ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Crysis 2

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

joey jordison
22-06-2010, 23:14
بنده دموی E3 بازی را ندیدم ولی یک دمو دیدم مال قبل E3 بود واقعا گرافیکش نسبت به یک افت کرده بود!اگه اینطور باشه دیگه واقعا متاسفم

sima_6600
23-06-2010, 07:12
بنده دموی E3 بازی را ندیدم ولی یک دمو دیدم مال قبل E3 بود واقعا گرافیکش نسبت به یک افت کرده بود!اگه اینطور باشه دیگه واقعا متاسفم
تمام نسخه های که تا حالا دمو ازشون پخش شده مربوط به کنسول هست برای همین فکر کردی گرافیکش کمتره:31:.اخه کنسول رو چه به کریسیس.گفته شده سطح جزیات این بازی روی کنسول در سطح Medium هست
پس تا زمان انتشار نسخه pc نمیشه نظری در رابطه با گرافیک بازی داد:21::27:

saeed_cpu_full
24-06-2010, 11:25
سازنده ها حركتشون به سمت سبك كردن بازی هست ( اين رو ميشه از Crysis Warhead فهميد ) مثلا توي شماره ي اول اكثر مدل ها با همان تعداد چند ضلعي وارد بازي ميشدن ولي توی Warheadاز مپ ها بيشتر استفاده شده بود ( Normal Map , Bump Map , ... ) به احتمال زياد توی Crysis 2 هم روند Warhead ادامه پيدا ميكنه كه شاهد سبك شدن بازی هستيم ولی اگر از تكنيك های گرافيكي درست استفاده بشه كم شدن چند ضلعي ها خيلي مشخص نخواهد بود ( البته تريلر هايی كه از Crysis 2 ديدم آنچنان كيفيتش افت نكرده بود ولی تا زمان انتشار بازی قطعا روی كيفيت بازی بيشتر كار ميشه )

تمام نسخه های که تا حالا دمو ازشون پخش شده مربوط به کنسول هست برای همین فکر کردی گرافیکش کمتره:31:.اخه کنسول رو چه به کریسیس.گفته شده سطح جزیات این بازی روی کنسول در سطح Medium هست
پس تا زمان انتشار نسخه pc نمیشه نظری در رابطه با گرافیک بازی داد:21::27:
منبع ؟

sima_6600
24-06-2010, 12:42
سازنده ها حركتشون به سمت سبك كردن بازی هست ( اين رو ميشه از Crysis Warhead فهميد ) مثلا توي شماره ي اول اكثر مدل ها با همان تعداد چند ضلعي وارد بازي ميشدن ولي توی Warheadاز مپ ها بيشتر استفاده شده بود ( Normal Map , Bump Map , ... ) به احتمال زياد توی Crysis 2 هم روند Warhead ادامه پيدا ميكنه كه شاهد سبك شدن بازی هستيم ولی اگر از تكنيك های گرافيكي درست استفاده بشه كم شدن چند ضلعي ها خيلي مشخص نخواهد بود ( البته تريلر هايی كه از Crysis 2 ديدم آنچنان كيفيتش افت نكرده بود ولی تا زمان انتشار بازی قطعا روی كيفيت بازی بيشتر كار ميشه )

منبع ؟
منبع خود کریتک
در ضمن شما میخوای بگید سطح جزیات این بازی حتما رو High هست:19:میشه یک مثال ساده زد Falout که دیگه نشون داد اختلاف رو بین کنسول و PC پس دیگه حرفی باقی نمیمونه شما مقایسه بازی ها رو تو سایت GameSpot ندیدی فکر کنم:5:
پس بیخود با یک کلمه حاشه سازی نکن(منبع)

saeed_cpu_full
24-06-2010, 13:00
منبع خود کریتک
در ضمن شما میخوای بگید سطح جزیات این بازی حتما رو High هست:19:میشه یک مثال ساده زد Falout که دیگه نشون داد اختلاف رو بین کنسول و PC پس دیگه حرفی باقی نمیمونه شما مقایسه بازی ها رو تو سایت GameSpot ندیدی فکر کنم:5:
پس بیخود با یک کلمه حاشه سازی نکن(منبع)
( جهت اطلاع ميگم دوست عزيز برداشت بد نكنی قصد مسخره كردنم ندارم ولی تلفظ Crytek و Crysis به ترتيب كرايتك و كرايسيس هست )
دوست عزيز شما از يك كلمه ی منبع اين همه جمله برداشت كردی كه من ميخوام بگم سطح جزئيات بازی روی كنسول High هست و ميخوام بگم كنسول سر تر هست و ... !!!!
همين الان سايت كرايتك رو هم ديدم و همچين جمله ای رو هيچ جا نديدم اگه شك داريد بفرماييد خودتون ببينيد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم ميگم اصلا قصدم مقايسه ی كنسول و PC نبود اينقدر برای Benchmark از كرايسيس استفاده كردم كه ديگه ميدونم سطح گرافيكی Medium چی هست و با توجه به تريلر هايی كه از اين بازی روی كنسول ديدم شك كردم اون جزئيات گرافيكی Medium باشه ! حالا هم از شما يك منبع برای تأييد گفته هاتون خواستم ...

sima_6600
24-06-2010, 22:52
( جهت اطلاع ميگم دوست عزيز برداشت بد نكنی قصد مسخره كردنم ندارم ولی تلفظ Crytek و Crysis به ترتيب كرايتك و كرايسيس هست )
دوست عزيز شما از يك كلمه ی منبع اين همه جمله برداشت كردی كه من ميخوام بگم سطح جزئيات بازی روی كنسول High هست و ميخوام بگم كنسول سر تر هست و ... !!!!
همين الان سايت كرايتك رو هم ديدم و همچين جمله ای رو هيچ جا نديدم اگه شك داريد بفرماييد خودتون ببينيد :
باز هم ميگم اصلا قصدم مقايسه ی كنسول و PC نبود اينقدر برای Benchmark از كرايسيس استفاده كردم كه ديگه ميدونم سطح گرافيكی Medium چی هست و با توجه به تريلر هايی كه از اين بازی روی كنسول ديدم شك كردم اون جزئيات گرافيكی Medium باشه ! حالا هم از شما يك منبع برای تأييد گفته هاتون خواستم ...
منبع خود CryTek خوب اگر هم میگی نمیتونی پیدا کنی مشکل خودته مشکل من نیست در مورد بازی بمون تا منتشر بشه.من هم نگفتم تو میخوای چی بگی گفتم داره باز تخریب شروع میشه.

saeed_cpu_full
24-06-2010, 23:23
منبع خود CryTek خوب اگر هم میگی نمیتونی پیدا کنی مشکل خودته مشکل من نیست در مورد بازی بمون تا منتشر بشه.من هم نگفتم تو میخوای چی بگی گفتم داره باز تخریب شروع میشه.
خوب شما كه اين حرف رو ديديد لينكش رو بزاريد تا ما متوجه اشتباهمون بشيم !

panther99
24-06-2010, 23:42
آقا سیستم مورد نیاز برای crisis 2 چیه ؟؟؟؟

Spaniuly
25-06-2010, 00:56
چقدر کل کل هست اینجا بابا
راستی سعید تلفظ دقیق Crysis دقیقا کرایزس هست. اگه تیزری رو که سازنده خوش تیپ بازی فاروک یرلی صحبت می ده رو دقیق گوش بدی دقیقا کرایزس تلفظ می کنه:46:

سیستم بازی از الان مشخص نمیشه ولی سیستمی که به راحتی می تونست کرایزس و کرایزس وارهد رو اجرا کنه نمی تونه از اجرای کرایزس 2 عاجز بمونه (این نظر بنده هست) دلیل این حرفم تمرکز سازندگان روی بهینه کردن و افزایش قدرت موتور گرافیکی بازی هست. بازی های موفق در حال حاضر از لحاظ گرافیکی اونهایی هستند که با وجود گرافیک بالا موقع اجرا دچار افت فریم و ... نباشن و با تغییر و تعدیل تنظیمات گرافیکی بشه اونها رو روان اجرا کرد. به همین دلیل از گرافیک و روان بودن و انعطاف پذیری بازی هایی از قبیل کرایزس وارهد - فارکرای 2 - مدرن وارفار یک و ... تمجید میشه.

sima_6600
25-06-2010, 07:13
راستی سعید تلفظ دقیق Crysis دقیقا کرایزس هست. اگه تیزری رو که سازنده خوش تیپ بازی فاروک یرلی صحبت می ده رو دقیق گوش بدی دقیقا کرایزس تلفظ می کنه:46:

سیستم بازی از الان مشخص نمیشه ولی سیستمی که به راحتی می تونست کرایزس و کرایزس وارهد رو اجرا کنه نمی تونه از اجرای کرایزس 2 عاجز بمونه (این نظر بنده هست) دلیل این حرفم تمرکز سازندگان روی بهینه کردن و افزایش قدرت موتور گرافیکی بازی هست. بازی های موفق در حال حاضر از لحاظ گرافیکی اونهایی هستند که با وجود گرافیک بالا موقع اجرا دچار افت فریم و ... نباشن و با تغییر و تعدیل تنظیمات گرافیکی بشه اونها رو روان اجرا کرد. به همین دلیل از گرافیک و روان بودن و انعطاف پذیری بازی هایی از قبیل کرایزس وارهد - فارکرای 2 - مدرن وارفار یک و ... تمجید میشه.
ممنونم دوست محترم.:40::10:
در مورد این سعید هم دوست داره همه جا کل کل کنه که حق با خودشه حالا هم گیر داده به منبع حرف بنده من هیچ حرفی رو بدون منبع نمیزنم.حالا شما هر جوز دوست داری فکر کن.در ضمن قدرت کنسول تو پردازش سایه ها به مزاتب کمتر از PC هست این تو 90% بازی ها قابل مشاهده هست.:8:
پس بحثی باقی نمیمونه:20:

Spaniuly
25-06-2010, 10:06
سعید یکی از قدیمی ترین کاربر های فعال این انجمن هست. عنوان کاربریش به تازگی از بین رفته البته توی فروم کل کل میشه منم نگفتم کل نکنید گفتم عجب کل کلیه:31: بیخیال سخت نگیرید. باز اینجا خوبه توی خیلی از فروم های خارجی اصلا چیزی به نام منطق و هوش و قبول اشتباه و ... وجود نداره به خصوص کاربران آمریکایی که ابد الدهر توی جهل مرکب هستند. به قدری جهل و احمق هستند بعضی هاشون که رسما خودشون هم اعتراف می کنن و می گن از این که توی جهل به سر می برن لذت می برن حتی برای بعضی هاشون اصلا مهم نیست که واقعیت رو پیدا کنن از نظر اونها اون چیزی درست هست که اونها بهش فکر می کنن. پس خودتون رو دست کم نگیرید. ولی خداییش توی فروم های خارجی خیلی می چسبه با چنین احمق هایی کل کل کنی و کفرشون رو در بیاری.

خوب دوست عزیز کسی نمی خواد قدرت PC رو زیر سوال ببره PC همون خالق کنسول ها و ... هست کنسول ها و برنامه نویسی بازی ها با کنسول که انجام نمیشه با PC انجام میشه دیگه پس امکان نداره که خالق از مخلوقش ضعیف تر باشه صحبت سر اینه که برای اجرای روان بازی های حال حاضر بهترین انتخاب استفاده از کنسول هست. چون روی اونها کار میشه و کاملا مطابقت داره. کرایزس مثال خوبی نیست چون چیزی که مشخص هست مسئولین و سازندگان و دست اندرکاران کرایتک همگی بر روی PC کار می کنن و ساخت بازی های کرایزس و کرایزس وارهد با اون قدرت و کیفیت نشون دهنده اینه که وقتی روی چیزی کار و تمرکز بشه چیزی که از آب در میاد خیلی خوب و با کیفیت خواهد بود الان سیاست اکثر بازی ساز ها اینه که روی کنسول ها تمرکز کنن واسه همینه که گرایش به کنسول زیاده چون بازی هایی که برای کنسول ساخته میشه روی اون سرمایه گذاری میشه و به قول خودمون روش مایه می ذارن پس چیز خوبی از آب در میاد. درست مثل مایه ای که کرایتک واسه PC گذاشت و کرایزس با موضوع و گیم پلی نه چندان قوی (نمی خوام داستان و گیم پلی کرایزس رو زیر سوال ببرم ولی در مقایسه با سایر بازی ها همچین مالی هم نیست ولی خوب جذاب هست در نوع خودش برای من هم جذابیت داره و همیشه با علاقه بازی می کنم) ولی در سایه گرافیک خیره کننده خودش الان واسه خودش یلی هست بین بازی ها. دلیلشم همین کار و تمرکزی هست که سازنده هاش براش کردن. از نظر من بحث بین تقابل PC و کنسول بحث تکراری و البته خاتمه یافته ای هست. هر کدوم ویژگی هایی دارن که قسمت هایی از اون رو مطرح کردم. علاقه شدید به هر کدوم از اونها هم خیلی کار بیخودی هست از نظر من. کسی که گیم خور هست و وقتش رو داره بهتره از کنسول استفاده کنه ولی کسانی که به صورت محدود و علاقه به برخی بازی ها دارن و وقت بازی کردن رو ندارن و گیم خور نیستن می تونن از بازی های PC استفاده کنن. از نظر من PC و کنسول رو نمیشه به راحتی مقایسه کرد چون خیلی پیچیده هست و نیاز به تفکر و منطق قوی داره و باید از ابعاد مختلف به این قضیه نگاه کرد که اونم به حول قوه الهی نه منطقش و نه حوصله اش مونده. پس بهتره این قدر سخت نگیرید.

موفق باشید

saeed_cpu_full
25-06-2010, 10:14

سلام عزيز
توی تيزر Crysis Warhead طرف يه چيزی مابين كرايسس و كرايسيس گفت ! البته شايد اونم كرايزس گفت من اشتباه شنيدم :31: ممنون واسه تذكر عزيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم دوست محترم.:40::10:
در مورد این سعید هم دوست داره همه جا کل کل کنه که حق با خودشه حالا هم گیر داده به منبع حرف بنده من هیچ حرفی رو بدون منبع نمیزنم.حالا شما هر جوز دوست داری فکر کن..:8:
پس بحثی باقی نمیمونه:20:
دوست عزيز شما كه ميگی هيچ چيزی رو بدون منبع نميگی پس منبعت كو ؟ منم از اول شك كردم كه اين حرف درست هست يا نه واسه همين يه منبع ازت خواستم تو كل اين تاپيك رو گذاشتی رو سرت !!! من خل رو بگو نشستم كل سايت كرايتك رو گشتم كه ببينم اين حرف رو كجای سايت گفته !

در ضمن قدرت کنسول تو پردازش سایه ها به مزاتب کمتر از PC هست این تو 90% بازی ها قابل مشاهده هست
خوب اين الان چه ربطی به بحث داره ؟! مگه من گفتم كنسول قدرتش بيشتره ؟!

من كه ديگه اين بحث رو ادامه نميدم مثل اينكه نميشه توی P30WORLD يه بحث درست و حسابی كرد هر بحثی اينجا تبديل به كل كل و دعوا ميشه آخر سر هم بحث تبديل به مقايسه ميشه !
ممنون از همه ی دوستان عزيزم :40:

ويرايش: الان تيزر Crysis: Warhead رو ديدم اونجا گفت كرايزس ... :46:

joey jordison
25-06-2010, 11:03
آخه دیگه تا این حد افت کنه!البته میگم من دموی e3 را ندیدم ولی اون دمویی که از گیم پلی دیدم حتی به حالت مدیوم بازی قبل هم نرسیده بود!
اگه چنین کاری کنن واقعا عجیبه تا این حد افت!نمیدونم سر نسخه PC چه بلایی خواهند آورد!

راستی سعید تلفظ دقیق Crysis دقیقا کرایزس هست
جالبه همه این یرلی ها به s میگن z!!
جواد یرلی مصاحبه هایی که کرده بود به کنسول هم میگفت کنزول

molaali
25-06-2010, 11:21
هنوز بازي نيومده تاپيك انقدر جلو رفته واي به وقتي كه بازي منتشر بشه.

alborz_k
25-06-2010, 18:47

سلام. وقتی دو تا س پشت سر هم قرار می گیرن ، ممکنه که تو تلفظشون مشکل پیش بیاد ، برای همین بدعت گذاشتن در تلفظ نام یک بازی که 3-4 سال هست عرضه شده ، چندان کار درستی نیست (اگه هم درست باشه ، بی فایده هست! :دی) . و البته کلأ زبون آقای یرلی موقع حرف زدن می گیره :دی و 100البته لهجه ی آلمانی ایشون رو هم نباید فراموس کرد . پس اگه همون کرایسس خودمون رو بنویسیم خیلی بهتره .(در خوندن همین هم س اول ز تلفظ می شه! :دی)
و در مورد گرافیک بازی هم بهتره که منتظر عرضه ی بازی باشیم و دست از پیش بینی برداریم ، تا چند ماه دیگه همه چیز مشخص می شه . فقط من چندین جا خوندم و شنیدم که انجام این بازی در بالاترین سطح جزئیات احتیاج به یک سیستم چند هزار دلاری داره! (که امیدوارم شایعه باشه! :دی باشه ) و نکته ی آخر این هست که aشخصأ انتظار سبک تر شدن بازی نسبت به نسخه ی قبلی رو ندارم .

Masoud King
26-06-2010, 11:45
ویدئوی جدید از بازی : Marine Salvage

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Crytek ویدئوی جدید از بازی رو به اسم Marine Salvage منتشر کرده که مربوط به نسخه ی کنسولی بازی میشه. همچنین یرلی گفته که هر سه نسخه بازی قابلیت 3D رو داره!

MaSoUd555
26-06-2010, 12:20
فقط میتونم بگم اوووووووووووووووووووووووو وپف

عجب چیزی میشه این کریسیس سر تا سر هیجان

این تریلر آخر بدجور تشنم کرد:20:

صداگذاریش آدمو دیوونه میکنه:19:

alborz_k
26-06-2010, 14:50
ویدئوی جدید از بازی : Marine Salvage

Crytek ویدئوی جدید از بازی رو به اسم Marine Salvage منتشر کرده که مربوط به نسخه ی کنسولی بازی میشه. همچنین یرلی گفته که هر سه نسخه بازی قابلیت 3D رو داره!

سلام. این همون تریلی هست که تو نمایشگاه e3 پخش شد و فکر کنم که تازه روش اسم گذاشتن! :دی

matrix_3s
26-06-2010, 21:04
دوستان تاریخ انتشار دقیقش کی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2 0:

mr6768
26-06-2010, 21:30
ایــــــــــــــــــــــن دیگه چیــــــــــــــــــه ؟
چه گرافیکی داره این بازی !
من فکر نکنم با کارت گرافیکم تو LOW ترین حالت بازی بتونم بیشتر از 1 فریم در ساعت بگیرم ! :31:
(کارت گراف من : asus 8600gt )

Masoud King
26-06-2010, 22:12
دوستان تاریخ انتشار دقیقش کی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:2 0:

تو کریسمس امسال منتشر میشه...یعنی اواسط دی تقریبا

J U N I P E R
27-06-2010, 09:44
این‌طور که معلومه، تو کرایسیس دیگه خبری از جنگل‌های انبوه و مناظر خیره کننده نیست، درسته؟
من فارکرای1 و کرایسیس رو خیلی دوست داشتم، سوای همه‌ی ویژگی‌های خوبشون، جنگل‌ها و طبیعت خیلی جذبم می‌کرد، کلا دیگه خبری نیست از این‌جور چیزا؟

MaSoUd555
27-06-2010, 10:08
این‌طور که معلومه، تو کرایسیس دیگه خبری از جنگل‌های انبوه و مناظر خیره کننده نیست، درسته؟
من فارکرای1 و کرایسیس رو خیلی دوست داشتم، سوای همه‌ی ویژگی‌های خوبشون، جنگل‌ها و طبیعت خیلی جذبم می‌کرد، کلا دیگه خبری نیست از این‌جور چیزا؟

اتفاقا این شلوغی تو کریسیس 2 باعث هیجان بیشتری حین بازی میشه:20:مخصوصا سر و صداهای بینش که خدا کنه همش همینجوری باشه:20:

به نظر من اصلا تو جنگل حال نمیداد خیلی خفه بود

matrix_3s
28-06-2010, 16:34
کرایسیس هرچی باشه کرایسیه........گرافیکش خداس
باید ببینیم این نسخه چی کار میکنه...........:5:

alireza2099
29-06-2010, 18:15
اتفاقا این شلوغی تو کریسیس 2 باعث هیجان بیشتری حین بازی میشه:20:مخصوصا سر و صداهای بینش که خدا کنه همش همینجوری باشه:20:

به نظر من اصلا تو جنگل حال نمیداد خیلی خفه بود

دقیقا همینطوره . :27::10:
ولی توی جنگل هم حال میداد.:27::31:

alborz_k
30-06-2010, 01:38
من دیشب خواب دیدم که pshyco در حوادث بین 1 و 2 (همون جا که با nomad می رن به سمت جزیره تا prophet رو پیدا کنند ) فوت می کنه!!:41: و با توحه به این که در تریلر ها هیچ خبری ازش نبود ، ممکنه واقعیت داشته باشه :19:
حتی تصور کرایسس بدون pshyco هم ممکن نیست!:41:
یکی نیست به من بگه : آخه تو بی کاری که خواب این ها رو می بینی؟!!:31:
کسی در این مورد خواب ندیده؟!:31:

matrix_3s
30-06-2010, 11:24
کسی در این مورد خواب ندیده؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه خواب سینمایی دیدم ولی این نبود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

luchooo
30-06-2010, 13:44
یکی از مزیت های جهان جدید همین است .مرز بین خواب وواقعیت ازبین میرود. خیلی چیزها که تادیروز خوابی وخیالی بیش نبود امروز واقعیست .شایدفردا خواب شماهم تبدیل به واقعیت شد :8:

matrix_3s
30-06-2010, 14:31
یکی از مزیت های جهان جدید همین است .مرز بین خواب وواقعیت ازبین میرود. خیلی چیزها که تادیروز خوابی وخیالی بیش نبود امروز واقعیست .شایدفردا خواب شماهم تبدیل به واقعیت شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزها همه خواب میبینند شما چطور؟؟؟؟؟؟

دوستان بی خیال خواب از بحثش بیاین بیرون..........

kavehj4488
18-07-2010, 12:23
ببینم این کرایسیس 2 برای PS3 هم عرضه مشه ؟؟؟ یا فقط X360 و PC ؟!!:41:

mehdy.z
18-07-2010, 17:56
ببینم این کرایسیس 2 برای PS3 هم عرضه مشه ؟؟؟ یا فقط X360 و PC ؟!!:41:
هر سه پلتفورم Xbox 360,PS3,PC:46:

Killzone2
04-08-2010, 09:03

قسمت اول عنوان شاهکار Crysis انقلابي در صنعت گيم بود. هوش مصنوعي فوق العاده و گرافيک مثال زدني و...
اين عنوان را جزو بهترين هاي صنعت بازي در جهان کرد. و حالا شرکت Crytek در حال ساخت قسمت دوم اين شاهکار است. در اين بين رئيس Crytek در صحبتي که با CVG داشته است اعلام کرده که هوش مصنوعي Crysis 2 بهترين و پيچيده ترين هوش مصنوعي در تاريخ خواهد بود!! به گفته يرلي دشمنان در بازي به شدت باهوش و داراي قدرت تفکر هستند، ان ها براي تک تک اعمال شما تصميم گرفته و واکنش نشان ميدهند اما به شکلي منصفانه. اين سيستم هوش مصنوعي جديد پيشرفته ترين نوع هوش مصنوعي است که تا به حال در يک بازي رايانه ايي مي بينيد. ان ها تاکتيک ها و همکاريشان را به شما نشان مي دهند و شما را سخت شگفت زده ميکنند. همچنين به گفته يرلي تجربه گيم پلي بازي بسيار شگفت انگيز و ازادانه خواهد بود، به خاطر اينکه شما دنيايي داريد که به شما ازادي عمل ميدهد و اين در گيم پلي بازي فوق العاده مهم است. نکته مهم ديگر که شما را به چالش خواهد کشيد اين است که همان طور که شما در بازي ازادي عمل بالايي داريد دشمنان هم ازادي عمل بالايي خواهند داشت پس ميتوانيد انتظار هر چيزي را از دشمنان با توجه به سيستم هوش مصنوعي پيچيده
ان ها داشته باشيد!!
این بازی از فناوری 3D پشتیبانی کامل میکنه باز هم این بازی قراره صنعت گیم رو متحول کنه.

منبع:

alborz_k
04-08-2010, 15:53
یک خبر بد و تا حدودی باور نکردنی !!:41: منبع خبر ، سایت دنیای بازی هست :

کرایسیس2 تا سال آینده میلادی تاخیر خورد
شب گذشته مسوولان شرکت الکترونیک‌آرتز تایید کردند قسمت دوم از مجموعه بازی‌های بسیار محبوب و پرطرفدار کرایسیس تا سه‌ماهه‌ی چهارم سال مالی 2011 میلادی با تاخیر مواجه شده است.
این خبر در جریان همایشی که به ارایه‌ی گزارش‌های مالی الکترونیک‌آرتز اختصاص داشت رسما تایید شد.

پیش از این قرار بود قسمت دوم از مجموعه بازی‌های کرایسیس در جریان تعطیلات سال نو میلادی در اختیار علاقمندان قرار بگیرد. حتا پیش از برگزاری نمایشگاه E3 اخباری در خصوص انتشار بازی در اوایل فصل پاییز منتشر شد.
مسوولان کرایتک قصد دارند بخش چندنفره‌ی کرایسیس2 را در جریان نمایشگاه گیمزکام آلمان که در شهر کلن برگزار خواهد شد، نمایش دهند.
قسمت دوم از مجموعه بازی‌های کرایسیس برای پلت‌فرم‌های رایانه‌های شخصی، ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 درنظر گرفته شده است و از تکنولوژی تصاویر سه‌بعدی نیز پشتیبانی خواهد کرد.
------------------------------------------------------------------------
چه جوری ممکنه بازی ای که کامل به نظر می رسید ، یک دفعه 1 سال تأخیر بخوره؟! احتمالأ خواستن از رلیز بازی در زمانی که بازی های بسیار مطرحی عرضه می شن جلوگیری کنند ،واقعأ برای EA متأسفم. :41:

Yi Yi
04-08-2010, 16:39
چه جوری ممکنه بازی ای که کامل به نظر می رسید ، یک دفعه 1 سال تأخیر بخوره؟! احتمالأ خواستن از رلیز بازی در زمانی که بازی های بسیار مطرحی عرضه می شن جلوگیری کنند ،واقعأ برای EA متأسفم.
از کجا به این نتیجه رسیدید که Crysis 2 یک سال تاخیر خورده؟!
سه ماهه‌ی چهارم سال مالی 2011 شرکت EA یعنی سه ماه اول سال 2011 میلادی. پس یعنی حداکثر حدودا 3 ماه تاخیر خورده.
منبع :

EA has pushed the release of Crysis 2 back to its fiscal Q4 2011 - which means it will arrive in the first three calendar months of next year.

Killzone2
04-08-2010, 16:51
یک خبر بد و تا حدودی باور نکردنی !!:41: منبع خبر ، سایت دنیای بازی هست :

کرایسیس2 تا سال آینده میلادی تاخیر خورد
شب گذشته مسوولان شرکت الکترونیک‌آرتز تایید کردند قسمت دوم از مجموعه بازی‌های بسیار محبوب و پرطرفدار کرایسیس تا سه‌ماهه‌ی چهارم سال مالی 2011 میلادی با تاخیر مواجه شده است.
این خبر در جریان همایشی که به ارایه‌ی گزارش‌های مالی الکترونیک‌آرتز اختصاص داشت رسما تایید شد.

پیش از این قرار بود قسمت دوم از مجموعه بازی‌های کرایسیس در جریان تعطیلات سال نو میلادی در اختیار علاقمندان قرار بگیرد. حتا پیش از برگزاری نمایشگاه E3 اخباری در خصوص انتشار بازی در اوایل فصل پاییز منتشر شد.
مسوولان کرایتک قصد دارند بخش چندنفره‌ی کرایسیس2 را در جریان نمایشگاه گیمزکام آلمان که در شهر کلن برگزار خواهد شد، نمایش دهند.
قسمت دوم از مجموعه بازی‌های کرایسیس برای پلت‌فرم‌های رایانه‌های شخصی، ایکس‌باکس360 و پلی‌استیشن3 درنظر گرفته شده است و از تکنولوژی تصاویر سه‌بعدی نیز پشتیبانی خواهد کرد.
------------------------------------------------------------------------
چه جوری ممکنه بازی ای که کامل به نظر می رسید ، یک دفعه 1 سال تأخیر بخوره؟! احتمالأ خواستن از رلیز بازی در زمانی که بازی های بسیار مطرحی عرضه می شن جلوگیری کنند ،واقعأ برای EA متأسفم. :41:

دوست عزیز غیر از سیاست های مالی EA باید بگم که برای EA ریسک بزرگی هسته که یکی از پر طرفدار ترین بازی و البته محبوب رو خراب کنه برای همین کار روی یه سری از قسمت ها طبیعی به نظر میرسه.اگر بازی زود بیاد ولی نتونه انتظارات رو براورده کنه اون موقع هست که باید تاسف خورد . این بازی میتونه برای EA یک پلی دیگر برای صعود به مراحل بالاتر باشه که اگر از دست بده دیگه اون محبوبیت رو شاید برای همین بازی از دست بده!

alborz_k
04-08-2010, 18:12
چرا می زنین؟! :دی: من از کجا می دونستم که سال مالی 6 ماه بعد از رلیز بازی هست!! :دی:
خب کلأ 3 ماه تأخیر برای عرضه ی بازی زیاد هم بد نیست....

Yi Yi
10-08-2010, 13:09
درسته که انتظار ما برای عرضه ی Crysis2 طولانی تر شد، اما هنوز هم مدهای جالبی توسط افراد مختلف بوسیله ی CryEngine 2 در حال ساخته شدنه.
موزیک ویدیو خنده دار زیر هم توسط CryEngine 2 ساخته شده :

S A M S U N G
10-08-2010, 15:12
سلام .

مرسی خیلی باحال بود :دی

مخلصیم .

Mohammad King
12-08-2010, 09:37
سلام مگه قرار نبود توی بهار بازی بیاد>؟

کی میاد پس؟

Masoud King
12-08-2010, 10:58
سلام مگه قرار نبود توی بهار بازی بیاد>؟

کی میاد پس؟
تاخیر خورد عزیز
بین بهمن تا فروردین میاد ...

ATA FARZADI
12-08-2010, 11:19
ای دا دبی داد ما که مردین از این انتظار

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

یه سوالی برام پیش اومده البته برای تمامی بازیها میشه نصبت داد

چطور عکسایی رو یا تریلرهایی رو قبل از اینکه بازی درست یا ریلیز بشه از محیط بازی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

E Z I O
12-08-2010, 17:07
فقط به خاطر Crysis 2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصلي از راست به چپ:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصلي:

سايز اصلي:

سايز اصلي:

سايز اصلي:

alborz_k
14-08-2010, 16:20
بازی باز هم تأخیر خورد .... 7 فروردین سال 90 عرضه می شه ....
با این شرایط می تونیم این بازی رو با کارت های نسل بعدی ATI یعنی سری hd6xxx بازی کنیم. :دی

sima_6600
14-08-2010, 16:39
با این شرایط می تونیم این بازی رو با کارت های نسل بعدی ATI یعنی سری hd6xxx بازی کنیم. :دی
:31: فکر کنم دیدن همه کامپیوتر های امروزی زیر این بازی کم میارن گفتن یکم طولش بدن تا نسل بعد بیاد حرفشون 2 تا نشه:31:.HD6XXX و GTX5XX :31:

Masoud King
15-08-2010, 17:25
سلام

یه تریلر جدید از بازی منتشر شده که ویژگی های متنوع CryEngine 3 رو در زمینه anti-aliasing نمایش میده!

همچنین تو GamesCom 2010 میشه قسمت چند نفره بازی رو تست کرد. اونجا بازی بر روی بیش از 30 کامپیتور و x360 قرار داده میشه تا همه بتونن قسمت چند نفره بازی رو تست کنند!!

matrix_3s
15-08-2010, 18:40
ولقعا حیف که تاخیر خورد..........
دوستان کنسول ها چطور این بازی رو میارن .؟؟؟....یعنی کیفیت این بازی رو کنسول ها چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاپیوتر با اون عظمتش کم میاره...................!

alborz_k
15-08-2010, 19:09
ولقعا حیف که تاخیر خورد..........
دوستان کنسول ها چطور این بازی رو میارن .؟؟؟....یعنی کیفیت این بازی رو کنسول ها چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاپیوتر با اون عظمتش کم میاره...................!
سلام.
تریلر هایی که تا به حال عرضه شدن ، همشون مخصوص نسخه ی کنسولی بودن . با دیدنشون ، به کیفیت پخشش روی کنسول ها پی می برین.
در مورد گرافیک بازی روی نسخه ی کامپیوتر های خانگی ، شک و شبهه بسیار زیاده و الان خیلی زوده که بخوایم در موردش بحث و قضارت کنیم...

vegas
15-08-2010, 19:25
سلام.
تریلر هایی که تا به حال عرضه شدن ، همشون مخصوص نسخه ی کنسولی بودن . با دیدنشون ، به کیفیت پخشش روی کنسول ها پی می برین.
در مورد گرافیک بازی روی نسخه ی کامپیوتر های خانگی ، شک و شبهه بسیار زیاده و الان خیلی زوده که بخوایم در موردش بحث و قضارت کنیم...
واقعا جالبه که تا حالا هیچ تریلری از نسخه PC منتشر نشده ...

sima_6600
15-08-2010, 21:24
دوستان اگر کمپانی بیاد از الان تریلر نسخه PC رو نشون بده که دیگه هیچ کی نسخه کنسول رو نمیخره:31:.
خوب اینو بدونید که باید یک شاهکار روی پی سی باشیم.من که خیلی امید وارم:27:

Advanced Ali-001
15-08-2010, 22:39
همچنین تو GamesCom 2010 میشه قسمت چند نفره بازی رو تست کرد. اونجا بازی بر روی بیش از 30 کامپیتور قرار داده میشه تا همه بتونن قسمت چند نفره بازی رو تست کنند!!

چرامنتشرنشده این که دیگه الان ویک نیست که!!!!!!
گرافیک های برای این بازی خریداری میشه سیستمها ارتقاپیدا میکنه مانیتورهای برای این بازی عوض میشه مگه میشه کرایسیس2واسه پی سی نیاد اون وقت کل کنسولها باید جوابگو باشن!همه میخوان رزولوشن2650*1600روببینن مگه میشه ازش گذشت....
واسه پی سی نیاد دنیاهاعلیه کنسول موضع میگیرن مخصوصا شرکتAMD که کارت5970روبا زبون بی زبونی برای این بازی طراحی کرد وساخت.

alborz_k
15-08-2010, 22:49
چرامنتشرنشده این که دیگه الان ویک نیست که!!!!!!
گرافیک های برای این بازی خریداری میشه سیستمها ارتقاپیدا میکنه مانیتورهای برای این بازی عوض میشه مگه میشه کرایسیس2واسه پی سی نیاد اون وقت کل کنسولها باید جوابگو باشن!همه میخوان رزولوشن2650*1600روببینن مگه میشه ازش گذشت....
واسه پی سی نیاد دنیاهاعلیه کنسول موضع میگیرن مخصوصا شرکتAMD که کارت5970روبا زبون بی زبونی برای این بازی طراحی کرد وساخت.
منظورمون این نبود که ممکنه برای pc نمی اد.....
اصلأ احتمال همچین خبری صفر هست . ولی خب بنا به دلایلی فقط تریلر های نسخه ی xbox360 این بازی رو نشون می دن که احتمالأ هم به خاطر بعضی از توافقات با مایکروسافت هست...

gta6767
15-08-2010, 22:51
آصلا به نظر من براي pc نميدن بيرون:4::4::angry::angry:

sima_6600
15-08-2010, 23:18
:16::16:
آصلا به نظر من براي pc نميدن بيرون:4::4::angry::angry:
:39::39::39::39::39::39:
از این حرف های خنده دار نزنید بابا باید بگم موتور این بازی از ابتدا برای PC طراحی شد و نسخه اولش هم بر روی PC منتشر شد.و بعد از توسعه نرم افزار حالا برای کنسول هم زده میشه پس نتیجه هر چی کنسول دار ها دارن از PC دارن :46::38:

mehdy.z
15-08-2010, 23:20
من یکی شخصا اعتقاد دارم دلیل اینکه هنوز تریلری از نسخه pc این بازی رائه نشده اینه که ممکنه طبق گفته های قبلی خود مسئولین crytek در نسخه pc از قابلیتهای next gen موتور cry engine 3 استفاده شده باشه و اگه بخوان هم از نسخه pc و هم کنسولی در یک آن تریلر ارائه بدن باعث میشه هنوز 6 ماه مونده به عرضه بازی جنگ بین کنسولها و pc شروع بشه و از طرف دیگه به مسئولین این کمپانی خرده گرفته بشه که چرا شما بین بین پلتفرمها تبعیض قائل شدید و اینا مثل خیلی از کمپانیهای دیگه هر روز کارشون تائید و تکذیب خبرها و شایعات باشه!!!

alborz_k
16-08-2010, 00:25
من یکی شخصا اعتقاد دارم دلیل اینکه هنوز تریلری از نسخه pc این بازی رائه نشده اینه که ممکنه طبق گفته های قبلی خود مسئولین crytek در نسخه pc از قابلیتهای next gen موتور cry engine 3 استفاده شده باشه و اگه بخوان هم از نسخه pc و هم کنسولی در یک آن تریلر ارائه بدن باعث میشه هنوز 6 ماه مونده به عرضه بازی جنگ بین کنسولها و pc شروع بشه و از طرف دیگه به مسئولین این کمپانی خرده گرفته بشه که چرا شما بین بین پلتفرمها تبعیض قائل شدید و اینا مثل خیلی از کمپانیهای دیگه هر روز کارشون تائید و تکذیب خبرها و شایعات باشه!!!
پس حتمأ باید از hd6000 استفاده بشه!! :دی
حالا گذشته از شوخی ، خود physx , Apex تفاوت بسیار زیادی ایجاد می کنند!! البته به دو صورت می شه ازش استفاده کرد ، یا کارت انویدیا از نوع high end یا کارت رادئون با یک پردازنده ی نیرومند در فرکانس بسیار بالا، چون کلأ دستور العمل های فیزیک از یک هسته یا رشته استفاده می کنند ، متأسفانه!!(برادران اورکلاکر باید تا 4 گیگاهرتز رو برن!! :دی) .
حالا به این ها shadermodel5 , directx11 و از همه مهم تر بیش از 4 گیگ حافظه هم اضافه بشه.... .
همه چیز فوق العاده هست به جز اون پولی که باید بابت همچین سیستمی پرداخت بشه.... می ترسم هممون مجبور شیم واسه کرایسس 2 ، کنسول بگیریم . :دی:دی

Masoud King
16-08-2010, 01:51
چرا بابا ویدئو اومده از نسخه PC اما در حد کم..
همون اوایل که ویدئو دادن که نورپردازی دینامیک و انیمیشن چهره رو که مال نسخه PC بود نشون میداد.
انیمیشن چهرش اینقدر واقعی بود که صدای اسپیکر رو میبستی میشد میفهمیدی داره چی میگه!!
مشخصا نسخه PC باید تو زمینه گرافیک یه چیزی بیشتر از ترکوندن باشه چون در غیر اینصورت باید به کرایتک شک کرد.. آخه آلمانی ها مو لا درز کاراشون نمیره : دی

ATA FARZADI
16-08-2010, 11:35
امیدوارم اونقدر هم پر گرافیک نباشه که مجبور به تعویض قطعات بشیم

آخه اونسری برای بازی بتمن و اویل رفتم 9600 گرفتم

matrix_3s
16-08-2010, 12:06
امیدوارم اونقدر هم پر گرافیک نباشه که مجبور به تعویض قطعات بشیم

آخه اونسری برای بازی بتمن و اویل رفتم 9600 گرفتم
خب کاری نداره که میذاری رو very very very very very LOW بازی میکنی دیگه......:31:....

morrigan_neit
16-08-2010, 13:13
تاریخ ریلیزش کیه ؟؟
:x :x

alidata2010
16-08-2010, 13:23
نگران گرافیکش نباشین تو بازی مترو 2033 انچنان سیستمی براش اعلام کرده بودن که انگار چه گرافیکی داره رفتم بازی رو روی very high بازی کردم با 8800gt بنده خدا اخ نگفت:31:

alborz_k
16-08-2010, 16:35
تاریخ ریلیزش کیه ؟؟
:x :x

نگران گرافیکش نباشین تو بازی مترو 2033 انچنان سیستمی براش اعلام کرده بودن که انگار چه گرافیکی داره رفتم بازی رو روی very high بازی کردم با 8800gt بنده خدا اخ نگفت
شما کرایسس 1 رو روی بالاترین سطح جزئیات بازی کن ، ببین 15-20 فریم می ده....، یعد می فهمی ما چی می گیم...:31:

amin 2010
16-08-2010, 18:29
شما کرایسس 1 رو روی بالاترین سطح جزئیات بازی کن ، ببین 15-20 فریم می ده....، یعد می فهمی ما چی می گیم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

!!!20 فریم !!!
اگه انتی الایزینگشو روی 16 بزارند بزحمت 5 فریم بگیرن با این گرافیک!!!

alborz_k
16-08-2010, 21:30
!!!20 فریم !!!
اگه انتی الایزینگشو روی 16 بزارند بزحمت 5 فریم بگیرن با این گرافیک!!!
من حرفی از AA,AF نزدم.... فقط خود تنظیمات گرافیکی روی آخرین حد باشه...

Spaniuly
17-08-2010, 04:41

بالاخره کرایتک برای PC مایه گذاشت ویدیویی نسبتا طولانی از گیم پلی بازی کرایزس 2 منتشر کرد. هیجان به اوج رسیده با این تریلر. چشم های منتظر حالا دیگه به جمال کرایزس 2 روشن شده شاهکار گرافیکی PC Game کم کم داره دوباره طلوع می کنه.

دانلود تریلر با کیفیت بالا با رزولیشن 640 در 480 و فرمت FLV از لینک مستقیم با حجم 46 مگابایت

منبع:

vegas
17-08-2010, 09:04

بالاخره کرایتک برای PC مایه گذاشت ویدیویی نسبتا طولانی از گیم پلی بازی کرایزس 2 منتشر کرد. هیجان به اوج رسیده با این تریلر. چشم های منتظر حالا دیگه به جمال کرایزس 2 روشن شده شاهکار گرافیکی PC Game کم کم داره دوباره طلوع می کنه.

دانلود تریلر با کیفیت بالا با رزولیشن 640 در 480 و فرمت FLV از لینک مستقیم با حجم 46 مگابایت

البته فکر نکنم این تریلر هم برای نسخه PC باشه !

alidata2010
17-08-2010, 09:21
شما کرایسس 1 رو روی بالاترین سطح جزئیات بازی کن ، ببین 15-20 فریم می ده....، یعد می فهمی ما چی می گیم...:31:
حالا بيخيال محض تنوع عرض كردم:31:

alborz_k
17-08-2010, 14:51
این همون تریلر قبلی هست و باز هم متعلق به کنسول xbox360 هست . (استفاده از دکمه ی Y اون هم به رنگ زرد ؛ در این کنسول مرسومه!!:31:)
با چه ذوق و شوقی دانلودش کردم! :دی

Spaniuly
17-08-2010, 17:28
این همون تریلر قبلی هست و باز هم متعلق به کنسول xbox360 هست . (استفاده از دکمه ی Y اون هم به رنگ زرد ؛ در این کنسول مرسومه!!:31:)
با چه ذوق و شوقی دانلودش کردم! :دی
tothegame هم یاد گرفته ملت رو سر کار بذاره منم بعد از دانلود دیدم که مال کنسوله
video-pc-9558-4745-crysis-2-for-pc
این عنوانش بود خودمم یه 46 مگی به خرج افتادم ولی خوب قبلا ندیده بودمش بدم نشد

sima_6600
18-08-2010, 22:19
پس حتمأ باید از hd6000 استفاده بشه!! :دی
حالا گذشته از شوخی ، خود physx , Apex تفاوت بسیار زیادی ایجاد می کنند!! البته به دو صورت می شه ازش استفاده کرد ، یا کارت انویدیا از نوع high end یا کارت رادئون با یک پردازنده ی نیرومند در فرکانس بسیار بالا، چون کلأ دستور العمل های فیزیک از یک هسته یا رشته استفاده می کنند ، متأسفانه!!(برادران اورکلاکر باید تا 4 گیگاهرتز رو برن!! :دی) .
حالا به این ها shadermodel5 , directx11 و از همه مهم تر بیش از 4 گیگ حافظه هم اضافه بشه.... .
همه چیز فوق العاده هست به جز اون پولی که باید بابت همچین سیستمی پرداخت بشه.... می ترسم هممون مجبور شیم واسه کرایسس 2 ، کنسول بگیریم . :دی:دی
فکر نکنم همچن خبر های باشه طبق گفته خودشون کسای که تسخه قبل رو راحت بازی می کردن به راحتی میتوانند این نسخه رو هم بازی کنن:46:.پس نیاز به تعویض نیست اما اگر کسی میخواد Dx11 بازی کنه باید بره یه HD5850 بگیره:27:.

Advanced Ali-001
02-09-2010, 14:45

منبع:

بله آرمین جان.
بالاخره باید بین pc , کنسول یه تفاوتی باشه دیگه گرافیک هابرای این بازی خریده خواهد شد سیستم ها خریده خواهد شد....
پولهای میلیونی خرج سیستم ها خواهد شد امیدوارم اون روز برسه که من عکسی از رزولوشن2560*1600باگرافیک5970راد ون واستون بزارم که کلاًکنسول ها رو فراموش کنید.

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

فکر نکنم همچن خبر های باشه طبق گفته خودشون کسای که تسخه قبل رو راحت بازی می کردن به راحتی میتوانند این نسخه رو هم بازی کنن.پس نیاز به تعویض نیست اما اگر کسی میخواد Dx11 بازی کنه باید بره یه HD5850 بگیره.
حداقل گرافیک برای این بازی512 هست اون ازسری8500به بالا ورادئون های 5000
درضمن برای رزولوشن2560*1600فقط کارتهایgtx460به بالاو5770به بالا ساپورت میکنن....
دیگه احتیاجی به کنسول نیست.....

shahabprince
03-09-2010, 00:34
واقعا گرافیک بازی عین واقعیت هست
من که شاخ دراوردم عکسای این بازی رو دیدم:18:
بی صبرانه منتظر این بازی هستم
فقط میخوام ببینم که سایت های معروف به این بازی چه نمره ای میدن.

*hamedkhatar*
03-09-2010, 04:03
بازی قراره کی منتشر بشه؟

alidata2010
03-09-2010, 04:06
یکی از دوستان لینک دانلود بازی رو گذاشته:31:

*hamedkhatar*
03-09-2010, 04:29
د منم همون رو دیدم کنجکاو شدم
جالبه
حالا کی میاد؟ زود یا هنوز کلی وقت مونده؟

havas_1980
03-09-2010, 12:40
خوب... امان از دست این جماعت روس که تو دستکاری کردن بازیها استاد بوده!

نسخه ایی به نام Crysis 2 پخش شده که در حقیقت همون بازی Crysis اصلیه. با این تفاوت که:

- هوش مصنوعی جدیدی رو می بینیم. مثلا اینکه در صورت شلیک به دشمنها اونها واکنشهای جدید تری مثل خوابیدن رو زمین پریدن به این ور و اون ور رو انجام میدن البته از شلیک کردن هم غافل نمیمونن. اگه مهمات اسلحه شون تموم بشه اسلحشون رو تعویض میکنن. در بین سرباز های کره ایی مورد مضحک هم پیدا میشه! مثلا دشمن کنترلش رو از دست میده و میفته رو زمین یا سر میخوره. سرباز ها می تونن به صورت گروهی حمله کنند...

- حالت اسلو موشن هم اضافه شده.
- افکت های برخورد گلوله ها با سطح آب تغییر کرده.
- دو اسلحه جدید UMP 45 و SIG 226 اضافه شده.
- تعداد وسایل نقلیه هم زیاد شده. امکان سوار شدن به VTOL و هلی کوپتر هم هست.

Advanced Ali-001
03-09-2010, 17:17
فکر کنم سه ماهه اول 2011باشه تو مجله خوندم....

alborz_k
03-09-2010, 18:40
بله آرمین جان.
بالاخره باید بین pc , کنسول یه تفاوتی باشه دیگه گرافیک هابرای این بازی خریده خواهد شد سیستم ها خریده خواهد شد....
پولهای میلیونی خرج سیستم ها خواهد شد امیدوارم اون روز برسه که من عکسی از رزولوشن2560*1600باگرافیک5970راد ون واستون بزارم که کلاًکنسول ها رو فراموش کنید.

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

حداقل گرافیک برای این بازی512 هست اون ازسری8500به بالا ورادئون های 5000
درضمن برای رزولوشن2560*1600فقط کارتهایgtx460به بالاو5770به بالا ساپورت میکنن....
دیگه احتیاجی به کنسول نیست.....
منبع این کارت های گرافیکی کجا هستن؟!
2560*1600 با 5770؟!!!
-----------------------------------
بازی در اوایل فروردین عرضه می شه....

Advanced Ali-001
09-09-2010, 11:03
منبع این کارت های گرافیکی کجا هستن؟!
2560*1600 با 5770؟!!!
گفتم5770به بالا وگرنه مارک هایی هم هستن که بتونن با5770ساپورت کنن.

Prince_M
23-09-2010, 21:42
سلام بر همگی

من شنیدم که بازی تو پاییز امسال منتشر میشه. اگه کسی تاریخ دقیق رو میدونه بی زحمت بگه.

با تشکر.

B3HZ@D
24-09-2010, 00:50
دوست عزیز شما دو پست بالاتر رو اگه میخوندین در مورد تاریخ انتشار بازی صحبت شده

بازی در اوایل فروردین عرضه می شه....

Masoud King
01-10-2010, 16:00
سلام
یه ویدئو از بازی منتشر شده که مربوط Eurogamer Expo 2010 است. ویدئو با دوربین فیلم برداری شده و واسه همین کیفیتش همچی خوب نیست ولی بهتر از هیچیه دیگه:

smallfrank
01-10-2010, 16:14
ممنون مسعود جان

مال PCیه یا 360 ؟

Masoud King
01-10-2010, 16:37
ممنون مسعود جان

مال PCیه یا 360 ؟
نوشته که PC ولی توش علامت Y و X و این دکمه ها دیده میشه!!
ولی در کل تو VG247 هم به اسم ویدئوی PC گذاشته شده همین

vahidgame
01-10-2010, 18:39
بابا کلا اینا ملتو سر کار گذاشتن :31:
یه تریلر درست و حسابی هنوز نیومده که مخصوص پی سی باشه!

Killzone2
03-10-2010, 16:26
باکس شات بازی:

djmd
03-10-2010, 22:12
کرایسیس معمولا بالاترین گرافیک رو داره و وقتی میاد دیگه تا نسخه بعدیش گرافیک بازیها دیگه از کرایسیس بیشتر نمیشن (به جز Metro) واسه همین معیار خوبی برای خرید سیستم و قطعات هست ولی بدبختی اینه که اینا الان حداقل یه دمو هم واسه منتشر نمی کنن , ملت دستشون بیاد چی بگیرن چی نگیرن واقعا علت چیه تریلر pc رو پخش نمی کنن ؟؟ ممکنه دو حالت داشته باشه : یا اونقدر خفن هست که ممکنی کنسولیارو ناراحت کنه (البته بازم زیاد ربطی نداره کنسولی میگیره دیگه خیالی نیست واسش که گرافیکش چقدر فرق می کنه به قول بکسشون گیم پلی و فلان ...) یا اونقدر گند زده که همون پخش نشه بهتره ! (اینم احتمالش خیلی کمه) .... حداقل یه بنچمارک هم خودشون پخش نمی کنن :19: ...... والا تا موقعی که مولتی پلتفرم نشده بود ما این فیلم هارو با کرایسیس نداشتیم ....

B.3.S.T
04-10-2010, 01:01
واقعآ خیلی سخته بخوایم تصور کنیم گرافیک کرایسیس 2 از نسخه یکش کمتر و ضعیفتره!:13:
ولی اگر هم قرار باشه مقتضیات گذر زمان رو در نظر بگیریم گرافیکش خیلی باید بالا و قویتر از یکش باشه و گمون نکنم هر سیستمی توان اجرای اینو داشته باشه...

halflife g
04-10-2010, 10:33
گرافیکش بالطبع از نسخه یکش که بهتر خواهد بود...درش شکی نیس.ولی نکته ای که اینجا مهمه و کرایتک هم باید خیلی بهش توجه کنه اینه که اینبار باید بازی بیرون بده که مثه دفعه قبلی نشه که با بهترین کارت گرافیک بازار هم باز به سختی روی بهترین حالت اجرا میشد...... .

ساخت یه بازی با گرافیک محشر ولی گرافیک غیر بهینه و معقول چندان جالب نیس......... .مهم اینه که یه گرافیک خارق العاده روی اکثر سیستمهای قوی جواب بده..... .

toorajjj
04-10-2010, 17:30
کرایسیس معمولا بالاترین گرافیک رو داره و وقتی میاد دیگه تا نسخه بعدیش گرافیک بازیها دیگه از کرایسیس بیشتر نمیشن (به جز Metro) واسه همین معیار خوبی برای خرید سیستم و قطعات هست ولی بدبختی اینه که اینا الان حداقل یه دمو هم واسه منتشر نمی کنن , ملت دستشون بیاد چی بگیرن چی نگیرن واقعا علت چیه تریلر pc رو پخش نمی کنن ؟؟ ممکنه دو حالت داشته باشه : یا اونقدر خفن هست که ممکنی کنسولیارو ناراحت کنه (البته بازم زیاد ربطی نداره کنسولی میگیره دیگه خیالی نیست واسش که گرافیکش چقدر فرق می کنه به قول بکسشون گیم پلی و فلان ...) یا اونقدر گند زده که همون پخش نشه بهتره ! (اینم احتمالش خیلی کمه) .... حداقل یه بنچمارک هم خودشون پخش نمی کنن :19: ...... والا تا موقعی که مولتی پلتفرم نشده بود ما این فیلم هارو با کرایسیس نداشتیم ....
سلام
دوست من سوال شما یک جواب محتمل داره و اون اینکه اکثر شرکتای بازی سازی با سازندگان کارت گرافیک دستشون تو یک کاسه است و ساپورت میشن تا 1. بازیهای با گرافیک سنگین + بهینه نشده بسازند تا هم اسمس در کنند و هم فروش کارت گرافیک بالا بره
2- اگه همه الان بفمند گراقیک کرایسیس 2 با وجود بالا بودن بهینه شده دیگه نمیرن سراغ کارت جدید و این یعنی کاهش فروش . پس تا آخرین لحظه اعلام نمیکنند وگرنه یکی مثل شما و من اگه بدونیم بازی را کارت گرافیکمون اجرا میکنه که نمیریم کارت جدید بگیریم !!!!

djmd
10-10-2010, 13:50
Crysis 2's UI as an example of a good 3D UI

بله همینطوری در حال وب گردی بودیم که در سایت anandtech به مقاله ای بر خوردم که مربوط به تکنولوژی ها nvidia بود که در مورد نمایشگاه یا کنفرانس NVIDIA GTC 2010 بود ... البته توضیح دیگه ای که داده بودند ظاهرا اینه که این بازی قراره HUD برای حالت 3d هم داشته باشند که پلیرهای نسخه های 3d هم از HUD بازی لذت ببرن ... ولی ظاهرا HUD سه بعدی اصلا حالت جالبی در هنگام 2d بازی کردن نداره و یه جورایی خیلی فاجعس ...

halflife g
10-10-2010, 14:03
مجید جان این خیلی قدیمیه که بابا......... .

نسخه pc مطمینا وضعش خیلی بهتر از اینا خواهد بود........ .اخیرا تو e expo هم خیلی ها که هر دونسخه کنسول و pc رو بازی کرده بودن از کیفیت پایینتر کنسول نسبت به pc (البته بیشتر افت فریم و پارگی تصویر وaa و اینا) نالیده بودن...... .

کلا بیرون دادن نسخه کنشولی این بازی بیشتر واسه فروش و گرنه تو همین کنسول killzone2 و البته 3 گرافیک شاخصتر و البته بهتری نسبت به تمامی بازیهای اول شخص (حتی crysis )

B.3.S.T
10-10-2010, 15:15
ظاهرا تنها عکس از نسخه PC !؟!؟!

آخه این چه گرافیکیه....!باز حتمآ کارت گرافیک همه ملت کم میارن جلو قدرت crysis 2

djmd
11-10-2010, 08:07
مجید جان این خیلی قدیمیه که بابا......... .

نسخه pc مطمینا وضعش خیلی بهتر از اینا خواهد بود........ .اخیرا تو e expo هم خیلی ها که هر دونسخه کنسول و pc رو بازی کرده بودن از کیفیت پایینتر کنسول نسبت به pc (البته بیشتر افت فریم و پارگی تصویر وaa و اینا) نالیده بودن...... .

کلا بیرون دادن نسخه کنشولی این بازی بیشتر واسه فروش و گرنه تو همین کنسول killzone2 و البته 3 گرافیک شاخصتر و البته بهتری نسبت به تمامی بازیهای اول شخص (حتی crysis )

چمدنم والا این کنفرانس nvidia بعد از همه ی اون جریانات بوده , قاعدتا این عکس باید جدید باشه ... بعضا دیدم که مثلا بچه ها (گیمرهای معمول) فکر می کنن مثلا یه بازی مولتی پلتفرم تو کنسول حتما با بالاترین گرافیکش عرضه میشه ! که خودت هم بهتر می دونی که تقریبا میشه گفت همچین چیزی درست نیست (حداقل از نظر فنی که با عقل جور در نمیاد) .... حالا که این کرایسیس بهترین گرافیک میشه یا نه بازم معلوم نیست :27: اینجور که بوش میاد ظاهرا اصلا از dx11 استفاده نکردن تو بازی .. تمام قابلیت هایی که تا به امروز نشون دادن همش واسه dx9 هم هست !
حالا این استفاده از کدوم dx شاید به نظر کلی و عمومی شاید زیاد مهم نباشه چون اکثر بازیهای روز همچنان دارن dx9 (و OpenGL2 برای PS3) منتشر میشن و همچنان میبینیم که این api تمومی نداره (نمونه هاش GOW , UNCHARTED , GT , GeOW , Killzone و...) حتی همین ME2 , COD هم به اینها اضافه کنید , همه ی اینها Dx9 بودن ولی سازنده تا جایی که تونسته بود از قابلیت ها استفاده کرده بود و اکثرا هم گرافیک های زیبایی داشتن ... در هر صورت با این وضعیتی من میبینم ظاهرا سیستم هایی که warhead رو راحت اجرا کردن این هم راحت اجرا خواهند کرد .. چون ظاهرا از افکت های سنگین dx11 خبری نیست !

vegas
11-10-2010, 09:46
چمدنم والا این کنفرانس nvidia بعد از همه ی اون جریانات بوده , قاعدتا این عکس باید جدید باشه ... بعضا دیدم که مثلا بچه ها (گیمرهای معمول) فکر می کنن مثلا یه بازی مولتی پلتفرم تو کنسول حتما با بالاترین گرافیکش عرضه میشه ! که خودت هم بهتر می دونی که تقریبا میشه گفت همچین چیزی درست نیست (حداقل از نظر فنی که با عقل جور در نمیاد) .... حالا که این کرایسیس بهترین گرافیک میشه یا نه بازم معلوم نیست :27: اینجور که بوش میاد ظاهرا اصلا از dx11 استفاده نکردن تو بازی .. تمام قابلیت هایی که تا به امروز نشون دادن همش واسه dx9 هم هست !
حالا این استفاده از کدوم dx شاید به نظر کلی و عمومی شاید زیاد مهم نباشه چون اکثر بازیهای روز همچنان دارن dx9 منتشر میشن و همچنان میبینیم که این api تمومی نداره (نمونه هاش GOW , UNCHARTED , GT , GeOW , Killzone و...) حتی همین ME2 , COD هم به اینها اضافه کنید , همه ی اینها Dx9 بودن ولی سازنده تا جایی که تونسته بود از قابلیت ها استفاده کرده بود و اکثرا هم گرافیک های زیبایی داشتن ... در هر صورت با این وضعیتی من میبینم ظاهرا سیستم هایی که warhead رو راحت اجرا کردن این هم راحت اجرا خواهند کرد .. چون ظاهرا از افکت های سنگین dx11 خبری نیست !
البته این بازی های اختصاصی PS سونی و کلا تمام بازی های PS3 از Directx استفاده نمیکنن و از نسخه بهبود یافته 1.0 OPEN GL استفاده میکنن چون Directx متعلق به مایکروسافت هست ....

djmd
11-10-2010, 14:52
البته این بازی های اختصاصی PS سونی و کلا تمام بازی های PS3 از Directx استفاده نمیکنن و از نسخه بهبود یافته 1.0 OPEN GL استفاده میکنن چون Directx متعلق به مایکروسافت هست ....

دقیقا نکته خوبی رو اشاره کردین .. آره سیستم کلا بازی های سونی اکثرا رو Opengl هست ولی خوب هم رده dx9 فکر کنم همین opengl 1 , 2 بودن .. تقریبا opengl 3 همزمان با dx10 و opengl 4 هم اخیرا همرده dx11 منتشر شده ... انشاا... که دیگه نسل بعدی بره رو 4 :46:

E Z I O
17-10-2010, 11:27
NEW PIC

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad20ali20
18-10-2010, 00:44
کم کم داره به time shift شباهت پیدا میکنه :27:

خدا ازشون نگذره چه دوران خوبی داشتیم با نسخه اولیش

mosolim
18-10-2010, 10:03
سلام
تا زمان کامل ریلیز بازی هیچ نظر خاصی نمیشه داد. باور کنید همینم میاد و تمام کارت گرافیکا کم میارن. به نظر من که محیط ها تو این شات هایی که دوستان گذاشتن عالیه . ( البته منظورم از عالی یعنی همون تو مایه های شماره های قبلی بلکن بهتر).

halflife g
22-10-2010, 21:22
خوب ویدیوی جدید از نسخه بتای مولتی پلیر بازی برای x360 بیرون اومده که واقعا زیباس...از لحاظ گرافیک که خوبه و از لحاظ گیم پلی هم جالب به نظر میرسه:

البته اینم بگم که برای مشاهده ویدیو به gpn نیاز دارید دوستان........ .

BMW.M3_E46
23-10-2010, 01:21
قابل توجه دوستان عزیز!!!

شرکت پخش بازی های خمار کن گرافیکی تقدیم می کند
برای خرید پستی Crysis 2 در روز پخش این بازی به قیمت 2000 تومن + 700000 تومن خرید کارت گرافیک مدل 5970 به وجه شرکت جیب خالی کن گیمر بریزید تا بازی را با گرافیک بسیار بالا و حداکثر سرعت 0 فریم بر ثانیه بازی کنید
شعار ما این است:
بازی کریسیس بگیر......... توی خماریش بمیر

:46:

4870x2
23-10-2010, 15:10
قابل توجه دوستان عزیز!!!

شرکت پخش بازی های خمار کن گرافیکی تقدیم می کند
برای خرید پستی Crysis 2 در روز پخش این بازی به قیمت 2000 تومن + 700000 تومن خرید کارت گرافیک مدل 5970 به وجه شرکت جیب خالی کن گیمر بریزید تا بازی را با گرافیک بسیار بالا و حداکثر سرعت 0 فریم بر ثانیه بازی کنید
شعار ما این است:

حاجی سری 6000 هم اومده ها: دی

BMW.M3_E46
23-10-2010, 17:25
حاجی سری 6000 هم اومده ها: دی

تو جهان آره ولی تا به ایران برسه یه یک قرنی طول میکشه!:31:

B.3.S.T
24-10-2010, 00:05

اینو جالب گفتی انصافآ...: دی
بازی فوق العاده VIP هست...!تنها بازی که شما قادرین قدرت نهایی سیستم خودتون رو باهاش تست کنید

sima_6600
24-10-2010, 12:53
اقا برای من هم دعوت برای تست مولتی پلی امده بود اما من وقت نداشتم برای همین بی خیال شدم تا خود بازی بیاد:31:

BMW.M3_E46
24-10-2010, 13:13

sima_6600
24-10-2010, 13:50
زیاد نمیشه رو این سیستم های پیش فرض حساب کرد همون جور که همه میدونن این سیستم حتی برای شماره 1 بازی هم ضعف بوده البته مگه این که خیلی روی موتور بازی کار کرده باشن که این هم خودش بعیده.

djmd
24-10-2010, 14:05
زیاد نمیشه رو این سیستم های پیش فرض حساب کرد همون جور که همه میدونن این سیستم حتی برای شماره 1 بازی هم ضعف بوده البته مگه این که خیلی روی موتور بازی کار کرده باشن که این هم خودش بعیده.

احتمال زياد حداقل مدنظرشون بوده ...

BMW.M3_E46
24-10-2010, 14:12
-------------------

sirchicco
24-10-2010, 16:59
4GB Ram حداقل!!!!!!!!!:31:

Hessam_7800gtx
24-10-2010, 21:51
خوب کرایسیسه دیگه ولی من با 6200 تسخه ی اولشو با میانگین 15 فریم تموم کردم 2 اش هم همینجوری بازی میکنیم دیگه :دی

The Rover
24-10-2010, 22:12
4GB Ram حداقل!!!!!!!!!:31:
فکر نکنم ار الان به بعد 4 گیگ رم زیاد باشه :20:

B.3.S.T
25-10-2010, 01:42
4 گیگ یکم واسه مینیمم زیاد نیست؟!!!
هم اجرا بشه واسه من یکی بسه...می خوام 100 سال سیاه, گرافیک با جزئیات نبینم!: دی

mosolim
25-10-2010, 22:07
سلام
بنده هم همونطور که دوستمون گفتن شماره یکشو با یه سیستم ذغالی سه سال پیش تموم کردم. راستی حالا نمیشه یجوری با 3 گیگ کنار بیاد. 4 گیگ بندازیم باس بریم سیستم 64 بیتی. ( نرم افزارمو چکار کنم درایورا رو بگو ). اصلا فکرکنم بازیو میزنن واسه تست سیستم. نهایتا اگر دیدم نکشید نسخه 360 رو میگیرم. حالا می خواد در حد pc نباشه ولی بهتر از اینی هست که بخوام با این سیستم پایین اجراش کنم یا نه.

The Rover
26-10-2010, 14:06
راستی حالا نمیشه یجوری با 3 گیگ کنار بیاد. 4 گیگ بندازیم باس بریم سیستم 64 بیتی. ( نرم افزارمو چکار کنم درایورا رو بگو ).
راه های متفوتی وجود داره که رم بیش از 3 گیگ رو به ویندوزه هفت 32 بیتی بشناسونی
من 6 دارم و ویندوز هم تشخیص میده
فکر نکنم حتما 64 بیتی لازم باشه :20:

djmd
26-10-2010, 14:16
راه های متفوتی وجود داره که رم بیش از 3 گیگ رو به ویندوزه هفت 32 بیتی بشناسونی
من 6 دارم و ویندوز هم تشخیص میده
فکر نکنم حتما 64 بیتی لازم باشه :20:

خوب دوست عزیز شناسوندن فرق فوکوله با اینکه ویندوز واقعا از اون حجم رم استفاده کنه یانه ! ساختار سیستم عاملهای 32 بیتی نمی تونن بیشتر از 3300mb رم رو استفاده کنن و همچنین ویندوز 64 بیتی هم نمی تونه بیشتر از 128gb (اگر اشتباه نکنم) رو استفاده کنه !!! ممکنه نشون بده 200gb رم ولی نمی تونه ازش استفاده کنه ! می تونید برای پیگیری بیشتر به wikipedia مراجعه کنید .:46:

The Rover
26-10-2010, 14:43
خوب دوست عزیز شناسوندن فرق فوکوله با اینکه ویندوز واقعا از اون حجم رم استفاده کنه یانه ! ساختار سیستم عاملهای 32 بیتی نمی تونن بیشتر از 3300mb رم رو استفاده کنن و همچنین ویندوز 64 بیتی هم نمی تونه بیشتر از 128gb (اگر اشتباه نکنم) رو استفاده کنه !!! ممکنه نشون بده 200gb رم ولی نمی تونه ازش استفاده کنه ! می تونید برای پیگیری بیشتر به wikipedia مراجعه کنید .:46:
منظور شما رو گرفتم ولی من از Readyfor4GB استفاده کردم که میگه محدودیت 32 رو ور میداره و اونم میشه مثله 64 تا 128GB
حتی میشه افزایش واقعی رم رو از task manager-performance-memory دید
حالا اگه این تغییر هم الکی باشه اونوقت حرف شما درسته
منم مطمئن نیستم ولی میتونی امتحان کنی

Advanced Ali-001
26-10-2010, 14:55
سلام.
برای رزولوشن2650*1600فقط کارتهای:
5770به بالا برایATI-AMD
GTX260ازسری200به بالا وGTX450ازسری400به بالا.
برای ماکزیمم رزولوشن هم که دیگه حدنداره....
البته یک کارتGTX460ازعهده این بازی برمیاد تاحدودی...
بهترین انتخاب برای بازی:
4GRAM-DDR3
VGA=1G
وپردازنده های I3به بالا بهتره.
البته پردازنده های775 هم مثلE8400-E8600-Q8300-Q9550هم خوبن ولی جون ندارن....:13:

pasargadd
26-10-2010, 15:06
سلام
بازی craysis warhead با ویندوز 64 بیت سون سازگاره؟
واسه من نصب میشه ولی اجرا نمیشه.

Advanced Ali-001
26-10-2010, 15:12
64نه من هم چندباری حالم گرفته شد...

pasargadd
26-10-2010, 15:22
64نه من هم چندباری حالم گرفته شد...
عجب بد شانسی
من کرایسیس و dirt2گرفتم اجرا نمیشه البته dirt2 اصلا نصب نمیشه و هنگ میکنه.
فروشنده عوض میکنه؟
علی جان چند تا بازیه باهال که با 64 سازگاره را معرفی میکنی.
گرافیک 5770

The Rover
26-10-2010, 21:58
میدونم این جا برای این حرفا درست نیست ولی خب تا حدی به اجرای بازی مربوطه
من این تست رو کردم : Crysis-Just Cause 2-Resident Evil 5-Metro 2033 رو با هم اجرا کردم تا میزان رم مصرفی رو ببینم
نتیجش این شد

همزمان همه بازیا قابل بازی بودن فقط مترو یه کم مشکل داشت که اونم گرافیکم کم اورد
در کل فقط می خواستم بگم که حرفام تا حدودی بی ربط نیست و میشه رو ویندوز 32 بیتی بیش از 3 گبگ رم استفاده کرد.

djmd
26-10-2010, 23:28
میدونم این جا برای این حرفا درست نیست ولی خب تا حدی به اجرای بازی مربوطه
من این تست رو کردم : Crysis-Just Cause 2-Resident Evil 5-Metro 2033 رو با هم اجرا کردم تا میزان رم مصرفی رو ببینم
نتیجش این شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمزمان همه بازیا قابل بازی بودن فقط مترو یه کم مشکل داشت که اونم گرافیکم کم اورد
در کل فقط می خواستم بگم که حرفام تا حدودی بی ربط نیست و میشه رو ویندوز 32 بیتی بیش از 3 گبگ رم استفاده کرد.

البته فکر کنم قبلا هم اشاره ای شده بود به Hotfix ی که به seven اضافه شده واسه همین قضیه رم ... ولی خوب اونجور که تئوری میگه 32 بیت همچین محدودیتی داره حالا اگر این هات فیکسه واقعا عملی کرده باشه استفاده از 4 گیگ کامل رو خیلی خوب .. استقبال می کنیم :20:

BMW.M3_E46
27-10-2010, 00:19

دوستان عزیز زیاد خودتونو اذیت نکنین چون اینی که گذاشتم حداکثر سیستم برای اجرا خوب بازی
حالا راست و دروغشو نمیدونم برین یقه سازندشو بگیرین:31:
در اصل حداقل برای اجرای این بازی اینه

Following are the minimum system requirements for the PC game Crysis 2 as described by our sources.

Processor: Intel Core2duo 1.8ghz or equivalent from AMD
Graphics Card: Geforce 8600gt or equivalent
RAM Memory: 2 GB
Hard Disk Space: 15 GB free
Direct X: 9c

B.3.S.T
27-10-2010, 00:22

خب خدا رو شکر...
سیستم من 1 پله از این بالاتره..پس راحت رو نرمالترین حالت اجرا میشه
ای کریسیس نامرد ببین چجوری اشک سیستم ملت رو در میاری...!!! : دی

AlexMercer
27-10-2010, 00:45

دوست من ساده ترین بازی ها که الان از این بالاتر میخوان.

کرایسیس که حالا یک بازی خوش گرافیکه و احتمالا فول فیزیکه و تازه مهم ترین خصوصیتش سه بعدی شدنشه رو این سیستم اجرا شه؟ رو این سیستم اجرا میشه ولی ....×

B.3.S.T
27-10-2010, 01:39

کرایسیس که حالا یک بازی خوش گرافیکه و احتمالا فول فیزیکه و تازه مهم ترین خصوصیتش سه بعدی شدنشه رو این سیستم اجرا شه؟ رو این سیستم اجرا میشه ولی ....×

البته اینم حرفیه...و درست میگن ایشون!
خودمم تعجب کردم که crysis 1 چه قدرت گرافیکی داشت که اکثر سیستمها هنوز که هنوزه کم میارن جلوش..چطور امکان داره crysis 2 که اصول حرفه ای رو باید مطابق با گذر زمان و پیشرفت علم رعایت کنه بیاد یه همچین سیستم نرمالی رو واسه مینیممش درج کنه!

mInI_ClockEr
27-10-2010, 01:52
اگر بر فرض محال که یه همچین سیستمی بخواد اونم هم فقط میتونه 1 دلیل داشته باشه و واونم اینه که این بازی داره روی کنسولهای ... ی هم میاد و مجبور شدن گرافیک رو بیارن پایین تا تو اونها هم اجرا بشه

AlexMercer
27-10-2010, 09:39
اگر بر فرض محال که یه همچین سیستمی بخواد اونم هم فقط میتونه 1 دلیل داشته باشه و واونم اینه که این بازی داره روی کنسولهای ... ی هم میاد و مجبور شدن گرافیک رو بیارن پایین تا تو اونها هم اجرا بشه

کلا نسخه کامپیوتر و کنسول با هم متفاوته و خود کرایتک اعلام کرده رو نسخه کامپیوتر خیلی بیشتر کار میکنه وحتی من خودم جایی خوندم موتور پایه بازی برای کامپیتور فرق داره:46:

The Rover
27-10-2010, 10:31
البته فکر کنم قبلا هم اشاره ای شده بود به Hotfix ی که به seven اضافه شده واسه همین قضیه رم ... ولی خوب اونجور که تئوری میگه 32 بیت همچین محدودیتی داره حالا اگر این هات فیکسه واقعا عملی کرده باشه استفاده از 4 گیگ کامل رو خیلی خوب .. استقبال می کنیم :20:
منم اول باور نداشتم ولی خب شایدم کاملا درست نباشه ولی این قضیه رم میتونه مثل ماجرای مایکروسافت و کرایتک باشه که میگفتن برای اجرای کرایسیس 1 با DX10 یعنی very high حتما ویندوز ویستا باید نصب باشه!
ولی دیدید که یه سری با دستکاری فایل های بازی رو DX9 تونستن very high رو فعال کنند که هیچ فرقی با 10 نداره. خب اگه اونجا هم به حرف مایکرو گوش میدادن میگفت که از لحاظ تکنیکی و فنی محاله که این اتفاق بیفته ولی در اصل برای فروش بیشتر ویندوز از این حربه با همکاریه کرایتک استفاده کرده بود

BMW.M3_E46
27-10-2010, 11:19

خب کاربر عزیز شما به این جمله ای که نوشتم مثل اینکه توجهی نکردید!

دوستان عزیز زیاد خودتونو اذیت نکنین چون اینی که گذاشتم حداکثر سیستم برای اجرا خوب بازی
حالا راست و دروغشو نمیدونم برین یقه سازندشو بگیرین
در اصل حداقل برای اجرای این بازی اینه

Following are the minimum system requirements for the PC game Crysis 2 as described by our sources.

hasanoooooooo
27-10-2010, 12:51
چیزی که مشخصه بازی نمیتونه مثل نسخه قبل سنگین باشه . بدلیل اینکه این نسخه برای کنسول هم عرضه میشه .

djmd
27-10-2010, 18:12
منم اول باور نداشتم ولی خب شایدم کاملا درست نباشه ولی این قضیه رم میتونه مثل ماجرای مایروسافت و کرایتک باشه که میگفتن برای اجرای کرایسیس 1 با DX10 یعنی very high حتما ویندوز ویستا باید نصب باشه!
ولی دیدید که یه سری با دستکاری فایل های بازی رو DX9 تونستن very high رو فعال کنند که هیچ فرقی با 10 نداره. خب اگه اونجا هم به حرف مایکرو گوش میدادن میگفت که از لحاظ تکنیکی و فنی محاله که این اتفاق بیفته ولی در اصل برای فروش بیشتر ویندوز از این حربه با همکاریه کرایتک استفاده کرده بود

البته 32 بیتی چقدر محدودیت داره رو مایکروسافت تعیین نمی کنه ! کل ساختار سیستمهای 32 بیتی که از طرف شرکتهای مختلف منتشر میشن همچین جریانی داره ... در مورد اون dx9 ویری های هم درسته از لحاظ بصری خیلی نزدیک به very high dx10 بود ولی 100% فرق تکنیکی داشت .. بالاخره بعضی از افکت ها مختص به dx10 هستن و کاریش نمیشه کرد .... به طور مثال Depth of field در تمام dx9 , dx10 , dx11 ها وجود داره ولی خوب Dof در Dx11 کجا و در Dx9 کجا !

Prince_M
27-10-2010, 18:43
هنوز تاریخ دقیق عزضه ی بازی مشخص نشده؟

J U N I P E R
27-10-2010, 18:55
هنوز تاریخ دقیق عزضه ی بازی مشخص نشده؟
اون‌طور که در گیم‌اسپات اومده: 22مارس 2011، می‌شه 2 فروردین 1390.
روز تولدم :فروردین

Mohammad King
29-10-2010, 21:23
سلام

برای چی این قدر تاریخ عرصه بازی عقب افتاد؟

The Rover
29-10-2010, 23:19
سلام

والا کسی از کار اینا سر در نمیاره :31:
ولی به انتظارش می ارزه

J U N I P E R
29-10-2010, 23:50
یه‌وقتی می‌گفتن برای بهبود بازی و موتورش و این‌چیزا تاخیر خورده...
الله اعلم!

AlexMercer
30-10-2010, 00:16
سلام

چون 1 قرار شد قابلیت 3 بعدی به بازی اضافه شه 2 این ور سال قراره dead space2 بیاد و همچنین mass effect 2 برای ps3 برای همین تاخیر زدن تا تاثیری تو فروش بازی هاشون نزارند

halflife g
30-10-2010, 00:36
سلام

دلیل اصلی این تاخیر نزدیک بودن زمان عرضش با halo reach بود..........چون هر دو اول شخص هستن و خیلی از بازیها به خاطر همزمانی عرضه با این بازی تاخیر خوردن.

در کل من واسه این بازی نگرانم...چون مولتیشو که دیدیم چیز خاصی نداره و در بین رقبا گم میشه میمونه بخش داستانی که اونم چیز متحیر العقولی ازش ندیدیم.

گرافیک خفن که واسه سازنده نون و آب نمیشه......... .

AlexMercer
30-10-2010, 12:42
دلیل اصلی این تاخیر نزدیک بودن زمان عرضش با halo reach بود..........چون هر دو اول شخص هستن و خیلی از بازیها به خاطر همزمانی عرضه با این بازی تاخیر خوردن.

در کل من واسه این بازی نگرانم...چون مولتیشو که دیدیم چیز خاصی نداره و در بین رقبا گم میشه میمونه بخش داستانی که اونم چیز متحیر العقولی ازش ندیدیم.

گرافیک خفن که واسه سازنده نون و آب نمیشه......... .

دوست من همین گرافیک بود که برای این بازی نون و اب شد وگرنه داستان 1 هم انچنان جذاب نبود.

mosolim
30-10-2010, 13:09
سلام
موافقم به نظر منم گرافیک بالا و گیم پلی خیلی عالی بازی باعث محبوبیت بازی شده . چون داستانش یه داستانه معمولیه که هیچ جذابیتی نداره.

halflife g
30-10-2010, 13:51
دوست من همین گرافیک بود که برای این بازی نون و اب شد وگرنه داستان 1 هم انچنان جذاب نبود.

اولا گرافیک شماره یک رو با گرافیک این شماره مقایسه نکنید....چون اینطور که به نظر میرسه نسبت به شماره 1 خیلی زیاد تغییر نکرده(بهتر شده ولی دیگه نه اندازه یه نسل)

تازه فروش نسخه قبلشم خیلی برای سازنده ها راضی کننده نبود....صحبت های سازنده بازی هنوزم هست میتونین برین بخوونین که از فروش نسبتا پایین بازی و البته کپی های غیر قانونی بازی شکایت کردن.
علت پورت بازی واسه کنسولها همم هین افزایش میزان فروش بوده و گرنه اینا که عاشق کنسول نیستن........

ولی بحث اساسی اینه که این بازی نمیتونه با این گیم پلی و داستان و مولتی پلیر متوسطش به میزان فروش بازیهایی بزرگ اول شخص حاضر در بازار برسه...... .و گرنه همه میدونیم گرافیکش مخصوصا در pc شاهکار.

AlexMercer
30-10-2010, 14:15
اولا گرافیک شماره یک رو با گرافیک این شماره مقایسه نکنید....چون اینطور که به نظر میرسه نسبت به شماره 1 خیلی زیاد تغییر نکرده(بهتر شده ولی دیگه نه اندازه یه نسل)

تازه فروش نسخه قبلشم خیلی برای سازنده ها راضی کننده نبود....صحبت های سازنده بازی هنوزم هست میتونین برین بخوونین که از فروش نسبتا پایین بازی و البته کپی های غیر قانونی بازی شکایت کردن.
علت پورت بازی واسه کنسولها همم هین افزایش میزان فروش بوده و گرنه اینا که عاشق کنسول نیستن........

ولی بحث اساسی اینه که این بازی نمیتونه با این گیم پلی و داستان و این مولتی پلیر به میزان فروش بازیهایی بزرگ اول شخص حاضر در بازار برسه...... .و گرنه همه میدونیم گرافیکش مخصوصا در pc شاهکار.

حرفه شما درسته ولی کلا تکنولوژی که تو کرایسیس استفاده میشه باعث پیشرفت بازیهای کامپیتوری میشه واین برای من و شما خیلی خوبه فروشش هم که مطمئنا خوب خواهد بود ولی درسته به پای call of duty نمیرسه.

در ضمن من فکر نکنم دلیل تاخیر بازی فقط به خاطر هالو باشه چون هالو برای 1 کنسول اومد ولی کرایسیس برای 3 پلت فرم میاد. بیشتر سود کرایسیس فکر کنم برای شرکت های تولید سخت افزاره چون حسابی فروش میکنن و در ضمن تو اون زمان هم کرایسیس مثل همه بازی ها با بستن قرارداد با شرکت انویدیا بسته هایی رو پخش میکنند که توش هم کارت گرافیک مناسب بازی باشه و هم کرایسیس:46:

halflife g
30-10-2010, 14:31
حرفه شما درسته ولی کلا تکنولوژی که تو کرایسیس استفاده میشه باعث پیشرفت بازیهای کامپیتوری میشه واین برای من و شما خیلی خوبه فروشش هم که مطمئنا خوب خواهد بود ولی درسته به پای call of duty نمیرسه.

در ضمن من فکر نکنم دلیل تاخیر بازی فقط به خاطر هالو باشه چون هالو برای 1 کنسول اومد ولی کرایسیس برای 3 پلت فرم میاد. بیشتر سود کرایسیس فکر کنم برای شرکت های تولید سخت افزاره چون حسابی فروش میکنن و در ضمن تو اون زمان هم کرایسیس مثل همه بازی ها با بستن قرارداد با شرکت انویدیا بسته هایی رو پخش میکنند که توش هم کارت گرافیک مناسب بازی باشه و هم کرایسیس:46:

اولا درسته که هیلو فقط واسه یه پلتفرم اومد ولی میزان فروشش از زمان عرضه تا حالا (که هنوز یک ماه نشده) بیش از 5 میلیون نسخه هستش و البته بگذریم از میزان فروش کارتهای گلد برای مولتی زدن این...... .
فروش بازی کرایسیس تو 3 پلتفرم فکر نکنم تو یک ماهم به این میزان برسه........ .البته نباید از عرضه cod تو ماه بعد هم صرفنظر کرد که میتونست شدیدا رو فروش کرایسیس تاثیر بذاره.....(مخصوصا بخش مولتیش)

دوما در مورد میزان فروش سخت افزار و اینا والله شماره 1 این بازی خیلی هم انفجاری و شدید فروش نکرده بود یه فروش متوسط که واسه بازی که این همه هزینه واسش شده یکم تامل برانگیزه........ .

کلا هیاهوی این بازی در کشور ما که خیل عظیمیمون عشق گرافیک هستیم بیشتر بوده تا کشورهای خارجی.

بهر حال تا زمان عرضه منتظر میمونیم ببینیم چی میشه...انشالله فروشش بسیار بسیار بسیار زیاد میشه:31:تاپیک رو منحرف نکنیم.

AlexMercer
30-10-2010, 14:38
اولا درسته که هالو فقط واسه یه پلتفرم اومد ولی میزان فروشش از زمان عضه تا حالا (که هنوز یک اه نشده) بیش از 5 میلیون نسخه هستش و البته بگذریم از میزان فروش کارتهای گلد برای مولتی زدن این...... .
به این میزان فروش بازی کرایسیس تو 3 پلتفرم فکر کنم تو یک ماهم نرسه........ .البته نباید از عرضه cod تو ماه بعد هم صرفنظر کرد که میتونست شدیدا رو فروش کرایسیس تاثیر بذاره.....(مخصوصا بخش مولتیش)

دوما در مورد میزان فروش سخت افزار و اینا والله شماره 1 این بازی خیلی هم انفجاری و شدید فروش نکرده بود یه فروش متوسط که واسه بازی که این همه هزینه واسش شده یکم تامل برانگیزه........ .

کلا هیاهوی این بازی در کشور ما که خیل عظیمیمون عشق گرافیک هستیم بیشتر بوده تا کشورهای خارجی.

بهر حال تا زمان عرضه منتظر میمونیم ببینیم چی میشه...انشالله فروشش بسیار بسیار بسیار زیاد میشه:31:تاپیک رو منحرف نکنیم.

اولا داریم در مورد بازی حرف میزنیم پس تاپیک منحرف نمیشه در ضمن هنوزم که هنوزه سخت افزار های جدید رو با کرایسیس تست میکنند درسته شاید خوب نفروخت ولی این دلیل نمیشه که نسخه 2 این طور باشه در حالی که همون خارجیا بیشتر از ما ایرانیان دنبال پخش بازین. در کل فکر کنم شما هالو دوست دارین :46::31:

Masoud King
30-10-2010, 14:46
سلام
موافقم به نظر منم گرافیک بالا و گیم پلی خیلی عالی بازی باعث محبوبیت بازی شده . چون داستانش یه داستانه معمولیه که هیچ جذابیتی نداره.
داستانش که نویسندش خیلی خودش رو بالا گرفته و کلی به این اون پریده که آی داستان و روایت خوبی ندارین و من روایت هیلو رو دوس ندارم و از این گنده حرفا... مطمئنا نباید داستانش معمولی باشه که اینا رو گفته چون در غیر اینصورت فقط خودش رو مسخره کرده ;)

سلام

قرار بود بازی برا کریسمس عرضه بشه چون ترسیدن همزمان بشه با هیلو ریچ و کال واسه همین بیخیالش شدن و انداختنش برا مارس سال دیگه و اونجا با کیل زون 3 که اواخر فوریه میاد رقابت کنه... مشخصا رقابت با کیل زون خیلی راحت تره تا با هیلو و کال ;)
یادمه میگفتن این کرایسیس 2 هیلو کیلر هست : دی
+
رفتم تا سر کوچه و اومدم بچه ها چثدر پست دادن : دی

halflife g
30-10-2010, 14:49
اولا داریم در مورد بازی حرف میزنیم پس تاپیک منحرف نمیشه در ضمن هنوزم که هنوزه سخت افزار های جدید رو با کرایسیس تست میکنند درسته شاید خوب نفروخت ولی این دلیل نمیشه که نسخه 2 این طور باشه در حالی که همون خارجیا بیشتر از ما ایرانیان دنبال پخش بازین. در کل فکر کنم شما هالو دوست دارین :46::31:

اولا من بازی جذاب رو دوس دارم در این سبک هم ما دو بزرگ داریم یکی halo و یکی هم cod بالاخره نمیشه که این بازی رو با fifa مقایسه کرد.اون آماری هم که گفتم همش با منبع هستش چه فروش کرایسیس چه فروش هیلو..... .

دوما برید از خود مجید "djmd" بپرسید کارتهای گرافیک جدیو تو دنیا با چی تست می کنن؟؟metro 2033 یا کرایسیس1 ؟؟؟؟

همونطور که گفتم عشق به این بازی در کشور ما به خاطر گرافیک شاهکارش زیاد و باعث میشه گیم پلی متوسط و مولتی پلیر متوطسش به چشم نیاد........ .
ولی تو کشورهای خارجی اینطوری نیس چون یارو علاوه بر اینکه مجبور سیستمش رو واسه این بازی آپگرید کنه باید 60 دلار هم بده که واسشون نمی صرفه........ .

در نتیجه واسش دو راه میمونه :یا کپی کنه که لااقل تو اون 60 دلار صرفه جویی بشه یا کلا بی خیال بازی بشه ....که هر دو این روشها به فروش شماره 1 این بازی لطمه شدیدی زد...... .

حالا شماره 2 هم همینطوره.........منتها اگه ویدیوهای مولتی پلیر بازی رو دیده باشین متوجه خواهید شد اصلا کشش نداره و گیم پلی هم خیلی عالی نیس......پورت این بازی هم رو کنسول واسه فروش بیشترش بوده ..... .

این حقیقتو کسی نمیتونه کتمان بکنه........ .

در نهایت فکر کنم این بازی رو هر 3 پلتفرم چیزی مابین 8 تا 10 میلیون اینا فروش کنه که فروش نسبتا خوبی خواهد بود....همین(البته شایدم بیشتر فروش کردا این نظر شخصیه من....:31:)

داستانش که نویسندش خیلی خودش رو بالا گرفته و کلی به این اون پریده که آی داستان و روایت خوبی ندارین و من روایت هیلو رو دوس ندارم و از این گنده حرفا... مطمئنا نباید داستانش معمولی باشه که اینا رو گفته چون در غیر اینصورت فقط خودش رو مسخره کرده ;)

قرار بود بازی برا کریسمس عرضه بشه چون ترسیدن همزمان بشه با هیلو ریچ و کال واسه همین بیخیالش شدن و انداختنش برا مارس سال دیگه و اونجا با کیل زون 3 که اواخر فوریه میاد رقابت کنه... مشخصا رقابت با کیل زون خیلی راحت تره تا با هیلو و کال ;)
یادمه میگفتن این کرایسیس 2 هیلو کیلر هست : دی
+
رفتم تا سر کوچه و اومدم بچه ها چثدر پست دادن : دی

خدااز دهنت بشنوه مسعود جان منم همینو میگم دیگه....... .

ترس از هیلو و cod............. .

تازه سازنده های بازی هم هایپ زیادی دارن رو بازی خودشون انجام میدن...یه روز میگن این بازی halo killer میشه...فرداش میگن داستان halo مضخرف...پس فرداش میگه cod نه موضوعش درست وحسابیه و نه بازی آنچنان درجه یکه......بعد نمایشگاهم به بازی killzone3 که native 3d هستش(یعنی ذاتا 3d) میگن 3d بازی ما بهتر از اون....... .

کلا به جای اینهمه بزرگنمایی یکم بیشتر رو گیم پلی کار کنن بهتره...... .

The Rover
30-10-2010, 21:41
بنده کنسول ندارم ولی فکر نکنم کیلزون چیزی از هیلو و cod کم داشته باشه که رقابت کرایسیس باهاش راحت تر باشه!
در ضمن کرایسیس حداقل خیلی بهتر از codهای treyarch هستش! اصلا شک نکنید! (البته این نظر منه :31:)
درسته خیلیا با هیلو بزرگ شدن و به سبک اول شخص بسیار کمک کرد ولی ما هم با farcry و کرایسیس داریم بزرگتر میشیم! :31:
بعضی مواقع طرفداری بیش از حد توی صحبتا معلومه! ولی در کل این بحثا نباید باعث شه دوستان از هم ناراحت شن :46:

mosolim
30-10-2010, 22:04
خدااز دهنت بشنوه مسعود جان منم همینو میگم دیگه....... .

ترس از هیلو و cod............. .

تازه سازنده های بازی هم هایپ زیادی دارن رو بازی خودشون انجام میدن...یه روز میگن این بازی halo killer میشه...فرداش میگن داستان halo مضخرف...پس فرداش میگه cod نه موضوعش درست وحسابیه و نه بازی آنچنان درجه یکه......بعد نمایشگاهم به بازی killzone3 که native 3d هستش(یعنی ذاتا 3d) میگن 3d بازی ما بهتر از اون....... .

کلا به جای اینهمه بزرگنمایی یکم بیشتر رو گیم پلی کار کنن بهتره...... .

سلام
مراد جان اینا همش تبلیغاته ( البته ضد تبلیغ) این موضوع ها و صحبت هایی که میشه همه برای بزرگ نمایی و حاشیه سازی پیرامونه بازیه. مطمئنا یکی از دلایل عقب افتادنش علاوه بر اون چیزایی که شما گفتین میتونه همین حاشیه سازی ها باشه. به هر صورت چیزی که مشخصه این بازی در عین زیبایی توانایی رقابت با کال اف و یا هالو رو نداره. من خودم با وجود اینکه این بازی رو دوست دارم 100 سال کال اف و یا اساسین یا هالو رو ( که خیلی باش حال کردم ) به این بازی نمیدم.

vegas
30-10-2010, 22:13

ولی بحث اساسی اینه که این بازی نمیتونه با این گیم پلی و داستان و مولتی پلیر متوسطش به میزان فروش بازیهایی بزرگ اول شخص حاضر در بازار برسه...... .و گرنه همه میدونیم گرافیکش مخصوصا در pc شاهکار.
Gameplay بازی Crysis متوسط نیست ! عالی هست پس Gamespot فقط برای گرافیک به بازی 9.5 داده ؟
و ضمنا تو Review هم گفته کلا این بازی انقلابی بوده برای سبک fps
Crytek has managed to deliver an incredibly advanced and exciting first-person shooter that practically rewrites the rules for the entire genre.

The Rover
30-10-2010, 22:28
Gameplay بازی Crysis متوسط نیست ! عالی هست پس Gamespot فقط برای گرافیک به بازی 9.5 داده ؟
Crytek has managed to deliver an incredibly advanced and exciting first-person shooter that practically rewrites the rules for the entire genre.

منم اینو قبول دارم ولی دوستمون گفت شاید گیم پلیش بعد از گذشت چند سال (اگه تغییراتش کم باشه) مثل قبل جذاب نباشه
وگرنه شماره 1 زمانش خودش خیلی انقلابی بود :12:

Masoud King
30-10-2010, 22:35
بنده کنسول ندارم ولی فکر نکنم کیلزون چیزی از هیلو و cod کم داشته باشه که رقابت کرایسیس باهاش راحت تر باشه!
در ضمن کرایسیس حداقل خیلی بهتر از codهای treyarch هستش! اصلا شک نکنید! (البته این نظر منه )
درسته خیلیا با هیلو بزرگ شدن و به سبک اول شخص بسیار کمک کرد ولی ما هم با farcry و کرایسیس داریم بزرگتر میشیم!
بعضی مواقع طرفداری بیش از حد توی صحبتا معلومه! ولی در کل این بحثا نباید باعث شه دوستان از هم ناراحت شن
یه چیزی هست به اسم محبوبیت دوست من که هیلو اونو بسیار داره. killzone 2 توی دو ماه یه میلیون فروخت ولی هیلو ریچ توی یه ماه 5 میلیون !!
فار کرای مخصوصا نسخه دوم که اصلا ارزش بحث نداره.
نسخه اول خیلی بهتر بود... نسخه دوم که اصلا نمیدادن سنگین تر بود... یه بازی ساختن با کلی باگ و مشکلات!!
یه چیز وقتی محبوبه محبوب هست دیگه حالا ما بگیم نه بیشتر و نگیم کمتر هم نمیشه... من کاری به کیفیت بازی کد و هیلو با کرایسیس ندارم.... بحث فقط محبوبیت بازی هست که کرایسیس خیلی عقب تره از کد و هیلو.

وگرنه شماره 1 زمانش خودش خیلی انقلابی بود
چه نکته ی گیم پلی بازی انقلابی بود؟

halflife g
30-10-2010, 22:40
در ضمن کرایسیس حداقل خیلی بهتر از codهای treyarch هستش! اصلا شک نکنید! (البته این نظر منه :31:)
درسته خیلیا با هیلو بزرگ شدن و به سبک اول شخص بسیار کمک کرد ولی ما هم با farcry و کرایسیس داریم بزرگتر میشیم! :31:
بعضی مواقع طرفداری بیش از حد توی صحبتا معلومه! ولی در کل این بحثا نباید باعث شه دوستان از هم ناراحت شن :46:
کیلزون رو اگه کسی بازی کرده باشه میفهمه که قابل رقابت با هیلو و cod نیس(به خاطر بخش داستانی تکراری و تاخیر در اسلحه و کلا پخته نبودن گیم پلی) نمراتش هم اینو نشون میده...... .

بازی مثه halo reach که گرافیکش در مقایسه با crysis یک ضعیفتر از لحاظ نمرش تو gamespot با crysis یکی هستش....... و تو مجموع میانگین هم امتیازها هم از crysis بالاتره آنلاینش هم که مشخصه...... .

cod هم همینطور........ .

halo3 که مال n سال پیش هست هم همینطور....... .

اونوقت شما طرفداری می کنی یا من؟؟؟؟؟

خوب چیکار کنم گیم اسپات 9.5 داده.این نظر خود گیم اسپات هستش و محترمه ما هم نگفتیم که گیم پلی بازی آشغاله و در حد قارچ خوره........ولی اگه گرافیکش 10 بگیره گیم پلی 9 یا 8.5 می گیره و البته این گیم پلی حداقل تو مولتی پلیر نمیتونه موفق باشه (ویدیوشو ببینید متوجه میشد)..... .

تازه میانگین نمرات بازی رو اگه ببینید 90 هستش که از خیلی از بازیهای اول شخص رقیبش 2...3 نمره ای پایین :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگیم اسپات به مدال میده 7.5 میشه سایت آشغال به crysis میده 9.5 میشه حجت......... .بهتره دوستان به میانگین امتیاز که ثمره 40 تا نفد هستش دقت کنن.......البته نظر دیگه.

بازی همون farcry بود با چند تا قدرت اضافه و البته گرافیک شاهکار...... .

SaЁeD
30-10-2010, 22:49
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر

djmd
31-10-2010, 00:47
حالا حتما باید یه چیزی قبل از اومدنش یا خیلی بزرگش کنیم یا خیلی کوچیکش کنیم یا خیلی بی اهمیتش کنیم ؟
گرافیک خورا احتمالا می خوان با گرافیک بزرگش کنن ...
گیم پلی خورا احتمالا می خوان برای نداشتن گیم پلی مورد نظر اونها محکومش کنن و یا بی اهمیت (یا کم اهمیت) ...

به نظر من این جور بازی اگر می خواد رو گرافیک مانور بده به نفعش هست مثل MW2 یه داستان سینمایی بزنن گلِش .. و اکشنش سنگین هم داشته باشه با حالت های مختلف که فقط بکش بره جلو نباشه ... دیگه اکثر fps خورا می پسندن .. MW2 با تمام این حرفهایی که پشتش زده شد و این داستان ها بخاطر داشتن همین حالت سینمایی خیلی هارو به سمت خودش کشوند که حداقل یه بار حالت داستانیشو بازی کنن ! کیلزون مگر چی کار کرد ؟
اتفاقا اگر سینمایی باشه (که احتمال زیاد Crysis 2 خواهد بود) جلوه های بصری خودش رو بهتر می تونه به رخ بکشه ... بالاخره نمیشه که همه ی بازیها حتما گیم پلی فوق العاده ای داشته باشن .. باید چند تا بازی باشن که تو چیزای دیگه هم فوق العاده باشن . باید تمام جامعه رو مد نظر داشت ..
دقیقا داستان مثل قضیه halo reach هست .. گیم پلی خور ها می گن داستان و گیم پلی عالی بود (حق هم دارن) ولی از نظر گرافیک خورا , گرافیک راضی کننده ای نداشت (دیگه در حد همین نسل فعلی کنسولا بود کلا چیز خارق العاده ای نداشت) ... کرایسیس هم بیاد احتمالا قضیه همین میشه گرافیک فوق العاده ای داره و گیم پلی و داستان خوب (احتمالا, شاید هم معمولی باشه) ...
تا اینجا به نظر من فقط uncharted بود که تا حدودی توازن این دو قضیه رو رعایت کرد ..

vahidyasi
31-10-2010, 09:03
در سال 2007 بازی Crysis منتشر شد که به عنوان گرافیکی ترین بازی سال نیز انتخاب شد و توانسط شهرت و محبوبیت زیادی را کسب کند
و در ماه مارچ سال 2011 بازی crysis 2 به بازار خواهد آمد
با هم نگاهی داشته باشیم بر عنوان جدید شرکت crytek

پیش نمایش ویدیویی بازی Crysis 2
زمان:٦:٣٠ دقیقه
کاری از تیم E-PLAY

کیفیت بالا (لینک مستقیم)

دانلود با کیفیت متوسط (لینک مستقیم)

وبسایت تیم E-PLAY

The Rover
31-10-2010, 10:24
یه چیزی هست به اسم محبوبیت دوست من که هیلو اونو بسیار داره. killzone 2 توی دو ماه یه میلیون فروخت ولی هیلو ریچ توی یه ماه 5 میلیون !!
فار کرای مخصوصا نسخه دوم که اصلا ارزش بحث نداره.

درسته منظور منم کارای کرایتک بوده که برای pc بازا محبوبیت هیلو رو داره
خب چه نکته ای تو هیلو و کلزون هستش؟ کرایسیس هم مثل اونا یه گیم خوب و روون هست دیگه! درسته که شماره 2 پیشرفت زیادی نداره ولی 1 از هر لحاظ عالی بود

کیلزون رو اگه کسی بازی کرده باشه میفهمه که قابل رقابت با هیلو و cod نیس(به خاطر بخش داستانی تکراری و تاخیر در اسلحه و کلا پخته نبودن گیم پلی) نمراتش هم اینو نشون میده......
بازی مثه halo reach که گرافیکش در مقایسه با crysis یک ضعیفتر از لحاظ نمرش تو gamespot با crysis یکی هستش....... و تو مجموع میانگین هم امتیازها هم از crysis بالاتره آنلاینش هم که مشخصه...... .
cod هم همینطور........ .
halo3 که مال n سال پیش هست هم همینطور....... .
اونوقت شما طرفداری می کنی یا من؟؟؟؟؟
من هیچ وقت کرایسیس رو با هیلو مقایسه نمیکنم حرف شما رو هم قبول دارم و منظورم فقط شما نبودی منظورم همه کسایی بودن که تو این بحث نظر دادن!

Turok-71
31-10-2010, 13:24
اینکه برخی از رفقا از کرایسیس حمایت میکنن به نظر من دلیلش اینه که هیلو و کیلزون رو بازی نکردن...
به نظر منم کرایسیس بازی خوبی بود ولی نوآوری خاصی نداشت و همون اول شخصی بود که قبلا توسط
بازی های دیگه ارایه شده بود...
ولی چیزی که باعث گنده شدن این بازی شد انحصاری بودنش برای pc بود...
بالاخره منم یه مدت پی سی گیمر بودم و کلا دوست داشتم از عناوین انحصاری حمایت کنم...
همین کاری که مسعود و مراد در مورد هیلو میکنن...:دی
جون شما این هیلو چی داره آخه...:دی:دی

The Rover
31-10-2010, 15:25
اینکه برخی از رفقا از کرایسیس حمایت میکنن به نظر من دلیلش اینه که هیلو و کیلزون رو بازی نکردن...
به نظر منم کرایسیس بازی خوبی بود ولی نوآوری خاصی نداشت و همون اول شخصی بود که قبلا توسط
بالاخره منم یه مدت پی سی گیمر بودم و کلا دوست داشتم از عناوین انحصاری حمایت کنم...
همین کاری که مسعود و مراد در مورد هیلو میکنن...:دی
جون شما این هیلو چی داره آخه...:دی:دی
هرکس از گیم سر در بیاره میدونه ارزش هیلو و کیلزون بیشتر از کرایسیسه
منم دوست ندارم بی دلیل و از روی تعصب از یه بازی طرفداری کنم ولی خب کرایسیسم به جای خودش قشنگه دیگه!

resident_evil
31-10-2010, 20:28
قصد ورود به بحث زیبای VS ندارم فقط خواستم بگم بازی رو از جنگل کشیدن آوردن تو شهر واقعا برای من یکی جذابتر شده ! بسیار علاقه مند گشتیم به این بازی ( بدون در نظر گرفتن گرافیک منظورم فقط گیم پلی بازی هستش ) خلاصه با این جوات یرلی بیش از قبل حال میکنم : دی

B.3.S.T
01-11-2010, 01:49

این دوستمون 2 تا جمله گفتن که جواب همه این بحثهاست...و کاملآ همه این مقایسه ها و برتری و کمتری ها جوابش همینه

BMW.M3_E46
02-11-2010, 22:51
خوبه که بازیی به نام Crysis تولید شد وگرنه تولید کنندهای سخت افزار ورشکست میشدن !!!
کریسیس هیچی نیست جز گرافیک وگرنه Game play این بازی با Time Shift یکیه!(حتی من از Time shift بیشتر خوشم اومد)

The Rover
03-11-2010, 09:40
خوبه که بازیی به نام Crysis تولید شد وگرنه تولید کنندهای سخت افزار ورشکست میشدن !!!
کریسیس هیچی نیست جز گرافیک وگرنه Game play این بازی با Time Shift یکیه!(حتی من از Time shift بیشتر خوشم اومد)
ولی شما هم زیاد سخت میگیری!
حداقل کرایسیس گیم پلی جالبتری داشت فقط طراحی مراحلش ضعیف بود

night lord
07-11-2010, 01:22
یه خبر نمیدونم تکراریه یا نه؟ اگه هست شرمنده .
crysis2 بازم تاخیر خورد دلیلش هم اینه که دارن برای کارت gtx580 بهینش میکنن و تسلیشن بازی رو بالا میبرن . یعنی فک کنم تا 2 سال بعداز انتشارش اکثر ما نمیتونیم با آخرین گرافیک بازی کنیم :44:

BMW.M3_E46
07-11-2010, 19:09
crysis2 بازم تاخیر خورد دلیلش هم اینه که دارن برای کارت gtx580 بهینش میکنن و تسلیشن بازی رو بالا میبرن . یعنی فک کنم تا 2 سال بعداز انتشارش اکثر ما نمیتونیم با آخرین گرافیک بازی کنیم :44:
سالو ببر بالا 2سال نه 4سال دیگه!!!!!!!!!!!:9:

halflife g
07-11-2010, 19:14

منبع اون قسمت قرمز رنگ رو لطف می کنی بگی؟؟؟؟

میخوام ببینم کی همچین حرفی زده........ .

vegas
07-11-2010, 19:53
این طور که معلوم شده این خبر شایعه هست !!!!!!!!
ضمنا Crysis 2 مثل 1 Crysis نیست و چون کنسولی شده گرافیکش هم اشغال شده (با توجه به عکس ها و تریلر ها ) !
چون ps 3 و 360 توانایی اجرای بازی Crysis حتی در سطح low هم ندارند این رو Cevat yerli چند سال پیش گفته بود !:46:
پس انتظار گرافیک بالا از این بازی نداشه باشید که بیهوده هست !:31:

halflife g
07-11-2010, 20:05
ضمنا Crysis 2 مثل 1 Crysis نیست و چون کنسولی شده گرافیکش هم اشغال شده (با توجه به عکس ها و تریلر ها ) !

:39::39::39::39::39:

night lord
08-11-2010, 00:29
منبع اون قسمت قرمز رنگ رو لطف می کنی بگی؟؟؟؟

میخوام ببینم کی همچین حرفی زده........ .

این منبعشه ولی راستو دروغش دیگه با من نیست . البته خیلی جاها خوندم که میگن این ساختگیه مخصوصا GTX 580 ready

B.3.S.T
08-11-2010, 00:35
crysis2 بازم تاخیر خورد
عیبی نداره..چیزی که تو این چند وقته بازارش گرمه همین تاخیر ریلیز بازیهای شاخ هست!اینم روش

دلیلش هم اینه که دارن برای کارت gtx580 بهینش میکنن و تسلیشن بازی رو بالا میبرن
حالا بگذریم که شایعه هست ولی اینا خیلی ببخشیدا چیززز کلاسه فقط و الی خیلی از بازیها قبل از ریلیز شدنشون خدای گرافیک و فلان گیم پلی و ... بودن ولی بعد ریلیز به هم اون همه وقت که واسش صبر کردیم نمیرزیده

2 سال بعداز انتشارش
اگر می گفتن 60 سال هم تعجب نداشت...تا 2 سال دیگه با این پیشرفت و رقابتی که تو زمینه گیم هست دیگه نام بازی کریسیس حتی تو 20 تا بازی اول هم قرار نمیگیره

night lord
08-11-2010, 01:12
عیبی نداره..چیزی که تو این چند وقته بازارش گرمه همین تاخیر ریلیز بازیهای شاخ هست!اینم روش

حالا بگذریم که شایعه هست ولی اینا خیلی ببخشیدا چیززز کلاسه فقط و الی خیلی از بازیها قبل از ریلیز شدنشون خدای گرافیک و فلان گیم پلی و ... بودن ولی بعد ریلیز به هم اون همه وقت که واسش صبر کردیم نمیرزیده

اگر می گفتن 60 سال هم تعجب نداشت...تا 2 سال دیگه با این پیشرفت و رقابتی که تو زمینه گیم هست دیگه نام بازی کریسیس حتی تو 20 تا بازی اول هم قرار نمیگیره

بله................!

vegas
08-11-2010, 12:24

فعلا که بعد از 3 سال هنوز بهترین گرافیک رو در بین بازی ها داره !:31:

The Rover
08-11-2010, 12:48
این همه فاز منفی برای چی؟
شما هم یه کم به نیمه خالی لیوان نگاه کنید!
این بازی یکی از بهترین اول شخصایی که رو pc گیر میاد! حداقل برای ما یه کمی جالبه!

ATA FARZADI
08-11-2010, 13:15
موتر گرافیکی این بازی برای بازیهای دیگه هم کار میره

سال 2008 همچون بازی زدن

شما فکر کن موتر گرافیکی جدیدترشون چه محشری تو صنعت بازی ها ایجاد میکنه

a.salireza
08-11-2010, 13:26
تاپیک 42 صفحه رفته جلو ، 41 صفحه درباره گرافیک و مقایسه با بازی های دیگه بوده ! از مدیران عزیز خواهشمندم اسمه تاپیک رو به " مقایسه کرایسس و رقبا ! " تغییر بدن ! :27:

xlife
08-11-2010, 15:00
چون ps 3 و 360 توانایی اجرای بازی Crysis حتی در سطح low هم ندارند این رو Cevat yerli چند سال پیش گفته بود !:46:
پس انتظار گرافیک بالا از این بازی نداشه باشید که بیهوده هست !:31:

اما شکی نیست که نسخه کامپیوتری رو حتما بهتر از ‏2کنسول فوق الذکر می سازند این چندوقته همه فهمیداند سخت افزا ر کامپیوتر بهترین وسیله برای به رخ کشیدن گرافیک هستش حتی تیم ندای وظیفه جدید اعلام کردن بهترین گرافیک رو در نسخه کامپیوتری خواهید داشت ‏

به دلیل این هستش که این اکثریت قریب این رفقای شریف پی سی باز تشریف دارند و شکی نیست که باید ازتنها نکته برتری پی سی نصبت به کنسول دفاع کنند

به نظر منم کرایسیس بازی خوبی
بود ولی نوآوری خاصی نداشت و همون اول شخصی بود که قبلا توسط
ولی چیزی که باعث گنده شدن این بازی شد انحصاری بودنش برای pc بود

در واقع کرایسیس زمانی ارائه شد که سخت افزارهای جدید همچون پی اس 3 و ایک باکس 360رو کاراومده بوداند و از نظر سخت افزاری در زمینه گیم حرف اول رو می زدند پی اس 3 ازنظر پردازش گرافیکی فوق العاده بود و بی همتا تا جایی که سونی به صورت آشکارا نابودی کامپیوتر رو اعلام کرد و در اخبار نشریات و محافل مختلف سرباز زدن کمپانی های بازیسازی نسبت به ساخت گیم برروی کامپیوترگرم بود خیلی از بازیسازها پروژه های خود برروکامپیوتر رها کردند و بدنبال ایده ای جدید برای سخت افزار جدید افتادند بعضی ها از کامپیوتر برروی کنسول انتقال دادند اندک کمپانی به فکر ساخت بازی برروی کامپیوتر بود و ان وقت بود که سونی با آوردن شبکه اتصال به اینترنت و زخیره سازی فایل برروی پی اس 3 می خواست اون رو عملا از پا بندازد در آن زمان بازار سخت افزار کامپیوتری به گرمی این روزها نبود و اتی و انویدیا به سراغ کنسول رفتند پردازشگر گرافیکی کنسول مایکروسافت از شرکت اتی بود و سونی انویدیا موضوع پردازشگر گرافیکی سونی در اوایل مخفی بود از سوی دیگر دو غول بزرگ صنعت سی پی یو اینتل و ای ام دی نیز به این دو شرکت پیوست اند و کامپیوتر تک و تنها بدون پشتیبان ماند
وکامپیوتر در دوران جنگ سرد سخت افزاری شروع به فرو پاشی کرد اما کیلومترها ان طرفتر در یک شرکت خوشنام و زیر سایه ناشری عجیب تحولی شگرف در حال پدید آمدن بود و در ای 3 همان سال پرده از آخرین حرکت استاد برداشته شد
کرایسییس قهرمانی که از چند نسل آینده به آن دوران آمده بود تا کامپیوتر را همانند نامش از بحران نجات دهد اخرین ناجی و فرشته نجات ما ,و چیزی که از پیش توانست ان را بهتر جلوه دهد پشتیبانی از دایرکس 10 نسخه شکست خورده ویندوز ویستا بود و وقتی خبر انحصاری بودن آن برروی پی سی پخش شد همه نشریات و اصحاب رسانه نوشته اند و گفتند کرایسیس آبرو پی سی را خرید
کرایتک آنقدر به کامپیوتر وفادار ماند و حتی با وجود فروش نه چندان خوبش همه پی سی بازان به این کمپانی افتخار می کنند بعد از چندی یک شخصیت معروف و مشهور که نامش در خاطرم نیست گفت سونی آنقدر گستاخ شده بود که با آوردن قابلیت اتصال به اینترنت و شبکه فکر می کرد جایگزین خوبی برای پی سی خواهد بود
اما نظر شخص بنده و خودم به شخصه میگم کرایسیس برای رقابت با سبک اکشن نیامده بود بلکه کرایتیک از همان اول می خواست یک موتور گرافیکی جدید را عرضه کند و از بازی کرایسیس برای نشان دادن قابلیتهای آن مانند فیزیک _ زمان لود_ طراحی بصر ی و خیلی های دیگر استفاده کرد و در همین سال در نمایشگاه دبی طراحی ساخت بازی بوسیله موتور کرای انجین را به نمایش گذاشت که یکی از اعضای تیم به راحتی یکی از سواحل و جنگلهایی که در کرایسیس زیاد دیده بودایم را ساخت و عملا جنگ خود را با انریل انجین اغاز کرد چیزی که یکی از کارمندان اپیک گفت کرایتک یارای رقابت با ما را ندارد
اما تنها امید کرایتک به نسخه بعدی ای پی خودشه اخیرا در کنفرانس مایکروسافت یک بازی ما جراجویی به سبک گلادیاتوری رو نمایش داد و عملا وارد رقابت شده ضعف کرایسیس از نظر بنده
1‏ تک روی و سبک بکش انفجار برو جلو
درصورتی که دربازیهای امروزی شرط اصلی بازی تیمی بودن هستش چیزی که دیگر در بازیهای ترسناک نیز دیده شده مانند لفت 4 دید و فیر جدید
2یکنواختی و کسالت
دریک بازی اکشن هیجان حکم فرمای واقعیست در کرایسیس شخص باید خود ادرینالید تزریق کند اما کال اف دی یوتی بازیباز را در اوج هیجان رها می کند چیزی که درکرایسیس کمبود آن بشدت احساس می شود نداشتند صحنه های نوستالژیک و سینمایی هست
داستان
درکمتر بازیی اکشنی و سبک اف بی اس همانند سری فوق محبوب هالو دیده شده که به داستان اینگونه زیبا و حماسی پرداخته شده همیشه داستان بوده که به گیم پلی حجم وظرافت بخشیده اما کرایسیس در این امر بخوبی وارد نشده و داستانی غیرقابل بحث به مخاطب نشان می دهد

در کل این ‏3مورد نشان میدهد کرایسیس به عنوان بازی روی کار نیامده بلکه هدف سازنده داشتن یک مدل بی نقص برای ارائه موتور گرافیکی خود بوده این نظر شخصی بنده می باشد ‏
اما کرایسیس بود که دوباره آتش زیر خاکستر دو اژدهای سر خ و سبز صنعت گرافیک رو شعله ور کرد و موتور تولید کارخانه جنگی (ای ام دی و اینتل) را روشن کرد

باسپاس از شما

halflife g
08-11-2010, 16:08
بابا چرا دعوا می کنید؟؟:31:خیلی سادس بابا...... .

اول در مورد کرایتک و خرید آبروی pc بگم:
این طبیعیه در اول هر نسل که کنسولهای نو به بازار میان نگاهها معطوف اونا میشنه و بازیسازها به طرف اون میرن ولی هرچقدر به آخر نسل میرسیم توجها رفته رفته معطوف میشه بهpc (چون کنسولها کهنه میشن)

کرایسیس هم اگه نمیومد صنعت بازیسازی تو pc هیچ صدمه ای نمیدید یا مثلا انویدیا یا ای تی آی هیچ کدام ورشکست نمی شدند........ .
کرایسیس اومد تا عظمت کار شرکت کرایتک رو نشون بده.........ناجی pc شدن یعنی چی؟؟یعنی pc با این عظمتش معطل یه بازیه کلیشه ای هستش؟؟؟همین wow و diablO به تنهایی ناجی کل صنعت بازین چه برسه به pc......... .

راستی تا اونجایی که من میدونم اول مایکرو سافت اینترنت و شبکه رو اورده نه سونی

دوما در مورد تحولی که کرایتک تو گرافیک و کلا بشریت ایجاد کرد:
رییس شرکت اپیک سال قبل اعلام کرد که unrealengine4 آمادس ولی اونو واسه نسل بعد نگهداشتن و رو کارتهای گرافیکی این نسل جوابگو نیس............
چرا مثلا یه بازی انحصاری رو pc نزد اپیک تا با گرافیکش گوی سبقت رو از کرایتک بگیره؟؟

چون شرکت اپیک برای اثبات خودش نیازی به عرضه گرافیک خارق العاده رو pc نداره.......بلکه با همین unrealengine3.5 هم داره سلطنت می کنه...... .
همچنین موتور rage که جان کارمک رییس شرکت سازندش گفته doom 4 کلا رو کنسولهای فعلی جوابگو نیس...پس چرا رو pc نمیده تا دهن همه ما باز بمونه؟؟؟؟

اینو خواستم بگم تا دوستان بدونن کرایتک و موتورش همچین هم بی رقیب نیس........ .

سوما در مورد سرنوشت نسخه دوم:
بالطبع گرافیک نسخه دوم در pc به مراتب بهتر از کنسولها خواهد بود........خیلی ازطرفدارای متعصب pc که اینجا هستن وقت ریلیز این بازی به شدت کنسول رو مسخره خواهند کرد(البته الانشم خیلی می کنن)...در نتیجه اونا نگران کیفیت نسخه pc نباشن(ببین کی گفتم)
ولی دیگه کیفیت نسخه کنسول هم ضعیف یا آشغال نیس....کافیه تریلر آخری از مولتی پلیر بازی رو ببینید تا متوجه بشین چقدر گرافیک بازی روی x360 زیباس و انصافا جزو یکی از بهترینها در سبک اول شخص کنسولیه(البته به killzone3 نمیرسه).

.

vegas
08-11-2010, 18:02
اما شکی نیست که نسخه کامپیوتری رو حتما بهتر از ‏2کنسول فوق الذکر می سازند این چندوقته همه فهمیداند سخت افزا ر کامپیوتر بهترین وسیله برای به رخ کشیدن گرافیک هستش حتی تیم ندای وظیفه جدید اعلام کردن بهترین گرافیک رو در نسخه کامپیوتری خواهید داشت ‏

بهتر که 100 درصد هست ولی تفاوتش زیاد نیست شاید تفاوتش مثل بازی Metro 2033 نسخه 360 و PC باشه !
نسخه 360 و Ps3 ممکنه یه سری مشکلات هم داشته باشن مثل افت فریم و نبود Vsync بی کیفیت بودن Texture ها و...
اون گرافیک PhotoRealistic و زیبای نسخه قبل تکرار نخواهد شد !:31:

The Rover
08-11-2010, 18:23
اینو خواستم بگم تا دوستان بدونن کرایتک و موتورش همچین هم بی رقیب نیس...
اتفاقا این خیلی خوبه! رقابت باید بین کمپانی ها باشه و گیمر ها این وسط سود کنند!
ولی نمیشه همیشه گفت نرخ فریم بالا در ازای گرافیک کمتر خوبه که خیلی از بازیسازا تو این نسل میگن
ما هم منتظر دیدن گرافیکای خفن نسل بعد هستیم! البته اگه تا اون موقع دیگه بازی برای pc بیاد
(حالا اینایی که گفتم چه ربطی به کرایسیس داره! :31:)

sima_6600
08-11-2010, 19:25
سلام باز هم بحث بین کنسول و PC ای خدا.این بحث تموم نمیشه ما هم راجت بشیم اقا هر کی دوست داره PC باز باشه هر کی هم دوست نداره بره کنسول بگیره مبارکش باشه اینشالله باهاش بره فضا :31:.البته یک سری از دوستان هم این ادعا رو دارن:31:.
به حر حال بالا بریم پاین بیایم PC قدرت بیشتری داره با اینکه اصلا مخصوص بازی ساخته نشده و این یکی از بی شمار کاربردش هست اما باز هم از کنسول که فقط برای بازی ساخته شده بهتره.دیگه این رو نمیشه رد کرد.بحث باید درست مننطقی و به جا باشه و دلیل و سند هم داشته باشه.که من دارم.هر کی خواست بیاد تا بحث کنیم ولی من میدونم در اخر مرغ یک پا داره:31:.با این حال من اماده ام.در ضمن بازم میگم بحث نکنید اگر هم بحث میکنید درست و حسابی این که میگید PC محتاج Crysis بود و اینا همش چرنده.البته ببخشید که خیلی رو راست حرف خودم رو زدم باز شرمنده ببخشید اینشالله به کسی بر نخوره و به دل نگیره.ما همه با هم دوست هستیم مگه نه:10::31:.

djmd
08-11-2010, 20:26
بابا چرا دعوا می کنید؟؟:31:خیلی سادس بابا...... .

اول در مورد کرایتک و خرید آبروی pc بگم:
این طبیعیه در اول هر نسل که کنسولهای نو به بازار میان نگاهها معطوف اونا میشنه و بازیسازها به طرف اون میرن ولی هرچقدر به آخر نسل میرسیم توجها رفته رفته معطوف میشه بهpc (چون کنسولها کهنه میشن)

کرایسیس هم اگه نمیومد صنعت بازیسازی تو pc هیچ صدمه ای نمیدید یا مثلا انویدیا یا ای تی آی هیچ کدام ورشکست نمی شدند........ .
کرایسیس اومد تا عظمت کار شرکت کرایتک رو نشون بده.........ناجی pc شدن یعنی چی؟؟یعنی pc با این عظمتش معطل یه بازیه کلیشه ای هستش؟؟؟همین wow و diablO به تنهایی ناجی کل صنعت بازین چه برسه به pc......... .

راستی تا اونجایی که من میدونم اول مایکرو سافت اینترنت و شبکه رو اورده نه سونی

دوما در مورد تحولی که کرایتک تو گرافیک و کلا بشریت ایجاد کرد:
رییس شرکت اپیک سال قبل اعلام کرد که unrealengine4 آمادس ولی اونو واسه نسل بعد نگهداشتن و رو کارتهای گرافیکی این نسل جوابگو نیس............
چرا مثلا یه بازی انحصاری رو pc نزد اپیک تا با گرافیکش گوی سبقت رو از کرایتک بگیره؟؟

چون شرکت اپیک برای اثبات خودش نیازی به عرضه گرافیک خارق العاده رو pc نداره.......بلکه با همین unrealengine3.5 هم داره سلطنت می کنه...... .
همچنین موتور rage که جان کارمک رییس شرکت سازندش گفته doom 4 کلا رو کنسولهای فعلی جوابگو نیس...پس چرا رو pc نمیده تا دهن همه ما باز بمونه؟؟؟؟

اینو خواستم بگم تا دوستان بدونن کرایتک و موتورش همچین هم بی رقیب نیس........ .

سوما در مورد سرنوشت نسخه دوم:
بالطبع گرافیک نسخه دوم در pc به مراتب بهتر از کنسولها خواهد بود........خیلی ازطرفدارای متعصب pc که اینجا هستن وقت ریلیز این بازی به شدت کنسول رو مسخره خواهند کرد(البته الانشم خیلی می کنن)...در نتیجه اونا نگران کیفیت نسخه pc نباشن(ببین کی گفتم)
ولی دیگه کیفیت نسخه کنسول هم ضعیف یا آشغال نیس....کافیه تریلر آخری از مولتی پلیر بازی رو ببینید تا متوجه بشین چقدر گرافیک بازی روی x360 زیباس و انصافا جزو یکی از بهترینها در سبک اول شخص کنسولیه(البته به killzone3 نمیرسه).

.

سلام باز هم بحث بین کنسول و PC ای خدا.این بحث تموم نمیشه ما هم راجت بشیم اقا هر کی دوست داره PC باز باشه هر کی هم دوست نداره بره کنسول بگیره مبارکش باشه اینشالله باهاش بره فضا :31:.البته یک سری از دوستان هم این ادعا رو دارن:31:.
به حر حال بالا بریم پاین بیایم PC قدرت بیشتری داره با اینکه اصلا مخصوص بازی ساخته نشده و این یکی از بی شمار کاربردش هست اما باز هم از کنسول که فقط برای بازی ساخته شده بهتره.دیگه این رو نمیشه رد کرد.بحث باید درست مننطقی و به جا باشه و دلیل و سند هم داشته باشه.که من دارم.هر کی خواست بیاد تا بحث کنیم ولی من میدونم در اخر مرغ یک پا داره:31:.با این حال من اماده ام.در ضمن بازم میگم بحث نکنید اگر هم بحث میکنید درست و حسابی این که میگید PC محتاج Crysis بود و اینا همش چرنده.البته ببخشید که خیلی رو راست حرف خودم رو زدم باز شرمنده ببخشید اینشالله به کسی بر نخوره و به دل نگیره.ما همه با هم دوست هستیم مگه نه:10::31:.

@سیما : نــه :27: ... (شوخی :31:)

@نیمه جان : حاجی اینم خودش بحثی هست واسه خودش Killzone vs Crysis ولی به نظر من فرق خاصی با هم ندارند حداقل تچ دموهای crysis تقریبا نشون داد که از تمام تکنیک های موجود گرافیکی داره بهره میبره .. مگر اینکه کیلزون کلا به خواد خودش تنهایی یه افکت جدید ایجاد کنه (که همچین چیزی هم با عقل جور در نمیاد) ....

البته این اضافه کنم دوستان هنوز ندیدم این خبر رو قرار داده باشن , که قرار شده در کنسول های نسل آینده حتما تکنولوژی tessellation گنجونده بشه ! که خودش خیلی به نفع pc خواهد بود چون چه بخواهیم و چه نخواهیم در نسل آینده هم پورت از کنسول به PC همچنان به قوت خودش باقی خواهد بود ! ولی جایه بسی خوشحالی داره که حداقل از قابلیت ها PC بیشتر استفاده خواهد شد که انشاا... با این وضعیت کنسولها فکر نکنم نسل بعدی تو 2011 یا 2012 ارائه بشن .

halflife g
08-11-2010, 21:03
@سیما : نــه :27: ... (شوخی :31:)

@نیمه جان : حاجی اینم خودش بحثی هست واسه خودش Killzone vs Crysis ولی به نظر من فرق خاصی با هم ندارند حداقل تچ دموهای crysis تقریبا نشون داد که از تمام تکنیک های موجود گرافیکی داره بهره میبره .. مگر اینکه کیلزون کلا به خواد خودش تنهایی یه افکت جدید ایجاد کنه (که همچین چیزی هم با عقل جور در نمیاد) ....

حاجی رو کنسول گفتم.......... گرنه رو pc که crysis می بلعه kz3 رو.
از لحاظ بصری kz3 بهتره.......ولی نه از لحاظ تکنیکی.....(البته از لحاظ تکنیکی هنوز رو کنسول نمیشه مقایسه کرد ولی بصریشو که دیدیم اینو میگه)

xlife
08-11-2010, 22:02
در مورد کرایتک و خرید آبروی pc بگم: این طبیعیه در اول هر نسل که کنسولهای نو به بازار میان نگاهها معطوف اونا میشنه و بازیسازها به طرف اون میرن ولی هرچقدر به آخر نسل میرسیم توجها رفته رفته معطوف میشه بهpc )چون کنسولها کهنه میشن(

دراین مورد تاکمی موافقم اما کنسول قابلیتهایی داره که هر بازیسازی رو به ساخت ایده هایی جدید می ندازه ماننده ماشن کنترل وی 2 که یکی از پروفروشترین کنسولهای بازاره و هنوز که هنوزه فکره خیلی ها رو داره قلقلک میده ایا یک ماوس و صفحه کلید شب و روز رو می تونه از هیدئو کوجیما بگیره یا کنسول پلی استیشن 3 که بهترین و خوش ساخت ترین بازیها رو به انحصار خودش درمیاره و هیچ شرکتی ازشراکت با اون ضرر نمی کنه و تازه کپی خور نیست پس پی سی کرک خور چطور می تونه چرخ سود سازی کمپانی های بزرگ رو بچرخونه الان کمپانی ها اول بازی خودشون رو واسه کنسول می سازند تا وقتی که سرمایه شون بازگشت با یک پورت ریسک شون رو واسه پی سی می کنند
نسلی که بادسته می نشسته و شوکها ور میرفتی گذشت
بقول رجی فیل ایم شور و هیجان یک بازیباز با تکنولوژی اغاز می شود و( ای 3 )امسال با دسته کنترل ماشن کنترل و حتی بدون هیچ کنترلی هست (کنایه به کینکت مایکروسافت) همه اینها رو هم رفته کاری می کنه که کنسولها تا چندین دهه مقتدرانه بر صنعت بازیسازی حکمرانی کنند کنسول امروز داره مرزهای واقعیت رو میشکنه اما پی سی هنوز در تکنولوژی سنتی باقی مونده مگر اینکه شرکتهای خصوصی یک نیم نگاهی به آن بی اندازند مانند آتی که قابلیت استفاده از چندین مانیتور را داده به پی سی و انویدیا که قابلیت سه بعدی و مایکروسافت با قابلیت مالتی تاچ توسط ویندوز 7 اما این 3 قابلیت برای ارضا کردن بازیسازان کافی نیست

( کرایسیس هم اگه نمیومد صنعت بازیسازی تو pc هیچ صدمه ای نمیدید یا مثلا انویدیا یا ای تی آی هیچ کدام ورشکست نمی شدند........ . کرایسیس اومد تا عظمت کار شرکت کرایتک رو نشون بده.........ناجی pc شدن یعنی چی؟؟یعنی pc با این عظمتش معطل یه بازیه کلیشه ای هستش؟؟؟

درکلیشه ای بودن کرایسیس هیچ جای شکی وجود نداره اما در ان زمان و ارئه کنسولهای نسل بعد پی سی نه از نظر گرافیکی و نه از نظر تکنولوژی حرفی واسه گفتن نداشت واسه همین اون رو شکست خورده این جنگ می دونستند و کسی بهش اعتنایی نکرد اما چیزهایی که پی سی داشت اونها نداشتند مانند انجام بازیهای اشاره کلیک به سبک استراتژیک که سبک پرطرفداری هستش (هرچند بعدها هالو با وجود اوردن روشهای جدید کاری کرد که کنسول از بازی استراتژیک نیز بی نصیب نماند) اما اینها به این اندازه کافی نبوداند و پی سی در نسل جدید جزء گرافیک و روان اجرا کردن برخی بازیها در کوله پشتیش چیزی نداره وعملا بازنده این میدان هستش

همین wow و diablO به تنهایی ناجی کل صنعت بازین چه برسه به pc......... .

بیلیزاردکمپانی سختگیر و حامی پی سی اما این دو ای پی تا کی می تونستند پی سی رو از ورطه نابودی نجات بداند دیابلو اگه تظاهرات و اعتصاب طرفداران اون نبود بلیزارد بفکر ساخت دوباره اون نمی افتاد و در سانی دیابلوهای قبلی بقدری کامل بوداند که نیازی به ادامه نداشت و ورلد وارکرافت که یک بازی انلاین هستش ایا می توانست طرفداران سبک ماجراجویی اکشن و ورزشی رو سیراب بکنه اگه کرایسیس اون هیجان رو بوجود نمی آورد هیچکس واسه پی سی تا چند سال اینده تره خورد نمی کرد ولی خوب کرایسیس نمی اومد بازهم پی سی نفس می کشید و اتی و انویدیا نبرد شون رو شروع می کردند تا آخر که بیکار نمی نشستند اما کرایسیس با اومدنش اونها رو وادار به ارتقاع داد و چند نسل به جلو برد

رییس شرکت اپیک سال قبل اعلام کرد که unrealengine4 آمادس ولی اونو واسه نسل بعد نگهداشتن و رو کارتهای گرافیکی این نسل جوابگو نیس............ چرا مثلا یه بازی انحصاری رو pc نزد اپیک تا با گرافیکش گوی سبقت رو از کرایتک بگیره؟؟ چون شرکت اپیک برای اثبات خودش نیازی به عرضه گرافیک خارق العاده رو pc نداره.......بلکه با همین unrealengine3.5 هم داره سلطنت می کنه...... . همچنین موتور rage که جان کارمک رییس شرکت سازندش گفته doom 4 کلا رو کنسولهای فعلی جوابگو نیس...پس چرا رو pc نمیده تا دهن همه ما باز بمونه؟؟؟؟ اینو خواستم بگم تا دوستان بدونن کرایتک و موتورش همچین هم بی رقیب نیس........

شاید همه شما بهتر می دونید که موتور اپیک چندان هم بی نقص نیست و در بافتها و جلوه های بصری کمی با قالب و رنگ بندی مرده عمل می کنه و به اون موتور خاکی هم گفته میشه زیرا به بازی جلوه خاکی میده مانند گیر اف وار و بتمن درضمن هیچ وقت نشده که کمپانی بیاد و از روند کار باهاش ناراضی نباشه و کارش به دادگاه نکشه وتعداد معدود بازی واسه پی سی ساخته میشه انریل انجین مو تور قویی هستش اما ایا می تونه به زیبایی کرایسیس رنگ بندی نشاط آور و بافتهای باور پذیر بوجود بیاره
اگه انریل انجین 4 واقعا آماده هستش و نسل امروز جوابگو نیستش پس نشون میده اپیک خیلی جلو رفته و باید گیرس جدید این پیشرفت رو نشون بده و ارتقاع داده بشه درصورتی که در این گیرس گرافیک حداقل به لحاظ بصری جهش خوبی پیدا کرده و کنتراست رنگها بهتر و پویاتر شده
دکتر جان کارمک اگر واقعا میگه موتور دوم 4 توسط سخت افزارهای جدید پشتیبانی نمیشه‎ ‎‏ خوب راستشو در بازی راگی به همه نشون داد و قدرت ای دی تیچ 5 برهمگان ثابت شد اما پس بازیهایی مانند فیر و هالف لایف ودوم و فارکرای با آن گرافیک در زمانی که ما درکف گرافیک ای جی ای مانده بودیم رو چه می گید وقتی به بازار آمدن هیچ سیستمی از پسش بر نمی اومد و می گفت بابا بزار چند سال بگزره بعدا می اومدی
ازمن گفتن جنگ کنسولها نبرد بین چند کمپانی چند اقلیتی وملیتی هستش که هدفی جزء سود بیشتر ندارند و یک بازیباز بهتره خودش تو این بازی وارد نکنه زیرا تنهاکسی که ضرر میکنه اونه واسه اونا فرقی نداره پی سی باشه یانباشه اگه نباشه که چه بهتر هزینه کمتر اما پی سی تا وقتی هست که غولهای سخت افزاری باشند شک نکنید که اونا هم با بقیه سرو ته یک کرواسند وجزء رنگ پول چیزه دیگه نمی شناسند کرایسیس اگه خوبه که هیچ اگه بده تقصیر پی سی نیست از کم کاریه کمپانیشه ما مخلص هالف لایف هستیم امیدوارم ایشون دلخور نشده باشند و بنده حق شاگردی دارم در قبالشون زیرا به تازگی به این عرصه پیوستم

halflife g
08-11-2010, 22:46
والله xlife خان خوب بحث کردی.........کسی که بتونه به دور از مسخره کردن و تهمت زدن به آدم تو این فروم بحث کنه کمه .........
منم تو چند مورد بحث با شما رو ادامه میدم:

راستش در مورد کنسولها و وضعیتشون تو این نسل بله موافقم خیلی در زمینه گیمینگ pc رو به حاشیه کشوندن
ولی اینو نمیشه انکار کرد که بالاخره رسیدیم آخرای نسل و pc داره جوون می گیره البته نه در زمینه افزایش بازی انحصاری یا نقشش در این زمینه بلکه فقط توجه سازندگان برای ارایه یورت بهتر و شاید مستقل واسه pc نمونش هم همین شماره جدید bioshock که نسخه جدید اون برای pc کلا خارج از توانایی کنسولها هستش و بالطبع کیفیت پایینی ارایه خواهد کرد.
در مورد سبک استراژیک رو کنسولها هم موو سنسور ps3 براحتی این بازی رو اجرا می کنه و کاملا سرعت و دقت موس رو داره یعنی میشه گفت کم کم سبک استراتژیک هم از انحصار pc خارج میشه...... .

درضمن هیچ وقت نشده که کمپانی بیاد و از روند کار باهاش ناراضی نباشه و کارش به دادگاه نکشه وتعداد معدود بازی واسه پی سی ساخته میشه

منبع این قسمت از حرفتون رو میدین؟؟

در مورد موتور انریل هم راستش شماره 3.5 اون که روی گیرز3 فوق العاده عالی جواب داده و کلا خیلی سرزنده هستش .........مطمینا شماره 4 اون عالی خواهد.......
تازه این موتور موتور انعطاف پذیری هستش.......و خاکی بودنش مختص همه بازیها نیس......بازی کمبات.......بردرلند که سل شید بود و هزاران بازی دیگه قدرت این موتور رو به رخ می کشونه......... .
با موتور کرایتک چند تا شرکت میتونن کار کنن؟.........فقط بازی boiling point رو من یادم میاد که اونم پر باگ های گرافیکی بود............. .

در مورد آخر هم نبرد کنسولها و pc خوبه باید ادامه پیدا کنه حالا چه دست اقلیت باشه یا اکثریت......تکنولوژی یه جوری باید جلو بره....... .

B.3.S.T
09-11-2010, 00:47
بله................!
کیه..چیه..کجا..! : دی

فعلا که بعد از 3 سال هنوز بهترین گرافیک رو در بین بازی ها داره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
بلاخره قرار نیست سایر شرکتهای بازیسازی بشینن آبدوغ خیار درست کنن واسه گیمرها...همین الانشم داریم میبینیم خیلی از بازیها منجمله مترو 2033 چه سیستم گرافیکی مخوفی رو واسه اجرای بازی قرار دادن دیگه این چیزا رو نباید کتمان کرد حتی اگر به این بازی متعصب باشیم

sima_6600
09-11-2010, 09:22
والله xlife خان خوب بحث کردی.........کسی که بتونه به دور از مسخره کردن و تهمت زدن به آدم تو این فروم بحث کنه کمه .........
منم تو چند مورد بحث با شما رو ادامه میدم:

راستش در مورد کنسولها و وضعیتشون تو این نسل بله موافقم خیلی در زمینه گیمینگ pc رو به حاشیه کشوندن
ولی اینو نمیشه انکار کرد که بالاخره رسیدیم آخرای نسل و pc داره جوون می گیره البته نه در زمینه افزایش بازی انحصاری یا نقشش در این زمینه بلکه فقط توجه سازندگان برای ارایه یورت بهتر و شاید مستقل واسه pc نمونش هم همین شماره جدید bioshock که نسخه جدید اون برای pc کلا خارج از توانایی کنسولها هستش و بالطبع کیفیت پایینی ارایه خواهد کرد.
در مورد سبک استراژیک رو کنسولها هم موو سنسور ps3 براحتی این بازی رو اجرا می کنه و کاملا سرعت و دقت موس رو داره یعنی میشه گفت کم کم سبک استراتژیک هم از انحصار pc خارج میشه...... .

در مورد موتور انریل هم راستش شماره 3.5 اون که روی گیرز3 فوق العاده عالی جواب داده و کلا خیلی سرزنده هستش .........مطمینا شماره 4 اون عالی خواهد.......
تازه این موتور موتور انعطاف پذیری هستش.......و خاکی بودنش مختص همه بازیها نیس......بازی کمبات.......بردرلند که سل شید بود و هزاران بازی دیگه قدرت این موتور رو به رخ می کشونه......... .
با موتور کرایتک چند تا شرکت میتونن کار کنن؟.........فقط بازی boiling point رو من یادم میاد که اونم پر باگ های گرافیکی بود............. .

در مورد آخر هم نبرد کنسولها و pc خوبه باید ادامه پیدا کنه حالا چه دست اقلیت باشه یا اکثریت......تکنولوژی یه جوری باید جلو بره....... .
خوبه بازم یکی حرف حساب زد:31:.
اما نظر به این که همه بازی ها چرا در ابتدا برای PC منتشر میشوند و بعد نسخه های بعدی برای PC نمیاد یک دلیل مشخص داره اون هم اینه که کپی میشه و چیزی جر ضرر نیست و کمپانی ها همه به دنبال پول بیشتر هستن:46:.
حالا شما به بازی های مثل Call of Duty نگاه کن همیشه این بازی در PC طرف دار های بیشتری داشته تا کنسول حتی بخش انلاین این بازی خیلی کاربران بیشتری نصبت به XBL یا PSN داره :11:.خوب اما چرا این دو با هم مقایسه میشوند اصلا درست هست یا نیست به نظر من اصلا درست نیست به هر حال حدف از ساخت کنسول بازی کردن بوده و بس اما کامپیوتر اصلا با این حدف ساخته نشده خوب کنسول ها به خاطر همین ارزان تر هستن چون کارای بیشتری ندارن.اما کامپیوتر ها قیمت بالا تر نیاز به اپدیت سخت افزاری هر 2 سال 1 بار چرا که همیشه کاربران PC خودشون رو نیازمند بالا ترین قدرت میدونن چرا که ما میبینیم هر سال چند میلیون کارت گرافیک به فروش میرسه و این خودش یکی از دلایلی هست که هیچ وقت PC شکست نمیخوره چون شرکت های مثل NVIDIA و ATI دو غول صنعت ساخت گرافیک سرمایه زیادی رو به ساخت بازی برای کارت های خودشون اختصاص میدن.که این هم باعث میشه همه سازنده ها مجبور شن برای PC هم بازی بسازن.حالا کار با سیاست های شرکت سونی ندارم چون اصلا جز بحث من نیست.خلاصه لپ کلام همیشه کنسول های یک رده پاین تر از پدر خودش قرار داره و به قول خودمون 100 سالش هم که بشه باز بچه همین PC خودمونه:31:.یک ضرب المثل هم بزنم هر كس پر طاووس خواهد جور هندوستان كشد.هرکی دوست داره با PC بازی کنه باید پول خرج کنه تمام.

xlife
09-11-2010, 10:03

.

والا منبع مشخصی نداره از مجلات و دیگر نشریات معتبر در این زمینه بود که بنده درپاره ای از وقت مطالعه شون می کنم و درلیست اخبار داغ صفحات اول قرار میدند اما خوب من انریل انجین رو دوست دارم همونطور که تیم سوینی رودوست دارم قطعا شکی نیست که سوینی خودش برروی کدنویسی انجین کار می کنه انریل بهترین موتور واسه نشان دادن قهرمان های عضلانی غول پیکره که انسان رو در بدو بازی به سوت زدن وادار می کنه
اما انجین یک موتور کامله که فقط اپیک می تونه کاملش بکنه شما به بازیهای اپیک مانند گیرس و انریل نگاه کنید حالا بازیهایی مانند بلک سایت مدال افتخار استرانگ هلد خواهید فهمید اپیک در استفاده از موتورش بهتر از دیگران عمل کرده و بقیه تا به الان کارشون خوب بوده مثلا کمپانی یوبی سافت اما بتمن تونست از حداکثر توانش استفاده بکنه و خودش رو مطرح کنه می توان به وجه تمایز بتمن و بازیهای اپیک نگاه کرد و آن خوش هیکل بودن کاراکتر هاست در واقع انجین اپیک از انجین کرایتک خیلی خیلی پیشرفته تر هستش و دلیل آن را می توان گفت که اپیک در رقابتی سخت با ای دی سافتور تونسته از شاگردی به یک استاد همه فن حریف برسه و ای دی تیچ رو همچنان عقب بندازه هر چند در فواصل 1998تا 2004گوی سبقت در دستان جان کارمک بود اما انریل 3 محکم ترین طرفداران ای دی رو به لرزه انداخت و تا به امروز انریل با گرافیک طراحی ابداعات جدید طراحی وسایل نقلیه و هوش مصنوعی جای حرفی برای سایر رقبا باقی نگذاشته و پیروز این عرصه هستش حتی ای دی تیچ 4 با ساخت ولف انشتاین جدید نیز فهمید باید بدنبال یک موتور جدید باشه تا بتونه به دوران قبل برگرده مانند راگی که همه رو در ای 3 امسال با گرافیک بی نظیرش انگشت به دماغ گذاشت هر چند که در زمینه هوش مصنوعی و طراحی کمی ضعیف از اب در امده بود
اما کرای انجین در مقابل این توصیفات از نظر بصری و طراحی واقعا عالی هستش و خوش سلیقه بودن کرایتیک رو نشون میده اما تکنیکی خوب بود نمیگم بده اما باز هم نمیگم انجین اپیک از اون بهتره بلکه میگم من از یکنواختی متنفرم و تنوع رو دوست دارم بی شک شما از دو بازی بایک موتور زده می شید یا دو بازی با دو موتور من میگم 1 موتور زیرا کرای انجین و انریل انجین از هر لحاظ با هم فرق دارند مثلا شما هیچ وقت نمی تونید دیوارهای جلا خورده و روغنی رو درموتور دیگر مانند انریل ببینید همه چیز در اون برق میزنه و عظمت یک طراحی خوب از محیط تا شخصیت رو به تماشا میزاره ایا شما جلوه اب و پرهای یک پرنده و زیبایی یک جنگل رو درچه موتوری می توانید بهتر تماشا بکنید و زیبایی را بنظاره بنشینید بی شک اون کرای انجینه من میگم اختلاف سلیقه وجود نداره این تنوع در برخ کشیدنه که وجود داره

halflife g
09-11-2010, 11:16
خوبه بازم یکی حرف حساب زد:31:.
اما نظر به این که همه بازی ها چرا در ابتدا برای PC منتشر میشوند و بعد نسخه های بعدی برای PC نمیاد یک دلیل مشخص داره اون هم اینه که کپی میشه و چیزی جر ضرر نیست و کمپانی ها همه به دنبال پول بیشتر هستن:46:.
حالا شما به بازی های مثل Call of Duty نگاه کن همیشه این بازی در PC طرف دار های بیشتری داشته تا کنسول حتی بخش انلاین این بازی خیلی کاربران بیشتری نصبت به XBL یا PSN داره :11:.خوب اما چرا این دو با هم .

دوست من خواهشا بحثو نکش سمت مقایسه pc با کنسول ..کسی همچین قصدی نداره........ .

ما بیشتر بحثمون رو بازیها و اینجورچیزاس.......crysis هم چون انحصاری pc هستش یه مقایسه ناخودآگاه پیش میاد و گرنه کسی نمیخواد مقایسه راه بندازه.... .

تازه وقتی بازی cod رو x360 بیشتر فروش کرده چطور رو pc بیشتر بازی می کنن؟؟؟یه چیز بگو بگنجه آخه....... .

sima_6600
09-11-2010, 13:11
دوست من خواهشا بحثو نکش سمت مقایسه pc با کنسول ..کسی همچین قصدی نداره........ .

ما بیشتر بحثمون رو بازیها و اینجورچیزاس.......crysis هم چون انحصاری pc هستش یه مقایسه ناخودآگاه پیش میاد و گرنه کسی نمیخواد مقایسه راه بندازه.... .

تازه وقتی بازی cod رو x360 بیشتر فروش کرده چطور رو pc بیشتر بازی می کنن؟؟؟یه چیز بگو بگنجه آخه....... .
بله نسخه ارجینال روی pc 6 میلیون روی xbox هم 6 میلیون اما نسخه های کرک شده هم حساب کن که به بیش از 5 میلیون میرسه:18:.خوب من هم همین رو میگم شما به حرف های من دقت نکردیت من هم مقایسه نمیکنم.من دارم میگم هر چی باشه تا اخر زمان واسه pc بازی میسازن همین:31:

ATA FARZADI
11-11-2010, 23:13
یه چندتا عکس ((نمیدونم شاید تکراری باشه))

Bobby Sands
15-11-2010, 12:11
رو 5870 چند فریم خواهد داد بنظر شما؟

vahidgame
15-11-2010, 12:25
از الان که نمیشه اینو مشخص کرد!!!

Bobby Sands
15-11-2010, 12:29
میدونم .منظورم حدودیه.
یعنی راحت قابل اجرا هست یا نه؟

abc.abc
15-11-2010, 12:31
یه چندتا عکس ((نمیدونم شاید تکراری باشه))

ببخشید یعنی میگید این عکسا مال بازی کرایسیس 2 است ؟ :18:
یعنی بازم می خواهم تا چند سال گرافیکی ترین بازی بمونه؟ همون طور که کرایسیس 1 بعد 3 سال هنوز بازیی نتونسته روشو کم کنه
فک کنم اگه سیستمی بتونه با بالاترین جزئیات این بازی رو اجرا کنه تا حداقل 3 سال سیستمش تضمینه که همه ی بازی ها رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه
ممنون میشم سوال اولمو جواب بدید چون واقعا باور نمی کنم این عکسا مال بازی باشه (خودتون توضیح ندادید در پست میگم شاید اشتباهی عکس ها رو توی تاپیک بازی گذاشتید)
:11:

halflife g
15-11-2010, 12:51
ببخشید یعنی میگید این عکسا مال بازی کرایسیس 2 است ؟ :18:
یعنی بازم می خواهم تا چند سال گرافیکی ترین بازی بمونه؟ همون طور که کرایسیس 1 بعد 3 سال هنوز بازیی نتونسته روشو کم کنه
فک کنم اگه سیستمی بتونه با بالاترین جزئیات این بازی رو اجرا کنه تا حداقل 3 سال سیستمش تضمینه که همه ی بازی ها رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه
ممنون میشم سوال اولمو جواب بدید چون واقعا باور نمی کنم این عکسا مال بازی باشه (خودتون توضیح ندادید در پست میگم شاید اشتباهی عکس ها رو توی تاپیک بازی گذاشتید)
:11:

بابا عکسها کاملا fake و تقلبیه.....واسه کرایسیس1 هم از این عکسا زیاد بود........... .

هیچ کدوم از این عکسها جزو لوکیشنهای بازی نیس......

ایشون علاوه بر اینکه ما رو کمی .......فرض کرده منبع هم نداده...... .

ATA FARZADI
15-11-2010, 14:48
بابا عکسها کاملا fake و تقلبیه.....واسه کرایسیس1 هم از این عکسا زیاد بود........... .

دوست عزیز باید بگم که اولا من هیچ کس رو چیزی فرض نکردم...
چون قصد توهین به کسی ندارم

من این مطلب ها رو دیدم یا خوندم اگر هم فیک باشه پای خوده فیکر

این یه چند نمونه دیگه

به این جا یه سری بزنید

این عکس هم از وبلاگ

به این سایت هم سر بزنید

و

خداییش یادم نمیاد اون عکسا رو از کجا گرفتم ولی هر وقت پیدا کردم منیعش رو میزارم اینجا

با تشکر فراوان

ATA FARZADI
15-11-2010, 14:53

halflife g
15-11-2010, 15:17
دوست عزیز باید بگم که اولا من هیچ کس رو چیزی فرض نکردم...
چون قصد توهین به کسی ندارم
من این مطلب ها رو دیدم یا خوندم اگر هم فیک باشه پای خوده فیکر

دوست من این لینکایی که شما دادی همشون به غیر یکی درستن ......
ولی اون چهار تا عکسی که شما تو پست صفحه قبل گذاشتی از کجاس؟؟؟؟؟

بازی اصلا در شماره 2 تو اون لوکیشنها دنبال نمیشه....... .جنگل مال شماره یک بود...چه برسه به برف......... .این لینکایی که شما دادی اگه همشونو نیگا کنی و موضوعش رو بخوونی می بینه جریان تو نیویورک دنبال میشه.... .

عکساتون رو هم با سایز کمتر بذاری بهتره دوست من......اینترنتمون نابود شد.

اینم همون عکس تقلبی معروفی که واسه crysis1 ساخته بودن:

kortol
15-11-2010, 15:24
آقا یه سوال.....پلتفرم اصلی این بازی PC هستش دیگه؟؟؟ یعنی روی کامپیوتر بالاترین جزئیات رو داره دیگه ..........این عکس هایی که گذاشتید خیلی خفن هستند!!!! حالا فیک بودنشون به کنار .............فکر نکنم کنسول ها بتونن این بازی رو به این راحتی اجرا کنن...........یعنی قراره باز قدرت کامپیوتر با این بازی به رخ کشیده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

halflife g
15-11-2010, 15:34
آقا یه سوال.....پلتفرم اصلی این بازی PC هستش دیگه؟؟؟ یعنی روی کامپیوتر بالاترین جزئیات رو داره دیگه ..........این عکس هایی که گذاشتید خیلی خفن هستند!!!! حالا فیک بودنشون به کنار .............فکر نکنم کنسول ها بتونن این بازی رو به این راحتی اجرا کنن...........یعنی قراره باز قدرت کامپیوتر با این بازی به رخ کشیده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این عکسهایی که تا حالا از بازی اومده همش نسخه x360 بازی هستش و تاحالا یک فیلم یا عکس درست وحسابی از نسخه pc بازی به بیرون درز نکرده......... .

بازی برا کنسولها به قول معروف کنسولیزه میشه و در حد و متناسب با توان اونها به خوبی اجرا میشه...... .

نسخه pc بازی هم بالطبع خیلی بهتر از کنسولی خواهد بود........ لطفا دیگه بحث کنسول و pc نکنین:11:

.

E Z I O
15-11-2010, 15:37
به احتمال زیاد کرایسیس2 بیشتر قدرتشو روی PC نشون میده چون PC هیچوقت محدود نمیشه ولی کنسول محدوده!

E Z I O
15-11-2010, 16:06
این شات ها همه مال Crysis 2 هست کسی نمیتونه بگه غیر از اینه!
=======================================

شات های جدید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

================================================== ===============

+

تمامی شات های Crysis 2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Box Shot

halflife g
15-11-2010, 16:24
لوللللللللللللللللللللللل لللللللللللل.باز شروع شد :39:.اخه شما از گرافیک چی میدونی که این حرف رو میزنی.
برو اول یکم اطلاعاتت رو بالا ببر بعد بیا اینجا پست بده.همون کریسیس 1 هم سازنده میگفت کنسول نمیکشه:39:.

حالا خوبه دو تا پست پیش خواهش کردم بحث کنسول و پی سی نکنین.........ای خدا..... .

خوب مگه ما انکار کردیم........؟؟فقط اینو گفتم که همه شاتهای ingame بازی(چون همه اینا ingameنیستن) مربوط به x360 هستش و تا حالا عکس یا فیلم درست و حسابی از نسخه pc نیومده..........

و دوما اون چهار تا عکسی هم که اون دوستمون گذاشته بودن اصلا ربطی به کرایسیس 2 نداره ما هنوز 2 نسل کار داریم تا به اون گرافیک برسیم(البته اصلا اون لوکیشنها تو بازی وجود نداره)

.

Advanced Ali-001
15-11-2010, 19:05
نه دیگه هیچکدوم نیستن ببین اینا کرایسیسن؟؟؟؟؟؟
آخه ایکس باکس وپلی3که جون کشیدن اینارو ندارن یعنی چی فقط این دوتا گزاشتی برای این بازی کارت گرافیکی5770ازرادئون وحداقلش260ازاینودیا مورد نیاز هست.
برای full hd هم کارت5770به زور میتونه وکارت280هم بازم به زور این کارتها حتی5970نمیتونه توfull hdبیشتر از50تا فریم بده اونم به زور اون وقت ایکس باکس میتونه چه مسخره کردن pc رواه اه زیرپای ایکس باکسو پلی3لهش کردن رفت.......
روز موعود فراخواهد رسید....

The Rover
15-11-2010, 19:46

معلومه اون عکسا فقط با CryEngine درست شده برای نشون دادن قدرتش
مگه میشه کسی نفهمه که واسه crysis 2 نیست؟

halflife g
15-11-2010, 20:42
معلومه اون عکسا فقط با CryEngine درست شده برای نشون دادن قدرتش
مگه میشه کسی نفهمه که واسه crysis 2 نیست؟

فعلا که دو سه نفر باور کرده بودن..... .

دوما حالا بگی دو تا عکس اول یه چیزی اون دو تا عکس آخری و مخصوصا اون برف میخوره که اصلا با کرای انجین ساخته شده باشه ولو برای تست انجین؟؟؟؟؟؟؟

از این دست عکسها واسه بازی کرایسیس خیلی زیاده می بینی عکسایی میذارن که اصلا روح سازنده و تیم هم خبر نداره .....حالا چه تست و چه جزو خود بازی.

Masoud King
15-11-2010, 20:48
سلام

این بحث الکی هرچه زود تر تمومش کنین

ممنون

Bobby Sands
15-11-2010, 21:56
کاملا از گیم پلی هایی که منتشر شده معلومه که از نظر گرافیکی پیشرفتهایی کرده اما نه به اندازه یک نسل . معلوم نیست چرا اینجا بیخودی اینهمه سرش بحثه . برین دو تا از اون فیلها رو خودتون ببینید میفهمید دیگه. این که کار سختی نیست :31:

The Rover
15-11-2010, 22:40
کاملا از گیم پلی هایی که منتشر شده معلومه که از نظر گرافیکی پیشرفتهایی کرده اما نه به اندازه یک نسل . معلوم نیست چرا اینجا بیخودی اینهمه سرش بحثه . برین دو تا از اون فیلها رو خودتون ببینید میفهمید دیگه. این که کار سختی نیست :31:
آره ولی ازاینا که معلوم نمیشه گرافیک نهایی چیه!
کرایسیس قراره از تمام امکانات DX 11 و شایدم 12 استفاده کنه! :31:

B.3.S.T
15-11-2010, 23:50
به نظرم اصلآ از رو دموهایی که از بازی میاد نمیشه تشخیص داد گرافیکش چه تغییراتی نسبت به قبل کرده...

Bobby Sands
16-11-2010, 09:32
بهر حال خود این برادران هم همچین ادعایی ندارن حالا اگه ... :31:
دیگه تو این 3ماه باقی مونده داره نهایی میشه فکر نکنم تغییر زیادی بتونن تو گرافیکش ایجاد کنن.
اما چیزی که مشخصه از همون دمو ها اینه که از بازیهای مطرح حداقل در زمینه گرافیک چندیدن قدم جلوتر رفته .
چیزی که زیاد روش کار شده قابلیت تخریب محیطه . صحنه های تخریب جنگل بتونی چی میشه :8:

mahammad_reza
20-11-2010, 23:15
در سال 2007 بازی Crysis منتشر شد که به عنوان گرافیکی ترین بازی سال نیز انتخاب شد و توانسط شهرت و محبوبیت زیادی را کسب کند
و در ماه مارچ سال 2011 بازی crysis 2 به بازار خواهد آمد
با هم نگاهی داشته باشیم بر عنوان جدید شرکت crytek

پیش نمایش ویدیویی بازی Crysis 2
زمان:٦:٣٠ دقیقه
کاری از تیم E-PLAY

کیفیت بالا (لینک مستقیم)

دانلود با کیفیت متوسط (لینک مستقیم)

وبسایت تیم E-PLAY

لینکا کار نمیکنه میگه پهنای باند تمام شده.

shahabprince
30-11-2010, 13:45
لینکا کار نمیکنه میگه پهنای باند تمام شده.

لینکها مثل ساعت کار میکنن خودم الان دانلود کردم.

Hunter lord
30-11-2010, 13:55
منم دانلود کردم مشکلی نبود .

B.3.S.T
30-11-2010, 14:35
چرا اینقدر کیفیت دموها پایینه؟؟؟کیفیت بهتر نداره؟حالمون گرفته شد..این پسره هم همش وینگ میزنه اعصاب آدم بهم میریزه

The Rover
01-12-2010, 18:36
چرا اینقدر کیفیت دموها پایینه؟؟؟کیفیت بهتر نداره؟حالمون گرفته شد..این پسره هم همش وینگ میزنه اعصاب آدم بهم میریزه
در کل چیز جدیدی هم نگفتن ایشون! همرو میدونستیم!

B.3.S.T
02-12-2010, 00:19
در کل چیز جدیدی هم نگفتن ایشون! همرو میدونستیم!

صداشم که ضایع... : دی
انگار داره آموزش حروف الفبا یاد میده...: دی
+
کسی لینک تریلر با کیفیت بازی رو اگر داشت بزاره ..ممنون

mahammad_reza
13-12-2010, 15:44
قدرت Cry Engine 2

shahabprince
13-12-2010, 15:55
قدرت Cry Engine 2

دوست عزیز من هرچی فکر کردم نفهمیدم که cry engine 2 چه ربطی به crysis 2 داره.
تا اونجا که من میدونم crysis 2 از موتور جدید cry engine 3 استفاده میکنه.

mahammad_reza
13-12-2010, 17:13
دوست عزیز من هرچی فکر کردم نفهمیدم که cry engine 2 چه ربطی به crysis 2 داره.
تا اونجا که من میدونم crysis 2 از موتور جدید cry engine 3 استفاده میکنه.

حق با شماست. من حواسم نبود.
ولی عکس ها رو ببینید دیدنی هستند.

SA.JJ.AD
14-12-2010, 01:31
وای عجب گرافیکی داره !!! :18: - این بازی تو PC واقعا دیدنییه !!! - البته بنده که با عکس هایی که دیدم گمونم باید با رزولیشن 320.240 و با 3 فریم بر ثانیه بازیو اجرا کنم :31:

Mehran-King
14-12-2010, 13:13
آره ، این واقعی هست خیلی خوب درست کردن کارشون خوب بوده و خسته نباشن :)

SA.JJ.AD
14-12-2010, 13:59
قدرت Cry Engine 2

داداش دمت گرم . واقعا عجب عکس هاییه . کفم برید . واقعا گرافیک تا این حد تا به حال ندیده بودم . حتی از واقعی هم قشنگتره !!:18::31:
.
راستی دوستان . به نظرتون برا بازی کردن این نیاز به سیستم با چه قیمتی هست ؟ منظورم با بالاترین جزئیات گرافیکی و 30 الی 60 فریم بر ثانیه بازی کردن هست ؟!:18:اصلا کارت گرافیک های حال حاظر طاقتشو دارن ؟.واقعا که با اومدن این بازی استاندارد های جدیدی رو تو ضمینه ی گرافیک به وجود میاد !! . دمشون گرم .

SA.JJ.AD
14-12-2010, 14:20
داداش دمت گرم . واقعا عجب عکس هاییه . کفم برید . واقعا گرافیک تا این حد تا به حال ندیده بودم . حتی از واقعی هم قشنگتره !!:18::31:
.
راستی دوستان . به نظرتون برا بازی کردن این نیاز به سیستم با چه قیمتی هست ؟ منظورم با بالاترین جزئیات گرافیکی و 30 الی 60 فریم بر ثانیه بازی کردن هست ؟!:18:اصلا کارت گرافیک های حال حاظر طاقتشو دارن ؟.واقعا که با اومدن این بازی استاندارد های جدیدی رو تو ضمینه ی گرافیک به وجود میاد !! . دمشون گرم .

.
در ضمن تو همین لینک هایی که دوستمون گذاشتن . تو یکیشون پایین صفحه یه عکس 26 مگابایتی هست اونو دانلود کنید تا فکتون بیفته . برا من که افتاد . اینا هاش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اینم لینکش دانلودش :

B.3.S.T
14-12-2010, 15:03
.
در ضمن تو همین لینک هایی که دوستمون گذاشتن . تو یکیشون پایین صفحه یه عکس 26 مگابایتی هست اونو دانلود کنید تا فکتون بیفته . برا من که افتاد . اینا هاش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اینم لینکش دانلودش :

این که خیلی کوچیکه باو...!بعدشم اصلآ چیزی دیده نمیشه...ماته!
شاید اشتباه لینک کردی!

راستی دوستان . به نظرتون برا بازی کردن این نیاز به سیستم با چه قیمتی هست ؟ منظورم با بالاترین جزئیات گرافیکی و 30 الی 60 فریم بر ثانیه بازی کردن هست ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifاصلا کارت گرافیک های حال حاظر طاقتشو دارن ؟.واقعا که با اومدن این بازی استاندارد های جدیدی رو تو ضمینه ی گرافیک به وجود میاد !! . دمشون گرم .
قیمت که ملاک نیست واسه اجرای بازیها...فقط بحث این که از چه سخت افزاری استفاده کنید..قیمت سخت افزار هم که بالا پایین زیاد داره و نمیشه گفت حتمآ باید 1م تومان سیستم بخری واسه اجرای بازی..شاید اگر روزی این بازی اومد و سیستم شما نکشید,لازم نیست کل سیستم رو آپدیت کنی..شاید با تعویض کردن کارت گرافیک یا رم اجرا بشه..(البته اینا همش احتمالاته)
من که به شخصه حاضر نیستم به خاطر فقط یک بازی در این سطح الکی هزینه پرداخت کنم...وقتی نیاز به این کار می بینم که اکثر بازیها هم سطح crysis2 باشن...

vegas
14-12-2010, 16:03
.
این عکس ها از مدهای بودن که برای Cry engine 2 ساختن و اصلا ربطی به Crysis 2 نداره ....
Crysis 2 بوسیله cry engine 3 ساخته میشه و نیاز به سیستم انچنان بالایی نداره ...

Advanced Ali-001
14-12-2010, 16:18
Delete....

halflife g
14-12-2010, 17:29
این عکس ها از مدهای بودن که برای Cry engine 2 ساختن و اصلا ربطی به Crysis 2 نداره ....
Crysis 2 بوسیله cry engine 3 ساخته میشه و نیاز به سیستم انچنان بالایی نداره ...

تایید میشه ..از این مدها و آپدیت ها واسه هر موتوری بیرون میدن چند وقت پیش واسه unreal engine 3 هم یه اپدیت بیرون داده بودن که از واقعی هم واقعی تر بود...... .:31:

گرافیک بازی اصلا ربطی به این مد یا آپدیت موتور نداره(البته این که کلا انجین قبلیه)

امیدوارمxbox تقاس اون همه بازی روکه ازگیمر های پی سی دریغ شد تو این بازی بده.
.
.
اگه نداشته باشه رسماًعلیهxbox قیام خواهیم کرد یه نفر دونفر هم نیستیم.
اول تحریم مارک مایروسافت وبعد هارو هم خواهید دید....

نیازی به قیام و خونخواهی نیس مدیر شرکت کرایتک آقای یرلی و همینطور مدیر بخش سرگرمی و کسب و کار مایکروسافت یعنی آقای گرینبرگ هر دو اعلام کردن که گرافیک نسخه pc به مراتب بهتر از نسخه کنسولی ملعون و طاغوتیش خواهد بود...... .

در نتیجه شما خودشو ناراحت نکن.......:31:
.
.

Advanced Ali-001
14-12-2010, 17:57
Delete....

halflife g
14-12-2010, 18:24
سلام.
نمیخوام بازشروع کنم یاسوءتفاهم بشه موتورجستوگرشماازگوگل هم قویتره پیشنهاد میکنم خودتونو به این شرکت معرفی کنین:دئ
من چند بارگفتم نگرانم چون تریلری ازنسخهpc ندیده بودم.
من باهیچ کنسولی جزXBOXمشکلی ندارم اونم باخود دستگاه نه بابازی های انصحاریش مشکل دارم من گادآف وار بازی نکردم به درک مشکلی نیست ولی ازاین بازی هایی که انحصاری این کنسول میشه نمیشه گزشت خلاصش کنم یه طرف باید کناربیاد این کنسول جلویPCقد علم کرده بالاخره تو این جنگ یکی بایدکوتاه بیاد.
ممنون ازاینکه منو ازنگرانی دراوردین.

مرسی معرفی می کنم(وقتی شما بحث و ادعایی می کنید باید منتظر جواب هم باشید.......طبیعیه چون اینجا فروم....)

+

عزیز دل شما چرا اینقدر جوشی هستین؟؟؟میخوای بیا منو بزن... .:31:
اولا اگه شما با این کنسول مشکل دارین بدونین که ما باهاش مشکلی نداریم(البته شما در مورد کنسول دیگه هم حرفایی زدین که دیگه اینجا ذکر نمی کنم).....
کنسول x360 متولی داره ولی pc پدر همه کنسولا محسوب میشه و در نتیجه از لحاظ بازیسازی متولی نداره اگرم داشته باشه همین شرکت مایکرو تا حدی متولیشه....... .

همنطور که آمار دادم مایکرو از کنسولیزه کردن بازیهاش راضیه(یه سر برین تاپیک اخبار بازیها دو سه روزم نمیشه که خبرشو گذاشتم)

در نتیجه نبرد و کوتاه اومدن و تحریم و شکست و قیام و خونخواهی اینا اصلا معنی نداره هر کی داره راه خودش رو با موفقیت میره هم pc هم کنسول......... .

بازی crysis2 هم بالطبع روی pc لذت دو چندانی خواهد داشت و نیازی به این جر و بحثای من و شما نیس..... .

بحث جدیدی هم راه ننداختم و سوالی نکردم تا این پستای اسپم من و شما ادامه پیدا نکنه و دوستان اخبار خود بازیها رو بخوونن..... .

از بازی کردن لذت ببرین همین..... .موفق باشین:11:
.

Mehran-King
14-12-2010, 18:29
سلام.
نمیخوام بازشروع کنم یاسوءتفاهم بشه موتورجستوگرشماازگوگل هم قویتره پیشنهاد میکنم خودتونو به این شرکت معرفی کنین:دئ
من چند بارگفتم نگرانم چون تریلری ازنسخهpc ندیده بودم.
من باهیچ کنسولی جزXBOXمشکلی ندارم اونم باخود دستگاه نه بابازی های انصحاریش مشکل دارم من گادآف وار بازی نکردم به درک مشکلی نیست ولی ازاین بازی هایی که انحصاری این کنسول میشه نمیشه گزشت خلاصش کنم یه طرف باید کناربیاد این کنسول جلویPCقد علم کرده بالاخره تو این جنگ یکی بایدکوتاه بیاد.
ممنون ازاینکه منو ازنگرانی دراوردین.

دوستان خوهشا دعوا نکین لطفا کدورت ها رو کنار بزارین و به بهتر شدن این تاپیک کمک کنین ، با تشکر :11:

SA.JJ.AD
14-12-2010, 18:33
این که خیلی کوچیکه باو...!بعدشم اصلآ چیزی دیده نمیشه...ماته!
شاید اشتباه لینک کردی!

شرمنده اشتباهی گذاشتم - !!

با سایز بزرگ و 26 مگ اینه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی دوستان خود بازی هم دسته کمی از این عکس ها نداره !!
.
همون کرایسس 1 رو میگم . وقتی گذاشته بودم رو اخرین تنظیمات گرافیکی خیلی نزدیک به این شده بود . (یا اینکه خیلی از امکانات گرافیکی توسط کارتم ساپورت نمیشد ) و حتی با دایرکس 9 خیلی زیبا بود و با اینکه میدونم این عکس ها اسکرین شاتهایی از این بازی نیست ! اما به نظرم اگه سازندگان بازی خسیسی نکنند و بیشتر به نسخه ی pc اهمیت بدند . گرافیکش دسته کمی از این عکس ها نخواهد داشت و با توجه به اینکه از موتور جدید تری نسبت به نسخه ی 1 دارن استفاده میکنن . تو یه سیستم فول اپشن :31: میتونه با بالاترین تنظیمات خودشو خیلی نزدیک به این عکس ها که قرار داده بکنه ! اما اگه گیر بده به نسخه ی کنسولی و با توجه به قدرت کنسول ها :27: شاهد یه گرافیک معمولی خواهیم بود ! چند تا پیش نمایش که ازش دیدم . تعرف چندانی نداشت متاسفانه . (نسخه ی کنسولی):2:

B.3.S.T
14-12-2010, 23:11
با سایز بزرگ و 26 مگ اینه

یا خداااااا...!!!:18:
خب چه خبره این حجم عکس!!!نه به اون یکی نه به این یکیت !!:31:
حالا ما گفتیم اشتباه گذاشتی دیگه قرار نشد پدر پدر سوخته سیستم و کلآ خطوط adsl رو در بیاری...!:31:
+
منم ساده.. 25 مگ حروم کردم واسه دیدنش!کلآ من پیشنهاد دوستانه ای به سایرین می کنم اصلآ نبینن چون چیز خاصی نداره تصویر!(سر کاریه): دی...
اگر حجمش رو کم کرد ببینین!!!

Advanced Ali-001
15-12-2010, 11:10
delete....

halflife g
17-12-2010, 22:57
یه تریلر از بازی اومده که فوق العاده دیدنیه....پیشنهاد میشه همه دوستان ببینن.........کلا گیم پلی رو خوب نشون میده و امکانات بازی رو هم می بینیم تقریبا....... .
راستی ویدیو مربوط به نسخه کنسولی هستش:

به نظر خود من هم گیم پلی این شماره حرفای زیادی واسه گفتن داره......خیلی خوب کار شده منکه امیدوارتر شدم.........انشالله باحال میشه:31:
(البته شدیدا شبیه halo شده...اکثر امکانات nanosuit دقیقا مثه اونه و نوع مبارزه داخل شهریش هم شبیهشه)

.
.

B.3.S.T
17-12-2010, 23:32
بسی زیبا بود تریلر...
کلآ این بنده خدا که دمو رو میره ..آدم پاک خل و چلیه !(زیر 2تا لنگ دشمن به رگبار میبندش..چه کاریه آخه!) : دی
گرافیکش هم چون تو محیطهای شهریه خیلی با دقت کار کردن رو جزئیات...
بازی کردن تو این محیطها خیلی هیجان انگیز تر از تو جنگل و دار و درخته به نظر من..

resident_evil
18-12-2010, 01:49
من که فعلا نمیتونم ببینم چون هنوز وصل نشده adsl اما از همون ابتدا که گفتن بازی اومده توی شهر مطمئن بودم که حداقل برای من جذابتر میشه بازی . تو این محیط ها تخریب پذیری بیشتر و بهتر جواب میده

بازی کردن تو این محیطها خیلی هیجان انگیز تر از تو جنگل و دار و درخته به نظر من..

خوشم اومد ازت : دی

resident_evil
18-12-2010, 01:49
من که فعلا نمیتونم ببینم چون هنوز وصل نشده adsl اما از همون ابتدا که گفتن بازی اومده توی شهر مطمئن بودم که حداقل برای من جذابتر میشه بازی . تو این محیط ها تخریب پذیری بیشتر و بهتر جواب میده

خوشم اومد ازت : دی

779
18-12-2010, 11:15
اتفاقا من جنگل رو بیشتر ترجیح میدم.
چون ما که هر روز داریم ساختمون و دود و... رو میبینیم باز بیایم تو بازی هم ساختمون خرابه و ماشین و کلا زندگیه ماشینی ببینیم؟:دی
تو جنگل بود روحه آدم شاد میشد...( با اون گرافیک فوق العاده ) اما اینجا یک حسه دیگه به آدم دست میده :دی

halflife g
19-12-2010, 10:13
طبق معمول ارزونی خودتون:دئ

البته نسخه کنسولی فکر نکنم تعریف زیادی داشته باشه:دئ

نسخه کنسولیش شبیه هالو شده خب طبیعیه....

ببین دیگه داری شورشو درمیاری.......... .

تو چند روز گذشته این سومین تاپیکی هست که داری به گند می کشی...........از هر کنسولی هم مینالی و اسپم میدی از ایکس باکس گرفته تا psp......... .(دیگه تو دو مورد آخر کسی باهات کارمنداره چون واسمون عادی شده)

من آدرس تریلر میدم تا تو و دوستان ببینین و لذت ببرین و این کارو فقط واسه خاطر پیشرفت فروم انجام میدم چون واسه اینجا(با همه کاستیهاش) و بچه هاش احترام میذارم............ .

من واسه خاطر تو تریلر میذارم اونوقت تو مسخره می کنی؟؟؟تو دیگه کی هستی؟؟

اگه میخوای بازم تیکه بندازی بگو تا ما دیگه پست دادن و تریلر گذاشتو اینا رو تعطیل کنیم تا شما اسپم بده.....

+

شما اصلا تریلر رو دیدی؟؟تریلر فوق العادس....یه بار نگاه کنی همه چی دستت میاد(چقدر تعصب و بعدش داد زدن تعصبمون)...... .

+

شبیه بودن بازی به halo چه ربطی به کنسول داره؟؟؟؟کل گیم پلی شبیهشه (اصلا بعضی جاهاش کپیشه) این تو هر نسخه ای هم هست....... .

+

بس کن تو رو خدا کمی بزرگ شو........ .

.
..

mohammad_twe
19-12-2010, 17:03
مراد جون بهتره اینجور افراد رو تو لیست ignore اضافه کنی تا دیگه با پست های ... اعصابت رو الکی خورد نکنی !

اگه میخوای بازم تیکه بندازی بگو تا ما دیگه پست دادن و تریلر گذاشتو اینا رو تعطیل کنیم تا شما اسپم بده.....
اینطور افراد اصلا ارزش ندارن که حتی به حرف هم اینطوری بگیم ! کسی که نخواد بفهمه هیچوقت نمیفهمه ....

resident_evil
19-12-2010, 17:08
طبق معمول ارزونی خودتون:دئ

البته نسخه کنسولی فکر نکنم تعریف زیادی داشته باشه:دئ

نسخه کنسولیش شبیه هالو شده خب طبیعیه....

شما فکر کردی اینجا فقط خودت بلدی تیکه بندازی ؟ خیلی احساس خوبی بهت دست میده نظرات قشنگت رو تو تاپیک های مختلف مینویسی کسی جوابت رو نمیده و یا اگر هم میده به صورت منطقی نه مثل خودت ؟ اگر فکر کردی کسی نیمتونه با تیکه انداختن جوابت رو بده اشتباه فکر کردی خلاصه اینکه پست های مسخرت دیگه قدیمی شده اگه تا پارسال میامدی اینجا شاید میتونستی با این نوشته ها 4 نفر رو دور خودت جمع کنی . حس نمیکنی دیگه شورش رو دراوردی ؟

Spaniuly
19-12-2010, 17:17
بر خلاف میل باطنیم مجبور شدم این مسئله رو به مدیر های بخش واگذار کنم تا در مورد ایشون تصمیم گرفته بشه من فکر می کردم ALI HONDA برای حرف من ارزش قائل میشه. من از ایشون خواهش کرده بودم که این گونه پست دادن رو کنار بذاره حتی توی تاپیک دارکسایدرز بود که واقعا ازش خواستم که تمومش کنه ولی باز هم ایشون داره روی این کار اصرار می ورزه بنابراین چاره ای جز این برام باقی نذاشت. لطفا هر گونه بحث و جواب دادن به این پست ها خودداری کنید تا ببینیم تصمیم بر چی خواهد بود. باز هم می گم من فکر می کردم این مسئله تموم میشه و نیازی به کشیدن این موضوع به مدیران بخش نداشت ولی اشتباه می کردم.

Shahroozs2
19-12-2010, 19:44
ببخشید اگه سوالم تکراریه. معلومه بازی کی میاد؟

resident_evil
19-12-2010, 20:58
ببخشید اگه سوالم تکراریه. معلومه بازی کی میاد؟

فکر کنم قرار بود بین March یا April بیاد اگر خدا بخواد . بیا دیگه لامذهب پدر سوخته @#%#^$&#% : دی

mosolim
19-12-2010, 21:10
فکر کنم قرار بود بین March یا April بیاد اگر خدا بخواد . بیا دیگه لامذهب پدر سوخته @#%#^$&#% : دی

بیخیا بابا بد جور جو تریلر گرفته . میاد اندکی صبر ... بدبختانه تب بازی ها افتاد و فعلا بازی منحصر به فردی تا اون موقع ها یعنی فوریه مارس و اوریل ( خودمونیم کمپانی ها برای تعطیلات ما هم کلی برنامه ریزی دارن ها ) نمیاد. ما دیگه کی هستیم وقتی را به را بازی می یومد می گفتم چه خبره حالا که خبری نیست میگم بدبختانه ( البته مشکل از کمپانی هاست که برنامه ریزی ندارن:31: )

The Rover
20-12-2010, 18:36
دوستانی که می گید بازی شبیه هیلو شده یه ذره بیشتر توضیح بدید تا ما که بازی نکردیم متوجه شیم :31:
(چون به نظر من قدرت لباس و اینچیزا شبیه شماره یکشه)
و این که این واسه بازی خوبه یا بد؟

halflife g
20-12-2010, 19:23
دوستانی که می گید بازی شبیه هیلو شده یه ذره بیشتر توضیح بدید تا ما که بازی نکردیم متوجه شیم :31:
(چون به نظر من قدرت لباس و اینچیزا شبیه شماره یکشه)
و این که این واسه بازی خوبه یا بد؟

ببین نیما جان درسته این قدرتهای لباس تو شماره یک بود ولی شماره یک چند تا فرق با این شماره داره(البته با تریلرهایی که دیدیم ها):

1-تو شماره یک مثلا دشمنات تو یه فضای بازی بودن ولی اینجا فضای نستا بسته شهری هستش
2-تعداد دشمنا کم بود ولی اینجا زیاد

در نتیجه این دو مورد باعث میشه مثلا تو یه خیابون نسبتا بسته با 7 ...8 تا دشمن مبارزه کنی(مثه halo) یعنی جاخالی بدی بعد با زرهت کارایی بکنی و کاورم که نداره در نتیجه یه مبارزه نفس گیر میشه....... .

از این لحاظ میگم مثه halo .البته اینم از تریلرها فهمیدم شاید خود بازی خیلی اینطوری نباشه...... .

.
.

The Rover
20-12-2010, 20:22
ببین نیما جان درسته این قدرتهای لباس تو شماره یک بود ولی شماره یک چند تا فرق با این شماره داره(البته با تریلرهایی که دیدیم ها):
1-تو شماره یک مثلا دشمنات تو یه فضای بازی بودن ولی اینجا فضای نستا بسته شهری هستش
2-تعداد دشمنا کم بود ولی اینجا زیاد

در نتیجه این دو مورد باعث میشه مثلا تو یه خیابون نسبتا بسته با 7 ...8 تا دشمن مبارزه کنی(مثه halo) یعنی جاخالی بدی بعد با زرهت کارایی بکنی و کاورم که نداره در نتیجه یه مبارزه نفس گیر میشه....... .
از این لحاظ میگم مثه halo .البته اینم از تریلرها فهمیدم شاید خود بازی خیلی اینطوری نباشه...... .
.
یه وقت فکر نکنید منظورم این بود که حرف شما نادرسته!
جوابمو گرفتم ممنون!

B.3.S.T
20-12-2010, 23:50
یک دوست عزیز خوب و مهربون!لطف کنه سال..ماه..هفته..روز و ساعت ریلز بازی رو بزاره..داریم از بی بازی از دست میریم به خدا....!
+
خوبی این بازی اینه که محیطهای بازی شبیه غول بزرگی به نام هیلو شده و طرفداراشم به نصبت بیشتر داره میشه...امیدوارم سورپرایز از نوع cod:bo نشیم..!: دی