مشاهده نسخه کامل
: سرویس ADSL مخابرات تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
به طرز عجیبی از امروز صبح اکثر ای اس پی ها دیگه نمیتونن سایت باز کنند....خوب 1 دفعه تعطیل کنید به خدا خیال همه راحت میشه...1 روز وصله الان 5 روز قطع...
mohammad_dj96
28-02-2011, 11:07
به طرز عجیبی از امروز صبح اکثر ای اس پی ها دیگه نمیتونن سایت باز کنند....خوب 1 دفعه تعطیل کنید به خدا خیال همه راحت میشه...1 روز وصله الان 5 روز قطع...
برای من هم دیشب قطع شده بود :19:
MERLIN_BOZORG
28-02-2011, 12:02
بله برای من هم قطع بود :41::19:
hamed987
28-02-2011, 18:31
سلام برای من امروز وصل شد 128 گرفتم ولی سرعتش همینطور که می بینید خوبه
اینم بگم بعد از چند ماهه که منطقه مخابراتیمون پورت اضافه کرده حالا به نظرتون همین جوری میمونه؟؟
من امروز از دانشگاه نامه بردم و 256 درخواست دادم به نظرتون 256 ممکنه بیشتر باشه یا همون 256ه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MERLIN_BOZORG
28-02-2011, 19:08
سلام برای من امروز وصل شد 128 گرفتم ولی سرعتش همینطور که می بینید خوبه
اینم بگم بعد از چند ماهه که منطقه مخابراتیمون پورت اضافه کرده حالا به نظرتون همین جوری میمونه؟؟
من امروز از دانشگاه نامه بردم و 256 درخواست دادم به نظرتون 256 ممکنه بیشتر باشه یا همون 256ه؟
به سلامتی
256 همون 256 هست
بلکه هم کمتر
mehrdad38
28-02-2011, 21:45
بله برای من هم قطع بود :41::19:
براي منم ديشب قطع بود لعنت به اين اينترنت. :13:
mohsen_rkh
28-02-2011, 23:16
من دیشب اومدم با اینترنت کار کنم فقط 5 مین اینترنت داشتم. :41: حدود 3 ساعت تلاش کردم ولی نتیجه ای نداشت.
صبح چک کردم وصل شده بود.
mohsen_rkh
01-03-2011, 00:07
دوستان فایلهای فلش برای شما هم همچنان باز نمیشه؟
setaieshh
01-03-2011, 00:55
اين خدمات رايگان هست
لازمه ابتدا در سايت ثبت نام كنيد كه نام كاربري شما همان شماره كد ملي شخص مالك خط ميباشد
سپس با مراجعه به مركز مخابرات اكانتتون فعال ميشه
نكته مهم و كاربردي اين پرتال اينه كه بتوني ميان دوره و ريز مكالمات بگيري اما متاسفانه اين سرويسش هميشه با ارور همراه هست و از 100 بار يكبارش بهتون جواب ميده
در کدوم سایت باید ثبت نام کنیم؟
دوستان سلام؛ الان براي شما با اينترنت مخابرات v. .p. .n . .به طور كامل كار ميكنه؟سرعت كاهش نميكنه با اين كار؟الان اينترنت موبايل با اين كار سرعت صفر ميشه
mehrdad38
01-03-2011, 09:39
دوستان فایلهای فلش برای شما هم همچنان باز نمیشه؟
براي من همچنان باز نمي شه ديگه قطع اميد كردم.
mehrdad38
01-03-2011, 09:47
دوستان سلام؛ الان براي شما با اينترنت مخابرات v. .p. .n . .به طور كامل كار ميكنه؟سرعت كاهش نميكنه با اين كار؟الان اينترنت موبايل با اين كار سرعت صفر ميشه
سلام آرمين جان
من تابه حال از اينترنت مخابرات با V P N استفاده نكردم. ولي مي دونم با اينترنت مخابرات مشكلي نداره و بالاخره كاهش سرعتي رو نسبت به زماني كه از V P N استفاده نمي شه خواهيد داشت اما بسته به سرويس V P N مصرفي ممكنه كاهش سرعت كم و زياد باشه. بعضي از V P N ها سرعت رو بسيار كاهش مي دن.
mohammad_dj96
01-03-2011, 10:04
سلام آرمين جان
من تابه حال از اينترنت مخابرات با V P N استفاده نكردم. ولي مي دونم با اينترنت مخابرات مشكلي نداره و بالاخره كاهش سرعتي رو نسبت به زماني كه از V P N استفاده نمي شه خواهيد داشت اما بسته به سرويس V P N مصرفي ممكنه كاهش سرعت كم و زياد باشه. بعضي از V P N ها سرعت رو بسيار كاهش مي دن.
من بدون مشکل استفاده میکنم
همونطور که شما هم گفتین بستگی داره از چه سرویسی شی پی ان بگیری!
در حال حاضر من اصلا کاهش سرعت ندارم خوشبختانه :27:
به به بازم این نهنگای بی ادب سیمهای اینترنت مارو گاز گرفتن سرعتمون یک صدم شد!
mehrdad_goleyakh
01-03-2011, 19:52
سلام
دوستان ارور 720 واسه چیه؟
من تو شبکه چند تا سیستم دارم یکیش بدون مشکل کانکت میشه اما وقتی روی بقیه سیستم ها کانکشن میسازم و میخوام وصل شم ارور 720 میده!
mehrdad38
01-03-2011, 20:05
سلام
دوستان ارور 720 واسه چیه؟
من تو شبکه چند تا سیستم دارم یکیش بدون مشکل کانکت میشه اما وقتی روی بقیه سیستم ها کانکشن میسازم و میخوام وصل شم ارور 720 میده!
Error720
پروتكل هاي كنترلppp پيكر بندي نشده اند .
The connection attempt failed because your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
به به بازم این نهنگای بی ادب سیمهای اینترنت مارو گاز گرفتن سرعتمون یک صدم شد!
مثل اينكه اين نهنگا خيلي كابل دوست دارن اونم كابل ي اينترنت ايرانو !
mehrdad_goleyakh
01-03-2011, 20:28
پروتكل هاي كنترلppp پيكر بندي نشده اند .
The connection attempt failed because your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols
ممنون دوست عزیز
این رو میدونم،دلیل و راه حلش چیه؟
hamed987
02-03-2011, 10:04
سلام دوستان
من الان که وارد تنظیمات مودم شدم vpi و vci به ترتیب 1 و 32 بود در حالی که من 0 و 35 وارد کرده بودم. میشه لطفا یکی اینو توضیح بده. اینترنت هم وصله. یعنی vpi و vci مخابرات عوض شده؟؟
mehrdad38
02-03-2011, 11:53
سلام دوستان
من الان که وارد تنظیمات مودم شدم vpi و vci به ترتیب 1 و 32 بود در حالی که من 0 و 35 وارد کرده بودم. میشه لطفا یکی اینو توضیح بده. اینترنت هم وصله. یعنی vpi و vci مخابرات عوض شده؟؟
نه همون 0 و 35 هست. اون مقادير پيش فرض خود مودم هست كه هر بار كه وارد اون صفحه مي شيد اين مقادير رو نشون ميده.
مشكلي نيست.
hamedmn1987
02-03-2011, 12:42
آقا چيز پي ان شما كار ميكنه !؟؟ واسه من كانكت ميشه ولي سرعت صفر !
MERLIN_BOZORG
02-03-2011, 14:23
آقا چيز پي ان شما كار ميكنه !؟؟ واسه من كانكت ميشه ولي سرعت صفر !
برای منم همینجوریه
poyan007
02-03-2011, 17:56
با سلم خدمت دوستان بویژه مهرداد، دوستان راهنما برای راه اندازی مودم و شروع برقراری ارتباط با مودم می خواستم. پریروز رفتم مخابرات درخواست دادم، دیشب مودم رو وصل کردم امروز بعد از ظهر چراغش سبز شد، چراغ act هم چشمک میزنه، با Local Area Connection هم upstream , downstream رو هم تونستم ببینم و طبق راهنمای خود مخابرات که تو سایتشون بود PPPOE رو هم ایجاد کردم اما error 678 رو میده. کجا اشتباه کردم نمی دونم، تعداد صفحات تایپیک خیلی زیاد با dail up هم خیلی زمان بر میشه که همه ی صفات رو چک کنم، لطفا راهنمایی کنید.:41:
milan-tifusi
02-03-2011, 20:53
من هم تازه رفتم مخابرات ثبت نام كردم براي 128 ميخواستم بدونم با ADSL مخابرات ميشه بازيها آنلاين انجام داد مثل FIFA و PES ؟
پينگ مخابرات چنده ؟ تو منطقه ما تازه دارن ADSL ارائه ميدن فكر نكنم تعداد كاربران منطقه ما زياد باشه
mehrdad38
02-03-2011, 23:47
با سلم خدمت دوستان بویژه مهرداد، دوستان راهنما برای راه اندازی مودم و شروع برقراری ارتباط با مودم می خواستم. پریروز رفتم مخابرات درخواست دادم، دیشب مودم رو وصل کردم امروز بعد از ظهر چراغش سبز شد، چراغ act هم چشمک میزنه، با Local Area Connection هم upstream , downstream رو هم تونستم ببینم و طبق راهنمای خود مخابرات که تو سایتشون بود PPPOE رو هم ایجاد کردم اما error 678 رو میده. کجا اشتباه کردم نمی دونم، تعداد صفحات تایپیک خیلی زیاد با dail up هم خیلی زمان بر میشه که همه ی صفات رو چک کنم، لطفا راهنمایی کنید.:41:
سلام دوست عزيز
مبارك باشه !
اينطور كه من از صحبت هاتون متوجه شدم شما كانكشن PPPOE توي محيط ويندوز ايجاد كردين درسته ؟ اگر اين طور باشه نبايد ديگه يوزر و پسورد رو توي مودم هم وارد كنيد چون Error مي ده.
چراغ لينك ADSL مودم بايد بعد از چشمك زدن كوتاه ثابت روشن بمونه اين نشونه رانژه شدن خط تلفن هست براي شما اينطوريه ديگه؟
اگر تمام اين موارد درسته و مودم هم به درستي نصب كردين مشكل از مخابراته بايد باهاشون درميون بزارين.
mehrdad38
03-03-2011, 00:06
حذف شود...
mehrdad38
03-03-2011, 08:08
من هم تازه رفتم مخابرات ثبت نام كردم براي 128 ميخواستم بدونم با ADSL مخابرات ميشه بازيها آنلاين انجام داد مثل FIFA و PES ؟
پينگ مخابرات چنده ؟ تو منطقه ما تازه دارن ADSL ارائه ميدن فكر نكنم تعداد كاربران منطقه ما زياد باشه
پينگ من 200 تقريبا
ولي براي هر كجا پينگ فرق داره يكي نيست. من تجربه بازي آنلاين رو ندارم نمي دونم با اين پينگ خوبه يا نه.
poyan007
03-03-2011, 08:57
مرسی از راهنماییت مهرداد جان،
فعلاً با ویندوز 7 تونستم کانکت شم، تازه تایپیک زیر رو دیدم انگار اونجا کاملاً توضیح داده بودی، مرسی
hamed987
03-03-2011, 11:55
با سلام من اینترنت 128 گرفتم که بعد رفتم صحبت کردم قرار شد 256 بدن از مخابرات که برگشتم یه تست سرعت گرفتم 220 بود ولی downstream مودم رو ندیدم. الان که تست می گیرم همون 220 و downstream مودم هم 256 هست. یعنی از اول برای من 256 بسته بودند؟ اگر آره پس چرا سرعت از 256 کمتره؟؟
MERLIN_BOZORG
03-03-2011, 12:24
پینگ از سایت Speedtest یه عددی نشون میده که زیاد درست نیست از pingtest.net استفاده کنی بهتره که بازم اینم یه عددی نشون میده بهترینش اینه که توی گارنا توی بازی مورد نظر پینگتو ببینی که چطوریه
مثلا برای خود من پینگم دوروبره 200 هست ولی توی گارنا 70 تا 95 هستش.
mehrdad38
03-03-2011, 13:16
مرسی از راهنماییت مهرداد جان،
فعلاً با ویندوز 7 تونستم کانکت شم، تازه تایپیک زیر رو دیدم انگار اونجا کاملاً توضیح داده بودی، مرسی
خواهش مي كنم
خدا رو شكر مشكل مرتفع شده .
بله اون تاپيك قبلي بود كه بنا به دلايلي از سوي مدير قفل شد !
milan-tifusi
03-03-2011, 20:41
پينگ من 200 تقريبا
ولي براي هر كجا پينگ فرق داره يكي نيست. من تجربه بازي آنلاين رو ندارم نمي دونم با اين پينگ خوبه يا نه.
پینگ از سایت Speedtest یه عددی نشون میده که زیاد درست نیست از pingtest.net استفاده کنی بهتره که بازم اینم یه عددی نشون میده بهترینش اینه که توی گارنا توی بازی مورد نظر پینگتو ببینی که چطوریه
مثلا برای خود من پینگم دوروبره 200 هست ولی توی گارنا 70 تا 95 هستش.
دوستان ممنون كه جواب سوالم رو داديد./ اينطور كه معلومه اينترنت مخابرات پينگ خوبي داره. اگه پايين 350 باشه ميشه باهاش بازي آنلاين كرد. پس حتما ميگيرمش :دي
فقط دوستان شما با ADSL128 پينگتون زير 350 هست ديگه درسته ؟
hamed987
04-03-2011, 11:13
با سلام من اینترنت 128 گرفتم که بعد رفتم صحبت کردم قرار شد 256 بدن از مخابرات که برگشتم یه تست سرعت گرفتم 220 بود ولی downstream مودم رو ندیدم. الان که تست می گیرم همون 220 و downstream مودم هم 256 هست. یعنی از اول برای من 256 بسته بودند؟ اگر آره پس چرا سرعت از 256 کمتره؟؟
میشه لطفا یکی جواب این سوالمو بده؟؟
mrmostafa
04-03-2011, 11:38
چند تا پست زدم که یکی این IP DNS مخابرات تهران رو بده ولی هیچ کس جواب نداد . یعنی هیچ کس نداره؟؟؟؟؟
میشه لطفا یکی جواب این سوالمو بده؟؟
دوست عزیز مخابرات بصورت پیشفرض 128 رو روی 256، 256 رو روی 1 مگ و 512 تا 2 مگ رو روی 2 مگ میبنده.
arman665
04-03-2011, 12:30
دوست عزیز مخابرات بصورت پیشفرض 128 رو روی 256، 256 رو روی 1 مگ و 512 تا 2 مگ رو روی 2 مگ میبنده.
نه درست نیست!
اگه 256 رو روی 1 مگ ببنده نباید سرعت دانلودش 28 باشه!!!!
128 رو کمی بالاتر از 128 میبنده دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم 168 باشه. چون کاربر میتونه 17 با مرورگر و 20 یا 21 با دانلودمنیجر دانلود کنه.
آقا این پیش فرض برای 128 که downstream رو نوشته 3072همونیه که شما میگید یا کمتره؟
نه درست نیست!
اگه 256 رو روی 1 مگ ببنده نباید سرعت دانلودش 28 باشه!!!!
128 رو کمی بالاتر از 128 میبنده دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم 168 باشه. چون کاربر میتونه 17 با مرورگر و 20 یا 21 با دانلودمنیجر دانلود کنه.
دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میده
ضمن اینکه خودم توی کار شبکهام و تابحال کار کانفیگ و نصب چندین مودم رو برای دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتند رو انجام دادم و این مورد برای همهشون صدق میکرده.
ضمناً توصیه میکنم SNR و Line Attenuation رو بررسی کنین تا مطمئن بشین مشکل از نویز نباشه. Down Stream و Upstream هم چک کنین.
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
آقا این پیش فرض برای 128 که downstream رو نوشته 3072همونیه که شما میگید یا کمتره؟
3072 برای 3 مگابیته دوست عزیز یعنی از روی پورت شمارو تا 3 مگابیت آزاد گذاشتن که واقعاً عجیبه برای 128!!!
برای منم همینجوریه
اگه از مخابرات دسترسی به وی پی ان رو بسته بودن، قاعدتاً نباید وصل میشد و وقتیکه وصل میشه و تبادلی وجود نداره یعنی اینکه سرور شما پاسخگو نیست. توصیه میکنم از سرورهایی که الآن خوب کار میکنند استفاده کنید.
در نهایت هم توصیه بنده اینه که بجای ویپی از Socks استفاده کنید.
دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میده
ضمن اینکه خودم توی کار شبکهام و تابحال کار کانفیگ و نصب چندین مودم رو برای دوستانی که از مخابرات سرویس گرفتند رو انجام دادم و این مورد برای همهشون صدق میکرده.
ضمناً توصیه میکنم SNR و Line Attenuation رو بررسی کنین تا مطمئن بشین مشکل از نویز نباشه. Down Stream و Upstream هم چک کنین.
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
3072 برای 3 مگابیته دوست عزیز یعنی از روی پورت شمارو تا 3 مگابیت آزاد گذاشتن که واقعاً عجیبه برای 128!!!
نه برادر عجیب نیست چون مخابرات سپاه صحابه اصولا دربست خودش رو وقف مردم کرده و کلی هم سوبسید به مشتریاش میده با این که رایانه ها رو دولت قطع کرده و همه چی رو 10 برابر:31:
شـیـفــو
04-03-2011, 14:51
چند تا پست زدم که یکی این IP DNS مخابرات تهران رو بده ولی هیچ کس جواب نداد . یعنی هیچ کس نداره؟؟؟؟؟
عزيز به تايپيك انتخاب بهترين dns مراجعه كن با نرم افزار تست كن اونيكه بهترين براي خودته ست كن ما كه نميشه اينطوري چي بديم بهت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه برادر عجیب نیست چون مخابرات سپاه صحابه اصولا دربست خودش رو وقف مردم کرده و کلی هم سوبسید به مشتریاش میده با این که رایانه ها رو دولت قطع کرده و همه چی رو 10 برابر:31:
حالا که شما Topic Off کردی بذار ما هم جوابشو بدیم:46: دولت رایانههارو که نمیتونه جمع کنه قربونت برم یارانههارو جمع کرده :22:
alireza20202003
04-03-2011, 15:42
هر 6 تا مربوط به مخابرات استان تهران (احتمالا دوتاش كار نمیكنن) ، برای استان ديگهای هم میخوای ؟
hamed987
04-03-2011, 18:18
دوست عزیز اتفاقا سیمی که به مودم وصله چند تیکه هست؛ تاثیر داره؟ مقادیر snr و line attenuation چند باید باشه ؟ اگر نویز داشته باشه چنده؟
دوستان عزیز چیزشکن های پرتکل pptp رو بعضی اوقات میبیند اما اخیرا برای اولین بار sstp توسط سیب عرضه میشه.. دوستانی که تمایل دارن بگن قیمت و سایت طرف رو بشون میدم. اس اس تی پی هیچ موقع هرگزززز بسته نمیشه. پرتکل اس اس ال رو دیگه نمیتونن ببندن .
ایمیلتون رو پ خ کنید اگه سایت و اطلاعات مربوطه رو میخواید
سلام؛
من چراغ dsl ام روشنه ولی هم از طریق 192.168.1.1 تنظیم کردم که bridge باشه و هم یه بار تنظیم کردم pppoe باشه ولی در هر حالت ارور 678 دارم
چیکار کنم؟ ممنون
دوست عزیز اتفاقا سیمی که به مودم وصله چند تیکه هست؛ تاثیر داره؟ مقادیر snr و line attenuation چند باید باشه ؟ اگر نویز داشته باشه چنده؟
ماشاءالله!!! دوست عزیز هر تیکهای که وصل میشه، نزدیکی به کابل برق و سولفاتگی و زنگ زدن همهشون بشدت تأثیرگذارن. توصیه میکنم تا حد امکان سعی کنید کابل تلفن مستقیماً از سر پست تلفن بیاد به مودم وصل بشه و نزدیکش هیچ سیم برقی هم نباشه. پست مخابرات و جعبه تقسیمشم اگه چک کنی که پیچ و اتصالاتش زنگزدگی و سولفاتگی نداشته باشند که چه بهتر
arman665
04-03-2011, 20:40
یعنی با سرعت 128 ، 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید ؟ من تا حالا همچین چیزی ندیدم! اینو درست متوجه شدم یا منظور دیگه ای داشتید؟
من همین الان رو این حرف شما با مخابرات تماس گرفتم میگه برای 256 نهایتش 32 است!
سلام؛
من چراغ dsl ام روشنه ولی هم از طریق 192.168.1.1 تنظیم کردم که bridge باشه و هم یه بار تنظیم کردم pppoe باشه ولی در هر حالت ارور 678 دارم
چیکار کنم؟ ممنون
نوع اتصال PPPOE و نوع ارتباط رو Auto بذار و VCI و VPI رو درست تنظیم کن یوزر و پسورد هم وارد کن. مقادیر مورد نیازو از ISP باید بگیری.
یعنی با سرعت 128 ، 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید ؟ من تا حالا همچین چیزی ندیدم! اینو درست متوجه شدم یا منظور دیگه ای داشتید؟
بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.
با 1 مگم هم 260 کیلوبایت دانلود
arman665
04-03-2011, 20:56
بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.شما کار خاصی میکنی یا همینجوری تو اون منطقه اینطوریه ؟
MosaferJade
04-03-2011, 23:36
سلام
نقل قول:
من adsl 256 دارم سرویس دهنده بهم گفته که سرعت دانلودت حد اکثر 35 کیلو بایته ولی خودم دقت کردم
بعضی مواقع به 45 هم می رسه . تازه اونم با پهنای باند 12 مگابایت
راستش من با USB وصل میشم و کارت شبکه ام نصب نمیشه البته آنبرد هستش میگن اگه از طریق کارت شبکه وصل بشی
پهنای باندت 100مگابایت میشه( دوستان دارند همینجوریه)
حالا یه سوال دارم اگه این 12 بشه 100سرعت دانلودم بیشتر میشه یا نه؟
و اینکه بنظر شما چرا کارت شبکه من نصب نمیشه ؟( کسی به چنین مشکلی بر خورده؟)
مرسی
darvish1900
05-03-2011, 00:53
سلام
من adsl 256 دارم سرویس دهنده بهم گفته که سرعت دانلودت حد اکثر 35 کیلو بایته ولی خودم دقت کردم
بعضی مواقع به 45 هم می رسه . تازه اونم با پهنای باند 12 مگابایت
راستش من با USB وصل میشم و کارت شبکه ام نصب نمیشه البته آنبرد هستش میگن اگه از طریق کارت شبکه وصل بشی
پهنای باندت 100مگابایت میشه( دوستان دارند همینجوریه)
حالا یه سوال دارم اگه این 12 بشه 100سرعت دانلودم بیشتر میشه یا نه؟
و اینکه بنظر شما چرا کارت شبکه من نصب نمیشه ؟( کسی به چنین مشکلی بر خورده؟)
مرسی
هیچ فرقی نمیکنه اون سرعت 100 سرعت اینترنتت نیست سرعت پورت شبکه می باشد
hamed987
05-03-2011, 09:03
ماشاءالله!!! دوست عزیز هر تیکهای که وصل میشه، نزدیکی به کابل برق و سولفاتگی و زنگ زدن همهشون بشدت تأثیرگذارن. توصیه میکنم تا حد امکان سعی کنید کابل تلفن مستقیماً از سر پست تلفن بیاد به مودم وصل بشه و نزدیکش هیچ سیم برقی هم نباشه. پست مخابرات و جعبه تقسیمشم اگه چک کنی که پیچ و اتصالاتش زنگزدگی و سولفاتگی نداشته باشند که چه بهتر
ممنون دوست عزیز ولی نگفتین Line Attenuation , SNR چند باید باشه؟؟
ویرایش:
SNR من 35 و line attenuation من 52 هست. اونطوری که الان سرچ کردم اولی خوبه دومی بد. برای اینکه دومی رو بهتر کنم چه راههایی هست؟
mehrdad38
05-03-2011, 10:35
ویرایش:
SNR من 35 و line attenuation من 52 هست. اونطوری که الان سرچ کردم اولی خوبه دومی بد. برای اینکه دومی رو بهتر کنم چه راههایی هست؟
SNR بايد از 12 db بيشتر باشه.
line attenuation بايد زير 50 db باشه.
مورد اخير رو كاريش نمي شه كرد به فاصله شما تا مركز مخابراتي تون بستگي داره.
hosseinboss
05-03-2011, 12:29
سلام
من تا چند وقت پیش از مخابرات شهرمون 512 داشتم این بار که رفتم شارژ کنم گفتن بالاتر از 256 نداریم!!!!!
می خواستم بدونم این مشکل برای شهر ماست یا تهران هم همین بهانه رو میگیرن؟
MosaferJade
05-03-2011, 12:44
یه سوال برام پیش اومده
یه نفر از دوستان می گفت : اگه مثلا خانم x , y هردوشون از یه جا adsl بگیرن اونوقت اگه
خانم x یوزر نیم و پسورد خانم y رو داشته باشه می تونه با یوزر و پسورد اون وارد بشه که
در این صورت حجم از خانم y کم میشه . شما که اطلاعات دارین این حرف درسته؟
و سوال اصلیم هم اینه که : حالا من adsl دارمو شما هم adsl دارید شهرمون هم یکی نیست(منظورم اینه که از یه جا سرویس نمی گیریم)(کلا به یه جا وصل میشن؟)
و من یوزر نیم و پسورد شما رو دارم می تونم با اطلاعات شما وارد بشم و از حجم شما استفاده
کنم؟( اگه اینجوری میشه پس user name , password خودتون رو بزارید:31: )
نمی خوام حق کسی رو بخورم جهت اطلاع بود واسه اینکه کسی این بلا رو سرم نیاره
مرسی از جوابی که خواهید داد
پیشاپیش عید همگی شما مبارک
و موفق باشید
darvish1900
05-03-2011, 13:10
یه سوال برام پیش اومده
یه نفر از دوستان می گفت : اگه مثلا خانم x , y هردوشون از یه جا adsl بگیرن اونوقت اگه
خانم x یوزر نیم و پسورد خانم y رو داشته باشه می تونه با یوزر و پسورد اون وارد بشه که
و سوال اصلیم هم اینه که : حالا من adsl دارمو شما هم adsl دارید شهرمون هم یکی نیست(منظورم اینه که از یه جا سرویس نمی گیریم)(کلا به یه جا وصل میشن؟)
و من یوزر نیم و پسورد شما رو دارم می تونم با اطلاعات شما وارد بشم و از حجم شما استفاده
و موفق باشید
بله این حرف درست وقتی اگر یک شرکت مشترک باشید میتوانید از اکنت هم استفاده کنید.
خیر به یک جا وصل نمیشوید شرکتها جدا خواهد بود
MosaferJade
05-03-2011, 13:40
مرسی از جوابتون
خیالم راحت شد
یه سوال برام پیش اومده
و موفق باشید
اگه مال یک استان باشین بله میتونین از اکانت همدیگه استفاده کنین. کلاً سیستم اکانتینگ مخابرات توی مرکز استانهاست و شما براحتی میتونی از دیگر شهرهای اون استان هم به اکانت وصل بشی
اگه توجه کرده باشین چنانچه شما توی شهر تهران باشین یوزرنیم شما باید با عدد 21 شروع بشه و اگه شهر دیگهای هستین با کد همون شهر
البته استثنائایی هم وجود داره که من خودم چند موردشو شاهد بودم که مثلاً یوزر نیم آقای x بجای اینکه 02123456789 باشه 23456789 بوده!
اینم مد نظرتون باشه که توی مخابرات برای خط شما یک سقف محدودیت گذاشتن که بیشتر از اون نمیتونین دریافت و ارسال کنین مثلا اگه برای شما سقف دریافت رو 256کیلوبیت گذاشته باشن، شما حتی اگه یوزر و پسورد یک خط 4 مگ رو هم داشته باشی بازم نمیتونی بیشتر از همون 256 ازش استفاده کنی.
ویرایش:
فاصله شما تا مرکز مخابراتی چقدره؟ فاصله شما با کافو چقدره؟ فاصله شما با پست مخابراتی چقدره؟
اگه فاصله با مرکزو نشه کاری کرد ولی جابجایی کافو و پست مخابراتی مقدوره. اگه پست خالی نزدیکتری موجود بود توصیه میکنم حتماً حتماً جابجا کنین. اگه آشنا داشته باشین براتون راحت جابجا میکنن. اگه آشتا نداشته باشین، چندتا اسکناس چاره کاره که صدالبته من توصیه میکنم اگه یه چند روزی اذیت بشین بهتره تا اینکه ---- بدین!
من برای بررسی خطم با مخابرات که تماس گرفتم اول زیر بار نرفتن، با اینکه اشنا هم داشتم ولی ترجیه دادم از یه روش سالم پیش برم که فردا روز اگه دوست و همشهری دیگهای هم مشکل داشت مجبور بشن جوابشو بدن.
بعد از چند تماس با مخابرات وقتی دیدم با بیمیلی جواب میدن، با وجود اینکه قول روز دیگهرو داده بودند برای بررسی، یه تماس با مرکز پشتیبانی سرویس ADSL استان که توی قسمت دیتا و زیرساخت مخابرات قرار داره، چارهساز شد و مسئول مربوطه طبق تماسی که با مسئولین مخابرات شهر داشت، همون روز برای بررسی اومدن و خط رو اول تا آخر و مو به مو بررسی کردن :31:
برای من خیلی عجیبه که دوستان سرعتشون به کف مجاز محدود شده! معمولاً کف پهنای باند استارت کاره و سقفش به یک و نیم تا 2 برابر پهنای باندی که خریداری شده بسته میشه بعنوان مثال الآن من که 1 مگابیت خریدم کف سرویس من روی 1 مگ و سقفش روی 2 مگ بسته شده.
128 من هم کفش روی 128 و سقفش روی 500 بسته شده. این مورد رو توی شهرهای مختلف و ISPهای مختلف بوفور دیدم و حتی ISPهایی مثل صبانت زمانی که شما 128 میخرین، روی سقف 1 مگابیت میبندن سرویستون رو!
MosaferJade
05-03-2011, 15:38
ممنون از جوابتون
ولی اولش من خودم یه یه عبارت خاصی رو به عنوان یوزر دادم
و با همون وارد می شدم بعد از تقریبا 15 الی 20 روز یه مشکلی
برام پیش اومد رفتم گفتم اونا خودشون یوزرم رو عوض کردن ( شاید بخاطر اینکه مشکلم حل بشه که نشد( تو ی این آدرس بالای صفحه گفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید))
و اما چی گذاشتن ؟ گذاشتن d3n + عدد 3 رقمی دیگه( منظورم اینه که اصلا به کد شهر عم هیچ ربطی نداره)
شاید جز استثنا هایی باشه که شما گفتین
(احدی نمیزارم چشمش به password بیوفته:28:)
به هر حال ممنون
Mr.Mazmamfi
05-03-2011, 18:16
سلام
من میخواستم بپرسم کسی از بچه هایی که سرویس اینترنت پر سرعت مخابرات رو دارن از وی پی ان تا حالا استفاده کردن؟
براشون مشکلی پیش نیومده(از لحاظ اینکه مخابرات گیر بده)؟
و چون مخابرات دولتیه ، کلا خطر ناک هستش یا نه؟
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
سلام
من تا چند وقت پیش از مخابرات شهرمون 512 داشتم این بار که رفتم شارژ کنم گفتن بالاتر از 256 نداریم!!!!!
می خواستم بدونم این مشکل برای شهر ماست یا تهران هم همین بهانه رو میگیرن؟
تهران هم بالای 256 نمیده
به عموم 128 میدن ولی من با کارت دانشجویی 256 گرفتم
MosaferJade
05-03-2011, 18:36
ولی اینجا 1024 هم میدن
احتمالا 2048 هم باشه( البته اینا که میگم اطلاعات 2 ماه پیشه)
MosaferJade
05-03-2011, 18:53
برای من خیلی عجیبه که دوستان سرعتشون به کف مجاز محدود شده! معمولاً کف پهنای باند استارت کاره و سقفش به یک و نیم تا 2 برابر پهنای باندی که خریداری شده بسته میشه بعنوان مثال الآن من که 1 مگابیت خریدم کف سرویس من روی 1 مگ و سقفش روی 2 مگ بسته شده.
128 من هم کفش روی 128 و سقفش روی 500 بسته شده. این مورد رو توی شهرهای مختلف و ISPهای مختلف بوفور دیدم و حتی ISPهایی مثل صبانت زمانی که شما 128 میخرین، روی سقف 1 مگابیت میبندن سرویستون رو!
فکر کنم زیاد هم تعجبی نداره
سرعتی رو که می خری مثلا 128 کیلو بیت برثانیه هست و به قول کفش 128 کیلو بیت برثانیه هست یعنی 16 کیلوبایت برثانیه
و سقفش هم که 256 کیلوبیت برثانیه که میشه همون 32کیلو بایت برثانیه . فکر کنم دوستا حواسشون نیست که که این دانلود منیجر ها کیلوبایت بر ثانیه نشون میدن نه کیلوبیت بر ثانیه( خواهشن دقت کنید)
mohsen_rkh
05-03-2011, 20:15
سلام به دوستان. بالأخره بعد از چندین روز سخت و طاقت فرسا اینترنتم وصل شد. واقعاً دوران سختی بود! :sad: فایلهای Flash هم درست شده، در ضمن سرعت هم یه کم بهتر شده؛ الان تست گرفتم، بهترین رکوردی هست که تا حالا داشتم:
milan-tifusi
05-03-2011, 20:30
امروز صبح از مخابرات زنگ زدن گفتن فردا بيا مودمت رو بهت بديم با قيمت 26 هزار تومان :20:.
به نظر شما اين چه مودمي هست كه ميخوان به من بدن با قيمت 26 هزار تومان ؟
محدوديت و مشكلش نسبت به مودمهاي گرونتر چيه ؟
مودم خوبي هست ؟ يا اصلا بيخيال بشم و برم خودم بخرم ؟
سلام
تازه الان قیمتای مخابراتو دیدم
خیلی ارزونه
دلیل خاصی داره؟
همشون نا محدوده؟
من اگه512 بگیرم سرعت دانلود چنده؟
و اگه پولو مثلا 3 ماه بدم ارزونترم میشه؟
mohsen_rkh
05-03-2011, 22:58
واقعاً کیفیت اینترنتمون گریه داره:
هفته ی قبل فقط 103.58 مگابایت ترافیک داشتم. :41:
redevil6990
05-03-2011, 23:26
دوستان برای گرفتن adsl از مخابرات حتما باید مالک خط درخواست بده؟ آخه ما مالک خط تلفنمون نیستیم ولی مالک خونه هستیم :دی مالک خطمون هم عمرا پاشه واسه adsl من بیاد مخابرات اینجا ! جریان کد ملی مالک چیه یعنی اگه مالک کد ملی شو بده و تو سایت ثبت نام کنیم حله؟
Mr.Mazmamfi
05-03-2011, 23:53
دوستان برای گرفتن adsl از مخابرات حتما باید مالک خط درخواست بده؟ آخه ما مالک خط تلفنمون نیستیم ولی مالک خونه هستیم :دی مالک خطمون هم عمرا پاشه واسه adsl من بیاد مخابرات اینجا ! جریان کد ملی مالک چیه یعنی اگه مالک کد ملی شو بده و تو سایت ثبت نام کنیم حله؟
تا اونجایی که من میدونم مالک حتما باید باشه
من هم همین مشکلو داشتم گفتم مالک اومد کلا خطو به نام خودم زدم تا برای دفعه های بعدی به مشکل نخورم
ولی 100% راهی برای کسایی که مستاجر هستند هم باید باشه که اونو دیگه نمیدونم
Mr.Mazmamfi
05-03-2011, 23:59
سلام
خیلی ارزونه
دلیل خاصی داره؟
همشون نا محدوده؟
آره همشون نامحدوده
512 به هیچ کس نمیدن الکی دلتو صابون نزن(اگر هم احیانا گرفتی 512/9=56 نهایت 56کیلو دانلود میکنی)
پولشم روی قبض تلفن میاد مثل شرکتای دیگه نیست
شـیـفــو
06-03-2011, 00:05
اگر خوب بخونيد متوجه ميشيد كد ملي هيچ ربطي به اي د س ال نداره
موقع درخواست adsl كپي شناسنامه و كارت ملي رو ميگيرن و خوده مالك بايد بره با افراد غير فقط با وكالت نامه ( محضري كه تلفن توش قيد شده) يا اجاره نامه اي كه كد رهگيري داشته باشه ( مبايعه نامه) يعني در بنگاه ثبت
براي فعال شدم خدمات اينترنتي خط تلفن مثل مشاهده ريز مكالمات و اين چيزا براي اونم بايد مالك با شرايط بالا مراجعه كنه اون كد ملي كه ميگيد اينجا مهمه قبل از مراجعه حضوري بايد در پرتال مخابرات ثبت نام كرد بجاي نام كاربري ازتون كد ملي مالك خط ميخواد همين
من هم همین مشکلو داشتم گفتم مالک اومد کلا خطو به نام خودم زدم تا برای دفعه های بعدی به مشکل نخورم
ولی 100% راهی برای کسایی که مستاجر هستند هم باید باشه که اونو دیگه نمیدونم
براي افراد مستاجر : وكالت نامه ( محضري كه شماره تلفن توش قيد شده) يا اجاره نامه اي كه تلفن مورد نظر توش قيد شده وكد رهگيري داشته باشه ( مبايعه نامه) يعني در بنگاه ثبت شده باشه و بالاش مهر كد رهگيري و كد بنگاه خورده باشه
شـیـفــو
06-03-2011, 00:21
سلام
خیلی ارزونه
دلیل خاصی داره؟
همشون نا محدوده؟
سرويس 512 سرعت دانلودش روي 70 هست
اما فقط به اعضاي هيت علمي مراكز دولتي و ادرات و اموزشگاهها باارائه مجوز كار و دانشجويان دوره كارشناسي ارشد ( اين مورد بستگي به نظر رئيس مركز مخابراتتون داره)
مثلا در مركز حافظ و مدني تهران به دانشجويان كارشناسي ارشدم نميدن ولي در مركز مهديه تهران براحتي ميدن ( البته الان پورت نداره)
امروز صبح از مخابرات زنگ زدن گفتن فردا بيا مودمت رو بهت بديم با قيمت 26 هزار تومان :20:.
به نظر شما اين چه مودمي هست كه ميخوان به من بدن با قيمت 26 هزار تومان ؟
محدوديت و مشكلش نسبت به مودمهاي گرونتر چيه ؟
مودم خوبي هست ؟ يا اصلا بيخيال بشم و برم خودم بخرم ؟
پيشنهاد ميكنم بري از بازار هر مودمي كه دوست داري بخري چون مخابرات مودم چيني واقعا بي كيفيتي كه ارزشش به قيمتش بسيار كمتره داره ميده 26 تومن
مودم هاي با قيمت كمتر مثل ديتا شين data shean هم هست كه قيمتش 22 تومنه و اينم بدونيد مودم چون چيزي نيست كه روشن خاموش بشه و يا تكون بخوره و قطعه اي مثل فن و اينا داشته باشه براتون سال ها اگر نوسان برق نباشه كار ميكنه پس زياد به ماركش اهميت نده
من ميگم اگر خواستي دست دوم بخر از 12 تا 18 تومنم پيدا ميشه براحتي
mohsen_rkh
06-03-2011, 00:22
خود مالک یا وکالت نامه محضری ایشون رو باید داشته باشید.
hamed987
06-03-2011, 09:32
فاصله شما تا مرکز مخابراتی چقدره؟ فاصله شما با کافو چقدره؟ فاصله شما با پست مخابراتی چقدره؟
اگه فاصله با مرکزو نشه کاری کرد ولی جابجایی کافو و پست مخابراتی مقدوره.
این کافو و پست مخابراتی چیه؟ جابجایی شون چی جوریه؟ باید درخواست بدم؟
milan-tifusi
06-03-2011, 11:44
ممنون كه جواب سوالم رو داديد.
امروز رفتم مودم رو تحويل گرفتم ماركش Huawei هست با مدل SmartAX MT800 .
كسي ميدونه اين نوع مودم چطوريه ؟ خوبه يا بده ؟
persia69son
06-03-2011, 13:53
درود
دوستان من خط 256 مخابرات داشتم (شهر قم) و خیلی هم راضی بودم ، اما سه ماهم تموم شد و دیروز رفتم تمدید کنم ، گفتند همین امروز بخشنامه اومده که دیگه به هیچ عنوان خط 256 به کسی واگذار نکنیم :18::18::18::18::18:
منم مجبور شدم یک ماه خط 128 بگیرم تا بعد برم رو یه شرکت دیگه ،
آیا همچین محدودیتی در شهر های دیگه هم گذاشته شده ؟ و آیا قراره این روند ادامه پیدا کنه ؟
آخه خط 128 سرعتش 15 کیلوبایته ، و قیمتش هم فقط 2 تومن از 256 اروزن تره ! واقعا زور داره !:41:
hosseinboss
06-03-2011, 15:26
سرويس 512 سرعت دانلودش روي 70 هست
اما فقط به اعضاي هيت علمي مراكز دولتي و ادرات و اموزشگاهها باارائه مجوز كار و دانشجويان دوره كارشناسي ارشد ( اين مورد بستگي به نظر رئيس مركز مخابراتتون داره)
مثلا در مركز حافظ و مدني تهران به دانشجويان كارشناسي ارشدم نميدن ولي در مركز مهديه تهران براحتي ميدن ( البته الان پورت نداره)
اووووه اینجارو!!!!
حضرات وعده میدن که میخوایم 512 رو به کاربران خونگی بدیم طرحش رو می برن مجلسشون مثلا هم به تصویب نمایندهاشون هم میرسه و قراره از سال دیگه ابلاغ بشه.
اون وقت با این همه بهانه تراشی چطوری می خوان واگذار کنن خدا میدونه!!!!!!
این کافو و پست مخابراتی چیه؟ جابجایی شون چی جوریه؟ باید درخواست بدم؟
کافو جعبههای بزرگی هستن که بسته به گستردگی محل و تعداد خطوط تلفن ممکنه یک یا چندتا از اونهارو سر خیابون دیده باشین که معمولاً هم به دو رنگ سبز پستهای یا هم طوسی روشن دیده میشن که قفل و دستگیره دارند و سیم مسی از مخابرات مستقیماً داخل همین کافوها کشیده شده.
پست مخابراتی هم جعبههای کوچکی هستند که غالباً درپوش آلومینیومی که با 2تا پیچ بسته شده دارند و روی یکی از دیوارهای محل نصب شدند و خط تلفن از اونجا به خونه شما کشیده میشه که البته ممکنه توی مسیر جعبه تقسیمی هم داشته باشه.
برای جابجاییشم باید با مسئول مربوطه توی مخابرات صحبت کنی که شمارهشون اغلب 2009 هست بدینصورت که مثلاً اگه پیش شماره مرکز شما 7 باشه، شماره این قسمت مخابرات باید اینجوری باشه: 77772009 که البته این یک قانون نیست و ممکنه برای شما یک شماره دیگه باشه. توصیه میکنم به مخابرات منطقه خودتون مراجعه کنین یا هم با بخش پشتیبانی DSL تماس بگیرین (اگه شماره مستقیمشو دارین که بتونین با مسئولین صحبت کنین) چون صحبت کردن با اپراتورها هیچ فایدهای نخواهد داشت.
ممنون كه جواب سوالم رو داديد.
امروز رفتم مودم رو تحويل گرفتم ماركش Huawei هست با مدل SmartAX MT800 .
كسي ميدونه اين نوع مودم چطوريه ؟ خوبه يا بده ؟
یک مارک متفرقه چینی که توی وبسایتش کمترین خدماتی هم ارایه نمیده و هر مشکلی پیش بیاد شما باید از مخابرات بخواین که براتون کاری بکنه که باتوجه به گفتههای دوستان باید چنین گفت: اگه مشکلی پیش اومد مودمو پرت کنین 2تا کوچه اونورتر که صدالبته با احتیاط پرت کنین چون اگه به کله کسی خورد هزینه بیمارستان هم این روزها خیلی زیاد شده :27:
اووووه اینجارو!!!!
حضرات وعده میدن که میخوایم 512 رو به کاربران خونگی بدیم طرحش رو می برن مجلسشون مثلا هم به تصویب نمایندهاشون هم میرسه و قراره از سال دیگه ابلاغ بشه.
اون وقت با این همه بهانه تراشی چطوری می خوان واگذار کنن خدا میدونه!!!!!!
آیا الآن سال آیندهست؟
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
سلام
من میخواستم بپرسم کسی از بچه هایی که سرویس اینترنت پر سرعت مخابرات رو دارن از وی پی ان تا حالا استفاده کردن؟
براشون مشکلی پیش نیومده(از لحاظ اینکه مخابرات گیر بده)؟
و چون مخابرات دولتیه ، کلا خطر ناک هستش یا نه؟
خیر دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد. چرا انقدر ترس و چرا انقدر قضیهرو بزور برای خودمون حساس میکنیم؟ هیچ مشکلی نیست شما با خیال راحت استفاده کن. اینم مد نظرتون باشه که و پ ن فقط برای عبور از دیوارهایی که سر راهمون گذاشتن نیست و این فقط یکی از استفادههاشه. پس حتی اگه همه یوزرهارو هم مونیتور کنین بازم نمیتونن به استفاده از این مورد گیر بدن.
دوستان شما کانکشن برای اینترنت مخابرات رو چطوری میسازید؟؟؟من هر کاری میکنم نمیتونم وصل کنم.خطم هم رانژه شده فقط نمیتونم کانکت بشم...کمک کنید...مودم دی لینک دی اس ال 200 که یو اس بی هست...موقع نصب باید لن رو بزنم یا ون؟
دوستان شما کانکشن برای اینترنت مخابرات رو چطوری میسازید؟؟؟من هر کاری میکنم نمیتونم وصل کنم.خطم هم رانژه شده فقط نمیتونم کانکت بشم...کمک کنید...مودم دی لینک دی اس ال 200 که یو اس بی هست...موقع نصب باید لن رو بزنم یا ون؟
دوست عزیز چرا کانکشن بسازی؟ برو توی خود مودم ست کن مقادیرتو تا راحت بتونی بدون دردسر از اینترنتت لذت ببری
مقادیر مورد نیاز:
ضمناً مودمهای D-Link یک حالت کانفیگ خودکار هم داره که میتونه خودش تنظیمات مورد نیازو دیتکت کنه که توی اغلب اوقات هم بخوبی از عهدهش بر میاد ولی بازم من خودم کانفیگ دستی رو ترجیه میدم چون همیشه تک تک مقادیر رو چک میکنم و دقیقاً میتونم بفهمم مشکل از کجاست.
ضمناً اون Lan یا Wan هم بذار روی همون Lan باشه.
mohsen_rkh
06-03-2011, 19:42
دوست عزیز، همونطور که دوست عزیزمون-جناب raeesi-فرمودن، بهتره تنظیمات رو به خود مودم بدید که با روشن کردن مودم، ارتباطتون به صورت اتوماتیک برقرار بشه و نیازی به کانکت شدن دستی نداشته باشید. اینطوری در مواقعی مثل بعد از نصب ویندوز هم نیازی به ساختن کانکشن دوباره نیست چون تنظیمات روی خود مودم Save میشن.
موفق باشید... :11:
دوست عزیز، همونطور که دوست عزیزمون-جناب raeesi-فرمودن، بهتره تنظیمات رو به خود مودم بدید که با روشن کردن مودم، ارتباطتون به صورت اتوماتیک برقرار بشه و نیازی به کانکت شدن دستی نداشته باشید. اینطوری در مواقعی مثل بعد از نصب ویندوز هم نیازی به ساختن کانکشن دوباره نیست چون تنظیمات روی خود مودم Save میشن.
موفق باشید... :11:
چطوری تنظیمات رو بدم به خود مودم؟؟/الان صفحه 192.168.1.1. نمیاد برای من..من کانکشن رو هم ساختم...راستی مودم من usb هست...بعد الان با 1 مودم دیگه تست کردم بازم ارور 691 میده...چیکار کنم؟؟مخابرات زنگ زدم میگه پسورد همینه و از این به بعد به ما هیچ ربطی نداره...پشیمونم از مخابرات گرفتم
mohsen_rkh
06-03-2011, 21:29
چطوری تنظیمات رو بدم به خود مودم؟؟/الان صفحه 192.168.1.1. نمیاد برای من..من کانکشن رو هم ساختم...راستی مودم من usb هست...بعد الان با 1 مودم دیگه تست کردم بازم ارور 691 میده...چیکار کنم؟؟مخابرات زنگ زدم میگه پسورد همینه و از این به بعد به ما هیچ ربطی نداره...پشیمونم از مخابرات گرفتم
اینکه 192.168.1.1 رو نمی تونید باز کنید 2 تا دلیل میتونه داشته باشه:
1- درایور کارت شبکه تون نصب نیست.
2- درایور USB مودم رو نصب نکردید.
چک کنید ببینید کدوم یکی از دو مورد بالاست و حلش کنید.
چه زود پشیمون شدید! :دی حالا یه کم استفاده کنید بعد پشیمون بشید! :دی
دوست عزیز هیچ ISP نمیاد تنظیمات مودم رو براتون انجام بده و مسئلهای هم که بهتون گفته حرفیه که همه ISPها میگن باز خدا پدر و مادرشونو بیامرزه که برای فروش مودمهای خودشون بهتون نگفتن که مودم خرابه!
ISPهای خصوصی تا میبینن مودمی جز مودمهای خودشون تهیه کردین، سریعاً میگن که مشکل از مودمتونه!
دوست عزیز شما فکر کن اصلاً مودمتون کابل USB نداره و بیخیال ساخت کانکشن شو.
چک کن که کانکشن LAN شما IP دستی نداده باشین و روی DHCP باشه. حالا مودم رو از طریق کابل LAN به کامپیوتر وصل کنین و مودم روشن کنین و صبر کنین تا کاملا بالا بیاد و کامپیوترتون IP بگیره.
حالا توسط مرورگر وب وارد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بشین و با یوزرنیم و رمز admin وارد پنل بشین.
اگه نشد، توصیه میکنم در حالتی که مودم روشنه و بالا اومده (حتماً حتماً باید مودم روشن باشه) با یه سوزنی چیزی دکمه ریست پشت مودم رو فشار بدین بسمت داخل و 30 قانیه نگه دارین و بعد ولش کنین تا ریست بشه.
عملیات ریست حدود 2 دقیقه طول میکشه و بعد از اون مودم کاملاً بالا میاد و سیستمتون باید بتونه IP بگیره.
دوست عزیز هیچ ISP نمیاد تنظیمات مودم رو براتون انجام بده و مسئلهای هم که بهتون گفته حرفیه که همه ISPها میگن باز خدا پدر و مادرشونو بیامرزه که برای فروش مودمهای خودشون بهتون نگفتن که مودم خرابه!
ISPهای خصوصی تا میبینن مودمی جز مودمهای خودشون تهیه کردین، سریعاً میگن که مشکل از مودمتونه!
دوست عزیز شما فکر کن اصلاً مودمتون کابل USB نداره و بیخیال ساخت کانکشن شو.
چک کن که کانکشن LAN شما IP دستی نداده باشین و روی DHCP باشه. حالا مودم رو از طریق کابل LAN به کامپیوتر وصل کنین و مودم روشن کنین و صبر کنین تا کاملا بالا بیاد و کامپیوترتون IP بگیره.
حالا توسط مرورگر وب وارد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بشین و با یوزرنیم و رمز admin وارد پنل بشین.
اگه نشد، توصیه میکنم در حالتی که مودم روشنه و بالا اومده (حتماً حتماً باید مودم روشن باشه) با یه سوزنی چیزی دکمه ریست پشت مودم رو فشار بدین بسمت داخل و 30 قانیه نگه دارین و بعد ولش کنین تا ریست بشه.
عملیات ریست حدود 2 دقیقه طول میکشه و بعد از اون مودم کاملاً بالا میاد و سیستمتون باید بتونه IP بگیره.
خیلی ممنون دوست عزیز...ولی من که گفتم مودمم دی اس ال 200 هست...مودم من اصلا جای لن نداره که از لن استفاده کنم برای اتصال ...الان از یو اس بی استفاده میکنم...بعد ریست هم فکر نکنم این ها داشته باشه...الان هر چی میزنم ارور 691 میده...درایور رو هم تقریبا مطمعن هستم که درست نصب کردم...من از این مودم قبلا هم استفاده کردم..
خوب دوست عزیز من که مودم شمارو اصلاً توی عمرم ندیدم و نمیدونم اصلاً چه شکلیه؟
احتمالاً باید یک ستاپویزارد داشته باشه مودمتون که توی CD اصلیش موجوده و قابل نصب روی PC که ممنون میشم تصاویری از اون ویزارد کانکشن برامون بذاری تا بشه فهمید کدوم مرحبه از کارتون ایراد داره؟
Notorious098
06-03-2011, 22:49
ته شهرری بهترین شرکت سرویس دهنده چیه ؟
خواهشا بیخیال تبلیغ
نظرتون در مورد مودم های edge چیه ؟
دوست عزیز کافیه دیگه توی هر تاپیکی مثل قارچ داره پیداتون میشه و در مورد مودمهای Edge میپرسین.
مدیران کجان یه تذکر بدن به ایشون؟ توی تاپیک قبلی جوابشونو دادم حالا اینجا باز همین سوال!
Notorious098
07-03-2011, 16:41
دوست عزیز کافیه دیگه توی هر تاپیکی مثل قارچ داره پیداتون میشه و در مورد مودمهای Edge میپرسین.
مدیران کجان یه تذکر بدن به ایشون؟ توی تاپیک قبلی جوابشونو دادم حالا اینجا باز همین سوال!
دادا شرمنده یادم نیست کجا پرسیدم
یکی یه جواب درس حسابی بهم نمیده ؟
شـیـفــو
07-03-2011, 23:17
دادا شرمنده یادم نیست کجا پرسیدم
یکی یه جواب درس حسابی بهم نمیده ؟
عزيزم يادت نيست يعني چي برو تو تاريخچه پست هاي ارساليت ببين كجا فرستادي ديگه
كار با فوروم بلد نيستي اول تايپيكشو بخون بعد با فوروم كار كن
دوما تايپيك سرويس edge به اين بزرگي چرا مياي هي اين تو
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نكته
توجه كنيد من وقتي ادرس 192.168.1.1 ميزنم هوم پيچ مودم هاي ديگري رو ميبينم
مودم من زيمنسه اما هوم پيج مودم هاي هاويي يا تي پي لينك 8811 ميبينم
نكته جالب اينه خوب دقت اگر درايو شير داريد در سرويس مخابرات ممكنه قابل ديدن براي ديگران بشه الان من دارم هوم پيج مودم كسي رو ميبينم كه آي پيش با من يكيه احتمالا چطوري نميدونم اما نكته جالب اينه هر بارم ماله يكيرو ميبينم با نام كاربري هايي كه توشون سيد شده
اين يعني چي ؟
امشب سومين باره اين اتفاق افتاده الان هوم پيج اونطرفو دارم ميبينم بنده
نكنه اونام ماله منو ميبينن ؟
Shayan Arya
08-03-2011, 00:47
عزيزم يادت نيست يعني چي برو تو تاريخچه پست هاي ارساليت ببين كجا فرستادي ديگه
كار با فوروم بلد نيستي اول تايپيكشو بخون بعد با فوروم كار كن
دوما تايپيك سرويس edge به اين بزرگي چرا مياي هي اين تو
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نكته
توجه كنيد من وقتي ادرس 192.168.1.1 ميزنم هوم پيچ مودم هاي ديگري رو ميبينم
مودم من زيمنسه اما هوم پيج مودم هاي هاويي يا تي پي لينك 8811 ميبينم
نكته جالب اينه خوب دقت اگر درايو شير داريد در سرويس مخابرات ممكنه قابل ديدن براي ديگران بشه الان من دارم هوم پيج مودم كسي رو ميبينم كه آي پيش با من يكيه احتمالا چطوري نميدونم اما نكته جالب اينه هر بارم ماله يكيرو ميبينم با نام كاربري هايي كه توشون سيد شده
اين يعني چي ؟
امشب سومين باره اين اتفاق افتاده الان هوم پيج اونطرفو دارم ميبينم بنده
نكنه اونام ماله منو ميبينن ؟
برای یوزر admin و دیگر یوزرهای مودمت پسورد بزار تا خیالت راحت بشه
شـیـفــو
08-03-2011, 19:38
برای یوزر admin و دیگر یوزرهای مودمت پسورد بزار تا خیالت راحت بشه
نكته قشنگ اينجاس
1. اصلا هوم پيج مودم خودمو الان 12 روزه نميتونم ببينم
2. اين مدل زيمنس كه متعلق به فن اوا هست كه 4 سال پيش خريدم قابليت رمز گذاري نداره اصلا در هوم پيجش
Shayan Arya
08-03-2011, 23:01
نكته قشنگ اينجاس
1. اصلا هوم پيج مودم خودمو الان 12 روزه نميتونم ببينم
2. اين مدل زيمنس كه متعلق به فن اوا هست كه 4 سال پيش خريدم قابليت رمز گذاري نداره اصلا در هوم پيجش
برای دیدن پیج مودم خودت سوکت تلفن رو از مودم جدا کن
اگر نشد ویندوز رو ریستارت کن تا تنظیمات رو دوباره انجام بده (سوکت تلفن جدا)
شـیـفــو
08-03-2011, 23:27
برای دیدن پیج مودم خودت سوکت تلفن رو از مودم جدا کن
اگر نشد ویندوز رو ریستارت کن تا تنظیمات رو دوباره انجام بده (سوکت تلفن جدا)
واقعا نميدونستم اينو ..... ! چه خوب شد كه گفتي مواظب باش نيوفتي:31:
نه بي شوخي خوب درسته راهشم همينه ديگه مهربون
javad420
09-03-2011, 00:47
واسه مخابرات چطوره سرعتش خوبه دی سی میشه؟؟؟
mohsen_rkh
09-03-2011, 01:03
این SpeedTest.net چقدر جالب شده. اطلاعات دیگه ای هم علاوه بر اطلاعات قبلی میده.
پ. ن.: دوستان پینگ سرور Stockholm از Adana هم کمتر هست (حد اقل تو این تست اینطوری بود)؛ با اینکه فاصله ی خیلی بیشتری هم نسبت به Adana داره. این تست رو ببینید:
Shayan Arya
09-03-2011, 02:08
واقعا نميدونستم اينو ..... ! چه خوب شد كه گفتي مواظب باش نيوفتي:31:
نه بي شوخي خوب درسته راهشم همينه ديگه مهربون
یک راه دیگه هم اینه که:
هر بار قبل از زدن IP در مرورگر سه تا صلوات بفرستی تا هوم پیج خودت بیاد :31:
رفیق مودمی که نمیشه رمز گذاشت مثل بمب ساعتی میمونه که ممکنه هر لحظه کار دستت بده :32:
برو بچ مشترک مخابرات تهران هم که کاملا فعال هستند در زمینه سرک کشیدن به سیستم های بی دفاع :46:
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود نخواستم معطل بشم مزاحم شما دوستان تهراني شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ من احساس ميكنم مخابرات اروميه كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون از مخابرات تهران تو روز و شب برام بنويسيد.
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
mohsen_rkh
09-03-2011, 11:06
سلام به همه دوستان
من اكانت 256k از مخابرات اروميه گرفتم( تاپيكش نبود نخواستم معطل بشم مزاحم شما دوستان تهراني شدم)
لطفا منو راهنمايي كنيد.راستش كمي گيج شدم.در حالي كه كيفيت خطم همونطور كه تو عكس مي بينيد خوبه ولي دانلودم بزور به 50 تا ميرسه. مگه SNR Margin و Downstream ميزان دانلود رو مشخص نميكنه؟ بنظر شما علت ميتونه چي باشه؟
آيا ممكنه از مخابرات باشه؟ من احساس ميكنم مخابرات اروميه كاري كرده كه هيچ كس نتونه از يه حدي بيشتر دانلود داشته باشه حتي اگه بطور تئوريك امكانش باشه
لطف كنيد در مورد وضعيت دانلودتون از مخابرات تهران تو روز و شب برام بنويسيد.
ببخشيد كه مزاحمتون شدم. يا علي
سلام دوست گرامی. سرعت دانلود سرویس 256 عموماً کمتر از 27 کیلوبیت بر ثانیه هست؛ چطور شما از سرعت 50 کیلوبیت بر ثانیه ناراضی هستید؟! :rolleye:
سرعت های Downstream و Upstream نشان دهنده ی حد اکثر سرعت خط شماست ولی حد اقل سرعت رو مشخص نمی کنه. یعنی اینکه خط شما نمی تونه از سرعتی که تو قسمت Downstream و Upstream مشخص شده سرعت بالاتری داشته باشه. پس فکر نکنید که هر سرعتی، سرعت Downstream و Upstream خطتون بود، باید با همون سرعت دانلود داشته باشید.
مثلاً من سرویس قبلیم که از یه شبکه ی خصوصی بود Downstream ام 4096 و Upstream ام 2048 بود. اما سرعت دانلود در روز حداکثر به 700 کیلوبیت بر ثانیه و در شب به 2600-2500 کیلوبیت بر ثانیه می رسید. می بینید که با سرعت ست شده برای خطم دانلود نمی کردم.
موفق باشید.
در پناه حق... :11:
vahidreza2007
09-03-2011, 11:23
خوب بچه بالاخره بعد از کلی دنگ و فنگ و گرفتاری سرعت 256 رو از دیروز گرفتم .
سرعت دانلود متوسط برام 28-29 کیلوبایت بر ثانیه است .
حالا بچه اگه راه کاری برای حداکثر کردن سرعت و افزایش کیفیت و سرعت باز شدن صحفحات و افزایش سرعت دانلود وجود داره بگید تا انجام بدم تا بتونم بهترین کیفیت رو داشته باشم .
راستی dns سرور رو روی سرور گوگل تنظیم کردم .
سلام دوستان؛من 128 خريدم؛سرعت ابلود رو 32 بستن؛براي من خيلي كمه ؛اخه سايت دارم؛بعد 256 بخرم ابلود جند ميشه؟راستي امكانش هست كه سرعت دانلود و ابلود رو يكي ببدن؟يعني هر 2 روي 256
mohsen_rkh
09-03-2011, 13:12
خوب بچه بالاخره بعد از کلی دنگ و فنگ و گرفتاری سرعت 256 رو از دیروز گرفتم .
سرعت دانلود متوسط برام 28-29 کیلوبایت بر ثانیه است .
حالا بچه اگه راه کاری برای حداکثر کردن سرعت و افزایش کیفیت و سرعت باز شدن صحفحات و افزایش سرعت دانلود وجود داره بگید تا انجام بدم تا بتونم بهترین کیفیت رو داشته باشم .
راستی dns سرور رو روی سرور گوگل تنظیم کردم .
مبارکت باشه دوست عزیز. ان شاء الله مودمت برات بچرخه! :دی یکی از راه هاشو که خودت انجام دادی. یکیشم اینه که با برنامه هایی مثل OnSpeed صفحات رو فشرده کنی، مثلاً کیفیت عکس های صفحات رو برای کم شدن حجمشون کم می کنه.
سلام دوستان؛من 128 خريدم؛سرعت ابلود رو 32 بستن؛براي من خيلي كمه ؛اخه سايت دارم؛بعد 256 بخرم ابلود جند ميشه؟راستي امكانش هست كه سرعت دانلود و ابلود رو يكي ببدن؟يعني هر 2 روي 256
من 256 دارم ولی تا جایی که اطلاع دارم، سرعت آپلود سرویس 128 رو، 79 کیلوبیت بر ثانیه می بندن. یه تماس بگیرید با 1899 موضوع رو اطلاع بدید. سرعت آپلود سرویس 256 رو روی 127 می بندن. البته من معمولاً سرعت آپلود 100-95 دارم. امکانش براشون وجود داره که هر دو رو روی 256 ببندن ولی نمی بندن.
اینم تست از سرویس 256 من برای اینکه آمارش دستتون بیاد:
سلام
میخواستم بپرسم این سرویسای نا محدود مخابرات فقط مخصوص تهرانه؟
من زاهدانم
دروز رفتم پرسیدم دیدم همشون محدودیت دارن
جریان چیه؟
اتفاقا محدود بهتره چون هم با صرفه س هم اينكه براي اينكه حجمت زودتر گاز زده بشه سرعتت و دانلودت رو بالا ميبرن.
من از اروميه گرفتم حتي شبها هم 50 تا دانلود دارم مثل روز. البته شبها از 12 تا 3 كمي سرعت پايينه ولي 3تا8 سرعت ماكزيمم ميشه.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
اينجا يه isp هست با اسم ماكس نت. 128 سه ماهه با 9 گيگ حجم ميده 37 تومن.
ولي دانلودش روزها بالاي 110 هستش. شبها كمي پايين مياد ولي در كل خيلي خوبه.
ساعت ترافيك رايگانش ميشه تا 2 گيگ دانلود كرد. اونها خط روي 1 مگ ميبندن.
خواستم بدونم از كجا ميشه دقيقا ميزان بورست رو فهميد؟
و اينكه اكو چيه؟
mohsen_rkh
09-03-2011, 14:17
سلام
من زاهدانم
جریان چیه؟
بله دوست عزیز. فقط مخابرات استان تهران سرویس هاش رو به صورت نامحدود عرضه می کنه. البته ما البرزی ها هم که قبلاً جزء تهران بودیم سرویس هامون [گوش شیطون کر:devil:] نامحدود هست؛ امیدوارم تو آینده محدود نشه.
مخابرات سایر استان ها سرویس هاشون رو با محدودیت حجمی ارائه می کنن.
mohsen_rkh
09-03-2011, 14:33
اتفاقا محدود بهتره چون هم با صرفه س هم اينكه براي اينكه حجمت زودتر گاز زده بشه سرعتت و دانلودت رو بالا ميبرن.
خوب بله دوست عزیز از لحاظ سرعت قطعاً به نفع شماست ولی خوب اون روی سکه رو هم باید ببینید؛ خوب ترافیک شما تو این حالت محدود میشه و فقط مقدار مشخصی میتونید ترافیک داشته باشید؛ بنابراین از لحاظ ترافیک مسلماً به ضرر شماست.
دوستان من با 1889 تماس بگیرم بگم اپلودم اینقدر کمه رسیدگی میکنند؟؟نگن مرکز مخابراتی اینطور بسته/؟ما شهرستانهای تهران هستیم..به خدا 32 کیولبیت برای اپلود خیلی کمه ...اخه مثلا سال 2011 هست ..این سرعت برای زمان ابداع اینترنت هست...به خدا مسخرست...به نظرتون چیکار کنم اپلود رو روی همون 79 ببندن؟؟میترسم 256 بگیرم بازم اپلود رو روی 64 ببندن//معقولش اینه که سرعت اپلود نصف دانلود بشه..این که یک سوم هست...برای دوستان دیگه که 128 دارند هم رو 32 بستند/؟
دوستان من برای شروع یعنی راه اندازی باید چیکار کنم؟//منظورم همین مخابرات استان تهرانه!//
mohsen_rkh
09-03-2011, 16:11
دوستان من با 1889 تماس بگیرم بگم اپلودم اینقدر کمه رسیدگی میکنند؟؟نگن مرکز مخابراتی اینطور بسته/؟ما شهرستانهای تهران هستیم..به خدا 32 کیولبیت برای اپلود خیلی کمه ...اخه مثلا سال 2011 هست ..این سرعت برای زمان ابداع اینترنت هست...به خدا مسخرست...به نظرتون چیکار کنم اپلود رو روی همون 79 ببندن؟؟میترسم 256 بگیرم بازم اپلود رو روی 64 ببندن//معقولش اینه که سرعت اپلود نصف دانلود بشه..این که یک سوم هست...برای دوستان دیگه که 128 دارند هم رو 32 بستند/؟
بله رسیدگی می کنن، یعنی باید رسیدگی کنن. رسیدگی هم نکنن اعدامت که نمی کنن! :دی سنگ مفت، گنجشک مفت.
خوب مرکز مخابراتی اینطوری بسته دیگه، خودشم باید درست کنه.
خدمتتون عرض کردم؛ برای 128ی ها هم 32 نیست.
armin100
09-03-2011, 18:08
دوستان، من امروز ADSL مخابرات ثبت نام کردم.
حالا میخواستم یه راهنمایی بکنید با توجه به اینکه خطمون از نوع فیبر نوریه (تو برگه زده کافوی نوری ZTE) چه مودمی بخرم تا سازگار باشه؟ یعنی مودم خاصی برای فیبر نوری لازمه یا اصلا تفاوتی نداره؟
ممنون
بله رسیدگی می کنن، یعنی باید رسیدگی کنن. رسیدگی هم نکنن اعدامت که نمی کنن! :دی سنگ مفت، گنجشک مفت.
خوب مرکز مخابراتی اینطوری بسته دیگه، خودشم باید درست کنه.
خدمتتون عرض کردم؛ برای 128ی ها هم 32 نیست.
من زنگ میزنم 1899 میگه شماره تلفن رو وارد کنید من وارد که میکنم میگه اشتباه میباشد و خداحافظ...خیلی جالبه...البته منطقه ما چون کد میخوره اطراف تهران به خاطر اینه که نمیتونه شماره رو قبول کنه...حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟با این وضعیت که از چند نفر پرسیدم تهران اپلود رو روی 80 میبندن ولی برای من اینجا 32 هست...الان باید چیکار کنم؟؟؟راستی صبح هم رفتم مرکز مخابراتی گفتم اپلود کمه و 32 هست گفت اپلود چی هست؟؟این حرف رییس مخابرات مرکز بود...بعد به من هم میگفت چیزی نمیفهمی ..به خدا این ها هیچ اطلاعاتی ندارند..
این هم اسپید تست من با سرعت اپلود فوق العاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، من امروز ADSL مخابرات ثبت نام کردم.
چجوری ثبتنام کردی میشه به منم یاد بدی؟:10:مر30
سلام
من زاهدانم
جریان چیه؟
حسام جان باتوجه به حجم مناسبی که توی استان ارایه کردن و سرعتی که بهت دادن چرا ناراحتی؟ باید کلی هم خوشحال باشی. سرعت 1 مگ با محدودیت 32 گیگ ترافیک و سرعت 2 مگ بهت میدن. 128 با 4 گیگ ترافیک و سرعت 512 بهت میدن. دیگه چی میخوای؟ با این قیمتهایی هم که مخابرات داره والا فکر نمیکنم هیچ ISP در حال حاضر توی استان بتونه باهاش رقابت کنه.
با توجه باینکه بخش پشتیبانیش همیشه هم زیر بار مشکلات میره و مثل ISPهای دیگه سر نمیدوونه.
mohsen_rkh
09-03-2011, 20:13
من زنگ میزنم 1899 میگه شماره تلفن رو وارد کنید من وارد که میکنم میگه اشتباه میباشد و خداحافظ...خیلی جالبه...البته منطقه ما چون کد میخوره اطراف تهران به خاطر اینه که نمیتونه شماره رو قبول کنه...حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟با این وضعیت که از چند نفر پرسیدم تهران اپلود رو روی 80 میبندن ولی برای من اینجا 32 هست...الان باید چیکار کنم؟؟؟راستی صبح هم رفتم مرکز مخابراتی گفتم اپلود کمه و 32 هست گفت اپلود چی هست؟؟این حرف رییس مخابرات مرکز بود...بعد به من هم میگفت چیزی نمیفهمی ..به خدا این ها هیچ اطلاعاتی ندارند..
برای چند تا از دوستان سرویس دانلود و آپلودشون کمتر از مقدار واقعی بود بعد از چند روز درست شد؛ شاید برای شما هم همینطور باشه. البته دست از پیگیری برندارید.
mohsen_rkh
09-03-2011, 20:27
دوستان من برای شروع یعنی راه اندازی باید چیکار کنم؟//منظورم همین مخابرات استان تهرانه!//
شما اگر مالک خط هستید، مدرک شناسایی خودتون رو بردارید و تشریف ببرید مرکز مخابراتی منطقه تون.
اگر هم سرعت بالای 128 می خواید (زیاد بلند پروازی نکنید، 256 بیشتر نمیدن! :31:) کارت دانشجویی یا هر کارتی مربوط به اعضای هیئت علمی و ... با خودتون ببرید. خیلی راحت ثبت نام کنید و منتظر وصل شدنش بشید. کاری نداره که.
شما اگر مالک خط هستید، مدرک شناسایی خودتون رو بردارید و تشریف ببرید مرکز مخابراتی منطقه تون.
اگر هم سرعت بالای 128 می خواید (زیاد بلند پروازی نکنید، 256 بیشتر نمیدن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کارت دانشجویی یا هر کارتی مربوط به اعضای هیئت علمی و ... با خودتون ببرید. خیلی راحت ثبت نام کنید و منتظر وصل شدنش بشید. کاری نداره که.
فرق این سرویس با مثلا صبانت چیه؟
فرقش اینه که
1- دولتیه
2- قیمت و سرعت پایینتری بهتون میده
4- مثل صبانت محدودیت حجمی نداره
دذ کل اگه میتونین از صبانت بگیرین، توصیه بنده هم همونه و مخابرات رو همیشه گزینه آخر قرار بدین. یا اگه اهل فقط چت و دیدن 4تا وبسایت سبک و چک کردن ایمیل هستین، بازم مخابرات نسبت به قیمتش گزینه مناسبیه.
اگه هم از اون دسته افرادهستین که کامپیوترتون 24 ساعته روشنه و خودتون فقط 1 ساعت از اینترنت استفاده میکنید و در عین حال میخواین فایلهای حجیم دانلود کنین، بازم مخابرات بکارتون میاد چون میتونین امروز یه فیلمو برای دانلود بذارین و فردا تحویلش بگیرین بدون اینکه غصه حجم ماهیانهرو بخورین :46:
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
فرقش اینه که
1- دولتیه
2- قیمت و سرعت پایینتری بهتون میده
4- مثل صبانت محدودیت حجمی نداره
دذ کل اگه میتونین از صبانت بگیرین، توصیه بنده هم همونه و مخابرات رو همیشه گزینه آخر قرار بدین. یا اگه اهل فقط چت و دیدن 4تا وبسایت سبک و چک کردن ایمیل هستین، بازم مخابرات نسبت به قیمتش گزینه مناسبیه.
اگه هم از اون دسته افرادهستین که کامپیوترتون 24 ساعته روشنه و خودتون فقط 1 ساعت از اینترنت استفاده میکنید و در عین حال میخواین فایلهای حجیم دانلود کنین، بازم مخابرات بکارتون میاد چون میتونین امروز یه فیلمو برای دانلود بذارین و فردا تحویلش بگیرین بدون اینکه غصه حجم ماهیانهرو بخورین :46:
arman665
10-03-2011, 20:33
بچه ها سرعت من به شدت افت کرده ، برای شما هم همینطور ؟ 1899 هم که قاط زده اصلا جواب نمیده !!!!
armin100
10-03-2011, 22:22
بچه ها سرعت من به شدت افت کرده ، برای شما هم همینطور ؟ 1899 هم که قاط زده اصلا جواب نمیده !!!!
آره، مال ما هم طرفای ساعت 5 بود که به یک باره، سرعتش از 13، 14 به 1، 2 رسید! اما به تدریج زیاد شد و الان هم به 6 رسیده.
mehrdad38
10-03-2011, 23:12
براي من طرفاي ساعت 8 بود سرعتم شده بود 3 خيلي افتضاح تا ساعت 10 همينطور بود ولي الان خوب شده.
MERLIN_BOZORG
10-03-2011, 23:36
برای منم ساعت 5 بود که سرعت اومد پایین تا ساعت 8 9 همونجوری بود :41:
دیشب واقعا افتضاح بود
الان درست شده
mohsen_rkh
11-03-2011, 12:48
برای منم دیشب حدود ساعت 8 بود که تقریباً قطع شد. سرعت فقط در حد 3-2 kbps بود. PC رو خاموش کردم؛ بعد یک ساعت اومدم درست شده بود. حالم گرفته شد؛ اومدم رکورد خودمو بزنم 1GB دانلود کنم دیروز؛ با اون قطعی ساعت 8 نتونستم. آخرش شد 0.98GB ! حالم حسابی گرفته شد! :9:
من که تصورشم نمیتونم بکنم روزی با 1 گیگ بخوام رکورد بزنم چون 1 گیگ مال 1 ساعتم هم نیست :31:
سلام داداش من جزءاولین کسایی بودم که این سرویس رو گرفتم نزدیک 2 سال هست دارم قبلا پارس آنلاین داشتم بعدش شاتال
بعد هم این فقط و فقط به خاطر نامحدود بودنش که دارمش وگرنه مفت نمی ارزه
سرویسم 128 سرعت دانلودم تهش برسه 16
من با 128 شاتل 70 هم دانلود کرده بود
شـیـفــو
11-03-2011, 16:38
سلام داداش من جزءاولین کسایی بودم که این سرویس رو گرفتم نزدیک 2 سال هست دارم قبلا پارس آنلاین داشتم بعدش شاتال
بعد هم این فقط و فقط به خاطر نامحدود بودنش که دارمش وگرنه مفت نمی ارزه
سرویسم 128 سرعت دانلودم تهش برسه 16
من با 128 شاتل 70 هم دانلود کرده بود
داداش من شاتل 128 رو سرعت 70 ميداده كارش غير قانوني بوده
با داشتن پورت 128 نهايت سرعتي كه بايد داشته باشيد همون 15 تا16 هست بنابراين مخابرات خوب داره ميده ديگه . شما انتظار اتي داريدا
دوست عزیز شما سرعت 16 کیلوبایت براتون کافیه ولی من اگه بخوام سرعت 16 کیلوبایت داشته باشم همین امروز نتمو کلاً قطع میکنم که اصلاً نداشته باشمش
mohsen_rkh
11-03-2011, 16:42
من که تصورشم نمیتونم بکنم روزی با 1 گیگ بخوام رکورد بزنم چون 1 گیگ مال 1 ساعتم هم نیست :31:
یعنی تو یه ساعت بیشتر از یه گیگ دانلود می کنید؟
دوست عزیز شما سرعت 16 کیلوبایت براتون کافیه ولی من اگه بخوام سرعت 16 کیلوبایت داشته باشم همین امروز نتمو کلاً قطع میکنم که اصلاً نداشته باشمش
خوب به نسبت پولي كه به مخابرات ميدي منظورمه
منظورم اينه به نسبت پولي كه ميديد به مخابرات و سرويسي كه ميگيري كاملا منطقي هست سرعت 16 و جاي گله و شكايت نداره
يادش بخير يه زماني 128 پارس داشتم سرعتش 30 بود اما همش اعصاب خوردي حجم و افت سرعت داشتم بعدشم ماهي 45 تومن نامحدود بودش الان ماهي 10 تومن خوبه ديگه
ali_agha1981
11-03-2011, 21:59
دیشب واقعا افتضاح بود
الان درست شده
سلام
پس بلاخره شما هم از ایرانسل کشیدی بیرون ..اومدی مخابرات...
فکر کنم الان اعصاب راحتتری داشته باشی..:27:
4- مثل صبانت محدودیت حجمی ندارهیعنی میتونم 24ساعته تو اینترنت باشم و دانلود کنم و ماهی فقط 10 هزار تومان بدم؟
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
یک سوال داشتم/..//
سرویس 128 با سرعت دانلود فکر کنم 15 چقدر طول میکشه یه فایل 150Mb رو دانلود کنه؟؟$@#
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
لطفا به هر دو سوالم جواب بدید چون من خیلی آماتورم و اولین بار هست که adsl میخوام بگیرم :10:
یعنی میتونم 24ساعته تو اینترنت باشم و دانلود کنم و ماهی فقط 10 هزار تومان بدم؟
آره
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
یک سوال داشتم/..//
سرویس 128 با سرعت دانلود فکر کنم 15 چقدر طول میکشه یه فایل 150Mb رو دانلود کنه؟؟$@#
فک کنم حدود 2ساعت
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
لطفا به هر دو سوالم جواب بدید چون من خیلی آماتورم و اولین بار هست که adsl میخوام بگیرم :10:
فک کنم حدود 2ساعت
اگه میشه فرمول محاسبه رو به منم بگید مر30 :11:
برای راه اندازی adsl تهران باید چیکارا کنم؟
مودم خوب چی بگیرم؟
مدارک چی لازمه صاحاب خط بابامه
چطوری بفهمم این سرویس برای من میشه یا نه(نمیدونم فیبر نوری هستیم یا مسی)
برای نصبش باید کی رو بیارم
ممنون از کمکهاتون:10:
MERLIN_BOZORG
12-03-2011, 00:33
با IDM حدود 18 کیلو در ثانیه دانلود می کنی
150*1024=153600
کیلوبایت
153600/18=8533
ثانیه
8533/60=142
دقیقه
142/60=2.37
ساعت
یعنی 2 ساعتو 37 دقیقه طول میکشه
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
برای راه اندازی adsl تهران باید چیکارا کنم؟
مودم خوب چی بگیرم؟
مدارک چی لازمه صاحاب خط بابامه
چطوری بفهمم این سرویس برای من میشه یا نه(نمیدونم فیبر نوری هستیم یا مسی)
برای نصبش باید کی رو بیارم
ممنون از کمکهاتون:10:
شما باید بری مرکز مخابراتیتون و اینها رو بپرسی
مدارک هم باید خود صاحب خط باشه و کارت شناساییش و در صورت لزوم آخرین فیش تلفن
نصبش راحته خودتون هم می تونید نصبش کنید
MERLIN_BOZORG
12-03-2011, 00:40
مودم خوب چی بگیرم؟
راجع به مودم اطلاعی ندارم
بهتره توی تاپیک مربوط به خودش بپرسید
راجع به مودم اطلاعی ندارم
بهتره توی تاپیک مربوط به خودش بپرسید
تاپیکش کجاست؟
MERLIN_BOZORG
12-03-2011, 00:47
تاپیکش کجاست؟
خودتون دیگه زحمت پیدا کردنشو بکشید
اگه تاپیکی پیدا نکردین که به دردتون بخوره خودتون ایجادش کنید :20:
K A R I M I
12-03-2011, 07:44
سلام
سرعت دانلود 128 مخابرات چه جوریاست ؟
آیا تا 16 رو به طور مداوم پر می کنه یا اینکه پایین تره ؟
من موندم از شاتل بگیرم یا از مخابرات ؟؟
در ضمن قبلا از صبانت سرویس می گرفتم ، سرعتش تا 120 هم می رسید !!
MERLIN_BOZORG
12-03-2011, 11:59
سلام
سرعت دانلود 128 مخابرات چه جوریاست ؟
آیا تا 16 رو به طور مداوم پر می کنه یا اینکه پایین تره ؟
من موندم از شاتل بگیرم یا از مخابرات ؟؟
در ضمن قبلا از صبانت سرویس می گرفتم ، سرعتش تا 120 هم می رسید !!
downstream مخابرات رو روی 159 یا 160 بستن و سرعت تا 20 کیلو میره (برای من بعضی موقع ها تا 45 هم میره اما ثابت نیست) ثابتش همون 18 تا 20 هست
شما وقتی صبا نت داشتین احتمالا سرویستون حجمی بوده سرویس های حجمی سرعت زیادی میدن که سریع حجمتون تموم بشه و دوباره تمدید کنین که پولشو بگیرن
اما مخابرات سرعتش همینه که گفتم ولی در عوض نامحدوده و با قیمت پایین
مودم خوب چی بگیرم؟
بسته به بودجهتون یکی از مدلهای Asus رو توصیه میکنم
سرعت دانلود × 8 = پهنای باند شما
مثال: 16×8=128
یعنی تو یه ساعت بیشتر از یه گیگ دانلود می کنید؟
اینم سرعت دانلود باتوجه به افت سرعت توی این چند روزه:
خوب به نسبت پولي كه به مخابرات ميدي منظورمه
منظورم اينه به نسبت پولي كه ميديد به مخابرات و سرويسي كه ميگيري كاملا منطقي هست سرعت 16 و جاي گله و شكايت نداره
يادش بخير يه زماني 128 پارس داشتم سرعتش 30 بود اما همش اعصاب خوردي حجم و افت سرعت داشتم بعدشم ماهي 45 تومن نامحدود بودش الان ماهي 10 تومن خوبه ديگه
بله دوست عزیز ولی مخابرات واقعاً داره در حق مشترک احجاف میکنه که سقف شماره روی 128 بسته و کف رو از اون هم پایینتر! من یه زمانی از رایانه گستر 64 وایرلس داشتم (ADSL اونموقع نبود)، میتونستم با سرعت بین 20-26 کیلوبایت دانلود کنم. محدودیت حجمی هم نداشت.
darvish1900
12-03-2011, 16:46
دوستان کسی هست از مخابرات 512 گرفته باشه.5111111111111111111112 نه 256
تهران
دوستان کسی هست از مخابرات 512 گرفته باشه.5111111111111111111112 نه 256
1 مگ گرفتم
darvish1900
12-03-2011, 16:55
1 مگ گرفتم
تهران هستید؟
mohsen_rkh
12-03-2011, 17:27
سرعت دانلود شما بر حسب کیلوبایت بر ثانیه × 3/515625= مقدار دانلود شما بر حسب مگابایت به ازای 1 ساعت.
با IDM حدود 18 کیلو در ثانیه دانلود می کنی
150*1024=153600
کیلوبایت
153600/18=8533
ثانیه
8533/60=142
دقیقه
142/60=2.37
ساعت
یعنی 2 ساعتو 37 دقیقه طول میکشه
درسته، فقط یه اشتباه کوچولو انجام داده اید. اونم اینه که 0.37 ساعت، برابر با 37 دقیقه نیست. این 0.37 باید در 60/100 یا همون 6/10 ضرب بشه که بر حسب دقیقه به دست بیاد. (یعنی حدود 22 دقیقه)
مودم خوب چی بگیرم؟
تاپیکش کجاست؟
این هم تاپیکش، خدمت شما:
اا معرفی مودم های Adsl اا
اینم سرعت دانلود باتوجه به افت سرعت توی این چند روزه:
1 مگ گرفتم
به به! دوست عزیز زندگی می کنیا! :31:
خیلی حال میده؟ منم می خوام! (:37:)
راستی سرعت دانلود شما که باید 128KBps باشه. داستانش چیه شیطون؟ با رئیس مخابرات دست به یکی کردی؟:46: به ما بگو به کسی نمی گیم. (دوست عزیز، شوخی کردم، یه موقع ناراحت نشی. :11:)
راستی شما ساکن کدوم شهر هستید؟
ali_agha1981
13-03-2011, 00:14
1 مگ گرفتم
1 مگ از مخابرات گرفتی سرعتت 240 هست ؟:18:
اگه همین یه مگ رو از صبانت یا جا دیگه بگیری سرعت چنده ؟:18:
در ضمن چطوری 1 مگ گرفتی ؟ 128 بیشتر که نمیدن...؟ دانشجویی گرفتی ؟:10:
تو کرمانشاه نا محدود مخابرات تا 1 مگ میده و شرکت حسابگر تا 2 مگ که قیمتها هم خیلی خوبه.. 2 مگ 77 تومن..!
به احتمال تهران هم آزاد بشه.. و تا 1 مگ رو به عموم بدن..
alirezafe
13-03-2011, 00:47
اقا میشه یه راهنمایی بکنید که چطوری میشه از مخابرات ۱ مگ گرفت ... من هم کارت دانشجویی دارم هم می تونم شرکتی اقدام کنم . فقط می خواستم ببینم اگه شرکت واسه یه منطقه دیگه باشه میشه گرفت یا نه......
من الان دارم ۲۵۶ نامحدود می گیرم ۴۰ تومن سرعت دانلودم هم ۳۳ هستش دوستان لطفا راهنمایی کنید چون من هیچی از adsl سر در نمیارم و تا الان فقط وایرلس داشتم. خیلی ممنون
سرعت دانلود شما بر حسب کیلوبایت بر ثانیه × 3/515625= مقدار دانلود شما بر حسب مگابایت به ازای 1 ساعت.
درسته، فقط یه اشتباه کوچولو انجام داده اید. اونم اینه که 0.37 ساعت، برابر با 37 دقیقه نیست. این 0.37 باید در 60/100 یا همون 6/10 ضرب بشه که بر حسب دقیقه به دست بیاد. (یعنی حدود 22 دقیقه)
این هم تاپیکش، خدمت شما:
اا معرفی مودم های Adsl اا
به به! دوست عزیز زندگی می کنیا! :31:
خیلی حال میده؟ منم می خوام! (:37:)
راستی سرعت دانلود شما که باید 128KBps باشه. داستانش چیه شیطون؟ با رئیس مخابرات دست به یکی کردی؟:46: به ما بگو به کسی نمی گیم. (دوست عزیز، شوخی کردم، یه موقع ناراحت نشی. :11:)
راستی شما ساکن کدوم شهر هستید؟
نه دوست عزیز این استانداردی هست که همه ISPها اینجوری باید سرویس بدن. من خودم از بیش از چندین ISP سرویس داشتم و حتی خودم مسئول یک ISP بودم سرویس یوزرهارو اینجوری میبستیم. البته پهنای باندهای Dedicate بحثش جدا بود.
من چابهارم دوست عزیز
1 مگ از مخابرات گرفتی سرعتت 240 هست ؟:18:
اگه همین یه مگ رو از صبانت یا جا دیگه بگیری سرعت چنده ؟:18:
در ضمن چطوری 1 مگ گرفتی ؟ 128 بیشتر که نمیدن...؟ دانشجویی گرفتی ؟:10:
بله 1 مگ مخابرات همینه و 1 مگ از صبانت سرعت دانلودش بین همین سرعت بنده تا 4096 میره.
خیر دوست عزیز من با اساسنامه شرکتم گرفتم.
تهران هستید؟
خیر، چابهار
darvish1900
14-03-2011, 01:14
به زودی تهران هم سرعت بالا آزاد خواهد شد
ایول
من یه سوال داشتم
هزینه ثبت نام این سرویس چقدر میشه
مودم که میخوام am604 بگیرم هزینه بقیش چفدر میشه؟؟:10:
ali_agha1981
14-03-2011, 11:56
ایول
من یه سوال داشتم
مودم که میخوام am604 بگیرم هزینه بقیش چفدر میشه؟؟
هزینه ای برای ثبت نام نداره
در خصوص مودم هم چند تا پست بالا تاپیک مخصوص مودم adsl معرفی شده ...
و اینم سایت مخابرات تهران
tct.ir
بله 1 مگ مخابرات همینه و 1 مگ از صبانت سرعت دانلودش بین همین سرعت بنده تا 4096 میره.
خیر دوست عزیز من با اساسنامه شرکتم گرفتم.
چه خوب تو تهران هم با اساسنامه شرکت بالای 128 میدند؟؟؟
بجز اساسنامه شرکت دیگه چی میخواهد ؟؟؟
نمیدونم ، اما بعیده :41::13:
mehrdad38
14-03-2011, 21:45
حتما !
100 %
چه خوب تو تهران هم با اساسنامه شرکت بالای 128 میدند؟؟؟
بجز اساسنامه شرکت دیگه چی میخواهد ؟؟؟
نمیدونم ، اما بعیده :41::13:
بله دوست عزیز توی تهران هم همینه قانون برای کل ایران مشترکه
بجز اساسنامه هم باید یه نامه بزنی از طرف شرکت که شمارو بعنوان نماینده معرفی کنه و خط تلفن هم باید بنام شرکت باشه. کپی کارت ملی و شناسنامه خودت (شخصی که توی نامه بعنوان نماینده معرفی شده) هم باید ارایه بدی.
ایول
من یه سوال داشتم
مودم که میخوام am604 بگیرم هزینه بقیش چفدر میشه؟؟:10:
هزینهها توی وبسایت مخابرات هست، مودم فوق هم به خاطرهها پیوست.
اگه بازم اصرار دارین که همین مودمو بخرین چند راه وجود داره:
1- دسته دومشو تهیه کنین
2- توی رویا تهیهش کنین
3- زمانو برگردونین عقب و بخرینش:31:
بله دوست عزیز توی تهران هم همینه قانون برای کل ایران مشترکه
بجز اساسنامه هم باید یه نامه بزنی از طرف شرکت که شمارو بعنوان نماینده معرفی کنه و خط تلفن هم باید بنام شرکت باشه. کپی کارت ملی و شناسنامه خودت (شخصی که توی نامه بعنوان نماینده معرفی شده) هم باید ارایه بدی.
معلوم نیست کی 128 به بالا آزاد میشه ؟؟؟
اساسنامه باید اصلش باشه ؟؟؟
ممنون عزیز :10::11:
helllove11
15-03-2011, 01:28
سلام
آقا یه خاطره ی شیرین واستون از این اینترنت مخابرات تعریف کنم حال کنین
روزای اول که اینترنت مخابرات شروع به کار کرد من و دوستم سریع رفتیم گرفتیم بعد نگو اشتباهی اینترنت مارو انگار 2 مگ وصل کرده بودن(آخه مخابرات 2 مگ بیشتر نداره که؟!داره؟ :31: ) گذاشتیم یه فایل دانلود شه که با سرعت دانلود 500 مواجه شدیم که فک جفتمون کنده شد افتاد زمین :31:
حدود 15 روز جاتون خالی چه حالی کردیم و بلاخره فهمیدن و قطعش کردن :41:
(حتی من تو سایتای تست سرعت دانلود که میرفتم 700 هم نشون میداد بعضی وقتا! )
هزینهها توی وبسایت مخابرات هست، مودم فوق هم به خاطرهها پیوست.
اگه بازم اصرار دارین که همین مودمو بخرین چند راه وجود داره:
1- دسته دومشو تهیه کنین
2- توی رویا تهیهش کنین
3- زمانو برگردونین عقب و بخرینش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هیچ اطلاعی ندارم
تاپیک زدم بچه ها گفتن اینو بگیرم همین 3 روز پیش بود
حالا شما چی پیشنهاد میدید؟؟:20:
***Spring***
15-03-2011, 08:24
سلام ...
راهنمای استفاده از سرویس ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران )
سلام
آقا یه خاطره ی شیرین واستون از این اینترنت مخابرات تعریف کنم حال کنین
روزای اول که اینترنت مخابرات شروع به کار کرد من و دوستم سریع رفتیم گرفتیم بعد نگو اشتباهی اینترنت مارو انگار 2 مگ وصل کرده بودن(آخه مخابرات 2 مگ بیشتر نداره که؟!داره؟ :31: ) گذاشتیم یه فایل دانلود شه که با سرعت دانلود 500 مواجه شدیم که فک جفتمون کنده شد افتاد زمین :31:
حدود 15 روز جاتون خالی چه حالی کردیم و بلاخره فهمیدن و قطعش کردن :41:
(حتی من تو سایتای تست سرعت دانلود که میرفتم 700 هم نشون میداد بعضی وقتا! )
عجب شانسی آوردی.
کلا مخابرات کارمند ناشی کم نداره.
گیر آدم ناشی افتاده بودی.
اندر حکایت زلزله ژاپن و اینترنت این کشور
زلزله8.9 ریشتری اومد که قدرتش با 1700 بمب اتمی که در هیروشیما منفجر شد برابری میکرد ، سونامی 10 متری اومد ، 3 تا از رآکتورهای نیروگاه اتمی فوکوشیما منفجر شدن ، شهر فوکوشیما کاملا تخلیه شد ، محور کره زمین 10 درجه منحرف شد ، کشور ژاپن 2 متر از محل قبلیش تکون خورد ، سرعت گردش زمین 1 میلیونیوم ثانیه تندتر شد ولی اینترنت ژاپن دچار اختلال هم نشد !
واقعا چرا؟ چطور میشه یه کشوری با اینهمه مصیبت ارتباطش حفظ میشه اما ایران زیر سایه امام زمان! همینجوریشم اینترنتش دچار اختلاله و حال و روزمون اینه؟ جز اینه که هیچ کار اصولی و پایه ای برای اینترنت ایران انجام نشده؟
به این موضوع که خوب فکر میکنم کاملا حس میکنم که چقدر از دنیا عقبیم. تخت گاز داریم رو به عقب میتازیم !!!!
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنيدم كه با مخابرات نميشه به چيز پي ن وصل شد راسته يا الكي گفتن اگه نشه كه خيلي ضد حاله.
من شنيدم كه با مخابرات نميشه به چيز پي ن وصل شد راسته يا الكي گفتن اگه نشه كه خيلي ضد حاله.
نه دوست عزیز میشه وصل شد.
من خودم دارم و بدون افت سرعت دارم استفاده میکنم.
بهتره یه اکانت با آی پی اختصاصی بخری
نمره ای که به کشورها در ارتباط با سانسور اینترنت داده شده.
هر چه این نمره کمتر باشه بهتره.
این عکسها نشون میدن در ایران فیلترنت وجود داره نه اینترنت !
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
شاهراهای اینترنت کشور
hamidrezas1980
15-03-2011, 15:58
با سلام
دوستان من به تازگي اينترنت از مخابرات گرفتم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم باهاش وصل بشم تمام مواردي را كه كه فكر مي كردم ممكن است ايجاد خطا كند چك كنم در حال حاضر تنظيمات به اين صورت هست كه :
مودم را Bridge كردم 0 ، 35
كانكش به صورت PPPOE بر روي ويندوز 7 ساختم يوزر و پسورد را وارد كردم error 691 مي ده (يوزر پسورد نامعتبر است) تماس گرفتم چند بار يوزر پسورد را چك كردم صحيح بود همچنين شماره تلفن من را گرفتن گفتن كه از مركز تست مي كنند تست كردن گفتند درسته راست و دروغش را نمي دونم حالا موندم چيكار كنم اشكال يا در ويندوز 7 هست يا در خود مودم مي خواستم بدونم كسي قبلا با اين مشكل برخورد كرده از هم فكريتون ممنون
MERLIN_BOZORG
15-03-2011, 19:38
pppoe رو توی مودم تنظیم کن
این عکسها نشون میدن در ایران فیلترنت وجود داره نه اینترنت !
صد رحمت به فیلترنت
کافیه توی وبلاگ یا هرجای دیگه کلمه ی ف رو سرچ کنی میبینی که فیلتره
4shared کافیه یه آهنگ آپلود کنی بلافاصله فیلتر میشه
یعنی واقعا(همه ببخشین) برین توی اینترنت ایران
01110362
15-03-2011, 20:10
زلزله8.9 ریشتری اومد که قدرتش با 1700 بمب اتمی که در هیروشیما منفجر شد برابری میکرد ، سونامی 10 متری اومد ، 3 تا از رآکتورهای نیروگاه اتمی فوکوشیما منفجر شدن ، شهر فوکوشیما کاملا تخلیه شد ، محور کره زمین 10 درجه منحرف شد ، کشور ژاپن 2 متر از محل قبلیش تکون خورد ، سرعت گردش زمین 1 میلیونیوم ثانیه تندتر شد ولی اینترنت ژاپن دچار اختلال هم نشد !
واقعا چرا؟ چطور میشه یه کشوری با اینهمه مصیبت ارتباطش حفظ میشه اما ایران زیر سایه امام زمان! همینجوریشم اینترنتش دچار اختلاله و حال و روزمون اینه؟ جز اینه که هیچ کار اصولی و پایه ای برای اینترنت ایران انجام نشده؟
به این موضوع که خوب فکر میکنم کاملا حس میکنم که چقدر از دنیا عقبیم. تخت گاز داریم رو به عقب میتازیم !!!!
بابا اینطوریا هم نیست :27:مهم اینه که ما حتی از برادرهای افغان هم تو رده بندی که انجام شده عقب تر هستیم وفقط از 7-8 تا کشور آفریقایی تو جهان جلوتریم که جای شکرش باقی هست واقعا جاداره که مسئولین ذیربط و دست اندرکارتشویق شن چون گفتن برای کاربرای خونگی همین 128 هم از سرشون زیاده :2:.مگه چیکار میخوان بکنن فوقش میخوان یه متن دان کنن دیگه:21:
راستیدوستان سرعتتون با idm چنده ؟ برا من که یه 3 ماهی میشه بین 18 تا 20 ثابت هست .
ehsan-inventor
16-03-2011, 09:53
سلام دوستان
بیشتر از یک سال از درخواست اولم برای خارج کردن خط از pcm می گذره و چندبار بعد از اون هم به مخابرات سر زدم...
بالاخره امروز با من تماس گرفتن و گفتن شما می تونی adsl از مخابرات بگیری !
آه خداای من ! هنوزم باور نمی کنم آخرشم ممکنه یه چیزی بشه که بگن نمیشه بهت adsl بدیم !
من این قدر هول شدم که یادم رفت بپرسم مدارک باید چی بیارم؟
بابام مالک خطه و گفت اون باید بیاد که امروز نیست میفته برای فردا...مدرکی چی باید همراهش باشه؟
سرعتش برای 128 چنده؟ 16 یا بیشتر یا کمتر؟(هر چی باشه از 4 دایل آپ بهتره !!!)
می تونم 256 درخواست بدم؟ (دانشجوی کارشناسی هستم)مدرکی چیزی میخواد؟
دوستان هرچی که راجع به نصب اولیه و غیره باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
hamed987
16-03-2011, 10:07
سلام دوستان
بیشتر از یک سال از درخواست اولم برای خارج کردن خط از pcm می گذره و چندبار بعد از اون هم به مخابرات سر زدم...
بالاخره امروز با من تماس گرفتن و گفتن آقا احسان شما می تونی adsl از مخابرات بگیری !
آه خداای من ! هنوزم باور نمی کنم آخرشم ممکنه یه چیزی بشه که بگن نمیشه بهت adsl بدیم !
من این قدر هول شدم که یادم رفت بپرسم مدارک باید چی بیارم؟
بابام مالک خطه و گفت اون باید بیاد که امروز نیست میفته برای فردا...مدرکی چی باید همراهش باشه؟
سرعتش برای 128 چنده؟ 16 یا بیشتر یا کمتر؟(هر چی باشه از 4 دایل آپ بهتره !!!)
می تونم 256 درخواست بدم؟ (دانشجوی کارشناسی هستم)مدرکی چیزی میخواد؟
دوستان هرچی که راجع به نصب اولیه و غیره باید بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشید
کپی شناسنامه و کارت ملی مالک خط
آخرین قبض پرداختی با رسید پرداختی که خودپرداز میده
برای 128 معمولا تا 160 می بندن
برای 256 هم بستگی به شانست داره اگر ندادن بگو می خوام با مدیر صحبت کنم و بهش بگو من رشته ام جوریه که هی باید تو اینترنت تحقیق کنم (تحقیق= دانلود بازی و فیلم و آهنگ و نرم افزار :31:)
برای نصب هم سایت رو بگردی پیدا می کنی
ehsan-inventor
16-03-2011, 10:16
ممنون حامد جان
دو سوال دیگه !
مودم رو خودش میدن، یا نه خودم باید از بازار بخرم؟ بهترین مودم وایرلس چیه؟
hamed987
16-03-2011, 11:14
ممنون حامد جان
دو سوال دیگه !
مودم رو خودش میدن، یا نه خودم باید از بازار بخرم؟ بهترین مودم وایرلس چیه؟
فکر کنم بخوای میدن ولی فکر نکنم بدردبخور باشه به نظر من خودت بگیری بهتره. مودم وایرلس بستگی به بودجت داره من خودم tp-link 8901g دارم راضیم البته یه ماه نمیشه گرفتم منم تازه adsl گرفتم. اگر می خوای که وایرلس مودمت تکنولوژی N رو هم ساپورت کنه باید موقع خرید دقت کنی (که بیشتر برای بهتر شدن سرعت شبکه های خانگی هست وگرنه 54 مگابیت بر ثانیه برای اینترنت ایران خیییییییلیییییی زیاده)
از امروز صبح سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مسنجر ها و v-p-n ها از کار افتاده و سرعت افتضاح شده..من که دیگه خسته شدم...گندشون بزنه با این اینترنت دادنشون...1 دفعه قطع کنید ملت راحت بشن دیگه
من نمیدونم ایندفعه دیگه چه خبره که دوباره دارن بازی در میارن...به جای قطع کردن دیروز امروز قطع کردن...البته امکان داره اینا از 5 شنبه اخر سال هم بترسن...اینا دیگه کم کم به خودشونم داارن شک میکنند...در کل دشمن سر سخت اینترنت هستند و هیچ وقت این سرعت بیشتر و قیمت کمتر در ایران نخواهیم دید...شک نکنید
darvish1900
16-03-2011, 12:39
اینترنت تمام کشور و تمام شرکتها اینگونه شده.
اینترنت تهران و کرج در این حد هست؟؟؟؟ من که اونجا بودم اینطوریا نبود...
از هم اکنون سایت یاهو هم تقریبا دیگه باز نمیشه...خدا به ما رحم کنه...ایندفعه فکر کنم خبر از طرف خودشون هست که دارن همه چیز رو قطع میکنند برای جلوگیری از اطلاع رسانی...
MosaferJade
16-03-2011, 12:46
نمیدونید چقدر بخاطر این کارشون سود می کنن:31:
Ami R 940
16-03-2011, 17:45
امروز یاهو مسنجر باز نمیشه.. سرعت دانلود افتضاح زیر 10 . سرعت لود صفحه خوبه مثل همیشه
واس دوستان هم همینطوره ؟
چه خبره امروز . دیروز قرار بود شلوغ بشه نه امروز :31:
MERLIN_BOZORG
16-03-2011, 18:27
یاهو برای من باز میشه اما خیلی دیر
آخرین پنج شنبه ی ساله
mohsen_rkh
16-03-2011, 22:38
برای من همه چی کاملاً طبیعی هست. هم یاهو، هم یاهو مسنجر و هم سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به راحتی باز میشن.
radepa007
17-03-2011, 12:57
همه چیز آرومه..:21:
Ami R 940
17-03-2011, 16:31
sory babat finglish ..
windows ro pak kardam dobare rikhtam hala mikham vasl besham nemitonam alan ba dial up omdam
koli ba tanzimat modem ham var raftam nashod ke nashod
windows 7 64bit
eror
chi kar konam dostan
PPPOE dar modem tanzim kardam conection ham PPPOE
lotfan tanzimat daghig ro ham gheyd konid shayad az tanzimat na dorost bode
خطای یوزر و پسورد میده، یا کسی با مشخصات شما وصل شده و یا هم اینکه اعتبارتون تموم شده (اینو احتمال نمیدم چون مخابرات با این شرایط هم وصل میشه تا شما بتونی پرداخت آنلاین انجام بدی)
یا هم اینکه اشتراکتون توی سرور گیر کرده که توصیه میکنم چند دقیقهای مودم رو خاموش و مجدد روشن کنین. اگه حل نشد با پشتیبانی تماس بگیرین.
Ami R 940
17-03-2011, 17:17
modem ye sati khamosh kardam baz moshkel pa barja bod - poshtibani tamas gereftam felan kasi pasokhgo nist, albate hamishe vasl mishodam windows aavz mikardam moshkeli nabod nemidonam in bar chi shode, ,ghabz ham be tazegi pardakht kardim
tanzimat be che sorate az on nist dige ehtmalan ? . ye eror dns server ham to control panel ghesmate network vaghty diagnose mikonam eror tashkhis mide ,in be che sorat has
NirvanaH
17-03-2011, 17:48
sory babat finglish ..
windows ro pak kardam dobare rikhtam hala mikham vasl besham nemitonam alan ba dial up omdam
koli ba tanzimat modem ham var raftam nashod ke nashod
windows 7 64bit
eror
chi kar konam dostan
PPPOE dar modem tanzim kardam conection ham PPPOE
lotfan tanzimat daghig ro ham gheyd konid shayad az tanzimat na dorost bode
سلام
مشکلت حل شده؟
اگه نشده بگو تا باهم حلش کنیم:10:
حامد:11:
NirvanaH
17-03-2011, 18:01
بابا اینطوریا هم نیست :27:مهم اینه که ما حتی از برادرهای افغان هم تو رده بندی که انجام شده عقب تر هستیم وفقط از 7-8 تا کشور آفریقایی تو جهان جلوتریم که جای شکرش باقی هست واقعا جاداره که مسئولین ذیربط و دست اندرکارتشویق شن چون گفتن برای کاربرای خونگی همین 128 هم از سرشون زیاده :2:.مگه چیکار میخوان بکنن فوقش میخوان یه متن دان کنن دیگه:21:
راستیدوستان سرعتتون با idm چنده ؟ برا من که یه 3 ماهی میشه بین 18 تا 20 ثابت هست .
کاملا موافقم.این وزیر باسابقه و با اطلاعات بخش فناوری اطلاعات اونقدر اطلاعاتش بالاست که اونوقتی Staxnetتازه اومده بود و بازار خبریش داغ بود، اومدن با وزیر محترم مصاحبه کردند و وزیر بااطلاعات ما 6بار کلمه کرم اینترنتی و 5بار هم کلمه ویروس رو برای Staxnet به کار برد. آخرشم دید که زیاد کرم و ویروس کرده خودش رو خلاص کرد و از کلمه بدافزار استفاده کرد.
حالا شما قضاوت کنید وزیری که فرق ویروس و کرم اینترنتی رو ندونه و هر دوتاش رو یکی بدونه، زیر دستایی که با اون کار میکنن چی هستند.
یه مشت........
با این تفاصیل انتظار دارین که از داداشای افغان جلو بزنیم!صد سال:41:
باید بچیزی به این تشکیلات که بعد از 8سال از انقراض Dialup در دنیا تازه کشور ما به فکر راه اندازی اینترنت هوشمند در سطح گسترده افتاده.
آخه باید به کجا پناه برد.
کشورای دیگه دارن اینترنت L1-E1-T1-T2 رو با حداقل سرعت 5مگ به کاربراشون میدن اونوقت مجلس ...... ما سرعت 512کیلوبیت رو واسه کاربرای خانگی رد میکنه:2::2::2::2::2:
اگه دست من بود همشون رو ...... یا همن چیز میکردم.
حیف که ..........
NirvanaH
17-03-2011, 18:14
بله دوست عزیز کاملا با شما موافقم.با همه صحبتهای شما.
ای کاش لااقل عده بسیار بسیار بسیار قلیلی مانند شما فکر کیکردن تا این همه مخرفات دهان پر کن را در بوق و کرنا نکنن.
ما زیاد با معمولی شدن فاصله داریم چه برسه به پیشرفت. و تا این طرز تفکر رو داریم هیچ وقت به جایگاه خودمون نمیرسیم.
مگه اینکه آقامون بشینه چشم اندازه انقدر ساله ببنده یا برنامه جامع علمی رو با اونقدر میلیون ساعت کار داشته باشیم تا شاید،شاید به ابر قدرتها اجازه نفس کشیدن بدیم:2::2::2::2::2:
حالا بعد از اینش دیدنیه.....
دلم به حال اونایی میسوزه که وطن پرست واقعی بودن و جونشون رو به خاطر مردم و هموطناشون از دست دادن تا اونا ایمن باشن و کشور دست حیوونای کثیفی مثل صدام نیفته ولی این میراث که خیلی ها اونو با خونشون با ما سپردن الان افتاده دست کسایی که صد افسوس بد تر از دشمن دارن تیشه به ریشه ش میزنن و نابودش میکنن به اسم آبادکردن.
خوب شد آدمهای باشرف و آزاده مردن و این روزهای ذلت و خواری رو ندیدن.
چرا دوست عزیز مودمهای زیادی از این شرکت به بازار اومده که بهترین مدل در حال حاضر Asus DSL-13 این شرکته که من خودم چند روزیه خریدم ولی توی پست ظاهراً گیر کرده و دستم نرسیده :-( ایران برعکس کشورهای دیگهست و آخر سال پست بجای اینکه فعالتر بشه بالکل تعطیل میشه و با توجه به وضع پرواز هواپیماها امیدی هم ندارم که قبل از 15 فروردین بدستم برسه!
Phoenix71
18-03-2011, 16:45
یه سوال مخابرات محدودیت حجمی نداره یعنی تمام سرویس هاش بدون محدودیته؟؟
سرعتش خوبه؟در کل چطوره اگه بخوام بگیرم؟؟؟
من الان 1 ساله که از مخابرات adsl 128kb گرفتم ولی نمیدونم اینا چرا اپلودمو 32kb دادن . ping : 492
down:14kb
up: 3kb[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازی انلاین درحد لگ . به طوری که لگ - لگ میگیره.
فقط به درد دانلود میخوره
ساعتی : 40mb میشه دانلود کرد
چت کردن فقط میتونی تایپ کنی و چت صوتی تصویری باید بیخیال بشی با 3 کیلوبایت . سرعت 256kb اپلودش 64kb هستش
یه خورده از 128 بهتره
حالا کشور کره جنوبی نگا کن میانگین سرعتش 54mb بر ثانیست . تاز تو اون کشور باید تعرفه ها رو دید. 30mb با 128kb ما قیمتش برا بری میکنه و نامحدودند . ای محدود سازی ها ی حجمی برای دانلود در کشور چین وجود داره به این دلیل که جمعت وکار بر بسیار زیاد است و به خاطر کیفیت خطوط این کارو انجام میدن. نه در کشور ما که فقط به خاطر پول و سادکی مردم این ترافیکو غالب میکنن.
MERLIN_BOZORG
18-03-2011, 18:47
یه سوال مخابرات محدودیت حجمی نداره یعنی تمام سرویس هاش بدون محدودیته؟؟
سرعتش خوبه؟در کل چطوره اگه بخوام بگیرم؟؟؟
شهرستان ها محدود داره تهران همه ی سرویس های مخابرات نا محدوده
سرعت دانلود 128 روی 18 تا 20 کیلو هست
و سرعت اپلودش هم 6 تا 8 کیلو هستش
من الان 1 ساله که از مخابرات adsl 128kb گرفتم ولی نمیدونم اینا چرا اپلودمو 32kb دادن . ping : 492
down:14kb
up: 3kb
برای بازی انلاین درحد لگ . به طوری که لگ - لگ میگیره.
فقط به درد دانلود میخوره
ساعتی : 40mb میشه دانلود کرد
چت کردن فقط میتونی تایپ کنی و چت صوتی تصویری باید بیخیال بشی با 3 کیلوبایت . سرعت 256kb اپلودش 64kb هستش
یه خورده از 128 بهتره
حالا کشور کره جنوبی نگا کن میانگین سرعتش 54mb بر ثانیست . تاز تو اون کشور باید تعرفه ها رو دید. 30mb با 128kb ما قیمتش برا بری میکنه و نامحدودند . ای محدود سازی ها ی حجمی برای دانلود در کشور چین وجود داره به این دلیل که جمعت وکار بر بسیار زیاد است و به خاطر کیفیت خطوط این کارو انجام میدن. نه در کشور ما که فقط به خاطر پول و سادکی مردم این ترافیکو غالب میکنن.
منم 128 مخابرات دارم اما سرعت اپلود انقدر پایین نیست
دوست عزیز ظاهرا این مشکل سرعت فقط برای استان تهرانه چون هیچ استان دیگهای انقدر افتضاح نیست! البته توی تهران هم ظاهرا بین مراکز مخالف وضعیت خیلی متفاوته و جالب اینجاست که توی یک مرکز برای 2 کاربر باز تنظیمات متفاوته! برای 128 حداقل آپلود باید 64 و دانلود 128 باشه! و اصولاً باید 128 - 256 باشن
DAVOOD24
18-03-2011, 19:27
اینا فکر میکنند اگه سرعت اینترنت رو پایین نگه دارن امنیت کشور بیشتره.:9: :16:
mehrdad38
18-03-2011, 20:22
اینا فکر میکنند اگه سرعت اینترنت رو پایین نگه دارن امنیت کشور بیشتره.:9: :16:
تحريم هم هست ! :13:
یه سوال داشتم با کارت جانبازی میشه سرعت 512kb گرفت؟
اگه بشه واقعا عالییییی میشه.
چون من بازی انلاین خیلی میکنم . به خاطر همینه که سرعت بالا خیلی لازم دارم . مخصوصا پینگش پائین باشه.
mehrdad38
18-03-2011, 22:35
یه سوال داشتم با کارت جانبازی میشه سرعت 512kb گرفت؟
اگه بشه واقعا عالییییی میشه.
چون من بازی انلاین خیلی میکنم . به خاطر همینه که سرعت بالا خیلی لازم دارم . مخصوصا پینگش پائین باشه.
من فكر نمي كنم. شايد 256 اونم شايد بايد بري بپرسي ولي 512 بعيده.
من امروز میرم مرکز مخابرات منطقه 10 ازشون میپرسم خدا کنه بدن. چون به بسیجی و سپاهی که دادن به جانبازا باید بدن.5%:20:
mohsen_rkh
19-03-2011, 11:17
سرعت 256kb اپلودش 64kb هستش
سرعت آپلود سرویس 256, 128 کیلو بیت بر ثانیه هست.
رفتم مخابرات پرسیدم چطوری سرعت 512kb بگیرم به من گفت باید کارت دانشجویی یا عضو هیت علمی باشی . بهش گفتم باکارت جانبازی یا گواهی اشتغال به تحصیل چه طور . گفت: باید یه فرم پر کنی و کارت جانبازی یا گواهی بیاری تا ضمیمه پروندت کنیم و بفرستیم رئیس مرکز تائید کنه بعد باید بره دیتا استان تهران مهر کنه و بیاد انیجا ما تا ئید کنیم و بعد 2.3 روز سرعتی که میخوای میگیری.
سرعت اپلود سرویس 128kb برابر 32kb
سرعت اپلود سرویس 256kb برابر 64kb
سرعت اپلود سرویس 512kb برابر 128kb
سرعت اپلود سرویس 1024kb برابر256kb
سرعت اپلود سرویس 2048kb برابر512kb
.................................................. ...................................
زیاد سخت نمیگیرن چون من باهمین گواهی اشتغال به تحصیل 512kb میکیرم ماهی 20 تومن واقا ارزون میده.
من فقط برای بازی انلاین میخوام .
یه سوال داشتم ip سرویس مخابرات چه نوع ای پی ؟ valid یا .......
اینم از PING من.
به نظرتون خوبه؟
512KB بگیرم یک چهارم این میشه.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_rkh
19-03-2011, 21:26
سرعت اپلود سرویس 128kb برابر 32kb
سرعت اپلود سرویس 256kb برابر 64kb
سرعت اپلود سرویس 512kb برابر 128kb
سرعت اپلود سرویس 1024kb برابر256kb
سرعت اپلود سرویس 2048kb برابر512kb
دوستان سرعت آپلود سرویس 256، 128 کیلوبیت بر ثانیه هست.
این عکس رو ببینید:
سرعت آپلود سرویس 128 هم 64 نیست، 80 هست. این رو دوستانی که 128 دارن می تونن تأیید کنن.
شـیـفــو
20-03-2011, 02:00
من نميدونم
ما نميدونيم
اينا نميدونن
زنگ زدم ميگم اقا نامه بيارم 256 بديد ميگه بيار ولي فقط 512 داريم ولاغير
انگار پفكه خوب عزيزم نرم افزاره رو هر چي ميخواي پورت تنظيم كن مگه ميشه موندم اينا كين ديگه
sub-zero
20-03-2011, 07:18
سلام.
دوستان میشه لطفا یکی این قضیه مانیتورینگ رو که تو گزینه های نظر سنجی هست برام تشریح کنه ؟
مثلا اینا رو چی میتونن اشراف داشته باشن ؟
مثلا سایتهایی که سر میزنیم ؟ رو چیزایی که آپلود میکنیم یا دانلود میکنیم ؟
اگه اینطوره که یهو فردا بیان دم خونمون شر درست کنن اصلا بی خیال این مخابرات بشیم !
من الان 128 دارم که سرعت اپلودم 32 کیلوبایته . اینو تو سایت مخابراتم زده .
ولی نمیدونم بقیه چطور سرعت اپلود بلا گرفتن . یا مرکز مخابرات ما اینجوری میده یا ........نمیدونم چی بگم.
.................................................. .................................................. .................................................
Multi User
Price (Toman)
Send / Receive
Total BW in Kb
69,000
32/128
160
99,000
64/256
320
179,000
128/512
640
تعرفه ها وسرعت ارسال ودریافت ip wa
Single User
Price (Toman)
Nominal BW in Kb
Total BW in Kb
39,000
32/128
160
54,000
64/256
320
79,000
128/512
640
(24/11/89)
دوستان اگه نتونستید سرعت دلخواهتان رو بگیرید این کاررو به نرم افزار :software dsl connector nct 1000بسپار
ای نرم افزار با وارد کردن worm به isp سرعت اینترنت شما را به 3.4 برابر تغیر خواهد داد یعنی اگه از سرعت 128 استفاده میکنید. این نرم افزار به 512 خواهد رساند .بدون اینکه کسی متوجه شود .
کاربرد های دیگر این برنامه اینه که ترافیک ماهیانه رو نامحدود میکنه با disable کردن firewall ای اس پی شما.
mohammad_dj96
20-03-2011, 11:55
خوب اگه شما داری لینک دانلود بزار بچه ها بتونن استفاده کنن !
اینجوری که نمیشه برنامه رو پیدا کرد به این راحتیا!:13:
دوستان کسی نمیتونه فکری برای این سرعت افتضاح اپلود مخابرات کرد؟؟من اینترنت رو بیشتر به خاطر خط سند میخوام...الان 128 دارم اپلود روی 32 هست تقریبا 3 کیلوبایت در ثانیه....نمیشه همه با هم درخواست افزایش اپلود بدیم؟؟؟شکایت کنیم؟؟حداقل نصف ببندن...یعنی 128 رو روی 64 و 256 رو روی 128....البته بعضی جاها همین طوره...ولی خیلی از مراکز هنوز پایین هستند
دوستان اگه نتونستید سرعت دلخواهتان رو بگیرید این کاررو به نرم افزار :software dsl connector nct 1000بسپار
ای نرم افزار با وارد کردن worm به isp سرعت اینترنت شما را به 3.4 برابر تغیر خواهد داد یعنی اگه از سرعت 128 استفاده میکنید. این نرم افزار به 512 خواهد رساند .بدون اینکه کسی متوجه شود .
کاربرد های دیگر این برنامه اینه که ترافیک ماهیانه رو نامحدود میکنه با disable کردن firewall ای اس پی شما.
لطفا لینکش هم قرار بدید
اینم چند تا لینک باید عضو سایته بشید. software dsl connector nct 1000 download
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
mehrdad38
20-03-2011, 17:43
هيچ فايده اي نداره. براي عضويت توي اين سايت ها بايد پول پرداخت كنيد. بي خيال بشيد :13:
اگه یک کارت visa داشته باشید با پرداخت 1دلار خوده ای میتونی برنامرو دانلود کنی . با سرعت زیاد. به جز ان برنامه چیزای دیگه ساتو میتونی برای یک ماه دانلود کنی.
mehrdad38
20-03-2011, 19:23
اگه یک کارت visa داشته باشید با پرداخت 1دلار خوده ای میتونی برنامرو دانلود کنی . با سرعت زیاد. به جز ان برنامه چیزای دیگه ساتو میتونی برای یک ماه دانلود کنی.
من و بسياري از كاربرا Visa كارت نداريم.
اگر شما دانلود كردين و برنامه رو دارين لطفا آپلود كنيد ولينك بزارين تا دوستان ديگه هم استفاده كنن.
دوستان کسی نمیتونه فکری برای این سرعت افتضاح اپلود مخابرات کرد؟؟من اینترنت رو بیشتر به خاطر خط سند میخوام...الان 128 دارم اپلود روی 32 هست تقریبا 3 کیلوبایت در ثانیه....نمیشه همه با هم درخواست افزایش اپلود بدیم؟؟؟شکایت کنیم؟؟حداقل نصف ببندن...یعنی 128 رو روی 64 و 256 رو روی 128....البته بعضی جاها همین طوره...ولی خیلی از مراکز هنوز پایین هستند
منم این مشکل اپلود دارم ولی میخوام با گواهی اشتغال به تحصیل 512kbبگیرم . چون پرسیدم مدارکتو بیار تا رئیس مرکز تایید کنه بعد... چند روز دیگه 512 میشه با سرعت اپلود 128
من و بسياري از كاربرا Visa كارت نداريم.
اگر شما دانلود كردين و برنامه رو دارين لطفا آپلود كنيد ولينك بزارين تا دوستان ديگه هم استفاده كنن.
منم ندارم ولی میخوام بگیرم. اینم ساتای ایرانی که visa کارت میدن 15 هزار تومن . موجودیش 15 دلار
مستر کارت میشه استفاده کرد.45 هزار تومن موجودی 25 پوند.
MERLIN_BOZORG
21-03-2011, 13:18
بله درسته
منتها اگه مدیرای سیستم بفهمن شما دارین با این برنامه Port ها رو کنترل می کنین 9-16 ماه آب خنک باید بخوری
arman665
22-03-2011, 12:31
بچه ها 512 رو با کارت دانشجویی (فوق لیسانس) میدن ؟ تا 2 ماه پیش فقط 256 میدادن !
MERLIN_BOZORG
23-03-2011, 12:45
بچه ها 512 رو با کارت دانشجویی (فوق لیسانس) میدن ؟ تا 2 ماه پیش فقط 256 میدادن !
زنگ بزن به مخابرات منطقتون بپرس
01110362
23-03-2011, 16:17
دوست عزیز کدوم مننطقه ایید شما ؟
به ما که همون 256 بدن کلامون میندازیم هوا....:31:
جدیدا که گفتند پورتها تکمیله
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
از دوستان اگه کسی از این برنامه استفاده کرده نتیجه رو لطف کنه بزاره:10:
Ami R 940
24-03-2011, 10:08
سرعت کم شده ؟؟ سرعت دانلود از 18 18.5 شده 16.
Line Rate - Upstream (Kbps): 75
Line Rate - Downstream (Kbps): 142
downst 160 بود همیشه که میشد 18 18.5.
شـیـفــو
24-03-2011, 15:49
عيده نا سلامتي بچه ها ريختن رو تو نت ها
***Spring***
24-03-2011, 16:24
سلام ...
اهمیتش اینقدر زیاده که اول برنامه رو نصب بفرمایید ، بعد خبر رو بخونید !!! ...
پک امنیتی فوقالعاده مهم microsoft برای استفاده از همهی سایتها و سرویسهای google و yahoo و بقیه ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای جلوگیری از دزدیده شدن اطلاعات شخصی ...
***Spring***
24-03-2011, 16:41
سلام ...
تلاش هکرهای مستقر در ایران برای نفوذ در یاهو ، جی میل و اسکایپ
شرکت کمودو با ردگیری صادرکنندگان گواهی های جعلی می گوید هکرها در ایران مستقر هستند
یک شرکت فعال در زمینه امنیت اینترنت از دستیابی هکرهای مستقر در ایران به گواهی دیجیتال خدمات پست الکترونیکی یاهو و گوگل و دیگر نرم افزارهای ارتباطی مانند اسکایپ خبر داده است.
شرکت کمودو در نیوجرسی آمریکا که در زمینه صدور گواهی دیجیتال فعالیت می کند، اعلام کرده است هکرهایی از داخل ایران توانسته اند با رخنه به درون سایت یکی از واحدهای اروپایی این شرکت، گواهی دیجیتال سایت هایی مانند جی میل، یاهو، اسکایپ و مرورگر فایرفاکس را جعل کنند.
کمودو با اشاره به آدرس اینترنتی هکرها و نوع تمرکز حملات آنها احتمال می دهد این حمله از سوی دولت ایران و برای به دست آوردن نام کاربری و کلمه عبور ای میل شهروندان این کشور انجام شده باشد.
گواهی دیجیتال(Digital Certificate) سندی الکترونیک است که به کاربران اطمینان می دهد تبادل اطلاعات بین مرورگر آنها و سرور سایت مورد رجوع رمزگذاری شده است و شخص سومی به آن دسترسی ندارد.
حمله مورد اشاره کمودو در پانزدهم مارس انجام شده و این شرکت پس از کشف این موضوع، گواهی های جعل شده را باطل کرده است.
جعل گواهی دیجیتال سایت های اینترنتی به دولت ها اجازه می دهد با تغییر مسیر ترافیک آنلاین، به مکاتبات الکترونیک آنها دسترسی پیدا کنند.
از سوی دیگر، جعل گواهی دیجیتال مرورگرهای اینترنتی به هکرها اجازه می دهد در فعالیت آنلاین کاربران جاسوسی کنند.
هنوز معلوم نیست اطلاعات کاربری چه تعداد از شهروندان ایرانی دزدیده شده است.
محمود عنایت، کارشناس اینترنت به بی بی سی فارسی گفت: "شرکت کمودو می گوید که این حمله را خیلی زود شناسایی کرده و گواهینامه های صادر شده را باطل کرده است. همچنین به تمامی سایت هایی که گواهینامه ها به اسم آنها صادر شده، این موضوع اطلاع داده شده است."
فایرفاکس و گوگل از ارتقای مرورگرهای خود برای شناسایی گواهی های جعلی مورد نظر خبر داده اند.
محمود عنایت به کاربران اینترنت توصیه کرد برای جلوگیری از خطر دسترسی احتمالی هکرها به اطلاعات شخصی آنها در اولین فرصت مرورگرهای خود را به روز کنند.
آقای عنایت گفت: "به کاربران ایرانی توصیه می شود از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس استفاده کنند و مرورگرهای خود را به روز کنند. همچنین به کاربرانی که نگران امنیت خود هستند، توصیه می شود که پس به روز کردن مرورگرهای خود، رمزهای عبورشان را عوض کنند."
او همچنین به فعالان سیاسی و اجتماعی توصیه کرد برای دسترسی به پست الکترونیک از سرویس های امن و قابل اطمینان وی پی ان استفاده کنند.
دولت های مختلف تاکنون چند بار برای به دست آوردن اطلاعات شهروندان از طریق جعل گواهی دیجیتال سایت های ارتباطی اقدام کرده اند.
یکی از تازه ترین موارد، تلاش دولت سابق تونس برای نفوذ به حساب کاربری شهروندان در شبکه های اجتماعی و کنترل فعالیت آنها از طریق پاک کردن پیام های مخالفان بود.
منبع: بی/ بی/ سی فارسی
سلام به همگی ...
دوستان شما از سرویس مخابرات راضی هستید ؟!؟ خوب در مورد سرعت دانلود و پینگ و تعداد قطعی هایی که پیش اومده اگه بگید ، خیلی ممنون میشم ...
01110362
25-03-2011, 00:52
سلام به همگی ...
دوستان شما از سرویس مخابرات راضی هستید ؟!؟ خوب در مورد سرعت دانلود و پینگ و تعداد قطعی هایی که پیش اومده اگه بگید ، خیلی ممنون میشم ...
نسبت به ISP های دیگه برای من حداقل بهتر بود مهمتر از همه اینه که نامحدود هست بدرد وبگردی میخوره البته سرویس 128
قطعی هم تو6 ماه فکر کنم 1-2 بار بود اون شاید2-3ساعته رفع شد
misam5526
25-03-2011, 02:09
خوش به حال ما شهرستانیا!
سرویس 512 گرفتم بدون اینکه مانعی باشه.... تازه مخابرات کلی هم استقبال کرد!!!
دانشجویی و اینا هم نخواستن....
واقعا این ایجاد محدودیت 128 برای کاربران خانگی احمقانس
خدا میدونه من سر اینکه خط تلفنم فیبر نوری هست و نمیتونستم adsl بگیرم چقدر پول دیال اپ دادم چقدر برای اینکه یه صفحه لود بشه اعصابم خورد شده
الان نزدیکه یکساله از مخابرات به اصطاح اینترنت پرسرعت گرفتم
تا همین دو سه هفته پیش روزای خوبش 12kb میشد دانلود کرد 1 تا 3kb اپلود
روزای شلوغیم که تعطیل
الان دانلود رفته رو 16 اپلود همون 3
از اونجایی که کارم جوریه که باید فایل ایمیل کنم سرعت اپلود برام مهمه الان اشکم ذر میاد 4 تا فایل ایمیل میکنم
نزدیک 10 بار رفتم مخابرات منطقه ولی هیچکس پاسخگو نیست
فقط میتونم بگم
متنفرم از مخابرات
mehrdad38
25-03-2011, 12:52
خوش به حال ما شهرستانیا!
سرویس 512 گرفتم بدون اینکه مانعی باشه.... تازه مخابرات کلی هم استقبال کرد!!!
دانشجویی و اینا هم نخواستن....
بله چون شهرستان ميزان تقاضا كمتره تا تهران با جمعيت 13 ميليون نفر مسلم ه وقتي اينترنت به ارزوني نرخ هاي مخابرات ارائه بشه مردم استقبال مي كنن براي همين چون امكانات مخابرات جوابگو براي اين تقاضا نيست مياد از اين دست محدوديت هاي براي ما تهراني ها وضع مي كنه.
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
براي من تفاوتي نكرده:
128 كيلوبيت بر ثانيه رو:
Downstream: 158
Upstream: 79
بستن مثل سابق.
البته سرعت لود صفحات وب كمي پائين اومده.
mohammad_dj96
25-03-2011, 16:10
حداکثر سرعت برای سرویس 256 و 512 موقع دانلود با IDm چقدر هستش؟!
برای من سرعت دانلود از 14.5 شده 18
ممکنه بعضی دوستان که سرعتشون پایینه بخاطر سیم کشی تلفن خونشون باشه
MosaferJade
25-03-2011, 18:01
سلام
سال نو مبارک
اینجا که بعضی مواقع تا 45 و 50 هم میره 256 ( فارس) سرعت معمولش 25 تا 34 هست
یکم تا 5 دانلود گفته بودن دانلود رایگان . این دو روز آخر اصلا نمی شد وصل بشی
فر دا باید ببینم مشکلش چیه
موفق باشید
کسانی که adsl 128 گرفتن تو تهران همشون پینگشون بد هست یا نه خوب هم داریم و کسی اصلا با کارت دانشجویی 256 گرفته تو تهران و سرعت اپلود 128 تهرانیا چنده
mehrdad38
25-03-2011, 19:24
حداکثر سرعت برای سرویس 256 و 512 موقع دانلود با IDm چقدر هستش؟!
256 برابر 32
512 برابر 64
mehrdad38
25-03-2011, 19:38
کسانی که adsl 128 گرفتن تو تهران همشون پینگشون بد هست یا نه خوب هم داریم و کسی اصلا با کارت دانشجویی 256 گرفته تو تهران و سرعت اپلود 128 تهرانیا چنده
128 مخابرات - مركز بهشتي
سرور باكو
البته از اول عيد پينگ اين طور شده. قبلنا پينگ 160 هم شده بود.
توي مودم :
Upstream: 158
Downstream: 79
هست.
tabloabi
25-03-2011, 20:56
سلام دوستان صفحه yahoo همه nederlande ؟جالبه برا من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجای صفه اصلی میاد
darvish1900
26-03-2011, 13:50
● جهت دریافت خدمات پشتیبانی می توانید با 1899 تماس حاصل فرمایید .
mehrdad38
26-03-2011, 17:59
سلام دوستان صفحه yahoo همه nederlande ؟جالبه برا من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بجای صفه اصلی میاد
براي منم nederland ه. راستي چرا اين طوريه؟
MERLIN_BOZORG
26-03-2011, 19:39
براي منم nederland ه. راستي چرا اين طوريه؟
برای منم همینطوریه ولی چه فرقی می کنه؟؟؟
clickestan
26-03-2011, 20:23
آقا ببخشید اینجا سوال میکنم :
من بار اولمه میخوام adsl بگیرم زیاد وارد نیستم این مراحل نصب مودم رو تو تاپیک همساده خوندم ولی یک قسمتش رو متوجه نشدم:
يكي جاي وصل شدن آداپتور و تغذيه مودم هست كه فكر نمي كنم نصبش توضيح بخواد
پورت بعدي و كوچكتر مخصوص كابل تلفن هست
پورت بزرگ تر ،مخصوص كابل شبكه هست ،كابل شبكه در بسته بندي مودم موجود هست ، و جزو تجهيزات هست ، الكي بابت خريدش پول نديد يك وقت !!! - يك سر كابل را به پشت مودم وصل كنيد - سر ديگر كابل را به پشت كيس و به كارت شبكه وصل كنيد ! همين !!!!
برخي مودم ها دكمه خاموش/روشن دارند ، خب معطل نكنيد مودم را روشن كنيد - برخي ها هم كه دكمه ندارند همين طوري روشن مي شوند
روي مودم چند تا LED يا همون لامپ كوچولو هست - روشن شدن اينها يعني نصب كامل مودم
چراغ power كه همون تغذيه و آدابتور هست - چراغ Link همون اتصال كارت شبكه هست - چراغ act يا adsl هم ،همون اتصال خط تلفن هست
اگر يكي از اينها خاموش بود ، كابل ها را چك كنيد
همين !!! مودم شما نصب شد و نيازي به مهندس موقشنگ نبود !!
اونجا نوشته که به پشت کیس وصل کنید
کارت شبکه از کجا باید بیارم ؟ اصلا چی هست؟ لازمه؟
misam5526
26-03-2011, 20:53
من بار اولمه میخوام adsl بگیرم زیاد وارد نیستم این مراحل نصب مودم رو تو تاپیک همساده خوندم ولی یک قسمتش رو متوجه نشدم:
منظور همون پورت شبکه روی مادربورده که پشت کیسه..... (کارت شبکه برای سیتمهای قدیمیه که کارت شبکه آن بورد نداشتن)
تایید میشه.
واسه منم همینطوره.(256 مخابرات)
***Spring***
27-03-2011, 00:25
سلام ...
راهنمای استفاده از سرویس ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrdad38
27-03-2011, 10:47
برای منم همینطوریه ولی چه فرقی می کنه؟؟؟
زبونش هلنديه !
من که به خاطر اپلود افتضاح دارم با مخابرات خداحافظی میکنم...درخواست 256 هم دادم ولی میگن اپلودش رو 64 میشه...منم اصلا نمیتونم با اپلود پایین کار کنم...جال اینجاست اپلود همراه اول الان اینجا شده 190 ...پس میرم همراه اول...
من که به خاطر اپلود افتضاح دارم با مخابرات خداحافظی میکنم...درخواست 256 هم دادم ولی میگن اپلودش رو 64 میشه...منم اصلا نمیتونم با اپلود پایین کار کنم...جال اینجاست اپلود همراه اول الان اینجا شده 190 ...پس میرم همراه اول...
من 128 دارم سرعت اپلودم 2 کیلوبایته دانلودم 14 . واقعا افتضاحه . کدوم کشور سرعت اپلودش 2 کیلوبایته . برای دیال اپ 4 کیلوبایته . من با جی پی ار اس همراه اول 9 کیلوبایت اپلود میکنم. ولی من فردا 512 فعال میشه با کارت جانبازی بابام گرفتم. سرعت اپلودش 128 =16 کیلوبایته :13:
من 128 دارم سرعت اپلودم 2 کیلوبایته دانلودم 14 . واقعا افتضاحه . کدوم کشور سرعت اپلودش 2 کیلوبایته . برای دیال اپ 4 کیلوبایته . من با جی پی ار اس همراه اول 9 کیلوبایت اپلود میکنم. ولی من فردا 512 فعال میشه با کارت جانبازی بابام گرفتم. سرعت اپلودش 128 =16 کیلوبایته :13:
512 رو به همه نمی دن؟ 256 چطور؟
من الان آسیاتک دارم 512 ولی چون محدودیت حجم داره خیلی به صرفه نیست .. فرت و فورت باید حجم بخرم ارزش داره یه 256 مخابرات بگیرم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.