مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
اگه درست فهمیده باشم اونجایی هستی که hidden blade رو واسط درست میکنه
بازی گیر نمیکنه اینجا باید یکی از کلیدها (فکر کنم شیفت) رو باید بزنی تا رد بشه
آقا دستت درد نکنه مشکل حل شد مرسی.
ardalanjoon
22-01-2011, 18:22
سلام دوستان
من در سکانس 10ومموری 5 هستم باید از یه برج بالا برم که یه صلیب اون بالا هست باید برسم به اون ولی نمیتونم از دیوار بالا برم
یعنی اصلا نمیشه از دیوار بالا رفت
سلام دوستان
من در سکانس 10ومموری 5 هستم باید از یه برج بالا برم که یه صلیب اون بالا هست باید برسم به اون ولی نمیتونم از دیوار بالا برم
یعنی اصلا نمیشه از دیوار بالا رفت
نکنه همونجا که با الطیر میری ها ؟ ای خــــــــــــــــــــــدا :24:
سلام. اقا من یه lمشکلی دارم. اونجا هست که میخوای اسلحه تو عوض کنی, من وقتی میرم بعضی اسلحه ها رو نمیتونم انتخاب کنم. مثلا یه شمشیر خریدم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم. هرچی سعی میکنم نمیره رو اون شمشیر و از روش میپره. الان جدیدا واسه یه اسلحه دیگه هم اینجور شده هر کاری میکنم نمیشه انتخابش کرد درحالیکه خریدمش.
مشکل از کجاست؟
SA3EDLORD
24-01-2011, 13:06
چیزی که قبلا خریده بودی رو؟
اگه یه چیزی خریده بودی و الان یه چیز دیگه خریدی و باز دوباره میخوای اون قبلی رو برداری نمیشه.............
یعنی میشه اما باید بری توی ویلا تا جایی که من میدونم:11:
نه مشکل این نیست. مشکل اینه که فرض کن تو 4تا اسلحه داری. یدونه شمشیر و بمب دودی و چاقو و اون چاقوهایی که پرت میشن. بعد مثلا 3تا رو میتونی بگیری دست ولی یکی رو هرکاری میکنی نمیتونی انتخاب کنی. تو اون صفحه مربوط به انتخاب میپره از روش. نمیدونم مشکل از دسته منه یا از چیز دیگه.
شما یه عکس بزار از اون منو ببینیم چطوریه..؟
mina tina
24-01-2011, 16:29
سلام:11:
دوستان از این مرحله نمیتونم رد بشم لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SA3EDLORD
24-01-2011, 17:25
فکر میکنم این اونجایی هست که باید نامه برسونی..................کاری نداره که.............از در و دیوار برو بالا و برس به اونجایی که تو نقشه با رنگ سبز مشخص شده:11:
mina tina
26-01-2011, 13:09
از مرحله بالایی هم خلاص شدم وارد مرحله جدیدی شدم
SA3EDLORD
26-01-2011, 13:33
شیفت رو بزن خب:18:
شیفت رو بزن خب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شیفتو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
popowoody
26-01-2011, 16:14
من مشکل لگ دارم ! اخرین ورژن درایور کارت گرافیک 266.58 هست . ( آخرین نسخه)
Nvidia GeForce GT 240
Intel Pentium D (Dual Core) 3.00 GHz
3.00 GB Ram
Windows 7 Ultimate 32Bit
اسم هاردتون چيه؟
ماله من وسترن گرين يك ترا هستش متاسفانه چون سرعتش كمه تو بعضي بازياي پر حجم لگ لودينگ دارم
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
خب شیفتو بزن
كاري كنيد كه شبيه بالارفتن از ديوار بشيد (دستاشو بذاره رو ديوار) بعد شيفت رو بزنيد.
SA3EDLORD
26-01-2011, 17:17
كاري كنيد كه شبيه بالارفتن از ديوار بشيد (دستاشو بذاره رو ديوار) بعد شيفت رو بزنيد.
احتیاج به اینکار نیست..........جلو در شیفت رو بزنه تمومه:46:
ماله من كه بعضي وقتا اينطوري ميشه
mina tina
28-01-2011, 11:53
وقتی شیفت رو میزنم فقط عمل چیزی کنار زدن رو انجام میده اون جعبه جلویم رو هم نمیتونه برداره لطفا راهنمایی کنید :11:
منم یبار گیر کردم اونجا جعبه رف تو زمین و اون مرحله رو دوباره بازی کردم و تو باره دوم تونست برداره
havas_1980
28-01-2011, 12:15
وقتی شیفت رو میزنم فقط عمل چیزی کنار زدن رو انجام میده اون جعبه جلویم رو هم نمیتونه برداره لطفا راهنمایی کنید :11:
جعبه رو از اون یکی طرفش بردارین! (چون خودم دیدم میگم!)
به یه چیزی دقت کن :20:
بعضی وقتا میگه Press Shift که باید Shift رو بزنی (یعنی یه بار بزنی)
بعضی وقتا میگه Hold Shift یعنی Shift رو که میزنی یه کم نگه دار (یه ثانیه یا کمتر از یه ثانیه !!)
تا اونجایی که یادمه اینجا هم همین جوری بود ...
فکر کنم باید Hold Shift کنی :11:
SA3EDLORD
28-01-2011, 14:52
اها اونجا که باید جعبه رو برداری دوبار پشت سر هم شیفت رو بزن............مطئنا بر میداره:46:
pooriya_hp
28-01-2011, 15:29
آقا یکی داستان این بازی رو بطور خیلی خلاصه به من می گه ؟؟؟
آریا ایرانی
29-01-2011, 14:30
آقا/خانوم این مرحله که باید بریم نقاب طلایی رو از این پسره پس بگیریم باید چه کار کنیم؟
این بابا می ره تو محیط غدغن که من نمی تونم واردش بشم؟ نکنه باید واردش بشم و هی خون پر کنم؟
سرعت اینترنت بسیار بسیار پایینه! نمی تونم عکس بگذارم. :46:
SA3EDLORD
29-01-2011, 14:49
تو محیط غدغن منظورتون چیه؟
اون محیط قرمز منظورتونه؟
اونجا که میتونید وارد بشید:20:
یا چمیدونم شاید دیر وارد عمل میشدید.............همون اول برید و ازش بدزدید نقاب رو:46:
اونجا باید چند تا زن بدکاره بگیری. بعدش بفرستیشون پیش مرده. بعدش خودت بدون این که دیده بشی نقاب طلایی رو از جیبش بزنی.
آریا ایرانی
29-01-2011, 15:32
تو محیط غدغن منظورتون چیه؟
اون محیط قرمز منظورتونه؟
اونجا که میتونید وارد بشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا چمیدونم شاید دیر وارد عمل میشدید.............همون اول برید و ازش بدزدید نقاب رو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا باید چند تا زن بدکاره بگیری. بعدش بفرستیشون پیش مرده. بعدش خودت بدون این که دیده بشی نقاب طلایی رو از جیبش بزنی.
ممنون
من اصلا فکرم به دزدی نرفته بود!
بچه ها Patch یا Trainerی هست که بتونیم تو محیط بازی رو نقشه جای پرها و مجسمه ها (تو قلعه) رو ببینیم؟
تو GTA IV چنین امکانی بود.
رفتم تو اتاق مامان این پسرک پر جنب و جوش که پر 50می رو بندازم تو گنجه دیدیم این بابا که چشمش شمشیر خورده اومده سروقت مامانه! :31: بعد بهم گفت I'm sorry :31: مردیکه ی عوضی :31:
mina tina
31-01-2011, 11:24
سلام اون دایره قرمز چیه چیکار باید کرد؟
یه سوال داشتم ! از کجا باید بدونم توی مرحله چندم هستم؟
دایره قرمز که یعنی باید کس خاصی رو بکشی
واسه مرحله هم که میشه گفت بازی مرحله ای نیست ولی مموری هست مثلا میگی مموری پنجم .
توی منوی بازی یه قسمت هست نوشته DNA و همچین چیزی . اونجا مراحل رو داره
بچه ها Patch یا Trainerی هست که بتونیم تو محیط بازی رو نقشه جای پرها و مجسمه ها (تو قلعه) رو ببینیم؟
تو GTA IV چنین امکانی بود.
رفتم تو اتاق مامان این پسرک پر جنب و جوش که پر 50می رو بندازم تو گنجه دیدیم این بابا که چشمش شمشیر خورده اومده سروقت مامانه! :31: بعد بهم گفت I'm sorry :31: مردیکه ی عوضی :31:
ترینر که نه ولی نقشه ی پر ها موجوده.
منظورت چیه بابای شمشیر خورده؟ همون عمومون؟ چرا عذر خواهی کنه؟
آریا ایرانی
01-02-2011, 19:25
چندین دایره ی قرمز هست!
* روی نقشه به معنی کسی که باید دنبالش کنی و از بین ببریش
* تو قسمت میزان خون هم به معنی میزان تحت تعقیب بودنت هست. این عکسی که گذاشتی یعنی هر سربازی ببینت بهت گیر می ده. باید نقشه رو نگاه کنی و وقتی یه نشانی مثل چشم اومد دنبالش کنی و بکشیش تا 75% تحت تعقیبیت از بین بره. نشان چشم به معنی جاسوس هست. می تونی خودت از رو نقشه اعلامیه های تحت تعقیب بودنت رو پیدا و از دیوار بکنی که اینکار 25% تحت تعقیب بودن رو از بین می بره. یکار دیگه هم اینه که به اون آخوندهایی که تو شهر دارن به مردم رو شستشوی مغزی می دن و علیه ت حرف می زنن یه پولی بدی تا خفه بشن، فکر می کنم 50% تحت تعقیب بودن رو از بین ببره. برای اینکار باید بری پیش آخونده و کلید E رو بزنی. ولی من اونا رو می کشم. البته اونا جزء مردم حساب می شن و کشتنشون غدغن هست. برای کشتنشون باید اول یکسری که غدغن نیست رو بکشی و بعد اونا رو اون بین بکشی. اگه میزان تحت تعقیبیت زیاد شد بهترین کار بیشتر کردن تحت تعقیب بودن هست تا جاسوس ظاهر بشه. بعد یه جاسوس رو بکش و یک اعلامیه رو بکن.
* توی نقشه ی کلی رو هم که (Tab) مناطقی به شکل قرمز کمرنگ هست که میزان حفاظت و خطر رو نشون می ده
* یکسری نقطه ی قرمز هم تو نقشه هست که به معنی سربازهای حکومتی هست
من فکر کنم منظورت قسمت خون بوده
در ضمن از این به بعد لطف کن تصاویری که بارگذاری می کنی رو کوچیک کنی و بعد بارگذاری کنی تا سرعت Load و بازخوانی صفحه پایین نیاد :46:
آریا ایرانی
01-02-2011, 19:30
اگه کسی نقسه ای چیزی برای نمایش مجسمه هایی که باید تو ویلا سر جاشون بگذارین داره بده
اگه کسی هم راهنمای حل معماهای بخش داکیومنت رو داره قرار بده. دو سه تاش مونده که حوصله ندارن بیشتر وقت بگذارم.
ممنون. :blush:
Milad4171
01-02-2011, 19:33
اگه کسی نقسه ای چیزی برای نمایش مجسمه هایی که باید تو ویلا سر جاشون بگذارین داره بده
اگه کسی هم راهنمای حل معماهای بخش داکیومنت رو داره قرار بده. دو سه تاش مونده که حوصله ندارن بیشتر وقت بگذارم.یکی قبلا گذاشته بود ولی همه شون تو ویلا هست. تو خود دهکده. البته خیلی مهم نیست. واسه من که انقدر پول داشتم که پول خزانه رو هم نمیتونستم خالی کنم . جا نداشتم.
اون کر هم فقط بهت پول میده . نمیدونم 2000 تا یا 4000 تا.
کدوم معما؟؟؟
معمای بخش truth ها ؟
آریا ایرانی
01-02-2011, 19:48
یکی قبلا گذاشته بود ولی همه شون تو ویلا هست. تو خود دهکده. البته خیلی مهم نیست. واسه من که انقدر پول داشتم که پول خزانه رو هم نمیتونستم خالی کنم . جا نداشتم.
اون کر هم فقط بهت پول میده . نمیدونم 2000 تا یا 4000 تا.
کدوم معما؟؟؟
معمای بخش truth ها ؟
ممنون از راهنماییت
همون معماهایی که با حل کردن شون یه بخش از یه فیلم رو تکمیل می کنیم :46:
Milad4171
01-02-2011, 20:02
اگه زبانت خوب نیست بیشتر به نوشته هایی که با رنگ قرمز نوشته دقت کن.
دربیشتر عکس ها چیز ها یی رو که میخواد مثلا پیدا کردن آدم خوب بین آدمهای بده. یا برعکس.
یا پیدا کردن سیب ( همون اپل معروف که کلی سرش دردسر داشتی) در دست طرف یا جیب طرف و این چیزاست.
یا مثلا آخراش که سخت تر میشد اینکه فلانی چی داشته شمشیر یا چاقو و این چیزا.
به نظرم بهترین بخش اساسین همین بود. کلی مخ آدم رو به چالش میکشید:31:
هم کلیپی که پخش میکنه در آخر که البته تو یوتوپ میتونی کاملش رو گیر بیاری.
و هم چیزهایی که نوشته که آدم که فکر میکنه می بینه راست میگه.
قدرت میتونه هم دست آدم خوب باشه هم آدم بد. و هر دوشون تو اون کارشون موفق بودن!!!
نظر بازی اینه که سیب بهشتی یا همون قدرت خدایی دست این آدما افتاده که بعضی هاشون خوب استفاده کردن بعضی ها بد!
havas_1980
01-02-2011, 22:32
همون معماهایی که با حل کردن شون یه بخش از یه فیلم رو تکمیل می کنیم :46:حالا بگین کدومهاش رو نتونستین حل کنین؟ اسم اون معما رو بگین. شاید همون هایی هست که جوابهاشون قبلا داده شده.
گفتین معما یادش افتادم
من بازی رو بدون تموم کردن اون معماها رد کردم . یعنی اون فیلمه کامل نشد
خواستم ببینم اگه کامل بشه اتفاقی میفته ؟
havas_1980
02-02-2011, 15:20
گفتین معما یادش افتادم
من بازی رو بدون تموم کردن اون معماها رد کردم . یعنی اون فیلمه کامل نشد
خواستم ببینم اگه کامل بشه اتفاقی میفته ؟فیلم زیر رو نگاه کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازیش چگونه است؟ چه سبکیه؟ مثل اسپلینتر سل هست؟ یا تو مایه های مافیا؟
اکشن مخفی کاری سوم شخص شمشیری است.
این بازیش چگونه است؟ چه سبکیه؟ مثل اسپلینتر سل هست؟ یا تو مایه های مافیا؟ هیچ کدام :20:
این بازی یک بازی کاملا خاص است و مانندی ندارد :31:
اکشن مخفی کاری سوم شخص شمشیری است.
اوه، پس بی خیالش، من حوصله مخفی کاری رو ندارم.
بازی شمشیری بدون مخفی کاری هم داریم؟
online_amin
05-02-2011, 15:42
آقا چه خبر از اساسین 3؟ برای پی سی کی میاد؟
marmolak kocholo
05-02-2011, 15:53
آقا چه خبر از اساسین 3؟ برای پی سی کی میاد؟
من که خبری ازش نشنیدم، فعلا جدیدترین AC همون Assassin's Creed: Brotherhood هستش
که برای PC عید میاد اگه اشتباه نکرده باشم.
SA3EDLORD
05-02-2011, 18:29
که برای PC عید میاد اگه اشتباه نکرده باشم.
اسفند ماه میاد:11:
اوه، پس بی خیالش، من حوصله مخفی کاری رو ندارم.
بازی شمشیری بدون مخفی کاری هم داریم؟ البته میشه مبارزات رو مخفی هم نکرد! و از اول تا آخرش جنگید کلاً اگر بازی نکنی لذت کشتن دو نفر در یک زمان( و خیلی از لذت های دیگه!) رو از دست میدی!
یک پیشنهاد دوستانه: (از نسخه ی اول شروع کن مطمئن باش ضرر نمیکنی!)
آریا ایرانی
05-02-2011, 21:56
اگه زبانت خوب نیست بیشتر به نوشته هایی که با رنگ قرمز نوشته دقت کن.
دربیشتر عکس ها چیز ها یی رو که میخواد مثلا پیدا کردن آدم خوب بین آدمهای بده. یا برعکس.
یا پیدا کردن سیب ( همون اپل معروف که کلی سرش دردسر داشتی) در دست طرف یا جیب طرف و این چیزاست.
یا مثلا آخراش که سخت تر میشد اینکه فلانی چی داشته شمشیر یا چاقو و این چیزا.
به نظرم بهترین بخش اساسین همین بود. کلی مخ آدم رو به چالش میکشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم کلیپی که پخش میکنه در آخر که البته تو یوتوپ میتونی کاملش رو گیر بیاری.
و هم چیزهایی که نوشته که آدم که فکر میکنه می بینه راست میگه.
قدرت میتونه هم دست آدم خوب باشه هم آدم بد. و هر دوشون تو اون کارشون موفق بودن!!!
نظر بازی اینه که سیب بهشتی یا همون قدرت خدایی دست این آدما افتاده که بعضی هاشون خوب استفاده کردن بعضی ها بد!
ممنون رفیق
من تو اون سری که تاریخی ازت می خواد موندم. فکر کنم باید تاریخ عکس رو با تاریخی که اسیسن هست رو بزنیم و تفاوتش رو تو اون سیبل؟ منم تاریخ هایی رو که اسیسن توش مبارزه می کنه رو یادم نمونده. فقط اونی که صفر بوده رو جواب دادم و با پازل ها. یعنی 5 تاشون رو کامل نکردم.
حالا بگین کدومهاش رو نتونستین حل کنین؟ اسم اون معما رو بگین. شاید همون هایی هست که جوابهاشون قبلا داده شده.
بازی رو تموم کردم 5 تا از معماهای تاریخی مونده
حوصله دیگه ندارم :19: فوقش می خواد یه فیلم "بیب! (صدای بوق)" نشون بده که نمی ده :31:
آریا ایرانی
05-02-2011, 22:08
خوب یه سه چهار روزی هست که بازی رو تموم کردم.
آخرین - بهترین بازی که سراغ داشتم Half-Life 2 هست. که هم فناوری بالایی داشت، و هم به غیر از پول دانش کار رو هم بالا برده بود و مثل Call of Duty جنبه ی تبلیغاتی نداشت. طراحشم یه ایرانی به نام «فرزاد ورهرامیان» هست.
به نظر من الان Assassin's Creed II بهترین و قویترین بازی دنیاست. من از 10 بهش نمره 9.5 دادم. چون گاهی وقت ها حوصله م رو با یکنواختی سر می برد. به Half-Life 2 نمره ی 10 داده بودم. چون هیچ ایرادی توش ندیدم.
خدا رو شکر بعضی ها فقط برای پول درآوردن کار نمی کنن! :46:
به نشان Ubisoft تا حالا توجه کردید؟ یه حلال ماه هست که بالای گنبدهای بنا ایرانی (حالا اسلامی) می گذارن.
تا حالا فکر کردید که چرا Ubisoft بازی Prince of Persia رو که سود جالب هم براش نداره تولید می کنه؟ چون اگه این وقت و هزینه رو بگذاره رو یه بازی دیگه مثل Assassin's Creed سود خیلی بالاتری آیدش می شه :blush:
خوب یه سه چهار روزی هست که بازی رو تموم کردم.
آخرین - بهترین بازی که سراغ داشتم Half-Life 2 هست. که هم فناوری بالایی داشت، و هم به غیر از پول دانش کار رو هم بالا برده بود و مثل Call of Duty جنبه ی تبلیغاتی نداشت. طراحشم یه ایرانی به نام «فرزاد ورهرامیان» هست.
به نظر من الان Assassin's Creed II بهترین و قویترین بازی دنیاست. من از 10 بهش نمره 9.5 دادم. چون گاهی وقت ها حوصله م رو با یکنواختی سر می برد. به Half-Life 2 نمره ی 10 داده بودم. چون هیچ ایرادی توش ندیدم.
خدا رو شکر بعضی ها فقط برای پول درآوردن کار نمی کنن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نشان Ubisoft تا حالا توجه کردید؟ یه حلال ماه هست که بالای گنبدهای بنا ایرانی (حالا اسلامی) می گذارن.
تا حالا فکر کردید که چرا Ubisoft بازی Prince of Persia رو که سود جالب هم براش نداره تولید می کنه؟ چون اگه این وقت و هزینه رو بگذاره رو یه بازی دیگه مثل Assassin's Creed سود خیلی بالاتری آیدش می شه :blush:
یه دفعه وسط تموم کردن این بازی یادتون به نیمه جان افتاد...بابا دمت گرم.:31:
کجای بازی شاهزاده ایرانی سود نداره...جالب که سهله ملت دنیا واسش له له میزنن....
یکی از معروف ترین شخصیت هارو هم داره....
فروشش هم همیشه در صدر بوده...
آریا ایرانی
06-02-2011, 01:25
یه دفعه وسط تموم کردن این بازی یادتون به نیمه جان افتاد...بابا دمت گرم.:31:
کجای بازی شاهزاده ایرانی سود نداره...جالب که سهله ملت دنیا واسش له له میزنن....
یکی از معروف ترین شخصیت هارو هم داره....
فروشش هم همیشه در صدر بوده...
پسر جون چرا دقت نمی خونی؟ :46:
من گفتم تا حالا بهترین بازی که رو دستش بلند نشده بودن و تو همه چی رکورد دار بود نیمه جان 2 بود که الان اسیسن جاش رو نگرفته ولی رقیبشه
بازی شاهزاده هم سود داره ولی دندونگیر نیست :31: شما کاری به تبلیغات نداشته باش.
تو سایت آمریکایی تبلیغاتی Gamespot بهش نمره ی 8 می دن. تو یه سایت با وژدان تر مثلا IGN نمره ی بیشتری می دن.
البته میشه مبارزات رو مخفی هم نکرد! و از اول تا آخرش جنگید کلاً اگر بازی نکنی لذت کشتن دو نفر در یک زمان( و خیلی از لذت های دیگه!) رو از دست میدی!
یک پیشنهاد دوستانه: (از نسخه ی اول شروع کن مطمئن باش ضرر نمیکنی!)
پس به امتحانش می ارزد.
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
SA3EDLORD
06-02-2011, 13:11
این معماها که دوستان میگن چی هست؟ یعنی تو بازی هی باید معما حل کنی؟
خیر ، حل معما های بازی الزامی نیست!
پس به امتحانش می ارزد.
گرافیک 1 بالاتره یا دو؟
گرافیک هر دو معرکست. اگه میخواهی از داستان سر در بیاری از یکش شروع کن.
amir h1999
07-02-2011, 00:00
این معما ها چیه
آریا ایرانی
07-02-2011, 06:27
این معما ها چیه
وقتی بناهای اصلی رو تو شهر ببینی یه تصویر از بنا که یه نشان چشم قرمز روش هست نشون می ده. این به معنی وجود یک معما در اون مکانه.
وقتی دکمه ی E رو بزنی و از قابلیت چشمی استفاده کنی و تو اون بنا جستجو کنی، یه نشان یا تصویری هست که با دیدنش به مرحله ی حل معما هدایت می شی.
اگه هر معما رو حل کنی یک قسمت از یک فیلمی برات باز می شه. با حل کردن همه ی معماها کل فیلم درست می شه و می تونی ببینی.
فیلمش چی است؟ مربوط به بازیه؟ ارزش حل کردن داره یا بهتره به ادامه بازی پرداخت؟ تو دو معما داره یا تو یک هم دارد؟
sajad-tnt
07-02-2011, 10:39
فیلمش چی است؟ مربوط به بازیه؟ ارزش حل کردن داره یا بهتره به ادامه بازی پرداخت؟ تو دو معما داره یا تو یک هم دارد؟
سلام دوست من.
به پست دوست عزيز (havas_1980) كه در چند صفحه پيش گذاشته توجه كن :46: :
- - - - - -
راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم (:31:) !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم :31::31:!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
gnulinux
07-02-2011, 13:47
سلام من هنوز هیچ نسخه ای از این بازیو بازی نکردم:31: به نظرتون الان هر دو شو بگیرم چند روزه تموم میکنم :46:
havas_1980
07-02-2011, 18:21
سلام من هنوز هیچ نسخه ای از این بازیو بازی نکردم:31: به نظرتون الان هر دو شو بگیرم چند روزه تموم میکنم :46:نسخه اولی در سریعترین زمان, حدودا 7 ساعت و نسخه دومی, حدودا 9 ساعت... البته توصیه میکنم حتما از اولی شروع کنین.
راستي دوستان من اين فيلم رو ديدم ولي چيزي متوجه نشدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) !! ميشه كمكم كنيد تا دركش كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!من با توجه به داستان یه حدس هایی زدم ولی نمیدونم که درسته یا نه:
انگار اونا آدم و حوا بودند که apple رو دزدیدند و باعث تمام این مسائل شدند!
marmolak kocholo
07-02-2011, 21:14
من با توجه به داستان یه حدس هایی زدم ولی نمیدونم که درسته یا نه:
انگار اونا آدم و حوا بودند که apple رو دزدیدند و باعث تمام این مسائل شدند!
دوست عزیز حدس شما کاملا درسته !
شما اگه یه سرچی هم بزنید تو نت درباره ی داستان یا فرقه ی Assassin کلی مطلب پیدا می کنید که واقعا جالبن و به
درک بهتر بازی از نظر داستان کمک می کنه
بخاطر چند صحنه ی +18 عزیز.
SA3EDLORD
08-02-2011, 06:51
اگه بشماری هم دوتا نمیشه
Hamid Hamid
08-02-2011, 12:12
آخه مبين جان اونا كه اصلا چيزي نبود!
افسوس ...
اما توصيه ميكنم به اون دوستي كه بازي رو نتونست بگيره كه حتما از هر جا شده تهيه كنه (از دوستان/ فاميل) چون واقعا خيلي لذت بخش بود ... من كنسول دارم ... 360 ... هم اين اساسين كريد 2 رو بازي كردم به تازگي و هم اساسين كريد برادرهود رو اما به جرات بگم اساسين 2 گرافيك خيلي زيبايي داشت مخصوصا قسمت هاي بازي تو شهر ونيز و اون نمايش زيباي آب در حالي كه نماي ساختمون در آب پيدا هست ...
هرچند برادرهود گيم پليش بهتر شده بود...
موفق باشيد
آریا ایرانی
09-02-2011, 11:44
از چشم عقابت استفاده کن تا در مخفی رو پیدا کنی بعد برو کنارش زره رو برمیداره
به قابلیت چشمی هم نیاز نیست.
خود اون قسمت برق می زنه.
havas_1980
09-02-2011, 20:39
هر کی بلده بسم اله...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دلیلش رو هم بگید که خیلی خوبه.
5 مورد از این معمای علامت ها + دلیل هاشون در همین تاپیک به صورت مجزا عنوان شده بودن.
بد نشد! این موارد یه جا جمع شدن و جواب 3 مورد دیگه هم داده شد.
Glyph Puzzle 5 - Instruments of Power
اشاره به شمشیره... تصاویری که انتخاب می کنین:
ردیف بالا از راست به چپ - عکسهای 3 و 4
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3 و 5
ردیف پایین از راست به چپ - عکس 5
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3
Glyph Puzzle 12 - Titans of Industry
در گوشه چپ پایین تصویر یه 1=4 می بینین. تمام شد. حلقه بیرونی رو میچرخونین و 4 رو مقابل 1 قرار میدین. نتیجه مشخص میشه: 240
در چپ تصویر یه عدد 9 می بینین و یه شکل مثلث. حالا حلقه بیرونی رو میچرخونین و شکل مثلت رو مقابل عدد 9 قرار میدین اما میبینین که شکل های متناظر با اعداد 4 و 9 معلوم نیستن. برای فهمیدن این موارد توجه کنین به طرز قرار گرفتن اشکال مساوی با اعداد 7 و 8 و 9 و 0 و 1. شکل مساوی با عدد 9 حاصل شده از جمع دو شکل قبلی. (اشکال مساوی با عدد 8 و 7). شکل مساوی با عدد 0 هم تشکیل شده از دو شکل قبلش و شکل مساوی با عدد 1 هم از جمع دو شکل قبلی حاصل شده.
اشکال مساوی با اعداد 2 و 3 و 4 و 5 و 6 هم از همین وضعیت تبعیت میکنن. عدد 9 که شکلش برابر شد با یک مثلث. در نتیجه شکل برابر با عدد 2 میشه یک دایره (تفاوت اشکال اعداد 4 و 3) و شکل برابر با عدد 5 هم میشه دو مربع و یک دایره (تفاوت اشکال اعداد 6 و 4).
وسط تصویر یه عدد 4 به صورت مبهم می بینین. رو عکس چپ پایین تصویر یه علامت > هم می بینین. این از این. عدد 9, علامتش که شبیه ساعت شنی یا پروانست مشخص میشه. اما اعداد 1 و 7 علامتهاشون معلوم نیست... علامت O زاویه ایی نداره. علامت بعدیش > از یک زاویه تشکیل شده. مورد بعدیش دو زاویه داره. بعد سه و تا اخر... پس اینجا هدف تعداد زاویه (گوشه) است.
در نتیجه عدد 7 یه علامت 4 گوشه ایی هست. عدد 1 هم میشه علامتی متشکل از 8 گوشه. راحت هم پیدا میشن و فقط از هر کدومش یک مورد هست.
رو عکس راست پایین تصویر یه عدد 5 میبینین و یک علامت به خصوص شبیه Y معکوس بین اسکن های مغز. اون علامت یه عدد سومریه که میشه 1. یه علامت > هم در قسمت قرمز مشخصه که عدد دیگر سومریه که میشه 10. کلا اعداد سومری از 1 و 10 تشکیل میشه.
عدد لاتین 5 مساوی میشه با عدد سومری 1. اعداد سومری بعدی هم بترتیب میشه 3 - 9 - 11 - 12 - مجهول - 20 - 25 - مجهول - 35. عدد لاتین 6 عدد سومریش مشخص میشه اما 0 و 3 اعداد سومریشون معلوم نیست. برای فهمیدن اون اعداد مجهول در عکس سمت چپ صفحه یه راهنمایی وجود داره. عدد سومری 1 بعلاوه 2 بعلاوه 6 بعلاوه 2 و... این راهنمایی میزان افزایش بین اعداد سومری رو نشون میده. مثلا عدد سومری 1 بعلاوه 2 میشه عدد سومری 3 و بعلاوه 6 میشه عدد سومری 9. در نتیجه عدد سومری مجهول اولی میشه 5+12 یعنی 17 و جلوتری هم میشه 6+25 یعنی 31. حالا اعداد سومری 17 و 31 رو برای اعداد 0 و 3 جایگزین کنین.
marmolak kocholo
18-02-2011, 18:13
سلام دوستان عزیز
این مطلبی که می خوام بزارم شاید برای بعضی ها جالب باشه!
من وقتی اون فیلم آخر بازی ( وقتی معماهارو حل می کنی ) رو داشتم می دیدم به نکته ی جالبی رسیدم...
آخرای این فیلم کوتاه 4 خط کد می نویسه اگه دقت کرده باشید که این کدها، کدهای مبنای 2 هستند ( زبان سخت افزار )
که این 4 خط شامل این کدهاست...
01000101
01000100
01000101
01001110
اومدم این کدهارو به مبنای 10 یا همون کد ASCII تبدیل کردم ( همون عددهای معمولی ) که به ترتیب شد اینا...
69
68
69
78
بعد اینارو وقتی به حروف تبدیل کردم کلمه ی EDEN ساخته شدش که به گفته ی دوست عزیزمون "هوس" ( جیگر D: ) معنیش میشه عدن یا همون باغ عدن
شاید الان بعضی هاتون بگید عجب آدم بی کاریه خوب این که تابلو بود ... ولی در کل من آدمی هستم که به نکات اطرافم خیلی دقت می کنم...
SA3EDLORD
18-02-2011, 19:03
من بهت پیشنهاد میکنم اینو ویرایش کنی و نکته رو پاک کنی.................برو به یوبی سافت بگو شاید بهت جایزه ای چیزی بدن:31:
================
ولی جدا دمت گرم...........از اادمای تیزبین خشوم میاد:46:
marmolak kocholo
18-02-2011, 19:22
من بهت پیشنهاد میکنم اینو ویرایش کنی و نکته رو پاک کنی.................برو به یوبی سافت بگو شاید بهت جایزه ای چیزی بدن:31:
================
ولی جدا دمت گرم...........از اادمای تیزبین خشوم میاد:46:
قبل این که پست سند بشه اون کارو کردم :5: :31::21:
==========
شما لطف دارید دوست عزیز
online_amin
18-02-2011, 19:52
سلام دوستان عزیز
من وقتی اون فیلم آخر بازی ( وقتی معماهارو حل می کنی ) رو داشتم می دیدم به نکته ی جالبی رسیدم...
آخرای این فیلم کوتاه 4 خط کد می نویسه اگه دقت کرده باشید که این کدها، کدهای مبنای 2 هستند ( زبان سخت افزار )
01000101
01000100
01000101
01001110
اومدم این کدهارو به مبنای 10 یا همون کد ASCII تبدیل کردم ( همون عددهای معمولی ) که به ترتیب شد اینا...
65
68
69
78
بعد اینارو وقتی به حروف تبدیل کردم کلمه ی ADEN ساخته شدش که فکر کنم همون کلمه ی آدم تو زبان انگلیسی باشه...
حالا سوال اینجاست که منظور از این کلمه چیه...
( می دونم تو این ویدئو آدم و حوا رو نشون میده که سیب یا همون قطعه ای از بهشت رو دزدین، ولی منظور از اون کلمه aden همین بود ...؟؟ )
شاید الان بعضی هاتون بگید عجب آدم بی کاریه خوب این که تابلو بود ... ولی در کل من آدمی هستم که به نکات اطرافم خیلی دقت می کنم...
میشه بگید چرا به این اعداد میگید معمول؟ یعنی جاهای دیگه هم تکرار شدند؟
marmolak kocholo
18-02-2011, 20:08
میشه بگید چرا به این اعداد میگید معمول؟ یعنی جاهای دیگه هم تکرار شدند؟
خوب اینجا جای بحث تخصصی در مورد این جور چیزا نیست و من زیاد مانور ندادم در مورد اونا ! و چون شکل عدد مثل
اعداد معمولی هست من واژه ی معمولی رو به کار بردم... ( شاید اصلا کسی ندونه کد اسکی چیه! و فقط این بازی رو انجام داده... )
این کدها مربوط میشن به هر حرف روی کیبورد... بعنی هر حرف روی کیبورد شامل یک کد اسکی هستش.
( فکر کنم کدهای اسکی مجموعا 97 کاراکتر رو پشتیبانی می کنن )
مثلا کد حرف a (ای کوچیک) 97 هست و کد حرف z ( زد کوچیک ) 122 هست ...
havas_1980
18-02-2011, 21:40
سلام دوستان عزیز
01000101
01000100
01000101
01001110
65
68
69
78
بعد اینارو وقتی به حروف تبدیل کردم کلمه ی ADEN ساخته شدش که فکر کنم همون کلمه ی آدم تو زبان انگلیسی باشه...
حالا سوال اینجاست که منظور از این کلمه چیه...
( می دونم تو این ویدئو آدم و حوا رو نشون میده که سیب یا همون قطعه ای از بهشت رو دزدین، ولی منظور از اون کلمه aden همین بود ...؟؟ )
شاید الان بعضی هاتون بگید عجب آدم بی کاریه خوب این که تابلو بود ... ولی در کل من آدمی هستم که به نکات اطرافم خیلی دقت می کنم...مارمولک کوچولو! (چی بگم آخه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه اشتباهی کردی...
ADEN نیست. EDEN هست. اولی و سومی یکی هستن.
EDEN هم که معنیش میشه عدن یا همون باغ عدن...
marmolak kocholo
18-02-2011, 22:07
مارمولک کوچولو! (چی بگم آخه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه اشتباهی کردی...
ADEN نیست. EDEN هست. اولی و سومی یکی هستن.
EDEN هم که معنیش میشه عدن یا همون باغ عدن...
(بهم بگو آرین )
ایییییییییی به این شانس ! هول کردم دیگه D:
راست میگی ... ادیت کردم ... ( اگه شد تو زندگی یه کار رو درست انجام بدیم ... :31: )
( تو امتحانا هم از این کارا می کنیم یهو به جای جمع ، منها می کنیم D: )
ای دسدت درد نکنه حالا دیگه سوالی وجود نداره ! مشخص شد چیه دیگه D:
( ای کاش می شد 6 تا ازت تشکر کنم! یدونه کمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
eblisandenzo
19-02-2011, 22:14
sسلام دوستان . من به یه مشکلی خوردم .
الان دقیقا به جایی رسیدم که ezio به desmond تبدیل شد و کناره اون زنه هستش . همش توهم میزنه . بعد دوباره وارد زمان قدیم شد و دنبال یه نفر رفتم که اون طرف وارد یه قلعه شد . از قلعه بالا رفتم تا رسیدم به بالکنش اما هر کاری که میکنه دیگه بالاتر نمره !
الان دقیقا تو اون بالکن هستم .
چه کار کنم ؟
چقدر مونده تمام کنم ؟
SA3EDLORD
19-02-2011, 22:24
برو روی کناره ی بالکن و بپر رو چوبه........
اگه نپرید باید بری رو کناره بالکنه و راه بری بالا از دیوار و بپری به سمت چپ.........تا برسه به چوبه
farhadfery
04-03-2011, 21:30
سلام.
تو بازی Assassin's Creed2 هر قسمت از بازی که انجام می دهم این پیرمرد یک ساعت حرف می زنه. خستم کرده دیگه. دکمه ESC را می زنم هم نمی ره . چکار کنم؟
smallfrank
04-03-2011, 21:39
مطمئنید AC2 ــه
چون تو شماره دوم که پیرمردی وجود نداره
شاید اون دکتر AC 1 رو میگی
متاسفانه گزینه Skip نداره و باید صبور باشید.
havas_1980
04-03-2011, 21:46
مطمئنید AC2 ــهدقیقا! منم همین نظر رو دارم.
farhadfery جان! شما داری Assassin's Creed میزنی یا Assassin's Creed II؟!
معلومه المعلم داره صحبت میکنه...
من هرگز نتونستم 100 تا پر رو بدست بیارم.حالا سوال بنده اینه:
با گرفتن هر 100 پر چه اتفاقی می اوفته؟ به مادر اتزیو مربوطه؟یا به داستان مربوط نمیشه؟
havas_1980
05-03-2011, 09:40
من هرگز نتونستم 100 تا پر رو بدست بیارم.حالا سوال بنده اینه:
با گرفتن هر 100 پر چه اتفاقی می اوفته؟ به مادر اتزیو مربوطه؟یا به داستان مربوط نمیشه؟بعد از بدست آوردن 50 پر, امکان خرید یک چکش جنگی (Condottiero War Hammer) به قیمت 35,000 فیورینی در Monteriggioni باز میشه.
بعد از بدست آوردن 100 پر, شنل اودیتوره (Auditore Cape) باز میشه که بدنامی (پر شدن نوار قرمز گوشه چپ بالای تصویر) رو برای همیشه غیر فعال میکنه.
آریا ایرانی
05-03-2011, 10:11
بی کاریم 100 تا پر رو تو اون شهرهای بزرگ پیدا کنیم؟
الافیم آخه؟ :31:
بدنام بشم که بشم...:5:
بعد از بدست آوردن 50 پر, امکان خرید یک چکش جنگی (Condottiero War Hammer) به قیمت 35,000 فیورینی در Monteriggioni باز میشه.
بعد از بدست آوردن 100 پر, شنل اودیتوره (Auditore Cape) باز میشه که بدنامی (پر شدن نوار قرمز گوشه چپ بالای تصویر) رو برای همیشه غیر فعال میکنه. __________________
یادمه نقشه ی مکان هایی که پرها اونجا هستند رو تو همین تاپیک گذاشته بودید.
لطف می کنید اون چند تا عکس رو دوباره قرار بدید؟
farhadfery
05-03-2011, 14:25
دقیقا! منم همین نظر رو دارم.
farhadfery جان! شما داری Assassin's Creed میزنی یا Assassin's Creed II؟!
معلومه المعلم داره صحبت میکنه...
من نمی دونم 2 یا 1 . فروشنده گفت 2 هست. 2 تا DVD هم بود.
یه مشکل دیگه: باید 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما برای بقیه راه بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
farhadfery
05-03-2011, 15:04
من نمی دونم 2 یا 1 . فروشنده گفت 2 هست. 2 تا DVD هم بود.
یه مشکل دیگه: باید 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما برای بقیه راه بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
سلام. محصولی که من خریدم اینه:
حالا نمی دونم شماره 1 یا 2
سلام. محصولی که من خریدم اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا نمی دونم شماره 1 یا 2
این شماره ی 1 بازیه که خیلی هم قشنگه.
سوالاتتون در مورد این بازی رو در تاپیک زیر مطرح کنید:
RoyalFalcon1994
05-04-2011, 11:27
سلام
من تو بازی Assassin's Creed II تو يه جا گير افتادم...
بعد از كشتن فرانسيسكو بايد برم رو يه جايي مثل پل كه روش علامت تعجب هست...
اونجا لورنزو رو مي بينم...
بعد از صحبت با اون هيچ علامت تعجب ديگه اي در نقشه نيست...
در صحبت هاشون اتزيو ميگه كه بايد پيش عموم ماريو برگردم...
ولي وقتي به ويلا بر ميگردم دوباره اون علامت تعجب روي شهر ميفته و وقتي به شهر بر ميگردم باز هم بايد برم پيش لورنزو و تمام اين اتفاقات از نو تكرار ميشه...
چكار كنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من بازی رو تازه گرفتم نسخه بعدیشم گرفتم 1 رو که بازی کردم و به راستی یکی از بازیهای بیاد ماندی بود در نسخه 2 متاسفانه گیری کردم نمیدونم شاید از کرک بازی باشه البته شاید!!!
یه 40دقیقه که بازی میکنم اونجائی که اون 3رو اعدام میکنن و همه بهم حمله میکنن بعد فرار میکنم وارد اوتاقی میشم که دوست کاراکتر بازی ازش میخواست که انگشت وسط رو باید قطع کنه فهمیدید کجا رو میگم؟؟؟؟یه چیزی بهم داد که ازم میخواد که یه شکل خنجر رو که کلیدش Q هست بزنم تا خنجر رو انتخاب کنم این کارو میکنم اما هیچ عکس العملی انجام نمیده باید چکار کنم که نکردم ضمن اینکه روی کاراکتر قفل میکنه تا خواسته رو انجام ندی!!!
2 رو یه بار بزنید درست میشه
mortez maya
23-04-2011, 00:51
سلام دوستان. من توی شهر توسکانی در بالا رفتن از یک برج و تکمیل viewpoint مشکل دارم. هر کاری می کنم نمی تونم راهی پیدا کنم که برسم بالای برج. تا آخرین دستگیره ها vرو می رم ولی بعد اون ظاهرا راهی نیست. توی عکس دور برج مورد نظر خط کشیدم. لطفا امتحان کنید و راحشو به من بگید. مرسی.
درود
من بازی رو تازه گرفتم نسخه بعدیشم گرفتم 1 رو که بازی کردم و به راستی یکی از بازیهای بیاد ماندی بود در نسخه 2 متاسفانه گیری کردم نمیدونم شاید از کرک بازی باشه البته شاید!!!
یه 40دقیقه که بازی میکنم اونجائی که اون 3رو اعدام میکنن و همه بهم حمله میکنن بعد فرار میکنم وارد اوتاقی میشم که دوست کاراکتر بازی ازش میخواست که انگشت وسط رو باید قطع کنه فهمیدید کجا رو میگم؟؟؟؟یه چیزی بهم داد که ازم میخواد که یه شکل خنجر رو که کلیدش Q هست بزنم تا خنجر رو انتخاب کنم این کارو میکنم اما هیچ عکس العملی انجام نمیده باید چکار کنم که نکردم ضمن اینکه روی کاراکتر قفل میکنه تا خواسته رو انجام ندی!!!
عدد 2 رو بزنید همون کار رو انجام میده...
این رو هم امتحان کنید: Q رو نگه دارید.
سلام دوستان. من توی شهر توسکانی در بالا رفتن از یک برج و تکمیل viewpoint مشکل دارم. هر کاری می کنم نمی تونم راهی پیدا کنم که برسم بالای برج. تا آخرین دستگیره ها vرو می رم ولی بعد اون ظاهرا راهی نیست. توی عکس دور برج مورد نظر خط کشیدم. لطفا امتحان کنید و راحشو به من بگید. مرسی.
لطفا از برج مورد نظر عکس بزارید... بهتر میشه گفت!
موفق باشید.
havas_1980
23-04-2011, 07:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظورتون رو گرفتم. چون خودم اینجا به مشکل برخورده بودم... بعضی وقتها با اینکه در نزدیک ترین نقطه به بالای برج هستین و فقط یه حرکت کوچیک دارین تا برسین به بالا اما به خاطر وجود یه باگ حرکتی نمیتونین برسین. اگه به هر طریقی امکانش نیس میتونین, بعدا به حساب این برج برسین به اینصورت که در یکی از ماموریت ها در شهر ونیز این امکان رو پیدا میکنین تا به سمت بالا پرش داشته باشین...
mortez maya
23-04-2011, 13:42
سلام دوستان. من توی سایت های خارجی هم گشتم و دیدم این مشکل خیلی ها بوده و این برج شهر توسکانی خیلی معروفه ! حتی توی یو تیوب هم ویدیوی نحوه رد شدن ازشو گذاشتن. این برج رو توی عکس زیر میبینید :
بنابراین فکر کردم شاید بتونم کمکی کنم. در کل دو تا راه بری این viewpoint گفتن. راه اول اینه که صبر کنیم تا توی ونیز نحوه پرش های بلند رو بلد بشیم. اما راه دوم اینه که تا بالای برج و تاجایی که توی عکس زیر میبینید بریم :
توی این عکس به ظاهر دیگه راهی به بالاتر نیست و من خودمم بارها تا اینجا اومدم. اما باید توجه کرد که چون سقف شیروونی هستش اتزیو میتونه از کناره های شیروونی به عنوان دستگیره استفاده کنه ! همونطور که توی عکس مشخص کردم. حالا تو اینجا کافیه دکمه های بالا و چپ یا بالا و راست رو با هم بگیرید تا کنار شیروونی رو بگیره. همین ! موفق باشید.
FOURTH RETURN
26-04-2011, 13:09
آقا این مرحله اول که یه عده کوزه رو سرشونه دارن میچرخن باید چه کار کنم؟
Hessam_7800gtx
26-04-2011, 13:16
شیفتو بگیر رد شو :دی
FOURTH RETURN
26-04-2011, 14:12
شیفتو بگیر رد شو :دی
شیفتو بگیرم از کجا رد شم؟
Hessam_7800gtx
26-04-2011, 14:34
از بین اونایی که کوزه دستشونه
درود
خجالت میکشم بگم مشکل قبلیم با زدن کلید 2 حل شد عجب سوتی بدی دادم خودمو هیچ وقت نمیبخشم :2:
یه گیر دیگه الان درمرحله هستم که تازه باید آموزش تیر انداختن با تفنگ رو یاد بگیرم 3 تا آدمک هست 2 تا شو با بدبختی زدم ولی سومی که بالکن بالاست رو هدف روش قفل نمیشه باید چکار کنم
Hessam_7800gtx
26-04-2011, 20:53
اول کلید f رو میزنی که روشون قفل کنه؟؟؟به سمتش نگاه کن f رو بزن بعد شلیک کن کار سختی نیست :دی
اول کلید f رو میزنی که روشون قفل کنه؟؟؟به سمتش نگاه کن f رو بزن بعد شلیک کن کار سختی نیست :دی
متاسفانه این کرکی که بازی رو انجام میده خیلی مشکل داره بعضی وقتها خودش کامپیوتری بازی میکنه !!!:18:و یا ....حدود 400مگ کرک دانلود کردم:18::41:
فعلا یکی از کرکها جواب داده:8:
29-04-2011, 20:18
این هم مثل شاهزاده ایرانی اسپید کیل داره یا نه؟
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
این نسخه جدیدتره یا brotherhood?
RoyalFalcon1994
29-04-2011, 22:19
این هم مثل شاهزاده ایرانی اسپید کیل داره یا نه؟
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
این نسخه جدیدتره یا brotherhood?
BrotherHood جدیدتره...
اسپیدکیل نداره ولی خدای کمبو هست...
taghdirrr
29-04-2011, 22:22
بچه ها من تو اون مرحله که در نقش الطایر میره و باید بره بالای یه برج دیده بان دنبال دختر.
تا وسطای برج میرم اما دیگه بالا نمیره
RoyalFalcon1994
29-04-2011, 22:36
فکر کنم رو بالکن گیر کردین,نه؟
روی لبه جلویی وایسین و راست کلیک و اسپیس رو بگیرین و بعد اسپیس رو ول کنین(یک کلام بپرین بالا)
من هم چند دقیقه ای اون جا گیر کردم... یه کم مشکل داره باید اون لبه چوبه رو بگیرید.
taghdirrr
09-05-2011, 20:32
آقا الان فکر کنم بازیو تموم کردم اومدم به اون کاخ میگه codex the page found 22/30
8 تاش مونده اما نمیدونم codex چیا بود.
SA3EDLORD
09-05-2011, 20:58
codex یه جعبه هایی بود تو یه اتاق که گارد ازش محافظت میکرد............میکشی اون نظامی ها رو میری کدکس رو بر میداری....
فقط هم تو اون اتاق ها نیست!
FOURTH RETURN
11-05-2011, 11:35
این کنترلهاش چطوریه؟ یه دکمه هایی رو میگه فشار بدید که اصلا توی کیبورد نیست:13:
RoyalFalcon1994
11-05-2011, 11:53
اگه بازی قبلی رو انجام داده باشی می دونی کدوم هاست...
اون که شکل سر انسانه : E
اون که شبیه دست قرمزه : Shift
اون که یک شکل آبی هست : چپ کلید
و اونی که شکل پا هست و سبز رنگه : Space
saadat68
09-06-2011, 23:03
سلام دوستان
میدونم خیلی وته از این تاپیک میگذره ولی خب چی کار کنم :31: من بدجوری گیر کردم توی تاپیک هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
من اون قسمتی که باید کدکس پیج ها رو کامل کنیم تا اجازه داده بشه بریم به مرحله ( قصر عمو ) گیر کردم
من از 30 تا 28 تا شو پیدا کردم ولی اون دوتای دیگه توی هیچ کدوم از نقشه ها ی شهر ها نیست پس اون دو تای باقی مونده کجان :19:
چندین بار شهر ها و قشه ها رو گشتم ولی ....
havas_1980
09-06-2011, 23:42
سلام دوستان
میدونم خیلی وته از این تاپیک میگذره ولی خب چی کار کنم :31: من بدجوری گیر کردم توی تاپیک هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
من اون قسمتی که باید کدکس پیج ها رو کامل کنیم تا اجازه داده بشه بریم به مرحله ( قصر عمو ) گیر کردم
من از 30 تا 28 تا شو پیدا کردم ولی اون دوتای دیگه توی هیچ کدوم از نقشه ها ی شهر ها نیست پس اون دو تای باقی مونده کجان :19:
چندین بار شهر ها و قشه ها رو گشتم ولی ....دیرم بشه اشکال نداره... :46:
4 مورد >> Florence
2 مورد >> San Gimignano
3 مورد >> Romagna
6 مورد >> Venice
بقیه موارد یعنی 15 مورد هم حین ماموریت ها به دست میاد.
saadat68
10-06-2011, 00:50
حالا من حتما باید 30 تاش کنم تا بتونم ادامه بدم خیلی عجیبه اصلا توی نقشه ها نیست چیزی
راستی قسمتی از نقشه ها لود نشده یعنی باید برم بالای برج تا آپدیت بشه ممکنه چون نقشه ها لود نشده کامل توی نقشه نشون داده نمیشه ؟
یادم نیست از هر کدوم شهر چندتا کدکس برداشتم میشه فهمید ؟
ممنون :11:
havas_1980
10-06-2011, 10:42
حالا من حتما باید 30 تاش کنم تا بتونم ادامه بدم خیلی عجیبه اصلا توی نقشه ها نیست چیزی
راستی قسمتی از نقشه ها لود نشده یعنی باید برم بالای برج تا آپدیت بشه ممکنه چون نقشه ها لود نشده کامل توی نقشه نشون داده نمیشه ؟
یادم نیست از هر کدوم شهر چندتا کدکس برداشتم میشه فهمید ؟
ممنون :11:بله... با رسیدن به بالای برج ها باید کل نقشه رو روشن کنین.
اینکه جایی نوشته بشه چند تا از هر شهر برداشتین وجود نداره.
hamed_dij
15-06-2011, 17:36
سلام
من تو سکانس 5 مموری 3 گیر افتادم اونجایی که اتزیو با عموش تو ویلای عموش دارن (تو یه زمین دایره شکل تقریبا شبیه گود زورخونه با این تفاوت که از سطح زمین بالا تره:31:)تمرین میکنن تو صفحه نوشته که دکمه ` رو نگه دارم و وقتی عموش به طرفش حمله میکنه دکمه SPACE رو بزنم بارها این کار رو کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده.
لطفا کمک کنید.
اونجا باید با روش جاخالی دادن به عموش ضربه بزنی...البته تا اونجایی که یادمه.
soltan_reza
05-08-2011, 07:36
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
بازی که من نصب کردم یه باگ داره که وقتی میرم پیش لئوناردو دوینچی واسه اینکه خنجره مخفی رو برام تعمیر کنه گیر میکنه
کسی میتونه کمک کنه؟
havas_1980
05-08-2011, 11:37
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم
بازی که من نصب کردم یه باگ داره که وقتی میرم پیش لئوناردو دوینچی واسه اینکه خنجره مخفی رو برام تعمیر کنه گیر میکنه
کسی میتونه کمک کنه؟باید کلید 2 رو بزنین.
alihashtaad
08-08-2011, 10:51
سلام ...
من بازی رو تموم کردم .. ولی میخوام این Assassin Tombs رو تموم کنم .. 4 تا از 6 تا رو گرفتم .. ولی دوتا دیگه مونده نمیدونم کجاست .
میتونید جای دقیقش رو بگید ؟؟
سلام ...
من بازی رو تموم کردم .. ولی میخوام این Assassin Tombs رو تموم کنم .. 4 تا از 6 تا رو گرفتم .. ولی دوتا دیگه مونده نمیدونم کجاست .
مگه جاش تو نقشه ها معلوم نیست؟
نقشه هارو کامل کردید؟ یعنی تمامی ویو پونتها رو گرفتی؟
سلام ...
باید تمام view point ها رو بگیرید...
به شکل علامت اصلی فرقه assassin ها در نقشه مشخصه...
hadi_gamer
13-08-2011, 20:41
سلام.یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
چطور میشه بازی رو سیو کرد؟تو بازی جایی برای سیو کردن پیدا نکردم.ظاهرا autosave هم نداره.هر دفعه که خارج میشمی بازی از اول شروع میشه.
سلام.یه سوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
چطور میشه بازی رو سیو کرد؟تو بازی جایی برای سیو کردن پیدا نکردم.ظاهرا autosave هم نداره.هر دفعه که خارج میشمی بازی از اول شروع میشه.
خب بعد از هر مرحله یا ماموریت یه Checkpoint داره که سیو میشه !
دوستان من تو یه مرحلش گیر کردم اعصابمو خورد کرده!
یه جایی هست باید 25 تا RIBBON بدزدم ولی هر کاری می کنم نمیشه ! یعنی نیمدونم باید کجا برم.یه سری خانوم هم هستند که ماسک زدن !
ممنون
شما فک کنم باید جیب این خانوما رو بزنی.
برا این کارم وقتی که کنارشون را میری باس اسپیسو نگه داری. همین!
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه چجوری میتونم فایل متنی subtitle (در قالب word) این بازی یا هر بازی دیگه رو گیر بیارم.
ممنون میشم اکه کامل راهنمایی کنین.
hadi_gamer
22-08-2011, 17:15
خب بعد از هر مرحله یا ماموریت یه Checkpoint داره که سیو میشه !
خوب مشکل همینه که سیو نمیشه دیگه.هر دفعه باید create new game بزنم.
hadi_gamer
22-08-2011, 20:37
خوب مشکل از کرک بازی بود.یه کرک دانلود کردم و جایگزین کردم حل شد.
به هر حال ممنون.
leylamir
29-08-2011, 21:41
سلام به دوستان. شاید تاپیک ماله خیلی وقت پیشه ولی من اولین باره دارم این بازی رو میکنم و گیر کردم و کمک میخوام.
تو مرحله ی جشن هسم. همون که سه تا ماموریت بهت میده.توی آخریم ماموریت گیر کردم.همون که باید سه بار پرچم رو برداری و نذاری اون سرباز پرچمها رو به مقصد ببره. من هر سه پرچم رو به مقصد میرسونم و بازی میگه که شما اول شدید در مسابقه. ولی بالا نوشته که از سه تا پرچم دو تا شو گرفتی. در ضمن علامت سبز رنگ در نقشه موجود هس.ولی میرم روش و هیچ اتفاقی نمیفته. اگه میشه کمک کنین. کار خاصی باید کرد؟ در ضمن چند تا value رو هم امتحان کردم ولی باز همون جوره. مرسی.منتظرم.
سلام دوستان من تازه افتادم تو خط Assassins که تونستم 1 رو تموم کنم الان 2 رو نصب کردم اما کرک افلاین میخواد
لطفا کرک رو + مسیر ریختن کرک رو بهم بدین
ممنون میشم
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
راستی من پچ 1.01 رو دارم اما موقع نصب اررور میده کمکم کنید
arashpr9
11-10-2011, 14:09
سلام
دوستانی که این بازی رو 100 % کردن . من توی 20 پازل معروف گیر کردم یعنی پازل 9 ام یعنی hat beat پسورد فایل های دالاس رو نمیدونم . باید چجوری انلاک کنم ؟
hasani2008
05-11-2011, 18:32
سلام
من تو سکانس 4 اونجایی که توی یک زیر زمین هستی بعد یک سرباز را دنبال میکنی من اون سرباز را دنبال میکنم سرباز به یک جایی میرسه که تعدادی سربازهای دیگر راخبر میکنه من همه ی انها رامیکشم سپس یک دمو نشون میده که دری هست که علامت جمجمه ی اسکلت روش هست ونمیدونم چطور بازش کنم دکمه ی Shift رو هم میزنم باز نمیشه خواهش میکنم کمکم کنید
arashpr9
05-11-2011, 19:44
سلام
من تو سکانس 4 اونجایی که توی یک زیر زمین هستی بعد یک سرباز را دنبال میکنی من اون سرباز را دنبال میکنم سرباز به یک جایی میرسه که تعدادی سربازهای دیگر راخبر میکنه من همه ی انها رامیکشم سپس یک دمو نشون میده که دری هست که علامت جمجمه ی اسکلت روش هست ونمیدونم چطور بازش کنم دکمه ی Shift رو هم میزنم باز نمیشه خواهش میکنم کمکم کنید
میری کنار اسکلت و وایمیسی تا یه دکمه واسه باز کردنش بیاد بعد اونو میزنی و خلاص
hasani2008
06-11-2011, 09:45
ممنو.ن که جواب دادی ولی مشکل از کرک بود که حل شد.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
کسی لینکی داره که داستان اساسین رو توضیح بده . تا اینجا فقط فهمیدم پدر و برادرش رو کشتن میخواد انتقام بگیره همین.
arashpr9
06-11-2011, 10:33
سلام . بفرما
نقطه های بین bazi رو بردار
بهترین اطلاعات در مورد AC
parya_shilan
01-12-2011, 13:40
سلام
لطفا راهنمایی کنید
مرحله دوم که عمو ماریو میخواد یه تکنیک مبارزه رو بهش یاد بده گیرکردم.تو قلعه خودشه داخل یه میدان مبارزه کلی تو سره کله هم زدیم ولی نتونستم موفق بشم البته اون نشون های جونش رو خالی کردم ولی حرکتی رو که عموجون میخواد یادم بده رو نمیدونم چیه از دوستانی که تونستن حریف رو خاک کنه لطفا راهنمایی بکنن.
hamidreza0073
10-12-2011, 14:13
سلام یکی کمک کنه
من بازیو تا جایی رفتم که تیتراژ رو نشون داد و دیگه اون علامت تعجب ها که ماموریت بود نمیاد
توی او 6 کلیسا هم رفتم و اون شی دایره رو گرفتم و باهاشون لباس مخصوص رو گرفتم
الان نمیدونم دیگه چیکار کنم آخه کار دیگه ای نیس
آیا بازیو تموم کردم؟یا کار دیگه هست؟:5:
black.assassin
10-12-2011, 15:02
سلام یکی کمک کنه
من بازیو تا جایی رفتم که تیتراژ رو نشون داد و دیگه اون علامت تعجب ها که ماموریت بود نمیاد
توی او 6 کلیسا هم رفتم و اون شی دایره رو گرفتم و باهاشون لباس مخصوص رو گرفتم
الان نمیدونم دیگه چیکار کنم آخه کار دیگه ای نیس
آیا بازیو تموم کردم؟یا کار دیگه هست؟:5:
وقتی که تیتراژ میاد شما ماموریت های اصلی بازی و داستان بازی رو تموم کردین اما بازی ادمه داره. شما می تونین ماموریت های فرعی رو انجام بدید. مثلا همین گرفتن لباس یا جمع کردن پرها و ... . :46: کلا بازی ته نداره. می تونی تا هر وقت خواستی بگردی واسه خودت :دی
سلام
ببخشید میدونم یه خورده دیره ولی من بازیم توی ونیز وقتی میرم روی علامت تعجب که ماموریت بگیرم هیچی نمیاد
وقتی هم میرم اون لوح هایی که برای گرفتن زره الطایر میخوایم رو بگیرم تا بالای مقبره ی طرف میره ولی نمیگه که شیفت بزن تا ورداریش.
فکر کنم مشکل از کرکم باشه
کسی کرک خوبی سراغ داره من بگیرم بریزم؟؟
ممنون
باسلام
یه سوال داشتم از دوستان
تو اول مرحله in bocca all lupo در بالا رفتن از دیوار برج گیر کردم اگه می شه راهنمای کنید
arashpr9
25-01-2012, 13:19
باسلام
یه سوال داشتم از دوستان
تو اول مرحله in bocca all lupo در بالا رفتن از دیوار برج گیر کردم اگه می شه راهنمای کنید
از گوشه های دیگه برج هم امتحان کن .
چرا با ترینر بازی میکنی؟ :21:
از save بازی استفاده کردم
اولاش خسته کننده بود.....
تو مرحله in bocca all lupo
enter the vatican
جای دیگه پیدا نکردم
یه کم ارتفاع سنگه زیاده می پرم نمی گیره گفتم شاید یه ترفندی داشته باشه
تو مرحله های قبلی هم تو چند برج دیدبانی این مشکل بود
اگه گیم بازان assassin creed لطفا راهنمایی کنید
از save بازی استفاده کردم
اولاش خسته کننده بود.....
تو مرحله in bocca all lupo
enter the vatican
جای دیگه پیدا نکردم
یه کم ارتفاع سنگه زیاده می پرم نمی گیره گفتم شاید یه ترفندی داشته باشه
تو مرحله های قبلی هم تو چند برج دیدبانی این مشکل بود
اگه گیم بازان assassin creed لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F77177485332406986984.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F09437494891704607324.jpg)
از همه طرف برج امتحان کردی؟
این ارتفاعش زیاد بود نمیتونی بگیریش. همیشه یک طرف برج رو میشه ازش بالا رفت.
shabnam1986
16-07-2013, 10:29
من تو اون قسمت که از داوینچی ماموریت میگیره که 3 تا اسیر رو آزاد کنه گیر کردم...
shabnam1986
16-07-2013, 10:30
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.