مشاهده نسخه کامل
: Prince of Persia: The Forgotten Sands
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
navidgolshan
05-07-2010, 00:00
دوستان من وقتی از دیوار میرم بالا ( مرحله ی اول ) و لبه ی دیوار رو میگیرم و میخوام بپرم به سمت پایین چرا خود به خود میفته پایین؟ ( خودش میگه دکمه ی Ctrl رو بگیر ولی وقتی میزنم خودشو نگه نمیداره میفته پاییین)
در ضمن یه سوال دیگه آیا کرک بازی در داخل بازی باعث مشکل میشه مثل مشکلی که من دارم یا اصلا ربطی؟
shayanshk
05-07-2010, 00:02
من حتی نتونستم بازی رو بریزم وقتی می ریزم ارور میده که :the detection failed please check log بعدش مینویسه cannot acquire direct3d device.please make sure directx 9.0c and your video drivers are up to date
امروز بازی رو گرفتم ی 1 ساعتی بازی کردم بد نبود ولی میتونست خیلی بهتر از این باشه
ولی دوستانی که پرنس بازن توصیه می کنم حتما تجربه کنن
mehdi_d.a
05-07-2010, 01:34
امروز بازی رو گرفتم ی 1 ساعتی بازی کردم بد نبود ولی میتونست خیلی بهتر از این باشه
ولی دوستانی که پرنس بازن توصیه می کنم حتما تجربه کنن
سلام
به پای پرنس 2 یا 3 میرسه؟یا در حد همون پرنس 4 هست؟از نظر سختی بازی چطوره؟
من حتی نتونستم بازی رو بریزم وقتی می ریزم ارور میده که :the detection failed please check log بعدش مینویسه cannot acquire direct3d device.please make sure directx 9.0c and your video drivers are up to date
شما کارت گرافیکت چیه شاید ضعیفه و ساپورت نمیکنه یه احتمال خیلی کم هست که directx نصب نباشه که خوب اونو نصب کن
تو خود دی وی دی بازی هست تو پوشه support
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر اینجا یک زمانی تایپیک Prince of Persia: The Forgotten Sands بود
نمیدونم دوستان کی میخواهند یاد بگیرین تایپیک رفع مشکلات نصب بازیها اینجا نیست
متاسفانه. :41:حالا بگذریم در بازی حدود 21 عدد Sarcophagus هستش منظورم همون مجسمه های
مخفی هستش که کلی آپگرید میده حتما در طول بازی دنبالشون باشید واقعا در طول بازی به نحو
ماهرانه ای جا سازی شدن که ترتیب قرار گیریشون در همه مراحل هستش.
Davood_titan
05-07-2010, 07:57
من تا الان 2تا کرک عوض کردم ولی باز دره باز نمیشه
لینک سیو رو میزارم شاید یکی تونست بره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خواهش میکنم یکی اینو برای من رد کنه :19::19::19::19::19::19:
devilboys
05-07-2010, 08:39
آقایان من وقتی بازی رو اجرا میکنم بازی میاد بالا ولی صفحه سیاهه و فقط نشانگر موس هست بعد یه 30 ثانیه صفحه اول بازی بالا میاد ولی وقتی new game میزنم از صفحه لودینگ جلوتر نمیره
من الآن بازی رو تموم کردم حدود 6-7 ساعت مفید طول کشید داستانش واقعا عالی بود و در عین حال از نظر تاریخی ضعیف؛ آخه حضرت سلیمان از بنی اسرائیل بودند و عمرا پادشاهان ایران از بنی اسرائیل نبودند واقعا که؛ در ضمن آخه یکی نیست به این ها بگه آخه خوبه ما هم بیایم مثلا شاهزاده انگلیسی بسازیم و همش ساختمان ها شمشیر ها و ... آلمانی توش به کار ببریم آخه چرا اینا بین ایرانی وعرب جماعت فرق قائل نمی شن
یدر بازی حدود 21 عدد Sarcophagus هستش منظورم همون مجسمه های
مخفی هستش که کلی آپگرید میده حتما در طول بازی دنبالشون باشید واقعا در طول بازی به نحو
ماهرانه ای جا سازی شدن
با شما موافقم جدا به نحو ماهرانه ای جاسازی شده بودند
ولی 21ی :18: نه مطمئن هستید آخه من خودم کشتم شاید حدود 15 یا 16 تا پیدا کردم
hobgoblin
05-07-2010, 10:11
من الآن بازی رو تموم کردم حدود 6-7 ساعت مفید طول کشید داستانش واقعا عالی بود و در عین حال از نظر تاریخی ضعیف؛ آخه حضرت سلیمان از بنی اسرائیل بودند و عمرا پادشاهان ایران از بنی اسرائیل نبودند واقعا که؛ در ضمن آخه یکی نیست به این ها بگه آخه خوبه ما هم بیایم مثلا شاهزاده انگلیسی بسازیم و همش ساختمان ها شمشیر ها و ... آلمانی توش به کار ببریم آخه چرا اینا بین ایرانی وعرب جماعت فرق قائل نمی شن
با شما موافقم جدا به نحو ماهرانه ای جاسازی شده بودند
ولی 21ی :18: نه مطمئن هستید آخه من خودم کشتم شاید حدود 15 یا 16 تا پیدا کردم
ببخشيد شما روي چه حسابي ميگين اون بنده خدا حضرت سليمانه؟؟؟؟ جايي از بازي بهش اشاره كرده ؟؟؟تا جايي كه من مي دونم فقط اسمش سليمانه. اگه اينجوري باشه لابد برادر پرنس هم مالك اشتره؟؟؟؟؟
ببخشيد شما روي چه حسابي ميگين اون بنده خدا حضرت سليمانه؟؟؟؟ جايي از بازي بهش اشاره كرده ؟؟؟تا جايي كه من مي دونم فقط اسمش سليمانه. اگه اينجوري باشه لابد برادر پرنس هم مالك اشتره؟؟؟؟؟
نه عزیز، حق با این دوستمونه، منظور دقیقا حضرت سلیمانه!
ولی این دوستمون توی یه نکته اشتباه کردن و اونم اینکه توی بازی حضرت سلیمان پادشاه ایران نیست، بلکه محل زندانی کردن دشمنش یعنی راتاش در قلمرو پادشاهی برادر پرنس قرار گرفته و اون فکر میکنه که این دو برادر فرزندان یا بازمانده های حضرت سلیمان هستند.
سلام
به پای پرنس 2 یا 3 میرسه؟یا در حد همون پرنس 4 هست؟از نظر سختی بازی چطوره؟
بازی مراحل فکریش زیاد شده و از پرنس 4 خیلی بهتر شده گرافیکش پرنس 4 که خیلی داغون بود نسخه ی پی سیش...!:5:عمرآ به پای پرنس 2و3 نمیرسه:31:نه داستانش نه سبک بازی
بیشتر مراحل همش باید از موانع و دیوارا بالا پایین بری
قدرتهایی هم که داره اصلآ با لذتی که تو پرنس 3 به آدم دست میداد نداره
shayanshk
05-07-2010, 11:42
سلام من بازی رو گرفتم الان اجرا میشه و صدای آهنگ و ضربه ردن ها میاد ولی صدای حرف زدنشون نمیاد باید چی کار کنم؟سیستم عاملم:windows 7 x86
نه عزیز، حق با این دوستمونه، منظور دقیقا حضرت سلیمانه!
ولی این دوستمون توی یه نکته اشتباه کردن و اونم اینکه توی بازی حضرت سلیمان پادشاه ایران نیست، بلکه محل زندانی کردن دشمنش یعنی راتاش در قلمرو پادشاهی برادر پرنس قرار گرفته و اون فکر میکنه که این دو برادر فرزندان یا بازمانده های حضرت سلیمان هستند.
با تشکر از شما ولی فکر کنم که دقیقا تو داستان می گه که حضرت سلیمان تو همون منطقه پادشاهی می کرده
دقیق یادم نیست ولی تا اونجا که یادم میاد وقتی پرینس به شهر جن ها می ره تو اولش راضیه داستان پادشاهی و اون شهر رو تعریف می کنه که تا اونجا که یادمه می گه حضرت سلیمان تو اونجا و روی اون شهر بوده و در شهر جن ها هم چهار نفر پادشاهی می کردند که یکیش هم راضیه بوده که بعد از حمله راتاش و زندانی شدنش بقیه بازماندگان جنگ از اون جا می رن
باز اگر اشتباه کردم یکی لطفا درستش کنه:11:
mehdi_d.a
05-07-2010, 12:37
بچه ها به نظرتون این شماره 5 بازی در حد شماره 1 بازی هم نیست:41:؟فقط بهتر از شماره چهاره:41:؟دوستانی که بازی را به پایان رسونده اند بیان نظر بدهند.:20:
hobgoblin
05-07-2010, 12:40
ميشه لطفا بگين از كجاي داستان يا كدوم ديالوگ بازي ميشه برداشت كرد كه منظور حضرت سليمان نبيه؟
n_n136902
05-07-2010, 12:40
سلام.آقا من یه مشگلی دارم.نمیتونم آپگریدها رو فعال کنم.همهشون قفل اند. چیکارکنم؟؟؟
ممنون:11:
با تشکر از شما ولی فکر کنم که دقیقا تو داستان می گه که حضرت سلیمان تو همون منطقه پادشاهی می کرده
دقیق یادم نیست ولی تا اونجا که یادم میاد وقتی پرینس به شهر جن ها می ره تو اولش راضیه داستان پادشاهی و اون شهر رو تعریف می کنه که تا اونجا که یادمه می گه حضرت سلیمان تو اونجا و روی اون شهر بوده و در شهر جن ها هم چهار نفر پادشاهی می کردند که یکیش هم راضیه بوده که بعد از حمله راتاش و زندانی شدنش بقیه بازماندگان جنگ از اون جا می رن
باز اگر اشتباه کردم یکی لطفا درستش کنه:11:
خب عزیز من هم همینو گفتم دیگه!
توی بازی نمیگه حضرت سلیمان پادشاه ایرانه، وگرنه شاه شارومان که پرنس چندبار توی طول بازی ازش به عنوان پدرش یاد میکنه کیه؟
اگه یادتون باشه توی سه گانه Sands هم اسم پدر پرنس و پادشاه ایران همین بود.
سلام من این بازی رو باکرک SKIDROWبدون مشکلتموم کردم .بازیم خریدم بعد رفتم این بازی رو برای یکی از دوستان نصبکنم.نصبم کردم کرکهم براش راه انداختم.اما وقتی.وارد بازی میشه بعد از آمدن ارم یوبی سافت صفحه سیاه میشه ودیگه هیچ چیز نمیاد.باتوجه به این که من با همین کرک بازی رو تموم کردم .کمک کنید
hobgoblin
05-07-2010, 13:15
سلام من این بازی رو باکرک SKIDROWبدون مشکلتموم کردم .بازیم خریدم بعد رفتم این بازی رو برای یکی از دوستان نصبکنم.نصبم کردم کرکهم براش راه انداختم.اما وقتی.وارد بازی میشه بعد از آمدن ارم یوبی سافت صفحه سیاه میشه ودیگه هیچ چیز نمیاد.باتوجه به این که من با همین کرک بازی رو تموم کردم .کمک کنید
اگه مطمئني سيستم دوستت براي بازي مناسبه آخرين درايور كارت گرافيكشو بريز
خب عزیز من هم همینو گفتم دیگه!
توی بازی نمیگه حضرت سلیمان پادشاه ایرانه، وگرنه شاه شارومان که پرنس چندبار توی طول بازی ازش به عنوان پدرش یاد میکنه کیه؟
اگه یادتون باشه توی سه گانه Sands هم اسم پدر پرنس و پادشاه ایران همین بود.
اگر دقت کنید خودش میگه که در زمان های قبل پادشاه حضرت سلیمان بوده و بعد از زندانی کردن راتاش؛ راضیه مدت های زیادی تو اون شهر تنهایی زندگی می کرده تا اینکه پرنس بعد از مدت ها میاد اونجا
پس این با اونچه که شما می گید منافات نداره یعنی در قبل حضرت سلیمان پادشاه بوده و الآن هم شاه شارومان پادشاه هست:11:
Alireza.M67
05-07-2010, 13:28
قبلا با عرض معذرت از دوستان :
خاک بر سر یوبی سافت با این بازی ساختنش .
من تا نزدیکی عول آخر رسیدم و یه جا افتادم پایین و وقتی بازی لود شد از یه دالان اورد که همه ی در هاش بستس .
ظاهرا این مشکل واسه چند نفر دیگه هم پیش اومده و باید بازی رو از اول انجام داد .
یادمه شبیه به این مشکل هم تو AC2 بود .
کلا واسه یوبی سافت متاسفم .
gigi_alex
05-07-2010, 13:48
سلام
موقع اجرای بازی این ارور رو میده. کرک رو هم از همینجا دانلود کردم.
اگه کرک مشکل داره لطفا یه لینک بزارید دانلود کنم.
d_a_n_t_e
05-07-2010, 14:03
من نفهمیدم کجای بازی گفت حضرت سلیمان !!!
توی بازی به اسم Solomon اشاره میشه
که فکر کنم به داستان فیلم Solomon Kane ربط داشته باشه نه داستان حضرت سلیمان
چون توی فیلم Solomon هم یه شیطان برای کشتنش میاد که اون رو زندانی میکنه و پادشاه میشه و داستانش خیلی شبیه این بازی هست
دوستان اگر کمی بگردند هم خوبه :11:
فکر کنم تو هر صفحه چند تا پست میره برای کرک و از این جور چیزا خواهشا دیگه کسی نپرسه :20:
اینم برای بار آخر (امیدوارم)
اگر دقت کنید خودش میگه که در زمان های قبل پادشاه حضرت سلیمان بوده و بعد از زندانی کردن راتاش؛ راضیه مدت های زیادی تو اون شهر تنهایی زندگی می کرده تا اینکه پرنس بعد از مدت ها میاد اونجا
پس این با اونچه که شما می گید منافات نداره یعنی در قبل حضرت سلیمان پادشاه بوده و الآن هم شاه شارومان پادشاه هست:11:
حرف شما هم درسته ولی می بینید که میگه حضرت سلیمان در گذشته حاکم شهر جنها بوده که شهر جدید روی اون ساخته شده تا از بقایاش محافظت کنه!
درضمن حضرت سلیمان طبق روایات در منطقه خاورمیانه یا بهتر بگم بین النهرین حکومت میکرده، پس زیادم دور از انتظار نیست که از داستانش توی بازی استفاده کردن.
مدرکش هم مقبره کوروش بزرگ که تا همین 60 - 70 سال قبل همه مردم منطقه هنوز اونجارو به عنوان قبر مادر حضرت سلیمان می شناختند و برای زیارتش می رفتند.
hobgoblin
05-07-2010, 14:19
چون توی فیلم Solomon هم یه شیطان برای کشتنش میاد که اون رو زندانی میکنه و پادشاه میشه و داستانش خیلی شبیه این بازی هست
دوست عزيز
همونجور كه به داوود ميگن David . به ميكاييل ميگن مايكل .به ابراهيم ميگن آبراهام و... به سليمان هم ميگن Solomon
اينجا رو ببين:
حتي وسطاي صفحه دست راست عكس حضرت سليمان و ملكه سبا كه داستانش توي قرآن هم هست آورده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .JPG/461px-Piero_della_Francesca-_Legend_of_the_True_Cross_-_the_Queen_of_Sheba_Meeting_with_Solomon%3B_detail .JPG
دوست عزیز شما که دیگه شاهکار کردید!
شما اومدید داستان بازی رو با یه فیلم که هیچ پیشینه تاریخی پشتش نیست و توی انگلستان هم اتفاق می افته مرتبط کردید! :18:
دوست عزیز شما که دیگه شاهکار کردید!
شما اومدید داستان بازی رو با یه فیلم که هیچ پیشینه تاریخی پشتش نیست و توی انگلستان هم اتفاق می افته مرتبط کردید! :18:
بابااین بحث ها رو بیخیال یه کاری کنین بشه با اتزیو بازی کرد .:31:
حرف شما هم درسته ولی می بینید که میگه حضرت سلیمان در گذشته حاکم شهر جنها بوده که شهر جدید روی اون ساخته شده تا از بقایاش محافظت کنه!
درضمن حضرت سلیمان طبق روایات در منطقه خاورمیانه یا بهتر بگم بین النهرین حکومت میکرده، پس زیادم دور از انتظار نیست که از داستانش توی بازی استفاده کردن.
مدرکش هم مقبره کوروش بزرگ که تا همین 60 - 70 سال قبل همه مردم منطقه هنوز اونجارو به عنوان قبر مادر حضرت سلیمان می شناختند و برای زیارتش می رفتند.
درست می فرمایید ولی تا اونجا که یادمه می گه حضرت سلیمان حاکم سرزمین است و اون چهار تا جن که راضیه هم بینشون هست حاکمان شهر اجنه
بابا بی خیال، تو این که ubi قصد تحریف تاریخ مارو داره من که شک ندارم آخه برای چی باید بیاد شاهزاده ایرانی بسازه در حالی که تمام دنیا ما رو تحریم کردن؛ من که می گم قصد و غرض داره
اگه مطمئني سيستم دوستت براي بازي مناسبه آخرين درايور كارت گرافيكشو بريز
ببخشید منظورت نفهمیدم:20:
بابااین بحث ها رو بیخیال یه کاری کنین بشه با اتزیو بازی کرد .:31:
دوست عزیز فکر نکنم بشه با اتزیو بازی کرد
رفتم که انتخابش کنم ولی بعد از کلی لود گفت که باید وصل بشه با ubi که به دلیل اینکه ما از کرک استفاده می کنیم امکان اتصال نیست
عدم امکان اتصال=عدم وجود اتزیو
در ثانی آخه مرد مومن پرنس و ول کردی چسبیدی به اتزیو؟(دی:)
The Rover
05-07-2010, 16:26
قبلا با عرض معذرت از دوستان :
خاک بر سر یوبی سافت با این بازی ساختنش .
من تا نزدیکی عول آخر رسیدم و یه جا افتادم پایین و وقتی بازی لود شد از یه دالان اورد که همه ی در هاش بستس .
ظاهرا این مشکل واسه چند نفر دیگه هم پیش اومده و باید بازی رو از اول انجام داد .
یادمه شبیه به این مشکل هم تو AC2 بود .
کلا واسه یوبی سافت متاسفم .
دوست عزيز! چرا براي يوبي سافت متاسفي؟ اونا كه بازي رو با كمترين باگ ممكن و بعد از تست هاي فراوان و به صورت كاملا پليش شده عرضه كردند! حرف شما كاملا خنده داره كه باگ هاي عجيب كركو به بازي نسبت ميدي! مشكل از اينه كه مي خوايم بازي رو به صورت غير قانوني و كرك شده بازي كنيم! وگرنه اصل گيم بسيار عاليه!
آقا کسی نیست جواب ما را بده :19::19:
آقا کسی نیست جواب ما را بده :19::19:
دوست عزیز چرا فریاد می زنی؛ جناب hobgoblin که جواب شما رو دادند
اولا مطمئن شو که کامپیوتر دوستت این بازی رو ساپورت می کنه و اگر می کرد باید بری آخرین درایور های کامپیوتر دوستت رو دانلود کنی شاید مشکل حل شد ولی قبل از این کار من پیشنهاد می کنم که آخرین کرک رو از صفحه قبل دانلود کنی و دوباره امتحان کنی:11:
سبک بازی فوق العاده تکراری بود و 100 رحمت به assissan creed 1,2 که نه تنها گرافیک خدا داشتن بلکه داستانشم جدید بود:5:واقعآ معلوم نیست حدفشون از این جنگولک بازیا تو این پرنس چی بود آخه!:31:راه رفتن رو دیوار آب!!!100تا کلید رو باید بگیری تا جناب پرنس از یک دیوار بپره رو یک دیوار دیگه...
جدآ اگه کسی روانش زود بهم میریزه این بازیو پیشنهاد نمی کنم که آخرشه:31:
Vahid_1990
05-07-2010, 18:05
این بازی های یوبی سافت توی pc هم برای خودش قضیه ای شده. برای بازی کردن اون باید هفت خان رستم رو رد کرد:31:
tranceyou
05-07-2010, 18:18
سلام به همه بالاخره با سختی و اسانی هایی که داشت تمومش کردیم فقط یه سوال برام مطرح شده
اونم اینکه ایا بازی به غیر از دموی اول بازی دیگه دمویی نداشت؟؟؟
(این رو هم بگم به قول یکی از دوستان که در همین جا گفتن واقعا بهتره بدون هیچ کدی بازی رو تموم کنید چون جذابیت خوبی داره)
تا جایی که یادمه پرنس 3 دستش زنجیر میشد خیلی خفن بود یه جورایی آدم یاد god of war میفته ولی این یه سری قدرتهای الکی و مبتدیانه :5:
تا جایی که یادمه پرنس 3 دستش زنجیر میشد خیلی خفن بود یه جورایی آدم یاد god of war میفته ولی این یه سری قدرتهای الکی و مبتدیانه :5:
کلا سیستم Combat این بازی خیلی ساده و مپتدیانه و اسان هست و فکر کنم همین طور برای سرگرمی این بازی رو ساخته باشن ... :31:
alinaserifar
05-07-2010, 19:41
بازی خوبی هست ؟ :21: ارزش گرفتن داره ؟ :10:
matrix_3s
05-07-2010, 19:42
دوستان شرمنده ها فک کنم هزارمین نفری هستم که در مورد کرک سوال میکنم ولی تو تاپیک های دیگه دیر جواب میدن.!
دوستان من یه ذره از بازی که میرم جلو وقتی از یه میله ای میگیره و میخواد دورش بچرخه از بازی میاد بیرون
کمکم کنید...............
matrix_3s
05-07-2010, 20:00
بازی خوبی هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش گرفتن داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بدی نیست ارزش از دست دادن رو نداره
mohammadaliarmin
05-07-2010, 20:56
منم تمومش کردم اگر این نکات رو از توش خذف نمی کردن مطمئنا امتیازاتش بالاتر می رفت :
1- دیگه با آب خوردن عمر زیاد نمیشد بلکه میبایست کوزهارو بشکنیم ا دشمنا رو بکشیم
2- مخفی کاری در بازی نبود
3- نمیشد سلاح دشمنامون رو برداریم یا پرتاب کنیم
4- دیگه روی چوبا نمیبایست تعادلمون رو حفظ کنیم همینطور سرمون رو مینداختیم پاین و میرفتیم
5- نوع سلاحها کم بود یعنی در طولبازی کلا یک شمشیر داشتیم آخرای بازی هم یه شمشیر دیگه داد که به درد نمی خورد
6- تنوع دشمنا به شدت کم بود تنوع باسها هم همینطور
7-تکنیک ها خیلی کم بودن و اپگرید هم نمیشدن
8- کلا بازی دو نوع بود یا میبایست اینور اونور پرید یا مبارزه کرد
9- دشمنامون هم فقط یه نوع ضربه بلد بودن بزنن
اینایی که گفتم در مقایسه با شماره های قبلی بود ولی در کل بازیه خوبیه
n_n136902
05-07-2010, 21:12
سلام.آقا من یه مشگلی دارم.نمیتونم آپگریدها رو فعال کنم.همهشون قفل اند. چیکارکنم؟؟؟ 6xp هم دارم
ممنون:11:
من 4 صفحه پیش این پست رو رسال کردم هیچ کس جواب نداد. چرا کسی جواب نمیده؟
:19:
سلام به همه بازی خورها (با تخلص از کلیک) مخصوصا خوره های POP بازم مخصوصا سری WW و TTT !!! :20:
آقا طبق رسم فروم ها قبل از اینکه سوالم رو بپرسم گشتم به این تاپیک رسیدم و یه 30-40 صفحه ای رو انصافا خوندم! چشام درومد! :31:
عرض شود خدمتتون که منم مثل یک سریاز بچه ها یکی از درها برام باز نمیشه، خیالتون راحت باشه، کرک جدید skindrow رو هم از این پست ریختم :
اما بازم در باز نشد، فکر نمیکنم اون درهایی رو که بچه ها بهش اشاره کردن باشه،
خوب بزارید دقیق بگم کجام و مشکلم رو با screenshot بگم:
>> یه جایی اون غول معروفه قرمزه (که تو یه سکانسی میگه : "فرزند سلیمان رو بکشید") روی یه گنبد وایساده و داره درو دیوار رو خراب میکنه و من باید با سرعت توسط freeze و پارکور و خلاصه جنگولک بازی خودمو برسونم به یه تالاری که توش دو تا آبشار وجود داره و پشت آبشار سمت راستی یه مجسمه پوینت دار هستش یعنی دقیقا اینجا:
که باید طبق معمول از این آبشار بالا برم (البته بماند که قبلش باید با freeze و unfreeze مجسمه رو بشکنم)، و این کار رو میکنم (عکس رو میزارم تا یادتون بیاد):
که من اون وسط به بارفیکس آووزنم! بعد از رفتن بالا توسط wall run رو آبشار freeze شده،یه سری بارفیکس و... رد می کنم که در نهایت به یه اهرم بارفیکسی طلایی میرسم. یعنی اینجا:
وقتی پریدم و اهرم رو گرفتم و میره پایین، صدای عمل کردن یه چیز مکانیکی میاد اما هیچ اتفاقی نمیفته و چیزی تغییر نمیکنه، ظاهرا باید درب مقابل prince تو این عکس باز بشه ولی نمیشه، همه جارو هم گشتم ولی هیچ راهی غیر از اینجا وجود نداره!!! :19:
خود عکس هم گواه بر این موضوعه، چون prince اینجا از اهرم آویزونه و به محض آویزون شدن درب باید باز بشه! ولی اینجا چیزی باز نیست.
حالا کسی از دوستان هست که تو مسیر به این مشکل برخورده باشه و حلش کرده باشه؟
( من آخرین کرک SkinDrow که بچه ها معرفی کردن رو ریختم و بازم جواب نداد و این عکس بعد از کپی کرکه! )
ممنون از راهنماییتون :11:
black.assassin
05-07-2010, 21:44
من 4 صفحه پیش این پست رو رسال کردم هیچ کس جواب نداد. چرا کسی جواب نمیده؟
:19:
شما برو تو سیو بازی ببین تو فولدر سیو upgrades رو داری یا نه ؟
pooryapilehvar
05-07-2010, 21:55
کسی میتونه سیو کامل بازی و طریقه ی گذاشتن اون رو بزاره
sinishia
05-07-2010, 22:52
سلام به همه بازی خورها (با تخلص از کلیک) مخصوصا خوره های POP بازم مخصوصا سری WW و TTT !!! :20:
آقا طبق رسم فروم ها قبل از اینکه سوالم رو بپرسم گشتم به این تاپیک رسیدم و یه 30-40 صفحه ای رو انصافا خوندم! چشام درومد! :31:
عرض شود خدمتتون که منم مثل یک سریاز بچه ها یکی از درها برام باز نمیشه، خیالتون راحت باشه، کرک جدید skindrow رو هم از این پست ریختم :
>> یه جایی اون غول معروفه قرمزه (که تو یه سکانسی میگه : "فرزند سلیمان رو بکشید") روی یه گنبد وایساده و داره درو دیوار رو خراب میکنه و من باید با سرعت توسط freeze و پارکور و خلاصه جنگولک بازی خودمو برسونم به یه تالاری که توش دو تا آبشار وجود داره و پشت آبشار سمت راستی یه مجسمه پوینت دار هستش یعنی دقیقا اینجا:
که باید طبق معمول از این آبشار بالا برم (البته بماند که قبلش باید با freeze و unfreeze مجسمه رو بشکنم)، و این کار رو میکنم (عکس رو میزارم تا یادتون بیاد):
که من اون وسط به بارفیکس آووزنم! بعد از رفتن بالا توسط wall run رو آبشار freeze شده،یه سری بارفیکس و... رد می کنم که در نهایت به یه اهرم بارفیکسی طلایی میرسم. یعنی اینجا:
وقتی پریدم و اهرم رو گرفتم و میره پایین، صدای عمل کردن یه چیز مکانیکی میاد اما هیچ اتفاقی نمیفته و چیزی تغییر نمیکنه، ظاهرا باید درب مقابل prince تو این عکس باز بشه ولی نمیشه، همه جارو هم گشتم ولی هیچ راهی غیر از اینجا وجود نداره!!! :19:
خود عکس هم گواه بر این موضوعه، چون prince اینجا از اهرم آویزونه و به محض آویزون شدن درب باید باز بشه! ولی اینجا چیزی باز نیست.
( من آخرین کرک SkinDrow که بچه ها معرفی کردن رو ریختم و بازم جواب نداد و این عکس بعد از کپی کرکه! )
از این کرک استفاده کن مشکلت حل می شه 100 درصد
Hapoofesgeli
05-07-2010, 22:57
سلام
بعد از 100 سال به هر حال اینجا هم اومد و من گرفتم
اول بازی که واقعا حالم رو بهم زد...
ولی حالا خیلی بدم نیست
به نظر من نسخه قبلش بهتر بود من که از سبک گرافیک اون بیشتر خوشم اومد!
گرافیکش که جالب نیست...
این همش باید از در و دیوار بالا بری و کلا اعصاب آدم خرد میشه!!
از این کرک استفاده کن مشکلت حل می شه 100 درصد
بله حل شد ممنونم :11:
Steps-Rap
05-07-2010, 23:22
دوستان بالارخه نسخهس PC سالم با کرک سالم اومده یا نه ما نفهمیدیم؟
sina 007
05-07-2010, 23:29
سلام به همه ی دوستان عزیز
ببخشید من نمیدونم قبلا کسی این سوال رو مطرح کرده یا نه ولی تو یه قسمت از بازی اونجایی که توی یه محوطه بسته چند تا از این احضار کننده ها بالای یه سکو هستند و دستاشونو به هم دیگه دادن!!
راستش من اون دو تا دکمه توی دو سمت دیوارارو فشار میدم بعد یه دستگیره ی زرد از دیوار میاد پایین بعد وقتی از اون میرم اون چند تا احضار کننده ها رو میکشم یه در اون جلو هست که باز نمیشه حتی چند بار دوباره من اون دستگیره رو کشیدم ولی اون دره باز نمیشه!!!!!!! باید چکار کنم؟؟؟؟ دوستان خواهشا زود جواب بدین!!! (اگر screenshot خواستین می تونم بذارم)
............. با تشکر .................
دوست عزیز sinishia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون کرک که در پست قبلی دادید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق
مشکل اون قسمت منو حل کرد اما باگ های اساسی ایجاد میکنه، مثلا یه ذره جلوتر از همونجا که وارد مرحله بعد و اون سالن بزرگ میشه، اصلا حسابی گیج میشم انقدر باگ داره نمیدونم کدوم طرفی باید برم، یا کجا وایسادم الان!:13:
منظورم اینجاست:
این یه نمونه باگ خفن که بدجایی هم هست:
حالا این باگ ها رو چه جوری حل نمیکنم، یه کرک اساسی تقریبا بدون باگ سراغ ندارین؟
black.assassin
05-07-2010, 23:35
بفرما دوست عزیز . دقیقا سیو بعد از در هست :
Mahyar25
06-07-2010, 00:41
بچه ها سلام
به یه مشکل جدید برخوردم!!
الان همی آپگریدهارو به غیر ز 3تای وسطی گرفتم avalaible هم دارم وقتی از همه بالایی رو میزنم بعد apply میکنم میاد بیرون 2باره مثه قبل میشه.چرااااا؟؟چرا آپگرید نمیشه
یه چیز دیگه وقتی دوباره از اول شروع میکنیم می پرسه آپگریدهارو میخوای منم میزم yes ولی تو بازی هیچ کدومشون نیست:41:
sinishia
06-07-2010, 01:14
دوست عزیز sinishia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون کرک که در پست قبلی دادید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ق
مشکل اون قسمت منو حل کرد اما باگ های اساسی ایجاد میکنه، مثلا یه ذره جلوتر از همونجا که وارد مرحله بعد و اون سالن بزرگ میشه، اصلا حسابی گیج میشم انقدر باگ داره نمیدونم کدوم طرفی باید برم، یا کجا وایسادم الان!:13:
منظورم اینجاست:
این یه نمونه باگ خفن که بدجایی هم هست:
حالا این باگ ها رو چه جوری حل نمیکنم، یه کرک اساسی تقریبا بدون باگ سراغ ندارین؟
بعد از گذشتن از در دوباره از کرک قبلی خودتون استفاده کنید
مشکل حل می شود
nimamania
06-07-2010, 01:33
سلام
من اینجا گیر کردم :13:
چیکار کنم؟
tranceyou
06-07-2010, 07:34
سلام
من اینجا گیر کردم :13:
چیکار کنم؟
دوست عزیز برو و بپر روی اون دایره تا اون سکو بیاد جلو و بعد بپر روی دیوار بقلی و بعد باز هم بپر
روی سکو و راست کلیک رو بزن و بالاتر برو تا اون لبه بالای سکو رو بگیری.
دوستان بالارخه نسخهس PC سالم با کرک سالم اومده یا نه ما نفهمیدیم؟
شما چه طور متوجه نشدید؛ پس این همه آدم اینجا چگونه بازی رو تمام کردند؟
آره دوست عزیز شما برو بازی رو بخر و کرکش رو از چند صفحه قبل دانلود کن و با خیال راحت بازی کن:11:
Davood_titan
06-07-2010, 08:08
دوستان من از سه تا کرک استفاده کردم باز این در باز نمیشه
میشه یکی یه سیوی بده که بعد از این در باشه
لینک سیو من :
خواهش میکنم به خواسته ی من گوش کنید :11:
*hamedkhatar*
06-07-2010, 08:58
سلام
من یه جای بازی گیر کردم نمیدونم بگ هستش یا نتونستم راه رو پیدا کنم
عکس رو ببینید:
اون پایین اون چیزه رو چرخوندم که مجسمه به هم وصل شد و پله ها اومدند بالا و حالا اون بالا دو تا از این چیزا داریم برای چرخوندن یکیش پله داره برای رسیدن بهش یکی هم هیچ راهی نداره برای رسیدن بهش
چطوری باید برم اونطرف؟
ممنون
hobgoblin
06-07-2010, 09:02
دوستان من از سه تا کرک استفاده کردم باز این در باز نمیشه
میشه یکی یه سیوی بده که بعد از این در باشه
لینک سیو من :
خواهش میکنم به خواسته ی من گوش کنید :11:
100% از كرك درست استفاده نكردي.
دوست عزيز اگرم كسي سيوت رو رد كنه باز مشكلت حل نميشه چون بازي با كرك اوليه پر از باگه يعني اينجا رم برات رد كنن باز جلوتر به باگ مي خوري.
كرك درست رو بريز تا راحت بشي از اين مشكلات
pooryapilehvar
06-07-2010, 09:03
بابا کسی نمیتونه سیو کامل بازی و طریقه ی گذاشتنش بزاره
ILLIDAN-D
06-07-2010, 09:21
نظرات کلی من !
سیستم کمبت بسیار ابتدایی
صدا گذاری بسیار مذخرف
غیب شدن Npc ها بعده کشتنشون واقعا اول بازی افتضاحه
تعادل وجود نداره !
تنوع اصلحه 0
پیچیدگی داستان 0
اینهارو اگر جزو امتیاز منفی کنین گرافیکش بی اثر میمونه پس Pop - warrior within خیلی شاخ تر بود
نظره من اینه که Pop ww شاهکار بود
Davood_titan
06-07-2010, 09:22
100% از كرك درست استفاده نكردي.
دوست عزيز اگرم كسي سيوت رو رد كنه باز مشكلت حل نميشه چون بازي با كرك اوليه پر از باگه يعني اينجا رم برات رد كنن باز جلوتر به باگ مي خوري.
كرك درست رو بريز تا راحت بشي از اين مشكلات
شما لطف کن ما رو راهنمایی کن
tranceyou
06-07-2010, 09:30
سلام
عکس رو ببینید:
اون پایین اون چیزه رو چرخوندم که مجسمه به هم وصل شد و پله ها اومدند بالا و حالا اون بالا دو تا از این چیزا داریم برای چرخوندن یکیش پله داره برای رسیدن بهش یکی هم هیچ راهی نداره برای رسیدن بهش
چطوری باید برم اونطرف؟
ممنون
دوست عزیز شما دوتا مجسمه رو درست به هم وصل کردین؟
سلام
عکس رو ببینید:
چطوری باید برم اونطرف؟
ممنون
اولا دوستان تو صفحات قبل لطف کردند و راهنمای کامل بازی رو قرار دادند
در ثانی شما می توانید با استفاده از دکمه شیفت و سپس چرخوندن او اهرم اینجا رو رد کنید
*hamedkhatar*
06-07-2010, 09:59
دوست عزیز شما دوتا مجسمه رو درست به هم وصل کردین؟
کدوم 2 تا مجسمه؟
فقط اون پایینیه درست وصل شد این بالایی که کنارش عکس گرفتم اصلا به هم وصل نمیشه و هر چی میچرخونم به صورت نامرتب میچرخه
مطمعنان باید یه چیز دیگه برای چرخوندن باشه که این هم میزون بشه ولی چیزی نیست
چه کنم؟
ممنون
شما لطف کن ما رو راهنمایی کن
تو صفحه 103 یه لینک از یکی از دوستان گذاشتم که لطف کردند و کرک اصلی به همراه راهنمای نصب رو قرار دادند.
mahdi_ctr
06-07-2010, 10:16
وایییی
پس بالاخره نسخه جدید هم اومد
من با نسخه قبلی اصلا حال نکردم
کاملا کارتونی بود
برم برم بگیرم بازی کنم
برای چه شرکتی خوبه؟
کرک هاش انگار مورد داره درسته؟
خیلی جالبه
سایت با پسوند .com قیلتر شد!!:18:
خیلی جالبه
نکنه توی سایت دارن کار غیر اخلاقی مکنن؟!
gigi_alex
06-07-2010, 10:32
بچه ها لطفا در مورد این قسمت راهنمایی کنید .
بازی خیلی توووپ بود از همه لحاظ خدایی خیلی خوب کار کرده بودند واقعا" پرنس رو احساس کردیم :27:
بچه ها لطفا در مورد این قسمت راهنمایی کنید .
باز هم می گم یکی از دوستان لطف کردند و راهنمای کامل بازی رو تهیه کردند که تو همین تاپیک می تونید پیدا کنید
شما هم باید اون چرخ دنده تک رو به اون یکی که به یه اهرم وصل است برسونید تا اون قفل آزاد بشه
Mohammad_Sn2001
06-07-2010, 11:00
دوستان کسی کدهای قسمت extra unlock code رو داره به ما هم بده ؟؟؟
البته میدونم که باید به اینترنت وصل بشم و این کار رو میکنم و به سرور هم وصل میشم ولی کد میخواد
*hamedkhatar*
06-07-2010, 11:05
اولا دوستان تو صفحات قبل لطف کردند و راهنمای کامل بازی رو قرار دادند
در ثانی شما می توانید با استفاده از دکمه شیفت و سپس چرخوندن او اهرم اینجا رو رد کنید
ممنون مشکل حل شد
همش هی فکر مکردم این آبه برای چی از اون بالا هی میریزه پایین هی فیریزش میکردم میخواستم ازش برم بالا
نگو کاربدش این بود :31:
سلام
عکس رو ببینید:
چطوری باید برم اونطرف؟
ممنون
باید وقتی که داری اهرم رو میچرخونی دکمه shift رو نگه داری بعضی مواقع تا اون تیکه های عصای مجسمه روی هم قرار بگیره . . .
gigi_alex
06-07-2010, 12:13
بچه ها این در باز نمیشه
کرک رو هم از پست راهنمای نصب دانلود کردم.
saeid127
06-07-2010, 12:16
من هم به مشکل در برخوردم!
چی کارش کنم؟
سلام به همه.من بازی رو چند روز پیش گرفتم.بازی خیلی قشنگیه مخصوصا دموی اولش.گرافیکه خوبی هم داره.:46:
دوستان سلام
من با این کرک بازی رو تا اخر رفتم.(بدون هیچ مشکل)
راهنمای قدم به قدم Prince of Persia The Forgotten Sands
من اینجا گیر کردم نمیدونم چی کار کنم ؟ میشه راهنمایی کنید !
حالا باس بري اون يكي اهرم و بكشي تا يك ديوار اونور بياد بالا
Alireza.M67
06-07-2010, 19:02
دوست عزيز! چرا براي يوبي سافت متاسفي؟ اونا كه بازي رو با كمترين باگ ممكن و بعد از تست هاي فراوان و به صورت كاملا پليش شده عرضه كردند! حرف شما كاملا خنده داره كه باگ هاي عجيب كركو به بازي نسبت ميدي! مشكل از اينه كه مي خوايم بازي رو به صورت غير قانوني و كرك شده بازي كنيم! وگرنه اصل گيم بسيار عاليه!
شما همچنان بخند مهندس. من با 360 بازی میکنم .
این مشکل از خود سازندست .
malkemid
06-07-2010, 19:08
بچه ها این بازی اصلا چند ضرب (کمبو) داره؟سیستم مبارزش خیلی ابتداییه...جلوتر برم بهتر میشه؟
ویرایش
آقا من با اون دختر آبکیه حرف زدم موقع برگشت تو اون در ساخته شده از آب گیر می کنه و هیچ کاری نمی کنه...از آخرین کرک هم که بچه ها گذاشتن استفاده می کنم...چیکار کنم؟
شما همچنان بخند مهندس. من با 360 بازی میکنم .
این مشکل از خود سازندست .
درسته باگ از بازی هست حتی اونایی که نسخه اورجینال PC هم تهیه کردن به همین باگ ها برخوردن Ubisoft یه گند به تمام عیار زده ربطی به کرک هم نداره البته من از باگ های نسخه 360 خبر نداشتم !:31:
mahdi_ctr
06-07-2010, 21:36
من بازی رو امروز گرفتم
واقعا عالی هست
یاد پرس 1 و 2 افتادم
گرافیکش شبیه به اونهاس
به هر حال از نسخه 4 بازی خیلی بهتره
کلی خاطره برام زنده با این شن ها
فکر کنم تا فردا تموم بشه
کرک بازی هم توی خود سی دی بود و مشکلی تا الان نداشتم
بازی خلی عالیه فقط اگه گرافیکش بهتر بود خلی خوب میشد
من بازی رو امروز گرفتم
واقعا عالی هست
یاد پرس 1 و 2 افتادم
گرافیکش شبیه به اونهاس
به هر حال از نسخه 4 بازی خیلی بهتره
کلی خاطره برام زنده با این شن ها
فکر کنم تا فردا تموم بشه
کرک بازی هم توی خود سی دی بود و مشکلی تا الان نداشتم
بازی خلی عالیه فقط اگه گرافیکش بهتر بود خلی خوب میشد
اره گرافیکش بیشتر شبیه به بازی های 5 یا 6 سال پیش هست ... :2:
Mohammad_Sn2001
07-07-2010, 01:08
البته میدونم که باید به اینترنت وصل بشم و این کار رو میکنم و به سرور هم وصل میشم ولی کد میخواد
mahdi_ctr
07-07-2010, 08:07
این قسمت فکر کنم از اون قسمت هایی باشه که ما که بازی رو کرک کردیم نمیتونم ازش استفاده کنیم
اون کد هم روی پک ارجینال بازی باید باشه که مختص به همون دیسک میشه
dracula_killer
07-07-2010, 09:58
بچه ها این در باز نمیشه
من هم به همین مشکل برخوردم،کسی نیست راهنمایی بکنه؟
mahdi_ctr
07-07-2010, 10:23
چرا اینقدر زود تموم شد؟
این که نشد!!
پس چرا هارد نداره؟
قسمت آپگریت ها رو تکمیل کنم چی میشه؟
من اون قسمت وسط که 4تا رنگ مختلف هست رو تکمل کردم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد
ولی خیلی زود تموم شد
داستان پردازیش ضعیف بوده حتمآ ..... قصه نخور بشین SNIPER بازی کن 2-3 سال الاف میشی:31:
چرا اینقدر زود تموم شد؟
این که نشد!!
پس چرا هارد نداره؟
قسمت آپگریت ها رو تکمیل کنم چی میشه؟
من اون قسمت وسط که 4تا رنگ مختلف هست رو تکمل کردم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد
ولی خیلی زود تموم شد
دوست عزیز خسته نباشید.:31:
تا به حال کسی اپگریت هارو تکمیل نکرده.
اون 4 رنگ رو در جنگ با دشمن استفاده کن.سرعت کشتنت بالا میره.
black.assassin
07-07-2010, 11:14
من شماره 4 رو خیلی دوست دارم . همون که مشت میزنه به زمین .
سلام دوستان من کرک رو هم نصب کردم.وقتی وارد بازی میشه یه صفحه سیاه ظاهر میشه و دیگر هیچ من تو ویندوز 7 این بازی رو نصب کردم...همه چیزمم آپدیته.ولی بازم اجرا نمیشه کمک کنید ممنون میشم
black.assassin
07-07-2010, 11:46
بچه ها این در باز نمیشه
دوستان سیو بعد از این در :
khatereh1
07-07-2010, 14:05
خیلی جالب بود . حدود 100 صفحه مطالبتون رو خوندم
دادا چرا مال شما 8 تا از این خونه آبی ها داره؟؟؟!!!!:18:من که هر چی زور زدم 6 تا بالاتر نرفت!قضیه چیه؟؟:13:
آقا من اینجا رو رد کردم بعد از اینکه از در بالاییه رد شدم مردم سیو بازی دقیق از پشت در بالاییه آورده نه می تونم برگردم نه دره باز میشه چه کا کنم من؟؟؟؟؟؟؟/:11: :10:
سلام دوستان من کرک رو هم نصب کردم.وقتی وارد بازی میشه یه صفحه سیاه ظاهر میشه و دیگر هیچ من تو ویندوز 7 این بازی رو نصب کردم...همه چیزمم آپدیته.ولی بازم اجرا نمیشه کمک کنید ممنون میشم
سلام
کسی نبود بتونه بمن کمک کنه
تو ویندوز xp هم امتحان کردم...تا مرحله لود شدن میره...ولی هیچ وقت از لود بیرون نمیاد.تا ابد داره لود میکنه
کمک کنید ثوابی بس عظیم داره
mojtaba007
07-07-2010, 17:07
آقا من اینجا رو رد کردم بعد از اینکه از در بالاییه رد شدم مردم سیو بازی دقیق از پشت در بالاییه آورده نه می تونم برگردم نه دره باز میشه چه کا کنم من؟؟؟؟؟؟؟/:11: :10:
سیو اینجا رو برام میدی عزیز
خیلی ممنون میشم
Mostafa NBA
07-07-2010, 17:08
منم این مشکل رو داشتم که از کرک هست. شما این کرک رو که دوستمون گذاشته بودن رو دانلود کنید و بریزید محل نصب بازی درست میشه.
*hamedkhatar*
07-07-2010, 17:31
سلام
من یه جا گیر کردم که فکر کنم باگ باشه
عکس رو ببینید
الان من همه رو کشتم اول هم رفتم بالا اون بالاییها رو کشتم (زرد رنگها که باعث بیشتر شدنشون میشند) بعد برگشتم پایین و همه رو کشتم حالا باز که میرم بالا فقط یک نفر میاد و اون رو هم که میکشیم دیگه اتفاقی نمیفته
فکر کنم باید الان اون در باز بشه که نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
عکس رو ببینید
الان من همه رو کشتم اول هم رفتم بالا اون بالاییها رو کشتم (زرد رنگها که باعث بیشتر شدنشون میشند) بعد برگشتم پایین و همه رو کشتم حالا باز که میرم بالا فقط یک نفر میاد و اون رو هم که میکشیم دیگه اتفاقی نمیفته
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
بری جلوی در،در باز میشه.اگه نشد از بازی کامل خارج شو بعد دوباره امتحان کن.
اگه در باز نشد 100% کرک خرابه.:10:
دادا چرا مال شما 8 تا از این خونه آبی ها داره؟؟؟!!!!:18:من که هر چی زور زدم 6 تا بالاتر نرفت!قضیه چیه؟؟:13:
بیشتر از 8 تا هم میشه.
شما سمت راست اپگریتها رو اپگریت کنی بیشتر از 6 تا هم میشه.:21:
این بازی رو
ram 1 gb
cpu 2.4 celeron
vgta 256 mb 5500 geforce
اجرا میشه ؟
این بازی رو
ram 1 gb
cpu 2.4 celeron
vgta 256 mb 5500 geforce
اجرا میشه ؟
فکر کنم حداقل سری6بخواد
Supported Video Cards at Time of Release:
NVIDIA GeForce 6800 / 7 / 8 / 9 / 100 / 200 / GTX series
ATI RADEON X1600 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
titanium_zarin
07-07-2010, 20:22
دوستان كرك سالم گير مياد ؟؟؟
ميشه ادرس بديد ؟؟؟
havas_1980
07-07-2010, 20:35
دوستان كرك سالم گير مياد ؟؟؟
ميشه ادرس بديد ؟؟؟
Prince of Persia: The Forgotten Sands v1.0 Crack [Updated] | Size: 5.1MB
titanium_zarin
07-07-2010, 20:44
هومان جان ...
اين مثب assasin نيست ؟؟؟
نميخواد سيوا رو بك اپ بگيرم و اينا ...
اصلا سيواي اين بازي كجاست؟؟؟
havas_1980
07-07-2010, 20:52
هومان جان ...
اين مثب assasin نيست ؟؟؟
نميخواد سيوا رو بك اپ بگيرم و اينا ...
اصلا سيواي اين بازي كجاست؟؟؟سیو های بازی نمی پره. این قضیه درگیر شدن با باگهای کرک اول و گرفتن کرک اپدیت شده سر منم اومد!
* مسیر سیو بازی در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
* مسیر سیو بازی در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
xxxxx >> یوزر
kkain-blood
07-07-2010, 21:47
خوب من یه چیزی پیدا کردم برای من که جواب داد
این Trainer دانلود کنید
Prince_of_Persia_The_ForgottenSands_v1.0_+_6_Train er
از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگیرید سالمه من لینک نمیدم خودتون پیدا کنید.
بعد از اینکه دانلود کردید اجرا کنید بعد بازیو اجرا کنید. وقتی به اون مرحله رسیدید همرو بکشید برید کنار در کلید Insert را بزنید تا trainer فعال بشه بعد کلید NUMPAD6 (همون 6 قسمت ماشین حساب صفحه کلید) بزنید تا سیو کنه . بعد برید توی منوی بازی و گزینه load the last checkpoint را بزنید. با شروع شدن بازی کلید NUMPAD7 (همون 7 قسمت ماشین حساب صفحه کلید) را بزنید در بازه برید داخل همین . برید حالشو ببرید به جون منم دعا کنید :31:
دوست خوبم ممنون با همون ترینر من به راحتی تا آخرش رفتم با کرک اول
(فقط تو اون مراحل اول یه جا یه دری باز نمیشد low dificulty رو زدم باز شد بازم ممنونم! ولی بد جوری دلم هوای warior whitin رو کرده اصلا قابل مقایسه با اون نبود...
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
سلام
عکس رو ببینید
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
مشکل از کرکه! باید ار trainer و روشی که دوستمون تو پست 557 قرار داده استفاده کنی!
باز جای شکرش باقیه که من تموم کردم:31:
این باگهای مسخره این بازی هم شده معضل
دوستان من غول اول رو کشتم بعدش یه خورده این ور اون ور پریدم و یه در رو باز کردم ا رفتش توی یه راهرو که از این غلتونکها داشتش من اونجا مردم حالا وقتی از چک پوینت قبلی میارم در راهرو بستس و به عقبم نمیشه برگشت ارتفاعش خیلی زیاده میمیره!!!! چکارش کنم؟؟؟
*hamedkhatar*
08-07-2010, 13:39
دوست خوبم ممنون با همون ترینر من به راحتی تا آخرش رفتم با کرک اول
(فقط تو اون مراحل اول یه جا یه دری باز نمیشد low dificulty رو زدم باز شد بازم ممنونم! ولی بد جوری دلم هوای warior whitin رو کرده اصلا قابل مقایسه با اون نبود...
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
مشکل از کرکه! باید ار trainer و روشی که دوستمون تو پست 557 قرار داده استفاده کنی!
ممنون دوست من
ولی لازم به ترینر نبود
رفتم دیدم SKIDROW کرک ورژن 2 رو داده دانلود کردم ریختم در خودش باز شد
ممنون
دوستان من غول اول رو کشتم بعدش یه خورده این ور اون ور پریدم و یه در رو باز کردم ا رفتش توی یه راهرو که از این غلتونکها داشتش من اونجا مردم حالا وقتی از چک پوینت قبلی میارم در راهرو بستس و به عقبم نمیشه برگشت ارتفاعش خیلی زیاده میمیره!!!! چکارش کنم؟؟؟
ارتفاع چی زیاده دادا؟؟؟الان مشکل شما اینه که از قلتک نمیشه رد بشی؟
تا جایی که یادمه یک قسمتش بود یک قلتک(از این خار دارا:31:) که تاب می خورد و خفن سخت بود می خواستم ازش رد بشم ولی با یه کلک ردش کردم از آخر!:5:
شاید شما هم همونجا گیر کردی !؟
htotti2006
08-07-2010, 14:35
سلام daren جان
آقا من اينجايي كه شما عكسش رو گذاشني گير كردم بايد چكار كنم برم بالا ميپرم رو ديواري كه آرم داره مياد جلو بعد ميپرم رو ديوار روبرويي پرنس واي نميسته و ميوفته پايين لطفاً سريع جواب بده
باز جای شکرش باقیه که من تموم کردم:31:
این باگهای مسخره این بازی هم شده معضل
کدوم باگ ؟
بازی باک نداره - اینطوری میشه چون شما داری کپی استفاده میکنی .
کدوم باگ ؟
بازی باک نداره - اینطوری میشه چون شما داری کپی استفاده میکنی .
نسخه اوریجینال بازی هم باگ داره ... ربطی به کپی و کرک نداره ...:46:
نسخه اوریجینال بازی هم باگ داره ... ربطی به کپی و کرک نداره ...:46:
ولی نه باگی که در باز نشه ، یا از بازی بپره بیرون و سیاه بشه و هنگ کنه و امثال اینها .
باگهای کوچکی مثل اینکه روی هوا آن هم برای یک بار باقی بمونه یا توی یک قسمت تنگی گیر کنی که با کمی بازی کردن با دسته رفع میشه . که این مدل باگها توی همه بازی ها از دم (بدون استثنا) هست - حتی ساده ترین اونها که تتریس باشه .
Advanced Ali-001
08-07-2010, 15:40
نسخه اوریجینال بازی هم باگ داره ... ربطی به کپی و کرک نداره ...
ببخشید این بازی مشکل داره نصب نمیشه چطوریه قضیش مثل اساسینز کرید2هست نصب کردنش سخته؟:41:
ارتفاع چی زیاده دادا؟؟؟الان مشکل شما اینه که از قلتک نمیشه رد بشی؟
تا جایی که یادمه یک قسمتش بود یک قلتک(از این خار دارا:31:) که تاب می خورد و خفن سخت بود می خواستم ازش رد بشم ولی با یه کلک ردش کردم از آخر!:5:
شاید شما هم همونجا گیر کردی !؟
یه بار دیگه قشنگ پستو بخون مشکلمو متوجه میشی :10:نوشتم مردم بعدش که دوباره اومدش پشت در موندم درش بستس به عقبم نمیتونم برگردم که در رو باز کنم متوجه شدی :27: الان مشکل اینه که در بستس :5:
htotti2006
08-07-2010, 16:05
با سلام من اينجاي بازي گير كردم
وقتي ميرم روي اون آرم ديوار جلو مياد ميپرم رو ديوار رو برو ولي پپرنس بالا نميره و يه سره ميوفته لطفاً كمك كنيد
اينم عكسش
یه بار دیگه قشنگ پستو بخون مشکلمو متوجه میشی :10:نوشتم مردم بعدش که دوباره اومدش پشت در موندم درش بستس به عقبم نمیتونم برگردم که در رو باز کنم متوجه شدی :27: الان مشکل اینه که در بستس :5:
خب در بزن تا در رو واست باز کنن:5:!
آقا دور از شوخی فکر کنم مشکل از کرک باشه که تشخیص نمیده سیو بازیو اینم باگه مثل همیشه... داداش یک عکس از جایی که گیر کردی اگر بزاری راحت تر کارت راه میوفته.
اصلآ اسم این بازیو باید میزاشتن prince of afghani:the forgotten bug !
مرحله آخر هرکی رسیده باشه میفهمه واسه چی میگم افغانیه این پرنس:31:
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
وقتي ميرم روي اون آرم ديوار جلو مياد ميپرم رو ديوار رو برو ولي پپرنس بالا نميره و يه سره ميوفته لطفاً كمك كنيد
اينم عكسش
راست کلیک هم وقتی که رو دیوار میپره نگه میداری باز میوفته؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کرکی که توی این پست هست رو دانلود کردم ولی بازم کار نکرد!!!!
دقیقاً بعد از همنجایی هست که دوستمون توی پست قبلی عکسشو گذاشته وقتی رفتی بالا از یه جایی آویزون میشه بعدش یه در باز میشه اگه رفتی تا تهش که رفتی اگه نه وقتی که بمیری دوباره بخوای بازی کنی در باز نمیشه....
htotti2006
08-07-2010, 16:17
آره دوست عزيز ميوفته تا اينجا به مشكل بر نخورده بودم ظاهراً كرك آخر هم تو dvd هستش چون تعدادش 3 تاست
اگه سيو بعد اين قسمت رو دارين واسم بزارين
ممنون
اينم عكسش
رفیق اگه حجم سیوت کمه و میتونی آپلودش کنی لطفاً بزار من بعد از اینجا درگیر یه باگ اساسی شدم ... دمت گرم..
htotti2006
08-07-2010, 16:21
آقاي vahid67 عزيز منم اينجايي كه عكسش رو گذاشتم گير كردم اگه رد شد حتماً ميزارم البته خودم الان درخواست سيو بعد اين قسمت رو كردم
بابا یه کنسول بگیرید خودتونو راحت کنید .
آقاي vahid67 عزيز منم اينجايي كه عكسش رو گذاشتم گير كردم اگه رد شد حتماً ميزارم البته خودم الان درخواست سيو بعد اين قسمت رو كردم
اتفاقا میخوام که رد نشه شما همین الان سیشو برای من بزارید لطفاً
دوتا کرک از توی این صفحه دانلود کردم بازم کار نکرد...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداوه اوه من چقدر امروز کرک دانلود کردم اینم یکی دیگش که بازم کار نکرد!!!
Amir_Ariamehr2003
08-07-2010, 17:16
اوه اوه من چقدر امروز کرک دانلود کردم اینم یکی دیگش که بازم کار نکرد!!!
دقیقا همینجایی که شما گیر کردی منم همونجا گیر دارم و یه کرک گرفتم کلا دیگه تو بازی نمیره
و یه کرک بدید که مشکلی نداشته باشه من واسم مشکلی نیست و از اول دوباره بازی میکنم ولی دیگه اگه گیر کنه خودم رو میکشم:21:
یادش بخیر با بازی بتمن همین مشکل ها رو داشتم بیچاره شدم تا یه کرک سالم گیر آوردم و بازی رو تموم کردم
دقیقا همینجایی که شما گیر کردی منم همونجا گیر دارم و یه کرک گرفتم کلا دیگه تو بازی نمیره
و یه کرک بدید که مشکلی نداشته باشه من واسم مشکلی نیست و از اول دوباره بازی میکنم ولی دیگه اگه گیر کنه خودم رو میکشم:21:
یادش بخیر با بازی بتمن همین مشکل ها رو داشتم بیچاره شدم تا یه کرک سالم گیر آوردم و بازی رو تموم کردم
htotti2006 عزیز قرار بود سیوش رو برای ما بزاره نمیدونم کجا رفتش !!! خبری از سیوش نیست...
یکی از دوستان اینجارو برای من رد کنه من نتونستم یه کرک سالم پیدا کنم...
htotti2006
08-07-2010, 18:23
با سلام vahid 67
آقا شرمنده تو نت نبودم بفرما اينم سيو اگه اينجايي كه من هستم رد كردي سيوش رو برام بزار
shs_micro2
08-07-2010, 19:00
سلام من یه مشکلی دارم
ببینید با این که این همه آپگرید کردم ولی جون و انرژیم همین قدره
من هر دفعه که آپگرید میکنم میمیرم و چاپتر قبلیم رو لود میکنم دوباره میگه آپگرید کنید ولی خونه آپگرید قبلیم سرجاشه
2.ببینید من الان آپگرید میکنم و خونه بالایی رو علامت میزنم ولی سیو نمیشه اون دوتا خونه وسط هم پر نمیشن
htotti2006
08-07-2010, 19:22
با سلام
اون قسمت كه گير كرده بودم و سيو پشت در بود رو رد كردم اينم فايل سيو شده بعد در
n_n136902
08-07-2010, 19:43
سلام. من تو این مرحله ای که عکس هاشو گذاشتم گیر کردم.فکر کنم بازی ایراد داره.باید چیکار کرد؟؟
ممنون.
فکر کنم اینم باگ باشه.از دور در رو میبینم ولی جلو که میام میره:
tranceyou
08-07-2010, 20:59
سلام. من تو این مرحله ای که عکس هاشو گذاشتم گیر کردم.فکر کنم بازی ایراد داره.باید چیکار کرد؟؟
ممنون.
فکر کنم اینم باگ باشه.از دور در رو میبینم ولی جلو که میام میره:
دوست عزیز دقیقا توضیح میدی کجا و چرا گیر کردی؟؟؟!!!
یه سوال؟؟؟
این تریلر اول بازی انیمیشنه یا از بازیگر استفاده کردن و بعد تبدیلش کردن به انیمیشن.
shs_micro2
08-07-2010, 21:23
سلام من یه مشکلی دارم
ببینید با این که این همه آپگرید کردم ولی جون و انرژیم همین قدره
من هر دفعه که آپگرید میکنم میمیرم و چاپتر قبلیم رو لود میکنم دوباره میگه آپگرید کنید ولی خونه آپگرید قبلیم سرجاشه
2.ببینید من الان آپگرید میکنم و خونه بالایی رو علامت میزنم ولی سیو نمیشه اون دوتا خونه وسط هم پر نمیشن
ممنون میشم کمکم کنید
n_n136902
08-07-2010, 21:26
اول کار از توی زمین یه موجوداتی مثله مگس بیرون امد.بعد از از بین بردن موجودات موضی اون مجسمه پایینه رو درست کردم.بعد از دو طرف مجسمه دوتا راه پله بیرون امد.وقتی از راه پله ها بالا رفتم به یک مجسمه دیگه رسیدم که بازم باید کاملش میکردم ولی نمیشد.حالا باید چیکار کنم؟؟راستی یه مجسمه دیگه هم روبه روی اون مجسمه بالایی هست ولی اصلا نمیشه بهش رسید.
اینم چندتا عکس:
مجسمه پایین:
پله ها،طرف راست و چپ تصویر:
مجسمه بالایی:
مجسمه روبه رو به مجسمه بالایی:
اول کار از توی زمین یه موجوداتی مثله مگس بیرون امد.بعد از از بین بردن موجودات موضی اون مجسمه پایینه رو درست کردم.بعد از دو طرف مجسمه دوتا راه پله بیرون امد.وقتی از راه پله ها بالا رفتم به یک مجسمه دیگه رسیدم که بازم باید کاملش میکردم ولی نمیشد.حالا باید چیکار کنم؟؟راستی یه مجسمه دیگه هم روبه روی اون مجسمه بالایی هست ولی اصلا نمیشه بهش رسید.
اینم چندتا عکس:
مجسمه پایین:
مجسمه بالایی:
از مجسمه یه ستون اب میاد.اول شیفت را نگه دارید اب منجمد بشه بعد دسته را بتابونید.نتیجه را ببینید دیگه میفهمید باید چکارکرد
Ramos1367
08-07-2010, 21:53
سلام دوستان...
می خواستم بدونم سیو بازی کچا ذخیره میشه؟
اینم چندتا عکس:
مجسمه پایین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپله ها،طرف راست و چپ تصویر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمجسمه بالایی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمجسمه روبه رو به مجسمه بالایی:
سلام، منم دقیقا همین مشکل رو دارم، و فکر کنم من و این رفیقمون از یه کرک استفاده می کنیم چون باگ موجود رو برا منم داره
از مجسمه یه ستون اب میاد.اول شیفت را نگه دارید اب منجمد بشه بعد دسته را بتابونید.نتیجه را ببینید دیگه میفهمید باید چکارکرد
>> خیر نمیشه، Prince ای از 10 متری چیز گرفتنی رو میگیره! انگار این ستون آب Freeze رو اصلا نمیبینه! هیچ جوره نمیگیرتش :13:
یه مرد بیاد ما رو نجات بده! (فعلا هم که سایت فیلتر شده دلیلشم معلوم نیست!)
با سلام vahid 67
آقا شرمنده تو نت نبودم بفرما اينم سيو اگه اينجايي كه من هستم رد كردي سيوش رو برام بزار
مرسی دوباره از اول شروع کردم رفتم ... خدا رو شکر تا اینجایی که الان هستم مشکل پیدا نکردم الان توی زندان بودم که اونم رد کردم گذاشتم بقیشو بدن برم
با تشکر
titanium_zarin
09-07-2010, 09:47
سلام دوستان...
چند صفحه عقب تر اقا هومان كامل گذاشتن ...بريد ببينيد ...
دوست عزیز مطمئنی راه رو دارین درست میرید؟!واسه منم وقتی میخواستم به عقب بر گردم یا راه رو وقتی اشتباه میرفتم از این مشکلات به وجود میومد
سلام دوستان...
C:\Documents and Settings\b3st\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW
Steps-Rap
09-07-2010, 10:07
دوستان میشه خواهش کنم آخرین و کامل ترین کرک رو بزارین؟
من تازه رفتم بازی رو خریدم ولی کرک نداره تو دی وی دیاش...
tranceyou
09-07-2010, 10:14
اینم چندتا عکس:
مجسمه پایین:
مجسمه بالایی:
دوست من بله باید شیفت رو نگه داری تا آبی که از مجسه میاد یخ بزنه بعد باید با تفکر
طوری سه قسمت مجسمه رو بچرخونی که روی هم سوار بشن وقتی اب یخ میشه میتونه
جلوی چرخیدن یکی رو بگیره تا تو بتونی راحت سه تا رو روی هم سوار کنی
خوب دیشب بازی رو تموم کردم خیلی خوب بود (نسبت به نسخه ی قبلی ) امیدوارم اگه نسخه ی بعدی رو میسازن بهتر از این باشه
دوستانی هم که تجربه نکردن بازی رو حتما بگیرن بازی کنن
Steps-Rap
09-07-2010, 10:38
البته بازی واسه من بدون کرک هم اجرا میشه.
اگر لازمه بزارید...
titanium_zarin
09-07-2010, 10:41
دوستان میشه خواهش کنم آخرین و کامل ترین کرک رو بزارین؟
من تازه رفتم بازی رو خریدم ولی کرک نداره تو دی وی دیاش...
اقا هومان چند صفحه قبل گذاشتن ...
htotti2006
09-07-2010, 10:57
با سلام
آقا باز اينجا به مشكل خوردم در باز نميشه اگه سيو بعد اين در رو دارين بزارين
ممنون
havas_1980
09-07-2010, 11:07
با سلام
آقا باز اينجا به مشكل خوردم در باز نميشه اگه سيو بعد اين در رو دارين بزارين
ممنون
با تعویض کرک (دریافت کرک آپدیت شده از آدرس زیر) این مشکل راحت حل میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن هم با کرک اول, همین جا به مشکل برخورد کرده بودم...
Steps-Rap
09-07-2010, 11:16
دوستان میگم بدون کرک بازی اجرا میشه...
ایا لازم به کرک دارم من یا نه؟؟
من الان دارم همینجوری بدون کرک بازی میکنم
wordship
09-07-2010, 11:28
اقایون لطفا کمک کنید
همون اول بازی
htotti2006
09-07-2010, 12:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن هم با کرک اول, همین جا به مشکل برخورد کرده بودم...
دستت درد نكنه با كرك شما مشكل برطرف شد و احتياج نبود از اول بازي كنم
ممنون
nimamania
09-07-2010, 13:15
من بازم گیر کردم :41:
اینجاهایی که علامت زدم به ترتیب میرم، بعد دیگه نمیدونم باید چیکار منم
mani_2004_2006
09-07-2010, 13:27
دوستان من تو این مرحله موندم . باید چیکار کنم اینجا ؟
htotti2006
09-07-2010, 13:52
از كركي كه تو پست 1152 هستش استفاده كنيد مشكل اين در بر طرف ميشه
اما حالا من رفتم مرحله جلوترش و باز هم به يه در بسته خوردم كه دوباره باز نميشه اينم عكس
آيا يه كرك درست و حسابي پيدا ميشه اين بازي رو تا آخر بريم يا مرحله به مرحله بايد كرك عوض بشه
اگه كسي سيو بعد اينجا رو داره برام بزاره
ممنون
titanium_zarin
09-07-2010, 13:53
كركتون ايراد داره ...پست بالايي كرك رو گذاشته ...
shs_micro2
09-07-2010, 13:58
اگه کسی سیوش رو تا اینجا داره برام بزاره ممنون میشم
Transporter2009
09-07-2010, 14:23
سلام دوستان. من توي اين مرحله گير كردم نمي دونم بايد چي كار كنم. خيلي ممنون ميشم كه منو راهنمايي كنيد.
Steps-Rap
09-07-2010, 15:21
دوستان جون من به این مشکلات رسیدگی کنید:
آريالا نیگا من هر وقت یه آپگید انجام میدم اون چیزی که آپگرید کردم همون موقه زیاد میشه ولی بدش که میمیرم و از چک پونت قبلی میاد آپگیرد ها پرشده هشتن ولی هیچ تغیری توی جون و ... هایی که زیاد کردم نیست....
n_n136902
09-07-2010, 15:27
سلام دوستان. من توي اين مرحله گير كردم نمي دونم بايد چي كار كنم. خيلي ممنون ميشم كه منو راهنمايي كنيد.
سلام.باید این صفحه دایره ای یه رو بیاری روبه رو یه ایستگاه(جایی که بتونی بپری روش)در ضمن حالا دایره نیست ، وقتی بچرخه دایره میشه.بااستفاده از دسته چوبیه بچرخونش. منظور از دایره اینه:
بعد به همین صورت برو بالا تا سیو بشه.بعدش دستگاه خودبه خود شروع میکنه به چرخیدن.بعد باید با دقت بپری روی صفحاتی که درست میشن.یکم باید تمرکز کنی که اشتباه نپری.مشکلی بود در خدمتم.
بای.
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
دوستان جون من به این مشکلات رسیدگی کنید:
آريالا نیگا من هر وقت یه آپگید انجام میدم اون چیزی که آپگرید کردم همون موقه زیاد میشه ولی بدش که میمیرم و از چک پونت قبلی میاد آپگیرد ها پرشده هشتن ولی هیچ تغیری توی جون و ... هایی که زیاد کردم نیست....
منم همین مشکل رو دارم.کسی راه حلی داره؟؟؟؟
saeedblack
09-07-2010, 15:28
دوستان برای شما هم بازی فقط همون ویدیوی اول و اینترو رو داره ؟
من یه نسخه از این بازی رو تهیه کردم و دارم بازی می کنم و حالا نمی دو نم که ویدیو هاش رو کات کردن یا نه !
چون جزویدیوی اول بازی من دیگه تو بازی ویدیویی مثل اون ندیدم و بعضی جا ها هم تو بازی صفحه انگار می خواد بره رو ویدیو ولی نمی ره !
حالا برای شما هم اینجوری هست یا نه؟
حجم فضای گرفته شده بعد از نصب هم 6.5 گیگ هستش.
دوست من بله باید شیفت رو نگه داری تا آبی که از مجسه میاد یخ بزنه بعد باید با تفکر
طوری سه قسمت مجسمه رو بچرخونی که روی هم سوار بشن وقتی اب یخ میشه میتونه
جلوی چرخیدن یکی رو بگیره تا تو بتونی راحت سه تا رو روی هم سوار کنی
آقا واقعا ازت ممنونم بدجوری گیر کرده بودم! :20:
titanium_zarin
09-07-2010, 16:13
اقایون لطفا کمک کنید
همون اول بازی
سلام ...
دوست من ...اصلا معلوم نيست كجا هستيد ...
من كه اصلا سر در نيوردم ...
فكر كنم اينجا دو تا دستگيره هست كه ميچرخه ...
بايد دوتا رو بچرخونيد ...يه چك كنيد ...
نو عكس دوم ... از كدوم سنت اومدين ؟؟؟
ميخوام بدونم از اين ابها اومديد ؟؟؟
Steps-Rap
09-07-2010, 16:24
بچه ها لطفا به پست بالایی من که مشکلم رو گفتم هم توجه کنید اون مشکل رو خیلیا دارن
بعدش من دقیقا تو همین مرحله همین مشکلو دارم.حتی با همین کرکی که تو این پست گذاشتید اومدم این مرحله رو برم ولی دره به هیچ وجه باز نمیشه.....
یه کرک سالم و دست و حسابی ندارین؟؟؟؟؟
Mehdi.ss
09-07-2010, 16:37
سلام
آقایون یکی لطف کنه سیو بعد از این مرحله رو برام بذاره
ممنون میشم ، یک هفتس که نمیتونم بازی کنم
هر کاری می کنم جور در نمیاد
ممنون
n_n136902
09-07-2010, 16:41
سلام
ممنون
سیوت رو بزار تا رد کنیم.آخه باید از اول بازی کنیم تا به اینجا برسیم
shs_micro2
09-07-2010, 17:10
من هم همین مشکل آپگرید رو دارم
Mehdi.ss
09-07-2010, 17:17
سیوت رو بزار تا رد کنیم.آخه باید از اول بازی کنیم تا به اینجا برسیم
ممنون ، لطف می کنی
اینم سیوم
دوست عزیز شما هم دچار مشکل کرک هستید
مسئول انجمن بازیها کرک سالم رو گذاشتن.از اون استفاده کنین تا اینجا یک اهرم واسه چرخاندن صفحه ها ظاهر شود
سلام
ممنون
ای بابا کاری نداره که!!:31:فقط کافیه دندونه ها رو یک طوری هماهنگ کنی که وقتی اون قلتک رو می چرخونی از روش رد بشه...همین(دندونه های اول هم که تو شکل درسته)
n_n136902
09-07-2010, 17:59
ممنون ، لطف می کنی
اینم سیوم
اینم دقیقا بعد از این مرحله.فقط یه چیزی،سیوی که به من داده بودی کیبوردش به هم ریخته بود که درستش کردم اگه خواستی برو دوباره تغییر بده.
Torch Bearer
09-07-2010, 18:29
دوستان من با وجودی که از اخرین کرک این تاپیک استفاده میکنم به مشکل خوردم.اون چرخ ابیه که قراره اینده رو پیشگویی کنه.
از یک دسته اویزون میشم اون دستگاهه وایمیسته و یک دسته از زمین میاد بیرون اما تو هوا شناور میشه!چیکار کنم؟
Steps-Rap
09-07-2010, 19:11
بچه ها لطفا به پست بالایی من که مشکلم رو گفتم (مشکل اپگیرد) هم توجه کنید اون مشکل رو خیلیا دارن
بعدش من دقیقا تو همین مرحله همین مشکلو دارم.حتی با همین کرکی که تو این پست گذاشتید اومدم این مرحله رو برم ولی دره به هیچ وجه باز نمیشه.....
یه کرک سالم و دست و حسابی ندارین؟؟؟؟؟
:42::42::42::42::42::42::42::42:
آقا توروخدا
چرا کسی توجه نمیکنه؟؟
قبلا اینجوری نبودید...
htotti2006
09-07-2010, 19:22
آقا كسي نبود اونجايي كه من گير كرده بودم دره كه باز نميشه (عكسش رو دوتا صفحه قبل گذاشته بودم)رو رد كرده باشه سيوش رو بزاره
baran_xrain
09-07-2010, 20:43
سلام
ممنون
دوست عزیز لازم نیست تمام مسیر رو برای چرخ دنده باز کنی وقتی نصف راه بازه برو دسته اولی از چپ رو تکون بده تا چرخ دنده از مانع اول ردشه بهمین ترتیب بقیه مصیر رو باز کن تا اخر .
وقتی چرخ دنده ها به هم رسیدن دسته اولی از چپ رو بچرخون
فقط هواست باشه که مانع اخری با چرخ دنده درگیر نباشه
سلام
می خواستم ببینم سیو های بازی در ویندوز 7 64 بیتی کجا قرار داره
در ضمن تا صفحه ی 100 همین تاپیک عقب برگشتم و فقط آدرس زیر رو پیدا کردم:
متاسفانه این آدرس گویا در ویندوز 7 وجود نداره!
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
mohsen.rajabi
09-07-2010, 22:57
سلام دوستان
یه درخواست داشتم ، این سیو بازی منه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مرحله آخره
یه قسمتش میره توی باگ و از اون جلوتر نمی ره
میخواستم اگه کسی می تونی بره و سیو بعد از اون رو برام بزاره
با تشکر
baran_xrain
09-07-2010, 23:05
سلام
می خواستم ببینم سیو های بازی در ویندوز 7 64 بیتی کجا قرار داره
در ضمن تا صفحه ی 100 همین تاپیک عقب برگشتم و فقط آدرس زیر رو پیدا کردم:
متاسفانه این آدرس گویا در ویندوز 7 وجود نداره!
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
C:\Users\*****\AppData\Local\storage
بفرمایید دوست عزیز فقط بجای ستاره ها اسم usere خودتون رو قرار بدید
سلام دوستان
یه درخواست داشتم ، این سیو بازی منه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مرحله آخره
یه قسمتش میره توی باگ و از اون جلوتر نمی ره
میخواستم اگه کسی می تونی بره و سیو بعد از اون رو برام بزاره
با تشکر
دوست عزیز سیو شما خرابه .
دقیقا جایی که باید باس آخرو بزنی بجای اینکه روی سطحی بیفتی که با باس بجنگی از سطح رد میشه میفته پایین.و دوباره از چک پوینت میاد
دوستانی که بازی رو تموم کردن سیو شون رو بزارن تا این دوستمون هم بازی رو تموم کنه
Transporter2009
09-07-2010, 23:40
سلام دوستان. با توجه به پاسخي كه دوست عزيزم b3st1 در رابطه با سؤالي كه كرده بودم به من داده بودند ناچار به تعويض كرك هستم. يك كرك از همين تاپيك پيدا كردم كه توي چند صفحه پيش موجوده و گويا مشكل يكي از دوستانمون رو حل كرده. ميخواستم ببينم اگر من هم از اين كرك استفاده كنم آيا مشكلم 100% حل ميشه يا خير. بعدش هم لطف كنيد بگيد كه كرك رو بايد كجا بريزم؟ ( كرك قبلي كه استفاده كردم مربوط به SKIDROW ميشه كه حجمش تقريبا 20 مگابايت بود و در درون خود فايلي كه بازي در آن نصب شده بود ريخته ميشد حالا ميخوام ببينم آيا اين كركي كه الآن ميخوام جايگزينش كنم با اين كرك سازگاري داره يا نه؟ بعدش هم ميخوام بدونم تو همون فايلي كه بازي نصب شده بايد كپي كنم يا تو جايي كه لانچر نصب شده؟ اگر جايي كه لانچر نصب شده بايد بريزم آدرس دقيقش كجاست؟ ببخشيد كه انقدر سؤال كردم. شرمنده.) در ضمن اين كرك كرو دوست خوبمون هوس قرار داده بود كه اينم لينكشه!
baran_xrain
09-07-2010, 23:51
دوست عزیز فکر میکنم این بهترین کرک بازی باشه جواب بقیه سوالاتون هم تو این صفحه هست
اینم لینک کرکش
Mostafa NBA
10-07-2010, 12:56
دوستان محترم, با کرک زیر که لینک مستقیم هم هست میتونید بدون ایراد و مشکل تا آخر بازی برید !
یه سوال اساسی چرا اسم بازی رو Spider Man of Persia نزاشتن؟
black.assassin
10-07-2010, 13:27
یه سوال اساسی چرا اسم بازی رو Spider Man of Persia نزاشتن؟
چون فکر کنم اون موقع به شما زنگ زدن گوشی رو جواب ندادین دیگه مجبور شدن خودشون اسم انتخاب کنن . :31:
popowoody
10-07-2010, 15:01
یه سوالی داشتم شما چطوری از مراحل بازی عکس می ذارید تا راهنماییتون کنن ؟
سیو بازی در ویندوز xp کجاست ؟
Transporter2009
10-07-2010, 15:54
سیو بازی در ویندوز xp کجاست ؟
Your Windows Drive]:\Documents and Settings\Your username\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW
یه سوالی داشتم شما چطوری از مراحل بازی عکس می ذارید تا راهنماییتون کنن ؟
هنگامي كه در حال بازي هستيد از روي كيبوردتون دكمه Print Scrn رو فشار بديد سپس به برنامه Paint بريد و Paste كنيد يا دو كليد Ctrl+V رو فشار بديد و بعد از آن در يه جايي از كامپيوترتون سيوش كنيد.
موفق و مؤيد باشيد.
سلام دوستان:
من 4 تا كرك رو امتحان كردم و هيچ تغييري ايجاد نشد. يه زحمتي براتون دارم. در زير لينك سيوم رو ميزارم بي زحمت بريد دانلودش كنيد و ازش استفاده كنيد ببينيد مشكل از كجاست. ديگه دارم كلافه ميشم. ممنون
ali_pes2008
10-07-2010, 16:40
من اینجا گیر کردم نمیدنم چی کار باید بکنم
بعد از اینکه غوله میره
n_n136902
10-07-2010, 16:47
من اینجا گیر کردم نمیدنم چی کار باید بکنم
بعد از اینکه غوله میره
کار خاصی نباید بکنی.باید انقدر به این غوله ( :31: ) ضربه بزنی تا تموم بشه.وقی از زمین جدا میشه و میره بالا برو پشت اون دیوار ها تا عمرت نره.از ctrl هم برای پشتک زدن استفاده کن تا نتونه بهت ضربه بزنه.موفق باشی.
دوستان اینقدر به کرک بازی گیر ندید سالم ترین کرک بازی اینه که بدون کوچکترین تغییری نه در سیوهای بازی می تونید بازی کنید:
فقط یادتون باشه که شما باید در ابتدا فایل ubiorbitapi_r2.dll رو باید در پوشه ubisoft در program files ویندوز کپی کنید سپس فایل UbisoftGameLauncher به همراه کلیه فایلهای موجود در پوشه کرک بازی رو در محل اصلی بازی کپی کنید...دیگه راحت بازی کنید:46:
Transporter2009
10-07-2010, 17:51
دوستان اینقدر به کرک بازی گیر ندید سالم ترین کرک بازی اینه که بدون کوچکترین تغییری نه در سیوهای بازی می تونید بازی کنید:
فقط یادتون باشه که شما باید در ابتدا فایل ubiorbitapi_r2.dll رو باید در پوشه ubisoft در program files ویندوز کپی کنید سپس فایل UbisoftGameLauncher به همراه کلیه فایلهای موجود در پوشه کرک بازی رو در محل اصلی بازی کپی کنید...دیگه راحت بازی کنید:46:
اين كرك رو هم امتحان كردم اما مشكلم حل نشد. فكر نكنم اصلا مشكل از كرك باشه. لطفا با سيو من بازي كنيد ببينيد آيا شما مي تونيد ادامش بديد يانه! اينم لينك دانلود سيو من:
اين كرك رو هم امتحان كردم اما مشكلم حل نشد. فكر نكنم اصلا مشكل از كرك باشه. لطفا با سيو من بازي كنيد ببينيد آيا شما مي تونيد ادامش بديد يانه! اينم لينك دانلود سيو من:
میگم شما به این پس دوستمون توجه کردید:
fouladiali
10-07-2010, 18:50
کسی سیو یه مرحله بعد از این قسمت را نداره؟
n_n136902
10-07-2010, 19:01
کسی سیو یه مرحله بعد از این قسمت را نداره؟
این دوستمون زحمت شو کشیده،بفرمایید:
Transporter2009
10-07-2010, 19:30
میگم شما به این پس دوستمون توجه کردید:
بله من راهنمايي ايشون رو هم خوندم ولي بعد از اين كه به يه ميله طلايي رنگ آويزون شدم ديگه دستگاه از حركت وايساد فقط يه صفحه به شكل خورشيد بالا اومد كه تو چند صفحه قبل عكسش رو گذاشتم همونجايي كه پرنس ميگه: " عالي شد. حالا ديگه مالك ميتونه منو بكشه. اونم به خاطر خيانت و شكستن اسطرلاب" حالا شما با سيو من بريد ببينيد دقيقا من كجا هستم و مطمئن هستم مشكل منو مي فهميد.
ممنون
n_n136902
10-07-2010, 19:53
بله من راهنمايي ايشون رو هم خوندم ولي بعد از اين كه به يه ميله طلايي رنگ آويزون شدم ديگه دستگاه از حركت وايساد فقط يه صفحه به شكل خورشيد بالا اومد كه تو چند صفحه قبل عكسش رو گذاشتم همونجايي كه پرنس ميگه: " عالي شد. حالا ديگه مالك ميتونه منو بكشه. اونم به خاطر خيانت و شكستن اسطرلاب" حالا شما با سيو من بريد ببينيد دقيقا من كجا هستم و مطمئن هستم مشكل منو مي فهميد.
ممنون
من سیو شما رو دان کردم و با سه کرک هم امتحان کردم،نشد که نشد:41:.نمیدونم عیب از کجاست.بهتره سیو چکپنت بعدی رو بگیری.
دوستان عزیز
بهتره برای اینکه به مشکل بر نخورید از کرک fixed استفاده کنید
خود من کامل تا آخر بازی رو با این کرک رفتم
فقط بعضی جاها در بعد از اون تبر ها و قلطک ها قاطی میکرد که باید خودتو بهش نشون میدادی که یه وقت فکر نکنه رمز زدی:دی(یعنی باید میافتادی پایین خودتو اینور اونور میزنی روتو اینور اونور میکردی اولشم تا دمه در میرفتی):دی
یه دری هم بود که همه ازش صحبت میکردن(!) که اونم با مرگ و میر درست میشد
saeedblack
11-07-2010, 04:20
دوستان برای شما هم بازی فقط همون ویدیوی اول و اینترو رو داره ؟
من یه نسخه از این بازی رو تهیه کردم و دارم بازی می کنم و حالا نمی دو نم که ویدیو هاش رو کات کردن یا نه !
چون جزویدیوی اول بازی من دیگه تو بازی ویدیویی مثل اون ندیدم و بعضی جا ها هم تو بازی صفحه انگار می خواد بره رو ویدیو ولی نمی ره !
حالا برای شما هم اینجوری هست یا نه؟
حجم فضای گرفته شده بعد از نصب هم 6.5 گیگ هستش.
دوستان کسی حاضر نشد این سوال ما رو جواب بده؟
برای من هم همین جوریه:21:
نه دوست عزیز :41: بازی من حدود 10 گیگ فضا اشغال کرده و به غیر از کات سنس اول ویدئو های دیگری هم داشت
شما احتمالا بازی رو دان کردی ولی من بازی رو با سه تا dvd خریدم
نه دوست عزیز :41: بازی من حدود 10 گیگ فضا اشغال کرده و به غیر از کات سنس اول ویدئو های دیگری هم داشت
هه هه....پس نسخه سانسور شده بازی رو ما تموم کردیم بدون حتی 1 دمو!!!:31:
1 میلیارد هم بهم بدن دیگه حاضر نیستم تا آخرش برم:5:فقط اگه اتزیو باز میشد خیلی خوب بود..
هه هه....پس نسخه سانسور شده بازی رو ما تموم کردیم بدون حتی 1 دمو!!!:31:
1 میلیارد هم بهم بدن دیگه حاضر نیستم تا آخرش برم:5:فقط اگه اتزیو باز میشد خیلی خوب بود..
البته چیز سانسوری نداشت که بخوان سانسور کنند
ولی اگر نصف این رو هم به من بدن هر چقدر بخوان دوباره تا آخرش می رم در مورد اتزیو هم فکر نکنم بشه آزادش کرد
Transporter2009
11-07-2010, 11:19
من توي چند تا صفحه وب خوندم كه قراره SKIDROW يه كرك بسازه تا اتزيو هم باز بشه؟ كسي در اين مورد اطلاعي نداره؟
البته تا اونجا که من میدونم نسخه 3DVD در اصل نسخه multilanguage بازی هست و جایی نشنیدم به سانسور ربطی داشته باشه!!
البته بدترین بازیها برای ما ایرانی ها بازیهایی هستند که فیلمهای بازی جزئی از خود بازی نیستند یعنی مثلا به صورت فایل BIK یا فرمت MPEG در پوشه جدا باشند که در این صورت به راحتی قابل سانسور میشند:13:
برای ازیو unlock code میخواد که ما هم نداریم چون بازیمون کپی شدست
Steps-Rap
11-07-2010, 12:40
دوستان یه لطف و کمکی بکنید بگید این غول مرحله آخرو چه جوری باید کشت؟؟؟
من اصلا نمیدونم چی کارش باید بکنم!
Davood_titan
11-07-2010, 12:56
برای غول آخر باید اون دایره طلایی که وسط شکم غول هست رو بزنی همین
wrongring
12-07-2010, 00:36
من بازي رو امروز خريدم وقتي ديدم تو بازي بعضي از افراد فارسي صحبت ميكنندتعجب كردم ولي فارسي شون بيشتر شبيه افغاني بود
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
كاش ميشد يه راهي براي باز كردن شخصيت ازيو بيدا ميشد
saeedblack
12-07-2010, 02:51
دوست عزیز از پاسخت ممنونم .ولی منم بازی روباسه تا dvdگرفتم و زیاد نمیتونم اونو بارغبت بازی کنم چون ویدیو های این بازی واقعا خیره کننده است.به فروشنده هم که مراجعه کردم می گفت که من تاحالا صدتاش رو فروختم و کسی هم اعتراضی نداشته!ولی جالبه که بدونید dvd سوم هیچ ربطی به نصب بازی نداشت و بازی با 2 dvd کامل نصب میشه و مشخصه که یه چیزی از بازی رو کات کردن تا حجم پایین بیاد.فروشندگان محترم اینجوری سر مشتری ها کلاه میذارن وهیچ مرجعی هم برای شکایت از اونا وجود نداره حالا منتظر می مونم که نسخه های کامل تر ش بیاد
mhadishirani
12-07-2010, 11:38
من بازي رو امروز خريدم وقتي ديدم تو بازي بعضي از افراد فارسي صحبت ميكنندتعجب كردم ولي فارسي شون بيشتر شبيه افغاني بود
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
كاش ميشد يه راهي براي باز كردن شخصيت ازيو بيدا ميشد
در آخر بازی یه جمله یه زنه که از آبه(جلوتر میبینیش) میگه کاملا با لحجه ی افغانی.
و جالبی بازی اینه که پرنس که ایرانیه فاریسی بلد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mahdi_ctr
12-07-2010, 11:45
پس بازی دموهای دیگه ای هم داشت!!!
حیف شد که من نتونستم دموهای قشنگ این بازی رو ببینم
ولی به نظرم ارزش نداره دوباره پول بدم تا دموهاش رو ببینم
راستی من خواستم بازی رو بخرم یارو یه پک بهم داد که روش نوشته بود بازی 2تا دی وی دی هست
بهش گفتم این روش نوشته 2تا چرا شما 1دونه میدی
گفت روی اون چیز شعر نوشته!!!
در آخر بازی یه جمله یه زنه که از آبه(جلوتر میبینیش) میگه کاملا با لحجه ی افغانی.
و جالبی بازی اینه که پرنس که ایرانیه فاریسی بلد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب دقت کنید تمام این خارجی هایی که میان فارسی یاد میگیرن لهجشون مثل افغانی هاست و نمیتونن به فارسی خوب صحبت کنن
این دوبلورهای بازی هم که فارسی حالیشون نمیشده!
همینجوری یه متن دادن اینا هم صحبت کردن!
htotti2006
12-07-2010, 11:49
بالاخره با امتحان چند كرك و به كمك ترينر تمومش كردم ولي تو اين چند ساله بازي به اين سختي و گنگ بودن و مشكلات زياد كرك نديده بودم
mhadishirani
12-07-2010, 11:59
بالاخره با امتحان چند كرك و به كمك ترينر تمومش كردم ولي تو اين چند ساله بازي به اين سختي و گنگ بودن و مشكلات زياد كرك نديده بودم
به نظر من خیلی خیلی آسون بود.
دوستان این لینک در مورد آنلاک فری برای اتزیو توی بازی هست اگه دوست دارید ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
mhadishirani
12-07-2010, 12:20
دوستان من سرعتم کمه نتونستم ببینم اگه کسی دید برای ما هم توضیح بده
hasani2008
12-07-2010, 12:23
بچه ها من اون شمشیر دراز که خیلی قوی رو گرفتم یه جا رسیدم سه تا از اون آدما که اسکلت از زیر زمین میارن بیرون سه تا از اونا دور هم جمع شدن بعد آنها رو میکشم بعد دو تا دکمه رو دیوار یکیشو میزنم از اون میله ها که روی دیواره رو کار میندازه آویزون میشم میرم بالا یجا هست دره اون دره رو هرکاری میکنم باز نمیشه. دو تا دکمه روی دیوارو میزنم بازم باز نمیشه ترو خدا کمکم کنید
mhadishirani
12-07-2010, 12:35
احتمالا کرکت خرابه.
hasani2008
12-07-2010, 12:59
لطفا سالمترين كركي كه تا بحال اومده رو بزاريد ممنون
mhadishirani
12-07-2010, 13:13
لطفا سالمترين كركي كه تا بحال اومده رو بزاريد ممنون
با این من تا آخر بازی رفتم
mahdi_ctr
12-07-2010, 13:53
به نظر من خیلی خیلی آسون بود.
دوستان این لینک در مورد آنلاک فری برای اتزیو توی بازی هست اگه دوست دارید ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
فیلم پلی نمیشه
mhadishirani
12-07-2010, 14:08
این لینک رو هم تست کنید بی زحمت:
mhadishirani
12-07-2010, 14:15
اینم از یوتیوبه من قیلتر شکن نداشتم برم:
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اینم لینک دانلود که قیلتر شکن میخواد بازم:
wordship
12-07-2010, 14:26
سلام
اینجا باید چیکار کنم؟:41:
mahdi_ctr
12-07-2010, 14:29
دارم ویدئو رو دانلود میکنم
حجمش 12 مگ هست
از خود سایت یوتوب دارم دانلود میکنم
بعد از اینکه تموم شد حتما خبرش رو بهتون میدم
دانلود ویدئو تموم شد
یه فیل 100 کیلوبایتی گذاشته روی سرور هات فایل ولی هرکاری میکنم دانلود نمیشه!!
titanium_zarin
12-07-2010, 14:54
سلام
اینجا باید چیکار کنم؟:41:
خب روي ديوار سمت چپ بپريد و از بين اون چرخ دنده رد شيد ...اين كه معلومه ...
mhadishirani
12-07-2010, 14:58
دارم ویدئو رو دانلود میکنم
حجمش 12 مگ هست
از خود سایت یوتوب دارم دانلود میکنم
بعد از اینکه تموم شد حتما خبرش رو بهتون میدم
دانلود ویدئو تموم شد
یه فیل 100 کیلوبایتی گذاشته روی سرور هات فایل ولی هرکاری میکنم دانلود نمیشه!!
لینکش رو بده
mahdi_ctr
12-07-2010, 14:59
mhadishirani
12-07-2010, 15:06
به چه قیلتر شکنی میری؟
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
اینم لینک دانلود اون فایله که دادین:
mahdi_ctr
12-07-2010, 15:06
دانلودش کردم
دارم امتحان میکنم ببینم میشه کارش کرد یا نه
mhadishirani
12-07-2010, 15:09
آقا فقط سریع جوابش رو بزار من باید برم
esfehanei
12-07-2010, 15:13
دوستان گرامی
اگه میشه آخرین کرک و ترینری که باهاش این پرنس رو تا آخرش رفتید رو بدید منم دانلود کنم
منتظرم ها سریعتر لطفا
mhadishirani
12-07-2010, 15:15
دوستان گرامی
اگه میشه آخرین کرک و ترینری که باهاش این پرنس رو تا آخرش رفتید رو بدید منم دانلود کنم
منتظرم ها سریعتر لطفا
اینم لینک دانلود:
mahdi_ctr
12-07-2010, 15:16
دوستان کاملا جواب داد
من الان دارم با EZIO بازی میکنم
esfehanei
12-07-2010, 15:16
من هنوز این بازی رو نگرفتم 100درصد سالمه دیگه؟نرم بگیرم نخوره بهش اعصابم رو خورد کنه
ترینر چی نداره کسی؟
mhadishirani
12-07-2010, 15:18
دوستان کاملا جواب داد
من الان دارم با EZO بازی میکنم
خوب روشش رو بگو سریع تر.
esfehanei
12-07-2010, 15:18
خوب دانلودش تموم شد
روش کارش رو اگه میشه بگید+ترینر
اون داستان ezio چیه؟اون که مال اساسین کرید
mhadishirani
12-07-2010, 15:19
خوب دانلودش تموم شد
روش کارش رو اگه میشه بگید+ترینر
اون داستان ezio چیه؟اون که مال اساسین کرید
یکی از چیز های اضافه ی بازی اینکه میتونی یه بار هم با ازیو بازی رو تموم کنی
روش کرک هم اینه که همش رو بریزید توی پوشه ی بازی
esfehanei
12-07-2010, 15:23
خوب ممنون اون ezioخیلی عجیبه مطمئنی؟یه عکس از اون بزار ببینم
اون ترینر چی شد ای بابا من که بدون ترینر نمی تونم برم
راستی کسی اینو تا آخرش رفته؟باگ و اشکال و... نداره؟
یه کمکی بکنید به من
mahdi_ctr
12-07-2010, 15:23
اون فایلی که 124 کیلو بایت بود رو دانلود میکنید و در مسیر سیو بازیتون کپی میکنید
همین و بس
ولی من موندم یوبی سافت چه رابطه ای بین پرنس و ازیو دیده که اینا رو گذاشته توی یه بازی
در ضمن با این ازیو همون کارهای پرنس رو میتونید انجام بدید و چیزهای جدید بهش اضاه نشده
در اصل اصلا ازیو نیست فط لباسش هست که تن پرنس کردن
سلام منم فیلم رو دانلود کردم رفتم فایل رو دانلود کنم چون از hotfile بود نمی تونم چون دارم از این سایت دانلود می کنم بعدا دانلود می کنم اگه خوب بود و آزاد شد یه جا دیگه آپ می کنم تا همه بتونن دان کنن
فعلا تا بعد
esfehanei
12-07-2010, 15:25
لینک این ezioکو بذارید لطفا
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
ای بابا یه ترینر به من برسونید
mhadishirani
12-07-2010, 15:26
اون فایلی که 124 کیلو بایت بود رو دانلود میکنید و در مسیر سیو بازیتون کپی میکنید
همین و بس
ولی من موندم یوبی سافت چه رابطه ای بین پرنس و ازیو دیده که اینا رو گذاشته توی یه بازی
در ضمن با این ازیو همون کارهای پرنس رو میتونید انجام بدید و چیزهای جدید بهش اضاه نشده
در اصل اصلا ازیو نیست فط لباسش هست که تن پرنس کردن
آقا سیو های بازی تو وین 7 کجاست من پیداش نکردم
mahdi_ctr
12-07-2010, 15:27
این هم لینک اون فایلی که بهتون گفته بودم
دانلود کنید و حالشو ببرین
بعد از دانلود این فایل از حالت فشرده خارجش کنید و در محل ذخیره سیو بازی کپی کنید
esfehanei
12-07-2010, 15:29
ترینر ترینر ترینر ترینر ترینر ترینر
راستی اگهاون ezioتوی هات فایل هست بدیدمن با رپید باز مستقیم میکنم
ترینر ترینر ترینر ترینر
mahdi_ctr
آقا سیو های بازی تو وین 7 کجاست من پیداش نکردم
این هم خدمت شما
C:\Users\Mahdi\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
esfehanei
این هم لینک اون فایلی که بهتون گفته بودم
دانلود کنید و حالشو ببرین
این چیه؟همونezio هست؟
ترینر ترینر
ترینر ترینر
ای بابا یه ترینر به من برسونید
دوست عزیز اینجا که تاپیک درخواست ترینر نیست شما برو تو لینک زیر درخواستت رو دوباره مطرح کن
esfehanei
12-07-2010, 15:32
لطف کردی واقعا خیلی ممنون
اینجا مگه تاپیک پرنس پرشیا نیست توی این تاپیک درخواست ترینر مجازاتداره توی تاپیک Call Of dutyکه ترینر پرنس پرشیا درخواست ندادم
mahdi_ctr
12-07-2010, 15:32
این چیه؟همونezio هست؟
ترینر ترینر
ترینر ترینر
بله این همون ازیو هست
ترینر رو توی چند صفحه قبل بگردی پیدا میکنی نیازی به این همه پست زدن بیخودی نیست
esfehanei
12-07-2010, 15:36
میگردم بلکه پیدا کردم موندم فکری چه طور من نباید توی تاپیک پرنس پرشیادرخواست ترینر بدم
در ضمن اگه خواهیداون ezio رو لینک بدم به رپید باز هم خودمدانلود کنم هم شما
لطف کردی واقعا خیلی ممنون
اینجا مگه تاپیک پرنس پرشیا نیست توی این تاپیک درخواست ترینر مجازاتداره توی تاپیک Call Of dutyکه ترینر پرنس پرشیا درخواست ندادم
قابلی نداشت
چرا اینجا تاپیک Prince of Persia هست ولی تا اونجایی که من می دونم تاپیک درخواست ترینر و سیو و ... جداست
زیاد به دل نگیر:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.