مشاهده نسخه کامل
: Prince of Persia: The Forgotten Sands
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
عزیزم تو 360 کجاش فارسی حرف میزنه من دقت نکردم:13:
همه جاش !
جملاتی مثل اینها :
امثال تو خیلی ضعیف هستند
من اتقام خودمو ازت میگیرم
قدرت آب را به تو میدهم
و از این مدل چیز ها !
mehdi30nema
22-05-2010, 08:37
دوستان من یک جا گیر کردم ، فکر کنم آخرای بازی باشه اونجا که اون زنه قدرت محو کردن اشیا را به ما میده . کلی با زنه جلو رفتم و هر بار بعد از اینکه یه عده را میکشم و یا مقداری جلو میرفتم زنه میومد و یک دمو نشون میداد و بازی ادامه پیدا میکرد . اما یه جا میوفتادیم تو یه جای نسبتا گود و خیلی بزرگ که کلی اسکلت و دو تا از این غول های بزرگ هم هستند .
هر کاری میشه کرد اون دو تا غول نمیمیرن .
کسی میدونه چی کار باید کرد ؟
tommy vercetti
22-05-2010, 10:31
سلام دوستان ،
میشه اول داستان بازی رو برام توضیح بدین ؟
چون من قبلی رو بازی نکردم .
راستی ما به جایی حمله کردیم یا دشمنا به ما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون دشمنامون همه فارسی حرف می زنن ...
shahabprince
22-05-2010, 12:15
سلام دوستان ،
میشه اول داستان بازی رو برام توضیح بدین ؟
چون من قبلی رو بازی نکردم .
راستی ما به جایی حمله کردیم یا دشمنا به ما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون دشمنامون همه فارسی حرف می زنن ...
پست اول رو بخونی همه چیز دست گیرت میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اول رو بخونی همه چیز دست گیرت میشه
فکرکنم پستو اشتباه دادی.این لینکی که دادی مربوط میشه به عکس کنسولهای شما:20:
همه جاش !
جملاتی مثل اینها :
امثال تو خیلی ضعیف هستند
من اتقام خودمو ازت میگیرم
قدرت آب را به تو میدهم
و از این مدل چیز ها !
salam
تو نسخه ی psp گفتی که با دست خط خودش شعر خیامو مینویسه و میخونه درصورتیکه فقط از روی شعر میخونه
A.M.D.D.E.V.I.L
22-05-2010, 14:19
تو نسخه ی PC هم شعری چیزی داره؟
تو نسخه ی PC هم شعری چیزی داره؟
نسخه ی pc هنوز نیومده.یه 2 هفته ی دیگه میاد:20:
salam
تو نسخه ی psp گفتی که با دست خط خودش شعر خیامو مینویسه و میخونه درصورتیکه فقط از روی شعر میخونه
یعنی شما شعری که با دستخط فارسی نوشته شده رو ندیدید ؟
بعد من کجا گفتم با دستخط خودش ؟ گفتم با دستخط فارسی شعر نوشته شده و از روش میخونه .
میخواید فیلم بگیرم بذارم !
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
دوستان من یک جا گیر کردم ، فکر کنم آخرای بازی باشه اونجا که اون زنه قدرت محو کردن اشیا را به ما میده . کلی با زنه جلو رفتم و هر بار بعد از اینکه یه عده را میکشم و یا مقداری جلو میرفتم زنه میومد و یک دمو نشون میداد و بازی ادامه پیدا میکرد . اما یه جا میوفتادیم تو یه جای نسبتا گود و خیلی بزرگ که کلی اسکلت و دو تا از این غول های بزرگ هم هستند .
هر کاری میشه کرد اون دو تا غول نمیمیرن .
کسی میدونه چی کار باید کرد ؟
برو دور وایسا ، اون گنده هه هی میدون طرفت جا خالی بده ، این کار رو چند بار که بکنی اون گنده بک ها میزنند همه اون کوچیکارو میکشند ، بعدش برو گنده ها رو بکش .
برای کشتن گنده ها :
جادوی سپرت رو فعال کن که اگر بهت ضربه زدند چیزی ازت کم نشه ، بعدش X رو نگه دار تا شمشیر برق بزنه بعد یکی بهشون بزن ، چند بار که این کار رو بکنی تما م ، میتونی هم جا خالی بدی که بخورن توی دیوار ، بعد با A از پشتشون برو بالا بزنشون . کلا چتد تا راه داره .
یعنی شما شعری که با دستخط فارسی نوشته شده رو ندیدید ؟
بعد من کجا گفتم با دستخط خودش ؟ گفتم با دستخط فارسی شعر نوشته شده و از روش میخونه .
میخواید فیلم بگیرم بذارم !
نه نوشته رو دیدم.فکر کردم خود پرینس با دست خودش مینویسه:20:
نه نوشته رو دیدم.فکر کردم خود پرینس با دست خودش مینویسه:20:
ولی من وقتی دیدم فارسی نوشته قند تو دلم آب شد :11:
طبق معول بازی دچار پارادوکس زمانیه ! یعنی چی ؟
یعنی اینکه :
بازی مربوط میشه به قبل از ورود اسلام به ایران ، از طرفی کاراکتر ها توی حرفهاشون از کلمات عربی استفاده میکنند !!!!
کلماتی مثل ضعیف یا امثال !
مشکل روی در و دیور عربی نوشتن برطرف شده و با خط میخی مینویسند ! از طرفی توی بازی پر از گنبده !!!!!!! که گنبد از معماری ایران باستان نیست و مربوط به هند میشه که در جریان تصرف هند توسط ایرانیان به معماری ایران راه پیدا میکنه و بعد از ورود اسلام به ایران توجه بسیاری بهش میشه و در معماری اسلامی جایگاه ویژه ای پیدا میکنه .
و البته بنده هنوز نفهمیدم که شاه سلیمان کجای تاریخ ایران بوده :19:
خب اینم بازی فلش پرینس:
*hamedkhatar*
22-05-2010, 19:11
آخرای بازی اون قسمتی که تو هوا میپره یه جاش هست بعد تریلر برادره حمله میکنه و پرنس میپره. بعدش نمیدونم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
یعنی اینکه :
بازی مربوط میشه به قبل از ورود اسلام به ایران ، از طرفی کاراکتر ها توی حرفهاشون از کلمات عربی استفاده میکنند !!!!
مشکل روی در و دیور عربی نوشتن برطرف شده و با خط میخی مینویسند ! از طرفی توی بازی پر از گنبده !!!!!!! که گنبد از معماری ایران باستان نیست و مربوط به هند میشه که در جریان تصرف هند توسط ایرانیان به معماری ایران راه پیدا میکنه و بعد از ورود اسلام به ایران توجه بسیاری بهش میشه و در معماری اسلامی جایگاه ویژه ای پیدا میکنه .
سلام
توضیحات خیلی خوب بود. یه چندتا نکته یگو البته بیشتر مربوط به جمله آخر میشه. یکی اینکه باز جای شکرش باقیه که همین چندتا نکته رو در مورد ایرانی بودن پرنس رعایت کردن . بعد یه چیزه دیگه مگه خود پرنس وجود خارجی داره که حالا این شاه من دراوردی وجود داشته باشه. این سازنده ها یه تحقیقات و مطالعه داشتند اما کلی نبوده. ما ایرانی هستیم و اینا رو متوجه میشیم. از کجا معلوم که تو بازی مثل اساسین هم این سوتی ها رو داده باشن. (باید از ایتالیا یی ها پرسید ) . کلا یوبی تو بازی هاشت خیال پردازی آزاد داره بدون مطالعه کلی.
mehdi30nema
22-05-2010, 19:47
---
برو دور وایسا ، اون گنده هه هی میدون طرفت جا خالی بده ، این کار رو چند بار که بکنی اون گنده بک ها میزنند همه اون کوچیکارو میکشند ، بعدش برو گنده ها رو بکش .
برای کشتن گنده ها :
جادوی سپرت رو فعال کن که اگر بهت ضربه زدند چیزی ازت کم نشه ، بعدش X رو نگه دار تا شمشیر برق بزنه بعد یکی بهشون بزن ، چند بار که این کار رو بکنی تما م ، میتونی هم جا خالی بدی که بخورن توی دیوار ، بعد با A از پشتشون برو بالا بزنشون . کلا چتد تا راه داره .
مرسی
ولی جادوی سپر کدومه دیگه ؟
آخه من جا خالی میدم ولی هرچی با شمشیر میزنم اصلا نمیمیرن .
یعنی اینکه :
دوست عزیز نظرتون در مورد معماری ایران و گنبد کاملا اشتباهه!
در مورد حرف هاتون باید بگم که ابداع کننده گنبد ما ایرانی ها بودیم و در ضمن تاج محل هم ساخته دست ایرانی هاست.(البته شاه جهان بعد از ساخت این بنا همه دستندرکارانش رو کشت که نتونن بنایی مثل اونو تکرار کنن!)
و اینکه گنبد منحصر به بعد از اسلام نیست، از قبل از اسلام هم در معماری پارسی وجود داشته، همونطور که بیشترین نمودش در شهر باستانی بابل دیده میشده! که البته جزو قلمرو پارس بوده!
سلام
توضیحات خیلی خوب بود. یه چندتا نکته یگو البته بیشتر مربوط به جمله آخر میشه. یکی اینکه باز جای شکرش باقیه که همین چندتا نکته رو در مورد ایرانی بودن پرنس رعایت کردن . بعد یه چیزه دیگه مگه خود پرنس وجود خارجی داره که حالا این شاه من دراوردی وجود داشته باشه. این سازنده ها یه تحقیقات و مطالعه داشتند اما کلی نبوده. ما ایرانی هستیم و اینا رو متوجه میشیم. از کجا معلوم که تو بازی مثل اساسین هم این سوتی ها رو داده باشن. (باید از ایتالیا یی ها پرسید ) . کلا یوبی تو بازی هاشت خیال پردازی آزاد داره بدون مطالعه کلی.
خوب مشکل اینجاست که تحقیقات تاریخیش به عهده یک ایرانی به اسم نوید هست ، فامیلیش اگر اشتباه نکنم نگهبان هست یا همچین چیزی و این جای تاسف داره .
دوست عزیز نظرتون در مورد معماری ایران و گنبد کاملا اشتباهه!
در مورد حرف هاتون باید بگم که ابداع کننده گنبد ما ایرانی ها بودیم و در ضمن تاج محل هم ساخته دست ایرانی هاست.(البته شاه جهان بعد از ساخت این بنا همه دستندرکارانش رو کشت که نتونن بنایی مثل اونو تکرار کنن!)
و اینکه گنبد منحصر به بعد از اسلام نیست، از قبل از اسلام هم در معماری پارسی وجود داشته، همونطور که بیشترین نمودش در شهر باستانی بابل دیده میشده! که البته جزو قلمرو پارس بوده!
دوست گرامی در ایران حتی یک مورد گنبد قبل از اسلام هم وجود نداره ، نمونه بارزش تخت جمشید هست که از گنبد درش استفاده نشده بوده ، به عکس در هند تا دلتون بخواد گنبد هست . گنبد سازی چیزیه که ما ابرانی ها از هندی ها یاد گرفتیم و به اعراب و مسلمانان منتقل کردیم .
بنده هم جایی ننوشتم که گنبد منحصر به بعد از اسلامه !!!!!
با توجه به محدوده تاریخی که داستان بازی توش جریان داره نباید از گنبد استفاده میشده !!!! توی نسخه 2 این بازی این مورد درست رعایت شده و گنبد گنبد نبوده سازه ها ، به جاش روی در و دیوار عربی نوشته بوده :18:
در کل این بازی طبق سنتی که داره دچار پارادوکس زمانی هست .
این هم هر آنچه لازم دارید در مورد شهر بابل :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی از سازه های معروف بابل برج بابل هست که توی شماره 3 بازی میتونید ببینیدش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو همان طور که میبینید گنبدی شکل نیست .
و تا جایی که من میدونم از شهر باستانی بابل ساختمانی باقی نمونده که کسی بخواهد در موردش نظر بده و بگه که توش گنبد بوده یا نبوده !!!!! همچنین تمام بنا های گنبدی شکل موجود در امروز ایران همگی مربوط به دوران نزدیک به ورود اسلام و بعد از آن میشه و قبل از اون خبری از گنبد نبوده .
و اما در مورد تاج محل که فرمودید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایرانی ها نساختنش بلکه در ساختش حضور پررنگی داشتند داشتند . و این بنا مخلوطی هست از معماری هندی یا همان گنبد ها و معماری ایرانی (ستون ها) و معماری اسلامی که باز اسلام خیلی خیلی جلو تر از تاریخیه که من دارم ازش حرف میزنم . یعنی به هیچ عنوان نمیشه تاج محل 350 ساله رو به تاریخ چند هزار ساله ایران قبل از اسلام چسباند .
در نتیجه اطلاعات شما در مورد معماری ایران باستان درست و دقیق نیست .
حتی در شوش باستان (4000 سال قبل از میلاد) هم خبری از گنبد نیست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید .
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
مرسی
ولی جادوی سپر کدومه دیگه ؟
آخه من جا خالی میدم ولی هرچی با شمشیر میزنم اصلا نمیمیرن .
شما آپگرید ها رو که انجام میدید ، اونی که رنگش سبزه . با دکمه بالا هم فعال میشه .
آخرای بازی اون قسمتی که تو هوا میپره یه جاش هست بعد تریلر برادره حمله میکنه و پرنس میپره. بعدش نمیدونم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
دقیقا کجاش ؟ برادره میپره ؟ آخر بازی به جز رتاژ که کسی نیست ؟!!!!! برادر پرنس کجاش بود ؟
ولی رتاژ رو باید ضربه بزنید به اون دایره وسط شکمش .
دوست گرامی در ایران حتی یک مورد گنبد قبل از اسلام هم وجود نداره ، نمونه بارزش تخت جمشید هست که از گنبد درش استفاده نشده بوده ، به عکس در هند تا دلتون بخواد گنبد هست . گنبد سازی چیزیه که ما ابرانی ها از هندی ها یاد گرفتیم و به اعراب و مسلمانان منتقل کردیم .
بنده هم جایی ننوشتم که گنبد منحصر به بعد از اسلامه !!!!!
با توجه به محدوده تاریخی که داستان بازی توش جریان داره نباید از گنبد استفاده میشده !!!! توی نسخه 2 این بازی این مورد درست رعایت شده و گنبد گنبد نبوده سازه ها ، به جاش روی در و دیوار عربی نوشته بوده :18:
در کل این بازی طبق سنتی که داره دچار پارادوکس زمانی هست .
این هم هر آنچه لازم دارید در مورد شهر بابل :
یکی از سازه های معروف بابل برج بابل هست که توی شماره 3 بازی میتونید ببینیدش :
و همان طور که میبینید گنبدی شکل نیست .
و تا جایی که من میدونم از شهر باستانی بابل ساختمانی باقی نمونده که کسی بخواهد در موردش نظر بده و بگه که توش گنبد بوده یا نبوده !!!!! همچنین تمام بنا های گنبدی شکل موجود در امروز ایران همگی مربوط به دوران نزدیک به ورود اسلام و بعد از آن میشه و قبل از اون خبری از گنبد نبوده .
و اما در مورد تاج محل که فرمودید :
ایرانی ها نساختنش بلکه در ساختش حضور پررنگی داشتند داشتند . و این بنا مخلوطی هست از معماری هندی یا همان گنبد ها و معماری ایرانی (ستون ها) و معماری اسلامی که باز اسلام خیلی خیلی جلو تر از تاریخیه که من دارم ازش حرف میزنم . یعنی به هیچ عنوان نمیشه تاج محل 350 ساله رو به تاریخ چند هزار ساله ایران قبل از اسلام چسباند .
در نتیجه اطلاعات شما در مورد معماری ایران باستان درست و دقیق نیست .
حتی در شوش باستان (4000 سال قبل از میلاد) هم خبری از گنبد نیست :
موفق باشید .
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
شما آپگرید ها رو که انجام میدید ، اونی که رنگش سبزه . با دکمه بالا هم فعال میشه .
مورد اول اینکه من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.
مورد بعد اینجاست که شما ایران باستان رو به دو شهر محدود کردین، در صورتی که شهرهای بزرگ زیادی داشته!
در مورد بابل، لازم نیست چیزی ازش باقی بمونه، چیزیه که مورخین در موردش نوشتن.
شما در قسمت 3 بازی برج بابل رو دیدین، ولی کلی گنبد و مناره زیرش رو در کل شهر ندیدین؟
شاید در تخت جمشید گنبدی وجود نداشته باشه، ولی کم نیستن آتشکده های بسیار قدیمی که گنبد دارند.
در مورد تاج محل هم منظور من هم دقیقا مثل شما بود، بیان بد من باعث کج فهمی شد!
شما که دست به Wikipedia تون خوبه با یه نگاه به قسمت انگلیسی این سایت مینداختین که نوشته در کاخ اردشیر بابکان از گنبد به وضوح استفاده شده بوده که مربوط به 224 سال قبل از میلاد مسیحه!
ببخشید که سر دوستان و شمارو درد آووردم، بهتره این بحث ها در این تاپیک نباشه!
مورد اول اینکه من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.
مورد بعد اینجاست که شما ایران باستان رو به دو شهر محدود کردین، در صورتی که شهرهای بزرگ زیادی داشته!
در مورد بابل، لازم نیست چیزی ازش باقی بمونه، چیزیه که مورخین در موردش نوشتن.
شما در قسمت 3 بازی برج بابل رو دیدین، ولی کلی گنبد و مناره زیرش رو در کل شهر ندیدین؟
شاید در تخت جمشید گنبدی وجود نداشته باشه، ولی کم نیستن آتشکده های بسیار قدیمی که گنبد دارند.
در مورد تاج محل هم منظور من هم دقیقا مثل شما بود، بیان بد من باعث کج فهمی شد!
شما که دست به Wikipedia تون خوبه با یه نگاه به قسمت انگلیسی این سایت مینداختین که نوشته در کاخ اردشیر بابکان از گنبد به وضوح استفاده شده بوده که مربوط به 224 سال قبل از میلاد مسیحه!
ببخشید که سر دوستان و شمارو درد آووردم، بهتره این بحث ها در این تاپیک نباشه!
بنده ناراحت نشدم ، خیلی هم ممنونم ازتون :11: هدف از بحث کردن کل کل نیست ، آموختنه .
بنده مدعیات خودم رو مستند کردم ، آیا شما هم میتونید آنچه که نوشته اید مستند کنید ؟
این طوری هم بار علمی بحث بسیار زیاد میشه و هم من و بقیه دوستان میتونیم نقص دانش خودمون رو در مورد تاریخ ایران برطرف کنیم .
و اما در مورد برج شهر بابل ، من دقیقا به خود برج اشاره کردم که در شماره 3 بازی هم ازش یک مدل سه بعدی ساخته شده ، منظورم این نبود که توی شماره 3 این گنبدی نیست پس حرف من درسته ، چون همان طور که گفتم سری شاهزاده ایرانی دچار پارادوکس زمانی هست و همه چیز رو برای جذاب تر شدن با هم قاطی کرده ، برای نمونه لوگویی که در شماره 2 بازی وجود داره در آثار باستانی لرستان میتونید پیداش کنید ولی هیچ ربطی به شن و زمان و داهاکا و این حرفها نداره و صرفا فقط و فقط یک علامت هکاکی شدست که ذوق هنری هنرمندش رو نشون میده .
امیدوارم که روزی یک بازی واقعی از تاریخ ایران ساخته بشه با رعایت تمام جزئیات ، که هم یک روایت واقعی رو شرح بده و هم مثل این بازی جذاب باشه .
خیلی از شما ممنونم :11:
بنده ناراحت نشدم ، خیلی هم ممنونم ازتون :11: هدف از بحث کردن کل کل نیست ، آموختنه .
بنده مدعیات خودم رو مستند کردم ، آیا شما هم میتونید آنچه که نوشته اید مستند کنید ؟
این طوری هم بار علمی بحث بسیار زیاد میشه و هم من و بقیه دوستان میتونیم نقص دانش خودمون رو در مورد تاریخ ایران برطرف کنیم .
و اما در مورد برج شهر بابل ، من دقیقا به خود برج اشاره کردم که در شماره 3 بازی هم ازش یک مدل سه بعدی ساخته شده ، منظورم این نبود که توی شماره 3 این گنبدی نیست پس حرف من درسته ، چون همان طور که گفتم سری شاهزاده ایرانی دچار پارادوکس زمانی هست و همه چیز رو برای جذاب تر شدن با هم قاطی کرده ، برای نمونه لوگویی که در شماره 2 بازی وجود داره در آثار باستانی لرستان میتونید پیداش کنید ولی هیچ ربطی به شن و زمان و داهاکا و این حرفها نداره و صرفا فقط و فقط یک علامت هکاکی شدست که ذوق هنری هنرمندش رو نشون میده .
امیدوارم که روزی یک بازی واقعی از تاریخ ایران ساخته بشه با رعایت تمام جزئیات ، که هم یک روایت واقعی رو شرح بده و هم مثل این بازی جذاب باشه .
خیلی از شما ممنونم :11:
اینم لینک صفحه مورد نظر:
اینم قسمتی که من ازش نقل قول کردم:
Ruins of the Palace of Ardashir, dating from 224, demonstrate the use of the dome in the Sassanid Empire in what is today Iran. Sassanid architecture likely inherited an architectural tradition of dome-building dating back to the earliest Mesopotamian domes
همونطور که میبینید نوشته شده که گنبدهای ایرانی از معماری بین النهرینی الهام گرفته شده که نمونه بارزش شهر بابل است.
من هم به خودم از اطلاعاتی که شما بهم دادین ازتون ممنونم.
*Necromancer
23-05-2010, 06:03
یعنی اینکه :
دلیلش اینه که بازی تحت تاثیر هزار و یک شب ساخته شده
هزار و یک شب مجموعه ای قصه هاست که مربوط به خاور میانه می شه و مرز خاصی نداره
شامل فرهنگ کشور های عربی ایران مصر و حتی هند
اگه بازی می خوای در مورد فرهنگ ایرانی، برو گرشاسپ رو وقتی عرضه شد بازی کن
راستی اون شعری که می خونه چه شعریه؟
دلیلش اینه که بازی تحت تاثیر هزار و یک شب ساخته شده
هزار و یک شب مجموعه ای قصه هاست که مربوط به خاور میانه می شه و مرز خاصی نداره
شامل فرهنگ کشور های عربی ایران مصر و حتی هند
اگه بازی می خوای در مورد فرهنگ ایرانی، برو گرشاسپ رو وقتی عرضه شد بازی کن
این شعر:
در رهگذرم هزار جا دام نهی
گویی که بگیرمت اگر گام نهی
یک ذره جهان ز حکم تو خالی نیست
حکمم تو کنی و عاصی ام نام نهی
منم دارم نسخه ی pspشو بازی میکنم به نظرم قشنگه.سرعت عمل توش خیلی مهمه بعضی جاهاش
الان از 17 مرحله مرحله ی 13 هستم.تازه دیروز بازیو شروع کردم:20:
mehdi30nema
23-05-2010, 10:47
این شعر:
منم دارم نسخه ی pspشو بازی میکنم به نظرم قشنگه.سرعت عمل توش خیلی مهمه بعضی جاهاش
الان از 17 مرحله مرحله ی 13 هستم.تازه دیروز بازیو شروع کردم:20:
من تو نسخه psp در مرحله چهار گیر کردم .
اونجا که چند نفری را میکشیم بعد یه جا باید از چهار تا چوب بپریم هر کاری میکنم روی چوب چهارم نمیپره . چی کار کنم ؟
من تو نسخه psp در مرحله چهار گیر کردم .
اونجا که چند نفری را میکشیم بعد یه جا باید از چهار تا چوب بپریم هر کاری میکنم روی چوب چهارم نمیپره . چی کار کنم ؟
دقیقا متوجه نشدم کجا رو میگی.ولی فکر کنم باید رو دیوار راه بری تا برسی به چوب چهارم.اگه یه عکس از بازی با موبایلت بگیری فکر کنم بهتر بتونم راهنماییت کنم.اوایل مرحله هستی یا آخراش؟
m_kasaeei
23-05-2010, 11:26
این نسخه psp قشنگه ؟ 23 پوند هست می خواستم بگیرم دیدم 2 بعدیه !
گفتم rival swords شاید قشنگ تر باشه (همون 3) 15 پوند هست
ارزش داره حالا ؟
mehdi30nema
23-05-2010, 12:09
دقیقا متوجه نشدم کجا رو میگی.ولی فکر کنم باید رو دیوار راه بری تا برسی به چوب چهارم.اگه یه عکس از بازی با موبایلت بگیری فکر کنم بهتر بتونم راهنماییت کنم.اوایل مرحله هستی یا آخراش؟
این لینک را ببین :
یه جا شبیه به همین جاست منتها بین چوب ها از این شعله هایی هست که با گرفتن R بالا میاد . روی چوب سوم هر کاری میکنم نمیشه پرید . تو مرحله چهارم .
این لینک را ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه جا شبیه به همین جاست منتها بین چوب ها از این شعله هایی هست که با گرفتن R بالا میاد . روی چوب سوم هر کاری میکنم نمیشه پرید . تو مرحله چهارم .
آهان فکر کنم فهمیدم.وقتی پریدی روی اون شنها(شعله نیست شنه)و با R نگه داشتی میاد بالا دیگه،وقتی روی شن هستی R و نگه ندار بذار شن بیاد پایین اون موقع بپر رو چوب چهارم:20:
M_F_GAMER
23-05-2010, 12:17
این نسخه psp قشنگه ؟ 23 پوند هست می خواستم بگیرم دیدم 2 بعدیه !
گفتم rival swords شاید قشنگ تر باشه (همون 3) 15 پوند هست
ارزش داره حالا ؟
ارزش که داره!!
ولی از لحاظ دو بعدی بودنش ...
به نظرم بهتر شده!روش بیشتر کار کردند!
قشنگه!!بگیر امتحان کن!
اون rival swords که خودتم گفتی 3 ــش هست!!
به نظرم اون قشنگ تر و جذاب تر بود!
اگه اینم اونطور میساختند خیلی بهتر بود که نیست الان!
ولی امتحان کن ارزش داره کلا!
=================
این چکپوینت ها چقدر از هم دوره!!
تازه تو مراحل هم سیو نمی کنه!!یعنی اگه وسط مرحله بری بیرون از چکپوینت نمیاد!دوباره باید مرحله رو از اول بری!!
*Necromancer
23-05-2010, 12:31
این نهی نهی گفتنش منو یاد هندیا می ندازه
مشخصه بازی سازا گشتن این شعرو پیدا کردن که حال و هوای هند رو پر رنگ کنن
ارزش که داره!!
ولی از لحاظ دو بعدی بودنش ...
به نظرم بهتر شده!روش بیشتر کار کردند!
قشنگه!!بگیر امتحان کن!
اون rival swords که خودتم گفتی 3 ــش هست!!
به نظرم اون قشنگ تر و جذاب تر بود!
اگه اینم اونطور میساختند خیلی بهتر بود که نیست الان!
ولی امتحان کن ارزش داره کلا!
=================
این چکپوینت ها چقدر از هم دوره!!
تازه تو مراحل هم سیو نمی کنه!!یعنی اگه وسط مرحله بری بیرون از چکپوینت نمیاد!دوباره باید مرحله رو از اول بری!!
آره بدیش فقط همین سیو کردنشه.ولی در کل بازیه جالبیه:20:
خب بازی رو روی xbox رفتم شروع بازی با اون فیلم آغاز بازی با اون گرافیک واقعا محشر بود
اما تا اینکه بازی رو شروع کردم کلا طرز راه رفتن پرنس توی ذوق میزد تنها ایراد فعلا همینه
وگر نه کل سیستم بازی سرعت بسیار خوبی داره بعد این همه پرنس بازی کردن دیگه همه
بچه ها راه افتادن
m_maj2004
23-05-2010, 13:02
دوستان برای pc آمده؟
دوستان برای pc آمده؟
نه.هفته ی دیگه میاد
*hamedkhatar*
23-05-2010, 13:51
دقیقا کجاش ؟ برادره میپره ؟ آخر بازی به جز رتاژ که کسی نیست ؟!!!!! برادر پرنس کجاش بود ؟
ولی رتاژ رو باید ضربه بزنید به اون دایره وسط شکمش .
خوب راتاژ همون داداششه دیگه
این عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اونجایی که تو عکس میبینید یه سری میاند میکشمشون بعد راتاش حمله میکنه یه دمو نشون میده بعدش میپره به یه لبه بعد میفته پایین و هیچ کاری نمیشه کرد
باید چکار کنم؟
ممنون
(من Xbox ندارم این مشکل رو یکی از دوستام داره دارم به جای اون میپرسم)
اقا من به عنوان ایرانی اعتراض دارم به این بازی...چرا هرچی هیولاس باید فارسی صحبت کنه!!!! مگه اسمش پرنس پارسی نیست..خوده پرنس باید فارسی بحرفه..هرچی هیولا و جکو جونوره فارسی حرف میزنه
پ.ن: این پرنس همه چیش تکمیل بود فقط قابلیتهای مورتال کمبت (سابزیرو و نینجا قرمز و... کم داشت که اونم به لطف دوستان اضافه شد بهش)
M_F_GAMER
23-05-2010, 14:14
راستی مگه بازی بین نسخه ی 1 و 2 نیست؟
پس چرا کمبو هایی که بلده رو تو 2 بلد نیست؟
یعن یادش رفته؟:20:
Hunter lord
23-05-2010, 15:43
به نکته خوبی اشاره کردید . مثل اینکه پرنس تو شماره دوم دچار شوک از دسته اون غول سیاهه ( اسمش یادم نیست .) شده .
خیام
این نهی نهی گفتنش منو یاد هندیا می ندازه
مشخصه بازی سازا گشتن این شعرو پیدا کردن که حال و هوای هند رو پر رنگ کنن
بابا شعر مال خیامه ، هندی چیه !!!
نهی هم اون نهی هندیا نیست ، منظور گذاشتن هست . توی این شعر خیام داره از خدا گلگی میکنه .
منتها همین شعر خیام هم مال بعد از اسلامه ، نه قبلش .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
نه داستان هیچ ربطی به سه گانه شن های زمان نداره .
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
خوب راتاژ همون داداششه دیگه
این عکس رو ببینید
بعد اونجایی که تو عکس میبینید یه سری میاند میکشمشون بعد راتاش حمله میکنه یه دمو نشون میده بعدش میپره به یه لبه بعد میفته پایین و هیچ کاری نمیشه کرد
باید چکار کنم؟
ممنون
(من Xbox ندارم این مشکل رو یکی از دوستام داره دارم به جای اون میپرسم)
خوب یه سری از اون پرنده ها هست روی هوا ، B رو بزن که بگیرتشون بعدش از روش بپر همین طوری تا برسی به سنگ بعدی .
M_F_GAMER
23-05-2010, 16:27
خیام
فکر کنم میگه بر رهگذرم ...
فکر کنم میگه بر رهگذرم ...
شعره مال خیام هست و توافق نظر درستی توش نیست که در درسته یا بر ، برای همین هر دوتاش رو میشه استفاده کرد . من دو کتاب مختلف از رباعیات خیام دارم تو یکیش نوشته بر ، تویکیش نوشته در !!!
من بیگناهم :31:
*hamedkhatar*
23-05-2010, 17:01
بابا شعر مال خیامه ، هندی چیه !!!
نهی هم اون نهی هندیا نیست ، منظور گذاشتن هست . توی این شعر خیام داره از خدا گلگی میکنه .
منتها همین شعر خیام هم مال بعد از اسلامه ، نه قبلش .
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
نه داستان هیچ ربطی به سه گانه شن های زمان نداره .
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
خوب یه سری از اون پرنده ها هست روی هوا ، B رو بزن که بگیرتشون بعدش از روش بپر همین طوری تا برسی به سنگ بعدی .
سلام
بعد از این دمو توی عکس باید چه کنم؟
سلام
بعد از این دمو توی عکس باید چه کنم؟
ببینید توی هوا یک سری پرند هست که حتما میدونید کدوم ها رو میگم یک سری جاها رو باید با اونها برید ، یک سری هم وقتی رسیدید ته راه فقط بپرید سنگ بعدی میاد زیر پاتون . فقط دقت کنید وقتی که پرنده دیدید B رو بزنید .
*hamedkhatar*
23-05-2010, 17:39
ببینید توی هوا یک سری پرند هست که حتما میدونید کدوم ها رو میگم یک سری جاها رو باید با اونها برید ، یک سری هم وقتی رسیدید ته راه فقط بپرید سنگ بعدی میاد زیر پاتون . فقط دقت کنید وقتی که پرنده دیدید B رو بزنید .
این دوست من دهن منو سرویس کرده
میگه بعد این دمو روی یه جا وایمیسه بعد میفته میمیره نمیتونم کاری بکنم
خودشم کیبورد فارسی نداره هی من رو میگه بیام براش تایپ کنم
این دوست من دهن منو .........
میگه بعد این دمو روی یه جا وایمیسه بعد میفته میمیره نمیتونم کاری بکنم
خودشم کیبورد فارسی نداره هی من رو میگه بیام براش تایپ کنم
آقا ویرایش کن ، میخوای بن بشی ؟
تنها راهش همینه ، من همین طوری رفتم و تموم هم شد . یا اونجا پرندست یا وقتی رسیدی آخرش باید بپری همین و بس ، البته یه جاهایی هم میله داره که آویزون بشی . راستی اگر دیر بجنبی افتادی .
پیشنهاد میکنم نسخه ی موبایلشو بازی کنید.اونم خیلی قشنگه.مال gameloftهست:20:
shahabprince
23-05-2010, 20:55
پیشنهاد میکنم نسخه ی موبایلشو بازی کنید.اونم خیلی قشنگه.مال gameloftهست:20:
اگه لینک دانلودش رو محبت کنی از شرمندگیت درمیام:11:
اگه لینک دانلودش رو محبت کنی از شرمندگیت درمیام:11:
بله بفرمایید:
اینم پسووردش:
بچه های طرفدار این بازی یه چیزی میگم ناراحت نشین هااا
هم IGN و هم GameSPOT و خیلی از مجله ها و سایت های معتبر دیگه به Mario Galaxy 2 امتیاز 10 دادن :18:
نتیجه این که : خااااااااااااااااااااک بر سر یوبی سافت که به جای پیشرفت داره پسرفت میکنه ، البته بازی خوبی بود ولی ارزش دو بار بازی کردن نداره .
M_F_GAMER
25-05-2010, 12:14
هم IGN و هم GameSPOT و خیلی از مجله ها و سایت های معتبر دیگه به Mario Galaxy 2 امتیاز 10 دادن :18:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه این که : خااااااااااااااااااااک بر سر یوبی سافت که به جای پیشرفت داره پسرفت میکنه ، البته بازی خوبی بود ولی ارزش دو بار بازی کردن نداره .
موافقم!
یوبی داره همین طور پسرفت میکنه!
امیدوارم تو GHost Recon دیگه گند نزنه!
ولی کلا برای فن های پرنس لذت بخشه(البته نه زیاد) و ارزشش رو داره که یک بار تموم کنین!
در صورتی که اواخر بازی جذاب تر میشه!
بچه ها نسخه pcش اومده؟:wac:
m_kasaeei
25-05-2010, 13:00
خوب دیشب سرعت بالا رقت جفت بازی هارو دانلود کردم راحتی از امتحان برگشتم دیدم جفتش دانلود شده
یه لینک هم قبلش گرفتم نمی دونم چرا به ریجنم نخورد :| این بار دوم بود
--------------------
خب اولش بازیو دیدم گفتم به به چه فیلم قشنگی :دی که یارو یهو گفت حمله !! داشتم حال می کردم که رفتم تو بازی دیدم هر چی میزنم خون در نمیاد ! توی تنظیمات هم گزینه ای برای آن کردن نبود
به قول یکی از بچه های bc به ORB ها هم رحم نکردن و کاملا مثل god of war ساختن (قرمز)
نکته + اینه که سبک بازی برگشته به 3 گانه کنترلش هم نسبتا خوبه
تو بازی مثل بتمن عدم وحود خون قابل تحمل بود اما تو این اصلا نمیشه تحمل کرد مثل بازی های spiderman و ... شده
زیاد بازی نکردم اسم داداشش هم مالک ـه :دی اسم کاملا عربی هست
از خریدن نسخه psp منصرف شدم حیف 23 پوند که پای این بازی بدم نسخه های قبلی هم ارزون ترن هم قشنگ تر
نسخه ی psp به نظرم خیلی قشنگه.سرعت عمل توش حرف اول و میزنه .4-5 تا از مراحلشو اگه سرعت عمل نداشته باشی آدم پدرش درمیاد.کلا بازیش خیلی خوبه مخصوصا اینکه اولش فارسی میخونه.آدم حال میکنه
M_F_GAMER
25-05-2010, 13:11
نسخه ی psp به نظرم خیلی قشنگه.سرعت عمل توش حرف اول و میزنه .4-5 تا از مراحلشو اگه سرعت عمل نداشته باشی آدم پدرش درمیاد.کلا بازیش خیلی خوبه مخصوصا اینکه اولش فارسی میخونه.آدم حال میکنه
آقا تو نسخه PSP ــیش یه مرحله هست میرسیم برای دومین بار به اون دشمنایی که سپر دارن و نمیشه روشون بپری!
بعد که یه دشمن هم از ایا چاقا میاد هر چی میزنمش اون یارو سپر داره زندش میکنه!
چیکار کنم من اینو؟
tommy vercetti
25-05-2010, 13:54
سلام دوستان ... ببخشید 2 تا سئوال :
1.چرا دشمنای پرنس فارسی حرف می زنن ؟؟؟
2. من اولین صفحه رو خوندم اما چون پرنس قبلی رو بازی نکردم ... بازم نـفـهـمـیـدم ... اگه میشه یه توضیح مختصر ...
هم IGN و هم GameSPOT و خیلی از مجله ها و سایت های معتبر دیگه به Mario Galaxy 2 امتیاز 10 دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
کد:
نتیجه این که : خااااااااااااااااااااک بر سر یوبی سافت که به جای پیشرفت داره پسرفت میکنه ، البته بازی خوبی بود ولی ارزش دو بار بازی کردن نداره .
چه ارتباطی بین 10 گرفتن SMG2 با نمرات این بازی وجود داره؟!
SMG2 از لحاظ میانگین امتیاز بنا به Metacritic دومین بازی برتر تاریخ به حساب میاد! در حالی که POP جدید یه بازی معمولیه.
تنها کاستی SMG2 مسائل تکنیکیه مثل HD نبودن و استفاده نکردن از تکنیکهای پیشرفتهی سایه زنی و رندر و ...
اما از بقیهی جهات یک بازی درجه یک به حساب میاد و سازندگان سری POP که سهله، حتی بزرگترهاش هم کمتر میتونند با Level Design و طراحی هنری و نوآوریهای سری SMG رقابت کنند.
زیاد بازی نکردم اسم داداشش هم مالک ـه :دی اسم کاملا عربی هست
از خریدن نسخه psp منصرف شدم حیف 23 پوند که پای این بازی بدم نسخه های قبلی هم ارزون ترن هم قشنگ تر
اسم عربی بماند کلی هم توی طول بازی عربی بلغور میکنه !!!! البته منظور فارسی که ما حرف میزنیم که توش کلی عربی هست و پارسی سره حرف نمیزنه !
نسخه PSP اش از 360 اش بهتره .
m_kasaeei
25-05-2010, 16:56
اسم عربی بماند کلی هم توی طول بازی عربی بلغور میکنه !!!! البته منظور فارسی که ما حرف میزنیم که توش کلی عربی هست و پارسی سره حرف نمیزنه !
نسخه PSP اش از 360 اش بهتره .
بهتر باشه 23 پوند نمیارزه :دی
mgs portable هشت پونده :دی
بهتر باشه 23 پوند نمیارزه :دی
mgs portable هشت پونده :دی
خوب دانلودش کن که یه پنی هم ندی :31:
m_kasaeei
25-05-2010, 18:37
ماله من کپی خور نیست ورژنش 6.20 ـه
آقا تو نسخه PSP ــیش یه مرحله هست میرسیم برای دومین بار به اون دشمنایی که سپر دارن و نمیشه روشون بپری!
بعد که یه دشمن هم از ایا چاقا میاد هر چی میزنمش اون یارو سپر داره زندش میکنه!
چیکار کنم من اینو؟
یعنی بین دشمنا گیر میکنی؟بپر اونور اون چاقا و دورشون اون دایره که رفت R و نگه دار تا چاقا برن اون سپریا رو نابود کنه.بعد به راحتی اون چاقا رو بترکون.
یا اینکه خودتو upgradeکن.خیلی راحت میتونی نابودشون کنی:20:
یک ماهی صبر کنید 100% دست دومش توی GAMESTOP میاد . از اونجا بخرید . من بازی اورجینال فقط از GameStop میخرم ، قیمتش خیلی مناسبه .
خب منم رفتم مرحله ی آخر نسخه ی psp
فردا تمومش میکنم.خیلی قشنگ بود به نظرم:20:
shahabprince
25-05-2010, 22:07
مگه نمیشه هکش کرد؟
m_kasaeei
25-05-2010, 22:10
یک ماهی صبر کنید 100% دست دومش توی GAMESTOP میاد . از اونجا بخرید . من بازی اورجینال فقط از GameStop میخرم ، قیمتش خیلی مناسبه .
من دسترسی به شعبه فیزیکی گیم استاپ ندارم
used چرا ؟ از همین ps store بهترین راهه یک جا میرید هم مجبور نیستید umd دنبال خودتون ببرید (دانلود میشه تو مموری کارد)
من دسترسی به شعبه فیزیکی گیم استاپ ندارم
used چرا ؟ از همین ps store بهترین راهه یک جا میرید هم مجبور نیستید umd دنبال خودتون ببرید (دانلود میشه تو مموری کارد)
خوب آره اونم راه خوبیه ، ولی بدیش اینه که مجبوری شماره کارتت رو بدی دست دیگران که من خوشم نمیاد :31:
البته دستگاه شما انگولی شده نیست و داستانتون با من فرق داره . ولی به زودی 6.20 هم هَک میشه حالشو میبریم :8:
خب به سلامتی منم نسخه ی psp شو تموم کردم.مرحله ی آخرش هم خیلی حال داد و هم خیلی سخت بود.کلا بسی حال کردیم با این نسخه اش:20:
توی 4:30 من بازیو تموم کردم.
lord_ashkan_z
26-05-2010, 20:12
بچه ها راستی از بازی 5 برای کامپیوتر چه خبر؟ کی میاد؟
m_kasaeei
26-05-2010, 21:58
بچه ها راستی از بازی 5 برای کامپیوتر چه خبر؟ کی میاد؟
5 ؟ :18:
کی این بازی معرفی شده ما خبر نداریم :13:
اگر منظورتون The Forgotten Sands هست حدود 17 روز دیگه برای دسکتاپ میاد خبری از mac نیست
mehdi30nema
27-05-2010, 08:17
من امروز ساعت شش صبح موفق شدم بازی را تمام کنم .
شاید بازی شاهکار نبوده باشه ولی من که خوشم اومد و بازی سرگرم کننده ایی هست .
منتها پایان بازی چندان داستان خوبی نداشت و بازی خوب تمام نشد .
ولی کاش مثل قبلی ها یا شمشیرش هی عوض میشد یا با دوتا شمشیر میجنگید...به نظزم جذاب تر میشد
واقعا این فارسی صحبت کردن بعضی از قسمتهای بازی خیلی با حاله اصلا فارسی رو مثل
سری قبل با لهجه صحبت نمیکنن واقعا در نوع خودش جالبه :31:
shahabprince
02-06-2010, 22:47
بالاخره واسه pc منتشر شد؟
mehdi30nema
03-06-2010, 08:47
بالاخره واسه pc منتشر شد؟
8 جون یعنی هفته دیگه
BATMAN-LOVE
03-06-2010, 14:10
داستان بازی در میان دو عنوان Sands of Time و Warrior Within اتفاق می افتد. پرنس بعد از ماجراجویی در “Azad” به سمت کشور برادر بزرگتر خود "مالک" راهی می شود تا بر طبق گفته پدر خود، رهبری را از برادر بزرگتر خود یاد بگیرد. در زیر این سرزمین نیروی باستانی شن مهرموم شده است و وظیفه مالک جلوگیری از آزاد شدن این نیروی باستانی است. وقتی پرنس به قلمرو برادر خود وارد می شود چیزی جز جنگ در انتظار او نخواهد بود. ارتش برادر او در حال مبارزه با یک ارتش بسیار قدرتمند است و بردار اون در این جنگ تقریبا شکست خورده است. مالک به سمت مهرموم راهی می شود تا با آزاد کردن قدرت باستانی شن کشور خود را نجات دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5D.jpg
بعد از باز شدن مهر موم کلید به دو قسمت تقسیم می شود و بر حسب اتقاف هر تکه از این کلید به دست دو برادر می رسد. قدرت شن آزاد می شود و افرادی که در قلعه حضور داشتند به مجسمه های شنی تبدیل می شوند. بعد از مدتی پرنس وارد یک پرتال بسیار عجیب می شود و یک "جن" با نام Razia را ملاقات می کند. Razia توضیح می دهد که در زمان فرمانروایی King Solomon این سرزمین با همکاری انسان و جن ها ساخته شده است و این قدرت باستانی و بسیار خطرناک توسط یک جن با نام Rashtaکه با این همکاری مخالف بوده درست شده است تا تمامی دنیا را نابود کند و تنها راه جلوگیری از نابودی دنیا درست کردن دوباره مهرموم است که در حال حاضر قطعه های آن نزد دو برادر است.
داستان بازی در نگاه اول بسیار زیبا و پر کشش به نظر می آید اما بعد از مدتی می توانید تمامی حوادث آینده و حتی پایان بازی را پیش بینی کنید و این نکته تا حد بسیار زیادی بازیباز را از ادامه بازی منصرف می کند در حالی که اتمام بازی به 6 ساعت زمان یا کمتر نیاز دارد.
با توجه به تغییرات در گیم پلی PoP 2008 و عدم رضایت تعداد بسیار زیادی از طرفداران می توان گفت در The Forgotten Sands با یک مدل تعدیل شده از گیم پلی PoP 2008 رو به رو خواهید بود که حتی قابلیت Combo نیز از بازی حدف شده است و تنها چند حرکت بسیار ساده در بازی برای از پای در آوردن دشمن ها وجود خواهد داشت. در بازی همچنان قدرت زمان در اختیار پرنس خواهد بود اما این قدرت هم همانند مبارزات دچار تعدیل شده است و دیگر قادر نخواهید بود از چندین قدرت زمان استفاده کنید بلکه این قدرت ها به 2 عدد کاهش یافته است.
بیشتر تاکید گیم پلی بر قسمت Platforming و حل معما های کوچک و بزرگ است. قسمت Platforming در ابتدا جالب به نظر می رسد اما بعد از مدت کوتاهی برای بازیباز تکراری می شود و در کنار آن بازیباز هیچ وقت با معمایی رو به رو نمی شود که حتی 30 ثانیه برای حل آن وقت بگذارد و می توان گفت هیچ معمای سختی در بازی وجود ندارد. روند از دیوار بالا رفتن و گذشتن از تله ها و حل معما انقدر در بازی تکرار می شود که در میانه های بازی، بازیباز آرزو می کند هر چه زودتر بازی تمام شود!
بدون شک قسمت مبارزات یکی از قسمت های عذاب آور The Forgotten Sands خواهد بود. حرکات پرنس بسیار کند انجام می شود و در طرف مقابل دشمن های بازی نقش مرده متحرک را ایفا می کنند و منتظر می مانند تا شما آنها را از بین ببرید و این نشان از هوش مصنوعی بسیار ضعیف بازی است. در بعضی از مراحل Boss fight هایی در نظر گرفته شده است. این مبارزات نیز مانند بقیه مبارازت بسیار آسان هستند اما برای راحتی بیشتر به دقت بیشتری نیاز خواهید داشت. در طول بازی با پنج یا شش نوع دشمن مواجه خواهید شد که این امر نیز به تکراری شدن بازی کمک شایانی کرده است. در طول بازی Razia 4 قدرت مختلف را برای جذابیت بیشتر مبارزات به پرنس اهدا خواهد کرد که تفاوت چندانی در جذابیت بخش مبارزات ایجاد نمی کند.
خط سلامتی پرنس دیگر با نوشیدن آب پر نمی شود بلکه یک سری از Orb ها به تقلید از بازی های این سبک به بازی اضافه شده است که دارای رنگ های مختلفی هستند. رنگ قرمز خط سلامتی پرنس را پر می کند. رنگ آبی Slot های تعبیه شده برای برگرداندن زمان را پر می کند و رنگ زرد خط Experience پرنس را پر می کند و بازیباز می تواند با استفاده از این Orb ها آپگرید های جدیدی مانند زیاد کردن خط سلامتی را تهیه کند. آپگرید ها نیز کمک چندانی به زیبا تر شدن گیم پلی بازی نکرده است و تاثیر خاصی بر روند بازی ندارد. قسمت Orb ها تنها تقلید این بازی نیست و قسمت گرفتن کلاغ ها و پرواز از قسمتی به قسمت دیگر نیز از روی God Of War III الگو برداری شده است.
برای ساخت بازی از انجین Anvil استفاده شده است که قبلا در عناوینی مانند سری Assassin`s Creed و Prince of Persia 2008 استفاده شده است. گرافیک بازی در نوع خود جالب و جذاب است. طراحی پرنس بیشتر شبیه به شخصیت فیلم است تا شبیه به شخصیتی که در سه گانه Sands of Time مشاهده کرده ایم. نور پردازی بسیار خوب انجام شده است اما سایه پردازی در بسیاری از مواقع دچار مشکلات بسیار شدیدی است. یکی از افکت های بسیار زیبای بازی، معلق بودن شن در فضا های مختلف بازی است. مکان های طراحی شده از جزئیات خوبی برخوردار هستند. طراحی دشمن ها نیز از لحاظ ظاهری خوب انجام شده است.
صداگذاری شخصیت پرنس توسط Yuri Lowenthal انجام شده است که صدایی بسیار آشنا دارد. بله، Yuri Lowenthal صدا گذاری شخصیت پرنس در سه گانه Sand Of Time را بر عهده داشته است و شاید این نکته، تنها نکته مشترک سه گانه محبوب با The Forgotten Sands باشد. یکی از بدترین نکات موجود در بازی که مخصوصا برای بازیباز های ایرانی دردناک خواهد بود، این است که دشمن های بازی به زبان فارسی صحبت می کنند! در حالی که پرنس و برادرش تسط بسیار زیادی بر زبان انگلیسی دارد. موسیقی بازی در حالی که بسیار زیبا و هنرمندانه نواخته شده است اما به زیبایی موسیقی های Sands of Time نخواهد بود.
در نگاه کلی، عجله در ساخت بازی کاملا مشاهده می شود در صورتی که سازندگان می توانستد بسیار بهتر از ایده ها و داستان خوب بازی استفاده کنند. یکی از بزرگترین قسمت های بازی که فدای این عجله بی مورد شد قسمت مبارزات بازی است که بخش اعظمی از بازی را تشکیل می دهد در صورتی که بسیار ساده و بدون هیچ عمقی طراحی شده است. The Forgotten Sands فاصله زیادی با روز های اوج این عنوان دارد اما در هر صورت نمی توان انتظار زیادی از یک بازی که برای فیلم طراحی شده است داشت.
(من كه خيلي نااميد شدم---فكر ميكردم يه بازي واقعا عالي ارائه بشه)
D r i v e r
03-06-2010, 14:23
سلام
خوب بچه ها من یه جایی گیر کردم :)
دقیقا اول Last Climb
هرکاری میکنم اون آب یا بهتره بگم یخ رو نمیگیره که بعد از بالا رفتن از بین 2 آبشار هست
یکبار فقط گرفت که بعدش من افتادم و مردم و دیگه نتونستم بگیرمش
واقعا ضد حاله
شاید یک ساعت تمام اونجا بودم ولی فایده نداشت
بعضی وقت ها هم که اصلا همونجا توی در و دیوار گیر میکنه : )))
راه خاصی هست؟
ادیت :
بازی تموم شد :دی
بازی خوب بود و سر گرم کننده
mehdi30nema
03-06-2010, 16:59
سلام
خوب بچه ها من یه جایی گیر کردم :)
دقیقا اول Last Climb
هرکاری میکنم اون آب یا بهتره بگم یخ رو نمیگیره که بعد از بالا رفتن از بین 2 آبشار هست
یکبار فقط گرفت که بعدش من افتادم و مردم و دیگه نتونستم بگیرمش
واقعا ضد حاله
شاید یک ساعت تمام اونجا بودم ولی فایده نداشت
بعضی وقت ها هم که اصلا همونجا توی در و دیوار گیر میکنه : )))
راه خاصی هست؟
ادیت :
بازی تموم شد :دی
بازی خوب بود و سر گرم کننده
اون قسمت final climb اونجایی که باید از اون آبشار میگذشتیم خیلی مسخره بود . من خودمم کلی اونجا رو تکرار کردم تا تونستم رد کنم و بازی را به انتها برسونم .
D r i v e r
03-06-2010, 17:15
اون قسمت final climb اونجایی که باید از اون آبشار میگذشتیم خیلی مسخره بود . من خودمم کلی اونجا رو تکرار کردم تا تونستم رد کنم و بازی را به انتها برسونم .
آره روی اعصاب بود
بچه ها من الان یه چیز جالب دیدم
اگه توی قسمت اکتراز برین یه گزینه میبینین که انتخاب کاراکتر هست
اون جا شخصیت دوم اتزیو هست :18::40:
که مثل اینکه باید با بازی آنلاین آزادش مرد
فقط موندم اتزیو چه ربطی به شاهزاده فارسی داره!
بعد از مدت ها دوباره رو آوردم به کنسول و بازی کردن
اونم چه وقتی
موقع امتحانا!
shahabprince
07-06-2010, 08:51
بچه ها امروز 8 جون هست لینکی از بازی واسه pc نیومده؟
BATMAN-LOVE
07-06-2010, 13:48
من ديروز تو توپخونه يكمي پرنسرو بازي كردم---خيلي روان بود!!!
راستي عشق و عاشقي نداره؟؟؟كالينا نيستش؟؟؟
من ديروز تو توپخونه يكمي پرنسرو بازي كردم---خيلي روان بود!!!
کجای توپخونه؟؟؟
shahabprince
07-06-2010, 14:25
خب پس بالاخره واسه pc منتشر شد
هنوز یه روز مونده که ...........
morrigan_neit
07-06-2010, 18:17
امروز 8 june دیگه بازی منتشر شد :D :D از فردا برم دنبالش پیداش کنم
*hamedkhatar*
07-06-2010, 18:30
تا اونجایی که من میدونم امروز 7 June هستش
انشاا... فردا
Amin.P30
07-06-2010, 19:48
امروز 7 JUANE بابا...
matrix_3s
07-06-2010, 20:14
بی صبرانه منتظریم
هر چند فردا هم بیاد باید بعد امتحانات بگیریمش.............
خدا کنه بهترین بازی عمرم شه:5:
فردا هم بیاد باید صبر کنید skidrow اونوhackکنه
پس کلا یه 4-5 روزی الاف میشیم
دوستان من چند تا سوال در مورد این باز ی دارم من پرنس ها رو دنبال کردم 1.2.3.4 رو
خوب 1 تا 3 که پرنس پدر بود درسته ؟
بعد 4 میخواست بیاد داستان اینطور شد که پرنس پدر مرد طبق داستان و در پرنس 4 پرنس پسر بازی کرد درسته ؟؟
حالا داستان پرنس 4 چیشد به کجا خاتمه پیدا کرد ؟ اصلا این پرنس پرنس پسره ؟؟
اگر پرنس پدر هست مگه اون نمرده بود چرا دوباره زنده شده ؟؟
این سوالات رو میخوام دقیق بدونم جوابش رو
ممنون
m_maj2004
08-06-2010, 07:19
دوستان من چند تا سوال در مورد این باز ی دارم من پرنس ها رو دنبال کردم 1.2.3.4 رو
بعد 4 میخواست بیاد داستان اینطور شد که پرنس پدر مرد طبق داستان و در پرنس 4 پرنس پسر بازی کرد درسته ؟؟
ممنون
پرنس اصلا پدر پسر نداره
در کل تا حالا یک شخصیت بازی رو انجام داده
ممنون
دوستمون درست میگه پرنس پدر و پسر نداره.
اما چیزی که واضحه اینه که شخصیت شماره های 1 تا سه (سه گانه شن های زمان ) و این شماره جدید یکیه. اما شماره قبلی که نمیشه اسمشو شماره 4 گذاشت شخصیت متفاوتی با این پرنس داره. اون اصلا پرنس نیست و درواقع یه دزد مقبرست. اما این یه پرنس و داستان های این شماره ها که گفتم کاملا با هم منطبقن. اما یه سوال هم برای من پیش اومده سرنوشت داستان پرنس سال 2008 چی میشه.؟ به نظر میومد که یه داستان ادامه دار باشه.
D r i v e r
08-06-2010, 09:51
بی صبرانه منتظریم
هر چند فردا هم بیاد باید بعد امتحانات بگیریمش.............
خدا کنه بهترین بازی عمرم شه:5:
خیالت راحت بهترین بازی عمرت نمیشه :31::46:
چیز خاصی نداره زیاد
یکی از دوستان گفته بود عشق و عاشقی
از عشق و عاشقی هم خبری نیست :31:
کلا برای من خیلی تکراری بود ولی خوب ارزش بازی کردن هم داشت
مگه داستان پرنس این نبود که بعد از بازی پرنس 3 پرنس با خوردن توشیدنی میمیره ؟؟ و پسرش در بیابان ها میمونه و بزرگ میشه ؟ من جایی اینطور خونده بودم داستانش رو
Alex Fera
08-06-2010, 11:55
مگه داستان پرنس این نبود که بعد از بازی پرنس 3 پرنس با خوردن توشیدنی میمیره ؟؟ و پسرش در بیابان ها میمونه و بزرگ میشه ؟ من جایی اینطور خونده بودم داستانش رو
عزیزم این بازی برای قبل پرنس 2 هستش البته داستانش و هنوز ادامه 3 رو نساختن انشاالله هر وقت ساختن همه با هم میفهمیم
Alex Fera
08-06-2010, 12:04
اما چیزی که واضحه اینه که شخصیت شماره های 1 تا سه (سه گانه شن های زمان ) و این شماره جدید یکیه. اما شماره قبلی که نمیشه اسمشو شماره 4 گذاشت شخصیت متفاوتی با این پرنس داره. اون اصلا پرنس نیست و درواقع یه دزد مقبرست. اما این یه پرنس و داستان های این شماره ها که گفتم کاملا با هم منطبقن. اما یه سوال هم برای من پیش اومده سرنوشت داستان پرنس سال 2008 چی میشه.؟ به نظر میومد که یه داستان ادامه دار باشه.
در کل تا الان این بازی 2 شخصیت داشته یکی توی 1.2.3و1.5 که تازه منتشر سده و یکی هم توی pop2008 یا همونpop4 که در اصل پرنس اون دختره الیکا بود و شما در نقش یک دزد باید به اون کمک میکردید در ضمن دنباله pop 4 یا همون pop 2008 یا pop prodigy در حال ساخته که اگه اشتباه نکنم اسمش pop epilogy هست که استودیو تورنتو یوبی سافت در حال ساختش هست و از دست مونترال اومده بیرون حالا اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن ما رو هم در جریان بزارن
یکم قاطی پاتی شد چرا 1.2.3 ساختن داستان تا 3 جلو رفت بعد برگشت وسط 1.و2 .
M_F_GAMER
08-06-2010, 15:10
این داستان رو یه جا خوندم!
این واقعیت نداره و زاییده ی تخیل یک جوان ایرانی تخیلی است و هیچ اعتبار دیگری نداره!
جدی الکی بود مردنش ؟ یوبی سافت داستانش اینطوری نبود ؟:18:
M_F_GAMER
08-06-2010, 15:19
جدی الکی بود مردنش ؟ یوبی سافت داستانش اینطوری نبود ؟:18:
نه بابا!!
نمرده که فعلا!
تا نسخه ی بعدی اگه ادامه ی 3 گانه باشه می فهمیم!!
پس اینو میشه گفت prins of persia 1/5 .
کلا کمی عجیب بود این نوع داستان سازی از یوبی سافت
Hunter lord
08-06-2010, 17:01
یکم قاطی پاتی شد چرا 1.2.3 ساختن داستان تا 3 جلو رفت بعد برگشت وسط 1.و2 .
این شماره فقط برای فیلم Prince of persia ساخته شده و کلا هدفش فروش بیشتر فیلم بوده . سازنده ها هم کم اوردن یه داستانی اون وسط ها پیدا کردن .
آخر پرنس Two Throne ، کایلنا به پرنس میگه که : Your journey will end ، یعنی اون داستان اونجا تموم میشه میره پی کارش .
آخر سال 2008 هم که خیلی مسخره تموم شد ! شاید یک ادامه ای داشته باشه !!!
خوب دوباره شروع شد با اینکه گمانه زنی هایی مبنی بر استفاده نکردن این بازی از سیستم خوشکل DRM :31:شده بود ولی مثل اینکه بعله:13:
hobgoblin
09-06-2010, 07:01
پس چي شد بازي؟ كسي خبري نداره؟ چرا لينكاي دانلودش نمياد؟ مگه قرار نبود 8 june بازي واسه پي سي ريليز بشه؟
من که با کنسول بازی میکنم کلا نظرم در مورد بازی به طور کل عوض شد واقعا
توی این مدت کم Ubi یک کارایی میکرد همین جور الکی بازی رو با عنوان جدید بیرون
ندادن بیشترین نقطه قوت بازی داستان بازی هستش که کلا یک جوری نوشته شده
که هم حالات نسخه یک رو داره هم نسخه دوم بازی طراحی محیط که کلا خیلی متنوع شده
بسیار زیبا طراحی شده فقط کمی دقت شما رو متوجه زحمات زیادی که برای بازی کشیده شده
رو میشه کاملاحس کرد اون سازه آبی بسیار زیبا طراحی شده بود تلفیقی از هنر و معما که منو به شگفتی
وا داشت در ضمن اون حالتهای جدید که جادوها رو که به پرنس قدرت دیگه ای میده هم در نوع
خودش جالب بود که شما رو وادار به گرفتن هر چه بیشتر آپگرید میکنه گرافیک بازی هم که
خدا رو شکر هیچی کم نداره شفافیت زیبای محیط کاملا زنده به نظر میاد امتیاز من به بازی
به طور کل با جمع همه موارد 8.5 اگر بهترین بازی عمرتون نباشه بدون شک یکی از بهترین
سریهای بازی پرنس رو ما داریم.:8:
mahyarSAMSUNG
09-06-2010, 13:11
ضمیمه روزنامه جام جم ( کلیک ) این هفته نقد این بازی رو نوشته بود . از گرافیک این بازی ایراد گرفته بودش که انگار میتونسته بهتر بشه . آیا این بازی توی بازار هست ؟ اگه آره میشه بگید چندتا dvd هستش ؟
ضمیمه روزنامه جام جم ( کلیک ) این هفته نقد این بازی رو نوشته بود . از گرافیک این بازی ایراد گرفته بودش که انگار میتونسته بهتر بشه . آیا این بازی توی بازار هست ؟ اگه آره میشه بگید چندتا dvd هستش ؟
بله برا xb360 و یک دی وی دی 9 و برای pc هم تا امروز باید میومده اما فعلا هیچ خبری نیست.
aramesh_61
10-06-2010, 13:36
چرا خبری از بازی واسه پی سی نیست؟ کسی نگرفته بیاد تعریف کنه؟
Amin.P30
10-06-2010, 18:04
لینک دانلود:
masoud93
10-06-2010, 18:11
بازی قشنگیه pc بازا حتما بازیش کنن.
*Necromancer
10-06-2010, 18:33
باو کالینا که به ایزد رحمتی پیوست
داستان مال قل از کالینا ایناس :31:
shahabprince
11-06-2010, 10:23
هنوز تو مغازه نیومده این بازی؟
*hamedkhatar*
11-06-2010, 10:24
خیر تا کرکش نیاد نمیاد
هنوز تو مغازه نیومده این بازی؟
گفتم که چون این بازی هم از قفل DRM استفاده میکنه یه مدت میشه کرکش کنند...
Mahdi_591
11-06-2010, 17:40
سلام به همه
دوستان این بازی اینطور که فهمیدم برای pc آومده کسی لینک ها دانلود بازی برا دانلود میزاره
از همین الان ازش تشکر میکنم
amirpcp30
11-06-2010, 17:47
سلام به همه
دوستان این بازی اینطور که فهمیدم برای pc آومده کسی لینک ها دانلود بازی برا دانلود میزاره
از همین الان ازش تشکر میکنم
بفرما:لینک مستقیم هم چند زبانه رو گزاشتم هم یکی دیگه که تبدیل شده هر کدومو خواستی دان کن
shahabprince
11-06-2010, 19:25
گفتم که چون این بازی هم از قفل DRM استفاده میکنه یه مدت میشه کرکش کنند...
چون محصولات دیگه ی یوبی که از drm استفاده میکردند کرک شدند دیگه فکر نمیکنم کار سخت و طولانی باشه واسه هکرها تا این بازی رو کرک کنند.
EngineeR EhsaN
12-06-2010, 11:52
چون محصولات دیگه ی یوبی که از drm استفاده میکردند کرک شدند دیگه فکر نمیکنم کار سخت و طولانی باشه واسه هکرها تا این بازی رو کرک کنند.
راس ميگه مثل splinter cell conviction كه نيموده "SKIDERO" كركش كرك!:31:
shahabprince
12-06-2010, 12:13
کرکهایی که skidrow برای ac2 و splinter cell conviction داد بیرون درواقع یه ویروس به نام Packed.VMProtect.AAA Trojan هست که کارهای مشکوکی رو سیستم طرف انجام میده.البته هوش مصنوعی انتی ویروستون خیلی باید بالا باشه که این فایل رو ویروس تشخیص بده.
کرکهایی که skidrow برای ac2 و splinter cell conviction داد بیرون درواقع یه ویروس به نام Packed.VMProtect.AAA Trojan هست که کارهای مشکوکی رو سیستم طرف انجام میده.البته هوش مصنوعی انتی ویروستون خیلی باید بالا باشه که این فایل رو ویروس تشخیص بده.
یعنی روسیستممون الان ویروس داریم؟
بعد این ویروس طوری نباشه که بدبخت شیم.مثلا بیادو هر چی داریم و پاک کنه و یا غیره...............:41:
hobgoblin
12-06-2010, 13:34
ببخشيد ميشه بفرماييد شما از چه آنتي ويروس با هوشي استفاده مي كنيد كه اين ويروس رو تشخيص داده؟
كاسپراسكي لايسنس دار و آپديت شده كه ويروس نمي شناسه اينا رو.
[QUOTE=aha2012;5051504]یعنی روسیستممون الان ویروس داریم؟
بعد این ویروس طوری نباشه که بدبخت شیم.مثلا بیادو هر چی داریم و پاک کنه و یا غیره...............:41:[/QUO
واي . بدبخت شديم پس ديگه . ميمردي اينو زودتر بگي . ميگم چرا تازگي ها وقتي رو آپديت نود 32 كليك ميكنم هيچ اتفاقي نميوفته . ويروس ها حمله كردن . هيچ كس هم نميگه چطوري بايد آپديتش كنم . اصلا هر كاري ميكنم آپديت نميشه.:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
Hojjat07
12-06-2010, 15:42
Nod 32 ویروس شناخته ...
از دو روز پیش که آپدیت شده !!!!!!!
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
در ضمن Kasper هر چی باشه از نظر هوش مصنوعی به پای NOD 32 نمیرسه !!!!!!!
پس یعنی کلا بدبخت شدیم دیگه........
مرگ بر skidrow مرگ بر skidrow جواب میخوام:31: مرگ بر skidrow..............
amirpers
12-06-2010, 16:46
یعنی روسیستممون الان ویروس داریم؟
بعد این ویروس طوری نباشه که بدبخت شیم.مثلا بیادو هر چی داریم و پاک کنه و یا غیره...............:41:
من هم اين مشكل رو پيدا كردم و مجبور شدم موقع بازي آنتي ويروس رو غير فعال كنم. البته اسپلينترسل رو هم تموم كردم و پاكش كردم.حالا مونده پرينس خودمون.
morrigan_neit
12-06-2010, 18:36
از کجا در اوردین که میگین ویروس بوده؟؟
الکی واسه چی شایعه میزنین
تاحالا ندیدین آنتی ویروسا هر فایلیو که نمیشناسن میپرسن که فایلو بلاکش کنن یا نه
یادتون باشه هیچ وقت یک گروه نرن افزاری معروف نمیاد با اینجور کارها خودش رو خراب کنه....
این که یه برنامه توسط این آنتی ویروسها,ویروس تشخیص داده بشه چیز جدیدی نیست نمونه اش خیلی زیاده...شما اگه توسط این آنتی ویروسها یه هاردتون رو full scan کتید چندین فایل کاملا بی آزار رو ویروس تشخیص میده!!!
تریلر بازی با دمو گیم پلی رو دیدم
من که به کل حالم ازش بهم خورد
دقیقا عین ورژن یکشه .. یه قسمت معما یه قسمت جنگ یه قسمت معمای حرکتی ... مسخره تر از این نمی شه ... عمرا بگیرمش ... حرکاتش کاملا مسیر داره یعنی برای رد کردن هر مرحله انگار فقط یه مسیره که به شکل مسخره ای تابلو شده که کجاست ... میله های پشت هم که با بپر بپر باید رد کنی بعد بین دوتا دیوار موازی بپر بپر از این جور مسیر های مسخره .. بازی باید کاملا باز باشه که هزار و یک راه برای عبور وجود داشته باشه نه فقط یه راه
shahabprince
12-06-2010, 19:10
ببخشيد ميشه بفرماييد شما از چه آنتي ويروس با هوشي استفاده مي كنيد كه اين ويروس رو تشخيص داده؟
كاسپراسكي لايسنس دار و آپديت شده كه ويروس نمي شناسه اينا رو.
من از نود 32 نسخه ی 4.2.40 استفاده میکنم.
تا قبل از این یعنی یک هفته ی پیش این انتی ویروس کرک skidrow رو ویروس شناسایی نمیکرد.ولی از 2 روز پیش که سیستم هوش مصنوعی و همچنین سیستم اسکن فایل ها ارتقاع پیدا کرد انتی ویروسم این کرک رو ویروس شناسایی کرد.میگم کسی kaspersky 2011 نداره؟احتمالا kaspersky 2011 این فایل رو ویروس تشخیص میده.
سلام
این بازی کی میاد توی فروشگاه ها؟؟
shahabprince
12-06-2010, 19:19
یادتون باشه هیچ وقت یک گروه نرن افزاری معروف نمیاد با اینجور کارها خودش رو خراب کنه....
این که یه برنامه توسط این آنتی ویروسها,ویروس تشخیص داده بشه چیز جدیدی نیست نمونه اش خیلی زیاده...شما اگه توسط این آنتی ویروسها یه هاردتون رو full scan کتید چندین فایل کاملا بی آزار رو ویروس تشخیص میده!!!
نود 32 انتی ویروسیه که اگه یه فایل رو ویروس تشخیص بده مینیویسه که احتمالا این فایل یک ویروسه.
ولی این کرک رو بدون اینکه بگه احتمالا تشخیص داده که100% ویروسه.و من اطمینان دارم که این کرک ویروسه.
hassan_magic2000
12-06-2010, 20:24
کرک این گروه برای اسپلینتر سل هم تروجان شناخته میشد و برای کرک کردن باید آنتی ویروس رو exit میکردین
حالا شاید این هم همینطوری باشه ...
aramesh_61
12-06-2010, 20:30
نود 32 انتی ویروسیه که اگه یه فایل رو ویروس تشخیص بده مینیویسه که احتمالا این فایل یک ویروسه.
ولی این کرک رو بدون اینکه بگه احتمالا تشخیص داده که100% ویروسه.و من اطمینان دارم که این کرک ویروسه.
با سلام
آنتی ویروس منم nod 32 هستش و از چند روز پیش این فایل رو ویروس میشناسه، ولی به نظر من که ویروس نیست چون تا حالا خیلی پیش اومده که آنتی ویروسها، کرکها و پچها رو به عنوان ویروس شناسایی میکنن
اقا بسه دیگه حالا وینیور یا غیز ویروس
انگار بحث تاپیک را فراموش کردید :13:
shahabprince
13-06-2010, 06:51
اصلا بیخیال به من چه ربطی داره که کمپیوترتون ویروسی میشه یا نمیشه.
میگم بازی هنوز کرکش نیومده؟
اقا بسه دیگه حالا وینیور یا غیز ویروس
انگار بحث تاپیک را فراموش کردید :13:
آره منم با شما موافقم :5:وای خدای من باز هم شروع شد به خدا اینجا تایپیک بازی Prince of Persia: The Forgotten Sands هستش.
تایپیک حل مشکلات نصب بازیها اینجاست.:18:
بازی با کرک نیومد؟
راستی اون لینک دانلودی که تو تاپیک دانلود بازی هست چطوریه اونم کرک نداره و برای بازی کردن به مشکل بر میخوره؟
Amin.P30
13-06-2010, 09:47
یه کرک منتشر شده..معلوم نیست کار کنه یا نه..تست کنید خبر بدید:
hobgoblin
13-06-2010, 12:49
جون داداش آخرش اين DRM يه كاري دستمون مي ده.
matrix_3s
13-06-2010, 17:29
جون داداش آخرش اين DRM يه كاري دستمون مي ده.
چی شد کرک واسش پیدا نشد
دوستان اسپلینتر که خیلی زود کرک شد
چی شد کرک واسش پیدا نشد
دوستان اسپلینتر که خیلی زود کرک شد
بابا صبور باشید ، مگه میشه کرک بازی های PC نیاد :27:
Hojjat07
13-06-2010, 18:56
فعلا خبری از کرک نیست !!!
اگه بیاد خودم براتون قرار میدم !!!
Hojjat07
15-06-2010, 22:12
هنوز نه !!!
گفتم خبری بشه خبرتون میکنم!!!
higrade61
16-06-2010, 15:00
فکر کنم اینهم مثل جریان ASSASSINS CREED II میخواد جونمون رو بالا بیاره تا کرک بشه!
shahabprince
16-06-2010, 15:19
من فکر میکردم تا تموم شدن امتحانات کرک بازی میاد ولی مثل اینکه خبری نیست.:13:
سلام
ایا razor1911 کرکی منتشر کرده.
Hojjat07
16-06-2010, 18:40
هنوز خبری نیست!!!
Dark^Knight
16-06-2010, 19:38
به نظر من خیلی چرته . خیلی دیگه تخیلیش کردن آخه کجا دیدی کسی رو آب راه بره یا زمان رو تند کنه . من که اصلا حال نکردم :2:
EngineeR EhsaN
16-06-2010, 20:02
پس اين skidro چيكار ميكنه مثلا قفل drm رو شكسته بود!:angry:
shopspott
16-06-2010, 23:42
Skidro به جای اینکه این بازیو کرک کنه رفته Speedway Liga رو کرک کرده :
تو متن نامه بالا نوشته شده که دارن رو قفل جدید DRM کار میکنن
shopspott
16-06-2010, 23:52
اینو پیدا کردم . ببینید به دردتون میخوره؟ من که Dial-Up دارم و نمیتونم دانلود کنم:19:
GamerCenter
17-06-2010, 05:11
دوستان من تا به حال این بازی را انجام نداده ام. میخواستم بدانم آیا ارزش بازی کردن دارد یا خیر و نسخه 2010 در چه تاریخی منتشر شده است؟
smallfrank
17-06-2010, 07:41
دوستان من تا به حال این بازی را انجام نداده ام. میخواستم بدانم آیا ارزش بازی کردن دارد یا خیر و نسخه 2010 در چه تاریخی منتشر شده است؟
یه هفته ای میشه منتشر شده
ولی هنوز کرک نشده....
morrigan_neit
17-06-2010, 12:16
heeeeeeeeey
کماکان منتظریم
Mammad Prince
17-06-2010, 17:46
چندین ماهه منتظر بازگشت شاهزاده اسطوره ای مون به جای اون بیابون گرد شماره قبل هستم !
تمام امتحانات رو به شوق این که تابستون خودم رو با پرنس خفه می کنم دادم !
حالا این وضعیت مون شده !!!!!!!!
ولی خدا رو شکر طلسم این drm سر assassin شکست و پرنس هم به زودی زود کرک می شه و ما دیوونه های این کاراکتر اسطوره ای می تونیم به آرزومون برسیم !
آره امیدوارم دوستان pc باز زودتر به آرزوشون برسن ما که دیگه آخرای بازی هستیم
مردیم از دست این میمون بازیهای پرنس خیلی حرفه ای شده همش باید با چند کلید
هم زمان کار کنی اگر هماهنگی بین دست و مغزتون نباشه بیخیال بازی بشید:31:
کرک بازی اومده ولی نه باز میشه و نه ripare میشه.همه انگشت به دهن موندن:19:
GamerCenter
18-06-2010, 02:52
دوستان من یه کرکی پیدا کردم ولی چون خود بازی رو ندارم نمیدونم کار میکنه یا نه تستش کنید و جواب بدید:
Amin.P30
18-06-2010, 06:47
کرک بازی اومده ولی نه باز میشه و نه ripare میشه.همه انگشت به دهن موندن:19:
چند تا کرک اومده و لی هیچ کدوم کار نمیکنند...
فقط باید منتظر skidrow باشیم.....
چند تا کرک اومده و لی هیچ کدوم کار نمیکنند...
فقط باید منتظر skidrow باشیم.....
`پس چرا اسپيلينتر سل به سرعت كرك شد؟
يعني قفل اين يكي پيشرفته تره؟
`پس چرا اسپيلينتر سل به سرعت كرك شد؟
يعني قفل اين يكي پيشرفته تره؟
خوب باید توجه کرد این یک کرک معمولی نیست و چون اینجا بحث سر رد وبدل کردن اطلاعات در هر چک پوینت هست!!
فقط کافیه UBI نحوه کد گذاری و ارسال اطلاعات رو دستکاری کنه تا کار برای کرک کردنش واقعا مشکل تر شه:13:
خوب باید توجه کرد این یک کرک معمولی نیست و چون اینجا بحث سر رد وبدل کردن اطلاعات در هر چک پوینت هست!!
فقط کافیه UBI نحوه کد گذاری و ارسال اطلاعات رو دستکاری کنه تا کار برای کرک کردنش واقعا مشکل تر شه:13:
پس اين داستان همچنان ادامه دارد.
:31:ما که رفتیم xbox بخریم
tyrannosaurus
18-06-2010, 13:43
بازی خیلی قشنگیه تنها مشکلش اینه که برا من بعضی موقع ها از بازی میاد بیرون بدون هیچ پیغامی فکر کنم مال ویندوزم باشه
Amin.P30
18-06-2010, 14:22
بازی خیلی قشنگیه تنها مشکلش اینه که برا من بعضی موقع ها از بازی میاد بیرون بدون هیچ پیغامی فکر کنم مال ویندوزم باشه
ماله ویندوزه چی باشه....!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامپیوتر رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی روی سیستم داری بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب:18::18::18:
Booseh_ye_Irani
18-06-2010, 17:09
برادر/خواهرهای گوگولی به من بگید:
این بازی Graphicش خوبه، متوسطه، یا بد؟
اصلا بازی قشنگی هست؟
به درد 29، 30 ساله ها می خوره؟ یا مثل فیلم 300 هستش؟ :blush:
برادر/خواهرهای گوگولی به من بگید:
این بازی Graphicش خوبه، متوسطه، یا بد؟
اصلا بازی قشنگی هست؟
به درد 29، 30 ساله ها می خوره؟ یا مثل فیلم 300 هستش؟ :blush:
گرافیکش که خیلی خوب بود ،
بازی هیچ ربطی به 300 نداره ، اگر شماره های قبلی رو بازی کرده باشید متوجهش میشید .
یه جورایی آدم خوشش میاد که ایران باستان چه خفن بوده :27:
tyrannosaurus
18-06-2010, 19:39
ماله ویندوزه چی باشه....!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کامپیوتر رو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی روی سیستم داری بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب:18::18::18:
من اصلا به تیتر توجه نکردم موقع رفتن تو تایپیک به جای بیوشاک ۲ اومدم اینجا
خودم الان رفتم تو اون تایپیک دیدم پستم نیست بعد داشتم بازی های جدید رو نگاه میکردم که پستمو اینجا دیدم :31:
با خودم گفتم جلل خالق :18:
آقا یه دنیا معضرت:11::11:
مشکلمم حل شد مال ویندوزم بود:8:
shopspott
18-06-2010, 23:23
همین چند دقیقه پیش یه چیزایی تو گوگل دیدم.نتونستم دانلود کنم.کافیه این رو در گوگل search کنید:
Prince-of Persia Forgotten Sands SKIDROW CrackOnly
D r i v e r
19-06-2010, 00:33
گرافیکش که خیلی خوب بود ،
بازی هیچ ربطی به 300 نداره ، اگر شماره های قبلی رو بازی کرده باشید متوجهش میشید .
یه جورایی آدم خوشش میاد که ایران باستان چه خفن بوده :27:
نمیشه گفت گرافیکش خیلی خوب هم بودا !
منو که راضی نکرد
میتونست خیلی بهتر باشه
میدونین بازی برای من یه نفر خیلی تکراری بود :13:
نمیشه گفت گرافیکش خیلی خوب هم بودا !
منو که راضی نکرد
میتونست خیلی بهتر باشه
میدونین بازی برای من یه نفر خیلی تکراری بود :13:
دوست عزیز بازی نو آوری زیادی داشت ولی نظر شما هم قابل احترامه
چرا حال نداد:18:خداییش تغییرات زیادی کرده بود.
از نظر من که بازی یک افتضاح کامله...
واسه کسی که pop های قبلی رو بازی کرده باشه کاملا واضحه که این بازی واقعا......
خنده داره که این بازی توی سال 2010 داره وارد بازار میشه و اگر 2000 بود یه چیزی ولی الان...
آخه شما فقط بیا به transaction های پرنس هنگام پریدن یا دویدن نگاه کن خندت میگیره...
بعدش فکر کن که گفتن این بازی رو از روی موتور گرافیکی ac ساختن...
پرنس قبلی حتی اینقدر فاجعه نبود.
در حقیقت پرنس قبلی یکی از بهترین بازی ها از نظر صدا گذاری و حرکت های خیلی واقعی پرنس بود
تازه همه میگن که این بازی رو از روی نسخه psp اومدن کپ زدن و گذاشتن واسه pc و کنسولهای دیگه...
سلام این پرنس جدیده کمبو های خونین هم داره یا مثل پرنس قبلی چرت وبیخوده.
منظورم اینه که گیم پلیش مثل واریور ویتین و تو سرون هست یا نه
aminbritney
19-06-2010, 13:36
من تا حالا هیچ 1از سری هاش رو تا آخر نرفتم.ولی بازی کردم.ای 1کی چجوریه؟ارزش خرید و بازی کردن داره(واسه پی اس3)؟
amir_dvb
19-06-2010, 14:02
اقا ما از اینترنت دانلود کردیم یه کرک درست حسابی دارید بدید ما هم فیض ببریم
ممنون
Amin.P30
19-06-2010, 14:07
من اصلا به تیتر توجه نکردم موقع رفتن تو تایپیک به جای بیوشاک ۲ اومدم اینجا
خودم الان رفتم تو اون تایپیک دیدم پستم نیست بعد داشتم بازی های جدید رو نگاه میکردم که پستمو اینجا دیدم :31:
با خودم گفتم جلل خالق :18:
آقا یه دنیا معضرت:11::11:
مشکلمم حل شد مال ویندوزم بود:8:
مشکلی نیست..بخشیدمت...:31:
اما یه لحظه فکر کردم خود SKIDROW اومده تو تاپیک ما و برای خودش بازی رو اجرا کرده و میخواد ما رو اذیت کنه...:18:
راستی میگم این SKIDROW و RAZOR اسم یه شخص هستند یا شرکت...؟ اگر اسم شخص هست پس اگر اینا برن اون دنیا هکر دیگه ای نیست که بازی ها رو کرک کنه؟؟؟
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
اقا ما از اینترنت دانلود کردیم یه کرک درست حسابی دارید بدید ما هم فیض ببریم
ممنون
کرک هنوز نیومده...
SKIDROW داره روش کار میکنه...
ای بابا اوا تارمون هم که به سرقت رفت....:19::18::41:
amir_dvb
19-06-2010, 14:27
مشکلی نیست..بخشیدمت...:31:
اما یه لحظه فکر کردم خود SKIDROW اومده تو تاپیک ما و برای خودش بازی رو اجرا کرده و میخواد ما رو اذیت کنه...:18:
راستی میگم این SKIDROW و RAZOR اسم یه شخص هستند یا شرکت...؟ اگر اسم شخص هست پس اگر اینا برن اون دنیا هکر دیگه ای نیست که بازی ها رو کرک کنه؟؟؟
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
کرک هنوز نیومده...
SKIDROW داره روش کار میکنه...
ای بابا اوا تارمون هم که به سرقت رفت....:19::18::41:
اقا مبارکه اواتار تون به سرقت رفته:31:
حالا ما نصب کنبم احتیاجی به کرک داره یا می شه همین جوری حالشو برد؟
اواتار منم سرقت رفته، رفته شده امضای یکی دیگه:31:عیبی نداره بذار بچه ها حالشو ببرند
Amin.P30
19-06-2010, 14:50
اقا مبارکه اواتار تون به سرقت رفته:31:
حالا ما نصب کنبم احتیاجی به کرک داره یا می شه همین جوری حالشو برد؟
نصبش بکن شاید دستت برکت داشت همین جوری اجرا شد....:31:
اگر نشد به skidrow زنگ میزنم سریع تر کرک را بده بیرون ...:27:
در باره ی اواتار هم شوخی کردم...:46:
amir_dvb
19-06-2010, 15:25
نصبش بکن شاید دستت برکت داشت همین جوری اجرا شد....:31:
اگر نشد به skidrow زنگ میزنم سریع تر کرک را بده بیرون ...:27:
در باره ی اواتار هم شوخی کردم...:46:
پس این بازی رو بیرون می فروشن مگه کرک نداره !!!!
پس چه جوری بازی می کنند ؟
morrigan_neit
19-06-2010, 16:59
بازی رو بیرون نمیفروشند هنوز
منتظر کرکش هستند
کسایی هم که رو سیستمشون دارن دانلود کردن :D
Mammad Prince
19-06-2010, 17:32
هنوز به مدت زمان assassin ( یه ماه ! ) نرسیده !
من مطمئنم که این بازی رو هم کرک می کنند :31::31::31:
واقعا بازی به این بزرگی اگه کرک نشه خیلی حیفه !!!
مطمئنا سر assassin قلق drm دستشون اومده و حالا این یوبی هر کاری کنه دیگه فایده نداره !
منتظریم .....!!
shahabprince
19-06-2010, 18:05
ای بابا اسم ما هم که دزدیده شد اق محمد.
sahar-hd
19-06-2010, 18:29
تو بازی Prince of Persia وقتی 4تا دایره اول روشن میکنی بهت میگه برگرد به templ ولی درش بستس نمیدونم باید چیکار کنم
راهنمایی کنید لطفا
سلام.من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم نوشته بود:Prince of Persia The Forgotten Sands 2010 CLONEDVD
الان دانلود کردم نصب هم شده ولی بازی باز نمیشه اررور میده میگه باید به اینترنت وصل بشی از این جور چیزا من چیکار کنم؟؟
یعنی کرک میخواد clonedvd چیه؟؟
اونایی که دارن بازی میکنن کرک ندارن بدن به ما؟؟
هنوز به مدت زمان assassin ( یه ماه ! ) نرسیده !
من مطمئنم که این بازی رو هم کرک می کنند :31::31::31:
واقعا بازی به این بزرگی اگه کرک نشه خیلی حیفه !!!
مطمئنا سر assassin قلق drm دستشون اومده و حالا این یوبی هر کاری کنه دیگه فایده نداره !
منتظریم .....!!
عزیزم کرک ac 2 تقریبا 74-73 روز طول کشید تا اومد...:20::18:
حالا server offline هم واسش نیومده؟
واینکه بخوان ببینند ac2 یا splintercell چجوریی کرک شده و بیان یهویی شکل کد نویسی قفل بازی رو عوض کنند خیلی بی معنیه...
چون اینا حداقل 4-3 ماه کار میبره و مطمئن باش که این بازی از 3 ماه پیش آماده ورود به بازار شده و چندین هزار نسخه آماده فروش و به فروشگاهها ship شده...:18::18:
AlexMercer
20-06-2010, 00:11
دوستان هنوز بازی کرک نشده.اینطور که شنیده شده گروه های کرک کن همگی کرک بازی رو گذاشتن بعد جام جهانی.ولی فعلا سرور افلاین برای بازی موجوده که ولو نداره.
Mohammad_Sn2001
20-06-2010, 03:40
دوستان نمیدونم این راست یا دروغه ولی یک فیلم توی یوتوبی منتشر شده که میگه با کرک آفلاین SKIDROW بازی AC 2 میشه این بازی رو بازی کرد فقط باید اون فایل dll رو توی مسیر بازی کپی کرد من بازی رو با سرور مجازی بازی کردم و تموم کردم ( وای چقدر بازی بازی گفتم :31: ) اگه کسی اون فایل رو داره امتحان کنه به بقیه هم خبر بده
:8::8::8:
این هم لینک فیلمه فقط ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن میخواد
sahar-hd
20-06-2010, 08:07
تو بازی Prince of Persia وقتی 4تا دایره اول روشن میکنی بهت میگه برگرد به templ ولی درش بستس نمیدونم باید چیکار کنم
راهنمایی کنید لطفا
راهنمایی کنید لطفا
دوست عزیز این بازی خودش تاپیک داره!
این تاپیک مخصوص نسخه جدید این بازیه!
D r i v e r
20-06-2010, 09:58
دوست عزیز بازی نو آوری زیادی داشت ولی نظر شما هم قابل احترامه
چرا حال نداد:18:خداییش تغییرات زیادی کرده بود.
تغییرات زیاد؟
اینقدر زیاد نبود
ولی خوب باز هم حرکات تکراری بود و اینکه بازی فوق العاده راحت تموم شد
یادم نمیاد جایی از بازی مرده باشم
امتیاز خوبی هم نگرفت
مثلا اگه بخوایم تسخته دوم assassin's creed رو با نسخه اولش مقایسه کنیم میشه گفت تغیرات زیادی داشت ولی این نسبت به نسخه ی قبل آنچنان برای من یه نفر جذاب تر نشده بود
داستانش هم خیلی کوتاه و کشکی بود
محیط های بازی خوب بود و بد نبود
به شخصه از نسخه قبلی بیشتر خوشم اومد تا این
و خوب اینکه اینطوری هم نبود که مثلا بازی رو ول کنم
دوست داشتم بازی رو تموم کنم که ببینم آخرش چی میشه
و اینکه نظر شما هم برای من کاملا قابل احترامه :10:
تغییرات زیاد؟
اینقدر زیاد نبود
ولی خوب باز هم حرکات تکراری بود و اینکه بازی فوق العاده راحت تموم شد
یادم نمیاد جایی از بازی مرده باشم
امتیاز خوبی هم نگرفت
مثلا اگه بخوایم تسخته دوم assassin's creed رو با نسخه اولش مقایسه کنیم میشه گفت تغیرات زیادی داشت ولی این نسبت به نسخه ی قبل آنچنان برای من یه نفر جذاب تر نشده بود
داستانش هم خیلی کوتاه و کشکی بود
محیط های بازی خوب بود و بد نبود
به شخصه از نسخه قبلی بیشتر خوشم اومد تا این
و خوب اینکه اینطوری هم نبود که مثلا بازی رو ول کنم
دوست داشتم بازی رو تموم کنم که ببینم آخرش چی میشه
و اینکه نظر شما هم برای من کاملا قابل احترامه :10:
سلام دقیقا مشکل همین جاست شما کلا نسخه قبل رو فراموش کن
اون اصلا یک شاهکار دیگه بود که خیلی ها ازش انتقاد منفی کردن. بازی
رو با یک دید دیگه من نگاه کردم درسته گیم پلی بازی یک کم ابتدایی بود
ولی اضافه شدن جادوها و تنوع در مراحل مثلا فریز کردن حرکت آبشار ها
در نوع خودش جالب بود در ضمن حرکات پرشی پرنس خیلی زیاد تر شده بود
داستان بازی هم مشخص بود یعنی یک داستان سر هم بندی شده آبکی نبود
ودر آخر نظر شما هم برای من کاملا قابل احترامه .:10:
shopspott
20-06-2010, 15:06
کم کم داره به فکرم میرسه که برم XBOX بگیرم. دیروز سعدی رو زیر ورو کردم ولی نبود در حالیکه نسخه Xboxش تو هر مغزه ای بود.راستش خیلی اعصابم بهم ریخت. تاپیک راهنمای خرید Xbox تو این فروم هست؟ اگه هست راهنماییم کنید لطفا
sahar-hd
20-06-2010, 16:52
خوب چی میشه اینجا بگین؟
با این اینترنت ذغالی ایران خراب شده چطور میشه اینقدر گشت دنبال یه چیزی تو سایته این بزرگی
خوب چی میشه اینجا بگین؟
با این اینترنت ذغالی ایران خراب شده چطور میشه اینقدر گشت دنبال یه چیزی تو سایته این بزرگی
شما سؤالت رو در تاپيك زير بپرس جواب ميدن:
چون اگه در تاپيك بي ربط گفته بشه حذف خواهد شد
sahar-hd
20-06-2010, 20:17
بچه های تهران از کجا میتونم جدیدترین نسخه این بازی بگیرم؟؟؟
اسم کاملشم بگین لطفا
Steps-Rap
20-06-2010, 20:32
آقا ما بالاخره نفهمیدیم نسخه پی سی با کرک اومده یا نه؟؟؟؟؟؟
:19:
نسخه ی pc اومده ولی فعلا خبری از کرک نیست
آقا ما بالاخره نفهمیدیم نسخه پی سی با کرک اومده یا نه؟؟؟؟؟؟
:19:
دوستان بازی هنوز کرک نشده ولی از قرار معلوم گروه skidrow دارن روش کار میکنن و هنوز هیچ خبر خاصی نیست...پس خواهشا یه پست در میون نیاین بگین کرک شد یا نه چون وقتی کرک بشه مثل بمب تو دنیای بازی صدا میکنه و همه میفهمیم!!
با تشکر:20:
M A X I M U M
20-06-2010, 21:41
خوب چی میشه اینجا بگین؟
سلام
بچه ها بهتره بجای امر و نهی یه لحظه جواب رو بدید تا ایشون یا کسای دیگه معطل نشن و بحث تاپیکم عوض نشه
شما باید به معبد یا همون Temple حالا از پله ها نرو بالا چون بسته است !
کنار پله ها چهار تا جای رنگی هستش فکر کنم رنگاش قرمز و آبی و زرد و سبز بود برو روی اونها و E رو بزن یکی یکی اونهارو روشن کن تا بازی ادامه پیدا بکنه باید برای هر دایره رنگی یه غول بازی رو بکشی تا آخر هم که می رسی به غول پایانی
یادمه ازت 100 تا از اون چیزای نورانی که جمع می کردی جمع می کردی
در هر حال راه از اونجاست
موفق باشید
sahar-hd
20-06-2010, 22:25
بچه های تهران از کجا میتونم جدیدترین نسخه این بازی بگیرم؟؟؟
اسم کاملشم بگین لطفا
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
سلام
بچه ها بهتره بجای امر و نهی یه لحظه جواب رو بدید تا ایشون یا کسای دیگه معطل نشن و بحث تاپیکم عوض نشه
شما باید به معبد یا همون Temple حالا از پله ها نرو بالا چون بسته است !
کنار پله ها چهار تا جای رنگی هستش فکر کنم رنگاش قرمز و آبی و زرد و سبز بود برو روی اونها و E رو بزن یکی یکی اونهارو روشن کن تا بازی ادامه پیدا بکنه باید برای هر دایره رنگی یه غول بازی رو بکشی تا آخر هم که می رسی به غول پایانی
یادمه ازت 100 تا از اون چیزای نورانی که جمع می کردی جمع می کردی
در هر حال راه از اونجاست
موفق باشید
ممنون از راهنمایت من این 4تا دایره رنگی روشنه رفتم غولهارو کشتم و الان دوباره میگه برگرد به تمپ و برگشتم ولی در باز نمیشه وارد بشم
اگه به عکسای قبل نگاه کنید و این عکس من دایره هارو روشن کردم والان نمیدونم چیکار کنم
اینم عکس سوم:
black.assassin
20-06-2010, 22:42
Prince of Persia 5: The Forgotten Sands
اسم کامل بازی
دوستان می تونن از سایت میهن دانلود هم دریافت کنند ولی یه خورده حجمش بالاس . حدود 6 گیگ . این بار بازی به خاطر اومدن جک و جونورای زیاد تو بازی مثل نسخه های قبلی زیبا شده و اصلا شبیه 4 نیست و نسخه 4 رو می تونین جزو این سری ندونید . :دی
aramesh_61
20-06-2010, 23:35
سلام
بچه ها اونایی که نسخه ی 5 رو بازی کردن گرافیکش از نسخه ی 4 بهتره یا بدتر؟ آخه من از نسخه ی 4 خیلی خوشم اومد هر چند که با نسخه های قبلیش متفاوت بود، گرافیکشم خوب بود.
Mohammad_Sn2001
21-06-2010, 00:47
هنوز کرک نشده این بازی که کسی بتونه نسخه کامپیوترش رو بازی بکنه ولی من عکسهای بازی رو دیدم بازیه خیلی خوبیه
D r i v e r
21-06-2010, 06:08
کم کم داره به فکرم میرسه که برم XBOX بگیرم. دیروز سعدی رو زیر ورو کردم ولی نبود در حالیکه نسخه Xboxش تو هر مغزه ای بود.راستش خیلی اعصابم بهم ریخت. تاپیک راهنمای خرید Xbox تو این فروم هست؟ اگه هست راهنماییم کنید لطفا
شما میتونید جواب های سوال هاتون رو در زیر انجمن کنسول ها پیدا کنین
منم اول فقط پی سی رو ترجیح میدم
ولی واقعا کنسول چیز دیگه ای هست و به همه توصیه میکنم بگیرن :40:
از پست Off Topic هم واقعا عذر میخوام :11:
hobgoblin
21-06-2010, 08:33
ميشه يكي اين كرك رو تست كنه و جوابشو بگه
Mohammad_Sn2001
21-06-2010, 09:33
ميشه يكي اين كرك رو تست كنه و جوابشو بگه
من این رو دانلودش کردم پسورد داره
پسوردش چیه ؟؟؟
Mohammad_Sn2001
21-06-2010, 10:13
Password: freedl4all
خودم پیداش کردم ولی کار نمیکنه
keyhancat
22-06-2010, 11:31
مثل اینکه این نسخه واقعا اسمش شاهزاده ایرانیه آخه اینطور که میگن بیشتر جاهاش فارسی حرف میزنن و محیط هم ایرانی تره(البته جدا از هیولاها و اسکلت ها :d) آخه شاهزاده ایرانی 1 و 2 و 3 که شاهزاده عربی بود و شاهزاده ایرانی 4 هم که شاهزاده نی نی ها و فشن ها بود.حالا ببینیم این چی میشه
Mammad Prince
22-06-2010, 13:40
ممنون از راهنمایت من این 4تا دایره رنگی روشنه رفتم غولهارو کشتم و الان دوباره میگه برگرد به تمپ و برگشتم ولی در باز نمیشه وارد بشم
اگه به عکسای قبل نگاه کنید و این عکس من دایره هارو روشن کردم والان نمیدونم چیکار کنم
لازم نیست وارد بشی !
روی زمینی که روش وایسادی رو نگاه کن !4 تا دایره رنگی هست ! روی یکیش برو و دکمه ای که بازی می گه رو بزن تا این یارو بیابون گرد با الیکا بچسبن به هم ( نه اون جوری !! ) و وارد یه دنیای مجازی و خاطرات الیکه بشی و بعد یه قدرت از 4 قدرت الیکه بهت داده می شی !
رفعات بعد هم که دایره های بیشتری گرفته و LIGHT SEED ها یت به تعداد برسه بهت می گه برو temp و دوباره بیا اینجا و بعد که با بابای الیکه جنگیدی ، یه قدرت دیگه رو انتخاب کن و ......
خدایی دمت گرم ولی من ضایع ترین و ساده ترین بازی ای که تو عمرم دیدم همین شماره 4 پرنس بوده ( بهتره نگیم شماره 4 پرنس چون واقعا توهینی به 3 گانه خارق العاده شن های زمان و شماره 5 است !!! )
وقتی این بازی رو رو شکاره 2 ( ww ) مقایسه می کنم ، گریه ام می گیره !اون محیط های فوق العاده و کمبوهای زیبای شاهزاده قابل مقایسه با شماره جدید نیست !!
sahar-hd
22-06-2010, 21:33
مرسی از دوستان من مشکلم حل شد
Amin.P30
22-06-2010, 22:41
یعنی این بازی کرک نداره؟
هنوز کرک نشده توسط SKIDROW...
amirakhavan
23-06-2010, 02:53
Prince of Persia 5: The Forgotten Sands
اسم کامل بازی
دوستان می تونن از سایت میهن دانلود هم دریافت کنند ولی یه خورده حجمش بالاس . حدود 6 گیگ . این بار بازی به خاطر اومدن جک و جونورای زیاد تو بازی مثل نسخه های قبلی زیبا شده و اصلا شبیه 4 نیست و نسخه 4 رو می تونین جزو این سری ندونید . :دی
آقا من همین دیشب و امشب از سایت میهن دانلود گرفتم ... الان دارم نصب میکنم ... واسه کرکش هم همون میهن دانلود یه دونه کرک نوشته بود که میرفت توی رپیدشیر ولی اکانت فیری نمیدونست بگیره ... میشه یکی امتحان کنه خبر بده ... مرسی ... @};-
Amin.P30
23-06-2010, 07:53
آقا من همین دیشب و امشب از سایت میهن دانلود گرفتم ... الان دارم نصب میکنم ... واسه کرکش هم همون میهن دانلود یه دونه کرک نوشته بود که میرفت توی رپیدشیر ولی اکانت فیری نمیدونست بگیره ... میشه یکی امتحان کنه خبر بده ... مرسی ... @};-
این لینکش...
الکی گذاشتن اونجا...
اگر پایینش را هم کلیک کنی نوشته بحث پیرامون نحوه کرک که میره یه صفحه دیگه.:18:
من خواهش عاجزانه از مدیر محترم این قسمت دارم که این تایپیک نسخه pc رو
از کنسول جدا کنن مثل کاری که برای assassin کردن اگر اینجا یک پست بزنی پشت سرش
20 تا پست در مورد نسخه کرک pc میاد اونوقت که هم ما و هم دیگران گیج میشیم:2:
نه ما میتونیم به کنسول بازها کمک کنیم نه دیگران
آقا برا Pc اومد برم بگیرم یا صبر کنم درست حسابی کرک شه و ...؟
Pejvak61
23-06-2010, 11:05
یه کرکی از Skidrow دانلود کردم با آدرس زیر حدوداً 6 مگ هستش.
تو توضیحاتش نوشته unpack کنین، فایل های تو پوشه رو بریزین رو جایی که بازی نصب شده و بازی رو اجرا کنین.
من هم همین کارو کردم ولی باز هم لاگین میشه و Product key میخواد.
شما هم امتحانش کنین شاید من جایی از کارو اشتباه انجام میدم.
GamerCenter
23-06-2010, 15:50
یه کرکی از Skidrow دانلود کردم با آدرس زیر حدوداً 6 مگ هستش.
تو توضیحاتش نوشته unpack کنین، فایل های تو پوشه رو بریزین رو جایی که بازی نصب شده و بازی رو اجرا کنین.
من هم همین کارو کردم ولی باز هم لاگین میشه و Product key میخواد.
شما هم امتحانش کنین شاید من جایی از کارو اشتباه انجام میدم.
دوست عزیر این کرک رو من هفته پیش پیدا کردم ولی کار نمیکنه و الکی هست.
amirakhavan
23-06-2010, 16:16
این لینکش...
الکی گذاشتن اونجا...
اگر پایینش را هم کلیک کنی نوشته بحث پیرامون نحوه کرک که میره یه صفحه دیگه.:18:
آره خب راس میگی ... اون لینکه میره واسه صفجه بازی Batman ... ولی توی همون فروم mihan download هم یه صفحه مخصوص بهمین بازی بود که خب اونجا هم همه گفته بودن لینکش کار نمیکنه ... :41:
آخه من شیش گیگ گرفتم خب ... من بازی میخوام ... :19:
سلام
نسخه کامل این بازی که کرک شده باشه.الان تو فروشگاه ها اومده؟
Pejvak61
24-06-2010, 08:52
دوست عزیر این کرک رو من هفته پیش پیدا کردم ولی کار نمیکنه و الکی هست.
آخه هدفشون از این کرک های الکی چیه؟ حال میکنن وقت ما رو با کلی دانلود میگیرن آخرشم هیچی.
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
سلام
نسخه کامل این بازی که کرک شده باشه.الان تو فروشگاه ها اومده؟
فکر ميکنی فروشگاه ها از کجا این بازی ها رو میارن؟
تیم قوی و قدرتمند اسکیدرو که کار انها کرک است به تازگی بیا نه ای گفته است که درتویتر خود نوشته شده ( ما داریم بر روی کرک بازی POP کار های اساسی میکنیم و این کرک در مرحله ی تست است که به زودی کرک را در شبکه ی جهانی قرار میدهیم تا همه ی کاربران مجازی از ان استفاده کنند) و در بیانه ای به یوبی سافت گفته است که : ما منتظر بازیهای بعدی تو هستیم و کرک کردن این قفل(DRM ) برای ما مانند سمبلی برای پیروزی بود که به ما تجربه ی کافی و سود حاصل به ما داد.بازی POP هم اکنون برای PC منتشر شده و لینک های آن در اینتر نت پخش شده ولی هنوز کرکی نیامده. اسکیدرو گفته است ما نهیت تا هفته ی بعد کرک را عرضه میکنیم.و اخرین بازی که این گروه کرک کرده بازی داستان اسباب بازی 3 بوده.
منبع : در تویتر سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
keyhancat
24-06-2010, 11:32
اینا رو باز میهن دانلود گذاشته من بازی رو ندارم شما یه تستی بکنید ببینید سرکاریه یا نه
matrix_3s
24-06-2010, 13:05
تیم قوی و قدرتمند اسکیدرو که کار انها کرک است به تازگی بیا نه ای گفته است که درتویتر خود نوشته شده ( ما داریم بر روی کرک بازی POP کار های اساسی میکنیم و این کرک در مرحله ی تست است که به زودی کرک را در شبکه ی جهانی قرار میدهیم تا همه ی کاربران مجازی از ان استفاده کنند) و در بیانه ای به یوبی سافت گفته است که : ما منتظر بازیهای بعدی تو هستیم و کرک کردن این قفل(DRM ) برای ما مانند سمبلی برای پیروزی بود که به ما تجربه ی کافی و سود حاصل به ما داد.بازی POP هم اکنون برای PC منتشر شده و لینک های آن در اینتر نت پخش شده ولی هنوز کرکی نیامده. اسکیدرو گفته است ما نهیت تا هفته ی بعد کرک را عرضه میکنیم.و اخرین بازی که این گروه کرک کرده بازی داستان اسباب بازی 3 بوده.
همین کارارو میکنن واسه pc بازی نمیدن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Reza Azimy_RW
24-06-2010, 15:56
همین کارارو میکنن واسه pc بازی نمیدن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه ربطی داره رفیق ؟ :10:
الان که کپی بازی های ایکس باکس مثل نقل و نبات پیدا میشه که ! خیلی خیلی بیشتر از PC ! پس بازی برای ایکس باکس هم ندن بیرون ! :27:
تنها دلیل نیومدن بازی برای پی سی فروش کنسولهاشون هست . :31:
موفق باشی
matrix_3s
24-06-2010, 17:00
چه ربطی داره رفیق ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که کپی بازی های ایکس باکس مثل نقل و نبات پیدا میشه که ! خیلی خیلی بیشتر از PC ! پس بازی برای ایکس باکس هم ندن بیرون ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دلیل نیومدن بازی برای پی سی فروش کنسولهاشون هست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
مطمئن باش کپی تو بازی pc بیشتره...........!!!!
درضمن به شرکتای بازی ساز چه ربطی داره که کنسولای مایکروسافت یا سونی به فروش بره یا نه
اونا به دنبال سود خودشونن
بازییای xbox هم کپی میشه.....درست
ولی با بازییای ps3 که کپی ندارن مقایسه کن ببین کدوم بازییاش شاخ ترن.................
مطمئن باش کپی تو بازی pc بیشتره...........!!!!
درضمن به شرکتای بازی ساز چه ربطی داره که کنسولای مایکروسافت یا سونی به فروش بره یا نه
اونا به دنبال سود خودشونن
بازییای xbox هم کپی میشه.....درست
ولی با بازییای ps3 که کپی ندارن مقایسه کن ببین کدوم بازییاش شاخ ترن.................
بازیاش هیچ فرقی با هم ندارند ، 360 حتی داره بازی های انحصاری Ps3 رو مثل متال گیر از چنگش در میاره .
Mohammad_Sn2001
25-06-2010, 00:02
اینا رو باز میهن دانلود گذاشته من بازی رو ندارم شما یه تستی بکنید ببینید سرکاریه یا نه
نه کار نمیکنه فایل Prince_of_Persia.exe ویروس داره
drbehnam
25-06-2010, 08:55
من بازیو خریدم اما فروشنده خودش به منت گفت که کرک نداره تورو خدا یه کرک بدین به ما:19:
mohsen_33
25-06-2010, 08:59
همه منتظر کرک هستیم به امید آن روز
:31:
بابا تحمل کنید کرک حد اکثر تا هفده دیگه می آد:5:
maghzae-motefaker
25-06-2010, 12:14
پس چي شد اين كرك ..... .
چرا اين هكرهاي محترم و زحمتكش يه كااري نميكنن؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا این بازی اصلا حال نمیده!
همون نسخه ی 2 از همه بهتر بود.
اصلا تو بازی خون نداره.
:41:
gameplay ش هم بعد از یه مدتی تکراری میشه....
تنها قسمتش که باحاله اینه که دشمنامون به شکل مسخره ای فارسی حرف میزنن!
:دی
matrix_3s
25-06-2010, 12:23
بازیاش هیچ فرقی با هم ندارند ، 360 حتی داره بازی های انحصاری Ps3 رو مثل متال گیر از چنگش در میاره .
کجا هیچ فرقی ندارن
ps3 این همه بازی یل داره (اونم انحصاری)................
دوستان بفرماييد اينم كرك:
password:
ولی فکر نکنم کامل باشه:41:
Mostajab
25-06-2010, 17:20
کد:
password:
کد:
ولی فکر نکنم کامل باشه
سلام
کرک کار نمی کنه
یک لحظه تو بازی می ره و بعد بیرون میاد
در ضمن این کرک ها به درد نمی خوره و حتما باید با سرور مجازی ساخته شده بازی کرد
Mohammad_Sn2001
25-06-2010, 19:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpassword:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی فکر نکنم کامل باشه:41:
کسی امتحان کرده ؟؟؟
کار میکنه ؟؟؟
GamerCenter
26-06-2010, 02:11
پسورد کار نمیکنه و فایل فشرده باز نمیشه!
پسورد چیه؟
m_maj2004
26-06-2010, 08:28
پس چرا پسورد رو پاک کردن؟
Mohammad_Sn2001
26-06-2010, 10:37
بیخیال پسورد کرک کار نمیکنه
drbehnam
26-06-2010, 11:54
:19::13::41: یکی یه کرک بیاره دیگه بابا.:19:
اینم پسورد ولی کار نمی کنه شاید من رمم 2 گیگه و تو ویندوز سون (7) هستم کار نمیکنه. امتحان کردید خبر بدید.:5:
پسورد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
این p30world نمیزاره پسوردو بنویسی ولی من فارسیشو میگم انگلیسیشو بنویسین
پسورد: پارسی گولد.کام
amirpcp30
26-06-2010, 14:05
اینم پسورد ولی کار نمی کنه شاید من رمم 2 گیگه و تو ویندوز سون (7) هستم کار نمیکنه. امتحان کردید خبر بدید.:5:
پسورد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
این p30world نمیزاره پسوردو بنویسی ولی من فارسیشو میگم انگلیسیشو بنویسین
پسورد: پارسی گولد.کام
بینش فاصله بزارید دیگه --------- نمیشه
:40:
sinishia
26-06-2010, 19:07
بالاخره این بازی کرک شد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم یه عکس از محیط بازی
Mohammad_Sn2001
26-06-2010, 19:49
ایول دمت گرم :8:
ولی یک خبر بد
بازی رو سیوش نمیکنه
من بعد از اینکه چکپوینت میکنه از بازی در میام بعد که کانتونیو رو میزنم فقط نشون میده که توی یه دره میوفته و از جایی که سیو کرده نمیاره
شما ها هم این مشکل رو دارید ؟؟؟
:41::41::41:
الان بازی رو برای فروش آوردن؟(اگه نیاوردن کسی می تونه برام بفرسته؟)
من نمی تونم دانلود کنم ترافیک مصرفیم دیگه تمومه.
matrix_3s
26-06-2010, 22:03
بالاخره این بازی کرک شد
ممنون از دادن بهترین خبر تابستون
ولی یک خبر بد
بازی رو سیوش نمیکنه
من بعد از اینکه چکپوینت میکنه از بازی در میام بعد که کانتونیو رو میزنم فقط نشون میده که توی یه دره میوفته و از جایی که سیو کرده نمیاره
کسی امتحان نکرد
sinishia
26-06-2010, 22:25
ولی یک خبر بد
بازی رو سیوش نمیکنه
:41::41::41:
هم این مشکل وجود داره
هم اینجا در باز نمی شه
Mohammad_Sn2001
26-06-2010, 23:06
اره از این جلوتر نمیره :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.