مشاهده نسخه کامل
: Crysis 2
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
marmolak kocholo
30-03-2011, 12:00
آخه می ترسم یه پست جنجالی بدم اینجا بترکه... :31::5:
ببینیند Halo بحثش جداس اصلا اینو با عنوانی مثل کیلزون بقل هم نزارید خواهشا!! هیلو بازی بود که بعد از اومدنش همه اومدن از رو اون برای ساختن بازی هاشون الگو گرفتن!! اصلا چنین عنوانی رو کنار کیلزون نزارید خواهش می کنم!!!
به نظر من اصلا هیلو قابل مقایسه با هیچ بازی نیست! هر بازی رو ببینید داره به نحوی از همین هیلو تقلید می کنه! از نظر داستان هم همه می دونیم هیلو داستان حماسی داشت و واقعا معرکه بود...
جان من، جان من سوژه بهتر برای گیر دادن به بازی نبود که شما اومدین به هوش مصنوعی بازی گیر می دین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جالب اینجس اونو با بازی های دیگه مقایسش می کنید :18::18:
کیلزون تا یه نسخه پیشش وضعش از کرایسیس خراب تر بود با اون داستان خوشکلی که داشت !! حالا این قسمت اومدن یکم روش کار کردن شما بول گرفتین البته بازم جالب نبود!!!
کیلزون خیلی عقبه از کرایسیس حالا حالاها باید بدو تا به کرایسیس برسه، هم از لحاظ گرافیک، هم از لحاظ داستان هم از لحاظ گیم پلی ( که تو نسخه ی قبلی اون طوری گند زد!! ) و و و
شما که طرفدار کیلزون هستید، عنوان شمارو در مقابل هیلو قرار بدن به نظرت کیلزون هم حرفی برای گفتن داره !؟!؟ پس چرا این طوری مقایسه می کنید آخه!! اصلا درست نیست...
همیشه برای مقایسه باید همه موارد رو در نظر گرفت!
من در همون اوایل بازی هستم... شاید 1 ساعت بازی کرده باشم! دوستانی که بازی کردن بگن... الآن واقعا گیم پلی بی حالی داره!:13: مخفی کاری که چندان جالب نمیشه رفت... با حمله مستقیم هم که سریع کشته میشیم! البته من روی veteran دارم بازی میکنم...
حالا تا آخر گیم این طوریه؟!
marmolak kocholo
30-03-2011, 12:06
من در همون اوایل بازی هستم... شاید 1 ساعت بازی کرده باشم! دوستانی که بازی کردن بگن... الآن واقعا گیم پلی بی حالی داره!:13: مخفی کاری که چندان جالب نمیشه رفت... با حمله مستقیم هم که سریع کشته میشیم! البته من روی veteran دارم بازی میکنم...
حالا تا آخر گیم این طوریه؟!
هنوز خیلی زوده ( BAW ) ! بزار بگذره خیلی بهتر میشه، اول بازی این شکلیه...
alborz_k
30-03-2011, 12:08
حالا چی شد که داستان بازی رو با HALO مقایسه می کنید؟!
هر کسی که کرایسس 2 رو بازی کرده باشه ، و فقط کمی به زبان انگلیسی وارد باشه!!تشخیص داده که داستان بازی برای یک سوتر اول شخص بسیار بسیار مناسب هست .
-----------------------------------------------------------------
گرافیک بازی رو نمی خوام با عناوین دیگه قایسه کنم ، چون واقعأ قایده ای نداره.. فقط همین رو عرض کنم که اگه واقعأ گرافیک کرایسس پایین تر از هر کدوم از بازی های قبلی کنسول ها بود ؛ تاپیک کرایسس 2 رو در تمام انجمن ها نابود می کردن!!!(همه یادشون هست که زمان عرضه ی دموی 360 ، چه سر صدا هایی راه افتاده بود؟!)
نترس هنوز خیلی زوده ( BAW ) ! بزار بگذره خیی بهتر میشه، اول بازی این شکلیه...
درجه سختی رو بیارم پایین بهتر نیست؟! :11:آخه من در کل زیاد با مخفی کاری حال نمیکنم خوشم میاد شات گانو بگیرم و ...:8::31:
aramesh_61
30-03-2011, 12:19
دوستان دقت کنید که این یه بازیه مالتی پلتفرم هست و انحصاری نیست، به نظرم اگه قرار بود انحصاری واسه یک پلتفرم ساخته بشه گرافیکشم میتونست بهتر از اینها باشه، هرچند همین الان هم روی pc گرافیک فوق العادست. هوش مصنوعی بازی هم زیادی دیگه بالاست! البته به نظرم باز هم هوشش غیرواقعی نیست و شاید در واقعیت هم تو صحنه ی جنگ همینجوری باشه،گیم پلی بازی هم واقعا متنوع ست و ایرادی نمیشه بهش گرفت،از نظر داستان هم وقتی بازیو تموم کردم نظرمو میگم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
halflife g
30-03-2011, 12:30
فکر نمی کنم خیلی این تاپیک جای مقایسه باشه ولی دوستایی که به بهترین بودن گرافیک این بازی رو کنسول شک دارن میتونن سایتا و مجلات ناقد رو به عنوان داور قبول کنن........برن بخوونن ببینن اونا که از لحاظ فنی مقایسه می کنن چی گفتن:
IGN:
"Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game"
PSU:
"best looking shooter on PlayStation 3"
electripig:
"Crysis 2 is outstanding in almost every department, not least its visuals, which are the very best either PS3 or Xbox 360 has to offer right now"
GamesRadar:
"Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever."
justpushstart.com
"I find Crysis 2 visuals to be superior to similar shooters like Call of Duty: Black Ops or Killzone 3."
xg247.co.uk
"Crysis 2 is definitely the best looking game on consoles and PC"
denofgeek
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good."
XXLGaming:
"The games visuals were just jaw dropping and I have to agree when Crytek says it is setting the bar in console gaming graphics. Just wow."
Giantbomb:
But if you're coming to Crysis 2 expecting Crytek to raise the bar and blow you away all over again, you might be disappointed with the way the console versions perform."
joystiq:
Though about the millionth FPS built around a plot of an alien invasion, give or take a few, it's also the most beautiful.
destructoid:
Naturally, the gameplay is all wrapped up with some of the most gorgeous visuals you'll see in a videogame.
gameinformer:
Crytek wisely sticks to the traits that made the first game successful while simultaneously pushing the boundaries of graphical fidelity.
1up:
"Possibly the most visually impressive game you'll play this year" -
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek
Crysis 2 is just as visually impressive as its predecessor, even on PS3 and 360.
gamezone:
The game looks utterly stunning and is arguably one of the best-looking shooters on consoles. I'm still undecided whether Crysis 2 looks better than the original game, but the fact that there is a discussion about which looks better speaks volumes on what Crytek was able to accomplish with their engine.
videogamer:
It might come up slightly short compared to Killzone 3 in raw mettle, with an occasionally inconsistent framerate on our PS3 version, but the game is leagues ahead in terms of artistic accomplishment.
strategyinformer:
Crysis 2 is bloody gorgeous, and by far one of the most polished games we've ever played. Watching the cityscape come crashing down around you in all its HD glory is quite the sight, especially in some of the more open areas midway through the main campaign. Whether you've diving across rooftops or making your way into the heart of an alien hive, it's all jaw-dropping throughout.
:OPM
Better Looking than Killzone 3
CRYSIS 2 is visually elite FPS which pushes the genre into regions no-one else on PS3 has explored.
Digital Trends:
Crysis 2 is the best-looking game ever made for consoles. There really isn’t anything that compares to it. When it comes to consoles, there is a ceiling to the graphical quality–there is only so much a console can do
gamingbolt
Best looking PlayStation 3 game till date, Nanosuit 2 is a blast to use, Great variation in enemies, AI is top notch, World is fairly open ended giving the player some tactical options, Great voice acting and background score to keep things moving.
یعنی همینطور که دیدین تقریبا 90 درصد سایتا متفق القول گفتن که کرایسیس رو کنسول بهترین گرافیکو داره و البته نسخه x360 اون به خاطر رزولوشن بالاتر در موقعیت بهتری هستش........ .
+
در مورد مقایسه با دو رقیب خودش به نظر من:
Halo:
فقط گرافیک بیشتری نسبت به هیلو داره ......در بقیه زمینه ها کلا از هیلو عقبه
killzone:
گرافیک بیشتر و داستان منسجمتر و موسیقی بهتری نسبت به کیلزون 3 داره....ولی در بقیه زمینه ها مثه مولتی پلیر و گیم پلی و صدا گذاری و هوش مصنوعی از کیلزون 3 عقبه
.
.
.
.
marmolak kocholo
30-03-2011, 12:38
فکر نمی کنم خیلی این تاپیک جای مقایسه باشه ولی دوستایی که بهترین بودن گرافیک این بازی رو کنسول شک دارن میتونن سایتا و مجلات ناقد رو به عنوان داور قبول کنن........برن بخوونن ببینن اونا که از لحاظ فنی مقایسه می کنن چی گفتن:
یعنی همینطور که دیدین تقریبا 90 درصد سایتا متفق القول گفتن که کرایسیس رو کنسول بهترین گرافیکو داره و البته نسخه x360 اون به خاطر رزولوشن بالاتر در موقعیت بهتری هستش........ .
+
در مورد مقایسه با دو رقیب خودش به نظر من:
Halo:
فقط گرافیک بیشتری نسبت به هیلو داره ......در بقیه زمینه ها کلا از هیلو عقبه
killzone:
گرافیک بیشتر و داستان منسجمتر و موسیقی بهتری نسبت به کیلزون 3 داره....ولی در بقیه زمینه ها مثه مولتی پلیر و گیم پلی و صدا گذاری و هوش مصنتوعی از کیلزون 3 عقبه
.
.
اصلا جای بحثی نیست! نمی دونم دوستان کی می خوان بزرگ بشن و یکم واقع گرایانه به موضوعات نگاه کنن و دست از این تعصب بی مورد بر دارن !
شما هم دارید جوری نظرتون رو بیان می کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب وگرنه 100% تو مواردی مثل مولتی پلیر و صداگذاری و ( یکم هم گیلم پلی ) میشه تجدید نظر کرد!!
Killzone2
30-03-2011, 12:52
اصلا جای بحثی نیست! نمی دونم دوستان کی می خوان بزرگ بشن و یکم واقع گرایانه به موضوعات نگاه کنن و دست از این تعصب بی مورد بر دارن !
شما هم دارید جوری نظرتون رو بیان می کنید که نه سیخ بسوزه نه کباب وگرنه 100% تو مواردی مثل مولتی پلیر و صداگذاری و ( یکم هم گیلم پلی ) میشه تجدید نظر کرد!!
واقعیت هست شما با بچه بازی اشتباه گرفتی!
تعصب بی مورد رو هم باید گویا تعریف کرد تا متوجه تعصب بشید! وقتی بازیی قابلیتی پایینتر از یک عنوان داره و بدون دلیل اشکال بگیری و واقعیت رو انکار کنی و .... در ضمن شما کمی منطقی باش و واقعا کیلزون و هیلو رو با کرایسیس2 مقایسه کن حالا که گفتی خودت بگو ضعف کیلزون و هیلو را در برابر کرایسیس 2 چیه؟قصد مقایسه هم ندارم فقط چون میخوام بدونم چقدر منطقی با قضیه برخورد میکنی؟
من یه جواب کامل نوشته بودم که خیلی چیزها روشن بشه یه بار رفرش زدم اینو دیدم. که ممکن بود سوئتفاهم ها برطرف بشه.اصلا کلا اون همه مطلب رو پاک کردم.
رفیق تا حالا رو خیلی خوب اومده بودی ولی خب خراب کردی پشت بند اون حرفت یدونه اخطار قلمه میتونست بخوابه عزیز دل اون موقع که ما بچه بودیم و تو بزرگوار نبودی به خاطر حمایتهامون به این بازی یه تاپیک کرایسیس بسته شد اون موقع کجا بودی رفته بودی واسه بچه ها مهد کودک بزنی موسسه خیریه راه بندازی..بزرگوار
اصلا تو کدوم قسمت های کیلزون رو بازی کردی که این طور ازش میگی کلا اصلا فهمیدی داستان کرایسیس از چه قراره...جناب بزرگ خوان که خیلی وقته بزرگ شدی حتما میدونی شنیدن کی بود مانند دیدن بزرگوار تو هنوز درک نکردی دو بحث درباره بازی فقط جنبه تبادل اطلاعات داره نه تعصب تعصب رو من با کسایی ادامه میدم که دو تا بازی کرده باشن و درکشون هم بالاست با اونایی که حتی اگه تا مرز اخراج شدن هم برن نمیان همچین حرف های گنده گنده ای بزنن چون احترام گذاشتن رو خیلی خوب یاد گرفتن پس سعی کن با این طرز تفکرت با بزرگا نشست و برخواست کنی اینجا جای بچه هاست شما بزرگی بفرما بالا بشین ....
halflife g
30-03-2011, 13:25
تند نرین دوست من اینجا همه بزرگن و صاحب شخصیت مستقل و محترم واسه خودشون...یه بازی ارزش این حرفا رو نداره
+
من در مورد گرافیک با مدرک و از دیدگاه منتقدای معتبر گفتم که گرافیک این بازی رو کنسول بهترینه ولی اگه کلی بخوام نتیجه گیری کنیم :
بازی کرایسیس نسبت به کیلزون 3 و هیلو در رتبه پایینتری هستش ....این بار رکتر گفتم تا نگی یه جوری گفتی که نه سیخ بسوزه نه کباب.
البته میانیگن امتیازا هم اینو نشون میده........ .
.
.
همتون تمومش کردین ما میریم میگیم Crysis 2 رو برای x360 اوردی؟
با کمال اطمینان میگه Crysis 2 فقط برای PC هستش :|
ای تو دهن این فروشنده ها: دی
doctorcomedian
30-03-2011, 13:43
دوستان عزیز برای دانلود بازی می تونید از لینک های زیر استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی هم که اکانت این سایت ها رو ندارند می تونند برای مستقیم سازی لینک ها از سایت زیر اکانت بخرند:
این هم آپدیت 1.1 بازی:
شما از چه نظر میگی؟ هوش مصنوعی؟ داستان؟و...
این سیستم کاور گیری که تازه اظافه شده از کیلزون 2 گرفته شده که تازه تو کیلزون بهتر بود!
تو کیلزون 3 شخصیت ها بیشتر قابل درک هستن!
شما چجوری میگی کیلزون رو میخوره؟!
کرایسیس 2 بازی بزرگیه و از لحاظ گرفیک بسیار زیبا و هنری هست ولی هوش مصنوعی بازی لطمه بزرگی زده وقتی شما پشت دیوار هستید در بعضی موارد میبینید دشمن داره به شما تیر اندازی میکنه!
وسعت بازی نسبت به بقیه بهتره یعنی شما میتونید ماموریت رو از نقطه دلخواه پیش ببرید و به شما امکان مخفی کاری و حمله مستقیم داده شده که گیم پلی بازی رو تکراری نمیکنه البته کرایسیس عنوان تکراری کلا نیست چون یک نوع زمینه جدید داره و اگر رو داستان و یک سری موارد کار میکردند عالی بود من رو هر سه نسخه PC , PS3 , Xbox 360 بازی رو دیدم که اگر رو کنسول بررسی کینم شاید تو ایکس باکس هم بهترین نباشه به غیر از گرافیک که زیبا هست و به نوعی شاهکار کنسول ها است ولی تنها گرافیک نیست مثلا Halo از کرایسیس ضعیف تره؟جواب خیر هست چون هیلو یک عنوان انحصاری هست همانطور که کیلزون هست و کیفیت یک بازی انحصاری برای جذب طرفداران به کنسول مهم است و هر دو عنوان از لحاظ هوش مصنوعی که بیشتر تو گرایسیس 2 به چشم میاد بیشتره و داستان قوی تری هم نسبت به کرایسیس 2 دارند و انتظاراتی که از کرایسیس2 میرفت بیشتر بود و این شماره ادامه خوبی هست ولی بسیاری از موارد در برابر دو عنوان که اشاره کردم کم میاره.
از لحاظ گرافیک خدمتتون عرض کردم(منظورم اینه که c2 رو pc دیگه kz3 رو از لحاظ گرافیکی می خوره:31:بحثی هم رو این نیست البته بایدم همینطور باشه رو pc)
می مونه رو کنسول ها که طبق نظر اکثر سایت ها c2 بهترین گرافیک کنسولی رو داره.
در مورد بقیه ضمینه ها فعلا نظری ندارم.:20:
mamaloo_shz
30-03-2011, 13:59
درود
دوستان با 9600 512 ddr3 و 4 گیگ رم و intel e7300 میشه بازی رو روون اجرا کرد ؟!
alborz_k
30-03-2011, 14:08
تند نرین دوست من اینجا همه بزرگن و صاحب شخصیت مستقل و محترم واسه خودشون...یه بازی ارزش این حرفا رو نداره
+
من در مورد گرافیک با مدرک و از دیدگاه منتقدای معتبر گفتم که گرافیک این بازی رو کنسول بهترینه ولی اگه کلی بخوام نتیجه گیری کنیم :
بازی کرایسیس نسبت به کیلزون 3 و هیلو در رتبه پایینتری هستش ....این بار رکتر گفتم تا نگی یه جوری گفتی که نه سیخ بسوزه نه کباب.
.
.
هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟
از نظر امتیازی هم در خود کنسول ps3 ، کرایسس 2 ، بدون خیلی از لطف ها بهتر عمل کرده (منبع metacritical) .
کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسن و نه گرافیکش...
در کل عرضم این هست که کرایسس 2 ، ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده ، ولی نکات مثبت و درخشانش بسیار زیاد هست که نمی شه ازشون گذشت و خیلی راحت می شه این بازی رو هم ردیف بزرگان قرار داد .
marmolak kocholo
من یه جواب کامل نوشته بودم که خیلی چیزها روشن بشه یه بار رفرش زدم اینو دیدم. که ممکن بود سوئتفاهم ها برطرف بشه.اصلا کلا اون همه مطلب رو پاک کردم.
رفیق تا حالا رو خیلی خوب اومده بودی ولی خب خراب کردی پشت بند اون حرفت یدونه اخطار قلمه میتونست بخوابه عزیز دل اون موقع که ما بچه بودیم و تو بزرگوار نبودی به خاطر حمایتهامون به این بازی یه تاپیک کرایسیس بسته شد اون موقع کجا بودی رفته بودی واسه بچه ها مهد کودک بزنی موسسه خیریه راه بندازی..بزرگوار
اصلا تو کدوم قسمت های کیلزون رو بازی کردی که این طور ازش میگی کلا اصلا فهمیدی داستان کرایسیس از چه قراره...جناب بزرگ خوان که خیلی وقته بزرگ شدی حتما میدونی شنیدن کی بود مانند دیدن بزرگوار تو هنوز درک نکردی دو بحث درباره بازی فقط جنبه تبادل اطلاعات داره نه تعصب تعصب رو من با کسایی ادامه میدم که دو تا بازی کرده باشن و درکشون هم بالاست با اونایی که حتی اگه تا مرز اخراج شدن هم برن نمیان همچین حرف های گنده گنده ای بزنن چون احترام گذاشتن رو خیلی خوب یاد گرفتن پس سعی کن با این طرز تفکرت با بزرگا نشست و برخواست کنی اینجا جای بچه هاست شما بزرگی بفرما بالا بشین ....
متاسفاه اشتباه از من بود که پست اول صفحه پیش رو با نقل قول ننوشتم ! این طور که معلوم هست شما هم به خودت گرفتی در صورتی که من مخاطبم شما نبودید...
2 خط بعدی مارو قهوه ای کردی، چیزی نمی گم چون اشتباه من بود ولی شما هم نباید این جوری برخورد می کردید!
کجا بودی می دیدی من برای kz هفته ای PS3 اجاره می کرم!!!! نمی دونم چرا در مورد داستان کرایسیس سوال پرسیدی !! انقدر ابله فرض کردی :) ؟
همه تو این فروم می دونن من به همه احترام گذاشتم و خواهم گذاشت دلیلی برای بی احترامی نیست!!!
خوشحالم که پست های من باعث شد با شخصیت بعضی از دوستان بیشتر و بهتر آشنا بشم!!
amin 2010
.
مراد مقایسه بازی با HALO که کلا توهین به این عنوان انحصاری 360 هست و بس !
در مورد گرافیک و نقد ها هم والا من نظر شخصیمو دارم میگم ! بنظر من کرایسیس در360 بهترین هست ولی رو PS3 من هر جور حساب می کنم کیلزون در سطح بالاتری هستش !از نظر چهره ها که کلا نباید باهم مقایسه بشن ، بنظر من کرایسیس خیلی تو این زمینه ضعیف کار کرده (خیلی ضعیف نسبت به سطح کلی بازی میگم نه این که چهره ها در بازی ضعیف باشن ، در مقام مقایسه !) البته گیم پلی بازیopen world FPS هست که خوب قائدتا مستلزم محیطی بزرگتر نسبت به KZ3 هست که کاملا خطی هستش ، پس نسبت به وسعت شاید بتونیم بگیم کرایسیس رو جزئیات نسبتا خوب کار کرده ( دوباره شد قضیه وسعت و TD2 دی:) اما از نظر سنگینی بازی حساب کنیم شما رو ارجاع میدم به صحنه هایی از KZ3 که سوار اون ماشین های عظیم هستین و هر لحظه دارین به محیط شلیک می کنید ، با اون همه جزئیات با تخریب عالی و خون کاملا داینامیک !! تعداد انفجار ها شاید در هر دقیقه حدود 40 تا باشه !! اما کرایسیس تمام تخریب محیطش کاملا به صورت از پیش رندر شدست ! ساختمون هایی که در بازی می افتن همه کاملا از پیش تعیین شدست و شما توش نقشی ندارین !
+
بحث هوش مصنوعی شد ، KZ2 یک افتضاح در این زمینه بود !! اما الان افتخار سری اینه که در نسخه سوم بازی یک هوش مصنوعی به کار گرفته که بنظر من در جاهایی حتی به هوشمندی موجودات هیلو هم نزدیک میشه ! اما کرایسیس نسخه اول هم از مشکل باگ ها و خنگ بودن دشمنان رنج می برد ، الان جز خنگ تر شدن دشمن ها و باگ های بی نهایت بازی !! چه پیشرفتی داشته ؟؟!!
+
بازی کرایسیس یک اثر بزرگ برای کنسول ها اما یک اثر فوق العاده ضعیف تر نسبت به نسخه اول برای pc هست . شاید با عرضه پچ ها و عرضه DX11 برای بازی تغییری حاصل بشه اما جز این به جرئت میشه گفت بازی جز پسرفت در تکسچر ها هیچ تغییری با نسخه اول نداشته ( نورپردازی هم به نظر برخی بهتر شده )
+
مولتی بازی بسیار پیشرفت داشته ، الان به نظر من مولتی بازی در حد یک بازی خوب هستش ، اما باز هم در مقایسه با KZ3 کم میاره ( با هیلو هم که کلا نمیشه مقایسش کرد )
+
همونجور که برای بازی هایی مثله GT5 یا BS گفتم ،درباره این بازی هم میگم ، هایپ های بسیار زیاد یرلی فقط سطح انتظارات رو از این اثر خیلی بالا برد و دیگر هیچ !
دوستان چرا جواب میدین به این پست؟ مگه اون ضرب المثل جواب ابلهان خاموشیست رو نشنیدین ؟
هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره؟
البرز جان HALO کلا با هر بازیی جداست بحثش ، اثری که به اندازه کل انحصاری های PS3 در یک سال فروخته بایدم اثر بسیار بسیار بزرگی باشه !! اما شما نسبت به KZ داری بی انصافی می کنی ، این بازی در زمینه گرافیکی، حداقل قبل از عرضه کرایسیس همه قبول داشتن که بهترین گرافیک کنسولی رو در اختیار داره ، از گیم پلی بسیار زیبای این بازی هم که نمیشه کذشت !
کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسیمش و نه گرافیکش...
درسته من قبول دارم هانس زیمر تو این بازی در حد یک فیلم سطح بالا کار کرده ، و صد درصد صداگزاری بازی از گرافیکش بهتره !! اما باز هم در مقام مقایسه موسیقی ایا میتونید شما این بازی رو با موسقی حماسی بازیی مثله REACH یا HALO 3 مقایسه کنید ؟
واقعا به سخره گرفتن داستان HALO 3 از طرف یرلی یک کار مزحک نبود ؟ شما میگی داستان بازی مناسبه ، منم حدودا حرف شما رو قبول دارم ، اما یک داستان خوب یعنی نمره ای در حدود 6 یا 7 برای داستان! ایا کسی هست که بتونه داستان سری هیلو رو نمره ای کمتر از 10 بده ؟؟
alborz_k
30-03-2011, 14:28
البرز جان HALO کلا با هر بازیی جداست بحثش ، اثری که به اندازه کل انحصاری های PS3 در یک سال فروخته بایدم اثر بسیار بسیار بزرگی باشه !! اما شما نسبت به KZ داری بی انصافی می کنی ، این بازی در زمینه گرافیکی، حداقل قبل از عرضه کرایسیس همه قبول داشتن که بهترین گرافیک کنسولی رو در اختیار داره ، از گیم پلی بسیار زیبای این بازی هم که نمیشه کذشت !
درسته من قبول دارم هانس زیمر تو این بازی در حد یک فیلم سطح بالا کار کرده ، و صد درصد صداگزاری بازی از گرافیکش بهتره !! اما باز هم در مقام مقایسه موسیقی ایا میتونید شما این بازی رو با موسقی حماسی بازیی مثله REACH یا HALO 3 مقایسه کنید ؟
واقعا به سخره گرفتن داستان HALO 3 از طرف یرلی یک کار مزحک نبود ؟ شما میگی داستان بازی مناسبه ، منم حدودا حرف شما رو قبول دارم ، اما یک داستان خوب یعنی نمره ای در حدود 6 یا 7 برای داستان! ایا کسی هست که بتونه داستان سری هیلو رو نمره ای کمتر از 10 بده ؟؟
من جمله ی اولم رو تصحیح کردم ، منظورم رو بد رسونده بودم :
هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟ kz3 یک بازی خوب با کیفیت بسیار بالا هست و در این شکی نیست..
یرلی اصلأ و ابدأ داستان HAlo رو مسخره نکرد.. نویسنده ی مستقل کرایسس2 گفته بود که روایت داستانی در halo خوب نبود (یا همچین چیزایی ) . که اولأ هیچ طرفدار کرایسس از حرف این جناب حمایت نکرد و دومأ اصلأ این حرف ربطی به شرکت کرایتک نداره..
از حق نگذریم ، داستان این بازی بیش از 6-7 می ارزید:46:
marmolak kocholo
30-03-2011, 14:32
در مورد گرافیک و نقد ها هم والا من نظر شخصیمو دارم میگم ! بنظر من کرایسیس در360 بهترین هست ولی رو PS3 من هر جور حساب می کنم کیلزون در سطح بالاتری هستش !از نظر چهره ها که کلا نباید باهم مقایسه بشن ، بنظر من کرایسیس خیلی تو این زمینه ضعیف کار کرده (خیلی ضعیف نسبت به سطح کلی بازی میگم نه این که چهره ها در بازی ضعیف باشن ، در مقام مقایسه !) البته گیم پلی بازیopen world FPS هست که خوب قائدتا مستلزم محیطی بزرگتر نسبت به KZ3 هست که کاملا خطی هستش ، پس نسبت به وسعت شاید بتونیم بگیم کرایسیس رو جزئیات نسبتا خوب کار کرده ( دوباره شد قضیه وسعت و TD2 دی:) اما از نظر سنگینی بازی حساب کنیم شما رو ارجاع میدم به صحنه هایی از KZ3 که سوار اون ماشین های عظیم هستین و هر لحظه دارین به محیط شلیک می کنید ، با اون همه جزئیات با تخریب عالی و خون کاملا داینامیک !! تعداد انفجار ها شاید در هر دقیقه حدود 40 تا باشه !! اما کرایسیس تمام تخریب محیطش کاملا به صورت از پیش رندر شدست ! ساختمون هایی که در بازی می افتن همه کاملا از پیش تعیین شدست و شما توش نقشی ندارین !
+
بحث هوش مصنوعی شد ، KZ2 یک افتضاح در این زمینه بود !! اما الان افتخار سری اینه که در نسخه سوم بازی یک هوش مصنوعی به کار گرفته که بنظر من در جاهایی حتی به هوشمندی موجودات هیلو هم نزدیک میشه ! اما کرایسیس نسخه اول هم از مشکل باگ ها و خنگ بودن دشمنان رنج می برد ، الان جز خنگ تر شدن دشمن ها و باگ های بی نهایت بازی !! چه پیشرفتی داشته ؟؟!!
+
بازی کرایسیس یک اثر بزرگ برای کنسول ها اما یک اثر فوق العاده ضعیف تر نسبت به نسخه اول برای pc هست . شاید با عرضه پچ ها و عرضه DX11 برای بازی تغییری حاصل بشه اما جز این به جرئت میشه گفت بازی جز پسرفت در تکسچر ها هیچ تغییری با نسخه اول نداشته ( نورپردازی هم به نظر برخی بهتر شده )
+
مولتی بازی بسیار پیشرفت داشته ، الان به نظر من مولتی بازی در حد یک بازی خوب هستش ، اما باز هم در مقایسه با KZ3 کم میاره ( با هیلو هم که کلا نمیشه مقایسش کرد )
+
همونجور که برای بازی هایی مثله GT5 یا BS گفتم ،درباره این بازی هم میگم ، هایپ های بسیار زیاد یرلی فقط سطح انتظارات رو از این اثر خیلی بالا برد و دیگر هیچ !
دوستان چرا جواب میدین به این پست؟ مگه اون ضرب المثل جواب ابلهان خاموشیست رو نشنیدین ؟
نصف حرفات برگرفته از پست های منه بعد بر می گردی دری وری می گی به ما! دستت درد نکنه!!!!!!
هیلو بحثش جداست.. ولی kz3 چرا؟! این بازی به جز این که انحصاری ps3 هست و از حمایت های بسیار زیاد این قشر بازیباز برخورداره ، چه چیز خاصی داره که این طور برتر می دونینش؟
از نظر امتیازی هم در خود کنسول ps3 ، کرایسس 2 ، بدون خیلی از لطف ها بهتر عمل کرده (منبع metacritical) .
کاری به مالتی پلیر و گیم پلی ندارم ، چون کاملأ سلیقه ای هستن.. ولی صدا گذاری بحثش جداست.. به نظر من موسیقی و صدا گذاری کرایسس 2 ، از گرافیکش هم درخشان تر بود . دیگه خیلی ها کرایسس 2 رو با موسیقیش می شناسن و نه گرافیکش...
در کل عرضم این هست که کرایسس 2 ، ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده ، ولی نکات مثبت و درخشانش بسیار زیاد هست که نمی شه ازشون گذشت و خیلی راحت می شه این بازی رو هم ردیف بزرگان قرار داد . دوست عزیز البرز جان من در اون دو پست اخیر خودمون که نقل و قول کردیم خیلی خوشحال شدم چون هم شا هم من به خوبی دو بحث خوب رو انجام دادیم بدون حاشیه و هر دو نظراتمون رو گفتیم به قول یارو به خوبی حرفه ای برداشت کردیم.
البرز جان من هیچ وقت منظورم خاص دلم این نیست که کرایسیس بازی کمی هستش بسیار بزرگ و قابل توجه من خودم از فن های این بازی هستم و همیشه دوست دارم این بازی در صدر باشه وقتی اومدم اونجا میگم چهره هاشون نظرمو جلب نکرد واقعا از عمق ناراحتی بود چون سیستم هایی که بازی رو روی انها امتحان کردم هم بسیار قوی بودن و از شگ این که نکنه روی کنسول همچین موردی وجود داره در اومدم که کاش وجودداشت.
متاسفاه اشتباه از من بود که پست اول صفحه پیش رو با نقل قول ننوشتم ! این طور که معلوم هست شما هم به خودت گرفتی در صورتی که من مخاطبم شما نبودید...
2 خط بعدی مارو قهوه ای کردی، چیزی نمی گم چون اشتباه من بود ولی شما هم نباید این جوری برخورد می کردید!
کجا بودی می دیدی من برای kz هفته ای PS3 اجاره می کرم!!!! نمی دونم چرا در مورد داستان کرایسیس سوال پرسیدی !! انقدر ابله فرض کردی :) ؟
همه تو این فروم می دونن من به همه احترام گذاشتم و خواهم گذاشت دلیلی برای بی احترامی نیست!!!
خوشحالم که پست های من باعث شد با شخصیت بعضی از دوستان بیشتر و بهتر آشنا بشم!! اشنا شدن نمی خواد با هر کی بودی هر شخصی بود جز چند نفری که فعلا تو این قضایا شرکت داشتن که خارج نمیشه به غیر من هم نفرات دیگه از دوستان خود من هستن و با اونها هم اگر بودی انگار با من بودی فرقی نمی کنه
خودتون کلمه نامناسب به کار میبرین شروع میکنیند بعدا فکر میکنی که افراد دوروبرتو شنخاتی...اصلا انتظار از شما بیشتر هستش که بحث هارو ههمه اخرش قبول کنیم نه این که به این موارد بکشونیم. کسی که دقت کنه توجه کنه میتونه کاملا درک کنه تفاوت رو در بین بسیاری از مسائل ولی خب توجه می خواد ..دقت می خواد یهویی جواب دادن کاری رو از پیش نمیبره..
این که شمارو ابله فرض میکنم یا نه بستگی به برداشت خودتون هستش ....به من ربطی نداره چون کسی که این حرف رو در مورد داستان میزنه باید بدونه که داستان هر سه تا شوتر معروف کیلزون هیلو و کرایسیس در رده بالایی قرار داره
بهتره که کمی به خودتون برگردین و توجه داشته باشین به تک تک کلمه هایی که میگین.
amin 2010
30-03-2011, 14:41
از حق نگذریم ، داستان این بازی بیش از 6-7 می ارزید:46:
دوست عزیز قرار باشه به داستان این بازی نمره ای بیش تر از 7 بدن اون وقت بازی هایی مثله ALAN WAKE یا HEAVY RAIN لایق چی هستن ؟ نمره 5 یعنی متوسط پس 6 یا 7 یعنی خوب !
درسته بازی نسبت به دو نسخه قبلی داستان بهتری داره ، مثلا چپتر a corpse walking ( یا یه همچین چیزی بود اسمش ) روایت بسیار مناسبی داره اما بعد از اون داستان به سمت هندی شدن میره یک نفر مسئول نجات دنیا میشه که باید با 1000 نفر و موجودات بیگانه بجنگه !دی:
+
البته داستان سلیقه هم توش دخیله شما خوشتون اومده گوشت شه بچسبه به تنتون !دی:
دوست عزیز البرز جان من در اون دو پست اخیر خودمون که نقل و قول کردیم خیلی خوشحال شدم چون هم شا هم من به خوبی دو بحث خوب رو انجام دادیم بدون حاشیه و هر دو نظراتمون رو گفتیم به قول یارو به خوبی حرفه ای برداشت کردیم.
البرز جان من هیچ وقت منظورم خاص دلم این نیست که کرایسیس بازی کمی هستش بسیار بزرگ و قابل توجه من خودم از فن های این بازی هستم و همیشه دوست دارم این بازی در صدر باشه وقتی اومدم اونجا میگم چهره هاشون نظرمو جلب نکرد واقعا از عمق ناراحتی بود چون سیستم هایی که بازی رو روی انها امتحان کردم هم بسیار قوی بودن و از شگ این که نکنه روی کنسول همچین موردی وجود داره در اومدم که کاش وجودداشت.
ها confirmed !!! دی:
vahidgame
30-03-2011, 14:43
یرلی اصلأ و ابدأ داستان HAlo رو مسخره نکرد.. نویسنده ی مستقل کرایسس2 گفته بود که روایت داستانی در halo خوب نبود (یا همچین چیزایی ) . که اولأ هیچ طرفدار کرایسس از حرف این جناب حمایت نکرد و دومأ اصلأ این حرف ربطی به شرکت کرایتک نداره..
البته فکر کنم این نویسنده بازی معتقد بود که هیلو بولشت ِ !! که به نظرم به کار بردن این کلمه کلا برای بازی ها اصلا مناسب نیست چه برسه برای یه بازی بزرگ
.........
دوستان به نظرم این بحث خیلی طولانی و تخصصیه
کسی که می خواد این دو تا بازی رو مقایسه کنه با هر جفت اونا رو تموم کرده باشه که فکر کنم تعدادشون اینجا زیاد نباشه
سو تفاهم نشه ها منظور این دوستان نسخه کنسولی بازی هست و نمیاین نسخه پی سی کرایسیس 2 رو با کیلزون 3 مقایسه کنن!
مثلا منظورشون اینه که نسخه ps3 کیلزون 3 از نسخه ps3 کرایسیس 2 یکمی بهتره.....
کلا بازم میگم این بحث خیلی تخصصیه و لازمه اون در نظر گرفتن تمام ابعاد این دو بازیه
بعدشم الان لحن پستا کم کم بد میشه و صورت خوشی نداره. به نظرم فعلا بی خیال این بحث بشید :11:
halflife g
30-03-2011, 14:46
در کل عرضم این هست که کرایسس 2 ، ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده ، ولی نکات مثبت و درخشانش بسیار زیاد هست که نمی شه ازشون گذشت و خیلی راحت می شه این بازی رو هم ردیف بزرگان قرار داد .
خوب دوست من بنده که قبلا گفتم در مورد موسیقی این بازی و صداگذاریش :
killzone:
گرافیک بیشتر و داستان منسجمتر و موسیقی بهتری نسبت به کیلزون 3 داره....ولی در بقیه زمینه ها مثه مولتی پلیر و گیم پلی و صدا گذاری و هوش مصنوعی از کیلزون 3 عقب.
.
ولی به نظر من در مورد صداگذاری کیلزون بهتره.......در مورد گیم پلی اگه هوش مصنوعی اونقدر ضعیف عمل نمی کرد میشد بهش گفت گیم پلیش بهتر از کیلزون .مولتیش هم به نظر من کیلزون 3 بهتره........ .
البته داور اصلی و قابل قبول سایتا متا و کلا امتیازات هستش که شما درست می فرمایید ....بنده نظر شخصیمو گفتم..........
.
.
از بعد گرافیک آرمین جان کیلزون 3 بلطبع باید با نسخه ایکس باکس کرایسیس مقایسه بشه چون نسخه ps3 اصلا hd نیس و در نتیجه کمی بافتا تار...........از لحاظ سایتا هم نسخه ایکس باکسش بهترین گرافیک کنسولی انتخاب شده.
+
در مورد مقایسه این دو بازی از لحاظ گرافیک راستش من رشتم یه چیز دیگس:31: و خیلی نمیتونم تخصصی در این مورد بگم و نظر سایتا رو ارجح میدونم........ولی درسته کرایسیس از لحاظ گرافیک ایراداتی داره ولی در عوض برتری های بیشتری هم نسبت به کیلزون داره که باعث میشه سایتا بهتر بدوننش :
نورپردازی دینامیک عالی رو کنسول(نه نرپردازی نقطه ای) - وسعت زیاد محیطها و استفاده از ابجتکها چند برابر بیشتر از محیطها و آبجکتهای کیلزون(بشکه رو می گیری دستت میترکونی بعد تیکه هاشم میتونی برداری) - فیزیک -بافتاشم فکر نکنم کم و کسری از کیلزون داشته باشه - گرافیک شبش هم که دیوانه کنندس
از لحاظ افکتا هم خیلی جاب کار شده صدها افکت جالب داره.همین افکت اب این بازی رو با افکت مرحله برفی کیلزون مقایسه کن که شلیک میکردی آب تکون نمیخورد
ولی از لحاظ فریم و تخریب محیط و اینا کیلزون بسیارر زیباس........البته در محیط کوچیکتر میشه بیشتر انفجار و تخریب و این حرفا راه انداخت...... ....
البته امین جان همینوطور که گفتم مقایسه دقیق گرافیک این دو بازی کار من نیس و باید به حرفای سایتا مراجعه کرد چون در تخصص اوناس
.
.
.
.
mamaloo_shz
30-03-2011, 14:46
درود
دوستان بین دعواهاتون :31: جواب منو هم میشه بدید !؟ :40:
amin 2010
30-03-2011, 14:58
درود
عزیز منظورت از روون چیه معلومه شما در تنظیمات پایین 60 فریم رو هم خواهید گرفت اما در حالت ادونس فکر کنم حداکثر 25 فریم بگیرید ( فکر کنم سایت هم به این منظور وجود داره )
مورد مقایسه این دو بازی از لحاظ گرافیک راستش من رشتم یه چیز دیگس:31: و خیلی نمیتونم تخصصی در این مورد بگم و نظر سایتا رو ارج میدونم........ولی درسته کرایسی ایراداتی داره ولی در عوض برتری های بیشتری هم نسبت به کیلزون داره که باعث میشه سایتا بهتر بدوننش :
نورپردازی دینامیک عالی رو کنسول(نه نرپردازی نقطه ای) - وسعت زیاد محیطها و استفاده از ابجتکها چند برابر بیشتر از محیطها و آبجکتهای کیلزون)بشکه رو می گیری دستت میترکونی بعد تیکه هاشم میتونی برداری) - فیزیک -بافتاشم فکر نکنم کم و کسرس از کیلزون داشته باشه - گرافیک شبش هم که دیوانه کنندس
از لحاظ افکتا هم خیلی جاب کار شده صدها افکت جالب داره.همین افکت اب این بازی رو با افکت مرحله برفی کیلزون مقایسه کن که شلیک میکردی آب تکون نمیخورد
ولی از لحاظ فریم و تخریب محیط و اینا کیلزون بسیارر زیباس........البته د محیط کوچیکتر میشه بیشتر انفجار و تخریب و این حرفا راه انداخت...... ....
تایید میشه !دی: ( مراد میگم ما جقدر حرف همو خوب میفهمیما !دی:)
البته من رو 360 بازی کردم CRYSIS 2 رو . تنها بازیی که نورپردازیش در سطح این بازی هستش به نظر من AWهستش ،اون بازی هم نورپردازیش بسیار حرفه ای بود .
+
کلا این هنر هشتم هم مثله داداش بزرگش ! بسیار سلیقه ای هستش ، حتی گیم پلی هم سلیقه ای هستش ، نمونه بارزش هم همین بازی BS که بنظر من گیم پلی بسیار کندی داره اما نظر خیلی از دوستان این بازی گیم پلی بسیار هیجان انگیزی داشت ! کلا بحثو همینجا تموم می کنم !کسی دیگه بحث کنه با من طرفه !! دی:
+
این قضیه پشتیبانی نکردن از DX11 و شایعه خوندن عرضه پچ برای نسخه PC چیه ؟
+
بازی تموم شد ! به زودی نقد گزاشته خواهد شد
البته فکر کنم این نویسنده بازی معتقد بود که هیلو بولشت ِ !! که به نظرم به کار بردن این کلمه کلا برای بازی ها اصلا مناسب نیست چه برسه برای یه بازی بزرگ
وحید از دست همین کلیف هم من خیلی عصبیم ، این هایپش سر BS خیلی منو عصبی کرده ! الان من کلا جز دیوید کیج با یامائوچی ، کلیفی و مولینکس و بزرگای صنعت بازیسازی مشکل دارم !دی:
خب ارمین جواب داد..این پاک بشه لطفا
Masoud King
30-03-2011, 17:06
آقا آقا منم بازی بدین : دی
+
بازی تموم شد ! به زودی نقد گزاشته خواهد شد
اگه لطف کنی و نزاری خیلی ممنون میشم
آره نویسندش بوده:
In an interview with NowGamer, Morgan describes Halo’s story as “bullshit”. He goes into more detail about his call out on the Halo story.
“The reason that its fiction doesn’t work has nothing to do with the fact that you don’t get to see Master Chief’s face, it’s because of lines like ‘Okay … I’m gonna get up there and kill those guys’”
البته تو یه مصاحبه یرلی با گیم اینفورمر ایشون هم سری هیلو رو مورد عنایت قرار داده بودند..
+
در مورد بازی هم حرف خاصی ندارم..راستی عیدتون هم مبارک
wordship
30-03-2011, 18:18
دوستان بین دعواهاتون :31: جواب منو هم میشه بدید !؟ :40:
فعلا که من با پایین تر از سیستم شما دارم روون بازی میکنم + مولتی پلیر
از نظر من کرایسیز 2 هنوز جای کار داره !!! باید منتظر پچ های زیادی برای این بازی باشیم ! از نظر من اگه تاریخ عرضه رو یه چند ماهی عقب می انداختند و بازی رو بدون این باگ ها بیرون می دادنند واقعا بازی بی نظیری می شد ! من نمی دونم یعنی خودشون متوجه ی این باگ های عجیب نشدنند !
هرچند که پچ هم برای بازی بیاد تقریبا 90 % بازیخورها کرایسیز رو چندین بار تجربه کردنند و جذابیت روزهای اول رو براشون نخواهد داشت !
این همه روی دایرکت 11 مانور دادن ! بعد معلوم شد بازی کلا بر مبنای دایرکت 9 ساخته شده و نهایتا بعد ها چند تا افکت دایرکت 11 می خواد به بازی اضافه بشه دیگه !!! غیر از اینه ؟ مثلا چقدر می خواد تغییر کنه !
از نظر من یه بازی فقط گرافیک نیست ! چقدر مسخره هست وقتی یکی رو می کشی روی زانوش بیافته و تبدیل به یه مجسمه بشه !!! داستان هم که من فکر کردم چی می خواد بشه ! البته خوب بود ها ولی نه در حد اون همه ادعا !
نمی دونم چی بگم ! فقط من از این بازی یه غول توی ذهنم ساخته بودم ولی ...
در کل کرایسیز 2 فعلا !!!!! ارزش دفاع کردن رو نداره ! . ( نظر شخصیم بود ! ) تا بعد که ببینیم چه اتفاقاتی می خواد بیافته !!!
البته اصلا نمی خوام بگم بازی بدی و ... ها فقط نسبت به نسخه ی اول و ادعا های کرایتیک ذهنیت دیگه ای نسبت به این بازی داشتم ...
Mr.Vahid
30-03-2011, 20:00
حالا این پچ dx111 کی میاد؟!
marmolak kocholo
30-03-2011, 20:31
حالا این پچ dx111 کی میاد؟!
کلا داستانش منتفی شده! سازنده گفتن قرار نیست چنین پچی بیاد و فقط یه شایعه بوده...
کلا داستانش منتفی شده! سازنده گفتن قرار نیست چنین پچی بیاد و فقط یه شایعه بوده...
100 % مطمئن هستید !!! یعنی یه عمر سر کار بودیم ؟ :13:
Prince_M
30-03-2011, 20:48
اینقد میگفتن گرافیکش بالاست گرافیکش بالاست من فکر میکردم به زور رو سیستمم بالا بیاد......حالا که نصبش کردم اصلا از این ماجراها نداشتم و دارم رو بالاترین گرافیک بازی میکنم خیلی هم عالی و روونه.........:31:
marmolak kocholo
30-03-2011, 20:56
100 % مطمئن هستید !!! یعنی یه عمر سر کار بودیم ؟ :13:
اینجارو بخون، فروم Mycrysis
روی سیستم من میاد؟؟؟
رون که نمیاد ، قابل تحمل اجرا میشه ؟؟
CPU : PENTIUM D 3.00GHZ
MB : GIGABYTE GA-8N-SLI :31:
RAM: 2 GIG
GRAPHIC :9400 GT 1024MB
Assassin's Creed Brotherhood رو با کمی کندی تموم کردم
Homefront هم مشکلی نداره
wordship
30-03-2011, 21:09
دوستان ترینری هست که تویه حالت مولتی پلیر هم جواب بده؟
اگر هست لینک میدین؟
ممنون.
hosseincode2008
30-03-2011, 21:40
عجب حوصله اي دارين يا بهتره بگم عجب حوصله اي ندارم من
بحث هاي شما رو ميبينم سرم گيج ميره چه برسه به اينكه بخونم و توش شركت كنم ( خفه شو مسعود )
فقط يه چيزي بگم اول بازي نفسم بريد رفتم يه آبي بخورم بهم گفتن حسين چي شده چرا رنگت پريده؟ رو گيمر بود بردم ادونسد نفسم بازم بريد . يعني پي سي من اينطوري اين گرافيك رو ميكشه؟ ديگه پررويي نكردم كه بذارم رو هاردكور ولي بعدا ميذارم
اين روزا روزاي بحث نيست...
نگفته 100 % نمیاد !!! یا من خوب متوجه نشدم ؟
اینقد میگفتن گرافیکش بالاست گرافیکش بالاست من فکر میکردم به زور رو سیستمم بالا بیاد......حالا که نصبش کردم اصلا از این ماجراها نداشتم و دارم رو بالاترین گرافیک بازی میکنم خیلی هم عالی و روونه.........:31:
این که یه بازی روون اجرا بشه ! دلیل نمیشه که گرافیکش پائین باشه !!! ...
کلا روون اجرا شدن یه بازی روی کامپیوترهای شخصی هنر شرکت سازنده ست ! از نظر من کرایسیز 2 گرافیکش از مترو 2033 سر تر نباشه ! کمتر هم نیست ! با این حال کمتر سیستمی هست که مترو 2033 رو تو آخرین تنظیمات گرافیکی بتونه روون اجرا کنه ! ...
amin 2010
30-03-2011, 21:45
عجب حوصله اي دارين يا بهتره بگم عجب حوصله اي ندارم من
بحث هاي شما رو ميبينم سرم گيج ميره چه برسه به اينكه بخونم و توش شركت كنم ( خفه شو مسعود )
واقعا بسیار سخن گوهر باری زدی اورین !دی:
فقط يه چيزي بگم اول بازي نفسم بريد رفتم يه آبي بخورم بهم گفتن حسين چي شده چرا رنگت پريده؟ رو گيمر بود بردم ادونسد نفسم بازم بريد . يعني پي سي من اينطوري اين گرافيك رو ميكشه؟ ديگه پررويي نكردم كه بذارم رو هاردكور ولي بعدا ميذارم
در زمینه پشتیبانی از PC های نسبتا ضعیف ،منظور pc هایی که HIGH END نیستن ، عالی کار کرده ، من رو لپتاپ تونستم میانگین حدود 27 فریم روی درجه هاردکور ! بگیرم البته رزولوشنم HD نبود ، با همین لپتاپ نمی تونستم این مقدار فریمو حتی در حالت high نسخه warhead بگیرم ، که این نکته خیلی خوبی بود که اشاره کردی !بازم اورین !دی:
Electronic-Arts
30-03-2011, 21:52
واقعا بسیار سخن گوهر باری زدی اورین !دی:
در زمینه پشتیبانی از PC های نسبتا ضعیف ،منظور pc هایی که HIGH END نیستن ، عالی کار کرده ، من رو لپتاپ تونستم میانگین حدود 27 فریم روی درجه هاردکور ! بگیرم البته رزولوشنم HD نبود ، با همین لپتاپ نمی تونستم این مقدار فریمو حتی در حالت high نسخه warhead بگیرم ، که این نکته خیلی خوبی بود که اشاره کردی !بازم اورین !دی:
البته با گرافیک معمولی و ضعیف میشه فریم گرفت ولی جزئیات بالا نمیشه دید
alborz_k
30-03-2011, 22:00
دوست عزیز البرز جان من در اون دو پست اخیر خودمون که نقل و قول کردیم خیلی خوشحال شدم چون هم شا هم من به خوبی دو بحث خوب رو انجام دادیم بدون حاشیه و هر دو نظراتمون رو گفتیم به قول یارو به خوبی حرفه ای برداشت کردیم.
سلام. حامد جان (فکر کنم اسمتون حامد هست ، اگه اشتباه کردم ، ببخشید..)
من در اون پست ، منظوری نداشتم که شما بازی رو کوچیک کردین و یا ازش ایراد غیر منطقی گرفتین و بر عکس نظرتون منطقی بود و قبولش کردم.
ایراد هایی داره که بر هیچ کس پوشیده نیست و کم لطفی هایی که نسبت به نسخه ی pc بازی شده ، خیلی ها رو نا امید و ناراحت کرده
منظورم کم کاری های کرایتک نسبت به بازی بوده ، نه کسانی که زا بازی انتقاد می کنند..
دوست عزیز قرار باشه به داستان این بازی نمره ای بیش تر از 7 بدن اون وقت بازی هایی مثله ALAN WAKE یا HEAVY RAIN لایق چی هستن ؟ نمره 5 یعنی متوسط پس 6 یا 7 یعنی خوب !
شما کلأ این قدر به داستان حساسین یا به این بازی رسید این طوری شدین؟! کلأ داستان بازی رو نسبت به سبکش می سنجن، هیچ کس از یک اکشن اول شخص انتظار ارباب حلقه ها رو نداره!!خوبه هیچ کدوم از مثال هایی هم که زدین ، اکشن اول شخص نیستن.. در هرصورت ، همون طور که فرمودین ، سلیقه ها متفاون هست.. :46:
-------------------------------
مصاحبه ی یرلی با گیم اینفورمر ؟! اگه لینکش رو یک نفر بده ، ممنون می شم.
فکر کنم این ادعا رو یکجای دیگه هم دیده بودم.. جالبه اون جا هم هیچ منبعی نبود..
amin 2010
30-03-2011, 22:06
شما کلأ این قدر به داستان حساسین یا به این بازی رسید این طوری شدین؟! کلأ داستان بازی رو نسبت به سبکش می سنجن، هیچ کس از یک اکشن اول شخص انتظار ارباب حلقه ها رو نداره!!خوبه هیچ کدوم از مثال هایی هم که زدین ، اکشن اول شخص نیستن.. در هرصورت ، همون طور که فرمودین ، سلیقه ها متفاون هست.. :46:
دوست عزیز من اولین پستم اسمه HALO رو اوردم که تا جایی که دیدم یک بازی اول شخصه اگه نیست منو راهنمایی کنید با سبکا اشنا بشم
روی سیستم من میاد؟؟؟
رون که نمیاد ، قابل تحمل اجرا میشه ؟؟
CPU : PENTIUM D 3.00GHZ
MB : GIGABYTE GA-8N-SLI :31:
RAM: 2 GIG
GRAPHIC :9400 GT 1024MB
Assassin's Creed Brotherhood رو با کمی کندی تموم کردم
Homefront هم مشکلی نداره
سلام
-------
marmolak kocholo
30-03-2011, 22:49
سلام
-------
یه نگاه به این پست بندازید، بنچمارک های مربوط به این بازیه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------
بچه ها یه ویدئو تو یو،T،یوب دیدم در مورد Crysis2 Vs Crysis1 از نظر گرافیک بود دانلود کردم خیلی باحال مقایسه کرده بود، الان دارم
آپلود می کنم براتون می زارم با توضیحاتش P:
شما کلأ این قدر به داستان حساسین یا به این بازی رسید این طوری شدین؟! کلأ داستان بازی رو نسبت به سبکش می سنجن، هیچ کس از یک اکشن اول شخص انتظار ارباب حلقه ها رو نداره!!خوبه هیچ کدوم از مثال هایی هم که زدین ، اکشن اول شخص نیستن.. در هرصورت ، همون طور که فرمودین ، سلیقه ها متفاون هست..
چرا نباید از یک اکشن اول شخص انتظار یه داستان گیرا رو نداشت !؟
اتفاقا COD:BO نشون داد که میشه از این سبک از بازی ها هم انتظار یه داستان خوب ، پیچیده و گیرا رو داشت ...
در ضمن اینکه اکثر دوستان نسبت به داستان نسبتا ضعیف کرایسیز 2 حساس هستند ، فقط و فقط بخاطر ادعاهایی بوده که توسط کمپانی سازنده مطرح شد .
halflife g
30-03-2011, 22:59
البته ببخشید وارد بحث میشم:31:ولی در مورد داستان این بازی :
درسته واسه یه بازی اول شخص لازم نیس خیلی داستان تاپی داشته باشین ولی اگه بخواهین بازیتون به یکی از ماندگارترین بازیها و میشه گفت یه بازی با میانگین بیشتر از 90 تبدیل بشه باید خیلی بیشتر از این حرفا به داستان بها داد........ .
البته داستان کرایسیس با توجه به سبک خودش خیلی خوبه ولی برای این ادعای سازنده ها و اینکه می گفتن بازی حتما بالای 90 میانیگن میگیره و اینا بهتر بود بیشتر رو داستان تمرکز میکردن(البته بازم میگم همینشم خیلی خوبه واسه این سبک مثلا 8 یا 8.5 می گیره داستان ولی برای بهترین بودن کافی نیس)
+
شما به برترین بازهای اول شخص تاریخ نگاه کن:
halflife 2 & 1 =یه درام تمام عیار.....همه چیز داستانش سر جاشه
halo= یه داستان عالی و حماسی
bioshock = بدون شرح
deus ex و............. .
بعضی بازیها هم داستان شاخی ندارن ولی روایت فوق العاده ای دارن مثه mw2 ......
+
در کل خواستم بگم داستان واسه بازی اول شخصی که ادعای بهترین بودن رو داره خیلی مهمه(البته واسه بازیهای اول شخص امروزی ها مثلا وقتی doom یا quake معروف شدن داستان خیلی مهم نبود)
.
.
یه نگاه به این پست بندازید، بنچمارک های مربوط به این بازیه :
P:
پس نسبتا رون اجرا میشه ددرسته:31:
pooriya_hp
30-03-2011, 23:35
بافت های کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 دقت دارند
یکی از کاربرهای مادساز در انجن سایت گیم تریلرز ادعا کرده دفت بافت های استفاده شده در کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 است.
به گفته ی این کاربر کرایتک برای این که بتواند کرایسیس 2 را برای کنسول ها هم منتشر کند مجبور شده کیفیت بافت ها را نصف کند تا کنسول از پس پردازش آن بر بیایند. این کاربر ادعا کرده که از آن جایی که مادساز است و بسته های مختلف اطلاعاتی کرایسیس 1 را زیر و رو کرده، متوجه شده بسیاری از بافت ها از شماره ی اول این بازی بدون تغییر به شماره ی دوم وارد شده اند. حتا نام فایل هم تغییر نکرده.
به همین خاطر مادساز با جست و جوی نام فایل های بافت کرایسیس 1 در کرایسیس 2 توانسته بسیاری از آن ها را پیدا کند و دقت شان را با هم مقایسه کند. در تصاویر زیر می توانید نتیجه ی این مقایسه را ببیند.
کرایتک هنوز به این ادعا پاسخی نداده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بافت چمن کرایسیس 1
همان بافت چمن با کیفیت پایین تر مربوط به کرایسیس 2
wordship
30-03-2011, 23:40
دوستان ترینری هست که تویه حالت مولتی پلیر هم جواب بده؟
اگر هست لینک میدین؟
ممنون.
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟
اخه ماله همه مار داره ماله ما خار داره؟؟
alborz_k
30-03-2011, 23:59
خواهش می کنم ، تشریف آوردین:دی
فکر کنم کلأ منظورم رو بد متوجه شدین. منظورم این نبود که نباید انتظار یک داستان فوق العاده رو داشته باشیم ولی دیگه مقایسه بازی با بهترین بازی ها در عصر بازی های کامپیوتری و بعدش نتیجه گیری کنیم که چون در حد اون ها نیست ، پس به درد نمی خوره ، درست نیست..
هیلو ، هف لایف و خیلی از بازی هایی که نام بردین ،از نظر داستانی شاهکار بودن . دلیل اصلیش هم دنیایی بود که خلق کرده بودن ولی کرایسس از همچین دنیایی محروم هست . پس اصلأ نمی شه از حماسی بودن و وسعت داستان با اون عناوین مقایسه بشه.
ولی باز داستانش المان هایی داره که بهش جذابیت می ده.. متأسفانه هنوز بازی رو کامل نکردم و نمی تونم در مورد داستان به تفصیل صحبت کنم.
در کل شخصأ از داستان بازی ، چه نسخه ی اول ،چه وار هد و چه نسخه ی دوم خوشم اومده و خیلی بهتر از شوتر های مجود مثل cod, BF,MOH,... می دونمش (ممکن خیلی ها نظری مخالف من داشته باشن که کاملأ طبیعی هست چون سلیقه ها فرق می کنند )
-----------------------------------------------------------------
در مورد امتیاز هم فکر نکنم که 88 -87 با 90 خیلی فرق کنه ... :دی
ادعای کرایتک به کنار ، ممکنه کرایسس 2 بازی فوق العاده ای باشه ، ولی همین طور که گفتین ، هیچ المان و ویژگی خاصی نداره که بخوایم بهترین بدونیمش.. یک جورایی سعی کرده از تمام ویژگی ها و المان های موجود به بهترین نحو استفاده کنه ولی هیچ نوآوری خاصی نداره...
marmolak kocholo
31-03-2011, 00:01
بافت های کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 دقت دارند
یکی از کاربرهای مادساز در انجن سایت گیم تریلرز ادعا کرده دفت بافت های استفاده شده در کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 است.
به گفته ی این کاربر کرایتک برای این که بتواند کرایسیس 2 را برای کنسول ها هم منتشر کند مجبور شده کیفیت بافت ها را نصف کند تا کنسول از پس پردازش آن بر بیایند. این کاربر ادعا کرده که از آن جایی که مادساز است و بسته های مختلف اطلاعاتی کرایسیس 1 را زیر و رو کرده، متوجه شده بسیاری از بافت ها از شماره ی اول این بازی بدون تغییر به شماره ی دوم وارد شده اند. حتا نام فایل هم تغییر نکرده.
به همین خاطر مادساز با جست و جوی نام فایل های بافت کرایسیس 1 در کرایسیس 2 توانسته بسیاری از آن ها را پیدا کند و دقت شان را با هم مقایسه کند. در تصاویر زیر می توانید نتیجه ی این مقایسه را ببیند.
کرایتک هنوز به این ادعا پاسخی نداده است.
این پست رو من چند صفحه پیش گذاشته بودم تو قسمت اخبار هم بودش ...
-----------------------
بچه ها ویدئویی که گفته بودم اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداول ویدئو میاد، نور پردازی 2 نسخه رو نشون میده، بعدش فضاهای باز و سبز کرایسیز1 رو با خیابون های کراسیز2 مقایسه می کنه!! بعد طراحی آب و افکت آب و شنا کردن رو تو 2 تا نسخه، بعد هم یه کار جالب می کنه D:
ترکیدن 100 و 500 تا بشکه تو نسخه اول رو با ترکیدن 100 و 500 تا بشکه تو نسخه ی 2 نشون میده ( شبیه هفت ترقس:31: )
یه کار باحال تر می کنه!! میاد ترکیدن 100 تا ماشین تو نسخه رو با ترکیدن 100 تا ماشین تو نسخه ی 2 مقایسه می کنه !!!
خلاصه خیلی جالب بود... !!
----------------------
بهتره یه بار دیگه نمرات بازی رو یادآوری کنم:
Giantbomb: 4/5
Gamespot: 8.5
Eurogamer 8/10
PC Action 9/10
Joystiq – 4/5
GamePro – 4.5/5
Telegraph – 7/10
GameTailers 9.1/10
X360Achievment 85/100
Game Revolution A-
Gameinformer 9/10
CVG 9.1/10
1UP 9.1/10
G4TV 4/5
IGN 9.0
OPM 8/10
OXM 9/10
اقا منم بالاخره این بازی رو برای پی سی گرفتم و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این بازی روی پی سی یک کابوس هست!
مساله اول این که این بازی از روی کنسول پورت شده!(واقعا جای تاسف داره که شرکت سازنده این دفعه این قدر پی سی رو تا این حد پایین اورده!)و دوما توی تنظیمات گرافیکی درست عین بازی های پورت شده خبری از تنظیمات گرافیکی پیشرفته مثل aa و اینها نیست!
گیم پلی بازی نسبت به نسخه ی یک پسرفت کرده!
suit جدید هم یک اشغالی بیشتر نیست!مثلا کنار ابجکت های بزرگ میگه:hold v to power kick در حالی که نسخه ی اول کلا حالت قدرت و سرعت توی سویت وجود داشت!که باز هم در این زمنیه پس رفت کرده بازی!یا مثلا توی اول بازی میگه hold space for power jump !که باز هم یک چیز بسیار چرت هست!
customization زیادی برای اسلحه ها مثل نسخه ی اول نیست!تو نسخه ی اول و وارهد به طرز جالبی میتونستم اسلحه ها رو customize کنم ولی متاسفانه باز هم در این مورد هم پس رفت کرده!
ازادی هم توی نسخه ی 2 پسرفت کرده!توی نسخه ی یک ازادی محیط بیشتری وجود داشت و هر جایی که میخواستی میتونستی بری و ماشین ها و وسیله ها رو به نحو بهتری میتونستی برونی که یکی از مزیت های اصلی بازی بود!اصلا وجود وسایل نقلیه توی نسخه ی 2 یه چیز کلا بی خودی هست چون که جای زیادی باهاش نمیتونی بری!
هوش مصنوعی بازی باز هم مثل چیزای دیگه پسرفت کرده!دشمنا اکثر جاها واقعا خیلی احمق هستن!حتی میری جلوی چشمشون هم در حالی که اونای دیگه دارن به تو تیر اندازی میکنن باز هم هیچ عکس العملی نشون نمیدن تا اینکه بهشون شلیک کنی!هوش مصنوعی نسخه ی اول واقعا بالا بود تا حدی که دشمنا بعضی وقتا حتی شما رو توی حالا cloak هم تشخیص میدادن!
فیزیک بازی هم پسرفت کرده!توی نسخه ی یک میتونستی یه ساختمان رو به صورت بسیاز زیبایی داغون کنی تا ته ولی توی نسخه ی 2 این امکان وجود نداره!انفجار ها هم مثل نسخه ی یک عالی نیستن و مثل نسخه ی اول خوب کار نشدن توی نسخه ی یک انفجار ها واقعا بسیاز زیبا و عالی طراحی شده بودن!
و نکته ی مهم اینه که توی این بازی quick save و quick load وجود نداره و فقط چک پوینت که فقط میشه گقت یک عقب گرده هست برای کرایسیس!
در کل شماره ی 2 برای کنسولها خیلی خوبه اما برای پی سی یک فاجعه هست به نظر من!چون که هارد کور فن های کرایسیس همشون توی پی سی هستن و میدونن من چی میگم!در کل من به عنوان یک هارد کور فن کرایسیس بهش در کل 3 میدم و البته با نظر شخصی خودم!من به عنوان یک هارد کور فن کرایسیس این بازی رو لایق نام کرایسیس هم حتی قبول ندارم!کلا این بازی و موتور cry engine 3 فقط و فقط برای کنسول ها طراحی شدن!بازی حتی از dx10 هم پشتیبانی نمیکنه حالا چه جوری میخواد از dx11 با یه پچ پشتیبانی کنه؟!؟!
Prince_M
31-03-2011, 09:43
این که یه بازی روون اجرا بشه ! دلیل نمیشه که گرافیکش پائین باشه !!! ...
کلا روون اجرا شدن یه بازی روی کامپیوترهای شخصی هنر شرکت سازنده ست ! از نظر من کرایسیز 2 گرافیکش از مترو 2033 سر تر نباشه ! کمتر هم نیست ! با این حال کمتر سیستمی هست که مترو 2033 رو تو آخرین تنظیمات گرافیکی بتونه روون اجرا کنه ! ...
یعنی مترو 2033 گرافیکش اینقد بالا هست؟!!! من که اصلا بازی نکردم.......پس برم بازی کنم:31:
یه سوال دیگه: تو بازی جنگل هم هست یا نه همش تو نیویورکه و فقط آسمون خراش های اونجا دیده میشه؟
یعنی مترو 2033 گرافیکش اینقد بالا هست؟!!! من که اصلا بازی نکردم.......پس برم بازی کنم:31:
یه سوال دیگه: تو بازی جنگل هم هست یا نه همش تو نیویورکه و فقط آسمون خراش های اونجا دیده میشه؟
بله مترو گرافیکش سنگینتره..به قول معروف سیستم همچین قوی می خواد تا بازی اجرا بشه..اجرا..
نه همش تو شهر هستش...اسمان خراش و اجرو و ماشین و دیوار و غیره...
---
دقیقا با شما موافقم ! با توجه به نسخه ی اول و وراهد واقعا از این بازی حداقل در حد اون دو نسخه انتظار داشتم !!! مخصوصا در زمینه ی گرافیک !!!
در رابطه با هوش مصنوعی هم واقعا باید بگم خیلی نامید کنندس ! همین که از 500 متری به سمتت شلیک می کنن ! یا اینکه وقتی پشت دیوار هستی می بیننت !!! یا بدتر از همه این که تیرهاشون هم اکثر از دیوار رد میشه ! که البته این مربوط به هوش مصنوعی نمی شه و ...
مترو 2033 گرافیک خیلی خوبی داره ولی باید سیستم خوبی داشته باشید تا گرافیک واقعی اونو ببینید !
کرایسیز 2 هم همش تو شهر هست و ... چی بگم که این دل خونه :41: .
ess_1362
31-03-2011, 11:36
سلام
از نظر من کرایتک خائن هست ، اون هم نسبت به پس سی
این شرکت تمام اعتبار ، سرمایه و شهرتش را از پی سی داره
در حالی که پا روی سر پی سی گذاشت ، بالا رفت و حالا هم لهش کرد
از این حرف ها که بگذریم به نظرم کرایتک نباید حالا که به سرمایه و شهرت کافی رسیده حریص تر بشه و بدنبال سرمایه بیشتر باشه!!
سرمون یک کلاه گشاد مخصوصا اونها که سیستم ارتقاء دادن رفت منم یه 120 تومنی سرم کلاه رفت
حتی از DX10 هم پشتیبانی نمیکنه:41:
اصلا واضح هستش كه نسبت به سري هاي قبلي پيشرفت كرده ، محيط بازي عوض شده بايد بهش عادت كرد ،فقط بضي از دشمنا گيج ميزنن .
اما نميدونم چرا مثه سرياي قبلي خودش خم نميشه تفنگو برداره !! اين طوري بازي واقعي تر ميشد شايد خواستن به بازي سرعت بدن
بازيه خيلي آسونيه، من الان دارم veteran ميرم انگار نه انگار !!!!
amin 2010
31-03-2011, 15:41
حامد حالا خودت نظرت راجع به این مولتیش چیه ؟ خوشت اومده ؟ سروراش به خوبیه KZ هست ؟
!!
حامد حالا خودت نظرت راجع به این مولتیش چیه ؟ خوشت اومده ؟ سروراش به خوبیه KZ هست ؟
اره ارمین مولتیش خیلی خوبه...مدهای جذابی داره....جای تحسین زیادی داره بخش مولتیش..
alborz_k
31-03-2011, 18:12
اره ارمین مولتیش خیلی خوبه...مدهای جذابی داره....جای تحسین زیادی داره بخش مولتیش..
سرور های بسیار بسیار با کیفیت رو جا انداختی! :دی
amin 2010
31-03-2011, 18:14
خوب vg247 یه خبر داشت که توش گفته شده بود در صورت عرضه احتمالی پچ DX11 برای CRYSIS2 ، این پچ زودتر از 2 یا 3 ماه دیگه عرضه نخواهد شد ! البته گفته شده اگه چنین پچی قرار بر عرضش باشه
+
حامد تو نسخه ps3 انلاین زدی ؟
Masoud King
31-03-2011, 19:06
هم اکنون توجه شما را به ویدئویی خیره کننده از فیزیک بازی جلب میکنم... البته مربوط به MP Demo هست:
Davood_titan
31-03-2011, 20:25
دوستان وقتی کلید B رو میزنیم وقتی میخوایم چیزی رو اسکن کنیم اون علامت تعجب زرد رنگ چیه میرم طرفش چچیزی نیست ؟؟
Spaniuly
31-03-2011, 21:23
بازی بدک نبود ولی چند تا اشکال عمده داره
برای اولین بار ترجیح دادم بازی رو توی آسون ترین درجه سختی انجام بدم (عادت همیشگیمه :31:) اگه خوب بود جذبم کرد روی درجه های سختی بالاتر بازی می کنم که شامل این بازی نمی شه!
روز اولی که دیسک بازی رو خریدم یعنی 3 روز پیش... اولین کارم رفتن به بخش مولتی پلیر بود (توی لایو بودم در نتیجه آپدیت تایتل رو همون اول دانلود کرد 3 مگ بود فکر کنم) وقتی رفتم به قسمت لایو نمی دونم چرا تک و تنها بودمانگار کسی توی لایو نبود اون لحظه شایدم من بلد نشدم بعدش رفتم به قسمت کمپین اوایل بازی خیلی جذاب و دلربا شروع میشه و پیش می ره ولی کم کم مشکلات عدیده بازی که برای یک گیم پوئن منفی به همراه داره نمایان شد اولین مسئله اون قسمت تاکتیکال ها بود که از هر انگشتش یه مغازه می باره :31: (می تونی یه قابلیت رو بخری) اوجا بعد اینکه با زدن دکمه back می خواد به بازی برگرده همونطور دستش خشک می شه و بدون اسلحه می ره جلو یعنی من کلا از اول تا آخر از اینا نتونستم استفاده کنم چون وقتی دستش رو میاورد جلو دیگه بعد برگشتن به حالت عادی اسلحه اش رو در نمی آورد ین یه سوتی... سوتی دیگه اش هم هوش مصنوعی فوق العاده پائین دشمنان هست که واقعا مسخره ترین قسمتشه!
مشکل دیگه اش هم اینه که شما حقیقتا نیاز نیست با دشمنا بجنگی البته اگه یه ذره آماتور هم باشید و بخواهید بجنگید شاید دو هفته طول بشه بتونید بازی رو تموم کنید یه مثال می زنم یه قسمتی از بازی سیو شده شما هم می خواهید مسیر رو پاک سازی کنید و بعد ادامه بدید شما می یاید یه 10 - 15 تا enemy رو ناکار می کنید حالا بماند که این کار چه قدر زمان می بره بعد یه دفعه از ارتفاع سقوط می کنید یا مثلا آخرین enemy میاد شما رو می کشه اینجاست که درست بر می گردید به چک پوینت قبلی یعنی این همه کشتید و ترکوندید و تغیرر مکان دادید همگی کشک! یه چند بار که گیر همچین چیزی می افتید تصمیم می گیرید که نامرئی بشید و رد بشید و بعد خواهید دید که خیلی راحت چک پوینت ها رو در عرض چند دقیقه رد می کنید و به پایان مرحله می رسید یعنی اصولا درگیر شدن توی این بازی اکثرا جنبه تفنن داره! توی بعضی جاها شما مجبورید Area Clear کنید تا چک پوینت بیاد... گرافیک رو هم که من نمی تونم نظر بدم خوب چون روی کنسول بود ولی خوب اینقدر لت و پار می کردن خودشون که بهترین گرافیکی خواهد بود که شما روی کنسول می بینید... نه والا از این خبرا نبود! روی PC کاری ندارم روی ابر رایانه تست کنید و با یه گرافیک خیلی خفن روبرو بشید ولی حداقل اون داد و بیدادی که راه انداخته بودن که روی کنسول هم گرافیک بالایی مشاهده می کنید اینطور نبود گرافیک بد نبود ولی نه اونطور که وعده داده شده بود... گیم پلی بازی به لحاظ شوتر نسبتا خوب و روان بود ولی کلا جذب نکرد منو سیستم بازی یه جورایی به این نتیجه رسیدم بازی های Mess با روحیه ام سازگار نیست. شایدم میزان Mess این بازی خیلی زیاد بود چون با کرایزس وارهد خیلی حال کردم تازه توی این هاگیر واگیر برداشته Collectable هم گذاشته! آخه توی این هیری بیری کی دنبال Collectable می گرده تازه اینجا هم خوب عمل نکرده باید رنگ خاصی در نظر می گرفت به هر حال از کنار هر شئ که رد میشی Grab رو میاره و آدم یه لحظه فکر می کنه چیز خاصیه! کل بازی یه طوریه که انگار خیلی عجله ای روش کار کردن اصلا ناقص به نظر میرسه... انتظارم از بازی خیلی خیلی بیشتر از این ها بود
شرمنده سردرد دادم... پستم طولانی شد... نظرات همگی شخصی و دیدگاه بنده هست اگه هم درست نیست به بزرگواری خودتون ببخشید... یا حق:46:
Masoud King
31-03-2011, 21:34
برای اولین بار ترجیح دادم بازی رو توی آسون ترین درجه سختی انجام بدم (عادت همیشگیمه ) اگه خوب بود جذبم کرد روی درجه های سختی بالاتر بازی می کنم که شامل این بازی نمی شه!
آرمین پس چطوری اچیو میگیری؟
اول رو سخت ترین بعدش رو آسون ترین : دی
+
اون ویدئو رو ببینید.. خیلی خوبه
جنس درختاش خیلی مرغوبه..نارنجک می ندازه پاش خم به ابرو نمیاره : دی
خوب vg247 یه خبر داشت که توش گفته شده بود در صورت عرضه احتمالی پچ DX11 برای CRYSIS2 ، این پچ زودتر از 2 یا 3 ماه دیگه عرضه نخواهد شد ! البته گفته شده اگه چنین پچی قرار بر عرضش باشه
+
حامد تو نسخه ps3 انلاین زدی ؟
نه...ولی هر دو رو دیدم...روی ایکس باکس...باحالتره...خودم نرفتم.
halflife g
31-03-2011, 22:04
دوستان صورت خوبی نداره این جور بحث کردن........ .:31:یه بازی خداییش ارزش این حرفا رو نداره
یه چند تا نکته بگم:
1-در مورد انلاین من الان لول 16 رسیدم هر کی پایس بیاد با هم بزنیم(x360)حمایتشم می کنیم:31:آنلاینش خیلی باحاله ولی در مقام مقایسه که آرمین و امین جان پرسیدن به نظرم کیلزون بهتره فقط وقتی که کمپ نکنن:13:تو کیلزون 3 خیلی وایمیسن گوشه کنار مثه کال او میزنن آدمو که واقعا اعصاب خرد کن هستش ولی تو کرایسیس این کم اتفاق می افته..در کل با وجود همین نقطه ضعفی که مولتی کیلزون 3 داره بازم به نظرم مولتیش کمی بهتر از کرایسیس2 هستش .......البته کرایسیس2 هم مولتی زیبایی داره
2-چند جا جوات جون شدید کپی برداری کرده بود از بازیهای دیگه که زد تو ذوقم مثلا اون موجودات سفید رنگ که سپر داشتن دقیق همون hunter های بازی هیلو بودن با این فرق که اونا سبز بودن اینا سفید:31:یکی هم اون gunship ها که از بالا پرواز می کردن دقیقا کپیه "کمباین" تو بازی هاف لایف بودن فقط رنگ اینا مشکی بود...... .یه چند تا کپی کاری مرحله هم از هاف لایف داشت
در کل الهام گرفتن وتقلید هوشمندانه از بازیهای دیگه عالیه ولی تقلید و کپی کورکورانه تو ذوق میزنه..........
.
.
روی PC کاری ندارم روی ابر رایانه تست کنید و با یه گرافیک خیلی خفن روبرو بشید :46:
اتفاقا اصلا اینطوری نیست !!!
نسخه ی اول کرایسیز هر چقدر سخت افزارت قوی تر بود گرافیک هم تا همون حد بالا می رفت !!! باور کنید کمار کسی هست که همین الان هم نهایت گرافیک کرایسیز 1 و وارهد رو از نزدیک تجربه کرده باشه ... !
اما نهایت گرافیک کرایسیز 2 رو راحت با یک کیس 400 هزار تومانی هم میشه تجربه کرد ! یکی از دلایلش هم پورت شدن بازی از روی کنسول هست ! :41: .
shab_2008
31-03-2011, 23:27
شاید خیلیا نظرشون این باشه که کرایتک با عرضه این چنینیه کرایسیس 2 به PC خیلی ظلم کرد و ازین حرفا ! ولی به نظر من کرایتک واقعا به PC و PC بازها یه لطف خیلی بزرگ کرد و اونم اینکه با عرضه کرای انجین 3 که به طرز شگفت انگیزی نسبت به نسخه قبل بهینه شده کاری کرد که حتی سیستم های متوسط هم قادر به اجرای این بازی با این حجم گرافیکی باشن!
همانطور که کرایسیس 1 چند سال از نظر گرافیکی از بازیهای هم دوره خودش جلو تر بود ، کرایسیس 2 هم چند سال از نظر گرافیکی از بازی های هم دوره خودش جلوتره! چون تا چند سال دیگه بعیده بازی عرضه بشه که گرافیک بالا و چشم نوازی مثل کرایسیس 2 داشته باشه ولی روی سیستم ها نه چندان قوی هم با آخرین درجه گرافیکی قابل اجرا شدن باشه.
این بهینه سازی ، بزرگترین دستاورد کرایتک در ساخت کرای انجین 3 و کرایسیس 2 هست.
GAMELAIN
01-04-2011, 00:02
سلام
در ابتدای بازی داخل زیر دریای یک لوله است ولی هرکاری میکنم بالا نمیره
در این جا باید چکار کرد ؟ عزیزانی که بازی رو رفتند لطفا راهنمایی کنید
اینم عکسش
کد:
Davood_titan
01-04-2011, 00:02
وستان وقتی کلید B رو میزنیم وقتی میخوایم چیزی رو اسکن کنیم اون علامت تعجب زرد رنگ چیه میرم طرفش چچیزی نیست ؟؟
کسی نمیخواد جوابمو بده
The Rover
01-04-2011, 00:22
کسی نمیخواد جوابمو بده
اونا پیشنهاد هایی واسه مبارزه ان که با visor فقط هایلایت میشن،انجام دادنش با خودته
انتخابشون هم بستگی به سبک جنگیدنت داره
مثلا stealth بهت میگه میتونی ازین جا مخفی کاریو شروع کنی
یا مثلا observe میگه ازین نقطه میتونی حرکات دشمنو زیر نظر بگیری و آنالیز کنی
سلام
اینم عکسش
راستش الان سرعت افتضاحه نمیشه دان کرد وگرنه حتما جواب میدادم
alborz_k
01-04-2011, 01:06
سلام
اینم عکسش
کد:
سلام. باید از سمت همون فلشی که تو عکس هست ، وارد بشین . چون ارتفاعش کمه ، باید دکمه ی C رو بزنید تا نشسته وارد کانال بشه.
شاید خیلیا نظرشون این باشه که کرایتک با عرضه این چنینیه کرایسیس 2 به PC خیلی ظلم کرد و ازین حرفا ! ولی به نظر من کرایتک واقعا به PC و PC بازها یه لطف خیلی بزرگ کرد و اونم اینکه با عرضه کرای انجین 3 که به طرز شگفت انگیزی نسبت به نسخه قبل بهینه شده کاری کرد که حتی سیستم های متوسط هم قادر به اجرای این بازی با این حجم گرافیکی باشن!
همانطور که کرایسیس 1 چند سال از نظر گرافیکی از بازیهای هم دوره خودش جلو تر بود ، کرایسیس 2 هم چند سال از نظر گرافیکی از بازی های هم دوره خودش جلوتره! چون تا چند سال دیگه بعیده بازی عرضه بشه که گرافیک بالا و چشم نوازی مثل کرایسیس 2 داشته باشه ولی روی سیستم ها نه چندان قوی هم با آخرین درجه گرافیکی قابل اجرا شدن باشه.
این بهینه سازی ، بزرگترین دستاورد کرایتک در ساخت کرای انجین 3 و کرایسیس 2 هست.
بله این حرف شما کاملا درسته ... الان اکثر pc دارها می تونن کرایسیز 2 رو براحتی با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کنند ...
ولی از نظر من کرایسیز 1 نه تنها از لحاظ گرافیکی از هم دوره ی خودش و بازی های الان خیلی جلوتره ! بلکه از کرایسیز 2 هم جلوتره ! البته نور پردازی و گیم پلی کرایسیز 2 خیلی بهتره ... :11:
offlineinternet
01-04-2011, 09:12
سلام
این بازی رمز داره
آگه آره برام بذارید ممنون
GAMELAIN
01-04-2011, 10:09
سلام. باید از سمت همون فلشی که تو عکس هست ، وارد بشین . چون ارتفاعش کمه ، باید دکمه ی C رو بزنید تا نشسته وارد کانال بشه.
نمیشه به خدا .:angry::angry::angry::angry::angry::angry: یکاری کنید
Spaniuly
01-04-2011, 11:10
اتفاقا اصلا اینطوری نیست !!!
نسخه ی اول کرایسیز هر چقدر سخت افزارت قوی تر بود گرافیک هم تا همون حد بالا می رفت !!! باور کنید کمار کسی هست که همین الان هم نهایت گرافیک کرایسیز 1 و وارهد رو از نزدیک تجربه کرده باشه ... !
اما نهایت گرافیک کرایسیز 2 رو راحت با یک کیس 400 هزار تومانی هم میشه تجربه کرد ! یکی از دلایلش هم پورت شدن بازی از روی کنسول هست ! :41: .
والا من با نظر شهاب بیشتر موافقم گرچه گرافیک وارهد بالاتر بود ولی اینم دقت کنید وارهد واقعا مشکل ساز بود برای PC ها حقیقتا خیلی ها به دلیل ضعف سیستم توی خماری بازی موندن اون موقع ولی الان این بد نیست که خیلی ها می تونن با سیستم های عادی بازی کنن به هر حال کرایتک تصمیم گرفت اینجوری عمل کنه امسال همه منتظر یه موفقیت بزرگ بودن ولی در عمل ثابت شد که کرایزس 2 نتونست هیچ کس رو راضی کنه
آرمین پس چطوری اچیو میگیری؟
اول رو سخت ترین بعدش رو آسون ترین : دی
+
اون ویدئو رو ببینید.. خیلی خوبه
جنس درختاش خیلی مرغوبه..نارنجک می ندازه پاش خم به ابرو نمیاره : دی
خوب بیخیال اچیومنت سختی میشم 400 تا اچیومنت از کرایزس 2 بسمه دیگه برم یه چیز دیگه بزنم به رگ حاشو ببرم بابا:31:
نمیشه به خدا .:angry::angry::angry::angry::angry::angry: یکاری کنید
کار رو که باید تو بکنی یه ذره دقت کن
آهان توی نقد دست و پا شکسته صفحه قبلم یادم رفت این رو اضافه کنم سیستم مسیر یابی بازی هم خیلی ضعیفه بیشتر وقت آدم بار اول صرف پیدا کردن مسیر میشه البته خیلی ایراد محسوب نمیشه پیدا کردن مسیر های خوب واسه لایو بازا خیلی جواب میده توی مپ های آنلاین اون قسمتها
offlineinternet
01-04-2011, 11:27
سلام
این بازی رمز داره
آگه آره برام بذارید ممنون
??????/:11:
shab_2008
01-04-2011, 11:34
بله این حرف شما کاملا درسته ... الان اکثر pc دارها می تونن کرایسیز 2 رو براحتی با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی کنند ...
ولی از نظر من کرایسیز 1 نه تنها از لحاظ گرافیکی از هم دوره ی خودش و بازی های الان خیلی جلوتره ! بلکه از کرایسیز 2 هم جلوتره ! البته نور پردازی و گیم پلی کرایسیز 2 خیلی بهتره ... :11:
به نظر من گرافیک کرایسیس 2 از شماره یکش بیشتر نباشه قطعا کمتر هم نیست!
حالا کاری به اون پک بررسی شده تکسچر توسط اون کاربر هم ندارم چون هنوز خیلی ها اون بررسی رو قبول ندارن.
کلا برای انسان قطعا محیط جنگل در واقعیت هم زیباتر و چشم نواز تر از یک محیط شهریه. حالا به دلایل مختلف که ما کاری نداریم.
اما چیزی که مشخصه اینه که تنوع محیطی در محیط شهری خیلی بیشتر از محیط جنگلیه. ولی چون محیط شهری اون حس زیبایی و افق و چشم انداز و ... محیط جنگل رو نداره این تنوع به چشم نمیاد!
در کرایسیس 2 به بهترین شکل شبیه سازی یک شهر بزرگ مثل نیویورک رو دیدم و به نظر من امکان کسترده تر شدن شهر بیش ازین وجود نداشت! چون از همه لحاظ تا حدود زیادی کامل و بی نقص این شبیه سازی صورت گرفت.
من اعتقاد دارم مقایسه گرافیک کرایسیس 2 و 1 اصلا کار درستی نیست. چون از نظر محیطی این دو تفاوت دارن و مقایسه ای که ما انجام میدیم از روی اون چیزیه که میبینم و نه اون چیزی که در عمل وجود داره!
یا بهتر بگم ما ظاهر قضیه رو میبینیم در صورتی که از باطن موضوع بی اطلاعیم!
برای مثال بعضی ها میگن کرایسیس 1 اون همه دار و درخت با جزئیات شگفت انگیز برای رندر داشت ولی کرایسیس 2 همچین درختایی رو نداره!!
در جواب این افراد باید گفت که شما از کجا میدونید که رندر ساختمانهای عظیم و جزئیات مختلفی که در خیابان وجود داره سنگین تر از درختان نسخه اول بازی نیست!؟
البته کرایسیس 1 و وارهد هم دارای مشکلاتی از جمله film grain و استفاده افراطی از افکت های blur و saturation بود که وضوح تصویر و غیر طبیعی بودن رنگ ها را تا حد زیادی کاهش میده! که خوب در کرایسیس 2 شاهد این مشکل تا حدود زیادی نیستیم.
این مورد رو هم اضافه کنم که کرایسیس 2به طور کامل از کنسول به PC پورت نشده.
Saeid1212
01-04-2011, 13:06
سلام
میشه این بازی رو مولتی زد یا نه؟
اگه میشه راهنمایی کنید!
ممنون
محمد ه ف
01-04-2011, 14:31
سلام
میشه این بازی رو مولتی زد یا نه؟
اگه میشه راهنمایی کنید!
ممنون
شما میتونید از این پست جواب بگیرید:
ATA FARZADI
01-04-2011, 15:20
دوستان چطوری میشه که من با یکی از دوستان که میشناسم تو یه گروه باشم
اصلاً چطوری میشه بازی مولتی پلیر کرد
خب ما نیز بازی رو تموم کردیم در کل تایم خوبی داشت(واسه من رو نرمال 7 ساعت شد!)
اول از همه اینو 100% باید بگم که بهترین گرافیکی بود که تو تمام بازیهای سال تجربه کردم!با اینکه سیستمم نسبت به الان خیلی قوی نبود ولی به طرز جالب توجهی از تمام جزئیات گرافیکی استفاده می کردم با چیزی حدود 40 فریم که اصلآ فکرشو نمی کردم!
از تنها چیزی که یادم میاد خیلی ضایع بود همین آدمای بازمانده از جنگ بود که واقعآ مسخره و مبتدیانه طراحی شده بودن و همشونم 2تا کار بیشتر انجام نمیدادن که واقعآ مسخره بود!موزیک بازی هم منو به شخصه راضی نکرد یعنی طوری نبود که تاثیر گذار باشه ...سایر ویژگیهای بازی در سطح فوق العاده بالایی بود و نظر شخصی من اینه که نمره 9 حقیقتآ شایسته ی بازی هست.بعد از عمری یه شوتر اول شخص توپ بازی کردیم بسی حال داد : دی
Electronic-Arts
01-04-2011, 19:43
من واقعا نمیدونم که کی گفته که کرایسیس 2 برای PC از روی کنسول پورت شده؟ اتفاقا این بازی تنها بازی هست که برای PC و XBOX360 و PS3 به صورت جداگانه ساخته شده. من جز این فروم توی هیچ جای دیگه ای ندیدم که همچین حرفی رو بزنن در ضمن پست کسی رو هم نقل قول نکردم تا دوستان که خیلی انتقاد پذیر هستند سریع جبهه نگیرن , توی همین چند صفحه قبل چندین بار این حرف رو زدین که کلا پایه و اساس نداره
shab_2008
01-04-2011, 21:33
من واقعا نمیدونم که کی گفته که کرایسیس 2 برای PC از روی کنسول پورت شده؟ اتفاقا این بازی تنها بازی هست که برای PC و XBOX360 و PS3 به صورت جداگانه ساخته شده. من جز این فروم توی هیچ جای دیگه ای ندیدم که همچین حرفی رو بزنن در ضمن پست کسی رو هم نقل قول نکردم تا دوستان که خیلی انتقاد پذیر هستند سریع جبهه نگیرن , توی همین چند صفحه قبل چندین بار این حرف رو زدین که کلا پایه و اساس نداره
چرا پورت شده! ولی نه پورت کامل و بی کیفیت که در اکثر بازی های مالتی این نسل میبینیم!
ولی چیزی که مشخصه اینه که قطعا این بازی کاملا به صورت جداگانه روی PC ساخته نشده که خوب نشانه های زیادی هم داره. مثلا حالت Auto Aim در گیم پلی بازی که در پچ 1.01 گویا حل شد!:31:
برای اطلاعات بیشتر و پیگیری این موضوع هم میتونین به لینک زیر مراجعه کنید :
این رو هم مطالعه کنید بد نیست :
virus2009
02-04-2011, 00:45
سلام دوستان
کسی سرور آنلاین با پینگ پایین سراغ نداره........؟؟؟؟؟
یک سرور خوب
این قسمت درجه سختی سوپر سرباز هم افتضاحیه ها..ادم نفس بند بیشتر سلاح سنگین میزنم کارساز بشه:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .................................................. ........................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Maximum Game
همیشه در هر کاری ،هر هنری سبکی بزرگان و تاریخ سازانی وجود دارد در عالم گیم و در سبک شوتر اول شخص نیز بازی هایی هستند که نامشون به گوش هر گیمری رسیده و با نیکی از انها یاد میکنند هر کدام از انها ملاک ها و معیارهای متفاوتی رو ارائه دادند و رقیبای خودشون رو به چالش کشیدن در این بین این بازی های که در شوتر اول شخص گنجانده شده اند در پکیج های انحصاری برای سه پلتفرم غول نسل حاضر قد علم کردند و با هر تلاسی سعی بر این دارند که با نشان دادن المان های موفق و ایجاد تکنیک های متفاوت نمایی جدیدتر و بهتر را به نمایش بزارند پس همگی به سه بازی اول شخص برتر این نسل یعنی Killzone ، Halo ،Crysis خواهیم رسید. هر سه بازی در یک موضع بسیار پر قدرت ظاهر شدند و حرف و حدیث های زیادی رو نشون دادن Crysis در دو سال قبل در بازی های خودش با نشان دادن برترین گرافیک در یک بازی که همه معیارهارو کنار زد و توانست قله افتخارات رو برای خود به تنهایی کسب کرده و میشه گفت چند قدم جلوتر از هر رقیبی در این زمینه قرار گرفت و پلتفرم PC را در قاب افتخارات ثابتر کرد Crysis تنها مورد منفی که داشت اون موقع هر سیستمی نمی تونست بازی رو در اخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کنه مخصوصا که بازی د رمحیطی جنگلی و پر از جززیات صورت میگرفت که هر چه بیشتر نیاز به سیستم پرقدرت را طلب میکرد مخصوصا که اون موقع هر خانه ای هر کاربری سخت افزار پرقدرت نداشت هاشا که حتی خود کمپانی های سخت افزار ساز واقعا در مقابل این بازی کم اورده بودن که میشه گفت استارتی شد برای انها تا هر چه بیشتر سخت افزارهای روزتر با کیفیت های متفاوت تر عرضه کنن. بعد از Crysis نسخه بدون شماره دار ان عرضه شد Crysis warhead و داستان را از دید شخصیت دیگر داستان به نمایش گذاشت اما این بار مشکل سخت افزاری تا حدودی رفع شده بود و میشه گفت بازی برای اجرا روی سیستم های ضعیفتر به خوبی بهینه شده بود. هر دو عنوان روی PC عرضه شد و سبک شوتر اول شخص در پایگاه خودش اثبات کرد چند روزی هست که قسمت دوم Crysis با عنوان شمارهدار منتشر شده قرار بود بازی در 7 ماه پیش منتشر بشه ولی بنا به دلایلی انتشار بازی به این تاریخ مهول شد چیزی که از بازی دیدیم فوق العاده بود و هر چه از گفته های یرلی شنیده بودیم به واقعیت تبدیل شد موتور جدید Cry Encine 3 نشان داد که موتوری هست که واقعا ارزش تحسین را دارد البته Crytek در عنوان Crysis نبود که قدرت خود را به رخ کشید زیرا که در سال 2004 یک شوتر اول شخص با نام Farcry که ان بازی هم در محیط جنگلی و جزیره ای قرار داشت و به نوعی میشه گفت بنیان اصلی کرایتیک از همین بازی بنا شد که از همان اول نشان داد که م یتواند گرافیک های بازی خود یک نسل جلوتر باشد.
Maximum armor
گیم پلی..: وقتی بالای یه ساختمان ایستادید و دارید چند نفری که پایین با سلاح به دست میگردن یکی روی ماشین پشت تیربار و باقی حریص برای کشتن شما به اطراف نگاه می کنن شما فکر میکنید (بازیباز) داری فکر میکنی چطوری میشه این چند نفر رو خلاص کرد به دوروبر نگاه میکنی چند تا بشکه در گوشه هستش ایا اونهارو به طرفشون پرت کنی....نه بهتره خودم همراه ان بشکه های منفجره با تمام نیرو روی چند نفر بخت برگشته بپرم و در کنار حاصل انفجار اگر کسی زدنه هم موند مهلت ندم اما مگه این ممکن هستش که ما هم با بشکه بپپریم پس خودمون چی.....نگران نباش نانو سوییت با تو هستش. بله لباس معروف نانو سوئیت قابلیت هایی که فقط در این بازی و فقط بر تن شخصیت های کرایسیس دیده شده و مهارت خودشو نشان داده است حالت ها ی مختلف این لباس تاثیر کاملا مستقیمی بر روی گیم پلی بازی داره امکان مخفی شدن،امکان ضدگلوله کردن لباس ،امکان دید در شب امکان افزایش نیروف امکان استفاده در حالت دوربین و بررسی جززیات اطراف بررسی ابجکت ها ، توانایی حرکت در سرعت زیاد یا همون اسپید که همگی در این سوئیت زیبا جاگذاری شدن اما این موارد همیشگی نخواهد بود مدت زمانی برای استفاده و باقی ماندن در این حالت ها تاین شده که به صورت انرژی نشان داده میشه که وقتی ان انرژی تموم میشه باید چند ثانیه صبر کرد تا اون انرژی بازیافت بشه و لباس دوباره برای انجام ماموریت راه بیوفته. اما این حالت ها از اول تا اخر ساده باقی نمیمونن و اپدیت هایی برا یانها اضافه میشه که به مرور در بازی اضافه میشه این سیستم با یک ترفند بسیار عای که با نشان داد انگشتان ما میتونیم حالت های خود را با توجه به قابلیت های به دست امده اپدیت یا اضافه کنیم مثلا در یک حالت میشه مسیر تیرهای دشمن رو دید،در
حالتی دیگر میشه مصرف انرژی رو در سرعت دویدن،ضربه خردن،در حالت نامرئی ،کم کرد و انرژی به زودی تموم نشه یا مثلا د رحالتی دیگر یک نوع رد پای دشمنان رو میشه با علامتهای سبز رنگی پی گیری کرد و....که بسیار لذت گیم پلی رو افزایش دادند (سیستمی که با چهار مد Stealth،Armor،Power،Visior) ، این موارد درکنار وجود سالح های متنوع و کارکشته این بازی بسیار لذت بخش شده از انواع Mini gun ها تا سلاح های سنگین در بازی وجود دارد که خب لازمه یک شوتر اول شخص خوب هستش هر سلاح مثل قسمت های قبل دارای ریزه کاری یا کاستومایزر هستش که این بار با هم همون ترتیب اما با ریزه کاری های جزیی انجام میشه که میشه گفت یک نوع جمع بندی ازش نام برد از هرچه بگذریم روند انجام ابجکت ها و ماموریتهاش بسیار قابل توجه هستش که به خوبی در این سری بازی خودشو نشون داده بازیباز می تواند ان طو رکه مایل هستش دشمن خودشون نابود کنه خواه میخواهی نامرئی بشو و مخفی کاری برو جلو و دشمنارو از پشت کاملا ساکت ازبین ببر یا نه بزن روی بالاترین نیرو و بپر وسط میدون تا لذت گلوله رو و انگشت روی ماشه رو احساس کنی سیستم کاورگیری (درست همانند کیلزون)که برای این بازی حدید بوده و میشه با کاور گرفتن به خوبی تصمیمات لازم انجام داد اما به خوبی کاورگیری های بازی های دیگه نشده یک چیز دیگه که همیشه کرایسیس رو متمایز میکنه فیزیک بالا هستش این فیزیک تاثیر مستقیم روی گیم پلی داره و باید برای مکان هایی که کاو رمیگیریم زیاد مطمئن نباشیم و سریع تصمیم برای حرکت دیگر انجام دهیم امکان سوار شدن وسایل نقلیه که روی نققشه با علامت های سفید رنگ مشخص هست این عامل بسیار زیباست و وسط جنگ بپری داخل ماشن و یکی دو نفر رو له کنی یا زود از تیربار برای سلاح استفاده کرد اما یک مورد منفی این که وسایل نقلیه در نسخه قبل کاربردیتر بود مثلا عقب بشینی کنار راننده بشینی و تعدد هم داشت اما اینجا هم تهدد کم شده هم فرت میپره پشت فرمون که خب نقطه منفی خواهد بود نکته بعدی امکان استفاده از سلاه خای روی زمین هستش اول این که یرلی بسیار توصه کرده بود که این سیستم رو بسیار عالی کردیم ولی واقعیت جدا هستش واقعا گیمر برای تغییر سلاح به مشکل برمیخوره مثلا باید روی اون اسلحه باشی کمی عقبتر جلوتر قرار بگیری استفاده رو نمیده حتی برداشتن راکت انداز موضلی هستش چون باید هر تعداد که جا هست برداریم یهو برداشته نمیشن اون برداشتنه هم در میدان جنگ مشکل جای مخصوص رو به وجود میاره که اعصاب خرد کن هستش با این که بازی سبکی نسبتا open world در یک شوترا دارد ولی خب
Crysis2 سعی کرده تا از تله خطی بودن فرار کنه که موفق نشده و باز سیری خطی مخصوصا در اواخر بازی به وجود میاد. مشکل دیگر از هوش مصنوعی خواهد بود شده بعضا دشمنان روبروی ما ایستادن و فعلا دنبال جا و مکان برای کاو رگرفتن هستن سلامی میکنن و بعد شلیک میکنن د رجای خودشون وامیسن تیراندازی میکنن درسته بسیار کم دیده میشه ولی وقتی هم رویت میشه خیلی واضح و غیرقابل قبول خواهد بود.
امتیاز..: 9
They Call me..Prophet
موزیک و صدا..: از هر چه بگذریم از صدای نانوسوئیت نمیشه گذشت واقعا این صداگذاری نسبت به دو نسخه قبل تغییر کلی دیده و تماما روی بازی تاثیر گذار بوده چرا که نسبتا نسبت به دو نسخه قبلی واقعا موزک بازی
پیشرفت خیلی عظیمی کرده...،دارا بودن 40 ترک صدا برای این بازی واقعا عالی هستش ان هم موزیک های درجه یک با تم مخصوص هر مرحله که داری بهترین راک هادر برخی مراحل جذابیت کار را افزایش میدهد
بازی دیالوگ های کمی تا نصفه بازی داره میشه گفت این کم بودن خیلی تاثیر گذار هستش و اصلا راضی کننده نیست تا این که بازی به مرحله ای میرسه که شخصیت اصلی برای دکتر معرفی میشه و از اونجاست که
دیالوگها پرتعداد و روند احساسی خوبی به خودش میگیره ...صدای اسلحه ها هم در نوع خود عالی و با افکت های روز کار شده و توانایی رو به خوبی به رخ میکشه.
امتیاز..: 9.5
نورپردازی شاهکار
نهایت قدرت در نهایت گرافیک
گرافیک..: همین که نام بازی به گوش هر گیمری میرسد اولین کلمه این هست که گرافیک ..بله کرایسیس با گرافیک خودش توانسته هر رقیبی را کنار بزند..اما این بار این موضوع با تغییراتی رورو شده رو اوردن بازی بر روی کنسول های خانگی حرف های زیادی رو ایجاد کرد که تا به امروز همیشه در صد رقرار داشت اما اون چیزی که واضحه اینه که گرافیک بازی یک چیز به تمام معنا هستش فوق العاده ،همه چیز این قسمت کامل هستش از اولین مورد قابل توجه شروع کنیم بازی از محیط جنگلی و درخت به کل تغییر کرده و تماما در فضای شهری ،ساختمانی قرار گرفته و نیویورک مصد خواهد بود در این به این معنی هستش که به کل گرافیک ،فیزیک نور و هر مورد دیگری تغییر خواهد کرد موتو انجین 3 قدرت خودشو در شهر نشان داده از کنسول شروع کنیم میشه گفت بهترین گرافیک روی کنسول رو تا به حال به نمایش گذاشته از اب ،درخت ،ساختمان فضای دور نزدیک همگی دقیق کار شدند حتی اون قوطی که در دوردست ها هستش در طراحیش دقت شده حتی شیشه ای که در فلان طبقه هستش مورد برداشت بافت های عالی هستش ،تکسترهایی بی نظیر در کنار رنگ پردازی های فوق العاده که همگی انها تاثیر پذیر محیط را بروز میدهند کافیست که یک بشکه ماشین یا ماده منفجره ای منفجر بشه نه تنها ذرات ریز در کنار اوج انفجارها رو خواهیم دید بلکه تاثیر فیزیک بر روی موارد یاد شده که در نزدیکی محل انفجارها هستند نیز خواهیم دید تکسترهایی که در بازی هستند بعضا با واقعیت اشتباه گرفته میشن چون همگی انها در کنار تکنیک های برتر به بازی اضافه شدن تکنیک هایی همچون..HDR .Motion blur.
Soft Shodows .shader model که هرکدام در بهترین مد خود را نشان داده اند این که این گرافیک با روی کار امدن روی کنسول توانست نشان دهد که کرایتیک م یتواند موتور خود را روی کنسول نیز به خوبی پیاده کند
اما از هر چه بگذریم از نورپردازی منحصر به فرد بازی نمیشه گذشت نور انقدر زیباست که باعث میشه سایه هایی با بهترین حزییات ایجاد شود واقعا افکت های نور تابش از لابه لای شاخه های درختان پنجره های شکسته
و انعکاس ان روی اب بسیار عالی هستش این نورپردازی واقعا رقیب پرقدرت خود کیلزون را به خوبی کنار میزند که وجود چیزی نزدیک 100 منبع نور خود از جمله شاهکارهای این صنعت میشه حساب کرد چون توانایی های این موتور واقعا بسیار بالاست اما برخی نکات کوچک منفی بازی باعث شده تا این اثر رنج اور شود وجودبرخی باگ های نامعلوم اکثر دشمنان به یک شکل میمیرن و انمیشن جسدشون به یک حالت میمونه باگ های قابل توجه
ناپپدید شدن یهویی یک ساختمان یا پل.،وارد شدن نفر به دیوار از جمله موارد قابل رویت اما ناچیز هستش که قابل چشم پوشی هستند طراحی چهره های کرایسیس واقعا عالیست عناوین زیادی را کنار میزند من چرا عدم استفاده از موشن کپچر در این بازی باعث شه تا اون حرکات خوب روی چهره ها دیده نشود کل توجه بر روی نانوسوئیت انجام گرفته و برخی اشخاص مهم در بازی چه بسا که انها رو هم زیاد انطور که باید از نزدیک نشون نمیده اما باز این چهره ها بهخودی خود الی هستن و جای تحسین فراوان را دارد.(نبود پشتیبانی از Dx11 خود نیز از جمله موارد منفی بازی حساب می اید.) دید در شب انقدر واقعی هستش که همهچیز انقار یک فیلم با کیفت بالا نگاه میکینی
امتیاز روی PC ..: 9.8
امتیاز برای کنسول..: 9.5
نانو سوئیت 2
یک لباس کاملا منحصر به فرد چیزی که مشابه ان در هیچ بازی دیگری دیده نشده است.این لباس نیز پیشرفتهای زیادی نسبت به نسخه قبلی کرده اول این که طراحی و مدل لباس ظریفتر شده دقیق تر و پرجزییات شده دوم کاربردش نیز راحتتر و متفاوت تر شده چون استفاده از اپدیت های جدید خود بسیار ملموس شده این لباس نکنه ای که باعث میشه متفاوت باشه متصل بودن ان با سیستم اعصاب مرکزی فرد یا همون خط نخائی هستش که با سلسله سلول های مغز فرد ارتباط مستقیم برقرار می کند طوری که وقتی یک فرد احساس خارش پوست خود را م یکند این لباس نیز همان احساس را به بدن فرد انتقال میکند تماما دستورات مغز را دریافت کرده و انجام میدهد به طوری که می توان از قدرت هاش برای کاربردهای خاص و متفاوت استفاده کرد فقط در زمینه احساس و تفکر تصمیمات دخالت ندارد راهنمایی میکند اما همه چیز بر عهده خود صاحب لباس هستش (بد یا خوب بودن) شاید مشابه این سبک کنترل رو در قسمت دوم فیم مرد عنکبوتی دیده باشید دانشمندی که کنترل خود را کاملا به دست رباط وصل شده به وی داده بود همان ترتیب وجود دارد سیستم اعصابی و نخائی هستش اما در انجا کنترل احساسات نیز توسط رباط پی میگرفت که خب عواقب بدی خواهد داشت . ولی از هر چه بگذریم از طراحی فوق العاده لباس نمیشه گذشت
انفجارهایی هیجانی
Tactical mode avaible
داستان و هیجان..: یک چیزی که خیلی واضحه این هست که ابر قدرت خلق شده بر روی زمین انسان خواهد بود چون همانا که خداوند خود انسان را اشرف نام داد این به این معنی که حتی اگر کل بلاهای ماورایی با عظیم ترین موجودات مختلف به هر مدلی با موجودی به نام انسان مبارزه کنند حتی اگر یک انسان باقی مانده باشد باز برتر بوده و پیروزی از ان ان خواهد بود وقتی که محیط به کل تغییر می کند حتما داستان هم تغییر خواهد کرد..نیویورک شاهد حملات موجودات عجیبی شده دیگر محل جایی برای زندگی کردن ندارد و باید تدبیری اندیشیده شود
نیروهای ارتش برای انجام ماموریت وارد ماجرا شدند اما توانایی مقابله با این دشمن عظیم کار هر کسی نیست اینجاست که باید نانوسوئیت به وسط بیاید شخصیت پرافیت که در نسخه قبل هم حضور داشت با معماهای عجیبی خود را از همان اول کنار میزند لباس به کسی دیگر میرسد او نااشناست و متعجب از این روند به وجود امده تا این که هویت وی شناخته شده می شود و هدف برایش هدف اصلی اما ماجرا شاخه ای دیگر باز می کند خود این لباس نانوسوئیت نیز مورد تمع قرار میگیرد دست هایی که تلاش می کنن تا این لباس را به دست بیارند تا......داستان و روایت داستان در بازی خوب هستش به مراتب بیشتر از نسخه قبلی بهتر هستش اما تا یک یا دو ساعت اول کمی بیهوده دنبال می شود و نقطه اوج داستان بعد از نصف بازی حاصل می شود هم شاخ و برگ میگیرد هم طبق گفته های بالا دیالوگ های زیادی روی کا رامده و حساسیت کار افزایش می یابد تنوع دشمنان زیاد نیست اما چیدمان خیلی خوبی دارند وجود Mini Boss های پرقدرت واقعا چالش برانگیز هستش تا بتوان از سلاح های سنگین نیز استفاده کرد حضور یار در این مدل بازی حس بسیار خوبی دارد که در چند مراحلی نیز د رکنار دوستان که انسا ن عادی از نظر لباس هستند بسیار لذت بخش هست. ,بخش مولتی بازی نیز تغییر کلی پیدا کرده چرا که این بار نه تنها سرورهای اختصاصی بسیار خوبی رو پشتیبانی می کنه بلکه از وجود PSN و Live نیز بهره میبرد که بسیار بر لذت بازی میافزاید وجود ایتم های جم اوری و اپدیت کردن لباس باعث میشه تا لذت تکرار بازی به مراتب بالا بره.
امتیاز..:9
این که کرایسیس رو با قسمت قبلی مقایسه کنیم یک بحث و با نسخه های روز بازی های شوتر مقایسه کنیم یک بحثی دیگر اول این که اگر بازی با قسمت قبل مقایسه بشه باید گفت اون لذت کرایسیس یک هیچ وقت برنگشت شاید یشتر گیمرها با اون حال و هوا برای این بازی لحظه شماری میکردند اکثر گیمرها ارزو داشتند که شاید لوکیشن بازی به مراحل جنگلی هم تغییر پیدا کنه دلیلش هم بسیار واضح هستش محیطهای جنگلی هر چه قدر هم تکراری باشند باز چون لذتبخش هستند و فضای تکراری برای گیمر ندارند گیمر را ترغیب به ادامه میکند مخصوصا که بازی کرایسیس باشد اما بازی های روز همگی خود را به سطح بالایی رساندند و رقابت سخت خواهد بود رقیبانی همچون کیلزون که همیشه مدعی بوده چه بسا که امسال رقبای سرسختی هم دیده می شود
امتیاز کل..: 9.2
amaranth_silent
02-04-2011, 20:54
گرافیک خفن که میگفتن واقعا این بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Killzone2
02-04-2011, 21:24
Crysis 2 Developed By Crytek
Crysis 2 Review By Soheil
تیراندازی تو روز روشن!
کرایسس نامی بود برای کسانی که با تجربه Crysis دیدگاه آن ها برای یک شوتر اول شخص تغییر کرد نوع جدبد و فوقالعده و گرافیک خیره کننده توانست عنوان های دیگر را در مقابل خود کوچک جلوه دهد و با ایجاد ساختار های دیدنی و شگفت انگیز انتظارات را برای ساخت یک دنباله موفق بالا برد بعد از نمایش Crysis به عنوان یک شوتر اول شخص بی نظیر ساخت شماره دوم اعلام شد و به نظر خیلی ها با انتشار شماره دوم تحولی دیگر در صنعت بازی رخ میدهد و اینگونه بود که سازندگان وعده های فراوان دادند و موتور بازی هم دستخوش تغییرات شد همینطور که مسئولان Crytek همه را با خبر های خود در نمایشگاه ها متحیر میکردند بازی منتشر شد و Crysis 2 با یک دید دیگر وارد شد.جنگل های زیبا و آبشار های وسیع کره جای خود را با خرابه های نیویورک عوض کرده اند همچنین اسکات ها به نیویورک هم هجوم آورده و قصد دارند تا آنجا را نیز تحت تصرف خویش در آورند حال این به شما بستگی دارد تا جامعه خود را نجات دهید همانطور که در شماره قبل مشخص شد با هجوم اسکات ها و خرابی های متعدد دنبال دیگر اهداف خود هستند و اینبار نیویورک هدف آن ها است.آسمان های سر به فلک کشیده و بناهای با شگوه به خرابه ای بیش تبدیل شده اند و مردم جایی برای آرامش ندارند از طرفی با دیگر دشمنان هم باید درگیر شوید.داستان هم از جایی شروع میشود که شما داخل یک زیردریایی هستید و شاهد کیفیت های بصری خارقالعاده میشوید چهره ها با جزئیات طراحی شده اند و میتوان گفت نقصی مبنی بر حرکت انیمیشن ها و شیوه صحبت کردن و حرکات آن ها دیده نمیشود و به گونه ای که شما را متحیر میسازد.در ادامه شما با یک حمله ناگهانی روبرو میشوید و باید خود را از زیر دریایی خارج کنید در میان مسیر شاهد پویایی اطراف خود در محیط های بسته میشوید و افکت های گوناگون به صورت پیشرفته طراحی شده اند همانطور که قول داده بودند از لحاظ بصری بازی بسیار دیدنی است و نقصی در آن مشاهده نمیشود.
بزن در رو
در هنگام خروج از زیر دریایی با حمله اسکات ها مواجه میشوید و طی دمویی که نشان داده میشود شما نجات داده میشوید حال بیدار میشوید و اطراف خود را نگاه میکنید اشعه خورشد از میان دیوار خرابه به درون محیط با انعکاسی زیبا می تابد و شما بلند میشوید و تفنگ را بدست گرفته شما آنچه را که بعد از حمله برایتان رخ داده است را بیاد میاورید و مسیر خود را ادامه میدهید و تا اینکه با محیط باز روبرو میشوید این سکانس همانند نسخه اول بود بطوریکه باز هم لذت دیدن اینگونه سکانس ها وجود دارد شما با پیشروی در بازی با قدرت ها و سلاح های مختلف روبرو میشوید سلاح ها در بازی هم به عنوان نکته مثبت تلقی میشوند و هم به عنوان نکته منفی به شمار میروند نکته مثبت سلاح حا در این است که کیفیت آن ها بالا هست و صدا گذاری آنها به طور دقیق انجام شده و عوض کردن خشاب بسیار لذت بخش از و همینطور شلیک کردن حس زیبایی را در بازیباز بوجود می آورد همانگونه که در شماره اول وجود داشت و شبیه سازی سلاح ها دیدنی هست ولی نکته منفی بازی کمبود سلاح است منظور از کمبود سلاح نسبت به قبل است یک سری از سلاح های شماره قبل در این شماره موجود نیست و همینطور بعد از مدتی با یکنواختی سلاح مواجه میشوید که به غیر از اواخر بازی دو سلاح دیگر به سلاح های شما افزوده میشود ولی در کل کیفیت سلاح ها آنگونه بالا هست که شما را به وجد می آورد و خسته کننده نیست ولی نبودن سایر سلاح ها احساس میشود.
قدرت های چهارگانه کرایسیس در این شماره با شما همراه هست و کمی نیز دستخوش تغیرات شده است و میشود گفت به نوعی بهتر از گذشته هست و قابلیت آن ها بالاتر رفته از جمله آن ماکزیمم آرمور هست که نیروی شما را نسبت به قبل به مقدار بیشتری افزایش میدهد و همچنین قابلیت مخفی شدن باز هم زیبا هست و سایر قدرت ها نیازی به تعریف ندارد چون تجربه هر کدالم لذت بخش است و همینطور لباس شما نوع جدید و شماره دو آن است که قابلیت آپگرید هم به ان اظافه شده است.همچنین وسایل نقلیه موجود در Crysis 2 از نقاط عطف به شمار میرود اما باز هم مشکل سلاح ها را دارد و آن تنوع است البته ماشین نظامی های موجود آن گونه که باید باشد هست ولی از ضعف های تکنیکی کوچک و جزئیی برخوردار است که زیاد به چشم نمی آید.ایجاد یک محیط پویا بسیار مهم است محیطی که بشود با آن تبادل داشت و خود را در آن حس کنید در اکثر موارد همچین حسی برای شما همانگونه که در Crysis بود تداعی میشود اما کم کاری هم در این قسمت دیده میشود همانند شلوغ کردن بیش از حد محیط که علاوه بر اینکه زیبایی ندارد به ساختار مکانیکی بازی صدمه میزند و در بعضی موارد ارتباط برقرار کردن کمی مشکل است ولی تا به شما احساس یکنواختی دست میدهد با صحنه های هیجان انگیز روبرو میشوید و یا ناگهان وارد محیطی دیگر میشیود که کلا آنچه را که در محیط دیگر شما را آزار میداد در محیط دیگر بسیار برای شما لذت بخش خواهد بود.افکت های مختلفی در Crysis 2 وجود دارد که هر کدام دیدنی هست از جمله آن افکت نور و صدا گذاری هست و نورپردازی دیدنی جای بحثی را برای ایراد از این قسمت نمی گذارد و عبور اشعه خورشید از لا به لای درختان ملایم و شگفت انگیز است به طوریکه نمیخواهید به ادامه بازی بپردازید و محو محیط های زیبا یآن شوید اینگونه افکت ها کیفیت را بسیار بالا میبرد و به جرات میتوان گفت نورپردازی بسیار پیشرفته بازی از عناوین این دوره بالاتر هست و صدا گذاری که البته نقص هایی هم دارد در نوع خود بسیار زیبا هست.صدا های انفجار ها برای شما واقعگرایانه هست همچینین صدا گذاری سلاح ها دیدنی هست ولی صدا گذاری در بعضی مواقع دچار اشکال میشود و به عنوان مثال ماشین های نظامی هست همه یک مدل صدا دارند و همچینن صدا گذاری اسکات ها بهتر از این هم میتوانست باشد.
سه پلتفرم و سه تفنگدار
اگر عنوانی بسیار پیشرفته برای کنسول ها میخواهید کرایسیس 2 بهترین گزینه هست اما در پی سی همچین چیزی زیاد درست نیست عناوین انحصاری عموما کیفیت بالایی دارند و کرایسیس 2 با اومدن به کنسول نوع جدید از شوتر اول شخص را رائه داد ولی به قیمت کم شدن کیفیت پی سی که کرایسیس 2 آن گونه هم در کنسول منحصر به فرد نیست زیرا یک سری از عوامل در بازی از سایر عناوین دیگر گرفته شده از جمله آن سیستم کاور گیری و سر خوردن که در عنوان های موفق انحصاری کنسول ها دیده شده است هماند Killzone 2 که سیستم کاور گیری اول شخص به Crysis 2 منتقل شده است که اشکالاتی هم دارد و قسمت دیدنی آن بر روی کنسول گرافیک و سیستم نورپردازی هنرمندانه آن است که بی شک از سایر عناوین بهتر است ولی فقط گرافیک پیشرفته و نروپردازی برای یک عنوان همانند Crysis 2 کافی نیست بزرگترین مشکل هوش مصنوعی بازی هست که سازندگان بازی از جمله کارگردان Crysis چوات یرلی به این نکته اشاره کرده بود که سیستم هوش مصنوعی بسیار پیشرفته شما را متحیر خواهد کرد که این سیستم تبدیل به یک فاجعه شد به گونه ای که دشمنان شما را پشت دیوار هم میبینند و همینطور از کنار شما رد میشوند بودن هیچ واکنشی و شما به راحتی میتوانید آن ها را زا بین ببرید همینطور بسیار آزار دهنده نیز هستند این قسمت بزرگترین مشکل Crysis 2 هست که در این زمینه موفق نبود.موتور بازی CryEngine 3 هست که از لحاظ کیفیتی کمی از موتور قبلی خود CryEngine 2 پایینتر است البته این به معنای کمبود نیست بلکه سیستم نورپردازی به لطف موتور جدید هست ولی کیفیت بافت ها کمی کاهش یافته هست این قسمت روی پی سی محسوس نیست ولی در مقایسه با دو کنسول دیگر خود را نشان میدهد.
نسخه PS3 نسبت به Xbox 360 از لحاظ فریم ریت پایینتر هست به گونه ای که نسخه 360 برتری خود را در این زیمنه ثابت کرده است.اگر با عناوین انحصاری دو کنسول مقایسه کنیم باید گفت Crysis 2 پایینتر هست از جمله آن Killzone 3 و Halo هست که از لحاظ داستان و شخصیت پردازی و ریشه یابی به عمق وجود شخصیت ها بهتر از Crysis 2 هستند و همینطور سیستم انفجار در Crysis 2 پایینتر از Killzone 3 هست دلیلش هم این هست وقتی شما شاهد انفجار میشوید میبینید کیفیت انفجار در Killzone 3 بهتر است و همینطور بسته به انفجار محل آسیب میبیند ولی در Crysis 2 با اینکه سیستم انفجار دیدنی هست ولی بعد از انفجار اثری از سوختگی نیست یا در برابر ان انفجار انتظار شما از یک سوختی آن گونه نیست و این سری مشکلات کیفیت رو کم میکنند و البته بر روی پی سی که موتور بازی بهینه شده است و روی اکثر سیستم ها اجرا میشود ولی کیفیت بافت ها و سایر موارد بهتر از این هم میتوانست باشد البته کرایسیس 2 عنوان خوبی هست ولی انتظارات بیشتر از این ها بود.
آنچه در Crysis 2 دیدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 86
در این قسمت به صورت اجمالی به قسمت های مختلف میپردازم:
داستان: داستان یکی از عناصر اصلی در یک عنوان به شمار میرود و با توجه به اینکه برای یک شوتر اول شخص داستان زیاد قابل توجه نیست اما در برابر عناوین انحصاری کنسول ها باید گفت داستان میتوانست بهتر باشد و کشش این رو داشت تا داستان بهتر روایت شود.
موسیقی: زیبا و دیدنی به طوریکه با محیطی که در آن قرار داشتید همخوانی داشت و حس تازه ای به شما میدهد.
صداگذاری: همانند موسیقی زیبا و البته نقص هایی هم داشت که به موارد این قمست اشاره شد.
گیم پلی: شما دوست دارید به ادامه بازی بپردازید و خسته نمیشوید این همان چیزی هست که انتظار میرفت و کیفیت این قسمت عالی هست.
گرافیک: این قسمت برای هر پلتفرم باید مقایسه شود به عنوان مثال نسخه پس سی میتوانست بهتر باشد و رو دو کنسول دیگر شاهکار بود.
سایر موارد و جزئیات: این قسمت مربوط به هوش مصنوعی و سیستم های بازی میشود هوش مصنوعی بازی بسیار پایین بود و کیفیت یک شوتر اول شخص مانند کرایسیس 2 را پایین می آورد و سیستم های بازی شامل تجهیزات همراه شخصیت اصلی هست از جمله قدرت ها و سلاح ها که قدرت ها خیلی بیش از حد بهش توجه نشان داده شده است و به پیشرفت کیفیت بازی تاثیری ندارد.
نمرات کرایسیس2 از 10 نمره هست که به دو قسمت پی سی و کنسول هست:
نسخه PC :
گرافیک : 9
داستان : 8
گیم پلی :9.5
صدا گذاری و موسیقی : 9
سایر موارد و جزئیات : 7.5
نسخه های Xbox 360 و PS3 :
گرافیک : 9.5
داستان : 7
گیم پلی : 9
صدا گذاری و موسیقی : 9.5
سایر موارد و جزئیات : 8
نمره کلی برای پی سی : 8.6
نمره کلی برای دو کنسول : 8.6
Masoud King
02-04-2011, 23:24
این بازی ونکوئیش هم خوب یه نکته جدید به شوترهای امسال اضافه کرد و اونم قابلیت سر خوردن رو زمینه
تو بولت استورم و این بازی وجود داره
+
گیم پلی کلی بازی خیلی خوبه فقط اینکه بعضی جاها احساس میکنی هیلو یا بازیهای دیگه رو تو محیط جدید میبینی
+
بعضی جاها اشیا از دور دیده نمیشه...مثلا یه سربازی پشت کانال کولر بود. از دور که نگاه می کردی دیده میشد کل بدنش ولی وقتی زووم می کردم میدی که پشت کانال کاور گرفته!
در مجموع بازی خیلی خوبیه
mohammad_twe
02-04-2011, 23:55
نسخه PC :
گرافیک : 9
داستان : 8
گیم پلی :9.5
صدا گذاری و موسیقی : 9
سایر موارد و جزئیات : 7.5
نسخه های Xbox 360 و PS3 :
گرافیک : 9.5
داستان : 7
گیم پلی : 9
صدا گذاری و موسیقی : 9.5
سایر موارد و جزئیات : 8
????
معمولا گرافیک و گیم پلی رو برای نسخه کنسولی از pc جدا میکنن :دی! چرا تو این قسمت داستان هم جدا شده ؟! یعنی داستان رو کلا با داستان بازیهایی که رو کنسول میاد مقایسه کردی که اینطوری شده ؟! پس باید نسبت به داستان های بازی های انحصاری مقایسه بشه اگه اینطوره .. ؟!
amaranth_silent
03-04-2011, 00:10
اشغال بود.............
Killzone2
03-04-2011, 00:12
????
معمولا گرافیک و گیم پلی رو برای نسخه کنسولی از pc جدا میکنن :دی! چرا تو این قسمت داستان هم جدا شده ؟! یعنی داستان رو کلا با داستان بازیهایی که رو کنسول میاد مقایسه کردی که اینطوری شده ؟! پس باید نسبت به داستان های بازی های انحصاری مقایسه بشه اگه اینطوره .. ؟!
دلیل داره دی:
این کار رو کردم چون کرایسیس تو پلتفرم های مختلف متفاوت هست ببین داستان که در مقایسه با سایر شوتر های اول شخص بهش 8 دادم ولی در کنسول چون عناوین بهتری داریم که داستان بهتری دارن بهش 7 دادم .داستان بازی طوری هست که رو کنسول خودشو نشون نمیده در برابر عناوین دیگه! دلیل جدا کردن هم همینه البته مقایسه کلی هم نبوده و به طوری که همه جانبه با سایر عناوین مقایسه بشه یک دیدگاه هست و من هم نظر خودم رو دادم و اگر داستان پر کشش تری بین سایر شوتر های اول شخص تو کنسول داست نمره بهتری میدادم.
در باره گرافیک و گیم پلی هم بله جدا میکنن چون گرافیک تو کنسول همونطور که تو نقد هم گفتم شاهکار بوده و پیشرفته تره بخصوص تو نورپردازی و نسخه PC در برابر قبل خوب نبوده که بهش اشاره کردم از جمله کیفیت بافت ها و سایر موارد اینچنینی! و گیم پلی هم همینه در واقع به نظر من اون چیزی که تو کنسول دیدم با چیزی که رو پی سی دیدم کمی تفاوت داشت گیم پلی کنسول بهتر بود بیشتر شما رو جلب میکنه و میخکوب میکنه و پی سی از لحاظ گیم پلی با چیزی که در شماره اول بود مقایسه شده است.
+
این کار گواهی ثبت اختراع هم داره :31:
mohammad_twe
03-04-2011, 00:14
پس همونطور که گفتم درست فکر میکردم که از بین بازیهای کنسولی مقایسه کردی . خوب و جالبه .
GAM3-OV3R
03-04-2011, 01:16
سلام
دوستان بازی آخرش چرا اینجوری تمام شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من آخر بازی اصلآ نفهمیدم چی شد!رفتم داخل اون دستگاه بزرگه همه چی قرمز بود ما نیز در حال ذوب شدن بودیم همینجوری موس 1 و2 رو زدیم رفتیم جلو بعد w رو زدیم رو هوا معلق شد گفت space بزن منم زدم همه جا سفید شد بعد اومد تو منو ی بازی !!! اینجا بازی تموم شد آیا؟:41:
BMW.M3_E46
03-04-2011, 10:58
کسایی که آنلاین بازی میکنن پینگشون چه جوریه؟؟؟(PC)
من 256 دارم می تونم راحت بازی کنم!!!؟
من بیشتر با سرورای زامبی بازی می کنم با سرورای اصلی تا به حال امتحان نکردم
دوستان کسی میدونه زبان بازی از کجا تغییر میکنه؟
من یک کریسیس گرفتم زبان اش روسی هست میخوام ببینم چجوری به انگلیسی تغییر ایش بدم
ویرایش : مشکل حل شد
GAM3-OV3R
03-04-2011, 16:35
سلام
من آخر بازی اصلآ نفهمیدم چی شد!رفتم داخل اون دستگاه بزرگه همه چی قرمز بود ما نیز در حال ذوب شدن بودیم همینجوری موس 1 و2 رو زدیم رفتیم جلو بعد w رو زدیم رو هوا معلق شد گفت space بزن منم زدم همه جا سفید شد بعد اومد تو منو ی بازی !!! اینجا بازی تموم شد آیا؟:41:
:sad:
این همه بازی رو تمام کردن یک نفر کمک نمی کنه:41:
velvet revoulver
03-04-2011, 20:01
واقعا کرایسیس 2 این بود؟ بازی یی که سازنده ها با اب وتاب ازش حرف میزدن همین بود!؟بازی البته نقاط قوتی داره که همه میدونن و ازش حرفی نمیزنم اما در مقابل نقاط ضعف هم زیاد داره...هوش مصنوعی که بعضی وقتها خنده دار میشه (تو درجه ی سختی نرمال)...دشمنها بعضی اوقات از یه نقطه ای جلوتر نمیان..یا در بعضی مواقع وقتی بهشون نزدیک میشی تا یکی دو ثانیه فقط نگاه میکنن.. باگها که زیادن مثلا وقتی یکی از دشمنها رو میکشی به شکل عجیب و غریب و مضحکی روی زمین میافته..در اواخر بازی وقتی به اونجایی رسیدم که دشمنا نامریی میشن یکی از دشمنا مثلا میخواست بیاد طرفم اما جلوی صخره ایستاده بود و همونجا در حال راه رفتن در جا میزد انگار میخواست بره تو صخره ...!!! ..نور پردازی با اینکه نواوریهایی هم داره اما از لحاظ زیبایی اصلا به گرد پای عناوینی مثه RED DEAD نمیرسه...تخر یب پذیری که اصلا مفهومی تو این بازی نداره انگار!!..فقط بعضی ابجکتها قابلیت تخریب نصفه ونیمه دارن (مقایسه کنید با BATTLEFIELD که میتونستید همه ی درها رو با شلیک کردن بشکنید یا زمانی که دشمن ار پی جی میزد همه ی سنگر رو سرتون اوار میشد یا حتی قسمت اول کرایسیس که با شلیک به درختها میتونستید اونها رو قطع کنید)...جزییات و بافتها در همه جا یکدست نیستند و بعضی جاها کاملا متوسط هستند و بیشتر زمانی زیبا هستند که از دور بهشون نگاه بشه اما از نزدیک میزان کم بودن بافتهای بعضی از اشیا بشدت تو ذوق میزنه.. بازی پایان بندی بزرگ و حماسی نداره...غولاخر درست وحسابی نداره...شخصیت اول بازی دیالوگ نداره و حرف نمیزنه و نمیشه باهاش همذات پنداری کرد...بخوام جمع بندی کنم باید بگم در کل بازی کرایسیس بازی خوبیه اما نه برای شرکتی که قسمت 1 رو ساخته و این همه وعده وعید داده بود شاید اگه این بازی رو یه شرکت معمولی ساخته بود خیلی بازی خوبی بحساب میومد اما سازندگان بازی سطح توقها رو با قسمت اول و همینطور با وعده وعید هایی که در مورد این قسمت داده بودن خیلی بالا برده بودند که بنظر من نتونستند موفق بشن و حتی فروش خوب این بازی هم بیشتر به خاطر جو سازی و حاشیه سازی هایی که سازنده ها براه انداختن و همینطور بخاطر اعتبار قسمت اول کرایسیس بود..
Electronic-Arts
03-04-2011, 21:02
چرا پورت شده! ولی نه پورت کامل و بی کیفیت که در اکثر بازی های مالتی این نسل میبینیم!
ولی چیزی که مشخصه اینه که قطعا این بازی کاملا به صورت جداگانه روی PC ساخته نشده که خوب نشانه های زیادی هم داره. مثلا حالت Auto Aim در گیم پلی بازی که در پچ 1.01 گویا حل شد!:31:
برای اطلاعات بیشتر و پیگیری این موضوع هم میتونین به لینک زیر مراجعه کنید :
این رو هم مطالعه کنید بد نیست :
خب چند روزی وقت نداشتم لینک ها رو بخونم واسه همین دیر جواب دادم
در مورد لینک هایی که شما دادین هم هیچ منبع موثقی که بر پورت شدن باشه ارائه نشده و فقط یه کاربر مثل من و شما اومده گفته که برای PC از رو Xbox پورت شده حالا من هم شما رو ارجاع میدم به این لینک ها که نقل قول ار خود کرایتک هست
و اگر قرار باشه حرف کسی رو باور کنم مطمئنا حرف کرایتک رو باور میکنم تا حرف چند تا کاربر
باگها که زیادن مثلا وقتی یکی از دشمنها رو میکشی به شکل عجیب و غریب و مضحکی روی زمین میافته
100درصد با این مورد موافقم و یک نکته دیگه از باگهای بازی این که موجودات فضایی هنگام کاور گیری نصف بدنشون دیده میشد!انگار سازنده همون کاور گیری که دشمنان انسان شما داشتن رو واسه این موجودات هم سوار کرده بودن(به خاطر این میگم که اندازه و هیکل این موجودات 2 برابر انسانها بود!)
shab_2008
03-04-2011, 22:49
خب چند روزی وقت نداشتم لینک ها رو بخونم واسه همین دیر جواب دادم
در مورد لینک هایی که شما دادین هم هیچ منبع موثقی که بر پورت شدن باشه ارائه نشده و فقط یه کاربر مثل من و شما اومده گفته که برای PC از رو Xbox پورت شده حالا من هم شما رو ارجاع میدم به این لینک ها که نقل قول ار خود کرایتک هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو
دوست عزیز من که قبلا گفتم که پورت شده ولی نه به صورت کامل!
مثال هم که زدم.
اما اون دو تا لینکی که گذاشتین رو هم من قبلا خوندم ولی از VG247 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی جالبه که نظرات کاربرا در زیر این خبر رو هم بخونید!
و البته یه سر هم توی فروم های معتبر که این خبر رو گذاشتن بزنید و نظرات کاربرا رو بخونین.
90 درصدشون دارن میگن این حرف رو قبول ندارن و میگن دروغ محض هست!
حتی توی متن لینک اولی که دادین این جمله نوشته شده :
However Nathan Camarillo from Crytek stated that Crysis 2 was a port from the PC “not the other way around” but PC fans of the game disagree.و دلیلش هم این موارد میدونن :
no DirectX 11 support
textures and effect worse than Crysis 1
there’s a START button for Crysis 2 on PC (lol)
Preset Graphic Settings
که خوب بارزترین نمونش هم گزینه آخره که خوب در نسخه اول شاهد این مشکل نبودیم! (البته خودم با مورد دوم مخالفم!:31:)
دوست عزیز کلا روی این حرفا خیلی حساب نکنید چون خیلی هاشون تو خالی از آب درومدن!
مثل قضیه پچ DX11 برای این بازی! که بعد کرایتک اصلا همچین چیزی رو رد کرد!
حتی ببینید جناب Cevat Yerli سال پیش چه مواردی رو توی مصاحبه مطرح کرده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما توصیه میکنم به لینک زیر هم مراجعه کنید و مشکلات نسخه دوم بازی رو نسبت به نسخه اول ببینید :
اگر قرار باشه حرف کسی رو باور کنم مطمئنا حرف کرایتک رو باور میکنم تا حرف چند تا کاربردوست عزیز رئیس جمهورش هم میاد پشت میکروفن دروغ تحویل مردم میده بعد شما به این حرف استناد کردین؟
دوست من توی همین فروم هاست که خیلی حقایق در مورد بازی ها توسط کاربرای حرفه ای آشکار میشه !
مثل قضیه رزلوشن بازی Alan Wake و ...
یا حالا مثلا قضیه تکسچر های کرایسیس 2 که توسط یه کاربر بررسی شده بود!
virus2009
04-04-2011, 00:19
دوستانی که آنلاین بازی می کنند سرور خوب با پینگ پایین سراغ ندارند .... ؟؟؟؟
یک سرور عالی.
Masoud King
04-04-2011, 10:03
دیروز داشتم یکم بازی می کردم...یه سرباز دشمن از کنارم رد شد و انگار منو ندید ( رو خرین درجه سختی) بعدش می خواست از پله بره بالا که یو رفت تو دیوار و غیب شد و بعدش از طبقه بالا یهو ظاهر شد !!
یا یه جا دیگه صدا تیر میومد چپ و راست رو نگاه کردم چیزی ندیدم..برگشتم دیدم یکی پشت سرم هی با شات گان داره تیر میزنه...نمیدونم کجا داشت میزد یه دونش هم نخورد بهم !!
+
کلا بازی سرشار از باگ و مشکلات هوش مصنوعیه
اون اوایل یه تریلر از بازی اومده بود و توش می گفت تحول هوش مصنوعی و این چیزا : ))
من نسخه ایکس باکس رو داشتم بازی میکردم هنوز 1 ساعت نشده بود که یه صحنه پر انفجار و تیراندازی رخ داد و یهو فریز کرد . واسه شما هم تاحالا همچین اتفاقی افتاده ؟
virus2009
04-04-2011, 11:45
من نسخه ایکس باکس رو داشتم بازی میکردم هنوز 1 ساعت نشده بود که یه صحنه پر انفجار و تیراندازی رخ داد و یهو فریز کرد . واسه شما هم تاحالا همچین اتفاقی افتاده ؟
مال منم تو PC دقیقا همین طوری شد
چند جا دیگه هم فریز شد مجبور شدم دکمه ریست کیس رو بزنم
با اجازه شما من چند تا سئوال دارم که مطرح می کنم
این بازی رو میشه بخش چند نفره شو شبکه زد
ایا پچی چیزی واسه رفع مشکلاتش اومده
سپاسگذارم
هوش مصنوعی تو این بازی یعنی شما رو از فاصله 1 کیلومتری میبینن ولی تو فاصله 1 متری نمیبینن!: دی
generaltj
04-04-2011, 13:01
اگه ممکنه لینک دانلود sound track های بازی رو قرار بدین(ostها:31:).....در صورت امکان فی.ل.تر نباشه:41:
اگه ممکنه لینک دانلود sound track های بازی رو قرار بدین(ostها:31:).....در صورت امکان فی.ل.تر نباشه:41:
Downloads :
VA – Crysis 2 (Original Videogame Soundtrack) [iTunes Version]
Info
Download
GAM3-OV3R
04-04-2011, 14:28
سلام
خواهشآ یکی جوابگو باشه اینجا:41:این چه وضعشه آخه:19:
2 روزه یک کمک کوچک خواستم یک نفر جواب نمیده
The Rover
04-04-2011, 19:44
خواهشآ یکی جوابگو باشه اینجا:41:این چه وضعشه آخه:19:
2 روزه یک کمک کوچک خواستم یک نفر جواب نمیده
بعدش یه دمو نشون میده
اونو دیدی؟ با دیدنش باید همه چی بیاد دستت
بازیه خیلی خوبیه ولی نمیدونم چرا کنترل بازی یه جوریه؟نمیگم بده ها ولی خیلی لقه
matrix_3s
04-04-2011, 20:30
چرا هر کی میاد فقط از ایرادش میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینقدر داغونه................؟؟؟؟؟؟؟
من فردا این بازیو میگیرم ببینم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان . من با crysis 1 خیلی حال نکردم . یعنی اولش رو بازی کردم ، دیگه ادامه ندادم . این یکی چطوره ؟ چقدر فرق کرده ؟ با توجه به اینکه از یکش خوشم نیومد ، از این خوشم خواهد اومد یا نه ؟! بگیرم یا نه ؟
ممنون .
چرا هر کی میاد فقط از ایرادش میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینقدر داغونه................؟؟؟؟؟؟؟
من فردا این بازیو میگیرم ببینم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اتفاقا ! بازیه خیلی خوبیه ولی نه بعنوان کرایسیز 2 !!! یعنی اگه بخوام بهتر بگم اینه که کرایسیز 2 باید خیلی سر تر از این حرف ها می بود ! :41:
سلام دوستان . من با crysis 1 خیلی حال نکردم . یعنی اولش رو بازی کردم ، دیگه ادامه ندادم . این یکی چطوره ؟ چقدر فرق کرده ؟ با توجه به اینکه از یکش خوشم نیومد ، از این خوشم خواهد اومد یا نه ؟! بگیرم یا نه ؟
ممنون .
بازی مثل شوترای دیگس فقط تفاوتش تو گرافیک بازی-امکانات بیشتر و جنگولک بازیه
ولی در کل بازیه خوبیه و ارزششو داره
GAM3-OV3R
04-04-2011, 21:20
بعدش یه دمو نشون میده
اونو دیدی؟ با دیدنش باید همه چی بیاد دستت
ولی خب می خوام بدونم اونجا که میگه space بزن من میزنم همه چی سفید میشه میاد تو منوی اصلیه بازی!بلاخره باید آخرش یک دمویی نشون بده دیگه؟!شاید من اون آخر بازی رو اشتباه انجام میدم:41:
ممنون .
گیم پلی زیبا تر از Crysis 1 شده.
مراحل بسته تر شدن و همین باعث شده گیم سریعتر و با کیفیت تر جلو بره.
گرافیک + موزیک بسیار عالی رو هم اضافه کنید...
اوایل بازی شبیه Crysis 1 هست و گیم پلی آروم هست تقریبا...
ولی از اواسط به بعد واقعا زیبا میشه!
یعنی خود من به نیمه ی اول گیم 15 و به نیمه ی دوم 18 میدم!(از نظر گیم پلی و اتمسفر و ...)
Out.Of.Range
04-04-2011, 21:23
اتمسفر خیلی مهمه:31:
havas_1980
04-04-2011, 23:52
Easter Eggs
در کنار چند Easter Egg خیلی مشخص مثل مجله هایی که در کیوسک روزنامه فروشی وجود داره و عکس یرلی رو میشه دید (مرحله چهارم - Road Rage) و در جاهایی دیگه که عکسهای ساندگان بازی قرار دارن, یه Easter Egg هم هست که این یکی جلوی چشم نیست. در مرحله هفتم یعنی Dead Man Walking وقتی از آسانسور پیاده میشین متوجه آسانسور دیگری در سمت چپ میشین که سویچش رو میشه لمس کرد اما عملی انجام نمیشه... در انتهای راهرو یک جعبه برق روی دیوار وجود داره که میشه فعالش کرد و بعد نور قرمزی رو روش دید. حالا برگردین به همون آسانسور و اون دکمه رو که نور قرمزی هم روی اون روشن شده بزنین. نتیجه اینکه در آسانسور باز میشه و شما رقص دو سرباز رو میتونین برای چند ثانیه تماشا کنین!
وای هومان ...پس اونجا بود...:31:
من اون پاور رو روشن میکردم ولی اصلامتوجه اون اسانسور نشدم هی میگفتم این اخه چیه به چه دردی میخوره...
چه خوب هم نورافشانی کردند...:31:
میگم من نمیدونم این بنده خدا چرا تو حالت Stealth سایه داره !!!!!!!! :31:
Easter Eggs
در کنار چند Easter Egg خیلی مشخص مثل مجله هایی که در کیوسک روزنامه فروشی وجود داره و عکس یرلی رو میشه دید (مرحله چهارم - Road Rage) و در جاهایی دیگه که عکسهای ساندگان بازی قرار دارن, یه Easter Egg هم هست که این یکی جلوی چشم نیست. در مرحله هفتم یعنی Dead Man Walking وقتی از آسانسور پیاده میشین متوجه آسانسور دیگری در سمت چپ میشین که سویچش رو میشه لمس کرد اما عملی انجام نمیشه... در انتهای راهرو یک جعبه برق روی دیوار وجود داره که میشه فعالش کرد و بعد نور قرمزی رو روش دید. حالا برگردین به همون آسانسور و اون دکمه رو که نور قرمزی هم روی اون روشن شده بزنین. نتیجه اینکه در آسانسور باز میشه و شما رقص دو سرباز رو میتونین برای چند ثانیه تماشا کنین!
هرچی هست زیر سره توء :31:
رفتی چیز خورشون کردی حالا ازشون عکس هم میزای !!؟؟ :31:
sima_6600
05-04-2011, 10:35
دوستان به همه چیز اشاره کردین غیر از Real Time بودن بازی در کل کسای که میگن این Crysis 2 بود از این حرفا بازی نکنن یا دیگه بس کنن.این بازی هیچ چیزی کم نداشت این شماید که با 100 بحانه روی بازی عیب میزارید ما ایرانی ها همه همین جوری هستیم وقتی یک چیزی عالیه میخوایم حی از ارزشش کم کنیم چرا با حقیقت کنار نمیایم.اههه خسته شدم این مردم درست نمیشن.در کل بازی از همه نظر زیبا بود Nice Work
david071
05-04-2011, 11:37
از بس که بازی باحالی هست من دارم یواش یواش بازی میکنم و تمام گوشه کنارای شهر رو میگردم که خدایی نکرده تموم نشه :31:
الان بیشتر اشیاء توی بازی رو پیدا کردم بجز اون car kay ها کسی میتونه عکس ازش بگذاره ببینم چه شکلی هست .
بازی خیلی سبک هست نسبت به نسخه قبل که این بهترین پیشرفت به نسخه قبل هست .
بازی از 10 = 10.5 ( نظر کاملا شخصی )
دوستان به همه چیز اشاره کردین غیر از Real Time بودن بازی در کل کسای که میگن این Crysis 2 بود از این حرفا بازی نکنن یا دیگه بس کنن.این بازی هیچ چیزی کم نداشت این شماید که با 100 بحانه روی بازی عیب میزارید ما ایرانی ها همه همین جوری هستیم وقتی یک چیزی عالیه میخوایم حی از ارزشش کم کنیم چرا با حقیقت کنار نمیایم.اههه خسته شدم این مردم درست نمیشن.در کل بازی از همه نظر زیبا بود Nice Work
اینجا هیچکس نگفته کرایسیز 2 بازی بدی بوده ... ! فقط ازش انتظار خیلی بیشتری ( خصوصا از لحاظ گرافیکی رو PC ) می رفت ! شما اگه کرایسیز 1 و رو آخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کنید متوجه منظور اکثر دوستان می شید !
اتفاقا مشکل ما ایرانی ها همین جاست که سعی میکنیم رو همه چی تعصب نشون بدیم !!
دیگه یه بازی که انقدر تعصب بازی نداره که عزیز من !! بازی چیزی باید فراتر از اینها بود که نبود .
به نظر من هم این اشتباه بود اسم بازی رو 2 گذاشتن !! همین انتظارات رو خیلی زیاد کرده !!
همونطور که AC:BH رو دیگه نگفتن AC 3 و همه توقعات کم بود.
Kill zone 3 باید چیزی فراتر از اون چیزی که گفتن میبود که نبود !!
من فکر میکنم تنها باز ای که همیشه Next هست فقط FIFA و PES هست !!
مسخره نیست !؟
اینجا هیچکس نگفته کرایسیز 2 بازی بدی بوده ... ! فقط ازش انتظار خیلی بیشتری ( خصوصا از لحاظ گرافیکی رو PC ) می رفت ! شما اگه کرایسیز 1 و رو آخرین تنظیمات گرافیکی اجرا کنید متوجه منظور اکثر دوستان می شید !
دقیقا موافقم !!
کسی نگفته بده , ولی ایراداتی رو آدم میبینه که تعجب میکنه !!!
مثلا یکی همون اشعه ی لیزر اسلحه هاست که نمیدونم چطوری وقتی رو دیوار میوفته مربع میشه !!؟؟ :31: یا اینکه چرا وقتی روی یک ساختمان 100 متر اونور تر میندازیم هنوز اون مربع رو کامل میبینیم !!!
یا همین حالت Stealth که طرف نامرئی میشه ولی هنوز سایه ی بدنش زیر پایشه !!!
همین بازی Dead Space 2 به نظر من ترکوند !! انقدر رو جزئیات کار کرد که من تو هر زمینه ای فقط به این بازی رای میدم.
Masoud King
05-04-2011, 14:27
آره سعید جان من خودم با توجه به حرفای کرایتک انتظار یه شاهکار رو داشتم. وقتی طرف با اطمینان میگه میانگین نمرات بازیمون بالای 90 میشه یعنی باید منتظر یه سوپر بازی باشیم.
بازی یه سری مشکلات بچه گانه داره که واقعا آدم رو مایوس میکنه. من خودم خیلی با بازی حال کردم ولی یه سری چیزا بد جوری تو ذوق میزنه
همین بازی Dead Space 2 به نظر من ترکوند !! انقدر رو جزئیات کار کرد که من تو هر زمینه ای فقط به این بازی رای میدم.
فکر کنم تنها شوتری که امسال میانگین نمراتش 90 شد همین بود که واقعا هم حقشه.
البته یه چیزی هم قبول کنید که گرافیک و ساختار بازی طوری بود که اکثرآ میتونستن بازی رو روون اجرا کنن یعنی طوری نبود که یه عده ی خاصی که سیستمهای فول دارن فقط بازی کنن که به نظرم خیلی مزیت خوبی بود حالا کاری نداریم بازی گرافیکش رو pc اون چیزی که باید میبود نبود.شایدم هدف از اول همین بود که عمومآ بتونن همه استفاده کنن ولی با این حال گرافیک بازی یه جاهایی مثل نورپردازیش فوق العاده بود.تنها مشکلی که من تو بازی دیدم هوش مصنوعی و بعضی باگها بود.یه موردی تازگیا داره واسه اکثر بازیها اتفاق میوفته که کاملآ رو به افول رفتن کیفیت ساخت بازیها رو نشون میده.آدم واقعآ نمیدونه تاسف بخوره یا بخنده به این چنین صحنه های مذحکی:
cod:bo
crysis 2
moh
!
marmolak kocholo
05-04-2011, 15:16
یا همین حالت Stealth که طرف نامرئی میشه ولی هنوز سایه ی بدنش زیر پایشه !!!
سلام دوست عزیز،
در حالت Stealth برای چی شما نباید سایه داشته باشید !؟ اتفاقا خوشم اومد این قسمت رو سوتی ندادن که در حالت نامرئی سایه رو بردارن !!
شما فکر کردید این قابلیت که تو این بازی در نانوسوئیت به کار رفته نور رو از بدن شما عبور میده!؟ خیر دوست عزیز...
یکم توضیح می دم تا دوستان به اشتباه نیوفتن و اطلاعاتشون بالا بره.
این تکنولوژی که چند وقت پیش هم در موردش صحبت می شد و انگاری به صورت عملی هم انجام شد به این طور عمل می کنه که :
تعداد بسیار زیادی دوربین خیلی کوچیک(نانومتری) روی لباس کار گذاشته میشه و به همون تعداد هم صفحه نمایشگر نانومتری روی لباس می زارن، به این صورت تصویری که دوربین از پشت ما می گیره روی نمایشگرهای جلو پخش میشه و تصویری که دوربین از جلوی ما میگیره روی نمایشگرهای عقب پخش میشه، در این صورت ما نامرئی به نظر می رسیم !! ولی هنوز جسم ما وجود داره پس دلیلی نداره که سایه نداشته باشیم!!!!
این کار رو روی هواپیماها هم به صورت علنی انجام دادن جوری که دوربین های بالا تصویر بالا رو میندان زیر و تصویر های زیر رو میندازن بالا !!
امیدوارم کامل متوجه شده باشید...
سلام دوست عزیز،
در حالت Stealth برای چی شما نباید سایه داشته باشید !؟ اتفاقا خوشم اومد این قسمت رو سوتی ندادن که در حالت نامرئی سایه رو بردارن !!
شما فکر کردید این قابلیت که تو این بازی در نانوسوئیت به کار رفته نور رو از بدن شما عبور میده!؟ خیر دوست عزیز...
یکم توضیح می دم تا دوستان به اشتباه نیوفتن و اطلاعاتشون بالا بره.
این تکنولوژی که چند وقت پیش هم در موردش صحبت می شد و انگاری به صورت عملی هم انجام شد به این طور عمل می کنه که :
تعداد بسیار زیادی دوربین خیلی کوچیک(نانومتری) روی لباس کار گذاشته میشه و به همون تعداد هم صفحه نمایشگر نانومتری روی لباس می زارن، به این صورت تصویری که دوربین از پشت ما می گیره روی نمایشگرهای جلو پخش میشه و تصویری که دوربین از جلوی ما میگیره روی نمایشگرهای عقب پخش میشه، در این صورت ما نامرئی به نظر می رسیم !! ولی هنوز جسم ما وجود داره پس دلیلی نداره که سایه نداشته باشیم!!!!
این کار رو روی هواپیماها هم به صورت علنی انجام دادن جوری که دوربین های بالا تصویر بالا رو میندان زیر و تصویر های زیر رو میندازن بالا !!
امیدوارم کامل متوجه شده باشید...
ممنون از توضیحاتتون ولی اصلا هیچ ربطی نداشت , شما متاصفانه بدون تحقیق و مدرک حرف میزنید و اصلا برای من قابل قبول نیست:
به تصاویر زیر خوب دقت کنید تا متوجه ی اشتباهاتون بشید :
تصاویر گرفته شده از کنسول Xbox 360 من :
تصاویر گرفته شده از کنسول Xbox 360 حامد :
دیدید !؟ ایده ای که شما مطرح کردید کاملا اشتباه بود.
کلا ما چند مدل تئوری در باره ی نامرئی شدن رو تا به امروز روشون کار کردیم :
1- استفاده از یون ها و میدان مغناطیسی :
با ایجاد یک میدان مغناطیسی شدید دور یک جسم باعث میشه فوتون های برخوردی در این میدان با زاویه 120 درجه الی 180 درجه منحرف بشن که در واقه باعث میشه هیچ انعکاسی از اون شی به چشم شما نرسه.(زاویه بازتاب زیر 90 درجه باعث براق شدن جسم میشه.)
2-استفاده از مواد شیمیایی با نام های Metamaterial یا (Gold Colloid (Kolla eidos که این ماده در واقع همون کاره میدان اکترومغناطیسی رو انجام میده بدین صورت که دیگه نیاز به مولد نیست .
3-استفاده از Crystal شدن سطح جسم بدین صورت که فوتون های نور رو در یک نقطه گرفته و به صورت 180 درجه از نقطه ی مقابل جسم که میتونه پشت جسم باشه متمرکز کرده و عبور میدهد.
این چیزی هم که شما گفتی احتمالا جدید هست و من چیزی هنوز در رابطه باهاش نخوندم ولی اصلا این چیزی که شما میگی تو این بازی صدق نمیکنه .
ممنون از توضیحاتتون ولی اصلا هیچ ربطی نداشت , شما متاصفانه بدون تحقیق و مدرک حرف میزنید و اصلا برای من قابل قبول نیست:
تصاویر گرفته شده از کنسول Xbox 360 من :
تصاویر گرفته شده از کنسول Xbox 360 حامد :
با ایجاد یک میدان مغناطیسی شدید دور یک جسم باعث میشه فوتون های برخوردی در این میدان با زاویه 120 درجه الی 180 درجه منحرف بشن که در واقه باعث میشه هیچ انعکاسی از اون شی به چشم شما نرسه.(زاویه بازتاب زیر 90 درجه باعث براق شدن جسم میشه.)
2-استفاده از مواد شیمیایی با نام های Metamaterial یا (Gold Colloid (Kolla eidos که این ماده در واقع همون کاره میدان اکترومغناطیسی رو انجام میده بدین صورت که دیگه نیاز به مولد نیست .
3-استفاده از Crystal شدن سطح جسم بدین صورت که فوتون های نور رو در یک نقطه گرفته و به صورت 180 درجه از نقطه ی مقابل جسم که میتونه پشت جسم باشه متمرکز کرده و عبور میدهد.
این چیزی هم که شما گفتی احتمالا جدید هست و من چیزی هنوز در رابطه باهاش نخوندم ولی اصلا این چیزی که شما میگی تو این بازی صدق نمیکنه .
چرا سعید جان ، این کلک چند وقتی هست که داره ازش توی ارتش آمریکا استفاده میشه و نوع جدیدی از مخفی کردن اجسام از چشم دشمن هستش . ولی فقط در مورد چشم غیر مسلح جواب میده .
البته اون طوری که دوستمون گفتند صفحه ی نمایش نانویی نیست ، یک سری سلول رنگی هست که هر کدومشون در حقیقت نقش یک پیکسل رو بازی میکنند و یک ایراد خیلی بزرگ داره و اون اینه که اگر از زاویه ای خلاف زاویه دوربین ها به جسم نگاه بشه جسم قابل دیدنه و فقط از زاویه های موافق دوربین ها عملی هستش و هنوز در مراحل تحقیق هستش .
این رو من 4-5 سالی هست که میدونم .
یک روش دیگه هم هست که دیگه تکنولوژی نظامی محصوب نمیشه چونکه خیلی سنگینه ، و اون ترکیبی از آینه های بسیار کوچک در یک بافت کریستالی هستش و زاویه این آینه ها طوری تنظیم شده که از هر زاویه ای به جسم نگاه کنی تصویر اون طرفش رو این آینه ها منعکس میکنند این طرف و چیزی که در بین این پوشش قرار بگیره قابل دیدن نیست .
اخیرا چند تا لپتاپ این طوری تولید شده که بدنشون شیشه ای هست و زیرش رو میشه از بالا دید بدون اینکه مدار های داخلش دیده بشه ، مبتکر این لپتاپ هم (یعنی این پوشش برای لپ تاپ ها) شرکت مخابراتی ودافون هستش - من وقتی از نزدیک دیدمش داشتم سر میرفتم :31:
ولی در این باره با شما موافقم ، یک بازی یعنی چاخان پاخان و توی چاخان پاخان باید اوج خالی بندی رعایت بشه ، یعنی باید طرف 100% نامرئی باشه و سایه نداشته باشه .
در مورد خود بازی هم نظری ندارم چون اصلا نمیدونم چیه :31:
marmolak kocholo
05-04-2011, 18:16
شما یک جمله نوشتید منم اونو نقل قول کردم! تحقیق و مدرک اینجا چیکارس !؟ نمی دونم!!
همین الان هم رو PC چک کردم دیدم جرف شما درسته و سایه نیستش ( با این که من بعضی جاها خودم دیدم که سایه بود موقع حالت Stealth )
با Xbox هم چک کردم تو یه مرحله دیگه بود و من تو حالت Stleath سایه داشتم! نمی دونم چرا این طوریه! شاید تو مراحل مختلف این متغیره و سوتی دادن تو این کار !!
در ضمن این ایده ی من نیست!! ثابت شده و جدید هم نیست!! شما اگه یه سرچی تو اینترنت بکنید حتما درباره ی این موردی که من گفتم مطلب پیدا می کنید...
البته اون طوری که دوستمون گفتند صفحه ی نمایش نانویی نیست
منظورم از به کار بردن کلمه ی نانو نشون دادن کوچیکی اون بود، همون طور که می دونید نانو واحد اندازه گیری هست برای خودش :
دسی، سانتی، میلی، میکرو، نانو، پیکو و.... ( نانو یعنی 10 به توان 9- )
چرا سعید جان ، این کلک چند وقتی هست که داره ازش توی ارتش آمریکا استفاده میشه و نوع جدیدی از مخفی کردن اجسام از چشم دشمن هستش . ولی فقط در مورد چشم غیر مسلح جواب میده .
البته اون طوری که دوستمون گفتند صفحه ی نمایش نانویی نیست ، یک سری سلول رنگی هست که هر کدومشون در حقیقت نقش یک پیکسل رو بازی میکنند و یک ایراد خیلی بزرگ داره و اون اینه که اگر از زاویه ای خلاف زاویه دوربین ها به جسم نگاه بشه جسم قابل دیدنه و فقط از زاویه های موافق دوربین ها عملی هستش و هنوز در مراحل تحقیق هستش .
این رو من 4-5 سالی هست که میدونم .
یک روش دیگه هم هست که دیگه تکنولوژی نظامی محصوب نمیشه چونکه خیلی سنگینه ، و اون ترکیبی از آینه های بسیار کوچک در یک بافت کریستالی هستش و زاویه این آینه ها طوری تنظیم شده که از هر زاویه ای به جسم نگاه کنی تصویر اون طرفش رو این آینه ها منعکس میکنند این طرف و چیزی که در بین این پوشش قرار بگیره قابل دیدن نیست .
اخیرا چند تا لپتاپ این طوری تولید شده که بدنشون شیشه ای هست و زیرش رو میشه از بالا دید بدون اینکه مدار های داخلش دیده بشه ، مبتکر این لپتاپ هم (یعنی این پوشش برای لپ تاپ ها) شرکت مخابراتی ودافون هستش - من وقتی از نزدیک دیدمش داشتم سر میرفتم :31:
ولی در این باره با شما موافقم ، یک بازی یعنی چاخان پاخان و توی چاخان پاخان باید اوج خالی بندی رعایت بشه ، یعنی باید طرف 100% نامرئی باشه و سایه نداشته باشه .
در مورد خود بازی هم نظری ندارم چون اصلا نمیدونم چیه :31:
راستی ، یه چیزی رو یادم رفت بگم ، این صفحات برای نشون دادن رنگ از جوهر استفاده میکنند نه از نور و برای همین زیر نور خورشید هم خیلی خوشگل و طبیعی نشون داده میشه ، فقط سرعت تغییر رنگشون هنوز اندازه ی سلول های نوری نیست و خیلی به درد اجسام متحرک نمیخوره مگر تغییر رنگ یا پترن بدنه ی جسم .
یعنی یک سرباز دیگه مجبور نیست خودش رو رنگمالی کنه :31:
بچه های pc ،کیا هستن بریم آنلاین؟؟؟
شما یک جمله نوشتید منم اونو نقل قول کردم! تحقیق و مدرک اینجا چیکارس !؟ نمی دونم!!
همین الان هم رو PC چک کردم دیدم جرف شما درسته و سایه نیستش ( با این که من بعضی جاها خودم دیدم که سایه بود موقع حالت Stealth )
با Xbox هم چک کردم تو یه مرحله دیگه بود و من تو حالت Stleath سایه داشتم! نمی دونم چرا این طوریه! شاید تو مراحل مختلف این متغیره و سوتی دادن تو این کار !!
در ضمن این ایده ی من نیست!! ثابت شده و جدید هم نیست!! شما اگه یه سرچی تو اینترنت بکنید حتما درباره ی این موردی که من گفتم مطلب پیدا می کنید...
منظورم از به کار بردن کلمه ی نانو نشون دادن کوچیکی اون بود، همون طور که می دونید نانو واحد اندازه گیری هست برای خودش :
دسی، سانتی، میلی، میکرو، نانو، پیکو و.... ( نانو یعنی 10 به توان 9- )
شما که اینو خودت میدونی پس چرا پست منو اینطوری نقل و قل میکنی و میگی که بچه ها به اشتباه نیوفتن !؟؟!؟
مدرک میشه عکس هایی که من گذاشتم , تحقیق هم میشه همون کاری که خوده شما کردی و بازی رو روی چند Platform تست کردی.
عجیبه ! من خیلی در مورد Stealth سرچ کردم , حدودا 2-3 سالی میشه که هر از گاهی یه سرچی میکنم ولی اصلا اینو ندیدیم !!!
ممنون میشم یه لینک بدی ما هم بخونیم :11:
halflife g
05-04-2011, 18:46
در کل به نظر خود من بازی از لحاظ گرافیک به وعده هاش عمل کرد و همین گرافیک هم عالیه .شاید از شماره 1 گرافیک پایینتری داشته باشه(اونم شاید) ولی عوضش الان عده بیشتری میتونن بازی رو انجام بدن و لااقل این وسط کرایتک هم یه درامدی داشته باشه و مثه شماره 1 نشه که "جوات" جون نتونس یه تیکه نون حلال درست وحسابی از این بازی ببره خونش:31:
+
چیزی که واسه این بازی شدیدا مشکل ساز شد هوش مصنوعی ضعیف و کلا گیم پلی هستش ........هوش مصنوعی بعضی جاها اونقدر ضعیف میشه که میه لقب خنگ ترین هوش مصنوعی بازیهای اخیر رو بهش داد........خیلی از سربازا از فاصله 100 متری شما رو هدشات می کنن ولی وقتی نزدیکشون میشی می بینی که تو دیوار گیر کردن و همینطوری میدون.....همین موجودای سپر دار که کپی برداری از هیلو بودن هم هوش مصنوعی خیلی ذاغارتی داشتن.....میخواست بزنتت میرفت تو دیوار گیر می کرد...آخه یعنی چی؟؟
باگم زیاد داشت که دوستان گفتن....... .
+
کرایتک پچ 1.2 رو واسه بازی بیرون داده(فعلا کنسولا) که تعداد ابجکتهای هوش مصنوعی رو افزایش میده و کلا بهبود واسه هوش مصنوعی در بر داره....بعضی امکانات هم واسه آنلاین اضافه شده مثه hosting بهتر و اینا...... .
+
انلاینشم تا لول 25 رفتم دیگه خسته شدم تکراری شد:31:البته اگه تا لول 28 دووم بیارید مد "کلاسیک" هم فعال میشه که دیگه ار نانوسوت خبر نیس و میشه با اعصاب راحتتری بازی کرد:31:
.
.
مراد جان این Patch رو از LIVE بگیریم ؟
marmolak kocholo
05-04-2011, 19:00
در کل به نظر خود من بازی از لحاظ گرافیک به وعده هاش عمل کرد و همین گرافیک هم عالیه .شاید از شماره 1 گرافیک پایینتری داشته باشه(اونم شاید) ولی عوضش الان عده بیشتری میتونن بازی رو انجام بدن و لااقل این وسط کرایتک هم یه درامدی داشته باشه و مثه شماره 1 نشه که "جوات" جون نتونس یه تیکه نون حلال درست وحسابی از این بازی ببره خونش:31:
+
چیزی که واسه این بازی شدیدا مشکل ساز شد هوش مصنوعی ضعیف و کلا گیم پلی هستش ........هوش مصنوعی بعضی جاها اونقدر ضعیف میشه که میه لقب خنگ ترین هوش مصنوعی بازیهای اخیر رو بهش داد........خیلی از سربازا از فاصله 100 متری شما رو هدشات می کنن ولی وقتی نزدیکشون میشی می بینی که تو دیوار گیر کردن و همینطوری میدون.....همین موجودای سپر دار که کپی برداری از هیلو بودن هم هوش مصنوعی خیلی ذاغارتی داشتن.....میخواست بزنتت میرفت تو دیوار گیر می کرد...آخه یعنی چی؟؟
باگم زیاد داشت که دوستان گفتن....... .
+
کرایتک پچ 1.2 رو واسه بازی بیرون داده(فعلا کنسولا) که تعداد ابجکتهای هوش مصنوعی رو افزایش میده و کلا بهبود واسه هوش مصنوعی در بر داره....بعضی امکانات هم واسه آنلاین اضافه شده مثه hosting بهتر و اینا...... .
+
انلاینشم تا لول 25 رفتم دیگه خسته شدم تکراری شد:31:البته اگه تا لول 28 دووم بیارید مد "کلاسیک" هم فعال میشه که دیگه ار نانوسوت خبر نیس و میشه با اعصاب راحتتری بازی کرد:31:
.
مرادجان با حرفات موافقم ولی در مورد این هوش مصنوعی مطمئنی که در این پچ بهتر میشه ؟
+ پچ برای PC هم اومده و به زودی می زارم تو تاپیک مشکلات...
halflife g
05-04-2011, 19:13
مراد جان این Patch رو از LIVE بگیریم ؟نمیدونم والله.چون من امروزم انلاین بودم که چیزی رو اتوماتیک آپدیت نکرد
مرادجان با حرفات موافقم ولی در مورد این هوش مصنوعی مطمئنی که در این پچ بهتر میشه ؟
+ پچ برای PC هم اومده و به زودی می زارم تو تاپیک مشکلات...
بالا که گفتم به سعید جان.خودمم نمیدونم تاثیرش در چه حد.چون دیگه سراغ بخش داستانی نمیرم...(تموم شد مغازرو بستیم :31:)اینم لینک خبر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوش به طور کامل نوشته که چه تغییراتی رو در این پچ شاهد خواهیم بود.
.
.
سعید هنوز دارم میخندم این طوری پیش بره تا چند مدت دیگه اصلا خود بازی لو میره:31:..یهو یکی میبینه تو خیابون نانوسو یئت داره حرکت میکنه.:18: تو که گفتی سایه داره من رفتم تو شک چون اولین چیزی که من امتحان کردم تو بازی همین سایه بود که عکساشم گذاشتم واست خدا رو شکر واس من سایه نداشت...وگرنه کلا بازی از چشم میوفتاد..
ولی یه چیزی بگم زیاد تفاوت نمی کنه سایه داشته باشی یا نباشی..اصلا بهتر بود این سیستم نارئی شدنو نمیذاشتن چون به خودی خود دشمنانمون نمیبینن چه برسه به این که بگیم وای سایه افتاد از روی اون تشخیص میدن..
کلا سوتی باحالی بود...
Milad4171
05-04-2011, 20:02
یه سوال. نگین بدسلیقه هستما. من از کرایسی وارهد خوشم نیومد زیاد. به نظر شما این چطوریه؟ بهتر از اونه؟؟ از نظر بازی و این حرفا!؟
البته من همیهش میگم. از بازی هایی که زیادی علمی تخیلی باشه خوشم نمیاد:31:
مگا جامپ و نمیدونم اکسترا اسپید و این چیزا بازم داره؟:31:
pooriya_hp
05-04-2011, 20:14
یه سوال. نگین بدسلیقه هستما. من از کرایسی وارهد خوشم نیومد زیاد. به نظر شما این چطوریه؟ بهتر از اونه؟؟ از نظر بازی و این حرفا!؟
البته من همیهش میگم. از بازی هایی که زیادی علمی تخیلی باشه خوشم نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگا جامپ و نمیدونم اکسترا اسپید و این چیزا بازم داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جان دقیقا مثل خودمی من هم از بازی های علمی و تخیلی اصلا خوشم نمیآد !!
crysis 1 رو که بازی نکردیم ولی داریم نسخه دوم رو بازی می کنیم ( تمومی نداره :31:)
بازی گرافیکش خوبه ، در اصل از نظر من کلا همه چیش خوبه ولی ای کاش تو جنگ های انسانی بودیم :31:
من Gares of war خیلی حال کردم ولی با داستانش و دشمناش اصلا !!
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
البته داستانش در سبک خودش عالی بود ....
hosseincode2008
05-04-2011, 20:24
كسي ميدونه سوسكه مربوط به نانو كاتاليست كه بعد از لود شدن صفر ميشه چطوري حل ميشه؟ فـ|كـــــــــــــــــــــ
سعید هنوز دارم میخندم این طوری پیش بره تا چند مدت دیگه اصلا خود بازی لو میره:31:..یهو یکی میبینه تو خیابون نانوسو یئت داره حرکت میکنه.:18: تو که گفتی سایه داره من رفتم تو شک چون اولین چیزی که من امتحان کردم تو بازی همین سایه بود که عکساشم گذاشتم واست خدا رو شکر واس من سایه نداشت...وگرنه کلا بازی از چشم میوفتاد..
ولی یه چیزی بگم زیاد تفاوت نمی کنه سایه داشته باشی یا نباشی..اصلا بهتر بود این سیستم نارئی شدنو نمیذاشتن چون به خودی خود دشمنانمون نمیبینن چه برسه به این که بگیم وای سایه افتاد از روی اون تشخیص میدن..
کلا سوتی باحالی بود...
حامد خدایش خیلی ضایعست :31:
آقا یه Bug هم من تو Dead Space 2 گرفته بودم خدای خنده بود !! :31: یادم رفت بزارم .
ممنون میشم یه لینک بدی ما هم بخونیم
سرچ نمی خواد که..همین MANOTO2 چند وقت پیش تو یه برنامه علمیش در رابطه با استتار داشت همین مورد رو توضیح میداد کامل ولی فقط یک ایده برای آیندست که قراره ارتش آمریکا ازش استفاده کنه(ولی خیلی ایده جالبیه نمیدونم کدوم نابغه ای همچین ایده ای رو قراره به مرحله طراحی و ساخت بزاره!از همین الان دمش گرم: دی)!
احتمالآ دوستمون هم اونجا این مورد رو دیدن..
واس من سایه نداشت
ای باوووو...واسه من که سایه داشت این!
حتمآ بگیرش..اصلآ به چشم نمیاد که تخیلیه!اگر بیشتر رو PC تا الان بازی کردی این یکی از بهترینهاست واسه PC
برای من هم سایه داره!:19:
البته من روی PC بازی میکنم...
The Rover
05-04-2011, 22:24
بحث سایه و نامریی شدن و اینچیزا کلا مبحث شیرینیه
هر چی بگید عطش آدم بیشتر میشه :31:
برای من گوبا تو مراحل آخر بعد از نامریی شدن سایشم محو میشه،اما اوایل بازی اینطور نبود
راستی 2 بازی قبلی همش سایه داشت.من فکر میکردم این موضوع حل شده باشه :20:
افتضاح Crytech !!!
این یک BUG دیگه باز از طرف خودم :16:
اینم برای کسانی که انتی شیلتر ندارن :
افتضاح Crytech !!!
سعید جان تهدید به پاک شدن همه ی احتمالا بازی هات هم شدی :31:
یه بک آپ بگیر :31:
سعید جان تهدید به پاک شدن همه ی احتمالا بازی هات هم شدی :31:
یه بک آپ بگیر :31:
اوه اوه اوه !!!!!!!!!!!!! :16: فیلمو اشتب فرستادم !!!!!!!!!!!!!!!
وایییییییییییییییییی
میلاد پاک کن جان من !!!
اوه اوه اوه !!!!!!!!!!!!! :16: فیلمو اشتب فرستادم !!!!!!!!!!!!!!!
وایییییییییییییییییی
میلاد پاک کن جان من !!!
پاک کردمش :31:
marmolak kocholo
05-04-2011, 23:32
اوه اون چی بود منم اشتباهی دیدم :31: انگاری خیلی جدی هم بوده...
خوب شد پاک کردی
اوه اون چی بود منم اشتباهی دیدم :31: انگاری خیلی جدی هم بوده...
خوب شد پاک کردی
آره :16: یکی از بچه های یاهو یهو بهم گفت خودم دوزایم کج بود !!!! :16:
ولی الان گذاشتم برید حال کنید
کلآ چه حسی بهت دست داد این مولتی فول باگ رو با چشمای خودت داشتی میدیدی !؟: دی
کلآ چه حسی بهت دست داد این مولتی فول باگ رو با چشمای خودت داشتی میدیدی !؟: دی
این حس که واقعا عمر این نسل تموم شده :31:
بحث سایه و نامریی شدن و اینچیزا کلا مبحث شیرینیه
هر چی بگید عطش آدم بیشتر میشه :31:
برای من گوبا تو مراحل آخر بعد از نامریی شدن سایشم محو میشه،اما اوایل بازی اینطور نبود
راستی 2 بازی قبلی همش سایه داشت.من فکر میکردم این موضوع حل شده باشه :20:
از نظر من این بازی یه باگستون دیگه از EA هستش و ارزش هیچی نداره...:13:
GAMEPLAY -10
STORY 0
GRAPHIC 10
SOUND 8
PRESENTATION -10
شرمنده من همه تاپیک رو نخوندم ولی از نظر علمی هم نمیشه که شما نامرئی بشید و سایه داشته باشید...
چون اصلا دیدن انسان به قضیه انعکاس نور برمیگرده که نور خورشید مستثنی نیست...
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
افتضاح Crytech !!!
اینم برای کسانی که انتی شیلتر ندارن :
عزیز اینکه روی کنسول هستش؟
از نظر من این بازی یه باگستون دیگه از EA هستش و ارزش هیچی نداره...:13:
GAMEPLAY -10
STORY 0
GRAPHIC 10
SOUND 8
PRESENTATION -10
شرمنده من همه تاپیک رو نخوندم ولی از نظر علمی هم نمیشه که شما نامرئی بشید و سایه داشته باشید...
چون اصلا دیدن انسان به قضیه انعکاس نور برمیگرده که نور خورشید مستثنی نیست...
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
عزیز اینکه روی کنسول هستش؟
بله کاملا تائید میشه.
البته جالب اینجاست که چرا DS 2 باگ نداشت !!
مگه تاپیک بازی ها برای Platform های مختلف مثل PS3 و Xbox360 و PC فرق دارن !؟
pooriya_hp
06-04-2011, 16:23
Crysis2 بالاخره امروز تموم شد !!
خیلی طولانی بود من هی می رفتم می گفتم الان دیگه آخرش هستم ولی میدیدم باز ادامه داره !! :31:
نظرم رو که در رابطه با بازی گفتم !!
ولی تازه به این نتیجه رسیدم که بازی یه جوریا کپی کاری بود !!
آخرش مثل gares of war 2 تموم شد !!
کلا بازی باحالی بود ( با اینکه از داستان و دشمنا خوشم نی مد )
بچه ها برای اینکه پچ جدیدو برای 360 بگیریم کجای لایو باید بریم ..زیاد با لایو سرو کار ندارم...حجم اپدیت چقدره؟؟
من تو کفم شماها چه طوری شخص اول رو با کنترلر بازی میکنید !
دوستان یکی داستان بازی رو واسه من کامل توضیح میده.؟؟مختصر و مفید.
مرسی
pooriya_hp
06-04-2011, 17:52
منظورت همین دسته ( GamePad ) خودمونه ؟ :31:
نمیدونی چه حالی میده !! :31:
هنوز نتونستی با این موضوع کنا ربیای..یادمه خیلی وقت پیشها هم اینو میگفتی :31:
من خودم شخصلا دو سال پیش که کنسول رو خریده بودم تو راه خونه میگفتم اخه چجوری میشه...میترسیدم..که هیچ وقت یاد نگیرم یا به مشکلی بربخورم اولین بازی هم هیلو 3 انداختم تا نصف بازی کلا همه چی دستم اومد الان باو رکنید هد شات میزنم..یارو مخشم نمیفهمه چی شد..:31:
حالا کنترل های ایکس باکس یه طوریه که خوب تو دست چفت میشه این کنترل سونی انقدر سبکه اصلا ادم هر بار می خواد بازی های مخصوصا شوتر اول شخص رو بازی کنه باز یه جوریه براش
pooriya_hp
06-04-2011, 18:08
هنوز نتونستی با این موضوع کنا ربیای..یادمه خیلی وقت پیشها هم اینو میگفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم شخصلا دو سال پیش که کنسول رو خریده بودم تو راه خونه میگفتم اخه چجوری میشه...میترسیدم..که هیچ وقت یاد نگیرم یا به مشکلی بربخورم اولین بازی هم هیلو 3 انداختم تا نصف بازی کلا همه چی دستم اومد الان باو رکنید هد شات میزنم..یارو مخشم نمیفهمه چی شد..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کنترل های ایکس باکس یه طوریه که خوب تو دست چفت میشه این کنترل سونی انقدر سبکه اصلا ادم هر بار می خواد بازی های مخصوصا شوتر اول شخص رو بازی کنه باز یه جوریه براش میلاده دیگه چه کنیم !! :31:
--------------
حامد تاپیک رو منحرف نکن :31:
---------
کلا من با گیم پد 360 خیلی حال می کنم !! به هیچی نمی دم !! :40:
--------
گیم پلی Crysis2 هم خوب بود !!
نامرئی شدن و ضد گلوله رو جاهای خوبی گذاشته بودن ، را دست بود !!
miladddd
06-04-2011, 18:52
بازی به خوبی کرایسی قبلی نیست
به نظرم گرافیکش سینمایی تر شده، ولی چندان بهتر نشده
کلا به نظرم گرافیک وارهد طبیعی تر از این بود
---
یه سوال، تو تنظیمات گرافیکی hardcore بهترین گزینه من هست، تو سون با کارت گرافیک 4770،مال شما چجوریه؟
Crysis2 بالاخره امروز تموم شد !!
خیلی طولانی بود من هی می رفتم می گفتم الان دیگه آخرش هستم ولی میدیدم باز ادامه داره !! :31:
نظرم رو که در رابطه با بازی گفتم !!
ولی تازه به این نتیجه رسیدم که بازی یه جوریا کپی کاری بود !!
آخرش مثل gares of war 2 تموم شد !!
کلا بازی باحالی بود ( با اینکه از داستان و دشمنا خوشم نی مد )
خندت نمیگرفت وقتی alien ها پشت در دیوار یا چیزای دیگه سنگر میگرفتن و بهت تیراندازی میکردن؟:39::39::39:
یا اینکه وقتی از دید بعضی alien بعداز اینکه دیدنت, دور میشدی بیخیالت میشدن؟:9::9:
یا اینکه از دیدن nano vision خندت نگرفت البته ببخشید thermal vision...:39::39::39:
resident_evil
06-04-2011, 19:28
امروز بالاخره بازی تموم شد خیلی عالی بود واقعا همونی بود که انتظار داشتم هم از نظر گرافیک هم از نظر گیم پلی . موسیقی و صدا گذاری هم که عالی بود فقط مقدار نسبتا زیادی باگ تو بازی دیدم که اصلا برای بازی مثل کراسیس خوب نیست ! نامرئی شدن تو بازی بیشتر کاربرد رو داشت برای من تقریبا میشه گفت حدود 70% بازی رو با این روش رفتم و کلا سعی میکردم زیاد درگیر نشم . گیم پلی بسیار روون و خوبی داشت و همچنین آزادی عمل بسیار بالایی هم داشتی تو بازی . از چندین روش میشد برای عبور کردن از یه محیط یا کشتن دشمنان استفاده کرد . من روی Veteran ـموم کردم بازی یه جورایی خیلی راحت بود فقط 2 مورد اونم اواخر بازی به مشکل بر خوردم که همون 2 مورد هم یه راهی برای راحت شدنش پیدا کردم . کلا اینکه خیلی عالی بود و یکی از بهترین تجربه هام بود تبریک به کرایتک به خاطر خلق همچین گرافیکی روی کنسول . قسمت آنلاین هم واقعا زیبا و جذابه
9/10
نبود:20:..............
بچه ها برای اینکه پچ جدیدو برای 360 بگیریم کجای لایو باید بریم ..زیاد با لایو سرو کار ندارم...حجم اپدیت چقدره؟؟
***این اولین نقد و بررسی من از یک گیم هست که مینویسم و امیدوارم براتون جالب باشه!
امیدوارم باز هم در بخش گیم بتونم در این انجمن فعالیت کنم!***
------------------------------------------------
>>مروری به گذشته<<
سال 2007 بود که Crysis به بازار عرضه شد. اثری که با تکیه بر گرافیک بسیار بالا خود را مطرح کرد.
این گیم در زمینه های گیم پلی-داستان و ... نیز قدرتمند بود اما ضعف هایی داشت. برای مثال گیم پلی کمی آهسته دنبال میشد و داستان زیاد برآزنده ی همچنین عنوانی نبود.
ولی آنچه این گیم را مطرح کرد گرافیک فوق العاده و بدون رقیب آن بود که در حال حاضر در سال 2011 به خوبی میدرخشد و به راحتی با عناوین روز رقابت میکند و اکثر آن ها را شکست میدهد.
پردازش حجم انبوه گیاهان و درختان-بهره مندی از SSAO-سایه پردازی فوق العاده- تکسچر های با کیفیت- افکت های بسیار زیبا و ... باعث شده بود Crysis در میان گیم ها به خوبی بدرخشد.
البته این گرافیک اصلا به راحتی دست یافتنی نبود و حتی امروزه برای اجرا کردن آن در بالاترین تنظیمات باید سیستمی بسیار قدرتمند داشته باشید.
>>انتظارات<<
انتظارات از Crysis 2 بسیار زیاد بود و مخصوصا در زمینه ی گرافیک همه خواهان تکرار موفقیت Crysis 1 بودند و صد البته بر طرف کردن مشکلات نسخه اول.
با پخش شدن عکس و تریلر های اولیه معلوم شد که بازی از محیط جنگل بیرون آمده و با انتشار خبر عرضه Crysis 2 برای کنسول ها برخی میگفتند که نسخه ی PC قربانی نسخه کنسول شده و از گرافیک ضعیفی بهره میبرد.
سازنده:Crytek
منتشرکننده:EA Games
سبک:اکشن اول شخص علمی-تخیلی
موتور:CryEngine 3
و بالاخره با تمام حرف و حدیث ها Crysis 2 عرضه شد.
سایت های نقد گیم نمرات خوبی به Crysis 2 دادند و معلوم بود Crytek به خوبی کار خود را انجام داده.
آنچه که میبینید بررسی بنده این گیم هست که البته نسخه PC مد نظر هست.
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
>>گرافیک:
اگر با انتظار پیشرفت بسیار زیاد نسبت به نسخه ی اول و Warhead و دیدن گیمی بسیار متفاوت بازی رو شروع کنید کمی دلسرد خواهید شد.
گیم پیشرفت های زیادی نسبت به نسخه ی اول داشته و همچنین پسرفت هایی... البته این پسرفت ها اکثرا به خاطر بهینه سازی گیم صورت گرفته تا هم گیم بر روی سیستم های ضعیف تر بهتر اجرا شود و هم کنسول ها از پس اجرای مناسب آن برآیند.
نورپردازی و سایه پردازی گیم بسیار پیشرفت کرده و به جرئت قویترین سایه ها در صنعت گیم رو شاهد هستیم.
سایه ها یکنواخت و تیز نیستند و کاملا از نیم سایه تا سایه تشکیل شده اند.
نور های حجم دار هم عالی هستند و نور های به رنگ های مختلف صحنه های اعجاب انگیزی را به وجود میآورند.
نور پردازی بازی هنگام تیر اندازی و مخصوصا هنگام mini Boss Fight ها قدرت خود را نشان میدهد. وقتی آنها تیراندازی میکنند و موشک های نورانی که پرتاب میکنند اوج قدرت بازی در نور پردازی و سایه ها را شاهد هستیم.
مورد دیگر این است که احساس میشود آبجکت ها بر روی رنگ همدیگر اثر میگذارند و فکر میکنم این به سبب استفاده از Global Illumination هست.
افکت های آتش و آب همچنان زیبا هستند ولی پیشرفتی دیده نمیشود.
انیمیشن های کاراکتر های اصلی نیز بسیار عالی و روان کار شده اند.
یکی دیگر از نکات مثبت سبک شدن بازی هست و Extreme بازی کردن آن به مانند شماره اول محال نیست!
حالا به سراغ نکات منفی میرویم:
تکسچر ها کاملا ضعیفتر و بی کیفیت تر شده اند. در این زمینه کاملا شاهد پسرفت نسبت به بازی قبل هستیم.
تخریب پذیری هم کمتر شده برای مثال دیگر درختان قابل قطع شدن نیستند.
انیمیشن صورت کاراکتر های فرعی نیز بسیار مصنوعی و ضعیف کار شده اند.
البته شوکی هم به PC گیمر ها وارد شد و آن هم عرضه بازی بدون پشتیبانی از DX11 بود!
>>گیم پلی:
گیم پلی بازی بسیار زیبا تر شده و از همه نظر کامل است.
برای وارد شدن به میدان نبرد گزینه های مختلفی دارید. برای مثال میتوانید به حالت مخفی کاری و Cloak وارد شده و دشمنان را یکی یکی و با چاقو بکشید و یا حتی عده ای را به حال خود رها کرده و از آن منطقه بگذرید!
و میتوانید یک MG برداشته و با حالت Maximum Armor وارد جنگ شده و یک تنه مقابل یک گروه دشمن بایستید!
حس قدرت کاملا در این گیم حس میشود و این یکی از مهم ترین ویژگی های Crysis هست.
یعنی شما احساس میکنید که یک جبهه جنگ هستید و تک نفره از تمام سربازها و دشمنان قوی ترید!!
استفاده از قابلیت های نانوسویت هم اکنون خیلی سریع تر و دلنشین تر شده.
برای مثال برای بلند پریدن لازم نیست Maximum Strenght رو فعال کنید بلکه نگاه داشتن Space کافیست!
تعیین کردن E و Q برای قابلیت های نانوسویت ایده ی جالبی هست که باعث میشه واقعا سریع تر عمل کرد.
نیمه ی اول بازی کمی آرام دنبال میشود ولی از اواسط بازی به بعد هیجان زیادی به بازی تزریق میشود و کاملا زیباتر میشود.
>>صداگذاری-موزیک:
موسیقی بازی به معنای کلمه شاهکار است و به خوبی مکمل گرفیک زیبا شده و لذت انجام بازی را دوچندان میکند.
استاد Hans Zimmer کار خود را به بهترین نحو ممکن انجام داده و شاهد یکی از برترین موسیقی های FPS ها هستیم.
صدا گذاری شخصیت ها با این که خیلی خوب انجام شده اما کمی اغراق در آن ها صورت گرفته که برخی مواقع توی ذوق میزند.
بهتر بود دیالوگ ها کمی جدی تر و حماسی تر بیان میشد.
افکت ها و صداگذاری محیط هم هیچ گونه نقصی ندارد و کاملا عالیست.
>>داستان-شخصیت پردازی-اتمسفر:
داستان بازی برای یک گیم FPS کاملا مناسب است. در این زمینه شاهد داستان خارق العاده ای نیستیم ولی نقصی هم دیده نمیشود.
شخصیت پردازی هم خوب است و کاراکتر ها مخصوصا Dr Gould جالب هستند!
اتمسفر هم عالیست و کاملا یک New York ویران شده حس میشود.
>>نتیجه گیری:
Crysis 2 یکی از برترین FPS های نسل حاضر است.
از لحاظ گرافیکی بسیار قدرتمند است. البته نسبت به عنوان قبلی خیر!
فاکتور های دیگر هم واقعا خوب هستند.
البته انتظارات از این عنوان بسیار زیاد بود و شاید Crytek باید بیشتر روی این گیم کار میکرد تا گیمی از هر نظر بی نقص روانه ی بازار کند.
البته نقاط منفی هم دارد مثلا باگ های مختلف و زیاد و هوش مصنوعی نه چندان قدرتمند...
ولی این ها به هیچ عنوان از ارزش کار Crytek کم نمیکنند و در نهایت یکی از بهترین گیم های 2011 رو شاهد بودیم!
گرافیک:9/10
گیم پلی:9/10
صدا:8/10
داستان-شخصیت پردازی-اتمسفر: 8/10
نظر نهایی:8.5/10
موفق باشید!
امير موسر
07-04-2011, 12:27
من یکش رو بازی نکرده بودم ! ولی این واقعا عالی بود ! از نظر گرافیکی که بهترینه !
Alex Fera
07-04-2011, 13:12
به نظر من هم که نسخه 2 بسیار پیشرفت کرده نسبت به وارهد و 1........
و دلیل اینکه بعضی از دوستان میگن که بازی افت گرافیک داشته،اینه که به صورت طبیعی محیط های جنگلی و سرسبز برای انسان جذابیت و تازگی بیشتری نسبت به محیط خشک و جنگ زده شهری داره........
یا حق
من يه جا گير كردم ! اون جايي كه آزمايشگاه فك كنم يه هليكوپترم بيرون هست كه بايد اسنايپش كرد .... هليكوپتررو ميزنم ولي بعد از اون كه ميگه بايد از اون جا خارج شم راه خروجو پيدا نمي كنم يه عالمه هم سرباز ميريزه تو
Masoud King
07-04-2011, 16:42
آقا بازی رو تموم کردیم رفت و دلم می خواد دوباره هم برم...واقعا حال کردم باهاش خیلی شوتر تووپی بود .. گیم پلی بازی خیلی چسبید
گرافیک بازی هم روی کنسول وااقعا تکه و حرف نداره
کلا اگه اون باگ های مسخره رو نداشت خیلی عالی میشد.
دوستان اگه وقت کردید و حوصله داشتید و سرعت
عکس ها رو ببینید میخوام بدونم از نظر texture همین طوری باید باشه تو این حالات ؟
من که مشکلی نمیبینم... باز اگه خواستید بگید از یه جای معین براتون screenshot بزارم!
sima_6600
07-04-2011, 19:06
به نظر من هم که نسخه 2 بسیار پیشرفت کرده نسبت به وارهد و 1........
و دلیل اینکه بعضی از دوستان میگن که بازی افت گرافیک داشته،اینه که به صورت طبیعی محیط های جنگلی و سرسبز برای انسان جذابیت و تازگی بیشتری نسبت به محیط خشک و جنگ زده شهری داره........
یا حق
ایول دقیقا همن نکته که همه گیر دادن دیگه در کل بازی زیبای بود و هر بازی با این موتور گرافیکی ساخته بشه بی شک بینظیر میشه:10:
اقا کرایسس فول ورزنو خریدم ولی رو سون نصب نمیشه چه کنم ؟
اقا کرایسس فول ورزنو خریدم ولی رو سون نصب نمیشه چه کنم ؟
چه اخطاری می ده ؟
من بدون مشکل نصب کردم !
ضمن اینکه باید در تاپیک مشکلات مطرح می کردید . :11:
hamed_dij
07-04-2011, 20:14
سلام دوستان
مسیر فایل video.pak تو کدوم پوشه هست.
من بازی رو به صورت فشرده دانلود کردم که فایلهای ویدویی بازی توش حذف شده بود حالا میخوام فایل Videos.pak که دانلود کردم بذارم تا ویدئو های بازی هم نمایش بده ولی نمیدونم باید تو کدوم قسمت کپی کنم .
هرکی میدونه بگه
یا اگه میشه یه سرچ کنید ببینید تو کدوم قسمت هست.
با تشکر
Arthas_02
07-04-2011, 20:50
سلام دوسته عزیز من سرچ کردم و ادزسش انجاست:
Crytek\Crysis 2\gamecrysis2
فایل رو تو این قسمت کپی کن انشا الله که کار میکنه :31:
موفق باشید
Reza Azimy_RW
07-04-2011, 22:48
حذف شود . اشتباهی ...
ازونايي ك بازيرو تموم كردن يه كمكي كنن
منم تازه بازی رو خریدم و بازی کردم.
بازی باحالیه ... گیم پلیش خیلی روونه.
گرافیک بازی خیلی خوبه ولی زیادم شاهکار نیس ... نه ؟!!!
راستی چرا این بازی تنظیمات گرافیک نداره ؟
یعنی خودمون نمیتونم به صورت سفارشی تنظیم کنیم ؟
منم تازه بازی رو خریدم و بازی کردم.
بازی باحالیه ... گیم پلیش خیلی روونه.
گرافیک بازی خیلی خوبه ولی زیادم شاهکار نیس ... نه ؟!!!
راستی چرا این بازی تنظیمات گرافیک نداره ؟
یعنی خودمون نمیتونم به صورت سفارشی تنظیم کنیم ؟
تازه اوایل بازی زیاد جالب نیست... بزار یه کم بگذره:8:
گرافیکش هم در بررسی که صفحه قبل گذاشتم مفصل گفتم چه خبره... ولی واقعا از نظر SSAO و نور پردازی رقیب نداره!
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
خیر تنظیمات به سه صورت High-Very High-Extreme هست و هر کدوم تنظمیات خاص خودشون رو دارن! برای مثال فکر میکنم بر روی Extreme بازی MSAA هم داره!
hamed_dij
08-04-2011, 00:37
سلام دوسته عزیز من سرچ کردم و ادزسش انجاست:
Crytek\Crysis 2\gamecrysis2
فایل رو تو این قسمت کپی کن انشا الله که کار میکنه :31:
موفق باشید
mer30
دمت گرم
دوستان من اولین بازی اول شخصی میبینم که شخص اول تو بازی سایه داره !:31:
دوستان من اولین بازی اول شخصی میبینم که شخص اول تو بازی سایه داره !:31:
پس احتمالا زیاد اول شخص بازی نکردی :31:
چون تو این بازیا خود کاراکتر اصلی بازی رو میسازن و دوربین رو روی چشاش میزارن، خب خیلی طبیعیه که سایه داشته باشه و چیز خیلی خاصی نیست :20: :11: :31:
hasanmotori
08-04-2011, 12:08
پشت نقاب ترس ( نقد تخصصی بازی Crysis 2 )
مقدمه :
باز هم جهان در بی نظمی و آشوب به سر می برد . بیگانگان فضایی به زمین حمله کردند و می خواهند زمین و انسان های ساکن در آن را نابود کنند. تنها امید بشر برای رهایی از این مخمصه تنها فردی است که می تواند یک ارتش تک نفر را تشکیل دهد و می تواند با قدرت های فوق العاده ی خود و برای دومین بار مایه نجات و رستگاری زمین شود. بازی کرایسیس ۲ ادامه ای خوب، ولی با کمی نقص از شماره ی اول آن است که توانست با گیم پلی و گرافیک بی نظیرش یک بازی اول شخص راضی کننده را به ارمغان بیاورد........
ارزش بازی کردن داره ؟ شنیدم زیادی باگ داره بازی
hamed_dij
08-04-2011, 14:34
سلام خدمت دوستان عزیز
من 2 تا مرحله از crysis2 رو بازی کردم حالم به هم خورد
بازی اصلا تنوع نداره فقط باید بکشی و بری جلو .
کسایی که بازی کردن بازی همینطور تا مرحله آخرش یکنواخت هست ؟فقط باید بکشی و بری جلو؟
مخفی کاری یا تعقیب کسی تو بازی هست؟
مراحل بازی همش تو شهر هست؟
بازی اصلا قسمت هایی سینمایی داره؟
داستانش از چه قراره ؟داستان جالبی داره؟
در کل بازی قشنگتر میشه؟
لطفا جواب بدین اگه اینهایی که گفتم نداره بازی رو پاکش میکنم.
aramesh_61
08-04-2011, 14:41
سلام خدمت دوستان عزیز
کسایی که بازی کردن بازی همینطور تا مرحله آخرش یکنواخت هست ؟فقط باید بکشی و بری جلو؟
در کل بازی قشنگتر میشه؟
لطفا جواب بدین اگه اینهایی که گفتم نداره بازی رو پاکش میکنم.
-هر چی بری جلوتر جذاب تر میشه.
-بعضی جاها مجبوری مخفیانه بازی کنی ولی دست خودته، تعقیب کسی تا جایی که یادمه نداشت.
-آره همش تو شهر هست.
-جنبه های سینمایی بازی نسبت به قبل بیشتر شده.
-داستان بدی واسه یه fps نداره، ولی میتونست بهتر باشه، یکم مبهم روایت میشه.
-در کل هرچی بری جلو قشنگتر میشه بازی.
pooriya_hp
08-04-2011, 14:48
من Gares of War 2 رو مثل شما دوتا مرحله بازی کردم حالم بهم خورد بعدش که یکم جلوتر رفتم باهاش حال کردم !!
خب FPS همینه دیگه ... !!
نه بابا ... بری جلوتر جالب تر میشه !!
مخفی کاری که دست خودت هست ولی تعقیب نداره
آره
داره
داستانش یه جورایی کپی برداری هست !!
یکسری موجودات حمله میکنن به زمین و ....
در کل بازی قشنگتر میشه؟
بله بری جلوتر بازی بهتر میشه و خیلی هم طولانی هست (( 11 ساعت ))
kkain-blood
08-04-2011, 14:58
کسی میتونه داستان کامل بازی رو بنویسه؟؟؟ من بعض جاها تو درک داستان مشکل دارم
پس احتمالا زیاد اول شخص بازی نکردی :31:
چون تو این بازیا خود کاراکتر اصلی بازی رو میسازن و دوربین رو روی چشاش میزارن، خب خیلی طبیعیه که سایه داشته باشه و چیز خیلی خاصی نیست :20: :11: :31:
نه دادا من هر بازی ای که دیدم چه قدیمی چه جدید هیچ کدومشون واسش سایه نساخته بودن مثل COD ها و
Homefront ... باز هم نام ببرم ؟
از نیمه ی بازی به بعد بازی فوق العاده زیبا میشه (تقریبا از اون جایی که Alien ها میان)
marmolak kocholo
08-04-2011, 15:39
بله بری جلوتر بازی بهتر میشه و خیلی هم طولانی هست (( 11 ساعت ))
چیکار کردی :18::18:
من 6 ساعته تموم کردم !!!! :18:
amin.t_71
08-04-2011, 17:41
نه دادا من هر بازی ای که دیدم چه قدیمی چه جدید هیچ کدومشون واسش سایه نساخته بودن مثل COD ها و
FARCRY و Dark messiah هم سایه داشتن . :20:
Alex Fera
08-04-2011, 18:47
کلا تو بازیهای اول شخص،اگه روی نور پردازی و جهت تابش خورشید خوب کار کرده باشن،وقتی آفتاب از پشت به کاراکتر بتابه،جلوی شخصیت سایه خودش می افته........
مثل Farcry
آقا ناراحت نشی گفتم زیاد بازی اول شخص بازی نکردی .. . قصدم توهین نبودا :20:
همراه اول
08-04-2011, 20:31
من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم!!؟ مینوسیه محوطه رو خوب اسکن کن
من اینجا گیر کردم باید چیکار کنم!!؟ مینوسیه محوطه رو خوب اسکن کن
Q رو بزن بپر پایین روی اون شیشه...
ببین اون ته که با علامت قرمز نشون دادم C4 هستش (بمب دستی) اونارو بردار بیار به قسمت سبز رنگ دری هستش بزار روی در
دور بشو بعد منفجرش کن راه باز میشه..در باز میشه..
layken جان فکر میکنم همون اول مرحله هستن... dead man walking فکر میکنم درسته؟!
marmolak kocholo
08-04-2011, 21:01
سلام بچه ها یه خبر بسیار عالی برای PC گیمر ها دارم اونم اینه که پچ DX11 به زودی برای PC میاد!
----
Crytek بالاخره امروز پچ حاوی DX11 رو برای Crysis 2 تایید کرد، مدیر انجمن سایت MyCrysis جناب Cry-Tom اعلام کرد:
ما خوشحالیم که اعلام کنیم که پچ حاوی DX11 به زودی برای Crysis 2 منتشر خواهد شد، ما در حال کار بر روی DX11 هستیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم،
بنابراین صبر می کنیم و اطلاعات بعدی را نزدیک انتشار این پچ اعلام خواهیم کرد...
منبع:
همراه اول
08-04-2011, 21:08
ببین اون ته که با علامت قرمز نشون دادم C4 هستش (بمب دستی) اونارو بردار بیار به قسمت سبز رنگ دری هستش بزار روی در
دور بشو بعد منفجرش کن راه باز میشه..در باز میشه..
ممنون ولی مشکل من اینه که نمیدونم چجوری برم اونجا!! یعنی اینجا که وایسادم هیچ دری توی این ساختمون نیست و هیچ راهی برای بیرون اومدن از جلوش هم نیست!! وقتیم میپرم پایین میمیره
AMIR.KIK
08-04-2011, 21:25
ممنون ولی مشکل من اینه که نمیدونم چجوری برم اونجا!! یعنی اینجا که وایسادم هیچ دری توی این ساختمون نیست و هیچ راهی برای بیرون اومدن از جلوش هم نیست!! وقتیم میپرم پایین میمیره
اونجایی که با فلش زرد زدم یه راه داره که میتونی بری بالای ساختمان
همراه اول
08-04-2011, 21:33
ممنون. منظور من همین الانه که بالای این ساختمون هستم. هیچ راهی به بیرون نیست! یعنی چجوری برم پایین
marmolak kocholo
08-04-2011, 21:40
ممنون. منظور من همین الانه که بالای این ساختمون هستم. هیچ راهی به بیرون نیست! یعنی چجوری برم پایین
دوست عزیز شما با زدن کلید Q برید تو حالت Armor بعد، از همین جایی که هستی بپر پایین جایی که شیشه هست... از اونجا هم بپر ساختمون جلویی بعد هم ...
سلام بچه ها یه خبر بسیار عالی برای PC گیمر ها دارم اونم اینه که پچ DX11 به زودی برای PC میاد!
----
Crytek بالاخره امروز پچ حاوی DX11 رو برای Crysis 2 تایید کرد، مدیر انجمن سایت MyCrysis جناب Cry-Tom اعلام کرد:
ما می خواهیم اعلام کنیم که پچی حاوی DX11 به زودی منتشر خواهد شد، ما در حال کار بر روی DX11 هستیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم،
بنابراین صبر می کنیم و اطلاعات بعدی را نزدیک انتشار این پچ اعلام خواهیم کرد...
منبع:
:33::8: ایول دمشون گرم!!! کیف کردم Crytek نامردی نکرد...
فقط امیدوارم جوری از DX11 استفاده کنن که Crysis2 هم به مانند نسخه اول بی رقیب بشه!:5:
موفق باشید!
layken جان فکر میکنم همون اول مرحله هستن... dead man walking فکر میکنم درسته؟!
درسته همون مرحله هستش.....مرحله خیلی خوبیه..من چند بار در راه های مختلف رفتم اونجارو..
ارادتمند شما عرفان جان حامد.:46:
Advanced Ali-001
08-04-2011, 22:09
فقط امیدوارم جوری از DX11 استفاده کنن که Crysis2 هم به مانند نسخه اول بی رقیب بشه!
خدارو شکر منم ازاین قضیه خیلی خوشحال شدم امیدوارم بالاخره ماpcبازابتونیم یه نفسی بکشیم.
موفق باشید.
گرافیک بازی واقعا قشنگه ولی چیز جدیدی نیست ؟!! یا من اینطوری فکر میکنم ؟!
در کل جز بهترین بازیای FPS هس ولی کاشکی یه کم حرکات باحال ترم بهش اضافه میکردن، مثلا تو یکش مشت میزد ولی تو این نمیزنه ؟!
خیلی وقت بود هوس یه بازی fps تک نفره کرده بودم ... نکنه بعدش گروهی میشه ؟ :41:
گرافیک بازی واقعا قشنگه ولی چیز جدیدی نیست ؟!! یا من اینطوری فکر میکنم ؟!
در کل جز بهترین بازیای FPS هس ولی کاشکی یه کم حرکات باحال ترم بهش اضافه میکردن، مثلا تو یکش مشت میزد ولی تو این نمیزنه ؟!
خیلی وقت بود هوس یه بازی fps تک نفره کرده بودم ... نکنه بعدش گروهی میشه ؟ :41:
بله چند مرحله ای با دوستانتون خواهید بود..
شوتر اول شخص جذابی هستش اگه همونطور که میگید هوس کردید به خوبی لذت بخش خواهد بود براتون.
همراه اول
08-04-2011, 22:52
از نظر من کرایسیس بازی ایه که ما 10 سال پیش میخواستیم. نمیگم رویامون بود ولی با پوسترها و یا فیلم هاشون ما رو فریب میدادن ولی وقتی بازی می کردیم بی مزه و بیحال بودن و فقط عکس های خشگل داشتن
مثلا من خودم 17 سال پیش عشق اون دستگاه های بزرگ تویه پارک هارو داشتم که Combat داشتن که انگار با سگا فرق میکرد.
گرافیک Crysis 2 فوق العادس و ما رو به خواستمون رسوند و نشون داد Start بازی واقعی داره میخوره
farzad parsa
08-04-2011, 23:02
ولی واقعا انتظار ارزششو داشت ، من نسخه اولشو از همه بازیها بیشتر دوست داشتم .
با اینکه شما میگید خوب از آب در نیومده ولی به نظر من از این بهتر نمیشد .
shab_2008
08-04-2011, 23:36
این پچی هم که قرار DX11 رو توی بازی OK کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم احتمالا یه چیزه بی خوده و برای بستن دهن منتقدینه!
اینا اگه واقعا میخواستن DX11 درست و حسابی توی بازیشون باشه از همون اول میومدن این کار رو میکردن و نه حالا که ملت 3-2 دست بازی رو تموم کردن!
حالا خدا میدونه این پچ DX11 قراره چه گلی روی سره بازی بکوبونه!!؟:31:
بعد حالا بیاین رو سره من خراب بشین بگین عرضه نشدن DX11 از اول برای فروش بیشتر نسخه های کنسولی نبوده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Top Gear The Stig
09-04-2011, 00:10
بله چند مرحله ای با دوستانتون خواهید بود..
شوتر اول شخص جذابی هستش اگه همونطور که میگید هوس کردید به خوبی لذت بخش خواهد بود براتون.
ببخشيد اولش يا آخرش يا وسطاش؟؟؟؟؟(بي زحمت تو اسپويلر جواب بديد):46:من دوست دارم گروهي بشه:10::27::27::8:
پچی برای 360 عرضه شده یا نه؟؟؟
ببخشيد اولش يا آخرش يا وسطاش؟؟؟؟؟(بي زحمت تو اسپويلر جواب بديد):46:من دوست دارم گروهي بشه:10::27::27::8:
وسطاش.... ..................
کسی ترینری از crysis داره؟
من اون آخرا که اون دشمنا غیب میشن گیر کردم...ممنون میشم سریعتر قرار بدین.
خدمت شما دوست عزیز
من نسخه ی 360و گرفتم.بازیو که ران میکنم ازم آپدیت میخواد
آپدیت کنم؟؟چیزیش نشه؟؟
بعد از آپدیت بازیهای دیگرو ران میکنه؟؟مثل cod ?
thanks
pooriya_hp
09-04-2011, 12:18
امید جان من که آپدیت رو زدم ، آپدیت هم کرد ( این آپدیت در HOMEFRONT موجوده ) ... !!
خدا رو شکر چیزیش نشد ، cod و MOH هم اجرا کردم !!
pedram_sad
09-04-2011, 12:34
جالبه
خیلی از دوستان ( کلا تو فروم های مختلف ) طوری از این خبر patch برای DX11 استقبال کردن انگار سیستم و کارت هایی اماده برای جویدن بازی در DX11 دارن
سیستم هایی که اغلب رو DX9 و Gamer و 720 به زور 22 فریم میده !
امید جان من که آپدیت رو زدم ، آپدیت هم کرد ( این آپدیت در HOMEFRONT موجوده ) ... !!
خدا رو شکر چیزیش نشد ، cod و MOH هم اجرا کردم !!
ممنون پوریا جون
پس آپدیت میکنم
اگه اجرا نشد بازیهای دیگه میام سراغتا:31::31:
pooriya_hp
09-04-2011, 12:49
اگه اجرا نشد یه دونه از این فن های sub-zero بهم میزنی که P30world رو گم کنم !!
:31:
اگه اجرا نشد یه دونه از این فن های sub-zero بهم میزنی که P30world رو گم کنم !!
:31:
:31::31::31:
راستی برای تو سایه داره وقتی غیب میشی؟
marmolak kocholo
09-04-2011, 15:18
من نسخه ی 360و گرفتم.بازیو که ران میکنم ازم آپدیت میخواد
آپدیت کنم؟؟چیزیش نشه؟؟
بعد از آپدیت بازیهای دیگرو ران میکنه؟؟مثل cod ?
thanks
ممنون پوریا جون
پس آپدیت میکنم
اگه اجرا نشد بازیهای دیگه میام سراغتا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آپدیت Crysis 2 رو وقتی ریختم بعدش دیگه COD:BO، AS:BH و Hot Pursuit نیومد!!!( از شانس ما :| )
من دیروز بازی دستم رسید یک نیم ساعت بازیش کردم انگار با یک اکشن رو حوضی طرف بودم به هیچ وجه حس اینکه دارم کرایسیس بازی میکنم رو نداشتم برای همینه نصبت به بازی حس خوشایندی نداشتم از نظر گرافیک که اگه یک بازی اکشن به حساب بیاریم اصلا در حد انتظار نبود و اگر open world بجا بیازیم عالیه اما ایا روند بازی به همین منوال ادامه داره و ما شاهد یک بازی محیط باز نیستیم یااینکه تغییر میکنه اگه اینجور باشه حق میدم که نمره پایین بگیره اما انزجار ترین مشکل بازی هوش مصنوعی بود تا دیروز فکر میکردم افتضاح ترین هوش مصنوعی مطعلق هستش به اخرین نسخه ندای وظیفه اما کرایسیس تا حدودی گوی سبقت رو ازش گرفت کرایسیس1 از نظر هوش مصنوعی معرکه بود و بازیکن رو به چالش می کشید اما قسمت دوم دشمنان رو به عنوان مرده متحرک میشه به حساب آورد اگه چند تا زامبی به جای اونها آورده بوداند حداقل میشد درکشون کرد اما تو بازی قابلیت های جالبی اضافه شده اما به دلیل هوش مصنوعی بد دشمنان نمیشه بدرستی ازشون لذب برد
من یک سئوال رو به 20 بار تو این تایپیک پرسیدم اما هیچکس جوابی به من نداد
آیا میشه بازی رو بصورت شبکه انجام داد این پسورد بخش چند نفره رو چطور میشه برداشت
ایا برای نسخه کامپیوتر آپدیت و پچ ارائه میشه
نیم ساعت
فقط از رو نیم ساعت به این نتیجه رسیدی !؟ :دی
شما حداقل 2 ساعتی که از بازی رو رد کردی تازه هیجان واقعی و جلوه های گرافیکیش دستت میاد..مطمئن باش ضرر نمی کنی
از نظر گرافیک که اگه یک بازی اکشن به حساب بیاریم اصلا در حد انتظار نبود و اگر open world بجا بیازیم عالی
اتفاقآ بر عکس!گرافیکش واسه شوتر اول شخص عالی بود...به جرآت بهترین گرافیکی بود که تو این سبک امسال عرضه شد
آیا میشه بازی رو بصورت شبکه انجام داد این پسورد بخش چند نفره رو چطور میشه برداشت
بله میشه!شما نسخه اصلی بازی رو گرفتی ؟ اگر آره که باید تو خود پک بازی باشه اگر هم نه که باید شماره سریالش رو بخری قیمتش هم من اطلاع ندارم
pooriya_hp
09-04-2011, 15:49
راستی برای تو سایه داره وقتی غیب میشی؟
امید باورت میشه من اصلا به این موضوع تو حین بازی دقت نکرده بودم :31:
بعدش سعید گفت که دیدم آره ... وقتی نامرئی میشه ، سایه داره !!
دیگه بازی هست ، چیکار کنیم !! :31:
سلام دوستان . من رو کنسولم lt+ رو ندارم . با کلک دو تا فایل آپدیت کینکت کنسول رو ردیف کردم . این بازی رو وقتی تو xbox میزارم آپدیت داره . چیکار کنم ؟ آپدیت کنم ؟ مشکلی پیش نمیاره ؟
ممنون .
pooriya_hp
09-04-2011, 17:07
عزیز باید LT+ رو بریزی ... !!
fariborz_1
09-04-2011, 17:19
مقدمه :
باز هم جهان در بی نظمی و آشوب به سر می برد . بیگانگان فضایی به زمین حمله کردند و می خواهند زمین و انسان های ساکن در آن را نابود کنند. تنها امید بشر برای رهایی از این مخمصه تنها فردی است که می تواند یک ارتش تک نفر را تشکیل دهد و می تواند با قدرت های فوق العاده ی خود و برای دومین بار مایه نجات و رستگاری زمین شود. بازی کرایسیس ۲ ادامه ای خوب، ولی با کمی نقص از شماره ی اول آن است که توانست با گیم پلی و گرافیک بی نظیرش یک بازی اول شخص راضی کننده را به ارمغان بیاورد.
داستان :
داستان بازی به نوعی ادامه ای از شماره ی اول آن به حساب می آید. این بار موجودات فضایی ویروسی را به زمین فرستادند تا بتوانند با تضعیف کردن انسان ها به حملات خود تسریع بخشند. شخصیت اصلی بازی (prophet) جای خود را به یکی از سربازان امریکایی به نام (Alcatraz) داده تا او مسیر ناتمام prophet را به پایان رساند.
بازی در آمریکا و در شهر نیویورک اتفاق می افتد و فضایی ها این بار و مانند تمام بازی ها کشور آمریکا را برای حملات خود انتخاب کرده اند. شما باید در این بازی به کمک دانشمند بزرگی که در ساخت لباس نانویی نقش مهمی را ایفا کرده، جهان را از تصرف موجودات بی گانه و فضایی نجات دهید. در این شماره تمرکز بیشتری بر روی تاریخچه ی لباس نانویی وجود دارد و راز های جدیدی از شماره ی قبل و این لباس مخصوص بر ملا خواهد شد. در این شماره، داستان نقش پررنگ تری را ایفا خواهد کرد که فهمیدن محتوای اصلی آن را به شما واگذار می کنیم.
گیم پلی :
بعد از گرافیک بازی مهمترین نقطه ی عطف آن، گیم پلی است. در این شماره باز هم مبارزات دارای بالانس و انعطاف قابل توجه ای هستند. این بار شما در نانو سویت ۲ یا همان لباس نانویی ارتقا یافته به شماره ی ۲ ظاهر می شوید. در این شماره قدرت های مختلف لباس نانوی قبل وجود دارد که شما را در مبارزات یاری می دهند. از جمله ی این قدرت ها می توان به : ضد ضربه کردن لباس، پرش های بلند و نامرئی شدن اشاره کرد، ولی متاسفانه قدرت سریع دویدن که در شماره ی قبل وجود داشت در این شماره حذف شده و دیگر نمی توان در هنگام فرار از حملات و شلیک های دشمنان خیلی سریع عکس العمل نشان داد. هم چنین خط سلامت دیگر در بازی وجود ندارد و سلامتی بازیکن نسبت به حملات دشمنان به صورت خودکار و با پناه گیری به حالت اول بر خواهد گشت. قدرت نامرئی شدن در بازی بیشترین استفاده را برای کاربر به همراه دارد و به بازیکن اجازه می دهد به طور مخفیانه به منطقه ای که از دشمنان پر شده است، بدون هیچ ضد و خوردی عبور کند. این قدرت باعث می شود شما بتوانید به دشمنانتان از پشت ضربه بزنید و آنها را با یک حرکت از پای دربیاورید. در کنار قدرت های نانویی، ویژگی جدید و جالبی به گیم پلی افزوده شده است که باعث می شود شما بتوانید با اسکن کردن اجساد سربازان فضایی نیروی آنها را تصرف کنید و در مبارزات به کار گیرید. برای باز کردن نیرو های جدید تر اول باید موجودات فضایی را بکشید.
در حالت کلی ۱۵ نیروی مختلف وجود دارد که هر کدام به نوعی مفید و قابل استفاده هستند و این تصمیم با شماست که در مواقع و شرایط مختلف از آنها استفاده کنید. به طور مثال توانایی شنیدن آژیر خطر در هنگام نزدیک شدن دشمنان و دیدن مسیر حرکت آنها از جمله ی این توانایی ها هستند.
مبارزات فوق العاده هستند و بازیکن را به شدت درگیر می کنند. سلاح ها در بازی زیاد تر و متنوع تر از قبل شدند. شما می توانید افزودنی های زیادی را به سلاح های خود اضافه کنید. البته شایان ذکر است که برخی سلاح ها این قابلیت را ندارند که تعداد آنها بسیار کم است. شما نیز می توانید با استفاده از قابلیت نانو ویژن دشمنان را در مکان های تاریک شناسایی و مسیر خود را در این مکان ها پیدا کنید.
قابلیت هدایت اتوموبیل نیز در این شماره وجود دارد ولی عملا خیلی مفید نیست و مانند شماره ی قبل بازیکن قادر به طی کردن مسافت طولانی با وسایل نقلیه نمی باشد.
از جمله ویژگی دیگری که در شماره ی قبلی وجود نداشت Tactical View نام دارد. این قابلیت باعث می شود شما دید کلی نسبت به موقعیت دشمنان، مهمات و سایر موارد خاصی مانند سلاح های روی زمین افتاده و غیره پیدا کنید.
با صرف نظر کردن از قسمت شبکه ای و multiplayer بازی , داستان اصلی دارای بیش از ۱۲ ساعت گیم پلی می باشد که نسبت به بازی های مشابه و اول شخص دیگر خوب و راضی کننده است.
موسیقی و صدا گذاری ها :
اگر بخواهیم صدا گذاری بازی را به دو بخش موسیقی متن و صداها و افکت های دیگر تقسیم کنیم، موسیقی حماسی که در طول بازی در حال جریان است بیشتر ما را تحت تاثیر قرار می دهد . موسیقی متناسب با محیط تغییر می کند و صدا ها و افکت ها در هنگام مبارزات و شنیده شدن صدا های محیطی مانند انفجار ها و تیر اندازی ها خوب و بی نقص هستند. دیالوگ ها کمی تخصصی ولی قابل درک اند، به طور نمونه هنگامی که در مورد لباس نانویی صحبت می شود ممکن است برخی اصطلاحات علمی و پیچیده را متوجه نشوید. ولی در حالت کلی داستان بازی از بین دیالوگ ها به راحتی مشخص است. اما گاهی اوقات دیالوگ ها با هم تداخل پیدا می کنند که این امر از نقاط ضعف بازی به حساب می آید.
موسیقی متن بازی را آقای Hans Zimmer بر عهده گرفته، شخصی که موسیقی متن سری های قبلی کرایسیس را نیز مدیریت می کرد و به همراهی تیمش ثابت کرد که در این زمینه تا حد زیادی موفق بوده است.
گرافیک :
بدون شک مهمترین و بهترین بخش بازی کرایسیس ۲ گرافیک آن است که بیش از هر عنصر دیگری بازیکن را تحت تاثیر قرار می دهد. بازی کرایسیس ۱ زمانی که منتشر شد تمام گرافیک های قوی، قدرت و توانایی های خود را با این بازی به سایرین نشان می دادند.
موتور گرافیکی بازی Cry engine 3 نام دارد و نمونه ی بهبود یافته ی Cry engine 2 می باشد که در بازی کرایسیس ا مورد استفاده قرار گرفت.
ولی اگر می خواهید از یک کرایسیس به معنای واقعی لذت ببرید باید این بازی را روی بالاترین تنظیمات و رزولوشن و از همه مهمتر به صورت ۳ بعدی بازی کنید! بله درست متوجه شدید این بازی قابلیت ۳ بعدی سازی را دارد ولی برای بازی کردن به صورت ۳ بعدی به یک گرافیک و صفحه نمایش ۳ بعدی ساز نیاز دارید. شهر نیویورک که داستان بازی در آن اتفاق می افتد به طرز عجیبی مشابه نمونه ی واقعی کار شده است که حتی برخی ماموریت های اصلی به سمت مکان های معروف شهر مانند Wall Street کشیده می شوند. پس باید انتظار آسمان خراش های بلند، اتوبان ها و خیابان های شهر را داشته باشید که بالاترین تردد را در بازی به همراه دارند.
ساختمان ها، پارک ها و عناصر کوچک و بزرک بسیار طبیعی و بدون نقص کار شده اند. انفجار ها در بازی بیش از هر چیزی خیره کننده و زیبا هستند. فیزیک خوب بازی نیز از این گرافیک نشات می گیرد و به کیفیت بازی می افزاید. ولی برای دیدن تمام زیبایی ها و هر آنچه که بازی کرایسیس را تشکیل می دهد به یک گرافیک قدرتمند و سیستمی قوی نیاز دارید . لازم به ذکر است که من نسخه ی کنسولی این بازی را بازی کردم که تنظیمات آن به صورت پیش فرض روی گزینه ی HIGH قرار دارد، پس در مورد گرافیک و جزئیات نسخه ی کامپیوتری بازی نمی توانم نظر خاصی بدهم.
شخصیت پردازی :
در وهله ی اول در بازی بارزترین شخصیت Alcatraz است که شما نقش آن را به عنوان شخصیت قابل کنترل ایفا می کنید و پس از آن شخصیت های دیگری چون دکتر Hargreave و Nathan Gould هستند که قصد دارند با بهبود لباس و توانایی های شما به کابوس نابودی زمین پایان ببخشند.
در کنار شخصیت های اصلی در بازی، شخصیت های فرعی مانند نیرو های دشمن که از آنها به CELL نام برده می شود، وجود دارند که توسط شخصی به نام Lock Heart رهبری می شود و از جمله دشمنان سرسخت و اصلی شما می باشد. دشمنان شما در بازی به دو بخش سربازان زمینی و فضایی تقسیم می شوند. سربازان و نیرو های پیشرفته ی فضایی بسیار مجهز هستند و برخی از آنها به سختی و با یک استراتژیک خاص از بین می روند.
باگ ها و مشکلات :
واقعا دردناک است که از بازی بزرگی مانند کرایسیس، باگ ها و ایراد هایی را ببینیم که به شدت پیش پا افتاده و مسخره هستند. در این بازی دشمنان اصلا هوش مصنوعی خوبی ندارند و بر خلاف شماره ی اول بازی دشمنان به راحتی از بین می روند. اکثر ایراد های بازی از هوش مصنوعی آن چشمه می گیرد. دشمنان در جای خود ثابت می مانند تا شما آنها را به راحتی بکشید یا به مانعی برخورد می کنند و دیگر نمی توانند مسیر خود را پیدا کنند. گاهی اوقات هم پیش می آید که فردی از مانع یا دیواری عبور می کند و به شما می رسد و گاهی نیز ممکن است تیر ها از ستون های فلزی و دیوار های محکم عبور و به شما برخورد کنند. برخی مشکلات این چنینی باعث می شود درجه ی کیفی بازی تا حدی پایین آورده شود. اگر سازندگان کمی بیشتر راجع به این موضوع دقت می کردند، دیگر شاهد چنین ایراد هایی نبودیم.
و در پایان :
بازی کرایسیس ۲ یک بازی اول شخص خوش ساخت از شرکت Crytek با همکاری EA Games می باشد که با گیم پلی و گرافیک تک و منحصر به فرد خود توانست به یکی از بزرگترین و بهترین عنوان های اول شخص سال ۲۰۱۱ میلادی تبدیل شود. این بازی با اشکالات جزئی خود که در مقابل تمام عناصر خوب دیگرش ابدا به جشم نمی آید، توانست انتظارات را تا حد زیادی بر طرف سازد و امتیاز ۸.۵ از ۱۰ را از سایت معتبر گیم اسپات دریافت کند.
عزیز باید LT+ رو بریزی ... !!
ممنون. برا shift 2 و bulletstorm هم همینطوره ، نه ؟ اونا هم همین آپدیت رو داره .
بدم lt+ بریزن چقدر قیمتش میشه ؟
ممنون .
من این بازی رو دارم رو آسون (گزینه ی اولی) بازی میکنم، حالا میخوام وسط بازی سختش کنم نمیشه ؟!!
تو مین منو گزینه ی select dificullty داره ولی وقتی میرم توش فقط یه گزینه داره و اونم همون چیزیه که خودم انتخاب کردم !! یعنی آسون !
pooriya_hp
09-04-2011, 19:07
ممنون. برا shift 2 و bulletstorm هم همینطوره ، نه ؟ اونا هم همین آپدیت رو داره .
بدم lt+ بریزن چقدر قیمتش میشه ؟
ممنون .
بله برای تمام بازی های جدید ، ضروری هست !!
قیمتش بین 6 - 10 هست ...
resident_evil
09-04-2011, 19:11
من این بازی رو دارم رو آسون (گزینه ی اولی) بازی میکنم، حالا میخوام وسط بازی سختش کنم نمیشه ؟!!
تو مین منو گزینه ی select dificullty داره ولی وقتی میرم توش فقط یه گزینه داره و اونم همون چیزیه که خودم انتخاب کردم !! یعنی آسون !
از من سوال میکردی میگفتم از همون اول با SuperSoldier برو چون من با همین درجه سختی تا اواخر بازی اومدم واقعا راحته .
تو این بازی واقعا اسلحه ی ShotGun عجیب جواب میده Stealth + Shotgun بهترین حالت برای من در بازی
گرافیک بازی عالی هست
ولی بازیو خراب کردن،باید ادامه ۱ رو میدادن با همین گرافیک
این بازی هم مس black ops چرت در اومد:41:
آهنگ ساز این بازی کیه؟(همونی هست که آهنگهای مدرن ۲ رو ساخت)؟؟خیلی قشنگن
از من سوال میکردی میگفتم از همون اول با SuperSoldier برو چون من با همین درجه سختی تا اواخر بازی اومدم واقعا راحته .
تو این بازی واقعا اسلحه ی ShotGun عجیب جواب میده Stealth + Shotgun بهترین حالت برای من در بازی
درسته نوید تو حالت Stealth شاتگان جواب میده مخصوصا که روی سوپر سولجر بری..
ولی شاتگانه تو Armor جواب نمیده...:31:ادم کفش میبره..
می دونی واس من کیفش کجاست وقتی که اون تیربارهارو جدا میکنم بزنی تو ارمور وای انگشت رو ماشه خیلی حال میده
pooriya_hp
09-04-2011, 19:30
نوید این چندمین گزینه بود ؟
می دونی واس من کیفش کجاست وقتی که اون تیربارهارو جدا میکنم بزنی تو ارمور وای انگشت رو ماشه خیلی حال میده
حامد من و تو چقدر تفاهم داریم !! :31:
من هم با اون تیربارها خیلی حال می کردم به نظرم بهترین قسمت بازی همین بود !! :31:
resident_evil
09-04-2011, 19:36
نوید این چندمین گزینه بود ؟
آخری بود دیگه . چهارمین درجه ی سختی
در مورد اون Machin Gun ]م فکر کنم همه باهاش حال کرده باشن . واقعا قدرت گلوله هاش بسیار زیاده . دیگه هیچ کس نمیتونه مقاومت کنه در مقابلت .
این بازی هم مس black ops چرت در اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
black ops چرت بود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18: :31:
من که هم از black ops خوشم اومد هم از این بازی :11:
سلام
همه یه چیزی میگن
قاتی کردم لطفا راهنماییم کنید:
یکی از بچه ها بهم گفت اگه برای ران بازی،بازیو آپدیت کنم دیگه بازیهای cod و halo reach و نمیخونه
میخواستم بدونم اگه احیانا خوند بعد این دو تا بازیو تا آخر رفتم و یه روزی رفتم لایو یهو بن نمیشم؟؟؟
یعنی این کار فلگ نمیکنه؟؟؟
راستی واقعا این آپدیت مشکل سازه برای بازیهای دیگه یا با خیال راحت آپدیت کنم؟؟؟
ELDORAMO
09-04-2011, 21:48
کسی می دونه گرافیک نسخه بتا با نسخه اصلی چقدر اختلاف داره؟
shab_2008
09-04-2011, 21:57
این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده!:31:
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی!:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.