مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
ali_disslove
12-08-2010, 15:37
با سلام
اقا من بد جور یه جاش گیر کردم اولین باره توی این بازی گیر میکن
من رسیدم به اونجایی که باید در نقش الطیر بازی کنم از دید مخصوصم استفاد میکنم یکی هست که طلایی همین جور میرم دنبالش تا یارو میرسه به یه برجی و از دره توی اون برجه میره تو توی راهنما خوندم که باید از برج برم بالا و لبه چوبی رو بگیرم بعد از دمو و بپرم پایین تا مرحله تموم شه--من از برج میرم بالا اما به یه بالکن حالتی میرسم میرم توی بالکن برج دیگه به هیچ عنوان بالاتر نمیتونم برم یعنی جا دستی چیزی نیست که بگیرم برم بالام فقز یه میله چوبی هست که قدم به اون نمیرسه که بگیرمش فقط یه راه دارم اونم اینکه بپرم پایین تو کاه ها 1000 بار پریدم پایین بالا اما فایده نداشت --چه جوری از برج برم بالا ؟ایا کاره خاصی باید کرد ؟اعصابمو این تیکش ریخته به هم
کسی جواب من رو نمیده ؟؟
Retired User
12-08-2010, 16:06
من اونجاش که میره پیشه داوینچی هیدن بلیدو را بندازه بازی گیر میکنه.چی کار کنم؟
دقیقا کجاش؟
بعد از اینکه هیدن بلید رو برات نصب میکنه
یکی میاد در میزنه و سراغ اتزیو رو میگیره و شروع میکنه به زدن لئوناردو داوینچی
بعد باید بری اون سرباز رو با هیدن بلید بکشی
کسی جواب من رو نمیده ؟؟
دسوت عزیز یکم بغل های برج رو نگاه کن
یه همچین چیزی رو پیدا کن و برو بالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_disslove
12-08-2010, 16:23
دقیقا کجاش؟
دمت گرم آفرین من همین جایی که عکس گذاشتی گیر کردم از همین جا میرم بالا که بالاش هم یه بالکنه و بالای بالکنه یه چوبه که یه چراغ نفتی هم به چوبه آویزونه این جا چی کار کنم نه بالاتر میره نه چوبه رو میگیره فقط یه راه دارم اونم اینکه بپرم پایین تو کاه ها
میگید چی کار کنم ؟خیلی فکر کردم اما به نتیجه ای نرسیدم
mhadishirani
12-08-2010, 16:25
دمت گرم آفرین من همین جایی که عکس گذاشتی گیر کردم از همین جا میرم بالا که بالاش هم یه بالکنه و بالای بالکنه یه چوبه که یه چراغ نفتی هم به چوبه آویزونه این جا چی کار کنم نه بالاتر میره نه چوبه رو میگیره فقط یه راه دارم اونم اینکه بپرم پایین تو کاه ها
میگید چی کار کنم ؟خیلی فکر کردم اما به نتیجه ای نرسیدم
باید بری هی بپری بلخره میگیره
ali_disslove
12-08-2010, 16:28
باید بری هی بپری بلخره میگیره
آخه چه جوری من این قدر پریدم بالا آوردم 1 ساعت میپریدم از چپ راست جلوش --از کدوم طرفش بپرم ؟باگه بازیه ؟اخه من از همه جا بالا میرم نمیدونم چرا همچین چیزه ساده ای رو گیر کردم
جوره خاصی بپرم بالا ؟از کدوم طرفش ؟باید از دیوار کمک بگیرم ؟
mhadishirani
12-08-2010, 16:30
مستقیم از دیوار زیرش برو بالا میگیره
Retired User
12-08-2010, 16:32
آخه چه جوری من این قدر پریدم بالا آوردم 1 ساعت میپریدم از چپ راست جلوش --از کدوم طرفش بپرم ؟باگه بازیه ؟اخه من از همه جا بالا میرم نمیدونم چرا همچین چیزه ساده ای رو گیر کردم
جوره خاصی بپرم بالا ؟از کدوم طرفش ؟باید از دیوار کمک بگیرم ؟
سیوتو بذاربرات برم
sasan816
12-08-2010, 17:48
دقیقا کجاش؟
منم اینجا گیر کردم بعدش چیکار کنم
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
فکر کنم کرکمون خراب باشه
matrix_3s
12-08-2010, 17:51
منم اینجا گیر کردم بعدش چیکار کنم
دوستان قبلا که بازی میکردم منم همین مشکلو داشتم
خیلی سخت میگیره برای اولین بار.......... اما راهشو که بفهمید همیشه میتونید اون یه تیکه رو رد کنید
تو طول بازی فقط همونجا یکم مشکل داره.............
sasan816
12-08-2010, 18:15
ردش کردم واقعا تجربه ی شیریی ن بود اما با هزار زحمت باید وایسی وسط دیوار جلوی تاقچه بپری بگیریش
دوستان اگه امکان داره کمی در مورد داستان بازی توضیح بدید
Retired User
12-08-2010, 18:37
ردش کردم واقعا تجربه ی شیریی ن بود اما با هزار زحمت باید وایسی وسط دیوار جلوی تاقچه بپری بگیریش
دوستان اگه امکان داره کمی در مورد داستان بازی توضیح بدید
داستان کامل بازی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Martanima 21
12-08-2010, 23:10
ببین من برام هیدن بلید رو نصب میکنه بعد میاد میگه هیدن بلید رو انتخاب کن بهد همونجا گیر میکنه دیگه صفحه تکون نمیخوره.
تموم شد بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Diazepam
13-08-2010, 20:00
چه زوووود تموم شد !:41: نصب بازيش سخت تر از خود بازيش بود:31:
mahyarSAMSUNG
15-08-2010, 05:27
یکی کمک کنه ما داستان بازی بفهمیم . فقط میریم جلو هیچی نمی فهمم که اینها کی هستند .
titanium_zarin
15-08-2010, 10:02
یکی کمک کنه ما داستان بازی بفهمیم . فقط میریم جلو هیچی نمی فهمم که اینها کی هستند .
شما يه سرچ بزنيد داستان بازي رو توي همين تاپيك پيدا ميكنيد ...
يكي از دوستان كامل نوشته كه جريان چي هست ...
amir-yeketaz
19-08-2010, 12:58
ای خدا بازم مشکل ...
انجا که میاد به دوران جدید بهد سش گیج میره برمیگرده به دوران قدیم!! بعد دونبال اون دختره میرم میره تو قلعه درو میبنده بعد انگا که باید برم بالایه قلعه میرم نصفشو ولی باید اون چوبه رو بگیره که نمیگیره ؟؟؟؟!!!
مشکل از چیه ؟؟ اگه باید value رو عوض کنم بگین ؟؟؟ یا اگه راه حل دیگه ای تو بازی هست لطف کنین بگین؟؟؟
ممنون
واسه گرفتن چوبه همینطور که رو لبه حالت نشسته داره باس بپری تا چوبه بالا سرشو بگیره.(یعنی سر جات بپری بدون جهت گیری)
mahyarSAMSUNG
19-08-2010, 15:47
بچه ها من اینجای بازی گیر کردم . چون هرچی دکمه پرینت اسکرین رو زدم اسکرین شات نمیگرفت مجبور شدم با گوشیم از صفحه عکس بگیرم
اینجاش گیر کردم که تو خاطرش الطیر رو به یاد میاره و دنبال یه یارو میکنه وقتی یارو رو تقیب میکنم میره توی یه قلعه ای درو میبنده و دوربین بازی بالا رو نشون میده حتی از قلعه هم بالا میرم راهی نداره تا برسم به اون بالا از حالت دید عقاب هم که استفاده میکنم اون چون بالای سرم و آبی نشون میده ولی هرکاری میکنم روش نمیپره
اینجا رو همه ی بچه ها از جمله خودم مشکل داشتن
فقط یکم بد قلقه ، باید نوک چوب رو بگیرید ، مثل همون حالتی که توی عکسه ، روی لبه بایستید و بپرید بالاخره چوب رو میگیره
B U L U T
19-08-2010, 15:57
چه ها من اینجای بازی گیر کردم . چون هرچی دکمه پرینت اسکرین رو زدم اسکرین شات نمیگرفت مجبور شدم با گوشیم از صفحه عکس بگیرم
اینجاش گیر کردم که تو خاطرش الطیر رو به یاد میاره و دنبال یه یارو میکنه وقتی یارو رو تقیب میکنم میره توی یه قلعه ای درو میبنده و دوربین بازی بالا رو نشون میده حتی از قلعه هم بالا میرم راهی نداره تا برسم به اون بالا از حالت دید عقاب هم که استفاده میکنم اون چون بالای سرم و آبی نشون میده ولی هرکاری میکنم روش نمیپره
دیوار بالا رفتن رو بلدی روی در بالا برو بعد بپر
اینجا رو همه ی بچه ها از جمله خودم مشکل داشتن
فقط یکم بد قلقه ، باید نوک چوب رو بگیرید ، مثل همون حالتی که توی عکسه ، روی لبه بایستید و بپرید بالاخره چوب رو میگیره
نه فقط راهش رو دیوار راه رفتن (در) و پریدن هست
دیوار بالا رفتن رو بلدی روی در بالا برو بعد بپر
نه فقط راهش رو دیوار راه رفتن (در) و پریدن هست
ولی من همینطوری که توضیح دادم ردش کردم ;)
mahyarSAMSUNG
19-08-2010, 18:01
ممنون میرم تست کنم ببینم چی میشه ولی یادم روی دیوار هم بالا میرفتم کلش میخورد به چوب می اومد پایین . یا وقتی روی لبه می ایستادیم هرکاری میکردم نمیپرید . تست میکنم ببینم چی میشه .
behrad66
19-08-2010, 19:35
ممنون میرم تست کنم ببینم چی میشه ولی یادم روی دیوار هم بالا میرفتم کلش میخورد به چوب می اومد پایین . یا وقتی روی لبه می ایستادیم هرکاری میکردم نمیپرید . تست میکنم ببینم چی میشه .
دوستمون درست میگن. وقتی روی دیوار بدویی میره بالا و یه دفعه لبه چوبو میگیره. (رایت-کلیک + اسپیس + جلو)
اما اگر باز هم نشد روی لبه همون سکو بیا سمت دیوار (حالا چپ یا راست) بعد روی دیورا بدو برو بالا. وقتی به اوجش رسیدی یه دفعه اسپیس رو با جهت چوب بزن. بعبارتی راست-کلیک + جلو ... وفتی رسید به اوج رو دیوار راه رفتن اسپیس + جهت چوب.
mahyarSAMSUNG
20-08-2010, 01:07
آقا شد ایول رفتمش . اینقدر پرش کردم تا چوب گرفت . ولی در کل ارزشش رو داشت الطیر این همه تلاش کنه و از قلعه بالا بره تا برسه به اون زنه :31:
بچه ها من اینجای بازی گیر کردم . چون هرچی دکمه پرینت اسکرین رو زدم اسکرین شات نمیگرفت مجبور شدم با گوشیم از صفحه عکس بگیرم
از اینجایی که هستی برو روی یه لبه مثلا لبه سمت چپی . از دیوار برو بالا تا جایی که میشه و قبل از اینکه بیوفتی یه پرش به سمت راست بزن تا از چوبه بگیره .
یادم میاد توی نسخه یکش هم توی همین برجک همچین مشکلی بود . خیلی باحال همه چیز رو برگردوندن به زمان قبل . حتی باگ رو :46:
t.sunami
20-08-2010, 22:27
بچه ها من تمام کد ها رو گیر اوردم!همه ی 30 تا رو. حالا برگشتم به قلعه و همه ی دوستان هم هستند.کدها رو روی دیوار گذاشتم.حالا با کدها چکار کنم.هرچی ور میرم نمیفهمم چی میخواد.کمک فوری
آقا من تازه بازي را خريدم رسيدم به اون مرحله كه مادرم و اون نامزدما ميبرم بعد ميرم تو يك زمين تميرين نميدونم بايد چكار كنم؟
Retired User
21-08-2010, 05:41
آقا من تازه بازي را خريدم رسيدم به اون مرحله كه مادرم و اون نامزدما ميبرم بعد ميرم تو يك زمين تميرين نميدونم بايد چكار كنم؟
نامزد؟
خوب خوبه زنم واسش گرفتی دی:
دوست عزیز حداقل یه عکس بذار اینجوری که نمیشه راهنمایی کرد
عمو ماریو رو دیدی هنوز یا نه؟
RatAtouille
21-08-2010, 10:53
بچه ها من تمام کد ها رو گیر اوردم!همه ی 30 تا رو. حالا برگشتم به قلعه و همه ی دوستان هم هستند.کدها رو روی دیوار گذاشتم.حالا با کدها چکار کنم.هرچی ور میرم نمیفهمم چی میخواد.کمک فوری
برو پشت اون گویی که وسط دوستات هست وایسا و بگیرش بعد دکمه e کیبورد را نگه دار تا بری چشم برزخی !!!! و بعد نقشه جهان را کامل کن .
:20:
نامزد چیه رفیق اون خواهر اتزیو ه . :46:
ولی اگه تازه خریدی خوب پیش رفتی ها.اونجا داییت بردتت بهت فنون پیکارو یاد بده.
سمت چپ تصویر دکمه های ترکیبی ای که باید بزنی رو مینویسه.4 - 5 تا فنه.درست یادم نیست.مثلا گرفتن شمشیر از دست حریف .
برو پشت اون گویی که وسط دوستات هست وایسا و بگیرش بعد دکمه e کیبورد را نگه دار تا بری چشم برزخی !!!! و بعد نقشه جهان را کامل کن .
:27:
amir-yeketaz
21-08-2010, 18:41
سلام خدمت همه ی دوستان ... بالاخره اوون مرحله که چوبه رو باید رد میکردم رد شد ... اینقدر رفتیم و رفتیم تا رسیدیم به سکانس 15 !!!!!!!!!!!
اینجا دوباره رسیدم به این ساختمونه که جلوش میدون مبارزس که تو تمرین میکردیم یه زمانی :31:
حالا به بعضی بخش ها نمیشه رفت و از اونجایی که انگلیسیمون بدک نیست دختره میگه که codex page هات کافی نیست و همون طور که تو نقشه برات نمایش داده شده باید بری تکمیلش کنی ولی من تو نقشه چیزی نمیبینم !!!!!!!!
مشکل چیه ؟؟؟ مشکل از value هست که تو نقشه نشون داده نمیشه ؟؟؟ اگه اینجوریه لطفا اون value لازمه رو آپ کنید بذارین اینجا ممنون!
behrad66
21-08-2010, 18:54
سلام خدمت همه ی دوستان ... بالاخره اوون مرحله که چوبه رو باید رد میکردم رد شد ... اینقدر رفتیم و رفتیم تا رسیدیم به سکانس 15 !!!!!!!!!!!
اینجا دوباره رسیدم به این ساختمونه که جلوش میدون مبارزس که تو تمرین میکردیم یه زمانی :31:
حالا به بعضی بخش ها نمیشه رفت و از اونجایی که انگلیسیمون بدک نیست دختره میگه که codex page هات کافی نیست و همون طور که تو نقشه برات نمایش داده شده باید بری تکمیلش کنی ولی من تو نقشه چیزی نمیبینم !!!!!!!!
مشکل چیه ؟؟؟ مشکل از value هست که تو نقشه نشون داده نمیشه ؟؟؟ اگه اینجوریه لطفا اون value لازمه رو آپ کنید بذارین اینجا ممنون!
نه اینکه کودکسا تو همون ویلا باشه که. :20: حالا تمام کودکس هایی که جا انداختی (تو هر شهری) تو مپ روشن شده. الان یه سر به هر شهر بزن و مپ رو نگاه کن. هر جا یه آیکون دیدی که مثل طومارای قدیمی میمونه تو مپ دیدی یعنی یه کودکس اونجاس.
وقتی همه رو گیر آوردی بیا تو ویلای عمو جونت و کارو تموم کن. :31:
amir-yeketaz
21-08-2010, 20:45
نه اینکه کودکسا تو همون ویلا باشه که. :20: حالا تمام کودکس هایی که جا انداختی (تو هر شهری) تو مپ روشن شده. الان یه سر به هر شهر بزن و مپ رو نگاه کن. هر جا یه آیکون دیدی که مثل طومارای قدیمی میمونه تو مپ دیدی یعنی یه کودکس اونجاس.
وقتی همه رو گیر آوردی بیا تو ویلای عمو جونت و کارو تموم کن. :31:
قربونت میدونم که تو ویلا نیست!! شکل کدکس هم میدونم چجوریه و بعد از اتمام مکالمه خودش توضیح میده ولی اثری از اون داخل نقشه (مپ!) نیست !!!
حالا باید چیکار کرد؟
قربونت میدونم که تو ویلا نیست!! شکل کدکس هم میدونم چجوریه و بعد از اتمام مکالمه خودش توضیح میده ولی اثری از اون داخل نقشه (مپ!) نیست !!!
حالا باید چیکار کرد؟
شما همه ی نقشه ها رو نگاه کردید و نبود!؟ چندتا کدکس مونده؟
منظورم همه ی شهرهاست. معمولا یکی دوتاش جا میمونه ، باید همه ی شهر ها رو به دقت بگردید.
amir-yeketaz
21-08-2010, 21:22
شما همه ی نقشه ها رو نگاه کردید و نبود!؟ چندتا کدکس مونده؟
منظورم همه ی شهرهاست. معمولا یکی دوتاش جا میمونه ، باید همه ی شهر ها رو به دقت بگردید.
15 تاش مونده!!!!!!!!! این که میگین همه ی نقشه ها متوجه نمیشم ؟؟!!! چجوری میشه نقشه ها رو عوض کرد یا شهر ها رو؟؟؟!!!!!
15 تاش مونده!!!!!!!!! این که میگین همه ی نقشه ها متوجه نمیشم ؟؟!!! چجوری میشه نقشه ها رو عوض کرد یا شهر ها رو؟؟؟!!!!!
کدکس ها توی همه ی شهر های بازی پراکنده شدن.
اگر میخواید شهرتون رو عوض کنید باید از شهر خارج بشید ، نزدیک دروازه های ورودی شهر ها معمولا جایی هست که شما رو با 200 تا 300 تا به شهر های دیگه جا به جا میکنه (توی نقشه علامت دو تا فلش داره)
منم الان بازیو تموم کردم.
ساعت 5:50 دقیقه ی صبح.
این موفقیتو اول مدیون خدا بعد خوانوادم هستم.
خودمم به نام خدا هستم. :D
تبریک میگم تو سمبل افتخار ایران و ایرانی هستی وامیدواریم شاهد موفقیت های شما در تمام زمینه های آدمکشی باشیم
باتشکر
یکی ازمقامات عالی رتبه کشوری
منم الان بازیو تموم کردم.
ساعت 5:50 دقیقه ی صبح.
این موفقیتو اول مدیون خدا بعد خوانوادم هستم.
خودمم به نام خدا هستم. :D
امیدواریم شاهد موفقت روز افزون شما در زمینه مافیا2 باشیم..:دی
من 3ماهی هست تمومش کردم اما یک سئوالایی داشتم که می خواستم پیش از آغاز دوباره بازی بپرسم
با اجازه
1-درقسمتهای پایانی بازی مرحله ای که خارج شهر بدنبال برادرشریر(دوبرادری که می خواستند اون خانم نویسنده محقق شهیر رو بقتل برسونند با گروگان گرفتن بچه هاش)
من نزدیک کلیسا بعد از کشتن اون خبیث توسط خود نامردش زخمی شدم و گوی افتاد دست کشیش فاسد بعد از چند ماه از بستر بیماری اومدم بیرون و تو نقشه محله به نام memoryدرست یادم نیست به معنای حافظه درست جایی که برج فانوس دریایی یا برج نگهبانی بود جایی که دختر بچه رو از چنگال برادر اولی پست فطرت نجات دادم قرار داشت وقتی رفتم یک دایره نورانی بود روش رفتم یکچیز بی معنا نوشت بعد هیچی همین هر وقت از شهر بیرون میرفتم دوباره می اومد چندین بار بطرفش رفتم آخرش نفهمیدم چی بود خدایا خودت به دادم برس به تو پناه میبرم
2-درقسمت اول میشد مراحل رو دوباره تکرار کرد اما قسمت جدید چرا لجه باما بعضیاش میره جانبیاش یک دوتا اصلی بعدازچندی اون دوتا اصلی هم نمیره راهی هست که دوباره انجامشون داد دوباره
باتشکر
pishoolii
22-08-2010, 17:16
آقا یکی به ما بگه واسه بازی کردن Assassin’s Creed II باید نسخه یک بازی رو تموم کرده باشیم؟ یا میشه بدون نصب شماره قبل بازی Assassin’s Creed II رو بازی کرد؟
سئوال هوش که ندادم
هرکی بهشون جواب بده یک ultimate assasinبحساب میاد
Milad4171
22-08-2010, 19:31
من 3ماهی هست تمومش کردم اما یک سئوالایی داشتم که می خواستم پیش از آغاز دوباره بازی بپرسم
با اجازه
1-درقسمتهای پایانی بازی مرحله ای که خارج شهر بدنبال برادرشریر(دوبرادری که می خواستند اون خانم نویسنده محقق شهیر رو بقتل برسونند با گروگان گرفتن بچه هاش)
من نزدیک کلیسا بعد از کشتن اون خبیث توسط خود نامردش زخمی شدم و گوی افتاد دست کشیش فاسد بعد از چند ماه از بستر بیماری اومدم بیرون و تو نقشه محله به نام memoryدرست یادم نیست به معنای حافظه درست جایی که برج فانوس دریایی یا برج نگهبانی بود جایی که دختر بچه رو از چنگال برادر اولی پست فطرت نجات دادم قرار داشت وقتی رفتم یک دایره نورانی بود روش رفتم یکچیز بی معنا نوشت بعد هیچی همین هر وقت از شهر بیرون میرفتم دوباره می اومد چندین بار بطرفش رفتم آخرش نفهمیدم چی بود خدایا خودت به دادم برس به تو پناه میبرم
2-درقسمت اول میشد مراحل رو دوباره تکرار کرد اما قسمت جدید چرا لجه باما بعضیاش میره جانبیاش یک دوتا اصلی بعدازچندی اون دوتا اصلی هم نمیره راهی هست که دوباره انجامشون داد دوباره
باتشکر
احتمالا شما فیلم های بخش واقعیت که در مورد آدم و حوا هست نگرفتید.
وقتی این شکلک های عجیب غریب رو دیدین باید E رو بزنین و به قدر کافی بهش نزدیک بشین بعد میره داخل حافظه و یه سری سوالات میپرسه که با جوابش یک ثانیه از کلیپ آزاد میشه!!!
قسمت خوف بازی اونا بود . تقریبا میشه گفت نصف عمرتون بر فناست.
این شکلک ها همه چای بازی هست و وقتی E بزنید رنگ قرمزش روی در و دیوار اگه باشه مشخص میشه!!!
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
آقا یکی به ما بگه واسه بازی کردن Assassin’s Creed II باید نسخه یک بازی رو تموم کرده باشیم؟ یا میشه بدون نصب شماره قبل بازی Assassin’s Creed II رو بازی کرد؟
یه سری رابطه هایی هایی داره ولی زیاد مهم نیست. منم یک رو ندیده بودم تمومش کردم بعد یک رو بازی کردم:31:
ممنونم من زیاد وقت صرف بازیها نمیکنم و ازبه بطالت گزراندن اوقات شریفم بشدت رنجیده خاطر میشم اما الان میتونم رونکات به صورت ظریفترتوجه کنم
اما سئوال دوم بی جواب موند باتشکر فراوان
سلام. يه مرحله هست كه بايد 9 نفرو كه دارن كتاب اتيش ميزنن رو بكشيم. يكي از اونا داخل كشتيه. اونو چجوري بايد بزنيم؟؟؟ هر جور كه ميرم مامورا منو ميبينن.
Milad4171
23-08-2010, 03:03
سلام. يه مرحله هست كه بايد 9 نفرو كه دارن كتاب اتيش ميزنن رو بكشيم. يكي از اونا داخل كشتيه. اونو چجوري بايد بزنيم؟؟؟ هر جور كه ميرم مامورا منو ميبينن.
اینو خیلی وقت پیش توضیح داده بودن بچه ها چون خیلی ها اینجا گیر کرده بودن!!
شما اول میری از یه طرفی و میپری تو آب . اون یارو سربازه که داره قدم میزنه بغل کشتی رو باید بری بقلش توی آب و با چاقو بکشیش تو آب.
بعد بری پشت کشتیو اونا که قدم میزنن رو تا میرسن بهت بندازی تو آب .
بعد بری وسط اون دوتا که مثل دکل وایسادنو جلو رو نگاه میکنن . بری وسطشون و چاقو رو بزنی که با دوتا دستاش گلوی دوستان رو پاره کنه .
بعد هم میپره پایین و دخل طرف رو میاری!!!:31:
Retired User
23-08-2010, 03:07
من اینجا رو شدیدا گیر کرده بودم و با یه روش ابداعی گذروندمش
اول پیستولتو پر کن(6 فشنگ)
بعد شروع کن به کشتن نگهبانای جلو کشتی , فکر کنم 3 تا شونو که بکشی خود هدفت از کشتی میاد بیرون
اون وقت خودشون هم میتونی با پیستول بکشی
پ.ن:فقط دقت کن که دیده نشی
Bret_Hart
24-08-2010, 06:38
این بازی رمز داره؟
اگر داره بگذارید
سلام. اين كه نوشته codex page foundيعني چي؟؟ من از 30 تا 14 تاشو پيدا كردم. بقيشو چجوري پيدا كنم؟؟؟
behrad66
24-08-2010, 10:46
سلام. اين كه نوشته codex page foundيعني چي؟؟ من از 30 تا 14 تاشو پيدا كردم. بقيشو چجوري پيدا كنم؟؟؟
وقتی viewpoint ها رو فعال کنی (همون برجایی که بالاش عقاب پرواز میکنه) جای کودکسایی که همون دور و براست رو واست روشن میکنه (آیکونش مثل طومارای قدیمیه). خلاصه همیشه سعی کن همه viewpoint ها رو فعال کنی. خیلی چیزای دیگه هم واست روشن میشه تو نقشه.
اگرم همه مراحل بازی رو رد کنی به یه ماموریت میرسی که دیگه نمیزاره بری تو اتاق عموت تو ویلا. اونجا بهت میگه که همه کودکسا رو واست روشن کرده. باید بری همه شهرها رو دوباره بگردی و کودکسا رو گیر بیاری.
وقتی viewpoint ها رو فعال کنی (همون برجایی که بالاش عقاب پرواز میکنه) جای کودکسایی که همون دور و براست رو واست روشن میکنه (آیکونش مثل طومارای قدیمیه). خلاصه همیشه سعی کن همه viewpoint ها رو فعال کنی. خیلی چیزای دیگه هم واست روشن میشه تو نقشه.
اگرم همه مراحل بازی رو رد کنی به یه ماموریت میرسی که دیگه نمیزاره بری تو اتاق عموت تو ویلا. اونجا بهت میگه که همه کودکسا رو واست روشن کرده. باید بری همه شهرها رو دوباره بگردی و کودکسا رو گیر بیاری.
سلام. منظورت همون چوباييه كه بالاي ساختموناست كه اگر بريم روشون بشينيم و دكمه E رو بزنيم تصوير دورمون ميچرخه؟؟ و اگر خواستيم از بالاش بپريم ميريم داخل گاري كاه؟؟
کودکسایي ديگه چيه؟؟؟
Bret_Hart
24-08-2010, 15:59
این بازی رمز داره؟
اگر داره بگذارید
جواب ما زو نمی دید؟
Retired User
24-08-2010, 16:43
این بازی رمز داره؟
اگر داره بگذارید
رمز که ولی ممکنه ترینر داشته باشه
البته فکر کنم نیازی به ویئو پوینت ها هم نباشه
همینطوری هم تو نقشه من نشونشون میداد
سلام. منظورت همون چوباييه كه بالاي ساختموناست كه اگر بريم روشون بشينيم و دكمه E رو بزنيم تصوير دورمون ميچرخه؟؟ و اگر خواستيم از بالاش بپريم ميريم داخل گاري كاه؟؟
کودکسایي ديگه چيه؟؟؟
کدکس پیج ها چند تا راه بدست آوردن دارن
یه سری رو در طول انجام دادن مراحل بدست میارید
بقیه هم در اتاق هایی که به وسیله چند مامور محافظت میشه نگهداری میشن
تو نقشه مشخصه
پ.ن:بعد از جمع آوری باید بدی لئوناردو برات رمز گشایی کنه
sasan816
24-08-2010, 17:07
کدکس پیج ها چند تا راه بدست آوردن دارن
یه سری رو در طول انجام دادن مراحل بدست میارید
بقیه هم در اتاق هایی که به وسیله چند مامور محافظت میشه نگهداری میشن
تو نقشه مشخصه
پ.ن:بعد از جمع آوری باید بدی لئوناردو برات رمز گشایی کنه
من الان تغریبا توی این مرحلم میخام ببینم تا پایان بازی باید چند مرحله ی دیگه برم
behrad66
24-08-2010, 17:32
کودکسایي ديگه چيه؟؟؟
آره. همونا. :46:
بقیه کودکسا رو هم تو ماموریت های مختلف بهت میده.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
البته فکر کنم نیازی به ویئو پوینت ها هم نباشه
همینطوری هم تو نقشه من نشونشون میداد
گفتم که اگه تو اون مرحله آخرش باشی نشون میده. وگرنه همینجوری نشون نمیده. باید viewpoint ها رو ببینی یا حداقل نزدیکش رفته باشی. :20:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
من الان تغریبا توی این مرحلم میخام ببینم تا پایان بازی باید چند مرحله ی دیگه برم
کدوم مرحله؟!
sasan816
24-08-2010, 21:59
کدوم مرحله؟!
همون مرحله ای EZIOکه باید دنبال 30 کدکس بگرده
سلام. يه جاش رفته بودم بالا يه برج كه ن وشت يه چيزي رو بايد unloackكنم و رفت يه صفحه ديگه كه چنتا عكس داخلش بود و بايد 5 تاشو انتخاب ميكردي. اين مال چي بود؟؟؟؟
من اكسيتو زدم.
Retired User
25-08-2010, 04:48
سلام. يه جاش رفته بودم بالا يه برج كه ن وشت يه چيزي رو بايد unloackكنم و رفت يه صفحه ديگه كه چنتا عكس داخلش بود و بايد 5 تاشو انتخاب ميكردي. اين مال چي بود؟؟؟؟
من اكسيتو زدم.
باز کردن یک ثانیه ازtruth
انجامشون هم ندید مهم نیست
تو یوتیوپ میتونید ببینید
این که مرحله نیست
یه جور پیش نیازه
الان تو هر شهر که برید چند تا از این ایکن ها دیده میشه
همرو که جمع کردید (40/40) میتونید ادامه بدید
behrad66
25-08-2010, 14:44
اگه منظورت اون قسمته که نمیتونی بری تو اتاق عموت تو ویلا که خودش میگه باید تمام کودکسا رو پیدا کنی. الانم دیگه همشون تو نقشه روشن شدن و لازم نیست بری رو برج viewpoint تا گیرشون بیاری.
فقط به هر شهر یه سر بزن و نقشه رو باز کن. هر جا آیکونشو دیدی برو بگیرش.
بعدشم که تکمیل شد برگرد به ویلا و مابقی ماجرا.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
من اكسيتو زدم.
یکی که قبلا تو همین آنیموس اومده بوده و چون زیاد تو این حالت مونده بوده دیگه نمیتونسته برگرده به زندگی عادی واست یه سری رد پا از حقایق زندگی بشر گذاشته که اصطلاحا بهش میگن Truth.
اینا هم یه سری معما و پازله که هم جالبه هم پیچیده هم سرگرم کننده. وقتی روی در و دیوار یه علامت عجیب دیدی برو جلوش و E رو نگه دار تا بقول یکی از دوستامون چشم برزخی (:31:) رو فعال کنی. بعد میری تو پازل و باید حلش کنی.
کلا پازلاش خیلی باحالن. بعضیاشونو نیم ساعت الافشون میشدم تا بتونم رد کنم.
خلاصه وقتی همه رو پیدا کنی و حل کنی کل فیلم واست فعال میشه که وقتی ببینی متوجهش میشی که جریانات چی بوده. البته بنظر میاد هنوز ادامه داره چون آخر فیلمه یه اتفاقی میفته که معلوم نیست چیه...
حلشونم نکردی هیچ اتفاقی نمیفته. نه جایزه داره نه تو روند بازی تاثیر داره.
mahyarSAMSUNG
26-08-2010, 05:21
من که اصلا از انجام این بازی لذت نمیبرم چون نمیفهمم چی میگن . فقط میکشمو میرم جلو . همین :31:
Milad4171
26-08-2010, 10:30
متاسفانه لذت این بازی به دیالوگهایی هست که گفته میشه. بعضی هاش رو من یادداشت میکنم بس که زیباست!!!:18:
parya_shilan
26-08-2010, 12:04
سلام به همه
لطفا راهنمايي كنيد
من تازه بازي رو شروع كردم.
اول بازي اون قسمت كه مادر اين پسره رو ميبره پيش داوينچي
دم دره يه صندوق مياره ويه حرفايي ميگه كه نفهميدم چي به چي
شد:31: .اينجا بايد چه كار كنم داوينچي با مامانه افتادن دنبالم منم
هاج و واج:18: كه چيكار كنم.
از دوستاني كه الطفات ميكنن پيشاپيش ممنون.:11:
سلام به همه
لطفا راهنمايي كنيد
باید برگردی خونه
توی نقشه محلشو نشون داده.
+
تا جایی که من یادمه شما باید دنبالشون برید!
سلام به همه
لطفا راهنمايي كنيد
.................................................. .....
شما برای اینکه متوجه داستان بازی بشی می تونی توی قسمت option و در قسمت game setting گزینه subtitle رو فعال کنی تا صحبت ها رو برات زیر نویس کنه...انگلیسی یه کم بلد باشی می فهمی چی میگن........تو این مرحله هم باید کمک داوینچی کنی و اون صندوق رو براش حمل کنی.........میری جلوی صندوق وا می ایستی و با زدن ( یا نگه داشتن برای چند ثانیه ) دکمه شیفت صندوق رو بلند می کنی و براشون تا خونه مادرت حمل می کنی......همین
M A X I M U M
26-08-2010, 13:06
من که اصلا از انجام این بازی لذت نمیبرم چون نمیفهمم چی میگن . فقط میکشمو میرم جلو . همین :31:
زیرنویس هارو فعال کن
برو تو Option گزینه Subtitle رو فعال کن از هیچی بهتره
توی مرحله ای که ezio میره پیش davinci تا اون خنجر مخفیه رو تعمیر کنه گیر میکنه
تا اونجایی که davinci خنجر رو میده به ezio تا دستش کنه دموش میره ولی همونجا قفل میکنه.
البته فقط تصویرش قفل میشه ولی Esc رو که میزنم میره توی menu (یعنی کامپیوتر هنگ نمی کنه و بازی هم مشکلی براش پیش نمیاد) فقط دموش همونجا وای میسته.
شاید باید دکمه ای چیزی بزنم.
لطفا راهنمایی کنید.
توی مرحله ای که ezio میره پیش davinci تا اون خنجر مخفیه رو تعمیر کنه گیر میکنه
تا اونجایی که davinci خنجر رو میده به ezio تا دستش کنه دموش میره ولی همونجا قفل میکنه.
البته فقط تصویرش قفل میشه ولی Esc رو که میزنم میره توی menu (یعنی کامپیوتر هنگ نمی کنه و بازی هم مشکلی براش پیش نمیاد) فقط دموش همونجا وای میسته.
شاید باید دکمه ای چیزی بزنم.
لطفا راهنمایی کنید.
اونجا که گیر نمیکنه فقط باید خنجر رو امتحان کنی که نمیدونم باید یکی از دکمه های 1و2و3و4 (اعداد بالای حروف کیبورد) رو بزنی تا خنجر رو امتحان کنه همین.
سلام
من توی یه مرحله گیر کردم
همون مرحله ای که باید از یه نفر اون ماسک طلایی رو به دزدیم و بعدش میگه Crash the Party
من وقتی میرم تو پارتی نمیدونم چیکار کنم
فقط میگه Remind Anoymuse یا یه چیزی توی مایه های این
و یه علامت هم توی نقشه بیشتر نیست و تا چشم کار میکنه نگهبان ریخته
چیکار باید بکنم؟
behrad66
26-08-2010, 20:37
سلام
من توی یه مرحله گیر کردم
همون مرحله ای که باید از یه نفر اون ماسک طلایی رو به دزدیم و بعدش میگه Crash the Party
من وقتی میرم تو پارتی نمیدونم چیکار کنم
فقط میگه Remind Anoymuse یا یه چیزی توی مایه های این
و یه علامت هم توی نقشه بیشتر نیست و تا چشم کار میکنه نگهبان ریخته
چیکار باید بکنم؟
باید تا زمانیکه هدفت میاد تو جمع خودتو از چشم مزدورای دولت مخفی کنی.:31: میدونی که چطوری؟! تو جمعیت بمون و چرخ بزن و بعضی وقتا هم از خواهران محجبه ای که در اون دور و برا پیدا میشن کمک بگیر. :31:
Milad4171
26-08-2010, 21:01
امروز به طور کاملا اتفاقی اساسین کرید 1 دستم رسید.
جدا میگن ربط داره راست میگن
تمام کارهایی که توی 2 انجام میدی توی یک میگه چیه قضیه اش و چطوری و به چه دردی میخوره!
ولی تجربه ی جالبی بود. توصیه میکنم اگه کسی 1 رو بازی نکرده و این هم تموم کرده 1 رو بازی کنه!
جالبه!
بابا چرا هر چی من میگردم اون کودکس ها رو پیدا نمی کنم.24 تا رو از 30 تا پیدا کردم ولی دیگه هر چی گشتم یه دونه هم پیدا نکردم چی کار کنم؟تمام شهر ها رو هم گشتم نیست که نیست.:19:
havas_1980
27-08-2010, 16:41
بابا چرا هر چی من میگردم اون کودکس ها رو پیدا نمی کنم.24 تا رو از 30 تا پیدا کردم ولی دیگه هر چی گشتم یه دونه هم پیدا نکردم چی کار کنم؟تمام شهر ها رو هم گشتم نیست که نیست.:19:مطمئنا خوب نگشتین ... اگه نمی تونین پیدا کنین بازی رو ادامه بدین. جلوتر به وقتش جای Codex Page ها تو نقشه مشخص میشه (نمی دونم کدوم سکانس رسیدین).
parya_shilan
28-08-2010, 10:45
خير لازم نيست.
فقط از بابت ارتباط با موضوع داستان بهتره سناريوي قبلي رو يه بار مطالعه كني اونوقت ذهنت واسه بازي جديد بهتر ميتونه ارتباط برقرار بكنه.موفق باشي:11:
parya_shilan
28-08-2010, 16:24
سلام
لطفا راهنمایی بکنید
اون قسمتی که یه اسلحه از صندوق پدرو میبریم پیش لئوناردو تا طرز کار کردش رو
بهمون یاد بده اونجا که لئوناردو به شوخی میگه که باید انگشتت رو قطع کنی تا این
اسحله رو دستت سوار بشه درست لحظه ای که اسحله رو تو دستم کردم و ازم میخواد
که اسلحه رو تستش بکنم بازی قفل میکنه البته تصویرقفل میکنه کلیدهای دیگه کار میکنه
فقط تصویر قفل کرده و موزیک متن هم سالم پخش میشه فقط تصویر صورت نیمروخ
مونده و کاری نمیکنه محض اطمینان دوباره وارد بازی شدم بازم هم درست نشد دوباره بدون خارج شدن از بازی دوباره آخرین سیو رو لودکردم متاسفانه بازم جواب ندادخلاصه اینجا گیر کردیم.
اگه این مشکل قابل حله لطفا راهنمایی بکنید.
اگه نه از دوستان لطفا سیو بعداز این صحنه رو بدن ممنون میشم با تشکر
سلام
لطفا راهنمایی بکنید
که اسلحه رو تستش بکنم بازی قفل میکنه البته تصویرقفل میکنه کلیدهای دیگه کار میکنه
مونده و کاری نمیکنه محض اطمینان دوباره وارد بازی شدم بازم هم درست نشد دوباره بدون خارج شدن از بازی دوباره آخرین سیو رو لودکردم متاسفانه بازم جواب ندادخلاصه اینجا گیر کردیم.
اگه یه نگاه به صفحه قبل می انداختید جوابتون رو میگرفتید ولی بازم راه حلش رو این جا میگم.
اونجا که گیر نمیکنه فقط باید خنجر رو امتحان کنی که نمیدونم باید یکی از دکمه های 1و2و3و4 (اعداد بالای حروف کیبورد) رو بزنی تا خنجر رو امتحان کنه همین.
behrad66
28-08-2010, 18:21
سلام
لطفا راهنمایی بکنید
منم خودم وقتی به این قسمت رسیدم کلی باهاش ور رفتم. اولش فکر میکردم مال کرکه. عجیبه که تو این قسمت با کمک Q نمیشه انتخابش کرد. باید حتما کلید 2 رو بزنی. همین!
سلام دوستان.من هر چی گشتم نتونستم بیشتر از 24 تا کودکس پیدا کنم اسم شهرهایی رو که گشتم اینا بودند کجا مونده که من نگشتم؟
اسم شهرها:FORL _FLORENCE_TUSCANY/SAN GIMIGNANO_MONTERIGGIONI/WILLA
ونیز رو هر چی گشتم پیداش نکردم چی کار کنم؟از کجا میتونم به اونجا برم؟من که هر چی گشتم نبود؟
رضا جنگنده
28-08-2010, 21:15
ونیز رو هر چی گشتم پیداش نکردم چی کار کنم؟از کجا میتونم به اونجا برم؟من که هر چی گشتم نبود؟
يه سري برج توي بازيه كه علامت عقاب دارن برو بالاي اونا و نقشه ي هر شهر رو كامل كن.
بعد كدكس پيج هاي هر شهري روي نقشه مشخص مي شه.
همشون رو پیدا کردم ممنون.
mahyarSAMSUNG
30-08-2010, 00:42
بچه ها یه سوال من یه چیزی احساس کردم :31: . این یارو که اسمش لئوناردو هستش آیا همون لئوناردو داوینچی خودمون نیست ؟ البته اگه سوالم خیلی مسخره بود ببخشید :41:
Retired User
30-08-2010, 02:01
بچه ها یه سوال من یه چیزی احساس کردم :31: . این یارو که اسمش لئوناردو هستش آیا همون لئوناردو داوینچی خودمون نیست ؟ البته اگه سوالم خیلی مسخره بود ببخشید :41:
دی: نه
اون فکر کنم پرنس بودش
لئوناردو داوینچی رو هم میبینی
عجله نکن دی:
davood.2008
31-08-2010, 12:31
سلام دوستان
خوبین؟؟؟
یه سوال دارم
من این بازی رو امروز گرفتم نصب کردم ولی هیچیش شبیه عکس های اون که دیده بودم نیست :41:
در واقع انتظار یه بازی مثل pop داشتم اما ...
ببینید این طوذ شروع شد:
پسره با دختره لوسی فرار کرد اومد تو یه ساختمون دیگه و بعد کلی حرف رفت تو یه زمان دیگه که با یه سری ارازل و اوباش:46: دعوا میکنه وبعد با یکی حرف میزنه و مسابقه میده و بعد میره تو اتاق دختره و ....:21:
همین بازیه؟؟؟؟
پس از کی شروع به جنگ میکنه و قراره شمشیر و نیزه و ... بگیره یا لباسش مثل عکساش بشه
ممنون یکم راهنماییم کنین حوصلم سر رفت
مرسی
esfehanei
31-08-2010, 12:43
اولش اینجوریه بعذ که یه کم بری جلوتر اون لباسا رو میگره و بعد دیگه پرنس رو تو جیبش میزاره
پرنس رو با این مقایسه میکنی
من میخوام از اول برم
خیلی قشنگه
سلام
من الان کرک 700 کیلو بایتی رو که تو پست اول هست رو نصب کنم دیگه
لازم نیست توضیحات مربوط به پست دو رو انجام بدم؟
نه نمی خواد
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
بچه ها thief هایی که تو بازی 150 تا استخدامشون می کنیم فقط برای ما می جنگن؟ مثلا نمی گیرن دزدی کنن واسمون؟ اون زنایی که لابلاشون غیب میشی و 150 تا می گیرن چی؟ اونا همش میرن گیش گاردا ، میشه بهشون بگی نرن؟ من تو قسمت تمرینیش تمرین برداشتن اسلحه رو انجام دادم ، بعد از تمرین اسلحهم همون اسلحه **** که ورداشتم بود ، یک گرز خریده بودم ، دیگه اون نبود! نمیشه کاری کرد گرزم برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Milad4171
31-08-2010, 12:54
نه نمی خواد
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
بچه ها thief هایی که تو بازی 150 تا استخدامشون می کنیم فقط برای ما می جنگن؟ مثلا نمی گیرن دزدی کنن واسمون؟ اون زنایی که لابلاشون غیب میشی و 150 تا می گیرن چی؟ اونا همش میرن گیش گاردا ، میشه بهشون بگی نرن؟ من تو قسمت تمرینیش تمرین برداشتن اسلحه رو انجام دادم ، بعد از تمرین اسلحهم همون اسلحه **** که ورداشتم بود ، یک گرز خریده بودم ، دیگه اون نبود! نمیشه کاری کرد گرزم برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 دسته آدم هستن که کمکت میکنن
یکی هرزه ها
یکی دزدا
یکی اونا که بهشون پول میدی بجنگن واست!!
و فقط کار خودشون رو میکنن همین!!!!
نه نمیشه که نرن. فقط به اندازه همون 150 تا کمکت میکنن!
شما بخوای گرزت رو برداری باید بری توی ویلا توی کلکسیون اسلحه هات میتونی بردایش از اونجا!!!
M0hsen3D
31-08-2010, 12:59
سلام دوستان
خوبین؟؟؟
یه سوال دارم
من این بازی رو امروز گرفتم نصب کردم ولی هیچیش شبیه عکس های اون که دیده بودم نیست :41:
ببینید این طوذ شروع شد:
پسره با دختره لوسی فرار کرد اومد تو یه ساختمون دیگه و بعد کلی حرف رفت تو یه زمان دیگه که با یه سری ارازل و اوباش:46: دعوا میکنه وبعد با یکی حرف میزنه و مسابقه میده و بعد میره تو اتاق دختره و ....:21:
همین بازیه؟؟؟؟
پس از کی شروع به جنگ میکنه و قراره شمشیر و نیزه و ... بگیره یا لباسش مثل عکساش بشه
مرسی
این هنوز اولشه اگه همین جور ادامه بدی به جنگ هایش هم میرسی درضمن Assassins Creed:Brother Hood هم تو راهه صحنه هاش هم بیشتره:21::21:
سلام دوستان
خوبین؟؟؟
یه سوال دارم
ببینید این طوذ شروع شد:
همین بازیه؟؟؟؟
مرسی
.................................................. .................................................. ...........
دوست عزیز تو تازه اولش هستی یه کم که بری جلوتر قدرت هات بیشتر میشه ........این بنده خدا اتزیو اولش اصلا قاتل نبود و یه پسرشوخ و شنگ بود ولی بعدش ماجراهایی براش پیش میاد که میشه یکی از قوی ترین قاتل ها ..........بازی رو انجام بدی می فهمی.....بهت پیشنهاد می کنم که گزینه Subtitle رو هم از منوی Game setting فعال کنی تا دیا لوگ ها رو بهتر بفهمی و به داستان بازی پی ببری.................
موفق باشی
منظورتون همون ویلا هست که تو شهر عمو مون هست؟ کجای ویلا ؟
Milad4171
31-08-2010, 20:01
منظورتون همون ویلا هست که تو شهر عمو مون هست؟ کجای ویلا ؟
آره
همونجا که عمو و مامان و خواهرت هستن!!
یکی از اتاقاست. توی طبقه ی اول. فکر کنم وارد که بشی سمت چپ
دقیق نمیدوم باید بگردی.
چندتا اتاقه.
یکی واسه اصلحه ها، یکی لباس ها ، یکی تابلوهایی که جمع میکنی ، یکی تابلو آدمایی که میکشی
بگیردی پیدا میشه.
لباس التایر رو کسی آزاد کرده؟
havas_1980
31-08-2010, 22:18
لباس التایر رو کسی آزاد کرده؟بله.
از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو میتونین جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
من دوتاشو پیدا کردم تا حالا. اون داریوشه؟؟؟ نوشته کوروش رو کشته!!!!!!!!! چرا این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این علامتا که بهت ماموریت میده یکی رو بکشی ( اونی که ماموریت رو از پای یک کفتر نامه رسان می خونی) بی نهایتند؟ آخه من 5 تاشونو انجام دادم ولی تموم نمیشن!
havas_1980
01-09-2010, 00:00
من دوتاشو پیدا کردم تا حالا. اون داریوشه؟؟؟ نوشته کوروش رو کشته!!!!!!!!! چرا این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این علامتا که بهت ماموریت میده یکی رو بکشی ( اونی که ماموریت رو از پای یک کفتر نامه رسان می خونی) بی نهایتند؟ آخه من 5 تاشونو انجام دادم ولی تموم نمیشن!
- مگه چه شکلیه؟ :31:
- خیر. تموم میشن.
hp-world
01-09-2010, 10:23
سلام
Havas میشه مثل نسخه یک بازی (با اینکه خیلی وقته ازش گذشته) داستان نسخه دو رو هم توضیح بدی ؟ مخصوصا آخرش
02-09-2010, 02:19
نوشته خشایار شا رو کشته نه کوروش و منظورش اینه که اسم اون قاتل داریوشه {کلا داستان تخیلیه}
سلام
Havas میشه مثل نسخه یک بازی (با اینکه خیلی وقته ازش گذشته) داستان نسخه دو رو هم توضیح بدی ؟ مخصوصا آخرش
میشه بگید شنل ادیتوره به چه دردی می خوره ؟ آخه وثتی می پوشم تاثیر خاصی در شهر ها نمی بینم !!!
یکی از دوستان زحمتشو کشیده
اون شنل ها هم توی همون شهری که بهت می دن تاثیر داره و مثلا درجه مشکوکیت!! با دزدی و ...بالا نمی ره
سلام دوستان
اسساسین 1 قشنگ تر یا 2 ؟؟ ( 2 ارزش خریدن داره ؟؟ )
behrad66
02-09-2010, 08:45
سلام دوستان
صد در صد 2 چون قابلیتاش بیشتره و تنوع ماموریتاش. بغیر از اون از نظر داستان و زمان اتفاق ماجرا خیلی با هم متفاوته. بنظر من 1 یه مقدار تکراری بود. سه تا شهر داشت که هر دفعه یه قسمتش باز میشد و ماموریتاش هم همه مثل هم بود. میرفتی تو شهر یه سری برج بود یه سری آدم بینوا که باید نجاتشون میدادی یه سری هم مسابقه.
ولی توی 2 شهراش متنوع تره. ماموریتای جذاب تری داره. قابلیتایی مثل شنا کردن و قایق سواری هم بهش اضافه شده و جنگیدنش هم خیلی جذاب شده. تنوع زره و اسلحه هم بیشتره.
خلاصه خیلی جذابتره. اگه از این سبک خوشت اومده شک نکن.
سلام دوستان
من از نظر داستاني يكش رو ترجيح مي دم ولي از نظر گيم پلي نسخه ي دومش بهتره.
فضای یک چون توی جنگ های صلیبی بود خیلی توپ تر بود ، ولی گیم پلی دومیش واقعا بهتره! در کل دومیش خیلی بهتره ، ولی اولیش هم ارزش بازی کردنو داره.
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
من تمرین نیزه و تبر ( Long Weapon - Two Hand Weaponn ) رو انجام دادم ، رو هم 20000 تا هم خرج کردم ، حالا چطوری با تبر بجنگم؟ یا با نیزه؟ چطوری گیرشون بیارم؟
فضای یک چون توی جنگ های صلیبی بود خیلی توپ تر بود ، ولی گیم پلی دومیش واقعا بهتره! در کل دومیش خیلی بهتره ، ولی اولیش هم ارزش بازی کردنو داره.
من تمرین نیزه و تبر ( Long Weapon - Two Hand Weaponn ) رو انجام دادم ، رو هم 20000 تا هم خرج کردم ، حالا چطوری با تبر بجنگم؟ یا با نیزه؟ چطوری گیرشون بیارم؟
میتونی از اسلحه سربازهایی که میکشی استفاده کنی
سلام دوستان
من خودم یک رو بازی نکردم اما کسانی که یک رو بازی کردن میگن که نسخه دومش خیلی کاملتره . مطمئن باشین دو حتماً ارزش خریدن داره برای من بازی که تموم شده کمتر بازی ایی بهم میچسبه .
رضا جنگنده
02-09-2010, 19:58
هر دوش قشنگه اما دوش خيلي بهتره.
البته به نظر من اگه دوش توي جنگ هاي صليبي بود بهتر بود.
سلام دوستان
ارزش خریدن داره ؟
هر کی این بازی رو نکنه ، خیلی تعطیله . به نظرم هر چقدر بابتش پول بدی بازم کمه .
میتونی از اسلحه سربازهایی که میکشی استفاده کنی
اون اسلحه هارو که ورمیداره سریع میندازه رو زمین!!! نمیشه مثلا نیزه بخری با نیزه بجنگی؟
SA3EDLORD
03-09-2010, 12:29
دوش مسلما قشنگ تره ولی یکش رو هم برای اشنایی بهتر با بازی بهتره بازیش کنی
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
اون اسلحه هارو که ورمیداره سریع میندازه رو زمین!!! نمیشه مثلا نیزه بخری با نیزه بجنگی؟
خب یکی دیگه بکش:31:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
در کل من جایی رو ندیدم که بشه تبر خرید
behrad66
03-09-2010, 16:14
اسلحه های بزرگ مثل تبرزین و نیزه رو نمیشه خرید. بابا گفتن آساسین نگفتن شوالیه که!! :31:
وقتی اون اسلحه ها رو برمیداری همیشه همراهته مگه اینکه بدویی یعنی Space رو بگیری یا از در و دیوار بری بالا. ولی انصافا خیلی جنگ باهاشون جالبه.
یه نکته. برای گرفتن این اسلحه ها بهترین استراتژی استفاده از دست خالی (مشت) و دفاع به موقعه. یعنی وقتی طرف با نیزه میخواد سوراخت کنه سریع دفاع کن تا نیزه رو از دستش بگیری.
ای کاش می شد با نیزه رفت جلو :دی باحال میشد ، الان دیگه شمشیر التایر رو خریدم دیگه شمشیر دشمنا رو نمی گیرم ، ولی قبلا همیشه کارم همین بود ، با مشت می رفتم disarm می کردمشون ، بهترین راه جنگیدن همینه!
EngineeR EhsaN
03-09-2010, 17:10
اگه پولت زیاد شد میتونی یدونه چکش بخری به نظرم قویترین اسلحه ac2 همینه
نه چکشش که شبیه شمشیرش هست . قوی ترین اسلحه اش هم altair's sword هست. بعد از این که لباسشو آزاد می کنی می تونی از مغازه به قیمت 40000 تا بخری.
سلام دوستان، میشه یکی آدرس تاپیک اساسسین 1 رو بده ؟ ممونو میشم.
من هر 30 تا کودکس پیج رو جمع کردم گذاشتم سر جاش ، بعدش پازلشو درست کردم ، شد کره زمین ، بعدش یک آهنگی زد و ... چیکارش باید کرد؟ بعدش باید چیکار کرد؟
هیچ میدونستین الطایر ایرانی بود . عجب افتخاری
Retired User
06-09-2010, 12:15
هیچ میدونستین الطایر ایرانی بود . عجب افتخاری
دوست من الطایر ایرانی نیست
فقط برخی از منابع میگن که دومین اساسین از سمت چپ داریوشه
که اونها هم خیلی معتبر نیستن
پ.ن:حالا عجب افتخاری
parya_shilan
06-09-2010, 12:45
سلام به همه
لطفا راهنمايي بكنيد
در يك مرحله گير كردم
ازم خواسته شده كه به يك شهري برم كه اونجا راهب ها برا مردم سخنراني ميكنن ميرم بهشون پول ميدم اول قرمز هستند وقتي پول وگرفتن آبي ميشن خلاصه كلي بهشون رشوه داديم ولي توفيقي نكرده .يه محدوده اي رو رونقشه به رنگ سبز نشون ميده كه تقريبا يه جور ميدون شهره كه يه كناري يه راهب مياد واسه مردم صحبت ميكنه كه اين چندمين باره كه بهش پول دادم.لطفا راهنمايي بكنيد اميدوارم آدرسي كه واسه مرحله بازي دادم بتونه به ياد دوستان بياره كه كدوم مرحله هستم .با تشكر
AhmadReza.
06-09-2010, 12:50
سلام من تو مرحله های اولی گیر کردم ..
چطور باید اون زن ها رو در اختیار بگیری....
اونجا که یک زنی وایساده دو گروه زن دیگه هم جلوش...چکار کنم...
Retired User
06-09-2010, 13:10
سلام به همه
لطفا راهنمايي بكنيد
در يك مرحله گير كردم
ازم خواسته شده كه به يك شهري برم كه اونجا راهب ها برا مردم سخنراني ميكنن ميرم بهشون پول ميدم اول قرمز هستند وقتي پول وگرفتن آبي ميشن خلاصه كلي بهشون رشوه داديم ولي توفيقي نكرده .يه محدوده اي رو رونقشه به رنگ سبز نشون ميده كه تقريبا يه جور ميدون شهره كه يه كناري يه راهب مياد واسه مردم صحبت ميكنه كه اين چندمين باره كه بهش پول دادم.لطفا راهنمايي بكنيد اميدوارم آدرسي كه واسه مرحله بازي دادم بتونه به ياد دوستان بياره كه كدوم مرحله هستم .با تشكر
اون دایره سبز محل ترگتتونه
از eagle vision استفاده کنید با کلید e تا مشخص بشه
در ضمن تو کدوم سکانس هستید؟
اون راهبی که بهش پول میدید واسه اینه که به وسیله مامورا شناخته نشید
سلام من تو مرحله های اولی گیر کردم ..
چطور باید اون زن ها رو در اختیار بگیری....
اونجا که یک زنی وایساده دو گروه زن دیگه هم جلوش...چکار کنم...
به زنها پول میدی و همراهت میان تا سرباز هارو شمغول خودشون کنن دی:
----
دوستان عکس بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
Diazepam
06-09-2010, 13:19
آقا اين assassinscreed2 با assassinscreed2 brotherhood فرق ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا چجوريه يه توضيحي بديد....
ای بابا ، یکی کمک کنه دیگه ، بعد از این که 30 تا کودکس پیج رو جمع کردی و پارلشو حل کردی یک آهنگ میزنه ، بعدش باید چیکار کرد؟؟؟؟؟
Diazepam
06-09-2010, 14:04
تا جايي كه يادمه بايد با اون يارو (عموته داييته كيته همون) حرف ميزدي بعد بهت مرحله ميداد...فكر كنم ها
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
آقا قضيه اين assassinscreed2 brotherhood چيه؟؟؟؟
نسخه بعدی همین قسمته دیگه ، تاپیک داره خودش
SA3EDLORD
06-09-2010, 16:05
آقا قضيه اين assassinscreed2 brotherhood چيه؟؟؟؟
نسخه بعدی همین قسمته دیگه ، تاپیک داره خودش
:11:
AhmadReza.
06-09-2010, 17:08
او
به زنها پول میدی و همراهت میان تا سرباز هارو شمغول خودشون کنن دی:
----
دوستان عکس بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
اینو میدونم ولی با چه دکمه ای..من هرچی پول میریزم جلوشون کاری نمیکنن!!!!:41:
behrad66
06-09-2010, 19:02
اینو میدونم ولی با چه دکمه ای..من هرچی پول میریزم جلوشون کاری نمیکنن!!!!:41:
اگه درست فهمیده باشم کیا رو میگی نباید پول بریزی جلوی پاشون. مگه گدان؟! :31: خیلی مودبانه میری جلو و بدون اینکه بهشون بر بخوره دکمه E رو میزنی.
بالاخره بازیش تموم شد! حتما باید آخر اساسین ها چرت و پرت تموم شه! نمیشه توش جادو نباشه! بعدش اون زنه کی بود؟ یکم از صحبتاشو فهمیدم ولی از کلمه های خیلی قلمبه سلمبه استفاده می کرد ! بعدشم که خود دسموند شروع کرد با شمشیر اساسین ها آدم کشی حالم داشت بهم می خورد :2: ! ولی چه credit داره ها! اندازه کل بازی فقط کردیت داره!
EngineeR EhsaN
07-09-2010, 23:28
بالاخره بازیش تموم شد! حتما باید آخر اساسین ها چرت و پرت تموم شه! نمیشه توش جادو نباشه! بعدش اون زنه کی بود؟ یکم از صحبتاشو فهمیدم ولی از کلمه های خیلی قلمبه سلمبه استفاده می کرد ! بعدشم که خود دسموند شروع کرد با شمشیر اساسین ها آدم کشی حالم داشت بهم می خورد :2: ! ولی چه credit داره ها! اندازه کل بازی فقط کردیت داره!
اتفاقا به نظرم آخرش خیلی باحال بود مخصوصا شمشیر دزموند !
Milad4171
07-09-2010, 23:49
دوستان
بازی تموم نشده چرا میگین تموم شد؟
نسخه جدید که داره میاد ادامه ی این بازی هست. اگه پیش نمایش نسخه ی برادر رو دیده باشین هنوز بازی ادامه داره و جوای خیلی از سوالاهاییی که تو ذهن شماست رو بهش جواب میده!!
به نظرم دوستان زودی بازی رو تموم کنن که ا BROTHER HOOD شدیدا به این بازی وابسته هست. و مخصوصا آخر داستان!!! خود سازنده هم میگه ادامه ی 2 هست!
پس عحله کنین. یک ماه بیشتر وقت ندارین!!!
:31:
SA3EDLORD
08-09-2010, 08:52
دوستان
بازی تموم نشده چرا میگین تموم شد؟
نسخه جدید که داره میاد ادامه ی این بازی هست. اگه پیش نمایش نسخه ی برادر رو دیده باشین هنوز بازی ادامه داره و جوای خیلی از سوالاهاییی که تو ذهن شماست رو بهش جواب میده!!
به نظرم دوستان زودی بازی رو تموم کنن که ا BROTHER HOOD شدیدا به این بازی وابسته هست. و مخصوصا آخر داستان!!! خود سازنده هم میگه ادامه ی 2 هست!
پس عحله کنین. یک ماه بیشتر وقت ندارین!!!
اره من پیش نمایش رو دیدم خیلی باحال بود..................
ایندفعه کارش فکر کنم بیشتر با بچه ی اون پاپ هست(پاپه کیه؟؟؟؟)
اخه یکی نیست بگه جغله تو کی یی دیگه بابات نتونست تو میتونی؟؟؟؟؟:31:
چرا پاپ ( همون مرد چاقه :دی ) رو نکشتیم؟ خیلی لوس بود!!! مخصوصا اون جایی که اون مرده رو که رو آتیش داشت می سوخت رو کشتیم! اتزیو پیش خودش گفت " هیچ کس نباید توی این زجر بمیره ) بعد رفتیم کشتیمش!!! حالا یاد حقوق بشر افتادیم!! این همه آدم کشتیم یادمون افتاده که نباید به کسی زجر داد :دی ! بعدش اون پاپ رو نکشتیم ، تا بچه دار بشه تو قسمت بعدیش یه دشمن داشته باشیم ، تازه بعد از این که اسلحه هامونو جلوی پاپ ( :دی ) انداختیم بعدش همه اسلحه هام غیب شده !!!!! دیگه نمی تونم بازی کنم!:41:
rawen.west69
08-09-2010, 15:15
تو یه تریلر نوشته 16 نوامبر
تو یکی دیگه نوشته 18 نوامبر:23:
میشه لینک دانلود این تریلر ها رو بدی
Retired User
08-09-2010, 23:47
میشه لینک دانلود این تریلر ها رو بدی
EngineeR EhsaN
09-09-2010, 09:09
این یه تریلر از گیم پلی بازی ، نمیدونم که تا به حال تریلر رو گذاشته یا نه ولی من به هر حال میزارم:31:( حجمش هم 21 مگابایت )
اره من پیش نمایش رو دیدم خیلی باحال بود..................
ایندفعه کارش فکر کنم بیشتر با بچه ی اون پاپ هست(پاپه کیه؟؟؟؟)
اخه یکی نیست بگه جغله تو کی یی دیگه بابات نتونست تو میتونی؟؟؟؟؟:31:
سلام . پاپش " رودریگو بورجا " ، پاپ بد نام خاندان بورجا است . که واقعا وجود داشته و در کتاب های تاریخی اسمش اومده .
peymansh
09-09-2010, 23:48
مگه منظورتون از نسخه جدید Brotherhood نیست ؟
همه اش تو رم هست یه کم هم فلورانس و ونیز هم میگن داره
به هر حال نمیشه به چشم اساسینس کرید 3 نگاهش کرد بیشتر شبیه یه مکمل میمونه که فعلا حس کنجکاوی گیمر ها رو ارضا کنه تا سه ش !
من به احتمال 90 % حدس میزنم قسمت سومش تو زمان حال و توسط خود دزموند مایلز بر علیه اون شرکته که بازی یک توش بود اتفاق میافته !
نظر شما چیه ؟ :دی
EngineeR EhsaN
10-09-2010, 09:49
به هر حال نمیشه به چشم اساسینس کرید 3 نگاهش کرد بیشتر شبیه یه مکمل میمونه که فعلا حس کنجکاوی گیمر ها رو ارضا کنه تا سه ش !
من به احتمال 90 % حدس میزنم قسمت سومش تو زمان حال و توسط خود دزموند مایلز بر علیه اون شرکته که بازی یک توش بود اتفاق میافته !
نظر شما چیه ؟ :دی
نه به نظرم اتزیو میمیره بعد دزموند برای تکمیل کار ناتموم اتزیو به دوران گذشته منتقل میشه
SA3EDLORD
10-09-2010, 11:50
نظر شما چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون موقع که ac2 تازه منتشر شده بود میگفتن که اساسین 3 در جنگ جهانی دوم و کارکترش هم زن هست نمیدونم دیگه چی شد brotherhood اومد:31:
آره Velvet Assassin رو جای AC III و Hitman جا زدن.:13:
peymansh
10-09-2010, 13:28
نه به نظرم اتزیو میمیره بعد دزموند برای تکمیل کار ناتموم اتزیو به دوران گذشته منتقل میشه
این هم میشه ولی باز به نظرم آخرش دزموند حتما نقش خودش رو داره چه در گذشته چه در حال و چه در آینده ! :10:
ولی باز من به نظر خودم احتمال اینکه تو زمان حال دزموند علیه آبسترگو بلند شه زیاده ولی از یه طرف هم اساسینس کرید به چاقو و خنجر و بلید هاش میچسبه نه با یه مسلسل خفن جای انگش چهارمش ! :41::41:
نه ؟ :27:
peymansh
10-09-2010, 13:33
اون موقع که ac2 تازه منتشر شده بود میگفتن که اساسین 3 در جنگ جهانی دوم و کارکترش هم زن هست نمیدونم دیگه چی شد brotherhood اومد:31:
تو پست های قبل که گفتم
Brotherhood خود Ubisoft گفته که به هیچ عنوان به عنوان AC 3 در نظر نگیرید بلکه به چشم یک مکمل برای دو نگاهش کنید ! :10:
به هر حال از قدیم و ندیم همه پادشاهی ها و این ها نسل به نسل به پسرا رسیده :5: مگه اینکه تو جنگ جهانی زنه نقش پرستار رو داشته باشه که چون باباش یا مامانش تو جنگ مردن میخواد بره انتقام بگیره ولی راهش نمیدن میگن برو پرستاری کن ! :31: که دیگه میشه یه چیز تو مایه های باربی و اینا ! :31::31:
EngineeR EhsaN
10-09-2010, 16:54
این هم میشه ولی باز به نظرم آخرش دزموند حتما نقش خودش رو داره چه در گذشته چه در حال و چه در آینده ! :10:
ولی باز من به نظر خودم احتمال اینکه تو زمان حال دزموند علیه آبسترگو بلند شه زیاده ولی از یه طرف هم اساسینس کرید به چاقو و خنجر و بلید هاش میچسبه نه با یه مسلسل خفن جای انگش چهارمش ! :41::41:
نه ؟ :27:
ديگه مسلسل نميخواد كه با همون چاقويي كه به ارث برده ميتونه كار اتزيو رو ادامه بده :31:
البته يكي از مسئولين ساخت اساسين 3 گفته بود كه شما تو اين قسمت از بازي شگفت زده خواهيد شد :18:
براساس اين حرف نظريه من قوت ميگيره :31:
peymansh
10-09-2010, 17:46
ديگه مسلسل نميخواد كه با همون چاقويي كه به ارث برده ميتونه كار اتزيو رو ادامه بده :31:
البته يكي از مسئولين ساخت اساسين 3 گفته بود كه شما تو اين قسمت از بازي شگفت زده خواهيد شد :18:
براساس اين حرف نظريه من قوت ميگيره :31:
از کجا معلوم شاید مثلا از اینکه قراره تو پاش هم چاقو بزاره قراره کف کنیم ! :31:
به هر حال میگم من 90 % احتمال میدم دیگه از اتزیو خبری نباشه و دزموند خودش وارد عمل شه و آبسترگو رو داغون کنه ! در آخر هم با لوسی .............. :8::31:
SA3EDLORD
10-09-2010, 17:59
در آخر هم با لوسی .............. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسترسی به این قسمت امکان پذیر نمیباشد لطفا اگر اشتباه شیلتر شده است به ادرس..............ایمیل بزنید:31:
peymansh
10-09-2010, 22:00
:)) خیلی باحال بود
AhmadReza.
10-09-2010, 22:36
سلام چطور میشه شمشیر کسایی رو که کشتیم برداریم و همیشه برای خودمون باشه
چون شیفت رو که میزنم برمیداره و بعد از چند لحظه میفته...
peymansh
10-09-2010, 23:00
سلام چطور میشه شمشیر کسایی رو که کشتیم برداریم و همیشه برای خودمون باشه
چون شیفت رو که میزنم برمیداره و بعد از چند لحظه میفته...
من فقط یک بار برام پیش اومده که شمشیر رو برداره که همون یک بار هم ار دستش افتاد !
فکر نکنم بشه این کارو کرد و بیشتر فکر میکنم باگ باشه :46:
SA3EDLORD
10-09-2010, 23:04
شیفت رو بزنید تا برداره ولی نمیتونید نگه دارید:20:
AhmadReza.
11-09-2010, 23:53
سلام..
بچه ها این CODEX PAGES FOUND چی هست و <چطور میشه اونو جمع کرد .
چون من الان جایی هستم که میگه باید اینا رو کامل جمع کنی...کنارش هم زده 16/30
Killzone2
12-09-2010, 00:14
سلام..
بچه ها این CODEX PAGES FOUND چی هست و <چطور میشه اونو جمع کرد .
چون من الان جایی هستم که میگه باید اینا رو کامل جمع کنی...کنارش هم زده 16/30
کدکست ها همون لوح هایی هست که تو نقشه با ارم یک لوح هستش که در هرجایی از منطقه پراکنده هست و 4 سرباز هم ازش محافظت میکنند و داخل صندوقچه هم قرار دارد. و شما باید با جمع کردن کل کدکست ها که 30 تا هم هست رو بدست بیاری اگر در نقشه این عکس لوح که نشان دهنده وجود اون ها در نقشه هست نیست باید بری از مغازه دار هایی که نقشه رو میفروشند نقشه بخری و بعد فعال میشن در نقشه و به راحتی میتونین بدستش بیارین و بعد از تکمیل این ها باید به جایی که نقشه مشخص کرده برید(پیش لئوناردو داوینچی)و ادامه ماموریت رو کامل کنید.
من فقط یک بار برام پیش اومده که شمشیر رو برداره که همون یک بار هم ار دستش افتاد !
فکر نکنم بشه این کارو کرد و بیشتر فکر میکنم باگ باشه :46:
سلام. باگ نیست .:20: می تونید با دکمه ای که پول رو بر میداره سلاح های سرباز ها رو بردارید . اگه سرباز رو بلند کرد جنازه اش رو یک جای دیگه پرت کنید:8: و بعدش سلاح رو بردارید . حتی از جاروهای نظافت چی هایی که دارن شهر رو جارو می کنند و وسیله شخم زنی کشاورز ها هم استفاده کنید . بهترین سلاح سربازها ، تبر اون سرباز گنده ها :18: و نیزه است که اتزیو با تکنیک دفاع خیلی قشنگ ازشون استفاده می کنه . (نگه داشتن دکمه سریع دویدن که باعث گارد گرفتن میشه و هنگام حمله سرباز ، حمله کردن)
فقط باید دقت کنین که هنگام بالا رفتن از دیوار ها و تند دویدن و پایان مبارزه ، اونها رو پرت می کنه کنار و باید دوباره برش دارید . :11:
peymansh
14-09-2010, 10:19
سلام. باگ نیست .:20: می تونید با دکمه ای که پول رو بر میداره سلاح های سرباز ها رو بردارید . اگه سرباز رو بلند کرد جنازه اش رو یک جای دیگه پرت کنید:8: و بعدش سلاح رو بردارید . حتی از جاروهای نظافت چی هایی که دارن شهر رو جارو می کنند و وسیله شخم زنی کشاورز ها هم استفاده کنید . بهترین سلاح سربازها ، تبر اون سرباز گنده ها :18: و نیزه است که اتزیو با تکنیک دفاع خیلی قشنگ ازشون استفاده می کنه . (نگه داشتن دکمه سریع دویدن که باعث گارد گرفتن میشه و هنگام حمله سرباز ، حمله کردن)
فقط باید دقت کنین که هنگام بالا رفتن از دیوار ها و تند دویدن و پایان مبارزه ، اونها رو پرت می کنه کنار و باید دوباره برش دارید . :11:
به هر حال گفتم که یک بار بیشتر برام پیش نیومده ولی بازم ممنون :31::31:
شنيدم انجمن برادري نسخه ي pc تاخير خورده. حقيقت داره؟
Steps-Rap
20-09-2010, 21:41
دوستان assassins 3 چی شد؟؟ کی میاد؟؟
michael jackson
20-09-2010, 23:07
دوستان assassins 3 چی شد؟؟ کی میاد؟؟
دوست عزیز هنوز نسخه ی سومی قرار نیست بیاد . اما اگه منظورت Assassin's Creed : Brotherhood هست . قراره 16 نوامبر بیاد . یعنی حدوده 1 ماه و 26 روز دیگه .
Steps-Rap
21-09-2010, 09:39
دوست عزیز هنوز نسخه ی سومی قرار نیست بیاد . اما اگه منظورت Assassin's Creed : Brotherhood هست . قراره 16 نوامبر بیاد . یعنی حدوده 1 ماه و 26 روز دیگه .
منظورم همین بود.
مگه این نسخه 3 نیستش؟؟؟
Shayan_shf
21-09-2010, 10:17
منظورم همین بود.
مگه این نسخه 3 نیستش؟؟؟
اگر چه این یه بازیه کامله اما یوبی سافت این قسمت رو به عنوان قسمت 3 در نظر نگرفته بلکه یه جورایی پچ قسمت دوم هستش. برای اطلاعات کامل در مورد این قسمت به تاپیک زیر مراجعه کن:
Retired User
21-09-2010, 10:38
اگر چه این یه بازیه کامله اما یوبی سافت این قسمت رو به عنوان قسمت 3 در نظر نگرفته بلکه یه جورایی پچ قسمت دوم هستش. برای اطلاعات کامل در مورد این قسمت به تاپیک زیر مراجعه کن:
عزیز اساسینز کرید از اول یه بازی 3 گانه بود
که نسخه بعدی نسخه سوم و آخرشه
mahyarSAMSUNG
21-09-2010, 15:10
یه چیزی رو نفهمیدم . وقتی رمز های داوینچی رو تکمیل مکنیم رو اون دیوار وقت بازی تموم میشه . دور اون خونه یه سری جا وجود داره که دوتا از این مجسمه دایره ای ها میخوره ولی من هیچ وقت اونها رو پیدا نکردم .اون که توی زیر زمینه نه ها ..... نمیدونم منطورمو متوجه شدین یا نه . همون دو قصر که بچرخید یه جاهایی وجود داره که shift رو میزنیم میگه دوتا چیز میخواد ولی من که پیداشون نکردم و سیوهامم پاک شد .
باید همه جاهای شهر ها آزاد بشه (ونیز کامل آزاد بشه) بعدش یک چند تا معبد هست به نام assassin's tomb ( اگه اشتباه نکنم ) که تو نقشه به علامتخود assassin نشون داده. اون شش تام معبدو که بگذرونید تو هر کدوم یک دایره سنگی می گیرید ، اونا رو تو معبد قرار بدید تا زره التایر آزاد بشه.
درضمن اون سی تا صفحه ( کودکس پیج ) هیچ ربطی به این ندارن. اونا وقتی همه مرحله هارو گذروندی به دردت می خورن.
behrad66
21-09-2010, 18:42
یه چیزی رو نفهمیدم . وقتی رمز های داوینچی رو تکمیل مکنیم رو اون دیوار وقت بازی تموم میشه . دور اون خونه یه سری جا وجود داره که دوتا از این مجسمه دایره ای ها میخوره ولی من هیچ وقت اونها رو پیدا نکردم .اون که توی زیر زمینه نه ها ..... نمیدونم منطورمو متوجه شدین یا نه . همون دو قصر که بچرخید یه جاهایی وجود داره که shift رو میزنیم میگه دوتا چیز میخواد ولی من که پیداشون نکردم و سیوهامم پاک شد .
یه سری مجسمه های کوچیک سنگی هست که تو خود ویلا (تو کوچه پس کوچه ها و روی پشت بوم خونه های ویلا) پخش شدن. پیداشون که کنی دو تا دوتا میذاری سر جاشون و اگه درست یادم بیاد بهت پول میده.
BMW.M3_E46
22-09-2010, 17:15
یعنی کلا برای 3 تا داستان بازی Assassin رو درست کرده!؟؟؟:13:
michael jackson
22-09-2010, 21:57
امروز بازی رو تموم کردم واقعا فوق العاده بود. فقط الان نمیدونم چرا یک شنل و یک اسلحه برام باز نشده !
اين نسخه ي جديد بازي كي منتشر ميشه؟
satrianism
25-09-2010, 16:33
سلام در sequence 10 و memory 5
two birds one blade که مواد اتیش بازی را از bartolomeoمیگیره و در ارتفاع برج رو شن میکنه همه سربازا با سربازاییی که ازاد کردم میجنگند بعد میگه defend bartolomeo یعنی برم نجاتش بدم ولی فقط 5 ثانیه وقت میده و اون کشته میشه منم نمیتوتنم برسم بهش تو 5 ثانیه .کسی هست که اینجا رو رد کرده باشه؟؟
سلام
من مموری 13 را تموم کردم و هجده تا Codex را جمع کردم و 12 تا می خواد میخواستم بدونم بقیه را از کجا پیدا کنم؟
ممنون
havas_1980
25-09-2010, 20:10
سلام در sequence 10 و memory 5
two birds one blade که مواد اتیش بازی را از bartolomeoمیگیره و در ارتفاع برج رو شن میکنه همه سربازا با سربازاییی که ازاد کردم میجنگند بعد میگه defend bartolomeo یعنی برم نجاتش بدم ولی فقط 5 ثانیه وقت میده و اون کشته میشه منم نمیتوتنم برسم بهش تو 5 ثانیه .کسی هست که اینجا رو رد کرده باشه؟؟فوری باید به پایین سقوط کنین.
سلام
من مموری 13 را تموم کردم و هجده تا Codex را جمع کردم و 12 تا می خواد میخواستم بدونم بقیه را از کجا پیدا کنم؟
ممنون
اگه اون دیوار سفید راه های ورود به اتاق دست نوشته ها (کدکس) رو بسته باشه, بعدش جای Codex Page ها تو نقشه مشخص میشه.
azar_yurdum
25-09-2010, 23:45
salam
bebakhshid PC im fonte farsi nadare
doostan man ye jayi gir kardam
ye jayi hast ke az mahalle ye hoze abkhori payin mire zire zamin
hamoonja donbale ye sarbaz mire vali nemitoonam beresam rah ro poshte saresh kharab mikone
chekar konam ?????
havas_1980
26-09-2010, 00:08
salam
bebakhshid PC im fonte farsi nadare
doostan man ye jayi gir kardam
ye jayi hast ke az mahalle ye hoze abkhori payin mire zire zamin
hamoonja donbale ye sarbaz mire vali nemitoonam beresam rah ro poshte saresh kharab mikone
chekar konam ?????فکر می کنم بدونم تو کدوم مقبره آدمکشا گیر کردین چون فقط یه جا هست که یه تعداد گیر کرده بودن توش.
وارد اون سالن آخری که شدین باید یه سوراخ گوشه سمت راست بالا باشه. از اونجا برین ...
درود
من تمام کدکس ها راجمع کردم بعد یک پازل از کدکس ها هست که نمیدونم چه طور ردش کنم؟
راهنماییی کنید ممنون میشم.
behrad66
26-09-2010, 07:50
درود
من تمام کدکس ها راجمع کردم بعد یک پازل از کدکس ها هست که نمیدونم چه طور ردش کنم؟
وقتی رفتی جلوی تابلوی کدکس ها E رو نگه دار تا حالت Eagle Vision روشن بشه.
بعد یه سری خط و خطوط روی کدکس پیج ها میبینی.
اونا رو باید دونه دونه با دکمه هایی که مشخص شده بچرخونی تا نقشه جهان رو بسازی.
lordspeed
26-09-2010, 08:51
درود
وقتی دکمه E رو نگه داری پازل رو قرمز رنگ میبینی بعد باید با کدکسها نقشه کره زمین رو درست کنی :8:
مشکل همین جاست
می خوام درست کنم ولی نمیشه چون آن وسط سمت چپ خالی هست(کشور آمریکا) و حتما باید کدکس ها جا به جا بشن
این عکس هم نشون میده چه قدر نقشه را درست کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دوباره راهنمایی کنید ممنون میشم
havas_1980
26-09-2010, 15:23
مشکل همین جاست
می خوام درست کنم ولی نمیشه چون آن وسط سمت چپ خالی هست(کشور آمریکا) و حتما باید کدکس ها جا به جا بشن
این عکس هم نشون میده چه قدر نقشه را درست کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دوباره راهنمایی کنید ممنون میشمهنوز 12 تا کدکس پیدا نکردین. سوال هم کردین در مورد این 12 تا مورد که بهتون گفتم برای گرفتنشون چی کار کنین... :eh:
وقتی با eagle vision دارید نگاه میکنید هرجا که آبی کمرنگتر باشه کدکس ها نزدیک ترن. اینم راهنمایی.
satrianism
27-09-2010, 21:54
سلام اگه فقط 6 تا مقبره هست چرا در DNA قسمت tomb دارای 9 جای خالیه؟؟در ضمن tomb شهر forli که شکلش هم فرق میکنه با ماشین پرواز لئوناردو هست چطوری رد میشه؟؟؟
popowoody
29-09-2010, 22:16
راهی هست که ویدئو هایی که حین بازی پخش میشه رو Skip کرد ؟؟
salam
bebakhshid ke fonte farsi nadaram
baad az marhaleye kaleske savari ba davinchi ke barmigarde be azemayeshgah va ba oon dokhtare chand ta kelid germez rang ro sabz mikone ye marhale hast ke fekr konam too roya altair ro mibine ke farar mikone va donbalesh mikonam
vali rahi nist
komakam konid
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
fekr konam sequence 5 bashe
دوست عزیز فارسی تایپ کنید.
چرا راهی نیست؟
کجا گیر کردید؟ از برج نمیتونید بالا برید؟
havas_1980
02-10-2010, 00:40
salam
borj 2 ta dar dare
az dare payini ke baze rad nemishe
dare balayi ham baste hast
az balaye dare bala ham dige balatar nemire
TO RO KHODA KOMAKAM KONIDبه بالای لبه بالکن بپرین. زیر تیر بالای در و بپرین تا اونو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین...
ایکون Templar lairs تو نقشه من نمیاد؟
چرا؟:13:
The Joker
03-10-2010, 16:41
آقا من چند وقته پیش گرفتم ، شروعش کردم زیاد حال نکردم ، با اینکه 1کش رو خیلی حال کردم و سریع تموم کردم ، به هر حال ارزشش رو داره دوباره نصب کنم و بازی کنمش ؟
آقا من چند وقته پیش گرفتم ، شروعش کردم زیاد حال نکردم ، با اینکه 1کش رو خیلی حال کردم و سریع تموم کردم ، به هر حال ارزشش رو داره دوباره نصب کنم و بازی کنمش ؟
حتما نصبش کن و تا اخرش برو . به نظر من یکی از بهترین بازیهاست
حوصله ندارید؟ کلا اندازه یک مرحله جمع کردنشون طول می کشه! مععلومه پس عقاب هارو هم تموم نکردین.
azar_yurdum
09-10-2010, 18:56
حوصله ندارید؟ کلا اندازه یک مرحله جمع کردنشون طول می کشه! مععلومه پس عقاب هارو هم تموم نکردین.
علامت و آیکون codex page ها رو نمیتونم روی نقشه پیدا کنم
خیلی طول میکشه همشو پیدا کرد. ( از بقیه مراحل )
من فایل سیو این مرحله رو میخوام : sequence 14 - memory 1
Please Upload That
Milad4171
10-10-2010, 02:10
شما سیو کامل بازی رو بگیرین و بعد از درون DNA این بخش رو پیدا کنین و از اینجا شروع کنین!!!
اینکه کسی بخواد سیو همین مرحله رو داشته باشه امکانش خیلی خیلی کمه!!
Zaghan_13
29-10-2010, 00:11
جواب معماها رو کی میتونه بده؟
Zaghan_13
29-10-2010, 11:19
کدوم معما ها؟
همونایی که باید از چشم عقاب استفاده کنی که ببینیشون اگه درستش کنی یک فیلم کوتاه باز میشه.
یکی از اونا باید پنجتا عکس انتخاب کنی بالاش cut بارنگ قرمزه نمیدونم چی نوشته:41:
یکی هم که "دریایی قرمز در پایین..."
چنین چیزی نوشته متوجه نشدم اگه جوابا رو پیدا کردین به ما هم بگین موندم توش:46:
havas_1980
29-10-2010, 12:05
همونایی که باید از چشم عقاب استفاده کنی که ببینیشون اگه درستش کنی یک فیلم کوتاه باز میشه.
یکی از اونا باید پنجتا عکس انتخاب کنی بالاش cut بارنگ قرمزه نمیدونم چی نوشته
یکی هم که "دریایی قرمز در پایین..."
چنین چیزی نوشته متوجه نشدم اگه جوابا رو پیدا کردین به ما هم بگین موندم توش
Glyph Puzzle 5 - Instruments of Power
اشاره به شمشیره... تصاویری که انتخاب می کنین:
ردیف بالا از راست به چپ - عکسهای 3 و 4
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3 و 5
Glyph Puzzle 7 - Keep on Seeking, and You Will Find
اشاره به لباسهای قرمز و ماره... تصاویری که انتخاب می کنین:
ردیف بالا از راست به چپ - عکسهای 1 و 3 و 4 و 5
ردیف پایین از راست به چپ - عکس 5
ali_disslove
06-11-2010, 19:51
با سلام
من یه جا بد جوره گیر کردم 2 روزه موندم توش
یه جایی میبرندم که جشن هست باید 3 تا مسابقه بدی که یکیش اینه که از چند تا زن دزدی کنم اونو رد کردم حالا یکی دیگش اینه که توی 2 دقیقه 16 تا نقطه که تعیین کرده رو رد کنم اما کشتم خودمو 8 تاشو بیشتر نمیرسم و وقت تموم میشه 2-3 روزه دارم تلاش میکنمو نمیشه دیگه اعصابمو ریخته به هم ---ترینری چیزی نیست این زمانو ثابت نگه داره ؟من دسته کم 5 دقیقه وقت لازم دارم تا به هم برسم--کسی کمکم نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
M A X I M U M
06-11-2010, 21:27
دوست عزیز
شما فکر کنم رو زمین می دوید و میرید
معلومه که نمیرسید از خونه ها برید بالا و از سقف حرکت کنید از قسمت های بلند بپرید حتی اگه کمی از جونتون (سنکرونایزیشن) کم بشه
موفق باشید
ali_disslove
07-11-2010, 00:58
دوست عزیز
شما فکر کنم رو زمین می دوید و میرید
معلومه که نمیرسید از خونه ها برید بالا و از سقف حرکت کنید از قسمت های بلند بپرید حتی اگه کمی از جونتون (سنکرونایزیشن) کم بشه
موفق باشید
نه اصلا از زمینو هوا هر کار میکنم وقت کم میارم خیلی هم کم میارم کسی سیو بعد از اینجا رو نداره ؟
Mehran Gamer
19-11-2010, 19:57
Game play و داستان بازی چطوره ؟ مثل نسخه قبل تکراریه ؟
گیم پلی نه ، همش یک چیز نو داره توی بازی ، ولی داستان بازی تکراریه دیگه! کلیشه ای هست خیلی!
Game play و داستان بازی چطوره ؟ مثل نسخه قبل تکراریه ؟
برو بازی رو بخر دیگه خودت میفهمی :31:
Mehran Gamer
19-11-2010, 20:28
آخه دوست عزیز من نمیتونم از الکی بخرم یه بازی میخوام که خیلی حال بده مثل MW2 , Batman AA , ...
از بازی هایی که بد هست زیاد خوشم نمیاد و ناامید میشم :(
آخه دوست عزیز من نمیتونم از الکی بخرم یه بازی میخوام که خیلی حال بده مثل MW2 , Batman AA , ...
شما اینو بخر مطمئن باش پشیمون نمیشی فقط کمی در اجرای بازی مشکلاتی هست که اونم حل شدنیه
Mehran Gamer
19-11-2010, 21:08
امیدوارم زیاد مشکل نداشته باشه چی میشد اینم مثل AC I باشه ...
AC که یکی از شاهکارهای تاریخ بازیه . چطوری تونستی بهش بگی بد . جدا از باگ یکی از بازی های خداست .
Mehran Gamer
19-11-2010, 23:10
نمیگم بده میگم سر درد داره کرک و ...
hoomi_gta
21-11-2010, 11:35
عجب بازی توپیه! من دیر خریدمش و از چند روز پیش دارم بازی می کنم تا ونیز هم رفتم. یک شاهکار به تمام معنا!! کل ایتالیای قدیم و ساختن !! از هر لحاظی با شکوهه بازیش.
nima sohrabi
23-11-2010, 20:08
سلام
یک سوال از طرفداران گل بازی مورد علاقه من:
(یادش یه خیر روزای اول چه حرصی می خوردیم سر این کرک شدن یا نشدن بازی با بچه ها)
از دوستان کسی راز چهار محل مخفی اضافی در دی ان ای را کشف کرده است یا نه؟
amin handsome
24-11-2010, 03:03
دوستانی که بازی رو تموم کردن من با کرک سرور افلاین کار میکنم. 1 جای بازی گیر کردم...
اونخایی که desmond از تختخواب anymous پا میشه و تو دنیای واقعی شروع میکنه رویا دیدن . یهو میره بزمان altair و باید 1 سوژه رو دنبال کنی . اون میره تو 1 برج و در رو پشت سر خودش می بنده.... و دوربین به سمت بالای ساختمون میره .. منظورش اینه که ما بریم بالا ار برجک. اما وقتی تا 1 حدی میرم بالا دیگه چیزی نیست بهش اویزون شم ....... راهنمایی میفر مایین ؟
behrad66
24-11-2010, 10:59
دوستانی که بازی رو تموم کردن من با کرک سرور افلاین کار میکنم. 1 جای بازی گیر کردم...
اونخایی که desmond از تختخواب anymous پا میشه و تو دنیای واقعی شروع میکنه رویا دیدن . یهو میره بزمان altair و باید 1 سوژه رو دنبال کنی . اون میره تو 1 برج و در رو پشت سر خودش می بنده.... و دوربین به سمت بالای ساختمون میره .. منظورش اینه که ما بریم بالا ار برجک. اما وقتی تا 1 حدی میرم بالا دیگه چیزی نیست بهش اویزون شم ....... راهنمایی میفر مایین ؟
ربطی به کرک نداره. قبلا هم خیلی دربارش صحبت کردیم و روشهای مختلفی واسه بالا رفتنش گفتن. اگه دقت کنی تو جایی که هستی یه دره که بالاش هم یه تخته چوبه که میشه بهش چسبید و رفت روش.
واسه این کار دو تا راه هست. یا بری روی لبه بالکن و از اونجا بپری و نوک تخته چوبو بگیریو بری بالا... یا بچسبی به دیوار و روی دیوار بدویی به سمت بالا. بعد که به اوج رسیدی جهت چوب رو که حالا یا سمت چپته یا راستت بزنی و دکمه پرش رو بزنی تا از رو دیوار بپره و لبه چوب رو بگیره...
اگر نفهمیدی یه عکس از همون در و چوب بذار تا رو عکس واست بگم. :46:
amin handsome
24-11-2010, 15:16
ربطی به کرک نداره. قبلا هم خیلی دربارش صحبت کردیم و روشهای مختلفی واسه بالا رفتنش گفتن. اگه دقت کنی تو جایی که هستی یه دره که بالاش هم یه تخته چوبه که میشه بهش چسبید و رفت روش.
واسه این کار دو تا راه هست. یا بری روی لبه بالکن و از اونجا بپری و نوک تخته چوبو بگیریو بری بالا... یا بچسبی به دیوار و روی دیوار بدویی به سمت بالا. بعد که به اوج رسیدی جهت چوب رو که حالا یا سمت چپته یا راستت بزنی و دکمه پرش رو بزنی تا از رو دیوار بپره و لبه چوب رو بگیره...
اگر نفهمیدی یه عکس از همون در و چوب بذار تا رو عکس واست بگم. :46:
دستت درد نکنه برم امتحان کنم ببینم چی میشه
ممنون عالی بود کار کرد
peyman_nn
29-11-2010, 16:37
سلام
من این بازی رو تازگی نصب کردم
اولش که با اون دختره فرار کرد و رفت به مخفیگاه اونا ، ادم میمیره و زنده میشه تا وارد بازی اصلی میشه
اولش هم که چند نفر رو زدیم
بعدش هم که اصلا معلوم نیست هدف چیه ، لباسش هم که عین لباسهای عادیه ،زبانش هم ایتالیایه ، یا من نمیدنم
یا اینکه هنوز باید بازی کنم تا به اونجاها برسه
نمیدونم ، چیزی فهمیدید ؟
سلام
من این بازی رو تازگی نصب کردم
اولش که با اون دختره فرار کرد و رفت به مخفیگاه اونا ، ادم میمیره و زنده میشه تا وارد بازی اصلی میشه
اولش هم که چند نفر رو زدیم
بعدش هم که اصلا معلوم نیست هدف چیه ، لباسش هم که عین لباسهای عادیه ،زبانش هم ایتالیایه ، یا من نمیدنم
یا اینکه هنوز باید بازی کنم تا به اونجاها برسه
نمیدونم ، چیزی فهمیدید ؟
بعد از کتک کاری با برادرش مسابقه میذارن که تا روی سقف کلیسا برن .بعد از چند مرحله پدررش بهش لباس میده .برای زبان هم زیر نویس رو فعال کنید :20:
peyman_nn
30-11-2010, 09:45
خب اون چند مرحله رو از کجا تعیین کنم ؟
تو نقشه چیز خاصی نیست
havas_1980
30-11-2010, 09:56
خب اون چند مرحله رو از کجا تعیین کنم ؟
تو نقشه چیز خاصی نیستنقاط شروع ماموریت های اصلی تو نقشه ها کاملا مشخص هستن.
چطوریه که میگین چیز خاصی نیست؟ توضیح هدف که تو نقشه هم هست!
peyman_nn
30-11-2010, 11:38
برای این میگم که علاماتی تو نقشه هست ولی به صورت مجزا جدا نشده
حالا میرم ببینم چی میشه
peyman_nn
13-12-2010, 12:24
دوستان این بازی رو دارم بازی میکنم ولی ظاهرا جز هدف های تکراری و این که یک چیزی رو بیار و یک چیزی رو ببری چیز خاصی نداره
دیالوگها هم خیلی تکراری شده ، یمدونم داستان داره ولی الان خیلی جالب نیست
تا اخرش این جوریه ؟
اگر داستانش رو متوجه بشین بازی قشنگیه ؛ اگر به این میگین تکراری پس به ac1 چی میگین ؛ شاید منظورتون از تکراری طولانی بودن بازیه؟
peyman_nn
13-12-2010, 16:01
ac1 چون اولین نسخه بود قشنگ بود
ولی این هم یک کم طولانی و هم اینکه فعلا ( میگم فعلا ) اون هیجانات نسخه ی قبلی رو نداره
اون خیکی رو کشتم ، الان اونجام ، ولی ظاهرا فقط باید بازی کنی و بس
^^ HAMID ^^
23-12-2010, 08:36
این بازی درجه سختی نداره که اول بازی بشه انتخاب کرد ؟
Pooryia_khan
23-12-2010, 13:28
با سلام
من تو مرحله ایی که باید 9 نفر رو بکشیم گیر کردم ، همرو کشتم به غیر از اونی که تو کشتی هست . تمام سربازای اطراف رو می کشم اما اون شوالیه ها رو نمی تونم بعلاوه 4 تا سرباز توی کشتی . این قسمت رو باید چطوری رد کنم ؟
با سلام
من تو مرحله ایی که باید 9 نفر رو بکشیم گیر کردم ، همرو کشتم به غیر از اونی که تو کشتی هست . تمام سربازای اطراف رو می کشم اما اون شوالیه ها رو نمی تونم بعلاوه 4 تا سرباز توی کشتی . این قسمت رو باید چطوری رد کنم ؟
سلام
چند تا سرباز اونجا هست:
سرباز های 1و2 در محوطهی قرمز رنگ 1و2 حرکت می کنند و سرباز های 3و4 در بخش قرمز 3و4حرکت می کنند .
شما اول باید در قسمت3آبی رنگ قرار بگیرید و وقتی سرباز3 اومد اونو کشته و توی آب پرت کنید.بعد برید توی قسمت4و همین بالا رو سر سرباز4بیارید.بعد آهسته وسط سرباز های 5و6قرار بگیرید و دوتاشونو بکشید. حواستون باشه سرباز های پایینی شما رو نبینن.
بعد وقتی سرباز های دیگه روشون اونور بود بپرید پایین و سفید و بکشی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]د
. . .
یه مرحله هایی هست که با انجام دادنشون وسایل الطایر آزاد میشه من همشونو انجان دادم،فقط یکی مونده همونی که باید پرواز کنیم من اونجا نمی دونم باید چه کار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
یه مرحله هایی هست که با انجام دادنشون وسایل الطایر آزاد میشه من همشونو انجان دادم،فقط یکی مونده همونی که باید پرواز کنیم من اونجا نمی دونم باید چه کار کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
منظورت معابد هست؟ کدوم معبد؟ معبد ششمی؟
منظورت معابد هست؟ کدوم معبد؟ معبد ششمی؟
سلام
معبدا رو تموم کردم فقط یکی مونده که بالای یک برج هست و سفید رنگه وقتی بالا می ریم سوار اون وسیله ی لئوناردو داوینچی میشه.
بعد بقیشو من دیگه نمی دونم چیکار باید یکنم.
این یکی مونده.
^^ HAMID ^^
27-12-2010, 17:18
دوستان
من اینجاش گیر کردم . یه یارو رو تعقیب میکنم میره توی قلعه در بسته میشه بعد باید از بالاش برم . هر چی میپرم لبه دیوار رو نمیگیره بره بالا !
عکس :
چیکار کنم ؟ :دی
دوستان
من اینجاش گیر کردم . یه یارو رو تعقیب میکنم میره توی قلعه در بسته میشه بعد باید از بالاش برم . هر چی میپرم لبه دیوار رو نمیگیره بره بالا !
عکس :
چیکار کنم ؟ :دی
همون مرحله رو میگی که میره جای الطائر بازی دیگه درسته.!!
من 3 بار بازی رو تموم کردم ولی این جا هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی ها اینجا گیر کرده بودند.
شما بگرد ببین چیزی نیست بلای سرت بگیری بری بالا.
اول دور و ورتو خوب نگاه کن . فکر کنم اینجا بد اومدی از همونجا که دوبالش می کنی میری رو قلعه برو رو دیوار بعدش برو بالا هرچی هست بگیر برو بالا.
^^ HAMID ^^
27-12-2010, 23:17
همون مرحله رو میگی که میره جای الطائر بازی دیگه درسته.!!
من 3 بار بازی رو تموم کردم ولی این جا هیچ مشکلی نداشتم ولی خیلی ها اینجا گیر کرده بودند.
شما بگرد ببین چیزی نیست بلای سرت بگیری بری بالا.
اول دور و ورتو خوب نگاه کن . فکر کنم اینجا بد اومدی از همونجا که دوبالش می کنی میری رو قلعه برو رو دیوار بعدش برو بالا هرچی هست بگیر برو بالا.
آره همونجاست ! میرم رو دیوار رو میگیرم میرم بالا میرسم به این دره بالاش یه چوب هست ولی هر کار میکنم نمیگردش ! گیج شدم .
saeed_136915
27-12-2010, 23:35
آره همونجاست ! میرم رو دیوار رو میگیرم میرم بالا میرسم به این دره بالاش یه چوب هست ولی هر کار میکنم نمیگردش ! گیج شدم .
اینجا رو من هم خیلی به سختی ازش رد شدم :31: باید هی بالا پایین بپری تا اون چوبی که چراغ بهش وصله رو بگیره.
^^ HAMID ^^
27-12-2010, 23:42
اینجاست :
اینجا رو من هم خیلی به سختی ازش رد شدم باید هی بالا پایین بپری تا اون چوبی که چراغ بهش وصله رو بگیره.
نکنه بازی خراب باشه ؟ آخه باید بالای در رو بگیره ولی نمیگیره ! هی بالا پایین میپرم آخرش پرت میشم پایین ! :دی برای شما بالای در رو میگرفت ؟
ویرایش :
ردش کردم . رفت مروی دیوار نشستم دکمه راست موس رو گرفتم و اسپیس زدم یه راست پرید بالای چوبه ! :دی
اینجاست :
نکنه بازی خراب باشه ؟ آخه باید بالای در رو بگیره ولی نمیگیره ! هی بالا پایین میپرم آخرش پرت میشم پایین ! :دی برای شما بالای در رو میگرفت ؟
ویرایش :
ردش کردم . رفت مروی دیوار نشستم دکمه راست موس رو گرفتم و اسپیس زدم یه راست پرید بالای چوبه ! :دی
این جا باید از روبرو بپری , فقط بپر خودش می گیره ، جلو نچسب!
اینجاست :
شما همینجا که الان نشستی برو سمت راست انتهاشو برو جلو میرسی به دیوار که سمت چپت همون چوبست.دست
خب حالا دیدی بعضی وقت ها از یه دیوار میری بالا هیچی رو دیوار نیست بعد هیچی رو نمیتونی بگیری بعدش میوفتی پایین.
حالا شما روبروی همون دیوار که رسیدی اینکارو بکن تا اومد بیفته پایین کلیک راست و سمت چپ رو بزن تا اون چوبرو بگیره.اینو امتحان کن .اگه نتونستی بگو بیشتر راهنمایی کنیم
فقط موظب باش اون بالا رسیدی بازی یه کم چیز داره:31::31:
^^ HAMID ^^
28-12-2010, 21:38
دوستان من همون موقع رد کردم اونجا رو خیلی رفتم جلو . پستم رو ویرایش کردم مثل اینکه ندیدید ؟ :دی
با این حال تشکر میکنم باز :دی
فقط یه چیزی الان صندوق incom دهکده پر شده ولی من روی نقشه خیلی دور هستم نسبت به دهکده . توی شهر دیگه هستم . نمیتونم برگردم پولها رو خالی کنم ؟ یا باید به ماموریت ها ادامه بدم خودش بعدا بر میگرده ؟ آخه حیفه دیگه ملت پول نمیدن :دی
دوستان من همون موقع رد کردم اونجا رو خیلی رفتم جلو . پستم رو ویرایش کردم مثل اینکه ندیدید ؟ :دی
با این حال تشکر میکنم باز :دی
فقط یه چیزی الان صندوق incom دهکده پر شده ولی من روی نقشه خیلی دور هستم نسبت به دهکده . توی شهر دیگه هستم . نمیتونم برگردم پولها رو خالی کنم ؟ یا باید به ماموریت ها ادامه بدم خودش بعدا بر میگرده ؟ آخه حیفه دیگه ملت پول نمیدن :دی
زیاد به دهکده بر میگردید. مشکلی نیست. اون پولها فرار نمیکنن! :31:
omid_safari
30-12-2010, 00:08
بچه ها چرا این بازی اینقدر معروفه؟
آخه درسته که گرافیکش خوبه ولی خسته کننده است. نصف مدت بازی در حال دویدن هستی!
تنها تفریحت هم اینه که بری بالای برج و به شهر نگاه کنی.
من فقط از اسب سوارش خوشم میاد. واقعا بی نظیره. ولی در کل سروته نداره فقط باید بدویی
من فقط از اسب سوارش خوشم میاد. واقعا بی نظیره. ولی در کل سروته نداره فقط باید بدویی
من فقط سوالتون رو جواب میدم...چون نظرتون بسیار محترم و قابل تامل هستش..
خب چون که ادامه ای هستش بر قسمت اول
+
همون گرافیک بسیار بالا + داستانی قوی..+ گیم پلی عالی که ممکنه به مزاج بسیاری از سلیقه ها جور درنیاد از جمله مال شما
^^ HAMID ^^
30-12-2010, 15:04
از لحاظ حل معماهاش که توی مقبره ها میری اون مهر هاشون رو بدست بیاری منو یاد گاد آو وار میندازه !
در کل خیلی جالبه مرحله های جانبیش مثل ریس دادن و اون مرحله پروازش خیلی حال داد :دی
همه بازی یک طرف اون " ریکواستو دی پاچه " (rest in peace ) گفتن اتزیو وقتی جملات آخر و به مقتول ملعون میگه یک طرف ! جیگر آدم حال میاد ! :دی
من فقط سوالتون رو جواب میدم...چون نظرتون بسیار محترم و قابل تامل هستش..
خب چون که ادامه ای هستش بر قسمت اول
+
همون گرافیک بسیار بالا + داستانی قوی..+ گیم پلی عالی که ممکنه به مزاج بسیاری از سلیقه ها جور درنیاد از جمله مال شما
از لحاظ حل معماهاش که توی مقبره ها میری اون مهر هاشون رو بدست بیاری منو یاد گاد آو وار میندازه !
در کل خیلی جالبه مرحله های جانبیش مثل ریس دادن و اون مرحله پروازش خیلی حال داد
همه بازی یک طرف اون " ریکواستو دی پاچه " (rest in peace ) گفتن اتزیو وقتی جملات آخر و به مقتول ملعون میگه یک طرف ! جیگر آدم حال میاد
بازی بسیار جذاب و زیباییه البته
مخصوصا مثله نینجا عمل کردنش خیلی حال میده .راه رفتنش که همه رو فراری میده خیلی ابهت داره .مبارزاتشم که دیگه معرکس.داستانشم که کم نظیره
^^ HAMID ^^
31-12-2010, 15:19
اهه نفهمیدم چطور تموم شد ! سیب رو بردیم دادیم یه خانوم با شخصیت و نورانی , یه سخنرانی کرد بعد یهو نوشته اومد و اینا . بعدش یه چند نفر با دزموند کشتم و اینا . آخرش چی شد ؟ :دی میگه نیروی مغناطیسی زمین داره از بین میره توسط یه چیزهایی درست نفهمیدم چقدر ناگهانی تموم شد .
حالا باید چیکار کنیم ؟ غاز بچرونیم توی دهکده و اینا .
سبک بازیش خیلی حال داد .
این بازی در کل چند سکانسه؟
Hamid Hamid
02-01-2011, 13:32
وقتی ماموریتی برای کشتن یه نفر هست که دور تا دورش پر سرباز هست باید چه کار کنیم؟ باید همرو بکشیم؟!
لطفا راهنمایی کنید.
shutdown
02-01-2011, 17:15
اقا وسط بحث مزاحم شدم:31:
یکی از دوستان میگفت نسخه 3 این بازی هم اومده...کسی خبر داره؟؟
این بازی در کل چند سکانسه؟
13 سکانس
وقتی ماموریتی برای کشتن یه نفر هست که دور تا دورش پر سرباز هست باید چه کار کنیم؟ باید همرو بکشیم؟!
لطفا راهنمایی کنید.
دیگه اون بستگی به خودتون داره. می تونید از بمب گاز استفاده کنید.می تونید از بین مردم آروم برید و بکشیدش ، می تونید از راه دور با تفنگ دستی بزنیدش و...
به غیر از مراحلی که نباید شناسایی بشی ، در بقیه مرحله ها می تونی همه گارد ها + هدفتو توی یک نبرد بکشی.
اقا وسط بحث مزاحم شدم:31:
یکی از دوستان میگفت نسخه 3 این بازی هم اومده...کسی خبر داره؟؟
بله ، فهلا واسه ایکس باکس و پی اس 3 اش اومده. خیلی هم جالب و قشنگه ، اینم تاپیکش:
13 سکانس
پس دارم تمومش میکنم راحت بشم از شرش
خیلی بازیه زیباییه
Hamid Hamid
03-01-2011, 23:17
سلام دوستان.
یه سوال:تو نقشه 2 تا علامت تعجب هست(همونایی که شخصیت جدیدی هست و باید کار انجام بدیم) منتها یکیش که میخوره به یه دروزه که اصلا راه ورود نداره و یکی دیگش هم که نمیشه وارد اون قسمت از خاطره بشم.باید چه کارایی انجام بدم تا اینا آزاد بشه؟
من یکی از شخصیت ها رو تموم کردم ماموریت هاش رو.
ممنون
سلام دوستان.
یه سوال:تو نقشه 2 تا علامت تعجب هست(همونایی که شخصیت جدیدی هست و باید کار انجام بدیم) منتها یکیش که میخوره به یه دروزه که اصلا راه ورود نداره و یکی دیگش هم که نمیشه وارد اون قسمت از خاطره بشم.باید چه کارایی انجام بدم تا اینا آزاد بشه؟
من یکی از شخصیت ها رو تموم کردم ماموریت هاش رو.
ممنون
سلام
باید کدکس پیج هارو پیدا کنی
به شهرها سفر کن یه 7 تاش تو شهر زادگاه اتزیو هسش و بقیشم تتو شهرهای دیگه
کدکس پیج هارو که پیدا کردی میاری داوینچی ترجمش میکنه و میبری اون اتاق که میگی نمیشه اون قسمت از خاطراتم وارد شد
بعد همه ی صفحات میرن رو دیوار و باید e رو بزنی تا با همون بینایی عقاب ببینی که رو دیوار باید نقشه ی جهان رو با پازلها تشکیل بدی و تمام
بعدش میفرستنت رم و اونجا باید ...
بچه ها بازی 14 سکانس هستش نه 13 سکانس
------------------
من که تموم کردم هدف بازی ترویج اعقاد به مسخ هستش (البته از نظر من) چون اون زنه نورانی اینو میگه
و همیشه راه سومی هست.خیلی چیزای خوب و بد دیگه....
Hamid Hamid
04-01-2011, 17:40
سلام
باید کدکس پیج هارو پیدا کنی
به شهرها سفر کن یه 7 تاش تو شهر زادگاه اتزیو هسش و بقیشم تتو شهرهای دیگه
کدکس پیج هارو که پیدا کردی میاری داوینچی ترجمش میکنه و میبری اون اتاق که میگی نمیشه اون قسمت از خاطراتم وارد شد
بعد همه ی صفحات میرن رو دیوار و باید e رو بزنی تا با همون بینایی عقاب ببینی که رو دیوار باید نقشه ی جهان رو با پازلها تشکیل بدی و تمام
بعدش میفرستنت رم و اونجا باید ...
بچه ها بازی 14 سکانس هستش نه 13 سکانس
------------------
من که تموم کردم هدف بازی ترویج اعقاد به مسخ هستش (البته از نظر من) چون اون زنه نورانی اینو میگه
و همیشه راه سومی هست.خیلی چیزای خوب و بد دیگه....
كدكس منظورت چي هست دوست عزيز؟
همونجا ها كه هي ميريم تو زيرزمين و بايد هي گنج پيدا كنيم؟
چطور به شهر ها سفر كنم؟ يكم بيشتر توضيح ميدي؟
ممنون
من الان هي اون قلعه ها رو تصرف ميكنم كه واسه لباس قرمزاس.
نمیشه وارد اون قسمت از خاطره بشم
این تو اواوخر سکانس 13 هستش که منم اونو گفتم
شما وقتی میوای وارد اون ااق بشی چی میگه؟
شما تو کدوم سکانسی؟
تو کدوم شهر؟
اونجایی که قصر هستش؟
Hamid Hamid
04-01-2011, 20:34
این تو اواوخر سکانس 13 هستش که منم اونو گفتم
شما وقتی میوای وارد اون ااق بشی چی میگه؟
شما تو کدوم سکانسی؟
تو کدوم شهر؟
اونجایی که قصر هستش؟
من هنوز اولاشم.تازه يه علامت تعجب رو رفتم.شهر اولي هستم حدود 20 درصد ساختم شهر رو و 2.3تا راه زيرزميني و گنج هاش رو رفتم.الان دقيقا اونجام كه يه بلندي هست(زير زمين) بايد ازش پايين بريم.كه اگه يه دفعه بپري پايين ميميري...
من هنوز اولاشم.تازه يه علامت تعجب رو رفتم.شهر اولي هستم حدود 20 درصد ساختم شهر رو و 2.3تا راه زيرزميني و گنج هاش رو رفتم.الان دقيقا اونجام كه يه بلندي هست(زير زمين) بايد ازش پايين بريم.كه اگه يه دفعه بپري پايين ميميري...
به نظرم جایی رو میگی که یه جممه ی اسکلتو میکشی و در وا میشه و میری زیر زمین اون prophet داره با همدستاش نقشه میکشه و وسطش یه استخر آب هم هست فکر کنم.در بزرگی هم هست که میبندن و بعد باید از دیوارا بری بالا(گوشه کنارا یه چنتا دیوار هستن پله ای که از اونا بالا میری)
یکم تلاش کن برو بالا اونجا یه دستگاه چوبی هست که دستشو میکشی بعدش میبینی چی میشه
Hamid Hamid
04-01-2011, 22:07
به نظرم جایی رو میگی که یه جممه ی اسکلتو میکشی و در وا میشه و میری زیر زمین اون prophet داره با همدستاش نقشه میکشه و وسطش یه استخر آب هم هست فکر کنم.در بزرگی هم هست که میبندن و بعد باید از دیوارا بری بالا(گوشه کنارا یه چنتا دیوار هستن پله ای که از اونا بالا میری)
یکم تلاش کن برو بالا اونجا یه دستگاه چوبی هست که دستشو میکشی بعدش میبینی چی میشه
نه اينجا رو رد كردم ديروز رفتمش.تازه يه جاي ديگه مثل همينم رفتماين كه شما ميگي همونه كه هي آب مياد و استخر پر ميشه و ريزش ميكنه.
من فقط مشكلم اينه نميدونم چطور به اون منطقه هايي برم كه هنوز نيومده تو نقشه.نكنه بايد قلعه هاي اطرافش رو تصرف كنم و آتيش بزنم؟!
میگم از جاهایی حرف میزنی که دارم به اسم تاپیک شک میکنم
نکنه شما اساسنز کرید برادر هود رو بازی میکنی؟
تصرف شهر من نمیدونم چطوری انجام میدید .شما باید علامت تعجبهارو طی کنید تا مراحل دیگه که تو مناطق دیگه هستش راه
بسته هارو باز کنن
آریا ایرانی
15-01-2011, 18:40
خوب... به سلامتی بعد از پایان «تپه ی خاموش 6» می ریم تا این بازی رو بی آغازیم :31:
آقا من این بازی رو نصب کردم راحت هم اجرا میشه. یکی دو ساعت بازیش کردم ولی اونجایی که میره پیش لئوناردو داووینچی که اون چیزه رو واسش درست بکنه بازی گیر میکنه. مشکل از کجاست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.