مشاهده نسخه کامل
: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
سلام ،
دوستان من كل تاپيك رو خوندم يه سوال واسم پيش اومد : از اونجايي كه برخي پست ها قديمي هست آيا هنوز آخرين مدل فيليپس همون 3360 هست يا مدل جديدتري اومده ؟ اصلا 3360 آخرين مدل هست ؟ ( البته منظورم در بازار ايران هست و توانايي هاي مشابه )
striker1
19-02-2010, 18:38
دوستان اگه مشه قیمت روز فیلیپس 5996 و 3360 رو ب گید . اگرهم ممکنه شماره تلفن نمایندگیشو هم بذارید.
ghahremanimehdi
19-02-2010, 20:39
سلام ،
دوستان من كل تاپيك رو خوندم يه سوال واسم پيش اومد : از اونجايي كه برخي پست ها قديمي هست آيا هنوز آخرين مدل فيليپس همون 3360 هست يا مدل جديدتري اومده ؟ اصلا 3360 آخرين مدل هست ؟ ( البته منظورم در بازار ايران هست و توانايي هاي مشابه )
مدلها تفاوت فاحشی با هم ندارند. بعضی مدلها خروجی آنالوگ صدای 5.1 کانال و DTS دارند (مثل 5996 و 5986)
و ....ولی درعوض ایندو مدل قدیمیترند ...
3360 گزینه ی خوبیه ، فکر نمیکنم جدیدتر از این مدل تو بازار باشه ، اگر هم باشه تفاوت چندانی نداره.
خیر 3360 بالاترین مدل نیست. ولی گزینه ی خوبیه.(کمتر ایرادی بهش وارده)
قیمتش حدود 80 تا 85 باید باشه.
ghahremanimehdi
19-02-2010, 20:47
دوستان اگه مشه قیمت روز فیلیپس 5996 و 3360 رو ب گید . اگرهم ممکنه شماره تلفن نمایندگیشو هم بذارید.
فروشگاه الهام (نمایندگی فیلیپس)
جمهوری-روبروی آلومینیوم-پاساژ شرکا - طبقه همکف
تلفن : 66710719
regedit021
19-02-2010, 21:58
همانطور که مطلع هستید فرمت DivX پرطرفدار ترین فرمت ویدئویی جهان به شمار می رود که دلیل آن حجم پایین فایل ها و کیفیت بالای فایل های تهیه شده با این فرمت است. همچنین شما میتوانید به راحتی بر روی این گونه فیلم ها زیرنویس های مختلف را نمایش دهید.
جهت نمایش زیرنویس بر روی فیلم های Divx شما باید فایل های زیرنویس هماهنگ با آن فیلم را از سایت های subscene.com و یا
farsisubtitle.comزیرنویس فارسی و … دانلود نموده و در پوشه آن فیلم در کنار آن قرار دهید. سپس نام فایل فیلم و زیرنویس را یکی کنید مثلا اگر نام فایل فیلم شما taken.avi است نام زیرنویس فیلم نیز باید taken.srt باشد.
سپس با نصب برنامه URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] vobsub] هنگام نمایش فیلم زیرنویس به صورت اتوماتیک بر روی فیلم نمایش داده میشود. همچنین میتوانید از برنامه قدرتمند jetaudio نیز جهت نمایش زیرنویس ها و تنظیم زمان آن ها بهره بگیرید. همچنین یکی از مزیت های Jetaudio هماهنگ سازی زیرنویس با فیلم است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه نمایش زیرنویس فارسی در پلیر های خانگی
امروزه اکثر dvd پلیر های خانگی نیز از فرمت DivX پشتیبانی میکنند . همچنین قابلیت پشتیبانی از فایل های زیرنویس مختلف را نیز دارند اما بزرگترین مشکل اینجاست که برخی از این player ها زیرنویس های فارسی را نمایش نمیدهند. تنها پلیر های سامسونگ هستند که از زبان فارسی نیز پشتیبانی میکنند اما باز هم بسیاری از کلمات با فونتی نامناسب و به اصطلاح خرچنگ قورباغه نمایش داده می شود.
در ادامه به شما آموزش کار با یک برنامه کاربردی را خواهیم داد که توسط آن قادرید زیرنویس های خود را با فونت ، سایز و رنگ دلخواه به خورد فایل های avi دهید تا بدون هیچ مشکلی در دی وی دی پلیر های خانگی نمایش داده شوند.
برای نمایش زیرنویس فارسی در پلیر های خانگی شما نیاز به یک برنامه دارید که فایل های زیرنویس را بر روی فیلم های divX بچسباند. این عمل باید بدون render مجدد فیلم انجام شود تا در سریعترین زمان ممکن عملیات به پایان رسد.
نام این برنامه AVIAddXSub ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می باشد که به صورت رایگان عرضه شده است.
در حقیقت این برنامه متون زیرنویس را به عکس تبدیل میکند و سپس آنها را طبق زمان بندی مشخص به فیلم می چسباند طوری که فقط در پلیر ها نمایش داده شوند. برای نمایش زیرنویس در کامپیوتر کماکان نیاز به فایل های زیرنویس در کنار فایل فیلم خود خواهید داشت.
برنامه رااز [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] دانلود کنید و فایل AVIAddXSubs.exe را اجرا کنید.[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اصلی برنامه
»» آموزش کار با برنامه :
1- ابتدا باید نوع Encode فایل زیرنویس را به صورت ANSI در بیاورید.
بدین منظور فایل زیرنویس را توسط برنامه Notepad باز کنید. از منوی فایل گزینه save as را انتخاب نماید و سپس با تنظیمات زیر فایل جدید را بر روی فایل قبلی ذخیره کنید.
تنظیمات برنامه نوت پد
2- در برنامه اصلی از قسمت FileNames فایل Avi مورد نظر را انتخاب کنید. توجه کنید که قبل از آن زیرنویس مربوطه را در کنار فایل avi قرار دهید و نام آن ها را یکی کنید.
3- در قسمت output مسیر خروجی و ذخیره فایل جدید را انتخاب نمایید.
4- به تب Configuration 1 بروید.
تنظیمات اصلی برنامه
در این قسمت شما میتوانید تا 8 فایل زیرنویس مختلف را بر روی فیلم خود قرار دهید.
به تب SUB 1 بروید و تنظیمات این قسمت را مانند تصویر بالا قرار دهید. از قسمت فونت ، فونت دلخواه خود را انتخاب کنید و دیگر تنظیمات نظیر اندازه فونت و رنگ را نیز به دلخواه تغییر دهید.
5- بر روی دکمه Preview کلیک کنید تا پیش نمایش زیرنویس خود را مشاهده کنید. قبل از آن از قسمت Load Srt فایل زیرنویس خود را انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیش نمایش زیرنویس
6- در برنامه اصلی به تب Configuration 2 بروید و تنظیمات آن را مانند تصویر زیر قرار دهید.
تنظیمات پیشرفته
7- حال به تب اصلی رفته و بر روی دکمه Create DivX with Subtitles کلیک کنید تا عملیات آغاز شود. این کار چیزی در حدود 1 الی 3 دقیقه به طور خواهد انجامید.
عملیات render برنامه
فایل AVI و زیرنویس آن را از پوشه خروجی درون دی وی دی و یا سی دی رایت کنید و درون پلیر قرار دهید. سپس زمانی که از شما خواسته میشود تا فایل زیرنویس را انتخاب کنید گزینه نمایش فیلم بدون زیرنویس را انتخاب کنید تا فیلم شما با زیرنویس داخلی نمایش داده شود.
لذت ببرید !
منبع:iranget.com
تشكر فراموش نشه!!!:46:
دوستان آیا بلوری پلیر فیلیپس مدل 7300 وارد ایران شده؟
سلام
حدود 80-90 چه پلیری رو پیشنهاد میکنید؟
مهمترین ملاکم خرکار بودنشه و اینکه لنزش قوی باشه یعنی دیسک های خش دار رو هم راحت بتونه پخش کنه. فلش خور بودنش هم مهمه. ساپورت فرمت تصویری هم هرچقدر بیشتر ، بهتر.
ساپورت زیرنویس فارسی هم زیاد مهم نیست برام . نظر خودم بیشتر رو مدلهای سامسونگه ولی اطلاعاتم زیاد نیست ممنون میشم نظر بدین
دوستان آیا بلوری پلیر فیلیپس مدل 7300 وارد ایران شده؟
چند وقت پيش ( دو روز قبل ) تمام مغازه هاي جمهوري رو واسه خريد بلوري گشتم ( قيمت ها نسبتا بالاست) و فقط دو فروشگاه مارك فليپس داشتند اونم مدل BDP 3000/12
فروشگاه "بهترين هاي دنيا" !! با يك عدد ديسك بلوري ميداد 285 و بدون ديسك 250
فروشگاه "صوت و تصوير الهام" ميداد 270
پس اگر فقط محدوده جمهوري رو در نظر بگيريم خير نيومده ، البته من كه منصرف شدم از خريد، اكثر فروشنده ها نميدونند چي هست !! اونهايي كه دارند هم نميدونند چي دارند ميفروشند !!! يكي به من DVD پرتابل نشون داده ميگفت بهش بلوري !!! تك و توك هستند كه اطلاع داشته باشند.
اون چيزي هم كه از همه بيشتر بود سامسونگ p1600 بود.
عصر میخوام بگیرم . ما رو دریابید .
regedit021
20-02-2010, 13:54
عصر میخوام بگیرم . ما رو دریابید .
سامسونگ نگير
من دارم البته مدل u8900
با usbفرمت هاي كمي رو مثل divxوjpgو... رو ساپورت ميكنه!
اما لنزش خر كاره !
دوستان من ميخوام يه dvd player pioneer 610v بخرم پيدا نميكنم ، كسي جايي رو ميشناسه ؟ البته مدل 420 هست ولي من 610 ميخوام اگه كسي سراغ داره لطفا يه خبر بديد. ( 610 جديدتره ديگه؟ )
بهترین و مناسب ترین مدل فیلیپس کدومه؟
بهترین و مناسب ترین مدل فیلیپس کدومه؟
بارها مدلش رو اعلام كرديم
DVP- 3360 K/98
striker1
20-02-2010, 15:29
فروشگاه الهام (نمایندگی فیلیپس)
جمهوری-روبروی آلومینیوم-پاساژ شرکا - طبقه همکف
تلفن : 66710719
جای دیگه ای نیست که فیلیپس داشته باشه؟ اینجا خیلی گرون میده.5996 رو 140 تومن میگه در صورتی که 4 ماه پیش 120 تومن بوده . این در حالیه که پایونییر dv-420 از 120 تومن به 95 تون رسیده!
striker1
20-02-2010, 15:32
به غیر از فروشگاه الهام جایی نیست که فیلیپس داشته باشه ؟ این بابا خیلی گرون میده.
چند وقت پيش ( دو روز قبل ) تمام مغازه هاي جمهوري رو واسه خريد بلوري گشتم ( قيمت ها نسبتا بالاست) و فقط دو فروشگاه مارك فليپس داشتند اونم مدل BDP 3000/12
فروشگاه "بهترين هاي دنيا" !! با يك عدد ديسك بلوري ميداد 285 و بدون ديسك 250
فروشگاه "صوت و تصوير الهام" ميداد 270
پس اگر فقط محدوده جمهوري رو در نظر بگيريم خير نيومده ، البته من كه منصرف شدم از خريد، اكثر فروشنده ها نميدونند چي هست !! اونهايي كه دارند هم نميدونند چي دارند ميفروشند !!! يكي به من DVD پرتابل نشون داده ميگفت بهش بلوري !!! تك و توك هستند كه اطلاع داشته باشند.
اون چيزي هم كه از همه بيشتر بود سامسونگ p1600 بود.
امروز با گلدیران صحبت میکردم میگفت بلو ری پلیر ال جی مدل bd390 به نمایندگیها جهت نمایش داده شده و فروشش هم تا یک ماه دیگه شروع میشه...خدا کنه که اینطوری باشه چون bd390 واقعآ شاهکاره.............
ghahremanimehdi
20-02-2010, 15:59
جای دیگه ای نیست که فیلیپس داشته باشه؟ اینجا خیلی گرون میده.5996 رو 140 تومن میگه در صورتی که 4 ماه پیش 120 تومن بوده . این در حالیه که پایونییر dv-420 از 120 تومن به 95 تون رسیده!
به غیر از فروشگاه الهام جایی نیست که فیلیپس داشته باشه ؟ این بابا خیلی گرون میده.
هست. البته نمایندگیهای فیلیپس کم هستند. باید حضورا برید بگردید.
ghahremanimehdi
20-02-2010, 16:31
تاپیک معرفی و راهنمای خرید BlueRay پلیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم از فروشگاه گلستان خريدم / توي پاسدارانه.
تلفن
22550782
22543440
امروز با گلدیران صحبت میکردم میگفت بلو ری پلیر ال جی مدل bd390 به نمایندگیها جهت نمایش داده شده و فروشش هم تا یک ماه دیگه شروع میشه...خدا کنه که اینطوری باشه چون bd390 واقعآ شاهکاره.............
دوست عزيز BD370 رو دو تا فروشگاه تو جمهوري داشتند كه در واقع يكي بودند .
فروشگاه شهريار : قيمت 410 البته گفتند اين قيمت واسه زمان جشنواره هست و بعد عيد اين قيمت بالاتر خواهد بود !!!؟؟ ولي انصافا بين اين مدلهايي كه من ديدم اين خيلي خوشگله. كاراييش رو نمي دونم.
كسي پيدا نشد جواب اين پست قبلي من رو بده ؟ پايونير 610 كسي سراغ داره ؟؟ 420 جديدتره يا 610؟؟؟ امكانات كدوم بيشتره ؟؟ ظاهرا 420 wmv پخش ميكنه 610 نميكنه و 610 ultra divx هست ولي 420 divx !! كسي اطلاعي داره ؟
دوست عزيز BD370 رو دو تا فروشگاه تو جمهوري داشتند كه در واقع يكي بودند .
فروشگاه شهريار : قيمت 410 البته گفتند اين قيمت واسه زمان جشنواره هست و بعد عيد اين قيمت بالاتر خواهد بود !!!؟؟ ولي انصافا بين اين مدلهايي كه من ديدم اين خيلي خوشگله. كاراييش رو نمي دونم.
كسي پيدا نشد جواب اين پست قبلي من رو بده ؟ پايونير 610 كسي سراغ داره ؟؟ 420 جديدتره يا 610؟؟؟ امكانات كدوم بيشتره ؟؟ ظاهرا 420 wmv پخش ميكنه 610 نميكنه و 610 ultra divx هست ولي 420 divx !! كسي اطلاعي داره ؟
مطمئنی؟
bd370هم خیلی خوبه....
خیلی هم فرق با bd390 نداره...
حتی من یه جا خوندم که با آپدیت دستگاه میتونه فرمت mkv رو هم مثل bd390 که فابلیت پخش این فرمت رو داره , پخش کنه......میتونی شماره تلفن فروشگاشو بدی؟!
مرسی..............
مطمئنی؟
bd370هم خیلی خوبه....
خیلی هم فرق با bd390 نداره...
حتی من یه جا خوندم که با آپدیت دستگاه میتونه فرمت mkv رو هم مثل bd390 که فابلیت پخش این فرمت رو داره , پخش کنه......میتونی شماره تلفن فروشگاشو بدی؟!
مرسی..............
حواهش ميكنم ،پاساژ شركاء واحد اا
66733366-6672464-66705800
كاش يكيم بود جواب سوال ما رو ميداد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
striker1
20-02-2010, 21:48
با سلام
بالاخره تصمیم گرفتم 3360 بگیرم ولی دستگاه خروجی 5.1 نداره میخواستم بدونم میشه اسپیکر وساب ووفر رو مستقیما به خود ال سی دی وصل کرد؟چه جوری؟
ghahremanimehdi
20-02-2010, 22:07
با سلام
بالاخره تصمیم گرفتم 3360 بگیرم ولی دستگاه خروجی 5.1 نداره میخواستم بدونم میشه اسپیکر وساب ووفر رو مستقیما به خود ال سی دی وصل کرد؟چه جوری؟
اگر خروجی 5.1 آنالوگ میخوای ، 5986 یا 5996 بخر.
ghahremanimehdi
20-02-2010, 22:46
پايونير 610 كسي سراغ داره ؟؟ 420 جديدتره يا 610؟؟؟ امكانات كدوم بيشتره ؟؟ ظاهرا 420 wmv پخش ميكنه 610 نميكنه و 610 ultra divx هست ولي 420 divx !! كسي اطلاعي داره ؟
610 هم divx ultra پشتیبانی میکنه و هم WMV اجرا میکنه. و از 420 جدیدتر هست
610 خروجی اپتیکال و خروجی آنالوگ صدای 5.1 هم داره (ولی 420 نداره)
آقا مثل اينكه دكمه تشكر واسه من كار نميكنه ، ممنون -- با فروشگاه اكوستيك تماس گرفتم ميگن 610 ديگه توليد نميشه و تو بازار نيست!!! من كه باور نمي كنم اگر اينطور بود تو خود سايت پايونير تو قسمت محصولاتش هم موجود نبود. اگر اطلاعي داريد بفرمائيد فروشگاه درست ميگه يا خير و اگر اينطور نيست نميدوني از كجا ميشه پيدا كرد ؟
چند صفحه رو خوندم نظرم تقریبا" روی 3360 k98 فیلیپس فیکس شده ، ممنون میشم دوستان نقاط قوت و احیانا" نقاط ضعف و ایرادات این مدل رو بگن
ghahremanimehdi
21-02-2010, 14:51
چند صفحه رو خوندم نظرم تقریبا" روی 3360 k98 فیلیپس فیکس شده ، ممنون میشم دوستان نقاط قوت و احیانا" نقاط ضعف و ایرادات این مدل رو بگن
نقاط ضعف :
1- عدم وجود خروجی صدای 5.1 آنالوگ (RCA)
2-عدم پشتیبانی از DTS
نقاط ضعف :
1- عدم وجود خروجی صدای 5.1 آنالوگ (RCA)
2-عدم پشتیبانی از DTS
شما مدل بهتری هست که پیشنهاد بدید؟
ghahremanimehdi
21-02-2010, 19:06
شما مدل بهتری هست که پیشنهاد بدید؟
بستگی داره که چه انتظاری از دستگاه دارید. در حال حاضر بهینه ترین انتخاب همین دستگاه هست .
من رفتم يه 420 پايونير خريدم ( از 610 جديدتره) اما يه اشكالي كه داره اينه كه بالا و پايين تصوير رو ميزنه ( تلويزيون من lcd lh70 lg هست ) البته با dvd player قبليم كه lg بود همچين مشكلي نداشتم (يك فيلم هم رو هر دو امتحان كردم ) كسي نميدونه ايراد از كجاست ؟
ghahremanimehdi
22-02-2010, 19:07
من رفتم يه 420 پايونير خريدم ( از 610 جديدتره) اما يه اشكالي كه داره اينه كه بالا و پايين تصوير رو ميزنه ( تلويزيون من lcd lh70 lg هست ) البته با dvd player قبليم كه lg بود همچين مشكلي نداشتم (يك فيلم هم رو هر دو امتحان كردم ) كسي نميدونه ايراد از كجاست ؟
Pan & Scan فعاله ؟
اصلا همچين گزينه اي نداره دوست عزيز
يك منو محدود ، من اين 100 صفحه رو خوندم تا يك dvd player خوب بخرم نميدونم اين چيش خوبه همون lg خودم بهتر بود اون دوستاني كه ميگفتند فقط پايونير كاش بيان از محاسن اين 420 بگن تا دونه دونه اون رو با يه lg ارزون قيمت 60 توماني مقايسه كنم ، يك نفر اول تاپيك گفته پايونير، فيليپس همه اومدن اونو تائيد كردند ، آخه اين دستگاه يه دكمه A_B معمولي رو نداره بايد از منو بري ، هر Usb كه بهش نميخوره رو ال جي كه دارم همه چي ميخوره ، واسه نگاه كردن Root بعضي Cd ها بايد حتما دكمه TOP رو بزني ، اسكن ضعيف هنگام loading ديسك و .... من نميدونم چرا اينجا يكي نيومده يه مقايسه بين ال جي ، سامسونگ ، سوني ، دنون و... بگذاره و بگه به اين دليل و اين دليل اين دو دستگاه خوبه (3360،420) فقط صرف يك ليست از مشخصات دستگاه براي راهنمايي سايريني چون من كه اعتماد ميكنه به اين نوشته ها و ميره اين دستگاه رو ميخره بنظرم يه فاجعه هست، (من 3360 رو نخريدم نميدونم روي صحبتم با 420 هست) ، دوستاني هم كه نظر منو ميخوان بعنوان كسي كه يه 420 خريده ، اين دستگاه اصلا User Friendly نيست و خيلي معايب ديگه داره ، راجع به تك تكشون حاضرم صحبت كنم.
اين ارسال هاي منهم كه يگ روز بعد تائيد ميشه !! لطفا اين محدوديت رو برداريد.
يك منو محدود ، من اين 100 صفحه رو خوندم تا يك dvd player خوب بخرم نميدونم اين چيش خوبه همون lg خودم بهتر بود اون دوستاني كه ميگفتند فقط پايونير كاش بيان از محاسن اين 420 بگن تا دونه دونه اون رو با يه lg ارزون قيمت 60 توماني مقايسه كنم ، يك نفر اول تاپيك گفته پايونير، فيليپس همه اومدن اونو تائيد كردند ، آخه اين دستگاه يه دكمه A_B معمولي رو نداره بايد از منو بري ، هر Usb كه بهش نميخوره رو ال جي كه دارم همه چي ميخوره ، واسه نگاه كردن Root بعضي Cd ها بايد حتما دكمه TOP رو بزني ، اسكن ضعيف هنگام loading ديسك و .... من نميدونم چرا اينجا يكي نيومده يه مقايسه بين ال جي ، سامسونگ ، سوني ، دنون و... بگذاره و بگه به اين دليل و اين دليل اين دو دستگاه خوبه (3360،420) فقط صرف يك ليست از مشخصات دستگاه براي راهنمايي سايريني چون من كه اعتماد ميكنه به اين نوشته ها و ميره اين دستگاه رو ميخره بنظرم يه فاجعه هست، (من 3360 رو نخريدم نميدونم روي صحبتم با 420 هست) ، دوستاني هم كه نظر منو ميخوان بعنوان كسي كه يه 420 خريده ، اين دستگاه اصلا User Friendly نيست و خيلي معايب ديگه داره ، راجع به تك تكشون حاضرم صحبت كنم.
به نظر من شما صبر میکردید تا مدلهای جدید بلوری پلیر مثل bdp7300 فیلیپس وارد بازار شوند و یا بلوری پلیر bd370 ال جی را تهیه میکردید بهتر بود تا دی وی دی پلیر بخرید....
این که آدم الان یه دی وی دی پلیر داره بعد بخواد عوضش کنه و باز بره دی وی دی پلیر بخره کار اشتباهی هست.........
البته نظر شخصی منه............
ghahremanimehdi
23-02-2010, 16:31
حق باشماست. البته من پایونیر رو تست نکردم و من نظرم روی فیلیپس هست ، ولی شما انتظاراتت از پلیر بالاهست.اینجور مقایسه ای که شما میکنی درست نیست وگرنه یک پلیر 50 تومنی چینی که اسم برندش هم معروف نیست ممکنه این امکاناتی رو که مدنظر داری داشته باشه ولی مطمئننا کیفیت تصویر و قطعاتشون قابل قیاس نیست. هیچ پلیری کامل نیست و همشون نقص دارند ولی در مجموع فیلیپس از بقیه بهتره...و این رو هم مدنظر داشته باشید که DVD-Player های برندهای مشهور معمولا تفاوت فاحش ندارند...
S A M S U N G
24-02-2010, 10:59
سلام به همگی .
دوست من میخواد یه DVD Player بخره و تا حداکثر 100 الی 130 هم میتونه هزینه کنه .
لطف کنین بهترین DVD Player تو این رنج قیمت معرفی کنید .
هر برندی باشه اشکال نداره . سامسونگ میدونم ولی بازهم قیمت بازار دستم نیست و لطف کنید معرفی کنین .
در ضمن خروجی و ورودی HDMI داشته باشه .
مخلصیم .
amir3852
24-02-2010, 11:45
با سلام خدمت همه دوستان
من خودم از كساني هستم كه نزديك به يكسال هر ماه به ال جي زنگ ميزنم بابت بلوري پلير LG BD390 - LG BD590 كه توي دنيا وارد شده ولي هنوز توي ايران نيومده.
نميخوام در مورد تكنولوژي بلوري حرف بزنم چون اطلاعات من هم در محدوده اطلاعات ويكي پديا هستش.
ولي از دوستان تقاضا ميكنم به هيچ وجهي پولشون رو دور نريزن چون تكنولوژي بلوري خيلي عاليتره در ضمن بلوري مثل ال جي كه من با 10 برند مختلف از سازنده هاي ديگه بررسي و مقايسه كردم و نتايج چندين سايت معتبر رو ديدم جز اولين برندها بود توي رتبه دوم و سوم نشسته بود.
خاطر نشان كنم كه خودم يك KR 7400KSDV دارم و ديشب دو تا فيلم 2012 و Transformers 2 رو با برنامه VSO كه بصورت يك فايل MKV از بلوري ريپ شده بود درست كردم و متدسفانه به دليل درست نبودن استاندارد DVD درست نشون نميداد پرش داشت و صداش با سرعت 2 رد ميشد در ضمن دستگاه كند عمل ميكرد يك Sony هم دارم كه روش تست نكردم
حرف آخر اينكه
فقط صبر كنيد قيمت بلوري پائين بياد بعد بلوري بخرين
چون ديگه دنيا به سمت Full HD و بلوري داره پيش ميره پس بهتره به روز باشين
موفق باشين
ولي از دوستان تقاضا ميكنم به هيچ وجهي پولشون رو دور نريزن چون تكنولوژي بلوري خيلي عاليتره در ضمن بلوري
الان موقع خريد بلوري نيست !
ولي از دوستان تقاضا ميكنم به هيچ وجهي پولشون رو دور نريزن چون تكنولوژي بلوري خيلي عاليتره در ضمن بلوري
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان به هيج وجه الان بلوري نخرن.
بلوري هاي الان هم گرون قيمتن و هم قابليت 3D ندارن.
اگر خيلي نياز به بلوري داريد ،PS3 سوني بخريد . توي اين دو سال سوني ثابت كرده كه پا به پاي تغير و تحولات تكنولوژي ، PS3 رو آپديت كرده.
مثلا وقتي قابليت BD-Live اضافه شد ، سوني يه آپديت فريمور داد و يا آپديت پخش DivX يا آپديت كدكهاي پيشرفته صدا رو داد.
در صورتي كه بسياري از كسايي كه بلوري پلير خريده بودن و امكان اضافه كردن BD-Live رو نداشتن، ولي PS3 دارها فقط با يه آپديت همه چي براشون حل شد
و تا چند وقت ديگه سوني آپديت 3D رو هم براي PS3 ميده.
فعلا بلوري نخريد يا فقط و فقط PS3 بخريد.
mehrdad8086
24-02-2010, 15:44
یه سوالی برام پیش اومده:
اطلاعاتم کمه و اینو می پرسم که کابل HDMI تا اونجا که فهمیدم برای انتقال FULL 1080 هست درسته؟
یه DVD مگه رزلوشن 720 بالاتر هم داره؟:13:که با کابل Component یاAV(فکر کنم این یکی 570 باشه)
هم قابل انتقاله.....
پس دلیل داشتن این پورت HDMIرو این پلیرها چیه؟:20:
ghahremanimehdi
24-02-2010, 16:36
یه سوالی برام پیش اومده:
اطلاعاتم کمه و اینو می پرسم که کابل HDMI تا اونجا که فهمیدم برای انتقال FULL 1080 هست درسته؟
یه DVD مگه رزلوشن 720 بالاتر هم داره؟:13:که با کابل Component یاAV(فکر کنم این یکی 570 باشه)
هم قابل انتقاله.....
پس دلیل داشتن این پورت HDMIرو این پلیرها چیه؟:20:
بله .به خاطر اینکه دستگاه رزلوشن DVD رو به رزلوشن Full HD افزایش میده (که به این فرآیند Upscaling میگن) البته خروجی HDMI علاوه بر تصویر ، صدای چندکاناله رو هم انتقال میده (دیجیتال)درحالی که کامپوننت فقط تصویر رو منتقل میکنه(آنالوگ).
توي كشور ما هنوز خيلي از خانوادها DVD Player هم ندارن و دارن با Video CD كار مي كنن ، اونوقت شما از Blu Ray صحبت ميكني كه هنوز در دنيا هم ازش استقبال چشمگيري نشده ، چه برسه به ايران.
براي روي كار اومدن و همه گير شدن Blu Ray در ايران ، شايد به7 يا 8 سال زمان نياز داشته باشه (در خوشبينانه ترين حالت)
تا اون موقع قيمت بلوري پليرها به شدت افت ميكنه و با امكانات خيلي بيشتري عرضه ميشن.
به نظره من الان موقع خريد بلوري پلير نيست .
.
شما که هنوز نمیدونی که بلوری پلیرها قابلیت خواندن دیسکهای دی وی دی و سی دی های معمولی را نیز دارند چگونه به ملت پیشنهاد میکنی که بلوری نخرند؟!...
دوران دی وی دی پلیر تمام شده است..............
کسی در مورد dvd player ایکس ویژن اطلاع داره
من دیدم که قیمتش 50 تومن بود
5.1 رو ساپورت میکرد + usb , divix , xvid
نظرتون چیه ؟
می ارزه ؟
davood-d
25-02-2010, 00:28
با سلام خدمت همه دوستان
من خودم از كساني هستم كه نزديك به يكسال هر ماه به ال جي زنگ ميزنم بابت بلوري پلير LG BD390 - LG BD590 كه توي دنيا وارد شده ولي هنوز توي ايران نيومده.
نميخوام در مورد تكنولوژي بلوري حرف بزنم چون اطلاعات من هم در محدوده اطلاعات ويكي پديا هستش.
ولي از دوستان تقاضا ميكنم به هيچ وجهي پولشون رو دور نريزن چون تكنولوژي بلوري خيلي عاليتره در ضمن بلوري مثل ال جي كه من با 10 برند مختلف از سازنده هاي ديگه بررسي و مقايسه كردم و نتايج چندين سايت معتبر رو ديدم جز اولين برندها بود توي رتبه دوم و سوم نشسته بود.
خاطر نشان كنم كه خودم يك KR 7400KSDV دارم و ديشب دو تا فيلم 2012 و Transformers 2 رو با برنامه VSO كه بصورت يك فايل MKV از بلوري ريپ شده بود درست كردم و متدسفانه به دليل درست نبودن استاندارد DVD درست نشون نميداد پرش داشت و صداش با سرعت 2 رد ميشد در ضمن دستگاه كند عمل ميكرد يك Sony هم دارم كه روش تست نكردم
حرف آخر اينكه
فقط صبر كنيد قيمت بلوري پائين بياد بعد بلوري بخرين
چون ديگه دنيا به سمت Full HD و بلوري داره پيش ميره پس بهتره به روز باشين
موفق باشين
دوست عزيز 2012 كه هنوز ريليز نشده شما بلوري ريپشو داري!!!!!!!!!:blink:
davood-d
25-02-2010, 00:35
سلام
اين دو مطلب براي وب آقاي برزين هست, ديدم صحبت از بلوري هست گفتم بزارم شايد به درد بخوره:20:
.................................................. .................................................. ..................
بخش اول
بخش دوم
شما که هنوز نمیدونی که بلوری پلیرها قابلیت خواندن دیسکهای دی وی دی و سی دی های معمولی را نیز دارند چگونه به ملت پیشنهاد میکنی که بلوری نخرند؟!...
مثل اینکه دو زاری شما کجه !!!
یه بار دیگه با دقت بخون ، ببین چی گفتم :
توي كشور ما هنوز خيلي از خانوادها DVD Player هم ندارن و دارن با Video CD كار مي كنن ، اونوقت شما از Blu Ray صحبت ميكني كه هنوز در دنيا هم ازش استقبال چشمگيري نشده ، چه برسه به ايران.
براي روي كار اومدن و همه گير شدن Blu Ray در ايران ، شايد به7 يا 8 سال زمان نياز داشته باشه (در خوشبينانه ترين حالت)
تا اون موقع قيمت بلوري پليرها به شدت افت ميكنه و با امكانات خيلي بيشتري عرضه ميشن.
به نظره من الان موقع خريد بلوري پلير نيست
بلوري هاي الان هم گرون قيمتن و هم قابليت 3D ندارن.
اگر خيلي نياز به بلوري داريد ،PS3 سوني بخريد . توي اين دو سال سوني ثابت كرده كه پا به پاي تغير و تحولات تكنولوژي ، PS3 رو آپديت كرده.
مثلا وقتي قابليت BD-Live اضافه شد ، سوني يه آپديت فريمور داد و يا آپديت پخش DivX يا آپديت كدكهاي پيشرفته صدا رو داد.
در صورتي كه بسياري از كسايي كه بلوري پلير خريده بودن و امكان اضافه كردن BD-Live رو نداشتن، ولي PS3 دارها فقط با يه آپديت همه چي براشون حل شد
و تا چند وقت ديگه سوني آپديت 3D رو هم براي PS3 ميده.
فعلا بلوري نخريد يا فقط و فقط PS3 بخريد.
mr_rayan
26-02-2010, 00:27
ولی من تا حدودی با حرف شما مخالفم.
به نظر من هم خرید بلوری الان اشتباهه ولی اوایل تابستون زمان مناسبیه.چون هنوز شرکت ها به طور رسمی محصولاتشون رو وارد بازار ایران نکردن و قیمت ها تقریبا بالاست ولی تا اوایل تابستون هم تنوع بیشتر میشه و هم قیمت ها پایین تر میاد.
davood-d
26-02-2010, 01:15
ولی من تا حدودی با حرف شما مخالفم.
به نظر من هم خرید بلوری الان اشتباهه ولی اوایل تابستون زمان مناسبیه.چون هنوز شرکت ها به طور رسمی محصولاتشون رو وارد بازار ایران نکردن و قیمت ها تقریبا بالاست ولی تا اوایل تابستون هم تنوع بیشتر میشه و هم قیمت ها پایین تر میاد.
سلام
مشكل تهيه فيلم اورجينال هست.
با نبود اون چه كنيم عزيز
یعنی شما توصیه میکنید مردم 400 تومن پول بدن باهاش دی وی دی نیگاه کنن ؟ الان بلوری هم کمیاب و هم گرونه تا زمان همه گیری بلوری 1-2 سال مونده .
pourya_bo2pmc
26-02-2010, 17:36
سلام
دوستان من یه ال سی دی ال جی دارم که میخوام پلیر دی وی دی هم از همین برند تهیه کنم
پیشنهاد شما برای دی وی دی پلیر از برند ال جی چیه ؟ قیمتهاشم لطف کنین
mr_rayan
26-02-2010, 21:54
سلام
مشكل تهيه فيلم اورجينال هست.
با نبود اون چه كنيم عزيز
دوست عزیز اگر ما بخوایم به فیلم اورجینال به چشم مشکل نگاه کنیم پس باید به دی وی دی پلیرها هم نگاه کنیم.
حتما نیازی نیست که فیلم اورجینال بخریم و می تونیم کپی بخریم.درسته که صدا و تصویرش با اورجینال فرق داره ولی وقتی که ما فقط دی وی دی کپی نگاه می کنیم پس زمانی که بلوری کپی هم نگاه کنیم تفاوت کیفیتش به چشم ما کاملا فرق داره.
arman4459
27-02-2010, 14:35
سلام به تمامی دوستان
من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان پیشنهاد اولیشون فیلیپس 3260 بود که در عین اینکه قیمت مناسبی داره کیفیت خوبی داره.حالا سوال من خدمت شما چون من از سمنان باید بیام تهران و خرید کنم و قتم بسیار محدود است حد اکثر بین 8 تا 10 ساعت خواستم از دوستان بپرسم
1- در صورتی که این مارک نبود بجای اون تو همین رنج قیمت سراغ چه مارکهایی برم.
2- آیا توی جمهوری قطعا پیدا میشه یا خیر.و غیر از پاساژ شرکا کجاها برم(پاساژ شرکا تا پل حافظ چقدره)
3- در صورت نبود مارک های فیلیپس و پایونییر برای مصارف خانگی که بیشتر وی سی دی است آیا مارک سامسونگ هم خوبه یا خیر
بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 80 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.
با عرض شرمندگی اگر زودتر جواب بدید خیلی ممنو ن میشم چون تا دوشنبه باید راه بفتم سمت تهران
davood-d
27-02-2010, 17:53
سلام به تمامی دوستان
من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان پیشنهاد اولیشون فیلیپس 3260 بود که در عین اینکه قیمت مناسبی داره کیفیت خوبی داره.حالا سوال من خدمت شما چون من از سمنان باید بیام تهران و خرید کنم و قتم بسیار محدود است حد اکثر بین 8 تا 10 ساعت خواستم از دوستان بپرسم
2- آیا توی جمهوری قطعا پیدا میشه یا خیر.و غیر از پاساژ شرکا کجاها برم(پاساژ شرکا تا پل حافظ چقدره)
3- در صورت نبود مارک های فیلیپس و پایونییر برای مصارف خانگی که بیشتر وی سی دی است آیا مارک سامسونگ هم خوبه یا خیر
بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 80 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.
با عرض شرمندگی اگر زودتر جواب بدید خیلی ممنو ن میشم چون تا دوشنبه باید راه بفتم سمت تهران
سلام
شما ال جي بگير هم ديسك هاي خش دارو خوب ميخونه هم فرمت هاي كامپيوتري را خوب اجرا ميكنه و هم خوش ساخت و ارزون هست.
در حدود 50 تا 55 هزار تومان
تو شهر شما هم بايد باشه
پايونر براي كساني كه فيلم اورجينال دارن توصيه ميشه زياد تو اجراي فرمت هاي فشرده شده قوي نيست.
davood-d
27-02-2010, 19:23
دوست عزیز اگر ما بخوایم به فیلم اورجینال به چشم مشکل نگاه کنیم پس باید به دی وی دی پلیرها هم نگاه کنیم.
حتما نیازی نیست که فیلم اورجینال بخریم و می تونیم کپی بخریم.درسته که صدا و تصویرش با اورجینال فرق داره ولی وقتی که ما فقط دی وی دی کپی نگاه می کنیم پس زمانی که بلوری کپی هم نگاه کنیم تفاوت کیفیتش به چشم ما کاملا فرق داره.
سلام
حرف شما درسته اما نبايد امكانات يك فيلم اورجينال را هم ناديده گرفت؟
كيفيت صدا و تصوير در سيستم هاي صوتي كلاس بالا و نمايشگرهاي Full HD واقعا متفاوت هست.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
سلام
آقاي برزين يك مطلب واقعا عالي آپ كردن گفتم خبر بدم دوستان استفاده كنند.
pourya_bo2pmc
28-02-2010, 18:46
سلام
دوستان من یه ال سی دی ال جی دارم که میخوام پلیر دی وی دی هم از همین برند تهیه کنم
پیشنهاد شما برای دی وی دی پلیر از برند ال جی چیه ؟ قیمتهاشم لطف کنین
دوستان که کمکی نکردن من خودم یه تحقیقی کردم تو این مورد راهنمایی کنین
خود فروشنده 6460 که یو ای بی هم میخوره با قیمت 65 پیشنهاد داد
من خودم یه مدل دیگه تو سایت گلدیران دیدم به نام 9750
حالا بین 6460 و 9750 کدومش ؟ قیمت 9750 چنده ؟ کدومش جدیدتره ؟
اینم لینک دی وی دی پلیرها ی ال جی از سایت گلدیران
davood-d
28-02-2010, 23:47
دوستان که کمکی نکردن من خودم یه تحقیقی کردم تو این مورد راهنمایی کنین
خود فروشنده 6460 که یو ای بی هم میخوره با قیمت 65 پیشنهاد داد
من خودم یه مدل دیگه تو سایت گلدیران دیدم به نام 9750
حالا بین 6460 و 9750 کدومش ؟ قیمت 9750 چنده ؟ کدومش جدیدتره ؟
اینم لینک دی وی دی پلیرها ی ال جی از سایت گلدیران
سلام
ببين دوست عزيز اين مدل دستگاه ها فقط از نظر ظاهر و بعضي امكانات با هم فرق دارند! قطعات داخلي و كيفيت پخش يكي هست.
بعد از چند روز تحقیق و تفحص و خوندن بالغ بر 100 صفحه از این پست بر آن شدم تا فیلیپس 3360 رو بگیرم، امروز رفتم سعدی رو زیر و رو کردم، 3360 فقط چین به قیمت 60T، بعد از کلی ضد حال و تعریف یه فروشنده، دل رو زدم به دریا و LG-9750 رو گرفتم 88T + یک قبض جریمه 13T که در مجموع شد103T، ......هر چه بادا باد
بعد از چند روز تحقیق و تفحص و خوندن بالغ بر 100 صفحه از این پست بر آن شدم تا فیلیپس 3360 رو بگیرم، امروز رفتم سعدی رو زیر و رو کردم، 3360 فقط چین به قیمت 60T، بعد از کلی ضد حال و تعریف یه فروشنده، دل رو زدم به دریا و LG-9750 رو گرفتم 88T + یک قبض جریمه 13T که در مجموع شد103T، ......هر چه بادا باد
بابا من نميفهم چرا بعضي ها از كمياب بودن 3360 فيليپس حرف ميرنن.
توي جمهوري كلي مغازه ديدم كه با قيمت 80 تومن براي فروش گذاشته بودن.
تازه نمايندگيهاي فروش فيليپس توي تهران هم هستن كه همشون دارن . مثلا خودم از پاسداران خريدم.
حالا در عجبم كه چه جوري ميگيد پيدا نميشه !!!
تازه نمايندگيهاي فروش فيليپس توي تهران هم هستن كه همشون دارن . مثلا خودم از پاسداران خريدم.
بله من هم از جمهوری ، بازار شرکا گرفتم 80 تومن.
pourya_bo2pmc
02-03-2010, 14:18
سلام
ممنون از اینکه اطلاعات خریدتون رو تو تاپیک گفتین چون من قیمت 9750 رو نداشتم
مطمئن باشید که از خریدتون پشیمون نمیشین چون ما مدت زیادی هستش که تمام وسایل رو از این برند میگیریم و راضی بودیم
منم یا همین مدل شما و یا 9650 رو قصد خرید دارم اما تو شهر ما تا الان دو جا که نمایندگی محصولات ال جی هستشو تماس گرفتم و نداشتن فقط یه جای دیگه مونده که اگه تونستم حضوری سر میزنم اما قیمتها در شهر ما بالاتره
مثلا ال سی دی که بچه ها تو تهران گرفتن 880 تومن ما اینجا یک تومن گرفتیم هنوز از نمایندگی گلدیران اینجا
حالا این تفاوت قیمت 120 تومنی واسه چیه نمیدونم
الان تا سقف 140 تومان چی پیشنهاد می کنید ؟ همین فیلیپس 3360 یا pioneer 420 خوبه ؟ یا چیز هایی بهتر از اینا هم هست؟
رفیق من منظورم مشهد بود، حتی نمایندگی فیلیپس 3360 چینی داشت ولی گفت اصلش دیگه نمیاد، جالب بود این چینی ها همشون با برچسب گارانتی بود، ولی خود نمایندگی گفت چینیش مالی نیست، راستی اصلا قابل تشخیص نیست اصلش با چینیش ها،این اطلاعات رو هم چون آشنام بود به من گفت.
ehsan500
02-03-2010, 18:19
سلام
اول از همه بگم باورم نمیشه که بعد از چند روز بالاخره این تایپک 107 صفحه ای رو مو به مو خوندم تا حالا چنین کاری نکرده بودم .
اما سوالاتم که خواهش میکنم جواب دهید :
من قصد خرید سینما خانگی را داشتم اما به این فکر افتادم که الان dvd player بخرم و بعد ها با خرید یه اسپیکر 5.1 سینماش کنم . ایا این کار امکان پذیر است ؟ یعنی فقط یه اسپیکر چند تیکه میخواد ؟
کدوم یکی از مدل های فیلیپس و پییونر که گفته شده خروجی 5.1 دارند ؟
در پست های قبل گفته شده خروجی آنالوگ 5.1 مگه دیجیتالی هم داره ؟[
ehsan500
02-03-2010, 18:27
سلام
باورم نمیشه که بعد از چند روز بالاخره این تایپک 107 صفحه ای رو مو به مو خوندم تا حالا چنین کاری نکرده بودم .
اما سوالاتم که خواهش میکنم جواب دهید :
من قصد خرید سینما خانگی را داشتم اما به این فکر افتادم که الان dvd player بخرم و بعد ها با خرید یه اسپیکر 5.1 سینماش کنم . ایا این کار امکان پذیر است ؟ یعنی فقط یه اسپیکر چند تیکه میخواد ؟
در پست های قبل گفته شده خروجی آنالوگ 5.1 مگه دیجیتالی هم داره ؟
ghahremanimehdi
02-03-2010, 18:34
در پست های قبل گفته شده خروجی آنالوگ 5.1 مگه دیجیتالی هم داره ؟
بله امکان پذیر هست اما
به نظرم روی سینما سرمایه گذاری کن. چون بعدا اسپیکر مناسب پیدا نخواهی کرد .
بله دیجیتال از طریق (HDMI یا Optical و یا SPDIF) منتقل میشه .
و آنالوگ هم همون سوکت RCA هست (همون AV) و اکثر اسپیکرها به این خروجی وصل میشوند.
این پستم رو هم میتونی ببینی :
pourya_bo2pmc
02-03-2010, 20:01
بله امکان پذیر هست اما
به نظرم روی سینما سرمایه گذاری کن. چون بعدا اسپیکر مناسب پیدا نخواهی کرد .
بله دیجیتال از طریق (HDMI یا Optical و یا SPDIF) منتقل میشه .
و آنالوگ هم همون سوکت RCA هست (همون AV) و اکثر اسپیکرها به این خروجی وصل میشوند.
این پستم رو هم میتونی ببینی :
چه جالب یعنی میشه یه دی وی دی پلیر گرفت که خروجی 5.1 داشته باشه و بعد با خرید اسپیکر های 5.1 که مخصوص کامپیوتر هستش مثل مارک کریتیو که معروفه به پلیر وصل کرد و همون سینما خانگی البته با هزینه ای کمتر داشت
درست متوجه شدم ؟
ehsan500
02-03-2010, 20:52
بعدا اسپیکر مناسب پیدا نخواهی کرد .
چرا ؟ مگه هر اسپیکری بگیرم مثلا با 5996 یا 410 یا 610 مشکلی داره ؟
ghahremanimehdi
02-03-2010, 20:55
چه جالب یعنی میشه یه دی وی دی پلیر گرفت که خروجی 5.1 داشته باشه و بعد با خرید اسپیکر های 5.1 که مخصوص کامپیوتر هستش مثل مارک کریتیو که معروفه به پلیر وصل کرد و همون سینما خانگی البته با هزینه ای کمتر داشت
درست متوجه شدم ؟
بله . میشه . البته همه ی پلیرها خروجی صدای 5.1 آنالوگ ندارند (مثل 3360) . ولی چند مدل مثل فیلیپس 5986 یا 5996 و یا پایونیر 610 دارند.
ولی همه ی اسپیکرها رو نمیشه به اون خروجی وصل کرد (چون امپدانسش فرق میکنه)
منظورم این هست که کیفیت مطلوبی (در مقایسه با سینمای خانگی) نمیده.
ghahremanimehdi
02-03-2010, 21:01
حذف شود.....
pourya_bo2pmc
02-03-2010, 21:03
تو دو مدل پلیر ال جی منظورم 9650 و 9750 هستش نوشته
طراحي فوق باريک ( ضخامت 35 ميليمتر )
اسکن پيشرفته تصوير ( progressive scan )
داراي کابل (1080 ) HDMi ( رايگان ) جهت پخش تصاوير با کيفيت Full HD
کارائوکه
پخش کليه فرمتهاي (DVD- VideoDVD-R/DVD± RW /SVCD/VCD Audio CD/CD – R/CD – RW/MP3 CD/WMA / JPEG/Divx Dual Disc (DVD/CD Hybrid Disc
ورودي USB Plus با فرمتهاي : ( MP3, JPEG , Divx )
خروجي 5:1 کانال
1- کارائوکه یعنی چی ؟
2- این خروجی5.1 همونی هست که ما منظورمون هستش یعنی قابلیت اتصال اسپیکر 5.1 هستش ؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
من میخام یه دی وی دی پلیر بخرم . مارکش مهم نیست اما میخام فرمت های معروف رو بخونه و قیمتش هم از 40 هزار تومن بیشتر نشه
با تشکر
موفق باشید :40:
ghahremanimehdi
02-03-2010, 21:42
تو دو مدل پلیر ال جی منظورم 9650 و 9750 هستش نوشته
طراحي فوق باريک ( ضخامت 35 ميليمتر )
اسکن پيشرفته تصوير ( progressive scan )
داراي کابل (1080 ) HDMi ( رايگان ) جهت پخش تصاوير با کيفيت Full HD
کارائوکه
پخش کليه فرمتهاي (DVD- VideoDVD-R/DVD± RW /SVCD/VCD Audio CD/CD – R/CD – RW/MP3 CD/WMA / JPEG/Divx Dual Disc (DVD/CD Hybrid Disc
ورودي USB Plus با فرمتهاي : ( MP3, JPEG , Divx )
خروجي 5:1 کانال
1- کارائوکه یعنی چی ؟
2- این خروجی5.1 همونی هست که ما منظورمون هستش یعنی قابلیت اتصال اسپیکر 5.1 هستش ؟
1. سیستمی هست که صدای خواننده رو حذف میکنه و با اتصال میکروفن میشه روی آهنگ خوند (البته بعضی از دستگاهها فقط با ویدئوهایی که این امکان رو داشته باشند کار میکنه)
2-معلوم نیست. ذکر نکرده. ممکنه فقط خروجی SPDIF داشته باشه. دوستانی که این دستگاه رو خریدن باید بگن.
pourya_bo2pmc
02-03-2010, 21:54
1. سیستمی هست که صدای خواننده رو حذف میکنه و با اتصال میکروفن میشه روی آهنگ خوند (البته بعضی از دستگاهها فقط با ویدئوهایی که این امکان رو داشته باشند کار میکنه)
2-معلوم نیست. ذکر نکرده. ممکنه فقط خروجی SPDIF داشته باشه. دوستانی که این دستگاه رو خریدن باید بگن.
SPDIF حالا این یعنی چی اگه فقط همین باشه ؟
راستی ma_1356 شما که 9750 رو گرفتی کدومشه ؟ یعنی میشه اسپیکر5.1 بهش وصل کرد یا این spdif هستش که هنوز نمیدونم یعنی چی ؟!!
SPDIF حالا این یعنی چی اگه فقط همین باشه ؟
راستی ma_1356 شما که 9750 رو گرفتی کدومشه ؟ یعنی میشه اسپیکر5.1 بهش وصل کرد یا این spdif هستش که هنوز نمیدونم یعنی چی ؟!!
1-ویژگی کارائوکه : به این ترتیب می توان صدای خواننده را حذف نموده و خودتان به وسیله میکروفون بر روی آهنگ بخوانید.(راستش من خودم هنوز تست نکردم ، وقت نشده)
2-بله خروجی 5.1 داره که میشه اسپیکرهای 5.1 رو بهش متصل کرد، دقیقا مانند سینمای خانگی.
3-spdif: خروجی صدای دیجیتال است که به وسیله فیبر نوری قابل اتصال میباشد(که ابداع کننده های اصلیش کمپانی سونی و فیلیپس بودند)،(SPDIF= (Sony/Philips Digital Interconnect Format
دوستان کسی چرا از سونی پیشنهاد نمیده؟
این 2 مدل رو میشه کارشناسی کنید :
DVP-NS628P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DVP-NS728HP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان بلوری پلیر چی پیشنهاد میشه ؟؟
mahsafar
03-03-2010, 19:14
پخش تصاویر از طریق پورت یو اس بی دی وی دی پلیر تا چه رزولیشنی پشتیبانی میشود؟
ghahremanimehdi
03-03-2010, 22:15
پخش تصاویر از طریق پورت یو اس بی دی وی دی پلیر تا چه رزولیشنی پشتیبانی میشود؟
قبلا هم گفتیم:
576*720
سلام به همه ی دوستان عزیز
من میخام یه دی وی دی پلیر بخرم . مارکش مهم نیست اما میخام فرمت های معروف رو بخونه و قیمتش هم از 40 هزار تومن بیشتر نشه
با تشکر
موفق باشید :40:
دوستان مرسی که توجه کردید و جواب دادید :2:
ghahremanimehdi
03-03-2010, 23:23
دوستان مرسی که توجه کردید و جواب دادید :2:
با 40 تومن نمیشه پلیر مناسبی خرید. باید مارکهای متفرقه بخرید
با 40 تومن نمیشه پلیر مناسبی خرید. باید مارکهای متفرقه بخرید
تشکر بابت توجه شما دوست عزیز
خوب کلا با 100 تومن چی ؟ میشه مارک معروف و خوب خرید ؟
ghahremanimehdi
03-03-2010, 23:48
تشکر بابت توجه شما دوست عزیز
خوب کلا با 100 تومن چی ؟ میشه مارک معروف و خوب خرید ؟
قبلا بحث شده .
با 80 تومن فیلیپس 3360 میتونید بخرید
من LG و Sony رو پیشنهاد میکنم چون هدشون با کیفیت تر و بهتر از همه هست
S A M S U N G
04-03-2010, 16:53
سلام به همگی .
دوستان من میخوام Blu-ray بخرم . میخواستم بدونم به غیر از این مدل که قراره بخرم چیز بهتری در برندهای دیگه هستش ؟ قیمت رو هم لطفا بگید .
BD-P4600
مخلصیم .
CAPITAN MAC
04-03-2010, 23:19
من قصد خرید یک دستگاه دی وی دارم.به همین منظور تمام صفحات رو مطالعه کردم.من خودم یک دستگاه میخوام کحه بیشتر باش وی سی دی دید .حالا بعضی مواقع هم دی وی دی.با توجه به راهنمایی های دوستان
2-نظرتون درمورد این دومدل سامسونگ چی هست HD (1080p ) DVD-HD870
بازم تاکید میکنم با توجه به اینکه تلویزیون ما معمولی (سونی وگا) و قیمت هم حدااکثر تا 100 و زیاد فرمت مهم نیست توصیه شما چیست.
05-03-2010, 12:44
یک DVDplayer با مشخصات زیر می خوام
1. قابلیت پخش اکثر فرمت ها مخصوصاً MKV و AVI چون من معمولاً فیلم ها رو دانلود می کنم و از طریق تورنت بیشتر فیلم ها با این دو فرمت در دسترس هستند
2. پشتیبانی از زیرنویس فارسی
3. حتی الامکان مارک سامسونگ باشه. تا بتونم از ریموت کنترل برای TV هم استفاده کنم.
4. اگر قابلیت آپدیت نرم افزاری داشته باشه و با اومدن فرمت های جدید بشه اون فرمت ها رو هم نمایش داد که خیلی عالی میشه. (البته شاید بگید بهتره یک لپتاپ بخرم و خیال خودمو راحت کنم. تو فکرش هستم:46: )
5. دیسک بلوری هم ساپورت کنه
با تشکر
a.toraby
05-03-2010, 18:09
سلام به همگی .
دوستان من میخوام Blu-ray بخرم . میخواستم بدونم به غیر از این مدل که قراره بخرم چیز بهتری در برندهای دیگه هستش ؟ قیمت رو هم لطفا بگید .
BD-P4600
مخلصیم .
چیز قشنگیه
شنیدم سامسونگ یه آپدیت داده که اگه نصبش کنی می تونی youtube و فرمت MKV رو هم ببینی باهاش
pourya_bo2pmc
05-03-2010, 18:35
چیز قشنگیه
شنیدم سامسونگ یه آپدیت داده که اگه نصبش کنی می تونی youtube و فرمت MKV رو هم ببینی باهاش
قیمتش چقدره ؟
S A M S U N G
05-03-2010, 21:39
سلام .
حدود 600 قیمتش هستش . البته شاید ارزون شده باشه الان .
مخلصیم .
pedram_sad
06-03-2010, 13:17
دوستان من یک player میخوام بگیرم که 90 درصد استفادش برای divx و avi هست
تا 60 یا 70 تومان
یک مدل از sony دیدم 63 تومان که خوشم اومد ولی متاسفانه usb نداره
من همیشه تو همه چیز با Samsung کار کردم میخواستم بدونم مدلی از این برند با این مشخصات سراغ دارید ؟
با این که از Lg نه خوشم میاد نه خاطره خوبی دارم ولی با 4650 کار کردم بد نبود
راستی این 9750 و 9650 چندن تو بازار و چطورن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
arman4459
06-03-2010, 15:01
دوستانی که دنبال فیلیپس تو جمهوری هستند غیر از پاساژ شرکا یک مغازه دیگه تو خود جمهوری نرسیده به ولیعصر به نام پلاگ اند پلی اونجا هم فیلیپس با گارانتی اصلی میده
تا 60 یا 70 تومان
من همیشه تو همه چیز با Samsung کار کردم میخواستم بدونم مدلی از این برند با این مشخصات سراغ دارید ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من 9750 رو تو مشهد خریدم 88T کابل HDMI هم روش هست، ازش راضیم کنترلش با تلویزیون های پاناسونیک و سامسونگ و توشیبا هم قابلیت مچ شدن داره(فقط ولوم و تعویض کانال)ظاهرش هم باحاله، اگه بگیری پشیمونی نداره.
pedram_sad
06-03-2010, 19:26
تا 60 یا 70 تومان
ممنون میشم راهنمایی کنید
باقی دوستان نظری ندارن ؟
این مدل از Pioneer چطوره ؟
DV-220
74 تومان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامکاناتش که عالیه
خیلی هم شیکه
یکی هم اینه
Philips 3350k
با 12 ماه گارانتی
67 تومان
davood-d
07-03-2010, 03:11
سلام به همه
چند دقيقه پيش آدرس يه فروشگاه لوازم صوتي را پيدا كردم, عجب سيستم هاي جالبي داره, گالري عكسو ببينيد:8: شايد براي دوستان هم جالب باشه.
rezamn22
07-03-2010, 12:13
من ميخوام دستگاهي بگيرم كه
1- Avi و MKV رو ساپورت كنه
2- SRT فارسي رو نشون بده
3- وقتي فيلم و SRT رو رو فلش ميريزي و ميذاري رو دستگاه زير نويس رو بندازه رو فيلم
اميدوارم توقعم خيلي رويايي نباشه ممنون
ehsan500
07-03-2010, 19:03
سلام به همه
چند دقيقه پيش آدرس يه فروشگاه لوازم صوتي را پيدا كردم, عجب سيستم هاي جالبي داره, گالري عكسو ببينيد:8: شايد براي دوستان هم جالب باشه.
عجب سیستم های خفنی خدایا نصیب همه ما بگردان :8:
من ميخوام دستگاهي بگيرم كه
1- Avi و MKV رو ساپورت كنه
2- SRT فارسي رو نشون بده
3- وقتي فيلم و SRT رو رو فلش ميريزي و ميذاري رو دستگاه زير نويس رو بندازه رو فيلم
اميدوارم توقعم خيلي رويايي نباشه ممنون
SRT فارسي كه اكثرا پشتيباني نميشه و اگه پخش MKV بخواي بايد پول زيادي براي يه بلوري پلير خرج كني.
به جاي اين كارا پيشنهاد ميكنم كه اين تاپيك رو بخوني
omidnejat
08-03-2010, 15:25
سلام به دوستان
من میخوام یه دی وی دی بخرم ولی بین این 3 مدل موندم
میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم از نظر کیفیت صدا و تصویر و فرمتهای قابل پخش بهتره
pioneer dv 420
philips dvp 3360
lg 9750
سلام به دوستان
میشه یه راهنمایی بکنید که کدوم از نظر کیفیت صدا و تصویر و فرمتهای قابل پخش بهتره
pioneer dv 420
philips dvp 3360
lg 9750
من چون 3360 دارم نظرمو ميگم
3360 كيفيت تصوير بسيار خوبي داره. فيلمهاي DivX رو با كيفيت نزديك به DVD ميتونه پخش كنه.Upsclae خوبي داره.
كيفيت پخش تصاوير و عكس هم در حد بسيار عاليه.فرمتهاي معمول رو پخش ميكنه به غير از WMV
زيرنويس فارسي SUB/IDX رو براحتي پخش ميكنه.
ولي خروجي صداي ديجيتال يا صداي 5.1 نداره. و همچنين رمزگشاي DTS هم نداره.
اگه ميخواي به سيستم صوتي وصل كني گزينه خوبي نيست چون فقط خروجي صداي استريو داره ، ولي اگه دنبال تصوير خوب هستي ، گزينه بسيار خوبيه.
ghahremanimehdi
08-03-2010, 18:58
من چون 3360 دارم نظرمو ميگم
3360 كيفيت تصوير بسيار خوبي داره. فيلمهاي DivX رو با كيفيت نزديك به DVD ميتونه پخش كنه.Upsclae خوبي داره.
كيفيت پخش تصاوير و عكس هم در حد بسيار عاليه.فرمتهاي معمول رو پخش ميكنه به غير از WMV
زيرنويس فارسي SUB/IDX رو براحتي پخش ميكنه.
ولي خروجي صداي ديجيتال يا صداي 5.1 نداره. و همچنين رمزگشاي DTS هم نداره.
اگه ميخواي به سيستم صوتي وصل كني گزينه خوبي نيست چون فقط خروجي صداي استريو داره ، ولي اگه دنبال تصوير خوب هستي ، گزينه بسيار خوبيه.
این دستگاه خروجی صدای دیجیتال 5.1 داره و خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره . برای صدای 5.1 با این دستگاه باید از خروجی SPDIF استفاده کنید (کواکسیال)
ghahremanimehdi
08-03-2010, 19:13
سلام به دوستان
pioneer dv 420
philips dvp 3360
lg 9750
هر سه تاش دستگاه های خوبی هستند .
ولی من دستگاه 9750 رو لینک و یا مشخصاتش رو از سایت اصلی الجی گیر نیاوردم. فکر کنم این دستگاه ساخت ایران هست! هرچند دوستانی که خریدند راضی بودند.
من فیلیپس رو ترجیح میدم.
masoooud
08-03-2010, 19:37
آقا زیر 200 تومن دستگاهی هست که up scaling داشته باشه؟
pourya_bo2pmc
08-03-2010, 21:29
هر سه تاش دستگاه های خوبی هستند .
ولی من دستگاه 9750 رو لینک و یا مشخصاتش رو از سایت اصلی الجی گیر نیاوردم. فکر کنم این دستگاه ساخت ایران هست! هرچند دوستانی که خریدند راضی بودند.
من فیلیپس رو ترجیح میدم.
سلام
ایده ی جالبی رو دادین منم تو سایت اصلی ال جی چیزی ندیدم ولی هم تو ال جی ایران و هم تو سایت گلدیران این دو مدل بودش
اگه میشه تحقیقاتی بفرمائین چون منم قصد خرید یکی از این دو مدل 9650 یا 9750 رو دارم که آیا واقعا طراحی کره هستش و مطمئنه یا نه ؟
اما مگه ایران میتونه خودش مستقل دی وی دی پلیر بزنه با مارک ال جی ؟
ghahremanimehdi
08-03-2010, 21:35
سلام
ایده ی جالبی رو دادین منم تو سایت اصلی ال جی چیزی ندیدم ولی هم تو ال جی ایران و هم تو سایت گلدیران این دو مدل بودش
اگه میشه تحقیقاتی بفرمائین چون منم قصد خرید یکی از این دو مدل 9650 یا 9750 رو دارم که آیا واقعا طراحی کره هستش و مطمئنه یا نه ؟
اما مگه ایران میتونه خودش مستقل دی وی دی پلیر بزنه با مارک ال جی ؟
این موضوع رو تو صفحات اول همین تاپیک هم مطرح کردیم ولی هیچکس نتونست سایت اصلی این محصول رو پیدا کنه. احتمال بسیار میره این محصول ساخت خود ایران باشه چون تو هیچکدوم از سایتهای خارجی الجی این محصول رو ندیدم (حتی با نام مدل متفاوت)
ایران از قطعات الجی استفاده کرده و همچین دستگاهی رو مونتاژ کرده ...اگر واقعا اینطور باشه، بدیش اینه که ساپورت از سمت خود شرکت الجی (کره) نداره (مثلا فیرمویر)
در کل اگر دوستان سایت خارجی رو پیدا کردند که این دستگاه رو معرفی کرده باشه ، در این تاپیک اعلام کنند.
چون من میخواستم مشخصات فنی (جزئی) رو ببینم ولی تو هیچ سایتی همچین مدلی ندیدم.
ولی در کل دستگاه بدی نیست . قیمتش مناسبه و کابل HDMI هم روش داره .
اگر میخواید (در پولتون) صرفه جویی کنید گزینه ی خوبیه.
davood-d
08-03-2010, 23:51
این موضوع رو تو صفحات اول همین تاپیک هم مطرح کردیم ولی هیچکس نتونست سایت اصلی این محصول رو پیدا کنه. احتمال بسیار میره این محصول ساخت خود ایران باشه چون تو هیچکدوم از سایتهای خارجی الجی این محصول رو ندیدم (حتی با نام مدل متفاوت)
ایران از قطعات الجی استفاده کرده و همچین دستگاهی رو مونتاژ کرده ...اگر واقعا اینطور باشه، بدیش اینه که ساپورت از سمت خود شرکت الجی (کره) نداره (مثلا فیرمویر)
در کل اگر دوستان سایت خارجی رو پیدا کردند که این دستگاه رو معرفی کرده باشه ، در این تاپیک اعلام کنند.
چون من میخواستم مشخصات فنی (جزئی) رو ببینم ولی تو هیچ سایتی همچین مدلی ندیدم.
ولی در کل دستگاه بدی نیست . قیمتش مناسبه و کابل HDMI هم روش داره .
اگر میخواید (در پولتون) صرفه جویی کنید گزینه ی خوبیه.
سلام
من در اين مورد با آقاي برزين صحبت كردم و نظر ايشون را خواستم بدانم.
آقاي برزين گفتند فكر ميكنم مونتاژ اندونزي هست, و اينكه تو سايت رسمي ال جي نيست دليل اينه كه ال جي اين مدل ها را براي خاورميانه و آسيايي جنوب شرقي توليد ميكنه! نه براي اروپا يا امريكا و معمولا تو سايت هاي رسمي نيست, اما از نظر قطعات يكي هستند چون ال جي و برندهاي مشابه قدرت اين را ندارند براي هر مدل طراحي و قطعات متفاوت توليد كنند.
اين ها را ايشون گفتند.:46:
omidnejat
08-03-2010, 23:56
عزیزان کسی نگفت کدوم مدل بهتره
pioneer dv 420
philips 3360
lg 9750
من یه اسپیکر ادیفایر da5000 pro دارم میخوام به دستگاه وصل کنم با این شرایت کدوم بهتره
البته خروجی 5:1 ال جی خیلی برام مهم نیست
فقط کیفیت پخش موزیک برام خیلی مهمه
davood-d
09-03-2010, 01:13
pioneer dv 420
philips 3360
lg 9750
من یه اسپیکر ادیفایر da5000 pro دارم میخوام به دستگاه وصل کنم با این شرایت کدوم بهتره
سلام
من قبلا در مورد پايونر با اقاي برزين صحبت كردم ايشون به من گفتند پايونر در مدل هاي تجاري صداي موزيك افكتيو داره و تاثير ميزاره روي موزيك. يه سري اصطلاحات هم به كار بردند كه من متوجه نشدم:blush:
در مورد ال جي و فيليپس تجربه اي ندارم
گفتم همينو بگم شايد مفيد باشه
pioneer dv 420
philips 3360
lg 9750
دوست عزيز
من 420 داشتم كه 2 روزه ردش كردم البته قبلش كلي هم تحقيق كردم در نهايت بين فيليپس و پايونير نظر آقاي برزين رو كه طي ايميل توصيه به پايونير داشتند پذيرفتم و رفتم از فروشگاهي كه ايشون معرفي كردند ( آكوستيك ) خريدم اما هم از فروشگاهي كه خريد كردم ناراضي بودم (سريال دستگاه در كارت گارانتي با سريال دستگاه يكي نبود بعدن هم قبول نكرد تعويض كنه و عجب آدماي چيپي بودند!!!) هم از دستگاه ، بنابراين توصيه من : اولا پايونير 420 نخر دوما : اگه خواستي بخري از نمايندگي بخر (فروشگاه راستين تو خود سايت پابونير هم اين فروشگاه رو اعلام كرده)
اون دوتاي ديگه رو من نميدونم ، من الان خودم يه lg دارم و راضي هم هستم.
omidnejat
09-03-2010, 15:26
اخه چند تا از دوستان تو این تاپیک 420 پایونیر دارن و گفتن منوی محدودی داره فیلم رو به خوبی پخش نمیکنه و تو حالت نمیش فیلم تاثیر میزاره و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه به همین خاطر گفتم سوال کنم ببینم اینایی که گفتن درسته؟
ghahremanimehdi
09-03-2010, 15:46
اخه چند تا از دوستان تو این تاپیک 420 پایونیر دارن و گفتن منوی محدودی داره فیلم رو به خوبی پخش نمیکنه و تو حالت نمیش فیلم تاثیر میزاره و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه به همین خاطر گفتم سوال کنم ببینم اینایی که گفتن درسته؟
برای فیلیپس هم تقریبا همین موارد صادقه (منوی محدود - عدم ساپورت SRT فارسی)
ghahremanimehdi
09-03-2010, 15:54
سلام
من در اين مورد با آقاي برزين صحبت كردم و نظر ايشون را خواستم بدانم.
آقاي برزين گفتند فكر ميكنم مونتاژ اندونزي هست, و اينكه تو سايت رسمي ال جي نيست دليل اينه كه ال جي اين مدل ها را براي خاورميانه و آسيايي جنوب شرقي توليد ميكنه! نه براي اروپا يا امريكا و معمولا تو سايت هاي رسمي نيست, اما از نظر قطعات يكي هستند چون ال جي و برندهاي مشابه قدرت اين را ندارند براي هر مدل طراحي و قطعات متفاوت توليد كنند.
اين ها را ايشون گفتند.:46:
خوب همه ی سیستمهای صوتی وتصویری همین شرایط رو دارند . اگر به فرض مونتاژ اندونزی هم باشد باید در زیرشاخه ی اندونزی سایت الجی آورده شده باشد (بالاخره باید یک ریفرنس اصلی داشته باشد که شما بتونی مشخصات دقیق دستگاه رو اونجا بررسی کنی). خیلی از مدلهایی از فیلیپس رو هم که در اینجا بحث میکنیم با این نام تجاری در اروپا و آمریکا به فروش نمیرسه و در زیر شاخه ی فرضا مالزی سایت فیلیپس قرار داره .
در هر حال جای این سوال هست که چرا باید الجی پلیری تولید کنه که فقط تو ایران فروش برسه ؟
ghahremanimehdi
09-03-2010, 16:05
pioneer dv 420
philips 3360
lg 9750
فیلیپس 3360 خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره که اسپیکر رو بهش وصل کنی.
davood-d
09-03-2010, 16:42
خوب همه ی سیستمهای صوتی وتصویری همین شرایط رو دارند . اگر به فرض مونتاژ اندونزی هم باشد باید در زیرشاخه ی اندونزی سایت الجی آورده شده باشد (بالاخره باید یک ریفرنس اصلی داشته باشد که شما بتونی مشخصات دقیق دستگاه رو اونجا بررسی کنی). خیلی از مدلهایی از فیلیپس رو هم که در اینجا بحث میکنیم با این نام تجاری در اروپا و آمریکا به فروش نمیرسه و در زیر شاخه ی فرضا مالزی سایت فیلیپس قرار داره .
در هر حال جای این سوال هست که چرا باید الجی پلیری تولید کنه که فقط تو ایران فروش برسه ؟
حرف شما هم درسته, من مدل های از ال جی دیدم که تو بازار ایران هست و دقیقا همون مدل تو سایت اروپای هم هست! اما یه چیزایش فرق داره! مثل پورت اسکارت! در صورتی که پشت دستگاه های داخل ایران میزنه کد2 یعنی برای اروپا پس چرا اسکارت که استاندارد اروپا هست نداره؟ دلیل میتونه تولید برای خاورمیانه باشه!
باز نمیشه دقیق نظر داد
ghahremanimehdi
09-03-2010, 17:11
حرف شما هم درسته, من مدل های از ال جی دیدم که تو بازار ایران هست و دقیقا همون مدل تو سایت اروپای هم هست! اما یه چیزایش فرق داره! مثل پورت اسکارت! در صورتی که پشت دستگاه های داخل ایران میزنه کد2 یعنی برای اروپا پس چرا اسکارت که استاندارد اروپا هست نداره؟ دلیل میتونه تولید برای خاورمیانه باشه!
باز نمیشه دقیق نظر داد
حتی بحث خاورمیانه هم نیست . چون اگر برای خاورمیانه بود حتما یک وبسایت رسمی این محصول رو معرفی کرده بود ولی ما فقط همچین دستگاهی رو تو سایت گلدایران دیدیم . که مشخصات فنی دستگاه رو ذکر نکرده . فقط در حد ساپورت فرمتها و ....!
davood-d
09-03-2010, 17:40
حتی بحث خاورمیانه هم نیست . چون اگر برای خاورمیانه بود حتما یک وبسایت رسمی این محصول رو معرفی کرده بود ولی ما فقط همچین دستگاهی رو تو سایت گلدایران دیدیم . که مشخصات فنی دستگاه رو ذکر نکرده . فقط در حد ساپورت فرمتها و ....!
فکر میکنم این مدل های که برای ایران تولید میشه شماره خاص ایران داره! و فقط تو سایت نماینده رسمیش تو اون کشور معرفی میشه؟ امکان داره برای ایران تولید میشه! با منو فارسی که دارن
برای مثال این مدل 9750 برای کشورهای اروپای یا آمریکا با شماره محصول دیگه ارزه بشه؟
ghahremanimehdi
09-03-2010, 17:51
فکر میکنم این مدل های که برای ایران تولید میشه شماره خاص ایران داره! و فقط تو سایت نماینده رسمیش تو اون کشور معرفی میشه؟ امکان داره برای ایران تولید میشه! با منو فارسی که دارن
برای مثال این مدل 9750 برای کشورهای اروپای یا آمریکا با شماره محصول دیگه ارزه بشه؟
بله دیگه . منم همین موضوع رو میگم. جالب اینه که هیچ مدلی از الجی که در اروپا ، آمریکا و یا حتی آسیا به فروش میرسه از لحاظ ظاهر شبیه این مدلی که در ایران به فروش میرسه نیست.
مگه میشه الجی دستگاهی طراحی کنه که فقط توی یک کشور به فروش برسه ؟
mohsenking
09-03-2010, 17:54
من یه DVD Player دیدم که سونی بود
به نظر شما سینما بهتره یا DVD Player ?
ghahremanimehdi
09-03-2010, 17:57
سینما بهتر هست. (البته اگر محدودیت مالی نداشته باشید)
davood-d
09-03-2010, 18:01
بله دیگه . منم همین موضوع رو میگم. جالب اینه که هیچ مدلی از الجی که در اروپا ، آمریکا و یا حتی آسیا به فروش میرسه از لحاظ ظاهر شبیه این مدلی که در ایران به فروش میرسه نیست.
مگه میشه الجی دستگاهی طراحی کنه که فقط توی یک کشور به فروش برسه ؟
درسته ولی اگر ایران میتونست پلیری با این کیفیت ساخت تولید کنه که با کره فرقی نداشت در حداقل ساخت کابینت!؟ محصولات مونتاژ ایران داد میزنند! حتما این دی وی دی پلیرهای ایکس ویژن و صنام دیدی؟ دقیقا مثل مدل های چینی هستند:2: واقعا بعید ایران بتونه تولیدی با این کیفیت داشته باشه!
ghahremanimehdi
09-03-2010, 18:03
درسته ولی اگر ایران میتونست پلیری با این کیفیت ساخت تولید کنه که با کره فرقی نداشت در حداقل ساخت کابینت!؟ محصولات مونتاژ ایران داد میزنند! حتما این دی وی دی پلیرهای ایکس ویژن و صنام دیدی؟ دقیقا مثل مدل های چینی هستند:2: واقعا بعید ایران بتونه تولیدی با این کیفیت داشته باشه!
بله . در اینکه ساخت ایران نیست هیچ شکی نیست (قطعات) . (ایران رو چه به این حرفا)
باید با تکنسینهای الجی صحبت کنم.
ghahremanimehdi
09-03-2010, 18:16
این سایت اصلی الجی :
اینم الجی ایران :
اینم گلدیران :
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
خیلی جالبه که عکسی که دو سایت ایرانی از این پلیر گذاشتند کاملا متفاوته !!
به عکسی که در این دولینک گذاشته شده دقت کنید :
pourya_bo2pmc
09-03-2010, 18:30
بله . در اینکه ساخت ایران نیست هیچ شکی نیست (قطعات) . (ایران رو چه به این حرفا)
باید با تکنسینهای الجی صحبت کنم.
اگه اینکارو بکنین به شک وشبهات خیلیها جواب دادید
پس منتظریم
ممنون
a.toraby
09-03-2010, 20:05
به نظر من سینما به درد نمیخوره
حتی اگ باندها رو جدا بخری آمپلی فایر هم جدا و بعد دستگاه دی وی دی رو هم جدا بگیری خیلی بهتره
ارزون تر هم میفته
سینماها امکانات دی وی دی ها رو ندارند
davood-d
09-03-2010, 20:10
این سایت اصلی الجی :
اینم الجی ایران :
اینم گلدیران :
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
شک من در مورد شماره دستگاه متفاوت در ایران بیشتر شد!!
a.toraby
09-03-2010, 20:11
این سایت اصلی الجی :
اینم الجی ایران :
اینم گلدیران :
از این ایرانی جماعت بعید نیست جنس چینی رو جای هر چیزی به ملت قالب کنه. حتی یک نمایندگی خیلی گنده هم نمیتونه بی تفاوت از کنار چنین سود کلانی عبور کنه
البته من قصد ندارم شرکتی رو به یک همچین کار کثیفی متهم کنم. اما قبول کنید که از ایرانی جماعت هر چیزی بر میاد. دلیلش هم این نیست که ما ایرانی ها خیلی آدمای بدی هستیم. بلکه هر کشوری که در آن، سازمان حمایت از مصرف کننده فقط یک اسم باشه و سازمان های نظارتی خودشون آلوده باشند به این روز دچار میشه
خلاصه اینکه اگر نتیجه تحقیقات شما به یک همچین چیزی انجامید من یکی که اصلاً تعجب نمی کنم
ghahremanimehdi
09-03-2010, 20:25
به نظر من سینما به درد نمیخوره
حتی اگ باندها رو جدا بخری آمپلی فایر هم جدا و بعد دستگاه دی وی دی رو هم جدا بگیری خیلی بهتره
ارزون تر هم میفته
کاملا مخالفم.
سینماها امکانات دی وی دی ها رو ندارند
کاملا رد میکنم. کی همچین چیزی رو گفته ؟
a.toraby
09-03-2010, 21:34
کاملا مخالفم.
کاملا رد میکنم. کی همچین چیزی رو گفته ؟
خوب باشه من حرفمو پس می گیرم. اصلاً به نظر من PS3 بگیری و باند و آمپیلی خیلی خیلی بهتره :20:
سلام،
معذرت ميخوام ولي من خيلي سريع ميخوام يه DVD Player بخرم که USB داشته باشه و اکثر فرمت هاي تصويري را هم پشتيباني کنه (مثلا اگه WMV و MKV را هم علاوه بر DivX و XviD ساپورت کنه که محشره) خروجي HDMI خيلي مهم نيست ولي خوب اگه داشته باشه چه بهتر! اگه ممکنه بچه هاي حرفه اي سايت از بين اين مدل هايي که تا به حال بررسي کردين چند مدل به من پيشنهاد بدين.
davood-d
09-03-2010, 22:53
سلام،
معذرت ميخوام ولي من خيلي سريع ميخوام يه DVD Player بخرم که USB داشته باشه و اکثر فرمت هاي تصويري را هم پشتيباني کنه (مثلا اگه WMV و MKV را هم علاوه بر DivX و XviD ساپورت کنه که محشره) خروجي HDMI خيلي مهم نيست ولي خوب اگه داشته باشه چه بهتر! اگه ممکنه بچه هاي حرفه اي سايت از بين اين مدل هايي که تا به حال بررسي کردين چند مدل به من پيشنهاد بدين.
دوست من چند بار تو اين پست گفته شده هيچ دي وي دي پليري MKV پخش نميكنه!!!!!
فرمت هاي ديگه مشكلي نيست
ال جي يا فيليپس بگير خيالت راحت:46:
a.toraby
09-03-2010, 23:04
دوست من چند بار تو اين پست گفته شده هيچ دي وي دي پليري MKV پخش نميكنه!!!!!
فرمت هاي ديگه مشكلي نيست
ال جي يا فيليپس بگير خيالت راحت:46:
من تو سایت CNET خوندم که سامسونگ یه آپدیت برای یک سری از مدلها داده که نه تنها پخش MKV رو اضافه کرده بلکه قابلیت پخش آنلاین youtube هم بهش اضافه شده
ال جي يا فيليپس بگير خيالت راحت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با تشکر، اگه ممکنه مدل هايي از اين دو برند را که در اينجا جزو مدلهاي خوب مطرح شدند را برام بذار. مشخصاتشو خودم در ميارم. راستي سامسونگ چطوره؟
من تو سایت CNET خوندم که سامسونگ یه آپدیت برای یک سری از مدلها داده که نه تنها پخش MKV رو اضافه کرده بلکه قابلیت پخش آنلاین youtube هم بهش اضافه شدهممکنه بگي کدوم مدل و لينک خبر را بذاري؟
mr_rayan
10-03-2010, 00:23
این خبری که دوستمون ازش صحبت می کنه در مورد بلوری پلیر سامسونگ هست و نه دی وی دی پلیر.
davood-d
10-03-2010, 00:27
من تو سایت CNET خوندم که سامسونگ یه آپدیت برای یک سری از مدلها داده که نه تنها پخش MKV رو اضافه کرده بلکه قابلیت پخش آنلاین youtube هم بهش اضافه شده
سلام
كجاي دي وي دي 70, 80 هزار به اينترنت وصل ميشه كه آپديت بشه؟ ورودي LAN بايد داشته باشه
اولين بار ال جي اين امكان پخش youtube گذاشت روي بلوري پليرها
omidnejat
10-03-2010, 00:51
فیلیپس 3360 خروجی صدای 5.1 آنالوگ نداره که اسپیکر رو بهش وصل کنی.
اسپیکر من ورودی استریو داره و کیفیت استریوش خیلی بالاست مهم نیست 3360 خروجی 5:1 نداره
سلام دوست عزیز
من واقعا بین 3360 و 420 گیر کردم
میشه لطف کنی بگی چرا از 420 ناراضی بودی
و نکات منفیشو بگی
دوست عزيز من قابليت ارسال پيغام خصوصي واسم فعال نيست اينكه اينجا جوابت رو مي دم :
به دلايل زيادي يكي ريموت كنترل ضعيف حتي يه دكمه ساده a-b نداره يا دكمه repeat ...اينها رو به صورت منو داره كه كار كردن باهاش نسبت به دكمه رو كنترل سخته در واقع نه كه سخت باشه طاقت فرساست، منو خود دي وي دي پلير واقعا ابتدايي هست ، همه نوع فلش رو نميخونه بعضي وقتا يك فلش مموري رو يه در ميون ميخوند، از همه مهمتر قابليت Ratio نداره يعني به صورت مثال يه فيلم divx ريپ شده 16:9 رو نميتونه در يك lcd در وضعيت پخش 16:9 تمام صفحه نشون بده !! تمام اين كارايي كه گفتم رو با يه lg ساده دارم انجام ميدم و خيلي موارد ديگه .. تو پست هاي قبليم توضيح دادم .
موفق باشيد.
دوست عزيز من قابليت ارسال پيغام خصوصي واسم فعال نيست اينكه اينجا جوابت رو مي دم :
به دلايل زيادي يكي ريموت كنترل ضعيف حتي يه دكمه ساده a-b نداره يا دكمه repeat ...اينها رو به صورت منو داره كه كار كردن باهاش نسبت به دكمه رو كنترل سخته در واقع نه كه سخت باشه طاقت فرساست، منو خود دي وي دي پلير واقعا ابتدايي هست ، همه نوع فلش رو نميخونه بعضي وقتا يك فلش مموري رو يه در ميون ميخوند، از همه مهمتر قابليت Ratio نداره يعني به صورت مثال يه فيلم divx ريپ شده 16:9 رو نميتونه در يك lcd در وضعيت پخش 16:9 تمام صفحه نشون بده !! تمام اين كارايي كه گفتم رو با يه lg ساده دارم انجام ميدم و خيلي موارد ديگه .. تو پست هاي قبليم توضيح دادم .
موفق باشيد.
فيليپس 3360 هم دكمه Repeat نداره ، ولي نميدونم واقعا اينجور چيزها چقدر مهمه. من كه اصلا در كل زندگيم يادم نمياد حتي يه بار از Repeat استفاده كرده باشم.
در مورد Ratio فيليپس توي پخش DVD ويژگي Smart Fit داره كه تصاوير رو دقيقا اندازه صفحه نمايش ميكنه.
در مورد DivX هم من خودم فيلمهاي 640*480 رو امتحان كردم كه به صورت فول اسكرين نشون ميده و از اين نظر هم مشكلي نداره.
فيليپس 3360 هم دكمه Repeat نداره ، ولي نميدونم واقعا اينجور چيزها چقدر مهمه. من كه اصلا در كل زندگيم يادم نمياد حتي يه بار از Repeat استفاده كرده باشم.
در مورد Ratio فيليپس توي پخش DVD ويژگي Smart Fit داره كه تصاوير رو دقيقا اندازه صفحه نمايش ميكنه.
در مورد DivX هم من خودم فيلمهاي 640*480 رو امتحان كردم كه به صورت فول اسكرين نشون ميده و از اين نظر هم مشكلي نداره.
دوست عزيز 420 يكي از مهمترين option پخش (ratio) رو كه نداره ، دكمه repeat هم ممكنه به كار شما نياد و به كار من بياد، در ضمن اصلا همه اينا به كنار اين كه واسه لود ديسك غير از فيلم اكثرا بايد دكمه menu رو بزني و همش بين دكمه menu و topmenu در گردش باشي اصلا كار جالبي نيست و ... راستي اين ريموت ضمخت و سنگين و بي ريختشم بكنار آخه من نميدونم اين دستگاه چي داره كه اينهمه روش تاكيد ميشه ، دارم كم كم به اين فكر ميكنم نكنه كسي اينجا نمايندگيش رو داره !!!!! بهر حال من داشتم بدردنخوره اين نظر منه.
دوست عزيز 420 يكي از مهمترين option پخش (ratio) رو كه نداره ، دكمه repeat هم ممكنه به كار شما نياد و به كار من بياد، در ضمن اصلا همه اينا به كنار اين كه واسه لود ديسك غير از فيلم اكثرا بايد دكمه menu رو بزني و همش بين دكمه menu و topmenu در گردش باشي اصلا كار جالبي نيست و ... راستي اين ريموت ضمخت و سنگين و بي ريختشم بكنار آخه من نميدونم اين دستگاه چي داره كه اينهمه روش تاكيد ميشه ، دارم كم كم به اين فكر ميكنم نكنه كسي اينجا نمايندگيش رو داره !!!!! بهر حال من داشتم بدردنخوره اين نظر منه.
دوست عزيز چرا اينقدر عصباني :11::40:
من فقط در مورد 3360 گفتم كه خودم دارم.
در مورد اطلاعاتي كه توي انجمن ميچرخه بايد خيلي محتاط باشي. :31:
اگه اينجا بچه ها گفتن فلان چيز بهترينه ، واقعا اينطور نيست و شما خودت بايد بري بازار و با محصولت كار كني و نيازهاي خودتو بسنجي و خريد كني.
چندتا نمونه بگم:
توي اين انجمن خيلي روي پلاسماهاي پاناسونيك تاكيد ميشد و كلي فن بوي توي انجمن بودن كه اين پلاسماها رو براي خريد پيشنهاد دادن. كلي از افراد به استناد حرفهاي اين انجمن رفتن پلاسماي پاناسونيك خريدن. اما حالا كدومشون ميان بگن كه مشكل Black Level رو بايد چكار كنن. كي مي خواد جواب اين بچه هايي كه رفتن G10 , V10 رو خريدن بده.كي مياد ضرر مليوني بچه هايي كه به واسطه اطلاعات همين انجمن خريد كردن ، به عهده بگيره.
يا توي همين انجمن توي قسمت خريد بلوري پلير شما هيچ صحبتي از PS3 سوني نميبيني ، اما ميتونم براتون با دليل و مدرك ثابت كنم كه بهترين پلير درحال حاضر PS3 سوني هستش ولي بچه راهنمايي ميكنن براي پليرهاي سامسونگ و ال جي . طرف ميره 500 تومن ميده يه بلور ري سامسونگ ميخره كه در مقابل سخت افزار PS3 هيچي نيست و حتي سيستمهاي صدا مثل True HD و DTS HD هم نداره . 6 ماه بعد سيستمهاي سه بعدي مياد اونقت بايد پليرشو بندازه تو سطل آشغال ،ولي چون قدرت پردزاش PS3 بالاست ، با يه آپديت كوچيك همه چي حل ميشه. حالا شما شما كجا توي اين انجمن ديدي كه كسي PS3 سوني رو به عنوان بهترين بلوري پلير معرفي كنه.
حالا هم دارن B690 سامسونگ رو ميشكن بالا و خدا ميدونه 2 روز ديگه باز چه مشكلاتي گربيان گير خريدارانش ميشه.
در مورد اين تاپيك هم همينطوره . خوب خيلي ها پايونيير رو پيشنهاد دادن كه به قول شما هيچ برتري خاصي نسبت به پليرهاي ديگه نداره هيچ ، تازه شايدم كلي ضعف داشته باشه.
من چون خودم روي تجربيات قبلي كه از پايونير داشتم ميدونستم كه پايونيير در هيچ كدوم از محصولاتش User Friendly نيست و به خاطر همين سراغ 420 نرفتم.
و با حرفهايي كه شما از پايونيير 420 گفتيد ، مطمن شدم كه انتخاب درستي كردم.
بازم ميگم كه تمام انجمنها و سايتهاي نقد و بررسي رو بزار كنار ، اين شما هستي كه با توجه به نيازهات بايد بري و دستگاهتو از نزديك ببيني و بخري.
دوست عزيز چرا اينقدر عصباني :11::40:
من فقط در مورد 3360 گفتم كه خودم دارم.
در مورد اطلاعاتي كه توي انجمن ميچرخه بايد خيلي محتاط باشي. :31:
اگه اينجا بچه ها گفتن فلان چيز بهترينه ، واقعا اينطور نيست و شما خودت بايد بري بازار و با محصولت كار كني و نيازهاي خودتو بسنجي و خريد كني.
چندتا نمونه بگم:
توي اين انجمن خيلي روي پلاسماهاي پاناسونيك تاكيد ميشد و كلي فن بوي توي انجمن بودن كه اين پلاسماها رو براي خريد پيشنهاد دادن. كلي از افراد به استناد حرفهاي اين انجمن رفتن پلاسماي پاناسونيك خريدن. اما حالا كدومشون ميان بگن كه مشكل Black Level رو بايد چكار كنن. كي مي خواد جواب اين بچه هايي كه رفتن G10 , V10 رو خريدن بده.كي مياد ضرر مليوني بچه هايي كه به واسطه اطلاعات همين انجمن خريد كردن ، به عهده بگيره.
يا توي همين انجمن توي قسمت خريد بلوري پلير شما هيچ صحبتي از PS3 سوني نميبيني ، اما ميتونم براتون با دليل و مدرك ثابت كنم كه بهترين پلير درحال حاضر PS3 سوني هستش ولي بچه راهنمايي ميكنن براي پليرهاي سامسونگ و ال جي . طرف ميره 500 تومن ميده يه بلور ري سامسونگ ميخره كه در مقابل سخت افزار PS3 هيچي نيست و حتي سيستمهاي صدا مثل True HD و DTS HD هم نداره . 6 ماه بعد سيستمهاي سه بعدي مياد اونقت بايد پليرشو بندازه تو سطل آشغال ،ولي چون قدرت پردزاش PS3 بالاست ، با يه آپديت كوچيك همه چي حل ميشه. حالا شما شما كجا توي اين انجمن ديدي كه كسي PS3 سوني رو به عنوان بهترين بلوري پلير معرفي كنه.
حالا هم دارن B690 سامسونگ رو ميشكن بالا و خدا ميدونه 2 روز ديگه باز چه مشكلاتي گربيان گير خريدارانش ميشه.
در مورد اين تاپيك هم همينطوره . خوب خيلي ها پايونيير رو پيشنهاد دادن كه به قول شما هيچ برتري خاصي نسبت به پليرهاي ديگه نداره هيچ ، تازه شايدم كلي ضعف داشته باشه.
من چون خودم روي تجربيات قبلي كه از پايونير داشتم ميدونستم كه پايونيير در هيچ كدوم از محصولاتش User Friendly نيست و به خاطر همين سراغ 420 نرفتم.
و با حرفهايي كه شما از پايونيير 420 گفتيد ، مطمن شدم كه انتخاب درستي كردم.
بازم ميگم كه تمام انجمنها و سايتهاي نقد و بررسي رو بزار كنار ، اين شما هستي كه با توجه به نيازهات بايد بري و دستگاهتو از نزديك ببيني و بخري.
دوست عزيز
كاملا باهات موافقم ، عصباني نيستم :27: راستش رو بخواي فقط يكمي دلخور بودم از راهنمايي هاي دوستاني كه هيچوقت نظر خودشون رو اصلاح نمي كنند مثلا شايد من تا ديروز ميگفتم pioneer آخرشه ، ( بلفرض مثال ) حالا اگه گرفتم و ميبينم اون چيزي نيست كه همه ميگفتن بايد نظرمو اصلاح كنم و با دليل به دوستان ديگري كه دارن همچين اشتباهي رو تكرار ميكنن بگم: دوستان اين مدل از اين مارك ( فرضا خيلي خيلي خيلي خوب ) به اين دليل و اين دليل خوب نيست پولتون رو صرف چيز ديگري كنيد، اونوقت ديگران هم از عيوب و محسنات خريد ساير مدلها يي كه داشتن بگن، اونوقته كه يه user ميتونه بهترين تصميم رو بگيره ، ولي متاسفانه من با خوندن اين 115 صفحه دارم ميبينم اكثرا كسايي نظر ميدن كه اون مارك و مدل مورد بحث رو ندارن و فقط از روي كاتالوگ صحبت ميكنند كه اين درست نيست، مثلا يكي به من بگه 420 فرمت wmv رو پخش ميكنه يا نه ؟ آقا روي كارتن ننوشته اما توي دفترچه نوشته كه ميكنه ، حالا وقتي كه امتحان ميكني ميبيني كه نميكنه !!!! بعد يكي مياد ميگه من دارم پخش ميكنه !!! خب كي راست ميگه ؟؟؟؟ بعد يكي مياد ميگه من منظورم wmv هاي خارجي بود ايراني ها رو پخش نميكنه !! باز اميدوار ميشي و اينبار ميري خارجي رو تست ميكني بازم ميبيني نميشه !!!
اينجا يه دوستي اومد گفت آقاي برزين چنين ، چنان !! ما هم آب از دهنمون راه افتاد كه اگه همچنين استادي هست هر چي گفت چشم بسته قبول ( اشتباه محض ) با اين بنده خدا email داديم و گرفتيم كه 420 يا 3360 ( بنده خدا كلي هم با احترام جواب رو داد و وقت گذاشت ) گفتن فيليپس به پاي پايونير نميرسه و چنين و چنان در ضمن پايونير قابليت ضبط از ديسك به فلش رو داره !! من هم كلي حال كردم و خواهش كه آقا بگو از كجا بخريم ..... كار ندارم ، آخرش اومدم خونه ديدم فقط cd track رو روي فلش mp3 ريپ ميكنه نه ضبط هر چيزي !!!!!! آخه اينم شد قابليت كه من و مجاب كردن به اين دليل(يكي از دلايل ) پايونير بهتره!!!! يا اينكه ميگم حالا اين دو نه مدلي پيشنهاد ميكنيد ؟ ميگن دنون فلان مدل !! حالا حدس بزنيد اون مدل رو كي داره ؟؟ دقيقا همون كسي كه ايشون معرفي ميكنه !!!! قيمت چند ؟ 270!!! واسه يه دي وي دي پلير !! شما چي فكر ميكنيد ؟؟؟ حالا با همين پول چرا اين استاد نميگه يه خوده ديگه پول بذار ps3 بخر ؟؟ چرا فقط تو پيشنهادش ويترين اون كسي رو كه معرفي ميكنه هست ؟؟ آقا اگه عصباني هم هستم از اين چيزاست و .... قصد تخريب كسي يا ماركي رو هم ندارم فقط گفقتم شايد بدرد يكي مثل خودم بخوره اميدوارم.
دوست عزيز روي صحبتم با شما نبود كلي گفتم.
موفق باشيد.
در ضمن پايونير قابليت ضبط از ديسك به فلش رو داره !! من هم كلي حال كردم و خواهش كه آقا بگو از كجا بخريم ..... كار ندارم ، آخرش اومدم خونه ديدم فقط cd track رو روي فلش mp3 ريپ ميكنه نه ضبط هر چيزي !!!!!! آخه اينم شد قابليت كه من و مجاب كردن به اين دليل(يكي از دلايل ) پايونير بهتره!!!!
موفق باشيد.
واي چقدر اين آقاي برزين سطح اطلاعاتش پايينه. اين ويژگي رو 3360 فيليپس هم داره !
ghahremanimehdi
10-03-2010, 17:00
دوست عزيز
كاملا باهات موافقم ، عصباني نيستم :27: راستش رو بخواي فقط يكمي دلخور بودم از راهنمايي هاي دوستاني كه هيچوقت نظر خودشون رو اصلاح نمي كنند مثلا شايد من تا ديروز ميگفتم pioneer آخرشه ، ( بلفرض مثال ) حالا اگه گرفتم و ميبينم اون چيزي نيست كه همه ميگفتن بايد نظرمو اصلاح كنم و با دليل به دوستان ديگري كه دارن همچين اشتباهي رو تكرار ميكنن بگم: دوستان اين مدل از اين مارك ( فرضا خيلي خيلي خيلي خوب ) به اين دليل و اين دليل خوب نيست پولتون رو صرف چيز ديگري كنيد، اونوقت ديگران هم از عيوب و محسنات خريد ساير مدلها يي كه داشتن بگن، اونوقته كه يه user ميتونه بهترين تصميم رو بگيره ، ولي متاسفانه من با خوندن اين 115 صفحه دارم ميبينم اكثرا كسايي نظر ميدن كه اون مارك و مدل مورد بحث رو ندارن و فقط از روي كاتالوگ صحبت ميكنند كه اين درست نيست، مثلا يكي به من بگه 420 فرمت wmv رو پخش ميكنه يا نه ؟ آقا روي كارتن ننوشته اما توي دفترچه نوشته كه ميكنه ، حالا وقتي كه امتحان ميكني ميبيني كه نميكنه !!!! بعد يكي مياد ميگه من دارم پخش ميكنه !!! خب كي راست ميگه ؟؟؟؟ بعد يكي مياد ميگه من منظورم wmv هاي خارجي بود ايراني ها رو پخش نميكنه !! باز اميدوار ميشي و اينبار ميري خارجي رو تست ميكني بازم ميبيني نميشه !!!
اينجا يه دوستي اومد گفت آقاي برزين چنين ، چنان !! ما هم آب از دهنمون راه افتاد كه اگه همچنين استادي هست هر چي گفت چشم بسته قبول ( اشتباه محض ) با اين بنده خدا email داديم و گرفتيم كه 420 يا 3360 ( بنده خدا كلي هم با احترام جواب رو داد و وقت گذاشت ) گفتن فيليپس به پاي پايونير نميرسه و چنين و چنان در ضمن پايونير قابليت ضبط از ديسك به فلش رو داره !! من هم كلي حال كردم و خواهش كه آقا بگو از كجا بخريم ..... كار ندارم ، آخرش اومدم خونه ديدم فقط cd track رو روي فلش mp3 ريپ ميكنه نه ضبط هر چيزي !!!!!! آخه اينم شد قابليت كه من و مجاب كردن به اين دليل(يكي از دلايل ) پايونير بهتره!!!! يا اينكه ميگم حالا اين دو نه مدلي پيشنهاد ميكنيد ؟ ميگن دنون فلان مدل !! حالا حدس بزنيد اون مدل رو كي داره ؟؟ دقيقا همون كسي كه ايشون معرفي ميكنه !!!! قيمت چند ؟ 270!!! واسه يه دي وي دي پلير !! شما چي فكر ميكنيد ؟؟؟ حالا با همين پول چرا اين استاد نميگه يه خوده ديگه پول بذار ps3 بخر ؟؟ چرا فقط تو پيشنهادش ويترين اون كسي رو كه معرفي ميكنه هست ؟؟ آقا اگه عصباني هم هستم از اين چيزاست و .... قصد تخريب كسي يا ماركي رو هم ندارم فقط گفقتم شايد بدرد يكي مثل خودم بخوره اميدوارم.
دوست عزيز روي صحبتم با شما نبود كلي گفتم.
موفق باشيد.
دوست گرامی ، خوشبختانه من تو این تاپیک برند پایونیر رو بالا نبردم که از من دلخور باشی . در مورد این اشکالاتی هم که گفتی اگر قبل از خرید با بنده مشورت میکردی و ذکر میکردی که چه امکاناتی رو مد نظر داری من بهت میگفتم ، کما اینکه در مورد فیلیپس نقصها و برتریها رو گفتم و خوشبختانه دوستانی نبودند که از فیلیپس ناراضی بوده باشند چون در حد نیازشون و پولی که بابتش پرداخت کرده اند نیازشون رو برآورده کرده .
در مورد دنون و صحبتهای اون دوستمون (که شما باهاش مشورت کردی)، یادم هست خیلی وقت پیش (در اوایل تاپیک) هم بحثی درباره ی پلیرهای دنون شد (که البته کسی منکر کیفیت بالای این پلیر نیست )ولی ما چونکه این پلیر خیلی خاص و گرون هست دیگه پیگیری نکردیم تا چند صفحه ی پیش که این دوستمون عضو سایت شد و آقای برزین نامی رو معرفی کرد که روی پلیرهای حرفه ای (مثل دنون و ...) کار میکنه و ...، بنده هم هیچکدوم از صحبتهای ایشون رو پیگیری نکردم چون میدونم سرانجامش چیه و بحث در مورد این پلیرها در این تاپیک بی فایده هست چون کمتر کسی سراغ این سیستمها میره (به خاطر قیمت بسیار بالا) ،حتی دوستانی هم که درتاپیک پست دادند به ایشون یادآور شدند که پلیرهایی که جناب برزین روشون نظر داره در ایران خریدار زیادی نداره...
مضافا گفته بودیم که بین پلیرهای برندهای معروف تفاوت فاحشی وجود نداره و در هر صورت شما هیچ ضرری متحمل نشدی ...
اما در مورد اجرای WMV در این پلیر :
1) رزلوشن WMV باید کمتر مساوی 720x480 باشد.
2) WMV های Advanced Profile پشتیبانی نمیشود.
3) ویدئوهای WMV که DRM-protected هستند توسط این پلیر قابل اجرا نیست.
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
موارد بالا رو هم میتونی توسط Media info در KM Player بررسی کنی.
موافقم، به قول حافظ
نه هر كه چهره بر افروخت دلبري داند _____ نه هر كه آينه سازد سكندري داند :46: فكر ميكنم ايشون اصلا اين مدل رو نميشناخته !!! كه خرده اي وارد نيست همه كه تمام مدلها رو نميشناسن ، ايراد از اونجايي وارده كه "چرا كسي كه چيزي رو نميشناسه ديگري رو در اون باره راهنمايي ميكنه!!" ياد آدرس دادن بعضي ها افتادم كه خودش هم آدرس رو بلد نيست اما چون ازش پرسيدن بايد يه جوابي بده هر چند غلط مهم نيست طرف چند دور، دور خودش بچرخه مهم اينه كه از سر معرفت واسه همشهريش كم نذاره !!
مضافا گفته بودیم که بین پلیرهای برندهای معروف تفاوت فاحشی وجود نداره و در هر صورت شما هیچ ضرری متحمل نشدی ...
دوست عزيز
ممنون از پاسخت اما من كسي رو متهم نكردم اما اينكه ميگي ضرر نكردم بايد به عرضت برسونم من اين پلير رو با 10 تومن ضرر فروختم چون واسه من كه lcd hd دارم قابل قبول نيست يه دستگاه تصوير 16:9 رو باز هم سر و تهش رو بزنه، واسم قابل قبول نيست از تماشاي چيزي لذت ببرم كه هر وقت تصويري توش ميبينم حسرت پلير قبليم رو بخورم، اين ديوونگي نيست آدم پولش رو واسه قابليتي كه وجود نداره خرج كنه ؟؟؟ پس شما داري ميگي با همه اين حرفهايي كه من زدم دوستان برن بخرن چون پليرها با هم تفاوت چنداني ندارن !!!! خوب اگه نداره چرا اين تاپيك رو تعطيل نمكنيد ؟؟؟ هر كي هر چي خواست بره بخره همه ماركي خوبه ، هيچكي هم ضرري نميكنه !!!! اين حرف ديگه شاهكاري بود در نوع خودش بي نظير.
pourya_bo2pmc
10-03-2010, 17:36
با سلام
آقای ghahremanimehdi در مورد این دو مدل 9650 و 9750 ال جی سوال کردین نتیجه رو بهمون بگین ؟
omidnejat
10-03-2010, 20:20
با این بحثایی که شد من بین 3360 و 5996 یکی رو میخوام ولی تو ذفترچه 5996 که از سایت فیلیپس دانلود کردم دیدم تو بخش رزولشن فیلم های روی دی وی دی رزولشن 1920*1080 رو نوشته
میخوام ببینم کسی میدونه واقعا درسته یا نه
راستی اگه قیمت 5996 رو کسی داره لطف کنه بگه
3360 قیمتش شده 74 هزار تومن
davood-d
10-03-2010, 21:26
واقعا انصاف نيست در مورد ايشون اينطور صحبت كنيم:41: من مدتي هست برزين را ميشناسم, تو دموهاي كه ايشون حضور داشتن بودم, واقعا نميتونيد كسي را در ايران پيدا كنيد كه اطلاعات مرجع و سطح بالاي ايشون را داشته باشه؟ ايشون بارها گفتند در مورد برندهاي تجاري اطلاعي ندارند!
پلير بالاي دو ميليون را تست ميكنند, تازه براشون در حد متوسط هست, هر كسي در جايگاهي ميتونه كمك كنه.
davood-d
10-03-2010, 21:42
آقا كسي ميدونه جريان اين بلندگوهاي باريك چيه؟
ghahremanimehdi
10-03-2010, 22:00
دوست عزيز
ممنون از پاسخت اما من كسي رو متهم نكردم اما اينكه ميگي ضرر نكردم بايد به عرضت برسونم من اين پلير رو با 10 تومن ضرر فروختم چون واسه من كه lcd hd دارم قابل قبول نيست يه دستگاه تصوير 16:9 رو باز هم سر و تهش رو بزنه، واسم قابل قبول نيست از تماشاي چيزي لذت ببرم كه هر وقت تصويري توش ميبينم حسرت پلير قبليم رو بخورم، اين ديوونگي نيست آدم پولش رو واسه قابليتي كه وجود نداره خرج كنه ؟؟؟ پس شما داري ميگي با همه اين حرفهايي كه من زدم دوستان برن بخرن چون پليرها با هم تفاوت چنداني ندارن !!!! خوب اگه نداره چرا اين تاپيك رو تعطيل نمكنيد ؟؟؟ هر كي هر چي خواست بره بخره همه ماركي خوبه ، هيچكي هم ضرري نميكنه !!!! اين حرف ديگه شاهكاري بود در نوع خودش بي نظير.
عرض کردم. شما قبل از خرید تو تاپیک ، سوالی درباره ی این مواردی که الان داری اشکال میگیری ، کردی ؟ اگر سوال میکردی من حتما بهت میگفتم که این دستگاه چه محدودیت هایی داره.
ata_webmaker
10-03-2010, 22:05
سونی احمق هم تو پلیر هاش که نسل قبلی بود مشگل اسپکت ریتو روی دایویکس رو داشت حالا نمی دونم الان حل شده یا نه
omidnejat
12-03-2010, 20:07
سلام
بعد کلی تحقیق دیدم بهترین پلیر های تو بازار 9750 از ال جی و 3360 از فیلیپس هستن
اگر کسی یکی از اینا رو داره یا کار کرده در مورد کیفیت پخش دی وی دی و موزیک و امکانات ومحدودیت هاش یه کمکی به من بکنه
ebinem173
13-03-2010, 01:23
لطفا یه پلیر خانگی معرفی کنید که بتونه فایلهای زیرنویس فارسی رو به درستی از روی فلش بخونه و avi پخش کنه
قیمتشم هرچی پایینتر بهتر چون برای کسی میخوام که زیاد نمیتونه پول بده
سلام و با تشکر از دوستان،
من اين بار بر خلاف هميشه که قبل خريد اينترنتو زير و رو ميکردم خيلي سريع رفتم يه 3360 خريدم. شايد چون براي مادرم بود و ايشون هم خيلي با امکانات کاري ندارند! زياد هم باش کار نکردم ولي ظاهرا يه همچين مشکلاتي داره، براي اطلاع سايرين ميگم و اگه کسي ميتونه حلش کنه پيشاپيش از راهنماييش تشکر ميکنم:
1. بعضي از عکس هاي jpeg را که باز ميکنه 1 ثانيه نشون ميده بعد خود به خود بسته ميشه!!!
2. فيلم Avatar را روش امتحان کردم که نتونست پخش کنه (نه صوت و نه تصوير). اينم مشخصاتش:
Video: Xvid 720x400 23.98fps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192kbps
3. ظاهرا زير نويس هاي فارسي را فقط در صورتي که Unicode ذخيره شده باشن درست پخش ميکنه. هرچند در بعضي موارد Unicode ها رو هم پخش نميکنه! مثلا من قسمت 6 فصل 6 لاست را روش امتحان کردم. اسامي فايل ها اينطوري بودن:
Lost:
6. Dr. Linus.avi
6. Dr. Linus.English.srt
6. Dr. Linus.Farsi.srt
مطمئن بودم مشکل از Farsi. يا English. نيست چون قبلا به همين شکل پخش ميکرد. ضمنا زيرنويس فارسيش هم Unicode بود ولي اصلا يه همچين زيرنويسي را تشخيص نميداد چه برسه به اينکه پخش کنه! رفتم زير نويس انگليسي را حذف کردم و اسم زيرنويس فارسي را هم گذاشتم 6. Dr. Linus.avi ولي باز يه همچين زيرنويسي را تشخيص نداد!
من اين بار بر خلاف هميشه که قبل خريد اينترنتو زير و رو ميکردم خيلي سريع رفتم يه 3360 خريدم. شايد چون براي مادرم بود و ايشون هم خيلي با امکانات کاري ندارند! زياد هم باش کار نکردم ولي ظاهرا يه همچين مشکلاتي داره، براي اطلاع سايرين ميگم و اگه کسي ميتونه حلش کنه پيشاپيش از راهنماييش تشکر ميکنم:
1. بعضي از عکس هاي jpeg را که باز ميکنه 1 ثانيه نشون ميده بعد خود به خود بسته ميشه!!!
2. فيلم Avatar را روش امتحان کردم که نتونست پخش کنه (نه صوت و نه تصوير). اينم مشخصاتش:
3. ظاهرا زير نويس هاي فارسي را فقط در صورتي که Unicode ذخيره شده باشن درست پخش ميکنه. هرچند در بعضي موارد Unicode ها رو هم پخش نميکنه! مثلا من قسمت 6 فصل 6 لاست را روش امتحان کردم. اسامي فايل ها اينطوري بودن:
Lost:
6. Dr. Linus.avi
6. Dr. Linus.English.srt
6. Dr. Linus.Farsi.srt
مطمئن بودم مشکل از Farsi. يا English. نيست چون قبلا به همين شکل پخش ميکرد. ضمنا زيرنويس فارسيش هم Unicode بود ولي اصلا يه همچين زيرنويسي را تشخيص نميداد چه برسه به اينکه پخش کنه! رفتم زير نويس انگليسي را حذف کردم و اسم زيرنويس فارسي را هم گذاشتم 6. Dr. Linus.avi ولي باز يه همچين زيرنويسي را تشخيص نداد!
1- خب ميره روي عكس بعدي ديگه....اگه عكس بعدي هم نباشه ، پخش عكس متوقف ميشه.
شما اگه ميخواي عكس رو نگهداري ، هنگام پخش عكس دكمه Play/Pause رو بزن.
2- مشخصات اين فيلم مشكلي نداره و بايد پخش بشه. اگر هم نشده حتما يه اشكالي توي فيلم هست.
3- زيرنويس SRT فارسي در هيچكدوم از پليرهاي بازار پخش نميشه و شما بايد با نرم افزار AVIAddXSub زيرنويس رو به فيلم بچسبوني كه وقت زيادي هم نميگره ( در حدود 5 دقيقه)
من با بخش Customer Service شركت فيليپس Chat كردم و قضيه زيرنويسهاي SRT فارسي رو بهشون گفتم. حالا قول دادن كه توي فريمورهاي بعدي اين ويژگي رو بزارن.:20::31:
لطفا یک بنده خدا بمن بکه در 3360 philips آیا دکمه ای برای رفتن به زمان مشخصی از فیلم divx هست یا نه من اینکار رو با دکمه عقب و جلو رفتن انجام می دهم که بسیار وقت گیر است
ehsan500
13-03-2010, 13:51
من با راهنمایی این تایپک دیروز رفتم جمهوری و یک پایونیر 420 خریدم ولی چند نکته بود که لازم دیدم بگم
1 ) من اول برای فیلیپس 5996 رفتم که گفتند 3 ماه هست که تولید نمیشه و فقط نمایندگیش توی پاساژ شرکا داشت که اون هم گفت 140 تومان در واقع خودش هم نداشت از مغازه روبرویییش گفت بیارند من هم گفتم نمیخوام و رفتم مغازه روبروییش که اون هم گفت 130 تومان و چون میدونست که کم یاب هستش حتی 1000 تومان هم پایین نیامد من هم با عصبانیت خارج شدم و کل جمهوری را گشتم و نبود . اگر کسی خواست نگردد که نیست یا از همان مغازه روبرویی نمایندگی فیلیپس بخرد 130 .
2) از مدل های دیگر فیلیپس 3360 و 3350 با قیمت 85 تومان بود و به راحتی هم پیدا میشد .
3) پایونیر 420 هم زیاد بود با قیمت 95 تومان که من خریدم 92 تومان مدل 410 هم نبود . :8:
4) ال جی مدل 9750 هم 85 تومن بود که به توصیه دوستان نخریدم
pourya_bo2pmc
13-03-2010, 14:05
4) ال جی مدل 9750 هم 85 تومن بود که به توصیه دوستان نخریدم
چرا مگه عیبی داره این پلیر ؟
Bahman No1
13-03-2010, 17:07
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
وسوال آخر اين كه دوستان 5996 رو پيشنهاد ميكنن يا 3360 ؟ بدون در نظرگرفتن قيمت ...
ehsan500
13-03-2010, 18:13
چرا مگه عیبی داره این پلیر ؟
گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .
لطفا پست های قبل را بخوانید
خلاصه من ریسک نکردم
pourya_bo2pmc
13-03-2010, 20:14
گفتند لنزش قوی نیست و توی سایت ال جی هم اثری ازش نیست و امکان داره اصل نباشه .
لطفا پست های قبل را بخوانید
خلاصه من ریسک نکردم
اره خونده بودم دربارش
یکی از دوستان هم قرار شد که از تکنسینهای ال جی درباره این دو مدل 9650 و 9750 بپرسه که هنوز خبری بهمون نداده ؟
پلیر جدیدتون هم مبارک باشه
1- خب ميره روي عكس بعدي ديگه....اگه عكس بعدي هم نباشه ، پخش عكس متوقف ميشه.
شما اگه ميخواي عكس رو نگهداري ، هنگام پخش عكس دكمه Play/Pause رو بزن.
2- مشخصات اين فيلم مشكلي نداره و بايد پخش بشه. اگر هم نشده حتما يه اشكالي توي فيلم هست.
3- زيرنويس SRT فارسي در هيچكدوم از پليرهاي بازار پخش نميشه و شما بايد با نرم افزار AVIAddXSub زيرنويس رو به فيلم بچسبوني كه وقت زيادي هم نميگره ( در حدود 5 دقيقه)
من با بخش Customer Service شركت فيليپس Chat كردم و قضيه زيرنويسهاي SRT فارسي رو بهشون گفتم. حالا قول دادن كه توي فريمورهاي بعدي اين ويژگي رو بزارن.:20::31:
1. مورد اول حق با شماست. ار اونجايي که من يک عکس بيشتر نداشتم، سريع بسته ميشد. هر چند خيلي رفتارش احمقانست!
2. فيلم تو کامپيوتر پخش ميشه ها!؟...
3. در اين مورد هم متاسفانه حق با شماست. ولي کلا اينا خيلي شمپت تشريف دارن. چرا Unicode حاليشون نميشه!!!...
Lost:
6. Dr. Linus.avi
6. Dr. Linus.English.srt
6. Dr. Linus.Farsi.srt
کاملا درست است 3360 برای پخش فایل ویدیویی محدودیت ابعاد فایل تصویری را دارد یعنی فیلم با رزولیشن بزرگتر از میزان مشخصی را پخش نمی کند فکر می کنم این سایز 640x480 یعنی vga باشد در ضمن اگر بیت ریت فایل از مقدار مشخصی بیشتر هم باشد پخش نمی کند
برای زیرنویس فارسی بهترین راه همان برنامه subxadd است که زیرنویس را مثل دی وی دی به صورت تصویری به فایل اضافه می کند و مشکلی هم در پخش ندارد
Bahman No1
14-03-2010, 13:51
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
وسوال آخر اين كه دوستان 5996 رو پيشنهاد ميكنن يا 3360 ؟ بدون در نظرگرفتن قيمت ...
:whistle: .....
farzadmetabox
14-03-2010, 16:42
سلا. امروز یه دونه پایونیر 420 گرفتم دو تا مشکل باهاش دارم یکیش که حالمو گرفت اینکه رو ریموت ولوم نداره.بعد جالبه همه جور فرمت مثل 3GP و MPG رو پخش میکنه ولی چیزی که خودش میگه پخش میکنه یعنی WMV رو پخش نمیکنه. جالبه!!! دوستان نظری دارند؟؟؟؟؟
davood-d
14-03-2010, 21:13
سلا. امروز یه دونه پایونیر 420 گرفتم دو تا مشکل باهاش دارم یکیش که حالمو گرفت اینکه رو ریموت ولوم نداره.بعد جالبه همه جور فرمت مثل 3GP و MPG رو پخش میکنه ولی چیزی که خودش میگه پخش میکنه یعنی WMV رو پخش نمیکنه. جالبه!!! دوستان نظری دارند؟؟؟؟؟
دوست من دي وي دي پلير كه كنترل صدا نداره! VCD كه نيست.
براي پخش فرمت هاي كامپيوتري ال جي و فيليپس بهتر بودند.
پايونر تصوير و صداي خوبي داره.
اين نظر من است البته:46:
ghahremanimehdi
14-03-2010, 21:17
لطفا یک بنده خدا بمن بکه در 3360 philips آیا دکمه ای برای رفتن به زمان مشخصی از فیلم divx هست یا نه من اینکار رو با دکمه عقب و جلو رفتن انجام می دهم که بسیار وقت گیر است
5986 که نداره .3360 رو نمیدونم .
mohamadreza666
15-03-2010, 00:08
دوستان به نظرتون 3350k فیلیپس خوبه؟؟؟
یو اس بی هم میخوره قیمتشم 60 تومنه!!!
میخوام درد سر نداشته باشه کار راه بنداز باشه !!!
توی این رنج با این امکانات مدل دیگه ای هم هست؟؟؟
مرسی
سبز باشین!!!:10:
Bahman No1
15-03-2010, 00:36
ببخشید ممکنه یکی از دوستان تایید کنه که پستهای من رو میبینه یا نه ؟!
به شک افتادم که شاید پستهام برای بقیه نمایش داده نمیشه ... یا شایدم سوالی که پرسیدم خیلی تخصصی بوده که دوستان افتخار نمیدن
davood-d
15-03-2010, 00:42
ببخشید ممکنه یکی از دوستان تایید کنه که پستهای من رو میبینه یا نه ؟!
به شک افتادم که شاید پستهام برای بقیه نمایش داده نمیشه ... یا شایدم سوالی که پرسیدم خیلی تخصصی بوده که دوستان افتخار نمیدن
بله ميبينم؟
سوال چي بوده؟
Bahman No1
15-03-2010, 00:51
بله ميبينم؟
سوال چي بوده؟
ممنون ... خیالم راحت شد .
اینم سوالم :
سلام
davood-d
15-03-2010, 01:14
ممنون ... خیالم راحت شد .
اینم سوالم :
بايد دوستان جواب اين سوال شما را بدهند, بچه ها اينجا خيلي تجربه دارن و به اين مسائل وارد هستند.
تا جاي كه من ميدونم اكثرا از فيليپس و ال جي راضي هستند؟
اگر پست هاي گذشته را بخوني جواب اكثر سولات داده شده.
mohamadreza666
15-03-2010, 23:39
دوستان به نظرتون 3350k فیلیپس خوبه؟؟؟
یو اس بی هم میخوره قیمتشم 60 تومنه!!!
میخوام درد سر نداشته باشه کار راه بنداز باشه !!!
توی این رنج با این امکانات مدل دیگه ای هم هست؟؟؟
مرسی
سبز باشین!!!:10:
نبود؟:19::13:
نبود؟:19::13:
اگه اشتباه نكنم در صفحات قبلي تاپيك گفته شد كه 3350 پورت HDMI نداره.
سلام
من شخصا زيرنويس فارسي sub/idx را روي چندين فيلم با 3360 امتحان کردم، هيچ مشکلي نداشتم. ضمنا عقب جلو شدن زيرنويس مشکل زيرنويسه نه پلير و توسط نرم افزارهاي ويرايش زيرنويس قابل اصلاحه با اين فيليپس به اين نکته هم فکر کرده و امکان تنظيم زماني زيرنويس را تو منوي دستگاه گنجونده مگر اينکه اونقدر زمان هاي زيرنويست به هم ريخته باشه که به صورت متغير تو طول فيلم تغيير کنه!
mohamadreza666
17-03-2010, 00:29
اگه اشتباه نكنم در صفحات قبلي تاپيك گفته شد كه 3350 پورت HDMI نداره.
پورت HDMI توی dvd به جه دردی میخوره؟؟؟
مرسی
سبز باشین!!.gif
davood-d
17-03-2010, 00:44
پورت HDMI توی dvd به جه دردی میخوره؟؟؟
مرسی
سبز باشین!!.gif
براي انتقال صدا و تصوير وضوح بالا بصورت مستقيم به نمايشگرهاي HD و Full HD
این 3360 فیلیپس رم خور موبایل داره؟ قیمتش همون 85 هست ؟
shahab_f
17-03-2010, 10:23
دوستان بهترین DVD Player زیر 100 تومن ؟ از هر نظر؟
سلام
سونی مدل DVP-NS628p چطوره ؟
فرمت sub/idx رو پحش میکنه ؟
اگه نه چه پلیری پحش میکنه؟
pourya_bo2pmc
17-03-2010, 19:26
سلام
آخرش این دو مدل از ال جی (9650-9750) اصالتش چی شد ؟ ساخت برادران سو استفاده کن داخله ؟ یا نه تکنولوژی خود کره هستش ؟
یکی از دوستان قرار بود از تکنسینهای ال جی بپرسه پرسیدن ؟
omidnejat
17-03-2010, 23:42
عزیزان من 9750 دارم ساخت مالزیه همه چیش عالیه مخصوصا صداش
در ضمن اسم اصلیش که حتی روی پلیر هم خورده dv498h هست
shahab_f
18-03-2010, 12:22
این پست من رو اگه سریعتر جواب بدین ممنون میشم :
دوستان بهترین DVD Player زیر 100 تومن ؟ از هر نظر؟
============
فیلیپس مدل DVP3360K چطوره؟
pourya_bo2pmc
18-03-2010, 12:34
عزیزان من 9750 دارم ساخت مالزیه همه چیش عالیه مخصوصا صداش
در ضمن اسم اصلیش که حتی روی پلیر هم خورده dv498h هست
یافتمش دستت درد نکنه و با همین نام هم تو گوگل جستجو زدم و تا دلت بخواد از سایتهای خود ال جی گرفته تا جاهای دیگه مشخصاتش بود
ممنون که ملتی رو از شک درآوردی فقط اگه مدل 9650 رو هم میدونستی و میگفتی که دیگه تکمیل بود
راستی چند گرفتی ؟ بچه ها کمترین قیمتی که گفته بودن 85 بود
alireza2040
19-03-2010, 11:43
سلام
لطفا بگویید فرق فیلیپس 3360 و 3350 فقط در ورودی HDMI یا فرق دیگری هم داره چون تلویزیون من ورودی HDMI نداره،لطفا راهنمایی کنیدفبا تشکر
mohamadreza666
20-03-2010, 18:38
سلام
لطفا بگویید فرق فیلیپس 3360 و 3350 فقط در ورودی HDMI یا فرق دیگری هم داره چون تلویزیون من ورودی HDMI نداره،لطفا راهنمایی کنیدفبا تشکر
من پریشب بعد از کلی گشتن توی جمهوری 3350 خریدم خیلی عالیه و از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالیه اگه تلویزیونت hdmi نداره همون 3350 رو بگیر!!!
سبز باشی...!!!:10:
reza_ballack
20-03-2010, 22:43
با سلام
من مدتهاست که میخوام یه DVD-PLAYER بخرم . کلی هم سرچ کردم اما متاسفانه آخرش هم به نتیجه درستی نرسیدم . توی خیلی سایتها هم گشتم .و تاپیکهای زیادی هم دیدم .
حقیقتش یه بار یه ضبط FLX7 سونی گرفتم که بعداً پشیمون شدم و واسه همین میخوام این دفعه چیزی بگیرم که ارزشش را داشته باشه .
من خیلی توی فرمتهای ویدئویی وارد نیستم و دقیقاً نمیدونم که چی به چیه و کی به کیه !! اگه جایی اشتباه میکنم بذارید به حساب ناواردی ! و منو راهنمایی کنید
من یه پلیر خونگی میخوام که حدوداً 200 تومن باشه .
قابلیت پخش HD داشته باشه . من اینو توی یه فروم دیدم :
فول اچ دی بودن باین معنی نیست که دستگاه دی وی دی پلیر قادر به پخش فرمتهایی مانند MKV باشه برای اون شما باید BlueRay player بگیرید فایل شما ظاهرا فرمت MKV یا MP4 هست که باید ایتدا توسط MKV converter به MPEG2 که فرمت دی وی دی هست تبدیل کنید بعد هم باهمون نرم افزارها که در بخش نرم افزار فراوان هست بصورت دی وی دی رایت کنید و ببینید که البته با کیفیت دی وی دی خواهد بود نه فول اچ دی این دیویدی پلیرها صرفا سایز فیلمهای دی وی دی را ازکه از طریق کابل HDMI وصل شده تا 1920 در 1080 بالا می برن و تاثیر زیادی درکیفیت ندارند.
منظور من هم از HD بودن ، همین پخش mkv است . آیا چنین چیزی هست ؟ یا باید BlueRay player بگیرم ؟ آیا BlueRay player توی این رِنج قیمت پیدا میشه ؟
و اینکه فرمت های زیرنویس و ساپورت کنه هم sub/idx هم srt .
در ضمن مثل این ضبطی که دارم سوسول نباشه و روی پخش انواع DVD حساسیت نداشته باشه .
و یه سوال دیگه :
آیا میشه یه فیلم را از روی dvd پخش کرد و زیرنویسش را از روی usb گرفت و همزمان پخش کرد ؟
بطور کلی باید عرض کنم که مروارید میخوام که ارزون باشه و غلطون باشه و ...
ممنون از همه .
موفق باشید .
ضمناً میخوام که باهاش DVD ببینم و خیلی موافق دستگاه WD HD نیستم .
alireza2040
21-03-2010, 00:32
من پریشب بعد از کلی گشتن توی جمهوری 3350 خریدم خیلی عالیه و از لحاظ کیفیت صدا و تصویر عالیه اگه تلویزیونت hdmi نداره همون 3350 رو بگیر!!!
سبز باشی...!!!:10:
مبارک باشه،از کجا خریدی و چند خردیدی؟
شما هم سبز باشی
davood-d
21-03-2010, 04:21
سال نو همه دوستان مبارك
dashali74
22-03-2010, 14:44
سلام
سال نو مبارک
من از پلیر بیشتر بعنوان سورس امپ میخواهم استفاده کنم نیاز به صدای clean و real دارم و ترجیحا display با قابلیت
اگر تو فیلد حرفه ای جستجو کنم بیشتر پلیر ها audio cd player هستند و فرمت های فشرده و دی وی دی را هم نمیخونند ضمنا خیلی هم گرانند
شما چی پیشنهاد میکنید
من به خروجی hdmi نیازی ندارم
در برندهای موجود فیلیپس از بقیه بهتره . philips DVP3350 چطوره
3350k و 3350 چه فرقی دارند
در مورد قیمت گارنتی و کشور سازنده هم اگر ممکنه راهنماییم کنید
اگر انتخاب بهتری هم سراغ دارید من رو بی نصیب نگذارید
reza_ballack
23-03-2010, 19:49
اینجا به خاطر تعطیلات عید سوت و کور شده ؟!
payman1991
30-03-2010, 23:23
سلام به کلیه دوستان
شاید سئوالم تو فروم تکراری باشه ولی قبول کنید که خیلی تالار طولانی و پر حجم شده و پیدا کردن یه برند خاص خیلی سخته
دی وی دی پلیر که فرمت های کامپیوتری mpg mp4 avi wmv و jpg را اجرا کنه و قیمتش رو 80 تومن باشه و خروجی هاشم قابل پشتیبانی برای تلویزیون های ساده (همون 3 فیش معروف زرد قرمز سفید !!!!) باشه
قیمتشم اگر میشه لطف کنید ، ترجیحا برندی باشه که تو بازار اصفهان به راحتی گیر بیاد
ghahremanimehdi
30-03-2010, 23:30
سلام به کلیه دوستان
شاید سئوالم تو فروم تکراری باشه ولی قبول کنید که خیلی تالار طولانی و پر حجم شده و پیدا کردن یه برند خاص خیلی سخته
دی وی دی پلیر که فرمت های کامپیوتری mpg mp4 avi wmv و jpg را اجرا کنه و قیمتش رو 80 تومن باشه و خروجی هاشم قابل پشتیبانی برای تلویزیون های ساده (همون 3 فیش معروف زرد قرمز سفید !!!!) باشه
قیمتشم اگر میشه لطف کنید ، ترجیحا برندی باشه که تو بازار اصفهان به راحتی گیر بیاد
3360 فیلیپس
9750 الجی
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
در ضمن wmv پخش نمیکنن.
davood-d
31-03-2010, 00:04
سلام به کلیه دوستان
با اجازه اساتيد,
ال جي مدل 9750, تو بازار تهران چند روز پيش براي يكي از دوستان خريديم 50 هزار تومان! 60 هم قيمت ميدادن! خيلي ظاهر قشنگي داره و هرچي بزاري توش پخش ميكنه. حالا نميدونم تو اصفهان چند بدن
reza_ballack
31-03-2010, 00:59
کاش یه نظری هم به سوال ما میکردید . بدجوری لنگ هستم . :41:
pourya_bo2pmc
31-03-2010, 14:44
با اجازه اساتيد,
ال جي مدل 9750, تو بازار تهران چند روز پيش براي يكي از دوستان خريديم 50 هزار تومان! 60 هم قيمت ميدادن! خيلي ظاهر قشنگي داره و هرچي بزاري توش پخش ميكنه. حالا نميدونم تو اصفهان چند بدن
9750 با قیمت 50 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ؟ مطمئنید که ال جی اصل بود ؟
آخه من که بچه ها گفته بودن همون تهران 85 گرفتن
تو شهر خودمون قبل عید مدلهای قدیمی ، مثل 6460 رو میداد 60 تومن ( حدود یک ماه پیش )
دوستان درباره ی این قیمت نظری ندارند ؟
سلام. من میخوام یه سینمای خانگی تقریبا حرفه ای (نسبت به قیمت و امکانات و کیفیت صدا و تصویر در پایونیر و فیلیپس و ... ) به صورت جدا جم کنم . و برای آمپ هم یکی از مدل های جدید ONKYO که حدود 500 هزار تومن قیمتش هست انتخاب کردم .
ولی برای انتخاب دی وی دی پلیر هنوز نتونستم که اطلاعات کاملی برای خرید یه مدل خوب و با کیفیت هم از لحاظ صدا و تصویر (مثلا آپسکیلیگ خوب و لنز قوی و ساپورت فرمتهای مختلف و معمول و زیرنویس فارسی و ... ) پیدا کنم .
حالا دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید و یه گزینه ی بهتر و بالاتر از بقیه توی رنج قیمت 100 تا 150 هزار تومن به من معرفی کنید . من خودم امروز رفته بودم که پلیر پایونیر مدل 610 رو بگیرم ولی دیگه تولید نمیشه و نیستش . و مدل 420 موجود بود که مطمئن نیستم همون چیزی باشه که من انتظار دارم .
حالا به نظر شما من کدوم مدل از چه برندی رو بگیرم ؟؟ با تشکر
سلام
لطفا راهنمایی کنید
یه دی وی دی پلیر که همه جوره کامل باشه
تمامی پسوند های رایج رو پخش کنه
زیرنویس sub & srt رو پشتیبانی کنه
خلاصه کامل باشه و قیمتش هم مهم نیست گران باشه. درضمن در تهران موجود باشه؟
کدوم برند ؟ مدل؟ قیمت ؟
فرق و تفاوت blue ray و dvd player و dvd recorder چیه ؟ dvd player ضبط هم میکنه ؟
dvd recorderi به مشخصاتی که گفتم وجود داره ؟
farshidcivil
31-03-2010, 19:19
با سلام
من مدتهاست که میخوام یه DVD-PLAYER بخرم . کلی هم سرچ کردم اما متاسفانه آخرش هم به نتیجه درستی نرسیدم . توی خیلی سایتها هم گشتم .و تاپیکهای زیادی هم دیدم .
حقیقتش یه بار یه ضبط FLX7 سونی گرفتم که بعداً پشیمون شدم و واسه همین میخوام این دفعه چیزی بگیرم که ارزشش را داشته باشه .
من خیلی توی فرمتهای ویدئویی وارد نیستم و دقیقاً نمیدونم که چی به چیه و کی به کیه !! اگه جایی اشتباه میکنم بذارید به حساب ناواردی ! و منو راهنمایی کنید
من یه پلیر خونگی میخوام که حدوداً 200 تومن باشه .
قابلیت پخش HD داشته باشه . من اینو توی یه فروم دیدم :
منظور من هم از HD بودن ، همین پخش mkv است . آیا چنین چیزی هست ؟ یا باید BlueRay player بگیرم ؟ آیا BlueRay player توی این رِنج قیمت پیدا میشه ؟
و اینکه فرمت های زیرنویس و ساپورت کنه هم sub/idx هم srt .
در ضمن مثل این ضبطی که دارم سوسول نباشه و روی پخش انواع DVD حساسیت نداشته باشه .
و یه سوال دیگه :
آیا میشه یه فیلم را از روی dvd پخش کرد و زیرنویسش را از روی usb گرفت و همزمان پخش کرد ؟
بطور کلی باید عرض کنم که مروارید میخوام که ارزون باشه و غلطون باشه و ...
ممنون از همه .
موفق باشید .
ضمناً میخوام که باهاش DVD ببینم و خیلی موافق دستگاه WD HD نیستم .
میخواستم بگم یه WD TV بخر که خودت گفتی نمیخوام...
تا اونجا که مبیدونم دی وی دی پلیری نیومده که فرمته MKV رو ساپورت کنه، بلو ری پلیرم که فعلا خریدش فک نکنم به صرفه باشه. مشکلتون با WD TV چیه؟ شما یه هاردو یه WD بخری حدودا 200 تومن در میاد . به هر حال اگه تلویزیونتون قابلیت پخش HD رو داره ارزششو داره بخرینش، به قوله خودت مروارید ارزونو غلطون یا همون ماهی سفیده نره اشپلانه خودمون :31:البته اگه شما صرفا میخواین فیلم با کیفیته DVD یا همون فرمته vob رو ببینین همون dvd پلیر رو بخرین پایونیر یا فیلیپس بد نیستن.
در ضمن خود فیلمای hd هم به وفور تو بازار نیست یا باید سفارش بدین یا اینکه دانلود کنین
Plutonium
31-03-2010, 22:27
سلام
من سه چهار روز پیش یه DVD Player سونی مدل DVP-NS728HP رو از قشم 95 تومان گرفتم البته چون قاچاق وارد میشه گارانتی نداره (بهتر دیگه اگه خراب بشه لازم نیست حالم به خاتر بهانه های الکی و زدن زیر همه چیه بعضی ها گرفته شه) می خواستم قیمت این دستگاه رو تو تهران بدونم تا ببینم سود کردم یا ضرر ممنون :31:
ghahremanimehdi
31-03-2010, 23:05
سلام
من سه چهار روز پیش یه DVD Player سونی مدل DVP-NS728HP رو از قشم 95 تومان گرفتم البته چون قاچاق وارد میشه گارانتی نداره (بهتر دیگه اگه خراب بشه لازم نیست حالم به خاتر بهانه های الکی و زدن زیر همه چیه بعضی ها گرفته شه) می خواستم قیمت این دستگاه رو تو تهران بدونم تا ببینم سود کردم یا ضرر ممنون :31:
خیلی با قیمتی که خریدید فرق نداره (نهایت 10 تومن گرونتر)
Plutonium
31-03-2010, 23:41
آقا دستت درد نکنه این وقت شب خوب حالمو گرفتی:41: من فکر می کردم کم کمش 30 تومن ارزونتر خریدم (گفتم یه سری برم اینترنتا (اونم اینترنت مجانی قشم) ولی چه کنم که شیطون گولم زد)
تجربه: اگه می خواهید چیزی بخرید هرجای دنیا که هستید قبلش یه سری به اینترنت بزنید و قیمت بگیرید !!
سلام
این مدل الان تو تهران بین 112 تا 120 تومان می فروشند
سلام. من میخوام یه سینمای خانگی تقریبا حرفه ای (نسبت به قیمت و امکانات و کیفیت صدا و تصویر در پایونیر و فیلیپس و ... ) به صورت جدا جم کنم . و برای آمپ هم یکی از مدل های جدید ONKYO که حدود 500 هزار تومن قیمتش هست انتخاب کردم .
ولی برای انتخاب دی وی دی پلیر هنوز نتونستم که اطلاعات کاملی برای خرید یه مدل خوب و با کیفیت هم از لحاظ صدا و تصویر (مثلا آپسکیلیگ خوب و لنز قوی و ساپورت فرمتهای مختلف و معمول و زیرنویس فارسی و ... ) پیدا کنم .
حالا دوستان اگه میشه منو راهنمایی کنید و یه گزینه ی بهتر و بالاتر از بقیه توی رنج قیمت 100 تا 150 هزار تومن به من معرفی کنید . من خودم امروز رفته بودم که پلیر پایونیر مدل 610 رو بگیرم ولی دیگه تولید نمیشه و نیستش . و مدل 420 موجود بود که مطمئن نیستم همون چیزی باشه که من انتظار دارم .
حالا به نظر شما من کدوم مدل از چه برندی رو بگیرم ؟؟ با تشکر
بهتره برین بازار ببینید همین مارک ONKYO چی تو بازار داره
pourya_bo2pmc
01-04-2010, 11:05
9750 با قیمت 50 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا ؟ مطمئنید که ال جی اصل بود ؟
آخه من که بچه ها گفته بودن همون تهران 85 گرفتن
تو شهر خودمون قبل عید مدلهای قدیمی ، مثل 6460 رو میداد 60 تومن ( حدود یک ماه پیش )
دوستان درباره ی این قیمت نظری ندارند ؟
سلام
دوستان این جواب من چی شد ؟ گفتن 9750 رو 50 تو تهران گرفتن ؟ میشه اینجور چیزی ؟
از اساتید میخوام نظرشونو درباره این مدل از شارپ بدونم .... قیمتش 77000 تومنه و اینم لینکش :
DV-SL2200W
از اساتید میخوام نظرشونو درباره این مدل از شارپ بدونم .... قیمتش 77000 تومنه و اینم لینکش :
DV-SL2200W
به نظرم خیلی خوبه امکاناتش که واقعاً عالیه کابل HDMI هم روش هست! قیمتش رو تو سایت زده 70000 تومان
با توجه به بقیه قیمت های مادایران شاید بشه تو بازار ارزون تر هم پیدا کرد!!!
در ضمن تو آمازون و بعضی دیگه از سایتها که قیمتش رو دیدم باید بگم اولین باره که یه چیز تو ایران ارزونتر از اون وره.
قیمتش تا سایتها بالای 90 $ بود.
فقط باید یه نفر بگیره تست کنه ببینه تو پخش فایلهای DivX و اینا چه طوره؟
سلام
لطفا راهنمایی کنید,
کدوم برند ؟ مدل؟ قیمت ؟
نظرتون درباره سونی DVP-NS718P
چیه؟ از این بهتر هم هست ؟
بگید بهترین کدومه ؟
سلام
لطفا راهنمایی کنید,
کدوم برند ؟ مدل؟ قیمت ؟
نظرتون درباره سونی DVP-NS718P
چیه؟ از این بهتر هم هست ؟
بگید بهترین کدومه ؟
آقا پس چرا مشاوره نمی دید
کارم فوریه
با lcd bravia چه دی وی دی پلیری بگیرم ؟
a.toraby
02-04-2010, 14:46
من می خوام یک دستگاه بلوری بخرم اینجا میشه سوال پرسید؟
آخه تاپیکی برای بلوری پلیرها پیدا نکردم
farshidcivil
02-04-2010, 17:52
آقا پس چرا مشاوره نمی دید
کارم فوریه
با lcd bravia چه دی وی دی پلیری بگیرم ؟
همین تاپیکو بخونی به نتیجه میرسی
من خودم براویا دارم و پایونیر گرفتم، کیفیت تصویر و صداش که حرف نداره تناه مشکلش عدم ساپورته SRT بود که واسم مهم نبود ولی فیلیپس ظاهرا جفتشو ساپورت میکنه... پایونیر که فقط تو تهران پیدا میشه من مدل 610 رو تقریبا 6 ماه پیش گرفتم حدود 140 ، الان ارزونتر شده، خروجی5.1 هم داره . زیر پله حافظ نمایندگی پایونیر .
فیلیپسم تو همون جمهوری فک کنم پیدا بشه
sasan816
02-04-2010, 19:00
بهترین دیویدی پلیر رو که بیشتر فرمت ها رو ساپرت کنه و usb هم داشته باشه و تا چند سال کار بده چی پیشنهاد میکنید
pooriya_hp
02-04-2010, 19:50
من به شما مارک مارشال رو معرفی می کنم
تخصص این شرکت dvd player هست که قیمت مناسبی هم داره
lg و sony هم خوبه
reza1ta2
03-04-2010, 09:38
مارشال 40000 تومان با پورت usb و ال جي 9750 بين 60 تا 70 تقريبا با امكانات مشابه
با سلام به دوستان فروم چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
1- آیا مدلهای فیلیپس 3360 یا الجی 9750 فرمتهای mp4 mpg avi wma مخصوصا فرمت mp4 را ساپورت می کنه یا نه ؟ اگر نمیکنه چه مدلی ساپورت می کنه؟
2- این دومدل آیا زیرنویس sub و srt رو ساپورت می کنند ؟
3- قیمت این دو مدل در بازار ؟
mr-secret
03-04-2010, 13:35
audiovox
usb
memory
copy from dvd to flash or memory
support subtitle
60 toman
mr_rayan
04-04-2010, 00:31
من می خوام یک دستگاه بلوری بخرم اینجا میشه سوال پرسید؟
آخه تاپیکی برای بلوری پلیرها پیدا نکردم
اینجا بهتر میتونی اطلاعات بدست بیاری.
سلام دوستان
من فردا می خوام 9750 بگیرم
فقط می خواستم بدونم کدوم یکی از این مدل ها درسته؟ بد جوری تو شک افتادم. ممنون میشم کمکم کنین.
ghahremanimehdi
04-04-2010, 21:39
1- آیا مدلهای فیلیپس 3360 یا الجی 9750 فرمتهای mp4 mpg avi wma مخصوصا فرمت mp4 را ساپورت می کنه یا نه ؟ اگر نمیکنه چه مدلی ساپورت می کنه؟
1- بله
2- فقط انگلیسی
3- 70 تومن الجی و 80 تومن قیلیپس (قیمت حدودی)
mehryar1973
05-04-2010, 07:12
سلام
سلام
قیمت های قشم مخصوصا تو عید زیاد فرقی با تهران بنظر من نداره شایدنم گرونتر بدن به آدم:41:
من که خودم یه مدل پایونیر بی نام ونشون بهم انداختن 40 تومن مدل pioneer dvp-pnr-6700 cr
که فکر کنم تو تهران ارزونتره:18:
نقل قول:
نوشته شده توسط venus90
1- بله
2- فقط انگلیسی
3- 70 تومن الجی و 80 تومن قیلیپس (قیمت حدودی)
با تشکر از شما که جواب سوال منو دادید اما من دیشب به چند سایت که مشخصات مدل 3360 فیلیپس رو نوشته بودند مراجعه کردم اما دیدم که فرمتهای mpg یا mp4 یا avi را ساپورت نمیکنند
مثلا یکی از سایتها درمورد مدل Philips DVP3360/05 1080p Upscaling DVD Player - Black
به صورت زیر نوشته بود :
The DVP3360 breathes new life in to your DVD collection using a lossless HDMI connection to upscale standard definition DVD content to 720p,1080i and 1080p
Plays all your movies and music: DivX Ultra Certified for enhanced playback of DivX videos
Plays DivX,MP3,WMA and JPEG digital camera photos as well as CD
Screen Fit for optimal viewing every time
Easy to set up and use: one-touch MP3 creation directly from CDs onto USB
علی الظاهر طبق متن فوق فقط فرمت wma را ساپورت می کنه. آیا شما همچین مدلی رو داشتید و یا امتحان کردید که مدلهای mp4 avi mpg و بقیه فرمتها رو بخونه ؟ چون تو هیچ سایتی ننوشته که ساپورت می کنه ؟ ممنون
ghahremanimehdi
05-04-2010, 14:07
نقل قول:
نوشته شده توسط venus90
با تشکر از شما که جواب سوال منو دادید اما من دیشب به چند سایت که مشخصات مدل 3360 فیلیپس رو نوشته بودند مراجعه کردم اما دیدم که فرمتهای mpg یا mp4 یا avi را ساپورت نمیکنند
مثلا یکی از سایتها درمورد مدل Philips DVP3360/05 1080p Upscaling DVD Player - Black
به صورت زیر نوشته بود :
The DVP3360 breathes new life in to your DVD collection using a lossless HDMI connection to upscale standard definition DVD content to 720p,1080i and 1080p
Plays all your movies and music: DivX Ultra Certified for enhanced playback of DivX videos
Plays DivX,MP3,WMA and JPEG digital camera photos as well as CD
Screen Fit for optimal viewing every time
Easy to set up and use: one-touch MP3 creation directly from CDs onto USB
علی الظاهر طبق متن فوق فقط فرمت wma را ساپورت می کنه. آیا شما همچین مدلی رو داشتید و یا امتحان کردید که مدلهای mp4 avi mpg و بقیه فرمتها رو بخونه ؟ چون تو هیچ سایتی ننوشته که ساپورت می کنه ؟ ممنون
ساپورت میکنه (البته با حداکثر رزلوشن 576*720) .
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدهند .
با توجه به مطالعه 120 صفحه این انجمن و راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که فیلیپس یا پایونیر مناسب هستند .
چند تا راهنمایی میخواستم که به تصمیم نهاییم برسم .
تلویزیون من مارک XVISION بوده که ورودی HDMI هم داره ولی همونطور که میدونید کیفیت صداش افتضاحه .در ضمن من یک اسپیکر 3 تکه نسبتا مناسب دارم که 3 تکه ان به یک امپلی فایر کوچک جهت تنظیم ولوم وصل میشوند . که این امپلی فایر با یک اتصال استریو ساده به کامپوتر وصل میشود و البته با فیشهای کامپوننت نیز میتوان به ان ورودی داد .
میخواهم بدونم :
1- ایا این اسپیکرها به عنوان خروجی صدا به پلیر وصل میشوند . و پلیر چه مشخصاتی در این زمینه باید داشته باشد .
2- ایا به طور هم زمان میتوان خروجی تصویر HDMI گرفت و خروجی صدای اسپیکر ها از 5.1 ؟
مواردی که برای من اهمیت داره
1- پخش زیر نویس فارسی SRT , SUB/IDX
2- پخش فرمتهای متنوع
3- داشتن USB ,HDMI
4- گیفیت مناسب لنز و پخش دیسکهای کپی بدون مشکل
با توجه به موارد بالا کدام مدل را پیشنهاد میکنید و من چه راه حلی دارم ؟
ممنون
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدهند .
با توجه به مطالعه 120 صفحه این انجمن و راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که فیلیپس یا پایونیر مناسب هستند .
تلویزیون من مارک XVISION بوده که ورودی HDMI هم داره ولی همونطور که میدونید کیفیت صداش افتضاحه .در ضمن من یک اسپیکر 3 تکه نسبتا مناسب دارم که 3 تکه ان به یک امپلی فایر کوچک جهت تنظیم ولوم وصل میشوند . که این امپلی فایر با یک اتصال استریو ساده به کامپوتر وصل میشود و البته با فیشهای کامپوننت نیز میتوان به ان ورودی داد .
میخواهم بدونم :
1- ایا این اسپیکرها به عنوان خروجی صدا به پلیر وصل میشوند . و پلیر چه مشخصاتی در این زمینه باید داشته باشد .
2- ایا به طور هم زمان میتوان خروجی تصویر HDMI گرفت و خروجی صدای اسپیکر ها از 5.1 ؟
2- پخش فرمتهای متنوع
3- داشتن USB ,HDMI
ممنون
1-بله می تونید اسپیکر هاتون رو بدون مشکل به همه پلیرها وصل کنید.
2-بله
میخواهم بدونم :
2- پخش فرمتهای متنوع
3- داشتن USB ,HDMI
ممنون
با توجه به نکات بالا و تئقعات من کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟
omidnejat
06-04-2010, 17:28
میخواهم بدونم :
2- پخش فرمتهای متنوع
3- داشتن USB ,HDMI
ممنون
عزیز همزمان هیچ پلیری نمیتونه هم از خروجی اچ دی و هم از خروجی صوتی صدای 5:1 بده تنها پلیر 9750 از ال جی هست که تازه میتونه کنار اچ دی خروجی دو کانال بده که من خودم دارم
عزیز همزمان هیچ پلیری نمیتونه هم از خروجی اچ دی و هم از خروجی صوتی صدای 5:1 بده تنها پلیر 9750 از ال جی هست که تازه میتونه کنار اچ دی خروجی دو کانال بده که من خودم دارم
به این ترتیب راه حل مشکل من چیه . هم میخوام خروجی تصور HDMI داشته باشم و هم میخوام صدا از اسپیکرهای 3 تکه خودم و نه تلویزیون خارج بشه ؟
mr_rayan
06-04-2010, 22:05
به این ترتیب راه حل مشکل من چیه . هم میخوام خروجی تصور HDMI داشته باشم و هم میخوام صدا از اسپیکرهای 3 تکه خودم و نه تلویزیون خارج بشه ؟
شما با اسپیکر سه تیکه که نمیتونید صدای 5.1 داشته باشید،فقط میتونید صدای استریو داشته باشید.شما می تونید هم از دستگاهتون خروجی hdmi بگیرید و هم صداش رو به اسپیکر وصل کنید.و مشکلی نداره.
Memarzadeh
07-04-2010, 07:25
سلام بر دوستان
لطفا یک dvd player and Recorder با مارک سونی معرفی کنید که خروجی تصور HDMI و کیفیت 1080 full hd هم داشته باشد.
حتما تمامی فرمتهای تصویری معروف را ساپورت کنه. قیمت فراموش نشه
سپاس
---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
فراموش کردم بگم که نمی خوام هارد دیسک داشته باشه اما USB داشته باشه
( ببینم خیلی سخت شد نه! اصلا سونی همچین چیزی داره؟ )
Cyberlife
07-04-2010, 10:34
سلام من به درخواست یکی از اقوام مجبور شدم که یک مدل DVD Player خوب برای اونها از تو نت در بیارم ، راستش علت اینکه میخوان DVD Player بخرن
اینه که LCD اونها سامسونگ مدلLA-40B 570 که قابلیت پخش فیلم و عکس و آهنگ از روی USB رو نداره ، حالا میخوان یک DVD Player
بخرن که علاوه بر داشتن امکانات یک DVD Player خوب بتونه فیلم و عکس و آهنگ رو هم از روی USB پخش کنه ، اگه یک مدل خوب از سامسونگ باشه
که چه بهتر ، و اگه گزینه دیگه ای از سایر برندها مد نظرتون هست بگید . با تشکر
baghbanzadeh
08-04-2010, 10:06
دستگاه دی وی دی پلیر sony انتخاب اول
syamak790
08-04-2010, 11:42
سلام
برای یکی از آشنایان یه دی وی دی پلیر می خواستم
تلویزیون معمولیه
فقط قابلیت پخش از روی usb با زیرنویس فارسی و ساپورتفرمتها ( تا جایی که ممکن هست ) مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
میدونم که اینجا جای این سوال نیست ولی فکر کنم بهترین جا برای جواب گرفتنه .
امروز یک3360 Philips خریدم .
تا الان هم ازش راضی هستم .
3 تا سوال داشتم .
1- چندتا فیلم DVD رو تو کامپیوترم داشتم که دو فولدر اصلی رو تو فلش کپی کردم ولی دستگاه زیرنویس رو نشون نمیده و مثل یک فایل عادی با اون برخورد میکنه... چطور در این حالت میتونم زیر نویس داشته باشم؟
2- تو پخش زیر نویس idx/sub ، زیر نویس تقریبا وسط تصویر میاد . چطور میشه پایین اوردش ؟
3- قیمت دستگاه تو هایپر استار 88 تومان و تو جمهوری و نمایندگی 85 بود ولی من از جای دیگه و با گارانتی الرمیس 75 خریدم . فکر میکنید این دستگاهها با هم فرق میکنند یا من خوب خریدم ؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید .
با سلام
3 تا سوال داشتم .
1- چندتا فیلم DVD رو تو کامپیوترم داشتم که دو فولدر اصلی رو تو فلش کپی کردم ولی دستگاه زیرنویس رو نشون نمیده و مثل یک فایل عادی با اون برخورد میکنه... چطور در این حالت میتونم زیر نویس داشته باشم؟
2- تو پخش زیر نویس idx/sub ، زیر نویس تقریبا وسط تصویر میاد . چطور میشه پایین اوردش ؟
3- قیمت دستگاه تو هایپر استار 88 تومان و تو جمهوری و نمایندگی 85 بود ولی من از جای دیگه و با گارانتی الرمیس 75 خریدم . فکر میکنید این دستگاهها با هم فرق میکنند یا من خوب خریدم ؟
black.assassin
09-04-2010, 16:51
با سلام
3 تا سوال داشتم .
شما بهتره با نرم افزار AVI Add XSubs زیرنویس رو به فیلم بخورونی . هیچ وقت هم از زیرنویس های idx/sub استفاده نکن و اونا رو به srt تبدیل کن . در ضمن آموزش نرم افزار فوق هم تو گوگل سرچ بزنی هست .
در مورد قیمت دستگاه هم من اطلاعاتی ندارم .
black.assassin
09-04-2010, 17:02
سلام
من می خواستم یه دی وی دی پلیر بخرم با این مشخصات :
1- پخش dvd / divx / wma / jpg / mp3
2- پخش فرمت های زیرنویس .
3- دارای ورودی یو اس بی
4- پخش HD
خودم که DVD-HD870 samsung رو پیدا کردم. قیمتش هم خوبه و امکانات دیگه هم داره ولی فکر کنم یو اس بی نمیخوره .
لطفا مدل معرفی بفرمایید نه برند .
خیلی ممنون
hamed2012591
10-04-2010, 15:42
آیا از دوستان کسی می دونه که 9750 بهتره یا DS54 پاناسونیک آیا 9750 هم upscale داره یانه ضمنا چقدر اهمیت داره این موضوع
منظورت از پخش HDچيه فرمت HD دستگاهش بايد H264رو ساپورت كنه ولي hd870اين امكانو نداره شنيدي كه تو اين دستگاه بشه فيلم با كيفيت hd ا 1080 تماشا كنهاگه جوابت اره هست بگو منم يكي بخرم
هر كس ميخواد دي وي دي معمولي بخره بره خيابون ايران ديويدي توشيبا هست خارج از رده كارخونه ولي فكر كنم ژاپنيه قيمتشم حدود 35 تومانه بديش اينه كه يو اس بي نداره
black.assassin
11-04-2010, 21:56
منظورت از پخش HDچيه فرمت HD دستگاهش بايد H264رو ساپورت كنه ولي hd870اين امكانو نداره شنيدي كه تو اين دستگاه بشه فيلم با كيفيت hd ا 1080 تماشا كنهاگه جوابت اره هست بگو منم يكي بخرم
من نشنیدم ولی داخل سایت سام سرویس نوشته بود که HD پخش می کنه . دیگه نمی دونم که کیفیتش 1080piهست یا نه !
لطفا بگویید ایا dvd همان hd است ؟ در مورد این دو اصطلاح وفرقشان کمی توضیح دهید؟
divx چیست؟
black.assassin
12-04-2010, 00:07
لطفا بگویید ایا dvd همان hd است ؟ در مورد این دو اصطلاح وفرقشان کمی توضیح دهید؟
divx چیست؟
dvd که یک نوع لوح فشرده است .
HD کیفیت پخش است که رزولوشن خیلی بالایی داره .
divx یک نوع فرمت ویدئویی که خیلی هم متداول است و در بیشتر فیلم و سریال ها از این فرمت استفاده می شود . دلیلش هم کیفیت بسیار مناسب و HD و کم حجم بودن نسبت به فرمت هایی مثل TS .
سلام من به درخواست یکی از اقوام مجبور شدم که یک مدل DVD Player خوب برای اونها از تو نت در بیارم ، راستش علت اینکه میخوان DVD Player بخرن
اینه که LCD اونها سامسونگ مدلLA-40B 570 که قابلیت پخش فیلم و عکس و آهنگ از روی USB رو نداره ، حالا میخوان یک DVD Player
بخرن که علاوه بر داشتن امکانات یک DVD Player خوب بتونه فیلم و عکس و آهنگ رو هم از روی USB پخش کنه ، اگه یک مدل خوب از سامسونگ باشه
که چه بهتر ، و اگه گزینه دیگه ای از سایر برندها مد نظرتون هست بگید . با تشکر
Feb 2006
پيش فرض
EAGET M890 ميتونيد به جاي dvd ان دستگاه و تهيه كنيد:
1-ساپورت هارد 3.5 اينچي داخلي و 2 پورت usb وكارت خوان
2-ريكورد يا كپچر از سورس هايي مثل ويديو و ماهواره و دوربين با كيفيت dvd
3-اسلت قرار دادن كارت dvd_t
4-فايل منجير عالي براي كليه عمليات كپي و جابجايي و حذف از سورس هاي usb ,dvd,hard
5-ساپورت dvd اكسترنالusb و قابليت پخش خودكار
6-ساپورت و دان گريد صداي dts ,7.1 بر روي كابل hdmi
7-ساپورت زمان دهي ريكورد
8-كنترل مناسب و فن خنك كننده
9-كابل hdmi 1.3
10-داراي كليه خروجي و وردي هاي صوت و تصوير
11-ثبت و تاييد استاندارد ايران
Cyberlife
12-04-2010, 16:27
Feb 2006
پيش فرض
EAGET M890 ميتونيد به جاي dvd ان دستگاه و تهيه كنيد:
1-ساپورت هارد 3.5 اينچي داخلي و 2 پورت usb وكارت خوان
2-ريكورد يا كپچر از سورس هايي مثل ويديو و ماهواره و دوربين با كيفيت dvd
3-اسلت قرار دادن كارت dvd_t
4-فايل منجير عالي براي كليه عمليات كپي و جابجايي و حذف از سورس هاي usb ,dvd,hard
5-ساپورت dvd اكسترنالusb و قابليت پخش خودكار
6-ساپورت و دان گريد صداي dts ,7.1 بر روي كابل hdmi
7-ساپورت زمان دهي ريكورد
8-كنترل مناسب و فن خنك كننده
9-كابل hdmi 1.3
10-داراي كليه خروجي و وردي هاي صوت و تصوير
11-ثبت و تاييد استاندارد ايران
از بابت پاسخ شما ممنونم ، این دستگاه مال کدوم شرکته ؟
رضا صادقی
13-04-2010, 22:34
سلام بچه ها خواستم يه دي وي دي پلير خوب بگيرم FULLHD باشه-سوني باشه قيمت هم نهايت تا 100 هزار تومن با اين پول ميشه يه چيز توپ خريد؟
هر كي يك دي وي دي خوب بخره بره samsung bd 1600 بگيره كه سيستم بلو ري رو هم ساپورت ميكنه فقط بديش قيمتشه 270000 تومان
fade2amin
15-04-2010, 19:14
من نخواستم تاپیک جدید بزنم.
حقیقت یجورایی Off سئوالم. من شنیدم که یه سری پخشهای خونگی هست که فقط Flash میخوره و باندهاشم بهش چسبیده. یعنی کوچیک و جمع و جوره. مثل این اسپیکرهایی که واسه iPod اومده و اون وسطش قرار میگیره و ...
کلا میخوام بدونم دوستان اطلاعی از این داستان دارن، اگه آره مدل و لینک ؟ اندازشم مهم نیست. یه چیزی واسه مغازه باشه حله .
ممنونم .
davood-d
16-04-2010, 16:26
سلام
آقاي برزين يك مطلب جالب در مورد تصاوير وضوح بالا نوشتند گفتم اينجا بزارم شايد جالب باشد؟
.................................................. .................................................. ........
Bigger and Better Picture
As we marvel at the stunning high resolution video of 1080p TVs, there is an increasing demand for even bigger TVs, and for them to look as sharp as today's 40"-50" 1080p HDTVs. The next jump will be in 70 inch screens and above. The promise of 4k by 2k resolution has been showcased by TV manufacturers at recent Consumer Electronics Shows (CES) as displays of the future. They have four times as many pixels as a 1080p TV, providing a sharp outstanding theater like picture, even with the largest sized displays and home theater screens
گاهي فكر ميكنم چقدر تا تصاوير واقعا وضوح بالا فاصله داريم؟ چرا اين تصاويري كه امروزه به عنوان وضوح بالا ميبينم آنچنان نميشه بهشون گفت وضوح بالا!؟ با اين نمايشگرهاي 50 يا 60 اينچي ما اين همه مشكل داريم چه برسه به بالاي 100 اينچ كه به نظر من تازه ميشه بحش گفت اينچ بالا, رو يه پنل 50 اينچي با بهترين پلير و كابل من به شخصه لذت زيادي از خيلي از فيلم ها نميبرم! نه اينكه فقط من با مدياي خانگي امروزي مشكل داشته باشم, خيلي ها را ميشناسم كه ميگن اين تصاوير مشكل دارن و ايراد ميگيرن! تازه خيلي بيشتر از من! شايد اگر تجربه و دانش من هم به اندازه آنها بود بيشتر ايراد ميگرفتم.
واقعا در حال حاظر در صنعت صدا و تصوير صدا خيلي جلو تر از تصوير است! اينو نميدونم تو كدوم مطلب بود كه قبلا گفتم و هنوز هم بهش اعتقاد دارم.
خيلي ها دنبال اين هستند كه اگر تصاوير 1920/1080 در خانه داشته باشيم ديگه آخر لذت تصويري را تجربه ميكنيم! من ميگم Full HD امروزي تازه ابتداي استاندارد تصاوير درست حسابي هست! همين تصاوير وضوح بالا را روي بلوري 2x زوم كنيد بهتون ميگم وضوح بالا چيه! باور كنيد اگر اغراق نكنم بيش از 40% از تصاويري درستي كه به عنوان وضوح بالا روي نمايشگر ميبينيم شاهكار پلير هست و خود اطلاعات ذخيره شده روي ديسك آنچنان هم تعريفي ندارد.
خيلي از همين بلوري هاي كه امروزه منتشر ميشه از سورس مشكل دارن! يا Restoration شده هستند, كه خوب تكليفشان مشخصه, يا كارگردان محترم اينقدر روي تصوير انواع فيلترها را گذاشته تا حال هواي فيلمو اونجوري كه دوست داره بشه كه چيزي از تصوير باقي نمونده! تازه تو مراحل تبديل فرمت و فشرده سازي براي مدياي خانگي اكثر اين مشكلاتي كه ما روي تصاوير ميبينيم به وجود مياد. خيلي از فيلم ها تو مراحل تبديل خوب عمل نميشه و نتيجه كار خراب ميشه! مثل سه گانه The Lord of the Rings كه به تازگي روي بلوري منتشر شده, و در قسمت اول The Fellowship of the Ring آنچنان امتياز جالبي نسبت به دو قسمت بعدي نگرفته! با يكي از دوستانم در خارج از كشور صحبت ميكرم ايشون هم ميگفت كلا انتشار اين سه گانه عظيم روي بلوري كار جالبي از آب در نيامده! نه از نظر بسته بندي كه اصلا در حد اندازه اين فيلم نيست! شما مقايسه كنيد با ورژن هاي دي وي دي اين مجموعه! که واقعا جاي تعجب داره! و نه از نظر ميزان آشفتگي هاي ديجيتال در تصویر مخصوصا در قسمت اول به استناد اكثر تحليل هاي نوشته شده و گفته هاي دوستم نتوانسته آنچنان انتظارات را براورده كند! اگر اين فيلم با دوربيني مثل RED ONE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ساخته شده بود الان ميشد خيلي بيشتر از بلوري اين فيلم لذت برد؟ اميدوام صنعت سينماي هاليوود هرچه بيشتر به سمت دوربين هاي ديجيتال برود, دوربين هاي مثل همين RED ONE تصاويري تميزتر و زيباتري از نگاتيو را ثبت ميكند, تحليل بلوري فيلم Knowing ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را كه آقاي تقوي نوشتند را بخوانيد.
من كه فكر نميكنم تا عوض نشدن نسل كنوني بلوري پليرها و ورود پليرهاي سه بعدي جديد با استاندارد بالا به فكر تعويض پليرم بيفتم, به تمام دوستان هم توصيه ميكنم در حال حاظر در فكر خريد بلوري پليرهاي Hi-End نباشند چرا كه تا يكي دو سال آينده تغيير زيادي را در بلوري پليرها شاهد خواهيم بود.
در كل هنوز تا رسيدن به تصاوير واقعا وضوح بالا جا براي كار هست.
خوش باشيد.
منبع
pedram_sad
17-04-2010, 12:06
دوستان کسی با Sony DVP-NS628B کار کرده ؟
چطوره ؟
93 تومان میارزه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.