مشاهده نسخه کامل
: Prince of Persia: The Forgotten Sands
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
SA3EDLORD
08-09-2010, 10:40
JUNE 2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که نسخه ای دانلود کرده بودم و فکر کنم اولین نسخه ای بود که انتشار یافته بود.
اصلا معلوم نیست پوشه سیوش کجاست.
بازی رو یه بار پاک کردم باز نصبش کردم و درایو C رو هم پوشه یوبی سافت رو پاک کردم باز سیوش سر جا بود.
و همون جا باز نمیشه ردش کرد.
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
اینجا هم که نبود.
چند تا پوشه مخفی Application Data بود که توی اونها هم نبود.
بازی SPLINTER CELL پوشه STOREGE ش توی درایو سی پوشه یوبی سافت بود اما این اصلا نیست.سرچ هم کردم نبود.
عجب.!!!
شما ویندوز ویستا داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا از اول نگفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته نمیدونم کجاست ولی احتمالا اینجاست:
توی ویستا دیدی دیگه یه بازی هایی از ویندوز هست..........اگر استارت رو وا کنی یه پوشه ای اونجا هست به نام games.......من تا حالا اونجا سیو پیدا کردم...بعضی از بازیها رو........شاید مال شمام اونجاست
Amin.P30
08-09-2010, 12:05
اکس پی دارم.
من اول دقیق بگم کجام شاید مشکل از خود بازی باشه.
من اخرین کرکی که دوستان توی صفحه قبل گذاشتن و گفتن مشکلی نداره رو گرفتم.
حالا برم سر بازی:
توی عکس زیر از دستگیره زرد میگیرم هیچ چیزی نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون اب ها رو یخ میکنم میرم اون ور.یعنی عکس زیر.
اینجا هم نمیدونم چیکار کنم یعنی چیزی نیست.
چیکار باید کرد؟
؟؟؟؟
SA3EDLORD
08-09-2010, 12:44
والا من دیگه کم اوردم نمیدوم باید چیکار کرد:41:
Transporter2009
08-09-2010, 13:17
اکس پی دارم.
من اول دقیق بگم کجام شاید مشکل از خود بازی باشه.
من اخرین کرکی که دوستان توی صفحه قبل گذاشتن و گفتن مشکلی نداره رو گرفتم.
حالا برم سر بازی:
توی عکس زیر از دستگیره زرد میگیرم هیچ چیزی نمیشه.
بعد اون اب ها رو یخ میکنم میرم اون ور.یعنی عکس زیر.
اینجا هم نمیدونم چیکار کنم یعنی چیزی نیست.
چیکار باید کرد؟
؟؟؟؟
گرفتم مشكلت چيه. اين يه باگه كه مال بعضي ها هست مال بعضي ها هم نيست، خيلي چيز عجيبيه. يه سر به لينك زير بزن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Amin.P30
08-09-2010, 18:17
گرفتم مشكلت چيه. اين يه باگه كه مال بعضي ها هست مال بعضي ها هم نيست، خيلي چيز عجيبيه. يه سر به لينك زير بزن.
دمت گرم.
محل سیو دقیقش همونی بود که نوشته بود.
الان درست شد.
SA3EDLORD
08-09-2010, 18:24
خوشحال شدیم
Gune Baxan
11-09-2010, 18:11
سلام،
من الان در مرحله The Palace هستم و به دری رسیدم که باز نمیشه. به توصیه دوستان در اینجا کرک رو هم عوض کردم ولی افاقه نکرد و همچنان در باز نشد.
سیو مرحله ای رو که گیر کردم رو می ذارم، اگر ممکنه یکی از دوستان لطف کنه تا CheckPoint بعدی این قسمت رو رد کنه بسیار ممنون میشم.
سلام به همه بچه هاي سايت
اميدوارم كه حالتون خوب باشه و خسته نباشين من ويندوز اكس پي دارم
مي خواستم ببينم سيو بازي رو كجا ميريزه چون مجبور شدم ويندوزم رو دوباره نصب كنم
حالا مي خوام سيوشو بردارم كه بتونم دوباره نصب كنم
چون الان وسط بازي هستم ولي قاطي كرده تصويراي بازي رو فكر كنم از كارت گرافيكم باشه
كارت گرافيك من elsa 8500gt هستش ممنون ميشم منو راهنمايي كنين
سلام به همه بچه هاي سايت
اميدوارم كه حالتون خوب باشه و خسته نباشين من ويندوز اكس پي دارم
مي خواستم ببينم سيو بازي رو كجا ميريزه چون مجبور شدم ويندوزم رو دوباره نصب كنم
حالا مي خوام سيوشو بردارم كه بتونم دوباره نصب كنم
چون الان وسط بازي هستم ولي قاطي كرده تصويراي بازي رو فكر كنم از كارت گرافيكم باشه
كارت گرافيك من elsa 8500gt هستش ممنون ميشم منو راهنمايي كنين
خراب شدن تصویر که نمیشه گفت حتما از مشکل از ویندوزه ولی محل سیو بازی:
c30tehran
14-09-2010, 13:16
من از این بازی زیاد خوشم نیومد
همش از دیوار بالا می ره نسخه قبلی بهتر بود
سلام خدمت طرفداران POP
دوستان من توی یک قسمتی از بازی گیر کردم.در این قسمت که بعد از جنگیدن با بردارش که غول شده می باشه شما به یک مجسمه برخورد می کنی که وقتی اهرم روبروش رو می چرخونی عصا دست مجسمه حور میشه و دو تا راه پله میاد بالا بعد که از راه پله ها بالا میای مجسمه دوم هر کاری می کنی عصای دستش جور نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنید.
Gune Baxan
14-09-2010, 23:48
سلام خدمت طرفداران POP
دوستان من توی یک قسمتی از بازی گیر کردم.در این قسمت که بعد از جنگیدن با بردارش که غول شده می باشه شما به یک مجسمه برخورد می کنی که وقتی اهرم روبروش رو می چرخونی عصا دست مجسمه حور میشه و دو تا راه پله میاد بالا بعد که از راه پله ها بالا میای مجسمه دوم هر کاری می کنی عصای دستش جور نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنید.
...در این زمان راه پله ای برای رسیدن به سطح بالاتر پدید می آید. به مقابل اهرم طبقه بالا رفته و آن را یک بار به سمت جلو بچرخانید. سپس با تبدیل آب به یخ این بار اهرم را به مکان ابتدایی خود بازگردانید. در این لحظه مشاهده می کنید که دو قسمت از مجسمه بر روی هم قرار گرفته و با یک بار چرخاندن به سمت عقب می توانید شاهد تغییراتی در محیط بازی باشید. حال به کمک ستون های آب و یک ستون بتنی خود را به سکوی مقابل و اهرمی دیگر برسانید. ابتدا اهرم را یک بار به سمت عقب بچرخانید. سپس با یک بار چرخاندن آن به سمت جلو دوباره دو قطعه بعدی نیز در کنار یکدیگر قرار می گیرند. حال کافی است اهرم را یک بار به سمت جلو بچرخانید تا مجسمه کامل شود و ورودی شهر برای شما نمایان گردد...
AhmadReza.
14-09-2010, 23:50
سلام خدمت طرفداران POP
ممنون میشم کمکم کنید.
باید با گرفتن دکمه شیفت اون آبی که به پایین میاد رو یخ کنی بعد اون اهرم رو اونقدر بچرخون تا جور بشه...
Milad4171
14-09-2010, 23:50
سلام خدمت طرفداران POP
ممنون میشم کمکم کنید.
:18:
دقیقا منم اومدم اینو سوال کنم.
از آبه بالا نمیره. دستهه هم میکشی یک میله میتونه سر جاش ثابت بشه!!
یه مشکل خیلی بزرگی که بازی داره دوربینش هست که واقعا اعصاب خورد کنه .مخصوصا وقتی میخوای مالک رو بکشی که غول شده. میخوای بری پشت صخره قایم بشه همش روش سمت مالکه!!!
اه:2:
شرمنده که انتقاد میکنم .خیلی بازی چرتی داره میشه. هرچی میری جلوتر مثل بازی های آتاری هی غول میاد.جولت. ( منو نمیتونی شکست بدی)!!!!
بعدش هم همش از این تیغه های چرخان...
از Ubi بعید بود...
در کل که من دیگه حال ندارم.
بازیش داستان نداره...
فقط هی باید بری بالا هی بیای پایین.
من نمیدونم چرا از قلعه ی به اون کوچیکی که اول بازی نشون داد هنوز نتونسته بیاد بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:18:
:18:
دقیقا منم اومدم اینو سوال کنم.
از آبه بالا نمیره. دستهه هم میکشی یک میله میتونه سر جاش ثابت بشه!!
یه مشکل خیلی بزرگی که بازی داره دوربینش هست که واقعا اعصاب خورد کنه .مخصوصا وقتی میخوای مالک رو بکشی که غول شده. میخوای بری پشت صخره قایم بشه همش روش سمت مالکه!!!
اه:2:
در مورد مشکل که دوستمون بالا کامل توضیح دادند..در ضمن شما برای جاهایی که گیر این جانورهای بیقواره:31: میافتید که حریفشون نمیشید مخصوصا مرحله آخر بازی به راحتی میتونید از قدرت STONE استفاده کنید بدون اینکه ذره ای از health شما کم بشه به راحتی شکستشون بدید...در ضمن فکر کنم دوستان مثل خیلیا از قدرتهایی که میتونید با آپگرید بدست بیارید استفاده نمیکنند!!...اگه از اونها در جای خودش استفاده کنید بازی هم خیلی راحت میشه و هم خیلی دلچسبتر:46:
LiverBarca
15-09-2010, 00:34
من این بازی رو همون روز اولی که اومد تموم کردم...یادمه چند تا ایراد داشت که با دانلود کرکش از اینترنت درست شد...کلآ من تمامی شاهزاده ها رو بازی کردم و به جز نسخه ی چهارمش همشون رو تموم کردم...این نسخه 5 هم که دیگه فوق العاده بود...
سلام؛
من یه جایی پشت یه در گیر کردهبودم (اونجایی که یه دکمه [اسمشون چیه؟ :دی] تایمدار رو میزنی و بعدش باید از یه دالان که از دیوارش تیر میآد و از زمینش تیغ، رد میشی تا به در برسی]
کرک Skidrow رو گرفتم و کپی کردم، حالا اونجا رو بدون شروع مجدّد بازی، تونستم رد کنم؛ همینو ادامه بدم یا از اوّل شروع کنم؟
آخه میترسم دوباره وسطاش یه جا به باگ گیر کنم و..
SA3EDLORD
15-09-2010, 12:17
اگه اون کرکی که من صفحه ی پیش گذاشتم رو استفاده میکنید نه به مشکل بر نمیخورین
hellbrain666
16-09-2010, 11:33
سلام
من تو ویندوز سون صدا ندارم مجبور شدم تیک loudness equalation رو بزنم تا صداش بیاد اما بازم گاهی صدا داره گاهی نداره
در ضمن موقع خروج هم هنگ میکنه
به نظر شما مشکل از کرکه؟ (البته من از کرک skidrow fixed استفاده کردم)
havas_1980
16-09-2010, 18:59
سلام
من تو ویندوز سون صدا ندارم مجبور شدم تیک loudness equalation رو بزنم تا صداش بیاد اما بازم گاهی صدا داره گاهی نداره
در ضمن موقع خروج هم هنگ میکنه
به نظر شما مشکل از کرکه؟ (البته من از کرک skidrow fixed استفاده کردم)
مشکل از کرک که نیست... فکر می کنم صدا رو به حالتی غیر Stereo یا همون دو اسپیکر تنظیم دارین که این مشکل براتون پیش اومده.
وارد Control Panel بعد Sound بشین.
Speakers و بعدش در همون پنجره Configure رو انتخاب کنین.
Stereo رو انتخاب و next و next رو تایید کنین.
Milad4171
16-09-2010, 19:58
من رسیدم به اون قوله که بعد از اینکه با دختره حرف میزنی میاد!!!
هرچی میزنم نمی میره!!!
اصلا حال کرک عوض کردن ندارم.
غول بعد از حالت نامرعی (ALT) میاد.
hellbrain666
18-09-2010, 21:47
این مرحله آخر واقعا اعصاب خرد کن هست
هر کار می کنم نمیتونم از آبشار ها رد شم:24:
SA3EDLORD
18-09-2010, 21:54
ابشار کجا بود مرحله اخر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
D,Freeman
18-09-2010, 22:07
سلام دوستان...
من این بازیو خیلی مدت پیش توش گیر کردم...وتااینکه امروز که ناگهانی چشمم به این تایپک افتاد یادش افتادم...
ممکنه این سوالو قبلن دوستان جواب داده باشن ولی اگه کسی لطف کنه و یکبار دیگه جواب بده ممنون میشم:20:
من توی یه جائی که شبیه تئاتر میمونه گیر افتادم همون جائی که 3تا ازاون احضار کننده ها بالاش هستن...بعد ازکشتن اون 3تا واون جکو وجونورا یکیشون روی یه صفحه ظاهر مشه که باید با جهش به طرفش واون حرکت جالب هم اونو بکشی هم خودتو به اون بالا برسونی حالا من هرچی روی اون دکمه میرم هیچ اتفاقی نمی افته...البته من یه جا قبلشم گیر کردم همونجائی که باید دکمه رو بزنی و بعد ازرو سیخا رد بشی بری طرف در...اونجا با تغیر دشواری بازی در باز شدو ردش کردم ولی اینجا دیگه نمیشه اونم تغییر داد...البته یک دوتا کرک هم امتحان کردم ولی جواب نداد...حالا اگه کرک سالم هم گیر بیاد امکان حذف سیوها هست؟:41:
hellbrain666
18-09-2010, 23:46
ابشار کجا بود مرحله اخر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون چند آبشاری که کنار همند وسطشون هم یه فوارست دوباره چد تا آبشار:2:
Milad4171
19-09-2010, 00:10
سلام دوستان...
من این بازیو خیلی مدت پیش توش گیر کردم...وتااینکه امروز که ناگهانی چشمم به این تایپک افتاد یادش افتادم...
ممکنه این سوالو قبلن دوستان جواب داده باشن ولی اگه کسی لطف کنه و یکبار دیگه جواب بده ممنون میشم:20:
من توی یه جائی که شبیه تئاتر میمونه گیر افتادم همون جائی که 3تا ازاون احضار کننده ها بالاش هستن...بعد ازکشتن اون 3تا واون جکو وجونورا یکیشون روی یه صفحه ظاهر مشه که باید با جهش به طرفش واون حرکت جالب هم اونو بکشی هم خودتو به اون بالا برسونی حالا من هرچی روی اون دکمه میرم هیچ اتفاقی نمی افته
منم اینجا گیر کردم. پایین دوتا دکمه هست که میزنه بعد باید بری خودت رو به یه دسته آویزوون کنی و پرت کنی بالا. ولی اون دکمه هه رو کی میزنم منم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!
سلام دوستان...
من توی یه جائی که شبیه تئاتر میمونه گیر افتادم همون جائی که 3تا ازاون احضار کننده ها بالاش هستن...بعد ازکشتن اون 3تا واون جکو وجونورا یکیشون روی یه صفحه ظاهر مشه که باید با جهش به طرفش واون حرکت جالب هم اونو بکشی هم خودتو به اون بالا برسونی حالا من هرچی روی اون دکمه میرم هیچ اتفاقی نمی افته...البته من یه جا قبلشم گیر کردم همونجائی که باید دکمه رو بزنی و بعد ازرو سیخا رد بشی بری طرف در...اونجا با تغیر دشواری بازی در باز شدو ردش کردم ولی اینجا دیگه نمیشه اونم تغییر داد...البته یک دوتا کرک هم امتحان کردم ولی جواب نداد...حالا اگه کرک سالم هم گیر بیاد امکان حذف سیوها هست؟:41:
منم اینجا گیر کردم. پایین دوتا دکمه هست که میزنه بعد باید بری خودت رو به یه دسته آویزوون کنی و پرت کنی بالا. ولی اون دکمه هه رو کی میزنم منم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!
توی این سایت ترینر به همراه چگونگی کار باهاش رو به صورت فارسی نوشته اگه بهش عمل کنید به راحتی ردش میکنید:46::
SA3EDLORD
19-09-2010, 08:26
همون چند آبشاری که کنار همند وسطشون هم یه فوارست دوباره چد تا آبشار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا مرحله اخر نیست:20:
Milad4171
19-09-2010, 11:39
ای لعنت.....بر هرچی بازیه بدون موضوعه!!!:9:
من تیکه تیکه گیر میکنه حالا بهر برنامه ای شده ردش میکنم.
رسیدم یه جایی که همش آبشاره.
بیخال
با بدبختی رفتم بالا پام رو زدم به دکمه دیدم به به...:9:
همین حرکت رو دوباره باید انجام داد.:18:
فکر کنم اگه بخواد اینطوری پیش بره بازی دیگه روی زمین راه نمیری. همش باید دستت به Shift باشه و Alt و راست کلیک و Space.:44:
این همه زور میزنیم زنه باز میاد میگه افرین تو اینطروی انطوری!!!!!!!!
Ubi - نا امیدم کردی...:thumbsdow
میتونست از این بهتر باشه... ولی خوب جریان جالبی که بشه تو بازی بهش پرداخت ، نبود.
فقط غول ها زیاد میشن ( منو نمیتونی شکست بدی) :4:
آخرش هم حتما میری مالک رو میکشی.
کسایی که تمومش کردن بگن آخرش چی میشه چون من دیگه ادامه نمیدم متاسفانه:41:
hellbrain666
19-09-2010, 12:56
اونجا مرحله اخر نیست:20:
چرا دیگه The Final Climb آخرشه
حالا سیوی نیست که اون یه قسمت رو رد کنم؟
Milad4171
19-09-2010, 14:17
خوب. حرسم گرفته بود که تموم نشده ولش کنم.
بلاخره تموم شد.
و البته همونی که گفتم.
یکم داستان عجیب بود و باید واقعا روی داستان کار میکردن
خوب:
من امتیازم رو بدم به بازی
گیم پلیر 5
گرافیک 6.5
داستان : 5
کلا من بهش 6 میدم از 10
امتیاز گیم اسپات : 7.5 هستش!
hellbrain666
19-09-2010, 15:00
منم بالاخره بازی رو تموم کردم ولی انصافا بعضی مراحل اعصاب خرد کن بود ، همش از در و دیوار و آبشارو پرنده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه امروز ظروع به بازی این قسمتش کردم ، به نظرمدقیقا برگشته به پرنس های قبلی سبکش ( برعکس پرنس قبلی ) سبک بازی ، گیم پلی ، داستان و همه چیش شبیه سری خودش شده و یک کار خوب به ظر میاد ، ولی خوب این سبک هم ده سال پیش خدای سبکا بود و الان دیگه قدیمی شده و شاید به این دلیل هست که بازیش طرفدار خیلی پیدا نکرد. ولی نسبت به سری خودش کار خیلی قشنگی بود.
lordspeed
20-09-2010, 11:08
مشکل از کرک بازی منم این مشکلو داشتم تا اینکه یه کرک گیر آوردم و وقتی به اون دستگیره آویزون شدم در روبه رو باز شد البته ده دقیقه بازی بیشتر نمونده بود همش سر کار بودم:31:
سلام من اینجا بازی گیر کردم و نمیدونم چیکار کنم، هیچ دری باز نمیشه، راهی برای ادامه نیست ، عکس در پایین
تو رو خدا کمک کنید، چند ساله تو این مرحله موندم،
popowoody
20-09-2010, 14:19
کرک ایراد داره یه راهه دیگه هم هست اونم اینه که esc رو بزن روی lower difficulty رو بزن ولی بعدش بازم مشکل بر می خوری
lordspeed
20-09-2010, 15:14
این جدید ترین کرک البته خودم امتحانش نکردم :8:
خیلی ممنون اونجا رو با نصب کرک جدید رد کردم، حالا یه جای جدید گیر افتادم
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
مرحله بعدش royale هستش بعد از اینکه از دست اون غوله فرار میکنیم
سلام .
آقا من یه جاش گیر کردم 2 روزه رفته رو مخم.
میشه دوستایی که تمومش کردن کمکم کنن؟
همینجوری توصیف کنم کجاشم حل میشه :31: ؟؟؟
یا باید عکس بزارم.... ؟؟؟؟
فک کنم 60% بازیو رفتم ... یه مجسمست که عسا دستش داره وقتی اهرم رو میچرخونم عسا کامل میشه و یه عالمه پله از زمین در میاد و یه گردی تشکیل میده .... قبلشم از یه سوراخ رو زمین مگسای گنده در میاد:31:
پله هارو که میرم بالا یه اهرم دیگه هست ولی وقتی میچرخونم هیچ اطفاقی نمیفته:41:
سمت راست این عکس یک اهرم است از روی فواره ها برو سمتش و اهرم رو بچرخون
بعد سمت چپ هم دقیقا یکی دیگه مثل این باید باشه اون اهرم رو هم باید بچرخونی
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
با نگه داشتن دکمه shift باید یکی از عصاها رو ثابت کنی بعد اهرم رو بچرخونی
منم همینجا گیر کردم ولی دسته x360 شیفت نداره که...:31:
چی جاش بزنم ؟؟؟
(البته این پستی که نقل قول کردم واسه صفحه 65 )
Milad4171
20-09-2010, 23:21
خوب ببین توی بخش کنترلر بازی چیا نشوته...
popowoody
21-09-2010, 08:31
خوب دکمه ای داه که اب رو یخ میکنه
RatAtouille
21-09-2010, 08:53
اگر کسی save این بازی را در این مرحله داره برام بزاره ممنون میشم ...
سمت راست این عکس یک اهرم است از روی فواره ها برو سمتش و اهرم رو بچرخون
lordspeed
21-09-2010, 09:48
منم همینجا گیر کردم ولی دسته x360 شیفت نداره که...:31:
چی جاش بزنم ؟؟؟
(البته این پستی که نقل قول کردم واسه صفحه 65 )
فکر کنم دکمه LT دسته xbox وقتی بزنی آب رو یخ میکنه :8:
خوب ببین توی بخش کنترلر بازی چیا نشوته...
خوب دکمه ای داه که اب رو یخ میکنه
فکر کنم دکمه LT دسته xbox وقتی بزنی آب رو یخ میکنه :8:
:11::11::10:اقا دمتون جیلیز ویلیز....
خیلی ممنون ردیف شد....:8::8::8:
دوستان لطف میکنید چندتا کرک با لینک سالم اینجا بذارید که تست کنم ببینم با کدوم ،در باز میشه؟ کرک 5.87مگابایتی رو در دوم جواب نداد!
خیلی ممنون اونجا رو با نصب کرک جدید رد کردم، حالا یه جای جدید گیر افتادم
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
مرحله بعدش royale هستش بعد از اینکه از دست اون غوله فرار میکنیم
دوستان لطف میکنید چندتا کرک با لینک سالم اینجا بذارید که تست کنم ببینم با کدوم ،در باز میشه؟ کرک 5.87مگابایتی رو در دوم جواب نداد!
با این کرک و روشی که گذاشتم باید کارتون راه بیفته:
lordspeed
21-09-2010, 19:00
سلام .
آقا من یه جاش گیر کردم 2 روزه رفته رو مخم.
میشه دوستایی که تمومش کردن کمکم کنن؟
همینجوری توصیف کنم کجاشم حل میشه :31: ؟؟؟
یا باید عکس بزارم.... ؟؟؟؟
فک کنم 60% بازیو رفتم ... یه مجسمست که عسا دستش داره وقتی اهرم رو میچرخونم عسا کامل میشه و یه عالمه پله از زمین در میاد و یه گردی تشکیل میده .... قبلشم از یه سوراخ رو زمین مگسای گنده در میاد:31:
پله هارو که میرم بالا یه اهرم دیگه هست ولی وقتی میچرخونم هیچ اطفاقی نمیفته:41:
اینجاش رو باید یکم از فکرت کار بکشی:10:
باید مجسمه ها رو تکمیل کنی:13: وقتی میخوای فقط یه تیکه رو بچرخونی یخ کردن رو نگه دار تا آب کنار مجسمه یخ بشه بعد مجسمه روبچرخون:8:
esfehanei
21-09-2010, 19:05
دوستان ترینر این بازیو میشه بدید
من قبلا دان کرده بودم ولی متاسفانه پاک شده
ممنون میشم یه کمکی بدید
باتشکر
اقا این بازی حرفاشونو پایین نمینویسه؟ چی میگن بهش , subtitel میگن چی میگن :31:
havas_1980
21-09-2010, 20:55
اقا این بازی حرفاشونو پایین نمینویسه؟ چی میگن بهش , subtitel میگن چی میگن :31:وارد بخش Options بشین. Subtitles جلو چشمه.
دوستان ترینر این بازیو میشه بدید
من قبلا دان کرده بودم ولی متاسفانه پاک شده
ممنون میشم یه کمکی بدید
باتشکر
به این پست مراجعه کنید:
این بازی رو تموم کردم اما نتونستم تموم آپگرد ها رو پر کنم
آخرین آپگرد رو که میگیرم وقتی انتخاب میکنم و میام بیرون بازم فعال نشده
مشکل از کرکه یا ورژن بازی؟
ورژن من 1.0 هست
SA3EDLORD
22-09-2010, 14:00
من هم همینو مشکل رو دارم یه جورایی............
من یه عالمه poin دارم اما میگه شما به اندازه کافی ندارید:18:
از همون اولیاش هم هست نمیدونم جطوریه که اینطوری میگه:2:
بچه ها من نسخه کنسولشو بازی می کنم. اونجایی که اون زنه میره تو شمشیر ، بعدش کلی آدمو کشتم ، اونجایی که باید از روی 20 تا کلاغ بپری رو رفتم ، وسط راه افتادم پایین مردم. بعد از این که مردم ، بجای این که از همون جا بیاد اومد ، توی یک معبدی اومد ، همه جاش بسته بود ، از یک جایی که میری جلو ، میرسی به یک سالنیکه تبرا دارن ولو می خورن ، اونا رو که جاخاالی دادی و میری جلو ، میرسی به یک در ، کنارش که میری صدای باز شدن در میاد ولی در باز نمیشه !! باید چیکار کرد؟ چطوری از یکم عقب ترش بازی رو ادامه بدم؟
این بازی رو تموم کردم اما نتونستم تموم آپگرد ها رو پر کنم
آخرین آپگرد رو که میگیرم وقتی انتخاب میکنم و میام بیرون بازم فعال نشده
مشکل از کرکه یا ورژن بازی؟
ورژن من 1.0 هست
این نوعی باگ در بازیه!!
برای راه حل این مشکل شما هنگامی که قدرتهاتون رو آپگرید میکنید باید حتما بدون اینکه بمیرید تا یک checkpoint برید تا آپگریدتون سیو بشه!!
من هم همینو مشکل رو دارم یه جورایی............
من یه عالمه poin دارم اما میگه شما به اندازه کافی ندارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون اولیاش هم هست نمیدونم جطوریه که اینطوری میگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فکر کنم توجه نکرده باشید...نقشه آپگریدها به هم پیوسته_ست یعنی تا به ترتیب از پایین تا بالا باید آپگریهای متصل به یک پوینت خاص رو انجام داده باشید تا اجاره ارتقاء اون رو بهتون بده...
در ضمن با یک بار بازی نمیشه تموم آپگریدها رو در این بازی بدست آورد باید یکی دو بار تا آخر برید...حالا آیا درجه سختی بازی در سرعت آپگریدها تاثیر داره یا نه خبر ندارم!!
SA3EDLORD
22-09-2010, 20:24
شما فکر کنم توجه نکرده باشید...نقشه آپگریدها به هم پیوسته_ست یعنی تا به ترتیب از پایین تا بالا باید آپگریهای متصل به یک پوینت خاص رو انجام داده باشید تا اجاره ارتقاء اون رو بهتون بده...
در ضمن با یک بار بازی نمیشه تموم آپگریدها رو در این بازی بدست آورد باید یکی دو بار تا آخر برید...حالا آیا درجه سختی بازی در سرعت آپگریدها تاثیر داره یا نه خبر ندارم!!
بله میدونم به هم متصل هست.............اون دوبار هم که وفتی من 1 بار تا اخر برم حداقل باید بتونم نصفش رو بگیرم ولی من از 3 تا از فدرتهاش یکی گرفتم
mansourfcb
22-09-2010, 20:44
من تازه بازی رو شروع کردم. چندتا سئوال برام پیش اومده:
1. چه جوری میشه تنظیمات مربوط به ویدئو مثل رزولیشن و ... را تغییر داد چون توی option چیزی پیدا نکردم
2. uplay توی main meun مال چیه؟
3. هر کدوم از آپگریدها به چه دردی میخوره ؟
popowoody
22-09-2010, 20:48
من تازه بازی رو شروع کردم. چندتا سئوال برام پیش اومده:
1. چه جوری میشه تنظیمات مربوط به ویدئو مثل رزولیشن و ... را تغییر داد چون توی option چیزی پیدا نکردم
2. uplay توی main meun مال چیه؟
3. هر کدوم از آپگریدها به چه دردی میخوره ؟
1 - تو آپشن نیست به جاش تو فولدر بازی فایل Game Setting هست
3 - آپگرید ها قدرت ها تو بیشتر می کنه
بله میدونم به هم متصل هست.............اون دوبار هم که وفتی من 1 بار تا اخر برم حداقل باید بتونم نصفش رو بگیرم ولی من از 3 تا از فدرتهاش یکی گرفتم
نمیدونم شما چی کار کردی؟؟
اگه منظور شما فقط چهار قدرت اصلیه(آب,صخره,باد,یخ) یه جورایی همون اول باز هم باید بتونی بگیری حتما یه جای کارت میلنگه!!
am_merman01
22-09-2010, 22:48
دوستان سلام
من این بازی رو تازه شروع کردم
تقریبا میشه گفته یه ترکیبی از هر 4 نسخه قبلیه . از هرکدوم یه چیزی برداشته!!!
اون قسمت توی آپشن بازی که برای کد وارد کردنه کسی کدهاش رو بلده؟؟؟
اقا خدایی خیلی افتضاح فارسی حرف میزنن!:2::2::2:
نگردن یه فارسی زبون بیارن , منی که فارسی زبان مادریمه باید صدا رو ببرم درجه اخر تا شاید متوجه شم یارو چی میگه :31:
مثل همیشه هم که ادم بده فارسی حرف میزنه :44:
alidata2010
23-09-2010, 14:21
خیلی واضح حرف میزد که. حتما اسپیکرت مشکل داره :31:
SA3EDLORD
23-09-2010, 14:58
نمیدونم شما چی کار کردی؟؟
اگه منظور شما فقط چهار قدرت اصلیه(آب,صخره,باد,یخ) یه جورایی همون اول باز هم باید بتونی بگیری حتما یه جای کارت میلنگه!!
اره همون فدرت اصلیا رو میگم...:20:.......نمیشه که نمیشه....:2:.....کرک قبلی همین مشکل بود....:41:....من دنبالش رو نگرفتم ببیم مشکل از چه تا اینکه یه جای بازی به علت مشکل دار بودن کرک مجبور شدم کرک عوض کنم.....:13:...امیدوار بودم با این کار مشکل اپگرید ها هم حل بشه ولی نشد:2:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
اقا خدایی خیلی افتضاح فارسی حرف میزنن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگردن یه فارسی زبون بیارن , منی که فارسی زبان مادریمه باید صدا رو ببرم درجه اخر تا شاید متوجه شم یارو چی میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل همیشه هم که ادم بده فارسی حرف میزنه
باز از نسخه ی 4 بازی بهتر حرف میزدن...................ولی راست میگیا.........این همه دوبلور مشهور و خوش صدا و حرفه ای تو ایران داریم بعد باید خارجیا جا ما حرف بزنند.............حالا حداقلش این بود که از فارسی1 قرض بگیرن:31:
من اون مشکلم حل شد ، سیو اصلی رو پاک کردم با سیو بکاپ رفتم خل شد. حالا من تو Final Climb گیر کردم ، هر کاری می کنم ، اون جایی که دوتا دیوار چسبیده به هم و یک میله که همشون آب بودن ، رو نمی تونم بگذرونم !!!
بازیشو الان تموم کردم ، درسته بازیش نسبت به نسل امروز و جدید بازی ها یکم تکراری و یک روند بود ، ولی چون خودم عاشق سری این بازی هستم به این بازی نمره : 8.5 میدم. اگه از پرنس 1 و 2 و 3 خوشتون اومد حتما اینو بازی کنید ، چون خیلی قشنگه و قوانین پرنسی :دی رو رعایت کرده.
اره همون فدرت اصلیا رو میگم...:20:.......نمیشه که نمیشه....:2:.....کرک قبلی همین مشکل بود....:41:....من دنبالش رو نگرفتم ببیم مشکل از چه تا اینکه یه جای بازی به علت مشکل دار بودن کرک مجبور شدم کرک عوض کنم.....:13:...امیدوار بودم با این کار مشکل اپگرید ها هم حل بشه ولی نشد:2:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
باز از نسخه ی 4 بازی بهتر حرف میزدن...................ولی راست میگیا.........این همه دوبلور مشهور و خوش صدا و حرفه ای تو ایران داریم بعد باید خارجیا جا ما حرف بزنند.............حالا حداقلش این بود که از فارسی1 قرض بگیرن:31:
اره بابا دوبلور اون یارو دربونه تو همسایه ها قشنگ تر از اینا حرف میزنه =))
بازیه من کرک نداشت , خودش مثل این که کرک شده بود , اگر کسی میدونه کجاس یا میشه بگید براتون بزارم , تا حالا که چشم نزنم خوب کار کرده :31:
بازیشو الان تموم کردم ، درسته بازیش نسبت به نسل امروز و جدید بازی ها یکم تکراری و یک روند بود ، ولی چون خودم عاشق سری این بازی هستم به این بازی نمره : 8.5 میدم. اگه از پرنس 1 و 2 و 3 خوشتون اومد حتما اینو بازی کنید ، چون خیلی قشنگه و قوانین پرنسی :دی رو رعایت کرده.
والا من فقط از شماره 2 خوشم اومد و اون یکی پرینس که با اهورا و ... سرو کار داشت :31:
البته اینم خیلی قشنگ درست کردن , با این که مجبور شدم برای احتیاط ( چون این کامپیوتر من داستان داره:31: ) بزارم روی گرافیک کم ولی بازم خیلی قشنگه!
am_merman01
23-09-2010, 21:23
دوستان سلام
من این بازی رو تازه شروع کردم
تقریبا میشه گفته یه ترکیبی از هر 4 نسخه قبلیه . از هرکدوم یه چیزی برداشته!!!
اون قسمت توی آپشن بازی که برای کد وارد کردنه کسی کدهاش رو بلده؟؟؟
بابا جان یکی تحویل بگیره:19:
چطوری میشه اسکین پرنس رو تغییر داد؟
اون گزینه uplay توی منوی اول بازی برای چیه؟
من اونجای بازیم که یه شمشیر جدید پیدا کردم و اون دختره راضیه وارد شمشیر من شده تا بهش قدرت بده. میخوام بدونم چند درصد از بازی رو رفتم؟؟؟
اقا خدایی خیلی افتضاح فارسی حرف میزنن!:2::2::2:
نگردن یه فارسی زبون بیارن , منی که فارسی زبان مادریمه باید صدا رو ببرم درجه اخر تا شاید متوجه شم یارو چی میگه :31:
مثل همیشه هم که ادم بده فارسی حرف میزنه :44:
یه چیزی از افتضاح اونورتره:2::2::2:
من موندم اسم بازی شاهزاده ایرانی ولی شخصیت ها و اسم ها همه یا عربن یا هندی:18:
اصلا معلوم نیست مجبورشون کردن فارسی حرف بزنن؟:13:
به نظر من که خیلی هم تکراری نیست . البته خوب این سبک این بازیه دیگه:19: . جذابیتش هم به همین خاطره.
یه جورایی بازی ترکیبی از هر چهار نسخه قبلی پرنس هستش و هر چیزش آدم رو یاد یکی از نسخه های قبلی میندازه.
ولی در کل به نظر من توی مجموعه این بازی نسخه شماره دوم :40:یه شاهکاره به تمام معنا بود:8: و دیگه هیچوقت شرکت سازنده نمی تونه اونو تکرار کنه:41:
بسوز بسوز ، غوله میگفت!! من مرحله آخرش رو با ترینر رفتم!
esfehanei
23-09-2010, 21:43
به این پست مراجعه کنید:
ببخشید ترینر + کرک اصلی این بازیو میخوام
هر دوش پاک شده متاسفانه
ببخشید ترینر + کرک اصلی این بازیو میخوام
هر دوش پاک شده متاسفانه
لینک ترینر سالم:
اینم لینک کرک سالم:
شما باید در ابتدا فایل ubiorbitapi_r2.dll رو باید در پوشه ubisoft در program files ویندوز کپی کنید سپس فایل UbisoftGameLauncher به همراه کلیه فایلهای موجود در پوشه کرک بازی رو در محل اصلی بازی کپی کنید...دیگه راحت بازی کنید..
1. ابتدا ترینر رو دانلود کنید. 2. ترینر رو اجرا کنین. 3. بازی رو اجرا کنین. 4. همه رو بکشین. 5. نزدیک در وایستین 6. با زدن کلید insert ترینر رو فعال کنین. 7. دکمه 6 رو بزنین. 8. اسکیپ رو بزنین و last check point رو انتخاب کنین. 9. به محض دیدن فیلمی که داره از اون سه تا ساحر نشون می ده دکمه 7 رو بزنین. 10 . صبر کنین تا فیلم تموم شه بعد اونطرف در هستید...
بابا جان یکی تحویل بگیره:19:
چطوری میشه اسکین پرنس رو تغییر داد؟
اون گزینه uplay توی منوی اول بازی برای چیه؟
من اونجای بازیم که یه شمشیر جدید پیدا کردم و اون دختره راضیه وارد شمشیر من شده تا بهش قدرت بده. میخوام بدونم چند درصد از بازی رو رفتم؟؟؟
یه چیزی از افتضاح اونورتره:2::2::2:
من موندم اسم بازی شاهزاده ایرانی ولی شخصیت ها و اسم ها همه یا عربن یا هندی:18:
اصلا معلوم نیست مجبورشون کردن فارسی حرف بزنن؟:13:
به نظر من که خیلی هم تکراری نیست . البته خوب این سبک این بازیه دیگه:19: . جذابیتش هم به همین خاطره.
یه جورایی بازی ترکیبی از هر چهار نسخه قبلی پرنس هستش و هر چیزش آدم رو یاد یکی از نسخه های قبلی میندازه.
ولی در کل به نظر من توی مجموعه این بازی نسخه شماره دوم :40:یه شاهکاره به تمام معنا بود:8: و دیگه هیچوقت شرکت سازنده نمی تونه اونو تکرار کنه:41:
اه اه اره , فقط توی بازی تا حالا یه بار اسم Persia شنیدم , تازه اونم مثل عربا ش رو ژ تلفظ میکرد :31:
در مورد ساختار بازی دقیقا , راست میگی , از همه نسخه ها شبیه سازی شده توش , مثلا دقت کنید دورو اطراف میشه گفت 80% شبیه به پرینس که تو 2008 اومد هست , شن ها مثل اونه , راستی میدونم اینجا جاش نیست ولی اون چی شد , ادامه ندادنش؟ :31:
RatAtouille
23-09-2010, 22:59
یکی که فهمیده ایناچی میگن بیاد برای ما هم بنویسه ما که فارسیم نتوانستیم بفهمیم اینا چی میخواهم بگن ...!!
یک فاجعه بد امروز کشف کردم ، مرحله آخرش که غوله می گه "تو نمی تونی..." بعدش زنه می گه: "چطور جرئت می کنی.. " ( اینقدر بد صحبت می کنن که نمیشه فهمید :دی ) . شخصیت اصلی ( خودمون ) از زنه می پرسیم که " what did he say? " یعنی اینکه اون چی گفت !!!!!!!!!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ یعنی ما فارسی بلد نیستیم ! این کجاش ایرانیه؟ تو بازی هم یک کلمه هم فارسی صحبت نمی کنه.
یک فاجعه بعد امروز کشف کردم ، مرحله آخرش که غوله می گه "تو نمی تونی..." بعدش زنه می گه: "چطور جرئت می کنی.. " ( اینقدر بد صحبت می کنن که نمیشه فهمید :دی ) . شخصیت ( خودمون ) از زنه می پرسیم که " what did he say? " یعنی اینکه اون چی گفت !!!!!!!!!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ یعنی ما فارسی بلد نیستیم ! اینکجاش ایرانیه؟ تو بازی هم یک کلمه هم فارسی صحبت نمی کنه.
در اصل توی بازی باید به زبان اوستایی صحبت کنه نه فارسی ! همین طور زبان مغ های اون زمان فرق داشته ! یعنی رتاژ که داره با دختره حرف میزنه همش باید تیریپ هوخشتره باشه که خود ما هم نفهمیم .
منتها صدقه سری تحریم ها و ...... مردمی بازی به اسم ایران ساخته میشه ولی کسانی که جای ایرانی ها حرف میزنند افغانی هستند و البته کلی کلمات عربی بلغور میکنند ، همین چه طور جرئت میکنی دو تا کلمش عربیه !!!!
درستش اینه که غوله باید با زنه اوستایی حرف بزنه و پرنس با زنه پارسی سره ، منتها خوش به حالمون با این وضعمون توی دنیا !
یک فاجعه بد امروز کشف کردم ، مرحله آخرش که غوله می گه "تو نمی تونی..." بعدش زنه می گه: "چطور جرئت می کنی.. " ( اینقدر بد صحبت می کنن که نمیشه فهمید :دی ) . شخصیت اصلی ( خودمون ) از زنه می پرسیم که " what did he say? " یعنی اینکه اون چی گفت !!!!!!!!!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ یعنی ما فارسی بلد نیستیم ! این کجاش ایرانیه؟ تو بازی هم یک کلمه هم فارسی صحبت نمی کنه.
ای خاک بر سر ubi soft کنن با این مسخره بازیاش , شاهزاده ی ایرانی اونوقت پارسی بلد نیست !!!!:41:
واقعا یعنی اگر هیچ فارسی به زبون نمیاوردن شاید ادم بهش بر نمیخورد تا این که با لهجه افغانی بخوان پارسی اصیل صحبت کنن!
در اصل توی بازی باید به زبان اوستایی صحبت کنه نه فارسی ! همین طور زبان مغ های اون زمان فرق داشته ! یعنی رتاژ که داره با دختره حرف میزنه همش باید تیریپ هوخشتره باشه که خود ما هم نفهمیم .
منتها صدقه سری تحریم ها و ...... مردمی بازی به اسم ایران ساخته میشه ولی کسانی که جای ایرانی ها حرف میزنند افغانی هستند و البته کلی کلمات عربی بلغور میکنند ، همین چه طور جرئت میکنی دو تا کلمش عربیه !!!!
درستش اینه که غوله باید با زنه اوستایی حرف بزنه و پرنس با زنه پارسی سره ، منتها خوش به حالمون با این وضعمون توی دنیا !
اونارو میگیم بلد نیستین , مال زمان قدیم بوده , کسی خبر نداره , ولی بابا این همه فارسی زبون ریخته , یه خوش لهجشو میمردن بزارن جای این یارو صحبت کنه!!!
ای خاک بر سر ubi soft کنن با این مسخره بازیاش , شاهزاده ی ایرانی اونوقت پارسی بلد نیست !!!!:41:
واقعا یعنی اگر هیچ فارسی به زبون نمیاوردن شاید ادم بهش بر نمیخورد تا این که با لهجه افغانی بخوان پارسی اصیل صحبت کنن!
اونارو میگیم بلد نیستین , مال زمان قدیم بوده , کسی خبر نداره , ولی بابا این همه فارسی زبون ریخته , یه خوش لهجشو میمردن بزارن جای این یارو صحبت کنه!!!
شاهزاده ایرانی ، اوستایی بلد نیست نه پارسی .
در مورد پارسی زبانان هم توی تیم دولوپ بازی فارسی زبان و به خصوص ایرانی زیاد هست ، منتها همه چیز خلاصه میشه توی تحریم ها ، و از اونجایی که ایران تحریمه و براشون سود اقتصادی هم نداره فروش بازی در ایران گور پدر ایرانی ها ! بازی حتی به زبان روسی هم در دسترسه !
از ایرانی های فعلی هم که هیچ کسی اوستایی بلد نیست حتی اساتید دانشگاه ! بسکه ما با تاریخمون حال میکنیم ! تا همین 8 سال پیش کسی نمیدونست کورش کیه ! اونهایی هم که میدونستند کم مونده بود فحش خوار مادر بهش بدن .
The Rover
24-09-2010, 09:10
دوست عزیز شما هم شورشو در اوردید دیگه:41:
یعنی اینقدر آزار دهندست؟
دوست عزیز شما هم شورشو در اوردید دیگه:41:
یعنی اینقدر آزار دهندست؟
اره , برای شما نیست؟! :20:
آره خیلی بده ،مثلا توی Gta IV اون نیکو از روسیه اومده بود ، اینقدر روسی صحبت می کرد که حال آدم بهم میخورد ، اصلا آدم نمی فهمید که چی می گه ، همشم دقیقا لهجه هاشون درست بود ( فیلم روسی خیلی دیدم ، لهجش کپ همون روسی ها بود ) . اونوقت اصلا نمی خواست که دوبلر بیارن ، یک ایرانی بیارن حداقل خوب بود ، دوبلرم نبود نبود ، حداقل درست صحبت کنه!
کمک اینجا گیر کردم نمیدونم دیگه کجا برم , از هر در و دیواری که بگید بالا رفتم ولی چیزی نشد :31:
کرکت درسته؟ این جا کجاست دقیقا؟ هم از لحاظ زمانی و هم مکانی ، چند تا عکس دیگه بزار ، آخه همه جاش شبیه همن!
am_merman01
24-09-2010, 17:14
به دادم برسید
من یه جای بازی گیر کردم . فکر کنم باگ باشه.
من یه جایی هستم که فکر کنم اسمش Place باشه . یه کم بعد از جایی که پرنس اون شمشیر رو پیدا میکنه که راضیه قدرتش رو وارد شمشیر میکنه
وارد یه اتاقی شدم که سه نفر از اون موجوداتی که میتونن سایر موجودات رو بوجود بیارن بالا روی یک سکو ایستادن و دست همدیگه رو گرفتن . ما هم بعد از اینکه دو تا دکمه روی دیوار رو فشار دادیم یه دستگیره از سقف بیرون میاد و با گرفتن اون و زدن دکمه کنترل به سمت اون سه موجود میریم و بعد از کشتن اونا نمیدونم باید کجا برم . همه جا بستس . با گرفتن او دستگیره از سمت راستمون یه صدای باز شدن در میاد ولی هیچ در یا دستگیره ای وجود نداره
SA3EDLORD
24-09-2010, 17:35
به دادم برسید
من یه جایی هستم که فکر کنم اسمش Place باشه . یه کم بعد از جایی که پرنس اون شمشیر رو پیدا میکنه که راضیه قدرتش رو وارد شمشیر میکنه
وارد یه اتاقی شدم که سه نفر از اون موجوداتی که میتونن سایر موجودات رو بوجود بیارن بالا روی یک سکو ایستادن و دست همدیگه رو گرفتن . ما هم بعد از اینکه دو تا دکمه روی دیوار رو فشار دادیم یه دستگیره از سقف بیرون میاد و با گرفتن اون و زدن دکمه کنترل به سمت اون سه موجود میریم و بعد از کشتن اونا نمیدونم باید کجا برم . همه جا بستس . با گرفتن او دستگیره از سمت راستمون یه صدای باز شدن در میاد ولی هیچ در یا دستگیره ای وجود نداره
مشک از کرکه
اینو بریزید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همین مشکلو داشتن که با ان کرک درست شده.......نیاز به از اول بازی کردن هم نیست:11:
به دادم برسید
اوخ اوخ منم همینجا گیر کردم.
مشک از کرکه
اینو بریزید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همین مشکلو داشتن که با ان کرک درست شده.......نیاز به از اول بازی کردن هم نیست:11:
save بازی ها که پاک نمیشه ؟
این نوعی باگ در بازیه!!
برای راه حل این مشکل شما هنگامی که قدرتهاتون رو آپگرید میکنید باید حتما بدون اینکه بمیرید تا یک checkpoint برید تا آپگریدتون سیو بشه!!
بازم نمیشه وقتی به چک پوینت بعدی هم برسی بازم سیو نشده و آپ گرید خالی میمونه:13:
اگه همه مجسمه های سلیمان رو پیدا کنی دو سه تا آپگرید بیشتر نمیمونه (من با درجه سختی آخر رفتم آسون تر رو نیدونم ) که اونم با باز شدن چلیج ماد دو سه بار رفتن اون میشه تموم اکسپرینس پوینت ها رو بدست آورد لازم نیست استوری ماد رو دو بار بری
نظرم هم در مورد این بازی بگم : اولای بازی به شدت کسل کننده هست قدرت های راضیا که در طول بازی به پرس داده میشه بازی رو هر چقدر که جلوتر میره جذاب تر میکنه مخصوصا سالید واتر و مموری که واقعا نقش بزرگی تو گیم پلی بازی داره و بازی رو از کسل کنندگی در میاره کلا گیم پلی تو سطح متوسط قرار داره
مبارزات بازی هم تعریف چندانی نداره اونطوری که باید و شاید بازی کن رو جذب نمیکنه باس ها هم و دشمنان غول پیکر هم خیلی آبکی کار شده تنها انگیزه مبارزات اینه که پوینت بگیری و آپگرید کنی آخرشم میفهمی جادو چهار گانه زیاد باحال نیستن (اینجاشو دیگه خیلی خودمونی گفنم:31:)
معما های و پازل های بازی هم در درجه سختی بالایی ندارن و تو درجه متوسط قرار میگیرن
درجه سختی کلی بازی هم نسبت به نسخه های دیگه بازی افزایش پیدا کرده و استفاده از قدرت های مختلف و سوییچ کردن بین اونا بازی رو جذاب کرده از این جهت مایه بسی خوشحالیست!(البته نسبت به قبلیا که خیلی ساده بودن)
گرافک هم در سطح معمول بازی های امروزی بود و تنها چیزی که نظر آدم رو جلب میکرد افکت ریزش آب و آبشار ها بود که به نظر من خیلی خوب بود
در مورد موسیقی باید بگم که از موزیک های بازی نسبت به قبلی ها بیشتر خوشم اومد و به نظرم یکی از نقطه های قوت این بازی موسیقیش بود (من از آهنگ منو وسط بازی خیلی خوشم اومد:8:)
در مورد صدا گذاری و صدای شخصیت هایی بازی هم همون طور که بچه ها گفتن چنگی به دل نزدن و فارسی نفهم بودن پرنس کلی خنده دار بود:31:تیکه های فارسی بد بودن
در کل به کسیایی که قبلیا ها رو بازی کردن باید بگم با یه شاهکار رو به رو نیستن و نمیتونه خاطره SOT و WW رو زنده کنه ولی در کل به عنوان یه بازی که با یه فیلم اومده بیرون بد نیست
امتیاز کلی من 7.5
با تشکر :11:
SA3EDLORD
25-09-2010, 15:38
save
بازی ها که پاک نمیشه ؟
نخیر پاک نمیشه............ذکر کردم که نیاز به از اول بازی کردن نیست:11:
A.ru2000
25-09-2010, 19:42
در مرحله ای از پرنس پنج (بعد از گرفتن شمشیر از الهه سیاه پوست) وقتی که از دروازه وارد می شویم یک فیلم پخش می شود که در آن سه جادوگر نارنجی رنگ در کنار هم در ارتفاع ایستاده اند و با دیدن من دشمنان از خاک برمی خیزند ، پس از کشت افراد و رفتن به بالا ( در جایی که جادوگران بودند ) دیگر راهی برای رفتن نیست . به نظر می رسد که باید در آنجا پرنده های سیاهی که پرنس روی آنها می پرید وجود داشته باشند تا با کمک آنها به پشت بام مقابل بروم ، اما پرنده ای نیست . شاید هم اصلا نباید پرنده ای آنجا باشد . لطفا بگویید باید مرحله را چگونه انجام دهم .
در مرحله ای از پرنس پنج (بعد از گرفتن شمشیر از الهه سیاه پوست) وقتی که از دروازه وارد می شویم یک فیلم پخش می شود که در آن سه جادوگر نارنجی رنگ در کنار هم در ارتفاع ایستاده اند و با دیدن من دشمنان از خاک برمی خیزند ، پس از کشت افراد و رفتن به بالا ( در جایی که جادوگران بودند ) دیگر راهی برای رفتن نیست . به نظر می رسد که باید در آنجا پرنده های سیاهی که پرنس روی آنها می پرید وجود داشته باشند تا با کمک آنها به پشت بام مقابل بروم ، اما پرنده ای نیست . شاید هم اصلا نباید پرنده ای آنجا باشد . لطفا بگویید باید مرحله را چگونه انجام دهم .
تا جایی که یادمه یه در همون پایین باز میشه .
ما هم همین مشکل رو داشتیم :
کمک اینجا گیر کردم نمیدونم دیگه کجا برم , از هر در و دیواری که بگید بالا رفتم ولی چیزی نشد :31:
به دادم برسید
که راه حل هم جناب lord زحمت کشیدن گفتن بهمون.
از این کرک استفاده کنید درست میشه.
مشک از کرکه
اینو بریزید:
peyman_nn
28-09-2010, 22:11
سلام
من اولین غول رو کشتم
رفتم بالا ولی در بسته شد
حالا هر کاری میکنم به عقب نمیاد و همش میوفته پایین و نمیتونم برگردم و در رو باز کنم
اینم عکس
am_merman01
29-09-2010, 07:35
ما هم همین مشکل رو داشتیم :
که راه حل هم جناب lord زحمت کشیدن گفتن بهمون.
از این کرک استفاده کنید درست میشه.
نه بابا راه حلش اینم نبود .:41:
من چند تا کرک و تریلر دان کردم ولی با هیچ کدومش مشکلم حل نشد.:13:
حتی چند بار از اول بازی کردم ولی باز هم همونجا گیر کردم.:19:
راستی این بازی کجا سیو میشه؟؟؟؟؟؟؟
کسی فایل سیو بعد از این نقطه نداره؟؟؟؟
اگه دارید لطفا بدید چون بد جوری تو کف تموم کردنش موندم.
نه بابا راه حلش اینم نبود .:41:
من چند تا کرک و تریلر دان کردم ولی با هیچ کدومش مشکلم حل نشد.:13:
حتی چند بار از اول بازی کردم ولی باز هم همونجا گیر کردم.:19:
راستی این بازی کجا سیو میشه؟؟؟؟؟؟؟
کسی فایل سیو بعد از این نقطه نداره؟؟؟؟
اگه دارید لطفا بدید چون بد جوری تو کف تموم کردنش موندم.
بزرگترین ایراد این بازی اینه که سیو این بازی کلا روی یک مقطه ذخیره میشه یعنی شما کلا فقط یک سیو داری و در هر checkpoint سیو write میشه و دیگه نمیشه به checkpoint قبلی رفت ولی راه حل شما دقیقا توی این پسته:
سلام
من اولین غول رو کشتم
رفتم بالا ولی در بسته شد
حالا هر کاری میکنم به عقب نمیاد و همش میوفته پایین و نمیتونم برگردم و در رو باز کنم
اینم عکس
دوست عزیز فکر کنم جایی بود که اگه میمردی دیگه نمیتونستی برگردی و در رو باز کنی فکر کنم شما هم همونجا گیر کردی...متاسفانه برای این مشکل راه حلی وجود نداره جز اینکه بازی رو از اول بری یا از سیو کس دیگه ای استفاده کنی!
فقط یادت باشه درست وقتی رسیدی اینجا از از سیو بازی یه کپی بگیری تا اگه دوباره دچار مشکل شدی بتونی برگردی...اینم محل سیو بازی:
Zaghan_13
29-09-2010, 15:05
سلام
من اولین غول رو کشتم
رفتم بالا ولی در بسته شد
اینم عکس
مال منم همینجوری شد اما گفتن از کرک بازیه,منم یک کرک جدید گرفتم و با همون کرک بازی رو تموم کردم.
اگه خواستی بگو تا واست بذارم.:31:
peyman_nn
30-09-2010, 09:24
سلام
ممنون میشم کرک جدید رو بذارید
am_merman01
30-09-2010, 09:34
بزرگترین ایراد این بازی اینه که سیو این بازی کلا روی یک مقطه ذخیره میشه یعنی شما کلا فقط یک سیو داری و در هر checkpoint سیو write میشه و دیگه نمیشه به checkpoint قبلی رفت ولی راه حل شما دقیقا توی این پسته:
دوست عزیز فکر کنم جایی بود که اگه میمردی دیگه نمیتونستی برگردی و در رو باز کنی فکر کنم شما هم همونجا گیر کردی...متاسفانه برای این مشکل راه حلی وجود نداره جز اینکه بازی رو از اول بری یا از سیو کس دیگه ای استفاده کنی!
فقط یادت باشه درست وقتی رسیدی اینجا از از سیو بازی یه کپی بگیری تا اگه دوباره دچار مشکل شدی بتونی برگردی...اینم محل سیو بازی:
نمیشه نمیشه نمیشه ...... هر کاری میکنم نمیشه....:9:
10بار رفتم .... از اول رفتم .... بازی رو دوباره نصب کردم.....با ترنر رفتم.... با کرک رفتم.... هر کاری که بگید کردم باز هم نشد....:45::37:
دیگه دارم دیوونه میشم :24::22::34:
بابا جان به دادم برسید . .... یکی سیو بازی رو بعد از اینجا بهم بده ....
نمیشه نمیشه نمیشه ...... هر کاری میکنم نمیشه....:9:
10بار رفتم .... از اول رفتم .... بازی رو دوباره نصب کردم.....با ترنر رفتم.... با کرک رفتم.... هر کاری که بگید کردم باز هم نشد....:45::37:
دیگه دارم دیوونه میشم :24::22::34:
بابا جان به دادم برسید . .... یکی سیو بازی رو بعد از اینجا بهم بده ....
دوست عزیز درست عین روشی که توی ترینر گفته عمل کن راحت رد میشه...خودم تست کردم!
Zaghan_13
30-09-2010, 14:18
بفرمایین:
am_merman01
01-10-2010, 08:24
ترینر که چیزی نگفته
فقط گفته که دکمه مثلا 2 رو بزنید تا جونتون بینهایت بشه ولی برای پریدن به چک پوینت بعدی چیزی نگفته که!!!!!
میشه بفرمایید شما چیکار کردید؟؟؟
am_merman01
01-10-2010, 09:43
دست همگی درد نکنه بالاخره تونستم ردش کنم :26::26::26::26::26::26:
تا حالا به روش استفادش دقت نکرده بودم الان متوجهش شدم
am_merman01
01-10-2010, 18:14
آخه این چه پایانی بود!!!!!!!!!!!!!!!
نمیشد یکم بیشتر روی داستانش کار کنن؟؟؟
آخرش چرا انقدر آسون تموم شد؟؟؟
اصلا اون زنه که اول بازی توی آب بود و از ما می پرسه که (تو چیکار کردی ؟) کی بود؟؟؟ نکنه اون کالینا توی pop2 بود؟
کلا بازیش سرهمی بود دیگه :دی هم داستانش ، هم گیم پلیش ، هم گرافیکش ، هم محیطش ، هم دشمناش :دی
am_merman01
02-10-2010, 07:09
در کل به نظر من توی کل مجموعه این بازی فقط نسخه شماره دو یعنی (جنگجوی زندانی) ارزش چند بار بازی کردن رو داره و در کل سایر نسخه ها حرف چندانی برای گفتن ندارن . البته نسخه شماره سوم (دو تخت سلطنت) هم بد نبود ولی به پای نسخه دوم نمی رسید
در کل به نظر من توی کل مجموعه این بازی فقط نسخه شماره دو یعنی (جنگجوی زندانی) ارزش چند بار بازی کردن رو داره و در کل سایر نسخه ها حرف چندانی برای گفتن ندارن . البته نسخه شماره سوم (دو تخت سلطنت) هم بد نبود ولی به پای نسخه دوم نمی رسید
فقط 2 تاش خیلی در حد فضا , ماه , جنون , زندگی(!!!!) به من حال داد اونم یکیش PoP:ww بود دومیش هم همون prince که 2008 اومد قرار شد بزنن بقیشو که نزدن :39:
ATA FARZADI
03-10-2010, 15:06
دوستان این بازی من کرکش اسکیدرو هست
بازی پر باگ هست
بهترین کرک برای این بازی چیه لطفا آدرسشو بذارید .؟!
با تشکر
popowoody
03-10-2010, 15:16
دوستان این بازی من کرکش اسکیدرو هست
بازی پر باگ هست
بهترین کرک برای این بازی چیه لطفا آدرسشو بذارید .؟!
با تشکر
IRAN_KING
05-10-2010, 18:40
درباره این آپگرید ها توضیح بدین چه کار هایی انجام میده ؟؟؟
مثل اون رنگ سبز که می زنی دور پرنسس سنگ می چر خه وغیره رو توضیح بدین قرمز هم که خون اضافه می کنه درسته..
سلام
باگ گرافیکی پیدا کردم در مرحله Baths ... طبیعیه؟!
havas_1980
05-10-2010, 19:44
درباره این آپگرید ها توضیح بدین چه کار هایی انجام میده ؟؟؟
مثل اون رنگ سبز که می زنی دور پرنسس سنگ می چر خه وغیره رو توضیح بدین قرمز هم که خون اضافه می کنه درسته..توضیح ستونها از چپ به راست و پایین به بالا:
1 - به ترتیب حملات قدرتی و لگد تون افزایش پیدا میکنه.
2 - با هر ضربه شمشیر, موج یخ روی کف زمین ایجاد میکنین. (در 4 سطح) (کلید 1)
3 - یک موج از خودتون ساطع میکنین که اطرافیانتون رو ولو میکنه. (در 4 سطح) (کلید 4)
4 - مخزن انرژی براتون اضافه میشه. (در 4 سطح)
5 - در دو سطح اول به ترتیب مدت "برگشت زمان" و "فریز آب" افزایش پیدا میکنه. در دو سطح بعدی شما از طرف دشمنها و ظرف و ظروف به ترتیب سلامتی و انرژی بیشتری دریافت میکنین.
6 - خط سلامتی افزایش پیدا میکنه. (در 4 سطح)
7 - یک زره سنگی دورتون رو فرا میگیره. (در 4 سطح) (کلید 3)
8 - از خودتون رد آتش بر جای میزارین. (در 4 سطح) (کلید 2)
9 - به ترتیب میزان حملات شمشیر اصلی و حملات هوایی افزایش پیدا میکنه.
سلام
باگ گرافیکی پیدا کردم در مرحله Baths ... طبیعیه؟!به خاطر کرک بازیه.
به خاطر کرک بازیه.
کرکی که در پست کاربر popowoody هست این مشکل رو برطرف میکنه؟
havas_1980
05-10-2010, 20:42
کرکی که در پست کاربر popowoody هست این مشکل رو برطرف میکنه؟بـــلــه...
ویرایش شد.
بـــلــه...
ویرایش شد.
سلام
در کمال تعجب این کرک رو دانلود کردم و با تمام مخلفات داخل Directory بازی کپی کردم.
مشکل همچنان پا برجاست و باگ مذکور اجازه رد شدن از مرحله رو نمیده و به کمتر از Restart سیستم هم قناعت نمیکنه!
خوشحال میشم پیشنهاد دوستان رو بشنوم ...
سلام
در کمال تعجب این کرک رو دانلود کردم و با تمام مخلفات داخل Directory بازی کپی کردم.
مشکل همچنان پا برجاست و باگ مذکور اجازه رد شدن از مرحله رو نمیده و به کمتر از Restart سیستم هم قناعت نمیکنه!
خوشحال میشم پیشنهاد دوستان رو بشنوم ...
من نمیدونم پویا جان چه کرکی رو گذاشته ولی شما ببین با کرک اصلاح شده این سایت کارت راه نمیفته:
اگه بازم فایده نداشت تنها راهی که میمونه اینه که توی این سایت تقریبا تموم سیوهای بازی رو گذاشته دانلود و از چک پوینت بعدش برو:
mohsen_1363
07-10-2010, 09:56
سلام
سیو های این بازی کجا میره ؟
میخوام ویندوز عوض کنم ف میشه سیو هامو نگه دارم
ATA FARZADI
07-10-2010, 12:23
من یه دور این بازی رو تموم کردم
ولی همه چیز باز نشد
واسه همین از سایت چیت هپن سیو کامل رو گرفتم
فقط موندم که کجا باید کپی کنم
کرک من اسکیدرو هست
با تشکر
Dark Soul
07-10-2010, 15:54
سلام
سیو های این بازی کجا میره ؟
میخوام ویندوز عوض کنم ف میشه سیو هامو نگه دارم
من یه دور این بازی رو تموم کردم
ولی همه چیز باز نشد
واسه همین از سایت چیت هپن سیو کامل رو گرفتم
فقط موندم که کجا باید کپی کنم
کرک من اسکیدرو هست
با تشکر
اگه کرک اسکیدرو هست ؛در سون :
C:\Users\user name\AppData\Local\storage\skidrow\11
sayan_se666
08-10-2010, 19:54
من هم بعد از نصب کرک تنها مشکلی که پیش اومد برام این در بود که با سیوی که یکی از دوستان گذاشته بود رد کردم :
سلام
دوست عزيز اين ----- هست
mahyarSAMSUNG
10-10-2010, 17:58
ببخشید اگه درخواستم تکراریه ولی من به یه جایی رسیدم که وقتی روی یه دکمه ی میرم در باز نمیشه . میگن کرکش خرابه . میشه کرک سالم این بازی رو برام بزارید یا شماره صفحشو بهم بگید تا دانلودش کنم ؟
ببخشید اگه درخواستم تکراریه ولی من به یه جایی رسیدم که وقتی روی یه دکمه ی میرم در باز نمیشه . میگن کرکش خرابه . میشه کرک سالم این بازی رو برام بزارید یا شماره صفحشو بهم بگید تا دانلودش کنم ؟
بالا سرت بود که کلک:31:
بفرما به این پست مراجعه و به روش کرک هم توجه کن:46::
mahyarSAMSUNG
11-10-2010, 18:25
ببخشید حق با شماست من الان حاضر 200 تا از پستهامو برای مجازات پاک کنید :31: . درست شد . ولی کاشکی جای دیگه از گیر نکنم .
ببخشید حق با شماست من الان حاضر 200 تا از پستهامو برای مجازات پاک کنید :31: . درست شد . ولی کاشکی جای دیگه از گیر نکنم .
خود من که با این کرک بدون کوچکترین مشکلی تا آخربازی رفتم امیدوارم برای شما هم اومد داشته باشه:31::31:
eimanpaladin
13-10-2010, 19:19
با سلام میشه کرکش را واسه من بفرستید
paladin.rezaei8@gmail.com
سلام
آقا من این کرک جدید رو که نصب کردم بازم تو مرحله ی "Baths" موندم!
در باز نمیشه (به دلیل همون باگ) و هر بار هم اون دستگیره رو میگشم پایین فقط موجودات شنی ظاهر میشن و در باز نمیشه!!
چه کنیم به نظرتون؟!
سلام
آقا من این کرک جدید رو که نصب کردم بازم تو مرحله ی "Baths" موندم!
در باز نمیشه (به دلیل همون باگ) و هر بار هم اون دستگیره رو میگشم پایین فقط موجودات شنی ظاهر میشن و در باز نمیشه!!
چه کنیم به نظرتون؟!
خوب توی همون پستی که آدرسش رو بهتون دادم یک ترینر هم هست....اون رو دانلود وطبق دستورالعملی که گفته عمل کنید تا اون باگ رو هم رد کنید:46:
با سلام میشه کرکش را واسه من بفرستید
paladin.rezaei8@gmail.com
شما هم مثل دوستمون از این پست به طور مستقیم دانلود کن:
سلام
دوستانی که بازی کردن و یه جایی به دلیل مشکل کرک گیر کردن، کرک جدید که ریختید
باید از اول بازی کنید چون بازی شما بد سیو شده.
اینو تو سایت skidraw خوندم.
سلام
دوستانی که بازی کردن و یه جایی به دلیل مشکل کرک گیر کردن، کرک جدید که ریختید
باید از اول بازی کنید چون بازی شما بد سیو شده.
اینو تو سایت skidraw خوندم.
نه اصلا نیازی به از اول رفتن بازی نیست:20:
mohsen_1363
15-10-2010, 16:42
غول سوم چه طوری بکشم
هر چی جونشو کم میکنم دستشو میزنه به زمین دوباهر جونشو تا نصف پر میکنه
غول سوم چه طوری بکشم
هر چی جونشو کم میکنم دستشو میزنه به زمین دوباهر جونشو تا نصف پر میکنه
یه عکس ازش بذار تا بهت بگم.
ولی فکر کنم باید بپری رو سرش بعد خودش کمبو رو میزنه:20:
mohsen_1363
15-10-2010, 19:01
یه عکس ازش بذار تا بهت بگم.
ولی فکر کنم باید بپری رو سرش بعد خودش کمبو رو میزنه:20:
مرسی اره همین بود
D.E.V.I.L
19-10-2010, 19:05
دوستان من این بازیو تازه گرفتم دوتا DVD هم هستش ولی بعد از نصب موقعی که میرم توی بازی و New Game رو میزنم سر همون بارگزاری اول بازی دیگه جلوتر نمیره ! گیر هم نمیکنه چون این نوشته های راهنمای بازی توی بارگزاری عوض میشن ولی خود بازی اجرا نمیشه ! از این کرکی که توی چندتا پست بالاتر هست هم استفاده کردم ولی بازهم همین مشکلو دارم !
eimanpaladin
20-10-2010, 12:05
با سلام کسی میدونه چطوری میشه با اون یه شخصیت دیگه بازی کرد
من بازیو تمام کردم
اما اون شخصیته هنوز باز نشده و همچین اون بخش دشمنان
دوستان من این بازیو تازه گرفتم دوتا DVD هم هستش ولی بعد از نصب موقعی که میرم توی بازی و New Game رو میزنم سر همون بارگزاری اول بازی دیگه جلوتر نمیره ! گیر هم نمیکنه چون این نوشته های راهنمای بازی توی بارگزاری عوض میشن ولی خود بازی اجرا نمیشه ! از این کرکی که توی چندتا پست بالاتر هست هم استفاده کردم ولی بازهم همین مشکلو دارم !
مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
D,Freeman
20-10-2010, 19:03
من بازیو تمام کردم
فکر کنم شخصیت دیگه رو باید بصورت آنلاین بازی کنین تا باز بشه...یا یه چیزی توهمین مایه ها...:31:
mohsen_1363
21-10-2010, 11:10
سلام منیه جایی گیر کردم که انگار مشکل از کرک هست چون راه دیگه ای نیست
یه سری فرشته هتسن که گلوله اتیش پرت میکنن
پرش میکنی کنترل نگه میداری پرینس شیرجه میزنه و اونها رو میکشه
الان یه جایی هستم که دوتا ستون ابی رو باید بگیری و بپری به سمت یکی از همون فرشته ها
وقتی میپرم هر چی کنترل میزنم میافتم پایین
الان یه جایی هستم که دوتا ستون ابی رو باید بگیری و بپری به سمت یکی از همون فرشته ها
اینجور باگی توی بازی مشاهده نشده...شاید اشتباه میکنی!!
یه عمس ازش بگذار بهتر بشه راهنماییت کرد...
AMIR.KIK
26-10-2010, 23:57
سلام بچه ها من بازی princer of persia5 رو نصب کردم و اجرا میکنم اون تبلیغات شرکتی اولش میاد و دیگه اصلا بالا نمیاد صفحه سیاه هستش و موس هم نشان میده دیگه کاریش نمیشه کرد.کسی میدونه که چیکارش کنم؟
سیستمم اینه:
ram:2 gig
gerafik:9500 gt 1 gig
cpu:e5300
سلام به همه دوستان
من اینجا گیر کردم
فک کنم که از کرک باشه ! چون مثل باگ می مونه !
بعد از اینکه این میله رو می گیرم در باز نمی شه ولی کلی اسکلت میاد بعد که می کشی دیگه اونا هم نمی یان !
اینم عکسش :
سلام به همه دوستان
من اینجا گیر کردم
فک کنم که از کرک باشه ! چون مثل باگ می مونه !
بعد از اینکه این میله رو می گیرم در باز نمی شه ولی کلی اسکلت میاد بعد که می کشی دیگه اونا هم نمی یان !
خوب از همونجایی که اسکلتها میان باید بازی رو ادامه بدی....
خوب از همونجایی که اسکلتها میان باید بازی رو ادامه بدی....
خب دبگه من می رم رو این میله و بعد اسکلت ها میان !
بعد که همشون رو می کشم اون درب بسته است ! و وقتی دوباره میرم رو رو اون دکمه روی زمین تا درب باز بشه هیچ اتفاقی نمی فته
یکی کمک کنه
mhadishirani
28-10-2010, 08:27
من بازیو تمام کردم
اونا پولیه و با یه کرک باز میشه.
ولی بیخیال شد باز کردنش سخته
---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
باید شیفت رو نگه داری تا آب ها یخ بزنن و مثل ستون ازش استفاده کنید
خب دبگه من می رم رو این میله و بعد اسکلت ها میان !
بعد که همشون رو می کشم اون درب بسته است ! و وقتی دوباره میرم رو رو اون دکمه روی زمین تا درب باز بشه هیچ اتفاقی نمی فته
یکی کمک کنه
نمیدونم شاید از کرک باشه به این پست مراجعه و کرک سالم رو دانلود کن:
نمیدونم شاید از کرک باشه به این پست مراجعه و کرک سالم رو دانلود کن:
دستت درد نکنه ولی همچنان مشکل باقی هست !ولی می رم رو میله انگار در رو به روش باز می شه و از ون اسکلت ها میاد تو !
و بعد کشتن همه اون ها در بسته است !
از رو دیوار ها هم نمی شه رفت بالا که شاید از اونجا بشه رفت بیرون
دوباره هم که بری رو اون میله هیچ اتفاقی دیگه نمی یفته !
دستت درد نکنه ولی همچنان مشکل باقی هست !ولی می رم رو میله انگار در رو به روش باز می شه و از ون اسکلت ها میاد تو !
مطمئنی؟؟
آخه کسی تا حالا اونجا نمونده!!....فکر کنم اونجا دو تا پدال روی دیوار هست(توی سالن روبروت) که باید بری روش تا آب از سقف جاری شه بعد به کمک freeze با کمک دو تا ستون آب بری بالا.....
hamidkabiri6270
05-11-2010, 16:05
سلام
بچه ها من این بازی را مدتی قبل نصب کردم.الان توی یکی از مراحل به مشکل برخوردم که با انواع کرک ها و ترینرها تست کردم مشکلم حل نشد(در بسته).الان تنها راه حلی که مونده استفاده از سیوهای بازی هست که یکی از دوستان زحمنتش را کشیده.ولی مشکل اینجا هست که من روی درایوی که ویندوز xp نصبه همچین آدرسی ندارم؟کسی متونه کمک کنه که این سیوها کجا ذخیره میشه برای ویندوز xp سرویس پک 3:
یکی از دوستان این آدرسو داده بود:
xp drive:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
ولی مشکل من اینه که فولدر local setting و متعلقاتش اصلا داخل درایو محل نصب ویندوز من وجود نداره.
راهی وجود داره یا باید new game کنم؟
سلام
بچه ها من این بازی را مدتی قبل نصب کردم.الان توی یکی از مراحل به مشکل برخوردم که با انواع کرک ها و ترینرها تست کردم مشکلم حل نشد(در بسته).الان تنها راه حلی که مونده استفاده از سیوهای بازی هست که یکی از دوستان زحمنتش را کشیده.ولی مشکل اینجا هست که من روی درایوی که ویندوز xp نصبه همچین آدرسی ندارم؟کسی متونه کمک کنه که این سیوها کجا ذخیره میشه برای ویندوز xp سرویس پک 3:
یکی از دوستان این آدرسو داده بود:
xp drive:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
ولی مشکل من اینه که فولدر local setting و متعلقاتش اصلا داخل درایو محل نصب ویندوز من وجود نداره.
راهی وجود داره یا باید new game کنم؟
اولا این فولدر مخفیه(hidden)...ثانیا بگو کجا گیر کردی شاید بشه برات کاری کرد!!
hamidkabiri6270
05-11-2010, 23:55
اولا این فولدر مخفیه(hidden)...ثانیا بگو کجا گیر کردی شاید بشه برات کاری کرد!!
موقعی که اولین غول بزرگ بازی را میکشی .از دیوار بالا رفته و با کشیدن میله به پایین در باز میشه .بعد از عبور از در از تیغه های متعدد باید عبور میکردم که نشدو در شروع مجدد بازی به علت اینکه در موقعیت بدی احتمالا بازی سیو شده بود با در بسته مواجه میشی.با ترینر و تعویض کرک دره باز نشد که نشد.یه سوال این سیوها را که داخل این فولدر مخفی بریزم بعد چطوری از یه مرحله دیگه قبل از بسته شدن در بازی را شروع کنم؟اگه راه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
موقعی که اولین غول بزرگ بازی را میکشی .از دیوار بالا رفته و با کشیدن میله به پایین در باز میشه .بعد از عبور از در از تیغه های متعدد باید عبور میکردم که نشدو در شروع مجدد بازی به علت اینکه در موقعیت بدی احتمالا بازی سیو شده بود با در بسته مواجه میشی.با ترینر و تعویض کرک دره باز نشد که نشد.یه سوال این سیوها را که داخل این فولدر مخفی بریزم بعد چطوری از یه مرحله دیگه قبل از بسته شدن در بازی را شروع کنم؟اگه راه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه یه عکس میگذاشتی بهتر معلوم میشد چون نگرفتم کجا رو میگی....شاید میتونستم با راهنمایی یک تعویض کرک یا ترینر مشکلت حل بشه:20:
+
این بازی autosave هست یعنی بعد از هر checkpoint امکان بازگشت به checkpoint یا مرحله قبل وجود نداره...برای همین اگه سیو checkpoint یا مرحله قبل از اون رو داری بنداز توی همون پوشه ای که گفته(باید یه فایل به همین نام وجود داشته باشه و این فایل جدید جایگزین اون بشه) وقتی بری توی بازی و continue رو بزنی از سیو جدیدت میتونی بازی رو ادامه بدی...
hamidkabiri6270
06-11-2010, 00:37
ممنون مهدی عزیز .مشکل حل شد.طبق روش سیوی که گفتی.:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه بار زدم افتادم پایین با کلاغا کشیدم بالا حالا هرچی میزنم خونش کم نمیشه 4 رو میزنم سش گیج میره دیگه نمیدونم چه کنم از دیوارا هم میرم بالا با قدر باد میزنه وسط سینش دوباره حالی به حولی میشه ولی بازم نمیدونم چه کنم پلیز یکی کمک کنه
Milad4171
08-11-2010, 01:37
هر وقت میره بالا برو پشت دیوار. بعد برو بزنش.
اگه جونت کمه ازپشت دیوار کنار نرو. اون اسکلت ها با ضربه ی غول میمیرن جونش مفتی میرسه بهت
درضمن
قرارنیست بمیره اینجا!!
هر وقت میره بالا برو پشت دیوار. بعد برو بزنش.
اگه جونت کمه ازپشت دیوار کنار نرو. اون اسکلت ها با ضربه ی غول میمیرن جونش مفتی میرسه بهت
درضمن
قرارنیست بمیره اینجا!!
او قسمتش رد شد رفتم پشت دیوار اونجا خراب شد افتادم پایین بعد کلاغا رو گرفتم اومدم بالا که الا 1/4 خونش مونده هر چی میزنم نه فرار میکنه نه میمیره هیچ اتفاقی نمی افته
Milad4171
09-11-2010, 00:02
دوباره باید همون کارا رو بکنی
اونجا که میمیره جایی هست که روبه روته!! آخرین سنگی که روش وایمیسی و ساکنه!!!
آخرشه دیگه. باید سخت باشه:31:
آریا ایرانی
30-11-2010, 15:57
بازی Patch جدید داره؟
havas_1980
30-11-2010, 20:34
بازی Patch جدید داره؟
خیر... هیچ پچی برای این بازی وجود نداره.
آریا ایرانی
01-12-2010, 01:22
لابد کارش درسته و خودشون امتحان کردن.
ذخیره های بازی تو Windows 7 کجاست؟؟ من تو حالت مخفی Windows پوشه ی AppData رو دیدم چیزی نبود.
ذخیره های بازی تو Windows 7 کجاست؟؟ من تو حالت مخفی Windows پوشه ی AppData رو دیدم چیزی نبود.
یک برنامه رایگانی هست به اسم Save Game Manager فکر کنم اون سر سیو های این بازی کارتون رو راه بندازه .
havas_1980
01-12-2010, 08:37
* مسیر سیو بازی در ویندوز 7 (با Vista هم یکیه)
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
xxxxx >> یوزر
meshkiposh2200
01-12-2010, 23:43
دوستان اورجینال این بازی روی گرافیک من بود نصبش کردم موقع اجرا اتصال به اینترنت میخاد و وقتی هم وصل شد یوزر نیم و پس میخاد هر چی میزنم قبول نمیکنه چه کنم؟
meshkiposh2200
02-12-2010, 13:52
اینجا کسی نیست؟
اینجا کسی نیست؟
خوب عزیز اگه بازی اوریجنال داری و 60-50 هزار تومن هم بالاش دادی باید به طور دائم به اینترنت وصل باشی ضمنا اون username و password هم باید یه جایی توی جعبه_ی اوریجینال بازی باشه...
ولی اگه میخوای بازی رو رو به صورت غیر مجاز اجرا کنی باید کرکش کنی که توی این پست هست:
با سلام وخسته نباشید من سیو پرنس 5 را دانلود کردم ولی نمی دانم در کجا باید قرار دهم ویندوز من ویستا است با تشکر
با سلام وخسته نباشید من سیو پرنس 5 را دانلود کردم ولی نمی دانم در کجا باید قرار دهم ویندوز من ویستا است با تشکر
محل سیو بازی:
meshkiposh2200
04-12-2010, 00:40
خوب عزیز اگه بازی اوریجنال داری و 60-50 هزار تومن هم بالاش دادی باید به طور دائم به اینترنت وصل باشی ضمنا اون username و password هم باید یه جایی توی جعبه_ی اوریجینال بازی باشه...
ولی اگه میخوای بازی رو رو به صورت غیر مجاز اجرا کنی باید کرکش کنی که توی این پست هست:
این کارها را انجام دادم و این ارور را دادم من ری اینستال کردم و دوباره همون ارور و باز همان
و اینکه چرا باید به اینترنت وصل باشم توی جعبش هم یه سریال به نام انلاین کد هست
آریا ایرانی
05-12-2010, 20:36
این کارها را انجام دادم و این ارور را دادم من ری اینستال کردم و دوباره همون ارور و باز همان
حتمی اون Crack واسه ی نسخه ی قدیمی تره که چنین ایرادی می گیره
برو از اینجا نسخه ی آخر رو بگیر. اینم Link دوم که دوست مون گذاشته و درسته درسته. منم از همین استفاده کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمز شما هم تقلبیه برای همین قابلیت وصل شدن به شبکه رو گذاشته تا اونا رو شناسایی کنه.
آریا ایرانی
05-12-2010, 20:43
آقا این مجسمه ی کوچیک که آبی نورانی هست رو باید چه کار کنیم.
اول های بازیه.
از محیط بازی هر چی عکس می گیرم سیاه در می یاد. راهی بلدید بگید. نسخه های قبلی خودشون تو پوشه ی بازی عکس رو می نداختن.
این Uplay هم اصلا به اینترنت وصل نمی شه؟
آقا این مجسمه ی کوچیک که آبی نورانی هست رو باید چه کار کنیم.
اول های بازیه.
از محیط بازی هر چی عکس می گیرم سیاه در می یاد. راهی بلدید بگید. نسخه های قبلی خودشون تو پوشه ی بازی عکس رو می نداختن.
این Uplay هم اصلا به اینترنت وصل نمی شه؟
اونا چیز خاصی نیستند فقط اگه بتونی بهشون برسی و بشکنیشون بهت upgrade point میده...
برای عکس گرفتن از محیط بازی هم میتونی از این برنامه استفاده کنی:
Alex Fera
06-12-2010, 13:27
عزیز دلم این ارور میگه که شما نرم افزار ubisoft game launcher رو نصب نکردی
اگه نصب نکردی از توی dvd بازی نصبش کن اسمش به احتمال زیاد همینه
یا حق
آریا ایرانی
06-12-2010, 19:21
آقا Save اصلی بازی 1.save هست یا 4.save؟ کدوم رو نگه دارم. البته حجم 4.save خیلی بیشتره. باید اون باشه نه؟
havas_1980
07-12-2010, 23:32
آقا Save اصلی بازی 1.save هست یا 4.save؟ کدوم رو نگه دارم. البته حجم 4.save خیلی بیشتره. باید اون باشه نه؟همون 4. به نظر من سیو 1 رو هم نگه دارین چون جای چندانی رو نگرفته که...
آریا ایرانی
08-12-2010, 01:31
همون 4. به نظر من سیو 1 رو هم نگه دارین چون جای چندانی رو نگرفته که...
ممنون که گفتی :10:
امتحان کردم دیدم 1 هم برای ارتقاء خون و برگشت زمان هست. اگه نباشه یا از نو ساخته بشه دیگه از خون زیاد و گوی های برگشت زمان خبری نیست. :46:
آریا ایرانی
12-12-2010, 00:52
اینجا چه کار کنم؟
از ستون آب که نمی شه بالا رفت
از اون نصفه ستونه هم نمی شه پرید اون ور
دوست من به اون مجسمه دقت کن...
شما با کمک اهرم هایی که زیر این مجسمه ها هستش...باید اونارو بچرخونی تا شکل
مجسمه کامل بشه دقت کن عصا یا چوبی که تو دست مجسمه هستش باید با چرخاندن اهرم کامل بشه..
توجه کن که هنگام چرخاندن از روش انجماد اب هم باید استفاده کنی تا اون شکله کامل بشه..
تا اونجایی که یادم میاد 3 تا مجسمه هستن...درست کنی ردیفی از پله واست میاره.
آریا ایرانی
12-12-2010, 02:25
آها...
یعنی ستون آب هم بخشی از عصای این باباست؟
خوب داشی چه جور از جادور استفاده کنم؟ من با بدبختی این جونورها رو می کشنم. یا اون دو تا قول بزرگا رو!
ممنونم :10:
آها...
یعنی ستون آب هم بخشی از عصای این باباست؟
خوب داشی چه جور از جادور استفاده کنم؟ من با بدبختی این جونورها رو می کشنم. یا اون دو تا قول بزرگا رو!
ممنونم :10:
نه بابا ، ستون آب رو منجمد میکنی بعد که اهرم رو میچرخونی گیر میکنه به آب کمر مجسمه میچرخه برای اینک ستت جور در بیاد .
آریا ایرانی
12-12-2010, 15:08
آقا یکی به ما بگه جادو چه جوری می کنن؟؟
فقط می دونم شماره های 1 و 2 و 3 و 4 یکسری نیرو به پرنس می ده
یکی به ما بگه
دوست من اخه مگه چند تا دکمه برای بازی معرفی شده که جادوش پیدا نشه...
جادو ها هم ترکیبی از دکمه ها نیستن که...
شماره های 1 تا 4 رو بزنی تفاوت رو میبینی...
اگه شما سایلنت هیل بازی کنی چی میشه..:31:
آریا ایرانی
12-12-2010, 15:40
دوست من اخه مگه چند تا دکمه برای بازی معرفی شده که جادوش پیدا نشه...
جادو ها هم ترکیبی از دکمه ها نیستن که...
شماره های 1 تا 4 رو بزنی تفاوت رو میبینی...
اگه شما سایلنت هیل بازی کنی چی میشه..:31:
داشی:13:
خدمتت عارضم که Silent Hill - The Room رو تموم کردم!!! ها ها ها... و بعد از Call of Duty 7 - Black Ops می رم سراغ Silent Hill - Homecoming :27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که گفتم 1 تا 4 یه اتفاقایی می یوفته! ولی تو اسکرین شات های بازی آتیش می یومد دور اون جونورا... الان فقط یک افکت دور پرنسه
چه جور باید استفاده کنیم آخه؟ همین 1 تا 4 رو می زنیم؟؟
آقا یکی به ما بگه جادو چه جوری می کنن؟؟
فقط می دونم شماره های 1 و 2 و 3 و 4 یکسری نیرو به پرنس می ده
یکی به ما بگه
هر جادویی رو مثل یخ زدن و ... که وقتی بهت میده توضیح میده .
جادو هایی هم که برای جنگیدن مناسبه با جهت های بالا پایین چپ راسته .
ولی مثل سه گانه شن های زمان جادو های ترکیبی نداره .
9 تا ستون برای آپگرید دارم ولی ستون وسطی رو نمی شه فعال کرد
فکر می کنین از کرک باشه؟
اون دو تا غول رو تو سالمون هال چطور میشه کشت، من جونم نصف هست و 2 تا بیشتر هم دایره آبی ندارم
آریا ایرانی
15-12-2010, 09:17
فکر می کنین از کرک باشه؟
اون دو تا غول رو تو سالمون هال چطور میشه کشت، من جونم نصف هست و 2 تا بیشتر هم دایره آبی ندارم
فکر کنم دختره باید ارتقاء بده
فکر می کنین از کرک باشه؟
خب غول ها رو چطور بکشم؟
من تو سالمون هال هستم و تا حالا ستون وسط اضافه نشده دختر کی می خواد آپگرید کنه؟
آریا ایرانی
15-12-2010, 15:47
خب غول ها رو چطور بکشم؟
من تو سالمون هال هستم و تا حالا ستون وسط اضافه نشده دختر کی می خواد آپگرید کنه؟
بچه غولن :31: غوله آخر بازیه :27:
هر غولی تکنیکی داره
اولیش رو باید بزنی نصفه جون بشه بعد بری پشتش و با شمشیر نصفش کنی.
یکسری ها رو هم فقط باید با شمشیر کشت.
دو تا هم هستن که باید بین شون قرار بگیری تا اون دو تا بدوند طرفت، بعد جاخالی بدی تا با مخ بخورن به هم، یا بخورن به دیوار. وقتی که بدن شون و شن مانند شدن با شمشیر دخل شون رو بیار.
غول آخر رو هم باید با شمشیر بزنی تو قلبش تا جونش کم شه و بمی ره
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
بچه ها من بازی رو تموم کردم ولی الماس های وسط ارتقاء پیدا نکرد چرا!!
دوم اینکه چه جوری به UPlay.com وصل بشم؟
به نظرم فقط مرحله ی آخر و یکی مونده به آخر هیجان و زیبایی داشت.
این برادر خواهرهای افغانی هم با این جملات و لهجه ی خنده دار و مزحک شون :13:
بچه غولن :31: غوله آخر بازیه :27:
هر غولی تکنیکی داره
اولیش رو باید بزنی نصفه جون بشه بعد بری پشتش و با شمشیر نصفش کنی.
یکسری ها رو هم فقط باید با شمشیر کشت.
دو تا هم هستن که باید بین شون قرار بگیری تا اون دو تا بدوند طرفت، بعد جاخالی بدی تا با مخ بخورن به هم، یا بخورن به دیوار. وقتی کم بدن شون و شن مانند شدن با شمشیر دخل شون رو بیار.
غول آخر رو هم باید با شمشیر بزنی تو قلبش تا جونش کم شه و بمی ره
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
بچه ها من بازی رو تموم کردم ولی الماس های وسط ارتقاء پیدا نکرد چرا!!
دوم اینکه چه جوری به UPlay.com وصل بشم؟
به نظرم فقط مرحله ی آخر و یکی مونده به آخر هیجان و زیبایی داشت.
این برادر خواهرهای افغانی هم با این جملات و لهجه ی خنده دار و مزحک شون :13:
من یکی رو می کشم ، یعنی خودش شاخ به شاخ می کوبه به اون یکی و میمیره ( هر کار می کنم وقتی شنی هست نمیپره پشتس) بعد که اولی میمیره دوموی دوباره از حالت شنی در میاد و سرحال میشه!
جولی دیوار وامیستم این که میاد جاخالی میدیم با کله میره تو دیوار شاید بیشتر از 20 بار خورد به دیوار ولی خیلی کم شنی میشه!!!
آریا ایرانی
16-12-2010, 16:23
من یکی رو می کشم ، یعنی خودش شاخ به شاخ می کوبه به اون یکی و میمیره ( هر کار می کنم وقتی شنی هست نمیپره پشتس) بعد که اولی میمیره دوموی دوباره از حالت شنی در میاد و سرحال میشه!
جولی دیوار وامیستم این که میاد جاخالی میدیم با کله میره تو دیوار شاید بیشتر از 20 بار خورد به دیوار ولی خیلی کم شنی میشه!!!
بابا رفیق گفتم که... همه رو نمی شه رفت و پشت شون شمشیر کشید.
نگاه غول ها وقتی خسته می شن زانو می زنن! اون موقع اگه تونستی برو پشت شون و شمشیر بکش.
وقتی شنی شدن دکمه ی شمشیرت رو نگه دار تا حالت قدرتی بگیره بعد بزن شون.
اگه سخته از جادو استفاده کن. 1 و 2 و 3 و 4
هر سری از غول ها رو یه جور باید کشت.
تونستی عکس اون مرحله رو بگذار ببینیم کجاست.
با شمشیر قدرتی کشتمش
تو سامون هال بودم همونجا که بعدش شمشیر رو بر میداره
ممنون
خب بالاخره تموم کردمش ولی اصلا راضی کننده نبود
یه پست طولانی هم نوشتم که ثبت نشد حال ندارم دوباره بنویسم بخاطر همین تو خط بالا خلاصش کردم
آریا ایرانی
17-12-2010, 08:34
خب بالاخره تموم کردمش ولی اصلا راضی کننده نبود
یه پست طولانی هم نوشتم که ثبت نشد حال ندارم دوباره بنویسم بخاطر همین تو خط بالا خلاصش کردم
پست طولانی کجا نوشتی؟ تو UPlay?
من اصلا وصل نمی شم.
نه یه نقد درباره بازی همینجا نوشتم طولانی بود وقتی که ارسال رو زدم سژن اکسپایر داد و تو فروم ثبت نکرد و منم حوصلم نگرفت دوباره تایپ کنم و مخلص کلامم رو نوشتم ولی باید اضافه کنم اگه به عنوان یه بازی کامل نگاه کنی راضی کننده نیست ولی اگه به عنوان یه داستان کوتاه بین دو رویدادی که عقلا اتفاق افتاده و داره روایت میشه خوبه منتها به شرطی که تاثیری در قسمت بعدی داشته باشه
آریا ایرانی
18-12-2010, 09:06
هميشه وقتي متن پستت رو کامل نوشتي، قبل اينکه رو گزينه ي ارسال کليک کني، رو متن نوشته ت راست کليک کن و گزينه ي Select All و بعد از «انتخاب همه» گزينه ي Copy رو بزن تا تو حافظه ي موقت دستگاه ت کپي بشه. بعد اگه مشکلي پيش اومد و متنت از دست رفت تو محيط متن راست کليک کن و Paste رو بزن تا متنت برگرده.
در مورد بازي هم بايد بگم اينا انرژي شون رو گذاشتن رو Assassin's Creed. يه بازي سنگين و جذاب تر و البته حرفه اي تر. چون Persia و ايران نام هاي بد و سطح پایینی براي مردم بين الملل هستن UBISoft سرمايه خرجش نمي کنه!!! وگرنه بازي هاي آشغالي تر شرکت هاي ديگه فروش شون چند برابر Prince of Persia ست. Prince of Persia شده موش آزمايشگاهي UBISoft که فقط روش امتحان مي کنه و اگه جواب داد يه پروژه ي سنگين تر رو با عنوان ديگه سرمايه گذاري مي کنه يا کارهاي دست چندم و سطح پایین رو روي Prince of Persia به کار مي بره. خودتون که تغييرات و تفاوت هاي شگفت انگيز اين نسخه های Prince of Persia رو شاهديد.
مگه چهره ي پرنس تو نسخه ي 2 چه مشکلي داشت که بدترش کردن؟ چرا بازي حالت طنز بيشتري گرفت؟ مگه گوردون فيريمن تو بازي Half-Life 2 چهره ش تغيير کرد؟ شعورشون نمي رسه بازي کن بايد از شخصيت داستان خوشش بياد؟ یا از قصد این کارها رو می کنن؟؟ و...
من اگه کاره اي بودم جلوي ساخت اين بازي رو با عنوان Prince of Persia مي گرفتم و مي گفتم بريد اسمش رو بگذاريد مثلا Prince of France... يا قشنگ رو پروژ کار کنيد.
آخه چرا گرافيک پرنس کارتونيه؟؟ جذابيت بازي به حقيقي بودن و طبيعي بودنشه.
مي تونن برن از زاک اسنايدر کارگردان فيلم 300 ياد بگيرن که عليرقم اينکه ايراني ها رو وحشي نشون داده بود ولي عظمت ايران رو خوب نشون داداه بود.بهترين نسخه هاي پرنس اول 2 و دوم 1 بود و هست.
بازي ساز ها تو ساخت بازي دستاوردهاي قبلي شون رو تو نسخه ي بعدي کامل تر به کار مي برن! ولي اين بي فکرها... تو نسخه ي 2 تکنيک رزمي رو گرفتن! تو نسخه 3 تکنيک حمله ي چريکي ر گرفتن! تو نسخه ي 4 ميمون ش کردن! بابا من مي گم موش آزمايشگاهي قبول کن.
به هر حال اينم کمي از نظرات من :46:
سلام دوستان
من هم مشکل ایشون رو دارم !
نمیدونید چطوری باید باز کنم در رو ؟
آخرین آپدیت بازی + کرک skidrow کارتونو راه میندازه.
sepehr_x50
29-12-2010, 18:59
سلام. آخرین پچ و آپدیت برای این بازی کدومه؟!!
ممنون :20:
سلام. آخرین پچ و آپدیت برای این بازی کدومه؟!!
ممنون :20:
توی این پست هست:46::
sepehr_x50
30-12-2010, 07:24
توی این پست هست:46::
ایناکه کرک و ترینر هستند!!!
ایناکه کرک و ترینر هستند!!!
خوب با این دو تا کار تموم مشکلات بازی رفع میشه دیگه...
sepehr_x50
30-12-2010, 15:04
لینک ترینر سالم:
اینم لینک کرک سالم:
شما باید در ابتدا فایل ubiorbitapi_r2.dll رو باید در پوشه ubisoft در program files ویندوز کپی کنید سپس فایل UbisoftGameLauncher به همراه کلیه فایلهای موجود در پوشه کرک بازی رو در محل اصلی بازی کپی کنید...دیگه راحت بازی کنید..
1. ابتدا ترینر رو دانلود کنید. 2. ترینر رو اجرا کنین. 3. بازی رو اجرا کنین. 4. همه رو بکشین. 5. نزدیک در وایستین 6. با زدن کلید insert ترینر رو فعال کنین. 7. دکمه 6 رو بزنین. 8. اسکیپ رو بزنین و last check point رو انتخاب کنین. 9. به محض دیدن فیلمی که داره از اون سه تا ساحر نشون می ده دکمه 7 رو بزنین. 10 . صبر کنین تا فیلم تموم شه بعد اونطرف در هستید...
تمام باگ های بازی برطرف میشه؟!!
لینک ترینر خرابه...
ممنون :46:
ویرایش:
لینک سالم ترینر رو از پست های قبلیتون پیدا کردم
cyrus_ln
11-01-2011, 09:42
سلام
من اینجا گیر کردم
باید در جلویی باز شه دیگه؟
ولی باز نمیشه
باگه؟
بعد من این کرک رو ریختم
تو PROGRAM FILES اثری از فولدر UBISOFT نبود
ولی تو programdata (ویندوز 7) بود فایل dll رو همونجا ریختم
مثل اینکه کار نکرده , چی کارش کنم؟
-----------------------------------------
ویرایش:
درست شد
فایل ubiorbitapi_r2.dll رو هم باید تو همون فولدر نصب بازی میریختم :دی
havas_1980
11-01-2011, 12:08
سلام
من اینجا گیر کردم
باید در جلویی باز شه دیگه؟
ولی باز نمیشه
باگه؟
بعد من این کرک رو ریختم
تو PROGRAM FILES اثری از فولدر UBISOFT نبود
ولی تو programdata (ویندوز 7) بود فایل dll رو همونجا ریختم
مثل اینکه کار نکرده , چی کارش کنم؟اره سیروس جان! این قسمت مثل اینکه مشکلش بگیر نگیر داره بعد لز کرک اصلاح شده... مجبوری از چک پوینت بعد این قسمت یه نفر دیگه کمک بخواهی.
cyrus_ln
11-01-2011, 13:57
اره سیروس جان! این قسمت مثل اینکه مشکلش بگیر نگیر داره بعد لز کرک اصلاح شده... مجبوری از چک پوینت بعد این قسمت یه نفر دیگه کمک بخواهی.
درست شد مشکل اینجا بود که من فایل DLL رو تو فولدر نصب بازی نریخته بودم آخه تو توضیحات کرک نوشته بود که فایل dll رو باید تو فولدر ubisoft تو program files بریزید
kurosh08
16-01-2011, 12:40
با سلام به همگی دوستان
من این بازی رو چند وقت پیش شروع کردم و خیلی رفتم ولی یه جایی گیر کردم که نمیدونم چطوری برم. فکر کنم باگ باشه!!!
یه جایی هست که اولش 3 تا از اون آدم نورانی ها کنار هم وایستادن و هی غول تولید میکنن. بعدش باید همه رو بکشی و با اون میله و دگه کنترل بپری بالا ولی وقتی میپری بالا در قفله. هیچ راهی هم وجود نداره. خیلی ور رفتم.
ببخشین اسکرین شات نذاشتم.
سعی میکنم به زودی اسکرین شاتش رو بذارم.
نمیدونم کجاشی و یادم هم نیستوفقط یادمه بعضی از کرک های بازی چندجا وقتی میمردی و از سیو دوباره میومدی دری که باید باز بشه دیگه باز نمیشه
با سلام به همگی دوستان
من این بازی رو چند وقت پیش شروع کردم و خیلی رفتم ولی یه جایی گیر کردم که نمیدونم چطوری برم. فکر کنم باگ باشه!!!
یه جایی هست که اولش 3 تا از اون آدم نورانی ها کنار هم وایستادن و هی غول تولید میکنن. بعدش باید همه رو بکشی و با اون میله و دگه کنترل بپری بالا ولی وقتی میپری بالا در قفله. هیچ راهی هم وجود نداره. خیلی ور رفتم.
ببخشین اسکرین شات نذاشتم.
سعی میکنم به زودی اسکرین شاتش رو بذارم.
از طریق این ترینر و روش استفادش مشکلتون رفع میشه:
kurosh08
17-01-2011, 08:24
آقا دستت درد نکنه. واقعاً دمت گرم. :10:
برم ببینم چی میشه
gnulinux
03-02-2011, 19:11
سلام من تو این قسمت گیر کردم قبل این در یه دونه از اون ماسماسکهایی بود که میگرفتیش و در باز میشد میرفتی
من از در رد شدم ولی جلوتر سوختم خودش از این جا اورد که در بستس پشت سر دوتا ماسماسک داره که بگیریش
بپری برسی به اون که درو باز میکنه ولی نمیدونم چه جوری برسم بهش پایین بیفتم هم میمیره اون ماسماسکم
نمیتونم بگیرمش نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم ؟
gnulinux
03-02-2011, 22:43
سلام کسی نیست کمک کنه سیو بعد اینجارو ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41:
از دره برو بالا بعد بپر ميلرو بگير
gnulinux
05-02-2011, 10:44
از دره برو بالا بعد بپر ميلرو بگير
سلام دوست عزیز هیچ راهی نداشت از نو بازی کردم فکر کنم مشکل کرک بود الان کرک اخرو ریختم
یه مشکل دیگه تو اون مرحله ای که یه مجسمه هست کنارش اون کنترلو :31:میچرخونی بعد یه پله درست میشه که
میره بالا کنار یه مجسمه اما روبروشم یه مجسمه هست اون سمت نمیدونم چهجوری برم کنار اون ؟
وقتي مجسمرو ميچرخوني دكمه شيفت رو نگه دار كه فواره جلوش يخ بزنه و مجسمه درست مرتب شه
rezapassword
22-03-2011, 14:20
سلام و علیکم
خوبید ؟
بچه ها یه جایی هست که اون یارو غوله رفته تو بدن مالیک بعد پرنس اونو میبینه و باید با ثابت کردن اب ها از اونجا رد شد .
ولی چون یکی بعد از دیگری اب ها میاد برام خیلی سخته ؟
ایا رد کردنش راهی داره ؟
ممنون میشم یه طوری کمکم کنید ؟
سلام و علیکم
خوبید ؟
بچه ها یه جایی هست که اون یارو غوله رفته تو بدن مالیک بعد پرنس اونو میبینه و باید با ثابت کردن اب ها از اونجا رد شد .
ولی چون یکی بعد از دیگری اب ها میاد برام خیلی سخته ؟
ایا رد کردنش راهی داره ؟
ممنون میشم یه طوری کمکم کنید ؟
اونجا کمی سخته باید خیلی دقت کنید
تدبیر خاصی نداره فقط دقت و سرعت عمل
rezapassword
22-03-2011, 19:21
اخه خیلی سخته خدایی
هیچ راه تقلبی نداره ؟
اخه خیلی سخته خدایی
هیچ راه تقلبی نداره ؟
این از اون بازیهایی هست که برای راحت بازی کردنش حتما به گیم پد احتیاج دارید...اگه بخوای با کیبورد بازی کنی واقعا مشکل میشه!!
g.reza23
23-03-2011, 20:33
سلام
کمکم کنید
من بازی رو تازه خریدم ولی نصب نمیشه ؟
به مشکل خوردم
rezapassword
24-03-2011, 17:50
نمیشه سیو روبدم برام ردش کنید
خیلی سخته
راستی سیوش کجا هست ؟
نمیشه سیو روبدم برام ردش کنید
خیلی سخته
راستی سیوش کجا هست ؟
البته اینقدرها هم سخت نیست ولی محل سیو بازی اینجاست:
mohsen_1363
25-03-2011, 06:50
سلام
مر حله اخر بازی فکر میکنم باشه
the final climb
اولش اون جایی که دوتا دیوار اب از بالا میاد باید بینشون بپری تا به بالا که رسیدی یه لحظه یخ ازاد کنی از دیوار اب رد شی
فواره رو بگیری
هر کاری میکنم نمیشه راه دیگه ای داره
rezapassword
25-03-2011, 09:56
دوستان سلام
این سیو بازی
دمش گرمه هرکی برام ردش کنه
سلام
کمکم کنید
من بازی رو تازه خریدم ولی نصب نمیشه ؟
به مشکل خوردم
نصبش که خیلی سادست
کجا به مشکل خوردید ؟
Alex Fera
25-03-2011, 12:56
رضا جان ده دقیقه دیگه برات سیو رو آپلود میکنم..............
Alex Fera
25-03-2011, 13:37
دمش گرمه هرکی برام ردش کنهبیا رضا جان برات رد کردمش:
اگه هنوز بقیه رو هم نمیتونی بری بگو تا برات اونا رد کنم...........
rezapassword
25-03-2011, 13:39
نوکرتم داداش
یه ماهه اینجا گیر کردم
سلام
مر حله اخر بازی فکر میکنم باشه
the final climb
اولش اون جایی که دوتا دیوار اب از بالا میاد باید بینشون بپری تا به بالا که رسیدی یه لحظه یخ ازاد کنی از دیوار اب رد شی
فواره رو بگیری
هر کاری میکنم نمیشه راه دیگه ای داره
اونجاش عکس العمل سریعی میخواد ، بهتره که شمایک فیلمی از یو تیوب پیدا کنی ببینی .
Alex Fera
25-03-2011, 23:20
نوکرتم داداش
یه ماهه اینجا گیر کردم
اِ کارت راه افتاد؟؟؟
همش فکر میکردم کم رفتم جلو،خوب خدا رو شکر.........
lucky_luke
28-03-2011, 01:01
اینجا چه کار کنم؟
از ستون آب که نمی شه بالا رفت
از اون نصفه ستونه هم نمی شه پرید اون ور
دوست من به اون مجسمه دقت کن...
شما با کمک اهرم هایی که زیر این مجسمه ها هستش...باید اونارو بچرخونی تا شکل
مجسمه کامل بشه دقت کن عصا یا چوبی که تو دست مجسمه هستش باید با چرخاندن اهرم کامل بشه..
توجه کن که هنگام چرخاندن از روش انجماد اب هم باید استفاده کنی تا اون شکله کامل بشه..
تا اونجایی که یادم میاد 3 تا مجسمه هستن...درست کنی ردیفی از پله واست میاره.
سلام
من تا همین جا اومده بودم که متاسفانه سیو بازی رو از دست دادم
ممنون میشم اگه سیو این مرحله رو واسم آپ کنید
rezapassword
29-03-2011, 11:28
سلام دوستان این بار کمی جلوتر گیر کردم این اخراش واقعا سخت شده ها . الان بعد از نبرد مختصر با ملیک وارد یه سالون شدم که پرنس میگه که راه ورود به اون شهره . اون جارو میگم که از تو یه سوراخ کلی سوسک در میاد بیرون . بعد یه مجسمه هست که با چرخوندنش دوتا راه پله باز میشه و بعد دیگه نمیدونم باید چه کار کنم . میشه یه راهنمایی بفرمائید ؟
Alex Fera
29-03-2011, 12:09
سلام دوستان این بار کمی جلوتر گیر کردم این اخراش واقعا سخت شده ها . الان بعد از نبرد مختصر با ملیک وارد یه سالون شدم که پرنس میگه که راه ورود به اون شهره . اون جارو میگم که از تو یه سوراخ کلی سوسک در میاد بیرون . بعد یه مجسمه هست که با چرخوندنش دوتا راه پله باز میشه و بعد دیگه نمیدونم باید چه کار کنم . میشه یه راهنمایی بفرمائید ؟
از پله ی سمت چپ که داری میری بالا یه ستون نصفه کاره میبینی،باید بپری رو دیوار،بعد بری بالا،بعد دوباره بپری تا ستون رو بگیره.........
البته رو PC اینجاش ماله من باگ داشت من با ترینر اینجاها رو رد کردم،فکر کنم برای شما هم باگ داشته باشه چون توی فروم های خارجی هم همین رو گفتن...........
Alex Fera
29-03-2011, 12:16
سلام
من تا همین جا اومده بودم که متاسفانه سیو بازی رو از دست دادم
ممنون میشم اگه سیو این مرحله رو واسم آپ کنید
بیا آقا اینم سیو همین جا که خواسته بودی.........
rezapassword
29-03-2011, 13:37
الکس جان ما شمارو نداشتیم چی میکردیم ؟
rezapassword
29-03-2011, 14:14
حالا من ستون رو گرفتم
فاصلش زیاده بازم نمیپره اون طرف
RoyalFalcon1994
07-04-2011, 12:49
سلام
كرك بازي رو مي خواستم...
mehrdad8086
07-04-2011, 16:28
حالا من ستون رو گرفتم
فاصلش زیاده بازم نمیپره اون طرف
نه عزیزم
باگ نداره از خاصیت یخ زدن آب استفاده کنی نیزه مجسمه رو درست کن بعدش همه چی معلومه دیگه:46:
Alex Fera
07-04-2011, 18:03
نه عزیزم
باگ نداره از خاصیت یخ زدن آب استفاده کنی نیزه مجسمه رو درست کن بعدش همه چی معلومه دیگه:46:
کاملا درسته.........
روی PS3 همین جوری رد کردمش......
ولی گفتم که روی PC اصلا Shift اونجا کار نمیکرد......
world persians
07-04-2011, 19:46
این بازی میتوانست بسیار بهتر باشد، تا آنجاکه یک شاهکار به شمار بیاید، ولی تنها از این رو که همگام با بازی جدید و بزرگ یوبیسافت (Assassin's Creed2) به بازار روانه شد و از طرفی دیگر در ساخت آن با شتاب فراوانی صورت گرفت، که انگیزه آغازین آن زادروز پخش فیلمش بود که شرکت یوبی سافت بر این پایه پافشاری میکرد که فیلم و بازیPrince of Persia در یک روز روانه بازار شود. که همگی اینها در کنار هم شوند (باعث) این شد که بازی با ناتوانی و سستیهای بسیار فراوانی روبه رو شود.
ولی همچنان امیدواریم که در نسخه های آینده کمی و کاستی های بازی برگردانده شود.
Alex Fera
07-04-2011, 20:21
فعلا که خبری از نسخه ی بعد نیست.........
ولی در این حد هم که شما ناتوان نبودا:31:
به یه بار تموم کردنش می ارزید........
در ضمن فکر کنم ACII حدود 4 یا 5 ماه زودتر POP5 اومدا..........
سلام دوستان
من امروز بازی پرنس رو نصب کردم-کرک اسکید رو،رو هم توی گیم لانچر جایگزین کردم.ولی وقتی کرک فایل اجرایی بازی رو توی محل نصب بازی کپی کرده و بازی رو اجرا می کنم پیغام خطا میده که گیم لانچر رو پیدا نکرده ولی با فایل اوریجینال اجرایی بازی،بازی اجرا می شه ولی فقط کرسر موس که به رنگ آبی هستش لود میشه ودیگه هیچی نمیاد.البته قبلش لوگوی یوبی سافت هم میاد.
ولی وقتی کرک گیم لانچر رو به حالت قبلیش بر می گردونم.بازی با فایل اجرایی کرک اسکید رو که گفتم کپیش میکنم موقع اجرا خطا می ده دیگه خطا نمیده.
نمی دونم ایراد از اون فایل dll هست یا فایل اجرایی بازی.
تا حالا یکی دوتا کرک هم دانلود کردم وضع همینه.
بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کردم همین حالت رو داشت.
سلام دوستان
من امروز بازی پرنس رو نصب کردم-کرک اسکید رو،رو هم توی گیم لانچر جایگزین کردم.ولی وقتی کرک فایل اجرایی بازی رو توی محل نصب بازی کپی کرده و بازی رو اجرا می کنم پیغام خطا میده که گیم لانچر رو پیدا نکرده ولی با فایل اوریجینال اجرایی بازی،بازی اجرا می شه ولی فقط کرسر موس که به رنگ آبی هستش لود میشه ودیگه هیچی نمیاد.البته قبلش لوگوی یوبی سافت هم میاد.
ولی وقتی کرک گیم لانچر رو به حالت قبلیش بر می گردونم.بازی با فایل اجرایی کرک اسکید رو که گفتم کپیش میکنم موقع اجرا خطا می ده دیگه خطا نمیده.
نمی دونم ایراد از اون فایل dll هست یا فایل اجرایی بازی.
تا حالا یکی دوتا کرک هم دانلود کردم وضع همینه.
بازی رو روی یه سیستم دیگه تست کردم همین حالت رو داشت.
درحالت قبل بعد از لوگوی یوبی سافت صفحه سیاه میشد و اون پایین هی لود میکرد؟؟؟
اگه آره باید local area connection و اگه فعاله غیر فعال کنی و برعکس
درحالت قبل بعد از لوگوی یوبی سافت صفحه سیاه میشد و اون پایین هی لود میکرد؟؟؟
اگه آره باید local area connection و اگه فعاله غیر فعال کنی و برعکس
آره داداش قربون دهنت.فقط اون لودینگی که گفتی نمیامد.فقط بعد لوگو صفحه سیاه می شد بعد هر کلید از صفحه کلید رو که می زدی رد می شد بعد من بودم و یه صفحه سیاه و یه نشانگر آبی موس!!!!
آره داداش قربون دهنت.فقط اون لودینگی که گفتی نمیامد.فقط بعد لوگو صفحه سیاه می شد بعد هر کلید از صفحه کلید رو که می زدی رد می شد بعد من بودم و یه صفحه سیاه و یه نشانگر آبی موس!!!!
خب همون کارو که گفتم انجام بده احتمالا درست میشه
اگه درست نشد کرکتو عوض کن
نشد دوست عزیز
شما یه کرک دور و برت نداری؟من که چند تا گرفتم ولی فرقی توی اصل قضیه نکرد.البته با هر کدوم تست کردم نشد.
اگه شما دوستانی که دارین این بازی رو بازی می کنید فایل کرک خودتون رو برام آپ کنید خیلی ممنون میشم.
شما یه کرک دور و برت نداری؟من که چند تا گرفتم ولی فرقی توی اصل قضیه نکرد.البته با هر کدوم تست کردم نشد.
اگه شما دوستانی که دارین این بازی رو بازی می کنید فایل کرک خودتون رو برام آپ کنید خیلی ممنون میشم.
داداش دمت گرم از این که کرکت رو قرار دادی.دستت درد نکنکه.ولی یه مشکلی این پرشین گیگ جواب نمی ده.
یه لطفی کن همون رو توی ایران بلاگ آپ کن هم مستقیمه و هم یه خورده مطمئن تر.دستت درد نکنه.جبران می کنم.
up.--------.com
داداش دمت گرم از این که کرکت رو قرار دادی.دستت درد نکنکه.ولی یه مشکلی این پرشین گیگ جواب نمی ده.
یه لطفی کن همون رو توی ایران بلاگ آپ کن هم مستقیمه و هم یه خورده مطمئن تر.دستت درد نکنه.جبران می کنم.
up.--------.com
کرک فیکش اینجا رو دانلود کن تا اونجا که من میدونم باید سالم باشه:
کرکم دقیقا همینی هست که مهدی جان گذاشته
از همین سایت دان کن
up.--------.com
داداش منم مشکلم عین تو بود با اپدیت کارت گرافیکم حل شد شما هم اگه کارتتو اپدیت کنی درست میشه
اتفاقا برای همین موضوع درایور کارت گرافیکم رو آپدیت هم کردم بازی های دیگه بهتر شد ولی پرنس همون مشکل رو داره.
snapsoiddvb
15-04-2011, 10:28
دوستان من اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان من اینجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی کنید
کاری نداره که
بزن ناکارش کن دیگه
وقتی اومد سمتت جاخالی بده تا سرش بخوره به دیوار بعد بپر روش و کارشو تموم کن
mehrdad8086
16-04-2011, 19:16
آقا من اینجا گیر کردم کمک لطفا" اون اسکلت رو می کشم اما دری باز نیست.......
آقا من اینجا گیر کردم کمک لطفا" اون اسکلت رو می کشم اما دری باز نیست.......
از دیوار روبرو برو بالا اول اون جک و جونور های اون بالا رو بکش ، خصوصا اونی که هی از بقیه تولید میکنه - بعدش اون پشت یه میله هست میکشی در باز میشه .
world persians
16-04-2011, 22:50
فعلا که خبری از نسخه ی بعد نیست.........
ولی در این حد هم که شما ناتوان نبودا:31:
به یه بار تموم کردنش می ارزید........
در ضمن فکر کنم ACII حدود 4 یا 5 ماه زودتر POP5 اومدا..........
با درود به هموطن پارسی گرامی
از اینکه ژرف نگری شما را درباره این بازی، این چنین میبینم بسیار خشنود هستم و بگمان با شما در مورد اینکه این بازی ارزش یک بار بازی کردن را داشت همداستانم (موافقم).
ولی باید گفت که نگرش من درباره زاد روز (تاریخ عرضه) این بازی با همتای خود یعنی ACII در یک سال بود، و به شوند همین پیش آمدهای ریز و درشت، این بازی نتوانست شایستگی های خود را نمایان کند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.