PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Assassin's Creed II

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

j.assassin
27-11-2009, 01:19
من ۲ روز چند ساعت بازی‌ کردم و تا ۴۰ درصد رفتم.

گرافیک خوب بود بازی‌ قشنگ بود ولی‌ مسخره بازی‌ بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی‌ ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.

j.assassin
27-11-2009, 01:22
اقايون نميتونن يكي 2 تا عكس از صحنه هاي خود بازي بزارن؟ يعني عكسا دست ساز باشه!:31:

عکسای بعضی تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید است. ولی‌ شخصاً نمیتونم بذارم.

PS2PS2PS2
27-11-2009, 14:45
بازي كردن اين بازي ايراد ندارد؟؟؟؟؟؟!

از اين لحاظ كه طرف شيعه است و......

loomina
27-11-2009, 19:38
من ۲ روز چند ساعت بازی‌ کردم و تا ۴۰ درصد رفتم.

گرافیک خوب بود بازی‌ قشنگ بود ولی‌ مسخره بازی‌ بود. هیچوقت به پای یکش نمیرسه. اینقدر چیز اضافه داشت که خیلی‌ ساده شده بود. هیچوقت به سختی ۱ و زیبائی ۱ نمیرسه. گرفیکشم یکم دخترونه بود.

سخت؟!!!!!
يكش من چشم بسته با 40 تا سرباز ميجنگمو در ميرم! اصلا به نظرم سختي نداشت! بالا پايين پريدنشم كه هنر چنداني نميخواست.

mahyarSAMSUNG
27-11-2009, 22:47
نه بابا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! عقب افتاد ؟ میشه تاریخ دقیقش رو بگید ؟ 2010 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

siavashjal
27-11-2009, 23:14
تاریخ عرضه نسخه pc رو بعضی سایت ها مثلا gamestop.com 16 مارس 2010 اعلام کردند یعنی 25 اسفند .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Zhangooler
27-11-2009, 23:31

برو بابا جون مادرت!!!
یعنی چی طرف شیعه ست و از این حرفا!خواهشا خرافات و تند روی ها رو کنار بگذارید.دیگه زمانش گذشته.

sir payman
28-11-2009, 00:03

اقا ما رو هم روشن کنید کی شیعه هست؟ کی کیو میکشه؟
ما شیعه هارو میکشیم شیعه ها مارو میکشن
چون شیعه ها تو بازین نباید بازی کنیم؟؟:24::42::34::39:
کلا داستان بازی مگه ربطی به شیعه و غیره داره؟

{sahand}
28-11-2009, 00:40

اوه! جد جد جد جد ... اتزیو، یعنی الطائر مسلمون بوده، شما چجوری به این نتیجه رسیدی که اتزیو (و در نتیجه دزموند) شیعه ست؟
در ضمن حشاشیون از فرقه ی اسماعیلیه بودند نه شیعه ی اثنی عشری.

در ضمن یه چیز دیگه هم بگم، خیلی از دوستان فکر می کنن اون مجسمه ی داریوش نامی که توی زیر زمینه، مجسمه ی داریوش پادشاهه! در صورتی که این طور نیست! طبق توضیحاتی که خود بازی می ده، داریوش یه assassin بوده که خشایارشا رو کشته.
(خوب شد نگفتید داریوش خواننده!:31:)

sir payman
28-11-2009, 00:43
اصلا گیریم شیعه باشه که چی اخه این حرفا:13:

S.Y.K
28-11-2009, 00:58
دوستان یکی از کاربرن یه پست داد که محتوی اون هم اصلا جالب نبود
اما لطفا بحث رو خاتمه بدید وگرنه این بحث همین طور پیش میره! آخرش هم کار به پاک شدن پست و اخطار گرفتن و ... می کشه
توی تاپیک AC1 هم از این بحث ها زیاد اتفاق افتاد و حاصلی نداشت!

DANTEH2010
28-11-2009, 13:11
نسخه ی PC حدود 3 ماه دیگه منتشر میشه ... فک کنم این باشه :

Assassin's Creed 2 Requirements:
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

دستت درد نکنه:18: ولی میشه مینیمومشم هم بگید؟ چون برا ما بدبخت بیچاره ها HIGH به درد نمیخوره!!:41:

Bs_panzer
28-11-2009, 13:40
یه جا تو خواب رفت با Altaier شوکه شدم :دی

j.assassin
28-11-2009, 15:00
سخت؟!!!!!
يكش من چشم بسته با 40 تا سرباز ميجنگمو در ميرم! اصلا به نظرم سختي نداشت! بالا پايين پريدنشم كه هنر چنداني نميخواست.

تو دوش من چشم بسته با 80 تا سرباز ميجنگمو می کشمشون! بالا پايين پريدنشم سخت تر بود. کشتن هدفم حتما باید میرفتی پیشش میکشتیش ولی تو این از دورم میشه با چاقو یا تفنگ کشتش. لباسشم که شده مثل لباس دخترا. کلا ابهت یکش بیشتر بود.
ولی زره طایر خیلی باحاله توی بازی. من گرفتمش رنگ لباسشم باش عوض میشه.
در جمع بازی باحال بود. گرچه ابهت یکش را نداشت. اگه توی بازی شنل رو نمیزاشتن همه از گرافیکش تعریف می کردن.

molaali
28-11-2009, 17:10
سلام اين بازي چند ساعت زمان مي برد؟

shakerifar
29-11-2009, 16:17
]
در ضمن یه چیز دیگه هم بگم، خیلی از دوستان فکر می کنن اون مجسمه ی داریوش نامی که توی زیر زمینه، مجسمه ی داریوش پادشاهه! در صورتی که این طور نیست! طبق توضیحاتی که خود بازی می ده، داریوش یه assassin بوده که خشایارشا رو کشته.
(خوب شد نگفتید داریوش خواننده!:31:)
حالا کی این حرف رو زد؟؟؟؟:31:

کاملا باهاتون مخالفم نسخه 1 اصلا حرفی برای گفتن در مقایسه با این بازی نداره تنوع مراحلش 0 بود و در کل بازی 4 نوع ماموریت بیشتر نبود .
گرافیکش هم خیلی خوب هستش و به غیر از چهره ها هیچ ایرادی نداره که اینم خیلی بزرگ نیست
حس کامل دوران رنسانس رو بهت القا می کنه این بازی با محیط های شاهکارش

قا ما رو هم روشن کنید کی شیعه هست؟ کی کیو میکشه؟
ما شیعه هارو میکشیم شیعه ها مارو میکشن
چون شیعه ها تو بازین نباید بازی کنیم؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا داستان بازی مگه ربطی به شیعه و غیره داره؟
نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن جوسازی کنن
اخه شیعه کجا بود ؟؟؟این بازی تو ایتالیا هستش حالا به نظر شما شیعه تو ایتالیا چی کار می کنه؟؟
دعوا سر نسخه 1 بود که اون هم هیچ ربطی به شیعه ها نداشتش اصولا و فقط نام فرقه Assassins از پیروان اسماعیلیه گرفته شده بود

PS2PS2PS2
29-11-2009, 16:19

بابا جون من خوندم كه اين شخصيت اول اين بازي Assassin's Creed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شيعه ي اسماعيليه است
حالا نميدونم كه ميدونيد اسماعيليه ها خيلي ترور هاي وحشت ناكي داشتند و حكومت درست و حسابي اي نبود
مثل اين نوشته:
"مردی سفید پوش ، سوار بر اسبی با شمشیر می آید او خود را از شیعیان می داند ،شیعه ایرانی ، مردی شجاع و قوی ، او خود را فدایی می داند و هدفی جز کشتن ندارد..........."
ميتونيد به اين منابع هم مراجعه كنيد:

*سایت اندیشه قم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* کتابخانه تخصصی مرکز جهانی علوم اسلامی - فرق و مذاهب کلامی
*ماهنامه پیام حوزه ، شماره 20، بررسى منابع تاریخى در باره اسماعیلیه
*روزنامه شرق ، دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۳ – سرگذشت حشاشین
*سایت دارینوس ،پیش نمایش بازی (Assassin`s Creed)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
*سایت خانه بازی

Masoud King
29-11-2009, 19:01
بابا جون من خوندم كه اين شخصيت اول اين بازي Assassin's Creed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شيعه ي اسماعيليه است
حالا نميدونم كه ميدونيد اسماعيليه ها خيلي ترور هاي وحشت ناكي داشتند و حكومت درست و حسابي اي نبود
مثل اين نوشته:
"مردی سفید پوش ، سوار بر اسبی با شمشیر می آید او خود را از شیعیان می داند ،شیعه ایرانی ، مردی شجاع و قوی ، او خود را فدایی می داند و هدفی جز کشتن ندارد..........."
اون منبعی که دادی چقدر معتبر هستش واقعا!!
این بازی عناصر زیاد و عمده ای رو از فرقه حسن صباح گرفته ولی اصلا هیچ ربطی به اونا نداره!
در کل این بحث هم همینجا تموم بشه و الکی تاپیک رو با این موضوعات بی پایه منحرف نکنید!

rezakheyri
29-11-2009, 19:03
انقد جو گیر شدم سر این بازی تا اخر یشب خوابه altaierدیدم که داشتیم دوش به دوشه هم مبارزه میکردیم .که یدفه من از کوه افتادم پایین و از خواب پریدم:18::5::27::27::27::27:

Leon-117
29-11-2009, 21:27
مثل اين نوشته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*سایت اندیشه قم
* کتابخانه تخصصی مرکز جهانی علوم اسلامی - فرق و مذاهب کلامی
*ماهنامه پیام حوزه ، شماره 20، بررسى منابع تاریخى در باره اسماعیلیه
*روزنامه شرق ، دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۳ – سرگذشت حشاشین
*سایت دارینوس ،پیش نمایش بازی (Assassin`s Creed)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
*سایت خانه بازی
اين كه الطائر مسلمونه درست اما اسماعيليه رو از كجا آوردي شما؟اين منابع ايراني همه ضد بازي بودن و بعضي هاشون هم ادعاي شيعه كشي تو بازي داشتن.
خواهشا بحث رو تموم كنيد.:11::40:

mohammad_77
29-11-2009, 23:33
سلام.

الان ساعت 11.30 شب هستش و یکی بیاد بگه این سایت حرف حسابش چیه ؟

مگه نمیگید 2 تا 3 ماه دیگه عرضه میشه ؟

mamad gonzo
29-11-2009, 23:55
سلام.

:28::9:من که سر در نمیارم ولی یحتمل کلاه برداریه.

siavashjal
30-11-2009, 00:43
با توجه به این که نوشته در سه دی وی دی به نظر مشکوک می یاد. احتمالا این سایت نسخه کنسولی را به همراه شبیه ساز برای کامپیوتر گذاشته برای فروش.

alizshah
30-11-2009, 01:19
با توجه به این که نوشته در سه دی وی دی به نظر مشکوک می یاد. احتمالا این سایت نسخه کنسولی را به همراه شبیه ساز برای کامپیوتر گذاشته برای فروش.
نسخه شبیه ساز چیه
میشه یکی توضیح بده ؟
یعنی میشه با نسخه کنسولی رو pc باز کرد ؟؟؟!

sir payman
30-11-2009, 02:43
مگه میشه؟من که تو هیچ سایت خارجی اینجور چیزی رو ندیدم.برای دانلود هم اصلا چنین چیزی وجود نداره پس این از کجاش اینو در اورده.

چنین برنامه ای فکر نکنم باشه
برای ps2 بود و چون نمیتونست به اندازه کافی از توان pc استفاده کنه حتما بایستی یه سیستم قوی میداشتی تا بتونی بازیای ps2 رو اجرا کنی.دیگه چه برسه به xbox یا ps3

siavashjal
30-11-2009, 14:00
من هم گفتم احتمالا .

نمی دونم این سایت چه طوری نسخه pc رو گیر آورده و گذاشته برای فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shuahin_kh
30-11-2009, 14:14
منم فكم افتاد زمين شكست. من كه جرات خريدشو ندارم. چون ميدونم جز اعصاب خوردي چيزي برام نداره.
حالا يه شير مرد يا زن بره بازي رو بخره و خيال همه رو راحت كنه:20:

و همچنان تاريخ release سه ماهه اول 2010 هستش

j.assassin
30-11-2009, 14:15
سلام.

گرچه تو ایران بازیها زودتر از بقیه جهان پخش می کنن ولی موقعی که تو جهان پخش شده در نتیجه سایتهایی مثل gamespot و gamespy , ... تاریخ پخش را می زنند.
در مورد تبدیلم فکر کنم دروغ باشه وگرنه Gran Turismo:2: :2: رو تبدیل می کردن به xbox360.

mamad gonzo
30-11-2009, 14:23
منم فكم افتاد زمين شكست. من كه جرات خريدشو ندارم. چون ميدونم جز اعصاب خوردي چيزي برام نداره.
حالا يه شير مرد يا زن بره بازي رو بخره و خيال همه رو راحت كنه:20:

و همچنان تاريخ release سه ماهه اول 2010 هستش

تو این اوضاع هدفمند شدن یارانه ها هیچ شیر مرد یا زنی پیدا نمیشه که 6 تومن بده اینو بگیره که در صد ریسکش 99% ه:31:
فکر کنم هندونه رو زیر بغل 3/4 نفری گذاشتم:31:
هر کی رو گنج خوابیده یا علی:27:

vendee
30-11-2009, 14:23
ایا این بازی به صورت رسمی تو امریکا عرضه شده؟؟؟یعنی به صورت رسمی بیرون اومده؟؟

shuahin_kh
30-11-2009, 14:26
در هيچ كجا اين بازي براي pc به بازار نيومده. البته تنها دليل من تاريخ release اين بازي هستش كه توي همه سايتها زده

vendee
30-11-2009, 14:31
پس چرا تو سایت خود Assassin's Creed II این بازی رو برای فروش گذاشته ماله pc و بقیه کنسول ها رو!

shuahin_kh
30-11-2009, 14:42
اگه حوصله داشتي و برميگشتي چند صفحه قبل ، اين معما رو چند وقت پيش مطرح كردم.
فكر كنم پيش فروش بازي براي PC باشه. ولي از يه طرف ديگه به قضيه نگاه كني، تو سايت UBI تاريخ عرضه PC هم مثل كنسولها اعلام شده. پس بنظرم هرچي بيشتر بهش فكر كنيم بيشتر پيچيده تر ميشه.
اينجا بازي 70-80 دلاري رو داري نهايت ميخري 5000 تومان. مگه بده؟ يه خورده دندون رو جيگر بزار.
ولي نظر من اينه كه UBI داره با اين كار تبليغات ميكنه. چون زمان release واقعا مبهمه و همه دارن راجع به اين بازي حرف ميزنن. پس يه تبليغ بي نقص هستش.

PS2PS2PS2
30-11-2009, 17:58
براي اطلاع رساني ميگم:
اين بازي تو ايران هم اومده براي pc (ميدونستيد؟!!!!!!!!)
همين ديروز يه مغازه اي قول مررررررردونه داده بود كه براي امروز مياره

DANTEH2010
30-11-2009, 21:37
دستت درد نکنه:18: ولی میشه مینیمومشم هم بگید؟ چون برا ما بدبخت بیچاره ها HIGH به درد نمیخوره!!:41:

لطف میکنه یکی بگه به ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Masoud King
30-11-2009, 22:10
دوستان برای هزارمین بار باید بگم که نسخه pc تاخیر خورده و اینو یوبی سافت تو صفحه تویتر خودش گفته!
بازی رفته واسه ژانویه تا مارس 2010 ! هنوز تاریخ انتشار دقیق نسخه pc گفته نشده!
خواهشا تموم کنید موضوع رو!

779
30-11-2009, 23:18
در یک کلام باید بگم که تنها مشکل بازی از نظره من و در مورده گیم پلی این بود که خیلی کم از این وسایل بسیار حرفه ای که دارم استفاده میشه! یعنی کم تر ماموریتی داریم که Poisen استفاده کنیم یا تفنگ!! بیشتر ماموریت ها که میخوایم بکشیم با همون Hidden Blade کارو یک سره میشه کرد!

Masoud King
01-12-2009, 01:11
در یک کلام باید بگم که تنها مشکل بازی از نظره من و در مورده گیم پلی این بود که خیلی کم از این وسایل بسیار حرفه ای که دارم استفاده میشه! یعنی کم تر ماموریتی داریم که Poisen استفاده کنیم یا تفنگ!! بیشتر ماموریت ها که میخوایم بکشیم با همون Hidden Blade کارو یک سره میشه کرد!
خوب خاصیت هر بازی همینه!!
مثلا تو کال شایان جون از همه سلاح ها به یک اندازه استفده میکنی؟!
به نظر من اینطوری تنوع بیشتر میشه و دلیلی نداره که از همه استفاده بشه. این تنوع هم برای جذب بیشتر مخاطب هست!
یکی دوست داره با شمشیر بجنگه! یه دوست داره با نیز یا ...
با هر سلاحی میشه کشت ولی خواستن این موضوع رو رعایت کنن که شما با چی دوست داری بکشی!
مهم این هستش!

Turok-71
01-12-2009, 01:31
خوب خاصیت هر بازی همینه!!
یکی دوست داره با شمشیر بجنگه! یه دوست داره با نیز یا ...
با هر سلاحی میشه کشت ولی خواستن این موضوع رو رعایت کنن که شما با چی دوست داری بکشی!
مهم این هستش!
با این حرفت مخالفم مسعود جان!
اگه یه بازی حرفه ای باشه باید طوری مراحل طراحی بشن که خود گیمر مجبور بشه از سلاح های مختلفی که داخل بازی هست استفاده کنه نه اینکه هر چی رو دست داشت برداره چون این عمل بر عکس حرفت باعث یکنواخت شدن بازی میشه!به زبان ساده تر میشه کاربردی کردن همه ی سلاح ها...

starn
01-12-2009, 04:40
دوستام من جز عده ای بودم که اطلا رسنای می کردم بازی توی سال 2010 می آد ولی الان دیدم سایت بزرگ میهن دانود بازی رو واسه فروش گذاشته در 2 تا دی وی دی قضیه چی؟؟؟
حتما به لینک زیر مراجعه کنید

shuahin_kh
01-12-2009, 09:47
من گفته بودم بازم ميگم، يه شير مرد، زن، بچه پيدا نميشه بره اين بازي رو خيلي قشنگ بخره(از سايت ميهن دانلود) و پستچي هم بازي رو خرامان خرامان براش بياره و بعد اين شير گرامي مبادرت به نصبش كنه تا ببينه سالمه يا نه؟؟؟:31:

siavashjal
01-12-2009, 11:40
یک خبر داغ :

سایت gamespot.com تاریخ عرضه نسخه PC در اروپا رو 26 فوریه 2010 اعلام کرد.

9vin
01-12-2009, 11:57
من گفته بودم بازم ميگم، يه شير مرد، زن، بچه پيدا نميشه بره اين بازي رو خيلي قشنگ بخره(از سايت ميهن دانلود) و پستچي هم بازي رو خرامان خرامان براش بياره و بعد اين شير گرامي مبادرت به نصبش كنه تا ببينه سالمه يا نه؟؟؟:31:

شما بشو اون شیر مرد ! :46:

mInI_ClockEr
01-12-2009, 12:26
شیر مرد مردستان نبببببببببببببود

azar_yurdum
01-12-2009, 12:42
سلام. ببخشید من هم به سایت میهن دانلود سر زدم. دارن برای PC میفروشن. موضوع چیه ؟؟؟???

shuahin_kh
01-12-2009, 12:59
نه بهتره من جوانمرد بمونم و این افتخار رو به کس دیگه بدم:20:

mamad gonzo
01-12-2009, 14:07
من یه باز همچین غلطی کردم و بتمن رو خریدم اونم از مغازه و بازی هنوز ریلیز نشده بود یه همچین چیزی یعنی نسخه کاملش نبود بازی رو ببعد از مشاهده 7/8 باگ انداختم جایی که باید مینداختم(سطل اشغال) .
اگه بی تجربه بودم شاید اینو سفارش میدادم ولی این غلط رو تکرار نمیکنم..:41:

shuahin_kh
01-12-2009, 14:59
نه ممد. اشتباه نکن. تو شیرمردترین هستی. اون بتمن بدجنس رو همه مشکل داشتن. spiderman هم دنبالشه بابت چک بی محل.
تو میتونی( لااقل یکی رو پیدا کن که بتونه):5:
آخرش کار خودمه:19:

Torch Bearer
01-12-2009, 16:33
شاید چند وقت پیش که قرار بود بازی برای پی سی هم بیاد اینا برداشتن این مطلب رو گذاشتن ولی وقتی تاخیر خورده یادشون رفته مطلب رو از سایت بردارن.
چون همون موقع ها یه مغازه داره تو اینجا هم میگفت تا 1 هفته دیگه بازی اومده و اینا ولی الان دیگه از این حرفا نمیزنه.

starn
01-12-2009, 17:16
نه دوست عزیز من هر روز به سایت سر می زنم همین دیشت تبلیغ این بازی رو زدن قبل این مال کال اف دیوتی بود دیشت عوض کردن

PS2PS2PS2
01-12-2009, 18:08
سلام
ببخشيد من شنيدم كه در شماره 2 اين بازي مرحله هاي اول (براي xbox360) صحنه هاي بد و خيليييييييييي ...... وجود دارد
ميخواستم بدونم كه:
اولا حقيقت داره يا نه؟
دوما نظر دوستان چيه ؟
سوما شنيدم كه اين صحنه ها را نيز در Prince of Persia به كار خواهند برد!!؟

S@nti@go_s&k
01-12-2009, 18:13
بعضی جاهاش آره صحنه داره البته از دید ما
صحنه هاي بد و خيليييييييييي ...... هستن

وگرنه چیز خاصی نیست .

maziarb
01-12-2009, 18:37
برای iPhone کی میاید؟؟؟

mamad gonzo
01-12-2009, 18:54
نه ممد. اشتباه نکن. تو شیرمردترین هستی. اون بتمن بدجنس رو همه مشکل داشتن. spiderman هم دنبالشه بابت چک بی محل.
تو میتونی( لااقل یکی رو پیدا کن که بتونه):5:
آخرش کار خودمه:19:

حالا شانس بد همه دوستان که له له میزنن که یکی بازیو بخره من الان تو بحران مالی شدیدم وگرنه باور کنین این ریسک رو میکردم :27:
چرا؟
چون من بر خلاف میل خودم هنوز نسخه اولشو بازی نکردم و اگه اینم میخریدم و یه حقه بود و رکب میخوردم و نسخه اولشو با کمی تغییر گذاشته بودن من هیچ ضرری نکردم:13:
ولی گفتم که الان تو بحران شدیدی به سر میبرم:19:

kingboy_1978
01-12-2009, 19:04
سلام منم شنیدم بازی اومده؟؟؟؟ با کرک؟؟؟؟
خیلی تعجب کردم گفتن کریسمس میاد؟
حالا میشه به او سایته که میفروشه اعتماد کردو بازیو خرید؟؟؟/

mosolim
02-12-2009, 00:20
سلام
منم تبلیغ بازی رو تو سایت دیدم. ولی یه نکته وجود داره و اونم اینه که اگه بازی برای pc بیاد اول از همه لینک های دانلود بازی تو نت میاد بعد مثلا یه جا برای فروش میزاره.

mamad_rammstein_1
02-12-2009, 12:06
آقا من تو یک سایت نسبتا معروف ایرانی دیدم که این نسخه رو برای فروش گذاشته بود!!!!!! خودشم گفته بود که هیجا نداره فقط ما دارییم،مگه این بازی اومده؟!؟!؟! کسی خبر داره؟

shuahin_kh
02-12-2009, 13:25
سلام دوستان من.
كسي از ------------- نخره.
من ديروز بهشون email زدم، امروز شماره تلفن برام فرستاد و مستقيم با بخش game test صحبت كردم.
بازي مثلا مثل نسخه PES 2010 demo هستش يه چيزاييش ناقصه. به جون همديگه خودشون گفتن، خالي نميبندم.
خلاصه ممد جان منم بدجوري لاي منگنه هستم ولي اگر سالم بود ميگرفتم همرو آباد ميكردم(منظورم اينكه هركي خواست از دوستان براش رايت ميزدم) ولي چه كنم از نسخه demo خوشم نمياد

mamad gonzo
02-12-2009, 14:55
همون بهتر که صبرکنیم تا نسخه کاملش.
فوقش چند ماه صبر کردن از این بهتره که این نسخه های ناقصو بگیریمو کلی ضد حال بخوریمو به سازنده بازی فحش بدیم.

shuahin_kh
02-12-2009, 15:08
اي لعنت به كسي كه كنسولها رو طراحي كرد. اي جزززززززززززززززززززززز جيگر بزنه كه همرو سركار گذاشته:19::2:

kingboy_1978
02-12-2009, 20:56
واقعا باید از سازندگان تشکر کرد.:27:
فکر نمیکنم اساسینو به پرنس ربط بدن چون هیپ ربطی نداره؟؟!!!
در ضمن مگه اولین بازییه که صحنه داره؟

CATALONIA
02-12-2009, 21:34
من که چشم آب نمی خوره
شاید اسفند هم برای PC نیاد
ما که دو باره Assassin's Creed رو ریختیم
حالا کو تا اسفند . . . اگه بیاد

kortol
02-12-2009, 21:56
چرا یوبی جون اینجوری بازیهاش رو میده بیرون کنسول و پی سی رو به ام نمیده که کلی سود کنه ..............حالا من که پی سی دارم باید برم خونه دوستام که XboX 360 و PS3 دارن به یه بهانه ای چتر بشم تا اساسینز کرید 2 رو بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این انصافه............برا پی سی هم که می ترسیم مثل شماره اولش دمو بدن .مجبوریم تا بعد از عید که 100% اومدو همه بازی کردن بریم بازی کنیم .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن مگه اولین بازییه که صحنه داره؟

.................................................. ....................................
پس باید برید یه سری به خیابان های پایین شهر در بازی GTA IV بزنید ................صحنه های رقص و ... A C 2 در مقابل GTA اصلا هیچی نیستن ........البته این مقایسه فقط از نظر صحنه های غیر اخلاغی بود نه خود بازی گیر ندین دوباره!!!!!!!

shuahin_kh
03-12-2009, 10:02
برا پی سی هم که می ترسیم مثل شماره اولش دمو بدن .

نه بابا، ubi شكر خورده كه بخواد بازي ناقص باشه.
چون شماره اولش demo نبود عين COD6 گير داشت كه اولش با يه patch 900 MB كه روسها ساخته بودند، مشكل حل شد كه بعدا patch رو توي نصب بازي وارد كردند و اصلا كسي نفهميد patch وجود داره. جالب اين بود كه روسيه حال UBI رو با ساخت اين patch گرفت ولي زبان بازي روسي ميشد.

خلاصه UBI ميدونه همه PC بازها به خونش تشنن.:21: بدليل همين استرس هستش كه بازي داره دير مياد، چون دست و پاي كارمندا ميلرزه و يكسري از استرس زياد خودكشي و آدم كشي ميكنن و يكسري ديوانه ميشن، افسرده گي ميگيرن. بعضيهاشون هم بدليل چك برگشتي و مهريه و نفقه توي زندان ميافتن(چه ربطي داشت:whistle:) تعداد پرسنل كم ميشه و ديگه كسي نيست كه پروژه رو به جلو ببره.
اگه بدوني الان تو UBI چه خبره، الان جنگه:32:

3Dmajid
03-12-2009, 11:07
بچه ها کسی دموی این بازی رو خریده ؟

آخه من تو یه سایت دیدم که دموش رو واسه فروش گذاشته بود.

3 تا دی وی دی 5000 تومان.

shuahin_kh
03-12-2009, 11:40
توي p30world مثل اينكه كسي عادت نداره پستهاي قبلي رو بخونه.
3d جان. صفحه قبل رو بخون همه چي دستگيرت ميشه. اگر نشد بگو تا كامل عين همون دوباره برات توضيح بدم

kingboy_1978
03-12-2009, 15:40
پس چه باید کرد؟
مردیم از بی بازییییی؟!
هر بازیی میگیریم 2 روزه تموم میشه! اخر باید دوباره بریم سره Warcrafth
اه به این ubi:13:

3Dmajid
03-12-2009, 16:20
خب چی شد آخرش :31:

منم میدونم بازی دمو هست که واسه فروش گذاشتن، میخوام ببینم دموش که مشکلی نداره ... میتونیم بگیریم این 4 5 روز تعطیلی باهاش سرگرم باشیم یا نه ؟ :20:

eslamy_iut
03-12-2009, 16:33
اینم نقل قول از میهن دانلود :
به دلیل درخواست سوالات مکرر دوستان باید به عرض شما برسانیم این بازی برای ایکس باکس و پلی استشین 3 به صورت کامل عرضه شده است و Assassin Creed 2 برای کامپیوتر به صورت دمو و آزمایشی عرضه شده است . و ورژن اصلی این بازی اوایل سال 2010 برای کامپیوتر عرضه خواهد شد دوستانی که قصد خرید این بازی را دارند و یا این بازی را خریده اند توجه داشته باشند این بازی به صورت دمو + نسخه مربوط به ایکس باکس + یکی از 4 بازی پرفروش فروشگاه فقط با 5000 تومان ارسال خواهد شد .
پس فکر کنم فقط یکی از dvd ها اونم نصفش دموی assassin,s creed II رو شامل بشه یه کلاه برداری میشد اگه نمیگفتن بد جور حالگیری بود

titanium_zarin
03-12-2009, 20:11
دوستان یه نگاه اینجا بکنید...

kingboy_1978
03-12-2009, 21:19
میگم نسخه ی دمو چه فرقی با اصلی داره؟ میشه تو دمو بازیو تموم کرد؟
این سایته داره منو دیونه میکنه

kortol
03-12-2009, 22:54
دوستان یه نگاه اینجا بکنید...

.................................................. .................................................. .................................................. .....
برگرفته از همون صفحه معرفی شده :
{

لازه به ذکر است گروه ۵۰ نفری بعد از چندین سال با موفقیت توانستند این بازی فوق العاده را به پایان برسانند تا باعث شادمانی میلیون ها طرفدار این بازی بشوند این بازی در حال حاضر در هیچ فروشگاه اینترنتی و بازار هنوز عرضه نشده است و ******* ( نام سایت حذف شد ) به صورت اختصاصی برای اولین بار بعد از مدتها ورژن جدید این بازی رو به شما دوستان عرضه میکند
}
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........
یعنی چی که چند سال روش زحمت کشیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ :18: :18: یعنی بازی کردن و تموم کردن این بازی چند شال طول میکشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41: :41: از چند سال پیش اینا نسخه 2 رو داشتن که شروع کردنو بعد از چند سال اونم 2...3 هفته بعد از پخش بازی تونستن تمومش کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18: :18: :41: :41: چند سال پیش این بازی رو از کجا آوردن :19: .........با چه سیستمی تونستن همچین بازی پر گرافیکی رو اجرا کنن.:18::18:.................... چرا 50 نفری .........من یه نفری یکش رو تموم کردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی آدرس اینجا رو به من بده برم جای اون 50 نفر منو استخدام کنن حقوق 10 نفرشون رو هم به من بده حد اکثر 1 ماهه بازی ها رو براشون تموم می کنم !!!!! :31: :31: :31:

djmd
03-12-2009, 23:09
.................................................. .................................................. .................................................. .....
برگرفته از همون صفحه معرفی شده :
{

لازه به ذکر است گروه ۵۰ نفری بعد از چندین سال با موفقیت توانستند این بازی فوق العاده را به پایان برسانند تا باعث شادمانی میلیون ها طرفدار این بازی بشوند این بازی در حال حاضر در هیچ فروشگاه اینترنتی و بازار هنوز عرضه نشده است و ******* ( نام سایت حذف شد ) به صورت اختصاصی برای اولین بار بعد از مدتها ورژن جدید این بازی رو به شما دوستان عرضه میکند
}
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........
یعنی چی که چند سال روش زحمت کشیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ :18: :18: یعنی بازی کردن و تموم کردن این بازی چند شال طول میکشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41: :41: از چند سال پیش اینا نسخه 2 رو داشتن که شروع کردنو بعد از چند سال اونم 2...3 هفته بعد از پخش بازی تونستن تمومش کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18: :18: :41: :41: چند سال پیش این بازی رو از کجا آوردن :19: .........با چه سیستمی تونستن همچین بازی پر گرافیکی رو اجرا کنن.:18::18:.................... چرا 50 نفری .........من یه نفری یکش رو تموم کردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی آدرس اینجا رو به من بده برم جای اون 50 نفر منو استخدام کنن حقوق 10 نفرشون رو هم به من بده حد اکثر 1 ماهه بازی ها رو براشون تموم می کنم !!!!! :31: :31: :31:

حتما شوخی می کنی دوست عزیز نه ؟! :31:
گروه 50 نفری برای ساخت بازی بوده ! و ساختشو تموم کردن نه خودشو حتما منظورت همین بود دیگه ؟!:20:

kortol
04-12-2009, 14:07
حتما شوخی می کنی دوست عزیز نه ؟! :31:
گروه 50 نفری برای ساخت بازی بوده ! و ساختشو تموم کردن نه خودشو حتما منظورت همین بود دیگه ؟!:20:
.................................................. .................................................. ..................
نصفه اون حرفا که شوخی بود ولی سوال من اینه که چطور این بازی به دست این سایت رسیده در حالی که حتی خود یوبی سافت هم نسخه پی سی رو بیرون نداده!!!!!!!!!!! من به سایتش یه سری زدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سایت خود بازی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سایت فروشگاهی یوبی سافت .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آخبار بازی .

اما جیزی از بازی برای پی سی ندیدم ...............حالا این فروشنده گرامی این نسخه رو از کجا گیر آورده....نکنه از XboX 360 نسخه پورت شده برای پی سی درست کردن؟؟؟؟؟؟

grand theft auto
05-12-2009, 16:46
آقایون ما بالاخره این بازی رو که قبلا خریده بودم نصب کردیم،ولی فقط باید توی شهر بگردیم آدم بکشیم؟کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟چند روزه تو خیابونا الافم!

kortol
05-12-2009, 21:07
آقایون ما بالاخره این بازی رو که قبلا خریده بودم نصب کردیم،ولی فقط باید توی شهر بگردیم آدم بکشیم؟کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟چند روزه تو خیابونا الافم!

یعنی شما این بازی رو ( نسخه دوم بازی رو می گم ) روی PC نصب کردی !!!!!!!! چه جوریاست .دمو یه یا نه تمام مراحل باز هستن!!!! کامل توضیح بده بینیم چجوریه...........مثل سری اولش دمو نباشه !!!!!! لطفا کامل بگو که توی چه شهرب بازی می کنی و چند تا از ماموریت ها برات باز شدن ...........
ممنون.:20:

Alireza.M67
05-12-2009, 21:36
]

اخیرا تعداد بسیار زیادی از بازی‌کننده‌هایی که مشغول تجربه AC 2 هستند، از Glitchناراحت کننده که باعث حبس اتزیو در مخفیگاهش می‌شود، شکایت داشته‌اند.
این خطا هنگامی ایجاد می‌شود که بازی‌کننده دقیقا پس از اتمام مرحله یازدهم خط داستانی، اقدام به ذخیره بازی و خاموش نمودن کنسول نماید. در این صورت، هنگام مراجعه مجدد و بازیابی اطلاعات اتزیو در مخفیگاهش حبس شده و هیچ راهی برای خروج وی وجود نخواهد داشت!!
تنها راه حل موجود برای ادامه بازی شروع دوباره خط داستانی از ابتدا خواهد بود.
هرچند در این خصوص با مسئولان یوبی‌سافت جهت پاسخ‌گویی تماس گرفته شده است، به بازی‌کننده‌ها پیشنهاد می‌شود هنگام عبور از این مرحله کنسول خود را خاموش نکرده و حدالامکان تا اتمام مرحله دوازدهم به بازی ادامه دهند.

دوستان تحویل بگیرید .
من که این گیم رو هنوز بازی نکردم و علاقه ی چندانی هم به بازی کردنش ندارم (چون با شماره یکش حال نکردم )
این بازی اصلا استحقاق عنوان بهترین بازی سال رو نداره .
فکر کن یکی ندونه و تا مرحله 11 بره بعد دوباره مجبور شه از اول بازی کنه ... خنده داره .

havas_1980
05-12-2009, 23:41
آقایون ما بالاخره این بازی رو که قبلا خریده بودم نصب کردیم،ولی فقط باید توی شهر بگردیم آدم بکشیم؟کار دیگه ای نمیشه کرد؟؟چند روزه تو خیابونا الافم!حدس میزنم شما به اولین نسخه اشاره دارین یعنی Assassin's Creed چون در این بازیه که ماموریتهای تکراری انجام میدین و براتون میتونه کلافه کننده باشه نه در بازی دوم...

DJ POLESTAR
06-12-2009, 12:45
بازی AC2 دارای Uplay خواهد بود (هست).

سیستم اهدای جوایز شرکت یوبی‌سافت ( Uplay) در بازی AC2 گنجانده شده است.
این سیستم که بسیار شبیه به اچیومنت ها و تروقی های سونی و مایکروسافت است ضربات کمبو،اسلحه،تم و امکانات دیگری را طبق پیشرفت بازیباز در بازی ارائه می‌کند.در حال حاضر 3 بازی AS2 ، Splinter cell Conviction و RUSE مجهز به این سیستم امتیاز‌دهی شده‌اند.

مطالب بیشتر در مورد Uplay:

molaali
06-12-2009, 13:04
مدت زمان تموم کردن بازی چقدره؟؟
اگه مي شه جواب اين سوال رو هم بدين ممنون!

mr.hack
06-12-2009, 14:14
به نظر من قشنگ ترین بازی و گرافیکی ترین بازی جهان هستش و گیم پلی بسیار باحالی داره وتوصیه میکنم بخرید.

havas_1980
06-12-2009, 14:29
مدت زمان تموم کردن بازی چقدره؟؟

اگه مي شه جواب اين سوال رو هم بدين ممنون!
حدودا 12 ساعت مدت زمان ماموریت های اصلیه.

Ahmad-Ra
06-12-2009, 16:48
سلام.. ما بالاخره نفهمیدیم مگر قرار نبود برای pc تو ابان ماه منتشر بشه ac2... \الا چرا روی مثلا کنسول xbox اومد ولی تا الان خبری از انتشارش تو pc نیست.. اینقدر هم همه چی ضد و نقیض هست! یکی میگه خریدم یکی میگه دمو هست.. یکی ما رو روشن میکنه ؟؟ :دی

S.Y.K
06-12-2009, 18:43
سلام.. ما بالاخره نفهمیدیم مگر قرار نبود برای pc تو ابان ماه منتشر بشه ac2... \الا چرا روی مثلا کنسول xbox اومد ولی تا الان خبری از انتشارش تو pc نیست.. اینقدر هم همه چی ضد و نقیض هست! یکی میگه خریدم یکی میگه دمو هست.. یکی ما رو روشن میکنه ؟؟ :دی
نسخه هایی که بعضی از سایت ها برای فروش گذاشتند دمو هست
نسخه ی PC (نسخه ی اصلی) بازی چیزی حدود 4 ماه دیگه میاد دوست عزیز

Dark Shine
06-12-2009, 18:48
دلیل برای اینکه ac2 از شماره‌ی اولش بهتر است.
5- میتوانید شنا کنید.
یکی از المان های قابل بحث AC1 این بود که الطائر نمیتوانست سرش را زیر آب نگه دارد! پریدن در یک برکه نتیجه اش مرگ آنی بود. چرا همچنین آدمکشی نتواند شنا کند؟
Ezio نه تنها میتواند شنا کند، بلکه توانایی واکنش نشان دادن با جریان آب را هم دارد. بازیکن میتواند به زیر آب رفته تا از دست کسانی که در حال تعقیبش هستند نجات پیدا کند. فشردن دو بار دکمه‌ی پرش روی آب‌ها نتیجه‌ی شیرجه را در بر دارد. این حرکت به زیبایی جست و خیزهای Faith در Mirrors Edge است. او همچنین میتواند یک قتل مخفیانه در کناره های برکه انجام دهد. ساخت کانال‌ها در ونیز یک جای کاملا عالی برای مخفی شدن را ایجاد میکند. توانایی شنا کردن چیزیست که طرفداران به خاطرش سر تکان دهند اما Ezio همچنین میتواند یک قایق را هدایت کند و طوری که ما در تریلرها دیده ایم ، پرواز کند. به طور کلی اصلا کار راحتی نیست که بتوانیم در مورد توانایی‌های کامل این آدمکش صحبت کنیم. نمیتوانیم!

4- سیستم لورفتگی
این یک مشکل عمده در بازی اول بود. شما در حال قدم زن بودید و نگهبان‌ها به دلایلی به شما اشاره میکردند. شما شروع به فرار میکردید. لباس هایتان کثیف و چرکیده میشد و هیچ بازیبازی به این خاطر خوشحال نمیشد!
در AC2، در کنار سیستم سلامت Ezio ، یک حلقه ی قرمز رنگ وجود دارد که میزان لورفتگی او را نشان میدهد. وقتی قانون شکنی کنید، این نشان‌گر پر میشود و نگهبانان به شما بدگمان‌تر میشوند. حالا که نگهبانان درجه‌ی شکی هم برای خودشان دارند شما همیشه میدانید کی و چرا Ezio مورد هجوم قرار گرفته‌است. حالا شما میتوانید مقدار لورفتگی خود را با کندن پوستر‌های Wanted مربوط به خودتان در سطح شهر، دادن رشوه به مقامات رسمی و یا ترور برخی مقامات پایین بیاورید! این سیستم یادآور سیستم ستاره های بازی GTA است. و فقط در AC میتوانید رسواییتان را بواسطه ی کشیدن خنجرتان پاک کنید.

3- مسافرت های سریع
در AC1 گشت و گذار در یک منطقه‌ی مقدس در پشت یک مزرعه به نظر ایده‌ی خوبی میرسید، اما این ایده تنها تا زمانی دلچسب بود که فهمیدی برای مسافرت بین شهرها باید تمام مسیر را با اسب طی کنید.
در AC2، مطمئنا شما میتوانید یک اسب را در کوهستان برانید؛ البته اگر بخواهید. با این حال ایستگاه‌های مسافرتی در تمام مناطق شهر‌ها وجود دارد که در صورت تمایل، میتواند شما را به گوشه کنار ایتالیا برساند. نه تنها میتوانید به سرعت بین شهر‌ها جا به جا شوید، بلکه میتوانید گوشه‌ای از شهر را که میخواهید به آنجا بروید را نیز انتخاب کنید. قابلیت جا‌به‌جایی بین مکان‌ها کاملا دستی انجام میشود.

2- شما برای خودتان یک شهر دارید
در بازی اول الطایر بارها به مقر فرماندهی رییسش سر میزد. در اینجا او میتواند برخی تمرینات مبارزاتی راه بیندازد و وارد یک بحث طولانی شود.
این بار Ezio یک ویلای(تشبیه شده به شهر) بزرگ دارد، حتی با فاحــشه خانه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهنگری، فروشگاه وسائل هنری و کلیسا. او با یک معمار کار میکند تا ساختمان‌های کهنه‌ی شهرش را از معرض فرو ریختن نجات دهد. ساخت مجدد شهر نه تنها ظاهر شهر را تعویض میکند بلکه شهرمندان را توانمند‌تر خواهد کرد و نور خورشید را بر فراز ساختار معماری جدید بیشتر به چشم می آورد. شما همچنین میتوانید در داد و ستد هایتان تخفیف بگیرید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ezio میتواند در ویلایش حرکات مبارزاتی جدیدی را هم فرا گیرد، حرکاتی مثل توانایی به کارگیری دو تبر همزمان. علاوه بر این میتواند جواهراتش را هم در ویلا بفروشد.

1- شما میتوانید!

همانطور که در تصویر میبینید Ezio در حال کوبیدن یک چماق بزرگ بر فرق سر دشمن است! AC2 چندین دسته اسلحه‌ی جدید هر کدام با خصوصیات و انیمیشن های منحصر بفرد در اختیارتان میگذارد،. نه تنها میتوانید طلاهایتان را جمع کنید تا با آن سلاح های ویران کننده بخرید، بلکه قادر خواهید بود اسلحه های نگهبانان را بگیرید و از آنها علیه خودشان استفاده کنید.

havas_1980
06-12-2009, 20:02
نسخه هایی که بعضی از سایت ها برای فروش گذاشتند دمو هست
خدا میدونه این چیزی که به اسم دموی بازی عنوان کردند و در سه دی وی دی (!) هم هست, چی چیه!! :eh:
تازه اگه فرض رو بر این بزاریم دمو باشه, که دموی رسمی نیست, هم از خود یوبی سافت خبر انتشارش رو می شنیدیم هم از کلیه سایت ها...

S.Y.K
06-12-2009, 20:50
خدا میدونه این چیزی که به اسم دموی بازی عنوان کردند و در سه دی وی دی (!) هم هست, چی چیه!! :eh:
تازه اگه فرض رو بر این بزاریم دمو باشه, که دموی رسمی نیست, هم از خود یوبی سافت خبر انتشارش رو می شنیدیم هم از کلیه سایت ها...
دقیقا هومان جان
همون هم کلاه برداری بیش نیست!
یک DVD شامل اون دمو میشده!
بقیه ی DVD ها هم محصولاتیه که روی دستشون باد کرده!
واقعا که برای یه عده فروشندگان تاسف هم نمیشه خورد!!!

DANTEH2010
06-12-2009, 22:47
دوستان من خام شدم وبازیو خریدم ولی اجرا نمیشه !!! هر چقدر رو ایکون بازی کلیک میکنم انگار نه انگار !!!!!!:41:

Dark Shine
07-12-2009, 09:28
دوستان من خام شدم وبازیو خریدم ولی اجرا نمیشه !!! هر چقدر رو ایکون بازی کلیک میکنم انگار نه انگار !!!!!!:41:
حتما دموش هست.
نخرین این دمو ها رو که اگه اون پولتونو بندازین تو جوی آب بهتره که اینا رو بخرین:31:

Dark Shine
07-12-2009, 09:35
این سیستم پایین ترین سیستم مورد نیازی است که توسط شرکت UbiSoft گفته شده است که می توانید بازی را اجرا کنید :
Assassin?s Creed 2 Requirements:
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended
به عبارت ساده تر:
VGA : 256 MB
RAM : 3 GB
CPU : 2.6 GHz
HDD : 12 GB

kortol
07-12-2009, 11:58

.................................................. ........
با استفاده از تجربه نسخه قبلی که اونم دمو بود و نسخه اصلیش عید منتشر شد شما چرا دوباره فریب خوردی و رفتی خریدی......اگه نسخه کامل و اصلی بیاد که خود همین سایت هم تبلیغ فروشش رو می زنه دیگه .....

HoJJaT_07
07-12-2009, 14:04
سلام .

مگه هنوز نسخه کامل نیومده ؟ یعنی نریم بخریم ؟

CATALONIA
07-12-2009, 16:31
سلام .

مگه هنوز نسخه کامل نیومده ؟ یعنی نریم بخریم ؟

نه عزیز 
شما اگه این دو سه صفحه رو بخونی متوجه میشی که بازی اسفند میاد 
همه ی این چیز هایی هم که توی سایت ها گذاشتن من در آوردی هست
البته برای PC  

shuahin_kh
07-12-2009, 16:38
میگم چقدر شیرمرد داشتیم اینجا. نخرید عزیزان نخرید.
من مقایسه دوستمون BOROMR رو خوندم که AC1 با AC2 مقایسه کرده بود. خیلی خوب بود. ولی توی AC1 برای رفتن به شهری دیگر میتوانستید از حالت Tranport استفاده کنید یا به عبارت دیگر عین حرفی که شما در موردشماره AC2 زدید عمل کنید
بزی هم دم دمای عید میاد

molaali
07-12-2009, 18:48

به عبارت ساده تر:
VGA : 256 MB
RAM : 3 GB
CPU : 2.6 GHz

ويندوز ويستا رم بيشتري مي خواهد نه ايكس پي فكر كنم جاي اين دو تا رو بر عكس نوشته باشي (البته اميدوارم چون من 2 گيگ رم دارم!)
و بهتره RAM=2GB رو بنويسيم
ضمناً بخواطر فضوليم منو ببخشيد!!

Dark Shine
07-12-2009, 18:56
جدیدترین تریلر از گیم پلی بازی:

Quick Time :
Full Size : 38.2 mb
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWMV:
Full Size: 39.3
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMP4 For Ipod:
Full Size : 29.9 mb
کد:

راستی چندتا اسکرین جدید اومده به شرطی بهتون میدم که کف نکنید!:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kingboy_1978
07-12-2009, 19:49
دیگه دارم دیونه میشم خیلی بازیه توپی شده ... پس کی این بازی میاد؟ خود ubi گفته کریسمس . یعنی کریسمس میاد تو ایران ؟ نمیدونم چرا بعضی ها میگن اسفند؟:18:

siavashjal
08-12-2009, 00:16
دوست عزیز فعلا تاریخی که برای عرضه این بازی در اروپا اعلام شده 16 فوریه 2010 هستش یعنی بیشتر از 2 ماه دیگه.

kortol
08-12-2009, 11:18
دیگه دارم دیونه میشم خیلی بازیه توپی شده ... پس کی این بازی میاد؟ خود ubi گفته کریسمس . یعنی کریسمس میاد تو ایران ؟ نمیدونم چرا بعضی ها میگن اسفند؟:18:
.................................................. .................................................. .....................

می گیم اسفند به خاطر اینکه تجربه نسخه اولش رو داریم......... من که می زارم یه نسخه کامل و بدون ایراد ازش بیاد بعد می گیرمش .. هیفه آدم این بازی رو بگیره و بعد به خاطر اشکال در کرک و سیو و دمو بودن بازی تو کفش بمونه و بد تر اعصابش خورد بشه .........ما که این همه صبر کردیم تا اسفند هم روش .

shuahin_kh
08-12-2009, 11:27
اگر حرف gamespot راست باشه و 26 feb باشه يعني ميشه جمعه 7 اسفند 1388:13:
3 ماه ديگه؟!؟!؟! مگه دستم به ubi نرسه.
اونوقت مجبورم بيخيال امضائم بشم cut'em all

sir payman
08-12-2009, 12:59
حالا جالب میشه وقتی بیاد کلی رفته باشه رو گرافیکشو ... .
ولی اگه شانس ماهاس تازه توش پر میشه از باگو این حرفا.

night lord
08-12-2009, 14:53
برای pc با directx 10 میاد یا directx 11 ?

shuahin_kh
08-12-2009, 15:11
search كردم ، زده بود DX9.0c ، يه سري هم DX10 زده بودند. ولي اگر قراره 3 ماه ديگه بياد بعيد نيست با DX11 بازي رو release كنن

ولي چند صفحه قبل يكي از دوستان سيستم مورد نياز رو گفته بود كه منم search كردم همون رو بهم نشون داد ولي باورم نميشه كه اين سيستم requirement باشه و minimum نباشه

System Requirement
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended

چون سيستم من :

AMD 4600+ x64
GT 8500 512MB +716 share in vista
ram 2 gig ddrII

اين سيستم رو چندسال پيش جمع كردم و براي full detail در AC1 هم كافي نبود. اونوقت چطوري ubi گفته requirement بازي 256 كافيه؟؟؟
يا بقيه مشخصاتي كه گفته؟؟؟ :18:

PS2PS2PS2
09-12-2009, 16:33
با عرض پوزش بايد بگم كه من AC1 رو دارم با همين گرافيك بازي ميكنم

shuahin_kh
09-12-2009, 16:59
ps2 جان ، حرف شما درست.
ولی فقط گرافیکت مثل منه یا سیستمت هم مثل منه؟
آیا وقتی AC1 رو بازی میکنی، توی option قسمت گرافیک، همه رو رو بالاترین درجه میذاری؟ و آیا سیستمت فریم فریم نمیشه؟یا صحنه آهسته یا جایی برای چند ثانیه مکث کنه؟
چون غیر از گرافیک باید فاکتورهای دیگر رو هم در نظر بگیری

sir payman
10-12-2009, 00:29
با عرض پوزش بايد بگم كه من AC1 رو دارم با همين گرافيك بازي ميكنم
با 8500 روی بالاترین detail بازی میکنی؟

Yi Yi
10-12-2009, 02:40
احتمال زیاد از DirectX 11 استفاده نمیشه. هیچ خبری در وب وجود نداره مبنی بر استفاده AC2 از DirectX 11 .
اگه قرار بود استفاده کنه، حتما AMD و خود UBISOFT خیلی در این مورد تبلیغ می کردند.

shuahin_kh
10-12-2009, 10:14
اه اه. directx 11 چيه ديگه. اصلا خوشم نيومد. (ماجراي گربه هست دستش به گوشت نميرسيد ميگفت سويا هم خاصيت داره)

djmd
10-12-2009, 16:05
احتمال زیاد از DirectX 11 استفاده نمیشه. هیچ خبری در وب وجود نداره مبنی بر استفاده AC2 از DirectX 11 .
اگه قرار بود استفاده کنه، حتما AMD و خود UBISOFT خیلی در این مورد تبلیغ می کردند.

آره بابا اگه Dx11 قرار بود باشه که AMD خودشو جر داده بود ! رو همین بازیهایی هم که اونقدر طرفدار ندارن اینقدر تبلیغ کرد , اگر همچین بلاک باستری Dx11 بود که دیگه الان AMD اینجا نبود:27:

اه اه. directx 11 چيه ديگه. اصلا خوشم نيومد. (ماجراي گربه هست دستش به گوشت نميرسيد ميگفت سويا هم خاصيت داره)

LoL ... ژالب بود ... :46:

kortol
11-12-2009, 16:43

.................................................. .................................................. .................
ای بابا به چی گیر دادین ها ................این بازی بیاد با دایرکت ایکس c.9 بیاد!!!!!! بازی هنوز برای پی سی منتشر نشده اونوقت دارید سره دایرکت ایکس بحث می کنید .خود بازی رو بچسبید بابا ................. این بازی اگه با دایکرت ایکس 8 هم بیاد باز هم من بازیش می کنم.......ok

online_amin
11-12-2009, 22:06
والا من که هیچ فرقی برام نداره دایرکت ایکس 2 باشه یا 22. ما بازیمون رو میکنیم. :دی

Ahmad-Ra
11-12-2009, 22:25
اصولا بهتر بود تاریخ انتشار بازی همزمان با عید میلادی بود نه بعدش ! یعنی به نظر من اینطوری بهتره :دی با هم راحت میشدیم :دی

shuahin_kh
12-12-2009, 09:45
.................................................. .................................................. .................
ای بابا به چی گیر دادین ها ................این بازی بیاد با دایرکت ایکس c.9 بیاد!!!!!! بازی هنوز برای پی سی منتشر نشده اونوقت دارید سره دایرکت ایکس بحث می کنید .خود بازی رو بچسبید بابا ................. این بازی اگه با دایکرت ایکس 8 هم بیاد باز هم من بازیش می کنم.......ok

قربان صبر و حوصله نداشتت برم، چون هنوز منتشر نشده داريم مي بحثيم ببينيم كه DX11 يا DX 10 كه خود UBI ميگه عمرا DX11 نميذارم باشه.
ولي با امكانات جديدش،‌ ميتركونه امسال:19:

Martanima 21
13-12-2009, 20:43
فقط میتونم بگم :

اند بازیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی هست.:19:

Gregar
13-12-2009, 21:01
نه دیگه فکر نکنم DX9c باشه . دیگه اینقدر UBI چیز نیست برگرده به سبک3 Prince of Persia و از DX9c استفاده کنه :31:

M A X I M U M
13-12-2009, 23:55
تبريك ميگم به همه طرفداري AC كه جزو 5 بازي برتر سال شد و حقشم بود

Yi Yi
14-12-2009, 05:20
نه دیگه فکر نکنم DX9c باشه . دیگه اینقدر UBI چیز نیست برگرده به سبک3 Prince of Persia و از DX9c استفاده کنه
استفاده از DirectX چه ربطی به به سبک بازی داره!؟
AC قبلی هم در دو ورژن عرضه شد. DirectX 9 و 10 .

don mohsen
14-12-2009, 20:28
نه حتما براي dx9 مياد چون خيلي سيستم ها فقط xp هستش.يعني اين قدر احمقبازي درنمياره يوبي كه خريداران اكس پي رو ول كنه.
حتما براي xp;7;vista مياد...مثل شيفت

M A X I M U M
14-12-2009, 23:45
من هم روي DX9 بازي كردم هم روي DX10
اون اختلاف واقعا خيلي خيلي جزئيه و اون كسي كه حرفه اي نيست متوجه نميشه
اما يه حرفه اي چرا
سريع مي فهمه كه كدوم گرافيك كمي بهتري داره
و اين بازي هم براي هردوشون اومده هر دو نسخه

milad dante
16-12-2009, 13:11
تاریخ قطعی این بازی برایpc؟
اخه خیلی تو کفم

shuahin_kh
17-12-2009, 12:08
آخرين اخبار بازي :
بنا به گزارش سنگ نامه viking news در چند صد سال اخير، الطائر را با مادر جد اليزابت تيلر در يكي از ويلاهاي ونيز دستگير كردند. بخاطر همين موضوع تاريخ انتشار بازي به تاخير افتاده و دادگاه هم حكم به ممنوع البازي الطائر داده. حال بايد منتظر راي دادگاه تجديد نظر باشيم.
از بيكاري چه اراجيفي به مخيلمون خطور ميكنه. اااااااااااي وااااااااااااي از دست ubi :19:

molaali
18-12-2009, 14:50
سلام نمي شه بيشتر از داستان بگيد. من فقط مي دونم كه پدر و برادر اتزيو رو كشتن و اون هم مي خواد انتقام بگيره .يعني داستان در همين حده. مگه مي شه! يكي از نقاط قوت نسخه ي اول داستانش بود.

M A X I M U M
18-12-2009, 15:15
نسخه پي سي اومده و تو بازار هست ؟
در مورد داستان همينقدر خوبه كه داوينيچي تو بازي هست و بهت كمك مي كنه

kingboy_1978
18-12-2009, 15:38
بازی حالا حالا ها تو ایران نمیاد . اصلا شاید منتشر نشه !! چون خیلی صحنه داره ! اگه هم جایی دیدید بازی رو میفروشن نخرید . دمو است !!!

molaali
18-12-2009, 16:28
در مورد داستان همينقدر خوبه كه داوينيچي تو بازي هست و بهت كمك مي كنه

ممنون ولي اين منو قانع نمي كنه

M A X I M U M
18-12-2009, 17:10
پس بهتره از اينترنت دانلود كنم

Masoud King
18-12-2009, 17:32
سلام نمي شه بيشتر از داستان بگيد. من فقط مي دونم كه پدر و برادر اتزيو رو كشتن و اون هم مي خواد انتقام بگيره .يعني داستان در همين حده. مگه مي شه! يكي از نقاط قوت نسخه ي اول داستانش بود.
داستان بازی درون مایه اصلیش همون حس انتقام هستش ولی در این بین حوادثی رخ میده که و مسیر بازی شاهد تغییراتی میشه!
داستان کامل بازی هم به زودی آماده میشه و تو همین تاپیک قرار داده میشه

eslamy_iut
18-12-2009, 22:02
و تاریخ عرضه 26 فوریه ی 2010 و تا 2 روز بعد از این تاریخ در آمریکا و استرالیا و 3 مارس بین المللی فکر کنم تا 10 مارس بشه دانلود کرد
و تا 20 مارس با پک توی فروشگاه های پایتخت پیدا بشه پس فعلا فکر AC II PC رو از سرتون بیرون کنید:19:

Gregar
19-12-2009, 00:13
استفاده از DirectX چه ربطی به به سبک بازی داره!؟
AC قبلی هم در دو ورژن عرضه شد. DirectX 9 و 10 .

ببخشید شما درست میگید . منظورم از سبک استفاده دوباره از DX9 بود که اونجا استفاده شده بود.

shuahin_kh
19-12-2009, 10:30
بازی حالا حالا ها تو ایران نمیاد . اصلا شاید منتشر نشه !! چون خیلی صحنه داره ! اگه هم جایی دیدید بازی رو میفروشن نخرید . دمو است !!!

در مورد demo بودن درسته. و اينكه حالا حالاها توي ايران نمياد، توي هيچكجاي ديگه غير از ايران نمياد.
بازي 26feb 2010 هستش و چند روز بعدش توي ايران مياد.
از لحاظ صحنه هم بازيهاي زيادي هستند كه صحنه دارند و با عرضه جهاني وارد ايران شدند. مثل چي؟
the saboteur كه مخفيگاه شخصيت اصلي بازي تو يه كافه هست با چيزهاي فراوان و بعد از آرم ea هم تصويري بسيار ...... نشان داده ميشود.
max payne2 كه اول بازي توي بيمارستان هستش.
god of war 2 كه اولش بازي شروع ميشه.
red alert 2 توي يكي از demo هاش.
كل سريهاي gta.
و ...... خب اين دليل منتشر نشدن يك بازي نميشه.

R O O T
19-12-2009, 11:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من دیروز رفتم بازیو بخرم گفتن هنوز نیومده ولی میارنش:31:

S.Y.K
19-12-2009, 12:51
دوستان من این بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم فر تر از یک گیم بود
من 3 روز هست که بازی رو تموم کردم اما نمی تونم رهاش کنم و در شهر های مختلف می گردم تا شاید چیز جدیدی پیدا کنم
الان یک بار دیگه بازی رو شروع کردم
تا چند وقت پیش این قدر تبلیغات منفی علیه بازی زیاد شده بود که من این سوال رو از خودم می پرسیدم که آیا
Ubi Soft نسخه ی دوم بازی رو که منو 12 ساعت پای Xbox 360 میخکوب کرد خراب کرده؟!
دوستان Batman Arkham Asylum یک شاهکاره ولی اصلا در حد و اندازه های Assassins Creed 2 نیست
خیلی دوست دارم از بازی یه نقد بنویسم.امیدوارم که وقتش رو داشته باشم
هرگز گول تبلیغات منفی رو نخورید و این بازی فراتر از شاهکار رو از دست ندید

shuahin_kh
19-12-2009, 16:10
اينقدر assassin1 رو بازي كردم كه دارم كدهاي برنامه نويسيشو ميبينم. 2ماه ديگه بايد منتظر باشيم. 2 ماه..............:41:

kingboy_1978
19-12-2009, 18:42
در مورد demo بودن درسته. و اينكه حالا حالاها توي ايران نمياد، توي هيچكجاي ديگه غير از ايران نمياد.
بازي 26feb 2010 هستش و چند روز بعدش توي ايران مياد.
از لحاظ صحنه هم بازيهاي زيادي هستند كه صحنه دارند و با عرضه جهاني وارد ايران شدند. مثل چي؟
the saboteur كه مخفيگاه شخصيت اصلي بازي تو يه كافه هست با چيزهاي فراوان و بعد از آرم ea هم تصويري بسيار ...... نشان داده ميشود.
max payne2 كه اول بازي توي بيمارستان هستش.
god of war 2 كه اولش بازي شروع ميشه.
red alert 2 توي يكي از demo هاش.
كل سريهاي gta.
و ...... خب اين دليل منتشر نشدن يك بازي نميشه.

بله خیلی ها تونستن تو ایران بیان ولی از وقتی وزارت ارشاد رده بندیه سنیو جدی گرفته .جلوی اومدن بازی ها رو میگیره ... ولی بازم ما خوره ها بازی رو گیر میاریم از زیر سنگم که شده :34:..
دیگه داره ubi با این کش دادن خودشو لوس میکنه

Guts
19-12-2009, 18:49
بله خیلی ها تونستن تو ایران بیان ولی از وقتی وزارت ارشاد رده بندیه سنیو جدی گرفته .جلوی اومدن بازی ها رو میگیره ... ولی بازم ما خوره ها بازی رو گیر میاریم از زیر سنگم که شده :34:..
بازی از جایی نمیاد، بازی هست روی اینترنت باید دانلود بشه فقط و شرکت‌ها یا افرادم دانلود میکنن و پخش میکنن. مگر اینکه منظورتون نسخه PS3 باشه.

Turok-71
20-12-2009, 02:55
منم بازی رو یه یک هفته ای میشه گرفتم ولی وقت نکردم خدمت برسم.:دی
بازی از همون اول یه شوک بهتون وارد میکنه یهو صدای جیغ های یه زن رو می شنفید که داره می زدا.:دی
این اولش باحال بود ولی من بعد از چند مرحله یکم کسل شدم نمی دونم چرا یعنی بازی سرعت و درگیرکنندگی
لازم رو نداره البته شاید اوایلش اینجوری باشه و کم کم بهتر بشه در کل طراحی شهر و آدماش از نسخه ی
قبلی خیلی پیشرفته تر شده!
و یه چیز جالب بازی این قسمت اجیر کردن چند نفره که در انجام ماموریت کمکمون میکنن!

shuahin_kh
20-12-2009, 09:39

وزارت چي چي:27:؟ رده بندي چي چي؟:16:
شرمنده. حرفت خنده دار نبود ولي وزارت فرهنگ اين وسط هيچكاره است. فقط در يه صورت ميتونه تا 90% كنترل كنه. اونم بحث اينترنت ملي هستش كه اينجا جاي بحث درباره اش نيست و بهتره همينجا كاتش كنيم.

تو شماره AC1 خنجرهاي پرتابي زياد كاربرد نداشت. مگر براي شكست دادن المعلم. توي شماره AC2 سبك silence kill تغييري كرده؟ يا استفاده از ابزارهاي جديد؟

Masoud King
20-12-2009, 12:13
این اولش باحال بود ولی من بعد از چند مرحله یکم کسل شدم نمی دونم چرا یعنی بازی سرعت و درگیرکنندگی
لازم رو نداره البته شاید اوایلش اینجوری باشه و کم کم بهتر بشه در کل طراحی شهر و آدماش از نسخه ی
قبلی خیلی پیشرفته تر شده!
و یه چیز جالب بازی این قسمت اجیر کردن چند نفره که در انجام ماموریت کمکمون میکنن!
اون اولاشه که یکم با محیط بازی آشنا بشی و در ضمن اتزیو بنده خدا بچه سر به راهی بوده و تا آدم کش بشه وقت میبره! کلا بازی از جای دستگیری پدرش شروع میشه و موضوعات قبل اون یه پیش زمینه برای بازی هستش!

sir payman
20-12-2009, 12:27
اون اولاشه که یکم با محیط بازی آشنا بشی و در ضمن اتزیو بنده خدا بچه سر به راهی بوده و تا آدم کش بشه وقت میبره! کلا بازی از جای دستگیری پدرش شروع میشه و موضوعات قبل اون یه پیش زمینه برای بازی هستش!
من الان دیگه تقریبا داستانو میدونم ولی خواهشا داستانو لو ندید برای اینکه ما pc بازها حالا حالاها باید در ارزوی AC2 باشیم

havas_1980
20-12-2009, 12:43

Assassin's Creed: Lineage

کارگردان: یاوس سیمونئو (Yves Simoneau)
تهیه کننده: پیر ریموند (Pierre Raymond)
نویسنده: یاوس سیمونئو (Yves Simoneau)، ویلیام ریموند (William Reymond)

موسیقی: جورج اس. کلینتون (George S. Clinton)

تاریخ انتشار: 26 اکتبر, 2009 - قسمت اول
14 نوامبر, 2009 - قسمت دوم و سوم

مدت زمان: 36 دقیقه
محصول: فرانسه و کانادا
زبان: انگلیسی

داستان

داستان این فیلم کوتاه مقدمه ایست برای بازی ویدئویی Assassin's Creed II که در آن به معرفی پدر کاراکتر اصلی بازی یعنی جووانی اودیتوره د فیرنزه (Giovanni Auditore de Firenze) می پردازد. جووانی آدمکشی است که در طول دوره رنسانس ایتالیا و در قرن 15 زندگی می کند. در شروع عصر جدید، توطئه ایی توسط جمعی فاسد برای سرنگونی خانواده قدرتمند مدیچی و نابودی ایتالیای واحد شکل می گیرد. به عنوان یک آدمکش، جووانی باید با این تهدید مقابله و عدالت را اجرا کند. داستان به معرفی وضعیت قبل از Assassin's Creed II، می پردازد.

قسمت اول

در شهر فلورانس، سال 1476، آدمکش، جووانی اودیتوره، با خود عنوان می کند که در پس روشنگری رنسانس، فساد، خیانت و قتل فراوان هستند ، اما به منظور حفظ عدالت، افتخار و امنیت خانواده اش، او مبارزه خواهد کرد. قبل از راهی شدن به خیابان های فلورانس، بی سر و صدا، به تماشای همسرش ماریا (Maria) و فرزندانش که در کنار همدیگر از زندگی لذت می برند می نشیند. بیرون از خانه، در کمین دسته ای مزدور به رهبری نجیب زاده فاسد، رودریگو بورجا (Rodrigo Borgia) که قصد دارند مخفیانه و در دل تاریکی از شهر فرار کنند می نشیند. جووانی دو تن از مزدوران را کشته و نفر سوم را مجروح می سازد، اما بورگیا فرار می کند.

مانوئل تادروس (Manuel Tadros) در نقش، رودریگو بورجا

جووانی مرد مجروح را به نزد اربابش لورنزو مدیچی (Lorenzo de' Medici) می برد، و به او هشدار می دهد شایعاتی شنیده از واقعه ایی که نزدیک بوده و موجب تغییر در قدرت خواهد شد. لورنزو از اسیر بازجویی می کند: زیر شکنجه، زندانی اعتراف می کند که در شهر میلان، روز پس از کریسمس، ضیافت سنت استفان، هنگامی که زنگ کلیسا برای بار دوازدهم و آخرین بار زده شود، گالیزو ماریا اسفورتزا (Galeazzo Maria Sforza) دوک میلان کشته خواهد شد. جووانی خود را به میلان رسانده و در کلیسا که مراسم عشاء ربانی در حال اجراست دوک را پیدا می کند، اما نمی تواند مانع قتل او شود، و در نتیجه دوک کشته می شود. قاتلان به نگهبانان دوک و خود جووانی حمله می برند. سعی جووانی برای اینکه نگذارد آخرین قاتل توسط یکی از نگهبانان کشته شود و بتواند از او باز جویی کند بی فایده است و نگهبانان آخرین نفر را می کشد. بهر حال، جووانی بدن او را می گردد و کیسه ایی از سکه هایی طلایی را پیدا می کند که نشان ملی ونیز روی آنها مهر شده است.

آلکس ایوانوویچ (Alex Ivanovici) در نقش، لورنزو مدیچی

بعد از بازگشت به خانه، جووانی پسرانش، فدریکو (Federico) و اتزیو (Ezio) را در حالی که شطرنج بازی می کنند تماشا می کند، و به پسر جوانش، اتزیو نصیحت می کند که چگونه به بازیکنی بهتر تبدیل شود. او در خلوتگاهش، با خود عنوان می کند که مرگ دوک میلان باعث شد مدیچی یک متحد قدرتمند را از دست بدهد، و در حال حاضر، دشمنان برای حرکت بعدی خود آماده خواهند شد. به هر حال، او می داند که کجا آنها را پیدا کند...

رومانو اورزاری (Romano Orzari) در نقش، جووانی ادیتوره - کلودیا فری (Claudia Ferri) در نقش، ماریا ادیتوره

Assassin's Creed - Lineage (Part 1) | 14:11

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت دوم

جووانی برای رسیدگی به قتل دوک میلان و یافتن عاملینش وارد ونیز می شود. تحقیقاتش او را به کلیسای جامع سنت مارک (St Mark's Basilica) می رساند، پس از قتل محافظی که سر راهش قرار داشت، او در نزدیکی یک اتاق به صحبت گروهی از مردان به طور مخفیانه گوش می دهد. او می بیند آنها پیکی را که حامل نامه ایست به سوی رم می فرستند تا آنرا به دست اربابشان برساند، و اصرار هم دارند که این قضیه از اهمیت زیادی برخوردار است. جووانی پیک را دنبال می کند و در کوچه های ونیز جلوی او را می گیرد: پس از یک نبرد طولانی، جووانی بر پیک غلبه کرده و تلاش می کند تا او را به حرف آورد: اما، پیک از صحبت امتناع می کند، و با تیغ مخفی جووانی کشته می شود. جووانی نامه را که با نشان خانواده بارباریگو (Barbarigo) مهر و موم شده است برمی دارد، و به فلورانس باز می گردد.

فرانک فونتاین (Frank Fontaine) در نقش، مارکو بارباریگو

در فلورانس، جووانی نامه را به لورنزو مدیچی تحویل می دهد: اما، نامه به رمز عجیبی نوشته شده است. دستیار لورنزو، قاضی اوبرتو آلبرتی (Uberto Alberti) عنوان می کند که چند ساعت لازم است که نامه رمزگشایی شود، و جووانی را برای استراحت به خانه اش می فرستد، و قول می دهد وقتی کار به انجام برسد او را احضار کند. کشیشی به نام آنتونیو مافی (Antonio Maffei) که در خدمت مدیچی فعالیت دارد نامه را ترجمه کرده و آن را به اوبرتو تحویل می دهد، اوبرتو به کشیش می گوید که جووانی و لورنزو را فرا خواند، اما هشدار می دهد که با کسی در مورد محتوای نامه هیچ صحبتی نکند. جووانی که به سمت قصر مدیچی راهی می شود با پسرش، اتزیو، مواجه می شود. او عنوان می کند که چرا پدرش باید در اواخر شب از خانه خارج شود و می خواهد که او را همراهی کند، اما جووانی امتناع کند.

مایکل پرون (Michel Perron) در نقش، اوبرتو آلبرتی - شان بایچو (Shawn Baichoo) در نقش، آنتونیو مافی

در قصر، اوبرتو ادعا می کند که آنها (رمز گشایان) قادر به ترجمه نامه نیستند، و بنابراین تنها راه این است که ببینیم چه کسی در رم نامه را تحویل می گیرد. به رغم خطر این کار، جووانی داوطلب می شود که نامه را به رم برساند: لورنزو عنوان می کند که دشمنانش را بیابد... و نشان دهد هیچ بخششی در کار نیست. در ونیز، خانواده بارباریگو، و رودریگو بورجا که رئیس آنهاست با هم جمع شده، دعا می کنند که "به یاری خدا پدر فهیم با ماست!"، (تایید بر این است که آنها تمپلار هستند)، و خود را برای نبرد آماده می سازند.

Assassin's Creed - Lineage (Part 2) | 09:45

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت سوم

جووانی وارد رم شده و نامه را طبق دستور تحویل می دهد، نامه دست به دست به بورجا می رسد. بورجا که توسط جووانی تعقیب می شود مستقیما به واتیکان می رود، جایی که نامه را به پاپ سیکتوس چهارم (Pope Sixtus IV) می رساند. هر دو نظر بر این دارند که لورنزو مدیچی تمایلی ندارد مقابل مقام پاپ سر تعظیم فرود آورد و تحت خدمت واتیکان باشد؛ بورجا وقتی توضیح می دهد که می تواند به زور متوسل شود، پاپ موافقت می کند که برای به تحت امر درامدن فلورانس، پشتیبانی معنوی و کمک های نظامی در اختیارش قرار دهد.

آرتور گروسر (Arthur Grosser) در نقش، پاپ سیکتوس چهارم

با این حال، هنگامی که بورجا آنجا را ترک می کند، همچنان توسط جیووانی دنبال می شود. اما بورجا که متوجه شده، او را به کلیسای جامع سنت پیتر (St Peter's Basilica) می کشاند. جووانی هنگام جستجو، با بورجا مواجه می شود. بورجا از مهارت های جووانی تقدیر کرده و عنوان می کند که مهارت های او استفاده زیادی برای جنبش تمپلار دارد، و اگر او به آنها بپیوندد، زنده خواهد ماند تا 'دنیای جدید' را ببیند. جووانی امتناع کرده، بیان می کند که تنها راه برای پایان این است که در گلوی بورجا تیغ آدمکش فرو رود، بورجا با بیان "خواهیم دید!"، به مردانش دستور حمله می دهد. جیووانی دلیرانه نبرد کرده و مهاجمان را شکست می دهد و تیغ پنهانش به خاطر ضربه شمشیر یکی از مهاجمان شکسته می شود، اما او به خاطر چاقویی که بورجا به سینه اش پرتاب میکند مجروح شده، و بورجا فرار می کند.

جسی رت (Jesse Rath) در نقش، فدریکو ادیتوره

جووانی به خانه اش در فلورانس باز می گردد، و همسرش زخم هایش را مداوا می کند. او به همسرش عنوان می کند که می ترسد قتل دوک تنها آغاز یک توطئه باشد، و ضربه بعدی حمله به فلورانس خواهد بود، و اینکه او نسبت به امنیت مدیچی، متحدانش و خودش نگران است. ناگهان، پسر بزرگتر، خبر از وجود مردان مسلح در مقابل خانه را می دهد که به نظر می آید برای یافتن جووانی آمده اند. او به پسرش عنوان می کند که به نگهبانان بگوید پدر پیش از این خانه را ترک کرده است، سپس جووانی از طریق راه مخفی فرار می کند.

دون بوستیک (Devon Bostick) در نقش، اتزیو اودیتوره

در رم، بورجا و اعضای تمپلار تایید می کنند که تهدید اصلی برنامه های آنها جووانی می باشد: با این حال، بورجا می گوید که وی برنامه ای برای آدمکش آماده دارد، و اینکه هیچ چیز در مقابل آنها توان ایستادگی ندارد. در فلورانس، جووانی بعد از اینکه سر راهش اتزیو را در حال صحبت با دوست دختر خود می بیند در پیش خود عنوان می کند که روزهای تاریک در نزدیکی فلورانس بوده و زمان در حال طی شدن است: جنگ نهایی آغاز خواهد شد. او بدون توجه به آنچه اتفاق می افتد بیان می کند که، "پسرانم، همیشه به یاد داشته باشید که ما اودیتوره دا فیرنزه و آز آدمکشان هستیم!"

فیلم با پیغام "نتیجه... در دستان شماست" به پایان می رسد.

Assassin's Creed - Lineage (Part 3) | 14:21

منبع:

Assassin's Creed: Lineage - Wikipedia
en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_creed_lineage

Masoud King
20-12-2009, 13:07
من الان دیگه تقریبا داستانو میدونم ولی خواهشا داستانو لو ندید برای اینکه ما pc بازها حالا حالاها باید در ارزوی AC2 باشیم
اینایی که گفتم از طرف خود سازنده منتشر شده هستش و همه می دونن!!
+
مرسی هومان مثه همیشه عالی بود :12:
خدا کنه فیلمش هم به اندازه بازیش جذاب باشه!

sir payman
20-12-2009, 13:37
اینایی که گفتم از طرف خود سازنده منتشر شده هستش و همه می دونن!!
+
مرسی هومان مثه همیشه عالی بود :12:
نه منظورم شخص شما نبود :11:
صفحات قبلیو اگه بخونید متوجه منظورم میشید

shakerifar
20-12-2009, 16:55
بالاخره یک ذره هم درمورد بازی بحث شد!!!
تو این چند صفحه که همش کی میاد و چه سیستمی میخواد بود
من هم معتقدم این بازی یک شاهکاره به تمام معنا و یک اثر فوق العاده هستش
و از تمامی بازی های مشابه توی این چند دوسال بهتر هستش

S.Y.K
20-12-2009, 21:00
و از تمامی بازی های مشابه توی این چند دوسال بهتر هستش
با این بخش از صحبت های شما کاملا موافقم
چون که ما توی تابستون که بازی های بسیار کمی منتشر شد بازی X-Men Origins Wolverine رو تجربه کردیم که واقعا زیبا بود
مدتی بعد از اون هم Batman Arkham Asylum منتشر شد که دیگه لازم نیست دربارش توضیح بدم
و حالا هم Assassins Creed 2 که واقعا شاهکاره
بازی های سبک Action Adventure امسال سیر صعودی بسیار جالبی داشته و یکی از دیگری بهتر بوده

779
20-12-2009, 21:24
و انشالله این سعود با SC و AW کامل تر هم بشه!!
در ضمن دوستان اگه شهر روم تویه این بازی بود خیلی بازی جذاب تر میشد! من به شخصه از همون تیکه ی آخر بازی خیلی خوشم اومد خیلی سحنه ی زیبایی بود!

S@nti@go_s&k
20-12-2009, 21:26
آره منم وقتی دیدم تیکه آخرو فکر کردم توی شهر میشه رفت چند بار هم از بالای قلعه پریدم پایین برم تو شهر بگردم ولی

هی میمردم :31:

sasanjfr
20-12-2009, 21:46
من قسمت اول Lineage رو دیدم.تو blu-ray بازی،هم خود Lineage بود و هم طرز ساختش.
فیلمش فوق العاده خسته کننده بود و از هیچ نظر هیچ ارزشی نداشت.بازی بازیگران فوق العاده ضعیف،شات ها بی سر و ته،تدوین افتضاح.اگه بخوام به Lineage نمره بدم میدم 3 از 10
امیدوار نباش مسعود جون!این فیلم یک دهم بازی هم جذابیت نداره!من نمیدونم یوبی سافت چه هدفی رو از ساخت این فیلم بی سر و ته دنبال می کرد اما یه توصیه به تمام دوستان دارم.برای دیدن این فیلم هیچ تلاشی نکنید چون نه تنها چیزی به دست نمیارید بلکه یک چیز ارزشمند رو از دست می دید و اون هم 15 دقیقه وقت بی زبونه! :31:

Masoud King
20-12-2009, 21:53
در ضمن دوستان اگه شهر روم تویه این بازی بود خیلی بازی جذاب تر میشد! من به شخصه از همون تیکه ی آخر بازی خیلی خوشم اومد خیلی سحنه ی زیبایی بود!
چرا دیگه روم هم بود تو بازی ;)
اصلا آخر بازی تو شهر روم بود شایان جون!

من این سه قسمت Lineage رو دیدم.تو blu-ray بازی،هم خود Lineage بود و هم طرز ساختش.
فیلمش فوق العاده خسته کننده بود و از هیچ نظر هیچ ارزشی نداشت.بازی بازیگران فوق العاده ضعیف،شات ها بی سر و ته،تدوین افتضاح.اگه بخوام به Lineage نمره بدم میدم 3 از 10
امیدوار نباش مسعود جون!این فیلم یک دهم بازی هم جذابیت نداره!من نمیدونم یوبی سافت چه هدفی رو از ساخت این فیلم بی سر و ته دنبال می کرد اما یه توصیه به تمام دوستان دارم.برای دیدن این فیلم هیچ تلاشی نکنید چون نه تنها چیزی به دست نمیارید بلکه یک چیز ارزشمند رو از دست می دید و اون هم 15 دقیقه وقت بی زبونه!
مرسی ساسان جون. زدی تو ذوقم : دی
ولی خوب شد گفتی تا منتظرش نباشم!

779
20-12-2009, 23:54
چرا دیگه روم هم بود تو بازی ;)
اصلا آخر بازی تو شهر روم بود شایان جون!

خسته نباشی!
اینو که دیگه PC باز ها هم میدونن : دی
منظورم اینکه شهرش باز باشه! مثل ونیز و ... میتونستی تویه اون ورزشگاش بری...:40: از دور که خیلی قشنگ بود!

online_amin
22-12-2009, 13:37
امیدوار نباش مسعود جون!این فیلم یک دهم بازی هم جذابیت نداره!من نمیدونم یوبی سافت چه هدفی رو از ساخت این فیلم بی سر و ته دنبال می کرد اما یه توصیه به تمام دوستان دارم.برای دیدن این فیلم هیچ تلاشی نکنید چون نه تنها چیزی به دست نمیارید بلکه یک چیز ارزشمند رو از دست می دید و اون هم 15 دقیقه وقت بی زبونه!

آره, خیلی فیلم مذخرفی داشت. با اینکه جلوه های ویژه فیلم خیلی بالا بود ولی در کل مذخرف بود. صحنه های جنگ رو که اصلا نمی فهمی چی به چی هست. همینطوری میزنه میکشه و اصلا نشون نمیده.

عجب بازیگری هم رفتن براش آوردن. صورتش قلمبه سلمبه, زشت و بدترکیب حالا گاهی قیاقه هم که میگیره دیگه چی میشه. حداقل یه خوشتیب رو میاوردن که وقتی قیافه میگرفت, بهش میومد.

تا این لحظه 35 دقیقه و 3 قسمت از فیلمش پخش شده و قراره قسمت های بعدی هم باید.

Leon-117
22-12-2009, 13:45
اي بابا!همه به فكر پول شدن!اين يوبي سافت هم نامرد شده!به پي سي گيمر ها خيانت كرد!
من اين بازي رو انجام دادم با xbox‌رفقا خيلي عاليه.مخصوصا تنوع سلاح هاش واقعا لازم بود.

PS2PS2PS2
22-12-2009, 22:56
با این بخش از صحبت های شما کاملا موافقم
چون که ما توی تابستون که بازی های بسیار کمی منتشر شد بازی X-Men Origins Wolverine رو تجربه کردیم که واقعا زیبا بود
مدتی بعد از اون هم Batman Arkham Asylum منتشر شد که دیگه لازم نیست دربارش توضیح بدم
و حالا هم Assassins Creed 2 که واقعا شاهکاره
بازی های سبک Action Adventure امسال سیر صعودی بسیار جالبی داشته و یکی از دیگری بهتر بوده
ولي به نظر من cod6 از همه بهتره ودر ضمن با اين نقد هايي كه من از اين تو دنياي بازي خوندم فعلا دلمون بهش آب نميخوره (حالا بمونه كه هنوز براي پي سي هم:5: نيومده)

Turok-71
23-12-2009, 06:35
ولي به نظر من cod6 از همه بهتره
منظور یحیی بازی های سبک اکشن ماجرایی هستش نه اکشن اول شخص!

online_amin
23-12-2009, 07:05
حالا بمونه كه هنوز براي پي سي هم نيومده

چی؟ COD6 برای پی سی نیومده؟ پس اون چی بود من بازی کردم؟Modern Warfare 2؟

اه اه, این تاپیک همش تبدیل شده به این که این بازی کی میاد و کی میره. اینقدر بدم میاد. :دی حالا کی میاد؟ :دی :دی

آیا Assassin Creeds 3 هم در کاره ؟

shuahin_kh
23-12-2009, 10:12
اه اه, این تاپیک همش تبدیل شده به این که این بازی کی میاد و کی میره. اینقدر بدم میاد. :دی حالا کی میاد؟ :دی :دی

خب ميگم دور هم بشينيم اين 2 ماه رو آنا نامانا و دودو اسكاچي بازي كنيم. :10:
آخه online جان اينقدر راجع بازي حرف زديم كه انگار تمام مراحلش رو من رفتم حالا ميخوام براش نقد بنويسم.:31:
كو تا 26 feb:41:

new evil
23-12-2009, 16:25
بله
من یادمه جایی خوندم که قراره چند سال دیگه ساخته بشه
شخصیت بازی خانم هست و بازی دور و بر جنگ جهانی اول یا دوم اتفاق میفته
البته فکر میکنم شایعه هست

shuahin_kh
23-12-2009, 16:41
پيشنهاد ميكنم اين link رو ببينيد حرف new evil رو تا حدودي تاييد ميكنه.
البته اينكه شماره 3 يك زن در ww2 باشه در حد حرفه و اين حرف به ادعاي Sébastien Puel هستش و حتي گفته ما ميتونيم 35 قسمت بسازيم. حالا فكر كنم بچه تبش بالا بوده داشته مصاحبه ميكرده ولي حتما خودتون مطالب رو در link زير بخونيد بعد نظر بديد.(از روي حرفهاي من نظر نديد:20:)

kortol
24-12-2009, 12:20
پيشنهاد ميكنم اين link رو ببينيد حرف new evil رو تا حدودي تاييد ميكنه.
البته اينكه شماره 3 يك زن در ww2 باشه در حد حرفه و اين حرف به ادعاي Sébastien Puel هستش و حتي گفته ما ميتونيم 35 قسمت بسازيم. حالا فكر كنم بچه تبش بالا بوده داشته مصاحبه ميكرده ولي حتما خودتون مطالب رو در link زير بخونيد بعد نظر بديد.(از روي حرفهاي من نظر نديد:20:)
.................................
کدوم لینک رو میگی .........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که در زیر پستت هیچ لینکی نمیبینم........... ی زحمت دوباره لینک رو بزار .و
مرسی

shuahin_kh
24-12-2009, 12:25
شرمنده:31::45:
ولي ديروز كه بعد از پست، خودم link خودم رو تست كردم. نميدونم شايد آلزايمر اينترنتي گرفتم.:9:
حالا ببينيد اگر اينسري پاك نشه

Armin.ASD97
24-12-2009, 17:34
سلام
می بخشین من از جریان بازی ها پرتم
چی شد بازی کی واسه پی سی میاد؟

a.z.p.z
24-12-2009, 17:35
Q1 2010
..........................................

starn
25-12-2009, 11:02
دوستان اینجور که معلومه فیلم ایم بازی هم منتشر شده
خودتون از لینک زیر ببینید

من اگه شد دانلود می کنم ببینم چیه

aha2012
25-12-2009, 11:45
دوستان اینجور که معلومه فیلم ایم بازی هم منتشر شده
خودتون از لینک زیر ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اگه شد دانلود می کنم ببینم چیه

دوست عزیز این لینکی که دادی مال فیلمش نیست برای بازیه که این افراد که تو این سایت میبینی صدای کاراکترهارو درآوردند
ولی کلا سریال assassin آومده خودم قسمت 1 شو دیدم ولی زیاد هم مالی نبود شخصیت assassinهم یه فرد 50 ساله بازی کرده و زیاد هم خوب بازی نکرده .قسمت 1 هم حدود 15 دقیقه است

Sam Fisher 11
25-12-2009, 13:39
ولی کلا سریال assassin آومده خودم قسمت 1 شو دیدم ولی زیاد هم مالی نبود شخصیت assassinهم یه فرد 50 ساله بازی کرده و زیاد هم خوب بازی نکرده .قسمت 1 هم حدود 15 دقیقه است
اونی که شما میگی Assassin's Creed: Lineage هست. یه فیلمه که تمامش توی استودیو ساخته شده(به شیوه 300 یا سین سیتی) و بصورت اپیزودیک رو نت قرار گرفت. اون شخصیت به قول شما 50 ساله هم پدر ازیو هست و این فیلم داستان پدر ازیو و وقایع قبل از AC2 رو روایت میکنه...
اتفاقا برای کسایی که به داستان این بازی علاقه دارن میتونه جذاب باشه;)

Turok-71
26-12-2009, 20:02
بالاخره بازی جذاب شد...:دی
تقریبا به اواسط بازی رسیدم و بازی خیلی قشنگ تر شده جوری که در روز سه بار میزنم.:27:
در کل حرف اول رو تو بازی پول میزنه و اگه پول نداشته باشی بهتره بری سریال بانو رو نیگاه کنی.
شنا کردن کالسکه سواری و مزدورگیری و کلی قابلیت جدید تازه داره رو میشه و واقعا نمی دونم چرا اول بازی اینا نبودش تا فصل اول بازی هیجانی بشه.
و حرف آخر بازی در حد بسیار خوبی قرار داره و لحظات خاطره انگیزی رو باهاش سپری میکنید!

OSEN
26-12-2009, 23:09
Q1 2010
..........................................
تاریخ دقیق تری برای ریلیز نسخه ی PC مشخص نشده ؟

shuahin_kh
28-12-2009, 14:49
درود به همه دوستان.
gamespot هم تاريخ انتشار رو از feb26 2010 به q1 2010 تغيير داد و در سايت ubi تاريخ release براي pc هنوز به اشتباه 11/17/09 هستش. نميدونم تا كي ميخوان pc بازها رو تو كف بزارن.:19:

mamad gonzo
28-12-2009, 15:22
دمشون جیز
ما pc بازها رو کاری میکنن که یه ویدیو پر کنیم تو یوتیوب بزاریم که ... خوردیم pc داریم
و الان میریم 400/500 میدیم یه xbox میخریم ولی کور خوندن
هیئت pc بازها سمج تر و پررو ترن تا q1 که سهله تا 2011 هم صبر میکنم تا پی سی شو بزنن.
اگه نزدن بگین خودم تبدیلش میکنم:5:

aha2012
28-12-2009, 16:28
بچه ها این یعنی چی؟ Q1

alinaserifar
28-12-2009, 16:50
بچه ها این یعنی چی؟ Q1
نمایش بین الملی بازی هست برای اطلاعات بیشتر میتونی توی ویکی پدیا سرچ کنید ( معمولا بازی های بزرگی توش به عرضه در می آید . ) :31:

sir payman
28-12-2009, 16:58
بچه ها این یعنی چی؟ Q1
یعنی فصل اول سال
اگه Q2 بود یعنی فصل دوم سال
و Q مخفف Quarter به معنای یک چهارم هست

نمایش بین الملی بازی هست برای اطلاعات بیشتر میتونی توی ویکی پدیا سرچ کنید ( معمولا بازی های بزرگی توش به عرضه در می آید . ) :31:
زمان عرضه

EHHASSATNI
28-12-2009, 18:13
من دیروز بازی رو تموم کردم و بسی لذت بردم از این کشش عالی بازی که شما اصلا احساس خستگی و تکراری بودن نمیکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط داستان بازی رو خوب متوجه نشدم ممنون میشم یه فنر لطف کنه داستان بازی رو بگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aha2012
29-12-2009, 15:02
[quote=sir payman;4527809]یعنی فصل اول سال
اگه Q2 بود یعنی فصل دوم سال
و Q مخفف Quarter به معنای یک چهارم هست

مر30
حالا این یعنی چی؟ TBA 2010

Yi Yi
29-12-2009, 15:23
TBA = to be announced
TBA 2010 - یعنی زمانی در سال 2010 بازی عرضه خواهد شد.

sasan816
29-12-2009, 16:23
دوستان بدونه هيچ بحث اضافي و.. براي pc كي مياد

shuahin_kh
29-12-2009, 16:31
دوستان بدونه هيچ بحث اضافي و.. براي pc كي مياد
q1 2010(اواخر زمستان)

online_amin
29-12-2009, 17:53
آقا یه نفر تو پرشن تولز ادعا میکنه که نسخه پی سی رو داره. میگه برام آوردن و ... خیلی هم مدعی هستش. هر چی بهش میگن که هنوز نیومده میگه نه من دارم. میگه ممکنه اینی که من دارم نسخه لو رفته باشه. یکی از اروپا براش آورده...

احتمال داره لو بره نسخه پی سی وقبل از انتشار بیاد؟

malkemid
29-12-2009, 18:00
آقا یه نفر تو پرشن تولز ادعا میکنه که نسخه پی سی رو داره. میگه برام آوردن و ... خیلی هم مدعی هستش. هر چی بهش میگن که هنوز نیومده میگه نه من دارم. میگه ممکنه اینی که من دارم نسخه لو رفته باشه. یکی از اروپا براش آورده...

هنوز تکمیل نشده که ارائه نمیدن لابد.
در ضمن اگه لو بره اولین جایی که پخش میشه تو اینترنت هست!

online_amin
29-12-2009, 18:04
در ضمن اگه لو بره اولین جایی که پخش میشه تو اینترنت هست!

تا حالا شک داشتیم که کلاه برداره حالا 200% درصد مطمئن شدیم. خبرش اومد.

shuahin_kh
29-12-2009, 18:04

به اون برادر گمراه بگو، عزيز من خود ubi گفته q1 2010 براي pc(البته توي سايتش هنوز تاريخ اشتباه هستش)
اونوقت نسخه اصل رو داري؟
چند وقت پيش نسخه demo داشت به ملت جاي orginal فروخته ميشد، شايد همون نسخه باشه. نسخه demo هم فرقي نداره از ايران بخره يا از اروپستان:31:
يه مثل قديمي هست كه ميگه بازي demo، demo است، AC2 آخر زمستون

shuahin_kh
29-12-2009, 18:07
تا حالا شک داشتیم که کلاه برداره حالا 200% درصد مطمئن شدیم. خبرش اومد.

چه خبري اومد؟ كي كلاه برداره؟ من كيم؟ اينجا كجاست؟

aha2012
29-12-2009, 18:14
منم یه سایتی دیدم که میگه تنها ما داریمو..................
خریدشو هم زده 5000تومن
سایتش یادم نیست ولی میگردم براتون میذارم

Ahmad-Ra
29-12-2009, 18:57
ببین ملت به خاطر چند زار پول چطوری سر همدیگرو کلا کشاد میگذارند ! :دی دیگه وای به حال معامله های کلان و..! ببخشید بی مورد به تاپیک بود!

shuahin_kh
30-12-2009, 09:35
منم یه سایتی دیدم که میگه تنها ما داریمو..................
خریدشو هم زده 5000تومن
سایتش یادم نیست ولی میگردم براتون میذارم

منم منظورم همون سايته كه اسمشو نميبرم. با بخش فني كه صحبت كردم گفتش اين بازي فعلا demo عرضه شده. ولي توي تبليغاتش چنين چيزي نگفته اند.خب اين يه روش دزدي هستش.

aha2012
30-12-2009, 13:02
منم منظورم همون سايته كه اسمشو نميبرم. با بخش فني كه صحبت كردم گفتش اين بازي فعلا demo عرضه شده. ولي توي تبليغاتش چنين چيزي نگفته اند.خب اين يه روش دزدي هستش.
بله دقیقا دزدیه:21::41:

kortol
30-12-2009, 14:49
سلام ..من نمی دونم این خبر رو قبلا گفتن یا نه ولی این سایت یه فیلم از بازی اساسینز کرید گذاشته که مربوط به قسمت دوم بازیه و خاطرات پدر اتزو ( یا به قول فیلم اکسو..اگزوز ..سکیوز..گازسوز. ایزو... .ایزو 9001:31::27: ) نمی دونم!!!! رو نشون میده .............کیفیتش خوبه و گرافیک و نوع فیلم هم دقیقا مثل بازی هستش..........این فیلم مثل فیلم 300 یا سین سیتی در یک مکان بسته ساخته شده و محیط اطراف تقریبا شبیه سازی رایانه ای هستش ........دیدنش خالی از لطف نیست ......
.................................................. .................................................. .................................
ژانر: اکشن
فایل منتشر شده: Assassins Creed Lineage DVDrip (2009) AVI
کیفیت: DVDRip – خیلی خوب
فرمت: avi
حجم: ۲۸۰ MB
سال تولید: ۲۰۰۹
امتیاز کاربران: ۹٫۱/۱۰
زیرنویس فارسی: دارد
خلاصه داستان: داستان در مورد ایزو ( شخصیت اصلی در بازی Assassin’s Creed 2 ) و پدرش Giovanni Auditore da Firenze هست. آیا جیوانی یک قاتل هستش ؟ او چطوری مرده و چطوری ایزو به یک قاتل تبدیل شده ؟ تمامی جواب ها داده می شود و …

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم: ۲۸۰ MB
.................................................. .................................................. .......................................

.................................................. .................................................. .......................................

.................................................. .................................................. ......................................

البته اول فیلم میزنه legend 1 یعنی اینکه امکان ادامه دادن فیلم هم هست.........نمدونم!؟؟!!؟

online_amin
30-12-2009, 15:14
بسیار قدیمی دوست عزیز,

من تا 3 قسمتش رو دیدم به اندازه 4 تا اسب مذخرف بود. جلوه های ویژه خوبی داشت ولی محتوا که مذخرف باشه چه فایده...

kortol
30-12-2009, 16:34
بسیار قدیمی دوست عزیز,

من تا 3 قسمتش رو دیدم به اندازه 4 تا اسب مذخرف بود. جلوه های ویژه خوبی داشت ولی محتوا که مذخرف باشه چه فایده...
.................................................. .................................................. .............................

هاهاهاهاهاهاها :18: :18: :18: :18:
یه لینک بده ما هم بریم ببینیم............. به اندازه 4 تا اسب چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

metal baz
01-01-2010, 11:20
درود بچه ها حالا جدا تاریخ دقیقی از عرضه بازی در دست نیست من که دیگه از بی بازی مردم:41:

Turok-71
01-01-2010, 12:01
آقا من می گم هر 5 پست یه بار تاریخ بازی رو با فونت درشت و قرمز بزنید هم امکان انحراف سلب میشه
هم اسپم ها به طور وحشتناکی پاییین میاد!:5:

metal baz
01-01-2010, 15:17
آقا من می گم هر 5 پست یه بار تاریخ بازی رو با فونت درشت و قرمز بزنید هم امکان انحراف سلب میشه
هم اسپم ها به طور وحشتناکی پاییین میاد!:5:
شرمنده دوست عزیز دقت نکردم صفحات پیش رو بخونم پست قبلیم رو پاک کن که کانتر نندازه

metal gear
01-01-2010, 23:12
سلام

آقا من یه جاگیر کردم!

تا اونجایی رفتم که خواهر و مادرش رو میبره پیش عموش...بعد یه سری تمرین بهت میده و بعد با عموشحرف میزنه.
بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم! رویه نقشه یه علامت سوال میزنه که تویه خونه ی عموش رو نشون میده.تویه اتاق که میری یه صندوق هست که وقتی جلوش میری میزنه هیچ درآمد و پولی نیاوردی! نمیدونم چی کار کنم...یه شهره دیگه هم رو نقشه ضاه شده اونجا هم رفتم ولی خبری نیست فعلا و همش اون علامت توی خونه ی عموش چشمک میزنه.
خواهشا راهمایی کنید

mahyarSAMSUNG
02-01-2010, 01:07
بسیار قدیمی دوست عزیز,

این حرفها رو واسه اویل 5 هم میزدن ولی وقتی من بازی کردم واقعا شاهکار بود این اویل 5 :10:
مطمئنم اینم مثل شماره یکش وارد امضام میشه . :46:

abolfazlx
02-01-2010, 01:28
نسخه pc این بازی هم اومده من هر چقدر گشتم ندیدم کی میاد؟
زمان انتشار نسخه pc کی هست؟

online_amin
02-01-2010, 11:03
این حرفها رو واسه اویل 5 هم میزدن ولی وقتی من بازی کردم واقعا شاهکار بود این اویل 5

نه من بازی رو که نگفتم من دارم فیلمش رو میگم. فیلمش رو که هر کس دیده گفته مذخبل هست.

havas_1980
02-01-2010, 12:33
سلام

آقا من یه جاگیر کردم!

تا اونجایی رفتم که خواهر و مادرش رو میبره پیش عموش...بعد یه سری تمرین بهت میده و بعد با عموشحرف میزنه.
بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم! رویه نقشه یه علامت سوال میزنه که تویه خونه ی عموش رو نشون میده.تویه اتاق که میری یه صندوق هست که وقتی جلوش میری میزنه هیچ درآمد و پولی نیاوردی! نمیدونم چی کار کنم...یه شهره دیگه هم رو نقشه ضاه شده اونجا هم رفتم ولی خبری نیست فعلا و همش اون علامت توی خونه ی عموش چشمک میزنه.
خواهشا راهمایی کنیدتو اتاق دست نوشته (Codex) با یکی از افراد عموتون صحبت کنین. بعد به اتاق ماریا برین و با خواهرتون صحبت کنین. در آخر هم به سمت سان گیمیگنانو حرکت کنین.

درآمد هم به مرور به صندوق اضافه میشه... حین بازی خبر دار میشین.

shuahin_kh
02-01-2010, 12:40
q1 2010
فكر كنم قابل قبوله:31:

Alex merccer
02-01-2010, 17:35
سلام
من تو مجله ی بازی رایانه خوندم تاریخ انتشار واسه pc دی ماه 88 هست این درسته؟(همه جا گفته شده کوارتر 1 2010 اما جایی تاریخ دقیق گفته نشده)
ممنون

shuahin_kh
02-01-2010, 17:40
پست بالايي رو براي شما گذاشتم اگه دقت كني بالاي پست سمت راست تاريخ ارسال پست رو ميگه. من هرروز net رو براي تاريخ اين شاهكار زير و رو ميكنم.
با تشكر

mostafa1989
03-01-2010, 16:03
ASSASSINS CREED II تو یک چهارم اول سال 2010 میلادی عرضه میشه کلا بازی های مهم زیادی در این یک چهارم سال عرضه میشند مثل: AC II و Splintercell:Conviction و Heavy Rain و Alan Wake که یکم دیر تر میاد.

aha2012
03-01-2010, 17:41
ASSASSINS CREED II تو یک چهارم اول سال 2010 میلادی عرضه میشه کلا بازی های مهم زیادی در این یک چهارم سال عرضه میشند مثل: AC II و Splintercell:Conviction و Heavy Rain و Alan Wake که یکم دیر تر میاد.
army of two رو نگفتی که اون هفته ی دیگه میاد

khofash-shab
04-01-2010, 10:29
آره عزیزم ... شما کجای کاری ؟
من که از خیلی ها شنیدم برای pc اومده و دارن بازی میکنن گلم

شما مطمئنی که واسه pc اومده؟

SHADEL
05-01-2010, 01:10
منم شنیدم اومده ولی باور نکردم.

aha2012
05-01-2010, 12:18
بچه ها بچه ها
من بازیشو دانلود کردم
عجب بازی ایه خیلی توپه
پیشنهاد میکنم بازیشو دانلود کنید
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
البته برای موبایلو دانلود کردم:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

shuahin_kh
05-01-2010, 12:57
دوستاني كه ميگن براي pc اومده، اگر به چشم نديدين باور نكنين(البته به چشم ميبينيد ولي نسخه beta).
پس بياين اين بحث رو تموم كنيم چون هنوز تاريخ انتشار q1 2010 هستش.
تماس فرت

Soap
05-01-2010, 13:35
بچه ها بچه ها
من بازیشو دانلود کردم
عجب بازی ایه خیلی توپه
پیشنهاد میکنم بازیشو دانلود کنید
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
البته برای موبایلو دانلود کردم:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

من به عنوان عضو جديد و مدافع ادب و احترام به خاطره پست قبليه خودم از شما معذرت خواهي مي كنم.
لطفا لينك دانلودشو برام بذريد.:46::8:

aha2012
05-01-2010, 15:02
من به عنوان عضو جديد و مدافع ادب و احترام به خاطره پست قبليه خودم از شما معذرت خواهي مي كنم.
لطفا لينك دانلودشو برام بذريد.:46::8:
خواهش میکنم soap عزیز
می بخشمت:31:
راستش من نمیدونم مدل گوشیه شما چیه تا لینک دانلودشو برات بذارم

king-hitler2
05-01-2010, 23:45
یه نگاه کنیید بینید
شاخی شدم
فیلم اساسین

کسی دیده
شنیدم سبک خودشه

aha2012
05-01-2010, 23:49
یه نگاه کنیید بینید
شاخی شدم
فیلم اساسین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی دیده
شنیدم سبک خودشه
اینا کسایی هستند که صدای کاراکترهای بازیو درآوردند

amita
06-01-2010, 09:04
یه نگاه کنیید بینید
شاخی شدم
فیلم اساسین

کسی دیده
شنیدم سبک خودشه

من فکر کردم تنها فیلمی که برای assassins اومده lineage هستش.در انجمن دانلود فیلم چندروز پیش لینک دانلود lineage رو گذاشتم هرکی میخواد بره بدانلوده:10:

Yi Yi
06-01-2010, 09:45
چند عکس از Executive Producer ( تهیه کننده ) بازی Assassin's Creed II خانم Jade Raymond

و

alinaserifar
06-01-2010, 09:49
فیلم اساسین خیلیی زیباا هست ، هر کی خواست لینک دانلود و زیرنویس فارسیشو بدم ;)

king-hitler2
06-01-2010, 10:50
اینا کسایی هستند که صدای کاراکترهای بازیو درآوردند

اقا واقعا فیلمه
اشتباه کردی دارم دان میکنم

kortol
06-01-2010, 11:08
اقا واقعا فیلمه
اشتباه کردی دارم دان میکنم
.................................................. ..........................
بله درسته یک سری فیلم کوتاه در حد 40 یا 50 دقیقه ای از سری 2 این بازی منتشر شده و در حال ساخت مباشه ....
یک قسمت با کیفیت خیلی خوب رو من دیدم.....
خلاصه داستان: داستان در مورد ایزو ( شخصیت اصلی در بازی Assassin’s Creed 2 ) و پدرش Giovanni Auditore da Firenze هست. آیا جیوانی یک قاتل هستش ؟ او چطوری مرده و چطوری ایزو به یک قاتل تبدیل شده ؟ تمامی جواب ها داده می شود و …
برای دانلود به سایت زیر برید ............زیر نویسش رو هم داره .تست کردم کار می کنه

.......

killerj
06-01-2010, 11:42
سلام
جید ریموند تهیه کننده نسخه قبلیه
فکر نکنم روی این نسخه کار کنه چون روی (i am alive (ubisoft کار میکنه

malkemid
06-01-2010, 13:51
چند عکس از Executive Producer ( تهیه کننده ) بازی Assassin's Creed II خانم Jade Raymond

و

با همچین دست اندر کارانی باید هم بازی توپی بشه!:27:

Vahidking.75
06-01-2010, 16:30
فیلمش ارزش دانلود کردن داره ؟

A.M.D.D.E.V.I.L
06-01-2010, 16:35
اقا جان این بازی بالا خره کی میاد قرار بود همین روزا واسه pc برسه

Imi Ft Nili
06-01-2010, 18:09
سلام داش علی مرسی از معرفی بازی.فقط اینو میتونم بگم که Assassin creed II اینقدر فوق العاده هست که من بازی موبایلشو هم 5 بار تا آخر رفتم

kortol
06-01-2010, 19:56
فیلمش ارزش دانلود کردن داره ؟
.................................................. .......................................
اگه علاقه به بازیش داشته باشی فیلمش می تونه برات رازهایی از بازی رو فاش کنه و خوب دیدنش خالی از لطف نیست.......فیلم به سبک سین سیتی و 300 توی یک سوله ساخته شده و اکثر جزییات محیط کامپوتری هستش .ولی خوب گرافیک و کیفیت بالایی داره............

amita
07-01-2010, 22:34
بچه ها یه سر اینجا بزنید:

sina3000m
08-01-2010, 00:26
بچه ها یه سر اینجا بزنید:

هنوز دوماه مونده تا بازی بیاد. احتمال زیاد نسخه دمو ه...

mahyarSAMSUNG
08-01-2010, 01:40
با همچین دست اندر کارانی باید هم بازی توپی بشه!

واقعا چه مایه داری که داره هزینه ساخت این بازی رو تامین میکنه ! ولی در کل دست اندر کاران خوبی دارن :20:

.SA33D.
09-01-2010, 21:49
بچه ها یه سوال.
این نسخه ی PC که مارو تو کف گذاشته داستانش مثل نسخه ای که واسه XBox360 اومده میباشد؟
یعنی اونا بازی رو فرت؟
و اینکه دقیقا کی میرسه...؟؟

malkemid
09-01-2010, 22:28
بچه ها یه سوال.
این نسخه ی PC که مارو تو کف گذاشته داستانش مثل نسخه ای که واسه XBox360 اومده میباشد؟
یعنی اونا بازی رو فرت؟
و اینکه دقیقا کی میرسه...؟؟

آره دیگه بازی که همونه داستانش...دقیقا کی میرسه رو وقتی میشه فهمید که رسیده باشه دستت!

ColdFire2
16-01-2010, 22:16
ظاهرا نسخه ی کامپیوتری این بازی 18-19 مارس خواهد آمد.یعنی میشه هفته ی آخر سال 88 (حدود دو ماه دیگه)

kingboy_1978
18-01-2010, 18:45
شرکت یوبیسافت ایشالا داغه بچتو ببینی !!!! اینقد مارو تو کف گذاش مردیم:45:.....اصلا وقتی اومد نمیخرمش که بسوزن:29::29:

saeid127
18-01-2010, 18:48
شرکت یوبیسافت ایشالا داغه بچتو ببینی !!!! اینقد مارو تو کف گذاش مردیم:45:.....اصلا وقتی اومد نمیخرمش که بسوزن:29::29:

نیست خیلی هم با خریدن نسخه ارجینال به شرکت سودرسانی می کنی!

مگه قرار نبود توی تعطیلات کریسمس بیاد؟

veyron
19-01-2010, 01:49
سلام بچه من یه مشکل جدید با Assassin's Creed دارم بازی منم مثل خیلیا ورژن اصلی نیست و موقعی که قسمت دوم نقشه ها باز شد وقتی وارد اورشلیم شدم بازی پیغام dont send داد و پرید بیرون ولی مسئله اینجاست که بعد از پیغام به کل سیو هام پرید! :18:
حالا میخواستم ببینم کسی سیو موقعی رو که تازه قسمت دوم شهرها باز شده رو داره؟
و اگه پچی هست برای رفع مشکل بازیهای غیر اصل (البته غیر از اون روسیه) لطفا بزارین دمتون گرم.
شما چیکار کردین با این مشکل؟ من حتما باید بازیش کنم خیلی باحاله.:20:

Leon-117
19-01-2010, 13:56
دوست عزيز veyron اون بازي اي كه شما ميگي نسخه 1 بازي هست و اينجا تاپيك شماره دوم بازيه.اما جواب شما:يه بازي درست بخريد!از اين شركت هاي مجوز دار باشه بهتره.
دوستان پي سي گيمر همه بازي ها يه جوري به كامپيوتر وابسته اند اما اينا چرا اين كارا رو ميكنن؟اصلا هم غصه نخوريد يه بازيه ديگه چيزي نيست 2 ماه ديرتر بازي ميكنيم!

D r i v e r
21-01-2010, 20:12
و بازی تموم شد
هم خوشحالم که تمومش کردم
بعد 3 روز
و هم ناراحت از اینکه تموم شد :37:
بازی به نظرم خیلی بهتر از نسخه پیشین بود
اصلا مراحل تکراری و خسته کننده نبودن
من که کلی با این بازی حال کردم
اگه کسی از دوستان هم داستان کامل بازی رو به زبان فارسی داشت ممنون میشم لینکش رو بده :11:
و اطلاعاتی در مورد نسخه سوم؟

.................................................. ..........................
بله درسته یک سری فیلم کوتاه در حد 40 یا 50 دقیقه ای از سری 2 این بازی منتشر شده و در حال ساخت مباشه ....
یک قسمت با کیفیت خیلی خوب رو من دیدم.....
برای دانلود به سایت زیر برید ............زیر نویسش رو هم داره .تست کردم کار می کنه

.......
ف یل تر ه:45:

Masoud King
21-01-2010, 21:32
و بازی تموم شد
هم خوشحالم که تمومش کردم
بعد 3 روز
و هم ناراحت از اینکه تموم شد
اگه کسی از دوستان هم داستان کامل بازی رو به زبان فارسی داشت ممنون میشم لینکش رو بده
آره امیر جان بازیش نسبت به نسخه اول خیلی پیشرفت داشته!
یه جور احساس کردم که این نسخه کوتاه تر بود شاید دلیلش این باشه که بای متنوع تر شده!
در مورد نسخه بعدی هم این دوتا خبر موجودن فعلا:

mohammad_77
21-01-2010, 21:53

آخ اخ گفتی . من که مردم از بس از این بازی های زپرتی بازی کردم ( البته کال اف دیو تی رو نمیگم ) .

konami-pes
21-01-2010, 23:10
من الان رسیدم اونجایی که یه نفری هستش که وقتی میرم پیشش هر بار یه مسابقه باید انجام بدم . در واقع یکی دو تا مرحله بعد از آشنایی با ماشین پرنده لئوناردو . چقدر دیگه مونده تا تموم بشه؟

D r i v e r
21-01-2010, 23:16
من الان رسیدم اونجایی که یه نفری هستش که وقتی میرم پیشش هر بار یه مسابقه باید انجام بدم . در واقع یکی دو تا مرحله بعد از آشنایی با ماشین پرنده لئوناردو . چقدر دیگه مونده تا تموم بشه؟
من بعد از اون رو حدود 10 ساعت طول کشید
البته تمام Codex هارو مجبور بودم جمع کنم
و اینکه لباس زیبای altair رو هم آزاد کردم :46:

9vin
21-01-2010, 23:28
دوستان سلام.....

این بازی واسه pc اومده ؟؟

D r i v e r
22-01-2010, 00:18
دوستان سلام.....

سلام
اگه پست های قبلی رو میخوندین حتما به نتیجه میرسیدین :دی
نیومده هنوز
گفته میشه حدود 2 ماه دیگه برای pc عرضه میشه :46:

konami-pes
22-01-2010, 09:17
دوستان سلام.....

یه اینجور بازی هایی فقط حال میده رو کنسول باهاشون بازی کنی بهت پیشنهاد خرید یه ایکس باکس رو میدم:5:

kortol
22-01-2010, 13:06
.................................................. .........................
بله متاسفانه مسدود شده:41::41: من لینک دیگری سرغ ندارم شرمنده :9::24::sad:

golmohammadi
22-01-2010, 23:38
و بازی تموم شد
هم خوشحالم که تمومش کردم
بعد 3 روز
و هم ناراحت از اینکه تموم شد :37:
اگه کسی از دوستان هم داستان کامل بازی رو به زبان فارسی داشت ممنون میشم لینکش رو بده :11:

خدا انصافت بده همچین گفتی تموم کردی من شکه شدم
و البته دهنم هم اب افتاد :31:
نگو مال کنسول بوده
2 ماه دیگه میاد پس خوبه

D r i v e r
23-01-2010, 01:34
خدا انصافت بده همچین گفتی تموم کردی من شکه شدم
و البته دهنم هم اب افتاد :31:
نگو مال کنسول بوده
2 ماه دیگه میاد پس خوبه
:دی
آره تازه 360 گرفتم
الان به شدت به دنبال achievement های بازیم
46 تاشو گرفتم
پیدا کردن پر ها یه خورده درسر شده که اونم دارم از روی راهنما میگیرم :27:

$$Don Corleone$$
23-01-2010, 23:38
یه سوال دارم.این درسته که می گن اون روستایی که توش ویلا داریم کم کم با گذشت بازی آباد می شه

golmohammadi
24-01-2010, 01:41
:دی
آره تازه 360 گرفتم
46 تاشو گرفتم
پیدا کردن پر ها یه خورده درسر شده که اونم دارم از روی راهنما میگیرم :27:

مبارکت باشه
ولی کلا این گیم حال میده
چند تا هم اسپیم زدیم ... :31:

Masoud King
24-01-2010, 10:29
یه سوال دارم.این درسته که می گن اون روستایی که توش ویلا داریم کم کم با گذشت بازی آباد می شه
بله درست هستش!
شما با انجام هر ماموریت مقداری پول در یافت میکنید و با این پول هم می تونید برای خودتون تجهیزات بخرید و یا به آرتقا و یا اایجاد ساختمان جدید در اون دهکده بپردازید! مثلا شما می تونید بانک, فروشگاه یا موارد دیگه ای ایجاد کنید و باعث پر جمعیت تر شدن اونجا بشید و هم خودتون از این راه درآمد کسب کنید!

آره تازه 360 گرفتم
46 تاشو گرفتم
پیدا کردن پر ها یه خورده درسر شده که اونم دارم از روی راهنما میگیرم
مبارک باشه امیر جان!
برو شنل آلدیتوره رو باز کن و حالش رو ببر : دی

D r i v e r
25-01-2010, 01:39
مبارک باشه امیر جان!
برو شنل آلدیتوره رو باز کن و حالش رو ببر : دی
مرسی مسعود خان
امشب تمام پرها رو جمع کردم(100 تا!!!)
یه جورایی پدرم درومد تا جمعشون کردم
پرهارو بردم و توی اون جعبه مامان اتزیو هم انداختم
با مادرش هم صحبت کردم(:دی)
اون بالا هم نوشت که شنل آلدیتوره بدست اومده
ولی تنش نکرد :13:
نمیدونم شاید ماله این بود که اون لباس خوشگله ی الطایر تنم بود؟
حالا بخوام تنش کنم باید چیکار کنم؟(همون CAP میشه دیگه؟)
و یه سوال دیگه
من ماموریت ماشین پرنده رو انجام دادم
یکی از اچیومنت ها هم اینه که وقتی دارین با ماشین پرنده پرواز میکنید یکی از گارد هارو بزنین
حالا که من این ماموریت رو انجام دادم(بازی تموم شده!) چطور باید این اچیومنت رو بگیرم؟ :37:
ممنون :11:

Masoud King
25-01-2010, 13:04
ولی تنش نکرد
منکه این شنل ور نگرفتم... چون کی حوضله داشت 100 تا پر جمع کنه : دی
اما برای تن کردن شنلها والا یادم نیست باید چکار کنی چون بازی مال دو ماه پیش هستش و منم یادم نیست متاسفانه!!

یکی از اچیومنت ها هم اینه که وقتی دارین با ماشین پرنده پرواز میکنید یکی از گارد هارو بزنین
حالا که من این ماموریت رو انجام دادم(بازی تموم شده!) چطور باید این اچیومنت رو بگیرم؟
همون یکبار باید اینکار رو می کردی.... دیگه فکر نکنم بشه چون فقط یکبار اون ماموریت هستش

Yi Yi
26-01-2010, 00:34
تاریخ رسمی انتشار AC II برای PC اعلام شد : 16 march برابر با 25 اسفند

> دیسکت بازی در نسخه ی PC حاوی DLC های نسخه‌ی کنسولی هم خواهد بود.

> مشخصات سیستم حداقل و توصیه شده هم به طور رسمی اعلام شد :

Minimum Configuration:

* SUPPORTED OS: Windows XP (32-64 bits) /Windows Vista®(32-64 bits)/Windows 7 (32-64 bits)
* Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
* Video Card: 256 MB DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
* Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card DirectX Version: DirectX 9.0
* Hard Drive Space: 8 GB
* Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller

Recommended Configuration:

* Processor: Intel Core 2 Duo E6700 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 6000+ or better
* Video Card: GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 4700 or better
* Sound: 5.1 sound card
* Peripherals: Keyboard, mouse, joystick optional (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
* Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1950, HD 2000/3000/4000/5000 series NVIDIA GeForce 7/8/9/100/200 series

aha2012
26-01-2010, 00:49
دیسکت بازی در نسخه ی PC حاوی DLC های نسخه‌ی کنسولی هم خواهد بود.
این یعنی چی؟

ashe
26-01-2010, 15:45
مرسی مسعود خان
امشب تمام پرها رو جمع کردم(100 تا!!!)
یه جورایی پدرم درومد تا جمعشون کردم
پرهارو بردم و توی اون جعبه مامان اتزیو هم انداختم
با مادرش هم صحبت کردم(:دی)
اون بالا هم نوشت که شنل آلدیتوره بدست اومده
ولی تنش نکرد :13:
و یه سوال دیگه
حالا که من این ماموریت رو انجام دادم(بازی تموم شده!) چطور باید این اچیومنت رو بگیرم؟ :37:
ممنون :11:
متاسفانه شما اشتباه کردین چون تو بازی فقط یه بار سوار اون ماشین پرنده میشین همونجا باید می گرفتینش راه دیگه ای جز اینکه از اول بازی کنید ندارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه شنلم شما وسط بازی استارت رو بزن بعد برو به inventory بعد outfits از اونجا میتونید شنل ادیتوره رو equip کنید در ضمن با همین شنل شما میتونید یه اچیو بگیرید به این شکل که شما این شنل رو باید تو همه شهرا بپوشید
موفق باشید...

dr.vampire
27-01-2010, 00:33
پس خوب شد بازی واسه pc عقب افتاد وگر نه این Dlc ها رو واسه کامی نمیداد !