مشاهده نسخه کامل
: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
توی صفحه قبل اطلاعاتی گذاشتم از این نوع دستگاه ها.لینک هم اخر مطلب هست.فروش هم داره.اما قیمت دستگاهاش بالاست نسبت به جاهای دیگه.اما دستگاه هاش امکانات بیشتری دارن و زیر نویس فارسی رو بدون هیچ مشکلی ساپورت میکنن.
ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟ایا usbاش زیبرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟تشکر
من پارسال DVD پارس خریدم . USB میخوره - خروجی 1080i داره و Mpeg و AVI هم از طریق USB پخش میکنه . قیمتشم 40 تومن:n09:
ایا کسی بلوری پلیر شارپ داره؟؟؟؟ایا از طریق usbزیرنوسی فارسی ساپورت میکنه؟؟؟؟
hadikhaf
02-07-2013, 13:30
دوستان در حال حاضر پلیری که اکثر فرمتها و از جمله mkv رو پخش کنه و قیمت مناسبی هم داره چیه حدود قیمتش رو هم مرقون بفرمائید
سلام دوستان.ابا بلوری پلیری وجود داره که فیلم فرمتmkvرابا زیرنویس فارسی نشان بده؟؟؟من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما بدون زیرنویس فارسی با این که فیلم وزیرنویسsrtرا گذاشتم تو یک فولدر!!!!!
من ايكس ويژن دارم MKV1080 راحت پخش ميكنه و كيفيت خوبي داره و من راضيم.
من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما نمبتونه زیرنویس راپخش کنه!!!با اینکه زیرنوسشsrtوهمنام فیلم وتو یک فولدر هسته!!!همه بلوری پلیرها این طوری هستن؟؟؟؟mkvبدون زیرنویس!!!
hadikhaf
04-07-2013, 22:51
من شارپ دارم mkvپخش میکنه اما نمبتونه زیرنویس راپخش کنه!!!با اینکه زیرنوسشsrtوهمنام فیلم وتو یک فولدر هسته!!!همه بلوری پلیرها این طوری هستن؟؟؟؟mkvبدون زیرنویس!!!
مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه
[QUOTE=hadikhaf;7730024]مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه[/QUO
مدلش
BD-HP25SA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با قیمت535000 برگردوندمش به مغازه دار.الان چی بخرم؟مدیا پلیر یا بلوری پلیر؟میخوام فیلمmkvبازیرنویسsrtنشان بده وصداش دالبی باشه؟
mr_rayan
05-07-2013, 12:29
[QUOTE=hadikhaf;7730024]مدلش دقیقاً چیه و چه قیمتیه[/QUO
مدلش
BD-HP25SA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با قیمت535000 برگردوندمش به مغازه دار.الان چی بخرم؟مدیا پلیر یا بلوری پلیر؟میخوام فیلمmkvبازیرنویسsrtنشان بده وصداش دالبی باشه؟
برای شما بهترین دستگاه hd پلیر هستش.
سلام دوستان ! متاسفانه PS3 رو بنا به دلایلی فروختم و به همین دلیل بلوری پلیر ندارم ( قبلا با PS3 بلوری میدیدم) میخواستم ببینم الان با چه قیمتی میتونم بلوری پلیر بگیرم ؟ نمیخوام خیلی گرون باشه و خیلی ارزون و درپیت هم نباشه ! یک دستگاه متوسط رو به خوب (نمیدونم PS3 از نظر پخش بلوری در چه جایگاهیه اما تو رده همون PS3 باشه برام مناسبه) و ضمن اینکه با توجه به اینکه HD Player دارم و 90% فیلم ها و موزیک هام روی هارد هستش و خیلی استفاده DVD ندارم بنابراین میخوام اگه تصمیم به خرید بلوری پلیر گرفتم برای جبران مقداری از هزینش DVD پلیرم رو بفروشم (Pioneer 420) شاید در مجموع این DVD پلیر 30 ساعت هم روشن نبوده. ممنون میشم یه حدود قیمت هم برای فروش این بهم بگید تا یه سبک سنگین بکنم ببینم بالاخره چه تصمیمی میگیرم !
mr_rayan
07-07-2013, 17:37
سلام دوستان ! متاسفانه PS3 رو بنا به دلایلی فروختم و به همین دلیل بلوری پلیر ندارم ( قبلا با PS3 بلوری میدیدم) میخواستم ببینم الان با چه قیمتی میتونم بلوری پلیر بگیرم ؟ نمیخوام خیلی گرون باشه و خیلی ارزون و درپیت هم نباشه ! یک دستگاه متوسط رو به خوب (نمیدونم PS3 از نظر پخش بلوری در چه جایگاهیه اما تو رده همون PS3 باشه برام مناسبه) و ضمن اینکه با توجه به اینکه HD Player دارم و 90% فیلم ها و موزیک هام روی هارد هستش و خیلی استفاده DVD ندارم بنابراین میخوام اگه تصمیم به خرید بلوری پلیر گرفتم برای جبران مقداری از هزینش DVD پلیرم رو بفروشم (Pioneer 420) شاید در مجموع این DVD پلیر 30 ساعت هم روشن نبوده. ممنون میشم یه حدود قیمت هم برای فروش این بهم بگید تا یه سبک سنگین بکنم ببینم بالاخره چه تصمیمی میگیرم !
سلام.
دارا جان شما هم به درد من دچار شدی.البته من چندماه پیش اینکارو کردم.
من پیشنهادم مدل BDP-150 پایونیر با حدود قیمت 500 تومن.یا اگر دستت بازتر هستش مدل BDP-450 پایونیر(خودم این مدل گرفتم) با حدود قیمت 700 تومن.
مدل 450 که من دارم رنگهارو خیلی دقیق تر نسبت به PS3 پخش میکنه ولی در مورد مدل 150 زیاد اطلاعات ندارم ولی اینو می دونم که مدار تصویرش با 450 متفاوته.
اگر هم بخوای کمتر هزینه کنی که باید بری سراغ کره ای ها که البته من زیاد پیشنهاد نمی کنم.
سلام.
دارا جان شما هم به درد من دچار شدی.البته من چندماه پیش اینکارو کردم.
من پیشنهادم مدل BDP-150 پایونیر با حدود قیمت 500 تومن.یا اگر دستت بازتر هستش مدل BDP-450 پایونیر(خودم این مدل گرفتم) با حدود قیمت 700 تومن.
مدل 450 که من دارم رنگهارو خیلی دقیق تر نسبت به PS3 پخش میکنه ولی در مورد مدل 150 زیاد اطلاعات ندارم ولی اینو می دونم که مدار تصویرش با 450 متفاوته.
اگر هم بخوای کمتر هزینه کنی که باید بری سراغ کره ای ها که البته من زیاد پیشنهاد نمی کنم.
سلام رایان جان
والا من فعلا چند تا گزینه برای خودم در نظر گرفتم که هرکدوم یه سری مزایا و معایبی داره !
گزینه اولم اینه که دوباره برم یدونه PS3 بخرم !! ولی بودجه برای مدل ه*ک شده ندارم و فقط میتونم اریجینال بخرم که اینجوری قیمت بازی ها بالا در میاد برام (البته نه اونجوری خوره بازی هستم و نه وقتشو دارم که بشینم انواع بازی ها رو بازی کنم! ماکزیمم یه فیفا یا گرن توریسمو بازی کنم ! )
گزینه بعدی اینه که برم یدونه XBOX بگیرم که بازیها چون کپی هستش برام ارزون در میاد اما اینجوری دیگه بلوری پلیر ندارم و ضمنا یدونه Logitech G25 دارم که از اونم نمیتونم روی XBOX استفاده کنم و اصلا هم دلم نمیاد این G25 رو بفروشمش بره ! چون واقعا لذتی که GranTurismo با این ست فرمون داره رو با هیچی نمیشه عوض کرد !! (هرچند الانم چون خونمون خیلی کوچیکه عیال نمیزاره فرمون و PlaySeat که خودم براش ساختم رو بیارم تو خونه !! ) اینجوری هم باید پول Xbox بدم هم یدونه بلوری پلیر بخرم که باز قیمتش برام بالا در میاد اما مزیتش ارزون بودن بازیهاشه و عیبش همون داستان G25.
گزینه آخر هم اینه که فعلا دست نگه دارم تا ژانویه و PS4 بخرم !!! اینجوری هم بلوری پلیر دارم هم میتونم از G25 استفاده کنم و تنها عیبش قیمت بالای بازی ها هستش. یا وقتی PS4 بیاد قیمت PS3 افت میکنه و ممکنه ه*کر های عزیز !! بتونن کارای جدیدی بکنن و اونموقع یدونه PS3 بگیرم !!
حالا فعلا هنوز با خودم درگیرم ببینم چه تصمیمی میگیرم !!
راستی رایان جان فکر میکنی الان قیمت اون DVD player من (pipneer 420) دست دوم چند باشه ؟ ضمن اینکه کیلومترش خیلی کمه ! مال یه خانوم دکتر بوده باهاش میرفته مطب و میومده !! :n05:
mr_rayan
08-07-2013, 09:44
سلام رایان جان
والا من فعلا چند تا گزینه برای خودم در نظر گرفتم که هرکدوم یه سری مزایا و معایبی داره !
گزینه اولم اینه که دوباره برم یدونه PS3 بخرم !! ولی بودجه برای مدل ه*ک شده ندارم و فقط میتونم اریجینال بخرم که اینجوری قیمت بازی ها بالا در میاد برام (البته نه اونجوری خوره بازی هستم و نه وقتشو دارم که بشینم انواع بازی ها رو بازی کنم! ماکزیمم یه فیفا یا گرن توریسمو بازی کنم ! )
گزینه بعدی اینه که برم یدونه XBOX بگیرم که بازیها چون کپی هستش برام ارزون در میاد اما اینجوری دیگه بلوری پلیر ندارم و ضمنا یدونه Logitech G25 دارم که از اونم نمیتونم روی XBOX استفاده کنم و اصلا هم دلم نمیاد این G25 رو بفروشمش بره ! چون واقعا لذتی که GranTurismo با این ست فرمون داره رو با هیچی نمیشه عوض کرد !! (هرچند الانم چون خونمون خیلی کوچیکه عیال نمیزاره فرمون و PlaySeat که خودم براش ساختم رو بیارم تو خونه !! ) اینجوری هم باید پول Xbox بدم هم یدونه بلوری پلیر بخرم که باز قیمتش برام بالا در میاد اما مزیتش ارزون بودن بازیهاشه و عیبش همون داستان G25.
گزینه آخر هم اینه که فعلا دست نگه دارم تا ژانویه و PS4 بخرم !!! اینجوری هم بلوری پلیر دارم هم میتونم از G25 استفاده کنم و تنها عیبش قیمت بالای بازی ها هستش. یا وقتی PS4 بیاد قیمت PS3 افت میکنه و ممکنه ه*کر های عزیز !! بتونن کارای جدیدی بکنن و اونموقع یدونه PS3 بگیرم !!
حالا فعلا هنوز با خودم درگیرم ببینم چه تصمیمی میگیرم !!
راستی رایان جان فکر میکنی الان قیمت اون DVD player من (pipneer 420) دست دوم چند باشه ؟ ضمن اینکه کیلومترش خیلی کمه ! مال یه خانوم دکتر بوده باهاش میرفته مطب و میومده !! :n05:
اینجور که معلومه سر چندراهی گیر کردی خفن.
پیشهاد بنده حقیر:یه xbox بخر با یه بلوری پلیر.به چند دلیل یکی اینه هکرها بعد از این همه سال هنوز نتوستن استفاده راحت از این دستگاه رو مهیا بسازن چه برسه به PS4 که تازه میخواد بیاد و هنوز راه درازی در پیش داره.وقتی هم PS4 بیاد باز هم این PS3 دردسر داره.کلا کنسول پر دردسریه.من خودم الان XBOX دارم،به نسبت PS3 فوق العاده کنسول خوش ساخت تر(از نظر بنده)و هم واسه ما ایرانی ها فوق العاده کنسول بی دردسریه.حالا قضیه G25 جداست که من بدلیل عدم تجربه نظری در موردش ندارم.
پلیر 420 هم پلیر خیلی خوبیه.باید به طالبش بفروشی.اگه طالبش باشه حدود 200 می تونی بفروشیش.
اینجور که معلومه سر چندراهی گیر کردی خفن.
پیشهاد بنده حقیر:یه xbox بخر با یه بلوری پلیر.به چند دلیل یکی اینه هکرها بعد از این همه سال هنوز نتوستن استفاده راحت از این دستگاه رو مهیا بسازن چه برسه به PS4 که تازه میخواد بیاد و هنوز راه درازی در پیش داره.وقتی هم PS4 بیاد باز هم این PS3 دردسر داره.کلا کنسول پر دردسریه.من خودم الان XBOX دارم،به نسبت PS3 فوق العاده کنسول خوش ساخت تر(از نظر بنده)و هم واسه ما ایرانی ها فوق العاده کنسول بی دردسریه.حالا قضیه G25 جداست که من بدلیل عدم تجربه نظری در موردش ندارم.
پلیر 420 هم پلیر خیلی خوبیه.باید به طالبش بفروشی.اگه طالبش باشه حدود 200 می تونی بفروشیش.
آره بدجوری گیر کردم !!!
اتفاقا خودم با این پیشنهادت بیشتر موافقم ! اما هرکاری میکنم و هرجور با خودم کلنجار میرم نمیتون از این G25 و Gran Turismo دل بکنم !!! وقتی باهاش رانندگی میکنی دیوونه میشی انقدر که طبیعیه !! اگه این فرمون رو نداشتم تاحالا حتما یه Xbox با بلوری پلیر خریده بودم !!
حالا شاید صبر کنم تا PS4 بیاد ببینم اونموقع چی میشه ! یا PS4 بگیرم یا اینکه چون بعد از اومدن نسل جدید ساپورت نرم افزاری نسل قبل کمتر میشه شاید یه بلاهایی سر PS3 آوردن و دوباره رو بیارم به PS3 !! نمیدونم والا ! فعلا که حسابی دارم گیج میزنم و نمیدونم چیکار کنم !!
یه سوال دیگه اینکه بلوری پلیر ها میتونن DVD های کپی رو هم پخش کنن یا نه ؟ و اینکه مثل DVD پلیر های تو ایران که اکثرا قفلشو باز میکنند Region Free میشن یا نه ؟ چون من معدود بلوری هام هر کدومشون از یه ور دنیا اومده ! اما PS3 همشو بدون مشکل پخش میکرد.
بازم ممنون از راهنماییهات :n16:
mr_rayan
08-07-2013, 13:34
بله کپی می تونند پخش می کنند.
در مورد فری شدنشون اطلاعی ندارم.با نمایندگی مربوطه مشورت کن.
tofighsob
22-07-2013, 16:32
مدل bd 760 چه جوری
m_semiari
27-07-2013, 20:50
سلام.بلو ری پلیر با کیفیت پخش خوب که همه فرمت هارو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی هم مشکل نداشته باشه چی پیشنهاد میکنید.سامسونگ 5900- BD یا پایونیر BDP-150 چطورند؟ میخوام یه جوری باشه که بعد از یکسال کار کردن با دستگاه یک دیسک که یک کم خط و خش داره رو بخونه و با کیفیت اولش پخش کنه. ممنون
سلام
دوستان قصد خرید یه وسیله دارم که فقط دو چیزش برام مهمه
1 : full hd که این روزا تقریبا همشون این خصوصیت رو دارن
2 : پخش فرمت mkv
بیرون رفتم چند مدل گیرنده دیجیتال و چند مدل دی وی دی پلیر قیمت کردم قیمتاش کم بود نسبتا
شما پیشنهاد میکنید کدوم رو بخرم؟
dvd player یا گیرنده دیجیتال؟
چون خود فروشنده ها هم با قطعیت نمیگفتن که گیرنده ها mkv پخش میکنن یا نه
اما دی وی دی ها روشون نوشته بود
ممنون
mr_rayan
01-08-2013, 05:59
سلام
دوستان قصد خرید یه وسیله دارم که فقط دو چیزش برام مهمه
1 : full hd که این روزا تقریبا همشون این خصوصیت رو دارن
2 : پخش فرمت mkv
بیرون رفتم چند مدل گیرنده دیجیتال و چند مدل دی وی دی پلیر قیمت کردم قیمتاش کم بود نسبتا
شما پیشنهاد میکنید کدوم رو بخرم؟
dvd player یا گیرنده دیجیتال؟
چون خود فروشنده ها هم با قطعیت نمیگفتن که گیرنده ها mkv پخش میکنن یا نه
اما دی وی دی ها روشون نوشته بود
ممنون
گیرنده ها تو پخش mkv بهتر از دی وی دی پلیر ها عمل می کنند مخصوصا تو ساپورت زیرنویس فارسی
گیرنده ها تو پخش mkv بهتر از دی وی دی پلیر ها عمل می کنند مخصوصا تو ساپورت زیرنویس فارسی
ممنون
به جز زیر نویس گیرنده ها برتری خاصی نسبت به dvd player ها ندارن؟
بهتر عمل کردن منظور چیه؟
آقا بی لُغز
بی قیف و قپی
بهترین blu ray player واسه خرید رو بهم معرفی کنید ...
mr_rayan
16-08-2013, 06:01
آقا بی لُغز
بی قیف و قپی
بهترین blu ray player واسه خرید رو بهم معرفی کنید ...
عزیز من نوع استفاده و بودجه مهمه این وسط.
عزیز من نوع استفاده و بودجه مهمه این وسط.
نوع استفاده !
خب معلومه واسه پخش بلو ری :n09:
تمام ویژگی ها هم داشته باشه
سرعت خوندن و کیفیت و ساپورت زیرنویس
مایع و تیله هم تا سقف 400 تومن
mr_rayan
16-08-2013, 15:11
نوع استفاده !
خب معلومه واسه پخش بلو ری :n09:
تمام ویژگی ها هم داشته باشه
سرعت خوندن و کیفیت و ساپورت زیرنویس
مایع و تیله هم تا سقف 400 تومن
با این بودجه مدل D6500 سامسونگ مناسبه
با این بودجه مدل D6500 سامسونگ مناسبه
bd 760 lg چطوره
این بهتره یا اون؟ :n13:
mr_rayan
17-08-2013, 06:21
bd 760 lg چطوره
این بهتره یا اون؟ :n13:
سامسونگ تو ساخت بلوری پلیر موفق تر از ال جی عمل کرده.
سلام دوستان
ما تقریبا سالی یه بار dvdعوض میکنیم ,هم مدلهای چینی و ارزان قیمت گرفتیم هم گران قیمت ولی هیچ کدوم عمر زیادی نمیکنند.سوالم اینه که اگر از یه برند بنام مثل pioneer خرید کنم چقدر میتونم رو دوام و قدرت لنزش حساب کنم?کلا یه dvdخوب چقدر عمر میکنه?در آخر چه مدلی پیشنها میکنیدکه قیمتشم معقول باشه.
ممنون
mr_rayan
24-08-2013, 06:29
سلام دوستان
ما تقریبا سالی یه بار dvdعوض میکنیم ,هم مدلهای چینی و ارزان قیمت گرفتیم هم گران قیمت ولی هیچ کدوم عمر زیادی نمیکنند.سوالم اینه که اگر از یه برند بنام مثل pioneer خرید کنم چقدر میتونم رو دوام و قدرت لنزش حساب کنم?کلا یه dvdخوب چقدر عمر میکنه?در آخر چه مدلی پیشنها میکنیدکه قیمتشم معقول باشه.
ممنون
سلام.
شاید محلی که پلیر قرار می گیره خاک زیادی به پلیر وارد میشه.
پایونیر هم مثل بقیه برندها البته جدا از چینی ها لنز و اپتیک داره و احتمال خرابیش هست.
اگر جای نگهداریش مناسب باشه و به پلیر فشار وارد نشه چندین سال عمر می کنه.
mehdi_vsgh
30-08-2013, 17:23
سلام یه dvd player بهم معرفی کنید...با قابلیت پخش فول اچ دی - و فلش خور باشه و ترجیحا زیرنویس فارسی هم پشتیبانی کنه حتما!!!:دی
دوستان یه دیویدی پلیر خر کار بهم معرفی کنید تا 100 تومن. فقط میخوام dvd پخش کنه. هیچی دیگه نمیخوام.
mehdi_vsgh
25-09-2013, 19:38
سلام یه dvd player بهم معرفی کنید...با قابلیت پخش فول اچ دی - و فلش خور باشه و ترجیحا زیرنویس فارسی هم پشتیبانی کنه حتما!!!:دی
یعنی یکی نیست بعد از یک ماه به ما یه کمکی کنه؟
mr_rayan
26-09-2013, 07:41
یعنی یکی نیست بعد از یک ماه به ما یه کمکی کنه؟
ببینید,دی وی دی پلیرها همه به نوعی با زیرنویس فارسی srt مشکل دارند.حالا جدا از این این مسئله بهترین پلیرها برای ساپورت زیرنویس و فرمت پلیرهای شرکت ال جی هستند.
با سلام
من میخوام یه دستگاه دی وی دی پلیر ( بدون بلوری ) بخرم.
چه دستگاهی رو پیشنهاد میدید که فایل های تصویری بخصوص MKV و AVI رو با زیر نویس فارسی خوب پخش کنه؟
میخوام اون دستگاه اگه فایل ها رو بصورت DATA روی DVD بریزم بازم پخش کنه
نظرتون راجع به مارشال چیه شنیدم همه نوع فرمتی رو با زیرنویس به راحتی پخش میکنه
mr_rayan
20-10-2013, 16:22
با سلام
من میخوام یه دستگاه دی وی دی پلیر ( بدون بلوری ) بخرم.
چه دستگاهی رو پیشنهاد میدید که فایل های تصویری بخصوص MKV و AVI رو با زیر نویس فارسی خوب پخش کنه؟
میخوام اون دستگاه اگه فایل ها رو بصورت DATA روی DVD بریزم بازم پخش کنه
نظرتون راجع به مارشال چیه شنیدم همه نوع فرمتی رو با زیرنویس به راحتی پخش میکنه
سلام.
بله پلیرهای چینی معروف مثل مارشال تو این زمینه ها انعطاف بالایی دارند فقط مشکل کیفیت پایین ساخت هست.
atc_2008
01-11-2013, 12:14
من مدل ال جی 750 خریدم زیرنویس ساپورت . mkv . external hdd.bluray 3d
دوست عزیز من چند سوال در مورد اسن دستگاهی که خریدید داشتم. اگه جواب بدید ممنون میشم.
1- همه نوع فایل با فرمت 1080P full HD پخش میکنه؟ آیا امتحان کردید؟ MP4 AVI MKV
2- آیا در زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟ چه نوع فرمتی از زیرنویس رو میخونه؟ Srt sub ....
3- هارد دیسک تا چه ظرفیتی میخونه؟
4- از روی یک DVD که فایل های تصویری بصورت Data با فولدر بندی روش ریخته شده باشه چیزی پخش میکنه یا باید DVD Video باشه
ممنون اگه امتحان کنید و جواب بدید
raminbeh
11-11-2013, 19:56
دوستان سلام.آیا آپدیتی برایphilips3588k/98 وجود داره که بشه ارتقاش داد. چون یه فیلم با فرمت mkv 1080p دارم که این نشون نمیده؟ راه حلی داره یا نه؟
raminbeh
11-11-2013, 19:58
صحبت ارتقا که میشه ارتقا نرم افزار فیلیپس اصلا وجود داره کجا میشه دانلود کرد؟با ارتقا تعداد فایلهای قابل پخش توسط دستگاه افزایش مییابد؟
سلام، اینجا کسی هست با X.Vision XDVC-555 کار کرده باشه؟ میخوام بدونم با زیرنویس فارسی SRT مشکل داره یا نه. گیرنده اش چطوره؟ ممنون میشم جواب بدید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran2190
17-12-2013, 21:40
دوستان دستگاهی هست که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه؟ HD Player یا Blueray Player ... بدون محدودیت قیمت.
raminbeh
24-12-2013, 23:07
صحبت ارتقا که میشه ارتقا نرم افزار فیلیپس اصلا وجود داره کجا میشه دانلود کرد؟با ارتقا تعداد فایلهای قابل پخش توسط دستگاه افزایش مییابد؟ دوستان سلام.آیا آپدیتی برایphilips3588k/98 وجود داره که بشه ارتقاش داد. چون یه فیلم با فرمت mkv 1080p دارم که این نشون نمیده؟ راه حلی داره یا نه؟
raminbeh
24-12-2013, 23:20
چرا کسی به سوالات جواب نمیده؟؟؟؟
دوستان دستگاهی هست که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه؟ HD Player یا Blueray Player ... بدون محدودیت قیمت.
سلام دوستان کسی بلو-ری پلیر Samsung BD-F7500 دیده ؟ قیمت دارید ؟
پیشاپیش از جواب شما مچکرم.
raminbeh
04-01-2014, 14:31
دوستان سلام.آیا آپدیتی برایphilips3588k/98 وجود داره که بشه ارتقاش داد. چون یه فیلم با فرمت mkv 1080p دارم که این نشون نمیده؟ راه حلی داره یا نه؟ مییابد؟ صحبت ارتقا که میشه ارتقا نرم افزار فیلیپس اصلا وجود داره کجا میشه دانلود کرد؟با ارتقا تعداد فایلهای قابل پخش توسط دستگاه افزایش مییابد؟؟؟
manaminjamkharam
08-01-2014, 00:09
الان بهترین پیشنهاد برای خرید یه بلوری پلایر قدرتمند ( با اپتیک قوی ) چی هست ؟ قیمت تا حدود 600 الی 700 هزار تومن . خودم نظرم روی پایونییر 450 هست . چیزی بهتر هم هست ؟ ممنون از همه.
با سلام
دوستان آیا پلیر ایکس ویژن مدل 555 توانایی خواندن زیر نویس فارسی SRT یا idx رو داراست ؟ می خواهم فایل ویدیو با فورمت های مختلف رو همراه زیرنویسش از طریق فلاش مموری بخونه ... آیا این مدل انتخاب مناسبی است ؟
الان بهترین پیشنهاد برای خرید یه بلوری پلایر قدرتمند ( با اپتیک قوی ) چی هست ؟ قیمت تا حدود 600 الی 700 هزار تومن . خودم نظرم روی پایونییر 450 هست . چیزی بهتر هم هست ؟ ممنون از همه.
سلام ببین کاربریت چیه بلوری پلیر از چهار ملیون گرون تر هم داریم !
اگه تجروبه "دیسک بلوری" نداری برای شروع عالیه اگه بخوای بخوای یه ذره بیشتر خرج کنی
یه مدل بالاتر از BDP-450 برداری مدل BDP-LX55 معرکه هست , البته با کابل خوب.
اما دیدم تو سوالت از خروجی بی کیفیت اپتیک اسم بردی پس معلومه دنبال هاردو فلشو .... از این چیزایی
پس زیاد خودتو به زحمت ننداز سامسنگ ال جی سونی پاناسونیک یا فیلیپس (البته کم یاب) کارتو راه میندازه.
poloton7
10-01-2014, 11:33
سلام--من یک ضبط خانگی ال جی دارم که usb نمی خورد اما divx می خواند می خواستم بدهم فلش خور کنند گفتند حدودا 70 هزار تومان هزینه دارد حالا من به جای اینکه ضبطم را فلش خور کنند (برای دیدن فیلم )می خواهم یک dvd player بخرم واز usb ان استفاده کنم چه دی وی دی پلیری بخرم که کابلhdmi راداشته باشد وفرمتی رایج را ساپورت کند-البته فیشهای پشتش جوری باشد که بتوانم صدا را از ضبطم بگیرم---متشکر
سلام باید برای اجرای هارد و فلش بطوری که تمام فرمت هارو پشتیبانی کنه
از HD-Player استفاده کنید DVD Player یو اس بیش فرمتهای زیادو پشتیبانی نمیکنه !
تازه زیرنویس فارسی که هیچ !
siahosefid-026
01-02-2014, 18:25
من دستگاه بلوری LG مدل LH-880XBH دارم. مشکلش سرعت پایین منو و نمایش نامناسب زیرنویس ـه (بعضی حروف رو با علائم نامشخص نمایش میده و زیرنویس بجای وسط در کنار تصویر نمایش داده میشه و اندازه و رنگ و نوع فونت هم قابل تغییر نیستند)
اگه نرم افزار جدیدی داره لطف کنید قرار بدید و در مورد نصب هم راهنمایی کنید.
با سپاس بسیار از شما عزیزان
nima.aquarius
02-02-2014, 14:24
سلام بچه ها من تلویزیون LG47 LA9600 گرفتم. میخواستم سینما خانگی هم بگیرم . میشه منو راهنمایی كنید با قیمت حدود 600-800 تومن چی بگیرم ؟ اصلاً با این قیمت میشه چیز خوبی گرفت كه بلو ری هم داشته باشه ؟ سوال آخرم هم اینه كه اگر بخوام دستگاه رو از بانه بخرم، اختلاف قیمتش با تهران ارزش اینو داره كه بدون گارانتی بخرم و آیا اصلاً مطمئنه خرید سینما خانگی از بانه ؟
ممنون میشم جواب بدید
poloton7
09-02-2014, 18:58
سلام دوستان--من یک ضبط ال جی دارم که فلش خور نیست-حالا می خواهم یک dvd player بخرم که از هم dvd وهم از فلش ان استفاده کنم --چند جا پرسیدم گفتند dvd player مارشال خوبه--گفتند می توانی 5018 یا 5022 بخری--نظرتان درباره این پلیرها چطوره--زیر نویس خوبی دارند لنزشان قوی است--اگر تا 120 هزار تومان موردی از برندی دیگر است به من لطف کنید معرفی کنید-----تشکر
سلام دوستان
کسی در مورد دستگاه دی وی دی ال جی 9570pm داره؟
تو مشخصاتش زده mkv پخش میکنه ولی ننوشته که زیرنویس فارسیم ساپورت میکنه یا نه
مدل پلیر F5500 سامسونگ از لحاظ کارایی چطوره، ارزش خرید داره؟ زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه؟
دوستان کسی این مدل رو تست کرده ؟
با سلام
دوستان آیا پلیر ایکس ویژن مدل 555 توانایی خواندن زیر نویس فارسی SRT یا idx رو داراست ؟ می خواهم فایل ویدیو با فورمت های مختلف رو همراه زیرنویسش از طریق فلاش مموری بخونه ... آیا این مدل انتخاب مناسبی است ؟
گرامیان من به دنیال یه پلیری هستم که توسط فلاش مموری بتونم فیلم + زیرو نویسش رو پخش کنم ...
کدام پلیر رو می تونید معرفی کنید که بتونه زیر نویس فارسی رو بخونه ؟ یعنی وقتی یه فایل زیرنویس رو در کنار فایل فیلم می گذاریم و هم نام می کنیم بتونه بخونه
milad272
06-03-2014, 16:11
سلام دوستان گرامی
من یک عدد سینمای خانگی الجی مدل lh950-hts خریداری کردم فقط کارتنش باز شده حتی گارانتیش هم امضا نشده با جنس توی فروشگاه هیچ فرقی نداره بعلت قدرت زیاد دستگاه و مناسب نبودن برای آپارتمان قصد فروش دارم اگر کسی مایل بود پیام بده قیمت هم باهاتون راه میام
محدوده خوزستان
سلام
دوست عزیر فیلم mkv با زیرنویس فارسی srt رو از روی هارد پشتیبانی میکنه ؟
آیا mkv 1080 رو هم ساپورت میکنه از فلش؟
سلام دوستان
یک سینمای خانگی میخوام بخرم با بودجه حداکثر 1میلیون
بیشتر برای فیلم و بعد موسیقی
فقط یه مورد مهم که داشته باشه اینه که حتما یک ورودی HDMI هم داشته باشه.
الان اکثر مدلها رو که چک کردم فقط خروجی HDMI رو داشتند.
من میخوام لپتاپم رو بتونم مستقیم بهش وصل کنم و سپس از اون به TV خروجی بگیرم.
mr_rayan
14-03-2014, 07:10
سلام دوستان
یک سینمای خانگی میخوام بخرم با بودجه حداکثر 1میلیون
بیشتر برای فیلم و بعد موسیقی
فقط یه مورد مهم که داشته باشه اینه که حتما یک ورودی HDMI هم داشته باشه.
الان اکثر مدلها رو که چک کردم فقط خروجی HDMI رو داشتند.
من میخوام لپتاپم رو بتونم مستقیم بهش وصل کنم و سپس از اون به TV خروجی بگیرم.
سلام
معمولا محصولات شرکت الجی این قابلیت تو بیشتر مدلهاش دارن
Masoud.Neshat
15-03-2014, 17:05
سلام. یه دستگاه DVD پلیر میخوام که فقط خرکار و ارزون بودنش برام مهمه. نه MKV میخوام نه زیرنویس نه برندش، چینی هم باشه عب نداره. فقط لنز قوی خرکار ارزون زیر 100 تومن! ممنون میشم کمک بفرمایید.
mr_rayan
16-03-2014, 08:19
سلام. یه دستگاه DVD پلیر میخوام که فقط خرکار و ارزون بودنش برام مهمه. نه MKV میخوام نه زیرنویس نه برندش، چینی هم باشه عب نداره. فقط لنز قوی خرکار ارزون زیر 100 تومن! ممنون میشم کمک بفرمایید.
میتونی از برند marshal استفاده کنی
Masoud.Neshat
16-03-2014, 15:02
میتونی از برند marshal استفاده کنی
ممنون. برند گاسونیک gosonic نسبت به مارشال به نظرت برتری داره؟ مارشال دیگه مثل سابق چندان ارزون نیست! مدل های hdmi دارش بین 110 تا 130 تومن شده :n02:
ضمنان برند میکروفایر MicroFire هم خیلی ازش تعریف شنیدم، ظاهر دستگاهاشم خیلی با کلاسه.ولی دومدل زیر که دیدم حدود 115 تومن بود و نمیدونم واقعا بهتر هستن یا نه:
mr_rayan
17-03-2014, 07:18
ممنون. برند گاسونیک gosonic نسبت به مارشال به نظرت برتری داره؟ مارشال دیگه مثل سابق چندان ارزون نیست! مدل های hdmi دارش بین 110 تا 130 تومن شده :n02:
ضمنان برند میکروفایر MicroFire هم خیلی ازش تعریف شنیدم، ظاهر دستگاهاشم خیلی با کلاسه.ولی دومدل زیر که دیدم حدود 115 تومن بود و نمیدونم واقعا بهتر هستن یا نه:
نمیدونم.اطلاعی در موردشون ندارم.marshal تو برندهای چینی معروف شد هم بخاطر تنوعش و هم گارانتیش و هم کیفیتش نسبت به رقبای خودش.
poloton7
18-04-2014, 19:32
سلام-- دی وی دی پلیری هست که ورودی اپتیکال داشته باشدoptical in----می خواهم از خروجی اپتیکال ال ای دی ام به دی وی دی پلیر نصب وخروجی دی وی دی پلیر را به ضبطم وصل کنم که صدای ا ال ای دی ام از ضبطم بیرون بیاید----تشکر--
persian_salsa
19-04-2014, 11:10
با سلام
بنده یک دستگاه سینما خانگی سونی مدل BDV-E880 خریداری نموده ام و به دلیل عدم ساپورت برخی موارد توسط دستگاه،نیاز به آپگرید دستگاه دارم.
متاسفانه network upgrdare چیزی پیدا نمیکند،همچنین با دانلود کردن ورژن جدید ، گزینه ای در دستگاه که بتوانم از طریق USB دستگاه را UPDATE کنم پیدا نکردم
لطفا من را راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
ممنون میشم از طریق ایمیل armin64@gmail.com به من جواب بدید.
persian_salsa
27-04-2014, 15:02
هیچ کی جواب منو نمیده؟
poloton7
29-04-2014, 09:17
سلام--نظرتان در مورد دی وی دی پلیر پایونیر 2032 چیست--زیر نویس فارسی را ساپورت می کند--
blackwizard_010
07-05-2014, 11:05
سلام
دوستان من می خوام یه دستگاه پخش بلوری خریداری کنم و بیشتر دستگاه LG BD760 نظرمو به خودش جلب کرده در کل یه دستگاهی که قابلیت پخش فیلمایی با فرمت MKV رو داشته باشه و حتما حتما از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه.من رو این دستگاه فیلمی رو با فرمت MKV با حجم بالا و کیفیت 1080 تست کردم و به راحتی پخش کرد ولی زیرنویس فارسیشو مقطع نشون داد ( مثلا اینجوری ف ی ل م ) و بعضی جاها خرچنگ قورباغه میشد با اینکه از منوی تنظیماتش زبان فارسی رو به عنوان زبان زیرنویس انتخاب کرده بودم.می خواستم راهنمایی شما رو برای حل این مشکل جویا بشم یا اینکه کلا یه دستگاه بلوری دیگه رو که زیرنویس فارسی بدون مشکل پخش کنه بهم معرفی کنین.ممنون
دوستان دی وی دی پلیر ال جی پی دی 760 چطوره؟
از این مدل بالا تر هم هست
دوستان از بین برند های Bluray player
کدوم رو پیشنهاد می دید /
سونی
ال جی
سامسونگ
؟؟؟؟
و نظرتون در مورد این مدل سونی چیه ؟
بلوری پلیر BLU-RAY Player - سونی SONY BDP-S4100 Smart 3D
blackwizard_010
08-05-2014, 00:23
یکی لطفا جواب ما رو بده
زیرنویس رو دستگاه بلوری LG BD760 تکه تکه و برعکس نشون میده مثل فیلم = م ل ی ف
چجوری درست میشه ؟
blackwizard_010
09-05-2014, 14:38
دوستان به خودتون زحمت ندین
مشکل رفع شد:n10::n09:
blackwizard_010
09-05-2014, 14:43
دوستان از بین برند های Bluray player
کدوم رو پیشنهاد می دید /
سونی
ال جی
سامسونگ
؟؟؟؟
و نظرتون در مورد این مدل سونی چیه ؟
بلوری پلیر BLU-RAY Player - سونی SONY BDP-S4100 Smart 3D
به نظر من سامسونگ بهتره.چون از سخت افزار قوی تری تو دستگاهاش استفاده میکنه
شناختی نسبت به مدل بخصوصی ندارم ولی از این دستگهایی که گرفتم LG BD760 راضیم.
به نظر من سامسونگ بهتره.چون از سخت افزار قوی تری تو دستگاهاش استفاده میکنه
شناختی نسبت به مدل بخصوصی ندارم ولی از این دستگهایی که گرفتم LG BD760 راضیم.
مرسی بابت راهنمای
بلوری دی وی دی های کپی رو نمیخونن؟
mr_rayan
13-05-2014, 05:32
مرسی بابت راهنمای
بلوری دی وی دی های کپی رو نمیخونن؟
خیر میخونه
درود دوستان.
بلوری چه داریم در بازار که همه چیز ساپورت باشد؟ همه نوع فایل صوتی و و تصویری و زیرنویس های فارسی.
سپاس.
sirous moradi
23-05-2014, 17:04
سلام دوستان
واسه پخش فیلم3D ازتلوزیون sonyKDL-46HX92 میتونم ازUSBش استفاده کنم یا نیازبه خریدبلو ری دارم میشه راهنمایی کنید؟
درود دوستان.
بلوری چه داریم در بازار که همه چیز ساپورت باشد؟ همه نوع فایل صوتی و و تصویری و زیرنویس های فارسی.
سپاس.
سلام
Sony BDP-S4100
و
Panasonic DMP-BDT230
90% فرمتهای روزو دارند !
سلام دوستان
واسه پخش فیلم3D ازتلوزیون sonyKDL-46HX92 میتونم ازUSBش استفاده کنم یا نیازبه خریدبلو ری دارم میشه راهنمایی کنید؟
باید بخرید تلوزیون شما خیلی قدیمی هست و توانایی پخش نداره !
morteza_59
13-07-2014, 14:08
کسی میدونه از کحا میشه بلوری پاییونیر 450 یا opoo گیر بیارم
oppo تو ایران نیست !
برای BDP-450 نمایندگی پایونییر تو جمهوری و فروشگاه اکوستیک.
morteza_59
20-07-2014, 10:35
oppo تو ایران نیست !
برای BDP-450 نمایندگی پایونییر تو جمهوری و فروشگاه اکوستیک.
دوست غزیز من هر دو رو سر زدم نداشتن؟
mohamadmoosh
30-07-2014, 18:11
سلام خدمت دوستان بنده به علت اینکه فیلم ها م کلیپ های hd زیادی از اینترنت دانلود میکنم و میخوام توی تلویزیون به صورت hd ببینم مشکل دارم چون دی وی دی پیلر پایونیر دارم مدل 420v که وقتی کلیپ های دانلود شده از اینترنت رو داخل فلش میریزم و
به دی وی دی وصل میکنم نشان نمیده و مجبور میشم به فرمت vob تبدیل کرده تا دستگاه بتونه پخش کنه ولی خوب کیفیت فیلم میاد پایین و دیگه حالت hd فیلم از بین میره از دوستانی تجربه در این زمینه دارن میخواستم راهنماییم بکنند که ایا دستگاهی
وجود داره که فایل هایی که از اینترنت دانلود میکنیم به صورت اچ دی رو راحت بخونه با کیفیت عالی یا نه
ramin_pilot
02-08-2014, 18:51
سلام خسته نباشید
ببخشید ی دی وی دی پلیر میخواستم حداکثر تا 150 تومن ک فلش یا هارد رو ساپورت کنه و mkv پخش کنه
مرسی
amir3852
13-08-2014, 18:09
با سلام دوست عزيز
من هم مثل شما دنبال OPPO بودم و هستم ولي يا از اروپا بايد بخريد يا آمريكا يه راهه ديگش خريد از آمازون و پست DHL ولي خيلي گرون درمياد
من 6 سال پيش وقتي اولين مدل و سري بلوري سه بعدي وارد جهان شد از آمازون خريدم يك شركتي توي تهران با 60 هزار تومان پست برام فرستاد و كلا قيمتش برام 400 تومن دراومد با دلار 1200 تومن و مدل LG BX 580 بودش النشم واقعا ازش راضيم خيلي خركار كيفيت سه بعديش معركس و هر چيزي رو پخش ميكنه تنها مشكلش برقشه كه بايد به ترانس 110 وصل باشه و اگر اشتباهي كه يكبار هم اتفاق افتاد به برق 220 زدم و در قسمت پاورش يك آي سي رگولاتور به مبلغ 50 تومن سوخت و تعميرش كردم - در كل متأسفانه ايران به دليل تحريمهاي الكي و سخت گيري خود دولت نسبت به ورود بعضي اجناس و قطعات شده مصيبت امروز رفتم جمهوري رو زير رو كردم همشون ميگن بلوري پلير داريم ولي نه گارانتي اصلي يا درست داره و همشون بانه اي هستن و خودمون گارانتي ميكنيم و نه اينكه واي فاي دايركت هستند در حاليكه 6 ال پيش همين بلوري كه خريدم واي فاي داره و عالي داره با اينترنت كار ميكنه
من هم نميدونم چيكار كنم به گلديران زنگ ميزني ميگن تحريميم واردات نداريم و استقبالي هم نميشه كه حقيقت
توي سايتهاي مطرح ميگردي البته خارجي بيشترشون دو برند اوپو ال جي رو پيشنهاد ميدن اونهم مدلهايي كه توي ايران نيستش و بايد از اروپا يا آمريكا تهيه كني و بعدش مشكلات گارانتي و اگر احتمالا خرابي داشته باشه تهيه قطعات و از اينجور حرفها
خودم امروز يكجا توي جمهوري پاساژ مستوفي پايونير ديدم مدل 150 رو داشت 600 ميداد و چكش كردم مشخصاتش كلا افتضاحه حتي خروجي RCA يا كامپوننت نداره كه اگر خواستي به يك تلويزيون بدون HDMI وصلش كني مشكلي نداشته باشي در كل خيلي آشتفه بازار مثلا ال جي داشت گفت گارانتيش مال خودمون مدل BP325 كه مدل فوق العاده اي هستش ولي واي فاي ريدي يعني بايد دانگل براش بخرم خوب چه كاريه قيمتش هم مناسب بود 270 ميداد گفت تعداد بخواي تا 220 هم پايين ميام
خلاصه ما هم مونديم چي بخريم سوني و پاناسونيك و سامسونگ كه اصلا نميخرم چون خودشون اپتيكهاشونو از ال جي ميخرن و فقط و فقط بلوري اريجينال پخش ميكنن و كپي يا سه بعدي رو پخش نميكنن الان توي بعضي سايتها هم خوندم كه سوني و اسمسونگ اصلا زيرنويس فارسي رو ساپورت نميكنن كه ديگه خودش واويلا
حالا اومدي يك فيلك MKV با زيرنويس فارسي ببينيم - در حاليكه همين BX580 بدون حتي كمترين اشكالي در پخش فايل MKV 20 گيگي داشتم براحتي پخشش كرد
خلاصه هر كي بتونه مدلهاي مناسب معرفي كنه ممنون ميشيم و جاش رو حتما بنويسه
خدا خيرتون بده
amir3852
13-08-2014, 21:15
اين هم عكسهايي كه از تصوير تلويزينوي بلوري ال جي گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توي اين عكسها فونت دقيق فارسي ساپورت شده و ميتونيد كدينگش رو هم عوض كنين
گفتم این مطلب را این جا بگذارم. ببخشید. چون بخش مرتبط را ندیدم. امیدوارم مفید باشد.
اشنایی با هدفون beats solo2
امروز ما قصد داریم که شما را با یک وسیله ی که امروزه برای خیلی ها مورد استفاده است و می بایست با ان کار بکنند اشنا می کنیم. همان طور که می دانید ما در قرن 21 که معروف به ارتباطات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ارتباطات) و اطلاعات هست داریم زندگی می کنیم. در این دوران, پس استفاده کردن از کامپیوتر یا لپ تاپ و چیز های از این قبیل یک امر عادی به شمار می رود. و خیلی از افراد به خاطر اینکه به دیگران احترام بگذارند و وقتی می خواهند صدایی یا فیلمی را نگاه بکنند و به خاطر اینکه مزاحم انها نشوند هدفون به گوش های خود می زنند و خود انها فقط, ان فیلم یا موزیک یا کلیپ مورد نظرشان را گوش می کنند. امروز نیز ما بر ان شدیم تا یکی از این مدل هدفون ها را مورد بررسی قرار بدهیم و بدانیم چه ویژگی های دارد. امروز ما می خواهیم در مورد هدفون بیتز برای شما حرف بزنیم. همان طور که می دانید کارخانه ی بیتز یکی از کارخانه های هست که هدفون تولید می کند . این کارخانه معروف به این است که هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با ظاهری زیبا و با کیفیت تولید می کند . قیمت هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) های این شرکت نسبتا گران هست و هر کس توان خریدن این هدفون ها را ندارد. در این ویدیو سعی شده است تا این هدفون مورد بررسی قرار بگیرید. یک نکته ی مهم در خریدن هدفون این است که باید علاوه بر ظاهر هدفونی که ما می خریم باید کیفیت خوبی برای پخش صدا داشته باشد. که اگر غیر از این باشد گوش انسان دچار مشکل می شود. و عوارضی را به وجود می اورد.
اشنایی با هدفون beats solo2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _5BYT-f18_5D_5BeTpzD9FhHLg_5D.jpg
سلام دوستان . می خواستم بدونم ویدیو پلیری وجود داره که هارد اکسترنال رو با فرمت ntfs بخونه؟اصلا همچین پلیری هست؟
BATMAN-LOVE
10-09-2014, 14:35
سلام خسته نباشید
ببخشید ی دی وی دی پلیر میخواستم حداکثر تا 150 تومن ک فلش یا هارد رو ساپورت کنه و mkv پخش کنه
مرسی
این خوبه اما قیمتش دقیق نمیدونم
SONY DVP-NS648 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B4-dvd-player-sony-dvp-ns648.261788%2F&ei=sy4QVNDNAsWe7AbWmYA4&usg=AFQjCNHhoTva5Idq-3Bq6sCV49uVnGPVhQ&bvm=bv.74649129,d.ZGU)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IR|..invisible
14-09-2014, 16:12
سلام
دوستان بلوری پلیر ها تو پخش دی وی دی و سی دی های معمولی و کپی مشکلی ندارن؟
من بیشتر سی دی های صوتی گوش می دم ولی چون از روی هارد هم فیلم میذارم میخوام یه بلوری پلیر بگیرم ولی میخوام نیازم برای پخش سی دی های صوتی رو هم برآورده کنه. کسی چنین چیزی رو تست کرده ؟
reza_khoshtip
15-09-2014, 13:11
سلام
دوستان بلوری پلیر با کیفیت و قیمت مناسب چی بگیرم که قابلیت خواندن اکثر فرمتهای ویدئویی و صوتی رو داشته باشه؟
mr_rayan
16-09-2014, 06:56
سلام
دوستان بلوری پلیر با کیفیت و قیمت مناسب چی بگیرم که قابلیت خواندن اکثر فرمتهای ویدئویی و صوتی رو داشته باشه؟
سلام
از یه پلیر انتظار معجزه نداشته باشید
پیشنهاد من
mahdicivil
06-10-2014, 17:07
با سلام
دوستان نظرشون رو در مورد خرید بلوری ال جی مدل BP 325 اعلام کنند. معایب و مزایاشو بگید و آیا ارزش خرید داره. یکی از دوستان از بانه میاره به قیمت 250 هزار تومان
دوستان امکانش هست یه DVD Player به من معرفی کنید که HDMI داشته باشه و USB هم بخوره و فرمت های Divx , MKV رو ساپورت کنه ؟
نمیخوام زیاد گرون باشه چون خیلی ازش کار نمی کشم
saeid3663
13-11-2014, 18:03
دوستان عزیز
dvd های معمولی که usb دارند قدرت ساپورت فایل های MKV رو ندارند و نهایتا عکس رو ساپورت میکنند .
اما یک نمونه DVD وجود داره که شرکت LG حدود 3 سال پیش هم تولید میکرد ، که بهش میگن HD-DVD .
من یک دستگاه از این مدل رو داشتم که ای کاش نداشتم . فایل های AVI ، DIVX HD ، MKV رو هم ساپورت میکنه ، اما ارزش خرید نداره .
به دلایل سخت افزاری و نرم افزاری ......!!!
یک سال بعدش من دستگاه Blu-ray LG مدل BD760 رو که 3D هم ساپورت میکنه رو خریدم .
این دستگاه فوق العاده است تا الان هم یکبار آپدیتش کردم . یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی هم بهش وصل کردم .
اون دستگاه رو هم فروختمش......
اصلا قابل قیاس نیستن . به همین خاطر به دوستان توصیه میکنم سراغ دستگاه های HD-DVD به هیچ عنوان نرن ...!!!!
Blu-ray BD760 در حال حاضر حدود 300 تا 330 قیمت داره ، به نظر من به نسبت رقیباش واقعا سرتره .
LAN + HDMI + 3D ----- فرمت ها : MKV و........
اصولا دستگاهی که MKV رو ساپورت کنه تمام فرمت های قبلی رو هم ساپورن میکنه .
---------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد زیر نویس یه توضیح بدم : میشه گفت تمام دستگاه های پخش مشکل سازگاری با زیر نویس فارسی رو دارند ، اما فقط با یک فرمت خاص .
فرمتی جدید و کم حجم که جایگزین فرمت های قبلی شده ، منظورم فرمت SRT هست .
اما این عدم سازگاری مربوط به تمام فرمت ها نیست ، فقط در فرمت MKV همچین مشکلی وجود داره .
به عنوان مثال نمایش زیرنویس در فیلم های AVI هیچ مشکلی ندارند .
اما فیلم های MKV ، داستان متفاوتی دارند . البته ممکنه تا چند سال دیگه این مشکل هم حل بشه اما در حال حاضر خیر .
فرمت SRT رو باید به SUB/IDX تغییر بدید و بعد با فیلم ادغام کنید ، که این کار هم به هیچ عنوان سخت نیست .
برای تغییر فرمت از نرم افزار : SubtitleCreator
برای ادغام زیر نویس و فیلم از نرم افزار : mkvmerge GUI
بعضی از فیلم ها ریلیز اختصاصی شدن ، مثلا : دوبله فارسی دارند و همچنین قسمت های دوبله نشده دارای زیر نویس فارسی هست
برای حل این مشل هم باید از نرم افزار : MKVExtractGUI2 استفاده کرد .
سلام
دوستان اگر امکانش هست یک دستگاه Bluray player پا پشتیبانی از DVD و پخش MKV FULL HD 20 گیگی معرفی کنید . قیمت حدود 500 .
اگر 4k رو هم پشتیبانی کنه بیشتر هم هزینه میکنم .
saeid3663
14-11-2014, 00:35
چرا فروختیش دوست عزیز؟
در خوندن هارد مشکل داشت ، نهایتا با فلش 8 گیگ هم خوانی داشت اون هم به زور + قرار گرفتن زیر نویس ها بر روی تلویزیون ها .
روی 4 دستگاه تلویزیون تست کردم اما زیر نویس ها خیلی پایین قرار میگرفتن ، کلیه تنظیمات رو هم تغییر دادم اما فایده نداشت .
و اصلا قابل قیاس با بلوری نیست ...... میشه گفت پژو 405 رو با ماکسیما داریم مقایسه کنیم .
در حال حاضر هم توی بازار hd-dvd دیگه نیست اگر هم باشه ارزش خرید نداره .
وقتی بلوری 300 تومن قیمت داره ، خرید این دستگاه با قیمت 200 تومن ارزش اقتصادی نداره .
من چونکه توی کار فیلم هستم ، جزئیات دستگاه ها رو تا حد بسیار بالایی میشناسم و خیلی خیلی اهمیت میدم .
saeid3663
14-11-2014, 00:49
سلام
دوستان اگر امکانش هست یک دستگاه Bluray player پا پشتیبانی از DVD و پخش MKV FULL HD 20 گیگی معرفی کنید . قیمت حدود 500 .
اگر 4k رو هم پشتیبانی کنه بیشتر هم هزینه میکنم .
در مورد بلوری : دستگاه بالا به نظر من خیلی خیلی خوبه و جواب گوی نیازهای کاربران حرفه ای هم هست ، کاربران خونگی که جای خود داره .
فرمت های بسیار زیادی رو هم پشتیبانی میکنه ، mkv : 720 ، 1080 ، 3D و........
اما در مورد 4K : صحبت شما من رو به یاد یکی از دوستانم انداخت ، رسیوری خریده بود که FULL HD بود + 1 سال شیرینگ هوایی و 2 سال شیرینگ اینترنتی ،
اما تلویزیونش ناسیونال های CRT قدیمی بود ....!!!!
شبکه های FULL HD رو تماشا میکرد اما با کیفیت .....:n30:
شما اگه دستگاه پخش 4K میخواهید باید تلویزیون 4K هم خریداری کنید ، وگرنه دیدن فیلم های 4K حتی با تلویزیون های LED هم هیچ گونه لطفی نداره .
و دوست عزیز فیلم های 4K به این زودی ها فراگیر نمیشه .
و در حال حاضر از لحاظ اقتصادی اصلا به صرفه نیست .
بعد از این همه سال هنوز بلوری در ایران فراگیر نشده اون موقع 4K ....!!!
مثلا چند روز پیش که دو تا بازی خریدم مجموعا شدن 20 دی وی دی ( CALL OF DUTY و قلعه ولفنشتاین ) ، جالبه همه فروشندگان میگفتن فروش بلوری این بازی ها به صرفه نیست ،
که این حرف هم تا حدودی درسته ، چونکه بلوری برای کامپیوتر از 270 تا 400 تومنه در حالی که دی وی دی رایتر نهایتا 80 تومنه ......!!!
سعید جان الان با این بلوری کاملن راحتی، هیچ مشکلی نداره؟
saeid3663
14-11-2014, 12:39
سعید جان الان با این بلوری کاملن راحتی، هیچ مشکلی نداره؟
خدا رو شکر بعد از دوسال هیچ گونه مشکلی ندارم ، ساپورت هارد اکسترنال 1 ترابایتی و 500 گیگابایتی ، اون هم به راحتی ...!!!
فقط شما تغییر فرمت زیر نویس رو انجام بدی دیگه هیچ مشکلی نداری . ( که این عدم سازگاری با فرمت srt بین همه بلوری ها هست )
در مورد فرمت ها هم یک توضیح تکممیلی بدم : فرمت های FLV و MP4 که از روی YOU TUBE دانلود کردم به راحتی اجرا میشه .
این دو فرمت رو اسم بردم تا حرفه ای بوذن دستگاه رو کاملا نمایش بدم .
ببخشید من یه چند تا سوال ساده دارم کلا از این چیزا سر در نمی یارم یکی جوابمو بده لطفا
1- بلوری پلیر ،سی دی و دی وی دی معمولی هم می خونه؟
2- مدیا پلیر چی هست قیافش که مث دی وی دی پلیر نبود ! اصلا دی وی دی یا سی دی می خوره یا فقط یو اس بی ؟
3-مارک پلیر با تی وی یکی باشه یا نباشه مزیتی داره یا نه؟
ما یه دی وی دی سونی قدیمی داشتیم اما نمی دونم چرا فیلمای ویدئو ( نمایش خانگی) رو نشون نمی داد گیر می کرد حالا می خوام یکی بخرم ولی نمی دونم چی لطفا راهنماییم کنید
بهترین دی وی دی پلیر یا بلوری یا .. که بیشتر فرمت های رایج رو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی مشکل نداشته باشه حداکثر تا 300 چی هست؟ بعد گفته بودین MKV و زیر نویس SRT رو هیچ دی وی دی پلیری درست نشون نمی ده بجز ال جی BD760 انگار. درسته یا من اشتباه م کنم
mr_rayan
29-11-2014, 07:14
ببخشید من یه چند تا سوال ساده دارم کلا از این چیزا سر در نمی یارم یکی جوابمو بده لطفا
1- بلوری پلیر ،سی دی و دی وی دی معمولی هم می خونه؟
2- مدیا پلیر چی هست قیافش که مث دی وی دی پلیر نبود ! اصلا دی وی دی یا سی دی می خوره یا فقط یو اس بی ؟
3-مارک پلیر با تی وی یکی باشه یا نباشه مزیتی داره یا نه؟
ما یه دی وی دی سونی قدیمی داشتیم اما نمی دونم چرا فیلمای ویدئو ( نمایش خانگی) رو نشون نمی داد گیر می کرد حالا می خوام یکی بخرم ولی نمی دونم چی لطفا راهنماییم کنید
بهترین دی وی دی پلیر یا بلوری یا .. که بیشتر فرمت های رایج رو ساپورت کنه و با زیر نویس فارسی مشکل نداشته باشه حداکثر تا 300 چی هست؟ بعد گفته بودین MKV و زیر نویس SRT رو هیچ دی وی دی پلیری درست نشون نمی ده بجز ال جی BD760 انگار. درسته یا من اشتباه م کنم
1-بعضی از بلوری پلیرها از سی دی پشتیبانی نمیکنند ولی هیچ مشکلی با دی وی دی ندارند.
2-مدیا پلیر برای پخش فرمت های ریز و درشت از روی یو اس بی یا هارد هست.بعضیهاشون هم دی وی دی رام اکسترنال ساپورت می کنند.
3-نه اهمیتی نده
4-مدل زیاده با توجه به بودجتون باید انتخاب کنید
5-از بلوری پلیر یا دی وی دی پلیر نباید انتظار معجزه داشته باشید.بله بلوری های ال جی تو این زمینه خوبه.
1-بعضی از بلوری پلیرها از سی دی پشتیبانی نمیکنند ولی هیچ مشکلی با دی وی دی ندارند.
2-مدیا پلیر برای پخش فرمت های ریز و درشت از روی یو اس بی یا هارد هست.بعضیهاشون هم دی وی دی رام اکسترنال ساپورت می کنند.
3-نه اهمیتی نده
4-مدل زیاده با توجه به بودجتون باید انتخاب کنید
5-از بلوری پلیر یا دی وی دی پلیر نباید انتظار معجزه داشته باشید.بله بلوری های ال جی تو این زمینه خوبه.
خیلی ممنون که جواب دادید. اون ال جی رو نگا کردم vcd پخش نمی کرد ، دی وی دی یا بلوری پلیری نیست که MOV و VCD و MKV رو پخش کنه با زیر نویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه؟
mr_rayan
30-11-2014, 07:02
خیلی ممنون که جواب دادید. اون ال جی رو نگا کردم vcd پخش نمی کرد ، دی وی دی یا بلوری پلیری نیست که MOV و VCD و MKV رو پخش کنه با زیر نویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه؟
mkv همه بلوری پلیرها میشه گفت پخش می کنند.vcd هم الان بلوری پلیری تو بازار نیست که پخش کنه.mov اطلاعی ندارم.
کلا برای پخش این فرمت های ریز و درشت خرید یه HD پلیر عاقلانه تر هست.
mkv همه بلوری پلیرها میشه گفت پخش می کنند.vcd هم الان بلوری پلیری تو بازار نیست که پخش کنه.mov اطلاعی ندارم.
کلا برای پخش این فرمت های ریز و درشت خرید یه HD پلیر عاقلانه تر هست.
خیلی ممنون حالا با سیصد میشه بهترین hdپلیری که میشه خربد رو بفرمایید؟
منتها فکر نمیکنم کیفیت مدیا پلیرها به خوبی بلوری باشد.
مدیاپلیرها هم بعضی هایشان با زبان فارسی مشکل دارند.
himedia h8 پیشنهاد می شود دارای پلیری قدرتمند و پشتیبانی کامل از زیرنویس ,سه بعدی , پشتیبانی از داریو usb و..
himedia h8 پیشنهاد می شود دارای پلیری قدرتمند و پشتیبانی کامل از زیرنویس ,سه بعدی , پشتیبانی از داریو usb و..
سلام بر دوستان عزیز. من یک دستگاه پخش دی وی دی میخوام که از هارد اکسترنال ساپورت کنه (یک هارد 500 گیگی دارم) و همینطور از فرمت های mkv و mp4 هم پشتیبانی کنه
تنها استفادم فیلم و سریال نگاه کردن از روی هاردمه که بیشترشون فرمتشون همین هاست و خیلی کم میشه hd و اینا باشه. زیرنویس هم لازم ندارم مگر انگلیسی و اگه کابل اپتیکال هم بخوره که خیلی خوبه که نباشه هم مشکلی نیست فقط خروجی Av یا همون کابل 3 سر زرد و قرمز و سفید رو داشته باشه که بتونم aux کنم با سینمای خانواده ام.قیمتش هم خیلی مناسب باشه !
mr_rayan
13-12-2014, 07:17
سلام
اگر رزولوشن فایل هاتون HD نیست دی وی دی پلیرهای ال جی پیشنهاد میشه و اگر HD هست خرید یک HD پلیر کاملا معقولانه تر هست.
سلام
اگر رزولوشن فایل هاتون HD نیست دی وی دی پلیرهای ال جی پیشنهاد میشه و اگر HD هست خرید یک HD پلیر کاملا معقولانه تر هست.
آره اچ دی نیست.چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
saeid3663
19-12-2014, 23:27
آخه این چه کاریه ، دوست عزیر . همون bluray رو بخر . در پست های قبلی مدل مورد نظر رو هم نوشتم . به خاطر 30 تومن اختلاف قیمت میخواهید hd dvd بخری که
تا دو سال دیگه هم تو بورس نیست ، بهتره بگم الان هم دیگه فراموش شده .
در پست های قبلی تفاوت سخت افزاری hd - dvd و بلوری رو توضیح دادم ، مخصوصا در مورد ساپورت hdd ( هارد اکسترنال ) .
با سلام دوستان برای خرید بلوری و ساپورت زیرنویس فارسی مدل پایونیر 160 چطور هست؟مدل های پایونیر دیگه هم معرفی کنید تا سقف 700تا 1تومن.ممنون
yoosef_st
04-02-2015, 20:07
سلام دوستان
قصد خرید بلوری پلیر دارم
حدود 1 میلیون، 20% بالاتر و پایینتر هم بود ایراد نداره
کیفیت خروجی خوب باشه، همه فرمتهای جدید رو ساپورت کنه،زیرنویس فارسی بدون مشکل نشون بده و کلا یه چیز خوب میخایم
ممنون میشم راهنماییم کنید :n40:
yoosef_st
06-02-2015, 14:12
سلام دوستان
قصد خرید بلوری پلیر دارم
حدود 1 میلیون، 20% بالاتر و پایینتر هم بود ایراد نداره
کیفیت خروجی خوب باشه، همه فرمتهای جدید رو ساپورت کنه،زیرنویس فارسی بدون مشکل نشون بده و کلا یه چیز خوب میخایم
ممنون میشم راهنماییم کنید :n40:
عزیزان، کسی به این تاپیکسر نمیزنه؟
من یکی دو مدل سامسونگ دیدم، به نظر بد نمیان
آیا این مدلای سامسونگ، چیزی توشون هست که اندروید داشته باشه و روش برنامه و... نصب بشه؟
اینطور که من فهمیدم کلن دی وی دی زیرنویس Srt را ساپورت نمی کند.
Soroush-S
12-02-2015, 13:21
این بلوری پلیر هایی که قابلیت اتصال به اینترنت دارن یعنی اسمارت میشن ؟
بعد دوو خوبه ؟ مدل 8000 ؟
این مینی پی سی و یک داریو بلوری اکسترنال و یک کنترل ak4 به نظر من بهترین گزینه است :
سلام
آیا با اتصال دستگاه های ویدیو قدیمی یا دوربینهای فیلمبرداری قدیمی از طریق فیش سوپر ویدیو یا کابل av سه رنگ به دستگاههای پخش دی وی دی که قابلیت ضبط کردن روی USB رو دارند.میشود فیلمهای آنالوگ رو به دیجیتال تبدیل کرد؟
saeid3663
23-02-2015, 22:26
خیر......
شما باید dvd recorder خریداری کنید .
عزیزان، کسی به این تاپیکسر نمیزنه؟
من یکی دو مدل سامسونگ دیدم، به نظر بد نمیان
آیا این مدلای سامسونگ، چیزی توشون هست که اندروید داشته باشه و روش برنامه و... نصب بشه؟
با نصف این مبلغ میتونید این وسیله رو تهیه کنید خیلی هم کاملتر هست 4k هم ساپورت میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر......
شما باید dvd recorder خریداری کنید .
دی وی دی ریکوردرهای خوب در بازار تو رنج قیمتی 200 تا 250 که اکثر فرمتهای تصویری رو پخش کنه و ورودی USB3 هم داشته باشه چه مدلی هست؟
ممنون
درود.
یو اس بی پلیر خراب شود چه باید کرد؟
الان طوری شده که باید ]چندین بار داخل و خارج کرد تا دستگاه فلش را بشناسد.
سلام
من میخوام این بلوری پلیر و بخرم
Sony BDP-S1200 Smart Blu-ray Player
واسم پخش کردن flv خیلی مهمه
تو بعضی از سایتا نوشته پخش می کنه و تو بعضی سایتا هم تو لیست فرمتای قابل پخشش نیست
باید از کجا مطمئن بشنم که پخش می کنه یا نه؟؟؟
mr_rayan
02-03-2015, 07:23
سلام
طبق مشخصات سایت
پخش میکنه و مشکلی نداره
در نهایت بهتره در صورت امکان فایل های مورد نظر خودت همراهت به نمایندگی ببری و قبل از خرید تست کنی.
دی وی دی ریکوردرهای خوب در بازار تو رنج قیمتی 200 تا 250 که اکثر فرمتهای تصویری رو پخش کنه و ورودی USB3 هم داشته باشه چه مدلی هست؟
tekno2006
09-03-2015, 13:30
سلام دوستان
راستش من بلوری پلیر سونی s1200 رو خریدم البته می دونستم که فارسی ساپورت نیست و فکر می کردم مثلا منو ها فارسی نمیشه اما حالا می بینم که هیچ زیر نویس فارسی رو با هر فرمتی که امتحان کردم نیاورد برای شما هم همینطوریه؟
amir3852
10-03-2015, 08:41
با سلام به دوست عزيزمون تكنو 2006
بلوري پلير شما منوي فارسي ساپورت نميكنه يك بحث كاملا جداست و مربوط به برنامه نويسي جاوا يا لينوكسي اين پلير هستش شايد توي آپديتهاش اين مورد رو رفع كنه
ولي اگر بطور مثال يك فايل MKV ساده يعني يك فايل با فرمت تصوير MP4 يا H264 و فرمت صداي دالبي يا استريو و يا DTS حال با هر نوع فرمت كدگذاري و بيت ريت و كدينگ خاص و همچنين زيرنويس مثلا SRT داريد - شك نكنيد دستگاهتون سالمه و پخش فايل شما هم ممكنه فقط بايد فايل SRT رو جداگونه اكتركتش كنين و بعدش فرمتشو بصورت UTF-8 در بيارين يا يك فايل زيرنويس ديگه رو با همين فرمت و با همين اسم فيلم توي همون پوشه كپي كنيد تا دستگاه نشون بده معمولا تمامي پليرهاي دنيا چه بلوري چه DVD همشون هر نوع زيرنويس رو پخش ميكنن چه توي حالت DVD يا Blu-ray چه توي حالت Movie يا همون فايلي - زبان فارسي فقط با فرمت UTF-8 ساپورت ميشه
موفق باشين
amir3852
10-03-2015, 08:42
من براي اون دوست عزيزي كه دنبال كابل مخصوص KR-7400KSDV از من سوال پرسيدند ولي من الان حضور ذهن ندارم
خدمتشون عرض كنم به من پيغام خصوصي بدن تا من شماره تعميرگاه مجاز ال جي رو بدم خدمتشون از اونجا خريداري كنند
amir3852
10-03-2015, 11:40
يك مطلب خيلي گنده ميخوام بنويسم براي همه عزيزاني كه حالا به هر دليلي مشكل انتخاب دارند توي خريد يك بلوري پلير خوب
1- من از 3 سالگي با دك استريو حرفهاي دنون DENON بزرگ شدم و آكايي و سنسويي و روداستار هم داشتم تا سال 72 كه كلا قضيه كامپيوتر اومد وسط و CD جايگزين شد
2- همون موقع هر كي ميخواست CD Writerبخره اولا قاچاق بود و بايد مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد و ميگرفتي و در ضمن اون كسي كه به شما ميفروخت حاللت ويديو سابق رو داشت چون ميگرفتن جرم داشت و غيره
3- همون موقع بايد 350 هزار تومن پول بي زبون ميدادي بابت يك Cd Writer ميتسومي اونهم با سرعت 2 ايكس
4- يواش يواش حالت فراگير پيدا كرد براي شركتها و موسسات كه بكاپ بگيرن و غيره خلاصه عمومي شد
5- تا سالهاي 77 و 78 كه همه نوع و رقمي توي بازار موجود بود اونهم با سرعت 40 ايكس
6- تا سالهاي 79 و 80 كه DVD Writer ديگه داشت جايگزين ميشد و قيمتش هم واقعا منصفانه بود من خودم ايسوس رو خريدم 52 تومن 8 ايكس
7- خوب رسيديم به سالهاي 85 كه بلوري پلير توي دنيا داشت ديگه جا باز ميكرد و من خودم از سال 86 پيگير خريدش بودم ولي قيمتهاي چرت و بي ربط از 800 تا 2 تومن سوني و پاناسونيك و شارپ
8- توي هم پيگيريها متوجه شدم نسخه سه بعدي هم قراره بزودي پتنت بشه و چند تا شركت مهم روش دارن كار ميكنن كه قصدم خريد سه بعدي بود اونهم پسيو
شهريور سال 88 ال جي يك دفعه توي سايتش اعلام فروش نسخه سه بعدي BX-580 رو كرد توي سايت آمريكاييش كه همون موقع من با كمك شركت اريجينال 4 يو توي تهران و در مهر ماه همون سال يك عدد BX-580 و يك عدد رايتر WH10-LS30 با هزينه خريد و پست از لس آنجلس تا تهران به مبلغ 570 هزار تومن پرداخت كردم
و تقريبا 2 هفتهاي به دستم رسيد و تا به امروز نه مشكلي داشته و نه ايرادي پيدا كرده تنها ايرادش برق 110 و نوع پريزش كه براي كشور آمريكا تهيه شده و از ساخت و كيفيت مطلوبي هم برخورداره
همون موقعش ال جي دومين شركت سازنده پتنت و ابداع كننده سه بعدي پسيو بودش و حتي ماهها بعدش نه سامسونگ و نه سوني نتونستند بلوري پلير سه بدي پسيو ارائه بدند
سرتونو درد نيارم و اگر بيشتر بشه حذفشون ميكنن
در كل مديا با فايل فرق ميكنه در مديا چه نوع DVD و يا Blu-ray ابتدا فيلم و سپس صدا و بعد زيرنويس به ترتيب روي هم ميكس ميشن فيلم ميتونه فرمت AVCHD و يا M2TS هستش كه فرمتشون 1920*1080 p و بصورت 24 فريمي هستش چون اين فرمت سينمايي و چشم خيلي دقيقتر ميتونه تصاوير رو تفكيك كنه و در ضمن پرش كمتري هم داره يا همون فليكر فري
صدا ميتونه DTS-HDMA و يا دالبي Dolby HD باشه كه باز هم ميتونه بصورت 24 بيت ريت و 96 كيلوهرتز و همچنين بصورت 7+1 و در بعضي مواقع در مدياهاي 120 گيگي بصورت 9+1 هم هستش
توي سايتهاي DTS و دالبي همه جزئيات نوشته شده و زيرنويس هم ميتونه به هر زباني حتي فارسي پخش بشه و ربطي به ديكودر نداره
ديكودر فقط بر روي تصوير و صدا كار ميكنه كه در بعضي بلوريها بعضي از جزئيات رو با نرم افزار ولي اگر بلوري مارك عالي بخرين مثل OPPO يا Marantz كه تمامي ديكودرهاشون سخت افزاري و به شدت از لحاظ سخت افزاري قوي هستند اپتيكهاي بسيار قوي و مادربرد و همچنين پردازنده گرافيكي و صدا و خروجي فوق العاده و همچنين برد تغذيه عالي
اين هم لينكش
بلوريهاي سه بعدي هم بايد از نسخه جاوا مناسب و حالت پسيو داشته باشند و با تلويزيون كاملا مچ باشند نمونش 47LW65100 بهمراه BX580 و آمپلي فاير LH790HTS كه يك نمونه خوب و ساده هستش
همين بلوري قادر به پخش انواع فرمت MKV و با هر نوع صدا و هر زيرنويسي هست كابلش هم سوني ژاپني 60 تومني و فكر كنم تا 800 تومن كابل داشته باشيم كه متفاوت
نسخه پروفايل بلوري پلير حتما آخرين نسخه و كلا خلاصش كنم كابلتون بايد از نسخه HDMI 1.4a پشتيباني كنه حتما روي كابل رو بخونيد متأسفانه توي بازار ما مثلا جمهوري وقتي ميري خريد فروشنده ها فكر ميكنن طرف كلا چيزي بارش نيست ميگي اين كابل نسخه 1.4 a نيست ميگه داداش فرقي نميكنه همشون يك .... يعني چي - به هيچ وجهي به فروشنده ها اطمينان نكنيد و فقط به دانش خودتون اعتماد كنين
مراقب دستگاههاي وارداتي از بانه باشيد كه هيچ كدوم ضمانت ندارند و همشون شركتي هستند حتي ال جي سامسونگ و سوني و اكثرشون كه من ديدم مخصوص كشورهاي اروپايي ساخته شدند و مهمترين مسئله رجين شون فرق ميكنه - دستگاهي كه من دارم رجين A و قادر به خوندن فري رجين هم هستش ولي رجين B و C رو اصلا نميخونه
توي اينترنت هم پر شده از بلوري دانلودي مخصوصا تورنتهاش نمونش AVATAR نسخه پاناسونيكي به حجم 47 گيگ تورنتش هست خودتون دانلود كنيد و رايتش كنيد
تعداد زيادي هستند كه يكيشم اتفاقا تبري.... هست ولي تمامي كارهاش مشكل داره نسخه هاي سه بعديش اصلا درست نيست
فايل نسخه سه بعدي رو بايد با همون فرمت ISO و با برنامه IMGBURN رايت كنين چون وقتي اين فرمت رو بازش ميكنيد يك فايل خود باز كن داره كه تقريبا حجم اون به تنهايي بالاي 50 گيگ ميشه و شمارو دچار سردرگمي ميكنه برنامه هاي زيادي براي اديت بلوري وجود داره ولي هيچ كدوم درست كار نميكنن و دستكاريشون باعث خرابي ميشه
ما در دنياي ديجيتال چيزي به اسم فايلهاي سه بعدي كه روي هارد مرسومه ميفروشن نداريم اين يك فايل MKV كه بصورت نرم افزاري دستكاري شده تا شما رو گول بزنن و بخرين - ميان يك عينك سبز و ابي ميدن بهتون و شما فكر ميكنيد سه بعدي مثل اين قضيه سينماهاي 5 بعدي و جديدا هم 6 بعدي مود شده من موندم اين سه بعد ديگه كه يكيش بعد 4 و زمان و فقط توي فضاي كهكشان و اونهم بصورت نبود گرانش بوجود مياد چجوري روي يك صندلي از ملت 7 تومن پول ميگيرن و سينماي 6 بعدي نشون ميدن
تمامي اينها حقههاي نرم افزاري و باور نكنيد همشون براساس نقص سيستم بينايي انسان كه در دو لوپ چپ و راست واقع شده و ديد انكساري بهره ميبره ساخته شده
سينماي سه بعدي واقعي كه تجربه كردم در كشور مالزي و فيلم Origin Wolverine بودش
اميدوارم زياده گويي نكرده باشم
لطفا اين تاپيك رو حذف نكنيد و از دوستان هر كي كمك خواست من در خدمتم و هر كمكي بتونم ميكنم
موفق باشيد
amir3852
10-03-2015, 11:41
يك مطلب خيلي گنده ميخوام بنويسم براي همه عزيزاني كه حالا به هر دليلي مشكل انتخاب دارند توي خريد يك بلوري پلير خوب
1- من از 3 سالگي با دك استريو حرفهاي دنون DENON بزرگ شدم و آكايي و سنسويي و روداستار هم داشتم تا سال 72 كه كلا قضيه كامپيوتر اومد وسط و CD جايگزين شد
2- همون موقع هر كي ميخواست CD Writerبخره اولا قاچاق بود و بايد مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد و ميگرفتي و در ضمن اون كسي كه به شما ميفروخت حاللت ويديو سابق رو داشت چون ميگرفتن جرم داشت و غيره
3- همون موقع بايد 350 هزار تومن پول بي زبون ميدادي بابت يك Cd Writer ميتسومي اونهم با سرعت 2 ايكس
4- يواش يواش حالت فراگير پيدا كرد براي شركتها و موسسات كه بكاپ بگيرن و غيره خلاصه عمومي شد
5- تا سالهاي 77 و 78 كه همه نوع و رقمي توي بازار موجود بود اونهم با سرعت 40 ايكس
6- تا سالهاي 79 و 80 كه DVD Writer ديگه داشت جايگزين ميشد و قيمتش هم واقعا منصفانه بود من خودم ايسوس رو خريدم 52 تومن 8 ايكس
7- خوب رسيديم به سالهاي 85 كه بلوري پلير توي دنيا داشت ديگه جا باز ميكرد و من خودم از سال 86 پيگير خريدش بودم ولي قيمتهاي چرت و بي ربط از 800 تا 2 تومن سوني و پاناسونيك و شارپ
8- توي هم پيگيريها متوجه شدم نسخه سه بعدي هم قراره بزودي پتنت بشه و چند تا شركت مهم روش دارن كار ميكنن كه قصدم خريد سه بعدي بود اونهم پسيو
شهريور سال 88 ال جي يك دفعه توي سايتش اعلام فروش نسخه سه بعدي BX-580 رو كرد توي سايت آمريكاييش كه همون موقع من با كمك شركت اريجينال 4 يو توي تهران و در مهر ماه همون سال يك عدد BX-580 و يك عدد رايتر WH10-LS30 با هزينه خريد و پست از لس آنجلس تا تهران به مبلغ 570 هزار تومن پرداخت كردم
و تقريبا 2 هفتهاي به دستم رسيد و تا به امروز نه مشكلي داشته و نه ايرادي پيدا كرده تنها ايرادش برق 110 و نوع پريزش كه براي كشور آمريكا تهيه شده و از ساخت و كيفيت مطلوبي هم برخورداره
همون موقعش ال جي دومين شركت سازنده پتنت و ابداع كننده سه بعدي پسيو بودش و حتي ماهها بعدش نه سامسونگ و نه سوني نتونستند بلوري پلير سه بدي پسيو ارائه بدند
در كل مديا با فايل فرق ميكنه در مديا چه نوع DVD و يا Blu-ray ابتدا فيلم و سپس صدا و بعد زيرنويس به ترتيب روي هم ميكس ميشن فيلم ميتونه فرمت AVCHD و يا M2TS هستش كه فرمتشون 1920*1080 p و بصورت 24 فريمي هستش چون اين فرمت سينمايي و چشم خيلي دقيقتر ميتونه تصاوير رو تفكيك كنه و در ضمن پرش كمتري هم داره يا همون فليكر فري
صدا ميتونه DTS-HDMA و يا دالبي Dolby HD باشه كه باز هم ميتونه بصورت 24 بيت ريت و 96 كيلوهرتز و همچنين بصورت 7+1 و در بعضي مواقع در مدياهاي 120 گيگي بصورت 9+1 هم هستش
توي سايتهاي DTS و دالبي همه جزئيات نوشته شده و زيرنويس هم ميتونه به هر زباني حتي فارسي پخش بشه و ربطي به ديكودر نداره
ديكودر فقط بر روي تصوير و صدا كار ميكنه كه در بعضي بلوريها بعضي از جزئيات رو با نرم افزار ولي اگر بلوري مارك عالي بخرين مثل OPPO يا Marantz كه تمامي ديكودرهاشون سخت افزاري و به شدت از لحاظ سخت افزاري قوي هستند اپتيكهاي بسيار قوي و مادربرد و همچنين پردازنده گرافيكي و صدا و خروجي فوق العاده و همچنين برد تغذيه عالي
اين هم لينكش
بلوريهاي سه بعدي هم بايد از نسخه جاوا مناسب و حالت پسيو داشته باشند و با تلويزيون كاملا مچ باشند نمونش 47LW65100 بهمراه BX580 و آمپلي فاير LH790HTS كه يك نمونه خوب و ساده هستش
همين بلوري قادر به پخش انواع فرمت MKV و با هر نوع صدا و هر زيرنويسي هست كابلش هم سوني ژاپني 60 تومني و فكر كنم تا 800 تومن كابل داشته باشيم كه متفاوت
نسخه پروفايل بلوري پلير حتما آخرين نسخه و كلا خلاصش كنم كابلتون بايد از نسخه HDMI 1.4a پشتيباني كنه حتما روي كابل رو بخونيد متأسفانه توي بازار ما مثلا جمهوري وقتي ميري خريد فروشنده ها فكر ميكنن طرف كلا چيزي بارش نيست ميگي اين كابل نسخه 1.4 a نيست ميگه داداش فرقي نميكنه همشون يك .... يعني چي - به هيچ وجهي به فروشنده ها اطمينان نكنيد و فقط به دانش خودتون اعتماد كنين
مراقب دستگاههاي وارداتي از بانه باشيد كه هيچ كدوم ضمانت ندارند و همشون شركتي هستند حتي ال جي سامسونگ و سوني و اكثرشون كه من ديدم مخصوص كشورهاي اروپايي ساخته شدند و مهمترين مسئله رجين شون فرق ميكنه - دستگاهي كه من دارم رجين A و قادر به خوندن فري رجين هم هستش ولي رجين B و C رو اصلا نميخونه
توي اينترنت هم پر شده از بلوري دانلودي مخصوصا تورنتهاش نمونش AVATAR نسخه پاناسونيكي به حجم 47 گيگ تورنتش هست خودتون دانلود كنيد و رايتش كنيد
تعداد زيادي هستند كه يكيشم اتفاقا تبري.... هست ولي تمامي كارهاش مشكل داره نسخه هاي سه بعديش اصلا درست نيست
فايل نسخه سه بعدي رو بايد با همون فرمت ISO و با برنامه IMGBURN رايت كنين چون وقتي اين فرمت رو بازش ميكنيد يك فايل خود باز كن داره كه تقريبا حجم اون به تنهايي بالاي 50 گيگ ميشه و شمارو دچار سردرگمي ميكنه برنامه هاي زيادي براي اديت بلوري وجود داره ولي هيچ كدوم درست كار نميكنن و دستكاريشون باعث خرابي ميشه
ما در دنياي ديجيتال چيزي به اسم فايلهاي سه بعدي كه روي هارد مرسومه ميفروشن نداريم اين يك فايل MKV كه بصورت نرم افزاري دستكاري شده تا شما رو گول بزنن و بخرين - ميان يك عينك سبز و ابي ميدن بهتون و شما فكر ميكنيد سه بعدي مثل اين قضيه سينماهاي 5 بعدي و جديدا هم 6 بعدي مود شده من موندم اين سه بعد ديگه كه يكيش بعد 4 و زمان و فقط توي فضاي كهكشان و اونهم بصورت نبود گرانش بوجود مياد چجوري روي يك صندلي از ملت 7 تومن پول ميگيرن و سينماي 6 بعدي نشون ميدن
تمامي اينها حقههاي نرم افزاري و باور نكنيد همشون براساس نقص سيستم بينايي انسان كه در دو لوپ چپ و راست واقع شده و ديد انكساري بهره ميبره ساخته شده
لطفا اين تاپيك رو حذف نكنيد و از دوستان هر كي كمك خواست من در خدمتم و هر كمكي بتونم ميكنم
موفق باشيد
Danial 135
14-05-2015, 04:53
سلام خدمت تمامی عزیزان. بنده میخواستم یک دستگجاه بلوری پلیر بخرم از نوع اکسترنال. میخواستم ببینم با تلوزیون LG50LB6520 سازگاری داره؟
خیلی ممنونم.
اين هم لينكش
موفق باشيد
دوست عزیز ممنون بابت اطلاعاتت
ولی خب این چیزایی که شما گفتین رو من در عرض چندماه تحقیق از وب سایت های ایرانی و خارجی فهمیدم و نیازی به کارکردن از زمان بچگی تا الان نبود.هرچند من خودم با ویدئو و فناوری های ممنوع دهه 70 بزرگ شدم ولی این مطالبی که شما گفتین الان جزو اطلاعات پایه هست که دیگه خود شرکت ها هم رعایت میکنن.مثل دادن خروجی های 1080 و چه بسا الان که داره 4k و 8k هم کم کم وارد میشه
lashkhoor2
14-05-2015, 14:36
مارک های سری asus خیلی خوبن.مخصوصا این مدل BW-12D1S-U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Db450 پایونییر جایی سراغ دارید ؟
masoudn00
14-06-2015, 12:58
720 الجی راضیم ، مشخصاتش رو زنگ بزنید بپرسید (قیمت 350)
درود دوستان.
یدونه بلوری پایونیر DPB 120 دارم که ازش استفاده نمی کنم، خیلی کم استفاده شده در حد انگشتان دست کسی خواست می فروشمش.
davood-d
29-09-2015, 18:33
سلام
این تحلیل دوتا از غول های بلوری پلیر در دنیاست که توسط سایت htcenter.ir نوشته شده است. گفتم شاید براتون جالب باشد.
سلام
یک dvd player ارزون قیمت بهم معرفی کنید که فایلهای mkv full hd هم از طریق usb بشه دید و اینکه زیرنویس SRT هم پشتیبانی که با قابلیت تغییر فونت و سایز
amir_t6262
14-01-2016, 13:14
سلام
یک dvd player ارزون قیمت بهم معرفی کنید که فایلهای mkv full hd هم از طریق usb بشه دید و اینکه زیرنویس SRT هم پشتیبانی که با قابلیت تغییر فونت و سایز
معمولا dvdplayer ها، فرمت MKV را پخش نمیکنند.
مگر اینکه گیرنده تلویزیون بگیری که dvdplayer هم باشه. قبلا در بازار از این دستگاه ها دیدم.
البته همین دستگاه های گیرنده تلویزیون هم همه ی mkvها را پخش نمیکنه. برخی را هم بدون صدا پخش میکنه.
نمونه همین مدلهای xvision که فایل های mkv حجم بالا ( مثلا 4گیگ به بالا) که صدایشان dts و ...است را پخش نمیکند.
در نتیجه یا باید بلوری پلیر بگیری و یا اینکه mediaplayer بگیری.
معمولا dvdplayer ها، فرمت MKV را پخش نمیکنند.
مگر اینکه گیرنده تلویزیون بگیری که dvdplayer هم باشه. قبلا در بازار از این دستگاه ها دیدم.
البته همین دستگاه های گیرنده تلویزیون هم همه ی mkvها را پخش نمیکنه. برخی را هم بدون صدا پخش میکنه.
نمونه همین مدلهای xvision که فایل های mkv حجم بالا ( مثلا 4گیگ به بالا) که صدایشان dts و ...است را پخش نمیکند.
در نتیجه یا باید بلوری پلیر بگیری و یا اینکه mediaplayer بگیری.
ممنونم داداش آقا من نمیدونم شما همون آقا امیر زیرنویس میده هستین( امیر طهماسبی )یا نه ولی اگر خودتونین ولی جدا خیلی وقته دیگه زیرنویس های شما رو نمیبینم جز چند وقتی که جدا فعال بودید فوق العاده بودین توی این ضمینه قدیمها همیشه هر فیلم جدیدی می اومد رو فقط با زیرنویس شما میدیدم به هر صورت براتون آرزوی سلامتی و سربلندی رو دارم امیدوارم همیشه موفق باشید :n16:
hojjat2005
15-01-2016, 11:16
بچه ها من تلویزیونم سه بعدی نیستش می تونم یک سینما سه بعدی بگیرم و فیلم ها رو روی تلویزیونی که سه بعدی نیست ببینم یا باید حتما تلویزیونم سه بعدی باشه ؟؟؟؟؟؟
CafeNet999
15-01-2016, 14:07
بچه ها من تلویزیونم سه بعدی نیستش می تونم یک سینما سه بعدی بگیرم و فیلم ها رو روی تلویزیونی که سه بعدی نیست ببینم یا باید حتما تلویزیونم سه بعدی باشه ؟؟؟؟؟؟
تلویزیون باید 3بعدی باشه
hojjat2005
15-01-2016, 14:42
تلویزیون باید 3بعدی باشه
مطمئنید ؟؟؟؟؟؟
CafeNet999
15-01-2016, 14:47
مطمئنید ؟؟؟؟؟؟
اگه میخواید فیلم 3بعدی ببینید طبیعتا تلویزیون باید 3بعدی باشه ولی اگه میخواید فیلم های معمولی با سیستم سینما 3بعدیتون ببینید مشکلی نیست همین تلویزیون کافیه
hojjat2005
15-01-2016, 20:40
حالا یک مدل سینما خانواده بهم معرفی کنید که خوب باشه در حد یک تومن
kola1367
20-01-2016, 20:56
از دوستان کسی از این مدل اسنوا استفاده میکنه؟ چند تا سوال داشتم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi perspolisi
21-01-2016, 19:32
سلام.
میخوام DVD player بخرم ولی نمیدونم چی بگیرم که خوب باشه. یعنی اکثر فرمت ها رو پخش کنه و زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه.
حالا اگه میشه شما راهنمایی کنین که چی بگیرم؟ چه مارک و چه مدلی؟ :n36:
راستی اینم بگم که میخوام این دی وی دی پلیر هم واسه تلویزیون هوشمند و هم واسه تلویزیون CRT قابل استفاده باشه.
یه سوال دیگه اینکه بلوری پلیرها واسه تلویزیون های CRT قابل استفاده هستند؟ چون اگه سازگار باشه که همون بلوری رو بگیرم.
amir_t6262
22-01-2016, 22:25
سلام.
میخوام DVD player بخرم ولی نمیدونم چی بگیرم که خوب باشه. یعنی اکثر فرمت ها رو پخش کنه و زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه.
حالا اگه میشه شما راهنمایی کنین که چی بگیرم؟ چه مارک و چه مدلی؟ :n36:
راستی اینم بگم که میخوام این دی وی دی پلیر هم واسه تلویزیون هوشمند و هم واسه تلویزیون CRT قابل استفاده باشه.
یه سوال دیگه اینکه بلوری پلیرها واسه تلویزیون های CRT قابل استفاده هستند؟ چون اگه سازگار باشه که همون بلوری رو بگیرم.
سلام.
جواب سوال اولتان را در پست های قبلی دادم
برای اینکه بتوانید DVDplayer یا bluray player را به تلویزیون های قدیمی وصل کنید، باید حتما مدلی را انتخاب کنید که خروجی غیر HDMI داشته باشد. یعنی دارای خروجی کامپوزیت و کامپوننت باشد.
برای آشنایی با این خروجی ها، مطلب لینک زیر را ببین
kola1367
26-01-2016, 23:07
نظر دوستان در مورد این محصول چیه؟ کسی تست کرده این مدل رو؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزیز من یه سینمای خانگی فیلیپس مدل 3569 دارم که متاسفانه امکان پخش فایلهای mkv و 3d رو نداره ضمنا دستگام ورودی صدای کواکسیل داره میخوام یه بلوری پلیر بگیرم که امکان پخش فایلهای mkv با زیرنویس رو داشته باشه و 3d هم پخش کنه که بتونم از خروجی صداش به وروی صدای سینمای خانگیو وصل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی.
davood-d
14-02-2016, 20:06
سلام دوستان عزیز من یه سینمای خانگی فیلیپس مدل 3569 دارم که متاسفانه امکان پخش فایلهای mkv و 3d رو نداره ضمنا دستگام ورودی صدای کواکسیل داره میخوام یه بلوری پلیر بگیرم که امکان پخش فایلهای mkv با زیرنویس رو داشته باشه و 3d هم پخش کنه که بتونم از خروجی صداش به وروی صدای سینمای خانگیو وصل کنم ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی.
فقط باید بلوری پلیرهای ساخت ایران بخری تا زیرنویس فارسی نشان بدن. مثل اسنوا و دوو
سلام اتفاقا اسنوا مدل -S3D-7700B رو دیدم ظاهرا ازش رضایت دارن من بیشتر فیلمهاو رو هارد هستش نمیدونم هاردو میخونه یا نه ولی مطمئنم usb رو میخونه ولی بیشتر برام همون خروجی کواکسیل مهم بود که خوشبختانه داره یه سوال دیگه داشتم من اگه خروجی اینو به ورودی سینمای خانگی بزنم میتونم صدای دالبی یا 5.1 بگیرم از سینمای خانگیم یا نه؟ وقتی یه dvd معمولی تو این دستگاه میزارم با صداش خیلی حال میکنم نمی خوام مجبور شم دستگامو بفروشم دستگاه خوبیه...
davood-d
17-02-2016, 20:57
سلام اتفاقا اسنوا مدل -S3D-7700B رو دیدم ظاهرا ازش رضایت دارن من بیشتر فیلمهاو رو هارد هستش نمیدونم هاردو میخونه یا نه ولی مطمئنم usb رو میخونه ولی بیشتر برام همون خروجی کواکسیل مهم بود که خوشبختانه داره یه سوال دیگه داشتم من اگه خروجی اینو به ورودی سینمای خانگی بزنم میتونم صدای دالبی یا 5.1 بگیرم از سینمای خانگیم یا نه؟ وقتی یه dvd معمولی تو این دستگاه میزارم با صداش خیلی حال میکنم نمی خوام مجبور شم دستگامو بفروشم دستگاه خوبیه...
بله اگر دستگاه سینمایی شما وردی کواکسیال یا اپتیکال داشته باشه می شود.
raminbeh
31-03-2016, 10:18
سلام وتشکر از لطفتون.یک دی وی دی پلیر فلیپس مدل DVP3588K/98 دارم که امروز میبینم نوشته CD LOCK واصلا با اجکت کردن OPEN نمیشه. دیوانه شدم هرکاری میکنم باز نمیشه که نمیشه.\سورد رو هم دارم ریست هم میکنم تاثیری نداره.آیا با فلش زدن حل میشه؟اصلا فلششو از کجا بیارم.
ولی ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید .دستتون درد نکنه
raminbeh
05-04-2016, 10:37
دوستان مقدوره راهنمایی کنید.به هر دری زدم اگر ممکنه سوالا پست بالا رو جواب بدین.سپاس
سلام وتشکر از لطفتون.یک دی وی دی پلیر فلیپس مدل DVP3588K/98 دارم که امروز میبینم نوشته CD LOCK واصلا با اجکت کردن OPEN نمیشه. دیوانه شدم هرکاری میکنم باز نمیشه که نمیشه.\سورد رو هم دارم ریست هم میکنم تاثیری نداره.آیا با فلش زدن حل میشه؟اصلا فلششو از کجا بیارم.
davood-d
06-04-2016, 01:10
دوستان مقدوره راهنمایی کنید.به هر دری زدم اگر ممکنه سوالا پست بالا رو جواب بدین.سپاس
از منوی دستگاه برو قسمت تنظیمات اونجا میتونی قفل سی دی باز کنی
Microsoft24
06-09-2016, 11:43
سلام ، من دنبال بلوری پلیر 4K 3D هستم ، ترجیحا میخوام سامسونگ باشه (حالا سامسونگ نبود هم مهم نیست) ، چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید ک الان تو بازار باشه ؟ :n33:
303895706003
11-09-2016, 07:51
سلام بچه ها
دی وی دی پلیر سامسونگ کسی سراغ نداره که کامل باشه و با زیر نویس مشکل نداشته باشه و در کل با بیشتر فرمت ها راه بیاد و پخش کنه
303895706003
11-09-2016, 07:53
:n35::n35::n35::n35::n35::n35:
amir_t6262
11-09-2016, 22:02
سلام بچه ها
دی وی دی پلیر سامسونگ کسی سراغ نداره که کامل باشه و با زیر نویس مشکل نداشته باشه و در کل با بیشتر فرمت ها راه بیاد و پخش کنه
اگر منظورت از طریق USB است، دنبال DVDPlayer نباش.
چون این دستگاه ها با پخش فیلم و زیرنویس از طریق USB مشکل دارند.
یا باید Bluray player بخری.
یا اینکه گیرنده ی دیجیتال بگیری و یا دستگاه media player
بلوری پلیر و media player قیمت بالایی دارند و اگر نخواهی هزینه ی زیادی کنی، بهترین انتخاب گیرنده ی دیجیتال است.
Microsoft24
17-10-2016, 23:31
سلام ، من دنبال بلوری پلیر 4K 3D هستم ، ترجیحا میخوام سامسونگ باشه (حالا سامسونگ نبود هم مهم نیست) ، چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید ک الان تو بازار باشه ؟ :n33:
کسی نبود ؟:n36:
amir3852
18-10-2016, 15:47
کسی نبود ؟:n36:
با سلام به دوست خوبمون
1- اولا چرا سامسونگ اشغال (ببخشيد بي ادبيه ها) ميگم اشغال يعني شك نكن آشغال اگر خواستي اشغال بخري حداقل خوبهاشو بخر يا سوني بگير يا ال جي كه خودشون تكنولوژي توليد Optic دارند كه مهمترين بخش همين قسمته
2- اگر پول خوب ميخواي بدي حول و حوش 400 تا 800 هزار تومن برو خيابون جمهوري وسطهاش يك كوچه هست كه بيشتر فروشنده هاش جنس قاچاق ميارن
از برندهاي سوني و ال جي ساخت اروپا گرفته تا ياماها و پايونير كه قويترين برندها هستن و دارند و شايدم بالاي 1 ميليون باشه ولي ارزشش رو داره
3- هميشه جنسي بخر كه تا 5 سال ديگه نخواي ناراحتش بشي و بروز باشه و قويترين سخت افزار رو داشته باشه
ببخشيد به برند سامسونگ توهين شد ولي من حتي پوست پرتغال با برند سامسونگ نميخرم نه 30 سال پيش نه الانش
يك مدتي برند ياماها رو سايت ديجي كالا گذاشته بود و بي شك يكي از بهترين دستگاههاش هم بود كه من قصد خريد داشتم ولي به دلايلي مجبور شدم گوشي بخرم
در هر صورت موفق باشيد
Microsoft24
18-10-2016, 20:38
با سلام به دوست خوبمون
1- اولا چرا سامسونگ اشغال (ببخشيد بي ادبيه ها) ميگم اشغال يعني شك نكن آشغال اگر خواستي اشغال بخري حداقل خوبهاشو بخر يا سوني بگير يا ال جي كه خودشون تكنولوژي توليد Optic دارند كه مهمترين بخش همين قسمته
2- اگر پول خوب ميخواي بدي حول و حوش 400 تا 800 هزار تومن برو خيابون جمهوري وسطهاش يك كوچه هست كه بيشتر فروشنده هاش جنس قاچاق ميارن
از برندهاي سوني و ال جي ساخت اروپا گرفته تا ياماها و پايونير كه قويترين برندها هستن و دارند و شايدم بالاي 1 ميليون باشه ولي ارزشش رو داره
3- هميشه جنسي بخر كه تا 5 سال ديگه نخواي ناراحتش بشي و بروز باشه و قويترين سخت افزار رو داشته باشه
ببخشيد به برند سامسونگ توهين شد ولي من حتي پوست پرتغال با برند سامسونگ نميخرم نه 30 سال پيش نه الانش
يك مدتي برند ياماها رو سايت ديجي كالا گذاشته بود و بي شك يكي از بهترين دستگاههاش هم بود كه من قصد خريد داشتم ولي به دلايلي مجبور شدم گوشي بخرم
در هر صورت موفق باشيد
من تعصبی رو برند خاضی ندارم ، حقیقت اول دنبال دنون بودم ، ولی پیدا نکردم ، این مدل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، جایی رو میشناسید ک بلو-ری های دنون یا یاماها رو بتونم پیدا کنم ؟
برای خرید بلوری دنون یا یاماها با این شماره تماس بگیرید مشاور خرید سیستم های صوتی حرفه ای
09125330937 شانی زاده
کارت رو سریع راه میندازه
pristine
04-01-2017, 15:12
سلام
از دستگاه های ارزان قیمت چه برندی الان خوبه؟ ال جی یا برند دیگری را پیشنهاد میکنید؟
قبلا فیلیپس و پایونیر هم بودند، هنوز هم هستند؟
من دو تا دستگاه میخوام یکی زیر ۱۵۰ یکی زیر ۲۰۰ تومن
هر دو هم قابلیت اتصال به CRT رو داشته باشند.
کسی پیشنهادی داره؟
ایران پلیر 4K نیومده، ولی دبی هست. حتی بلوری فیلم 4K هم 150 درهم فروخته میشه.
XPERIA XZ
بلوري پلير پايونير مدل bdp 170 موجوده زير قيمت بازار كسي خواست در خدمتم 09125330937
فقط باید بلوری پلیرهای ساخت ایران بخری تا زیرنویس فارسی نشان بدن. مثل اسنوا و دوو
همه بلوری پلیرها زیر نویس با پسوند idx/sub باز میکنن . اکثرا مدلهای متوسط به بالا زیر نویس srt فارسی درست نشون نمیدن . به راحتی srt به idx تبدیل میشه و به خوبی پلیر نمایش میدهد . خودم بلوری پایونیر bdp180 دارم به خوبی زیر نویس فارسی با پسوندidx باز میکند . دو تا usb داره . هر دو هارد ۱ ترا رو به راحتی ساپورت میکنه . از روی هارد تحت شبکه هم فیلم و موزیک پخش میکنه . از روی درایو های شیر شده سیستم و لپ تاب هم فیلم و موزیک پخش میکنه . کیفیت تصویر هم تو رنج قیمتی خودش بسیار عالیست .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
همه بلوری پلیرها زیر نویس با پسوند idx/sub باز میکنن . اکثرا مدلهای متوسط به بالا زیر نویس srt فارسی درست نشون نمیدن . به راحتی srt به idx تبدیل میشه و به خوبی پلیر نمایش میدهد . خودم بلوری پایونیر bdp180 دارم به خوبی زیر نویس فارسی با پسوندidx باز میکند . دو تا usb داره . هر دو هارد ۱ ترا رو به راحتی ساپورت میکنه . از روی هارد تحت شبکه هم فیلم و موزیک پخش میکنه . از روی درایو های شیر شده سیستم و لپ تاب هم فیلم و موزیک پخش میکنه . کیفیت تصویر هم تو رنج قیمتی خودش بسیار عالیست .
amir3852
03-03-2017, 17:41
در پاسخ به كلام دوستان عرض كنم
سيستم بلوري پليرها بيشترشون و اكثراً جاوا هستش
و تحت اين سيستم عامل كار ميكنن - بخاطر همين ميتونن تمامي زبانهاي دنيا رو با كدهاي رايج مثلا براي فارسي 1256 و يا UTF8 رو ساپورت كنن
اصلا ربطي به بلوري پلير ايراني يا خارجي نداره بستگي به شركت سازنده داره
من به شخصه براي اولين بار سال 88 بلوري پلير ال جي رو بعد از يك ماه وارد شدن به بازار آمريكا خريداري كردم مدل BX580 هم از NAS ميتونه براحتي فايل رو با زيرنويس SRT بخونه و هم با Sub/IDX
و خوبيش اينه مثل بيشتر برندهاي ديگه زيرنويس رو سفيد نشون نميده فقط با رنگ زرد نشون ميده كه كاملا توي كل صفحه نمايش قابل تشخيص
به نظر من بلوري پلير توي دنيا سه برند عالي داريم ياماها مارانتز و تكنيك
درسته قيمتهاشون خيلي گرونه چند هزار دلارين ولي يك عمر دستگاهن
فقط بديش اينه تكنولوژي مثل 30 سال پيش نيست هر 10 سال يكبار آپديت بشه هر 6 ماه يكبار آپديت ميشه و ديگه دستگاهتون اگر پشتيباني نشه بدرد نميخوره
و تحت اين سيستم عامل كار ميكنن - بخاطر همين ميتونن تمامي زبانهاي دنيا رو با كدهاي رايج مثلا براي فارسي 1256 و يا UTF8 رو ساپورت كنن
من به شخصه براي اولين بار سال 88 بلوري پلير ال جي رو بعد از يك ماه وارد شدن به بازار آمريكا خريداري كردم مدل BX580 هم از NAS ميتونه براحتي فايل رو با زيرنويس SRT بخونه و هم با Sub/IDX
و خوبيش اينه مثل بيشتر برندهاي ديگه زيرنويس رو سفيد نشون نميده فقط با رنگ زرد نشون ميده كه كاملا توي كل صفحه نمايش قابل تشخيص
فقط بديش اينه تكنولوژي مثل 30 سال پيش نيست هر 10 سال يكبار آپديت بشه هر 6 ماه يكبار آپديت ميشه و ديگه دستگاهتون اگر پشتيباني نشه بدرد نميخوره
البته شرکت جدیدی مثل اپو هم تو ضمینه بلوری پلیر با توجه به ریویو ها الان جزو بهترینهاست .
amir3852
04-03-2017, 00:09
OPPO
صد درصد تضمينيه ولي قيمتش رو نگاه كردين و مطمئنا براي من و شما كه خوب نه خونه چند ميلياردي داريم نه ماشين چند ميلياردي يا حالا خيلي ثروتمند نيستيم
پيشنهاد نميكنم بله OPPO درجه يك دنياست ساخت خود آمريكا حتي فيوز و خازن و پيچ و ديود و مقاومت و IC و همه چيزش مال خود آمريكاست
من حتي يك مدلش رو شماتيكش رو هم پيدا كردم و قطعات رو ميديدم
يعني اينقدر حرفه اي طراحي و مهندسي شده كه حرفي توش نيست
چه از بابت پاور ساپلاي و برد تغذيه و برد ديكودر و بردهاي كانكتورها و همچنين سخت افزار فوق العاده قوي و نرم افزار بسيار عالي بدون حتي 1 درصد خطا
شركت بسيار قوي و بعد از اون ميتونم فقط شركت ژاپني تكنيك رو پيشنهاد بدم
البته اگر مبلغ براتون مهم نيست ياماها و پايونير هم خوبن به شرطي كه ساخت مالزي باشند نه ويتنام يا تايلند چون كيفيتشون باز پايينتره
و يكي از اختلاف قيمتهاي توي سايتهاي خارجي مثل آمازون يا والمارت يا بست باي يا نيو اِگ و هر سايت فروشنده ديگه توي آمريكا يك دفعه ميبينيد يك محصول چند دلار تا چند صد دلار اختلاف داره بخاطر كشور سازنده و قطعات داخليش هست
توي رده هاي پايين ابتدا سوني بعدش توشيبا بعدش هيتاچي و توي رده هاي آشغال ابتدا سامسونگ بعدش ال جي
ديگه خودتون تصميم بگيريد كه چي خوبه و چقدر ميخواهيد پول بديد و چقدر ميخواهيد كيفيت داشته باشين
OPPO
صد درصد تضمينيه ولي قيمتش رو نگاه كردين و مطمئنا براي من و شما كه خوب نه خونه چند ميلياردي داريم نه ماشين چند ميلياردي يا حالا خيلي ثروتمند نيستيم
پيشنهاد نميكنم بله OPPO درجه يك دنياست ساخت خود آمريكا حتي فيوز و خازن و پيچ و ديود و مقاومت و IC و همه چيزش مال خود آمريكاست
چه از بابت پاور ساپلاي و برد تغذيه و برد ديكودر و بردهاي كانكتورها و همچنين سخت افزار فوق العاده قوي و نرم افزار بسيار عالي بدون حتي 1 درصد خطا
البته اگر مبلغ براتون مهم نيست ياماها و پايونير هم خوبن به شرطي كه ساخت مالزي باشند نه ويتنام يا تايلند چون كيفيتشون باز پايينتره
و يكي از اختلاف قيمتهاي توي سايتهاي خارجي مثل آمازون يا والمارت يا بست باي يا نيو اِگ و هر سايت فروشنده ديگه توي آمريكا يك دفعه ميبينيد يك محصول چند دلار تا چند صد دلار اختلاف داره بخاطر كشور سازنده و قطعات داخليش هست
توي رده هاي پايين ابتدا سوني بعدش توشيبا بعدش هيتاچي و توي رده هاي آشغال ابتدا سامسونگ بعدش ال جي
ديگه خودتون تصميم بگيريد كه چي خوبه و چقدر ميخواهيد پول بديد و چقدر ميخواهيد كيفيت داشته باشين
دقیقا [emoji120]
davood-d
05-03-2017, 02:43
OPPO
اوپو برند چینی هست و فقط در آمریکا مهندسی شده. تمام محصولاتش در چین ساخته میشه.
خیلی ها در ایران مدل های اند این برند دارن.
davood-d
05-03-2017, 02:45
داداش تکنیک از کجا آوردی؟
ياماها مارانتز و تكنيك
یاماها از بدترین های بلوری پلیر سازه و مارانتزم که دنون هست.
amir3852
05-03-2017, 13:24
دوست عزيز تكنيك يكي از بزرگترين سازندگان دستگاههاي ديجتال با فناوري اپتيك
شما يادت نمياد سالهاي 74 يا 75 يك مدل تكنيك وارد بازار ايران شد بصورت محدود هم اومده بود CD Player هفت طبقه تكنيك اصل ژاپن هم بودش سفارش اروپا
قيمتش حول و حوش 700 تومن بود اون موقع 700 هزار تومن پولي بود براي خودش
مارانتز هم همين الانش برو خيابون جمهوري پاساژ فرعي ها همشون دارند در ضمن مارانتز اصلا ربطي به دنون نداره - شما كلا مشخصه با سيستمهاي هاي فاي قديمي و جديد آشنايي نداري
دنون هيچ ربطي به مارانتز نداره حتي طراحي و PCB هاي دنون با مارانتز و نحوه بردنويسي شون هم كاملا فرق دارند
دنون هم يكي از بهترين ماركهاي دهه 60 شمسي بودش و توي ايران هم پر بود من خودم يكيشو داشتم كاست هاي فاي با قابليت كروم و باس و تريبل دوبل
فقط آتيش گرفت سوختش بعدش يكدونه رداستار گرفتم و يكدونه هم توشيبا و يكي از دوستام هم شارپ داشت - كه شارپ فوق العاده عالي بودش
در هر صورت شما هر چي بخواي هر برندي كه بخواي ميري جمهوري پول ميدي چند هفته بعد دم منزل تحويل ميگيري
موفق باشيد
شما يادت نمياد سالهاي 74 يا 75 يك مدل تكنيك وارد بازار ايران شد بصورت محدود هم اومده بود CD Player هفت طبقه تكنيك اصل ژاپن هم بودش سفارش اروپا
مارانتز هم همين الانش برو خيابون جمهوري پاساژ فرعي ها همشون دارند در ضمن مارانتز اصلا ربطي به دنون نداره - شما كلا مشخصه با سيستمهاي هاي فاي قديمي و جديد آشنايي نداري
دنون هيچ ربطي به مارانتز نداره حتي طراحي و PCB هاي دنون با مارانتز و نحوه بردنويسي شون هم كاملا فرق دارند
دنون هم يكي از بهترين ماركهاي دهه 60 شمسي بودش و توي ايران هم پر بود من خودم يكيشو داشتم كاست هاي فاي با قابليت كروم و باس و تريبل دوبل
فقط آتيش گرفت سوختش بعدش يكدونه رداستار گرفتم و يكدونه هم توشيبا و يكي از دوستام هم شارپ داشت - كه شارپ فوق العاده عالي بودش
در هر صورت شما هر چي بخواي هر برندي كه بخواي ميري جمهوري پول ميدي چند هفته بعد دم منزل تحويل ميگيري
موفق باشيد
دوست عزیز اقا داوود اگه اشتباه نکنم خودشون تو جمهوری فروشگاه دارن و نمایندگی محصولات یاماها هم دارن و مخصوصا تو ضمینه بلوری و کیفیت تصویر جزو اساتید شناخته شده هستن . من خودم با راهنمایی ایشون امپ سینمایی دنون و بلوری پایونیر گرفتم و واقعا از راهنمایی ایشون و دیگر اساتید کمال استفاده بردم .
amir3852
05-03-2017, 14:04
من خودم به شخصه از پايونير راضيم چرا چون حداقل سعي ميكنه چيز بهتري بسازه
ولي اگر برندهاي ديگرو تست كنيد مطمئن باشيد جواب بهتري ميگيريد
همين دوستتون توي جمهوري بپرسيد كاست هاي فاي سيتي زن كه همه فكر ميكنند فقط ماشين حساب ميسازه رو تا حالا ديده
يك مدل توي ايران اومد يادمه فوق العاده بود 2 باند استريو 30 وات RMS - ايشون استاد هستند ما هم به ايشون شكي نداريم ولي من از قديميهاي اين حرفه ام
از بچگي با يك دنون و يك شارپ و يك رداستار بزرگ شدم حتي سوني هم داشتم ولي آشغال بودش به همون دوره خودش بي كيفيت بود
خود برند آكائي كه VHS تراكتور ميزد - همين برند 5 طبقه هاي فاي داشت من الان اگر گيرم بياد شك نكن ميخرم فقط بديش كاست بودنشه
كه ديگه دورش تموم شده
مباركتون باشه حال كنيد
davood-d
05-03-2017, 20:29
موفق باشيد
یه لینک بده ببینم تکنیک بلوری پلیر چی میسازه؟
شما میدونی من کی هستم و کارم چیه؟ واقعا فکر می کنی جمهوری مرکز های اند تهران است!
چی از های اند میدونی؟
rezamjir
18-04-2017, 02:27
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید محترم :
راستش دوستان من قصد دارم یک dvd player نهایتا با قیمت 250 تا 300 هزار تومان تهیه کنم . اگر ممکنه یکی دو تا مدل بهم معرفی کنید که اولا فرمتهای رایج پخش فیلم و صدا مثل mkv و mp4 و mpg2 و mp3 رو ساپورت کنه و حتی الامکان با زیرنویس فارسی مشکلی نداشته باشه و خروجی HDMI داشته باشه . کلا یه دستگاهی که با این بودجه بالاترین کارایی رو داشته باشه .
خیلی ممنون از لطف و توجه شما .
rezamjir
24-04-2017, 02:21
دوستان کسی ما رو راهنمایی نمیکنه ؟
سوالم که سخت نبود :n37:
mr_rayan
24-04-2017, 06:35
راستش دوستان من قصد دارم یک dvd player نهایتا با قیمت 250 تا 300 هزار تومان تهیه کنم . اگر ممکنه یکی دو تا مدل بهم معرفی کنید که اولا فرمتهای رایج پخش فیلم و صدا مثل mkv و mp4 و mpg2 و mp3 رو ساپورت کنه و حتی الامکان با زیرنویس فارسی مشکلی نداشته باشه و خروجی HDMI داشته باشه . کلا یه دستگاهی که با این بودجه بالاترین کارایی رو داشته باشه .
سلام
دی وی دی پلیرها همه با فرمت زیرنویس SRT مشکل دارن.همینطور فرمت MKV که اکترا با رزولوشن HD و یا FULL HD هستن توسط دی وی دی پلیر پخش نمیشن.شما باید بلوری پلیر تهیه کنید.با این بودجه می تونید از برندهای کره ای یک مورد تهیه کنید.
amir_t6262
24-04-2017, 18:19
شما برای پخش بی دردسر فیلم دنبال HD Media Player باش
یه چیزی مثل Western Digital TV Media Player که البته الان نایابه.
تاپیکش هم اینجاست
یا اینکه برخی مدلهای bluray player که مشکلی با زیرنویس srt فارسی ندارند را انتخاب کن.
فکر میکنم بلوری پلیرهای سامسونگ و LG زیرنویس فارسی را درست نمایش نمیدهند، باید تست کنی و مطمئن بشی. اما برخی مدلهای ایرانی مثل تکنوکام و یا دوو زیرنویس srt فارسی را درست نمایش میدهند.
سلام . یه دستگاه پخش میخوام که بتونه فرمت های روز مثه x265 - x264 - hevc و ... و مخصوصا mkv کیفیت ۱۰۸۰p bluray رو پخش کنه.
پخش زیرنویس فارسی SRT هم خیلی مهمه واسم
قیمت هم حدود ۱۰۰ - ۲۰۰ باشه.
فقط هم از usb استفاده میکنم
اصلا فرقی نداره واسم که بلوری باشه یا مدیا پلیر . هر چند فکر کنم بلوری ها با زیرنویس فارسی مشکل دارن . پس بهتره مدیا پلیر باشه
فقط یه مدل میخوام که بتونه این کار ها رو انجام بده
مرسی :n16:
سلام
دوستان یه dvd پلیر با قابلیت پخش mkv با پورت hdmi و isb میخوام
ترجیحا فرمت x265 رو هم پخش کنه اگرم نکرد زیاد مهم نیست
ممنون
RezaDodangeh
26-07-2017, 01:37
سلام . یه دستگاه پخش میخوام که بتونه فرمت های روز مثه x265 - x264 - hevc و ... و مخصوصا mkv کیفیت ۱۰۸۰p bluray رو پخش کنه.
پخش زیرنویس فارسی SRT هم خیلی مهمه واسم
قیمت هم حدود ۱۰۰ - ۲۰۰ باشه.
فقط هم از usb استفاده میکنم
اصلا فرقی نداره واسم که بلوری باشه یا مدیا پلیر . هر چند فکر کنم بلوری ها با زیرنویس فارسی مشکل دارن . پس بهتره مدیا پلیر باشه
فقط یه مدل میخوام که بتونه این کار ها رو انجام بده
مرسی :n16:
سلام دوست عزیز
با قیمتی که گفتید بعید می دونم چیز خوبی گیرتون بیاد
اگر مشکل هزینه نداشتید پیشنهاد من دستگاه مینیکس بود
MINIX U1 یا MINIX U9-H
به اضافه ایرموس/کیبورد A3
Mr.Aliakbari
14-09-2017, 12:45
سلام
دوستان یک dvd player با قابلیت زیرنویس sub.idx و... و پخش تمامی فرمتها رو معرفی میکنیم
ممنون
Mr.Aliakbari
18-09-2017, 01:02
واقعاً کسی نیست کمکم کنه؟
amir_t6262
18-09-2017, 09:49
سلام
دوستان یک dvd player با قابلیت زیرنویس set is و... و پخش تمامی فرمتها رو معرفی میکنیم
ممنون
سلام. زیرنویس set is چیه؟
در مورد فرمت ها، متاسفانه dvdplayer ها توانایی پخش خیلی از فرمتها را ندارند. فقط Divx پخش میکنه.
شما یا باید bluray player بگیری
یا دستگاه مدیا پلیر
یا گیرنده ی دیجیتال
Mr.Aliakbari
29-09-2017, 19:04
سلام. زیرنویس set is چیه؟
در مورد فرمت ها، متاسفانه dvdplayer ها توانایی پخش خیلی از فرمتها را ندارند. فقط Divx پخش میکنه.
شما یا باید bluray player بگیری
یا دستگاه مدیا پلیر
یا گیرنده ی دیجیتال
سلام
خیلی ممنون جواب دادین خیلی خوشحال شدم
اون اشتباه تایپی بود منظورم idx,sub
بود
الان بهترین dvd player چی خوبه؟ چی پیشنهاد میکنید...
بلو ری هم گرونه به نظرم؟
خلاصه چه چیز درست و درمون که زیاد اذیتت نکنه
ممنونم
سلام
دوستان یه دستگاه بلوری یا دی وی دی پلیر میخوام ساب فارسی و mkv و x265 رو پشیبانی کنه.نظری ندارین؟
javad2015
10-11-2017, 17:17
بلوری اطلاعات دیسک بلوری رو میخونه حالا هر چی نمیخواد باشه......اون نرمافزار هست که باید ساپورت کنه نوع فرمتو
بلوری اطلاعات دیسک بلوری رو میخونه حالا هر چی نمیخواد باشه......اون نرمافزار هست که باید ساپورت کنه نوع فرمتو
نمنظورم دستگاه پخش بودا نه برای کامپیوتر.
habib mahvare
18-02-2018, 22:36
داداش تکنیک از کجا آوردی؟
ياماها مارانتز و تكنيك
یاماها از بدترین های بلوری پلیر سازه و مارانتزم که دنون هست.
البته منظور دوستمون از برند تکنیک همون :تکنیکس : ژاپن هستش که به نوعی برند تخصصی صوتی کمپانی ماتسوشیتا محسوب میشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من رادیو ضبط معروف پاناسونیک مدل DT-690 رو سال 75 خریدم به قیمت 178 هزار تومن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۱۸-۰۲-۱۸_۲۲-۲۴-۵۱.jpg
قیمت چند طبقه های اون موقع بالای 700 هزار تومن بود و انصافا صدای بسیار خوبی داشتن.Technics.
من خودم به شخصه محصولات کمپانی ماتسوتیتا رو به هرچی و حتی نسبت به سونی ترجیح میدادم.هنوزم که هنوزه چشمم دنبال یکی از این مدلهای ویدئوی ناسیونال هستش.:n02::n02::n02::n02::n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.