مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed II
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Milad4171
25-06-2010, 20:22
برای brother hood تاپیکی زده شده؟
مگه اومده!؟ نیومده که!!
بذار مدیران بیان تاپیکش رو بزنن. من اعصاب ندارم ببینم بچه ها تایپک میزنن و بعضی پاک میکنن و خودشون میزنن!!!
صبر کنین خودشون بزنن!!:46:
A.M.D.D.E.V.I.L
25-06-2010, 20:30
امم آره دیگه توی E3 اعلام شد که نوامبر 2010 بیاد تریلر هم داره یه چند تایی از مولتی پلیر و گیم پلی و داستان بازی
ولی انصافا گرافیک توی تریلرش خیلی خوبه یعنی من assassin's creed 2 رو با آخرین گرافیک با 8x AA بازی کردم همچین چیزی نبود
کارتم 5850 هست اما توی اون تریلره کلا همه چیز خیلی خمیری بود و دور آهسته بودن یه جورایی واقعی بود
اما میخوام اون spaniard رو بکشم رفته به ---- همه ی داستان رو گفته اونا هم حمله میکنن به villa و عموی اتزیو میمیره !!!
تریلر رسمیش نشون میده که اتزیو خیلی لاغر شده (از صورتش معلومه) و فکر کنم فهمیدم چرا اسمش brother hood هست
چون تو توضیحاتش میگه اگه توجه assassin های دیگه رو جلب نکنیم رابطمون به هم میخوره و کل ایتالیا سقوط میکنه- بازی توی ROME هست خودشم به خاطر مولتی پلیر روش کشتن ها خیلی واقعی و سریع تر شده و همون طور که گفتم شمشیر رو فرو میکنه به بدن یک گارد و از اون طرف در همان لحضه با تفنگش گارد دیگه رو میکشه
خاصیت پرت کردن تبر هم اضافه شده!! دشمنا هم خیلی پیچیده تر شدن و توپ جنگی هم اختراع شده- حتما کار داوینچی هست
به به حتما یک دمویی از داوینچی خواهد بود که داره مونالیزا رو میکشه
من توی مرحله یش DA VIN CHI گیرکردم لطفا کمک کنید
برای brother hood تاپیکی زده شده؟
البته اين بازي شماره ي اصلي نيست. شايد تاپيك جدا گانه نياز نباشه.
َalireza
26-06-2010, 09:06
میشه تریلیر هاشو اینجا بزارید؟
آقا تو یه مرحله وقتی سیب apple رو از یارو میگیری(طلاییه) و اونو میکشی و واسه مردم سخنرانی میکنی میره ویلا
اونجا ازم میخواد برم اتاقی که codex ها هستند و اون راهرو مخفیه هست
ولی هیچ راهی برای رفتن به اونجا حتی رفتن به طبقه بالاش نیست!!!!!!!
میگه:
are not avlibale
فکر کنم ارور رو غلط نوشتم به هر حال یه چیزی تو این مایه هاست:31:
Milad4171
26-06-2010, 10:39
فکر کنم مشکل از کرکت باشه! وقتی میخواد کدکس ها رو بغل هم بگذاره باید تو بری و اون اتاق همه ی اساسین ها جمع هستن! طبقه دومه!ته راه رو!
البته بیرون از ساختمون نیستا چون بیرون از ساختمون( پست ساختمون) خارج محیط هست و همون پیغام دسترسی نداشتن رو میده!!!
َalireza
26-06-2010, 10:47
آها یعنی باید همه codex هارو داشته باشم؟
ok فهمیدم
Sajad2006
26-06-2010, 19:26
سلام.
من تو اون مرحله ام که Antonio Maffee رو باید بکشم.
همون که باید بری رو بلند ترین برج.
ولی target رو نمی تونم پیدا کنم،
کمک کنید لطفا
َalireza
26-06-2010, 19:52
سلام.
من تو اون مرحله ام که Antonio Maffee رو باید بکشم.
همون که باید بری رو بلند ترین برج.
ولی target رو نمی تونم پیدا کنم،
کمک کنید لطفا
اسم مرحله رو بگو
A.M.D.D.E.V.I.L
26-06-2010, 23:59
بالا خره یک اطلاعات در مورد assassin's creed 3 به دست آوردم
اولا assassin's creed 3 منظورم brother hood نیست
assassin's creed 3 توی سال 2012 یا 2011 منتشر خواهد شد و داستانش توی جنگ جهانی دوم خواهد بود و شخصیت اصلی یک زنه
Milad4171
27-06-2010, 00:42
مطمعنی؟ من فکر نکنما! شاید اونم باشه اون یکی هم باشه چون همه حرف Brother Hood رو میزنن! کلا ساختار اساسین طوری پایان داشت که یعنی ادامه داره!!!احتمال اینکه اون زنی که میگی همون دختره باشه هم هست!
جالب نمیشه اگه کلا موضوع و شخصیت ها عوض بشه!!
بالا خره یک اطلاعات در مورد assassin's creed 3 به دست آوردم
اولا assassin's creed 3 منظورم brother hood نیست
assassin's creed 3 توی سال 2012 یا 2011 منتشر خواهد شد و داستانش توی جنگ جهانی دوم خواهد بود و شخصیت اصلی یک زنه
شما منبع خبر رو بزار.
احتمال درست بودن اين خبر خيلي كمه.
A.M.D.D.E.V.I.L
27-06-2010, 10:42
نگفتم که brother hood رو نمیسازن
گفتم بعد از brother hood آخرین سری رو میسازن
منبع خبر E3 2006 هست وقتی که گفتند assassin's creed یک بازی 3 تایی خواهد بود
خبر جدید
بازی brother hood دقیقا بعد از 2 هست وقتی که اتزیو بر میگرده به VILLA و با یک زن در حال دلخوشی بود شهر تحت حمله قرار میگیره توسط پسر ردریگو (سزار) توی جنگ عموی اتزیو میمیره و سیب بهشتی تو دست ردریگو میفته
اتزیو استاد همه ی assassin ها به یک افسانه تبدیل شده که برای انتقام میره به ROME در سال 1503 چیزی که UBI SOFT گفته بازی قراره یک بازی 15 ساعته توی ROME باشه و چون Rome مرکز قدرت بوده اتزیو به تنهایی نمیتونه کارشو راه بندازه
اتزیو قادر خواهد بود که assassin های جوان رو پرورش بده و یا مثلا بهش مواد جان بخش بده که اگه جون اتزیو کم شد اونا بیان کمک کنن بازی کنان حالا قادر میشوند که کل Rome رو آپگرید کنن
اتزیو دوباره دوستان قدیمی رو مییبینه و دوستان بیشتری پیدا میکنه همچون داوینچی نیکولو ماکیاولی و کاترینا اسفرزا که هر سه توی تاریخ وجود داشتن و کمک کردن به مردم ROme باعث میشه که مراحل جدید باز بشن و افراد بیشتری به ما ملحق بشن
این بازی از سری دوم assassin's creed میباشد و سری سوم محسوب نمیشه و تمام سلاح ها از سری قبلی وجود دارند به علاوه اسلحه های جدیدی همچون
syringe, poison darts, crossbow, claw, blade fan, dagger, parachute and switchblade
دشمن جدید اتزیو سزار هست یعنی پسر ردریگو که الان Pope Alexander VI شناخته میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونطور که از این عکس معلومه گویی میشه از اسلحه هایی اسفتاده کرد که دانلود شدند !!
2 اسلحه ی جدید معرفی شده bladed fan and switch blade هستند که
switch blade
همون نسخه ی templar از hidden blade هست
حالا اتزیو واسه خودش همانند المعلم توی سری یک شده و شما میتونید assassin های مختلفی رو به مناطق مختلف بفرستید که ماموریت انجام بدند!!!!!!!!!!!!!!!
شما میتونید چندین گروه از assassin ها رو به Spain, Germany, or England بفرستید که ماموریت انجام بدند!!
همه ی assassins ها به شما احترام نمیزارن و با توجه به گیمپلی اونا توی مراحل مختلف شما میتونید assassins برای خودتون تعلیم بدید ولی اونایی که جوونن توی مراحل شکست میخورن
شما این بار علاوه بر اتزیو با افراد زیادی بازی میکنید تا اسرار مربوط به templar ها و پایان دنیا 2012 رو کشف کنید
اینم از کل سری assassin's creed ها
Assassin's Creed
Assassin's Creed: Altaïr's Chronicles
Assassin's Creed: Bloodlines
x-------------Assassin's Creed II - Renaissance era--------------.x
Assassin's Creed II
Assassin's Creed II: Discovery
Assassin's Creed: Brotherhood
Assassin's Creed: Lost Legacy
.x............................assassin's creed III...........................x
سری هایی که روش میان: نا معلوم
اونی که میگم قراره آخرین سری assassin's creed در زمان جنگ جهانی 2 باشه شایعه ی اینترنتی نیست UBI خودش رسما اعلام کرده
گفته تنهای چیزی که assassin's creed رو خیلی پر طرفدار کرده اینه که ما هرچقدر میتونید خلاقیت به خرج میدیم تا چیز های عجیب درست کنیم پس چون تو جنگ جهانی دوم مردا همه در جنگ بودند حتما پشت قضیه ی اصلی یک زن بوده
اگه فکر میکنید زن ها نمیتونن assassin بشن باید بدونید که lucy هم assassin هست :46: تبعیض نیست !!
Ultra_Black
27-06-2010, 15:44
سلام
منم امروز بازی رو تموم کردم،بازی قشنگی بود و ارزش وقت گذاشتن رو داشت
حالا که Rodrigo رو کشتم و برگشتم به ویلا باید کار خاصی بکنم؟!(ادامه داره؟)
زره Altair رو هم که گرفتم
titanium_zarin
27-06-2010, 16:10
سلام
منم امروز بازی رو تموم کردم،بازی قشنگی بود و ارزش وقت گذاشتن رو داشت
حالا که Rodrigo رو کشتم و برگشتم به ویلا باید کار خاصی بکنم؟!(ادامه داره؟)
زره Altair رو هم که گرفتم
ميتونيد دنبال پرها بگرديد و همينطور فيلم رو كامل كنيد ...در كل بازي تموم شده ...اما ميتونيد بچرخيد واسه خودتون ...
A.M.D.D.E.V.I.L
27-06-2010, 16:56
بالاخره پر ها رو تموم کردم بهمون یک شنل میده که باهاش هیچ وقت noriety پایین نمیاد یعنی وقتی گارد ها میبینن منو زود حمله میکنند اما با کندن پوستر most wanted از دیوار ها و ... بازم پایین نمیاد بی صبرانه منتظر brother hood هستم و امید وارم زود تر از تاریخ موعود بیاد! :19:
َalireza
27-06-2010, 22:29
با این تعاریفی که از brotherhood شد من که عمرا نخرمش
خدا کنه تو تابستون بیاد:19:
رضا جنگنده
28-06-2010, 11:56
سلام
چه جوري مي شه شمشير يا چاقوي اصليمون رو بندازيم يا بايه سلاح ديگه عوض كنيم؟
black.assassin
28-06-2010, 12:07
سلام
چه جوري مي شه شمشير يا چاقوي اصليمون رو بندازيم يا بايه سلاح ديگه عوض كنيم؟
نه دیگه . این یکی نمیشه . فقط می تونی از زمین اسلحه ورداری نه اینکه سلاح خودتو بندازی زمین .
A.M.D.D.E.V.I.L
28-06-2010, 18:56
نه مثل اینکه صرف نظر کردند از ساخت بازی assassin's creed 3 WWII نمیخوان موضوعش توی جنگ جهانی بشه
منبع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سازنده ی اصلی assassin's creed از این بازی و از UBI SOFT استئفا داده و گفته آخر brother hood قراره شک بده بهتون (من که فکر می کنم قراره اتزیو بمیره :41: )
EngineeR EhsaN
28-06-2010, 21:51
نه مثل اینکه صرف نظر کردند از ساخت بازی assassin's creed 3 WWII نمیخوان موضوعش توی جنگ جهانی بشه
منبع
سازنده ی اصلی assassin's creed از این بازی و از UBI SOFT استئفا داده و گفته آخر brother hood قراره شک بده بهتون (من که فکر می کنم قراره اتزیو بمیره :41: )
احتمالا جای اون اتزیو با اون پسره که اسمشو نمیدونم عوض میشه!
13001300
29-06-2010, 13:10
help
من توی مرحله تمرینی گیر کردم نمیدونم کدوم دکمه رو بزنم
دوستان یه راهنمایی لطفا. من اون مرحله انزیو ریش در میاره و اون یاروش گم میشه بعد کلی غلامت تعجب میاد که باید تو هر کدوم یکی رو بکشی اونجا که یکی تو کشتیه و میگه بدون اینکه بفهمن بکشیش موندم اصلا نمیدونم چی کار کنم . راهنمایی لطفا
A.M.D.D.E.V.I.L
29-06-2010, 23:00
باید یکی یکی اون ها رو بدون این که دیده بشی بکشی و البته بعضی هاش اشکالی نداره اگه دیده بشی واسه اونی که توی کشتی هست برو به زیر آب
و شنا کن برو به پشت کشتی و سمت چپ بالای کشتی از طرف پشت که نگاه کنی 1 گارد هست که هی میاد رد میشه باید بدون هیچ جلب توجهی اونو زود assassinate کنی و وقتی گاردی که توی اونطورف هست رفت بپری روی کشتی و اون دو تا گاردی که کنار هم وایستادن رو زود double assassinate کنی همزمان بمیرن بعد بپر روی سکویی که جلوی اونها هست و زیرت باید اون تاچر عوضی رو ببینی دیگه مهم نیست دیده بشی یا نه زود روش هدف گیری کن و بپر جونشو بگیر
باید یکی یکی اون ها رو بدون این که دیده بشی بکشی و البته بعضی هاش اشکالی نداره اگه دیده بشی واسه اونی که توی کشتی هست برو به زیر آب
و شنا کن برو به پشت کشتی و سمت چپ بالای کشتی از طرف پشت که نگاه کنی 1 گارد هست که هی میاد رد میشه باید بدون هیچ جلب توجهی اونو زود assassinate کنی و وقتی گاردی که توی اونطورف هست رفت بپری روی کشتی و اون دو تا گاردی که کنار هم وایستادن رو زود double assassinate کنی همزمان بمیرن بعد بپر روی سکویی که جلوی اونها هست و زیرت باید اون تاچر عوضی رو ببینی دیگه مهم نیست دیده بشی یا نه زود روش هدف گیری کن و بپر جونشو بگیر
خوب چجوری دیده نشم. میرم از بغل کشتی آویزون هم میشم میکشمون پایین باز دیده میشم. روی کشتی هم نمیتونم برم بکشمشون فقط اون 2 تا که اون جلو رو اسکله وایسادن رو میکشم و اون یارو کمان داره که راه میره. بقیه که روی کشتی هستن رو اصلا نمیتونم بکشم. چه جوری بکشمشون.
خوب چجوری دیده نشم. میرم از بغل کشتی آویزون هم میشم میکشمون پایین باز دیده میشم. روی کشتی هم نمیتونم برم بکشمشون فقط اون 2 تا که اون جلو رو اسکله وایسادن رو میکشم و اون یارو کمان داره که راه میره. بقیه که روی کشتی هستن رو اصلا نمیتونم بکشم. چه جوری بکشمشون.
اگه از كنار كشتي بكشونيشون پايين نمي فهمن مگه نزديك هم باشند وقتي رفتي روي عرشه مي توني از بمب دود زا نيز استفاده كني. تا اونا گيج مي شن و سرفه مي كنند كار هدف رو تموم كني
َalireza
30-06-2010, 10:39
من خودم اینجوری ردش کردم:
گفتم هرچی بیشتر بکشم بهتر
یه طرف کشتی دو گارد هستن که اگه از سمت اسکله نگاه کنی یکی میره چپ یکی راست
اونطرف کشتی هم همینطور
من میپرم تو آب میرم اون طرف کشتی
اون 2 نفری که میان اونجایی که نرده نداره رو میکشم
بعدش میرم پشت کشتی.2 نفر باید به سمت من نگاه کنن و حی حرکت کنن به سمت جلوی من و به سمت من
یکیشون رو که قبلا کشتم پس یکی میمونه
اونو میکشم میرم تو کشتی اون دو نفری که بالا هستن رو سریع میکشم و میپرم پایین چون تبرزنا یه نیم نگاهیشون به من میفته
یه چیز جالب تو مرحله اینکه بعد اینکارایی که الان من کردم کمانداره داره در جا میزنه!میرم اونم از تو آب میکشمش
حالا فقط 5 نفر موندن
تبرزنا دو نفر جلوی کشتی و اونی که هی میره و میاد
اونو نمیتونم بکشمش چون تبرزنا منو میبینن پس بر میگردم بالای کشتی و یارو رو میکشم
به همین سادگی به همین خوشمزگی
------------------------------------------
خلاصه تو این مرحله مرو باید بندازه تو آب بجز اونایی که 2 تایی میکشیشون
----------------------------------------------------------------------
من از این بازی خیلی خوشم اومد چون تو بعضی مراحلی که نباید دیده میشدم یه کارایی کردم که خودم فکر کردم assassin شدم
یه فکرایی به سرم میز که نگووووووووو:5:
دوستان ممنون از راهنماییاتون من اون مرحله رو رد کردم. اول 6 تا گلوله خریدم بعد اون یارو که رو اسکله هی را میره رو کشتم بعد اونا سه چار تایی اومدن پایین اونا رو هم با تیر کشتم بعد خود یارو اومد رو اسکله اونم با تیر کشتم. خیلی راحت. از جام هم تکون نخوردم.
حالا تو یه مرحله دیگه گیر کردم. اونجا که عموهه به ازیو میگه بور لئوناردوداوینچی رو ببین همون جا که تمام codex ها رو جمع کردیم. اون وقت این یارو لئوناردو رو از کجا گیر بیارم؟
mamaloo_shz
30-06-2010, 15:45
حالا تو یه مرحله دیگه گیر کردم. اونجا که عموهه به ازیو میگه بور لئوناردوداوینچی رو ببین همون جا که تمام codex ها رو جمع کردیم. اون وقت این یارو لئوناردو رو از کجا گیر بیارم؟
اگر همه کدکس ها رو دارین، لئوناردو باید توی ویلای عموهه باشه !
همونجا که خواهرش هم هست و پول ها جمع میشه اونجا ... 1 گوشه داره نقاشی میکشه واسه خودش ! :دی
pooyakhaste
01-07-2010, 14:33
سلام. بچه ها من کمک میخوام
من قبلا یه شمشیر خیلی خوب از آهنگری خریده بودم. بعدش همینجوری دوباره رفتم آهنگری که یک تبر بخرم که خیلی خوب نبود. حالا هر کاری میکنم اون شمشیر قبلیم رو نمیتونم استفاده کنم حتی نمی تونم دوباره برم بخرمش. تورو خدا بگید چیکار کنم که بتونم از اون شمشیر قبلیه دوباره استفاده کنم
titanium_zarin
01-07-2010, 15:03
سلام. بچه ها من کمک میخوام
من قبلا یه شمشیر خیلی خوب از آهنگری خریده بودم. بعدش همینجوری دوباره رفتم آهنگری که یک تبر بخرم که خیلی خوب نبود. حالا هر کاری میکنم اون شمشیر قبلیم رو نمیتونم استفاده کنم حتی نمی تونم دوباره برم بخرمش. تورو خدا بگید چیکار کنم که بتونم از اون شمشیر قبلیه دوباره استفاده کنم
برو به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ...اونجا برش دار ...
nدوستان شرمنده یه جا دیگه گیر کردم.
اون قسمت که تو ویلای عموهه کلی مجسمه هست باید بری دونه دونه تو هر شهر اون علامت ها رو بازی کنی تا قفل ها باز شه. منم 5 تاشو رفتم ولب یکی دیگش رو پیدا نمیکنم. فکر کنم این یکی همونیه که علامتش مثل بقیس و سفیده و توی forli هستشه. ولی چه جوری باید ردش کنم؟
javad2015
01-07-2010, 18:40
سلام به همگي بچه ها من توي AC2 خرابكاري كردم يعني نميخواستم اينجوري بشه .
من اون قسمتي رو كه اتزيو لوناردو داوينچي رو كنار كالسكه ميبينه بعد براي اولين بار سوار كالسكه ميشي وقتي سربازا ميپرن رو كالسكه . ميخوان منو بندازن پايين گفت كه shift رو بزنم .من هم زدم ولي يه دفه پريد بيرون و يه پيغام آورد و پايينش گزينه هاي yes ,no اومد من همyes زدم وبعد رفتم تو بازي ديدم كه ديگه شيفت رو خودش ميگيره(مثل اينكه شيفت رو مدام نگه داشته باشم) كه بعد از چه قدر ور رفتن فهميدم كه بازدن شيفت از حالت اونجوري در مياد ولي با زدن مجدد اون به حالت اول برميگرده من ميخوام كه كاملا اين حالت از بين بره چون اعصاب آدم رو خراب ميكنه تو بازيو اين رو بگم كه من براي اجراي اين بازي از حالت ساخت سرور مجازي استفاده كردم. لطفا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييد. :19::42::45::sad:
منم قبلا یه همچین مشکلی برام پیش اومده بود درست یادم نیست چه جوری تو کنترل پنل درستش کردم...ولی میتونی یه بار دیگه چند بار شیفت رو بزنی تا اون گزینه بازم بیاد بعد غیر فعالش کن:46:
*Mehran*
01-07-2010, 19:57
دوستان منم این مشکل رو دارم میخوام همیشه Shift رو بزنم ولی هیچوقت اون نکته نیاد ، راهی داره ؟
mamaloo_shz
01-07-2010, 19:57
nدوستان شرمنده یه جا دیگه گیر کردم.
اون قسمت که تو ویلای عموهه کلی مجسمه هست باید بری دونه دونه تو هر شهر اون علامت ها رو بازی کنی تا قفل ها باز شه. منم 5 تاشو رفتم ولب یکی دیگش رو پیدا نمیکنم. فکر کنم این یکی همونیه که علامتش مثل بقیس و سفیده و توی forli هستشه. ولی چه جوری باید ردش کنم؟
یادم نیست مرحله این شهر رو ... اسکرین شات بدین از معبدی که میرین توش، میگم بهتون !
سلام
من 2جا مشکل دارم
2 زیرزمین ویلا از 6 تا مجسمه 5 تا رو باز کردم
ولی اون یکی که 2 ونیز هست و از روی یکی از تاورها توش میریم رو نمی تونم رد کنم. یه چک پوینت داره که نوشته advanced jump بزنین من هر کار می کنم نمی تونم روی اون میله برم. خواهش می کنم راهنمایی کنید.
اینم شات:
تو اتاق شمشیرا جای یه شمشیر خالیه این همون نیزس؟ از کجا میشه نیزه گیر آورد ؟
مرسی
یادم نیست مرحله این شهر رو ... اسکرین شات بدین از معبدی که میرین توش، میگم بهتون !
مشکل من اینه که معبد رو گیر نمیارم. یکی هست که میر اون بالا و سوار اون یارو هواپیمای لئوناردو میشی بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم.(بازی تموم شده)
راستی چرا بازی که تموم شد اینقدر مسخره تموم شد؟ مامان ازیو که هنوز هنگ کرده جلو تخت افتاده . بعد خواهر ازیو یا خودش چرا ازدواج نکردن؟؟!(این جا ایرانه ها:31:)داونچی چی شد؟ عموهه چی شد؟
mamaloo_shz
02-07-2010, 00:29
مشکل من اینه که معبد رو گیر نمیارم. یکی هست که میر اون بالا و سوار اون یارو هواپیمای لئوناردو میشی بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم.(بازی تموم شده)
راستی چرا بازی که تموم شد اینقدر مسخره تموم شد؟ مامان ازیو که هنوز هنگ کرده جلو تخت افتاده . بعد خواهر ازیو یا خودش چرا ازدواج نکردن؟؟!(این جا ایرانه ها:31:)داونچی چی شد؟ عموهه چی شد؟
یعنی معبد رو پیدا نمیکنی ؟!
1 معبد دقیقا" در همین حوالی که میگی هست ، پیداش کن ، از روی مپ، انتخابش کن، بعد که نزدیک میشی بهش فاصله رو بهت میده، راحت میتونی پیدا کنی معبد آخری رو !
جای پرها 2 ونیز با رنگ قرمز
یعنی معبد رو پیدا نمیکنی ؟!
1 معبد دقیقا" در همین حوالی که میگی هست ، پیداش کن ، از روی مپ، انتخابش کن، بعد که نزدیک میشی بهش فاصله رو بهت میده، راحت میتونی پیدا کنی معبد آخری رو !
اینم از عکسش. اون سفیده رو چه جوری ردش کنم؟
محل مجسمه های ویلا:
Amin.P30
02-07-2010, 10:19
دوستان سلام ..
اونجایی که توی یه اتاق 15&20 تا خانم هستند..بقیه محل ها بسته اند..
نوشته HOLD WALK TO STEAL ON SOMONE .. یه همچین چیزی ..
چیکار باید کرد؟؟؟
.یه سیو هم تا وسط های بازی قرار بدین.ممنون
Milad4171
02-07-2010, 10:57
یه عکس Wallpaper پیدا کردم ولی اصلا شبیه انزیو نیست. فکر کنم مال قبلیه چون انزیو انگشتش رو نبرید! بهر حال میگذارم ببینین
دوستان سلام ..
اونجایی که توی یه اتاق 15&20 تا خانم هستند..بقیه محل ها بسته اند..
نوشته HOLD WALK TO STEAL ON SOMONE .. یه همچین چیزی ..
چیکار باید کرد؟؟؟
.یه سیو هم تا وسط های بازی قرار بدین.ممنون
اونجا میخواد استتار رو بهت یاد بده. باید بری بغل زنه ظربه سر رو بزنی( تو پی سی E هست فکر کنم) بعد باید باید دنبال زنه بری ولی باید همش استتار کنی بین آدماها که بیتشرشون لباس مشکلی شالی تنشونه( نمیدونم اسمشون چی بود یادم رفت) بعد بری دنبالش تا ازاونور دوباره برگرده به خونه. اونجا میخواد بهت بگه چطوری بین اون زن فاهشه ها استتار کنی و ازشون استفاده کنی!!
black.assassin
02-07-2010, 11:48
یه عکس Wallpaper پیدا کردم ولی اصلا شبیه انزیو نیست. فکر کنم مال قبلیه چون انزیو انگشتش رو نبرید! بهر حال میگذارم ببینین
والپیپر قشنگی بود . آره اتزیو نیست الطائره . ولی خدایی جذبه و قیافه الطائر 10 بار بهتر از اتزیو هست . نه ؟
havas_1980
02-07-2010, 12:10
اونجا میخواد استتار رو بهت یاد بده. باید بری بغل زنه ظربه سر رو بزنی( تو پی سی E هست فکر کنم) بعد باید باید دنبال زنه بری ولی باید همش استتار کنی بین آدماها که بیتشرشون لباس مشکلی شالی تنشونه( نمیدونم اسمشون چی بود یادم رفت) بعد بری دنبالش تا ازاونور دوباره برگرده به خونه. اونجا میخواد بهت بگه چطوری بین اون زن فاهشه ها استتار کنی و ازشون استفاده کنی!!استتار نیست. روش دزدی کردن و فوری فرار کردن رو می خواد یاد بده...
mamaloo_shz
02-07-2010, 12:39
سلام
من 2جا مشکل دارم
ولی اون یکی که 2 ونیز هست و از روی یکی از تاورها توش میریم رو نمی تونم رد کنم. یه چک پوینت داره که نوشته advanced jump بزنین من هر کار می کنم نمی تونم روی اون میله برم. خواهش می کنم راهنمایی کنید.
اینم شات:
مرسی
اون لبه که رو به روت هست دقیقا" رو بگیر، بعد جهت رو بده پایین و بپر، اینطوری میپره رو اون میله .
اگر دقت کنی، خودش هم میگه باید چی کار کنی !
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
اینم از عکسش. اون سفیده رو چه جوری ردش کنم؟
عزیز عکس مپ رو نمیدونم که من ... منظورم این بود که شما برو توی معبد ، وقتی رفتی توش، 1 عکس از محیط اونجا بگذار تا یادم بیاد .
Milad4171
02-07-2010, 12:40
آرهههههههه. الان یادم اومد. آخه من یه بار تموم کردم دارم یه بار دیگه بازی میکنم با اونجا رو رد کرده بودمااااااااا. ولی یک لحظه صحنه درست توی ذهنم نبودم!! بله شما درست میفرمایید!!!
:46:
َalireza
02-07-2010, 16:30
سلام
من 2جا مشکل دارم
اینم شات:
مرسی
اون لبه که رو به روت هست دقیقا" رو بگیر، بعد جهت رو بده پایین و بپر، اینطوری میپره رو اون میله .
اگر دقت کنی، خودش هم میگه باید چی کار کنی !
نخیر اشتباست
اونارو نمیشه گرفت تا جایی که من یادمه:21:اونا فکر کنم برا نشون دادن راهه:13:مثل یه علامت که راحت درسته یه همچین چیزی:19:
خود بازی هم میگه باید رو دیوار راه بری و بپری:31:
اگه گیج شدی توضیح میدم خوب کاری نداره:20:
وقتی از ساختمونی میخوای بری بالا اگه با کامپیوتر بازی میکنی راست کلیک و space رو نگه میداری سمت دیوارش تا یه لبه ای رو بگیره بره بالا اما اگه چیزی نباشه بعد یه مدت کوتاهی میفته درسته؟:5:
اونجا هم چیزی نیست که بگیریش باید بری بالا ولی قبل اینکه بیفته سمت میله جهت بگیری و بپری با space:21:
:11::11::11::11::11:
َalireza
02-07-2010, 16:35
من تو این بازی به آرزوم نرسیدم نمیشه تبر داشت و با تبر جنگید همیشه؟؟؟یعنی هیچوقت نیفته زمین مثل شمشیری که میخریم:31:
black.assassin
02-07-2010, 17:29
چی میگین ؟ بازی 2 دیویدی هستش ... من خودم 2 دیویدی دیروز خریدم ... یعنی چی 3 دیویدی هستش ؟ لطفا بیشتر توضیح بدین ... با تشکر در ضمن قیافه Ezio بهتر از Altair هستش دوستان مقایسه کنین :
تصویر :
عزیز من منظورم قیافشون بود . نه لباسشون . قیافه اتزیو یه جور کجه :دی ولی الطائر یه جذبه خاصی داره و با ابهت تره .
دوستان بازی 2 DVD هست ولی بعضی شرکت ها نمی تونن حجمش رو کم کنن و 3 DVD میدن بازار . بعضی ها هم از قصد این کار رو می کنن که 2 تومن رو 3 تومن بفروشن . کوفتشون شه :دی
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
من تو این بازی به آرزوم نرسیدم نمیشه تبر داشت و با تبر جنگید همیشه؟؟؟یعنی هیچوقت نیفته زمین مثل شمشیری که میخریم:31:
خیلی خشنیا :31:. نه نمیشه . بدبخت وقتی از دیوار بالا میره چطوری تبر به اون سنگینی رو بکشه با خودش :دی
نخیر اشتباست
اونارو نمیشه گرفت تا جایی که من یادمه:21:اونا فکر کنم برا نشون دادن راهه:13:مثل یه علامت که راحت درسته یه همچین چیزی:19:
خود بازی هم میگه باید رو دیوار راه بری و بپری:31:
اگه گیج شدی توضیح میدم خوب کاری نداره:20:
وقتی از ساختمونی میخوای بری بالا اگه با کامپیوتر بازی میکنی راست کلیک و space رو نگه میداری سمت دیوارش تا یه لبه ای رو بگیره بره بالا اما اگه چیزی نباشه بعد یه مدت کوتاهی میفته درسته؟:5:
اونجا هم چیزی نیست که بگیریش باید بری بالا ولی قبل اینکه بیفته سمت میله جهت بگیری و بپری با space:21:
:11::11::11::11::11:
منم همین کارو می کنم ولی همیشه می پره 2 آب اصلا نمی تونه میله رو بگیره.
A.M.D.D.E.V.I.L
03-07-2010, 15:31
کی قراره صبر کنه تا آذر که اینا بازی رو بسازن؟
سلام. اون مرحله اي كه همه سربازا لباس جنگ صليبي تنشونه و بايد يه نفرو تعقيب كنيم. كه اون طرف از يه برج ميره بالا و درو ميبنده. بعد من از ديوار برج رفتم بالا تا رسيدم به يه در ديگه كه بالاش يه چوبه. اونجارو چجوري بايد برم بالا؟؟؟ چوبو چجوري بگيريم؟؟؟
امروز بعد از مدت ها دوباره بازي رو رفتم. توي قلعه ي اساسين ها در شهر ونيز اون پايينيه بعد از اين كه دنبال يك معمور مودوي و بعد خودش و گارد رو مي كشي وارد يه جاي مخفي مي شي براي رفتن بايد دستگيره رو بكشي و بعد بري. در همون اول كار نمي تونم چطوري از قسمت اول بپرم بازي براي كمك علامت پا(شيفت) و يك علامت جمع مانند مي ده ولي هر كاري مي كنم اتفاقي نمي افته
بي نهايت ممنون مي شم اگه كمك كنيد.
titanium_zarin
04-07-2010, 09:25
سلام. اون مرحله اي كه همه سربازا لباس جنگ صليبي تنشونه و بايد يه نفرو تعقيب كنيم. كه اون طرف از يه برج ميره بالا و درو ميبنده. بعد من از ديوار برج رفتم بالا تا رسيدم به يه در ديگه كه بالاش يه چوبه. اونجارو چجوري بايد برم بالا؟؟؟ چوبو چجوري بگيريم؟؟؟
چوب اولي رو كه ميشه راحت گرفت ...بعد روتون رو بكنيد به سمت تاقچه و بپريد ...
امروز بعد از مدت ها دوباره بازي رو رفتم. توي قلعه ي اساسين ها در شهر ونيز اون پايينيه بعد از اين كه دنبال يك معمور مودوي و بعد خودش و گارد رو مي كشي وارد يه جاي مخفي مي شي براي رفتن بايد دستگيره رو بكشي و بعد بري. در همون اول كار نمي تونم چطوري از قسمت اول بپرم بازي براي كمك علامت پا(شيفت) و يك علامت جمع مانند مي ده ولي هر كاري مي كنم اتفاقي نمي افته
اين جوري كه خودت گفتي من گيج شدم ...
اما فكر كنم بايد روي ديوار بري بالا يعني روي ديوار بدوي و بپري اينور ...
باید همزمان با پرش جهت سمت راست رو بگیرید (بستگی به جهتی که میخواید بپرید داره) :46:
چوب اولي رو كه ميشه راحت گرفت ...بعد روتون رو بكنيد به سمت تاقچه و بپريد ...
من اينجارو ميگم. هركاري ميكنم نميتونم چوبو بگيرم!! همش ميپره زير چوب.
باید همزمان با پرش جهت سمت راست رو بگیرید (بستگی به جهتی که میخواید بپرید داره) :46:
اگه مي شه يكم بيشتر توضيح بديد هر كاري ميكنم نمي شه
arman665
04-07-2010, 11:52
شما برو زير چوب ، صاف بپر بالا چوبو ميگيره . شايد اولش يكم سخت باشه يكم باهاش ور بري چوبرو ميگيره :46:
titanium_zarin
04-07-2010, 12:06
اگه مي شه يكم بيشتر توضيح بديد هر كاري ميكنم نمي شه
دوست من ...
رو ديوار به سمت بالا بدويد ...
بعد وقتي احساس كرديد ديگه بالاتر نميره ...جهت راست رو بگيريد و بپريد ...همين ...
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
شما ...بريد زير تيرك ...بعد به سمت بالا بدويد و بپريد ...
اگه نشد ...
همينجا كه نشستيد اخره هين تاقچه كاره بالا رو تكرار كنيد ...
دوست من ...
رو ديوار به سمت بالا بدويد ...
بعد وقتي احساس كرديد ديگه بالاتر نميره ...جهت راست رو بگيريد و بپريد ...همين ...
.
يه دنيا تشكر.
دوستان1 سوال:
1-اگه تمام پرها رو جمع کنیم چی میشه؟ من الان 5 روزه دارم صبح تا شب جون میکنم فقط 71 شو جمع کردم. خسته شدم دیگه. اگه تهش سرکاریه دیگه جمع نکنم.
ممنون
mohammad_s7201
04-07-2010, 19:08
سلام
آقا بعضی وقتا وقتی داره وسط بازی یه تیکه ویدیو نشون میده یهو وسطش میگه فلان دکمه رو بزن، اگه اون دکمه رو نزنی چی میشی؟ روی روند بازی که تاثیری نداره؟
black.assassin
04-07-2010, 19:48
دوستان1 سوال:
1-اگه تمام پرها رو جمع کنیم چی میشه؟ من الان 5 روزه دارم صبح تا شب جون میکنم فقط 71 شو جمع کردم. خسته شدم دیگه. اگه تهش سرکاریه دیگه جمع نکنم.
ممنون
نه سرکاری نیست . جمع کن . خودت ببینی بهتره . من بگم لذتش از بین میره .
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
سلام
آقا بعضی وقتا وقتی داره وسط بازی یه تیکه ویدیو نشون میده یهو وسطش میگه فلان دکمه رو بزن، اگه اون دکمه رو نزنی چی میشی؟ روی روند بازی که تاثیری نداره؟
نه هیچ تاثیری نداره . ولی فکر کنم اونقد وایمیسه تا بزنی .
آقا من این glyph ها رو که حل کردم تهش یه فیلم در اومد نفهمیدم منظور فیلم رو یکی میشه توضیح بده.
ممنون
من همش رو كامل نكردم ولي فكر ميكنم داستان آدم و حوا باشه كه سيب رو از خدايان! دزديدند و فرار كردند!
فیلم کلیش که در اومد دو نفر زن و مرد دارن هی میدوون بعد میرن بالای ساختمون نعره میکشن فیلم تموم میشه از یه جا هم رد میشن که توش دارن این apple رو میسازن. حالا نمیدونم بعنی چی؟
yoosef_st
05-07-2010, 22:38
سلام.
من تازه نسخه 360 این بازی رو گرفتم. تا قسمت 5 رفتم. میخوام ببینم این نسخه هایی که الان هست هم همچنان اون مشکلیکه بعد از یه مرحله ای اگر از بازی خارج میشدیم دیگه نمیشد ادامه بدیم رو داره یا نه؟
اگر آره کجاشه؟ چکار کنیم که به این مشکل دچار نشیم؟
mohammad_s7201
06-07-2010, 06:39
فیلم کلیش که در اومد دو نفر زن و مرد دارن هی میدوون بعد میرن بالای ساختمون نعره میکشن فیلم تموم میشه از یه جا هم رد میشن که توش دارن این apple رو میسازن. حالا نمیدونم بعنی چی؟
خوب اين فيلمش رو ميتوني يه جوري استخراج كني و بذاري اينجا كه ما هم ببينيم. من4 تيكه اولش رو دراوردم ولي بقيش حسش نيست :31:
mahdisaff74
06-07-2010, 09:08
منم همین کارو می کنم ولی همیشه می پره 2 آب اصلا نمی تونه میله رو بگیره.
شما بايد از روي اون محلي از ديوار كه رنگش رفته بايد بري بالا و بعد سمت ميله جهت بگيريد و بپريد.:20:
Sajad2006
06-07-2010, 09:58
سلام.
چجوری میتونم انجام یه مرحله که توشم رو کنسل کنم؟
خوب اين فيلمش رو ميتوني يه جوري استخراج كني و بذاري اينجا كه ما هم ببينيم. من4 تيكه اولش رو دراوردم ولي بقيش حسش نيست :31:
چه جوری فیلمش رو درآرم؟:20: نمیشه که .برنامه ای چیزی که نداریم همچین کاری بکنه. شما میتونید سیو منو دانلود کنید بریزید فیلمو ببینید.
سلام.
چجوری میتونم انجام یه مرحله که توشم رو کنسل کنم؟
فکر کنم دگمه esc رو بزنید و بعد abort memory.
سلام
میگم بازی واسه من اجرا میشه منتهی وقتی تو همون قسمت اول تو فلورانس باباش یه وظیفه بهش میده و قبولش مبکنی دیگه هیچی نمیاد یعنی هیج جایی رو رو نقشه علامت نمی زنه که برم اونجا چی کار کنم.
Alireza.M67
07-07-2010, 13:58
سلام.
من تازه نسخه 360 این بازی رو گرفتم. تا قسمت 5 رفتم. میخوام ببینم این نسخه هایی که الان هست هم همچنان اون مشکلیکه بعد از یه مرحله ای اگر از بازی خارج میشدیم دیگه نمیشد ادامه بدیم رو داره یا نه؟
اگر آره کجاشه؟ چکار کنیم که به این مشکل دچار نشیم؟
بله .
بعد از مرحله ی 11 نباید بلافاصله خارج شید .تا اولین چک پوینت مرحله بعد واسه اطمینان برید .
کلا نمیدونم یوبی سافت چرا اینجوری شده ؟ تو پرنس جدید هم عین همین مشکل هست .
دوستان زحمت نکشید حل شد
فقط وقتی به جایی می رسه که داوینچی باس شمشیر کوچیکه رو بده هنگ می کنه خفن مشکل از چیه رفقا؟؟؟؟:20:
yoosef_st
07-07-2010, 17:22
بله .
بعد از مرحله ی 11 نباید بلافاصله خارج شید .تا اولین چک پوینت مرحله بعد واسه اطمینان برید .
کلا نمیدونم یوبی سافت چرا اینجوری شده ؟ تو پرنس جدید هم عین همین مشکل هست .
یعنی بلوک 11 حافظه که تموم شد، تا بلوک 12 برم بعد بیام بیرون؟
یا فقط یه چک پوینت برم بسه؟
havas_1980
07-07-2010, 19:07
دوستان زحمت نکشید حل شد
فقط وقتی به جایی می رسه که داوینچی باس شمشیر کوچیکه رو بده هنگ می کنه خفن مشکل از چیه رفقا؟؟؟؟باید کلید 2 رو بزنین.
nouri-team
07-07-2010, 19:08
با بد بختی کرکش کردم.
دوستان بالا سمت چپ چی رو نشون می ده؟ من وقتی مبارزه می کنم بعد از مدتی قرمز می شه و نمی دونم چرا اسلحه ها مو ازم می گیره و فقط از اسلحه هایی که زمین افتاده می تونه استفاده کنه!
درمان این مرض چیه؟
havas_1980
07-07-2010, 19:32
با بد بختی کرکش کردم.
دوستان بالا سمت چپ چی رو نشون می ده؟ من وقتی مبارزه می کنم بعد از مدتی قرمز می شه و نمی دونم چرا اسلحه ها مو ازم می گیره و فقط از اسلحه هایی که زمین افتاده می تونه استفاده کنه!
درمان این مرض چیه؟اون وضعیت بدنام تون (Notoriety) رو نشون میده و نتیجش اینه که سربازا زودتر متوجه شما میشن اگه نزدیکشون باشین... این بدنامی به سه صورت قابل حله:
- برداشتن پوستر ها که مساویه با حذف 25% از بدنامی.
- رشوه دادن به جارچی ها که مساویه با حذف 50% از بدنامی.
- به قتل رسوندن افسر های عالی رتبه که مساویه با حذف 75% از بدنامی.
mohammad_s7201
08-07-2010, 08:58
سلام. من چندتا سوال داشتم.
توی ویلا اون ستون ها چیه و به چه دردی میخوره؟؟ ( شماره 1)
و دوم اینکه توی ویلا توی نقشه یه علامت ستاره هست ( شماره 2) چطوری میشه رفت اونجا؟
درضمن یه اسلحه سمی داره، چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
بازیش زیادی خسته کننده است
آدم بعد از یه مدت دیگه باهاش حال نمیکنه
اصلا کلا از این اساسین خسته شدم تازه میخواد جدیدش هم بیاد ،دیگه واویلا
titanium_zarin
08-07-2010, 10:59
سلام. من چندتا سوال داشتم.
توی ویلا اون ستون ها چیه و به چه دردی میخوره؟؟ ( شماره 1)
و دوم اینکه توی ویلا توی نقشه یه علامت ستاره هست ( شماره 2) چطوری میشه رفت اونجا؟
1.توي پشت بوم خونه هاي همين جا يه سري مجسمه پيدا ميكني كه ميتوني بزاري اينجا و پول بگيري ...
2.فكر كنم از راه زير زميني بايد بري ...فكر كنم ...
شما طبق این نقشه مجسمه ها رو جمع کن بزار روش تو هر کدوم 2000 فلورین پول داره.
mohammad_s7201
08-07-2010, 13:12
1.توي پشت بوم خونه هاي همين جا يه سري مجسمه پيدا ميكني كه ميتوني بزاري اينجا و پول بگيري ...
2.فكر كنم از راه زير زميني بايد بري ...فكر كنم ...
کدوم زیرزمین؟؟ راهش کجاست؟
اون اسلحه سمی چی؟ شما استفاده نکردی؟
Alireza.M67
08-07-2010, 19:10
یعنی بلوک 11 حافظه که تموم شد، تا بلوک 12 برم بعد بیام بیرون؟
یا فقط یه چک پوینت برم بسه؟
ببین شما 2 تا کار کن .
1 - بعد از مرحله ی 10 وقتی رسیدی به 11 تا اولین چک پوینت برو بعد خارج شو .
2 - بعد از مرحله ی 11 وقتی رسیدی به 14 تا اولین چک پوینت برو بعد خارج شو .
این مطمئن تره چون دقیقا یادم نیست مشکلش اول مرحله 11 بود یا آخرش .
mohammad_s7201
08-07-2010, 19:46
به میمنت و مبارکی بازی تمام شد :31:
ولی نفهمیدم چی شد؟ :41:
yoosef_st
08-07-2010, 21:27
ببین شما 2 تا کار کن .
1 - بعد از مرحله ی 10 وقتی رسیدی به 11 تا اولین چک پوینت برو بعد خارج شو .
2 - بعد از مرحله ی 11 وقتی رسیدی به 14 تا اولین چک پوینت برو بعد خارج شو .
این مطمئن تره چون دقیقا یادم نیست مشکلش اول مرحله 11 بود یا آخرش .
این 14 همون 12هه دیگه. نه؟
سلام برو بکس
من تو شهره......ام اسم شهره یادم نیست تو یه شهره رفتم بعد یه قسمتیو واسم تو نقشه سبز کرد تو اون قسمت یه یارو اومد پولمو دزدید منم دنبالش کردم کشتمش بعدش دیگه هیچ ماموریتی بهم نداد و نمی ذاره از شهر برم بیرون چی شده به نظر شما؟؟؟
Sajad2006
08-07-2010, 23:04
سلام
این معماها که میگن کجاست؟
این فیلمه چیه؟فیلم حقیقت؟
titanium_zarin
09-07-2010, 09:52
سلام برو بکس
من تو شهره......ام اسم شهره یادم نیست تو یه شهره رفتم بعد یه قسمتیو واسم تو نقشه سبز کرد تو اون قسمت یه یارو اومد پولمو دزدید منم دنبالش کردم کشتمش بعدش دیگه هیچ ماموریتی بهم نداد و نمی ذاره از شهر برم بیرون چی شده به نظر شما؟؟؟
ميگم ...نكنه نبايد ميكشتيش؟؟؟
احخه يادمه اينجوري بود يه جاش ...اون ميدزديد كه برسونت به يه نفر ...
Sajad2006
09-07-2010, 10:06
ميگم ...نكنه نبايد ميكشتيش؟؟؟
احخه يادمه اينجوري بود يه جاش ...اون ميدزديد كه برسونت به يه نفر ...
آره نباید بکشش!
میری دنبالش تا برسی پیش رویاه La volpe
havas_1980
09-07-2010, 11:18
این 14 همون 12هه دیگه. نه؟
نه. 14 همون 12 نیست... سکانس 12 و 13 هم داریم که مربوط به DLC هاش میشه.
yoosef_st
09-07-2010, 12:15
نه. 14 همون 12 نیست... سکانس 12 و 13 هم داریم که مربوط به DLC هاش میشه.
یعنی چی؟
یعنی بعد از 11 میپره 14؟ اونوقت واسه 12 و 13 هم باید DLC داشته باشیم؟
Alireza.M67
09-07-2010, 12:42
یعنی چی؟
یعنی بعد از 11 میپره 14؟ اونوقت واسه 12 و 13 هم باید DLC داشته باشیم؟
دقیقا .
البته نترس ، چیزی از داستانو از دست نمیدی .
yoosef_st
09-07-2010, 16:52
دقیقا .
البته نترس ، چیزی از داستانو از دست نمیدی .
چه خوشحالن این یوبی سافتیها!
DLCش رو فقط میشه از لایو دانلود کنیم دیگه، راه دیگه ای نداره؟
Alireza.M67
09-07-2010, 19:06
چه خوشحالن این یوبی سافتیها!
DLCش رو فقط میشه از لایو دانلود کنیم دیگه، راه دیگه ای نداره؟
نه .
متاسفانه هیچ راهی نیست .
کلا اگه تو ایرانی با این وضع اینترنت باید این قضیه DLC رو فراموش کنی .
این تیغه های مخفی رو باید چه دکمه ای بزنیم بیاد؟؟؟
من با دسته کار میکنم
*hamedkhatar*
11-07-2010, 23:38
روی کیبورد عدد 2 هست
برو توی تنظیمات کنترل ببین عدد 2 روی کدوم دکمه تنضیم شده با گیم پدت تطبیق بده
fariborz_1
13-07-2010, 21:34
با این که بازی رو تموم کردم ، اما توی خونه خودم یه جاهایی تو حیاط هست که دو تا مجسمه لازم داره
این مجسمه ها کجان ؟
با این که بازی رو تموم کردم ، اما توی خونه خودم یه جاهایی تو حیاط هست که دو تا مجسمه لازم داره
این مجسمه ها کجان ؟
مجسمه های ویلا :
َalireza
14-07-2010, 11:34
خداحافظ اتزیو
فرقهیاساین3، شخصیتی جدید، محیطی جدید
خداحافظ اتزیو ادیتوره دافیرنزه. فرقهیاساسین: برادری پایان راه اتزیو خواهد بود و با شروع قسمت سوم از این مجموعه بازیها شاهد شخصیتی جدید در زمان و مکانی جدید خواهیم بود.
ژان فرانسوا بویوین، مدیر تولید فرقهیاساسین: برادری در پاسخ به سرویس خبری Gamerzines در خصوص احتمال دیدن محیط جدید و شخصیت جدید در قسمت بعدی از این مجموعه بازیها گفت: "فرقهیاساسین3: محیط جدید، شخصیت جدید. ما دقیقا میدانیم که چه میکنیم. ما برنامهای بلند مدت برای این مجموعه بازیها داریم."
بر اساس اطلاعات منتشر شده فرقهیاساسین3 تا پیش از سال 2012 میلادی در اختیار بازیکنندهها قرار نخواهد گرفت و پس از عرضهی فرقهیاساسین: برادری باید یک سال تمام را بدون این مجموعه بازیها سپری کنیم.
فرقهیاساسین: برادری در تاریخ شانزدهم نوامبر سال جاری میلادی (25 آبان 89) در اختیار بازیکنندههای پلتفرمهای رایانههای شخصی، ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 قرار خواهد گرفت.
تاپیک brotherhood زده شده؟اگه آره کجاست؟
fariborz_1
15-07-2010, 08:45
یه دمو از brotherhood دیدم توش با توپ داشت کار می کرد
تریپی به هم زده ناکس:31:
سلام. اون مرحله اي كه بايد با يه تفنگ كه روي دستش بسته شده 3 نفرو بكشيم چطوري بايد نشونه گرفت؟؟؟
اگر نميشه نشونه گرفت نفر وسطي كه بالاي پنجره ايستاده رو چطوري بايد زد؟؟؟
titanium_zarin
16-07-2010, 17:13
سلام. اون مرحله اي كه بايد با يه تفنگ كه روي دستش بسته شده 3 نفرو بكشيم چطوري بايد نشونه گرفت؟؟؟
اگر نميشه نشونه گرفت نفر وسطي كه بالاي پنجره ايستاده رو چطوري بايد زد؟؟؟
اول f رو بزنيد تا هدف رو انتخاب كنه بعد هم دكمه شليك رو بگيريد و ول كنيد ...
َalireza
16-07-2010, 17:14
یادم نیست فکر کنم باید کلیک رو نگه داری
M A X I M U M
17-07-2010, 00:16
خداحافظ اتزیو
فرقهیاساین3، شخصیتی جدید، محیطی جدید
خداحافظ اتزیو ادیتوره دافیرنزه. فرقهیاساسین: برادری پایان راه اتزیو خواهد بود و با شروع قسمت سوم از این مجموعه بازیها شاهد شخصیتی جدید در زمان و مکانی جدید خواهیم بود.
ژان فرانسوا بویوین، مدیر تولید فرقهیاساسین: برادری در پاسخ به سرویس خبری Gamerzines در خصوص احتمال دیدن محیط جدید و شخصیت جدید در قسمت بعدی از این مجموعه بازیها گفت: "فرقهیاساسین3: محیط جدید، شخصیت جدید. ما دقیقا میدانیم که چه میکنیم. ما برنامهای بلند مدت برای این مجموعه بازیها داریم."
بر اساس اطلاعات منتشر شده فرقهیاساسین3 تا پیش از سال 2012 میلادی در اختیار بازیکنندهها قرار نخواهد گرفت و پس از عرضهی فرقهیاساسین: برادری باید یک سال تمام را بدون این مجموعه بازیها سپری کنیم.
فرقهیاساسین: برادری در تاریخ شانزدهم نوامبر سال جاری میلادی (25 آبان 89) در اختیار بازیکنندههای پلتفرمهای رایانههای شخصی، ایکسباکس360 و پلیاستیشن3 قرار خواهد گرفت.
تاپیک brotherhood زده شده؟اگه آره کجاست؟
یک: منبع ؟
دو : تریلر رسمی شرکت UBI در نمایشگاه E3 :
دو تا تریلر بود یکی تریلر رسمی بازی :
وقتی انزیو به سمت کالسکه ای که داره کلریس بورجا رو حمل می کنه و فرمانده گارد سلطنتی پاپای استیتس از کالسکه پیاده میشه میگه :
ازیو اودیتوره واقعا شجاعانه است که تنها در مقابل من قرار گرفتی و ...
بر اساس اطلاعات منتشر شده این نسخه از بازی آخرین نسخه از سری AC به شمار میاید که بصورت فوق العاده رسمی در نمایشگاه E3 امسال توسط تهیه کننده بازی اعلام شد !
منبع : تاپیک رسمی AC Brotherhood
من تو اون مرحله ای که یادش میاد گیر کردم..همون که میره به اون نسخه اول..اون ادمی که باید دنبالش کنیم از یک برج میره بالا اما من نمیتونم برم..مشکل از چیه؟
masoudtr
19-07-2010, 15:27
من اینجا که این سربازه را بعد ازملاقات داوینچی کشتم هر کار میکنم برش نمیداره ببره تو خونه داوینچی
هر چی شیفت را هم فشار میدم جواب نمیده چاره چیه؟
اینم عکسش
من اینجا که این سربازه را بعد ازملاقات داوینچی کشتم هر کار میکنم برش نمیداره ببره تو خونه داوینچی
هر چی شیفت را هم فشار میدم جواب نمیده چاره چیه؟
شیفت رو دو سه بار پشت سر هم بزنید.
+
من تو اون مرحله ای که یادش میاد گیر کردم..همون که میره به اون نسخه اول..اون ادمی که باید دنبالش کنیم از یک برج میره بالا اما من نمیتونم برم..مشکل از چیه؟
در زیر اون تیره چوبی قرار بگیرید.دقیقا در زیر سمت راست تیره چوبی.بعد بشینید و در همون حالت بپرید بالا.چوب رو میگره.
شیفت رو دو سه بار پشت سر هم بزنید.
+
در زیر اون تیره چوبی قرار بگیرید.دقیقا در زیر سمت راست تیره چوبی.بعد بشینید و در همون حالت بپرید بالا.چوب رو میگره.
اول مطمئن شو که کنترل مثل ACI هست. گاهی شده کلید ها تو ACII مثل نسخه ی اول نبوده.
دوما یه بار با رایت کلیک هم امتحان کن. رایت کلیک رو نگه دار بعد شیفت رو بزن.
مرسی درست شد...
من الان تو مرحله ایم که با اون دخترا رز دوست میشه..چقدر دیگه تا اخرش مونده..؟؟؟
مرسی درست شد...
من الان تو مرحله ایم که با اون دخترا رز دوست میشه..چقدر دیگه تا اخرش مونده..؟؟؟
یکمی دیگه مونده،فکر کنم اگه خوره بازی داری 3-4 روز دیگه یا زودتر تموم شه(2 روزه باید تموم شه)!
bahador2009
21-07-2010, 14:09
سلام دوستان
من الان تو مرحله ایم که میره یه شهره دیگه بعدش میریم با یکی حرف میزنیم بعد میریم توی یه گود باید آموزش رزم ببینیم ، اینجا باید چیکار کنم .
من هر چی این کچله رو میزنم تموم نمیشه.
درضمن من نسخه Xbox360 رو دارم بازی میکنم.
سلام دوستان
من الان تو مرحله ایم که میره یه شهره دیگه بعدش میریم با یکی حرف میزنیم بعد میریم توی یه گود باید آموزش رزم ببینیم ، اینجا باید چیکار کنم .
من هر چی این کچله رو میزنم تموم نمیشه.
درضمن من نسخه Xbox360 رو دارم بازی میکنم.
اونجا رو قدرشو بدون!از این به بعد پول تو جیبیتو باید از همونجا بگیری: د ی
شما اونجا داری آموزش میبینی یه سری چیزا رو،خودش بهت میگه چیکار کنی،مثلا میگه 3 بار این حرکتو برو و وقتی موفقیت آمیز بود میگه تکرار میکنی یا میری بیرون؟انتخابتو بکن و تموم...رو آموزشاش دقت کن،خیلی بدرد بخوره!
bahador2009
21-07-2010, 14:24
از اینجا چقد دیگه تا انتها راهه ؟
از اینجا چقد دیگه تا انتها راهه ؟
زیاااااااااااد!هنوز اولاشی داداش!خوشحال باش که هنوز سرگرمت میکنه!
hormozan m
21-07-2010, 16:17
سلام. من تو یکی از مرحله هاش گیر کردم! میگه که باید یکی رو توی نوک برج بکشم! میرم بالای برج ولی کسی بجز چندتا سرباز بالاش نیست!!!!!!:27:
titanium_zarin
21-07-2010, 16:58
سلام. من تو یکی از مرحله هاش گیر کردم! میگه که باید یکی رو توی نوک برج بکشم! میرم بالای برج ولی کسی بجز چندتا سرباز بالاش نیست!!!!!!:27:
اين يه باگ بوده ...
نزار كسي ببينتت ...
مستقيم برو اونجا ...
كرك چيه ؟؟
Loaded_nigga
21-07-2010, 17:05
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم ... دلم تنگ شده بود ... ترجمه ی داستان بازی چطور بود خوشتون اومد ؟ ممنون از همه ی اونایی که تشکر کرده بودن
اگه فیلم Prince of Persia رو دیده باشید ، " نظام " که برادر شاه پرشیا هست، فرقه ی " Assassins " یا همون ( حسنسین ) یا ( حششیون ) رو بعد از اینکه توسط پادشاه پرشیا به جای دیگه ای تبعید شدند، دوباره یه جا جمع میکنه و در زیرزمینی مخفی بهشون پناهگاه میده تا به تمرینات خودشون ادامه بدن و هر وقت که لازم شد به " نظام " کمک بکنن
تو فیلم میبینیم که وقتی " نظام " میره پیش " حسنسین ها " وارد اون زیر زمین میشه ، یک عده دارن تمرینات نبرد تن به تن میکنن و یه عده هم دارن پایین زیر زمین حرکات سماوی میکنن تا وارد ترنس بشن و تصاویری از آینده ببینن ...
دقت کرده باشین تو فیلم همه ی حسنسین ها لباس سیاه می پوشن و از حقه ها و حیله هایی مثل مارهای سیاه ، چاقو های مخفی ، شلاقهایی با نوک فلزی ، بمبهای دودی ... استفاده می کنن که از اجدادشون به ارث رسیده
فکر کنم این نوع " assassin " ها خیلی با اونایی که تو بازی AC-II می بینیم فرق دارن چون همه ی کارهاشون رو در قبال پول و ثروت و در جهت منفی انجام میدن
hormozan m
21-07-2010, 17:18
اين يه باگ بوده ...
نزار كسي ببينتت ...
مستقيم برو اونجا ...
كرك چيه ؟؟
همون کرک 700 kb ! همه راه هایی که بود رو امتحان کردم!!! چکار کنم!؟!؟!؟!؟!؟!؟:41:
parsa5564
21-07-2010, 19:37
یه مشکلی دارم ابنکه اوایل بازی جایی که باید بره پیش اون دوست مادرش و تیغه های مخفی رو ازش بگیره گیر میکنه.همونجا که میگه باید یکی از انگشتاتو قطع کنم اما قطع نیم کنه.وقتی تیغه ها رو دستش میگیره دیگه تصویر قفل میشه و نمیشه کاری کرد جز اینکه از بازی خارج شد.باید چیکار کنم؟
havas_1980
21-07-2010, 19:50
یه مشکلی دارم ابنکه اوایل بازی جایی که باید بره پیش اون دوست مادرش و تیغه های مخفی رو ازش بگیره گیر میکنه.همونجا که میگه باید یکی از انگشتاتو قطع کنم اما قطع نیم کنه.وقتی تیغه ها رو دستش میگیره دیگه تصویر قفل میشه و نمیشه کاری کرد جز اینکه از بازی خارج شد.باید چیکار کنم؟
باید کلید 2 رو بزنین.
masoudtr
21-07-2010, 19:56
یکی کلید هایی که برای مبارزه بیشتر استفاده میشه بگه
من فقط میدونم کلید راست را نگه دارم هم حمله کرد چپ را بزنم :31:
Khashayar King
21-07-2010, 20:15
بستگی داره الان کدوم مرحله باشی !؟
-برای قفل کردن روی دشمن که باید F رو بزنی
-چپ کلیک رو نگه دار وقتی که دشمنت خواست بهت ضربه بزنه راست کلیک با این کار دشمنت درجا کشته میشه(چپ کلیک+راست کلیک)
-فرار کردن هم باید چپ کلیک رو با اسپیس نگه داری ( چپ کلیک + اسپیس)
-عوض کردن صلاح :
- Q رو نگه داشته باش اصلحه مورد نظرت رو انتخاب کن
- از کلید های 1 ، 2 ، 3 و ... استفاده کن
- برای خلع سلاح کردن باید 4 رو بزنی و بعدش که اسلحه ای توی دستات نیست چپ کلیک رو نگه داری موقع ضربه زدن هم راست کلیک کنی .
-برای جا خالی دادن از جهت ها و اسپیس استفاده کن
-برای اینکه به طرف دشمنانت خاک بریزی و دید اونها رو برای چند لحظه از بین ببری اول 4 را بزن و بعدش که اسلحه ای توی دستات نیست راست کلیک رو نگه دار
اینا چیزهای کار بردیش بود.
havas_1980
21-07-2010, 20:19
اگه بخوایین, توضیحات کامل مهارتهایی که در محوطه تمرین ویلا یاد می گیرین در آدرس زیر عنوان شده:
parsa5564
21-07-2010, 21:53
باید کلید 2 رو بزنین.
مرسی از راهنماییتون.البته من با دسته بازی می کنم و مجبور شدم تنظیمات کنترل رو روی کیبورد بزارم تا بتونم این کار رو بکنم.اما با دسته قسمت کلید تیغه های مخفی نوشته بود hat switch .باید چیکارش کنم؟
مرسی از راهنماییتون.البته من با دسته بازی می کنم و مجبور شدم تنظیمات کنترل رو روی کیبورد بزارم تا بتونم این کار رو بکنم.اما با دسته قسمت کلید تیغه های مخفی نوشته بود hat switch .باید چیکارش کنم؟
با چه کنترلری بازی میکنید؟
parsa5564
22-07-2010, 12:09
با چه کنترلری بازی میکنید؟
با جویستیک شوک دار مستر
این کلیساها که علامت رونقشه دارن چی اند؟ ماموریتند؟
titanium_zarin
22-07-2010, 14:35
این کلیساها که علامت رونقشه دارن چی اند؟ ماموریتند؟
كليسا ؟؟؟؟
مطمني ؟؟؟يه كم دقيق تر نگاه كن ببين چيه ...من كه يادم نمياد ...
masoudtr
22-07-2010, 15:13
این معابد assassin ها که در های مخفی دارن و وقتی داخلشون میشم بعد از کلی بالا پایین رفتن یک دایره سنگی را از قبر ها می اورم
این دایره های سنگی چه فایده داره؟
من لباسم را عوض کردم حالا اگه بخوام لباس قبلی را بپوشم بازم باید پول بدم؟
این که پوستر هام را از دیوار میکنم چه تاثیری تو بازی داره؟
havas_1980
22-07-2010, 15:49
این معابد assassin ها که در های مخفی دارن و وقتی داخلشون میشم بعد از کلی بالا پایین رفتن یک دایره سنگی را از قبر ها می اورم
این که پوستر هام را از دیوار میکنم چه تاثیری تو بازی داره؟- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو میتونین جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
- بله.
- گوشه سمت چپ بالای تصویر, نشان آدمکشان قرار داره که وقتی آشکارا مرتکب جرمی میشین دورش قرمز میشه. هر قدر نوار قرمز پر تر بشه سربازا زودتر متوجه شما میشن البته اگه نزدیکشون باشین... این بدنامی به سه صورت قابل حله:
* برداشتن پوستر ها مساویه با حذف 25% از بدنامی. (همین سوالی که شما پرسیدین)
* رشوه دادن به جارچی ها که مساویه با حذف 50% از بدنامی.
* به قتل رسوندن افسر های عالی رتبه که مساویه با حذف 75% از بدنامی.
Dark Soul
22-07-2010, 15:51
این که پوستر هام را از دیوار میکنم چه تاثیری تو بازی داره؟
-اینارو می زاری روی مجسمه های اساسینها که توی یک اتاق زیرزمینی داخل اتاقی که codeex ها هستن که در اخر زره الطائر ازاد میشه که ویژگیش اینه که مستحکم ترین زره هست و نیازی به تعمیر هم نداره
-فکرکنم باید بخری
-وقتی که وضعیتتون قرمز باشه(شکلی که کنار درجه خونتون هست اگه کامل قرمز باشه) نگهبانان هر جا ببیننتوت میان دنبالتونن و شما نباید بزارید پر بشه اگه این پوسترها رو بکنید 25 درصد از وضعیت قرمز کم میشه
با کندن پوسترها یا رشوه دادن یا کشتن کسایی که توی نقشه مشخصن از این درجه کم میشه
javad2015
22-07-2010, 16:23
نه نیازی نیست داخل ویلای عموت تمام لباسایی که خریدی هست.
ali_disslove
23-07-2010, 03:35
من اگه اسیسین 1 رو بازی نکرده باشم و اینو بازی کنم بازی واسم مسخره میزنه؟یعنی حتما اول باید 1 رو بازی کنم بعد اینو ؟بازی زشت جلوه نمیکنه ؟اگه تو داستان بازی نباشم چی ؟
یه داستانی نیست که بفهمم ماجرا از چه قراره؟؟؟
nouri-team
23-07-2010, 16:20
دوستان من تو یکی از درگیری ها یکی با شمشیر زد شمشیرم افتاد زمین و از لیست شمشیر ها درآمد.
بعدا که یارو رو کشتم یک شمشیر دیگه برداشتم و شمشیر خودم زمین افتاده بود. حالا نمی دونم چطوری شمشیر خودم رو بردارم چون شمشیر اون یارو که کشتمش رفته تو لیست شمشیر هام.
بطور کلی چطوری می شه یک اسلحه از لیستم خارج کنم؟
سوال دوم اینکه سیو بازی تو ویندوز 7 کجاست؟
masoudtr
23-07-2010, 16:28
یک دشمن هایی هستند که خیلی هیکل بزرگی دارند و کلاه خود فلزی دارند و تبر دارند
من میخوام شمشیر خودم را بندازم تبر اونا را بردارم ولی هر کار میکنم نمیشه چکار کنم؟
بهترین راه کشتنشون چیه؟
چون من همش از دستشون فرار میکنم
این زره الطیر را بگیرم چه فایده داره
اصلا لازمه یا بدرد نخوره؟
titanium_zarin
23-07-2010, 17:18
دوستان من تو یکی از درگیری ها یکی با شمشیر زد شمشیرم افتاد زمین و از لیست شمشیر ها درآمد.
بعدا که یارو رو کشتم یک شمشیر دیگه برداشتم و شمشیر خودم زمین افتاده بود. حالا نمی دونم چطوری شمشیر خودم رو بردارم چون شمشیر اون یارو که کشتمش رفته تو لیست شمشیر هام.
بطور کلی چطوری می شه یک اسلحه از لیستم خارج کنم؟
سوال دوم اینکه سیو بازی تو ویندوز 7 کجاست؟
واسه اينكه شمشير رو داشته باشيد بريد ويلا اولين اتاق سمت چپ ...همشون اونجاست ...
یک دشمن هایی هستند که خیلی هیکل بزرگی دارند و کلاه خود فلزی دارند و تبر دارند
من میخوام شمشیر خودم را بندازم تبر اونا را بردارم ولی هر کار میکنم نمیشه چکار کنم؟
بهترین راه کشتنشون چیه؟
چون من همش از دستشون فرار میکنم
این زره الطیر را بگیرم چه فایده داره
اصلا لازمه یا بدرد نخوره؟
دست خالي گارد بگيريد وقتي خواستن حمله كنن شما هم حمله كنيد ...اينجوري تبر رو ميگيره از دستشون ...
زره اطير خيلي قويه ...
شكسته نميشه و بهترين زره هست ...حتما بگيرش ...
nouri-team
23-07-2010, 19:15
خوب من چطوری این شمشیر رو بندازم زمین که اون یکی رو بردارم؟
می شه بگید سیو بازی تو ویندوز7 کجا ریخته می شه؟
titanium_zarin
23-07-2010, 21:43
نميخواد بندازي ...برو ويلا خودش عوضش ميكنه ...
سيو رو هم من نميدونم ...
Dark Soul
23-07-2010, 23:16
من اگه اسیسین 1 رو بازی نکرده باشم و اینو بازی کنم بازی واسم مسخره میزنه؟یعنی حتما اول باید 1 رو بازی کنم بعد اینو ؟بازی زشت جلوه نمیکنه ؟اگه تو داستان بازی نباشم چی ؟
یه داستانی نیست که بفهمم ماجرا از چه قراره؟؟؟
ارزش بازی کرن رو داره و کمک میکنه اینو خیلی بهتر بازی کنی و در مورد داستان ،یکی از دوستان زحمتشو کشیده :
فکر کنم اینجا باشه ،تست نکردم
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW
منم امروز تموش کردم...خیلی خیلی قشنگتر از نسخه پیشیش بود..
masoudtr
25-07-2010, 17:43
مرحله ای که باید برای ماسک مسابقه بدی چجوریه؟
من میخوام روبان از زن ها بدزدم میرم کنارشون SPACE میزنم پولشون را میدزده اونا هم میفهمن منو میزنن
چجوری وبان بدزدم از کیا همونایی که میرقصن؟
مرحله ای که باید برای ماسک مسابقه بدی چجوریه؟
من میخوام روبان از زن ها بدزدم میرم کنارشون SPACE میزنم پولشون را میدزده اونا هم میفهمن منو میزنن
چجوری وبان بدزدم از کیا همونایی که میرقصن؟
باید بین زن ها سریع حرکت کنید و ازشون دزدی کنید (لابه لای روبان پول هم میدزده! :31:)
اون بالا عددشونو مینویسه فکر کنم باید به 25 تا برسه
+
زیاد پیششون نمونید که متوجه بشن تا دزدیدین از اونجا جیم شید :46:
Milad4171
25-07-2010, 21:43
فقط بگم من ؛ بقیه رو نمیدونم ، من هیچی از این بازی نمیدونستم...
هیچی...
و شاید بعضی ها هم انیطوری باشن...
من برای بار دوم بازی رو نصب کردم و رفتم با دقت بازی رو ادامه دادم.
1- کسانی که بازی رو تموم کردن کلیپ های حقیقت اساسنها رو گرفتن؟ که داستان آدم حوا هست؟؟
2- کسانی که بازی رو تموم کردن آیا همه ی View Point ها رو گرفتن؟؟؟؟
masoudtr
26-07-2010, 10:56
اینجا چجوری اون میله را بگیرم؟
هر کار میکنم میپره تو اپ نوشته از دیوار برو بالا
منظورش کدوم دیواره؟روبرو یا کناری؟>
تمام سایت های اپلود عکس فیلتره اینجوری میگذارم
Milad4171
26-07-2010, 10:59
راستش منم بار اول اینطوری بود.بلد نبودم.
ببین.
برو سمت دیوا رو به روت وقتی پاش رو زد به دیوار رفت بالا Space رو نگه در و سمت رو بگیرم. منم خیلی گیر کردم. البته اگه اینو هنوز نرفتی پس بعضی از معموریت های دیگه ی اساسین ها هم نرفتی...
اگه زود نزنی ممکنه پاشو که میزنه به دیوار و میره بالا بپره پشتش. باید زود سمت رو بزنی وقتی رسید به بالا ( که دیگه میخواد بیفته)
فقط بگم من ؛ بقیه رو نمیدونم ، من هیچی از این بازی نمیدونستم...
هیچی...
و شاید بعضی ها هم انیطوری باشن...
من برای بار دوم بازی رو نصب کردم و رفتم با دقت بازی رو ادامه دادم.
1- کسانی که بازی رو تموم کردن کلیپ های حقیقت اساسنها رو گرفتن؟ که داستان آدم حوا هست؟؟
2- کسانی که بازی رو تموم کردن آیا همه ی View Point ها رو گرفتن؟؟؟؟
سلام من بار اول که تموم کردم از کل ویدئوهای تروث 4تای اخریش رو پیدا نکردم.یعنی دیگه بازی تموم شده بود و برنگشتم دنبالشون.آره آدم و حوا بودن توی بهشت.اخرشو که ندیدم ولی فکرکنم اخرش به همون apple یا piece of edan میرسن.البته حدس میزنم فقط.
اما زره الطایر رو گرفتم. وییو پوینت ها هم فکرکنم 69 تا شد.توی فلورانس چندتا جا موند.
اگه کل ماموریتهایی که لورنزو با کبوتر میفرسته و تمام پرها رو به انضمام چیزیای دیگه ای که کل رنجیر DNA رو کامل میکنن بگیری چه اتفاقی میفته؟
matrix_3s
27-07-2010, 21:16
هوس کردم بازی دوباره از اول برم.................:40:
Milad4171
28-07-2010, 16:38
من نمیدونم دید شما از بازی چیه. فقط بگم این بازی موی منو به تنم راست کرد.
هم حرفاش
هم آدمهاش
هم فیلمهاش
البته توی خود بازی میشه گفت یه جورایی پینهان بود.
حرفهای پسره
فکر کن!!!
بازی به حدی حرفه ای طراحی شده که اگه تو توی ویلا بقل معدن ( یا هرجای دیگه) خنجر یکی از سربازا رو که دستت هست رو بندازی اونجا و بری بازی رو تموم کنی برگردی خنجر اونجاست هنوز!!!
به این میگن بازی و طراحی حرفه ای.
و اینکه دختره که داره تورو ارتباط میده به دنیای اساسین( اسمش یادم رفت) میگه تو ایتالیایی بلد نیستی. من یه حرفهاشون رو برات ترجمه کردم. حرفهاشون همون زیر نویس بازی هست که وقتی آن میکنی حرفاشون رو ترجمه میکنه
و جالبه
که شاید دیده باشین فقط بعضی حرفاش رو ترجمه میکنه و خود دختره میگه اینا فقط ( اون پسره) این ترجمه ها رو داره. اگه حرفی ترجمه نشد بلد نبوده. خیلی اشتباها هم از نفهمیدن حرف اونا که ایتالیایی میزنن بدست میاد!!!
و خیلی چیزهایی دیگه
فاصله ی قتل های خیلی جالبه.
یک سال. و فاصله قتل بعضی ها حتی عقب تر از کشتن فرد قبلیه!!!!
چیزایی عجیی تو بازی دیدم که با دونستن یه دونه ی دیگه اش به عضمت بازی پی میبرم!!!:18:
شاید بی ربط باشه ولی کلیپ های جالبی از نسخه ی بعدی اومده هم اسکرین شات. از این سایت میتونین ببینین
اگه هم با دانلود کلیپ های اینطروی مشکل دارین با برنامه ی ساده و راحت IDM مشکلتون حل خواهد شد...
ارزش دیدن داره
توصیه میکنم اینو دانلود کنین. یه فیلم قشنگ از نسخه ی جدید این بازی که من بسی حال کردم باهاش:31:
سایز : 53 مگابایت
فرمت : FLV
Milad4171
29-07-2010, 01:34
نمیدونم با دیدن لیست کامل فیلم حقیقت اساسین چی دستگیرتون شد. توی اینترنت آنالیز های مختلفی از این کلیپ وجود داره که خودمم واسه خودم کلی آنالیز کردم!!
اینکه آدم و حوا درسته که جزو اولین انسانها بودن ولی پیشرفته بودن. لباس تنشون نبود ولی کمرشون و پاهاشون یه جوری محو بود. انگار یه نوع تکنولوژی جدید در طراحی لباس باشه...
یا مثلا توی کلیپ نشون میده که میرن بالا هی و میرسن به بالاترین قسمت دنیا و اگه قبل از ورودتشون به تونل دقت بکنین آسمون رو نشون میده من من احساس میکنم این همون 7 طبقه ی آسمان هست که میگن فرشته های خوب و بد در اون هستن!!!
فرشته های بد. این بازی نشون میده که فرشته های بد هم وجود دارن. حتی همین کلیپ.
سیب ها...
سیب ها شاید بعضی ها جنبه ی جرم و حجمی اون رو در نظر بگیرن ولی اگه شما اون رمزها رو یا سیب ها ی نهفته در عکس ها رو دقت میکردین در قلب یا دست آدم های مهم بود.
اونهایی که در قلبشون بود آدمهای خوبی بودن. اونهایی که در دستشون بود آدمهای بدی بودن!!
نمیدونم چه استنباطی میشه کرد.
شدیدا دلم میخواد این سازنده و نویسنده بازی رو ببینم که بدجوری تو ذهن ما موش دووند.
و در آخر همه اونها
قضیه ی 2012 رو گفت که اونم کلی کرک و پر منو ریزوند.
اینکه متوجه شدم واقعیت داره!!!
وجود تسونامی های شدید...
زلزله های قوی و حرکت گسلها به صورت خیلی خیلی شدیدتر از 50 سال اخیر.
نشون دهنده ی نزدیک شدن قدرتی هست که قبلا نبوده.
نیرویی که هنوز معلوم نیست در چه حد خواهد بود...
خوب..
انگار خیلی بحث کردم اینجا:31:
M A X I M U M
29-07-2010, 02:04
2012 چی واقعیت داره ؟
اینکه میگه پایان دنیاست و این جور چرت و پرتا که توسط بزرگترین نهاد دانش علمی دنیا رد شده و مدیر این بررسی گفته که ما به این باورهای مردم می خندیم که باعث میشن یه عده سود کلانی بکنن
یارو فیلم 2012 می سازه کل آمریکا نابود میشه بعد سه تا کشتی می سازن و مردمو نجات میده روز از نو روزی از نو
بعد یارو جلوی تلویزیون نشسته میره بیرون به دوتا بدتر از خودش میگه بچه ها بچه ها 2012 دنیا نابود میشه بعد دوباره درست میشه و با اشتیاقم واسشون میگه
اینقدر ادامه پیدا می کنه تا اون کارگردانه به سود سرشاری برسه
حالا تو یه بازی که تا الانش هیچیش مشخص نیست و تو خود بازی هم چیزی معلوم نشده اینا می شینن دنیا رو عوض می کنن و غیره
میخوام بگم به یه بازی حالا هر چی هم باشه به دید یه بازی نگاه کنیم
یه جمله بگم که قانون نانوشته این دنیاست :
این دنیا یه مسیری و یه رولی داره که نباید بهم بخوره و بهم هم نمیخوره چون قدرتی در دنیا وجود نداشته نداره و نخواهد داشت که اونو بهم بزنه
این جمله همیشه باید یادت باشه حالا مثلا تو به خودت میگی فلانی اومده پیش بینی کرده 2012 آخر دنیاست !!
مثال میزنم باید بیای این چیزی رو که شنیدی تو معادله بالا قرار بدی
خب من به خودم میگم اگه اون یارو فردا رو پیش بینی می کنه یعنی میدونی فردا چه اتفاقی میفته اینطوری که اون قانون بالایی شکسته میشه
تجاوز غارت جنجال و خیلی چیزای دیگه که بهتر از من میدونید برای قدرت تو این دنیا پر میشه
دیدتون مثل دریا باشه ...
masoudtr
29-07-2010, 08:26
این کلیپ ادم و هوا دیگر کلیپ هاش چجوری باز میشه؟
اون علایمی که رو دیوار ها میبینه و بعد 16 صحبت میکنه برای من تصویر در همه برای شما هم همینطوره؟
کلیپ های بازی را هر کی داره اپ کنه
مال من فقط یک کلیپ داره اونم زمان رقص بالماسکه است که با تفنگ میکشه و اول بازی نشون میده
*hamedkhatar*
29-07-2010, 10:01
توصیه میکنم اینو دانلود کنین. یه فیلم قشنگ از نسخه ی جدید این بازی که من بسی حال کردم باهاش:31:
سایز : 53 مگابایت
فرمت : FLV
خیلی قشنگ بود ممنون
یعنی اینجا آساسین گروهی حمله میکنند؟
باید خیلی باحال باشه
عکس امضام قشنگ شد؟ :31:
masoudtr
29-07-2010, 10:22
بعد از اونکه اون راهب که یک انگشت نداره سیب را میگیره باید 9 تا Lieutenant را بکشم
یکی که بالای کلیسا هست و میگه بدون اینکه شناسایی بشی بکشی را چکار کنم هم نزدیک کلیسا میرم میفهمن و دخل میاد
Milad4171
29-07-2010, 10:41
اون فیلمها که سرچشمه ی پیدا کردن کلیپ آدم حوا هست رو باید با EAGLE Eyes ببینی. یعنی E رو بزنی و اونجا که دیدی قرمزه!! و یه چیزهایی داره ازش پیخش میشه اونجا بری و در همون حالت جلو وایسی که بره تو سیستم!!
حدودا 20 تاست فکر کنم. بیشتر هم نزدیک جاهای مهمه. view Point ها و Target ها بهشون نزدیکه!
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
بعد از اونکه اون راهب که یک انگشت نداره سیب را میگیره باید 9 تا Lieutenant را بکشم
یکی که بالای کلیسا هست و میگه بدون اینکه شناسایی بشی بکشی را چکار کنم هم نزدیک کلیسا میرم میفهمن و دخل میاد
تا قبل از طبقه بعدی که وارد برج اصلی میشه مشکلی نیست. ولی بعدش دقیقا زیرش باش و آوم آوم برو بالا. هیچ کس هم نباید باکشی یا اگه میکشی باید لب دیوار بکشیک و بندازیش پایین.
ولی وقتی رسیدی بالا و تو طبقه ای که اون یارو هست دیگه مشکلی نیست. البته خنگ تراز این حرفاست. اگه دیدی فرار کرد از اونور برو و بزن دخلشو بیار.
سعی کن آروم آروم بری!
احتمالا با اونی هم که تو کشتی هست مشکل پیدا میکنی!!:41: خیلی خفن تره!!
masoudtr
29-07-2010, 11:39
تو این Lieutenant اونی که دکتره و میگه بدونی که دیده بشی را چجوری بکشم؟
یک برای همشون یک توضیحی بده؟
Milad4171
29-07-2010, 12:41
من سه تامامورت برم میرسم به اونجا. ولی خوب قبلش حتما یکی میاد توضیح میده. چون قبلا رفته بودم فکر کنم سخت نباشه دیگه راهش رو یاد گرفتم!! فقط دوتاش سخته. یکیش همونی که گیر کردی یکیش تو کشتی.
توی کشتی یکی از دوستان گفته بود. که باید دون دونه بکشیشون بغل اسکله بکشیشون تو آب یا لبه ی پشت کشتی آویزون بشی و اونا که قدم میزنن رو با چاقو بفرستی تو آب.
بعدش هم با همون چاقو جلوی وسط اون دوتا که مثل گوساله وایسادن وایسی که با چاقوی دستش جفتشون رو ناک اوت کنه بعد هم بپر پایین که یارو هست.
اگه هم نشد باید برسم که دقیق بگم چطوریه!!!
M-N-2007
29-07-2010, 16:18
تو این Lieutenant اونی که دکتره و میگه بدونی که دیده بشی را چجوری بکشم؟
یک برای همشون یک توضیحی بده؟
باید سریع بری تو جمعیتی که داره براشون سخن رانی می کنه بعد با یه گروه راهب بری رو پله ها وقتی حواسه نگهبانه نبود بشینی رو صندلی و تو یه فرصت مناسب بپریو بکشیش.:27:
برای اون یارو که رو کشتیه هم باس اول اون یارو که رو پشتبومه رو با تپانچه ات بکشی بعد رو همون پشت بوم اون 2تا نگهبانا که جلوی اسکله وایستادن هم با تفنگت پخ کنی می مونه اون نگهبانه که رو اسکله راه می ره اونم با تفنگت بکش .
اوناییم که تو کشتین و کناره ی چپش حرکت می کنن رو پرت کن تو آب بعد سریع یه بمب دود زا بزن و طرفو بکش.:46:
masoudtr
29-07-2010, 20:31
یکی از این Lieutenant یک کشاورزه که باید بدون اینکه کسی خبر دار بشه بکشیش
صد بار رفتم نشد
اینو چجوری بکشم؟
titanium_zarin
29-07-2010, 21:26
یکی از این Lieutenant یک کشاورزه که باید بدون اینکه کسی خبر دار بشه بکشیش
صد بار رفتم نشد
اینو چجوری بکشم؟
برا همه اينا دور بايست نگاه كن حركات رو حفظ كن ...بعد برو جلو ...
من يادمه رفتم توي كاه قايم شدن از جلوم كه رد شدن يه كم رفتن از توي كاه اومدم بيرون و از پشت زدمش ...
masoudtr
29-07-2010, 23:46
برا همه اينا دور بايست نگاه كن حركات رو حفظ كن ...بعد برو جلو ...
من يادمه رفتم توي كاه قايم شدن از جلوم كه رد شدن يه كم رفتن از توي كاه اومدم بيرون و از پشت زدمش ...
همین کارو کردم و کشتمش ولی اونا دیدنش بعد از اینکه صحنه سفید شد و حرف هاش را زد باختم یعنی سیو نشد:18::18::18::18:چون اونا دیدنم
کسی پی دی اف این بازی را نداره؟
*hamedkhatar*
29-07-2010, 23:55
همین کارو کردم و کشتمش ولی اونا دیدنش بعد از اینکه صحنه سفید شد و حرف هاش را زد باختم یعنی سیو نشد:18::18::18::18:چون اونا دیدنم
کسی پی دی اف این بازی را نداره؟
PDF بازی رو از اینجا دانلود کنید
اگه اجازه دانلود نداد یعنی باید عضو باشید
خلاصه به آدرس زیر برید
masoudtr
30-07-2010, 09:59
PDF بازی رو از اینجا دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اجازه دانلود نداد یعنی باید عضو باشید
خلاصه به آدرس زیر برید
این که مراحل 12 و 13 را نداره از مرحله 11 میره 14 :2::2::2:
یکی این تیکه کشاورزه را کامل برام توضیح بده لطفا
mohsenmirza
30-07-2010, 10:35
این که مراحل 12 و 13 را نداره از مرحله 11 میره 14 :2::2::2:
یکی این تیکه کشاورزه را کامل برام توضیح بده لطفا
برای کشتن کشاورزه بهترین کار مخفی شدن تو علوفه هاست که کنار دیوار شهر هستن . خود کشاورزه از اونجا رد می شه و راحت می تونی کارش رو تموم کنی . من با این کار موفق شدم .
رضا جنگنده
30-07-2010, 12:22
سلام
نمي شه سلاح رو با سلاح يكي از سربازا عوض كرد؟
تبر ونيزه را نمي شه نگه داشت؟
مراحل آخر كه بايد 10 نفر رو بكشي چه جوري بايد از روي پرچم ها روي چوبي كه اون ور است بپرم؟
mohsenmirza
30-07-2010, 14:27
سلام
نمي شه سلاح رو با سلاح يكي از سربازا عوض كرد؟
تبر ونيزه را نمي شه نگه داشت؟
مراحل آخر كه بايد 10 نفر رو بكشي چه جوري بايد از روي پرچم ها روي چوبي كه اون ور است بپرم؟
سلاح سرباز ها رو نمیشه نگه داشت . البته چندان هم مفید نیستن . بهترین سلاح از هر نظر ، سلاح مخفی اتزیو است که باهاش همه رو می شه کشت .
قسمت دوم رو هم دقیق تر بگو .
A.M.D.D.E.V.I.L
30-07-2010, 14:31
کسایی که faq میخوان از ign میتونن پیدا کنن
رضا جنگنده
30-07-2010, 16:30
سلاح سرباز ها رو نمیشه نگه داشت . البته چندان هم مفید نیستن . بهترین سلاح از هر نظر ، سلاح مخفی اتزیو است که باهاش همه رو می شه کشت .
قسمت دوم رو هم دقیق تر بگو .
يه سري پرچم قرمز هست كه بهشون كه نزديك مي شيم عكس پا همون SPACE مي ياد با يه عكس سر.(سره خاكستريه و يه نقطه كنارشه)چه جوري بايد از روي اين پرچم ها پريد و چوبي كه اون طرف پرچم است رو بگيرم؟
راستي نسخه ي جديد بازي كي مي ياد؟
اگه ميشه يه تريلر از نسخه ي جديد بزاريد.(لطفا حجمش بيشتر 20 MB نشه)
یه سوال:
میشه یه بخش از حافظه رو که قبلا رفتم دوباره برم؟
یه سوال:
میشه یه بخش از حافظه رو که قبلا رفتم دوباره برم؟
آره شدنش که میشه ولی فقط ماموریتهای فرعی مثل مسابقه و .... که با زدن اسکیپ از قسمت DNA بیارشون.
يه سري پرچم قرمز هست كه بهشون كه نزديك مي شيم عكس پا همون SPACE مي ياد با يه عكس سر.(سره خاكستريه و يه نقطه كنارشه)چه جوري بايد از روي اين پرچم ها پريد و چوبي كه اون طرف پرچم است رو بگيرم؟
:18: :18: :18: :18: :18: میشه یه عکس بذاری هرچی فک می کنم یه همچین چیزی یادم نمیاد.
mohsenmirza
31-07-2010, 08:58
این پرچم هایی که می گی واسه کدوم مرحله هستن ؟ :41:کدوم چوب ها رو می خوای بگیری ؟
*hamedkhatar*
31-07-2010, 09:22
آره شدنش که میشه ولی فقط ماموریتهای فرعی مثل مسابقه و .... که با زدن اسکیپ از قسمت DNA بیارشون.
:18: :18: :18: :18: :18: میشه یه عکس بذاری هرچی فک می کنم یه همچین چیزی یادم نمیاد.
این پرچم هایی که می گی واسه کدوم مرحله هستن ؟ :41:کدوم چوب ها رو می خوای بگیری ؟
اتفاقا همین الان به این پرچم ها رسیدم
اینم عکسش
جدا اینجا باید چکار کرد؟
چی نوشته؟
ممنون
یافتم:
باید از پرچم فاصله بگیره بعد با سرعت بدوی روش بعد به صورت جالبی میپره اون طرف
Milad4171
31-07-2010, 12:26
چرا من این مرحله رو یادم نمیاد؟ جزو کدوم مراحل فرعیه؟؟؟
راستی....توصیه میکنم تمام View Point ها رو بگیرین و توی ویلا اونجا که ماکت ویلا هست پیش پسره!!!
برین و شهر رو ارتقاع بدین. خرجش کنین. البته من پول زیاد آوردم ولی در آخرین حد آپدیت ها شما میتونین هر 20 دقیقه از شهرتون یعنی همون ویلا 10.000 تا بگیرین!!! و البته باید حواستون باشه ظرفیت صندوقی که پولا توش جمع میشه ( پشت مامانه که زانو زده بغل تخت) 43000 تا هست و اگه خالیش نکنین دیگه پول بهش اضافه نمیشه!!!!!
حتما هم باید برین ویلا و از تو صندوق پول رو بردارین...
اینو گفتم واسه کسانی که مشکل مالی دارن .اولش خرج زیاد میکنی ولی بعدش پول پارو میکنی:31:
َalireza
31-07-2010, 12:52
اتفاقا همین الان به این پرچم ها رسیدم
اینم عکسش
جدا اینجا باید چکار کرد؟
چی نوشته؟
ممنون
یافتم:
باید از پرچم فاصله بگیره بعد با سرعت بدوی روش بعد به صورت جالبی میپره اون طرف
من این مرحله رو یادم اومد!:31:
توی اونجایی که باید 9 نفرو بکشی!:41:
این پرچم تو همون اولیش هست:20:
من هرچی زور زدم نتونستم کاری کنم پرچمو!:19:
با کلی زور یارو رو کشتم:18:
ای کاش اینو از اول میفهمیدم:20:
Retired User
31-07-2010, 12:59
سلام
تازه امروز رفتم سراغش
کلیدهای کیبورد رو چه جوری تنظیم کنم؟
یعنی به راحت ترین شکل ممکن
واگه یه لینک بدید که این کلیدهای ترکیبی توضیح بده ممنون میشم
Milad4171
31-07-2010, 13:06
کلید ها رو همون اول بهت میگه. و از علامتش هم میفهمی و دست نزنی هم بهتره
E کارایی که با دیدن انجام میشه یا با سر و علامتش هم سره
Space که عکس پا هست واسه پریدن و لگد زدن و کارایی که با پاست!
F که اولش فکر کنم کم کاربرد باشه. واسه فکوس کردن روی یه نفر که داغونش کنی.
Shift کارایی که با دست انجام میشه . چیزی رو برداشت در زدن وقتی میخوای بری خونه ی کسی و کلا کارایی که با دست انجام میشه!!!
کلیدهای موس هم که
راست کلیک واسه ی گارد گرفتن . فکر کنم دوویدن هم بود.
چپ کلیکم واسه زدن و کلا کارایی که با شمشیر و چاقو انجام میشه.
بهتره واسه راحت کشتن سربازا و محاجمین اول راست کلیک رو نگه داری و وقتی شمشیر زد یا اومد سمتت چپ کلیک ر و نگه داری.
واسه اینکه جیب ملت هم خالی کنی از Space استفاده میکنی.
با 0 هم روی وسایلت مانور میدی و یک مال پر کردم جونت هست و بقیه اش هم اصلحه ها و چیزای دیگه
بازم هست ولی اینا پر کاربردترینه!!!
البته اگه اشتباه گفتم یا چیزی رو جا انداختم بچه ها کمک کنن!!!
masoudtr
31-07-2010, 14:18
منم بازی را تموم کردم عالی بود
ولی اصلا کلیپ های ادم و حوا یا غیره را ندیدم
حتی اخرش هم برام نوشته و زیرنویس امد و اصلا کلیپی نیامد
اینجا را میگم
برای بقیه هم اینطوری بود؟
اون کلیپ ها را چجوری می اوردم
فقط تنها مشکلش اسونی بیش از حد مبارزات بود
این کلیپ هاش را کسی داره بگذاره
silent mj
31-07-2010, 16:01
سلام بچه ها
من بازی رو تازه شروع کردم اولش اون مرحله که میره پیش باباش مشکل داشتم که هیچی تو نقشه نمیومد که بعد از این که کرک دو سه صفحه قبل رو گزاشتم مشکل حل شد
ولی حالا اون مرحله که میره پیش اون زنه و میگه برو بین دخترا پنهان شو رو نمیدونم چی کار کنم
یعنی میرم بین دخترا خاکستری میشه ولی وقتی حرکت میکنم اون دخترا باهاش راه نمیفتن هر دگمه ای هم زدم هیچی نشد( مثل E , F , SHIFT و بقیه دگمه ها)
خواهشا سریعتر کمک کنید ، آیا مشکل از کرکه یا باید کاری انجام بدم؟
*hamedkhatar*
31-07-2010, 16:06
سلام بچه ها
من بازی رو تازه شروع کردم اولش اون مرحله که میره پیش باباش مشکل داشتم که هیچی تو نقشه نمیومد که بعد از این که کرک دو سه صفحه قبل رو گزاشتم مشکل حل شد
ولی حالا اون مرحله که میره پیش اون زنه و میگه برو بین دخترا پنهان شو رو نمیدونم چی کار کنم
یعنی میرم بین دخترا خاکستری میشه ولی وقتی حرکت میکنم اون دخترا باهاش راه نمیفتن هر دگمه ای هم زدم هیچی نشد( مثل E , F , SHIFT و بقیه دگمه ها)
خواهشا سریعتر کمک کنید ، آیا مشکل از کرکه یا باید کاری انجام بدم؟
فکر کنم اونجا رو میگی که زنه میخواد بهش دزدی رو یاد بده (چه کار پسندیده ای)
شما باید وقتی میان دختر ها آروم حرکت میکنی دکمه اسپیس رو هم نگه داری به هر کدوم که بخوری پولشون رو میزنه
حالتش طوریه که انگار داره انگولی میندازه :31:
silent mj
31-07-2010, 16:10
فکر کنم اونجا رو میگی که زنه میخواد بهش دزدی رو یاد بده (چه کار پسندیده ای)
شما باید وقتی میان دختر ها آروم حرکت میکنی دکمه اسپیس رو هم نگه داری به هر کدوم که بخوری پولشون رو میزنه
حالتش طوریه که انگار داره انگولی میندازه :31:
نه میگه برو بین دخترا و بیا دنبال من تا مامورا تو رو نبینن
اسپیس هم که میگیرم جیبشونو میزنه و وقتی میرم بینشون دیگه خاکستری نمیشه
آیا باید پول چیزی بهشون بدم؟ اگه آره چه قدر و چه جوری؟
*hamedkhatar*
31-07-2010, 16:20
نه میگه برو بین دخترا و بیا دنبال من تا مامورا تو رو نبینن
اسپیس هم که میگیرم جیبشونو میزنه و وقتی میرم بینشون دیگه خاکستری نمیشه
آیا باید پول چیزی بهشون بدم؟ اگه آره چه قدر و چه جوری؟
آره راست میگی قبل از اینکه بهت بگه جیبشون رو بزن باید یه کار دیگه بکنی که من یادم نمیاد
فکر کنم باید چند تا سرباز رو بکشی
شایدم نه...
چند تا چیز دیگه رو هم تست کن اگه نشد یه عکس از دستوری که نوشته بگیر بزار اینجا
ßehianoa
31-07-2010, 16:36
من حوصله نداشتم پستهای قبلی رو نگاه کنم. کسی نظری در مورد Feathersها و The Truth نداره؟! نقشهئی، مکان یابی! آخه بعضی ساختمونهای مینویسه که The Truth Sign داره ولی اون ساختمونها کجاست؟! :19:
silent mj
31-07-2010, 17:21
آره راست میگی قبل از اینکه بهت بگه جیبشون رو بزن باید یه کار دیگه بکنی که من یادم نمیاد
فکر کنم باید چند تا سرباز رو بکشی
شایدم نه...
چند تا چیز دیگه رو هم تست کن اگه نشد یه عکس از دستوری که نوشته بگیر بزار اینجا
کسی رو نمیخواد بکشی
از رو ساختمونها یه جوری تعقیبش کردم تا رسید به مقصد بعد پولاشون رو زد و مشکل منم حل شد
َalireza
31-07-2010, 17:48
باید با e بهشون پول بدی بعدش هرجا بری دنبالت میان
فقط اگه به سربازی نزدیک بشی 2 تاشون تورو ول میکنن و میرن سراغ سربازا:31:
Loaded_nigga
01-08-2010, 17:32
این پست رو برای Savooni از انجمن Bia2metal زدم تا اثبات کنم ترجمه داستان کار منه :دی × 100
t.sunami
02-08-2010, 14:41
سلام.بچه ها من برگشتم به اون شهری که اوون مادره و دختره هستند.میرم پیش لئوناردو بهم میگه برو طبقه بالا ولی وقتی میرم راه های منتهی به اون اتاق با نور سفید بسته و به من اجازه ورود نمیده.بغل ضفجه هم زده 20/30 کد.چگار کنم؟؟
RatAtouille
02-08-2010, 14:50
بايد تمام Code page ها رو گرفته باشي اگر مي نويسه .
20/30 کد
براي گرفتن آن ها تمام شهر ها رو بگرد واگر روي نقشه نگاه كني علامت يك طومار هست و اگر نديدي تمام برج هاي ديد رو برو تا اون علامت ها بياد
البته value رو هم باید داشته باشی.
Milad4171
02-08-2010, 19:24
واسه ی کدکس ها اگه توی نقشه نمیبینی برو و اون VIEW POINT ها رو کامل کن .بیشترش توی ونیز هست!
من همچنان توی اون مرحله یASSASSIN'S TOMB که دسته رو میکشه و کلی تخته میا گیر کردم. ولی خوب با تلاش زیاد ردش میکنم
کی با جوی استیک بازی میکنه؟؟؟ سخته؟؟؟
من واسه ایکس باکسش رو نگرفتم گفتم شاید بازی کردن باهاش سخت باشه!!!!
*hamedkhatar*
02-08-2010, 20:11
واسه ی کدکس ها اگه توی نقشه نمیبینی برو و اون VIEW POINT ها رو کامل کن .بیشترش توی ونیز هست!
من همچنان توی اون مرحله یASSASSIN'S TOMB که دسته رو میکشه و کلی تخته میا گیر کردم. ولی خوب با تلاش زیاد ردش میکنم
کی با جوی استیک بازی میکنه؟؟؟ سخته؟؟؟
من واسه ایکس باکسش رو نگرفتم گفتم شاید بازی کردن باهاش سخت باشه!!!!
من کمی با Gamepad بازی کردم
سخت نبود ولی بازم نمیتونی سرعتی رو که با ماوس و کیبورد رو داری داشته باشی
Torch Bearer
03-08-2010, 01:43
من که با کنترلر 360 رفتم(رو ویندوز) هم سرعتم خیلی بالا بود هم خیلی بیشتر حال داد.
برای این بازی تاپیک جدا برای xbox360 داره ؟
دوستان من این بازی رو توی xbox360 انجام میدم ولی مثل اینکه خیلی از بازی prototype تقلید کردند ولی بازیش خیلی کسل کننده است! آیا کمی از مراحلش رو بریم بازیش جذاب میشه؟
آیا قدرتش بیشتر هم میشه یا در همین حد میمونه؟
راستی یک سری از بانوان در شهر هستند که از خودشون عشوه میریزند!:27: چی طوری میشه مخشون رو زد؟:31:
ممنون
6 تا tomb رو فتح کردم به سلامتی !
فعلا درگیر اون قسمتی هستم که بعد از گرفتن ماسک نقره ایی باید بین جمعیت مخفی شه ! کسی اگه رد کردده این قسمت رو یاری برسونه .
یه راهنمایی برای tomb ششم : کسانی که با xbox بازی میکنن ، برای پرش ها با rt + a و جهت رو به بالا از دیوار بالا برین دقیقاً لحظه ایی که بالا رسیدین rt رو رها کنین و جهت ( مثلاً سمت راست برای پرش به راست ) و a رو با هم بزنین . نکته اش اینه که جهت رو سمت راست یه کم رو به پایین انتخاب کنین اگه دقیقاً سمت راست باشه معمولاً به عقب میپره به جای سمت راست .
enjoy it!
بازیش واقعاً معرکه ست ، بازی سنگین و جذاب با پشتیبانی تمام ژانرها !
6 تا tomb رو فتح کردم به سلامتی !
فعلا درگیر اون قسمتی هستم که بعد از گرفتن ماسک نقره ایی باید بین جمعیت مخفی شه ! کسی اگه رد کردده این قسمت رو یاری برسونه .
اونجا رو من چند تا از این زنا رو استخدام کردم و بینشون مخفی شدم
+
سعی کن یک جا نمونی و از سرباز ها دور بشی ، چون تا جایی که یادم میاد اون قسمت وقتی بود :46:
Milad4171
04-08-2010, 22:15
بهترین روش اونجا که دنبالت هستن بعد از مسابقه اینه که پول بریزی زمین مردوم دورت جمع بشن و همونجا وایسی تا تایم تموم بشه!!!!!
منم 6 تایی ها رو امروز تموم کردم. خوب چیز خاصی جز لباس الطایر نبود!!! و یک شمشیر خفن !!!
میبینم که یکی از اساسینها کسی به نام داریوش بوده که خشایارشا رو با هیدن بلیدش کشته:دی
تا جایی که حافظه بنده یاری میکنه خشایارشا به دست خواجه ارشد دربار کشته شدش:دی
میبینم که یکی از اساسینها کسی به نام داریوش بوده که خشایارشا رو با هیدن بلیدش کشته:دی
تا جایی که حافظه بنده یاری میکنه خشایارشا به دست خواجه ارشد دربار کشته شدش:دی
شیخ بردیا باورکن وقتی مجسمه داریوش رو دیدم چنددقیقه ای بهتم زد....بالاخره اسمی از ایران بزرگ برده شد.
اما در مورد قتل خشایار:
از اونجایی که تاریخ کاملا واقعی وصحیح نیست شاید این خیال بافی رو کردن.:31:
+
بردیا تو که اینقدر کند نبودی...بودی؟
بجم پسر من سه ماه پیش برای بار دوم تمومش کردم:31:
Amin.P30
05-08-2010, 15:35
بعد از اتمام حافظه 8 .
یه جایی هست که یه تفنگ دستش میگیره و 3 مترسک رو باید بزنی.
چپ کلیک رو که نگه داری یه خط صافی میاد . اما نمیشه بهش جهت داد.
کسی دقیق میدونه بگه چیکار باید کرد؟
*hamedkhatar*
05-08-2010, 15:46
بعد از اتمام حافظه 8 .
یه جایی هست که یه تفنگ دستش میگیره و 3 مترسک رو باید بزنی.
چپ کلیک رو که نگه داری یه خط صافی میاد . اما نمیشه بهش جهت داد.
کسی دقیق میدونه بگه چیکار باید کرد؟
با دکمه F باید روی مترسک قفل کنی بعد شلیک کنی
ali_disslove
05-08-2010, 15:58
ببخشید یه داستانی نوشتند در خیلی صفحات قبل اما مثله اینکه این داستان فیلمه .درسته ؟؟من داستان خود بازی و چیزایی که تو فیلماش اتفاق میفته رو میخواستم --کسی نداره یا نمیدونه کلا داستان بازی چیه ؟
من دیدم یارو رو گذاشتند تو دستگاه و هی میترسید لوسی میگفت نترس --اصلا میخواند این یارو رو چی کار کنند ؟
َalireza
05-08-2010, 20:27
بازی ترسناک که نیست داداش:18:
بعدشم assassins creed مگه فیلم داره؟!!من فقط یه فیلمشو دیدم که اونم ماجرا های بابای اتزیو بود!
این داستان کامل بازیه :
havas_1980
05-08-2010, 21:07
ببخشید یه داستانی نوشتند در خیلی صفحات قبل اما مثله اینکه این داستان فیلمه .درسته ؟؟من داستان خود بازی و چیزایی که تو فیلماش اتفاق میفته رو میخواستم --کسی نداره یا نمیدونه کلا داستان بازی چیه ؟
من دیدم یارو رو گذاشتند تو دستگاه و هی میترسید لوسی میگفت نترس --اصلا میخواند این یارو رو چی کار کنند ؟داستان این بازی (Assassin's Creed II) هست تو این تاپیک, اما متاسفانه حسابی پراکندست!
داستان قسمت اول (Assassin's Creed) در آدرس زیر موجوده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدداستان فیلم کوتاه (Assassin's Creed: Lineage) هم در آدرس زیر موجوده:
ali_disslove
05-08-2010, 21:51
داستان این بازی (Assassin's Creed II) هست تو این تاپیک, اما متاسفانه حسابی پراکندست!
داستان قسمت اول (Assassin's Creed) در آدرس زیر موجوده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدداستان فیلم کوتاه (Assassin's Creed: Lineage) هم در آدرس زیر موجوده:
ممنون داستا اسیسن 2 خلاصش هم نیست بفهمم اصلا ماجرا سره چیه ؟
نمیدونید چرا اینو میزارند تو دستگاه ؟یعنی لوسی اینو میزاره تو دستگاه که چیو بفهمند ؟
Milad4171
05-08-2010, 23:13
ممنون داستا اسیسن 2 خلاصش هم نیست بفهمم اصلا ماجرا سره چیه ؟
نمیدونید چرا اینو میزارند تو دستگاه ؟یعنی لوسی اینو میزاره تو دستگاه که چیو بفهمند ؟
خوب شما کل داستان رو متوجه نشدین که چیه. اگه به دیالوگها دقت میکردین میفهمیدین
دزمنت یکی از نوادگان انزیو هست .البته خودش هم اساسین هست ولی بخاطر این میریه تو زندگی انزیو چون همون زمان تمپلارها میرن توی زمان انزیو ( رونسانس) که سیبهای رو از جمع آوری کنن که از قدرتش استفاده کنن.به همین خاطر یه گروهی که قبلا ( اینجاش رو دقیقا یادم نیست که اینطوری بود یا نه) با الطایر هم کار کرده بودن دستگاهی رو میسازن که بشه رفت به گذشته .
واسه همین اگه یادتون باشه اول داستان انزیو و لوسی از دست تمپلارها فرار میکنن و میرن یه ساختمون که مکان کارشونه!!!
که دزمنت رو بفرستن توی وجود انزیو که بتونه بره و سیبها رو بدست بیاره و اون آدمهایی که رو که تمپلارها فرستادن یا خودشون تمپلارن( اینم نمیدونم) نبود کنه!!!
اصل داستان هم جالبه که بدونین توی 2 روز انجام میشه( در زندگی دزمنت) و یه بارش که وسط بازی هست که میره میخوابه و لوسی میگه نباید زیاده توی دستگاه باشی قاط میزنی .که البته توی یه توهمی هم میره!!!
بازی توی زمان انزیو اگه اشتباه نکنم توی 11 سال رخ میده که بعد از کشتن هر نفر از اون زمان خارج میشه و به زمان دیگه ای واسه گشتن فرد بعدی میره!!!
کلا داستان جالبیه!!!
داستان اصلی انتقام کسانی که به هر صورتی در کشتن خانواده ی انزیو دست داشتن هست که بعدا کلا عوض میشه.وقتی اساسینها میان پیش هم و تمپلایر ها هم بیشتر میشن.
فکر کن داستان از نسخه ی بعدی جالب تر بشه!!!:31:
behrad66
06-08-2010, 11:40
صدقه بده عزیز دل برادر. هم دنیاتو داری هم آخریتتو. البته اگه مثل من خیلی پول دوست باشی، وقتی 10 سکه صدقه میریزی رو زمین، میری جیب اون آدمای پول دوست که حتی همدیگه رو هل میدن تا یه قرون بیشتر گیرشون بیادو میزنی و بجای 10 سکه 70 80 تا گیر میاری.
من که حتی از جیب خالی اون گاردای بی ادبم نمیگذشتم. بنده خداها 3 4 تا سکه بیشتر ته جیبشون نبود ولی وقتی میرفتم پیششون و با کمال بی ادبی هلم میدادن، میزدم چپ و راستشون میکردم بعدشم پولشونو ور میداشتم تا درس عبرتی بشه واسه دیگران.
اگه صندوق ویلاتو خالی نکنی بعد یه مدت پر میشه و دیگه پولی بهش اضافه نمیشه. ولی کلا آخرای بازی چون دیگه نه اسلحه ای هست نه آپگریدی نه چیزی، تنها خرجت میشه عوض کردن لباس که اونم وقتی لباس الطائر رو میپوشی دیگه فرقی نداره.
من که ته بازی 700,000 تایی داشتم. ایشالا باهاش میرم یه اسب راهوار میخرم بعدا میدم زین طلا و نعل جواهر نشان واسش بسازن.
Dark Soul
06-08-2010, 13:08
دوستان اگه همه ی پرها رو جمع کنیم چی میشه؟
من بازی را تا اخر رفتم اما یک شنل و به احتمال دو تا اسلحه ندارم؟
titanium_zarin
06-08-2010, 14:44
دوستان اگه همه ی پرها رو جمع کنیم چی میشه؟
من بازی را تا اخر رفتم اما یک شنل و به احتمال دو تا اسلحه ندارم؟
يه شنل بهت ميده ...
من شمشیر الطیر رو خریده بودم ولی توی یه درگیری از دستم افتاد و دیگه نتونستم پیداش بکنم
به مغازه توی ویلا هم که رفتم دوباره بخرم زد که قبلا اینو خریدی
راهی نیست که دوباره بشه به دستش آورد؟
titanium_zarin
08-08-2010, 16:51
من شمشیر الطیر رو خریده بودم ولی توی یه درگیری از دستم افتاد و دیگه نتونستم پیداش بکنم
به مغازه توی ویلا هم که رفتم دوباره بخرم زد که قبلا اینو خریدی
راهی نیست که دوباره بشه به دستش آورد؟
چون الماني هستي جوابت رو ميدم :31:
برو ويلا ...
اولين اتاق سمت چپ ...
پيداش ميكني ...
چند هفته ای هست که تمومش کردم.Assassin's Creed II واقعا تجربه فوق العاده ای بود.اگه این ترافیک بازی های عقب افتاده نبود ، احتمالا بعد از مافیا دومین بازی میشد که بلافاصله بعد از اتمامش ، از اول دوباره شـروع میکردم.
آهنگهای Venice Rooftops و Ezio's Family از موسیقی متن بازی رو از دست ندید :
چون الماني هستي جوابت رو ميدم :31:
برو ويلا ...
اولين اتاق سمت چپ ...
پيداش ميكني ...
نبودش:دی
جاشو زده بود empty
واقعا حیفه.بهترین شمشیر بازی هستش
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
بالاخره تموم شدش
همراه با مزخرفاتی از قبیل ژوپیتر و این صوبتا:دی
این truth چیز خاصی رو مشخص میکنه برم همه تیکه های تصاویر رو پیدا بکنم؟
یا ویدئوشو از تو یوتوب ببینم کافیه؟:دی
بالاخره تموم شدش
صلوات بر محمدوآل محمد.
بلاخره شیخ تمومش کرد!!!!!!!!!
باکلی تقلب:31:
Dark Soul
09-08-2010, 00:09
نبودش:دی
این truth چیز خاصی رو مشخص میکنه برم همه تیکه های تصاویر رو پیدا بکنم؟
یا ویدئوشو از تو یوتوب ببینم کافیه؟:دی
خب وقتی می تونی از یوتوب بگیریش مگه بیکاری بری دنبال تیکه هاش؟
ولی چیز خاصی نیست اگر داستان بازی رو فهمیده باشی مربوط میشه به فرار آدم و حوا.
صلوات بر محمدوآل محمد.
بلاخره شیخ تمومش کرد!!!!!!!!!
باکلی تقلب:31:
خودت متقلبی:دی
من تو کل بازی فقط 2بار از اینترنت استفاده کردم که ببینم چیکار باید بکنم اونم به خاطر اینکه بعضی قابلیتای اتزیو رو یادم رفته بود:دی
خب وقتی می تونی از یوتوب بگیریش مگه بیکاری بری دنبال تیکه هاش؟
ولی چیز خاصی نیست اگر داستان بازی رو فهمیده باشی مربوط میشه به فرار آدم و حوا.
فرار آدم و حوا؟
به خاطر جریان سیب(میوه ممنوعه)و حرفای زنه که اومد آخر داستان به اتزیو گفت؟
خودت متقلبی:دی
من تو کل بازی فقط 2بار از اینترنت استفاده کردم که ببینم چیکار باید بکنم اونم به خاطر اینکه بعضی قابلیتای اتزیو رو یادم رفته بود:دی
اولا که شما استاد تقلبی رفیق یادت رفت اون تاپیک وانتخابات رو؟:31:
دوما خودمونیم همش دوباراز نت استفاده کردی؟:31:
اونجای آدم دروغگو....استغفرالله:31:
Dark Soul
09-08-2010, 16:46
فرار آدم و حوا؟
به خاطر جریان سیب(میوه ممنوعه)و حرفای زنه که اومد آخر داستان به اتزیو گفت؟
اره ،ادم و حوا سیب بدست در حال فرار کردنند.
Tashanoj
09-08-2010, 22:59
لطفا یکی کمک کنه!!!!
من یه جایی گیر کردم نمی دونم چیکار باید کنم ؟؟؟
اونجایی که تو رویاهاش دونبال یه نفر میکنه تو یه قله اند بعد یارو میره تو یکی از برجکای بلند قلعه بعد در بسته میشه و باید از دیواره بریم بالا...
ولی من هرکاری می کنم تا نصفه برج میره بالا بعدش گیره ایی نیست که بگیره بره بالا؟؟؟
Retired User
09-08-2010, 23:25
لطفا یکی کمک کنه!!!!
اونجایی که تو رویاهاش دونبال یه نفر میکنه تو یه قله اند بعد یارو میره تو یکی از برجکای بلند قلعه بعد در بسته میشه و باید از دیواره بریم بالا...
ولی من هرکاری می کنم تا نصفه برج میره بالا بعدش گیره ایی نیست که بگیره بره بالا؟؟؟
از اسپیس و بعدش شیفت استفاده کن
بقلای برج رو هم ببین شاید از اونجا بتونی بری
-----
خوب الان تموم شد
واقعا یکی از قشنگترین بازیهایی بود که تا حالا انجام دادم
داستان فوق العاده ، گیم پلی عالی, تنوع گیم پلی(پرنده , اسب , گاری و....) , گرافیک خیره کننده(بعضی جاها انقدر قشنگ بودن که یاد آواتار میافتادم) , اسلحه های متنوع و...
در کل بازی من 4-5 تا باگ بیشتر ندیدم که واسه من یه جورایی رکورده
همین که اسب سواریشم غیر اجباری شده بود واقعا رو خسته نشدن گیمر دی: تاثیر داشت
در کل کاملا ازش راضی بودم
امیدورام خاطره خوبی که از اساسین 2 واسم مونده رو نسخه بعدی خراب نکنه
M A X I M U M
10-08-2010, 05:18
لطفا یکی کمک کنه!!!!
دختره ی دزد به شما نوعی پرش بلند یاد میده
وقتی جایی رو گرفتی با Space بپر به سمت بالا و بعد Shift رو نگهدار تا لبه بلند بالایی رو بگیری
mohsenmirza
10-08-2010, 08:42
لطفا یکی کمک کنه!!!!
باید اول بری تو اون بالکن . بعدش یک چوب بالای سرش است باید اون رو بگیری . نمی دونم چرا خیلی سخت ازش آویزون می شه . منم چند بار امتحان کردم تا تونستم .:20:
mohsenmirza
10-08-2010, 09:17
چند هفته ای هست که تمومش کردم.Assassin's Creed II واقعا تجربه فوق العاده ای بود.اگه این ترافیک بازی های عقب افتاده نبود ، احتمالا بعد از مافیا دومین بازی میشد که بلافاصله بعد از اتمامش ، از اول دوباره شـروع میکردم.
آهنگهای Venice Rooftops و Ezio's Family از موسیقی متن بازی رو از دست ندید :
موسیقی متن این بازی یکی از نقاط قوتش محسوب می شه که در حد یک فیلم مطرح براش موسیقی ساختن به نظر من هیچ بازی تا حالا همچین موسیقی عمیقی نداشته . و با تم بازی که در خیلی مواقعش با غم و اندوه اتزیو ناشی از کشتن به نا حق خانواده اش همراه بود ، کاملا همخوانی و هماهنگی داره .
چنین عنوان هایی از بازی ، دید آدم رو به بازی های کامپیوتری تغییر میده و تاریخ رو جور دیگری به زیبایی ترسیم می کنه و مکاتبی رو به انسان معرفی می کنه . هر چند که خیالی باشن .(البته اسسین ها یا حشاشین زیادی در تاریخ بودن . نمونه اش پیروان حسن صباح در ایران. چند تا از شخصیت های اصلی بازی هم واقعی ترسیم شدن مثل رودریگو بورجیا پاپ بد نام خاندان بورجیا )
موسیقی متن این بازی یکی از نقاط قوتش محسوب می شه که در حد یک فیلم مطرح براش موسیقی ساختن به نظر من هیچ بازی تا حالا همچین موسیقی عمیقی نداشته . و با تم بازی که در خیلی مواقعش با غم و اندوه اتزیو ناشی از کشتن به نا حق خانواده اش همراه بود ، کاملا همخوانی و هماهنگی داره .
چنین عنوان هایی از بازی ، دید آدم رو به بازی های کامپیوتری تغییر میده و تاریخ رو جور دیگری به زیبایی ترسیم می کنه و مکاتبی رو به انسان معرفی می کنه . هر چند که خیالی باشن .(البته اسسین ها یا حشاشین زیادی در تاریخ بودن . نمونه اش پیروان حسن صباح در ایران. چند تا از شخصیت های اصلی بازی هم واقعی ترسیم شدن مثل رودریگو بورجیا پاپ بد نام خاندان بورجیا )
بله،بسیاری از ساختمان های بازی هم همین الان وجود داره،بسیاری از شخصیت ها هم وجود داشتند،بازیش شاید به قول شما کمی خیالی باشه،ولی صحت هم داره 60%.
اما دوست من،پیروان حسن صباح کجا،این اسسین ها کجا؟: د ی)
mohsenmirza
10-08-2010, 11:03
چطور مگه ؟ حسن صباح هم داستان های بسیار عجیب و خواندنی داره . برحه ی جالبی از تاریخ هستش . طبق گفته ها پیدایش اسسین و حشاشین از این دوره بوده و اولین اسسین ها پیروان حسن صباح بودن .
شاید بشه گفت اسسین ها اصلا در این بازی درست و واقعا به تصویر کشیده نشدن . چون ما چیزی از اصالت اسسین بودنشون نمی بینیم .
به نظر من دو مساله وجود داره . یا برای این بازی نام درستی انتخاب نشده (اسسین) یا رو قسمتی از تاریخ دست گذاشتن که این وقایع درش وجود نداشته .البته در اون دوران اسسین وجود داشته ولی اصلا هدفشون با چیزی که در این بازی می بینیم فرق داشته و اسسین های پاپ بودن که برای حفاظت از پاپ هر کاری می کردن .
اطلاعات من خیلی کمه .من چیزی از تقابل بین اسسین ها و تمپلار ها به جز در این بازی نشنیدم .
اگه کسی تاریخ می دونه کمک کنه .
اونجایی که توی رویا با الطیر میخوای بری دنبال دختره وقتی نصف برج رو بالا میری و به اون چوبه میرسی باید بری زیر چوبه درسته قرار بگیری و کلیک راست موس رو همراه با اسپیس برای چند ثانیه نگهداری و بعد اسپیس رو ول کنی تا پرش بلند بزنه همونجایی که وایساده
یکش که خیلی عالی بود . ببینیم دومیش چطوره
Dark Soul
10-08-2010, 18:38
بله،بسیاری از ساختمان های بازی هم همین الان وجود داره،بسیاری از شخصیت ها هم وجود داشتند،بازیش شاید به قول شما کمی خیالی باشه،ولی صحت هم داره 60%.
دوست من تنها چیزی که در این بازی می تونه واقعیت داشته باشه اسامی و مکانها هستن
داستان کاملا تخیلیه
...ALI...
10-08-2010, 23:22
لطفا یکی کمک کنه!!!!
عزیز جوابت دسته منه. منم یادم هست اینجا خیلی گیر کردم. بسار راحته. یه کم از دیواره کنار چوب برو بالا و بعد کلید سمت راست و پرش رو بزن.( به همون طرفی که چوبه هست بپر)
تموم.:31:
alidata2010
10-08-2010, 23:25
کلا تو این بازی برای رفتن به مر حله بعد باید چیکار کنیم :31: نقشه که خیلی مزخرفه
...ALI...
10-08-2010, 23:40
دوست من تنها چیزی که در این بازی می تونه واقعیت داشته باشه اسامی و مکانها هستن
داستان کاملا تخیلیه
نه عزیز بیشتر از این حرف ها هست.
این گروه بوده.
این داستان هم بوده.
این شخصیت ها هم تا حدود زیادی اکثرا بودن.
یه کتابم تو کتاب فروشی به عنوان حشاشین دیدم ازشون.
ممکنه مثلا اون گویه که اسمش یادم نیست نبوده. یا این تکنیک ها و کارایی که می کنه.
ولی داستان تا حدود زیادی واقعی هست. شک نکن.
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
کلا تو این بازی برای رفتن به مر حله بعد باید چیکار کنیم :31: نقشه که خیلی مزخرفه
مرحله بعد اگه منظورت حافظه بعد هستش که خوب این قدرمراحل اصلی رو ببر تا بری جلو دیگه.
شاید نقشت به خاطر کرکت مشکل داره؟!!!
یعنی آدم و حوا از بهشت فرار کردن و سیب با خودشون آوردن که جزو گنجینه های بهشتی محسوب میشه و وقتی با عصای پاپ چفت میشه قدرت فرابشری میده به صاحبشون و غیره و غیره و غیره؟
یا اینکه خدایان میان میگن بشر داره منقرض میشه و غیره و غیره و غیره؟
بابا بیخیال اینا همش برای بازیه
...ALI...
10-08-2010, 23:47
از اسپیس و بعدش شیفت استفاده کن
بقلای برج رو هم ببین شاید از اونجا بتونی بری
-----
خوب الان تموم شد
واقعا یکی از قشنگترین بازیهایی بود که تا حالا انجام دادم
داستان فوق العاده ، گیم پلی عالی, تنوع گیم پلی(پرنده , اسب , گاری و....) , گرافیک خیره کننده(بعضی جاها انقدر قشنگ بودن که یاد آواتار میافتادم) , اسلحه های متنوع و...
در کل بازی من 4-5 تا باگ بیشتر ندیدم که واسه من یه جورایی رکورده
همین که اسب سواریشم غیر اجباری شده بود واقعا رو خسته نشدن گیمر دی: تاثیر داشت
در کل کاملا ازش راضی بودم
امیدورام خاطره خوبی که از اساسین 2 واسم مونده رو نسخه بعدی خراب نکنه
منم در کل این بازی رو خیلی دوست دارم. ( از آواترمم معلومه)
ولی یکی از نقاط منفیش آسون بودنش بود. سه سوت بازی تموم شد.
ضمنن من داستانه یکش رو به این ترجیح می دادم.
ولی اصلا مثل 1 یکنواخت نبود.
در کل همون امتیاز 8 براش عالی.
امیدوارم بعدیش یشتر از این حرفا موفق باشه.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
یعنی آدم و حوا از بهشت فرار کردن و سیب با خودشون آوردن که جزو گنجینه های بهشتی محسوب میشه و وقتی با عصای پاپ چفت میشه قدرت فرابشری میده به صاحبشون و غیره و غیره و غیره؟
عزیز منم نوشتم که قبول اینا نبوده باشه. ولی این گروه بودنو و حدفشون هم چه از رو توهم چه نه بوده. حالا یه سرچ بزن تو اینترنت ببین.
esfehanei
10-08-2010, 23:48
وستان من هنوز توی اون مرحله که جشن هست موندم یه جایی هست باید دنبال یه سربازه برم نمی دونم باید چی کنم یه کمکی بکنید
در ضمن آدرس اون کرکه آخرین اسکیندراو رو میشه بهم بدید با همه پچ ها و...
ممنون میشم
...ALI...
10-08-2010, 23:52
وستان من هنوز توی اون مرحله که جشن هست موندم یه جایی هست باید دنبال یه سربازه برم نمی دونم باید چی کنم یه کمکی بکنید
ممنون میشم
تا اونجایی یادم هست اون جشنه مرحله های مختلفی داشت.
یکیش این بود که می باست زودتر از سربازه برسی به یه جایی؟
یکی دیگه هم فکنم سربازه رو می باست با شیفت بگیری؟
حالا ببین هیچ کدوم هست یا نه.
درمورد کرک فکنم تو که تا اینجا بدون مشکل رفتی کرکت سالمه. یادم نمی یاد کسی اینجاها مشکل کرک داشته باشه.
عزیز منم نوشتم که قبول اینا نبوده باشه. ولی این گروه بودنو و حدفشون هم چه از رو توهم چه نه بوده. حالا یه سرچ بزن تو اینترنت ببین. بله من میدونم که اساسین(در واقع همون اسماعیلیان) جزو پیروان حسن صباح بودن که دست به ترور خیلی از شخصیتای بزرگ اون زمان زدن از جمله خواجه نظام الملک زدن و حتی بعضیا میگن مرگ ملکشاه پادشاه قدرتمند سلجوقی هم کار اینا بوده و انقدر قدرت داشتن تا هلاکوخان مغول 120هزار نفر لشگر با خودش میاره تا بتونن اینارو محو کنن از صفحه روزگار ولی هیچ ارتباط خاصی با مراکز اروپایی نداشتن
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
ممنون میشم
یکیش اینه که باید از زنا روبان بگیری
یکیش این بود که باید 3بار یه پرچم رو به دست میاوردی و برمیگردوندی بیس خودت که باید با یه نفر دیگه رقابت میکردی
یکیش مبارزه تن به تن بود
یکی دیگه هم بود فکر کنم
esfehanei
11-08-2010, 10:19
تا اونجایی یادم هست اون جشنه مرحله های مختلفی داشت.
یکیش این بود که می باست زودتر از سربازه برسی به یه جایی؟
یکی دیگه هم فکنم سربازه رو می باست با شیفت بگیری؟
حالا ببین هیچ کدوم هست یا نه.
درمورد کرک فکنم تو که تا اینجا بدون مشکل رفتی کرکت سالمه. یادم نمی یاد کسی اینجاها مشکل کرک داشته باشه.
بله همون سربازه هست چی باید بکنم؟
در مورد کرک آخه یه کم سرعت کم شده باید خیلی منتظر بمونم تا سیو کنه با اسکیندرو میخوام بزنم ببینم دریت میشه
Amin.P30
11-08-2010, 10:20
حافظه 13 تموم شد.
یه ادم که لباس سیاه پوشیده رو توی اتیش میسوزانن.
اون وقت خوده ش میاد اونو قبل از سوختن میکشش.
بعد از اون اون بالا CODEX های پیدا شده رو مینویشه.
اونجا اخره بازیه یا ادامه داره؟
چیکار باید کرد؟
نقشه توی مپ هم NOT AVAILABLE هستش.
Dark Soul
11-08-2010, 11:41
نه عزیز بیشتر از این حرف ها هست.
این گروه بوده.
این داستان هم بوده.
این شخصیت ها هم تا حدود زیادی اکثرا بودن.
یه کتابم تو کتاب فروشی به عنوان حشاشین دیدم ازشون.
ممکنه مثلا اون گویه که اسمش یادم نیست نبوده. یا این تکنیک ها و کارایی که می کنه.
خب من منظورم همین بود که دوستمون توی این پست نوشته....
منظورم از اسامی اینه که چنین گروهی وجود داشته اما هدفشون یه چیز دیگه بوده یا مثلا داوینچی وجود داشته اما ایا واقعا با اساسینها همکاری کرده و یا الکساندر ملعون واقعا بدست اون دختره کشته شده و...
اینا شخصیتهای تاریخی را وارد داستان تخیلی بازی کردن.
behrad66
11-08-2010, 14:14
بله همون سربازه هست چی باید بکنم؟
در مورد کرک آخه یه کم سرعت کم شده باید خیلی منتظر بمونم تا سیو کنه با اسکیندرو میخوام بزنم ببینم دریت میشه
ماموریتش اینجوریه که باید سه بار پرچم رو بگیری و بیاری توی محل مشخص شده تو مپ. مهم نیست سربازه چند بار برنده بشه فقط تو باید سه بار پرچمو ببری تو اون محل.
اگه سربازه زودتر بیاد پرچمو ورداره یا وقتی داری دودر میکنی بیاد و بهت برسه باید بری دنبالش و پرچمو قبل از اینکه ببره به محل خودش ازش بگیری. حالا چطوری؟ بگیر بکوبونش زمین تا حساب کار دستش بیاد. :31: یعنی وقتی داری میدویی و بهش نزدیک شدی shift رو بزن تا بپری و بغلش کنی و (فکر بد نکن خواهشا :31:) و بکوبونیش زمین. بعدشم که گازو بگیرو در رو.
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
حافظه 13 تموم شد.
یه ادم که لباس سیاه پوشیده رو توی اتیش میسوزانن.
اون وقت خوده ش میاد اونو قبل از سوختن میکشش.
بعد از اون اون بالا CODEX های پیدا شده رو مینویشه.
اونجا اخره بازیه یا ادامه داره؟
چیکار باید کرد؟
نقشه توی مپ هم NOT AVAILABLE هستش.
شما که همه داستانو لو دادی که...... :19::31:
خب من منظورم همین بود که دوستمون توی این پست نوشته....
منظورم از اسامی اینه که چنین گروهی وجود داشته اما هدفشون یه چیز دیگه بوده یا مثلا داوینچی وجود داشته اما ایا واقعا با اساسینها همکاری کرده و یا الکساندر ملعون واقعا بدست اون دختره کشته شده و...
اینا شخصیتهای تاریخی را وارد داستان تخیلی بازی کردن.
دوست عزیز پست قبلیه منو خوندی که درین باره زده بودم؟
Amin.P30
11-08-2010, 22:09
ماموریتش اینجوریه که باید سه بار پرچم رو بگیری و بیاری توی محل مشخص شده تو مپ. مهم نیست سربازه چند بار برنده بشه فقط تو باید سه بار پرچمو ببری تو اون محل.
اگه سربازه زودتر بیاد پرچمو ورداره یا وقتی داری دودر میکنی بیاد و بهت برسه باید بری دنبالش و پرچمو قبل از اینکه ببره به محل خودش ازش بگیری. حالا چطوری؟ بگیر بکوبونش زمین تا حساب کار دستش بیاد. :31: یعنی وقتی داری میدویی و بهش نزدیک شدی shift رو بزن تا بپری و بغلش کنی و (فکر بد نکن خواهشا :31:) و بکوبونیش زمین. بعدشم که گازو بگیرو در رو.
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
شما که همه داستانو لو دادی که...... :19::31:
نه میگم کدکس ها رو پیدا کردن همون مراحل اضافه بازیه.؟؟؟
کلا بازی همون جا تموم میشه.
اصلا حوصله بازی کردن اضافات رو ندارم.
Retired User
11-08-2010, 22:16
نه میگم کدکس ها رو پیدا کردن همون مراحل اضافه بازیه.؟؟؟
کلا بازی همون جا تموم میشه.
اصلا حوصله بازی کردن اضافات رو ندارم.
نه
اتفاقا اصل بازی همینجاست
باید بری کدکس ها رو پیدا کنی و داوینچی هم رمز گشایی کنه و بعد محل کلیسا پیدا میشه و الی آخر
حتما انجامش بده
Dark Soul
11-08-2010, 22:50
دوست عزیز پست قبلیه منو خوندی که درین باره زده بودم؟
اره در واقع من پست شما رو تایید کردم و طرف صحبتم جناب ...Ali...هست بد ویرایش کردم
Tirion Fordring
11-08-2010, 23:32
Turth رو امروز بیکار بودم تموم کردم . فقط اون دو نفر آدم و حوا بودن ؟ 1- چرا لخت بودن 2- مگه زمانا اونا اینقدر پیشرفته بود دنیا
میگم کلا من الان بیکارم نمیشه مراحلی که رفتمو دوباره برم ؟
3- یکی این کلیپ truth رو با کیفیتی که خود بازی پخش میکنه رو داره ؟ چطوری خودم استخراجش کنم
ali_disslove
12-08-2010, 00:38
با سلام
اقا من بد جور یه جاش گیر کردم اولین باره توی این بازی گیر میکن
من رسیدم به اونجایی که باید در نقش الطیر بازی کنم از دید مخصوصم استفاد میکنم یکی هست که طلایی همین جور میرم دنبالش تا یارو میرسه به یه برجی و از دره توی اون برجه میره تو توی راهنما خوندم که باید از برج برم بالا و لبه چوبی رو بگیرم بعد از دمو و بپرم پایین تا مرحله تموم شه--من از برج میرم بالا اما به یه بالکن حالتی میرسم میرم توی بالکن برج دیگه به هیچ عنوان بالاتر نمیتونم برم یعنی جا دستی چیزی نیست که بگیرم برم بالام فقز یه میله چوبی هست که قدم به اون نمیرسه که بگیرمش فقط یه راه دارم اونم اینکه بپرم پایین تو کاه ها 1000 بار پریدم پایین بالا اما فایده نداشت --چه جوری از برج برم بالا ؟ایا کاره خاصی باید کرد ؟اعصابمو این تیکش ریخته به هم
من با نرم افزار Bink تونستم کلیپاشو در بیارم . اما فقط ماله اون turth صدا نداره نمیدونم چرا . چیکارش کنم یا یکی یه لینک بده همون کیفیت بالاش همونی که 53 مگه با صدا میخوام
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
کلا همونی که تو خود بازی میذاره
سرچ کنید توی گوگل the truth ac2
کلیپشو داره
الموتیان یا اساسین ها چه کسانی بودند؟
پیروان مکتب صباح که به الموتیان و اسماعیلیه نیز شناخته میشدند ، به نام حشیشیون (حشاشین)معروف بودند که ریشهٔ کلمهٔ Assasination در زبان انگلیسی نیز از همین مکتب است.
اسماعيليه يكى از فرقههاى شيعه محسوب می شود.
آنان گروهى بودند كه به امامت اسماعيل گرويده و مرگ او را انكار كرده، گفتند او زنده و غايب است و روزى ظهور خواهد كرد. و در توجيه عمل امام صادق عليهالسلام كه جنازه اسماعيل را تشييع و تدفين كرد، گفتند اينها همگى جنبه ظاهرى داشت و مقصود اين بود كه بدخواهان به گمان اينكه او مرده است درصدد سوء قصد به جان او برنيايند.
انشعابات زيادي در اين گروه رخداده است كه خود داستان مفصل دارد. اما حسن صباح که يك ايراني شيعه اثني عشري بود اما بر اثر القائات و تبليغات دين گروه به شيعه اسماعيلي گرائيد. با رفتن به مصر كه مركز علمي اسماعيليه به شمار ميآمد به آموختن تعاليم اسماعيليه پرداخت كه در سال 472 به دليل طرفداري وي از شيعه نزاري از مصر به مغرب تبعيد ميشود. و سرانجام به ايران در اصفهان ميرسد. و با حكومت سلجوقيان مخالفت علني ميكند و مورد تعقيب آنان واقع ميشود. و بالاخره به دژهاي الموت پناه ميگيرد. و فعاليت خود را براي تربيت نيروي ورزيده و رزمآور شروع ميكند.
دژالموت
+
مشهورترين نام و لقب اين فرقه همان «اسماعيليه» است، كه چون به امامت اسماعيل فرزند امام جعفر صادق عليهالسلام معتقدند، به اين نام خوانده شدهاند. گذشته بر اين نام، القاب ديگرى نيز دارند كه برخى از آنها عمومى و برخى خصوصى است؛ آنها عبارتند از:
باطنيه: از ديگر القاب عمومى آنان لقب باطنيه است و بدان جهت به اين نام شهرت يافتهاند كه براى هر ظاهرى به باطنى قايلاند.
سبعيه: لقب ديگر آنان سبعيه است. علت ناميده شدن آنان به اين نام اين است كه به امامان هفتگانه قايلاند و رهبرى الهى را بر پايهى حجتهاى هفتگانه تفسير مىكنند.
تعليميه: از القاب ديگر اسماعيليه تعليميه است. وجه تسميهى آنان به اين نام اين است كه امام را عالم به باطن امور دانسته و معتقدند هيچ كس حتى پيامبر، جز به واسطهى تعليم امام، بر باطن آگاه نمىگردد.
ملحده: بدان جهت به اين لقب خوانده شدند كه گاهى ظواهر شريعت را رها كرده و به باطن بسنده كردند.
اما یکی از القاب این گروه حشیشیون ، حشاشین می باشد.
در اینکه چرا این گروه را به این نام می خوانند دو دیدگاه وجود دارد
الف: زیرا در آن زمان حشیش به معنی دارو و حشاش به معنی دارو فروش و حشاشین جمع عربی حشاش میباشد
ب: حشیشیان گروه اند که با مصرف حشیش ،در کمال شجاعت اقدام به عمليات انتحارى و ترور اشخاص می نمودند.
بررسى و تحقيق تاريخ اسماعيليان كارى بسيار دشوار است. محققان براى پژوهش در باره اين فرقه با مشكلاتى رو به رو هستند كه در بررسى ساير سلسلهها و فرقهها وجود ندارد. كمتر فرقهاى را مىتوان يافت كه مانند اسماعيليان دچار ابهام و پيچيدگى شده باشد. تاريخچه زندگانى سران آنها و افكار و عقايدشان بسيار تاريك و مبهم است و اين مشكل با مراجعه به منابع متعصبانه و مغرضانه دشمنان اسماعيليان كه اجبارا به آنها رجوع خواهد شد، برطرف نمىشود. ابهام در تاريخ اين گروه دلايل مختلفى دارد;از جمله اين كه منابع تاريخى خود اسماعيليه نوعا از بين رفته و ماخذ عمده اطلاعات، كتابهايى به قلم مخالفان ايشان است. از اين رو، به ناچار بايد به منابع تاريخنويسانى اتكا كرد كه يا كوركورانه دشمن تحولات درونى اسماعيليان بودند، و يا آن را ناديده مىگرفتند، لذا بر محقق منصف و بىغرض كه تا اندازهاى با تاريخ آن عصر، انس دارد، غرضورزى در بسيارى از نسبتها كه به اين فرقه و پيروان آن داده اند، آشكار است، و اغلب آنها به نظر كلى، ساختگى مىآيد.
محققان غربى نیز كه شايسته بود با مسئله، منصفانه و محتاطانه برخورد كنند در نخستين وهله، تحت تاثير خيال پردازىهاى صليبيان و شخص ماركوپولو و روش مخالفان قرار گرفتند و تاريخ را همانند «داستان پليسى» دنبال نمودهاند و اسماعيليان را نه انسانهايى پاىبند به اعتقادات محكم حاكمشان «شيخ الجبل» بلكه انسانهاى شيطانصفتى به حساب آورد كه پاىبند «طريقتحشاشين» بودند.
روحانى كاتوليك آلمانى بروكاردوس (Brocardus) در سال ۱۳۳۲ (ميلادى) درباره آنها نوشت: «آنها تشنه خون بشر هستند و بيگناهان را در قبال گرفتن پول مى كشتند.»
بى باكى جسورانه «حشاشين» در اروپا با وجود شيطانى بودن اين فرقه از نظر آنها زبانزد خاص و عام شد. بدين ترتيب در نامه هاى عاشقانه ايتاليايى قرن دوازدهم ميلادى عباراتى مانند اين باب شد: «من اساسين توام و در حالى كه به فرامينت گردن مى نهم اميدوارانه به بهشت چشم دوخته ام.» يا «همچون اساسين ها كه در ثابت قدم در خدم استادشان بوده اند من نيز با وفايى خدشه ناپذير در خدمت عشق بوده ام.»
در موردنام حشاشین و متناظر قراردادن آن با "کسانی که حشیش استعمال می کردند" باید گفت که نمی توان گروه سازمان یافته و منسجمی مثل آنها را که کسی جز مغولها نتوانست قلعه اصلی آنها یعتی الموت را تصرف کند ، با چنین داستانهایی بی آبرو کرد . گفته می شود که حشاشین کسانی را فریب داده و پس از خوراندن حشیش به آنها ،با قرار دادن آنها در باغهای خرم و باصفا و با چند زن ، با آنها القا می کردند که آنها اکنون در بهشت هستند و اگر می خواهند که از آن اخراج نشوند باید شخصی را به قتل برسانند ، در حالی که اگر آنها اینگونه زندگی می کردند هرگز نمیتوانستند در دراز مدت دوام آورده و شخصیتهای مهمی در تاریخ را نیز به قتل برسانند .((گنجینه دانش))
حسن صباح
این 53 مگ نیست ولی زده hd
کلیپ مربوط به the truth
توی سمت راستش بازم کلیپای مختلف مربوط به همین هست که اکثرا زدن hd
Martanima 21
12-08-2010, 15:03
من اونجاش که میره پیشه داوینچی هیدن بلیدو را بندازه بازی گیر میکنه.چی کار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.