PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Prince of Persia: The Forgotten Sands

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

sonixax
16-04-2011, 22:52
با درود به هموطن پارسی گرامی

از اینکه ژرف نگری شما را درباره این بازی، این چنین میبینم بسیار خشنود هستم و بگمان با شما در مورد اینکه این بازی ارزش یک بار بازی کردن را داشت همداستانم (موافقم).

ولی باید گفت که نگرش من درباره زاد روز (تاریخ عرضه) این بازی با همتای خود یعنی ACII در یک سال بود، و به شوند همین پیش آمدهای ریز و درشت، این بازی نتوانست شایستگی های خود را نمایان کند.

جانم سره نویسی :11:

mehrdad8086
17-04-2011, 10:45
از دیوار روبرو برو بالا اول اون جک و جونور های اون بالا رو بکش ، خصوصا اونی که هی از بقیه تولید میکنه - بعدش اون پشت یه میله هست میکشی در باز میشه .

آقا من همه رو كشتم هم پائين هم بالا رو
اون بالا ميله هست؟ كجا؟
هر وقت ميام پاين يه اسكلت توليد ميشه.مي پرم و مي كشمش.اما اون درب با چي باز مي شه؟:2:

sonixax
17-04-2011, 17:03
آقا من همه رو كشتم هم پائين هم بالا رو
اون بالا ميله هست؟ كجا؟
هر وقت ميام پاين يه اسكلت توليد ميشه.مي پرم و مي كشمش.اما اون درب با چي باز مي شه؟:2:

خیلی درست یادم نیست ، ولی شما اون قدرت که مثل موشک به سمت دشمن شلیک میشه رو گرفتید ؟
اگر گرفتید فکر کنم باید با اون برید اون بالا .

mehrdad8086
17-04-2011, 20:09
خیلی درست یادم نیست ، ولی شما اون قدرت که مثل موشک به سمت دشمن شلیک میشه رو گرفتید ؟
اگر گرفتید فکر کنم باید با اون برید اون بالا .
شلیک می شم اسکلت می میره اما بعدش.....(تو عکس هست)

sonixax
17-04-2011, 21:26
اون پایین سمت راست یا چپ باید یه اهرمی دستگیره ای چیزی باشه .

Alex Fera
18-04-2011, 13:06
شلیک می شم اسکلت می میره اما بعدش.....(تو عکس هست)

با اجازه میلاد جان.......
آقا مهراد شما وقتی وارد اون تالار میشی سمت چپت یه دونه دایره هستش که باید با بالا رفتن از اون دره سمت راست رو باز کنی بعد یه دایره رو دیوار میبینی که اگه اونو فعال کنی اون دری که بالا هستش باز میشه......

شرمنده اگه بد توضیح دادم....

با درود به هموطن پارسی گرامی

از اینکه ژرف نگری شما را درباره این بازی، این چنین میبینم بسیار خشنود هستم و بگمان با شما در مورد اینکه این بازی ارزش یک بار بازی کردن را داشت همداستانم (موافقم).

ولی باید گفت که نگرش من درباره زاد روز (تاریخ عرضه) این بازی با همتای خود یعنی ACII در یک سال بود، و به شوند همین پیش آمدهای ریز و درشت، این بازی نتوانست شایستگی های خود را نمایان کند.

نفس شرمنده ولی نگرش شما در مورد زاد روز بازیها غلطه.....
ACII توی نوامبر 2009 اومد در حالی که POP:TFS در می 2010 ریلیز شد.........

یا حق

sonixax
18-04-2011, 16:38
آقا مهراد شما وقتی وارد اون تالار میشی سمت چپت یه دونه دایره هستش که باید با بالا رفتن از اون دره سمت راست رو باز کنی بعد یه دایره رو دیوار میبینی که اگه اونو فعال کنی اون دری که بالا هستش باز میشه......

نه بابا خوب گفتی ، خیلی بهتر از من گفتی :31:
الان 6 ماهه درست دست به این بازی نزدم :13:

Alex Fera
18-04-2011, 20:35
میلاد حالا خوبه تو 6 ماهه به بازی دست نزدی......
من که 10 ماهه بلو-ریش رو فروختم........
:31::31::31:

mehrdad8086
19-04-2011, 20:14

نفس شرمنده ولی نگرش شما در مورد زاد روز بازیها غلطه.....
ACII توی نوامبر 2009 اومد در حالی که POP:TFS در می 2010 ریلیز شد.........

یا حق
ممنونم دوست من اما
دایره سمت راست می رم بالا سمت چپ باز می شه دایره سمت چپ میله که ازش آویزون هست رو پائین میاره تو عکس معلومه ....خلاصه می ری بالا و همه رو می کشم اما درب روبرو بسته است...

یکی دوتا باگ داره نه؟شاید کرک من ....:41:

mehdy.z
19-04-2011, 23:51
ممنونم دوست من اما
دایره سمت راست می رم بالا سمت چپ باز می شه دایره سمت چپ میله که ازش آویزون هست رو پائین میاره تو عکس معلومه ....خلاصه می ری بالا و همه رو می کشم اما درب روبرو بسته است...

یکی دوتا باگ داره نه؟شاید کرک من ....:41:
این یه باگه!
طبق ترینر این پست عمل کنید مکشلتون حل میشه:46::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته منم 9 ماهی میشه دست به این بازی نزدم:31:

naser31
20-04-2011, 08:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوستان
من تو مرحله اي كه اولش استرلاب يا يك چيزي مثل ترازو با نشون ميده گير كردم به سمتي كه خودش نشون ميده ميرم (دو تا فواره ها رو منجمد ميكنم ) اما وقتي به اون سكو ميرسم هيچ راهي وجود نداره كه ادامه بدم .
يك راهنمائي هم درمورد گرفتن عكس از مرحله بازي بگيد ممنون ميشم .من يك برنامه دارم كه از دسكتاپ عكس ميگيره اما وقتي اين بازي اجرا ميشه نميتونم اون برنامه رو فعال كنم .

mehdy.z
20-04-2011, 10:41
سلام دوستان
من تو مرحله اي كه اولش استرلاب يا يك چيزي مثل ترازو با نشون ميده گير كردم به سمتي كه خودش نشون ميده ميرم (دو تا فواره ها رو منجمد ميكنم ) اما وقتي به اون سكو ميرسم هيچ راهي وجود نداره كه ادامه بدم .
يك راهنمائي هم درمورد گرفتن عكس از مرحله بازي بگيد ممنون ميشم .من يك برنامه دارم كه از دسكتاپ عكس ميگيره اما وقتي اين بازي اجرا ميشه نميتونم اون برنامه رو فعال كنم .
کجا که من نگرفتم چی میگی ولی برای عکس گرفتن از بازی میتونی از نرم افزار fraps استفاده کنی:

Alex Fera
20-04-2011, 11:31
کجا که من نگرفتم چی میگی ولی برای عکس گرفتن از بازی میتونی از نرم افزار fraps استفاده کنی:

مهدی جان این لینک چند وقته که شیلتر شده،تو سایته رسمی خوده نرم افزار همیشه آخرین نسخش موجوده........

mehdy.z
20-04-2011, 12:35
مهدی جان این لینک چند وقته که شیلتر شده،تو سایته رسمی خوده نرم افزار همیشه آخرین نسخش موجوده........

ممنون alex جان ولی قبول کن توی این دوره زمونه پیدا سوزن توی انبار کاه به مراتب از یه سایت درست و حسابی که ف.یلتر نباشه راحتره!!!
موندم به حال خودمون گریه کنم یا خنده!!!

Alex Fera
20-04-2011, 12:50
مهدی جان چرا گریه....
یه و.ی پ.ی ا.ن بگیر و خودتو راحت کن.....

mehdy.z
20-04-2011, 13:30
مهدی جان چرا گریه....
یه و.ی پ.ی ا.ن بگیر و خودتو راحت کن.....
این که آره....
ولی منظور من حقوق معنوی ما توی دموکراسی ترین:18::18: و آزادترین :18::18:کشور دنیا هست!!
(به گفته رئیس جمهور محبوبمون:2::2:....رو رو برم به سنگ پا گفته زکی!!!)

naser31
20-04-2011, 14:07
مرسي از نرم افزاري كه معرفي كردين
از بازي عكس گرفتم اما آدرس عكس رو ازمن ميخواد و نميدونم اگه عكس تو ي دسكتاپ باشه آدرس رو چطور بايد بدم وآيا پسوند عكس رو بايد عوض كنم يا نه .

mehdy.z
20-04-2011, 23:54
مرسي از نرم افزاري كه معرفي كردين
از بازي عكس گرفتم اما آدرس عكس رو ازمن ميخواد و نميدونم اگه عكس تو ي دسكتاپ باشه آدرس رو چطور بايد بدم وآيا پسوند عكس رو بايد عوض كنم يا نه .
شما احتمالا تا حالا عکس آپلود نکردید...
شما وقتی عکس رو گرفتی باید بوسیله سایتهایی که مخصوص این کار هست عکس رو آپلود و بعد آدرس اون رو که به صورت url هست اونجا وارد کنید...

mehrdad8086
23-04-2011, 22:16
این یه باگه!
طبق ترینر این پست عمل کنید مکشلتون حل میشه:46::

البته منم 9 ماهی میشه دست به این بازی نزدم:31:

آقا جان من مرحله بعد رو برام آپ کنید.خسته شدم:rambo:

Alex Fera
24-04-2011, 11:15
آقا جان من مرحله بعد رو برام آپ کنید.خسته شدم:rambo:

خدمت شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته مرحله بعد از اونجا میشه مرحله آخر:31:

naser31
24-04-2011, 11:31
شما احتمالا تا حالا عکس آپلود نکردید...
شما وقتی عکس رو گرفتی باید بوسیله سایتهایی که مخصوص این کار هست عکس رو آپلود و بعد آدرس اون رو که به صورت url هست اونجا وارد کنید...

متاسفانه تابحال عكسي رو آپلود نكردم آدرسي هست كه آموزش اونرو نوشته باشه .

naser31
24-04-2011, 11:54
مهدي جان مرسي از راهنمائيت
من تو اين مرحله گير كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
24-04-2011, 13:09
مهدي جان مرسي از راهنمائيت
من تو اين مرحله گير كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بّفرما اینم راهنماییش:

naser31
24-04-2011, 13:40
بّفرما اینم راهنماییش:

من راهنمائي گذشتن از اين مرحله رو ميخوام .
اين آدرس كه شما دادين من از همين آدرس دارم پيغا مم رو ميفرستم !

aha2012
24-04-2011, 14:29
خب کاری نداره که
باید هی دستگیره هارو بچرخونی و اونا به شکل یه سکو درست بشن و بتونی روشون بری و بپری اونور
نمیشه دقیق توضیح داد.خودت یه کم بگردی راهشو پیدا میکنی

mehrdad8086
24-04-2011, 21:50
خدمت شما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته مرحله بعد از اونجا میشه مرحله آخر:31:
ممنونم دوست من......حالا این نره غول رو چطوری بکشم:18:بعد از این داستان چیه؟فکر نکنم بتونم با لب تاب اینجا رو رد کنم....:40:

naser31
25-04-2011, 11:36
خب کاری نداره که
باید هی دستگیره هارو بچرخونی و اونا به شکل یه سکو درست بشن و بتونی روشون بری و بپری اونور
نمیشه دقیق توضیح داد.خودت یه کم بگردی راهشو پیدا میکنی

دستگيره ها كجا قرار دارن و آيا دكمه خاصي رو بايد بگيرم اگه ميشه بيشتر توضيح بدين من خيلي گشتم اما چيزي پيدا نكردم .

naser31
25-04-2011, 12:28
اگه كسي گذشتن از اين مرحله رو ميدونه لطفا توضيح دقيق بده . هر چي ميگردم چيزي پيدا نميكنم كه باعث بشه چيزي تغيير كنه .
لطفا دكمه يا محلي كه بايدكاري روش انجام بشه رو توضيح بدين .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehrdad8086
25-04-2011, 13:15
اگه كسي گذشتن از اين مرحله رو ميدونه لطفا توضيح دقيق بده . هر چي ميگردم چيزي پيدا نميكنم كه باعث بشه چيزي تغيير كنه .
لطفا دكمه يا محلي كه بايدكاري روش انجام بشه رو توضيح بدين .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با استفاده از خاصیت یخ زدن آب یادمه که رد شدم

naser31
25-04-2011, 13:53
با استفاده از خاصیت یخ زدن آب یادمه که رد شدم
آخه از اين به بعد ديگه آبي نيست كه بتوني رد بشي

M-N-2007
26-04-2011, 10:02
آخه از اين به بعد ديگه آبي نيست كه بتوني رد بشي

خوب الان تو عکسه گوشه سمت چپش فواره است دیگه. کلا این قسمتش فواره و ستون آبهاش یه جوریه که یا دیده نمیشن یا خیلی دور به نظر میرسن. بگردی پیدا میشه، اصل این مرحلشم همین تریپ مخفی کاریشه.:20:

naser31
26-04-2011, 11:26
خوب الان تو عکسه گوشه سمت چپش فواره است دیگه. کلا این قسمتش فواره و ستون آبهاش یه جوریه که یا دیده نمیشن یا خیلی دور به نظر میرسن. بگردی پیدا میشه، اصل این مرحلشم همین تریپ مخفی کاریشه.:20:

از طريق فواره گوشه سمت چپ به اين سكو رسيدم اما روي اين سكو يا اطرافش هيچ فواره يا اهرمي كه بتوني يك راه پيداكني وجود نداره . ديگه از اين بازي نااميد شدم . لطفا كمك كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از گذشتن از اين دو فواره و رفتن روي سكوي بعدي ديگه هيچ راهي وجود نداره

havas_1980
26-04-2011, 13:18
اصل این مرحلشم همین تریپ مخفی کاریشه.مخفی کاریش؟! :blink:

M-N-2007
26-04-2011, 21:26
روبروت رو نگا کن شاید ستون آب باشه یا شایدم برعکس اومدی.
یادمه خودمم با اینجا مشکل داشتم باس بگردی.

مخفی کاریش؟! :blink:
آره دیگه، :43:
پرسپکتیو فواره هاش یه جوریه که یا دیده نمیشن یا دورن به نظر میاد.:45:

havas_1980
27-04-2011, 00:33
از طريق فواره گوشه سمت چپ به اين سكو رسيدم اما روي اين سكو يا اطرافش هيچ فواره يا اهرمي كه بتوني يك راه پيداكني وجود نداره . ديگه از اين بازي نااميد شدم . لطفا كمك كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از گذشتن از اين دو فواره و رفتن روي سكوي بعدي ديگه هيچ راهي وجود نداره اول بار که میایین رو این سکو, از میله بالای سرتون آویزون میشین. بعدش دو تا فواره کناری رو رد میکنین و رو سکوی بعدی اهرم رو 180 درجه میچرخونین. بعدش برمیگردین به همین سکو و میپرین رو صفحه که مقابل شما قرار گرفته. بعدش از یه ستون آبی میگیرین و سه فواره بعدی رو رد میکنین...

naser31
27-04-2011, 09:33
اول بار که میایین رو این سکو, از میله بالای سرتون آویزون میشین. بعدش دو تا فواره کناری رو رد میکنین و رو سکوی بعدی اهرم رو 180 درجه میچرخونین. بعدش برمیگردین به همین سکو و میپرین رو صفحه که مقابل شما قرار گرفته. بعدش از یه ستون آبی میگیرین و سه فواره بعدی رو رد میکنین...
اون قسمتي كه گفتين روي سكوي بعدي اهرم رو 180 درجه ميچرخوني . اهرم كجا قرار گرفته من هر طرف رفتم و هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم .راستش بد جوري اين مرحله گير كردم .

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

روبروت رو نگا کن شاید ستون آب باشه یا شایدم برعکس اومدی.
یادمه خودمم با اینجا مشکل داشتم باس بگردی.

آره دیگه، :43:
پرسپکتیو فواره هاش یه جوریه که یا دیده نمیشن یا دورن به نظر میاد.:45:

لطفا دقيق تر راهنمائي كن چون تمام كارهائي رو كه ميشد من انجام دادم .مرسي

taghdirrr
27-04-2011, 11:05
بچه ها این بازی چرا با کارت ati میلرزونه صفحه رو.
الان فریم کامل 60 دارم اما موس رو این ور اونور میکنم لرزش صفحه دارم vsync هم on هست.

mehdy.z
27-04-2011, 13:01
بچه ها این بازی چرا با کارت ati میلرزونه صفحه رو.
الان فریم کامل 60 دارم اما موس رو این ور اونور میکنم لرزش صفحه دارم vsync هم on هست.
لرزش:18:
اولین باره توی این بازی چنین چیزی رو میشنوم!
احتمالا مشکل از سیستم خودتونه...بهترین راه حلی هم که میتونم بهتون پیشنهاد کنم عوض کردن درایور گرافیکتون هست...

naser31
27-04-2011, 13:34
اول بار که میایین رو این سکو, از میله بالای سرتون آویزون میشین. بعدش دو تا فواره کناری رو رد میکنین و رو سکوی بعدی اهرم رو 180 درجه میچرخونین. بعدش برمیگردین به همین سکو و میپرین رو صفحه که مقابل شما قرار گرفته. بعدش از یه ستون آبی میگیرین و سه فواره بعدی رو رد میکنین...

اهرم كجاي سكو وجود داره من هرچي ميگردم هيچ چيزي پيدا نميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

havas_1980
27-04-2011, 14:16
اهرم كجاي سكو وجود داره من هرچي ميگردم هيچ چيزي پيدا نميكنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا جالبه! تو مرکز این قسمت باید اهرم گردشی از زیر زمین اومده باشه بیرون که نیست! :eh:
لطفا سیوتون رو آپ کنین اینجا...

naser31
28-04-2011, 08:17
واقعا جالبه! تو مرکز این قسمت باید اهرم گردشی از زیر زمین اومده باشه بیرون که نیست! :eh:
لطفا سیوتون رو آپ کنین اینجا...

ببخشيد ميدونم اين راهنمائي جاش اينجا نيست اما نميدونم چطور و از چه مسيري سيو رو براتون آپ كنم . اگه راهنمائيم كنيد لطف بزرگي كردين چون من تو اين قسمت اينقدر چرخيدم كف كردم و پاهاي اين پرنس هم پينه زده .:41:
اون مسيري كه بازي سيو ميشه كجاست ؟

havas_1980
28-04-2011, 09:13
ببخشيد ميدونم اين راهنمائي جاش اينجا نيست اما نميدونم چطور و از چه مسيري سيو رو براتون آپ كنم . اگه راهنمائيم كنيد لطف بزرگي كردين چون من تو اين قسمت اينقدر چرخيدم كف كردم و پاهاي اين پرنس هم پينه زده .:41:مسیر سیو بازی در ویندوز 7 (با Vista هم یکیه)

C:\Users\xxxxx\AppData\Local\storage\SKIDROW\11

xxxxx >> یوزر

mshow
28-04-2011, 22:50
آقایون ببخشید من با کرک بازی مشکل دارم.

وقتی کرک رو کپی می کنم که بازی رو اجرا کنم.موقع اجرا پیام می ده که

"گیم لانچر پیدا نشد.بازی را دوباره نصب کنید"

عوض(اورجینال) کردن اون فایل dll توی گیم لانچر هم تاثیری نداشت.ولی وقتی فایل های اصلی نصب شده ی بازی رو بر می گردونم اجرا می شه ولی اون مشکلی رو دارم که توی چند صفحه قبل عنوان کرده بودم.

هرچی کرک دانلود کردم گیم لانچر رو پیدا نمی کنند.

کرک های گیم فیکس رو هم گرفتم ولی....

mehdy.z
29-04-2011, 00:22
آقایون ببخشید من با کرک بازی مشکل دارم.

وقتی کرک رو کپی می کنم که بازی رو اجرا کنم.موقع اجرا پیام می ده که

"گیم لانچر پیدا نشد.بازی را دوباره نصب کنید"

عوض(اورجینال) کردن اون فایل dll توی گیم لانچر هم تاثیری نداشت.ولی وقتی فایل های اصلی نصب شده ی بازی رو بر می گردونم اجرا می شه ولی اون مشکلی رو دارم که توی چند صفحه قبل عنوان کرده بودم.

هرچی کرک دانلود کردم گیم لانچر رو پیدا نمی کنند.

کرک های گیم فیکس رو هم گرفتم ولی....
فکر کنم شما نرم افزار ubisoft game launcher رو نصب نکردی!!
به احتمال زیاد توی DVD بازی هست نصبش کن...

mshow
29-04-2011, 22:16
فکر کنم شما نرم افزار ubisoft game launcher رو نصب نکردی!!
به احتمال زیاد توی DVD بازی هست نصبش کن...

نه عزیزم دیگه ما اینقدر هم ... نیستیم.

نصبه،اصلا با خود بازی نصب شد.(اون DLL رو هم که گفتم عوض کردن/نکردنش توفیقی توی مشکل کرک نداشت)

میگم که،فقط وقتی کرک رو کپی می کنی اینجوری میشه.بدون کرک میره تو بازی ولی مثل مشکلم توی صفحه 200 این تاپیک هست.----البته من می خوام با کرک مشکلی نداشته باشم----

سیستم هم مناسبه--AC:Brotherhood-- رو باهاش خیلی روان بازی و تموم کردم.

یه راهنمایی مخصوص بفرمایید خیلی ممنون می شوم.

naser31
30-04-2011, 09:35
مسیر سیو بازی در ویندوز 7 (با Vista هم یکیه)

xxxxx >> یوزر

اما اين مسيري كه شما دادين اصلا تو درايو c وجود نداره . حتي توي سرچ از تمام درايوهام هم اين مسير رو شناسائي نميكنه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويندوزم ايكس پي

havas_1980
30-04-2011, 09:57
اما اين مسيري كه شما دادين اصلا تو درايو c وجود نداره . حتي توي سرچ از تمام درايوهام هم اين مسير رو شناسائي نميكنه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويندوزم ايكس پيمسیر سیو بازی تو XP

C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11

نکته: گزینه Show hidden files and folders رو باید فعال داشته باشین. (باز میکنین Folder Options >> تب View)

naser31
30-04-2011, 10:49
مسیر سیو بازی تو XP

C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11

نکته: گزینه Show hidden files and folders رو باید فعال داشته باشین. (باز میکنین Folder Options >> تب View)

قبل از هر كاري بايد ازت تشكر كنم چون از راهنمائيهات خيلي چيزا ياد گرفتم .
مسيري رو كه نوشتين از storage به بعد رو تو اين شاخه ندارم .
منظور از xxxxxچيه چون اين شاخه اصلا وجود نداره و بجاش از شاخه اي كه هيدن شده بنامDefault User استفاده كردم چون شاخه ديگه اي نبود كه مسير هاي بعدي رو داشته باشه .

naser31
30-04-2011, 11:11
قبل از هر كاري بايد ازت تشكر كنم چون از راهنمائيهات خيلي چيزا ياد گرفتم .
مسيري رو كه نوشتين از storage به بعد رو تو اين شاخه ندارم .
منظور از xxxxxچيه چون اين شاخه اصلا وجود نداره و بجاش از شاخه اي كه هيدن شده بنامDefault User استفاده كردم چون شاخه ديگه اي نبود كه مسير هاي بعدي رو داشته باشه .

ببخشيد مثل اينكه مسير رو اشتباه رفته بودم .الان پيداكردم . اما وقتي ميخوام شاخه 11 رو آپ كنم قبول نميكنه حتي زيپ هم كردم اما نشد. و فايلهاي با پسوند عكس رو آپ ميكنه ميشه بگين اين شاخه رو چطور بايد براتون بفرستم .

havas_1980
01-05-2011, 07:58
ببخشيد مثل اينكه مسير رو اشتباه رفته بودم .الان پيداكردم . اما وقتي ميخوام شاخه 11 رو آپ كنم قبول نميكنه حتي زيپ هم كردم اما نشد. و فايلهاي با پسوند عكس رو آپ ميكنه ميشه بگين اين شاخه رو چطور بايد براتون بفرستم .مشخصه رفتین سایت آپلود عکس...
شما فایل زیپ شده رو آپ کنین تو rapidshare.com و downloadlink رو بزارین اینجا.

naser31
01-05-2011, 08:05
مشخصه رفتین سایت آپلود عکس...
شما فایل زیپ شده رو آپ کنین تو rapidshare.com و downloadlink رو بزارین اینجا.

مرسي
اينم سيو بازي
بابا تو آخرشي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي :7:

havas_1980
01-05-2011, 19:54
مرسي
اينم سيو بازي
بابا تو آخرشي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي
یه باگه که هیچ رقمه نمیشه درستش کرد...
بنابراین از سیوی که ضمیمه کردم استفاده کنین. دقیقا همین جای بازیه اما بدون اشکال.

naser31
02-05-2011, 08:22
یه باگه که هیچ رقمه نمیشه درستش کرد...
بنابراین از سیوی که ضمیمه کردم استفاده کنین. دقیقا همین جای بازیه اما بدون اشکال.

دستت درد نكنه علاوه بر ادامه بازي چند تا مطلب ديگه هم ياد گرفتم .
علت اين مشكل چيه و ممكنه بازم اين مورد پيش بايد

havas_1980
02-05-2011, 12:46
دستت درد نكنه علاوه بر ادامه بازي چند تا مطلب ديگه هم ياد گرفتم .
علت اين مشكل چيه و ممكنه بازم اين مورد پيش بايدگفتم. یه باگه (یه مشکل برنامه نویسی) این مشکلات یا از طرف سازنده هاس که بعدش براش پچ میاد شایدم نیاد! مثل این مورد که پچی نداره و مجبورین متوصل یه سیو یه نفر دیگه بشین... و یا هم از کرک بازی میتونه باشه که ممکنه کرک اصلاح شده بیاد بعدش یا هم نیاد!...

naser31
03-05-2011, 11:53
الان تو اين مرحله گير كردم .اول اسكلتهارو كشتم اما هرچي اين غول رو ميزنم درجه خونش پايين مياد وغوله ميسوزه اما دوباره خونش زياد ميشه و جون ميگيره .شايد بيشتر ا ز پنج بار هم خونش رو از بين بردم اما دوباره جون گرفته .

aha2012
03-05-2011, 13:58
الان تو اين مرحله گير كردم .اول اسكلتهارو كشتم اما هرچي اين غول رو ميزنم درجه خونش پايين مياد وغوله ميسوزه اما دوباره خونش زياد ميشه و جون ميگيره .شايد بيشتر ا ز پنج بار هم خونش رو از بين بردم اما دوباره جون گرفته .

از درودیوار میری بالا؟؟؟
باید از دیوار روبروییت بری بالا و اونجا نابودش میکنی

ppoyan
07-05-2011, 12:30
سلام عزیزان از زحمت فراوان شما تشکر میکنم
اگه میشه به منم کمک کنید من در مرحلهThe Royal Chambersگیر کردم
اونجایی که وارد یه اتاق میشی و دشمنارو نابود میکنی بعد از سمت راست میری از فواره ی آب رد میشم دوباره اون غول میبینم که زمینو جلوی پام خراب میکنه بعد از دیوار سمت راست رد میشم دوباره میپرم روی فوارهی اب وهمینطور میپرم روی فواره بعدی بعد یه زمین جلومه که اون غول خرابش میکنه همونطور که میپرم رو زمین میمیرم نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آریا ایرانی
27-05-2011, 12:38
از بیکاری این بازی رو دوباره بازی کردم. یه Kids به تمام معنا! برای سنین 5+ تا 15-
فقط قابلیت های یخ کردن آب و سفت کردن اجسام جالب بود.
اون قسمتی هم که اتاقک های زندان آویزون بودن هم نمای خیلی قشنگی داشت.
اون زنه که الاهه ی آب بود خیلی خوب فارسی صحبت می کردا! می گم بیاید براش امضا جمع کنیم بهش Tofel یا IELS زبان فارسی بدیم. حیفه استعدادش از بین بره بدبخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی چه بدبختیم ما که بازی برای سن و سالمون پیدا نمی شه.
این UBISoft احمق هم شعور نداره، وقتی می خواید یه بازی ش رو مطرح کنه سطح کیفی یه بازی دیگه ش رو پایین می کشه تا اون گل کنه. شعور و سیاست در حد فضاست. شایدم عقل شون نمی رسه بنده های خدا. وگرنه یه شرکت تمام انرژیش رو می گذاره تا بازی هایی که ارائه می ده بهترین باشن. نه اینکه یکی رو طعمه یکی دیگه بکنه.
نمره ی خوبی هم بهش ندادم. فکر کنم دیگه باید بازی کردن رو بگذارم کنار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

am2
29-05-2011, 00:12
اره این بازی اصلا به دلم ننشست..فقط pop:ww خیلی حال داد به من..میگم بچه ها چیزه..زنه کجا فارسی حرف میزد؟سربازا اول فارسی میحرفیدن(حملههه) ..اون قول زشته(بسووووووووز بسووووووووووووز) دیگه جاییش فارسی نفهمیدم میگفتن؟

gap
29-05-2011, 08:43
از بیکاری این بازی رو دوباره بازی کردم. یه Kids به تمام معنا! برای سنین 5+ تا 15-
فقط قابلیت های یخ کردن آب و سفت کردن اجسام جالب بود.
اون قسمتی هم که اتاقک های زندان آویزون بودن هم نمای خیلی قشنگی داشت.
اون زنه که الاهه ی آب بود خیلی خوب فارسی صحبت می کردا! می گم بیاید براش امضا جمع کنیم بهش Tofel یا IELS زبان فارسی بدیم. حیفه استعدادش از بین بره بدبخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی چه بدبختیم ما که بازی برای سن و سالمون پیدا نمی شه.
این UBISoft احمق هم شعور نداره، وقتی می خواید یه بازی ش رو مطرح کنه سطح کیفی یه بازی دیگه ش رو پایین می کشه تا اون گل کنه. شعور و سیاست در حد فضاست. شایدم عقل شون نمی رسه بنده های خدا. وگرنه یه شرکت تمام انرژیش رو می گذاره تا بازی هایی که ارائه می ده بهترین باشن. نه اینکه یکی رو طعمه یکی دیگه بکنه.
نمره ی خوبی هم بهش ندادم. فکر کنم دیگه باید بازی کردن رو بگذارم کنار

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره این بازی اصلا به دلم ننشست..فقط pop:ww خیلی حال داد به من..میگم بچه ها چیزه..زنه کجا فارسی حرف میزد؟سربازا اول فارسی میحرفیدن(حملههه) ..اون قول زشته(بسووووووووز بسووووووووووووز) دیگه جاییش فارسی نفهمیدم میگفتن؟

خب....به دل من که کاملا نشست....یادش بخیر....سال پیش ماه رمضون که بود،از نصب شب تا صبح بازی میکردمش....اون خانومه + باس های بازی فارسی حرف میزدن،ولی خیلی زشت...:دی پسر سلیمان را بگیرید و بکشیدش!!!:دی

Starcraft
29-05-2011, 08:52
بازی بدی نبود ولی به قدری باگ داشت که دو هفته فقط دنبال پچ هاش بودم :31:

m.diadem
29-07-2011, 16:31
سلام

واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم...بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکنش کلیک می کنم که اجرا شه می خاد به اینترنت وصل شه...وقتیم که وصل می شم یه چیزی میا که نوشته Updating luncher میذارم کامل که شد(حدود 20 دقیقه) بعدش هیچ اتفاقی نمیفته!!!

دوباره روی آیکن بازی کلیک می کنم و دوباره همون قضیه تکرار می شه...

کمکککککککککککککککککککککک!! !!!!:19::19::19:

Mammad Prince
29-07-2011, 23:33
بازی بدی نبود ولی به قدری باگ داشت که دو هفته فقط دنبال پچ هاش بودم :31:

بیخیال رفیق ! اونا باگ نیست ! اونایی هم که ما 2 هفته دنبالش بودیم پچ نیود !!!!
ما چون می خواستیم از نسخه کپی استفاده کنیم باید بازی رو کرک می کردیم و به خاطر قفل بدجور این بازی ( فکر کنم drm بود ) به دردسر افتادیم ! همین !:d:d
و الا نسخه اصلی باگ نداشته !!!

سلام

واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم...بازی رو نصب کردم ولی وقتی روی آیکنش کلیک می کنم که اجرا شه می خاد به اینترنت وصل شه...وقتیم که وصل می شم یه چیزی میا که نوشته Updating luncher میذارم کامل که شد(حدود 20 دقیقه) بعدش هیچ اتفاقی نمیفته!!!

دوباره روی آیکن بازی کلیک می کنم و دوباره همون قضیه تکرار می شه...

کمکککککککککککککککککککککک!! !!!!
باید آخرین کرک بازی رو دانلود و کپی کنید ! ( فکر می کنم در صفحه های قبل موجود باشه ! چون این بحث واسه پارسال همین موقع ها بود !!!!! :d:d یادش به خیر هرروز یه کرک می یومد و یه در رو باز می کرد !!! دوباره یه ساعت می رفتی می رسیدی به یه در دیگه و .... !!!!!! :d:d:d )
یا حق

m.diadem
30-07-2011, 17:18
سلام

یه مشکل دیگه...تو یه قسمت بازی من از یه در رد می شم و بعد از در کشته می شم(در از اول باز است) اما بعد از لود شدن دوباره بازی در بسته!!! و من تو ارتفاع قرار دارم...یعنی هیچ کاری نمی تونم بکنم...راهی هس که بتونم به چک پوینت های قبلی دسترسی داشته باشم؟؟؟؟

goldenmember
31-07-2011, 10:26
ببخشید تو extras بازی به جز کاراکتر پرنس کاراکتر ezio هم بود.اما قفل بود چطوری می تونم بازش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

daren
31-07-2011, 22:52
سلام

یه مشکل دیگه...تو یه قسمت بازی من از یه در رد می شم و بعد از در کشته می شم(در از اول باز است) اما بعد از لود شدن دوباره بازی در بسته!!! و من تو ارتفاع قرار دارم...یعنی هیچ کاری نمی تونم بکنم...راهی هس که بتونم به چک پوینت های قبلی دسترسی داشته باشم؟؟؟؟

والا منم یه همچین مشکلی داشتم ولی یادم نی چطور رد شد. فک کنم مورد از کرکش بود!!

IOG
02-08-2011, 23:00
سلام

منم یه همچین مشکلایی داشتم. تا جایی که یادمه کرک جدید ریختم . بعدش باید بازی رو از اول بری که درست شه.
زمانی که من بازی رو تموم کردم( بعد از رفع مشکل) = نصف روز

m.diadem
03-08-2011, 11:37
منم یه همچین مشکلایی داشتم. تا جایی که یادمه کرک جدید ریختم . بعدش باید بازی رو از اول بری که درست شه.
زمانی که من بازی رو تموم کردم( بعد از رفع مشکل) = نصف روز

اوه اوه...!یعنی حتما باید از اول برم؟

Alex Fera
03-08-2011, 20:47
بیخیال رفیق ! اونا باگ نیست ! اونایی هم که ما 2 هفته دنبالش بودیم پچ نیود !!!!
ما چون می خواستیم از نسخه کپی استفاده کنیم باید بازی رو کرک می کردیم و به خاطر قفل بدجور این بازی ( فکر کنم drm بود ) به دردسر افتادیم ! همین !:d:d
و الا نسخه اصلی باگ نداشته !!!

شما اگه نسخه PS3 رو هم که ما بازی کردیم بازی کنی به همین مشکلات و باگ ها بر میخوری البته یه خورده کمتر ولی کلا اذیت کنندس دیگه باگ وسط بازی.................

amir190d
04-08-2011, 00:16
سلام
دوستان اینجا چیکار کنم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داخل بازی این جهتی رو که باید بچرخونی(همین که تو عکس آتیش روشه) نیست!
کرک رو هم عوض کردم ولی فایده ای تداشت!

havas_1980
04-08-2011, 07:48
سلام
دوستان اینجا چیکار کنم ؟

کرک رو هم عوض کردم ولی فایده ای تداشت!از سیوی موجود در آدرس زیراستفاده کنین. دقیقا همین جای بازیه اما بدون اشکال.

goldenmember
04-08-2011, 15:01
سلام
دوستان اینجا چیکار کنم ؟

کرک رو هم عوض کردم ولی فایده ای تداشت!

من خودم یه سوال از شما دارم.من تا اینجا رو اومدم اما دقیق یادم نمیاد چطوری ردش کردم اما اون خط قرمزی که مربوط به سلامتی پرنس هستش انقدر دراز نبود همون اندازه ی اولش بود چطوری اینجوری شده؟

ببخشید من می خوام ویندوزم رو عوض کنم ام اما نمیدونم از کجا باید سیو های این بازی رو نگه دارم لطفا کمکم کنین تو documents هم هیچ چی نبود :41::19:

havas_1980
04-08-2011, 18:52
من خودم یه سوال از شما دارم.من تا اینجا رو اومدم اما دقیق یادم نمیاد چطوری ردش کردم اما اون خط قرمزی که مربوط به سلامتی پرنس هستش انقدر دراز نبود همون اندازه ی اولش بود چطوری اینجوری شده؟

ببخشید من می خوام ویندوزم رو عوض کنم ام اما نمیدونم از کجا باید سیو های این بازی رو نگه دارم لطفا کمکم کنین تو documents هم هیچ چی نبود

- امتیاز جمع کردین, وارد صفحه آپگرید شدین و نوار سلامتی رو تقویت کردین. (ستون ششمه از چپ به راست)

- مسیر سیو بازی در ویندوز 7 (با Vista هم یکیه)

xxxxx >> یوزر

- مسیر سیو بازی تو XP

goldenmember
05-08-2011, 22:54
یه نفر نیس که بدونه این اتزیو چطوری باز میشه؟؟؟؟؟؟
خسته شدم از بس منتظر موندم یکی جواب بده.:angry:

m.diadem
06-08-2011, 21:03
یه نفر نیس که بدونه این اتزیو چطوری باز میشه؟؟؟؟؟؟
خسته شدم از بس منتظر موندم یکی جواب بده.:angry:

توی یه قسمت از بازی بالای صفحه می نویسه Uplay Activation Compeleted یا یه همچین چیزی...اتزیو رو باید از طریق Uplay باز کنی...

توی منوی بازی هست.

m.diadem
06-08-2011, 21:08
تو یه قسمت بازی گیر کردم...

توی The Rekem Room همون جایی که دیگه Razia داره باهامون میاد...یه سالن هست که یه صندلی توش هست...Razia می گه یه راه زیر صندلی هست...بعد ما توی سالن یه راه به زیر زمین پیدا می کنیم و میریم پایین...

مشکل اینجاس:
وقتی می ریم پایین یه جایی هست که باید روی دیوار برم و برسم به سکوی بعدی ولی توی مسیر حرکت روی دیوار یه ستون هست که نمی زاره رد شم...

یه کرک جدید هم قبلا گرفته بودم که مشکل در های بسته رو حل کرد...فک نمی کنم مشکل از کرک باشه...
اگه کسی متوجه شده کجا رو می گم کمک کنه...اگه نه بگید چطور باید از بازی عکس یا فیلم بگیرم

goldenmember
09-08-2011, 13:07
اعضای محترم.لطفا کمکم کنین.من همه رو میزنم می کشم ام راهی پیدا نمی کنم که از کجا برم.
وقتی با میله میرم بالا در بسته هس.

m.diadem
09-08-2011, 13:30
کرک بازیت درسته؟منم مشکل در های بسته رو داشتم و فهمیدم مشکل از کرک بود...اگه این باشه باید یه کرک سالم دانلود کنی و از اول بری!!!!!

چجوری از بازی عکس می گیری؟
تو از جایی که من هستم رد شدی...می شه جواب منم بدی

goldenmember
09-08-2011, 14:59
من با نرم افزار fraps 99 از بازی عکس گرفتم.البته ashampoo magickal هم می تونه عکس بگیره اما تو سون نمی تونه.اما fraps 99 تو سون هم می تونه عکس بگیره.

اگه راهی هس که بتونم بعد از زدن کرک از همون جا برگردم بازیو ادامه بدم بهم بگین.من خیلی وقت گذاشتم تا اینجا اومدم.حوصله مراحل تکراری رو ندارم.اگر هم نیس لطفا یکی واسم سیو بازیو از همونجا برام پیدا کنه.

یه سوال دیگه منظور از uplay چیه؟بازی آنلاین که نیس نه؟

m.diadem
09-08-2011, 21:52
فک کنم آنلاین باشه...مشکل منو می تونی حل کنی؟می دونی کجا رو می گم؟

goldenmember
10-08-2011, 18:30
یادم نیس چطوری ولی من راحت و بی دردسر از اونجا رد شدم.تازگیا یه سیو پیدا کردم که علاوه بر کاراکتر پرنس کاراکتر اتزیو و مالک هم توش بود.البته کاراکتر که نه پرنس لباسشونو پوشیده بود.اگه خواستی بگو تا لینکشو برات بزارم.

من کرک ام رو تغییر دادم و بازی رو دوباره نصب کردم.اما درست نشد.اگه از اول هم برم درست نمیشه چون کرک که ربطی به سیو نداره.
باید سیو اون قسمتی رو پیدا کنم که در قبلا باز شده.یکی میتونه اونو واسم گیر بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:41::19::37:

goldenmember
10-08-2011, 19:47
با این نرم افزار میتونی از بازی عکس بگیری. Beepa.Fraps.v3.2.6

شاید یه چیزایی یادم اومد.

kiavash13
11-08-2011, 01:32
دوستان،من بعد این که اولین غولو رد میکنم،نمیدونم بایس چیکار کنم.
اگه میشه راهنمایی کنین

m.diadem
11-08-2011, 12:53
دوستان،من بعد این که اولین غولو رد میکنم،نمیدونم بایس چیکار کنم.
اگه میشه راهنمایی کنین

سلام دوست عزیز

منظورت کدومه؟همونی که دستاشو میکوبه به زمین و یهو می دوه طرفت؟کنارشم کلی اسکلت هست؟اولیش اونه...خب بعد راحته که...یه دره باید ازش بری!

kiavash13
11-08-2011, 18:43
سلام دوست عزیز

منظورت کدومه؟همونی که دستاشو میکوبه به زمین و یهو می دوه طرفت؟کنارشم کلی اسکلت هست؟اولیش اونه...خب بعد راحته که...یه دره باید ازش بری!

آره منظورم همونه
بعدش هیچ در بازی نیس.
یه ستونیه بایس بری رو اون علامته ستونه میاد جلو ولی هیچ چیز دیگه ای نیس

m.diadem
11-08-2011, 20:46
آره منظورم همونه
بعدش هیچ در بازی نیس.
یه ستونیه بایس بری رو اون علامته ستونه میاد جلو ولی هیچ چیز دیگه ای نیس

آها یادم اومد...خب بلافاصله ستون که اومد جلو باید با پرش دیوار دیوار بری بالا

goldenmember
12-08-2011, 18:04
یعنی هیچ کس نمی تونه اون سیو رو برام گیر باره؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟!

kiavash13
14-08-2011, 11:38
من یه سوا دارم
آخر بازی همونجاس که باس غوله رو بکشی
همون غولی که آتیش تو بدنشه و پرت میکنه واست و بری نزدیکش همپا میزنه نابودت میکنه؟

mehdy.z
15-08-2011, 04:07
من یه سوا دارم
آخر بازی همونجاس که باس غوله رو بکشی
همون غولی که آتیش تو بدنشه و پرت میکنه واست و بری نزدیکش همپا میزنه نابودت میکنه؟
بله همونه ولی محل کشتنش اونجا نیست یه کم دیگه باید برین جلو و کلا با یه سبک دیگه بکشینش....

sinadeath
16-08-2011, 12:10
از POP 3D تا POP Forgotten Sands رو بازی کردم ولی مث اینکه Ubisoft این نسخشو برا بچه ها درست کرده بود. سخت ترینش POP 3D بود خیلی حال داد. قشنگترینش Warior within . نمی دونم چرا شرکت های بازی سازی دارن پسرفت میکنن:2:

rezapassword
24-08-2011, 15:38
سلام دوستان
من الان اونجام که شمشیر سلیمان رو گرفتم دادم به اون رازیا بعد اون رفت تو شمشیر حالا اومدم به یه محوطه که اونجا سه تا از اون ادم ها که به زمین شک میدن دشمن می سازن بالا تر از من هستن روی یه سکو سمت چپ یه دکمه است که با زدنش یه دکمه سمت راست باز میشه اونو که میزنی از رو به روی دری که ازش اومدم یه دستگیره که بهش تاب میخوری میاد بعد رفتم رو دستگیره و با اون قدرت پرش بلند میرم و اون سه تا شکی ها رو میکشم بعد برگشتم پایین و بقیه رو هم کشتم حالا نمیدونم باید کجا برم بالای سکو یه دره که باز نمیشه .
میشه راهنمایی کنید
سپاس

aha2012
24-08-2011, 18:14
سلام
اگه دره باز نمیشه باید کرکتو عوض کنی

rezapassword
24-08-2011, 18:59
مطمئن هستید؟
میشه سیو رو بدم با بازی خودتون ردش کنید ؟

fire-boy
25-08-2011, 09:08
مطمئن هستید؟
میشه سیو رو بدم با بازی خودتون ردش کنید ؟

سلام دوست عزیز: من هم قبلا دقیقا همون جایی که الان شما مشکل داری گیر کرده بودم.
اگه نتونستی رد کنی بهت لینک کرک سالمو بدم که باهاش خیلی راحت بتونی عبور کنی از اونجا(در بالایی بعد از گرفتم میله پایین باید باز شه اگه کرک درست نباشه این اتفاق نمیفته!!)

rezapassword
25-08-2011, 09:10
میشه لطف بفرمایید لینک رو

fire-boy
25-08-2011, 09:46
میشه لطف بفرمایید لینک رو

اینم لینک کرک سالم برو حالشو ببر: :46:

در ضمن محتوای پوشه کرک رو جایگزین قبلی کن مشکلی پیش نمیاد برای سیو های بازی...
ما رو هم دعا کن...

rezapassword
25-08-2011, 11:47
خیلی سپاس گذارم اما لینک خرابه متاسفانه

fire-boy
25-08-2011, 13:28
خیلی سپاس گذارم اما لینک خرابه متاسفانه

اینم لینک متفاوت:

rezapassword
26-08-2011, 09:22
خیلی لطف کردین
ولی از این سایت بهتر پیدا نکردی
هنوز نتونستم با این اینترنت .... دانلود کنم

goldenmember
26-08-2011, 12:38
ببخشید من از سایت زبده یه کرک رو دانلود کردم .بعد از اینکه جایگزین کردم گفت باید بازیو دوباره نصبش کنی.نصب کردم اما درست نشد
یه امکان هم داره که مشکل از ویندوز باشه چون یه همچین مشکلی تو بازی assassins creed 2 هم بود تو ویندوز 7 وقتی میرفتم به محل ماموریت هیچ خبری نبود.ولی یه روز که بازیو تو xp اجراش کردم درست شد.تو سون حتی سیو اونور تر بازی هم اجرا نمیشد.شاید اینم یه همچین چیزی باشه.اما منم هنوز امتحان نکردم.
هرکی امتحان کرد و درست شد خبرشو به منم بده.

rezapassword
26-08-2011, 13:35
اقا کرک کار کرد
ممنون
راستی اون قسمت اخر با اون اب ها چقدر سخته

fire-boy
27-08-2011, 00:47
آره رضا جون:
منم 4 باره که بازی رو تموم کردم ولی واقعا بی همتا هست از همه نظر...
در مورد سختی بازی حق با توئه منم قبلا با کیرد میرفتم خیلی سخت بود (به عات کلید های ترکیبی زیاد) ولی یه دسته xbox 360 گرفتم وایرلس خلی راحتر دوباره تونستم بازی رو تمومش کنم .چون جفت و جور تره...به شما هم توصیه میکنم این دسته رو ...:46:

rezapassword
27-08-2011, 10:17
سلام
منم با دسته بازی میکنم
این قسمت اخر که باید با کنترل اب ردش کنی دخلم رو اورده

MohammadT15
27-08-2011, 13:05
آره رضا جون:
منم 4 باره که بازی رو تموم کردم ولی واقعا بی همتا هست از همه نظر...
در مورد سختی بازی حق با توئه منم قبلا با کیرد میرفتم خیلی سخت بود (به عات کلید های ترکیبی زیاد) ولی یه دسته xbox 360 گرفتم وایرلس خلی راحتر دوباره تونستم بازی رو تمومش کنم .چون جفت و جور تره...به شما هم توصیه میکنم این دسته رو ...:46:

من خودم از طرفدارای تعصبیه این بازیم چونکه از 3 گانه ی این بازی توی پلی 2 خیلی خوشم اومد.در کل همه خوششون اومد کلا حرکت های اساسینز همه برگرفته از پرنسسه ولی این بازی اصلا بازیه مورد نظر من و طرفدارای پرنس نبود.حداقل توقع یه بازی 20 گیگیه پرگرافیک رو داشتیم:31:
خودم از بازی راضیم چون با حس پرنس بازی کردم اما واقع بینانش اینه که بازیه خشکی بود
کمبوهای تکراری و بسیار کم.حرکت های تکراری.گیم پلی تکراری گرافیک معلمولی...
مثلا یه در رو باید با باز کردن 2 تا اهرم باز میکردی.یه اهرم سمت راست یه دونه چپ.دقیقا همون مسیری رو که طی میکردی بری راست باید طی میکردی بری چپ عین یه آینه.خیلی تکراری بود.ولی بازم پرنسه دیگه من به شخصه دوست دارم:31:

fire-boy
27-08-2011, 17:48
من خودم از طرفدارای تعصبیه این بازیم چونکه از 3 گانه ی این بازی توی پلی 2 خیلی خوشم اومد.در کل همه خوششون اومد کلا حرکت های اساسینز همه برگرفته از پرنسسه ولی این بازی اصلا بازیه مورد نظر من و طرفدارای پرنس نبود.حداقل توقع یه بازی 20 گیگیه پرگرافیک رو داشتیم:31:
خودم از بازی راضیم چون با حس پرنس بازی کردم اما واقع بینانش اینه که بازیه خشکی بود
کمبوهای تکراری و بسیار کم.حرکت های تکراری.گیم پلی تکراری گرافیک معلمولی...
مثلا یه در رو باید با باز کردن 2 تا اهرم باز میکردی.یه اهرم سمت راست یه دونه چپ.دقیقا همون مسیری رو که طی میکردی بری راست باید طی میکردی بری چپ عین یه آینه.خیلی تکراری بود.ولی بازم پرنسه دیگه من به شخصه دوست دارم:31:

آره محمد جان:
ولی در مقابل نسخه های قبلیش هم از لحاظ گرافیکی و هم گیم پلی پیشرفت قابل توجهی داشته ولی از لحاظ روند بازی من نسخه قبلیش رو بیشتر قبول داشتم...واقعا عالی بود سیستم بازی دو نفره اونم با الیکا :31:
امیدوارم بعدیش بهتر بشه...

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

سلام
منم با دسته بازی میکنم
این قسمت اخر که باید با کنترل اب ردش کنی دخلم رو اورده

:31: :31: آره رضا جان حقیقتا سخت ترین جای بازی همون جائه.اول خوب تمرکز کن بعدش اون قسمت بازی رو برو :27:
باید یه خورده بعد پرش روی آبشار بهدی زودتر اونو منجمدش کنی...:20:

MohammadT15
27-08-2011, 22:27
آره محمد جان:
ولی در مقابل نسخه های قبلیش هم از لحاظ گرافیکی و هم گیم پلی پیشرفت قابل توجهی داشته ولی از لحاظ روند بازی من نسخه قبلیش رو بیشتر قبول داشتم...واقعا عالی بود سیستم بازی دو نفره اونم با الیکا :31:
امیدوارم بعدیش بهتر بشه...

والا از لحاظ گرافیکی اونقدر پیشرفت نداشت گیم پلی هم تنهاش پیشرفتش این بود که از روی دیوار آویزون میشدی میخواستی حرکت کنی تند تر حرکت میکرد و همچین مسائلی اون حالت هایی هم که آب تبدیل به سنگ میشد و میتونستی ازش استفاده کنی تغییر قابل توجه نیست به هر حال از روی کنسول پلی 2 اومد روی پلی 3 و ایکس باکس 360 نباید تغییر کنه؟به نظر من کمترین تغییرات رو شاهد بود و با همین هم مخالفم
چون به نظر من میتونست یکی از بهترین بازیهای پرنس باشه اما معمولی بود
این نظر شخصیمه ها:31:

goldenmember
27-08-2011, 23:14
اینم لینک متفاوت:

ببخشید من نه اشتراک دارم نه اهل (وی P ان)م میشه این کرک رو تو سایتای ایرونی مثل up98.org آپلود کنی تا منم بتونم دانلودش کنم.خیلی ممنونت میشم.

rezapassword
28-08-2011, 09:24
سلام
با رپید باز دانلودش کن

Mammad Prince
28-08-2011, 23:35
با سلام به همه دوستان

من یه مشکل دارم !
من پارسال که این بازی اومد سریع خریدم و با عوض کردن 5 - 6 تا کرک بالاخره تا آخر بازی رسیدم و بهترین کرک رو هم برای خودم نگه داشتم !!!

ولی الان و حدود 1 ماه بعد از این که سیستم ام رو عوض کردم دوباره حال کردم این بازی رو نصب کنم !
تو این یک ماه هم حدود 10 - 12 تا بازی رو اجرا کردم !

همون نسخه DVD پارسال ام رو نصب می کنم ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم ، یه اروری از طرف ویندوز می ده
و می گه به خاطر یه سری مشکلات بازی نمی تونه اجرا بشه و باید Close بشود !

ممکنه مشکل از چی باشه ؟؟!!!!!!!

m.diadem
29-08-2011, 13:15
سلام

اون قسمتای آخر که آب داریم! مطمئنا همه می دونن کجا رو می گم! شروع کارم چجوریه؟پدرم ر اومده...از اون دوتا دیوار آبی که چجوری باید رد شم؟هرجوری می پرم اون میله آبی بعدی رو نمی گیره...

m.diadem
29-08-2011, 15:01
تمام شد!

آخراش که طوفان بود چه اکشن بود!خداییش گرافیکش خوب بود...ولی تهش ساده تموم شد

masoodbr
29-08-2011, 20:56
سلام دوستان
اين بازي چطوري هستش قشنگه؟ مي ارزه ادم پاش بشينه؟

m.diadem
29-08-2011, 21:51
سلام دوستان

آره بابا...می ارزه...خیلی توپه

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

یه سوال...

چجوری می شه به سیوای بازی دسترسی پیدا کرد؟ مثلا اگه بخوام از یه جای بازی برم می شه؟ یا فقط همون چپتر آخر بازه؟

rezapassword
30-08-2011, 10:48
سیو ها در دایرکتوری اپلیکیشن دیتا ویندوز هست

ava-net
30-08-2011, 11:34
یکی از جذاب ترین بازی هایی هست که همه نسخه هاش رو بازی کردم

برای راحتی در دسترسی به سیو های بازی بهتره از برنامه Save Game Maneager 2 استفاده کنی

این برنامه سیو اکثر بازی ها رو پیدا میکنه و کپی برداری میکنه و بعد از تعویض ویندوز و ... دوباره میتونی با همین برنامه برشون گردونی سرجاشون

m.diadem
30-08-2011, 14:55
سیو ها در دایرکتوری اپلیکیشن دیتا ویندوز هست
دقیقا می گی این دایرکتوری کجاس؟ چند تا پیدا کردم یا روش قفل داره باز نمی شه...یا شرت کاته...یکی بود داخلش Roaming و ازین چیزا داشت.

بعدش که سیوا رو پیدا کدم چجوری می تونم از یه جای دیگه بازی برم؟باید سیوای بعدشو پاک کنم؟

فیلمای بازی که فرمتش bik هستو چجوری میشه دید؟

havas_1980
30-08-2011, 20:37
دقیقا می گی این دایرکتوری کجاس؟ چند تا پیدا کردم یا روش قفل داره باز نمی شه...یا شرت کاته...یکی بود داخلش Roaming و ازین چیزا داشت.

بعدش که سیوا رو پیدا کدم چجوری می تونم از یه جای دیگه بازی برم؟باید سیوای بعدشو پاک کنم؟

- مسیر سیو بازی در ویندوز 7 (با Vista هم یکیه)

xxxxx >> یوزر

- مسیر سیو بازی تو XP

- امکان دسترسی به مراحل قبلی رو مثل بازیهای قبل این سری ندارین.

فیلمای بازی که فرمتش bik هستو چجوری میشه دید؟
برای باز کردن فایلهای bik نیاز دارین به برنامه The RAD Video Tools که از آدرس زیر قابل دریافته:

ava-net
03-09-2011, 12:13
آره بابا...می ارزه...خیلی توپه

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

یه سوال...

چجوری می شه به سیوای بازی دسترسی پیدا کرد؟ مثلا اگه بخوام از یه جای بازی برم می شه؟ یا فقط همون چپتر آخر بازه؟

از برنامه Save Game Maneagar استفاده کن

fire-boy
03-09-2011, 20:29
دمت گرم ava:
اين Save Game Maneagar چخ جوري كارش؟؟
يخده توضيح ميدي؟؟؟
خيلي دنبال يه همچين چيزي بودم...:27:

Mohammad Yek110
05-09-2011, 16:37
سلام دوستان
ارزش؟یه چیزی اون ور تر از ارزش!!!!!!!!
خیلی قشنگه.من چند ماه پیش تمومش کردم.
الان به جاش assassin3بازی می کنم.اما..اصلا در حد prince5 نیست.حالا قدر این بازی رو میدونم

mjorh
05-09-2011, 23:48
ارزش؟یه چیزی اون ور تر از ارزش!!!!!!!!
خیلی قشنگه.من چند ماه پیش تمومش کردم.
الان به جاش assassin3بازی می کنم.اما..اصلا در حد prince5 نیست.حالا قدر این بازی رو میدونم
AC-BROTHERHOOD رو هوا میزنه PRINCE او ،از هر نظر بالاتره AC!

ava-net
07-09-2011, 07:54
دمت گرم ava:
اين Save Game Maneagar چخ جوري كارش؟؟
يخده توضيح ميدي؟؟؟
خيلي دنبال يه همچين چيزي بودم...:27:

بعد از نصب برنامه و اجراش ازتمی خواد که اجازه بدی بازی های که رو سیستمت نصب هست رو شناسایی کنه .
براز این کار رو بکنه . بعد لیست بازی ها رو بهت میده . برو تو قسمت بکاپ گیری و فقط سیو بازیی که میخوای رو به همراه ویندوز لایو رو بزار که بگیره . بعد تو هر ویندوز دیگه ای که خواستی برو لواد رو بزن و فایلی که ذخیره کردی رو باز کن .
فقط یادت باشه وقتی میری تو بازی باید دکمه HOME رو بزنی و پروفایل Windows Live رو بزنی که Load بشه.

Mammad Prince
08-09-2011, 10:33
AC-BROTHERHOOD رو هوا میزنه PRINCE او ،از هر نظر بالاتره AC!

صرف نظر از دو شماره آخر سری بازی prince of persia ( شماره 4 به خاطر این که اصلا پرنس نبود و شماره 5 به خاطر طراحی ضعیف و داستان سرایی افتضاح ! ) شما باید این رو بدونید که اساس کل بازی ASSASSINS CREED و بازی های مشابه آن از پرنس اقتباس شده است !
بعد این خیلی ضایع است که بیایم بگیم اساسین همه چیزش از پرنس بالاتره !

mjorh
08-09-2011, 11:49
صرف نظر از دو شماره آخر سری بازی prince of persia ( شماره 4 به خاطر این که اصلا پرنس نبود و شماره 5 به خاطر طراحی ضعیف و داستان سرایی افتضاح ! ) شما باید این رو بدونید که اساس کل بازی ASSASSINS CREED و بازی های مشابه آن از پرنس اقتباس شده است !
الان ، ac بالاتره از هر نظر ، (past is past!!!!)

در ضمن اساسین نه ،اسسین !

crowe
10-09-2011, 12:48
الان ، ac بالاتره از هر نظر ، (past is past!!!!)

در ضمن اساسین نه ،اسسین !
پرنس دیگه یه آی پی خیلی روتین شده، احتیاج به یه ریبوت مثل تامب رایدر داره، وگرنه با وجود سری اسسینز کرید به فراموشی سپرده میشه.

mjorh
10-09-2011, 14:11
پرنس دیگه یه آی پی خیلی روتین شده، احتیاج به یه ریبوت مثل تامب رایدر داره، وگرنه با وجود سری اسسینز کرید به فراموشی سپرده میشه.
نظر من همینه ...

ava-net
11-09-2011, 12:12

اون دو نسخه هم به اون اندازه که گفتی افتضاح نیست.

CECELIA
13-09-2011, 22:26
سلام
لطفا من رو راهنمایی کنید.بعد از پیدا کردن اون شمشیر توی مرحله ز یر گیر افتادم نمیدونم باید چیکار کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفهیمیدم مشکل از کرکه
فعلا

ava-net
14-09-2011, 08:39
تو نسخه ای که من داشتم یه بار مجبور به تعویض کرک شدم .

Amir rza
14-09-2011, 21:42
با سلام.
لطفا بگید چطوری میشه با ezio بازی کرد؟
لطفا جوابم را زود بدید.

mjorh
21-09-2011, 14:22
یه لینک دانلود واسه کرک فیکس این بازی بزارید ،اون یکیا همشون پریدن!

godsmak
21-09-2011, 15:42
از سایت Gamecopyworld.com بگیرید.

mjorh
21-09-2011, 16:55
از سایت Gamecopyworld.com بگیرید.
نشد...................

aha2012
21-09-2011, 16:59

mjorh
23-09-2011, 13:01
محل سیو بازی تو 7 کجاس؟

mjorh
23-09-2011, 13:08
این جا گیر کردم :

یه راهنمایی لطفا

havas_1980
23-09-2011, 13:24
محل سیو بازی تو 7 کجاس؟

این جا گیر کردم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه راهنمایی لطفا

- مسیر سیو بازی در ویندوز 7
xxxxx >> یوزر

- دو تا از دوستان هم همین مشکل رو داشتند. یه باگه که نمیشه ردش کرد...
از سیوی که ضمیمه کردم و در آدرس زیر موجوده استفاده کنین. دقیقا همین جای بازیه اما بدون مشکل.

mjorh
23-09-2011, 13:32
- مسیر سیو بازی در ویندوز 7
xxxxx >> یوزر

- دو تا از دوستان هم همین مشکل رو داشتند. یه باگه که نمیشه ردش کرد...
از سیوی که ضمیمه کردم و در آدرس زیر موجوده استفاده کنین. دقیقا همین جای بازیه اما بدون مشکل.

نمیتونم پیدا کنم این محل سیو بازیرو ،اصلا ویندوز من appdate نداره !!! چرا اینجوریه؟:41::41::41:

havas_1980
23-09-2011, 13:53
نمیتونم پیدا کنم این محل سیو بازیرو ،اصلا ویندوز من appdate نداره !!! چرا اینجوریه؟چون اون پوشه مخفیه و شما هم گزینه Show hidden files and folders رو فعال نکردین. (باز میکنین Folder Options << Control Panel >> تب View)

mjorh
23-09-2011, 14:38
مرسی
درس شد

ava-net
26-09-2011, 12:59
بجای همه این کار ها اگه کرک رو عوض میکردین درست میشد

ALIREZA 2010
27-09-2011, 12:10
سلام
می دونم که این بازی دیگه خارج از رده است ولی من همون اولا همون جایی که یه چیز گنده مثل غول میاد و همه جا رو داغون میکنه رو می کشیم و بعد از کلی بالا پایین پریدن و باز کردن یه در باید پشت در از تله ها ی زیادی رد بشم مردم و با شروع دوباره بازی از پشت در بسته بازی شروع میشه و من نمی دونم چطور دوباره در رو باز کنم .دوبار هم از اول بازی رفتم و همینجا گیر کردم.
میشه لطفا کمکم کنید . (یعنی ایراد از کرکه؟ )

mehdy.z
27-09-2011, 12:49
سلام
می دونم که این بازی دیگه خارج از رده است ولی من همون اولا همون جایی که یه چیز گنده مثل غول میاد و همه جا رو داغون میکنه رو می کشیم و بعد از کلی بالا پایین پریدن و باز کردن یه در باید پشت در از تله ها ی زیادی رد بشم مردم و با شروع دوباره بازی از پشت در بسته بازی شروع میشه و من نمی دونم چطور دوباره در رو باز کنم .دوبار هم از اول بازی رفتم و همینجا گیر کردم.
میشه لطفا کمکم کنید . (یعنی ایراد از کرکه؟ )
بله باگه که اکثرا با تعویض کرک درست میشه:

ALIREZA 2010
27-09-2011, 13:50
مرسی مهدی جان
من قبلا این دوتا رو گرفتم و کپی پیست کردم تو لوکیشن بازی ولی وقتی میرم ادامه بازی ، باز هم از همون جا بازی شروع میشه :
1. یعنی بعد از پیست کردن باید از اول بازی رو شروع کنم ؟
2.کدومیکی از این دوتا رو باید پیست کنم ؟
3.آیا باید غیر از کپی پیست کردن کار دیگه ای باید انجام بدم ؟

ALIREZA 2010
28-09-2011, 17:41
مرسی مشکل حل شد
از اول رفتم و با دقت مرحله رو رد کردم.

mjorh
28-09-2011, 22:57
عکس های جالب!

ava-net
29-09-2011, 08:01
چرا همه با کرک این بازی مشکل دارن؟

mjorh
29-09-2011, 09:10
چرا همه با کرک این بازی مشکل دارن؟
چون یوبی سافت از drm استفاده کرد،ب خاطرهمین به زور کرک شد با هزارتاباگ!

ava-net
01-10-2011, 08:58
چون یوبی سافت از drm استفاده کرد،ب خاطرهمین به زور کرک شد با هزارتاباگ!

خوش بختانه من که مشکلی نداشتم .

sajad-tnt
01-10-2011, 09:44
خوش بختانه من که مشکلی نداشتم .
بدبختانه من مشكل داشتم.
ولي بازي فوق العاده زيبايي بود ... مخصوصا اون قسمتهاي آخر بازي (آب بازي خيلي سخت:31:)!

ava-net
02-10-2011, 09:37
انقدر ازش حرف زدیم که رفتم و دوباره نصبش کردم و دارم بازیش می کنم:46:

alvar
12-11-2011, 11:11
آقا شنیدم سری جدید پرنس داره میاد درست شنیدم یا سرکارم؟ کسی خبر داره ؟

mjorh
12-11-2011, 12:28
آقا شنیدم سری جدید پرنس داره میاد درست شنیدم یا سرکارم؟ کسی خبر داره ؟
نه من ک چیزی نشنیدم!

saeedsh7j
13-11-2011, 10:58
بچه ها من همون مرحله های اوله فکر کنم یه جایی که یه اهرمه میچرخونی بعد سکویی که اهرم داره میره بالا تا قسمت بالا رفتم بعد نمیدونم چیکار کنم که درا باز بشه؟؟

pclord
08-01-2012, 18:40
دوستان کسی موفق شده کاراکتر ازیو رو فعال کنه، بازی رو تموم کردم آنلوک نشد و هر کاری میکنم معلوم نیست چطوری فعال میشه؟

pclord
08-01-2012, 21:12
دوستان کسی موفق شده کاراکتر ازیو رو فعال کنه، بازی رو تموم کردم آنلوک نشد و هر کاری میکنم معلوم نیست چطوری فعال میشه؟

جواب رو پیدا کردم

با ریختن سیو زیر تمام قسمت هایی کهدر بازی بسته بودن باز میشه مثل لباس ازیو،مالک و مراحل تمرینی:

مسیر سیو بازی:
C:\Users\xxx\AppData\Local\storage\Skidrow

xxx نام یوزر

موفق باشید

mahyarSAMSUNG
08-01-2012, 21:15
آیا خبری از پرنس جدید نیست ؟ همین آخرین شمارش بوده ؟

pclord
09-01-2012, 00:35
آیا خبری از پرنس جدید نیست ؟ همین آخرین شمارش بوده ؟

فعلا که خبری نیست ، اما تو سال 2012 به احتمال زیادخبری ازش میاد که یوبیسافت میخواد بازم ادامشو درست کنه یا دیگه تمومه.

mjorh
09-01-2012, 15:45
فعلا که خبری نیست ، اما تو سال 2012 به احتمال زیادخبری ازش میاد که یوبیسافت میخواد بازم ادامشو درست کنه یا دیگه تمومه.

یوبی ک گند میزنه ب ادامه بازیا:13: ... گندم نه حالا...:31: خوب ادامه نمیده !

roohi_rsh
12-02-2012, 17:14
یه جای بازی گیر کردم اونایی که تموم کردن یه راهنمایی بکنن خواهشن

یه جای بازی هست که از بالا میاد یه دری هست سه تا دکمه داره اونا رو فشار میده بعد اون یارو ازش رد میشه بعد دره بسته میشه اولای بازی هست هر کاری میکنم نمیدونم کجا باید برم میرم پایین اراهی نیست چند جا میچسبه میاد پایین ولی اون طرف هیچی نداره خالی هست

sonixax
12-02-2012, 18:21
یه جای بازی گیر کردم اونایی که تموم کردن یه راهنمایی بکنن خواهشن

یه جای بازی هست که از بالا میاد یه دری هست سه تا دکمه داره اونا رو فشار میده بعد اون یارو ازش رد میشه بعد دره بسته میشه اولای بازی هست هر کاری میکنم نمیدونم کجا باید برم میرم پایین اراهی نیست چند جا میچسبه میاد پایین ولی اون طرف هیچی نداره خالی هست

آقا ما کلا نفهمیدیم شما چی نوشتی !
یه شات ازش بذار لطفا .

aha2012
12-02-2012, 19:17
راهنمای بازی همراه با عکس:

roohi_rsh
13-02-2012, 02:40
اینجا مشکل دارم
از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا که رد میشم میام اون ور
این که توی عکس هست نیست
یعنی یه فضای باز هست که اگر برم میوفتم تو فضای خالی هیچی نداره فکر کنم از بازی هست
حالا باید چه کار کنم دوباره نصب کنم درست میشه
راستی ویندوزم هفت هست

sonixax
13-02-2012, 03:45
اینجا مشکل دارم
از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا که رد میشم میام اون ور
این که توی عکس هست نیست
یعنی یه فضای باز هست که اگر برم میوفتم تو فضای خالی هیچی نداره فکر کنم از بازی هست
حالا باید چه کار کنم دوباره نصب کنم درست میشه
راستی ویندوزم هفت هست

اون سنگها رو روی دیوار روبرو میبینی ؟
همونجایی که سفیده - روی دیوار میدویی تا برسی بهشون میپری میگیریشون .

roohi_rsh
13-02-2012, 14:30
درست شد رفتم دوباره بازی رو از اول شروع کردم مثل اینکه یه خطای برنامه ای بود
خدا کنه بقیش اینطوری نباشه ممنون از همه:11:

nader0
01-01-2013, 01:31
سلام

بچه ها من این بازی را مدتی قبل نصب کردم.الان توی یکی از مراحل به مشکل برخوردم که با انواع کرک ها و ترینرها تست کردم مشکلم حل نشد(در بسته).الان تنها راه حلی که مونده استفاده از سیوهای بازی هست که یکی از دوستان زحمنتش را کشیده.ولی مشکل اینجا هست که من روی درایوی که ویندوز xp نصبه همچین آدرسی ندارم؟کسی متونه کمک کنه که این سیوها کجا ذخیره میشه برای ویندوز xp سرویس پک 3:

یکی از دوستان این آدرسو داده بود:

xp drive:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11

ولی مشکل من اینه که فولدر local setting و متعلقاتش اصلا داخل درایو محل نصب ویندوز من وجود نداره.

راهی وجود داره یا باید new game کنم؟

بابااااااا بازی باگ داره منم اینجا گیر کردم.شما سیو مرحله قبل روی از کجا آوردیش؟ میشه به منم بدی یجوری؟ چون یا باید اونی کپی کرد یا از اول بازی کرد چه کنیــــــــــم؟

alitech
01-01-2013, 17:03
سلام
من یادمه همون موقع که اومد تمومش کردم
ولی به همین مشکل خوردم که با این کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck_SKIDROW.rar.html) حل شد و
تقریبا از وقتی این کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck_SKIDROW.rar.html) رو گرفتم دیگه هیچ باگی تو بازی ندیدم
البته سیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها رو هم براتون آپلود کردم که اگه با کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck_SKIDROW.rar.html) حل نشد
از سیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید

nader0
01-01-2013, 20:14
سلام
من یادمه همون موقع که اومد تمومش کردم
ولی به همین مشکل خوردم که با این کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck_SKIDROW.rar.html) حل شد و
تقریبا از وقتی این کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck_SKIDROW.rar.html) رو گرفتم دیگه هیچ باگی تو بازی ندیدم
البته سیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها رو هم براتون آپلود کردم که اگه با کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck_SKIDROW.rar.html) حل نشد
از سیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید

mer30 aziz. test konam bebinam chi mishe
bazam mamnon

HOJ-JAT
10-02-2013, 17:53
من اینجا گیر کردم وقتی میپری رو اوم میله زرد باید در روبروی باز بشه که از من نمیشه حالا باید چه کار کنم؟؟؟

aha2012
10-02-2013, 20:31
کرک بازیتو عوض کن ،درست میشه

امیر احمدی ن
28-01-2014, 00:09
می گم من این نسخه ای که 2.5 گیگ بایته که به گفته اون سایته هیچی ازش کم نشده و همش همون فقط فشرده شده رو دانلود کردم کرکش مشکل باز نشدن در ها رو داشت اونم با یک کرک درست عوض کردم و جالب اینکه حدود 6 خورده ای گیگ بایت هم حجم نصب شدش بود و یک روزه تموم شدتقریبا 6 یا 8ساعت گیم پلی داشت.درست یادم نیست خلاصه این که مثل 3 یا 2 طولانی نبود و مثل نسخه 2 یا 3 که کات سکانس های از سینمایی داشته نبودش!! فقط اول بازی یکی داشت و دیگه تا آخر هیچی نداشت کات سکانسهای خود بازی بود اما اصلا مثل اون قبلی ها چندتا اونم در هرچای بازی نداشت.. سوالم از شما اینه که ببین داخل فولدر Video بازی 4 تا فایل bik داشت که چیزی حدود 400 مگ بود شما که بازی کردید همین جوریبود یا نه؟ این نسخه فایل های رو عوض کرده ..

mss_195
28-01-2014, 12:07
من اینجا گیر کردم وقتی میپری رو اوم میله زرد باید در روبروی باز بشه که از من نمیشه حالا باید چه کار کنم؟؟؟
یادمه منم همینطوری شدم، یه کرک جدید گرفتم ردیف شد. یادم نیست دقیق ولی فکر کنم مال skidrow بود.

dashmehdi69
03-02-2014, 00:40
Prince of Persia: The Forgotten Sands
من يك جايي گير كردم اونم جايي كه 3 تا از اون افرادي كه مي تونن اسكلت درست كنند درحال جادوند كه وارد مي شي مرحله شروع مي شه بعد از اون 2 تا از علامتهاي بازي كه درو باز ميكنه هست وقتي دومي ميزني يك ميله پايين مي اد به سمت ميله كه مي پري ميله پايين مياد ولي در باز نمي شه همرو هم كه مي كشي از اون منطقه كه خودتو ميندازي پايين كه دوباره ميلرو امتحان كنم دوباره دري باز نمي شه مشكل كجاست؟
ممنون

MUSK£T££R
03-02-2014, 01:48
Prince of Persia: The Forgotten Sands
من يك جايي گير كردم اونم جايي كه 3 تا از اون افرادي كه مي تونن اسكلت درست كنند درحال جادوند كه وارد مي شي مرحله شروع مي شه بعد از اون 2 تا از علامتهاي بازي كه درو باز ميكنه هست وقتي دومي ميزني يك ميله پايين مي اد به سمت ميله كه مي پري ميله پايين مياد ولي در باز نمي شه همرو هم كه مي كشي از اون منطقه كه خودتو ميندازي پايين كه دوباره ميلرو امتحان كنم دوباره دري باز نمي شه مشكل كجاست؟
ممنون
دوستانی که مشکل باز شدن در رو دارن از این کرک استفاده کنن :

SKIDROW ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

supermax15
26-06-2015, 16:52
این بازی میگن 3 قسمت داره ی راه ی که اخرش مالک رو میکشیم توی طوفان شن ولی توی اون جایی ک زنه بهت قدرت میده دوتا راه دیگه هست چجوری باید باز کرد اونا رو؟

morteza.1975
28-06-2015, 20:04
دربازی پرنس پرشیا 5
دوستان لطفآ راهنمایی کنید من در این مرحله اسطولاب گیر کردم نمیدونم باید چیکار کنم هرچی میپرم اون دستگیره رو بگیره نمیگیره ایا اصلآ باید بپرم این دستگیره رو بگیره یا خیر من دو تا عکس در دو جهت مخالف گذاشتم که ببینید. ممنونم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aha2012
29-06-2015, 23:38
سلام دوست عزیز
اگه دستگیره رو نمیگیره مشکل از کرک بازی هست.کرک خوب بگیر بریز درست میشه :)

morteza.1975
30-06-2015, 10:18
والا من کلی کرک ریختم ولی دستگیره بالا هست بعد رفتم توی یوتیوب سرچ کردم دیدم کلیپ بازی بصورتی که بازی شده رو گذاشتند نگاه کردم دیدم دستگیره پایین هست فهمیدم که مشکل از خود بازی هست پس مجبور شدم بازی با حجم بالا رو دانلود کنم بعد از دانلود بازی دیدم دستگیره پایین هست از اون وقت تا حالا که به این قسمت رسیدم مشکلی نداشتم باید ببینم بعدش ایا مشکلی پیش میاد یا خیر
ممنون از پاسخگویتون

morteza.1975
01-07-2015, 12:21
فعلآ مشکلی نیست