PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Assassin's Creed II

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

SA3EDLORD
14-05-2010, 23:33
عزيز اين نقشي ها چيه؟؟؟؟؟؟؟اول بايد از رو همون ديوار بپري اون دوتا سرباز جلو پله ها رو بكشي.
2.ميري تو اب بعد از اون چوب ها ميگيري طوري كه سرباز متحركه نفهمه.نزديك كه شد اسله رو تيغ ميكني بعد با يك كليك اونو با تيغ ميكشه و به داخل اب ميندازه.بعد ميري اونور كشتي كه سرباز متحرك ها رو بكشي.از كشتي ميگيري ميري بالا (مثل قبلي)صبر ميكني تا سرباز ها بيان جلوت يكيش كه كشتي سري خودتو ميندازي تو اب.بعد دوباره ميري بالا و دومي ذرو ميكشي.بعد دوباره برميگردي و سرباز اينور كشتي رو با تير ميكشي بعد اون دو تا تبري از كشتي ميان پايين و كشيك ميدن.بي سر و صدا از پشت اون دو تا رو هم ميكشي كه هدف خودش از كشتي مياد پايين.اونم با گلوله حرومش ميكني. به همين سادگي به همين خوشمزگي.
ولي ميدونم گيج شدي هيچي نفهميدي بهتره از نقاشي دوستمون استفاده كني.

loomina
14-05-2010, 23:44
عزيز اين نقشي ها چيه؟؟؟؟؟؟؟اول بايد از رو همون ديوار بپري اون دوتا سرباز جلو پله ها رو بكشي.
2.ميري تو اب بعد از اون چوب ها ميگيري طوري كه سرباز متحركه نفهمه.نزديك كه شد اسله رو تيغ ميكني بعد با يك كليك اونو با تيغ ميكشه و به داخل اب ميندازه.بعد ميري اونور كشتي كه سرباز متحرك ها رو بكشي.از كشتي ميگيري ميري بالا (مثل قبلي)صبر ميكني تا سرباز ها بيان جلوت يكيش كه كشتي سري خودتو ميندازي تو اب.بعد دوباره ميري بالا و دومي ذرو ميكشي.بعد دوباره برميگردي و سرباز اينور كشتي رو با تير ميكشي بعد اون دو تا تبري از كشتي ميان پايين و كشيك ميدن.بي سر و صدا از پشت اون دو تا رو هم ميكشي كه هدف خودش از كشتي مياد پايين.اونم با گلوله حرومش ميكني. به همين سادگي به همين خوشمزگي.
ولي ميدونم گيج شدي هيچي نفهميدي بهتره از نقاشي دوستمون استفاده كني.

شما هر جور میخوای عمل کن ولی این به نظرم اونقدر باید برای کسی اسون باشه که جرات کرده ac 2 بازی کنه!:31:

به هر حال راه های بسیار زیادی داره بازی برای این که یه مرحله رو برید.. هر کس به یه روش میره... از هر کسی که رد کرده بپرسید میبینید روشش با اون یکی متفاوت بوده.
من فقط برای روشن شدن مطلب برای دوستمون کشیدم عکس هارو وگرنه علاقه ای نداشتم نقاشی کنم!

SA3EDLORD
14-05-2010, 23:56
من هم نگفتم شما كار بدي كردي و حرف شما درسته.بازي اپن ورلد همينه ديگه.اصلا به نظر من بايد تو اين بازي خودت فكر كني و حرفه اي عمل كني.(يعني ما هم حرفه اي هستيم.:31:)

AlexMercer
15-05-2010, 08:25
دوستان مطلبی گفته بودم مبنی بر اینکه دسته اتزیو در بازی قطع میشه. ببخشید. شرمنده. طبق جدید ترین عکسی که دیدم. این سلاح های جدید هر کدوم به شخصیت خاصی ربط داره. و اون سلاحی که برای دست های قطع شده هست. کلا برای یک شخصیت دیگه بازی هست.

احتمالا بازی بعدی چند شخصیت رو میشه کنترل کرد حتی برای یکی دو مرحله.

ولی چون بازی قرار حالت multi player هم داشته باشه امکان داره که این شخصیت های جدید با سلاح های خاصشون فقط در حالت چند نفره اینترنتی قابل انتخاب و استفاده باشند و در بازی تک نفره شخصیت شما فقط اتزیو باشه

hamid_arsenal
15-05-2010, 12:21
سلام
من تو یه جایی گیر کردم
یه جایی که دوتا سرباز دارن پاسور بازی میکنن یکیشو میکشم اون یکی رو تعقیب میکنم میرم یه جایی که 4 تا سرباز دیگه هست اونارم میکشم بعد در که باز میشه میرم اهرمو میکشم وقت میده من او همون اولیه میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده میشه کمکم کنید؟
و یه مشکلم دارم تا الان نقشه ام به خوبی کار میکرد ولی مثه اینکه به مشکل بر خورده وقتی میرم بالای برج ها نگا میکنم مینویسه map update ولی عکس پرنده محو نمیشه!!!

morrigan_neit
15-05-2010, 13:00
=)) با این نقاشیه خیلی حال کردم:))

دمت گرم:))

happyfeat
15-05-2010, 20:01
سلام دوستان
من تو سکانس 14 مموری 1 یه جا گیر کردم که در مورد codex pages هستش و باید اونو کامل کنم
این مرحله را باید چه جوری رد کرد یکی یه راهنمایی کنه ممنون میشم
اینم عکس از مرحله .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

loomina
15-05-2010, 20:28
=)) با این نقاشیه خیلی حال کردم:))

دمت گرم:))

جدی میگی یا مسخرمون میکنی؟:31:

سلام دوستان
من تو سکانس 14 مموری 1 یه جا گیر کردم که در مورد codex pages هستش و باید اونو کامل کنم
این مرحله را باید چه جوری رد کرد یکی یه راهنمایی کنه ممنون میشم
اینم عکس از مرحله .

شما باید تمام codex page هارو توی تمام شهر ها هستن بگیرید.
باید کل شهر هارو بگردید و همشون رو پیدا کنید.
بعد میتونید واردش بشید.

M A X I M U M
15-05-2010, 22:48
توی منو بازی یه قسمت هست بنام The Truth من بازی رو تموم هم کردم اما وقتی وارد اونجا میشم هیچی نیست
پایینش یه دکمه هست که نوشته Play
؟؟؟؟

p30worldapm
15-05-2010, 22:52
سلام
من تو یه جایی گیر کردم
یه جایی که دوتا سرباز دارن پاسور بازی میکنن یکیشو میکشم اون یکی رو تعقیب میکنم میرم یه جایی که 4 تا سرباز دیگه هست اونارم میکشم بعد در که باز میشه میرم اهرمو میکشم وقت میده من او همون اولیه میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده میشه کمکم کنید؟
و یه مشکلم دارم تا الان نقشه ام به خوبی کار میکرد ولی مثه اینکه به مشکل بر خورده وقتی میرم بالای برج ها نگا میکنم مینویسه map update ولی عکس پرنده محو نمیشه!!!
باید رو دیوار بدوی بری بالا بعد سمت راست رو بگیری و دوباره دکمه پرش رو بزنی.

HUB
15-05-2010, 23:02
من برای بار دوم سوار ماشین پرنده شدم تا اخرین کلید لباس التیر رو پبدا کنم ولی فقط پرواز میکنه؟؟؟؟
باید کل شهر رو پرواز کنم تا محلی نشون بده؟؟؟

titanium_zarin
15-05-2010, 23:10
توی منو بازی یه قسمت هست بنام The Truth من بازی رو تموم هم کردم اما وقتی وارد اونجا میشم هیچی نیست
پایینش یه دکمه هست که نوشته Play
؟؟؟؟
اون مربوط به يه سري فايل ميشه كه در نقاط مختلف شهر بايد پيدا ميكردي ... يه سري اشكال عجيب مثل چشم و ...
يه كم همين تاپيك رو بگردي فيلمش رو پيدا ميكني ....

من برای بار دوم سوار ماشین پرنده شدم تا اخرین کلید لباس التیر رو پبدا کنم ولی فقط پرواز میکنه؟؟؟؟
باید کل شهر رو پرواز کنم تا محلی نشون بده؟؟؟
شما اشتباه ميريد....توي همون شهري هستين كه شورش شده بود و بچه هاي اون زنه رو دزديدن...اون چيزي كه شما رفتين ارم اساسين داره اما سفيد هست و يه ماموريت جانبي هست .... بايد توي نقشه دنبال ارم هاي اساسين باشيد اما سياه رنگ...
اونا مربوط به شنل اطاير هستن ....اگر توي نقشه نيست ...احتمالا همه رو گرفتين ...به ويلا بريد و حال كنيد ...

piroooz
15-05-2010, 23:31
آقا بعد از اینکه Codex pages ها را دادیم به داوینچی ترنسلیت کرد بیاد چیکار کرد؟
توی مموری آخر ...
یه تابلو هست و بقیه هم کنارم وایستادن

sir payman
16-05-2010, 01:41
مثل یک پازل مرتبش کن تا شبیه به نقشه کره زمین بشه.
کار خیلی ساده ای هست از بیرون عکس که کادر داره شروع کنی ساده تر هست.

eslamy_iut
16-05-2010, 02:25
آقا بعد از اینکه Codex pages ها را دادیم به داوینچی ترنسلیت کرد بیاد چیکار کرد؟
توی مموری آخر ...
یه تابلو هست و بقیه هم کنارم وایستادن

بعد از اینکه codex ها رو چیندی رو دیوار با نگه داشتن e ایگل ویژن رو فعال کن و مثل شکل زیر مرتب کن

vosh
16-05-2010, 09:34
شاید این سوال رو قبلاً دوستان پرسیده باشند
اما من هر چی گشتم ندیدم
توی اون مرحله هستم که یارو هی توهم میزنه !!
بعد یه دفعه میره تو یه جایی باید یکی رو دنبال کنه
یارو هم میره تو یه قلعه
ما هم باید بریم اون بالای قلعه
من هر چی خودمو می کشم نمیتونم برم بالا

titanium_zarin
16-05-2010, 09:51
اما من هر چی گشتم ندیدم
یارو هم میره تو یه قلعه

سلام...
به همون جايي كه ميرسي و اون ميره تو قلعه...شما بايد از سمت چپ در يريد بالا و روي تيرك چوبي بريد ...بعد هم بپريد و سمت چپ رو بگيريد و بريد بالا ...
به جز اين راهي نداره ...

Big-Boss
16-05-2010, 09:55
اما من هر چی گشتم ندیدم
یارو هم میره تو یه قلعه

توی اون تراس روبروی تیرک چوبی رو سکو قرار بگیر بعد بدون اینکه جهت بدی بپر.

p30worldapm
16-05-2010, 11:28
اما من هر چی گشتم ندیدم
یارو هم میره تو یه قلعه
دقیقا کجاش گیر می کنی؟ یه عکس بزار.
من خیلی راحت رفتم بالا!

یه دونه از این کدکس ها مونده.
اگه همه نقشه ها رو آزاد کنم نشونش می ده یا باید برم تو شهر بگردم؟
نقشه ای ندارین از محل همشون؟

titanium_zarin
16-05-2010, 11:38
یه دونه از این کدکس ها مونده.
اگه همه نقشه ها رو آزاد کنم نشونش می ده یا باید برم تو شهر بگردم؟
نقشه ای ندارین از محل همشون؟

دوست من ... نقشه رو اپديت كن حتما ...
بعد هم خوب زوم كن تا اگه دوتا از موارد رو هم افتادن مشخص شه ...

p30worldapm
16-05-2010, 12:17
دوست من ... نقشه رو اپديت كن حتما ...
بعد هم خوب زوم كن تا اگه دوتا از موارد رو هم افتادن مشخص شه ...

بیرون شهر ها هم هست؟

titanium_zarin
16-05-2010, 12:59
بیرون شهر ها هم هست؟

ولله فكر كنم توي ويلا فقط بيرون شهر بود كه اون رو گرفتي ...
نبايد باشه ....خوب زووم كن پيدا ميكني ...:46:

HUB
16-05-2010, 14:28
در اخرین کلید اطایر گیر کردم
همون جای که پروراز میکنی اون دختر و پسرش رو هم نجات دادم 9 نفر رو هم کشتم
کود پک میخواهد دارم پیدا میکنم

titanium_zarin
16-05-2010, 14:55
در اخرین کلید اطایر گیر کردم
همون جای که پروراز میکنی اون دختر و پسرش رو هم نجات دادم 9 نفر رو هم کشتم
کود پک میخواهد دارم پیدا میکنم

خب مشكلتون چيه ؟؟؟
لااقا بگيد و توضيح بديد تا بشه كمك كرد ....ممنون...

Torch Bearer
16-05-2010, 20:24
من جدای از همون مشکل برج ها یک سوال هم دارم:توی معمای The Fourth Day که باید چند تا شکل رو انتخاب کنم،کدوما جواب درست هستن؟ توضیحش اینه:Once Worshiped Now Ignored.From A distance It Watches And Waits
خودم از توضیحاتش حدس میزنم باید یک چیزی مربوط به شیطان باشه.

meha
16-05-2010, 21:04
دوستان بنده اونجایی که باید 30 تا صفحه codex پیدا کنی بعد ببری پیش عمو گیر کردم!

30 تا رو پیدا کردم و میرم پیش عمو میگه بزار روی دیوار و همه رو گذاشتم بعد یکم صحبت کرد بعد باید گوی که دستت هست رو بزاری روی پایه و بری جلوی codex ها بایستی از اینجا به بعد نمیدونم چه کار کنم؟!

باید صفحات رو بچرخونم؟!

کمک

titanium_zarin
16-05-2010, 22:01
دوستان بنده اونجایی که باید 30 تا صفحه codex پیدا کنی بعد ببری پیش عمو گیر کردم!

30 تا رو پیدا کردم و میرم پیش عمو میگه بزار روی دیوار و همه رو گذاشتم بعد یکم صحبت کرد بعد باید گوی که دستت هست رو بزاری روی پایه و بری جلوی codex ها بایستی از اینجا به بعد نمیدونم چه کار کنم؟!

باید صفحات رو بچرخونم؟!

کمک
بله بايد با دكمه e حالت عقاب رو فعال كني و بچرخونيشون تا بتوني شبيه قاره ها درستش كني ...

loomina
16-05-2010, 22:07
اقا من خیلی وقت پیش یه سری عکس که جا های اون نقاشی های عجیب غریب رو نشون میداد تو همین فروم پیدا کردم ولی یادم نمیاد کجا! کلی هم گشتم پیداش نکردم... کسی میتونه برام عکس هارو بزاره یا اگر تو همین تاپیک هست برام نقل قولشون بکنه.
ممنون میشم.

HoJJaT_07
16-05-2010, 23:13
گیم پلی بازی خیلی باحاله مخصوصا از اون خوشم اومد group استخدام میکنی .. :دی

در کل خیلی ساده بود یه شبه رسیدم به سکانس 4 . الان فقط آخرین تارگت مونده . 5 بار رفتم بالای برجه . یه بار که archer ها زدن . تهشم راهشو پیدا کردم تا اومدم بکشم یارو منو پرت کرد پایین :18:

هوش مصنوعی رو برم من . خیلی باحال جاخالی داد :دی

Big-Boss
16-05-2010, 23:22
یه سوال از کسانی که برای بدست آوردن یکی از شش تکه برای بدست آوردن زره الطیر از ماشین پرنده استفاده کردن!!

چجور شد نیاز به ماشین پرنده پیدا کردید؟
من تمام شش قطعه رو به محض اینکه دسترسی به اون ناحیه شهر آزاد شد بدست اوردم. (هیچ نیازی هم به ماشین پرنده پیدا نکردم.)
(قبل از وقتی که با اساسین های دیگه آشنا بشه و بعد بیهوش بشه و ...)

titanium_zarin
17-05-2010, 00:11
یه سوال از کسانی که برای بدست آوردن یکی از شش تکه برای بدست آوردن زره الطیر از ماشین پرنده استفاده کردن!!

چجور شد نیاز به ماشین پرنده پیدا کردید؟
من تمام شش قطعه رو به محض اینکه دسترسی به اون ناحیه شهر آزاد شد بدست اوردم. (هیچ نیازی هم به ماشین پرنده پیدا نکردم.)
(قبل از وقتی که با اساسین های دیگه آشنا بشه و بعد بیهوش بشه و ...)

سلام...
نيازي به اون نيست...
اون دوستمون اشتباه فهميدن و فكرك ردن نيازه ...
وقتي همه لوحها رو پيدا كنيد يه ماموريت براتون باز ميشه شكلش همون ارم اساسين هست اما سفيد (اگه يادتون باشه ماموريتهاي زره الطاير سياه بود رنگشون)اين ماموريت سفيد با اسم ماموريت ويژه براي اساسين هست ...يا يه همچين چيزي ... در واقع يه ماموريت فرعي هست كه توي اون سوار ماشين پرنده ميشيد و بايد سربازها رو بزنيد...همين ...

HoJJaT_07
17-05-2010, 00:13
زره altair ماموریت قرعی هست ؟

این جریان tomb of assassins ها چیه . من هیچکدومشونو انجام ندادم :31:

titanium_zarin
17-05-2010, 00:27
زره altair ماموریت قرعی هست ؟

این جریان tomb of assassins ها چیه . من هیچکدومشونو انجام ندادم :31:

ميشه گفت فرعي هست ....
ولي من در مورد يه چيز ديگه گفتم فرعي هست ...
همونايي كه نرفتي مربوط به زره ميشه ...حتما برو...زره خيلي قوي هست ...

HoJJaT_007
17-05-2010, 00:49
lol این همه شهر باید برگردم و برم :دی

کلی زمان میبره لابد مثل اون باید کلی کلنجار بری تا از یه دیوار بری بالا تهشم بیفتی پایین :دی این که شد tomb raider =))

حالا زره همونی هست که الطائر پوشیده ؟ اون که زیاد چیزه خفنی نبود .. زره خود ezio قشنگ تره :دی

این شمشیر الطائر چیه میگن آخرای بازی قابل فروشه

p30worldapm
17-05-2010, 01:09
بالاخره بازی رو تموم کردم ولی اون فیلمه که از رمزگشایی اون نوشته های رو دیوار که با چشم عقاب می دیدیمشون به دست می اومد رو نتونستم کامل کنم!
کسی اون فیلم رو نداره بذاره ببینیم؟

R O O T
17-05-2010, 08:38

کلی زمان میبره لابد مثل اون باید کلی کلنجار بری تا از یه دیوار بری بالا تهشم بیفتی پایین :دی این که شد tomb raider =))

حالا زره همونی هست که الطائر پوشیده ؟ اون که زیاد چیزه خفنی نبود .. زره خود ezio قشنگ تره :دی

دوست عزیز وقتی با زره الطائر از جایی بیفتی زره نمیشکنه و مقاومتش بیشتره . شمشیر الطائر هم قدرتش بیشتره

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

بالاخره بازی رو تموم کردم ولی اون فیلمه که از رمزگشایی اون نوشته های رو دیوار که با چشم عقاب می دیدیمشون به دست می اومد رو نتونستم کامل کنم!
کسی اون فیلم رو نداره بذاره ببینیم؟

بفرما دوست عزیز

دوستانی که علاقه مند به دیدن فیلم کامل The Truth هستن به لینک زیر مراجعه کنن : (البته بدون صداس و حجم حدودی 2mb)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک زیر هم برای دانلود :

mefmef
17-05-2010, 09:13
دوستان سلام
گروه سنی این بازی چیه ؟ کسایی که بازی رو تموم کردن : ایا این بازی برای یه پسر 11 ساله مناسبه ؟

titanium_zarin
17-05-2010, 09:42
دوستان سلام
گروه سنی این بازی چیه ؟ کسایی که بازی رو تموم کردن : ایا این بازی برای یه پسر 11 ساله مناسبه ؟
ولله چيز خاصي نداره....منظورم صحنه و ... هست ...
ولي خب از داستانش هيچي نميفهمه ...خون و بكش بكش هم توش زياده ...
به نظرم چيزي نيست كه نخواي بزاري بازي كنه ... به هر حال از توي خيابون رفتن و ... بهتر هست :46:

HoJJaT_007
17-05-2010, 10:35
ولي خب از داستانش هيچي نميفهمه ...خون و بكش بكش هم توش زياده ...

اگه انگلیسیش خوب باشه میفهمه :دی

ولی خب کلا باید اول 1 رو بازی کنه بعد 2 رو

loomina
17-05-2010, 11:30

فکر کنم 2 تاشو تو خود داستان بازی هستن و باید بری ولی بقیشون باید بگردی ... کار خاصی نیست فقط این view point هارو که دیس کنی خودش این ماه رو نقشه نشون میده!

اقا من خیلی وقت پیش یه سری عکس که جا های اون نقاشی های عجیب غریب رو نشون میداد تو همین فروم پیدا کردم ولی یادم نمیاد کجا! کلی هم گشتم پیداش نکردم... کسی میتونه برام عکس هارو بزاره یا اگر تو همین تاپیک هست برام نقل قولشون بکنه.
ممنون میشم.

جواب ما کسی نبود بده؟؟ این پروفشنال های بازی به همه جواب میدن بجز ما!

دوستان سلام

مناسب هست ولی خب باید روحیه طرف خشن باشه!:31:
از طرفی به قول دوستان فکر نکنم چیزی از داستان بازی بفهمه.

titanium_zarin
17-05-2010, 12:20
جواب ما کسی نبود بده؟؟ این پروفشنال های بازی به همه جواب میدن بجز ما!

تا بگردم واست عكس رو پيدا كنم...
اينو ببين ميشه ...يه جا خوندم....خودم بازي رو ندارم امتحان كنم...

برای پیدا کردن علامت های مخفی وسط بازی esc بزن بعد برو database بعد location اون خونه هایی که روشون عکس چشم است محل پیدا کردن همین علامت هاست

HoJJaT_007
17-05-2010, 12:49
این چطوری رفت تو ذهن Altair :دی

عجب چیزیه این animus عوارضم داره .

یه سوال .

زمان altiar انگشتشونو برای چاقوی مخفی میزدند . چون اون زمان سال 1100 اینا بود .

زمان ezio قرن 15-16 بود که پیشرفت کرده و انگشتشون رو نمیبرند .

و زمان 2012 دوباره انگشتشونو میبرند ؟ :o پس چرا lucy بریده :18:

این زنه کیه altair باهاش ... کرد ؟

نکنه همون زنه هست میگن توی Additional Memory AC1 میاد .. ؟ آره ؟ کسی سیو ac i که additional memory باز باشه رو داره ببینیم جریانش چیه :دی

loomina
17-05-2010, 14:56
تا بگردم واست عكس رو پيدا كنم...
اينو ببين ميشه ...يه جا خوندم....خودم بازي رو ندارم امتحان كنم...

اره یکیشو تونستم به دست بیارم ولی واقعا برای به دست اوردن بقیه با یه عکسه کامپیوتری نمیشه سر کرد! اگر ممکنه دنبال همون عکس ها بگردید!

mjorh
17-05-2010, 21:51
تموممش كردم. عجب بازي با حالي بود. يكي از بهترين بازي هايي بود كه تا به حال انجام داده بودم با اين كه يه كم افت فريم داشت اما بازم خيلي چسبيد. اخرشم يه جوري تموم كردن كه داستان شمار ه ي 3 رو بتونن بسازن.

اگه ميشه يكي لينكه كامل داستان بازي رو بزاره . چون قسمت آخرش بعضي چيزاشو نفهميدم.

M A X I M U M
18-05-2010, 08:18
دوستان یه مرحله هست تو منطقه Forli که برای دومین بار باید اون ماشین پرنده لئوناردو رو باهاش پرواز کنیم
نوع مرحله هم Special memory هست که رنگش سفیده
یکی از بچه ها گفت باید نشانه assassin creed ها رو باید پیدا کنیم
من یه ساعت تو اون منطقه دور زدم چیزی پیدا نکردم
کسی میتونه راهنمایی بکنه ؟

titanium_zarin
18-05-2010, 09:17
دوستان یه مرحله هست تو منطقه Forli که برای دومین بار باید اون ماشین پرنده لئوناردو رو باهاش پرواز کنیم
نوع مرحله هم Special memory هست که رنگش سفیده
یکی از بچه ها گفت باید نشانه assassin creed ها رو باید پیدا کنیم
من یه ساعت تو اون منطقه دور زدم چیزی پیدا نکردم
کسی میتونه راهنمایی بکنه ؟

اين علامت برا موقعي هست كه شما همه اون اصليها رو رفته باشيد...منظورم واسه گرفتن زره الطاير هست ...
اونم كه شما ميگيد يه ماموريت جانبي هست ...
الان شما به ويلا بريد و زره رو بگيريد ...
اگر هنوز نگرفتين ...

M A X I M U M
18-05-2010, 11:17
زره رو گرفتم
الان بازم تو اون منطقه اون علامت هست من میرم اونجا با اون دستگاه پرنده پرواز می کنه (special memory)

RatAtouille
18-05-2010, 12:09
زره رو گرفتم
الان بازم تو اون منطقه اون علامت هست من میرم اونجا با اون دستگاه پرنده پرواز می کنه (special memory)
اگر زره رو گرفتي يك عكس بگذار ببنيم چه شكليه ؟ آخه من هنوز تمام تابوت ها را باز نكردم .

titanium_zarin
18-05-2010, 12:30
زره رو گرفتم

اون ماموريت فرعي هست...
دوست داري پرواز كني ؟؟؟ خب حال كن واسه خودت ...:31:
در حين پرواز هم سربازها رو با بالهاي اون وسيله بزن ...
ولي اخرش ميخوري زمين ....خيلي كيف داره ...

siavashjal
18-05-2010, 15:16
ولی خدایی عجب بازی بود.

من برای دومین بار بازی رو تموم کردم.

M A X I M U M
18-05-2010, 19:03
اون ماموريت فرعي هست...
دوست داري پرواز كني ؟؟؟ خب حال كن واسه خودت ...:31:
در حين پرواز هم سربازها رو با بالهاي اون وسيله بزن ...
ولي اخرش ميخوري زمين ....خيلي كيف داره ...

خب اون ماموریت فرعی هدفش چیه ؟
بالاخره باید یه راهی باشه که اون آیکن از رو نقشه بعد انجام مرحله حذف بشه
تو اون مرحله باید چیکار کرد ؟ اینکه نمیشه فقط بخاطر پرواز کردن بیان یه مرحله بذارن
در ضمن اون مرحله رو میگه Special memory

titanium_zarin
18-05-2010, 20:33
خب اون ماموریت فرعی هدفش چیه ؟
بالاخره باید یه راهی باشه که اون آیکن از رو نقشه بعد انجام مرحله حذف بشه
تو اون مرحله باید چیکار کرد ؟ اینکه نمیشه فقط بخاطر پرواز کردن بیان یه مرحله بذارن
در ضمن اون مرحله رو میگه Special memory

ولله حقيقتش ...من هر چي رفتم و كشتم تموم نشد و خوردم زمين...
معذرت كه اينجاش رو نميدونم ...

SA3EDLORD
18-05-2010, 23:09
اقا كوتاه بيا ديگه.حالا اون مرحله رو بري كه چيزي گيرت نمياد.
اون مرحله فرعي هست و بس.من هم خيلي اون مرحله رو بازي كردم ولي به نتيجه اي نرسيدم.

hamid_arsenal
19-05-2010, 09:44
آقا من مشکلم حل نشد
هر کاری میکنم از اونجا نمیپره اون قسمتی که دوتا سرباز پاسور بازی میکنن میرم دنبالش میکشمش بعد اهرمو میزنم وقت میده تو همون اولیش میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده یکی از بچه ها گفت باید از دیوار بدویی ولی نمیشه.
یه جایی هم سخته اونجایی هست که چهار تا مربع رو زمین هست باید بری روشون فشار میده اول باید کدومشو بزنم؟
من بازی رو تموم کردم ولی این دوتا مرحله مونده.
راستی اونی که تو کلیسا بود رو کشتم بعد شمشیرو چاقوشو انداخت زمین یادم رفت بردارم. حالا باید چیکار کنم؟
تو مغازه اسلحه فروشی هم نمیشه گرفت چون قبلا خریدم
اگه میشه کمکم کنید
مرسی
کسی نیست کمکم کنه؟:19:

R O O T
19-05-2010, 10:25
کسی نیست کمکم کنه؟:19:

دوست عزیز در مورد اسلحه به خونه ی عمو ماریو مراجعه کن توی یکی از اتاقها اسلحه هست از همونجا بردار

SA3EDLORD
19-05-2010, 10:37
کسی نیست کمکم کنه؟
در باره اون چهار تا مربع فرق نميكنه كدوم رو بايد اول فشار بدي.

هر کاری میکنم از اونجا نمیپره اون قسمتی که دوتا سرباز پاسور بازی میکنن میرم دنبالش میکشمش بعد اهرمو میزنم وقت میده تو همون اولیش میمونم هر کاری میکنم نمیپره فاصله زیاده یکی از بچه ها گفت باید از دیوار بدویی ولی نمیشه.
يه كم بيشتر از محيطش توضيح ميديد؟؟؟؟

دوست عزیز در مورد اسلحه به خونه ی عمو ماریو مراجعه کن توی یکی از اتاقها اسلحه هست از همونجا بردار
درست ميگن دوستمون.
وقتي جلوي ويلا ميرسي بايد بري سمت راست.بعد يه اتاق ديگه ميبيني باز اون اتاق يه راه به يه اتاق ديگه داره.اونجا هرچيزي كه تاحالا خريدي نگهداري ميشه كه شامل زره ها و چاقو ها و گرز ها و شمشير ها ميشه.
ميري جلو وسيله هايي كه ميخواي دكمه (E) همون eagle vision اگه درست نوشته باشم رو ميزني بعد ميري رو اسلحه ي دلخواه و (eqoip) رو بازم اگه درست نوشته باشم ميزني.(يه چيزي تو همين مايه ها بود)
اميدوارم كمك كرده باشم.

RatAtouille
19-05-2010, 12:11
..........

SA3EDLORD
19-05-2010, 13:17
هد تو يه مرحله مال پرواز نميدونم چيكار كنم رو آتيش اول كه ميرم ميره بالا بعد ميافته پايين به آتيش بعدي نميرسم دكمه خاصي داره ؟
نكته همينجاست كه شما بايد سعي كني كه به اتيش بعدي برسي.:31:
بهتره كارهاي اضافي نكنيد (مثل زدن سرباز ها و ......)
اون مرحله سه تا مسير برا پرواز داره كه من اونو از سمت چپ رفتم كه راحت تر از مسير هاي ديگر هست.طولاني هست مسيرش ولي راحت تر.
ديگه شما ميتوني هر كدوم رو كه ميخواي انتخاب كني.كليد هاش هم كه بالا و پايين هست برا ارتفاع گرفتن يا اينكه ارتفاعت رو كم كني تا اونجا كه ميدونم.

sepehr_x50
19-05-2010, 13:24
چقد طولانیه این بازی!

من تا پایان سکانس 13 رفتم فعلا. (بعد از کشتن 9 نفر lieutenant)
فکر کنم نزدیک 70 درصد. چقدر مونده؟!

الان از 30 تا Codex Page
29تاشو پیدا کردم. راهی هست که بدون اینکه به هر شهر برم و نقششو ببینم، بفهمم اون یکی کجاست؟!

SA3EDLORD
19-05-2010, 13:28
چقد طولانیه این بازی! اتفاقا اينطورري خوبه ديگه.
مثل ac1 ميخواستي باشه كه هنوز داشتيم گرم ميشديم ديدم تموم شد؟:31:

29تاشو پیدا کردم. راهی هست که بدون اینکه به هر شهر برم و نقششو ببینم، بفهمم اون یکی کجاست؟!
فكر نميكنم!!!!

HoJJaT_007
19-05-2010, 17:14
راستی جریان چیه

چرا ماله من 3 تا دی وی دی بود و 12 گیگ ولی برای چند تا از دوستام دو تا دی وی دی بودو 6 گیگ ؟

SA3EDLORD
19-05-2010, 17:50
راستی جریان چیه

چرا ماله من 3 تا دی وی دی بود و 12 گیگ ولی برای چند تا از دوستام دو تا دی وی دی بودو 6 گیگ ؟
ماله منم دوتا دي وي دي بود.فكر ميكنم به اين بستگي داره كه هر شركت چقدر فايل ها رو فشرده ميكنه.

hamid_arsenal
19-05-2010, 18:12
شما یه عکس بگیر اگه ویستا یا سون داری تم ویندوز رو بیسیک کن و بعد تو بازی کلید Prt Sc Sys Rq روی کیبورد رو بزن و بعد نقاشی رو باز کن و Ctrl+v رو بزن بعد عکس رو سیو و یه جا آپلود کن بفهمیم کجا رو میگی اگه زیادی مبتدی گفتم شرمنده

[/QUOTE]
دستت درد نکنه دیگه راهشونو پیدا کردم.
فقط این مشکلم هنوز هست چجوری شمشیرو چاقومو برگردونم؟
یکی از دوستان گفت که باید بری خونه عمو ماریو اونجا کجاست؟!!!

titanium_zarin
19-05-2010, 20:22
شما یه عکس بگیر اگه ویستا یا سون داری تم ویندوز رو بیسیک کن و بعد تو بازی کلید Prt Sc Sys Rq روی کیبورد رو بزن و بعد نقاشی رو باز کن و Ctrl+v رو بزن بعد عکس رو سیو و یه جا آپلود کن بفهمیم کجا رو میگی اگه زیادی مبتدی گفتم شرمنده

یکی از دوستان گفت که باید بری خونه عمو ماریو اونجا کجاست؟!!![/QUOTE]

دوست من بايد بري به ويلا...
اونجاست ...همونجايي كه يه سري از حركات رزمي رو ياد گرفتي ...

SA3EDLORD
19-05-2010, 20:30
یکی از دوستان گفت که باید بری خونه عمو ماریو اونجا کجاست؟!!!همون (ويلا)هستش.
چند تا پست بالا دقيقا نوشتم چطوري بايد و كجا اسلحه رو عوض كني.

hamid_arsenal
19-05-2010, 21:04
یکی از دوستان گفت که باید بری خونه عمو ماریو اونجا کجاست؟!!!

دوست من بايد بري به ويلا...
اونجاست ...همونجايي كه يه سري از حركات رزمي رو ياد گرفتي ...[/QUOTE]
داداش دستت درد نکنه
یه سوالی هم دارم
من تمام اون قسمتایی که علامت اساسینز هست رو رفتم ولی پشت امارت که میرم اونارو بذارم سر جاشون قبول نمیکنه؟
مشکل از کجاست؟
تو یه دهکده هم علامت اساسینز هست ولی مربوط به کایت میشه غیر از اون کات چیز دیگه ای نیست
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون

Torch Bearer
20-05-2010, 10:06
توی معمای The Fourth Day که باید چند تا شکل رو انتخاب کنم،کدوما جواب درست هستن؟ توضیحش اینه:Once Worshiped Now Ignored.From A distance It Watches And Waits
کسی کمک نمیکنه؟

SA3EDLORD
20-05-2010, 10:21
کسی کمک نمیکنه؟
والا اونا خيلي سخته و منم نتونستم حل كنم.تا حالا پنج تا از اون معماها پيدا كردم و 4 تاشو حل كردم.
منم تو يه معما مثل تو موندم.
توضيحش اين: the power they wielded cut down their enemies.

sepehr_x50
20-05-2010, 10:55
کدکس ها رو چطور باید چید؟!

عکس زیر هست ولی چیزی معلوم نیست!!

ah-eli-95
20-05-2010, 11:13
کدکس ها رو چطور باید چید؟!

عکس زیر هست ولی چیزی معلوم نیست!!

نقشه ی زمینه با اف میچرخونی تک تک !خیلی تابلوه مخصوصا قاره هاش بعد به ریزه کاری ها دقت کن!

havas_1980
20-05-2010, 11:44
من جدای از همون مشکل برج ها یک سوال هم دارم:توی معمای The Fourth Day که باید چند تا شکل رو انتخاب کنم،کدوما جواب درست هستن؟ توضیحش اینه:Once Worshiped Now Ignored.From A distance It Watches And Waits

کسی کمک نمیکنه؟
Glyph Puzzle 19 - The Fourth Day

اشاره به خورشیده... تصاویری که انتخاب می کنین:
ردیف بالا از راست به چپ - عکسهای 1 و 3 و 4
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3

والا اونا خيلي سخته و منم نتونستم حل كنم.تا حالا پنج تا از اون معماها پيدا كردم و 4 تاشو حل كردم.
منم تو يه معما مثل تو موندم.
توضيحش اين: the power they wielded cut down their enemies.

Glyph Puzzle 5 - Instruments of Power

اشاره به شمشیر... تصاویری که انتخاب می کنین:
ردیف بالا از راست به چپ - عکسهای 3 و 4
ردیف پایین از راست به چپ - عکسهای 2 و 3 و 5

sepehr_x50
20-05-2010, 12:07
نقشه ی زمینه با اف میچرخونی تک تک !خیلی تابلوه مخصوصا قاره هاش بعد به ریزه کاری ها دقت کن!

من نمیدونستمباید رفت تو حات ایگل ویژن. :دی

ممنون :20:

RatAtouille
20-05-2010, 13:05
یه جایی هم سخته اونجایی هست که چهار تا مربع رو زمین هست باید بری روشون فشار میده اول باید کدومشو بزنم؟
من بازی رو تموم کردم ولی این دوتا مرحله مونده.
هر كدوم كه زدي مهم نيست ولي تايمي است و بايد آرم assassins رو درست كني برو از اون هاي كه از ديوار ها بعد از رفتن روي دكمه ها ميان بيرون آويزون شو !

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

يكي نيست بالا خره راه پولدار شدن تو بازي رو بگه ... راستي يه ماسكي زدم وقتي از مردم ميدزدم اون بالا قرمز نميشه (شناسايي نميشم)

R O O T
20-05-2010, 14:36
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

يكي نيست بالا خره راه پولدار شدن تو بازي رو بگه

دوست عزیز برای پولدار شدن بهتره که پولت رو با برنامه art money زیاد کنی . اگه خواستی بگو بهت بگم چجوری میشه زیادش کرد

SA3EDLORD
20-05-2010, 18:06
يكي نيست بالا خره راه پولدار شدن تو بازي رو بگه برو همه ي اون نقاشي ها رو بخر.با اين كار ماليات زيادي در ويلا جمع ميشه.اونجا يهصندوقچه جاي(پائولا)خواهرت هست.ميري جلوش شيفت ميزني و پولارو برميداري.

loomina
20-05-2010, 20:39
سلام.شرمنده همه که سوال تکراری می پرسم.ولی اون اول که باباهه یه نامه میده میگه برو بده به یه یارو.این یارو کجاست؟من نمیتونم پیداش کنم.تو نقشه هم چیزی نیست.mer30

من یه بار چنین چیزی برام پیش اومد منتها زمانی که باید میرفتم پیش داوینچی. یه دور بزارید سرباز ها شمارو بگیرن و بکشن بعد ببینید اگر درست نشد دیگه دوستان باید کمکتون کنن.

======================

اقا کمک! تو حل کردن یکی از معما های رو دیوار ها خیلی به مشکل بر خوردم! یه قفل 3 رقمی هست که باید رقم صحیح رو وارد کنی به کمک یه چرخ اعداد که کنارشه.
حالا مشکل اینه که اولی رو که عدد بود رفتم. دومی به جا عدد یک سری symbol بودن که اونم کلکشو گرفتم رفتم!
حالا این سومی واقعا افتضاحه! حتی معلوم نیست کدوم عدد کدومه! به معنای واقعی بعدیم یدونم قاعده ی خاصی داشته باشه! گیجم کرده! کسی میتونه کمک کنه؟:41:

havas_1980
20-05-2010, 21:19
اقا کمک! تو حل کردن یکی از معما های رو دیوار ها خیلی به مشکل بر خوردم! یه قفل 3 رقمی هست که باید رقم صحیح رو وارد کنی به کمک یه چرخ اعداد که کنارشه.
حالا مشکل اینه که اولی رو که عدد بود رفتم. دومی به جا عدد یک سری symbol بودن که اونم کلکشو گرفتم رفتم!
حالا این سومی واقعا افتضاحه! حتی معلوم نیست کدوم عدد کدومه! به معنای واقعی بعدیم یدونم قاعده ی خاصی داشته باشه! گیجم کرده! کسی میتونه کمک کنه؟اسم اون معماها رو بگین تا راهنمایی بشین. (همراه با قاعده اون معما)

sepehr_x50
21-05-2010, 10:05
منم بازی تموم کردم (72 درصد)

اینطور که آخرش به نظر می رسید باید منتظر نسخه های بعدیش هم باشیم.
فکر کنم آخرش پیامبر شد Ezio !!!! :31:

loomina
21-05-2010, 10:35
اسم اون معماها رو بگین تا راهنمایی بشین. (همراه با قاعده اون معما)

اینجا به کل نمیدونم چی کار کنم.
مساله اینه که قاطیه اعداد عجیب قریبش یه سری اعداد عجیب قریب تر قاطی شدن!:41:

SA3EDLORD
21-05-2010, 11:05
ببين اينمتو عكس يهحدسي زدم.شايد درست باشه.ميگمميتوني بري جاي همون معماهه يه عكس از نقشه بگيري؟؟يا اينكه بگي كجاست؟
اينم از حدس من:

havas_1980
21-05-2010, 11:30

اینجا به کل نمیدونم چی کار کنم.
مساله اینه که قاطیه اعداد عجیب قریبش یه سری اعداد عجیب قریب تر قاطی شدن!
Glyph Puzzle 17 - The Bunker

وسط تصویر یه عدد 4 می بینین. رو عکس چپ پایین تصویر یه علامت > هم می بینین. این از این. عدد 9, علامتش که شبیه ساعت شنی یا پروانست مشخص میشه. اما اعداد 1 و 7 علامتهاشون معلوم نیست... علامت O زاویه ایی نداره. علامت بعدیش > از یک زاویه تشکیل شده. مورد بعدیش دو زاویه داره. بعد سه و تا اخر... پس اینجا هدف تعداد زاویه (گوشه) است.

در نتیجه عدد 7 یه علامت 4 گوشه ایی هست. عدد 1 هم میشه علامتی متشکل از 8 گوشه. راحت هم پیدا میشن.

aha2012
21-05-2010, 14:21
من از بازی خوشم اومد ولی در همون حد نسخه ی اولش.چون تمام gameplay و حرکاتاشو و مبارزاتش و اسب شواریش عین نسخه ی اولشه.من فقط از کالسکه سواریش خوشم اومد.البته شاید برم جلوتر قشنگتر هم بشه.
این درصد بازیو کجا مینوسیه؟

Hirad HRD
21-05-2010, 15:14
دوستان داستان این خانمهایی که وایستادن تو محله ها چیه باید چیکارشون کنیم معمولاً 4 نفرن؟

HoJJaT_007
21-05-2010, 15:32
شما میری جلشون و e رو میزنی . بعد میان دنبالت اگه نیومدن دوباره e رو بزند . وقتی سربازا روت حساس باشن (نوار بالا قرمز باشه) روی چند تا از سرباز که اونجا واستند و تو میخوای رد شی و مطمئنن میریزن سرتو میکشنت f رو بزن بعد e رو بزن . دخترا میرن باهاشون بگردن :دی

خیلی روش خوبیه البته اولای بازی . چون بعد چند تا مرحله دیگه threat 0 میشه به اصطلاح سربازا کاریت ندارند مخصوصا اینکه میری شهرای دیگه !

SA3EDLORD
21-05-2010, 16:06
شکل لوگوی اساسین کرید در میاد و بعد میری بالای برج و لوح رو می گیری.كدوم برج؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي اون دايره ها ميچرخه و شكل درست ميشه ميره پايين ديگه برجي نيست كه اقاي shadel!!!!!!!!!!!!!!
شما فكر كنم با يكي از مراحل ديگه اشتباه گرفتين.
مرحلهاي كه شما ميگين يه سالن بزرگ هست كه اولش نشون ميده دونفر دارن با هم حرف ميزنن.اون مرحله هست كه بايد از يه برج بري بالا..

hamid_arsenal
21-05-2010, 17:46
سلام
بچه ها من تمام نشانهای اساسسینز رو رفتم و شی ای که داخل تابوت ها بود رو گرفتم
فکر کنم باید پشت ویلا ببرم جاسازی کنم ولی هر کاری میکنم نمیذاره وقتی دکمه e رو میزنم مینویسه 2/0 !!!
یه نشان اساسینز هم تو یکی از دهکده ها هست که مربوط به کایت میشه دیگه چیز دیگه ای نیست.
اگه میتونید راهنماییم کنید
ممنون

havas_1980
21-05-2010, 18:37
سلام
بچه ها من تمام نشانهای اساسسینز رو رفتم و شی ای که داخل تابوت ها بود رو گرفتم
فکر کنم باید پشت ویلا ببرم جاسازی کنم ولی هر کاری میکنم نمیذاره وقتی دکمه e رو میزنم مینویسه 2/0 !!!
یه نشان اساسینز هم تو یکی از دهکده ها هست که مربوط به کایت میشه دیگه چیز دیگه ای نیست.
اگه میتونید راهنماییم کنید
ممنون

- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, اون 6 تا پلاک رو که جمع کردین باید تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
- تو حیاط پشت و اطراف ویالا اون جاهایی که میگین, مال جای مجسمه ست. می تونین 8 تا مجسمه رو از تو محوطه اون شهر جمع کنین و سر جاشون قرار بدین. نتیجش اینه که در کل 8000 فیورینی بدست میارین.

hamid_arsenal
22-05-2010, 11:06
- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, اون 6 تا پلاک رو که جمع کردین باید تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
- تو حیاط پشت و اطراف ویالا اون جاهایی که میگین, مال جای مجسمه ست. می تونین 8 تا مجسمه رو از تو محوطه اون شهر جمع کنین و سر جاشون قرار بدین. نتیجش اینه که در کل 8000 فیورینی بدست میارین.
زیرزمین کجاست؟
8 مجسمه رو باید از کجا گیر بیارم؟رونقشه که چیزی نیست!!!

SA3EDLORD
22-05-2010, 11:23
زیرزمین کجاست؟
مگه شما الان مرحله چندين؟؟؟؟؟؟؟
خود عمو يه بار شما رو به زيرزمين راهنمايي ميكنه و يكم صحبت ميكنه.همونجا كه شش تا مجسمه دارهووسط اونا مجسمه و زره ي
الطائر هست.و روي نقشه هم علامت ستاره داره.

مجسمه رو باید از کجا گیر بیارم؟رونقشه که چیزی نیست!!!
بايد بچرخي تو شهر وپيدا كني.روي ديوار هاست.در حالت eagle vision بهتر ميشه پيدا كرد.

hamid_arsenal
22-05-2010, 12:19
مگه شما الان مرحله چندين؟؟؟؟؟؟؟
خود عمو يه بار شما رو به زيرزمين راهنمايي ميكنه و يكم صحبت ميكنه.همونجا كه شش تا مجسمه دارهووسط اونا مجسمه و زره ي
الطائر هست.و روي نقشه هم علامت ستاره داره.

بايد بچرخي تو شهر وپيدا كني.روي ديوار هاست.در حالت eagle vision بهتر ميشه پيدا كرد.

من بازی رو تموم کردم
ولی اون ستاره غیر فعاله
روش که وا می ایستم هیچی نمیاد!!!

راستی مجسمه ها رو باید تو همون شهری که خونه عمو هست پیدا کنم؟

SA3EDLORD
22-05-2010, 19:30
من تا سکانس 9 بازی کردم و تا سکانس 13 هم پیش رفتم. بدلیل اینکه این سکانس خیلی طولانی بود از بازی خارج شدم تا بعدا ادامه بازی را انجام بدم. ولی وقتی دوباره وارد شدم دیدم سیو نشده
بله اين مرحله برا بعضي(فكر كنم مشكل از كرك باشه)كرك هااينطوري هست كه بايدتاسكانس 13 رو تموم كني وگرنه بايداز اول بازي كني.
اين ادرس هم نبود.

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

من بازی رو تموم کردم
ولی اون ستاره غیر فعاله
روش که وا می ایستم هیچی نمیاد!!!
بهت كه گفتم زيرزمين.بايد بري جاي codex page هاكه يه صفحه هست.تو اون سالن يه در به زيرزمين داره.

hamid_arsenal
23-05-2010, 09:37
بله اين مرحله برا بعضي(فكر كنم مشكل از كرك باشه)كرك هااينطوري هست كه بايدتاسكانس 13 رو تموم كني وگرنه بايداز اول بازي كني.
اين ادرس هم نبود.

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

بهت كه گفتم زيرزمين.بايد بري جاي codex page هاكه يه صفحه هست.تو اون سالن يه در به زيرزمين داره.
آقا دستت درد نکنه
اون زیرزمینو پاک یادم رفته بود
ولی مجسمه ها رو هنوز پیدا نکردم :19:

loomina
23-05-2010, 12:01
اقا حالا که زحمت اون یکی قفل رو کشیدید این یکی رو هم بگید!:31:

havas_1980
23-05-2010, 13:11
اقا حالا که زحمت اون یکی قفل رو کشیدید این یکی رو هم بگید!:31:

Glyph Puzzle 18 - Synapses

رو عکس راست پایین تصویر یه عدد 5 می بینین و یک علامت به خصوص شبیه Y بین اسکن های مغز. اون علامت یه عدد سومریه که میشه 1. یه علامت > هم در قسمت قرمز مشخصه که عدد دیگر سومریه که میشه 10. کلا اعداد سومری از 1 و 10 تشکیل میشه.

عدد لاتین 5 مساوی میشه با عدد سومری 1. اعداد سومری بعدی هم بترتیب میشه 3 - 9 - 11 - 12 - مجهول - 20 - 25 - مجهول - 35. عدد لاتین 6 عدد سومریش مشخص میشه اما 0 و 3 اعداد سومریشون معلوم نیست. برای فهمیدن اون اعداد مجهول در عکس سمت چپ صفحه یه راهنمایی وجود داره. عدد سومری 1 بعلاوه 2 بعلاوه 6 بعلاوه 2 و... این راهنمایی میزان افزایش بین اعداد سومری رو نشون میده. مثلا عدد سومری 1 بعلاوه 2 میشه عدد سومری 3 و بعلاوه 6 میشه عدد سومری 9. در نتیجه عدد سومری مجهول اولی میشه 5+12 یعنی 17 و جلوتری هم میشه 6+25 یعنی 31. حالا اعداد سومری 17 و 31 رو برای اعداد 0 و 3 پیدا و جایگزین کنین.

SA3EDLORD
23-05-2010, 13:34
آقا دستت درد نکنه
اون زیرزمینو پاک یادم رفته بود
ولی مجسمه ها رو هنوز پیدا نکردم
بايد بري تو زيرزمين ديگه.اونجا كه زياد پيچ در پيچ نيست كه نتوني پيدا كني.

canor
23-05-2010, 15:33
سلام بچه ها
من این بازی رو تازه شروع کردم
تازه رسیدم به مرحله ای که ماریو به دزموند آموزش میده
ولی متاسفانه در این مرحله گیر کردم
قسمتی که ماریو به Ezio آموزش جاخالی دادن میده تا 2/3 رفتم ولی آخرین skill رو نمیدونم چیه!
چیکار باید بکنم؟ کسی میدونه این skill چطوری اجرا میشه؟

ممنون

m64m64
23-05-2010, 15:38
سلام دوستان من تو سکانس 12 یه جا گیر کردم که باید یه نقشس پیدا کنیم تا map بازی کامل بشه که ماموریت بده بهمون . توی یه محدوده هایی هم نمیزاره بریم. باید اونجا چیکار کنم؟؟؟؟ موندم!!!!!!!!!!!!!!
دوستان کسی می دونه ؟

canor
23-05-2010, 16:58
برای باز شدن قسمتهای ممنوعه ی شهر باید بری بالای بلندترین ساختمونهای شهر، روی تخته ای که بالای اون ساختمون هست وایسی و دکمه ی E رو بزنی.

hamid_arsenal
23-05-2010, 17:00
بايد بري تو زيرزمين ديگه.اونجا كه زياد پيچ در پيچ نيست كه نتوني پيدا كني.
خنگ که نیستم:31: اون مجسمه ها رو نمیگم.
زره رو گرفتم.
منظورم اوناییه که پشت ویلاست یکی از دوستان گفت باید رو هر کدوم از اونا دوتا مجسمه بذاری
من مجسمه ها رو پیدا نمیکنم

m64m64
23-05-2010, 17:46
برای باز شدن قسمتهای ممنوعه ی شهر باید بری بالای بلندترین ساختمونهای شهر، روی تخته ای که بالای اون ساختمون هست وایسی و دکمه ی E رو بزنی.
این کارو بلدم. ولی منظورم این نبود . میگه که باید یه نقشس پیدا کنم!:41:

M A X I M U M
23-05-2010, 17:56
اون مجسمه ها همگی تو همون مونتروجیونی هستند همون قلعه عموت
تمام اطراف اون منطقه رو بگرد پیدا می کنی اونم مثل بقیه چیزایی که میتونی برداری درخشان هستند

M A X I M U M
23-05-2010, 18:00
نقشس چیه ؟
یه کمی توضیح بده تا راهنماییت کنم

canor
23-05-2010, 18:48
منظورش احتمالا نقشه ست
والا نمیدونم دقیقا کجا رو میگی ولی یه نقشه فروشی جلوی در همه دروازه های شهرها هست.
جلوی خونه ی داوینچی هم یه دکه هست که نقشه میفروشه (توی فلورنس)
سوال کن ببین دارن

loomina
23-05-2010, 21:04
Glyph Puzzle 18 - Synapses

رو عکس راست پایین تصویر یه عدد 5 می بینین و یک علامت به خصوص شبیه Y بین اسکن های مغز. اون علامت یه عدد سومریه که میشه 1. یه علامت > هم در قسمت قرمز مشخصه که عدد دیگر سومریه که میشه 10. کلا اعداد سومری از 1 و 10 تشکیل میشه.

عدد لاتین 5 مساوی میشه با عدد سومری 1. اعداد سومری بعدی هم بترتیب میشه 3 - 9 - 11 - 12 - مجهول - 20 - 25 - مجهول - 35. عدد لاتین 6 عدد سومریش مشخص میشه اما 0 و 3 اعداد سومریشون معلوم نیست. برای فهمیدن اون اعداد مجهول در عکس سمت چپ صفحه یه راهنمایی وجود داره. عدد سومری 1 بعلاوه 2 بعلاوه 6 بعلاوه 2 و... این راهنمایی میزان افزایش بین اعداد سومری رو نشون میده. مثلا عدد سومری 1 بعلاوه 2 میشه عدد سومری 3 و بعلاوه 6 میشه عدد سومری 9. در نتیجه عدد سومری مجهول اولی میشه 5+12 یعنی 17 و جلوتری هم میشه 6+25 یعنی 31. حالا اعداد سومری 17 و 31 رو برای اعداد 0 و 3 پیدا و جایگزین کنین.

امم اخه .... زیر دیپلم بگید من نفهمیدم چی به جیه والا:31::41:

کلا چه شکل هایی باید بزارم که معما حل شه؟:41:

havas_1980
23-05-2010, 21:33
امم اخه .... زیر دیپلم بگید من نفهمیدم چی به جیه والا:31::41:

کلا چه شکل هایی باید بزارم که معما حل شه؟:41:ای بابا! :31:

باشه. تصویر پسورد رو اضافه کردم به پست قبل.

loomina
24-05-2010, 13:22
خنگ که نیستم:31: اون مجسمه ها رو نمیگم.
زره رو گرفتم.
منظورم اوناییه که پشت ویلاست یکی از دوستان گفت باید رو هر کدوم از اونا دوتا مجسمه بذاری
من مجسمه ها رو پیدا نمیکنم

این مربوط به مجسمه ها هست :

کلا هر چیزی که در باره ی AC 2 بخواید این ادرس هست :

ای بابا! :31:

باشه. تصویر پسورد رو اضافه کردم به پست قبل.

واقعا ممنون اخه انگار هر چی به اخرش نزدیک میشم سخت تر میشه! اوایلش که خیلی اسون بود بعد انگار این اخراش یکم نامردی کردن پیچوندن ادمو!:31:

hamid_arsenal
25-05-2010, 11:03
این مربوط به مجسمه ها هست :

کلا هر چیزی که در باره ی AC 2 بخواید این ادرس هست :

واقعا ممنون اخه انگار هر چی به اخرش نزدیک میشم سخت تر میشه! اوایلش که خیلی اسون بود بعد انگار این اخراش یکم نامردی کردن پیچوندن ادمو!:31:
دستت درد نکنه
ولی زیاد چیز مهمی نبود
فقط 8000 پول!!!

aha2012
25-05-2010, 11:06
من نه با نسخه ی اولش و نه با نسخه ی دومش اصلا حال نکردم.زیاد هیجان نداشت.ولی نسخه ی pspیش که bloodlinesبود واقعا معرکه بود
خداییش از همشون قشنگتر بود:5:

SA3EDLORD
25-05-2010, 11:34
اقا من در پيدا كردن اون معماها مشكل دارم

کلا هر چیزی که در باره ی AC 2 بخواید این ادرس هست
اين ادرس رو هم خوندم ولي وقتي ميرم به محل مشخص شده چيزي پيدانميكنم.در زمان مشخصي بايد بري؟؟؟؟
لطفا راهنمايي كنيد.

ata_vi
25-05-2010, 17:36
سلام دوستان
اونجائي كه ميري باخانمه پيش داوينچي براي باراول بعد از تموم شدن دمو
بايد چكاركرد يه كيف هست نمي تونم چيزي از توش بردارم بايد كجارفت .

Milad4171
25-05-2010, 19:04
من اصلا اهل بازی نیستم و فقط بازیهایی که ازش تعریف میشه مثل همین و مثلا مس افکت و GTA و از این چیزا رو تازیگا گرفتم و واقعا خداییش خیلی پیشرفت کردن این تیم های بازی سازی.
یادش بخیر یه زمانی چه میکردیم با ماریو!!!:46:
راستی مهمه که از این دکه ها چیزایی که میفروشن رو بخرم؟ مثلا کیف و نمیدونم از این چیزا!

titanium_zarin
25-05-2010, 20:26
سلام دوستان
اونجائي كه ميري باخانمه پيش داوينچي براي باراول بعد از تموم شدن دمو
بايد چكاركرد يه كيف هست نمي تونم چيزي از توش بردارم بايد كجارفت .
شيفت رو دوبار پشت سر هم بزن بر ميداره...اگر نه...كرك رو عوض كن

من اصلا اهل بازی نیستم و فقط بازیهایی که ازش تعریف میشه مثل همین و مثلا مس افکت و GTA و از این چیزا رو تازیگا گرفتم و واقعا خداییش خیلی پیشرفت کردن این تیم های بازی سازی.
یادش بخیر یه زمانی چه میکردیم با ماریو!!!:46:
راستی مهمه که از این دکه ها چیزایی که میفروشن رو بخرم؟ مثلا کیف و نمیدونم از این چیزا!

اره بخر...بهتره...ظرفيت وسايل رو ميبره بالا ...

RatAtouille
26-05-2010, 16:01
بازي رو تموم كردم !!!:26::26::26::24::16::16::39::7::31::31::27::27: :8::8::8:

Milad4171
26-05-2010, 16:19
بچه ها اونجا که بابا و داداش رو اعدام میکنن من حمله میکنم به اونا شمشیرم می افته! چطوری میتونم شمشیر بردارم. اصلا اگه شمشیرم بیفته میشه از رو زمین برداشت!؟ چطوری؟ نمیشه که!!!

siavashjal
26-05-2010, 17:06
بچه ها اونجا که بابا و داداش رو اعدام میکنن من حمله میکنم به اونا شمشیرم می افته! چطوری میتونم شمشیر بردارم. اصلا اگه شمشیرم بیفته میشه از رو زمین برداشت!؟ چطوری؟ نمیشه که!!!

شما اونجا نمی تونی شمشیر رو برداری فقط باید فرار کنی. بهتره سریع بری رو پشت بام و با سرعت فرار کنی.

loomina
26-05-2010, 20:56
دستت درد نکنه
ولی زیاد چیز مهمی نبود
فقط 8000 پول!!!

خب اره منم نگفتم چیز مهمیه!:31:

اقا من در پيدا كردن اون معماها مشكل دارم

اين ادرس رو هم خوندم ولي وقتي ميرم به محل مشخص شده چيزي پيدانميكنم.در زمان مشخصي بايد بري؟؟؟؟
لطفا راهنمايي كنيد.

مکان اون شکل های عجیب رو مشکل دارید برای پیدا کردن؟ اونا یکم باید بگردید که پیداشون کنید... بعضیاش مثلا زیر پل هستن بعضیا کف زمین هستن و ...

بعدا عموی اتزیو بهش خلع سلاح ( درست گفتم؟ :31: ) یاد میده که میتونید اسلحه دشمنو بگیرید و با یه ضربه نابودش کنید... اگر میخواید از رو زمین اسلحه بردارید کلید 4 رو بزنید و بعد برید رو اسلحه و shift رو یک بار بزنید.
البته تو این مرحله همونطوری که دوستمون گفتن نمیشه برداشت اسلحه.

Milad4171
26-05-2010, 22:54
یکم عجیبه ولی خوب دارم از بازیش خوشم میاد. باحاله. مثل میمون از دیوار میره بالا. خجالتم نمیکشه.
راستی!
دقت کردین وقتی میدووه خسته میشه ولی وقتی از یه دیوار راست میره بالا انگار نه انگار........... :31:
به نظر میرسه از دیوار رفتن بالا راحت تره واسش!! نه!؟
عجب گل پسریه!:27:

eslamy_iut
27-05-2010, 00:22
یکم عجیبه ولی خوب دارم از بازیش خوشم میاد. باحاله. مثل میمون از دیوار میره بالا. خجالتم نمیکشه.
راستی!
دقت کردین وقتی میدووه خسته میشه ولی وقتی از یه دیوار راست میره بالا انگار نه انگار........... :31:
به نظر میرسه از دیوار رفتن بالا راحت تره واسش!! نه!؟
عجب گل پسریه!:27:

به نظر من اگه از باگها ی نا خواسته چشم بپوشیم این یکی از بزرگترین باگهای بازی هست چون کلن پوبی توی فیزیک بازی مشکل داره بهتر بود میدادن راک استار حرکات بازی رو طراحی کنه همه چیز این بازی قابل باوره درسته آخرین مرحله افسانه ای میشه ولی بقیه ی بازی واقعیه الا این خسته نشدنش باید خسته بشه نتونه سریع بدوه وقت تا نصفه دیوار های بلند بالا رفت بدنش از نفس زدن تکون بخوره و مثل الطیر تک تک دیوار رو بگیره و بره بالا امیدوارم اساسین 3 یه کاراکتر خستهگی پذیر داشته باشه

loomina
27-05-2010, 10:39
به نظر من اگه از باگها ی نا خواسته چشم بپوشیم این یکی از بزرگترین باگهای بازی هست چون کلن پوبی توی فیزیک بازی مشکل داره بهتر بود میدادن راک استار حرکات بازی رو طراحی کنه همه چیز این بازی قابل باوره درسته آخرین مرحله افسانه ای میشه ولی بقیه ی بازی واقعیه الا این خسته نشدنش باید خسته بشه نتونه سریع بدوه وقت تا نصفه دیوار های بلند بالا رفت بدنش از نفس زدن تکون بخوره و مثل الطیر تک تک دیوار رو بگیره و بره بالا امیدوارم اساسین 3 یه کاراکتر خستهگی پذیر داشته باشه

حرکات الطلئر به نظرم بهتر کار شده بود. طبیعی تر بود.

Milad4171
27-05-2010, 22:09
امروز اتفاقی فیلم اول بازی رو دیدم. خیلی باحال بود!!!
قبلا یه فیلمه به همین نام بازی دیده بودم!! حالا نمیدونم اصلا ربطی داشته یا نه. یا مثلا این بازی رو از روی اون فیلم ساختن!!!
کسی اون فیلم رو دیده؟ چون اسمش هم به همین نام بود!

havas_1980
27-05-2010, 22:51
امروز اتفاقی فیلم اول بازی رو دیدم. خیلی باحال بود!!!
قبلا یه فیلمه به همین نام بازی دیده بودم!! حالا نمیدونم اصلا ربطی داشته یا نه. یا مثلا این بازی رو از روی اون فیلم ساختن!!!
کسی اون فیلم رو دیده؟ چون اسمش هم به همین نام بود!داستان فیلم کوتاه Assassin's Creed: Lineage که حدودا 36 دقیقه و در سه قسمت عرضه شد, مقدمه Assassin's Creed II هست که زندگی پدر اتزیو یعنی جووانی رو نشون میده...

worldclass
28-05-2010, 00:46
سلام
درباره نسخه جدید که امسال میاد اطلاعاتی منتشر شده ؟

CATALONIA
28-05-2010, 09:45
اين آقاي emilio barbarigo رو چطوري بايد به ملكوت اعلا بفرستيم ؟ :دي 
يه ساختمان بلند سفيد رنگ هست كه وسط آب در شهر ونيز هست و يك سري سرباز ايستادن جلوي در ! ولي دري وجود نداره كه باز بشه و نميشه از ديوار ساختمان هم رفت بالا . ساختمان هاي اطلاف هم فاصله دارن باهاش و نميشه پريد اونجا . هيچ علامت ديگه اي هم در نقشه نيست . 
ممنون

CATALONIA
28-05-2010, 19:37
يه ساختمان بلند سفيد رنگ هست كه وسط آب در شهر ونيز هست و يك سري سرباز ايستادن جلوي در ! ولي دري وجود نداره كه باز بشه و نميشه از ديوار ساختمان هم رفت بالا . ساختمان هاي اطلاف هم فاصله دارن باهاش و نميشه پريد اونجا . هيچ علامت ديگه اي هم در نقشه نيست .
ممنون

titanium_zarin
28-05-2010, 23:15
ممنون

سلام...من اومدم توي كنسول ديدم اينو نوشتي ولي هر چي فكر ميكنم يادم نمياد كجا رو ميگي؟؟؟
ميشه يه عكس با موبايل بگيري ببينم چيزي يادم مياد يا نه؟؟؟

Milad4171
29-05-2010, 14:38
بچه ها من فیلم اساسین کرید رو میخوام. یکی واسم گذاشت فیلم سه قسمتیش رو ولی یوتوب فیلتره. من لینک واسه دانلود میخوام!
مرسی.

CATALONIA
29-05-2010, 14:49
اون خونه به هیچ طریقی غیر ماشین پرنده قابل دستیابی نیست که اونم فقط یه مرحله تو حالت عادی نمیتونی بری توی اون عمارت
خوبي حالا اين ماشين پرنده رو از كجا گير بيارم ؟ 

هيچ علامت ديگري روي نقشه نيست .... 

mohammad4581
29-05-2010, 14:57
يكي به من كمك برسونه !
من توي قسمت Cut Scene - Training outside Animus گير كردم اونجايي كه بايد دنبال اون يارو كني كه فرار مي كنه ميره توي اون برج و درو مي بنده ! تا يه جايي از برج بالا مي رم اما ... چجوري بايد رفت بالا

دوستان عزیز تو رو خدا یکی کمک کنه ................ با تشکر

titanium_zarin
29-05-2010, 15:14
خوبي حالا اين ماشين پرنده رو از كجا گير بيارم ؟ 

هيچ علامت ديگري روي نقشه نيست .... 

شما كدوم شهر هستيد؟؟؟
چه ماموريتي انجام داديد؟؟؟
بگيد تا يه كم ياداوري بشه ....
اصلا شما سوار ماشين پرنده شديد؟؟؟
چون بار اول ميريد پيش لوناردو اون بهتون ميده و سوار ميشيد و ميخوريد زمين ...تا راهش رو پيدا كنيد...
من فكر ميكنم شما هنوز بايد بگرديد و ماموريتهاي ديگه انجام بديد تا بتونيد به ماشين پرنده برسيد...

Tirion Fordring
29-05-2010, 16:57
سلام

من توی جایی گیر کردم که میریم ونیز از برادر اون دختره یه ماموریت میگیریم که بریم سه تا دزدو بکشیم .

یکیشون لب اسکله هست و راحت به طرفم سنگ پرتاپ کرد اما دو تای دیگه مخصوصا اونی که بزرگ هست رو نمیشه پیدا کرد . اونی هم که نزدیک خونشون هم هست نمیشه چیکار کنم ؟

RatAtouille
29-05-2010, 18:13
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین چیکار کنم یه مقبره هست با یه دیوار
برو جلوي اسكلت و شيفت رو بزن بعد يه در باز ميشه كه به بيرون راه داره

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

سلام دوستان من تو اون مرحله که باید ند تا صندوق پول رو پولشو برداریو بعدش بری به یه قایقه با هیچ دکمه ای سوار قایق نمیشه. حالا من موندم چیکار کنم.!!

كلا بايد بري كنار پارو با شيفت پارو رو بگيري و بعد جهت رو بگير و هر بار كه شيفت رو بزني پارو ميزنه .

راستي بچه ها لباس الطير رو گرفتم ولي خيلي سخت بودها نه !!!

M A X I M U M
29-05-2010, 18:42
سه تا هستن :
یکی داخل کشتی
یکی روی پشت بام اون بالا
یکی هم توی بازار ماهی فروشا

Tirion Fordring
29-05-2010, 20:07
به !

من فکر میکردم همشون روی زمین هستند . توی اون کشتی هم جرئت نکردم برم از بس گارد بود ! (خیر سرم ac ii بازی میکنم :دی) یعنی کلا فکر نمیکردم اونجا باشه آخه یه دزد میون اون همه گارد ... !

بالا پشت بوم هم نمیدونستم در کل ممنون

Tirion Fordring
29-05-2010, 22:02
من اینجا گیر کردم

توی Tomb کی توی Floria هست .

باید از قسمت زرد رنگ بپریم تو قسمت قرمز . اما من هر کاری کردم میپره روی اون قسمت آبی . بالاتر هم نمیره .

چیکار باید بکنم ؟

CATALONIA
29-05-2010, 22:42
شما كدوم شهر هستيد؟؟؟
چه ماموريتي انجام داديد؟؟؟
بگيد تا يه كم ياداوري بشه ....
اصلا شما سوار ماشين پرنده شديد؟؟؟
چون بار اول ميريد پيش لوناردو اون بهتون ميده و سوار ميشيد و ميخوريد زمين ...تا راهش رو پيدا كنيد...
من فكر ميكنم شما هنوز بايد بگرديد و ماموريتهاي ديگه انجام بديد تا بتونيد به ماشين پرنده برسيد...
من الان ونيز هستم و همونجا كه ميره پيش چند تا از اين ولگرد هاي خيابوني ...

من اصلا تا به حال چيزي به عنوان ماشين پرنده در بازي نديدم ...
هيچ علامت و ماموريت فرعي ديگه اي هم در نقشه وجود نداره ... 

titanium_zarin
29-05-2010, 23:15
من الان ونيز هستم و همونجا كه ميره پيش چند تا از اين ولگرد هاي خيابوني ...

من اصلا تا به حال چيزي به عنوان ماشين پرنده در بازي نديدم ...
هيچ علامت و ماموريت فرعي ديگه اي هم در نقشه وجود نداره ... 
شما با پي سي ميريد يا كنسول؟؟؟
ونيز همون شهر پر ابه هست ديگه؟؟؟؟
ببين اونجا اگه هستي هنوز زوده...بايد بري جلو تا بهت بگه بري پيش لوناردو....
فعلا بازي كن....بايد اول يه دختره خوشكل و نجات بدي ...بعدشم يه سري مهارتهاي جديد ياد ميگيري و يه عالمه هم يار جمع مي كني و بعد ماشين پرنده هست....
همين الانم بگم كه بعضي از ويو پوينتها رو نميتوني بري...چون بايد مهارت جديد ياد بگيري ...
كاري به اون خونه نداشته باش و حال كن فعلا...:10:

CATALONIA
30-05-2010, 08:07
شما با پي سي ميريد يا كنسول؟؟؟
ونيز همون شهر پر ابه هست ديگه؟؟؟؟
ببين اونجا اگه هستي هنوز زوده...بايد بري جلو تا بهت بگه بري پيش لوناردو....
فعلا بازي كن....بايد اول يه دختره خوشكل و نجات بدي ...بعدشم يه سري مهارتهاي جديد ياد ميگيري و يه عالمه هم يار جمع مي كني و بعد ماشين پرنده هست....
همين الانم بگم كه بعضي از ويو پوينتها رو نميتوني بري...چون بايد مهارت جديد ياد بگيري ...
كاري به اون خونه نداشته باش و حال كن فعلا...:10:
من با X360 ميرم...

آره خودشه ... 
من اون دختره رو نجات دادم و اون چند تا مهارت از جمله پرش هاي بلند روي ديوار ها رو ياد گرفتم ... 
بعدش يه شب ميگه برو اين يارو رو بكش 
ولي هر كاري ميكنم نميتونم از ساختمون برم بالا ... 
پيش لئوناردو هم رفتم يه كاغذ بهش دادم گفت برو بازم بيار ... همين 

oomidd
30-05-2010, 09:23
سلام دوستان من توي يكي از معماهاي بازي گير كردم .سه تا عدد 1 3 9 بهم داده گفته معادلشو پيدا كنم معادلشم چنتا شكل مثل ..l يا ... يا .lll يا ..ll يا l.l .كسي ميدونيد معادل 1 3 9 رو چجوري بايد پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد.

titanium_zarin
30-05-2010, 09:41
من با X360 ميرم...

آره خودشه ... 
من اون دختره رو نجات دادم و اون چند تا مهارت از جمله پرش هاي بلند روي ديوار ها رو ياد گرفتم ... 
بعدش يه شب ميگه برو اين يارو رو بكش 
ولي هر كاري ميكنم نميتونم از ساختمون برم بالا ... 
پيش لئوناردو هم رفتم يه كاغذ بهش دادم گفت برو بازم بيار ... همين 

خب...پس شما اون قصره رو با اونا فتح كردي...اره؟؟؟هموني كه قبلش بايد از رو پشت بام تيراندازا رو بكشي...
اگه اينجوره ...بايد codexها رو پيدا كني و ببري براي لوناردو...تا بهت يه علامت بده كه بري پيش همون پسره رييس همون ولگردا...بعد ميگي راهي نداره ...ميگه كه فقط پرندهها ميتونن برن...
بعد هم ميري پيش لوناردو...
ببين رو نقشه زووم كن و هر چي codex هست رو پيدا كن...
شايد اينجوري باز شه ...
در ضمن شهرهاي ديگه هم سر بزن و كاراي لازم رو انجام بده ...

CATALONIA
30-05-2010, 09:53
خب...پس شما اون قصره رو با اونا فتح كردي...اره؟؟؟هموني كه قبلش بايد از رو پشت بام تيراندازا رو بكشي...
اگه اينجوره ...بايد codexها رو پيدا كني و ببري براي لوناردو...تا بهت يه علامت بده كه بري پيش همون پسره رييس همون ولگردا...بعد ميگي راهي نداره ...ميگه كه فقط پرندهها ميتونن برن...
بعد هم ميري پيش لوناردو...
ببين رو نقشه زووم كن و هر چي codex هست رو پيدا كن...
شايد اينجوري باز شه ...
در ضمن شهرهاي ديگه هم سر بزن و كاراي لازم رو انجام بده ...
من فكر كنم همين قصر رو نميتونم فتح كنم ... 

يه ساختمان خيلي بلند وسط آب است و دورش با يك فاصله اي ساختمان هاي ديگه هستند و دور و بر اين ساختمان سفيد هم پره سربازه ... 
همينه قصر ؟ 
چطوري بايد بريم اينجا ؟

oomidd
30-05-2010, 11:49
سلام دوستان من توي يكي از معماهاي بازي گير كردم .سه تا عدد 1 3 9 بهم داده گفته معادلشو پيدا كنم معادلشم چنتا شكل مثل ..l يا ... يا .lll يا ..ll يا l.l .كسي ميدونيد معادل 1 3 9 رو چجوري بايد پيدا كنم ممنون ميشم كمكم كنيد.

Tirion Fordring
30-05-2010, 21:18
توی یه Assassins Tomb توی venis هستم. یه جایی هست یه اهرم رو میگیری بعد کشتنه چند تا گارد برای چند دقیقه یه سری چیزا میاد .

بعد میگه باید Advanced Wall Jump انجام بدی . میگه موقع پریدن w رو با space بگیر و من وقتی میپرم بعد اینو میگیرم شیرجه میزنه تو آب (یعنی پشتش)

چیکار کنم ؟

همون tomb جنوب وینیز نه اونی که توی قصر و اینا هستش !

Tirion Fordring
31-05-2010, 12:24
فایده این چاقو مخفی زهر دار چیه ؟ تا حالا تست نکردم .

همونی که سمشو از دکتر میگیری . چیکار میکنه ؟ فرقش با کشتن با چاقوی مخفی چیه ؟

M A X I M U M
31-05-2010, 12:58
مثلا یه سرباز داره میره آروم آروم از پشتش میری با زهردار سمیش می کنی به بدن اون سم میزنه بعد یارو دیوونه میشه هی دور خودش می چرخه بعد آخرش خیلی دیوونه میشه و اطرافیانش رو میزنه و بعد میمیره
برای مراحلی که نباید دیده بشی و برای جلب توجه استفاده میشه چون سربازای دیگه با دیدنش دورش جمع میشن

blAck fire
01-06-2010, 21:10
سلام

من تو مرحله ای که توی خواب یا رویا گیر کردم جایی که یه نفر دنبل میکنم میرسه به یه برج بعد در بسته میشه بعد هرجوری که هست نمیتونم برم بالا از در ی که بالاش چراغ....از کرکشه؟

havas_1980
01-06-2010, 23:33
سلام

من تو مرحله ای که توی خواب یا رویا گیر کردم جایی که یه نفر دنبل میکنم میرسه به یه برج بعد در بسته میشه بعد هرجوری که هست نمیتونم برم بالا از در ی که بالاش چراغ....از کرکشه؟به بالای لبه بالکن برین (منظور دقیقا زیر تیر که چراغ بهش وصله) و بعد تیر بالای در رو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین.

Milad4171
03-06-2010, 17:34
من رسیدم اونجایی که چند تا مسابقه میدی یکیش اون 3 تا پرچم رو میگیردم!
اونجا که باید اون نقابه رو از یارو بگیری میری دنبالش! باید چیکار کنم. اگه بکشمش که نمیشه دنبالش هم برم میره یه جایی که از منطقه خارج میشه!!؟
دقیقا چیکار باید کرد؟!

Milad4171
04-06-2010, 14:19
کسی نفهمید من اونجا رو چطوری باید رد کنم!؟
اونجا که اون مسابقه ها رو توی اون جشنه برنده میشی ولی آخر نقاب رو بهت نمیده. باید بری دنبال مرده.
خوب! اونجا باید چیکار کنیم!؟ نه میشه کشتش نه تعقیبش کرد. آخرش از نقشه خارج میشه!!!!

Layken
04-06-2010, 15:30
باید نقاب رو از مرده بدزدی تا بتونی به کمک اون نقاب به یک جشن دیگه بری.

rawen.west69
04-06-2010, 15:44
کسی نفهمید من اونجا رو چطوری باید رد کنم!؟
اونجا که اون مسابقه ها رو توی اون جشنه برنده میشی ولی آخر نقاب رو بهت نمیده. باید بری دنبال مرده.
خوب! اونجا باید چیکار کنیم!؟ نه میشه کشتش نه تعقیبش کرد. آخرش از نقشه خارج میشه!!!!

وقتی نوشت target located اصلا نذار تورو ببینه. بعدش با دخترایی که دورشن راه میره تو باید با نگه داشتن space که سریعتر راه میره و میدزده از کنارش رد بشی تا ماسکو بدزدی...بعدش سریع فرار کن

Loaded_nigga
04-06-2010, 19:53
Assassin's-Creed-III : Persian Gods !!! fake

سلام ، واقعا دست همه ی اونایی که برای این تاپیک زحمت کشیدن و تا 316 صفحه رسوندن درد نکنه ...

ببخشید که کمتر اینجا سر می زنم ( امتحانای لعنتی ) ولی امروز اومدم فقط بگم که به لطف همت مضاعف و کار مضاعف بعضی از بازی فروشهای عزیز :31: نسخه ی جدیدی از اساسینز-کرید در اومده به نام ( خدایان پرشیا !!! ) که کاملا تقلبی-الاصل هست ! این همون بازی Prince-of-Persia-2008 هست که با لباس Altair از نسخه ی اول اساسینز-کرید اجرا میشه و مخصوصا عکسهای روی کاور بازی که غلط انداز هستن باعث میشه تو کف عکسها بمونیم و بازی رو تهیه کنیم و جیب فروشنده رو پر کنیم و .... :31: :
انصافا شاهزاده-ایرانی-2008 هم بازی خیلی جالبی بود که من بیشتر از هر چیز از داستان بازی خوشم اومد ... اونایی که این بازی رو تموم کردن می دونن که لباس Altair رو میشه در حین بازی Unlock کرد پس بهتره اونایی که بازی نکردن همون نسخه ی اورجینال رو به جای ( خدایان پرشیا !!!) تهیه کنند ...

سلامت و تندرست باشید ، موفق هم باشید ، هر چی دوست دارید همون باشید !:8:

Masoud_kp
05-06-2010, 00:42
آقا وقتی جیووانی نامه رومیده باید چیکار کرد؟ من یه بار رفتم پیش خطاطی بعدش جای گنجینه ها اومد همشون رو گرفتم حتی اونایی که روی کلیسا بزرگه بود تمام viewpointها رو رفتم اما دیگه چیزی نیست یعنی اصلا اینا چه ربطی به رسوندن نامه واسه جیووانی داره!واقعا موندم

mohammad13.blogfa
05-06-2010, 14:13
سلام خدمت اساتید گل.
1می خواستم بگم من در سکانس 12 هستم و تمام نامه ها رو جمع کردم(30)وبعد دادمشون به لؤوناردو و اون هم نامه ها رو خواند و بعد رفتم چسبوندمشون به دیوار و بعد کلید دید عقابی رو زدم و ظاهرا یک پازل ظاهر شد و بعد از مرتب کردن نقشه جهان درست شد.حالا دیگه هیچ گزینه ای نداره و فقط می شه نامه ها رو بخونی.می خواستم ببینم کار دیگه ای هم مونده که بکنم ؟
2می خواستم ببینم دیوار نوشته ها رو چه جوری باید پیدا کنی(من یکیش رو پیدا کردم
3شرمنده زیاد شد/می خواستم خواهش کنم هر چی بازی گرافیک بالا به این سطح به نظرتون می رسه بگید.
فقط بدونید خیلی گلید
ممنونم

rawen.west69
05-06-2010, 14:52
سلام خدمت اساتید گل.
1می خواستم بگم من در سکانس 12 هستم و تمام نامه ها رو جمع کردم(30)وبعد دادمشون به لؤوناردو و اون هم نامه ها رو خواند و بعد رفتم چسبوندمشون به دیوار و بعد کلید دید عقابی رو زدم و ظاهرا یک پازل ظاهر شد و بعد از مرتب کردن نقشه جهان درست شد.حالا دیگه هیچ گزینه ای نداره و فقط می شه نامه ها رو بخونی.می خواستم ببینم کار دیگه ای هم مونده که بکنم ؟
2می خواستم ببینم دیوار نوشته ها رو چه جوری باید پیدا کنی(من یکیش رو پیدا کردم
3شرمنده زیاد شد/می خواستم خواهش کنم هر چی بازی گرافیک بالا به این سطح به نظرتون می رسه بگید.
فقط بدونید خیلی گلید
ممنونم

1-codex page در سکانس 14 بکار برده میشه.فعلا کاری باهاش نداشته باش
2- منظورت از دیوار نوشته ها چیه؟؟
3- splinter cell conviction - just cause 2

Milad4171
05-06-2010, 15:49
من دوباره یه جا گیر کردم:41:. اونجا که 9 نفر رو باید بکشی! یه نفرشون توی کشتی هست و میگه نباید سربازها ببیننت! خوب من تا تکون میخورم اینا منو میبینم. یه بار رفتم پشت کشتی و از اونجا پریدم پشت سربازا ولی باز نشد!
راه خاصی داره؟

rawen.west69
05-06-2010, 15:56
من دوباره یه جا گیر کردم:41:. اونجا که 9 نفر رو باید بکشی! یه نفرشون توی کشتی هست و میگه نباید سربازها ببیننت! خوب من تا تکون میخورم اینا منو میبینم. یه بار رفتم پشت کشتی و از اونجا پریدم پشت سربازا ولی باز نشد!
راه خاصی داره؟

اول اون سربازو بکش که تنها قدم میزنه...از تو آب بکشش
بعد برو پشت سکان آویزون شو دو نفر دو طرف کشتی هستن که هی میرن پایین و دوباره میان بالا...تا اومدن بالا اوناروبکش تو آب
بعد دو نفر پشت به سکان ایستادن از پشت یواشکی جفتشونو با هم بکش
شخص اصلی پایین اونا ایستاده...از بالا بپر رو سرش و کارشو تموم کن طوری که قبل از کشتنش سربازا تورو نبینن

rawen.west69
05-06-2010, 16:31
دوستان، یه wallpaper خفن و توووووپ از این بازی میخام
کجا پیدا کنم؟ از کجا بیارم؟؟؟
خیلی ممنون:40:

mhdashtdar
05-06-2010, 18:11
دوستان سلام
من تازه این بازی رو گرفتم
بعد کلی سروکله زدن با کرک بازی بالاخره این کرک جدید رو که تو صفحه ی اول هست ، تونستم بریزم و بازی شروع شد:
مراحل رو رفتم تا اونجا که برای اولین بار از شبیه ساز میاد بیرون و مهارت هاشو برای دوستش تو طبقه ی پایین اتاق شبیه ساز به نمایش می زاره کار تموم شد و برگشتن به طبقه ی بالا رفت تو توهم و یه دفعه خاطرات الطائر اومد ،اونجا دنبال یه نفر دیگه کرد و اون فرد که به ظاهر زن هم هست و شنل داره رفت توی یه برج دیدبانی و در بسته شد و دوربین بازی هم بعده بسته شدن در با زبون بی زبونی به تصویر می کشه که باید از برج بالا بری، حالا اینجای کار مهمه:
هر کار می کنم از این برج بالا نمیره یعنی تا بالکن این برجه که وسطاست تقریبا بالا می ره ولی دیگه از اونجا به بعد می خوای بری بالا می خوره به درو دیوار،یه چوبی هم رو دیوار بالکن هست که بهش فانوس آویزونه اونم نمیگیره هر کار می کنم
اگه می شه کمکم کنید
با تشکر از همه ی دوستان

loomina
05-06-2010, 20:13
راه خاصی داره؟

من یه نقاشی خیلی وقت پیش ها گزاشته بودم حالا اگر میخواید بزارم! من اونجوری رفتم میدونم مطمئنه!:31:

ایناهاشن:

اون زرد ها هدف رو به اتزیو وصل کرده. یعنی باید از اون نقطه بکشید. اونایی که نزدیکه کشتیه باید از کشتی اویزون بشید بندازیدشون پایین.
همینطور اون فلشی که رو اسکله هست.
شماره 5 رو باید وایسید رو اسکله با تفنگ بزنیدش.
شماره 4 رو سعی کنید حت الامکان دور تر از 2 تایی باشه که وایسادن جلوی کشتی.. یعنی قسمتی کمین کنید بندازیدش تو اب که نرده نداشته باشه.

حالا این پیش میاد :

اینجا شماره 1و 2 روو چون ممکنه نشه جای خاصی زدشون شمارشون رو رو خودش نوشتم.

شماره 1 و 2 رو که کشتید :
هدف اصلیتون احتمالا دور خوئدش میچرخه ... یعنی اینور اونورو نگار میکنه.
وقتی روشو کرد طرف دیگه سریع با اسلحه دخلشو بیارید!

شرمنده اگر نقاشیم بده! خیلی نقاشی نمیکشم!

کل پست رو کپی کردم حالا امیدوارم به دردتون بخوره!

rawen.west69
05-06-2010, 20:51
دوستان سلام
من تازه این بازی رو گرفتم
بعد کلی سروکله زدن با کرک بازی بالاخره این کرک جدید رو که تو صفحه ی اول هست ، تونستم بریزم و بازی شروع شد:
مراحل رو رفتم تا اونجا که برای اولین بار از شبیه ساز میاد بیرون و مهارت هاشو برای دوستش تو طبقه ی پایین اتاق شبیه ساز به نمایش می زاره کار تموم شد و برگشتن به طبقه ی بالا رفت تو توهم و یه دفعه خاطرات الطائر اومد ،اونجا دنبال یه نفر دیگه کرد و اون فرد که به ظاهر زن هم هست و شنل داره رفت توی یه برج دیدبانی و در بسته شد و دوربین بازی هم بعده بسته شدن در با زبون بی زبونی به تصویر می کشه که باید از برج بالا بری، حالا اینجای کار مهمه:
هر کار می کنم از این برج بالا نمیره یعنی تا بالکن این برجه که وسطاست تقریبا بالا می ره ولی دیگه از اونجا به بعد می خوای بری بالا می خوره به درو دیوار،یه چوبی هم رو دیوار بالکن هست که بهش فانوس آویزونه اونم نمیگیره هر کار می کنم
اگه می شه کمکم کنید
با تشکر از همه ی دوستان

کلیک راست و space رو بگیر تا از دیوار بره بالا فورا دوباره کلیک راست و space رو بزن بپر سمت چوب تا بگیرتش...بقیش معلومه باید چیکار کنی

Milad4171
05-06-2010, 21:03
ممنون! ردش کردم. تا این موقع هرکی رو لازم بود بکشم میدوویدم طرفش و بقیه رو پرت میکردم و یه چاقو میگذاشت تو دل مبارکش!
ولی خوب اینجا انگار نباید دیگه کسی ببینه!
من این سکانس هم تموم کردم. الان باید کودکس ها رو جمع کنم از 30 تا 23 تاشو دارم حالا باید با توجه به اونی که دوستمون گذاشته (جاشون رو مشخص کرده!) بگردم پیدا کنم!
خودمونیماا. چقدر این بازی طولانییییییییییییییییه! ولی آدم خسته نمیشه! این دو روز تعطیلی که من خودم رو خفه کردم!!!:31:
ولی خوب بعضی جاهاش هم اعصاب خورد کنه! مثل همون جایی که گفتم گیر کردم( تو کشتیه) دروغ نگم10 بار رفتم تا فهمیدم یکیشون رو باید بندازم تو آب بعد دوستان گفتن بعله باید یواشکی دخلشون رو آورد!!!
:5:

rawen.west69
05-06-2010, 21:05
بريد به چيت هپنز...چيزاي خوبي گيرت مياد ...

آقا سایت cheat happens هم اساسین 2 نداشت!!:13:
:19:کسی عکس خوب سراغ نداره؟؟؟والپیپر میخام:37:

Masoud_kp
06-06-2010, 01:48
با سلام خدمت دوستان من با کرک skidrow زمانی عموی ezio قراره بهش آموزش بده مشکل پیدا کردم یعنی وقتی میگه رو هدف زوم کن اصلا نه دکمه shift نه دکمه space نه دکمه E هیچکدوم کار نمیکنن در واقع یه اون 4 تا دایره گوشه سمت راست بالای تصویر از کار میافتن!
من چیکار کنم؟

titanium_zarin
06-06-2010, 09:01
با سلام خدمت دوستان من با کرک skidrow زمانی عموی ezio قراره بهش آموزش بده مشکل پیدا کردم یعنی وقتی میگه رو هدف زوم کن اصلا نه دکمه shift نه دکمه space نه دکمه E هیچکدوم کار نمیکنن در واقع یه اون 4 تا دایره گوشه سمت راست بالای تصویر از کار میافتن!
من چیکار کنم؟

دكمه f هست ....

rawen.west69
06-06-2010, 11:20
سلام میشه سیو مرحله ی کدک ها رو بزارین من فکر میکنم سکانس اخر باشم همون مرحله ا ی که باید 30 کدک رو جمع کنید حوسله ندارم از اول بازی کنم خواهشن کمکم کنید الان نزدیک یک هفته هست که گیرم لطفا سیو رو بزارین البته داخل صفه ی
115 یکی هست ولی نمیشه دانلود کرد

دوست عزیز داخل هر شهر که بری کدکس ها روی نقشه هستن.
tab رو بزن تا نقشه باز بشه برو روی آیکن کدکس و space رو بزن تا مارک بشه بعد برو وبگیرش.
همه ی کدکس های باقی مونده تو نقشه ی هر شهر هستن

RAN_1368
06-06-2010, 19:34
واقعا دست همه دوستان درد نکنه فقط من 2 تا مشکل کوچیک دارم

اولیش این که پر شماره 9 رو چطوری میشه گرفت آخه توی بلندی و من نتونستم بگیرم ؟

دوم اینکه من الان رفتم به قسمت چهل و دوم که توی ونیز هستم می خواستم بونم میشه برگشت و اون پر رو گرفت آخه من تا الان همه پر هارو گرفتم جز اون ؟

اگه کمکم کنید خیلی ممنون میشم

RAN_1368
06-06-2010, 19:44
بچه ها اینم دفترچه انگلیسی AC2 که همه چی رو ، دارم تاکید میکنم همه چی رو توش قشنگ توضیح داده از سیر تا پیاز ، حتی حل کردن معماها رو که شامل تابلو ها یا وارد کردن کد هاست

حجمشم 16/8 مگابایت

Milad4171
06-06-2010, 20:44
من امروز این بازی رو تموم کردم واقعا حق دارن دوستانی که میگن بازی قشنگی هست! مخصوصا دیالوگایی که میگن! خیلی جالبه. دل کل زمینه بازی هم باحال بود!
و در کل من از 10 بهش 9.5 میدم. اون 0.5 هم بخاطر یه سری باگها بود.
مثلا اینکه تو هرچقدر قدرتت بیشتر میشه( تعداد خونه های جونت ) همون اندازه زودم جونت تموم میشه! مثلا اول که 6 تا خونه جونته اگه از بالا بپری پایین 2 تا کم میشه ولی وقتی جونت فول هست اگه از همون ارتفاع بپری پایین نصف جونت میره!!!
و اینکه وقتی آخرش چاقو میخوره بعدش وایمیسه مثه آدم راه میره!!!
ولی دل کل جزو بهترین بازیه ها بود که اوقات ادام رو پر میکنه!!!:46:

RAN_1368
06-06-2010, 22:46
من نمیرسم زیاد بازی کنم واسه ی همین تموم نمیشه + همه چیزارو میگیرم

به نظر من داستان بازی ی جورایی برای تحریف تاریخ اومده + ی جورایی هم برای مبارزه با دین
اگه به متن ترجه شده دقت کنید میبینید که همش کفر و شرک !!

از نظر گرافیکی هم به نظرم روی حالت ها خیلی بیشتر می تونست کار بشه ، اثر جراحت روی بدن و ......

کسی هست حالا بگه که پر شماره 9 رو باید چطوری بگیرم ؟

rawen.west69
07-06-2010, 10:08
اصلا فرقه ی اساسین وجود داشته؟؟
کاری به داستانش ندارم فقط میخام بدونم...

RAN_1368
08-06-2010, 00:07
فرقه اساسین وجود خارجی نداره

جون داداش بلد نیستم وگرنه مشکلت رو حل می کردم

کسی نیست بگه من پر شماره ی 7 رو که توی شهر اول و بالای ی چوب که چسبیده به دیوار قلعه چطوری باید بگیرم ؟؟

Milad4171
08-06-2010, 02:10
من در مورد این موارد آدمکش ها تحقیق کردم . من یه مورد پیدا کردم که یه پسر 30 ساله بوده اونم بخاطر اعدام نامزدش یه سری دسیسه ها رو میچینه و یه سری آدما رو میکشه!
بیشتر جاها این جور آدماها رو آدمهای بی دین میدونن. یعنی همونطوری که تو بازی مشخص بود کلا با همه مشکل دارن!!
حالا نمیدونم! ولی اینکه یه گروه آدم کش باشن وجودشون باید دلیلی داشته باشه. همینطوری الکی که نیست.
ولی این قضیه مثل قضیه رابین هود هست! زیاده بهش نباید بها داد!:46:

mohammad_77
08-06-2010, 17:19
سلام.
من بزی رو تمام کرده ام ولی تمام پرها رو نتواستم جمع کنم ( 70 تا ) . اون فیلمه هم که مربوط به عکسهای روی در و دیوار هست حدود 5 تا باقی مونده ( بعضی هاش رو یک جایی پیدا کردم که عقل جن هم نمیرسه :31: - البته بعضی ار آدم ها میتونند پیدا کنند ). جایی هست که آدرس دقیق همه اشون رو بده ؟

RAN_1368
08-06-2010, 19:42
فرقه اساسین وجود خارجی نداره

جون داداش بلد نیستم وگرنه مشکلت رو حل می کردم

کسی نیست بگه من پر شماره ی 7 رو که توی شهر اول و بالای ی چوب که چسبیده به دیوار قلعه چطوری باید بگیرم ؟؟

کسی نیستش
:19::19:

loomina
08-06-2010, 20:55
کسی نیستش
:19::19:

نگاه کن شما از دیوار میری بالا یعنی رو دیوار بدو. بعد سریع وسط دویدن جهت بده به پرشت بپر سمت اون یکی چوبی که نزدیکته.

mashkoook
08-06-2010, 22:44
سلام بچه ها خوبین من ان بازیو تا یه جایی رفتم با چه مسیبتی !!!! رسیدم به یه جایی که نمی دونم چیکار باس کنم!!!!!!!!
تو جزیره یه جایی شبیه کلیسا بعد باز کردن علامت assassins به یه دیوار بن بس رسیدم یه بارم ازش رد شدم نمیدونم چه جوری !!!!!!! بعدش نمی دونم چرا سیو نشد اگه ممکنه کمکم کنین !!!!!!!!:31:

patybor
09-06-2010, 08:28
تو سكانس 5 وقتي ماموريت ميده دنبال ده پازي بري چطور ميشه مرحله رو رد كرد؟ تا وقتي از دروازه شهر بيرون ميره مشكلي نيست ولي بعد از اون سربازها ميريزن سرت و علامت قرمز رو نقشه محو ميشه و بايد از اول بري. با خونريزي سربازها رو رد كردم ، بدون درگيري هم ردشون كردم ولي فرقي نكرده. ده پازي ميره جلوي جاي مخصوص كرايه اسب و تكون نميخوره. ميشه راهنمايي كنيد!!

RatAtouille
09-06-2010, 11:04
سلام بچه ها خوبین من ان بازیو تا یه جایی رفتم با چه مسیبتی !!!! رسیدم به یه جایی که نمی دونم چیکار باس کنم!!!!!!!!
تو جزیره یه جایی شبیه کلیسا بعد باز کردن علامت assassins به یه دیوار بن بس رسیدم یه بارم ازش رد شدم نمیدونم چه جوری !!!!!!! بعدش نمی دونم چرا سیو نشد اگه ممکنه کمکم کنین !!!!!!!!:31:

عکسی چیزی بگذار من نفهمیدم کجایی !:31:

titanium_zarin
09-06-2010, 11:58

دوست من...
اونجا كه هستيد دقت كنيد يه سر اسكلت به ديوار هست ...بايد با شيفت واردش بشيد ....اگه نميشه كركتون ايراد داره ....

amirchifekkardi
09-06-2010, 12:30
تو سكانس 5 وقتي ماموريت ميده دنبال ده پازي بري چطور ميشه مرحله رو رد كرد؟ تا وقتي از دروازه شهر بيرون ميره مشكلي نيست ولي بعد از اون سربازها ميريزن سرت و علامت قرمز رو نقشه محو ميشه و بايد از اول بري. با خونريزي سربازها رو رد كردم ، بدون درگيري هم ردشون كردم ولي فرقي نكرده. ده پازي ميره جلوي جاي مخصوص كرايه اسب و تكون نميخوره. ميشه راهنمايي كنيد!!
بیشتر جاها همینطوره تو سعی کن بری تو قسمت طوری که کسی نفهمه وقطی وارد قسمت دایره قرمز شدی E رو بزن دنبال کسی که زرد هست باش توی همون محدوده هست که خودت باید پیدا کنی چون هدف محو می شه از روی نقشه

sascovach
09-06-2010, 12:58
دوستان روال این بازی چجوریه؟
من تا اون مرحله که همراه اون دو تا زنا از شهر میرن رفتم
بعدش میره تو یه قلعه و آموزش شمشیر بازی میده ولی بعدش دیگیه هیچی نیست و یه علامت تعجب رو نقشس که به یه جعبه خالی تو قلعه ختم میشه
اونجا چیکار باید بکنم؟

siavashjal
09-06-2010, 17:22
منظورت از جعبه خالی چیه؟ میشه واضح تر توضیح بدی؟

M A X I M U M
09-06-2010, 22:21
بعدش میره تو یه قلعه و آموزش شمشیر بازی میده ولی بعدش دیگیه هیچی نیست و یه علامت تعجب رو نقشس که به یه جعبه خالی تو قلعه ختم میشه
اونجا چیکار باید بکنم؟

اونجا تو قلعه متوجه میشی که عموت به همراه افرادش رفتن برای کشتن ویری د پاتزی
تو هم باید بری به شهر توسکانی برای کمک به اونا

amirchifekkardi
10-06-2010, 00:29
اونجا چیکار باید بکنم؟
:27::27::27:
طبقه رو اشتباهی رفتی اونجا باید بری طبقه پاین تو دفتر کار عموت بعد نیست یکی هست که میگه رفته کشتن ویری بعد هم تو میری . . .

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

اونجا چیکار باید بکنم؟
اگه این نبود! باید بری پر جم کنی بیای بزاری تو صندوق البته 2 راهی که گفتم ممکنه چون بازی یکم طولانی بود از اول هاش چیز زیادی یادم نیست

hadishi
10-06-2010, 15:07
من سکانس 13 هستم همون جا که 9 تا علامت تعجب هست همان جای که طرف داره شعر می خونه چجور باید رد کرد؟( بالا کلیسا )

HELLBOY_HP
10-06-2010, 16:06
من سکانس 13 هستم همون جا که 9 تا علامت تعجب هست همان جای که طرف داره شعر می خونه چجور باید رد کرد؟( بالا کلیسا )

سلام بچه ها :19:من كه سربازيم با تموم كردن اين بازي تموم شد ايشالله سربازي همتون تموم شه:8::10: در مورد سوال شما هم بايد بگم كه تك تك اون علامت تعجب ها يه فرد خاص هستن كه بايد همشون رو بكشي اونيم كه بالاي كليسا هست از پايين كليسا بايد از ديوار بري بالاي بالا تا آخر بعد يه جوري كه كسي نبيندت طرف رو از پشت بكشيش در ضمن چند تا مامور رو تو طبقات پايين تر بايد از بين ببري كه نبيننت

ماراتون
10-06-2010, 16:11
این هم لینک نسخه PDF راهنمای بازی :

ehsan-01
10-06-2010, 16:47
با سلام خدمت همه دوستان
اقا من يه مرحله گير كردم جايي كه با يه يارو كنار رودخونه صحبت مي كنه و يارو مي گه كه من وقتي 6 سالم بود افتادم تو رودخونه و پدر تو منو نجات داد،بعد اتزيو ميگه من مي رم پيش عموم ولي هيچ اتفاقي نميفته و وقتي ميرم ويلا دوباره علامت همون مرحلرو توي فلورانس مي ده؛ چي كار بايد بكنم؟
با تشكر

ehsan-01
10-06-2010, 16:54
با سلام
اقا من يه مرحله گير كردم جايي كه با يه يارو كنار رودخونه صحبت مي كنه و يارو مي گه كه وقتي من 6 سالم بود افتادم تو رودخونه و پدر تو منو نجات داد بعد اتزيو ميگه من بايد برم پيش عموم ولي هيچ اتفاقي نميفته و وقتي ميرم ويلا دوباره علامت همون مرحلرو تو فلورانس ميده؛چي كار بايد بكنم؟
با تشكر

masoud93
10-06-2010, 18:37
با سلام
اقا من يه مرحله گير كردم جايي كه با يه يارو كنار رودخونه صحبت مي كنه و يارو مي گه كه وقتي من 6 سالم بود افتادم تو رودخونه و پدر تو منو نجات داد بعد اتزيو ميگه من بايد برم پيش عموم ولي هيچ اتفاقي نميفته و وقتي ميرم ويلا دوباره علامت همون مرحلرو تو فلورانس ميده؛چي كار بايد بكنم؟
با تشكر

یه عکس از اونجا بزار.
(500 دمین پستم رو اینجا دادم)

MB3d
14-06-2010, 15:12
اینو بگیرم یا اسپلینتر جدیده رو ؟ یا just cause 2 ؟

amirpers
14-06-2010, 16:15
اینو بگیرم یا اسپلینتر جدیده رو ؟ یا just cause 2 ؟

سوال شما سوالي نيست كه بشه اون رو به درستي جواب داد.

اساسينز كريد و جاست كاوز بازي هاي اوپن وورد هستند اما اسپلينتر سل اين طور نيست و خطي.
زمان بازي اساسينز كريد بر مي گرده به سالها قبل و زمان لئوناردو داوينچي اما دو بازي ديگه تقريبا مال يه زمان هستند و معاصر.
سبك بازي اساسينز كريد با جاست كاوز مقداري شبيهه اما تفاوتهاش بيشتره اما اسپلينترسل مخفي كاريه (البته در اين شماره بدون مخفي كاري هم ميشه بازي كرد).

در كل هر سه بازي بازيهاي خوبي هستند.
من خودم به ترتيب از Assassin's Creed 2
سپس
SplinterCell
و در انتها از Just Cuase 2 خوشم اومد.

MB3d
14-06-2010, 17:03
مرسی پس همینو می گیرم ... خودمم از دموهای این خیلی خوشم اومد ( دمو های گیم پلیش) البته یه جاهاییش دلمو بدجوری زد ... مثل اون صندوق هایی که تو خیابون 4 نفر همیشه مواظبشن بعد یه جوری باید بری صندوق رو باز کنی ... عین بازی بچه می مونه عین بازی هری پاتر بچه بودیم بازی می کردیم .. آخه کجای دنیا صندوق تو خیابونه ازشم محافظت می شه ؟ فکر کنم تو خونه ها نمی شه رفت وگرنه صندوق جاش تو اتاق خوابه .. هیت من به اون قدیمی نکات اینجور تابلو نداشت

mrhonda
15-06-2010, 13:54
:worried:سلام دوستان من بازی تا سکانس 13 رفتم اما اونجا که میکه باید codex page های گمشده رو از روی نقشه پیدا کنی توی هر شهری که میرم نمایششون نمی ده مشکل از چیه لطفا راهنمایی کنید !!!!
اگرم کسی نقشه ی مکانهاشونو داره (مثل پرها) ممنون میشم بزاره .

javad-RM
15-06-2010, 22:37
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ....................

چطوری عکس ها رو بذارم؟

javad-RM
15-06-2010, 23:44
تو بازی ASSASSINS II یه مرحله ای گیر کردم که ازم میخواد به طرف میله بپرم اما وقتی می پرم به میله نمی رسه کسی بازی رو تموم کرده؟
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ..............

javad-RM
16-06-2010, 00:27
لطفا یکی کمک کنه
از مرحله عکس گرفتم که میذارم ..............

fariborz_1
16-06-2010, 05:57
درود بر شما دوستان عزیز
تو یه مرحله گیر کردم که بالا رفتن از یه ساختمون خیلی بلنده
مرحله این جوری که با یه دختره که قبلآ نجاتش دادم و الان با عصا راه میره حرف می زنم بعد بازی 5 دقیقه وقت میده که از یه ساختمون بالا برم ولی وفتی تا یه جاهایی از ساختمون میرم دیگه جای دست نداره
حتی با دویدن رو سقف کلیسای بقلش هم امتحان کردم نمیشه
کمکم کنید
با سپاس

CAPITAN MAC
16-06-2010, 07:56
سلام
من سکانس 14 هستم و 30 تا codex را پیدا کردم و تو اتاق codex هستم و نقشه جهان را درست کردم ولی هیچ اتفاقی نمی افته باید انجا چکار کنم این هم یک از نقشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[IMG]

masoud93
18-06-2010, 16:24
تو حیاط پشتی خونه داییه دو تا ستون هست که روی هر کدوم دو تا جا داره و در کل میشن چهارتا .
اون چهارتا چیز چی هستن و باید از کجا گیرشون اورد و کاملشون کنی چی میشن؟

Maggy_P
18-06-2010, 20:19
تو حیاط پشتی خونه داییه دو تا ستون هست که روی هر کدوم دو تا جا داره و در کل میشن چهارتا .
اون چهارتا چیز چی هستن و باید از کجا گیرشون اورد و کاملشون کنی چی میشن؟
اونا جای مجسمه هستن اگر پیداشون کنید صفحه ی زیرش باز میشه و از توش پول برمیداره

Tirion Fordring
18-06-2010, 22:16
سلام

این یارو هست تو کشتی میزنیش . اکثر گارد های متحرک رو زدم اما نیومد وسط ! یکی میتونه واسم ردش کنه . نمیدونم واسه من باگ یا نه اما من تیر گلوله کم دارم(5 تا) یکم مشکل میشه لول

devie
19-06-2010, 10:44
من تو صفحه codex page هستم چه جوری باید مرتب کرد جریانش چی ؟

بردیا
19-06-2010, 11:36
بچه ها این دفعه ساب انگلیسی داره بازیش؟

Maggy_P
19-06-2010, 13:12
بچه ها این دفعه ساب انگلیسی داره بازیش؟
بله داره :46:

A.M.D.D.E.V.I.L
19-06-2010, 15:59
اونجا روش خودشو داره باید بپری به یکی از سکو ها و در حالتی که ازش گرفتی space رو بزن که روی ساختمون بلند بپره بعد زود shift رو بزن و نگه دار و وقتی سکو ی بالا رو گرفت ول کن

Tirion Fordring
19-06-2010, 17:06
ok رسیدم به جای کدکس ها . 30 تا باید جمع کنم .

لازم نیستش که همه Tower ها رئ برم بالا و مپ رو آپدیت کنم . چون بعضی جاها که discover نشده هستش علامتش .

این چاه بغل ویلا چیه ؟ رفتم دو تا صندوق اونور بود نتونستم برسم بهش .

+ کشاورزه که خیلی آسون بود . اون یارو تو کشتی من اول اونی که سمت اسکله هست رو کشتم رو عرشه . بعد یارو اومد وسط . رفتم اونورم زدم دو تا گارد رفتن رفتم وسط اسکله بوم :دی

D r i v e r
20-06-2010, 12:46
من تو صفحه codex page هستم چه جوری باید مرتب کرد جریانش چی ؟
سلام
نقشه جهان هست
شما اگه برین روی eagle mode میتونین مرتبش کنین
اول گوشه ها رو که خیلی واضح هستن مرتب کنین و طول و عرض رو که خیلی راحته
بعد از روی گوشه ها و طول و عرضش ادامش رو مرتب کنید
وقتی مرتب شد خودش از اون حالت خارج میشه :46:
الان همه دوستاتون توی اتاق جمع هستن در حضور عموتون؟

A.M.D.D.E.V.I.L
20-06-2010, 13:39
این بازی انلاین هم داره؟ اگه آره . چطور باید ازش استفاده کرد؟

Lt.Ali
20-06-2010, 14:31
یکی از بهترین بازی هایی هست که کردم بلـه فکـر کنم قسمت آنلاین هم داره اگـر اشتباه نکنم :10:

Tirion Fordring
20-06-2010, 16:25
نه آنلاین نداره اطلاعات غلط ندید :دی

آنلاین نسخه بعدی هست . احتمالا اواخر 2010 بیاد.

منم بعد 16 ساعت بازی بالاخره تموم کردم (وسط امتحانا بود طول کشید)

تهش خیلی قشنگه . ولی یکمی سخته . کشتن Rodrigo که کاری نداره با یه تفنگ میزنیدش اما قبلش که باید بدون اینکه دیده شید دو تا گیت رو باز کنید یکمی سخته .

اولین در خیلی آسونه دو نفر پشتشونند . دومی یکمی سخته اینطوری عمل کنید برید توی راهرو بغلی سرباز اول رو بکشید . طبق معمول سرباز دوم میاد . صبر کنید نزدیک شه با پرتاب خنجر یا چاقو مخفی بکشید .

برید جلو دوباره اون یه نفر رو با پرتاب دو تا خنجر بکشید و بعدیشم با چاقو مخفی :دی

البته تفنگم میشه ولی طول میکشه تا دقیق تیر بخوره و detect میشید

titanium_zarin
20-06-2010, 20:54
سلام. کرک رو حتما نصب کنید و یه برنامه توش داره که باید نصب شه!!
اگر توی سی دی نبود. اسم نرم افراز رو میگم
اما سوالم مربوط هست به اینجا

هر کاری می کنم نمی تونم برم بالای ساختمون!!! هر کاری میکنم...! حتی رفتم دو سه قایق اوردم که بتونم ارتفاعم رو کم کنم اما بازم نمی شه! :d
اينجا ونيزه ؟؟؟
اگه اره فكر كنم بايد با ماشين پرنده بري ...
حتما وقتش نرسيده ...بايد از داوينچي بگيري ...

The MH
20-06-2010, 23:18
اينجا ونيزه ؟؟؟
اگه اره فكر كنم بايد با ماشين پرنده بري ...
حتما وقتش نرسيده ...بايد از داوينچي بگيري ...
بله. شهر ونیز هست. ما رو گرفتی "( منظورت از ماشین پرنده چیه؟؟)
حتما یه سر به داوینچی می زنم:5:

titanium_zarin
21-06-2010, 09:35
بله. شهر ونیز هست. ما رو گرفتی "( منظورت از ماشین پرنده چیه؟؟)
حتما یه سر به داوینچی می زنم:5:

سلام...
چه گرفتني ؟؟؟
اقا تو اون دختره رو پيدا كردي ؟؟؟
ياد گرفتي از جاهاي بلند بري بالا ؟؟؟
اگه نه ...هنوز براي ماشين پرنده ...

Maggy_P
21-06-2010, 15:12
امم
فکر کنم بازی من اساسا مشکل داره
کسی هست که سیو sequence 13 رو داشته باشه با 30 تا codex page? چون من همه ی view point ها رو باز کردم ولی هر شهر رو میرم هیچ codex page چدیدی نیست و توی 25 تا گیر کردم
برای به دست آوردن 5 تای آخر باید چی کار کنم؟ چه خاکی به سرم بریزم
آیا با تموم کردن معموریت های جانبی مثلا با مسابقات و ... codex page گیر میاد؟
نه باید همه ی شهر ها رو کاملا بگردید
معمولا توی نقشه علامت زده
اگر نبود از مغازه ی نقاشی نقشه های شهر رو بخرید

A.M.D.D.E.V.I.L
21-06-2010, 15:47
نه همین الان تمام view point های florance رو رفتم و دیدمشون نقشه ها رو هم همشونو از مغازه ها گرفتم ولی هیچ اثری از هیچ چیز نیست (شمشیر الطائر رو هم باز کردم)
اینم از عکس نقشه م . کسی هست که بخواد سیو این مرحله از بازی رو به من بده؟ خواهش میکنم

Tirion Fordring
21-06-2010, 15:52
شمشیر الطائر ؟ شمشیر الطائر چیه شما میگید . زره الطائر همونیه که 6 تا seal میخواد . مگه شمشیر الطائر هم هست ؟ کجا ایی به من بگید از کجا میشه خرید .

اون چاه بغل ویلا چیه دیگه .

من بازی رو تموم کردم بیشنم چیکار کنم ... ولی مراحلش کلا خیلی باحال بود . من فقط با ونیز حال کردم . خیلی قشنگ بود مراحل rosa و دزدا که خوب بود ولی اون یارو که باید با Flying Machine میکشتمیش یه چیز دیگه بود :دی ...

دو سه ماه بعد یه بار دیگه از اول میرم :دی

اگه میخواید دوباره پرواز کنید هر وقت خواستید برید special memory شمال Rominiga (نزدیک Flori . من الان میرم تمام Tower ها رو دیسکاور کنم :دی)

برای codes نه نیازی به نقشه هست نه نیاز به برج ها . در اصل نقشه هیچی نمیگه بهتون . فقط محل صندوقچه ها . !
codex*

شما فکر کنم 5 تا رو جمع نکردی . کلا تو این شهر ها هستند

Veneiza
Florence
Flori
Tuscany

نیازی به view point ندارید

َalireza
21-06-2010, 17:00
آقا یه سوال
من تو جنگ یکی از این تبریا شمشیرمو انداخت
بعدش که همشونو کشتم اومدم شمشیرمو وردارم اومد بقلیشو ورداشت
رو سر گنج ننشستم که برم یکی دیگه هم بخرم
بعدش اونی که ورداشته از اون شمشیر زپرتیاست
چجوری شمشیر قبلیمو پس بگیرم؟

titanium_zarin
21-06-2010, 17:05
آقا یه سوال
من تو جنگ یکی از این تبریا شمشیرمو انداخت
بعدش که همشونو کشتم اومدم شمشیرمو وردارم اومد بقلیشو ورداشت
رو سر گنج ننشستم که برم یکی دیگه هم بخرم
بعدش اونی که ورداشته از اون شمشیر زپرتیاست
چجوری شمشیر قبلیمو پس بگیرم؟

سلان ...
برو ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ...
اونجا برش دار ...

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

نه همین الان تمام view point های florance رو رفتم و دیدمشون نقشه ها رو هم همشونو از مغازه ها گرفتم ولی هیچ اثری از هیچ چیز نیست (شمشیر الطائر رو هم باز کردم)
اینم از عکس نقشه م . کسی هست که بخواد سیو این مرحله از بازی رو به من بده؟ خواهش میکنم

دوست من ...
ممكنه تصوير رو تصوير شده باشن ...
شما كاملا زوم كن رو نقشه ...پيداش ميكني ...

A.M.D.D.E.V.I.L
21-06-2010, 17:59
مشکل رو پیدا کردم
اما کاری نیست که بتونم براش بکنم
باید از اول بازی رو برم
مشکل اینه که از ترینر استفاده میکردم
نمی دونم چه ربطی داره
گویی اگه پول رو 9999999999 کنیم codex ها ناپید میشن

Tirion Fordring
21-06-2010, 18:56
آخه مرد حسابی این بازی چه نیازی به پول داره ؟ تهش 120 هزار پول بی استفاده میمونه (با اینکه کلی زره چرت و پرت و شمشیر گرون خریدم) ...

راستی شمشیر الطائر چیه ؟ Scrimish یا همچین چیزی که شبیه شمشیر عربا خمیده هست ؟ اونو من دارم اونهع ؟

pouria2x2
21-06-2010, 19:48
آخه مرد حسابی این بازی چه نیازی به پول داره ؟ تهش 120 هزار پول بی استفاده میمونه (با اینکه کلی زره چرت و پرت و شمشیر گرون خریدم) ...

راستی شمشیر الطائر چیه ؟ Scrimish یا همچین چیزی که شبیه شمشیر عربا خمیده هست ؟ اونو من دارم اونهع ؟

نه آخرین شمشیریه که میتونی از مغازه بخری بااین که ظاهر ساده هی داره ولی speed و دمیجش تا ته پره

A.M.D.D.E.V.I.L
21-06-2010, 20:17
نه باید 6 قطعه سنگ گرد رو از 6 شهر بیرون بیاری بذاری توی زیر زمین ویلا و لباس و تجهیزات الطائر باز میشن بعد میتونی از اسلحه فروشی شمشیرشم بخری

َalireza
22-06-2010, 09:34
یه سوال
بهترین راه برای کشتن تبر زنا چیه؟(چه وسیله ای)

M A X I M U M
22-06-2010, 09:49
راست کلیک رو نگه دار و وقتی خواست حمله کنه با Space زدن و جهت دادن جاخالی بده بعد سریع سریع حمله کن

molaali
22-06-2010, 10:18
دوستان اطلاعات جديدي در مورد نسخه ي جديد اين بازي منتشر نشده؟

javad2015
22-06-2010, 10:55
نمیدونم توجه کردید یا نه ولی اسم یکی از اجداد اتزیو که مجسمش تو زیر زمین ویلای عموش هست داریوشه
دربارش نوشته شاه ایران و اولین کسی که از hidden blade استفاده کرد

A.M.D.D.E.V.I.L
22-06-2010, 12:36
بله
ولی نمیدونم چرا نوشته xerxes رو کشته باید مینوشت khashayar

molaali
22-06-2010, 12:39
نمیدونم توجه کردید یا نه ولی اسم یکی از اجداد اتزیو که مجسمش تو زیر زمین ویلای عموش هست داریوشه
دربارش نوشته شاه ایران و اولین کسی که از hidden blade استفاده کرد

اين طور كه من يادمه نوشته بود داريوش خشايار شاه رو با hidden blade كشته. اين داريوش با داريوش پسر كوروش فرق ميكنه. (اين اون نيست!)

m.r.s
22-06-2010, 21:37
سلام بچه ها.يك سوال درباره Upgrade Hidden توسط اون Leonardo يكم توضيح ميدين؟
وقتي اسلحه رو درست كرد گفت كه هروقت نامه اي مثل نامه اي كه بهش داده بوديم پيدا كرديم واسش بياريم.اون هم بجاش اسلحه مون رو Upgrade ميكنه.
از كجا بايد اون نامه ها رو پيدا كني؟در طول بازي پيدا ميشه؟يا بايد برم بگردم.

A.M.D.D.E.V.I.L
22-06-2010, 21:40
توی نقشه خودش مشخص میشه

m.r.s
22-06-2010, 23:30
خوب من حالا يه جا رسيدم كه گفته 4 تا از اونا رو پيدا كنم.من 3 تا پيدا كردم.اون يكي كو؟اصلا داخل شهره؟هيچ جا نيست.

titanium_zarin
22-06-2010, 23:46
خوب من حالا يه جا رسيدم كه گفته 4 تا از اونا رو پيدا كنم.من 3 تا پيدا كردم.اون يكي كو؟اصلا داخل شهره؟هيچ جا نيست.

اگه اونجا كه عمو بهت ميگه ...
بيرون ويلا هم هست ...
نقشه رو نگاه كن ميبيني ...
اگرم نيست كه كرك ايراد داره ...

m.r.s
23-06-2010, 00:08
داخل شهر هيچ جاش نيست.
در ضمن من كرك نصب نكردم فقط از تاپيك

استفاده كردم كه نيازي به كرك نشد.
حالا مطمنيد ايراد از كركه؟
توي شهر ديگه اي نبايد برم؟

A.M.D.D.E.V.I.L
23-06-2010, 16:45
بچه ها چند تا پر توی شهر ونیز هست؟

A.M.D.D.E.V.I.L
24-06-2010, 11:34
وای عجب داستانی داشت
خیلی عالی بود
بعد از 2 بار از اول رفتن بالاخره تمومش کردم تنها چیزی که مونده فیلم حقیقته اونم حلش می کنم

خرگ
24-06-2010, 12:18
VERY WELL عالی است

RatAtouille
24-06-2010, 16:50
من که از فیلم چیزی سر در نیاوردم .

A.M.D.D.E.V.I.L
24-06-2010, 22:41

آهنگ بازی

gt333
24-06-2010, 23:21
درباره داستان بازی یه کم توضیح بدید منم الان تمومش کردم.
و این که اون زنه که نور داشت کی بود ؟ و چی گفت به درموند ؟؟ و آخر سر که اسم دزمند رو گفت .دزمند چی میخواست ازش بپرسه ؟؟
ممنون

وین رونی
24-06-2010, 23:40
اون صحنه اول بازی که میره پیش همسر آیندش :31: دیگه تکرار نمیشه؟فقط برای دونستن بودا اصلاً قصد و غرضی نداشتم

molaali
25-06-2010, 08:37
درباره داستان بازی یه کم توضیح بدید منم الان تمومش کردم.
و این که اون زنه که نور داشت کی بود ؟ و چی گفت به درموند ؟؟ و آخر سر که اسم دزمند رو گفت .دزمند چی میخواست ازش بپرسه ؟؟
ممنون
اون زنه مثلاً خدا بود! و به دزموند گفت كه تا جند سال ديگه دنيا نابود ميشه و تو بايد يه كاري بكني
هيچي دزموند مي خواست بپرسه چكار كنم!

اون صحنه اول بازی که میره پیش همسر آیندش :31: دیگه تکرار نمیشه؟فقط برای دونستن بودا اصلاً قصد و غرضی نداشتم

نه فكر نكنم. من كه ديگه تا آخر بازي چيزي نديدم.

A.M.D.D.E.V.I.L
25-06-2010, 11:55
ولی توی assassin's creed brother hood بقیه ی کارهای عشقی شونو انجام میدن !! پس یکم جنبه میخواد
تازه این بازی توی نوامبر که میاد خیلی باحاله تریلرشو دیدم کلی حال کردم بازم اتزیو هست و کشتن ها خیلی سریع شده و حتی 2 نفر رو تو یک ثانیه با 2 سلاح میتونیم بکشیم همزمان !!
مولتی پلیرشم خیلی بامزه بود
3 تا تریلر دانلود کردم از سایت UBI برید دانلود کنید اولی یکم زیاده 150 مگ ولی خیلی باحاله (صحنه داره)

s.w.a.t
25-06-2010, 12:11
چرا یه قسمت هم نشون میده که باید با التیر بریم....
البته بسیار جزئی.
:دی

RatAtouille
25-06-2010, 16:30
سلام.من بازی رو از سایت p30day دانلود کردم که نوشته بود بازی کرک شدست.ولی بعد از نصب وقتی فایل exe رو میزنم شروع میکنه به ubisoft auto patch وقتی اونم تموم میشه میگه زبان رو انتخاب کن و بعدارور میده.که ارور اینه
could not retrieve version number instalation will be aborted
ورژنی که میزنه assassins creed2 ver 1.01
اگه راهنماییم کنید که این ورژنی که دانلود کردم کار میکنه یا نه ممنون میشم

برای چی دانلود کردی ؟ برو از یک جای معتبر بخر که اگر مشکل داشت بتونی عوض کنی .

َalireza
25-06-2010, 18:08
دوستان این عکس ها از کدوم نسخه بازی هست؟

farzan311
25-06-2010, 18:15
نسخه ای که هنوز نیومده brotherhood

A.M.D.D.E.V.I.L
25-06-2010, 18:22
عکس ها هر 3 تاشون مال multi player هستند
امید وارم با هاماچی بتونیم بزنیم و امید وارم توی گروپ هاماچی قبل از اینکه پر شه بتونم عضو شم

Hapoofesgeli
25-06-2010, 18:35
سلام
اون نسخه جدیده که نیومده الان تاپیک داره؟
اگه نداره پس همینجا جواب بدین
سیسیتم مورد نیازش اعلام شده؟
ممنون

A.M.D.D.E.V.I.L
25-06-2010, 19:45
برای brother hood تاپیکی زده شده؟