PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Assassin's Creed II

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

D r i v e r
27-01-2010, 21:58
منکه این شنل ور نگرفتم... چون کی حوضله داشت 100 تا پر جمع کنه : دی
اما برای تن کردن شنلها والا یادم نیست باید چکار کنی چون بازی مال دو ماه پیش هستش و منم یادم نیست متاسفانه!!

همون یکبار باید اینکار رو می کردی.... دیگه فکر نکنم بشه چون فقط یکبار اون ماموریت هستش
ممنون مسعود عزیز
شما اگه بالای 70 تا پر فکر کنم جمع کنی(شایدم 50 بود) وقتی که پرها رو داخل صندوق میذاری عموش(عموی شما در بازی : دی) به شما میگه که با اینکه این برای مادرتون ارزشمنده اما باید به کار های مهم تری برسین و میگه که در آهن گری شهر شمشیری مخصوص شما آماده شده
شمشیر رو گرفتم
بد نبود
ولی شمشیر الطایر کجا و این کجا!

متاسفانه شما اشتباه کردین چون تو بازی فقط یه بار سوار اون ماشین پرنده میشین همونجا باید می گرفتینش راه دیگه ای جز اینکه از اول بازی کنید ندارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه شنلم شما وسط بازی استارت رو بزن بعد برو به inventory بعد outfits از اونجا میتونید شنل ادیتوره رو equip کنید در ضمن با همین شنل شما میتونید یه اچیو بگیرید به این شکل که شما این شنل رو باید تو همه شهرا بپوشید
موفق باشید...
جدی میگی؟؟
من خیلی وقته بازی رو تموم کردم و فقط به دنبال گرفتن 50 تا اچیومنت بودم
اون 100 پر هم به خاطر اون 2 تا اچیومنتش جمع کردم
تمام اسلحه ها و تمام نقاشی ها و تمام ابزار و نقشه ها و..... که به ارزش شهر کمک میکرد هم گرفتم(از بیکاریه دیگه)
الان هیچ راهی نیست که من بتونم به گذشته بر گردم و اون ماموریت رو انجام بدم؟
دوستم یه چیزایی در مورد اینکه در 2 نقطه ونیز ماشین پرنده وجود داره میگفت
ولی خودش هم نمیدونست کجا و میگفت که از جایی شنیده

ashe
28-01-2010, 08:55
جدی میگی؟؟
من خیلی وقته بازی رو تموم کردم و فقط به دنبال گرفتن 50 تا اچیومنت بودم
اون 100 پر هم به خاطر اون 2 تا اچیومنتش جمع کردم
تمام اسلحه ها و تمام نقاشی ها و تمام ابزار و نقشه ها و..... که به ارزش شهر کمک میکرد هم گرفتم(از بیکاریه دیگه)
الان هیچ راهی نیست که من بتونم به گذشته بر گردم و اون ماموریت رو انجام بدم؟
دوستم یه چیزایی در مورد اینکه در 2 نقطه ونیز ماشین پرنده وجود داره میگفت
ولی خودش هم نمیدونست کجا و میگفت که از جایی شنیده
بله جدی میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که چیزی نشنیدم که ماشین پرنده تو دو جا از شهر باشه
شما فقط اچیو ماشین پرنده مونده واست؟؟؟
واسه اچیومنت شنل یادم نبود بگم که همه شهرا بعلاوه او منطقه کوهستانی ...
در ضمن میدونستی هر کدوم از شنلا یه خاصیت دارن:
شنل قرمز: باعث میشه شما تو شهر فلورنس به درجه Wanted اضافه نشه
شنل آبی: ایضا شهر ونیز
شنل ادیتوره: 24 ساعت تحت تعقیب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

online_amin
28-01-2010, 10:12
آقا این DLC چیه؟ میشه یکی توضیح بده؟

Big-Boss
28-01-2010, 10:33
آقا این DLC چیه؟ میشه یکی توضیح بده؟

DownLoadable Content
محتوی قابل دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

cesc.cesar
28-01-2010, 14:05
میگم در مورد مشخصات RAM مورد نساز بازی چیزی ننوشتید چی می خواد؟

kortol
28-01-2010, 15:51
توی سایت IGN یه خبری رو زده بود که یوبی سافت سیستم مورد نیاز بازی رو اعلام کرده .می تونید یه سری به اونجا بزنید .من چون سرعتم کمه نمی تونم بازش کنم شرمنده.!!!

online_amin
28-01-2010, 19:00
این تاریخی که دوستمون داده, این بار معتبره یا باز هم احتمال تاخیر هست؟

kortol
28-01-2010, 19:43
این تاریخی که دوستمون داده, این بار معتبره یا باز هم احتمال تاخیر هست؟
.................................................. .................................................. .............
90% درسته ....اون 10 % بقیش هم خطرات احتمالی تاخیره که همیشه وجود داره .تا منتشر نشه نمیشه گفت که 100% درسته!!!

D r i v e r
28-01-2010, 20:43
بله جدی میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که چیزی نشنیدم که ماشین پرنده تو دو جا از شهر باشه
شما فقط اچیو ماشین پرنده مونده واست؟؟؟
واسه اچیومنت شنل یادم نبود بگم که همه شهرا بعلاوه او منطقه کوهستانی ...
در ضمن میدونستی هر کدوم از شنلا یه خاصیت دارن:
شنل قرمز: باعث میشه شما تو شهر فلورنس به درجه Wanted اضافه نشه
شنل آبی: ایضا شهر ونیز
شنل ادیتوره: 24 ساعت تحت تعقیب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد شنل ها چیزی نمیدونستم
میدیدم که توی بعضی شهر ها هرچی آدم میشکم چیزی اضافه نمیشه ولی توی بعضی شهر ها یه جیب هم میزنم به درجه Wanted اضافه میشه
پس اینطوریه
در مورد شنل آدیتوره هم یه چیزایی خیلی مختصری خوندم
در مورد اچیومنت هم فقط اچیومنت ماشین پرنده با اچیومنت کشتن 10 نفر پشت سر هم بدون آسیب دیدن و اچیومنت شنل آدیتوره مونده
ممنون از راهنماییت دوست عزیز :11:

konami-pes
28-01-2010, 22:09
آقا من رسیدم یه جایی که تو اون قصره هستش که مادر Ezio و خواهرش هستند وقتی از قصر میایم بیرون یه دری هست و وقتی میخوام وارد بشم یه نور سفیدی میاد و یه زنه میگه که نمیشه و از این جور حرفها !!!! تقریبا آخرای بازی هستم کسی یادش هست اینجا باید چی کار کرد؟

havas_1980
29-01-2010, 03:06
آقا من رسیدم یه جایی که تو اون قصره هستش که مادر Ezio و خواهرش هستند وقتی از قصر میایم بیرون یه دری هست و وقتی میخوام وارد بشم یه نور سفیدی میاد و یه زنه میگه که نمیشه و از این جور حرفها !!!! تقریبا آخرای بازی هستم کسی یادش هست اینجا باید چی کار کرد؟
برای باز شدن حافظه بعدی, تمامی دست نوشته ها (Codex page) رو جمع کنین و بعد برگردین. جای دست نوشته ها در نقشه مشخص شده.

ashe
29-01-2010, 11:12
در مورد شنل ها چیزی نمیدونستم
میدیدم که توی بعضی شهر ها هرچی آدم میشکم چیزی اضافه نمیشه ولی توی بعضی شهر ها یه جیب هم میزنم به درجه Wanted اضافه میشه
پس اینطوریه
در مورد شنل آدیتوره هم یه چیزایی خیلی مختصری خوندم
در مورد اچیومنت هم فقط اچیومنت ماشین پرنده با اچیومنت کشتن 10 نفر پشت سر هم بدون آسیب دیدن و اچیومنت شنل آدیتوره مونده
ممنون از راهنماییت دوست عزیز :11:
واسه کشتن 10 نفر پشت سرهم بدون ضربه خوردن یه راه ساده وجود داره :
شما میتونی بری به اسلحه فروشی و بمب دودزا بخری بعد بری به یه نقطه که پر سربازه (مثلا همونجایی که تو شهر ونیز با ماشین پرنده رفتین تو نقشه این نقطه بصورت قرمز رنگ مشخصه ) وقتی سربازا افتادن دنبالت و تعدادشون بیشتر از ده تا شد بمب دودزا رو بنداز و با اسلحه Hidden Blade دخل تک تکشون رو بیار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر موقع دیدی اثر دود داره میره سریع یکی دیگه بنداز ...

Steps-Rap
29-01-2010, 15:07
بچه ها این بازی هنوز برای PC نیومده؟؟؟

a.g g.a
29-01-2010, 15:13
سلام
الآن میشه تریلر بازی رو دانلود کرد؟

Steps-Rap
29-01-2010, 15:13
راستی یه سوال معنی E3 چیه که مثلا واسه بازی Devil may cry 5 نوشتند؟؟؟

Big-Boss
29-01-2010, 15:46
بچه ها این بازی هنوز برای PC نیومده؟؟؟

هنوز نه

سلام
الآن میشه تریلر بازی رو دانلود کرد؟
تریلر رو همیشه میشه دانلود کرد

راستی یه سوال معنی E3 چیه که مثلا واسه بازی Devil may cry 5 نوشتند؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Electronic Entertainment Expo
یکی از نمایشگاه های معتبر سالیانه بازی های کامپیوتریه

konami-pes
29-01-2010, 21:50

من این مرحله رو رد کردمو تمام Codec pacage ها رو گرفتم اما بعدش میگه که باید بری لئوناردو رو پیدا کنی ولی هر چی می گردم پیداش نمی کنم!!! تو نقشه هم که نیست !!! پس این لئوناردو کجاست؟

vahidgame
29-01-2010, 22:10
این واقعا راست هستش که نسخه کامپیوتر بازی جوری ساخته شده که نشه کرکش کرد و به اصطلاح کپی نمیشه اونو کرد؟اگه این جوری باشه من به خاطر این بازی هم شد حتما xbox360 می خرم

a.g g.a
29-01-2010, 22:38
تریلر رو همیشه میشه دانلود کرد

سلام
پس چرا من منیتونم دانلود کنم؟

kkain-blood
30-01-2010, 00:19
دوستان جریان این قفل جدید که ubisoft گفته رو بازیاش از جمله این بازی میزاره چیه؟؟؟ یه جایی خوندم که باید اول به اینترنت وصل شی بازی چک بشه بعد بازی کنی! کسی چیزی نمیدونه؟

Big-Boss
30-01-2010, 00:45
سلام
پس چرا من منیتونم دانلود کنم؟

شما از چه سایتی میخواید دانلود کنید ؟
بعضی سایتها اجازه دانلود ویدئو رو نمیدن
بهتره از سایتهایی که میشه دانلود کرد با یه برنامه دانلود منیجر دانلود کنید

دوستان جریان این قفل جدید که ubisoft گفته رو بازیاش از جمله این بازی میزاره چیه؟؟؟ یه جایی خوندم که باید اول به اینترنت وصل شی بازی چک بشه بعد بازی کنی! کسی چیزی نمیدونه؟
در همین حد میدونیم تا نیاد نمیشه گفت چه مکافاتیه این یوبی سافت همیشه تو قفل گذاری مبتکر بوده از قفل های استارفورس بگیر که باید کابل دراو ها رو در میاوردین (یادش بخیر چه مکافاتی داشتیم) تا الان با کانکت شدن قبل از بازی
در مورد کرکش هم احتمالا یا یه کرک میاد که بشه آفلاین بازی کرد یا یه جوری رجیستر میکنه که هر وقت کانکت شد تشخیص نده (ویندوز 7 یکی ا کرکهاش باید کانکت میشدی رجیستر میکرد!!)

Leon-117
30-01-2010, 09:58
سلام.كسي ميدونه اين نسخه black edition براي پي سي چه چيزي اضافه داره؟

bakan
30-01-2010, 10:22
من این مرحله رو رد کردمو تمام Codec pacage ها رو گرفتم اما بعدش میگه که باید بری لئوناردو رو پیدا کنی ولی هر چی می گردم پیداش نمی کنم!!! تو نقشه هم که نیست !!! پس این لئوناردو کجاست؟
اون طور که یادم میاد باید تو همون قصر عموت باشه همون شهر کوچیکه که عموت توش یه کاخ هم داره و مادر و خواهرت هم اونجان

ashe
30-01-2010, 10:55
این واقعا راست هستش که نسخه کامپیوتر بازی جوری ساخته شده که نشه کرکش کرد و به اصطلاح کپی نمیشه اونو کرد؟اگه این جوری باشه من به خاطر این بازی هم شد حتما xbox360 می خرم
وحیدجان از من میشنوی یه کنسول بگیر خودتو راهت کن(کاری که خودمم کردم) دیگه خودت بهتر میدونی تا قبل عید چه بازیهای خفنی قراره بیاد( و بعدش با n روز تاخیر واسه پی سی حالا بیاد یا نیاد) از شر این پچ و کرکم راهت میشی

قاعدتا اگه همه دست نوشته ها رو پیدا کردی الان باید بری به قصر عموت و بچسبونیشون به تابلو رو دیوار(نقشه جهان درست میشه) ...بعدشم میری به شهر رم .

konami-pes
30-01-2010, 13:34
وحیدجان از من میشنوی یه کنسول بگیر خودتو راهت کن(کاری که خودمم کردم) دیگه خودت بهتر میدونی تا قبل عید چه بازیهای خفنی قراره بیاد( و بعدش با n روز تاخیر واسه پی سی حالا بیاد یا نیاد) از شر این پچ و کرکم راهت میشی

قاعدتا اگه همه دست نوشته ها رو پیدا کردی الان باید بری به قصر عموت و بچسبونیشون به تابلو رو دیوار(نقشه جهان درست میشه) ...بعدشم میری به شهر رم .

من همه رو پیدا کردم مگه 30 تا نبود الان 30/30 شده یعنی همه رو گرفتم. ولی وقتی می برم پیش یارو میگه اول برو پیش لئوناردو اما لئوناردو تو نقشه نیست و گیج شدم

esnforce
30-01-2010, 14:45
دوستان کسی نمیدونه آخر این بازی واسه pc میاد یا نه؟؟
کلافه شدم از بس منتظر موندم:41:

Layken
30-01-2010, 14:48
اين بازي براي PC در اواخر اسفند ماه خواهد امد.
براي چندمين بار.:20:

ashe
30-01-2010, 15:13
من همه رو پیدا کردم مگه 30 تا نبود الان 30/30 شده یعنی همه رو گرفتم. ولی وقتی می برم پیش یارو میگه اول برو پیش لئوناردو اما لئوناردو تو نقشه نیست و گیج شدم
عزیز نمیخواد بیرون از اونجا دنبالش بگردی لئوناردو تو همون ساختمونه بگرد پیداش کن تو یکی از اتاقاست من خودم درست یادم نیست ولی صددرصد همون جاست (Villa)

S@nti@go_s&k
30-01-2010, 15:31
طبقه پایین . اتاق اول همونجا که خواهرش پشت میز نشسته

a.g g.a
30-01-2010, 21:18
شما از چه سایتی میخواید دانلود کنید ؟

سلام
هر چی تریلر این جا آدرسش هست ازسایتgametrailersهست.

konami-pes
01-02-2010, 11:19
من تمامی Codex page را که به دست آوردم حالا میگه باید روی دیوار بذاریشون اما مثل اینکه باید یه شکل خاصی رو در بیارم ! میگه تا این کارو نکنی مرحله فینال و نهایی واست باز نمیشه . خواستم بدونم چه شکلی رو باید درست کنم؟ و چطوری این قسمت رو رد کنم؟؟

S@nti@go_s&k
01-02-2010, 12:27
باید شبیه نقشه کره زمین بشه

به این حالت

a.g g.a
01-02-2010, 14:06
سلام
لطفا جواب منم بدین.

masoud93
01-02-2010, 21:45
دقیقا کی برای pc میاد؟

*QWERT*
01-02-2010, 21:45
سلام
لطفا جواب منم بدین.
علیک سلام.
باس با IDM یا برنامه های دانلود دیگه دان کنی.:46:

دقیقا کی برای pc میاد؟
16 مارس
44 روز دیگه

vahidgame
01-02-2010, 22:19
دقیقا کی برای pc میاد؟
دوستان مطمئن باشید دیگه نزدیک عید میتونید بازیش کنید ولی دعا کنید فقط بازی کرک بشه و گرنه باید یا حسرت بخوریم یا یه کنسول بخریم.

alireza2099
01-02-2010, 22:53
دوستان مطمئن باشید دیگه نزدیک عید میتونید بازیش کنید ولی دعا کنید فقط بازی کرک بشه و گرنه باید یا حسرت بخوریم یا یه کنسول بخریم.

صددرصد کرک میشه اینو من بهتون قول میدم:31::31:
کنسول هم که موقعیتش توی امضام مشخصه :31::27:
با Pc Gamer ها هم اینجور شوخی ها نکن.:31:

Yi Yi
01-02-2010, 22:59
صددرصد کرک میشه اینو من بهتون قول میدم
از کجا اینقدر مطمئنید؟

alireza2099
01-02-2010, 23:14
از همون جا که riddick کرک شد .:27:
ازاونجا که avatar کرک شد .:27:
خودتون مطلعید که پبشرفته ترین قفلها رو روی این بازیها گذاشته بودن ولی به قول معروف دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره.:31:

vahidgame
01-02-2010, 23:20
صددرصد کرک میشه اینو من بهتون قول میدم:31::31:
کنسول هم که موقعیتش توی امضام مشخصه :31::27:
با Pc Gamer ها هم اینجور شوخی ها نکن.:31:
بابا حواسم نبود من خودم از تو بدتر هستم:31:.من تا حالا هیچ کنسولی نداشتم.ولی کرک احتمالش زیاده بشه چون ایرانی ها در این زمینه ها خیلی مخ هستن:31:

ashe
01-02-2010, 23:32
من تمامی Codex page را که به دست آوردم حالا میگه باید روی دیوار بذاریشون اما مثل اینکه باید یه شکل خاصی رو در بیارم ! میگه تا این کارو نکنی مرحله فینال و نهایی واست باز نمیشه . خواستم بدونم چه شکلی رو باید درست کنم؟ و چطوری این قسمت رو رد کنم؟؟
سلام
شما اینجا اول دور نقشه رو درست کن بعدش برو واسه کامل کردن نقشه چون دورش فقط یه خط راسته...وسط نقشه اگه دقت کنی 5 تا سمبل اساسین هست که واسه کامل کردن نقشه میتونی از اون استفاده کنی.
اینم عکسشه...ببخشید که کوچیکه

Guts
02-02-2010, 01:10
بابا حواسم نبود من خودم از تو بدتر هستم:31:.من تا حالا هیچ کنسولی نداشتم.ولی کرک احتمالش زیاده بشه چون ایرانی ها در این زمینه ها خیلی مخ هستن:31:
ایرانی ها بازی کرک نمی کنن هیچ پخی هم نیستن تو این جور کارا، همش کلاً 3-4 تا گروه اصلی هستن تو دنیا بازی های جدید هرچی بازی میاد اونا کرک می کنن.

Ali.Mirzaie
02-02-2010, 15:06
ایرانی ها بازی کرک نمی کنن هیچ پخی هم نیستن تو این جور کارا، همش کلاً 3-4 تا گروه اصلی هستن تو دنیا بازی های جدید هرچی بازی میاد اونا کرک می کنن.

سلام
موافقم 100%

masoud93
02-02-2010, 16:15

من با کنسول خریدن موافق هستم یکی دو هفته دیکه 99% یه کنسول میخرم.

a.g g.a
02-02-2010, 16:51
علیک سلام.
باس با IDM یا برنامه های دانلود دیگه دان کنی.
سلام
من فقطflash getوgozillaدارم با اینا نمیشه؟
ولی اصلا گزینه ای برای دانلود وجود نداره.

*QWERT*
02-02-2010, 19:36
سلام
من فقطflash getوgozillaدارم با اینا نمیشه؟
ولی اصلا گزینه ای برای دانلود وجود نداره.
والا با اینا کار نکردم.
حالا میخوای چیکار؟:20:
بازیه خیلی خوبیه.
تازه 50 تا اچیومنتشم گرفتیم:27:

shahabprince
04-02-2010, 21:49
ببینم دوستان بازی واسه pc اومده یا نه؟

konami-pes
04-02-2010, 22:16
سلام
شما اینجا اول دور نقشه رو درست کن بعدش برو واسه کامل کردن نقشه چون دورش فقط یه خط راسته...وسط نقشه اگه دقت کنی 5 تا سمبل اساسین هست که واسه کامل کردن نقشه میتونی از اون استفاده کنی.
اینم عکسشه...ببخشید که کوچیکه

من نقشه رو دقیقا اینطوری درست می کنم اما بازم هیچی نمیشه!!!!! بعد از اینکه نقشه درست شد باید چی کار کنم؟ دقیقا همین طور درستش می کنم اما اتفاقی نمیفته

Masoud King
04-02-2010, 22:35
ببینم دوستان بازی واسه pc اومده یا نه؟
نه خیر
16 مارس یعنی تقریبا دو ماه دیگه منتشر میشه!

havas_1980
05-02-2010, 02:05
من نقشه رو دقیقا اینطوری درست می کنم اما بازم هیچی نمیشه!!!!! بعد از اینکه نقشه درست شد باید چی کار کنم؟ دقیقا همین طور درستش می کنم اما اتفاقی نمیفته
مطمئنا یه جای نقشه درست نیست...
عکس بزرگتر از حل دیوار دست نوشته (Codex Wall) رو از بخش ضمیمه نگاه کنین.

صحنه سینمایی بازی به نمایش درمیاد و بعدش به رم حرکت میکنین.

Arrowtic
05-02-2010, 14:12
لطفا اریخ انتشار بازی تو پست اولو به روز کنید.نوشته 2009.عوضش کنید.
موفق و جاویدان باشید

Leon-117
05-02-2010, 14:23
لطفا اریخ انتشار بازی تو پست اولو به روز کنید.نوشته 2009.عوضش کنید.
موفق و جاویدان باشید
تاريخ صفحه اول براي نسخه هاي كنسولي هستش.براي پي سي دير تر مياد.

afshinaghasi
05-02-2010, 16:23
این بازی کی میاد کشتنمون ؟

konami-pes
05-02-2010, 16:45
امیدوارم این بازی زودتر واسه PC بیاد تا بازی کنید
بدون اغراق باید بگم که زیباترین بازی بود که در این چند سال اخیر بازی کردم:8:

راستی من بازی رو تموم کردم و اسمهای آخر بازی رو هم نوشت
فقط میخوام بدونم این بازی اضافاتی چیزی نداره که با تمام کردن بازی ، بشه اونو بازی کرد؟

*QWERT*
05-02-2010, 17:22
فقط میخوام بدونم این بازی اضافاتی چیزی نداره که با تمام کردن بازی ، بشه اونو بازی کرد؟
اضافات فقط اچیومنتاش هست،که خیلی حال میده بری دنبالشون.

این بازی کی میاد کشتنمون ؟
1600 دفعه
16 مارس:13:

eslamy_iut
05-02-2010, 17:22
تاریخ انتشار بازی Mar 16, 2010 » منبع game spot

kortol
05-02-2010, 17:40
میشه اسفند ماه ؟!؟!!؟ ..........ایول برای عید برنامه ویژه ای داریم..........انشا الله که تا اون موقع هم کنسول 360 رو هم بگیرم و بترکونم.........

vegas
05-02-2010, 19:03
تاریخ انتشار بازی Mar 16, 2010 » منبع game spot

البته این تازیخ برای PC هست برای کنسول ها که تقریبا 2 ماه هست منتشر شده !

D r i v e r
05-02-2010, 19:38
اضافات فقط اچیومنتاش هست،که خیلی حال میده بری دنبالشون.

دوستمون راست میگن گرفتن اچیومنت ها خیلی حال میده
البته بعضی هاشون یه خورده وقت میبره
و یک سری از مراحل و .... موجود در هر شهر که میتونید اون هارو هم بازی کنید(مراحل فرعی) :11:

konami-pes
05-02-2010, 20:51
دوستمون راست میگن گرفتن اچیومنت ها خیلی حال میده
البته بعضی هاشون یه خورده وقت میبره
و یک سری از مراحل و .... موجود در هر شهر که میتونید اون هارو هم بازی کنید(مراحل فرعی) :11:

گرفتن اچیومنت ها ؟؟!! میشه کمی بیشتر توضیح بدید

D r i v e r
05-02-2010, 23:08
گرفتن اچیومنت ها ؟؟!! میشه کمی بیشتر توضیح بدید
بله
اگه شما به پروفایل خودتون برید و بازی های انجام شده رو بیارید و به قسمت Assassin's Creed II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برین و بعدش achievement
اونجا اچیومنت هایی رو که گرفتین نشون میده و اونهایی که نگرفتین
اچیومنت هم میشه گفت یه جایزه هست که به ازای کارهای خاصی در بازی به شما اهدا میشه
مثلا اول بازی وقتی که نوزاد نفس نمیکشه و شما به نفس کشیدنش میندازید اون خودش یه اچیومنت به شما میده
یا کشتن 10 سرباز پشت سر هم بدون خوردن ضربه
یا پیدا کردن تمامی پرهای موجود دربازی
حل کردن تمام معما ها و کامل کردن ویدئو ها
و ......
این بازی 50 تا اچیومنت داره که گرفتن بعضی هاشون ساده و گرفتن بعضی هاشون سخت و بعضی ها هم ساعت ها وقت میبره مثل جمع کردن 100 تا پر! :31:

footballist
07-02-2010, 18:58
اخر بازی چی میشه؟؟

Little Sparrow
07-02-2010, 19:04
جان هر کی دوست دارید خواستید به سوال بالا جواب بدید بزارید تو اسپویلر.
ممنون و موفق باشید.

satrianism
07-02-2010, 21:51
از ورژن قبلی بهتره یا نه.بعضی از قسمت های بازیش از لحاظ داستان برام نا مفهوم بود.مثلا خطوط قرمز روی در و دیوار.

D r i v e r
08-02-2010, 02:38
از ورژن قبلی بهتره یا نه.بعضی از قسمت های بازیش از لحاظ داستان برام نا مفهوم بود.مثلا خطوط قرمز روی در و دیوار.
شما بازی رو انجام داد یا نه؟
چون میگید خطوط نامفهوم قرمز روی در و دیوار
کدوم خطوط قرمز؟
نظر شخصی من اینه که یه سر و گردن از ورژن قبی بهتره
دیگه طول بازی احساس خستگی نمیکنید و مراحلش مثل قبلی تکراری نیست

اخر بازی چی میشه؟؟
آماده میشی برای قسمت بعدی بازی :دی
حیفه بگمش :46:

shahabprince
10-02-2010, 00:36
من هنوز منتظر ریلیز شدن این بازی روی pc هستم.از دوستان میخوام که کمی درباره ی اسلحه ها و حرکات ازیو برامون بگن.
خیلی ممنون

*QWERT*
10-02-2010, 01:30
من هنوز منتظر ریلیز شدن این بازی روی pc هستم.از دوستان میخوام که کمی درباره ی اسلحه ها و حرکات ازیو برامون بگن.
خیلی ممنون
حرکات و سلاحای خوبی داره:31:
یه دونه حرکت توپ داره که نیزه رو میچرخونه میزنه زیر پای ملت،خیلی باحاله:21:
همین:10:

D r i v e r
10-02-2010, 01:45
خیلی ممنون
اسلحه ها که متنوع هست
هرچی بخوای هست
از بمب دودزا گرفته تا گلوله ای که باروت شلیک میشه و انواع شمشیر ها که خوشگل ترینش شمشیر منتسب به الطایر هست و انواع خنجر ها
تکنیک هم میشه به پاشیدن خاک توی صورت دشمن ها و تنوع کشتن با شمشیر های مختلف اشاره کرد
البته به بعضی هاش دیگه نمیشه گفت شمشیر :دی
یه چیزی توی مایه های گرز و......
خلاصه من که خیلی از بازی لذت بردم
مخصوصا از داستانش
بازی هم دیگه اون روند نسبتا تکراری نسخه قبل رو نداشت :46:
امیدوارم وقتی ریلیز شد نهایت لذت بازی کردن رو ازش ببری :10:

kamran2000
10-02-2010, 18:26
من شنيدم هفته آخر اسفند براي Pc ريليز ميشه......

starn
15-02-2010, 18:14
تاریخ انتشار نسخه ی pc
Release Date: Mar 16, 2010
یعنی دقیقا 1 ماه و 1 روز دیگه

Alex Fera
15-02-2010, 20:12
لطفا منبع را ذکر کنید ایا موثق است؟

$$Don Corleone$$
15-02-2010, 21:42
کسی نقشه ای از جای پرا،جای مجسمه های کوچک و جای خطوط قرمز روی دیوارا (که باهاشون می شه ویدئو باز کرد)نداره؟

*QWERT*
15-02-2010, 23:12
طفا منبع را ذکر کنید ایا موثق است؟
اینو توی همه سایتا میتونی ببینی.
ign
gamespot

loomina
15-02-2010, 23:24
یه سوال اگر تکراریه به غیر تکراری بودن خودتون ببخشید!:31:

سبک مبارزه چه شکلیه توی 2 ؟
چون توی 1 که فقط شمشیر دومی رو که میگرفتی که دیگه کسی حریفت نبود!
و در مورد فوت و فتی که ÷یاده میکنه رو دشمن یه توضیحی بدید.

D r i v e r
16-02-2010, 00:55

سبک مبارزه تقریبا شبیه به یک هست
بعضی سرباز ها هستن که موقع فرار بهتون میرسن و اونم سرباز هایی هستن که فقط خنجر دارن فکر کنم
ولی سلاح ها متفاوت شده و میتونید انواع شمیر ها خنجر ها و شنل ها و محافظ ها رو تهیه کنین(بخرین)
حتی از گلوله هم میتونید استفاده کنید(5 بار و بعدش مجددا باید گلوله بخرین )
قشنگه مطمئنم که خوشتون میاد :11:

Zhangooler
16-02-2010, 01:05

زیاد فرق نداره فقط یکم زره هات پیشرفته تر شده و اون تیغه ی دوم کار باهاش راحت تر شده و کلا به نظر من جالب تر شدن زد و خورداش...خون بیشتری هم در کاره

sir payman
16-02-2010, 01:11
تاریخ انتشار نسخه ی pc
Release Date: Mar 16, 2010
یعنی دقیقا 1 ماه و 1 روز دیگه
ای بابا اینجوری که برای عید نمیرسه
تا بخوان کرکش کنن میشه بعد از عید

Zhangooler
16-02-2010, 01:26
ای بابا اینجوری که برای عید نمیرسه
تا بخوان کرکش کنن میشه بعد از عید
چه عجله ای حالا!!!؟؟؟توصیه من بهت اینه که به جای اینکه این همه منتظر و از کوره در رفته باشی برو یه XBOX 360 بخر تا دیگه اینقدر مثله قبلنای من در به در تاریخ انتشار بازی های top پی سی نباشی...

eslamy_iut
16-02-2010, 11:54
من میخواستم در مورد چگونگی بدست آوردن سلامتی بپرسم توی ac 1 بعد 1 دقیقه سلامتی کامل بدست میومد و atair تقریبا شکست نا پذیر بود ac2 هم ایطوریه یا برای بعضی از damage ها باید با دارو ترمیم کنیم یا پیش دکتر بریم و در ضمن شما فقط کافی بود hidden blade رو بدست بیارید و بعدم 40 نفرم اگه دورتون بودن دونه دونه یقه هاشون رو میگرفتیم و بعد از زمین افتادنشون خنجر و میکردیم توی گلوشون فقط بعضی ها دستمون و میکشیدن که اونم بار دوم زمین میخوردن ac 2 هم همینجوریه ؟ 2 - ac 1 هیچ وقت هیچ کی نمیتونست توی counter ما رو بزنه یعنی atair اگه کسی بهش حمله میکرد با شمشیر شکمش و سفره میکرد ولی خودش که حمله میکرد اوجش یه سیلی میخورد منظورم اینه هیچ کی نمیتونست با یه ضربه atair رو بکشه ezio هم اینطوریه یا با یه ضربه کشته میشه؟

Zhangooler
17-02-2010, 02:02
من میخواستم در مورد چگونگی بدست آوردن سلامتی بپرسم توی ac 1 بعد 1 دقیقه سلامتی کامل بدست میومد و atair تقریبا شکست نا پذیر بود ac2 هم ایطوریه یا برای بعضی از damage ها باید با دارو ترمیم کنیم یا پیش دکتر بریم و در ضمن شما فقط کافی بود hidden blade رو بدست بیارید و بعدم 40 نفرم اگه دورتون بودن دونه دونه یقه هاشون رو میگرفتیم و بعد از زمین افتادنشون خنجر و میکردیم توی گلوشون فقط بعضی ها دستمون و میکشیدن که اونم بار دوم زمین میخوردن ac 2 هم همینجوریه ؟ 2 - ac 1 هیچ وقت هیچ کی نمیتونست توی counter ما رو بزنه یعنی atair اگه کسی بهش حمله میکرد با شمشیر شکمش و سفره میکرد ولی خودش که حمله میکرد اوجش یه سیلی میخورد منظورم اینه هیچ کی نمیتونست با یه ضربه atair رو بکشه ezio هم اینطوریه یا با یه ضربه کشته میشه؟
Gain سلامتی یا Health فقط با دارو ای هستش که از طبیب میگیری.
توی نسخه ی دو Counter Attack هم میخوری و بعضی اوقات هم میمیری...پس با یک فرق داره
یکم هم تخیل کمتر شده و به سوی Realism پیش میره بازی.

4umbaz
17-02-2010, 14:23
اگه این بازی نیومده چرا تو بخش اخبار بازی نیست ..
خوب ملتو سر کار میزاریدااا...

Yi Yi
17-02-2010, 14:28
اگه این بازی نیومده چرا تو بخش اخبار بازی نیست ..
خوب ملتو سر کار میزاریدااا...
بازی‌ فقط برای PC نیومده. اما برای XBOX 360 و PS3 چند ماه پیش عرضه شده. و دلیل خارج شدن از بخش اخبار بازیها همینه.

D r i v e r
17-02-2010, 17:04
سلام دوستمون جواب دادن منم یه چیزایی میگم
اول برای بدست آوردن سلامتی
به صورت مربع مربه هست که تعدادش با توجه به حفاظ و زره و .... متغیره اگه ضربه بخورین و مربع خالی بشه باید به دکتر مراجعه کنین یا دارو مصرف کنین که داره هم با توجه به لوازمی که میخرین تا 15 تا قابل خریده و فکر کنم هر بار دارو مصرف کردن 5 -6 تا مربع رو پر میکنه
اگه مربعی داخلش خالی بشه و لی حاشیه سفید داشته باشه بعد از چند ثانیه پر میشه
اگه زره آسیب ببینه باید برین آهنگری و تعمیرش کنین تا دوباره تعداد جون ها زیاد بشه و به حالت عادی برگرده
البته لباس الطایر دیگه تعمیرات لازم نداره
در مورد کشتن Ezio هم توانایی های کشتن بالایی داره
مثلا اگه شما از بمب دود زا استفاده کنین به راحتی میتونین 12 - 13 نفر رو با تیغ مخفی بکشین(hidden blade)
من تعجب میکنم که میگین توی AC1 شکست ناپذیر بود!
من مدت ها پیش 1 رو با پی سی بازی کردم ولی ولش کردم
بعد از تموم کردن 2 دوباره دارم 1 رو بازی میکنم(X360)
جالبه بدونین که من توی 2 اصلا نمردم تنها چیزی که هست بعضی وقتها یه سری مخفی کاری داره که اگه انجام نشه ماموریت منتفی میشه و از چک پوینت قبلی باید شروع کنین ولی توی 1 که الان دارم بازی میکنم چند باری همین اوایل بازی مردم :دی

Elito
17-02-2010, 20:21
تو سایت یوبی زده
PLATFORM: PC RELEASE DATE: 11/17/09
پس چجوریه که هنوز نیومده ؟:13:

hamed_666
17-02-2010, 21:42
من شنيدم ميگن نسخه ي PC يكم با نسخه هاي ديگه متفاوت هستش البته كلي شايد چند تا مرحله اضافي . . .!؟
شما اطلاع دقيقي ندارين؟

$$Don Corleone$$
17-02-2010, 22:03
کسی نقشه ای از جای پرا،جای مجسمه های کوچک و جای خطوط قرمز روی دیوارا (که باهاشون می شه ویدئو باز کرد)نداره؟
واقعاً کسی نقشه ای نداره؟

*QWERT*
17-02-2010, 22:15
توی گوگل اینا رو سرچ کن
feathers
glyphs
برا پرا با معماها.
اون مجسمه کوچولوها رو هم یه خورده بگردی پیدا میشه.
مثلا این یکیش برا florence

D r i v e r
17-02-2010, 23:45
من با اجازه از فروم بازی سنتر عکس ها و نقشه ها رو میارم :13:
فلورنس :

1.
2.
3.
4.
5.

Monteriggioni :

6.
Romagna/Forli :

13.

VENICE :
14.
15.
16.
17.
18.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'Orologio1--article_image.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'Orologio2--article_image.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Wdlcy9tYi9HYW1lc1JhZGFyL3VzL0dhbWVzL0EvQXNzYXNzaW5 zIENyZWVkIElJL0V2ZXJ5dGhpbmcgRWxzZS9HdWlkZS9HbHlwa HMvR2x5cGgxOCAtIG1hcC0tYXJ0aWNsZV9pbWFnZS5qcGc%3D&b=13
19.
20.

D r i v e r
17-02-2010, 23:55
همونوطر گفتم که همش به نقل از سایت بازی سنتر هست (خدایا منو ببخش :دی) یه موقع متهمم نکنین:11:
و این هم برای پر ها :
FLORENCE :

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13.
14.
15.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16.
17
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18.

19
.

20.
21.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
22.
23.
24.
25.
26.
27.

MONTERIGGIONI :
28

.
29.
30.
31.

TUSCANY :
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.

ROMAGNA/FORLI :

43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.

VENICE :

55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.

73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
87.
88.
89.
90.
91.

92.
93.
94.
95.
96.
97.
98.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
99.
100.

DJ POLESTAR
18-02-2010, 19:23
من شنيدم ميگن نسخه ي PC يكم با نسخه هاي ديگه متفاوت هستش البته كلي شايد چند تا مرحله اضافي . . .!؟
شما اطلاع دقيقي ندارين؟
آره، واسه خودت هم من گفته بودم:21:

Torch Bearer
18-02-2010, 21:20
فرقش اینه که دو تا DLC که برای کنسول ها اومده رو باید پول بدی بخری اما برای PC از همون اول با خود بازی اون مراحل هم نصب میشن.

Zhangooler
18-02-2010, 23:58
فرقش اینه که دو تا DLC که برای کنسول ها اومده رو باید پول بدی بخری اما برای PC از همون اول با خود بازی اون مراحل هم نصب میشن.
البته در اصل داستان تغییری پیش نمیاد و فقط در مراحل اضافه و معما ها و Codex Pages تغییراتی کم ایجاد میشه.

Leon-117
19-02-2010, 07:36
لعنت به اين مايكرو سافت!آخه اين چكاريه كردي؟!يعني چي موقع بازي بايد به اينترنت وصل بود؟مثل آدم بازيتو ميدادي بيرون همه بازي كنن ديگه اينا چه كارهايي هستن آخه؟!

D r i v e r
19-02-2010, 11:37
لعنت به اين مايكرو سافت!آخه اين چكاريه كردي؟!يعني چي موقع بازي بايد به اينترنت وصل بود؟مثل آدم بازيتو ميدادي بيرون همه بازي كنن ديگه اينا چه كارهايي هستن آخه؟!
عزیز حالا شما چرا اینقدر عصبانی میشی؟
حتما یه راهی برای رفع این مشکل پیدا میکنن(مخصوصا این روس های .....) :31:

sinak3
19-02-2010, 11:43

ای بابا.بیخیال . بزرگترین مشکل همون اینترنته حالا اگه اصلشم بگیریم از کجا بیایم همش به اینترنت وصل باشیم که 24 ساعته قطعه.راستی مایکروسافت بیچاره چی کار کنه.

Masoud King
20-02-2010, 16:40
بنده خدا مایکروسافت این وسط چه کاره هستش؟!؟... همش زیر سر برادران یوبی سافت هستش : دی

مطمئنا یه راهی هم برای این پیدا میکنن... خدا بزرگه ;)

Alireza.M67
20-02-2010, 21:22
بچه ها من تا دم در مغازه هم رفتم ولی بازم نتونستم این بازی رو بخرم ...
همون تا میام بخرمش یاد اون افتضاح اولی میفتم پشیمون میشم .
جون من یکی که تعصب بیخودی نداره بیاد بگه واقعا این بازی ارزش خریدن داره یا مثل اولی تکراری و کسل کنندست ؟

D r i v e r
20-02-2010, 21:43
بچه ها من تا دم در مغازه هم رفتم ولی بازم نتونستم این بازی رو بخرم ...
همون تا میام بخرمش یاد اون افتضاح اولی میفتم پشیمون میشم .
جون من یکی که تعصب بیخودی نداره بیاد بگه واقعا این بازی ارزش خریدن داره یا مثل اولی تکراری و کسل کنندست ؟
عزیز باور کن من نسخه یکش رو دیشب تموم کردم
بار قبل کا بازیش کردم برام تکراری اومد
ولی این بار خیلی برام فرق میکرد و اصلا تکراری بنظرم نیومد!
ولی حالا نسخه دومش بنظرم فوق العاده جذاب تر شده
گرافیک عالی و داستان چند برابر جذاب تر
مراحل متنوع
شهر های متوع
وسایل متنوع
بنظرم اتزیو یه جورایی باهوش تر و سریع تر و جذاب تر از الطائر هست
نظر شخصی من اینه که ارزش بازی کردن داره
جالبه بعضی بازی ها مثله GTA IV برای دوستان کسل کننده و خسته کننده نیست
ولی این بازی رو کسل کننده میدونن!
مطمئنا در همون اوایل بازی به این بازی جذب میشین و آخرش ناراحت میشین که چرا تموم شد و برای نسخه سومش بی تابی خواهید کرد
البته اگه از سبک ای بازی خوشتون اومده باشه
یه جورایی دیگه خبری از جیب بری های کسل کنند و کتک کاری ها و گوش دادن به حرف این و اون نیست
کلیپ های تصویری داخل بازی هم که یه جورایی بازی رو روایت میکنن خیلی قشنگش کرده
دیگه نمیدونم چطور ازش تعریف کنم
اگه دوست داشتین مراحل فرعی هم داره و یکی از جذابیت هاش گرفتن اچیومنت ها هست که زیاد سخت نیست :11:

Immortal power
21-02-2010, 00:56
چــــــــــــــــــــــی!! ؟
باید به اینترنت وصل بود!؟ اینجوری که میفهمن بازی اصل نیست! اصلا با کرک شدش میشه وصل شد؟؟!
حالا چیکار کنیم ای خدا!:41: من کلی دلمو برای 2 خوش کرده بودم!:41:

*QWERT*
21-02-2010, 13:25
100% یه راهی این خارجکیا پیدا میکنن.
اصلا نترسید:10:

ShadowHex
23-02-2010, 17:23
نگران نباشيد همونطور كه قفل starforce رو كرك كردن اينم بزودي كارشو ميسازن

Bs_panzer
23-02-2010, 21:54

میبینید که استیم بازی رو پیش فروش کرد

SHADEL
24-02-2010, 18:23
بچه ها حالا که بازی نیومده.یکم از قابلیت های اضافه شده به بازی بگین ببینیم چه جوریاس تو کف این بازی موندیم.

D r i v e r
25-02-2010, 07:32
بچه ها حالا که بازی نیومده.یکم از قابلیت های اضافه شده به بازی بگین ببینیم چه جوریاس تو کف این بازی موندیم.
من یه سری رو به صورت لیست وار میگم
استفاده از شمیر های مختلف
استفاده از زره های مختلف
یه چیزی شبیه به تفنگ
استفاده از بمب دودزا
استفاده از ریختن پول بر روی زمین
مجهز به 2 تیغه مخفی(هرکدوم برای یه دست)
شنا کردن!
یه سری فا - حشه توی شهر هست که بهشون پول میدی نگهبان ها رو دنبال خودشون میکشن و یه جوری باهاشون استتار میکنی
مثلا اگه 4 - 5 نفر یه جا وایساده باشن و یا راه برن تو هم بهشون اضافه بشی میتونی توشون استتار کنی
مراحل متنوع
توضیحی در مورد بعضی اشخاص و بعضی از مکان ها
بعضی صندوق چه ها در شهر وجود دارن که پول داخلشون هست
با پول میتونی نقاشی و زره و لباس و شمیر و خنجرو.. .... خرید کنی
زره خراب میشه و باید بدی تعمیرش کنن
سلامتی خود به خود پر نمیشه یا باید بری پیش دکتر و یا دارویی که از همون دکتر تهییه کردی مصرف کنی
و خیلی قابلیت های دیگه که باید توی بازی ریز بشی و الان من شرحش بدم مزه بازی از بین میره :46:

SHADEL
26-02-2010, 18:44
پس خیلی پیشرفت داشته بازی نسبت به نسخه قبلی راستی لباس هایی که می تونی خرید کنی چند تا هستند یعنی تنوع داره و مثلا تو کل بازی چند تا لباس وجود داره؟

aha2012
26-02-2010, 20:29
16 روز دیگه تا assassin 2

MountainGnome
26-02-2010, 21:03
برای پی سی هنوز نیومده؟

D r i v e r
27-02-2010, 09:39
پس خیلی پیشرفت داشته بازی نسبت به نسخه قبلی راستی لباس هایی که می تونی خرید کنی چند تا هستند یعنی تنوع داره و مثلا تو کل بازی چند تا لباس وجود داره؟
آره نسبت به نسخه قبلی پیشرفتش قابل توجه
دقیق نمیدونم چند تاست لباس ها
ولی 7 - 8 تایی باید باشه
قشنگترینش هم لباس الطائر هست که در طول بازی خودت متوجه میشی که چطور باید بازش کنی(حتما برو دنبالش)
لباس الطائر تمام آپدیت هاش فکر کنم کامله و خراب نمیشه(نیازی به تعمیر نداره)
بعضی وقت ها الطائر الکی بعضی جاها گیر میکرد
ولی توی این بازی خیلی بهتر شده :11:

eslamy_iut
27-02-2010, 11:23
میگم بازی زودتر میاد 10 روز دیگه 16game spot مارس رو به 9 مارس تغییر داد

:8::10:

online_amin
27-02-2010, 12:29
میگم بازی زودتر میاد 10 روز دیگه 16game spot مارس رو به 9 مارس تغییر داد

:8::10:

خدا از دهانت بشنود ای جوانمرد! (چی بود همین درسته یا نه؟)

یعنی ممکنه؟

البته بعد از اومدنش یه چند روزی برای کرک کردنش زمان میبره.

eslamy_iut
27-02-2010, 13:20
خدا از دهانت بشنود ای جوانمرد! (چی بود همین درسته یا نه؟)

یعنی ممکنه؟

البته بعد از اومدنش یه چند روزی برای کرک کردنش زمان میبره.

آره عزیز عکسی که میبینی از سایت game spot گرفتم و اینم لینکش

:6:

SHADEL
28-02-2010, 15:49
ایول پس زودتر میاد.بریم سریع بگیریم چون میگن این بازی مثل iv غیر مجاز.

amirpers
28-02-2010, 16:20
اين قفل جديدي كه ميگن يوبي سافت قراره براي اولين بار بر روي اين بازي بذاره ، من رو كه فعلا ناراحت كرده.خدا كنه قضيه Starforce 3 دوباره تكرار نشه . البته اون كه بالاخره بعد از چند ماه راه حل براش پيدا شد اما اين رو خدا ميدونه .

...ALI...
28-02-2010, 17:49
اين قفل جديدي كه ميگن يوبي سافت قراره براي اولين بار بر روي اين بازي بذاره ، من رو كه فعلا ناراحت كرده.خدا كنه قضيه Starforce 3 دوباره تكرار نشه . البته اون كه بالاخره بعد از چند ماه راه حل براش پيدا شد اما اين رو خدا ميدونه .

نه این بارم مطمئن باش فقلش رو میشکنن

mohammadaliarmin
01-03-2010, 00:33
ببخشید دوستان چرا تو سایت شاپ شرکت یوبی تاریخ در دسترس بودن بازی رو چهارم مارچ قرار داده ما که پاک گیج شدیم گیم اسپات زده نهم بقیه سایتا زدن شانزدهم واین سایت زده چهارم

...ALI...
01-03-2010, 01:21
ببخشید دوستان چرا تو سایت شاپ شرکت یوبی تاریخ در دسترس بودن بازی رو چهارم مارچ قرار داده ما که پاک گیج شدیم گیم اسپات زده نهم بقیه سایتا زدن شانزدهم واین سایت زده چهارم

ای بابا راست می گی.
خوب حتما همون تاریخی خودش زده دقیقتره؟؟!!!

havas_1980
01-03-2010, 01:55

برا اتحادیه اروپا 5 مارس منتشر میشه, برای آمریکای شمالی هم 9...
5 یا 4 مارس هم زیاد فرقی نداره. :46:

siavashjal
01-03-2010, 11:10
آخه معمولا چند روز قبل از رلیز رسمی بازی کرکر های محترم لینک دانلود بازی و کرک بازی رو تو اینترنت می ذارن.

pedram_sad
01-03-2010, 23:15
این بازی رو هم با 10 بازی دیگه 14 روز قبل خریده بودم
که تازه امروز فرصت شد تست کنم یک نیم ساعتی
مهمترین نکته که در نگاه اول کاملا واضح هست گرافیک عالی بازی هست که پیشرفت خیلی خوبی داشته
به خصوص lighting ها

ghahremanimehdi
02-03-2010, 15:02
Assassin's Creed II با Assassin's Creed I چه فرقی میکنه ؟ کدومشون بهتره (از لحاظ داستان ، گرافیک و گیم پلی )

Masoud King
02-03-2010, 15:13
Assassin's Creed II با Assassin's Creed I چه فرقی میکنه ؟ کدومشون بهتره (از لحاظ داستان ، گرافیک و گیم پلی )
نسخه اول به نظر من داستان نسخه اول غنی تر بود ولی نسخه دوم هم خیلی خوب بود....
از این که بگذری بقیه قسمت های بازی تو نسخه دوم خیلی بهتر شده... گیم پلی و گرافیک خیلی بهتر شدن... مخصوصا تکراری بودن بازی بر طرف شده!

خلاصه نسخه دومش واقعا زیباتر از یکی اولی هستش!

online_amin
02-03-2010, 17:18
خداییش دم این شرکت و این بازی گرم.

خیلی خیلی کم پیش میاد یه بازی ساخته بشه و قشنگ باشه و تازه نسخه 2 اون قشنگ تر از اول باشه.

Masoud King
02-03-2010, 20:34
مثه اینکه نسخه روسی بازی leak شده!!

اما هنوز خبری از کرک نیست!

online_amin
03-03-2010, 07:11
یعنی چی Leak شده؟

چطوری؟

یعنی میگی هنوز بازی منتشر نشده, روس ها بازی رو پیدا کردن و تو یه مدت زمان کم ترچمه کردن و انداختن بازار؟

شنیده بودیم روسها تو کار دوبله و ترجمه قهار هستن نه اینقدر دیگه!

Martanima 21
03-03-2010, 13:23
چرا این هنوز برای پیسی نیومده؟

eslamy_iut
03-03-2010, 14:50
چرا این هنوز برای پیسی نیومده؟

آخه 6 روز دیگه release میشه یه کوچولو دیگه صبر کنی بهتره من که شده تورنت دانلود میکنم و نسخه روسی رو بازی میکنم خیلی منتظر شدیم:19::19::19::19: UBISOFT ما رو کشت:41::41::41::41:

xeNociDe
03-03-2010, 17:19
سلام...
امروز مجله گیم اینفورمر رسماً عرضه نسخه PC این بازیرو در 25 کشور جهان اعلام کرد!
نکته: احتمالاً خرین کشوری که بیاد ما هستیم!

vegas
03-03-2010, 17:44
سلام...
امروز مجله گیم اینفورمر رسماً عرضه نسخه PC این بازیرو در 25 کشور جهان اعلام کرد!

این عکس مجله که گذاشتی برای ماه May 2009 هست و برای ورژن کنسولی ...
ورژن PC هنوز برای هیچ کشوری به صورت رسمی عرضه نشده !

smallfrank
03-03-2010, 18:18
نکته: احتمالاً آخرین کشوری که بیاد ما هستیم!

اتفاقا برعکس گفتی.
همیشه قبل ریلیز بازی در جهان تو ایران بازی یافت میشه.

online_amin
03-03-2010, 18:20
سلام...

اتفاقا ایران جزء معدود کشورهایی هست که همون اول بهشون میرسه! :دی

راستی دوستان میگم شما تو این بازی خط داستان رو هم پی میگیرید یا فقط به خود گرافیک و بازی چسبیدید؟

ali_ranger22
03-03-2010, 18:27
نسخه ی پی سی شنبه میاد تو بازار
حالا اینکه کار می کنه یا نه باید دید

xeNociDe
03-03-2010, 20:04
آقا اون عکس فقط برای اینبود که به حساب ربطش بدم...
ولی نه من هر ماه مجله Gameinformer به دستم میرسه تو نسخه جدیدش نوشته بود که در 25 کشور رسماً توضیع شد...
(انگلیسیم خوبه!!!:دی)

m_s_r_08
03-03-2010, 23:33
بازی، نسخه PC فردا تو اروپا میاد :31:

Masoud King
04-03-2010, 10:40
خبر هایی خوبی منتشر شده مبنی بر اینکه جناب Skid-Row یکی از هکر های گرامی این DRM جدید یوبی سافت رو تو کمتر 24 ساعت کرک کرده!

wordship
05-03-2010, 17:31
توی سایت یوبی سافت برای فروش گزاشته 39.99دلار:

siavashjal
06-03-2010, 10:32
این بازی توسط نظام ملی رده بندی بازی های رایانه ای غیر مجاز محسوب شده است

با این حساب چه جوری باید این بازی رو گیر بیاریم؟

ali_ranger22
06-03-2010, 10:59
این بازی توسط نظام ملی رده بندی بازی های رایانه ای غیر مجاز محسوب شده است

با این حساب چه جوری باید این بازی رو گیر بیاریم؟

خیلی راحت ، میری مغازه و تهیه می کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jericho-sina
09-03-2010, 12:47
سایت gamespot بازی رو نقد کرده و بهش نمره 8.0 داده

GAMESPOT

The PC version of last year's beautiful action adventure is lots of fun, but you'll have to overcome its online-only copy protection and high price point

Behi09
09-03-2010, 13:53
دوستان یه نگاهی به این جا کنید بد نیست.
درباره حملات به سرور های ubisoft است.

sinak3
09-03-2010, 13:55
سرورهای DRM یوبی زیر حمله‌ی هکرها
روز گذشته مسوولان یوبی‌سافت با ارسال پیامی در وب‌سایت توئیتر این کمپانی از جمله دلایل از کار افتادن DRM و غیرقابل استفاده شدن عناوینی همچون سایلنت‌هانتر5 و فرقه‌ی‌اساسین2 را حمله‌ی هکرها به سرورهای این سامانه ذکر کردند.
امروز نیز یوبی‌سافت با ارسال پیامی جداگانه در وب‌سایت توئیتر این کمپانی از حمله‌ی مجدد به سرورهای سامانه‌ی DRM خبر داد و این بدین معناست که هنوز هم بازی‌کننده‌ها می‌بایست با مشکلات جدی این سیستم دست و پنجه نرم کنند.
سخنگوی یوبی‌سافت در این خصوص اذعان داشت: "سرورهای ما بار دیگر مورد حمله قرار گرفته‌اند. برخی بازی‌کننده‌ها برای ورود به بازی‌ها دچار مشکل شده‌اند. ما بر روی این مشکل کار می‌کنیم و شما را نیز در جریان قرار خواهیم داد."
این‌طور که بنظر می‌رسد کمپانی یوبی‌سافت به‌هیچ وجه شرایط مطلوبی ندارد و حتا ممکن است ایرادات به وجود آمده در سامانه‌ی DRM این کمپانی، مشکلات جدی‌تری برای آن‌ها ایجاد کند.
برطبق آمار منتشر شده نسخه‌ی رایانه‌های شخصی بازی فرقه‌ی‌‌اساسین2 در اولین هفته‌ی عرضه در انگلستان جایگاه چهاردهم را در جدول فروش هفتگی بازی‌های این کشور به خود اختصاص داده است.
اخیرا کمپانی یوبی‌سافت با تایید سامانه‌ی جدید DRM خود که برای استفاده از نسخه‌ی رایانه‌های شخصی عناوین، بازی‌کننده‌ها را مجبور به اتصال دائم به شبکه‌ی اینترنت می‌کند، بسیار خبرساز شده است.
صبح روز پنجشنبه‌ی هفته‌ی گذشته شایعاتی در خصوص کرک شدن سامانه‌ی بحث‌برانگیز یوبی‌سافت در بازی سایلنت‌هانتر5، در کمتر از 24 ساعت پس از انتشار بازی در خروجی خبر خبرگزاری‌های مرتبط با بازی‌های رایانه‌ای قرار گرفت.
همچنین مسوولان کمپانی یوبی‌سافت تاریخ انتشار نسخه‌ی رایانه‌های شخصی شن‌های فراموش شده را از ماه مه (اردیبهشت 89) به ژوئن (خرداد 89) تغییر دادند. هیچ دلیل موجهی در خصوص تاخیر نسخه‌ی رایانه‌های شخصی از سوی مسوولان ذیربط ارائه نشده است.
نسخه‌های کنسولی بازی طبق برنامه‌ی از پیش تعیین شده، همزمان با اکران فیلم سینمایی شاهزاده‌ی پارسی با هنرمندی جیک جلن‌هال منتشر خواهند شد.
یوبی‌سافت سال گذشته نیز برنامه‌ی مشابهی را برای نسخه‌‌ی رایانه‌های شخصی بازی فرقه‌ی‌اساسین2 ترتیب داد تا بازی‌کننده‌های این پلت‌فرم بیشتر از 4 ماه برای تجربه‌ی این عنوان انتظار بکشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Directors Cut Assassins Creed 2
سازنده: UbiSoft Montreal
ناشر: UbiSoft
سبک: اکشن سوم‌شخص
پلت‌فرم: PC
تاریخ انتشار: منتشر شد

منبع:

Leon-117
09-03-2010, 19:09
واااااااااااااااااااي!بچه ها گيم اسپات به بازي 8 داده از 10!واقعا گيم اسپات خيلي سختگير شده!من فكر ميكردم 9 رو بگيره حداقل!
جالب اينجاست كه عضوهاي گيم اسپات به بازي 5.9 دادن!همه اينا بخاطر سامانه امنيتي جديد ubisoft هست.
اين لينك صفحه Assassins Creed II هست توي گيم اسپات:

توي the bad بازي هم اينا رو نوشته:

Frequently broken copy protection scheme requires constant Internet access
High price point
Some additions are a little contrived.

wordship
09-03-2010, 19:30
واااااااااااااااااااي!بچه ها گيم اسپات به بازي 8 داده از 10!واقعا گيم اسپات خيلي سختگير شده!من فكر ميكردم 9 رو بگيره حداقل!
جالب اينجاست كه عضوهاي گيم اسپات به بازي 5.9 دادن!همه اينا بخاطر سامانه امنيتي جديد ubisoft هست.
اين لينك صفحه Assassins Creed II هست توي گيم اسپات:

توي the bad بازي هم اينا رو نوشته:

Frequently broken copy protection scheme requires constant Internet access
High price point
Some additions are a little contrived.

اگر اين سامانه امنيتي رو برميداشت حد اقل 9 يا 9.5ميگرفت

mohammadaliarmin
09-03-2010, 22:18
:18:من اصلا فکر نمی کردم این DRM جدید یوبی سافت اینقدر مورد انتقاد قرار بگیره اول که دیدم گیم اسپات به این بازی داده 8 خیلی ناراحت شدم ولی ولی فهمیدم که چرا بهش 8 داده فقط می تونم بگم دم گیم اسپات گرم تازه از دوازده نفری که تو سایت گیم اسپات به این ازی نمره دادن (تا الان ) شش نفرشون به بازی 1دادن یا 2.5

underworld
09-03-2010, 23:32
:18:من اصلا فکر نمی کردم این DRM جدید یوبی سافت اینقدر مورد انتقاد قرار بگیره اول که دیدم گیم اسپات به این بازی داده 8 خیلی ناراحت شدم ولی ولی فهمیدم که چرا بهش 8 داده فقط می تونم بگم دم گیم اسپات گرم تازه از دوازده نفری که تو سایت گیم اسپات به این ازی نمره دادن (تا الان ) شش نفرشون به بازی 1دادن یا 2.5

بله دم گیم اسپات گرم ....باید یوبیسافت یه ضد حال بخوره تا دیگه از این DRM استفاده نکنه:19:

vahidgame
12-03-2010, 22:40
این قضیه DRM برای خارجی ها هم زیاد خوب نبوده. نمونش سایت گیم اسپات که به بازی امتیاز 8 داده دلیل این امتیاز رو قیمت زیاد بازی و این سیستم DRM بازی دونسته که به خاطر اون باید به اینترنت دائم وصل شد. حساب کنید وقتی اونا اینو بگن پس ما چی بگیم.من کلا بی خیال این بازی شدم چون مثلا حالا الان کرک بشه با اینترنت dial up که نمیشه که دائم به خاطر سیو بازی به اینترنت وصل شد.

siavashjal
12-03-2010, 23:32
دیگه فکر کنم باید به خریدن نسخه قانونی بازی فکر کرد.

کسی می دونه تو ایران چه جوری میشه بازی های اوریجینال خرید؟ مثلا سایتی یا فروشگاهی.

SIMON137
12-03-2010, 23:33
من شنیدم ، گویا قصد داره این طرح رو کنسل کنه یوبی سافت ، میگن شاکی خصوصی داشته ...
سرورهاش هم جواب این کار رو نمی دادن. سرورهارو بسته
در هر حال بسیار حرکت نامربوطی بود. واقعا اصلا کار درستی نیست. نمی دونم جدیدا چرا همه با پلتفرم pc چپ افتادن
نظرات گیمرهارو پیرامون این بازی جویا میشیم PC :

دیگه فکر کنم باید به خریدن نسخه قانونی بازی فکر کرد.

کسی می دونه تو ایران چه جوری میشه بازی های اوریجینال خرید؟ مثلا سایتی یا فروشگاهی.
ببینید ، بعضی بازی ها واقعا ارزش خرید اورجینال ندارن ، مثلا شما بخوای اورجینال بخری ، میای بین بتل فیلد بد کمپانی و اساسین 2 کدوم رو انتخاب می کنی ؟
راه های خرید هم زیاده.
می تونید مثلا با پی پال یا مسترکارت یا ... بخرید.

siavashjal
12-03-2010, 23:48
می دونم میشه با مستر کارت خرید کرد ولی می خوام بدونم ایران رو ساپورت می کنن برای ارسال محصول یا نه؟

CATALONIA
16-03-2010, 11:55
سلام
اون اول هاي بازي كه يك ماموريتي ميده كه اين مضمونش هست چيكار بايد بكنيم
win the race
از كدوم طرف بايد برم ؟!

havas_1980
16-03-2010, 12:08
سلام
اون اول هاي بازي كه يك ماموريتي ميده كه اين مضمونش هست چيكار بايد بكنيم
win the race
از كدوم طرف بايد برم ؟!

ممنونیه کلیسا جلو چشمه که باید برین پشت بومش. مسیری که خود فدریکو داره میره رو برین. تو یه قسمت هست که میشه ازش جلو زد... همین.

Alireza.M67
16-03-2010, 13:35
اون دوستانی که بازی کردن لطفا بگن بینیم اون قضیه ی مرحله 11 که باگ داشت واقعیت داشت ؟
من رو 360 بازی میکنم ، یکی می گفت فقط رو پلی استیشن اینجوریه . قضیه چیه ؟

gap
16-03-2010, 13:41
اون دوستانی که بازی کردن لطفا بگن بینیم اون قضیه ی مرحله 11 که باگ داشت واقعیت داشت ؟
من رو 360 بازی میکنم ، یکی می گفت فقط رو پلی استیشن اینجوریه . قضیه چیه ؟
360 درسته،داداشم تموم کرده بازی رو در 360;)

eslamy_iut
17-03-2010, 09:43
خوب من الان بازی رو اجرا کردم و توی فلورانس هستم باید بگم طراحی شهر وحشتناک پیشرفت داشته و واقعا بازی از 1 مشکل تر شده شما توی 1 زمین میخوردین و بعد از 1 دقیقه راحت به کارتون ادامه میدادین ولی توی 2 بعد از صدمه خوردن تا پیش دکتر نرین سالم نمیشین etzio خیلی قوی تر از atair هست توی بالا رفتن و این سیستم اسلحه برداشتن خیلی جالبه و یا سرچ کردن بدن افراد کشته شده برای پیدا کردن پول و حتی حمل جسد به یه جای دیگه واسه قایم کردن از چشم سربازان مزاحم حالا یه سوال چطوری میشه یه ماموریت رو شروع کرد؟ توی نقشه آرمش چیه؟

gap
17-03-2010, 10:20
خوب من الان بازی رو اجرا کردم و توی فلورانس هستم باید بگم طراحی شهر وحشتناک پیشرفت داشته و واقعا بازی از 1 مشکل تر شده شما توی 1 زمین میخوردین و بعد از 1 دقیقه راحت به کارتون ادامه میدادین ولی توی 2 بعد از صدمه خوردن تا پیش دکتر نرین سالم نمیشین etzio خیلی قوی تر از atair هست توی بالا رفتن و این سیستم اسلحه برداشتن خیلی جالبه و یا سرچ کردن بدن افراد کشته شده برای پیدا کردن پول و حتی حمل جسد به یه جای دیگه واسه قایم کردن از چشم سربازان مزاحم حالا یه سوال چطوری میشه یه ماموریت رو شروع کرد؟ توی نقشه آرمش چیه؟
آره،شهرش خیلی توپه و واقعا کار کردن براش،(گرافیک محیطش فوق العاده است)
ولی قبول نداری که واقعا باید بیشتر روی گرافیک کاراکتراش کار میکرد؟(اون لوسی رو دیدی چقدر داغونه؟؟،چشمای خودمون هم که کجه:)))))

S.Y.K
17-03-2010, 11:09
آره،شهرش خیلی توپه و واقعا کار کردن براش،(گرافیک محیطش فوق العاده است)
ولی قبول نداری که واقعا باید بیشتر روی گرافیک کاراکتراش کار میکرد؟(اون لوسی رو دیدی چقدر داغونه؟؟،چشمای خودمون هم که کجه:)))))

کلا یکی از ایراداتی که به AC2 گرفته میشه گرافیک چهره ی کارکتر های بازیه
هر چند رنگ آمیزی چهره ها نسبت به نسخه ی اول بهتر شده و شاداب تر و واقع گرایانه تر شده
اما چهره ها کمی کارتونی تر شده و گرافیک جالبی رو نداره
هر چند به نظر من با همین وضعیت هم حالت های مختلف رو روی چهره نسباتا خوب پیده کردن
مثلا زمانی که یک کاراکتر م ترسه یا خوشحال میشه و یا ناراحته این حالات رو روی چهره خوب طراحی کردن
درباره ی طراحی شهر هم باید بگم حق با شماست .
واقعا زیبا بشاش و زنده طراحی دشه
بر خلاف شهر های نسخه ی اول بازی که طراحی بی روح و کسل کننده ای داشت
گرافیک عالی.فضاهای بزرگ.الگو برداری صحیح از ونیز در قرن 15 و رنگ آمیزی بسیار خوب محیط
یکی دیگه از مشکلات عجیب بازی هم سایه زنی بود
هر ند به ادازه ی سایه ها و حالت سایه به خوبی توجه شده بود اما مربع مربع و پیکسل پیکسل بود که انتظار بیتشتری می رفت

Mostafa NBA
18-03-2010, 14:00
من یک سوال داشتم اونم اینه که چرا این بازی برای PC نمره کمی از طرف کاربران سایت گیم اسپات گرفته ؟ کمی اطلاعات در مورد نسخه PC بدید ممنون میشم.

Behi09
18-03-2010, 14:05
من یک سوال داشتم اونم اینه که چرا این بازی برای PC نمره کمی از طرف کاربران سایت گیم اسپات گرفته ؟ کمی اطلاعات در مورد نسخه PC بدید ممنون میشم.

به خاطر سامانه drm که ubisoft روی این بازی گذاشته و قیمت بالایی که داشته.

wordship
18-03-2010, 14:10

یعنی شما نمیدونین بخاطر drm
اونم شاید یوبی سافت یه پچی چیزی بده بیرون
ولی فعلا که بیشتر شاهد موفقیت یوبی سافت هستیم نه هکر ها فعلا فقط میشه انلاین بازی کرد.
ولی خود گیم اسپات به بازی 8 داده.

AlexMercer
18-03-2010, 14:39
متاسفانه دوستان محترم متاسفانه شرکت بزرگ EA هم به یوبی سافت پیوست. EA که دیروز از با ارائه یک پچ DRM بازی بتلفیلد رو برداشت و احتمالا دیگه تو هیچ بازی نمیزاره(DRM شرکت EA به صورتی بود که ارجینال بودن بازی شما همیشه قبل از اجرای ان تست میشد) ولی در عوض بازی معروف Command & Conquer 4 که فردا پخش میشه برای بازی کردن نیاز به اتصال به اینترنت داره مانند اساسین. پس به این صورت در صورت موفقیت EA که معمولا در این جور کارها هم از باقی شرکت ها موفق تره باقی بازی های این شرکت هم برای بازی کردن نیاز به اینترنت دارند.

من فکر کنم از سال اینده همممه شرکت ها همین کارو کنن
لینک خبر

Alireza.M67
18-03-2010, 19:23
آقا بازی برعکس شماره ی اولش فوق العادست .
الآن که به قسمت 4 رسیدم واقعا دیگه میتونم بگم یه بازی عالیه ...
این ایده ی معماهاش نمیدونم واسه کی بوده ولی دستش درد نکنه بازیو خیلی جذاب کرده .
گرافیک بازی هم که واقعا خوبه .
این ایده ی خرید وسایل و لباس و نقاشی و ... هم واقعا تنوع رو به بازی اورده (چیزی که تو شماره 1 نبود )
اینکه میتونی سرمایه گذاری کنی هم دیگه بازیو کامل کرده .
واقعا دیگه با یه بازی فراتر از سبک اکشن معمولی طرفیم و من به شخصه از بازی کردنش لذت میبرم ...

wordship
18-03-2010, 19:37
آقا بازی برعکس شماره ی اولش فوق العادست .
الآن که به قسمت 4 رسیدم واقعا دیگه میتونم بگم یه بازی عالیه ...
این ایده ی معماهاش نمیدونم واسه کی بوده ولی دستش درد نکنه بازیو خیلی جذاب کرده .
گرافیک بازی هم که واقعا خوبه .
این ایده ی خرید وسایل و لباس و نقاشی و ... هم واقعا تنوع رو به بازی اورده (چیزی که تو شماره 1 نبود )
اینکه میتونی سرمایه گذاری کنی هم دیگه بازیو کامل کرده .
واقعا دیگه با یه بازی فراتر از سبک اکشن معمولی طرفیم و من به شخصه از بازی کردنش لذت میبرم ...

رویه کنسول بازی میکنی یا کامپیوتر؟؟
افلاین یا انلاین؟؟

Alireza.M67
18-03-2010, 19:39
رویه کنسول بازی میکنی یا کامپیوتر؟؟
افلاین یا انلاین؟؟

کنسول 360 و به صورت آفلاین .

sinak3
19-03-2010, 19:28
فرقه‌ی‌اساسین2 از جمع بازی‌های شبکه‌ی استیم کنار گذشته شد
بر اساس گزارش سرویس خبری سی‌وی‌جی، مسوولان شبکه‌ی استیم، یکی از بزرگترین و قدرتمندترین شبکه‌های عرضه‌ی آنلاین بازی‌های رایانه‌ای تصمیم به حذف عناوین یوبی‌سافت که سامانه‌ی DRM بر روی آن‌ها نصب شده، گرفته‌اند. از این رو بازی‌های سایلنت‌هانتر5 و فرقه‌ی‌اساسین2 دیگر از طریق سرورهای این شبکه فروخته نخواهند شد.
با وجود این‌که هنوز صفحات فروش بازی‌های فرقه‌ی‌اساسین2 و سایلنت‌هانتر5 در بخش فروش سایت رسمی شبکه‌ی استیم حضور دارند، اما از این پس کاربران قادر به استفاده از آن‌ها نخواهند بود.
یک مقام ارشد استودیو ولو، مالک قانونی شبکه‌ی استیم در تماس با سرویس خبری سی‌وی‌جی اذعان داشت ولو به هیچ وجه قصد ندارد اعتبار و وجهه‌ی خود را خدشه‌دار کند، این در حالی‌ است که سامانه‌ی DRM یوبی‌سافت کاربران خود را به شدت خشمگین کرده است.
در حال حاضر سامانه‌ی DRM یوبی سافت شدیدا صدای اعتراض کاربران را درآورده، به‌نحوی که برخی از آن‌ها به سرورهای این شبکه حمله نموده‌ و تا کنون دو بار در عملکرد آن خلل وارد کرده‌اند.
با تمام این تفاسیر هر اتفاقی که بیافتد بعید بنظر میرسد که مسوولان یوبی‌سافت به این زودی دست از سر سامانه‌ی DRM خود بردارند. سرویس خبری وی‌جی‌247 در این خصوص با مسوولان کمپانی یوبی‌سافت تماس گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Directors Cut Assassins Creed 2
سازنده: UbiSoft Montreal
ناشر: UbiSoft
سبک: اکشن سوم‌شخص
پلت‌فرم: PC
تاریخ انتشار: منتشر شد

منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/COLOR]

resident_evil
20-03-2010, 00:09
Ezio بر فراز آسمان .

M A X I M U M
21-03-2010, 14:55
آخرين خبر نسبت به اين بازي بهم خوردن رابطه Steam ولو و UBI بوده كه ولو گفته بازي رو از سرورهاي Steam نميخواد بفروشه

siavashjal
23-03-2010, 12:32
دوست عزیز

این بازی آنلاین به اون معنی نیست. فقط سیو های شما تو سرورهای یوبی ذخیره میشه و موقع رسیدن به چک پوینت اصالت بازی توسط سامانه DRM چک میشه و این هم فکر نمی کنم به حجم زیاد اینترنت نیازی داشته باشه.

kkain-blood
23-03-2010, 14:37
من واقعا نمیفهمم چرا این ubisoft کلید کرده به pc! خوب رو xobx که راحت تر بازی ها کپی میشن و اجرا میشن ! فقط بلدن با ما بجنگن!

vegas
23-03-2010, 15:42
من واقعا نمیفهمم چرا این ubisoft کلید کرده به pc! خوب رو xobx که راحت تر بازی ها کپی میشن و اجرا میشن ! فقط بلدن با ما بجنگن!
به این دلیل که فروش بازی های Xbox 360 نسبتا خوبه و اونا دیگه کاری ندارن که بازی روی x360 پایرت میشه یا نه اونا کار به فروش بازی دارن که متاسفانه فروش بازی هایی مثل Assassins creed که پرت کنسولی هستند بروی PC جالب نیست و بیشتر Pirate میشن تا به فروش میرسن ...

M A X I M U M
23-03-2010, 15:43
خب مشخصه دوست عزيز
بر روي كنسول X360 كه دارنده اش مايكروسافته بايد كار بكنن تا راهشو پيدا كنن و خب مايكروسافت هم بخاطر يه بازي اساس و پايه اطلاعات كنسولشو در اختيارشون قرار نميده پس طبق روال عادي براي كنسول ها منتشر مي كنن اما چون متد و پايه تمام كامپيوترهاي شخصي يكيه و يه جور كار مي كنه اينكارو مي كنن
فقط والحق و انصاف تعداد كپي هايي كه براي كنسول ها خريداري ميشه نسبت به پي سي خيلي خيلي بيشتره حالا يكي بياد اينو به اين UBI بفهمونه

kumarbaz
24-03-2010, 12:47
دوستان 1نیگا اینجا بندازین.

قیمت ACII 34% کم شده و تو اروپا شده 22.93 یورو.یعنی احتمال داره Ubi از خر شیطون پایین بیاد !!

havas_1980
24-03-2010, 15:30
دوستان 1نیگا اینجا بندازین.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت ACII 34% کم شده و تو اروپا شده 22.93 یورو.یعنی احتمال داره Ubi از خر شیطون پایین بیاد !!اولا اینکه £ میشه پوند استرلینگ یا همون پوند (شب عید برابر با 1500 تومن بود)
ثانیا قیمت این صفحه از زمان انتشار بازی به همین صورته.

kumarbaz
24-03-2010, 17:59
ولی نامرد عجب ضدحالی زد بهمون,حالا ACII اینطور شد Splinter Cell و PoP هم فنا شدن.تکلیفمونم معلوم نیست که بدونیم Crack واسش میاد یا بریم Original بخریم.:41:

M A X I M U M
24-03-2010, 18:04
ناراحت نباش دوست عزيز
اين شركت به اندازه كافي ضرر خواهد كرد كه از انجام دوباره اينكار پشيمون بشه از طرفي مطمئن وقت زيادي رو واسه همين پروژه و قفل گذاري اين شكلي گذاشتن
اگه اين قفل شكسته بشه خيلي زياد ضرر مي كنن

resident_evil
24-03-2010, 20:29

بي سابقست ! ايول PC Gamer هاي Gamespot
1.333 vote ميانگين 4.4 !
منم امروز دوباره رو 360 تموم كردم كلا به نظر من در حد همون 8 هستش ! باگ داره اندازه موهاي بدن خرس .
حالا فيلم گرفتم اگه شد آپ ميكنم ببينين لذتشو ببرين .

vahidgame
24-03-2010, 20:33
این همش به خاطر سیستم جدید یوبی سافت هستش. توی نقد خود گیم اسپات دلیل اینکه امتیاز کمتری نسبت به کنسول گرفته همین سیستم جدید DRM و همین طور قیمت بالای بازی اشاره شده.

resident_evil
24-03-2010, 20:37
این همش به خاطر سیستم جدید یوبی سافت هستش. توی نقد خود گیم اسپات دلیل اینکه امتیاز کمتری نسبت به کنسول گرفته همین سیستم جدید DRM و همین طور قیمت بالای بازی اشاره شده.

آره يوزرهايي كه 1 دادن همه يه فحشي به يوبي يا سيستم قشنگش دادن .

nima sohrabi
24-03-2010, 20:56

بي سابقست ! ايول PC Gamer هاي Gamespot
1.333 vote ميانگين 4.4 !
منم امروز دوباره رو 360 تموم كردم كلا به نظر من در حد همون 8 هستش ! باگ داره اندازه موهاي بدن خرس .
حالا فيلم گرفتم اگه شد آپ ميكنم ببينين لذتشو ببرين .

سلام
عزیز من راهنمایی بخوام کمک میکنی؟

wordship
24-03-2010, 21:07
ناراحت نباش دوست عزيز
اين شركت به اندازه كافي ضرر خواهد كرد كه از انجام دوباره اينكار پشيمون بشه از طرفي مطمئن وقت زيادي رو واسه همين پروژه و قفل گذاري اين شكلي گذاشتن
اگه اين قفل شكسته بشه خيلي زياد ضرر مي كنن

نه دوست عزیز این شرکت اینقدر عظیمه که این ضرر به چشمش نیاد 12 یا 13 تا شعبه داره
که جزو پرسود ترین شرکت های بازی سازیه اگه این کارش باعث نشه شرکت های دیگه هم اینکارو کنن خیلی خوبه و الا....
ولی بدون ضرر نکرده چون 4 تا ادم بیسواد این سیستم رو راه ننداختن.

*hamedkhatar*
24-03-2010, 21:10
داداش برو ولی عصر یکی داره دیگه . در ضمن در کرج یک مغازه ای من رفتم پیشش گفت ارجینالشو 80 تومن میاره.

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------

بچه ها این کرک اکیدرو هست 27 مگ فیلمش هم تو یو تیوب هست خیلیا تشکر کردن یک امتحان کنید اگر میتونید. امیدوارم پستم اسپم نباشه

اینم لینک یو تیوب

اصلا یه نکته که هیچکس بهش اشاره نکرد
توی این فیلم هیچ کجاش نشون نمیده که طرف بدون مشکل انیموس رو رد کرده
وقتی روی تخت میخوابه دزموند همون موقع صفحه سفید میشه یک ثانیه بعد توی شهره
خوب منم بلدم همچین فیلمی درست کنم
خوب خودمون تا اونجا که دزمون میره روی تخت رفتیم بعدش هم با سیو وارد شهر شدیم من نمیدونم چیه این فیلم گفته که طرف داره با کرک و بدون مشکل بازی میکنه که اصلا میگید دروغه؟

shaaheen
24-03-2010, 22:53
من ديروز يه جا خوندم ubisoft بيخيال اين سيستم براي splinter cell:conviction شده.درست يادم نيست كجا بود شايد همينجا بوده :31: انقد دنبال اين مسئله بودم روزي 200 تا سايت چك ميكردم :20:

kumarbaz
24-03-2010, 23:02
من ديروز يه جا خوندم ubisoft بيخيال اين سيستم براي splinter cell:conviction شده.درست يادم نيست كجا بود شايد همينجا بوده :31: انقد دنبال اين مسئله بودم روزي 200 تا سايت چك ميكردم :20:

حالا این نسخه ای که رو ACII سوار کرده Beta بوده.اصلیه قراره رو Splinter Cell امتحان بشه.:2:

shaaheen
24-03-2010, 23:54
حالا این نسخه ای که رو ACII سوار کرده Beta بوده.اصلیه قراره رو Splinter Cell امتحان بشه.:2:

اِ به سلامتي.خدا قوت دستشون درد نكنه.به خدا بذار يه كم وضع مملكت درس شه خودم كمپاني ميزنم حق ساخت همه ي اين بازيارم ميخرم ميكنم انحصاري واسه pc :31:

resident_evil
25-03-2010, 00:04
سلام
عزیز من راهنمایی بخوام کمک میکنی؟

بله اگه كمكي از دستم بر بياد دريغ نخواهيم كرد

gap
25-03-2010, 18:04
دوستان بیخیال شین دیگه،منم روی 360 دارم بازی میکنم،قبلا میگفتم حال نداره با 360 چون بلد نبودم:دی دیشب نشستم،داداش کوچیکم به یاد داد:دی،خیلی خوووفه:دی
بالاخره باید تا 24 مارس هم صبر کرد،شاید درست شه؟
ولی داستان بازی خیلی غمناک هست...:((:41:

shaaheen
25-03-2010, 18:10
دوستان بیخیال شین دیگه،منم روی 360 دارم بازی میکنم،قبلا میگفتم حال نداره با 360 چون بلد نبودم:دی دیشب نشستم،داداش کوچیکم به یاد داد:دی،خیلی خوووفه:دی
بالاخره باید تا 24 مارس هم صبر کرد،شاید درست شه؟
ولی داستان بازی خیلی غمناک هست...:((:41:

اي نامرد با اون آواتاره خوشگلت!!! دل مارو آب ميكني؟؟؟
مشكل اينجاس من از كنسول خوشم نمياد با اينكه مثلا ps3 اگه بگيرم ميتونم smack down,tekken,heavy rain و كلي بازي ديگه كه هرگز براي pc نمياد بازي كنم ولي ترجيح ميدم با كيبورد كار كنم و بشينم جلو مانيتور اينجوري بيشتر احساس ميكنم درگيرم تو بازي :31:

eslamy_iut
25-03-2010, 18:13
امید وارم دوست عزیز به هر حال این سری کامل عکس ها
خیلی جالبه ایزیو بعد یه مدت ریش در میاره:31:
و همونطور که از hud پیداست این عکس ها برای pc هستن و نوار سلامتی :18:
خوب پس معلومه ما هنوز خم یک کوچه ایم هنوز چقدر آپگرید هست که ندیدیم:19:
پول این یارو که داره بازی میکنه سر به فلک گذاشته 582291

pedram_sad
26-03-2010, 13:32
خوب این بازی هم تمام شد و پروندش بسته شد و رفت قاطی سایر بازی ها تو قفسه بازی ها و به تاریخ پیوست
از 50 تا حدودا 47 تا Achieve هم باز شد

بمانیم ببینیم شماره بعدی چه میشود

dxhhh
26-03-2010, 13:56
خوب این بازی هم تمام شد و پروندش بسته شد و رفت قاطی سایر بازی ها تو قفسه بازی ها و به تاریخ پیوست
از 50 تا حدودا 47 تا Achieve هم باز شد

بمانیم ببینیم شماره بعدی چه میشود

با XBOX دیگه؟ حالی می کنینا:31:

hamed_dij
27-03-2010, 00:45
چطور بايد مرحله hideout رفت.
توش گير كردم بدجور .
اون سربازه ميره تو يه اتاق درش بسته ميشه بعدشو نميدونم بايد چيكار كنم.
به اميد اينكه pc بازها هم بتونن اين بازي زيبا رو رو pc هاشون تجربه كنن.

havas_1980
27-03-2010, 01:19
چطور بايد مرحله hideout رفت.
توش گير كردم بدجور .
اون سربازه ميره تو يه اتاق درش بسته ميشه بعدشو نميدونم بايد چيكار كنم.
به اميد اينكه pc بازها هم بتونن اين بازي زيبا رو رو pc هاشون تجربه كنن.
از برج باید بزنین برین بالا... وقتی به بالکن رسیدین به بالای لبه بالکن برین و بعد میله بالای در رو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین.

hamed_dij
28-03-2010, 00:42
از برج باید بزنین برین بالا... وقتی به بالکن رسیدین به بالای لبه بالکن برین و بعد میله بالای در رو بگیرین و مسیرتون رو به بالای برج ادامه بدین.
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟
من هركار ميكنم از اين چوبه كه بالاي بالكن هست يه چراغ ازش آويزونه بالا نميره ؟

نميتونه چوبه رو بگيره.

rayanafshan
28-03-2010, 12:01
وای وای وای

چقدر توپه

من داخل شهرش دور زدم دیوانه بود

رفتم داخل قلعه ی خودم اونجا میشد قلعه سازی کنی

کارگرا کار می کنند برامون و بعد پولیش میره توی دفتر کارمون توی صندق چه

و بعد ما باید بریم از صندوق چه پول بگیریم

اگر بخوام تعریف کنم 1 ساعت طول میکشه بنویسم

gap
28-03-2010, 23:48
برای بار دوم رفتم بازی رو:دی
من نمیدونم چرا اینقدر از دزدهای ونیز متنفرم:دی یه ذره حواست نباشه میان جیبت رو میزنن نامردا!انقدر هم سریع و زبل هستن که خیلی راحت گمشون میکنی:دی توی بازی یه سر میره به بازی قبلی:دی(طرف حالش بد میشه و خواب میبینه توی AC1 هست،خدایی لباس AC1 از این یکی خیلی باحال تره.....خیلی ساده هست ولی به نظر من خیلی از اینایی که الان میپوشیم جالب تره،
فقط بدیش اینه که فقط یکبار سوال کالسکه میشی،اگه میشد هر وقت میخوای سوار شی خیلی جالب تر بود،
فکر کنم تو AC3 که قراره بیاد،یکی از این Blade هایی که از زیر آستینت میاد بیرون از پشت گردنت هم بیاد بیرون:دی تو Ac1 فقط یک دستش داشت،تو 2،دو دستش داشت،تو 3 هم حتما برای کشتن گروه های سه نفره دو تا رو با دستاش میکشه یکی هم کلشو خم میکنه میشکه:دی

camry
29-03-2010, 11:29
سلام
من مي خواستم بازيه assassin 2 رو اورجينال بگيرم
ارزششو داره ؟
يا اينكه بهتره بعدا از همين جا بگيرم

ممنون

mehdi30nema
29-03-2010, 15:24
امروز این بازی را روی 360 شروع کردم و باید بگم نسبت به نسخه اول خیلی پیشرفت کرده اما داستان نسخه اول خیلی غنی تر و بهتر بود .

mehdi30nema
30-03-2010, 20:13
دوستان من الان رسیدم به مموری 5 . بازی چند تا مموری ( یا همون چپتر ) داره ؟

S.Y.K
30-03-2010, 20:29
دوستان من الان رسیدم به مموری 5 . بازی چند تا مموری ( یا همون چپتر ) داره ؟
مهدی جان کلا بازی در سال های مختلف روایت میشه
هر سال با نام Sequence شناخته میشه و هر Sequence تشکیل شده از تعدادی Memory
بازی کلا 12 Sequence داره که تعداد Memory هر کدوم متغییره (بعد از Sequence 11 مستقیما بازی به Sequence 14 می پره اما در کا تعدادشون 12 تاست)

nima sohrabi
31-03-2010, 15:03
سلام به دوستان عزیز
یک راهنمایی برای خود بازی میخوام
کسانی که روی XBOX یا اورجینال PC را بازی کردند لطفا راهنمایی کنند
اقا من داخل شهر فلورانس یک ماموریت میگیرم که هر کار میکنم درست نمیشه
ماموریت توسط کبوتر های نامه رسان گرفته میشه
در توضیحات ماموریت شرح داده شده که تجّار صهیونیست در حال قدرت گرفتن هستند و باید از این امر جلوگیری شود،
به همین جهت می بایست یکی از تجار را در بازارچه ای سرپوشیده داخل شهر به قتل برسانیم تا درس عبرتی شود برای دیگران
بازارچه و تاجر را پیدا میکنم اما پس از به قتل رساندنش هیچ واکنشی که نشان دهد ماموریت انجام شده دیده نمیشود و زمانی که برای خروج از شهر اقدام میکنم اجازه نمیدهد و میگوید ماموریت ناتمام دارید
لطف میکنید اگر کمکی کنید

ÖMID
31-03-2010, 21:59
تا جایی که میتونید بازی نکنید بزارید کرک بیاد
اینطور حالش بیشتره :D
من تو کف پرواز کردنشم
در ضمن بگم که به نظر من assassin cread یکی از ضعفای خیلی بزرگش اینه که وسط بازی هی پارازیت میده و بر میگرده به اون دکتر لامصب صحبت میکنه که اصلا دل خوشی از این دستگاه گذر در زمانه ندارم هی پارازیت میده میپره بیرون
حس قرون وسطایی منو میزنه به هم امیدوارم که دیگه Assassin Cread III از اینا نداشته باشه lol
من فکر کنم اینا یه سری کرکر مثل razor 1911 جمع کردن تو این چند ماه که نسخه پی سی رو داشن کرک میکردن و امنیتش رو میبردن بالا من اگه اصلش رو بخرم انلاینش چه (سبکیه)؟

subzero_752
31-03-2010, 22:18
من که دیگه دارم بازی رو تموم می کنم.(دیدم کرکش نیومد،با وجود اینکه بازیو دانلود کرده بودم دارم تو ایکس باکس بازی می کنم)
12 مرحله بود که 11 تاش رو رفتم که فقط قسمت 14 امش مونده(قسمت 12 و 13 نداره!)،اونم فردا تموم می کنم.
کسی اگه سوالی در مورد خود بازی داشت در خدمتم!

اینم بگم که بازی واقعا خیلی خیلی قشنگ تر شده،داستانش هم خیلی قشنگ تره نسبت به نسخه اول.
راستی توی مرحله 8 فک کنم با ماشین پرنده لئوناردو داوینچی پرواز کردم.
با هم دوست صمیمی ان تو بازی!

gap
31-03-2010, 22:22
تا جایی که میتونید بازی نکنید بزارید کرک بیاد
اینطور حالش بیشتره :D
من تو کف پرواز کردنشم
در ضمن بگم که به نظر من assassin cread یکی از ضعفای خیلی بزرگش اینه که وسط بازی هی پارازیت میده و بر میگرده به اون دکتر لامصب صحبت میکنه که اصلا دل خوشی از این دستگاه گذر در زمانه ندارم هی پارازیت میده میپره بیرون
حس قرون وسطایی منو میزنه به هم امیدوارم که دیگه Assassin Cread III از اینا نداشته باشه lol
من فکر کنم اینا یه سری کرکر مثل razor 1911 جمع کردن تو این چند ماه که نسخه پی سی رو داشن کرک میکردن و امنیتش رو میبردن بالا من اگه اصلش رو بخرم انلاینش چه (سبکیه)؟
متاسفانه فقط 1 مرحله میشه پرواز کرد!امیدوارم در شماره بعد هم از کالسکه و هم از کایت همه وقت بشه استفاده کرد(جالب میشه)

Behi09
31-03-2010, 22:35
کسی توی این نسخه قایق سواری کرده به نظر من حتما امتحان کنید خیلی حال میده مخصوصا شیرجه زدن توی آب از بالای ساختمون های بلند لااقل با این کرکای ناقص یه ذره حال کنید تا کرک اصلی بیاد

ببخشید چجوری شیرجه میزنه.آخه من تو دموهاش دیده بودم این شیرجه زدنو اما هر کاری می کنم نمی تونم شیرجه بزنم.کدوم کلیدهارو باید زد؟؟

gap
31-03-2010, 22:38
ببخشید چجوری شیرجه میزنه.آخه من تو دموهاش دیده بودم این شیرجه زدنو اما هر کاری می کنم نمی تونم شیرجه بزنم.کدوم کلیدهارو باید زد؟؟
در 360 با A میزنه،تو pc باید با همون دکمه ای باشه که باهاش دزدی میکنه؟؟(Steal)

d_a_n_t_e
31-03-2010, 22:55

با دکمه Space

Hallelujah
31-03-2010, 23:07
بچه ها یه نکته ای که به نظرم نسبت به نسخه اول پس رفت کرده بود همین جیب بری بود.
تو نسخه ی اول کلی باید تمرکز می کردی تا یارو نفهمه...ولی الان فقط یه دکمه هست.

wordship
31-03-2010, 23:26
تویه مرحله ای که اولش کبوتر رو از توی قفس برمیداری (همون جا سیو میکنه )بعد میری تویه اب سواره قایق میشی یکیو تعقیب میکنی بعد (اونم سواره قایقه) میرسه به یه کشتیه بزرگتر هر دوتاشون رو میکشی
سوار قایقی توی مراحله دیگه هم میشه.

subzero_752
31-03-2010, 23:37
متاسفانه فقط 1 مرحله میشه پرواز کرد!امیدوارم در شماره بعد هم از کالسکه و هم از کایت همه وقت بشه استفاده کرد(جالب میشه)

جایی خوندم که قرار بازی بعدیش زمان جنگ جهانی باشه.
اونم شخصیت زن.
دیگه اونجا فکر نکم از کالسکه خبری باشه،همون ماشین سوار میشه احتمالا.

gap
31-03-2010, 23:43
بچه ها یه نکته ای که به نظرم نسبت به نسخه اول پس رفت کرده بود همین جیب بری بود.
تو نسخه ی اول کلی باید تمرکز می کردی تا یارو نفهمه...ولی الان فقط یه دکمه هست.
ببینید دوست من،هروقت نسخه جدید از یک بازی بیاد که ملاک پیشرفت بازی در تمامی موارد نمیشه!
خیلی از بازی ها مثل MW بوده که از نظر جذابیت MW بهتر از MW2 بود،
این بازی شاید در اینچنین مواردی کمی پسرفت داشته باشه ولی در 99% موارد پیشرفت داشته.

جایی خوندم که قرار بازی بعدیش زمان جنگ جهانی باشه.
اونم شخصیت زن.
دیگه اونجا فکر نکم از کالسکه خبری باشه،همون ماشین سوار میشه احتمالا.

خیر،اون خبر Fake بود،بازی ادامه همین Ezio هستش;)

hamed_dij
31-03-2010, 23:47
من که دیگه دارم بازی رو تموم می کنم.(دیدم کرکش نیومد،با وجود اینکه بازیو دانلود کرده بودم دارم تو ایکس باکس بازی می کنم)
12 مرحله بود که 11 تاش رو رفتم که فقط قسمت 14 امش مونده(قسمت 12 و 13 نداره!)،اونم فردا تموم می کنم.
کسی اگه سوالی در مورد خود بازی داشت در خدمتم!

اینم بگم که بازی واقعا خیلی خیلی قشنگ تر شده،داستانش هم خیلی قشنگ تره نسبت به نسخه اول.
راستی توی مرحله 8 فک کنم با ماشین پرنده لئوناردو داوینچی پرواز کردم.
با هم دوست صمیمی ان تو بازی!
رفیق راهنمایی کن .
بدجور گیر کردم.
تو مرحله hideout همون جایی که میدویی دنبال یه نفر میره تو اتاق در هم پشت سرش بسته میشه.
همه کار کردم .
رو برجه از رو بالکنه بالاتر نمیره هرکار میکنم میله بالای بالکنو نمیگیره.
خواهش میکنم به دادم برس.

gap
31-03-2010, 23:51
رفیق راهنمایی کن .
بدجور گیر کردم.
تو مرحله hideout همون جایی که میدویی دنبال یه نفر میره تو اتاق در هم پشت سرش بسته میشه.
همه کار کردم .
رو برجه از رو بالکنه بالاتر نمیره هرکار میکنم میله بالای بالکنو نمیگیره.
خواهش میکنم به دادم برس.
شما زاویه دیدتو تغیر بده،روی اون چوبه ببر(برو روبروی چوب و بپر روش)

hamed_dij
31-03-2010, 23:56
شما زاویه دیدتو تغیر بده،روی اون چوبه ببر(برو روبروی چوب و بپر روش)
عزیز هرکاری میکنم رو چوبه نمیپره.
دقیقا باید کجا وایسم بپرم تا چوبه رو بگیره.؟
بیشتر راهنمایی کن.

gap
01-04-2010, 00:03
عزیز هرکاری میکنم رو چوبه نمیپره.
دقیقا باید کجا وایسم بپرم تا چوبه رو بگیره.؟
بیشتر راهنمایی کن.
ببین،شما بپر روی این حفاظ های بالکن،برو روبروی چوب و بپر(فقط پرش رو بزن)،خودش از چوب میگیره.

hamed_dij
01-04-2010, 00:09
ببین،شما بپر روی این حفاظ های بالکن،برو روبروی چوب و بپر(فقط پرش رو بزن)،خودش از چوب میگیره.
یعنی نمیخواد فلش بگیرم؟
دکمه پرش تنها کدوم میشه؟(xbox360)
روبه روی چوبه رو حفاظ بالکن وایسم فقط دکمه پرش بزنم؟:40:

gap
01-04-2010, 00:15
یعنی نمیخواد فلش بگیرم؟
دکمه پرش تنها کدوم میشه؟(xbox360)
روبه روی چوبه رو حفاظ بالکن وایسم فقط دکمه پرش بزنم؟:40:
A میشه دیگه!اگه با A تنها نشد،RT +A رو بگیر;)

Bigwarrior
04-04-2010, 22:46
سلام
من زره الطیر رو باز کردم ولی بعدش رفتم به ی فروشگاهی و دستکش خریدم و کلا لباسم برگشت و شد لباس قبلی!!
راهی نیست بتونم لباس الطیر رو برگردونم؟؟وقتی هم میرم اونجایی که مجسمه ها بود و زره رو برداشتم دیگه زره نیستش!!چیکار کنم؟؟

nima sohrabi
05-04-2010, 00:48
سلام
من زره الطیر رو باز کردم ولی بعدش رفتم به ی فروشگاهی و دستکش خریدم و کلا لباسم برگشت و شد لباس قبلی!!
راهی نیست بتونم لباس الطیر رو برگردونم؟؟وقتی هم میرم اونجایی که مجسمه ها بود و زره رو برداشتم دیگه زره نیستش!!چیکار کنم؟؟

برو فروشگاه دوباره
لباس الطاهیر اونجا کنار مابقی لباس ها هست
عوضش کن
موفق باشی:11:

Yi Yi
05-04-2010, 11:28
این بازی چه جوری save میشه؟
منظورم اینه که مثلا اگه من 10 تا codex و چند تا گنج پیدا کرده باشم، چه جوری باید save کنم تا این غنایم! از دست نره؟

resident_evil
05-04-2010, 11:46
این بازی چه جوری save میشه؟
منظورم اینه که مثلا اگه من 10 تا codex و چند تا گنج پیدا کرده باشم، چه جوری باید save کنم تا این غنایم! از دست نره؟

جايي نداره كه بتوني save كني اما ميتوني ازون بُرج ها بري بالا تا خودش Save كنه .

Yi Yi
05-04-2010, 12:14
جايي نداره كه بتوني save كني اما ميتوني ازون بُرج ها بري بالا تا خودش Save كنه .
برج ها رو امتحان کردم. برج ها فقط یکبار save می کنند و اون زمانیه که اولین بار ازشون بالا می رم و دکمه ی Y رو فشار می دم. دفعه ی بعد دیگه save صورت نمی گیره.
واقعا عجیبه. یه هم چنین بازی ای یه سیستم save درست و حسابی مثل safe house بازی GTA نداره.

Bigwarrior
05-04-2010, 14:01
برج ها رو امتحان کردم. برج ها فقط یکبار save می کنند و اون زمانیه که اولین بار ازشون بالا می رم و دکمه ی Y رو فشار می دم. دفعه ی بعد دیگه save صورت نمی گیره.
واقعا عجیبه. یه هم چنین بازی ای یه سیستم save درست و حسابی مثل safe house بازی GTA نداره.
فکر نکنم احتیاج به save کردن داشته باشه!!شما هر چیزی که بگیری بازی به صورت اتوماتیک save می کنه

gap
05-04-2010, 14:13
دقیقا،منم هر وقت از بازی برم بیرون،مثل اینکه همونجا سیو میکنه;)

omidtb
05-04-2010, 14:32
من تو مرحله تمرینی قسمت دوم گیر کردم همونجایی که با عموش باید مبارزه کنه میگه باید راست کلیک موس و نگه دارم و اسپییو بزنم بعدش با w جا خالی بردم باید سه بار این کار ور انجام بدم ولی هر چی جاخالی میدم اتفاقی نمیوفته

hamijoon
05-04-2010, 19:11
پسرا من اونجاييم كه وارد گروه اساسين ميشم و انگشتمو داغ ميكنن بعد يهو مياد تو زمان حال بعد ميگه ادامه بديم وقتي بر ميگرده تو اون شهري هستم كه عموم هست اما وقتي ميخوام برم پيشش صداي ديالوگ مياد كه ميگه ديتا ها پاك شدن و ...

بايد چيكار كنم؟؟؟؟:40:

Little Sparrow
05-04-2010, 19:24
پسرا من اونجاييم كه وارد گروه اساسين ميشم و انگشتمو داغ ميكنن بعد يهو مياد تو زمان حال بعد ميگه ادامه بديم وقتي بر ميگرده تو اون شهري هستم كه عموم هست اما وقتي ميخوام برم پيشش صداي ديالوگ مياد كه ميگه ديتا ها پاك شدن و ...

بايد چيكار كنم؟؟؟؟:40:
شما باید تمام Codex Page ها رو جمع کنید.کلا 30 تا هستند.
موفق باشید.

رضا جنگنده
06-04-2010, 13:00
سلام این جا باید چه کار کرد؟JUDGE JURY EXECUTIONERVISIT THE ART SHOW AT SANTA COROCE FIND VBERTO AND EXACT RERENGE.

hamijoon
06-04-2010, 13:35
بچه ها بازي تموم شد ... خيلي جذاب و قشنگ بود

واقعا از شماره يكش خيلي بهتر بود

كلي لذت بردم :40:

Last_SMS_OK
07-04-2010, 17:49
بچه ها بازي تموم شد ... خيلي جذاب و قشنگ بود

واقعا از شماره يكش خيلي بهتر بود

كلي لذت بردم :40:
شما که بازیو تموم کردی بگو ببینم اونجا که میگه باید 30 تا Codex پیدا کنی از کجا پیدا کردی؟
توی سکانس 14 رو میگم.

omidtb
07-04-2010, 19:28
من تو اون مرحله ای که میگه ماسک طلایی رو از دانته بگیر گیر کردن میکشمش از اول مرحله میاد مشت میزنمش بازم از اول میاد چکار باید بکنمش

Alireza.M67
07-04-2010, 21:40
من تو اون مرحله ای که میگه ماسک طلایی رو از دانته بگیر گیر کردن میکشمش از اول مرحله میاد مشت میزنمش بازم از اول میاد چکار باید بکنمش

باید ازش بدزدیش قربونت برم .
اگه با 360 بازی میکنی A رو بگیر از پشت بخور بهش . (دقیقا مثل موقعی که جیب بری میکنی و پول بدست میاری):10:

hamijoon
08-04-2010, 11:45
شما که بازیو تموم کردی بگو ببینم اونجا که میگه باید 30 تا Codex پیدا کنی از کجا پیدا کردی؟
توی سکانس 14 رو میگم.

داداشي خوب بايد codex هارو پيدا كني ديگه ... همونجايي كه وقتي مي خواي بري پيش عموت ميگه نميتوني چون اطلاعات خراب شده ديگه

بايد بري تو شهرهايه ديگه همه Codex هارو جمع كني

mehdi30nema
09-04-2010, 15:14
من سکانس یازده را تمام کردم ولی وقتی میخام قسمت بعدی را شروع کنم میگه 15 تا کدکس کم دارم . از کجا باید کنم ؟

Alex merccer
09-04-2010, 16:54
من سکانس یازده را تمام کردم ولی وقتی میخام قسمت بعدی را شروع کنم میگه 15 تا کدکس کم دارم . از کجا باید کنم ؟

شما برو از نقاش ها همه ی مپ هارو بخر برای شهر مختلف بعد از تو مپ پیداشون کن:46:

Alireza.M67
10-04-2010, 22:17

شما وقتی سکانس 11 رو تموم کنی خود به خود جای کدکس ها روی نقشه ت معلوم میشه .
باید بری و اونایی که بر نداشتی رو برداری .
یه توصیه :
بعد از پیدا کردن کدکس ها و قبل از شروع سکانس 14 یه سر به لئوناردو داوینچی بزن ...

Armin62
11-04-2010, 01:26
من تازه این بازی رو گرفتم و در قسمت اول وارد شهر میشه پس از در گیری که باید بری پیش دکتر از اون مهدوده خارج نمیشه و مسیر حرکت سفید میشه و فقط در همون مهدوده میشه چرخید

Bigwarrior
11-04-2010, 12:49
دو احتمال هست
یا باید با شیفت پولای زخمی ها رو برداری تا به مقدار مورد نظر برسه
یا مشکل از والوته که فک نکنم مشکل از این باشه!!

Yi Yi
11-04-2010, 13:33
صد رحمت به نسخه ی یک!
از نظر من بازی نسبت به قبل بدتر بود. در کل بازی برای من سرگرم کننده نبود. نه هیجان داشت، نه شخصیت پردازی مناسب و عمیق و نه طراحی مرحله ی جذاب و سرگرم کننده. اولین نبرد با آخرین نبرد از نظر سختی و از نظر لذت و سرگرم کنندگی فرق چندانی نمی کنه.
نسخه ی یک یه خوبی داشت و اونم فضای تاریک و سیاه و ترسیم جامعه ی استبداد زده و نشون دادن ظلم و ستم قدرتمندان نسبت به مردم عادی بود. ولی در نسخه ی 2 خبری از این جور چیزها نبود و یا خیلی کم بود. شخصیت ها و رابطه ها هم پرداخت عمیق و پیچیده ندارند. به عبارت دیگه شخصیت ها، کسانی نیستند که در گوشه ای از ذهنم اثری جایی ایجاد کرده باشند و ماندگار شده باشند برخلاف شخصیت های GTA IV .
مسئله ی دیگه آسون بودن مبارزاته که نسبت به نسخه ی یک در این زمینه پیشرفت چندانی نکرده.
طراحی مراحل هم همون طور که اول گفتم، نه هیجان انگیزند و نه سرگرم کننده. بخصوص در هنگام تعقیب کردن کسی ، بازی خسته کننده میشه.
یه مسئله ی دیگه که نبود تعادل در بازی رو نشون میده وجود تعداد بسیار زیادی گنج در شهرهاست ، در حالی که با گذشت مدت کمی از بازی و سرمایه گذاری و ارتقا ویلا ( بخصوص بانک ویلا ) دیگه نیازی به این همه گنج نخواهد بود.
در نهایت بازی از نظر من مثل یه اثر هنری خوش نقش و نگار بود، ولی این اثر هنری زیبا از نبود مولفه های مهمی رنج می بره.

online_amin
11-04-2010, 13:45
صد رحمت به نسخه ی یک!
از نظر من بازی نسبت به قبل بدتر بود. در کل بازی برای من سرگرم کننده نبود. نه هیجان داشت، نه شخصیت پردازی مناسب و عمیق و نه طراحی مرحله ی جذاب و سرگرم کننده. اولین نبرد با آخرین نبرد از نظر سختی و از نظر لذت و سرگرم کنندگی فرق چندانی نمی کنه.
نسخه ی یک یه خوبی داشت و اونم فضای تاریک و سیاه و ترسیم جامعه ی استبداد زده و نشون دادن ظلم و ستم قدرتمندان نسبت به مردم عادی بود. ولی در نسخه ی 2 خبری از این جور چیزها نبود و یا خیلی کم بود. شخصیت ها و رابطه ها هم پرداخت عمیق و پیچیده ندارند. به عبارت دیگه شخصیت ها، کسانی نیستند که در گوشه ای از ذهنم اثری جایی ایجاد کرده باشند و ماندگار شده باشند برخلاف شخصیت های GTA IV .
مسئله ی دیگه آسون بودن مبارزاته که نسبت به نسخه ی یک در این زمینه پیشرفت چندانی نکرده.
طراحی مراحل هم همون طور که اول گفتم، نه هیجان انگیزند و نه سرگرم کننده. بخصوص در هنگام تعقیب کردن کسی ، بازی خسته کننده میشه.
یه مسئله ی دیگه که نبود تعادل در بازی رو نشون میده وجود تعداد بسیار زیادی گنج در شهرهاست ، در حالی که با گذشت مدت کمی از بازی و سرمایه گذاری و ارتقا ویلا ( بخصوص بانک ویلا ) دیگه نیازی به این همه گنج نخواهد بود.
در نهایت بازی از نظر من مثل یه اثر هنری خوش نقش و نگار بود، ولی این اثر هنری زیبا از نبود مولفه های مهمی رنج می بره.

آره در مورد پول ها و مبارزات کاملا درست هست.

خیلی آسون بود. خیلی خیلی.

در مورد پول باید بگم من اصلا احتیاج پیدا نکردم که از جایی پول بگیرم. فقط به اندازه خرید 5 تا خون پول احتیاج داشتم که با انجام ماموریت بهت داده میشه.

یه نکته دیگه اینکه من هیچ فرقی بین اون Hidden Blade و اونی که کنار Hidden Blade هست و مثلا سمی هست پیدا نکردم. هر دو تا شون آدم میکشن و هیچ فرقی با هم ندارن.

تازه بماند که من تقریبا تا اواخر مطمئن نبودم که تو ویلا میتونی پول جمع کنی. آخر که شد رفتم نگاه کردم دیدم یه صندوقی هست که توش 5000 تا پوله.

همه چیز سریع اتفاق افتاد.

البته میدونم همیشه که نمیشه مثل 1 باشه ولی یه چیز خیلی جالب در قسمت 1 این بازی, اعتراف های عجیبی بود که از افراد هنگام مرگشون میگرفت و اون آخر فهمید که المعلم بد هست.

ولی نسخه 2 اعتراف هاش همه معمولی بودن و از کارهایی که انجام میدادن صحبت میکردن.

رضا جنگنده
12-04-2010, 15:56
سلام
من بازی رو تموم کردم.
چه جوری می شه رفت شهر رم؟

Alireza.M67
12-04-2010, 21:17
سلام
من بازی رو تموم کردم.
چه جوری می شه رفت شهر رم؟

شما فقط در آخرین سکانس میتونید برید رم که اونم فقط دیوارهای دور شهر رو داره .
شهر رم مثل ونیز و فلورانس و... طراحی نشده.

havas_1980
12-04-2010, 22:23
یه نکته دیگه اینکه من هیچ فرقی بین اون Hidden Blade و اونی که کنار Hidden Blade هست و مثلا سمی هست پیدا نکردم. هر دو تا شون آدم میکشن و هیچ فرقی با هم ندارن.
اون سم یه کار اضافه هم می تونه انجام بده. وقتی که طرف مسلح باشه طرف نزدیکشو میکشه.

drbehnam
17-04-2010, 14:27
سلام دوستان من تو اون مرحله که باید ند تا صندوق پول رو پولشو برداریو بعدش بری به یه قایقه با هیچ دکمه ای سوار قایق نمیشه. حالا من موندم چیکار کنم.!!

asb_shakhdar
19-04-2010, 16:18
اقا من تو مرحله ای که میری تو کلیسا 4 تا چنگکارو پایین کشیدم یه دریچه زیر کلیسا باز شد میرم پایین چیکار کنم یه مقبره هست با یه دیوار

s.w.a.t
23-04-2010, 14:06
دوستان من یه تیکه از بازی رو گیر کردم.
تو قسمت اول که واسه اولین بار میریم پیش پدرمون میگه باید یه نامه رو بدیم به lorenzo de medici
ولی توی نقشه هیچ علامتی نیست که بشه این یارو رو پیدا کرد...
پیشاپیش ممنون.....

titanium_zarin
23-04-2010, 14:21
دوستان من یه تیکه از بازی رو گیر کردم.
تو قسمت اول که واسه اولین بار میریم پیش پدرمون میگه باید یه نامه رو بدیم به lorenzo de medici
ولی توی نقشه هیچ علامتی نیست که بشه این یارو رو پیدا کرد...
پیشاپیش ممنون.....

توي كنسول اين مشكل رو داريد؟؟؟
مطمنيد توي پي سي نيست؟؟؟؟
اخه كنسول از اين مشكلات نداره...

aha2012
14-05-2010, 13:19
اینم از نسخه ی بعدیه assassin:

meha
14-05-2010, 13:54
سلام

دوستان یک مرحله هست که باید 9 نفر رو بکشی بعد از اون مرحله ای که یک نفر رو میکشی و اون با چاقو میزنه به شکمت و بیهوش میشه تا مدتی که دیگه ریش در آورده!

نفر سوم هم هست فکر کنم که توی یک کشتی هست چه طور باید بکشمش ؟!
بالای یک پشت بام هم هستی....

من تا از راه عادی میرم سربازها میبینن منو بعد دوباره نمیشه مثل اینکه باید کسی نفهمه!

یواشکی رفتی کنار کشتی از کنار هم که آویزون بود 3 نفرشون رو میکشم ولی دیگه نمیشه!!

کمک

titanium_zarin
14-05-2010, 14:15
سلام

دوستان یک مرحله هست که باید 9 نفر رو بکشی بعد از اون مرحله ای که یک نفر رو میکشی و اون با چاقو میزنه به شکمت و بیهوش میشه تا مدتی که دیگه ریش در آورده!

من تا از راه عادی میرم سربازها میبینن منو بعد دوباره نمیشه مثل اینکه باید کسی نفهمه!

یواشکی رفتی کنار کشتی از کنار هم که آویزون بود 3 نفرشون رو میکشم ولی دیگه نمیشه!!

کمک

سلام...حال ميكني با x10??:31:
همون كه رفتي خوبه ...
ميري به كشتي اويزون ميشي و اولش اون دوتايي كه اخر سمت راست كشتي هستن رو بكش ...بعدش هم اوني كه جلو يه چيزي مثل در هست ....
بعدش ميري داخل و اون دوتا رو كه كنا ر هم ايستادن با همون چاقو دوتايي ميكشي ...
بعد ميري رو لبه...با دكمه f زوم ميكني رو هدف و با كليك چپ ...تموم ....

loomina
14-05-2010, 15:39
سلام

کمک

اوننجایی که میبینی ماموریت رو شروع میشکنه باید ( اگر روت به کشتی باشه ) بری سمت چپ تا میرسی به یه نگهبان رو پشت بوم. اون رو بزن. بیا پایین تو اب.
یکی از نگهبان ها داره توی اسکله راه میشه. از اسکله اویزون شو و رد که میشد پرتش کن تو اب.
بعد از این میری سمت چپ کشتی اون نگهبانی رو هم که بالا راه میره رو میکشی. دور میزنی میای سمت راست همون نقطه باز داره یه نگهبان راه میره.... اونم میندازی پایین.
میری دوباره سمت چپ کشتی یکی از نگهبان هیی که داره راه میره ( مشخصه ) میندازیش پایین. ( سمت راستی چون 2 تا از نگهبان ها روشون اون سمته نمیشه انداختش.
بعد میری رو اسکله سمت راسته کشتی. وا میستی و رو نگهبانی که داره راه میره نشونه میگیری با 7 تیر!
بعد که اومد تو تیر رست میزنیش. حالا احتمالا 2 تا گارد زره پوش میان پایین از کشتی. باید سری بپری تو اب یه جا قایم شی یا از اسکله بگیری اویزون بشی.
خوش شانس باشی یکیشون رو میتونی همون موقع بکشی بندازی تو اب. یکیدیگشونم محض احتیاط میری از پشت سر میکشی.
الان دیگه target مورد نظر باید اومده باشه جلو. قبل از این که بتونه روشو برگردونه کار اینم با 7 تیر میسازی!:31:

خیلی سخت بود این مرحلش. من اینجوری تمومش کردم... یه 20 باری هم باختم!:31:

meha
14-05-2010, 16:08
خیلی خیلی ممنونloomina

ولی گیج که بودم گیج تر شدم

نگاه کن اون نگهبانی که بالای پشت بام هست کاری به کارت نداره اصلا اون رو میشکیم اون به هیچ

راه من اینه:
من همونجایی که هست میپرم توی آب بعد میرم اون طرف کشتی میرم از کشتی بالا آویزون میشم یک نگهبان میره بالا یکی میره اون سمت دوتاشون بعضی موقع ها همزمان میان می ایستن همون قسمتی که نرده نداره این دوتا رو میندازم پایین بعد میام پایین اونی که روی اسکله راه میره رو میکشم بعد دوباره از کشتی میرم بالا بالاترین قسمت کشتی که 2 نفر ایستادن یکی هم میره و میاد اونی که میره و میاد رو میندازم پایین بعد اون دوتا رو میکشم

حالا میمونه 5 نفر

2تاشون جلوی کشتی ایستادن

یکی هم میره و میاد اینو چون اون دوتا کله گنده زره پوشا نزدیک بهش نمیشه کاریش کرد

خب حالا چه کار کنم؟

باید از این 5 نفر که موندم اول کدوم رو و چه طوری بکشم؟

m64m64
14-05-2010, 16:29
:18: چرا انقد طولانیه این اساسین 2 !!!!
تموم نمیشه که! من تازه سکانس 8 ام:13: