مشاهده نسخه کامل
: Prince of Persia: The Forgotten Sands
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
alidata2010
02-08-2010, 18:22
اون مرحله ای که غوله میگه من جسم برادرت رو دزدیدمو اجدادتون فراموش خواهند شد و این چرت و پرتا رو چه جوری رد کنم:31:
َalireza
02-08-2010, 18:50
سلام من یه جای این بازی گیر کردم
اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این یه سری ارتش میان من نمیکشمشون(چون بکشم بازم میان)
یه دکمی اینور هست میرم روش یه دری باز میشه که پشتش یه دکمه دیگه هست:
میرم رو دکمه بعد یکی از این اهرم طلایی ها میاد(از اونایی که معمولا یه چیزیو باز میکنه یا فعال میکنه)
میرم از در بالا اهرمه رو میگیرم بعد میپرم و ctrl رو میزنم
حسابشونو میرسم اما
بقیشو کجا برم؟!
دره باز نمیشه
بازی رو هم کرک کردم!(اگه نمیکردم تا اینجا نمیومدم!)
amin 2010
02-08-2010, 19:01
اشتباه شد!! حذف شود
SA3EDLORD
02-08-2010, 19:03
سلام.منم دقیقا مشکل همین دوست بالایی رو دارم.وقتی میرم رو اون اهرم طلایی هیچ اتفاقی نمیفته و در باز نمیشه.
بعضی وقتها هم که زیاد میرم روش و میپرم کیبرد از مار میفته به جز a و d.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟لطفا زود از بیکاری دارم میمیرم.اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها باید به سمت جلو بپرید و در همون لحظه ctrl و بزنید تا برید اون بالا
اگه رفتید اون بالا و دره باز نشد کرکتون مورد داره
این کرکو بریزید تا مشکلتون حل بشه.لازم به ذکره که کرکو که ریختید احتیاجی به از اول رفتن بازی نیست:
موفق باشید
َalireza
02-08-2010, 19:47
کرکم اسکیدرو هست!
ورژن بازی هم 1.00
کرکم اسکیدرو هست!
ورژن بازی هم 1.00
مال منم همین کرک تو بود
اینو ریختم امروز هم بازیو تمومش کردم
مرحله ی آخرش واقعا قشنگ بود
دان کن بریز حالشو ببر:46:
titanium_zarin
02-08-2010, 20:12
اون مرحله ای که غوله میگه من جسم برادرت رو دزدیدمو اجدادتون فراموش خواهند شد و این چرت و پرتا رو چه جوری رد کنم:31:
برو جلو بزنش ...وقتي ميخواد انرژي بزنه تو برو پشت ديوارا قايم شو ...
alidata2010
02-08-2010, 20:16
برو جلو بزنش ...وقتي ميخواد انرژي بزنه تو برو پشت ديوارا قايم شو ...
عزیز برادر غوله رو کشتم منظورم بعدش بود:21:
david071
02-08-2010, 23:54
من اینجا گیر کردم اون اهرم زرده رو کشیدم بعد دوتا فواره اومد اونا رو رد کردم حالا اینجام چیکار کنم
sepehrsaffari
02-08-2010, 23:54
سلام دوستان
غول آخر بازی رو چطور بکشم یعنی چطور از دست ضربه هاش فرار کنم . با کنترل یا اسپیس.
کدوم طرف بپرم که کمتر ضربه بخورم؟؟؟یه کم راهنمایی کنید ممنون
من خواستم کارت گرافیکمو آپدیت کنم ، ولی سایت nvidia بازی نمیشه! گرافیکم GeFroce 8600 GT هست ، آخرین آپدیت درایورشو از کجا بگیرم؟ من یادمه واسه مشکل بتلفیلد بد کمپانی از خود سایت NVIDIA دانلود کردم ، فک کنم مشکل پرنسمم همین باشه ، باید ازکجا دانلود کنم؟
من اینجا گیر کردم اون اهرم زرده رو کشیدم بعد دوتا فواره اومد اونا رو رد کردم حالا اینجام چیکار کنم
خوب اون چیزی که از تو عکس پیداست اینه که با یخ کردن ستون بپریو فواره ها رو بگیری.دور به نظر میاد ولی بپری درست میشه.:27:
سلام دوستان
غول آخر بازی رو چطور بکشم یعنی چطور از دست ضربه هاش فرار کنم . با کنترل یا اسپیس.
کدوم طرف بپرم که کمتر ضربه بخورم؟؟؟یه کم راهنمایی کنید ممنون
بیشتر با کنترل ولی مهم سرعت عمل وقتی شمشیرشو میاره پایین باس کنترل بزنی تا قل بخوره.
alidata2010
03-08-2010, 00:38
اون مرحله ای که غوله میگه من جسم برادرت رو دزدیدمو اجدادتون فراموش خواهند شد و این چرت و پرتا رو چه جوری رد کنم من غوله رو کشتم الان بالای ساختمان گیر افتادم نمیتونم بپرم جایی
david071
03-08-2010, 01:02
من خواستم کارت گرافیکمو آپدیت کنم ، ولی سایت nvidia بازی نمیشه! گرافیکم GeFroce 8600 GT هست ، آخرین آپدیت درایورشو از کجا بگیرم؟ من یادمه واسه مشکل بتلفیلد بد کمپانی از خود سایت NVIDIA دانلود کردم ، فک کنم مشکل پرنسمم همین باشه ، باید ازکجا دانلود کنم؟
برو اینجا
alidata2010
03-08-2010, 01:42
بیخیال ردش کردم:8:
برو اینجا
من ویندوزم ایکس پی هست ، گرافیکمم gforce 8600 GT ، کدومشو دانلود کنم؟
popowoody
03-08-2010, 10:33
واااای من هر چقدر سعی می کنم نمی تونم
دکمه Print screen رو می زنم و تو Paint پیست می کنم ولی همه چیز سیاه هست چه کنم
مرسی ، پیدا کردم کدوم درایورو باید دانلود کنم.
با این نرم افزار عکس بگیر :
َalireza
03-08-2010, 11:48
حتما ویندوزت 7 هست
راحت ترین راه حل اینه:
رو دسکتاپ راست کلیک کن personaliz رو بزن windows 7 basic رو انتخاب کن
:11:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
اتزیو رو نمیشه باز کرد؟
یه جا دیدم گفته بود باید challeng هارو برم ولی دومیش برام باز نمیشه!
david071
03-08-2010, 15:04
من ویندوزم ایکس پی هست ، گرافیکمم gforce 8600 GT ، کدومشو دانلود کنم؟
همون اولی که نوشته نسخهی
258.96 - کارتهای سری 6، 7، 8، 9، 100، 200، 300 و 400 - ویندوز XP و مدیا سنتر - 32 بیتی - 82.65 مگابایت (به روز شده)
کارت شما سری 8 هشت
کسی نبود کمک کنه 2 روزه اینجا گیرم
h-s-game
03-08-2010, 16:19
من تو مرحله ی royal chambers گیر کردم همونجایی که یه اهرم زردو میکشی باید یه در باز شه ولی نمیشه خواهش میکنم جواب بدید
بی زحمت ترینر مرحله ی royal chambers یا سیوش رو بدین.
matrix_3s
03-08-2010, 18:52
دوست عزیز دقیقا یادم نمیاد باید چی کار کنی
هر چیه باید دنبال اهرم باش تا اون ماسماسکا بیان جلوت صاف شن ...........
اینجا واسه خودش فیلمیه
ali_disslove
03-08-2010, 19:07
من آخر بازی نفهمیدم چی شد --داشه مرد ؟؟
راتاش انگار یه کم جونش مونده بود عقب کشید یعنی نمرد که پرنس بعدی هم راتاش بیاد ؟؟؟
shahramcat
03-08-2010, 20:07
من آخر بازی نفهمیدم چی شد --داشه مرد ؟؟
راتاش انگار یه کم جونش مونده بود عقب کشید یعنی نمرد که پرنس بعدی هم راتاش بیاد ؟؟؟
نه دیگه داداش پرنس که راتاش بوسیله اون نصفه مدال رفته بود تو بدنش مرد راتاش هم از بین رفت ....
پرنس بعدی فکر کنم طبق دمو آخر برمیگرده پیش پدرش که داستان رو بزگو کنه و .....
َalireza
03-08-2010, 22:00
داداش اون آب های سمت چپ رو دیدی؟
از اونجا اومدی؟
اگه از اونجا اومدی یه عکس هم از تصویر اونور بزار!(طرف مقابل آب ها)
david071
03-08-2010, 22:07
ابنجا بالای سرم یک میله زرد بود که وقتی پریدم روش این دو فواره بغل راه افتاد و اون سکو اومد بالا ولی وقتی میرم اون جا هیچ چیزی نیست که بپرم یا برم بالا و... عکس از سمت راس و چپ جایی که ایستادم همون جا که دستگاه زمان وجود داره هست
در کل باید اهرم رو بپیچونی تا سیستم به گردش در بیاد تا خودت رو به اهرم دوم برسونی بعد یک طبقه می رفت بالا و کل منظومه به گردش در میومد باید می رفتی وسطش واهرم رو فشار میدادی تا کلن بری بالا
ابنجا بالای سرم یک میله زرد بود که وقتی پریدم روش این دو فواره بغل راه افتاد و اون سکو اومد بالا ولی وقتی میرم اون جا هیچ چیزی نیست که بپرم یا برم بالا و... عکس از سمت راس و چپ جایی که ایستادم همون جا که دستگاه زمان وجود داره هست
سلام رفیق
بیا داداش این راهنمای این مرحله هست.امیدوارم مفید باشه
موفق باشی
david071
04-08-2010, 00:24
فکر کنم مشکل از کرک باشه چون اصلا اهرم بالا نیومده
یک کرک سالم اگر دارید بگزارید ممنون
مشکل حل شد :20:
از کرک بود:weird:
دوستان لطفا عمل قبیح ریسایز کردن عکس ها رو انجام بدین کمی هم به فکر دیال آپی ها و رزلوشن پایین ها باشین ! با این اندازه عکس ها و حجمشون !
salam
دموی بازی بعضی موقع ها صداش قطع و وصل میشه.چیکار کنم درست شه؟
sepehrsaffari
04-08-2010, 14:31
بالاخره منم تمومش کردم.
از نسخه 4 که جذابتر بود:31:
لطفا کرکی که استفاده کردی لینکشو بده
مشکله منم همینه ...
ممنون :40:
لطفا کرکی که استفاده کردی لینکشو بده
مشکله منم همینه ...
ممنون :40:
دوست عزیز سالمترین کرک به همراه روش کرک کردن رو اینجا گذاشتم:
خود من که شخصا از این کرک استفاده کردم تا اینجا که اومدم حتی به یک باگ هم نخوردم:46:
saman_k2
07-08-2010, 00:15
سلام دوستان.
چند وقتی بود که نیومده بودم. نمی دونم چرا من هر وقت که غیبت می کنم، اتفاقات بدی می افته؟
در کمال تعجب دیدم که این سایت با پسوند دات کام فیلتر شده!!! برای یک لحظه مات موندم. گفتم دیگه تو اینترنت نمیام. خدا رو شکر پسوند دات آی آر آزاد بود.
بگذریم.
مدت زیادی نمی گذره که بازی رو شروع کردم. برای اولین بار تو یه قسمت گیر افتادم. خواستم از صفحه ی بازی عکس بگیرم، ولی متاسفانه صفحه ی سیاه کپی میشد. مجبور شدم با دوربینم از صفحه ی مانیتور عکس بگیرم. خیلی با کیفیت نشده ولی قابل تشخیصه. سه تا عکس گرفتم. برای اینکه حجم فایل زیاد نشه سایز عکس ها رو کوچک کردم. حجم فایل 1.7 مگابات.
از دوستان عزیز تقاضا می کنم من رو راهنمایی کنند.
لینک دانلود عکس ها:
سلام دوستان.
چند وقتی بود که نیومده بودم. نمی دونم چرا من هر وقت که غیبت می کنم، اتفاقات بدی می افته؟
در کمال تعجب دیدم که این سایت با پسوند دات کام فیلتر شده!!! برای یک لحظه مات موندم. گفتم دیگه تو اینترنت نمیام. خدا رو شکر پسوند دات آی آر آزاد بود.
بگذریم.
مدت زیادی نمی گذره که بازی رو شروع کردم. برای اولین بار تو یه قسمت گیر افتادم. خواستم از صفحه ی بازی عکس بگیرم، ولی متاسفانه صفحه ی سیاه کپی میشد. مجبور شدم با دوربینم از صفحه ی مانیتور عکس بگیرم. خیلی با کیفیت نشده ولی قابل تشخیصه. سه تا عکس گرفتم. برای اینکه حجم فایل زیاد نشه سایز عکس ها رو کوچک کردم. حجم فایل 1.7 مگابات.
از دوستان عزیز تقاضا می کنم من رو راهنمایی کنند.
لینک دانلود عکس ها:
این در باید باز بشه.اگه باز نشه کرکتون خرابه.
از سیو بازی C:\Documents and Settings\xxxx\Local Settings\Application Data\storage کپی بگیرید بازی رو پاک و دوباره نصب کنید بعد با این کرک سالم بازی رو تا اخر برید
این دره باز نمیشه . از کرک دیگه باید استفاده کنید و بعد از رد کردنش دوباره همین کرک رو بزارید که بعدا یه جای دیگه اون کرکه خرابه
من که بازی کردم جز گرافیکش چیز قشنگی نداشت . نه کمبویی نه speed kill . حرکات هم خیلی مصنوعی بود نسبت به نسخه های قبلی
این یکی رو تا همین قسمت رفتم و حالم به هم خورد . کلی هم باگ داشت . البته از کرکه . بعدش رفتم نسخه چهارش رو بازی کردم خداییش محشر بود نسبت به تمام نسخه ها . کاش ادامه اش هم بیاد . به این پرنس که گند زدن .
king-hitler2
07-08-2010, 15:44
از سیو بازی C:\Documents and Settings\xxxx\Local Settings\Application Data\storage کپی بگیرید بازی رو پاک و دوباره نصب کنید بعد با این کرک سالم بازی رو تا اخر برید
من شانسی این باگ رو رد کردم تو همون قسمت دکمه منو رو زدم و تعغیر حالت بازی به اسون رو زدم در باز شد:21:
ولی باگ بعدی فقط با کرک رد مبشه
نه دوست من اصلا نیازی به پاک و دوباره نصب کردن بازی نیست توی این پست نوشتم:
اتفاقا خود من هم همینجا کرکم رو عوض کردم:46:
بازم میگم دوستان خواهشا قبل از هرگونه پست دادن در مورد باز نشدن در یا مشکل کرک یه سرچی بکنید می تونم بگم لاقل 200 تا پست در مورد کرک سالم این بازی تا حالا داده شده!
ممنون:20:
سلام دوستان
من اینجای بازی گیر کردم چطوری باید برم بالای سکو
اخه هر کاری می کنم برم بالانمی تونم ایا دکمه خاصی داره بغیر راست کلیک واسپیس
ممنون:40:
سلام دوستان
من اینجای بازی گیر کردم چطوری باید برم بالای سکو
اخه هر کاری می کنم برم بالانمی تونم ایا دکمه خاصی داره بغیر راست کلیک واسپیس
ممنون:40:
داداش عکست باز نمیشه یه جا دیگه آپ کن
داداش عکست باز نمیشه یه جا دیگه آپ کن
سلام دوباره اپ شد ممنون
از اینکه سریع جواب می دید
سلام دوباره اپ شد ممنون
از اینکه سریع جواب می دید
خواهش میکنم
ببین تو از رو میله میخوای بپری اونور؟اما نمیرسی؟
وقتی پریدی باید در همون لحظه ctrl رو بزنی تا مثل برق بره اونور.لازم به ذکره که وقتی دشمن باشه ctrl جواب میده
mr-secret
08-08-2010, 16:26
سلام دوستاk من اینجا گیر کردم وقتی میرم روس سنگه در باز نمیشه راه برگشت هم ندارم .خیلی سریع و بدون خطا هم میرم جلوی در ولی باز نمیشه؟ کسی اینجا رو یادشه؟
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
جوابمو گرفتم مرسی کرک خرابه
amin.t_71
08-08-2010, 16:34
پاک شود ............
سلام
اینجا که شما گیر کردین باگ کرک هستش
کرک جدیدو دانلود کنید
خوب تموم شد:20:
نظراتم رو که قبلا در مورد ای بازی گفتم فقط اومدم بگم در کل بازی خوبی بود و هر چی بالاتر میری بازی هم از نظر داستان و هم از نظر توانایی هایی که بهتون میده و همچنین نوع گیم پلی جالب تر میشه یعنی اینجور بگم اگه حتی وقتی بازی رو شروع میکنید از بازی ناراضی هستید اگه حدود دو ساعت بازی کنید نظرتون در مورد بازی عوض میشه و یه جورایی جذبش میشید:46:
فقط تنها ایراد خیلی خاصی که تونستم به بازی بگیرم پایان نه چندان غیر جذاب اون بود وگرنه داستان در طول بازی خوب به نظر میرسه و معلومه که حداقل از نسخه 3 کمتر روش کار نشده:8:
موفق باشید:46:
منم اینو هفته ی پیش تمومش کردم.
من با نسخه های موبایل و psp ایش خیلی بیشتر حال کردم تا نسخه ی pc ایش.مخصوصا psp ایش
psp ایش واقعا فوق العاده بود
Advanced Ali-001
08-08-2010, 22:20
آقاسلام.
ببخشید دوباره مزاحم شدیم....شرمنده...
والااین آپگریت منو روتاحالاکسی پرش کرده به اون دابلانرژی برسه من سه باربازی روتموم کردم ولی یه دونه هست ازاین زرد رنگا که نوشته آیتمیه که باعث یخ زدن آب میشه هرکاری کردم مینویسه آپگریت لاکد.....
اگه کسی پرکرده کامل کامل به ماهم راهشو بگه ممنون میشیم...
بازم ببخشید....
MohammadT15
08-08-2010, 23:11
wo[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه گرافیکی دارههههه
کسی اینو بازی کرده خودش؟
saman_k2
09-08-2010, 01:04
با تشکر از همه ی دوستان.
مشکلم حل شد.
البته نه با عوض کردن کرک بازی، بلکه همونطور که رفیقمون king-hitler2 گفته بود بازی رو بردم رو حالت آسون، دیدم در باز شد.
ممنون از راهنمایی همتون.
mr-secret
09-08-2010, 02:50
عزیزان من اینجا گیر کردم از دست چپ اودم حالا دست راست هیچی نیست راه برگشتی هم وجود نداره
popowoody
09-08-2010, 07:33
عزیزان من اینجا گیر کردم از دست چپ اودم حالا دست راست هیچی نیست راه برگشتی هم وجود نداره
یکی دیگه اینجا گیر کرد بعد با کرک حل شد
mr-secret
09-08-2010, 11:42
همون کرک جدید هم دارم استفاده میکنم چاره چیه؟
AKBARPARS
09-08-2010, 14:52
دوستان سیو بازی کجا ذخیره میشه .
با تشکر :11:!؟
و ارزوی :20:نشاط و :40:سلامتی و :10:موفقیت....
king-hitler2
09-08-2010, 15:18
فكر كنم تو درايور سي و قسمت لانچر يوبي سافت
popowoody
09-08-2010, 15:21
Windows Seven :
C:\Users\XXXXX\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
Windows XP :
C:\Documents and Settings\XXXXX\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
یه باگ خیلی خفن توی کرک ها واسه من پیدا شده . وقتی بازی سیو شد یه اپگرید گرفتم و از بازی رفتم بیرون . بعدا که دوباره از اون سیو اوردم اپگریدم جاش پر بود ولی اون اپگرید رو نداشت . تازه اپگرید پوینت هم داشتم و میتونستم لول بالاترش رو بگیرم . مسخره کرده این کرک هاش هم .
یه باگ خیلی خفن توی کرک ها واسه من پیدا شده . وقتی بازی سیو شد یه اپگرید گرفتم و از بازی رفتم بیرون . بعدا که دوباره از اون سیو اوردم اپگریدم جاش پر بود ولی اون اپگرید رو نداشت . تازه اپگرید پوینت هم داشتم و میتونستم لول بالاترش رو بگیرم . مسخره کرده این کرک هاش هم .
من بخاطر همین باگ اپگرید کلا بیخیال این بازی شدم و ادامه ندادم !:2:
نه دوست من مشکلی نیست شما یه آپگرید بالاتر رو بگیر ولی به جاش تا وقتی آپگرید پوینت هات به اندازه آپگرید بعدی بالا رفت خودش به طور اتوماتیک کم میکنه.
ولی درکل درسته این یه باگ هست و شما بعد از هر آپگرید خودتون رو به یک چک پوینت برسونید تا مشکلی پیش نیاد...البته نمیشه دقیقا این رو به کرک ربط داد ممکنه باگ خود بازی باشه مثل resident evil 5 !
نه دوست من مشکلی نیست شما یه آپگرید بالاتر رو بگیر ولی به جاش تا وقتی آپگرید پوینت هات به اندازه آپگرید بعدی بالا رفت خودش به طور اتوماتیک کم میکنه.
ولی درکل درسته این یه باگ هست و شما بعد از هر آپگرید خودتون رو به یک چک پوینت برسونید تا مشکلی پیش نیاد...البته نمیشه دقیقا این رو به کرک ربط داد ممکنه باگ خود بازی باشه مثل resident evil 5 !
کلا با این باگ ها و گیم پلی و این گرافیک و... یکی از مزخرف ترین بازی های سال بود !
M A X I M U M
10-08-2010, 05:16
مزخرف که چه عرض کنم
بخاطر اسمش هم ارزش بازی رو داشت اما انتظار از UBI بخاطر سابقه اش زیاد بود
در طول بازی یا از دیوار برو بالا یا با حرکات ثابت دشمناتو بزن که اونام حرکاتشون ساده بود و راحت میشد جاخلی داد
matrix_3s
10-08-2010, 11:02
مزخرف که چه عرض کنم
بخاطر اسمش هم ارزش بازی رو داشت اما انتظار از UBI بخاطر سابقه اش زیاد بود
در طول بازی یا از دیوار برو بالا یا با حرکات ثابت دشمناتو بزن که اونام حرکاتشون ساده بود و راحت میشد جاخلی داد
تو طول بازی میشد حتی یه نفرو نکشی و بازیو تموم کنی ...........
خیلی ضایع بود
باید وقتی دشمنی ظاهر میشه را های عبور به قسمت بعد بسته میشد
...ALI...
10-08-2010, 23:31
آره خدایش با همتون موافقم. :27:
همه چی تکراری و یکنواختو مخلوطی از بازی های قبلیش. داستان مزخرف. ایراد گرافیک نمی گیرم چون اگه بالا بود رو کامپیوتر من بالا نمی یومد راحت:31:
یاد ورژن 2 این بازی بخیر پر از ابهام و هیجان. یادش بخیر وقتی اون غول سیاهه دنبالمون می کرد چه قدر هیجان داشت فرار کردن.
من 2 رو به همشون ترجیح می دم. 4 رشم باز خوب نبود. 3 هم خوب بود.
اگه میخواین از این بازی لذت ببرید پیشنهاد من به شما نسخه های PSP و موبایلش هست
خداییش این دو نسخه از PC بینهایت قشنگتر بود مخصوصا PSP ایش.
تو PSP ایش دو بیت خیام میخونه.صفاست:20:
matrix_3s
11-08-2010, 16:53
یاد ورژن 2 این بازی بخیر پر از ابهام و هیجان. یادش بخیر وقتی اون غول سیاهه دنبالمون می کرد چه قدر هیجان داشت فرار کردن.
من 2 رو به همشون ترجیح می دم. 4 رشم باز خوب نبود. 3 هم خوب بود.
من که 2 رو بازی نکردم ولی با سه خدایی حال کردم
قشنگ بود
من که 2 رو بازی نکردم ولی با سه خدایی حال کردم
قشنگ بود
پس یه جورایی داستان از دستتون در رفته ، پیشنهاد میکنم از شماره اولش یعنی Sands of time شروع کنید بیشتر حال میکنید .
h-s-game
11-08-2010, 17:29
من يه چيزي ميگم خوا هش ميكنم جواب بديد من پشت يه در ميمونم بعد كركو عوض ميكنم درست ميشه بعد پشت يه در ديگه ميمونم خواهش ميكنم يه كرك درست و حسابي بديد فقط سريع.
samyar_red
12-08-2010, 09:42
من يه چيزي ميگم خوا هش ميكنم جواب بديد من پشت يه در ميمونم بعد كركو عوض ميكنم درست ميشه بعد پشت يه در ديگه ميمونم خواهش ميكنم يه كرك درست و حسابي بديد فقط سريع.
کدوم در؟؟ دیگه هیچ باگی بجز این مورد نداره احتمالا راهو اشتباه میری. نکنه اون قسمته که alt میزنی دیوارا ظاهر میشن؟ اگه شد عکس بگیر راهنماییت کنم
کلا پرنس اف پرشیا همه اش یه جوره. فقط با عکس میشه راهنمایی کرد.
منم مشکل شمارو داشتم
با ریختن این کرک مشکلم حل شد و بازیو تمومش کردم
الان هم یه یک هفته ای هست که تمومش کردم
لازم به ذکره که با ریختن این کرک احتیاجی نداره بازیو از اول برید،از ادامه اش شروع کنید
موفق باشید
اینم کرک:
Mojtaba-MCI
12-08-2010, 11:17
سلام دوستان یه سوال داشتم ، بازی رو تموم کردم.توو قسمت کاراکترها کاراکتر اتزیو(Etzio) هست که قفله.
برای باز شدنش وصل میشه به سرور یوبیسافت که بعدش ارور میده...
کسی میدونه چجوری میشه این کاراکتر رو باز کرد؟!
mhadishirani
12-08-2010, 16:04
سلام دوستان یه سوال داشتم ، بازی رو تموم کردم.توو قسمت کاراکترها کاراکتر اتزیو(Etzio) هست که قفله.
برای باز شدنش وصل میشه به سرور یوبیسافت که بعدش ارور میده...
کسی میدونه چجوری میشه این کاراکتر رو باز کرد؟!
با یه کرک جدید.
هیچ چیزه جذابی نداره اتزیو بیخودی تلاش نکن بازش کنی
mhadishirani
12-08-2010, 16:47
اگه میخواین از این بازی لذت ببرید پیشنهاد من به شما نسخه های PSP و موبایلش هست
خداییش این دو نسخه از PC بینهایت قشنگتر بود مخصوصا PSP ایش.
تو PSP ایش دو بیت خیام میخونه.صفاست:20:
آقا این بازی رو چه جوری ران کردی.
مال من فریمورم gen d3 هست لطفا کمک کن منم بازی کنم
mr-secret
12-08-2010, 17:36
از دوستان عزی خواهشمنیدم که کمک کنند ما اینجا گیر کردیم هر کرکی هم ریختیم تو سر خاک بر سرش باز اتفاقی نمیفته از دست چپ اومدیم دست راست چیزی نداره که دستشو بهش بند کنیم
کسایی که بازی رو تموم کردن لطفا کرک بازیشون رو بزارن.
از دوستان عزی خواهشمنیدم که کمک کنند ما اینجا گیر کردیم هر کرکی هم ریختیم تو سر خاک بر سرش باز اتفاقی نمیفته از دست چپ اومدیم دست راست چیزی نداره که دستشو بهش بند کنیم
کسایی که بازی رو تموم کردن لطفا کرک بازیشون رو بزارن.
پست بالاییه منو ببین همین کرکو بردار بریز حالشو ببر:20:
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
آقا این بازی رو چه جوری ران کردی.
مال من فریمورم gen d3 هست لطفا کمک کن منم بازی کنم
سلام
باشه کمکت میکنم:20:
فریمور منم عین مال تو هست
ببین اون فایلی که گرفتی یا دانلود کردی توش 3 تا فولدره.
این 3 تا فولدر دقیقا تو خود psp همین فولدر ها با همین اسمها هست
همه ی فولدرارو به غیر از iso رو بریز تو خود psp تا جایگزین بشن
بعد iso رو باز کن بازیو بریز تو iso.وقتی این کارو کردی
power ه pspو نگه دار تا psp خودش خاموش بشه.تاکید میکنم power و نگه دار
بعدش که psp خاموش شد دوباره روشنش کن برو تو بازی حالشو ببر
موفق باشی رفیق:20::20:
mhadishirani
12-08-2010, 18:19
پست بالاییه منو ببین همین کرکو بردار بریز حالشو ببر:20:
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
سلام
باشه کمکت میکنم:20:
فریمور منم عین مال تو هست
ببین اون فایلی که گرفتی یا دانلود کردی توش 3 تا فولدره.
این 3 تا فولدر دقیقا تو خود psp همین فولدر ها با همین اسمها هست
همه ی فولدرارو به غیر از iso رو بریز تو خود psp تا جایگزین بشن
بعد iso رو باز کن بازیو بریز تو iso.وقتی این کارو کردی
power ه pspو نگه دار تا psp خودش خاموش بشه.تاکید میکنم power و نگه دار
بعدش که psp خاموش شد دوباره روشنش کن برو تو بازی حالشو ببر
موفق باشی رفیق:20::20:
مال من اینجوری نمیشه.
فایلش cso هست از اینا که میگی نداره
mr-secret
12-08-2010, 18:25
[QUOTE=aha2012;5269396]پست بالاییه منو ببین همین کرکو بردار بریز حالشو ببر:20:
QUOTE]
عزیز این کرکی دارم استفاده میکنم همون کرک شماست .این عکسی هم که گرفتم با همون کرک شما تست کردم ولی باز اتفاقی نیفتاد.
خواهشا راه حل دیگه ای بهم بدید ممنون از شما عزیزان
Khan gholi
12-08-2010, 18:41
جناب سکرت شما میشه بگی کجاشی؟الان دارن صحفه ها حرکت میکنن یا ثابت هست؟
mr-secret
13-08-2010, 00:33
جناب سکرت شما میشه بگی کجاشی؟الان دارن صحفه ها حرکت میکنن یا ثابت هست؟
داد عکس گذاشتم دیگه نه راه برگشتی هم ندارم که صفحات رو حرکت بدم فقط تا جایی که هستم راه داره و نه راه پیش و نه پس داره!
یعنی اینجا
eimanpaladin
13-08-2010, 09:46
با سلام دوستان من یه جایی گیر کردم فکر کنم باگ هست
بعد از اونجایی که اون زنه قدرت یخ کردن آب و بهمن میده یکم جلوتر باید برم روی دکمه تا در باز شود
اما تایمر در میاد اما در باز نمیشه
چیکار باید کنم
با سلام دوستان من یه جایی گیر کردم فکر کنم باگ هست
بعد از اونجایی که اون زنه قدرت یخ کردن آب و بهمن میده یکم جلوتر باید برم روی دکمه تا در باز شود
اما تایمر در میاد اما در باز نمیشه
چیکار باید کنم
کرکیو که صفحه ی پیش گذاشته بودمو بردار درست میشه
اگه درست نشد درجه سختیه بازیو ببر رو easy ،اون موقع فکر کنم درست بشه
داد عکس گذاشتم دیگه نه راه برگشتی هم ندارم که صفحات رو حرکت بدم فقط تا جایی که هستم راه داره و نه راه پیش و نه پس داره!
یعنی اینجا
من تنها جایی که به باگ خوردم تو بازی همینجا بود..:31: هیچ فیلمی نمیشد سرش در آورد
باید کرکتو عوض کنی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matrix_3s
13-08-2010, 13:21
من تنها جایی که به باگ خوردم تو بازی همینجا بود..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ فیلمی نمیشد سرش در آورد
باید کرکتو عوض کنی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب ترین قسمت بازی همین جاست ............................
در شمن اون باگ واسه بازی نیست واسه کرکه....
جالب ترین قسمت بازی همین جاست ............................
در شمن اون باگ واسه بازی نیست واسه کرکه....
خب پس کرک باگ داشته...:31: اصلآ فاز نبود این صحنش که سکو بیاد بالا دستگیره نداشته باشه...اصلآ هم جالب نبود:41:
mhadishirani
13-08-2010, 16:27
کرکیو که صفحه ی پیش گذاشته بودمو بردار درست میشه
اگه درست نشد درجه سختیه بازیو ببر رو easy ،اون موقع فکر کنم درست بشه
جواب من رو ندادین ها
mr-secret
13-08-2010, 16:56
یعنی از همینجا قید بازی رو بزنم؟ تا الان 10 تا کرک عوض کردم این عکس چندتاشون
یعنی از همینجا قید بازی رو بزنم؟ تا الان 10 تا کرک عوض کردم این عکس چندتاشون
نه داداش..نا امید نباش:31: بیا این 2تا لینک رو دان کن بریز جای سیو بازیت ایشالا درست میشه...
جواب من رو ندادین ها
به غیر از cso چیز دیگه ای توش نیست؟
حالا پاورتو نگه دار خاموش بشه بعد روشنش کن ببین درست میشه یا نه
آخه برای من 3 تا فولدر داشت به نامهای iso-KHBBS-seplugins
تو خود psp ات دو تا فولدر داره به نامهای KHBBS و seplugins
این دو تا فایلو جایگزین این دو تا تو خود psp کن بعد که فولدر iso رو که باز میکنی توش بازیه pop با فرمت cso هست
بعد cso رو بریز تو فولدر iso ه pspات
بعدش پاورتو نگه دار تا خود psp خاموش بشه بعد دوباره روشنش کن برو تو بازی
همین
mhadishirani
13-08-2010, 18:24
به غیر از cso چیز دیگه ای توش نیست؟
حالا پاورتو نگه دار خاموش بشه بعد روشنش کن ببین درست میشه یا نه
آخه برای من 3 تا فولدر داشت به نامهای iso-KHBBS-seplugins
تو خود psp ات دو تا فولدر داره به نامهای KHBBS و seplugins
این دو تا فایلو جایگزین این دو تا تو خود psp کن بعد که فولدر iso رو که باز میکنی توش بازیه pop با فرمت cso هست
بعد cso رو بریز تو فولدر iso ه pspات
بعدش پاورتو نگه دار تا خود psp خاموش بشه بعد دوباره روشنش کن برو تو بازی
همین
آقا اون فایل ها رو برای من آپلود میکنید؟؟؟
خیلی حجمش بالاست
فکر نکنم بتونم با این سرعت
mr-secret
13-08-2010, 19:38
نه داداش..نا امید نباش:31: بیا این 2تا لینک رو دان کن بریز جای سیو بازیت ایشالا درست میشه...
عزیز این سیو گیم ها ماله کجاست من می خوام از نزدیکای جای خودم شروع کنم اونجوری که من دیدم آخر بازی بود :31:
matrix_3s
13-08-2010, 20:13
خب پس کرک باگ داشته...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلآ فاز نبود این صحنش که سکو بیاد بالا دستگیره نداشته باشه...اصلآ هم جالب نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم کرکه باگ داره
منظورم اینه که باگی که هست مربوط به کرکه نه بازی
خیلی ناراحتی میتونی بازی اورجینال تهیه کنی..........
عزیز این سیو گیم ها ماله کجاست من می خوام از نزدیکای جای خودم شروع کنم اونجوری که من دیدم آخر بازی بود :31:
شرمنده لینک اشتباه فکر کنم!!!!آخرین کرک رو هم باید داشته باشی که این سیو کار کنه آآآآ ...
من بازی رو سیستمم نصب ندارم و الی دقیق سیو و کرک سالمو میدادم...حالا اینم امتحان کن ببین درسته:
نمیگم کرکه باگ داره
منظورم اینه که باگی که هست مربوط به کرکه نه بازی
خیلی ناراحتی میتونی بازی اورجینال تهیه کنی..........
چرا عصبانی میشی حالا برادر !!!:31:
چون واسه خیلیها این تیکش اعصاب خرد کن بود نامرد...شما میدونی من چندتا کرک جایگزین کردم تا این درست شد!تازه با کرک هم افاقه نکرد مجبور شدم سیو از یکی از بچه ها که لطف کرد گذاشت استفاده کردم:41:
بازی رو هم من 1 ماه پیش تموم کردم نیاز به ارجینالش نیست
h-s-game
14-08-2010, 11:59
تموم كردم حالا بگيد چجوري؟آقاي mr-secret اون مشكل از كرك نيست.شما سيو خودت رو برام بذار من ردش ميكنم . و اون هايي كه در كرك مشكل داشتند. شما بايد crackfix اين بازيو دانلود كنيد كه آقاي mr-secret هم دانلود كردند ولي نحوه ي كرك كردن رو نميدونن.لينك دانلود:
نحوه ي كرك كردن:(البته با تقليد از يكي از دوستان)
فايل ubiorbitapi_r2.dll را در ubisoft game luncher كپي كنيد بعد در فلدر ubisoft game luncher فايل ubisoft game luncher را به همراه تمام فايهاي داخل كرك را در داخل پوشه ي نصب بازي كپي كنيد. وشما آقاي mr-secret سيو يادتون نره
mr-secret
14-08-2010, 13:11
شرمنده لینک اشتباه فکر کنم!!!!آخرین کرک رو هم باید داشته باشی که این سیو کار کنه آآآآ ...
من بازی رو سیستمم نصب ندارم و الی دقیق سیو و کرک سالمو میدادم...حالا اینم امتحان کن ببین درسته:
داداش دست گلت درد نکنه تو این مدت که بازی گیر کرده بود رفتم sniper رو نصب کردم و تمومش کردم خوب شد وقتی تموم شد شما به داد من رسیدید
ولی سیو گیم من چه فرقی با مال شما داره که برای شما دسته بالا میومد؟
mr-secret
14-08-2010, 13:17
تموم كردم حالا بگيد چجوري؟آقاي mr-secret اون مشكل از كرك نيست.شما سيو خودت رو برام بذار من ردش ميكنم . و اون هايي كه در كرك مشكل داشتند. شما بايد crackfix اين بازيو دانلود كنيد كه آقاي mr-secret هم دانلود كردند ولي نحوه ي كرك كردن رو نميدونن.لينك دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنحوه ي كرك كردن:(البته با تقليد از يكي از دوستان)
فايل ubiorbitapi_r2.dll را در ubisoft game luncher كپي كنيد بعد در فلدر ubisoft game luncher فايل ubisoft game luncher را به همراه تمام فايهاي داخل كرك را در داخل پوشه ي نصب بازي كپي كنيد. وشما آقاي mr-secret سيو يادتون نره
عزیز من به کمک دوست خوبمون b3st1 تونستم از همون جایی که گیر کرده بود بازی رو ادامه بدم و الان هم مشکلی ندارم خوب میشد این روش کرک رو قبلا میگفتین الان دیگه احتیاجی نیست ممنون از راهنماییتون حالا اگه خواستین سیو گیم رو میزارم
باید بگم که یه جا دیگه هم گیر کردم ولی این بار فکر کنم دیگه مخم نمیکشه تو این عکس دسته پایین رو حرکت دادم پلکانها اومدن بالا حالا اینجا نمیدونم چیکار کنم هر چقدر میچرخونم تقی به توقی نمیخوره :31:
یه مشکل دیگه هم دارم تو آپگرید که هر چی تو بخش آپگریدش بالایی رو میزنم بعد apply میکنم اتفاقی نمیفته همون پیغام آپگرید بالا میمونه و apply نمیشه!!!
باید جوری بچرخونی که اون چوب دستیه مجسمه کامل بشه برای اینکار هم وقتی داری میچرخونی باید بعضی
جاهاش هم از قدرت یخ کردن آب استفاده کنی تا اون یه تیکه نچرخه و در آخر هم چوب دستیه کامل بشه
باید بگم که یه جا دیگه هم گیر کردم ولی این بار فکر کنم دیگه مخم نمیکشه تو این عکس دسته پایین رو حرکت دادم پلکانها اومدن بالا حالا اینجا نمیدونم چیکار کنم هر چقدر میچرخونم تقی به توقی نمیخوره
دستها مجسمه ها رو اونقد باس بچرخن تکه های شکسته یه راستا بشن و سر هم بیان بعضی وقتا هم اگه لازمه باید با یخ کردن اون لوله آبه یه کاری کنی که کنار هم واستن وگرنه همش از دست هم در میرن.
mr-secret
14-08-2010, 14:24
مرسی دوستان اینجارو مخم نمیکشید که باید بعضی وقتا هم اگه لازمه باید با یخ کردن اون لوله آبه یه کاری کنی که کنار هم واستن وگرنه همش از دست هم در میرن. :31:
h-s-game
14-08-2010, 15:55
عزیز من به کمک دوست خوبمون b3st1 تونستم از همون جایی که گیر کرده بود بازی رو ادامه بدم و الان هم مشکلی ندارم خوب میشد این روش کرک رو قبلا میگفتین الان دیگه احتیاجی نیست ممنون از راهنماییتون حالا اگه خواستین سیو گیم رو میزارم
باید بگم که یه جا دیگه هم گیر کردم ولی این بار فکر کنم دیگه مخم نمیکشه تو این عکس دسته پایین رو حرکت دادم پلکانها اومدن بالا حالا اینجا نمیدونم چیکار کنم هر چقدر میچرخونم تقی به توقی نمیخوره :31:
یه مشکل دیگه هم دارم تو آپگرید که هر چی تو بخش آپگریدش بالایی رو میزنم بعد apply میکنم اتفاقی نمیفته همون پیغام آپگرید بالا میمونه و apply نمیشه!!!
من هم وقتی بازی رو تموم کردم به challange mode رفتم وتموم آپگرید ها رو پر کردم الا 4 تا یکیش همونی که شما گفتی 3تاشم پایینیاش فکر کنم اول باید پایینی هارو پر کنیم بعد بالایی ولی پایینیارو
نمیشه پرکرد و لطفا اساتید این قضیه ezio رو در بازی به من توضیح بدن(در قسمت extras)
h-s-game
14-08-2010, 18:51
بچه ها یه خبر خوب.اونایی که داخل مرحله ای گیر کردن(نمیدونن کجا برن ) به من بگن براشون یه راه حل عالی دارم.(البته برنامه ی flash player 10 رو داشته باشید)
سلام این قسمت دانلود بازی ها نمی دونم چرا نیست تو اینترنت هم هر چی میگردم لینک تکی برای این بازی پیدا نمی کنم تا دانلود کنم
از دوستان کسی لینکی از این بازی داره تا منم دانلود کنم البته اگه از اون سایت روسی که لینکاش تکی هست باشه خیلی عالی میشه
یک دنیا ممنون
mr-secret
15-08-2010, 07:20
این بازی رو تموم کردیم به خیر خوشی.ولی من در کل داستان این بازی رو نمیدونم از رو چی میسازن ؟ ساختگی یا بر گرفته از قدیمه اصلا کلا این دنبال چیه تو هر نسخه از بازیش؟ من تا حالا 3،4 و 5 که تموم شد نفهمیدم دنبال چیه یعنی در کل داستان از چه قراراه؟
این بازی رو تموم کردیم به خیر خوشی.ولی من در کل داستان این بازی رو نمیدونم از رو چی میسازن ؟ ساختگی یا بر گرفته از قدیمه اصلا کلا این دنبال چیه تو هر نسخه از بازیش؟ من تا حالا 3،4 و 5 که تموم شد نفهمیدم دنبال چیه یعنی در کل داستان از چه قراراه؟
:31:
چه قاطی پاتی بازی کردی...
داستان این قسمت روایت میان دو قسمت اول و دوم رو بیان می کرد
یعنی اتفاقات ما بین قسمت اول و دوم هستش. خب شما هم مثل این که اون دو قسمت اول رو که از بهترین هاش بودن از دست دادی.
قسمت چهارم هم که کلا بی ربط بود به این سری....
داستان هم که بسیار سادست شاهزاده ما از سفر بر میگرده میبینه که شهر رو ویران کردند
و سپس به برادرش میرسه و اون میگه که با استفاده از لوحی که در اختیار دارن می تونن ارتش سلیمان رو ازاد کنن تا ما رو نجات بده ولی خب به جای اون موجودات عجیبی از زمین میاد بیرون که برای خودشون هم دردسر ساز میشه.
که بعدا زنی به نام راضیه که از اب بیرون میاد شاهزاده مارو میبینه و شرح میده که اونا ارتش سلیمان نیست و نفرین هستن که باید نابود بشن.
h-s-game
15-08-2010, 10:33
بچه ها این فایلو از فیلتر درمیارین
h-s-game
15-08-2010, 11:45
هر کی میخواد با ezio بازی کنه بگه تا بهش روششو بگم
popowoody
15-08-2010, 13:43
هر کی میخواد با ezio بازی کنه بگه تا بهش روششو بگم
لطف کن بگو من هر کاری کردم نشد
h-s-game
15-08-2010, 16:47
اینو دانلود کن بعد فایل رو فشرده کن بعد اون سیوارو تو محل سیو کپی کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدezio نیست خود پرنسه که لباسشو پوشیده حرکات جدیدم نداره
taraneh_2002
18-08-2010, 13:01
دوستان من یه جا تو این بازی گیر کردم
من وقتی ستون رو میگیرم یه نصفه حرکت که روی ستون میکنم یه دفعه همه چیز میره و پرنس تو فضا میمونه که بالاش آسمونه تو دستش که ستون بود اون هم میره
درست اینجوری میشه
هیچ کاری نمیشه کرد
من کرک معروف Skidrow رو نصب کرده بودم که به این مشکل برخوردم
به نظر شما چه باید کرد؟؟؟
roham_06
18-08-2010, 13:05
سلام.
من بعد از کشتم اون غول اولیه که اسکلتا دورشن میرم اونجا که باید دایره رو فشار بده.. دیوار میاد جلو ولی تا میام بپرم دیوار بعدی رو بگیرم... دوباره دیوار میاد عقب...:(
چی کار کنم؟؟؟!
popowoody
18-08-2010, 13:44
من وقتی ستون رو میگیرم یه نصفه حرکت که روی ستون میکنم یه دفعه همه چیز میره و پرنس تو فضا میمونه که بالاش آسمونه تو دستش که ستون بود اون هم میره
درست اینجوری میشه
هیچ کاری نمیشه کرد
فکر کنم باید کرک رو عوض کنی اینو دانلود کن ببین حل میشه یا نه :
taraneh_2002
18-08-2010, 14:10
فکر کنم باید کرک رو عوض کنی اینو دانلود کن ببین حل میشه یا نه :
اتفاقا من همین کرکو نصب کردم که به این مشکل برخوردم:41:
درست اینجوری میشه
هیچ کاری نمیشه کرد
نمیدونم این رو دیگه باید از پرینس پرسید چی خورده که رفته توی فضا:31:(راست راستیم انگار واقعا توی فضاست:31:)
از شوخی گذشته والا این ایراد شما تقریبا اولین باره که در بازی مشاهده شده...به این پست مراجعه کنید و دقیقا همون کرک و کاری رو که گفته بکنید احتمالا باید درست شه....البته برای اطمینان فعلا تموم تنظیمات بازی رو هم روی پایین ترین سطح جزئیات خودش بگذارید:
roham_06
18-08-2010, 22:15
کسی نبود؟؟؟
اینم عکس اونجایی که گیر کردم :دی
نمیره بالا....
چی کار کنم؟؟؟ :(((((((
کسی نبود؟؟؟
اینم عکس اونجایی که گیر کردم :دی
از دیوار برو بالا ، روی اون دکمه گرده بعد دیوار میاد جلو ، دیوار به دیورا بپر برو بالا .
roham_06
19-08-2010, 00:12
میدونم....نمیره بالا....:(((((
میدونم....نمیره بالا....:(((((
کرکتون رو عوض کنید .
roham_06
19-08-2010, 08:57
کرک نداره xbox
داره؟؟
morrigan_neit
19-08-2010, 11:32
کرک نداره xbox
داره؟؟
اینجا که کاری نداره وقتی دیوار میاد جلو اول از دیوار برو بالا بعد بپر رو ابن دبوار باز دکمه ای که رو دیوار راه میره رو بزن از رو دیوار راه بره بره بال ازش تا بگیره اونو
کرک نداره xbox
داره؟؟
خوشبختانه نداره :31:
راستی شما دارید با 360 بازی میکنید ؟ خوب نباید مشکلی باشه که . دیوار به دیوار برید رد میشه .
خب من این بازیو بعد 4 روز بالاخره دیروز تموم کردم ... بازیش خیلی مهارت میخواد !!!
خب من این بازیو بعد 4 روز بالاخره دیروز تموم کردم ... بازیش خیلی مهارت میخواد !!!
اگر از کسانی باشید که از نسخه های دو بعدی این بازی از توی سیستم عامل داس این بازی رو تا به امروز همش رو بازی کردند ، زیاد براتون مشکل نمیشه - تازه توی نسخه های قدیمی تر قالیچه پرنده هم داره :27:
roham_06
19-08-2010, 17:53
خوشبختانه نداره :31:
راستی شما دارید با 360 بازی میکنید ؟ خوب نباید مشکلی باشه که . دیوار به دیوار برید رد میشه .
آره
میدونم باید برم بالا قبلی هاش هم بازی کردم ولی این حتی دیوار به دیوار هم تا وسط میره بالا بعدش هم که دوباره برمیگرده سر جاش! :41:
ehsans3p
20-08-2010, 21:07
راهنمای قدم به قدم فارسی
PRINCE OF PERSIA THE FORGOTTEN SANDS
morrigan_neit
21-08-2010, 12:40
آره
میدونم باید برم بالا قبلی هاش هم بازی کردم ولی این حتی دیوار به دیوار هم تا وسط میره بالا بعدش هم که دوباره برمیگرده سر جاش! :41:
منکه بهت گفتم چجوری باید بری بالا
popowoody
21-08-2010, 13:18
آره
آره دیگه تا وسط میره بالا بعد بر میگرده بعد سریع دوباره اینکارو بکن و بپر رو دیور دیگه و برو بالا
بابا این بازی دیگه دیوار به دیوار رو هم رد کرد ...............یخ به یخ شده مرحله های آخر .من با pc بازی می کنم انگشتام درد گرفتن.......... هزار مدل کنترلش رو عوض کردم نمیشه خیلی این مراحل آخرش سخت میشه.............. مخصوصا مرحله آخر که باید از ان برج بریم بالا که کلا دیگه دستمون درد می گیره!!!!!!
بابا این بازی دیگه دیوار به دیوار رو هم رد کرد ...............یخ به یخ شده مرحله های آخر .من با pc بازی می کنم انگشتام درد گرفتن.......... هزار مدل کنترلش رو عوض کردم نمیشه خیلی این مراحل آخرش سخت میشه.............. مخصوصا مرحله آخر که باید از ان برج بریم بالا که کلا دیگه دستمون درد می گیره!!!!!!
دوست عزیز من تجربه کردم این بازی لذت وافعیش فقط با گیم پد هست:20:
با کیبورد و موس مخصوصا آخراش دیگه خیلی مشکل میشه!!!
mhadishirani
21-08-2010, 20:27
دوست عزیز من تجربه کردم این بازی لذت وافعیش فقط با گیم پد هست:20:
با کیبورد و موس مخصوصا آخراش دیگه خیلی مشکل میشه!!!
شما حرفه ای نیستی.
نهایت لذت به نظر من با موس و کیبورد هستش
شما حرفه ای نیستی.
من سحیتی از بازیهای دیگه نکردم که کدوم بهتره در هم اینجا فعلا فقط منظورم این بازی بود!!
من خودم هم pc یازم ولی هرگز نمیتونم منکر این بشم که برای این بازی در بهترین حالت gamepad به درد میخورد!!
در کل بیخیال...دوباره بحثهای تعصبی:13:
دوست عزیز کمی به اون انگشتات نرمش بده و کمی ازشون کاربکش راستش دوست خود من که خدای این طور بازیهاست همون قسمت اخر دیونه شد و گفت دیگه من نمیتونم و بنده که این بازی رو با موس کیبرد بازی کرده بودم چشم بسته رفتم فقط تمرین باید کنی و کاملا خونسرد وبدون عجله باور کن قسمتهای اخرین جزء راحتترین قسمتها است
شما حرفه ای نیستی.
شما با کنترلر خوب بازی کردی ؟؟؟
من با X360 روزی 4 ساعت بازی میکردم ولی خسته نمیشدم و نهایتا تو 4 روز تمومش کردم !!!
سلام دوستان خواهش می کنم کمکم کنید
بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم می گه :
This application has failed to start because d3dx9_42.dll was not found . Re-installing to a[location may fix ths problem
خواشها کمکم کنید :41:
mhadishirani
22-08-2010, 10:37
سلام دوستان خواهش می کنم کمکم کنید
بازی رو نصب کردم ولی وقتی اجراش می کنم می گه :
This application has failed to start because d3dx9_42.dll was not found . Re-installing to a[location may fix ths problem
خواشها کمکم کنید :41:
directX نصب نیست
directX نصب نیست
نصب کردم بازم جواب نداد می شه این فایل رو ( d3dx9_42.dll) یه جا آپلود کنی
خیلی ممنون میشم
mhadishirani
22-08-2010, 10:48
نصب کردم بازم جواب نداد:41:
حتما نسخش قدیمیه آخرین نسخه رو بریز
هنوز مشکل گیر کردن توی لودینگ اول حل نشده؟ نمی دونید باید چیکار کنم؟
محمد حسن بیگی
22-08-2010, 12:02
از دوستان کسی هست که بتونه بگه هر کدوم از قدرتها چه کاری رو انجام میدن
از دوستان کسی هست که بتونه بگه هر کدوم از قدرتها چه کاری رو انجام میدن
سلام
4 تا قدرت داري ...
با رنگاش ميگم...
ابي..: با هر بار ضربه زدنت تيكه هاي يخ رو مي فرسته كه موجب اسيب ديدگي زياد ميشه.
سبز...: كه مشت محكمي روي زمين مي كوبه و باز ملتو در هم مي كوبه
قرمز..: كه باعث ميشه جان شما سريع كم نشه.
سفيد..: كه بدنت رو با سنگ ميپوشونه و از اسيب ديدگي جلوگيري ميكنه.
Milad4171
23-08-2010, 09:54
سلام. من نمیدونم چرا اول که بازی رو اجرا کردم بازی رو رزولوشن 800 در 600 و کیفیت گرافیک کم اجرا کرد . مثل بازیهای پلی استشن 2!!!!
گفتم عجب مسخره!
رفتم تو تنظیماتش دستی تنظیم کردم ( نه دیفالت) گرافیکش درست شد!
مغز ضعیفی داشت!
حرکاتش خیلی کمه!
در کل.
به نظر شما می ارزه بازی کرد و وقت گذاشت واستش؟:13:
من فعلا همون اول بازی هستم!
mhadishirani
23-08-2010, 10:04
سلام. من نمیدونم چرا اول که بازی رو اجرا کردم بازی رو رزولوشن 800 در 600 و کیفیت گرافیک کم اجرا کرد . مثل بازیهای پلی استشن 2!!!!
گفتم عجب مسخره!
مغز ضعیفی داشت!
حرکاتش خیلی کمه!
در کل.
من بسیار لذت بردم.
اگه فن بوی پرینس باشی خوشت میاد وگرنه شاید خوشت نیاد
گفتم عجب مسخره!
مغز ضعیفی داشت!
حرکاتش خیلی کمه!
در کل.
بله درسته در کل بسیار شاهزاده ضعیفی هستش امالا ارزش بازی کردن رو داره
Milad4171
23-08-2010, 13:18
تا الان که همش داره از در و دیوار بالا میره! یه کار جالب بابا .
دوستان ناراحت نشنااااا. ولی احساس میکنم داستان زیاد باحالی نداشته باشه!!!
ولی خوب من دارم یه مقدار وقت براش میگذارم. فعلا رسیدم به اون قول خفنه که مثل سوسک مرد!!!
:31:
hosein ati
23-08-2010, 14:47
سلام . من اینجا گیر کردم.در جلویی باز نمیشه.لطفا کمک کنید.اگه چیزی هم باید دانلود کنم.لینکش رو بدید .ممنون/
popowoody
23-08-2010, 16:00
سلام . من اینجا گیر کردم.در جلویی باز نمیشه.لطفا کمک کنید.اگه چیزی هم باید دانلود کنم.لینکش رو بدید .ممنون/
برای در ها فکر کنم باید کرک عوض کنی اینو دانلود کن ببین درست میشه یا نه :
Paradise_human
23-08-2010, 17:26
سلام.
من اینجا گیر کردم ....
7-8 ده نوع کرک skidrow هم کپی پیست کردم .
کرکم درست کپی میکنم .
ولی باز مشکل حل نیمشه .
در ضمن نمیخوام از save کس دیگه ای هم استفاده کنم .
میتونید راهنماییم کنید ؟
hosein ati
23-08-2010, 18:10
خیلی ممنون مال من حل شد.
popowoody
23-08-2010, 20:14
سلام.
من اینجا گیر کردم ....
کرکم درست کپی میکنم .
ولی باز مشکل حل نیمشه .
میتونید راهنماییم کنید ؟
این کرک رو دانلود کنید :
امروز این بازی رو نصب کردم کرک هم کپی کردم چند تا فایل بود میره تو بازی ولی بعد از اینکه دمو ubisoft میاد فقط شکل موس میاد و صفحه ی پشتش سیاهه
vga 1 gige 9500
ram 2 gige
لطفا راهنمایی کنید
roohoravan
23-08-2010, 20:40
سلام.دوستان ؛ من این بازی را دانلود کردم که داخل یک پوشه ؛ فایلی با پسوند cso وجود دارد.با چه برنامه ای اجرا کنم؟ ممنون
سلام.دوستان ؛ من این بازی را دانلود کردم که داخل یک پوشه ؛ فایلی با پسوند cso وجود دارد.با چه برنامه ای اجرا کنم؟ ممنون
داداش نسخه ی pspایشو دانلود کردی
Arrowtic
23-08-2010, 23:22
آقا این غول آخرو چه جور باید کشت؟
آقا این غول آخرو چه جور باید کشت؟
مدام جا خالی بده ، بعد میاد جلو یه گردالی وسط شیکمشه اون رو بزن ، انقدر این کار رو بکن تا به حول و قوه الهی کشته بشه .
Paradise_human
23-08-2010, 23:41
این کرک رو دانلود کنید :
اینم تست کردم نشد ....
امروز این بازی رو نصب کردم کرک هم کپی کردم چند تا فایل بود میره تو بازی ولی بعد از اینکه دمو ubisoft میاد فقط شکل موس میاد و صفحه ی پشتش سیاهه
vga 1 gige 9500
ram 2 gige
لطفا راهنمایی کنید
منم همین مشکلو دارم! هنوز بعد از 2 ماه نفهمیدید باید چیکار کرد؟
vga 1 gige 9500
ram 2 gige
لطفا راهنمایی کنید
منم همین مشکلو دارم! هنوز بعد از 2 ماه نفهمیدید باید چیکار کرد؟
حول حوش دو الی 3 دقیقه صبر کنید احتمالا تصویر میاد ولی این که بازی load بشه بهش اطمینانی نیست!!!
Paradise_human
24-08-2010, 01:26
سلام.
من اینجا گیر کردم ....
کرکم درست کپی میکنم .
ولی باز مشکل حل نیمشه .
میتونید راهنماییم کنید ؟
کسی نتونست کمک کنه ؟
h-s-game
24-08-2010, 08:22
کسی نتونست کمک کنه ؟
آقا اصلا مشکل از کرک نیست.اونجا(به قول یکی از بچه ها)یه فیلمیه واسه خودش
Paradise_human
24-08-2010, 13:17
آقا اصلا مشکل از کرک نیست.اونجا(به قول یکی از بچه ها)یه فیلمیه واسه خودش
پس میگید چه کار کنم ؟
چاره چیه ؟
morrigan_neit
24-08-2010, 14:03
پس میگید چه کار کنم ؟
چاره چیه ؟
دیگه یه جوری باید بپر بپر کنی ردش کنی دیگه.
ثابت کن یه پرنس بازی:D
این تیکه هیچ ربطی به کرک نداره باید زمان دقیق انتخاب کنی بپری از روی سکوها رووی اون یکی سکو
online_amin
24-08-2010, 15:35
دوستان تو داستان بازی گروهی به نام حسنین داریم؟
این گروه در واقعیت به کی اشاره داره؟ حسن صباح؟
esfehanei
24-08-2010, 15:40
من نمیدونم چرا همه به این حسن صباح گیر میدن(شوخی کردم)
مثل همون بازی اسسین کرید
که تو داستانش میگن این یارو حسن صباحه و.....
این حسن صباح برای ایران بوده اولا و اون بازی اسسین ایران نیست(نمیدونم کجاس ولی مطمئنا ایران نیست)
در مورد اون پرنس پشیا
من یه کتاب در مورد این حسن صباح دارم البته برا بابامه و خودم نخوندمش چون زیاده
ولی مطمئنم همچین چیزایی که میگن ربطی به تاریخ اون نداره
تو سایت فرهنگسرا یه مقاله درباره این حسن صباح هست برید و بخونید
اگه هم خواستید بگید مقالشو اینجا بزارم خیلی وقت پیش تو هاردم داشتم
rezadevilmaycry
24-08-2010, 15:53
کسی نتونست کمک کنه ؟
عزیزم اینجایی که عکس گذاشتین مشکل از کرک نیست اون قسمت باید خودتو با حرکت چرخ ها هماهنگ کنی و کمی زودتر بپری منم خودم هم اولین بارهمین فکرو کردم ولی بعد چندده بارامتحان ردش کردم...:31::46:
سلام دوستان من یک کرک از بازی pop 5 میخوام
البته کرکی که تو چندتا پست قبلی بود دانلود کردم ولی بازم مشکل حل نشد(شاید راهه کرکشو بلد نیستم اگر میتونین محل کرکشم بگین اونم امتحان کنم )
(اونجایی هستم که شمشیری که دختره داخلش میره رو میگیرم بعدجلوتر یک دگمه هست که جلوش هم دره بازنمیشد گفتم بسوزم و دوباره بیام شاید بازبشه ولی منو از عقبترآورد و اون در قبلی هم که اونجا آدمارو میکشتم اونم بازنمیشه حالا ...
(قبلا یکبارمشکل داشت تو بازی من لیولشو آوردم پایین و حل شد حالا هم تا اینجا سالم بود کسی اگر میتونه و داره کرک سالم این بازی با لینک مستقیم بزاره برام تا دانلود کنم)
(من با گوشی هستم)
پیشاپیش ممنونم ازهمگی دوستان...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یک کرک از بازی pop 5 میخوام
البته کرکی که تو چندتا پست قبلی بود دانلود کردم ولی بازم مشکل حل نشد(شاید راهه کرکشو بلد نیستم اگر میتونین محل کرکشم بگین اونم امتحان کنم )
(اونجایی هستم که شمشیری که دختره داخلش میره رو میگیرم بعدجلوتر یک دگمه هست که جلوش هم دره بازنمیشد گفتم بسوزم و دوباره بیام شاید بازبشه ولی منو از عقبترآورد و اون در قبلی هم که اونجا آدمارو میکشتم اونم بازنمیشه حالا ...
(قبلا یکبارمشکل داشت تو بازی من لیولشو آوردم پایین و حل شد حالا هم تا اینجا سالم بود کسی اگر میتونه و داره کرک سالم این بازی با لینک مستقیم بزاره برام تا دانلود کنم)
(من با گوشی هستم)
پیشاپیش ممنونم ازهمگی دوستان...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جون به این پست مراجعه کن:
سلام.
من اینجا گیر کردم ....
کرکم درست کپی میکنم .
ولی باز مشکل حل نیمشه .
میتونید راهنماییم کنید ؟
این نوعی باگ در بازی هست شما آخرین کرک و نحوه نصبش رو پست بالا دانلود کنید...
سپس سیو مرحله به مرحله بازی رو از اینجا بگیرید:
سیو مرحله سوم(شایدم چهارم)در در محل سیوهای باز کپی کنید(البته اگه میخواین آپگریدهاتون تغییر نکنه فقط فایل شماره 4 رو کپی کنید)سپس بازی رو از اون سیو که یه کم عقبتره برید...درست وقتی رسیدید به اول این منطقه برای اطمینان یک کپی از سیوتون بگیرید و بازی رو ادامه بدبد احتمالا ایندفعه باید درست در جاهی که هستید یک دستگیره ظاهر بشه:46:
Milad4171
24-08-2010, 19:55
من یه یاگ تو بازی پیدا کردم.
من اون قوله رو کشتم از اون دیواره که پاتو میزنی بهش میاد جلو هم ردشدم رفتم بالا میله رو گرفتم دره باز شد.
رفتم تو اشتباها خوردم به اون چرخهای تیغ دار و مردم . یادم رفت بگردم به عقب.
فکر میکنی از کجا لود بازی شروع شد؟
از پشت اون دری که باید دستگرهه رو بگیری که باز بشه.
:23:
الان دره بسته هست منم هیچ جوری نمیتونم برم عقب که دستگیرهه رو بگیرم. می افتم پایین میمیرم!!!
:9:
من یه یاگ تو بازی پیدا کردم.
من اون قوله رو کشتم از اون دیواره که پاتو میزنی بهش میاد جلو هم ردشدم رفتم بالا میله رو گرفتم دره باز شد.
رفتم تو اشتباها خوردم به اون چرخهای تیغ دار و مردم . یادم رفت بگردم به عقب.
فکر میکنی از کجا لود بازی شروع شد؟
از پشت اون دری که باید دستگرهه رو بگیری که باز بشه.
:23:
الان دره بسته هست منم هیچ جوری نمیتونم برم عقب که دستگیرهه رو بگیرم. می افتم پایین میمیرم!!!
:9:
اینم یه جور باگه!!
تنها راه حل شما اینه که به این سایت مراجه کنی طرف تقریبا تموم سیوهای بازی رو گذاشته دانلود کن ببین کدوم به محلی که گیر کردی نزدیکه از همونجا برو:
البته احتمالا ترینرش هم باید کارت رو راه بندازه!
یه باگ خفن تو بازی؟؟!!!
شما انقدر unit بکشید تا Upgrade Avilable بهتون بده اما Upgrade نکنید
برید تا جایی که بازی check point بزنه بعد Upgrade کنید بعد پرنس بکشید
بازی از check point میاد شما هم آپگریدی که قبل از مرگو زدید دارید هم یه Upgrade Avilable
برید حال کنید
خودم پیداش کردم البته همون اوایل که اومد اما دسترسی به اینترنت نداشتم تا بهتون آمار بدم
online_amin
25-08-2010, 21:24
من نمیدونم چرا همه به این حسن صباح گیر میدن(شوخی کردم)
مثل همون بازی اسسین کرید
که تو داستانش میگن این یارو حسن صباحه و.....
این حسن صباح برای ایران بوده اولا و اون بازی اسسین ایران نیست(نمیدونم کجاس ولی مطمئنا ایران نیست)
در مورد اون پرنس پشیا
من یه کتاب در مورد این حسن صباح دارم البته برا بابامه و خودم نخوندمش چون زیاده
ولی مطمئنم همچین چیزایی که میگن ربطی به تاریخ اون نداره
تو سایت فرهنگسرا یه مقاله درباره این حسن صباح هست برید و بخونید
اگه هم خواستید بگید مقالشو اینجا بزارم خیلی وقت پیش تو هاردم داشتم
آره مقاله رو بذار ببینم یارو واقعا آدم شاخی بوده یا نه.
راستی تو بازی هم دست سر کچل این ایرانی ها بر نمیدارن و دارن به خورد بچه ها میدن که ایرانیها از زمان قدیم تروریست بودن و اولین تروریست ایرانی بوده و...
amin2000
26-08-2010, 18:44
من اینجا گیر کردم ... در باز نمیشه! مشکل از بازیه منه یا همه این مشکل رو دارن ؟ یا کار خاصی باید انجام داد؟
عکس محوطه اصلی :
لطفا بگین روشی برا حل این مشکل هست؟
من اینجا گیر کردم ... در باز نمیشه! مشکل از بازیه منه یا همه این مشکل رو دارن ؟ یا کار خاصی باید انجام داد؟
عکس محوطه اصلی :
لطفا بگین روشی برا حل این مشکل هست؟
و خداوند Xbox 360 و Ps3 را آفرید تا بندگانش سر بازی کردن این همه دچار مشکل نشوند !
amin2000
26-08-2010, 19:10
راهی برا رفعش نیست؟
فقط باید از همون 2 تا آفریده استفاده کرد !؟ :دی
راهی برا رفعش نیست؟
فقط باید از همون 2 تا آفریده استفاده کرد !؟ :دی
بازی اورجینال بخرید :31:
Khan gholi
26-08-2010, 19:36
اینجا که در نداره. شما باید از اون دیوار های ابی روبروتون با نگه داشتن زمان که تبدیل به یخ میشن بالا برید.
عکس محوطه اصلی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلطفا بگین روشی برا حل این مشکل هست؟
اینجا بازی باگ داره برای من هم اتفاق افتاد کرک بازی رو عوض کنید مشکلتون حل میشه
شنهایی که فراموش شدنی نیستند
بالاخره Ubisoft به خودش اومد و بعد از اون گندی که در سال 2008 از این بازی به نمایش گذاشته بود دور شد و باز فضای بازی رو به همون پرنس همیشگی ، محبوب ، و به قولی ایرانی برگردوندشاهزاده ما این بار هم نتوانسته با اون قدرت گذشته خود برگرده ولی باز میشه گفت یه حرفهایی برای گفتن دارد. که طرفداران پروباقرص خود رو راضی نگه داره.
در بازی شاهد بسیاری از مشکلات و نواقص خواهیم بود که نشان میده که باز سازنده بازی در ساخت بازی هول هولکی هم کرده و میشه گفت اون انتظار رو که از بازی داشتیم رو براورده نکرده است
گیم پلی...:خیلی تلاش کردم که گیم پلی این بازی رو با DI مقایسه نکنم ولی هر چه دقت می کردم میدیدم با اون هیچ تفاوتی نداره همه جا کلا تکراری انقدر که دیگه حوصله نمیزاره و فقط به احترام پرنس می خواستم زود تموم کنم. اما برخی المان هایی در بازی وجود دارد که واقعا بازی را از سقوط در شن های خودش نجات میدهد.
گیم پلی بازی POP:FOS کاملا اشناست (البته برای بازیبازهای قدیمی) که همگی می دونیم که با یک شمشیرزن حرفه ای روبرو هستیم که با حرکات اکروباتیک و زیبای خود دشمنان خود رو نفله می کنه بلکه به خوبی از درو دیوار بالا میرود. اما این موضوع این بار کمی توی ذوق میزند اول این که دیگه خیلی بیش از حد روی درو دیوار راه می رود انقدر که ادم میگه کمی هم روی زمین باشه بهتره .شاید جاذبه زمین از یاد رفته است که این طور پرنس روی دیوار حرکت میکند. در کنار این موضوع تا ارخ بازی با یک شمشیر هستیم که اینجاش کاملا شاهکاره چون پرنس ما هیچ حرکت قابل توجهی بلد نسیت انجام دهد به جز دکمه زنی های متعدد و پشت سر هم که بازیباز باید بفشارد و در حسرت یک حرکت یا یک شمشیر دوم باشد. به شخصه همش از روی دشمنان میپریدم که از صحنه های گاه زیبای ضربه زدن لذت ببرم. با این همه گیم پلی بازی نکات مثبتی دارد که این نواقص رو برای بازیباز کم رنگ میکند
نه تنها وجود نیروی خنجر شنی و کنترل زمان بلکه 3 نیروی دیگر به مرور به پرنس ما داده می شود که 1- امکان کنترل اب یا همون یخ بستن انها که به زیبایی هر چه تمام در بازی گنجانده شده است
2- امکان مرئی کردن و نامرئی کردن قسمت های مالوم شده از دیوارها ،ستونها، و چوبها است3-امکان پرش روی هوا که با یک دکمه شما رو به اولین مکان روی سر دشمن فرود میاورد همه این موارد با گذشت در بازی توسط یک زن به اسم Razia (راضیه) به پرنس ما د اده می شود. ما می توانیم با کمک این قدرت ها معماهای بسیار جالب در بازی رو حل کنیم المانی که از جمله اولویت های جلوگیر کننده از سقوط بازی هستش معما ها کاملا به ترتیب و دقیق کار شده است و مانند Di نیست که به شعور بازیباز ها توهین کند.
بالاخره پرنس ما در اواخر بازی یک شمشیر پرقدرت به دست می اورد که با یک ضربه کار هر موجودی را تمام می کند این شمشیر کمی از روند یک نواختی دکمه زنی های بی مهتوا کاسته و شوروشوق تازه ای با بازیباز می دهد. گیم پلی بازی با این که راضی کننده بود ولی ان انتظارات رو براورده نمی کند و هنوز همه در کف اون مهرات بی منتهای پرنس قسمت دوم باقی خواهیم ماند
امتاز...: 8
موزیک و صدا..: در صدا گذاری بازی اولین چیزی که بسیار جالب خواهد بود صداگذاری فارسی خواهد بود که میشه گفت بسیار بهتر از قسمت قبلی کار شده و دیالوگهاشون بسیار واضحتر هستند با این که کمی لحجه افغانی به خود گرفته اما باز شنیدنی هستند و مهمتر این که فقط هیولاها فارسی حرف می زدند و شاهزاده فارسی ما از این گویش بیبهره بود. اهنگ و موزیک بازی نیز تم شرقی..غربی دارد ..که خوب کار شده از افکتهای کمی بد بگذریم در کل نواختشون با دقت و ظرافت کار شده است.اما برخی جاها موزیک بی دلیل مینوازد و هم این تعداد تکرار موزیکها زیاد هستش.
امتیاز...: 8
گرافیک..: گرافیک بازی رو در نقدهای خارجی زیاد مورد توجه قرار ندادن ولی از حق نگزریم گرافیک بازی بسیار زیبا و چشم نواز کار شده است. از همان شروع بازی محیط با ان طراحی زیباش محو کننده هستش و یکی از دلایل اصلی برای دوام و ادامه بازی هستش . در برخی از مراحل اگر کمی به کاشی کاری ها و نمای داخلی امارتها توجه کنیم بسیار دقیق طراحی شده است و این طراحی در کنار نورپردازی و رنگ بندی بسیار زیبا منحصر به فرد شده است طراحی خود شخصیت ها متفاوت کار شده است خود پرنس ما خوب با جزییات کار شده اما باقی کارکترها از جمله Malik مالک و راضیه از اون ظرافت خاص برخوردار نیستند حتی گاه حرکات لبهایشان نامطقارن با صداگذاری هستشدشمنان هم که تنوع بسیار کمی دارند و همشون بسیار ساده هستند . به شخصه خودم از اب و یخ بستن هایشان لذت بردم واقعا زیبا درست شده و بازیباز را جذاب به ادامه دادن می کند.
امتیاز...: 9
داستان و هیجان..: یکی از نکات بسیار قابل توجه سری های قبل وجود یک داستان خوب و کامل بود (البته به جز قسمت 4) این بار داستان کمی کلیشه ای شده و برای گیمرها تکراری خواهد بود ...پرنس ما از سفر بازگشته و شهر را غرق در خون و اتش میبیند او در راه برادر خود را میبیند که قصد دارد برای نجات شهر می خواهد به کمک یک مدال نیروی جادویی پادشاه سلیمان را ازاد کند تا به کمک کشور و ملت بیاید..اما این کار به جای کمک موجودات شنی را ازاد می کند که شو بوده و با دست زدن به هر کس انها را به سنگ تبدیل میکند ..پرنس در ادامه راه به یک مکان اشنا می رسد که زنی به اسم راضیه در ان میبیند که به پرنس می گوید ان ارتشی که ازاد شده در واقع ارتش اصلی سلیمان نیستند و انها جادویی هستند که ازاد شده اند و پرنس باید با کمک مدال که نصفش در دستان مالک هست اوضاع رو به حالت قبل برگرداند...اما اگر این برادر......داستان بازی زیاد هم بد نیست خوب شروع می شود و با کمی طول دادنشکه زیاد وقت بازیباز را نخواهد گرفت تمام میشود ان هم به یکباره. که اگر بازیباز در یک روز وقت خودرا بگزادر به راحتی تمام خواهد کرد چون دشمنانی که در بازی هستند هوش مصنوعی ندارندو به جاش شن در مخشان فرو رفته پرنس به اسانی با ضربات متعدد انها را از پا در میاورد و به مرور قدرت هایی به اوداده می شود که 1- دور بدن پرنس به سنگ تبدیل می شود که مانع از اسیب زیاد می شود 2- یک نوع مشت قوی که با هر بار استفاده ان می توان شدمنان متعددی را پراکنده یا بکشید 3-یک نوع سیستم سنگ یخی که با ضربه ضدن انهارو هم فرستاده می شود و قدرت ضربه را چند برابر می کند 4- یک نوع نیروی قرمز رنگ که مانع از رفتن زیاد جان پرنس می شود و د راخر نیروی کنترل زمان که برای همه کاملا اشنا هستش.
کلیه مراحل میشهگفت یک نوع کپی برداری از قسمت دوم به حساب میاید شاید این موضوع رو می توان زمان رویداد بازی که اتفاقات فی مابین قسمت اول و دوم رو نمایش می گذارد ..
ولی کی سوال پیش میاید...پس کی این پرنس ما وقت استراحت یا زندگی پیدا کرده است..؟
امتیاز...: 8
امتیاز کل..: 8.5
masoudtr
27-08-2010, 13:57
داستان و هیجان..: یکی از نکات بسیار قابل توجه سری های قبل وجود یک داستان خوب و کامل بود (البته به جز قسمت 4) این بار داستان کمی کلیشه ای شده و برای گیمرها تکراری خواهد بود ...پرنس ما از سفر بازگشته و شهر را غرق در خون و اتش میبیند او در راه برادر خود را میبیند که قصد دارد برای نجات شهر می خواهد به کمک یک مدال نیروی جادویی پادشاه سلیمان را ازاد کند تا به کمک کشور و ملت بیاید..
داستان را کامل تعریف کن ببینیم چی میشه
مشکلات اجرا مثل قسمت 3 نداره که باید سیم سی دی رام را میکشیدیم و....
چند تا عکس دیگه هم بگذار
تو گیم اسپات که همه عکس ها از در و دیوار بود و از دشمنان عکسی نبود
نسخه دیگه ای نمیخوان بسازن؟
امتیازش که 7.5 بود در حالی که 4 نسخه قبلی بالای 8 بود
دمو ها ریل تایمه یا مثل شماره 3 از قبل رندر شده؟
اینا را جواب بده و امتیاز کلی ات را بگو
داستان را کامل تعریف کن ببینیم چی میشه
پرنس ما به دنبال برادرش میره و هر بار که با اون روبرو میشه می گه باید دو مدال رو به هم پیوند بدیم و برگردونیم سر جاش تا
این نیروی بد از بین بره و به طوری نابودش کنیم اما مالک هر بار به بهانه ای طفره میره..تا این که در یک مبارزه با Datash مالک اون غول رو نابود می کنه اما روح شیطانی غول به وجود مالک میره و او را تصرف می کنه ...پرنس ما با فکر این که مالک هنوز یک انسان باقیست به دنبال او میره که راضیه میاد و میگه که این در واقع مالک هستش که شکست خورده و مرده و روح شیطان در وجود او فرو رفته در این صورت پرنس باید مالک را هم نابود کند به مرور با بزرگ شدن و شیطانی شدن صفات مالک پرنس به این امر واقع میشه و در اخر اون رو از پا درمیایره که منجر به نابود شدن شیطانها و در کل بازگشت اوضاع به زمان ارام می شود.
مشکلات اجرا مثل قسمت 3 نداره که باید سیم سی دی رام را میکشیدیم و....
من اون موقع هم به اون مشکل برنخوردم....خیلی راحت نصب شد و این بار هم روی کنسول بازی کردم.
چند تا عکس دیگه هم بگذار
در سایزهای بزرگ
نسخه دیگه ای نمیخوان بسازن؟
هنوز جوهر این بازی خشک نشده...
امتیازش که 7.5 بود در حالی که 4 نسخه قبلی بالای 8 بود
من خودم شخصا از اون 4 خوشم نیومد ...بالای هشت هم بیشتر گرافیک مد نظر بود
دمو ها ریل تایمه یا مثل شماره 3 از قبل رندر شده؟
اکثرا ریل هستن ولی خب گرافیک بازی خیلی بالاست و مو نمیزنه
اینا را جواب بده و امتیاز کلی ات را بگو
دادم دیگه 8.5 هم زیادیشه
SADEGH 7
28-08-2010, 22:03
دوستان این در باز نمی شه:
مشکل از کرک بازیه یا باید از راه دیگه ای برم؟
popowoody
28-08-2010, 22:36
دوستان این در باز نمی شه:
مشکل از کرک بازیه یا باید از راه دیگه ای برم؟
منم این مشکل رو داشتم از کرکه
amin2000
28-08-2010, 23:24
من از این کرک استفاده کردم : 7learn.com/?p=915#more-915
تا الان هم که مشکلی نداشتم
امروز موفق شدیم که فیلم شاهزاده رو با کیفیت hd تماشا کنیم
فیلم بسیار جالبی بود تحسین باید گفت به اون هزینه ای که برای ساخت فیلم انجام دادن.
تقریبا میشه گفت با داستان قسمت اول تشابهاتی داشت.
کارکتر شاهزاده خوب بود.
و شاهدخت تهمینه هم همجین بدک نبود جون می داد اون لباشو گاز بگیری
SA3EDLORD
29-08-2010, 21:04
منم این مشکل رو داشتم از کرکه
اگه سختی بازی رو پایین بیاری اینجا رو رد میکنی اما باز هزار جای دیگه به مشکل بر میخوری.........حالتو میگیره این کرک
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
از salt که قشنگتر نبود خداییش........................(چه ربطی داشت)
کاش به جای بازیگر تهمینه از ایشوریا استفاده میکرد که به ایرانیا نزدیک تر باشه قیافش.........
SADEGH 7
29-08-2010, 21:09
دوستان من اینجا گیر کردم:
وقتی میاد رو این سرسره سنگیا، اینا میریزن. هیچ جا هم نیست که بپرم بگیرمش. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
دوستان من اینجا گیر کردم:
وقتی میاد رو این سرسره سنگیا، اینا میریزن. هیچ جا هم نیست که بپرم بگیرمش. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
اینجا قرار نیست جایی بپری روی سطح صاف باید سر بخری نرسیده به لبه سطح صاف باید روی دیوار بدوی تا به اون یکی سطح صاف برسی تا انتها باید این کا رو باید تکرار کنی
SADEGH 7
29-08-2010, 22:00
اینجا قرار نیست جایی بپری روی سطح صاف باید سر بخری نرسیده به لبه سطح صاف باید روی دیوار بدوی تا به اون یکی سطح صاف برسی تا انتها باید این کا رو باید تکرار کنی
خوب من هم همین کار رو می کنم دوست عزیز.تو شاتی که گذاشتم واضحه که دارم رو دیوار می دوم.بعد از چند بار که این کار تکرار می شه، وقتی می رسم به این قسمت که شاتش رو گذاشتم، این سطح صاف می افته پایین. وقتی هم می افته پایین میاد از اول.
samyar_red
29-08-2010, 22:09
خوب من هم همین کار رو می کنم دوست عزیز.تو شاتی که گذاشتم واضحه که دارم رو دیوار می دوم.بعد از چند بار که این کار تکرار می شه، وقتی می رسم به این قسمت که شاتش رو گذاشتم، این سطح صاف می افته پایین. وقتی هم می افته پایین میاد از اول.
میدونی چرا ؟ حتما از فاصله ی زیادی خودتو ول میکنی نباید بزاری این سنگا زیاد دور شه در حدی که فاصله ات جوری زیاد که وقتی میپری باعث مرگت شه
یه لحظه کلیک راست و بگیر ول کن تا بپره رو اون سنگا و ببرت پایین
SADEGH 7
29-08-2010, 22:17
میدونی چرا ؟ حتما از فاصله ی زیادی خودتو ول میکنی نباید بزاری این سنگا زیاد دور شه در حدی که فاصله ات جوری زیاد که وقتی میپری باعث مرگت شه
یه لحظه کلیک راست و بگیر ول کن تا بپره رو اون سنگا و ببرت پایین
مرسی دوست عزیز. :11:
مشکل اینجا بود که من نمی دونستم باید با سنگ ها برم پایین.
SADEGH 7
30-08-2010, 13:52
بالاخره این بازی هم تموم شد. هرچند دیر شروع کردم. خوب شد که این ورژن مثل ورژن قبلی نبود. در کل آپگرید ها باعث شده بود که بازی یک نواخت نشه. خصوصا آپگرید هایی که رازیه می داد.
-----------------------------
دوستان اگه بگید محل سیو این بازی کجاست ممنون می شم.
بالاخره این بازی هم تموم شد. هرچند دیر شروع کردم. خوب شد که این ورژن مثل ورژن قبلی نبود. در کل آپگرید ها باعث شده بود که بازی یک نواخت نشه. خصوصا آپگرید هایی که رازیه می داد.
.................................................. .................................................. ...............
راضیه!!!
درسته ورژن قبلی همش سکو بازی بود و اصلا هیجان لازم رو نداشت..............ولی خداییش بعضی مراحل این بازی خیلی سخت میشن .........مخصوصا اون جاهایی که باید هی آب رو یخ می کردی..........یخ رو آب می کردی!!!!!!!!!!!! مخصوصا اون مرحله آخر که باید از اون برج بالا می رفتی تا با مالک برسی و باهاش مبارزه کنی...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
SA3EDLORD
30-08-2010, 14:17
من که فقط از مرحله اخرش خوشم اومد...وگرنه در کل خیلی ایزی بود بازیش
John Haughm
30-08-2010, 14:24
من نسخه ی Xbox این بازی رو گرفتم تا اونجا پیش رفتم که مالک گنده شده و باهاش جنگ می کنم... بعد از اینجا میرم توی یه محیط دیگه و از وسط یه چیزایی مثل سوسک گنده ی پروازی (:20:) میاد همش که همشونو میکشم بعدش گوشه ی دایره ی بزرگی که وسطش بودم یه مجسمه هست که با دستگیره ی جلوش میجرخونمش تا تیکه هاش با هم مچ شه بعد دو سری پله ی دایره وار دو طرف میاد که میرسه به سکوی بالا با همون مجسمه و همون دستگیره اما اینجا دستگیره دو تیکه از سه تیکه ی مجسمه رو با هم میچرخونه... خود Prince میگه باید آبی رو که از بالای مجسمه میاد قطع کنم ولی من نمیدونم کجا باید برم همه جا بستست و هر دیوار و ستونی رو هم امتحان کردم کاری از پیش نبردم... آبی هم که از بالای مجسمه میاد رو یخ میکنم ولی نمیره ازش بالا... باید چیکار کنم؟!؟!:19:
ممنون:11:
SADEGH 7
30-08-2010, 14:29
.................................................. .................................................. ...............
راضیه!!!
درسته ورژن قبلی همش سکو بازی بود و اصلا هیجان لازم رو نداشت..............ولی خداییش بعضی مراحل این بازی خیلی سخت میشن .........مخصوصا اون جاهایی که باید هی آب رو یخ می کردی..........یخ رو آب می کردی!!!!!!!!!!!! مخصوصا اون مرحله آخر که باید از اون برج بالا می رفتی تا با مالک برسی و باهاش مبارزه کنی...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
عجب سوتی تابلویی دادم.:31:
چون تو بازی با Z می نوشت. آدم دیگه حواسش از املای فارسیش پرت می شه.
من نسخه ی Xbox این بازی رو گرفتم تا اونجا پیش رفتم که مالک گنده شده و باهاش جنگ می کنم... بعد از اینجا میرم توی یه محیط دیگه و از وسط یه چیزایی مثل سوسک گنده ی پروازی (:20:) میاد همش که همشونو میکشم بعدش گوشه ی دایره ی بزرگی که وسطش بودم یه مجسمه هست که با دستگیره ی جلوش میجرخونمش تا تیکه هاش با هم مچ شه بعد دو سری پله ی دایره وار دو طرف میاد که میرسه به سکوی بالا با همون مجسمه و همون دستگیره اما اینجا دستگیره دو تیکه از سه تیکه ی مجسمه رو با هم میچرخونه... خود Prince میگه باید آبی رو که از بالای مجسمه میاد قطع کنم ولی من نمیدونم کجا باید برم همه جا بستست و هر دیوار و ستونی رو هم امتحان کردم کاری از پیش نبردم... آبی هم که از بالای مجسمه میاد رو یخ میکنم ولی نمیره ازش بالا... باید چیکار کنم؟!؟!:19:
ممنون:11:
شما باید اول آب رو یخ ببندی، بعد دست های مجسمه رو بچرخونی. اینطوری گیر می کنن به آب و بالاخره با هم مچ می شن.
موفق باشی:11:
----------------------
دوستان اگه محل سیو بازی رو هم بگید ممنون می شم.
SA3EDLORD
30-08-2010, 14:29
باید اب ها رو یخ کنی بعد اون دستگیره رو بچرخونی تا مچ بشه........ما تو pc این دکمه رو میزدیم شما رو نمیدونمshift
ما شیفت رو میزدیم
popowoody
30-08-2010, 14:57
7 :
C:\Users\*****\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
به جای ***** نام سیستمتون رو بنویس
دوستان منم این بازیو تا اخر رفتم
کسی کمکی خواست در خدمتم:11:
غول اخرش عین غول اخر بازی devil may cry 4 بود , از روی اون فکر کنم درستش کرده بودن :27:
سلام
من پست های قبلی رو گشتم ولی همه ی کرک ها فیلتر بود
خواهشا یکی محبت کنه جای دیگه آپلود کنه
ممنووووووووووووووووووون
معذرت
خودم پیداش کردم
یه جاییش گیر کرده بود که رد کردم
حجم 5.89 Mb
امیدوارم راضی باشید
MR.GAMER
03-09-2010, 13:54
منم تازه این بازیو شروع کردم ! الان رسیدم یه جایی راضیه اون شمشیر سلیمان رو گرفتم و دادم به راضیه و رفت توش !!!!
الان یه جایی ام که 3تا ازون ادمای نارنجی که آدم میارن پیش هم واسادن! با همشون مبارزه می کنم , خیلی راحت همشون میکشم
ولی وختی همه رو کشتم واسه ادامه راهی نیست,نه دری نه راهی,هیچی نیست .....
some one help me !
Amin.P30
03-09-2010, 15:57
من کرک فیکس اسکیدرو را دارم.
اما اونجایی که یه دستگاه بزرگ که اب ازش فوران میکنه وقتی سمت راست میرم بالا یه دستگیره داره که وقتی میگیرمش هیچ چیزی نمیشه.
یکی یه کرک که باهاش تا اخر رفته باشه را معرفی میکنه؟
من کرک فیکس اسکیدرو را دارم.
اما اونجایی که یه دستگاه بزرگ که اب ازش فوران میکنه وقتی سمت راست میرم بالا یه دستگیره داره که وقتی میگیرمش هیچ چیزی نمیشه.
یکی یه کرک که باهاش تا اخر رفته باشه را معرفی میکنه؟
من تا آخرش رفتم
البته نه همه ی همش
اونجایی که باید غول رو بکشم ، میمیرم
هنوز وقت نکردم تلاش بیشتری کنم
شما همون کرک بالا رو دانلود کن
Amir_Ariamehr2003
04-09-2010, 09:10
کسی نتونست کمک کنه ؟
اشتباه شد و پست درست رو الان میدم
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------
سلام.
من اینجا گیر کردم ....
کرکم درست کپی میکنم .
ولی باز مشکل حل نیمشه .
میتونید راهنماییم کنید ؟
من قبلا اینجارو رد کردم ولی ویندوزم پرید به همراهش سیوهام هم پرید و حالا که دوباره بازی کردم کلا انگار که باگ داره ئ اون دسته که باید بچرخونیم نمیاد و آبهایی که باید یخ کنیم و کلا درخواستم اینه که سیو بعد از اون غولی که شمشیرش رو میندازیم رو واسم بزارید و یا بگید اون مرحله اسمش چی هست (مرحله بعد از غول) تا خودم توی نت سرچ کنم
AhmadReza.
04-09-2010, 11:05
راستی چرا غول هاش فارسی حرف میزنن؟؟؟؟
نکنه میخواستن به ایرانی ها .........!!!!!
مثل فیلم 300 ؟؟؟
SA3EDLORD
04-09-2010, 13:00
راستی چرا غول هاش فارسی حرف میزنن؟؟؟؟
نکنه میخواستن به ایرانی ها .........!!!!!
مثل فیلم 300 ؟؟؟
مردم چقدر بد بینن.........
مگه اون دختره ی خوشگل(:31:)تو اون غاره چیه میرفت ایرانی حرف نمیزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستی من نفهمیدم این پرنس ایرانیه یا نه اخه کسایی که بهش حمله میکردند ایرانی بودند
Amin.P30
04-09-2010, 13:24
اشتباه شد و پست درست رو الان میدم
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------
من قبلا اینجارو رد کردم ولی ویندوزم پرید به همراهش سیوهام هم پرید و حالا که دوباره بازی کردم کلا انگار که باگ داره ئ اون دسته که باید بچرخونیم نمیاد و آبهایی که باید یخ کنیم و کلا درخواستم اینه که سیو بعد از اون غولی که شمشیرش رو میندازیم رو واسم بزارید و یا بگید اون مرحله اسمش چی هست (مرحله بعد از غول) تا خودم توی نت سرچ کنم
سلام.
من هم دقیقا همین جا گیر کردم.
چی کار باید کرد؟
اگر سیو ادامه ش رو دارید بزارید و بگین کجا باید کپی بشه؟
3 تا کر ک را هم تست کردم نشد.
SA3EDLORD
04-09-2010, 13:29
اینجا همون جایی هست که چند تا دسته رو میکشی یه چیز بزرگ هی میچرخه راهت رو میسازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اونجاست که من اونجا رو هی رفتم اینورو چرخوندم اونیکی رو چرخوندم شانسی درست شد:31:
Amin.P30
04-09-2010, 13:31
اینجا همون جایی هست که چند تا دسته رو میکشی یه چیز بزرگ هی میچرخه راهت رو میسازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اونجاست که من اونجا رو هی رفتم اینورو چرخوندم اونیکی رو چرخوندم شانسی درست شد:31:
نه اونجا که اولشه.
اینجا رو میگم:
در ضمن محل سیو بازی کجاست؟
popowoody
04-09-2010, 13:55
نه اونجا که اولشه.
اینجا رو میگم:
در ضمن محل سیو بازی کجاست؟
7 :
C:\Users\*****\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
XP :
C:\Documents and Settings\*****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
به جای ***** نام سیستمتون رو بنویس
SA3EDLORD
04-09-2010, 13:59
یه عکس بزرگ تر با نمایه بهتر بذار..........من الان زیاد چیزی نمیبینم
AhmadReza.
04-09-2010, 15:24
منم تازه این بازیو شروع کردم ! الان رسیدم یه جایی راضیه اون شمشیر سلیمان رو گرفتم و دادم به راضیه و رفت توش !!!!
الان یه جایی ام که 3تا ازون ادمای نارنجی که آدم میارن پیش هم واسادن! با همشون مبارزه می کنم , خیلی راحت همشون میکشم
ولی وختی همه رو کشتم واسه ادامه راهی نیست,نه دری نه راهی,هیچی نیست .....
some one help me !
منم همینجا گیر کردم باید چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
Amir_Ariamehr2003
04-09-2010, 16:08
سلام.
من هم دقیقا همین جا گیر کردم.
چی کار باید کرد؟
اگر سیو ادامه ش رو دارید بزارید و بگین کجا باید کپی بشه؟
3 تا کر ک را هم تست کردم نشد.
راحت میشه ردش کرد مشکل اینجاست که الان کرک به من گیر داده
ببین تا اونجایی که یادمه وقتی سکو میاد جلو و میپری روش با شیفت میشه نگهش داشت تا چند ثانیه
دوستان سیو گیم تا بعد از غول که شمشیرش رو میندازیم لطف کنید
AhmadReza.
04-09-2010, 16:32
سلام
من تو اون مرحله گیر کردم که سه تا آدم نارنجی وایسادن پیش هم و دارن جادو میکنن ..
من تمام آدمای پایین رو میکشم و میرم بالا اونا رو هم میکشم ولی نمیدونم دیگه باید چکار کنم...توروخدا کمک کنید....
SA3EDLORD
04-09-2010, 17:44
سلام
من تو اون مرحله گیر کردم که سه تا آدم نارنجی وایسادن پیش هم و دارن جادو میکنن ..
من تمام آدمای پایین رو میکشم و میرم بالا اونا رو هم میکشم ولی نمیدونم دیگه باید چکار کنم...توروخدا کمک کنید....
مشکل از کرکه................شما که همه رو میزنی باید در باز شه.........خودم این مشکل رو داشتم با تعویض کرک درست شد
Amin.P30
04-09-2010, 18:20
یه عکس بزرگ تر با نمایه بهتر بذار..........من الان زیاد چیزی نمیبینم
اینجا همون جایی هست که وقتی واردش میشی همون دستگاه توی عکس را نشون میده که اب داره از هر جاش فوران میکنه.
قسمت بالای همون جایی که ایستادی یه دستگیره هستش.دستگیره را که بگیری باید یه عملی کنه که نمیشه.
سمت راستش 2 تا فواره اب هستش که اگه یخش کنی میری همون جایی که عکس هستش.
کرک رو هم که عوض کردم نشد.
AhmadReza.
04-09-2010, 18:36
مشکل از کرکه................شما که همه رو میزنی باید در باز شه.........خودم این مشکل رو داشتم با تعویض کرک درست شد
مطمئنی که خودتم تو همین مرحله گیر کرده بودی؟؟؟
میشه آدرس کرکی که خودتون دانلود کردید رو بگید....
حجمش چقدره؟
راستی اگه کرک رو عوض کنم باید از اول مراحل رو برم؟؟؟؟؟
SA3EDLORD
04-09-2010, 18:50
مطمئنی که خودتم تو همین مرحله گیر کرده بودی؟؟؟
میشه آدرس کرکی که خودتون دانلود کردید رو بگید....
حجمش چقدره؟
راستی اگه کرک رو عوض کنم باید از اول مراحل رو برم؟؟؟؟؟ __________________نه نمیخواد از اول بری............حالا میخوای محکم کاری سیو هاتو یه جا دیگه هم بذار
اره دیگه همونجایی رو نمیگی که اون نارنجی ها که اسکلت میسازند سه تایی دستاشونو گرفتن به بالا نگاه میکنند بعد پرنس وارد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره منم همونجا بودم
باشه برات میذارم(باز باید 100 صفحه برگردم عقب:31:)
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
بفرما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخود اونی که بهم داد نوشت(لازم به ذکره با تعویض کرک احتیاجی به دوباره رفتن بازی نیست)
اینجا همون جایی هست که وقتی واردش میشی همون دستگاه توی عکس را نشون میده که اب داره از هر جاش فوران میکنه.
قسمت بالای همون جایی که ایستادی یه دستگیره هستش.دستگیره را که بگیری باید یه عملی کنه که نمیشه.
سمت راستش 2 تا فواره اب هستش که اگه یخش کنی میری همون جایی که عکس هستش.
کرک رو هم که عوض کردم نشد. دوستمون درست جوابتون رو دادند........باید شیفت رو بگیری تا اون سکو ها برا چند ثانیه ای وایستند بعد میری روش
در رابطه با اون دستگیره هم که گفتی اگه مطمئنی قبلا نکشیدیش و عملی انجام نمیده که باید انجام بده کرک رو دان کن
Amir_Ariamehr2003
05-09-2010, 07:32
نه نمیخواد از اول بری............حالا میخوای محکم کاری سیو هاتو یه جا دیگه هم بذار
اره دیگه همونجایی رو نمیگی که اون نارنجی ها که اسکلت میسازند سه تایی دستاشونو گرفتن به بالا نگاه میکنند بعد پرنس وارد میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره منم همونجا بودم
باشه برات میذارم(باز باید 100 صفحه برگردم عقب:31:)
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
بفرما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخود اونی که بهم داد نوشت(لازم به ذکره با تعویض کرک احتیاجی به دوباره رفتن بازی نیست)
دوستمون درست جوابتون رو دادند........باید شیفت رو بگیری تا اون سکو ها برا چند ثانیه ای وایستند بعد میری روش
در رابطه با اون دستگیره هم که گفتی اگه مطمئنی قبلا نکشیدیش و عملی انجام نمیده که باید انجام بده کرک رو دان کن
سلام منم همین مشکل رو دارم و اینکه با همین کرکی که الان من دارم 3 تا از دوستام پرنس رو تموم کردن و مشکلی نداشتن!!! نمیدونم من بدبخت چرا این بلا سرم اومده
SA3EDLORD
05-09-2010, 08:39
سلام منم همین مشکل رو دارم و اینکه با همین کرکی که الان من دارم 3 تا از دوستام پرنس رو تموم کردن و مشکلی نداشتن!!! نمیدونم من بدبخت چرا این بلا سرم اومده
شما هم یه امتحانی بکنید................ضرر که نداره:46:
AhmadReza.
05-09-2010, 12:57
بلاخره تمومش کردم...خیلی بازی باحالی بود.فقط یه خورده مراحلش کم بود...به امید نسخه بعدی...:20:
دوستان بی زحمت یه کرک درست و حسابی لطف میکنید.ممنون.
SA3EDLORD
05-09-2010, 15:52
بفرما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نتونستید رد کنید مشکل از کرک نیست چون این کرک تست شده هست
Amin.P30
06-09-2010, 12:16
من با همین کرک بالا هم دستگیره رو میگیرم عملی نمیکنه...!
SA3EDLORD
06-09-2010, 12:27
من با همین کرک بالا هم دستگیره رو میگیرم عملی نمیکنه...!
پس شما قبلا اون دستگیره رو گرفتید و عملش رو کرده!!!
همونطور که گفتم شما باید شیفت رو نگه دارید تا سکو ها تا چند لحظه ای وایستند و روش بپرید بعد همینطور ادامه میدید و خودتون میفهمید رو کدوم باید بپرین یا چیکار کنین........
Amin.P30
06-09-2010, 12:45
پس شما قبلا اون دستگیره رو گرفتید و عملش رو کرده!!!
همونطور که گفتم شما باید شیفت رو نگه دارید تا سکو ها تا چند لحظه ای وایستند و روش بپرید بعد همینطور ادامه میدید و خودتون میفهمید رو کدوم باید بپرین یا چیکار کنین........
ممنون.
من دستگیره رو میگیرم.
بعد شیفت رو میگیرم از اون2 تا سکو های اب میرم اونور.
ان طرف هیچ کاری نمیشه کرد.
یه چیز زرد رنگ هستش که هیچ کاریش نمیشه کرد.
محل سیو گیم بازی رو هم به هیچ وجه پیدا نکردم.
XP :
این جا که نیست.هیچ جای دیگه هم نیست.
SA3EDLORD
06-09-2010, 13:14
این هم نیست:
C:\programs file\ubisoft game luncher\storage\
البته زیاد یادم نیست در مورد اسم هایی که نوشتم
AhmadReza.
06-09-2010, 17:15
مشکل از کرک نیست.
کرک سالم هست...
من با همین کرک که LORD عزیز بهم داد تا آخرش رفتم....
سلام منprinc of persia the forgotten sandsرو نصب کردم ولی موقع اجرا این پیامو میده
This application has failed to start because d3dx9_42.dll was not found re-installing the application may fix this problem.
چیکار باید بکنم؟repair هم کردم بازم درست نشد لطفا کمکم کنید.
SA3EDLORD
06-09-2010, 22:47
خب گفته که باید از توی dvd یا اگر دو مرحله ای بود نصب بازی از توی کامپیوتر دایرکس مورد نیاز بازی رو اپدیت کنی
ویندوزم vista sp2 هیچ دایرکسی روش نصب نمیشه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
در ضمن میتونه مشکل از dvdها باشه؟
بازی واسه شرکت ubisoft هست.
SA3EDLORD
06-09-2010, 22:59
ویندوزم vista sp2 هیچ دایرکسی روش نصب نمیشه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
در ضمن میتونه مشکل از dvdها باشه؟
بازی واسه شرکت ubisoft هست.
یعنی اورجیناله:18:
فرقی نداره که باید تو ویستا و هر ویندوز دیگه ای اجرا بشه.................اگه بازم مشکلش حل نشد دوباره بازی رو نصب کن
بعد از نصب کردن باید کار خاصی انجام بدم یا همون نصب خالی کافیه بازی باید اجرا بشه؟
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
دوباره نصب کردم بازم همون پیامو داد
چیکارش کنم؟؟؟
اون پیغام برطرف شد حالا میگه prince of persia.exe has stopped workingپایینشم میگه close the program
اینو باید چیکار کنم؟؟
لطفا کمکم کنید :17:
SA3EDLORD
06-09-2010, 23:57
کرکتون چیه؟؟؟؟؟
احتمالا ازکرک هست....کرک بالا رو برزیزد احتمالا درست میشه.....
اصلا بازی اجرا میشه؟؟؟؟؟
تا تصویرش میخواد بیاد صفحه سیاه میشه بعد این پیامو میده
تا تصویرش میخواد بیاد صفحه سیاه میشه بعد این پیامو میده
کرک بالارم دانلود کردم ریختم ولی مشکلش برطرف نشد بازم اون پیغامو میده
چیکار باید بکنم؟
AhmadReza.
07-09-2010, 10:56
کرک بالارم دانلود کردم ریختم ولی مشکلش برطرف نشد بازم اون پیغامو میده
چیکار باید بکنم؟
شاید ماله پایین بودن سیستمتونه!!!
مشخصاتش چیه؟؟
راستی اگه هم سیستم مشکلی نداشته باشه...99% اشکال از ویندوز هست...
چون خودمم تو بازی gta iv همین مشکل رو داشتم ویندوز عوض کردم حل شد
این مشخصات سیستممه:
windows vista ultimate sp2
cpu:intel core2 dou e7400 2.8ghz
ram:2gb
vga:nvidia geforce 9400gt
hdd:1tb
باید ویندوزمو عوض کنم؟
Linux Learner
07-09-2010, 12:37
یه نکته ای بگم شاید به درد کسی بخوره. من رو ویندوز سون پرنس رو نصب کردم ولی اجرا نمیشد. بعد از مدتها فهمیدم مشکل از کرک کردن فایلهایی که مربوط به دسته بازی میشن بود. (xlive) یعنی این فایلها:
نسخه اصلیشون رو که برگردوندم، همه چی درست شد.
SA3EDLORD
07-09-2010, 15:27
windows vista ultimate sp2
از شرکت دریا سافت هست؟؟؟؟؟؟؟؟
نه يعني نميدونم واسه چه شركتيه روش و توشم چيزي ننوشته.
ولي فكر كنم بايد عوضش كنم.
SA3EDLORD
07-09-2010, 17:28
نه يعني نميدونم واسه چه شركتيه روش و توشم چيزي ننوشته.
ولي فكر كنم بايد عوضش كنم.
عوضش کن........................مال من الان از دریاسافت هست..........البته الان xp هست از دریاسافت
ولی ویستای این شرکت رو هم داشتم.......سرعت خیلی خوبی داره.......این سرعتش تو کپی و پیست کردن کاملا واضح هست که چقدر افزایش پیدا میکنه:46:
ويندوزم عوض كردم نشد
شايد از دايركس باشه
ميشه يه دايركس جديد معرفي كنيد؟
SA3EDLORD
07-09-2010, 21:12
دایرکس که توی هون dvd بازی هست که
Amin.P30
08-09-2010, 08:30
ويندوزم عوض كردم نشد
شايد از دايركس باشه
ميشه يه دايركس جديد معرفي كنيد؟
JUNE 2010
من که نسخه ای دانلود کرده بودم و فکر کنم اولین نسخه ای بود که انتشار یافته بود.
اصلا معلوم نیست پوشه سیوش کجاست.
بازی رو یه بار پاک کردم باز نصبش کردم و درایو C رو هم پوشه یوبی سافت رو پاک کردم باز سیوش سر جا بود.
و همون جا باز نمیشه ردش کرد.
XP :
اینجا هم که نبود.
چند تا پوشه مخفی Application Data بود که توی اونها هم نبود.
بازی SPLINTER CELL پوشه STOREGE ش توی درایو سی پوشه یوبی سافت بود اما این اصلا نیست.سرچ هم کردم نبود.
عجب.!!!
SA3EDLORD
08-09-2010, 08:48
من که نسخه ای دانلود کرده بودم و فکر کنم اولین نسخه ای بود که انتشار یافته بود.
بازی رو یه بار پاک کردم باز نصبش کردم و درایو C رو هم پوشه یوبی سافت رو پاک کردم باز سیوش سر جا بود.
XP :
اینجا هم که نبود.
بازی SPLINTER CELL پوشه STOREGE ش توی درایو سی پوشه یوبی سافت بود اما این اصلا نیست.سرچ هم کردم نبود.
عجب.!!!
my documents رو نگاه کردی:31:
تو محل نصب بازی رو زیر و رو کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
Transporter2009
08-09-2010, 09:36
JUNE 2010
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که نسخه ای دانلود کرده بودم و فکر کنم اولین نسخه ای بود که انتشار یافته بود.
XP :
اینجا هم که نبود.
عجب.!!!
مسير سيو بالا مربوط ميشه به ويندوز ايكس پي ويندوز ويستا جاي سيو بازي فرق مي كنه. اگر كسي از دوستان مي دونه راهنماييشون كنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.