ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرویس ADSL مخابرات تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

misam5526
13-04-2011, 20:16
آره MAC آدرس مودم يا كارت شبكه بستگي به نحوه كانفيگ مودم داره كه PPPOE باشه يا bridge
اگه PPPOE باشه mac مودم ثبت ميشه. در واقع هر اكانتي كه ميگيريد با هر وسيله اي كه در ابتدا وصل بشيد mac ‌آدرس اون در ديتابيس ثبت ميشه و دستگاهاي ديگه نميتونن با اون اكانت كانكت شن مگر با تغير mac

احتمالش هست مخابرات تهران ترافيك رو محدود كنه تو بعضي شهر ها كه نامحدود بوده اين كارو كرده
128=ماهيانه 4 گيگ
256 = 8 گيگ

عزیزم عنوان سرویس ارائه شده نامحدود هست.

حجمی کردن سرویس مگه الکیه که مخابرات بیاد به جای نامحدود بده صداش در نیاد!

بفرمایید کدوم شهرها اینطور شده ؟

starpars
13-04-2011, 21:49
مخابرات اصلا وقتشو نداره که این همه درد سر واسه خودش درست کنه. اونایی که حجمی میدن pap هستند که مجوز فوروش گرفتن.فقط همین. من اگه 256 کنم ماهی 6 گیگ رو به زور دانلود کنم . 10 گیگ داخل پنل زده ولی الکیه.
شما چون از شرکت خصوصی سرویس حجمی گرفتی و میبینی ما از مخابرات نامحدود 10-12-20 هزارتومنی گرفتیم حسودیت میشه:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
من خودم از مخابرات گرفتم حسوديم نميشه:46:
من با 256 توي دو ماه 40 گيگ دانلود دارم

عزیزم عنوان سرویس ارائه شده نامحدود هست.

حجمی کردن سرویس مگه الکیه که مخابرات بیاد به جای نامحدود بده صداش در نیاد!

بفرمایید کدوم شهرها اینطور شده ؟
بله عنوان سرويس نامحدوده ولي مخابرات هر كاري بخواد ميكنه كسي هم نميتونه اعتراض كنه شما تاپيك مخابرات هرمزگان رو ببين متوجه ميشي اونجا اول نامحدود بوده الان محدوديت گذاشتن با اينكه اسم سرويسي كه داده ميشه نامحدوده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mara2na
13-04-2011, 22:28
اگه از همون اول اینقدر واضخ میگفتید زودتر به جواب میرسیدید. مطمئنا یه تنظیماتی رو درست انجام نمیدید که اینطور میشه. دقیقا چک کنید که هرکادری که توی Quick Setup مقدرای داره، توی ویندوز هم دقیقا همون مقادیر رو وارد کنید.
سلام//من همون یوزر keira هستم...:31::41:

آخه تو ویندوز اصلا چیزی از من نمیپرسه که من بخوام پر بکنمش!! فقط میگه میخوای broadband بسازی یا dial up ؟×!؟!؟! منم broadband رو میزنم بعد میگه پسورد وارد کن و یوزرنیم و بعد دکمه connect مباد همین!!! اصلا گزینه هایی به اسم vpi , vci تو ویندوز ندارم!!!!!! به دادم برسید:40::11:

Kianoosh
13-04-2011, 22:53
سرعت امروز خیلی افت کرده بود یه صفحه می خواد باز کنه کلی طول میکشه ... شما هم این مشکل رو دارید؟!دان استریم تغییری نکرده همون وقفه ای که می گفتمه!

الان پینگ تست هم دیدم نمیتونه تست کنه با خیلی از سرورها یه اختلالی دارن باز :دی

urumchi
14-04-2011, 00:22
اكثر شهرهايي كه مخابرات adsl ميده محدود هستن.من تا الان تهران و مشهد رو ديدم كه نامحدودهستن.(از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم)

من از اروميه adsl گرفتم.اروميه اصلا چيزي به اسم نامحدود وجود خارجي نداره . همه سرويسهاي مخابرات حتي اونايي كه فقط به ادارات ميدن مثل سرويس 2مگ تماما محدود هستن. حتي isp هاي شخصي هم اكثر اكانتهاشون محدوده و اگر نامحدود داشته باشن يا 64 ه يا 128.
كه 128 سرعت دانلودش در خلوتترين ساعات حداكثر به 20-16 كيلوبايت ميرسه.چون به صرفه نيست همه رفتن سراغ اكانتهاي محدود و عملا كسي از اكانتهاي نامحدود استفاده نميكنه بخاطر سرعت دانلود پايين.

misam5526
14-04-2011, 01:50
اكثر شهرهايي كه مخابرات adsl ميده محدود هستن.من تا الان تهران و مشهد رو ديدم كه نامحدودهستن.(از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم)

من از اروميه adsl گرفتم.اروميه اصلا چيزي به اسم نامحدود وجود خارجي نداره . همه سرويسهاي مخابرات حتي اونايي كه فقط به ادارات ميدن مثل سرويس 2مگ تماما محدود هستن. حتي isp هاي شخصي هم اكثر اكانتهاشون محدوده و اگر نامحدود داشته باشن يا 64 ه يا 128.
كه 128 سرعت دانلودش در خلوتترين ساعات حداكثر به 20-16 كيلوبايت ميرسه.چون به صرفه نيست همه رفتن سراغ اكانتهاي محدود و عملا كسي از اكانتهاي نامحدود استفاده نميكنه بخاطر سرعت دانلود پايين.

فقط برای نشون دادن غلط بودن حرف شما دو شهر کرمانشاه و همدان!

نامحدود با سرعت خوب میده مخابرات!! و شهرهای دیگه هم تحقیق میکنم ببینم چطوره اوضاع!
در مورد سرعت هم گویا شما اطلاعاتتون غلطه.

برای سرویس نامحدود استاندارد جهانی در همه دنیا : سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی:

128=16
256=32
512=64

MERLIN_BOZORG
14-04-2011, 11:21
سلام//من همون یوزر keira هستم...:31::41:

آخه تو ویندوز اصلا چیزی از من نمیپرسه که من بخوام پر بکنمش!! فقط میگه میخوای broadband بسازی یا dial up ؟×!؟!؟! منم broadband رو میزنم بعد میگه پسورد وارد کن و یوزرنیم و بعد دکمه connect مباد همین!!! اصلا گزینه هایی به اسم vpi , vci تو ویندوز ندارم!!!!!! به دادم برسید:40::11:

شما تنظیمات رو روی مودم انجام بدین نه روی ویندوز اینطوری بهتره.

urumchi
14-04-2011, 13:32

نامحدود با سرعت خوب میده مخابرات!! و شهرهای دیگه هم تحقیق میکنم ببینم چطوره اوضاع!

برای سرویس نامحدود استاندارد جهانی در همه دنیا : سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی:

128=16
256=32
512=64

اين قسمت جمله اي كه نوشتم رو نخوندي مثل اينكه (از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم).من نگفتم كه فقط تهران و مشهد نامحدود دارن.من از اين 2تا شهر اطلاع داشتم و در مورد ساير شهرها اظهار بي اطلاعي كردم.
حالا كجاي حرفهاي من غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد سرعت شما بهتره اول يه سر تشريف بياريد اروميه و با چشماي خودتون ببينيد وقتي با idm دانلود ميكنن چه سرعتي ميده. من خودم از مخابرات اروميه 256 گرفتم ولي 50k دانلود دارم.(بخاطر نويز زياد و فاصله زياد از مخابرات ) اونايي هم كه 128 دارن 35k دانلود دارن.حالا طبق اون استاندارد جهاني! لابد ما غير استاندارديم!!!! در اكانتهاي نامحدود سرعت دقيق و خشك رو ميدن اما در مورد محدود سرعتها بيشتر ميشن.
اون سرعت دانلودي كه واسه 128kb گفتم براي isp هاي خصوصي هست كه از حالت عادي و استانداردي كه شما ميگين در خلوتترين ساعات سرعتشون كمي بيشتر ميشه.
نكته مهم ديگه اينكه فراموش نكنيد ما در ايران زندگي ميكنيم.كدوم استاندارد جهاني اينجا رعايت ميشه كه بخواد اينم بشه؟؟؟؟؟
همه جاي دنيا adsl يعني سرعت چند مگ اما در ايران اكثر سرعتها كيلوبيت هستن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

misam5526
14-04-2011, 14:48
اين قسمت جمله اي كه نوشتم رو نخوندي مثل اينكه (از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم).من نگفتم كه فقط تهران و مشهد نامحدود دارن.من از اين 2تا شهر اطلاع داشتم و در مورد ساير شهرها اظهار بي اطلاعي كردم.
حالا كجاي حرفهاي من غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد سرعت شما بهتره اول يه سر تشريف بياريد اروميه و با چشماي خودتون ببينيد وقتي با idm دانلود ميكنن چه سرعتي ميده. من خودم از مخابرات اروميه 256 گرفتم ولي 50k دانلود دارم.(بخاطر نويز زياد و فاصله زياد از مخابرات ) اونايي هم كه 128 دارن 35k دانلود دارن.حالا طبق اون استاندارد جهاني! لابد ما غير استاندارديم!!!! در اكانتهاي نامحدود سرعت دقيق و خشك رو ميدن اما در مورد محدود سرعتها بيشتر ميشن.
اون سرعت دانلودي كه واسه 128kb گفتم براي isp هاي خصوصي هست كه از حالت عادي و استانداردي كه شما ميگين در خلوتترين ساعات سرعتشون كمي بيشتر ميشه.
نكته مهم ديگه اينكه فراموش نكنيد ما در ايران زندگي ميكنيم.كدوم استاندارد جهاني اينجا رعايت ميشه كه بخواد اينم بشه؟؟؟؟؟
همه جاي دنيا adsl يعني سرعت چند مگ اما در ايران اكثر سرعتها كيلوبيت هستن.

اشتباه شما در این موضوعه که سرویسی در شهری با عنوان نامحدود فروخته و لی در واقع محدود باشه... اگر هم سرویسی محدود ارائه میشه خوب از اولش اعلام میشه (حجم و ... رو میگن!)

در مورد سرویس های حجمی و سرعت دانلودشون....

این موضوع اینقدر تو تاپیکهای مختلف توضیح داده شده که دیگه نخ نما شده ولی من به خاطر شما یه بار دیگه هم اونو تکرار میکنم:

وقتی شما از یه ارائه دهنده سرویس اینترنت به صورت حجمی سرویس میگیرید اونها سرعت شما رو بالاتر از اونی که میگن میبندن!
مثلاً وقتی 128 میگیرید روی 512 یا 256 میبندن!
چرا اینکار رو میکنند؟ سوال خوبیه اونها عاشق چشم و ابروی کسی نیستن بلکه این یه ترفند اقتصادی کاملاً قانونیه .
وقتی شما در زمانی که محدودیت روزانه داری با سرعت بیشتر تبادل داده میکنی سریعتر حجم تعیین شده تموم و مجبوری حجم اضافه بخری! اینجاست که برای هر گیگ حجم اضافه پول خون رو از آدم میگیرن!!

اگه نگاهی به نرخ هر گیگ اضافه در سرعتهای مختلف بندازی میبینی اینکه سرعت چند برابر به شما بدن اما در عوض شما رو مجبور به خرید حجم اضافه کنن خیلی براشون سودش بیشتره.

starpars
14-04-2011, 15:43

توي اين عكس چرا 350 mb رو زده 4 ساعت 24 دقيقه واسه سرعتkb 55 زياده
4 ساعت واسه سرعت 23 kb هست!!!

HORROR
14-04-2011, 15:44
عزیزان؟! کسی اینجا از منطقه رمضانی سرویس نگرفته؟ یا اطلاعی ندارید کی پورت خالی گیرمون میاد؟ با تشکر..

urumchi
14-04-2011, 16:00

توي اين عكس چرا 350 mb رو زده 4 ساعت 24 دقيقه واسه سرعتkb 55 زياده
4 ساعت واسه سرعت 23 kb هست!!!

واسه من اينطوري مينويسه اولش بعد آروم آروم زمان كم ميشه اما 2-3 دقيقه طول ميكشه تا به زمان واقعيش برسه.من در عكس بالا چند ثانيه بعد از اينكه دانلود شروع شد عكس گرفتم واسه همين زمان واقعي رو نزده.

وقتي هر 8 تا اتصال برقرار شدن اونوقت زمان واقعي رو ميزنه. ( همان فايل با زمان واقعي). اينم بگم كه سرعتم يه كمي نوسان داره

urumchi
14-04-2011, 16:36
اشتباه شما در این موضوعه که سرویسی در شهری با عنوان نامحدود فروخته و لی در واقع محدود باشه... اگر هم سرویسی محدود ارائه میشه خوب از اولش اعلام میشه (حجم و ... رو میگن!)

در مورد سرویس های حجمی و سرعت دانلودشون....

این موضوع اینقدر تو تاپیکهای مختلف توضیح داده شده که دیگه نخ نما شده ولی من به خاطر شما یه بار دیگه هم اونو تکرار میکنم:

وقتی شما از یه ارائه دهنده سرویس اینترنت به صورت حجمی سرویس میگیرید اونها سرعت شما رو بالاتر از اونی که میگن میبندن!
مثلاً وقتی 128 میگیرید روی 512 یا 256 میبندن!
چرا اینکار رو میکنند؟ سوال خوبیه اونها عاشق چشم و ابروی کسی نیستن بلکه این یه ترفند اقتصادی کاملاً قانونیه .
وقتی شما در زمانی که محدودیت روزانه داری با سرعت بیشتر تبادل داده میکنی سریعتر حجم تعیین شده تموم و مجبوری حجم اضافه بخری! اینجاست که برای هر گیگ حجم اضافه پول خون رو از آدم میگیرن!!

اگه نگاهی به نرخ هر گیگ اضافه در سرعتهای مختلف بندازی میبینی اینکه سرعت چند برابر به شما بدن اما در عوض شما رو مجبور به خرید حجم اضافه کنن خیلی براشون سودش بیشتره.

1-شما يه سر به تاپيك مخابرات مشهد بزني يه نفر هست كه 256 داره 60 گيگ دانلود كرده.تازه رفته درخواست افزايش سرعت هم داده كه موافقت شده.يعني اكانتهاي مخابرات در شهرهايي كه نامحدود هست واقعا نامحدوده و هيچ محدوديتي اعمال نميشه.

2-در مورد سرعت دانلود اكانتهاي نامحدود اگه در منطقه و محدوده شما تعداد يوزر كم باشه چون مخابرات اكانتهارو شير ميكنه درنتيجه در ساعات خلوت سرعت با وجود اينكه اكانت محدود شده ولي سرعت دانلودش از حد استاندارد ميتونه يه كمي بيشتر بشه. اساس adsl همينه كه در يك پورت كه بين كاربرا مشتركه هرچقدر بطور همزمان تعداد كمتري كانكت باشن كيفيت و يك مقدار هم سرعت دانلود اونايي كه كانكتن بيشتر ميشه.

3-در مورد اون موضوع نخ نما شده هم بايد بگم كه برادرزاده 3 ساله منم اين موضوع رو ميدونه و لازم نبود بنويسيد.

Mara2na
15-04-2011, 08:17
سلام// برای ساخت کانکشن تو ویندوز 7 باید چیکار کنم؟؟

کانکشن جوری باشه که همه سایتارو باز کنه!!

مر30 و ممنون :20::40::11:

shervin83
15-04-2011, 18:00
چند روزه سرعت adsl مخابرات واقعا اقتضاح شده اینم تست سرعت از سرور کویت:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

urumchi
15-04-2011, 23:14
مخابرات بدلیل اینکه فایروالهای سخت افزاری بسیار قوی داره واسه همین DSL CONNECTOR NCT 1000 که سهله باباشم نمیتونه کاری بکنه.

Mara2na
16-04-2011, 04:19
سلام// چراغ lan و internet من روی مودم هرموقع به نت وصلم چشمک زن هست و هیچوقت ثابت نمیشه!؟! ایراد از چیه؟؟؟ مر30 :11:

mohsen_rkh
16-04-2011, 11:58
سلام// چراغ lan و internet من روی مودم هرموقع به نت وصلم چشمک زن هست و هیچوقت ثابت نمیشه!؟! ایراد از چیه؟؟؟ مر30 :11:

این یعنی اینکه LAN و Internet شما در حال تبادل اطلاعات هستند؛ پس نباید ثابت باشند.
چشمک زن بودن چراغ LAN به معنی تبادل اطلاعات روتر با PC از طریق LAN و چشمک زن بودن چراغ Internet به معنی تبادل اطلاعات با شبکه اینترنت هست.

GHAGHALEELEE
16-04-2011, 13:01
بچه ها چند تا سوال راجع به ای دی اس ال مخابرات دارم
1.اجازه میده از چیز پی ان استفاده کنیم یا میبندتش؟
2.اجازه میده از تورنت دانلود کنیم؟سرعت دان واپلودش با هم برابره یا نه؟
3.به طور میانگین سرعت 128 کیلوبیت چقدر سرعت دانلود داره؟
4.باید اول پورتم رو خالی کنم و بعد درخواست نصب بدم یا میتونم تا زمانیکه مال مخابرات اماده میشه از شرکتی که گرفتم استفاده کنم؟
مرسی:11:

MERLIN_BOZORG
16-04-2011, 13:10
4.باید اول پورتم رو خالی کنم و بعد درخواست نصب بدم یا میتونم تا زمانیکه مال مخابرات اماده میشه از شرکتی که گرفتم استفاده کنم؟

1) بله می تونی استفاده کنی.
2)بله می تونی از تورنت هم دانلود کنی.من که یه فایل از تورنت دانلود کردم اصلا اپلود نکرد فقط دانلود بود که تا 14 15 بیشتر نمی رفت سرعت دانلودش.
3)اگه با IDM دانلود کنی بین 18 تا 20.
4)بله شما باید اول خطتون از رانژه ی شرکتی که الان ازش سرویس گرفتین در بیاد بعد به مخابرات بگین که خطتون رو رانژه کنه.

Mara2na
16-04-2011, 15:31
سلام/بازم سوال(صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد حالا یه جور دیگه میپرسم):

برای ساخت کانکشن تو ویندوز 7 اول میرم کنترل پنل، بعد میرم اینترنت آپشن، بعد میرم تو تب کانکشن، بعد add رو میزنم، بعدش broadband PPPoE رو میزنم، از این به بعدش باید چیکار کنم؟؟؟ مر30 و ممنون :11:

alivw71
16-04-2011, 16:13
جواب سوالات اپلود.
برابر نیست یک سوم سرعت دانلودته یعنی 128 بگیری 32 اپلود میبندن که میشه 2-3 کیلو بایت.

MERLIN_BOZORG
17-04-2011, 13:45

برای ساخت کانکشن تو ویندوز 7 اول میرم کنترل پنل، بعد میرم اینترنت آپشن، بعد میرم تو تب کانکشن، بعد add رو میزنم، بعدش broadband PPPoE رو میزنم، از این به بعدش باید چیکار کنم؟؟؟ مر30 و ممنون :11:

شما سعی کن رو مودم تنظیم کنی نه رو ویندوز
چند نفر اینجا روی ویندوز تنظیم کرده بودن مشکل داشتن انگار بعضی از سایتها براشون باز نمی شده
نمی دونم چه ربطی میتونه داشته باشه اما روی مودم تنظیم کنی خیلی بهتره.

MohammadKingstar
17-04-2011, 16:02

MERLIN_BOZORG
درست عرض كردن اگه يه بار رو مودم تنظيم بشه رو تمام سيستم هايي كه به اون مودم وخط تلفن متصله جواب مي ده

neon_91
17-04-2011, 16:13
سلام من پست اولو خوندم تعرفه ي اينترنت مخابرات تهران رو نوشته بود مي خوام بدونم اين قيمت ها كماكان پابرجاست؟

GHAGHALEELEE
17-04-2011, 17:02
سلام من پست اولو خوندم تعرفه ي اينترنت مخابرات تهران رو نوشته بود مي خوام بدونم اين قيمت ها كماكان پابرجاست؟
اره.پابرجاست

xremix
17-04-2011, 18:27
روي قبض تلفن اين دوره من براي 2 ماه اي دي اس ال با سرعت 256 مبلغ 267920 ريال اومده، يعني ماهي 133960 ريال مگه تعرفه اعلامي مخابرات 125600 نيست؟ براي بقيه چه جوري اومده؟

MERLIN_BOZORG
17-04-2011, 19:31
روي قبض تلفن اين دوره من براي 2 ماه اي دي اس ال با سرعت 256 مبلغ 267920 ريال اومده، يعني ماهي 133960 ريال مگه تعرفه اعلامي مخابرات 125600 نيست؟ براي بقيه چه جوري اومده؟

شما احتمالا این اولین دوره ای که براتون هزینه ی adsl میاد.اینطور نیست؟؟؟

mohsen_rkh
17-04-2011, 21:12

شما احتمالا این اولین دوره ای که براتون هزینه ی adsl میاد.اینطور نیست؟؟؟
ولی برای من که امروز اومده (سرویسم 256 کیلوبیت بر ثانیه هست)، 25120 تومان اومده، یعنی ماهی 12560 تومان که همون تعرفه مصوب مخابرات هست.

ARAS71
18-04-2011, 12:56
کسی تا حالا 2048 گرفته کیفیتش چطوره؟
این 4 مین باره که می پرسم

MohammadKingstar
18-04-2011, 18:49
يه خبر جديد !!!!
خبر اينه كه كد شهرستان ها مي خواد از رو شماره ها حذف بشه كه گفتن مبلغ تلفن هاي ثابت 13% افزايش پيدا مي كنه نمي دونم رو اي دي اس ال هم تاثير داره يا نه باز هر كي بيشتر خبر داره راهنمايي كنه

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

شما بايد تو قسمت((((( / سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعتAdsl )))))) مراجعه كنيد اينجا سرويس دهنده مخابراته كه سرعتش بيشتر از 256kb نيستش

a.toraby
19-04-2011, 09:24

128=16
256=32
512=64

:18::18:
:16::16: سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی
کی همچین چیزی به شما گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه های این تاپیک مخابرات عجب شوخ طبع هستن :31:

آقا سرعت دانلود سرویس 256 مخابرات به چند میرسه معمولاً؟ توی تهران همه سرویس هاش نامحدوده دیگه؟

starpars
19-04-2011, 15:38
:18::18:
:16::16: سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی
کی همچین چیزی به شما گفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه های این تاپیک مخابرات عجب شوخ طبع هستن :31:

آقا سرعت دانلود سرویس 256 مخابرات به چند میرسه معمولاً؟ توی تهران همه سرویس هاش نامحدوده دیگه؟
بله عزيز سرعت سرويس دهنده ها بر حسب بيت (bit) محاسبه ميشه مثلا ميگن 256Kb نه بر حسب بايت (256KB) اما نرم افزار هاي دانلود سرعت رو بر حسب بايت نشون ميدن مثلا 32 KB و از اونجايي كه هر 8 بيت يك بايت ميشه پس اگه بخوايم سرعت 256 Kb رو به صورت بايت بگيم بايد تقسيم بر 8 كنيم. كه ميشه همون مواردي كه تو پست قبلي دوستان نوشتن.
:20:

resident
19-04-2011, 18:35
بله عزيز سرعت سرويس دهنده ها بر حسب بيت (bit) محاسبه ميشه مثلا ميگن 256Kb نه بر حسب بايت (256KB) اما نرم افزار هاي دانلود سرعت رو بر حسب بايت نشون ميدن مثلا 32 KB و از اونجايي كه هر 8 بيت يك بايت ميشه پس اگه بخوايم سرعت 256 Kb رو به صورت بايت بگيم بايد تقسيم بر 8 كنيم. كه ميشه همون مواردي كه تو پست قبلي دوستان نوشتن.

و این دقیقا اشتباه شماهاست که همچین چیزی رو میگید: "یک هشتم"
یک هفته بود واقعا مونده بودم که یعنی چی یک هشتم؟!!! و تمام محاسباتم بهم ریخته بود.
اصلا درست نیست که بگید سرعت دانلودتون یک هشتم پهنای بانده!!!!!!:19::19::19::19::19:
سرعت دانلود دقیقا برابر با پهنای بانده، حالا کمی بیشتر، کمی کمتر، بستگی به سرویس دهنده تون داره.
حداقل درست تر بگین که: "سرعت دانلود به کیلوبایت برابر با یک هشتم سرعت سرویسی هستش که میگیرید"

mohsen_rkh
19-04-2011, 18:35

128=16
256=32
512=64
چیزی به اسم سرعت اسمی و غیر اسمی نداریم. سرعت هایی که به عنوان سرعت اینترنت تلقی میشن (مثلاً 512) بر حسب kbps یعنی Kilo Bits Per Second یعنی کیلوبیت بر ثانیه هست و سرعت هایی که دوستان به عنوان سرعت دانلود ازشون یاد می کنند، بر حسب KBps یعنیKilo Bytes Per Second هست و چون هر بایت معادل 8 بیت هست (1B=8b) پس سرعت دانلود یا آپلود بر حسب کیلوبایت بر ثانیه 1/8 (یک هشتم) سرعت دانلود یا آپلود بر حسب کیلوبیت هست و تفاوت فقط در واحد شمارش هست نه چیز دیگر.

starpars
19-04-2011, 19:12
اصلا درست نیست که بگید سرعت دانلودتون یک هشتم پهنای بانده!!!!!!

ما هيچوقت نميگيم سرعتمون يك هشتم چيزيه كه خريديم ما ميگيم سرعتمون دقيقا برابر با همون سرويسيه كه گرفتيم بلكه بيشتر. اما چه سرعتي kbps 256 هم شد سرعت آخه . مثلا شما اين مشخصات vps ها رو كه شركتاي خارجي ميدن رو ببين مثلا :

میزان هارد [ 150GB ]
حجم ترافيك [ 500GB ]
میزان رم [ 2GB ]
سرعت شبکه [ 100Mbps]
سیستم عامل[ Window Server 2008]
پشتیبانی از [ Remote Desktop ]
فضای بکاپ روی سرور دیگر [ 15GB ]
آی پی اختصاصی [ 1 ]
نصب رایگان پلسک 9 نامحدود دامنه
نصب رایگان ویندوز سرور 2008
نصب رایگان SQL server 2008
نصب و مدیریت اولیه رایگان
//ماهیانه 49 تومان

ميبيني سرعتش زده 100Mbps معنيش اين نيست كه با سرعت 100 مگابايت دانلود ميكنه در واقع اين 100 مگابيت هست، كه وقتي استفاده ميكني تقريبا با سرعت 10 مگابايت در ثانيه دانلود ميكنه . قيمتشو ببين با اين همه سخت افزار كه در اختيار گذاشته و سودي كه روي اجاره اين سرور ميگيره قيمتش چقدر ارزونه ميده 49 تومن ولي شما اگه بخاي همچين سرعتيو در ايران بخري تازه اگه بهت بدن بايد نزديك 1 ميليون پياده بشي

ARAS71
19-04-2011, 19:33
نقل قول:
نوشته شده توسط ARAS71 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما بايد تو قسمت((((( / سرويس دهنده هاي اينترنت پر سرعتAdsl )))))) مراجعه كنيد اينجا سرويس دهنده مخابراته كه سرعتش بيشتر از 256kb نيستش __________________

اینم لینکش

mehrdad38
19-04-2011, 22:23
آقا حالا هر چي بايت يا بيت

مهم اينكه كه افتضاحه سرعت و مي گم :2:

a.toraby
19-04-2011, 23:44

دوست عزیز من این موضوع رو میدونم. اما من تا حالا سرعت اسمی و غیراسمی به گوشم نخورده بود :13: بعد تازه این حرفشون رو استاندارد جهانی هم کردن خودشون :31: بگذریم

میشه جواب سوال اصلیم رو هم بدین؟ سرعت دانلود 256 و 512 بطور میانگین به چند میرسه؟ البته از لا به لای حرفای دوستان تا حدودی متوجه شدم. اما دوست دارم دقیق بدونم. توی تهران همه سرویس ها نامحدوده دیگه، نه؟

resident
20-04-2011, 00:12
دوست عزیز من این موضوع رو میدونم. اما من تا حالا سرعت اسمی و غیراسمی به گوشم نخورده بود :13: بعد تازه این حرفشون رو استاندارد جهانی هم کردن خودشون :31: بگذریم

میشه جواب سوال اصلیم رو هم بدین؟ سرعت دانلود 256 و 512 بطور میانگین به چند میرسه؟ البته از لا به لای حرفای دوستان تا حدودی متوجه شدم. اما دوست دارم دقیق بدونم. توی تهران همه سرویس ها نامحدوده دیگه، نه؟

بله، سرویس های مخابرات توی تهران نامحدود هستش. باید تمام ایران نامحدود باشه اما متاسفانه...:19:!!
سرعت دانلود 256kbps: حدودا 30KBps-34KBps
سرعت دانلود 512kbps: حدودا 62KBps-66KBps
آخه سرعت دانلود بستگی به خیلی چیزها داره: کیفیت خط خونتون، کیفیت خط مخابراتتون، کیفیت سرورهای مخابراتتون، سروری که ازش دانلود میکنید، برنامه ای که باهاش دانلود میکنید و...

آقا حالا هر چي بايت يا بيت
مهم اينكه كه افتضاحه سرعت و مي گم :2:
آخه اون حرف یک هشتم جدا اشتباهه، یا حداقل باید واضح گفته بشه، اما
شدیدا موافقم. امروز اینترنت 1مگ dedicate قیمت پرسیدم، ناقابل:

این اینترنتمونه:2::2::2::2::2::2::2:

Bobby Sands
20-04-2011, 10:01
بالاخره کرج کی مخابرات سرویس میده؟ کسی میدونه؟
هر بار زنگ میزنیم میگه فعلا نداریم! یعنی چی نداریم؟ چی ندارن؟!!!

mohsen_rkh
20-04-2011, 10:11
بالاخره کرج کی مخابرات سرویس میده؟ کسی میدونه؟
هر بار زنگ میزنیم میگه فعلا نداریم! یعنی چی نداریم؟ چی ندارن؟!!!

شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟

Bobby Sands
20-04-2011, 10:15
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟
شهید رجایی - گوهر دشت

SHADEL
20-04-2011, 13:30
دوستان من یه مشکلی دارم . میخواستم ببینم شما هم دارید یا فقط من
من adsl2 128 مخابرات دارم.نامحدوده.بعضی اوقات سرعت received توی status ثابت میشه.و خیلی دیر به طر غیر عادی افزایش پیدا میکنه و این موضوع باعث میشه که نشه هیچ کاری کرد با اینترت حتی گوگل رو هم نمیشه سرچ کرد.
البته بعضی اوقات اینجوری میشه.
به نظرتون علتش چیه؟

mohsen_rkh
20-04-2011, 20:17
شهید رجایی - گوهر دشت
مطمئنید نداره؟ من که مرکز مخابراتی شهید کریم زاده هستم دارم چه برسه به شما!

arman665
21-04-2011, 09:22
سلام؛
دوستان حدود یک هفته سرعت دانلود روی 3 کیلوبایت نوسان داره تا 20 برای 256
برای شما هم همینطور ؟ یا اعلام خرابی کنم ؟

resident
21-04-2011, 16:01
سلام؛
دوستان حدود یک هفته سرعت دانلود روی 3 کیلوبایت نوسان داره تا 20 برای 256
برای شما هم همینطور ؟ یا اعلام خرابی کنم ؟

چه مال دیگران هم اینطوری باشه، چه نباشه شما اعلام خرابی کن:19:
سرویس 256 گرفتید، اصلا زیر 20کیلوبایت حق نداره بیاد

HORROR
21-04-2011, 16:25
کسی اطلاع نداره چه موقعی پرتها خالی میشه سراسری؟

sei_pm
21-04-2011, 18:34
شهید رجایی - گوهر دشت

اگر حضوری تشریف ببرید بهتره .

resident
21-04-2011, 20:43
کسی اطلاع نداره چه موقعی پرتها خالی میشه سراسری؟

واقعا یعنی چی؟؟:18:

HORROR
21-04-2011, 23:36
واقعا یعنی چی؟؟:18:

منظورم اینه که از بازار پورت خبر دارین؟!:31: کجا ها کی پورت خالی میشه کجاها نمیشه؟ سایتی چیزی هست که بفهمیم؟

urumchi
22-04-2011, 00:21
منظورم اینه که از بازار پورت خبر دارین؟!:31: کجا ها کی پورت خالی میشه کجاها نمیشه؟ سایتی چیزی هست که بفهمیم؟

دوست عزیز اینجا به زور قیمتها رو تو سایت مینویسن و اطلاع رسانی میکنن چه برسه به اینکه اعلام بکنن کی قراره پورتها خالی بشن!!! خالی شدن پورتها رو که نمیان تو سایت بزنن. شانسیه باید مرتب هرچند وقت یه بار بری مخابرات بپرسی یا اینکه یه خورده داد و هوار کنی شاید یه فرجی بشه بگن پورت خالی داریم. مخابرات اگه خیلی شاهکار کنه پشتیبانیش رو سر و سامان میده نه اینکه زنگ بزنی طرف فقط بلد بگه اشکال از ما نیست و مربوط به سیم کشی ساختمان شماست.

arsenalfan
22-04-2011, 00:34
سلام
میخواستم بدونم اینترنت مخابرات مشکلی با چیزشکن یا وی p ان داره یا نه؟

resident
22-04-2011, 06:21

:31:
( همین خنده کند کفایت، مخابرات ما را کند یکی هدایت:13: )
دوستمون جوابتون رو دادن؛ باید پیگیر باشی تا ببینی پورت کی آزاد میشه.

سلام
میخواستم بدونم اینترنت مخابرات مشکلی با چیزشکن یا وی p ان داره یا نه؟

نه، مشکلی نداره.

alivw71
22-04-2011, 10:21
به دوستان پیشنهاد میکنم دیگه سراغ سرویس مخابرات نرن به دلایل زیر:
1-سرعت اپلود ضعیف
2-شباهت زیاد به اینترنت ملی(باید حتما vpnداشته باشید)
3-پشتبانی بیسواد در زمینه اینترنت
4-نداشتن پینگ مناسب در اکثر مراکز مخابراتی.
.................................................. ............................
خدایش پشتیبانی سوتی داره زنگ زدم 1899 بعد کلید 1 بعد شماره تلفن بعد وصل شده به زنه . من به زنه گفتم چرا سرعت اپلودتون ضعیفه گفت دانلود 128 گفتم اپلود چی گفت اپلود نامحدوده . گفتم دانلود چی؟ گفت 128 . گفتم سرعت اپلودچنده؟
زنه یکی رو صدا کرد بهش گفت: اپلد برای چیه بعد یارو بهش گفت سرعتیه بعد زنه همینو بهم گفت. گفتم سرعتی دیگه چیه ؟
گفت نمیدونم خداحافظ.

mohsen_rkh
22-04-2011, 11:32
دوستان من سرعت دانلودم از سرورهای Rapidshare و Hotfile و ... به شدت افت کرده .قبلاً با سرعت 28-27 دانلود می کردم اما الآن حدود 5-3 هست! :37: برای بقیه هم همینطوره؟

Silent TR
22-04-2011, 13:22
یکی از فامیل های ما اینترنت مخابرات با سرعت 128 گرفته بود
دیشب رفتیم وصلش کنیم ولی هر کاری کردیم وصل نشد ! یعنی اصلا رسیو نداشت ! فقط یکبار تونستیم یاهو رو باز کنیم !:31:
بعدش دیگه هیچ صفحه ای رو نتونستیم باز کنیم ! که همین باعث شد اون فامیلمون قید مخابرات رو بزنه و بره اینترنت شرکتی بگیره !

حالا من هم برای اینترنت آفلاین میخواستم سرعت 64 از مخابرات بگیریم ولی با این وضعیتی که من دیدم که اصلا نمیشه ازش استفاده کرد ! برای شما ها هم همینطوریه ؟
پس من هم نرم طرف اینترنت مخابرات برای رسیو اینترنت آفلاین ؟
مرکز مخابراتی صالح طبری هم هستیم
اگه adsl 64k مخابرات برای رسیو خوب نیست دیگه از کجا میتونیم سرعت 64 با قیمت پایین بگیرم ؟

mohsen_rkh
22-04-2011, 13:47
دیشب رفتیم وصلش کنیم ولی هر کاری کردیم وصل نشد ! یعنی اصلا رسیو نداشت ! فقط یکبار تونستیم یاهو رو باز کنیم !:31:
بعدش دیگه هیچ صفحه ای رو نتونستیم باز کنیم ! که همین باعث شد اون فامیلمون قید مخابرات رو بزنه و بره اینترنت شرکتی بگیره !

حالا من هم برای اینترنت آفلاین میخواستم سرعت 64 از مخابرات بگیریم ولی با این وضعیتی که من دیدم که اصلا نمیشه ازش استفاده کرد ! برای شما ها هم همینطوریه ؟
اگه adsl 64k مخابرات برای رسیو خوب نیست دیگه از کجا میتونیم سرعت 64 با قیمت پایین بگیرم ؟
خوب قطعاً مشکل دیگه ای داشته؛ نمیشه که باز نکنه. یعنی با یک بار امتحان کردن بی خیال مخابرات شدن؟‍! :18:
مخابرات اسماً سرویس 64 کیلوبیت داره ولی تا حالا کسی رو ندیدم که گرفته باشه. شما میتونید از سرویس 128 کیلوبیت/ثانیه مخابرات استفاده کنید.
راستی شما که اینترنت مخابرات رو در کنار EDSL می خواید، باید برای Send باشه نه Receive.

mehrdad38
22-04-2011, 13:51

اينترنت آفلاين ؟

براي اين لازم نيست سرويس سند داشته باشي.

نه من از مخابرات دارم 128 سرعتم دانلودم 18 هست و آپلودمم روي 9.

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

دوستان من سرعت دانلودم از سرورهای Rapidshare و Hotfile و ... به شدت افت کرده .قبلاً با سرعت 28-27 دانلود می کردم اما الآن حدود 5-3 هست! :37: برای بقیه هم همینطوره؟

بهترين درمان براي اين مشكل گرفتم اكانت راپيد باز هست:

تمام لينك هاي سايت هاي اشتراك گذاري فايل رو مستقيم مي كنه با قابليت Resume و سرعت دانلود نرمال.

Silent TR
22-04-2011, 14:27
اينترنت آفلاين ؟

براي اين لازم نيست سرويس سند داشته باشي.

نه من از مخابرات دارم 128 سرعتم دانلودم 18 هست و آپلودمم روي 9.

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------

بهترين درمان براي اين مشكل گرفتم اكانت راپيد باز هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتمام لينك هاي سايت هاي اشتراك گذاري فايل رو مستقيم مي كنه با قابليت Resume و سرعت دانلود نرمال.
تو اینترنت آفلاین که رسیو کردنم از طریق دیش صورت میگیره ولی برای سند باید یک اینترنت دیگه ای هم داشته باشم.
مگه اینطور نیست ؟

Vahid67
22-04-2011, 14:44
تو اینترنت آفلاین که رسیو کردنم از طریق دیش صورت میگیره ولی برای سند باید یک اینترنت دیگه ای هم داشته باشم.
مگه اینطور نیست ؟

توی اینترنت آفلاین شما اصلا نیازی به سند نداری فقط از طریق کارتت رسیو می کنی ...
اونی که شما میگی اینترت آنلاین هستش که با کارت رسیو می کنی و با ADSL سند ....

دوستان سایت مخابرات که تعرفه ها رو نوشته باشه و توضیحاتی در مورد سرویس هاش بده آدرسش چیه؟؟

Silent TR
22-04-2011, 14:59
مگه میشه !؟
ببینید یکبار دیگه میگم :
من میخواهم با استفاده از دیش و جهت یوتلست 3 اینترنت آفلاین بگیرم
تجهیزاتم هم یک دیش معمولی با یک کارت دی وی بی و یک النبی هست

بعد از گرفتن اینترنت آفلاین وقتی سند نداشته باشم چطوری میتونم تو یک انجمنی مثل همینجا تاپیک باز کنم و یا پست بزنم و ... ؟
یعنی بدون نیاز به سند میتونم تو اینترنت وبگردی کنم و ... ؟ مگه میشه !؟

mohsen_rkh
22-04-2011, 16:16
[SIZE=3][COLOR=Blue]بهترين درمان براي اين مشكل گرفتم اكانت راپيد باز هست:

تمام لينك هاي سايت هاي اشتراك گذاري فايل رو مستقيم مي كنه با قابليت Resume و سرعت دانلود نرمال.
مشکلم رو با یه روش دیگه حل کرده ام، (شبکه خصوصی مجازی) ولی قبلاً مستقیم هم که دانلود می کردم سرعتم 28-27 بود.

Silent TR
22-04-2011, 16:35
دیشب رفتیم وصلش کنیم ولی هر کاری کردیم وصل نشد ! یعنی اصلا رسیو نداشت ! فقط یکبار تونستیم یاهو رو باز کنیم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

احتمال داره که ما کاری رو اشتباه انجام داده باشیم که اینترنت وصل نشه ؟
مدل مودمشون اینه :
TP-Link TD-W8901 G
میشه یک بار کامل بگید که چه کاری رو باید انجام داد تا وصل شد به اینترنت ؟
اصلا میخواهیم از اول همه کار هاشو بکنیم و مودم رو هم کانفیگ کنیم
خوب حالا میشه بگید که دقیقا باید چه کاری انجام بدیم ؟

دوستان فقط خواهشا اینو سریع جواب بدید که امروز سریع برم خونشون یک تست بزنم که انشا الله درست بشه

mohsen_rkh
22-04-2011, 16:35
مگه اینطور نیست ؟
چرا اینطوری هست. ولی شما تو پست قبلی تون برعکسشو فرمودید!

مگه میشه !؟
ببینید یکبار دیگه میگم :

بعد از گرفتن اینترنت آفلاین وقتی سند نداشته باشم چطوری میتونم تو یک انجمنی مثل همینجا تاپیک باز کنم و یا پست بزنم و ... ؟
دوست عزیز؛
اولاً صحبت کردن در مورد اینترنت ماهواره ای خلاف قوانین P30World هست! پس کاری نکنید که خودتون و دوستانی که به سؤال هاتون پاسخ میدن Ban بشن! بهتره بحث رو از طریق پیام خصوصی با یکی از دوستان پیگیری کنید.
ثانیاً: بله میشه! ولی مشکل اینجاست که اون اینترنتی که شما میخواید باهاش بیاید اینجا و پست بزنید، Offline نیست، Onlineه! در اینترنت آفلاین شما فقط میتونید فایلهایی که دیگران برای همدیگه ارسال می کنند دریافت کنید.

توی اینترنت آفلاین شما اصلا نیازی به سند نداری فقط از طریق کارتت رسیو می کنی ...

دوستان سایت مخابرات که تعرفه ها رو نوشته باشه و توضیحاتی در مورد سرویس هاش بده آدرسش چیه؟؟
خدمت شما:

alivw71
22-04-2011, 18:01
اینم پینگ من 512 مخابرات

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------

دوستان پیشنهاد میکنم . با سرور المان تست خودتون رو بزارید واقعا قویه ..................

resident
22-04-2011, 18:08

بله:

مگه میشه !؟
ببینید یکبار دیگه میگم :

شما از طریق پیغام خصوصی با من صحبت کن. الان بهت پیغام میدم. اینجا ادامه نده.

Bobby Sands
23-04-2011, 11:21
دوستان الان میشه برای خونه از مخابران سرعت 512 گرفت . منظورم اینه مثل بقیه شرکتها با نامه از دانشگاه یا محل کار 512 میدن یا نه ؟

ali_agha1981
23-04-2011, 12:58
دوستان الان میشه برای خونه از مخابران سرعت 512 گرفت . منظورم اینه مثل بقیه شرکتها با نامه از دانشگاه یا محل کار 512 میدن یا نه ؟
بله میشه همون شرایطی که دیگر شرکت قبول میکنن تا سرعت بیشتر بدن اینجا هم همینطور هست...
512 روی 50 کیلو دان دارید..بدون محدودیت ...

Vahid67
23-04-2011, 13:54
؟
بله میشه همون شرایطی که دیگر شرکت قبول میکنن تا سرعت بیشتر بدن اینجا هم همینطور هست...

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعا می کنم هرچه سریعتر این 22 روز از اعتبار پارس آنلاینم تموم بشه یا اگرم حجمم تموم شد دیگه تمدید نمی کنم...
چند روز طول می کشه تا وصل بشه ؟؟

PNC
23-04-2011, 19:06
آقا من پاک دیوونه شدم
یه صفحه قبل دوستمون میاد میگه از مخابرات نگیرید این صفحه میاد میگه پینگش خوبه سرعت خوبه از این حرف ها
بالاخره بگیریم یا نگیریم من الان بین صبانت و مخابرات گیر کردم از کدوم بگیرم(کدوم قوی تره)
۹۰٪ هم برام یه پینگ منظم مهم هستش که بشه مثل آدم باهاش آنلاین بازی کرد + یه سرعت مناسب ۱۲۸ هم بد نیست
کرج هستم

mohsen_rkh
23-04-2011, 20:32

؟

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دعا می کنم هرچه سریعتر این 22 روز از اعتبار پارس آنلاینم تموم بشه یا اگرم حجمم تموم شد دیگه تمدید نمی کنم...
چند روز طول می کشه تا وصل بشه ؟؟
خیر. نمیدن! مگر این که بند پ داشته باشید. من که آشنا داشتم نتونستم 256 بیشتر بگیرم. تعداد کسانی که توی این تاپیک 512 گرفتن انگشت شمارن.

sei_pm
23-04-2011, 22:40
آقا من پاک دیوونه شدم
یه صفحه قبل دوستمون میاد میگه از مخابرات نگیرید این صفحه میاد میگه پینگش خوبه سرعت خوبه از این حرف ها
بالاخره بگیریم یا نگیریم من الان بین صبانت و مخابرات گیر کردم از کدوم بگیرم(کدوم قوی تره)
۹۰٪ هم برام یه پینگ منظم مهم هستش که بشه مثل آدم باهاش آنلاین بازی کرد + یه سرعت مناسب ۱۲۸ هم بد نیست
کرج هستم

برای بازی کردن شما به آپلود کردن مداوم هم نیاز دارید چون سرعت آپلود روی 64 یا 32 بسته میشه تمام پهنای باند شما پر میشه و باعث بالا رفتن پینگ میشه . ولی پیشنهاد میکنم چون هزینه نصب نداره 1 ماه خودتون تست کنید اگر راضی نبودید تخلیه کنید.

alivw71
24-04-2011, 08:30
آقا من پاک دیوونه شدم
کرج هستم
من قبلا 128 داشتم اپلودش 2 کیلوبات بود . که برا انجام بازی های انلان حداقل باید 3-4 کیلوبایت باشه که بتونه یه فایل text (دستور) رو به هاست یا سرور برسونه . ولی برای من چون 2 کیلوبایت بود 2ثانیه تخییر داشت . ولی اگه بتونی 256 مخارات رو بگیری اپلود میشه 5-6 کیلوبات که میتونی راحت بازی کنی . اینم پینگ من 235 که چه وقتی 128 داشتم و چه الان 512 دارم فرق نکرده . (سرعت اپلود برای بازی انلاین خیلی مهمه)

mohammad_dj96
24-04-2011, 08:40
آقا من پاک دیوونه شدم
کرج هستم
من الان 128 دارم و با همین سرعتم به راحتی COD 4 + NFS Mw رو بازی میکنم
خدارو شکر بند پ مونم تو منطقه ردیف شده دارم 256 میگیرم :27:

majifff
24-04-2011, 12:46
سلام. چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
کسی اینجا از مرکز مخابرات ملت از 128 بیشتر تونسته بگیره. پینگ 128 تو مرکز ملت چجوریاس راحت میشه بازی کرد ؟
با کارت دانشجویی کاردانی یا کارت جانبازی بیشتر از 128 میدن؟
پینگ 128 کلا تو تهران چقدره وراحت میشه بازی کرد؟
من خطم فیبر نوری هست میتونم از مخابرات adsl بگیرم ؟ چون شرکت ها به فیبر نوری adsl نمیدن من شنیدم فقط مخابرات میده

Kianoosh
24-04-2011, 13:25
پینگ نسبی هست برای بازی آنلاین شما باید بهترین و نزدیکترین سرور رو پیدا کنید و قطعا با 128 و پینگ حدود 200-300 اکثر بازی های موجود رو روی سرورهای مناسب میشه بازی کرد (روسیه ترکیه انگلیس) من خودم با اینها خیلی پینگ خوبی دارم نسبت به بقیه...

DNS مناسب هم خیلی تاثیر داره ...

217.218.127.104
217.218.127.105
217.218.127.106
217.218.155.104
217.218.155.105
217.218.155.106
(می تونید تو CMD پینگ کنید حدود 30-40 باید بهتون بده)
کلا پینگ داخل شهر بین 25-50 هست داخل کشور تا 100 ...اینها حدودی هستند و هیچ وقت نمیشه رو این حساب که پینگ یک یوزر با فلان سرور انقدر هست برای شما هم همونقدر باشه فاصله تا مرکز مخابرات کیفیت خطوط تلفن نویز و ساعات شلوغ ... تاثیر مستقیم داره روش !

resident
24-04-2011, 16:50
من قبلا 128 داشتم اپلودش 2 کیلوبات بود . که برا انجام بازی های انلان حداقل باید 3-4 کیلوبایت باشه که بتونه یه فایل text (دستور) رو به هاست یا سرور برسونه . ولی برای من چون 2 کیلوبایت بود 2ثانیه تخییر داشت . ولی اگه بتونی 256 مخارات رو بگیری اپلود میشه 5-6 کیلوبات که میتونی راحت بازی کنی . اینم پینگ من 235 که چه وقتی 128 داشتم و چه الان 512 دارم فرق نکرده . (سرعت اپلود برای بازی انلاین خیلی مهمه)

همش 2 کیلوبایت واسه 128؟ و هیمنطور همش 6 کیلوبایت اونم واسه 256؟؟!!!!
:19::19::19::19:
اینکه خیلی افتضاحه!! من 128 دارم، سرعت آپلودم زیر 9 نمیاد، بیشترینش هم تا الان 12-13 بوده.

سلام. چندتا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
کسی اینجا از مرکز مخابرات ملت از 128 بیشتر تونسته بگیره. پینگ 128 تو مرکز ملت چجوریاس راحت میشه بازی کرد ؟
با کارت دانشجویی کاردانی یا کارت جانبازی بیشتر از 128 میدن؟
پینگ 128 کلا تو تهران چقدره وراحت میشه بازی کرد؟
من خطم فیبر نوری هست میتونم از مخابرات adsl بگیرم ؟ چون شرکت ها به فیبر نوری adsl نمیدن من شنیدم فقط مخابرات میده

منظورتون مرکز مخابرات ملت هستش(اسمش ملته)؟ یا حوالی پارک ملت (مرکز مخابرات استقلال) رو میگید؟

majifff
24-04-2011, 17:34
همش 2 کیلوبایت واسه 128؟ و هیمنطور همش 6 کیلوبایت اونم واسه 256؟؟!!!!
:19::19::19::19:
اینکه خیلی افتضاحه!! من 128 دارم، سرعت آپلودم زیر 9 نمیاد، بیشترینش هم تا الان 12-13 بوده.

منظورتون مرکز مخابرات ملت هستش(اسمش ملته)؟ یا حوالی پارک ملت (مرکز مخابرات استقلال) رو میگید؟

اره اسمش مرکز مخابرات ملت هستش تو منطقه 12 تهران با پیش شماره های 3311-3390-3391-3392--3393-3394-3395-3396-3397-3398-3399

Silent TR
24-04-2011, 18:40
مرکز مخابراتی ما صالح طبری هستش

من میخواهم برم سرعت 256 بگیرم فقط میشه بگید باید چه مدارکی همراهم باشه و این رو هم بگم که ما مستاجر هستیم
من دانشجو نیستم ولی دانش آموز سال سوم دبیرستان هستم
با این تفاسیر باید چه مدرکی جور کنم که بهم سرعت 256 بدن ؟ ( به غیر از مدرکی که از دانشگاه میگیرن چه مدرکی میشه جور کرد ؟ )
( شرمنده دوستان . میدونم این سوال زیاد پرسیده شده ولی من جوابم رو پیدا نکردم )

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

الان هم زنگ زدم به 1899 میگه که باید بری کاشانی بعد از آسیا و ... اداره کل مخابرات منطقه 4
بعد اونجا با مدیرش بری حرف بزنی و .. تا اون راضی بشه که یک همچنین سرعتی بهت بده !!!! این راسته ؟ یعنی همتون همین کارو کردید ؟

resident
24-04-2011, 19:48
مرکز مخابراتی ما صالح طبری هستش

من میخواهم برم سرعت 256 بگیرم فقط میشه بگید باید چه مدارکی همراهم باشه و این رو هم بگم که ما مستاجر هستیم
من دانشجو نیستم ولی دانش آموز سال سوم دبیرستان هستم
با این تفاسیر باید چه مدرکی جور کنم که بهم سرعت 256 بدن ؟ ( به غیر از مدرکی که از دانشگاه میگیرن چه مدرکی میشه جور کرد ؟ )
( شرمنده دوستان . میدونم این سوال زیاد پرسیده شده ولی من جوابم رو پیدا نکردم )

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

الان هم زنگ زدم به 1899 میگه که باید بری کاشانی بعد از آسیا و ... اداره کل مخابرات منطقه 4
بعد اونجا با مدیرش بری حرف بزنی و .. تا اون راضی بشه که یک همچنین سرعتی بهت بده !!!! این راسته ؟ یعنی همتون همین کارو کردید ؟

اگه جانبازی، یا سپاهی، یا همچین مواردی دارید یه مدرک ببرید. اگه نه سربرگ و مدرک شرکتتون ور ببرید.
چون مستاجر هستید، و مسلما به اسم پدر اجاره ست، اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی پدر به همراه خود پدر.

mohsen_rkh
24-04-2011, 20:21
دوستان چند روزیه کیفیت واقعاً افت کرده و اصلاً قابل تحمل نیست. سبک ترین صفحات رو یا لود نمی کنه یا بعد n دقیقه لود می کنه. :41: قبلاً اصلاً اینطوری نبود، همه ی صفحات به سرعت باز می شدن. در ضمن دانلود از سرورهای RapidShare و Hotfile و ... به صورت مستقیم هم افتضاح شده (3-2 کیلوبایت در ثانیه). برای بقیه هم به همین صورت هست؟

Silent TR
24-04-2011, 20:23
خیلی ممنون از پاسختون
پدر من جانباز 15 درصد هستش
پس کارت جانبازی + اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی پدر رو به همراه پدرم ببرم مخابرات برام سرعت 256 رو راه اندازی میکنند ؟

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

دوستان چند روزیه کیفیت واقعاً افت کرده و اصلاً قابل تحمل نیست. سبک ترین صفحات رو یا لود نمی کنه یا بعد n دقیقه لود می کنه. :41: قبلاً اصلاً اینطوری نبود، همه ی صفحات به سرعت باز می شدن. در ضمن دانلود از سرورهای RapidShare و Hotfile و ... به صورت مستقیم هم افتضاح شده (3-2 کیلوبایت در ثانیه). برای بقیه هم به همین صورت هست؟
شما چه سرعتی گرفتید ؟ 128 یا 256 ؟

mehrdad38
24-04-2011, 20:24

اره ديگه اعصابم خورد شده

البته با پ ر و ك س ي كه ميرم سرعت لود صفحات بهتر مي شه

Silent TR
24-04-2011, 21:03
دوستان شما از چه سرعتی استفاده میکنید ؟ یعنی الان اصلا وضعیت خوبی نداره ؟

البته الان من هم از داتک دارم ، یکی دو روزه بعضی اوقات صفحات رو لود نمیکنه ! من هم میخواهم یک 256 مخابرات بگیرم

resident
24-04-2011, 22:19
دوستان شما از چه سرعتی استفاده میکنید ؟ یعنی الان اصلا وضعیت خوبی نداره ؟

البته الان من هم از داتک دارم ، یکی دو روزه بعضی اوقات صفحات رو لود نمیکنه ! من هم میخواهم یک 256 مخابرات بگیرم

حتی اگه 64 هم داشته باشن!! باز هم سرعت افتضاح پایینه.
من ه ممثل شما داتک دارم، 128 نامحدود، ماهی 42 تومن اما برای من واقعا میارزه؛ خیلی گرون هست(4برابر)، اما به اینکه مخابرات بگیرم و از این مشکلات داشته باشم واقعا میارزه. پینگم برای دو نفر بازی آنلاین همزمان در حد استفاده ام خیلی خوبه، نهایتا 70 میشه پینگم. سرعت آپلودم زیر 9 نیست و بیشترش 12-13 بوده، سرعت دانلودمم بین 17-20 متغیره. و هیچوقت قطعی و وصل نشدن و مشکلی هم نداشتم.
اما اگه پینگ و سرعت آپلود واستون مهم و حیاطی نیست، میتونید از مخابرات 256 و هرچه بالاتر بگیرید.
جهت اینکه اگه یه وقت کسی خواست بپرسه پیشاپیش مرکز مخابرات استقلال هستم.

Silent TR
25-04-2011, 00:03
من فردا یا پس فردا میرم مخابرات تا اقدام کنم
راستی من هم 128 داتک دارم ولی سرعت دانلودم بین 30 تا 40 کیلوبایت هستش !

majifff
25-04-2011, 00:47

اگه رفتی ببین میتونی با کارت جانبازی بابات 256 بگیری با کارت دانشجویی کاردانی هم بپرس ببین 256 میدن

King Of Rap
25-04-2011, 01:46
چرا ساعت 10 تا 12 صبح سرعت کم میشه؟!؟!؟!!؟!؟؟:41::41::41::41::41:

resident
25-04-2011, 04:41

لطفا نتیجه رو جهت اطلاع و آگاهی بقیه دوستان همین جا اعلام کنید.
خیلی خوبه!! اونوقت شما اگه 256 بگیری که باید 70-80 باشه سرعتت! کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ طرف های سهروردی نیستید؟؟

GHAGHALEELEE
25-04-2011, 10:16
سلام
با کارشناسی ارشد 256 میدن.
من سرعت دانلودم چقدر باشه باید با پشتیبانی تماس بگیرم.سرویسم 256 هست.چه جوری تست سرعت بگیرم که سرعت دانلودم رو مشخص کنه.اخه ترافیک سنج ویندوز و DU METER درست نیست.SPEED TEST هم از اون بدتر.

mehrdad38
25-04-2011, 11:06
سلام
با کارشناسی ارشد 256 میدن.
من سرعت دانلودم چقدر باشه باید با پشتیبانی تماس بگیرم.سرویسم 256 هست.چه جوری تست سرعت بگیرم که سرعت دانلودم رو مشخص کنه.اخه ترافیک سنج ویندوز و DU METER درست نیست.SPEED TEST هم از اون بدتر.

سلام

با دانلود منيجر مثلا IDM يه فايل دانلود كن ببين سرعت دانلود رو چند مي زنه . البته سرور با سرور فرق داره اون فايل رو از سروري دانلود كن كه لينك مستقيم داشته باشه نه سايت هاي اشتراك فايل.

براي شما سرعت بين 30 تا 32 نرمال هست.

---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

چرا ساعت 10 تا 12 صبح سرعت کم میشه؟!؟!؟!!؟!؟؟:41::41::41::41::41:

حتما ترافيك خط اون موقع ها زياده

Bobby Sands
25-04-2011, 11:49
من که امروز بعد کلی پیگیری جوابی که بهم دادن این بود:
یارو گفت برای اینترنت بالای 128 تا 2 مگ باید نامه بزنین به اداره کل مخابرات. مدیر کل اگر تایید کرد بهتون میدیم. تازه این برای یه شرکت دولتیه شما برین حسابشو بکنین برای خونگی دیگه چطوره اوضاع:13:
خفن پارتی بازی شده گرفتن اینترنت مخابرات.
این برای کرج بود ، تهران رو نمیدونم.

Silent TR
25-04-2011, 13:53
لطفا نتیجه رو جهت اطلاع و آگاهی بقیه دوستان همین جا اعلام کنید.
خیلی خوبه!! اونوقت شما اگه 256 بگیری که باید 70-80 باشه سرعتت! کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ طرف های سهروردی نیستید؟؟
همینجا نتیجه رو اعلام میکنم.
البته من الان زنگ زدم گفتن باید اول 128 بگیری بعدش به مرکز مخابراتی بری و درخواست ارتقای سرعت از 128 به 256 کنی !
پس اینطور که میگفتند میشه 256 با کارت جانبازی گرفت !
ولی باز نتیجه نهایی رو اعلام میکنم

ما صالح طبری هستیم در شهرک اکباتان

mehrdad38
25-04-2011, 15:13
چند وقتيه سرعت لود صفحات بسيار بد شده. من كه الان يكساله دارم از اينترنت مخابرات استفاده مي كنم اين بدترين سرعتي ست كه تا به حال داشتم قبل از اين مشكلي به اين صورت نداشتم.

من از firefox استفاده مي كنم. الان متوجه شدم كه Internet Explorer سرعت لود ش بهتره. آيا براي شما هم همينطوره؟ قبلا اينطوري نبود.

يكي اين مورد يكي هم اين كه وقتي آي پي مودم رو تو آدرس بار مرورگر وارد مي كنم به جاي صفحه تنظيم مودم م صفحه كانفيگ مودم هاي ديگه مياد . جالبه هر بار يه مدل مودم مياد. من اين چند روز اصلا نتونستم وارد صفحه تنظيم مودم بشم. براي شما چطور؟

King Of Rap
25-04-2011, 15:15
من واوایل بدون چیز پی ان میومدم سرعتم کم بود ولی الان با چیز پی ان سرعت لود صفحات و دانلودم رفته بالا :8:

David.Jn
25-04-2011, 15:45
دوستان مخابرات منطقه ما بعد از 9 تو نوبت گذاشتن من الان که من سرویس 3 ماهه از یه شکرت دیگه گرفتم زنگ زده میگه پورت برای شما آماده شده
حالا میگید چیکار میشه کرد
اگه نرم امکانش هست که دوباره برم تو نوبت و اگر هم بخوام برم از اونجا سرویس بگیرم فکر نمیکنم لایزر به این زودیا بیاد سرویسشو از رو خط ما بر داره
حالا موندم سر دوراهی و چه کنم چه کنم
دوستان امکان رزرو به پورت برای شخص خاص هست؟

David.Jn
25-04-2011, 15:51
چند وقتيه سرعت لود صفحات بسيار بد شده. من كه الان يكساله دارم از اينترنت مخابرات استفاده مي كنم اين بدترين سرعتي ست كه تا به حال داشتم قبل از اين مشكلي به اين صورت نداشتم.

من از firefox استفاده مي كنم. الان متوجه شدم كه Internet Explorer سرعت لود ش بهتره. آيا براي شما هم همينطوره؟ قبلا اينطوري نبود.

يكي اين مورد يكي هم اين كه وقتي آي پي مودم رو تو آدرس بار مرورگر وارد مي كنم به جاي صفحه تنظيم مودم م صفحه كانفيگ مودم هاي ديگه مياد . جالبه هر بار يه مدل مودم مياد. من اين چند روز اصلا نتونستم وارد صفحه تنظيم مودم بشم. براي شما چطور؟

بهتر نیست از فایرفاکس 4 یا کروم استفاده کنید.خیلی از آی ای سریعتر هستند

در مورد مورد دوم من هم قبلاً همین مشکل رو داشتم .
البته من از مخابرات سرویس ندارم
این مشکل از طرف شبکه مخابرات هست که باعث تداخل بین مودم ها و دیوایس های داخل شبکه میشه
این تداخل به سادگی با بستن یه سخت افزار درون شبکه مخابرات حل میشه ولی متاسفانه اینکار رو نمیکنن

شما برای رفتن به کانفیگ مودم خودت سوکت تلفن رو از پشت مودم بکش و همونطور جدا شده دوباره آدرس کنسول مودمت رو بزن و وارد کنسول مودم خودت بشو

Kianoosh
25-04-2011, 15:54

برای منم همینطوره ساعات اولیه روز اصلا قابل تحمل نیست نصف شب باز بهتر میشه!:دی
حالا جز لود صفحات مشکل نوسان وحشتناک سرعت هم داری؟
من با فایرفاکس و اپرا کار می کردم الان تست کردم IE سریعتر نیست ولی Chrome چرا یکم بهتر بود از نسخه 9 IE که استفاده نمی کنی!؟!

شما IP اینترنالت ممکنه تداخل داشته باشه gateway و IP رو از تو تنظیمات LAN عوض کن بعد برو تو cmd تایپ کن ipconfig/all تو ppp ببین gateway چیه همونو تو آدرس بار وارد کن
+
شدیدا به همه دوستان توصیه می کنم از هر مرورگری استفاده می کنید آخرین نسخه و بروز باشه و ترجیحا از IE استفاده نکنید و حتما یوزر و پس مودمتونو تغییر بدید فایروال و انتی اسپای بروز هم که لازمه :دی

الکی نبود سرعتها رو یه چند کیلو بایت زیاد کردن !!:27:

GHAGHALEELEE
25-04-2011, 16:20

من دو روز از مخابرات گرفتم هر دو موردت برای من هم صادق هست.اصلا دیروز نمیتونستم توی یوتیوب حتی 1 ثانیه فیلم ببینم

GHAGHALEELEE
25-04-2011, 16:25
دوستان مخابرات منطقه ما بعد از 9 تو نوبت گذاشتن من الان که من سرویس 3 ماهه از یه شکرت دیگه گرفتم زنگ زده میگه پورت برای شما آماده شده
حالا میگید چیکار میشه کرد
اگه نرم امکانش هست که دوباره برم تو نوبت و اگر هم بخوام برم از اونجا سرویس بگیرم فکر نمیکنم لایزر به این زودیا بیاد سرویسشو از رو خط ما بر داره
حالا موندم سر دوراهی و چه کنم چه کنم
دوستان امکان رزرو به پورت برای شخص خاص هست؟
جمع کردن سرویس توی دویا سه روز انجام میشه.وضعیت فعلی مخابرات به نسبت قیمتش عالیه.مگر اینکه چیز بی ان رو ببندن

David.Jn
25-04-2011, 16:33
دوستان پینگ تون چقده
با 256 مخابرات به راحتی میشه تو یوتوب فیلم دید(البته اگه مثل الان شما نباشه)؟ یا بافر میشه دائماً بعد پخش میشه؟؟

GHAGHALEELEE
25-04-2011, 17:08
دوستان پینگ تون چقده
با 256 مخابرات به راحتی میشه تو یوتوب فیلم دید(البته اگه مثل الان شما نباشه)؟ یا بافر میشه دائماً بعد پخش میشه؟؟
من خودم که 256 دارم هی تاخیر مینداخت.بنابراین مثل همیشه با IDM دانلود می کنم بعد میبینم.سایت SPEEDNET پینگ منو 300 زده بود که فکر کنم خیلی بده.ولی واسه دانلود و حتی استفاده از تورنت خوبه.اپلودم نصف دانلودم هست.ولی بچه هایی هم بودن که اپلودشون خیلی کمتر بوده.

Vahid67
25-04-2011, 18:44
مخابرات هم مثل شرکت های دیگه باید از خودش مودم بخریم؟

MohammadKingstar
25-04-2011, 19:18
مخابرات هم مثل شرکت های دیگه باید از خودش مودم بخریم؟
اصلا!!!
اشتباه نكن !!
مخابرات گرون حساب ميكنه!!
از بازار بگير مارك Dlink-asus به تمام adsl ها مي خوره.......:5:

mohsen_rkh
25-04-2011, 19:31
شما چه سرعتی گرفتید ؟ 128 یا 256 ؟
256

اره ديگه اعصابم خورد شده

البته با پ ر و ك س ي كه ميرم سرعت لود صفحات بهتر مي شه
منم دقیقاً از همین روش استفاده می کنم. با این کار سرعت دانلود از Rapidshare و Hotfile و ... هم طبیعی میشه.

Vahid67
25-04-2011, 20:36
اصلا!!!
اشتباه نكن !!
مخابرات گرون حساب ميكنه!!
از بازار بگير مارك Dlink-asus به تمام adsl ها مي خوره.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان دو تا مودم دارم ... یک زایکسل یکی هم هووایی که از لایزر خریدم...

mehrdad38
25-04-2011, 21:14
بهتر نیست از فایرفاکس 4 یا کروم استفاده کنید.خیلی از آی ای سریعتر هستند

در مورد مورد دوم من هم قبلاً همین مشکل رو داشتم .
البته من از مخابرات سرویس ندارم
این مشکل از طرف شبکه مخابرات هست که باعث تداخل بین مودم ها و دیوایس های داخل شبکه میشه
این تداخل به سادگی با بستن یه سخت افزار درون شبکه مخابرات حل میشه ولی متاسفانه اینکار رو نمیکنن

شما برای رفتن به کانفیگ مودم خودت سوکت تلفن رو از پشت مودم بکش و همونطور جدا شده دوباره آدرس کنسول مودمت رو بزن و وارد کنسول مودم خودت بشو

من از Firefox 4 و از سريعترين DNS هم استفاده مي كنم.

در مورد ورود به كانفيگ مودم هم دستت درد نكنه الان امتحان كردم و وارد صفحه مودم خودم شدم.

برای منم همینطوره ساعات اولیه روز اصلا قابل تحمل نیست نصف شب باز بهتر میشه!:دی
حالا جز لود صفحات مشکل نوسان وحشتناک سرعت هم داری؟
من با فایرفاکس و اپرا کار می کردم الان تست کردم IE سریعتر نیست ولی Chrome چرا یکم بهتر بود از نسخه 9 IE که استفاده نمی کنی!؟!

شما IP اینترنالت ممکنه تداخل داشته باشه gateway و IP رو از تو تنظیمات LAN عوض کن بعد برو تو cmd تایپ کن ipconfig/all تو ppp ببین gateway چیه همونو تو آدرس بار وارد کن
+
شدیدا به همه دوستان توصیه می کنم از هر مرورگری استفاده می کنید آخرین نسخه و بروز باشه و ترجیحا از IE استفاده نکنید و حتما یوزر و پس مودمتونو تغییر بدید فایروال و انتی اسپای بروز هم که لازمه :دی

الکی نبود سرعتها رو یه چند کیلو بایت زیاد کردن !!:27:

توي بعضي از سرور ها نوسان سرعت بيشتر و توي بعضي ديگه كمتر.

نه من نسخه IE 8 رو امتحان كردم .

از راهنمايي ت ممنونم.

من دو روز از مخابرات گرفتم هر دو موردت برای من هم صادق هست.اصلا دیروز نمیتونستم توی یوتیوب حتی 1 ثانیه فیلم ببینم

اميدوارم مشكل هر چه زودتر برطرف بشه

الان كه دارم اين مطلب رو مي نويسم كمي سرعت لود صفحات بهتر شده.

alivw71
26-04-2011, 09:35
یه سوال داشتم
میخوام بدونم سرویس ASDN خوبه یا همین ADSL رو داشته باشم . چون سرویس ASDN خط تلفن دیجیتال میشه و به طور همزمان میشه 4 تماس انجام داد و پینگ مون رو زیر 100 میبره . فقط هزینش 2 برابر تلفن معمولیه.

GHAGHALEELEE
26-04-2011, 12:51
سلام من با کارت دانشجویی برادرم 256 گرفتم.مهلت کارت تا اخر شهریور هست.بعد شهریور باید برم سرویسم رو 128 کنم یا همین یه بار که کارت رو دادم میتونم تا اخر 256 بگیرم؟

urumchi
26-04-2011, 14:23
شهریور همین اکانتی که داری تمدید کن، همین.

majifff
26-04-2011, 15:58
مخابرات رو فیبر نوری هم adsl میده؟

MohammadKingstar
26-04-2011, 16:49
سلام من با کارت دانشجویی برادرم 256 گرفتم.مهلت کارت تا اخر شهریور هست.بعد شهریور باید برم سرویسم رو 128 کنم یا همین یه بار که کارت رو دادم میتونم تا اخر 256 بگیرم؟
سلام اونا از كجا مي خوان بفهمن كه كه كارت مهلتش كيه!!!!
شما ثبت نام كردي ديگه اونا به فكر گرفتن پول هستن ا
تازه بگم كه اونا ديگه خبر ندارن كه تو با كارت اومدي گرفتي مي دوني چقدر اشتراك دادن به مردم:46:

---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

مخابرات رو فیبر نوری هم adsl میده؟
فعلا رو adsl سادش گير كرده پورت خالي هم نداره!!!!!
:28:

mohsen_rkh
26-04-2011, 17:17
یه سوال داشتم
میخوام بدونم سرویس ASDN خوبه یا همین ADSL رو داشته باشم . چون سرویس ASDN خط تلفن دیجیتال میشه و به طور همزمان میشه 4 تماس انجام داد و پینگ مون رو زیر 100 میبره . فقط هزینش 2 برابر تلفن معمولیه.
چیزی به اسم ASDN وجود نداره. احتمالاً منظورتون ISDN یا Integrated Services Digital Network هست.

alivw71
26-04-2011, 17:31
چیزی به اسم ASDN وجود نداره. احتمالاً منظورتون ISDN یا Integrated Services Digital Network هست.

اشتباه لفظی بود isdn

resident
26-04-2011, 18:17
یه سوال داشتم

کدوم شرکته که ISDN ارائه میکنه؟!

این اطلاعات تفاوت بین این دو نوع سرویس:

نه، شما فقط و فقط یکبار همون دفعه اول که اقدام به دریافت سرویس میکنید باید مدارک ارائه بدید، و بعد از اون همیشه سرویستون برقرار خواهد بود هرچند که شرکتتون منحل یا اعتبار کارت تموم و... بشه، و سرویستون تا زمانی که کنسلش نکنید برقرار میمونه، مگر اینکه کنسل کنید و دوباره درخواست بدید.

majid322
26-04-2011, 18:26
به به سلام به رفقای مخابرات باز

یه چندتا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم

1.میخوام ببینم که با کارت دانشجویی 256 میدن یا نه اگه نمیدن خوب چیکار میشه کرد؟

2. الان وضعیت پورتا چجوریه الان درخواست بدی کی وصل میکنن؟

3.تو منظقه ی افسریه کسی این سرویس رو گرفته اگه گرفته بگه من باهاش کار دارم

Arch3r
26-04-2011, 18:58
سلام تعرفه الان مخابرات چنده ؟ ممنون

GHAGHALEELEE
26-04-2011, 19:16
به به سلام به رفقای مخابرات باز

یه چندتا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم

1.میخوام ببینم که با کارت دانشجویی 256 میدن یا نه اگه نمیدن خوب چیکار میشه کرد؟

2. الان وضعیت پورتا چجوریه الان درخواست بدی کی وصل میکنن؟

3.تو منظقه ی افسریه کسی این سرویس رو گرفته اگه گرفته بگه من باهاش کار دارم
سلام داش
1.با کپی کارت کارشناسی ارشد 256 میدن ولی کارشناسی نه
2.من توی صالح طبری پورت خالی داشتن پنجشنبه اقدام کردم روز یکشنبه صبح وصل بود
3.قسمت نبود بچه محله ت باشیم
عزت زیاد

majid322
26-04-2011, 19:20
یعنی اگه کارت دانشجویی کارشناسی داشته باشی نمیشه کاریش کرد

راستی چجوری گرفتی یعنی کارت کارشناسی ارشد دادی

resident
26-04-2011, 19:58
یعنی اگه کارت دانشجویی کارشناسی داشته باشی نمیشه کاریش کرد

راستی چجوری گرفتی یعنی کارت کارشناسی ارشد دادی

بله، تنها به دانشجوی کارشناسی ارشد و بالاتر داده میشه، نه پایین تر.
با ارائه اصل و کپی کارت دانشجویی یا معرفی نامه از دانشگاه

majid322
27-04-2011, 10:52
امروز رفتم مخابرات میگم برا adsl میخوام ثبت نام کنم

میگه نداریم انگار نونوایی میگم کی پورت خالی دارید میگه هر دو سه هفته یه بار باید سر بزنی

میگم نمیشه تو نوبت بزاریم میگه نه نمیشه

ای خدا چیکار کنم از دست این ادمای زبون ن....[COLOR="Silver"]

GHAGHALEELEE
27-04-2011, 13:29
سلام
من یه تست با IDM گرفت در اومد 20KB. سرویسم 256 هست.لینکم هم لینک مستقیم بود.به نظرتون چیکار کنم؟

GHAGHALEELEE
27-04-2011, 13:38
امروز رفتم مخابرات میگم برا adsl میخوام ثبت نام کنم

میگه نداریم انگار نونوایی میگم کی پورت خالی دارید میگه هر دو سه هفته یه بار باید سر بزنی

میگم نمیشه تو نوبت بزاریم میگه نه نمیشه

ای خدا چیکار کنم از دست این ادمای زبون ن....[COLOR="Silver"]
سلام
برو همونجا یه خورده باهاشون صحبت کن و شماره تماست رو بده تا پورت خالی شد بهت زنگ بزنن.وگرنه با توجه به دو سه هفته ای که گفتی و تعداد متقاضی عمرا رنگ ای دی اس ال رو نمیبینی.
امیدوارم موفق باشی

Vahid67
27-04-2011, 14:00
سلام
من یه تست با IDM گرفت در اومد 20KB. سرویسم 256 هست.لینکم هم لینک مستقیم بود.به نظرتون چیکار کنم؟

خیلی کمه !!!
کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید؟

mehrdad38
27-04-2011, 14:45
سلام

برو ببين UP و Down رو برات چقدر بستن؟ توي صفحه كانفيگ مودم.

192.168.1.1 رو بزن.

mehrdad38
27-04-2011, 14:50
سلام تعرفه الان مخابرات چنده ؟ ممنون

كه اين قيمت ها براي يكماه استفاده نامحدود از سرويس هست. كه درصورت استفاده از هر پهناي باندي هزينه آن هر 2 ماه يكبار در قبض تلفن به همراه هزينه هاي ديگر تلفن ثابت درج و منظور مي شه.

resident
27-04-2011, 14:59
سلام
برو همونجا یه خورده باهاشون صحبت کن و شماره تماست رو بده تا پورت خالی شد بهت زنگ بزنن.وگرنه با توجه به دو سه هفته ای که گفتی و تعداد متقاضی عمرا رنگ ای دی اس ال رو نمیبینی.
امیدوارم موفق باشی

آره، باهاشون صحبت کن اسمتو بنویسن؛ اما نکته ی مهم تر اینکه باز هم خودت هر یک یا دو هفته تلفنی زنگ بزن بپرس پورت دارن یا نه؟ چون مخابراتی ها رو که خودت میشناسی و شناختی، من اسمم رو نوشتم بهم زنگ نزدن، یک ماه بعد فهمیدم پورت ها اضافه شده و اونوقت هم دیگه از ADSLم رو قبلش گرفته بودم.

HORROR
27-04-2011, 15:09
سلام
منکه پدر اون مسئول مخابراتمون رو درآوردم ( ازش حرف کشیدم ) گفتش 1 یا 2 هفته ..حداکثر 1ماه دیگه پورت خالی میشه... الآن مثلا مخابراته دیگه!! مخابرات گدا پورت نداره! الآن دو هفته گذشته کسی زنگ نزده....

من در بین 120 نفر ..نفر 65 هستم بنظرتون چقدر طول میکشه؟!

Arch3r
27-04-2011, 15:18
سلام
منکه پدر اون مسئول مخابراتمون رو درآوردم ( ازش حرف کشیدم ) گفتش 1 یا 2 هفته ..حداکثر 1ماه دیگه پورت خالی میشه... الآن مثلا مخابراته دیگه!! مخابرات گدا پورت نداره! الآن دو هفته گذشته کسی زنگ نزده....

من در بین 120 نفر ..نفر 65 هستم بنظرتون چقدر طول میکشه؟!

پورت خالي نداره يعني چي؟ يعني نميتونن سرويس بدن ؟

ali_agha1981
27-04-2011, 21:32
دوستان من به شدت از اومدن به مخابرات پشیمون هستم
البته قبلش adsl نداشتم با ایرانسل میرفتم
الان میخوام برم صبانت درسته محدودیت ترافیک داره حداقل سرعتش بالاست..و برای من سرعت مهمه
(میخوام یک ساله بگیرم با 9 درصد تخفیف)
دانلود اصلا ندارم مگر چند تا آهنگ در هفته و دیدن چند تاویدیو در یوتیوب که با مخابرات جر میخوری یه ویدیو بتونی تو یوتیوب ببینی
دوستان نظر بدین
الانم سرعتش افففففتضاخ اومده پایین در حد قطع شدن هست ..واسه کسی سرعتش پایین اومده ؟ (تهران)

GHAGHALEELEE
27-04-2011, 22:35
الان میخوام برم صبانت درسته محدودیت ترافیک داره حداقل سرعتش بالاست..و برای من سرعت مهمه
دانلود اصلا ندارم مگر چند تا آهنگ در هفته و دیدن چند تاویدیو در یوتیوب که با مخابرات جر میخوری یه ویدیو بتونی تو یوتیوب ببینی
دوستان نظر بدین
الانم سرعتش افففففتضاخ اومده پایین در حد قطع شدن هست ..واسه کسی سرعتش پایین اومده ؟ (تهران)

برای یوتیوب که میتونی دانلود کنی بعد ببینی.سرعت دانلود بدک نیست ولی برای وبگردی از فایرفاکس باید استفاده کنی.من سرعتم ثابته ولی مثل شما نمیتونم توی یوتیوب ببینم.من 256 دارم.من میگم با مخابرات بمون.

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

خیلی کمه !!!
کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید؟
تهران-مرکز مخابرات صالح طبری.پشتیبانی میگفت سرعتت باید 25 باشه در صورتیکه خودم فکر میکنم باید 28 باشه.تازه خونمون روبروی مخابرات هست

GHAGHALEELEE
27-04-2011, 22:40
برو ببين UP و Down رو برات چقدر بستن؟ توي صفحه كانفيگ مودم.

192.168.1.1 رو بزن.
سلام
upstream Downstream

SNR Margin

42.0 31.0 db

Line Attenuation

5.9 3.9 db

Data Rate

256 127 kbps

resident
28-04-2011, 06:34
دوستان نظر بدین

باتوجه با نوع مصرفتون، صبانت بیشتر به دردتون میخوره. فقط حواستون باشه حجمی که تهیه میکنید رو متناسب با حجم مصرفیتون بگیرید تا مجبور نشید حجم اضافی بگیرید، چون اونطوری حجم اضافی واستون گرون تموم میشه.
بله، سرعت دوست منم که از مخابرات داره اومده پایین و افت داره.

برای یوتیوب که میتونی دانلود کنی بعد ببینی.سرعت دانلود بدک نیست ولی برای وبگردی از فایرفاکس باید استفاده کنی.من سرعتم ثابته ولی مثل شما نمیتونم توی یوتیوب ببینم.من 256 دارم.من میگم با مخابرات بمون.

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------

تهران-مرکز مخابرات صالح طبری.پشتیبانی میگفت سرعتت باید 25 باشه در صورتیکه خودم فکر میکنم باید 28 باشه.تازه خونمون روبروی مخابرات هست

بله، برای 256 حداقل "میانگین" باید 28 باشه، "حداقل". متاسفانه کیفیت پایین ارائه سرویس های مخابراتی جای تاسف داره:41: مخابرات که اینطور ارائه سرویس میکنه...هممممممم:13:

سلام
upstream Downstream
SNR Margin
42.0 31.0 db
Line Attenuation
5.9 3.9 db
Data Rate
256 127 kbps

کاش عکس میزاشتید، اما اینطور که من میبینم، 256کیلوبیت دریافت و 128 کیلوبیت ارسال تون هستش. یعنی 32کیلوبایت دریافت و 16 کیلوبایت ارسال.

mehrdad38
28-04-2011, 07:33
سلام
upstream Downstream

SNR Margin

42.0 31.0 db

Line Attenuation

5.9 3.9 db

Data Rate

256 127 kbps

با اين مشخصات معلوم ميشه دقيق برات 256 بسته . يعني بايد سرعت دانلود 32 داشته باشيد. ميزان نويز هم در حد قابل قبوله.

مقدار ديتايي كه به سبب فاصله شما از مركز مخابراتي در مسير از بين مي ره هم در حد بسيار كمه.

پس با اين اوصاف نبايد سرعت دانلود شما از 32 كمتر باشه. موضوع رو پيگيري كنيد.

alivw71
28-04-2011, 20:55
صبانت رو ول کن . قیمت مخابراتو با صبانت مقایصه کن. بعد تصمیم بگیر.
.................................................. ..............................
دوستان اگه کسی میخاد سرعت بالای 128از مخابرات بگیره . میتونه دانشجوی مجازی دانشگاه پام نور بشه. که فقط باید مدرک دیبلمداشته باشید تا در دانشگاه شرایط رو داشته باشید.
من میخام تو دوره مجازی دانشکاه پیام نور ثبت نام کنم . باید صبر کنم کی اعلام میکنن. تا 1 مگ رو بگیرم.
تو متن شرایط: سرعت اینترنت بسیار تاکید شده بود.

alivw71
28-04-2011, 21:01
[QUOTE=resident;6048753]کدوم شرکته که ISDN ارائه میکنه؟!
مخابرات . هزینه دوبرابر تلفن معمولی.
قابلیت تلفن بصورت تصویری.

ali_agha1981
28-04-2011, 22:50
صبانت رو ول کن . قیمت مخابراتو با صبانت مقایصه کن. بعد تصمیم بگیر.

من سرعت برام مهم هست...دانلود خیلی کم دارم..
این مخابرات که اصلا پشتیبانی نداره..یهوو میبینی کلا 5..6 ساعت قطع شد...سرعت دانلود و آپلود و پینگ هم پایینه..
و فقط تنها مزایاش نامحدودیش هست که برای دانلود کم حجم خوبه...
با صبانت پرسیدم روی 100 دانلود میشه کرد در صورتی که مخابرات روی 15...

mohsen_rkh
29-04-2011, 14:56
دوستان این اطلاعات خط من هست؛ وضعیت نویز و ... چطوره؟

Diff
29-04-2011, 17:06
مخابرات پشتیبانی نداره ؟!!! پس اگر کسی مشکلی پیدا کرد باید چه کار کنه ؟

برای گرفتن 1 مگ ، شرایطشون چیه ؟
واقعا با 1 مگ سرعت 100 میده ؟

mehrdad38
29-04-2011, 17:07
دوستان این اطلاعات خط من هست؛ وضعیت نویز و ... چطوره؟

ميزان نويز شما در محدوده قابل قبول هست.

فاصله شما تا مركز مخابراتي هم در حد مناسب هست و ميزان اتلاف سيگنال هايي كه از مركز به سمت كامپيوتر شما انتقال پيدا مي كنه كمه.

alivw71
29-04-2011, 17:25

برای گرفتن 1 مگ ، شرایطشون چیه ؟
واقعا با 1 مگ سرعت 100 میده ؟
گفتم دیگه . اگه دانشجوی اموزش مجازی باشی حله .

urumchi
29-04-2011, 18:17
آقا مهرداد بی زحمت یه نظری هم به وضعیت مودم من بده. دانلودم حدود 50k بیشتر نمیشه. 256 مخابرات ارومیه

یه سوال دیگه من بدون وی پی ان نمیتونم کانکت بشم و این ارور نمایش داده میشه.البته گوگل باز میشه.

Diff
29-04-2011, 19:23
گفتم دیگه . اگه دانشجوی اموزش مجازی باشی حله .

1 مگ واقعا سرعت 100 هست ؟ یعنی از شاتل بیام مخابرات ؟

portal
29-04-2011, 20:05
سلام؛

برای گرفتن 256 جز معرفی نامه چه مدارک دیگه ای لازمه

من الان 128 از مخابرات دارم

alivw71
29-04-2011, 20:09
1 مگ واقعا سرعت 100 هست ؟ یعنی از شاتل بیام مخابرات ؟
1024 jتقسیم بر 8 میشه 125 کیلیوبایت .
با idm راحت میتونی با 125 تا 130 دانلود کنی . هر دقیقه 7.5 مگابایت ساعتی 450 مگابایت میشه دانلود کرد.
من میخام برم دانشگاه پیام نور طالقان . اونجا خونه داریم میخام سرویس 1 مگ از اونجا بگیرم . راحت میدن اصلا مثل تهران گیر نمیدن تازه پسر عموم 128 داره پینگش 130 . فرض کن من 1 مگ بگیرم . چی میشه
ماهی 38 تومن مفته

mohsen_rkh
29-04-2011, 20:36
مخابرات پشتیبانی داره، ولی پشتیبانیش Real-Time نیست؛ یعنی شما نمی تونید تماس بگیرید و مستقیماً با شخص خاصی صحبت کنید و باید پیام بذارید که در اسرع وقت (:دی) به کارتون رسیدگی بشه. البته قرار بود پشتیبانی Real-Time هم بذارن.

ميزان نويز شما در محدوده قابل قبول هست.

فاصله شما تا مركز مخابراتي هم در حد مناسب هست و ميزان اتلاف سيگنال هايي كه از مركز به سمت كامپيوتر شما انتقال پيدا مي كنه كمه.

بله درسته؛ فاصله ی من تا مرکز مخابراتی حدود 1000-900 متر هست.

با idm راحت میتونی با 125 تا 130 دانلود کنی . هر دقیقه 7.5 مگابایت ساعتی 450 مگابایت میشه دانلود کرد.
دیگه دلمونو آب نکن! :37:

1024 تقسیم بر 8 میشه 125 کیلیوبایت .
1024 تقسیم بر 8 میشه 128!
ولی دانلودش با احتساب نویز خط و ... فکر کنم حدود 400-370 مگابایت باشه.

mehrdad38
29-04-2011, 21:40
آقا مهرداد بی زحمت یه نظری هم به وضعیت مودم من بده. دانلودم حدود 50k بیشتر نمیشه. 256 مخابرات ارومیه

یه سوال دیگه من بدون وی پی ان نمیتونم کانکت بشم و این ارور نمایش داده میشه.البته گوگل باز میشه.

ميزان نويزي كه روي دانلود شما وجود داره نرمال هست اما اين ميزان براي آپلود شما كمي زياد هست در واقع كمي پائين تر از مرز استاندارد هست.

در مورد اتلاف سيگنال ارسالي از مركز مخابراتي به رايانه شما كاملا در حد نرمال و قابل قبول هست يعني فاصله شما از مركز مخابراتي اونقدر نيست كه سبب افت سيگنال بشه.

در مورد سوال بعديتون من واقعا نمي دونم مشكل از كجاست شما به پشتيباني ISP تون موضوع رو بگين. مشكل عجيبيه. من تاب ه حال با چنين مشكلي برخورد نداشتم.

greenmidi
29-04-2011, 22:35
سلام این چطوره؟

urumchi
29-04-2011, 23:01
سلام این چطوره؟

اون 6% که زده از شما سرعتشون پایینتره یکیش منم :19: البته شبانه

شبانه سرعت من از دایال آپ هم کمتر میشه. پینگم میرسه بالای 2000 ولی 3 به بعد بهتر میشه

شما یه تست هم از سرور باکو یا ایروان بذار

---------- Post added 30-04-2011 at 12:01 AM ---------- Previous post was 29-04-2011 at 11:56 PM ----------

ميزان نويزي كه روي دانلود شما وجود داره نرمال هست اما اين ميزان براي آپلود شما كمي زياد هست در واقع كمي پائين تر از مرز استاندارد هست.

در مورد اتلاف سيگنال ارسالي از مركز مخابراتي به رايانه شما كاملا در حد نرمال و قابل قبول هست يعني فاصله شما از مركز مخابراتي اونقدر نيست كه سبب افت سيگنال بشه.

در مورد سوال بعديتون من واقعا نمي دونم مشكل از كجاست شما به پشتيباني ISP تون موضوع رو بگين. مشكل عجيبيه. من تاب ه حال با چنين مشكلي برخورد نداشتم.

دادا مرسی از جوابت. مشکلم خود به خود حل شد و همه سایتها باز میشن، حالا یه چیز عجیبتر اتفاق افتاده اینکه وی پی ان کانکت نمیشه:18:

در مورد فاصله از مخابرات، فاصله خونه مون همچین کم هم نیست حدود 8 کیلومتر میشه.که فکر کنم زیاده.

راستی نویزی که روی آپلودم هست از چی میتونه باشه؟

PNC
30-04-2011, 08:49
بچه ها من خواستم از پردیس کرج سرویس بگیرم ولی سرویس ندادن این سمت
حالا از مخابرات سرویس گرفتم ولی خوب خودم مودم دارم
میخواستم ببینم تنظیمات مخابرات چی هستش که من روی مودم انجام بدم ؟
مودم من مدلش Planet ADW-4401 هستش
night lord
30-04-2011, 09:31
آقا مخابرات برای 256 و 512 چه مدارکی میخواد؟
از کرج میخوام بگیرم .

alivw71
30-04-2011, 10:03
تنظیمات خاصی نداره . فقط باید پسور و یوزر رو اگه با کانکشن ویندوز بسازی اونجا وارد کن و یا اگه مستقیم از مودم وصل بشی باید از داخل مودم وارد کنی 192.168.1.1

---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------

آقا مخابرات برای 256 و 512 چه مدارکی میخواد؟
از کرج میخوام بگیرم .
اگه دانشجو باشی یا عضو هیئت علمی . بسیجی. رزمنده. سپاهی. و...باشی سرعت بالای 128 رو میدن .

میثم شمیرانی تهران
30-04-2011, 10:14
من یکی از دوستام از این سرویس های 128 نا محمدود گرفته برای مرکز مخابرات حکمت شعار فقط از این راضس بود که نا محدود هست من خودم که باهاش کار کردم اصلا راضی کننده نبود

ali_agha1981
30-04-2011, 11:33
من یکی از دوستام از این سرویس های 128 نا محمدود گرفته برای مرکز مخابرات حکمت شعار فقط از این راضس بود که نا محدود هست من خودم که باهاش کار کردم اصلا راضی کننده نبود

مخابرات نامحدود هست ولی سرعتش پایینه برای 128 روی 16 دانلود داری تقریبا..ولی نامحدود

greenmidi
30-04-2011, 19:44
سلام این چطوره؟
حالا چی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohsen_rkh
30-04-2011, 20:25
تنظیمات خاصی نداره. VPI و VCI می خواد که توی برگه ای که Username و Password توش نوشته شده بهتون تحویل داده میشه ولی اگر خطتون مسی هست، به این صورت هست:
VPI: 0
VCI: 35
Connection Mode: PPPoE

ali_agha1981
30-04-2011, 21:21
کسی تهران 512 گرفته ؟
سرعت دانلودش چقدر هست ؟

maziarb
30-04-2011, 21:36
کسی تهران 512 گرفته ؟
سرعت دانلودش چقدر هست ؟

حتماً 64 هست دیگه!

GHAGHALEELEE
01-05-2011, 00:26
حتماً 64 هست دیگه!
شاید پایین تر باشه.من که 256 دارم دانلودم 20 تا 25 هست.

alivw71
01-05-2011, 08:48
من 512 دارم لی میخام یک مگ بگیرم . نه از تهران بلکه میخام برم دانشگاه پیام نور طالقان خط خونه اونجا رو فعال میکنم. اصلا مثل تهران محدودت نداره تا دو مگ هم بخای میدن . چون فیر نوریه فقط مخابرات تهران سرویس میده.

ali_agha1981
01-05-2011, 12:10
من 512 دارم لی میخام یک مگ بگیرم . نه از تهران بلکه میخام برم دانشگاه پیام نور طالقان خط خونه اونجا رو فعال میکنم. اصلا مثل تهران محدودت نداره تا دو مگ هم بخای میدن . چون فیر نوریه فقط مخابرات تهران سرویس میده.

شما 512 داری سرعت دانلودت چقدر هست ؟
به نظرت یک مگ چقدر دان داره ؟

GHAGHALEELEE
01-05-2011, 13:38
من بدون وی-پی-ان نمیتونم به گوگل وصل شم شما هم این مشکل رو دارید؟
در ضمن وقتی توی تنظیمات مودم vpi رو روی 0 میگذارم save رو میزنم error میده.

ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI
الان مجبورم روی 1 بگذارم
ریست هم کردم درست نشد
باپشتیبانی هم تماس گرفتم گفت ارورر دیگه مشکلش از خود مودمت هست

alivw71
01-05-2011, 14:36
شما 512 داری سرعت دانلودت چقدر هست ؟
به نظرت یک مگ چقدر دان داره ؟
میانگن 60 کیلو بایت.
یک مگ 125 راحت میتون دانلود کنی.

radepa007
02-05-2011, 06:37
گوگل و یاهو باز نمیشه...فقط با v-p-n یا ف-ی-ل-ت-ر شکن باز میشه..!!!!!! کسی میدونه چرا؟

alivw71
02-05-2011, 09:29
گوگل و یاهو باز نمیشه...فقط با v-p-n یا ف-ی-ل-ت-ر شکن باز میشه..!!!!!! کسی میدونه چرا؟
برای منم بعضی سایتا با وی پی ان باز میشه.مشکل از مخابراته پورت و تجهیزاتش قدیمیه فکر کنم :31:

GHAGHALEELEE
02-05-2011, 11:22
به خاطر روز کارگر هست

worldclass
02-05-2011, 19:25
سلام
ایا محدودیت 128 کیلوبایت رو برای مصرف خانگی برداشتند یا خیر؟

GHAGHALEELEE
02-05-2011, 19:53
سلام
نه.ولی اگه کارت دانشجویی فوق لیسانس و به بالا داشته باشی یا هیات علمی باشی 256 میدن

mohsen_rkh
02-05-2011, 21:50
من که با Google و Yahoo! مشکلی ندارم.

GHAGHALEELEE
02-05-2011, 22:52
عزیز خیلی زود به پست ها سر زدی! پست من مال دیروز ظهر بود و دوستمون امروز ظهر.
من هم الان مشکلی با باز شدن سایتها ندارم.فکر کنم اگه اتفاقی نیفته فقط همون روز رو قیل-تر میکنن.

Mr.Mazmamfi
02-05-2011, 23:12
بابا پدرم در اومد انقدر با ف ی ل ت ر _ ش ک ن گوگل و یاهو رو باز کردم خیلی سرعتو میاره پایین.

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

من هم الان مشکلی با باز شدن سایتها ندارم.فکر کنم اگه اتفاقی نیفته فقط همون روز رو قیل-تر میکنن.
من همین الان میرم ولی باز نمیکنه
حتی gmail رو هم باز نمیکنه جیمیلمونو چک کنیم.
یه جورایی انگار آخرای عمر مخابراته
سر همه شیره مالید همه ازش اشتراک گرفتن حالا که خرش از پل گذشته افتضاح شده.
فقط ایتهای دولتی رو سریع باز میکنه مثل تبیان و راسخون و . . . . . . .

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

راستی داش یادم میرفت من حتی p30world خودمونم به زور باز میکنم :19:

alivw71
03-05-2011, 08:40
سلام
اگه در شهرستان یا جایی که خلوت باشه 1 مگابایت میدن. ولی تو تهران 128 رو زورکی به همه میدن.

ali_agha1981
03-05-2011, 11:09
بابا پدرم در اومد انقدر با ف ی ل ت ر _ ش ک ن گوگل و یاهو رو باز کردم خیلی سرعتو میاره پایین.

ببین دوست عزیز الان همه دارن از v///p//n استفاده میکنند...شما اگه میخوای اینترنت بری باید v//p//n داشته باشی:5:
اگه میخوای فـــیلتر/نت بری که با همین برو دیگه ...:27:
در ضمن منم دیشب سرعتم افتضاح شده بود..الان بهتر شده...

ELSIN
03-05-2011, 18:46
آقایان! اعلام این پهنای باند افتخار ندارد

در این یادداشت به تعاریف بین‌المللی برای میزان پهنای باند اینترنت پرسرعت کاری نداریم و ضمنا ارقام حدودا محاسبه شده است.

1- شرکت ارتباطات زیرساخت با افتخار اعلام کرده است که پهنای باند اینترنت بین‌الملل به205 STM1 یا به عبارتی حدود 32 گیگابیت در ثانیه رسیده است. یک محاسبه ساده نشان می‌دهد که سرانه اینترنت هر ایرانی حدود 500 بیت (نصف یک کیلوبیت) است.
2- اگر تعداد کاربران ایرانی را صرف‌نظر از دسترسی به اینترنت پرسرعت و کم‌سرعت حدود 15 میلیون نفر فرض کنیم و با فرض آنلاین شدن همزمان همه این کاربران و با لحاظ ضریب اشتراک 10 و پهنای باند 60 کیلوبیت به حداقل 80 گیگابیت نیاز داریم، یعنی 5/2 برابر پهنای باند فعلی.
3- پیش‌بینی برنامه چهارم، دستیابی به 5/1 میلیون پورت اینترنت پرسرعت بوده است. با احتساب هر اتصال خانگی برای خانوارهای متوسط چهار نفره و باز هم با ضریب اشتراک 10 به رقمی نزدیک به 77 گیگابیت می‌رسیم، یعنی باز هم نزدیک به 5/2 برابر ظرفیت‌ فعلی پهنای باند بین‌الملل.
4- پهنای باند بین الملل اعلام شده فقط یک سوم پیش‌بینی600 STM1 در برنامه چهارم را محقق می کند.
5- این پیش‌فرض‌ها نشان می‌دهد اگر کاربران ایرانی بخواهند همزمان به اینترنت متصل شوند، یک صفحه که نمی‌توانند بازکنند، هیچ، کل اینترنت کشور می‌خوابد و به این ترتیب اینکه گفته شود پهنای باند موجود برای نیاز کشور کافی است، به خواب و خیال می ماند.
6- آقایان! اعلام این میزان پهنای باند افتخار ندارد.

R.P.G
03-05-2011, 19:21
Time out Time out Time out Time out Time out
دیسکانکت شدنای متوالی. گند زدن به هرچیزی بازی آنلاینه، ضد حاله.

mohsen_rkh
03-05-2011, 20:23
من همون روز هم مشکلی نداشتم.

File not found
03-05-2011, 20:56
به نام خدا

ویدئویی از تست سرعت اینترنت مخابرات تهران با پهنای 128 کیلوبیت بر ثانیه ، مرکز مخابرات بهشتی ( گرفته شده در تاریخ 8 ام آپریل 2010):

ویدئویی از تست سرعت اینترنت مخابرات تهران با پهنای 256 کیلوبیت بر ثانیه ، مرکز مخابرات نبوت ( گرفته شده در تاریخ 6 ام جولای 2010):

Invalid or Deleted File.

mehrdad38
04-05-2011, 05:44
Invalid or Deleted File.

اون لينك مربوط به مخابرات بهشتي كه خودم از سرويس گرفتم درسته . اون موقع سرعت دانلودم 13 - 14 بود ولي الان حدود 18 هست (128).

لينكي پائيني ش بله گويا فايل حذف شده از دوستاني كه سرويس 256 از مخابرات دارن لطف كنن يه تست يك دقيقه اي از دانلود فايل با IDM به صورت ويدئو بگيرن تا جايگزين لينك پاك شده بكنم.

alivw71
04-05-2011, 13:30
Time out Time out Time out Time out Time out
دیسکانکت شدنای متوالی. گند زدن به هرچیزی بازی آنلاینه، ضد حاله.
من تو بازی fifa11 هی Time outمیشم/

GHAGHALEELEE
04-05-2011, 16:53
اون لينك مربوط به مخابرات بهشتي كه خودم از سرويس گرفتم درسته . اون موقع سرعت دانلودم 13 - 14 بود ولي الان حدود 18 هست (128).

لينكي پائيني ش بله گويا فايل حذف شده از دوستاني كه سرويس 256 از مخابرات دارن لطف كنن يه تست يك دقيقه اي از دانلود فايل با IDM به صورت ويدئو بگيرن تا جايگزين لينك پاك شده بكنم.

سلام
مهرداد من 256 دارم ولی بلد نیستم فیلم بگیرم فقط بلدم عکس بگیرم
اما بگم که من چندبار با idm دانلود کردم و زمان گرفتم سرعتم بین 19.5-20.5 بود.لینکم هم مستقیم بود.

mehrdad38
05-05-2011, 07:37
سلام
مهرداد من 256 دارم ولی بلد نیستم فیلم بگیرم فقط بلدم عکس بگیرم
اما بگم که من چندبار با idm دانلود کردم و زمان گرفتم سرعتم بین 19.5-20.5 بود.لینکم هم مستقیم بود.

سلام

سرعتت چرا اينقدر كمه؟

پيگيري كردي ببيني علتش چيه ؟

مشخصات سرويست از مودم رو گذاشتي نه؟ همون جايي كه نويز و اتلاف سيگنال رو نشون مي ده ؟

GHAGHALEELEE
05-05-2011, 12:38
سلام

سرعتت چرا اينقدر كمه؟

پيگيري كردي ببيني علتش چيه ؟

مشخصات سرويست از مودم رو گذاشتي نه؟ همون جايي كه نويز و اتلاف سيگنال رو نشون مي ده ؟
مشخصات رو اره گذاشتم و همه چیز میزون بوده.
حالا من یه سوال دارم.ببینم شما هم مثل من مقدار دانلود رو تقسیم بر زمان کردید یا همون سرعتی رو که تو idm میبینید بعنوان سرعت میگید؟چون گاهی ممکنه سرعت خیلی پایین بیاد ولی idm روی همون سرعت بالای قبلی بمونه و شما تصور کنید که سرعتتون مثلا 25 هست ولی در حالی که سرعت واقعی مثلا به 3 رسیده.
البته سایت speedtest هم سرعتم رو همیشه به جای 256 خیلی پایین تر نشون میده.بین 70 تا 160 نشون میده.
ممنون میشم اگه دو یا سه دقیقه مقدار دانلودت رو تقسیم بر زمانش بکنی بعد ببینیم سرعت تو چه جوریه؟

madhatter
05-05-2011, 14:14
این تاپیک برای شهرستانهای تهران هم هست؟

alivw71
05-05-2011, 19:37
این تاپیک برای شهرستانهای تهران هم هست؟
بله. واسه کل استان تهران .

mehrdad38
05-05-2011, 21:03
مشخصات رو اره گذاشتم و همه چیز میزون بوده.
حالا من یه سوال دارم.ببینم شما هم مثل من مقدار دانلود رو تقسیم بر زمان کردید یا همون سرعتی رو که تو idm میبینید بعنوان سرعت میگید؟چون گاهی ممکنه سرعت خیلی پایین بیاد ولی idm روی همون سرعت بالای قبلی بمونه و شما تصور کنید که سرعتتون مثلا 25 هست ولی در حالی که سرعت واقعی مثلا به 3 رسیده.
البته سایت speedtest هم سرعتم رو همیشه به جای 256 خیلی پایین تر نشون میده.بین 70 تا 160 نشون میده.
ممنون میشم اگه دو یا سه دقیقه مقدار دانلودت رو تقسیم بر زمانش بکنی بعد ببینیم سرعت تو چه جوریه؟

يه كار اصلا فردا يه تست از IDM به صورت ويدئو مي گيرم مي زارم تاپيك تا ببيني. اينطوري بهتره. فردا حتما مي زارم. :11:

madhatter
06-05-2011, 13:18
کسی هست از مخابرات دماوند اشتراک داشته باشه؟
بالای 256 راحت میدن؟
سرعت چجوریه؟

zoorg2
06-05-2011, 17:58
یه چیزی بگم که سرعت تا حدودی به لینک هم بستگی داره ولی زیاد وابسته نیست.

سرعت من الان درحدود 15-16.5 هست برای 128.

قبلا حدود14.5 بود حداکثر.البته بعضی لینکها یکی دوتا سرعتشون کمتره و ضعیفترن.

از سرعتش (دانلود) راضیم ولی از این که 128 دارم ناراضی

yell
06-05-2011, 22:36
سلام به همگی ...
بچه ها خبر دارید که توی کرج 512 یا 256 میده مخابرات یا نه ؟!؟ البته من میتونم دانشجوی ارشد پیدا کنم اگه بدن .
فقط اگه میدن ، بگید شرایطش چیه ؟!؟
ممنون پیشاپیش ...

mehrdad38
06-05-2011, 22:37
يه كار اصلا فردا يه تست از IDM به صورت ويدئو مي گيرم مي زارم تاپيك تا ببيني. اينطوري بهتره. فردا حتما مي زارم. :11:

اينم تست سرعت از اينترنت من با IDM به صورت ويدئو:

لينك مورد استفاده در تست مستقيم مي باشد.

urumchi
06-05-2011, 23:27
سلام به همه دوستان

اگه خواستین ویدئو آپلود کنید با لینک مستقیم که قابلیت resume هم داشته باشه و با حداکثر سرعت دانلود کنه پیشنهاد میکنم از سرور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنید. فقط کاملا به زبان آلمانی هستش ولی طرز کار باهاش بینهایت ساده س.

GHAGHALEELEE
06-05-2011, 23:51
اينم تست سرعت از اينترنت من با IDM به صورت ويدئو:

لينك مورد استفاده در تست مستقيم مي باشد.
سلام.مهرداد فیلم رو دانلود کردم و دیدم.69 ثانیه کل زمان بود و مقدار دانلود از 13.3903 مگ رسید به 314.446

دو تاعدد رو کسر و بعد تقسیم به زمان کردم سرعتت دراومد 15.3 کیلوبایت بر ثانیه.سرعتت واقعا عالیه.
من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگه 256 تقسیم به 10 کنی میشه25.6 که این مقدار باید سرعت دانلودت باشه.و گفت توی گراف کامپیوترش هم داره 25.6 نشون میده درصورتی که من همون موقع میانگین دانلودم 20 بود.
حالا موندم مشکل از سیم کشی خونمون هست یا از مخابرات.اخه خونمون هم 10 -11 سال ساخت هست.
به نظرت دوباره با پشتیبانی تماس بگیرم یا اعلام خرابی کنم؟
خوش به حالت عجب سرعتی داری:46:

mehrdad38
07-05-2011, 07:14
سلام

به نظر من وقت خودتو با پشتيباني مخابرات تلف نكن. اون حرف خودشو مي زنه و هيچ كاري برات انجام نمي ده. به نظر من برو اعلام خرابي بكن.

اگر واقعا طرف راست گفته باشه و چنين سرعتي در مانيتورش داره مي بينه با توجه به تستي هم كه از مودمت گذاشتي همه چيز OK بود پس فقط يه مورد مي مونه اونم سيم كشي ساختمون بايد باشه.

اميدوارم منبع مشكل هر چه زودتر پيدا بشه چون تو داري پول 256 رو مي دي ولي از در واقع انگار 128 داري.

تازه سرعت من چند ماه پيش براي حدود 3 هفته روي 23 بود كه بعد خودشون آوردن پائين و الان همين سرعتي هست كه تو تست ديدي.

xremix
07-05-2011, 13:25
ماشالا چقدر با اطلاعات بوده اوني كه توي پشتيباني نشسته! 256 كيلوبيت رو بايد تقسيم بر 8 كنه كه ميشه 32 كيلوبايت بر ثانيه، سرعت دانلود من 27 كيلوبايت بر ثانيه هست كه ميشه حدود 216 كيلوبيت برثانيه

mohsen_rkh
07-05-2011, 22:12
من با پشتیبانی تماس گرفتم گفت اگه 256 تقسیم به 10 کنی میشه25.6 که این مقدار باید سرعت دانلودت باشه.و گفت توی گراف کامپیوترش هم داره 25.6 نشون میده درصورتی که من همون موقع میانگین دانلودم 20 بود.
حالا چرا گفته باید تقسیم بر 10 کنی؟! جدیداً هر بایت 10 بیت شده؟! :31:

mehrdad38
07-05-2011, 22:24
حالا چرا گفته باید تقسیم بر 10 کنی؟! جدیداً هر بایت 10 بیت شده؟! :31:

احتمالا اين فرد قضيه بيت و بايت رو نمي دونه. و اومده پهناي باند رو كه 256 كيلوبيت بر ثانيه ست تقسيم بر عدد 10 كه حداكثر ضريب Sharing سرويس هاي مخابرات هست كرده و به اون عدد رسيده.

GHAGHALEELEE
07-05-2011, 23:09
احتمالا اين فرد قضيه بيت و بايت رو نمي دونه. و اومده پهناي باند رو كه 256 كيلوبيت بر ثانيه ست تقسيم بر عدد 10 كه حداكثر ضريب Sharing سرويس هاي مخابرات هست كرده و به اون عدد رسيده.
اره.فکر کنم همین باشه.چون میگفت شما 25.6 فول دارید دانلود میکنید در صورتی که بخاطر پینگ اصلا امکان نداره یه نمودار صاف صاف دربیاد.اینها احتمالا ادمهایی هستند که شاید دیپلم هم نداشته باشن چند ساعت براشون کلاس توجیهی گذاشتن حالا شدن پشتیبان.:27:
راستی این عدد 10 چیه.یعنی پهنای باند مشخصی رو بین 10 یوزر شیر میکنن؟

yell
07-05-2011, 23:54
سلام به همگی ...
بچه ها خبر دارید که توی کرج 512 یا 256 میده مخابرات یا نه ؟!؟ البته من میتونم دانشجوی ارشد پیدا کنم اگه بدن .
ممنون پیشاپیش ...

ممنون میشم راهنمایی کنید ....

GHAGHALEELEE
08-05-2011, 05:52
ممنون میشم راهنمایی کنید ....
من خودم تهرانم ولی توی همین فروم دیدم توی کرج گرفتن.یا تلفنی و یا حضوری از مخابرات منطقتون باید بپرسی.256 رو حتما با کارت ارشد میدن.من گرفته ام:11:

mohsen_rkh
08-05-2011, 12:04
سلام به همگی ...
ممنون پیشاپیش ...
من کرج هستم و 256 گرفتم. با کارت دانشجویی کارشناسی هم گرفتم.

nikaan
08-05-2011, 12:14
سلام

اینم ویدئویی از دانلود من با دانلود منیجر که از یه سایت ایرانی داره دانلود میشه

همین الان گرفتم و حدود 2 دقیقه هست

من سرویسم 256 هست

mehrdad38
08-05-2011, 15:35
اره.فکر کنم همین باشه.چون میگفت شما 25.6 فول دارید دانلود میکنید در صورتی که بخاطر پینگ اصلا امکان نداره یه نمودار صاف صاف دربیاد.اینها احتمالا ادمهایی هستند که شاید دیپلم هم نداشته باشن چند ساعت براشون کلاس توجیهی گذاشتن حالا شدن پشتیبان.:27:
راستی این عدد 10 چیه.یعنی پهنای باند مشخصی رو بین 10 یوزر شیر میکنن؟

بله دقيقا همينطوره بين 10 نفر تقسيم مي شه !!! البته اين ميزان حداكثر حالت هست.

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

سلام

من سرویسم 256 هست

با تشكر لينك تست در پست اول تاپيك قرار گرفت.

omid-p30
08-05-2011, 19:19
آقا نا محدود رو برداشتند ؟

این قسمت حجم باقیمانده چیه پس ؟ قبلا یادم نیست که بوده یا نه. الان متوجهش شدم.

amirkalak6
08-05-2011, 19:54
آقا مودمه Zyxel P-660HW-T1 V2
برای مخابرات جواب میده؟؟؟

alivw71
08-05-2011, 20:15
سرویس مخابرات حداکثر اشتراک 10 نفره. که استاندارد جهانی تو سایت بین المللیinformation technology.باید ضریب 8 بشه که مخابرات این مورد رو رعایت نکرده.یعنی سرعت دانلودو باید تقسیم بر 10 کنی. البته عضی مراکز مخابراتی هنوز این کار رو نکردن.
سایت منبع

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

کسی از اینترنت حلال خبری نداره . چون میگن حداقل سرعت 20 مگابایت ماهی 5 تومن!!!
میخاد کل کشور تا دم در منازل فیبر نوری بشه . ویه اپراتور سوم به مثل مخابرات به وجود بیاد. من این خبرو از تو اخبار شبکه 1 دیدم.
تازه میتونیم در کنار اینترانت حلال از اینترنت جهانی نیز استفاده کنیم. . به نظرم خوبه. تازه قراره قیمت اینترنت 7% کاهش پیدا کنه.
و حدودیت های حجمی برداشته شه.
اگه واقعا اینجور باشه عالیه.

joe_satriani
08-05-2011, 21:34
آقا مودمه Zyxel P-660HW-T1 V2
برای مخابرات جواب میده؟؟؟

با سلام
99 درصد مودم ها با همه آي اس پي ها سازگار هستن

موفق باشيد.

nimahandsomboy
08-05-2011, 21:43
چقدر ساده اید شما

وقتی اینترنت ملی بیاد اینترنت جهانی قیمتش 3 برابر میشه

مثله فرق بنزین ازاد با بنزین سهمیه ای

behnam-k
08-05-2011, 22:02
سلام

من سرویسم 256 هست

سرعت دانلود مخابرات تهران واقعا خیلی با حاله
اصلا نوسان نداره :18:
اما مخابرات کرمانشاه سرعت 512 از 60 تا 70 متغییره

GHAGHALEELEE
08-05-2011, 22:32
سرعت دانلود مخابرات تهران واقعا خیلی با حاله
اصلا نوسان نداره :18:
اما مخابرات کرمانشاه سرعت 512 از 60 تا 70 متغییره
برای نیکا و مهرداد ثابته.ولی واسه من مثل یویو همش بالا پایین میشه

عليرضا خان
08-05-2011, 23:18
قيمت جديد تعرفه هاي سرويس هاي ADSL مخابرات خراسان رضوي (مشهد):

GHAGHALEELEE
08-05-2011, 23:21
آقا نا محدود رو برداشتند ؟

این قسمت حجم باقیمانده چیه پس ؟ قبلا یادم نیست که بوده یا نه. الان متوجهش شدم.

سلام.این عکسی که گذاشتی نرم افزاره یا سایته مخابراته؟ اگه سایته میشه اسمشو بگی؟:11:

amirkalak6
08-05-2011, 23:27
قيمت جديد تعرفه هاي سرويس هاي ADSL مخابرات خراسان رضوي (مشهد):

پس مطمئناً واسه همه جا همین میشه اونوقت بازباید کوچ کرد یه جادیگه اونوقت این 1گیگ دونه ساعت دانلوده رایگانه!!!!1هفته نمیکشه

omid-p30
09-05-2011, 08:04
سلام.این عکسی که گذاشتی نرم افزاره یا سایته مخابراته؟ اگه سایته میشه اسمشو بگی؟:11:
سایتشه دیگه
80.191.93.229:82

یعنی هیچکی نمیدونست اینرتنت مخابرات هنوز نامحدوده یا نه ؟

hesam,sh
09-05-2011, 10:48
سایتشه دیگه

دوست عزیز
میشه راهنمایی کنی که رمز و کلمه عبور رو برای ورود به این سایت چی باید بزنم؟
ممنون

mehrdad38
09-05-2011, 10:48
سایتشه دیگه

نامحدوده

ببينم اين سايت رو از كجا آوردين ؟

شما از تهران سرويس دارين ؟

چرا من تا به حال اين و نديدم ؟

omid-p30
09-05-2011, 11:01
[/COLOR][/SIZE]

نامحدوده

ببينم اين سايت رو از كجا آوردين ؟

شما از تهران سرويس دارين ؟

چرا من تا به حال اين و نديدم ؟[/COLOR][/SIZE]
نه من قمم. فکر کردم سایتش مرکزیه برا همه شهر ها همینه.
شما تو پنل کاربری خودتون این قسمت حجم باقیمانده رو ندارید ؟

ویرایش : الان پشتیبانیمون از اشغال در اومد گفتش که این حجم باقیمانده الکیه

mehrdad38
09-05-2011, 12:32
نه من قمم. فکر کردم سایتش مرکزیه برا همه شهر ها همینه.
شما تو پنل کاربری خودتون این قسمت حجم باقیمانده رو ندارید ؟

ویرایش : الان پشتیبانیمون از اشغال در اومد گفتش که این حجم باقیمانده الکیه

خوب پس!
خیر اصلا چنین قسمتی وجود نداره.

*IN*
09-05-2011, 14:59
بعد از 6 - 7 ماه که اقدام کرده بودم امروز زنگ زدن که برای فعال سازی بیاید...
مدارکی چیزی میخواد؟؟؟
ببخشید اگه رپتی به تاپیک نداره،اگه میشناسید یه سایت خوب و مطمعن برای خرید چیز پی ان معرفی کنید...

omid-p30
09-05-2011, 15:07
دوست عزیز
میشه راهنمایی کنی که رمز و کلمه عبور رو برای ورود به این سایت چی باید بزنم؟
ممنون
همونی که باهاش به اینترنت وصل میشی

mehrdad38
09-05-2011, 15:41
بعد از 6 - 7 ماه که اقدام کرده بودم امروز زنگ زدن که برای فعال سازی بیاید...
مدارکی چیزی میخواد؟؟؟
ببخشید اگه رپتی به تاپیک نداره،اگه میشناسید یه سایت خوب و مطمعن برای خرید چیز پی ان معرفی کنید...

WOW خدای من 6 - 7 ماه ! :18:

چه صبری داشتی تو :31:

مدارک:

1- آخرین قبض پرداخت شده تلفن
2- کپی و اصل شناسنامه + کارت ملی صاحب خط
3- در صورت استیجاری بودن ملک کپی از اجاره نامه

مالک خط باید با در دست داشتن مدارک بالا به مرکز مخابراتی مربوطه مراجعه کنه.

alivw71
09-05-2011, 21:48
دوستان اگه کسی میخاد 512 یا 1 مگابات مخابرات بگیره یه راه حل 100% تضمینی سراق دارم.
فقط باید در کنکور سراسری 90 + پیام نور شرکت کرده باشید. یا دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی.
..................................
گه کسی میخاد بگه تا کامل واسش توضیح بدم و بگم چی کار کنه.

GHAGHALEELEE
09-05-2011, 22:01
دوستان اگه کسی میخاد 512 یا 1 مگابات مخابرات بگیره یه راه حل 100% تضمینی سراق دارم.
فقط باید در کنکور سراسری 90 + پیام نور شرکت کرده باشید. یا دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی.
..................................
گه کسی میخاد بگه تا کامل واسش توضیح بدم و بگم چی کار کنه.
سلام
من الان حقوق پیام نور میخونم.میشه راهنمایی کنی.سرویسم الان 256 هست

alivw71
10-05-2011, 08:42
سلام
من الان حقوق پیام نور میخونم.میشه راهنمایی کنی.سرویسم الان 256 هست
فقط کافیه که در یک رشته دلخواه به صورت اموزش مجازی شرکت کنید. چون دانشگاه پیام نور این اجازه رو میده که در دو رشته به صورت مجزا شرکت کنید. چون الان دارید حقوق میخونید اگه بتونید تو یکی از رشته های. برای مثال: تاریخ
به صورت داوطلب مجازی شرکت کنید . چون کلاس ها باید از سرعت اینترنت بالایی برخوردار باشند که حداقل سرعت (اپلود)سند 128 کیلوبایت بر ثانیه باشد که 256 استاندارد برای این کلاسهاست. چون مخابرات سرعت سند پایین داره میتونید و بدون هیچ مشکلی یکی از سرویس های 512 و 1 مگابایت استفاده کنید .تا سرعت سند به 128 و 256 برسه. که اکثرا 512 گرفتن. من از خود مرکز مخابراتیمون پرسیدم گفتن هیچ مشکلی نیست فقط باید گواهی دانشگاه که عنوان (اموزش مجازی) روی گواهی قید شده باشه. چون من میخام امثال پیام نور شرکت کنم. تو دورشته یکی مجازی ویکی حضوری (علوم اجتمایی-تاریخ)
چون داوطلبان مجازی از کنکور سراسری میتوانند وارد شوند. شما اگه از مرکزی که تحصیل میکنید شرایط اموزش مجازی رو بپرسید راهنمایی میکنن.

urumchi
10-05-2011, 13:21
واسه ثبت نام در دوره هاي مجازي مگه شهريه نميگيرن؟ مگه هزينه نداره اين دوره؟ اصلا ميصرفه يا نه؟

alivw71
10-05-2011, 23:09
واسه ثبت نام در دوره هاي مجازي مگه شهريه نميگيرن؟ مگه هزينه نداره اين دوره؟ اصلا ميصرفه يا نه؟
بله میگیرن نه اونقدری که فکرش رو بکنی.بله که میصرفه. شما اگه دو سال روی هم 400 هزار تومن مدرک کاردانی رو کسب میکنی حالا کجا ضرر میکنی. من این مطلب رو به کسایی کفتم که قصد ادامه تحصیل دارن از مجازی پیام نور شرکت کنن.4 ترم حالا خودت قضاوت کن.هم به معلوماتت اضافه میشه وهم به سرعت نت. تازه میتونی با تصویه حساب دوره اول مجازی از اونجا انصراف بدی . بعد بری حال کنی. چون من خودم میخام تو دوره مجازی و حضوری شرکت کنم. چه عیبی داره.

urumchi
10-05-2011, 23:25
شما بگو كلا چقدر ميشه هزينه ش بطور كامل بعد بگم كه ميصرفه يا نه؟

maryam.n98
11-05-2011, 13:10
سلام

من سرویسم 256 هست

بابا سرعت...:5:
خوش به حالت.
ماله من هم 256 هست ولی از29 میره رو 15 ،20،کلا هی قاط می زنه.( زیادی شوخی کردم):31:
مال من روی 27، 26، 28 ،29 می چرخه
اینم مال من ،حدودا 1 دقیقس:

sensil
11-05-2011, 17:18
سلام دوستان
منم بالاخره اینترنت 128 مخابراتو گرفتم.ورود خودمو تبریک میگم:20:
هر کارم کردم 256 ندادن (مخابرات سلمان فارسی)
کارت دانشجویی فوق لیسانس نشون دادم نشد.
معرفی دانشگاه سراسری بردم نشد.
رئیس مخابرات منطقه رو دیدم ندادن.
حتی کارت فعالم جواب نداد:41:
گفتن هرکی گفته تو تهران 256 داره خالی بسته واست.
چقدر بعد از سفارش فعال میکنن؟خودش میگفت یه هفته

GHAGHALEELEE
11-05-2011, 17:40
سلام دوستان
من با کارت فوق لیسانس 256 گرفتم.همین 10 روز پیش هم گرفتم.
مال من 2 روز کاری طول کشید

alivw71
11-05-2011, 18:09
سلام دوستان
من 512 با کارت جانبازی گرفتم

GHAGHALEELEE
11-05-2011, 19:11
میتونی یه فیلم از idm بگیری.میخوام سرعت دانلودت رو ببینم.:11:

sei_pm
11-05-2011, 20:03
اميدوارم منبع مشكل هر چه زودتر پيدا بشه چون تو داري پول 256 رو مي دي ولي از در واقع انگار 128 داري.

یه نفر دیگه هم میشناختم که همین بلا سرش اومده بود پول 256 داده بود مودم با 128 آپ شده بود 1 هفته طول کشید به اینها ثابت کنه سرعتش 128 هست.

معمولا اینطوره و فرق بیت و بایت رو نمی دونند. ولی اگر بخوای سرعت دانلود به طور عملی رو دربیاری واسه Adsl باید تقسیم بر 9.3 کنید کیلوبیت رو تا به کیلوبایت تبدیل بشه. تئوری میگه اگر مودم شما با 256 آپ بشه باید با 32 دانلود کنی ولی در عمل حدود 256/9.3 = 27.5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید. حالا طرف واقعا نمی دونسته یا می خواسته رندش کنه.

کارت رشته مجازی پیام نور هم بگذارید رو کارت جانبازی 5 مگ بگیرید.

MERLIN_BOZORG
11-05-2011, 23:08
معمولا اینطوره و فرق بیت و بایت رو نمی دونند. ولی اگر بخوای سرعت دانلود به طور عملی رو دربیاری واسه Adsl باید تقسیم بر 9.3 کنید کیلوبیت رو تا به کیلوبایت تبدیل بشه. تئوری میگه اگر مودم شما با 256 آپ بشه باید با 32 دانلود کنی ولی در عمل حدود 256/9.3 = 27.5 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید. حالا طرف واقعا نمی دونسته یا می خواسته رندش کنه.

نمی دونم بحث سر چیه
اما نرم افزار های مختلف از درصد های متفاوتی از پهنای باند برای دانلود استفاده میکنن
مثلا IDM تقزیبا از 99 درصد پهنای باند استفاده میکنه

sei_pm
11-05-2011, 23:57
نمی دونم بحث سر چیه
اما نرم افزار های مختلف از درصد های متفاوتی از پهنای باند برای دانلود استفاده میکنن

idm ملاک مناسبی برای نتیجه گیری مناسب نیست شما می تونید با idm دانلود کنید و با dumeter متوسط سرعت تو 5 دقیقه رو اندازه بگیرید تا به حرف من برسید. ببینید برای وایرلس G با سرعت 54 مگ در بهترین شرایط سرعتش زیر 25 مگ هستش چون این نوع شبکه وایرلس هست اتلاف پهنای باند از نصف هم بیشتر میشه. ولی شبکه های کابلی اتلافشون تقریبا ناچیزه برای همین وقتی مودم روی یک عدد ثابتی آپ میشه به خاطر اون اتلاف همیشه باید پهنای باند شما مقداری در حدود 0.137 % کمتر از مقدار واقعی باشه.

GHAGHALEELEE
12-05-2011, 00:10
نمی دونم بحث سر چیه
بحث سر اینه که سرعت دانلود مثلا 256 مخابرات تقریبا چقدر باید باشه.من و چند تا از دوستان 256 داریم یکی 27 دانلود میکنه.نیکا 24 دانلود میکنه.من 20 دانلود میکنم و مهرداد که 128 داره 15.3 دانلود میکنه.همه هم با IDM و لینک مستقیم گرفتیم.
خلاصه سگ میزنه گربه می رقصه.

mehrdad38
12-05-2011, 12:32
اینترنت من از صبح تا الان قطع بود. الان چند دقیقه ست وصل شده. برای مرکز دیتا تیکت فرستادم بعد چند دقیقه زنگ زدن گفتن مشکل از طرف ماست درست می شه.

برای شما هم امروز اینترنت قطع یا کند بود؟

برای من اولش سایت های با دامین ir باز می شد بعدش دیگه اونهم باز نشد و دانلود به طور کامل قطع شد.

GHAGHALEELEE
12-05-2011, 13:51
سلام
مال من از 11 اینطورا فقط سایتهای حکومتی باز میشد ولی یه ساعته درست شده

alivw71
12-05-2011, 14:19
واسه من وصل میشد ولی وقتی سرچ میکردی اصلا سایت بالا نمیومد تا ساعت 1.30 درست شد.

این سایت پیوندها میدونید منظورم ..هی این سایته لود میشود. سایتای دیگه حتی گوگل اتفاقی نمیوفتا. فقط سند میکرد دریافت نمیکرد.

alivw71
12-05-2011, 14:41
کارت رشته مجازی پیام نور هم بگذارید رو کارت جانبازی 5 مگ بگیرید.
2 مگ بیشتر نداریم. تو ایران. واسه من 512 بسه مگه میخام باهاش چی کار کنم. چون اگه امسال مجازی قبول شم
اگه مخابرات 1 مگ برای حد اقل 4 ماه بدن خوب میشه.
یه سوال داشتم مگه اینترنت چی داره و چی هست که ایقدر روش محدودیت گزاشتن. گور پدر رئیس سازمان تنظیم
مقررات رادیوئی و ارطباتی. اگه خودمون دست بکار نشیم. تا اخر عمر باید پس گردنی بخوریم. این یارو مسئول سازمان
والا دیپلم هم نداره اگه داشت . حرف هایی نمیزد که به اینترنت ربطی نداشته باشه. یکی از سوتی هاش
(ما امسال تمام مناطق ایران رو به فیبر 20 کیلوبایتی مجهز میکنیم) این سوتی رو تو روزنامه جامجم هم نشون دادن.
منظورش این بود که 20 مگابایتی اونم برای اینترنت حلال . مگه فیبر نوری 20 مگابایت فقط سرعت داره؟

nikaan
12-05-2011, 14:55
بحث سر اینه که سرعت دانلود مثلا 256 مخابرات تقریبا چقدر باید باشه.من و چند تا از دوستان 256 داریم یکی 27 دانلود میکنه.نیکا 24 دانلود میکنه.من 20 دانلود میکنم و مهرداد که 128 داره 15.3 دانلود میکنه.همه هم با IDM و لینک مستقیم گرفتیم.
خلاصه سگ میزنه گربه می رقصه.

سلام

خیر با توجه به نوع محاسبه ی شما سرعت من برابر با 26.7 کیلوبایت بر ثانیه هست این رو از دانلود 1 ساعته نتیجه

گرفتم که حدود 94 مگابایت دانلود شد(توی همون روز که تست رو قرار دادم)

به نظر میاد سرعت باید بالاتر از 25 کیلوبایت بر ثانیه برای سرویس 256 باشه ضمن اینکه dumeter سرعت 27.7

کیلوبایت بر ثانیه رو بعنوان پهنای باندم نشون میده

ویرایش:

بوسیله ی همون فیلمی هم که قرار دادم می تونید محاسبه کنید و میزان پهنای باند رو همین مقدار بدست بیارید

alivw71
12-05-2011, 15:00
این یارو بیسواده کی با من موافقه؟

nikaan
12-05-2011, 15:06
2 مگ بیشتر نداریم. تو ایران. واسه من 512 بسه مگه میخام باهاش چی کار کنم. چون اگه امسال مجازی قبول شم
اگه مخابرات 1 مگ برای حد اقل 4 ماه بدن خوب میشه.
یه سوال داشتم مگه اینترنت چی داره و چی هست که ایقدر روش محدودیت گزاشتن. گور پدر رئیس سازمان تنظیم
مقررات رادیوئی و ارطباتی. اگه خودمون دست بکار نشیم. تا اخر عمر باید پس گردنی بخوریم. این یارو مسئول سازمان
والا دیپلم هم نداره اگه داشت . حرف هایی نمیزد که به اینترنت ربطی نداشته باشه. یکی از سوتی هاش
(ما امسال تمام مناطق ایران رو به فیبر 20 کیلوبایتی مجهز میکنیم) این سوتی رو تو روزنامه جامجم هم نشون دادن.
منظورش این بود که 20 مگابایتی اونم برای اینترنت حلال . مگه فیبر نوری 20 مگابایت فقط سرعت داره؟

دوست عزیز مثلا با اینترنت حلال می خواهیم کجا بریم!!!!:2:

حتی همین سایت p30world هم سرورش داخل ایران نیست که بشه با این اینترنت کثیف حلالشون !!!! وارد p30world شد

تنها سایتهایی که میشه رفت سایتهای ارگانهای دولتی و یا وابسته به دولتن مثلا سایت varzesh3.com که متعلق به صدا و سیما باید باشه

حتی گوگل هم نمیشه رفت که بشه آدرس سایت های حلالشون رو پیدا کرد:21:

عملا20 مگابیت براتون در حد همون 20 کیلو بیت کار خواهد کرد !!!!! :2:

GHAGHALEELEE
12-05-2011, 15:07
با عرض پوزش از ناظر انجمن که پست اسپم میفرستم
فقط این بابایی که گفتی نیست که دیپلم هم نداره.
توی اداره برادرم یه بابای رو فرستاده بودن با تقلب دکتری بگیره.وقتی یارو رفته بود گفتن خوب حاج اقا مدرک کارشناسی ارشدتون رو بدید تا براتون دکتری صادر کنیم!حاج اقا هم گفته بود کارشناسی ارشد چیه ما فقط تو ادارمون کارشناس داریم.بعد کلی توضیح به یارو تازه فهمیدن یارو کارشناسی ارشد نداشته که بخوان دکتری براش صادر کنن.
بعد حاج اقا رفته کارشناسی ارشد جور کنه دیدن دیپلمم نداره.:27:
اینم یه مدل دکتری گرفتن یه شبه.

GHAGHALEELEE
12-05-2011, 15:28
سلام

خیر با توجه به نوع محاسبه ی شما سرعت من برابر با 26.7 کیلوبایت بر ثانیه هست این رو از دانلود 1 ساعته نتیجه

گرفتم که حدود 94 مگابایت دانلود شد(توی همون روز که تست رو قرار دادم)

به نظر میاد سرعت باید بالاتر از 25 کیلوبایت بر ثانیه برای سرویس 256 باشه ضمن اینکه dumeter سرعت 27.7

کیلوبایت بر ثانیه رو بعنوان پهنای باندم نشون میده

ویرایش:

بوسیله ی همون فیلمی هم که قرار دادم می تونید محاسبه کنید و میزان پهنای باند رو همین مقدار بدست بیارید
من براساس همون فیلمی که گذاشتید محاسبه کردم.فیلم شما و 1 دقیقه و چند ثانیه بود که من یک دقیقه اونرو انتخاب کردم.مابه التفاوت حجم دانلود شده رو تقسیم بر 60 کردم و عددی که عرض کردم دراومد.عددی که من از این تقسیم بدست اوردم تا انجا که یادم میاد 24 و خورده ای بود.dumeter خیلی وقتها سرعت لحظه ای من رو 23 نشون میده در صورتی که idm مثلا به 5 رسیده بوده.بهترین راه همان تقسم دانلود بر زمان دانلود هست

ersch
12-05-2011, 15:36
من کارشناسی ارشدم میتونم 512 تهران بگیرم؟

nikaan
12-05-2011, 16:01
من براساس همون فیلمی که گذاشتید محاسبه کردم.فیلم شما و 1 دقیقه و چند ثانیه بود که من یک دقیقه اونرو انتخاب کردم.مابه التفاوت حجم دانلود شده رو تقسیم بر 60 کردم و عددی که عرض کردم دراومد.عددی که من از این تقسیم بدست اوردم تا انجا که یادم میاد 24 و خورده ای بود.dumeter خیلی وقتها سرعت لحظه ای من رو 23 نشون میده در صورتی که idm مثلا به 5 رسیده بوده.بهترین راه همان تقسم دانلود بر زمان دانلود هست

خیر فیلم من 2 دقیقه و 3 ثانیه بود همون که حجمش حدود 7 مگابایت بود

یعنی لینک زیر:

پستش هم در صفحه ی 246 موجود هست

تفاوت idm با dumeter هم اینه که idm سرعت لحظه ای رو نشون میده و dumeter سرعت میانگین رو .

برای همین dumeter دیرتر سرعت رو بالا یا پایین و یا حتی به صفر می رسونه

ویرایش:

برای 1 دقیقه ی اول محاسبه کردم و عدد 26.965 کیلوبایت برثانیه بدست اومد

برای 2 دقیقه هم عدد 26.888 کیلوبایت برثانیه بدست اومد

alivw71
12-05-2011, 19:34
دوستان بیاد یه روز قرار بزاریم تا بریم این (رئیس تنظیم مقررات رادیوئی وارتباطی) رو کتک بزنیم و ازش 2 دمگ بگیریم .
هرکی میاد خبر بده

mohsen_rkh
12-05-2011, 22:31
برای من هم از 10:30 تا 13:30 قطع بود.

Kianoosh
13-05-2011, 00:33
برای من هم از 10:30 تا 13:30 قطع بود.

آره ...نه! قطع نبود حلال شده بود :دی

چندین سایت داخلی به سرکردگی فارس نیوز رو با سرعت و اقتدار باز می کرد!:دی

Internet Access نبوده :27:

hosseinboss
14-05-2011, 22:10
نگید اسپم فرستاده ها ولی
تو امریکا یه بچه 7-6 ساله با پول توجیبیش میتونه یه 4 مگ بگیره(مثل خریدن یه بستنی یا آبنبات چوبی) اونوقت تو این مملکت باید کارشناسی ارشد داشته باشی تا 512 بهت بدن تازه بازم میگن اینترنت نجس و حرامه باید پاک و حلالش کنیم
این است اقتدار ملی