PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Crysis 2

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

Erfan.
07-05-2011, 08:56
من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم نداره

احتمالا شما 5770 دارید... البته به فریم که میگیرید هم بستگی داره.

H A M A S
07-05-2011, 12:06
کرایسیس-کرایسیس که میگفتن همین بود؟؟
تمام مراحل تکراری!
اونقدرها هم گرافیک نداشت!!
بیشتر صحنه ها مخصوصا آخرهای بازی انوقدر تاریک بود که ادم مجبور میشه از دوربین گرمایی استفاده کنه!
هیجان هم در حد معمولی!
انوقدر باگ های خنده دار داشت که آدمو یاد بازی های سال 2003-2002 می ندازه!
بیشتر اوقات توی دموها این یارو آلکاتراز گیج میزد و بی حال بود!!!
حرکات ترکیبیش هم تقلید MW2 بود!!(کلیک چپ و راست!)
================================================== ====
واقعا یه تار موی سری COD به ده تا از اینجور بازیها می ارزه!!

jimrako
07-05-2011, 12:08
تمام مراحل تکراری!
بیشتر صحنه ها مخصوصا آخرهای بازی انوقدر تاریک بود که ادم مجبور میشه از دوربین گرمایی استفاده کنه!
هیجان هم در حد معمولی!
هر کسی نظری داره ممنون !
بازی خیلی ایرادات داره ولی واقعا خوبیهاش اینقدر هست که بدیهاش به چشم نیاد !
در ضمن باید از اینطور سبکی هم خوشت بیاد مثلا شما cod پر تحرک و بکش بکش رو با این که یک اکشن استراتژِیکی هست مقایسه میکنید ؟
شما باید با چیدن استراتژی بازی را پیش ببرید یعنی از قدرتهای نانو سوئیت استفاده کنید م به شخصه از بازی خیلی خوشم اومد همین الانم در حال خرید بازی برای ps3 هستم تا بعدا آنلاینش هم بازی کنم !

amirpers
07-05-2011, 12:33
من قابلیت سه بعدی کردن تصاویر رو توسط کارت گرافیک رو فعال کردم و با عینکی که خودم ساخته بودم (این عینکهای قرمز آبی قدیمی) روفتم تو دو تا بازی.
یکی Assassins Creed Brotherhood و دیگری Crysis 2.
به نظر من قابلیت سه بعدی شدن تصائیر تو Assassins Creed بسیار بهتر بود به قدری که حتی یه بار یه آدم رو اونقدر تو تصویر نزدیک به خودم حس کردم که واقعا فکر کردم کسی خونه است و کله اش رو آورده جلوی مانیتور و واقعا ترسیدم اما تو کرایسیس که اینقدر به سه بعدی بودنش می نازیدند و می گفتند که جیمز کامرون هم اون رو تحسین کرده ، اصلا اینجوری نبود.
نمیدونم شاید چون مانیتور سه بعدی نداریم اینجوریه !!!

jimrako
07-05-2011, 12:42
من قابلیت سه بعدی کردن تصاویر رو توسط کارت گرافیک رو فعال کردم و با عینکی که خودم ساخته بودم (این عینکهای قرمز آبی قدیمی) روفتم تو دو تا بازی.
یکی Assassins Creed Brotherhood و دیگری Crysis 2.
به نظر من قابلیت سه بعدی شدن تصائیر تو Assassins Creed بسیار بهتر بود به قدری که حتی یه بار یه آدم رو اونقدر تو تصویر نزدیک به خودم حس کردم که واقعا فکر کردم کسی خونه است و کله اش رو آورده جلوی مانیتور و واقعا ترسیدم اما تو کرایسیس که اینقدر به سه بعدی بودنش می نازیدند و می گفتند که جیمز کامرون هم اون رو تحسین کرده ، اصلا اینجوری نبود.
نمیدونم شاید چون مانیتور سه بعدی نداریم اینجوریه !!!
نه ربطی به این نداره من خودم
3d asssasin creed رو چک کردم واقعا زیباست خیلی با حاله ولی crysis 2 مالی نیست !

Gregar
07-05-2011, 12:45
من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم نداره :10:

شما که 3D کار هستی مجید جان حتما روی کارتت یه کارایی کردی فراتر از اورکلاک

چون من الان با 5670 HIS اورکلاک شده روی 1920 * 1080 بیشتر از Very High نمیتونم بازی کنم . روون هست ولی Full frame نیست .

Erfan.
07-05-2011, 13:11
تمام مراحل تکراری!
هیجان هم در حد معمولی!

این نظر شماست و من بهش احترام میزارم...

ولی:

مراحل تکراری منظورتون چیه؟ تا اواسط بازی درسته کمی خسته کننده شده بود... ولی از اواسط به بعد شدیدا زیبا شد و طراحی مراحل هم عالی بود...

تاریکی رو نمیدونم من که به این مشکل بر نخوردم! احتمالا شما Gamma رو درست تنظیم نکرده بودید...

باگ ها رو کاملا موافقم!

ولی در کل به نظرم یکی از قویترین گرافیک ها رو داشت... اگه کمی به سیستم نور پردازی-سایه زنی بازی دقت کنید متوجه میشید که تقریبا بی رقیبه!(تقریبا به خاطر Metro 2033 گفتم)
Global Illumination و Ambient Occlusion که در این گیم استفاده شده در DX9 واقعا افسانه ای هست...
اثرات نور ها حجم دار بر اجسام محیط و تعداد زیاد منابع نور هم به گفته های بالا اضافه کنید.

3Dmajid
07-05-2011, 13:37
احتمالا شما 5770 دارید... البته به فریم که میگیرید هم بستگی داره.

شما که 3D کار هستی مجید جان حتما روی کارتت یه کارایی کردی فراتر از اورکلاک

چون من الان با 5670 HIS اورکلاک شده روی 1920 * 1080 بیشتر از Very High نمیتونم بازی کنم . روون هست ولی Full frame نیست .

اوه اوه چه سوتی بزرگی دادم ... آره راست میگی 5770 xfx دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H A M A S
07-05-2011, 13:42
این نظر شماست و من بهش احترام میزارم...

ولی:

مراحل تکراری منظورتون چیه؟ تا اواسط بازی درسته کمی خسته کننده شده بود... ولی از اواسط به بعد شدیدا زیبا شد و طراحی مراحل هم عالی بود...

تاریکی رو نمیدونم من که به این مشکل بر نخوردم! احتمالا شما Gamma رو درست تنظیم نکرده بودید...

باگ ها رو کاملا موافقم!

ولی در کل به نظرم یکی از قویترین گرافیک ها رو داشت... اگه کمی به سیستم نور پردازی-سایه زنی بازی دقت کنید متوجه میشید که تقریبا بی رقیبه!(تقریبا به خاطر Metro 2033 گفتم)
Global Illumination و Ambient Occlusion که در این گیم استفاده شده در DX9 واقعا افسانه ای هست...
اثرات نور ها حجم دار بر اجسام محیط و تعداد زیاد منابع نور هم به گفته های بالا اضافه کنید.
اوایل فقط کشتن ادم ها بود بعد فضایی ها
یه بار حسرت به دل موندیم با هواپیما یا هلی کوپتر بریم به جنگ سفینه های فضایی ها
یا مثلا با ماشین از چنگ یه هیولایی چیزی فرار کنیم!
خیلی شلوغ-پلوغ بود!
اسلحه هاش کلا حس نداشت.مثلن خلی بی روح میرفت پشت مسلسل ماشین ها!(مقایسه کنید با نشستن پشت مسلسل ماشین زرهی توی MW2 )

هر کسی نظری داره ممنون !
بازی خیلی ایرادات داره ولی واقعا خوبیهاش اینقدر هست که بدیهاش به چشم نیاد !
در ضمن باید از اینطور سبکی هم خوشت بیاد مثلا شما cod پر تحرک و بکش بکش رو با این که یک اکشن استراتژِیکی هست مقایسه میکنید ؟
شما باید با چیدن استراتژی بازی را پیش ببرید یعنی از قدرتهای نانو سوئیت استفاده کنید م به شخصه از بازی خیلی خوشم اومد همین الانم در حال خرید بازی برای ps3 هستم تا بعدا آنلاینش هم بازی کنم !

حرفهای شما هم کاملا قبوله.ولی کلا از این سبک هایی که یه تنه بری به جنگ یه عالمه هیولا خوشم نمیاد!

3Dmajid
07-05-2011, 13:42
تمام مراحل تکراری!
هیجان هم در حد معمولی!

گرافیکش که انصاصا خیلی شاخه ! :20:
من کرایسیس 1 رو نصب کردم رو سیستمم بعدش دو رو بازی کردم، به این نتیجه رسیدم باید یکو پاک کنم :20:
گرافیکش واقعا فوق العاده س !! مخصوصا نورپردازیش.
خیلی جالبه حرفت !! خب اون مرحله جوری بوده که فضا تاریکه و حتما باید از دوربین گرمایی استفاده کنی تا ببینی ... این میشه ضعف مرحله و بازی :18: به نظر من دوربین گرمایی این بازی طبیعی ترین دوربینی بود که تا حالا دیده بودم :31: رو آخرین درجه ی سختی بازی کن تا هیجانشو بچشی :11:
حالا یه بازی دیگه بیاد حرکات ترکیبی راست و چپ بزاره این دلیل میشه که داره تقلید میکنه ؟ :18: اگه اینجوریه پس bulletstorm هم تقلید بوده از cod !! :10:

H A M A S
07-05-2011, 14:09
گرافیکش که انصاصا خیلی شاخه ! :20:
من کرایسیس 1 رو نصب کردم رو سیستمم بعدش دو رو بازی کردم، به این نتیجه رسیدم باید یکو پاک کنم :20:
گرافیکش واقعا فوق العاده س !! مخصوصا نورپردازیش.
خیلی جالبه حرفت !! خب اون مرحله جوری بوده که فضا تاریکه و حتما باید از دوربین گرمایی استفاده کنی تا ببینی ... این میشه ضعف مرحله و بازی :18: به نظر من دوربین گرمایی این بازی طبیعی ترین دوربینی بود که تا حالا دیده بودم :31: رو آخرین درجه ی سختی بازی کن تا هیجانشو بچشی :11:
حالا یه بازی دیگه بیاد حرکات ترکیبی راست و چپ بزاره این دلیل میشه که داره تقلید میکنه ؟ :18: اگه اینجوریه پس bulletstorm هم تقلید بوده از cod !! :10:

خب جوری میگفتن کرایسیس که ما گفتیم حتما از فضا اومده!
منظورم تاریکی یه مرحله نبود!چندتا مرحله آخرش زیادی تاریک بود!!:5:
================================================== ========
ولی یه نکته مثبت:
وقتی خودم رو مخفی میکردم وبا دوربین گرمایی دور و بر نگاه میکردم یاد فیلم غارترگر(پریدیتور )افتادم که اون هیولا این خصوصیات رو داشت!
یادش بخیر:20:

Erfan.
07-05-2011, 14:26
اوایل فقط کشتن ادم ها بود بعد فضایی ها
یه بار حسرت به دل موندیم با هواپیما یا هلی کوپتر بریم به جنگ سفینه های فضایی ها
یا مثلا با ماشین از چنگ یه هیولایی چیزی فرار کنیم!
خیلی شلوغ-پلوغ بود!
اسلحه هاش کلا حس نداشت.مثلن خلی بی روح میرفت پشت مسلسل ماشین ها!(مقایسه کنید با نشستن پشت مسلسل ماشین زرهی توی MW2 )

بیشتر تمرکز بازی روی قابلیت های نانو سویت بود و شاید به خاطر همین هلیکوپتر و اینا نبود!

حالا یه نکته ای که من متوجه شدم اینه که کلا سری Crysis رو بار دوم که بازی کنید بسیار بیشتر از دفعه اول لذت میبرید!:18::21:
من خودم چه Crysis 1 و چه 2 رو بار دوم که بازی میکردم خیلی بیشتر بهم حال میداد... بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...
آیا دوستان دیگه هم همین احساس رو دارن؟!

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

خب جوری میگفتن کرایسیس که ما گفتیم حتما از فضا اومده!

آره خوب توقعات بیشتر بود...

jimrako
07-05-2011, 14:34
بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...

درسته من هم باهاتون موافقم ! بازی حالش به همین نانو سوئیت هست !

Gregar
07-05-2011, 15:04
بیشتر تمرکز بازی روی قابلیت های نانو سویت بود و شاید به خاطر همین هلیکوپتر و اینا نبود!

حالا یه نکته ای که من متوجه شدم اینه که کلا سری Crysis رو بار دوم که بازی کنید بسیار بیشتر از دفعه اول لذت میبرید!:18::21:
من خودم چه Crysis 1 و چه 2 رو بار دوم که بازی میکردم خیلی بیشتر بهم حال میداد... بیشتر به خاطر اینه که وقتی با محیط آشنا باشید میتونید خیلی بهتر از قابلیت های نانوسویت (مخصوصا Cloak) استفاده کنید و در کل بازی رو سینمایی تر میتونید بازی کنید...

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------

آره خوب توقعات بیشتر بود...

اره باهات موافقم . نکته اش اینجاست چون بازی سیر داستانی خیلی توپی نداره واسه همین دوباره رفتن بازی واست فرقی نداره ولی این اشنایی با محیط خیلی تاثیر گذاره تو گیم پلی دوباره ات که بیشتر حال میده . الان من دارم دوباره میرم . فقط میخوام صبر کنم واسه پچ DX 11 ببینم چی میشه . یا یه پچ کلی واسه رفع باگ های بازی .

hesam_g59
07-05-2011, 16:19
بعد از 7 ساعت و خورده ای تمومش کردم...
ولی از اوایلش بیشتر خوشم اومد .... کلا از بازی ای که با مخیلات بجنگه..خوشم نمیاد

hofman1970
07-05-2011, 16:56
دوستان از اون مرحله که یه سری موجود فضایی نامرئی هم میان که باید بکشیشون چند مرحله تا آخر بازی مونده ؟؟ سلام بعد از آن یک مرحله بیشتر نیست. باید بری داخل خود موجود فضائی مادر و یک کمی سخته ولی تموم میشه

3Dmajid
07-05-2011, 17:21
حالا یه نکته ای که من متوجه شدم اینه که کلا سری Crysis رو بار دوم که بازی کنید بسیار بیشتر از دفعه اول لذت میبرید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاملا موافقم :10:
من اول روی easy بازی رو تا آخرش رفتم ولی لذتش اصلا قابل مقایسه با آخرین درجه ی سختیش نیس !! الان که دفعه دومه بازی میکنم شدیدا بهم حال میده در صورتی که سری پیش بازی کردم میگفتم چه بازی کسل کننده ایه فقط باید بکشی بری جلو :31:
آخه روی درجه ی سختش چون هم زود میمیری و هم انرژی نانو سوئیت زودتر تموم میشه و البته زودترم پر میشه واسه همین حتما باید با یه استراتژی بری جلو و دشمنارو بکشی وگرنه اونا میکشنت ... یاد بازی آی جی آی میفتم وقتی بازی میکنم :20:
از یه چیز cloak که خوشم میاد اینه که وقتی تیر میزنی از حالت غیبی در میای، این خودش باعث میشه حساسیت بازی بره بالا.

ولی از اوایلش بیشتر خوشم اومد .... کلا از بازی ای که با مخیلات بجنگه..خوشم نمیاد

منم همینطور ...
با آدماش میجنگم خیلی بیشتر حال میده تا رباطاش !!

جای دشمنایی که تو کرایسیس 1 بودن و خودشون نانوسوئیت داشتن خیلی خالیه.:37:
فقط اون آخراش رباطاش غیب میشن ...

Erfan.
07-05-2011, 17:39
از یه چیز cloak که خوشم میاد اینه که وقتی تیر میزنی از حالت غیبی در میای، این خودش باعث میشه حساسیت بازی بره بالا.

میدونستی در مود Cloak و با اسلحه تک تیر با صداخفه کن(مثل کلت+silencer یا مسلسل مود تک تیر + silencer یا ...) میتونی تیر بزنی و از cloak بیرون نیای...(البته از انرژی کم میشه)
من این رو بار اول که تموم کردم نمیدونستم:18:

با آدماش میجنگم خیلی بیشتر حال میده تا رباطاش !!

هر کدوم یه کیفی داره... ولی درسته با آدم ها میشه با استراتژی جنگید... با Alien ها نه!

جای دشمنایی که تو کرایسیس 1 بودن و خودشون نانوسوئیت داشتن خیلی خالیه.
فقط اون آخراش رباطاش غیب میشن ...

در مولتی پلیر این هست!

3Dmajid
07-05-2011, 17:58
میدونستی در مود Cloak و با اسلحه تک تیر با صداخفه کن(مثل کلت+silencer یا مسلسل مود تک تیر + silencer یا ...) میتونی تیر بزنی و از cloak بیرون نیای...(البته از انرژی کم میشه)
من این رو بار اول که تموم کردم نمیدونستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره تو هینتاش مینویسه، وقتی لود میشه. یه سری واسه من اینو نوشت.

در مولتی پلیر این هست!

خب اونجا دیگه با هوش مصنوعی سر کار نداری ... هوش واقعیه :31: یعنی یکی باهات بازی میکنه و این قابلیتو داره ... درسته ؟

jimrako
07-05-2011, 18:04
تا زمانی با انسانها میجنگیدم خیلی حال میداد اما بعدش با اومدن اون موحودات کمی بازی برای من بی مزه شد چون اون موجودات خیلی جالب نبودن البته نه همه اون روباط بزرگه باحاله ولی بقیه کمی برای یک بازی به این جدیت جالب نبودند مثله این میمونه توی یک فیلم جدی زی زی گلو دشمن باشه !:31:

Erfan.
07-05-2011, 18:42
خب اونجا دیگه با هوش مصنوعی سر کار نداری ... هوش واقعیه یعنی یکی باهات بازی میکنه و این قابلیتو داره ... درسته ؟

دقیقا!:46:

تا زمانی با انسانها میجنگیدم خیلی حال میداد اما بعدش با اومدن اون موحودات کمی بازی برای من بی مزه شد چون اون موجودات خیلی جالب نبودن البته نه همه اون روباط بزرگه باحاله ولی بقیه کمی برای یک بازی به این جدیت جالب نبودند مثله این میمونه توی یک فیلم جدی زی زی گلو دشمن باشه !

آره مخصوصا اون Mini Bossfight ها خیلی باحال بودن(اسمشون یادم نیست...)

whitewolf
07-05-2011, 21:01
بالاخره تموم شد بازیش....
خداییش قشنگ بود ولی یک تار موی کرایسیس 1 می ارزید به این یکی
خداکنه سازنده ها برای نسخه ی سومش دوباره بازی رو ببرن توی همون حال هوای جنگل و جزیره حتی به بهانه اینکه نشون بدن چه بلایی سر nomad و psycho اومده که اگه این طوری بشه بازم کنسول ها از بازی بی بهره میشن

hamed_dij
08-05-2011, 12:06
سلام دوستان یه نفر سیو مرحله بعد اونجایی که سوار تانک میشه رو بذاره(همون اولهای بازی هست).

golmohammadi
08-05-2011, 14:53
بالاخره تموم شد بازیش....
خداییش قشنگ بود ولی یک تار موی کرایسیس 1 می ارزید به این یکی
خداکنه سازنده ها برای نسخه ی سومش دوباره بازی رو ببرن توی همون حال هوای جنگل و جزیره حتی به بهانه اینکه نشون بدن چه بلایی سر nomad و psycho اومده که اگه این طوری بشه بازم کنسول ها از بازی بی بهره میشن

به نظر شخصی منم انتخاب شهر برای این گیم زیاد خوب نبود
چون بازیهایی مثل fear و ... زیاد بودند که در شهر بودند
کرایسیس در کوه جنگلو بیابان حال میده

SA.JJ.AD
08-05-2011, 15:09
به نظر شخصی منم انتخاب شهر برای این گیم زیاد خوب نبود
چون بازیهایی مثل fear و ... زیاد بودند که در شهر بودند
کرایسیس در کوه جنگلو بیابان حال میده

درسته ... اما تو همین شهر هم کلی تکسچر های ضعیف استفاده شده بود تا کنسول ها ی عزیز از پس پردازش بازی بر بیان !! تو جنگل اگه بود که باید بیشتر از جزئیات کم میکردن تا بازی سبک شه و نتیجش یه گرافیک مزخرفو باید شاهد میشدیم !! اینجوری 4 تا ساختمون گذاشتن اینور اونور دیگه جاییو نبینی . بهتره شد لا اقل :2:جدا اگه انحصاری پی سی میزدن مثه نسخه ی قبل که پدر گرافیک بازی ها شده بود:31: و تمرکزشون رو pc و محیط های باز به علاوه ی dx 11 بود ... این میشد پدر بزرگ :31::18:

golmohammadi
08-05-2011, 15:55
طی یک عملیاتی سیوهای من پریدند
حالا خوبه از اواسط بکاپ ازسیوهام داشتم
عرفان اون برنامه بنچمارک آدرنالین که دادی بهم اونو نصب کردم
و یه بار اجرا کردم
بعدش اومدم بازی دیدم از یه مرحله دیگه اورده بازیو
در واقع از سیو اصلی خودم بازی اجرا نشد
بعد اون برنامه را پاک کردم که دیدم بازیم خراب شده
و کلا تصویر بازی بهم خورده بود (فیلم هم گرفتم)
خلاصه داشتم رو سیوها را کار میردم که با باگ ویندوز سون سیوهام پریدند
باگ سون هم اینطوری بود
ابتدا سوها را کات کردم به یک مسیری از هارد
قبل از این که کات کنم در همان مسیر سیوها را قبلا کپی کرده بودم
بنابرین قبلش اونا را پاک کردم
و وقتی کات را زدم با نهایت تعجب اینم پاک شد
و اینطوری شد سیوهام پرید و باید از اواسط شروع کنم باز

golmohammadi
08-05-2011, 15:58
درسته ... اما تو همین شهر هم کلی تکسچر های ضعیف استفاده شده بود تا کنسول ها ی عزیز از پس پردازش بازی بر بیان !! تو جنگل اگه بود که باید بیشتر از جزئیات کم میکردن تا بازی سبک شه و نتیجش یه گرافیک مزخرفو باید شاهد میشدیم !! اینجوری 4 تا ساختمون گذاشتن اینور اونور دیگه جاییو نبینی . بهتره شد لا اقل :2:جدا اگه انحصاری پی سی میزدن مثه نسخه ی قبل که پدر گرافیک بازی ها شده بود:31: و تمرکزشون رو pc و محیط های باز به علاوه ی dx 11 بود ... این میشد پدر بزرگ :31::18:

کنسول ضعیفه به ما چه اخه
یه زمانی کنسول قویتر از پی سی بود چیزی نمیگفتیم
حالا که پی سی قویتر شده باید گیمهای پی سی ضعیفتر بشه :41:
حالا بیخیال جوات یرلی هم مثل بقیه دنبال پول جیبشه حتما
اینطوری مطمئنا سودش بیشتر بوده

whitewolf
08-05-2011, 17:35
کنسول ضعیفه به ما چه اخه
یه زمانی کنسول قویتر از پی سی بود چیزی نمیگفتیم
حالا که پی سی قویتر شده باید گیمهای پی سی ضعیفتر بشه :41:
حالا بیخیال جوات یرلی هم مثل بقیه دنبال پول جیبشه حتما
اینطوری مطمئنا سودش بیشتر بوده

والللللا
من خودم کنسول دارم و خیلی هم عاشقشم. باهاش red dead و GeOW و Vanquish و Halo بازی کردم. ولی وقتی پای PC میاد وسط خیلی نامردیه که کنسول میاد و حق PC رو میخوره چون این جوری سودش برای سازنده هاش بیشتره
مایکروسافت خیلی پدرسوختست. از یه طرف میاد سود بازی های ویندوز رو کم می کنه در عوض می اندازه روی x-box
سونی هم که جای خودش رو داره

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

خود من خیلی امید داشتم که توی مرحله اخر که توی central park نیویورک بود بازی یه کمی شبیه کرایسیس 1 بشه.ولی زده بودن مناظر دور رو حذف و تراکم درخت ها رو هم کم کرده بودن که کنسول ها نترکن از گرما :31: بیشتر شبیه پارک سر کوچمون شده بود central park

hamed_dij
08-05-2011, 17:45
من بعد از اینکه میمیرم بازی از آخرین چک پوینت شروع نمیشه.و تمام سیوهایی بعد از اونجا که دوباره شروع شده پاک میشه.
فقط موقع هایی که خودم از بازی خارج میشم دفعه بعد باز وارد میشم از آخرین چک پوینت شروع میشه.
کسی نیست سیو کامل مراحل رو داشته باشه و بذاره
با تشکر

vahid5564
08-05-2011, 18:22
سلام
چرا كسي جوابمو نميده سيو مرحله 4 رو ميخوام يه نفر برام بفرسته يا بزاره اينجا تا من بردارم :19:

Erfan.
08-05-2011, 18:38
طی یک عملیاتی سیوهای من پریدند
حالا خوبه از اواسط بکاپ ازسیوهام داشتم
عرفان اون برنامه بنچمارک آدرنالین که دادی بهم اونو نصب کردم
و یه بار اجرا کردم
بعدش اومدم بازی دیدم از یه مرحله دیگه اورده بازیو
در واقع از سیو اصلی خودم بازی اجرا نشد
بعد اون برنامه را پاک کردم که دیدم بازیم خراب شده
و کلا تصویر بازی بهم خورده بود (فیلم هم گرفتم)
خلاصه داشتم رو سیوها را کار میردم که با باگ ویندوز سون سیوهام پریدند
باگ سون هم اینطوری بود
ابتدا سوها را کات کردم به یک مسیری از هارد
قبل از این که کات کنم در همان مسیر سیوها را قبلا کپی کرده بودم
بنابرین قبلش اونا را پاک کردم
و وقتی کات را زدم با نهایت تعجب اینم پاک شد
و اینطوری شد سیوهام پرید و باید از اواسط شروع کنم باز
:18:
والا نمیدونم مشکل از کجاست...
این بنچمارک درسته که نرم افزار رسمی نیست و برای خود کرایتک نیست ولی معتبره و حتی سایت Xbitlabs برای تست کارت گرافیک ها ازش استفاده میکنه...
یک تاپیک هم داره در Overclock.net که کاربرا اونجا بنچمارک سیستمشون رو میزارن(البته یادمه برخی به مشکل هایی خورده بودن که حل شده بود...)

jimrako
08-05-2011, 20:36
والللللا
من خودم کنسول دارم و خیلی هم عاشقشم. باهاش red dead و GeOW و Vanquish و Halo بازی کردم. ولی وقتی پای PC میاد وسط خیلی نامردیه که کنسول میاد و حق PC رو میخوره چون این جوری سودش برای سازنده هاش بیشتره
مایکروسافت خیلی پدرسوختست. از یه طرف میاد سود بازی های ویندوز رو کم می کنه در عوض می اندازه روی x-box
سونی هم که جای خودش رو داره
اتفاقا همین pc بدترین خسارت رو به شرکت crytek وارد کرده چون توی شماره یک crysis بازی لیک شد و ضرر بسیاری رو به کمپانی وارد کرد این هم از crysis 2 که این هم لیک شد برای pc !
این رو هم بگم که اگر شماره بعدی crysis برای pc ساخته نشد خیلی تعجب نکنید چون نه تنها crytek بلکه خیلی از شرکتها از ما pc بازها و هکرها لطمه دیدن نمونش همین rock star که بازیهاش رو دیگه برای pc تولید نمیکنه !
این ما بین کنسول حق pc رو نخورده بلکه pc هست که به حق خودش راضی نبوده و همیشه یا -- توی کارش بوده یا crack و یا ترینر !
وقتی ما pc بازها توی آنلاین crysis 2 ترینر میزنیم دیگه جای هیچ حرفی نمیمونه !

3Dmajid
08-05-2011, 20:57
یکی میشه واسم توضیح بده دلیل این چیه که میگن کنسول از pc بهتره و اینکه شرکتا بازیاشونو در آینده بیشتر برای کنسول میسازن و pc رو ساپورت نمیکنن ؟ چون دیدم بحث سر همینه گفتم اینجا بپرسم.
یکی جواب بده لطفا :20: مثلا کرایسیس 2 برای پی سی یا کنسول چه فرقی داره با هم ؟ :31:

avator20002000
08-05-2011, 21:37
کی گفته؟ پی سی حالا حالا ها اینده داره .کنسول همیشه جاشو عوض می کنه ب ه پی سی برسه!
هر کی میگه قدرتی که برابر کنسول بشه پول زیادی می خواد برای کامپیوتر.قیمت یک تلویزیون خوب رو نمیدونه که بدون اون کنسول هیچه!
بگذریم!
بچه ها اینجا گفته زیر 73 سال بازی نکنن!(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
اگه لذت کینکت رو می خوای صد برابر کنی .برو یک wavi برای کامپیوترت بگیر از کینکنت 100 برابر بهتره.
کسی فریم بالای 30 گرفته از این بازی رو درجه اخر با لپ تاپ؟

Layken
08-05-2011, 22:04
یکی میشه واسم توضیح بده دلیل این چیه که میگن کنسول از pc بهتره و اینکه شرکتا بازیاشونو در آینده بیشتر برای کنسول میسازن و pc رو ساپورت نمیکنن ؟ چون دیدم بحث سر همینه گفتم اینجا بپرسم.
یکی جواب بده لطفا :20: مثلا کرایسیس 2 برای پی سی یا کنسول چه فرقی داره با هم ؟ :31:
این که کنسول از PC بهتره یا PC از کنسول بهتره بحثی هست که چندین ساله وجود داره این به کنار...
ولی این که شرکتها بازیهاشون رو برای کنسول میسازد و پی سی ساپورت نمیکنه...!!!
نه ببین الان برای مثال تو همین سال جدید میلادی چقدر بازی اومده که هم برای کنسول ها هستش و هم PC بازها بازی میکنن خیلی واقعا حتی تا اخر سال هم زیاد داریم بازی های مولتی ..
اما در این بین چند بازهایی هستند که دیگه بستگی به کمپانی سازنده داره...وقتی مثلا سونی کنسولی میسازه خب بطبع برای این که سود بکنه ضرر نکنه چی کار باید بکنه راهش اینه که یک بازی خوب با تفاوت های زیاد برای این کنسول اون هم به طور انحصاری درست کنه که هم از بازی سود ببره هم از کنسولش و فروشش دیگه این رویه ای هستش که خیلی وقته برا شرکت ها هستش ....اما خب چون در این بین PC بیشتر از همه ه-ک میشه و ضرر ایجاد میکنه باعث برخی تصمیمات میشه که این حرف هم واقعا بی منطق هستش چون انقدر بازی برای PC تو همین سال اومده که جای خالی رو پر میکنه و تعداد کم بازی های کنسولی انگشت شمار هستند که بطبع این تعدا هم باید انقدر عالی و درجه یک باشه که یک مشتری مجبور بشه بابتش بره و کنسول بخره و برای شرکتش سود اوری کنه...
بحث دیگه ای هم نیست و نمیمونه...یرلی هم میتونست بازی رو انحصار PC نگه داره ...هیچ ربطی هم به قدرت ضعیف یا قوی بودن نداره ولی خب نظریه مسئولین این شده که طیف وسیعی از گیمرهارو از این بازی بهرهمند شوند
چون واقعا قابل ذکر هستش که نباید از دید کشور خودمون نگاه کنیم تفاوت بسیار زیاد هستش بین گیمرهای داخلی و خارجی..:20:

jimrako
08-05-2011, 22:12
آره برای pc هم بازیهای زیادی اومده ولی باور کنید تعداد بازی مهم نیست آیا واقعا میشه از این که بازیهای la noire و red dead redemption برای pc نیومده چشم پوشی کرد ؟

alex_pk
08-05-2011, 23:34
بحثش اینجا نیست ولی یه سری بازی هایی رو هم PC داره که تا عمر داره کنسول نمیتونه مثل پی سی برا خودش بزنه
نمونه اش Starcraft که فعلا فقط برای پی سی و مک

(در ضمن وظیفه کنسول اجرای بازیه و کسی که کنسول می گیره توقع بازی کردن دارن ولی پی سی فقط برای بازی کردن نیست
فکر می کنم این یکی از دلایلی باشه که تقریبا تمامی بازی ها برای کنسول میان ولی برای PC اینطور نیست و خیلی بازی ها براش نمیاد....
اگر می تونستن بازی های Strategy رو هم برای کنسول می ساختن حالا فعلا که تو فکرش هستن)

golmohammadi
08-05-2011, 23:38
:18:
والا نمیدونم مشکل از کجاست...
این بنچمارک درسته که نرم افزار رسمی نیست و برای خود کرایتک نیست ولی معتبره و حتی سایت Xbitlabs برای تست کارت گرافیک ها ازش استفاده میکنه...
یک تاپیک هم داره در Overclock.net که کاربرا اونجا بنچمارک سیستمشون رو میزارن(البته یادمه برخی به مشکل هایی خورده بودن که حل شده بود...)
حالا بیخیال
من بازی را یکبار ریپیر کردم درست شد
دوباره از سیو قبلیم بازی کردم و رسیدم همینجا و ادامه میدم

آره برای pc هم بازیهای زیادی اومده ولی باور کنید تعداد بازی مهم نیست آیا واقعا میشه از این که بازیهای la noire و red dead redemption برای pc نیومده چشم پوشی کرد ؟

خب خیلی گیمها هم هستند که تو کنسولها خبری ازشون نیست
بعدشم هر کنسولی لذت خودشو داره و پی سی هم لذت خودشو
در بازیهای آنلاین و اکشن اول شخص پی سی بهترینه
مثلا کانتر و یا رد آلرت اینا
بازی کردن اینها با موس حال میده نه چیز دیگه

3Dmajid
08-05-2011, 23:52
اون پچی که قرار بود بیاد تا بازی روی دایرکت ایکس 11 کار کنه چی شد ؟ نیومده هنوز ؟
پچ 1.4 چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟!

Erfan.
09-05-2011, 06:57
حالا بیخیال
من بازی را یکبار ریپیر کردم درست شد
دوباره از سیو قبلیم بازی کردم و ---- همینجا و ادامه میدم

عزیز مشکل برای من هم پیش اومد... یک فایل به اسم autoexec.cfg در فولدر گیم تشکیل میشه که باید پاکش کنی!!!

vahid5564
09-05-2011, 08:56
بابا سيو مرحله ي5 رو بزاريد اينجا

منو كشتيد چرا جوابمو نميديد :19::19::19::19::19::19:

vahid5564
09-05-2011, 09:25
سلام من وقتي مرحله ي 2 رو گذروندم وقتي كه ميخواد وارد مرحله ي 3 بشه بعد از فيلم لودينگ نمياد تصوير سياه ميشه
اين براي چيه؟ گرافيكم جي فورس 8500 رمم 2گيگ

لطفا جوابمو بديد اگه تونستين سيو مرحله ي 4 رو برام بزارين تا بازي كنم
باتشكر:41:

Saeed System
09-05-2011, 16:59
سلام دوستان....

م یخواستم بپرسم...کرایسیس 2 xbox livesh برای همیشه رایگانه؟؟ یا الان من که بازی کردم چند روز رایگانه و تموم میشه؟

و خریدنیه آنلاینش؟؟

مرسی از نظرتون :11:

jimrako
09-05-2011, 17:48
سلام دوستان....

م یخواستم بپرسم...کرایسیس 2 xbox livesh برای همیشه رایگانه؟؟ یا الان من که بازی کردم چند روز رایگانه و تموم میشه؟

و خریدنیه آنلاینش؟؟

نه تموم شدنی نیست و دائمی میتونید آنلاینشو بازی کنید چون مثله بعضی بازیها آنلاین کد ندارد !
در ضمن شما آنلاینش رو بازی کردید راحت میشد بازی کرد ؟ تاخیر یا لگ داشت ؟ تیر میزدید همون موقع میخورد به طرف ؟

Danial_4139
09-05-2011, 17:58
اتفاقا همین pc بدترین خسارت رو به شرکت crytek وارد کرده چون توی شماره یک crysis بازی لیک شد و ضرر بسیاری رو به کمپانی وارد کرد این هم از crysis 2 که این هم لیک شد برای pc !
این رو هم بگم که اگر شماره بعدی crysis برای pc ساخته نشد خیلی تعجب نکنید چون نه تنها crytek بلکه خیلی از شرکتها از ما pc بازها و هکرها لطمه دیدن نمونش همین rock star که بازیهاش رو دیگه برای pc تولید نمیکنه !
این ما بین کنسول حق pc رو نخورده بلکه pc هست که به حق خودش راضی نبوده و همیشه یا -- توی کارش بوده یا crack و یا ترینر !

برادر من شما همه جای دنیا رو با ایران اشتباه گرفتی ؟
همین شرکت ها اگر تو ایران نماینده رسمی داشته باشن مطمعن باش هر کسی عشق بازی داشته باشه اصلشو رو میخره .

در ضمن بازی های کنسول هم کرک میشه در حد حد تیم ملی اصلا کرک شدن ربطی به کنسول و PC نداره .

jimrako
09-05-2011, 18:21
برادر من شما همه جای دنیا رو با ایران اشتباه گرفتی ؟
همین شرکت ها اگر تو ایران نماینده رسمی داشته باشن مطمعن باش هر کسی عشق بازی داشته باشه اصلشو رو میخره .

در ضمن بازی های کنسول هم کرک میشه در حد حد تیم ملی اصلا کرک شدن ربطی به کنسول و PC نداره .
توی تمام دنیا هم افراد معمولا کم خرجترین راه رو انتخاب میکنند این امر تنها منحصر به ایران نیست مثلا شما برید سرورهای crack شده mw2 ببینید چند تا سرور هست و چند نفر بازی میکنند و بعدش برید سرورهای اصلی بازی ببینید چند نفر بازی میکنند خواهید دید در سرورهای crack شده نفرات بسیار بیشتری بازی میکنند سرورهای آلمان آمریکا ایتالیا و هر جایی رو که ببینید معمولا کرک شده ها بیشتر هست !
اصلا برید تاپیکهای کشورهای دیگه ببینید هر بازی میاد چند نفر دنبال کرک اون میگردن و پیگیرش هستند !
هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که pc دست آدمها رو بیشتر برای استفاده غیر قانونی از بازیها باز میزاره مثلا همین crysis 2 در بخش آنلاین شما میتونید راحت یک ترینر بگیرید که هر کاری دلتون میخواد بکنید اما در کنسولها این قضیه بسیار کم هست یا بهتره بگم نیست !
همانطور که بازیها در pc ساخته میشوند امکان دخل و تصرف کردن در آنها هم در pc خیلی راحت تر هست !
بازیهای کنسول کرک نمیشوند دوست عزیز بلکه کنسول رو ه.ک میکنند و این ه.ک هم مشکلات بسیاری دارد از قبیل اینکه آپدیت فلان باید نباشه ، فلان کار رو نباید کرد ، مبادا به شبکه کانکت شد چون آپدیت میشه و ه.ک از کار میفته و ....... !!!

resident_evil
09-05-2011, 18:31
سلام دوستان....

و خریدنیه آنلاینش؟؟

تا آخر عمرتم بازی کنی رایگانه دوست عزیز خیالت تخت .

3Dmajid
09-05-2011, 18:44
اون پچی که قرار بود بیاد تا بازی روی دایرکت ایکس 11 کار کنه چی شد ؟ نیومده هنوز ؟
پچ 1.4 چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟!

یکی جواب منو بده لطفا :41:

MOHAMMAD MM
09-05-2011, 18:45
سلام

دوستان تو اون جایی که از زیر یه واحد متروکه داریم عبور میکنیم بعدش یه هیولای بزرگ چهارپا میپره باید بکشیمش. (اولین جایی که بزرگترین هیولای بازی ظاهر میبشه)

بعدش باید هیولا رو بکشیم . بعد از اینکه هیولا مرد فرمانده دیوار رو میترکونه و با دو تا ماشین میاد جلو و با یکی از سربازاش از یکی از ماشین ها پیاده میشن.

در اونجا من نمیدونم باید چی کار کنم چون فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

اونجا دوستم گفت وقتی که جلوی فرماندمون میریم باهامون حرف میزنه و سوار ماشین میشیم و رگبار ماشین به من سپرده میشه اما من وقتی میرم جلوی فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

مشکل از چیزیه؟

باید کاری رو انجام میدادم؟

ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.

whitewolf
09-05-2011, 19:41

کسی نمیگه pc بهتره. فقط اینکه pc قدرت سخت افزاری بیشتری می تونه از کنسول داشته باشه - حالا بحث قیمتش جدا -
ولی اتفاقا برعکس . به دلیل اینکه سخت افزار کنسول همیشه ثابته و مشکلات اپگرید رو نداره و از این لحاظ (مالی) برای خیلی از گیمر های جهان بهتره به نظرم اینده در اختیار کنسول هاست. اگه کنترل کنسول ها در نسل های بعدی بهتر بشه (در حد pc) به نظرم pc رفته رفته فراموش میشه. هر دستگاهی به سمت وظیفه تخصیصش میره. بازی برای کنسول و مدیریت کشوری با pc
در ضمن بحث -- و این ها هم نیست. چون بازی های کنسول ها هم لیک و -- میشن. الان میشه به راحتی بازی های کنسول ها رو مثل بازی pc از اینترنت تهیه کرد
تنها بحث اینه که وقتی مایکروسافت یا سونی یه دستگاه تخصصیی فقط برای بازی کردن میسازن خب طبیعیه که ازش ساپورت هم بکنن.
نمونش هم بازی های rockstar که داستان رلیز نشدن بازی هاش روی pc از وقتی شروع شد که مدیر بخش گیم مایکروسافت لوگو gta IV رو روی بازوش تتو کرد

ARMINYAZDANII
09-05-2011, 19:43
لطفا یک بزرگواری که کاملا به داستن مسلط شده داستان این بازی رو برای ما بنویسد . با تشکر

3Dmajid
09-05-2011, 19:54
لطفا یک بزرگواری که کاملا به داستن مسلط شده داستان این بازی رو برای ما بنویسد . با تشکر

آره لطفا یکی خلاصه شو بنویسه.
من هنوزم نمیدونم چرا نیویورک اینقد داغون شده :31:
موجودات فضایی اومدن ؟ :38:

MOHAMMAD MM
09-05-2011, 20:53
سلام

دوستان تو اون جایی که از زیر یه واحد متروکه داریم عبور میکنیم بعدش یه هیولای بزرگ چهارپا میپره باید بکشیمش. (اولین جایی که بزرگترین هیولای بازی ظاهر میبشه)

بعدش باید هیولا رو بکشیم . بعد از اینکه هیولا مرد فرمانده دیوار رو میترکونه و با دو تا ماشین میاد جلو و با یکی از سربازاش از یکی از ماشین ها پیاده میشن.

در اونجا من نمیدونم باید چی کار کنم چون فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

اونجا دوستم گفت وقتی که جلوی فرماندمون میریم باهامون حرف میزنه و سوار ماشین میشیم و رگبار ماشین به من سپرده میشه اما من وقتی میرم جلوی فرمانده هیچ چیزی بهم نمیگه.

مشکل از چیزیه؟

باید کاری رو انجام میدادم؟

ممنون میشم اگه کامل راهنمایی کنید.

آقا دمتون گرم یکی جواب ما رو هم بده
ممنون

Saeed System
09-05-2011, 20:57
نه تموم شدنی نیست و دائمی میتونید آنلاینشو بازی کنید چون مثله بعضی بازیها آنلاین کد ندارد !
در ضمن شما آنلاینش رو بازی کردید راحت میشد بازی کرد ؟ تاخیر یا لگ داشت ؟ تیر میزدید همون موقع میخورد به طرف ؟

آره خیلی راحت بود.... درسته پینگم بالا بود ولی تو هر راند بین 12 نفر نفر سوم یا چهارم میشدم

هر راند 10-15 نفر می کشتم و همون مقدار هم می مردم... کلا لذت بخش بود و اصلا لگ نداشت و بازی روان

انگار داری سینگل پلیر بازی می کنی... فقط همون پینگم که باعث میشد تیرم بد بخوره به هدف ولی مشکلی

نیست و خیلی حال میده ....:10::11: خیلی حال میدا خانوادگی داشتیم بازی میکردیم بابام دشمنارو پیدا م یکرد میگفت اوناهاش اونورو بزن منم میزدم و داداشمم کمک م یکرد :31: بابام میگفت بزن پدر این خارجیهارو در بیار :31:

خوبیش اینه که دیسکانکت نمیشه از سرور .. و خیلی زود در حد 5 ثانیه لابی پیدا میکنه و کلا خوراک بازیه ...

بر عکس مورتال کمبات 9 که 10 دقیقه طول میکشه یه مچ پیدا کنه و آدم بیخیالش میشه ..:11:

-Albis-
09-05-2011, 21:04
Jacob Hargeave با پدر بزرگ دکتر Gould و Karl Rasch در سال 1908 توی Crash Site Tunguska یه ورقه ای رو پیدا میکنه که مربوط به تکنولورژی Ceph بوده . Ceph همون موجودات فضایی هستند که در فاصله دوری از زمین زندگی میکنند .
اولین کاری که Jacob میکنه اینه که با استفاده از تکنولرژی که دزدیده بود طول عمر خودشو به طور مصنوعی افزایش میده . یعنی نمیمیره .
بعد با استفاده از اون تجهیزات شرکت Crynet رو به وجود میاره که یه شرکت تحقیقاتی و یه جورایی نظامی حساب میشه .
تو سال 2020 جیکوب میدونسته که Ceph از چندین میلیون سال پیش توی یه جایی توی کره زمین هستند . پس سعی میکنه با استفاده از مردم کره Ceph رو بیدار کنه . (هدفش از این کارو نمیدونستم)
اون یه تیمو میفرسته اونجا تا برن و با Ceph مبارزه کنند و اطلاعاتی رو به دست بیارن که سر دستشون Prophet بوده .
ولی هدف اصلیش این بوده که Nanosuit رو تست کنه و بتونه اونو خودش بپوشه .با اینکار اون تبدیل به یه Post-human savior of humanity میشد .
سه سال بعد از اتفاقات Crysis 1 اینبار Ceph برمیگرده تا با ویروسی که خودشون ساختن انسان ها رو ضعیف کنند و بکشند تا بتونند زمینو تسخیر کنند .
که هدفشون شهرای بزرگی مثل Rio De Janerio نیویورک و لندن و ...بوده .
که Prophet میفهمه این نانو سوییت Symbiotic هست . (یعنی فکر کنم اگه لباسو در بیارند شخص میمیره نمیدونم دقیقا منظور چیه)
که بعدها Prophet این بیماری و میگیره . و توسط CELL که نیرو های همون Crynet بودن دشمن شناخته میشه . چون هم ویروسی بوده و هم Jacob نانوسوییت رو میخواست .
که پرافت دنبال یه شخصی میگشته که لباسو به اون بده . پس Alcatraz رو پیدا میکنه و خودکشی میکنه . چون این لباس رابطه خیلی عمیقی با بدن انسان برقرار میکنه و همزمان با یکی میتونه این رابطه رو برقرار کنه .

این یه خلاصه از داستان کلی بود . بقیه داستانو صد درصد توی مراحل فهمیدید

Erfan.
09-05-2011, 21:12
آقا دمتون گرم یکی جواب ما رو هم بده
ممنون

دقیق متوجه نشدم کجا هستین ولی فکر کنم در اون تالاره هستین درسته؟ اگه عکس بزارید دقیق میشه گفت...

-Albis-
09-05-2011, 21:13
دوست عزیز شما باید سوار یکی از اون ماشینا بشید و ماشین رو برونید به سمت همون دیوار . همین

golmohammadi
09-05-2011, 22:12
عزیز مشکل برای من هم پیش اومد... یک فایل به اسم autoexec.cfg در فولدر گیم تشکیل میشه که باید پاکش کنی!!!
چه بد

سلام من وقتي مرحله ي 2 رو گذروندم وقتي كه ميخواد وارد مرحله ي 3 بشه بعد از فيلم لودينگ نمياد تصوير سياه ميشه
اين براي چيه؟ گرافيكم جي فورس 8500 رمم 2گيگ

لطفا جوابمو بديد اگه تونستين سيو مرحله ي 4 رو برام بزارين تا بازي كنم
باتشكر:41:

سلام
این سیو ببین میتونی استفاده کنی
فکر کنم مرحله 4 باشه
راستی بازی شما نسخه بیتا نیست ؟

golmohammadi
10-05-2011, 00:33
سلام
اینجا فکر کنم اخرشه
دیگه حال نداشتم بیشتر برم
اینجا راهش از کجاست نیافتم ؟
هونجایی که دشمنها نیز غیب میشند

یه سوال دیگه
چرا اسکرین شات میگیرم صفحه سیاه میاد ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SA.JJ.AD
10-05-2011, 02:23
تو همین ورودی قسمتی که الان داخلش هستید 4 تا بیگانه رو باید نابود کنید که بصورت نامرئی در میان :21:از دوربین حرارتی استفاده کنید و یا اینکه مثه من برید اونجا قدم بزنید و به محض نزدیک شدن .یکی با فشار دادن دکمه ی مربوطه گلوشونو بگیرید و فشار بدید:31:بعد از کشتنشون این دریچه ای که تو عکس گذاشتید باز میشه و میرید داخلش و بازی تموم میشه :27:
+
در مورد سیاه افتادن هم شما بیخیال اون روش قدیمی و مشکل دارو غذاب اور و مزخرف شید :31:و یه fraps 2 مگی رو نصب کنید و راحت هر چند تا عکسو فیلم دوست دارید تهیه کنید از بازی هاتون و هرگز هم سیاه نمیشه و کیفیتشم خیلی عالی تره :20:

golmohammadi
10-05-2011, 04:43
تو همین ورودی قسمتی که الان داخلش هستید 4 تا بیگانه رو باید نابود کنید که بصورت نامرئی در میان :21:از دوربین حرارتی استفاده کنید و یا اینکه مثه من برید اونجا قدم بزنید و به محض نزدیک شدن .یکی با فشار دادن دکمه ی مربوطه گلوشونو بگیرید و فشار بدید:31:بعد از کشتنشون این دریچه ای که تو عکس گذاشتید باز میشه و میرید داخلش و بازی تموم میشه :27:
+
در مورد سیاه افتادن هم شما بیخیال اون روش قدیمی و مشکل دارو غذاب اور و مزخرف شید :31:و یه fraps 2 مگی رو نصب کنید و راحت هر چند تا عکسو فیلم دوست دارید تهیه کنید از بازی هاتون و هرگز هم سیاه نمیشه و کیفیتشم خیلی عالی تره :20:

من اونا را نمیخواستم بکشم
loool
farps را که معلومه دارم

SA.JJ.AD
10-05-2011, 05:03
من اونا را نمیخواستم بکشم
loool
farps را که معلومه دارم

این اخر خیلی سوپرایز بود برای کسایی که همه ی مراحلو تو حالت نامرئی رد میکردن :27:
.
خوب اگه fraps استفاده میکنی دیگه این حرفا برا چیه ؟!:eh:

ه سوال دیگه
چرا اسکرین شات میگیرم صفحه سیاه میاد ؟:hmm::eh:

vahid5564
10-05-2011, 08:52
سلام سيو رو گذاشتم همون مرحله ي منه تو 4تا سيو بعد از اينو به من بده تا دانلودش كنم ممنونت ميشم
باتشكر:46::46::46:

E Z I O
10-05-2011, 16:06
ای انجمن بازی کجایی که یادت بخیر...

alborz_k
10-05-2011, 17:37
Jacob Hargeave با پدر بزرگ دکتر Gould و Karl Rasch در سال 1908 توی Crash Site Tunguska یه ورقه ای رو پیدا میکنه که مربوط به تکنولورژی Ceph بوده . Ceph همون موجودات فضایی هستند که در فاصله دوری از زمین زندگی میکنند .
اولین کاری که Jacob میکنه اینه که با استفاده از تکنولرژی که دزدیده بود طول عمر خودشو به طور مصنوعی افزایش میده . یعنی نمیمیره .
بعد با استفاده از اون تجهیزات شرکت Crynet رو به وجود میاره که یه شرکت تحقیقاتی و یه جورایی نظامی حساب میشه .
تو سال 2020 جیکوب میدونسته که Ceph از چندین میلیون سال پیش توی یه جایی توی کره زمین هستند . پس سعی میکنه با استفاده از مردم کره Ceph رو بیدار کنه . (هدفش از این کارو نمیدونستم)
اون یه تیمو میفرسته اونجا تا برن و با Ceph مبارزه کنند و اطلاعاتی رو به دست بیارن که سر دستشون Prophet بوده .
ولی هدف اصلیش این بوده که Nanosuit رو تست کنه و بتونه اونو خودش بپوشه .با اینکار اون تبدیل به یه Post-human savior of humanity میشد .
سه سال بعد از اتفاقات Crysis 1 اینبار Ceph برمیگرده تا با ویروسی که خودشون ساختن انسان ها رو ضعیف کنند و بکشند تا بتونند زمینو تسخیر کنند .
که هدفشون شهرای بزرگی مثل Rio De Janerio نیویورک و لندن و ...بوده .
که Prophet میفهمه این نانو سوییت Symbiotic هست . (یعنی فکر کنم اگه لباسو در بیارند شخص میمیره نمیدونم دقیقا منظور چیه)
که بعدها Prophet این بیماری و میگیره . و توسط CELL که نیرو های همون Crynet بودن دشمن شناخته میشه . چون هم ویروسی بوده و هم Jacob نانوسوییت رو میخواست .
که پرافت دنبال یه شخصی میگشته که لباسو به اون بده . پس Alcatraz رو پیدا میکنه و خودکشی میکنه . چون این لباس رابطه خیلی عمیقی با بدن انسان برقرار میکنه و همزمان با یکی میتونه این رابطه رو برقرار کنه .

این یه خلاصه از داستان کلی بود . بقیه داستانو صد درصد توی مراحل فهمیدید
سلام. Symbiotic به معنی همزیستی هست . یعنی نانوسوئیت رو یک موجود بیولوژیکی می دونه که با انسان همزیستی می کنه..
من جایی نشندیم که لباس باعث مرگ فرد بشه ، حتی پرافت هم بعد در آوردن لباس نمرد ، بلکه خودکشی کرد.
سوالی که برام به وجود اومد این هست که چه طور ، نانوسئیت جلو آلوده شدن آلکاتراز رو تونست بگیره ، ولی پرافت رو نه!! یعنی اگه پرافت می توسن یک نمونه از بافت ceph ها رو پیدا کنه (همون طور آلکاتراز انجام داد ) ، به ویروس آلوده نمی شد؟!!
در کل داستان نکات گنگ زیادی داره ...

golmohammadi
10-05-2011, 18:47
این اخر خیلی سوپرایز بود برای کسایی که همه ی مراحلو تو حالت نامرئی رد میکردن :27:
.
خوب اگه fraps استفاده میکنی دیگه این حرفا برا چیه ؟!:eh:

:hmm::eh:
من کلا زیاد از نامرئی استفاده نکردم
زمانی هم که استفاده میکردم معمولا میزدم
اما این اواخر تنبل شدم و رد میکردم

یه چیزی لازمه موقع استفاده از حالت نامرئی را بگم
وقتی در حالت نامرئی هستین و میخواهین یکیو بزنین قبلش دکمه q را بزنین بعد بزنین دشمن را
مگر اینکه دشمن فقط یکی باشه
در غیر اینصورت کار خیلی دشوار میشه و ممکنه زود بمیرین

سلام سيو رو گذاشتم همون مرحله ي منه تو 4تا سيو بعد از اينو به من بده تا دانلودش كنم ممنونت ميشم
باتشكر:46::46::46:

بیا ببین این به کارت میاد
کلا یه اسم دیگه برداشتم که فکر کنم مرحله بعدی باشه

whitewolf
10-05-2011, 19:00
سلام. Symbiotic به معنی همزیستی هست . یعنی نانوسوئیت رو یک موجود بیولوژیکی می دونه که با انسان همزیستی می کنه..
من جایی نشندیم که لباس باعث مرگ فرد بشه ، حتی پرافت هم بعد در آوردن لباس نمرد ، بلکه خودکشی کرد.
سوالی که برام به وجود اومد این هست که چه طور ، نانوسئیت جلو آلوده شدن آلکاتراز رو تونست بگیره ، ولی پرافت رو نه!! یعنی اگه پرافت می توسن یک نمونه از بافت ceph ها رو پیدا کنه (همون طور آلکاتراز انجام داد ) ، به ویروس آلوده نمی شد؟!!

چرا لباس باعث مرگ حامل اون میشد. جیکوب اینو می دونست ولی اینو از پرافت و گروهش توی کرایسیس 1 مخفی کرده بود. این قضیه توسط gould کشف شد زمانی که اولین بار با الکاتراز ملاقت کرد و بعد نیروهای cell ریختن توی خون (اولای بازی). گولد گفت که لباس، بدن رو الوده می کنه و شخص حامل رو به یک dead man walking تبدیل می کنه (مرده ی متحرک)
پرافت هم بعد از بازگشت از جزیره این قضیه رو فهمید و فکر کنم برای همینم خودکشی کرد چون میدونست یه dead man walking هست
یه چیزی تو مایه های اتفاقی که برای رابرت داونی جونیر توی داستان iron man 2 داشت می افتاد

نانو سوییت هم جلوی الوده شدن الکاتراز رو گرفت چون گولد بعدا فهمید که لباس الکاتراز می تونه بافت های فضایی هارو جذب کنه و باهاشون مطابقت پیدا کنه چون مسلما ویروس روی خود فضایی ها تاثیر نداره دیگه. به همین دلیل اوایل بازی گولد به الکاتراز می گه حتما یه نمونه بافت فضایی هارو پیدا کن تا نانوسوییت روش انالیز رو انجام بده (که اواخر بازی توی دمو نشون داد که انالیز 100 درصد کامل شد) و به همین دلیلم گولد مرتبا می گفت نانوسوییت تنها شانس زنده موندن ما و شکست ادم فضایی هاست. چون می تونست در مقابل ویروس مصونیت داشته باشه

vahid5564
10-05-2011, 19:42
سلام
برام کار کرد متشکرم:20::20:

alborz_k
11-05-2011, 10:54
چرا لباس باعث مرگ حامل اون میشد. جیکوب اینو می دونست ولی اینو از پرافت و گروهش توی کرایسیس 1 مخفی کرده بود. این قضیه توسط gould کشف شد زمانی که اولین بار با الکاتراز ملاقت کرد و بعد نیروهای cell ریختن توی خون (اولای بازی). گولد گفت که لباس، بدن رو الوده می کنه و شخص حامل رو به یک dead man walking تبدیل می کنه (مرده ی متحرک)
پرافت هم بعد از بازگشت از جزیره این قضیه رو فهمید و فکر کنم برای همینم خودکشی کرد چون میدونست یه dead man walking هست
یه چیزی تو مایه های اتفاقی که برای رابرت داونی جونیر توی داستان iron man 2 داشت می افتاد

نانو سوییت هم جلوی الوده شدن الکاتراز رو گرفت چون گولد بعدا فهمید که لباس الکاتراز می تونه بافت های فضایی هارو جذب کنه و باهاشون مطابقت پیدا کنه چون مسلما ویروس روی خود فضایی ها تاثیر نداره دیگه. به همین دلیل اوایل بازی گولد به الکاتراز می گه حتما یه نمونه بافت فضایی هارو پیدا کن تا نانوسوییت روش انالیز رو انجام بده (که اواخر بازی توی دمو نشون داد که انالیز 100 درصد کامل شد) و به همین دلیلم گولد مرتبا می گفت نانوسوییت تنها شانس زنده موندن ما و شکست ادم فضایی هاست. چون می تونست در مقابل ویروس مصونیت داشته باشه
يادم نمي اد كه گولد همچين حرفي زده باشه... بهترين كار اين هست كه اون قسمت رو براي بار 4 ام بازي كنم تا مطمئن شم :دي
گولد نمونه ي بافت موجودات فضايي رو مي خواست تا خودش روشون آزمايش انجام بده تا بتونه جلو ي هاگ هاي فضايي رو كه انسان ها رو آلوده مي كرد رو بگيره و اصلأ از اين موضوع كه نانوسوئيت براي انجام اين منظور ساخته شده خبر نداشت!! (تو يك ميان پرده هم مي گه كه آلكاتراز ، نمي دونم با سوئيت چه كار كردي ولي عملكرد و سيگنال هاش ديوانه وار شدن و ... )
در كل عرضم اين هست كه ممكنه نانوسوئيت به فرد آسيب بزنه و يا نزنه و هيچ حرف مستندي تو بازي كه بتونه اين قضيه رو تأئيد يا رد كنه زده نشده..
حتي در آخر بازي ، وقتي آلكاتراز ، پرافت رو مي بينه ، پرافت بهش مي گه كه ما بايد اين راه رو ادامه بديم.. اگه قرار بود نانوسئت فرد رو بكشه ، پرافت مي گفت يكي ديگه رو پيدا كن كه راه رو ادامه بده :دي
دليل خودشكي پرافت هم آلوده شدنش به ويروس فضايي ها بود .

golmohammadi
11-05-2011, 15:54
سلام
منم تمومش کردم
آخرش جالب نبود
به هر حال دوستان اشاره کرده بودند به این موضوع
وجود یک رئیس خوب در اخر بازی میتونست خیلی شیرینتر باشه که کرایسیس 2 چنین چیزی نداشت
گیم پلی خوبی داشت و منم این سبک را دوستدارم
گرافیک بازی و مراحل بازی در حد انتظار نبود اما در کل خوب بود
مراحل بازی زیاد تنوع نداشتند میتونستند بهتر از اینها بسازند
مثلا جنگ هوایی و یا تانکها و یا ...
هوش مصنوعی دشمنان نیز خودتون بهتر میدونید که از فواصل دور زیاد بود در نزدیکها بعضی مواقع کم
البته من در veteran تموم کردم در اینصورت هوش مصنوعی میره بالا
بازی لگ و افت فریم و ... تقریبا نداشت و از این نظر عالی بود
تنوع دشمنان نیز کم بودند و یا حداقل کمتر از انتظار

نظر کلی
بازی خوبی بود ولی نه در حد شاهکار
به نظر من بهتر هست نسخه بعدی را برگرده و مثل ورژنهای قبلی بسازه
چون هم گرافیکشون بیشتر بود و هم جذابتر بودند
گرافیک سواحل کرایسیس وارهد کجا و گرافیک فضای بسته کرایسیس2 کجا ...
و به نظر من هم نمره کلی 8.5 برای این بازی میتونه مناسب باشه

rangeeeer
11-05-2011, 16:48
به نظر شما بهترین راه برای از بین بردن غول ها
چه روشیه تو قسمت hard کشتنشون سخت میشه
(راه حلی که تا حالا به کار گرفتم : غیبش میکنم میرم پشتش
طوری که کسی نبینه مرییش میکنم دو تا c4 میزارم زیر پاش
میفرستمش رو هوا) البته میشه از بازوکا استفاده کرد ولی تاثیرش
کمه باید چند تا استفاده کنی

matrix_3s
11-05-2011, 18:50
من نسخه ی بتا رو داشتم و یکم رفتم یه سوتی داده بودن که حتی وقتی نامرئی میشی هم سایه داره ولی تو نسخه اصلی هم درستش نکردن........(میدونم کسایی که همون اولا بازی کردن به این پی بردن پس نگید قدیمیه فقط خواستم بگم که بازی با این عظمت نباید این سوتیو داشته باشه )

هوش مصنوعی دشمنان نیز خودتون بهتر میدونید که از فواصل دور زیاد بود در نزدیکها بعضی مواقع کم
باید میگفتی بیشتر مواقع ....از نزدیک با دشمن لب تو لب بشی هم نمی زننت.....:31:

golmohammadi
11-05-2011, 20:50
من نسخه ی بتا رو داشتم و یکم رفتم یه سوتی داده بودن که حتی وقتی نامرئی میشی هم سایه داره ولی تو نسخه اصلی هم درستش نکردن........(میدونم کسایی که همون اولا بازی کردن به این پی بردن پس نگید قدیمیه فقط خواستم بگم که بازی با این عظمت نباید این سوتیو داشته باشه )

خب هر کس از یک استراتژی برای حمله استفاده میکنه
در استراتژی من احتمالا طوری میشد که کمتر سوتی میدادند
چون معمولا در فواصل نزدیک میکشتمشون بدون اینکه فرار کنند
اما یکی دو بار پیش اومد که مثلاداشتم یواشکی یه جایی را نگاه میکردم بعد متوجه شدم پشتم یه نفر هست برگشتم دیدم افراد دشمن هست بعد شلیک کردم خودشو گم کرد و حول شد و همینطور قاطی پاتی داشت اینور اونور شل و ول فرار میکرد که منم میکشتمش خلاصه
اما در مجموع کمتر چنین چیزهایی دیدم

-Albis-
11-05-2011, 21:27

يادم نمي اد كه گولد همچين حرفي زده باشه... بهترين كار اين هست كه اون قسمت رو براي بار 4 ام بازي كنم تا مطمئن شم :دي
گولد نمونه ي بافت موجودات فضايي رو مي خواست تا خودش روشون آزمايش انجام بده تا بتونه جلو ي هاگ هاي فضايي رو كه انسان ها رو آلوده مي كرد رو بگيره و اصلأ از اين موضوع كه نانوسوئيت براي انجام اين منظور ساخته شده خبر نداشت!! (تو يك ميان پرده هم مي گه كه آلكاتراز ، نمي دونم با سوئيت چه كار كردي ولي عملكرد و سيگنال هاش ديوانه وار شدن و ... )
در كل عرضم اين هست كه ممكنه نانوسوئيت به فرد آسيب بزنه و يا نزنه و هيچ حرف مستندي تو بازي كه بتونه اين قضيه رو تأئيد يا رد كنه زده نشده..
حتي در آخر بازي ، وقتي آلكاتراز ، پرافت رو مي بينه ، پرافت بهش مي گه كه ما بايد اين راه رو ادامه بديم.. اگه قرار بود نانوسئت فرد رو بكشه ، پرافت مي گفت يكي ديگه رو پيدا كن كه راه رو ادامه بده :دي
دليل خودشكي پرافت هم آلوده شدنش به ويروس فضايي ها بود .

فکر نکنم بدن لباس رو الوده کنه . بلکه این ویروسه که بدن رو الوده میکنه و تنها عامل زنده نگه دارنده بدن نانو سوییت هست .
پرافت هم ویروسی شده بود ، شاید نمیدونست که میتونه جلوی ویروسو بگیره .

اولین کاری که کرد این بود که لباسو داد به alcatraz. چون میدونست که خودش ویروسی شده و دیگه dead man walking هست . اگه دقت میکردید توی flash back ها میدیدید که اونموقع alcatraz سالم بود .
بعد اینکه لباسو بهش میده خودکشی میکنه . این لباس یه رابطه عمیقی با انسان برقرار میکنه . پرافت خودکشی کرد که اختلال ایجاد نشه .
اینو خود gould تو یه cut sense گفت .
بعدا توی راه alcatraz هم ویروسی میشه . بعد اینکه از crash site میاد بالا یه موجود میاد و یه چیزی میکنه تو بدنش . بعد اون gould میگه I Dont know what you have done there but The nano suit signal is going crazy.

بعد Suit Deep Scan میفهمند که آلکاتراز هم ویروسیه .
در نتیجه نانوسوییت ویروسا رو پاکسازی میکنه که در آخر بازی هم ویروسا تبدیل به سلول هایی میشند که قابلیت پاکسازی ویروسای قبلیرو دارند.

ATA FARZADI
12-05-2011, 10:31

دوست عزیز نامرئی شدن به معنی روح شدن یا شیشه شدن نیست و این نامرئی شدن از تکنلوژی دوربین و مانیتور نانو استفاده میکنه یعنی تصویر پشت رو به جلو و .... منتقل میکنه

پس این سوتی نبوده

در ضمن پس از گرفتن نانو از اون فضایی ها میتونی قابلیت پنهان کردن سایه رو هم اضافه کنی...

matrix_3s
12-05-2011, 11:31
دوست عزیز نامرئی شدن به معنی روح شدن یا شیشه شدن نیست و این نامرئی شدن از تکنلوژی دوربین و مانیتور نانو استفاده میکنه یعنی تصویر پشت رو به جلو و .... منتقل میکنه
ممنون دوست عزیز که روشنم کردی....!
نمیدونم چرا ولی حس میکنم که این قضیه خیلی احمقانه اس...(قضیه فیلم گرفتنو میگم)

-Albis-
12-05-2011, 12:12
البته تو این بازی از این تکنولورژی استفاده نکردن. چون به نظرم امکان پذیر نیست .

فکر کنم از تکنولورژی کریستال استفاده کردن . چون لباسش کریستالی میشه (اگه توی تریلر دقت کنید) که بازم سایه ایجاد میشه .

matrix_3s
12-05-2011, 18:01
یه سوال واسم پیش اومد پس اون تفنگهایی که از رو زمین برمیداشت چی؟؟؟؟؟
مگه رو اون تفنگا هم دوربین بود .....؟؟؟

Gregar
12-05-2011, 21:18

پس این سوتی نبوده

در ضمن پس از گرفتن نانو از اون فضایی ها میتونی قابلیت پنهان کردن سایه رو هم اضافه کنی...

سایه رو واسه چی باید پنهان کنی . هیچکس که سایه رو نمیبینه . من که میگم باگه . وگرنه وقتی میری جلوشون باید ببیننت .

یه سوال واسم پیش اومد پس اون تفنگهایی که از رو زمین برمیداشت چی؟؟؟؟؟
مگه رو اون تفنگا هم دوربین بود .....؟؟؟

نانوسوییت میتونه امکانات خودش رو به هرچیزی که در تماسه بده . مثلا واسه تفنگ اون رو هم کریستالیزه میکنه . یا پاورش رو به تفنگ انتقال میده برای حداکثر دمیج . البته چجوری اینکارو میکنه نمیدونم . تا جایی که یادمه از توی نسخه یک هم بود .

sam_sali
13-05-2011, 00:00
سایه رو واسه چی باید پنهان کنی . هیچکس که سایه رو نمیبینه . من که میگم باگه . وگرنه وقتی میری جلوشون باید ببیننت .

با عرض معذرت از دوست عزیز،
به نظر من شما میگی باگه چون دوست داری از یه بازی محبوب و مورد ستایش همه که انتظارات ازش یه مقدار بالا رفته بود انتقاد بکنی و بگی "فلان بازی،بازی نبود که!پر از باگ بود!"
با پوزش مجدد اگه ناراحت شدید!

sasan816
13-05-2011, 08:03
سلام
اینجا فکر کنم اخرشه
دیگه حال نداشتم بیشتر برم
اینجا راهش از کجاست نیافتم ؟
هونجایی که دشمنها نیز غیب میشند

یه سوال دیگه
چرا اسکرین شات میگیرم صفحه سیاه میاد ؟

شما چطوری از محیط بازی عکس گرفتی فیلمم نمیشه گرفت ؟
دوستان قسمت 3d option تو تنظیمات بازی چطوری فعال میشه

Gregar
13-05-2011, 10:33
با عرض معذرت از دوست عزیز،
به نظر من شما میگی باگه چون دوست داری از یه بازی محبوب و مورد ستایش همه که انتظارات ازش یه مقدار بالا رفته بود انتقاد بکنی و بگی "فلان بازی،بازی نبود که!پر از باگ بود!"
با پوزش مجدد اگه ناراحت شدید!

نه من خودم عاشق این کرایسیس بودم . همون صفحات اولم نظرمو مثبت داده بودم . ولی اینکه میگم باگه منظورم باگ گرافیکی بوده که توجهی بهش نشده و سایه رو حذف نکردن . اصلا هم اهل انتقاد نیستم و فقط نظرمو گفتم .

shitan
14-05-2011, 10:02
یکی ترینر ورژن 1.2 این را بزاره من از هر کدوم استفاده میکنم کار نمیکنه .ویندوزم سون 64 بیتیه. فقط پچ 1.1 را نصب نکردم فقط 1.2 را نصب کردم ممکنه مشکل از این باشه؟

hofman1970
14-05-2011, 16:35
سلام باید بری داخل این محفظه . دائم باید کلید Q را بزنی تا نمیری چون داخلش پره آتشه .و با سرعت MOUSE 1, 2 بزنی بپری تو شکم موجود فضائی و بازی تموم میشه. افرین به تو که تا اینجا اومدی.البته قبل از رسیدن به این مرحله باید آن موجود های نامرئی را کشته باشی و بعد چند تا موجود قرمز سمج می ریزن سرت باید بکشی بری داخل این محفظه.

golmohammadi
16-05-2011, 01:25

این عکسو با گوشی گرفتم
اما با برنامه farps که کم حجمه میتونی تنظیم کنی چند ثانیه یکبار عکس بگیره
و یا با یک دکمه بتونی عکس بگیری

moh72
16-05-2011, 17:00
دو تا تفنگ نبود اضافه کنن به بازی؟اصلا خوشم نیومد اون نانو کاتالیستا م خیلی چرت بودن دو تا اپگرید به درد نخور گذاشته بودن:2:
فقط می تونم بگم گرافیکش خوب بود

mohsentanha
16-05-2011, 21:18
سلام باید بری داخل این محفظه . دائم باید کلید Q را بزنی تا نمیری چون داخلش پره آتشه .و با سرعت MOUSE 1, 2 بزنی بپری تو شکم موجود فضائی و بازی تموم میشه. افرین به تو که تا اینجا اومدی.البته قبل از رسیدن به این مرحله باید آن موجود های نامرئی را کشته باشی و بعد چند تا موجود قرمز سمج می ریزن سرت باید بکشی بری داخل این محفظه.
Lمطمئنی اخرش همینه؟
من ۴ ۵ بار رفتم :27:دیه دیدم خبری نیست اومدم اینجا بپرسم:31::31:
غول مرحله نداشت ضدحال بود:41:

pooriya_hp
16-05-2011, 21:30
آره ، آخرش تقریبا غیر منتظره هست !

taghdirrr
17-05-2011, 20:34
بابا اعصابم خراب شد
نمیدونم چرا بعد نصب پچ دیگه با حالت cross نمیتونم بازی کنم همش افت فریم دارم.
قضیه چیه؟

March1987
17-05-2011, 22:33
بچه ها شما با کدوم حالت گرافیکی بازی می کنید hardcore , gamer , advanced آخه من با hardcore مشکل دارم .

3Dmajid
17-05-2011, 22:41
بچه ها شما با کدوم حالت گرافیکی بازی می کنید hardcore , gamer , advanced آخه من با hardcore مشکل دارم .

من مشکلی ندارم.

مشکلت چیه ؟

وقتی H رو میزنی دستشو میاره جلو چند تا چیزی داره که میتونی با امتیازایی که گرفتی آزاد کنی.
اونا چیه ؟
من فقط یکشو فهمیدم که مسیر تیر دشمنا رو نشون میده (با یه خط سبز) :20:

golmohammadi
17-05-2011, 22:42

سلام
من هارد کور
و مشکلی هم ندارم
متوسط فریمها 50 هست
مشخصات سیستم شما چیه ؟

March1987
17-05-2011, 23:06
سلام
من هارد کور
و مشکلی هم ندارم
متوسط فریمها 50 هست
مشخصات سیستم شما چیه ؟

E5500 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 2048MB RAM

گرافیکم 4670 HIS

SA.JJ.AD
17-05-2011, 23:25
E5500 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 2048MB RAM

گرافیکم 4670 HIS

فک میکنم طبیعی باشه :27:شما رو همون تنظیمات گیمر بزار شاید فرجی حاصل بشه و بتوندی بالای 25 فریم بگیرید تو صحنه های پر جزئیات !!

golmohammadi
18-05-2011, 00:05
فک میکنم طبیعی باشه :27:شما رو همون تنظیمات گیمر بزار شاید فرجی حاصل بشه و بتوندی بالای 25 فریم بگیرید تو صحنه های پر جزئیات !!

تائید میشه

March1987
18-05-2011, 02:37

ولی من توی hardcore هم خیلی مشکل ندارم , فقط موقع انفجارها یه خورده افت فریم دارم , توی حالت گیمر واقعا سرعت فریم بالاست . سوال من این بود که اصلا این ها چه فرقی میکنند ؟ اخه هر چی گشتم نتونستم تنظیمات ریزتری رو برای گرافیکش پیدا کنم .

SA.JJ.AD
18-05-2011, 03:29
ولی من توی hardcore هم خیلی مشکل ندارم , فقط موقع انفجارها یه خورده افت فریم دارم , توی حالت گیمر واقعا سرعت فریم بالاست . سوال من این بود که اصلا این ها چه فرقی میکنند ؟ اخه هر چی گشتم نتونستم تنظیمات ریزتری رو برای گرافیکش پیدا کنم .

بستگی داره شما مشکلو چی بدونید !! :31:یکی با 25 فریم بازی میکنه و احساس روون بودن میکنه !! یکی 50 فریم میگره بازم ناراضیه ! اما در کل بله بازیه نسبتآ سبکیه !! و شما اگه دوست داری بازی به روون اجرا شه رو تنظیمات گیمر بازی کن !که بین 20 تا 45 فریم (بسته به مراحل و جزئیاتش !!) فک میکنم بتونید بازی کنید !! (که تو این حالت هم بازی بسیار زیباست !! و یه جورایی میشه گفت همین گیمرش در حد high بازی های دیگست :27:.

March1987
18-05-2011, 03:45
راستش من گیمر حرفه ای نیستم ولی چیزی که من از بازی دستگیرم شد , جلوه های بصری عالی و گرافیک بی نقص بازی بود , ولی بازی بعد یه مدتی تکراری شد برام .

Vahid67
18-05-2011, 15:33
دوستان من اون مرحله ای که 3 تا بمب توی پارکینگ قعال می کنم گیر کردم تا بازی رو اجرا می کنم از باری میپره بیرون ...!!!

amirpers
18-05-2011, 18:25
من نمیدونم تا کی باید صبر کنم و بازی نکتنم تا پچ DirextX 11 بیاد ؟!!!!!

-Albis-
18-05-2011, 20:23
دیگه کی ؟ همه که بازیو تموم کردن .
انشالله وقتی bf 3 و cod mw 3 اومدن crytek لطف میکنه پچو میده .
مشکلات مولتی پلتفرم شدن اینه دیگه ...

jack426
19-05-2011, 02:58

وقت خودت رو تلف نکن شاید اصلا نیومد می خوای اصلا بازی نکنی:31:

arya00
19-05-2011, 04:32
با سلام . من الان اونجاییم که چند تا سفینه خودی بلند میشن و فقط یکی میمونه و یهو یه چیزی بزرگ شبیه مته از زمین بیرون میاد و چیزی شبیه گرد و خاک ازش بیرون میریزه و همه رو میکشه هر کاری میکنم نمی تونم ردش کنم چیکار باید بکنم ؟ لطفا راهنمایی کنید بد جوری گیر کردم اینجا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cuments%5CMy%20Pictures%5CNew%20Folder

---------- Post added at 05:32 AM ---------- Previous post was at 05:30 AM ----------

راستی چطوری میشه عکس رو هم ضمیمه کرد ؟

david071
19-05-2011, 08:42
شما یک بار با dx 9 بازی کن یک بارم با dx11 بازی ارزش دوبار رفتن رو داره تازه اینجوری میتونی تفاوت dx رو احساس کنی و یک تجربه کرایتکی داشته باشی :10:

gap
19-05-2011, 09:06
با سلام . من الان اونجاییم که چند تا سفینه خودی بلند میشن و فقط یکی میمونه و یهو یه چیزی بزرگ شبیه مته از زمین بیرون میاد و چیزی شبیه گرد و خاک ازش بیرون میریزه و همه رو میکشه هر کاری میکنم نمی تونم ردش کنم چیکار باید بکنم ؟ لطفا راهنمایی کنید بد جوری گیر کردم اینجا !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cuments%5CMy%20Pictures%5CNew%20Folder

---------- Post added at 05:32 AM ---------- Previous post was at 05:30 AM ----------

راستی چطوری میشه عکس رو هم ضمیمه کرد ؟
اینکه نمیتونید اونجا رو موفق بشید به اینکه رو چه درجه سختی و اینکه خودتون چقدر مهارت دارید ربط داره! بازی فکری نیست که بگیم چجوری عمل کنید....باید بکشید و برید جلو دیگه...احتمالا همه دشمنانتون از اون موجودا : د ی هستن! اینارو برین با دستتون بگیرید خفشون کنید خیلی عالیه...حتی من رو Hardcore هم میتونستم اینکارو انجام بدم...سریع برید پشت کاور...البته مواظب اون گنده ها هم باشیدا!اونا رو با RPG یا یه چیزی شبیه به این بکشید بهتره...
+
عکس رو متاسفانه کاربر های عادی + فعال نمیتونن ضمیمه کنن..به هر حال بیچاره ادمین ها نمیدونم با اینهمه تبلیغ نمیتونن یه هاست درست و درمون بگیرین؟؟...دست رو دلم نزار داداش...:)) =))

arya00
19-05-2011, 10:35
درجه سختی بازی روی RECRUIT هستش پس خیلی سخت نیست ! فک کنم منظورمو اشتباهی برداشتید اونجایی که من الان گیرم اصلا هیچ موجود فضایی نیست که برم بکشمشون !! از یه دستگاه خیلی بزرگی که از زمین میاد بیرون یه جور سم پخش میشه که همه افراد خودمون با الکاترازو می کشه . نمی شه هم ازش فرار کرد و نمیشه بهش شلیک کرد تا منفجر بشه خلاصه نمیدونم چه کنم :41::41:

arya00
19-05-2011, 12:52
درجه سختی بازی روی RECRUIT هستش پس خیلی سخت نیست ! فک کنم منظورمو اشتباهی برداشتید اونجایی که من الان گیرم اصلا هیچ موجود فضایی نیست که برم بکشمشون !! از یه دستگاه خیلی بزرگی که از زمین میاد بیرون یه جور سم پخش میشه که همه افراد خودمون با الکاترازو می کشه . نمی شه هم ازش فرار کرد و نمیشه بهش شلیک کرد تا منفجر بشه خلاصه نمیدونم چه کنم :41::41:

فهمیدم باید می رفتم و می چسبیدم به اون چیز فضاییه و خود به خود وارد اون میشد و بعدش هم می پریدم به در پشتی سفینه و الفرار ! خودمونیم عجب جایی گیر کرده بودما ! :31::31:

amirpers
19-05-2011, 14:26
شما یک بار با dx 9 بازی کن یک بارم با dx11 بازی ارزش دوبار رفتن رو داره تازه اینجوری میتونی تفاوت dx رو احساس کنی و یک تجربه کرایتکی داشته باشی :10:

فكر خوبيه اما مشكل يه چيز ديگه است.
مشكل اينه كع وقت نمي كنم. من با 30 سال سن و داشتن زن ، هنوز گيمر هستم اما واقعا وقت كم دارم. همين الان من 4 يا 5 تا بازي رو سيستمم نصبه كه هنوز تموم نشده. تازه بازي پورتال و ويچر هم كه تازه اومده رو هنوز نگرفتم. البته اين رو بگم كه من فقط بازيهاي با نمره بالاتر از 8 رو مي گيرمو
حالا اگه بخوام يه بار با dx 9 بازي كنم و يه بار ديگه با dx 11 ديگه هيچي. البته اين رو هم بگم. من اگه از يه بازي خوشم بياد واقعا ارزش اين رو داره كه چند بار بازيش كنم. مثل مكس پين ها و مافيا 1 اما اين بازي علي رغم زيباييش و گرافيك محشرش ، من رو ترغيب نمي كنه كه دو بار بازيش كنم.
به هر حال اميدوارم اون پچ هر چه زودتر بياد.

Vahid67
19-05-2011, 19:44
دوستان من اون مرحله ای که 3 تا بمب توی پارکینگ قعال می کنم گیر کردم تا بازی رو اجرا می کنم از باری میپره بیرون ...!!!

کسی نمیدونه مشکل از کجا می تونه باشه ؟

aha2012
19-05-2011, 20:04
کرکتو عوض کن

MicroSystem
19-05-2011, 23:41
آقا من اينجا گير كردم كسي ميتونه كمك كنه
بپرم پائين كارم تمومه
راه ديگه اي هم نيست

gap
19-05-2011, 23:51
آقا من اينجا گير كردم كسي ميتونه كمك كنه
بپرم پائين كارم تمومه
راه ديگه اي هم نيست

الان دقیقا منظورتون کجاست اونوقت؟!
معذرت میخوام،ولی هیچ تصویری من چه با v +p + n و چه بدون اون نمیبینم...لطفا تو یه سرور دیگه آپ کنید...

dav00d
20-05-2011, 00:13
سلام دوستان
نميدونم ميشه مشكلات اجراي بازي رو گفت يا نه؟
من بعد از نصب بازي و بعد كپي كرك تو پوشه بازي و اجرا با مشكل مواجه ميشم.وقتي play رو ميزنم يه كادري مياد كه بعد از next بايد يك serial رو وارد كرد و بعد از وارد كردن سريال سعي ميكنه به اينترنت وصل بشه.من تو dvd هرچي گشتم سريالي نبود.از چند نفر ديگه پرسيدم همچين مشكلي نداشتند.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Hamid Hamid
20-05-2011, 08:20
سلام دوستان
نميدونم ميشه مشكلات اجراي بازي رو گفت يا نه؟
من بعد از نصب بازي و بعد كپي كرك تو پوشه بازي و اجرا با مشكل مواجه ميشم.وقتي play رو ميزنم يه كادري مياد كه بعد از next بايد يك serial رو وارد كرد و بعد از وارد كردن سريال سعي ميكنه به اينترنت وصل بشه.من تو dvd هرچي گشتم سريالي نبود.از چند نفر ديگه پرسيدم همچين مشكلي نداشتند.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

دوست عزيز تو اين تاپيك مطرح كن زودتر جواب ميدن دوستان:

مشكلات نصب Crysis 2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MicroSystem
20-05-2011, 09:43
الان دقیقا منظورتون کجاست اونوقت؟!
معذرت میخوام،ولی هیچ تصویری من چه با v +p + n و چه بدون اون نمیبینم...لطفا تو یه سرور دیگه آپ کنید...

با تشكر
يه جائي هست كه بعد از كشتن 7-8 تا از اين جونورها بالاي چند تا فنس تو ارتفاع بالا هستي و سفينه خودي هم جلوته ولي نمياد من رو سوار كنه ميگه بايد بري پارك مركزي!!!!!
عكس رو جاي ديگه آپلود كردم به اميد اينكه كار كنه.

pooriya_hp
20-05-2011, 10:39
تو اینجا باید توسط اون دوربین زوم کنی روی هواپیما تا با بیان و بزننش !

MicroSystem
20-05-2011, 11:02
تو اینجا باید توسط اون دوربین زوم کنی روی هواپیما تا با بیان و بزننش !
ممنون
كدوم دوبين؟
دوربين سلاح؟

pooriya_hp
20-05-2011, 11:06
نه ، یه دوربین جدا هست !

در x360 : با کلید بالا در کنترلر آنالوگ میاد !

MicroSystem
20-05-2011, 16:34
نه ، یه دوربین جدا هست !

در x360 : با کلید بالا در کنترلر آنالوگ میاد !
ممنون
فهميدم
همون كليد B هست

3Dmajid
20-05-2011, 16:47
کساییکه کارت گرافیک ATI دارن شاید گزینه ی 3D Option براشون فعال نباشه ... این کارو بکنن ببینن درست میشه یا نه واسه من درست شد.

توی پوشه ی کرایسیس یه فایل داره به اسم system.cfg .. اون فایل رو باید با Note Pad باز کرد و آخرش اینو اضافه کرد :

کد:
r_StereoSupportAMD=1

حالا چه جوری باید سه بعدی بازی کرد ؟

عینکشو بخریم ؟

چنده قیمتش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

March1987
20-05-2011, 16:57
کساییکه کارت گرافیک ATI دارن شاید گزینه ی 3D Option براشون فعال نباشه ... این کارو بکنن ببینن درست میشه یا نه واسه من درست شد.

توی پوشه ی کرایسیس یه فایل داره به اسم system.cfg .. اون فایل رو باید با Note Pad باز کرد و آخرش اینو اضافه کرد :

کد:
r_StereoSupportAMD=1

حالا چه جوری باید سه بعدی بازی کرد ؟

عینکشو بخریم ؟

چنده قیمتش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی فکر کنم منظورش تنظیمات پیشرفته گرافیک بازیه , ربطی به سه بعدی دیدن و عینک نداره !

Bobby Sands
20-05-2011, 17:05

3Dmajid
20-05-2011, 17:08
ولی فکر کنم منظورش تنظیمات پیشرفته گرافیک بازیه , ربطی به سه بعدی دیدن و عینک نداره !

نه دوست عزیز دقیقا به سه بعدی دیدن و عینک ربط داره.
مثل بازی آواتار که اینجوری بود.

وقتی فعالش میکنی بازی جوری میشه که باید با عینک سه بعدی ببینی.

فقط من موندم اگه عینک سه بعدی بزاریم سه بعدی میبینیم !؟
یعنی ربطی به مانیتور نداره ؟
پس مانیتورای سه بعدی چین ؟ :10:

-Albis-
20-05-2011, 17:40
مجید جان دو نوع داریم 3d
یکی همون روش آبی قرمز هست که بایه عینک دست ساز جلدی میشه دید . نیاز به هیچی نداره اما خب پدر چشم و سر رو در میاره . سر درد شدید

یکی که خرج داره اینه که یه پکیج 3d nvidia میخرید که شامل یه wireless sender یه عینک و باید کارت گرافیکتون ساپورت کنه .

بعد یه مونیتور 120 هرتز باید بخرید
بعد با اون میتونید 3d بازی کنید که هیچ ضرری نداره . اما خب خرج زیادی داره .

3Dmajid
20-05-2011, 18:02
مجید جان دو نوع داریم 3d
یکی همون روش آبی قرمز هست که بایه عینک دست ساز جلدی میشه دید . نیاز به هیچی نداره اما خب پدر چشم و سر رو در میاره . سر درد شدید

یکی که خرج داره اینه که یه پکیج 3d nvidia میخرید که شامل یه wireless sender یه عینک و باید کارت گرافیکتون ساپورت کنه .

بعد یه مونیتور 120 هرتز باید بخرید
بعد با اون میتونید 3d بازی کنید که هیچ ضرری نداره . اما خب خرج زیادی داره .

خب این حالت 3D که واسه این بازی فعاله با کدوم جواب میده ؟
هر دو حالت ؟

-Albis-
20-05-2011, 19:57
حالت اولو اکثر بازیا ساپورت میکنند . حالت دوم هم فکر نکنم ربطی داشته باشه. اون خروجی کارت گرافیک فرق داره .
شما یه تست کن . اگه قرمز آبی بود یعنی حالت اوله یه عینک بخر میتونی بازی کنی ولی عواقب داره کلا :دی

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

راستی یکی یه سیو 100% بده . توی لود کردن مرحله یکی-دوتا مونده به آخر مشکل دارم به خاطر همین میخواماز چک پوینت بعدی شروع کنم اگه نشد باید مرحله رو رد کنم.

i-like-ddd
20-05-2011, 20:45
در حالت 3D به گرافیک فشار میاد مخصوصا تو صحنه های سنگین
زیاد 3D بازی نکید :31: کارت گرافیکتون باید بازی رو ساپورت کنه
تا بتونی 3D بازی کنی با همین عینک های آناگلیف (قرمز و آبی )هم میشه
ولی درایور 3D رو باید نصب کنی بعد تو تنظیمات گرافیک حالت 3D رو فعال کنی.
تا بازی 3D اجرا بشه.

avator20002000
23-05-2011, 13:05
بچه ها تو کامپیوتر میشه این بازی رو انلاین مجانی بازی کرد؟

MicroSystem
23-05-2011, 19:08
نسخه بازي كه من دارم كم حجم شده است و فيلمها و دموها رو نداره
من يه جائي رسيدم كه يه سري موجود نامرئي را بايد بكشي بعد بري تو يه سوراخ بزرگ بعد ميگه دكمه موس سمت راست رو بزن بعد چپ بعد راست بعد بالا بعد پرش و يهو از بازي مياد بيرون و ميره تو منوي اصلي؟
آيا بازي تموم شده؟

pooriya_hp
23-05-2011, 20:48
اره دیگه اونجا آخرش هست !

david071
23-05-2011, 20:53
نسخه بازي كه من دارم كم حجم شده است و فيلمها و دموها رو نداره
من يه جائي رسيدم كه يه سري موجود نامرئي را بايد بكشي بعد بري تو يه سوراخ بزرگ بعد ميگه دكمه موس سمت راست رو بزن بعد چپ بعد راست بعد بالا بعد پرش و يهو از بازي مياد بيرون و ميره تو منوي اصلي؟
آيا بازي تموم شده؟ آره اینجا که میگی بازی تموم میشه:10:

hamed_dij
31-05-2011, 10:50
سلام دوستان
من وقتی میمیرم از آخرین چک پوینت شروع نمیشه و بعضی موقع ها به نظرم اصلا بازی ذخیره نمیشه.
مشکل از چی هست؟
چیکار کنم تا درست بشه؟

ess_1362
02-06-2011, 18:28
سلام
بازی را دانلود کرم
به نظرم داستانش از نسخه اول بهتر هست چون اولی یکم عجیب بود(:31:) و بازی زود تموم میشد ولی این داستانش یک حال اساسی میده
البته از لحاظ گرافیک باید بگم که یک خیانت اساسی به پی سی هست
بگذریم
اولین بار که بازی را شروع کردم راه رفتن در ویرانه های نیویورک یک حس غریبی به من داد(نمی دونم سایرین هم همچین حسی داشتن یا نه)
مخصوصا اگر قبلش بازی هایی مثل چند گانه deus ex را بازی کرده باشین که تمام نیویورک را زیر و رو می کنه
کلا از لحاظ داستان نمی تونم ایرادی به این نسخه بگیرم

اما یک موضوع دیگه :
یک جای بازی گیر کردم
قسمتی از بازی که باید روی یک بالکن بایستی و یک کاری انجام بدی!!
فکر کنم باید اون سفینه دشمن را که در دور دست داره یک جایی را بمباران می کنه نابود کنی
من که هر کاری می کنم نمیشه!! یا شاید باید با یک سلاح خاص اینکار را انجام بدین که من نمی دونم!!
به هر حال اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

SA.JJ.AD
02-06-2011, 18:42
سلام
بازی را دانلود کرم
به نظرم داستانش از نسخه اول بهتر هست چون اولی یکم تخمی بود(:31:) و بازی زود تموم میشد ولی این داستانش یک حال اساسی میده
بگذریم
اولین بار که بازی را شروع کردم راه رفتن در ویرانه های نیویورک یک حس غریبی به من داد(نمی دونم سایرین هم همچین حسی داشتن یا نه)
مخصوصا اگر قبلش بازی هایی مثل چند گانه deus ex را بازی کرده باشین که تمام نیویورک را زیر و رو می کنه

اما یک موضوع دیگه :
یک جای بازی گیر کردم
فکر کنم باید اون سفینه دشمن را که در دور دست داره یک جایی را بمباران می کنه نابود کنی
من که هر کاری می کنم نمیشه!! یا شاید باید با یک سلاح خاص اینکار را انجام بدین که من نمی دونم!!

:18:یه ویرایش کنید اون پستتونو خیلی بهتر میشه (اونجایی که پر رنگ کردم) :16:بچه مچه اینور رد میشه خوبیت نداره :31:

در مورد اونجاییکه گیر کردید هم یه عکس بگیرید از اون قسمت بهتر میشه راهنماییتون کرد !!:20:

gap
02-06-2011, 18:45
سلام
بازی را دانلود کرم
به نظرم داستانش از نسخه اول بهتر هست چون اولی یکم تخمی بود(:31:) و بازی زود تموم میشد ولی این داستانش یک حال اساسی میده
بگذریم

اما یک موضوع دیگه :
یک جای بازی گیر کردم

اولا ادیت کنید اون واژه رو:دی:دی
+
درباره اون قسمت هم باید عرض کنم که خودش بهتون میگه با چه کلیدی میتونید اون چیزی که بهتون داده رو اکتیو کنید،باید برید روی بالکن و روی سفینه دشمن اون رو اکتیو کنید.یکمی امتحان کنید متوجه میشید.

ess_1362
02-06-2011, 19:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فکر کنم باید یک ویرایشی اون پست بزنم تا اخطار نگرفتم

ess_1362
02-06-2011, 20:06
باز هم سلام
1- ویرایش شد:31:
2-بازی تموم شد
3-داستان بازی از قسمت اول خیلی بهتر بود حدعقل این هست که جذاب تر شده

david071
02-06-2011, 20:34
-داستان بازی از قسمت اول خیلی بهتر بود حدعقل این هست که جذاب تر شده

آره داستان و گیم پلی خیلی پیشرفت داشت ولی من اصلا با گرافیکش حال نکردم نسبت به دو نسخه قبل ضعیفتر بود.
فقط به امید dx11 بشینیم ببینیم چی میشه

alex_pk
03-06-2011, 11:27
سلام
من بازی رو برای بار دوم تموم کردم رو آخرین سختی
حالا چیز دیگه ای هم داره که بازی کنم؟

marmolak kocholo
03-06-2011, 15:50
Nvidia تو نمایشگاه Computex واقع در تایپه، دمو و قابلیت های DX11 در کرایسیس 2 رو نشون داد و توضیحاتی هم در موردش داده شد،
تمام فیلم هایی که ازش منتشر شده با دوربین های معمولی هست و کیفیت عالی نداره.
( 2 تای آخری فقط از فیلمی که پخش میشه فیلم برداری شده)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تسلیشن ـش خیلی حال کردم! این جور که معلومه کرایتک دیگه قصد نداره مثل نسخه ی اول سر مردومو گول بماله !!!

max_3d
03-06-2011, 18:34
یکی لطف کنه نام دو مرحله اخر بازی رو برامون پست بزنه حیاتی هست جانان:11:

Layken
03-06-2011, 19:42

Out of the ashes
A walk in the park

H A M A S
03-06-2011, 22:46
وقتی h رو توی بازی میزنی
کف دست آلکاتراز رو نشون میده!
برای چی هست؟؟
ربطی ه افزایش قدرت یا قابلیتاش داره؟
چه طوری؟

Layken
03-06-2011, 22:58
وقتی h رو توی بازی میزنی
کف دست آلکاتراز رو نشون میده!
برای چی هست؟؟
ربطی ه افزایش قدرت یا قابلیتاش داره؟
چه طوری؟

شما با توجه به ایتم ها و امتیازاتی که در بازی میگیرد می تونید اپگرید هایی رو انجام بدید این اپگرید
تو این نسخه روی دست و بهتر روی انگشتان شما انجام میگیره هر انگشت یک نوع قابلیت داره که هر کدام از قابلیت ها خودشون به 3 قسمت تقسیم شدند
برای مثال من یک نمونه توضیح بدم...انگشت شصت رو توجه کنید اپدیت اولی وقتی روشن باشه شما میتونی مسیر تیرهای ئشن رو ببینی ..این یک مثال..
البته در قسمت منو به قسمت نانو سوئیت برید کاملا توضیحاتی د رموردشون داده شده

H A M A S
04-06-2011, 08:02
شما با توجه به ایتم ها و امتیازاتی که در بازی میگیرد می تونید اپگرید هایی رو انجام بدید این اپگرید
تو این نسخه روی دست و بهتر روی انگشتان شما انجام میگیره هر انگشت یک نوع قابلیت داره که هر کدام از قابلیت ها خودشون به 3 قسمت تقسیم شدند
برای مثال من یک نمونه توضیح بدم...انگشت شصت رو توجه کنید اپدیت اولی وقتی روشن باشه شما میتونی مسیر تیرهای ئشن رو ببینی ..این یک مثال..
البته در قسمت منو به قسمت نانو سوئیت برید کاملا توضیحاتی د رموردشون داده شده

خود به خود و با توجه به پیشرفت مراحل انجام شده این قابلیتها بدست میاد یا نه؟؟
اگر آیتیم آپگرید شد باید اول h رو بزنم بعد buy mode رو؟

Gabit0
04-06-2011, 15:35
خود به خود و با توجه به پیشرفت مراحل انجام شده این قابلیتها بدست میاد یا نه؟؟
اگر آیتیم آپگرید شد باید اول h رو بزنم بعد buy mode رو؟
نه عزیز . . . هر کدوم از فضایی ها رو که بکشی و بری بالای سرش یه چیز براقی هست که کسب میکنی (که بسته به اندازه ی فضایی از 100 و 500 و 2000 هست) . . . این هارو که گرفتی میتونی h رو بزنی و هرکدوم از این ایتم هارو که میخوای بخری . ..

hofman1970
05-06-2011, 14:43
سلام یک مرحله قبل از آخر باید 3 قسمت از پاهای موجود فضائی مادر از کار بندازی که کلی موجود ازشون محافظت می کنه و بعد از موفقیت از این مرحله می بایست داخل یکی پاهای موجود فضائی مادر بشی و پس از بیرون امدن از ان به جائی می رسی که مرکز خود موجود فضائی انجا 5 تا موجود میان که نامرئی هستند وکشتنشون سخته و بعد قبل از رسیدن به مرکز خود موجود مادر 2 موجود قرمز سمج هستن که باید بکشی یا نامرئی بشوی و بعد باید بری داخل موجود که کلی گرما و حرارت در آنجا هست وپایان بازی.

Oracle_Eldorado
06-06-2011, 07:13
دوستان یه سئوال !
این بازی آخر داره ؟!
تو این 3 روز تعطیلی کل وقتمو گذاشتم بازی کردم هنوز تموم نشده !
الان رسیدم به اون قسمت که روی پل هستیم و یه دفعه پل میریزه .
بعدش با تارا و گولد سوار تانک های نظامی میشیم و دوباره فضایی ها پیداشون میشه !
دیشب تا 2:30 بازی کردم تازه رسیدم به اینجا !
خیلی مونده تا آخر بازی ؟!

gap
06-06-2011, 10:10
دوستان یه سئوال !
این بازی آخر داره ؟!
خب دیگه حدود 1.5-2 ساعت گیم پلی داره البته روی آسون ترین درجه....من خودم از اینجا تا آخر بازی حدود 7-6 ساعت طول کشید چون خیلی وسواس داشتم و روی Hardcore رود....

Oracle_Eldorado
06-06-2011, 15:12
من روی درجه سختی متوسط رفتم .
الانم رسیدم اون قسمت که سوار هلیکوپتر هستیم و یه تیکه از زمین میره رو هوا و معلق میشه .
ولی عجب بازی خفنی شده . واقعا دمشون گرم . خیلی وقت بود بازی درست حسابی بازی نکرده بودم .

hofman1970
06-06-2011, 18:46
دوستان یه سئوال !
این بازی آخر داره ؟!
سلام دوست گرامی 5-6 مرحله دیگه هست ولی آخرش سخت میشه. مخصوصا مرحله آخر باید با موجودات نامرئی بجنگی کلی لذت می بری ولی بعضی تو این مرحله موندن.اگر به اینجا رسیدی بازی رفت مخ . راهنمائی بخواه میگم ترفندش چیه ؟

Oracle_Eldorado
06-06-2011, 21:56
سلام دوست گرامی 5-6 مرحله دیگه هست ولی آخرش سخت میشه. مخصوصا مرحله آخر باید با موجودات نامرئی بجنگی کلی لذت می بری ولی بعضی تو این مرحله موندن.اگر به اینجا رسیدی بازی رفت مخ . راهنمائی بخواه میگم ترفندش چیه ؟

بالاخره تمومش کردم !
انصافا عجب بازی قشنگی بود .
از لحاظ سختی واقعا جذاب و سرگرم کننده بود .
فقط بعضی از جاها واسه من مبهمه .
اول از همه اینکه هاگریو (‌ همون پیرمرده تو Prism )‌ کی بود ؟
چه اتفاقی بین Prophet و اون افتاد که Prophet قاطی کرد ؟! (‌اون قسمتی که خاطرات Prophet رو نشون میده رو میگم )

سئوال دیگه اینکه اصلا Prophet مرده بود ؟‌ آخر بازی چطور نشونش داد ؟

آخرین مرحله که وارد اون غار شدیم و به زور جلو میرفتیم چه اتفاقی افتاد ؟

آخرین سئوال اینکه اون آخرین کسی که داخل لباس بود کی بود ؟
Alcatras بود یا Prophet ؟ یا شخصیت جدید ؟!

tufan_17
07-06-2011, 18:48
انصافا بازی خوبی است من که دارم لذت میبرم از بازی کردن فقط یه سوال ماله من وقتی که به نت وصله بالا میاد وقتی به نت دسترسی نداشته باشی بالا نمیاد اگه کسی راه حلی داره دریغ نکنه:5:

Gabit0
07-06-2011, 20:08
بالاخره تمومش کردم !
انصافا عجب بازی قشنگی بود .
از لحاظ سختی واقعا جذاب و سرگرم کننده بود .
فقط بعضی از جاها واسه من مبهمه .
اول از همه اینکه هاگریو (‌ همون پیرمرده تو Prism )‌ کی بود ؟
چه اتفاقی بین Prophet و اون افتاد که Prophet قاطی کرد ؟! (‌اون قسمتی که خاطرات Prophet رو نشون میده رو میگم )

سئوال دیگه اینکه اصلا Prophet مرده بود ؟‌ آخر بازی چطور نشونش داد ؟

آخرین مرحله که وارد اون غار شدیم و به زور جلو میرفتیم چه اتفاقی افتاد ؟

آخرین سئوال اینکه اون آخرین کسی که داخل لباس بود کی بود ؟
Alcatras بود یا Prophet ؟ یا شخصیت جدید ؟!

هارگریوز همونی بود که لباس رو ساخته بود و معتقد بود تنها راه نجات دنیا همون لباسه
نفهمیدم دعواشون سر چی بود!!!
prophet که مرد, اون اخرش هم بیشتر شبیه یادبود بود :31::31:
آخرین نفر الکاتراز بود

دوستان اگه جایی رو اشتباه کردم لطفن بگید تا در گمراهی اشکار سرگردان نمونم . . .

panther99
08-06-2011, 14:39
آقا من این بازی رو برای xbox گرفتم ولی وقتی dvd رو گذاشتم پیغام داد که باید آپدیت بشه . میخوای اپدیت کنی ؟؟؟؟ که منم آپدیت نکردم . چون به گفته همه کنسول دارها اگه آپدیت میزدم باید قید بازیهایی که قبل از این اومده رو بزنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میخوام بدونم کسی از دوستان آیا این بازی رو روی کنسول ( بخصوص xbox ) انجام داده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا dvd هست از این بازی که آپدیت نخواد بکنه سیستم رو یا خیر ؟؟؟؟
یا اینکه تقریبا باید قید این بازی رو بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :41:

panther99
09-06-2011, 10:25
آقا من این بازی رو برای xbox گرفتم ولی وقتی dvd رو گذاشتم پیغام داد که باید آپدیت بشه . میخوای اپدیت کنی ؟؟؟؟ که منم آپدیت نکردم . چون به گفته همه کنسول دارها اگه آپدیت میزدم باید قید بازیهایی که قبل از این اومده رو بزنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میخوام بدونم کسی از دوستان آیا این بازی رو روی کنسول ( بخصوص xbox ) انجام داده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا dvd هست از این بازی که آپدیت نخواد بکنه سیستم رو یا خیر ؟؟؟؟
یا اینکه تقریبا باید قید این بازی رو بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :41:

یکی یه جوابی بده . ممنون

Layken
09-06-2011, 10:38
یکی یه جوابی بده . ممنون

بزن اپدیت کن دوست عزیز...فقط بازی های
halo:reach و cod:bo رو اجرا نخواهد کرد که اونم اگر به صورت پچ شده تهیه کنی اجرا میشه..
راستی قبلش به سوالم جواب بده بازی های زیر رو تهیه کردی...؟ بازی کردی قبل این
homefront
Dragonage 2
?
اینارو قبل کرایسیس 2 بازی کردی یا نه.؟

hadi_ra7
15-06-2011, 23:17
سلام من اونجایی هستم که باید سفینه رو نابود کنم ولی وقتی منفجر میکنم هیچ آبجکت جدیدی باز نمیشه و من نمیدونم باید چیکار کنم ...لازم بذکر بگم من نسخه بتای بازی رو دارم....با تشکر

Layken
15-06-2011, 23:40
سلام من اونجایی هستم که باید سفینه رو نابود کنم ولی وقتی منفجر میکنم هیچ آبجکت جدیدی باز نمیشه و من نمیدونم باید چیکار کنم ...لازم بذکر بگم من نسخه بتای بازی رو دارم....با تشکر
اگه منظورت همون سفینه ای هستش که از روی یه ساختمون بلند هستی و میزنیش باید برگردی عقبتر سمت چپ تو همون زاویه دید انفجار سفینه چپت بری...یدونه راه هستش که کمی مثل راهپله ها میخوره میره بالا از اونجا به بعد از پشت بامها ابجکتتو نشون میده

s.j-rez
17-06-2011, 09:25
بازی خوبی بود ولی خیلی باگ داشت

SevenCity
18-06-2011, 10:46
اینجا باید چیکار کنم؟

Layken
18-06-2011, 19:25
اینجا باید چیکار کنم؟

عذر می خوام متوجه سوالتون نشدم...
منظورتون اینه که چجوری برید اونجا یا که روی اون ابجکت چی کار کنید..؟
اسم مرحله رو هم بگید لطفا..

panther99
19-06-2011, 00:10
بزن اپدیت کن دوست عزیز...فقط بازی های
halo:reach و cod:bo رو اجرا نخواهد کرد که اونم اگر به صورت پچ شده تهیه کنی اجرا میشه..
راستی قبلش به سوالم جواب بده بازی های زیر رو تهیه کردی...؟ بازی کردی قبل این
homefront
Dragonage 2
?
اینارو قبل کرایسیس 2 بازی کردی یا نه.؟

نـه دوست عزیز !! چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این homefront هم جالبه ؟؟؟؟ شما بازی کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Layken
19-06-2011, 11:26
نـه دوست عزیز !! چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن این homefront هم جالبه ؟؟؟؟ شما بازی کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا انقدر دیر جواب دادی...که نمیدونم..الان کرایسیس رو نسب کردی یا نه..؟
اپدیت شد یا نه.؟
چون اون دو تا بازی قبل کرایسیس اومدن و اونا هم اپدیت دارن اگه اونارو نسب کرده باشی پس اپدیت شده و به راحتی می تونی کرایسیس رو بازی کنی نسب نکرده باشی هم باز مشکلی نیست تو پست قبلیم توضیح دادم که چطور میشه وقتی اپدیت میشه
هوم فرانت هم بله بازی کردم زیاد جالب نبود..

panther99
19-06-2011, 19:27
نــه ! هنوز نصب نکردم !! آخه چند تا بازی قبلی مونده که بازی نکردم !! مثل COD ها (مدرن 2 و bo !! ) احتمالا صبر کنم تا فیرم ویر جدید واسه دستگام بیاد بعد با خیال راحت نصب کنم !!!
اصلا این آپدیتش واسه چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟

SevenCity
19-06-2011, 20:14
عذر می خوام متوجه سوالتون نشدم...
منظورتون اینه که چجوری برید اونجا یا که روی اون ابجکت چی کار کنید..؟
اسم مرحله رو هم بگید لطفا..

بعدا سوالمو واضحتر میپرسم چون این مرحله رو رد کردم

سیوهای این بازی کجاست؟ (برای تعویض ویندوز)

T_rex
20-06-2011, 23:59
سلام من بازی رو فتح کردم ولی چرا فقط 22% بازی کامل شده ؟! پس بقیش چطور کامل میشه ؟؟

Mool Tee
22-06-2011, 18:27
سلام من یه مشکلی دارم.تو بازی یه باگــــی هست وقتی افرادو می کشم نمیوفتن همینجوری می ایستن.یه بار این باگ باعث بدبختیمم شد طرفو جلو در کشتم دیگه نتونستم برم بیرون بدبخت شدم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم کمکم کنـیــدیه

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

سلام من بازی رو فتح کردم ولی چرا فقط 22% بازی کامل شده ؟! پس بقیش چطور کامل میشه ؟؟
باید با Hard بری تا کلش کامل بشودیـــــــو

panther99
24-06-2011, 20:11
ما هم به جمع crysis بازها پیوستیم !!!!!!!!! :31:
میگم یه خورده رو حالت veteran بازی کردم دیدم بدجور سخته بعد رفتم رو حالت soldier . حالا میخوام برم دوباره تو حالت veteran که دیگه گزینه veteran نیست !!!!!!!!!!!! البته بعد از veteran گزینه pro soldire یا همچین چیزی بود که اونم الان نیست !!!!!!!!!! قضیه چیه ؟؟؟؟؟ دیگه نمیتونم برم تو حالت veteran ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rz21
25-06-2011, 16:56
میگم یه خورده رو حالت veteran بازی کردم دیدم بدجور سخته بعد رفتم رو حالت soldier . حالا میخوام برم دوباره تو حالت veteran که دیگه گزینه veteran نیست !!!!!!!!!!!! البته بعد از veteran گزینه pro soldire یا همچین چیزی بود که اونم الان نیست !!!!!!!!!! قضیه چیه ؟؟؟؟؟ دیگه نمیتونم برم تو حالت veteran ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معمولا توی بازی ها نمیشه از درجه اسونتر به سخت تر رفت!ولی از سخت تر به اسون تر میشه!توجه کن:معمولا!
من زیاد با این بازی حال نکردم.ولی صدا گذاریش خیلی عالیه.در کل از طرفدارای سوم شخصیم دیگه!!!!!

MobinS
25-06-2011, 23:57

بله دیگه... اونا زرنگ ترن از شما :دی این طوری آدم می گیره روی آسون ترین درجه سختی می گذرونه ، آخرین لحظه می ذاره روی وترن :دی اونوقت اچیومنت وترن رو می گیره... :دی
درضمن این بازی هارو باید سولو ( حالت تکنفره ) بازی رو گذروند ، سریع ... چو نه جالبن نه داستان خوبی دارن ، بعدش رفت سراغ مولتی پلیر بازی .... فضای خیلی بهتری داره...

amir.7
26-06-2011, 00:23
سلام

دوستان ما این بازی رو تا مرحله 118 رفتیم و حالا ویندوزمون دچار اشکال شده بطوریکه باید ویندوز عوض کنیم

حالا میخوایم بدونیم که این بازی چند مرحله دیگه ازش باقی مونده و دیگه اینکه میشه ازش بک آپ گرفت تا بعد از نصب ویندوز جدید از

همین مرحله 118 ادامه بدیم و نخواییم بازی رو از اول شروع کنیم .

با تشکر

3Dmajid
26-06-2011, 09:06
سلام

دوستان ما این بازی رو تا مرحله 118 رفتیم و حالا ویندوزمون دچار اشکال شده بطوریکه باید ویندوز عوض کنیم

حالا میخوایم بدونیم که این بازی چند مرحله دیگه ازش باقی مونده و دیگه اینکه میشه ازش بک آپ گرفت تا بعد از نصب ویندوز جدید از

همین مرحله 118 ادامه بدیم و نخواییم بازی رو از اول شروع کنیم .

با تشکر

118 تا مرحله داره مگه ؟ :18:
والا من بازی کردم 6 ساعت رو ایزی بود 12 ساعت رو هارد :18:
118 تا مرحله :18:

amir.7
26-06-2011, 13:07
118 تا مرحله داره مگه ؟
والا من بازی کردم 6 ساعت رو ایزی بود 12 ساعت رو هارد
118 تا مرحله

سلام

دوست من وقتی به قسمت لود بازی میریم اونجا مراحل رو نوشته و همچنین تعداد مراحل سیو شده رو ،

در ضمن خود من اهل گیم نیستم و اینها مواردی بودن که برا یکی از دوستان سئوال کردم ، بازم ممنون از توجه شما و اگه راهی داره

لطفا راهنمایی بفرمایید ، تعویض ویندوز کاملا ضروری هستش .

ali_disslove
06-07-2011, 00:46
من یه جا گیر کردم یه نیم ساعت از بازی رو رفتم سوار تانک میشم هی میرمو میرم تا اینکه اونجایی که میخوام از تونل برم بیرون 2 تا تانک میاند و یهو میزنندم 1000 بارم رفتم بازم میزنند قبل از اینکه من بزنمشون-اینا رو جوره خاصی باید نابودشون کرد ؟

کلا بازی چند ساعته ؟(متوسط رو به کند بازی کنی )

این آپدیت 3 گیگی که دانلودها گذاشته رو دانلود کنم؟تاثیر زیادی داره ؟یا نه ارزش نداره ؟همین که ماله دایرکست 11 هست رو میگم(گرافیکم دایرکست 11 نیستا)

Layken
06-07-2011, 01:08
سلام

دوست من وقتی به قسمت لود بازی میریم اونجا مراحل رو نوشته و همچنین تعداد مراحل سیو شده رو ،

در ضمن خود من اهل گیم نیستم و اینها مواردی بودن که برا یکی از دوستان سئوال کردم ، بازم ممنون از توجه شما و اگه راهی داره

لطفا راهنمایی بفرمایید ، تعویض ویندوز کاملا ضروری هستش .

118 تا رو نميدونم ولي شما اسم مرحله اصلي رو كه از بازي هستين بگو تا بگيم چقدر از بازي مونده يا چند مرحله مونده

من یه جا گیر کردم یه نیم ساعت از بازی رو رفتم سوار تانک میشم هی میرمو میرم تا اینکه اونجایی که میخوام از تونل برم بیرون 2 تا تانک میاند و یهو میزنندم 1000 بارم رفتم بازم میزنند قبل از اینکه من بزنمشون-اینا رو جوره خاصی باید نابودشون کرد ؟

این آپدیت 3 گیگی که دانلودها گذاشته رو دانلود کنم؟تاثیر زیادی داره ؟یا نه ارزش نداره ؟همین که ماله دایرکست 11 هست رو میگم(گرافیکم دایرکست 11 نیستا)

والا حافظمون ياري نميكنه ولي تا اونجايي كه يادم مياد خيلي استرات»يك خاصي نداره فقط بزنشون
كلا بازي روي درجه سختي نرمال نهايتش 7 ساعت طول ميكشه...
اگر كارت گرافيكتون از DX11 ساپورت نميكنه بهتره دانلود نكنيد چه بسا كه گرافيك بازي روي Dx11 اثري بينظير هستش

jack426
06-07-2011, 10:47

تو انتهای خیابون باید اول اون تانک روبرویت رو بزنی و طوری قرار بگیری که تانک کناری که شلیک کرد بهت نخوره (روبروت دوتا مانع هست) و بعد تانک کناری که درست پشت مانع هست

sonixax
06-07-2011, 22:10
آقا ما بسی حال کردیم با این کرایسیس ، اولین بازی شخص اولی بود که بازی کردم و سرگیجه نگرفتم .
گرافیکش رو هم گذاشته بودم روی هاردکور الان دیگه هیچ بازی به چشمم نمیاد :31:
کرایسیس 1 و وارهد هم همین قدر باحاله ؟

Erfan.
06-07-2011, 22:42
کرایسیس 1 و وارهد هم همین قدر باحاله ؟

تقریبا:46:

از نظر گرافیکی که تقریبا چیزی کم نداره... البته با اومدن DX11 برای Crysis 2 در محیط های بسته Crysis 1 حرفی برای گفتن نداره. ولی محیط های باز Crysis 1 خیلی از 2 قویترن.

از نظر گیم پلی هم یه مقدار متفاوته...1 یه کم Open World تره. Crysis 2 خطی تره. 2 در کل اکشن تر و سینمایی تره.
ولی در کل ارزش بازی داره.

موفق باشید.

mntkal
08-07-2011, 01:12
این بازی جز گرافیکش و blur چز دیگه ای هم داره؟ این که همش باید ادم بکشیم!
cod2>crysis2

ali_disslove
08-07-2011, 02:14
من رسیدم به اونجا که میریم تو آب قرمز حالتیه کشیده میشم به سمت بالا بعدم بی جونم میگه هی کیلیک راست رو بزن بعد چپ بعد راست که هی دستشو میگیره ومیره بالا
چه قدر دیگه از بازی مونده؟؟؟؟

من که شدید باهاش حال کردم تاحالاشو

Layken
08-07-2011, 02:19
دوست عزيز اونجا ديگه بازي تموم شده...:31:

sonixax
08-07-2011, 02:24

آخه دوبار اون طوری میشه ، اگر دفعه اولش باشه هنوز خیلی مونده :31:

ali_disslove
08-07-2011, 02:35

نه من یه 5 مین بعدش بازی کردم هنوز ادامه داره

---------- Post added at 03:35 AM ---------- Previous post was at 03:33 AM ----------

آخه دوبار اون طوری میشه ، اگر دفعه اولش باشه هنوز خیلی مونده :31:

یعنی نصفشم نرفتم ؟؟خیلیی رفتما همچینم کند بازی نکردم

به مخیلم هم نمیخورد ساعت 3:30 نصف شب 2 تا جواب بگیرم 5 مینی

بابا برید بخوابید-چه خبره اینجا؟:27:

ali_disslove
08-07-2011, 20:16
من نفهمیدم کار این دکمه که میزنی 3 تا چیز میاد که یکیشم میزنی تیر ها سایه دار میشه و جاش میمونه چیه ؟

منظورم اینه که اصلا کار این منو چیه ؟تو صفحات قبل خوندم انگار یکی میگفت اسلحه ها رو شخصی سازی یا نمیدونم سفارشی میکنی من نفهمیدم تا حالا هم که آخرا بازیم اصلا از ابن منو هیچ استفاده ای نکردم

Erfan.
09-07-2011, 06:51
من نفهمیدم کار این دکمه که میزنی 3 تا چیز میاد که یکیشم میزنی تیر ها سایه دار میشه و جاش میمونه چیه ؟

منظورم اینه که اصلا کار این منو چیه ؟تو صفحات قبل خوندم انگار یکی میگفت اسلحه ها رو شخصی سازی یا نمیدونم سفارشی میکنی من نفهمیدم تا حالا هم که آخرا بازیم اصلا از ابن منو هیچ استفاده ای نکردم

در این جا شما با استفاده از نانو کاتالیست هایی که جمع کردید یه سری آپگرید انجام میدید...:46:

peyman_nn
09-07-2011, 21:35
دوستان سلام
این بازی چرا اینجوریه ؟
رسیدم به اولین جک و جونورها
بازی اصلا کیف نداد و اصلا ارزش بازی رو هم نداشت
این بازی تا اخر اینجوریه یا قشنگتر میشه ؟
بی روح - تیراندازی کسل کننده و مصنوعی -اه اه دیگه چی بگم

pour-homme
09-07-2011, 23:56
موقعی که به اون تانک زیر پل میرسم چکار باید کنم سریع شلک می کنه ادم میمیره

alihastam
10-07-2011, 08:22
سلام به همه :46:

یه جایی هست که موشک خورده تو زمین و منفجر نشده :32:

یه نوشته نشون میده : Open Visor

باید بری کنارش F رو بزنی ولی من هر چی میزنم هیچی نمیشه

لطفا کمک کنید :42:

jack426
10-07-2011, 10:01
سلام به همه :46:

یه جایی هست که موشک خورده تو زمین و منفجر نشده :32:

یه نوشته نشون میده : Open Visor

باید بری کنارش F رو بزنی ولی من هر چی میزنم هیچی نمیشه

لطفا کمک کنید :42:

F رو چند لحظه نگه دار

hossein_king_math
11-07-2011, 12:34
بازی crysis2 واقعا یک از بهترین تو سبک خودش تا حالا بوده من این بازی رو تا الان دو بار به پایان رسوندم واقعا گرافیک عالی داره:31:

panther99
13-07-2011, 09:52
من رسیدم به اونجا که میریم تو آب قرمز حالتیه کشیده میشم به سمت بالا بعدم بی جونم میگه هی کیلیک راست رو بزن بعد چپ بعد راست که هی دستشو میگیره ومیره بالا
چه قدر دیگه از بازی مونده؟؟؟؟

من که شدید باهاش حال کردم تاحالاشو

کلا چند مرحله ست این بازی ؟؟؟؟
راستش من اولش زیاد حال نکردم ولی هرچی گذشت دیدم بهتر شده . الان هم تو اونجام که مترو رو رد میکنه ( همون مترویی که تصادف میکنه ! ) وارد یه محیطی میشه اون موجود عجیب غریبان !!!!!! :31: الان دقیقا کجای بازی هستم ؟؟؟؟ خیلی مونده تموم کنم ؟ چند مرحله ست بازی ؟؟؟ مراحل رو از کجای منو میشه دید ؟؟؟

resident_evil
13-07-2011, 10:09
گازشو بگیرید برید جلو زود تموم میشه : دی

panther99
14-07-2011, 00:03
آقا این شد برای سوال ما ، جواب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedramoon
14-07-2011, 02:24
دوستان پیشنهاد میکنم حتما پچ directx 11 بازی رو امتحان کنید.واقعا از نظر گرافیکی هیچی به پاش نمیرسه.

panther99
15-07-2011, 10:48
خب این پچ چی هست ؟؟؟؟ به چه کاری میاد ؟؟؟ روی کارتهایی که dx 10.1 رو ساپورت میکنن هم جواب میده ؟؟؟؟؟

SA.JJ.AD
15-07-2011, 12:20
خب این پچ چی هست ؟؟؟؟ به چه کاری میاد ؟؟؟ روی کارتهایی که dx 10.1 رو ساپورت میکنن هم جواب میده ؟؟؟؟؟

بصورت ساده میشه گفت تغییر ات وسیعی از لحاظ بصری تو محیط های بازی ایجاد میشه :20: و یا همون شما فک کن گرافیک بازی خوف تر میشه :31: خیر متاسفانه رو کارت شما جواب نمیده و باید از dx11 پشتیبانی کنه :20:

panther99
15-07-2011, 15:00
کلا چند مرحله ست این بازی ؟؟؟؟
راستش من اولش زیاد حال نکردم ولی هرچی گذشت دیدم بهتر شده . الان هم تو اونجام که مترو رو رد میکنه ( همون مترویی که تصادف میکنه ! ) وارد یه محیطی میشه اون موجود عجیب غریبان !!!!!! :31: الان دقیقا کجای بازی هستم ؟؟؟؟ خیلی مونده تموم کنم ؟ چند مرحله ست بازی ؟؟؟ مراحل رو از کجای منو میشه دید ؟؟؟

این سوالات رو هم جواب بدید ممنون میشیم !!!

Keyser Söze
15-07-2011, 15:05
اين اسم مراحلشه:

In at the Deep End ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20at%20the%20Deep%20End)
Second Chance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Chance)
Sudden Impact ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Impact)
Road Rage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Rage)
Lab Rat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Rat)
Gate Keepers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Keepers)
Dead Man Walking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Man%20Walking)
Seat of Power ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20of%20Power)
Dark Heart ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Heart)
Semper Fi or Die ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Fi%20or%20Die)
Corporate Collapse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Collapse)
Train to Catch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20to%20Catch)
Unsafe Haven ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Haven)
Terminus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Power Out ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Out)
Eye of the Storm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20of%20the%20Storm)
Masks Off ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Off)
Out of the Ashes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20of%20the%20Ashes)
A Walk in the Park ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]%20Walk%20in%20the%20Park)

amirpers
15-07-2011, 17:12
دوستان من کاری به مقایسه کرایسی 1 و 2 ندارم. اما ولقعا کرایسیس 2 با دایرکت اکس 11 بسیار بسیار جذابه. آدم بعضی وقتها دوست داره بازی رو ول کنه و مناظر نیویورک رو نگاه کنه.
اما واقعا باگ زیاد داره.
حیف که نشد عکس بندازم اما باگهایی مثل راه رفتن آدم ها روی هوا یا جنگیدن یاران خودی بدون اسلحه رو خودم دیدم.

jack426
15-07-2011, 18:43
یه نمونه از باگهایی که برای من بود گلدونی که تو هوا بود و من وقتی با دست میگرفتمش و ولش می کردم تو هوا میموند یا یه بار دستهاش تو هوا موند بغیراز این دو بار برای من که باگ نداشت

ardalan_zapata
16-07-2011, 11:27
دوستان با گرافيك 9500 1GB DDR2 ميتونم رو چه رزلوشني بازي كنم ؟

H A M A S
16-07-2011, 20:36
آلکاتراز چرا میرفت سراغ اون دستگاه های فضایی ها --و با زدن کلید F شیشه شون رو میشکست و اون ماده سیاه ازش بیرون میومد؟؟
اخرش چرا با وجود خواهش های تارا بازم رفت توی سفینه فضایی ها و نزدیک بود خودشو بکشه؟؟

Layken
17-07-2011, 21:22
آلکاتراز چرا میرفت سراغ اون دستگاه های فضایی ها --و با زدن کلید F شیشه شون رو میشکست و اون ماده سیاه ازش بیرون میومد؟؟
اخرش چرا با وجود خواهش های تارا بازم رفت توی سفینه فضایی ها و نزدیک بود خودشو بکشه؟؟

خب تنها کسی که میتونست به پاک سازی شهر از اون وضعیت هولناک کمک کنه الکاتراز بوده
و این که چرا الکاتراز چون که امکان استفاده از لباس نانو سوئیت رو داشت وگرنه هیچ کس نمیتونست به اون سیستم نزدیک بشه.

ali_disslove
18-07-2011, 01:03
من یه جا توی مرحله A Walk in the Park گیر کردم

یه جا هست که از تو لوله در میام میرم جلو 2 تا موجود هست یکی جپ اون سوراخ و یکی راستش

زده که 5 متر دیگه اما این 5 متره توی این لوله فلزیست

موجودا آبیند و نمیمیرند هر چی هم شلیک میکنم توی این سوراخ فلزی هیچی نمیشه

باید چی کار کنم ؟

jack426
18-07-2011, 02:32

یه جا هست که از تو لوله در میام میرم جلو 2 تا موجود هست یکی جپ اون سوراخ و یکی راستش

باید چی کار کنم ؟

یه شات بذار از اون قسمت

sonixax
18-07-2011, 02:44

باید چی کار کنم ؟

منظورتون از آبی چیه ؟ یعنی مثل آب نامرئی هستند ؟
اگر اونجایید ، تنها راهش یک اسلحه ای هست توی یک نقطه ی خاصی برق میفرسته سر و صدا هم نداره - سه سوت میکشتشون .

H A M A S
18-07-2011, 11:18
خب تنها کسی که میتونست به پاک سازی شهر از اون وضعیت هولناک کمک کنه الکاتراز بوده
و این که چرا الکاتراز چون که امکان استفاده از لباس نانو سوئیت رو داشت وگرنه هیچ کس نمیتونست به اون سیستم نزدیک بشه.

اون سیستمها در حقیقت چکار میکرد که آلکاتراز اونها رو نابود میکرد؟؟(با شکستن شیشه شون) یعنی کارشون چی بود؟؟
و همینطور اون لوله های زیادی که از زمین بیرون زده بود و مال فضایی ها بود چی؟؟
تشکر زیاد...

sonixax
18-07-2011, 17:16
اون سیستمها در حقیقت چکار میکرد که آلکاتراز اونها رو نابود میکرد؟؟(با شکستن شیشه شون) یعنی کارشون چی بود؟؟
و همینطور اون لوله های زیادی که از زمین بیرون زده بود و مال فضایی ها بود چی؟؟
تشکر زیاد...

اونها مواد هیدرولیکی که در سفینه اصلی رو بسته نگه میدارند رو هدایت میکنند ، وقتی میشکونیشون مادش میریزه بیرون و در اصلی باز میشه و آلکاتراز میتونه بره توش .

sonixax
18-07-2011, 17:22
منتظر شنیدن نظرات شما هستم :

shamsoddin
18-07-2011, 22:02

باید چی کار کنم ؟

منم یه بار اینجا گیر کردم تو خود نقشه نشونش میداد ولی اصلا پیدا نبودند
من اول تحریکشون میکردم که بهم حمله کنند میرفتم یه ده بیست متر عقب تر از جایی که اونا وایسادن که یه جعبه مهماته (همون اول چک پوینت) بهشون تیر میزدم اما اونا نمیومدند جلو خیلی راحت کشتمشون..یه راه دیگش اینه که سویتتون رو اپگرید بکنید که نشونشون بده اما اپگریدش خیلی نانوکاتالیست میخاد

ali_disslove
19-07-2011, 00:30
منم یه بار اینجا گیر کردم تو خود نقشه نشونش میداد ولی اصلا پیدا نبودند
من اول تحریکشون میکردم که بهم حمله کنند میرفتم یه ده بیست متر عقب تر از جایی که اونا وایسادن که یه جعبه مهماته (همون اول چک پوینت) بهشون تیر میزدم اما اونا نمیومدند جلو خیلی راحت کشتمشون..یه راه دیگش اینه که سویتتون رو اپگرید بکنید که نشونشون بده اما اپگریدش خیلی نانوکاتالیست میخاد

آقا ممنون -اینی که بهم گفتی رو انجام دادم کمتر از 4 دقیقه بازی تموم شد

بازی واقعا شاهکار بود من که خیلیییییییییییییییییییییی حال کردم -بااینکه گرافیم خیلی قوی با ساپورت دایرکست 11 ندارم اما واقعا گرافیکو حس کردم

کمتر بازی میشه من باهاش حال کنم حتی بازی هایی که همه حال میکنند خیلی موقع ها من خوشم نمیاد

فقط یه مشکل داشت اونم داستانش که یه کم زیادی مبهم بودو من تقریبا هیچی نفهمیدم

ممنون میشم یه داستان خلاصه هم از بازی یکی واسه من توی اسپویلر بزاره

کلا کرایسیس ها همه قشنگند من با 2نسخه قبلی هم خیلی حال کردم به جز یه مرحله core بود نمیدونم توی کرایسیس یا کرایسیس وارهد که افتضاح بود اما این هیچ ایرادی جز داستان نداشت البته اونم شاید به خاطر ضعف زبان من بود

MR.CART
19-07-2011, 23:14
سلام ایا این بازی روی سیستم من اجرا میشه با جزییات بالا و روزولوشن1280*1024وانتی الایسینگ16x
cpu:intel i7 2600k 3.4ghz
ram:3.5gb 1600 ddr3
vga:gts250 1gb ddr3

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

در ضمن اگه گرافیکم پایینه چه کارتی پیشنهاد میدید؟

mohammadaliarmin
20-07-2011, 21:03
من امروز کریسیس رو نصب کردم ولی خیلی افت فریم داره
تازه تنظیمات گرافیکش فقط gamer و advance و hardcore
داره و دیگه هیچی نداره به نظرتون این همون نسخه دزدیه ؟
یا ورژن کامل هم همینجوره

MR.CART
20-07-2011, 22:50
خوب عزیز سیستمت چیه؟که خیلی افت فریم داری؟

mehdy.z
20-07-2011, 22:50
سلام ایا این بازی روی سیستم من اجرا میشه با جزییات بالا و روزولوشن1280*1024وانتی الایسینگ16x
cpu:intel i7 2600k 3.4ghz
ram:3.5gb 1600 ddr3
vga:gts250 1gb ddr3

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

در ضمن اگه گرافیکم پایینه چه کارتی پیشنهاد میدید؟

من امروز کریسیس رو نصب کردم ولی خیلی افت فریم داره
تازه تنظیمات گرافیکش فقط gamer و advance و hardcore
داره و دیگه هیچی نداره به نظرتون این همون نسخه دزدیه ؟
یا ورژن کامل هم همینجوره
جواب این دو پست رو طبق قوانین توی تاپیک حل مشکلات بازی دادم یعنی همونجایی که باید این پستها داده میشد!!:

panther99
26-07-2011, 01:45
آقا من کلا تو مرحله Dark Heart گیر کردم !!!!! اونجا که اون ماشینها رو باید ار کار بندازم . 2 تای آخری رو که از کار میندازم یه جایی هست که ارتفاعش از زمین زیاده ( جزو همون ماشینهاست ) باید برم اونجا !!!! اما اصلا نمیدونم چه جوری ؟؟؟؟ از هرجا میرم نمیرسم فاصله رو تا 50 متر هم میزنه اما اصلا نمیدونم چه جوری باید برسم به اونجا !!!!!!!! امیدوارم دوستان متوجه بشن که کجای این مرحله رو میگم . یعنی میپرم تو گودال اب و به یه جای دیگه میرم اونجا هم اون موجودات رو میکشم و ماشین بعدی رو از کار میندازم ام بالا تقریبا تو فاصله 60، 70 متری رو میبینم که باید طبق نقشه برم اونجا ! اما چه جوری نمیدونم !!!! عکس هم نمیتونم بذارم چون با Xbox بازی میکنم .
ممنون میشم اگه کسی میدونه با عکسی چیزی راهنماییم کنه . حال به هم خورد از بس این مرحله رو رفتم و fail شدم !!!!

jack426
27-07-2011, 01:26
با موبایل یه دو سه تا شات بزار

amin1374
31-07-2011, 14:40
سلام من توی یک مرحله ای گیر کردم که با آسانسور بالای یک ساختمان باید بری و اون جونورا رو بکشی بعدش بری لبیه بالکن خارج از پنجراه بعدش روبروم یکی از اون هواپیماهایی که رنگ قرمز داره هست وداره پرواز میکنه و تقریبا یک مسیر دایره ای شکل رو همینتوری داره طی میکنه و در ضمین پایین تیر اندازی میکنه این نکته رو هم بگم که در بالای اون ساختمای یک هتل هست که برخورد کرده به ساختمان وباعث تخریب شده وقسمتی از هتل و پنجره ها وارد ساختمان شده که اتفاقا راه ورود به ساختمان هم هست

ممنون میشم راهناییم کنید.

aha2012
31-07-2011, 16:08
سلام من توی یک مرحله ای گیر کردم که با آسانسور بالای یک ساختمان باید بری و اون جونورا رو بکشی بعدش بری لبیه بالکن خارج از پنجراه بعدش روبروم یکی از اون هواپیماهایی که رنگ قرمز داره هست وداره پرواز میکنه و تقریبا یک مسیر دایره ای شکل رو همینتوری داره طی میکنه و در ضمین پایین تیر اندازی میکنه این نکته رو هم بگم که در بالای اون ساختمای یک هتل هست که برخورد کرده به ساختمان وباعث تخریب شده وقسمتی از هتل و پنجره ها وارد ساختمان شده که اتفاقا راه ورود به ساختمان هم هست

ممنون میشم راهناییم کنید.
باید دوربینتو فعال کنی و روش زووم کنی و دکمه ای که میگه بزنی.اونموقع هواپیماهای جنگنده میانو نابودش میکنن.بعدش برمیگردی و از ساختمونی که خرابه میری بالا و ادامه ی بازی....................

robert
01-08-2011, 23:31
میگم این بازیش یه خورده مسخره نیست...؟؟:13:

نه میشه گفت تخیلی هست و نه میشه گفت واقعی...

طراحی دشمنان بازی هم جالب نیست...

شاید هم چون من f3ar رو همزمان با این بازی کردم از این بازی خوشم نیومد.

SA.JJ.AD
02-08-2011, 00:07
میگم این بازیش یه خورده مسخره نیست...؟؟:13:

نه میشه گفت تخیلی هست و نه میشه گفت واقعی...

طراحی دشمنان بازی هم جالب نیست...

شاید هم چون من f3ar رو همزمان با این بازی کردم از این بازی خوشم نیومد.

خو بازیه دیگه :31: از اون fear 3 که کمتر تخیلیه !! اینطور نیست ؟! :20:
+
در کل ... این 2 بازی اصلا در حد همدیگه نیستن !! به زبون ساده تر میشه گفت fear3 اصلا در حد Crysis 2 نیستش !! از هر لحاظ :20:فقط تنها ضعف crysis 2 داستان ضعیفشه همینو بس !!
+
در واقع شما این 2 بازیو با هم بازی کردید باید از fear 3 خوشتون نمیومد :31:که عجیبه برا شما این مسئله بر عکس بوده :31: و به هر حال هرکی نظری داره :8:

IOG
02-08-2011, 23:03
ولی خدایی اصلا به نسخه 1 کرایسیس نمیرسه. اون زمان خدا بود.

milad dante
16-08-2011, 16:34
این بازی چند تا چپتر داره؟؟؟؟

soheilnouri
16-08-2011, 17:25
سلام کراسیس دو یه مرحله ایی هست نمیدونم 5 یا 6 یا 7 دقیقا اول بازی بالای یه بالکن با ارتفاع زیاد هستی حدود چند ده کیلومتر بالاتر هستی....باید چیکار کرد دقیقا اول بازیه تو یکی از این مراحل

Переклад не
17-08-2011, 00:12
کلید q رو بزنید تا ضد ضربه بشه و بعد بپرید پایین .یه چند ده متر پایینتر یه بالکن شیشه ای هست که باید روی اون بپرید. از اونجام به پشب بام ساختمان روبرو.البته اگه منظورت از مرحله ای که گفتی رو درست فهمیده باشم.
این بخش همونی هست که تو فیلم آغازین کرایسس 2 نمایش داده میشه

sam_majid
17-08-2011, 03:22
kasi midoone shomare 3 in bazi miad yana ?

aramesh_61
17-08-2011, 13:30
دوستان کسی لینک دانلود اون فیلمی که بعد از نجات از زیردریایی نشون میده رو داره؟ همون که قدرتاشو معرفی میکنه و نانوسوییت رو معرفی میکنه و آخرش هم یه هلیکوپترو منفجر میکنه، هر جای گوگلو گشتم نبود!

T_rex
17-08-2011, 13:42
خو بازیه دیگه :31: از اون fear 3 که کمتر تخیلیه !! اینطور نیست ؟! :20:
+
در کل ... این 2 بازی اصلا در حد همدیگه نیستن !! به زبون ساده تر میشه گفت fear3 اصلا در حد Crysis 2 نیستش !! از هر لحاظ :20:فقط تنها ضعف crysis 2 داستان ضعیفشه همینو بس !!
+
در واقع شما این 2 بازیو با هم بازی کردید باید از fear 3 خوشتون نمیومد :31:که عجیبه برا شما این مسئله بر عکس بوده :31: و به هر حال هرکی نظری داره :8:

به شدت تایید میشه منم دو تاشوونه داشتم ولی کرایسیس با اون گرافیک و فیزیک فوق العادش کجا و فیر3 کجا اصلا همین کرایسس باعث شد من فیر3 رو ادامه ندم و بچسبم به کرایسس2:8:

naim697
17-08-2011, 13:47
پچه ها کسی میتونه همون فایل اورجینال کرک نشده اصلی exe کریسی را برام آپلود کنه ؟ میخوام کپی کنم

aramesh_61
17-08-2011, 23:35
دوستان کسی لینک دانلود اون فیلمی که بعد از نجات از زیردریایی نشون میده رو داره؟ همون که قدرتاشو معرفی میکنه و نانوسوییت رو معرفی میکنه و آخرش هم یه هلیکوپترو منفجر میکنه، هر جای گوگلو گشتم نبود!
کسی میتونه کمک کنه؟

jojo_90
18-08-2011, 19:09
اقایون کسی نمیدونه چطوری این بازیو باید با DirectX 11 بازی کرد؟

aramesh_61
19-08-2011, 00:01
یه پچ واسش اومده که باید دانلودش کنی، توی همین تاپیک و توی گوگل سرچ کنی حتما پیداش میکنی، ولی کارت گرافیکت هم باید directx11 رو ساپورت کنه

nima sohrabi
19-08-2011, 00:26
پچه ها کسی میتونه همون فایل اورجینال کرک نشده اصلی exe کریسی را برام آپلود کنه ؟ میخوام کپی کنم

سلام دوست عزیز
فابلی که درخواست داده بودی آپلود کردم
موفق یاشی
:11:

پسورد: P30World.com

jack426
19-08-2011, 11:17
تو این پست توضیح داده:

Dark Soul
20-08-2011, 11:26
ما هم وقت کردیم و شروع کردیم به بازی...کاربردای نانوسوییت خیلی خوب شده ،فقط تنوع اسلحه هاش کمه البته تا اینجا .
حالا می خواستم ببینم داستان بازی موجوده توی تاپیک چون سرچ کار نمی کنه !؟

Dark Soul
21-08-2011, 19:18
متشکر از جواب دوستان....
حالا هر کی هر چی فهمیده لطف کنه بزاره بینم جریان چیه، اخه مثل گوسفند دارم می رم جلو !؟(الانم هارگریو میگه تنها امیدش نانو سوئت منه)
گولد کیه؟
هارگریو کیه؟
این سل مال کیه؟

Layken
21-08-2011, 23:01
متشکر از جواب دوستان....
حالا هر کی هر چی فهمیده لطف کنه بزاره بینم جریان چیه، اخه مثل گوسفند دارم می رم جلو !؟(الانم هارگریو میگه تنها امیدش نانو سوئت منه)
گولد کیه؟
هارگریو کیه؟
این سل مال کیه؟

اول بازی اگه دقت کنی شما جز نیروهای دولتی هستین که اسم واقعیتون (الکاتراز) هستش
تو ساسن ابتدایی میبینید که یکی از سفینه های دشمن بهتون حمله میکنه و همه دوستان شما و خودتون رو کشته و مجروح میکنه که یک شخص با همون لباس نانو سویئت شما رو نجات میده اون همون پرافیت تو کرایسیس های قسمت قبلی بود
اون لباسشو در میاره و تن شما میکنه و میگه که ماموریت اون رو ادامه بدین و خودشو میکشه
اون دانشمنده هم فکر میکنه شما پروفیت هستید که وقتی میبیندتون تعجب میکنه
شما تنها امید هستید چون فقط لباس شما و مهارت های شما باعث میشه که در مقابل تشعشات و نیروی های دشمنان مقاوت کنید و شما هستید که یه جورایی ناجی باشید و ادامه ..

am2
21-08-2011, 23:07
سلام

میشه بگین این دشمنها چین؟چرا شهر اینطوری شده؟ادم بودن که گویا درسته؟میگم راستی یه سوال فنی...گیم پلی این بازی اینطوریه چرا...من قاطی میکنم...

mjorh
22-08-2011, 01:37
محل سیو بازی رو پیدا نمیکنم ،همه جارو گشتم اما نبود .کجاس؟
مگه فرقیم میکنه با dx11 بازی بکنی؟

Dark Soul
23-08-2011, 19:41
اول بازی اگه دقت کنی شما جز نیروهای دولتی هستین که اسم واقعیتون (الکاتراز) هستش
تو ساسن ابتدایی میبینید که یکی از سفینه های دشمن بهتون حمله میکنه و همه دوستان شما و خودتون رو کشته و مجروح میکنه که یک شخص با همون لباس نانو سویئت شما رو نجات میده اون همون پرافیت تو کرایسیس های قسمت قبلی بود
اون لباسشو در میاره و تن شما میکنه و میگه که ماموریت اون رو ادامه بدین و خودشو میکشه
اون دانشمنده هم فکر میکنه شما پروفیت هستید که وقتی میبیندتون تعجب میکنه
شما تنها امید هستید چون فقط لباس شما و مهارت های شما باعث میشه که در مقابل تشعشات و نیروی های دشمنان مقاوت کنید و شما هستید که یه جورایی ناجی باشید و ادامه ..
اینارو فهمیده بودم منظورم یکم تخصصی تر بود البته هر چی جلوتر می ره داستان بیشتر برام روشن میشه...
مثلا این هارگریو کسی بوده توی قسمت اول پرافیت و فرستاده بود تو اون منطقه و...
اما چون انگلیسیم در حد اعلا نیست نفهمیدم دقیقا هدفش چی بوده و خاصیت این نانو سوئت چیه ....در کل فکر می کنم داستان خیلی ضعیفه ،اصلا جذاب نیست
در ضمن از اینکه وقت گذاشتید و جواب پست منو دادید متشکرم

محل سیو بازی رو پیدا نمیکنم ،همه جارو گشتم اما نبود .کجاس؟
مگه فرقیم میکنه با dx11 بازی بکنی؟
در سون
C:\Users\Your User Name\Saved Games\Crysis2

Layken
23-08-2011, 20:53
اینارو فهمیده بودم منظورم یکم تخصصی تر بود البته هر چی جلوتر می ره داستان بیشتر برام روشن میشه...
مثلا این هارگریو کسی بوده توی قسمت اول پرافیت و فرستاده بود تو اون منطقه و...
اما چون انگلیسیم در حد اعلا نیست نفهمیدم دقیقا هدفش چی بوده و خاصیت این نانو سوئت چیه ....در کل فکر می کنم داستان خیلی ضعیفه ،اصلا جذاب نیست
در ضمن از اینکه وقت گذاشتید و جواب پست منو دادید متشکرم

در سون
C:\Users\Your User Name\Saved Games\Crysis2

بله درسته داستان ضعیفی داره..ولی همونطور که گفتی به پیش رفتن تو بازی تقریبا همه چی معلوم میشه

AOM
24-08-2011, 16:27
دوستان اين هليكوپتر قرمز چه شكلي نابود ميشه كه واسه فضايي هاست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اينم يه سوال از كريسيس 1:اين قسمت رو چه شكلي رد ميشيم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad dante
24-08-2011, 17:21
دوستان اين هليكوپتر قرمز چه شكلي نابود ميشه كه واسه فضايي هاست؟
اگه اشتباه نکنم باید کلید b رو بزنی تا گرا بدی هواپیماهای خودی بیاد بزننش...

p3yman_xl
24-08-2011, 17:28
دوستان اين هليكوپتر قرمز چه شكلي نابود ميشه كه واسه فضايي هاست؟

شما باید دوربین مخصوص رو فعال کنی و بعد اون سفینه رو Tag کنی.

AMIR.KIK
24-08-2011, 22:15
سلام دوستان عزیز میشه بازی رو آنلاین زد؟
اگه میشه لطف کنین بگین چجوری ممنون میشم؟؟؟
با تشکر

AMIR.KIK
25-08-2011, 11:02
دوستان کسی نبود؟

azaramir
25-08-2011, 11:20
اگه می خوای بازی کنی باید پول بدی اگه نمی خوای پول بدی می تونی از ساعت 7 شب به بعد vpn بزنی بازیتو پچ کنی یه سدی کی از کی جن بزنی بری بازی

AMIR.KIK
25-08-2011, 11:33
اگه می خوای بازی کنی باید پول بدی اگه نمی خوای پول بدی می تونی از ساعت 7 شب به بعد vpn بزنی بازیتو پچ کنی یه سدی کی از کی جن بزنی بری بازی
مرسی دوست عزیز.
چقدر پول میخواد؟
کدام پچ رو باید بریزم؟

mahdi.pars
27-08-2011, 15:28
سلام.میخواستم نظرتون رو راجع به سبک بازی ونوع گیم پلی وصدا گذاری بدونم.