PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Crysis 2

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

E Z I O
21-12-2010, 10:25
New Pic

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایز اصلی از راست به چپ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mosolim
21-12-2010, 11:27
یک دوست عزیز خوب و مهربون!لطف کنه سال..ماه..هفته..روز و ساعت ریلز بازی رو بزاره..داریم از بی بازی از دست میریم به خدا....!
+
خوبی این بازی اینه که محیطهای بازی شبیه غول بزرگی به نام هیلو شده و طرفداراشم به نصبت بیشتر داره میشه...امیدوارم سورپرایز از نوع cod:bo نشیم..!: دی

سلام
برای PC
22 مارس 2011 برای امریکا ( برابر با 2 فروردین 1390 ) از امروز 90 روز تا ریلیز
25 مارس 2011 برای اروپا ( برابر با 5 فرودین 1390 ) از امروز 93 روز تا ریلیز

برای کنسول هم به همین ترتیب بالاست. البته دیگه ساعت رو گیر نیوردم شرمنده. ولی تا شما یه عید دیدنی برید و بیاد و تا 5ام که مغازه ها باز کنن بازی اومده تو بازار.

soheilsh
21-12-2010, 12:21
سلام
برای PC

برای کنسول هم به همین ترتیب بالاست. البته دیگه ساعت رو گیر نیوردم شرمنده. ولی تا شما یه عید دیدنی برید و بیاد و تا 5ام که مغازه ها باز کنن بازی اومده تو بازار.

فکر نمی کنم به پنجم برسه ، همون شبش دانلود شده رفته پی کارش ...

mosolim
21-12-2010, 19:20
فکر نمی کنم به پنجم برسه ، همون شبش دانلود شده رفته پی کارش ...

بله شاید اما از کدوم مغتزه می خواید بگیرید؟ تعطیلات عیده و تقریبا هیچ فروشگاه یا مغازه ای بازی نیست. شاید بشه سفارش پستی داد که اونم با توجه به تعطیلات بعید می دونم زودتر از همون 5 ام برسه به دستتون.

MJ assassins creed
21-12-2010, 21:35
بله شاید اما از کدوم مغتزه می خواید بگیرید؟ تعطیلات عیده و تقریبا هیچ فروشگاه یا مغازه ای بازی نیست. شاید بشه سفارش پستی داد که اونم با توجه به تعطیلات بعید می دونم زودتر از همون 5 ام برسه به دستتون.
آقا مسلم فکر کنم منظور دوستمون دان کردن باشه.

Advanced Ali-001
22-12-2010, 21:21
سلام
برای PC
خداپدرمادرتو بیامرزه!
آقا این تریلر هایی که کلاًتو این تایپیک هست روفقط من یکیشو تونستم دانلود کنم تموم شه بقیشه دانلود میشه ولی تانصفه گیرمیکنه دیگه هیچی فاتحه!
یه لینک درست حسابی نداره این تریلر های دوستان که زحمت کشیدن؟
گیم اسپوت چی نزده من گشتم پیدانکردم...
ممنون میشم پاسخگو باشید.:10:

halflife g
22-12-2010, 22:35
یه لینک درست حسابی نداره این تریلر های دوستان که زحمت کشیدن؟
ممنون میشم پاسخگو باشید.:10:

بیا علی خان اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط hd نیس sd هستش............. .

راستی یه اتفاق جالب:

این تریلر بالایی همونی هست که چند روز پیش گذاشتم(این از یه لینک دیگش) و گفتم مال کنسول شما هم گفتی ارزونیه خودتون ولی مثه اینکه اون تریلر مال pc بوده :31:

یه خبر دیگه :

این یه عکس از نسخه ps3 بازی هستش (جزو معدود عکسا واسه کنسول و تنها عکس واسه ps3)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور که می بینید انصافا نور پردازی بسیار زیبا هستش ولی از لحاظ texture بازی در وضعیت جالبی قرار نداره .... .

.

Masoud King
22-12-2010, 23:31
تو جریان بازی وقتی نورپردازی خیلی عالی باشه اون ضعف بافت ها زیاد به چشم نمیاد مگه تو این عکس ها که کمی تو ذوق میزنه.

کلا خیلی منتظرم بیاد و ببینم که هیلو کیلر هست یا نه !!

یادمه آخرین هیلو کیلر معروف کیل زون 2 بود که هیلو قلقلکر هم نشد:دی:دی

Layken
22-12-2010, 23:38
مسعود جان...بحث راه ننداز...:31:
الان ادرنالین خون من رفت بالا....

Mehran-King
23-12-2010, 21:02
سلام اینم باکس شات بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

prong
23-12-2010, 21:16
دوستان این بازی اومده؟اگه نیومده کی میاد؟

Big-Boss
23-12-2010, 21:18
سلام اینم پوستر بازی :

باکس شات دیگه؟ :46:
یه جوری فیک میزنه.
اگه فیک نباشه یه جور بی حسابه مثلا اسلحه جدید رو برای DLC یا اسیپن اف ها می نویسن که بازی کننده متقاعد به خرید بشه بازی که اولین حضورش رو کنسوله دیگه جدید معنی نداره!
روی جلد هیچ تاکیدی رو شهر بازی که نیویورک باشه نشده که عجیبه.
کارکتر خیلی روبات ماننده کسی که بازی رو نشناسه نگاه اول میگه ترمیناتوره.
به دلایل زیادی فکر نکنم باکس اصلی باشه.

کاور رسمیش که فعلا اینه (خیلی حرفه ای میدان تایم و تاکسی زرد رنگ از نمادهای نیویورک توش مشهوده) :

March 22, 2011 na
March 25, 2011 eu

Mehran-King
23-12-2010, 21:32

نه دوست عزیز هنوز بازی منتشر نشده :20:
قبلا میگفتن تو پاییز میاد اما نیومد الانم میگن Winter ... :13:

---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

باکس شات دیگه؟ :46:
یه جوری فیک میزنه.
اگه فیک نباشه یه جور بی حسابه مثلا اسلحه جدید رو برای DLC یا اسیپن اف ها می نویسن که بازی کننده متقاعد به خرید بشه بازی که اولین حضورش رو کنسوله دیگه جدید معنی نداره!
روی جلد هیچ تاکیدی رو شهر بازی که نیویورک باشه نشده که عجیبه.
کارکتر خیلی روبات ماننده کسی که بازی رو نشناسه نگاه اول میگه ترمیناتوره.
به دلایل زیادی فکر نکنم باکس اصلی باشه.

کاور رسمیش که فعلا اینه (خیلی حرفه ای میدان تایم و تاکسی زرد رنگ از نمادهای نیویورک توش مشهوده) :

March 22, 2011 na
March 25, 2011 eu

آره منم تعجب کردم اما همینه که میبینی ... روی PS3 که اینطوریه بقیه رو نمیدونم :11:

Advanced Ali-001
23-12-2010, 21:49
ارزونیه خودتون ولی مثه اینکه اون تریلر مال pc بوده
معزرت خواهی کردم که دوباره چیشده؟

و تنها عکس واسه ps3
یعنی برایps3توکل نت فقط همین عکس هست؟
ولی عکس هرپلتفرومی که دیدم محشربود عجب گرافیکی داره!
بازم دستت دردنکنه دانلود نشد بازم مزاحم میشم...

halflife g
24-12-2010, 00:16
معزرت خواهی کردم که دوباره چیشده؟

یعنی برایps3توکل نت فقط همین عکس هست؟
ولی عکس هرپلتفرومی که دیدم محشربود عجب گرافیکی داره!
بازم دستت دردنکنه دانلود نشد بازم مزاحم میشم...

نه داداش منظورم این بود که اون تریلر واسه pc بوده که ما اون روز هممون فکر میکردیم واسه کنسول هستش.منظور اینه.(یعنی کرایتک همه رو پیچونده بود و گفه بود مال کنسول.....بعدش ign اومد گفت مال pc بوده و دیگه کرایتک هم مجبور شد اغراق کنه)

+

آره واسه ps3 همین یدونه هستش.......... .

البته اگه در این حد بمونه واسه کنسول خیلی عالیه(چون بای انحصاری هم نیس در نتیجه خیلی راضی بخشه) ولی من شنیدم نسخه کنسولی از screentearing زیادی رنج می بره....... .

البته اینا همش احتمال و چیز زیادی از این بازی رو نشده کرایتک هم گاهی کولی بازی درمیاره یه روز یه نمایش نشون میده میگه واسه pc هستش فردا میگه مال کنسول بوده فرداش یه چیز دیگه میگه........... .

باید خودمون بازی رو از نزدیک تجربه کنیم ببینیم چی از آب دراومده(من که بهش امیدوارم)
.
.

amin 2010
24-12-2010, 11:41
مراد تیرینگش فاجعست ! تو همه تریلرا این گیم بازی مشهوده کلا بنظرم کرایتک یذره تو حرفایی که زده مونده !

The Rover
27-12-2010, 09:39
مراد تیرینگش فاجعست ! تو همه تریلرا این گیم بازی مشهوده کلا بنظرم کرایتک یذره تو حرفایی که زده مونده !
خدا بزرگه انشا الله تا موقع عرضه حل میشه

E Z I O
01-01-2011, 18:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

E Z I O
22-01-2011, 11:47
New Pic

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_twe
22-01-2011, 11:48
انگار قراره دمو مولتی پلیر بازی به زودی بیاد
تصحیح میکنم :
دمو 25 همین ماه میاد

resident_evil
22-01-2011, 13:56
هم زمان با دموی BulletStorm میاد
چه شود ! من که خیلی امیدوارم به این بازی . تریلرهاش خیلی عالی بودن .

چقدر به BulletStorm شباهت داره : دی

E Z I O
23-01-2011, 11:27
New Pic

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Crysis 2 Poster

دانلود: 595.24 KB

دانلود: 3.36 MB

دانلود: 9.47 MB

دانلود: 1.09 MB

با تشکر فراوان از emperor 69 کاربر سایت بازی سنتر

vahidgame
23-01-2011, 12:34
من نمی دونم چرا اسم مولتی پلیر Crysis میاد خندم می گیره :31: واقعا نمی دونم شما چه قدر وقت دارید که می خواید برای مولتی پلیر اینم وقت بذارید! :31:
مولتی پلیرش حداقل نسبت به بازی های بزرگ این سبک خیلی نمی تونه حرفی برای گفتن داشته باشه
شما فکر می کنید حرفی برای گفتن داره؟ من که میگم نه
به جای مولتی پلیر روی گرافیک بازی وقت گذاشتن!
اصلا اگه مولتی پلیرش خوب هم باشه با وجود این همه بازی که امسال میاد وقت گذاشتن براش اشتباه محضه :31:...

mohammad_twe
23-01-2011, 13:09
منم موافقم
مولتی کریسیس مطمئنن به اندازه مولتی های دیگه مثلا ( bc2 یا killzone ) شاخ نیست ! من میگم در حد COD هست :دی COD هم که مولتیش مثل کانتر میمونه :دی
اما جدا بازی گرافیک خوووف ناکی داره ! خدا کنه تو گیم پلی و داستان کم نذاشته باشن تا یکی از بهترین بازیهای سال رو ببینیم ...

B.3.S.T
23-01-2011, 13:52
حالا بصبرین تا بیاد ببینیم سینگلش چیه تا به ملتیشم برسیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما جدا بازی گرافیک خوووف ناکی داره ! خدا کنه تو گیم پلی و داستان کم نذاشته باشن تا یکی از بهترین بازیهای سال رو ببینیم ...
خوفناک چیه!!!!زبونتو گاز بگیر!:31:
ایشالا که سیستم من کم نمیاره...بگو ایشالا!:31:
خدایی اگر گرافیک سیستمم کم بیاره نامردم برم به خاطرش سیستم آپگرید کنم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Advanced Ali-001
23-01-2011, 14:09
هم زمان با دموی BulletStorm میاد
یعنی چی کی میاد بالاخره واسهpcمیا یاول معطلیم؟

mohammad_twe
23-01-2011, 14:20
دمو در انحصار xbox live هست !

Mostafa NBA
23-01-2011, 15:20
این دمو قابلیت این رو داره کسی که از XBL دانلود کرد برای ما ها که لایو نداریم رایت بزنه ؟ :31:

mohammad_twe
23-01-2011, 16:34
نه نمیشه ! :دی

Advanced Ali-001
23-01-2011, 18:47
دمو در انحصار xbox live هست !
ببین عزیزم این ته دمو هست چشارو واکن ببین:
اون وسط نوشته:
PC-DVD

halflife g
23-01-2011, 19:40

اون وسط نوشته:
PC-DVD

دوست عزیز اولا سایز عکس رو کم کن.......با سایز متوسط هم سوتی که دادی رو میشه دید.

اینی که شما گذاشتی پیش خرید نسخه limited بازی هستش که بعضی امکانات داره...این دمویی که بچه ها میگن یه نقشه قابل بازی هست که تو لایو واسه ایکس باکس دارها میاد و اونا می شینن اون رو با هم بازی می کنن....... .

.
.

mohammad_twe
23-01-2011, 20:36
علی جون بعد میگی چرا تو تاپیک اونطوری گفتم ....
سوتی دادی برادر ! چشمام هم باز کردم و قشنگ سوتی که دادی رو دیدم :دی

Advanced Ali-001
23-01-2011, 21:25
دوست عزیز اولا سایز عکس رو کم کن
خدانکنه من یه جایی یه پستی بدم...:دئ
سایز عکس درست شددوست عزیز.

علی جون بعد میگی چرا تو تاپیک اونطوری گفتم ....
برواگه پیداکردی به منم یه خبربده بخرم یه دونه.

سوتی دادی برادر ! چشمام هم باز کردم و قشنگ سوتی که دادی رو دیدم
خب اشتباه کردم قبول گاف دادم قبول بخند تابچرخیم.
:13:

B.3.S.T
24-01-2011, 00:05
تاپیک رو به مسخره گرفتیناااااااا:)
کافیه دوستان!اینجا قراره در مورد بازی پست داده بشه نه مشکلات شخصی!
الان منم میتونم طرف رفیقمو بگیرم(خودش میدونه کیو میگم;))الکی طرف رو ضایع کنم ولی زشته به خدا اونم واسه بازیی که هنوز نیومده جنگ و جدل کنیم.
اسپم هم می خواین بدین خوی دوستی توش باشه : دی

resident_evil
24-01-2011, 12:57
1 روز شاید هم کمتر مونده به دمو البته دیگه کلا حس و حال هیچ کاری نیست ولی گفتم برا این بازی هم یه روز شمار بزاریم

Masoud King
24-01-2011, 23:41
قابل توجه دوستانی که نظر خوبی در مورد مولتی پلیر بازی ندارند:

Crysis 2 may be your new multiplayer obsession of 2011

Crysis 2 wasn't on my radar at all this year. I mean, I know I was going to play it eventually, but it wasn't a "OMG I HAVE TO IT IMMEDIATELY" kind of a thing. That is until I played some Crysis 2 multiplayer at a recent press event. Now I can't wait to get the game. Call of Duty: Black Ops just didn't cut it for me and Crysis 2 is going to become that fast-paced FPS I've needed to fill the void for my itchy trigger fingers

Crysis 2's multiplayer basically takes all the good things from the multiplayer experiences of Modern Warfare 2 and Bad Company 2, adds in the Nanosuit abilities and throws it all together into the CryTek 3 Engine for a holy matrimony of awesome

اینا قسمتی از مطلب سایت در مورد Crysis 2 بود.

متن خیلی واضح هست و احتیاج به ترجمه نداره

کل موضوع اینه که قسمت چندین نفره بازی تمام نکات مثبت Modern Warfare 2 و Bad Company 2 رو داره!!

فکر کنم نظرتون عوض شده باشه :27:

halflife g
25-01-2011, 00:17
بعد از پست بالایی که مسعود جان گذاشت من رفتم این تریلر مولتی پلیر رو دیدم خودشم hd دانلود کردم تا یه مقایسه گرافیکی هم کرده باشم.......... :

انصافا خیلی خوب کار شده.....قدرتاش جالبه فقط اگه یه کم رو این نامریی بودن خیلی مانور داده نشه چون بالانس بازی رو از بین می بره........ .
در کل به نظر من مولتی پلیرش قشنگ از اب درمیاد ولی من به شخصه فکر نکنم امسال با وجود بازیهای مولتی قوی مثه مولتی bulletstorm و halo و 'gears3 و kz3 و cod خیلی مولتی این گل کنه(مگر اینکه دیگه خارق العاده باشه)

حالا مقایسه گرافیکی :

انصافا بعد از اون نمایشای ضعیف چند ماه پیش که واسه کنسول داده بودن این تریلر انصافا جبران کرد اساسی گرافیک روی کنسول یکی از بهترین های این نسل هستش..واقعا زیباس......عالیه رو کنسول.......
ولی:
رو کنسولا مطمینا گرافیک کیلزون3 بهتر ...کیفیت بصری اون بالاتر.... .
در pc ولی مطمینا کولاک خواهد کرد این بازی اگه کنسولش این باشه دیگه ببین pc اش چیه........

یه چند تا عکس باحال هم از تریلر میذارم(چون تریلر از داخل بازی هستش گرافیک واقعی هم همین هست):

.
.

B.3.S.T
25-01-2011, 00:28
به نظرم این گرافیک انصافآ در خور نام کرایسیس هست.امیدوارم گیم پلی بازی هم خوب و عالی کار شده باشه

در pc ولی مطمینا کولاک خواهد کرد این بازی اگه کنسولش این باشه دیگه ببین pc اش چیه........
ایشالا باید منتظر نسل بعدیه کارت گرافیکها موند!:31:
من که از الان میدونم رو سیستمم اجرا نمیشه درست درمون !

Advanced Ali-001
25-01-2011, 10:14
ایشالا باید منتظر نسل بعدیه کارت گرافیکها موند!
فقط وفقط تو دنیا چند نوع کارت هست که میتونه زیردست کرایسی دووم بیاره:
ASUS ARES-4*5870=4G-GDDR5
SAPPHIRE-5970*4=4G-GDDR5
XFX-5970*4-4G-GDDR5
ویک کارت خفن ازبرندNVIDIAکه میگن دوتا580داره و3گیگ حافظه که دماش هم خوبه.
این کارتهایی که گفتم یه جورایی میتونن اززیردست کرایسیس جون سالم درببرن.
حالا کنسول بماند.....
درسته بقیه هم میتونن دووم بیارن ولی بامشکلات صدای بالای فش خاکگیری بسیار بالا دمای بالا ارور داغ کردنGPUو....

به نظرم این گرافیک انصافآ در خور نام کرایسیس هست.امیدوارم گیم پلی بازی هم خوب و عالی کار شده باشه
تریلری که من دیدم گیم پلی عالی بود خیلی بهتر ازCALL OF DUTYMW2وBADCOMPANY2بود.
یه جاش میپرید بعد یه دفعه ازنرده میرفت بالاواصلا یه چیزی.

انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه.
روی کنسول هم خوب جواب میده ولی ممکنه بعلت پردازش گرافیکی زیاد داغ کنه وطول عمرش کمتربشه.

halflife g
25-01-2011, 14:17
BETA اومد.

خوب بتای بازی روی لایو قرار گرفت اونایی که gold دارن برن دان کنن بازی کنن ببینن چجوریه به ما هم بگن اگه خوب بود بره تو لیست آینده......حجمشم 1.8 گیگ هستش

.
.

sima_6600
25-01-2011, 14:27
SAPPHIRE-5970*4=4G-GDDR5
XFX-5970*4-4G-GDDR5
حالا کنسول بماند.....
درسته بقیه هم میتونن دووم بیارن ولی بامشکلات صدای بالای فش خاکگیری بسیار بالا دمای بالا ارور داغ کردنGPUو....

روی کنسول هم خوب جواب میده ولی ممکنه بعلت پردازش گرافیکی زیاد داغ کنه وطول عمرش کمتربشه.
این هم از اون حرف ها بود:39:.سازنده کنسول وقتی میخواد محصول رو برای تولید بفرسته اول تست میکنه بعد میفرسته که تست میشه در حالت Full Load که دیگه همه قدرت کنسول رو داره میگیره ببینن تا چند ساعت پایداره و خراب نمیشه و خنک کننده هم برای همین میزارن که دماش زیاد بالا نره و عمرش کم نشه.حالا فهمیدی.در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم.:46:.

wrongring
25-01-2011, 14:48
من كه منتظر اين بازي هستم ميدوارم بتركونه چون بعد از black ops بايد منتظر اين بازي تو سبك first person shooter باشيم.

kortol
25-01-2011, 15:05
در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم.این رو من هم خیلی شنیدم در واقع یه جا خود یرلی گفته بود که سیستم هایی که تونسته بودند کرایسیس 1 رو اجرا کن و روون بازی کنند این رو هم می تونن اجرا کنند ولی برای تنظیمات ultra high باید یه سیستم خیلی خفن داشته باشید !!!

ما که همون Medium هم اجراش کنیم باید کلامون رو بندازیم هوا !!!

اما من خیلی شنیدم که گرافیک PC به مراتب خیلی بهتر و بالاتر از کنسول ها هستش و گویا شایعه شده که دیگه ته گرافیک کنسول این نسل همین بازی هستش !!!! حالا درست یا غلت بودنش پای شایعه درست کن ها !!!!! ( با توجه به بازی هایی که داره برای سونی و 360 میاد )

حیف که دموی برای PC نمی دن بیرون و گرنه می شد گرافیک PC رو دید ...باید دید گرافیک دمو روی کنسول ها چه اندازه ای هستش ...

کاش بشه مولتی پلیر این بازی هم مثل سری COD -- بشه و بشه بازی کرد البته با قبلیت های لباس نانو بازی مولتی پر هیجانی باید داشته باشه ... فکر کنید نامرئی بشی و بعد بری نایف کنی !!!!!

wrongring
25-01-2011, 15:49
من كه كرايسيس 1 رو با 4 گيگ رم و 1 گيگ گرافيك نتونستم روون اجرا كنم بازهم لق ميزد . بايد ببينيم چي ميشه.

djmd
25-01-2011, 17:05
من كه كرايسيس 1 رو با 4 گيگ رم و 1 گيگ گرافيك نتونستم روون اجرا كنم بازهم لق ميزد . بايد ببينيم چي ميشه.

شما سه جا اساسی مشکلی داری !
گرافیک 1 گیگ کلا یعنی چی ؟! 9400 1gb هم داریم ... Geforce GTX460 هم 1gb داریم !! این کجا آن کجا !!!
4 گیگ رم شما کار خاصی برای شما انجام نمی داده چون تاثیر رم برای این بازی بعد از 2.5gb نا محسوس میشه
شما روی چه CPU ای بازی رو انجام می دادین ؟!

SAPPHIRE-5970*4=4G-GDDR5
XFX-5970*4-4G-GDDR5
حالا کنسول بماند.....

عزیز من چند تا سوال کوچیک داشتم از شما .. مارو لطفا وقت کردین روشن کنین :
-اولین منظورتون ازون *4 ها احتمالا اینه که چهار تا GPU دیگه ؟! یعنی مثلا دو تا کارتی که هر کدوم دو تا gpu دارن رو با هم crossfire کنین ... چون هنوز هیچ کارت گرافیکی وجود نداره که چهارتا GPU رو روی یک برد قرار داده باشن ...
-در مورد 580 هم که هنوز رسما چیزی نیومده ازون نسخه ای که دو تا GPU داره و فعلا فقط در حد پیش نمایشه (البته کارت گرافیک تک GPUـه 580 که 3 gb رم داشته باشه ! تازه معرفی شده و البته چند فروشگاه هم در کل دنیا بیشتر ندارنش ...
-انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه. این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره) حالا این 1.7gb منظور چیه - چون هسته گرافیکی xbox360 که Xenos نام داره در حد گرافیک های سری X1900 Ati هست (یه مقدار پیشرفته تر) و خوب در حال حاظر گرافیک های ati به رده ی 6000 رسیدن که میشه اینطوری معنی کرد که گرافیک ati مربوط به 5 نسل قبل هست ! و گرافیک های اون موقع اصلا با گرافیک ها 2 نسل اخیر قابل مقایسه نیستن ... حالا این گرافیک 1.7gb چیه من متوجه نمیشم متاسفانه ...
ممنون از وقتی که بابت مطالعه این مطلب گذاشتین و احتمالا جوابی که خواهید داد . :10:
-

wrongring
25-01-2011, 19:36
خوب فكر كنم شما درست ميگين كارت گرافيك من جزء اين ليست نيست

saeed_cpu_full
25-01-2011, 20:00
سلام دوستان
یه سری عکس جدید از Crysis 2 توی فروم beyond3d منتشر شده که از نظر گرافیکی با اون تریلری که چند صفحه پیش برای دانلود گذاشته شده بود 180 درجه فرق داره و ... ( خودتون عکس هارو ببینید متوجه میشید !)

یه گشتی هم توی فروم های خارجی زدیم . در مورد دموی قابل بازی یه سری میگفتن گرافیک Halo Reach از این دمو بهتره و فن های بازی رو به شدت نا امید میکنه. یه سری دیگه از مشکل دیر لود شدن تکسچر ها میگفتن. خیلی ها از وجود لگ توی کنترل بازی حرف میزدن ! چند نفر هم گفتن اشیاء توی محیط خیلی تیز هستن و AA توی بازی افتضاح هست ! خیلی ها هم گفتن گرافیک بازی در کل خوب هست ولی عالی نیست ( بیشتر هم در مورد نورپردازی این رو گفتن ) الان هم توی خیلی از فروم ها حرف این هست که بازی روی رزولوشن 720p هست. ( اگه کسی منبع در مورد این حرف ها خواست بگه تا لینک بدم خودش بخونه )

در کل من یکی کلا نا امید شدم. فکر میکردم شاهد بهترین گرافیک کنسولی هستیم ولی کاملا فکرم اشتباه بود.
امیدوارم توی نسخه ی PC شاهد این مشکلات عجیب نباشیم.

Masoud King
25-01-2011, 20:12
آره منم داشتم یه گشتی میزدم دیدم نوشته بود گرافیک نا امید کننده هست!!

یه سری تصاویر هم تو vg247 بود که اصلا جالب نبودن !

halflife g
25-01-2011, 20:35
در کل من یکی کلا نا امید شدم. فکر میکردم شاهد بهترین گرافیک کنسولی هستیم ولی کاملا فکرم اشتباه بود.
امیدوارم توی نسخه ی PC شاهد این مشکلات عجیب نباشیم.

آره منم داشتم یه گشتی میزدم دیدم نوشته بود گرافیک نا امید کننده هست!!
یه سری تصاویر هم تو vg247 بود که اصلا جالب نبودن !

سعید و مسعود............:31:

من اون تریلر جدیدی که دو سه ساعت پیش اومده و footage بازی هستش رو هم HD دانلود کردم و دیدم ..........بعدم اون عکسایی که شما می گید رو تو فروم همسایه دیدم........ .

کلا دو تا بازی متفاوت هستن..........ویدیو ها عالی هستن...........عکسا افتضاح............ .

همین الان داشتیم تو فروم همسایه در مورد همین تناقض صحبت می کردیم ...مثه اینکه علمای اونجا هم به نتیجه درستی نرسیدن که چرا این همه تناقض وجود داره.:31:........ .

باید حتما یکی از نزدیک این دمو رو بازی کنه ببینه چطور هستش....... .

..
/

Layken
25-01-2011, 22:21
-انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه. علی جان منم مشتاق این رو یه توضیحی بده...

این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره) حالا این 1.7gb منظور چیه 1.7 نداریم ولی خب مال من 1.8 هستش....
بعد منظورت 5970 هستش..؟

Reza Azimy_RW
25-01-2011, 23:54
چرا این عکسا همچینیس ؟!
اصلا در حده کرایسی نیست ! نسخه 1 خداییش 2 برابر این بود گرافیکش .

Masoud King
26-01-2011, 00:13
سایت gamingbolt.com یه ویدئوی گیم پلی از بازی با کیفیت 720p گذاشته:

لامصب 170 مگ هست... کی بگیره : دی
البته 7 دقیقه هست!

همچنین چهارتا عکس که از این ویدئو گرفته شده:

کمی خیالمان راحت می شود !!

neon_91
26-01-2011, 01:08
سلام به همگی سه تا سوال داشتم 1-به نظرتون با کارت 5750 ati میشه بازیو اجرا کرد؟رو کدوم تنظیمات؟
2-آیا داستان بازی به شماره های قبلی ربط پیدا می کنه یا داستان کاملا مجزا داره؟
3-این crysis warhead چیه؟dlc کرایسیس 1 است یا ....؟؟؟؟؟؟؟

mohammad_twe
26-01-2011, 01:30
WARHEAD بعد از اتفاقات شماره 1 بود تا اونجا که یادم میاد
داستان این قسمت هم من چندجا خوندم گفته بودن جدا از اون 2 نسخست.....

B.3.S.T
26-01-2011, 03:12
سایت gamingbolt.com یه ویدئوی گیم پلی از بازی با کیفیت 720p گذاشته:

و در ادامه اینکه این تریلر مربوط به xbox هست...

alborz_k
26-01-2011, 09:24
سلام به همگی سه تا سوال داشتم 1-به نظرتون با کارت 5750 ati میشه بازیو اجرا کرد؟رو کدوم تنظیمات؟
سلام. هنوز سیستم پیشنهادی معرفی نشده ، پس نمی شه نظر قطعی داد . شما با این کارت می تونید کرایسس 1 رو روی سطح جزئیات متوسط متوسط در full hd بازی کنید ، پس احتمالأ در نسخه ی جدید هم بتونید در این سطح بازی کنید .
در مورد جزئیات داستان بازی چیزی نگفتن .. بعضی ها می گن مستقل هست، ولی این هم شایعست..تنها چیزی که می دونیم اینه که بازی 3 سال بعد از اتفاقات نسخه ی اول اتفاق می افته و نام کاراکتر بازی ، Alcatraz هست .(آلکاتراز هم دو تا حرف براش هست ، بعضی ها می گن سیاه پوسته ، یک عده هم معتقدند که همون lt-1 jake dunn هست که کدش رو از nomad به آلکاتراز عوض کرده!! ) البته چون این اولین نسخه ای هست که برای 2 کنسول هم ارایه می شه ، احتمالش هست که شخصیت اول رو عوض کنند .
داستان warhead ، به صورت موازی با کرایسس 1 دنبال می شه و اتفاقات رو از دید physco می بینیم (از همون مرحله ای که major strickland با تیم bravo اومدن و phsyco ازمون جدا شد ) و نقطه ی اتمام وارهد هم قبل از مرحله ی آخر کرایسس 1 هست.

E Z I O
26-01-2011, 11:48
پست اول را گذاشتن که سطح اطلاعات دوستان بالا بره!:

Watson
26-01-2011, 15:43
سلام. هنوز سیستم پیشنهادی معرفی نشده ، پس نمی شه نظر قطعی داد . شما با این کارت می تونید کرایسس 1 رو روی سطح جزئیات متوسط متوسط در full hd بازی کنید ، پس احتمالأ در نسخه ی جدید هم بتونید در این سطح بازی کنید .
در مورد جزئیات داستان بازی چیزی نگفتن .. بعضی ها می گن مستقل هست، ولی این هم شایعست..تنها چیزی که می دونیم اینه که بازی 3 سال بعد از اتفاقات نسخه ی اول اتفاق می افته و نام کاراکتر بازی ، Alcatraz هست .(آلکاتراز هم دو تا حرف براش هست ، بعضی ها می گن سیاه پوسته ، یک عده هم معتقدند که همون lt-1 jake dunn هست که کدش رو از nomad به آلکاتراز عوض کرده!! ) البته چون این اولین نسخه ای هست که برای 2 کنسول هم ارایه می شه ، احتمالش هست که شخصیت اول رو عوض کنند .
داستان warhead ، به صورت موازی با کرایسس 1 دنبال می شه و اتفاقات رو از دید physco می بینیم (از همون مرحله ای که major strickland با تیم bravo اومدن و phsyco ازمون جدا شد ) و نقطه ی اتمام وارهد هم قبل از مرحله ی آخر کرایسس 1 هست.

من کریسیس 1 رو با کارت 4850 با بالاترین جزئیات اجرا کردم . پس با کارت شما حتما میشه بازی کرد

Advanced Ali-001
26-01-2011, 18:05
این هم از اون حرف ها بود.سازنده کنسول وقتی میخواد محصول رو برای تولید بفرسته اول تست میکنه بعد میفرسته که تست میشه در حالت Full Load که دیگه همه قدرت کنسول رو داره میگیره ببینن تا چند ساعت پایداره و خراب نمیشه و خنک کننده هم برای همین میزارن که دماش زیاد بالا نره و عمرش کم نشه.حالا فهمیدی.در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم..
مگه من گفتم نمیشه بازی کنی؟
نه خیر میشه بازی کردبالاخره برای بهترین بازی ازنظرگرافیک باید بهترین کارتهارو مورد سنجش قراربده یانه؟
من اصلاًنمیفهمم یعنی کنسول از5970قویتره؟دیگه خرنیستیم که.
کنسول درحد5970هست 20درصد کمتر.

ولی برای تنظیمات ultra high باید یه سیستم خیلی خفن داشته باشید !!!
ببین اینو من نگفتما دوستمون گفته.

اما من خیلی شنیدم که گرافیک PC به مراتب خیلی بهتر و بالاتر از کنسول ها هستش و گویا شایعه شده که دیگه ته گرافیک کنسول این نسل همین بازی هستش !!!!
اینم من نگفتما دوستمون گفته.

حیف که دموی برای PC نمی دن بیرون و گرنه می شد گرافیک PC رو دید ...باید دید گرافیک دمو روی کنسول ها چه اندازه ای هستش ...
همش واسه کنسول دارن تریلر میدن بیرون طلب کارم هستی حالا من درباره سیتم های گرافیکی وبازی یه توضیح دادم مثلاًکه چی کشش دادی؟
من برای دوستانpcباز گفتم اگه اینجوریه ازهمینجا تایچیکارو جداکنن مدیرا که آدم بتونه آزادانه یه حرفی بزنه.

-اولین منظورتون ازون *4 ها احتمالا اینه که چهار تا GPU دیگه ؟! یعنی مثلا دو تا کارتی که هر کدوم دو تا gpu دارن رو با هم crossfire کنین ... چون هنوز هیچ کارت گرافیکی وجود نداره که چهارتا GPU رو روی یک برد قرار داده باشن ...
عزیزم چهارتاgpuبقل هم میرن روهوا خب دوتاgpu عین5970عین5970دوتاgpuبافاصله مشخص حدود20سانت میشه استاندارد کارت من=ASUS ARES
خب من کارم سخت افزار هست چندوقتی هست که دارم تجربه کسب میکنم به من کارمو یادندید.

-در مورد 580 هم که هنوز رسما چیزی نیومده ازون نسخه ای که دو تا GPU داره و فعلا فقط در حد پیش نمایشه (البته کارت گرافیک تک GPUـه 580 که 3 gb رم داشته باشه ! تازه معرفی شده و البته چند فروشگاه هم در کل دنیا بیشتر ندارنش ...
من گفتم اگر بیاد این هم مطرحه.

-انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه. این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره)
اطلاعات گرافیکی صفر!
دوتا460ازبرندNVIDIA درحدود1.7گیگ حافظه میدن بیرون دوستمون حامد کارت295داره که1.7گیگ حافظه داره.

علی جان منم مشتاق این رو یه توضیحی بده...
کارتهای5970بزرگترین رقیب این کنسول هستن که 2گیگ حافظه دارن ودماشون هم مناسبه کنسولی که شما میگین حتی ازبازی کردن هم میشه مقایسه کرد که5970بهتر ازاین کنسول هست من بصورت عملی این روتست کردم دیگه بیشتر از5970جون نداره.
بازی کرایسیس به علت پردازش های گرافیکی وحشتناک نزدیک به واقعیت تنها بازی هست که درکنارMETRO 2033میتونه جون کارت گرافیکو بیرون بکشه من اطلاعاتم درباره کنسول زیاد نیست.

1.7 نداریم ولی خب مال من 1.8 هستش....
بعد منظورت 5970 هستش..؟
حامد خان واسه شما1.7گیگ هست نزدیک به1.8اشتباه میکنی اگرم1.8توویندوزت نوشته واسه شیررم هست همکاری رم.
خدایا همه ازمن بدبخت طلب کارن میخواستیم ببینیم بهترین گرافیکی که میشه ازبازی درآورد روکدوم کارت میتونه به اجرابزاره.غلط کردیم.

vahidgame
26-01-2011, 18:17
خدایا همه ازمن بدبخت طلب کارن میخواستیم ببینیم بهترین گرافیکی که میشه ازبازی درآورد روکدوم کارت میتونه به اجرابزاره.غلط کردیم.
خدایا این جماعت که بازی رو فقط و فقط گرافیک می بینن رو به راه راست هدایت فرما : دی
این جماعت به جای بازی باید برن گرافیک بازی! : دی
حداقل به جای این چیزا یه چیز درستو حسابی در مورد بازی بگید که به درد همه بخوره

anti-military
26-01-2011, 18:22
کارتهای5970بزرگترین رقیب این کنسول هستن که 2گیگ حافظه دارن ودماشون هم مناسبه کنسولی که شما میگین حتی ازبازی کردن هم میشه مقایسه کرد که5970بهتر ازاین کنسول هست من بصورت عملی این روتست کردم دیگه بیشتر از5970جون نداره.

جان ؟ :18: گرافیک کنسولهای فعلی در حد کارتهای 7800 GT انودیا هست و خیلی وقته از رده خارج شده !

masoud93
26-01-2011, 18:41
جان ؟ :18: گرافیک کنسولهای فعلی در حد کارتهای 7800 GT انودیا هست و خیلی وقته از رده خارج شده !

بنده که فکر میکنم در حد 8800 gt قدرت داشته باشه.

چون گرافیکی که میشه از یه بازی روی این کارت گرفت تقریباً شبیه گرافیک کنسول هست (من ps3 رو ندیدم ولی 360 که اینطوره)

anti-military
26-01-2011, 18:47
بنده که فکر میکنم در حد 8800 gt قدرت داشته باشه.

چون گرافیکی که میشه از یه بازی روی این کارت گرفت تقریباً شبیه گرافیک کنسول هست (من ps3 رو ندیدم ولی 360 که اینطوره)

8800 که اون موقع اصلا نبود ! اما شاید به 8600 برسه . اینکه یکی گرافیک کنسول رو با کارت ATI 5970 مقایسه کنه خیلی غیر طبیعیه ...

NINJA0098
26-01-2011, 18:49
خدایا این جماعت که بازی رو فقط و فقط گرافیک می بینن رو به راه راست هدایت فرما
آمین ولی کرایسیس تما شهرتش به خاطر گرافیکشه . نه داستان فوق العاده داشت و نه کارگردانی فوق العاده (منظورم در حد اسم بزرگش که با بازیای بزرگ رقابت میکنه )
خوب باید در مورد گرافیک صحبت کنیم دیگه .

Killzone2
26-01-2011, 19:12
آمین ولی کرایسیس تما شهرتش به خاطر گرافیکشه . نه داستان فوق العاده داشت و نه کارگردانی فوق العاده (منظورم در حد اسم بزرگش که با بازیای بزرگ رقابت میکنه )
خوب باید در مورد گرافیک صحبت کنیم دیگه .
دو تا سوال دارم:
گیم پلی نداشت؟!! گیم پلی بازی هست که میتونید درباره اون هم صحبت کنید.

نه کارگردانی فوق العادهگارگردانی رو شما در چه چیزی میبینید؟؟؟!!!!

4870x2
26-01-2011, 19:35
به نظر منم جز گرافیک چیز شاخ دیگه ای نداشت نسخه 1
از نظر کارگردانی خیلی روی انیمیشن تکیه کرده بودش(مثل COD ) ولی خوب انیمیشن هم جزیی از گرافیکه دیگه

NINJA0098
26-01-2011, 19:40
گارگردانی رو شما در چه چیزی میبینید؟؟؟!!!! تو بازی
mw2
heavy rain
fahrenheit
,....

گیم پلی نداشت؟!! گیم پلی بازی هست که میتونید درباره اون هم صحبت کنید.گیم پلی رو میشه تا یه حدی ازش دفاع کرد ولی بازم نه به اندازه ی گرافیک بازی.
اصلا شما بگو کارگردانیش تو چی خوب بود منو قانع کن.
من خودم از جنبش حمایت از pc ام !:31: اگه میگم کرایسیس اینطور بود از روی دشمنی نمیگم.

Killzone2
26-01-2011, 19:56
تو بازی
mw2
heavy rain
fahrenheit
,....
گیم پلی رو میشه تا یه حدی ازش دفاع کرد ولی بازم نه به اندازه ی گرافیک بازی.
اصلا شما بگو کارگردانیش تو چی خوب بود منو قانع کن.
من خودم از جنبش حمایت از pc ام !:31: اگه میگم کرایسیس اینطور بود از روی دشمنی نمیگم.
من نگفتم شما از روی دشمنی میگی و کارگردانی در یک بازی بطور کلی ایجاد صحنه های خلاق با اتسمفر غنی هست که من تو کرایسیس دیدم در باره اون سه بازی هم که اشاره کردید با حرف شما یکسان نیست !
شما گفتی کارگردانی تو heavy rain وfahrenheit هست حالا شما میگی حمایت از PC و اینجور حرف ها این هایی که گفتید کنسولی هستند! شما ما رو روشن کن.!!!

NINJA0098
26-01-2011, 20:10
شما گفتی کارگردانی تو heavy rain وfahrenheit هست حالا شما میگی حمایت از PC و اینجور حرف ها این هایی که گفتید کنسولی هستند! شما ما رو روشن کن.!!!کی گفته fahrenheit انحصاری برای کنسوله؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد HR هم من با همه ی کنسولا امکان بازی کردن رو دارم برای همینم طرفدار pc ام(با علم کامل).
روشن شدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صحنه های خلاق با اتسمفر غنی هستخوب بحث کارگردانی خیلی وسیع تر از ایناست ولی تو همین دوتا شما بگو تو کل بازی .
چند تا از همین صحنه ها داره با این ویژگی که شما گفتید.
دقیقا بگو کدوم صحنه ها رو میگی

HORROR
26-01-2011, 20:20
سلام

بعضی از دوستان فکر میکنن کارتهای گرافیکی عمل کردشون مثل پردازنده گرافیکی x360 هست..درسته وظیفشون یکی هست ولی این درست نیست که بگی چون قدیمیتره به حد این کارت جدیدا نمیرسه.. شمایی که میگی در حد 5970 یا فلان هستش.شما اندازه گرفتی اینو میگی؟ اصلا از نوع عمل کرد و درخواست دیتا با هم فرق دارن و x360 بسیار پیچیده تر عمل میکنه چون این کنسول مختص بازی هست همین.... اما pc نه

حالا از دوستان معذرت میخوام بحثو به بیراهه کشوندم... اما اولین چیزی که بشریت رو جذب میکنه گرافیک بازی هست... اما گیم پلی آدم رو وادار میکنه بازی رو ادامه بدی ... در واقع شیرینی بازی به گیم پلی بسته است به نظرم..... کرایسیس نونه گرافیکشو میخوره چون بیشترین مخاطبا رو داره گرافیک....

4870x2
26-01-2011, 20:38
سلام

بعضی از دوستان فکر میکنن کارتهای گرافیکی عمل کردشون مثل پردازنده گرافیکی x360 هست..درسته وظیفشون یکی هست ولی این درست نیست که بگی چون قدیمیتره به حد این کارت جدیدا نمیرسه.. شمایی که میگی در حد 5970 یا فلان هستش.شما اندازه گرفتی اینو میگی؟ اصلا از نوع عمل کرد و درخواست دیتا با هم فرق دارن و x360 بسیار پیچیده تر عمل میکنه چون این کنسول مختص بازی هست همین.... اما pc نه
تا حدودی تایید میشه
ولی دیگه باید قبول کردش X360 در ضمینه GPU خیلی ضعیف شده
الان نسل بعدی پردازنده های گوشی Nvida به اسم Tegra 3 از X360 تا حدودی قویتره
الان اگه قرار باشه نسل بعدی پردازنده های اینتل بیاد روی کنسول ها تقریبا تفاوت این X360 با Xbox 2 برابر با تفاوت Ps1 و Ps3 خواهد بودش: دی
راستی ببخشید بخاطر منحرف کردن تاپیک!

HORROR
26-01-2011, 21:08
تا حدودی تایید میشه
ولی دیگه باید قبول کردش X360 در ضمینه GPU خیلی ضعیف شده
الان نسل بعدی پردازنده های گوشی Nvida به اسم Tegra 3 از X360 تا حدودی قویتره
الان اگه قرار باشه نسل بعدی پردازنده های اینتل بیاد روی کنسول ها تقریبا تفاوت این X360 با Xbox 2 برابر با تفاوت Ps1 و Ps3 خواهد بودش: دی
راستی ببخشید بخاطر منحرف کردن تاپیک!

دوست عزیز یا من بد گفتم یا شما متوجه نشدی..... gpu x360 قدرتشو از همه قطعات میگیره حتی تو سریهای نسبتا جدیدش پل میانبری برای انتقال دیتا به صورت سریعتر تعبیه شده که در مواقع حساس کار میده... اگه این سرعت نباشه که پردازنده قادر نیست افکتای خفن بازیهای سنگین نمایش بده.این نکته رو هم توجه بکنین که کلی متخصص و مهندس نشستن سره ساخت این gpu بحث کردن و آینده نگری کردن تا اینو ساختن

اگر اینطور نبود که باید همانند pc هر ساله یه gpu تعبیه میکردن!سیاستهای ساخت کارت گرافیک با gpu x360 زمین تا زیر زمین فرق داره!

Layken
26-01-2011, 21:27
حامد خان واسه شما1.7گیگ هست نزدیک به1.8اشتباه میکنی اگرم1.8توویندوزت نوشته واسه شیررم هست همکاری رم.
علی جان منظور خاصی نداشتم.
فقط در حد سوال پرسیدم. بله مال من 1786 mb هستش...درسته.
مرسی.

alborz_k
26-01-2011, 21:44
دوست عزیز یا من بد گفتم یا شما متوجه نشدی..... gpu x360 قدرتشو از همه قطعات میگیره حتی تو سریهای نسبتا جدیدش پل میانبری برای انتقال دیتا به صورت سریعتر تعبیه شده که در مواقع حساس کار میده... اگه این سرعت نباشه که پردازنده قادر نیست افکتای خفن بازیهای سنگین نمایش بده.این نکته رو هم توجه بکنین که کلی متخصص و مهندس نشستن سره ساخت این gpu بحث کردن و آینده نگری کردن تا اینو ساختن

اگر اینطور نبود که باید همانند pc هر ساله یه gpu تعبیه میکردن!سیاستهای ساخت کارت گرافیک با gpu x360 زمین تا زیر زمین فرق داره!
اصلأ به شرکت در یک سری بحث هایی که آخرش معلومه چی میشه ، علاقه ندارم ، ولی واقعأ نمی تونم به یک سری چیز ها جواب ندم!!:دی
دوست عزیز ، اونی که سیاست ساختش فرق می کرد ، پردزانده ی cell موجود در ps3 بود .
پردازنده ی xenos موجود در 360 ، یک نمونه از پردازنده های گرافیکی ati ، متعلق به سری R500 هست که بسیار شبیه مدل x1900 هست ، ولی یک سری بهبود ها و قابلیت ها درش استفاده شده بود . این پردازنده ی گرافیکی تو فرکانس 500 مگاهرتز کار می کنه و اگه درست یادم مونده باشه حدود 48 واحد سایه زن داره. نقطه ی قوتشش هم 10 مگابایت حافظه ی E-dram هست که مثل کش عمل می کنه (روی die کرت گرافیک تعبیه شده ) و سرعت تبادل اطلاعاتش با بخش دستور العمل و منطق پردزانده ی گرافیکی 256 گیگابایت در ثانیه هست ولی پهنای باندش تا هسته ها ، حدود 32 گیگابایت در ثانیه است ولی پهنای باند حافظه ی اصلی سیستم ، حدود 25 گیگ بر ثانیه است (سرعت تبادل اطلاعات برای کارت گرافیکی مثل gtx460 که حدود 230 تومان قیمتشه ، حدود 120 گیگابایت در ثانیه هست و 336 واحد سایه زن در فرکانس 1360 مگارهتز داره!!). این هسته ی گرافیکی متعلق به حداقل 5 نسل پیش هست!! حالا چه چیز این GPU این قدر خاص هست؟ به جز این که افتخار استفاده در 360 ، بهش داده شده؟
حرف جالب تر تون اون پل میان بر هست!!! هیچ حرفی غیر علمی تر از این نمی شد زد!!!می شه فقط بگین توی 360 چی هست که ازش پل میان بر زدن؟!!!! واقعأ نمی دونم چی بگم........
همون مهندسین تا الان بی کار ننشسته بودن و در حال تحقیق و توسعه و تولید مدل های جدید بودن ،همین الان هم دارن برنامه ریزی می کنند که کارت گرافیکی 6990 رو با چه قیمتی و چگونه عرضه کنند !!!!!!

sima_6600
26-01-2011, 21:57
سلام باز این بحث داغ مقایسه PC و کنسول همه سازنده ها وقتی در باره فرق نسخه PC و کنسول حرف میزنن 1 کلمه رو واضح میگن اون هم این که شما در PC تجربه یک بازی با گرافیک بسیار بالا و بسری رو تجربه میکنید که توی کنسول نمیتونید تجربه کنید این رو من گفتم سند هم رو کردم دوستان در کنسول کیفیت باقت ها کمتره قدرت فیزیک کمتره ابجکتها تعدادش کمتره مخصوصا ابجکتهای متحرک نمگم کنسول ضعیفه ولی خوب بی انصافیه بگیم PC قوی تر نیست اما من این همه گفتم باز یک سری ادم بدون اطلاعات میان میپرن به ادم اما حتی سواد ندارن که بدونن 2*2 میشه چند بحث رو تموم کنید.

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

اصلأ به شرکت در یک سری بحث هایی که آخرش معلومه چی میشه ، علاقه ندارم ، ولی واقعأ نمی تونم به یک سری چیز ها جواب ندم!!:دی
پردازنده ی xenos موجود در 360 ، یک نمونه از پردازنده های گرافیکی ati ، متعلق به سری R500 هست که بسیار شبیه مدل x1900 هست ، ولی یک سری بهبود ها و قابلیت ها درش استفاده شده بود . این پردازنده ی گرافیکی تو فرکانس 500 مگاهرتز کار می کنه و اگه درست یادم مونده باشه حدود 48 واحد سایه زن داره. نقطه ی قوتشش هم 10 مگابایت حافظه ی E-dram هست که مثل کش عمل می کنه (روی die کرت گرافیک تعبیه شده ) و سرعت تبادل اطلاعاتش با بخش دستور العمل و منطق پردزانده ی گرافیکی 256 گیگابایت در ثانیه هست ولی پهنای باندش تا هسته ها ، حدود 32 گیگابایت در ثانیه است ولی پهنای باند حافظه ی اصلی سیستم ، حدود 25 گیگ بر ثانیه است (سرعت تبادل اطلاعات برای کارت گرافیکی مثل gtx460 که حدود 230 تومان قیمتشه ، حدود 120 گیگابایت در ثانیه هست و 336 واحد سایه زن در فرکانس 1360 مگارهتز داره!!). این هسته ی گرافیکی متعلق به حداقل 5 نسل پیش هست!! حالا چه چیز این GPU این قدر خاص هست؟ به جز این که افتخار استفاده در 360 ، بهش داده شده؟
حرف جالب تر تون اون پل میان بر هست!!! هیچ حرفی غیر علمی تر از این نمی شد زد!!!می شه فقط بگین توی 360 چی هست که ازش پل میان بر زدن؟!!!! واقعأ نمی دونم چی بگم........
همون مهندسین تا الان بی کار ننشسته بودن و در حال تحقیق و توسعه و تولید مدل های جدید بودن ،همین الان هم دارن برنامه ریزی می کنند که کارت گرافیکی 6990 رو با چه قیمتی و چگونه عرضه کنند !!!!!!
حرف شما تایید میشه :10:.در کل کنسول ها از نسل های قدیمی PC هستن ولی چون سازنده ها مجبورن یک مرزی رو رد نکنن نیاز به ارتقاع نیست با این حال افت فریم داره.دلیلش هم واضحه و اما به خاطر رابط سخت افزاری پایه که داره معمولا عملکردش خوبه:10:

djmd
26-01-2011, 22:29
علی جان منم مشتاق این رو یه توضیحی بده...

1.7 نداریم ولی خب مال من 1.8 هستش....
بعد منظورت 5970 هستش..؟

البته یک نکته رو فراموش نکنیم که تو سیستم عامل های جدید و کلا سیستم های جدید شما گرافیکت هرچقدر هم باشه بازم سیستم مقداری رو از رم به صورت پیش فرض با گرافیک share می کنه برای همین مثلا منم گرافیکم در واقع 1گیگ رم داره ولی خوب چون رمم 4 گیگ هست و ویندوزم 32 بیتی از 3.3 رمم بیشتر نمی تونم استفاده کنم و اون 700 مگ باقی مونده رم سیستم با گرافیکم share شده که عملا اونقدری تفاوتی ایجاد نمی کنه با 1گیگ رم داشتن معمول خود گرافیک ... احتمالا برای شما هم همچین حالتی رخ داده که اوقدر نمایش داده میشه رم گرافیکتون

جالبه روی کاغذ کنسول ها واقعا از نظر تئوری بعضا قدرتهای خوبی دارن مثل اشاره به همین قضیه ای که گفتی ولی چرا بازی هایی که احتمالا 460 عین آب خوردن اجرا می کندشون روی کنسول که خاص بازی طراحی شده با افت فریم همراه هستن ( حتی تو همون رزلوشن 720P ) ... البته نکته مثبتی که کنسول ها دارن مثلا Ps3 با اینکه ممکنه گرافیکشون مثلا 7900 باشه ولی کمکی که قدرت پردازشی cell بهش می کنه خیلی هست که می تونه گرافیک بالاتری از حد خودش رو پردازش کنه ولی اگر منصفانه نگاه کنیم بازم با همون کمکی که از cell میگیره بازم آخرش در حد و اندازه های شاید 8800gt بشه ..... البته نکته جالب اینجاس که کنسولهای نسل بعد اگر بخوان با قطعات روز منتشر بشن واقعا قیمت های بالایی خواهند داشت من نمی دونم چطوری می خوان کاهش بدن قیمت رو ... مگر مثلا تا 3 سال دیگه که گرافیک 580 فعلی دیگه زیاد به چشم نمیاد (نسبت به قطعات روز خودش) رو بهینه کنن و آماده کنسول کنند تا با قیمت متعادلی بر روی کنسول ها عرضه بشه وگرنه به نظر من اگر بخوان برای کنسول ها بعدی از تکنولوژی کارتهای dx10 استفاده کنند احتمالا تفاوت گرافیکی خاصی احساس نخواهیم کرد یا جهش خیلی کمی رو شاهد خواهیم بود ...

B.3.S.T
27-01-2011, 00:50
اتفاقآ بحث جالبی شده...هم آموزنده هست هم فن های کرایسیس درک بهتری از بازی مورد علاقشون پیدا می کنن
ما نیز استفاده می کنیم
فقط به نظرات هم احترام بزارید که جنگ نشه:31:

alborz_k
27-01-2011, 01:35
جالبه روی کاغذ کنسول ها واقعا از نظر تئوری بعضا قدرتهای خوبی دارن مثل اشاره به همین قضیه ای که گفتی ولی چرا بازی هایی که احتمالا 460 عین آب خوردن اجرا می کندشون روی کنسول که خاص بازی طراحی شده با افت فریم همراه هستن ( حتی تو همون رزلوشن 720P ) ... البته نکته مثبتی که کنسول ها دارن مثلا Ps3 با اینکه ممکنه گرافیکشون مثلا 7900 باشه ولی کمکی که قدرت پردازشی cell بهش می کنه خیلی هست که می تونه گرافیک بالاتری از حد خودش رو پردازش کنه ولی اگر منصفانه نگاه کنیم بازم با همون کمکی که از cell میگیره بازم آخرش در حد و اندازه های شاید 8800gt بشه ..... البته نکته جالب اینجاس که کنسولهای نسل بعد اگر بخوان با قطعات روز منتشر بشن واقعا قیمت های بالایی خواهند داشت من نمی دونم چطوری می خوان کاهش بدن قیمت رو ... مگر مثلا تا 3 سال دیگه که گرافیک 580 فعلی دیگه زیاد به چشم نمیاد (نسبت به قطعات روز خودش) رو بهینه کنن و آماده کنسول کنند تا با قیمت متعادلی بر روی کنسول ها عرضه بشه وگرنه به نظر من اگر بخوان برای کنسول ها بعدی از تکنولوژی کارتهای dx10 استفاده کنند احتمالا تفاوت گرافیکی خاصی احساس نخواهیم کرد یا جهش خیلی کمی رو شاهد خواهیم بود ...
خب 460 یک پردازنده ی گرافیکی بسیار ، بسیار نیرومند تره...کافیه تعداد 48 واحد سایه زن رو با 336 واحد مقایسه کنی و یا مقایسه ی 336 میلیون ترانزیستور هسته ی زنوس و حدود 2 میلیارد ترانزیستور به کار رفته در 460و.......پس طبیعیه که کارایی بسیار بالاتری در بازی ها داشته باشه . یک جمله ای هم گفتی ، در مورد کنسول خاص بازی... در حقیقت باید بگیم که کارت های گرافیک هم مخصوص بازی طراحی شدن.. یعنی درسته cpu موجود در کنسول ها ،در برابر پردازنده ی های معمولی ، عملکرد تخصصی تری داره ... ولی پردازنده ی گرافیکی هر دو کار تخصصی خودشون رو انجام می دن.
کلأ یکی از نقات قوت کنسول ها این هست که سازندگان بازی ، دید بسیار خوبی نسبت به سخت افزار ، محدودیت ها و مزایاش پیدا کردند و تونستن که با سطح پردازشی نسبتأ محدود کنسول ها بیشترین استفاده رو بکنند و بهترین افکت های تصویری رو ارائه کنند . این عامل باعث می شه پیر شدن سخت افزار کنسول ها زیاد به چشم نیاد.
در مورد کنسول های آینده نمی شه گفت که چه کار کنند بهتره...بهرته این طوری بگم که در حال حاضر هر 3 شرکت مطرح تولید کننده ی کنسول ، کاملأ با سباط کار می کنند و یک جورایی وضعیت خودشون رو پذیرفتن ، هیچ مشکلی ندارن و دارن پولشونو پارو می کنند:31: عرضه ش سخت افزار جدید یعنی به هم زدن تمام جایگاهی که 4-5 ساله برای رسیدن بهش زحمت کشیدن پس تا جایی که بتونند معطل می کنند.:31:

HORROR
27-01-2011, 03:07

دوست عزیز منم علاقه ای به این جور بحثا ندارم! مخصوصا این جوریشو .... که ور میداری تا دینه یه قطعه رو مینویسی 4 نفر میبینن میگن اههههههههه! این چقدر حالیشه! در کل منظورم این بود که pc واسه بازی نیستش جناب سخت افزار شناس . اینایی که نوشتیو من تو چند تا سایت خوندم. اون پل میانبرم پله نواب نیست !!! همین جوری که ننوشتم !:31: داداشه من اینو خوندم از چند جا....یکیش سایت ترفندستان

در ضمن اگه شما فکر میکنی علمت بالاتره نباید اینطور صحبت کنی!!! ( هدف شما ضایع کردنه نه چیز یاد دادن به بقیه)

واااااااای چقدر شما اطلاعاتت بالاست! همه رو خودت نوشتی یا از پسر خالتم کمک گرفتی:31: شمایی که سواد داری معنی این چی میشه 2*2 ؟؟ !!!:31: در ضمن مواظب حرف زدنت باش این جور حرف زدن به درد جوان باشخصیتی مثل شما نمیخوره

NINJA0098
27-01-2011, 08:40
اصلا از نوع عمل کرد و درخواست دیتا با هم فرق دارن و x360 بسیار پیچیده تر عمل میکنه چون این کنسول مختص بازی هست همین.... اما pc نه
درسته . خوب اینجا جاش نیست وگرنه یکم تخصصی تر میشه راجع بهش بحث کرد. ولی بازم performance تو کنسول (از نظر سخت افزاری)باعث شده تا برای بازی ها بهینه باشه .
تو سایت مایکروسافت میتونید یه سری توضیحات راجع به ایکس باکس بخونید.

کرایسیس نونه گرافیکشو میخوره چون بیشترین مخاطبا رو داره گرافیک....
درسته . ولی تو گرافیک هم بیشتر به خاطر رندر قوی هست (تعداد بالای پلیگان) . هنوز با این انجین بازی تو سبکای دیگه ساخته نشده تا ببینیم واقعا انجینی هست که با آنریل (یاحتی udk خودمون) برابری کنه. به هر حال تا اومدن کرایسیس 2 و همونطور که میدونید انتشار cry engine جدید با اون (به طور رایگان) صبر میکنیم.

saeed_cpu_full
27-01-2011, 10:04
درسته . ولی تو گرافیک هم بیشتر به خاطر رندر قوی هست (تعداد بالای پلیگان) . هنوز با این انجین بازی تو سبکای دیگه ساخته نشده تا ببینیم واقعا انجینی هست که با آنریل (یاحتی udk خودمون) برابری کنه. به هر حال تا اومدن کرایسیس 2 و همونطور که میدونید انتشار cry engine جدید با اون (به طور رایگان) صبر میکنیم.

اتفاقا چند تا بازی دیگه با اون ساخته شده که نتیجش افتضاح بوده !

alborz_k
27-01-2011, 11:22
دوست عزیز منم علاقه ای به این جور بحثا ندارم! مخصوصا این جوریشو .... که ور میداری تا دینه یه قطعه رو مینویسی 4 نفر میبینن میگن اههههههههه! این چقدر حالیشه! در کل منظورم این بود که pc واسه بازی نیستش جناب سخت افزار شناس . اینایی که نوشتیو من تو چند تا سایت خوندم. اون پل میانبرم پله نواب نیست !!! همین جوری که ننوشتم !:31: داداشه من اینو خوندم از چند جا....یکیش سایت ترفندستان

در ضمن اگه شما فکر میکنی علمت بالاتره نباید اینطور صحبت کنی!!! ( هدف شما ضایع کردنه نه چیز یاد دادن به بقیه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواااااااای چقدر شما اطلاعاتت بالاست! همه رو خودت نوشتی یا از پسر خالتم کمک گرفتی:31: شمایی که سواد داری معنی این چی میشه 2*2 ؟؟ !!!:31: در ضمن مواظب حرف زدنت باش این جور حرف زدن به درد جوان باشخصیتی مثل شما نمیخوره
اگه نحوه ی صحبتم طوری بود که ناراحت شدین ، عذر می خوام....
شما وقتی در مورد سخت افزار حرف می زنید ،باید بدونید که مقادیر کاملأ قابل محاسبه هستند و می شهبه صورت دقیقی محاسبشون کرد . یک قطعه یا قابلیت انجام محاسبه ای رو داره ، یا نداره و اگه داره در چه حد و سرعتی می تونه اون کار رو انجام بده!! صحبت در موردش مثل بحث گیم پلی و داستان بازی و ... نیست که بتونیم اون طور که می خوایم تفسیرش کنیم!!
اگه هم مشخصات قطعه رو نوشتم ، فقط برای این بود که ببینی که معماری هسته ی 360 ، از یک کارت گرافیکی گرفته شده و از یک کره ی دیگه نیومده!!!
PC هم اگه قطعاتش مناسب گیم انتخاب بشن ، مختص بازی می شه! این یک چیز کاملأ بدیهی هست!!
اون مطلبی که خوندین از چند جا ، توضیح بدین ممنون می شم ، چون این طور که از ظاهرش بر می اد کاملأ غیر علمی هست!

resident_evil
27-01-2011, 11:47
در مورد گرافیک بخوام نظر بدم با توجه به اینکه نام این بازی Crysis هستش در یک کلام افتضاح بود .
گیم پلی هم بسیار سریعه . یه مشکلی که داره اینه که وقتی میمیری از هرجای مَپ که حال کنه میارتت برای همین در بعضی مواقع نیمده میکشنت ! کلا بد نیست اما امیدوارم نسخه ی نهایی خیلی خیلی بهتر ازین باشه تا این همه سخنرانی هایی که کردن تبدیل به یک مشت BullShit نشه !

havas_1980
27-01-2011, 13:07
آقایون صحبت های خارج از تاپیک رو منتقل کنین به پروفایلتون لطفا!

همش شده مقایسه...

واقعا ممنون!

resident_evil
28-01-2011, 00:56
امروز بیشتر بازی کردم گیم پلی خیلی خوبی داره . فعلا 2 تا ویژگی دارین تو بازی یکی Armor یکی هم نامرئی میشین . تا اینجا هم 4 تا کلاس دیدم من . Rifle , Shotgun , Machin Gun , Snipe . فعلا هم فقط همون مد Team Death Match رو میشه بازی کرد . کلا گیم پلی بازی اونقدری خوب هست که گرافیک رو برام عادی کرده . توی منوی بازی هم نوشته که این گرافیک مال نسخه ی نهایی نیستش و ازین حرفا . اینو نمیگفتن چی میگفتن .
به هر حال این بازی با کُری خونی هایی که کرده شرایط رو بر روی کنسول برای خودش سخت کرده البته خود من خیلی بهش امید دارم .

alborz_k
28-01-2011, 12:04
امروز بیشتر بازی کردم گیم پلی خیلی خوبی داره . فعلا 2 تا ویژگی دارین تو بازی یکی Armor یکی هم نامرئی میشین . تا اینجا هم 4 تا کلاس دیدم من . Rifle , Shotgun , Machin Gun , Snipe . فعلا هم فقط همون مد Team Death Match رو میشه بازی کرد . کلا گیم پلی بازی اونقدری خوب هست که گرافیک رو برام عادی کرده . توی منوی بازی هم نوشته که این گرافیک مال نسخه ی نهایی نیستش و ازین حرفا . اینو نمیگفتن چی میگفتن .
به هر حال این بازی با کُری خونی هایی که کرده شرایط رو بر روی کنسول برای خودش سخت کرده البته خود من خیلی بهش امید دارم .
ممنون به خاطر توضیحات خوب.
یک سوال ، در حالت نا مرئی به هیچ وجه دیده نمی شید ؟ یا موقع حرکت انعکاس نوری داره که بشه تشخیص داد؟ این خصوصیت بازی رو از توازن خارج نمی کنه؟

sima_6600
28-01-2011, 12:16
نامری بودن طوری نیست.که نشه دید با انعکاس نور مشخصه تاره در صورتی که از لیزر یا چراق استفاده کنی میتونی جاش رو تشخیص بدی

marmolak kocholo
28-01-2011, 12:38
یک سوال ، در حالت نا مرئی به هیچ وجه دیده نمی شید ؟ یا موقع حرکت انعکاس نوری داره که بشه تشخیص داد؟ این خصوصیت بازی رو از توازن خارج نمی کنه؟
سلام دوست عزیز
شما به احتمال زیاد نسخه ی اول بازی رو انجام ندادید ! بزارید یه توضیح کوتاهی بدم:
در این بازی شما نقش آدمی رو بازی می کردید که عضو نیروهای ویژه ی آمریکایی بود ( نسخه ی اول )
که اعضای این گروه لباس هایی با تکنولوژی پیشرفته داشتند که بهشون می گن nano suit !
این لباس ها به شما قدرت های خاصی می دادن مثل Power، Speed، Armor...
که شما از این قابلیت ها می تونستید استفاده کنید ولی این قدرت ها ابدی نبودن و شما فقط می تونستید یه مدت زمان خاصی
از این ها استفاده کنید و بعد دوباره به حالت اول بر می گشتید ( یا اون Maximum قدرت رو نداشتید )
و برای استفاده ی دوباره از این قدرت ها باید بزارید تا اون نوار سبز رنگ پایین صفحه پر بشه !

resident_evil
28-01-2011, 13:26

دوستان توضیح دادن . اولا که قدرت های شما محدویدت داره شاید یه چیزی در حدود 5 ثانیه دقیق نمیدونم بعد از خالی شدن دوباره پر میشه .
در حالت نامرئی اگر با سرعت بدوئین دیده شدنتون خیلی سخت میشه فقط ممکنه طرف یه شی ء بی رنگی ببینه که از جلوش رد شده و تا بیاد به خودش بیاد شما میتونین با یه Melee Attack بکشینش . اما اگر به آرامی راه برین به راحتی دیده میشین و در این حالت هم زودتر میمیرین ! کاربردش بیشتر تو فضاهای باز هستش که بتونین با سرعت از کنار یا پشت طرف در بیاین . اون Armor هم که کارش مشخصه دیگه شما کمی دیرتر میمیرین !
همینطور شما میتونین تو بازی Jump بزنین و بعد دکمه ی B رو بزنین تا مشت محکمی بکوبه رو زمین و کسایی که دورش هستن رو بکشه البته اگر نتونه کسی رو بکشه خودش 100% خواهد مرد چون تا بیاد بلند بشه کلی طول میکشه .

alborz_k
28-01-2011, 13:42
سلام دوست عزیز
شما به احتمال زیاد نسخه ی اول بازی رو انجام ندادید ! بزارید یه توضیح کوتاهی بدم:
در این بازی شما نقش آدمی رو بازی می کردید که عضو نیروهای ویژه ی آمریکایی بود ( نسخه ی اول )
که اعضای این گروه لباس هایی با تکنولوژی پیشرفته داشتند که بهشون می گن nano suit !
این لباس ها به شما قدرت های خاصی می دادن مثل Power، Speed، Armor...
که شما از این قابلیت ها می تونستید استفاده کنید ولی این قدرت ها ابدی نبودن و شما فقط می تونستید یه مدت زمان خاصی
از این ها استفاده کنید و بعد دوباره به حالت اول بر می گشتید ( یا اون Maximum قدرت رو نداشتید )
و برای استفاده ی دوباره از این قدرت ها باید بزارید تا اون نوار سبز رنگ پایین صفحه پر بشه !
کرایسس رو چندین بار بازی کردم!فقط می خواستم تأثیراین قابلیت رو در بخش چند نفره بدونم... دلیلش هم اینه که تو چند سایت خونده بودم که این توانایی می تونه بازی رو از توازن خارج کنه ...

djmd
28-01-2011, 14:23
خوب خوشبختانه دوستان خبر اومدن نسخه demo رو واسه pc هم تایید کردن و نمی دونم احتمالا باید منتظر یه ابر benchmark هم باشیم یا فقط گیم ....

Reza Azimy_RW
28-01-2011, 16:12
ویرایش :
وای چقدر من گیجم (برام دعا کنید خوب شم:31::40:) ! خبری که مربوط میشد به اون تیکه که قرمز نوشتم این بود :

کرایتک در پی رفع ایرادات دمو Crysis 2

Cry-Ahmet، از مسئولین فروم MyCrysis اعلام کرد که Crytek در حال رفع ایرادات نسخه دمو است.
2 روز از تاریخ عرضه دموی مالتی‌پلیر Crysis 2 روی XBL می‌گذرد و تا به حال کرایتک مشکلات کاربران زیادی را دریافت کرده است. گویا مشکلات فنی موجود باعث آزار بعضی بازی کنندگان شده است و این موضوع کاملا از کامنت‌ها و نظرات کاربران سایت‌هایی چون MyCrysis و MajorNelson پیداست. گویا موارد پدید آمده در دموی بازی طبیعی نیستند و کرایتک اعلام کرد که این مشکلات به خود بازی مربوط نیستند. از موارد گزارش شده می‌توان به تاخیر در تعویض سلاح و پرتاب نارنجک، نرخ پایین فریم‌ریت، مشکل با آداپتور‌های وایرلس و حتی دانلود نشدن بازی از شبکه اشاره کرد که این مسایل حتی باری کرایتک هم عجیب بوده است.

=============

این خبر اخری هم که kilzone2 جان گذاشتن نشون میده گرافیکو خیلی از موارد دیگه رو کنسول حتما بهتر میشه . چون این ایرادات رو خوده کرایتک هم ازش سر در نیاورده !

Masoud King
02-02-2011, 02:47
این خبر اخری هم که kilzone2 جان گذاشتن نشون میده گرافیکو خیلی از موارد دیگه رو کنسول حتما بهتر میشه . چون این ایرادات رو خوده کرایتک هم ازش سر در نیاورده !
بلد نیستن برا کنسول بازی بسازن بهانه میارن : دی
+

چنتا والپیپر همچی قشنگ از بازی با کیفیت خوب:

شـیـفــو
02-02-2011, 03:45
سیستم مورد نیازشو اعلام کردند ؟؟

E Z I O
02-02-2011, 19:52
سیستم مورد نیاز Crysis 2:

Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2 2GHz or better
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
9 GB free hard disk space
Internet connection

B.3.S.T
02-02-2011, 21:01
سیستم مورد نیاز Crysis 2:

Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
Internet connection

البته دوستان توجه داشته باشن که این حداقل سیستم مورد نیاز بازی هست.کسی اگر سیستم بهتر از این هم داره که دیگه حالشو میبره

Advanced Ali-001
02-02-2011, 21:22
Nvidia 8800 GT or higher
2 GB RAM
Windows XP/Vista/7
Internet connection
سری9000هم مثل8000هست تقریباًسری250به بالا میتونه دووم بیاره295خیلی توپه.
460تکی فول اچ دی ضعیف دوتایی فول اچ دی خوب.
580گرافیک فول اچ دی خیلی خوب.
5970گرافیک عالی میتونه بازم اززیر دستش دربره.
من خطاب به دوستان pcباز بودم.دوباره داستان درست نشه.

masoud93
02-02-2011, 22:18
البته دوستان توجه داشته باشن که این حداقل سیستم مورد نیاز بازی هست.کسی اگر سیستم بهتر از این هم داره که دیگه حالشو میبره

فکر کنم اشتباه میکنید.

این سیستم متوسط بازی هست.

vahidgame
02-02-2011, 22:26
این سیستم های مورد نیاز که گفته میشه یعنی حداقل سیستمی که میشه بازی رو درست اجرا کرد و ازش لذت برد
با سیستم های خیلی پایین تر هم بازی اجرا میشه ولی قاعدتا فایده ای نداره مخصوصا برای همچین بازی که خیلی مبتنی بر گرافیکه
بازی های دیگه رو هم نگاه کنید اکثرا توی سیستم مورد نیاز گرافیک رو 8800 زدن. دیگه برای این بازی که همچین چیزی تعجب نداره

Erfan.
03-02-2011, 00:11
Minimum 8800 GT :18: !!!

فکر میکنم مانند نسخه قبل علاوه بر گیم یک نرم افزار بنچمارک عالی هم هست :21:

night lord
03-02-2011, 00:40
من یه 465 دارم که کولینگ ردیفی داره فک کنم با اور کردن تا ته بتونم با گرافیک خوب با full hd بازی کنم!
خدا کنه بشه . چون واقا حیف این بازیو با گرافیک پایین بازی کنی!

R.P.G
03-02-2011, 03:04

Crysis 2 Be Strong Trailer
Feb 2, 2011 | 2:02
SD:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتریلر عالیی بود به نظرم.

B.3.S.T
03-02-2011, 13:25
کاش لینک مستقیم واسه دان میزاشتی....این گیم اسپات واسه بعضی ها مشکل داره فایلهای تصویریشو باز نمی کنه:41:

vahidgame
03-02-2011, 13:28
پیشنهاد می کنم بگیرید خیلی قشنگ بود
اینم با لینک مستقیم:

30 مگ

6 مگ

B.3.S.T
03-02-2011, 13:55
با دیدن این تریلر که فکر کنم اولینش بود که از نظر کیفیت عالی بود کمی به فکر فرو میرویم که شاید این بازی با این افکت گذاری سیستم نفس کشی می خواد!از همین لحظه متاسفم واسه خودم که نمیتونم بازی رو با این گرافیک نایس تجربه کنم..:)

+
ایشون کارت گرافیک من هستن بعید میدونم کافی باشه :
XFX PCI-E 9800GT 1GB DDR3

footballist
03-02-2011, 14:52
این بازی بهترین بازی خواهد بود که تو عمرم میکنم!با تشکر

Layken
03-02-2011, 15:01
عجب گرافیکی چه فیزیکی...woow
Maximum game
ایننانو سویت ستودنی هستش....:40:
کمی نگران تکراری شدن دشمنها هستم.

با دیدن این تریلر که فکر کنم اولینش بود که از نظر کیفیت عالی بود کمی به فکر فرو میرویم که شاید این بازی با این افکت گذاری سیستم نفس کشی می خواد!از همین لحظه متاسفم واسه خودم که نمیتونم بازی رو با این گرافیک نایس تجربه کنم..:)

+
ایشون کارت گرافیک من هستن بعید میدونم کافی باشه :

به نظرت کمی دیر به فکر فرو نرفتی....:31:
خوبه گرافیکت بدک نسیت ولی خب 1080 که اصلا نمی تونی.:31:

arYa2550
03-02-2011, 18:25
سلام دوستان عزیز
کارت من GT220 1gb DDR3 هست ساپورت میکنه یا نه؟

Advanced Ali-001
03-02-2011, 19:10
اینجا آرادی نیست یه کلام نمیشه حرف زد ارتش کنسول میریزه سرت:دئ

تاريخ عضويت: Mar 2009
محل سكونت: sillent hill

Maximum game
ایننانو سویت ستودنی هستش....
کمی نگران تکراری شدن دشمنها هستم.
یه خورده شبیهStar wars 2نیست؟

mosolim
03-02-2011, 19:10
سلام
خیلی عالی بود. عجب قابلیت هایی داره این نانو سوییت. به نظر بیاد که با این سیستم حال حاظر من نشه بازی کرد باید پناه برد به کنسول ( بماند که کنسول به پای pc با تمام قدرتش نمی رسه. )

Advanced Ali-001
03-02-2011, 19:28
( بماند که کنسول به پای pc با تمام قدرتش نمی رسه. )
آقا اینو پاک کن الان میان جفتمونو بن میکنن:دئ

Layken
03-02-2011, 20:44
یه خورده شبیهStar wars 2نیست؟
منظورت دشمنا هستش..؟
مکانیکی هستن دیگه...شبیه همه نوع دشمنی میشه تو خیلی از بازی ها

Erfan.
05-02-2011, 12:23
پیشنهاد می کنم بگیرید خیلی قشنگ بود

عالیه... مخصوصا احساس میکنم گیم پلی سریع تر شده و خسته کننده نیست... افکت ها و در کل گرافیک بازی هم که عالیه...

Atayr
05-02-2011, 19:50
من گرافيکم 4 گيگه و روي اولترا هيق بازيش کردم. خيلي حوب بود ولي هي تيک داشت

amin 2010
05-02-2011, 20:54

این هنوز نیومده شما رو ultra high بازیش کردین ؟؟
+
میشه اسم گرافیکتونو بگین ، بنظر خفن میرسه ( خوشمان امد)

Reza Azimy_RW
05-02-2011, 21:07
داداش بده ما هم بازی کنیم !:31: بازی که هنوز منتشر نشده !
2 - گرافیک هم که به گیگ نیس که !

amir_91
05-02-2011, 21:40

هنوز بازی نیومده شما چطور بازی کردید؟

smallfrank
05-02-2011, 22:08
اگه هرچی Main و Ram و VGA با هم کراس کنید فک نکم گرافیک به چهار گیگ برسه...

vegas
05-02-2011, 22:15
اگه هرچی Main و Ram و VGA با هم کراس کنید فک نکم گرافیک به چهار گیگ برسه...
پس این چی هست :

XFX Radeon HD 5970 BLACK 4GB

قیمت :900 دلار ناقابل :31:

pedramgolchin
05-02-2011, 23:01
پس این چی هست :

این که اتوبوسه:19:
یه ابرکامپیوتره واسه خودش

marmolak kocholo
05-02-2011, 23:02
بحث از نرم افزار و بازی رسید به سخت افزار و ... :31:
آقایون Memory Size ( همون که می گید "گرافیک من 1 گیگــه 2 گیگــه 3 گیگــه !!" ) جزو آخرین معیارها
برای سنجش قدرت کارت گرافیکه ! انقدر نگید گرافیک من اینقدره، اونقدره !

kortol
05-02-2011, 23:20
اگه هرچی Main و Ram و VGA با هم کراس کنید فک نکم گرافیک به چهار گیگ برسه.
.................................................. .................................................. ........
پس این چی هست :

..
بابا راست می گه دیگه من اگه همه گرافیک و رم و مادر بود و کل سیستم رو هم بفروشم هم نمی تونم این رو بخرم !!! باید از کلیه هام مایه بزارم ...قیمت یه کلیه سالم برای یه بدن ورزشکار چنده الان تو بازار !!!!!!!!!!!!!!!!

Desperate
05-02-2011, 23:22
بابا راست می گه دیگه من اگه همه گرافیک و رم و مادر بود و کل سیستم رو هم بفروشم هم نمی تونم این رو بخرم !!! باید از کلیه هام مایه بزارم ...قیمت یه کلیه سالم برای یه بدن ورزشکار چنده الان تو بازار !!!!!!!!!!!!!!!!
به اندازه ی یک 8400gs :31:

B.J.U
06-02-2011, 00:15
به اندازه ی یک 8400gs [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کارت من توهین نکنا؟؟؟!!! :دی
به خدا قسم COD 7 رو با نهایت جزئیات (بدون AA و V Synce البته!!!) تمومش کردم با FPS 15-20 میخوای باور بشه میخوای نشه!!!!

david071
06-02-2011, 01:41
مثل این که گرافیک از نون شب واجب تر شد. (شد یا شود):38:
MAXIMUM CASH = MAXIMUM GAME

ASM Gamer
06-02-2011, 06:10
من که حسابی رو سیستمم حساب باز کردم:21:، امیدوارم کم نیارم که خیلی حال گیریه....:13:

B.3.S.T
06-02-2011, 14:03
دوستان خواهش می کنم واسه یک بازی اینقدر خسارت به جیبتون نزنید!: دی

pedramgolchin
06-02-2011, 15:20
من که یه 8800gt xfx دارم و تا الان تمام بازیها رو با جزییات قابل قبول اجرا میکنم و حالا حالا هم نمیخام واسه AA و رزولوشن پول زبون بسته رو خرج کنم
مهم اینه که بازی رو اجرا کنیم و از ګیم پلی لذت ببرم حالا ګرافیک HIGH نباشه چی میشه مثلا!!!!!؟

Alireza.M67
06-02-2011, 15:42
پس این چی هست :

این به قطر هم توی کیس من جا نمیشه :31:

mohammad_twe
06-02-2011, 15:54
ماشالا همه سره این بازی فعال شدن ! چند صفحه هست فقط در مورد گرافیک و سیستم و ارتقا و میکشه یا نمیکشه و ... بحث میشه !
بعد بنده میام حرفی میزنم بعضی دوستان ناراحت میشن که چرا اینطوری میگی و ... :13:

resident_evil
06-02-2011, 16:04
ماشالا همه سره این بازی فعال شدن ! چند صفحه هست فقط در مورد گرافیک و سیستم و ارتقا و میکشه یا نمیکشه و ... بحث میشه !
بعد بنده میام حرفی میزنم بعضی دوستان ناراحت میشن که چرا اینطوری میگی و ... :13:

اتفاقا طرفداران اینجور پست ها خیلی بیشتره تا اینکه من یا کسی که دمو رو بازی کرده بیاد در موردش توضیح بده . غیر از 4 تا دونه تشکر اتفاق خاص دیگه ای نمیفته اما بحث در مورد سخت افزار کلا جذابتره برای دوستان و کشش بیشتری داره !

Advanced Ali-001
06-02-2011, 17:08
این کارت 2تاGPUداره خیلی قدرتمنده وخیلی هم داغ میکنه.
بحث راجع به گرافیک درحوزهPCبه جایی نمیرسه مگه اینکه تایپیک تفکیک بشه.
ازآرزوهای همه مااینه که کنسولی ها ازPCهاجدابشن:دئ

اتفاقا طرفداران اینجور پست ها خیلی بیشتره تا اینکه من یا کسی که دمو رو بازی کرده بیاد در موردش توضیح بده
خب همه که کنسول ندارن وشاید هم ازکنسول خوششون نیاد دلیل نمیشه!

بحث در مورد سخت افزار کلا جذابتره برای دوستان و کشش بیشتری داره !
تاتایپیک تفکیک نشه نمیشه بحث کرد چون وقتی مشغول هستیم یه دفعه یکی میاددوتا عکس میزاره روعکس اولی که کنسولو مانیتوررو روی بهترین حالت پاسخگویی میزاره وعکس میگیره تابتونه کنسول روبهترجلوه بده بعد میاد روشنایی مانیتورروبالامیبره ورنگش روپایین میاره کهPCروبدتر جلوه بده من نمیدونم پس اینی که پشتش نشسته چیه؟
اگه آشغال زیادیه واسه چی خریده...
نمیشه نه بحث کرد نه حرفی زد.
نسخه کنسول اول میاد برین حال کنین دیگه باگرافیک این قدرشوخی نکنین.

resident_evil
06-02-2011, 17:27
چرا الکی دور بر میداری ؟ آب خُنُک بخور حرص نده خودتو پوستت خراب میشه
کسی حرفی از کنسول زد مهندس ؟ من دارم در مورد بازی Crysis 2 صحبت میکنم و بتایی که ازون منتشر شد حالا همون نسخه برای PC هم میاد . دارم میگم بحث در مورد سخت افزار و گرافیک برای شماها از صحبت در مورد خود بازی ( منظور گیم پلی و داستان و این جور چیزا هستش دوباره داستان نباف ) جذابتر هستش و مشتاقان بیشتری داره . الان روشن قضیه ؟!

resident_evil
07-02-2011, 15:21
یک مپ جدید در بازی پیدا کردن بعضی ها که نورپردازی و کلا گرافیک بهتری داره نسبت به مپ اصلی و همچنین محیط هم وسیعتر هستش ! خلاصه اینکه ببینین خوب است

djmd
07-02-2011, 17:19
البته اینجا یه مطلب هست دوستان کم توجهی می کنن ... در مورد همه ی زمینه های بازی میشه صحبت کرد (البته گرافیک هم فقط یه قسمت ازون هست) و نمیشه گفت که در مورد فلان قسمت اصلا صحبت نکنین (بالاخره هر چیزی یه حدی داره «که البته خودتون بهتر از من می دونین») .. حالا دوستان PC باز بیشتر می تونن رو قسمت گرافیکش مانور بدن (چون رو PC متغیر هست) و دوستان کنسولی هم چون دیگه فرقی نمی کنه واسشون (بخاطر گرافیک ثابت کنسول ها) احتمالا بیشتر به سایر بحث ها علاقه دارن .... پس خواهشا این مباحث مختلف رو به هم تحمیل نکنین که حتما بریم روی داستان بازی یا حتما بریم روی گیم پلی ویا ویا ویا .... (!!! مثال->)خوشتون میاد یکی بیاد بگه آقا چرا 3 صفحه دارین در مورد صدا گذاری بازی بحث می کنین ؟(<-مثال !!!)

mohammad_twe
07-02-2011, 17:23
مجید مشکل این نیست که بیایم در مورد گرافیک بحث کنیم !
مشکل اینه که میبینی یهو 10 صفحه در مورد کشش سیستم ها صحبت میشه ! خوب مگه برای بازی حداقل و حداکثر سیستم رو نمیگن ؟؟
دیگه این چه بحثی هست که یکی میگه سیستمم میکشه ؟ اونکی میگه وای من میمیرم سیستمم نمیکشه ! یکی دیگه میاد کل کل سره سیستمش میکنه ! یا معرفی کارت های گرافیک !
وگرنه اگه بخوایم درست در مورد گرافیک بحث کنیم خوده منم پاییه هستم ... نه اینکه اینحا تبدیل بشه به ...
در ضمن نمیدونم اسمت رو درست گفتم یا نه :دی

djmd
07-02-2011, 23:05
مجید مشکل این نیست که بیایم در مورد گرافیک بحث کنیم !
مشکل اینه که میبینی یهو 10 صفحه در مورد کشش سیستم ها صحبت میشه ! خوب مگه برای بازی حداقل و حداکثر سیستم رو نمیگن ؟؟
دیگه این چه بحثی هست که یکی میگه سیستمم میکشه ؟ اونکی میگه وای من میمیرم سیستمم نمیکشه ! یکی دیگه میاد کل کل سره سیستمش میکنه ! یا معرفی کارت های گرافیک !
وگرنه اگه بخوایم درست در مورد گرافیک بحث کنیم خوده منم پاییه هستم ... نه اینکه اینحا تبدیل بشه به ...
در ضمن نمیدونم اسمت رو درست گفتم یا نه :دی

آره اینارو 10000% موافقم .. یعنی اگه بخوام پست خودم رو کامل تر کنم حتما اینهارو اضافه می کنم ... ولی خوب در مورد نظر دادن در مورد سایر قسمت های بازی هم ازین اتفاقا می افته ، یعنی در واقع دیدم که مثلا دوستان بعضا میان رو داستان و بازی سایر چیزا ازینجور نظر ها میدن که آره من میمرم این اتفاق بیفته و اینها .... در هر صورت اینا همش کنار هم هست اگر ما بخوایم تخصصی کنیم فروم رو که کلا نظر شخصی و ابراز احساسات ها رو باید کلا بزاریم کنار در مورد هر قسمت از بازی ... ولی خوب ظاهرا رویکرد به این گونه نیست و فعلا که فروم با این روال داره پیش میره .. خوب بره حالا ببینیم کجا میرسه :27: :13:

resident_evil
08-02-2011, 02:13
وگرنه اگه بخوایم درست در مورد گرافیک بحث کنیم خوده منم پاییه هستم

منم منظورم همین بود بحث در مورد گرافیک که مشکلی نیست اونم کرایسیس اما اینکه هنوز بازی نیمده میگن آیا سیستم من میکشه , من تازه دیشب این سیستم رو به عشق کرایسیس 2 گرفتم آیا خوب است ؟! سیستم مورد نیاز میاد دیگه دندون به جیگر مبارک بگیرین

آقا اون تریلر رو کسی ندید ؟ دست گلتون درد نکنه یه نظری ول بدین از خودتون : دی
من دیدم خیلی خوبه یعنی چجوری بگم بیشتر ازینکه به گرافیک توجه کنم این گیم پلی بازی منو مجذوب خودش کرده خیلی نازه انصافا . خودم دمو رو بازی کردم واقعا لذت بردم . نور پردازی تو اون تریلری که دادم فوق العادست فقط 2 مورد تو ذوق میزنه طراحی درخت و علف و سبزه و آب ! البته من مطمئنم گرافیک نسخه ی نهایی ( کنسول ) خیلی بهتر خواهد بود .

Masoud King
08-02-2011, 09:42
آقا اون تریلر رو کسی ندید ؟ دست گلتون درد نکنه یه نظری ول بدین از خودتون : دی
من دیگه نظرام تموم شده : دی

من دیدم
درود بر شما : دی : دی

نور پردازی تو اون تریلری که دادم فوق العادست فقط 2 مورد تو ذوق میزنه طراحی درخت و علف و سبزه و آب ! البته من مطمئنم گرافیک نسخه ی نهایی ( کنسول ) خیلی بهتر خواهد بود .
به نظر من تنها نکته ی مثبت گرافیک بازی باید نورپردازیش باشه!!
خواستن با یه نورپردازی قوی بقیه چیزا رو پوشش بدن و جبران کنن
(کنسول)

ولی خدا نکنه بازی به سرنوشت کیل زون 3 دچار بشه!!
فردا تو نقدا بخونیم یه بازی بی مغز و همرا با شخصیت پردازی ضعیف که جز گرافیک هیچی نداره!!!

resident_evil
08-02-2011, 13:32
ولی خدا نکنه بازی به سرنوشت کیل زون 3 دچار بشه!!
فردا تو نقدا بخونیم یه بازی بی مغز و همرا با شخصیت پردازی ضعیف که جز گرافیک هیچی نداره!!!

فکر نمیکنم اینجوری بشه چون حس میکنم جوات اینا دارن یکم مارموز بازی در میارن : دی
یعنی اون شکل نهایی بازی رو هنوز رو نکردن و احتمالا نخواهند کرد شاید یکم مونده به انتشار بازی یه تریلر خفن هم از نسخه کنسولی هم PC بدن تا همه کف خون قاطی کنن !
آخه امکان نداره طرف بگه ما میخوایم بهترین گرافیک کنسولی رو داشته باشیم بعد اینجوری بازی تحویل ملت بده مگر اینکه اختلالات روانی داشته باشه !

Masoud King
08-02-2011, 13:53
آخه امکان نداره طرف بگه ما میخوایم بهترین گرافیک کنسولی رو داشته باشیم بعد اینجوری بازی تحویل ملت بده مگر اینکه اختلالات روانی داشته باشه !
کرایتک گفته تو بازی انحصاری x360 که قراره بسازه از تمام قدرت کنسول استفاده کنه... این یعنی توهم !!
+
مگه اون پیتر خودمون سازنده فیبل رو یادت نیست حرفاشو : دی

کلا اینا میگن ولی خوب شنیدن کی بود مانند دیدن
تو همون نمایشگاه gamescom هم این مولتی پلیر کرایسیس 2 میگفتن از نظر گرافیم خیلی ضایع بوده و رو یه رزلوشن پائینی اجرا میشده!!

زیاد نوید به این ویدئو که میگی دلخوش نباش... این حرفت منو دو سال پیش انداخت... سر فیفا 09
میگفتم چون خبری از نسخه pc ندادن پس حتما رو همونم نکست هست و می خوان سوپرایز کنن ولی اون چند وقت قبل انتشار فهمیدیم که چیزی دادن بیرون !

resident_evil
08-02-2011, 13:59
زیاد نوید به این ویدئو که میگی دلخوش نباش.

من که دمو را از نزدیک مشاهده کردم باو حالا این ویدئو هم فقط نورپردازیش بهتر بود چیز عجیب و غریبی نداشت : دی
در کل از مرموزترین بازی های این چندوقت اخیر هستش که البته زیاد هم مهم نیست چیزی که امسال زیاده FPS : دی

vahidgame
08-02-2011, 14:05
غصه نخور مسعود. توی metacritic نسخه pc حداقل روی 9 قفل می کنه :31:
فقط داستان بازی برام جالبه که چه جوری می خواد باشه
آخه نویسنده بازی قبلا کلی چرت و پرت در مورد داستان cod و halo گفته بود!
می ترسم این قدر داستان بازی های دیگه رو گفتن چرت و پرته این از همه چرت و پرت تر بشه!

djmd
08-02-2011, 21:10
اگر بخواد بکش برو جلو باشه ! که هیچی ممکنه همونطور که بچه گفتن شاید به سر نوشت کیلزون دچار شه (یهو دیدی کلا 2 ساعت گیم پلی :27:) واقعا تو بازی شوتر چه عناصری باید باشه که طولانی تر بشه مراحل ؟ یا باید تعداد زیادی مرحله وجود داشته باشه یا باید یه جوری بازی رو بپیجونن (یعنی حداقل از هر محیط یا فضایی که ساخته شده شما چند بار گذر داشته باشی وگر نه اگر بخواد خطی بره جلو طرف و شما از هر محیط یا صحنه ای که ساخته شده یه بار رد بشی دیگه واقعا کار سازنده سخته بخواد این همه محیط متفاوت ایجاد کنه که بازی طولانی تر بشه ! در هر صورت من فکر می کنم باید کمی الافی و سرکاری تو هر map باشه که مدت زمان گیم پلی طولانی تر بشه ...

Layken
08-02-2011, 21:21
غصه نخور مسعود. توی metacritic نسخه pc حداقل روی 9 قفل می کنه :31:
فقط داستان بازی برام جالبه که چه جوری می خواد باشه
آخه نویسنده بازی قبلا کلی چرت و پرت در مورد داستان cod و halo گفته بود!
می ترسم این قدر داستان بازی های دیگه رو گفتن چرت و پرته این از همه چرت و پرت تر بشه!
وحید جان...میشه کمی شفاف بگی..
اینی که گفتی مبالغه بود یا کنایه...استعاره بود یا افعال معکوس...یا نه همین حرفت خوده خودش هستش..
این دستور زبان کار دستمون داده..:31:

Erfan.
08-02-2011, 21:38
به نظرم چیزی که معلومه اینه که گیم پلی بازی بسیار بهتر شده... از اون حالت یکنواخت شماره اول در اومده ظاهرا با یک اکشن نفس گیر و سریع رو به رو هستیم...

از نظر گرافیک که افکت ها واقعا زیبا هستن مثلا شعله ها... یک مورد که که جالب بود دیده شدن 6 ضلعی های Nanisuit در حاشیه صفحه بود... در کل خوبه اما من تا وقتی تریلر نسخه PC رو نبینم نمیتونم مورد بیشتری رو بیان کنم... اما بسیار امیدوارم :5:

در کل عنوانی هست که انتظارم ازش بالاست و امیدوارم از همه نظر عالی باشه + گرافیک فوق العاده :8:

vahidgame
08-02-2011, 21:41
وحید جان...میشه کمی شفاف بگی..
اینی که گفتی مبالغه بود یا کنایه...استعاره بود یا افعال معکوس...یا نه همین حرفت خوده خودش هستش..
این دستور زبان کار دستمون داده..:31:
دقیقا گزینه 6 بود :31:
منظور این بود که کسی که هی از داستان بازی های دیگه ایراد می گیره و حتی در مورد بازی بزرگی مثل halo خیلی بد میگه ممکنه اون بازی که خودش در داستانش نقش داشته یعنی Crysis 2 نسبت به اون بازی ها داستان ضعیفتری داشته باشه
معمولا میگن کسایی که هی دوست دارن از بزرگا بد بگن خودشون یه مشکلی دارن! :31: ....

Steps-Rap
08-02-2011, 21:43
بد بختی چقد گرافیک این بازی بالاست..
گرافیک همون نسخه 1 به ما نمیخورد چه برسه این...:41:

The Rover
08-02-2011, 22:38
وحید جان استعداد خوبی برای تبدیل شدن به یه فن 2 آتیشه و حرفه ای 360 داری :31:

B.3.S.T
08-02-2011, 22:57
وحید جان استعداد خوبی برای تبدیل شدن به یه فن 2 آتیشه و حرفه ای 360 داری :31:

نیما وحید طفلک که از خوده...pc گیمر هست:31:
من مطمئنم وحید تا زمان مورتال کمبات فن تک آتیشه ی pc و انحصاریاش هست:31:

779
09-02-2011, 00:56
صحبت هایه Cevat Yerli رو دوستان شنیدند؟ ( من تو فروم همسایه دیدم )
مثله اینکه گند زده به نسخه ی کنسولی داره از PC و PC Gamer میگه :31:
من که اصولا حالم از این بازی دیگه بهم میخوره... ( گرافیک بالا تویه شهر؟؟؟!!!:2: اصلا برایه من یکی که هرروز دارم تو شهر راه میرم جذابیت نداره! جنگل و کوهستان و دشت و چمن و... رو ول کردن رفتن تویه دود و دم و ساختمون و ... ! از طبیعت گرایی به صنعت گرایی :دی )

alborz_k
09-02-2011, 01:01
این فروم همسایه کجاست؟! :دی
من هر چی می گردم ، پیداش نمی کنم :دی
===================================
خب پیداش کردم :دی
این جملش خیلی باحاله:
ب
ه نظر من در حال حاضر این مهم نیست که شما امروز نتونید این بازی رو انجام بدید،و مجبور باشید 2 سال صبر کنید،در حال حاضر این مهم هست که ما سعی داریم بهترین تجربه pc gaming رو تا به امروز به شما بدهیم.پس اگر شما یک سیستم high end خریداری کنید،شما آماده انفجار خواهید شد!!!تجربه بازی با تنظمات پائین بسیار متفاوت با آخرین تنظیمات خواهد بود.
پس قراره اون چیزی که ازش می ترسیدیم ، سرمون بیاد؟!!:دی

779
09-02-2011, 01:11
بله عزیز مثله اینکه طبق گفته ی ایشون مانند Crysis 1 باید High End باشی تا بتونی لذت ببری ( والا ما که لذت نمی بریم )
من با 480 فکر نمیکنم بیشتر از 40 فریم بگیرم...

alborz_k
09-02-2011, 01:16
بله عزیز مثله اینکه طبق گفته ی ایشون مانند Crysis 1 باید High End باشی تا بتونی لذت ببری ( والا ما که لذت نمی بریم )
من با 480 فکر نمیکنم بیشتر از 40 فریم بگیرم...
من بیشتر از اون قسمتش ترسیدم که گفته مجبور باشین دو سال صبر کنید ....:دی
و یک بخش دیگه ی حرفش که خیلی برام جالب بود،اینه که گرافیک کرایسس 2 در پایین ترین سطح از کرایسس 1 زیبا تر خواهد بود!!! یعنی واقعأ از اون حرفااااااااسست...
-----------------------------------------------
یک خصوصیت چوات یرلی که خیلی برام جالبه این هست که آدم واقع بینی هست و اصلأ یک دنده نیست . مثلأ خودش خیلی راحت می گه داستان نسخه ی اول خوب نبود و یا این که گیم پلی باید بهتر بشه و یا آخرین حرفش که گفت چون بازی ای می سازه که ممکنه چند سال دیگه بشه در بالاترین سطح بازیش کرد ، آدم بده محسوب می شه!! و این بر خلاف اخلاق خیلی از بازی سازان هست که تا بهشون می گن بالای چشم بازیت ابرو هست ، کلی جبهه می گیرن که بازی من بی نظیره....

Layken
09-02-2011, 01:46
خدا رو شکر من رو 720 مانور میدم و خوب فریم میگیرم... فکر نمیکنم مشکلی داشته باشم.

من که اصولا حالم از این بازی دیگه بهم میخوره... ( گرافیک بالا تویه شهر؟؟؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا برایه من یکی که هرروز دارم تو شهر راه میرم جذابیت نداره! جنگل و کوهستان و دشت و چمن و... رو ول کردن رفتن تویه دود و دم و ساختمون و ... ! از طبیعت گرایی به صنعت گرایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فکر نمی کنم کل گیم پلی بازی تو شهر باشه (منظورم به مدت زیاد) مثلا همین ریچ در شهر و مناطق جنگلی بود شهرشون هم زیادتر بود
احتمال زیاد میدم که بازی به خوبی بکشه به مناطق مختلف درضمن من خیلی به نسخه کنسولی امیدوارم.

B.3.S.T
09-02-2011, 15:04
خب چرا باید یه همچین سبک و سیاقی بزارن واسه بازی که سیستم هیچ کسی به خوبی اجراش نکنه!همه که HD 5970 1 GB ندارن...خیلی نامردیه ):

Mehran-King
09-02-2011, 15:12
سلام دوستان ، این بازی الان واسه PC منتشر شده و میشه تهیه کرد؟

amirpcp30
09-02-2011, 15:25
سلام

بازی ای می سازه که ممکنه چند سال دیگه بشه در بالاترین سطح بازیش کرد
در مورد کرایسیس 1 که اینطور بود چون 2-3 سال پیش اومد من تازه می توانم 50-60 فریم بگیرم اونم با دو تا 460 اور شده و سی پی یو 930 اور شده که دو تا 460 میشه یک 580 البته با 3-4 درصد قدرت بیشتر البته من وارهد رو الان روی سیستم دارم
خب الان هم قدرتمند ترین کارت ها 5970 و 580 هستند که بازی 3 سال پیشو 60 فریم میگیرند پس اگه در کرایسیس دو هم همین طور باشه پس الان با 2 تا 580 میشه 60 فریم گرفت ولی عمرا مثل 1 اینهمه از سخت افزار روز جلو باشه (البته 590 و 6990 تا وقتی کرایسیس 2 بخواد عرضه بشه اونها هم عرضه میشن)من که فک می کنم با این سیستمم که وارهد رو 60 فریم میگیرم اونو حداقل 30 فریم میگیرم
من این ویدئو چند صفحه پیشو دیدم انگار رنگ بندی مرده بود ولی فک کنم داخل ویدئو اینطور بوده البته کرایسیس 1 در برابر مثلا cod جدید رنگ بندی خوبی نداشت البته این مقایسه هم درست نیست بازی 2007 با 2010

djmd
09-02-2011, 15:46
سلام

در مورد کرایسیس 1 که اینطور بود چون 2-3 سال پیش اومد من تازه می توانم 50-60 فریم بگیرم اونم با دو تا 460 اور شده و سی پی یو 930 اور شده که دو تا 460 میشه یک 580 البته با 3-4 درصد قدرت بیشتر البته من وارهد رو الان روی سیستم دارم
خب الان هم قدرتمند ترین کارت ها 5970 و 580 هستند که بازی 3 سال پیشو 60 فریم میگیرند پس اگه در کرایسیس دو هم همین طور باشه پس الان با 2 تا 580 میشه 60 فریم گرفت ولی عمرا مثل 1 اینهمه از سخت افزار روز جلو باشه (البته 590 و 6990 تا وقتی کرایسیس 2 بخواد عرضه بشه اونها هم عرضه میشن)من که فک می کنم با این سیستمم که وارهد رو 60 فریم میگیرم اونو حداقل 30 فریم میگیرم
من این ویدئو چند صفحه پیشو دیدم انگار رنگ بندی مرده بود ولی فک کنم داخل ویدئو اینطور بوده البته کرایسیس 1 در برابر مثلا cod جدید رنگ بندی خوبی نداشت البته این مقایسه هم درست نیست بازی 2007 با 2010

وارهد نسبت به نسخه ی یک خیلی بهتر بهینه شده بود ! مطمئنا اگر این نسخه رو هم با همون رویکرد بهینه شدن پیش رفته باشن نیاز به 2 تا 580 نخواهد بود برای 60fps ... البته اکثر سایت ها رو که نگاه می کنیم رو رزلوشن 1200*1920 دارن این کارت رو تست می کنن ! و اگر تو اون رزلوشن کرایسیس یک رو 60 فریم میده (رزلوشنی فراتر از Full HD واقعا آدم های خوشحالی هستن ، دمشون گرم:27:) مطمئنن 2 بهینه شده رو می تونه 40 تا فریم بده ... حالا همه دوستان باید حتما رو 1200p اجرا کنن ؟

B.3.S.T
09-02-2011, 16:29
دیگه متوسط ترین کارتهای گرافیکی هم میتونن رو 1280x720 اجراش کنن؟!

779
09-02-2011, 19:38
دیگه متوسط ترین کارتهای گرافیکی هم میتونن رو 1280x720 اجراش کنن؟!

الان هیچ کس نمیتونه سوالت رو جواب بده!!!
1: منظورت کارت گرافیک متوسط چیه؟ چون والا اینجا 9500 هم میگیم متوسط 220 هم متوسط 280 هم همینطور و ...
2: تو اگهرم بتونی با کارت گرافیک متوسط اجرا کنی بهتره که رویه این Res نزاری چون باید تنظیمات رو Low یا خیلی زور بزنه Medium بزاری.

Mehran-King
09-02-2011, 22:25
:18: یعنی من نمیتونم بازی کنم ؟800×1024 ؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا ؟؟ نرم افزاری چیزی نیست بتونم رزولیشن بازی رو کمتر کنم ؟

B.3.S.T
09-02-2011, 23:01
الان هیچ کس نمیتونه سوالت رو جواب بده!!!
1: منظورت کارت گرافیک متوسط چیه؟ چون والا اینجا 9500 هم میگیم متوسط 220 هم متوسط 280 هم همینطور و ...
2: تو اگهرم بتونی با کارت گرافیک متوسط اجرا کنی بهتره که رویه این Res نزاری چون باید تنظیمات رو Low یا خیلی زور بزنه Medium بزاری.

این دیگه فکر کنم متوسط باشه که واسه سیستم خودم هست :
خدا رو شکر تا به حال رو هیچ بازی در حالت اچ دی کم نیاورده رو بالاترین تنظیمات جز جاست کاس 2 که کمی لگ میزد.

Layken
10-02-2011, 12:37
خدا رو شکر تا به حال رو هیچ بازی در حالت اچ دی کم نیاورده رو بالاترین تنظیمات جز جاست کاس 2 که کمی لگ میزد.
وحید جان این کارت گرافیک یکی از بهترین های Nvidia هست و یا بود در این شکی نیست
اما همین کارت واسه کرایسیس 1 متوسط بود ...چه برسه به کرایسیس 2....
به نظر من با همین کارت نتونی تو مترو 2033 فریم لازم رو روی بلاترین روزلیشن بگیری...

B.3.S.T
10-02-2011, 13:26
وحید جان این کارت گرافیک یکی از بهترین های Nvidia هست و یا بود در این شکی نیست
اما همین کارت واسه کرایسیس 1 متوسط بود ...چه برسه به کرایسیس 2....
به نظر من با همین کارت نتونی تو مترو 2033 فریم لازم رو روی بلاترین روزلیشن بگیری...

مترو 2033 رو درست گفتی حامد بعضی جاها 24فریم اینا میرسید ولی در کل منو زیاد اذیت نکرد یعنی دیگه حداقل 24 میزد والی همش بالای 30 فریم بود!
خدا بخیر کنه چه بلایی سرمون بیاد با این بازی:31: من هم رو 1280x720 هم جواب بده واسم کافیه!
این دمو آخری رو هم هر چی بیشتر نگاه می کنی بیشتر وسوسه میشی بازی رو با تمام جزئیات تجربه کنی!حیفه از دست بره

Layken
11-02-2011, 00:00
....Crysis 2 video and screens show off Nanosuit

....:20:

Erfan.
11-02-2011, 00:31

هر جور هم که ساخته باشن خیلی سنگین نیست.

سر Crysis 1 اون قدر بازی سنگین بود که همه کلافه شدن (بگذریم که عجب بنچمارک توپی برای سخت افزار های جدید بود:21:)

به نظرم با Engine جدید و کمی بهینه سازی بتونن گیم رو در پرفرمنس خوبی برای PC آماده کنن...

فکر میکنم که شاید در حد Warhead سنگین باشه... یا کمی بیشتر (چون از محیط جنگلی خارج شده و اون حجم عظیم و پر تعداد درختان و ... رو شاهد نیستیم.)

vegas
11-02-2011, 00:47
حداقل سیستم مورد نیاز PC :

PC Minimum System Requirements
Operating system: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memory: 2Gb (Vista requires 3Gb)
Hard disk space: 9Gb
Video: NVidia 8800GT with 512Mb RAM, ATI 3850HD with 512Mb RAM, or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX®: 9.0c
Controller support? Microsoft Xbox360 Controller for Windows

منبع :

playstation 3
11-02-2011, 12:48
میتونین توی این سایت سیستمتون رو برای اجرای کرایسیس2 بسنجین!

ali_disslove
11-02-2011, 16:40
میتونین توی این سایت سیستمتون رو برای اجرای کرایسیس2 بسنجین!

برا من زد نمیتونی اجراش کنی چون سی پی یو 2 هسته ای 2 گیگا هرتز میخواد اما تو ....

در صورتی که من 2 هسته ایه 2.6 هست به رمم هم گیر داد که سون ویستا 3 گیگ میخواد تو 2گیگ داری بقیش اوکی بود

mosolim
11-02-2011, 20:05
سلام

من رفتم تست گرفتم و گفت که بدون مشکل روی medium میتونی بازی کنی. ( البته سیستم رو زد medium ) و همه ی گزینه ها پاس زد و مشکلی نداره.

neon_91
11-02-2011, 20:22
سلام

من رفتم تست گرفتم و گفت که بدون مشکل روی medium میتونی بازی کنی. ( البته سیستم رو زد medium ) و همه ی گزینه ها پاس زد و مشکلی نداره.

سلام سیستمتونو میشه بزارید منم رفتم ولی نمی دونم چرا اتفاقی نمی افته فکر کنم از اینترنتم باشه

vahidgame
11-02-2011, 23:05
یه خبر از بازی:

Crysis 2 با بیش از 60 ساعت گیم پلی

بخش تک نفره و داستانی بازی با توجه به شرایط مختلف فرق می کنه ولی میانگین اون برای اولین باری که گیمر ها میرن 10 ساعته
بخش چند نفره و آنلاین بازی بیش از 50 ساعت گیم پلی رو در اختیار گیمر ها می ذاره
این یعنی بازی بیش از 60 ساعت گیم پلی داره که این خبر خیلی خوبی می تونه باشه

E Z I O
12-02-2011, 12:26
NEW PIC

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Erfan.
15-02-2011, 21:14
دوستان این تاپیک رو برای بحث در مورد مسائل نسخه بتا ایجاد کردم تا بحث های این چنینی اون جا ادامه پیدا کنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

SA.JJ.AD
16-02-2011, 18:05
گفتم این خبرو اینجا هم بزارم . خیلی خوشم اومد :40:

Crytek شرکت آلمانی سازنده ی Crysis 2 اخیرا پس از leak این بازی که مراحل پایانی ساخت خود را پشت سر می گذاشت برای اطمینان دادن به بازی کننده ها اضهار کرده است که هنوز هم تعهد خود را نسبت به رایانه های شخصی حفظ خواهد کرد !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایان این هفته Crytek و EA ناشر بازی پس از leak شدن Crysis 2 طی بیانیه ای اعلام کردند که این دزدی ها باعث ضربه زدن به بازار بازی های PC و شرکت هایی که برای این پلتفرم بازی می سازند خواهد شد.
اکنون Cevat Yerli رئیس Crytek بار دیگر در تایید سخنان پیشین خود اعلام کرده است که به اعتقاد آن ها تنها PC پلتفرم ماندگار است !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yerli در [mycrysis.com] (فروم بازی) نوشت : " علیرغم این حادثه ی تاسف برانگیز ما می توانیم به شما اطمینان بدهیم که بازی کردن با PC هنوز هم برای ما بسیار با اهمیت است و در آینده نیز همیشه برای شرکت ما با اهمیت خواهد ماند."[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" همه ی ما هنوز بر روی این تمرکز داریم تا یک تجربه ی بزرگ از بازی ها را به طرفدارن واقعیمان هدیه بدهیم . امیدوارم از بازی کردن Crysis 2 با PC لذت ببرید زیرا به نظر من این بازی بهترین بازیی است که ما تا به حال برای PC ساخته ایم !!! "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" ما از شما به خاطر حمایتتان تشکر می کنیم. ما منتظریم تا به زودی با شما آنلاین بازی کنیم!!! "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن این که نسخه ی leak بازی برای PC طبق گزارشات نسخه ی بتای بازی بوده است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Crysis 2 در روز 22 مارس در آمریکای شمالی و در 25 مارس در اروپا برای PC , ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 عرضه خواهد شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع:
HTML کد:

halflife g
18-02-2011, 14:50
سایت گیم اسپات برای این بازی هم now playing راه انداخته (یعنی یکی به مدت چند دقیقه می شینه جلو دوربین بازی رو انجام میده)
این now playnig مربوط به نسخه xbox360 هستش و واقعا اگه بتونه این کیفیت گرافیک رو در تمامی مراحل بازی ارایه بده(افت فریم اینا هم نداشته باشه) میشه از این بازی به عنوان بهترین اول شخص کنسولی یاد کرد.... .

همه چیز گرافیک عالی و بینظیره و کلا یه کار تقریبا ناممکن رو با یه دستگاه چند سال پیش انجام دادن(با pc که حتما بهتر از این خواهد بود):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------

اینم یه تریلر هستش که story trailer هستش و مربوط به xbox 360 هستش.حتما ببینید نورپردازی جزییات و کلا همه چیز فوق العاده هستش........ .:

لینک مستقیم و hd:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفتیت sd:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
.

smallfrank
18-02-2011, 19:01
سیستم مورد نیاز بازی چیست؟؟

PC Minimum System Requirements

Operating system: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memory: 2Gb (Vista requires 3Gb)
Hard disk space: 9Gb
Video: NVidia 8800GT with 512Mb RAM, ATI 3850HD with 512Mb RAM, or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX®: 9.0c
Controller support? Microsoft Xbox360 Controller for Windows

resident_evil
19-02-2011, 20:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 تا عکس از تریلری که دیشب از لایو دان کردم . این 3 صحنه خیلی توجهم رو جلبوند به خودش : دی
کیفیت خوب نیست اما اصل مطلب مشخصه درون عکس ها

موزیک منوی بازی هم میتونین دان کنین بسیار زیباست

Layken
19-02-2011, 22:20
این رو هم من مدتی بود داشتم اپلود کردم دان کنید ...
این موزیک بالایی که نوید گذاشت رو من دان نکردم نمیدونم شاید الان با مال من یکی باشه...
Nano suite 2

marmolak kocholo
19-02-2011, 22:40
این رو هم من مدتی بود داشتم اپلود کردم دان کنید ...
این موزیک بالایی که نوید گذاشت رو من دان نکردم نمیدونم شاید الان با مال من یکی باشه...
Nano suite 2

نه این با اون فرق داره. دوتاش قشنگن، یه جور حالت غمگینی تو آهنگا احساس می کنم!
راستی اون آهنگ منوی بازی رو من قبل ایشون تو تاپیک نسخه ی بتا گذاشته بودم ...

vahidgame
20-02-2011, 23:29
Achievement های بازی اعلام شد
بازی 50 تا Achievement داره که در مجموع 1000 پوینت هستش
از اینجا می تونید همه اونارو ببینید:

Masoud King
28-02-2011, 21:21
چنتا تصویر از نسخه X360

soha is the beSt
28-02-2011, 21:24
بچه ها قضیه ی intel core nasaچیه که واسه این بازی ساختن؟:18:

marmolak kocholo
28-02-2011, 21:50
Crysis 2 Soundtrack (Hans Zimmer and Lorne Balfe)

Genre: Score
Date: 2011
Country: USA
Audio codec: MP3
Quality: 320 kbps
Playtime: 1 : 2 8 : 16

01. Insertion (3:10)
02. Battery Park (3:26)
03. New York - Aftermath (2:44)
04. No Escape (2:31)
05. Close Encounter (2:00)
06. SOS New York (2:05)
07. Chase (2:28)
08. Under Assault (2:01)
09. Crynet - Shoot Him Down! (2:07)
10. Sneak and Shoot (3:45)
11. Gate Keepers (2:18)
12. Rampage (1:54)
13. Nanosuit 2 - Crynet Systems (1:13)
14. Rising Spear (1:18)
15. Dead Man Walking (2:04)
16. Contamination (2:24)
17. Sinister Breed (2:02)
18. Where is the Exit? (1:17)
19. Dystopian Nightmares (2:06)
20. Catastrophic Beauty (2:04)
21. Semper Fi (1:58)
22. Flooded Streets - Aquarium (1:32)
23. In Obscurum (2:20)
24. Devastation (1:39)
25. Shadowzone (2:27)
26. Alien Suite (2:05)
27. Unsafe Haven (1:55)
28. Terminal Escape (0:57)
29. Under the Clock (1:51)
30. Morituri (2:23)
31. Intersection (1:32)
32. Times Square Evacuation (1:58)
33. Burning Night (1:27)
34. Resolution (Reprise) (2:05)
35. Eye of the Storm (2:28)
36. New York Theme (2:36)
37. Our Only Hope (2:04)
38. Out of the Ashes (1:59)
39. Alien Logo (0:44)
40. The End of the Beginning (2:01)
41. Walk in the Park (2:01)
42. Epilogue (3:17)

بازم یه شاهکار دیگه از Hans Zimmer !! واقعا ترکونده این هنس زیمر...

Masoud King
01-03-2011, 11:41
دموی مولتی پلیر بازی برای نسخه pc منتشر شد.
جمش 1.5گیگ هست

دانلود:

HESAM_5700
01-03-2011, 11:54
سلام
اين بازي ريليز شده؟؟؟ كرك هم شده؟؟

E Z I O
01-03-2011, 13:44
سلام
اين بازي ريليز شده؟؟؟ كرك هم شده؟؟
خیر هنوز به صورت رمسی ریلیز نشده!

ولی نسخه بتا بازی اومده:

marmolak kocholo
03-03-2011, 01:00
بچه ها من این نسخه ی دموی مولتی پلیر بازی رو گرفتم، در یک کلام فوق العاده بود !! نمی دونم چی بگم
من 60 تا شایدم بیشتر فریم می گرفتم با سیستمم تو رزولوشن 1024*1280 واقعا بازی روون بود من که لذت بردم
زده به سرم بازی رو اورجینال بگیرم !!
به کسایی ک مثل خودم نمی تونن تا فروردین صبر کنن پیشنهاد می کنم حتما این دمو رو بگیرن حجمشم زیاد نیست 1.5 گیگه !
چندتا عکس میزارم :

البته چیز خاصی از عکسا مشخص نیست، من فقط 1 مپ بازی کردم، بعدا چندتا عکس از صحنه های قشنگ بازی براتون میزارم

فقط یه سوال این دمو DX11 هست یا DX9 یه لحظه شک کردم !! ( باید DX9 باشه ! )

amirpers
03-03-2011, 11:42
اين دموي مالتي پلير و حتما بايد مالتي و آنلاين بازي كرد ؟

golmohammadi
03-03-2011, 12:06
سلام
بچه ها دموی این بازی تو بازار اومده ؟
واسه منم از انویدیا میل اومد که دمو منتشر شده

marmolak kocholo
03-03-2011, 12:18
اولین بنچمارک های کرایسیس2 از انویدیا :

اینم یه بنچ مارک دیگه از نسخه ی دموی بازی :

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

سلام
بچه ها دموی این بازی تو بازار اومده ؟
واسه منم از انویدیا میل اومد که دمو منتشر شده

دموی مولتی پیلر یه بازی رو که نمی فروشن ! شما بشین دانلود کن می ارزه ... !

اين دموي مالتي پلير و حتما بايد مالتي و آنلاين بازي كرد ؟

بله دوست عزیز باید آنلاین بازی کنید قسمت Single Player نداره !

molaali
03-03-2011, 12:24
نسخه ی اصلی بازی کی منتشر میشه؟

marmolak kocholo
03-03-2011, 12:26
نسخه ی اصلی بازی کی منتشر میشه؟

سه شنبه 2 فروردین

golmohammadi
03-03-2011, 14:02
دموی مولتی پیلر یه بازی رو که نمی فروشن ! شما بشین دانلود کن می ارزه ... !
من هم چون سرعتم ضعیفه نمیتونم دانلود کنم
واسه همین پرسیدم

alborz_k
03-03-2011, 14:07
من نسخه ی دمو رو دانلود کردم ، یوزر crynet ؤو هم ساختم ، ولی وقتی که می خواد وارد بخش مالتی پلیر بشه و در مرحله ی initialazing playlist ارور می ده که نمی شه به بخش مالتی پلیر وصل شد و اینترنت رو چک کنم.. مشکل از کجاست؟

marmolak kocholo
03-03-2011, 14:15
من نسخه ی دمو رو دانلود کردم ، یوزر crynet ؤو هم ساختم ، ولی وقتی که می خواد وارد بخش مالتی پلیر بشه و در مرحله ی initialazing playlist ارور می ده که نمی شه به بخش مالتی پلیر وصل شد و اینترنت رو چک کنم.. مشکل از کجاست؟

از صبح ساعت 7 تا 1 داشتم بازی می کردم پست شمارو دیدم رفتم چک کردم دیدم بله همین پیغام رو میده !
نمی دونم مشکل از چیه!!
( امیدوارم سرورها بسته نشده باشن )

alborz_k
03-03-2011, 14:26
از صبح ساعت 7 تا 1 داشتم بازی می کردم پست شمارو دیدم رفتم چک کردم دیدم بله همین پیغام رو میده !
نمی دونم مشکل از چیه!!
( امیدوارم سرورها بسته نشده باشن )
بعید می دونم سرور ها بسته شده باشن ، چون هنوز نسخه ی دمو برای دانلود تو سایت کرایسس 2 هست!
امیدوارم زود تر دست شه... 1.5 گیگ ترافیک مصرف کردم... :دی

marmolak kocholo
03-03-2011, 14:28
بعید می دونم سرور ها بسته شده باشن ، چون هنوز نسخه ی دمو برای دانلود تو سایت کرایسس 2 هست!
امیدوارم زود تر دست شه... 1.5 گیگ ترافیک مصرف کردم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان در کمال نا امیدی رفتم تو بازی لاگین رو زدم رفت تو !!

alborz_k
03-03-2011, 15:38
خب یک نیم ساعتی بخش چند نفره رو بازی کردم... بازی عالی بود ، ولی کلأ با کرایسس 1 فرق کرده ، یادگیری قابلیت های نانوسوئیت یک کم طول می کشه ، ولی بازیش واقعأ جذابه..
موسیقی متن بازی و کلأ صدا گذاری خیلی خیلی عالیه..
گرافیک بازی برای حالت مالتی پلیر بسیار مناسبه ولی امیدوارم همین گرافیک برای سینگل پلیر و بخش اصلی بازی نباشه ، چون اصلأ نمی شه یک جهش بزرگ دونستش...
در کل از بازی راضی ام و بی صبرانه منتظر عرضه ی نسخه ی کامل بازی هستم.

R.P.G
04-03-2011, 16:49
من دمو مولتی پلیر رو گرفتم و میتونم بگم الحق باید اورجینال خریدش. گیم پلی واقعاً عالیه. همینطور که البرز جان گفتن گرافیک واسه مولتی به نظرم عالیه.
فقط این صداگذاریش یه چیز دیگس. هم کارآمد وسط مولتی هم جذابیت بازی دوچندان میکنه.
نوآوری که نمیشه ازش چشم پوشی کرد همین نانو سویته. میشه اینویزیبل شد با ویژیون که خیلی هم بدرد بخوره. امتحان کنید :دي

در کل بینظیره.

alborz_k
05-03-2011, 01:33
من داشتم تو سایت ویکی بازی نگاهی می انداختم که اتفاقی به این تریلیر برخوردم که 23 فبریه عرضه شده بود... اسمش
Prophet's Journey هست و

بعضی از اتفاقات بازی از نسخه ی اول و ابتدای نسخه ی دوم رو از زبان prophet توضیح می ده!! توصیه می کنم که حتمأ ببینیدش.
این هم لینک :

Layken
05-03-2011, 15:10
میمردن کارت منم یه امار تو این لیست میزاشتن ببینم چگونه میشه...:41:

بزارن نذارن نزدیکی های 580 میشه مال من...ماله 280 گذاشتن 295 من یادشون رفته :41: فک کنم 70 تایی بگیرم

resident_evil
05-03-2011, 19:01
خُب بحمدالله سرورهای 360 هم دوباره به روی گیمرها گشوده شده + مپ جدید و امروز دوباره یه حالی بردیم : دی
در مورد سرورهای بازی هم فقط یه نکته رو میشد گفت یه جورایی بی نظیره . وقتی وارد بازی میشی کوچکترین لگ و مشکلی نداری واقعا عالیه

ali_ranger22
05-03-2011, 20:35
بنده الان نسخه ی پی سی این بازی رو پیش خرید کردم :دي
سی دی کی البته فقط
به امید اینکه در این Gamble سرافزار بیرون بیام :دي

Alex merccer
05-03-2011, 21:41
خُب بحمدالله سرورهای 360 هم دوباره به روی گیمرها گشوده شده + مپ جدید و امروز دوباره یه حالی بردیم : دی
در مورد سرورهای بازی هم فقط یه نکته رو میشد گفت یه جورایی بی نظیره . وقتی وارد بازی میشی کوچکترین لگ و مشکلی نداری واقعا عالیه

دمو رو دوباره بستن:37:

آریا ایرانی
05-03-2011, 22:04
من دمو مولتی پلیر رو گرفتم و میتونم بگم الحق باید اورجینال خریدش. گیم پلی واقعاً عالیه. همینطور که البرز جان گفتن گرافیک واسه مولتی به نظرم عالیه.
فقط این صداگذاریش یه چیز دیگس. هم کارآمد وسط مولتی هم جذابیت بازی دوچندان میکنه.
نوآوری که نمیشه ازش چشم پوشی کرد همین نانو سویته. میشه اینویزیبل شد با ویژیون که خیلی هم بدرد بخوره. امتحان کنید :دي

در کل بینظیره.
مطمئنی مفهوم «نوآوری» رو می دونی؟

djmd
06-03-2011, 09:23

چندتا gif هم هست که امیدوارم اینجا هم لود بشه ... مقایسه بین سه حالت گرافیکی بازی هست البته فکر می کنم dx9 باشه ...

منبع :

R.P.G
06-03-2011, 11:41
مطمئنی مفهوم «نوآوری» رو می دونی؟
حالا جون تو، تا حالا تو کدوم بازی نانوسویت رو دیدی ؟ اصلا نشستی بازی کنی دمو رو و این کاربردی که داره توی مولتی پلیر رو ببینی ؟

Alex merccer
06-03-2011, 12:57
حالا جون تو، تا حالا تو کدوم بازی نانوسویت رو دیدی ؟ اصلا نشستی بازی کنی دمو رو و این کاربردی که داره توی مولتی پلیر رو ببینی ؟

به نظر من قابلیت های nanosuit مولتیش رو کرده عین هیلو حتی یک دور رفتم پشت سر یکی از دشمنا نمیدونم چیکار کردم گردن یارو گرفت شکست:31:(عین اساسینیشن هیلو با این تفاوت که رو حالت اول شخص بود موقع شکستن گردن یارو)
هر کار کردم دوباره نتونستم اینو انجام بدم

resident_evil
06-03-2011, 13:19
جان هرکی دوست دارین بحث نوآوری و انقلاب و این چیزارو پیش نکشین بحث بالا بگیره تبدیل به کل کل بشه بعد پای بازی های دیگه بیاد وسط بعدش من اینجا دوچار دوگانگی بشم و ندونم از کدوم بازی باید دفاع کنم : دی

halflife g
06-03-2011, 17:49
یه خبری کل رسانه ها رو از دیروز فرا گرفته و اونم اینکه مثه اینکه بازی در هنگام عرضه از DX11 پشتیبانی نخواهد کرد و این امکان بعدها توسط پچی برای گیمرهای عزیز مهیا خواهد شد....

خود کرایتک تا حالا چیزی نگفته و تایید یا تکذیبی نکرده باید وایسیم ببینیم چی میشه..... .

من بازی کردم:31:این نانو سویت و اکثر ویژگیهاش(نه همش) دقیقا برگرفته از لباسای اسپارتانهای بازی halo هستش.مخصوصا همین نامریی شدنش یا سریع دویدنش یا قوی شدنش........ .

تازه نواوری به اینا نمیگن یه اینا میگن:

1-نواوری مثلا به mirror edge میگن که کلا اومد یه چیز جالب و جدید رو اضافه کرد......

2-یا مثلا بازی halo که اولین FPSـی بود که Health یا خون شما به طور اتوماتیک پر می شد و نیازی یه medkit نبود.... .(که بعدش cod از اون اقتباس کرد)و یا استفاده از وسایل نقلیه در fps رو برای اولین بار halo وارد کرد....

3-یا مثلا بازی جاویدان هاف لایف 2 که سیستم دیالوگ حین بازی و فیزیک و گیم پلی و بار درام و .....جدید رو ایجاد کرد...........

و گرنه به گرفتن چند تا المان از بازیهای قبلی و شکیل کردن اونا و شاید اضافه کردن چند تا شاخ وبرگ به اون که نمیشه نواوری گفت.............. .(نوآوری همین بازی هستش که گذاشتی تو آواتارت:31::31:)

.
/

marmolak kocholo
06-03-2011, 17:53
یه خبری کل رسانه ها رو از دیروز فرا گرفته و اونم اینکه مثه اینکه بازی در هنگام عرضه از DX11 پشتیبانی نخواهد کرد و این امکان بعدها توسط پچی برای گیمرهای عزیز مهیا خواهد شد....

خود کرایتک تا حالا چیزی نگفته و تایید یا تکذیبی نکرده باید وایسیم ببینیم چی میشه..... .
/

این خبر رو چند روز پیش می خواستم تو این تاپیک بنویسم ولی گفتم چون منبع معتبر نیست نزارم، برای همین بیخیال شدم...
ولی فکرشو بکنید از DX11 پشتیبانی نکنه... پیشرفت که هیچی پسرفت هم کرده نسبت به نسخه ی اول !!

shab_2008
06-03-2011, 18:22
این خبر رو چند روز پیش می خواستم تو این تاپیک بنویسم ولی گفتم چون منبع معتبر نیست نزارم، برای همین بیخیال شدم...
ولی فکرشو بکنید از DX11 پشتیبانی نکنه... پیشرفت که هیچی پسرفت هم کرده نسبت به نسخه ی اول !!

برای چی پس رفت !!!!!؟

مگه نسخه اولش از چیزی غیر از DX 9 استفاده میکرد!!؟

فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!

davodsamadi
06-03-2011, 18:29
فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!
مترو 2033 رو فراموش کردید .
ولی اگه کرایسیز 2 از دایرکس 11 پشتیبانی نکنه که خیلی مصخره اس ...

Masoud King
06-03-2011, 18:30
یه چیزی میگم زیاد به خودتون فشار نیارید که جواب بدید

از وقتی دمو های BF 3 رو دیدم گرافیک کرایسیس 2 جذابیتش رو برام از دست داد... منظورم این نیست بگم کدوم بهتره ولی یه جوری نو که اومد به بازار کهنه شدش دل آزار : دی

shab_2008
06-03-2011, 18:32

دوست عزیز هیچ بازی بر پایه DX 11 ساخته نشده!

اون بازی هایی هم که شما میبنید از DX 11 پشتیبانی میکنن همگی بر پایه DX 9 ساخته شدن!

marmolak kocholo
06-03-2011, 18:34
برای چی پس رفت !!!!!؟

دوست عزیز شما حالت خوبه ؟
100 تا بازی همین الان می خوای نام ببرم که از Directx 10 استفاده می کنن!؟
بیشتر از 10 تا بازی هم می خوای نام ببرم که از Directx 11 استفاده می کنن ؟

در ضمن کرایسیس و کرایسیس وارهد هر دو از دایرکس 10 استفاده می کردن!!!!!

vegas
06-03-2011, 18:40
برای چی پس رفت !!!!!؟

نسخه اول یازی از Directx 10 پشتیبانی میکرد بازی مولتی پلتفرمی مثل Dragon Age 2 هم حتی از Directx 11 پشتیبانی میکنه ....
البته نسخه PC Crysis حتی با Directx 9 هم زیبا هست ولی Directx11 و Directx 10 یک سری ویژگی های مهم مثل Tessellation و... داره که با dx9 قابل اجرا نیست ....

mohammad_twe
06-03-2011, 18:54
انگار شما از دنیای هیلو عقب موندیا ؟ :دی (شایدم از دنیای گیم)
توصیه میشه حتما یه بار هم که شده هیلو رو بازی کن , نوآوری نشونت میدم اونوقت :دی

vegas
06-03-2011, 18:55
یه چیزی میگم زیاد به خودتون فشار نیارید که جواب بدید

از وقتی دمو های BF 3 رو دیدم گرافیک کرایسیس 2 جذابیتش رو برام از دست داد... منظورم این نیست بگم کدوم بهتره ولی یه جوری نو که اومد به بازار کهنه شدش دل آزار : دی
BF 3 که کاملا براساس Directx 11 ساخته شده اون Lighting فوق العاده اش هم یکی از ویژگی های Directx 11 هست ....

shab_2008
06-03-2011, 19:10
دوست عزیز شما حالت خوبه ؟
100 تا بازی همین الان می خوای نام ببرم که از Directx 10 استفاده می کنن!؟
بیشتر از 10 تا بازی هم می خوای نام ببرم که از Directx 11 استفاده می کنن ؟

مثل اینکه حال شما از من بهتره!!

دوست عزیز هیچ وقت بدون دلیل و از روی مشاهدات خودتون نظر ندین!

من دو بار گفتم باز هم میگم و امیدوار شما این بار دیگه متوجه حرفم بشید!

بازی های جدید همشون بر پایه DX9 ساخته میشن! چون موتور های گرافیکی بر اساس DX9 ساخته شده! و اونهایی هم که به نام پشتیبانی از DX11 عرضه میشن فقط یک سری افکتهاشون با DX10 یا DX11 ساخته میشن!
__________________________________________________ ____________________________________
اما فعلا کاری به بازی های دیگه ندارم و بر میگردم سراغ Crysis !

اول از همه به لینک زیر مراجعه کنید و ببیند سایت معتبر Gamespot در مورد نسخه اول بازی و پشتیبانی از DX10 چی نوشته!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه اول بازی به هیچ وجه از DX10 پشتیبانی نمیکرد !

تنظیم Very High بازی در ویندوز XP بسته بود! و کرایتک گفته بود برای استفاده از تنظیمات Very High بازی باید ویندوز Vista که از DX 10 پشتیبانی میکنه رو داشته باشید!

ولی خیلی زود گندش درومد و ه کر روسی ( اگه اشتباه نکنم!) با ساخت پچی تنظیملت Very High رو در ویندوز XP آنلاک کرد تا نشان دهد بازی حتی کوچکترین افکت هاشم هم از DX10 استفاده نمیکنه!!

(شاید بهرت باشه این رو هم بگم که ویندوز XP از DX10 پشتیبانی نمیکنه!)

نسخه اول یازی از Directx 10 پشتیبانی میکرد بازی مولتی پلتفرمی مثل Dragon Age 2 هم حتی از Directx 11 پشتیبانی میکنه ....
البته نسخه PC Crysis حتی با Directx 9 هم زیبا هست ولی Directx11 و Directx 10 یک سری ویژگی های مهم مثل Tessellation و... داره که با dx9 قابل اجرا نیست ....

همون طور که در بالا هم گفتم نسخه اول بازی از DX10 هیچ استفاده ای نکرده بود و فقط جنبه تبلیغ داشت!

باز هم در آخر اینو بگم که خواهشمندم از دوستان هر حرفی رو بدون تحقیق و دلیل و مدرک و از روی هوا نزنن !!

The Rover
06-03-2011, 19:51
همون طور که در بالا هم گفتم نسخه اول بازی از DX10 هیچ استفاده ای نکرده بود و فقط جنبه تبلیغ داشت!

حرف شما درست ولی یه سوال برام پیش اومد
فرقی بین هیچ کدوم از افکتای گرافیکی کرایسیس که تو xp روی 9 اجرا میشه با 10 تو همون xp نداره؟
یعنی کاملا همون 9 بوده؟

davodsamadi
06-03-2011, 19:59
دوستان من الان بازی مترو 2033 رو هم با دایرکس 10 و هم با 11 اجرا کردم ولی چندان تفاوتی نداشت !!!
اصلا قابلیت های دایرکس 11 مثل Tessellation و ... چی هست و چه تاثیری بر کیفیت بازی داره ؟

shab_2008
06-03-2011, 20:04
حرف شما درست ولی یه سوال برام پیش اومد
فرقی بین هیچ کدوم از افکتای گرافیکی کرایسیس که تو xp روی 9 اجرا میشه با 10 تو همون xp نداره؟
یعنی کاملا همون 9 بوده؟

نه دوست من هیچ گونه تفاونی وجود نداره!

توی همون لینکی که در بالا گذاشتم چند عکس مقایسه گذاشته که میتونین ببینین!

برای مثال :

Very High : XP

Very High : Vista

واقعا تفاوتی وجود داره!!؟

من فکر میکردم دوستان این مورد رو میدونستن!

همون موقع این رسوایی مثل بمب توی نت ترکید!:31:

دوستان من الان بازی مترو 2033 رو هم با دایرکس 10 و هم با 11 اجرا کردم ولی چندان تفاوتی نداشت !!!
اصلا قابلیت های دایرکس 11 مثل Tessellation و ... چی هست و چه تاثیری بر کیفیت بازی داره ؟

برای درک بهتر Tessellation به عکس زیر که یک gif هست توجه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا افکت ها در DX11 زیباترن! مهمترینش هم نور پردازی هست!

بعد از عرضه Metro 2033 یک سری PC Fan ریختن توی انجمن کنسول ها و گفتن که Metro 2033 از DX 11 پشتیبانی میکنه و فلان و بهمان! که من همون وقت یه سری شات از مقایسه هر دو گذاشتم و دوستان تفاوت بسیار بسیار ناچیز DX 9 و DX10 و DX11 رو دیدن!

حالا هم اگر مایل بودن میتونن به لینک زیر برن!

shab_2008
06-03-2011, 20:16
یکی اینو پاک کنه!:31:

marmolak kocholo
06-03-2011, 20:17
مثل اینکه حال شما از من بهتره!!

دوست عزیز هیچ وقت بدون دلیل و از روی مشاهدات خودتون نظر ندین!

من دو بار گفتم باز هم میگم و امیدوار شما این بار دیگه متوجه حرفم بشید!

بازی های جدید همشون بر پایه DX9 ساخته میشن! چون موتور های گرافیکی بر اساس DX9 ساخته شده! و اونهایی هم که به نام پشتیبانی از DX11 عرضه میشن فقط یک سری افکتهاشون با DX10 یا DX11 ساخته میشن!
__________________________________________________ ____________________________________
اما فعلا کاری به بازی های دیگه ندارم و بر میگردم سراغ Crysis !

اول از همه به لینک زیر مراجعه کنید و ببیند سایت معتبر Gamespot در مورد نسخه اول بازی و پشتیبانی از DX10 چی نوشته!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه اول بازی به هیچ وجه از DX10 پشتیبانی نمیکرد !

تنظیم Very High بازی در ویندوز XP بسته بود! و کرایتک گفته بود برای استفاده از تنظیمات Very High بازی باید ویندوز Vista که از DX 10 پشتیبانی میکنه رو داشته باشید!

ولی خیلی زود گندش درومد و ه کر روسی ( اگه اشتباه نکنم!) با ساخت پچی تنظیملت Very High رو در ویندوز XP آنلاک کرد تا نشان دهد بازی حتی کوچکترین افکت هاشم هم از DX10 استفاده نمیکنه!!

(شاید بهرت باشه این رو هم بگم که ویندوز XP از DX10 پشتیبانی نمیکنه!)

باز هم در آخر اینو بگم که خواهشمندم از دوستان هر حرفی رو بدون تحقیق و دلیل و مدرک و از روی هوا نزنن !!

شما یعنی دارید می گید DX11 با 9 و 10 فرقی نداره ؟
بدون شک یه سری ویژگی ها به DX 9 اضافه شده که اونو با DX8 متمایز کرده !
اینجا هم همینه یه سری قابلیت ها به Dx9 اضافه شده و Dx10 رو ساخته ! مثل استفاده سریع تر از Dynamic Link Libraries یا همون DLL !! یا مثلا استفاده بهتر و بهینه تر از CPU و Memory کارت گرافیک...
این ها تفاوت هایی هست که شاید شما در وهله ی اول به چشمتون نیاد ولی حتما یک سری تغییرات به وجود اومده که 9 شده 10 !!
اصلا تا حالا به این فکر کردی چرا Crysis تو ویستا سریع تر و بهتر از XP اجرا میشه !! به خاطر دلایل بالا !!

حالا بریم سراغ DX 11

DX 11 علاوه بر تغییراتی که در بالا ذکر شد + برای بازی هایی که از Multi core Procssesors ها ساپورت می کردن بهینه شد، Shader Model 5 بهش اضافه شد، یه سری Application programming interface یا همون API جدید بهش اضافه شد و در بازی ها هم افکت هایی مثل Tessellation یا DOF رو به نمایش در آورد !!

دیگه چی می خوای !!؟؟!؟!؟!؟ حرف شما خیلی جالبه ! انگاری من بگم Office 2003 به بعد همون 2003 هستند چون با همون 2003 هم میشه تایپ کرد

اگه تو Crysis هم هیچ افکتی از DX10 نباشه حداقلش اینه که سریع تر و بهتر اجرا میشه...

شما عقلتون به چشمتونه ! اگه اون افکت هارو ببینید می گید اوــــــــــــوووووووه عجب چیزی !!
اگه نبینید کلا قضیه رو نقض می کنید و جبهه می گیرید که بازی اصلا از این استفاده نمی کنه !!!

من مطلبم خیلی کلی بود و اشاره به بازی خاصی نکردم و کاری ندارم به این که کار کرایتک تبلیغاتی بوده یا نه ! تو همه سایت ها نوشتن که از DX 10 پشتیبانی می کرده، در ضمن اگه شما پچ 400 مگابایتی کرایسیس رو دانلود کرده باشید تو تنظیمات گرافیکی Motion Blur اضافه میشه، AA تا 32x اضافه میشه و دایرکس 10 هم بهینه می شه...

shab_2008
06-03-2011, 20:32
شما یعنی دارید می گید DX11 با 9 و 10 فرقی نداره ؟
میشه بگید تفاوت dx9 با dx8 چیه ؟! بدون شک یه سری ویژگی ها به DX 9 اضافه شده که اونو با DX8 متمایز کرده !
اینجا هم همینه یه سری قابلیت ها به Dx9 اضافه شده و Dx10 رو ساخته ! مثل استفاده سریع تر از Dynamic Link Libraries یا همون DLL !! یا مثلا استفاده بهتر و بهینه تر از CPU و Memory کارت گرافیک...
این ها تفاوت هایی هست که شاید شما در وهله ی اول به چشمتون نیاد ولی حتما یک سری تغییرات به وجود اومده که 9 شده 10 !!
اصلا تا حالا به این فکر کردی چرا Crysis تو ویستا سریع تر و بهتر از XP اجرا میشه !! به خاطر دلایل بالا !!

حالا بریم سراغ DX 11

DX 11 علاوه بر تغییراتی که در بالا ذکر شد + برای بازی هایی که از Multi core Procssesors ها ساپورت می کردن بهینه شد، Shader Model 5 بهش اضافه شد، یه سری Application programming interface یا همون API جدید بهش اضافه شد و در بازی ها هم افکت هایی مثل Tessellation یا DOF رو به نمایش در آورد !!

دیگه چی می خوای !!؟؟!؟!؟!؟ حرف شما خیلی جالبه ! انگاری من بگم Office 2003 به بعد همون 2003 هستند چون با همون 2003 هم میشه تایپ کرد

اگه تو Crysis هم هیچ افکتی از DX10 نباشه حداقلش اینه که سریع تر و بهتر اجرا میشه...

شما عقلتون به چشمتونه ! اگه اون افکت هارو ببینید می گید اوــــــــــــوووووووه عجب چیزی !!
اگه نبینید کلا قضیه رو نقض می کنید و جبهه می گیرید که بازی اصلا از این استفاده نمی کنه !!!

من مطلبم خیلی کلی بود و اشاره به بازی خاصی نکردم و کاری ندارم به این که کار کرایتک تبلیغاتی بوده یا نه ! تو همه سایت ها نوشتن که از DX 10 پشتیبانی می کرده، در ضمن اگه شما پچ 400 مگابایتی کرایسیس رو دانلود کرده باشید تو تنظیمات گرافیکی Motion Blur اضافه میشه، AA تا 32x اضافه میشه و دایرکس 10 هم بهینه می شه...

جای این بحث های قدیمی در این تاپیک نیست ولی خوب مجبوریم دیگه!:31:

دوست عزیز شما پست قلیه من رو درست نخوندین!

من که بحثم سره قابلیت های DX11 نیست!!

DX9 و DX10 که تفاوت چندانی نداشتند ولی DX11 بحثش جداست! و خوب تفاوتش با دو ورژن قلی کاملا مشخصه!

من حرفم در مورد نسخه اول Crysis بود!

نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX 10 پشتیبانی نمیکرد! من که نگفتم هیچ تفاوتی بین DX9 و 10 و 11 نیست ! من گفتم نسخه اول از DX10 پشتیبانی نمیکنه! منبع رو هم که ذکر کردم!

شما با یک جستو جوی ساده در گوگل میتونید متوجه بشید که نسخه اول بازی از DX 10 پشتیبانی نمیکرده !

حالا شما دوباره بیاین بگید من گفتم DX11 با DX9 هیچ فرقی نداره!!!

marmolak kocholo
06-03-2011, 20:35
جای این بحث های قدیمی در این تاپیک نیست ولی خوب مجبوریم دیگه!:31:

دوست عزیز شما پست قلیه من رو درست نخوندین!

من که بحثم سره قابلیت های DX11 نیست!!

DX9 و DX10 که تفاوت چندانی نداشتند ولی DX11 بحثش جداست! و خوب تفاوتش با دو ورژن قلی کاملا مشخصه!

من حرفم در مورد نسخه اول Crysis بود!

نسخه اول بازی به هیچ وجه از DX 10 پشتیبانی نمیکرد! من که نگفتم هیچ تفاوتی بین DX9 و 10 و 11 نیست ! من گفتم نسخه اول از DX10 پشتیبانی نمیکنه! منبع رو هم که ذکر کردم!

شما با یک جستو جوی ساده در گوگل میتونید متوجه بشید که نسخه اول بازی از DX 10 پشتیبانی نمیکرده !

حالا شما دوباره بیاین بگید من گفتم DX11 با DX9 هیچ فرقی نداره!!!

شما تو پست اولتون نوشته بودید که هیچ بازی با DX11 ساخته نشده و همه DX9 هستند ! این یعنی چی ؟
یعنی DX9 با 11 فرق = 0 دیگه ! اشتب می کنم بفرمایید :20:

برای چی پس رفت !!!!!؟

The Rover
06-03-2011, 20:39
من فکر میکردم دوستان این مورد رو میدونستن!
همون موقع این رسوایی مثل بمب توی نت ترکید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خب اینو آره اکثر دوستان میدونن :31:
یه چیزی هم مجید جان قبلا گفت میگم اینو هم بخونید من کلا قبولش دارم
در جواب به من درباره ی همین very high روی xp بوده :31:

من کلا حرفشو قبول دارما :31:
این شاید باعث شه ایشون یه سری به اینجا بزنن :31:

vegas
06-03-2011, 20:43
قابلیت Tessellation با این عکس فکر کنم به بهترین شکل نشون داده شده !

shab_2008
06-03-2011, 20:43
شما تو پست اولتون نوشته بودید که هیچ بازی با DX11 ساخته نشده و همه DX9 هستند ! این یعنی چی ؟
یعنی DX9 با 11 فرق = 0 دیگه ! اشتب می کنم بفرمایید :20:

اقلا وقتی هم که نقل قول میکنید دوباره یه توجهی کنید!

باز هم میگم :

برای چی پس رفت !!!!!؟

فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!به اون دو تا کلمه که رنگی کردم توجه کنید!

باز هم توضیح میدم :

پایه (اساس) موتور های گرافیکی امروزی ( این نسل) همگی بر پایه DX9 هست و ساخت بازی بر اساس DX9 انجام میشه و تنها یک سری افکت ها با استفاده از DX11 طراحی میشن!
اگر پایه این بازی ها بر اساس DX11 باشه که کارت های گرافیکی که از DX11 پشتیبانی نمیکنن این بازی هارو اصلا اجرا نمیکنن!! چون دیگه DX9 پایه موتور گرافیکی بازی نیست و بازی از DX9 به هیچ وجه پشتیبانی نمیکنه!

خب اینو آره اکثر دوستان میدونن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب به من درباره ی همین very high روی xp بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن کلا حرفشو قبول دارما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شاید باعث شه ایشون یه سری به اینجا بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله مجید یکی از دوستان خوب خود منمه و برای خرید کارت گرافیک خیلی بهش سر زدم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی این حرف من نیست دوست من و حرف سایت ها و در کل منابع معتبر هست!

این حقیقتی هیت و باید قبول کرد!

Zaghan_13
06-03-2011, 20:48
یچی بگم بخندین:
یه مغازه رفتم Crysis2 رو داشت...هنگیدم :18:...به یارو گفتم چجوریاست گفت خودشه تازه اومده همین دیروزی اومد جدیده و فلان...باخودم گفتم احتمالا این یکی دو روز پیش مغازه شو زده....هرچی گفتم هنوز نیومده گفت چرا اومده این خودشه...احتمالا چند وقت پیش توی سایتی دنبال جک میگشته یکبار اتفاقی چشمش خورده....بایکی از رفقا بودم کلی بهش خندیدیم جاتون خالی:31:
یادم رفت به یارو بگم احتمالا فردا هم میخوای Battlefield 3 رو بیاری!!:38:

marmolak kocholo
06-03-2011, 21:08
اقلا وقتی هم که نقل قول میکنید دوباره یه توجهی کنید!

باز هم میگم :

به اون دو تا کلمه که رنگی کردم توجه کنید!

باز هم توضیح میدم :

پایه (اساس) موتور های گرافیکی امروزی ( این نسل) همگی بر پایه DX9 هست و ساخت بازی بر اساس DX9 انجام میشه و تنها یک سری افکت ها با استفاده از DX11 طراحی میشن!
اگر پایه این بازی ها بر اساس DX11 باشه که کارت های گرافیکی که از DX11 پشتیبانی نمیکنن این بازی هارو اصلا اجرا نمیکنن!!

یه ریویو کنیم رو پست هایی که داده شد و شما نقل قول کردید !

اولین پست :

جواب شما :

برای چی پس رفت !!!!!؟

من تو پست خودم در مورد پشتیبانی از DX11 حرف زدم شما اومدین چی گفتین !!!!

دومین پست :

جواب شما :

دوست عزیز هیچ بازی بر پایه DX 11 ساخته نشده!

اون بازی هایی هم که شما میبنید از DX 11 پشتیبانی میکنن همگی بر پایه DX 9 ساخته شدن!

ایشون گفتن اگه کرایسیز 2 از دایرکس 11 پشتیبانی نکنه که خیلی مصخره اس بعد شما جواب دادید دوست عزیز هیچ بازی بر پایه DX 11 ساخته نشده!

خوب حالا من توجه نمی کنم به پست هایی که نقل قول می کنم یا شما !!
شما خودتون گقتید پایه ( اساس ) و اون رو متمایز کردید با یه سری افکت ها که بازی هایی از اون استفاده می کنن که DX11 پشتیبانی می کنن !
خوب پس کلا از پایه شما حرف خودتونو نقض کردید :31: و کلا بدون دلیل پست Reply کردید چون بحث ما سر پشتیبانی از افکت های DX11 بود نه این که پایه و اساس بازی بر مبنای DX11 باشه...

چه بحث سالم و شیرین و داغی داریم ما :31: همه به برکت تولد بندس هاااااااا :31:

خب اینو آره اکثر دوستان میدونن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب به من درباره ی همین very high روی xp بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن کلا حرفشو قبول دارما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شاید باعث شه ایشون یه سری به اینجا بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دوستمون هم تو لینک بالا تقریبا حرف های منو گفتن :10:

Reza Azimy_RW
06-03-2011, 21:08
Zaghan-13 اون نسخه بتايه دزديشه كه جايه نسخه اصل ميفروشن!

Zaghan_13
06-03-2011, 21:23
Zaghan-13 اون نسخه بتايه دزديشه كه جايه نسخه اصل ميفروشن!

نه بابا حرفا میزنی اینجا اصلا بتای یک بازی واسه pc نمی تونی گیربیاری یعنی کسی نمیخره...تازه بهش گفتم خود بازیه یا نه؟گفت آره منم بهش گفتم لابد تو از سایتهای gamespot,ign,... بیشتر میدونی!!!:23:

shab_2008
06-03-2011, 21:38
من تو پست خودم در مورد پشتیبانی از DX11 حرف زدم شما اومدین چی گفتین !!!!پس حتما اینو من گفتم!!

من نمیدونم در دستور زبان شما معنی پسرفت و پیشرفت چیه !! ولی وقتی نسخه اول بازی تنها از DX 9 پشتیبانی میکرده و نسخه دوم بازی هم طبق یه سری شایعه ها در هنگام عرضه از DX11 پشتیبانی نمیکنه چطور معنیش میشه پسرفت!!! تازه معنیش ( در دستور زبان ما دهاتیا!!) میشه پیشرفت چون قراره DX11 با یک پچ طبق شایعه ها بعدا برای بازی عرضه بشه!!

که باز هم گواهی بر این موضوع هست که بازی بر پایه DX9 طراحی شده!

ایشون گفتن اگه کرایسیز 2 از دایرکس 11 پشتیبانی نکنه که خیلی مصخره اس بعد شما جواب دادید دوست عزیز هیچ بازی بر پایه DX 11 ساخته نشده!

خوب حالا من توجه نمی کنم به پست هایی که نقل قول می کنم یا شما !!
شما خودتون گقتید پایه ( اساس ) و اون رو متمایز کردید با یه سری افکت ها که بازی هایی از اون استفاده می کنن که DX11 پشتیبانی می کنن !
خوب پس کلا از پایه شما حرف خودتونو نقض کردید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا بدون دلیل پست Reply کردید چون بحث ما سر پشتیبانی از افکت های DX11 بود نه این که پایه و اساس بازی بر مبنای DX11 باشه...

چه بحث سالم و شیرین و داغی داریم ما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه به برکت تولد بندس هاااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد پست دوستمون من جواب قسمتی رو دادم که رنگی کردم!

ولی اگه کرایسیز 2 از دایرکس 11 پشتیبانی نکنه که خیلی مصخره اس ...که بر میگرده به این قسمت پست من که ایشون نقل قول کرده بودن!

فعلا همه بازی ها بر پایه DX9 ساخته میشن و هیچ بازی وجود نداره که بر پایه DX 10 یا 11 باشه!آیا من حرف اشتباهی زدم!!؟

و اما ...

شما خودتون گقتید پایه ( اساس ) و اون رو متمایز کردید با یه سری افکت ها که بازی هایی از اون استفاده می کنن که DX11 پشتیبانی می کنن !اصلا خودتون معنی این جمله رو که نوشتید فهمیدید !!؟

شما اصلا معنای طراحی یک انجین گرافیکی رو بر اساس DX میدونید چیه!!؟

خواهشا یکمی اطلاعاتتون رو کامل تر کنید و اینقدر هم بی خودی منو خسته نکنید!

خوب پس کلا از پایه شما حرف خودتونو نقض کردید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کلا بدون دلیل پست Reply کردید چون بحث ما سر پشتیبانی از افکت های DX11 بود نه این که پایه و اساس بازی بر مبنای DX11 باشه...دوست عزیز شما اول تکلیفتون رو با خودتون روشن کنید که میخواین در چه زمینه ای بحث کنید انوقت بیاین از من ایرادات بی جا بگیرید!!

من در هیچ کدوم از پست هام هیچ حرفی مبنی قابلیت ها و حصوصیات DX11 صحبت نکردم و نگفتم که DX11 با DX9 هیچ فرقی نداره!! ( این رو در دو پست قبلی هم گفتم!)

من از همون اول بحثم سره نسخه اول بازی بود که از هیچ افکت DX10 استفاده نکرده و تنها جنبه تبلیغاتی داشته و با یک منبع معتبر ( البته بعید میدونم شما GS رو بشناسید!) حرفم رو اثبات کردم! البته این حرف من نیست حرف سایت های معتبره!

دوست عزیز متاسفانه شما جوابی برای پست های من ندارین و قصد دارین تا با نقل قول های بی مورد حرف های قبلی من ، بحث رو بی خودی به درازا بکشید!!

کسانی که منو میشناسن میدونن هیچ وقت بی خودی و بدون دلیل و مدرک حرفی رو نمیزنم و روش اصرار نمیکنم! شما توی پست های قبلیتون برای هیچ کدوم از حرف هاتون منبعی رو دکر نکردین و من بی خودی دارم با جواب دادن پست های شما وقت خودم رو هدر میدم!

don mohsen
06-03-2011, 21:48
نه من نسخه ی بتا رو بازی کردم همه ی مراحل رو کامل داره یعنی داستان رو بلدم. خیلی باگ داره یعنی اگه همینجوری میومد از گیم اسپات 2 میگرفت(!)

خیلیییییییییییییییییییییی ی باگ داره خودم تا وسطای بازی رفتم چند مرحله مونده بود که از باگها خسته شدم و بازی رو پاک کردم!
مثلا یارو تو هلیکوپتر به صورت افقی نشته (!!!) بدون حرکت تیر میزنه یا سربازه به صورت مورب عینهو کیسه گونی خشک شده از جریان برق(!) به در و دیوار می خوره!!!

marmolak kocholo
06-03-2011, 22:13
من در مورد پسرفت بازی صحبت کردم چون نسخه ی دموی بازی رو از نزدیک دیدم که با دایرکس 9 چی بوده ! و کرایسیسی که 3 4 سال پیش ساخته شده چی بوده !!!
فقط کافیه چندتا مقایسه تو همین سایت های همسایه رو برید ببینید لازم نیست جای دور هم برید!
یک نکته هم در مورد نقل قول کردن بهتون بگم، وقتی شما یه مطلبی رو نقل قول می کنین یعنی جوابتون در مورد کل اون مطلب هست نه یک خط از اون مطلب!!!

من از همون اول بحثم سره نسخه اول بازی بود که از هیچ افکت DX10 استفاده نکرده و تنها جنبه تبلیغاتی داشته و با یک منبع معتبر ( البته بعید میدونم شما GS رو بشناسید!) حرفم رو اثبات کردم! البته این حرف من نیست حرف سایت های معتبره!

یه نگاه به موضوع تاپیک بیندازید متوجه می شید کی از اول بحث رو الکی و بی دلیل به بیراهه کشید!!
در ضمن شما سوالی تو پست هاتون نداشتید که من بخوام جوابتون رو بدم !
در مورد دانسته های من باید بگم که رشتم در مورد همین موضوعه و چند سالی هست دارم در این مورد مطالعه می کنم ( تمرکزم فقط رو بازی نیست )
چندین سال پیش وب سایتی داشتم که شاید هنوز هم یه عده تو ذهنشون باشه شاید هنوزم در موردش صحبت کنن!
در ضمن مطالب من خیلی کلی و قابل فهم بود و نیازی به منبع نداشت، Google It !!!
در مورد شناسایی هم اصلا حرفشو نزنید اینجا خیلیا هستند منو میشنانسند، حتی من با مدیرانی رابطه داشتم که الان یا بن شدن یا بازنشسته شایدم اصلا شما اسمشونم نشنیده باشید !!

بهتره بحث رو همین جا تمومش کنیم و دیگه ادامه ندیم!
اول یه موضوع مشخصی رو در نظر بگیریم و بعد شروع کنیم در موردش نظر دادن و بحث کردن
در غیر این صورت نه من متوجه حرف های شما میشم نه شما می فهمین که من چی می گم و منظورم چی بوده!!

shab_2008
06-03-2011, 23:02
من در مورد پسرفت بازی صحبت کردم چون نسخه ی دموی بازی رو از نزدیک دیدم که با دایرکس 9 چی بوده ! و کرایسیسی که 3 4 سال پیش ساخته شده چی بوده !!!
فقط کافیه چندتا مقایسه تو همین سایت های همسایه رو برید ببینید لازم نیست جای دور هم برید!
!

در ضمن شما سوالی تو پست هاتون نداشتید که من بخوام جوابتون رو بدم !

در مورد شناسایی هم اصلا حرفشو نزنید اینجا خیلیا هستند منو میشنانسند، حتی من با مدیرانی رابطه داشتم که الان یا بن شدن یا بازنشسته شایدم اصلا شما اسمشونم نشنیده باشید !!

بهتره بحث رو همین جا تمومش کنیم و دیگه ادامه ندیم!
اول یه موضوع مشخصی رو در نظر بگیریم و بعد شروع کنیم در موردش نظر دادن و بحث کردن
در غیر این صورت نه من متوجه حرف های شما میشم نه شما می فهمین که من چی می گم و منظورم چی بوده!!

یک نکته هم در مورد نقل قول کردن بهتون بگم، وقتی شما یه مطلبی رو نقل قول می کنین یعنی جوابتون در مورد کل اون مطلب هست نه یک خط از اون مطلب!!من هیچ چیز بلد نیستم حتی نقل قول کردن!!

خوبه!!؟ راضی شدید از ایراد گرفت های بی جا از من!!؟

یه نگاه به موضوع تاپیک بیندازید متوجه می شید کی از اول بحث رو الکی و بی دلیل به بیراهه کشید!!موضوع تاپیک چیزی غیر از بازی Crysis هست!!؟

این که گفتم موتور بازی بر پایه DX9 هست چیزه بی راهه ای هست!!؟

اتفاقا این خود شما بودین که بدون توجه به صحبت های من ، با پست زیر تاپیک رو به بیراهه کشیدین ! :

حالا بریم سراغ DX 11

من مطلبم خیلی کلی بود و اشاره به بازی خاصی نکردم و کاری ندارم به این که کار کرایتک تبلیغاتی بوده یا نه ! تو همه سایت ها نوشتن که از DX 10 پشتیبانی می کرده، در ضمن اگه شما پچ 400 مگابایتی کرایسیس رو دانلود کرده باشید تو تنظیمات گرافیکی Motion Blur اضافه میشه، AA تا 32x اضافه میشه و دایرکس 10 هم بهینه می شه...حتما من تاپیک رو اشتباه اومدم!!

در ضمن مطالب من خیلی کلی و قابل فهم بود و نیازی به منبع نداشت، Google It !!!بله کاملا از این پست شما مشخص هست که چقدر حرف های شما کلی و قابل فهم هست و نیازی به منبع نداره!

حتی صحبتی هم که خود کرایتک در مورد Crysis Warhead کرده رو هم قبول ندارین!!؟

در مورد دانسته های من باید بگم که رشتم در مورد همین موضوعه و چند سالی هست دارم در این مورد مطالعه می کنم ( تمرکزم فقط رو بازی نیست )
چندین سال پیش وب سایتی داشتم که شاید هنوز هم یه عده تو ذهنشون باشه شاید هنوزم در موردش صحبت کنن!
من کاری ندارم شما که شما تحصیلات و مدرک و رشتتون چیه! وقتی آدم پرفسور باشه ولی اطلاعات دقیقی از یک موضوع نداشته باشه و در مورد اون موضوع نظر اشتباه بده آیا نظرش درست و قابل قبوله!!؟

در مورد شناسایی هم اصلا حرفشو نزنید اینجا خیلیا هستند منو میشنانسند، حتی من با مدیرانی رابطه داشتم که الان یا بن شدن یا بازنشسته شایدم اصلا شما اسمشونم نشنیده باشید !!خوش به حالتون!

دوست عزیز من هیچ ادعایی مبنی بر این موضوع که بازی خور هستم و همه چی حالیمه ندارم! ولی موضوعی که مشخصه و اکثر گیمر ها میدونن رو وقتی کسی نقض میکنه اونجاست که من حق خودم میدونم وارد عمل بشم!:31:

در پایان اگر خدایی نکرده بی احترامی به شما کردم و باعث ناراحتی شما شدم عذر میخوام و خداوکیلی فقط قصدم کمک بوده و به هیچ وجه قصد کل کل های بی مورد و بی جارو نداشتم و ندارم و نخواهم داشت!

( اینقدر نوشتیم آخرش هم یکی میاد همشون پاک میکنه!!):31:

marmolak kocholo
06-03-2011, 23:26
من هیچ چیز بلد نیستم حتی نقل قول کردن!!

خوبه!!؟ راضی شدید از ایراد گرفت های بی جا از من!!؟

موضوع تاپیک چیزی غیر از بازی Crysis هست!!؟

این که گفتم موتور بازی بر پایه DX9 هست چیزه بی راهه ای هست!!؟

اتفاقا این خود شما بودین که بدون توجه به صحبت های من ، با پست زیر تاپیک رو به بیراهه کشیدین ! :

حتما من تاپیک رو اشتباه اومدم!!

بله کاملا از این پست شما مشخص هست که چقدر حرف های شما کلی و قابل فهم هست و نیازی به منبع نداره!

حتی صحبتی هم که خود کرایتک در مورد Crysis Warhead کرده رو هم قبول ندارین!!؟

من کاری ندارم شما که شما تحصیلات و مدرک و رشتتون چیه! وقتی آدم پرفسور باشه ولی اطلاعات دقیقی از یک موضوع نداشته باشه و در مورد اون موضوع نظر اشتباه بده آیا نظرش درست و قابل قبوله!!؟

خوش به حالتون!

دوست عزیز من هیچ ادعایی مبنی بر این موضوع که بازی خور هستم و همه چی حالیمه ندارم! ولی موضوعی که مشخصه و اکثر گیمر ها میدونن رو وقتی کسی نقض میکنه اونجاست که من حق خودم میدونم وارد عمل بشم!:31:

در پایان اگر خدایی نکرده بی احترامی به شما کردم و باعث ناراحتی شما شدم عذر میخوام و خداوکیلی فقط قصدم کمک بوده و به هیچ وجه قصد کل کل های بی مورد و بی جارو نداشتم و ندارم و نخواهم داشت!

( اینقدر نوشتیم آخرش هم یکی میاد همشون پاک میکنه!!):31:

2 تا خط آخریو نگاه کنم یا بقیه رو :31: ؟؟
بیخیال من 2 تا خط آخر رو نگاه می کنم که بحث تموم بشه ( بالاخره یکی باید کوتاه بیاد دیگه )

منم از شما عذر می خوام یکم بچگی کردم ( بچه که هستم ) و یه سری از پست هام رو بی دلیل و بدون فکر ریپلی کردم، قصدم مثل شما کمک بوده و منظور خاصی خدیای نکرده نداشتم، امیدوارم از دستم ناراحت نشده باشید و واقعا شرمنده اگه دستتو خسته کردم این همه تایپ کردیم مردیم :31: ،به خدا ادعایی هم ندارم و کوچیک همه هستم به خصوص بچه های گل P30world [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با خط آخرت خیلی حال کردم :31:
حالا یه بـــــــــــــــــــوس بده بیاد :10::40::11: (:31:)

B.3.S.T
07-03-2011, 01:13
خودمونیم تازگیا قبل اینکه بازیها ریلیز بشن و کسی تجربه کنه مدام تو تاپیکهاش جر و بحث سر گرافیک و گیم پلی و داستانه!جدآ ما یه قدم از اونوریا جلوتریم تو پیش داوری..;)

The Rover
07-03-2011, 07:40
میگن جنگ اول به از صلح آخر! دیدین چه جوری با هم دوست شدن؟ :31:
حتی کار به بوسه هم کشید :31:

djmd
07-03-2011, 09:47
این بار فانی مارو له کرده .. دیگه اصلا اجازه نمیدن آدم فکر کنه .. آورین آورین :دی
خوب اینو از حالت اسپم درش بیاریم : انویدیا که شخصا crysis2 رو تست کرده گفته که شما با کارتی مثل 8800GT می تونید بازی رو در رزلوشن 1050*1680 با کیفیت Medium (یا همون advanced) راحت بازی کنید ...
ولی برای Hardcore (یا همون high) شما حداقل باید یه GTX460 داشته باشین تا در رزلوشن 1200*1900 راحت بازی کنید ولی در بهترین حالت بازی هم همان GTX570 کافی هست ....
البته مشخصا با فعال کردن 3D در رزلوشن های خیلی بالا شما به SLI نیاز خواهید داشت و کارتی همانند GTX580 ...

Nvidia ran the benchmark with 8800GT, GTX 260, 460, 560 Ti, 570 and the 580 paired up with Core i7-960, 6GB of DDR3 memory and Windows 7-64-bit OS. The 8800GT was enough to score just above 30fps at 1680x1050 on medium (Advanced) settings.

Hardcore settings are a different story and if you want to run the game at those settings and at 1920x1200 you'll need the GTX 460 at least. At the same time, the GTX 570 is the cheapest card that can run over 30fps at hardcore settings and at maximum 2560x1600. At 1680x1050 the GTX 260 is quite enough to get you over 30fps at hardcore settings.

shab_2008
07-03-2011, 09:49
میگن جنگ اول به از صلح آخر! دیدین چه جوری با هم دوست شدن؟ :31:
حتی کار به بوسه هم کشید :31:

نه دوست عزیز هیچ جنگی در کار نبود که بخواد حالا صلح بشه!

یه بحث دوستانه بود که انجام شد !

این بار فانی مارو له کرده .. دیگه اصلا اجازه نمیدن آدم فکر کنه .. آورین آورین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینو از حالت اسپم درش بیاریم : انویدیا که شخصا crysis2 رو تست کرده گفته که شما با کارتی مثل 8800GT می تونید بازی رو در رزلوشن 1050*1680 با کیفیت Medium (یا همون advanced) راحت بازی کنید ...
ولی برای Hardcore (یا همون high) شما حداقل باید یه GTX460 داشته باشین تا در رزلوشن 1200*1900 راحت بازی کنید ولی در بهترین حالت بازی هم همان GTX570 کافی هست ....
البته مشخصا با فعال کردن 3D در رزلوشن های خیلی بالا شما به SLI نیاز خواهید داشت و کارتی همانند GTX580 ...

واقعا موتور گرافیکی بازی بهینه شده!

حتی از Crysis Warhead هم بهینه تر و روون تر!

marmolak kocholo
07-03-2011, 09:52
این بار فانی مارو له کرده .. دیگه اصلا اجازه نمیدن آدم فکر کنه .. آورین آورین :دی

انویدیا و جی فورس ایران رو تحریم کردن من قبلا عکس های این بنچمارک رو گذاشته بودم.
با تشکر از djmd به خاطر اطلاعات دقیق تر :20:

shab_2008
07-03-2011, 10:19
نمیدونم این خبرو شنیدین یا نه ولی کرایتک در جریان همایش GDC مصاحبه ای رو با GT انجام میده و در اون مصاحبه اعلام میکنه که نسخه رایگانه Cry Engine 3 در تابستان امسال ب عرضه خواهد شد!

لینک ویدثوی مصاحبه Sean Tracy با GT :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمورد بعدی هم این که در جریان همین همایش کرایتک چند ویدثو از قابلیت های این موتور قدرتمند را به نمایش در آورده که واقعا زیباست و میتونید در لینک زیر این ویدثو ها رو مشاهده کنید :

marmolak kocholo
07-03-2011, 10:30
لینک دانلود 2 تا ویدئوهای بالا:

CryEngine 3

ویدئو اول :

HD

SD

ویدئو دوم :

HD

SD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد می کنم دانلود کنید، ویدئوهای قشنگی هستند.

djmd
07-03-2011, 13:00
لینک دانلود 2 تا ویدئوهای بالا:

CryEngine 3

ویدئو اول :

HD

SD

ویدئو دوم :

HD

SD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد می کنم دانلود کنید، ویدئوهای قشنگی هستند.

واقعا MAXIMUM بود با این موتور واقعا میشه همه چی درست کرد ! (تصور کردن AC بعدی با این موتور !! چه شود)

HORROR
07-03-2011, 13:08
واقعا موتور گرافیکی بازی بهینه شده!

حتی از Crysis Warhead هم بهینه تر و روون تر!

[/QUOTE]

این حرفه شما درسته ولی به نظر خودم کرایسیس1 روونتر بود ....کلا راحتتر بود فریم بیشتری میگرفتم...

ولی خوب warhead بهینه شده بود ولی واسه من سنگینتر بودش؟!!!!!

:11: