیر....لذتشو ببر با سرعت حلزونی..

desperanish
11-11-2010, 13:45
دانشجوی ارشد باشی.....یا دانشجوی دانشگاه مجازی. باشی..ردیفه....اگه ویتامین پ داری که برو رو 512...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif....اگه هم نه..که مثل ما 128 بگیر....لذتشو ببر با سرعت حلزونی..

خودم دانشجوي (ارشد يا مجازي) باشم يا صاحب خط؟

بعد چقدره مايه اش؟

256؟
512؟

Mahdi/s
11-11-2010, 14:36
خودم دانشجوي (ارشد يا مجازي) باشم يا صاحب خط؟تو مدارک رو ببر....اگه خط به اسم پدرت هست..خوب مدارک خودت رو ببر با شناسنامه بابا...خلاصه یه جوری کسی که مدارک رو داره با صاحب خط ربطش بده....

بعد چقدره مايه اش؟

256؟
512؟ ______512که نمیدن....یه سری ها میگن ما با پارتی گرفتیم..نمیدونم چقدر میدن....اما 256....ماهی 12 تومن....128 ام که ماهی 10 تومنه..._

zoorg2
12-11-2010, 07:33
این 128 خیلی اعصاب خورد کنه.من 6 ماهی هست دارم ولی جدیدا خیلی میره رو اعصاب و سرعتش افتز شده.فک کنم اگه همینطوری واگذار کنن فاتحش خوندس

من منظورم دانلود نیست بلکه سرعت لود صفحاته که افتضاحه!

gtairani
12-11-2010, 10:29
دوستان به استاد دانشگاه 2 مگ میدن اگه از دانشگاه نامه ببرم؟؟

joe_satriani
12-11-2010, 10:58

با سلام
معمولا میدن

موفق باشید.

bandary
12-11-2010, 11:27
این 128 خیلی اعصاب خورد کنه.من 6 ماهی هست دارم ولی جدیدا خیلی میره رو اعصاب و سرعتش افتز شده.فک کنم اگه همینطوری واگذار کنن فاتحش خوندس

من منظورم دانلود نیست بلکه سرعت لود صفحاته که افتضاحه!
دوست عزیز مخابرات تو نصب DNS server لی ضعیف عمل کرده شما با ست کردن 2 تا DNS به صورت دستی در تنظیمات کارت شبکه خودتون خیلی خیلی میتونید سرعت لود صفحات خودتون رو بهتر کنید
این مورد تست شده هست

wichidika
12-11-2010, 14:02

از محالات هست 256 بالاتر نمیدن مگر با پارتی گردن کلفت:31:

Mahdi/s
12-11-2010, 15:45
دوست عزیز مخابرات تو نصب DNS server لی ضعیف عمل کرده شما با ست کردن 2 تا DNS به صورت دستی در تنظیمات کارت شبکه خودتون خیلی خیلی میتونید سرعت لود صفحات خودتون رو بهتر کنید
این مورد تست شده هست خوب یه توضیحی میدید..کجا باید بریم....چیکار باید بکنیم..؟؟

Kianoosh
12-11-2010, 16:26
خوب یه توضیحی میدید..کجا باید بریم....چیکار باید بکنیم..؟؟

# بهترين DNS Server ممكن براي سرعت مرور صفحات وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sms11
12-11-2010, 16:27

اگر بابات رئیس کل یکی از مراکز اصلی مخابرات باشه بهتون اینترنت 2مگ میدن.در غیر اینصورت هیچ مدله بالای 256 نمیدن

mohammad2100
13-11-2010, 02:57
اگر بابات رئیس کل یکی از مراکز اصلی مخابرات باشه بهتون اینترنت 2مگ میدن.در غیر اینصورت هیچ مدله بالای 256 نمیدن
داداش من گفتم 512 مال کارمندای اصلی مخابرات
1 مگ مال مدیران مراکز مخابرات
2 مگ مال ریس کل استان!!! نه یکی از مراکز!!!!

sms11
13-11-2010, 09:32
داداش من گفتم 512 مال کارمندای اصلی مخابرات
1 مگ مال مدیران مراکز مخابرات
2 مگ مال ریس کل استان!!! نه یکی از مراکز!!!!

حالا هرچی...:13:
چه فرقی میکنه؟
مهمه اینکه همه جا نور دیده ها رو ول نمیکنن به مردم عادی برسن.اینم یکی از عادت های مهمه هرکسی که تو جاهای دولتی کار میکنه
همین کارارو کردیم که توی جهان هیچ حرفی واسه گفتن تو هیچ زمینه ایی نداریم
:2:

AMIIIIIIR
13-11-2010, 12:58
با سلام خدمت دوستان

من 9 ماهه که از مخابرات (مرکز فرد اسدی) اینترنت گرفتم سرعت دانلودش بین 13-14 هست و با IDM تو یک ساعت تقریبا 50MB دانلود میکردم ولی جدیدا سرعت تاحدی پایین اومده و به زور تو یک ساعت 45MB دانلود میکنه میخواستم سرعتو با اوردن نامه از دانشگاه به 256 برسونم که معاون مرکز مخابرات گفت فقط به دانشجوهای IT میدیم منم الکترونیک میخونم. میخواستم بدونم نظرتون چیه من یک بن 2 ماهه 25000 تومنی اینترنت رایگان از عصر تلکام گرفتم (چه طوره سرعته 128 با محدودیت 3G)، ارزش داره از یه جایه دیگه اینترنت بگیرم من بیشتر از 13 تومن هم نمیخوام هزینه کنم و ماهی 5GB دانلود میکنم نظرتون چیه؟

ببخشید که پرحرفی کردم
با تشکر

wichidika
13-11-2010, 13:29
با سلام خدمت دوستان

من 9 ماهه که از مخابرات (مرکز فرد اسدی) اینترنت گرفتم سرعت دانلودش بین 13-14 هست و با IDM تو یک ساعت تقریبا 50MB دانلود میکردم ولی جدیدا سرعت تاحدی پایین اومده و به زور تو یک ساعت 45MB دانلود میکنه میخواستم سرعتو با اوردن نامه از دانشگاه به 256 برسونم که معاون مرکز مخابرات گفت فقط به دانشجوهای IT میدیم منم الکترونیک میخونم. میخواستم بدونم نظرتون چیه من یک بن 2 ماهه 25000 تومنی اینترنت رایگان از عصر تلکام گرفتم (چه طوره سرعته 128 با محدودیت 3G)، ارزش داره از یه جایه دیگه اینترنت بگیرم من بیشتر از 13 تومن هم نمیخوام هزینه کنم و ماهی 5GB دانلود میکنم نظرتون چیه؟

ببخشید که پرحرفی کردم
با تشکر

اینترنت مخابرات فقط تنها مزیتش این که قیمتش پایینه اگر سرعت بالا و کیفیت بیشتر می خواهید برید از شرکتها بگیرید این موردی هم گفتید خوب تجربه کنید بد نیست.

در مورد رییس شرکت مخابرات بهش بگو تو تمام دانشگاههای معتبر دنیا برق و الکترونیک وکامپیوتر تویک دانشکده هستند نامه بگیر از دانشگاه برو سروقت همون رییس مخابرات .
بهترین راه این که دنبال کارو بگیری

gtairani
13-11-2010, 16:08
کی میگه بالا تر از ۲۵۶ نمیدن؟؟
من الان ۵۱۲ دارم از مخابرات
میخواستم ببینم ۲ مگ هم میدن یا نه

tabloabi
13-11-2010, 17:47
سلام دوستان سرعت 128 من کاملا اومده پایین یکی دوروزه. پیج معمولی هم 2 تا 3 دقیقه طول میکشه باز شه.دی ان اس گوگل هم استفاده میکنم.فقط مشکل منه یا بقیه هم این مشکلو دارن؟

ELSIN
13-11-2010, 18:37

شما پارتی داشتید نه ؟ مرکزتون چیه ؟ :10:

ببینم الان 256 میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:40:

sms11
13-11-2010, 19:46

مطمئنم با پارتی بوده برادر
اگه نه بیا باهم یه قرار بزاریم باهم اینترنت 1 مگ بگیریم
شیرینی شما هم محفوظه.قبوله؟

wichidika
13-11-2010, 20:33

شما تهران هستید :31:
بگو کدوم مرکز چو بندازیم بلکه همه مراکز تبعیت کنند از مرکز مخابرات شما

sms11
13-11-2010, 23:37
دوستان همین الان میتونن تراوشات آقای وزیر مخابرات رو درباره اینترنت در کانال دو ببینن
ببینید چه افاضاتی میفرمایند

hamed-sos
14-11-2010, 10:02
کسی میدونه اگه بنده بخوام 3 ماه اینترنتم رو قطع کنم و دوباره بگیرم ....مراحلش چجوریه؟
قطع کنم دوباره بعد 3 ماه وصل میکنن؟

gtairani
14-11-2010, 19:35
دوستان اینترنت ۵۱۲ رو دانشگاه بابام گرفته برامون.
اگه می خوای براتون ۲ مگ هم میگیرم

sms11
14-11-2010, 19:44
گفتم که شما یه نامه ایی چیزی یا هرچیزی دیگه ایی رو به من بده من برم از مخابرات اینترنت 2 مگ بگیریم شیرینی شما هم محفوظه
هرچیزی که لازمه به من بده من برم اینترنت 2مگ بگیرم شما رو هم دعا میکنم

wichidika
14-11-2010, 19:47
دوستان همین الان میتونن تراوشات آقای وزیر مخابرات رو درباره اینترنت در کانال دو ببینن
ببینید چه افاضاتی میفرمایند

انگار همون حرفها واستدلال هایی که تو برنامه نگاه یک هفته گذشته و برنامه تهران بیست هفته قبل را تکرار کرد.

تو گفتگوی ویژه خبری تکرار کرد.:21:

من که گفتم همیشه حرفاش یه جوره .

خوب دیگه نمی شود که نظر وزیر را عوض کرد.

wichidika
14-11-2010, 20:12
سلام دوستان سرعت 128 من کاملا اومده پایین یکی دوروزه. پیج معمولی هم 2 تا 3 دقیقه طول میکشه باز شه.دی ان اس گوگل هم استفاده میکنم.فقط مشکل منه یا بقیه هم این مشکلو دارن؟

با speedtest یه تست بگیر تا بگم

tabloabi
15-11-2010, 18:30
سلام دوست عزیز
امروز یه کم سرعت بهتر شد.ولی نه مثل گذشته. نتیجه speed test هم اینه:
download: 0.1
upload: 0.05
ping: 373

hamed-sos
16-11-2010, 08:47
بی معرفت ها
تو مرکز تندگویان(تهران) گفتن..اگه میخوای خط شما 3 ماه کنسل بشه ..باید کلا قطع کنیم و دوباره اقدام کنی
و این در حالیه که دوستانم 6 ماهه منتظر پرت خالی هستن!!!
30 تومن الکی از جیبم میره:41:

persianastronomy
16-11-2010, 15:34
من 12 روز پیش 128 ثبت نام کردم (تهران) ، امروز رفتم میگم چی شد داداش ، میگه پورت نداریم میگم خب چقدر طول میکشه ؟ گفت نمی دونم شاید 6 ماه 3 ماه 1 هفته ، اونایی که گرفتن یه اطلاعی به ما بدن ما چه کنیم ؟ اینا رکوردشون تا چقدره ؟

Mahdi/s
16-11-2010, 19:06
من 12 روز پیش 128 ثبت نام کردم (تهران) ، امروز رفتم میگم چی شد داداش ، میگه پورت نداریم میگم خب چقدر طول میکشه ؟ گفت نمی دونم شاید 6 ماه 3 ماه 1 هفته ، اونایی که گرفتن یه اطلاعی به ما بدن ما چه کنیم ؟ اینا رکوردشون تا چقدره ؟حساب کتاب نداره......بستگی داره پورت داشته باشن یا نه..من 4 روزه گرفتم....

syler
17-11-2010, 01:30
من 12 روز پیش 128 ثبت نام کردم (تهران) ، امروز رفتم میگم چی شد داداش ، میگه پورت نداریم میگم خب چقدر طول میکشه ؟ گفت نمی دونم شاید 6 ماه 3 ماه 1 هفته ، اونایی که گرفتن یه اطلاعی به ما بدن ما چه کنیم ؟ اینا رکوردشون تا چقدره ؟

حالا تحفه ای هم نیست من 256 دارم خیلی راضی نیستم دوستام با 128 پارس آنلاین 2 تا 3 برابر سرعت دارن
البته از قیمت پایین و حجم نا محدود سخت میشه گذشت اما عملا با سرعت کم زیادم نمیشه دانلود کرد

armin39
17-11-2010, 09:32
حالا تحفه ای هم نیست من 256 دارم خیلی راضی نیستم دوستام با 128 پارس آنلاین 2 تا 3 برابر سرعت دارن
البته از قیمت پایین و حجم نا محدود سخت میشه گذشت اما عملا با سرعت کم زیادم نمیشه دانلود کرد

شما 256 رو جطور كرفتي؛من كل مخابرات رفتم ؛از محل تا مركز؛ولي نامه نوشتم كفتن احتمالا 256 نميدن؛جيكار كنم؟

paradise2008
17-11-2010, 10:28
با سلام.جناب gtairani اگر لطف بفرمایید بخش پیغام خصوصی خود را فعال بفرمایید بینهایت ممنون خواهم شد.سوالی از خدمتتان داشتم.با تشکر

goozi
17-11-2010, 16:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سرعت من اين بود.چطوره ؟

amirardallan
17-11-2010, 17:03
سلام به همه عزیزان
عیدتون مبارک . من از مخابرات adsl گرفتم . متاسفانه با گذشت ۱ هفته هنوز وصل نشده !
امروز ۱۸۹۹ تماس گرفتم و بهم گفتند که باید با مرکز پیام نور صحبت کنم.
کسی شماره مرکز پیام نور را داره ؟ ممنون میشم که برام بفرستید .
ممنون و متشکر

sei_pm
17-11-2010, 17:29
سلام به همه عزیزان
عیدتون مبارک . من از مخابرات adsl گرفتم . متاسفانه با گذشت ۱ هفته هنوز وصل نشده !
امروز ۱۸۹۹ تماس گرفتم و بهم گفتند که باید با مرکز پیام نور صحبت کنم.
کسی شماره مرکز پیام نور را داره ؟ ممنون میشم که برام بفرستید .
ممنون و متشکر

بفرمایید:

amirardallan
17-11-2010, 20:03
راستی پیش شماره من ۴۴۰۹ شروع میشه . اما تو این مرکز تلفنها با ۴۴۰۹ شروع نمیشن . حالا میدونید که چرا باید اینجا زنگ بزنم ؟

nikaan
17-11-2010, 20:40
شما 256 رو جطور كرفتي؛من كل مخابرات رفتم ؛از محل تا مركز؛ولي نامه نوشتم كفتن احتمالا 256 نميدن؛جيكار كنم؟

سلام

شما اگه کارشناسی ارشد یا خانواده شهدا یا دانشجوی مجازی یا خانواده شهدا یا استاد دانشگاه یا قاضی باشید راحت می تونید 256 بگیرید

من هم 256 دارم بخاطر دانشجوی ارشد بودن داداشم

حالا اگه یکی از اینهایی که بالا گفتم هستید مدارک لازم رو ببرید مرکز اصلی منطقتون (یعنی مرکزی که مثلا برای

منطقه ی 8 مخابراتی بقیه ی مراکز اون منطقه زیر نظر اون کار می کنن) و اگر اونجا هم خواستن بازی در بیارن برید

مرکز کل مخابرات تهران که اونجا دیگه مجبورشون می کنن بهتون 256 بدن

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

راستی پیش شماره من ۴۴۰۹ شروع میشه . اما تو این مرکز تلفنها با ۴۴۰۹ شروع نمیشن . حالا میدونید که چرا باید اینجا زنگ بزنم ؟

سلام

یا اشتباه کردن و یا رئیس کل منطقه ی مخابراتی با کد 4 میشه همین مرکز مخابراتی پیام نور که احتمالا مشکلی که دارید به اونها مربوط میشه

zoorg2
17-11-2010, 22:16
سرعت پیج صفحات افتضاحه.

سرعت دانلود هم کمه.انقد اعصاب خورد کنه که نگو.برا دان یه فیلم 2 روز اسیر میشی.من که هفته ای 100 مگ هم دانلود نمی کنم.

مزخرفه!اسمش نامحدوده ولی کاری کردن که اصلا دوس نداری باهاش دان کنی.پیج هم که ماشاا....

wichidika
18-11-2010, 12:06
سرعت پیج صفحات افتضاحه.

سرعت دانلود هم کمه.انقد اعصاب خورد کنه که نگو.برا دان یه فیلم 2 روز اسیر میشی.من که هفته ای 100 مگ هم دانلود نمی کنم.

مزخرفه!اسمش نامحدوده ولی کاری کردن که اصلا دوس نداری باهاش دان کنی.پیج هم که ماشاا....

یه تست سرعت از speedtest بذار

Shayan Arya
18-11-2010, 14:16
سلام
من یک سرویس 256 دارم که تازه وصل شده
سرعت متوسط دانلود حدود 30.5 هست که بدون فایروال شاید 31 هم بشه و تقریبا در یک ساعت 107 مگابایت دانلود کردم
پینگ از سایت speedtest گرفتم 308ms بود ولی pingtest نتیجه رو 396ms نشون داد
حالا با تمام این توضیحات میخوام بدونم شرایط من چطور هست و آیا میشه بهترش کرد؟
شنیدم بعضی با سرعت 256 دانلودشون روی 40 - 50 یا حتی 60 هست

mehrdad38
18-11-2010, 15:07
آقا سرعت دانلود من 2 روزه بيشتر شده چرا؟ سرعت دانلود 20 ه.

robert24
18-11-2010, 15:15
سلام ، من اشتراک پيشگامان دارم که اگه بشه ميخوام عوضش کنم و از مخابرات بگيرم ، ميخواستم ببينم آيا براي تعويض سرويس هزينه رانژه کردن وجود داره؟ و دوم اينکه من اشتراک 9920 تومني مد نظرم هستش ، ايا اين اشتراک از نظر حجمي نا محدوده؟سوال آخرم اينه که کدوم سايت بايد ثبت نام کنم . مرسي

armin39
18-11-2010, 17:05
[QUOTE=nikaan;5620347]سلام

شما اگه کارشناسی ارشد یا خانواده شهدا یا دانشجوی مجازی یا خانواده شهدا یا استاد دانشگاه یا قاضی باشید راحت می تونید 256 بگیرید

من هم 256 دارم بخاطر دانشجوی ارشد بودن داداشم

دوست عزیز برای دانشجوی دکتری چطور؟؟میدن 256؟؟اخه ما همه جا رفتیم گفتند ربطی به این نداره فقط به شرکت های دولتی از 128 بالاتر میدیم...به نظرتون چکار کنیم؟

moto7752
18-11-2010, 17:21
سلام
دوستان من می خوام 128 از مرکز مخابراتی شهید رشیدی کرج بگیرم اگر کسی از کرج به خصوص از این مرکز سرویس گرفته بگه سرعتش چه جوریه ؟ قطع و وصلیش چه قدره؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم :20:

mehrdad38
18-11-2010, 17:32
من 128 مخابرات دارم الان 2 روز سرعت دانلود روي 20 الي 22 هست و گاهي به 38 يا 40 هم مي رسه رفتم تست گرفتم زده 170 كيلوبيت توي تنظيم مودم هم 190 زده بعد متوجه شدم توي تست سرعت اسم ISP عوض شده مگه مخابرات Information technology نيست پس چرا شده Iran Telecommunication ؟

Mim-sad
18-11-2010, 20:49
با سلام
آقا نیکان من ساکن منطقه 7 هستم ،اما آدرس مرکز مخابرات کل منطقه 7 را ندارم ،چطوری میتونم پیدا کنم ؟؟؟؟
با تشکر...

nikaan
18-11-2010, 21:19
[QUOTE=nikaan;5620347]

دوست عزیز برای دانشجوی دکتری چطور؟؟میدن 256؟؟اخه ما همه جا رفتیم گفتند ربطی به این نداره فقط به شرکت های دولتی از 128 بالاتر میدیم...به نظرتون چکار کنیم؟

سلام

دوست عزیز باید به روشی که گفتم برید تقاضا بدید چون باید این سرویس رو به شما بدن

یعنی به روش زیر:

حالا اگه یکی از اینهایی که بالا گفتم هستید مدارک لازم رو ببرید مرکز اصلی منطقتون (یعنی مرکزی که مثلا برای

منطقه ی 8 مخابراتی بقیه ی مراکز اون منطقه زیر نظر اون کار می کنن) و اگر اونجا هم خواستن بازی در بیارن برید

مرکز کل مخابرات تهران که اونجا دیگه مجبورشون می کنن بهتون 256 بدن

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

سلام
من یک سرویس 256 دارم که تازه وصل شده
سرعت متوسط دانلود حدود 30.5 هست که بدون فایروال شاید 31 هم بشه و تقریبا در یک ساعت 107 مگابایت دانلود کردم
پینگ از سایت speedtest گرفتم 308ms بود ولی pingtest نتیجه رو 396ms نشون داد
حالا با تمام این توضیحات میخوام بدونم شرایط من چطور هست و آیا میشه بهترش کرد؟
شنیدم بعضی با سرعت 256 دانلودشون روی 40 - 50 یا حتی 60 هست

سلام

سرعت شما خیلی خوبه برای من اکثرا روی 29 کیلوبایت ثابته و در 1 ساعت با IDM حدود 100 الی 102 مگابایت

دانلود دارم

شما از چه مرکزی سرویس گرفتید؟

سرعت 50 تا 60 کیلوبایت برای سرویس های با محدودیت حجمی هست که شرکت های خصوصی ارائه می کنن

دلیلش اینه که سریع حجمتون رو مصرف کنید و دوباره حجم جدید خریداری کنید

اینم تست امروز من:(اوضاع پینگ امروز خوبه من که سایت ها رو سریع باز می کنم:46:)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sei_pm
18-11-2010, 23:33
من 128 مخابرات دارم الان 2 روز سرعت دانلود روي 20 الي 22 هست و گاهي به 38 يا 40 هم مي رسه رفتم تست گرفتم زده 170 كيلوبيت توي تنظيم مودم هم 190 زده بعد متوجه شدم توي تست سرعت اسم ISP عوض شده مگه مخابرات Information technology نيست پس چرا شده Iran Telecommunication ؟

مال همدان هم Information technology میزنه شاید می خوان محدودیت حجمی بگذارند.آخه بندرعباس رو قبلا نامحدود بوده ولی الان محدود کردن.

Shayan Arya
19-11-2010, 01:59
سلام

سرعت شما خیلی خوبه برای من اکثرا روی 29 کیلوبایت ثابته و در 1 ساعت با IDM حدود 100 الی 102 مگابایت

دانلود دارم

شما از چه مرکزی سرویس گرفتید؟

سرعت 50 تا 60 کیلوبایت برای سرویس های با محدودیت حجمی هست که شرکت های خصوصی ارائه می کنن

دلیلش اینه که سریع حجمتون رو مصرف کنید و دوباره حجم جدید خریداری کنید

درست میگی 256 دانلودش بیشتر از این نمیشه
من از پیروزی گرفتم

farhad07
19-11-2010, 02:31
دوستان با 128 مخابرات میشه انلاین بازی کرد ؟؟میخوام بگیرم اما فقط بخاطر انلاین چون الان ایرانسل جی پی ار اس دارم درضمن به شهر ما فقط محدود میدن 3 گیگ یعنی نامحدود ندارن.

saeed85
19-11-2010, 03:26
درست میگی 256 دانلودش بیشتر از این نمیشه
من از پیروزی گرفتم

دوست عزیز شما کجای پیروزی هستید ؟ و از کدوم مرکز مخابراتی و چند گرفتید ؟ آیا راضی هستید ؟ خونه ی من تو 21 متری دهقان هستش و مرکز مخابراتی هم امامت هستش که تو 30 متری نیروی هوایی هست .
با تشکر

mehrdad38
19-11-2010, 08:18
مال همدان هم Information technology میزنه شاید می خوان محدودیت حجمی بگذارند.آخه بندرعباس رو قبلا نامحدود بوده ولی الان محدود کردن.

من حاضرم با محدوديت حجمي باشه ولي سرعت دانلود از 30 كمتر نشه آخه اين چه وضعيه حيف وقت آدم نيست الان كه 2 - 3 روزه سرعت دانلودم از 13.5 شده 21.5 تفاوت رو متوجه مي شم توي 1 ساعت تقريبا 65 مگابايت دانلود دارم يعني در واقع دقيقه اي يك مگابايت و اندي.

sei_pm
19-11-2010, 09:17
من حاضرم با محدوديت حجمي باشه ولي سرعت دانلود از 30 كمتر نشه آخه اين چه وضعيه حيف وقت آدم نيست الان كه 2 - 3 روزه سرعت دانلودم از 13.5 شده 21.5 تفاوت رو متوجه مي شم توي 1 ساعت تقريبا 65 مگابايت دانلود دارم يعني در واقع دقيقه اي يك مگابايت و اندي.

خوب 6 تومن بیشتر بگذار روش از پارس آنلاین سرویس بگیر که 128 رو تو روز بهت سرعت 140 میده با 3 گیگ حجم و شبانه از 1 تا 6. من که فسخ کردم به همون دلیل IP ولید که خودت تو جریانش بودی هرکاری کردم قبول نکردن.پس من چی بگم از 14 سوئیچ میکردم رو 140 :31: از اکانت مخابرات فقط واسه وبگردی استفاده میکردم با پارس آلاین هم شبانه دانلود میکردم.

farhad07
19-11-2010, 12:41
دوستان با 128 مخابرات میشه انلاین بازی کرد ؟؟میخوام بگیرم اما فقط بخاطر انلاین چون الان ایرانسل جی پی ار اس دارم درضمن به شهر ما فقط محدود میدن 3 گیگ یعنی نامحدود ندارن.

دوستان یکی هم جواب منو بده لطفا :19:

nikaan
19-11-2010, 13:42

سلام

اوضاع پینگ مخابرات زیاد ثابت نیست و بعضی مواقع خیلی افتضاح میشه

شما که قصد بازی آنلاین دارید باید این نکته رو مهم بدونید که پینگ خیلی برای بازی آنلاین مهمه

ولی من با ایرانسل هم کار کردم پینگش که از مخابرات افتضاح تره شما چه جوری باهاش بازی می کنید!!؟

farhad07
19-11-2010, 18:36
الان با ایرانسل نمیتونم انلاین بزنم میخوام با مخابرات 128 انلاین بازی کنم اگه پینگ خوب باشه سرعت 128 کافیه ؟

sei_pm
19-11-2010, 18:49

میشه بازی کرد منتها چون سرعتش کمه و کل پهنای باند ممکنه پر بشه پینگ میره بالا.

mohammad2100
19-11-2010, 22:08
سلام به بروبچ مخابرات بجای تعویض دی ان اس میره اسمشو عوض میکمه!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای ما که مهم نیست داریم میرم روsat با سرعت 16 مگ شما بمونیدو این اینترنت

wichidika
20-11-2010, 00:15
سلام به بروبچ مخابرات بجای تعویض دی ان اس میره اسمشو عوض میکمه!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای ما که مهم نیست داریم میرم روsat با سرعت 16 مگ شما بمونیدو این اینترنت

تاوقتی که مردم واسه همین اینترنت افتضاح اینترنت صف کشیدن که هیچ چند ماه قبل نامنویسی می کنند
دارند دست پا می شکنند واسه 128 کیلوبیت دیگه خوب معلمه دیگه:31:

mehrdad38
20-11-2010, 09:07
ولي 128 نامحدود با سرعت دانلود 20 خوبه با توجه به هزينش مي صرفه خدا كنه سرعت دانلود روي 20 بمونه :31:

mohammad_dj96
20-11-2010, 19:10
پس چرا ماله ما تغییر نکرده همو ن13/14 مونده؟

mohammad2100
20-11-2010, 19:34
جریان افزایش سرعت اینه که شما اینترنتت با 10 نفر شیر هست شما نباشی سرعت شما بین دیگران تقسیم میشه و شما بیایی سرعتت دوباره کم میشه

mehrdad38
21-11-2010, 07:41
خلاصه علت هر چي كه هست اميدوارم تداوم داشته باشه الان قريب به 4 روزه سرعت دانلود به صورت ميانگين 20 الي 22 هست. ولي به نظر منم نمي تونه علت نبود كاربر باشه يعني توي اين 7 - 8 ماه اين اولين باريه كه طرف رفته پي عشق و حال و سرعت دانلود من افزايش پيدا كرده.

اگر اين طوره خدا كنه طرف اصلا نياد :31:

roham_06
21-11-2010, 07:51
واسه من 2 روز قطع بود! هر چي زنگ زدم كسي جواب نداد!
يه بار ديگه از اول مودم رو نصب كردمو يوزر پس رو زدم! دوباره وصل شد! :دي

tabloabi
21-11-2010, 12:26
سلام اساتید محترم
شما خیلی خوش به حالتونه. بره من افتضاح شده سرعت دانلود با download manager میانگین رو 5-6میچرخه. page هم 2 -3 دقیقه طول میکشه باز شه.کسی راهی سراغ داره که سرعت بهتر شه؟ dns google هم فایده نداره. از دایل آپ بدتر شده.

tabloabi
21-11-2010, 12:42
بازم سلام . اینم speedtest.افتضاحه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Honradez
21-11-2010, 22:51
سلام.

من براي adsl مخابرات ثبت نام کردم و دوشنبه گذشته يوزر و پسوورد رو گرفتم. منتها هنوز وقتي ميخوام کانکت بشم ارور يوزرنيم و پسوورد (ارور 691) ميده.

مودمم TP Link TD-W8901G هستش. VPI و VCI و هم بترتيب روي صفر و 35 گذاشتم و Connection Type رو روي PPPoE LLC ولي بازهم درست نشد. يعني توي هيچ سايتي نميره. چراغ ADSL مودم روشن و ثابته ولي چراغ اينترنتش نه.

ممنون ميشم راهنمايي کنيد. آيا بايد صبر کنم تا از طرف مخابرات کار خاصي انجام بشه؟

متشکرم.

-reza-
21-11-2010, 23:14
دوست منم همین مشکلو داشت.اون که زنگ زد یکی از مخابرات اومد 5 تومن گرفت براش نصب کرد و درست شد.حالا شاید بچه ها اینجا بهتر راهنمایی کنن و خودت بتونی انجامش بدی.
------
دوستان چند سوال.این adsl مخابرات سایت نداره ؟
بعد به کجا زنگ بزنم که سرویسشو بگیرم ؟ حتما حضوری باید برم ؟ کجا برم ؟
من شمال شرق تهرانم اینجا سرعت خوبه ؟ محدودیت دانلود که مطمئنا نداره دیگه درسته ؟
یهو مثل شاتل نکنن دانلود رایگانو بردارن ؟

sei_pm
21-11-2010, 23:25
سلام.

من براي adsl مخابرات ثبت نام کردم و دوشنبه گذشته يوزر و پسوورد رو گرفتم. منتها هنوز وقتي ميخوام کانکت بشم ارور يوزرنيم و پسوورد (ارور 691) ميده.

مودمم TP Link TD-W8901G هستش. VPI و VCI و هم بترتيب روي صفر و 35 گذاشتم و Connection Type رو روي PPPoE LLC ولي بازهم درست نشد. يعني توي هيچ سايتي نميره. چراغ ADSL مودم روشن و ثابته ولي چراغ اينترنتش نه.

ممنون ميشم راهنمايي کنيد. آيا بايد صبر کنم تا از طرف مخابرات کار خاصي انجام بشه؟

متشکرم.

زنگ بزنید 1899 و پیغام بگذارید باهاتون تماس میگیرند.

ali_agha1981
22-11-2010, 14:05
دوستان چند سوال.این adsl مخابرات سایت نداره ؟
بعد به کجا زنگ بزنم که سرویسشو بگیرم ؟ حتما حضوری باید برم ؟ کجا برم ؟
من شمال شرق تهرانم اینجا سرعت خوبه ؟ محدودیت دانلود که مطمئنا نداره دیگه درسته ؟
یهو مثل شاتل نکنن دانلود رایگانو بردارن

tct .ir سایت مخابرات تهران هست ...اونجا به همه سوالات میرسی..

-reza-
22-11-2010, 16:01
ممنون.حالا از کجا میشه بفهمم تو ناحیه ی ما ( 7736 ) مخابرات سرویس ADSL میده یا نه ؟
شماره تماسی چیزی ندیدم تو سایت برای تماس و سوال کردن.

mehrdad38
22-11-2010, 17:28
قبض تلفن شماره مركز مخابراتي هست.

Milad4171
22-11-2010, 20:48
وضعیت پینگ مخابرات چطوره الان ؟ دوستان تست هاشون رو بگذارن!!

-reza-
23-11-2010, 05:35
این سرویسای 128 و 64 چقدی با هم تفاوت دارن ؟
با 64 نمیشه با سرعت ثابت 10 کیلوبایت دانلود کرد ؟
البته الان مثل اینکه سرعتاتون رفته بالا.من قبل این جریانو میگم.

hamidras
23-11-2010, 10:38
این سرویسای 128 و 64 چقدی با هم تفاوت دارن ؟

اصلا 64 نمیدن شایعست:دی همه از دم 128

با 64 نمیشه با سرعت ثابت 10 کیلوبایت دانلود کرد ؟
عمرا! 128 اش به زور 14-15 است.

البته الان مثل اینکه سرعتاتون رفته بالا.من قبل این جریانو میگم.

ای بابا کدوم افزایش:دی فقط 1 خوش شانس داشتیم فعلا:41:

mehrdad38
23-11-2010, 12:30
وضعیت پینگ مخابرات چطوره الان ؟ دوستان تست هاشون رو بگذارن!!

اين از تست من:

reb
23-11-2010, 13:23
ای بابا کدوم افزایش:دی فقط 1 خوش شانس داشتیم فعلا:41:
خوش شانسی و بد شانسی نیست مهرداد واسه مخابرات خیلی زحمت کشیده تا جایی که خود من یبار گفتم اگه کاره ایی تو مخابرات بودم یه 512 مجانی بهش میدادم حالا هم گمان دارم که این یارو ماموره چند کیلوبایت سرعتش رو برده بالا.

hamidras
23-11-2010, 13:29
مهرداد واسه مخابرات خیلی زحمت کشیده تا جایی که خود من یبار گفتم اگه کاره ایی تو مخابرات بودم یه 512 مجانی بهش میدادم

تایید میشه:دی

خوش شانسی و بد شانسی نیست حالا هم گمان دارم که این یارو ماموره چند کیلوبایت سرعتش رو برده بالا.

ماموره از کجا میفهمه کی چه کارست:دی!؟

reb
23-11-2010, 13:39
تایید میشه:دی

ماموره از کجا میفهمه کی چه کارست:دی!؟
شما ظاهرا در جریان این تاپیک نیستی برادر:31:
به صفحات قبل رجوع کنی یکی رو میبینی تابلو نئون.

hamidras
23-11-2010, 13:52
شما ظاهرا در جریان این تاپیک نیستی برادر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صفحات قبل رجوع کنی یکی رو میبینی تابلو نئون.

آره زیاد دنبال نمیکنم چند وقته:دی

اقا چرا تستای من چند وقته اینجوریه:دی؟!

wichidika
23-11-2010, 14:18

مگه میشه
همیشه اینجوری هست فکر کنم سرعت باز کردن مردمو گول بزنند

با این سایت یه تست بگیر بگذار

matma.ir

coldiran
23-11-2010, 19:01
من 4 ماه استفاده می کنم
آپ 32 دان 128
سرعت واقعی :
آپ 0.3 دان بین 8 تا 11
باورتون میشه با این سرعت من تو باهو وبکم و ویس رو با هم نمیتونم داشته باشم؟؟؟
در ضمن اوین هستم!مخابرات جعفری

-reza-
23-11-2010, 19:11
اصلا 64 نمیدن شایعست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه از دم 128من به امید 64 تو این تاپیک دارم تحقیق میکنم
2 ماهی 20 تومن بابام رو قبض ببینه تیکه بزرگم گوشمه.
آقایون مخابراتی خدانگهدار :دی

sei_pm
23-11-2010, 19:35
من به امید 64 تو این تاپیک دارم تحقیق میکنم
2 ماهی 20 تومن بابام رو قبض ببینه تیکه بزرگم گوشمه.
آقایون مخابراتی خدانگهدار :دی

درست میگه همونجوری 128 به بالا تقریبا به هیچ کس نمیدن 64 هم نمیدن فرق همش 2 ماهی حدود 7 تومن میشه.

hamidras
23-11-2010, 19:46
مگه میشه
همیشه اینجوری هست فکر کنم سرعت باز کردن مردمو گول بزنند

با این سایت یه تست بگیر بگذار

matma.ir

این سایته چرا اینجوریه! چند با تست کردم دریغ از یه جواب!

Mr.Pooya
23-11-2010, 19:49

سلام
شما سرعت دانلودتون هم همینقدر هست یا فقط تو تست اینطوریه ؟؟

hamidras
23-11-2010, 19:51
دانشجوی ارشد باشی.....یا دانشجوی دانشگاه مجازی. باشی..ردیفه....

پیام نور هم مجازی حساب میشه:دی؟

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

سلام
شما سرعت دانلودتون هم همینقدر هست یا فقط تو تست اینطوریه ؟؟

کاشکی سرعتم اون بود:دی

سرعتم مثل همیشه 14-15 است....

wichidika
23-11-2010, 21:54
این سایته چرا اینجوریه! چند با تست کردم دریغ از یه جواب!

برای امتحان تست سرعت از سایت matma.ir
باید نرم افزار java و flash نصب کرده باشید و فقط با مرورگرهای اینترنت اکسپلورر یا گوگل کروم کار می کند

یک ذره هم کند هست .باید صبر کنید اگر باز مشکل داشتید درخدمتیم.

AMIR REZAs
23-11-2010, 22:03
سلام
من مثلا اینترنت 128 مخابرات دارم :
نتیجه ی تست سرعت :

ConnectionSpeedkbps KB/sec Dialup 56Kbps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 56 7.00 ADSL 64Kbps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 64 8.00 You [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 114 14.25 ADSL 128Kbps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 128 16.00 ADSL 256Kbps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 32.00 ADSL 512Kbps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 512 64.00 ADSL 1Mbps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1,024 128.00

از یه سایت دیگه هم تست گرفتم :

سرعت دریافت شما : 103 Kbps

MAZIARDM
24-11-2010, 00:27
با سلام به تمامی دوستان

من جدیدا از مخابرات ADSL با سرعت 128 گرفتم. چون خطم فیبر نوری بود به من هیچ جا اینترنت پرسرعت نمی دادند. بالاخره با کلی برو بیا خود مخابرات داده. خودمونی بگم، همینم تو این بیابون غنیمته. ولی سرعت 128 خیلی حال نمیده. چطوری می تونم 512 یا لااقل 264 بگیرم. به خصوص سایت های ایرانی رو باز نمی کنه.
با تشکر از بچه های این تاپیک

ddavod
24-11-2010, 04:00
اقا من 2 روزه اینترنتم کار نمیکنه یعنی مشکلش از طرف مخابراته یه بچه محل ما هم پرسیدم برای اون هم قطع شده مرکز مخابراتی من بعثت نازی اباده

mapooli
24-11-2010, 04:08
بالاخره بالای 128 میدن یا نه ؟ تصویب شد یا نشد ؟

sei_pm
24-11-2010, 07:42
بالاخره بالای 128 میدن یا نه ؟ تصویب شد یا نشد ؟

خیر تصویب نشد .آقای وزیر کلا منکر این شده که خودش درخواست رفع محدودیت رو داده:

tabloabi
27-11-2010, 22:27
اساتیدگرامی سلام
چند روزه که سرعت دانلود من با idm شدیداً اومده پایین. موقع آپدیت ویندوز بعد از یه مدت دیگه از سند و ریسیو خبری نیست.آنتی ویروسم آپدیت نمیشه. وقتی هم که ازسایتهایی مثل رپیدشیر دانلود میکنم همین حالت پیش میاد.بعد هم میگه امکان ادامه دانلود وجود نداره.کسی همچین مشکلی داره؟میدونید مشکل از کجاست؟ فقط با براوزر میتونم برم تو اینترنت اونم با سرعت فاجعه.خسته شدم میخوام برم کنسل کنم اینترنت مخابراتو.اگه کسی راهی به ذهنش میرسه بگه.

mehrdad38
28-11-2010, 17:17
معاون شركت ارتباطات زير ساخت: لزومي به اتصال همگان به شبكه اينترنت بين‌المللي نيست

معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي شركت زير ساخت، با اشاره به درخواست عمومي براي اتصال به شبكه اينترنت بين‌المللي گفت: لزومي براي اتصال همگان به شبكه اينترنت بين‌المللي نيست و كاربران بسياري از امور الكترونيكي خود را با اتصال به شبكه اينترانت مي توانند ، انجام دهند .

'محمد علي آريانيان' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادي ايرنا، اظهار داشت: توسعه شبكه ملي فناوري اطلاعات (اينترانت) از طرح‌هاي اصلي اين شركت است و در برنامه پنجم توسعه، دولت موظف شده كه شبكه اينترانت با پهناي باند وسيع را توسعه و اين شبكه را به اينترنت بين المللي وصل كند.
وي با اشاره به اختصاص 70 ميليارد تومان اعتبار از منابع داخلي شركت زير ساخت براي توسعه شبكه، افزود: پهناي باند شبكه اينترانت در حال حاضر 150 STM1 است كه بايد ظرفيت اين شبكه 20 برابر افزايش پيدا كند.
به گفته معاون شركت ارتباطات زير ساخت، هم اكنون تمام بانك‌ها، بسياري از وزارتخانه و تعداد زيادي از مدارس به شبكه اينترانت وصل شده‌اند.
آريانيان گفت: يكي از معضلات كاربران اينترانت (شبكه اينترنت داخلي) كمبود بانك‌هاي اطلاعاتي در داخل كشور است، از اين رو دولت در تلاش است كه بانك‌هاي اطلاعاتي غني ايجاد كند.
وي افزود: اين درحالي است كه بانك‌هاي اطلاعاتي خارجي بسيار در دسترس كاربران اينترنت است.
آريانيان گفت: شبكه ارتباطي قوي در بخش زير ساخت كشور ايجاد شده كه در صورت توسعه و ايجاد بانك‌هاي اطلاعاتي داخلي و شبكه سازي در بخش هاي مختلف، كاربران زيادي جذب شبكه اينترانت مي‌شوند.

Mr.Pooya
28-11-2010, 17:27
معاون شركت ارتباطات زير ساخت: لزومي به اتصال همگان به شبكه اينترنت بين‌المللي نيست

معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي شركت زير ساخت، با اشاره به درخواست عمومي براي اتصال به شبكه اينترنت بين‌المللي گفت: لزومي براي اتصال همگان به شبكه اينترنت بين‌المللي نيست و كاربران بسياري از امور الكترونيكي خود را با اتصال به شبكه اينترانت مي توانند ، انجام دهند .

سلام
لطفاً احبار را در بخش "خبرهای IT" قرار بدهید :

موفق باشید

hamidras
28-11-2010, 17:30

خدا بهمون رحم کنه! حتما مثل الان که 256 و بالاترو به همه نمیدن اینترنت بین المللی هم اونطور بشه....

sms11
28-11-2010, 17:42
دوستان توجه داشته باشن که منظور این آقای معاون ا ح م ق از گفتن این حرفا اینه که آقاجون ما تحریمیم و عرضه تامین اینترنت بین المللی هم به سلامتی نداریم.کلا میخوایم اینترنت رو قطع و تبدیل به اینترانت مزخرف داخلی کنیم
کل حرفاش تو همین دو خط جا میشه.بقیشم شعر گفته

ELSIN
28-11-2010, 18:25
حواله کن به ...
مال این حرفا نیستند:46:

reb
28-11-2010, 18:28
البته این آرزویی هست که جناب معاون +مامور معذور و خیل عظیمی از همپالگیهاشان بگور خواهند برد چراکه اگه میتونستند شتر را جایگزین ماشین میکردن که نتونستن و نخواهند توانست.

ommolfesad
28-11-2010, 21:01
هرچه بگندد نمكش ميزنند واي بروزي كه بگندد نمك

Hunter lord
28-11-2010, 21:04
الان دقیقا 2 ماهه گذشته هنوز از مخابرات تماس نگرفتن که بگن Port هامون آزاده .

هنوز زنگ می زنی یک زنه برمیداره می گه مشخص نمی کنه .

همون بهتر خودمون رو الاف این مخابرات نکردیم .

hamidras
29-11-2010, 11:00

آقا واسه منم زده ارتباطات ایران:دی ولی سرعتم فرقی نکرده:دی

jamy_khoshtip
29-11-2010, 11:07
سلام . من تو مخابرات عاطف ( تهرانپارس ) هستم .
دوستم باباش وکیل هست - رفت گرفت 256 k -- حالا خوشحال که سرعت بالا دادنش - پیشش بودم - با چشمای خودم دیدم سرعت دانلودش 14 بود .

درکل مخابرات دیده ( ری... ) به هرچی adsl هست

bandary
29-11-2010, 12:19
واسه يكي از آشناها مركز الغدير adsl مخابرات گرفتم نمي دونم امروز مركز الغدير چش شده آي پي وليد ميده مودم رو رست ميكنيم بازم اي پي وليد ميده منم از اصفهان به مودمش وصل شدم با آي پي وليد دوتان حواستون باشه اگر اي پي وليد داشته باشيد و كسي بدونه (با توجه به عوض نكردن يوزر و پسورد مودم توسط صاحب مودم) ميتونه به راحتي وارد تنظيمات مودم شما شده و يوزر و پسوردتون رو برداه پس از همين الان يا رمز مودمتون رو عوض كنيد يا مودم رو nat كنيد يا wan مودم رو از كار بندازيد تا مثل من كسي از راه دور نتونه به مودمتون وصب بشه wan رو غير فعال كنيد ولي lan رو براي كانفيگ مودم باز بزاريد

hooman1981
29-11-2010, 23:23
سلا م اقا یک سوال یکدفعه adsl من پسوردش عوض شد حتی 1ماه هم نشده> می خواستم بدونم علت خواستی را که همین طوری بدون اعلام پس عوض می کنن

VBYOFSKI
30-11-2010, 19:53
جز 1899 هیچ راه ارتباطی با پشتیبانی نیست؟؟؟؟

الان 3 روزه اینترنت من قطع شده (تلفنمون قطع شد زنگ زدیم درست کردن ولی اینترنت درست نشد) و ارور 651 میده.
تا الان یه 7-8 باری مودم رو کانفیگ کردم و دوبارم زنگ زدم 1899 که بهم زنگ بزنن ولی هیچ خبری نیست.

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

جز 1899 هیچ راه ارتباطی با پشتیبانی نیست؟؟؟؟

الان 3 روزه اینترنت من قطع شده (تلفنمون قطع شد زنگ زدیم درست کردن ولی اینترنت درست نشد) و ارور 651 میده.
تا الان یه 7-8 باری مودم رو کانفیگ کردم و دوبارم زنگ زدم 1899 که بهم زنگ بزنن ولی هیچ خبری نیست.

nikaan
01-12-2010, 09:48
سلام . من تو مخابرات عاطف ( تهرانپارس ) هستم .
دوستم باباش وکیل هست - رفت گرفت 256 k -- حالا خوشحال که سرعت بالا دادنش - پیشش بودم - با چشمای خودم دیدم سرعت دانلودش 14 بود .

درکل مخابرات دیده ( ری... ) به هرچی adsl هست

سلام

یکی از فامیل هامون هم که 256 گرفته بود اولش اینجوری شده بود:13:

با 1899 تماس گرفتیم و مشکل رو گفتیم بعدش اونا با ما تماس گرفتن و بعدشم یوزر پسوردمون رو خواستن

وقتی زدن دیدن اشتباهی 128 دادن و گفتن اصلاحش می کنیم تا 2 ساعت دیگه

که البته تا 2 ساعت دیگه نبود و زودتر این کار رو کردن

الان هم فامیلمون 256 داره استفاده می کنه

این مشکل هم براش اوایل تابستون اتفاق افتاده بود که تازه سرویس رو گرفته بود:20:

PARADISE
01-12-2010, 12:29
سلام
256 که مخابرات میده سرعت اپلودش چنده؟

jamy_khoshtip
01-12-2010, 14:05
آخه اگر این جوری بود که می فهمیدم .
وقتی کانکت میشی و دیتا رو کامل میگیری می نویسه - نوشته بود 256 اما .........

الان اومده رفته سپنتا گرفته - سرعت دانلودش 64 هست . 512 حجمی گرفته داره حال میکنه - به قول خودش خرکیف شده

VBYOFSKI
01-12-2010, 14:18
این قضیه سوختن کارتها دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟
امروز رفتم مخابرات میگه کارتاتون سوخته دادیم درست کنن تا هفته دیگه درست میشه.
پشتیبانی هم میگه مشکل از مودمه.

PARADISE
01-12-2010, 15:50
سلام
256 که مخابرات میده سرعت اپلودش چنده؟

???????????????

DVB-S-XBOX360
02-12-2010, 09:05
آقا فیلترنت مخابرات ما الان 3 روزه قطعه ولی چراغ Status ADSL به صورت ثابت روشنه! تلفن هم بوق داره! زنگ زدم به 1899 اصلا و ابدا نتونستم حتی یک بار با اوپراتور فنی صحبت کنم و فقط تونستم پیغام بگذارم اما پس از نیم ساعت که دوباره زنگ میزنم میبینم که پیغام من رو پاک کرده اند (یعنی دیگه نمیگه تحت بررسی هست و به جاش میگه پیغام بگذارید!)

حالا چی کار کنم؟ یه آب باریکه 100 کیلوبیت در ثانیه ای داشتیم که اونم قطع شده! همه چیز درسته. مودم رو بردم خونه همسایه با تنظیمات اونا درست کار کرد اما اومدم خونه تنظیمات خودمون رو دوباره بهش دادم اتفاقی نیفتاد!

به نظر شما چه کار کنم؟ کلافه شدم از بس به 1899 زنگ زدم و کسی جوابم رو نداد!

sms11
02-12-2010, 09:49
دوستان اینترنت مخابرات تهران هم حجمی شده؟

VBYOFSKI
02-12-2010, 10:32
آقا فیلترنت مخابرات ما الان 3 روزه قطعه ولی چراغ Status ADSL به صورت ثابت روشنه! تلفن هم بوق داره! زنگ زدم به 1899 اصلا و ابدا نتونستم حتی یک بار با اوپراتور فنی صحبت کنم و فقط تونستم پیغام بگذارم اما پس از نیم ساعت که دوباره زنگ میزنم میبینم که پیغام من رو پاک کرده اند (یعنی دیگه نمیگه تحت بررسی هست و به جاش میگه پیغام بگذارید!)

حالا چی کار کنم؟ یه آب باریکه 100 کیلوبیت در ثانیه ای داشتیم که اونم قطع شده! همه چیز درسته. مودم رو بردم خونه همسایه با تنظیمات اونا درست کار کرد اما اومدم خونه تنظیمات خودمون رو دوباره بهش دادم اتفاقی نیفتاد!

به نظر شما چه کار کنم؟ کلافه شدم از بس به 1899 زنگ زدم و کسی جوابم رو نداد!

منم الان 5 روزه دقیقا همین مشکل رو دارم. 1899 بعد از 5 بار پیغام گذاشتن جوابمو داد و گفت مشکل از مودمه.
رفتم مخابرات (مرکز توکلی) معاونتش گفت کارتاتون سوخته دادیم درست کنن، دیگه اینکه این کارتا چی هست رو نمیدونم؟؟؟؟

nikaan
02-12-2010, 12:07
دوستان اینترنت مخابرات تهران هم حجمی شده؟

سلام sms 11 جان:20:

نه اصلا محدودیت حجمی نداره

من توی ماه نوامبر 31 گیگ سند و رسیو داشتمو ماه قبلش (اکتبر) رو هم 30 گیگ

این صحبت رو چند ماه پیش هم بعضی بچه ها کردن ولی صحت نداره

البته اگه مشتاق محدودیت حجمی هستید می تونیم با وزیر احمق صحبت کنیم تا حماقت رو به حد اعلا برسونه

و کل اینترنت کشور رو با محدودیت حجمی ارائه بده:31:

ali_agha1981
02-12-2010, 14:33

البته اگه مشتاق محدودیت حجمی هستید می تونیم با وزیر احمق صحبت کنیم تا حماقت رو به حد اعلا برسونه

شما 128 گرفتی ؟سرعتت چند بوده که یه ماهه 30 گیگ گرفتی؟
من خودم میخوام 64 بگیرم فقط برای یه وبگردی ساده و دانلود کم حجم ؟
آیا قطعی پیاپی داره ؟ مثلا چند روز کلا قطع بشه ...؟

reb
02-12-2010, 14:45
شما 128 گرفتی ؟سرعتت چند بوده که یه ماهه 30 گیگ گرفتی؟
من خودم میخوام 64 بگیرم فقط برای یه وبگردی ساده و دانلود کم حجم ؟
آیا قطعی پیاپی داره ؟ مثلا چند روز کلا قطع بشه ...؟

ایشون 256 دارن ولی این عکس بالا مال یه مشترک 64 هست که اجازه ویژه میخواد و به هرکسی نمیدن پس دنبال 64 اصلا نرو چون نمیدن.

sei_pm
02-12-2010, 14:53

هنوز تهران محدود نشده وگرنه مناطق جنوبی و همدان که اول نامحدود بودند حالا محدودیت حجمی گذاشتند.

hamidras
02-12-2010, 15:01
با 64 چه جوری 250 گیگ دانلود کرده!!!!!!!!!!؟

این برنامش چیه راستی:دی؟!

reb
02-12-2010, 15:07
با 64 چه جوری 250 گیگ دانلود کرده!!!!!!!!!!؟

این برنامش چیه راستی:دی؟!

البته مخاطب این جواب منحصرا ایشون بود نه هیچ کس دیگه ایی :31:
اون برنامه هم اینه: