مشاهده نسخه کامل
: Crysis 2
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا غیب غیب میشه یا یه کم چیزی معلومه ؟! :20:
resident_evil
09-04-2011, 22:06
یعنی واقعا غیب غیب میشه یا یه کم چیزی معلومه ؟! :20:
اگر راه بری خیلی راحت دیده میشی اما اگه بدوئی سخت دیده میشی تا طرف بیاد به خودش بیاد میکشیش !
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
کسی می دونه گرافیک نسخه بتا با نسخه اصلی چقدر اختلاف داره؟
از زمین تا آسمون
فرق این دوتا رو میشه از رو اسمشون تشخیص داد چرا این سئوال رو پرسیدی ؟!!!
نسخه بتا یعنی نسخه آزمایشی که توسط سازنده بصورت رایگان جهت رفع ایرادهای احتمالی و آشنایی گیمرها با بازی و رفع نقایص اون پیش از عرضه نسخه اصلی به بازار میاد واسه همین یک نمونه اولیه هستش و بهیچ وجه با نسخه کامل شده قابل مقایسه نیست. از همه نظر
سلام
همه یه چیزی میگن
قاتی کردم لطفا راهنماییم کنید:
یکی از بچه ها بهم گفت اگه برای ران بازی،بازیو آپدیت کنم دیگه بازیهای cod و halo reach و نمیخونه
میخواستم بدونم اگه احیانا خوند بعد این دو تا بازیو تا آخر رفتم و یه روزی رفتم لایو یهو بن نمیشم؟؟؟
یعنی این کار فلگ نمیکنه؟؟؟
راستی واقعا این آپدیت مشکل سازه برای بازیهای دیگه یا با خیال راحت آپدیت کنم؟؟؟
میشه به این هم جواب بدید؟؟؟
ELDORAMO
10-04-2011, 10:17
از زمین تا آسمون
فرق این دوتا رو میشه از رو اسمشون تشخیص داد چرا این سئوال رو پرسیدی ؟!!!
نسخه بتا یعنی نسخه آزمایشی که توسط سازنده بصورت رایگان جهت رفع ایرادهای احتمالی و آشنایی گیمرها با بازی و رفع نقایص اون پیش از عرضه نسخه اصلی به بازار میاد واسه همین یک نمونه اولیه هستش و بهیچ وجه با نسخه کامل شده قابل مقایسه نیست. از همه نظر
:31: خوب از کجا بدونم؟؟!!!!
من فکر کردم این نسخه به طور دزدکی وارد بازار شده و سازنده بازی هم ازش شاکی بوده :18: اونی که شما میگی Demo هست اینی که من نصب کردم بازی کامله فقط گزینه های گرافیکش کامل نیست و صدا هم بعضی جاها اجرا نمیشه با این وجود گرافیک جالبی داشت
منکه صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد اونو بگیرم هرچند هنوز گیرم نیومده
FOURTH RETURN
10-04-2011, 11:28
من هنوز این بازی رو نخریدم میخواستم بدونم ارزش بازی کردن داره یا نه؟
david071
10-04-2011, 12:49
اگر سیستم قوی داری بهترین بازی امسالت میشه:31:
اونی که شما میگی Demo هس
دوست عزیز نسخه ی بتا هست..دمو قزیش فرق می کنه با اینی که شما میگی
اینی که من نصب کردم بازی کامله فقط گزینه های گرافیکش کامل نیست
گرافیکش دوستان تو همین چند پست اخر توضیح دادن...کلآ بازی 2 تا حالت بیشتر نداره واسه تنظیمات گرافیک که به صورت پیش فرض هستن
منکه صبر کردم تا نسخه اصلی بیاد اونو بگیرم هرچند هنوز گیرم نیومده
نسخه اصلی 2 هفته هست که اومده!
100%
pooriya_hp
10-04-2011, 14:44
سلام
همه یه چیزی میگن
قاتی کردم لطفا راهنماییم کنید:
یکی از بچه ها بهم گفت اگه برای ران بازی،بازیو آپدیت کنم دیگه بازیهای cod و halo reach و نمیخونه
میخواستم بدونم اگه احیانا خوند بعد این دو تا بازیو تا آخر رفتم و یه روزی رفتم لایو یهو بن نمیشم؟؟؟
یعنی این کار فلگ نمیکنه؟؟؟
راستی واقعا این آپدیت مشکل سازه برای بازیهای دیگه یا با خیال راحت آپدیت کنم؟؟؟
امید تو هنوز تو نصب آپدیت گیر کردی ؟
نصب کن ، نهایتش دیگه halo-cod:mw2-ac:bh اجرا نمیشه :31:
دوستان یه چندتا باگ خوشکل واستون گذاشتم ببیند که واسه خودم پیش اومد وقتی بازی رو اجرا کردم این اتفاقات جالب افتاد...
فقط شرمنده جایی نتونستم آپ کنم که هیتلر نباشه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه چندتا باگ خوشکل واستون گذاشتم ببیند که واسه خودم پیش اومد وقتی بازی رو اجرا کردم این اتفاقات جالب افتاد...
فقط شرمنده جایی نتونستم آپ کنم که هیتلر نباشه...
چه جالب منم می خواستم یه چیزی رو نشون بدم که با هم بخندیم . من چند روز پیش بازی رو تموم کرد امروز زد به کلم که دوباره بازی کنم و این سوتی جالب رو دیدم من هر چی از این موجودات رو میکشم دوباره ظاهر میشن خیلی جالب بود گفتم این جا بزارم .
میخواستم ببینم واسه انجام این بازی چه پیش نیازهایی هست . از لحاظ داستانی میگم .فقط نسخه یکش رو بازی کردم . وارهد رو بازی نکردم . داستانش مرتبط نیست ؟ میشه رفت سراغ نسخه 2 ؟ چون الان گرفتمش داغه . سرد بشه نمیچسبه .
قضیه چیه چرا نیویورک داغون شده ؟ :41::31::20:
چه جالب منم می خواستم یه چیزی رو نشون بدم که با هم بخندیم . من چند روز پیش بازی رو تموم کرد امروز زد به کلم که دوباره بازی کنم و این سوتی جالب رو دیدم من هر چی از این موجودات رو میکشم دوباره ظاهر میشن خیلی جالب بود گفتم این جا بزارم .
خدا بده برکت!!!!:18::31:
خوب با این حساب تمام credit که واسه upgrade کردن nano suite میخواستی رو گرفتی!!!!!:27::27::27:
Alex Fera
10-04-2011, 21:01
این حالت غیب شدن تو حالت آنلاین خیلی فاز میده!:31:
مخصوصا وقتی میری پشتشون و گردنشونا میشکونی!:31:
شهاب بد جور خشن شدیا،یه دفعه تو خواب بلند میشی گردن یکیو میشکونیا.........
امید تو هنوز تو نصب آپدیت گیر کردی ؟
نصب کن ، نهایتش دیگه halo-cod:mw2-ac:bh اجرا نمیشه :31:
زپلشک
یعنی یه بازیو فدای چند بازی کنم پوریا.؟نه ارزششو نداره
میرم همون نسخه ی pc شو بازی میکنم
shab_2008
10-04-2011, 21:37
شهاب بد جور خشن شدیا،یه دفعه تو خواب بلند میشی گردن یکیو میشکونیا.........
چیکار میشه کرد از دست این جو!:31:
فعلا یه چند وقتیه رفقا خیلی دور و ورم آفتابی نمیشن!:31:
اما گذشته ازین ها باید بگم خداییش آنلاینش خیلی سخته! چون خیلی ها غیب میشن و تنها راه های دیدنشون یا نزدیک شدن بهشون هست (به طور تصادفی) و یا استفاده از دوربین حرارتیه!
خلاصه من خیلی از دست اینا زخم خورده ام!:31:
خدا بده برکت!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب با این حساب تمام credit که واسه upgrade کردن nano suite میخواستی رو گرفتی!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راست میگی ها ، ولی دیگه حال نمیده دوباره برم :19:شاید امشب بتونم یه دست حسابی تا صبح بزنم :21:
بعد اونوقت تمام credit ها چند تا هست که باید بگیرم نشینم تا صبح قتل و عام بکنم و هیچی عایدمون نشه:31::31::18:
میخواستم ببینم واسه انجام این بازی چه پیش نیازهایی هست . از لحاظ داستانی میگم .فقط نسخه یکش رو بازی کردم . وارهد رو بازی نکردم . داستانش مرتبط نیست ؟ میشه رفت سراغ نسخه 2 ؟ چون الان گرفتمش داغه . سرد بشه نمیچسبه .
خواهشا یه جوونمرد جواب ما رو بده میخوام بازی کنم امشب .
خواهشا یه جوونمرد جواب ما رو بده میخوام بازی کنم امشب .
داستانش اونقدرها پیچیده نیستش که 100 درصد لازم به بازی کردن قسمت های قبل بوده باشی...
مخصوصا که میگی قسمت اول رو بازی کردی..این بهتره چون قسمت وارهد مربوط به همون قسمت اول هستش اما با زاویه دید سایکو...
در کل چیزی رو که برات نامفهوم باشه نخواهی داشت تو بازی چون خودش روایت خوبی داره..بزن بازی کن حالشو ببر..
Alex Fera
11-04-2011, 12:21
چیکار میشه کرد از دست این جو!:31:
فعلا یه چند وقتیه رفقا خیلی دور و ورم آفتابی نمیشن!:31:
اما گذشته ازین ها باید بگم خداییش آنلاینش خیلی سخته! چون خیلی ها غیب میشن و تنها راه های دیدنشون یا نزدیک شدن بهشون هست (به طور تصادفی) و یا استفاده از دوربین حرارتیه!
خلاصه من خیلی از دست اینا زخم خورده ام!:31:
شهاب دادا مولتیش به درد مبخوره یا نه؟؟؟
برم اوریجش رو بخرم،بریم با بچه ها PSN یا نه...........
resident_evil
11-04-2011, 12:54
بازی با SuperSoldier هم تموم شد اینبار خیلی جالبتر بازی رو تموم کردم . بیشتر بازی نامرئی میشدم از وسطشون رد میشدم . یکی 2 مورد داشتن 2 تا گروه با هم میجنگیدن من بدون توجه بهشون از وسطشون رد شدم رفتم : دی فقط جاهایی که مجبور بودم از یه جا دفاع کنم وارد جنگ میشدم که در اینجور موارد هم اصلا چالش برانگیز نبودن مبارزات . وقتی آپگرید هم بکنین که دیگه خیلی بهتر میشه ! اما کلا گیم پلی بسیار روونو منعطفی داره که بنده به شخصه به شدت باهاش حال کردم .
shab_2008
11-04-2011, 20:39
شهاب دادا مولتیش به درد مبخوره یا نه؟؟؟
برم اوریجش رو بخرم،بریم با بچه ها PSN یا نه...........
مالتیش که حرف نداره! یکی از نقاط قوتش آزادیه عمل و امکانات جالش هست.
البته نامرد این کرایتک حتی با پچ 1.1 و کرک 1.1 هم نمیزاره دیگه آنلاین بزنیم!:31:
AMIR.KIK
12-04-2011, 14:18
بالاخره مام تمامش کردیم یه نظرم من آخره بازیه حرف نداره
hofman1970
13-04-2011, 09:03
سلام دوست گرامی من تا مرحله ای باید از دست دوستش سوئیچ انفجار بمب را از دستش می گرفتی و یک ربات میامد تا از دستت بگیر و ساختمان ها منفجر شد و یک قطار آمد روی ربات و بعد رسیدم به یک پل چند موجود فضائی کشتم و رفتم زیر پل آن رباط بزرگه که خیلی باید بهش شلیک کنی تا بمیره رسیدم که بازی پرید. چند مرحله بعد از این وجود داره. ممنون میشم با خبر بشم
AMIR.KIK
13-04-2011, 09:48
سلام دوست گرامی من تا مرحله ای باید از دست دوستش سوئیچ انفجار بمب را از دستش می گرفتی و یک ربات میامد تا از دستت بگیر و ساختمان ها منفجر شد و یک قطار آمد روی ربات و بعد رسیدم به یک پل چند موجود فضائی کشتم و رفتم زیر پل آن رباط بزرگه که خیلی باید بهش شلیک کنی تا بمیره رسیدم که بازی پرید. چند مرحله بعد از این وجود داره. ممنون میشم با خبر بشم
سلام.
فک کنم 3 یا 4 مرحله دیگه هست بعد از این.
یه کرک خوب دانلود کن شاید بازیتت درست شد
اه اه چقدر سیستم سیوش مزخرفه . اصلا نمیشه رو حالت هارد رفت . کافیه بمیری یا لو بری باید از 5 دقیقه قبل دوباره بری .
اه اه چقدر سیستم سیوش مزخرفه . اصلا نمیشه رو حالت هارد رفت . کافیه بمیری یا لو بری باید از 5 دقیقه قبل دوباره بری .
آره موافقم ... باید چک پوینتاشو زود به زود میزاشتن، اینجوری میمیری کلی میره عقب تر :20:
AMIR.KIK
13-04-2011, 10:28
حق با دوستمون هستش واقعا افتضاح هستش
منم این بازی رو تموم کردم عالی بود
ATA FARZADI
13-04-2011, 16:18
حق با دوستمون هستش واقعا افتضاح هستش
اگر دکمه سیو سریع مثل کریسیس نسخه یک داشت به نظر منم بهتر بود
بچه ها این optional Technic ها چیه ؟ چطوری میشه انجامشون داد ؟
بچه ها این optional Technic ها چیه ؟ چطوری میشه انجامشون داد ؟
Tactical Options منظورتون هست؟!
فکر میکنم پیشنهاد هایی برای قشنگتر جنگیدن یا به طور دقیق تر معرفی جاهای جالب برای شروع نبردهاست.
مثلا میگه که از کجا به طور مخفی کاری وارد بشی یا با اسنایپر شروع به جنگ کنی...
Tactical Options منظورتون هست؟!
فکر میکنم پیشنهاد هایی برای قشنگتر جنگیدن یا به طور دقیق تر معرفی جاهای جالب برای شروع نبردهاست.
مثلا میگه که از کجا به طور مخفی کاری وارد بشی یا با اسنایپر شروع به جنگ کنی...
آره عزیز همین منظورم بود :31: چپکی نوشتم !!
پس اینطوریه !! دمت گرم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش استخراج موزیکهای Crysis 2
pedram_sad
14-04-2011, 13:16
بازی رو همین الان تمام کردم
کلا چسبید
game play بازی خوب بود
تنوع سلاح ها و همچنین درگیری ها و دشمن ها هم خوب بود
گرچه اواخر بازی به شدت یهو سخت شد همه چیز
موزیک هم کخ عالی بود
گرافیک بازی overall قوی بود به خصوص سکانس های اخر بازی
اما همون طور که تو compare که GT هم گذاشته بود خیلی از 2 شماره قبلی عقب تر بود
با وجود این که محیط هم بسته شده بود اما هم Lighting هم physics هم water همه جوره فاصله داشت
من رو 1080p و vsync on و hardcore بازی کردم و بین 38 تا 41 فریم میگیرفتم اما بعضی object ها و گنگ بودن texture ها در حد بازی های اولیه ps2 هم بود
]مثلا دستگاه کپی یا شیر سنگی یا tv یا ...
حتی تانکی که روش سوار بودیم هم لولش و سطحش به شدت گنگ بود
هرچی بود تمام شد
سلام
من بازی رو از سایت دانلود ها گرفتم نصب هم کردم اجرا هم شد ولی وقتی دشمن ها تیر میزنن یک خط سبز کشیده میشه مثل نسخه بتا !!!
مشکل از چیه ؟
کنسول گرافیکش اینه وای به حال کامپیوترش
سلام
من بازی رو از سایت دانلود ها گرفتم نصب هم کردم اجرا هم شد ولی وقتی دشمن ها تیر میزنن یک خط سبز کشیده میشه مثل نسخه بتا !!!
مشکل از چیه ؟
مشکلش اینه که باز نسخه بتا رو گرفتین احتمالآ!: دی
اینجور که مشخص شده تا به این لحظه بازی با کوله باری از باگ و سوتی همراه بوده واسه بعضی دوستان..بهترین راه هم نصب آخرین پچ و یا تعویض کرکتون هست
AMIR.KIK
14-04-2011, 17:28
مشکلش اینه که باز نسخه بتا رو گرفتین احتمالآ!: دی
اینجور که مشخص شده تا به این لحظه بازی با کوله باری از باگ و سوتی همراه بوده واسه بعضی دوستان..بهترین راه هم نصب آخرین پچ و یا تعویض کرکتون هست
بازی سایت دانلودها نسخه بتا نیست نسخه اصلیه من ازش دانلود کردم و تمامش کردم هیچگونه مشکلیم نداشته.
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
سلام
مشکل از چیه ؟
شما پچ 1.1 رو دانلود کنید و نصب کنید شاید مشکلت حل شد.
مال سایت دانلودها اصلا مشکلی نداره من دانلود کردم
تقریبا نصف بازی رو رفتم
پر باگ واسه AI هست که هیچی تازه بعضی وقتها هم Stealth kill هم دچار باگ میشه و گزینه اش نمیاد
قضیه سیو هم که گفتم
گرافیکش محشر بود ولی فرق چندانی با نسخه قبل نمیکرد . تازه قبلی شاید بهتر بود
داستانش که خداییش جذاب نیست تا اینجا که بازی کردم
گیم پلی بعضی جاها خوب شده و بعضی جاها بدتر از نسخه قبل
کلا نسخه قبل بهتر بود . من جنگ های بزرگ و ارتشی توی اون جنگلهای پهناور رو بیشتر ترجیح میدادم تا این بازی یک نفره و بسته .
بازی رو همین الان تمام کردم
کلا چسبید
game play بازی خوب بود
تنوع سلاح ها و همچنین درگیری ها و دشمن ها هم خوب بود
گرچه اواخر بازی به شدت یهو سخت شد همه چیز
موزیک هم کخ عالی بود
گرافیک بازی overall قوی بود به خصوص سکانس های اخر بازی
اما همون طور که تو compare که GT هم گذاشته بود خیلی از 2 شماره قبلی عقب تر بود
با وجود این که محیط هم بسته شده بود اما هم Lighting هم physics هم water همه جوره فاصله داشت
من رو 1080p و vsync on و hardcore بازی کردم و بین 38 تا 41 فریم میگیرفتم اما بعضی object ها و گنگ بودن texture ها در حد بازی های اولیه ps2 هم بود
]مثلا دستگاه کپی یا شیر سنگی یا tv یا ...
حتی تانکی که روش سوار بودیم هم لولش و سطحش به شدت گنگ بود
هرچی بود تمام شد
دوست عزیز اگه زحمتی نیست لینک اون مقایسه رو بهم میدین؟!
ممنون!
ALI&SOAP
14-04-2011, 18:32
اگه زحمتی نیست آموزش آنلاین بازی کردن رو بزارید دارم میمیرم همه می گن جالبه:19:
pedram_sad
14-04-2011, 18:56
دوست عزیز اگه زحمتی نیست لینک اون مقایسه رو بهم میدین؟!
ممنون!
البته سایت gamespot بود که من اشتباه گفتم game trailers
We take a look at Crysis 2 and compare it to the original Crysis and Crysis Warhead in this video feature.
این لینک مستقیمش که دیشب دان کردم :
اینم لینک playback
80 مگ حجمش هست
5:02 هم زمانش هست
چیز هایی مثل enviroment و lighting و physics و ... رو بررسی میکنه بین 3 نسخه
aramesh_61
14-04-2011, 21:58
سلام
مشکل از چیه ؟
احتمالا اون امکانات نانو سوئیت (همونایی که تو نوک انگشتاشه!) رو فعال کردی، چون یادمه یکیش واسه این بود که مسیر تیر دشمنان رو نشون میداد.
marmolak kocholo
15-04-2011, 17:53
بچه ها این ویدئو رو بگیرید نگاه کنید!! سر این تا نیم ساعت داشتم می خندیدم!!!
بچه ها این ویدئو رو بگیرید نگاه کنید!! سر این تا نیم ساعت داشتم می خندیدم!!!
حالا چي هس؟ بگو مام بخنديم ...
marmolak kocholo
15-04-2011, 19:35
حالا چي هس؟ بگو مام بخنديم ...
حجمیش که کمه! دانلود کن ببین چیه!! بازی باگ خورده...!
من هر چی با دقت به بازی نگاه میکنم میبینم گرافیکش خیلی هم شاخ نیست !!
پس این همه که میگن کرایسیس 2 بهترین گرافیک رو داره منظورشون چیه ؟
من موافقم که گرافیک بازی خیلی خوبه ولی خیلی هم عجیب نیست.
میشه دو سه تا تکنیکی که تو گرافیک این بازی استفاده شده بگید منم بدونم ؟ :11:
من هر چی با دقت به بازی نگاه میکنم میبینم گرافیکش خیلی هم شاخ نیست !!
پس این همه که میگن کرایسیس 2 بهترین گرافیک رو داره منظورشون چیه ؟
من موافقم که گرافیک بازی خیلی خوبه ولی خیلی هم عجیب نیست.
میشه دو سه تا تکنیکی که تو گرافیک این بازی استفاده شده بگید منم بدونم ؟ :11:
این ها رو میشه احساس کرد:
Ambient Occlusion
Global Illumination
که همون طور که میدونید اولی بیشتر برای سایه ها و دومی بیشتر برای اثر نور ها و رنگ آبجکت ها بر محیط هست.
(البته این نظر من هست و با کمی دقت در محیط بازی میتونید وجود این ها رو احساس کنید)
حجمیش که کمه! دانلود کن ببین چیه!! بازی باگ خورده...!
بدک نبود ولی همچینم نبود نیم ساعت بخندی ...:13:(آواتار پست بالا این پست خنده دار تره:31:)
خودت فیلم گرفتی؟؟؟
marmolak kocholo
16-04-2011, 19:39
بدک نبود ولی همچینم نبود نیم ساعت بخندی ...:13:(آواتار پست بالا این پست خنده دار تره:31:)
خودت فیلم گرفتی؟؟؟
آخه فکر کن، وسط درگیری یهو دیدم داره صدای آهن میاد که می خوره زمین، یه لحظه فکر کردم این اسپیکرها مشکل پیدا کرد:31:
گشتم دیدم این بنده خدا گیر کرده داره جون میده!!:31: بعده اینم(ادامه ی ویدئو) یهو میاد بالا بعد میپره از میله ها میاد بیرون:31::31::31: خیلی سوژه بود.
بله خودم فیلم گرفتم...
system1000
17-04-2011, 20:47
جدا از باگ ها و مشکل سیو و قابلیت نامرئی کردن که روی بازی خیلی تاثیر گذاشته بود, بازی در کل خوب بود ولی داستان همچین جالبی نداشت لول آخرش هم خیلی عادی و بدون درگیری و هیجان زیاد تموم شد که اونم فکر کنم به خاطر ضعف داستانش بوده که رو طراحی لول آخر تاثیر گذاشته.
به قول شما داستانش ضعیف بود
(البته من که به شخصه انگلیسی رو فول نیستم حالا شما رو نمیدونم اما اگر هم فول بودم عالی بود)
کلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .
سبک کراسیس خیلی باحاله.چون هم میتونستی مخیانه بکشی و یا بدون تیر ماموریت ها رو رد کنی و کمی بیشتر تا قسمتی ابری بازی ترسناک بود مثل نسخه 1 "منظور ترس از مردن و دیر رد کردن مراحل من که اینطور بودم:27:" اما اینو بگم که کرای 1 خیلی بیشتر تخریب پذیر بود اگه یادتون باشه درختارو تیر میزدی قطع میشد ولی این کرای 2 گلدونه رو تیریدم ولی قطع نمیشد حتی گلدون کمی لب پر و شکسته میشد کمی در کل خیلی زیاد هم تخریب پذیری نداشت تخریب یعنی Battle Fild 2
(گرچه تو کف نسخه 1 بودم و هستم اون مرحله آخرو باگ داشتم و اون سفینه بود موجود عظیم بود چی بود؟! نمیمرد و فقط اوجا رو با فریم کمی افتضاح بازی میکردم و بالاخره فهمیدم باگ دارم تمام نقطه ضعفاشو تیر میزدم و فکر کنم نقطه ضعف آخرش که یادم نیست کجاش بود:31:تیر نمیخورد و نابود نمیشد :41:) :19:
golmohammadi
18-04-2011, 00:20
سلام
بازی زیاد هم بد نیست که بعضیها میگفتند
خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
به غیر بعضی مواقع که خیلی بندرت هست
تعداد فریمهام 40 تا 60 هست
که اکثرا بالای 50 فریم هستند
در مجموع لذت خوبی داره
خوبیش اینه که افت فریم نداره (حداقل برای من)
واسه اکثرآ افت فریم وجود نداشته و یکی از نکات مثبت بازی بوده و هنر کرایتک.
کلی لذت بردم خیلی کراسیس مشتیه گرچه مثل شما با دایرکت 10 یا 11 بازی نکردمو با تنظیمات گرافیک گیمر و با رزولیشن 800*600 بازی کردم ولی خیلی سرگرم کننده بود .
افسوس نخور باووو...اینجا هیچکش با DX11 بازی نکرده :دی چون هنوز پچ الحاقی که قراره بیاد و DX11 رو پشتیبانی کنه نیومده و مشخص هم نیست کی قراره بیاد پس از این بابت خیالت راحت:) مهم اینه که از بازی لذت ببری..همین
تخریب یعنی Battle Fild 2
پس BATTLEFIELD 3 چیه این وسط!: دی
حتمآ تریلرهای شماره 3 رو ببین چون فراتر از شماره 2 هست
golmohammadi
18-04-2011, 03:26
همه گیمهای یه طرف
انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف
همه گیمهای یه طرف
انصافا BATTLEFIELD 3 و dead space2 یه طرف مقایسه ی بازیا درست نیست. نمیتونیم بگیم دید اسپیس 2 قشنگتر از کرایسیس 2 !! خب این دوتا هر کدوم یه سبکی دارن.
حتی به نظرم مقایسه ی کرایسیس با بتل فیلدم زیاد جالب نیست، درسته هر دو اول شخصن ولی خیلی چیزاشون با هم فرق فکوله :11:
بازیش خیلی قشنگ شده ... 5 ساعت بازی کردم گفتم دیگه آخراشه دیدم نوشته 18 درصد :31: مگه چقدر طولانیه ؟
مقایسه ی بازیا درست نیست. نمیتونیم بگیم دید اسپیس 2 قشنگتر از کرایسیس 2 !! خب این دوتا هر کدوم یه سبکی دارن.
حتی به نظرم مقایسه ی کرایسیس با بتل فیلدم زیاد جالب نیست، درسته هر دو اول شخصن ولی خیلی چیزاشون با هم فرق فکوله :11:
بازیش خیلی قشنگ شده ... 5 ساعت بازی کردم گفتم دیگه آخراشه دیدم نوشته 18 درصد :31: مگه چقدر طولانیه ؟
البته اون درصد نشون دهنده مدت زمان و این که چقدر مونده تموم بشه نیست...ممکنه بازی در 50 دصد تموم بشه ممکنه در 60 درصد تموم بشه موقعی بای 100 درصد میشه که تمامی انلاک های بازی رو باز کنید ....
مقایسه ی بازیا درست نیست. نمیتونیم بگیم دید اسپیس 2 قشنگتر از کرایسیس 2 !! خب این دوتا هر کدوم یه سبکی دارن.
من از نظر تخریب پذیری گفتم نه چیز دیگه و در ضمن نظر شما چیه کرای 1 از 2 تخریب پذیری بیشتری داشت مگه نه!
آره هم مراحل خوب بود (طول میکشید رد کنی البته من اینطور بودم:20:)هم طولانی بود چیزی حدود 11 ساعت گیم پلی البته من 10.30 دقیقه تمومش کردم:27:کرای 1 و 2 یعنی عقش:40:به امید نسخه های بعدی:21:
:43:امیدورم سیستمم بتونه باتل 3 رو اجرا کنه:42:
mehdi30nema
18-04-2011, 18:10
بچه ها من یه جا گیر کردم :
حدودا شش ساعت از بازی گذشته ، اونجا که داریم از روی یک پل رد میشیم و بعد پل میریزه و ما موفتیم پایین . بعد با همراهی دو نفر دیگه سوار ماشین میشیم و کمی جلو که میریم یه چیز شبیه هیولا از زیر زمین میاد بیرون .
بعد از این صحنه وارد یک ساختمان میشیم و میریم بالا . وقتی رسیدیم بالا چند نفر را میکشیم و بعد باید روی لبه جایی وایسیم . بعدش دیگه نمیدونم باید چی کار کرد ؟
کسی میدونه باید چی کار کرد ؟
من از نظر تخریب پذیری گفتم نه چیز دیگه و در ضمن نظر شما چیه کرای 1 از 2 تخریب پذیری بیشتری داشت مگه نه!
موافقم که کرایسیس اولی تخریب پذیری بیشتری داشت. :20:
اگه از نظر تخریب پذیری گفتی که بتل فیلد یه چیز دیگه س :31:
آره هم مراحل خوب بود (طول میکشید رد کنی البته من اینطور بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم طولانی بود چیزی حدود 11 ساعت گیم پلی البته من 10.30 دقیقه تمومش کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کرای 1 و 2 یعنی عقش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به امید نسخه های بعدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امیدورم سیستمم بتونه باتل 3 رو اجرا کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کاشکی تو این نسخه م جنگل میساختن :31: دلم واسه جنگلای کرایسیس تنگیده :40:
GAMELAIN
18-04-2011, 18:18
حدودا شش ساعت از بازی گذشته ، اونجا که داریم از روی یک پل رد میشیم و بعد پل میریزه و ما موفتیم پایین . بعد با همراهی دو نفر دیگه سوار ماشین میشیم و کمی جلو که میریم یه چیز شبیه هیولا از زیر زمین میاد بیرون .
بعد از این صحنه وارد یک ساختمان میشیم و میریم بالا . وقتی رسیدیم بالا چند نفر را میکشیم و بعد باید روی لبه جایی وایسیم . بعدش دیگه نمیدونم باید چی کار کرد ؟
تایید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ALI&SOAP
18-04-2011, 18:26
تمومش کردم 8ساعت و25 دقیقه و13 ثانیه :31:خیلی عالی بود:31:
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
اگه یه عکس بزاری برات میگم:20:
Electronic-Arts
18-04-2011, 19:05
تایید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون جا از پنجره سمت چپت (همون که یه ماشین گان هم رو لب پنجره هست) که مال یه ساختمونه که چپ شده باید بپری تو و از رو بالاپشت بوم ها بری
مهدی جان بزن روی tactical mode همون دوربین که ابجکت هارو نشون میده...هدف رو بزار روی اون جنگنده ای که درست روبرو هستش یه چند ثانیه نگه داری با موشک میزننش و دوباره بازی ادامه پیدا میکنه..
همراه اول
18-04-2011, 21:48
اینجا گیر کردی؟؟
اینجا گیر کردی؟؟
اگه اینجایید Q بزنید بپرید رو شیشه ها
من دوباره بازی کردم آپگریت مشت رو گرفتم از همینجا درجا با مشت میپرم پایین هیچیم نمیشه:18:
(سقوط آزاد حال میده مخصوصا یکی همونجا باشه دخلش میاد:27:اینقدر حال میده از این حرکات جفگی و فشنگی انجام بدی...:21:)
amaranth_silent
19-04-2011, 10:33
کوجیما راست میگفت...................:41:
golmohammadi
19-04-2011, 12:34
منظور من از لحاظ ایراد هست
این دو بازی که نام بردم مخصوص دد اسپیس یک گیمیه که کمترین ایراد و باگ ممکن را داره
و از نظر من دد اسپیس همیشه الگو هست برای بقیه گیمها
بحث بقیه چیزها را کاری ندارم
منظور من از لحاظ ایراد هست
این دو بازی که نام بردم مخصوص دد اسپیس یک گیمیه که کمترین ایراد و باگ ممکن را داره
و از نظر من دد اسپیس همیشه الگو هست برای بقیه گیمها
بحث بقیه چیزها را کاری ندارم
اگه از اون لحاظ میگی بازم جای بحث هست
کرای یه بازی نیمه آزاد هست اما دید اسپیس یه بازی است که میشه گفت از پیش تعریف شده هست
و نسبت به کرای خیلی خیلی فضاش کوچکتر و بسته تره و این چیزا میتونه تاثیر داشته باشه مثلا پستی و بلندی های بازی .دریا و ..... مثلا وقتی تو یه اتاقی هستی تقریبا نقاط دیگه ای که دیده نمیشه رندر کامل (جزییات کامل) و لود نمیشه در دید اسپیس و از این قبیل چیزا....به نظر من این چیزا(محیط بازی) می تونه تاثیر گذاره باشه:13:و همچنین هوش مصنوعی که مثلا غیب میشیم در کرای هوش مصنوعی باید ما رو نادیده بگیره و.........
کوجیما راست میگفت...................
در چه موردی راست میگفت !؟ همیشه راست میگه بنده خدا : دی
Majid-6120
19-04-2011, 22:56
سلام
بازی رو خریدم و دارم بازی میکنم ... بسیار زیبا و مورد انتظار بود !
یه چیزیه هست چند وقته تویه ذهنم پرسه میزنه !
همش حس میکنم که بازی های Far Cry و Just Cause و Crysis رقیب هم هستن ! موافقین ؟ سه بازی که تویه گرافیک با هم رقابت نزدیکی دارند ! به نظرتون تویه گرافیک کدوم یکی برتری داره ؟
همش حس میکنم که بازی های Far Cry و Just Cause و Crysis رقیب هم هستن ! موافقین ؟ سه بازی که تویه گرافیک با هم رقابت نزدیکی دارند ! به نظرتون تویه گرافیک کدوم یکی برتری داره ؟
Farcry رو که خود Crytek ساخت... شکاره دوم رو Ubisoft مونترئال ساخت...
Just Cause 2 هم از نظر گرافیکی نقاط قوت زیادی داره...
ولی جفتشون در برابر Crysis 2 هیچ حرفی برای گفتن ندارن! و اصلا بهش نزدیک هم نشدن!
افکت ها و سیستم های گرافیکی که در Crysis 2 استفاده شده رو اون ها اصلا ندارن!
موفق باشید.
ناامید کننده ترین بازی سال!
این همه امکانات عجیب و غریب به چه دردی می خوره وقتی قراره من با یک مشت احمق بجنگم. انگار که با تانک به شکار گنجشک رفته باشم. در کل، هوش مصنوعی ناامیدکننده بود.
در مورد گرافیک هم چه چیز خاصی می شه گفت؟! وقتی هر جا رو که نگاه می کنی ساختمونها احاطه کردند. گرافیک BulletStorm شاید از نظر تکنیکی ضعیف تر بود، ولی حداقل جذاب تر و تماشایی تر بود.
داستانش هم که از نظر ایجاد رقبت و اشتیاق برای ادامهی بازی و داشتن شخصیت های جذاب و به یاد ماندنی، فرق خاصی با نسخهی 1 نداشت. جفتشون از این نظر ناامید کننده اند!
مهم ترین نکتهی مثبتش، صداگذاری و موزیک هاشه و بعضی از افکتهای مربوط به Nano Suit و چیزهای دیگه.
این همه امکانات عجیب و غریب به چه دردی می خوره وقتی قراره من با یک مشت احمق بجنگم. انگار که با تانک به شکار گنجشک رفته باشم. در کل، هوش مصنوعی ناامیدکننده بود.
در مورد گرافیک هم چه چیز خاصی می شه گفت؟! وقتی هر جا رو که نگاه می کنی ساختمونها احاطه کردند. گرافیک BulletStorm شاید از نظر تکنیکی ضعیف تر بود، ولی حداقل جذاب تر و تماشایی تر بود.
داستانش هم که از نظر ایجاد رقبت و اشتیاق برای ادامهی بازی و داشتن شخصیت های جذاب و به یاد ماندنی، فرق خاصی با نسخهی 1 نداشت. جفتشون از این نظر ناامید کننده اند!
مهم ترین نکتهی مثبتش، صداگذاری و موزیک هاشه.
هوش مصنوعیش واقعا خیلی باگ داره.
جلو چشم یارو رفتم داره دنبالم میگرده هر چیم صبر کردم بهم تیر نزد :13:
ولی در کل بازیش برای سرگرمی خوبه :31:
آدم خندش میگیره از دست بعضیا! :31:
The Rover
20-04-2011, 11:02
آدم خندش میگیره از دست بعضیا! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
چطور؟
خب راست میگن دیگه
هوش مصنوعیه افتضاح تاثیر مستقیم رو گیم پلی داره.هر اندازه هم گیم پلی پیشرفت کنه باز تو ذوق میزنه
در مورد گرافیک هم چه چیز خاصی می شه گفت؟! وقتی هر جا رو که نگاه می کنی ساختمونها احاطه کردند
طراحیه همین ساختمانها و برجها هم چیزی از جنگل و درخت کم نمیاره و زحمتش بیشتر نباشه کمتر نیست
هوش مصنوعیش واقعا خیلی باگ داره.
جلو چشم یارو رفتم داره دنبالم میگرده هر چیم صبر کردم بهم تیر نزد :13:
ولی در کل بازیش برای سرگرمی خوبه :31:
دوست عزیز راجب هوش مصنوعیش (نمیدونم تو یه هفته نامه خوندم فکر کنم بایت بود)
که نوشته بودند حتی درجه متوسط بازی رو انتخاب کنی هوش افراد خنگ میزنه مثلا مسیر اشتباه رو انتخاب میکنن و از این چیزا...... که خوب نیست اما در درجه سخت بازی (من چند مرحله بازی کردم )این قضایا بهتر میشه و تقریبا از این باگ ها دیگه نمیبینید من بازی کردم اگه ببیننت با 2-3 تا تیر از فاصله ء تقریبا دور خدا بیامرزتت :27:البته اگه Q رو فعال نکرده باشی در کل برید درجه آخر بازی رو بازی کنید:21:که یادی هم از کرایسیس 1 کرده باشید :31:
یادم از 6 فرصخی تیر میخوردم(اون یارو تو قایق با رگبار منی که تو ساحل تو بلندی بودم تو مرحله 1یا 2 همه درختارو تیکه پاره میکرد دیگه چه برسه به من:18:نمیدونم درجه متوسط بودم یا آسون ولی خیلی سخت بود)
GAMELAIN
20-04-2011, 11:58
مهدی جان بزن روی tactical mode همون دوربین که ابجکت هارو نشون میده...هدف رو بزار روی اون جنگنده ای که درست روبرو هستش یه چند ثانیه نگه داری با موشک میزننش و دوباره بازی ادامه پیدا میکنه..
سلام اینجا رو رد کرده بودم بعدش چی
amaranth_silent
20-04-2011, 12:35
ناامید کننده ترین بازی سال!
مهم ترین نکتهی مثبتش، صداگذاری و موزیک هاشه و بعضی از افکتهای مربوط به Nano Suit و چیزهای دیگه.
د.......همینه که من میگم کوجیما الکی نگفته این بازی مسخرس اوناییم که میگن این بازی حال میده یا بازی خور حرفه ای نیستن یا از اونا هستن که میرن کلوپ محل میگن بازی جدید چی داری.....
من خودمم عجله کردم در خریدش وگرنه اصلا نمی ارزه وققتو پاش بذاری :41:
SA.JJ.AD
20-04-2011, 13:29
من موندم بعضی از دوستان بازیه دزدی رو 2000 تومن میخرن اینقد غر میزنن و میگن اصلا ارزش خرید نداره و وقت گذاشتنو فلان !! اورجینال بخرن که میرین سازنده ی بدبختو ... :27:
.
بابا هرچی هست از خیلی از بازی های درو پیت دیگه که بهتر بود !! هرچند به نظرم تنها ایراداتش همون داستان نسبتا ضعیف و هوش مصنوعی تو حالت نرمال هستش !! وگرنه درگیری ها بسیار لذت بخش و جذاب بود !! :8:گیم پلی خوب با گرافیک عالی ! بسیار هم ارزشمند هستش :20:به شخصه که بسیار لذت بردم (البته هنوز دارم میبرم:31:)
سلام اینجا رو رد کرده بودم بعدش چی
خب بعد اونجا ابجکت رو دنبال کنی میرسی دیگه...دقت کن یه راهرو هستش که رو به پشت بوم هستش باید بگردی راحته.بعدش باید بدو بری به طرف ابجکت یا همون علامت ابیه.
Little Sparrow
20-04-2011, 14:31
یه باگ:
aramesh_61
20-04-2011, 15:06
یا بازی خور حرفه ای نیستن یا از اونا هستن که میرن کلوپ محل میگن بازی جدید چی داری.....
بابا حرفه ای! آخر بازی! استاد! :31:
Hاقا من یه جای بازی گیر کردم یه مرحله هست از تونل بین دو ساختمون رد میشم میام رو پشت بوم در پشت بوم قفل و نمیتونم برم توش و نوشته LOCATE DEEP NANUSUITE SCAN CRADLE:TO OPEN SECURITY DOORS جاییه که هلکوپترم از بالا تیر میزنه هلکوپترو انداختم نمیدونم چطور این نانو اسکنو فعال کنم
havas_1980
20-04-2011, 15:45
Hاقا من یه جای بازی گیر کردم یه مرحله هست از تونل بین دو ساختمون رد میشم میام رو پشت بوم در پشت بوم قفل و نمیتونم برم توش و نوشته LOCATE DEEP NANUSUITE SCAN CRADLE:TO OPEN SECURITY DOORS جاییه که هلکوپترم از بالا تیر میزنه هلکوپترو انداختم نمیدونم چطور این نانو اسکنو فعال کنمبا C4 اون در رو منفجر کنین. اگه هم ندارین گوشه همون پشت بوم موجود هست...
GAMELAIN
20-04-2011, 16:09
خب بعد اونجا ابجکت رو دنبال کنی میرسی دیگه...دقت کن یه راهرو هستش که رو به پشت بوم هستش باید بگردی راحته.بعدش باید بدو بری به طرف ابجکت یا همون علامت ابیه.
دو تا علامت زرد رنگ میاد اون جا نمیدونم چکار کنم
دو تا علامت زرد رنگ میاد اون جا نمیدونم چکار کنم
عزیز من علامت زرد هارو بیخیال شو....ابی اون مهمه...:31:
amaranth_silent
20-04-2011, 23:04
من موندم بعضی از دوستان بازیه دزدی رو 2000 تومن میخرن اینقد غر میزنن و میگن اصلا ارزش خرید نداره و وقت گذاشتنو فلان !! اورجینال بخرن که میرین سازنده ی بدبختو ... :27:
.
بابا هرچی هست از خیلی از بازی های درو پیت دیگه که بهتر بود !! هرچند به نظرم تنها ایراداتش همون داستان نسبتا ضعیف و هوش مصنوعی تو حالت نرمال هستش !! وگرنه درگیری ها بسیار لذت بخش و جذاب بود !! :8:گیم پلی خوب با گرافیک عالی ! بسیار هم ارزشمند هستش :20:به شخصه که بسیار لذت بردم (البته هنوز دارم میبرم:31:)
من نگفتم از نظر مالی صرف نمیکنه؟؟؟شما برو 100 تا بازی بدون تحقیق بخر ببین کدومش حال میده
ولی این تیکتون با حال بود اگه اورجینال میخریدیم چی میشد؟؟؟ فک کنم شعبه شونو آتیش میزدیم:27:
SA.JJ.AD
21-04-2011, 04:00
من نگفتم از نظر مالی صرف نمیکنه؟؟؟شما برو 100 تا بازی بدون تحقیق بخر ببین کدومش حال میده
ولی این تیکتون با حال بود اگه اورجینال میخریدیم چی میشد؟؟؟ فک کنم شعبه شونو آتیش میزدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان شما داری میگی من و دوستان دیگه ای که اینجا این بازیو تهیه کردیمو خوشمون اومد و لذت بردیم ازش !! هیچی حالیمون نیست و سرمون رو میندازیم پایین میریم بازیو میخریم و هیچی هم از گیم حالیمون نیست و برا خودم تیر میزنیم اینور اونور و ذوق میکنیم دیگه ؟! همینو میخواید بگید دیگه ... اره ؟!! :eh:
mohammad_s7201
21-04-2011, 08:38
سلام.
وقتی دکمه B رو میزنیم یه سری نقاط مشخص میشن که یکیشون آبی هست و ما باید به اونجا برسیم
ولی یه سری نقاط زرد رنگ هم مشخص میشه. این نقاط برای چیه؟ من هیچ موقع نمیتونم بهشون برسم
:40:
سلام.
وقتی دکمه B رو میزنیم یه سری نقاط مشخص میشن که یکیشون آبی هست و ما باید به اونجا برسیم
ولی یه سری نقاط زرد رنگ هم مشخص میشه. این نقاط برای چیه؟ من هیچ موقع نمیتونم بهشون برسم
:40:
در این پست گفتم:10::11::
چقد بازیش باحال شده :31:
در کل مبارزه با آدماش بیشتر حال میده تا رباطاش :20:
اقا این بازی واسه من تو مرحله ی لود ارور میده میپره بیرون و لود اول بازی هم طول میکشه ولی توی بازی خیلی روونه مشکل از چیه؟
mehdi30nema
21-04-2011, 17:30
بالاخره الان موفق شدم این بازی را هم تموم کنم .
حقیقتا همه چیز عالی بود ولی به شخصه فکر میکردم پایان بازی خیلی حماسی و باشکوه باشه که اینطوری نبود .
ALI&SOAP
21-04-2011, 21:45
از این جمله ی prophet خیلی خوشم اومد : welcome to the future son, welcome to the war
shab_2008
22-04-2011, 11:30
کرایتک :
Preview notes for the next PC patch have been released. You can check them out here! The patch is due next week
خصوصیات این پچ :
• Vote-kicking feature added.
• Added a reserved slot system for server admins.
• Further improvements to anti-cheat measures.
• Objectives are returned if they end up in forbidden areas.
• Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances.
• Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report "Could not connect to Gamespy".
• Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round.
• Fix for inconsistencies with weapon zooming.
• Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game.
• Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50.
• Fixed several weapon exploits.
• Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI.
• Reduced memory footprint of sound.
• Optimized full screen effects on some graphics cards.
• Optimized SSAO on some graphics cards.
DX11 !!؟:31:
SA.JJ.AD
22-04-2011, 12:03
کرایتک :
Preview notes for the next PC patch have been released. You can check them out here! The patch is due next week
خصوصیات این پچ :
• Vote-kicking feature added.
• Added a reserved slot system for server admins.
• Further improvements to anti-cheat measures.
• Objectives are returned if they end up in forbidden areas.
• Fix for Nanosuit Modules that could not be leveled in some circumstances.
• Fix for some instances of errors logging into multiplayer that would report "Could not connect to Gamespy".
• Fix for unlock tokens failing to be awarded if a player quit a game in which they leveled up before the end of the round.
• Fix for inconsistencies with weapon zooming.
• Fix for outdated stats being saved when a client leaves mid-game.
• Fixes to the Nanosuit Reboot option available at level 50.
• Fixed several weapon exploits.
• Fixed a rare issue where auto-aim, stealth kill and grab would not work on an AI.
• Reduced memory footprint of sound.
• Optimized full screen effects on some graphics cards.
• Optimized SSAO on some graphics cards.
ای بابا !! :2::13:عاقبت کنسولیزه شدن بازیه دیگه :13:
سلام
من بازی رو گرفتم به اسم نسخه Final!
نمیدونم حالا Beta هست یا Final
از کجا بفهمم؟
آخه همون اول بازی گیر می کنه!
من که شنیده بودم این بازی 11 ساعته و خیلی طولانیه ... پس چرا اینقد زود تموم شد.
واسه من 6 ساعته تموم شد :13:
ایشالا crysis 3 بعد از battlefield 3 به این وعده ی خودش عمل می کنه!:دی
ایشالا crysis 3 بعد از battlefield 3 به این وعده ی خودش عمل می کنه!:دی
دیگه فکر نکنم تفلک کرایتیک کرایسیس رو برا pc بزنه چون از بدبخت باز میدزدنش:41:
نباید میدزدیدنش چون بالاخره کرکش زودی میومد:27:
با این کار شانسو (نسخه های بعدی)از pc بازها گرفتن و دست کراتیک هم آتو دادند:2:دیگه پشت دستشو داغ کنه واسه....:18::19:
mohammad_s7201
22-04-2011, 16:49
سلام.
من اینجا گیر کردم.
از روی پشت بوم اومدم پایین همه دشمنا رو هم کشتم. حالا رسیدم به این در.
هرچی C4 هم بود جمع کردم ولی در منفجر نشد.
چیکار کنم؟
Electronic-Arts
22-04-2011, 17:27
دیگه فکر نکنم تفلک کرایتیک کرایسیس رو برا pc بزنه چون از بدبخت باز میدزدنش:41:
نباید میدزدیدنش چون بالاخره کرکش زودی میومد:27:
با این کار شانسو (نسخه های بعدی)از pc بازها گرفتن و دست کراتیک هم آتو دادند:2:دیگه پشت دستشو داغ کنه واسه....:18::19:
اتفاقا خوب کردن که ازش دزدیدن چون کرایتک به PC خیانت کرد در حالی که از گرافیک روی PC به این شهرت رسید یک نمونه از خیانت هاش هم همین که DX11 نیست و این مسئله فقط و فقط به خاطر کنسول هست یا گرافیکش که فرقی با نسخه قبل نکرده به خاطر اینه که کنسول بتونه اونو اجرا کنه
سلام.
من اینجا گیر کردم.
از روی پشت بوم اومدم پایین همه دشمنا رو هم کشتم. حالا رسیدم به این در.
هرچی C4 هم بود جمع کردم ولی در منفجر نشد.
چیکار کنم؟
این تصویری که گذاشتید معلوم نمیکنه کجا هستید چون دو و سه مرحله ای با این محیط مشابه وجود داره..
و این C4 اصلا اینجا کاربرد نداره.....شما یه تصویر از سکانس اغازین این مرحلتون بزاریم واضح بگم چیکا رکنید..
amirpers
22-04-2011, 19:27
دوستان من دو تا سوال داشتم.
1) اون حیوونها رو که می کشیم و یه چیزی که اسمش یادم نیست رو از جنازشون برمی داریم . به چه دردی می خوره ؟ منظورم همونه که انگشتهای دست رو نشون میده .
2) من نمیدونم چرا همیشه تو منو کنار عبارت Extras یه ستاره هست و با اینکه می رم داخلش و تمام موارد جدید رو نگاه می کنم و اون ستاره ازبین میره اما دوباره وقتی وارد بازی میشم ، باز هم میاد.
Electronic-Arts
22-04-2011, 21:42
این تصویری که گذاشتید معلوم نمیکنه کجا هستید چون دو و سه مرحله ای با این محیط مشابه وجود داره..
و این C4 اصلا اینجا کاربرد نداره.....شما یه تصویر از سکانس اغازین این مرحلتون بزاریم واضح بگم چیکا رکنید..
این مرحله همون مراحل اول هست دقیق نمیدونم کدوم مرحله ولی این جا باید برگردین و توی کوچه سمت چپ برین(با همین جهتی که دارین نگاه میکنین میشه چپ) و توی یکی از ساختمان های سمت چپ کوچه که درش بازه برین تو و از پله ها برین بالا
havas_1980
22-04-2011, 23:33
دوستان من دو تا سوال داشتم.
1) اون حیوونها رو که می کشیم و یه چیزی که اسمش یادم نیست رو از جنازشون برمی داریم . به چه دردی می خوره ؟ منظورم همونه که انگشتهای دست رو نشون میده .
2) من نمیدونم چرا همیشه تو منو کنار عبارت Extras یه ستاره هست و با اینکه می رم داخلش و تمام موارد جدید رو نگاه می کنم و اون ستاره ازبین میره اما دوباره وقتی وارد بازی میشم ، باز هم میاد.
- اثرات به جا مونده از اجساد فضایی ها, اسمش نانو کاتالیسته که از اونا به منظور آپگرید لباستون استفاده میکنین. 12 تا مزیت وجود داره که به صورت 4 دسته سه تایی هستن و فقط میتونین برای هر دسته, یک دونه رو فعال داشته باشین.
- با مشاهده اون موارد ستاره دار باید ستاره ها بپره اما اگه بمونه نشونه باگه. (البته منم با وجود پچ اول این مشکل رو دارم!)
ویرایش: به نظر این قضیه برگشتن ستاره ها تو کنسول هم هست. البته مشخص نیس واسه همه اینطوری هست یا نه...
یه سوال
قصد فضایی ها از الوده کردن ادما چیه و چرا اون ادما همشون دل و روده شون زده بیرون. چرا ما تو نسخه اول از این موارد ندیدیم؟
Hessam_7800gtx
23-04-2011, 14:34
دوستان من هر وقت از بازی میام بیرون تمام اون نانو هایی که از فضایی ها جمع کردم از بین میرن!!!پچ 1.1 هم نصبه چیکارش کنم؟؟
ATA FARZADI
23-04-2011, 15:23
خوب سریع خرجش کن
سلام .یه تراینر خوب و سالم برای این بازی نیومده ؟
golmohammadi
24-04-2011, 00:11
سلام
در اصلحه دوربیندار با خفه کن قدرتش کم میشه ؟
یا فرقی نمیکنه ؟
سلام
در اصلحه دوربیندار با خفه کن قدرتش کم میشه ؟
یا فرقی نمیکنه ؟
سلام
بله کلا تو همه اسلحه ها اگه از خفه کن استفاده کنی قدرتشون کم میشه....
بازی رو چند قسمت بازی کردم ولی اصلا در حد اون چیزی که انتظار داشتم نبود.
البته هنوزم بازی خیلی خوبیه و از خیلی بازی ها سرتره ولی انتظار ها خیلی بالا بود از این بازی.
(اینو گفتم فن بوی ها بهشون بر نخوره)
سرعت شخص خیلی زیاده انگار داره می دوه و وقتی هم که داره می دوه انگاری سواره موتوره خیلی با سرعت بالا.
( نمی دونم شاید بخاطر لباسش باشه که سرعتش بالاتره!)
مشکلات گرافیکی هم تو بعضی قسمت ها دیدم
یه سری مشکات تو چند قسمت دیدم مثلا یه شخص کشته شد و رو هوا مونده بود.
مشکل هوش مصنوعی هم وجود داشت در خیلی جاها.
یکبار هم یکی از آدما رو زدم با صدا خفه کن و سرباز بقلیش داشت بریک میزد.
یبار هم به همین طریق مشابه سرباز بقلی هی خودش رو عقب جلو می کرد هی برمیگشت اونوری دوباره برمیگشت اینوری!
اون بخش load هم خیلی سطحیه می تونست قشنگ تر باشه.
نقشه رو هم نپسندیدم.
بخش بدون ایرادش فکر کنم فقط موسقی بود خصوصا موسیقی اولش.
اینا معایبش بود از نظر من و خوبی هاش هم که نیاز به گفتن نداره در حالت کلی بازی خیلی خوبیه ولی شاهکار نیست
(تا اینجای که ب ازی کردم ، ممکنه جلوتر که برم نظرم عوض بشه)
وقتی Armor رو انتخاب می کنیم هم تصویر صفحه جالب میشه.
البته هوش مصنوعیش وقتی فعال میشه که درجه اخر سختیش رو انتخاب کنی.در بقیه مودها سربازاش خیلی خنگن.
بازی رو چند قسمت بازی کردم ولی اصلا در حد اون چیزی که انتظار داشتم نبود.
البته هنوزم بازی خیلی خوبیه و از خیلی بازی ها سرتره ولی انتظار ها خیلی بالا بود از این بازی.
(اینو گفتم فن بوی ها بهشون بر نخوره)
سرعت شخص خیلی زیاده انگار داره می دوه و وقتی هم که داره می دوه انگاری سواره موتوره خیلی با سرعت بالا.
( نمی دونم شاید بخاطر لباسش باشه که سرعتش بالاتره!)
مشکلات گرافیکی هم تو بعضی قسمت ها دیدم
یه سری مشکات تو چند قسمت دیدم مثلا یه شخص کشته شد و رو هوا مونده بود.
مشکل هوش مصنوعی هم وجود داشت در خیلی جاها.
یکبار هم یکی از آدما رو زدم با صدا خفه کن و سرباز بقلیش داشت بریک میزد.
یبار هم به همین طریق مشابه سرباز بقلی هی خودش رو عقب جلو می کرد هی برمیگشت اونوری دوباره برمیگشت اینوری!
اون بخش load هم خیلی سطحیه می تونست قشنگ تر باشه.
نقشه رو هم نپسندیدم.
بخش بدون ایرادش فکر کنم فقط موسقی بود خصوصا موسیقی اولش.
اینا معایبش بود از نظر من و خوبی هاش هم که نیاز به گفتن نداره در حالت کلی بازی خیلی خوبیه ولی شاهکار نیست
(تا اینجای که ب ازی کردم ، ممکنه جلوتر که برم نظرم عوض بشه)
وقتی Armor رو انتخاب می کنیم هم تصویر صفحه جالب میشه.
همون طور که قبلا هم گفتم تا نیمه ی بازی چندان جذابیت نداره... اواسط بازی به بعد قشنگ تر میشه!
دویدن هم اگه دقت کنید از انرژیتون کم میکنه یعنی یکی از قابلیت های نانوسویت دویدن سریع هست که به جای Maximum Speed نسخه اول این شکلی شده!
در رابطه با باگ ها کاملا قبول دارم اشکال های این شکلی زیاد داره... جدیدترین پچ رو نصب کنید بهتر میشه.
موفق باشید.
Alireza.M67
24-04-2011, 14:33
عجب بازیه بی خودیه ...
یعنی عجب بازیه بیخودیه ...
آقا عجب بازیه بیخودیه ...
همش باگ ، همش مخفی کاری ، همش مسخره بازی، همینجوری غیب شو راهتو برو .
اصـــــــــــــــــــــــ لا حال نکردم :2:
عجب بازیه بی خودیه ...
یعنی عجب بازیه بیخودیه ...
آقا عجب بازیه بیخودیه ...
همش باگ ، همش مخفی کاری ، همش مسخره بازی، همینجوری غیب شو راهتو برو .
اصـــــــــــــــــــــــ لا حال نکردم :2:
اینقدرام که میگی بی خود نیست :31:
شما یه بار روی hard بازی کن ببینم میتونی همینجوری غیب شی راهتو بری :21:
Alireza.M67
24-04-2011, 15:58
اینقدرام که میگی بی خود نیست :31:
شما یه بار روی hard بازی کن ببینم میتونی همینجوری غیب شی راهتو بری :21:
از قضای روزگار دارم روی هارد بازی می کنم :31::10:
تا اونجایی هم رفتم که سوار تانکه میشی راه میفتی توی اتوبان ، آخرش اومدم پیاده شم یارو گیر کرد لای در نه دیگه پیاده شد نه سوار شد نه تیر زد نه دشمنا تیر زدن ، بعد از چند دقیقه هم هنگ کرد ، منم اعصابم از این باگ های مزخرفش ریخت بهم کنسولو خاموش کردم .:5:
از قضای روزگار دارم روی هارد بازی می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی هم رفتم که سوار تانکه میشی راه میفتی توی اتوبان ، آخرش اومدم پیاده شم یارو گیر کرد لای در نه دیگه پیاده شد نه سوار شد نه تیر زد نه دشمنا تیر زدن ، بعد از چند دقیقه هم هنگ کرد ، منم اعصابم از این باگ های مزخرفش ریخت بهم کنسولو خاموش کردم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این که چیزی نیست ... من هر چی رفتم جلو رباطه بالا پایین کردم اصلا منو ندید :31:
Niloofar_Hot69
24-04-2011, 16:23
به نظر من کرایسیس با جنگلهای کرایسیسیش قشنگ بود نه تویه شهر.1و2ش خیلی خوب بودن.
SA.JJ.AD
24-04-2011, 16:34
به نظر من کرایسیس با جنگلهای کرایسیسیش قشنگ بود نه تویه شهر.1و2ش خیلی خوب بودن.
خوب این 2 هست دیگه :31:در کل ... اره ... بنظرم کرایسس از نوع جنگلی بهتر بود !:31:! البته با این گرافیک و تکسچر های ضعیفش و کنسولیزه بودن !! همون بهتر که تو جنگل نبود !! جنگل های مزخرفی از اب در میومد !! :31:
Niloofar_Hot69
24-04-2011, 17:18
خوب این 2 هست دیگه :31:در کل ... اره ... بنظرم کرایسس از نوع جنگلی بهتر بود !:31:! البته با این گرافیک و تکسچر های ضعیفش و کنسولیزه بودن !! همون بهتر که تو جنگل نبود !! جنگل های مزخرفی از اب در میومد !! :31:
منظورم شماره های 1و2 بود.اره تکسچرهاش توی کنسول ضعیفه.من رو pc هم بازیش کردم همین بود
منظورم شماره های 1و2 بود.اره تکسچرهاش توی کنسول ضعیفه.من رو pc هم بازیش کردم همین بود
احتمالا منظورتون
Crysis
+
Crysis Warhead
هست.
آره تو جنگل بیشتر حال میده
البته خواستن شبیه فیلم Skyline بسازن!
باگ های خنده دار هم که زیاد داره...!
(مثلا وقتی دشمن ها دارن میدوند یهو میمیرند! یعد یاراش داد میزنن man down! یا یعضی اوقات تو هوا گیر میکنند...!)
Niloofar_Hot69
24-04-2011, 20:21
احتمالا منظورتون
Crysis
+
Crysis Warhead
هست.
دقیقا منظورم همون بود.اما من فکر میکنم افکتهای شماره 1 بهتر و گرافشم بهتر از این هستش
همراه اول
24-04-2011, 22:11
خیلی طولانیه تمومی نداره- میخوام تموم شه برم سراغ درسام. هی میگم الان تموم میشه و هرچی رباط میاد میگم این غول آخرشه آخه چون گفتین 6 ساعته تمومش کردین من هم هی فکر میکنم آخراشه.
تا الان که 25 ساعت(هارد) بازی کردم هنوز متوجه نشدم خونش کجاس . چجوری میشه دستشو بیشتر فعال کرد - پولیه!!
خیلی طولانیه تمومی نداره- میخوام تموم شه برم سراغ درسام. هی میگم الان تموم میشه و هرچی رباط میاد میگم این غول آخرشه آخه چون گفتین 6 ساعته تمومش کردین من هم هی فکر میکنم آخراشه.
تا الان که 25 ساعت(هارد) بازی کردم هنوز متوجه نشدم خونش کجاس . چجوری میشه دستشو بیشتر فعال کرد - پولیه!!
25 ساعت :18:
من رو ایزی بازی کردم 6 ساعته تموم شد :10::31::20::18:
توی اینم مثل Crysis 1 باید تکی بازی کنی ؟ مرحله اولو رفتم همش تکی بودم . (البته تا وسطاش رفتم)
یعنی یاری چیزی نداریم دیگه در کل
golmohammadi
24-04-2011, 23:43
سلام
من مقداری بازی کرده ام
ولی هوش مصنوعی بازی تا اینجا خوب بوده
احتمالا به خاطر درجه سختی بازی هست
توی اینم مثل Crysis 1 باید تکی بازی کنی ؟ مرحله اولو رفتم همش تکی بودم . (البته تا وسطاش رفتم)
یعنی یاری چیزی نداریم دیگه در کل
نه ... چندتا مرحله هاش یار داری
همراه اول
25-04-2011, 09:13
25 ساعت :18:
من رو ایزی بازی کردم 6 ساعته تموم شد :10::31::20::18:
من هارد بازی میکنم، 20 ساعت رو که مطمئنم.
من خودم بازی رو خیلی آروم رفتم... نه خیلی ولی حسابی روی جزییات دقت میکردم(گرافیک این گیم دقت میطلبه:31:)
10 ساعت هم نشد!
resident_evil
25-04-2011, 14:06
چی کار میکنی شما تو بازی ؟ : دی
من با SuperSoldier گازشو گرفتم رفتم جلو حدودا 7 ساعت تموم شد .
میری دنبال جمع کردن Collectableها ؟
SA.JJ.AD
25-04-2011, 14:17
حتما باید پول اورجینال بدید تا بازی رو درست و حسابی برید مگه ؟!:31: منم تا الان حدود 9 ساعت بازی کردم !! اما حدس میزنم حدود 75% بازیو فقط رفتم:20:
+
بازی باید خورده بشه دیگه :31:رو درجه ی نرمال هم دارم میرم :20:
+
البته اون دوستمون میگه 25 ساعت:18: دیگه نشون از علاقشون داره ... :wac:
vahidgame
25-04-2011, 14:38
مدت زمان بازی به چیزایی مثل درجه سختی و مهارت فرد ربط داره
همین طور به این که بعضی وقتا طرف چه قدر محیط رو همین جوری الکی نگاه می کنه تا یکمی از گرافیک بازی تغذیه کنه!
چی کار میکنی شما تو بازی ؟ : دی
من با SuperSoldier گازشو گرفتم رفتم جلو حدودا 7 ساعت تموم شد .
میری دنبال جمع کردن Collectableها ؟
مشکل اینه که شما گازشو گرفتی:31:
من که خیلی آروم آرو میرم:31:
SA.JJ.AD
25-04-2011, 16:00
مدت زمان بازی به چیزایی مثل درجه سختی و مهارت فرد ربط داره
همین طور به این که بعضی وقتا طرف چه قدر محیط رو همین جوری الکی نگاه می کنه تا یکمی از گرافیک بازی تغذیه کنه!
دقیقا !! این گزینه ی 2 رو خوب اومدی من کلا زیاد تغذیه میکنم :38:و به جزئیات شدیدا دقت میکنم :31:
+
اما بیشتر دلیل طول کشیدن !! حداقل برا من اینه که سعی میکنم قسمت های مختلف رو چک کنم و از همه ی امکانات بازی و روش های کشتن و غیره ... استفاده میکنم !! کلا بازی که ارزش داشته باشه روش وقت میزارم و لذت بیشتری میبرم !!:40:
+
البته نه 25 ساعت اون دوستمون :31:11 تا 12 ساعت خوبه :20:عجله که نداریم !! :31:
amirpers
25-04-2011, 21:34
Gamespot یه خبری زده ظاهرا مبنی بر اینکه تابستان نسخه کامل کرای انجین قراره بیاد. اگه دوستان انگلیسیشون خوبه ، متن خبر رو ترجمه کنند.
MOHAMMAD MM
25-04-2011, 21:37
سلام.
دوستان کسی هست که پچ 1.2 بازی رو برای آنلاین بازی کردن داشته باشه؟
اگه کسی داره و واقعا کار میکنه بزاره تا ما هم دانلود کنیم.
آخه من خودم این پچ رو از چند تا سایت معتبر دانلود کردم اما سرکاری بود.
متشکر
همراه اول
25-04-2011, 22:24
خوب من هارد بازی میکنم کلیشون رو میزنم و تا یه تیر میخورم دوباره از اول - شاید تعداد دشمن ها هم بیشتر میشه - آخه به این تعداد و قدرت تیرشون نمیخوره 11 ساعته بشه تمومش کرد :18:
کسی سریال نداره تا بشه Multiplayer بازی کرد
من الان که 25 ساعته بازی میکنم اینجام -پرتی که زمین جدا میشه و بالاتر میره-
SA.JJ.AD
25-04-2011, 23:27
بازی رو همین الان تموم کردم :31:شد 11 ساعتو 26 دقیقه و 37 ثانیه !!:27:
+
با پایانش حال نکردم !! میشه گفت مزخرف تموم شد :13:
نظر شخصی :
مثبت : گیم پلی نسبتا خوب و روون - گرافیک عالی بود !! هرچند بهینه شده و کنسولیزه بود اما بازم نسبت به بقیه بازی ها عالی بود . میشه گفت بهترین !!
منفی : مسئله ی نچندان جدید : داستان ضعیف این سری !! باگ های مسخره !! (مخصوصا این اواخر بازی از بالای پل علامت ضربه زدن اومد (لگد انداختن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با خودم گفتم اینجا که چیزی نیست چیو میخواد شوت کنه :دی وقتی کلید مربوطه رو فشار دادم ! اون پایین یه ماشین تکون خورد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینجوریشو ندیده بودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دشمن ها اصلا تنوع نداشتن !! هوش مصنوعی ضعیف !! (تو حالت نرمال)
امتیازات بنده به بازی :
گرافیک : 10/10
گیم پلی : 8.5/10
داستان : 7/10
موزیک : 9.0/10
در کل : از 10 - - 9 میدم بهش . بازیه خوبی بود :8::20:
یه سوال
قصد فضایی ها از الوده کردن ادما چیه و چرا اون ادما همشون دل و روده شون زده بیرون. چرا ما تو نسخه اول از این موارد ندیدیم؟
دوستان این سوال من بی جواب مونده.
دوستان این سوال من بی جواب مونده.
داستا کرایسیس 2 3 سال بعد از رویدادهای قسمت اول اتفاق میوفته اگر قسمت اول رو بازی کرده باشی...
میبینی که موجودات فضایی اونجا به زمین حمله میکنن و به مرور مه دنیارو تسخیر میکنن ..
اگر به اخر بازی تجه کرده باشی...پرافیت در توضیحاتش میگه که
الکاتراز فقط اینجا نیست که الوده شده....و با اشاره ای به نقشه همه جارو نشون میده ومیگهکه همه جا الکاتراز همه جا الوده شده.....)))
Hessam_7800gtx
26-04-2011, 13:19
ما آخرش نفهمیدیم
پرافت مرده بود یا نمرده بود؟؟؟ آخر بازی اومد گفت نمیدونم حقه زدمو و اینا
داستان 1 هم گویا توی نیویورک بود!!پرافت از آب در اومد و خودشو توی نیو یورک پیدا کرد!!و گفت این همه مدت توی نیو یورک بودیم؟
نانو سویتی که تن پرافت بود از نسخه ی 1 با بقیه نانو سویت ها فرق داشت یا بعدا عوضش کرد؟؟؟
منظور پرافت از we are dead men walking چی بود؟
Facon_Archi
26-04-2011, 13:35
راهی واسه آنلاین بازی کردن نیس؟
ما آخرش نفهمیدیم
پرافت مرده بود یا نمرده بود؟؟؟ آخر بازی اومد گفت نمیدونم حقه زدمو و اینا
داستان 1 هم گویا توی نیویورک بود!!پرافت از آب در اومد و خودشو توی نیو یورک پیدا کرد!!و گفت این همه مدت توی نیو یورک بودیم؟
نانو سویتی که تن پرافت بود از نسخه ی 1 با بقیه نانو سویت ها فرق داشت یا بعدا عوضش کرد؟؟؟
منظور پرافت از we are dead men walking چی بود؟
پروفیت تونسته بود یک نسخه جدیدی از لباس نانوسودیت رو پیدا میکنه و این لباس با لباس قسمت قبلی یخلی فرق داره (حتی د رمیانه های بازی در یک موزه میبینیم که تعداد زیادی لباس با تنوع های مختلف دیده میشه و ماموریتی داشت اون شخصیتی که از اب میکشیم بیرون الکاتراز هستش و پروفیت اون رو نجات میده و لباس نانوسوئیت رو تن الکاتراز میکنه و خودکشی میکنه این اخر تصاویری هم که دیدی ویدئوی ضبط شده توسط پروفیت بود که لباس نانو سوئیت به موقعی که ماموریت انجام میشد برای الکاتراز پخش شد که خود پروفیت تنظیم کرده بود
منظورش هم این اون حرف برمیگرده به قسمت اول و این که این افراد یک نوع بازیچه به حساب اومدن و نباید اجازه بدن که در فکرشون نفوذ داده بشه طوری که به یک مرده ای که میتونه راه بره تشبیه کرده بود و
Hessam_7800gtx
26-04-2011, 14:08
پروفیت تونسته بود یک نسخه جدیدی از لباس نانوسودیت رو پیدا میکنه و این لباس با لباس قسمت قبلی یخلی فرق داره (حتی د رمیانه های بازی در یک موزه میبینیم که تعداد زیادی لباس با تنوع های مختلف دیده میشه و ماموریتی داشت اون شخصیتی که از اب میکشیم بیرون الکاتراز هستش و پروفیت اون رو نجات میده و لباس نانوسوئیت رو تن الکاتراز میکنه و خودکشی میکنه این اخر تصاویری هم که دیدی ویدئوی ضبط شده توسط پروفیت بود که لباس نانو سوئیت به موقعی که ماموریت انجام میشد برای الکاتراز پخش شد که خود پروفیت تنظیم کرده بود
منظورش هم این اون حرف برمیگرده به قسمت اول و این که این افراد یک نوع بازیچه به حساب اومدن و نباید اجازه بدن که در فکرشون نفوذ داده بشه طوری که به یک مرده ای که میتونه راه بره تشبیه کرده بود و
توی یه مورد منظور منو نفهمیدید ویدیوی سنترال پارک از خاطرات پرافت رو یه بار دیگه تماشا کنید و ببینید که بعد از فرار از جزیره از کجا سر دز میاره و چی میگه!
H.Operator
26-04-2011, 14:33
درود
دوستان من یه مشکل با این بازی دارم آب رو درست نشون نمیده(چشمک میزنه) آب هی میره هی میاد گاهی هم درست میشه درایور انویدیا رو هم دانلود کردم اما باز مشکل پا برجاست کارتم هم 9800gx2 هست هیچ مشکل افت فریمی هم ندارم روی حداکثر تنظیمات بازی بدون نقص اجرا میشه فقط مشکلش همین آب هست می خواستم بدونم اگه احیانآ پچی چیزی برای این بازی اومده لطف کنید لینکشو بدید من نصب کنم شاید مشکلش رفع شد.....
شاد باشید
حسین:11:
pooriya_hp
26-04-2011, 15:34
حسین جان شما آخرین پچ موجود رو نصب کنید !!
همراه اول
26-04-2011, 16:40
phyix یه هم چین چیزی توی دارایور انویدیا هست این رو هم حتما باید نصب کنید. من مشکلی ندیدم بغیر از رد شدن تیرها که آخرایه بازی دیگه این مشکل وجود نداره
همراه اول
26-04-2011, 17:01
راهی واسه آنلاین بازی کردن نیس؟
Crysis 2 Patch 1.1 + MP Play-NoGrp رو از لینک زیر دان کنید
حجمش حدود 120 مگ هست، خودم هنوز دان نکردم
alborz_k
26-04-2011, 18:27
پرافت نانوسوئیت رو پیدا نمی کنه ، بلکه جک هاگریو ، اون رو بهش می ده. در واقع پرافت مأمور هاگریو بوده که بعد از فهمیدن واقعیات که هاگریو همه چیز رو می دونسته و این که تمام ماجرای های جزیره ی lingshane فقط برای بررسی نقاط ضعف و قدرت نانوسوئیت بوده ، دیگه از هاگریو اطاعت نمی کرده!(به قول خو بازی roughe می شه )
----------------------
چند نکته هست که گفتنشون خالی از لطف نیست .
1_ colonel barcley ، در بازی گفته بود که زمان وقوع حوادن نسخه ی اول ، در جزیره بوده ، پس این حرف که هیچ کس ، جز پرافت از اون جزیره بیرون نیومده ، درست نیست . پس nimad , psycho می تونن زنده باشن!
2_ جک هاگریو ، به کمک تکنولوژی موجودات فضایی ، نانوسوئیت رو ساخته بود !!
فعلأ چیز دیگه ای بادم نمی اد:31:
Hessam_7800gtx
26-04-2011, 19:05
خوب میشه اگه یه بازی جدید بدن بیرون اتفاقات بعد از نسخه ی 1 رو ببینیم من همیشه دوست داشتم چند نفری بریزیم سر اون فضایی ها (البته تو وارهد اینجوری داشت) و این که آخر عاقبت نومد و سایکو رو بفهمیم
همراه اول
26-04-2011, 19:57
من اینجا گیر کردم. آخه مهلت گشتن نیست و اون دوتا آلینس که غیب میشن میان. باید چیکار کنم.
pooriya_hp
26-04-2011, 20:24
اینجا آخرین مرحله هست !!
باید بری توی اون شکاف وایسی بعد خودشون میان جلو بعدش هم بزن :31:
البته من اون حالت " چی بود اسمش ، گرما رو نشون میداد رو روشن می کردم "
این روش توسط پوریا کشف شده است :31: کپی برداری ممنوع :31: (شوخی :31: )
من اینجا گیر کردم. آخه مهلت گشتن نیست و اون دوتا آلینس که غیب میشن میان. باید چیکار کنم.
هر چی فکر میکنم 4 تا بودنا...:13:
باید بکشی اون ها رو...
Hessam_7800gtx
26-04-2011, 20:34
بکشی هر کدوم 5000 تا نانو میدن باهاشون اون حالتی رو که میشه cloack رو ببینی بخر فعال کن بترکون :دی
بکشی هر کدوم 5000 تا نانو میدن باهاشون اون حالتی رو که میشه cloack رو ببینی بخر فعال کن بترکون :دی
با نانو ویژن هم فکر کنم بشه پیداشون کرد:20:
whitewolf
27-04-2011, 16:16
من بازی رو تازه دارم بازی می کنم چون داشتم دوتا نسخه قبلی رو دوباره تموم میکردم که داستان بازی برام تجدید بشه
ولی دو تا سوال
اول اینکه از کجا بفهمم نسخه بازیم بتا هست یا فاینال؟؟
دوم اینکه یه مشکلی دارم. اونم اینکه وقتی دشمن ها رو می کشم سرم رو که بر می گردونم می بینم دوباره دو سه دشمن پشتم ظاهر میشن. این جوری پاک سازی منطقه ها خیلی سخته. همش فکر می کنی همه رو کشتی ولی دوباره از پشت سرت دشمن ظاهر میشه.
golmohammadi
27-04-2011, 16:55
من بازی رو تازه دارم بازی می کنم چون داشتم دوتا نسخه قبلی رو دوباره تموم میکردم که داستان بازی برام تجدید بشه
ولی دو تا سوال
دوم اینکه یه مشکلی دارم. اونم اینکه وقتی دشمن ها رو می کشم سرم رو که بر می گردونم می بینم دوباره دو سه دشمن پشتم ظاهر میشن. این جوری پاک سازی منطقه ها خیلی سخته. همش فکر می کنی همه رو کشتی ولی دوباره از پشت سرت دشمن ظاهر میشه.
فکر نکنم از جای خاصی بشه فهمید بیتا هست یا نه
باز دوستان بهتر میدونند
در نسخه بیتا شدیدا افت فریم و ... داشت
راستی اون دشمنای ظاهر شده پشت سرتو بیخیال
ولی دو تا سوال
در نسخه بتا نوشته های قرمز میاد رو صفحه و بازی چند لحظه فریز میشه
همچنین در منوی Select missoin تمام مراحل بازی بازه!
آقا یه سوال .
گاهی اوقات وسط بازی یهو بازی close میشه . توی کرایسس 1 هم این مشکل بود دلیلش چیه ؟
هنگام روندن وسیله نقلیه وقتی ماس رو یه زره میچرخونم 360 درجه میچرخه . ولی توی on foot یکمبهتره . البته بازم بچرخونمش یه تار شدن صفحه رو احساس میکنم. راهی نیست درستش کنم ؟
SevenCity
27-04-2011, 17:49
1-من از سایت دانلودها، دانلود کردم فکر نکنم بتا باشه درسته؟
2-تو بازی هی فریز میشم استپ میشه اصلا بعضی اوقاتم هنگ کامل
3-مثلا به درخت تیر میزنم بعد چند متر دور میشم دوباره درختو میبینم درخت ترمیم شده دیگه سوراخ نیست واسه همه اینجوریه؟
4-ظاهر میشن اجسام جلوم 2متر میرم عقب جسم غیب میشه میرم جلو ظاهر میشه مثل سایه ها البته تو خیلی از بازیها این مشکل هست
تنظیمات هم بالا
دما اینارم چک کردم خوبه
5-بهترین کرک الان کدومه شاید مشکلاتم از کرک باشه
Hessam_7800gtx
27-04-2011, 18:41
اینجور که بوش میاد بتاست :دی
SevenCity
27-04-2011, 18:48
یعنی چی که بتاست خودش گفت فیناله ما نخوایم شوتر اکشن بکش بکش بازی کنیم کیو باید ببینیم؟
SA.JJ.AD
27-04-2011, 19:00
این لو رفتن ورژن بتا . قبل از انتشار کم دردسر درست نکرده ها :27: نمونش همین جا کلی پست راجع به بتا یا فینال بودن ردو بدل شده !:27:
مثلا /
امروز صبح داخل یه فروشگاه بودم یارو اومده بود به فروشنده داشت میگفت این چیه . فلانه بصاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طرفم میگفت نه این فیناله و ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لابد خوب نصب نکردی ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد یکی دیگه بهش داد !!:27: گمونم باز بتا بود :16:
SevenCity
27-04-2011, 19:09
حذف شود ---------------------------------------
ما نخوایم شوتر اکشن بکش بکش بازی کنیم کیو باید ببینیم؟
یه شرکت بازی سازی دیگه رو :31:
آقا یه سوال .
گاهی اوقات وسط بازی یهو بازی close میشه . توی کرایسس 1 هم این مشکل بود دلیلش چیه ؟
هنگام روندن وسیله نقلیه وقتی ماس رو یه زره میچرخونم 360 درجه میچرخه . ولی توی on foot یکمبهتره . البته بازم بچرخونمش یه تار شدن صفحه رو احساس میکنم. راهی نیست درستش کنم ؟
یکی جواب بده
+ قبل main menu یه چشم میاد 2 دقیقه میمونه (علامت cry engine) . این لودینگشه اینقدره یا واسه من اینطوریه ؟ چیو لود میکنه ؟ منو رو ؟؟
همراه اول
27-04-2011, 20:07
بالاخره من هم بعد 28 ساعت تمومش کردم،
بازی باحالی بود واقعا افراد -13 نباید بازی کنن ما که از بچگی پای این چیزا بزرگ شدیم. سره کرایسیس بهمون فشار و استرس وارد میشد. شایدم بخاطر هارد بودنه بازی بود چون خیلی طول میکشید برم جلو ویدفعه با چنتا تیر کل زحمتا به باد می رفت
در ضمن دامین crysis.ir آزاده، آخه دامین های این شکلی راحت توی ذهن میمونه
درباره مشکل هم بگم واسه من هیچ مشکلی اعم از هنگ و بسته شدن و.. نداشت و هیچ سوتی ای با سیستم 4 هسته ای 8مگ کش و رم 2 و گرافیک 1 نداشت. بجز مرحله های اول که تیر از دیوارها رد میشد که توی مرحله های پایانی نبود
Alireza.M67
27-04-2011, 20:47
ولی تا دلتون بخواد من با این بازی مشکل دارم .
رسیدم به اونجایی که ملت با هلیکوپتر میریزن توی اون خونه هه و باید هلیکوپترا رو بترکونی .
این دوستانی که می گن بازی جلوتر قشنگ میشه بیان بگن دقیقا کجا قرار قشنگ بشه ؟ این تا آخرش همینطوری غیب و ظاهر میشه یا قسمت شوتر درست و حسابی هم توش گیر میاد ؟
واقعا وقتی دارم بازی می کنم انگار دارن عذابم میدن .
بابا اون 2 تا کرایسیس قبلی خیلی خوب بودن نمیدونم این چرا اینجوریه ؟
رسیدم به اونجایی که ملت با هلیکوپتر میریزن توی اون خونه هه و باید هلیکوپترا رو بترکونی .
این دوستانی که می گن بازی جلوتر قشنگ میشه بیان بگن دقیقا کجا قرار قشنگ بشه ؟ این تا آخرش همینطوری غیب و ظاهر میشه یا قسمت شوتر درست و حسابی هم توش گیر میاد ؟
از اواسط بازی!
چپتر های Unsafe Heaven و Terminus فوق العاده هستن...
SA.JJ.AD
27-04-2011, 21:46
خوب مگه مجبوری نامرئی شی ؟!:27:
+
یه جور دیگه بازی کن !! یه جور که لذت ببری !!
+
من که همش درگیر میشدم :21::32::31:
من با شاتگان میرفتم جلو Q رو میزدم همه رو Roflpwnt میکردم . اسلحه الکتریکی هم قشنگ بود .
راستی این نیرو های C.E.L.L تا آخر دشمنن با ما ؟ آخه باو به جایی اینکه به پرافت یا Alcatraz کمک کنند که اون allien ها رو بکشن افتادن به جون alcatraz که نانو سوییتشو بگیرن .
whitewolf
27-04-2011, 22:02
فکر نکنم از جای خاصی بشه فهمید بیتا هست یا نه
باز دوستان بهتر میدونند
در نسخه بیتا شدیدا افت فریم و ... داشت
راستی اون دشمنای ظاهر شده پشت سرتو بیخیال
خوشبختانه من اصلا افت فریم ندارم. با اخرین جزییات روون روون هست
جالبش اینجاست که با همین pc دو نسخه اول رو افت فریم داشتم. گرافیک اون کجا و اینکی کجا
خداییش دو نسخه اول خیلی از اینکی باحال تر بودن. quick save داشت. دکمه پرتاپ سریع نارنجک داشت. از همه مهمتر روی حالت armor فقط وقتی تیر می خوردی انرژیت کم میشد. سوار humvee که بودی همزمان میشد با MG سوار شده روی ماشین تیر زد و...
محدودیت های کنسول روی این نسخه هم اثر گذاشته. گرافیکش هم هیچی
اون ظاهر شدن های دشمن ها هم پس یعنی طبیعیه؟ یعنی برای همه هست؟
در نسخه بتا نوشته های قرمز میاد رو صفحه و بازی چند لحظه فریز میشه
همچنین در منوی Select missoin تمام مراحل بازی بازه!
پس فایناله مال من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا جان....چون محیط شهری شده احیانا اون حس و حالی که انتظار داشتی از اون گیم پلی موجودی که در جنگل بود رو الان نداری برای همین احساس میکنی که نمیتونی لذت ببری ..یه جورایی حستو از اون قسمت های قبلی خارج کن و با دیدگاه یه شوتر جدید که در شهر اما با گرافیکی خوب هستی ببین تا از بازی لذت ببری از امکانات دوروبر استفاده کن ماشین لگد بزنی بهش پرت شه روی دشمن یا کپسول ها و بشکه های نفت ...میتونم بگم امکان داره مشکل نارضایتیت این باشه عزیز...:46:
تقریبا رسیدم به آخرای بازی .
تا اینجا که هیچ کجاش یار نداشتیم . الان دنبال اون یارو سازنده نانو سوییت هستم . lockhar و gould چی شدن ؟
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
ولی یه چیزیش خوشم اومد اینه تو همه بازیای دیگه بازیکن air support میخواد اینجا ارتش CELL با اینکه اکثر اوقات 10 به 1 بودن Air support میخواستن گاهی اوقات . یهو یکی با هلیکپتر میومد میزدمون
golmohammadi
27-04-2011, 23:46
خوشبختانه من اصلا افت فریم ندارم. با اخرین جزییات روون روون هست
جالبش اینجاست که با همین pc دو نسخه اول رو افت فریم داشتم. گرافیک اون کجا و اینکی کجا
خداییش دو نسخه اول خیلی از اینکی باحال تر بودن. quick save داشت. دکمه پرتاپ سریع نارنجک داشت. از همه مهمتر روی حالت armor فقط وقتی تیر می خوردی انرژیت کم میشد. سوار humvee که بودی همزمان میشد با MG سوار شده روی ماشین تیر زد و...
محدودیت های کنسول روی این نسخه هم اثر گذاشته. گرافیکش هم هیچی
اون ظاهر شدن های دشمن ها هم پس یعنی طبیعیه؟ یعنی برای همه هست؟
پس فایناله مال من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره فایناله
تو بیتا نوشتهای زیادی رو صفحه میومد
و خیلی افت فریم داشت و هنگ کردن و ....
اگه بیتا بود الان کلی مشکلات میگفتی اینجا که الحمدوالله نداری
به نظر اره این نسخه رونتر شده
کرایتک خجالت نمیشه حتی تنظیمات گرافیکی پیشرفته هم نزاشته رو این گیم (در حالت پیشفرض)
انتظار همگی بیشتر بود از این گیم
برای همین زیادی حال نمیکنیم
البته در مجموع بازی خوبیه
درجه سختی بازی وقتی بالاست کمی بازی رو اعصاب ادم راه میره
برای همین بهتره در مدیوم بازی بشه
دوستم نسخه کنسولیشو بازی کرده
میگه کنترل بازی افتضاحه نمیدونم اون بلد نیست یا اینطوریه
hesam_g59
28-04-2011, 01:28
منم با نسخه اصلی مشکل افت فریم دارم.... نسخه قبلی که بتا بود..اصلا کم نمیاورد.. تازه با گرافیک 8600 ام
الان با GT240 دارم بازی میکنم... مخصوصا اوایل لود شدن به شدت افت دارم.. و به شدت هم لود های طولانی :18:
ولی.. وسطای بازی... به شدت روونه و عالی...
من که خیلی با بازیش حال میکنم.. مخصوصا صداگذاری ها
whitewolf
28-04-2011, 03:00
اره فایناله
تو بیتا نوشتهای زیادی رو صفحه میومد
و خیلی افت فریم داشت و هنگ کردن و ....
اگه بیتا بود الان کلی مشکلات میگفتی اینجا که الحمدوالله نداری
به نظر اره این نسخه رونتر شده
کرایتک خجالت نمیشه حتی تنظیمات گرافیکی پیشرفته هم نزاشته رو این گیم (در حالت پیشفرض)
انتظار همگی بیشتر بود از این گیم
برای همین زیادی حال نمیکنیم
البته در مجموع بازی خوبیه
درجه سختی بازی وقتی بالاست کمی بازی رو اعصاب ادم راه میره
برای همین بهتره در مدیوم بازی بشه
دوستم نسخه کنسولیشو بازی کرده
میگه کنترل بازی افتضاحه نمیدونم اون بلد نیست یا اینطوریه
کرایتک اگه قبول نمی کرد این بازی برای کنسول هم ریلیز بشه هیچ کدوم از این مشکلات نبود الان. این که میگن با پول میشه همه چی رو خرید همینه. حتی یه استدویو بازی سازی رو که راضیش کنی کیفیت بازیش رو پایین بیاره تا روی کنسول ها هم اجرا بشه. من حاضرم بازی کلی افت فریم داشته باشه ولی quick save بهش برگرده :41:
البته بازیش هنوزم خیلی خفن هست. اشتباه از خودم بود نباید دو نسخه اول رو دوباره بازی می کردم :41:
کنسول ها هم aim assist دارن نباید مشکل زیادی باشه. نمی دونم
منم با نسخه اصلی مشکل افت فریم دارم.... نسخه قبلی که بتا بود..اصلا کم نمیاورد.. تازه با گرافیک 8600 ام
الان با GT240 دارم بازی میکنم... مخصوصا اوایل لود شدن به شدت افت دارم.. و به شدت هم لود های طولانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی.. وسطای بازی... به شدت روونه و عالی...
من که خیلی با بازیش حال میکنم.. مخصوصا صداگذاری ها
من گرافیک gt250 دارم. فکر نکنم زیاد با گرافیک شما فرقی کنه. منتها cpuم 4 هسته ای و رمم هم 4 گیگ هست. هیچ پچی هم نریختم و هیچ مشکلی هم ندارم. لودینگ ها هم حدود 10-15 ثانیه طول میکشه.
cpu و رم شما چی هست؟
تو نسخه بتا در بعضی دمو ها نوشته میشه
Crytek Internal Use Only. Not For Distrubation
همون اوایل بازی هم می نویسه.
Alireza.M67
28-04-2011, 09:39
خوب مگه مجبوری نامرئی شی ؟!:27:
+
یه جور دیگه بازی کن !! یه جور که لذت ببری !!
+
من که همش درگیر میشدم :21::32::31:
با اون تعداد آدم درگیر بشی که تیکه بزرگت گوشِته :31:
علیرضا جان....چون محیط شهری شده احیانا اون حس و حالی که انتظار داشتی از اون گیم پلی موجودی که در جنگل بود رو الان نداری برای همین احساس میکنی که نمیتونی لذت ببری ..یه جورایی حستو از اون قسمت های قبلی خارج کن و با دیدگاه یه شوتر جدید که در شهر اما با گرافیکی خوب هستی ببین تا از بازی لذت ببری از امکانات دوروبر استفاده کن ماشین لگد بزنی بهش پرت شه روی دشمن یا کپسول ها و بشکه های نفت ...میتونم بگم امکان داره مشکل نارضایتیت این باشه عزیز...:46:
آره احتمالا همینطوره .
ولی با این تیریپ غیب شدنش اصلا حال نمیکنم قبلا یه آپشن جزئی از بازی بود ، توی این بازی اصلا یه قسمت از بازیه . انقدر مهم شده که روی گیم پد یه دکمه اختصاصی داره واسه خودش .
بدبختی باگ هم زیاد داره :41:
hesam_g59
28-04-2011, 11:24
من گرافیک gt250 دارم. فکر نکنم زیاد با گرافیک شما فرقی کنه. منتها cpuم 4 هسته ای و رمم هم 4 گیگ هست. هیچ پچی هم نریختم و هیچ مشکلی هم ندارم. لودینگ ها هم حدود 10-15 ثانیه طول میکشه.
cpu و رم شما چی هست؟
خوب..بله... مهم همون سی پیو و رم شماست...
من رم 2 دارم و AMD 5200 ... ( یهزمانی سلطنت میکرد واس خودش:27: )
من در مرحله Power Out گیر کردم
اونجایی که چند راند فضایی میاد
همشون رو میکشم دیگه کاری نیست انجام بدم
nimakarimi95
28-04-2011, 13:40
یییییییوللللللللللل
این ابجکت بغلی رو ببین...توش خالیه 28 نوشته میری اون طرف میپیچی تو خیابون...فکر کنم باید از رو مانع ها بپری..
Alex merccer
28-04-2011, 14:52
احتمالا یکی از فضایی هارو نکشتی همون دوروبر هاست .
pooriya_hp
28-04-2011, 18:36
یکم اینور و اونور برو ... !
دوتا از این گندها هستند !
حق با شما بود
یک فضایی کاور گرفته بود(قایم شده بود:27:) ندیدمش!
رد کردم:31:
سلام.
من تا یه جای بازی با درجه سختی 1مانده به اخر میرفتم. بعد امدم درجه سختی اش رو یه درجه اسون کردم. بعد الان میخوام دوباره سختش کنم نمیشه. چیکار کنم دوباره سخت شه؟؟
همراه اول
29-04-2011, 14:16
دشمنای روبروتو بکش. برو جلو و پشت رگبار وایسا و اگهV رو یزنی و رگبار رو بلند کنی خیلی باحال میشه. اگه همه رو زدی برو سمت چپ نقشه. اونجا از این رباط بزرگا میاد که خیلی هم سخته
whitewolf
29-04-2011, 22:14
کسی شده پچ ها رو بریزه بعدش براش رد گلوله های دشمن ها ابی بشه؟ برای من این طوری شده
havas_1980
30-04-2011, 08:05
کسی شده پچ ها رو بریزه بعدش براش رد گلوله های دشمن ها ابی بشه؟ برای من این طوری شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به پچ ربطی نداره. این مورد به خاطر اینه که از بخش Customize Nanosuit یعنی سفارشی کردن نانو سویت گزینه Threat Tracer رو فعال کردین.
poloton7
30-04-2011, 11:43
سلام--
من توی این قسمت گیر کردم نمیدانم چطور وارد اون محفظه گرد اخری شوم-- وقتی نزدیک ان می شوم در بسته است همه جای ان راگشتم جایی برای ورود پیدا نکردم --من را راهنمایی کنید
SA.JJ.AD
30-04-2011, 12:51
سلام--
من توی این قسمت گیر کردم نمیدانم چطور وارد اون محفظه گرد اخری شوم-- وقتی نزدیک ان می شوم در بسته است همه جای ان راگشتم جایی برای ورود پیدا نکردم --من را راهنمایی کنید
دوست عزیز بهتر نبود سایز عکستونو کوچیک میکردین ؟!:13:
+
اینجا اخر بازی هستش . شما یه چند تا موجود که دمه اون ورودی که ازش وارد این قسمت شدید هستن رو باید بکشید تا اون محفظه باز شه :20: بصورت نامرئی هستن . وقتی دیدیشون یه ضرب تیر بزنیید . غیب هم شدن همون جارو تیر بزنید :21: تا فرار نکنن :31:
whitewolf
30-04-2011, 13:30
به پچ ربطی نداره. این مورد به خاطر اینه که از بخش Customize Nanosuit یعنی سفارشی کردن نانو سویت گزینه Threat Tracer رو فعال کردین.
جدی؟ عجب سوتی ای :31:
اخه دیدم رد گلوله هاش از پشت در ور دیوار هم رد میشه و معلومه گفتم حتما باگه
مرسی از جوابتون
اقا بازی تموم شد بازی جالب بود ولی کاش یکم مراحل بیشتری داشت دیشب مدال اف هونور هوا نورد هم دیشب تمومش کردم الان بازی ندارم باید homefront رو نصب کنم
اگه میخواید بازی لذت داشته باشه مثل من آروم آروم تموم کنید . برید تو جو بازی به روشای مختلف مردمو بکشید . یعنی مثلا یکی رو از پشت بزنید یکی رو اسنایپ کنید یکی رو با نارنجک یکی رو خفه کنید حالش بیشتره .
من الان 4-5 روزه بازی میکنم رسیدم مرحله 14
amirpers
01-05-2011, 22:50
دوستان من مالتی پلیر باز نیستم و تا حالا هم بازی نکرده بودم و اصلا هم آشنایی باهاش ندارم.
الان برای اولین بار در طول کل سالهایی که بازی می کنم ، رفتم کراسیس رو مالتی بازی کنم. وارد شدم و نمیدونم چه چیزهایی رو زدم و وارد بازی شدم .
حالا مشکل من اینه ، کل بازی همینجوریه که باید بچرخیم و هر کی رو دیدیم بکشیم ؟ اصلا نمیشه که ، خیلی سخته . هی پشت سر هم کشته می شدم. فقط تونستم دو نفر رو بعد از یه ربع بازی کردن بکشم.
یعنی داستان نداره ؟ اصلا کلا مالتی پلیر اینجوریه ؟
دوستان من مالتی پلیر باز نیستم و تا حالا هم بازی نکرده بودم و اصلا هم آشنایی باهاش ندارم.
الان برای اولین بار در طول کل سالهایی که بازی می کنم ، رفتم کراسیس رو مالتی بازی کنم. وارد شدم و نمیدونم چه چیزهایی رو زدم و وارد بازی شدم .
حالا مشکل من اینه ، کل بازی همینجوریه که باید بچرخیم و هر کی رو دیدیم بکشیم ؟ اصلا نمیشه که ، خیلی سخته . هی پشت سر هم کشته می شدم. فقط تونستم دو نفر رو بعد از یه ربع بازی کردن بکشم.
یعنی داستان نداره ؟ اصلا کلا مالتی پلیر اینجوریه ؟
سلام مولتی پلایر کرایسیس 2 همین هست یعنی بکش بکش با قابلیتهایی چون غیب شدن armor و چیزهای دیگه البته مدهای مختلفی بازی داره من چون آنلاینش رو بازی نکردم هم در مورد مدهاش نظر نمیدم ولی توی بازیهای آنلاین قانون مبارزه کردن هست حالا یه جا تیمی میجنگیم یه جا همه دشمن هستیم یه جا باید یه جایه دیگه رو منفجر کنیم !
البته همه ی بازیهای آنلاین بدون داستان نیستن نمونش همین portal 2. و uncharted 3 که قرار هست بیاد !
راستی اینترنت شما چیه ؟ یعنی چه سرعتی دارید پینگتون معمولا چنده ؟
توی بازی لگ و تاخیر نداشتید موقع آنلاین راحت آنلاین بازی میکردید؟
شاید دلیل مردنهای مکرر شما پینگ بد شما بوده شما به قسمت run ویندوز خود بروید و تایپ کنید cmd و اینتر بزنید یک پنجره میاد اونجا تایپ کنید ping 4.2.2.4 بعد اینتر رو بزنید ببینید چه پینگی بهتون میده برای من که 235 میده !!!
جواب این سوالمو حتما بدید که آیا وقتی شلیک میکردید تیرتون همون موقع به حریف میخورد ؟ حرکات دشمنها پرش نداشت؟
amirpers
02-05-2011, 08:15
«ن اينترنتم 256 مخابراته. پينگ رو نمي دونم و الان همه خونه نيستم. رفتم خونه چشم.
اما راحت بازي كردم و مشكلي نداشتم و شليكش هم مشكلي نداشت. خودم تعجب كردم ، فكر نمي كردم اينقدر خوب اجرا بشه.
امروز واسه اولین بار رفتم آنلاین بازی کردم. چقدر فوق العاده بود!!! خیلی حال داد جدا!
سرور های بازی هم یکی از قوی ترین سرور هایی بود که تاحالا دیده بودم! با پینگ بالا اینقدر راحت بازی می کردم ، هر بار رتبه ام اول میشد! این در صورتیه که بازی های اول شخص های دیگه اینقدر اذیت می کنن که 2 3 نفر بیشتر نمی کشتم.
ولی خیلی حال داد. حتما پیشنهاد می کنم.
amirpers
02-05-2011, 20:02
سلام مولتی پلایر کرایسیس 2 همین هست یعنی بکش بکش با قابلیتهایی چون غیب شدن armor و چیزهای دیگه البته مدهای مختلفی بازی داره من چون آنلاینش رو بازی نکردم هم در مورد مدهاش نظر نمیدم ولی توی بازیهای آنلاین قانون مبارزه کردن هست حالا یه جا تیمی میجنگیم یه جا همه دشمن هستیم یه جا باید یه جایه دیگه رو منفجر کنیم !
البته همه ی بازیهای آنلاین بدون داستان نیستن نمونش همین portal 2. و uncharted 3 که قرار هست بیاد !
راستی اینترنت شما چیه ؟ یعنی چه سرعتی دارید پینگتون معمولا چنده ؟
توی بازی لگ و تاخیر نداشتید موقع آنلاین راحت آنلاین بازی میکردید؟
شاید دلیل مردنهای مکرر شما پینگ بد شما بوده شما به قسمت run ویندوز خود بروید و تایپ کنید cmd و اینتر بزنید یک پنجره میاد اونجا تایپ کنید ping 4.2.2.4 بعد اینتر رو بزنید ببینید چه پینگی بهتون میده برای من که 235 میده !!!
جواب این سوالمو حتما بدید که آیا وقتی شلیک میکردید تیرتون همون موقع به حریف میخورد ؟ حرکات دشمنها پرش نداشت؟
دوست من پینگ کدومه؟
اگه TTL هستش که مال من 243 هستش.
دوست من پینگ کدومه؟
اگه TTL هستش که مال من 243 هستش.
نه ttl نیست اون عددی که جلوی average چنده ؟
amirpers
02-05-2011, 23:20
نه ttl نیست اون عددی که جلوی average چنده ؟
445 هستش دوست من .
امروز واسه اولین بار رفتم آنلاین بازی کردم. چقدر فوق العاده بود!!! خیلی حال داد جدا!
سرور های بازی هم یکی از قوی ترین سرور هایی بود که تاحالا دیده بودم! با پینگ بالا اینقدر راحت بازی می کردم ، هر بار رتبه ام اول میشد! این در صورتیه که بازی های اول شخص های دیگه اینقدر اذیت می کنن که 2 3 نفر بیشتر نمی کشتم.
ولی خیلی حال داد. حتما پیشنهاد می کنم.
البته گفته باشم ها چون معمولا سرعت دانلود ما تا آپلود ما بیشتره ما دشمنها و حرکات اونها رو راحت و بدون لگ میبینیم ولی اونها ما رو لگ باران میبینن برای همین خیلی وقتها راحت میخورن چون هی میبینن ظاهر و غیب میشیم :31:
---------- Post added at 03:40 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------
445 هستش دوست من .
نگران نباش پینگ شما بهتره الان اینجوری شده ماله من امشب 500 بود در صورتی هر شب 250 و کمتر :31:
پس شمایی که راحت بازی میکردید من هم باید راحت بتونم بازی کنم !!!
من هم دیروز برای اولین بار آنلاین بازی کردم... خیلی باحاله!!! :8:فقط موندم با پینگ 500-600 چه طوری بدون لگ بازی میکنم؟!:13:
راستی یه چیزی:
در انتخاب اون کلاس ها من Sniper رو آنلاک کردم (اشتباهی) نمیشه کاریش کرد؟ چند لول یک بار میشه از این ها آنلاک کرد؟
من هم دیروز برای اولین بار آنلاین بازی کردم... خیلی باحاله!!! :8:فقط موندم با پینگ 500-600 چه طوری بدون لگ بازی میکنم؟!:13:
راستی یه چیزی:
در انتخاب اون کلاس ها من Sniper رو آنلاک کردم (اشتباهی) نمیشه کاریش کرد؟ چند لول یک بار میشه از این ها آنلاک کرد؟
دقیقا نمیدونم برای آنلاک کردن باید لول چند باشی اما میدونم که با گرفتن dog tag میتونی امکانات جدید اضافه کنی!
دیدی وقتی یکی رو میکشی یه چیز نورانی ازش میفته ؟اون dog tag هست حتما اونها رو بردار برای اینکه امکانات جدید رو باز کنی به کارت میان :31:
در ضمن وقتی تیر میزدید همون موقع به دشمن میخورد ؟ تاخیر داشت ؟
دقیقا نمیدونم برای آنلاک کردن باید لول چند باشی اما میدونم که با گرفتن dog tag میتونی امکانات جدید اضافه کنی!
دیدی وقتی یکی رو میکشی یه چیز نورانی ازش میفته ؟اون dog tag هست حتما اونها رو بردار برای اینکه امکانات جدید رو باز کنی به کارت میان
ممنون از توضیحات!
در ضمن وقتی تیر میزدید همون موقع به دشمن میخورد ؟ تاخیر داشت ؟
بله همون موقع تیر میخورد! کلا Lag و Dly نداشتم! با این که در سرور های اروپا بازی میکردم!!! پینگم هم حدودا 500 تا 700 بود...
جالبه در گارنا DoTA که بازی میکنیم پینگ نهایتا حدود 200 باید باشه!
titanium_zarin
03-05-2011, 18:47
سلام ...
نميدونم چه دكمه اي بود ولي وقتي ميزنيش دشتش رو نشون ميده كه رو انگشتاش يه چيزي هست ...اينا چيه ؟؟
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
دیدی وقتی یکی رو میکشی یه چیز نورانی ازش میفته ؟اون dog tag هست حتما اونها رو بردار برای اینکه امکانات جدید رو باز کنی به کارت میان :31:
هر كسي رو بكشيم از اينا ازش مي افته ؟؟
من نديدم زياد اخه ...
سلام ...
نميدونم چه دكمه اي بود ولي وقتي ميزنيش دشتش رو نشون ميده كه رو انگشتاش يه چيزي هست ...اينا چيه ؟؟
H هست!:20:
این ها قابلیت های نانوسویت هستن که در هر انگشت یکی رو میتونید فعال داشته باشید که هر کدوم یه کاری رو انجام میدن...
مثلا تیر ها رو رنگی نشون میدن یا قابلیت های دیگه...
برای آنلاک کردنشون هم باید Nano Catalyst جمع کنید(بعد از کشتن بیگانه ها ازشون به جا میمونه)
موفق باشید.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
هر كسي رو بكشيم از اينا ازش مي افته ؟؟
من نديدم زياد اخه ...
در مولتی البته!
ممنون از توضیحات!
بله همون موقع تیر میخورد! کلا Lag و Dly نداشتم! با این که در سرور های اروپا بازی میکردم!!! پینگم هم حدودا 500 تا 700 بود...
جالبه در گارنا DoTA که بازی میکنیم پینگ نهایتا حدود 200 باید باشه!
شدیدا با این حرفات منو در کف آنلاین این بازی گذاشتی به زودی بازی رو برای ps3 میخرم برای آنلاینش :31:
Electronic-Arts
03-05-2011, 20:40
سلام دوستان من بازی رو تموم کردم ولی دوتا از قابلیت های نانو سوئیت مونده حالا که دوباره مرحله رو میرم که اون قابلیت رو فعال کنم(هر مرحله ای) وقتی فضایی ها رو میکشم مینویسه که مثلا 100 تا نانو کاتالیست ورداشتی ولی h رو که میزنم مینویسه شما 0 نانو کاتالیست دارین این باگه یا بعد از این که بازی تموم بشه دیگه نمیشه نانو کاتالیست ورداشت؟
شدیدا با این حرفات منو در کف آنلاین این بازی گذاشتی به زودی بازی رو برای ps3 میخرم برای آنلاینش
آره خیلی زیباست...
البته مشکلاتی هم داره مثلا فکر میکنم به راحتی از ترینر استفاده میکنن و این حرفا... من در این مورد ها تجربه ای ندارم!
آره خیلی زیباست...
البته مشکلاتی هم داره مثلا فکر میکنم به راحتی از ترینر استفاده میکنن و این حرفا... من در این مورد ها تجربه ای ندارم!
خوبی ps3 اینه که ترینر و این حرفا نداره :31:
golmohammadi
03-05-2011, 22:18
میبینم که همگی از آنلاین کرایسیس تعریف میکنند
اینطور که میبینم بهتره منم پچشو دانلود کنم
و کمی بیخیال رد الرت بشم و کرایسیس بزنیم
Big-Boss
03-05-2011, 23:03
همین مونده بود که تو کراسیس دیوار مخفی ببینم. (اصطلاح فنی گیمیش رو نمیدونم،از این موانع نامرئی که نمیزاره یه مسیری رو پیش بری).لااقل با اینهمه ادعا یه آبجکتی سر راه قرار میدادن.
هوش مصنوعی هم که ماشالله باز خوبه فضایی ها یه کاری بلدن سمت آدم هجوم بیارن انسان ها که همینقدر که همدیگه رو نمیزنن جای شکرش باقیه.
داستان هم یه روند تکراری بارها به کار گرقته شده یه ابرسرباز که از طریق ارتباط رادیویی بهش میگن کجا بره چیکار کنه.
اینقدر هم که قبل از انتشار از بقیه ایراد گرفته بودن تحفه چندانی از آب در نیومد.
titanium_zarin
04-05-2011, 00:46
H هست!:20:
این ها قابلیت های نانوسویت هستن که در هر انگشت یکی رو میتونید فعال داشته باشید که هر کدوم یه کاری رو انجام میدن...
مثلا تیر ها رو رنگی نشون میدن یا قابلیت های دیگه...
برای آنلاک کردنشون هم باید Nano Catalyst جمع کنید(بعد از کشتن بیگانه ها ازشون به جا میمونه)
موفق باشید.
---------- Post added at 07:47 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
در مولتی البته!
اين قابليتها چه جوري فعال ميشن ؟؟
بايد كجاها استفاده كرد ؟؟
بازی رو تموم کردم توی 11 ساعت و نیم
نظر همون چیزیه که قبلا نوشتم
جذابیت خاصی تا آخر بازی ندیدم.
هر چند تو این زمان بی بازی ای ، دوست نداشتم زود تموم بشه.
همین مونده بود که تو کراسیس دیوار مخفی ببینم. (اصطلاح فنی گیمیش رو نمیدونم،از این موانع نامرئی که نمیزاره یه مسیری رو پیش بری).لااقل با اینهمه ادعا یه آبجکتی سر راه قرار میدادن.
هوش مصنوعی هم که ماشالله باز خوبه فضایی ها یه کاری بلدن سمت آدم هجوم بیارن انسان ها که همینقدر که همدیگه رو نمیزنن جای شکرش باقیه.
داستان هم یه روند تکراری بارها به کار گرقته شده یه ابرسرباز که از طریق ارتباط رادیویی بهش میگن کجا بره چیکار کنه.
اینقدر هم که قبل از انتشار از بقیه ایراد گرفته بودن تحفه چندانی از آب در نیومد.
میتونستی بازی نکنی!مگه مجبور بودی. :31:
بله روند تکراریه که بهشون دستور میدن و عمل میکنن ولی اینکه چطور و چجوری عمل میکنن مهمه.
هوش مصنوعی فضای ها جوریه که باید مستقیم هجوم بیارن (که بعضی جا ها اینجورم نیس) و هوش مصنوعی ادما جوری دیگس که مستقیم حمله نیارن و با فکر عمل کنن.
گرافیک و جلوهاش و انیمشیناش بی نظیره. گیم پلی بازی بنظر خیلیها عالیه(گیمر بودی اینو پای چیز دیگه ی نمیزاشتی)
بچه ها این قضیه پچ و Dx 11 چیه؟تایید شده از طرف کرایتیک؟
اين قابليتها چه جوري فعال ميشن ؟؟
بايد كجاها استفاده كرد ؟؟
با جمع کردن Nano Catalyst مورد نیاز و کلیک کردن روشون!(یا دابل کلیک یادم نیست:31:)
وقتی فعال میکنید بسته به آپگرید یک خاصیت به لباستون اضافه میشه... مثلا یکی از قابلیت ها نامرئی شدن(Cloak) رو سریع تر میکنه... یا یکی دیگه رد پای دشمن ها رو نشون میده!
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
بله تایید شده ولی معلوم نیست تا چه حدی میخوان روی DX11 بپردازن... اگه از تسلیشن به خوبی استفاده کنن و با فاکتور های بالا در بازی اعمال کنن قطعا قویترین بازی فنی با اختلاف چشمگیر همین Crysis2 خواهد شد.
Big-Boss
04-05-2011, 09:28
میتونستی بازی نکنی!مگه مجبور بودی. :31:
بله روند تکراریه که بهشون دستور میدن و عمل میکنن ولی اینکه چطور و چجوری عمل میکنن مهمه.
هوش مصنوعی فضای ها جوریه که باید مستقیم هجوم بیارن (که بعضی جا ها اینجورم نیس) و هوش مصنوعی ادما جوری دیگس که مستقیم حمله نیارن و با فکر عمل کنن.
گرافیک و جلوهاش و انیمشیناش بی نظیره. گیم پلی بازی بنظر خیلیها عالیه(گیمر بودی اینو پای چیز دیگه ی نمیزاشتی)
lol
واقعا فکر کردی به بازی کرددن این $@%T ادامه دادم دادم؟
شما اول باید یکم درباره AI بیشتر بدونی که بعد بتونی ری اکت هاش رو رو توجیه کنی.
یه همچین چیزی در حد یه بچه دبیرستانی هست که بگه اوه عجب کیفیتی عجب تفنگی!مثل وقتی پای یه فیلمه با بازی یه کشتی گیر سابق و دهنش تا نمیه از دیدن جانفشانیاش بازه و تعریف و تمجید.
گیمر؟؟
واسه یه گیمر قدیمی و OldSchoolی هست که دیگه اینچیزا هیجان بشمار نمیاد و دنبال روند متفاوتی از "سرگرمی تعاملی" هست.
این پست رو نقل قول نگیرید اگه میشه چون اطلاعتون فوق العاده کم هست و اگه quote شد هم لزومی به پاسخ دوباره نمیبینم.
Electronic-Arts
04-05-2011, 13:19
سلام دوستان من بازی رو تموم کردم ولی دوتا از قابلیت های نانو سوئیت مونده حالا که دوباره مرحله رو میرم که اون قابلیت رو فعال کنم(هر مرحله ای) وقتی فضایی ها رو میکشم مینویسه که مثلا 100 تا نانو کاتالیست ورداشتی ولی h رو که میزنم مینویسه شما 0 نانو کاتالیست دارین این باگه یا بعد از این که بازی تموم بشه دیگه نمیشه نانو کاتالیست ورداشت؟
??????????????????????
این مشکل رو من وسط بازی هم داشتم
یه جاهایی کلی از این فضایی ها رو کشتم رفتم H زدم دیدم زده 0
happyfeat
04-05-2011, 16:59
دوستان از اون مرحله که یه سری موجود فضایی نامرئی هم میان که باید بکشیشون چند مرحله تا آخر بازی مونده ؟؟
با جمع کردن Nano Catalyst مورد نیاز و کلیک کردن روشون!(یا دابل کلیک یادم نیست:31:)
وقتی فعال میکنید بسته به آپگرید یک خاصیت به لباستون اضافه میشه... مثلا یکی از قابلیت ها نامرئی شدن(Cloak) رو سریع تر میکنه... یا یکی دیگه رد پای دشمن ها رو نشون میده!
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
بله تایید شده ولی معلوم نیست تا چه حدی میخوان روی DX11 بپردازن... اگه از تسلیشن به خوبی استفاده کنن و با فاکتور های بالا در بازی اعمال کنن قطعا قویترین بازی فنی با اختلاف چشمگیر همین Crysis2 خواهد شد.
ممنون.
اومده این پچ ؟
اگه نه تاریخ اومدنشون کی هست؟
dark_angel همینی که تو میگی درسته.)kid( :13:
دوستان از اون مرحله که یه سری موجود فضایی نامرئی هم میان که باید بکشیشون چند مرحله تا آخر بازی مونده ؟؟
اون مرحله آخره!
ممنون.
اومده این پچ ؟
اگه نه تاریخ اومدنشون کی هست؟
نه خیر نیومده.
تاریخش هم فکر نمیکنم گفته باشن یا من خبر ندارم!:46:
MicroSystem
05-05-2011, 10:07
آقا من يه جائي مرحله 2 گير كردم
بعد از عبور از گردو غبار يه جائيه كه ظاهرا بايد يه ديوار رو خراب كني بري اونور و يه ماشين زرهي هست كه دخل آدم رو مياره. نميدونم چكار كنم سوار اون ماشينه كه نميتونم بشم ديوار رو خراب كنم چون پس از كشتن سرنشينش باز هم دخل آدم رو با موشك مياره
SA.JJ.AD
05-05-2011, 10:47
آقا من يه جائي مرحله 2 گير كردم
بعد از عبور از گردو غبار يه جائيه كه ظاهرا بايد يه ديوار رو خراب كني بري اونور و يه ماشين زرهي هست كه دخل آدم رو مياره. نميدونم چكار كنم سوار اون ماشينه كه نميتونم بشم ديوار رو خراب كنم چون پس از كشتن سرنشينش باز هم دخل آدم رو با موشك مياره
چرا یه جا همون دورو برا یه تانک هست که پشت یه دیواره !! سوارش شو و بعد از خرد کردن دیوار :31: ! راحت دخل اون تانکیو که دخلتو میاورد رو در بیار :31:یکم جستجو کن :20:
این که تموم شد هوس کرایسیس 1 کردم :31:
برم نصب کنم بازی کنم ... نمیدونم بعد از این نسخه بهم نسخه ی قبلی میچسبه یا نه :11:
titanium_zarin
05-05-2011, 13:18
سلام ...
من يه جا رسيدم روي پشت بوم يه ساختمون ...
يه در هست ...از اين رمزيا ...
ميگه :
locate the nanusuit deep scan cradle:blast open the security doors
اين يعني چي؟؟
moucker_boy
05-05-2011, 14:15
اگه میشه سیستم مورد نیاز بازی رو بذارید. اگه گذاشته بودین هم صفحه رو بگین تا بدونم.
.
.
.
سلام ...
ميگه :
اين يعني چي؟؟
یعنی با آرپی جی بزن درو نفله کن
سلام ...
ميگه :
اين يعني چي؟؟
رو در C4 کار بزار
تو تنظیمات گرافیکیش سه تا گزینه بیشتر نداره.
advanced
hardcore
gamer
رو کدوماش میره ته گرافیکش ؟ :31:
SA.JJ.AD
06-05-2011, 13:50
تو تنظیمات گرافیکیش سه تا گزینه بیشتر نداره.
advanced
hardcore
gamer
رو کدوماش میره ته گرافیکش ؟ :31:
شما اپدیت 1.4 نصب کردی ؟!:31: چون تو اپدیت های 1.1 و 1.2 این تنظیمات اسمشون عوض میشد :20:
+
به هر حال همون Hardcore بالاترینشه !! :20:
شما اپدیت 1.4 نصب کردی ؟!:31: چون تو اپدیت های 1.1 و 1.2 این تنظیمات اسمشون عوض میشد :20:
+
به هر حال همون Hardcore بالاترینشه !! :20:
نصب نکردم :37:
ممنون از راهنماییت ...
gamer از advanced بهتره یا نه ؟
من گفتم شاید advanced یعنی پیشرفته از همه شون بالاتر باشه :31:
این آپدیته که گفتی چیز خوبیه نصب کنم ؟
لینک مستقیم میخوام :20::31:
من پیشنهاد میدم بازی رو فقط روی آخرین درجه ی سختیش بازی کنید چون خیلی حال میده ... خودم یه بار رو ایزی تموم کردم الان که دارم رو سختش بازی میکنم میفهمم سری پیش که بازی کردم اصلا مزه ی بازی رو نفهمیدم :31:
ram:2 g
graphic:ati 5570 2gig
کرایسیس 2 خوب اجرا می شه؟
ram:2 g
graphic:ati 5570 2gig
کرایسیس 2 خوب اجرا می شه؟
آره ... میتونی به آخرین گرافیکش بازی کنی :10:
vahid5564
06-05-2011, 19:08
سلام ميتوني سيو مراحل 1تا 7 رو اينجا بزاريد خيلي نيازدارم :19::19::19::19::19::19::19:
باتشكر
SA.JJ.AD
06-05-2011, 19:40
نصب نکردم :37:
ممنون از راهنماییت ...
gamer از advanced بهتره یا نه ؟
من گفتم شاید advanced یعنی پیشرفته از همه شون بالاتر باشه :31:
این آپدیته که گفتی چیز خوبیه نصب کنم ؟
لینک مستقیم میخوام :20::31:
من پیشنهاد میدم بازی رو فقط روی آخرین درجه ی سختیش بازی کنید چون خیلی حال میده ... خودم یه بار رو ایزی تموم کردم الان که دارم رو سختش بازی میکنم میفهمم سری پیش که بازی کردم اصلا مزه ی بازی رو نفهمیدم :31:
گیمر همون low و اونم normal شما ببینید :31:اره من تصمیم دارم یه بار دییگه رو درجه ی سختی بالا شروع کنم در اینده :20:خوشم اومده بود :31::20:
happyfeat
06-05-2011, 19:59
من هم بازی رو تموم کردم اما آخرش زیاد قشنگ و اون جوری که فکر می کردم تموم نشد :20:
آره ... میتونی به آخرین گرافیکش بازی کنی
البته با 5570 نمیشه با آخرین گرافیک بازی کرد... روی Very High یا همون مدیوم میتونن بازی کنن احتمالا در رزولیشن 1280X1024.
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
من هم بازی رو تموم کردم اما آخرش زیاد قشنگ و اون جوری که فکر می کردم تموم نشد
آره آخر بازی چه از نظر Boss Fight و چه از نظر لوکیشن زیاد جالب نبود...
البته با 5570 نمیشه با آخرین گرافیک بازی کرد... روی Very High یا همون مدیوم میتونن بازی کنن احتمالا در رزولیشن 1280X1024.
من که دارم با 5570 البته از نوع XFXش روی آخرین گرافیک و رزولیشن 1200*1900 بازی میکنم، هیچ مشکلیم نداره :10:
H A M A S
07-05-2011, 08:17
سلام
من توی اون مرحله(eye of strom) که از هواپیما میاد بیرون بعدش شنا میکنه به یه جزیزه میرسه بعد از تموم کردن هدف اول , بعد از اینکه هارگریو باهات صحبت میکنه به یه جای تاریک مخروبه میرسم که زیرش چندتا بشکه است صدای باز و بسته شدن در هم میاد اما نمیتونم ردش کنم!
باید چکار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.