ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

m.hamid
21-03-2012, 12:17
سلام
من میخوام برای C-9800 DVD Player سامسونگ یه اسپیکر بخرم لطفا راهنمایی کنید دقیقا باید چه نوع اسپیکری بخرم تا بتونم بهش وصل کنم

mostafa1400
21-03-2012, 21:04
ابتدا پیشنهاد دارم در موضوعات اینچنینی که فرد میخواد اطلاعات بگیره تا بره بخره، خلاصه از اطلاعات بصورت بروز در نخستین ارسال موضوع افزوده بشه تا فردی که تازه میاد محبور نباشه برای فهمیدن موضوع 250 صفحرو بخونه که تازه خیلی از اطلاعاتش قدیمی شده است.
اما پرسش: میخوام برم حدود 90-130 تومن یک دی وی دی پلایر بخرم که 1- مارکش در حد سونی باشه (ال جی و ... نه) 2-مشکل مهمی نداشته باشه (مثل پشتیبانی نکردن از فرمتهای متداول یا زیرنویس و ...) 3-ترجیحا Full HD باشه 4- قیمتش به کیفیتش بخوره. پیشنهاد لطفا!
راستی کابل و ... هم باید براش بگیرم؟

Memonex
24-03-2012, 18:19
دوستان این بلوری پلیر پایونیر BDP 430 قابلیت پخش فرمت های MKV و AVI رو داره؟ سایتش رو چک کردم نوشته پخش میکنه حالا نمیدونم کسی تست کرده که واقعا کار میکنند؟ نخریم بعد مشکل بوجود بیاد. اصلا مدلهای پایونیر تو ایران گیر میاد؟

اگه این مدلها موجود نیست لطفا یه دستگاه معرفی کنید که هم قابلیت پخش بلوری سه بعدی رو داشته باشه و هم همانند یه مدیا پلیر فرمت های مختلف رو همراه زیرنویس پخش کنه( در واقع یک KM Player در خودش داشته باشه :دی)

ممنون...

moas
29-03-2012, 19:01
من 2تا dvd player یکی federal یکی هم marshal برای تست گرفتم از نظر سخت افزاری کامله ولی از نظر پخش فرمت ویدئو از فلش فقط avi میخونه میخواستم ببینم تو رنج قیمت زیر 100هزار مارکی هست که بتونه فرمت های بیشتری مثل mkv رو بخونه؟
یه سوال دیگه نوشته mpeg-4 رو هم میخونه ولی من تست کردم نمیخوند! mpeg-4خاصی رو فقط میخونه؟

arashtn
31-03-2012, 18:10
سلام دوستان یک کمک به بنده کنید من دی وی دی پلیر خریدم ولی وقتی زیر نویس میزنم اینجوری خرچنگ قورباغه ای نشون میده
با یک نرم افزار چسبوندم ولی اینجوری میاره

ا ر د ط ز ی س ب س ث

باید چیکار کنم حسرت مونده تو دلم با این دی وی دی یک فیلم نگاه کنم!!!!

البته زیرنویس فارسی فقط اینجوری نشون میده

دوستان دستگاه lg 9570

ahma
03-04-2012, 08:32
من پس از بررسي و مطالعه اين تاپيك باخره LG-DV9570PM را خريدم و تمام خواسته هايم را جوابگو است تمام فرمت ها كه من با آن
سروكار دارم از جمله MKV را روان پخش ميكند. و به نظر مقاوم و خوش تعمير ميباشد .از كيفيت اچ دي با HDTV خود لذت ببريد. (MKV)

moas
03-04-2012, 10:11
من پس از بررسي و مطالعه اين تاپيك باخره LG-DV9570PM را خريدم و تمام خواسته هايم را جوابگو است تمام فرمت ها كه من با آن
سروكار دارم از جمله MKV را روان پخش ميكند. و به نظر مقاوم و خوش تعمير ميباشد .از كيفيت اچ دي با HDTV خود لذت ببريد. (MKV)
قیمتش چقدره؟

Helmod
03-04-2012, 13:11
سلام دوستان یک کمک به بنده کنید من دی وی دی پلیر خریدم ولی وقتی زیر نویس میزنم اینجوری خرچنگ قورباغه ای نشون میده
با یک نرم افزار چسبوندم ولی اینجوری میاره

ا ر د ط ز ی س ب س ث

باید چیکار کنم حسرت مونده تو دلم با این دی وی دی یک فیلم نگاه کنم!!!!

البته زیرنویس فارسی فقط اینجوری نشون میده

دوستان دستگاه lg 9570

دوست عزیز شما که 9570 ال جی خریدی همه فرمت ها رو پخش میکنه ؟؟ و مشکلی باهاش نداری ؟ البته بجر ساب تایتلش !

منظورم اینکه آیا وقتی رو یو اس بی فیلم میزنی مثلاً با فرمت MKV - DivX - Wma بدون مشکل از رو یو اس بی پخش میکنه ؟؟

و وضوح تصویرش خوبه ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنی :11: چون منم میخوام اینو بخرم .

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

قیمتش چقدره؟

فکر میکنم 135 تومن باشه

Helmod
03-04-2012, 13:21
اگر ميزنه full hd يعني از خروجي hdmi 1080p خروجي ميده و منظور پخش فايل اچ دي نيست.
فقط يه مدل ال جي هست كه هارد و mkv پشتيباني ميكنه

شما يه مديا پلير بخر همه اين كارهارو انجام ميده

کدوم مدل هست ؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟

Memonex
03-04-2012, 17:27
مدل 9750 ال جی رو از کجا میشه بصورت اینترنتی مطمئن خرید کرد؟ سایت چاره هست ولی قیمت رو 28 هزار تومن گرون تر از نرخ واقعی دستگاه زده.

Helmod
03-04-2012, 20:09
آقایون من رفتم الان یه ال جی 9570 گرفتم ولی وقتی فیلم HD با فرمت MKV میزارم که نزدیک 4 گیگ حجمشه ( از رو دی وی دی ) تصویر میاد ولی صداشون نمیاد ؟؟؟؟

کسی چیزی به نظرش میرسه ؟

Helmod
04-04-2012, 00:25
مدل 9750 ال جی رو از کجا میشه بصورت اینترنتی مطمئن خرید کرد؟ سایت چاره هست ولی قیمت رو 28 هزار تومن گرون تر از نرخ واقعی دستگاه زده.

من امروز از نمایندگیش گرفتم 134 تومن از تبریز !

mmf66
04-04-2012, 00:34
آقایون من رفتم الان یه ال جی 9570 گرفتم ولی وقتی فیلم HD با فرمت MKV میزارم که نزدیک 4 گیگ حجمشه ( از رو دی وی دی ) تصویر میاد ولی صداشون نمیاد ؟؟؟؟

کسی چیزی به نظرش میرسه ؟
فیلم رو توی کامیوتر ببین فرمت صداش چیه

ahma
04-04-2012, 07:21
قیمتش چقدره؟

129 جمهوري :8:

CAPITAN MAC
04-04-2012, 22:56
سلام دوستان
طر یقه اپگرید فریمور LG DV-9750PM را می خواستم

Helmod
05-04-2012, 11:24
فیلم رو توی کامیوتر ببین فرمت صداش چیه

Audio :
Channels : 6
Audio Sample Rate : 48 KHz

Audio Stream : DTS

ahma
06-04-2012, 21:25
Audio :
Channels : 6
Audio Sample Rate : 48 KHz

Audio Stream : DTS

فرمت صوتي DTS -AC3-AAC-WMA-MP3 را پخش مي كند.

Helmod
06-04-2012, 21:30
فرمت صوتي DTS -AC3-AAC-WMA-MP3 را پخش مي كند.

شما کدوم مدل منظورته ؟؟

من 9570 دارم هیچ کدوم از DTS ها رو پخش نمیکنه !!

ahma
07-04-2012, 10:15
شما کدوم مدل منظورته ؟؟

من 9570 دارم هیچ کدوم از DTS ها رو پخش نمیکنه !!

9570 در دفترچه ببين صفحه 7 پايين نوشته. ولي مثل اينكه در واقعيت چيز ديگي است . مثلا من فايل Winapبا پسوند
m4a را پخش كرد . ولي در دفترچه نامي نبرده.

Helmod
07-04-2012, 10:28
9570 در دفترچه ببين صفحه 7 پايين نوشته. ولي مثل اينكه در واقعيت چيز ديگي است . مثلا من فايل Winapبا پسوند
m4a را پخش كرد . ولي در دفترچه نامي نبرده.

حق با شماست :40::40:! دیدم ، خیلی جالبه . ولی منکه نمیتونم با 9570 ال جی فیلم هایی که با فرمت صوتی DTS هستند رو صداشونو بشنوم ، تصویر میاد ولی صدا نداره !

دوستان کسی چیزی به نظرش نمیرسه ؟؟؟:11:

cooling
07-04-2012, 10:44
حق با شماست :40::40:! دیدم ، خیلی جالبه . ولی منکه نمیتونم با 9570 ال جی فیلم هایی که با فرمت صوتی DTS هستند رو صداشونو بشنوم ، تصویر میاد ولی صدا نداره !

دوست عزیز

سلام

توی دفترچه نوشته اگر پلیر را به آمپلی فایر دارای دیکودر DTS وصل کردید باید تنظیم خاصی رو در بخش audio پلیر انجام بدید.

عزت زیاد

Memonex
07-04-2012, 20:08
چه تفاوتی بین 9570 ال جی با NS728 سونی هست که باعث برتری 9570 میشه؟ سونی چه فرمت هایی رو پخش میکنه؟

ahma
08-04-2012, 08:51
چه تفاوتی بین 9570 ال جی با NS728 سونی هست که باعث برتری 9570 میشه؟ سونی چه فرمت هایی رو پخش میکنه؟

پخشMKV است . كه از تمام DVD ها برتر شده است.

parsa5564
08-04-2012, 12:36
دوستان لطف می کنید یک dvd player با قیمت تقریبا 70 تومن معرفی کنید؟مدلی که توی بازار هم به راحتی پیدا بشه

behnam129
08-04-2012, 15:23
سلام عزیزان
بنده دیروز یه دی وی دی پلیر C9800 سامسونگ خریدم که فعلا متوجه این نواقصش شدم:

عدم ساپورت فرمت های MKV و MP4

عدم نمایش زیرنویس فارسی به طور صحیح (کلمات رو با حروف جدا از هم نشون میده)(البته فقط در فیلم های دایویکس که زیرنویس SRT دارند)

عدم شناسایی هارد اکسترنال

ایجاد کمی سر و صدا هنگام پخش دیسک

و از همه بدتر، عدم توانایی پخش تصاویر HD چه برسد به Full HD (حداکثر رزولوشن قابل پخش: 720x480) که این یکی دیگه واقعا افتضاحه چون حتی این گیرنده های دیجیتال بی صاحب چینی هم میتونند تصاویر 720p رو پخش کنند

دوستان کاش قبلا فرصت داشتم تا تو انجمن برای خرید مشاوره کنم ، البته این چیزا زیاد هم برام مهم نیستند و اگه اپتیک دستگاه قوی و کارکن باشه مشکلی ندارم
و اما اگه دوستان لطفی بکنن و در مورد برند های LG , SONY ,SHARP , و Panasonic اطلاعاتی از این قبیل در اختیار بنده قرار بدهند ممنون میشم

دوستان لطف می کنید یک dvd player با قیمت تقریبا 70 تومن معرفی کنید؟مدلی که توی بازار هم به راحتی پیدا بشه
دوست عزیز ، اگه از نواقصی که گفتم صرفنظر کنید (البته اکثر مدل های این رده قیمتی ، این مشکلات را دارند) این پلیر قیمت مرغون به صرفه ای داره و طراحی شیک و زیبایی هم داره
البته در پخش دیسکهای خش دار ، واقعا خوب عمل میکنه

ahma
08-04-2012, 17:37

من يك دموي ال جي را دارم MKV . وزمان آن 4 دقيقه است با حجم 266مگ . وصداي آن باكيفيت پخش ميشود. از(usb)
اگر مايل هستي پيغام خصوصي بده تا فايل شما را بگيرم و فايل خودم را به شما بدهم جهت تست . (اگر در تهراني)

parsa5564
08-04-2012, 18:11
دوست عزیز ، اگه از نواقصی که گفتم صرفنظر کنید (البته اکثر مدل های این رده قیمتی ، این مشکلات را دارند) این پلیر قیمت مرغون به صرفه ای داره و طراحی شیک و زیبایی هم داره
البته در پخش دیسکهای خش دار ، واقعا خوب عمل میکنه

ممنون از شما منتظر نظر باقی دوستان هم میمونم

سلام
يه دي وي دي ميخواهم بخرم كه قيمتش بين 50 تا 70 تومان باشه

كه فرمت هاي
VCD
Mpeg2
Vob
و تمامي نسخه ها ي DIVX
رو پشتيباني كنه
كابل هم composite بخوره كافيه
اگه HDMiهم بخوره بد نيست ولي لازمش ندارم
چه مدلي معرفي ميكنيد؟

hamid_IT63
14-04-2012, 15:52

قبل از عید sharp SL1400W رو برای یکی از دوستام خریدم 70 تومن .
مشخصاتش :

USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Host

DivX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Playback

DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD ,MP3, WMA, CD-R/RW playable

High Resolution Picture with Progressive Scan

Dolby Digital / dts digital out

DVD Component Video out

Remote Control

فروشنده خیلی از لنزهای قوی دی وی دی پلیرهای شارپ تعریف میکرد . دوستم هم میگفت راضیه .
یه مدل جدیدترش هم بود که حول و حوش 100-90 تومن بود و فروشنده میگفت بهتره ولی ما با 70 اینو خریدیم .

ahma
15-04-2012, 09:08
كسي از دوستان هارد پرتابل به LG-9570 وصل كرده خوب ساپورت ميكند؟ من هنوز تست نكرده ام.

Sorena_777
15-04-2012, 09:38
ایا مدلی از پلیر های سینما خانگی های الجی هست که mkv رو از طریق dvd ,usb پخش بکنه؟

cooling
15-04-2012, 15:29
كسي از دوستان هارد پرتابل به LG-9570 وصل كرده خوب ساپورت ميكند؟ من هنوز تست نكرده ام.

دوست عزیز من هارد 640 وصل کردم هم دیتا داشت و هم فیلم بدون مشکل:5:

ahma
15-04-2012, 18:45
هارد 640 شما آداپتور دارد يا بدون آداپتور. قيمت آن چند است؟

Sorena_777
15-04-2012, 21:03
ایا مدلی از پلیر های سینما خانگی های الجی هست که mkv رو از طریق dvd ,usb پخش بکنه؟

ahma
16-04-2012, 08:50

در مدل هاي 2011 كه نبود مگر اين سينما خانواده بلوري بگيريد كه MKV هم پخش ميكند.(مدلW895XBH آرين)و
880XBH

satansilent
20-04-2012, 18:28
سلام
دوستان من یه بلوری پلیر می خوام بخرم تا 300 تومن و تلویزیون خودم هم سونی 46 اینچ cx520 هست اینارو می خوام داشته باشه حالا 3d هم نبود مهم نیست:

1.قابلیت خوندن اکثر فرمت ها از قبیل mkv
2.ورودی usb داشته باشه تا بشه فلش و هارد external بهش وصل کرد و فیلم و غیره تماشا کرد
3.بشه از طریق hdmi به تلویزیون وصل کرد
4.ساپورت از 1080p به صورت full
5. انگار upscaling هم مهمه اونم داشته باشه

راستش من اینا به ذهنم رسید اگه چیزه دیگه هم که بود خودتون در نظر بگیرید و بهم معرفی کنید
پیشاپیش thanks
خودم یه سرچی زدم اینارو دیدم یه وقت نگید تنبلم:
Samsung BD-C6900
Samsung BD-D6500
Samsung BD-D5900

ahma
22-04-2012, 11:57
كسي از دوستان كليپ كوتاه Full Hd دارد؟ (MKV) مبادله

mmf66
22-04-2012, 12:16
كسي از دوستان كليپ كوتاه Full Hd دارد؟ (MKV) مبادله
توی youtube ریخته

satansilent
22-04-2012, 19:33
سلام
دوستان من یه بلوری پلیر می خوام بخرم تا 300 تومن و تلویزیون خودم هم سونی 46 اینچ cx520 هست اینارو می خوام داشته باشه حالا 3d هم نبود مهم نیست:

1.قابلیت خوندن اکثر فرمت ها از قبیل mkv
2.ورودی usb داشته باشه تا بشه فلش و هارد external بهش وصل کرد و فیلم و غیره تماشا کرد
3.بشه از طریق hdmi به تلویزیون وصل کرد
4.ساپورت از 1080p به صورت full
5. انگار upscaling هم مهمه اونم داشته باشه

راستش من اینا به ذهنم رسید اگه چیزه دیگه هم که بود خودتون در نظر بگیرید و بهم معرفی کنید
پیشاپیش thanks
خودم یه سرچی زدم اینارو دیدم یه وقت نگید تنبلم:
Samsung BD-C6900
Samsung BD-D6500
Samsung BD-D5900

دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟ عرض دستگاه زیر 42 سانتیمتر باشه!!!!!

majidss
23-04-2012, 18:25
سلام به تمامی دوستان
هی تاپیک خوندم آخرشم هیچی همه جور مارک و برند اومد آیا کسی دستگاهی میشناسه و یا داره که قابلیت زیر رو داشته باشه>>
لطفا راهنمایی کنید بهترین دستگاه خانگی که قابلیت موارد زیر رو داشته باشه؟؟
1-قابلیت پخش HD با کیفیت 1080i داشته باشه.
2-قابلیت اتصال فلش مموری (کلا USB،مثلا برای دوربین)
3-توانایی پخش فیلم های دایویکس از روی فلش و قراردادن سابتایتل های .srt و idx sub از روی فلش به فیلم (پخش زیر نویسی فارسی خوانا از روی فلش)
4-قابلیت پخش انواع فرمت ها از جمله MKV و AVI
5-افت کیفیت نداشته باشه و پخش خوبی داشته باشه
6-لنز قوی داشته باشه
سپاس

satansilent
23-04-2012, 21:57
سلام به تمامی دوستان
هی تاپیک خوندم آخرشم هیچی همه جور مارک و برند اومد آیا کسی دستگاهی میشناسه و یا داره که قابلیت زیر رو داشته باشه>>
لطفا راهنمایی کنید بهترین دستگاه خانگی که قابلیت موارد زیر رو داشته باشه؟؟
3-توانایی پخش فیلم های دایویکس از روی فلش و قراردادن سابتایتل های .srt و idx sub از روی فلش به فیلم (پخش زیر نویسی فارسی خوانا از روی فلش)
6-لنز قوی داشته باشه
سپاس

راستش من رو هم کسی راهنمایی نکرد آخرش امروز رفتم samsung-BD-d5900 رو از یکی از نمایندگی های تهران 260.000 هزار تومن گرفتم!!

هنوز کامل امتحانش نکردم فقط از usb امشب mission impossible 4 رو 1080p همونی که 1.50 گیگ هست و سایتا برای دانلود گذاشتن با کابل hdmi و فرمت mkv رو تلویزیون 46 اینچ سونی دیدم فوق العاده بود..حالا زیرنویس رو نمیدونم اما فکر نکنم بخونه و تنها راحش احتمالا mux کردن باشه.

Update: اینارو هم تست کردم با فلش می خوند: mkv-mp4-avi-vob-mpg-ts
بعضی از wmv هارو خوند بعضی هاشو نه
خود سایت سامسونگ بری هم یه سری توضیحات دیگه داده..به هر حال این تجربه روز اول خریدم بود :D

Update : یه چیزه مهمی که فهمیدم اینه که format و container با هم متفاوت هستند من انگلیسیش رو خوندم اما مقاله زیر رو هم تو نت پیدا کردم که فکر کنم خوندنش خالی از لطف نباشه.. برای همینه که مثلا یکی میاد می گه Mkv برای من اجرا شد و یکی می گه نشد و...

همانطور که می دانید، برنامه ها و اپلیکیشن های بسیاری از قبیل KMplayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_kmplayer%2F) و VLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fvlc%2F) وجود دارد که تقریبا می توانند هر فرمت ویدیویی را روی کامپیوتر شما اجرا کنند. اما واقعا چرا این همه فرمت ویدیویی مختلف داریم؟ آیا در حقیقت تفاوت زیادی میان DivX و XviD یا MP4 و MKV وجود دارد؟ هنگامی که یک دی وی دی را تبدیل می کنیم یا به شکار و دانلود فیلم روی اینترنت می رویم، بهتر است به دنبال کدام فرمت باشیم؟

دنیای فرمت های ویدیویی می تواند بسیار گیج کننده باشد، اما تنها چند نکته کوچک وجود دارد که واقعا لازم است آنها را بدانیم. اولین نکته قابل اشاره این است که فرمت ویدیویی چیزی گسترده تر از همین پسوند فایل های ویدیویی است. پسوندی مانند AVI در حقیقت یک codec با فشرده ساز ویدیویی نیست، بلکه فقط یک ظرف یا container است. container یک فرمت خاص فایل است که می تواند codecهای مختلفی از قبیل DivX یا x264 را برای فشرده سازی اطلاعات استانداردهای ویدیویی مشخصی (مانند MPEG‪-‬4 و H‪.‬264)، مورد استفاده قرار دهد.

در ادامه مطلب با نارنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همراه باشید تا آنچه را که لازم است، درباره codec و container بدانیم و ببینیم هر کدام چه مفهومی دارند و هنگام ریپ کردن و تبدیل دی وی دی ها از کدامیک باید استفاده کنیم.

codec چیست؟

بسیاری از ویدیوهایی که شما از دور و اطراف جمع می کنید، به شکلی فشرده شده اند، یعنی اینکه به گونه ای تغییر یافته و اصلاح شده اند که فضای کمتری از هارد دیسک کامپیوتر شما را اشغال کنند. برای مثال، یک دیسک بلو-ری معمولا حدود ۳۰ تا ۵۰ گیگابایت حجم دارد، که برای یک فرد عادی خیلی بیشتر از آن است که بخواهد آن را دانلود کرده یا روی هاردش نگهداری کند. پس ما فیلم ها را فشرده می کنیم تا آنها را بهتر مدیریت و نگهداری کنیم، هرچند که معمولا کمی از کیفیت تصویری آنها را از دست می دهیم.

یک codec اطلاعات را فشرده ساخته و از حالت فشرده خارج می کند. کدک فایل ویدویی را ترجمه کرده و تعیین می کند که چگونه بر روی صفحه نمایش داده شود. معمولا تعداد زیادی codec به صورت پیش فرض بر روی کامپیوتر شما نصب هستند. اما شما می توانید بسته های آماده codec اضافی را هم برای امکانات بیشتر بر روی سیستم عامل تان نصب کرده و یا اینکه از برنامه های پخش ویدویی قدرتمندی همچون VLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fvlc) و KmPlayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_kmplayer) استفاده کنید.

دو بسته codec مناسب که استفاده از آن می تواند شما را از نصب بسیاری برنامه های جانبی بی نیاز کند، عبارتند از:
K-Lite Basic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffeatures_basic.htm)
Combined Community Codec Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و برخی از codec های رایج و مشهور:

FFmpeg: که شامل فرمت هایی همچون MPEG-2 که در دی وی دی استفاده می شود و فرمت MPEG-4 که فرمت استاندارد اپل در آی تیونز استور است‫.‬

DivX: با نوع مشخصی از فایل های MPEG-4 کار می کند و معمولا برای Rip و تبدیل دی وی دی ها در دوران قبل از روی کار آمدن کیفیت های HD استفاده می شد‫.‬

XviD: یک نسخه بازمتن از DivX است که در سایت های اشتراک فیلم بسیار محبوبیت دارد‫.‬

x264: که ویدیوهای با فرمت H.264 را فشرده می کند و برای ویدیوهای اچ دی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد‫.‬ فرمت ویدویی H.264 با نام MPEG-4 AVC هم شناخته می شود‫.‬

البته codecهای بسیار متفاوتی در بازار موجود است و واقعا با همراهی انواع مختلف استانداردهای MPEG می توانند حسابی گیج کننده باشند. اما به نظرم بهتر است که خودتان را چندان درگیر آنها نسازید و فقط مواردی را که در ادامه به آن اشاره می کنیم، به خاطر بسپارید.
Container چیست؟

یک Container در واقع یک بسته از فایل ها است که در ظاهر به صورت یک پسوند و فایل واحد مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا Container ترکیبی از یک کدک ویدیویی و یک کدک صوتی و چیزهای دیگری از جمله زیرنویس است. کانتینرها به شما اجازه می دهند که یک codec برای ویدیو و یک codec برای صدا انتخاب کنید. که با این روش صدای دالبی را با کیفیت بالایی به همراه ویدیویی فشرده و کم حجم در اختیار خواهید داشت. یا اینکه می توانید صدا را به صورت فشرده و mp3 درآورید تا فایل نهایی فیلم تان جای کمتری را اشغال کند. یک فایل کانتینر به شما این امکان را می دهد که کنترل بیشتری بر روی نحوه ضبط یا تبدیل فیلم های تان داشته باشید. Containerهای مشهور و پرکاربرد عبارتند از:

AVI
Matroska: که به صورت پسوند MKV استفاده می شود
MP4: که بیشترین محبوبیت را در فروشگاه آی تیونز اپل دارد‫.‬ البته گاهی اوقات به صورت پسوند M4V هم دیده می شود، اما در واقع همان کانتینر یکسان است‫.‬
MOV: که توسط اپل ایجاد شده است

تفاوت مهم میان کانتینرهای مختلف تنها در کدک های متفاوتی که پشتیبانی می کنند نیست، بلکه در دیگر امکاناتی است که در اختیارتان می گذارند، همانند بخش بندی یا زیرنویس ها. این روزها MKV یک کانتینر به شدت محبوب است. دلیل اصلی آن هم پشتیبانی از تقریبا همه کدک های ویدیویی موجود و قابلیت های کاربردی و از همه مهم تر بازمتن بودنش است.

خب، از کدامیک باید استفاده کنیم؟

این روزها اگر گشتی در وب بزنید تنها با تعداد کمی کانتینر و کدک ویدویی روبرو می شوید. DivX و XviD (همان همراه بازمتن DivX)در ویدیوهای با کیفیت استاندارد یا SD مانند فیلم های تبدیل شده از روی دی وی دی، پرکاربرد هستند . اما کم کم از رده خارج می شوند و حالا دیگر برای تبدیل دی وی دی به کار نمی روند. برنامه محبوبی همچون Handbrake از سه کدک ویدیویی و دو کانتینر پشتیبانی می کند. H‪.‬264 که در Handbrake به صورت پیش فرض مورد استفاده قرار می گیرد، بهترین کیفیت را در اختیار شما قرار می دهد. اما اگر بیش از کیفیت نگران حجم و سرعت کار هستید، می توانید سراغ MPEG‪-‬4 بروید.

هر دو کانتینر MKV و MP4 از استاندارد ویدیویی اچ دی H‪.‬264 پشتیبانی می کنند، اما معمولا همیشه استفاده از MKV به دلیل قابلیت های بیشتری که دارد، پشتیبانیش از کیفیت صدای بالاتر و مهم تر از همه بازمتن بودنش، بهتر است. تنها ایراد MKV این است که همه برنامه ها و دستگاه ها از آن پشتیبانی نمی کنند. بنابراین اگر می خواهید ویدیو را روی آی پد، اپل تی وی یا ایکس باکس ۳۶۰ خود بگذارید، بهتر است همان پسوند MP4 را انتخاب کنید. اما اگر قصد تماشای آن با VLC یا KMPlayer و XBMC یا دیگر برنامه هایی که از پسوند MKV پشتیبانی می کنند را دارید، در انتخاب آن شک نکنید.

اینم سایت منبع مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_t6262
24-04-2012, 09:49
این samsung-BD-d5900 گیرنده دیجیتال هم هست یا نه؟

در مورد زیرنویس:
فکر نمیکنم نیازی به mux کردن زیرنویس با فیلم داشته باشی.
شما فیلم و زیرنویس srt را همنام کن و در فلش بریز و امتحان کن. و لطفا اطلاع رسانی کن که نمایش داده میشود یا نه.

behnam129
24-04-2012, 10:27
توی youtube ریخته
هیتلره ، هــــیــــتـــــلـــــر:13:

raya2
24-04-2012, 17:23
راستش من رو هم کسی راهنمایی نکرد آخرش امروز رفتم samsung-BD-d5900 رو از یکی از نمایندگی های تهران 260.000 هزار تومن گرفتم!!

هنوز کامل امتحانش نکردم فقط از usb امشب mission impossible 4 رو 1080p همونی که 1.50 گیگ هست و سایتا برای دانلود گذاشتن با کابل hdmi و فرمت mkv رو تلویزیون 46 اینچ سونی دیدم فوق العاده بود..حالا زیرنویس رو نمیدونم اما فکر نکنم بخونه و تنها راحش احتمالا mux کردن باشه.

خود سایت سامسونگ بری هم یه سری توضیحات دیگه داده..به هر حال این تجربه روز اول خریدم بود :D

Update : یه چیزه مهمی که فهمیدم اینه که format و container با هم متفاوت هستند من انگلیسیش رو خوندم اما مقاله زیر رو هم تو نت پیدا کردم که فکر کنم خوندنش خالی از لطف نباشه.. برای همینه که مثلا یکی میاد می گه Mkv برای من اجرا شد و یکی می گه نشد و...

همانطور که می دانید، برنامه ها و اپلیکیشن های بسیاری از قبیل KMplayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_kmplayer%2F)و VLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fvlc%2F)وجود دارد که تقریبا می توانند هر فرمت ویدیویی را روی کامپیوتر شما اجرا کنند. اما واقعا چرا این همه فرمت ویدیویی مختلف داریم؟ آیا در حقیقت تفاوت زیادی میان DivX و XviD یا MP4 و MKV وجود دارد؟ هنگامی که یک دی وی دی را تبدیل می کنیم یا به شکار و دانلود فیلم روی اینترنت می رویم، بهتر است به دنبال کدام فرمت باشیم؟

دنیای فرمت های ویدیویی می تواند بسیار گیج کننده باشد، اما تنها چند نکته کوچک وجود دارد که واقعا لازم است آنها را بدانیم. اولین نکته قابل اشاره این است که فرمت ویدیویی چیزی گسترده تر از همین پسوند فایل های ویدیویی است. پسوندی مانند AVI در حقیقت یک codec با فشرده ساز ویدیویی نیست، بلکه فقط یک ظرف یا container است. container یک فرمت خاص فایل است که می تواند codecهای مختلفی از قبیل DivX یا x264 را برای فشرده سازی اطلاعات استانداردهای ویدیویی مشخصی (مانند MPEG‪-‬4 و H‪.‬264)، مورد استفاده قرار دهد.

در ادامه مطلب با نارنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همراه باشید تا آنچه را که لازم است، درباره codec و container بدانیم و ببینیم هر کدام چه مفهومی دارند و هنگام ریپ کردن و تبدیل دی وی دی ها از کدامیک باید استفاده کنیم.

codec چیست؟

بسیاری از ویدیوهایی که شما از دور و اطراف جمع می کنید، به شکلی فشرده شده اند، یعنی اینکه به گونه ای تغییر یافته و اصلاح شده اند که فضای کمتری از هارد دیسک کامپیوتر شما را اشغال کنند. برای مثال، یک دیسک بلو-ری معمولا حدود ۳۰ تا ۵۰ گیگابایت حجم دارد، که برای یک فرد عادی خیلی بیشتر از آن است که بخواهد آن را دانلود کرده یا روی هاردش نگهداری کند. پس ما فیلم ها را فشرده می کنیم تا آنها را بهتر مدیریت و نگهداری کنیم، هرچند که معمولا کمی از کیفیت تصویری آنها را از دست می دهیم.

یک codec اطلاعات را فشرده ساخته و از حالت فشرده خارج می کند. کدک فایل ویدویی را ترجمه کرده و تعیین می کند که چگونه بر روی صفحه نمایش داده شود. معمولا تعداد زیادی codec به صورت پیش فرض بر روی کامپیوتر شما نصب هستند. اما شما می توانید بسته های آماده codec اضافی را هم برای امکانات بیشتر بر روی سیستم عامل تان نصب کرده و یا اینکه از برنامه های پخش ویدویی قدرتمندی همچون VLC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fvlc)و KmPlayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_kmplayer)استفاده کنید.

دو بسته codec مناسب که استفاده از آن می تواند شما را از نصب بسیاری برنامه های جانبی بی نیاز کند، عبارتند از:
K-Lite Basic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Ffeatures_basic.htm)
Combined Community Codec Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و برخی از codec های رایج و مشهور:

FFmpeg: که شامل فرمت هایی همچون MPEG-2 که در دی وی دی استفاده می شود و فرمت MPEG-4 که فرمت استاندارد اپل در آی تیونز استور است‫.‬

DivX: با نوع مشخصی از فایل های MPEG-4 کار می کند و معمولا برای Rip و تبدیل دی وی دی ها در دوران قبل از روی کار آمدن کیفیت های HD استفاده می شد‫.‬

XviD: یک نسخه بازمتن از DivX است که در سایت های اشتراک فیلم بسیار محبوبیت دارد‫.‬

x264: که ویدیوهای با فرمت H.264 را فشرده می کند و برای ویدیوهای اچ دی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد‫.‬ فرمت ویدویی H.264 با نام MPEG-4 AVC هم شناخته می شود‫.‬

البته codecهای بسیار متفاوتی در بازار موجود است و واقعا با همراهی انواع مختلف استانداردهای MPEG می توانند حسابی گیج کننده باشند. اما به نظرم بهتر است که خودتان را چندان درگیر آنها نسازید و فقط مواردی را که در ادامه به آن اشاره می کنیم، به خاطر بسپارید.
Container چیست؟

یک Container در واقع یک بسته از فایل ها است که در ظاهر به صورت یک پسوند و فایل واحد مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا Container ترکیبی از یک کدک ویدیویی و یک کدک صوتی و چیزهای دیگری از جمله زیرنویس است. کانتینرها به شما اجازه می دهند که یک codec برای ویدیو و یک codec برای صدا انتخاب کنید. که با این روش صدای دالبی را با کیفیت بالایی به همراه ویدیویی فشرده و کم حجم در اختیار خواهید داشت. یا اینکه می توانید صدا را به صورت فشرده و mp3 درآورید تا فایل نهایی فیلم تان جای کمتری را اشغال کند. یک فایل کانتینر به شما این امکان را می دهد که کنترل بیشتری بر روی نحوه ضبط یا تبدیل فیلم های تان داشته باشید. Containerهای مشهور و پرکاربرد عبارتند از:

AVI
Matroska: که به صورت پسوند MKV استفاده می شود
MP4: که بیشترین محبوبیت را در فروشگاه آی تیونز اپل دارد‫.‬ البته گاهی اوقات به صورت پسوند M4V هم دیده می شود، اما در واقع همان کانتینر یکسان است‫.‬
MOV: که توسط اپل ایجاد شده است

تفاوت مهم میان کانتینرهای مختلف تنها در کدک های متفاوتی که پشتیبانی می کنند نیست، بلکه در دیگر امکاناتی است که در اختیارتان می گذارند، همانند بخش بندی یا زیرنویس ها. این روزها MKV یک کانتینر به شدت محبوب است. دلیل اصلی آن هم پشتیبانی از تقریبا همه کدک های ویدیویی موجود و قابلیت های کاربردی و از همه مهم تر بازمتن بودنش است.

خب، از کدامیک باید استفاده کنیم؟

این روزها اگر گشتی در وب بزنید تنها با تعداد کمی کانتینر و کدک ویدویی روبرو می شوید. DivX و XviD (همان همراه بازمتن DivX)در ویدیوهای با کیفیت استاندارد یا SD مانند فیلم های تبدیل شده از روی دی وی دی، پرکاربرد هستند . اما کم کم از رده خارج می شوند و حالا دیگر برای تبدیل دی وی دی به کار نمی روند. برنامه محبوبی همچون Handbrake از سه کدک ویدیویی و دو کانتینر پشتیبانی می کند. H‪.‬264 که در Handbrake به صورت پیش فرض مورد استفاده قرار می گیرد، بهترین کیفیت را در اختیار شما قرار می دهد. اما اگر بیش از کیفیت نگران حجم و سرعت کار هستید، می توانید سراغ MPEG‪-‬4 بروید.

هر دو کانتینر MKV و MP4 از استاندارد ویدیویی اچ دی H‪.‬264 پشتیبانی می کنند، اما معمولا همیشه استفاده از MKV به دلیل قابلیت های بیشتری که دارد، پشتیبانیش از کیفیت صدای بالاتر و مهم تر از همه بازمتن بودنش، بهتر است. تنها ایراد MKV این است که همه برنامه ها و دستگاه ها از آن پشتیبانی نمی کنند. بنابراین اگر می خواهید ویدیو را روی آی پد، اپل تی وی یا ایکس باکس ۳۶۰ خود بگذارید، بهتر است همان پسوند MP4 را انتخاب کنید. اما اگر قصد تماشای آن با VLC یا KMPlayer و XBMC یا دیگر برنامه هایی که از پسوند MKV پشتیبانی می کنند را دارید، در انتخاب آن شک نکنید.

اینم سایت منبع مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 203)

درود

1-شما که D5900 رو گرفتی, میخواستم بدونم باهاش میشه راحت رفت اینترنت و سایتهای مختلف رو مرور کرد (مثلا همین p30world) ؟

2-نرم افزارها و بازیهای SmartTV هم که اینقدر تبلیغ میکنن رو میشه باهاش از اینترنت گرفت و بصورت آفلاین ازشون استفاده کرد یا نه ؟

3-کلا چه تعداد نرم افزار و بازی داره ؟ و چه تعدادشون بدردبخور هستن ؟

پیشاپیش ممنون

satansilent
24-04-2012, 17:28
این samsung-BD-d5900 گیرنده دیجیتال هم هست یا نه؟

در مورد زیرنویس:
فکر نمیکنم نیازی به mux کردن زیرنویس با فیلم داشته باشی.
شما فیلم و زیرنویس srt را همنام کن و در فلش بریز و امتحان کن. و لطفا اطلاع رسانی کن که نمایش داده میشود یا نه.

بله طبق دفترچه و سایت خود سامسونگ --- داخل اون وجود داره که چون تو تلویزیون بود دیگه سراغ این قابلیت نرفتم
زیر نویس srt رو همنام با فیلمی که mkv بود کردم بازم خرچنگ قورباغه نشون می داد و تغییر زبان به arabic هم کار نکرد.

amir_t6262
24-04-2012, 19:45
بله طبق دفترچه و سایت خود سامسونگ --- داخل اون وجود داره که چون تو تلویزیون بود دیگه سراغ این قابلیت نرفتم
زیر نویس srt رو همنام با فیلمی که mkv بود کردم بازم خرچنگ قورباغه نشون می داد و تغییر زبان به arabic هم کار نکرد.

در تنظیمات زیرنویسش گزینه رمزگشایی یا encoding بود و شما روی عربی گذاشتی و باز هم جواب نگرفتی؟

به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن و راه حلهایی را که دادم را امتحان کن ببین مشکلت حل میشه.
چند تا زیرنویس هم گذاشتم که تست کنی.

ahma
24-04-2012, 22:45
هیتلره ، هــــیــــتـــــلـــــر:13:

يعني ----- است . :41:

satansilent
24-04-2012, 22:55
در تنظیمات زیرنویسش گزینه رمزگشایی یا encoding بود و شما روی عربی گذاشتی و باز هم جواب نگرفتی؟

به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن و راه حلهایی را که دادم را امتحان کن ببین مشکلت حل میشه.
چند تا زیرنویس هم گذاشتم که تست کنی.

مرسی دوست عزیز با برنامه srtTouni این پلیر به راحتی زیرنویس فارسی srt رو پخش میکنه..البته من یه فیلم رو کامل باهاش ندیدم ببینم مشکلی پیش میاد یا نه ولی همون 1 دقیقه اول underworld awakaning رو بدون مشکل پخش کرد

درود

1-شما که D5900 رو گرفتی, میخواستم بدونم باهاش میشه راحت رفت اینترنت و سایتهای مختلف رو مرور کرد (مثلا همین p30world) ؟

2-نرم افزارها و بازیهای SmartTV هم که اینقدر تبلیغ میکنن رو میشه باهاش از اینترنت گرفت و بصورت آفلاین ازشون استفاده کرد یا نه ؟

پیشاپیش ممنون

راستش باید به روتر و... وصل کنم تا اینارو امتحان کنم که متاسفانه روتر ندارم و چون بیشتر خانواده از tv استفاده می کنند تا من..برای همین سراغ اینترنتش هم نخواهم رفت ولی در کل تا اینجا که خوب بوده مشکل زیر نویس هم که حل شد با روش دوستمون

raya2
24-04-2012, 23:53
لطفا یکی از دوستانی که از این پخش کننده های جدید سامسونگ گرفته که به اینترنت هم وصل میشه, سوالات زیر رو جواب بده:

1-میخواستم بدونم باهاش میشه راحت رفت اینترنت و سایتهای مختلف رو مرور کرد (مثلا همین p30world) ؟

پیشاپیش ممنون

hike
29-04-2012, 14:45

Update : یه چیزه مهمی که فهمیدم اینه که format و container با هم متفاوت هستند من انگلیسیش رو خوندم اما مقاله زیر رو هم تو نت پیدا کردم که فکر کنم خوندنش خالی از لطف نباشه.. برای همینه که

اینم سایت منبع مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبارک باشه. بین این و wd tv live بنظرت کدام بهتره.. بنظرم این بیشتر می ارزه. الان wd tv live سری جدیدش 240 است. خب با 20 تومن بیشتر آدم سام رو میگیره. کسی نظری داره...

hike
30-04-2012, 15:41
متاسفانه samsung-BD-d5900 هارد اکسترنال رو پشتیبانی نمی کند. فقط فلش و ..

ahma
02-05-2012, 16:59

اين خود نقطه ضعف بزرگي است . بخاطر حجم بالا Full hd

satansilent
04-05-2012, 02:05
مبارک باشه. بین این و wd tv live بنظرت کدام بهتره.. بنظرم این بیشتر می ارزه. الان wd tv live سری جدیدش 240 است. خب با 20 تومن بیشتر آدم سام رو میگیره. کسی نظری داره...

راستش هر کدوم یه مزیت هایی دارن باید ببینید کدوم بیشتر بدردتون می خوره..مثلا وسترن هارد داخلی داره اما پلیر نداره و در مقابل سامسونگ پلیر داره اما از دیسک سخت خارجی پشتیبانی نمیکنه و فقط usb می خونه

اين خود نقطه ضعف بزرگي است . بخاطر حجم بالا Full hd

درسته تو دفترچه نوشته از دیسک سخت خارجی پشتیبانی نمیشه
نکته دیگه ای که جدیدا بهش برخورد کردم این بود که تو فیلم های wmv که کیفیت و رزولوشن پایینی داشتند مثل همین فیلم های ایرانی که 350m هستند دستگاه نمیتونه fullscreen کنه اما وقتی به تلویزیون سونی cx520 زدم خودش fullscreen نشون میداد..گفتم شاید بدرد بچه ها خورد اما چون حالا نسل hd فکر نکنم چندان مهم باشه

erfan_manutd
08-05-2012, 13:28
سلام دوستان
LG DV-9570 PM دستگاه خوبیه؟
دی وی دی پلیری ارزون تر از LG DV-9570 PM که فرمت mkv رو پخش کنه تو بازار هست؟

ahma
10-05-2012, 12:13
LG DV5570PM فكركنم 80 - ت

kiuna
21-05-2012, 18:12
دوستان من یه دستگاه پخش dvd می خوام که علاوه بر dvd از فلش هم ساپورت کنه و قیمت و کیفیتشم خوب باشه
تا 80- 90 تومن هم می تونم هزینه کنم
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید

mmf66
21-05-2012, 20:50
دوستان من میخوام یه چیزی بگم که اگه شما هم مثل من خواستین دی وی دی بخرین پشیمون نشین

من یه اسپیکر خفن گرفتم بعد گفتم یه دی وی دی خوب هم بگیرم بزنم بهش اهنگ گوش کنم و رفتم یکی از گرون ترینها رو خریدم pioneer dv-430v با قیمت 120 وقتی زدم به اسپیکر اصلا شاخ دراوردم کیفیت در حد بسیار بسیار پایین که حتی یه وی سی دی سامسونگ دارم مال 10 سال پیش کیفیتس از اون خیلی سرتره در حد یه موبایل هم نیست
حالا به نظر شما فقط پایونیر این جوریه یا همه این جورین کیفیت ساخت هم خیلی پایین بود

mr_rayan
21-05-2012, 23:36
دوستان من میخوام یه چیزی بگم که اگه شما هم مثل من خواستین دی وی دی بخرین پشیمون نشین

من یه اسپیکر خفن گرفتم بعد گفتم یه دی وی دی خوب هم بگیرم بزنم بهش اهنگ گوش کنم و رفتم یکی از گرون ترینها رو خریدم pioneer dv-430v با قیمت 120 وقتی زدم به اسپیکر اصلا شاخ دراوردم کیفیت در حد بسیار بسیار پایین که حتی یه وی سی دی سامسونگ دارم مال 10 سال پیش کیفیتس از اون خیلی سرتره در حد یه موبایل هم نیست
حالا به نظر شما فقط پایونیر این جوریه یا همه این جورین کیفیت ساخت هم خیلی پایین بود
از چه نظر کیفیتش پایینه؟نصویر؟صدا؟ساخت؟امک انات؟

mmf66
22-05-2012, 08:36
از چه نظر کیفیتش پایینه؟نصویر؟صدا؟ساخت؟امک انات؟

از همه نظر کیفیت ساخت پایین کیفیت صدا بسیار بد منوی کاربری افتضاح کنترل از راه دور بسیار بد

mr_rayan
22-05-2012, 09:01
از همه نظر کیفیت ساخت پایین کیفیت صدا بسیار بد منوی کاربری افتضاح کنترل از راه دور بسیار بد
جای تعجب داره.البته من با مدل ۴۳۰ کارنکردم ولی مدل ۴۲۰ بسیار مدل با کیفیتی بود.

kiuna
22-05-2012, 13:53
دوستان من یه دستگاه پخش dvd می خوام که علاوه بر dvd از فلش هم ساپورت کنه و قیمت و کیفیتشم خوب باشه
تا 80- 90 تومن هم می تونم هزینه کنم
چه مدل و مارکی رو پیشنهاد می کنید

هیچ کس نیست ما رو راهنایی کنه ؟
یه dvd پلیر معمولی که فلش هم بخوره و زیرنویس رو هم ساپورت کنه می خوام
تا 80-90 تومن

mmf66
22-05-2012, 16:20
تا 80-90 تومن

راستش من پایوننیر گرفتم 120 تومان اصلا راضی نبودم ولی یه مدل الجی داره mkv هم میخونه 80 تومان مدلش هم فکرکنم این باشه 5570 شاید خوب باشه ولی بازم میگم تا نخری معلوم نمیشه

kiuna
23-05-2012, 08:17
ممنون دوستان دیگه هم راهنمایی کنند ممنون میشم
چون قبل از روز پدر می خوام بگیرم

sh 25070
23-05-2012, 15:46
dvd مدل 9650pm ال جی دارم که قبلاً می تونستم با ریموتش تلویزیون ال جی رو نیز کنترل کنم ولی متأسفانه چند روزیست که کد تنظیم ریموت dvd به هم خورده ودیگه نمیشه با اون تلویزیونو کنترل کرد اگه میشه کد ریموت dvd رو بدید که بشه با اون برای تلویزیون ال جی استفاده کرد .باتشکر

hamid_IT63
23-05-2012, 16:00
تا 80-90 تومن
مدل DV-SL2400W شارپ حدود 95 تومن هست و زیر نویس انگلیسی رو ساپورت میکنه .
مشخصات :

HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) out-1080P

USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Host

DivX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Playback

DVD, DVD-R/RW, JPEG, VCD, MP3, WMA, CD-R/RW

DVD Component Video out
Remote Control

sh 25070
27-05-2012, 09:05
dvd مدل 9650pm ال جی دارم که قبلاً می تونستم با ریموتش تلویزیون ال جی رو نیز کنترل کنم ولی متأسفانه چند روزیست که کد تنظیم ریموت dvd به هم خورده ودیگه نمیشه با اون تلویزیونو کنترل کرد اگه میشه کد ریموت dvd رو بدید که بشه با اون برای تلویزیون ال جی استفاده کرد .باتشکر

اگر کسی از این مدل داره تو دفترچه راهنماش نوشته که متأسفانه من دفترچه این دستگاه رو ندارم
اگر همه اینجا جای پرسش این سئوال ها نیست لطفاً بگید تو چه قسمتی مشکلمو بیان کنم ممنون از شما

ahma
28-05-2012, 08:49
دكمه پاور DVD را فشار بده نگه دار و شماره 1

alilosting
28-05-2012, 14:00
یا الجی بخر یا شارپ چون dvd player هاشون لنز قوی دارن و اکثر فرمتها رو راحت پخش میکنن . هرچی میگیری سامسونگ نگیر که dvd player و سینمای خانگیش جونت رو به لبت میرسونه تا یه چیزی رو برات play کنه !

sh 25070
28-05-2012, 17:00
با تشکر از ahma
مشکلم حل شد ممنوع

panther99
30-05-2012, 22:42
آقا الان بهترین DVD Playar که MKV رو بدون مشکل ( حتی از روی usb ) پخش میکنه همین ال جی 9570 هست ؟؟؟؟؟؟؟ الان قیمتش تو تهران چنده ؟؟؟؟؟ میخوام بدونم کسی از دوستان اسپیکر هم وصل کرده بهش تا صدا بگیره ؟؟؟ کیفیتش چه جوریاست ؟! میخوام ببینم میتونم بهش اسپیکر 5.1 کاناله وصل کنم ( قصدم هم همینه ) و صدای با کیفیت هم بگیرم ازش یا نه ؟؟؟؟ لطفا زود جوابمو بدید . ممنون

SOOODEH
02-06-2012, 14:05
یه سوال دارم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون:46:

بلوری پلیر سامسونگ ( BD-D5900 ) را میشه به سینمای خانگی وصل کرد؟ یعنی به جای dvd player فعلی. :5:

تلویزیون هم پلاسمای سامسونگه. با هم جور میشن؟

mr_rayan
03-06-2012, 01:26
یه سوال دارم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون:46:

بلوری پلیر سامسونگ ( BD-D5900 ) را میشه به سینمای خانگی وصل کرد؟ یعنی به جای dvd player فعلی. :5:

تلویزیون هم پلاسمای سامسونگه. با هم جور میشن؟
بستگی داره سینماتون چه ورودی ای داشته باشه.اگر ورودی HDMI داشته باشه که کارتون خیلی راحته.اگر هم نه باز کارتون راحته منتها باید ببینید ورودی و خروجی های هر دو دستگاهتون چیه تا بهم وصل بشن.

SOOODEH
03-06-2012, 14:08
بستگی داره سینماتون چه ورودی ای داشته باشه.اگر ورودی HDMI داشته باشه که کارتون خیلی راحته.اگر هم نه باز کارتون راحته منتها باید ببینید ورودی و خروجی های هر دو دستگاهتون چیه تا بهم وصل بشن.

ممنون از جوابتون.

ورودی HDMI داره. ولی منظورم باند هاست. باندها به بلوری وصل میشن؟

اگه وصل شدنی نیستن، باید چیکارشون کنم؟

amin khan
05-06-2012, 22:32
سلام
اقا یه دونه از این DVD player portable که خودش ال سی دی داره میخوام بگیرم
توی بازار مارک معروف مث سونی و سامسونگ ندیدم
این مارکای متفرقه که تو بازار هست چطوره ، به درد میخوره ، قیمتاش حدودا چقدره ؟
مارشال از این دستگاه ها داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mnh40
06-06-2012, 18:46
بدرود دوستان محترم : آقا یکی به مابگه این دی وی دی پلیر های ال جی مدلهاشون چجوریه منظورم اینه که هرچی عدد میره بالا جدید تره یا اینکه میاد پایین چون قیمت 5570 هست 89000 تومن ولی قیمت 6570 هست 82000 تومن و مدل 6460 هست 63000 تومن دوم اینکه به نظر شما کدوم مدل از ال جی رو بخرم که حداقل اکثر فرمتها رو هم از رو فلش و هم از دی وی دی بخونه و فلش هم بخوره تا قیمت 90000 تومن باشه
ممنون میشم هرچه سریعتر راهنماییم کنید چون زنم داره کلمو میکنه با این فیلمای کره ایش ......:4::31:

mr_rayan
07-06-2012, 00:42
ممنون از جوابتون.

ورودی HDMI داره. ولی منظورم باند هاست. باندها به بلوری وصل میشن؟

اگه وصل شدنی نیستن، باید چیکارشون کنم؟

نه بلندگوها وصل نمیشن.شما بایستی همون روشی که من عرض کردم به کار ببری.

mr_rayan
07-06-2012, 00:44
سلام
اقا یه دونه از این DVD player portable که خودش ال سی دی داره میخوام بگیرم
توی بازار مارک معروف مث سونی و سامسونگ ندیدم
این مارکای متفرقه که تو بازار هست چطوره ، به درد میخوره ، قیمتاش حدودا چقدره ؟
مارشال از این دستگاه ها داره؟
قیمتاشون معمولا از 150 تومن به بالاست.در مورد کاراییشون نظری ندارم ولی به نظرم نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی.

mr_rayan
07-06-2012, 00:47
بدرود دوستان محترم : آقا یکی به مابگه این دی وی دی پلیر های ال جی مدلهاشون چجوریه منظورم اینه که هرچی عدد میره بالا جدید تره یا اینکه میاد پایین چون قیمت 5570 هست 89000 تومن ولی قیمت 6570 هست 82000 تومن و مدل 6460 هست 63000 تومن دوم اینکه به نظر شما کدوم مدل از ال جی رو بخرم که حداقل اکثر فرمتها رو هم از رو فلش و هم از دی وی دی بخونه و فلش هم بخوره تا قیمت 90000 تومن باشه
ممنون میشم هرچه سریعتر راهنماییم کنید چون زنم داره کلمو میکنه با این فیلمای کره ایش ......:4::31:
فکر کنم مدل هایی که آخرشون 70 داره سری های جدید هست و اونایی که آخرش 60 داره سری های قدیمی تر.تو ساپورت فرمت ها میشه گفت یکسان هستند.شما 5570 رو بگیر.

mreza_1360
07-06-2012, 07:58
سلام

من یه هوم تیتر سونی مدل DZ870 دارم که پورت USB داره ولی فیلم نمی خونه، می خواستم بدونم راهی هست که بشه فیلم بخونه ؟ مثل آپگرید یا یه راه سخت افزاری.

سپاس

panther99
07-06-2012, 15:21
آقا قیمت DVD Player های 3بعدی رو کسی نداره ؟؟؟ مارک سونی و پناسونیک اگه هست .
سونی مدل S480 هست .
یه مدل هم ال جی دیدم که فکر میکنم 160 تومن بود بلو ری . حالا نمیدونم 3D بود یا نه .
کلا قیمت 3ی رو میخوام . ممنون .

SOOODEH
07-06-2012, 20:19
نه بلندگوها وصل نمیشن.شما بایستی همون روشی که من عرض کردم به کار ببری.

ممنون از راهنماییتون.:20:

mr_rayan
07-06-2012, 20:28
سلام

من یه هوم تیتر سونی مدل DZ870 دارم که پورت USB داره ولی فیلم نمی خونه، می خواستم بدونم راهی هست که بشه فیلم بخونه ؟ مثل آپگرید یا یه راه سخت افزاری.

سپاس
به سایت سونی سر بزنید ببینید آپدیتی برای دستگاهتون وجود داره یا نه که البته بعید می دونم همچین قابلیتی اضافه بشه.کلا کار ی نمیشه کرد برای مشکل شما.

mr_rayan
07-06-2012, 20:33
آقا قیمت DVD Player های 3بعدی رو کسی نداره ؟؟؟ مارک سونی و پناسونیک اگه هست .
سونی مدل S480 هست .
یه مدل هم ال جی دیدم که فکر میکنم 160 تومن بود بلو ری . حالا نمیدونم 3D بود یا نه .
کلا قیمت 3ی رو میخوام . ممنون .
بلوری پلیر 3d قیمتش از 250 به بالاست.
مدل s480 سونی 400 تومن قیمت داره.ال جی معمولا قیمت های پایین تری داره.با 240 می تونی 660 رو تهیه کنی.و یا با 260 تومن می تونی مدل 5900 سامسونگ رو تهیه کنی.

mreza_1360
08-06-2012, 21:43
به سایت سونی سر بزنید ببینید آپدیتی برای دستگاهتون وجود داره یا نه که البته بعید می دونم همچین قابلیتی اضافه بشه.کلا کار ی نمیشه کرد برای مشکل شما.

مرسی از پاسختون

یه سوال دیگه اینکه من زیرنویس های srt فارسی رو توی دستگاهم مشکل دارم باهاشون، یعنی نشون نمیده
راه حلی هست ؟

sony DZ870

mr_rayan
09-06-2012, 00:44
مرسی از پاسختون

یه سوال دیگه اینکه من زیرنویس های srt فارسی رو توی دستگاهم مشکل دارم باهاشون، یعنی نشون نمیده
راه حلی هست ؟

sony DZ870
تو بعضی دی وی دی پلیر های جدید این قابلیت وجود داره ولی تو مدل های قدیمی تر این قابلیت وجود نداره وکاریش هم نمیشه کرد جز تبدیل srt به sub/idx .البته ناگفته نمونه دی وی دی پلیرهایی که ساپورت srt رو دارند باز هم خیلی وقتا بازی در میارن.

aram23
19-06-2012, 18:38
سلام دستگاه RDR-HX980دارم تو انستال ستابش یه شماره دیفالت داشت من زدم رو 1 الان کنترل کار نمی کنه شماره 1 رو صفحه کنار تایمر اومده ممنون می شم راهنمای کنید چطوری بر گردونم به حالت اولیه

aram23
20-06-2012, 20:44
آقا خواهشا یکی جواب بده کسی نیست جواب منو بده

davood-d
25-06-2012, 23:18
سلام دستگاه RDR-HX980دارم تو انستال ستابش یه شماره دیفالت داشت من زدم رو 1 الان کنترل کار نمی کنه شماره 1 رو صفحه کنار تایمر اومده ممنون می شم راهنمای کنید چطوری بر گردونم به حالت اولیه

اگر از روي پنل جلو وارد ستاپ ميشه ؟ ببين دوباره ميشه از اونجا تنظيمات به حالت كارخانه برگردوند.

SevenCity
27-06-2012, 18:15
یه دی وی دی پلیر سامسونگ چند ساله داریم امروز دیدم موزیک یعنی MP3 پلی نمیکنه و میگه دیسک رو بررسی کن حتی دیویدی جدید هم زدم اما باز هم پخش نکرد روی دیویدی سونی هم زدم باز هم پخش نکرد ولی توی تصویری مشکل نداره و پخش میکنه قبلا هم چنین مشکلی نداشت
مشکلش چیه؟

d s
08-07-2012, 00:09
سلام
یه dvd player samsung میخام که خروجی hdmi داشته باشه , usb هم ساپورت کنه

mrmostafa
14-07-2012, 09:11
دوستان من 2 سال پيش كه ال سي دي سامسونگ خريدم يه سينما خانواده هم گرفتم كه اصلا هيچ فرمت تصويري مثل Avi - Mpeg - wmv رو پخش نميكنه و الان هر چي دي وي دي و سي دي ميذارم داخلش نميتونه بخونه بعد اجكت ميكنه فكر كنم لنزش خراب شده كه نميدونم قيمت تعميرش چقدر هست اگر قرار باشه 50 هزار بشه ترجيح ميدم يه دي وي دي پلير بخرم. حالا ميخواستم بدونم دي وي دي پلير كه فرمت هاي Avi- mpeg هر چي كه هست و فرمت هاي رايج ديگه رو پشتيباني كنه و خوب و با كيفيت باشه و امكانات و پورت هاي رايج رو داشته باشه؟!چه پليري خوبه؟؟؟ ضمنا ميتونم به باندهاي سينما خانواده سامسونگ كه خراب شده وصل كنم ؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

majidss
15-07-2012, 17:32
سلام به تمامی دوستان
لطفا راهنمایی کنید بهترین مارک و مدل دستگاه خانگی که قابلیت موارد زیر رو داشته باشه؟؟
6-لنز قوی داشته باشه
سپاس

davood-d
19-07-2012, 23:28
دوستان من 2 سال پيش كه ال سي دي سامسونگ خريدم يه سينما خانواده هم گرفتم كه اصلا هيچ فرمت تصويري مثل Avi - Mpeg - wmv رو پخش نميكنه و الان هر چي دي وي دي و سي دي ميذارم داخلش نميتونه بخونه بعد اجكت ميكنه فكر كنم لنزش خراب شده كه نميدونم قيمت تعميرش چقدر هست اگر قرار باشه 50 هزار بشه ترجيح ميدم يه دي وي دي پلير بخرم. حالا ميخواستم بدونم دي وي دي پلير كه فرمت هاي Avi- mpeg هر چي كه هست و فرمت هاي رايج ديگه رو پشتيباني كنه و خوب و با كيفيت باشه و امكانات و پورت هاي رايج رو داشته باشه؟!چه پليري خوبه؟؟؟ ضمنا ميتونم به باندهاي سينما خانواده سامسونگ كه خراب شده وصل كنم ؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

الان فقط اين مدل از ال جي هست كه بيشترين فرمت هاي تصوير اجرا ميكند

davood-d
19-07-2012, 23:30
سلام به تمامی دوستان
لطفا راهنمایی کنید بهترین مارک و مدل دستگاه خانگی که قابلیت موارد زیر رو داشته باشه؟؟
6-لنز قوی داشته باشه
سپاس

شما كه كارت با usb چرا پلير ميخواي؟ مديا پلير بخر تمام فرمت هارو پخش مي كند .

majidss
24-07-2012, 12:33
با سلام
دوستان از این دو برند کدوم بهتره؟؟
lg 692
pionner 3022
میخوام زیر نویس فارسی روان و خوانا پخش کنه
آیا این دستگاها دیجیتال که قابلیت پخش dvd هم داره یعنی هم dvd و هم دیجیتال داره کیفیت مناسبی داره و میشه یه خوبی از هر دو استفاده کرد؟؟
ممنون

SOOODEH
26-07-2012, 13:58
سلام به همگی

میشه راهنماییم کنید; چه جوری میشه زیرنویس فارسی (همه ی فرمت ها ) رو توی دستگاه Samsung BD-D5900 نمایش داد؟؟؟:20:

به طوریکه کاملا خوانا باشه و روی فیلم های با فرمت mkv و dvix نشون بده. تنظیمات خود دستگاه و انجام دادم ولی نشون نمیده. وقتی هم روی فیلم save باشه به صورت حروف نشون میده. :41:

mr_rayan
27-07-2012, 01:35
سلام به همگی

میشه راهنماییم کنید; چه جوری میشه زیرنویس فارسی (همه ی فرمت ها ) رو توی دستگاه Samsung BD-D5900 نمایش داد؟؟؟:20:

به طوریکه کاملا خوانا باشه و روی فیلم های با فرمت mkv و dvix نشون بده. تنظیمات خود دستگاه و انجام دادم ولی نشون نمیده. وقتی هم روی فیلم save باشه به صورت حروف نشون میده. :41:
تاپیک زیر رو مطالعه کن شاید مشکلت حل بشه.

NewDesigner
28-07-2012, 15:27
سلام به تمامی دوستان
6-لنز قوی داشته باشه
سپاس

من مدل DV-SL2400W شارپ دارم . یکی از خوبیاش اینه که لنز قوی داره و هر چی میذارم راحت پخش میکنه و اعصاب خوردی نداره .

ویژگیها:

HDMI out-1080P

USB Host

DivX Playback

DVD Component Video out
Remote Control

Soroush-S
28-07-2012, 15:31
من مدل DV-SL2400W شارپ دارم . یکی از خوبیاش اینه که لنز قوی داره و هر چی میذارم راحت پخش میکنه و اعصاب خوردی نداره .

ویژگیها:

HDMI out-1080P

USB Host

DivX Playback

DVD Component Video out
Remote Control

چند گرفتی ؟

VAHID
31-07-2012, 21:21
پایین ترین قیمت dvd ای که mkv رو ساپورت کنه با زیر نویس و hdmi هم بخوره چیه؟؟؟

NewDesigner
01-08-2012, 14:18
چند گرفتی ؟
با گارانتی 94 تومن خریدم .
فعلا" که ازش راضیم .

همساده
01-08-2012, 14:36
پایین ترین قیمت dvd ای که mkv رو ساپورت کنه با زیر نویس و hdmi هم بخوره چیه؟؟؟
من ایکس ویژن دارم مدل DVD-XDVP-767
حدودا" 2 ماه پیش خریدمش 60 تومن . HDMI داره و mkv و divx رو ساپورت می کنه .
نمیدونم از این ارزونترم داریم یا نه .

مشخصات دستگاه من :
DivX, XVID,MP3
Composite video output, S-Video output, Component video output, HDMI Output
Dolby AC-3 5.1
USB Port
HDMI Cable
SD Card Reader
CD Ripping

CD Ripping همون قابلیت کپی کردن فایل های صوتی از CD یا HDCD و ذخیره کردن آنها با فرمت فایلهای صوتی دیجیتالی یعنی MP3 بر روی درایو USB است.

amin_sevda
02-08-2012, 23:46
سلام دوستان من تازیگیا یه 140 pioneer خریدم واسه فایلهای mkv و xvid و ... که با usb اجرا میکنم مشکل عمده پخش نشدن زیرنویس فارسیه که به نشون میده اما نه زبون درست
میخواسنم کمکم کنید

amin_sevda
04-08-2012, 11:59
سلام دوستان من تازیگیا یه 140 pioneer خریدم واسه فایلهای mkv و xvid و ... که با usb اجرا میکنم مشکل عمده پخش نشدن زیرنویس فارسیه که به نشون میده اما نه زبون درست
میخواسنم کمکم کنید
چرا جواب نمیدن دوستان؟

alirezaplus
06-08-2012, 16:02
چرا جواب نمیدن دوستان؟
فرمت زیر نویس رو عوض کن ببین جواب میده یا نه .

ebifcb
06-08-2012, 16:17
والا ما یه ال جی داشتیم خیلی هم راضی بودیم

ebifcb
06-08-2012, 16:18
بچه ها سامسونگ دارن و راضی ان

amin_sevda
07-08-2012, 08:22
فرمت زیر نویس رو عوض کن ببین جواب میده یا نه .
منظورت چیه ؟
یعنی sub کنم؟

mrmostafa
08-08-2012, 09:14

مشخصات دستگاه من :
DivX, XVID,MP3
Dolby AC-3 5.1
USB Port
HDMI Cable
SD Card Reader
CD Ripping

CD Ripping همون قابلیت کپی کردن فایل های صوتی از CD یا HDCD و ذخیره کردن آنها با فرمت فایلهای صوتی دیجیتالی یعنی MP3 بر روی درایو USB است.

دوست عزيز مدل دقيق دستگاه چيه؟؟ راضي هستي؟؟ خوبه؟؟؟؟ ممنون

davood-d
19-08-2012, 00:42
میخواسنم کمکم کنید

زيرنويس srt اكثرا درست پخش نمي كنند
مديل پلير بخريد وقتي كارتون با فلش و زيرنويسه

همساده
25-08-2012, 11:32
دوست عزيز مدل دقيق دستگاه چيه؟؟ راضي هستي؟؟ خوبه؟؟؟؟ ممنون
مدلش XDVP-767 ایکس ویژن هست . آره لنزش قویه و خوب کار میکنه . قیمتشم با توجه به مشخصاتش خوبه . گارانتیش هم معتبره .

hmohamadi_64
25-08-2012, 13:46
سلام
یه دستگاه که فرمتهای MKV و divx رو هم پخش کنه و مشکل خوندن دی وی دی های خشدار رو نداشته باشه و قیمتش هم زیر 100 تومن باشه به نظر شما چیه؟
میخوام از بابت کیفیتش خیالم هم راحت باشه.
دوستان خواهش می کنم راهنماییم کنید.

davood-d
25-08-2012, 21:44
سلام
یه دستگاه که فرمتهای MKV و divx رو هم پخش کنه و مشکل خوندن دی وی دی های خشدار رو نداشته باشه و قیمتش هم زیر 100 تومن باشه به نظر شما چیه؟

زير100 نداريم
يه مدل ال جي هست كه 140 قيمت داره و انچنان اعتباري در پخش MKV نداره.

LEICA
27-08-2012, 23:59
دوستان در زمینه ی پلیر مناسب با فرمت MKV و زیرنویس SRT کدوم مدل پیشنهاد میشه؟ (در محدوده 200- 250)
از ابتدا تا به حال مباحث رو دنبال کردم

اما هنوز به نتیجه نرسیدم

دوستانی که ایکس ویژن دارن ، دستگاه با SRT فارسی و دی وی دی رایتی مشکل نداره؟(این خیلی مهمه)
از تجربیاتتون بگید

davood-d
28-08-2012, 00:53
دوستان در زمینه ی پلیر مناسب با فرمت MKV و زیرنویس SRT کدوم مدل پیشنهاد میشه؟ (در محدوده 200- 250)
از ابتدا تا به حال مباحث رو دنبال کردم

اما هنوز به نتیجه نرسیدم

دوستانی که ایکس ویژن دارن ، دستگاه با SRT فارسی و دی وی دی رایتی مشکل نداره؟(این خیلی مهمه)
از تجربیاتتون بگید

هيچ دي وي دي پليري جزء يه مدا ال جي MKV پخش نميكنه اونم فكر نكنم اچ دي پخش كنه
زيرنوريس SRT هيچ كدوم پخش نميكنند

LEICA
29-08-2012, 17:53
باید یه فیلم بذاریم جیبمون ، بریم تو مغازه ها
هر جا رسیدیم بذاریم ببینیم کدوم جواب میده

خسته شدم از بس فیلم تو کامپیوتر نگاه کردم

davood-d
29-08-2012, 19:00
باید یه فیلم بذاریم جیبمون ، بریم تو مغازه ها
هر جا رسیدیم بذاریم ببینیم کدوم جواب میده

خسته شدم از بس فیلم تو کامپیوتر نگاه کردم

يه مديا پلير بخر همون فايل هارو بريز رو فلش بزن به مديا پلير با تي وي ببين.

wsxwsx
29-08-2012, 19:34
دوستان نظرتون در مورد دی وی دی پلیر DV-430 پایونیر چیه؟ در مقایسه با 758 سونی کدام را پیشنهاد میدین؟ کیفیت صدا و تصویر و قوی بودن لنز برام مهمه و نمیخوام باهاش فایلهای mkv و Divx نگاه کنم.غیر از این دو مدل شما چه پلیری را تا حدود 200 تومان پیشنهاد میدین؟

davood-d
31-08-2012, 23:38
دوستان نظرتون در مورد دی وی دی پلیر DV-430 پایونیر چیه؟ در مقایسه با 758 سونی کدام را پیشنهاد میدین؟ کیفیت صدا و تصویر و قوی بودن لنز برام مهمه و نمیخوام باهاش فایلهای mkv و Divx نگاه کنم.غیر از این دو مدل شما چه پلیری را تا حدود 200 تومان پیشنهاد میدین؟

پايونير بهتر جواب داده و هركي خريده راضي بوده

Mostafa2007i
01-09-2012, 11:58
پايونير بهتر جواب داده و هركي خريده راضي بوده

این مدل پایونیر DV-430 زیرنویس srt فارسی و فرمت MKV رو میخونه؟

mr_rayan
01-09-2012, 13:35
این مدل پایونیر DV-430 زیرنویس srt فارسی و فرمت MKV رو میخونه؟
نه نمی خونه.همونطوری که داوود عزیز چندتا پست قبل تر عرض کرد اگر دنبال فرمت MKV هستید باید برید سراغ مدل های LG که البته اونا هم فرمت MKV رو اگر HD باشه پخش نمی کنه و فرمت SD رو پخش می کنه یعنی فایل های Dvdrip.
زیرنویس فارسی srt هم که پایونیر ساپورت نداره.مدل های LG ساپورت داره که اونم بگیر نگیر داره.

aron110
04-09-2012, 14:01
سلام
من یه dvd player میخوام که موقعی که داری آهنگ کوش میکنی بتونه تو folder آهنگارو بصورت random پخش کنه
اگه کسی مدلیو سراغ داره بهم بگه
مرسی

Mostafa2007i
06-09-2012, 19:42
نه نمی خونه.همونطوری که داوود عزیز چندتا پست قبل تر عرض کرد اگر دنبال فرمت MKV هستید باید برید سراغ مدل های LG که البته اونا هم فرمت MKV رو اگر HD باشه پخش نمی کنه و فرمت SD رو پخش می کنه یعنی فایل های Dvdrip.
زیرنویس فارسی srt هم که پایونیر ساپورت نداره.مدل های LG ساپورت داره که اونم بگیر نگیر داره.

مرسی

پس با این اوصاف هیچ دستگاهی نیست که MKV های اچ دی رو بخونه و زیرنویس فارسی هم نشون بده
دی وی دی رام هم داشته باشه!!!!!!!

یعنی هیچ مدلی نیست!!!؟؟؟؟
عجبا:18:

mr_rayan
06-09-2012, 22:37
مرسی

پس با این اوصاف هیچ دستگاهی نیست که MKV های اچ دی رو بخونه و زیرنویس فارسی هم نشون بده
دی وی دی رام هم داشته باشه!!!!!!!

یعنی هیچ مدلی نیست!!!؟؟؟؟
عجبا:18:
نه.شما بایستی یه دستگاه HD پلیر تهیه کنی که قابلیت اتصال دی وی دی درایو هم داشته باشه.اینطوری کارت راه میفته.

Mostafa2007i
07-09-2012, 12:18
نه.شما بایستی یه دستگاه HD پلیر تهیه کنی که قابلیت اتصال دی وی دی درایو هم داشته باشه.اینطوری کارت راه میفته.

ممنون از جوابتون

شما چنین دستگاهی سراغ دارید؟
حالا زیرنویس رو هم اگر پخش نکرد مهم نیست. زیرنویس رو به فیلم میچسبونم

فقط میخوام فیلمهای MKV که کیفیت بالا هستند رو با DVD و یا از USB برام پخش کنه

چیزی سراغ دارید معرفی کنین

بازم مرسی

mr_rayan
07-09-2012, 13:31
ممنون از جوابتون

شما چنین دستگاهی سراغ دارید؟
حالا زیرنویس رو هم اگر پخش نکرد مهم نیست. زیرنویس رو به فیلم میچسبونم

فقط میخوام فیلمهای MKV که کیفیت بالا هستند رو با DVD و یا از USB برام پخش کنه

چیزی سراغ دارید معرفی کنین

بازم مرسی
مورد که زیاده.شما به سایت زیر برید و لینک مشخصات و قیمت رو ببینید و مناسب با سلیقتون خرید کنید.

aron110
08-09-2012, 10:51
یکی هم جواب مارو بده:41:

mr_rayan
08-09-2012, 11:25
این قابلیت رو فکر کنم همه دی وی دی پلیرها دارند.

aron110
08-09-2012, 11:49
این قابلیت رو فکر کنم همه دی وی دی پلیرها دارند.
نه ندارن
من چند تا تست کردم نداشتن
از چند تا فروشگاهم پرسیدم اونا هم نمیدونستن
اگه مدلی رو میشناسید لطفا راهنمایی کنید
مرسی

mr_rayan
08-09-2012, 13:28
نه ندارن
من چند تا تست کردم نداشتن
از چند تا فروشگاهم پرسیدم اونا هم نمیدونستن
اگه مدلی رو میشناسید لطفا راهنمایی کنید
مرسی
من تا حالا توجه نکردم ولی روی دی وی دی پلیرهای چینی دیدم.روی کنترل دکمه اش رو دیدم.

aron110
08-09-2012, 14:29
من تا حالا توجه نکردم ولی روی دی وی دی پلیرهای چینی دیدم.روی کنترل دکمه اش رو دیدم.
چینی شو نمیخوام
مارک دار باشه:31:
اگه سراغ دار بیزحمت معرفی کن

siavashbehzad1
08-09-2012, 14:44
سونی فقط از نظر من

Soroush-S
08-09-2012, 16:22

شما یمقدار دقیقتر خواستتونو بگین

aron110
09-09-2012, 12:06
شما یمقدار دقیقتر خواستتونو بگین
یه dvd player میخوام که موقعی که موزیک میخوام گوش کنم بتونه آهنگارو بصورت random انتخاب کنه
مثل دکمه Shuffle تو مدیا پلیر ویندوز
مرسی

wsxwsx
17-09-2012, 03:42
یه dvd player میخوام که موقعی که موزیک میخوام گوش کنم بتونه آهنگارو بصورت random انتخاب کنه مثل دکمه Shuffle تو مدیا پلیر ویندوز مرسی پایونیر مدل DV-610 با اپدیت فیرم ویر دارای قابلیت پخش رندم اهنگ میشه که برای اینکار کافیه کلید شماره 7 کنترل را برای چند لحظه فشار دهید.در زیر منوی Play mod هم امکان پخش رندم و برنامه ریزی شده وجود داره

aron110
17-09-2012, 11:21
پایونیر مدل DV-610 با اپدیت فیرم ویر دارای قابلیت پخش رندم اهنگ میشه که برای اینکار کافیه کلید شماره 7 کنترل را برای چند لحظه فشار دهید.در زیر منوی Play mod هم امکان پخش رندم و برنامه ریزی شده وجود داره
مرسی دوست عزیر
ولی چرا تو سایتش نیست و فیرم ور دستگاه رو از کجا بیارم
قیمتشم میدونی چنده و کجا برم دنبالش

wsxwsx
17-09-2012, 15:09
مرسی دوست عزیر
ولی چرا تو سایتش نیست و فیرم ور دستگاه رو از کجا بیارم
قیمتشم میدونی چنده و کجا برم دنبالش
الان مدل 610 تولید نمیشه بهمین دلیل در سایت پایونیر دیده نمیشه مشخصات کاملش را اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میشه دید.اقای برزین در بخش نظرات وبلاگشون این پلیر ( Pioneer DV-610 AV ) و دنون 1740 را بهم معرفی نمودند.( پرسیده بودم یه دی وی دی پلیر با لنز قوی و کیفیت صدا و تصویر بالا میخوام صرفا برای پخش DVD ، نه برای پخش فایلهای DivX و mkv )
از طریق نظرات داده شده در همون وبلاگ با یکی از دوستانی که در همین سایت هم فعالیت دارند اشنا شدم و از ایشون بصورت پستی DV-610AV-K با قیمتی مناسب خرید کردم ،دستگاه هم سالم و اک بدستم رسید.در ضمن 610 سری S نقره ای رنگ و سری K مشکی رنگه که فقط در رنگ متفاوتند . برای دانلود فیرم ویر و مولتی کد نمودن و اشنایی بیشتر با این پلیر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سر بزن.
این هم بگم که پلیر پایونیر از زیرنویس srt فارسی پشتیبانی نمیکنه که برای من مهم نبود و فقط کیفیت پخش دی وی دی برام اهمیت داشت،

alilosting
18-09-2012, 10:49
سلام
DV-SL2400W شارپ 97000 تومنه . ژاپنی هست و لنز قوی داره واسه همین مشکلی توی اجرا نداره .

USB Host

DivX Playback

DVD Component Video out

Remote Control

HDMI out-1080P

reza77
20-09-2012, 00:40
سلام دوستان قصد دارم يک پلير حالا dvd يا hd مديا بگيرم تا 150 هم ميخوام هزينه کنم، اولويتهام پخش اکثر فرمتها بخصوص mkv و divx با پسوند avi هست همچنين اگر wmv رو بتونه پخش کنه خوبه کيفيت هم بتونه تا فول hd پخش کنه بخصوص از طريق usb. اينکه چه برندي باشه برام مهم نيست فقط کيفيت نسبتا خوبي داشته باشه و قيمتش حتي الامکان از 150 بالا نزنه

reza77
20-09-2012, 23:16
سلام دوستان قصد دارم يک پلير حالا dvd يا hd مديا بگيرم تا 150 هم ميخوام هزينه کنم، اولويتهام پخش اکثر فرمتها بخصوص mkv و divx با پسوند avi هست همچنين اگر wmv رو بتونه پخش کنه خوبه کيفيت هم بتونه تا فول hd پخش کنه بخصوص از طريق usb. اينکه چه برندي باشه برام مهم نيست فقط کيفيت نسبتا خوبي داشته باشه و قيمتش حتي الامکان از 150 بالا نزنه

اين دستگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خريداري شد بدستم برسه ببينم چطوره

davood-d
22-09-2012, 06:05
اين دستگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خريداري شد بدستم برسه ببينم چطوره

اطلاعاتي كه داده اشتباهه

پشتیبانی از آخرین تکنولوژی صوتی DTS ، پخش صدا با نهایت کیفیت ، DOLBY DIGITAL LIVE
اين اخرين تكنولوژي صدا نيست

امکان مشاهده فيلم هاي سه بعدي آناگليف با عينک مخصوص : از طریق دیسک بلوری سه بعدی اورجینال و به همراه درایو نوری Blu-ray متصل به دستگاه
فيلم آناگليف براي زمان غار نشيدن هاست اصلا معلوم نيست خريدار چي فرض كرده:27:

vzn
25-09-2012, 09:48
سلام
روز بخیر
یه دی وی دی پلیر خانگی میخوام که کیفیت خوبی داشته باشه. ظریق مریف هم باشه .
چی پیشنهاد می کنید؟ قیمت رو هم بگید.
bluray player چنده؟

XFACTOR
27-09-2012, 01:31
سلام شما باشین بین دی وی دی پلیر های زیر کدوم رو انتخاب می کنین؟

LG 9570PM
Samsung E-360 این مدل هارد هم می خوره اما نمی دونم زیرنویس فارسی میخونه یا نه؟ و اینکه چه زیرنویسایی رو می خونه !؟؟
Sony s645

و یا
بلو-ری سه بعدی BD-D5900‎
LG b670

XFACTOR
27-09-2012, 14:35
امروز بلوری پلیر LG BD-760 به قیمت 265 (با تخفیف 255) خریده شد! تا حالا هرچی داشتم خونده + سرعت خوندن دی وی دی هم عالیه + زیرنویس srt فارسی رو هم ساپورت کرد + هارد هم می خوره و 3D هم پخش می کنه

من که راضیم + فقط باید بلوری باهاش تست کنم که فعلا در دسترسم نیست.

بدرود

davood-d
28-09-2012, 22:51
سلام شما باشین بین دی وی دی پلیر های زیر کدوم رو انتخاب می کنین؟

LG 9570PM
Samsung E-360 این مدل هارد هم می خوره اما نمی دونم زیرنویس فارسی میخونه یا نه؟ و اینکه چه زیرنویسایی رو می خونه !؟؟
Sony s645

و یا
بلو-ری سه بعدی BD-D5900‎
LG b670

من باشم دو مدل زير انتخاب مي كنم
بلو-ری سه بعدی BD-D5900‎
LG b670

puya-64
02-10-2012, 16:37
دوست عزیزی که بلو ری ال جی 670 خریدی امکان ضبط برنامه هم داره؟
5900 سامسونگ امکان ضبط داره؟ مدلی میخوام که ضبط بکنه

puya-64
03-10-2012, 15:04
من به این نتیجه رسیدم که مدیا پلیر بخرم ولی نمیدونم از کجا! تو اینترنت یه سایت پیدا کردم ولی فقط یه مدل داشت که برام گرون بود -R6s Egreat میخوام. کسی میتونه اورژانسی راهنماییم کنه؟!

davood-d
05-10-2012, 05:14
من به این نتیجه رسیدم که مدیا پلیر بخرم ولی نمیدونم از کجا! تو اینترنت یه سایت پیدا کردم ولی فقط یه مدل داشت که برام گرون بود -R6s Egreat میخوام. کسی میتونه اورژانسی راهنماییم کنه؟!

hoseynn
06-10-2012, 01:31
خسته نباشید
من می خوام یه پلیر بخرم. میشه راهنماییم کنین؟
قیمت حدود 100 تومن
mkv بخونه و فیلم با کیفیت 1080 هم بخونه. زیرنویس و هم ساپورت کنه.

puya-64
08-10-2012, 15:40
جناب davood-d ممنون

davood-d
11-10-2012, 03:00
خسته نباشید
من می خوام یه پلیر بخرم. میشه راهنماییم کنین؟
قیمت حدود 100 تومن
mkv بخونه و فیلم با کیفیت 1080 هم بخونه. زیرنویس و هم ساپورت کنه.

دي وي دي فايل 1080 پخش نميكنه.
با 100 ديگه نميشه دي وي دي خوب خريد

Khazuk
28-10-2012, 20:06

مشخصات دستگاه من :
DivX, XVID,MP3
Dolby AC-3 5.1
USB Port
HDMI Cable
SD Card Reader
CD Ripping

mp4 و mkv ساپورت نمیکنه حتی زبان و زیرنویس فارسی هم ساپورت نمیکنه من که کور پشیمون شدم شما ها اشتباه من نکنید

davood-d
28-10-2012, 20:32
mp4 و mkv ساپورت نمیکنه حتی زبان و زینویس فارسی هم ساپورت نمیکنه من که کور پشیمون شدم شما ها اشتباه من نکنید

بارها گفته شده دي وي دي پليرها اين قابليت هارو ندارن!

Amir_Ariamehr2003
03-11-2012, 19:43
سلام دوستان
راستش یه dvd player میخوام که mkv , فرمتهای رایج رو با زیر نویس ساپرت کنه و برام اصلا مهم نیست hd or FullHd باشه یا نباشه
فقط فرمتهای رایج رو با زیرنویس ساپورت کنه. همین
قیمت هم تا نهایت 100-110 ترجیحا و حتی پایینتر

Amir_Ariamehr2003
04-11-2012, 20:04
سلام دوستان
راستش یه dvd player میخوام که mkv , فرمتهای رایج رو با زیر نویس ساپرت کنه و برام اصلا مهم نیست hd or FullHd باشه یا نباشه
فقط فرمتهای رایج رو با زیرنویس ساپورت کنه. همین
قیمت هم تا نهایت 100-110 ترجیحا و حتی پایینتر

کسی نیمیتونه کمکی کنه؟؟؟

davood-d
05-11-2012, 02:42
کسی نیمیتونه کمکی کنه؟؟؟

يه گفتگو بالاتر گفته شده MKV و زيرنويس SRT هيچ دي وي دي پخش نميكنه
يه مدا ال جي هست كه MKV پخش ميكنه اونم تا فرمت استاندارد الان معلوم نيست چند شده

Amsha
11-11-2012, 11:08
باسلام خدمت دوستان عزیز
می خواست یه پلیر بخرم که بتونه فایلهای MKV رو بازیرنویس فارسی ساپورت کنه، چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟ قیمتش هم مهم نیست

rjhmk
12-11-2012, 11:30
باسلام خدمت دوستان عزیز
می خواست یه پلیر بخرم که بتونه فایلهای MKV رو بازیرنویس فارسی ساپورت کنه، چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید؟ قیمتش هم مهم نیست
برای پخش mkv روی دی وی دی پلیر حساب نکن بهتره مدیا پلیر اچ دی بگیری

Amsha
12-11-2012, 12:50
برای پخش mkv روی دی وی دی پلیر حساب نکن بهتره مدیا پلیر اچ دی بگیری

سلام، آخه یه جائی رو پیدا کردم که سریالهاشو به صورت HD720 میفروشه اونم روی دی وی دی، من خودم یه بلوری پلیر سامسونگ دارم ولی زیرنویس فایلهای MKV رو جدا جدا و برعکس نشون میده ( مثل: گفت = ت ف گ ) نمی دونم باید چکار کرد، اگه کسی میتونه کمکم کنه توی این اوضاع اقتصادی حداقل یه پلیر دیگه نخرم.
ممنونم

mr_rayan
12-11-2012, 16:51
سلام، آخه یه جائی رو پیدا کردم که سریالهاشو به صورت HD720 میفروشه اونم روی دی وی دی، من خودم یه بلوری پلیر سامسونگ دارم ولی زیرنویس فایلهای MKV رو جدا جدا و برعکس نشون میده ( مثل: گفت = ت ف گ ) نمی دونم باید چکار کرد، اگه کسی میتونه کمکم کنه توی این اوضاع اقتصادی حداقل یه پلیر دیگه نخرم.
ممنونم
شما کاری از دستت بر نمیاد.شاید تو گوگل سرچ کنی و راه حل هایی برای بعضی از پلیرها پیدا بشه ولی باز بازده 100% نداره.بهترین راه حل برای خلاصی از این مشکلات خرید HD پلیر هستش که اساس کارش بر این پایه قرار داده شده.

camry
13-11-2012, 10:55
سلام میخواستم یه dvd player بگیرم که usb خور باشه و با usb بتونم فیلم های با فرمت mkv رو پخش کنم بودجه هم تا 100 و نهایتش 150
اگر با این بودجه چیز خوب گیر نمیاد hd media player چطورن ؟ قیمتاشون به بودجه من میخوره ؟

ممنون

mr_rayan
13-11-2012, 16:03
سلام میخواستم یه dvd player بگیرم که usb خور باشه و با usb بتونم فیلم های با فرمت mkv رو پخش کنم بودجه هم تا 100 و نهایتش 150
اگر با این بودجه چیز خوب گیر نمیاد hd media player چطورن ؟ قیمتاشون به بودجه من میخوره ؟

ممنون
سلام.بارها توی تاپیک گفته شده که برای فرمت mkv دی وی دی پلیر مناسب نیست چون ساپورت زیرنویس srt این وسط مقوله خیلی مهمیه که معمولا از قلم می افته.شما hd پلیر تهیه کنی خیالت دیگه راحته راحته.فکر کنم ارزون ترین مدل وسترن حدود 200 تومنی قیمت داره.کمی بودجت رو افزایش بده ارزشش رو داره.اگر هم بتونی دست دوم پیدا کنی که با بودجتون می تونی تهیه کنی.

Soroush-S
15-11-2012, 17:45
تمام DVD Player های موجود فرمت avi از طریق USB پخش میکنند؟

hamid_IT63
17-11-2012, 16:19

ممنون
میتونی با 120 تومن مدل DV-SL2400W شارپ بخری . لنز قوی داره و دستگاه ژاپنی هست . usb خوره . قابلیت پخش mkv و .. داره . خروجي HD با كابل میده و اینکه صدای دالبی رو هم ساپورت میکنه .

davood-d
18-11-2012, 01:38
میتونی با 120 تومن مدل DV-SL2400W شارپ بخری . لنز قوی داره و دستگاه ژاپنی هست . usb خوره . قابلیت پخش mkv و .. داره . خروجي HD با كابل میده و اینکه صدای دالبی رو هم ساپورت میکنه .

در مشخصات دستگاه تو سايت رسمي چيزي از MKV نوشته نشده

پخش دالبي از ابتدايي ترين امكان دي وي دي پلير هست.

hamid_IT63
18-11-2012, 13:23
در مشخصات دستگاه تو سايت رسمي چيزي از MKV نوشته نشده

پخش دالبي از ابتدايي ترين امكان دي وي دي پلير هست.
من فقط مشخصات دستگاه رو نام بردم و نگفتم که پخش صدای دالبی توسط این دستگاه جزء امکانات ویژه و منحصر به فردش هست ! فقط مشخصات کلیش رو لیست کردم و گفتم .
در مورد پخش mkv هم باید بگم وقتیکه توی مشخصاتش نوشته "DivX Playback" یعنی mkv رو هم ساپورت میکنه .

davood-d
18-11-2012, 20:46
من فقط مشخصات دستگاه رو نام بردم و نگفتم که پخش صدای دالبی توسط این دستگاه جزء امکانات ویژه و منحصر به فردش هست ! فقط مشخصات کلیش رو لیست کردم و گفتم .
در مورد پخش mkv هم باید بگم وقتیکه توی مشخصاتش نوشته "DivX Playback" یعنی mkv رو هم ساپورت میکنه .

اين داداش جاي نگو كه divx همون MKV اصلا جاي ديگه نگو
ديويكس اميتياز MKV خريد و الان امتيازش براي اين شركت اما كدكت كاملا فرق ميكنه و اين پلير ي كه شما گفتي پخش نميكنه

hamid_IT63
19-11-2012, 14:31
اين داداش جاي نگو كه divx همون MKV اصلا جاي ديگه نگو
ديويكس اميتياز MKV خريد و الان امتيازش براي اين شركت اما كدكت كاملا فرق ميكنه و اين پلير ي كه شما گفتي پخش نميكنه
من اصلا" نگفتم Divx همون MKV هست !!! من میگم دستگاههایی که Divx+hd پخش میکنن ، mkv هم پخش میکنن .
که البته من دوباره اطلاعات مدل 2400 رو چک کردم و دیدم که این مدل Divx پخش میکنه و فرمتهای avi. و divx. رو ساپورت میکنه و چون قابلیت پخش divx+hd نداره بنابراین mkv رو هم پخش نمیکنه .

suffex94
19-11-2012, 17:11
سلام من یه سوال دارم: چطور یه فیلم Full hd مثلا ۱۶ گیگ (۳بعدی و معمولی) رو که با فرمت mkv دانلود کردم رو تو تلویزیون م ببینم(من یه سینمای خانگی سونی و تلویزیون براویا سری NX 3D دارم) … ؟

davood-d
19-11-2012, 20:08
سلام من یه سوال دارم: چطور یه فیلم Full hd مثلا ۱۶ گیگ (۳بعدی و معمولی) رو که با فرمت mkv دانلود کردم رو تو تلویزیون م ببینم(من یه سینمای خانگی سونی و تلویزیون براویا سری NX 3D دارم) … ؟

بايد از مديا پليرهاي كه فرمت 3D ساپورت مي كنند استفاده كنيد.

davood-d
20-11-2012, 01:23
من اصلا" نگفتم Divx همون MKV هست !!! من میگم دستگاههایی که Divx+hd پخش میکنن ، mkv هم پخش میکنن .
که البته من دوباره اطلاعات مدل 2400 رو چک کردم و دیدم که این مدل Divx پخش میکنه و فرمتهای avi. و divx. رو ساپورت میکنه و چون قابلیت پخش divx+hd نداره بنابراین mkv رو هم پخش نمیکنه .

برادر كدكت divx ربطي به mkv نداره چه ديويكس اچ دي چه عادي
بعد شما نگفتي
"در مورد پخش mkv هم باید بگم وقتیکه توی مشخصاتش نوشته "DivX Playback" یعنی mkv رو هم ساپورت میکنه" ؟؟؟؟؟؟؟

hamid_IT63
20-11-2012, 10:36
برادر كدكت divx ربطي به mkv نداره چه ديويكس اچ دي چه عادي
بعد شما نگفتي
"در مورد پخش mkv هم باید بگم وقتیکه توی مشخصاتش نوشته "DivX Playback" یعنی mkv رو هم ساپورت میکنه" ؟؟؟؟؟؟؟
davood جان من فکر میکردم ورژن hd+ فرمت divx رو پخش میکنه واسه همین گفتم وقتی اینو پخش میکنه یعنی mkv رو هم پخش میکنه . ولی نگفتم Divx یعنی mkv !!!

davood-d
20-11-2012, 19:30
davood جان من فکر میکردم ورژن hd+ فرمت divx رو پخش میکنه واسه همین گفتم وقتی اینو پخش میکنه یعنی mkv رو هم پخش میکنه . ولی نگفتم Divx یعنی mkv !!!

اينجا بايد در مواردي نظر داده بشه كه بهش اطمينان دارم چرا كه خواننده از روي نظر اشتباه ميره محصولي ميخره و بعد متوجه مشكل ميشه و مقصر شخصي كه به اشتباه راهنمايي كرده.

tohid_abi
23-11-2012, 23:55
سلام خدمت دوستان
یک دی وی دی پلیر ساده میخوام فقط برای دیدن دیسک دی وی دی قیمت هر چی پایین تر باشه بهتر ممنون

Soroush-S
24-11-2012, 00:52
سلام خدمت دوستان
یک دی وی دی پلیر ساده میخوام فقط برای دیدن دیسک دی وی دی قیمت هر چی پایین تر باشه بهتر ممنون
من واسه خودم دی وی دی پارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم 40 تومن . USB میخوره کارت SD هم میخوره خروجی HDMI هم داره . دستگاه بی نقصیه.
سامسونگ و الجی باید 70 80 تومن بدی ولی نصف اینم امکانات نداره

tohid_abi
24-11-2012, 13:14
من واسه خودم دی وی دی پارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم 40 تومن . USB میخوره کارت SD هم میخوره خروجی HDMI هم داره . دستگاه بی نقصیه.
سامسونگ و الجی باید 70 80 تومن بدی ولی نصف اینم امکانات نداره

ممنون بابت راهنمایی که کردید
منتها چون میخوام کادو بدم صورت خوشی نداره پارس بدم

davood-d
24-11-2012, 20:30
سلام خدمت دوستان

اين جنس هاي ايراني كه بيخيال شو! جنس آشغال چيني به اسم خودشون وارد بازار مي كنند
ايران كش شلوار وارد مي كنه

شما ببين اون شخصي كه ميخواي بهش كادو بدي تي وي چي داره از همون مارك بخر

Soroush-S
24-11-2012, 21:50
اين جنس هاي ايراني كه بيخيال شو! جنس آشغال چيني به اسم خودشون وارد بازار مي كنند
ايران كش شلوار وارد مي كنه

کی میخواد فرهنگ ما نسبت به جنسای داخلی عوض بشه خدا میدونه - ضمنا میخوام بپرسم از شما این مارکای داخلی همگی ساخت کره و ژاپن هستند ؟
من خودم یدونه دیوی دی سامسونگ مدل 4444 هدیه گرفته بودم ولی اینقدر آشغال بود بردم بازار عوض کردم با دی وی دی صنام که کیفیت فوق العاده ای داشت .

davood-d
24-11-2012, 22:18
کی میخواد فرهنگ ما نسبت به جنسای داخلی عوض بشه خدا میدونه - ضمنا میخوام بپرسم از شما این مارکای داخلی همگی ساخت کره و ژاپن هستند ؟
من خودم یدونه دیوی دی سامسونگ مدل 4444 هدیه گرفته بودم ولی اینقدر آشغال بود بردم بازار عوض کردم با دی وی دی صنام که کیفیت فوق العاده ای داشت .

:sq_6::sq_2::sq_14::sq_11:

mafiasos
27-11-2012, 16:51
سلام دوستان
من یه دستگاه پخش میخواستم . که فرمت های زیادی رو برام پوشش بده . خوروجی HDMI و و اکثر پورت ها رو داشته باشه . و همچنین زیرنویس رو هم به خوبی نمایش بده .
ممنون

davood-d
28-11-2012, 00:41
سلام دوستان
من یه دستگاه پخش میخواستم . که فرمت های زیادی رو برام پوشش بده . خوروجی HDMI و و اکثر پورت ها رو داشته باشه . و همچنین زیرنویس رو هم به خوبی نمایش بده .
ممنون

مديا پلير وسترن

mafiasos
28-11-2012, 02:03
من دی وی دی و سی دی هم میخوام پخش کنه . امکانش هست /؟

davood-d
28-11-2012, 03:33
من دی وی دی و سی دی هم میخوام پخش کنه . امکانش هست /؟

امكانش در بلوري پلير هست
اما زيرنويس SRT پخش نميكنند

panther99
05-12-2012, 20:48
آقا الان خرید HD PLAYER به صرفه تره یا دی وی دی پلیری که MKV رو هم ساپورت کنه ؟؟ چرا ؟؟؟؟
من ضبط دارم که DVD و DIVX رو ساپورت میکنه فقط MKV رو هم میخوام . قیمت HD PLAYER الان چنده ؟؟؟؟؟؟

mr_rayan
05-12-2012, 21:20
آقا الان خرید HD PLAYER به صرفه تره یا دی وی دی پلیری که MKV رو هم ساپورت کنه ؟؟ چرا ؟؟؟؟
من ضبط دارم که DVD و DIVX رو ساپورت میکنه فقط MKV رو هم میخوام . قیمت HD PLAYER الان چنده ؟؟؟؟؟؟
hd پلیر برای mkv بهترین گزینست.قیمتش از 180 یا 200 تومن به بالا.

panther99
06-12-2012, 13:24
ممنون. خب چه مدلایی الان با این قیمتا هستن ؟؟؟؟؟

mr_rayan
06-12-2012, 21:55
ممنون. خب چه مدلایی الان با این قیمتا هستن ؟؟؟؟؟
مارک وسترن دیچیتال WD

همساده
08-12-2012, 10:08
چرا جواب نمیدن دوستان؟

ببین هم فرمت sub رو امتحان کن هم از روشی که تو لینک زیر توضیح داده شده ببین می تونی srt رو بهفیلم بچسبونی و ببینی
اگر جواب ندارد واسه اینه که دستگاهت فارسی رو ساپورت نمی کنه و باید با خدمات پس از فروش جایی که خریدی تماس بگیری شاید راهی بهت نشون بدن:

همساده
08-12-2012, 10:35

وسترن دیجیتال الان بهترینه hd playere به نظرم
ولی قیمتشو نمی دونم

sattar110
18-01-2013, 22:15
ممنون بابت اینهمه راهنمایی که میکنید.خسته نباشید

Helloween
19-01-2013, 13:03
دوستان دستگاه بلو ری فایل Iso 3D در هارد اکسترنال را که از طریق Usb به اون وصل شده میخونه ؟

arang
22-01-2013, 23:39
دوستان دی وی دی پلیر سونی یا سامسونگ که خروجی اپتیکال نوری هم داشته باشه کسی میشناسه؟واسه استریو 5 طبقه کنوودم میخوام

davood-d
23-01-2013, 02:31
دوستان دستگاه بلو ری فایل Iso 3D در هارد اکسترنال را که از طریق Usb به اون وصل شده میخونه ؟

بلوري بخري بعد باهاش فايل كپي ببيني:n13:
مديا پيلر بخر مدل جديد با امكان 3d اومده

Soroush-S
25-01-2013, 23:00
مثل اینکه مادیران دستگاه پخش بلو-ری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nOydd1hUZ/r+x14QK1jo05hGmQGGPsMUht577yAKCEhv0kQRREAsqIgidmPX WGKLsWvqlmw22U022SRrkt3ERCkzc877++OBk5NBTbJB87u+e+ 7ruSZnKoOZD/fz3u/7nqEhSpQo/WbRfu83QInS/wVRIFGiNA6iQKJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZ BFEiUKI2DKJAoURoHUSBRojQOokCiRGkcRIFEidI4iAKJEqVxE AUSJUrjIAokSpTGQRRIlCiNgyiQKFEaB1EgUaI0DqJAokRpHES BRInSOIgCiRKlcRAFEiVK4yAKJEqUxkEUSJQojYMokChRGgdRI FGiNA6iQKJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZBFEi UKI2DKJAoURoHUSBRojQOokCiRGkcRIFEidI4iAKJEqVxEAUSJ UrjIAokSpTGQRRIlCiNgyiQKFEaB1EgUaI0DqJAokRpHESBRIn SOIgCiRKlcRAFEiVK4yAKJEqUxkEUSJQojYMokChRGgdRIFGiN A6iQKJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZBFEiUKI2 DKJAoURoHUSBRojQOokCiRGkcRIFEidI4iAKJEqVxEAUSJUrjI AokSpTGQRRIlCiNgyiQKFEaB1EgUaI0DqJAokRpHESBRInSOIg CiRKlcRAFEiVK4yAKJEqUxkEUSJQojYMokChRGgdRIFGiNA6iQ KJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZBLxcknFQI4Tj +lIfg5GP8x8fgz6hf8rMwHGH4zzyeEqXfoJfuSMQnW+dmMjO//MV+/VMoUXoR+n1aOx1snnpV55Znvc6Le5OUKP1y/W5jJAzDiGMdHnCS0H9rVmM1Xq9DidJYvXiQcN1rI/XMzzQ2WuP9RiiQKL0wvRSQnpYXjNwy+skmmZCWYOmnLR5xo5Zc JPB0ivQWKIQovWC9eJAgLkMIQcqAcDWOqXEMIaTVarVa7chdOA 7NHoYPa7EhrVat1aqxESGtFgdsMEyj1aoxTINhGh2idAojCX4Q xRKlF6ffAaRhTDuk1WAYplarh4eHdQZCOFJrsSGNZlijGbkLw5 BGg2kwtVo7DKXB1FpcgyMMRxhANbaGNWq1VqPWaoY16iH18LBG rcG0FEmUXpBeRtjwk/4MwzAMw3FcjdTYwH/UMLuDDwzhuBZpvhzWDCI0jLDh4W8RGsIwhKOhJ/jHOPr6h+8QpkUIG0BDA0iL4QgbxDSYRos9QY9xNIQQ+gHD1D9o cPTD0PfoMT44PIDQY3zgMY6eYMMDCEfa7zU4UmP4MLknJCyREq Xfoped2kELh2EYGvgPPjSkQQNoEDXvPi8KqZ7q6MkKbnBaurV7 1yUtQghXr95yrLq6FyEM1yIN/mRoGMfRMNIO4+rhwcEnCEPY0PcIfYe0CGmGhhFCWgzDh7UIDSO EcIS0mu/wRwhDGmzoyRM0jDRoeACNBobkVJDCidJv1O8Qf8OgRYMQUmMah J259VfaFEsaL7xo9zmvwl7aNBrDVoEjdO79P9Imzg4t6tYi9O7 H7/3r4b8HNLgWoc8ffj+EEI6+QwP/Rjj2BKH7H3/Rf/nKD98hNf7dwyePPvvq0/uffPbmBw8x9D3Cht7+xxPNIMI13w8gNIyQRoOR3wmO4ximeREh IaX/Kb1wkMi5HHGg0WjQ0DfDWjSMMAtl+vQJFr7Jq9EQKm07StMT//UfXyMMnz5LNIMdgTC08eBV2iTOtj27kBaV1/QvEkkfIYQjpEE/IISSCrqnTmPaumXee+eL2299lbK8zW9Ztz47dZIgaAipb771b9 psyc69xzQIJZTvVqSWHH3l1OCA5qehPIZhmhf970Dp/7Z+N5BwhCEclXUfmTBdOjlgpXRZq316xSR9y017byIN8s8ro9G M/4OQFqmn0hSTFsYMo8cDCKdNFnYdfrD+wMXUZXVqhGo27qNNmp1 U04kw9OlnXxbXdadWb0tr3E+b7mIRUIEGNGLnzCkLQobQ4z+9/x5twgKrwBU33rg7ZrEfhuNUa0fpN+l3a+0Qjs6//T5tbhiNm3b3ezSIEM8nbhJt4uvvDL7xJTZx0uLq7v4n6D9OKSt pc/mDwwipsXni6JnW4bgWpWSk+yyrfvshotEMGYEFajQ4jLDJppGq rK7bX2rN7ENoM13eff/zqvodtImGnyGNFqEps2R6BpHf/zAI74Hc4Gk0w1RrR+k36vcLG/Anjn7pE2gGNPNQ5/gyoaSRNl0Sm7/lzr8RzcSRpifUYOjq3T9NpIknzFM0tB8PiK+kTXSkmdv/G2Fo6NshhJzCc2iTjP74rx8QhtJLt9ImG/Ajtye1vjJliWtj/91HOJo8T0Wb7rL/7kfumWW0aaxNxz8aRhgxYYV+ukyJEqXfot8t/v4ePd51+ErD5v6+Y1crW9bmNra29Zx+jBDSoqL6+it/uIfwoc8+eFS36WjZ1v1heeXNm4713vig7dBZTI0QptEitOvAqb c+eoi0CEeaP7z5btfRS7Vb+5s6O+/84X2E4RjCH//wjycIRaTW0yaYqcJXIAzTIBzDhxHSjI6LMGqWltK46GUtESJtD YL1CU/Q0BBCCMORFmkR0mIIYRqkxka3DmHD2kc40uAj45nHCMMx9B1CA 2gYUw9+h9AAwtEAwjVo6Ieh73GkxtEgph1CONIgdPrKRWvfVP+ M7NTlhRMWhM6yzfwCR0iLhkaXHb3w35rS/5h+t20UwxiO8CGEqxE+jLDHWs3AIEJaBNOkaqQZQjiGtAjTwHI HTIOQGhsYHFIjDKkHniCk1sJChaFhhNQaTI0whLQIadVazfAfP/x82ba7K1v2lrSe2Xn5i481SIMPIvwRPvgtBRKlF6HfLWwYxhHC 1NrBxzjSPFb/ZxhptAihIYSwAYQjLYa0SK1Gg1qEEI5wLcJxhLTfITQ0OKRGuA bhWg0C8oYgC8cxhCHtMBrSwM04QthjXIu0CCE0gIbVSIvUaJgC idKL0O8QNmi1WrVaPahGgwgNIzSkHtQgNIyhdz/8snrzIffYqgX2aVN4mfNcSifwk6YLwg1E4d6JDe//8RE+NITQgBbHtAhFZxZYuofyPcLEgcuM3dIWK3KNVEtZ3umm0m QTz6VTXaKYtpECv/Kl7YcQhrDhf2s1Xw6hx2iQWglO6YXod3Ck0SU53wxr/oOjoccItR29vsAhkWYQMmHh0klGKTQjrwmMQBo9RV+8bKZzsIE 8ZbKggKan2LT/hAZptAgdvHCfNsWaZhRCE8TQzCImM8OmsMJp5pE0TiKNFz3LPX eOe8k0l2I91xiaYdoseR7SoGGEvh9Uf09tqqX0YvT7tHYajWZo +DGO0Pmbf5pjLqNN4NBmiyeyfI08E6o37N129JWN+4+u2fa6Y1 i9gTJ5hmfurIAtNP0Av+QCHCGkRcuLVrv75oYltClj6zwj692j KmxD8m2CC5zCatieRTTLKH1lIdOndqEs2yggnzbV8i9/+gQNqTVoCKlf/q9L6X9CLxUkmMOB3RNahDAcbdt7Prtsy4GTD46ev/f62395jA8gDCF8GEPaARyFZzTMYAWbKaon8PInzJTffftzXIMQ hoYRNoSQGiEcYcO4GuKIYfVjDcI+/wEtr+uewZYsdsla6FlqrMibNMH+X8MIoW8RQmrt4Mv8fSn97+j FLxEaU1ocU2s1aHBIi5AGYVqIGTCEadDxc9dPHLpw5Pj5vpNXf NLrF9gnMBTZE80lE4wdT71xT4s0jzF1/9kL+y6efePv7++7fPXDv3+OkAZHahzXIhwhhA0jdOr2R/NEMZNtMzgxdbTFHv5Z9UMIJWRlIg2iFgJRekF6CRv7EMIRjoa0 Wi3CEFLj338zhBBCA+ohNIjh3yDtQxwNf/otmsYKoE1WTV6UPtEyhuaUTXOIneGWRHNIz+g4pEFoGGEIQ+El tbSZTnq8TJqp/6Qloldv/gVp0RDCMe2gevA/CPseabHs6q2Tl8QZqVZOcvSfPMFRi6PCXccmzPLDkRqhoRf++1 L6n9SLB0mrQTjSIg2OYFJIjdQIIQ1CGjSMcBzH0eMnSB1T2ESb IZrvFq/nnjHdJZbmslTPr2SRT9FU64yYsq4BhJAWv/unz6ey4yfa185zWTVZ32fl5iM4jiOtZgh/rBn8D0LYIEKvvfdPGt9nqjCNqWqiTZN2H7o8iIanGQeGLGseQh pqSR2lF6SXMEZS4xjCEK7WIIQwHH+MI/Svfz8aQOg7hL4dRjCv+s5fPv/iezSMENKgro3dCzg+xj4r5ykqaewsmh4fqfEhhPh+BTR6rLFHI c02zDOm4An4C/b1IPphAD1GSI1rUED8Spp1wHS/vMlT7H3ytwyjId+gUtoEwe3vhxCGhl/8b0vpf1MvYYykVqtHjhDC1Ejb1nPaRpURlFSrTK2y8U24ef1PS I0GERpCw0jzeBihNUcu09wKaW4Vk22yaQsUHbtP4Djq33+WNt9 pjk/NPJdcrjzyqyeDSI2eIDWOBsDy3n7nG7eQGppJ5Azr1MkLpH4Z8 UiN1uy6MpFmHFe9C0cY0g49edG/LaX/Vb1wkNRIrUUIYVqkRQhHAwhNNPKaxE+nCZNpNrE0Q6lzZvWZDx 5+9I8n1/782bHrb8YsXUMzc59km0CzDJ5iJqlbvwccjcZw03OKswpfP52X HJBVc/P9D/qOnNnxypW+M9dbD9+OqNozkeFDmyueZBEwlR6V13pVg4b6r/9j8iTmEo7fABrSIqTRDlKtHaUXpBcOkgZhWoQQUiOtFmFoCCGH gHKaUfAERsxkbhbNOoU203HiDPFky6iJs/1oNHvaJPHkxX40Q1+GZ+KRKzcQjoYRonvn0iY6TbHLobGW0Xj5 E1kZtGki2mQWbZKYNtl1Ek0yaYqMtkAxURRsn135xp//qdWg9bvP02jcibPkj4Y1wwgh9WMtQgijwgZKL0QvHCQM0+AIad EAQgjhaEiDPvxMHbt8lSSpxj5slTC00jmuxEyRYOCaau6VL4hY 6ZTVEF3eeuTc7UFMo0UYUg/dvPLqDHNrA/lqtl/tQkXhAr9CC3nGTOc4I89iU2nhNLccgXepMLQ4p+PwoXf+8bdh9 K9/I7EsijbBjGbm/8+Pv9Bq0fAP2HdIg7QDiJqRpfRi9BLib0yrQRo0NAx7JZAGaTS P/vPxg79++c6/Hn/wxcBn32Aff/7k488fffFocHAIQxjCkQZptQjTDiGkwdEHf/njnz589NG/Bj751w/fPfn2s+8//PfDT7784dE3Q48fYt//Y2AY+/rL4a8/+dtnnx25+We3sEIajU2bIows7kDa4SE0iHA0iA/i6PGAehijvteF0ovRy5iQHf0PBstFh3F05eb9BW7Jc11TDD2WL pTnmnivXKzKN/IuMPYpFARWzZLm0+wS9O2j9URJNIeVhgGrHVNXe6ZVusSXOsZW qHI6FEs7FekbfJdtDMzu8i3Yah+zeq4og2bgR9Nzm2YmSypqfu eLR8QpV7VaNZxukjpbEKUXpxff2uHkc4zgGI60CH393eMtB841 73iltnNf9Yb99ZuP1m16pabrYPmG/vq2fSUdR4o79tV37m7seqVi6+XyLecr1u9Yt3lfY0d/Veue1ZtPrmo/WtVyqK71UG3zgbL1u1Z1HWzsOrpu65lTl/70xb+xYYTU6MdziMNZjuFExxRIlF6QXsZaO/KpEbQYUuOwVAfDtRhCCMcQIn+hHoaGERpECGFqhKMhhIYgcMPh pHRaLYL8D14a16CRF8QR0moQwrUIqREaIJ9Q/6dn3KdEafz1Mk7HNXJ2fDi/KUJqDYYjhHDNaGEIYYj4Xglco8UxHGEIH0K4ZliL1DhCaAi+5A 82okMhhDCNljgJOPncWr/wWyooURovvYTUjnRmU1x3sA/nE/rp171go56jhmMNQghpcPwnK1+J74bBR8/NDxv+iKJE6WXqJbR2I3aEk8dLuJbMFzxm9LsnNKPfRAY7LRCG4 KzC6tEaRGgIw57g+ABCg0DSj2f5QgjhsJ4cIeqbkSi9LL0MkDA Mg3Zu9BONIWxkPkerVeO4FseGEcJILqNFI8jB1ylpRmjRPvVbz THiAQhHmEb7nK9Mp0TpBeklnI5r5EwkMDoauQXXaEngwKm3ocP D4YDU6QEbsJEJHyUEng5jKXx07ETQpMWpk5xQeql6Hkjkb0TWE 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 arWaDAz5/eigS3xPzNi3/dRbdB78a9Einv6zNqhz72/5uZT+C/3GjuPX6udBgvdBdDKffvppeHi4qamppaUlk8nk8/lWVlZ8Pt/GxsbBwUEqlSoUCg8PD4lE4u3tHR4eHhkZGRoaGhISEh0dnZaWl pWVlZKSEh0dnZmZmZ+fn5ubm5GRkZWVtXz58vz8/LKyspKSkvz8/BUrVpSWlq5ataq2traqqqqioqK2tnbDhg1btmzp6OhoaWnp7Oz s6enp6+vr7u7evn37zp07d41qz549+/fvP3To0OHDhw8fPgwHr7zyytGjR48ePXrixIlTp06dPn36zKhe ffXV8+fPv/baa5cuXbp8+fLVq1evX79+48aNmzdv3rp16+7duw8ePHj77bff fffd9957749//OP777//wQcfwN+Rjz/++LPPPvviiy++/PLLzz///LPPPvvmm2++/vrrr7766uHDhw8fPvzqq6++/vrrb7755ttvv3306NEPP/zw+PHjgYEB+JvynJyG0m8UgdAvnzX5LXp2aze69AaugXsghHz9/SZPnWKw0HCBoYHBQsM58+bON1gwZ97c2XMWzNKfpzdrtv7subP nzJszd77+7Ll6s2bP0Js+a7be7Ln6+nNmzdCbOUNv5qzZ+vMWz J81a5aent6sWbP09fVnz56tr6+vp6c3Y8aMmbP0Zs7Sm6E3c/rMGdNmTJ82Y/rU6dOmTJs6bVRTp06dNm3a9OnTp0+fPmPGDDieOXOmnp6enp6e vr7+nDlz5s2bN2/evPnz5xsYGBgaGi5atGjJkiUmJiZmZmYWDDqdyWCyWSxLtiWXw xPwrWysbYS2dnZ2Dg4OTk5Orq6uUqlULpd7enp6eXn5BfgHBge FhodFREVGx8bEJcQnpSSnpqelZ2ZkLs1alrM8L39FYdHK4tKS0 vKy0vKy6urqVatW1dXV1dfXNzY2rl27tqWlpbW1tb29fePGjZs 3b+7u7t6xY0dvb29fX9/evXv3799/8ODBI0eOHD9+/NSpU2fOnDl37tzFixcvXLhw8eLFy5cvX7ly5do1QPvWzZu3b9+ +e/fu/fv333zw4K0333zz7bfffueddwjOQX/4wx/++Mc//ulPf3r//ffff//9v/zlL0A+wf9HH3300Ucf/e1vf/v73//+8ccff0LSZ5999umnn/6DJGg6yLd88sknH5P0t1HBy3744YcffPDBX/7ylz//+c/wBv48Knhjf/jDH95999133nnnnXfeeXdU77333rvvvvv222+/9dZbb7755oMHD+7du3f37l24vH379q1bt27evPnGG29cv3792r Vrr7322vnz51999dWzZ8+ePn362LFj8LfyyJEje/bs2bJly9mzZ+G0OziOE5MlGo0Gh+8CH/1UvwyQiIka4uddv/HGrNn6JmamllwOg8VkcywZLOZIMTkMJofBZDOYbCbLksXmsC25 bEsuh2fJ5XO4fA6HZ8nl87h8Hk/A51sJeKPij4rH43G5XJ6Az+XzODwulCWXw+ZYsjmWHA6Hw+FYj orD4XC5XOIVrK2tbWxsbG1thUKhSCQCKsRisVgsdnR0dHJycnZ 2dnV1dXd3d5O4SzykHnKZTCFXeCo9vVTevj6+/n6+vr5+fn7+/v4BAQGBgYHBwcEhISGhoaGh4WHhkRGR0VFRMdFRMdExcbFxCfE JSYkpaalQBFRLl2VnL1+2bNmy3Nzc/Pz8wsLClStXlpSUlJaWlpWVVVRUVFVVEYw1NDQ0NTWtXbt27dq 1zc3Nra2tGzZs6Ojo6Ozs3LRp05YtW8Bpe3p6ent7d+3a1dfX3 9+/b9++A3v37j9w4NChQ0fAZo8dO3b8+PHjx4+Du549e/bs2bOvvvrquXPnAMWLFy8SZguXV65cuTqqa9euvf7666+//vr169evX7/+xhtv3BgjuAsef+XKFXid1157DWg/e/bsqVOnTp48eeLECfgcHz58+MCBA3v37u3r69u1a1dvb++OHTu2 bdu2devWTZs2dXZ2btiwobW1tbm5uampqbGxsa6ubtWqVdB3lJ aWFhUVFRYWQreyfPnypUuXZmZmpqWlJScnJyQkxMbGRkVFhYeH BwYG+vn5+fj4eHt7q1QquVzu4eHh4eHh5ubm7Ozs5OTE4XAaGx u//fZbwgyAH3xkSec4e9RzHYnU4MGgJTo2ZtZsfZ6AD3/R6UwGy5LNYDEtGHQ6w5LOsKQzWHQGy4LOtKAzgSgmm8VgMelMB oPFZFmyoZhsFucZAnKIR8KDm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AJQIne3t7YAlAcnFxcXNzk0gkQJHCU6lUeXp6qVTeXj5+vn4B/gEBAUFBQSEhIWFhYdCRRkdHx8TExCXExycmJCQlJqUkp6SlpmW kAzM5ebk5ebm5K/JWFOQXrCwsKikuLS8rr6woLy+vqqqqqampra0FU1q9enVTU1Nz c3NLS0tbWxsAs3HjRgBm27ZtZGB27969Z8+evXv3Hjhw4ODBgy RaTp48efr06bOjrejF8+fPE5BcunTpypUrQMi1a9cAjzfeeOPm qG7dunV7VHfu3Ln7U927d+/+/fsPHjwAHyDr7t27d+7cAUMgPOH1118nQ3XhwgUwhzNnzpw6dYo g6uDBg/v379+7d+/u3bt7e3t7enq6u7sJnNrb29va2lpbW9euXbt69eqGhoba2trq6 uqKioqysrLi4uLCwsIVK1bk5OQsW7YsKysrIyMjLS0tJSUlMTE xISEhPj4+JiYmMjIyMjIyPDw8JCQkMDAwICDAz88vKCjIx8dHo VDw+fzY2Nj33nsPPsZgUOR2+lmt9X8xpnoKSMTgjCAYrt69e3f OvLl0JoPOZJjTLTg8rqm5GZPNsmDQm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8lmsJhAHbnAZHTKksshGxFRcO+PRLFZ8ILEU3gCvsDaytrWxkZ oaysS2oqEQjuR0E5k52Dv4Ch2dHZycnF2cXN1l0qkMg+pzEOmk BMUefl4j4AUFBgYHBQcGkK2oOjYmPjEhPjEhMTkJHJHt3RZ9rK c5ctzc3JX5OUXFhSsLFxZXFRcWlJSVlpRVVlZXVW9qqamdlVtf V19Y8PqNU1rmtc2rV2zdl3zutaW9RvaNnS0d2zs7Nq8afPWLd3 d3du2bYNmjwBp3759+/fvPwDWc+TIK6+8cuwYDO7OnD599uzZc6++ev7cuXPnz58nbEeH IrAXgqKxIBGQECCBHjx4cP/+fbgLBM/S6ayuXLkCvnThwgXorwiKjh8//sorrxw6dGj//v379u3r7+/fvXv3rl27du7cuX379i1btnR1dXV0dGzYsKGtra2lpUUHpMrKS sKaCgoK8vLycnJysrOzMzMz09PTU1NTk5OTExMTAaSoqCgAKTQ 0NCgoKDAwMCgoQKGQ+fp6+/p6e3ur+HyutbXg8OGDg4PEF9prIHnWWRnzokCCH0aE3RqNJjc3 d9qM6ZZcDowu4JNtyeWY0y1YlmwLOtuCziYQGqGIyYar8OmHJp DJZrAsmWRyABgOj8vl88jwEAiN5ZD8FOgVrWysgSWgyF7sIHZy dHR2cnZ1cXFzdXV3A5A85DK5UqFUeQJF3r4+QFFwaEhIWGhYRH hEVCQgFBMXGxsfBwglp6YQFGVlLwVHystfkV9YUFi0cmVxUVFJ 8fNBWtfa0rK+laBo46auTVs2b966Zdu2bdu2bevp6QGKyAMnoO jo0aNjHencuQvgSNCtEQ0buVV7Dkg6pkS2IDJIBEK3bt26ceMG eNG1a9euXr16+fJloIgA6fTp0ydOnICxyqFDh6C727Nnz+7du3 fu3And3ZYtW8jdHUFRfX19bW1tTU0N2FFJScnKlSuhu8vLy4MG LyMjAygCOyJ6vLCwsNDQ0ODgYLAjLy/PgAA/T0+Fl5enSqX09fV2chJbWJgVFBT885//JD7ksDqHPBn4a8n5GZCIoAPhiMijEUJ///vfZ8+eDcN0QMKcbgHHMFKiMyzJIDGYbHAnMlSjfgLXWGOtCdh4 FkvEYwgCCYoIkGxFQpG9HXjRWJCgryNAgtGRf2BAYHBQQFBgUE gwhArEWAiausTkJAApIytzZCCUszx3RR4ZpOLSkrKK8vLKCgCp pnZVXUN9w+rGxqbVAFLL+tbWtvVt7RvaOzs6uzYCSFu6t27fvn 3Hjh07d+4Eisb2dQAS2Y7Onbtw/vxIGkGARDLXvIgAACAASURBVFBEHu08iyICpHtPE9xFdHSAEHg RgARNHYB07tw58KKTJ09CRwdetH///v7+/r6+vqeOkVpaWpqbm9esWdPU1NTQ0FBXV1dTU1NVVQUUwTCJ8KK srKz09PSUlJSkpKSEhIS4uDigKCIiIiwsLCQkJDg4ODAw0N/f39fX19fX28vL08vL09tbJZW6KxQyhULm4SExNzdXqVR37txBp AGSWq3WmT7570EaOxMykhhqtFqtFlIOrVZbU1MzZcoUvpUAXIX NseTyeQwW08zCHLhisXlMFpcxSgmARGewGEwOjJ0AJJYlm8lmM Fh0MhVji3zvU1kiQAKKBNZWEL4J7UQAktjJETo6HYSI0RE0dUB RUEgwOFJ4ZARQFBsfB00dxAlpGekZWZlZ2Uuzly9bnpuTk5er4 0Wl5WUVVZVVNdXgRXUN9YBQ09o1a5rXNresI1PUtXnTlu6t3du 3bduxvaenB7L7vr6+/v7+Z9jRccKOzp27cOHCaxcvXtIBiUwRmaVbJD3HlHRENHUESND RgRdBU3f+/HmgCJIG6OgOHz4MQyPo6GBoBBQRTR25oyO8qLy8nJw0gBEBRRk ZGTA00mnngCLo6IAiHx8fpVIOIMlkUrncQ6VSymRShULm7e0tF AotLS07Ozu1Wi3R3RGmNP4gjeTupOz74cOHxsbGFhYWTDYLTIk I66C1Y3MsobWDmIEwIgDpxzSP5EhPbdieOnAiH+h0dDA6AorId mQvdoDREdiRm8Sd6OuUKs9ngURk3EARMS5Ky0gnD43AiyBjAC8 qLS8rqyivrK6qqqmura+rra8jg7R2XXPL+ta29g3kpk4HJCJj2 LdvHzE0Onr06PHjx0+cOHHy5MlTp84QTR2ABDED0dGNzdzGZgz P6ejIV8lxM7wUETAQFEFHd+bMGejojh8/fvToUTJFfX19Oh1dV1dXZ2cnBAw6kV11dTUBUkFBAWQMQBE5so uLiyNAIjo6oIhI8KCjk8s9PD0VcrmHm5uLUimXSt0VCoWXl5er q6uRkVFiYuKnn36KkO5KAzIFvxqk598Nr1hZWTlDbyZ8oEfHOS xyHMdks0ZTuzHFZMBjiGeN+hKLzM9T2zyyHZHtCxACiqxsrInR EYBEjI7IjgQUEZE3OWMAisijIwi4E5OTIKYjU0QMjcgUlVdWkM dFREe3dl1zc8s6csBADI22buvetmP79p4dYEdAEQQM5LBudPr4 7Jkzr0LGMErR5cuXr5IDBgCJYIk8OiLzM7avIyN0584duLx9+z a8AsTfZIog9T537hyMi06ePPlUiiBdAC/avHkz2Yuam5uJdKGmpqaysrK8vBw6OiJdgKQuPT0dmjrCjqKjo 3XsCIZGPj4+Xl5eKpXK01Ph6alQKuVyuQe5pFJ3Dw+JUin39FS wWAw7O+GxY6/AqXJGL0fGMjp7gsiYPSc0f2bYQExjffHFFyKRyGChIaTeOiARV 8lN3U8aPBJIZJYIon7WlIi7iEyPGBcRXgQUEUmd2MmR8CKJhxS SOujrIKwjj47ISR1kDDp2RG7qIO/OLyyApq6krLSsohyaOqCI7EVAEdgR0dRt3roF7Gh7z44dO3uIp g68CCgimrqRqO7MmdGkbsSOLl26QoyLyDHdWIrGgkR2JJ1jMC6 giOxFREwHFEHYffr0aYjpjh07RgyNiOkjsCOgSGf6aM2aNeTpI/AinbybnC6QmzryuCgoKIjsRSqVytPTU6mUKxQyudxDJpN6eEjI BT2eTCZVqZR2dkI63by2tkatHlKrh3Bcq7O5ToeInx1HPR0kcu O4adOmadOmsTmWZHL+6/olID31RksuB+ZzYVxE7ugIish2pNPUESBBUjeWImjqIGMAilLS UtMzM3SGRkTA8CyKGlY3Eh3dutaW1rb16ze0PZWint6dO3f1Qs BApogUMBAUnR1N6i6OtSOyF/3yiaOxaJFjOmJcREwZER3duXPnoKkDLxob0xEUdXd3gxcRFK1b t46gCNIFSLqBIojpnkpRbGxsdHQ0xHRERgfjIm9vb/AipVKpUCgAobEUKZVyuBHuhbETnW7u5+fz3nvvwOl3NBoNEbAB AmR+nj+H+3SQtFotPP+rr76yt7cHOyJiOh0wfgtUTx0pPZUiGB fB0GhsR0dkDMTEkau729hFDOBF5KaOoCgyOopI6oAiiOkg7CY3 dWMpql5Vs6qulojp1jSvhaYOKGpr3wCzRuSh0Y6dPTt39e7q20 1u6sYEDCdPnz49ulIBkroRO7py5Ro5phtrRE/N6HRAIqaSyNECuZ0jT7ySOzqI6aCjg4DhwIED+/btI4fd3d3d5Cmj9evXA0UQMJCXMhAUEUk3eVxEUBQZGUnYUVBQ kJ+fH1A0akRKhUIhk8nGuhCkDh4eEonEDQZOKpUSAj0fHy8+n8 vnc/fu3UN0d8R6orFe9BxT+hmQent7Z8yYYcnlEOvTdDo60lX6M+pn 3On5pqST0cHQ6FkUgR05uTg7u7qQAwbyxJGPn++zmjrIGBKSEi HsJhYxEBSRAwYIu2FoRKaIGBrBrBHR1JGHRjt29vT07tzVt3v3 nqcndZAxnBpNGM6dO0dQNGpHP4JE9qLnG9HYpIEMEkEReb5Ix4 vIE6/EgqCDBw/CxCs57CZPGa1fv37sxCuxggGmjHQmXnViuoiICFj6DOkCeVz0U 4p0JRuVVOquUildXZ2Jrk8qdZfLPXx8vFxdnRkMi4yMtE8++QQ 9bV0/sez1V4MET/vuu+/c3d0NDAy4XC4sXxg7NPqN/d7YTk+HIjJIQBHfSmBtawNFUESeOyIyBsKRyCD5+vsRdkSegYW hESwFetbQiLyCAaaMgCKYeG1sWg1hN4yLWtvWb+hob+/sIBYxEAFDT+/O3t27du/p6+sfSeoIioiMgbCj0RUMOhS9/tQVDGMpGjtBpONLREenEy3AmiOYL7p48eJTFwEdOnToWWE3dHT t7e06FEFTV1lZSZ54feryBbIXkZNugiKwo9GOTi6TyaRSKZkiK UlgTTB8kkjc5HIPnWaPz+dLJJLXXnuNAGbs8tZfDRK8xL59+/T19WFVG8uSbcF4nr28uCET0dcRAYON0HasF+lQRGQMMHFEbuoI Oxqb1MEiBqAoc2mWDkU/OzSCKaOxc69jh0a7+nb39e/Zs7dfJ+8mU0Rs8bhw4cJrr12+dOnKpUtXrl59/erV169du04OGH7Wjp6F01M7OmLKlfAiHYqIdAE6Oh2KCC8Cita tW6dDEUy8gheRFwERE69E2A3jInJHBxQRTR2ZIh1ydCSTSd3cX MCOVCqlu7srzNXCVYVCplQqRSKRtbV1Y2Pj4OCgzh7wn9VTVjb AwXfffefj42NgYAD7joj1qc+sZ6R2z4KHyM2fVTqrgchTRsSaO qCIPHEEIEFfN3YdA0wcEXZETuogY0hOTYGMAZYC6QyNxubd0NQ RdkQOGIi8G6ZfyU0d2NGevf39+37cRkGmiMgYiEXcANLly1evX bsORYyOxgYMz5oyun//vk5HR6ZIZwUQscQbJl7Hht0ERdDR9fT0bN++HZYvdHV1wZpUCL uJ5QvE0Ai8iJgyIpalPiemG5t0kykCO5JIJBKJhIDnp+7kTviP h4dEoZCBL0HJZFKVSqVQKNzc3CwsLJKSkt5//31iFwZx+bz4m7hPZ4z1yonjk6dPM2cy6GyWGYPOsGTT2Szz0SA bQu2f5NosS2I1w+iaIA6DyWGQlguZMZgWLLYFi23OZFmwmDpFZ 7PgR8Axw5LN5FiyuBxLPo8j4PMEXL4Vz8pGYGUjsLa1shFaC+1 s7RxEtvYOIrGjvZOzg7OL2MXV0dXNyc3d2V0iGfUjhVIFM0cQ1 cEWidDQUGKJd1xcXEJCQlxSYkJKclJaakpGelpWZkb20qzly7J zc/LyVwBIK4uLVpaWFJWVllSUl1dXEXZU39gAdgQUrW1tWde2fn1H +4aNneRFDNt7tm3v2dbTu6N3987de3bt2du3d3//vgN7dSaNTp48PTIyOnPu3NnzF85dfO3CpUsXL19+7cqVS1evXr 72+tXr16+98cbrN25cv3nzjVs337h168bt2zfv3Lp159atO7dv 371z597du/fv3Xtw9+79O3fu3b9178Ht+w9u37935/7d2/fu3bl/796De/cewMPu3Ll369adGzdu3bhx6/r1G9euXX/99TeuXn390qUrFy9eunDhtfPnL7766vmzZ8+dOnXmxIlTx46dO HLk6MGDh/fvPwh7Onbv3tPbu7unp3fHjp3btu3YsqW7q2tzR8fG1ta2lpb1 a9eua2xsqq9vrKtrqKmpraqqIaaMIOyGmC4zMzM9PTM1NT05OT UhISkuLiE6OjYyMjo8PDI0NDwkJCwoKCQgIMjfP9DX19/Ly0el8lYqVQqFp1yulMuVHh5yicRDKpXJZAoPDzm5pFIZlM7tR MlkCuJ15HKlUqny8JBbW9uKxfb9/X3ENwNpNMNodLnc2LPQIYRoxH1wK6yeGBwc9PX3058zm8Pjwig IpmKZbBaI+VP99Eb2s2pkYwXLksn6yWpunchOZ03dyLjI2trGx kYoFOrsOCJ2Sbi6urq5ubm7u8PfpLEZAwyNyGvqyBkDeWUqOe8 uKCiAnUXFxcUlZaWEHdXW1tbV1TU0NMAuCWIDH7GCobNrY1dXF 7G5aMeObT0923t7e3bt2tnXt6u/v2///r0HD46EdcTOImIDL3lb0agpvXbp0qVrV14nswQ43bpxW2fuCHz m5s2bD+7cffPuvft37929fefOj63fT7ZFkJf/ELOuZCOCpXTgRcSUEZF0E160efPmjRs3QrpAhN3kideysrKSki Kwovz8vNzc5cuXZy9dmpmengpbJGA1HTE0Cg8Ph/kioqMj7Ai8iNzUeXh4yOXyp9oRkUPIfir5TyWTyZRKpZeXl4eH h5OT2MzMrKioCJa6jjrSjwtQddIIGvrp3C0cnD17FkZHHA7H3N ycTqczmUw6nc5isRgMBn1UFhYWFhYWcMwYIzqdSaczGRZMhgUT joliMFj0MSI2GgGZxHYj2LonEAisrKysra3Ju/eITUfkrXvwjwgTR2MXMZDThdj4OKKjS0tLSU9PzcxMz87OWr48 Oy8vJz8/r7Awv6hwZXFxcUlJCWzOgw2wtbW1DQ2rV69es2ZN87p1ra2tbW 1t7e3tnZ2dXV1dXZs3b966dWt3d/ePm/N6du7ZswdmXWFBJ9HOHT1+7PjJEydPnzp99szZc6+eu3AeYgVi +c9TE4W7pE1Eb775Juwqfeutt9566623334bts3CttN33nr73b ffefftd95+8603RwX7jqDTG9vgAVcQM5B2oZ48fvwoLKY7fPjg oUMH9u3r37Nn92hPB3H3pk2bNsJWo9aW5pZ1a9euWd3YUFdXW7 Oqpqqqsry8rKSstLi4qHBlYX7+itzcnGXLsrOyMtPTUpOTEuMT E+Li42JiY6KioyIiI8LCw0LCQoNDggODAv0D/H39fL19vFVeKqWnUq5UyGQeEg+pu1TiJpW4Sdxd3d1cJO6uUom bZLSkUncoyMGJqzq3k/MGicTN3d11ZA5KIvXyVNHNLdxcXG/duD16ZnmcWKRH3osxMkYimxKO40NDQ7GxsdNn6DFZlsYmZsYmZ uYWDBNTc1MzCxNTc1Nzs6eWiZmxiZmxqbnJ6FVTKHgWPJ04NrG gm5n/WOYWDFg2Tl4tTmyzteTwOFw+kTcQYyTYLuHgKCYv9Iawzl0qIT IGYgZ2JGYIDQsKCw8OjwiJiAyLio6MjYtNTEpISU1JS07LSM3I Ss/KzsxevjQnb3lefu6KgjzI6YpLymBsVF5dU7mqtqp2NPBevaZpT TOMjda1rG9pbWtt72jr3NixaSSn27a9Z3TCqA/Shb379+07sP/AoYOHjhw+/MqRo8ePHTtxfLSnOz26EujcaEp36dKVyyMp3fXXX3/j+tixkM6eIiJOIMZFD8aI2H109+5dmH4lTIlYwUBe1n3ixInjx 48eOXLowIF9e/fugTVAvb09O3Zsg4XdW7Zs2rixo729rbV1XXPzmqamxsaGVQ31 NbWrKqsqS8vLikpLCotWrigsyM3NWbosO2NpVlpmRkpaamJKcn xSYmx8XFRMdHh0VFhEeHBYaGBwkF+Av7efr8rHW+mlUqo8FUqF TC6TyjwkUombu5uLu5uLq4vYxdnBxdnB2ckeysnRzsnRTuwoek 45iIU65ehkJ3YUOTrZubiKnV0cnJztnV0cxI4iN1dnsYOdq4sT bIXb2NH55IfHsABVrVYTsBDDIhoxliI6v2vXrnG5XBcPD3eFwl 2hkHp6yry8XGUyD5XKQ6XyUCmJknl5yrw85d4qubdK4eOl9PUe U77KAH+Vv7/K398rIEDl7+/p5+fp5+cVEOAdGEiUT1CQb3Cwb3CwX0gIcUAcQ8Fj/EJCAsLCgiIigiMjgyMjQ6KigiLCdCo4Mjw4Mjw0PCw0PCwsIhw KroaGh/kFBfsFBfsHh0AFhIQGhYWHRESGx0ZHxMVExsdGJcTFJCXEJifG pSTFpyYnpKUlpKUlpqePVFZm0tKspKVZqUuXpi5dmpadrVPpuT kZebkZebmZOTkZy5dDZebkLM3Lg8pesWJZfv7ygoJl+fnZK1Ys X5GXk78CKrcgP7cgP6+wIK+wAKatyJVfWJBfWEBchcFb7oo8KO g/i4qKiouL4RJ2uUM7WlZRDpcjVVZWWlpaPqqKiorKykrYUVf9NF VVVVVXV9bUVK1aVV1bW1NXt6qublVtbU1NTVV1dWVVVQVUdXXl 2ILb4bk1NVXwLCi4HQ7IRTxA5y7yVfJjVq2qhhevrq6EY7j6rN d56juE16ytrYF3WFVdVltX1bSmfl1LU2VVaVJyXF/frm+++YpsR2h0XxMiVn8TbGk0mpUrV86dO9fGwYFjbW1tb88WC Hi2thxra75QyBcKOUJbKK5IyBUJeXYinp2Ib2/HFdlwRTY8O1u4BW4kSuBgbyV2EDjYW9vbW9vb2zg4EGUrFtuKx UJHR5GTk52zM3EscnISOjpC2YrFxIPhFniAnbMzuci3OIidiBI 7OhNl7+BI3OIgdrJ3cLSzF9vZi8VubmI3N0d3d3I5SSQuHh5Qz nIZlItC7qpUuCo8n15KhatS4eapdFd5uqs8pZ6eHiqVzMtL5uN HlNzXX+7rL/Pxk3r5KLy8ld4+nj6+Kl8/Lz9/Lz9/b/8An4BA38AgYJ4gPyAkFCowNIwo+CsQGhkVHhEFEWRkVExkVExE ZDRUeHRMRExsePTIjZFRMeERUWHhkZFRMTBAjB0N/pOSUxOTUhISk3/cVZ+RlZG5NC09MzUtQ2d3I7FHGHiGImgvWFm4sqikqLh0ZVEJV FFxKVRJaTnYe2lZRVl5JUwjVFRWV1bVEFVVvYqomlV1q2rra+s a6uob6xtWNzQ2QTWuXtO4es3qprWrm9ZCU9C0pnl109rmda3kW teyHqp1/YbW9RvWt7VDtW3ogGrv2NjR2dW5cdOG9s62DR0dnV3tHRs3tHd 2bGzf0r25vXNDW/v6jZs6O7s6KqrKK6urbty4AaQMDQ3ppnaw6Qjmjv72t79ZWVlN mDBh4qQptAmTpkydTpswafKUaVOmTp84acqEiZMnTp1GrknTpk +aNn3y9BmTp8+YMmPmaM2aOlN/mt7saXqzJ8+YNVVv9vRZc6D0Zs2dpT9vlv48/dnzZ89ZADVnrsHceYbz5i+cv2ARcbDAYLGB4RIDwyWGC40MFxo ZLF5isHiJ4RIjqIVGxouMTRabmC4xMjMyNjc2sTAxpZuY0k3NG GbmTDNzprkFC3Z20BmWTBaXxeaxLflsSz6LzbPkCLg8a77AVmA lJIovsB1bAiuhlbVIYCXk24ishPbWIge4FDo4icTOdo4udo4u9 k6uDs5uYhd3R1eJk5vUVSp381C4y5QSuadUofJQeimU3kpPH6W 3n6ePv7d/kE9AsF9QqH9wWGBoRFBYZFB4VHBEdGhUbHhMfGRcYnRCckxiSk xiSkJKemJqRlJaZnJ6VkrG0tTM7PSlyzOyc7KW5y3NWZGdm78s ryC3oGjFypKVpRXF5VUVNXVVtQ019avrVq+tb2puXNuyurl1TU vbug2dre0biWrbsHF9W2dLa/u6lg3N69rWrG1taFxbW7e6uqa+rLy6qLg8t6BoWV5B5rLc1Mzs +OS0yNiEoLBI38AQTx9/ucpHqlC5SuVOblJHVwmUi0Tm7O4Bt4hd3B2c3YiCq/ZOrvBPBGUndhU5uNiJXckHQntnW3tHooQOTkTZiBxt7Zxs7Zxs RI42IkdrodhaKLYROVqLHKCshPbwPwWO+TYicvGshVBcK9unFp tnxRHY8KyFHIGNJd8abmHzrHjWQoYlj82zsuRbs7gCNs+KZyVa YkI3NTVta2v7/vvvEemUDziO0wg7Are6ePHipEmTpk6dOnvWnDn6c/X1Zs/Rnztrpv7sWXNmz5ozf+6CefN+UvPnG0AZGiwxNFiy0NAIatFC4 8WLTJcsNlu4yHiJkZmJsQWUuSnDwoxpYcakm7OgGBZsJt2SxeC wmVw2k2vJ4nHYfK6lgGsp4HGs+FxrPtdawLMhVnpD2dgIR6Zjb R3thU5iOxdHe1coJwc3Z7G7k7PE0cndyVni5CxxdpG6uHq4usn c3OXubjJ3N5nEXS6VKKQShYdUKfPwlMtUngpvldJHpfTx8vT18 vT1Vvn5ePn7egcE+of4+QT6+QYFBoQGBoT6+wUH+IeEBEcEB4U HB4WHBEeEhkSGhUZFhMdERsRGRcbFxSbFxyUnxKckJaYlJ6WnJ Gekp2ZlpC3NSM/OylyevTR3WXbesuy85ctW5OYUrMhbmVtYkreydEVRWUFJxcqyq qLyaqiy6rrymvqKVQ2VtY1Vdaur65tWNa6tXd1c39Rc39TcsGY dcNKyobOtc1N715aOzds2bt2xeXvvtt49PX37du092Lf/cP/BV/YcONJ/8JV9B4/uP3TswOHjh4+cOHT4+MFDx/btP9K/99Cu3ft29PR1b+vt2rStbUNX87oN9WtaquubSqtqC0oqcgqKM5 evSM7IjktOj4xLCouODwyL8g0K8/IP9vQNVHj7y7385F5+MpWvVOktUXi5yTyJcvfwksi83T28XCWe Lu5KKGc3hdjZw8FJKnb2gAN7R4md2N3WzsVG5GwjcrYWOkFZ2T pa2ToKbMRQfGsHrsCOwxdZ8oRQbK6tJU/I4tgw2FZ0lgDKgsk3Y/LMmDxTBteUwTWhc0zoHGMLS2MLSyNztpE5e4kZa7Epc7Epc5EJ Y6ExfaExfZEJw9DIYqExfcFiswWLzQyNLOYtNJm/yHTBQtN5BsbzDEyhFiw0nzVn8XxDs/nz50+ePLmrq0tnWomGYZrRLRk4QujChdf09PSnT58JvgGlN2f+ jzV3way5C+bMNSBsZN78hXMNFs2bv9DAcMkCg8XgJAsWGRksNj ZYbGy40GiJkZmB4ZIlRmZLjMwWLzE1NrEwNrEwMqMvMbUwNrEw NWOYmjFMTOkWdLa5BYvB5FjQ2UwWl86whJkoHt+GyeIyWVwuz9 qSI7DkCPgCWx7fhsO14gtsBQJ7K2s7Ht/GxlZkZW3LF9gKRY42No72Ds5CkdjewVns6Grv4OwgdnFydrd3c BY7uDg5ujk7ubs4S1ycJa4uUjdXD3c3mbtEDiWRKjxknjK5iii Vl5+HzFOu8PLy9lcovb19AjxVvl7e/l7e/t4+Ab5+Qb5+QX7+wQGBocEhEcEhESGhkeERMZFRcVHR8TGxibF xSXHxyfEJKQmJqUnJ6SmpmalpWWnpS9MzsjMyl2VmLc9amrM0O 3fZ8hXLc/Jz8wrzVqxckV9UuLJ0ZVFZUXF5cUlFSWllaVlVWXl1eUVNeUVN ZVVtdU39qtrGuvqmxtXNa9a2rmvZ0Lq+Y0N718aurZs2b9u8Zf vW7p5t23t39Ozu2dm3s3fPzt49vbv64aBnZ1/Pzr5t23u3bN2xafO2jV1b2zZsbF7X1ri6uWZVQ0XlquKSioLCk pzcgozMZUlpmfHJadHxSWFRsQEh4T4BwZ4+/iqfQKWXv9zTV+kVqFD5KVR+MqWPVO7lofCWKX08FN4SmQoocpO q3D284ADKxV3u4i53dpM5uXo4ukiJAqgcnKRQIgc3ob2rndhda O8KmNnaucCBtdDJ1s7FytbZWuhiLXQR2DhxBQ58a0eBjROHb2/Jt+cIHDgCB0u+PZtnx+bZsbgiFlcEx3S2DYsrYljaMjlCc6YVn W1jzrQilY0508aMYW1KtzKx4EGZ0vlmDIEZQ2BC5xiZsy1YtrS J00rLywAZfPSrJWnwHeAYpgGQLl68NHPmrGnTZujNmku0YYDQr LkLZs1doDd3gf48XYrmGiyav2DR/AWL4NhgsfFiE3ODxcb68wzmzV9ouNDIzJxpZGy+aLGJkbH54iW mRsbmRmZ0Y3OGqRnDgs4GlswtRnYHstg8DtfKgs625Ag4XCtgi W3J5/KseXwbLs+aaMwAJGsbeytrkcDKxlZoJ7JztLN3FgqdbYUOdvZO YkdXB7ELgOTo5Abl5Ozu4iqFcnXzcHXzcHN/JkhyhZfS00fp6aPy8vPxDfTy9vcPCAkIDPUPCIGDoODwoODw4J CI0LCoiMjYqOj46JgEMjyJSWmJSWkAjw45y5avyMktAHjyC4oL CksIeAhyKipXVVbVVlXXVdfU16xqqK1bXVff1NC4dnXTurXN61 ta2ze0d3Vu3NK1qXvzlu3d23Zu37GrZ2df767+3X37+vbs7997 sH/vwb37DkH17z24p/9A3579vbv6t+/YtbW7Z9Pmbe0dm1rXd6xZ21rfsKa6pqGsvGZlUXneiqLM7LzUj GWJKZkx8SkhEdGhkTFBYZE+AcFAjsonUOUzApLc01em9CEocvf wJECSyLyJYzepylWicJUoyCyJltb5pgAAIABJREFUnSViZwl4l L2jROTgZid2txO7ixzcbO1cwLKE9q6EZYFT8a0drWydeVZirsB BYOMksHHiWYl5VmJLvr0OQiyuiMkRsni2DI413dKKzReaMXnmL D5xOVIMgRlDYErnm9KtTCwEpnS+iQXP2JxrZMYxNueaWPDA38y ZNrSJ06pqqgnvQQhhSEuDiVutduRc26+9dnnGDL2pU6frOBJQp D/PAGruPMMfRzUA0sIl8wwXgxEtWGw8x2DREjO6s0Tm7CKZN38h2 JGRsbmZOdPYxMLMnAkgGZtYEEZEgEQc0BmWMKrh8W0sOQIY3gB LHK4VHFhZ2wmshNY2dnyBtcjOwVboYG1jJxQ5iuwc7eydhCKxy M4RyHF0cgNfcnaRkBGCIiiSeijJIHl5+8Mj4YnOLhIye+THK5T e4FTePgE+voFgU37+wcBbYFAYwVtYeHR4RExEZGxkVFxMbCK4F mFZySkZhGuRwctelgeulZNbkLdiZUFhSVFxeWlZVVV1HRmwpjU tzevaWlrbW9d3rG/r3NDetaG9q71jE9SG9i4YI4EF1dU3EaOj/ILi5Tn5mVk5KalZcfEpkVHxgSGRvgGhnt4BMqWPu0wJwyFvv2A f/xC5py/4ktLLH1gCnEbtSCWV+wA/PwsSsER4EdHvCe1dwY7gElo+8CUrW0cbkTNXYMe3drCydeQK7L gCO56VPYtjw7GyY/OFLJ4tFJNrA8XgCOiWfAZHwORamdDZFmwegyMwY3Is2AILtsCc xf+xmFYEVMASgGTK4JoxeWYM64lTZq5pXvvzIE2fPnPatBmz5y zQnz1ff/Z8CAaAJaBo9nxDwo4ApDkGi2YvWDjHYNH8RUYGS0wMlpjMmmdg zuElZGTFxScbLjQCLwKWwJQWGpmCIxFomZoxoJdjsrhm5kxLjg DiATAlsCke34bHtyFiAGsbO7i0FTrw+DZw1VboABSBERGmJHZ0 dXGVOjm7k1kigySRKnRAkiu85AovkZ0jtHaeKl9vnwAvb3+Vlx 8BDEFLYFAY0dqRUQGPItwJOCFaOwIV4AQMKjevEAyKaPCI7q60 rAq6u5pVDXX1Taub1jWvayOY6ejcDNa0tbune9tOMCioHT27d/TsBhfavGX7xq6tG9q7Wtd3NK9ra2hcu6q2sbyipqi4vKCwdHlO QVrmcjCiiOiE4LBov8AwH/8QmdJHaO+sUPn5BYYpVH4AEvAj9/QlQBpt8HwJlojuzlXi6eymIJeTq9zJVe7oInNwktqJ3cXOHjCO gr5O7OxhY+9iY+9i6+BqY+9iJXKyEjlZ2zlbiZz41na2dk4CG3 uuQCi0d7a1c+JZiUQOLlxrEZtvw+JZk4vBEcABk2tFt+RbsHmW Als238aUYWnO4poxOVCmDEszJmdklEXn6xaDa87im9KtpkzX39 K9FfYCAko4ubWD1OHy5avTp8+cPn0m5GnAEpGwERTp9HVzDBbN NVw813Dx/EVGcw0XA0sLzSwc3KUisfPs+YZLTC0Wm5gbLjFZZGxmzrQc6ev oLCJqA1+CHg+GSWBfbEs+nWEJQyOBlZDF5pmaMZgsLl9gy+Faw amLrKxFPL6NtY29ja0Dj28jsnPk8W1s7R0Ftna29o6QHRHxGjl hc3b3cJHIoMgUAUhAkVTuZWvnBH+G4dLHPyQgOCIwJDIoNCo4L Do0IjYsMi4sMi4iOiEqNik6LjkmPiUuMS0+KT0hOSMpNSs5bWl KenZqxrK0zOUZS3Mzs/OWLs9flluYs6IoN784f2VZQVF5YXFFUWlVcVl1acWqssra8qq6 ylX1VbUN1XWNqxqaahvXQBbXsGZdQ1NLU3Nbc2vH+vZN7Ru3bt y8fXP3zu4du7fv3NOza++uPQf69h7as+9w//4jEDAcPHLiwOHjUPsPHdt38OiefYd39x/s2bW3e8fuzd07OzdtW9++aW1Le/3qddW1q6uqGotKa/IKypblFmUsXZGakZOQnBUVnxoeFR8Vm+TiLpfKvbx8g5Re/l6+QQqVHwyWiJIpfeSevkovf5nSz0PhS3iRq8QTUodngeTiroT 4AZo6sbOHVO6j9AoUu8qAIjJLViInnpUIQjyuQGgtFIscXEQOL s5uMr6tPYBExonJtbJg8yzYPHMWl27J51qL+Lb2UE8DiWPG5JD HSGBNJnSOGZNnbM6fMWve3v37ACSIG0ZAIk7+gOP4tWvXZ8zQm zZtxmz9+bP1f6QIBkVEzZu/cP68EZDmGCyaY7DIcInJnAULIWCYv8jI0Mh03sIl+vMNFywyWr DIaImpxUIjU8DJxIJpZEZfbGJuZDaCEJPFNTVjACQMJsfMnMnh WgUFhys9fUxM6TBA4nCtjE0s+AJbP/9gH99AyBuUnj6BQWHWNvYCgT2fb8fh2AqFzja2DhGRsSrfALGL u42dWCR2FomdHZzdnN09HF0lABJBEaTVbh4jFI0FSab0sRE5ev kGeXoHKL38Pb0DvHyD/ALDfANC/QLD/IPCgaig0KiQ8BjAiUxUbEIqQJWYkpmUmpWSnp2WuTw9K4fAaVl u4fK8lTkrivIKSvJXlhUWV6wsqQSoSsprAKqK6vqqVY3Vtatr6 ppq6prqGpuBpdYNXW0dmzu6uru27ACcdvT279y9r2fX3p279xF Q9e09BLW7/+DO3ft29PZv6+nbun3Xxs3b2zo2N7d2NDS1rKpfU1nTUFqxqrC 4KmdFSdaygrTM3MSUpXGJGZFxKSGR8X6BESHhcQ5OUqncyy8wz Ms3CMZI8M9CUAQgyT19ZUo/mdJPKveB4I4AicwSQZGjiwz8x8lVDq0d3GVr5yJR+Igc3a1ETm BNUFYiJxt7J0uBrbWdo0DowORa2To4u0gVjm4eAqEDuA3HSsjm 20AxuVYsnjV4EYtnbSUSw41WIvFPmjoWl6jR8RKf6PFMGVwLtm CxCWf2vIWnz57RatVEZKcLEkLoxo1benr6U6dOB5Bm649QRIA0 0tHNW7hg/mi6YLh49sLFBoZL5s4zXLDIaKGR6fyFS+AALpeYWhguMYFebom pxRLTkcgOQIJZoEWLTVReflHR8XHxyTy+jULp7SHzBMwgLoNYT yZXBQaF2Qod6AxLF1dpYFAYdBFuUu/SiobC4hqlV7CbVBUeFW9r7wgTPsRUhtjFHcrRVUJ40Y/TPiQ7IoPkofC2Foq9fIO8fIPAjrz9gr39ggOCIwKCI4Cf0IjY0 IjY8Kj4yJjEyJhEHYoSkjN0KAJfys4pAIRy84sJip6DUG3D2rr G5rrG5tVr1xMUjTWl3r79vX37CYrIBSBt37mne8fuLdt6yV5UU 9dUUV1fXFZdUFS5PK84MzsfvCgmMT0iNjk4Ii44LDYwJNpO7C7 39A8KjfLxD1H5BMIIitzgAU4eCm+p3AdYksi8CUfSYQloIYpwJ Duxu6vEUyr3cXFXShQ+9s5SWwdXWwdXazvnkb7OViwQOkKbx7G ys7ZztnOSiBzdXaSefFsxmy9k84XEYInNF8IwiW5pRbe0YnCse TYO8Biutf0ILaTQHHzJnGkFd0GgZ8YQmLP4dEurhUbsJSb0m7d v6YIEC8UJkG7fvjtr1uwpU6bNmb3gx5prQNTIbOn8RQDSPMPFA NL8BYsWLTYxXGhEZN8LjUwhu1tsYg7HhktMlphaGJszjMzoJhb MJaYWMHPKYHIMDJd4qnxDQiMjImPpDEuF0jskNNLG1t7ElC71U EqkCphgBdMwNrFgW/Jl8v/X3nkGN3mmC5sYAyEYXFQsWb333i1ZvVi2LPfejekdTLExNpjew RjbYIMBAyaFzdl8m8222ZP55vzdPzvz7e5ssqElgRCIQzMYXL4 ft3lQDLsne/bds3POPNc8o3n1SpYlWZfv+7mfooDRZNMa0h2uoM6YsW5D+4pV zXZnyGr3llctVOmMEIt0JmvsmKnR5jClZ1gcLmuGG5rN6Ul3ef +GSFqDFT438G8YxSIIR7kFpXmFZbHhCLmERKqpXxwrErgEEQm5 9EaRWrZ1bG3buW377rYde7bv3Ldj1/6O3Qf27D9y4HDnoaNdR453HzvR29XT33N64PSZC31nB0Gkc4NX kEUo00MiQTg60d135Hj3gcOdu/cdbu/Y27KtY+OWbWs3bFm1dvOS5esaFq2sqV9aVr2wuKIuv6Qqkl+al VOSk1dqtrm9gUg4kh/KykVVu2klB7cvE8rfbl+Wx5/t8oZjKg3T+0jQwC5QCGp3BnPGVKSyZEBepzXZwRyISHKNSamzK LRmiVKvNthUeqtQpoHzIA+IJJCqp+p1IjVUvdl8hVCqk6nMCo2 VJ1JDXWGq/P2yiMcRSqfSOa4MbkJ9JDJNIBAr/t8f/zC9j4TmgU+83Ck/OZkUFxe/YH4KWJSUSE5KJCcnUZKTKJDOJadQE5PIU/XuZAoMHyWSU5OpdBKNAbkcNZVOodLIZCopNQ26RlONyaGxuHQ2 L43Ng7jE5gg5XFEqjeX1ZfoDWdFomUSis9l8ubmlFosrjcF1uv zpdjc9jcPmCD3eUIbTx+WJBUKZyx0wmtINZrvD5beku2wOj9Hi gAGNkvIalNcZLOmogwSD8ZDXWe1uGNNIz/Danb4Mp8/p8rvcAbcn6PGG3J6g0xOEPrTelA6fG4hFIFJsNwmCUkFxRWFJZ VFpVWlFLaRzqJuE+kgoHC1etnrpirXTekqxSd3WlvbmlramLVu 3tLZv2tresq2jZVtH67aOlvbd7bsOHDxy4uCRE0c7eyCpO9V/HtK5WIsGL79/ceiDWIvOnr/SP3C5t+9C96lzx7tOHTxyYt/BY7v2HoJwtHHLttXrNi1b3bRo+draxuUVtYtKqxqKymvziitzC sqyo8XZ0WKjxekPRcORfPRvBXJdyO5QHRyVH1zekN3pszsDEIX szoAl3ZOe4Ydit8MVNFldKEZBmgc3oegEkoAz0EAnOJCpjRCUJ Eq9TG2UqgxihU6s0EHAiS3fQQUPKuBQpoMQxBWq0DgSV6iCq2y +gsGXT1nEV/CEKq5QxeJLuRIVhcbT6kxff/31+PiLyYkpkcYmXkCx4dVWKb/73e+oVGp8/Gw0f2daapdIoiaSqAlJpEQSNZlCg0uIS0kUWjKVDt0kMiU1OYW cmJQyNceHzqQxOZDOQYOrTK6AyREyWXwanR0IZi9sXLZ06XqJR Of3R0KhXBZbwOYIoVYmlijpaRyvLzM3r1gm13B5Yn8gKzMchUQ iPcMLf8JAZo7LGyoorpAqNWq9CfI6NF0lVqRYixwuf4bT53IHY kVyeUPwmDqjLZSVi1I7CEeviwQWTYtFkNRBvQEVG5BFy1etX7V 24+p1m2JLDhu3bNvU3Nbc0r5h09aunv6zg0MnevsPHuvave9wV 8/Znv4L3X0Dx06eOtrZA+Got+/c6bPn+wcuQjiKrTeASxeHPhi8/P75i++ePX+57+ylntPnT3SfOXai98Dhzj37j+zcc7C1fdeWrdu bNreuWrtx6aoNjcvW1CxcVl7TWFJZX1BanVtUEckvjREpEhufY/tIr4vk8YdhWMnhCtocPqPFaXP4DOYMyPf0Jgc4ZnP4YhM8KH9D g6ROa7JrTXZUb0BSSZR6hdYsVRnAIjBKrNDF+oMUAotQg8I3ki q2s8QWyJgCBQQrNk/OeRmyuBINicqy2jKGh4cnJ8eRSBOT4zCz4ZVIv//971ksVnz8bBg4ih0+WpBCWZBCSSRRk8ipC1IoSeTUZAoNRpBSq HQSjZGSmjY1jpSalkJKTU6hppAocEAi02h0FtTo0mLCEZMrSGP xmSw+g8nT6S0FhWVZWQUMhkCh1BUVV2SGc3h8sVKlKywqi+QUC IQymVyTm1ecX1AqEMqkMnV+QWlBYZnBaBNLlFqdWaszy+Qaoym 9sqo+lB1V601qvcmcnqE324xWuy3DHVuvg4g0TSSwyOvL9HhDs SLFluxQjQHldcii4rLqsso6aCipq21YUtuwBIWjWIuWr1q/et0mEAnKDKhwt7mlfVNz27GTpw4c7znY2XvkZN/BY92HO3v7zw9d/ejnJ0+fPXS060R3H/R2evsHUIHh3OAVSOpApGl53ekzF7tPnTvRfeZoZ8/+Q8d37zu8Y9f+rW07NzW3rd/YsnJN0+IV6xqWrKpueJXX5RSUZeUWI5EgMiORUBEckjqofccO0 To9QRAJXIK4ZLa5LekeqNSh8jc0uMlkdemMdrXOivxBHSSF1gx 9JJXeCgdIIbAIRaRYl6aJBFf5EhVMLOLwZahxBXKuQM7gS6fGl/gKDl/BEah5Ii1XokuhMD3e4NOnT0GkqeV8INJkzCYPf/zjH4VCYXx8fEIyOSGZPC+JNC+JlJBMnp9CWUCiLiBRE5LJMGSU RKHB8BFUvVNSGSmpDDKNQaEzU6j0RBI1hZRKptBTqQyYg0dPYz NZPJgfxGLzISJBEZzNEzPYAjIljZ7GIVPSxBIFKMfmCFhsLo8v pKcxOVyRWKIUiRVMFl8kVihVerlCy+WJ+QKpVKbW6sxKlR4q4A qlTibXaI0WjcEMNQaoLphsDoMl3WJ3Qot1KT3DGxuRYkXy+MMG sx0GUsKRfLjMyimIDUfQOyouq4ZYBK2iuqG6bhHEorqFS19P6q BBREIWQTja3NK+ZWtHU3P7tl0HDned7h24tGPfkQPHT527ePXC 0PvnLr2799CxE919nSdPd/X09w9cPHP+BxZBIAKRUL3u7PnLfWcHT/UPnuwdON7Vd+ho994Dxzt2H2rbsa+5dWfT5jYoMzQuW1O3aEVl 3WLI6yAcIZEM5gyou/hDEWSRL5gNSa8vmI3kgTElpycIV6HS4PRkurxhvckBiRzkeBCR wB84D/MbYEA2Nq9DtW9I6pBUKKmTKPXQQQKX0IDstLj0A6leTtJDOsEx UyCDqMUXqbkCJZOrYPNVLIEmhcIMBLNApImx8VfFBlRmAJE+++ wzmUwWFxc3P4UCIsVatIBEnZ9CQVcTY0aQkki0FEoaOZVJoTPJ NAYEq0QSlUKmk0k0KiUNqnNIJCZPyOaLwCUGW8ATyjh8CZcn5o mkfLGMzRdxBGKOQCyQSGGbB5FUJZQoFWqDQm2AY7lKL1VoVWqD UqUHkTRak05v0Rusao1Ro7dY7W7oPkEPCq6ieh2IhFz6G30kg9 kOCk2LSKhk93pSB70jVKyrb1zWuGQlEgmVGSC1m1ZmAJGaW3du bu1o3r6n+8zgx7/5v+eGrp44faF956Fff/ofn/zm08Od3UeOd5/sPQMFhr6BC9MsQiKhcNQ/cPFU//nuU+c6T/YfOd574HDX7n1Ht+880Nq+Z3PLjvUbW1et3bx0xfqGJati87po YXl2XkmsSBCOkEjgFaS+MDwAMyEgXkGM8vjDML8hkJkbyMx1ej LBK+gRWdI90HeC0IQSPJ3RrtJakC3QZGojhB2QB2IR3AQugUjI IqTNtDOvsjuBHLXYuMQUyJg8CZMr4wqUXL6axVNyBGqOSDc/KTUYyh4ZGYkVaWpmA5oKPjk5+Ze//EWtVsfFxYNI0GJFgn4RtBQqHeJPEjk1hZJGojJIVAZyCeIS5HW pNCasdIDpqgwOn87mMXlCJlfAFUhZXBGTI2TzxCyuiC+WcYUSr lDC4gn5YplQqmDxhDKVViBWSBVaiVwjkWuUGqNMqZPINSqtCWb Ow6VMpYVBWK3RYrW7jRaH1e6GzM3pCUKyDqNGdpcXAhG02GKDy x2IFcnjD+tN6Si1C0fykUUoHEHhG5W8Yy2qbVhS37gMVepQRFq +aj2qekPvCEUkqHqva2o+0d33wU8/Pjd09czF9658+PHHv/r08vs//eVv/+PC0PuHjp/s7TvX1dMPEan/3OAbRUJ53cCFob6zg71955BI+w527txzGMLRxi3taze0wPBR3a IVVfVLIByhvC5WJKg0gDCxB6ATvFEQo8KRfLALxmcdrqDLG07P 8Lt9WQZzhtXuNdvcDlcQ5qqiYgPEJbPNrTPalRpzrEgytRH5A/0itcEGCiGpXu8jQeH75UShH0QkrkiBCgyoQdeIJ9WzeEoWT8nm Kjk8FVeo4Qo1XIlu1tuJkZz8Z8+eTU6OT45P9ZF+IBJw/fp1g8Ewc+Ys6BHF9o7gaiKJCpfQTSKlpsHkhmQyPYk0FZdSKGl THafUtFQak0ZnwfArFL6hMbgCBlfA4otYXBGLK2KwBUyOkMUVw XAtkyvgCMRsnpjJEQrECqFEKZKq5Cq9TKkTy9RShVahNshVerl KL9foVXqTxmjRmqwKrUGhNWhNVqPNYUl3QZputjntTp/HH3a4/BnugMPtg2Z3+kChKdNeWgRBCYoNkOujPlI4kh+O5L8+reF1kab VGJBIscW6aRa9KjO07mjZ1tGydXvbjj2dJ0939vQdOHriePfpv rODg5evdvac6e4bONHbP1VmOHOhf+DiuYtDqFgHFsWmdmj4qOf 0wMnegWMnTh8+1rNn/7GO3Ye2tu3e1Lx9/cbW1eu2LF2xvnHJaqjXFVfUQZkBwlFWbnFWTlFWTpHBnJGVUwD y+ILZgcwcmMcALvmC2dAjcvsyoQIBowW+YDYMKwUyc7OjxTqjP TO7wO4M6Ix2byBitrlRHc9kdelNDrXOCksnFGoTStJQziZR6qW qqZmpar1dpjLD/FSJwiiQvBoygkICdIcEUjVfrJnWeCI1V6hSm1wqo1NpyFDoHQq 949WB3ilT2ZRau1CsZ3FlbL6CyZWxhPK4WQll5dUvXryYXmyAq h2afnfz5k2z2RwfPxtUQbNU5yeTE5JI8xJT3pmXOC8hKSmZAtP wYBpRYhJ5XkLy3ITk+UkUMCohibQghUKmMaA4AfNZqWksGoubx uGncfhwwBFKqAzOlEIcIZsnZnIFDLYA1IIYJZKqxDK1UmNU68w gj1JjVGlNSo1Ro7eAQiq9SWe2qQ1mg9VutDksDpfD5YdSni+YD dMop8pHYJHLCyKhYsMbRYJPA4pIIBKU7KZVvZFIFdUNqMwwreq NYhGUvN9YrINw1Ny6o71t57a2jpa2Hc1tO1rad+7cc3DnnoO79 x3ed/jEoeMnT54+CyJBajcweBkVGC4OfXDpytVLV66CTucvvjtwYehl Xne282T/4WM9+w+d2LX3yPadB1q27Wra3LauaevKNZsWL1u7cPFUmQHCUb SwPCu3OBwtihUpO1qIREIJHpyBgl5FdcPaDVsys/NsDo/D5Yc6qjcQqapd3LS5bc365qraxSd7B9o79m9q3l5cVutwBVF2Z 7a5nZ7MUFZ+MJyXnuFXaS3T6nWQ2onkWoFEy+BI+WINV6gSSLQ w6ZvJlaVxREyehMWXMrhiGktAZws5QrlIruWJ1NCmiaS3+rVmr 9roVhlcaqM7pnl1Rl+6M0uhsrG4Mo5QzuJLuVJF/JwFCxuXjo+Pj409n3y5j9DE5PgMWOU3OjoKfaRbt25ZLJaZM2e mUNLmJiQnkWgLkqlzE5LnLSAxOUK3LzONwfH6QhRqmkyudrp8c TPnWKyOQDBLb7B6vKFAMFulNgRDEZ3eolDqsrLzApk5PKEst6D UanertCar3U1jcFlcEYsvpjI4NBaPzuancQQ0Fo/BFVLS2Gksfmoah8EWpKZxmBwhncnjCWXQI5LINXKVXqU1Qe9Io TaotCaF1qjSm+Uag9pgkap0aoNFbbAYbRlo3rHTkxk7exKtkIl dJIPOo/u7vGGPP9sbiDg9mZZ0T2Z2QWZ2QXa0OBwpjOSW5OSV5hSU5BaV 5RWX55dUFJZVFVfUQCutqiuvaaisa6xuWFzbuLRu0bKGJSsal6 1Cc4JiRVq7Ycu6pq3rN7Y2bW7buKV9U/P2LVs7mlt3tmzb1bpj77aOfW0797fvOrBjz6HdB47tP9J1uLP3 2Mm+zp4zXacGuvvO9/RfOD1wqf/80NnBd9FKPtQuDL1/7tL7AxffO3PhSt+5y71nBrtODRztOr3/SNeeg8e37z7YumPv5taO9Zu3rd7QvGx108Klq2sbl1fULCmtbC wsrcstrIrklWdFS6GFowXZeUVGiwPVvsElmHEXjuQ7PcHsaOG6 pua6hUvzi8oLSiuhOX0hfzjHHQhX1S+qbljs9IUWr1izesPm+s XLV67bGC0s1Vvs6S6f05NlMLtsDt+ylRvWrN+8qbmtoqa+ur6x um7RwsUryirrSsprlixfk5NXzBVI2Tyxw+1b27RZJFM2Ll1RWd tQXd+4ZMXqxqUryqpqNza3rtu4Zf2m5srahsXLVwkkcp5IypfI BVIlzBUSSJUwGZwrkoFFSr1TqXcil1QGl8Jokxus6b5Mqc5M5Q i5EhWDL2UKZHNmJ6xetQH8QTs3vFohO/Hya8zv37/v9Xrj4uKSSLS35yXNW0Cam5BMojLmJiTHz0nIcAc2b2m1WB1Sm crtCRQUljpdvorKWlu60x8Ie7xBW7rTZE53uf3R3MLqmoakZIr GYF6xZn15dV1ZVW1d4xK3PwSThlg8oUimFEoVTK4AqgtMroAnk krkGp5QxhVImRyhSKoSSVWQzumMNpjqK1fptQar0eKAMzqTFRY 5Wx0uODanZ2R4/C5vyOHy252+DHfgZQXWn+EOoHQORaSpqp07AEvT0PxlNGZvsmZ AsSGUlYuGYlEHCU1Xhar366kd9JFgECm2gwQR6Y0z61q2daBVs dt37+/Ye3DPwaMHjp443Nnd2dPXdepMd99A75nzpwcG+89fOjs4dO7Su 9Msuvjuh4NXfnJh6Gr/+aHTA5d6+i90nRo4drLv4LHuPQePd+w93LZzf0v77qbm9jVNLS vWblq8Yh30jkoq69EgbCS/FFK7cLQoMyc/HMk325yR3CJwyR+KBEMRjz8MLsF88ILiCnj5DUtWNDVvW71hsy 8zYnN6PcGsJSvXrtvUsnzNxmWrm0qrGpav2VhYVgNFwqbm9rLK RrUu3RuI1DYsKyqtalyyMq+otKZhUXlVfW5BaUl5DcxGd3qCEr mGxRUFw9E1rdimAAAOpklEQVSh9z6srFl4orvv0NGuxctWa/SWI8e7j3b21NQv3rFrf2XNwn0Hj/X2nVNpTTQGF62nEEi0AokWRSSdxQcuTWtKo0ehcyl0Lp7ElMZV M3gaGlvJ5mlnxr196OCxiYmpXbdebceFLILvT3/48GE0Gp0xY0ZCEgn6OfOTyfMSU95OSOQIxLmFJRarIydaIFdo6 GlskVi+eUsrk8VTqnRV1fV6gyUYyi4rr/b5M03mdJ8/0x8IZ+cWZHj8OflFfLFs/aZmTyAzmUJjcgUMDh8+91qjxZyeodabpEqN1mix2J1ao0WlM8p UWihewxmrw5Xu9EDBzeUL+kJZTm/AYncGwpFAOAK7IzjcPl8oKxCOhHPyIKOzOTyQuUHVLj3D6/hhszs8dofHgUaT3AGnJ+h8ORrrDWT5QxG9KR0qdZnZeTB8FMkt goVuhaUVhaUVRWWVpZU15dV1FTX1FTX1VXULaxoWoY0WFi1bGb vRwoo162GvhTUbNq1t2hxrESgEM+ta23fBtCCY7r3/0PEjx7uPd52CknfP6QGYzQBTGWJrDBeHPrg49JOLQz8ZvHz1wq UPBi4MwbQgNNF7z/4jHbsPwLSgps2ta9ZvXrF6w5LlaxoWLa+pX1xetbC4rDavsCIn rzQnrzSSWwJxGObXWdJdIFIwFAmGIqHMHFSpC4ajNocnr7Bs2c p1sOYCSjWBzJzsaKHHH47ml9QtXFpZs6iwpLqguKq4rBYuSyvq i8tqw5FimyNgsrqqahevXrdl/caWsso6m8MTjhaFo0W+zGgkv7SwrEYk15rS3UyexOEKFpZU84S KrJyiqtrFCxevWrJ8XX5RZSAz12xzB8N5Ge5QXmFF[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5QimRE1odQgkOgFEgNfrBfLTXAGTvLFOmg8oYEnNDA5ahZXw+J qWBw1T6DnCw1zZicMnB2cmvQdswPXDLAKvhZmcnLy+fPnH3zwQ XJyMvR85i9IgXlAKaRUJotHItPiZs5isjhkSmrC/MS57yRQqLSE+YlkSiqNzhIIpSKxHKYykMi0d+YlqtR6sUSxIJH E44uh8M0XSOASFkcIRTIuTwSTu4UiGaw7Qsv7YBkfrJKQylQ6v RnWjUPT6c06vdlgtKJ1r0aTDRbeOV0+jzeY4fTaHW40rdvp8sE MOq8vBA2WvoLw/kB42iojWI0Xycl3uf0FhaUlpZVFxeVl5dUVlbWwDq+6pqGmdiE sxUOrx2FlESwaX71mA1pThFaMN7e0wUJxWIq3a/f+3XsO7N13CFbjwbKio8e6jnSePHqi+/jJ3q7evp6+s30DFwYGL1+4/O7l965e+eDD9z/86OpPf/ZvP/vko5//8me/+PXHv/zNz3/5209+9e+/+PWnv/j1p5/86t9//stPf/bJbz/6+DdX/+3j93/yf4be+3Dw8vsDF4ZOn7kARu09cLRj94HW9l0wFLtq7calK9Y2L llZ27CksmZhSXlNYUllQXEFzMeFEn9WTkGGO5CXX5KbV5wTLcz NK47mFsFBZjgazsrNiRYGQxG3JwiCoSQQDmAOnssb9oeivmCOz eGD5Nnjz85wh5y+cHZeicufpTXZFVqzQmvUGK1GW4ZKly5VmuR qi1CqU2isOpNTrrZY7H6F1iyQqpU6i0iuhUXgPLEylclnC2QSp R5mKjC4YjpbKJRpVHqrRG6QyA1imR6aSKoTSQwiiYEvUkKLHVD iCuR8kRxySKFEKRIrhCI5XyAlkenRnII7d+6CKbGFuhmxm3TBD kPDw8PBYPCtuPi34uLjZ815Ky5+xoy4GW/NhMs5c+bOmBE3Y0bczJmz4HjWrDlvvTVz1qw5cD4+fnZcXHx8/Oy33pr51lszZ8yIS0omxc+aM3vO3Jnxs+Nmzprz9jtz3n5n9py 5s2a/DfsTzZ4zd+47Ce/Mmz/3nYR5CUlz31nwzrxEuHx77vyXVxPmL0iavyBpXsKChPmJ8xckJ cxPXJCYPH9BElwmJqUkJZNIZCpMTUJbEaFtJGA3Igo1jZrKmKo l0l9tQoSGudASKQ5XyOEK2RwB7DMBtXs0rMxkcdgcXuyXT8OXB ghFErSv5dTWllK5RCqXK1RyhUqhVCtVGo1Wr9UZdHqjTm+MXYA I/w5iFx1mOL1uT8DnzwxlRsBttMwWFg7CqsHYNbaVVfWVVfUVlXV l5TUlpVXgf15+cU60IDuSF8qM+PyZbk/A5fbbHW6zxa43WDRao0KplUiVsB4ZNsyA1w6zinl8sUAo43BF9 DQOfKS4PDGfJ+GwhWyOkMsTC0VyNkcIU7oYTB6TxWdzhGyOMI3 BZTB5FCojlcaip3EYTB66ZHOENDqbweTR6Ow0Bpecykwm01PTO ORUJoXGojG45FQmicogp7LJqWwGW0ROZZOorBQKk0rnklPZyWR GCoWZTGYkkdJIVFZiCh3dITGFnkxmJKbQ4Q6JKfTEFDoas0kkU RNTUlFLTklNIdGmNRKZTqZSSBQyLY1OS6OTqRQ6nc5isRgMxm9/+ymawABjsLDX/gw4Ap3g5o8++sjv96vUWthORKXWQtNo9WqNTiZT6PVGjUan1xt 1OoNGo1Mq1Xq9Ua3WGo1mg8Gk1eoVCpVeb9Rq9RqNzmA0y+RKo 8mi0eoNRjP6DGm1engEvd4ITavVm0wWrc4A94Ht5uDOsPucTm/U6gzoJvggxj6CXm+E56DTGbQ6A2xhB/d89SM6A9wNNdimFXbAMxjNqKE98SzWdPgCM1u6w2S2Wm12q81u evmFz6hZrekWi81stqLzcGwyWeALZ0wvf4vptV8XezV2Rz607R 5q8A68lPAH5+GkVmeCBfbQ4HeZzFb4xhtbugOaI8MFLcPphl3S ff6gzx/0B0KBYGYwFIYGx6HMrGAoG7asCGdFM0ORUDA7KxzNCkezsnPDW VEI45GcfLA9M5wDe1pkZedGcwuzI3lgMrqaHcnLzSuK5hbmRAt yogV5+cX5BSX5BSW5eUXFJRV5+cVZ2bnFJRXw/6K4pCKaW1hRWRvNLSwprSwoLIX/IEXF5aVlVXn5xZVVdcUlFZAvlJZVVVTWlpZVVVXXF5dUVFTWwu YZldVVqFVV16JWWVUH/4BQg0QDLusbFtfWLKypbqipbqivW7R2TdOVK+89efJkbGwMlk2 gBG+qjwRWAXfv3v3DH/7wpz/96Ysvvvj8889v3LgBB19++eVnn3128+bNP//5z9euXYOT169fv3HjxmefffaXv1y7cePW559/cePGrZs3v7x166vh4Qfff/8Q2v37ww8fPn7w4NHDh4+fPHk6PPxgZOTZd999f+3ajc8//+LatRu3bn117dqNGzduXbt2Y1r74ovrX3xxHX4j/Lrr169fu3YNzty8+eX9+8MjI88ePx4ZHn5w//7wgwePHj8egd8F7dGjJ48fj0B78uTpkydPHz16Mjz84Jtvvv3q q9u3bn1169ZXt29/8/XXd77++s5XX92ObTdvfnn79jdffXX766/v3LlzF93t9u3bd+7cuXPnzu3bt2OP4eCbGO68xjc/4Nu7d+9B++abb9/Y4NZvv70f29BPvbx1irt37969e+/eve/u3x++d++7v91iHxCdvH9/+Lvvvod2//4wtLvf3r93f/je/eF7976Dmx49ejIy8uzp09Hnz8eePXsOW44+efL0xYtxOB4bm4g 9GB19MTY2MTr6YmJicnT0xfPnY3BmZOTZs2fP4XGePh19+nT02 bPnz549f/Lk6cOHj7/99j68kMePRyYnJ8fGJsbGJsbHJ0dHR+Hj+vz585GRkfHx8WfPn o2Ojj5//hwOnj59OjIy8vjx48ePHz948OD7hy/bg0ffP3j04OHjqfbgUexHBX1gHj56+v2DJ8PfP37wcOTZ07Enj 0fvffv98HePbt++PTo6GvsVFbCYYgbK69B2xtO+fTZ2g2N0MvY 8OvP6t8dMO4O+8AKVCqft8zr5coHHtOOJl7MDpz3s69v/xx5PvOnLqGOf0rRvOJz2rKaBpiO+8Udev/+0+/yNm/7TH/9xP/XqH+Qb35PJycmJickf+atev+fE5NSoybQHf/2PMu3q63dAH7lpx+gdfvk+x7yuibGJ8ReTk+PjY89jVtCNj728 Og63jr+Am9ABXE5MjP3g5UzEtB+86pgvmJicQHd5MT722js59v L3/rBq97f5a2/3tCfxX/7Z/05+zOsl6j3573z+f+/9/1Wvi6j3/B95nB/H2F9pb34+WCSC+Vc9f6Je7z/7+f8jz/MfeV1/P3+nSD/mhf2z3rz/yfy1t/9f/bz+t/Gve2PH39j+6yL985/x/0iwSP/b+U9EmnbvvyoSBoP58WCRMBgCwCJhMASARcJgCACLhMEQABYJg yEALBIGQwBYJAyGALBIGAwBYJEwGALAImEwBIBFwmAIAIuEwRA AFgmDIQAsEgZDAFgkDIYAsEgYDAFgkTAYAsAiYTAEgEXCYAgAi 4TBEAAWCYMhACwSBkMAWCQMhgCwSBgMAWCRMBgCwCJhMASARcJ gCACLhMEQABYJgyEALBIGQwBYJAyGALBIGAwBYJEwGALAImEwB IBFwmAIAIuEwRAAFgmDIQAsEgZDAFgkDIYAsEgYDAFgkTAYAsA iYTAEgEXCYAgAi4TBEAAWCYMhACwSBkMAWCQMhgCwSBgMAWCRM BgCwCJhMASARcJgCACLhMEQABYJgyEALBIGQwBYJAyGALBIGAw BYJEwGALAImEwBIBFwmAIAIuEwRAAFgmDIQAsEgZDAFgkDIYAs EgYDAFgkTAYAsAiYTAEgEXCYAgAi4TBEAAWCYMhACwSBkMAWCQ MhgCwSBgMAWCRMBgCwCJhMASARcJgCACLhMEQABYJgyEALBIGQ wBYJAyGALBIGAwBYJEwGALAImEwBIBFwmAIAIuEwRAAFgmDIQA sEgZDAFgkDIYAsEgYDAFgkTAYAsAiYTAEgEXCYAgAi4TBEAAWC YMhACwSBkMAWCQMhgCwSBgMAWCRMBgCwCJhMASARcJgCOD/AxTZJQKIuX30AAAAAElFTkSuQmCC

davood-d
26-01-2013, 02:58
مثل اینکه مادیران دستگاه پخش بلو-ری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ElEQVR4nOydd1hUZ/r+x14QK1jo05hGmQGGPsMUht577yAKCEhv0kQRREAsqIgidmPX WGKLsWvqlmw22U022SRrkt3ERCkzc877++OBk5NBTbJB87u+e+ 7ruSZnKoOZD/fz3u/7nqEhSpQo/WbRfu83QInS/wVRIFGiNA6iQKJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZ BFEiUKI2DKJAoURoHUSBRojQOokCiRGkcRIFEidI4iAKJEqVxE AUSJUrjIAokSpTGQRRIlCiNgyiQKFEaB1EgUaI0DqJAokRpHES BRInSOIgCiRKlcRAFEiVK4yAKJEqUxkEUSJQojYMokChRGgdRI FGiNA6iQKJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZBFEi UKI2DKJAoURoHUSBRojQOokCiRGkcRIFEidI4iAKJEqVxEAUSJ UrjIAokSpTGQRRIlCiNgyiQKFEaB1EgUaI0DqJAokRpHESBRIn SOIgCiRKlcRAFEiVK4yAKJEqUxkEUSJQojYMokChRGgdRIFGiN A6iQKJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZBFEiUKI2 DKJAoURoHUSBRojQOokCiRGkcRIFEidI4iAKJEqVxEAUSJUrjI AokSpTGQRRIlCiNgyiQKFEaB1EgUaI0DqJAokRpHESBRInSOIg CiRKlcRAFEiVK4yAKJEqUxkEUSJQojYMokChRGgdRIFGiNA6iQ KJEaRxEgUSJ0jiIAokSpXEQBRIlSuMgCiRKlMZBLxcknFQI4Tj +lIfg5GP8x8fgz6hf8rMwHGH4zzyeEqXfoJfuSMQnW+dmMjO//MV+/VMoUXoR+n1aOx1snnpV55Znvc6Le5OUKP1y/W5jJAzDiGMdHnCS0H9rVmM1Xq9DidJYvXiQcN1rI/XMzzQ2WuP9RiiQKL0wvRSQnpYXjNwy+skmmZCWYOmnLR5xo5Zc JPB0ivQWKIQovWC9eJAgLkMIQcqAcDWOqXEMIaTVarVa7chdOA 7NHoYPa7EhrVat1aqxESGtFgdsMEyj1aoxTINhGh2idAojCX4Q xRKlF6ffAaRhTDuk1WAYplarh4eHdQZCOFJrsSGNZlijGbkLw5 BGg2kwtVo7DKXB1FpcgyMMRxhANbaGNWq1VqPWaoY16iH18LBG rcG0FEmUXpBeRtjwk/4MwzAMw3FcjdTYwH/UMLuDDwzhuBZpvhzWDCI0jLDh4W8RGsIwhKOhJ/jHOPr6h+8QpkUIG0BDA0iL4QgbxDSYRos9QY9xNIQQ+gHD1D9o cPTD0PfoMT44PIDQY3zgMY6eYMMDCEfa7zU4UmP4MLknJCyREq Xfoped2kELh2EYGvgPPjSkQQNoEDXvPi8KqZ7q6MkKbnBaurV7 1yUtQghXr95yrLq6FyEM1yIN/mRoGMfRMNIO4+rhwcEnCEPY0PcIfYe0CGmGhhFCWgzDh7UIDSO EcIS0mu/wRwhDGmzoyRM0jDRoeACNBobkVJDCidJv1O8Qf8OgRYMQUmMah J259VfaFEsaL7xo9zmvwl7aNBrDVoEjdO79P9Imzg4t6tYi9O7 H7/3r4b8HNLgWoc8ffj+EEI6+QwP/Rjj2BKH7H3/Rf/nKD98hNf7dwyePPvvq0/uffPbmBw8x9D3Cht7+xxPNIMI13w8gNIyQRoOR3wmO4ximeREh IaX/Kb1wkMi5HHGg0WjQ0DfDWjSMMAtl+vQJFr7Jq9EQKm07StMT//UfXyMMnz5LNIMdgTC08eBV2iTOtj27kBaV1/QvEkkfIYQjpEE/IISSCrqnTmPaumXee+eL2299lbK8zW9Ztz47dZIgaAipb771b9 psyc69xzQIJZTvVqSWHH3l1OCA5qehPIZhmhf970Dp/7Z+N5BwhCEclXUfmTBdOjlgpXRZq316xSR9y017byIN8s8ro9G M/4OQFqmn0hSTFsYMo8cDCKdNFnYdfrD+wMXUZXVqhGo27qNNmp1 U04kw9OlnXxbXdadWb0tr3E+b7mIRUIEGNGLnzCkLQobQ4z+9/x5twgKrwBU33rg7ZrEfhuNUa0fpN+l3a+0Qjs6//T5tbhiNm3b3ezSIEM8nbhJt4uvvDL7xJTZx0uLq7v4n6D9OKSt pc/mDwwipsXni6JnW4bgWpWSk+yyrfvshotEMGYEFajQ4jLDJppGq rK7bX2rN7ENoM13eff/zqvodtImGnyGNFqEps2R6BpHf/zAI74Hc4Gk0w1RrR+k36vcLG/Anjn7pE2gGNPNQ5/gyoaSRNl0Sm7/lzr8RzcSRpifUYOjq3T9NpIknzFM0tB8PiK+kTXSkmdv/G2Fo6NshhJzCc2iTjP74rx8QhtJLt9ImG/Ajtye1vjJliWtj/91HOJo8T0Wb7rL/7kfumWW0aaxNxz8aRhgxYYV+ukyJEqXfot8t/v4ePd51+ErD5v6+Y1crW9bmNra29Zx+jBDSoqL6+it/uIfwoc8+eFS36WjZ1v1heeXNm4713vig7dBZTI0QptEitOvAqb c+eoi0CEeaP7z5btfRS7Vb+5s6O+/84X2E4RjCH//wjycIRaTW0yaYqcJXIAzTIBzDhxHSjI6LMGqWltK46GUtESJtD YL1CU/Q0BBCCMORFmkR0mIIYRqkxka3DmHD2kc40uAj45nHCMMx9B1CA 2gYUw9+h9AAwtEAwjVo6Ieh73GkxtEgph1CONIgdPrKRWvfVP+ M7NTlhRMWhM6yzfwCR0iLhkaXHb3w35rS/5h+t20UwxiO8CGEqxE+jLDHWs3AIEJaBNOkaqQZQjiGtAjTwHI HTIOQGhsYHFIjDKkHniCk1sJChaFhhNQaTI0whLQIadVazfAfP/x82ba7K1v2lrSe2Xn5i481SIMPIvwRPvgtBRKlF6HfLWwYxhHC 1NrBxzjSPFb/ZxhptAihIYSwAYQjLYa0SK1Gg1qEEI5wLcJxhLTfITQ0OKRGuA bhWg0C8oYgC8cxhCHtMBrSwM04QthjXIu0CCE0gIbVSIvUaJgC idKL0O8QNmi1WrVaPahGgwgNIzSkHtQgNIyhdz/8snrzIffYqgX2aVN4mfNcSifwk6YLwg1E4d6JDe//8RE+NITQgBbHtAhFZxZYuofyPcLEgcuM3dIWK3KNVEtZ3umm0m QTz6VTXaKYtpECv/Kl7YcQhrDhf2s1Xw6hx2iQWglO6YXod3Ck0SU53wxr/oOjoccItR29vsAhkWYQMmHh0klGKTQjrwmMQBo9RV+8bKZzsIE 8ZbKggKan2LT/hAZptAgdvHCfNsWaZhRCE8TQzCImM8OmsMJp5pE0TiKNFz3LPX eOe8k0l2I91xiaYdoseR7SoGGEvh9Uf09tqqX0YvT7tHYajWZo +DGO0Pmbf5pjLqNN4NBmiyeyfI08E6o37N129JWN+4+u2fa6Y1 i9gTJ5hmfurIAtNP0Av+QCHCGkRcuLVrv75oYltClj6zwj692j KmxD8m2CC5zCatieRTTLKH1lIdOndqEs2yggnzbV8i9/+gQNqTVoCKlf/q9L6X9CLxUkmMOB3RNahDAcbdt7Prtsy4GTD46ev/f62395jA8gDCF8GEPaARyFZzTMYAWbKaon8PInzJTffftzXIMQ hoYRNoSQGiEcYcO4GuKIYfVjDcI+/wEtr+uewZYsdsla6FlqrMibNMH+X8MIoW8RQmrt4Mv8fSn97+j FLxEaU1ocU2s1aHBIi5AGYVqIGTCEadDxc9dPHLpw5Pj5vpNXf NLrF9gnMBTZE80lE4wdT71xT4s0jzF1/9kL+y6efePv7++7fPXDv3+OkAZHahzXIhwhhA0jdOr2R/NEMZNtMzgxdbTFHv5Z9UMIJWRlIg2iFgJRekF6CRv7EMIRjoa0 Wi3CEFLj338zhBBCA+ohNIjh3yDtQxwNf/otmsYKoE1WTV6UPtEyhuaUTXOIneGWRHNIz+g4pEFoGGEIQ+El tbSZTnq8TJqp/6Qloldv/gVp0RDCMe2gevA/CPseabHs6q2Tl8QZqVZOcvSfPMFRi6PCXccmzPLDkRqhoRf++1 L6n9SLB0mrQTjSIg2OYFJIjdQIIQ1CGjSMcBzH0eMnSB1T2ESb IZrvFq/nnjHdJZbmslTPr2SRT9FU64yYsq4BhJAWv/unz6ey4yfa185zWTVZ32fl5iM4jiOtZgh/rBn8D0LYIEKvvfdPGt9nqjCNqWqiTZN2H7o8iIanGQeGLGseQh pqSR2lF6SXMEZS4xjCEK7WIIQwHH+MI/Svfz8aQOg7hL4dRjCv+s5fPv/iezSMENKgro3dCzg+xj4r5ykqaewsmh4fqfEhhPh+BTR6rLFHI c02zDOm4An4C/b1IPphAD1GSI1rUED8Spp1wHS/vMlT7H3ytwyjId+gUtoEwe3vhxCGhl/8b0vpf1MvYYykVqtHjhDC1Ejb1nPaRpURlFSrTK2y8U24ef1PS I0GERpCw0jzeBihNUcu09wKaW4Vk22yaQsUHbtP4Djq33+WNt9 pjk/NPJdcrjzyqyeDSI2eIDWOBsDy3n7nG7eQGppJ5Azr1MkLpH4Z8 UiN1uy6MpFmHFe9C0cY0g49edG/LaX/Vb1wkNRIrUUIYVqkRQhHAwhNNPKaxE+nCZNpNrE0Q6lzZvWZDx 5+9I8n1/782bHrb8YsXUMzc59km0CzDJ5iJqlbvwccjcZw03OKswpfP52X HJBVc/P9D/qOnNnxypW+M9dbD9+OqNozkeFDmyueZBEwlR6V13pVg4b6r/9j8iTmEo7fABrSIqTRDlKtHaUXpBcOkgZhWoQQUiOtFmFoCCGH gHKaUfAERsxkbhbNOoU203HiDPFky6iJs/1oNHvaJPHkxX40Q1+GZ+KRKzcQjoYRonvn0iY6TbHLobGW0Xj5 E1kZtGki2mQWbZKYNtl1Ek0yaYqMtkAxURRsn135xp//qdWg9bvP02jcibPkj4Y1wwgh9WMtQgijwgZKL0QvHCQM0+AIad EAQgjhaEiDPvxMHbt8lSSpxj5slTC00jmuxEyRYOCaau6VL4hY 6ZTVEF3eeuTc7UFMo0UYUg/dvPLqDHNrA/lqtl/tQkXhAr9CC3nGTOc4I89iU2nhNLccgXepMLQ4p+PwoXf+8bdh9 K9/I7EsijbBjGbm/8+Pv9Bq0fAP2HdIg7QDiJqRpfRi9BLib0yrQRo0NAx7JZAGaTS P/vPxg79++c6/Hn/wxcBn32Aff/7k488fffFocHAIQxjCkQZptQjTDiGkwdEHf/njnz589NG/Bj751w/fPfn2s+8//PfDT7784dE3Q48fYt//Y2AY+/rL4a8/+dtnnx25+We3sEIajU2bIows7kDa4SE0iHA0iA/i6PGAehijvteF0ovRy5iQHf0PBstFh3F05eb9BW7Jc11TDD2WL pTnmnivXKzKN/IuMPYpFARWzZLm0+wS9O2j9URJNIeVhgGrHVNXe6ZVusSXOsZW qHI6FEs7FekbfJdtDMzu8i3Yah+zeq4og2bgR9Nzm2YmSypqfu eLR8QpV7VaNZxukjpbEKUXpxff2uHkc4zgGI60CH393eMtB841 73iltnNf9Yb99ZuP1m16pabrYPmG/vq2fSUdR4o79tV37m7seqVi6+XyLecr1u9Yt3lfY0d/Veue1ZtPrmo/WtVyqK71UG3zgbL1u1Z1HWzsOrpu65lTl/70xb+xYYTU6MdziMNZjuFExxRIlF6QXsZaO/KpEbQYUuOwVAfDtRhCCMcQIn+hHoaGERpECGFqhKMhhIYgcMPh pHRaLYL8D14a16CRF8QR0moQwrUIqREaIJ9Q/6dn3KdEafz1Mk7HNXJ2fDi/KUJqDYYjhHDNaGEIYYj4Xglco8UxHGEIH0K4ZliL1DhCaAi+5A 82okMhhDCNljgJOPncWr/wWyooURovvYTUjnRmU1x3sA/nE/rp171go56jhmMNQghpcPwnK1+J74bBR8/NDxv+iKJE6WXqJbR2I3aEk8dLuJbMFzxm9LsnNKPfRAY7LRCG4 KzC6tEaRGgIw57g+ABCg0DSj2f5QgjhsJ4cIeqbkSi9LL0MkDA Mg3Zu9BONIWxkPkerVeO4FseGEcJILqNFI8jB1ylpRmjRPvVbz THiAQhHmEb7nK9Mp0TpBeklnI5r5EwkMDoauQXXaEngwKm3ocP D4YDU6QEbsJEJHyUEng5jKXx07ETQpMWpk5xQeql6Hkjkb0TWE 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 arWaDAz5/eigS3xPzNi3/dRbdB78a9Einv6zNqhz72/5uZT+C/3GjuPX6udBgvdBdDKffvppeHi4qamppaUlk8nk8/lWVlZ8Pt/GxsbBwUEqlSoUCg8PD4lE4u3tHR4eHhkZGRoaGhISEh0dnZaWl pWVlZKSEh0dnZmZmZ+fn5ubm5GRkZWVtXz58vz8/LKyspKSkvz8/BUrVpSWlq5ataq2traqqqqioqK2tnbDhg1btmzp6OhoaWnp7Oz s6enp6+vr7u7evn37zp07d41qz549+/fvP3To0OHDhw8fPgwHr7zyytGjR48ePXrixIlTp06dPn36zKhe ffXV8+fPv/baa5cuXbp8+fLVq1evX79+48aNmzdv3rp16+7duw8ePHj77bff fffd9957749//OP777//wQcfwN+Rjz/++LPPPvviiy++/PLLzz///LPPPvvmm2++/vrrr7766uHDhw8fPvzqq6++/vrrb7755ttvv3306NEPP/zw+PHjgYEB+JvynJyG0m8UgdAvnzX5LXp2aze69AaugXsghHz9/SZPnWKw0HCBoYHBQsM58+bON1gwZ97c2XMWzNKfpzdrtv7subP nzJszd77+7Ll6s2bP0Js+a7be7Ln6+nNmzdCbOUNv5qzZ+vMWz J81a5aent6sWbP09fVnz56tr6+vp6c3Y8aMmbP0Zs7Sm6E3c/rMGdNmTJ82Y/rU6dOmTJs6bVRTp06dNm3a9OnTp0+fPmPGDDieOXOmnp6enp6e vr7+nDlz5s2bN2/evPnz5xsYGBgaGi5atGjJkiUmJiZmZmYWDDqdyWCyWSxLtiWXw xPwrWysbYS2dnZ2Dg4OTk5Orq6uUqlULpd7enp6eXn5BfgHBge FhodFREVGx8bEJcQnpSSnpqelZ2ZkLs1alrM8L39FYdHK4tKS0 vKy0vKy6urqVatW1dXV1dfXNzY2rl27tqWlpbW1tb29fePGjZs 3b+7u7t6xY0dvb29fX9/evXv3799/8ODBI0eOHD9+/NSpU2fOnDl37tzFixcvXLhw8eLFy5cvX7ly5do1QPvWzZu3b9+ +e/fu/fv333zw4K0333zz7bfffueddwjOQX/4wx/++Mc//ulPf3r//ffff//9v/zlL0A+wf9HH3300Ucf/e1vf/v73//+8ccff0LSZ5999umnn/6DJGg6yLd88sknH5P0t1HBy3744YcffPDBX/7ylz//+c/wBv48Knhjf/jDH95999133nnnnXfeeXdU77333rvvvvv222+/9dZbb7755oMHD+7du3f37l24vH379q1bt27evPnGG29cv3792r Vrr7322vnz51999dWzZ8+ePn362LFj8LfyyJEje/bs2bJly9mzZ+G0OziOE5MlGo0Gh+8CH/1UvwyQiIka4uddv/HGrNn6JmamllwOg8VkcywZLOZIMTkMJofBZDOYbCbLksXmsC25 bEsuh2fJ5XO4fA6HZ8nl87h8Hk/A51sJeKPij4rH43G5XJ6Az+XzODwulCWXw+ZYsjmWHA6Hw+FYj orD4XC5XOIVrK2tbWxsbG1thUKhSCQCKsRisVgsdnR0dHJycnZ 2dnV1dXd3d5O4SzykHnKZTCFXeCo9vVTevj6+/n6+vr5+fn7+/v4BAQGBgYHBwcEhISGhoaGh4WHhkRGR0VFRMdFRMdExcbFxCfE JSYkpaalQBFRLl2VnL1+2bNmy3Nzc/Pz8wsLClStXlpSUlJaWlpWVVVRUVFVVEYw1NDQ0NTWtXbt27dq 1zc3Nra2tGzZs6Ojo6Ozs3LRp05YtW8Bpe3p6ent7d+3a1dfX3 9+/b9++A3v37j9w4NChQ0fAZo8dO3b8+PHjx4+Du549e/bs2bOvvvrquXPnAMWLFy8SZguXV65cuTqqa9euvf7666+//vr169evX7/+xhtv3BgjuAsef+XKFXid1157DWg/e/bsqVOnTp48eeLECfgcHz58+MCBA3v37u3r69u1a1dvb++OHTu2 bdu2devWTZs2dXZ2btiwobW1tbm5uampqbGxsa6ubtWqVdB3lJ aWFhUVFRYWQreyfPnypUuXZmZmpqWlJScnJyQkxMbGRkVFhYeH BwYG+vn5+fj4eHt7q1QquVzu4eHh4eHh5ubm7Ozs5OTE4XAaGx u//fZbwgyAH3xkSec4e9RzHYnU4MGgJTo2ZtZsfZ6AD3/R6UwGy5LNYDEtGHQ6w5LOsKQzWHQGy4LOtKAzgSgmm8VgMelMB oPFZFmyoZhsFucZAnKIR8KDm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AJQIne3t7YAlAcnFxcXNzk0gkQJHCU6lUeXp6qVTeXj5+vn4B/gEBAUFBQSEhIWFhYdCRRkdHx8TExCXExycmJCQlJqUkp6SlpmW kAzM5ebk5ebm5K/JWFOQXrCwsKikuLS8rr6woLy+vqqqqqampra0FU1q9enVTU1Nz c3NLS0tbWxsAs3HjRgBm27ZtZGB27969Z8+evXv3Hjhw4ODBgy RaTp48efr06bOjrejF8+fPE5BcunTpypUrQMi1a9cAjzfeeOPm qG7dunV7VHfu3Ln7U927d+/+/fsPHjwAHyDr7t27d+7cAUMgPOH1118nQ3XhwgUwhzNnzpw6dYo g6uDBg/v379+7d+/u3bt7e3t7enq6u7sJnNrb29va2lpbW9euXbt69eqGhoba2trq6 uqKioqysrLi4uLCwsIVK1bk5OQsW7YsKysrIyMjLS0tJSUlMTE xISEhPj4+JiYmMjIyMjIyPDw8JCQkMDAwICDAz88vKCjIx8dHo VDw+fzY2Nj33nsPPsZgUOR2+lmt9X8xpnoKSMTgjCAYrt69e3f OvLl0JoPOZJjTLTg8rqm5GZPNsmDQm[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8lmsJhAHbnAZHTKksshGxFRcO+PRLFZ8ILEU3gCvsDaytrWxkZ oaysS2oqEQjuR0E5k52Dv4Ch2dHZycnF2cXN1l0qkMg+pzEOmk BMUefl4j4AUFBgYHBQcGkK2oOjYmPjEhPjEhMTkJHJHt3RZ9rK c5ctzc3JX5OUXFhSsLFxZXFRcWlJSVlpRVVlZXVW9qqamdlVtf V19Y8PqNU1rmtc2rV2zdl3zutaW9RvaNnS0d2zs7Nq8afPWLd3 d3du2bYNmjwBp3759+/fvPwDWc+TIK6+8cuwYDO7OnD599uzZc6++ev7cuXPnz58nbEeH IrAXgqKxIBGQECCBHjx4cP/+fbgLBM/S6ayuXLkCvnThwgXorwiKjh8//sorrxw6dGj//v379u3r7+/fvXv3rl27du7cuX379i1btnR1dXV0dGzYsKGtra2lpUUHpMrKS sKaCgoK8vLycnJysrOzMzMz09PTU1NTk5OTExMTAaSoqCgAKTQ 0NCgoKDAwMCgoQKGQ+fp6+/p6e3ur+HyutbXg8OGDg4PEF9prIHnWWRnzokCCH0aE3RqNJjc3 d9qM6ZZcDowu4JNtyeWY0y1YlmwLOtuCziYQGqGIyYar8OmHJp DJZrAsmWRyABgOj8vl88jwEAiN5ZD8FOgVrWysgSWgyF7sIHZy dHR2cnZ1cXFzdXV3A5A85DK5UqFUeQJF3r4+QFFwaEhIWGhYRH hEVCQgFBMXGxsfBwglp6YQFGVlLwVHystfkV9YUFi0cmVxUVFJ 8fNBWtfa0rK+laBo46auTVs2b966Zdu2bdu2bevp6QGKyAMnoO jo0aNjHencuQvgSNCtEQ0buVV7Dkg6pkS2IDJIBEK3bt26ceMG eNG1a9euXr16+fJloIgA6fTp0ydOnICxyqFDh6C727Nnz+7du3 fu3And3ZYtW8jdHUFRfX19bW1tTU0N2FFJScnKlSuhu8vLy4MG LyMjAygCOyJ6vLCwsNDQ0ODgYLAjLy/PgAA/T0+Fl5enSqX09fV2chJbWJgVFBT885//JD7ksDqHPBn4a8n5GZCIoAPhiMijEUJ///vfZ8+eDcN0QMKcbgHHMFKiMyzJIDGYbHAnMlSjfgLXWGOtCdh4 FkvEYwgCCYoIkGxFQpG9HXjRWJCgryNAgtGRf2BAYHBQQFBgUE gwhArEWAiausTkJAApIytzZCCUszx3RR4ZpOLSkrKK8vLKCgCp pnZVXUN9w+rGxqbVAFLL+tbWtvVt7RvaOzs6uzYCSFu6t27fvn 3Hjh07d+4Eisb2dQAS2Y7Onbtw/vxIGkGARDLXvIgAACAASURBVFBEHu08iyICpHtPE9xFdHSAEHg RgARNHYB07tw58KKTJ09CRwdetH///v7+/r6+vqeOkVpaWpqbm9esWdPU1NTQ0FBXV1dTU1NVVQUUwTCJ8KK srKz09PSUlJSkpKSEhIS4uDigKCIiIiwsLCQkJDg4ODAw0N/f39fX19fX28vL08vL09tbJZW6KxQyhULm4SExNzdXqVR37txBp AGSWq3WmT7570EaOxMykhhqtFqtFlIOrVZbU1MzZcoUvpUAXIX NseTyeQwW08zCHLhisXlMFpcxSgmARGewGEwOjJ0AJJYlm8lmM Fh0MhVji3zvU1kiQAKKBNZWEL4J7UQAktjJETo6HYSI0RE0dUB RUEgwOFJ4ZARQFBsfB00dxAlpGekZWZlZ2Uuzly9bnpuTk5er4 0Wl5WUVVZVVNdXgRXUN9YBQ09o1a5rXNresI1PUtXnTlu6t3du 3bduxvaenB7L7vr6+/v7+Z9jRccKOzp27cOHCaxcvXtIBiUwRmaVbJD3HlHRENHUESND RgRdBU3f+/HmgCJIG6OgOHz4MQyPo6GBoBBQRTR25oyO8qLy8nJw0gBEBRRk ZGTA00mnngCLo6IAiHx8fpVIOIMlkUrncQ6VSymRShULm7e0tF AotLS07Ozu1Wi3R3RGmNP4gjeTupOz74cOHxsbGFhYWTDYLTIk I66C1Y3MsobWDmIEwIgDpxzSP5EhPbdieOnAiH+h0dDA6AorId mQvdoDREdiRm8Sd6OuUKs9ngURk3EARMS5Ky0gnD43AiyBjAC8 qLS8rqyivrK6qqqmura+rra8jg7R2XXPL+ta29g3kpk4HJCJj2 LdvHzE0Onr06PHjx0+cOHHy5MlTp84QTR2ABDED0dGNzdzGZgz P6ejIV8lxM7wUETAQFEFHd+bMGejojh8/fvToUTJFfX19Oh1dV1dXZ2cnBAw6kV11dTUBUkFBAWQMQBE5so uLiyNAIjo6oIhI8KCjk8s9PD0VcrmHm5uLUimXSt0VCoWXl5er q6uRkVFiYuKnn36KkO5KAzIFvxqk598Nr1hZWTlDbyZ8oEfHOS xyHMdks0ZTuzHFZMBjiGeN+hKLzM9T2zyyHZHtCxACiqxsrInR EYBEjI7IjgQUEZE3OWMAisijIwi4E5OTIKYjU0QMjcgUlVdWkM dFREe3dl1zc8s6csBADI22buvetmP79p4dYEdAEQQM5LBudPr4 7Jkzr0LGMErR5cuXr5IDBgCJYIk8OiLzM7avIyN0584duLx9+z a8AsTfZIog9T537hyMi06ePPlUiiBdAC/avHkz2Yuam5uJdKGmpqaysrK8vBw6OiJdgKQuPT0dmjrCjqKjo 3XsCIZGPj4+Xl5eKpXK01Ph6alQKuVyuQe5pFJ3Dw+JUin39FS wWAw7O+GxY6/AqXJGL0fGMjp7gsiYPSc0f2bYQExjffHFFyKRyGChIaTeOiARV 8lN3U8aPBJIZJYIon7WlIi7iEyPGBcRXgQUEUmd2MmR8CKJhxS SOujrIKwjj47ISR1kDDp2RG7qIO/OLyyApq6krLSsohyaOqCI7EVAEdgR0dRt3roF7Gh7z44dO3uIp g68CCgimrqRqO7MmdGkbsSOLl26QoyLyDHdWIrGgkR2JJ1jMC6 giOxFREwHFEHYffr0aYjpjh07RgyNiOkjsCOgSGf6aM2aNeTpI/AinbybnC6QmzryuCgoKIjsRSqVytPTU6mUKxQyudxDJpN6eEjI BT2eTCZVqZR2dkI63by2tkatHlKrh3Bcq7O5ToeInx1HPR0kcu O4adOmadOmsTmWZHL+6/olID31RksuB+ZzYVxE7ugIish2pNPUESBBUjeWImjqIGMAilLS UtMzM3SGRkTA8CyKGlY3Eh3dutaW1rb16ze0PZWint6dO3f1Qs BApogUMBAUnR1N6i6OtSOyF/3yiaOxaJFjOmJcREwZER3duXPnoKkDLxob0xEUdXd3gxcRFK1b t46gCNIFSLqBIojpnkpRbGxsdHQ0xHRERgfjIm9vb/AipVKpUCgAobEUKZVyuBHuhbETnW7u5+fz3nvvwOl3NBoNEbAB AmR+nj+H+3SQtFotPP+rr76yt7cHOyJiOh0wfgtUTx0pPZUiGB fB0GhsR0dkDMTEkau729hFDOBF5KaOoCgyOopI6oAiiOkg7CY3 dWMpql5Vs6qulojp1jSvhaYOKGpr3wCzRuSh0Y6dPTt39e7q20 1u6sYEDCdPnz49ulIBkroRO7py5Ro5phtrRE/N6HRAIqaSyNECuZ0jT7ySOzqI6aCjg4DhwIED+/btI4fd3d3d5Cmj9evXA0UQMJCXMhAUEUk3eVxEUBQZGUnYUVBQ kJ+fH1A0akRKhUIhk8nGuhCkDh4eEonEDQZOKpUSAj0fHy8+n8 vnc/fu3UN0d8R6orFe9BxT+hmQent7Z8yYYcnlEOvTdDo60lX6M+pn 3On5pqST0cHQ6FkUgR05uTg7u7qQAwbyxJGPn++zmjrIGBKSEi HsJhYxEBSRAwYIu2FoRKaIGBrBrBHR1JGHRjt29vT07tzVt3v3 nqcndZAxnBpNGM6dO0dQNGpHP4JE9qLnG9HYpIEMEkEReb5Ix4 vIE6/EgqCDBw/CxCs57CZPGa1fv37sxCuxggGmjHQmXnViuoiICFj6DOkCeVz0U 4p0JRuVVOquUildXZ2Jrk8qdZfLPXx8vFxdnRkMi4yMtE8++QQ 9bV0/sez1V4MET/vuu+/c3d0NDAy4XC4sXxg7NPqN/d7YTk+HIjJIQBHfSmBtawNFUESeOyIyBsKRyCD5+vsRdkSegYW hESwFetbQiLyCAaaMgCKYeG1sWg1hN4yLWtvWb+hob+/sIBYxEAFDT+/O3t27du/p6+sfSeoIioiMgbCj0RUMOhS9/tQVDGMpGjtBpONLREenEy3AmiOYL7p48eJTFwEdOnToWWE3dHT t7e06FEFTV1lZSZ54feryBbIXkZNugiKwo9GOTi6TyaRSKZkiK UlgTTB8kkjc5HIPnWaPz+dLJJLXXnuNAGbs8tZfDRK8xL59+/T19WFVG8uSbcF4nr28uCET0dcRAYON0HasF+lQRGQMMHFEbuoI Oxqb1MEiBqAoc2mWDkU/OzSCKaOxc69jh0a7+nb39e/Zs7dfJ+8mU0Rs8bhw4cJrr12+dOnKpUtXrl59/erV169du04OGH7Wjp6F01M7OmLKlfAiHYqIdAE6Oh2KCC8Cita tW6dDEUy8gheRFwERE69E2A3jInJHBxQRTR2ZIh1ydCSTSd3cX MCOVCqlu7srzNXCVYVCplQqRSKRtbV1Y2Pj4OCgzh7wn9VTVjb AwXfffefj42NgYAD7joj1qc+sZ6R2z4KHyM2fVTqrgchTRsSaO qCIPHEEIEFfN3YdA0wcEXZETuogY0hOTYGMAZYC6QyNxubd0NQ RdkQOGIi8G6ZfyU0d2NGevf39+37cRkGmiMgYiEXcANLly1evX bsORYyOxgYMz5oyun//vk5HR6ZIZwUQscQbJl7Hht0ERdDR9fT0bN++HZYvdHV1wZpUCL uJ5QvE0Ai8iJgyIpalPiemG5t0kykCO5JIJBKJhIDnp+7kTviP h4dEoZCBL0HJZFKVSqVQKNzc3CwsLJKSkt5//31iFwZx+bz4m7hPZ4z1yonjk6dPM2cy6GyWGYPOsGTT2Szz0SA bQu2f5NosS2I1w+iaIA6DyWGQlguZMZgWLLYFi23OZFmwmDpFZ 7PgR8Axw5LN5FiyuBxLPo8j4PMEXL4Vz8pGYGUjsLa1shFaC+1 s7RxEtvYOIrGjvZOzg7OL2MXV0dXNyc3d2V0iGfUjhVIFM0cQ1 cEWidDQUGKJd1xcXEJCQlxSYkJKclJaakpGelpWZkb20qzly7J zc/LyVwBIK4uLVpaWFJWVllSUl1dXEXZU39gAdgQUrW1tWde2fn1H +4aNneRFDNt7tm3v2dbTu6N3987de3bt2du3d3//vgN7dSaNTp48PTIyOnPu3NnzF85dfO3CpUsXL19+7cqVS1evXr 72+tXr16+98cbrN25cv3nzjVs337h168bt2zfv3Lp159atO7dv 371z597du/fv3Xtw9+79O3fu3b9178Ht+w9u37935/7d2/fu3bl/796De/cewMPu3Ll369adGzdu3bhx6/r1G9euXX/99TeuXn390qUrFy9eunDhtfPnL7766vmzZ8+dOnXmxIlTx46dO HLk6MGDh/fvPwh7Onbv3tPbu7unp3fHjp3btu3YsqW7q2tzR8fG1ta2lpb1 a9eua2xsqq9vrKtrqKmpraqqIaaMIOyGmC4zMzM9PTM1NT05OT UhISkuLiE6OjYyMjo8PDI0NDwkJCwoKCQgIMjfP9DX19/Ly0el8lYqVQqFp1yulMuVHh5yicRDKpXJZAoPDzm5pFIZlM7tR MlkCuJ15HKlUqny8JBbW9uKxfb9/X3ENwNpNMNodLnc2LPQIYRoxH1wK6yeGBwc9PX3058zm8Pjwig IpmKZbBaI+VP99Eb2s2pkYwXLksn6yWpunchOZ03dyLjI2trGx kYoFOrsOCJ2Sbi6urq5ubm7u8PfpLEZAwyNyGvqyBkDeWUqOe8 uKCiAnUXFxcUlZaWEHdXW1tbV1TU0NMAuCWIDH7GCobNrY1dXF 7G5aMeObT0923t7e3bt2tnXt6u/v2///r0HD46EdcTOImIDL3lb0agpvXbp0qVrV14nswQ43bpxW2fuCHz m5s2bD+7cffPuvft37929fefOj63fT7ZFkJf/ELOuZCOCpXTgRcSUEZF0E160efPmjRs3QrpAhN3kideysrKSki Kwovz8vNzc5cuXZy9dmpmengpbJGA1HTE0Cg8Ph/kioqMj7Ai8iNzUeXh4yOXyp9oRkUPIfir5TyWTyZRKpZeXl4eH h5OT2MzMrKioCJa6jjrSjwtQddIIGvrp3C0cnD17FkZHHA7H3N ycTqczmUw6nc5isRgMBn1UFhYWFhYWcMwYIzqdSaczGRZMhgUT joliMFj0MSI2GgGZxHYj2LonEAisrKysra3Ju/eITUfkrXvwjwgTR2MXMZDThdj4OKKjS0tLSU9PzcxMz87OWr48 Oy8vJz8/r7Awv6hwZXFxcUlJCWzOgw2wtbW1DQ2rV69es2ZN87p1ra2tbW 1t7e3tnZ2dXV1dXZs3b966dWt3d/ePm/N6du7ZswdmXWFBJ9HOHT1+7PjJEydPnzp99szZc6+eu3AeYgVi +c9TE4W7pE1Eb775Juwqfeutt9566623334bts3CttN33nr73b ffefftd95+8603RwX7jqDTG9vgAVcQM5B2oZ48fvwoLKY7fPjg oUMH9u3r37Nn92hPB3H3pk2bNsJWo9aW5pZ1a9euWd3YUFdXW7 Oqpqqqsry8rKSstLi4qHBlYX7+itzcnGXLsrOyMtPTUpOTEuMT E+Li42JiY6KioyIiI8LCw0LCQoNDggODAv0D/H39fL19vFVeKqWnUq5UyGQeEg+pu1TiJpW4Sdxd3d1cJO6uUom bZLSkUncoyMGJqzq3k/MGicTN3d11ZA5KIvXyVNHNLdxcXG/duD16ZnmcWKRH3osxMkYimxKO40NDQ7GxsdNn6DFZlsYmZsYmZ uYWDBNTc1MzCxNTc1Nzs6eWiZmxiZmxqbnJ6FVTKHgWPJ04NrG gm5n/WOYWDFg2Tl4tTmyzteTwOFw+kTcQYyTYLuHgKCYv9Iawzl0qIT IGYgZ2JGYIDQsKCw8OjwiJiAyLio6MjYtNTEpISU1JS07LSM3I Ss/KzsxevjQnb3lefu6KgjzI6YpLymBsVF5dU7mqtqp2NPBevaZpT TOMjda1rG9pbWtt72jr3NixaSSn27a9Z3TCqA/Shb379+07sP/AoYOHjhw+/MqRo8ePHTtxfLSnOz26EujcaEp36dKVyyMp3fXXX3/j+tixkM6eIiJOIMZFD8aI2H109+5dmH4lTIlYwUBe1n3ixInjx 48eOXLowIF9e/fugTVAvb09O3Zsg4XdW7Zs2rixo729rbV1XXPzmqamxsaGVQ31 NbWrKqsqS8vLikpLCotWrigsyM3NWbosO2NpVlpmRkpaamJKcn xSYmx8XFRMdHh0VFhEeHBYaGBwkF+Av7efr8rHW+mlUqo8FUqF TC6TyjwkUombu5uLu5uLq4vYxdnBxdnB2ckeysnRzsnRTuwoek 45iIU65ehkJ3YUOTrZubiKnV0cnJztnV0cxI4iN1dnsYOdq4sT bIXb2NH55IfHsABVrVYTsBDDIhoxliI6v2vXrnG5XBcPD3eFwl 2hkHp6yry8XGUyD5XKQ6XyUCmJknl5yrw85d4qubdK4eOl9PUe U77KAH+Vv7/K398rIEDl7+/p5+fp5+cVEOAdGEiUT1CQb3Cwb3CwX0gIcUAcQ8Fj/EJCAsLCgiIigiMjgyMjQ6KigiLCdCo4Mjw4Mjw0PCw0PCwsIhw KroaGh/kFBfsFBfsHh0AFhIQGhYWHRESGx0ZHxMVExsdGJcTFJCXEJifG pSTFpyYnpKUlpKUlpqePVFZm0tKspKVZqUuXpi5dmpadrVPpuT kZebkZebmZOTkZy5dDZebkLM3Lg8pesWJZfv7ygoJl+fnZK1Ys X5GXk78CKrcgP7cgP6+wIK+wAKatyJVfWJBfWEBchcFb7oo8KO g/i4qKiouL4RJ2uUM7WlZRDpcjVVZWWlpaPqqKiorKykrYUVf9NF VVVVVXV9bUVK1aVV1bW1NXt6qublVtbU1NTVV1dWVVVQVUdXXl 2ILb4bk1NVXwLCi4HQ7IRTxA5y7yVfJjVq2qhhevrq6EY7j6rN d56juE16ytrYF3WFVdVltX1bSmfl1LU2VVaVJyXF/frm+++YpsR2h0XxMiVn8TbGk0mpUrV86dO9fGwYFjbW1tb88WC Hi2thxra75QyBcKOUJbKK5IyBUJeXYinp2Ib2/HFdlwRTY8O1u4BW4kSuBgbyV2EDjYW9vbW9vb2zg4EGUrFtuKx UJHR5GTk52zM3EscnISOjpC2YrFxIPhFniAnbMzuci3OIidiBI 7OhNl7+BI3OIgdrJ3cLSzF9vZi8VubmI3N0d3d3I5SSQuHh5Qz nIZlItC7qpUuCo8n15KhatS4eapdFd5uqs8pZ6eHiqVzMtL5uN HlNzXX+7rL/Pxk3r5KLy8ld4+nj6+Kl8/Lz9/Lz9/b/8An4BA38AgYJ4gPyAkFCowNIwo+CsQGhkVHhEFEWRkVExkVExE ZDRUeHRMRExsePTIjZFRMeERUWHhkZFRMTBAjB0N/pOSUxOTUhISk3/cVZ+RlZG5NC09MzUtQ2d3I7FHGHiGImgvWFm4sqikqLh0ZVEJV FFxKVRJaTnYe2lZRVl5JUwjVFRWV1bVEFVVvYqomlV1q2rra+s a6uob6xtWNzQ2QTWuXtO4es3qprWrm9ZCU9C0pnl109rmda3kW teyHqp1/YbW9RvWt7VDtW3ogGrv2NjR2dW5cdOG9s62DR0dnV3tHRs3tHd 2bGzf0r25vXNDW/v6jZs6O7s6KqrKK6urbty4AaQMDQ3ppnaw6Qjmjv72t79ZWVlN mDBh4qQptAmTpkydTpswafKUaVOmTp84acqEiZMnTp1GrknTpk +aNn3y9BmTp8+YMmPmaM2aOlN/mt7saXqzJ8+YNVVv9vRZc6D0Zs2dpT9vlv48/dnzZ89ZADVnrsHceYbz5i+cv2ARcbDAYLGB4RIDwyWGC40MFxo ZLF5isHiJ4RIjqIVGxouMTRabmC4xMjMyNjc2sTAxpZuY0k3NG GbmTDNzprkFC3Z20BmWTBaXxeaxLflsSz6LzbPkCLg8a77AVmA lJIovsB1bAiuhlbVIYCXk24ishPbWIge4FDo4icTOdo4udo4u9 k6uDs5uYhd3R1eJk5vUVSp381C4y5QSuadUofJQeimU3kpPH6W 3n6ePv7d/kE9AsF9QqH9wWGBoRFBYZFB4VHBEdGhUbHhMfGRcYnRCckxiSk xiSkJKemJqRlJaZnJ6VkrG0tTM7PSlyzOyc7KW5y3NWZGdm78s ryC3oGjFypKVpRXF5VUVNXVVtQ019avrVq+tb2puXNuyurl1TU vbug2dre0biWrbsHF9W2dLa/u6lg3N69rWrG1taFxbW7e6uqa+rLy6qLg8t6BoWV5B5rLc1Mzs +OS0yNiEoLBI38AQTx9/ucpHqlC5SuVOblJHVwmUi0Tm7O4Bt4hd3B2c3YiCq/ZOrvBPBGUndhU5uNiJXckHQntnW3tHooQOTkTZiBxt7Zxs7Zxs RI42IkdrodhaKLYROVqLHKCshPbwPwWO+TYicvGshVBcK9unFp tnxRHY8KyFHIGNJd8abmHzrHjWQoYlj82zsuRbs7gCNs+KZyVa YkI3NTVta2v7/vvvEemUDziO0wg7Are6ePHipEmTpk6dOnvWnDn6c/X1Zs/Rnztrpv7sWXNmz5ozf+6CefN+UvPnG0AZGiwxNFiy0NAIatFC4 8WLTJcsNlu4yHiJkZmJsQWUuSnDwoxpYcakm7OgGBZsJt2SxeC wmVw2k2vJ4nHYfK6lgGsp4HGs+FxrPtdawLMhVnpD2dgIR6Zjb R3thU5iOxdHe1coJwc3Z7G7k7PE0cndyVni5CxxdpG6uHq4usn c3OXubjJ3N5nEXS6VKKQShYdUKfPwlMtUngpvldJHpfTx8vT18 vT1Vvn5ePn7egcE+of4+QT6+QYFBoQGBoT6+wUH+IeEBEcEB4U HB4WHBEeEhkSGhUZFhMdERsRGRcbFxSbFxyUnxKckJaYlJ6WnJ Gekp2ZlpC3NSM/OylyevTR3WXbesuy85ctW5OYUrMhbmVtYkreydEVRWUFJxcqyq qLyaqiy6rrymvqKVQ2VtY1Vdaur65tWNa6tXd1c39Rc39TcsGY dcNKyobOtc1N715aOzds2bt2xeXvvtt49PX37du092Lf/cP/BV/YcONJ/8JV9B4/uP3TswOHjh4+cOHT4+MFDx/btP9K/99Cu3ft29PR1b+vt2rStbUNX87oN9WtaquubSqtqC0oqcgqKM5 evSM7IjktOj4xLCouODwyL8g0K8/IP9vQNVHj7y7385F5+MpWvVOktUXi5yTyJcvfwksi83T28XCWe Lu5KKGc3hdjZw8FJKnb2gAN7R4md2N3WzsVG5GwjcrYWOkFZ2T pa2ToKbMRQfGsHrsCOwxdZ8oRQbK6tJU/I4tgw2FZ0lgDKgsk3Y/LMmDxTBteUwTWhc0zoHGMLS2MLSyNztpE5e4kZa7Epc7Epc5EJ Y6ExfaExfZEJw9DIYqExfcFiswWLzQyNLOYtNJm/yHTBQtN5BsbzDEyhFiw0nzVn8XxDs/nz50+ePLmrq0tnWomGYZrRLRk4QujChdf09PSnT58JvgGlN2f+ jzV3way5C+bMNSBsZN78hXMNFs2bv9DAcMkCg8XgJAsWGRksNj ZYbGy40GiJkZmB4ZIlRmZLjMwWLzE1NrEwNrEwMqMvMbUwNrEw NWOYmjFMTOkWdLa5BYvB5FjQ2UwWl86whJkoHt+GyeIyWVwuz9 qSI7DkCPgCWx7fhsO14gtsBQJ7K2s7Ht/GxlZkZW3LF9gKRY42No72Ds5CkdjewVns6Grv4OwgdnFydrd3c BY7uDg5ujk7ubs4S1ycJa4uUjdXD3c3mbtEDiWRKjxknjK5iii Vl5+HzFOu8PLy9lcovb19AjxVvl7e/l7e/t4+Ab5+Qb5+QX7+wQGBocEhEcEhESGhkeERMZFRcVHR8TGxibF xSXHxyfEJKQmJqUnJ6SmpmalpWWnpS9MzsjMyl2VmLc9amrM0O 3fZ8hXLc/Jz8wrzVqxckV9UuLJ0ZVFZUXF5cUlFSWllaVlVWXl1eUVNeUVN ZVVtdU39qtrGuvqmxtXNa9a2rmvZ0Lq+Y0N718aurZs2b9u8Zf vW7p5t23t39Ozu2dm3s3fPzt49vbv64aBnZ1/Pzr5t23u3bN2xafO2jV1b2zZsbF7X1ri6uWZVQ0XlquKSioLCk pzcgozMZUlpmfHJadHxSWFRsQEh4T4BwZ4+/iqfQKWXv9zTV+kVqFD5KVR+MqWPVO7lofCWKX08FN4SmQoocpO q3D284ADKxV3u4i53dpM5uXo4ukiJAqgcnKRQIgc3ob2rndhda O8KmNnaucCBtdDJ1s7FytbZWuhiLXQR2DhxBQ58a0eBjROHb2/Jt+cIHDgCB0u+PZtnx+bZsbgiFlcEx3S2DYsrYljaMjlCc6YVn W1jzrQilY0508aMYW1KtzKx4EGZ0vlmDIEZQ2BC5xiZsy1YtrS J00rLywAZfPSrJWnwHeAYpgGQLl68NHPmrGnTZujNmku0YYDQr LkLZs1doDd3gf48XYrmGiyav2DR/AWL4NhgsfFiE3ODxcb68wzmzV9ouNDIzJxpZGy+aLGJkbH54iW mRsbmRmZ0Y3OGqRnDgs4GlswtRnYHstg8DtfKgs625Ag4XCtgi W3J5/KseXwbLs+aaMwAJGsbeytrkcDKxlZoJ7JztLN3FgqdbYUOdvZO YkdXB7ELgOTo5Abl5Ozu4iqFcnXzcHXzcHN/JkhyhZfS00fp6aPy8vPxDfTy9vcPCAkIDPUPCIGDoODwoODw4J CI0LCoiMjYqOj46JgEMjyJSWmJSWkAjw45y5avyMktAHjyC4oL CksIeAhyKipXVVbVVlXXVdfU16xqqK1bXVff1NC4dnXTurXN61 ta2ze0d3Vu3NK1qXvzlu3d23Zu37GrZ2df767+3X37+vbs7997 sH/vwb37DkH17z24p/9A3579vbv6t+/YtbW7Z9Pmbe0dm1rXd6xZ21rfsKa6pqGsvGZlUXneiqLM7LzUj GWJKZkx8SkhEdGhkTFBYZE+AcFAjsonUOUzApLc01em9CEocvf wJECSyLyJYzepylWicJUoyCyJltb5pgAAIABJREFUnSViZwl4l L2jROTgZid2txO7ixzcbO1cwLKE9q6EZYFT8a0drWydeVZirsB BYOMksHHiWYl5VmJLvr0OQiyuiMkRsni2DI413dKKzReaMXnmL D5xOVIMgRlDYErnm9KtTCwEpnS+iQXP2JxrZMYxNueaWPDA38y ZNrSJ06pqqgnvQQhhSEuDiVutduRc26+9dnnGDL2pU6frOBJQp D/PAGruPMMfRzUA0sIl8wwXgxEtWGw8x2DREjO6s0Tm7CKZN38h2 JGRsbmZOdPYxMLMnAkgGZtYEEZEgEQc0BmWMKrh8W0sOQIY3gB LHK4VHFhZ2wmshNY2dnyBtcjOwVboYG1jJxQ5iuwc7eydhCKxy M4RyHF0cgNfcnaRkBGCIiiSeijJIHl5+8Mj4YnOLhIye+THK5T e4FTePgE+voFgU37+wcBbYFAYwVtYeHR4RExEZGxkVFxMbCK4F mFZySkZhGuRwctelgeulZNbkLdiZUFhSVFxeWlZVVV1HRmwpjU tzevaWlrbW9d3rG/r3NDetaG9q71jE9SG9i4YI4EF1dU3EaOj/ILi5Tn5mVk5KalZcfEpkVHxgSGRvgGhnt4BMqWPu0wJwyFvv2A f/xC5py/4ktLLH1gCnEbtSCWV+wA/PwsSsER4EdHvCe1dwY7gElo+8CUrW0cbkTNXYMe3drCydeQK7L gCO56VPYtjw7GyY/OFLJ4tFJNrA8XgCOiWfAZHwORamdDZFmwegyMwY3Is2AILtsCc xf+xmFYEVMASgGTK4JoxeWYM64lTZq5pXvvzIE2fPnPatBmz5y zQnz1ff/Z8CAaAJaBo9nxDwo4ApDkGi2YvWDjHYNH8RUYGS0wMlpjMmmdg zuElZGTFxScbLjQCLwKWwJQWGpmCIxFomZoxoJdjsrhm5kxLjg DiATAlsCke34bHtyFiAGsbO7i0FTrw+DZw1VboABSBERGmJHZ0 dXGVOjm7k1kigySRKnRAkiu85AovkZ0jtHaeKl9vnwAvb3+Vlx 8BDEFLYFAY0dqRUQGPItwJOCFaOwIV4AQMKjevEAyKaPCI7q60 rAq6u5pVDXX1Taub1jWvayOY6ejcDNa0tbune9tOMCioHT27d/TsBhfavGX7xq6tG9q7Wtd3NK9ra2hcu6q2sbyipqi4vKCwdHlO QVrmcjCiiOiE4LBov8AwH/8QmdJHaO+sUPn5BYYpVH4AEvAj9/QlQBpt8HwJlojuzlXi6eymIJeTq9zJVe7oInNwktqJ3cXOHjCO gr5O7OxhY+9iY+9i6+BqY+9iJXKyEjlZ2zlbiZz41na2dk4CG3 uuQCi0d7a1c+JZiUQOLlxrEZtvw+JZk4vBEcABk2tFt+RbsHmW Als238aUYWnO4poxOVCmDEszJmdklEXn6xaDa87im9KtpkzX39 K9FfYCAko4ubWD1OHy5avTp8+cPn0m5GnAEpGwERTp9HVzDBbN NVw813Dx/EVGcw0XA0sLzSwc3KUisfPs+YZLTC0Wm5gbLjFZZGxmzrQc6ev oLCJqA1+CHg+GSWBfbEs+nWEJQyOBlZDF5pmaMZgsLl9gy+Faw amLrKxFPL6NtY29ja0Dj28jsnPk8W1s7R0Ftna29o6QHRHxGjl hc3b3cJHIoMgUAUhAkVTuZWvnBH+G4dLHPyQgOCIwJDIoNCo4L Do0IjYsMi4sMi4iOiEqNik6LjkmPiUuMS0+KT0hOSMpNSs5bWl KenZqxrK0zOUZS3Mzs/OWLs9flluYs6IoN784f2VZQVF5YXFFUWlVcVl1acWqssra8qq6 ylX1VbUN1XWNqxqaahvXQBbXsGZdQ1NLU3Nbc2vH+vZN7Ru3bt y8fXP3zu4du7fv3NOza++uPQf69h7as+9w//4jEDAcPHLiwOHjUPsPHdt38OiefYd39x/s2bW3e8fuzd07OzdtW9++aW1Le/3qddW1q6uqGotKa/IKypblFmUsXZGakZOQnBUVnxoeFR8Vm+TiLpfKvbx8g5Re/l6+QQqVHwyWiJIpfeSevkovf5nSz0PhS3iRq8QTUodngeTiroT 4AZo6sbOHVO6j9AoUu8qAIjJLViInnpUIQjyuQGgtFIscXEQOL s5uMr6tPYBExonJtbJg8yzYPHMWl27J51qL+Lb2UE8DiWPG5JD HSGBNJnSOGZNnbM6fMWve3v37ACSIG0ZAIk7+gOP4tWvXZ8zQm zZtxmz9+bP1f6QIBkVEzZu/cP68EZDmGCyaY7DIcInJnAULIWCYv8jI0Mh03sIl+vMNFywyWr DIaImpxUIjU8DJxIJpZEZfbGJuZDaCEJPFNTVjACQMJsfMnMnh WgUFhys9fUxM6TBA4nCtjE0s+AJbP/9gH99AyBuUnj6BQWHWNvYCgT2fb8fh2AqFzja2DhGRsSrfALGL u42dWCR2FomdHZzdnN09HF0lABJBEaTVbh4jFI0FSab0sRE5ev kGeXoHKL38Pb0DvHyD/ALDfANC/QLD/IPCgaig0KiQ8BjAiUxUbEIqQJWYkpmUmpWSnp2WuTw9K4fAaVl u4fK8lTkrivIKSvJXlhUWV6wsqQSoSsprAKqK6vqqVY3Vtatr6 ppq6prqGpuBpdYNXW0dmzu6uru27ACcdvT279y9r2fX3p279xF Q9e09BLW7/+DO3ft29PZv6+nbun3Xxs3b2zo2N7d2NDS1rKpfU1nTUFqxqrC 4KmdFSdaygrTM3MSUpXGJGZFxKSGR8X6BESHhcQ5OUqncyy8wz Ms3CMZI8M9CUAQgyT19ZUo/mdJPKveB4I4AicwSQZGjiwz8x8lVDq0d3GVr5yJR+Igc3a1ETm BNUFYiJxt7J0uBrbWdo0DowORa2To4u0gVjm4eAqEDuA3HSsjm 20AxuVYsnjV4EYtnbSUSw41WIvFPmjoWl6jR8RKf6PFMGVwLtm CxCWf2vIWnz57RatVEZKcLEkLoxo1benr6U6dOB5Bm649QRIA0 0tHNW7hg/mi6YLh49sLFBoZL5s4zXLDIaKGR6fyFS+AALpeYWhguMYFebom pxRLTkcgOQIJZoEWLTVReflHR8XHxyTy+jULp7SHzBMwgLoNYT yZXBQaF2Qod6AxLF1dpYFAYdBFuUu/SiobC4hqlV7CbVBUeFW9r7wgTPsRUhtjFHcrRVUJ40Y/TPiQ7IoPkofC2Foq9fIO8fIPAjrz9gr39ggOCIwKCI4Cf0IjY0 IjY8Kj4yJjEyJhEHYoSkjN0KAJfys4pAIRy84sJip6DUG3D2rr G5rrG5tVr1xMUjTWl3r79vX37CYrIBSBt37mne8fuLdt6yV5UU 9dUUV1fXFZdUFS5PK84MzsfvCgmMT0iNjk4Ii44LDYwJNpO7C7 39A8KjfLxD1H5BMIIitzgAU4eCm+p3AdYksi8CUfSYQloIYpwJ Duxu6vEUyr3cXFXShQ+9s5SWwdXWwdXazvnkb7OViwQOkKbx7G ys7ZztnOSiBzdXaSefFsxmy9k84XEYInNF8IwiW5pRbe0YnCse TYO8Biutf0ILaTQHHzJnGkFd0GgZ8YQmLP4dEurhUbsJSb0m7d v6YIEC8UJkG7fvjtr1uwpU6bNmb3gx5prQNTIbOn8RQDSPMPFA NL8BYsWLTYxXGhEZN8LjUwhu1tsYg7HhktMlphaGJszjMzoJhb MJaYWMHPKYHIMDJd4qnxDQiMjImPpDEuF0jskNNLG1t7ElC71U EqkCphgBdMwNrFgW/Jl8v/X3nkGN3mmC5sYAyEYXFQsWb333i1ZvVi2LPfejekdTLExNpjew RjbYIMBAyaFzdl8m8222ZP55vzdPzvz7e5ssqElgRCIQzMYXL4 ft3lQDLsne/bds3POPNc8o3n1SpYlWZfv+7mfooDRZNMa0h2uoM6YsW5D+4pV zXZnyGr3llctVOmMEIt0JmvsmKnR5jClZ1gcLmuGG5rN6Ul3ef +GSFqDFT438G8YxSIIR7kFpXmFZbHhCLmERKqpXxwrErgEEQm5 9EaRWrZ1bG3buW377rYde7bv3Ldj1/6O3Qf27D9y4HDnoaNdR453HzvR29XT33N64PSZC31nB0Gkc4NX kEUo00MiQTg60d135Hj3gcOdu/cdbu/Y27KtY+OWbWs3bFm1dvOS5esaFq2sqV9aVr2wuKIuv6Qqkl+al VOSk1dqtrm9gUg4kh/KykVVu2klB7cvE8rfbl+Wx5/t8oZjKg3T+0jQwC5QCGp3BnPGVKSyZEBepzXZwRyISHKNSamzK LRmiVKvNthUeqtQpoHzIA+IJJCqp+p1IjVUvdl8hVCqk6nMCo2 VJ1JDXWGq/P2yiMcRSqfSOa4MbkJ9JDJNIBAr/t8f/zC9j4TmgU+83Ck/OZkUFxe/YH4KWJSUSE5KJCcnUZKTKJDOJadQE5PIU/XuZAoMHyWSU5OpdBKNAbkcNZVOodLIZCopNQ26RlONyaGxuHQ2 L43Ng7jE5gg5XFEqjeX1ZfoDWdFomUSis9l8ubmlFosrjcF1uv zpdjc9jcPmCD3eUIbTx+WJBUKZyx0wmtINZrvD5beku2wOj9Hi gAGNkvIalNcZLOmogwSD8ZDXWe1uGNNIz/Danb4Mp8/p8rvcAbcn6PGG3J6g0xOEPrTelA6fG4hFIFJsNwmCUkFxRWFJZ VFpVWlFLaRzqJuE+kgoHC1etnrpirXTekqxSd3WlvbmlramLVu 3tLZv2tresq2jZVtH67aOlvbd7bsOHDxy4uCRE0c7eyCpO9V/HtK5WIsGL79/ceiDWIvOnr/SP3C5t+9C96lzx7tOHTxyYt/BY7v2HoJwtHHLttXrNi1b3bRo+draxuUVtYtKqxqKymvziitzC sqyo8XZ0WKjxekPRcORfPRvBXJdyO5QHRyVH1zekN3pszsDEIX szoAl3ZOe4Ydit8MVNFldKEZBmgc3oegEkoAz0EAnOJCpjRCUJ Eq9TG2UqgxihU6s0EHAiS3fQQUPKuBQpoMQxBWq0DgSV6iCq2y +gsGXT1nEV/CEKq5QxeJLuRIVhcbT6kxff/31+PiLyYkpkcYmXkCx4dVWKb/73e+oVGp8/Gw0f2daapdIoiaSqAlJpEQSNZlCg0uIS0kUWjKVDt0kMiU1OYW cmJQyNceHzqQxOZDOQYOrTK6AyREyWXwanR0IZi9sXLZ06XqJR Of3R0KhXBZbwOYIoVYmlijpaRyvLzM3r1gm13B5Yn8gKzMchUQ iPcMLf8JAZo7LGyoorpAqNWq9CfI6NF0lVqRYixwuf4bT53IHY kVyeUPwmDqjLZSVi1I7CEeviwQWTYtFkNRBvQEVG5BFy1etX7V 24+p1m2JLDhu3bNvU3Nbc0r5h09aunv6zg0MnevsPHuvave9wV 8/Znv4L3X0Dx06eOtrZA+Got+/c6bPn+wcuQjiKrTeASxeHPhi8/P75i++ePX+57+ylntPnT3SfOXai98Dhzj37j+zcc7C1fdeWrdu bNreuWrtx6aoNjcvW1CxcVl7TWFJZX1BanVtUEckvjREpEhufY/tIr4vk8YdhWMnhCtocPqPFaXP4DOYMyPf0Jgc4ZnP4YhM8KH9D g6ROa7JrTXZUb0BSSZR6hdYsVRnAIjBKrNDF+oMUAotQg8I3ki q2s8QWyJgCBQQrNk/OeRmyuBINicqy2jKGh4cnJ8eRSBOT4zCz4ZVIv//971ksVnz8bBg4ih0+WpBCWZBCSSRRk8ipC1IoSeTUZAoNRpBSq HQSjZGSmjY1jpSalkJKTU6hppAocEAi02h0FtTo0mLCEZMrSGP xmSw+g8nT6S0FhWVZWQUMhkCh1BUVV2SGc3h8sVKlKywqi+QUC IQymVyTm1ecX1AqEMqkMnV+QWlBYZnBaBNLlFqdWaszy+Qaoym 9sqo+lB1V601qvcmcnqE324xWuy3DHVuvg4g0TSSwyOvL9HhDs SLFluxQjQHldcii4rLqsso6aCipq21YUtuwBIWjWIuWr1q/et0mEAnKDKhwt7mlfVNz27GTpw4c7znY2XvkZN/BY92HO3v7zw9d/ejnJ0+fPXS060R3H/R2evsHUIHh3OAVSOpApGl53ekzF7tPnTvRfeZoZ8/+Q8d37zu8Y9f+rW07NzW3rd/YsnJN0+IV6xqWrKpueJXX5RSUZeUWI5EgMiORUBEckjqofccO0 To9QRAJXIK4ZLa5LekeqNSh8jc0uMlkdemMdrXOivxBHSSF1gx 9JJXeCgdIIbAIRaRYl6aJBFf5EhVMLOLwZahxBXKuQM7gS6fGl/gKDl/BEah5Ii1XokuhMD3e4NOnT0GkqeV8INJkzCYPf/zjH4VCYXx8fEIyOSGZPC+JNC+JlJBMnp9CWUCiLiBRE5LJMGSU RKHB8BFUvVNSGSmpDDKNQaEzU6j0RBI1hZRKptBTqQyYg0dPYz NZPJgfxGLzISJBEZzNEzPYAjIljZ7GIVPSxBIFKMfmCFhsLo8v pKcxOVyRWKIUiRVMFl8kVihVerlCy+WJ+QKpVKbW6sxKlR4q4A qlTibXaI0WjcEMNQaoLphsDoMl3WJ3Qot1KT3DGxuRYkXy+MMG sx0GUsKRfLjMyimIDUfQOyouq4ZYBK2iuqG6bhHEorqFS19P6q BBREIWQTja3NK+ZWtHU3P7tl0HDned7h24tGPfkQPHT527ePXC 0PvnLr2799CxE919nSdPd/X09w9cPHP+BxZBIAKRUL3u7PnLfWcHT/UPnuwdON7Vd+ho994Dxzt2H2rbsa+5dWfT5jYoMzQuW1O3aEVl 3WLI6yAcIZEM5gyou/hDEWSRL5gNSa8vmI3kgTElpycIV6HS4PRkurxhvckBiRzkeBCR wB84D/MbYEA2Nq9DtW9I6pBUKKmTKPXQQQKX0IDstLj0A6leTtJDOsEx UyCDqMUXqbkCJZOrYPNVLIEmhcIMBLNApImx8VfFBlRmAJE+++ wzmUwWFxc3P4UCIsVatIBEnZ9CQVcTY0aQkki0FEoaOZVJoTPJ NAYEq0QSlUKmk0k0KiUNqnNIJCZPyOaLwCUGW8ATyjh8CZcn5o mkfLGMzRdxBGKOQCyQSGGbB5FUJZQoFWqDQm2AY7lKL1VoVWqD UqUHkTRak05v0Rusao1Ro7dY7W7oPkEPCq6ieh2IhFz6G30kg9 kOCk2LSKhk93pSB70jVKyrb1zWuGQlEgmVGSC1m1ZmAJGaW3du bu1o3r6n+8zgx7/5v+eGrp44faF956Fff/ofn/zm08Od3UeOd5/sPQMFhr6BC9MsQiKhcNQ/cPFU//nuU+c6T/YfOd574HDX7n1Ht+880Nq+Z3PLjvUbW1et3bx0xfqGJati87po YXl2XkmsSBCOkEjgFaS+MDwAMyEgXkGM8vjDML8hkJkbyMx1ej LBK+gRWdI90HeC0IQSPJ3RrtJakC3QZGojhB2QB2IR3AQugUjI IqTNtDOvsjuBHLXYuMQUyJg8CZMr4wqUXL6axVNyBGqOSDc/KTUYyh4ZGYkVaWpmA5oKPjk5+Ze//EWtVsfFxYNI0GJFgn4RtBQqHeJPEjk1hZJGojJIVAZyCeIS5HW pNCasdIDpqgwOn87mMXlCJlfAFUhZXBGTI2TzxCyuiC+WcYUSr lDC4gn5YplQqmDxhDKVViBWSBVaiVwjkWuUGqNMqZPINSqtCWb Ow6VMpYVBWK3RYrW7jRaH1e6GzM3pCUKyDqNGdpcXAhG02GKDy x2IFcnjD+tN6Si1C0fykUUoHEHhG5W8Yy2qbVhS37gMVepQRFq +aj2qekPvCEUkqHqva2o+0d33wU8/Pjd09czF9658+PHHv/r08vs//eVv/+PC0PuHjp/s7TvX1dMPEan/3OAbRUJ53cCFob6zg71955BI+w527txzGMLRxi3taze0wPBR3a IVVfVLIByhvC5WJKg0gDCxB6ATvFEQo8KRfLALxmcdrqDLG07P 8Lt9WQZzhtXuNdvcDlcQ5qqiYgPEJbPNrTPalRpzrEgytRH5A/0itcEGCiGpXu8jQeH75UShH0QkrkiBCgyoQdeIJ9WzeEoWT8nm Kjk8FVeo4Qo1XIlu1tuJkZz8Z8+eTU6OT45P9ZF+IBJw/fp1g8Ewc+Ys6BHF9o7gaiKJCpfQTSKlpsHkhmQyPYk0FZdSKGl THafUtFQak0ZnwfArFL6hMbgCBlfA4otYXBGLK2KwBUyOkMUVw XAtkyvgCMRsnpjJEQrECqFEKZKq5Cq9TKkTy9RShVahNshVerl KL9foVXqTxmjRmqwKrUGhNWhNVqPNYUl3QZputjntTp/HH3a4/BnugMPtg2Z3+kChKdNeWgRBCYoNkOujPlI4kh+O5L8+reF1kab VGJBIscW6aRa9KjO07mjZ1tGydXvbjj2dJ0939vQdOHriePfpv rODg5evdvac6e4bONHbP1VmOHOhf+DiuYtDqFgHFsWmdmj4qOf 0wMnegWMnTh8+1rNn/7GO3Ye2tu3e1Lx9/cbW1eu2LF2xvnHJaqjXFVfUQZkBwlFWbnFWTlFWTpHBnJGVUwD y+ILZgcwcmMcALvmC2dAjcvsyoQIBowW+YDYMKwUyc7OjxTqjP TO7wO4M6Ix2byBitrlRHc9kdelNDrXOCksnFGoTStJQziZR6qW qqZmpar1dpjLD/FSJwiiQvBoygkICdIcEUjVfrJnWeCI1V6hSm1wqo1NpyFDoHQq 949WB3ilT2ZRau1CsZ3FlbL6CyZWxhPK4WQll5dUvXryYXmyAq h2afnfz5k2z2RwfPxtUQbNU5yeTE5JI8xJT3pmXOC8hKSmZAtP wYBpRYhJ5XkLy3ITk+UkUMCohibQghUKmMaA4AfNZqWksGoubx uGncfhwwBFKqAzOlEIcIZsnZnIFDLYA1IIYJZKqxDK1UmNU68w gj1JjVGlNSo1Ro7eAQiq9SWe2qQ1mg9VutDksDpfD5YdSni+YD dMop8pHYJHLCyKhYsMbRYJPA4pIIBKU7KZVvZFIFdUNqMwwreq NYhGUvN9YrINw1Ny6o71t57a2jpa2Hc1tO1rad+7cc3DnnoO79 x3ed/jEoeMnT54+CyJBajcweBkVGC4OfXDpytVLV66CTucvvjtwYehl Xne282T/4WM9+w+d2LX3yPadB1q27Wra3LauaevKNZsWL1u7cPFUmQHCUb SwPCu3OBwtihUpO1qIREIJHpyBgl5FdcPaDVsys/NsDo/D5Yc6qjcQqapd3LS5bc365qraxSd7B9o79m9q3l5cVutwBVF2Z 7a5nZ7MUFZ+MJyXnuFXaS3T6nWQ2onkWoFEy+BI+WINV6gSSLQ w6ZvJlaVxREyehMWXMrhiGktAZws5QrlIruWJ1NCmiaS3+rVmr 9roVhlcaqM7pnl1Rl+6M0uhsrG4Mo5QzuJLuVJF/JwFCxuXjo+Pj409n3y5j9DE5PgMWOU3OjoKfaRbt25ZLJaZM2e mUNLmJiQnkWgLkqlzE5LnLSAxOUK3LzONwfH6QhRqmkyudrp8c TPnWKyOQDBLb7B6vKFAMFulNgRDEZ3eolDqsrLzApk5PKEst6D UanertCar3U1jcFlcEYsvpjI4NBaPzuancQQ0Fo/BFVLS2Gksfmoah8EWpKZxmBwhncnjCWXQI5LINXKVXqU1Qe9Io TaotCaF1qjSm+Uag9pgkap0aoNFbbAYbRlo3rHTkxk7exKtkIl dJIPOo/u7vGGPP9sbiDg9mZZ0T2Z2QWZ2QXa0OBwpjOSW5OSV5hSU5BaV 5RWX55dUFJZVFVfUQCutqiuvaaisa6xuWFzbuLRu0bKGJSsal6 1Cc4JiRVq7Ycu6pq3rN7Y2bW7buKV9U/P2LVs7mlt3tmzb1bpj77aOfW0797fvOrBjz6HdB47tP9J1uLP3 2Mm+zp4zXacGuvvO9/RfOD1wqf/80NnBd9FKPtQuDL1/7tL7AxffO3PhSt+5y71nBrtODRztOr3/SNeeg8e37z7YumPv5taO9Zu3rd7QvGx108Klq2sbl1fULCmtbC wsrcstrIrklWdFS6GFowXZeUVGiwPVvsElmHEXjuQ7PcHsaOG6 pua6hUvzi8oLSiuhOX0hfzjHHQhX1S+qbljs9IUWr1izesPm+s XLV67bGC0s1Vvs6S6f05NlMLtsDt+ylRvWrN+8qbmtoqa+ur6x um7RwsUryirrSsprlixfk5NXzBVI2Tyxw+1b27RZJFM2Ll1RWd tQXd+4ZMXqxqUryqpqNza3rtu4Zf2m5srahsXLVwkkcp5IypfI BVIlzBUSSJUwGZwrkoFFSr1TqXcil1QGl8Jokxus6b5Mqc5M5Q i5EhWDL2UKZHNmJ6xetQH8QTs3vFohO/Hya8zv37/v9Xrj4uKSSLS35yXNW0Cam5BMojLmJiTHz0nIcAc2b2m1WB1Sm crtCRQUljpdvorKWlu60x8Ie7xBW7rTZE53uf3R3MLqmoakZIr GYF6xZn15dV1ZVW1d4xK3PwSThlg8oUimFEoVTK4AqgtMroAnk krkGp5QxhVImRyhSKoSSVWQzumMNpjqK1fptQar0eKAMzqTFRY 5Wx0uODanZ2R4/C5vyOHy252+DHfgZQXWn+EOoHQORaSpqp07AEvT0PxlNGZvsmZ AsSGUlYuGYlEHCU1Xhar366kd9JFgECm2gwQR6Y0z61q2daBVs dt37+/Ye3DPwaMHjp443Nnd2dPXdepMd99A75nzpwcG+89fOjs4dO7Su 9Msuvjuh4NXfnJh6Gr/+aHTA5d6+i90nRo4drLv4LHuPQePd+w93LZzf0v77qbm9jVNLS vWblq8Yh30jkoq69EgbCS/FFK7cLQoMyc/HMk325yR3CJwyR+KBEMRjz8MLsF88

جنس چيني به اسم خودشون مونتاژ مي كنند.

Soroush-S
26-01-2013, 07:24

خب بالاخره تکنولوژی میخواد که اینا ندارن. ضمنا تولید یه محصول باید صرفه اقتصادی داشته باشه که نداره و مجبورن فقط مونتاژ کنند.

BIONIC
26-01-2013, 13:35
با سلام
دوستان لطف بفرمایید یک DVD Player خوب معرفی کنین .
قیمت و مارکش زیاد مهم نیست ( بی دلیل بالا نباشه ! )

فرمتهایMKV .Divx رو پشتیبانی کنه .
یک مدل بادوام و شیک

◄ زیرنویس های فارسی رو هم ساپورت کنه بیشتر فیلمهام MKV با زیرنویس SRT و SUBهست و باقی AVi

davood-d
26-01-2013, 21:01
با سلام
دوستان لطف بفرمایید یک DVD Player خوب معرفی کنین .
قیمت و مارکش زیاد مهم نیست ( بی دلیل بالا نباشه ! )

فرمتهایMKV .Divx رو پشتیبانی کنه .
یک مدل بادوام و شیک

◄ زیرنویس های فارسی رو هم ساپورت کنه بیشتر فیلمهام MKV با زیرنویس SRT و SUBهست و باقی AVi

100 صفحه از اين تايپ مطالعه كنيد بارها گفته شده دي وي دي پلير جز يك مدل ال جي كه الان تو بازار نيست mkv با كيفيت استاندارد پخش نمكنه
srt هيچ پليري درست اجرا نميكنه
دستگاه مديا پلير همه اين كارارو درست انجام ميده

davood-d
26-01-2013, 21:03
خب بالاخره تکنولوژی میخواد که اینا ندارن. ضمنا تولید یه محصول باید صرفه اقتصادی داشته باشه که نداره و مجبورن فقط مونتاژ کنند.

خيلي از اين مارك هاي ايراني مخصوصا در پلير و سينما در خود چين به اسم هاي ايراني مونتاژ ميشه.

ali_ir_bsd
29-01-2013, 04:17
سلام به همگی دوستان .

عزیزان این چند مدل DVD Player را از کجا می شه خرید کرد اصلا گیر می یاد یا خیر ؟

Toshiba SD7300

Philips DVP3560

Sony DVP-SR500H

دستگاه مديا پلير همه اين كارارو درست انجام ميده

الان توصیه شما چیه چه برندی خوبه .؟

ممنون می شم راهنمایی فرمایید .

davood-d
29-01-2013, 20:37
سلام به همگی دوستان .

عزیزان این چند مدل DVD Player را از کجا می شه خرید کرد اصلا گیر می یاد یا خیر ؟

Toshiba SD7300

Philips DVP3560

Sony DVP-SR500H

الان توصیه شما چیه چه برندی خوبه .؟

ممنون می شم راهنمایی فرمایید .

سوني كه قيمت هاي الكي بسيار بالا داره و اصلا فكرشو نكن.
اون دوتارو بايد با نمايندگي ها تماس بگيري من تو سايت چاره ديدم نبود.
پايونير بهترين قيمت و كيفيت داره

soheilnouri
30-01-2013, 02:43
تلویزیون من ال جی هستش...جدیده...به نظر شما بخش تصویر هم ال جی بگیرم یا بایونیر؟بلند گو هم داره؟

ali_ir_bsd
30-01-2013, 02:55
سوني كه قيمت هاي الكي بسيار بالا داره و اصلا فكرشو نكن.
اون دوتارو بايد با نمايندگي ها تماس بگيري من تو سايت چاره ديدم نبود.
پايونير بهترين قيمت و كيفيت داره

دوست بزرگوار ممنون .

ظاهرا توشیبا و فیلیپس نمایندگی ندارند . ای کاش شماره ای لینکی بود .

به هر حال ممنون همین پایونری که گفتی عالیه قیمتش مناسبه .

davood-d
04-02-2013, 02:07
دوست بزرگوار ممنون .

ظاهرا توشیبا و فیلیپس نمایندگی ندارند . ای کاش شماره ای لینکی بود .

به هر حال ممنون همین پایونری که گفتی عالیه قیمتش مناسبه .

شما تو سايت چاره بگرد ببين كدوم مدل مناسب شماست.

davood-d
04-02-2013, 02:08
تلویزیون من ال جی هستش...جدیده...به نظر شما بخش تصویر هم ال جی بگیرم یا بایونیر؟بلند گو هم داره؟

اگر براي فيلم كپي ميخواي همون ال جي . براي فيلم اصل پايونير چون هم مولتي كد ميشه و هم كيفيت بالاتري داره.

FeelGood
11-02-2013, 14:55
سلام دوستان
ممنون میشم اگر یه دی وی دی پلیر با کیفیت معرفی کنید که تمام فرمتهای تصویری ساپورت کنه و این فرمتهارو از روی فلش هم بتونه به خوبی پخش کنه
قیمت هم مهم نیست..

davood-d
12-02-2013, 00:43
سلام دوستان
ممنون میشم اگر یه دی وی دی پلیر با کیفیت معرفی کنید که تمام فرمتهای تصویری ساپورت کنه و این فرمتهارو از روی فلش هم بتونه به خوبی پخش کنه
قیمت هم مهم نیست..

همچين پليري ندارم. منظورتون MKV HD هست فقط بايد بلوري يا مديا پلير بخريد.

persiantoolsbaz
14-02-2013, 12:11
دلت خوشه ها داوود جان :n05:
الان همه جنسها مونتاژه و مال چینه . خیلی سخت میشه ژاپنی اصل گیر آورد .

ali_12
16-02-2013, 10:47
سلام دوستان
وقتتون بخیر
راستش سوالی داشتم
من حدود 1.5 سال پیش یک دونه دی وی دی پلیر سامسونگ d530/hc خریدم.از همون روز اول وقتی سی دی توش میگذاشتیم وسطش استاپ میکرد.اول فکر میکردیم مشکل از سی دی است.تا اینکه فهمیدیم مشکل از دی وی دی است و از روز اول این مشکلو داشته.حالا بردیم نمایندگی گفته که 70 تومان هزینه داره.که منم از خیرش گذشتم
حالا میخوام یک دونه دی وی دی پلیر بگیرم.چیزی باشه که دی وی دی رو بدون هیچ مشکلی بخونه.همین!.فقط قوی باشه.دیگه یو اس بی و mkv اصلا برام مهم نیست.خیلی هم استفاده ندارم.ماهی 10 ساعت شاید.
من شنیدم مارشال مارک خوبی است.ایکس ویژن چطور؟قیمتشم زیر 100 باشه بهتره.شما کدوم مدلشو توصیه میکنید؟.قیمتشم مناسب باشه.از اینترنت بخرم به نظرتون خوبه؟تهران کالا..من تهرانم
ممنون

hamid_IT63
17-02-2013, 13:59
سلام دوستان
وقتتون بخیر
راستش سوالی داشتم
من حدود 1.5 سال پیش یک دونه دی وی دی پلیر سامسونگ d530/hc خریدم.از همون روز اول وقتی سی دی توش میگذاشتیم وسطش استاپ میکرد.اول فکر میکردیم مشکل از سی دی است.تا اینکه فهمیدیم مشکل از دی وی دی است و از روز اول این مشکلو داشته.حالا بردیم نمایندگی گفته که 70 تومان هزینه داره.که منم از خیرش گذشتم
حالا میخوام یک دونه دی وی دی پلیر بگیرم.چیزی باشه که دی وی دی رو بدون هیچ مشکلی بخونه.همین!.فقط قوی باشه.دیگه یو اس بی و mkv اصلا برام مهم نیست.خیلی هم استفاده ندارم.ماهی 10 ساعت شاید.
من شنیدم مارشال مارک خوبی است.ایکس ویژن چطور؟قیمتشم زیر 100 باشه بهتره.شما کدوم مدلشو توصیه میکنید؟.قیمتشم مناسب باشه.از اینترنت بخرم به نظرتون خوبه؟تهران کالا..من تهرانم
ممنون
هم مارشال خوبه و هم ایکس ویژن ولی خب گارانتی و خدمات پس از فروش ایکس ویژن معتبرتره . قیمت هردوشون زیر 100 تومنه . اگه از اینترنت بخری دیگه نمیتونی عین رفتن به مغازه ها چک و چونه بزنی و تخفیف بگیری دیگه . اگه نمایندگیشون نزدیکت هست بهتره از نمایندگی بخری تا قیمت مناسبتری هم باشه .
مدل XDVP-767 ایکس ویژن جدیدترین dvd player اش هست .
divx هم پخش میکنه .
خروجی HDMI داره و کابل HDMI هم داره .
صدای دالبی پخش میکنه .
یه قابلیت cd ripping هم داره که به نظرم قابلیت خوب و جالبی هست برای dvd player .
البته قیمت این مدل 100 تومنه .

iraj_2_7
05-03-2013, 18:50
سلام دوستان!

ممنون میشم در مورد سوپر دیویدی سامسونگ مدل DVD-255 یه راهنمایی هایی کنید !
اینکه کلا چجور دستگاهیه؟
قیمتش چجوریاست

و اگه یه لینک فروش ازش بهم بدید ممنون میشم!(خودم گشتم نپدیا کردم!)

davood-d
07-03-2013, 05:38
سلام دوستان!

ممنون میشم در مورد سوپر دیویدی سامسونگ مدل DVD-255 یه راهنمایی هایی کنید !
اینکه کلا چجور دستگاهیه؟
قیمتش چجوریاست

و اگه یه لینک فروش ازش بهم بدید ممنون میشم!(خودم گشتم نپدیا کردم!)

سوپر دي وي دي چه؟ لينك بده ببينيم منظورتون چيه.

iraj_2_7
07-03-2013, 20:40
والا منم شنیدم بهش میگم سوپر دی وی دی!!!

منم لینکی ازش ندیدم!
مدلش اینه
Samsung DVD-255

کارائوکه داره، از دیسک به فلش کپی میکنه، فول اچ دی ساپورته! رو جعبش که چیزای جالبی نوشته! میخوام بدونم چجور جنسی هست! ارزش خرید داره؟ قیمتش چجوریاست؟(یکی از اطرافیان داره و میخواد بفروشه!)

davood-d
08-03-2013, 05:43
والا منم شنیدم بهش میگم سوپر دی وی دی!!!

منم لینکی ازش ندیدم!
مدلش اینه
Samsung DVD-255

کارائوکه داره، از دیسک به فلش کپی میکنه، فول اچ دی ساپورته! رو جعبش که چیزای جالبی نوشته! میخوام بدونم چجور جنسی هست! ارزش خرید داره؟ قیمتش چجوریاست؟(یکی از اطرافیان داره و میخواد بفروشه!)

همچين فرمتي نداريم! اون سوپر اوديو سي دي كه اصلا سامسونگ پشتيباني نميكنه.
شايد سوپر دي وي دي اسم و منظور پخش انواع دي وي دي هست!
تو سايت چاره بگرديد اگر باشه قيمت هست.

Alef.Bamdad
17-03-2013, 03:09
چند وقتی بود از این محیط پلیر ها دور بودم ، ۱۰-۱۲تا صفحه ی آخرو خوندم ، متوجه شدم ..
WD ، زیرنویس فارسی رو مگه پخش میکنه ؟ ، توی سایت خودش فقط arabic دیدم ...
WD یا پلیرهای دیگه رو کسی کار کرده ؟ ،قیمتش برام مهم نیست .. فقط لطفا قیمت تقریبا فعلی رو بگین .
Apple Tv هم میشه جزو همینا ؟

دیواسی نداریم که فول Media Player باشه و احیانا دیسک هم بخوره ؟!

ممنون از تمام دوستانی که وقت میذارن . :n16:

hamidrezaj
21-03-2013, 02:19
سلام دوستان عزیز

میخواستم لطفا راهنمایی کنید با قیمت مناسب چه dvdplayer خوب هست که فرمتهای مختلف رو با زیرنویس پخش کنه و نمیدونم قابلیتی

دارن که بتونه از تلویزیون روی usb ضبط هم کنه؟ یا سینمای خانگی بگیرم بهتره؟

انشاءالله سربلند باشید

davood-d
22-03-2013, 18:39
سلام دوستان عزیز

میخواستم لطفا راهنمایی کنید با قیمت مناسب چه dvdplayer خوب هست که فرمتهای مختلف رو با زیرنویس پخش کنه و نمیدونم قابلیتی

دارن که بتونه از تلویزیون روی usb ضبط هم کنه؟ یا سینمای خانگی بگیرم بهتره؟

انشاءالله سربلند باشید

دي وي دي با امكان ضبط روي يو اس بي كه نداريم.
پخش فرمه هاب مختلف هم كه الان همه MKV ميخوان باز دستگاه كامل از اين جهت نداريم.
شما ستاپ باكس هاي مدل بالا بگير هم ضبط روي يو اس بي دارن و هم MKV HDپخش مي كنند.

hamidrezaj
22-03-2013, 23:28
دي وي دي با امكان ضبط روي يو اس بي كه نداريم.
پخش فرمه هاب مختلف هم كه الان همه MKV ميخوان باز دستگاه كامل از اين جهت نداريم.
شما ستاپ باكس هاي مدل بالا بگير هم ضبط روي يو اس بي دارن و هم MKV HDپخش مي كنند.

خیلی ممنون ولی خود تلویزیون , گیرنده دیجیتال داره من فقط میخوام یه چیزی باشه دی وی دی و usb رو پخش کنه و از تلویزیون هم بشه

روی usb ضبط کرد.

davood-d
29-03-2013, 05:30
خیلی ممنون ولی خود تلویزیون , گیرنده دیجیتال داره من فقط میخوام یه چیزی باشه دی وی دی و usb رو پخش کنه و از تلویزیون هم بشه

روی usb ضبط کرد.

دي وي دي كه امكان ضبط روي يو اس بي داشته باشد نديدم.

farazfar
29-03-2013, 14:39
چند وقتی بود از این محیط پلیر ها دور بودم ، ۱۰-۱۲تا صفحه ی آخرو خوندم ، متوجه شدم ..
WD ، زیرنویس فارسی رو مگه پخش میکنه ؟ ، توی سایت خودش فقط arabic دیدم ...
WD یا پلیرهای دیگه رو کسی کار کرده ؟ ،قیمتش برام مهم نیست .. فقط لطفا قیمت تقریبا فعلی رو بگین .
Apple Tv هم میشه جزو همینا ؟

دیواسی نداریم که فول Media Player باشه و احیانا دیسک هم بخوره ؟!

ممنون از تمام دوستانی که وقت میذارن . :n16:
دوست عزیز wd هیچ مشکلی با زیرنویس فارسی نداره و نسبتا پلیر کاملی میباشد

milad_takjoo
05-04-2013, 10:21
دوستان یه دستگاه بلوری سه بعدی که زیرنویس فارسی رو خوب پشتیبانی کنه میشناسین؟

davood-d
12-04-2013, 23:28
دوستان یه دستگاه بلوری سه بعدی که زیرنویس فارسی رو خوب پشتیبانی کنه میشناسین؟

هيچ كمپاني فيلم سازي هاليوودي زيرنويس فارسي روي توليداتش نميزاره. اگر بزاره ربطي به پلير نداره تو ليست هست و پخش ميكنه.

mohammadtsd
14-04-2013, 14:44
سلام.تاپیک خیلی گیج کننده هست و از همه چیز توش صحبت شده.از مدیران میخوام نظم بیشتری به اینجور تاپیک ها بدن و با تفکیک دستگاه ها از شلوغی بیش از حد جلوگیری کنن.به نظر من اچ دی پلیرهارو در تاپیک های دیگه باید معرفی میکردین و سوالاتش رو اونجا مطرح مشد و جواب داده میشد.
بهرحال من دنبال ی دستگاه دی وی دی پلیر هستم که از طریق یو اس بی اکثر فرمتهای رایج رو پخش بکنه.دی وی دیش هم دی وی دی معمولی پخش بکنه.من 95درصد فیلمهام روی هارد هست.ی هارد 2ترابایت وسترن دارم.میخوام با این حجم داده مشکلی نداشته باشه.به راحتی بخونه و پخش بکنه.تا500گیگ هم ساپورت کنه مشکلی نیست.اما میدونید ک اکثر فیلمهای ما ایرانی ها با فرمت های mkv یا avi و divx هستند.اینهارو از طریق یو اس بی بخونه.فرمتهای رایج دیگه هم بخونه.در واقع کاملترین دی وی دی پلیری که در بازار هست و از طریق یو اس بی بیشتری فرمتهارو اجرا بکنه.قیمتش مهم نیست.هرچندتا مدل از هر برندی ک میدونید به درد میخوره معرفی کنید.یا لینک بذاریم.ممنون.اگر همچین سوالی قبلا شده منو به اون صفحه هدایت کنید.ممنون

davood-d
14-04-2013, 23:30
سلام.تاپیک خیلی گیج کننده هست و از همه چیز توش صحبت شده.از مدیران میخوام نظم بیشتری به اینجور تاپیک ها بدن و با تفکیک دستگاه ها از شلوغی بیش از حد جلوگیری کنن.به نظر من اچ دی پلیرهارو در تاپیک های دیگه باید معرفی میکردین و سوالاتش رو اونجا مطرح مشد و جواب داده میشد.
بهرحال من دنبال ی دستگاه دی وی دی پلیر هستم که از طریق یو اس بی اکثر فرمتهای رایج رو پخش بکنه.دی وی دیش هم دی وی دی معمولی پخش بکنه.من 95درصد فیلمهام روی هارد هست.ی هارد 2ترابایت وسترن دارم.میخوام با این حجم داده مشکلی نداشته باشه.به راحتی بخونه و پخش بکنه.تا500گیگ هم ساپورت کنه مشکلی نیست.اما میدونید ک اکثر فیلمهای ما ایرانی ها با فرمت های mkv یا avi و divx هستند.اینهارو از طریق یو اس بی بخونه.فرمتهای رایج دیگه هم بخونه.در واقع کاملترین دی وی دی پلیری که در بازار هست و از طریق یو اس بی بیشتری فرمتهارو اجرا بکنه.قیمتش مهم نیست.هرچندتا مدل از هر برندی ک میدونید به درد میخوره معرفی کنید.یا لینک بذاریم.ممنون.اگر همچین سوالی قبلا شده منو به اون صفحه هدایت کنید.ممنون

همين تايپ چند صفحه بالا و پايين كني بارها گفته شده همچين دي وي دي پليري نداريم!!!!!!!!!!!

MANCHESTERUNITED
16-04-2013, 11:11
با درود.یکی از دوستام یه دیویدی پلیر سونی NS728 h داره که میگه با USB هیچ فرمتی رو پخش نمی کنه.می خواستم بدونم فرمت های قابل پخش این دستگاه با یو اس بی چیه؟

MANCHESTERUNITED
17-04-2013, 10:01
ممنون از همگی

davood-d
17-04-2013, 20:15
با درود.یکی از دوستام یه دیویدی پلیر سونی NS728 h داره که میگه با USB هیچ فرمتی رو پخش نمی کنه.می خواستم بدونم فرمت های قابل پخش این دستگاه با یو اس بی چیه؟

فقط دايويكس با روزلوشن استاندارد و نه بيشتر

milad_takjoo
18-04-2013, 09:14
هيچ كمپاني فيلم سازي هاليوودي زيرنويس فارسي روي توليداتش نميزاره. اگر بزاره ربطي به پلير نداره تو ليست هست و پخش ميكنه

منظورم این بود که فایل های mkv سه بعدی رو با زیرنویس پخش کنه نه بلوری های اریجینال...
اون بلوری ها هم تو کشور بعضی سایتها خودشون اضافه می کنن و میفروشن..

davood-d
18-04-2013, 21:32
منظورم این بود که فایل های mkv سه بعدی رو با زیرنویس پخش کنه نه بلوری های اریجینال...
اون بلوری ها هم تو کشور بعضی سایتها خودشون اضافه می کنن و میفروشن..

پس شما يه مديا پلير ميخواي نه بلوري پلير!
اون بلوري ها رايتي و اصل نيست!

mohammadtsd
21-04-2013, 14:09
همين تايپ چند صفحه بالا و پايين كني بارها گفته شده همچين دي وي دي پليري نداريم!!!!!!!!!!!

ممنون دوست عزیز.دقیقا من هم دنبال همچین جوابی بودم اما هیچکس به صورت واضح این رو نگفته بود.در کل من متوجه شدم الان با وجود در اومدن اچ دی پلیرها و یا همون مدیا پلیرها هیچ توجیهی نیست واسه خرید دی وی دی پلیر.چرا؟
اولا که دی وی دی ها همشون اکثر فرمتهای دی وی دی رو ساپورت میکنن و بسیاری از فرمتهای دیگر رو ساپورت نمیکنن.مثلا یک نوع divx پخش میکنن.اما همین فرمت انواع و اقسام فرمتهای دیگه داره و انواع رزولیشن های مختلف.از اون طرف فرمت های محبوب و پر کاربر avi و flv وmpeg2 وmpeg4و خیلی دیگه رو اصلا هیچ کدوم و هیچ مدلی ساپورت نمیکنن.قیمتهاشون هم بالا هست.مدیا پلیرها هر فرمتی که بخواین ساپورت میکنن.البته اونها هم انواع و اقسام مختلف دارن و بعضی هشون ممکنه ی سری از فرمتهارو پشتیبانی نکنه اما حداقل فرمتهایی رو ک پخش میکنن رو بهترین دی وی دی پلیرها و گرونترین اونها نمیتونن پخش کنن.
از طرف دیگه مدیا پلیرها طیف گسترده ای از زیرنویس هارو ساپورت میکنن اما دی وی دی ها هنوز با این قضیه مشکل دارن.در ضمن بعضی از مدیا پلیرها به راحتی زبان فارسی رو ساپورت میکنن و حتی میشه رنگ،فونت،بزرگی و کوچکی و حتی جای فونت رو هم تغییر داد تا بهتر خونده بشن!!!!کاری که هیچ دی وی دی پلیری قادر به انجامش نیست.
انواع فرمت های پشتیبانی شده در یک مدیا پلیر :

فرمت های تصویری مورد پشتیبانی :MKV, ISO (DVD & BD BluRay), AVCHD, MTS, M2TS, AVI, VOB, MOV, MP4, MPG, TS, WMV, DAT, IFO, RM, RMVB, M4V, ASF, FLV, XviD, DivX 3/4/5, DVD Menu, H.264, 3D SbS & TaB فرمت های صدای مورد پشتیبانی : MP2, MP3, OGG Vorbis, WMA Standard (DRM, Pro & Advanced Profile are not supported), PCM, LPCM, MS-ADPCM, LC-AAC, HE-AAC, COOK, RA-Lossless پشتیبانی از صدای HD 7.1 : DTS Dmix TrueHD Dmix DTS-HD MA Dmix DTS Pass TrueHD Pass DTS-HD MA Pass
هر فرمتی ک تا حالا اسمش به گوشتون هم نخورده رو میتونید ببینید!!!

به نظر من نه دی وی دی پلیرها و نه بلوری پلیرها هیچ توجیهی واسه خرید ندارن چرا؟چون شما میتونید به راحتی ی بلوری پلیر رو با کابل ساتا و یا یو اس بی به مدیا پلیرها وصل کنید و انواع دی وی دی و بلوری و سی دی وغیره وذالک رو باهاش ببینید.
قیمت این دستگاه ها از 280 تا 500-600 متغیر هستند.
چند مدل مدیا پلیر هم هستند که آندروید جیلی بین دارن!!!یعنی این امکان رو به تلوزیون های معمولی میدن که مثل یک تلوزیون هوشمند باهاشون بازی کرد و به اینترنت رفت.و کلی امکانات دیگه که از حوصله من و تایپم و این فروم خارجه.پس توصیه من اینه که دیگه حتی هزارتومن هم پای دی وی دی پلیر پول ندید.هرچی بخواین توی دنیا مدیا پلیرها هست.اون هم با بالاترین امکانات و بیشترین ساپورت زیرنویس و فرمتها.
البته این دستگاه واسه نمونه بود که هرکس به اینجا سر میزنه ی اطلاعات مختصری پیدا کنه و بعد به منبع این خبر بره و اطلاعاتش تکمیل بشه.
این هم عکس از ورودی و خروجی های این دستگاه ک البته ی دستگاه رده متوسط محسوب میشه و بالاتر از این هم هست
از مدیریت خواهش میکنم این پست رو پاک نکنن و یا حداقل اگر جاش اینجا نیست منتقل کنن و لینکش رو همینجا بذارن.خود من واقعا ماهها اذیت شدم تا به این تجربیات رسیدم.ممنون از همکاریتون
منبع هم این سایت هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammadtsd
21-04-2013, 14:19
این هارو یادم رفت بگم که این نوع دستگاه ها هم دارای هارد داخلی هستن و هم بدون هارد.یکی مثل من ی هارد2ترابایت داره و خیالش راحته از هارد میره دنبال ی دستگاهی که هارد نداره و ارزونتر به پاش درمیاد.یکی هم هارد نداره پس با خرید یک مدیا پلیر دارای هارد داخلی هم هارد خودش رو تهیه کرده و هم مدیا پلیرشو.بعضی هاشون قابل ارتقا هم هستن یعنی هاردشون رو میشه ارتقا داد.هاردهاشون تا اونجایی ک من میدونم 2.5اینچی ان وبدون آداپتور و3.5اینچ با آداپتور.زیاد در این مورد تحقیق نکردم چون ی مدل ساده واسه من کافیه.چون هارد دارم.
این آنتنی هم ک میبینید وای فای دستگاه هست واسه اینکه با بعضی از گوشی ها سینک میشه و میشه به صورت بیسیم فیلم رو روی دستگاه مشاهده کرد.و یا میشه به کامپیوترتون وصل کردش و فیلمهای درون سیستم رو به صورت بیسیم به دستگاه انتقال داد و روی تلوزیون دید.واقعا امکانات بالایی دارن.
راستی این رو بگم که مدیا پلیرهایی مثل وسترن دیجیتال و سیگیت گچ پژ رو نشون نمیدن توی زیر نویس و زیر نویسهای فارسی رو جدا نشون میدن که هنوز نرم افزار یا چیزی برای این قضیه پیدا نشده.
اما دستگاهی ک من عکسش رو گذاشتم این مشکل رو نداره و همه جوره پارسی رو پشتیبانی میکنه.در ضمن انواع و اقسام فایلهای سه بعدی رو ساپورت میکنه حتی iso!!!!
سوالی بود در خدمتم.روز به روز علاقه مند تر میشم به این نوع دستگاها و در اولین فرصتی که ی دستگاه تمام عیار پدا کنم میخرم ی مدلش رو.
ببخشید که غلط املایی و اشتباه تایپی دارم.اگر دوستان بیشتر راجع به ای نوع دستگاه ها میدونن حتما همینجا تجربیاتشون رو بذارن تا بقیه استفاده کنن.بنظر من بلو ری ها نیومده بازنشسته شدن با این دستگاه های فوقالعاده.

GHAGHALEELEE
25-04-2013, 14:02
سلام دوستان
من میخوام یکسری برنامه های تلویزیون رو که با کامپیوتر ضبط میکنم هر شب بدم خانواده توی پذیرایی ببینند.دیدم اگه بخوام هر روز روی دی وی دی ضبط کنم و بدم تو دی وی دی پلیر ببینند بیخودی هزینه بالا میره.میخوام ببینم دی وی دی پلیر یا دستگاهی هست که بهش فلش مموری بخوره که من بتونم فایلهای ضبط شده رو تو فلش بریزم و بعد فلش رو به اون دستگاه وصل کنم تا تو پذیرایی ببینند؟
مرسی

rezamjir
25-04-2013, 19:04
دوستان خسته نباشید . یه سوال از خدمت شما داشتم . از بین دستگاه شارپ DV-SL2400W و ایکس ویژن DVD-XDVP-767 یکی رو میخواستم بخرم . کدوم یک از این مدلها بهترن ؟
آیا این مدل شارپ واقعا اصل ژاپنه ؟

davood-d
26-04-2013, 04:25
سلام دوستان
من میخوام یکسری برنامه های تلویزیون رو که با کامپیوتر ضبط میکنم هر شب بدم خانواده توی پذیرایی ببینند.دیدم اگه بخوام هر روز روی دی وی دی ضبط کنم و بدم تو دی وی دی پلیر ببینند بیخودی هزینه بالا میره.میخوام ببینم دی وی دی پلیر یا دستگاهی هست که بهش فلش مموری بخوره که من بتونم فایلهای ضبط شده رو تو فلش بریزم و بعد فلش رو به اون دستگاه وصل کنم تا تو پذیرایی ببینند؟
مرسی

فرمتي كه ضبط مي كني به فرمتي كه دستگاه تو پذيرايي پخش ميكنه كانورت كن.
دستگاه دي وي دي نيست كه رو فلش ضبط كنه.

davood-d
26-04-2013, 04:27
دوستان خسته نباشید . یه سوال از خدمت شما داشتم . از بین دستگاه شارپ DV-SL2400W و ایکس ویژن DVD-XDVP-767 یکی رو میخواستم بخرم . کدوم یک از این مدلها بهترن ؟
آیا این مدل شارپ واقعا اصل ژاپنه ؟

نه اقا شارپ ساخت ايران
دستگاهي بخريد كه ساخت همين جا باشه تا با فركانس هاشون بخوره و اگر خراب شد خدمات داشته باشد.

rezamjir
26-04-2013, 09:40
نه اقا شارپ ساخت ايران
دستگاهي بخريد كه ساخت همين جا باشه تا با فركانس هاشون بخوره و اگر خراب شد خدمات داشته باشد.

ممنون از شما . حالا از این 2 مدل کدوم یک بهترن ؟

GHAGHALEELEE
26-04-2013, 10:18
فرمتي كه ضبط مي كني به فرمتي كه دستگاه تو پذيرايي پخش ميكنه كانورت كن.
دستگاه دي وي دي نيست كه رو فلش ضبط كنه.
مرسی برادر
ولی نگفتم با دی وی دی پلیر ضبط میکنم که ، گفتم برنامه های تلویزیون رو که با کامپیوتر ضبط میکنم.با کامپیوتر ضبط و کونورت میکنم ولی نمیخوام روی دیسکهای دی وی دی خام ضبط کنم میخوام روی فلش ضبط کنم ، منتهی دستگاهی ندارم که توی پذیرایی بتونم فلش رو ببینم.خواهرزاده ام چند سال پیش همچین دی وی دی پلیری داشت که فلش مموری بهش میخورد منتهی الان بهش دسترسی ندارم بپرسم.
توی یک سایت دیدم تو قابلیت یکی از این دی وی دی پلیرها زده usb plus داره.یعنی همین چیزی که من میگم هست ؟

MILAD99
26-04-2013, 16:44
سلام دوستان
ظاهرا عصر DVD-Player ها داره به پایان میرسه! کسی هست که از این MediaPlayer ها خریده باشه؟ راضی هستین جواب میده؟ فیلم های باکیفیت رو بدون لگ دکد میکنه؟
سایت معتبری برای خرید این محصولات هست؟
یه سایت

davood-d
27-04-2013, 06:01
مرسی برادر
ولی نگفتم با دی وی دی پلیر ضبط میکنم که ، گفتم برنامه های تلویزیون رو که با کامپیوتر ضبط میکنم.با کامپیوتر ضبط و کونورت میکنم ولی نمیخوام روی دیسکهای دی وی دی خام ضبط کنم میخوام روی فلش ضبط کنم ، منتهی دستگاهی ندارم که توی پذیرایی بتونم فلش رو ببینم.خواهرزاده ام چند سال پیش همچین دی وی دی پلیری داشت که فلش مموری بهش میخورد منتهی الان بهش دسترسی ندارم بپرسم.
توی یک سایت دیدم تو قابلیت یکی از این دی وی دی پلیرها زده usb plus داره.یعنی همین چیزی که من میگم هست ؟

من دي وي دي ركوردي نديدم كه روي حافظه فلش ضبط كنه. فقط مدل هاي از دي وي دي ركوردها بودن كه هارد ديسك داخلي داشتند و امكان ضبط روي هارد و پخش توسط خود دستگاه داشتن اصلاعات هارد روي دي وي دي هم ضبط مي كردند.
usb plus ديكس هاي صوتي به ام پي تري تبديل مي كنند.

davood-d
27-04-2013, 18:57
ممنون از شما . حالا از این 2 مدل کدوم یک بهترن ؟

من ايكس ويژن دارم MKV1080 راحت پخش ميكنه و كيفيت خوبي داره و من راضيم.

mohammadtsd
04-05-2013, 14:23
سلام دوستان
ظاهرا عصر DVD-Player ها داره به پایان میرسه! کسی هست که از این MediaPlayer ها خریده باشه؟ راضی هستین جواب میده؟ فیلم های باکیفیت رو بدون لگ دکد میکنه؟
سایت معتبری برای خرید این محصولات هست؟
یه سایت

توی صفحه قبل اطلاعاتی گذاشتم از این نوع دستگاه ها.لینک هم اخر مطلب هست.فروش هم داره.اما قیمت دستگاهاش بالاست نسبت به جاهای دیگه.اما دستگاه هاش امکانات بیشتری دارن و زیر نویس فارسی رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنن.

farshid_civil
15-05-2013, 19:27
سلام
DVD player تو رنج قیمته 150 تا200 چیو پیشنهاد میکنین؟

moh3333n
16-05-2013, 16:27
من نزدیک 100 page از این تایپیک رئ خوندم.1 سوال ساده دارم :
اچ دی پلیر یا بلو ری پلیری هست که با کابل HDMI به تی وصل شه و فایل های mkv رو با زیرنویس فارسی به راحتی نشون بده ؟
اگه هست تو چه مایه قیمتی هست و اسمش چیه ؟
اگه همچین چیزی نیست به جای تی وی سونی خریدن برم سامسونگ بگیرم

pan_1356
16-05-2013, 17:59
من نزدیک 100 page از این تایپیک رئ خوندم.1 سوال ساده دارم :
اچ دی پلیر یا بلو ری پلیری هست که با کابل HDMI به تی وصل شه و فایل های mkv رو با زیرنویس فارسی به راحتی نشون بده ؟
اگه هست تو چه مایه قیمتی هست و اسمش چیه ؟
اگه همچین چیزی نیست به جای تی وی سونی خریدن برم سامسونگ بگیرم#

الان دیگه تمام اچ دی پلیر ها این امکانات رو دارند حتی میتونید ایزو بلوری رو هم با با زیر نویس فارسی تماشا کتید البته من تلویزیون سامسونگ دارم و کلیه فرمتها رو پخش میکنه با زیرنویس SRT
برای اچ دی پلیر به سایت زیر برو چند مدل داره

mr_rayan
16-05-2013, 22:34
سلام
DVD player تو رنج قیمته 150 تا200 چیو پیشنهاد میکنین؟
دی وی دی پلیرهای پایونیر تصویر خوبی دارند.

moh3333n
18-05-2013, 12:28
#

الان دیگه تمام اچ دی پلیر ها این امکانات رو دارند حتی میتونید ایزو بلوری رو هم با با زیر نویس فارسی تماشا کتید البته من تلویزیون سامسونگ دارم و کلیه فرمتها رو پخش میکنه با زیرنویس SRT
برای اچ دی پلیر به سایت زیر برو چند مدل داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز این سایت کع معرفی کردید ظاهرا دیگه اپدیت نمیشه
نمیدونید که برای یه دستگاه با هزینه متوسط چقدر پام در میاد ؟
ظاهرا انگار ر*سیورهایی هم وجود دارند که چنین امکانی دارند

vahidsport
31-05-2013, 00:12
سلام
یکی از رفیق های من میخاد تا سقف یک میلیون یه سینما خانگی بگیره چی پیشنهاد میکنید؟ بلوری پلیری هست که از رو هارد همه چی پخش کنه حتی فایل ISO بلوری رو؟
اگر من یدونه از این HDPlayer ها بگیرم براش مثلا همین Xtreamers SideWinder 3 برای یه اسپیکر 5.1 معمولی که صدا رو بتونه به صورت دیجیتال دریافت کنه ( به این اچ دی پلیر وصل بشه ) چقدر باید خرج کنم

یه سوا دیگه این Xtreamers SideWinder 3 را همه تائید میکنند؟ از همه نظر از عمر تا پخش انواع فیلم با کدک های TrueHD, Master Audio و... بیشتر گیرم هم تو این کد های کیفیت بالاست که بیشتر تو بلوری پیدا میشن هست

mooli63
11-06-2013, 14:30
دنبال یه dvd player با این مشخصاتم

1. یو اس بی بخوره
2. کیفیت فول اچ دی ساپورت کنه
3. فرمت های رایج مثل mkv رو ساپورت کنه.

بودجه 300 هزار تومن حداکثر

ممنون

Soroush-S
14-06-2013, 17:33
من پارسال DVD پارس خریدم . USB میخوره - خروجی 1080i داره و Mpeg و AVI هم از طریق USB پخش میکنه . قیمتشم 40 تومن:n09:

NewDesigner
16-06-2013, 11:06
دنبال یه dvd player با این مشخصاتم

1. یو اس بی بخوره
2. کیفیت فول اچ دی ساپورت کنه
3. فرمت های رایج مثل mkv رو ساپورت کنه.

بودجه 300 هزار تومن حداکثر

ممنون
با 150 تومن برو با خیال راحت مدل 555 ایکس ویژن بخر . هم دستگاه گیرنده دیجیتال هست و هم دی وی دی پلیره .
البته فقط DVBTاش full hd هست و دی وی دی پلیرش همون hd هست ولی خب یه چیزیم در نظر بگیر اینکه گیرنده دیجیتالهای ایکس ویژن خودشون یه جورایی یه پلیر قوی هستن چون همه جور فرمتی رو با usb پخش میکنن حتی mkv و divx و ..
بقیه مشخصاتشو ببین :