ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Prince of Persia: The Forgotten Sands

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

AlexMercer
30-06-2010, 21:09
مشکل سیاه شدن صفحه از کرکه که با پایین بردن تنظیمات antialiasing درست میشه . باید از Game settings همون antialiasing رو روی none بزارید.
برای مشکل کرک و در های بسته هم باید بگم که هنوز هیچ کرکی این مشکل رو حل نکرده.تنها کاری که من کردم این بود که هرجا با مشکل مواجه میشدم کرشک ها رو عوض میکردم . هیچ ربطی به ترینر هم نداره.
ببخشید که آخر بازی رو تعریف کردم چون وقتی مطلب پست شد اشتباهمو فهمیدم و باز ببخشید که ادیتش نکردم.

انچنان داستان باحالی نداره که حالا با پخش شدن اخرش کسی ناراحت شه:31::31:

mosolim
30-06-2010, 21:19
سلام
بنده هم بازی رو نصب کردم و مشغول شدم. بد نیست تو این بی بازیی به از هیچیه.

ieeeman
30-06-2010, 21:20
چک پوینت بعدی رو از لینک زیر بگیر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون ولی من خودم آخرش رفتم میدونین مشکل چی بود
من گفتم تو مرحله دو فواره دو ستون اب گیر کردم کی سیو منو میگیره رد میکنه یکی اومد سیو خودش رو در 3 مرحله بعد داد !!!گفت بگیر! من هم سه تا آپگیرد داشتم و نکرده بودم برای بعد ولی تو سیو این دوستمون آپگیرد نبود!!
نگو خودش مشکل داشته این مرحله رو اومده با یه تیر دو نشون بزنه
نا مرد ازش پرسیدم مطمینی سیو منو رد کردی هیچی نگفت و یه روز وقت منو گرفت رفتم فیلم دانلود کردم!!!!!!
در کل سیو اقا مشکل داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2::2:
خواهشمندم هر کس سیو شو میزاره یا همونو رد کنین براش یا سیو درست !!!!!!!!!!!!بزارین!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز اینم Save من، فقط یه لطفی کن مجسمه بین دو فواره رو هم بشکن و اولین Save بعد از درب رو آپ کن.
پیشاپیش ممنون دوست عزیز.

اینم سیو خود شما و درست چک پوینت بعدی خودتون برین مجسمه رو بشکونین اون سیو ماجرا داشت که گفتم و ماله 3 مرحله بعد است و مشکل دار!!!!!!!!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم سیو خودم فکر کنم دو سه تا آپگرید داره که به دلخواه خودتون آپگرید کنین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Vahid_1990
30-06-2010, 21:24
بازی مثل همیشه خیلی خوبه.
امتیاز سایت ها زیاد مهم نیست.
فقط چون بازی برای شرکت یوبی سافت هستش دوباره همون قضیه مشکل کرک وجود داره:20:

new evil
30-06-2010, 21:38
سلام
من توی یه قسمتی از بازی گیر کردم
بعد از اینکه راضیه خانوم میره تو شمشیر یه مدت بعدش می رسم به یجایی که سه تا از اون دشمنایی هست که اسکلت احضار می کنن و دور هم حلقه زدن برای رسیدن بهشون باید دوتا مکانیزم روی دیوار های چپ و راست را فعال کنیم من این کارو می کنم ولی بعد کشتنشون هیچ اتفاقی نمی افته
یه در هم اونجا هست که باز نمی شه !!!
باید چکار کنم؟

black.assassin
30-06-2010, 22:33
من هم دوباره به مشکل خوردم با این کرک جدید ای کاش skidrow یه بار خودش بازی رو با کرک تموم کنه بعد بده بیرون . من هم همونجایی که دو دیوار آبشار هستن . میام بالا و در وا نمیشه . همون تصویری که دوستمون چند صفحه قبل گذاشتن .

AlexMercer
30-06-2010, 22:41
من هم دوباره به مشکل خوردم با این کرک جدید ای کاش skidrow یه بار خودش بازی رو با کرک تموم کنه بعد بده بیرون . من هم همونجایی که دو دیوار آبشار هستن . میام بالا و در وا نمیشه . همون تصویری که دوستمون چند صفحه قبل گذاشتن .

دو ابشار هست و پشت یکی از اون ابشارها یک مجسمه؟
اونو رد کردم الان برای یکی از دوستان و لینکشو گذاشتم. دانلد کن:46::11:

black.assassin
30-06-2010, 22:57
دو ابشار هست و پشت یکی از اون ابشارها یک مجسمه؟
اونو رد کردم الان برای یکی از دوستان و لینکشو گذاشتم. دانلد کن:46::11:

نتونستم به تشکر بسنده کنم . بی نهایت ممنون دانلود کردم .:40::40::10: بره من آپگریداش مهم نیست . مهم اینه که بازی کنم .
راستی فقط با ترینر میشه رد کرد مگه نه ؟ چون من کرک دومیرو ریخته بودم .ولی نشد .

AlexMercer
30-06-2010, 23:01
نتونستم به تشکر بسنده کنم . بی نهایت ممنون دانلود کردم .:40::40::10: بره من آپگریداش مهم نیست . مهم اینه که بازی کنم .
راستی فقط با ترینر میشه رد کرد مگه نه ؟ چون من کرک دومیرو ریخته بودم .ولی نشد .

نه من به صورت عادی رد کردم بدون ترینر:11::46::31:

A.M.D.D.E.V.I.L
30-06-2010, 23:04
بازی به پای assassin's creed میرسه؟ فقط کسایی که بازی کردن AC2 رو ، جواب بدن

AlexMercer
30-06-2010, 23:07

سبکشون فرق داره. قابل مقایسه نیست. درسته جفتشون از در و دیوار بالا میرن ولی اساسین تو شهر ازاده و یک حاله دیگه ای داره با پرنسی که تو یک محیط بسته هست و باید معما حل کنی و از تله ها رد شی.:46:

mobin_eshghe pro
30-06-2010, 23:27
بله در ضمن یادت نره. وقتی کرک رو دانلد کردی تموم محتویاتش رو بریزی چون یک dll داره که کار اصی رو اون انجام میده. اون نباشه بازی اجرا نمیشه.:46:

اسم dll

ubiorbitapi_r2.dll:11:
همرو مو به مو اجرا کردم منو اومد بالا (البته با تاخیر) ولی تو loading گیر کرد.حدود 1 ساعتم گذاشتم تو اون حالات موند که بهم ثابت بشه گیر کرده
توی hardware به همه چی تیک زده بجز CPU's frequency.به نظرتون مشکلش همینه؟!

shopspott
30-06-2010, 23:27
انچنان داستان باحالی نداره که حالا با پخش شدن اخرش کسی ناراحت شه:31::31:
آخه بعضی ها گفتن که یعنی چی که آخر بازی رو میگی و از اینجور حرفا ولی از حق نگذریم درسته که داستان کراری بود مخصوصا آخرش ولی کسی که هنوز تمومش نکرده با خودش فکر میکنه که بازی خیلی پایان جالبی خواهد داشت:46:

AlexMercer
30-06-2010, 23:45
همرو مو به مو اجرا کردم منو اومد بالا (البته با تاخیر) ولی تو loading گیر کرد.حدود 1 ساعتم گذاشتم تو اون حالات موند که بهم ثابت بشه گیر کرده
توی hardware به همه چی تیک زده بجز CPU's frequency.به نظرتون مشکلش همینه؟!

اره به احتمال زیاد همینه. ولی فکر کنم بازم باید اجرا کنه. شما گرافیکش رو بیار پایین پایین شاید شد.:46:

GamerCenter
30-06-2010, 23:48
با استحضار کلیه حضار گرامی و دوستان عزیزی که هنوز مشکل کرک دارند می رسانم که:

بنده با سه تا کرکی که در سایت خودم گذاشتم الان بازی را بدون هیچ مشکلی دارم به اتمام می رسونم. چون فرصت بازی ندارم لذا دیر تر بازی رو تموم می کنم ولی تا الان که اواخر بازی هست هیچ مشکلی نداشتم.
کرک هایی که من استفاده کردم به ترتیب عبارتند از:

1. کرک 213 کیلوبایتی
2. کرک آپدیت شده در 8 تیر
3. کرک آپدیت شده در 9 تیر

برای دانلود و استفاده از کرک ها شما می توانید به سایت ما مراجعه کنید. مطمئن باشید مشکل شما حل خواهد شد:

آدرس سایت:

ذکر این نکته الزامی هست که کرک های دوم و سوم را باید در فولدر نصب بازی کپی نمائید یعنی کلیه 4 فایل موجود در مورد نیاز را باید در محل نصب بازی کپی نمائید و از کپی کردن فایلهای کرک در فولدر Ubisoft Game Launcher که در Program Files قرار دارد خودداری کنید چون در غیر اینصورت با پیغام پیدا نکردن لانچر بازی مواجه خواهید شد!
با تشکر از همه شما عزیزان

ieeeman
01-07-2010, 03:27
این جا گیر کردم (البته این رو رد میکنم گاهی وقتها بعدش هم بازم از این فواره دو تایی هاست که یکیش قطعه یکیش وصل باید تندی سوییچ کنی بین فریز آب و قطع فریز اب!من که اعصاب ندارم از این جوریها تا آخر بازی زیاده!:41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیو من منتظر حضور سبز سیو شماییم:31:

ieeeman
01-07-2010, 04:45
این جا گیر کردم (البته این رو رد میکنم گاهی وقتها بعدش هم بازم از این فواره دو تایی هاست که یکیش قطعه یکیش وصل باید تندی سوییچ کنی بین فریز آب و قطع فریز اب!من که اعصاب ندارم از این جوریها تا آخر بازی زیاده!:41:

اینم سیو من منتظر حضور سبز سیو شماییم:31:

خودم رفتم لمش هم اینه تند تند شیفت رو بزنین !برای دیوارهای دو گانه ( هم باید راه بری هم بپری !)هم لمش موقع مناسب یک بار دکمه بالا رو زدنه!آخی
اینم برای کسایی که نتونستن برن

SAHEBIS
01-07-2010, 08:35
بچه ها اونایی که بازی رو خریدن چند dvd خریدن ؟قیمتشم چقدر بوده؟

javad2015
01-07-2010, 08:42
بچه ها اونایی که بازی رو خریدن چند dvd خریدن ؟قیمتشم چقدر بوده؟
دو دیویدی ...دو تومن

new evil
01-07-2010, 10:05
سلام
بعد از اینکه راضیه خانوم میره تو شمشیر یه مدت بعدش می رسم به یجایی که سه تا از اون دشمنایی هست که اسکلت احضار می کنن و دور هم حلقه زدن برای رسیدن بهشون باید دوتا مکانیزم روی دیوار های چپ و راست را فعال کنیم من این کارو می کنم ولی بعد کشتنشون هیچ اتفاقی نمی افته
باید چکار کنم؟

کسی نمی دونه باید چکار کنم؟

farzan311
01-07-2010, 10:07
اه خوشم نیومد چقدر سلاح هاش محدوده این همه بازی کردم تازه شمشیر دومی رو گیر اوردم دیگه تا اخر بازی باید با همین برم؟

shopspott
01-07-2010, 10:54
سلام
باید چکار کنم؟
عزیزم چرا تو اصلا این چند صفحه رو مطالعه کردی ؟ ده بار گفتم که اینجا باید کرکو عوض کنی .فکر کنم کرکت ورژن 2 هست.چون من هم این جا گیر کردم. باید با ورژن یک عوض کنی. بعد از چکپوینت بعدی هم 2 باره کرک ورژن 2 رو تو فایل بازی بریزی.

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

اه خوشم نیومد چقدر سلاح هاش محدوده این همه بازی کردم تازه شمشیر دومی رو گیر اوردم دیگه تا اخر بازی باید با همین برم؟
آره منم مثل تو از این مورد زیاد راضی نیستم.پرنس 3 خیلی باحال بود که شمشیر عوض میکرد.

farzan311
01-07-2010, 11:02
این کرک ورژن یک و دو کجا بود؟ هان؟ میشه لینک بدی

hamidshabahang
01-07-2010, 11:10
سلام
باید چکار کنم؟

منم همینجا گیر کردم:41: اینم عکسش:
حالا این کرکه کجا هست و ورژن یکه یا دو؟

plsboy
01-07-2010, 11:30

نه عزیز بازی یک افتضاح کامله...
حتی در حد pop 1 هم نیست...
نه جریان جالبی داره و نه هیچ سنخیتی با نسخه های قبلی...
البته prince 2008 هم هیچ سنخیتی نداشت ولی حداقل جریانی جالب و game play جذاب داشت که این یکی هیچکدوم رو نداره...

server231
01-07-2010, 11:40
نه عزیز بازی یک افتضاح کامله...
حتی در حد pop 1 هم نیست...
نه جریان جالبی داره و نه هیچ سنخیتی با نسخه های قبلی...
البته prince 2008 هم هیچ سنخیتی نداشت ولی حداقل جریانی جالب و game play جذاب داشت که این یکی هیچکدوم رو نداره...

میتونی بازی نکنی!!!

Arashcompat2
01-07-2010, 12:07
بچه این بازی گرافیکش چطوری هاست؟؟؟
با یه بازی مقایسه کنید لطفا

AlexMercer
01-07-2010, 12:11
من که دیشب تموم کردم. بازی بدی نیست.البته اگر نخوایم با نسخه های قبلی مقایسه کنیم.
داستان درستی که نداشت.
اکشن هم که ضعیفه.
دوربین فوق العاده بده.
معما هاش هم که خیلی ساده بود.
دشمنان هم که اعصاب خورد کن.بلد نبودن بزنن فقط اینقدر زیاد زیاد میومدن ادم حوصلش سر میرفت بکشتشون.غول اخر هم که فوق العاده خنده دار.بمب اتم میزنه:31:

ولی بهترین جاهای بازی مواقعی بود که باید از در و دیوار بالا بری چون لذت بخش بود.

کلا بد نبود.واسه وقت پر کنی خوب بود.

matrix_3s
01-07-2010, 12:23
ولی بهترین جاهای بازی مواقعی بود که باید از در و دیوار بالا بری چون لذت بخش بود.

یعنی این بازی اینقدر افت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18: :18::18::18:

black.assassin
01-07-2010, 12:23
دیگه نگید که این یکی باگ نیست : :دی

دوستان فکر نمی کنید یکم زیاده روی کردین . ورژن قبل که از این افتضاح تر بود . خیلی تکراری تر از این بود . همین که داستان اینم همچین بد نیست اگه شما این داستان رو بین پرنس 1و2 بزارید می بینید که یه مکمل برای اوناس و به هیچ وجه مجزا نیست . هر چیه پرنس ایندفعه واقعا شاهزادس نه مثل قبلی دزد بی سر و پا :دی
مقایسش نمی کنم :
خیلی جاها باید کلیدهای ترکیبی زیادی رو بزنی و در حد صدم ثانیه تصمیم گیری کنی . البته اگه نخوای به دکمه Q روی کیبوردت متوسل شی :دی .
گیم پلیش به هیچ وجه تکراری نیست و هر مرحله دشمنان بیشتری اضافه میشن و آپگرید و قابلیت های جدیدی میگیرین . اضافه شدن غول های آخر مرحله هم چیز جالبیه .
شما هم یه کم توقعاتتون رو پایین بیارید . :10:
دوستان دقت کنید به جز چند بازی معدود بازی های دیگه وقتی به ورژن های بالاتر ( منظورم ورژن های 4 به بعد ) می رسن معمولا یا تکراری میشن یا تهی از داستان . به نظر من یوبی بهتر از خیلی از شرکت های دیگه تونسته پرنس رو زنده نگه داره .

AlexMercer
01-07-2010, 12:30
یعنی این بازی اینقدر افت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18: :18::18::18:

افت که والا چه عرض کنم. فقط بگم خدا چه بلای سر این یوبی سافت بیاره که به جای ساخت بازی درست حسابی میره وقتشو میزاره drm درست کنه.

یکم از راک استار یاد بگیره.

yashar_silverboy
01-07-2010, 13:00
دوستان تمومش کردم.....دو روزه تموم شدش :19: فقط یه سوال دار...شخصیت Ezio رو حتما باید وصل شی به UPLY تا آزاد شه؟ راه دیگه نداره؟ باحال بودش ولی فنون مبارزاتش خیلی کم بودش

yashar_silverboy
01-07-2010, 13:08
من که دیشب تموم کردم. بازی بدی نیست.البته اگر نخوایم با نسخه های قبلی مقایسه کنیم.
داستان درستی که نداشت.
اکشن هم که ضعیفه.
دوربین فوق العاده بده.
معما هاش هم که خیلی ساده بود.
دشمنان هم که اعصاب خورد کن.بلد نبودن بزنن فقط اینقدر زیاد زیاد میومدن ادم حوصلش سر میرفت بکشتشون.غول اخر هم که فوق العاده خنده دار.بمب اتم میزنه:31:

راست میگی اکشن بازی خیلی ضعیف تر از قبلیا بود
دوربینش که خوب بود قشنگ راه رو بهت نشون میداد (که من مخالف این بودم که راه رو قشنگ بهت نشون بده )
معماهاش هم راست میگی آسون بود
راجب دشمناش هم بگم که شما اگه normal بازی کنی بهت حال میدن دشمناش
بنظر من هم غول آخرش هم (RATASH) بد نبود ... منو یاد غول بازی Devil cry cry 4 مینداخت...ولی جالب بود

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

آخرین کرکی که بچه ها لطف کردن گذاشتن رو بریز درست میشه .. منم همین جا گیر کرده بودم ولی اونو ریختم رفتم ... برو حالشو ببر

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

فقط دادا حواست باشه Save هاتو وردار که پاک میشن ok?

black.assassin
01-07-2010, 13:12
دوستان من اینجا گیر کردم . ورژن کرک هم 2 هست . کمک کنید

shopspott
01-07-2010, 13:16
کرک ورژن یک اسکیدرو :

or

or

کرک ورژن 2 :

این برای صدمین بار.

yashar_silverboy
01-07-2010, 13:21
آقا من نمیدونم شما چقدر به بازی گیر میدین ...اگه شماها Gamer هستین بهتونم Mario رو هم بدن بهتون بازی میکنین پس انقدر این بازی فلان بیساره نداره ... بازی کنیدو لذت ببرید... باگ داره فلان ..DRM فلان ... پرینس چرا کجه؟چرا یه وریه ؟ گیر های بنی اسرائیلی میدینااااااااا :20: آقا بازی کن حالشو ببر ... لگرم افتضاحه آقا کسی مجبورتون نکرده و جاقو نذاشته بیخ گلوت که بازیو میگیری یا میکشیمت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! میتونی نگیری...کسی زورت نکرده که .... نگیر برو بازیای دیگه که حال میکنی بگیر .... اگه پرینس باز باشی و همه نسخه های قبلیو گرفته باشیو بازی کرده باشیو عشق پرینس باشی اینم با همه بدیو خوبیاش میگیرو بازی میکنی حال میکنی با کاراش... همش دارید میگید مزخرف و ازین حرفا :40: چاکریم

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------

دوستان من اینجا گیر کردم . ورژن کرک هم 2 هست . کمک کنید

با Shift آب رو یخش بزن بعدش اهرم رو بچرخون خودت میبینی چه اتفاقی میفته دادا

black.assassin
01-07-2010, 13:35
آقا من نمیدونم شما چقدر به بازی گیر میدین ...اگه شماها Gamer هستین بهتونم Mario رو هم بدن بهتون بازی میکنین پس انقدر این بازی فلان بیساره نداره ... بازی کنیدو لذت ببرید... باگ داره فلان ..DRM فلان ... پرینس چرا کجه؟چرا یه وریه ؟ گیر های بنی اسرائیلی میدینااااااااا :20: آقا بازی کن حالشو ببر ... لگرم افتضاحه آقا کسی مجبورتون نکرده و جاقو نذاشته بیخ گلوت که بازیو میگیری یا میکشیمت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! میتونی نگیری...کسی زورت نکرده که .... نگیر برو بازیای دیگه که حال میکنی بگیر .... اگه پرینس باز باشی و همه نسخه های قبلیو گرفته باشیو بازی کرده باشیو عشق پرینس باشی اینم با همه بدیو خوبیاش میگیرو بازی میکنی حال میکنی با کاراش... همش دارید میگید مزخرف و ازین حرفا :40: چاکریم[COLOR="Silver"]

با Shift آب رو یخش بزن بعدش اهرم رو بچرخون خودت میبینی چه اتفاقی میفته دادا

ممنون از کمکت . :40: :11: اصلا به فکرم نرسیده بود . ولی مثل اینکه توپت خیلی پره ها . :31: چقدر از یوبی گرفتی که این حرفا رو بزنی . :27:

Pejvak61
01-07-2010, 13:45
این کرک دومیه فکر کنم برای آپگرید کردن مشکل داره چون من چند بار از تعداد امتیازهای مورد نیاز برای هر مرحله رد شدم ولی اصلاً به من پیغام Upgrade available نداد و وقتی هم با زدن tab رفتم به محل آپگرید کردن همش میگه تعداد امتیازهات کم تر از حد مجاز برای ارتقا هستند.

kingboy_1978
01-07-2010, 14:05
سلام سیو بازی تو ویندوز xp کجاست/؟؟؟؟؟.......مردشور این ubi رو ببرن ....بازی هاشو بی کرک میده تو بازار

matrix_3s
01-07-2010, 14:30
قا من نمیدونم شما چقدر به بازی گیر میدین ...اگه شماها Gamer هستین بهتونم Mario رو هم بدن بهتون بازی میکنین پس انقدر این بازی فلان بیساره نداره ... بازی کنیدو لذت ببرید... باگ داره فلان ..DRM فلان ... پرینس چرا کجه؟چرا یه وریه ؟ گیر های بنی اسرائیلی میدینااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا بازی کن حالشو ببر ... لگرم افتضاحه آقا کسی مجبورتون نکرده و جاقو نذاشته بیخ گلوت که بازیو میگیری یا میکشیمت ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! میتونی نگیری...کسی زورت نکرده که .... نگیر برو بازیای دیگه که حال میکنی بگیر .... اگه پرینس باز باشی و همه نسخه های قبلیو گرفته باشیو بازی کرده باشیو عشق پرینس باشی اینم با همه بدیو خوبیاش میگیرو بازی میکنی حال میکنی با کاراش... همش دارید میگید مزخرف و ازین حرفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چاکریم

دوست عزیز با حرفات کاملا موافقم
بازیو باید بازی کرد نه اینکه دنبال ایراد ازش بود

farzan311
01-07-2010, 14:43
خوب تموم شد مرحله اخرش یاد DEVIL MAY CRY 4 افتادم یعنی دقیقا کپی کرده بودن اون مرحلو حتی غولشم مثل همون DMC 4 بود
و فکر کنم DMC هم اخر با شمشیرش زد تویه یه همین دایره اصلا بازیش باحال نبود حتی به نمیشد گفت بش پرنس جدید چون خیلی زود تموم شد بیشتر بش میخورد نسخه ی مکمل باشه
ببخشید اینقدر غر زدم به بازی
ولی به خاطر دیالوگ های زیاد فارسیش جالب بود هرچند لهجه رازیا خیلی ضایع بید

aha2012
01-07-2010, 14:57
خوب تموم شد مرحله اخرش یاد DEVIL MAY CRY 4 افتادم یعنی دقیقا کپی کرده بودن اون مرحلو حتی غولشم مثل همون DMC 4 بود
و فکر کنم DMC هم اخر با شمشیرش زد تویه یه همین دایره اصلا بازیش باحال نبود حتی به نمیشد گفت بش پرنس جدید چون خیلی زود تموم شد بیشتر بش میخورد نسخه ی مکمل باشه
ببخشید اینقدر غر زدم به بازی
ولی به خاطر دیالوگ های زیاد فارسیش جالب بود هرچند لهجه رازیا خیلی ضایع بید
رفیق کرکی که باهاش بازی کردی و بازیو تموم کردیو برامون میذاری؟
مرسی

farzan311
01-07-2010, 15:07
خدمت شما:

amirpcp30
01-07-2010, 15:25
سلام
الان داشتم سوالت این تاپیکو می خوندم یک عکس دیدم:
می خواستم ببینم چطوری جان ببیشتر شده یا اون آبی هایی که میشد کلید q بزنیم تصویر برگرده یا زیاد شدن وقت منجمد کردن آب؟با ترینر؟
یک چیز دیگه هم هست که من نداشتم توی اون دایره که یک طرفش جان و منجمد کردن آب هست داخلش 4 تا دایره ی کچیک تر هست اونا مال چین؟
من بازیو تموم کرردم نه اون دایره ها بود نه اینقد جان و منجمد کردن و برگشتن تصویر زیاد بود
ممنون میشم جواب بدید
با سپاس
:11:

mt17770
01-07-2010, 15:36
دوستان واسه من منو ها خیلی دیر لود میشه. تصویر سیاه میشه بعد از 5. 6 دقیقه میره منوی بعدی.
خواستم تو بازی هم برم تقریبا 15 دقیقه واستادم ولی نرفت. هنگ نمیکنه ولی لودشم هیچ وقت تموم نمیشه.
هرکی میتونه کمک کنه. ممنون.

farzan311
01-07-2010, 15:38
سلام
الان داشتم سوالت این تاپیکو می خوندم یک عکس دیدم:
می خواستم ببینم چطوری جان ببیشتر شده یا اون آبی هایی که میشد کلید q بزنیم تصویر برگرده یا زیاد شدن وقت منجمد کردن آب؟با ترینر؟
یک چیز دیگه هم هست که من نداشتم توی اون دایره که یک طرفش جان و منجمد کردن آب هست داخلش 4 تا دایره ی کچیک تر هست اونا مال چین؟
من بازیو تموم کرردم نه اون دایره ها بود نه اینقد جان و منجمد کردن و برگشتن تصویر زیاد بود
ممنون میشم جواب بدید
با سپاس

خوب شما با کشتن دشمنانتون یه سری XP بدست میارید که هربار که به یه حدی برسند میتونید قدرتانو اپگرید کنید که این کار با زدن کلید TAB امکان پذیره

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداحتمالا سیستمتون ضعیفه مششخصاتش چیه؟

Oracle_Eldorado
01-07-2010, 15:40
منم امروز کرک رو نصب کردم و بازی کردم .
بازی به سبک قبلیش برگشته ولی خیلی ناموفق !
بازی یکمی کند شده ، حرکات ترکیبی بازی خیلی کم شده .
داستانش هم اصلا جالب نیست و خیلی کسل کننده اس .
این بازی در مقایسه با Warrior Within خیلی ضعیفتره .
توی اون بازی چندین شمشیر میگرفتی و قدرت های خیلی جالبی داشت .
ولی الان ...
راستی قیافه پرنس هم خیلی بد شده . اصلا این شکلی نیست پرنس !
در کل خیلی بد نیست ، خیلی هم سرگرم کننده نیست .
میشه یه امتیاز متوسط بهش داد .
موفق باشید .

mt17770
01-07-2010, 15:42
CPU: AMD 3.2 /Ram: 2GB / VGA: 8600GTS
واسه سیستم خود بازی همرو تیک میزنه.

underworld
01-07-2010, 15:42
منم دیشب بازی رو تموم کردم
از نظر داستانی حرفی واسه گفتن نداشت
کاملا مشخصه که روی این بازی برعکس اساسینز کرید تحقیق زیادی نکرده بودن
مثلا از یه طرف روی درو دیوار خط میخی به چشم میخورد از طرف دیگه بناهای داخل بازی مربوط به زمان اومدن اسلام یعنی بعد از هخامنش و ساسانیان بود
اسامی داخل بازی هم کاملا عربی بودن...مثل مالک و راضیه!
نمیدونم اینهمه اسم قشنگ ایرانی وجود داشت چرا اینها رو انتخاب کردن!
تازه اینهمه ایرانی اونور دارن زندگی میکنن که بعضیاشون حتی جزو سازندگان بازی هم هستن ولی از هیچکدوم نخواستند که کار دوبله و صدا گذاری رو بر عهده بگیرن
خاک بر سر یوبی سافت!

plsboy
01-07-2010, 15:51
مثلا از یه طرف روی درو دیوار خط میخی به چشم میخورد از طرف دیگه بناهای داخل بازی مربوط به زمان اومدن اسلام یعنی بعد از هخامنش و ساسانیان بود
تازه اینهمه ایرانی اونور دارن زندگی میکنن که بعضیاشون حتی جزو سازندگان بازی هم هستن ولی از هیچکدوم نخواستند که کار دوبله و صدا گذاری رو بر عهده بگیرن
خاک بر سر یوبی سافت!

فکر کنم دلیلش این بود که بازی مال زمانی هستش که اسلام وارد ایران شده بود و داشته میریده تو همچی و به هر چیزی که میرسیده یه انگولکی میکرده...-اسمها و در و دیوار رو میگم....:27::27::27:

farzan311
01-07-2010, 15:53
CPU: AMD 3.2 /Ram: 2GB / VGA: 8600GTS
CPU ضعیفه یکم برا این بازی

Aryaeiboy
01-07-2010, 15:58
فکر کنم دلیلش این بود که بازی مال زمانی هستش که اسلام وارد ایران شده بود و داشته میریده تو همچی و به هر چیزی که میرسیده یه انگولکی میکرده...-اسمها و در و دیوار رو میگم....:27::27::27:
دقیقا زدی توی خال...

aha2012
01-07-2010, 16:02
خاک بر سر یوبی سافت!

رو 360 تمومش کردی یا pc???
فکر کنم 360 درسته؟

ehsans3p
01-07-2010, 16:07
کرک ارائه شده توسط سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فعلآ مشکلات من را بر طرف کرده است شما هم دانلود کنید مطمئنآ مشکلاتان حل می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-7596

ieeeman
01-07-2010, 16:31
کرک ارائه شده توسط سایت معتبرdownloadhaفعلآمشکلات من را بر طرف کرده است شما هم دانلود کنید مطمئنآ مشکلاتان حل می شود.

:21:!!!!!!!!!!!:10:

black.assassin
01-07-2010, 16:39

دقیقا . تو فیلمش هم این مشهوده . موقعی هست که خلفا بر ایران حکومت می کنن .

amirpcp30
01-07-2010, 17:00
خوب شما با کشتن دشمنانتون یه سری XP بدست میارید که هربار که به یه حدی برسند میتونید قدرتانو اپگرید کنید که این کار با زدن کلید TAB امکان پذیره
:18:
ممنون جواب دادید
کاش اینو زود تر فهمیده بودم چون غول آخرو دیروز با بدبختی کشتم راحت جونم تموم میشد این طوری 2 برابر جون داشتم
اون دایره ها به چه درد می خورند؟
سپاس
:40:

Pejvak61
01-07-2010, 17:12
دیگه اسم فارسی نبود؟

مالک کیه راضیه کدومه؟
الآن برو ببین کدوم ایرانی اسمش مالکه؟

farzan311
01-07-2010, 17:58
:18:
ممنون جواب دادید
کاش اینو زود تر فهمیده بودم چون غول آخرو دیروز با بدبختی کشتم راحت جونم تموم میشد این طوری 2 برابر جون داشتم
اون دایره ها به چه درد می خورند؟
سپاس
آگه منظورتون از دایره رو درست فهمیده باشم اونا تعداد بار هایی هستن که میتونین از قدرتاتون استفاده کنید مثل برگردوندن زمان و بقیه قدرت ها که شما هیچ کدومشو نگرفتید چهار تا هستند که یکی زره سنگیه که جونتون کم نمیشه بعد یه سری قندیل هستند از زمین میزنند بیرون دشمناتونو میکشن یکی دیگه یه رد قرمز به جا میذاره که نفهمیدم زیاد کاربردشو و اخری هم مشتیه که بر زمین میکوبه و دشمنا پخش و پلا میشن

prince.kain
01-07-2010, 18:20
برای کامل شدن جواب دوستمون farzan311 باید بگم اون رد قرمز زمانی که کسی به شما حمله کنه Damage می خوره یعنی از جونش کم می شه.

اینم بگم بین تمام قدرتاش عاشق این مشتم :27: خیلی باحاله تازه وقتی کاملش می کنی باحال می شه. یه طوفانی راه میندازه بیاو و ببین :31: :40: اون یخه هم باحاله برای کشتن غولای بازی زیاد به کارت میاد.

Oracle_Eldorado
01-07-2010, 18:25
ببخشید دوستان من یه سئوالی واسم پیش اومد .
مگه پرنس ، ایرانی نیست ؟
پس چرا اول بازی داشتن با ایرانی ها میجنگیدن ؟

mjorh
01-07-2010, 18:37
اين بازي كجا سيو ميشه ؟

---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

من بعد از اين كه اين بازي رو نصب كردم ، تمام بازيام به همراه اين بازي ، وقتي ميرم تو بازي مشكل گرافيكي پيش مياد صفحه به هم ميخوره ، خط هاي سياه و سفيد ميان و ميرن . به نظر شمكل از اين بازي هستش؟

در ضمن سيو بازي كجاست ؟

javad2015
01-07-2010, 18:46
ویندوز سون:
C:Users.. Username..AppData....Local....storage...SKIDROW

new evil
01-07-2010, 19:00
سیو های این بازی کجان؟؟ win xp
می خوام کرک بازی رو عوض کنم سیو هارو پیدا نمی کنم!!!

saeed_ac
01-07-2010, 19:12
اينجا رو چه طور ميشه رد كرد.هر كار ميكنم رد نميشه.لطفا كمك كنيد.

Vahid_1990
01-07-2010, 19:18
کرک سالم بازی که امتحان شده باشه رو کسی داره؟
من یه جا رسیدم باید در باز بشه ولی یه هیچ وجه باز نمیشه!

aha2012
01-07-2010, 19:56
کرک سالم بازی که امتحان شده باشه رو کسی داره؟
من یه جا رسیدم باید در باز بشه ولی یه هیچ وجه باز نمیشه!
یکی از دوستان با این کرک بازیو تموم کرده

خدمت شما:

pcali
01-07-2010, 20:32
اينجا رو چه طور ميشه رد كرد.هر كار ميكنم رد نميشه.لطفا كمك كنيد.

در این قسمت شما باید همونطور که از مجسمه پیداست عصای مجسمه رو سر هم کنید
البته با فریز کردن حرکت آب وسط مجسمه سعی کنید اونها رو به هم برسونید که کار مشکلی
نیست

shahabaliboys
01-07-2010, 20:40
سلام دوستان عزیز تو این عکس زیر من از اون دستگیره که میگیرم اون در باز نمیشه فقط سریعتر کمک کنید

nikaan
01-07-2010, 20:51
کرک ارائه شده توسط سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فعلآ مشکلات من را بر طرف کرده است شما هم دانلود کنید مطمئنآ مشکلاتان حل می شود.

سلام

آخرش از کدم یکی از این دو تا کر ک استفاده کنیم؟

کرک بالایی یا کرک زیر یا اینکه هر دوشون یکی هستن؟
چون هنوز دانلود نکردم

یکی از دوستان با این کرک بازیو تموم کرده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ck-
SKIDROW.rar

مرسی

ieeeman
01-07-2010, 21:03
سلام

آخرش از کدم یکی از این دو تا کر ک استفاده کنیم؟

کرک بالایی یا کرک زیر یا اینکه هر دوشون یکی هستن؟
چون هنوز دانلود نکردم

مرسی
Crackfix. رو تو هر دو میبینی هر دو یکین!

mjorh
01-07-2010, 21:46
سيو بازي تو ويندوز xp كجاست ؟

plsboy
01-07-2010, 21:59

نگاه کن عزیز شما گفتی که میخوای کرک بازی رو عوض کنی, پس چکار save های بازی داری؟:46::46:
اگر میخوای پیداشون کنی هم واسه storage یا skidrow توی درایو ویندوز search کن تا پیدا کنی... خیلی سادست:5::5:

AlexMercer
01-07-2010, 21:59

document and setting-app data- local-storage
:46:

hesam_g59
01-07-2010, 22:24
دوست عزیز... بهتر نیست کمی مودب تر باشید؟؟؟؟ این جا یه محیط عمومیه
ضمنا... کسی که کار خرابی توی ایران کرد... اسلام عزیز نبود...
پادشاههای بی عرضه بودن...

AlexMercer
01-07-2010, 22:30

درسته بعضی از پادشاهان ما بی عرضه بودن ولی اسلام بود که باعث تابودی ایران و ایرانی و هویت و تاریخش شد.
بیخیال تاپیک جنگ و دعوا و تاریخی نیست.:46:

sonixax
01-07-2010, 22:40

درسته بعضی از پادشاهان ما بی عرضه بودن ولی اسلام بود که باعث تابودی ایران و ایرانی و هویت و تاریخش شد.
بیخیال تاپیک جنگ و دعوا و تاریخی نیست.:46:

پیشنهاد میکنم ، اینجا از این مدل بحث ها نکنید . اینجا انجمن IT هست نه کل کل های سیاسی و دینی ، البته ببخشید ها ، ولی برای خودتون میگم :10:

AlexMercer
01-07-2010, 22:47
پیشنهاد میکنم ، اینجا از این مدل بحث ها نکنید . اینجا انجمن IT هست نه کل کل های سیاسی و دینی ، البته ببخشید ها ، ولی برای خودتون میگم :10:

من که گفتم. به بحث پرنس بپردازیم:31:

Angel Of Darkness
02-07-2010, 00:50
من همون کرک از اول استفاده کردم ولی تو مرحله فواره ها در باز نمیشه !!!!!!:19:
راستی فایل Skidrow.ini هم نفهمیدم برای چی هست ؟

morrigan_neit
02-07-2010, 00:56
من همون کرک از اول استفاده کردم ولی تو مرحله فواره ها در باز نمیشه !!!!!!:19:
راستی فایل Skidrow.ini هم نفهمیدم برای چی هست ؟

از کرک دوم یا fixed crack استفاده میکردی درست میشد

3taxxx
02-07-2010, 01:07
دیگه اسم فارسی نبود؟

مالک کیه راضیه کدومه؟
الآن برو ببین کدوم ایرانی اسمش مالکه؟

سلام
مالک نه ملک
شوهر خالم اسمش ملکه
اره الان این اسم نیست ولی قدیما خیلیا این اسمو داشتن

بازی همه چیزش خوبه جز گیم پلی بازی (واقعا هیچی شماره 2 و 4 نمیشه)
بعد از بازی اسیسین کرید 2 که فوق العاده بود منتظر بودم داستان و گیم پلی پرنس شاهکار بشه
ولی....

Angel Of Darkness
02-07-2010, 04:28
از کرک دوم یا fixed crack استفاده میکردی درست میشد

کردم ولی نشد دقیقا همون کرک رو از اول داشتم
حالا فایل ی فایل Skidrow.ini هم نفهمیدم برای چی هست ؟
برای چی هست ؟

PS2PS2PS2
02-07-2010, 08:21
و اما حالا..

بهترین بازی ایرانی در انتظار شما ایرانیان است.
بلاخره نسخه 5 سری شاهزاده ایرانی هم روانه بازار شد و طبق قولی که به شما دوستان دادیم سعی کردیم در اسرع وقت این بازی را برای شما آماده کنیم.آخرین نسخه سری بازی شاهزاده ایرانی را باید بهترین بازی این سری به شمار آوریم که به جرات یکی از بهترین بازی های امسال خواهد بود ،بازی ای که حرف های زیادی برای گفتن دارد.از آن جا که تمدن ایران هرکسی را مجذوب خود می کند بازی هایی که مربوط به تاریخ ایران هم می شوند هم در نوبه خود بسیار زیبا و بحث برانگیز هستند از آدم های آن زمان گرفته تا معماری و حتی گویش آنها ! لازم می دانم در مودر گویش فارسی در بازی برای شما کمی توضیح دهم.سه سری اول کامل به زبان انگلیسی بود ولی از نسخه چهارم سازندگان سعی کردند در عین حال که به تمام موارد در خصوص ایران که نوجه می کنند به زبان اصیل ایرانی هم توجه کنند و آن راوارد بازی کنند از این رو این تصمیم را در نسخه 4 پیاده کردند به طوری که همراه شاهزاده که یک دختر اصیل ایرانی بود در حد چند کلمه به فارسی صحبت کرد ،شاید چند کلمه زیاد مهم نباشد ولی ubisoft این پروژه را در نسخه 5 کامل کرد به طوری که کارکتر ها در بازی به زبان فارسی صحبت می کنند و حتی اسم برادر شاهزاده هم فارسی انتخاب شده است.این شاید برای ما ایرانی ها بسیار اهمیت داشته باشد که یک کشور بیگانه تا چه حد به فرهنگ و تمدن و زبان فارسی اهمیت می دهد .داستان بازی بین نسخه یک و دو اتفاق می افتد یعنی بین شن های زمین و جنگجوی درون .قرار است که اتفاقات 7 سال بین این دو نسخه روایت شود .جالب کار در اینجا است که داستان بازی در هریک از پلتفرم ها متفاوت است یعنی سیر داستانی که شما در کنسول سونی طی می کنید با روند داستانی نسخه رایانه های شخصی و همینطور با کنسول 360 متفاوت است و این موضوع می تواند برای گیمرها بسیار جالب باشد.

داستان بازی از جایی آغاز می شود که پرنس برای دیدن برادرش به شهری به نام Azad می رود. اما هنگامی که به شهر می رسد متوجه می شود که سپاهی عظیم به شهر همه کرده اند و قصد از بین بردن حکومت برادرش را دارند. اینجاست که پرنس دوباره از قدرت زمان خود استفاده می کند و بوسیله آن به کمک برادر و مبارزه با دشمن می رود.اشتباه اصلی را برایدر شاهزاده مرتکب شد زمانی که تصمیم گرفت برای نابودی دشمنان خود به شن های زمین را آزاد کند ولی هنگامی که شن های زمان آزاد شدند هر چیزی که بر خورد می کردند آن را تبدیل به خاک می کردند در این حالی شن های زمان خود بزرگترین دشمن مالک برادر شاهزاده شد الان نوبت شاهزاده است که باز هم با قدرت های خارقالعاده خود که در نسخه قبلی نظیر آن دیده نشده است به مقابله با دشمن برود. ز مواردی که در بازی میشه به ان ها اشاره کرد حفظ حرکت های اکروباتیک پرنس از نسخه اول و دوم بازی است و اضافه شدن حرکات اکروباتیک جدید به توانایی های پرنس نام برد، مثل پریدن روی سر دشمنان در هنگام مبارزه با گروه وسیعی از متجاوزین ،در این نسخه شما با گروهی وسیعی در شمنان مبارزه خواهد کرد و درگر از مبارزات انفرادی که در شماره 4 بازی دیده بودیم خبری نیست.کاملا واضح است که بازی می خواهد بازگشتی با شکوه به همان دوران طلایی داشته باشد که در این امر موفق بوده است.
ااز دیگر توانایی های پرنس در این شماره میتوان به کنترل عناصر طبیعت ( اب ، باد ، خاک و اتش ) نام برد ، در تصاویری که از این بازی منتشر شده شما شاهد ان هستید که پرنس جوان با منجمد کردن اب میتواند مثل دیوار روی ان راه برود و یا روی انها بپرد. در این بازی پرنس برای دستیابی به اهدافش چاره ای جز استفاده صحیح از عناصر طبیعت ندارد.
پرنس در این شماره از بازی نیز توانایی کنترل زمان رو داراست، شما از این توانایی برای مواقعی که تو دردسر می افتید میتوانید استفاده کنید. مثل پرت شدن از یک ساختمان که شما با بازگرداندن زمان می توانید خود را دوباره به بالای ساختمان برسانید و برای رسیدن به هدف مجددآ تلاش کنید.

سیستم مورد نیاز :
• OS (operating system): Windows XP/Vista/7
• Processor: Intel Core 2 Duo@2.66Ghz / AMD Athlon 64 X2 4600 +
• Memory: 2 Gb
• Video Memory: 512 Mb
• Video card: nVidia GeForce 9600 / ATI Radeon HD 4000
• Sound Card: DirectX compatible
• Network: Broadband Internet Connection
• DirectX: 9.0c

عکس های بازی:

دانلود قسمت 1 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 2 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 3 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 4 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 5 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 6 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 7 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 8 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 9 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 10 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 11 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 12 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 13 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 14 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 15 با حجم 400 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود قسمت 16 با حجم 18 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کرک بازی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پسورد:

منبع:

tranceyou
02-07-2010, 08:38
سلام سوالی داشتم ایا میشه در این بازی دو نفر با دو سیو مختلف بازی کنند یعنی هرکی از سیو خودش بازی رو

ادامه بده؟؟؟؟

Mammad Prince
02-07-2010, 08:52
سلام سوالی داشتم ایا میشه در این بازی دو نفر با دو سیو مختلف بازی کنند یعنی هرکی از سیو خودش بازی رو

ادامه بده؟؟؟؟

نه ! اتفاقا من هم همین مشکل رو داشتم . ببین می تونی همین کاری که من کردم رو انجام بدی .
می تونی الان که خودت بازی رو رفتی و از بازی اومدی بیرون بری سیوت رو برداری و سیو نفر بعد رو بذاری اون جا .
بعد که اون بازی کرد ، دوباره عکس این کار رو انجام بدی !
بچه ها 3 دفعه تمومش کردم !!!

alis63
02-07-2010, 09:07
سلام بچه یه مشکل
بعد از کشتن غول بزرگ .و همینطور 2 تا غول کوچیک اونجایی که یه قدرت تازه میگیره که میتونه بعد از پریدن یه شتاب بگیره برای من بعد از اونجا از بازی میپره بیرون هر کرکی که بگین استفاده کردم لطفا کمکم کنید ممنون

tranceyou
02-07-2010, 09:20
نه ! اتفاقا من هم همین مشکل رو داشتم . ببین می تونی همین کاری که من کردم رو انجام بدی .
می تونی الان که خودت بازی رو رفتی و از بازی اومدی بیرون بری سیوت رو برداری و سیو نفر بعد رو بذاری اون جا .

اول اینکه ازت ممنون دوم اینکه البته من نگشتم ولی سیوا توی کدوم پوشن؟

(راستی اینکه قولاش فارسی حرف میزنن خیلی جالب و هیجانی هست البته نظر منه)

djmoslemok
02-07-2010, 09:25

ادامه بده؟؟؟؟

چرا میشه
فقط تو skidrow.ini باید یوزرتو وارد کنی بد داخل بازی شی

یعنی هر که قبل استارت بازی ییوزر و پسشو باید وارد کنه :10:

Account]
# NOTE: You do NOT require to set an working account, it is optional!
# Set here a FAKE or REAL ubisoft account
# The username set here will be displayed ingame as your name.
Username = "DjmoslemoK"
Password = "........."

marvel_malayer
02-07-2010, 09:29
سلام من تو غول اخر بازی مشکل دارم یه بار که میزنمش یعنی خونش نصف کمتر خالی میشه دیگه اینقدر جا خالی می دم از دست مشت هاش فرار می کنم ولی اتفاقی نمی افته همش هی میخام جا خالی بدم یکی کمک کنه

خاک بر سر یوبی سافت!

بالاخره باید قبول کنیم که اسلام عزیز و هم دوران قبل از اسلام هردو جزءتاریخ ما هستند و همینطور اسمهایی مثل ملک و راضیه هم اسمهایی هستند و روی ایرانی ها بودند ما نمی تونیم بگیم که دیگه علی یک اسم ایرانی نیست چون دیگه جزئی از ایران شده است بالاخره بازی داره تاریخ قرن 5 رو بازگو می کنه که فرهنگ ایرانی اسلامی بر ایران حاکم بوده است و
مثلا نمیشه گفت که بناهای شیراز بهتره یا اصفهان یا کدومه فقط مال ایران هستند

فکر کنم دلیلش این بود که بازی مال زمانی هستش که اسلام وارد ایران شده بود و داشته میریده تو همچی و به هر چیزی که میرسیده یه انگولکی میکرده...-اسمها و در و دیوار رو میگم..

در ضمن کاری ندارم ولی شما واقعا یه اسم زیبا از تاریخ قبل از اسلام شنیده اید ولی باید قبول کنید که فقط دوران کوروش و داریوش ایران قوی بوده و حکومت داری خوبی داشتند وگرنه بقیه پادشاهان زورگو و فاسد بوده اند یه بنده خدایی می گفت شما دوست داری که یک سیاسمت مدار امروزی با پول مردم کاخ داشته باشن من گفتم نه گفت پادشاهان هم اینطور بوده با خون دل مردم این کاخها رو بنا کرده اند همین تخت جمشید که الان بهش افتخار می کنیم باید بپرسیم که پادشاهان به چه حقی مال مردم اون زمان رو رو داده اند برای عیش و نوش خودشون کاخ درست کرده اند بعدا اسلام میاد یه پادشاهی مثل کریم خان میسازه که تو چند قرن پیش که هیچ کس نمی دونه دموکراسی چیه خودش رو وکیل رعایا می دونه اینه پادشاهی اسلامی نه پادشاهی خسرو پرویز که عاشق خواهرش میشه و......

tranceyou
02-07-2010, 09:42
چرا میشه

Account]
Username = "DjmoslemoK"

Password = "........."

سلام میشه بگید این فایل کجاس؟؟

Davood_titan
02-07-2010, 09:42
دوستان من یه جایی رسیدم وقتی روی دکمه وایمیسم  در باز نمیشه  دشمن پشت در هست  ولی در باز نمیشه  
به نظر شما ایراد از کرک هست 
سیو بازی کجا هست 

marvel_malayer
02-07-2010, 10:10
دوستان من یه جایی رسیدم وقتی روی دکمه وایمیسم در باز نمیشه دشمن پشت در هست ولی در باز نمیشه
به نظر شما ایراد از کرک هست
سیو بازی کجا هست
اره مشکل از کرک هست کرک رو عوض کن من کرکم رو عوض کردم سیو هام نپرید

tranceyou
02-07-2010, 10:23
چرا میشه

Account]
Username = "DjmoslemoK"

Password = "........."

من فایل رو دیدم ولی خودش یوزر داره یعنی میشه برای دو نفر یوزر ساخت یا باید دوتا فایل از این فایل درست کرد؟
میشه توضیح بدین؟

djmoslemok
02-07-2010, 10:26
من فایل رو دیدم ولی خودش یوزر داره یعنی میشه برای دو نفر یوزر ساخت یا باید دوتا فایل از این فایل درست کرد؟
میشه توضیح بدین؟

نیاز به ساختن نیست و کافییه اسم یوزر رو وارد کنی همین بری تو بازی فقط برای اون یوزر سیو میشه مرحله ها!
و وقتی یوزر قبلیتو وارد کنی از همون سیو قبلی یوزرت میاد :46:

tranceyou
02-07-2010, 10:33
نیاز به ساختن نیست و کافییه اسم یوزر رو وارد کنی همین بری تو بازی فقط برای اون یوزر سیو میشه مرحله ها!
و وقتی یوزر قبلیتو وارد کنی از همون سیو قبلی یوزرت میاد :46:

بله متوجه شدم ولی چطوری میشه واسه دو نفر دوتا یوزر و پسوورد ساخت؟

Davood_titan
02-07-2010, 10:45
اره مشکل از کرک هست کرک رو عوض کن من کرکم رو عوض کردم سیو هام نپرید

زحمت کرکشو میکشی  برام  بزاری  
سیو ها رو از کجا پیدا کنم  ویندوز XP  دارم 

ansari83
02-07-2010, 10:47
اینم لینک دانلود کرک اصلی :

djmoslemok
02-07-2010, 11:11
بله متوجه شدم ولی چطوری میشه واسه دو نفر دوتا یوزر و پسوورد ساخت؟

ساختن لازم نیست برادر
الان مثلا می خوای یوزر 2 بازی کنه و واسه اون سیو بشه برو تو skidrow.ini و اینجوریش کن
[Account]
Username = "tranceu"
Password = "har chi khasti"
بعد سیو کن skidrow.ini رو
بد وارد بازی شو

javad2015
02-07-2010, 11:12
بالاخره تمومش کردم سر جمع بازی خیلی خوبی بود:20:

marvel_malayer
02-07-2010, 11:15
تو 3صفحه قبل هست می تونی کرک رو گیربیاری

mt17770
02-07-2010, 11:30
سلام دوستان.
به یه مشکل بر خوردم. هرکی میتونه کمک کنه. ممنون میشم.
وقتی از این دره رد شدم ( عکس اول ) بعد از در سیو کرد. اما وقتی مردم از قبل ای در بازی رو اورد. دره هم از این دسگیره ای ها بود و الانم هیچ جور به دسگیره نمیتونم برسم. فاصله زیاده. (عکس دوم )
چه کار کنم؟ باید از اول برم ؟ :41:

عکس اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tranceyou
02-07-2010, 11:44
سلام دوستان.
وقتی از این دره رد شدم ( عکس اول ) بعد از در سیو کرد. اما وقتی مردم از قبل ای در بازی رو اورد. دره هم از این دسگیره ای ها بود و الانم هیچ جور به دسگیره نمیتونم برسم. فاصله زیاده. (عکس دوم )

عکس اول

عکس دوم

برادر مگه جلوی همون که علامت زدین یه میلس که باید بگیریش و بچرخی و بعد بپری رو اون اصلیه که در واز بشه.

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

ساختن لازم نیست برادر
الان مثلا می خوای یوزر 2 بازی کنه و واسه اون سیو بشه برو تو skidrow.ini و اینجوریش کن
[Account]
Username = "tranceu"
بد وارد بازی شو

اقا بد آوردم شدید اونا رو عوض کردم الان دیگه کانتینیو از بین رفته و از اول باید شروع کنم من الان

باید چه کار کنم کلی بازی رو رفتم یعنی راهی داره؟
:19::18::41:

alis63
02-07-2010, 11:44
سلام دوستان.

عکس اول

عکس دوم

دوست عزیز میشه گفت این یه باگه البته این بلا سر من هم اومده دوتا راه داری:
یاباید بازی رو از اول بازی کنی واینجا که رسیدی پشت در رو رد کنی
یا راه حل بهتر اینه که سیو بازی رو از صفحات قبلی بگیری با اون ادامه بدی البته به احتمال زیاد در مرحله بعد جلوی در دوم در برات باز نمیشه پس بهتره همین جا سیو رو بگیری با اون ادامه بدی.

black.assassin
02-07-2010, 11:46
سلام دوستان.

عزیز شما مشکل کرک دارید . کرکتونو عوض کنید یا از ترینر استفاده کنید یا می تونید از دوستان سیو این مرحله بعد از در رو بگیرید . شما هیچ کاری نمی تونی بکنی اگه اونجا گیر کردی .

alis63
02-07-2010, 11:47
خواهش میکنم یکی جواب بده .:13:
سلام بچه ها یه مشکل
بعد از کشتن غول بزرگ .و همینطور 2 تا غول کوچیک اونجایی که یه قدرت تازه میگیره که میتونه بعد از پریدن یه شتاب بگیره برای من بعد از اونجا از بازی میپره بیرون هر کرکی که بگین استفاده کردم لطفا کمکم کنید ممنون

tranceyou
02-07-2010, 11:58
ساختن لازم نیست برادر
[Account]
Username = "tranceu"
بد وارد بازی شو

اقا بد آوردم شدید اونا رو عوض کردم الان دیگه کانتینیو از بین رفته و از اول باید شروع کنم من الان

بیچاره شدم :19:

mjorh
02-07-2010, 12:11

اگه ميشه حداقل شما بگين سيو اين بازي كدوم گوريه؟ (سيو بازي كجاست)

81911
02-07-2010, 12:34
سلام دوستان Skidrow تا حالا 3 تا کرک به این بازی داده که فقط کرک سوم سالمه اینم اسم کرک ها (تو گوگل به راحتی می تونید پیدا کنی)
1- POP Forgotten Sands Skidrow - Crack
2- POP Forgotten Sands Skidrow - CrackFix
3- POP Forgotten Sands Skidrow - CrackFix - Repack
تفاوت کرک 2 و 3 اینه که skidrow در کرک دوم فایل Dll کرک رو اشتباهی پک کرده و در کرک دوم dll سالم رو گرار داده یعنی ری پک کرده من بازی رو با کرک سوم بدون مشکل تموم کردم.

havas_1980
02-07-2010, 12:39
اگه ميشه حداقل شما بگين سيو اين بازي كدوم گوريه؟ (سيو بازي كجاست)

* مسیر سیو بازی در ویندوز XP

C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11

* مسیر سیو بازی در ویندوز VISTA

C:\Users\xxxxx\AppData\Local\storage\SKIDROW\11

xxxxx >> یوزر

esfehanei
02-07-2010, 13:28
ببخشید دوستان من یه سوال دارم
برای این بازی تا حالا ترینر اومده چون من تاحالا هیچ کدوم این بازی های پرنس رو نتونستم بدون ترینر برم برای 3که اصلا پیدا نکردم و نتونستم حتی تا سیو یکش هم برم
خوب من فقط میخوام که سلامتی تموم نشه همین اگه هست طلف کنید و بذارید

athlon64
02-07-2010, 14:26
سلام
آقا ما کرک ریختیم و دوباره بازی کردیم از اول حالا باز اینجا گیر کردم و همین طور که میبینید در باز نمی شه ؟!! :41:

sinishia
02-07-2010, 14:27
برای این بازی تا حالا ترینر اومده چون من تاحالا هیچ کدوم این بازی های پرنس رو نتونستم بدون ترینر برم برای 3که اصلا پیدا نکردم و نتونستم حتی تا سیو یکش هم برم

ترینر

ehsans3p
02-07-2010, 14:43
این دو ترنر با کارایی هایی بالا اما سعی کن از ترنر استفاده نکنی چون هیجان بازی از دست می ره.
3+Trainer

6+Trainer
کرک ارائه شده توسط سایت معتبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطمئنآ مشکلاتان حل می شود.من با این کرک تا مر حله ی اخر رفتم.

لطفآ تشکر یادتون نره.:10:

*Mehran*
02-07-2010, 15:00

دوست عزیز اینجا فقط در مورد بازی صحبت میشه نه ترینر و سیو ، اگه ترینر و سیو این بازی رو میخوای برو به بخش در خواست سیو و ترینر بازی ها در عرض 48 ساعت براتون میذارن ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر کرک بازی رو هم میخواین برین در تاپیک خودش سوالتون رو مطرح کنین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:

در ضمن ترینر می خوای چیکار ، برو راحت با تلاش خودت به پایان بازی برس دیگه ، هیجان و کیفیت بازی میره ها :41:

djmoslemok
02-07-2010, 15:17

بیچاره شدم :19:

خب اون یوزر جدیده دیگه باید از اول بازی کنه
حالا اگه می خوای بازم برگردی به قبلی
قبلا جای username چی نوشته بود تو skidrow.ini باید همون رو بزاری فک کنم این بوده :
Username = "SKIDROW"
Password = "whateveryouwish"
:10::31:

ksob
02-07-2010, 15:18
من بعد اون جایی هستم که شمشیر رو پیدا میکنه یه در هست که اصلا باز نمیشه نمیدونم اشکال از کرکه یا نه من از skidrow استفاده میکنم

osmaan
02-07-2010, 15:30
سلام
بلاخره برای پرنس کرک کامل و بدون نقص اومد یا نه؟ درضمن اگه اومده دی وی دیش بیرون تو بازار هست؟

esfehanei
02-07-2010, 16:42
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان گرامی
کرکی که دوستان داده بودند اولیش رو دانلود کردم اما دومی و سومی که یکسان بودند دانلود کردم ولی مال چیت هپنز بود و کامل نبو مخصوصا اون قسمت سلامتی که من میخوام
من اینو گرفتم برای اینکه گفتم تاحالا هیچ بازی رو بدون ترینر نتونستم تموم کنم مخصوصا
خوب گذشته از این حرفا دو سوال مهم
اول اینکه کرک این بازی صد درصدی هست دیگه یعنی اذیت نمیکنه
دوم اینکه این بازی روی سون64بیتی هم که نصب میشه انشا الله
با تشکر از کمک شما

mehdy.z
02-07-2010, 16:49
من بعد اون جایی هستم که شمشیر رو پیدا میکنه یه در هست که اصلا باز نمیشه نمیدونم اشکال از کرکه یا نه من از skidrow استفاده میکنم
سالمترین کرک شناخته شده که بدون تغییر در سیوها میشه تا آخر بازی رفت:

black.assassin
02-07-2010, 17:22
بالاخره تموم کردم این بازی زیبا رو .
چند مرحله آخر واقعا سخت شده بود تنها دکمه ای که دستم سریع می رفت روش دکمه Q بود :دی
بازی تو اوج هیجان تموم شد ولی ای کاش غول آخر رو یکم کشش می دادن . بازم یه بازی خوب از یوبی دیدیم . ولی ای کاش در ایران هم قانون کپی رایت رعایت می شد و همچنین می تونستیم بازی ها رو ارجینال بخریم و بازی کنیم . وقتی credits بازی رو دیدم و دیدم که چند نفر زحمت کشیدن واسه بازی یه جورایی از اینکه این بازی رو کرک شده تموم کردم خجالت کشیدم . فقط 43 نفر تستر داشت . راستی 4 نفر ایرانی هم توشون بود :
نوید نگهبان و فرشاد فرهاد جزو صدا گذارای بازی بودند . بابک خواجه میرکی هم یه کار فنی داشت که یادم نمیاد و بابک صفایی راد هم کار تنظیم صدا رو بر عهده داشت .

ninjaghaleb
02-07-2010, 18:59
آقا من تو یه مرحله بد جور گیر کردم

مطمئنم همه کارا رو درست انجام میدم ولی دره باز نمی شه

یه جایی که دو طبقه رو می مونه که 3تا احضار کننده دارن یه کاری میکنن ، بعدد متوجه من میشن و اون اموجود ها رو میفرستن

من همهی کارا رو درست انجام میدم

همهی اونا می کشم . دوتا دکمه رو لمس می کنم ، میله ی طلایی رو می کشم ولی دره باز نمیشه

جزو مرحله ی The Palace هستش

ehsans3p
02-07-2010, 19:10
بازی مثل نسخه ی 3 و 4 زیبا وهیجانی نبود اما بازم نسخه ی خوبی بود اما فقط یک دموی درست حسابی داشت اون دموی اول بازی بود. امیدوارم نسخه ی بعدی بازی ادامه ی نسخه ی 4 باشه .
در انتظار نسخه 6 این بازی خواهم بود و امیدوارم در نسخه ی بعدی بازی هیجان بیشتر و بیشتر روی بازی کار کنند.:46:

tranceyou
02-07-2010, 19:13
راهنمایی قسمت اول :

دوستانی که در مراحل اولیه هستن احتمالا در این قسمت زیاد به مشکل بخورن واسه همین

ترتیب چیدن رو به صورت 3 عکس گذاشتم.

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

خب اون یوزر جدیده دیگه باید از اول بازی کنه
حالا اگه می خوای بازم برگردی به قبلی
قبلا جای username چی نوشته بود تو skidrow.ini باید همون رو بزاری فک کنم این بوده :
Username = "SKIDROW"
Password = "whateveryouwish"
:10::31:

سلام دستت درد نکنه سیوام کار کرد تشکر ازت

mt17770
02-07-2010, 19:34
دوست عزیز میشه گفت این یه باگه البته این بلا سر من هم اومده دوتا راه داری:
یاباید بازی رو از اول بازی کنی واینجا که رسیدی پشت در رو رد کنی
یا راه حل بهتر اینه که سیو بازی رو از صفحات قبلی بگیری با اون ادامه بدی البته به احتمال زیاد در مرحله بعد جلوی در دوم در برات باز نمیشه پس بهتره همین جا سیو رو بگیری با اون ادامه بدی.

عزیز شما مشکل کرک دارید . کرکتونو عوض کنید یا از ترینر استفاده کنید یا می تونید از دوستان سیو این مرحله بعد از در رو بگیرید . شما هیچ کاری نمی تونی بکنی اگه اونجا گیر کردی .

میتونی سیو رو بذاری ؟ ممنون.

morrigan_neit
02-07-2010, 19:39
بچه ها چجوری میشه از صفه عسکس انداخت؟؟

من از کرک دوم استفاده کردم ولی یه جا هست که 2تا آبشار یخ میزنی بپر بپر میریم بالا بعد باید در باز کنیم

از اون میله آویزون میشم در باز نمیشه:((

کرک جدید کسی نداره؟؟
اونایی که تموم کردن با کدوم کرک تموم کردن/؟

x11416
02-07-2010, 20:28
من در مرحله The Palace گیر کردم دقیقا قسمتی که اول باید صفحه فلزی سمت راست و بعد از باز شدن دروازه سمت چپ باید صفحه فلزی روی دیوار را لمس کنم و بعد یک میله اهنی نشان داده میشود که باید با راه رفتن بر روی دیوار و پریدن روی میله به سمت روبرو رفته و احضار کنندگان را نابود کنم

خوب مشکل همینجا است بعد از نابودی احظار کنندگان و دشمنان باید چیکار کنم روبروم یک در است اما باز نمیشود ایا باید از ان در عبور کنم یا باید کار دیگری بکنم ؟

این هم عکس هایی از محلی که گیر کردم

[COLOR="Silver"]

EngineeR EhsaN
02-07-2010, 20:38
من در مرحله The Palace گیر کردم دقیقا قسمتی که اول باید صفحه فلزی سمت راست و بعد از باز شدن دروازه سمت چپ باید صفحه فلزی روی دیوار را لمس کنم و بعد یک میله اهنی نشان داده میشود که باید با راه رفتن بر روی دیوار و پریدن روی میله به سمت روبرو رفته و احضار کنندگان را نابود کنم

خوب مشکل همینجا است بعد از نابودی احظار کنندگان و دشمنان باید چیکار کنم روبروم یک در است اما باز نمیشود ایا باید از ان در عبور کنم یا باید کار دیگری بکنم ؟

[COLOR="Silver"]

درسته دقیقا منم همینجا گیر کردم لطفا یکی کمک کنه

ehsans3p
02-07-2010, 20:43
کسانی که در بازی پرنس گیر کرده اند در تاپیک راهنمای کامل بازی ها در صفحه ی 37 راهنمای کامل بازی پرنس
Prince of Persia The Forgotten Sandsمی باشد.

EngineeR EhsaN
02-07-2010, 21:09
خیلی تابلوئه که کرکش مشکل داره چون وقتی میله فلزی رو میکشی پایین صدای باز شدن در میاد ولی خود در باز نمیشه!:41:

ieeeman
02-07-2010, 21:20

خوب مشکل همینجا است بعد از نابودی احظار کنندگان و دشمنان باید چیکار کنم روبروم یک درب است اما باز نمیشود ایا باید از ان درب عبور کنم یا باید کار دیگری بکنم ؟

"]

در ضمن من راهنمای کامل این بازی را خواندم اما چیز خاصی در این مورد ننوشته است لطفا یک نفر کمک کنه ؟
من که با کرک دوم رفتم هیچ مشکلی نبود
من اول دریچه ها رو آزاد کردم بعد رفتم رو میله !اول رفتم بالا همه رو کشتم بعد اومدم پایین بقیه رو کشتم جالب بود بالا در بسته بود و هیچی نبود گفتم چی جوری دیگه میشه رفت بالا! دیگه پرشی هم نمیشه رفت تو دل دشمن ولی یهو یه اسکلت زنده شد و منم پرشی رفتم و در باز شد(آخه اگه در باز بود که همون اول فلنگ رو میبستم!!!!!!!!!!!* خواستی سیوشو هم دارم
یا دقیق بعدش یا نزدیکی هاش میتونی سیو خودت رو بدی اگه مشکل دار نبود برات رد کنم اگه مشکل دار نبود!

EngineeR EhsaN
02-07-2010, 21:40
من اول دریچه ها رو آزاد کردم بعد رفتم رو میله !اول رفتم بالا همه رو کشتم بعد اومدم پایین بقیه رو کشتم جالب بود بالا در بسته بود و هیچی نبود گفتم چی جوری دیگه میشه رفت بالا! دیگه پرشی هم نمیشه رفت تو دل دشمن ولی یهو یه اسکلت زنده شد و منم پرشی رفتم و در باز شد(آخه اگه در باز بود که همون اول فلنگ رو میبستم!!!!!!!!!!!* خواستی سیوشو هم دارم
یا دقیق بعدش یا نزدیکی هاش میتونی سیو خودت رو بدی اگه مشکل دار نبود برات رد کنم اگه مشکل دار نبود!

اره سیوشو بزار شاید فرجی شد

ieeeman
02-07-2010, 22:31
اره سیوشو بزار شاید فرجی شد
مطمینید مرحله رو درست میگین
بیاین اینم سیو چند مرحله نزدیک به اون قبل و بعدش

athlon64
02-07-2010, 22:58
کسی میدونه اینجا باید چه کار کرد
نکنه باز هم باگ کرک است ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

sonixax
02-07-2010, 22:59
کسی میدونه اینجا باید چه کار کرد
نکنه باز هم باگ کرک است ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

نه باگ نیست ، آب رو منجمد کنید ، بعد دسته رو بچرخونید .

black.assassin
02-07-2010, 23:25
دوستانی که تازه بازی رو می خرن و هنوز مرحله اول و دومن سریعا کرکشونو عوض کنن چون بعدا به مشکلای جدی تری بر میخورین .
هر کی مشکل کرک داره و نمی تونه رد کنه سیوشون رو بزارن در صورت امکان براشون با ترینر رد کنیم :دی و بعد درست بعد از اونجا رو آپلود کنیم براشون .
برای عکس گرفتن از محیط بازی که دوست خوبمون پرسیده بودن :
1- دکمه print screen روی کیبور رو بزنید .
2- برید به paint خود ویندوز و کلیک راست و paste
3- بعد از اینکه عکس رو با پسوند jpg سیو کردید روی یه سرور مثل aks98.com آپلود کنید

3taxxx
03-07-2010, 00:25
سلام

یکی از بچه ها بازی رو نصب کرده ولی میگه موقعه ورود به بازی میاد بالا ولی تصویر سیاه میمونه و تا 5 دقه همینجور سیاه میمونه و میاد بیرون.کرکش رو هم عوض کرده نشده

میشه از سیستمش باشه؟(نمیدونم سیستمش چیه ولی فکر کنم به روز باشه)

athlon64
03-07-2010, 02:00
درایو کارت گرافیکش رو دوباره باید نصب کند .
ورژن جدیدش رو دانلود کند بهتر است

Pejvak61
03-07-2010, 06:55
در ضمن کاری ندارم ولی شما واقعا یه اسم زیبا از تاریخ قبل از اسلام شنیده اید ولی باید قبول کنید که فقط دوران کوروش و داریوش ایران قوی بوده و حکومت داری خوبی داشتند وگرنه بقیه پادشاهان زورگو و فاسد بوده اند یه بنده خدایی می گفت شما دوست داری که یک سیاسمت مدار امروزی با پول مردم کاخ داشته باشن من گفتم نه گفت پادشاهان هم اینطور بوده با خون دل مردم این کاخها رو بنا کرده اند همین تخت جمشید که الان بهش افتخار می کنیم باید بپرسیم که پادشاهان به چه حقی مال مردم اون زمان رو رو داده اند برای عیش و نوش خودشون کاخ درست کرده اند بعدا اسلام میاد یه پادشاهی مثل کریم خان میسازه که تو چند قرن پیش که هیچ کس نمی دونه دموکراسی چیه خودش رو وکیل رعایا می دونه اینه پادشاهی اسلامی نه پادشاهی خسرو پرویز که عاشق خواهرش میشه و......

دوست عزیز در مطالب شما نکاتی نهفته است که باید بیان بشن.

اسامی ایرانی بسیار زیبایی وجود دارن که ما کمتر شنیدیم ولی واقعاً بسیار زیبا هستن و البته انتخاب نکردن نام های ایرانی بعد از اسلام هم به این دلیل نبوده که مردم ایران اسامی ایرانی رو دوست نداشتن بلکه محدودیت بوده که باعث انتخاب نکردن نام های ایرانی شده بود.

تخت جمشید یا هر کاخ دیگری الآن شده اعتبار ایران و ایرانی. اون موقع هم به دلیل نشان دادن قدرت و هنر ایران اون دوران ساخته شدن تا حدی که اسکندر بعد از فتح ایران وقتی بنا های مربوط به قلمرو ایران رو دید متعجب و حیران شد. البته شاید این مثالی که الآن میزنم در مقیاس کوچک تری باشه ولی بی ربط هم نیست. وقتی ایران ریاست دوره ای بر سازمان کنفرانس اسلامی رو برعهده داشت و میزبان یک دوره اجلاس بود. سالنی رو افتتاح کرد و خرجهایی کرد که بعضی ها گفتن بیت المال داره حیف و میل میشه و در توجیه این قضیه گفتن که این کار توانایی ایران در برگزاری چنین مراسم هایی رو به جهانیان نشون میده و در ضمن برای هدف مقدسی این کار انجام شده. همونطور که میبینین تشخیص دادن که باید این خرج انجام بشه و شد (به هردلیلی). اون موقع هم فلسفه ساخت تخت جمشید این بود که در مقابل آکراپولیس قدرت ایران رو به رخ رومی ها بکشن. پس شما هم اینقدر بیت المال رو چماغ نکن بزن تو سر ما!

خوبی بعضی از سردمداران ایرانی ربطی به اسلامی بودنشون نداره بلکه قضیه ی "همه جا آدم خوب و بد هست" اینجا مصداق پیدا میکنه چه بسا پادشاهان ایرانی مسلمانی بودن که آبروی ایران و ایرانی رو بردن.

در مورد ازدواج خسرو پرویز با خواهرش باید بگم که ازدواج با محارم قبل از اسلام در ایران عرف بوده و کسی اونو عیب نمیدونسته در ضمن الآن هم یهودیانی هستند که مثلاً با خواهر خودشون ازدواج میکنن و در دین یهود این کار کراهت یا حرمتی که در اسلام داره رو نداره. حتی به عنوان نمونه حضرت یعقوب در آن واحد دوخواهر رو در عقد خودش داشت و همه هم در یک منزل زندگی میکردن(رجوع شود به فیلم یوسف پیامبر) که در اسلام این کار به شرط آنکه دو خواهر در دو شهر متفاوت باشند امکان پذیره. پس این مسائل مربوط میشن به عرف نه لزوماً شرع. در ضمن همون کوروش که بعضی از چهره های سرشناس اسلامی عنوان ذوالقرنین که در قرآن از اون به عنوان پادشاه عادل یاد شده رو از آن او میدونن هم با خاله خودش ازدواج کرده بود. پس من اینطور استنباط میکنم که در زمان نبود حکم صریح شرعی عرف عیبی نداره. پس ازدواج با محارم قبل از اسلام جرم نبوده و حتی بد هم نبوده.

mt17770
03-07-2010, 07:20
دوستان من به یه دری خوردم که وقتی رو دکمش میری در باز نمیشه. جای زندان. راهی هست که از سیو کسی نرم؟

tranceyou
03-07-2010, 08:16
دوستان من به یه دری خوردم که وقتی رو دکمش میری در باز نمیشه. جای زندان. راهی هست که از سیو کسی نرم؟

سلام یه عکسی بذار...

hobgoblin
03-07-2010, 08:20

كرك آخري رو بريز درست ميشه

لينكش چند صفحه قبل هست

mt17770
03-07-2010, 08:25
سلام یه عکسی بذار...

اگه بشه از سبو کسی نرم خیلی خوبه.

mt17770
03-07-2010, 08:31
كرك آخري رو بريز درست ميشه

لينكش چند صفحه قبل هست

میتونی لینک کرکو بذاری ؟ آخه تعداد صفحه زیاد شده. ممنون.

farzan311
03-07-2010, 08:44
مسولان لطفا این کرکو بذارید صفحه ی اول تا دیگه اینقدر بچه ها دنبال کرک نگردن و این مشکلو مطرح نکنن

لینک کرک(البته من از روی پست یکی دیگه از دوستان برداشتم که الان پستشون رو پیدا نمیکنم)

The Rover
03-07-2010, 09:20
If you have a savegame with you trapped behind a door, because
you returned to a checkpoint after you died, then you need to
restart a new game
اينا گفته هاي skidrow هستند
پس به گفته خودشون بايد كمتر چك پوينت ها رو لود كنيد تا كمتر گير كنيد
و بهتره هر چتد مرحله يك بار از سيواتون بك آپ بگيريد تا در صورت لزوم از اون استفاده كنيد
و بدونيد هيچ كدوم از كرك هاي skidrow صد در صد بي باگ نيست و همه چي درست نميشه

hobgoblin
03-07-2010, 09:42
مسولان لطفا این کرکو بذارید صفحه ی اول تا دیگه اینقدر بچه ها دنبال کرک نگردن و این مشکلو مطرح نکنن

لینک کرک(البته من از روی پست یکی دیگه از دوستان برداشتم که الان پستشون رو پیدا نمیکنم)

صفحه اول هم بذارن باز همينه بعضي ها هلو برو تو گلو مي خوان

انقدر راجع به كرك بحث شده هر صفحه رو كه باز كني يه لينك پيدا مي كني باز بعضي دوستان ميان ميگن فلان جا اون دره باز نشد.

mosolim
03-07-2010, 09:46
سلام
دوستان من اینجا گیر کردم باید چکار کرد. راهی وجود نداره نمیدونم باید چکار کرد یا اینکه اینم یه باگه؟؟؟؟؟

black.assassin
03-07-2010, 10:00
سلام
دوستان من اینجا گیر کردم باید چکار کرد. راهی وجود نداره نمیدونم باید چکار کرد یا اینکه اینم یه باگه؟؟؟؟؟

shift رو بزن آب یخ بزنه . بعد اهرم رو بچرخون .

mt17770
03-07-2010, 10:00
حرفای شما درسته. ولی تقصیر ما نیست که. من کرک آخرو گرفتم. جای در رد شد. ولی این یکی چرا باز نمیشه؟
مگه این کرک آخر نیست؟ اگه اینم کمک کنین ممنون میشم. :31: :10:

hobgoblin
03-07-2010, 10:09
حرفای شما درسته. ولی تقصیر ما نیست که. من کرک آخرو گرفتم. جای در رد شد. ولی این یکی چرا باز نمیشه؟

كرك آخر همينه كه دوستمون 4 تا پست بالاتر گذاشتن

با اين كرك مطمئنا هيچ مشكلي تا آخر بازي پيش نمياد

tranceyou
03-07-2010, 10:22
سلام

دوست عزیز راهنمایی که دوستمون کرده رو انجام بده ولی یادت باشه این قسمت یکی از سخترین

قسمتهاست که باید تمرکز خوبی داشته باشی و حداقل 3 - 4 بار وایسا و نگاه کن که حرکت اونا به چه

شکل هست چون باید روی هرکدوم از اونا پرش کنی و سریع تغییر جا بدی تا بتونی به اون یکی در برسی.

black.assassin
03-07-2010, 10:23
دوست عزیز این سیو درست بعد از این دره . برو حالشو ببر :

EngineeR EhsaN
03-07-2010, 10:32
تمومش کردم :31:

mt17770
03-07-2010, 10:44
كرك آخر همينه كه دوستمون 4 تا پست بالاتر گذاشتن

با اين كرك مطمئنا هيچ مشكلي تا آخر بازي پيش نمياد

دوست خوب من از همون کرک دارم استفاده میکنم. ولی باز نمیشه در. بازم ممنون.

black.assassin
03-07-2010, 10:45
دوست خوب من از همون کرک دارم استفاده میکنم. ولی باز نمیشه در. بازم ممنون.

من هم بعد از نصب کرک تنها مشکلی که پیش اومد برام این در بود که با سیوی که یکی از دوستان گذاشته بود رد کردم :

ILLIDAN-D
03-07-2010, 10:55
از یوبی سافت نا امید شدم اصلا رو این بازی زحمت نکشیده حتی نمیشه با شماره 1 اش مقایسه کرد

من جزو POP FAN بودم ولی واقعا نا امید شدم

mosolim
03-07-2010, 11:47
shift رو بزن آب یخ بزنه . بعد اهرم رو بچرخون .

سلام
دوست من ممنون از راهنماییتون ول یکدوم اهروم. اهرومی روی سکوی دوم وجود نداره و یه حالتی داره که مثل اینکه باید یه چیزی اینجا باشه ولی نیست.

H.P1366
03-07-2010, 13:20
هر کی مشکل کرک داره و نمی تونه رد کنه سیوشون رو بزارن در صورت امکان براشون با ترینر رد کنیم :دی و بعد درست بعد از اونجا رو آپلود کنیم براشون .

سلام
آقا من از کرک fixcrack استفاده می کنم ولی تو یه جا گیر میکنه اینم سیو بازی لطفا کسی می تونه این رو رد کنه و برام آپ کنه
خیلی ممنونش میشم:11:

mohammadaliarmin
03-07-2010, 13:33
آقا این سیوا رو تو ویندوز سون کجا باید بریزیم:19:

H.P1366
03-07-2010, 13:53
آقا این سیوا رو تو ویندوز سون کجا باید بریزیم:19:

C:\Users\******\AppData\Local\storage\SKIDROW\11

shs_micro2
03-07-2010, 13:55
سلام
من اینجا گیر کردم
اون دسته طلایی رو میکشم پایین ولی بازم این درب باز نمی شه (یه صدایی میاد)
کرکی که استفاده کردم کرک همین جا بود (آخرین کرک)
اگر میشه یه نفر سیوشو پشت این درب بهم بده
ممنون

salazar.basiliska
03-07-2010, 14:34
سلام . من يه مشكل با اين بازي دارم . صداي اشخاص در نمياد . ميادا اما خيلي به سختي ميشه شنيد ! انگار توي يه سالن بزرگ صحبت ميكنه پرينس و كاروك شده صدا ! . هركار كردم درست نشد . بقيه صداهاي محيط سالمه اما صداي افراد اينجوري مياد(فقط اين بازي اينجوريه) . چكار كنم ؟
:10:

marvel_malayer
03-07-2010, 15:06
تخت جمشید یا هر کاخ دیگری الآن شده اعتبار ایران و ایرانی. اون موقع هم به دلیل نشان دادن قدرت و هنر ایران اون دوران ساخته شدن تا حدی که اسکندر بعد از فتح ایران وقتی بنا های مربوط به قلمرو ایران رو دید متعجب و حیران شد. البته شاید این مثالی که الآن میزنم در مقیاس کوچک تری باشه ولی بی ربط هم نیست. وقتی ایران ریاست دوره ای بر سازمان کنفرانس اسلامی رو برعهده داشت و میزبان یک دوره اجلاس بود. سالنی رو افتتاح کرد و خرجهایی کرد که بعضی ها گفتن بیت المال داره حیف و میل میشه و در توجیه این قضیه گفتن که این کار توانایی ایران در برگزاری چنین مراسم هایی رو به جهانیان نشون میده و در ضمن برای هدف مقدسی این کار انجام شده. همونطور که میبینین تشخیص دادن که باید این خرج انجام بشه و شد (به هردلیلی). اون موقع هم فلسفه ساخت تخت جمشید این بود که در مقابل آکراپولیس قدرت ایران رو به رخ رومی ها بکشن. پس شما هم اینقدر بیت المال رو چماغ نکن بزن تو سر ما

سالن کنفرانس اسلامی یک سالن عمومی هستش مخصوص به هیچ پادشاهی نیست و همینطور هم جایی برای عیش نوش یک خاندان و یک نفر نیست
در ضمن من کاره ای نیستم که بیت المال رو بزنم تو سر شما ؟
قبول دارم هنر ایران تو تخت جمشید نهفته هست ولی این هنر معماران اون دوران رو می رسونه نه پادشاهان اون زمان رو اگه اینطور باشه مصری ها و فراعنه هنرمند ترین انسانها هستند ولی همینطور که می بینی هیچکس از فراعنه خوششان نمی اید و کسی به اونها نمی گه هنرمند

در مورد ازدواج خسرو پرویز با خواهرش باید بگم که ازدواج با محارم قبل از اسلام در ایران عرف بوده و کسی اونو عیب نمیدونسته در ضمن الآن هم یهودیانی هستند که مثلاً با خواهر خودشون ازدواج میکنن و در دین یهود این کار کراهت یا حرمتی که در اسلام داره رو نداره. حتی به عنوان نمونه حضرت یعقوب در آن واحد دوخواهر رو در عقد خودش داشت و همه هم در یک منزل زندگی میکردن(رجوع شود به فیلم یوسف پیامبر) که در اسلام این کار به شرط آنکه دو خواهر در دو شهر متفاوت باشند امکان پذیره. پس این مسائل مربوط میشن به عرف نه لزوماً شرع. در ضمن همون کوروش که بعضی از چهره های سرشناس اسلامی عنوان ذوالقرنین که در قرآن از اون به عنوان پادشاه عادل یاد شده رو از آن او میدونن هم با خاله خودش ازدواج کرده بود. پس من اینطور استنباط میکنم که در زمان نبود حکم صریح شرعی عرف عیبی نداره. پس ازدواج با محارم قبل از اسلام جرم نبوده و حتی بد هم نبوده.

در این مورد هم می تونی به برادران زرتشتی مراجعه کنی بپرسی که ایا ازدواج با خواهر تو کیششون هست یانه و همینطور در مورد خسرو پرویز ازشون سوال بپرسی ؟ ازدواج با خواهر ورای ازدواج با خاله هستش
منم قبول دارم که نمیشه روی یک پادشاه زوم کرد و گفت که چون مثلا خسرو پرویز بد بوده تمام پادشاهان قبل از اسلام بد بوده ولی یه مسئله خلط شده که قبل از اسلام تمام پادشاهان و حکومت خوب بوده و هیچ مشکلی نبوده و مردم همه تو خوشی به سر می برده اند و بعد از اسلام همه چیز بهم ریخته نه هرگز اینطور نیست مطمئن باشید اگه اسلام بد بود مردم هنرمند ایران اسلام تشیع رو را هرگز قبول نمی کردند lمی تونید برید بخونید که چرا سربازان ایرانی تو جنگ قادسیه شکست خوردند همون سربازانی که رومیان رو دیونه کرده بودهاند و بارها رومیان رو شکست داده بودند

ا

ali_pes2008
03-07-2010, 15:23
سلام به همگی
اینقدر صفحه ها زیاده اگه سوالم تکراریه ببخشید
بازی برای من اصلا اجرا نمیشه
وقتی روی ایکنش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد این پنجره باز میشه

بعد که اولیه رو میزنم این میاد

چند لحظه بعدم بسته میشه کلا

shs_micro2
03-07-2010, 15:39
سلام

منم الان همین جا گیر کردم
ولی این دایره ها دارن جلوی من میچرخن و تغییر شکل میدن
من تا میپرم روی اونی که جلومه کج میشه و من میوفتم
کمکم کنید

marvel_malayer
03-07-2010, 15:45
منم الان همین جا گیر کردم
ولی این دایره ها دارن جلوی من میچرخن و تغییر شکل میدن
من تا میپرم روی اونی که جلومه کج میشه و من میوفتم
کمکم کنید

باید از قدرت اب استفاده کنی با دکمه شیفت چون پایه های این دستگاه روی اب قرار دارن

aron110
03-07-2010, 16:07
من تو 6 ساعت تمومش کردم خیلی چرت و پرت بود .:27:
رئیس آخر هم خیلی راحت بود خودش آدم درست میکرد و خودشم میکشت و به پرس خون میداد:13:

ehsans3p
03-07-2010, 16:23
راهنمای قدم به قدم بازی PRINCE OF PERSIA THE FORGOTTEN SANDS به زبان فارسی
در صفحه ی 38 راهنمای فارسی قدم به قدم بازی ها

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

سلام به همگی
اینقدر صفحه ها زیاده اگه سوالم تکراریه ببخشید
بازی برای من اصلا اجرا نمیشه
وقتی روی ایکنش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد این پنجره باز میشه

بعد که اولیه رو میزنم این میاد

چند لحظه بعدم بسته میشه کلا

اشکال از ویندوز 7 هست. من هم در بعضی بازی ها در ویندوز 7 همچین اشکالی داشتم یا با دوباره نصب کردن بازی حل می شد یا ویندوز XP SP3 را نصب می کردم و مشکلم حل می شد.:10:

black.assassin
03-07-2010, 16:53
سلام
من اینجا گیر کردم
ممنون

بفرما اینم سیو بازی بعد از در :

ninjaghaleb
03-07-2010, 16:53
lمن هنوز اینجا موندم و دره باز نمیشه :19:

Davood_titan
03-07-2010, 17:24
سیو بازی کجا هست  تو XP

black.assassin
03-07-2010, 17:25
سیو بازی کجا هست  تو XP

C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW

دوستانی که جایی گیر کردن سیواشونو بزارند اگه خدا بخواد براشون میرم .

ali_pes2008
03-07-2010, 19:25
اشکال از ویندوز 7 هست. من هم در بعضی بازی ها در ویندوز 7 همچین اشکالی داشتم یا با دوباره نصب کردن بازی حل می شد یا ویندوز XP SP3 را نصب می کردم و مشکلم حل می شد.:10:
یعنی هیچ جوری نمیشه مشکل و حل کرد توی Xp امتحان کردم راخت کار داد 3 بار هم نصب کردم ولی درست نشد
چی کار کنم ؟
حالم از XP به هم میخوره :31:

M A X I M U M
03-07-2010, 19:34
خب امروز بازی رو گرفتم
برم که نصبش کنم در خدمتتون خواهم بود

موفق باشید/

mehdy.z
03-07-2010, 19:42
یعنی هیچ جوری نمیشه مشکل و حل کرد توی Xp امتحان کردم راخت کار داد 3 بار هم نصب کردم ولی درست نشد
چی کار کنم ؟

شما firewall و آنتی ویروسهای سیستم رو disable کن ببین درست میشه...
البته اگه با دستور msconfig کلا startup ها رو هم disable کنی ضرر نداره!

ali_pes2008
03-07-2010, 20:06
شما firewall و آنتی ویروسهای سیستم رو disable کن ببین درست میشه...
البته اگه با دستور msconfig کلا startup ها رو هم disable کنی ضرر نداره!
میشه بگید چه کاری باید بکنم توی msconfig
فایرفال و آنتی ویروس و غیر فعال کردم ولی درست نشد

ArashNAM
03-07-2010, 20:06
سلام آقا ما هم بازی رو گرفتیم ریختیم تو 7 ولی وقتی بازی میکنی بعد اینکه چند دقیقه رفتم (10 دقیقه) یهو کامپیوتر خاموش میشه یعنی کلا خاموش
واسه چیه 3 بار امتحان کردم هر 3 بار این طور شد
ممنون میشم کمک کنید

mehdy.z
03-07-2010, 20:09
میشه بگید چه کاری باید بکنم توی msconfig
فایرفال و آنتی ویروس و غیر فعال کردم ولی درست نشد

در منوی run تایپ کن msconfig بعد کلیه startup ها رو disable و سیستم رو ریستارت کن دوباره یه تستی بزن..

سلام آقا ما هم بازی رو گرفتیم ریختیم تو 7 ولی وقتی بازی میکنی بعد اینکه چند دقیقه رفتم (10 دقیقه) یهو کامپیوتر خاموش میشه یعنی کلا خاموش
واسه چیه 3 بار امتحان کردم هر 3 بار این طور شد
ممنون میشم کمک کنید
ممکنه از دمای قطعات سیستمت باشه چک کن که هیچ کدومش بیش از حد بالا نره!

vegas
03-07-2010, 20:13
گرافیک بازی نسبت به نسخه قبلی ضعیف تر شده Ubisoft هم به جای پیشرفت پسرفت میکنه کلا بازی های جدید Ubisoft یکی از یکی اشغال تر !

salazar.basiliska
03-07-2010, 20:14
آقا يكي نيست مشكل مارو حل كنه ؟ !
مشكل صدا در بازي ... صداي پرينس و كلآ همه اشخاص خيلي ضعيف مياد ! بقيه صداها درسته . تنظيمات صداي بازي هم موردي نداره . فقط هم اين بازي اينطوريه ...

alex-sina
03-07-2010, 20:20
سلام دوستان. من تو یکی از قسمتهای بازی گیر کردم. جایی که پرنس وارد محوطه ای میشه مثل فاضلاب که یک دستگاه بزرگ در حال کار هستش و وقتی از میله طلایی میگیری دستگاه از کار می افته. لطفا یکی راهنماییم کنه.
سیوش هم اینجاست:

لطفا نحوه رد کردن این قسمت رو هم اگه تونستین بریم برام توضیح بدین.مرسی

ali_pes2008
03-07-2010, 20:21
در منوی run تایپ کن msconfig بعد کلیه startup ها رو disable و سیستم رو ریستارت کن دوباره یه تستی بزن..
هیچ فایده ای نداشت:41:

morrigan_neit
03-07-2010, 20:26
این کرک من باهاش کار کردم همه ی باگارو حل کرده

wordship
03-07-2010, 20:35
دوستان سیو ها کجا ذخیره میشن؟

wordship
03-07-2010, 20:53
نقد بازی

با شروع بازی شما شاهد اولین دمو بازی هستید که با کیفیت و زیبیایی بسیار زیادی ساخته شده که درصد کمی با واقعیت تفاوت دارد.از همین اول وجود قدرت های ماوراء در بازی را میتوانید ببینید که پرنس در محلی معلق در اسمان در حال حرکت است

در این تصوی چهره پرنس داستان را مشاهده میکنید که با دقت بسیاری زیاد روی آن کار شده به بافت های صورت نگاه کنید

اینجا پرنس در حال اب خوردن از یک حوزچه که در همان ساختمان در اسمان است که ناگهان صورت یک ز ن را اب میبیند که ناگهان شما را در یک صحرا نشان میدهد.به نور پردازی دقت کنید

پرنس باید برای رسیدن به قصر برادر خود از این صحرا گذر کند

اینجا قصر Malik برادر پرنس است که مورد حمله دشمنان قرار گرفته که این قسمت از بازی صحنه مبارزه در فیلم ارباب حلقه ها در نیمه اخر آن را یاد اوری میکند.که سپاه عظیم اورک ها با منجنیق به جان قصر افتاده بودند و با نردبان های چوبی ساخت خود وارد قصر میشدند که در این بازی نیز مشاهده میکنید.

این هم تصویر Malik برادر پرنس که برخلاف پرنس جسه ای بسیار بزرگ دارد و مهارت خاصی در شمشیر زنی.توانایی جنگیدن با 10 نفر را همزمان دارد وجنگ را یک تنه اداره میکند.احتمالا د اخر داستان در مقابل خود پرنس قرار میگیرد.و خود الوده شنهای روان میشود

نام این بازی شاهزاده پارسی است ولی هیچ وقت نشانه ای از پارس و پارسی در آن نبود.در این بازی زیر نویس و همچنین صدای بازی به چندین زبان طراحی شده به جز زبان فارسی یا پارسی.اما در طول بازی افراد به زبان فارسی صحبت خواند کرد که در همین جنگ کلمه حمله کنید را میتوانید به زبان فارسی بشنوید

پرنس با دیدن این صحنه که به برادر او حمله شده خیلی سری با استفاده از مهارت خود در پرشهای بلند و گذر از پستی ها و بلندی ها خود را به داخل قصر میرساند

در این تصویر بر روی گنبد قصر قرار میگیرد که به وسیله دشمن مورد حمله قرار میگیرد و تخریب میشود

پرنس با استفاده از مهارت خود از این حمله جان سالم به در میبرد ولی اینگونه نقش زمین میشود

به خاطر این ضربه صورت او خراشیده میشود که در این تصویر ظرافت در طراحی را میتوانید مشاهده کنید

محیط و گیم پلی

از اینجا به بعد بازی در دستان شما خواهد بود.به تصویر زیر نگاه کنید.اینچنین تصاویر و همچنین حرکت دوربین در بازی هایی مثل God OF War دیده شده که مجموعه بازی پرنس برای مقابله با بازی انحصاری سونی طراحی شده بود که نه تنها شکست خورد حتی در ساخت خود بازی از GOW نیز تقلید شده.که با ادامه بازی این رو بیشتر احساس میکنید.البته همین عمل باعث جذاب تر شدن بازی پرنس شده.

مبارزه در بازی

مبارزه هنوز سبک سابق خود را دارد اما با کمی تغییرات.در Forgotten Sands دیگر امکان استفاده از شمشیر های متفاوت را ندارید و همینطور برای شمشیر شما Damage در نظر گرفته نشده مثل گذشته اما با کشتن دشمنان به شما xp داده خواهد شد که میتوانید با استفاده از آن شمشیر خود را اپگرید کنید و یا قدرت های مختلف را آزاد کنید.برای مبارزه بلاک یا دفاع کردن از ضربات دشمنان طراحی نشده و شما باید مبارزه تن به تن داشته باشید.

با نگاه داشتن کلید مورد نظر برای ضزبه زدن شمشیر پرنس به رنگ طلایی در خواهد امد و ضربه بسیار قویتری از حالت معمولی به دشمنان خواهد زد

از قبلیت های جدید در مبارزه اضافه شدن لگد است که برای دور کردن دشمن راه بسیار خوبی است

اگر در کنار دیوار یا پرتگاه دشمنان را قرار دهید میتوانید از این موقعیت استفاده کنید و مثل تصویر زیر او را به زمین پرت کنید

در گذشته شما حداکثر با 10 دشمن همزمان مبازه میکردید اما اینجا شاید به 50 نفر هم برسد

برای مشاهده لینک ها باید در انجمن ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید.

قابلیت حرکت شخصیت مثل گذشته است و تغییری خاصی نداشته و باز هم جهش های شخصیت با استفاده از دیوار را شاهد هستید.همچنین با استفاده از قدرت کنترل زمان ابهای جاری را موقف میکنید و به عنوان تکیه گاه از آن استفاده میکنید.

پرنس در حال پریدن.پرش برای شخصیت کمی غیر واقعی طراحی شده البته چون داستان تخیلی است مشکل ساز نخواهد بود و نیاز بازی است.

منبع:

malkemid
03-07-2010, 20:57
خدای من این بازی برای pc اومده؟؟؟از دنیا عقبممممممممم که...به نظرتون رو لپتاپ میشه بازی کرد؟رم 2 و گرافیک gforce 7400 go

wordship
03-07-2010, 21:04
دوستان راهنمایی کامل بازی به صورت pdf داره اماده میشه
فردا همینجا میتونین دانلودش کنین اماده هست ولی فردا میزارمش .

mehdy.z
03-07-2010, 21:10
خدای من این بازی برای pc اومده؟؟؟از دنیا عقبممممممممم که...به نظرتون رو لپتاپ میشه بازی کرد؟رم 2 و گرافیک gforce 7400 go
بابا خوابیا:31:
گرافیکت خیلی ضعیفه:13:
ولی شاید بتونی توی حالت low تونم 600*800 یا 480*640(به شرطی که بازی ساپورتش کنه)اجراش کنی...البته اگه باش مموریت از نوع 64 بیتی باشه!!

wordship
03-07-2010, 21:23
سلام خدمت تمامی دوستان نظرم عوض شد همین الان راهنمایی رو میزارم:31:
لطفا بدون ذکر منبع کپی برداری نکنین
نویسنده:محمد غفوری
درنتیجه میریم سراغ راهنمایی
دانلود:

Angel Of Darkness
03-07-2010, 21:25
به نظر من پرنس رو هر سرس زشت تر از سری قبل میکشن:2:

بازیشم تو هر سری بیمزه تر میشه

به نظر من پرنس 2 چه از نظر قیافه چه از نظر گیم پلی بهترین سریش بود

sonixax
03-07-2010, 21:34
چی کار کنم ؟

توی ویندوز 7 روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کنید و اون زیر یک تیک هست روشن کنید و ویندوز XPsp3 رو اتخاب کنید . بعدش انگار دارید بازی رو با XP اجرا میکنید .

wordship
03-07-2010, 21:34
راهنمایی رو دانلود کنین خیلی کامل هست.

AlexMercer
03-07-2010, 21:48
سلام دوستان. من تو یکی از قسمتهای بازی گیر کردم. جایی که پرنس وارد محوطه ای میشه مثل فاضلاب که یک دستگاه بزرگ در حال کار هستش و وقتی از میله طلایی میگیری دستگاه از کار می افته. لطفا یکی راهنماییم کنه.
سیوش هم اینجاست:

کرک شما مشکل داره.و چون شما اون میله زرده رو فعال کردین و مکانیسمی که باید اونطرف فعال میشد نشده برای من هم نمیشه و منم نتونستم کاری کنم.باز بزار باقی هم امتحان کنن وگرنه باید از اول شروع کنی:41:

black.assassin
03-07-2010, 21:57
کرک شما مشکل داره.و چون شما اون میله زرده رو فعال کردین و مکانیسمی که باید اونطرف فعال میشد نشده برای من هم نمیشه و منم نتونستم کاری کنم.باز بزار باقی هم امتحان کنن وگرنه باید از اول شروع کنی:41:

منم نتونستم . :41:

vafa1353
03-07-2010, 22:37
سلام دوستان موقع نصب بازي ارور catastrophic failure ميده....لطفا راهنمايي نماييد.ممنون

mehdy.z
03-07-2010, 22:46
سلام دوستان موقع نصب بازي ارور catastrophic failure ميده....لطفا راهنمايي نماييد.ممنون

معمولا ایرادهایی که در حین نصب داده میشه برمیگرده به مشکل در فایلهای نصب بازی و قانونا راهی نداره...
یه جای کار DVD میلنگه عوضش کن:13:

black.assassin
03-07-2010, 23:33

والپیپرت خیلی خوشگله . برام آپ می کنی یه جا . ممنون

ieeeman
04-07-2010, 00:09
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

سیوش هم اینجاست:

منم نتونستم . :41:

اینم خدمت شما شما از دو کرک استفاده کردین!قاطی کرده بازی سیوهاتون خراب شده میتونین بازی رو دوباره نصب کنین بعد کرک فیکس رو بریزین
اینم سیو درست 10ثانیه قبل از اون مرحله! و دومی هم دقیقا مرحله بعدThe Observatory
هست (سه چهار تا چک پوینت هم رد شده)
آغاز The Throne Room

شما با سیو اولی برو از بازی غافل نشو و حالش رو کامل ببر اگه بازی رو از اول با کرک فیکس دوم میرفتین و بی هیچ مشکلی تازه میفهمیدین بازی یعنی چی منهای کنترلهای رو اعصاب سونیکی و ماریویی! اینجور جاها باید دسته داشت!طراحی دوباره برای پی سی نکردن کنترلر رو نامردها
لم دو آبشار روبرو هم اینه میپرین همه دکمه ها رو ول کنین بعد کلیک راست دکمه بالا همین!
لم مراحل آخر دیواره های آب هم اینه!!!!(درکل جایی که آب قطع و وصل میشه و باید سریع فریز کنی و بعد بپری و قطع کنی) اینه که
دو بار باید شیفت رو بزنی و بار دوم نگه داری!!!من که دستم شکست تا قلقلش اومد دستم اصلا تو این جنگولک بازی های سونیکی وارد نیستم!به بقیه هم بگین علاف نشن مثل من

ieeeman
04-07-2010, 00:18
سلام
من اینجا گیر کردم
ممنون
شما اونوری که داری نگاه میکنی اشتباه است باید بری دیوار پشت سرت بعد بری رو میله بعد از اون طرف بری رو میله تا در باز شه

---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

lمن هنوز اینجا موندم و دره باز نمیشه :19:
دوست عزیز این پست قبلی من بود
یا دقیق بعدش یا نزدیکی هاش میتونی سیو خودت رو بدی اگه مشکل دار نبود برات رد کنم اگه مشکل دار نبود

اگه مشکلت حل شد که بگو کدوم سیو درست بود اگر هم نه سیوت رو بزار برات رد کنن بچه ها(جالب شد این کدوم مرحله هست)
میخوام یه بار دیگه برم!

mamal_69
04-07-2010, 01:53
سلام دوستان من تو اون مرحله که سه تا آدم سنگی هست بغل هر کدومم یه چرخونک گیر کردم منظورم مجسمه های سنگی هست اول حشره هارو میکشم که از سوراخ میان بیرون بعد چرخونک اولو میچرخونم پله ها میان بالا دومی هرچی چرخونکو میچرخونم درست نمیشه چکار کنم؟
I NEED HELP

ali_pes2008
04-07-2010, 01:57
توی ویندوز 7 روی فایل اجرایی بازی راست کلیک کنید و اون زیر یک تیک هست روشن کنید و ویندوز XPsp3 رو اتخاب کنید . بعدش انگار دارید بازی رو با XP اجرا میکنید .
درست نفهمیدم یعنی چی راست کلیک کنم پروپرتیسو بزنم یا نه
آخه تیکی اون پایین نیست
میشه بیشتر توضیح بدین :10:

sonixax
04-07-2010, 02:22
درست نفهمیدم یعنی چی راست کلیک کنم پروپرتیسو بزنم یا نه
آخه تیکی اون پایین نیست
میشه بیشتر توضیح بدین :10:

پراپرتیز رو بزنید ، بعد برید روی تب Compatibility بعدش تیک :

Run This program in compatilibite mode for :
رو بزنید و برید روی ویندوز XP و او کی کنید .

High_War_Lord
04-07-2010, 03:15
سلام
منم اینجا گیر کردم
وقتی رو این سنگه میرم دره وا نمیشه.

ninjaghaleb
04-07-2010, 06:17
لطفا لینک کرک دوم رو بده ieeeman ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان

Davood_titan
04-07-2010, 08:23
من از یک کرکی استفاده کردم  ولی باز نشد 
من اینجا گیر کردم 

naviddigit
04-07-2010, 09:35
آقا من اینجا گیر کردم هیچ اهرومی وجود ندار که من بچرخونم؟! من توی دموی این قسمت یک احرم میبینم ولی اینجا احرومی وجود نداره باید چیکار کرد اگه میشه سیو این مرحله رو بزارین که درست کار میکنه.مرسی

ArashNAM
04-07-2010, 09:39

ممکنه از دمای قطعات سیستمت باشه چک کن که هیچ کدومش بیش از حد بالا نره!

موقعی که وارد بازی میشم حس میکنم کامپیوترم داره خفن کار میکنه
خوب باید چه کنم آخه بازی های دیگه هم همینطوری میشد ولی مثل اینکه خاموش بشه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali_pes2008
04-07-2010, 10:53
پراپرتیز رو بزنید ، بعد برید روی تب Compatibility بعدش تیک :

Run This program in compatilibite mode for :
رو بزنید و برید روی ویندوز XP و او کی کنید .
همین کار و هم کردم ولی نشد هیچ فرقی نکرد :41:

hamed30
04-07-2010, 10:55
من از یک کرکی استفاده کردم ولی باز نشد
من اینجا گیر کردم
این رو یه دوست عزیزی در یه سایتی گذاشته بودن:5:
سلام دوستان خسته نباشید این کرک رو بریزید تا آخر بازی میتونید برید نه میخواد بازی رو از اول نصب کنید نه میخواد سیو هاتونو پاک کنید من تاآخر بازی رفتم تست شدس

hamed30
04-07-2010, 11:04
راستی این شخصیت اتزیو رو چطور میشه فعال کرد؟

sinishia
04-07-2010, 11:22
سلام دوستان من تو اون مرحله که سه تا آدم سنگی هست بغل هر کدومم یه چرخونک گیر کردم منظورم مجسمه های سنگی هست اول حشره هارو میکشم که از سوراخ میان بیرون بعد چرخونک اولو میچرخونم پله ها میان بالا دومی هرچی چرخونکو میچرخونم درست نمیشه چکار کنم؟
I NEED HELP

با دکمه shift باید آب رو فریز کنی بعد اهرم رو بچرخونی درست میشه

Mammad Prince
04-07-2010, 11:25
بچه ها من وسطای بار دومی اک که بازی رو تموم می کنم ...
همه آپگرید ها رو گرفتم و 3 تا هم اضافه دارم ... همه ستون های منوی اپگرید رو گرفتم و دونه بالایی ( که تک است) رو هم روشن کردم ولی ستون وسط هنوز روشن نمی شه که بخوام بگیرمشون ...
3 تا آپگرید برای 3 تا قابلیت ستون وسط اضافه دارم و دیگه هم دشمن ها بهم xp نمی دن یعنی قابلیت آپگرید تموم شده و لی هنوز ستون وسط خاموشه و نمی تونم فعالش کنم !
چرا ؟!
مشکل از کرکه ؟!
کسی تو نسخه کنسول این کار رو کرده ؟!

naviddigit
04-07-2010, 11:51
سلام من توی این مرحله گیر کردم من وقتی که احرم اول را می کشم دمو میشه و یه سری تغییرات اعمال میشه و باید از توی زمین همینجا که پرنس ایستاده(توی عکس) یک احرم ظاهر شود ولی مال من چنین اتفاقی نمی افتد و من بقبه بازی رو نمی توانم انجام دهم.هرکی که سیو درست این مرحله را داری لطفا بگزارد.

help:

naviddigit
04-07-2010, 11:53
سلام من توی این مرحله گیر کردم من وقتی که احرم اول را می کشم دمو میشه و یه سری تغییرات اعمال میشه و باید از توی زمین همینجا که پرنس ایستاده(توی عکس) یک احرم ظاهر شود ولی مال من چنین اتفاقی نمی افتد و من بقبه بازی رو نمی توانم انجام دهم.هرکی که سیو درست این مرحله را داری لطفا بگزارد.

help:

H.P1366
04-07-2010, 12:09
آقا من یه باگ بزرگ پیدا کردم از ubi بعید بود این کار درضمن فکر نکنم از کرک باشه
وسط بازی من به یه چک پینت رسیدم و با آپگرید 8 xp فاصله دارم و کنارم هم یه مجسمه هست که با زدن اون آپگرید می شم و بعد اگر لود لست چک پینت رو بزنم دوباره می تونم آپگرید کنم:18:

حالا یه سوال : فقط تو ستون وسط دوتای آخر روشن نیست یعنی هنوز وقتش نشده یا چیزه دیگه ایه؟

AlexMercer
04-07-2010, 12:46
دوستان اگه مشکلی در رد کردن دری دارن سیو رو بزارن براشون رد میکنم:5:

Yi Yi
04-07-2010, 12:49
save های بازی کجا ذخیره میشه؟
من یکجا گیر کردم که در باز نمیشه. چه جوری ردش کنم؟
جایی در اینترنت هست که save های این بازی رو داشته باشه؟

naviddigit
04-07-2010, 12:53
دوستان اگه مشکلی در رد کردن دری دارن سیو رو بزارن براشون رد میکنم:5:

سلام اگه میشه ایمیل خودتونو بزارین تا من برای شما میل کنم سیوم را متاسفانه من جایی را ندارم که آپلود کنم فقط از طریق ایمیل می تونم. مرسی

Davood_titan
04-07-2010, 12:57
من از یک کرکی استفاده کردم  ولی باز نشد 
من اینجا گیر کردم 

من تا الان 2تا کرک عوض کردم   ولی باز دره باز نمیشه  

لینک سیو  رو میزارم  شاید  یکی تونست  بره 

Jeff hardy M
04-07-2010, 13:02
Help Me

سلام
دوستان من تو مرحله اي كه روي ديوار چند تا چرخ دنده هست و 3 تا اهرم هم رو زمين هست گير كردم هر كاري ميكنم اون چرخ دندهه نميره پيشه اون يكي - هر چه قدر اهرم ها رو ميچرخونم نميشه لطفا راهنمايي كنيد :41:

اين شكليه (قسمت هاي ابي رو با 3 تا اهرم ها ميتونم جا به جا كنم) ( قسمت قرمز هم مسير چرخ دنده هست) :

nois3
04-07-2010, 13:42
باگ باگ باگ
نسخه های 1 2 3 این بازی هم باگ داشت،تا به الان!!
دوستان این جا گیر کردم یکی کمک کنه!

اگه تا اخر بازی باز هم باگ هست بگید من بی خیال این بازی شم؟ ممنون

AlexMercer
04-07-2010, 13:59
سلام اگه میشه ایمیل خودتونو بزارین تا من برای شما میل کنم سیوم را متاسفانه من جایی را ندارم که آپلود کنم فقط از طریق ایمیل می تونم. مرسی
endir.az
یا
multiupload.com

alex7mercer:11:

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

باگ باگ باگ

منظورتون از باگ چیه؟ اینکه در باز نمیشه؟مشکل از کرکتون هست عوض کنید

Mahyar25
04-07-2010, 13:59
یکی لطف میکنه این قسمت واسم رد کنه
بین 2 آبشاره

Booseh_ye_Irani
04-07-2010, 14:04
آقا این پرنس ما خارجی شده!
قیافه ش بیشتر به کرووات ها می خوره
لب هاشم عربیه
این الاغ ها چرا یه چهره ی قشنگ مثل پرنس 2 رو که زیباتره و باعث فروش بیشتر بازی شون می شه به کار نمی برن؟؟
تو بازی های دیگه نگاه کنید همه ی شخصیت ها چهره شون یکیه
ایمیل ندارن بریم فحش بدیم؟ :blush:

ehsans3p
04-07-2010, 14:11
باگ باگ باگ

دوست عزیز شما مشکل کرک دارین من هم همچین مشکلی داشتم اما با کرک زیر بازی را به پایان رساندم.
راهنمای قدم به قدم Prince of Persia The Forgotten Sandsبه زبان فارسی
موفق باشید.:10:

hobgoblin
04-07-2010, 14:21
باگ باگ باگ

دوست عزيزم

اگه يه بازي اينجوري يه جا پشت يه در بسته گير كنه و جلو نره اسمش باگ نيست اسمش فاجعس كه نه فقط پرنس هاي قبلي كه حتي بازي شمشير نادر هم همچين چيزي رو نميشه توش ديد.

جسارتا اگه به جاي وقت گذاشتن رو بزرگ و كوچيك كردن فونت نوشتت چند صفحه قبل همين تاپيك رو مي خوندي زودتر به جوابت مي رسيدي

كرك اولي كه براي بازي اومد مشكل داشت . با اين مشكلت حل ميشه

sonixax
04-07-2010, 14:24
همین کار و هم کردم ولی نشد هیچ فرقی نکرد :41:

با همون دیسک های خودتون روی یک سیستم دیگه امتحان کردید ؟

Mahyar25
04-07-2010, 14:24
بین 2 آبشاره

دوستان خواهشا کمک کنید داره میره رو اعصابم!!!!

naviddigit
04-07-2010, 14:29
آقا اینجا چرا احرم بالا نمیاد برای من . من توی دمو این بازی زیر پای پرنس 1 احرم میبینم

باید به این صورت باشه:

لطفا یکی جواب بده

Booseh_ye_Irani
04-07-2010, 14:31
گرافیکش که خیلی خوب بود ،

بازی هیچ ربطی به 300 نداره ، اگر شماره های قبلی رو بازی کرده باشید متوجهش میشید .

یه جورایی آدم خوشش میاد که ایران باستان چه خفن بوده :27:

خوشگل من ایران باستان رو اگه به صورت واقعی نشون بدن حیرت می کنی! تو نقشه هحامنشیان از چین غربی تا اروپای شرق و تا شمال آفریقا ایران بوده. ولی این خارجی های ----- اون رو فقط از پاکستان تا یونان نشون می دن. حتی مصر رو هم جزء اون نمی دونن.

آره داداس :blush:

نمیشه گفت گرافیکش خیلی خوب هم بودا !
منو که راضی نکرد
میتونست خیلی بهتر باشه
میدونین بازی برای من یه نفر خیلی تکراری بود :13:

من با Graphic Motorهای پرنس اصلا موافق نیستم. Graphic پرنس باید Real باشه مثل Half-Life 2 و Call of Duty 6. فقط فکرش رو بکنید. چی می شه این بازی. می ترکونه...
تنها این کار هم با گفتن درست می شه! چطور Graphic بازی رو از نسخه ی 2008 به نسخه ی آینده تغییر دادن!
چون یکسری بچه های گُل تو Blog پرنس هی رفتن و ایراد گرفتن. پس شما هم دست به کار بشید. :blush:
اگر من سرمایه گذار پرنس بودم حتمی می خواستم موتور Call of Duty +6 بازی رو بسازن. این دلیل نمی شه که چون بازی تخیلیه باید کارتونی ساخته بشه. یازی ها دارن رو به گرافیک حقیقی می رن بعد این UBISoft انقلابی فکر می کنه.

ali_pes2008
04-07-2010, 14:35
با همون دیسک های خودتون روی یک سیستم دیگه امتحان کردید ؟
نه من بازی و دانلود کردم روی Xp که امتحان کردم کامل اجرا شد پس خود فایل ها مشکلی نداره ولی توی 7 اجرا نمیشه

Mahyar25
04-07-2010, 15:06
بین 2 آبشاره

من اینو چیکار کنمممممممممممممم:19::sad:
وقتی میپرم سمت آبشار بش میخوره میفته پایین

The Rover
04-07-2010, 15:20
با سلام
توي Crackfix Repack كه skidrow ارائه كرده در فايل skidrow.nfo نوشته كه:
If you have a savegame with you trapped behind a door, because
you returned to a checkpoint after you died, then you need to
restart a new game.
It's not possible to fix your save, as your save relay on old
packets that are wrong.
جاهايي كه كليد يا دستگيره اي وجود داره كه با اون دري باز ميشه در صورت مردن يا
يا لود كردن چك پوينت به هر دليل امكان خراب شدن بازي و باگ وجود داره كه
فقط با New game حل ميشه و اگه ميخواين اين اتفاق نيفته
نتها راه حلش گرفتن بك آپ از سيوهاتونه كه در صورت لزوم مجبور نشيد از اول بريد
و با رعايت اين كار ميتونيد بازي رو تموم كنيد
كه من و خيلي از دوستام 2-3 روز پيش تمومش كرديم و مشكلي هم نبود
در ضمن گير كردن خودتونو در بازي با باگ كرك اشتباه نگيريد

black.assassin
04-07-2010, 15:35
من اینو چیکار کنمممممممممممممم:19::sad:
وقتی میپرم سمت آبشار بش میخوره میفته پایین

بفرمایید دوست عزیز :

rezaeipes
04-07-2010, 15:39

من اینجا گیر کردم لطفا یکی راهنمایی کنه

Mahyar25
04-07-2010, 15:59
بفرمایید دوست عزیز :

آخیییییییییییییییییییش
خیلی خیلی مرسیییییییییی:11:
راسی زیاد رد نشده که نه؟
واسه من چرا نمیشد:sad:

naviddigit
04-07-2010, 16:40
آقا این هم سیو من که توی مال من احروم را نشان نمیدهد تا بتوانم بچرخانم اگه همین یک جارو برای من رد کننین ممنون میشم.
لینک سیو:

با تشکر

black.assassin
04-07-2010, 16:42
آخیییییییییییییییییییش
خیلی خیلی مرسیییییییییی:11:
راسی زیاد رد نشده که نه؟
واسه من چرا نمیشد:sad:

دقیقا بعد از همونجاست .

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

من اینجا گیر کردم لطفا یکی راهنمایی کنه

شیفت روبزن آب یخ بزنه بعد اهرم رو بچرخون . خودت میبینی چی میشه .

wordship
04-07-2010, 16:55
اینم محل ذخیره سیو ها:

Mahyar25
04-07-2010, 17:30
دقیقا بعد از همونجاست .

شیفت روبزن آب یخ بزنه بعد اهرم رو بچرخون . خودت میبینی چی میشه .

ایول ممنونم دوست عزیز
چه جالب منم تا رسیدم به اینجا اومدم بیرون این پست دیدم بعد تونستم راحت ردش کنم دمت گرم:10:

black.assassin
04-07-2010, 18:38
آقا این هم سیو من که توی مال من احروم را نشان نمیدهد تا بتوانم بچرخانم اگه همین یک جارو برای من رد کننین ممنون میشم.
لینک سیو:

با تشکر

------------------------------------------- ویرایش

دوست عزیز اینم سیو همونجا ولی با کرک سالم یه ذره هم جلو نرفته ولی همه آپگریدها رو داره . بره منم به باگ خورد همه آپگیردها رو گرفتم . این سیو یکی از دوستان بود که یکمیشم من رفتم و کاملش کردم . ولی اول کرک سالم رو بریز بعد این سیو رو .

کرک :

B.3.S.T
04-07-2010, 19:07
سلام
بچه ها به یک باگ مسخره خوردم اصلآ معلوم نی چیکار باید کرد
تو اون قسمتی که یک دستگاه هست و وقتی میپرم اهرم رو میکشم پایین اونطرف سکو یک صفحه ای مثل آسانسور میاد بالا ولی اهرمی وجود نداره روش که بخوام بچرخونم و تو پستهای قبلی دیدم که یک سری از بچه ها هم همین باگ رو دارن!:19:این کرک هایی هم که بعضی از بچه ها گذاشتن که این مشکل حل بشه هم کار ساز نبود و باز . . .
یه نفر HELP ME :41:

[REZA]
04-07-2010, 19:19
سلام به همه
دوستان یه سوال
سیو های بازی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟!
چون ظاهرا بازی خیلی باگ داره،بعضی جاها گیر میکنه و آدم باید از اول بره....متاسفانه.
ممنون

black.assassin
04-07-2010, 19:46
سلام
بچه ها به یک باگ مسخره خوردم اصلآ معلوم نی چیکار باید کرد
تو اون قسمتی که یک دستگاه هست و وقتی میپرم اهرم رو میکشم پایین اونطرف سکو یک صفحه ای مثل آسانسور میاد بالا ولی اهرمی وجود نداره روش که بخوام بچرخونم و تو پستهای قبلی دیدم که یک سری از بچه ها هم همین باگ رو دارن!:19:این کرک هایی هم که بعضی از بچه ها گذاشتن که این مشکل حل بشه هم کار ساز نبود و باز . . .
یه نفر HELP ME :41:

هم سیو و هم کرک بالای صفحه که گذاشتم رو دانلود کن .

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

;5149524']سلام به همه
دوستان یه سوال
سیو های بازی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟!
چون ظاهرا بازی خیلی باگ داره،بعضی جاها گیر میکنه و آدم باید از اول بره....متاسفانه.
ممنون

شما نگران نباش با آخرین کرکی که اومده من تضمین میدم بدون هیچ مشکلی تا آخر میری .

B.3.S.T
04-07-2010, 19:50

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

شما نگران نباش با آخرین کرکی که اومده من تضمین میدم بدون هیچ مشکلی تا آخر میری .

مرسی ولی از ظهر تا همین الان نزدیک 8 تا کرک مختلف جایگزین کردم درست نشده امیدوارم این یکی عمل کنه دیگه:41:

B.3.S.T
04-07-2010, 19:55

داداش دمت گرم...درست شد:18:خیلی گلی:11:
راستی چقدر دیگه از بازی مونده تا تموم شه من برم سراغ singularity :31:؟؟؟بازم مرسی

godsmak
04-07-2010, 20:51
از دوستان کسی تونست دو آپگرید آخر رو بگیره؟
من مرحله Chalenge بازی رو چند بار تموم کردم تا همه آپگریدهارو بگیرم، ولی دوتای آخر رو نمیشه فعال کرد!

devilboys
04-07-2010, 22:04
------------------------------------------- ویرایش

دوست عزیز اینم سیو همونجا ولی با کرک سالم یه ذره هم جلو نرفته ولی همه آپگریدها رو داره . بره منم به باگ خورد همه آپگیردها رو گرفتم . این سیو یکی از دوستان بود که یکمیشم من رفتم و کاملش کردم . ولی اول کرک سالم رو بریز بعد این سیو رو .

کرک :

اینجا دو تا کرک هست کدومشو دانلود کنم اون معمولیه یا آپدیته

Mahyar25
04-07-2010, 22:43
هورااااااااااااااااااا!!!!:2 6:
منم تموم کردمممم
فوق العاده بود ولی آخرش ... :41:

black.assassin
04-07-2010, 22:53
اینجا دو تا کرک هست کدومشو دانلود کنم اون معمولیه یا آپدیته

اولی رو دانلود کنی بهتره . همون که آپدیت شدس .