ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ghahremanimehdi
23-07-2009, 05:10
یک اتفاق ناگوار
وقتی فلش حاوی فیلم divx رو تو دستگاه می زارم یک منو میاد که میگه انتخاب کن فایل های divx پخش شه یا jpeg (که عکس کاور فیلم هست) بعد من divx رو انتخاب می کنم ولی وقتی از منو رو فیلم ها می رم پیغام میده can't play this format
ضمناً تو کامپیوتر که فایل ها رو دیدم فرمت avi بود. شک کردم فرمت divx چیه؟ منظورم اینه: movie1.avi ... درسته یا فرق می کنه؟

مگه دستگاه مثل کامپیوتر فایلها رو Browse نمیکنه ؟
ضمنا .avi پسوند فایلهای ویدئویی هست (که فقط به منظور شناسایی فایلهایی ویدیویی در سیستم عامل یا دستگاهها استفاده میشود) و نه کدک آیدی ( ID Codec) . مثلا ممکنه پسوند فایل ویدیویی شما .avi باشد و کدکش .mp4 باشه یا .xvid باشه و کدک آیدیش DivX باشه.
این دستگاه کدکهای mp4 و xvid و MPEG1,2 رو میخونه.
مثال : (یک فایل با فرمت avi که کدکش MP4 هست و آیدی کدکش Divx هست)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ghahremanimehdi
23-07-2009, 05:12
راستی یادم رفت بگم شما File type یعنی همون پسوند فایل رو در ویندوز نگاه کن و به .avi و یا به .divx و یا .mp4 تغییر بده شاید مشکل حل بشه.

abolo
23-07-2009, 09:15
دوستان مشکل من حل نشد چکار کنم , من 5996 گرفتم که دیگه embed نکنم شما مگی embed کن؟

ghahremanimehdi
23-07-2009, 09:35
دوستان مشکل من حل نشد چکار کنم , من 5996 گرفتم که دیگه embed نکنم شما مگی embed کن؟

فایل Sub/IDX شما مشکل داره احتمالا...
ابتدا به SUP تبدیلش کن و دوباره با Subtitle Creator به SUB/IDX تبدیلش کن .
در ضمن فایل فیلم و زیرنویس کنار هم دیگه و هم نام باشند.

abolo
23-07-2009, 10:28
امکانش هست که دستگاه با فونت مشکل داشته باشه؟

sajadrashidi
23-07-2009, 11:53
سلام.
من می خواستم یه دی وی دی پلیر بخرم و نمی دونستم باید چی بخرم و در مورد چه چیزهایی دقت بکنم.
خوندن مطالب این فروم منو خیلی خیلی راهنمای کرد. به حدی که عضو شدم و خواستم برای آقای مهدی قهرمانی "تشکر" بفرستم اما مثل این که چون عضو جدیدم امکانش وجود نداره!
برای همین از همین جا از ایشون تشکر می کنم.
درضمن با توجه به چیزهایی که خوندم و چیزهایی که انتظار دارم، از خرید سامسونگ منصرف شدم و به احتمال قوی فیلیپس مدل 5965 یا 3260 می خرم.

rezasme
23-07-2009, 12:09
این صفحه که عکس شو گذاشتی از کدوم برنامه است. کلا من چطور متوجه شم فایل من کدومه؟
راستی با تغییر دستی فرمت به .divx کار نکرد.

ghahremanimehdi
23-07-2009, 12:38
امکانش هست که دستگاه با فونت مشکل داشته باشه؟

خیر . چون زیرنویس SUB/IDX مجموعه ای از Bitmap هاست (یعنی در واقع تصویر است )
دلیل اصلی اینکه دستگاه با پخش Sub/idx مشکلی نداره همین مطلب است.

ghahremanimehdi
23-07-2009, 17:31
این صفحه که عکس شو گذاشتی از کدوم برنامه است. کلا من چطور متوجه شم فایل من کدومه؟
راستی با تغییر دستی فرمت به .divx کار نکرد.
برنامه KM Player هست . قسمت Media info
برای تغییر فرمت (پسوند) فایل از برنامه ی زیر هم میتونی استفاده کنی.
(یاداوری کنم که نرم افزار زیر فقط پسوند فایل رو تغییر میده و نه کدک)
برای عوض کردن پسوند روی فایل راست کلیک و Change file رو انتخاب میکنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza154
25-07-2009, 12:07
بچه ها چطور مي شه فيليپس را آپگريت كرد 5996

ghahremanimehdi
25-07-2009, 12:30
بچه ها چطور مي شه فيليپس را آپگريت كرد 5996

در دفترچه ی راهنما توضیح داده. باید فایل آپگرید رو در یک سی دی کپی کنید و...

kabutarnamebar
26-07-2009, 10:10
با سلام و تشکر از همگی دوستان بابت راهنمایی های ارزندشون
من بعد از خوندن تمام صفحات تاپیک رفتم و یه دی وی دی فیلیپس 5996 گرفتم به قیمت 115 تومن اونم چجوری من شهرستان هستم و با زنگ و تلفن و سفارش و آشنابازی و این حرفا بعد از سه هفته از تهران واسم فرستادن . وقتی بردم خونه و راهش انداختم حالم گرفته شد چون هیچ سی دی و دی وی دی رو نمی خونه اما فلشش خوب کار میکنه به نظر شما دستگاه ایراد داره یا کار خاصی باید انجام بدم؟:19::19:

abolo
26-07-2009, 10:28
سلام دوستان من دستگاه 5996 ورژن 98 دارم اشتباهی برنامه ورژن 5996 ورژن 51 رو ریختم روش الان هر کاری میکنم نمیتونم برش گردونم به برنامه قبلی الان با این برنامه تصویر دارم ولی صدا ندارم لطفا راهنمایی کنید چطور برش گردونم؟

abolo
26-07-2009, 14:24
من بعد از خوندن تمام صفحات تاپیک رفتم و یه دی وی دی فیلیپس 5996 گرفتم به قیمت 115 تومن اونم چجوری من شهرستان هستم و با زنگ و تلفن و سفارش و آشنابازی و این حرفا بعد از سه هفته از تهران واسم فرستادن . وقتی بردم خونه و راهش انداختم حالم گرفته شد چون هیچ سی دی و دی وی دی رو نمی خونه اما فلشش خوب کار میکنه به نظر شما دستگاه ایراد داره یا کار خاصی باید انجام بدم؟:19::19:

بفرست گارانتی.

ghahremanimehdi
26-07-2009, 14:53

اگر مطمئنی که DVD سالم هست احتمالا دستگاه مشکل پیدا کرده و باید بفرستی گارانتی اگر دستگاه گارانتی داره به هیچ وجه دست تعمیرکارهای متفرقه نده.

سلام دوستان من دستگاه 5996 ورژن 98 دارم اشتباهی برنامه ورژن 5996 ورژن 51 رو ریختم روش الان هر کاری میکنم نمیتونم برش گردونم به برنامه قبلی الان با این برنامه تصویر دارم ولی صدا ندارم لطفا راهنمایی کنید چطور برش گردونم؟
:41: ! من به این مشکل برنخوردم. برای چی با ورژن پایین Downgrade کردی؟
در فرومهای خارجی درباره ی مشکلت سرچ کن شاید به نتیجه برسی.

abolo
26-07-2009, 17:07
من الان میشه گفت مشکلی برای پخش فرمت های مختلف ندارم و هر فیلمی رو هم که بخوام با زیر نویس فارسی ببینم کافیه اون رو تو فلش بریزم و با یک برنامه مثل Subtitle
creator فایل srt رو در یک دقیقه تیدیل به idx/sub کنم و بعد از همنام کردن با فیلم در usb بریزم و نگاهشون کنم.
یه چیزی در رابطه با زیر نویس بگم , کسایی که بعد از زیر نویس کردن توی هر دی وی دی پلیری با مشکل هنگ مواجه میشن باید ارتفاع زیر نویس را با ارتفاع فیلمتون و همینطور دی وی دی پلیرتون تنظیم کنید. مثلا در فیلیپس 3260 من وقتی یه فیلم با استاندارد تصویر ( NTFC (620*480 رو میخوام زیرنویس کنم اگه در برنامه
subtitle creatotr ارتفاع رو 90-480 قرار بدم که میشه 390 زیر نویس در پایین ترین جای تصویر نشون داده خواهد شد.
حالا اگه ارتفاع رو روی 482 بزارم موقع پخش هنگ میکنه و اگر هم بین 390 و 480 بزارم نشون داده نمیشه .

سلام من مشکل هنگ کردن دارم دستگاه من 5996 هست و منظور شما رو متوجه نمیشم که بزارم رو 480-90 کدوم گزینه رو بزارم اگر ممکنه با عکس نشون بدید؟یا اسم انگلیسیشو تو subtitlecreator برام بگذارید.

reza-habibi
27-07-2009, 10:26
خب از اونجایی که هیچ کدوم از دوستان جواب ندادن مجبور شدم از فروشگاه های جمهوری بپرسم. بعد از چند سوال از فروشندگان مشخص شد که فقط و فقط دستگاه PIONEER DV 610 خروجی اپتیکال داره و فروشنده ها اونو تو رنج 125 تا 145 قیمت دادن. نمایندگی پایونییر 130 می داد و ادعا می کرد مال ما مولتی زون هستش و جهت اثبات این موضوع یک دی دی دی اورجینال شرک که روش نوشته بود زون یک، داخل دستگاه گذاشت که دستگاه اونو نخوند و بیرون داد. بعدش با یک وسیله شبیه ریموت یک دکمه زد و گفت الان دستگاه مولتی شد و مجددا همون دی وی دی رو تو دستگاه گذاشت و این بار شروع به پخش کرد. فروشنده ادعا می کرد این کد ها رو فقط اون داره و مصرفیه یعنی یک کد الان برای دستگاه مصرف شده که 5000 تومان بابش پرداخت کرده...من که باور نکردم ... به هر حال 130 تومان ناقابل پرداخت کردم . بعد ازش کابل اپتیکال و کامپوننت خواستم که این طوری قیمت داد: کابل اپتیکال 20000 تومان ، کابل کامپوننت 20000 و 30000 تومان بسته به طول کابل. احساس کردم خیلی گرون میده لذا نخریدم و رفتم پاساژ علاء الدین طبقه دوم از پند مغازه قیمت کردم که در نهایت به قیمت های زیر همون مارک ها رو خریدم: اپتیکال 12500 و کامپوننت 11000 تومان ... جالب نیست یعنی نمایندگی می خواهد رو فروش دو تا کابل در مجموع 27500 تومان یعنی بیش از 120 در صد گرونتر بفروشه... حالا برام جالب شده بدونم رو خود دستگاه پقدر سود برده....
دوست عزیز تست کردی ببینی خروجی صدا از پورت HDMI - OPTICAL به صورت همزمان میتونه باش یا نه ؟
چون PS3 همزمان فقط یک پورت خروجی داره. ممنون میشم جواب بدی.

kisiya
27-07-2009, 20:58
با سلام دوستان کسی میدونه ایا دی وی دی رکوردر سونی اخرین مدلش با 250 گیگ هاردایا میتونه فرمت زیرنویس sub , srt رو مثل اونطوری که در کامپیوتر در یک فولدر گذاشت وپخش کنه وایا فیلمهای روی usb هم میتواند ضبط کند وسوال دیگه این دستگاه ها مال کدوم کشور الان وکلا دستگاه خوبی هست یکی میگه لنزش ضعیفه و 500 تومن پولشه وسوال اخر اینکه مال ال جی ها گویا کارت حافظه میخوره مال این چطور منتظر جوابم الان

rezasme
28-07-2009, 14:45
دوست عزیز تست کردی ببینی خروجی صدا از پورت HDMI - OPTICAL به صورت همزمان میتونه باش یا نه ؟
چون PS3 همزمان فقط یک پورت خروجی داره. ممنون میشم جواب بدی.

متاسفانه چون تلویزیونم HDMI نداره تست نکردم.

kkain-blood
28-07-2009, 14:51
دوستان من چشمام در اومد 50 صفحه رو خوندم آخرش میخوام 5996 بگیریم هرکی داره از معایبشم بگه؟
بعد من lcd HDMI دارم فرقی میکنه ؟؟
آخرین قیمت روهم میخواستم.

ghahremanimehdi
28-07-2009, 17:44
دوستان من چشمام در اومد 50 صفحه رو خوندم آخرش میخوام 5996 بگیریم هرکی داره از معایبشم بگه؟
بعد من lcd HDMI دارم فرقی میکنه ؟؟
آخرین قیمت روهم میخواستم.

5996 بدون عیب نیست ولی از سایر دستگاههای هم رده ی خودش سر تر هست.
آخرین قیمتش رو یکی از دوستان به قیمت 120 خریده بود.
اگر تلویزیونت HDMI داره که خیلی بهتر هست و میتونی به پورت HDMI وصلش کنی .

kabutarnamebar
29-07-2009, 07:00
سلام
من با دی وی دی پلیر فلیپس 5996 می خوام یه سینمای خانگی راه بندازم . به نظر شما بهترین سیستم صوتی که با این مدل مچ باشه چیه ؟:question::question: ترجیحا سیتم صوتی دوتا ورودی داشته باشه که هم مستقیم 1:5 به دی وی دی وصلش کنم هم خروجی LCD رو روش بندازم . البته مارشال مدلهای زیادی زده ولی نمیشناسم

mahsafar
29-07-2009, 13:22
میگم یه نگاه به قیمتهای اینجا بندازین بد نیست

mahsafar
29-07-2009, 13:24
اینم برای برند denon

ghahremanimehdi
29-07-2009, 14:33
میگم یه نگاه به قیمتهای اینجا بندازین بد نیست

قیمتهاش خیلی خوبه.

reza154
30-07-2009, 07:20
بچه ها من 5996 گرفتم اما يه مشكل هست اينكه srt رو به شكل حرف ناخوانا مي آره چه كنم.

abolo
30-07-2009, 08:03
دوست عزیز تمام دستگاهها با srt مشکل دارن.

abolo
30-07-2009, 08:08
سلام با توجه به اینکه دوستان یه مقدار تعصبی برخورد میکنند اومدم تا بی طرفانه کل چیزی که از این تاپیک و تجربیات خودم برداشت کردم رو تو یه پست خلاصه کنم :

ما در حال حاضر تو ایران چهار نوع DVD PLAYER از لحاظ کارکرد برای خریدارن داریم :

مدل اول دستگاهی که دی وی دی ها رو با کیفیت خوب پخش میکنه اما به خاطر عدم ساپورت زیر نویس های فارسی به درد کسایی میخوره که دنبال کیفیت پخش هستند و البته نیازی به دیدن فرمت های مختلف ویدئو هم ندارند البته اینطور آدم ها اصولا چیزی نیاز ندارن و اصلا میشه گفت نیازمند نیستن ... ....مثل پایونیر

مدل دوم دستگاهی که کیفیت پخش کمتری نسبت به مدل بالایی داره و البته زبان فارسی و فرمت های بیشتری را ساپورت میکنند . این مدل به درد کسایی می خوده که مثلا دنبال یادگیری زبان هستند و یا اینکه از آن دسته شریف از انسان هایی هستند که فیلم دانلود میکنند و بعد میشینن هی نیگا میکنن!! چه میشه کرد ، بیکارن دیگه! ......... از اقسام آلاتش میتوان philips را نام برد

مدل سوم دستگاه هایی که نه میشه گفت خوبه نه میشه گفت بده . گارانتیشون خوبه ، کیفیتشون بد نیست ، ساپورت فرمت خوبی ندارن و زیر نویس فارسی هم ندارن و مث پشکل همه جا ریخته !! این دسته از لوح خان ها(همون دی وی دی پلیر خودمون) به درد افراد و دار و دسته هایی میخوره که ناخودآگاهشون پز از تبلیغ هاییه که رو در و دیوارا میبینن و یا کسایی که یه سی دی پلیر از همین نوع رو خیلی وقته که دارن و خراب نشده و یا کسایی که شبا
زیاد افسانه جومونگ نیگا میکنن!! ........مثل ال جی و سامسونگ

مدل چهارم دستگاههای چینی و غیره که بعضیاشون حتی قهوه هم داغ میکنن و یا جای جارو برقی هم میشه ازشون استفاده کرد ولی خوب نوبت کارایی اصلیشون که می رسه قاطی میکنن. این نوع از جانوران همه جورش پیدا میشه و اگه بخوام مثال بزنم اون موقع مسئله یکم پیجیده میشه و مدل هایی که در بالا گفتم و این یکی ها و بقیشون همه با هم قاطی میشن .. پس بیخیالش میشیم

اما در این میان یه نوعی است که من آخرش هم نفهمیدم داستانش چیه . معلوم نیست به خاطر حمایت آمریکا از تایوانه یا اینکه به خاطر اینه که چشاشون بادومی تره و خلاصه که نمیدونم ...
اما من چند وقت پیش از یه دوستی تو همین تاپیک یه فیلیپس 3260 خریدم . بدک هم نیست کیفیتش زیاد خوب نیست ولی خوب همه زیرنویس هارو ساپوت میکنه به چز srt فارسی . usb میخوره و همه فرمت های صدا و تصویر رو که الان dvdplayer های مختلف میخونن رو به جز wmv میخونه مثل فرمت های mpg , dat , wma , mp3 , (divx- xvid)avi
و ...
من الان میشه گفت مشکلی برای پخش فرمت های مختلف ندارم و هر فیلمی رو هم که بخوام با زیر نویس فارسی ببینم کافیه اون رو تو فلش بریزم و با یک برنامه مثل Subtitle
creator فایل srt رو در یک دقیقه تیدیل به idx/sub کنم و بعد از همنام کردن با فیلم در usb بریزم و نگاهشون کنم.
یه چیزی در رابطه با زیر نویس بگم , کسایی که بعد از زیر نویس کردن توی هر دی وی دی پلیری با مشکل هنگ مواجه میشن باید ارتفاع زیر نویس را با ارتفاع فیلمتون و همینطور دی وی دی پلیرتون تنظیم کنید. مثلا در فیلیپس 3260 من وقتی یه فیلم با استاندارد تصویر ( NTFC (620*480 رو میخوام زیرنویس کنم اگه در برنامه
subtitle creatotr ارتفاع رو 90-480 قرار بدم که میشه 390 زیر نویس در پایین ترین جای تصویر نشون داده خواهد شد.
حالا اگه ارتفاع رو روی 482 بزارم موقع پخش هنگ میکنه و اگر هم بین 390 و 480 بزارم نشون داده نمیشه .

یکی دیگه از قابلیت های این دستگاه karaoke و همچنین تبدیل فرمت CDA به MP3 و ریختن از روی CD روی حافظه فلش است.
به درد کسایی می خوره که با پول کم دنبال کارایی بیشتری هستند .
این دستگاه رو hasanpsk جان از چابهار برام پست کرد و پولش رو هم بعد از تست ریختم به حسابش . قیمتش هم 50000 تومن با تخفیف.
من کاری ندارم چینیه یا تایوانی. فقط امتحانش کردم دیدم چیز بدی نیست .

والسلام

مرسی دوست عزیز با راهنماییتون مشکلم حل شد.

reza154
30-07-2009, 09:05
نرم افزاري كه بتونم srt رو به sub تبديل كنم چيست . اگه با فايل آموزشي بذارين ممنون مي شم

abolo
31-07-2009, 14:04
شما با این نرم افزار میتونید srt رو تبدیل کنید SubtitleCreator

abolo
31-07-2009, 14:07
از معایب دستگاه اینه که وقتی فیلم دایوکس رو میزنی جلو یهو قفل میکنه بعضی وقتها هم خوب کار میکنه برای من اینطوره برای دوستان دیگه رو نمیدونم.

reza154
01-08-2009, 07:11
در دفترچه ی راهنما توضیح داده. باید فایل آپگرید رو در یک سی دی کپی کنید و...

اينكه فرمويد انحام دادم اما عمل نكرد يعني نوشت نيم شناسد.

symbolics
01-08-2009, 09:02
من بالاخره نفهمیدم که فیلیپس آیا میتونه زیرنویس SRT فارسی رو بخونه یا نه ؟
اگر نه یه دستگاه بهم معرفی کنین که بتونه زیرنویس SRT , IDX/SUB فارسی رو هم از فلش هم با DVD بخونه
اگر چینی هم باشه مهم نیست !

kisiya
01-08-2009, 11:18
دوستان با سلام فوری خواهشمندم جواب بدهید دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی چه طوریه ایا همه فرمتها رو میخونه مثل wmv و usb میخوره کیفیت ضبطش ودوام دستگاه چه طوریه در ضمن 160 گیگ هار داره سوال دوم نظرتون درمورد دی وی دی رکوردر سونی چیه ایا فقط فرمتهای استاندارد رو میخونه منتظر جوابم 500 تومان قیمتشه تورو خدا زودتر جواب بدهید

kkain-blood
01-08-2009, 15:15
من رفتم philps 5996 بگیرم هیچ جا پیدا نکردم فقط یه جا داشت تو جمهوری اونم می داد 130 !! کابلشم جدا باید میگرفتم!!18 میشد 148000!!
به نظر شما اگه به جای این یه سینمای خاتگی LG بگیرم حدودا 300 بهتر نیست؟؟؟مدل:LH777HTS

symbolics
05-08-2009, 10:05
اقا ممنون از راهنماییت ولی دودل نشدم رفتم خریدم و طبق گفته های شما هم نیست. دستگاه sunnyo تمامی فرمت های avi حتی mkv و h264 رو هم پخش میکنه.به هیچ وجه ناراضی نیستم.با قیمت مفت 35 تومن 2 سالم گارانتی تعویض.به هر حال ممنون

دوست عزیز - میشه مشخصات کامل این دستگاه رو لطف کنی ؟ اگر سایت سازنده هم باشه ممنون میشم !

kisiya
07-08-2009, 09:31
این دوست لطفا جواب بده درمورد سانیو

kafi
07-08-2009, 23:17
سلام
ممنون میشم اگر من رو برای خرید یک دی وی دی پلیر قابل حمل خوب ( کیفیت + قیمت مناسب )راهنمایی بفرمایید :20:

symbolics
08-08-2009, 10:28
سلام دوستان
5شنبه گذشته رفتم برای مادرم یک دستگاه 3260 فیلیپس گرفتم با گارانتی متفرقه به قیمت 55 تومان
همه چیز عالی تنها مشکل آن نخوندن زیر نویس فارسی srt به همراه فیلم Avi هستش ....

آیا کسی دستگاهی (چینی - تایوانی - کره ای - مریخی ....) میشناسه که بتونه زیرنویس فارسی srt رو همراه avi بخونه ؟؟؟؟؟

ghahremanimehdi
08-08-2009, 13:36
سلام دوستان
5شنبه گذشته رفتم برای مادرم یک دستگاه 3260 فیلیپس گرفتم با گارانتی متفرقه به قیمت 55 تومان
همه چیز عالی تنها مشکل آن نخوندن زیر نویس فارسی srt به همراه فیلم Avi هستش ....

آیا کسی دستگاهی (چینی - تایوانی - کره ای - مریخی ....) میشناسه که بتونه زیرنویس فارسی srt رو همراه avi بخونه ؟؟؟؟؟

بارها گفتم که از Sub/IDX به جای SRT استفاده کنید .که به راحتی میتوانید SRT رو با نرم افزار های مختلف مثل Subtitle Creator به SUB/IDX تبدیل کنید.
در ضمن هیچ دستگاهی نمیتونه زیر نویس SRT فارسی رو بخونه .

kkain-blood
08-08-2009, 21:11
دوستان من در حال روانی شدنم!!!!
یه سیستم LG خریدم هیچ نوع DVD یا CD v رو اجرا نمیکنه !!!اولش کد منطقه ای میخواد اما نمیدونم چی باید بدم!

bozorgmehr
08-08-2009, 22:58
با عرض سلام خدمت اساتید:
یک دستگاه دی وی دی پلیر که هارد هم داشته با شد برای ضبط برنامه از تلویزیون احتیاج داشتم البته هرچه ارزان تر بهتر .آیا دوستان عزیز میتوانند مرا در این زمینه راهنمائی کنند.پیشاپش سپاسگذارم.

kkain-blood
09-08-2009, 09:29
دوستان من در حال روانی شدنم!!!!
یه سیستم LG خریدم هیچ نوع DVD یا CD v رو اجرا نمیکنه !!!اولش کد منطقه ای میخواد اما نمیدونم چی باید بدم!

دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه؟

ghahremanimehdi
09-08-2009, 11:24
دوستان کسی نمیتونه به من کمک کنه؟

با نمایندگی تماس بگیر.

kisiya
09-08-2009, 15:46
با نمایندگی تماس بگیر.

اقا مهدی براوتن پیامو خصوصی زدم فوریه لطفا جواب بدهید منتظرم الان

hamidR15
10-08-2009, 08:33
همه DVD Player ها وقتي ميان براي ايران ،مولتي كد ميشن،من تعجب ميكنم چرا دستگاه شما كد ميخواد؟!!

kisiya
12-08-2009, 18:26
دوستان سلام من امروز پایونیر 610 گرفتم 130 تومان میخواستم ببینم مشکلی که دارم اولا روی فیلمهای دایوکس که میره به حالت ntsc وپهن نشون میده کجاشو تنظیم تلویزیونم معمولیه وسوال دوم از کجا فریمورهای جدیدشو بگیرم در ضمن کنترلش باتری عادی میخوره وسنگینه توش تلق نلق میکنه منتظر جوابم الان

kisiya
12-08-2009, 19:18
دوستان منتظر جوابم اتومات میره روی ntsc

kisiya
12-08-2009, 20:51
دوستان سلام چرا جواب نمیدهید من فقط دایوکس هایی که زیرنویس فارسی بهشون چسبیده وب برنامه avi add بهش چسبوندم میره رو حالت ntsc چه کار کنم مال شما هم همینطوره ودر ضمن چه جوری میشه از مولتی زون در اورد مال اون نیست

kisiya
12-08-2009, 21:33
اقا فریاد رسی نیست

kisiya
12-08-2009, 23:51
دوستان چه جوری میشه در دی وی دی پلیر پایونیر ntsc به پال تبدیل کرد راهش چیه

kisiya
13-08-2009, 08:53
اقا خودم از یکی پرسیدم حالا به نظر شما واقعا لنز پایونیر از سونی قوی تر هست این دستگاه کمی دیر دی وی دی رو میده بیرون وهمچنین منوهاش ساده است که فکر کنم با تغییر سافتور درست شه نظر شما چیه دوستان کجایید پس

bozorgmehr
15-08-2009, 15:56
با سلام خدمت اساتید محترم:
آیا بنظر شما دستگاه دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی با 160 گیگ هارد بقیمت 230 هزار تومان ارزش داره . با تشکر

ghahremanimehdi
15-08-2009, 20:01
آیا بنظر شما دستگاه دی وی دی رکوردر گاسونیک چینی با 160 گیگ هارد بقیمت 230 هزار تومان ارزش داره . با تشکر

مشخصات فنی دقیقش رو بذار تا بهت بگم.
ترجیحا لینک از سایت خود شرکت سازنده.

babak_kiyani
16-08-2009, 01:32
بهترين dvd recorder موجود در بازار كه هارد هم داشته باشه چيه؟ قيمتش مهم نيست.

مجتبی_1366
16-08-2009, 15:50
سلام دوستان و رفقای عزیز

من یه DVD پلیر خونگی میخوام بخرم که قیمتش تا 120.000 تومن باشه

تا الان مدل LG DV-9650PM رو پیدا کردم و به نظرم امکاناتشم خوبه ولی میخوام بدونم دوستان مدلی رو غیر از

این پیشنهاد میدن؟ممنون میشم که دلیلشون رو هم بگن

پیشاپیش از همه بابت پاسخ تشکر می کنم

ghahremanimehdi
16-08-2009, 18:52
سلام دوستان و رفقای عزیز

من یه DVD پلیر خونگی میخوام بخرم که قیمتش تا 120.000 تومن باشه

تا الان مدل LG DV-9650PM رو پیدا کردم و به نظرم امکاناتشم خوبه ولی میخوام بدونم دوستان مدلی رو غیر از

این پیشنهاد میدن؟ممنون میشم که دلیلشون رو هم بگن

پیشاپیش از همه بابت پاسخ تشکر می کنم

حتما صفحه ی 2 تا 20 تاپیک رو بخون. در اینباره قبلا صحبت شده .
فیلیپس و پایونیر در حال حاضر از سایر برندها بهتره . با 120 تومن بهترین انتخاب 5996 فیلیپس و 410 پایونیر هست که جزئیاتش در صفحات اول تاپیک ذکر شده.

sourena
16-08-2009, 19:13
دوستان چه جوری میشه در دی وی دی پلیر پایونیر ntsc به پال تبدیل کرد راهش چیه
من هم پایونیر دارم! با نمایندگی تماس گرفتم گفتن امکانش نیست! البته یه سری تبدیل تو بازار هست که این کارو انجام میده! البته روی کیفیت تاثیر بدی میذاره!

به نظر شما واقعا لنز پایونیر از سونی قوی تر هست این دستگاه کمی دیر دی وی دی رو میده بیرون وهمچنین منوهاش ساده است که فکر کنم با تغییر سافتور درست شه
بله قویتره! سرعتش هم یه مقدار پایینتره چون به نظر من دقتش بیشتره!
پایونیر توی یک سری از مدلاش اصلا روی منو و.... کار نکرده!فکر نکنم تغییر سافتور کار ما باشه! ولی من شخصا عاشق اون Screen هسم که نوشته پایونیر....

والا من تا حالا همچین اسمی نشنیدم!!!این چینیها 10000 تا مارک دارن!

Lord_theOne
17-08-2009, 17:01
پيشنهاد مي كنم LG نگيريد لنزه خوبي ندارد چيزهاي بهتري هم مي تونايد بگيريد مثله SONY يا Pioneer حتي سامسونگ درايورهاي خوبي دارد

kisiya
18-08-2009, 04:13
من هم پایونیر دارم! با نمایندگی تماس گرفتم گفتن امکانش نیست! البته یه سری تبدیل تو بازار هست که این کارو انجام میده! البته روی کیفیت تاثیر بدی میذاره!

بله قویتره! سرعتش هم یه مقدار پایینتره چون به نظر من دقتش بیشتره!
پایونیر توی یک سری از مدلاش اصلا روی منو و.... کار نکرده!فکر نکنم تغییر سافتور کار ما باشه! ولی من شخصا عاشق اون Screen هسم که نوشته پایونیر....

والا من تا حالا همچین اسمی نشنیدم!!!این چینیها 10000 تا مارک دارن!

سلام شما چه مدلی از پایونیر داری .چند وقت خریدی فقط ایراد بزرگی که داره سونی جلو وعقب کردن فیلمها درش با صدا هست ودر ضمن من گفتم دی وی دی رو درش دیرتر باز میشه شما میگی دقتش بیشتره ومطمینی لنز پایونییر از سونی قویتره وچقدر قوی تر در ضمن باتری های کنترلشم چرا اینقدر سنگینه تو ش تلق تلق میکنه منتظر جوابم

farshidcivil
20-08-2009, 22:28
با سلام
چرا با پلیرم نمیتونم فیلمهایی که رو USB میریزم ببینم، با عکس و فایهای صوتی مشکلی نداره ولی با فیلما چرا.
my player is :
PIONEER 610

sourena
21-08-2009, 01:03
پایونیر اکثر فرمتهای AVI رو میخونه!
بعضی از فرمتها به ستگلههای پلیر نمیخونه!

h_starboy
21-08-2009, 01:26
یه مارشال دیدم مدل ME - 6029 همه فرمت ها رو داشت. usb خور هم بود . 63000 تومن
میخواستم ببینم زیرنویس هم پخش میکنه ؟ چه فرمت هایی ؟ و اینکه با زیرنویس فارسی مشکلی نداره ؟
ممنون از کمکتون

sourena
21-08-2009, 01:46
من با مارک مارشال آشنایی ندارم!
ولی فقط سامسونگ رو دیدم که زیرنویس فارسی رو میخونه!
البته شنیدم که مارکهای دیگه هم میخونه! مثل sony !

ghahremanimehdi
21-08-2009, 09:54
من با مارک مارشال آشنایی ندارم!
ولی فقط سامسونگ رو دیدم که زیرنویس فارسی رو میخونه!
البته شنیدم که مارکهای دیگه هم میخونه! مثل sony !

اون زیرنویس Sub/idx هست وگرنه هیچ دستگاهی نمیتونه فارسی SRT بخونه.

h_starboy
21-08-2009, 11:31
اون زیرنویس Sub/idx هست وگرنه هیچ دستگاهی نمیتونه فارسی SRT بخونه.

حالا دوست عزیز این دستگاه مارشال که گفتم (مدل ME - 6029) هم میتونه زیرنویس sun/idx فارسی رو پخش کنه ؟

خیلی خیلی ممنون

farshidcivil
21-08-2009, 11:51
پایونیر اکثر فرمتهای AVI رو میخونه!
بعضی از فرمتها به ستگلههای پلیر نمیخونه!

این قرمزه یعنی چی؟
چرا فقط AVI یعنی فرمت MPEG یا بقیه فرمتهای تصویری رو نمیخونه (البته از روی فلش)

_Mehdi__
22-08-2009, 21:08
سلام
تمام پست های این تاپیک رو خوندم .
ممنون از راهنمایی های شما .
امروز هم Player خودم رو گرفتم .
Pioneer 410
قیمت : 100000 تومان
البته 1 مدل پایین تر هم داشت 88000 تومان تنها فرقش این بود که خروجی HDMI نداشت
610 هم
130000 تومان

از تماه کسانی که اطلاعات خودشون رو اینجا قرار دادن تشکر میکنم

sourena
23-08-2009, 00:03
چرا فقط AVI یعنی فرمت MPEG یا بقیه فرمتهای تصویری رو نمیخونه (البته از روی فلش)
دستگاهها رو استباه زدم :دی
بله....متاسفانه من فالهای زیادی رو دیدم که خیلی از پلیرها پخش نمیکنه!
حتی AVI !

hamidR15
23-08-2009, 08:18
سلام
تمام پست های این تاپیک رو خوندم .
ممنون از راهنمایی های شما .
امروز هم Player خودم رو گرفتم .
Pioneer 410
قیمت : 100000 تومان
البته 1 مدل پایین تر هم داشت 88000 تومان تنها فرقش این بود که خروجی HDMI نداشت
610 هم
130000 تومان

از تماه کسانی که اطلاعات خودشون رو اینجا قرار دادن تشکر میکنم
سلام
مبارك باشه،پلير خوبيه،فقط زياد به خروجي HDMI اعتماد نكن،با كابل Component هم صدا و تصوير رو تست كن ببين كدوم بهتره.
موفق باشي

kisiya
24-08-2009, 05:53
دوستان قبلا کسی گفته بود سایت برای اپگرید فریمورش هست مال من پایونیر 610 وعیب بزرگ همین ساده بودن منوهاست چطور فریمور وازکدوم سایت عوض میشه منتظر جوابم این تاپیک قبلا سریعتر جواب میگرفتیم حالا باید یکسالی صبر کنیم دوستان نیستند مثل اینکه

sourena
24-08-2009, 07:30
دوست عزیز من پیغام شما رو دیدم....ولی متاسفانه اطلاعی در این رابطه ندارم!
شما پست فردی که میگی گفته بود فریمور عوض میشه رو پیدا کن تا تو پروفایلش پیغام بذار که تو اولین ورودش به سایت,
سری با تاپیک بزنه.
متشکرم.

vchip
24-08-2009, 10:02

h_starboy
24-08-2009, 14:58
با تحقیقاتی که کردم و همچنین خوندن این تاپیک نتیجه گرفتم قید مارشال رو بزنم و به 2 تا گزینه رسیدم :
1- philips 5996
pioneer 410 -2
میخوام بدونم کدوم یکی از اینا بهتره و شما کدومشو پیشنهاد میکنین .

sourena
24-08-2009, 15:46
من هر جفتشو قبول دارم!
ولی میگن فیلیپس زیرنویس فارسی رو هم میخونه!
من خودم ندیدم!
درکل هر دو انتخاب خوبی هستند.

دوستان....firmware دستگاهاتون رو به هیچ عنوان تغییر ندین!
امکان بک آپ گیری از نر افزار کنونی دستگاه وجود نداره!
ممکنه آسیب به دستگاه بزنه و همینطوری که در قرار داد این نرم افزار جدید اومده گارانتی از بین میره!
صبر کنید تا من یه تماس با شرکت پایونیران بگیرم و قضیه رو جویا بشم و لینک رو بهشون بدم!
اگرم قرار باشه نرم افزار رو عوضش کنیم...بهتره خود شرکت این کار رو انجام بده!
از من گفتن بود! ریسک نکنید!
اگه ----- بود میگفتیم پچ اصلیش هست...ولی این چیزا شوخی نداره!

h_starboy
24-08-2009, 15:54
خوب یکی از دلایلی که من مارشال رو بیخیال شدم همین زیرنویس فارسی بود.
من فکر میکردم جفتشون زیرنویس فارسی رو بخونن (البته فرمت sub/idx رو شنیده بودم)
یعنی 410 نمیخونه ؟
پس با این حساب فقط philips 5996 میمونه .
حالا این 5996 گیر میاد ؟ قیمتش همون حدود 120 تومنه ؟
خیلی خیلی ممنون از جوابتون

sourena
24-08-2009, 16:03
یعنی 410 نمیخونه ؟
زیر نویسهای SRT رو فکر نکنم بخونه!
ولی کلا میگن فیلیپس تکنوژی خوبی در رابطه با اینگونه زیرنویسها داره!
البته من فقط شنیدم....از نزدیک ندیدم!
و از قدیم هم گفتن: شنیدن کی بود مانند دیدن :دی

vchip
25-08-2009, 09:12
سلام . من فریمویر 2 تا دستگاهمو تغییر دادم dv300 و dv610 . مشکلی هم واسم پیش نیومد. هر چند این فریمویرها هیچ کدوم
official نیستند . بلکه بهبود یافته توسط اشخاصند . اگه به فکر گارانتی دستگاهید که باید بیخیال این جور ریسکها بشید . تا اونجایی هم که دیدم اکثر کاربران تو فوروم های بزرگی مثل avsforum یا avforum آپگرید رو انجام دادند و همگی راضی بودند .

sourena
25-08-2009, 09:45
سلام . من فریمویر 2 تا دستگاهمو تغییر دادم dv300 و dv610 . مشکلی هم واسم پیش نیومد. هر چند این فریمویرها هیچ کدوم
official نیستند . بلکه بهبود یافته توسط اشخاصند . اگه به فکر گارانتی دستگاهید که باید بیخیال این جور ریسکها بشید . تا اونجایی هم که دیدم اکثر کاربران تو فوروم های بزرگی مثل avsforum یا avforum آپگرید رو انجام دادند و همگی راضی بودند

همین الان با شرکت صحبت میکردم.

متاسفانه این کار ریسک پذیری بالایی داره!
طبق توضیحات مسیول فنی شرکت, امکان سوختن برد اصلی و FLASH I.C دستگاه خیلی بالا میره!
و همونطور که خودتون هم گفتین,باید به کل بیخیال گارانتی بشین!

kisiya
26-08-2009, 04:07
official نیستند . بلکه بهبود یافته توسط اشخاصند . اگه به فکر گارانتی دستگاهید که باید بیخیال این جور ریسکها بشید . تا اونجایی هم که دیدم اکثر کاربران تو فوروم های بزرگی مثل avsforum یا avforum آپگرید رو انجام دادند و همگی راضی بودند .

سلام دوست من روش اپگرید 610 پایونییر چطوریه میشه کامل از اول بگید وبا چه کابلی انجام میشه وسوال دوم بعد از ریختن این فریمور جدید چه تغییراتی در 610 بوجود میاید ایا منوها از این سادگی تغییر میکنه یا نه

pristine
27-08-2009, 13:22
سلام.
من تقريبا تمام صفحات رو خوندم.
اما چون يک خورده وسواسي هستم و نمي خواهم که پولم رو هم دور ريخته باشم سوال مي کنم.

تو اين تاپيک خيلي کم از سوني حرف زده شد. اين مدل رو نمايندگي داشت SONY NS728hp که USB داره. کسي نظري داره؟

مدلهايي که خيلي توصيه شد:
پايونير 410
فليپس 5996

نظرتان در مورد گزينش از بين موارد زير چطور است؟
پايونير 410 قيمت تقريبي 100
پايونير 610 " 130
فليپس 5996 " 130 (!)
دنون 1740 " 260

قيمت دنون 2 برابر هست از متخصصين مي پرسم که آيا واقعا کيفيت بهتر يا امکانات بهتري داره؟ من مشخصاتش رو خوندم اما چون فني نيستم قضاوت نمي تونم بکنم. تا اونجائي که مي دونم USB نداره.

اگر شما باشيد کدوم رو انتخاب مي کنيد؟
کسي مي تونه از لحاظ فني/سازگاري با کدک ها/ کيفيت صدا و تصوير و کيفيت ساخت و مکانيک دستگاه مقايسه و پيشنهاد بده؟

آيا کساني که فيليپس 5996 يا پايونير داشته باشه و ناراضي باشه؟
کسي درباره 1740 DENON نظري داره؟

با تشکر

vchip
27-08-2009, 20:15
سلام دوست من روش اپگرید 610 پایونییر چطوریه میشه کامل از اول بگید وبا چه کابلی انجام میشه وسوال دوم بعد از ریختن این فریمور جدید چه تغییراتی در 610 بوجود میاید ایا منوها از این سادگی تغییر میکنه یا نه

کابل نمیخواد . فریمور رو CD میریزید .این روشش به انگلیسیه که بسیار آسونه :
BURNING CD:
1. Launch Nero.
2. In the "New Compilation" pannel:
- top left part, choose "CD" in the drop-down list
- bottom left part, choose "CD-ROM (ISO)" in the icon list
In tabs, choose following options:
"Multisession" tab
- "No Multisession" must be selected
"ISO" tab
- File name length: "Max of 11 = 8 +3 chars (ISO level 1)"
- Format: "Mode 1"
- Character set: "ISO 9660"
- "Joliet": this option should be unchecked
"Label" tab
- Volume label - ISO 9660: "PIONEER" (without quotes)
"Burn" tab
- "Write" must be checked
- "Finalize CD" MUST BE checked!!
- Write Speed: "please do not select the maximum speed but rather an other less fast if possible"!
- Write Method: "Disk-at-once"
3. Click on button "New".
4. In the right window, choose the file corresponding to firmware (ex: "Y1B01160.BIN") and drag&drop it in the window most to the left.
5. Choose the menu "Recorder\Burn Compilation..."
6. Launch burning using the "Burn" button.
7. When the burning is launched, please check the box "Verify written data", to be sure of the date written during this session.
UPGRADING:
1. Turn on the player, and open the disc tray.
2. Put the Firmware Update Disc on the tray, and close the tray.
3. A screen will be displayed inviting you to push the "play" button to start the update.
4. The player will load the data, and the tray will open again. Remove the Firmware Update Disc from the tray now. Leave the tray open. The update process will complete in few minutes.
5. Wait until the update process finishes and the DVD logo is shown on the screen.

Attention: DO NOT unplug the power cable or turn off the player during the update process.

بعد از اینکه سی دی رو رایت کردید تو دستگاه میزارید و بعد تو یه صفحه مخواد که PLAY رو بزنید . صبر کنید تا فریمور لود بشه . بعد خودش سی دی رو میده بیرون و دستگاه ریبوت میشه .به همین راحتی.

یکی از ویژگیهایی که خیلی قابل توجه است اسامی فیلمهای DIVX به صورت فول و کامل به نمایش در میاد .

ghahremanimehdi
27-08-2009, 20:59
سلام.
من تقريبا تمام صفحات رو خوندم.
اما چون يک خورده وسواسي هستم و نمي خواهم که پولم رو هم دور ريخته باشم سوال مي کنم.

تو اين تاپيک خيلي کم از سوني حرف زده شد. اين مدل رو نمايندگي داشت SONY NS728hp که USB داره. کسي نظري داره؟

مدلهايي که خيلي توصيه شد:
پايونير 410
فليپس 5996

نظرتان در مورد گزينش از بين موارد زير چطور است؟
پايونير 410 قيمت تقريبي 100
پايونير 610 " 130
فليپس 5996 " 130 (!)
دنون 1740 " 260

قيمت دنون 2 برابر هست از متخصصين مي پرسم که آيا واقعا کيفيت بهتر يا امکانات بهتري داره؟ من مشخصاتش رو خوندم اما چون فني نيستم قضاوت نمي تونم بکنم. تا اونجائي که مي دونم USB نداره.

اگر شما باشيد کدوم رو انتخاب مي کنيد؟
کسي مي تونه از لحاظ فني/سازگاري با کدک ها/ کيفيت صدا و تصوير و کيفيت ساخت و مکانيک دستگاه مقايسه و پيشنهاد بده؟

آيا کساني که فيليپس 5996 يا پايونير داشته باشه و ناراضي باشه؟
کسي درباره 1740 DENON نظري داره؟

با تشکر

ببینید برای اینکه کیفیت تصویر خروجی براتون محسوس باشه باید تلویزیونتون HD باشه که قبلا هم روی این موضوع خیلی تاکید کردم. بنابراین اگر تلویزیونتون HD نباشه بهتر است به جای کیفیت تصویر خروجی روی سازگاری با انواع کدک ها سرمایه گذاری کنید.
درباره ی اون دستگاه سونی باید خدمتتون عرض کنم که من مشخصات فنیش رو همین الان دیدم و دستگاه خوبیست :

ولی مشکل ما بیشتر مربوط به زیرنویسهاست که توضیحاتش رو قبلا بهتون دادم که سازگارترین دستگاه فیلیپس هست هرچند که همه ی دستگاهها با زیرنویس SRT فارسی مشکل دارند و برای رفع مشکل باید به sub/idx تبدیلش کنید.
پایونیر 410 و 610 هم دستگاه خوبیست و عمده ترین تفاوتش با فیلیپس و سونی اینه که کدک wmv رو هم اجرا میکنه.
در مورد دنون اطلاعاتی ندارم ولی اگر USB نداشته باشه ضعف بزرگی محسوب میشه.
در مورد خرید توصیه ام اینه که قبل از خرید روی یک فلش مموری چندین فایل با کدکها و رزلوشنهای مختلف بریزید و به مغازه دار بدید تا براتون تست کنه .
و در پایان هم بهتون بگم که از یک پلیرانتظار نداشته باشید که مثل کامپیوتر بتونه تمام کدکها رو اجرا کنه.

danyel
28-08-2009, 15:44
سلام
با 60 تومن یه برند خوب که فلش مموری هم بخوره معرفی کنید
فقط فرمت دایویکس و ایکس وید رو ساپورت کنه

ghahremanimehdi
28-08-2009, 16:41
سلام
با 60 تومن یه برند خوب که فلش مموری هم بخوره معرفی کنید
فقط فرمت دایویکس و ایکس وید رو ساپورت کنه

با این قیمت باید سراغ برند چینی بری.
بهتره 15 تومن به پولت اضافه کنی و فیلیپس 3260 بخری.

pristine
28-08-2009, 17:12
سلام.
ممنون که وقت گذاشتيد و جواب داديد.
ابتدا بايد بگم تلويزيون من sony 40v200 هستش. HD ready هست اما 1080p نيست:

حالا با اين تفاسير شما کدوم دستگاه رو پيشنهاد مي کنيد؟
سوني dvp-ns728hp
فيليپس 5996
پايونير 610

در ضمن کسي در مورد مکانيک دستگاه هاي سوني چيزي مي دونه؟
سوني 728p دستکاه قشنگي بود اما مي ترسم کيفيت ساخت/تصويرش رقابت با بقيه نکنه!

ضمنا از زحمات همه دوستان که وقت گذاشته اند تشکر ميکنم.

ببینید برای اینکه کیفیت تصویر خروجی براتون محسوس باشه باید
تلویزیونتون HD باشه که قبلا هم روی این موضوع خیلی تاکید کردم. بنابراین اگر تلویزیونتون HD نباشه بهتر است به جای کیفیت تصویر خروجی روی سازگاری با انواع کدک ها سرمایه گذاری کنید.
درباره ی اون دستگاه سونی باید خدمتتون عرض کنم که من مشخصات فنیش رو همین الان دیدم و دستگاه خوبیست :

ولی مشکل ما بیشتر مربوط به زیرنویسهاست که توضیحاتش رو قبلا بهتون دادم که سازگارترین دستگاه فیلیپس هست هرچند که همه ی دستگاهها با زیرنویس SRT فارسی مشکل دارند و برای رفع مشکل باید به sub/idx تبدیلش کنید.
پایونیر 410 و 610 هم دستگاه خوبیست و عمده ترین تفاوتش با فیلیپس و سونی اینه که کدک wmv رو هم اجرا میکنه.
در مورد دنون اطلاعاتی ندارم ولی اگر USB نداشته باشه ضعف بزرگی محسوب میشه.
در مورد خرید توصیه ام اینه که قبل از خرید روی یک فلش مموری چندین فایل با کدکها و رزلوشنهای مختلف بریزید و به مغازه دار بدید تا براتون تست کنه .
و در پایان هم بهتون بگم که از یک پلیرانتظار نداشته باشید که مثل کامپیوتر بتونه تمام کدکها رو اجرا کنه.

h_starboy
30-08-2009, 14:39
دوستان من بالاخره رفتم فیلیپس dvp-5996 رو 130 تومن خریدم .
خیلی عالیه زیرنویس idx/sub رو در کنار فیلم پخش میکنه .
فرمتهای زیادی هم پخش میکنه. wmv هم پخش میکنه .
در کل به نظرم یکی از کاملترینها باشه .
ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک اطلاعات مفیدی گذاشتن تا به من هم کمک کرد تو خرید این دستگاه . :11:

ghahremanimehdi
30-08-2009, 16:41
دوستان من بالاخره رفتم فیلیپس dvp-5996 رو 130 تومن خریدم .
خیلی عالیه زیرنویس idx/sub رو در کنار فیلم پخش میکنه .
فرمتهای زیادی هم پخش میکنه. wmv هم پخش میکنه .
در کل به نظرم یکی از کاملترینها باشه .
ممنون از همه دوستانی که تو این تاپیک اطلاعات مفیدی گذاشتن تا به من هم کمک کرد تو خرید این دستگاه . :11:

مطمئنی wmv هم پخش میکنه ؟ شاید تو دستگاههای جدید فیرمویرش رو آپگرید کرده باشند

ghahremanimehdi
30-08-2009, 21:32
سلام.
ممنون که وقت گذاشتيد و جواب داديد.
ابتدا بايد بگم تلويزيون من sony 40v200 هستش. HD ready هست اما 1080p نيست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا با اين تفاسير شما کدوم دستگاه رو پيشنهاد مي کنيد؟
سوني dvp-ns728hp
فيليپس 5996
پايونير 610

در ضمن کسي در مورد مکانيک دستگاه هاي سوني چيزي مي دونه؟
سوني 728p دستکاه قشنگي بود اما مي ترسم کيفيت ساخت/تصويرش رقابت با بقيه نکنه!

ضمنا از زحمات همه دوستان که وقت گذاشته اند تشکر ميکنم.

تلویزیونت خوبه.
زیاد حساسیت به خرج نده. چون اونقدر که فکر میکنی تفاوت این سه دستگاه فاحش نیست.
هر سه شون دستگاههای خوبی هستند.
من خودم به شخصه فیلیپس رو بیشتر قبول دارم.
ولی تصمیم نهایی با خودته . هر کدوم رو که بیشتر خوشت اومد بخر.
فیلیپس گارانتیش پارس الرمس هست و گارانتی جالبی نیست. اگر روی گارانتی حساس هستی همون سونی از همه بهتره .
پایونیر هم که سیستمهای اپتیکالش معروف هست.

h_starboy
31-08-2009, 00:38
مطمئنی wmv هم پخش میکنه ؟ شاید تو دستگاههای جدید فیرمویرش رو آپگرید کرده باشند

آره امتحان کردم پخش میکرد.
روی جعبه دستگاه هم نوشته wmv پخش میکنه . اینو که دیدم تعجب کردم . بعد تست کردم دیدم آره درسته پخش میکنه
کلا دستگاه کاملیه

SPQ1
31-08-2009, 12:22
سلام دوستان
چرا كسي از پايونير 600 حرفي نميزنه؟مگه چي كمتر از 410 يا 610 داره؟!

kisiya
31-08-2009, 17:39
آره امتحان کردم پخش میکرد.
روی جعبه دستگاه هم نوشته wmv پخش میکنه . اینو که دیدم تعجب کردم . بعد تست کردم دیدم آره درسته پخش میکنه
کلا دستگاه کاملیه

wmv استانداردو چون مال من پایونیر ولی wmv ایرانی رو پخش نمیکنه منظورم wmv که سایتهای ایرانی فیلم میزارند

farshidcivil
31-08-2009, 18:48
wmv استانداردو چون مال من پایونیر ولی wmv ایرانی رو پخش نمیکنه منظورم wmv که سایتهای ایرانی فیلم میزارند

با سلام
واستون پیغام گذاشتم ظاهرا ندیدین
میخواستم بدونم پلیرتون فایلهای تصویری رو فلشو پخش میکنه (چه فرمتهایی)؟

vista_66
31-08-2009, 22:26
من یه پایونیر 410 داشتم با اینکه خیلی ازش راضی بودم با یه سونی NS728HP عوضش کردم که در ظاهر امکاناتش با پایونیره یکیه(برای اینکه با تلویزیونم که سونیه ست باشه و اینکه دیگه هی نخوام کنترل عوض کنم.آحه دکمه ولوم صدا و خاموش و روشن تلویزیون های سونی رو رو کنترل پلیر داره) ...اما حالا به یه مشکلی بر خوردم.کسی می تونه به من کمک کنه؟
رو پلیر قبلیه (پایونیر) به راحتی زیرنویس ها فارسیم رو Sub/Idx می کردم همنام می ذاشتم کنارش می خوند.اما الان تو این سونیه نه!وقتی Sub/Idx می ذارم کنار DivX اصلا می گه ساب تایتل کنارش نیست.کسی راهی سراغ نداره که من بتونم DivX هامو با زیرنویس فارسی ببینم.
با تشکر از همتون.

ghahremanimehdi
31-08-2009, 22:46
من یه پایونیر 410 داشتم با اینکه خیلی ازش راضی بودم با یه سونی NS728HP عوضش کردم که در ظاهر امکاناتش با پایونیره یکیه(برای اینکه با تلویزیونم که سونیه ست باشه و اینکه دیگه هی نخوام کنترل عوض کنم.آحه دکمه ولوم صدا و خاموش و روشن تلویزیون های سونی رو رو کنترل پلیر داره) ...اما حالا به یه مشکلی بر خوردم.کسی می تونه به من کمک کنه؟
رو پلیر قبلیه (پایونیر) به راحتی زیرنویس ها فارسیم رو Sub/Idx می کردم همنام می ذاشتم کنارش می خوند.اما الان تو این سونیه نه!وقتی Sub/Idx می ذارم کنار DivX اصلا می گه ساب تایتل کنارش نیست.کسی راهی سراغ نداره که من بتونم DivX هامو با زیرنویس فارسی ببینم.
با تشکر از همتون.

راه حلش اینه که زیرنویس رو ببری تو ساختار فایل Divx که بیشتر از 2 دقیقه هم طول نمیکشه.
با نرم افزار AVIAddXSub .
منم به همین خاطر بیشتر روی فیلیپس و پایونیر تاکید دارم چون با زیرنویسها کمتر مشکل دارند.

vista_66
31-08-2009, 23:07
بسیار هم تشکر از جواب فوق العاده سریعتون!
(شرمنده هر چی گشتم دکمه تشکر ندیدم!!!)

sourena
31-08-2009, 23:13
دوست خوبمون که زحمت معرفی کردن کشید....من هم لینک دانلود میدم!البته اینجا جاش نیست :دی

kisiya
01-09-2009, 04:15
با تشکر از همتون.

با سلام دی وی دی پلیر سونی تو کی خریدی , divix با چند درجه سرعت جلو وعقب مبره تلویزیون سونیت چه مدلیه کی خریدی وچند ایا راضی هستی منتظر جواب ودی وی دی پلیر سونی رو از کجا وچند خریدی ایا تو کابل hdmi داره منتظر جوابتم کفیت پخش تصویر این بالاست یا پایونیر چون من هیچ دی وی دی پلیر رو ندیدم کهزیرنویسها رو به تمیزی پایونیر نشون بده سوال بعد منوهاش چه جوریه سادست مثل پایونیر منتظر جوابم جواب همه سوالاتمو بده دقیقا

kisiya
01-09-2009, 06:34
با سلام
واستون پیغام گذاشتم ظاهرا ندیدین
میخواستم بدونم پلیرتون فایلهای تصویری رو فلشو پخش میکنه (چه فرمتهایی)؟

بله اکثر فرمتها رو پخش میکنه به جز mkv , hd

vchip
01-09-2009, 08:27
راه حلش اینه که زیرنویس رو ببری تو ساختار فایل Divx که بیشتر از 2 دقیقه هم طول نمیکشه.
با نرم افزار AVIAddXSub .
منم به همین خاطر بیشتر روی فیلیپس و پایونیر تاکید دارم چون با زیرنویسها کمتر مشکل دارند.

سلام .
من یه مشکل با SUB/IDX تو یکی از سریالهل دارم و اون اینه که زیرنویس خیلی پایین رفته و رنگش هم بنفش شده .
تو بقیه فیلمها مشکلی ندارم . میشه بگید آیا فایل IDX مشکل داره؟ چه تغییراتی باید توش داد؟ ( پایونییر 610)
ممنمون

ghahremanimehdi
01-09-2009, 16:25
سلام .
من یه مشکل با SUB/IDX تو یکی از سریالهل دارم و اون اینه که زیرنویس خیلی پایین رفته و رنگش هم بنفش شده .
تو بقیه فیلمها مشکلی ندارم . میشه بگید آیا فایل IDX مشکل داره؟ چه تغییراتی باید توش داد؟ ( پایونییر 610)
ممنمون

مشکل قابل حل هست :
1) ابتدا زیرنویس رو با نرم افزار Subtitle Creator باز کنید و رنگش رو تغییر بدید و دوباره با فرمت Sub/idx ذخیره کنید.
2)فایل Sub/idx رو هم نام با فایل فیلم، در یک فولدر ذخیره کنید و حالا فیلم رو در نرم افزار AVIAddXSub لود کنید.حالا در تب configurartion1 و در تب sub/idx در تکست باکس vp عدد بین 400 تا 435 وارد کنید هر چه این عدد کمتر باشد زیر نویس بالاتر و هرچقدر بزرگتر انتخاب شود پایینتر خواهد رفت و ممکن هست از پایین صفحه خارج شود. بهترین مقدار رو خودتون با آزمون و خطا بدست بیارید و برای فیلیپس 420 خوبه.
این عکس رو ببینید:

vchip
01-09-2009, 17:56
مشکل قابل حل هست :
1) ابتدا زیرنویس رو با نرم افزار Subtitle Creator باز کنید و رنگش رو تغییر بدید و دوباره با فرمت Sub/idx ذخیره کنید.
2)فایل Sub/idx رو هم نام با فایل فیلم، در یک فولدر ذخیره کنید و حالا فیلم رو در نرم افزار AVIAddXSub لود کنید.حالا در تب configurartion1 و در تب sub/idx در تکست باکس vp عدد بین 400 تا 435 وارد کنید هر چه این عدد کمتر باشد زیر نویس بالاتر و هرچقدر بزرگتر انتخاب شود پایینتر خواهد رفت و ممکن هست از پایین صفحه خارج شود. بهترین مقدار رو خودتون با آزمون و خطا بدست بیارید و برای فیلیپس 420 خوبه.
این عکس رو ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام . ممنون از راهنماییتون . بدون استفاده از این نرم افزار چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

farshidcivil
01-09-2009, 18:39
بله اکثر فرمتها رو پخش میکنه به جز mkv , hd

شما تنظیم خاصی رو انجام دادین، چون عکسا رو نشون میده ولی حتی پوشه فایل تصویری رو هم نشون نمیده

ehs_soltany
01-09-2009, 19:14
یه سوال آماتوری داشتم:11:
این DVD Player ها که الان تو بازار هست همشون می تونند فایل با کیفیت Full HD رو پخش کنند؟ یا فقط اونایی که HDMI و Divx دارند؟ یا هیچ کدوم؟
کلا چه فرمتایی رو پخش می کنند؟

ghahremanimehdi
01-09-2009, 19:37
یه سوال آماتوری داشتم:11:
این DVD Player ها که الان تو بازار هست همشون می تونند فایل با کیفیت Full HD رو پخش کنند؟ یا فقط اونایی که HDMI و Divx دارند؟ یا هیچ کدوم؟
کلا چه فرمتایی رو پخش می کنند؟

خیر هیچکدوم از پلیرهایی که تابحال بحث کردیم رزلوشن HD رو ساپورت نمیکنند (حتی اونهایی که HDMI دارند)

sara100
01-09-2009, 20:54
سلام دوستان!

دوستان عزیز در حال حاضر بهترین و قویترین DVD Player یی که هم لنزش قوی باشه - و هم با اکثر فرمتهای رایج در DVD شامل ( wmv-rmvb-avi-divx و...) را ساپورت وپخش کنه چه مارکی و مدلی می باشد...

ghahremanimehdi
01-09-2009, 21:27
سلام دوستان!

دوستان عزیز در حال حاضر بهترین و قویترین DVD Player یی که هم لنزش قوی باشه - و هم با اکثر فرمتهای رایج در DVD شامل ( wmv-rmvb-avi-divx و...) را ساپورت وپخش کنه چه مارکی و مدلی می باشد...

تاپیک رو مطالعه بفرمایید . مفصلا بحث شده.
RMVB رو که پخش نمیکنند.
چندتا از این دستگاهها :
Philips :
3260
5965
5986
5995
Pioneer:
410
610

ghahremanimehdi
01-09-2009, 21:28
سلام . ممنون از راهنماییتون . بدون استفاده از این نرم افزار چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟

راه دیگری نیست. چون دستگاه برای جابه جا کردن زیرنویس تنظیماتی نداره.

shante
02-09-2009, 20:28
سلام دوستان من یک دی وی دی پلیر فیلیپس مدل 3360/98 خریدم رفتم نمایندگی اش در جمهوری وو اونجا بهم گفتن مدل 5996 خیلی قدیمی شده و الان مدل 3360 عین همونه فقط مال امساله و در ضمن گفت قیمت 5996 80 تومان هست . حالا نمی فهمم چطور دوستان همین چند روز پیش 5996 رو 130 تومان خریدن؟؟ به نظرتون سر من کلاه گذاشته ؟؟ و آیا 3360 هم عین 5996 ؟ تازه فروشنده می گفت از روی فلش نمیشه فیلم دید!
لطفا زود جواب بدید چون هنوز دستگاهم رو باز نکردم ):

sourena
02-09-2009, 22:49
سلام دوستان من یک دی وی دی پلیر فیلیپس مدل 3360/98 خریدم رفتم نمایندگی اش در جمهوری وو اونجا بهم گفتن مدل 5996 خیلی قدیمی شده و الان مدل 3360 عین همونه فقط مال امساله و در ضمن گفت قیمت 5996 80 تومان هست . حالا نمی فهمم چطور دوستان همین چند روز پیش 5996 رو 130 تومان خریدن؟؟ به نظرتون سر من کلاه گذاشته ؟؟ و آیا 3360 هم عین 5996 ؟ تازه فروشنده می گفت از روی فلش نمیشه فیلم دید!
متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم!

ghahremanimehdi
02-09-2009, 23:24

از روی فلش باید فیلم رو نشون بده . این مغازه دارها نمیدونم این همه اطلاعات رو از کجاشون در میارن:27:
5996 کجاش قدیمی شده؟ اگر 80 تومن میداد خوب میگفتی همون 5996 رو بده !
در هر حال دستگاهی هم که شما خریدی دستگاه خوبی هست . حالا چند خریدیش؟
اگر مشخصاتش مانند زیر هست بازش کن و حالش رو ببر:

shante
03-09-2009, 14:34
بله مشخصاتش همینه ، من خودم اومدم خونه سرچ کردم دیدم باید از روی فلش هم فیلم نشون بده ، جالب اینکه فروشنده می گفت فقط سینما ی خانگی از روی فلش فیلم پخش می کنند!!!!
تا اونجایی که من تحقیق کردم این دستگاه با 5996 سه تا فرق داره : (یعنی این 3 مورد رو نداره)
1- 5.1 channel audio output for surround sound
2- قابلیت پخش SACD
3- سیستم خروجی PAL/NTSC
با همهء اینها هنوز بازش نکردم منتظرم با فروشنده صحبت کنم اگه بشه برم عوضش کنم.
در ضمن این مدل رو 75 تومان خریدم.

ghahremanimehdi
03-09-2009, 17:50
بله مشخصاتش همینه ، من خودم اومدم خونه سرچ کردم دیدم باید از روی فلش هم فیلم نشون بده ، جالب اینکه فروشنده می گفت فقط سینما ی خانگی از روی فلش فیلم پخش می کنند!!!!
تا اونجایی که من تحقیق کردم این دستگاه با 5996 سه تا فرق داره : (یعنی این 3 مورد رو نداره)
1- 5.1 channel audio output for surround sound
2- قابلیت پخش SACD
3- سیستم خروجی PAL/NTSC
با همهء اینها هنوز بازش نکردم منتظرم با فروشنده صحبت کنم اگه بشه برم عوضش کنم.
در ضمن این مدل رو 75 تومان خریدم.

خوب خریدی. خوب اگر اسپیکر 5.1 نداری بازش کن و استفاده کن.

farshidcivil
03-09-2009, 18:04
با سلام این سوالو قبلا هم پرسیده بودم ولی جوابی نگرفتم
چرا پلیرم (پایونیر 610) از رو فلش فیلم نشون نمیده، حتی پوشه فیلمم تو منو ظاهر نمیشه.
با عکس مشکلی نداره

shante
03-09-2009, 20:52
پلیرم رو باز کردم ، فعلا همه ء فرمت ها رو پخش کرده غیر از AVI ، نه از روی فلش نه CD ولی شنیده بودم 5996 پخش می کنه ؟!
فرمت 3GP رو هم پخش کرد ولی صداش رو پخش نکرد.
)))))):

behz4d
05-09-2009, 10:55
بهترين dvd player که بيشتر فرمت ها رو از قبيل avi , mkv , mp4 پشتيبانی کنه و همه نوع زيرنويس srt , subidx هم بخونه و usb داشته باشه که بشه با فلش ازش استفاده کرد چيه؟
حدود 120 تومان باشه
در کل تو اين رنج قيمت بهترين dvd player چيه؟

kisiya
05-09-2009, 15:03
بهترين dvd player که بيشتر فرمت ها رو از قبيل avi , mkv , mp4 پشتيبانی کنه و همه نوع زيرنويس srt , subidx هم بخونه و usb داشته باشه که بشه با فلش ازش استفاده کرد چيه؟
حدود 120 تومان باشه
در کل تو اين رنج قيمت بهترين dvd player چيه؟

بهزاد جان اولا هیچ پلیری mkv , mp4 ابنها رو پشتیبانی میکنه پایونیر 610 مشکی بهترینه وقیمتش 130 هست وهمه فرمتها رو پشتیبانی میکنه البنته فیلیپس گویا مشکل پیچیدگی منوهاشو داره
در خرید پایونیر شک نکن زیرنویس ها رو وکیفیت فیلم انچنان خوب نشون میده که من تو هیچ پلیری ندیدم

behz4d
05-09-2009, 16:25
بهزاد جان اولا هیچ پلیری mkv , mp4 ابنها رو پشتیبانی میکنه پایونیر 610 مشکی بهترینه وقیمتش 130 هست وهمه فرمتها رو پشتیبانی میکنه البنته فیلیپس گویا مشکل پیچیدگی منوهاشو داره
در خرید پایونیر شک نکن زیرنویس ها رو وکیفیت فیلم انچنان خوب نشون میده که من تو هیچ پلیری ندیدم

سلام
خودم هم بين اين پايونير 610 و فيليپس 5996 و 3260 موندم؟
بين اينا چی؟ به نظر شما کدوم بهتره؟
ممنون :11:

kisiya
05-09-2009, 17:28
سلام
خودم هم بين اين پايونير 610 و فيليپس 5996 و 3260 موندم؟
بين اينا چی؟ به نظر شما کدوم بهتره؟
ممنون :11:من خودم پایونیر 610 دارم برو بخر شک نکن

behz4d
05-09-2009, 19:06
من خودم پایونیر 610 دارم برو بخر شک نکن

اين پلير usb flash هم ميخوره؟
شما فقط با هم نام کردن زيرنويس و فيلم ميتونيد فيلمو با زيرنويس ببينيد يا با برنامه زيرنويس رو به فيلم ميچسبوند؟
:11:

farshidcivil
09-09-2009, 18:07
اقا چرا هیشکی اینجا جواب نمیده؟

reza154
10-09-2009, 17:20
بچه ها من يك ماهه 5996 فيليپس گرفتم هم كيفيت عاليه و هم فرمتها به ويژه wmv رو هم ژخش ميكنه فقط مي خواستم بدونم براي آژگريت بايد فايل رو توي دي وي كپي كرد يا سي دي چون تو سي دي برام عمل نكرد. ممنون

reza154
10-09-2009, 17:21
يه نكته بعضي فيلمها رو با كابل معمولي صدا رو توي فيليپس 5996 ندارم چرا البته تو اچ دي دارم

kisiya
11-09-2009, 09:34
رضا جان سلام فایلهای wmv فیلمهای ایرانی رو هم میخونه یا نه
بچه ها من يك ماهه 5996 فيليپس گرفتم هم كيفيت عاليه و هم فرمتها به ويژه wmv رو هم ژخش ميكنه فقط مي خواستم بدونم براي آژگريت بايد فايل رو توي دي وي كپي كرد يا سي دي چون تو سي دي برام عمل نكرد. ممنون

رضا جان سلام فایلهای wmv فیلمهای ایرانی رو هم میخونه یا نه

reza154
12-09-2009, 08:52
من يك فرمت فيلم شجريان كه wmv بود را كه به دستگاهم دادم خواند

reza154
12-09-2009, 09:32
البته فيلمهاي ايراني كه دانلود كردم با هيمن فرمت را پخش نكرد كه براي جالبه چطو يه فرذمت رو ساپورت ميكند ولي اين فرمت را نه / به همين جهت دنبال آپگريت اين دستگاهم شايد مشكل حل بشه

kisiya
12-09-2009, 10:06
البته فيلمهاي ايراني كه دانلود كردم با هيمن فرمت را پخش نكرد كه براي جالبه چطو يه فرذمت رو ساپورت ميكند ولي اين فرمت را نه / به همين جهت دنبال آپگريت اين دستگاهم شايد مشكل حل بشه

با سلام دوست نازنینم بله واقعا عجیبه چطوری مال منم پایونیرم اینطوریه حتما دنبال جریان باش

kisiya
12-09-2009, 10:08
باید دید این سایتهای ایرانی wmv رو چه کار میکنند که اینها پخش نمیکنه تا به حال از هرکسی پرسیدم جواب درستی نداده گرچه هیچکدوم از wmv ها کیفیت avi ندارند با سپاس

GiggleClub
12-09-2009, 13:43
Kisiya جان شما که 610 داری زیرنوس رو باید به فیلم چسبوند یا با هم نام کردم میخونه
Srt یونیکد رو ساپورت میکنه؟

kisiya
12-09-2009, 16:34
Kisiya جان شما که 610 داری زیرنوس رو باید به فیلم چسبوند یا با هم نام کردم میخونه

با سلام دوست نازنین من هم میتونی بچسبونی وهم در پایونیر میتونی همنام کنی سوال بود در خدمتیم تلویزیون چه مارکی داری و ال سی دی یا پلاسما

vafa1353
12-09-2009, 19:17

باید چسبوند....پایونیونر Srt یونیکد ساپورت نمیکنه...

vafa1353
12-09-2009, 19:21
اين پلير usb flash هم ميخوره؟
شما فقط با هم نام کردن زيرنويس و فيلم ميتونيد فيلمو با زيرنويس ببينيد يا با برنامه زيرنويس رو به فيلم ميچسبوند؟
:11:

بله....
با برنامه زيرنويس رو به فيلم ميچسبونه

vafa1353
12-09-2009, 19:23
با سلام این سوالو قبلا هم پرسیده بودم ولی جوابی نگرفتم
چرا پلیرم (پایونیر 610) از رو فلش فیلم نشون نمیده، حتی پوشه فیلمم تو منو ظاهر نمیشه.
با عکس مشکلی نداره
2تا منو در حالت فلش هست یکی برای Divx و یکی برای mp3/wma/......
روی اولی باید باشه...

rupi
14-09-2009, 14:19
دوستان سلام
من میخوام دی وی دی پلیر بخرم و هیچ اطلاعی هم از انواع مدلها و مزایا و معایب یه دی وی دی پلیر خوب ندارم اگه ممکنه راهنماییم کنید و اینکه انتخاب دی وی دی پلیر ربطه هم به نوع تلویزیون داره ؟
یعنی اگه تلویزیون معمولی باشه تأثیری توی انتخاب داره یا باید حتماً ال سی دی یا از انواع پیشرفته باشه؟؟؟ لطفاراهنماییم کنید . تشکر.

rupi
14-09-2009, 16:05
سلام رضا جون میشه بگی 5965 DVP رو چقدر گرفتی و الان چند وقته ؟گفتی که ازش راضی هستی یعنی همه فرمتها رو ساپورت می کنه میگن که توی بازار کم یابه این درسته ؟؟؟:31:

kisiya
14-09-2009, 16:14
دی وی دی پلیر پایونیر فقط 610 بخر پشیمون نمیشی تو کیفیت نشون دادن زیرنویس من تا حابا به پاش ندیدم حتی در تلویزیون معمولی مثل اینه نشون میده

Lord_theOne
14-09-2009, 21:44
كاملا تاييد مي شود Pionner

rupi
17-09-2009, 09:54
جناب لرد دوباره یه سوال دیگه البته قبلش لطفا از عجول بودنم ناراحت نشو چکار کنم اینقدر این مدل و اون مدلو معرفی کردن سردرگم شدم .
شما که اینقدر پاونیر و تایید می کنید
آیا از مدلهای مختلفش اطلای دارید ؟ اگر بله لطفا البته اگر خیلی زحمت نیست معرفیشون کنید با قابلیتهاشون و یا سایتی رو معرفی کنید که بتونم انواع مدلها و قیمتهای پاونیرو ببینم

و البته هنوز هم با مقایسه اون با مدلهای سامسونگ اصرار دارم .

قربان شما و ممنون:31:

mohsen121
17-09-2009, 15:53
سلام . دوستان كسي به من تو خريد دي وي دي ركوردر مي تونه راهنمايي بده.

ghahremanimehdi
17-09-2009, 23:21
سلام . دوستان كسي به من تو خريد دي وي دي ركوردر مي تونه راهنمايي بده.
به نظر من به جاش یک ----- بخر (مثلا استارست مدل X97) حدود 85 تومن
و قابلیت ضبط بر روی فلش مموری را دارد. تلویزیون ایران هم که ارزش ضبط کردن نداره:46:

farshidcivil
18-09-2009, 00:10
با سلام
پلیرم پایونیر 610 ، چرا فایلهای تصویری حجیم (مثلا 500 مگ) رو وقتی میخوام با فلش نگاه کنم صدا و تصویر رو هم مچ نیستو بعضی اوقات تصویر کند میشه . ممکنه از سرعت پایین فلش باشه ؟ فلشم sony-microvault با حجم 8 مگه.
در ضمن فرمت اون فایل wmv ،فایلای avi با حجمه پایینو امتحان کردم مشکلی نداشت

ghahremanimehdi
19-09-2009, 22:31
با سلام
پلیرم پایونیر 610 ، چرا فایلهای تصویری حجیم (مثلا 500 مگ) رو وقتی میخوام با فلش نگاه کنم صدا و تصویر رو هم مچ نیستو بعضی اوقات تصویر کند میشه . ممکنه از سرعت پایین فلش باشه ؟ فلشم sony-microvault با حجم 8 مگه.
در ضمن فرمت اون فایل wmv ،فایلای avi با حجمه پایینو امتحان کردم مشکلی نداشت

فلش رو یکبار فرمت کن و ببین درست میشه یا نه.

farshidcivil
20-09-2009, 22:52
فلش رو یکبار فرمت کن و ببین درست میشه یا نه.

نه درست نشد...
تو pc خوب نشون میده نمیدونم چرا تو فلش اینجوریه فایلو از mpeg2 به wmv کانورت کردم. نمیدونم چرا وقتی به avi تبدیل میکنم همه چی ردیفه فقط ابعاد تصویر از دو طرف خیلی کوچیک میشه حتی وقتی موقع کانورت aspect رو تغییر میدم!!!

ghahremanimehdi
20-09-2009, 23:24
از Allok Video to MP4 Converter برای کانورت استفاده کن.
اونجا یک گزینه ی Add letterbox to keep aspect ratio هم داره که اگر تیک زده باشی دو نوار مشکی به بالا و پایین تصویر اضافه میکنه تا نسبت رزلوشن حفظ بشه .

hrezaei
21-09-2009, 10:31
با سلام خدمت همه دوستان

ما آخر نفهميديم اين پايونير 610 خوبه يا بده ؟ آخه يكي ميخره ميكه عاليه ولي يكي ميخره ميگه حتي فايل هاي avi رو هم نميخونه !! آيا اشكال از دستگاه هست و يا user ها نمي تونند از اون استفاده كنند ؟

farshidcivil
21-09-2009, 18:52
با سلام خدمت همه دوستان

ما آخر نفهميديم اين پايونير 610 خوبه يا بده ؟ آخه يكي ميخره ميكه عاليه ولي يكي ميخره ميگه حتي فايل هاي avi رو هم نميخونه !! آيا اشكال از دستگاه هست و يا user ها نمي تونند از اون استفاده كنند ؟

والله من که پایونیر 610 رو دارم ازش کاملا راضیم کیفیت صدا و تصویرش که بیسته. فرمت avi رو هم نشون میده

farshidcivil
25-09-2009, 10:44
از Allok Video to MP4 Converter برای کانورت استفاده کن.
اونجا یک گزینه ی Add letterbox to keep aspect ratio هم داره که اگر تیک زده باشی دو نوار مشکی به بالا و پایین تصویر اضافه میکنه تا نسبت رزلوشن حفظ بشه .
مشکلم حل نشد

mehrdad8086
25-09-2009, 14:27
دوستان سلام
یه راهنمایی می خوام
از نظر قدرت صدا(نه کیفیت)مدل Pioneer xv-dv777 قویتره یا سامسونگ TZ-325 که نوشته 1000وات RMS!!!!
واقعا 1000 واته؟
چون پایونیر فکر کنم 180 w زده بود اما کیفیت پخشش خیلی بالاتر بود نسبت به سامسونگ
اما چون تست قدرت نمی تونستم بگیرم می خوام بدونم هرکدوم چند وات هستن!!!!

sadegh khan
17-10-2009, 20:48
من يك دي وي دي پلير مي خوام فلش بخوره و بهترين ساپورت را توي اجراي فرمتها داشته باشه و كيفيتش روي تلويزيون معمولي خوب باشه قيمت هم حدود صد تومان
لطفا مارك و مدل پيشنهاد كنيد
با تشكر

merlin001
18-10-2009, 00:54
دنبال یه DVD Player هستم که فایل های AVI , MKV , WMV و فونت فارسی رو ساپورت کنه
در ضمن مدل و قمتش رو هم لطف کنید بنویسید

whitewolf
18-10-2009, 03:15
سلام
اگه میشه یه دی وی دی پلیر معرفی کنید در حد 100 تومن که فرمت های divx , xvid , mkv , wmv , wma , mp4 و خلاصه همه چی پخش کنه با کیفیت صدا و تصویر عالی.با ورودی فلش و HDMI و ساپورت فونت و زیر نویس فارسی (زیرنویس های srt و idx/sub و sub) و قدرت در خوندن دی وی دی های خش دار.
فکر کنم ال جی یا پایونیر باشه بهتره
مرسی

ghahremanimehdi
18-10-2009, 07:31
Philips
Pioneer
کل تاپیک رو مطالعه کن.

whitewolf
18-10-2009, 15:00
Philips
Pioneer
کل تاپیک رو مطالعه کن.

اخه 66 صفحه یک روز کامل طول میکشه.خودتون الان یه مدل که توپ توپ باشه امکانات بالا هم داشته باشه بگین ما قبولتون داریم.

djmilad_mrb
18-10-2009, 15:21
اخه 66 صفحه یک روز کامل طول میکشه.خودتون الان یه مدل که توپ توپ باشه امکانات بالا هم داشته باشه بگین ما قبولتون داریم.

دوست من اگه جای شما بودم فعلا خرید نمی کردم :27: تمامی سیستم ها در حال گذر به سمت بلوری هست:5:

اینم یه سایت معتبر که dvd plalyer رو بررسی کرده

ghahremanimehdi
18-10-2009, 18:46
دوست من اگه جای شما بودم فعلا خرید نمی کردم :27: تمامی سیستم ها در حال گذر به سمت بلوری هست:5:

اینم یه سایت معتبر که dvd plalyer رو بررسی کرده

بلو ری هنوز خیلی مونده که نهادینه بشود به خصوص در ایران(حداقل 4 سال طول میکشه)

whitewolf
18-10-2009, 18:46
خب اون موقع هم یه بلوری میگیرم.مشکلی نیست.فعلا یه دی وی دی پلیر با مشخصات بالا میخوام.
اون لینک بالا هم خوباش خیلی گرونه ارزوناش هم زیاد به کارم نیومدن.من هنوز نمی دونم چی بگیرم.

ghahremanimehdi
18-10-2009, 18:48

درسته قبول دارم. من بارها میخواستم تمام مطالب مفید رو تو دو سه صفحه خلاصه کنم و در اول تاپیک قرار بدم ولی دسترسی مدیر انجمن میخواد.

ghahremanimehdi
18-10-2009, 18:50
تامل کن. دارم تمام مطالب رو خلاصه میکنم....تا ساعتی دیگر خلاصه ی این 66 صفحه رو میذارم.

a.toraby
18-10-2009, 20:13
سلام
اگه میشه یه دی وی دی پلیر معرفی کنید در حد 100 تومن که فرمت های divx , xvid , mkv , wmv , wma , mp4 و خلاصه همه چی پخش کنه با کیفیت صدا و تصویر عالی.با ورودی فلش و HDMI و ساپورت فونت و زیر نویس فارسی (زیرنویس های srt و idx/sub و sub) و قدرت در خوندن دی وی دی های خش دار.
فکر کنم ال جی یا پایونیر باشه بهتره
مرسی

دوستان من هم به یه همچین چیزی نیاز دارم. در ضمن امکان استفاده از مموری و همچنین قابلیت آپگرید فریم ویر برای پشتیبانی از فرمت های جدیدتر هم داشته باشه. قیمتش هم زیر صد تومن باشه عالیه.
ممنونم از راهنمایی احتمالی شما :46:

ghahremanimehdi
18-10-2009, 20:38
چون تاپیک طولانی شد تصمیم گرفتم خلاصه ای از این 66 صفحه بذارم :
برندهاومدلهای مشهور DVD-Player (موجود در بازار ایران):

فیلیپس :
مدلهای زیر:
DVP-5965
حدود قیمت :80تومن
مشخصات فنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپشتیبانی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDVP-5986
حدود قیمت :105 تومن
مشخصات فنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDVP-5996
حدود قیمت :120تومن
مشخصات فنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDVP-3360
حدود قیمت :90 تومن
مشخصات فنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDVP-3260
حدود قیمت :75 تومن
مشخصات فنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددو مدل آخر در حال حاضر بیشتر در بازار موجود هستند.
فیلیپس با گارانتی پارس الرمس در بازار موجود میباشد.(البته گارانتی چندان جالبی نیست)
محل فروش هم خیابان جمهوری نرسیده به پل حافظ-پاساژ شرکا

پایونیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدلهای زیر:
410
حدود 120تومن
610
حدود 160 تومن
مشخصات فنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(قیمتها تقریبی است با اختلاف +-20 تومن)

سونی :
dvp-ns728hp
مشخصات فنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحدود قیمت : 120 تومن

الجی:
من خودم الجی رو توصیه نمیکنم ولی مدل DV-9650PM بهترین مدل از الجی هست.

حدود قیمت :110 تومن

مشخصات فنی:

__________________________________________________ ______________
پرسش و پاسخهای مهم در این باب :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید__________________________________________ ___________________________

ghahremanimehdi
18-10-2009, 20:41
پست قبیلم رو PDF کردم تا به لینکها راحتتر دسترسی داشته باشید :

ghahremanimehdi
18-10-2009, 20:46
لطفا مدیر انجمن پست شماره 660 تاپیک رو به پست شماره ی 1 صفحه اول انتقال دهد.

djmilad_mrb
18-10-2009, 22:56
بلو ری هنوز خیلی مونده که نهادینه بشود به خصوص در ایران(حداقل 4 سال طول میکشه)
قبول دارم که الان یکم زوده اما خوب فکر نمی کنم اینقدرها هم طول بکشه من خودم الان 3 تا فایل mkv با کیفیت فول اچ دی دارم میشه گفت که داره جا میفته علت زیادشم به خاطر پایان جنگ بین دو غول صنعت دنیاست:27:
نمیگم الان اما نهایتا شاید تا 6 ماه دیگه دستگا تون کاملا بی مصرف بشه :27:
حداقل دستگاهی رو تهیه کنید که usb بخوره و بتونه فایلایه mkv رو بخونه:40:

whitewolf
19-10-2009, 01:27
واقعا به خاطر پست 680 ممنون.جواب همه سوال هام رو گرفتم.فقط یه نکته:
من از مدل های پایونیر 610 و فیلیپس 5996 خوشم اومد ولی راستش نظرم عوض شد و می خوام یه سینما خانگی بگیرم.به نظر شما کدوم سینما خانگی های این 2 مارک ویژگی های dvd player هاشونو داره؟ منظورم upscale و ultra divx و 1080p hdmi و پورت usb و... هست.
خودم یه مدل فیلیپس انتخاب کردم ببینین چیزی از 5996 کم نداشته باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم ادرس pdfش:

2 سوال درباره AVIAddXSub :
1. نمیشه بدون چسبوندن زیرنویس به فیلم، فیلم رو نگاه کرد؟ یعنی زیرنویس و فیلم رو همنام کرد و توی فلش ریخت (کلا 3 فابل = یک فایل فیلم و 2 فایل sub/idx ) و نگاه کرد؟؟
2. من با این برنامه کار کردم ولی بعد از اتمام کار بازم زیرنویس رو نشون نمیده. vp هم گذاشتم روی 420.منظورم توی کامپیوتر نشون نمیده با km player اشکال از کجاست؟؟

ghahremanimehdi
19-10-2009, 08:34
واقعا به خاطر پست 680 ممنون.جواب همه سوال هام رو گرفتم.فقط یه نکته:
من از مدل های پایونیر 610 و فیلیپس 5996 خوشم اومد ولی راستش نظرم عوض شد و می خوام یه سینما خانگی بگیرم.به نظر شما کدوم سینما خانگی های این 2 مارک ویژگی های dvd player هاشونو داره؟ منظورم upscale و ultra divx و 1080p hdmi و پورت usb و... هست.
خودم یه مدل فیلیپس انتخاب کردم ببینین چیزی از 5996 کم نداشته باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم ادرس pdfش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 سوال درباره AVIAddXSub :
1. نمیشه بدون چسبوندن زیرنویس به فیلم، فیلم رو نگاه کرد؟ یعنی زیرنویس و فیلم رو همنام کرد و توی فلش ریخت (کلا 3 فابل = یک فایل فیلم و 2 فایل sub/idx ) و نگاه کرد؟؟
2. من با این برنامه کار کردم ولی بعد از اتمام کار بازم زیرنویس رو نشون نمیده. vp هم گذاشتم روی 420.منظورم توی کامپیوتر نشون نمیده با km player اشکال از کجاست؟؟

1. بله میشه. من تست کردم.(البته روی فیلیپس جواب میده و روی پایونیر نمیدونم جواب میده یا نه).
2.باید از نرم افزار DivX Player برای دیدن زیرنویسی که با نرم افزار AVIAddXSub به فیلم Embed شده استفاده کنید.(km و هیچ نرم افزار دیگری قابلیت نمایش زیرنویسی که با این نرم افزار اضافه میکنید را ندارد هرچند میتوانید با KM ببینید که آیا فایل divx حاوی زیرنویس هست یا خیر بدین ترتیب که Media info را باز کنید و باید یک شاخه ی به نام text موجود باشد)
در مورد سینمای خانگی خدمتتون عرض کنم باید برید بازار و ببینید چه مدلهایی در بازار ایران موجود است .در هر حال دستگاهی که انتخاب کردی عالی هستش.اگر پول بیشتری داری سینمای خانگی بخری بهتر هستش.

ghahremanimehdi
19-10-2009, 08:44
قبول دارم که الان یکم زوده اما خوب فکر نمی کنم اینقدرها هم طول بکشه من خودم الان 3 تا فایل mkv با کیفیت فول اچ دی دارم میشه گفت که داره جا میفته علت زیادشم به خاطر پایان جنگ بین دو غول صنعت دنیاست:27:
نمیگم الان اما نهایتا شاید تا 6 ماه دیگه دستگا تون کاملا بی مصرف بشه :27:
حداقل دستگاهی رو تهیه کنید که usb بخوره و بتونه فایلایه mkv رو بخونه:40:

بحث قابلیت پخش کدکها با قابلیت پخش دیسکها جداست.
بلو ری دیسک هست و نه کدک. در حال حاضر بسیاری از پلیرهای بلو ری قابلیت پخش کدک H.264 یا AVC رو ندارند. یعنی شما پلیر بلوری هم بخری نمیتونی فایلهای Mkv رو باز کنی.
در حال حاضر این دستگاه قابلیت پخش فایلهای Mkvرو دارد :

که قبلا هم در همین تاپیک معرفی شد . ولی این دستگاه دیسک خور نیست و باید فلش مموری یا هارد دیسک اکسترنال بهش وصل کنید.

ghahremanimehdi
19-10-2009, 09:20
این پلیر بلو ری قابلیت پخش کدک های HD رو هم داره ولی هنوز در بازار ایران موجود نیست و قیمت بالایی هم داره.

djmilad_mrb
19-10-2009, 10:59
بحث قابلیت پخش کدکها با قابلیت پخش دیسکها جداست.
بلو ری دیسک هست و نه کدک. در حال حاضر بسیاری از پلیرهای بلو ری قابلیت پخش کدک H.264 یا AVC رو ندارند. یعنی شما پلیر بلوری هم بخری نمیتونی فایلهای Mkv رو باز کنی.
در حال حاضر این دستگاه قابلیت پخش فایلهای Mkvرو دارد :

که قبلا هم در همین تاپیک معرفی شد . ولی این دستگاه دیسک خور نیست و باید فلش مموری یا هارد دیسک اکسترنال بهش وصل کنید.
دوست من ممنون که به ما اطلاعات دادی:19:
اگه درست و با دقت پست منو می خوندی من نگفتم mkv بلو ری هست گفتم فایلم فول اچ دیه و چون حجمش زیاده یا باید از طریق هارد اکسترنال به دستگاه وصل بشه(اگه دستگاه usb داشته باشه و قابلیت خوندن اون فرمتو داشته باشه)
و یا رایت روی دیسک های بلوری:27:

من نگفتم همین الان ملت برن و دستگاه بلوری بگیرن:19:کما اینکه همین الان اکثر دستگاه ها موجود فرمت mkv(matroska video)
رو ساپورت میکنن
اینم یه لینک از بهترین پخش کننده های بلوری در دنیا
به نظرم شما اتخاب و تصمیم گیری رو به عهده خواننده های این تاپیک واگذار کنید

djmilad_mrb
19-10-2009, 11:04
در ضمن اکثر دستکا های موجود پخش dvd توانایی پردازش فایل های hd روندارن
حالا به من حمله نکنید:27: گفتم اکثرا نه گفتم همه:21:

whitewolf
19-10-2009, 12:20
1. بله میشه. من تست کردم.(البته روی فیلیپس جواب میده و روی پایونیر نمیدونم جواب میده یا نه).
2.باید از نرم افزار DivX Player برای دیدن زیرنویسی که با نرم افزار AVIAddXSub به فیلم Embed شده استفاده کنید.(km و هیچ نرم افزار دیگری قابلیت نمایش زیرنویسی که با این نرم افزار اضافه میکنید را ندارد هرچند میتوانید با KM ببینید که آیا فایل divx حاوی زیرنویس هست یا خیر بدین ترتیب که Media info را باز کنید و باید یک شاخه ی به نام text موجود باشد)
در مورد سینمای خانگی خدمتتون عرض کنم باید برید بازار و ببینید چه مدلهایی در بازار ایران موجود است .در هر حال دستگاهی که انتخاب کردی عالی هستش.اگر پول بیشتری داری سینمای خانگی بخری بهتر هستش.

ممنون ولی بیشتر منظورم این بود که این سینما بیشتر ویژگی های 5996 رو داره یا 5986؟
چون تمام ویژگی هاش رو با 5996 مقایسه کردم (2 فایل pdf ) بعضی چیزارو داره بعضی هم نداره.مثل کدک ها و پسوند هایی که می خونه.می خواستم دقیق ببینین چه چیزایی از 5996 کم و کسر داره و چه قدر مهم ان که بعد از خرید پشیمون نشم.
در مورد وجود داشتن در بازار ایران هم بگم که مشخصاتش رو توی سایت ایرانی پیدا کردم که اونجا نوشته موجوده (همون لینک بالا) پس باید باشه قاعدتا.

djmilad_mrb
19-10-2009, 12:29
دوست من تصمیم گیری با خودتونه اما اگه من جاتون بودم فعلا خرید نمیکردم:27:
مخصوصا سینمای خانگی:10:

کلا سعی کنید دستگاهی رو بگیرید که علاوه بر داشتن کیفیت پخش مناسب اکثر فرمتها رو ساپورت کنه و usb هم بخوره:10:

a.toraby
19-10-2009, 13:12
این سینماهای خانگی قابلیت آپگرید ندارن؟
مثلا وقتی یه فرمت جدید میاد بشه آپگریدشون کرد و فرمت جدید رو هم باز کنن

whitewolf
19-10-2009, 13:53
دوست من تصمیم گیری با خودتونه اما اگه من جاتون بودم فعلا خرید نمیکردم:27:
مخصوصا سینمای خانگی:10:

کلا سعی کنید دستگاهی رو بگیرید که علاوه بر داشتن کیفیت پخش مناسب اکثر فرمتها رو ساپورت کنه و usb هم بخوره:10:

بازم به خاطر بلوری؟:46:
این که انتخاب کردم همه فرمت هارو داره به غیر از mkv و ... و usb هم می خوره. تا ghahremanimehdi عزیز هم نظرش رو بگه.

بله بعضی هاشون مثل همین فیلیپس داره.:8:

ghahremanimehdi
19-10-2009, 14:18
ممنون ولی بیشتر منظورم این بود که این سینما بیشتر ویژگی های 5996 رو داره یا 5986؟
چون تمام ویژگی هاش رو با 5996 مقایسه کردم (2 فایل pdf ) بعضی چیزارو داره بعضی هم نداره.مثل کدک ها و پسوند هایی که می خونه.می خواستم دقیق ببینین چه چیزایی از 5996 کم و کسر داره و چه قدر مهم ان که بعد از خرید پشیمون نشم.
در مورد وجود داشتن در بازار ایران هم بگم که مشخصاتش رو توی سایت ایرانی پیدا کردم که اونجا نوشته موجوده (همون لینک بالا) پس باید باشه قاعدتا.

نه هیچ کم و کسری نسبت به 5996 نداره(5986 هم که از 5996 پایینتر هست)
5996 فرمت WMV رو پخش نمیکنه (البته یکی از دوستان تو تاپیک یادمه گفته بود تو مدل جدیدش پخش میکنه هرچند در مشخصات فنیش ذکر نشده و من خودم 5986 دارم WMV رو پخش نمیکنه) ولی این مدل سینمای خانگی WMV رو هم ساپورت میکنه.
یک نکته ی دیگر رو هم اضافه کنم و اون اینکه معمولا پلیرهای سینمای خانگی از پلیرهای معمولی از جهت پشتیبانی کدک ها قویتر هستند یعنی اینکه اگر تصمیم به خرید سینمای خانگی داری میتونی برندهای دیگه مثل پایونیر- سونی -جی وی سی و ... رو هم مد نظر داشته باشی.

ghahremanimehdi
19-10-2009, 14:23

قابلیت آپگرید دارند . مثلا همین مدلی که دوستمون لینکش رو قرار داده (فیلیپس 3378) هرچند معمولا آپگرید ها به منظور رفع مشکلات نرم افزاری هستش تا اضافه کردن ساپورت کدکهای جدید. بطور مثال :

مشکلات مربوط به سازگاری با دیوایسهای USB، مشکل سازگاری دیوایسها با پورت HDMI ، بهبود اینترفیس کار با دستگاه (منوها و ...)

djmilad_mrb
19-10-2009, 14:37
دوست من آپگریدم داشته باشه چه فاید های داره
وقتی نمی تونه mkv بخونه 100 % با آپگریدم نمیتونه بخونه
آپگرید فقط یه سری تغییرات خیلی کوچک به دستگاه اضافه می کنه:27:

اولا دوست من مطمئنا دستگاه های پخش dvd قادر به پردازش فایل های فول hd نیستند کما اینکه تو کامپیو تر خودمم به درستی اجرا نمیشن :27:

اگه نظر منو میخوای اون دستگاهی که دوستمونghahremanimehdi گفت بسیار عالی هست شاید خودممم وسوسه شدم وخریدم
تمامی فرمتها رو پشتیبانی میکنه حتی mkv
در مورد فرمت فرمت (متروسکا)mkv یه تو ضیحی بدم این فرمت داره به یکی از محبوترین فرمتها تبدیل میشه یعنی داره از divx جلو میزنه والگوریتیم فشرده سازیشم واقعا پیشرفتس و کیفیت تصویر در این فرمت فوق العاده بالا هست ومثلا یه فیلم دی وی دی 4.7 گیگو با همون کیفیت شایدم بیشتر به اندازه 300 یا 400 مگ تبدیل می کنه:18:
یعنی شما می تونید 10 تا فیلم دی وی دی رو ، با فرمت mkv روی یه دی وی دی بزنید :11:

ali6589
21-10-2009, 15:07
سلام دوستان عزیز،یک سؤال داشتم.
این فیلمهای HD رو که بر روی دی وی دی های معمولی Rip میکنند میشه با دی وی دی پلیرهای معمولی مانند dv -610 pioneer تماشا کرد یا باید با کامپیوتر نگاه کرد؟
با تشکر

ghahremanimehdi
22-10-2009, 00:53
سلام دوستان عزیز،یک سؤال داشتم.
این فیلمهای HD رو که بر روی دی وی دی های معمولی Rip میکنند میشه با دی وی دی پلیرهای معمولی مانند dv -610 pioneer تماشا کرد یا باید با کامپیوتر نگاه کرد؟
با تشکر

خیر .DVD -Player ها قابلیت پخش کدکهای H.264 و AVC رو ندارند.
اما دستگاهایی مثل WD قابلیت پخش این کدکها رو دارند.
کاملترین پلیری که من دیدم این هستش (البته هنوز فکر کنم در ایران موجود نیست) ولی از لحاظ اجرای کدکها ، به تحقیق کاملترین دستگاه هست (البته مانند WD ، دیسک نمیخوره و فقط هارد اکسترنال یا USB بهش وصل میشه)

قیمتش هم 114 دلاره!

CinemaTube is 3-in-1: a full 1080p HD media player/streamer/torrent downloader, with up to full 1920X1080HD (1080p) resolution. NOW Mac formatted HFS+ supportive!"
It supports multiple Video formats in VCD 1.0/2.0, SVCD, MPEG1 (DAT/MPG/MPEG), MPEG2 (MPG/MPEG/VOB/ISO/IFO/TS/TP)/M2TS, MPEG4 (MP4/AVI/MOV) , DivX 3/4/5/6, Xvid (AVI/MKV), H.264/AVC (TS/AVI/MKV/MOV)/M2TS, VC-1 (TS/AVI/MKV/WMV)/M2TS, WMV9 (WMV), FLV, Real Video 8/9/10 (RM/RMVB * up to 720p); multiple Audio formats including DTS and Dolby Digital. It can play media files off USB storage devices (in NTFS, EXT-3, FAT and HFS+) or on computers on the same network. It's also UPnP enabled! See the tab for supported video formats.
It supports ISO files, so you can navigate the DVD menu and watch your video as if there was a regular DVD!
With built-in torrent engine, you can share/download media files on the Internet and enjoy them on your TV, PC free.

Information on Max Bitrate

Mpeg1: Ok / Max Pixel 720x576
Mpeg2: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 60m Bytes
H.264: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 40m Bytes
RealVideo8/9/10: Ok / Max Pixel 1280x720p,Max bitrate 1m Bytes
Xvid: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
Divx3.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
Divx4.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
Divx5.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
Divx6.x: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 50m Bytes
Vc-1/Wmv9: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 40m Bytes
WMV: Ok / Max Pixel 1920x1080p,Max bitrate 40m Bytes
Mp3 Layer1: 8-48khz,32Kbps-448kbps
Mp3 Layer2: 8-48khz,32Kbps-384kbps
Mp3 Layer3: 8-48khz,32Kbps-320kbps
Mpeg2.5: 8-48khz,32Kbps-160kbps
Wma: 8-48khz,32Kbps-192kbps
Pcm,Lpcm: 8-96khz,8/16/24 bit
Pcm,Ima-Adpcm: 8-96khz,4 bit
Pcm,Ms-Adpcm: 8-96khz,4 bit
Pcm,A-Law: 8-96khz,8 bit
Pcm,U-Law: 8-96khz,8 bit
Ac3: 32/44.1/48khz
Jpeg/Jpg Photos with resolutions up to 8000x8000
Bmp Photos with resolutions up to 8000x8000
Tiff Photos with resolutions up to 8000x8000
Png Photos with resolutions up to 8000x8000
Gif Photos with resolutions up to 8000x8000

به جرات میتونم بگم تمام کدکهای موجود رو اجرا میکنه.

djmilad_mrb
22-10-2009, 12:10
مطمئنی تو ایرن نیست من که بد جوری عاشقش شدم:40: تو را خدا اساتید واقع در تهرون یکم تحقیق کنن ببینن موجود هست یا نه :11:

وای خدا بینظیره تمام فرمتا رو اجرا میکنه دوست من زیر نویس چی ؟منظورم زیر نویس فارسی هست.

من که رفتم واسه order now :27:

ghahremanimehdi
22-10-2009, 14:42
مطمئنی تو ایرن نیست من که بد جوری عاشقش شدم:40: تو را خدا اساتید واقع در تهرون یکم تحقیق کنن ببینن موجود هست یا نه :11:

وای خدا بینظیره تمام فرمتا رو اجرا میکنه دوست من زیر نویس چی ؟منظورم زیر نویس فارسی هست.

من که رفتم واسه order now :27:

عجله نکن.
البته میتونی سفارش بدی از اونور برات بفرستند (Shipment غیر مستقیم) البته هزینه اش حدودا دو برابر میشه. بهتره صبر کنی شاید وارد ایران هم شد.
من اگر گذرم به جمهوری یا پاساژ ایران خورد میپرسم ولی فکر نکنم در حال حاضر موجود باشه.
زیر نویس Sub/idx فارسی رو که اجرا میکنه ولی زیرنویس فارسی سایر فرمتها رو نمیدونم.
تمام کدک های صوتی و تصویری رو اجرا میکنه. و 1080p هستش.
حتی پورت شبکه (LAN) هم داره و میتونه مستقیما از اینترنت پخش کنه...

djmilad_mrb
22-10-2009, 20:07
عجله نکن.
البته میتونی سفارش بدی از اونور برات بفرستند (Shipment غیر مستقیم) البته هزینه اش حدودا دو برابر میشه. بهتره صبر کنی شاید وارد ایران هم شد.
من اگر گذرم به جمهوری یا پاساژ ایران خورد میپرسم ولی فکر نکنم در حال حاضر موجود باشه.
زیر نویس Sub/idx فارسی رو که اجرا میکنه ولی زیرنویس فارسی سایر فرمتها رو نمیدونم.
تمام کدک های صوتی و تصویری رو اجرا میکنه. و 1080p هستش.
حتی پورت شبکه (LAN) هم داره و میتونه مستقیما از اینترنت پخش کنه...
دوست من میدونی چه قدر دنبال یه همچین چیزی میگشتم مضافا بر اینکه هم قیمتش مناسبه و هم الان دیسکهای بلوری خیلی گرونن و اصلا صرفه نمیکنه دستگاهای بلوری بگیری چیزی که خیلی برام مهمه
1-کیفیت پخش این دستگاه
2- ظرفیت هارد دیسک داخلی (وتا چه مقدار ساپورت میکنه)
3-مشخصات فیزیکی دستگاه(سی پی یو ،رم،و....)

آقای alucard نظر شما در این مورد چیه؟
اگه اطلاعات تکمیلی در مورد این دستگاه دارید لطفا عنوان کنید :40:با تشکر از شما و دوست خوبمون ghahremanimehdi:11:

ghahremanimehdi
22-10-2009, 21:10
دوست من میدونی چه قدر دنبال یه همچین چیزی میگشتم مضافا بر اینکه هم قیمتش مناسبه و هم الان دیسکهای بلوری خیلی گرونن و اصلا صرفه نمیکنه دستگاهای بلوری بگیری چیزی که خیلی برام مهمه
1-کیفیت پخش این دستگاه
2- ظرفیت هارد دیسک داخلی (وتا چه مقدار ساپورت میکنه)
3-مشخصات فیزیکی دستگاه(سی پی یو ،رم،و....)

آقای alucard نظر شما در این مورد چیه؟
اگه اطلاعات تکمیلی در مورد این دستگاه دارید لطفا عنوان کنید :40:با تشکر از شما و دوست خوبمون ghahremanimehdi:11:
سایتش اینه اگر ندیدی ببین
اینجا رو نگاه کن (مشخصات دقیق دستگاه تو این سایت اومده):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم میتونی سفارش بدی البته Shipment برای ایران نداره:

m654
23-10-2009, 12:31
سایتش اینه اگر ندیدی ببین
اینجا رو نگاه کن (مشخصات دقیق دستگاه تو این سایت اومده):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا هم میتونی سفارش بدی البته Shipment برای ایران نداره:

RCA FullHD Player

این‌یکی امکان بدون‌سیم، خروجی ترکیبی و تورنت نداره ولی کارت‌خوان و ورودیِ صدای اِچ‌دی داره؛ 88 دلار و در چین در دسترس هست.

منتهی مثل قبلی خروجی چندکاناله نداره ولی از همین شرکت تولیداتی گران‌تر هستند با این امکان.
این 100 دلاری با پهنای باند 104 م.ب(بعید نیست تا 2160پی هم پشتیبانی کنه):

یه مورد از ایسوز هم داشت.

ghahremanimehdi
23-10-2009, 12:46
RCA FullHD Player

این‌یکی امکان بدون‌سیم، خروجی ترکیبی و تورنت نداره ولی کارت‌خوان، ورودیِ صدای اِچ‌دی و آر‌اِم1080 داره؛ 88 دلار و در چین در دسترس هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنتهی مثل قبلی خروجی چندکاناله نداره ولی از همین شرکت تولیداتی گران‌تر هستند با این امکان.
این 100 دلاری با پهنای باند 104 م.ب(بعید نیست تا 2160پی هم پشتیبانی کنه):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه مورد از ایسوز هم داشت.

در ایران موجود هست یا نه؟

djmilad_mrb
23-10-2009, 16:14
در ایران موجود هست یا نه؟

بچه ها کسی ریویو از سایتای معتبر نداره ببینیم کیفیتش چطوره؟ :5:

m654
23-10-2009, 17:46
بچه ها کسی ریویو از سایتای معتبر نداره ببینیم کیفیتش چطوره؟ :5:
اولی فروشگاه هم هست ولی، خوب.

*

djmilad_mrb
23-10-2009, 18:45
ممنون دوست من منتها ساپورتش مثل اون یکی نیست اون واقعا شاهکاره در رابطه با کیفیت پخش اون محصول(cinema tube )ریویو معتبر هست؟:11:

ghahremanimehdi
23-10-2009, 19:14
ممنون دوست من منتها ساپورتش مثل اون یکی نیست اون واقعا شاهکاره در رابطه با کیفیت پخش اون محصول(cinema tube )ریویو معتبر هست؟:11:

این ویدئو رو ببین :

اگر قیلتر بود اینو دانلود کن (قیلترشکن)و راهنمایی هم براش گذاشتم:

m654
23-10-2009, 19:17
بیشتر این‌ها چیپ یکسانی دارند.
واسه فایل‌ها اون فقط بسطش داده؛ هیچ تفاوتی نیست.
اِم‌کی‌وی و تی‌اِس سه بار اومده و اِوی‌آی چار بار! مثلا کدوم نوع نیست(؟)(تنها واسه‌‌ی دومی) اِف‌اِل‌وی هست که در پاره‌ای ای‌از ثانیه اِوی‌آی می‌شه و نسبت به اولی تفاوتی نیست.

djmilad_mrb
23-10-2009, 23:14
بیشتر این‌ها چیپ یکسانی دارند.
واسه فایل‌ها اون فقط بسطش داده؛ هیچ تفاوتی نیست.
اِم‌کی‌وی و تی‌اِس سه بار اومده و اِوی‌آی چار بار! مثلا کدوم نوع نیست(؟)(تنها واسه‌‌ی دومی) اِف‌اِل‌وی هست که در پاره‌ای ای‌از ثانیه اِوی‌آی می‌شه و نسبت به اولی تفاوتی نیست.
دوست من قبول شما درست میگی اما تو قسمت audio فول فرمت هست
یعنی هم flac و هم بقیه فرمتها رو ساپورت میکنه که تو او نی که شما معرفی کردی نبود:10:
در نهایت اونیم که شما معرفی کردی خوب بود:11:

حالا اینکه شما معرفی کردی تو ایران هست؟:11:

m654
24-10-2009, 08:50
محدودیتی باشه مربوط به برخی مجوز‌های ثبت شده است؛ مجوز‌های آزاد (جی‌پی‌اِل برای فلَک)که مورد به‌خصوصی نیست؛ این‌که شرکتی که ازش می‌گید به‌صرفه نبود برای تولیدش دی‌تی‌اِس اِچ‌دی بذاره، چیزی که چینی داره. موردی هم که گفتید بود*.

از ورود تعداد بالای اون کوچکترین خبری نشنیدم

* "...MP3, WMA, WAV, OGG, AAC, FLAC music format player and so on"

djmilad_mrb
25-10-2009, 00:03
ممنون:11:
دوست من منظورتونو خوب متوجه نشدم !!!؟؟؟؟؟
عرض کردم تو ایران هست ؟؟؟
در مورد کیفیت پخشش شما از چند سایت معتبر رویو داری تا بیشتر بتونیم بررسیش کنیم:8:

yaghob.boss
25-10-2009, 12:33
با سلام دوستان من یه درخواست دارم البته میدونم جاش اینجا نیست . یه سایت معرفی کنید که توی سایت بتونم جدیدترین مدل های تلوزیون و دی وی دی پلیرها رو با مشخصات کامل ببینم

ghahremanimehdi
25-10-2009, 13:33
با سلام دوستان من یه درخواست دارم البته میدونم جاش اینجا نیست . یه سایت معرفی کنید که توی سایت بتونم جدیدترین مدل های تلوزیون و دی وی دی پلیرها رو با مشخصات کامل ببینم

این پست و لینکهایی که داخلش گذاشتم رو نگاه کن

ahmad_66a
25-10-2009, 13:51
سلام دوستان
یک دستگاه با کیفیت ( همه فرمتها را بخونه - صدا و تصویر خوب باشه) و مموری خور هم باشه می خوام بگیرم
فیلیپس مدل مموری خور داره؟
usb خورها می تونن مموری را با کارت ریدر بخونن ؟

reza1ta2
25-10-2009, 19:17
مارشال بگیر 50 هزار تومان تمام فرمتها را می خواند فلش هم می خورد لنزش هم خیلی قویه

ahmad_66a
26-10-2009, 00:00
مارشال بگیر 50 هزار تومان تمام فرمتها را می خواند فلش هم می خورد لنزش هم خیلی قویه
حقیقتش شنیدم خروجی کامپوننت نداره ... یعنی واقعا مارشال تو کیفیت صدا و تصویر به پای برندهای معتبر میرسه ؟

usb خورها می تونن مموری را با کارت ریدر بخونن ؟
منظورم اینه که مموری به همراه کارت خوان میتونه نقش فلش را بازی کنه ؟
اگر کسی به سوالم جواب بده ازش ممنون میشم !

ghahremanimehdi
26-10-2009, 00:42
حقیقتش شنیدم خروجی کامپوننت نداره ... یعنی واقعا مارشال تو کیفیت صدا و تصویر به پای برندهای معتبر میرسه ؟

خیر به هیچ وجه قابل رقابت با برندهای معتبر نیست (از لحاظ کیفیت)
من رم ریدر ندارم ولی احتمال بسیار زیاد مشکلی نداره و کار میکنه (من گوشیم رو که 4 گیگ اینترنال مموری داره با USB به فیلیپس وصل کردم و شناخت)

ahmad_66a
26-10-2009, 01:43
خیر به هیچ وجه قابل رقابت با برندهای معتبر نیست (از لحاظ کیفیت)
من رم ریدر ندارم ولی احتمال بسیار زیاد مشکلی نداره و کار میکنه (من گوشیم رو که 4 گیگ اینترنال مموری داره با USB به فیلیپس وصل کردم و شناخت) به نظر شما برای تلوزیون CS-29990HP سامسونگ چه پلیری بگیرم ؟ سیستم صوتی مجزا هم ندارم و قصد خریدش هم ندارم

m654
26-10-2009, 13:48
ممنون:11:
دوست من منظورتونو خوب متوجه نشدم !!!؟؟؟؟؟
عرض کردم تو ایران هست ؟؟؟
در مورد کیفیت پخشش شما از چند سایت معتبر رویو داری تا بیشتر بتونیم بررسیش کنیم:8:
نه، خبر ندارم.

چند نمونه‌ی دیگه(آراِم‌وی‌بی اِچ‌دی)؛ همراه دیسک، خروجی چندکاناله، به‌ندرت ضبط:

حدود اون صد دلاری:

Product Features:

1, full-resolution HD decoder 720P, 1080i, 1080P (1920 * 1080),

2, MPG-2 format, large stream broadcast; supports streaming of up to 80M, is a Blu-ray player twice as high.

3, support for H.264, MPEG1/2/4, DIVX, XVID, WMV, etc. with full HD decoding. MPEG1, MPEG-2 up to 1080P, MPEG-4 (720P/1080i/1080P), Xvid, H.264 up to 1080P, WMV9/VC-1 up to 1080P, RealNetworks (RM / RMVB) 8/9/10 up to 1280 * 720 (720P), FLASH VIDEO

4, support RM / RMVB format of the 720P HD decoding. A more comprehensive support RM8/RM9/RM10.

5, support TS, MKV, RM / RMVB, TP, AVI, VOB, DAT, MPG, MPEG, MOV and other high-definition video file playback; MP3, WMA and other music file playback; JPEG, BMP, PNG and other image files playback.

6, HDMI1.3 support 480P/720P/1080P output, and support component Y / PB / PR, 480P, 720P, 1080P video output.

7, support high-definition audio formats DTS HD, Dobly TrueHD and other high-definition audio output, MPEG-1 Layers I, II and III and MPEG-2, LPCM, ADPCM, FLAC, AAC, WAV, and OGG Vorbis, DTS HD Master Audio, LBR , Dolby digital Plus, TrueHD, RA1/RA-cook/RA-lossless, WMA / WMA Pro
8, supports all major plug-in the regular subtitles: srt sub smi idx ssa ass
9, support UPNP device interconnection agreement to use this feature allows players to connect easily to the home video on the computer resources.
10, pictures, background music and text reading function. While listening to music while browsing image files

11, interface user-friendly design: color adjustable, color temperature optional, a variety of sound effects can easily switch. Night mode
12, compact remote control design. Remote control and powerful.

13: stylish appearance. True pioneer fashion, there are five kinds of colors, great to meet consumer demand, its unique design not only guarantees the product's appearance but also a very good solution to the problem of heat dissipation.
14, support high-speed USB2.0, mobile hard disk, U disk, all kinds of USB devices. Supporting documentation Duikao function;
15, low-power green standby; boot maximum power consumption of less than 18W, standby is less than 3W, truly green standby.
16, multi-lingual interface settings: Simplified Chinese, English.

Product Specifications:

Embedded MIPS 400Mhz CPU

Support dual-channel DDR2 SDRAM

Built-in 802.3i / u Network

Two USB2.0 Full Speed, up to high-definition streams over 480M/bps

H.264 / VC1 / MPEG2, 4 / XixD HD streaming high -

Support the Real format RM / RMVB (1280x720), FLV mainstream Web video and FLASH Video Web Streaming Media

Support Dolby / DTS / WMA / AAC / OGG / RA and other audio decoding

Support HD JPEG / BMP / TIFF / PNG / DNG format photos decode

With DES / 3DES / AES / Content Protection Engine

LQFP256 package

Machine meet the RoHS environmental requirements

به نظر شما برای تلوزیون CS-29990HP سامسونگ چه پلیری بگیرم ؟ سیستم صوتی مجزا هم ندارم و قصد خریدش هم ندارم[/QUOTE]
خروجی ترکیبی(:کامپوننت) داشت، و افزایش مقیاس 1080پی و خروجی‌دیجیتال،* می‌تونی بگیری.

ـــــــــــ

* up-scale to 1080p through HDMI

ahmad_66a
26-10-2009, 21:59
خروجی ترکیبی(:کامپوننت) داشت، و افزایش مقیاس 1080پی و خروجی‌دیجیتال،* می‌تونی بگیری.

ـــــــــــ

بین سامسونگ و فیلیپس مردد شدم !چون سامسونگ mpeg4 هم پخش میکنه ولی فیلیپس پخش نمیکنه
دوستان لطفا راهنمایی کنن سامسونگ و فیلپیس به لحاظ کیفیت صدا - کیفیت تصویر و قدرت لنز توی خودندن dvd های غیر اصلی کدومشون بهترن ؟

m654
26-10-2009, 22:55
بین سامسونگ و فیلیپس مردد شدم !چون سامسونگ mpeg4 هم پخش میکنه ولی فیلیپس پخش نمیکنه
دوستان لطفا راهنمایی کنن سامسونگ و فیلپیس به لحاظ کیفیت صدا - کیفیت تصویر و قدرت لنز توی خودندن dvd های غیر اصلی کدومشون بهترن ؟
با مدیا هم مرتبطه و اون مشگلی نداشته؛ در مقایسه سام اُپتیک سازه.

ghahremanimehdi
26-10-2009, 22:59

یعنی چی فیلیپس mp4 رو پخش نمیکنه؟ یکی از مهمترین کدکهایی که فیلپس اجرا میکنه Mp4 هست.
فیلیپس سر تر از سامسونگ هست.

ahmad_66a
27-10-2009, 10:34
یعنی چی فیلیپس mp4 رو پخش نمیکنه؟ یکی از مهمترین کدکهایی که فیلپس اجرا میکنه Mp4 هست.
فیلیپس سر تر از سامسونگ هست. این 3-4 تا مدل فیلیپس که شما تو این تاپیک معرفی کردید برتری مدلهای گرونقیمت ترش به علت چه قابیت هایی هست ؟

ghahremanimehdi
27-10-2009, 16:26
این 3-4 تا مدل فیلیپس که شما تو این تاپیک معرفی کردید برتری مدلهای گرونقیمت ترش به علت چه قابیت هایی هست ؟

Upscaling 1080p
خروجی صدای 5.1 کانال
و...

reza1ta2
27-10-2009, 17:35

خروجی کامپوننت هم داره
بله با رم ریدر می تونی استفاده کنی

m654
27-10-2009, 20:06
نه، خبر ندارم.

چند نمونه‌ی دیگه(آراِم‌وی‌بی اِچ‌دی)؛ همراه دیسک، خروجی چندکاناله، به‌ندرت ضبط:

حدود اون صد دلاری:

Product Features:

1, full-resolution HD decoder 720P, 1080i, 1080P (1920 * 1080),

2, MPG-2 format, large stream broadcast; supports streaming of up to 80M, is a Blu-ray player twice as high.

3, support for H.264, MPEG1/2/4, DIVX, XVID, WMV, etc. with full HD decoding. MPEG1, MPEG-2 up to 1080P, MPEG-4 (720P/1080i/1080P), Xvid, H.264 up to 1080P, WMV9/VC-1 up to 1080P, RealNetworks (RM / RMVB) 8/9/10 up to 1280 * 720 (720P), FLASH VIDEO

4, support RM / RMVB format of the 720P HD decoding. A more comprehensive support RM8/RM9/RM10.

5, support TS, MKV, RM / RMVB, TP, AVI, VOB, DAT, MPG, MPEG, MOV and other high-definition video file playback; MP3, WMA and other music file playback; JPEG, BMP, PNG and other image files playback.

6, HDMI1.3 support 480P/720P/1080P output, and support component Y / PB / PR, 480P, 720P, 1080P video output.

7, support high-definition audio formats DTS HD, Dobly TrueHD and other high-definition audio output, MPEG-1 Layers I, II and III and MPEG-2, LPCM, ADPCM, FLAC, AAC, WAV, and OGG Vorbis, DTS HD Master Audio, LBR , Dolby digital Plus, TrueHD, RA1/RA-cook/RA-lossless, WMA / WMA Pro
8, supports all major plug-in the regular subtitles: srt sub smi idx ssa ass
9, support UPNP device interconnection agreement to use this feature allows players to connect easily to the home video on the computer resources.
10, pictures, background music and text reading function. While listening to music while browsing image files

11, interface user-friendly design: color adjustable, color temperature optional, a variety of sound effects can easily switch. Night mode
12, compact remote control design. Remote control and powerful.

13: stylish appearance. True pioneer fashion, there are five kinds of colors, great to meet consumer demand, its unique design not only guarantees the product's appearance but also a very good solution to the problem of heat dissipation.
14, support high-speed USB2.0, mobile hard disk, U disk, all kinds of USB devices. Supporting documentation Duikao function;
15, low-power green standby; boot maximum power consumption of less than 18W, standby is less than 3W, truly green standby.
16, multi-lingual interface settings: Simplified Chinese, English.

Product Specifications:

Embedded MIPS 400Mhz CPU

Support dual-channel DDR2 SDRAM

Built-in 802.3i / u Network

Two USB2.0 Full Speed, up to high-definition streams over 480M/bps

H.264 / VC1 / MPEG2, 4 / XixD HD streaming high -

Support the Real format RM / RMVB (1280x720), FLV mainstream Web video and FLASH Video Web Streaming Media

Support Dolby / DTS / WMA / AAC / OGG / RA and other audio decoding

Support HD JPEG / BMP / TIFF / PNG / DNG format photos decode

With DES / 3DES / AES / Content Protection Engine

LQFP256 package

Machine meet the RoHS environmental requirements

...

ـــــــــــ

Hi-Media HD300 Series HD Player(English version) Specifications

Hi-Media HD300 Series High Definition Media Player, 1080P Full-HD DVD Players, The Very First Full-HD DVD Players (Realtek 1073 Solution) in the world, suitable for home use. Super correction capacities on different disks, perfect compatibility with network AV! New models just hit the market: HD300C, HD300D.

Introduction to the rear connectors

The rear connectors of HD300
1. Power connector: built-in power module, standard 2 pin power plug
2. Standardized composite video, stereo audio, make it easy to connect to common displaying devices
3. Standardized component connector, provide convenience
4. Optical, coaxial digital audio output connector
5. HDMI1.3A digital AV port, full support of 1080P
6. USB2.0 data transfer port
7. Network port (HD300D)

Specifications and functions 

Item Introduction
1 Video connector: HDMI1.3、YPbPr、CVBScomposite
2 Audio connector: HDMI1.3、stereo、SPDIF digital optical、SPDIF digital coaxial
3 Others: DVD Loader、USB2.0 HOST、LED digital display、network and 3-in-1 card reader(HD300D)
4 Video codec: RM/RMVB、H.264、VC-1、WMV、MPEG1/2/4、Divx、Xvid
5 Video format: Ripped from BD original disk、BD-ISO、MKV、M2TS、MTS、FLV、AVI、DVD-ISO、VOB、MPG、DAT、ASF、TP、TRP
6 Video resolution: 480I、480P、576I、576P、720P、1080I、1080P/24HZ、1080P/50HZ、1080P/60HZ
7 Audio codec: DTS-HDMA、DTS、AC3、LPCM、FLAC、LC-AAC、HE-AAC、MP3、OGG、WMA、WAV
8 Subtitle: PGS built-in subt itle、STR、SUB、IDX+SUB、SSA、SMI
9 Subtitle format: UNICODE、ANSI、简体中文、繁体中文
10 Image codec: JPG、TIF、PNG、BMP、GIF
11 Disk format: RBD-P、MINIBD、AVCHD、DVD、VCD、CD
12 Image playback: Super large image slide show, fade in, fade out, background music
13 File management: Support remote controlled copy, delete of files and folders with FAT32、NTFS、EXT2、EXT3 partitions
14 Firmware: Specific upgrading protection, reset, not public firmware
15 Power supply: Built-in power module, on and off via remote control
16 Network: Built-in 10/100M autonegotiation card、support SAMBA、UPNP network share(HD300D)
17 Card reader: Support copy and direct play wit SD、MMC、MS card (HD300D)
18 Subtitle font: TTF vector font、FREETYPE engine optimization

Special features

1. Built-in DVD drive: professionally made high speed DVD player, in perfect compatibility with RBD, MiniBD disk play, also the ripped high definition D5, D9 disks.
2. LED display: can display real time clock, play time and other information.
3. A combination of Disk player and media player: under the mode of disk player, completely the same as DVD operation mode, users can easily play MINIBD、RBD、DVD、VCD、CD and other disks, support DVD Navigation (Menu); under the mode of media players, easy and flexible operations for viewing of all kinds of downloaded movies.
4. Ripped from BD original disk, BD-ISO playback: perfectly support files ripped from BD original disk and BD-ISO files.
5. Support Blue-ray PGS embedded subtitles.
6. Support BD playlist: auto play of BD original disk, BD-ISO files according to the playlist, with easy BD menu, no need to search for main file.
7. Easy BD Navigation menu: support multi-subtitle, multi-soundtrack and chapter selection
8. Seamless playback: support seamless playback of multiple TS, M2TS. The BD disk and BD-ISO can be played continuously, no more black screen.
9. 1080P/24Hz movie mode: turn on the setup, it will recognize the blue ray 24Hz movie mode automatically.
10. Easy adjustment of external subtitle: size, color, delay, position can be adjusted.
11. In-situ subtitle change: the external subtitle can be changed while playing, the effect will be viewable in time.
12. Time seek playback: support time shift and drag select.
13. Bookmark and breakpoint play: breakpoint autoplay prompt and multiple bookmarks, good for family members to find their own movies.
14. Vector font: professionally optimized vector fonts, more beautiful subtitles, greatly fix the problem of subtitle missing.
15. Multi-functional remote control: nice feel, full functions, easy operations, support on off with remote
control

129 $ in Yuan :

[Chinese]RBD-P movies (Real Blu-ray Disc - BD in DVD double layer)

...
In September 2008, RBD organizations to disclose and publish the results of its latest image compression, the effect is very striking, in order to only use the original BD data 1 / 5 to 1 / 4 of the data capacity of the case, RBD get 1920 X 1080 ( that is 1080P) resolution of static and dynamic imaging results and quality have been infinitely closer to the original data with the BD...

tehran_boy
29-10-2009, 10:39
سلام به همگی خسته نباشید من میخوام یه DVP Philips بخرم شنیدم که از نظر ساپورت پسوند ها و زیرنویس نشون دادن از بقیه کامل تره اگر بتونید اسم چند تا مدل خوبش رو با قیمت بره من بزارید ممنون میشم البته نمیخوام از 100 بزنه بالا. اگر مارک بهتر از این هم سراغ دارین که خوبه آدم رو اذیت نمیکنه و تو این رنچ قیمت باشه به من بگید ممنون میشم. خلاصه کلام تا 100.000 تومان یه چیز خوب که من برم بخرم تشکر راستی میخوام به LCD وصلش کنم:20:

tehran_boy
29-10-2009, 16:41
سلام خسته نباشید من رفتم چند تا مدل DVP Philips دیدم. مدل های 5996 و 5986 و 5965 نداشتن. 2 تا مدل جدید داشتن اولی 3350K 75.000 و دومی 3360K 92.000 تومان قیمت هاشون هستن . اولی خروجی HDMI نداره ولی دومی داره به نظر شما من این دومی رو بگیرم خوبه یا ....

aron110
29-10-2009, 23:32
اگه ممکنه در مورد DVD پلیر های سامسونگ هم بگید
چون من باید سامسونگ بگیرم حتما
اگه ممکنه یه مدلش که بیشتر از 80 - 90 تومن نباشه رو معرفی کنید
ممنون
در ضمن کل تاپیک رو هم خوندم(تقریبا) ولی در مورد سامسونگ چیزی نبود

ghahremanimehdi
30-10-2009, 00:00
سلام خسته نباشید من رفتم چند تا مدل DVP Philips دیدم. مدل های 5996 و 5986 و 5965 نداشتن. 2 تا مدل جدید داشتن اولی 3350K 75.000 و دومی 3360K 92.000 تومان قیمت هاشون هستن . اولی خروجی HDMI نداره ولی دومی داره به نظر شما من این دومی رو بگیرم خوبه یا ....

اگر تلویزیونت پلاسما یا LCD هست ( یا اینکه در آینده ای نزدیک میخوای تلویزیون جدید بخری)
حتما پلیری بخر که خروجی HDMI داشته باشه. دومی عالیه.

ghahremanimehdi
30-10-2009, 00:02
اگه ممکنه در مورد DVD پلیر های سامسونگ هم بگید
چون من باید سامسونگ بگیرم حتما
اگه ممکنه یه مدلش که بیشتر از 80 - 90 تومن نباشه رو معرفی کنید
ممنون
در ضمن کل تاپیک رو هم خوندم(تقریبا) ولی در مورد سامسونگ چیزی نبود

با تمام ارزش و احترامی که برای سامسونگ قائلم ولی در این زمینه هیچ پلیر قابل رقابتی با فیلیپس یا پایونیر نداره.
ولی اگر خیلی اصرار داری که سامسونگ بخری بهتره بری بازار چون ممکنه مدل جدیدی آورده باشن ولی من آخرین اطلاعی که دارم 8800 جزو بهترین پلیرهای سامسونگ هست.

aron110
30-10-2009, 00:12
نظرتون در مورد این دستگاه چیه
HD-870

ghahremanimehdi
30-10-2009, 01:09
نظرتون در مورد این دستگاه چیه
HD-870

دستگاه خوبیه.اما
اشکالاتش :
1) USB نمیخوره
2)1080i هست و 1080p نیست.
3) ساپورت کدکهاش کامل نیست (WMV نمیخونه)
4)قیمتش همچین ارزون نیست (یعنی میشه با این قیمت به برندهای دیگه فکر کرد)

smallfrank
30-10-2009, 11:36
نمیشه برای این DVD Player ها اسپیکر جدا خرید.مثل سینمای خانگی؟

ghahremanimehdi
30-10-2009, 18:37
نمیشه برای این DVD Player ها اسپیکر جدا خرید.مثل سینمای خانگی؟

چرا . میشه

یکی از بهترین اسپیکرهاست. البته قیمتش رو بالا زده

عطارد
31-10-2009, 16:04
من ديروز سوالي كردم كه كسي جواب نداد
در مورد بهترين پخش و ضبط دي وي دي. اتفاقي اومدم توي اين بحث. ممنون مي شم اگر كسي راهنمائي كنه بهترين ضبط و پخش موجود در بازار چيه ( قيمت اصلا مهم نيست ). من دو يا سه سال پيش يك پاناسونيك مدل
DMR-ES 35 V از جمهوري خريدم كه پدرمو درآورده بس كه ERROR با ربط و بي ربط مي ده و مثلا بعد از 10 دقيقه ضبط يك برنامه يادش مياد ERROR بده. انقدر از پاناسونيك بدم اومده كه حاضر نيستم سراغ هيچ محصول تصويري اش برم.

ghahremanimehdi
31-10-2009, 18:47
من ديروز سوالي كردم كه كسي جواب نداد
در مورد بهترين پخش و ضبط دي وي دي. اتفاقي اومدم توي اين بحث. ممنون مي شم اگر كسي راهنمائي كنه بهترين ضبط و پخش موجود در بازار چيه ( قيمت اصلا مهم نيست ). من دو يا سه سال پيش يك پاناسونيك مدل
DMR-ES 35 V از جمهوري خريدم كه پدرمو درآورده بس كه ERROR با ربط و بي ربط مي ده و مثلا بعد از 10 دقيقه ضبط يك برنامه يادش مياد ERROR بده. انقدر از پاناسونيك بدم اومده كه حاضر نيستم سراغ هيچ محصول تصويري اش برم.

من شنیدم پاناسونیک پلاسمای خوبی داره ولی بقیه محصولاتش ....
در مورد ریکودر میتونی روی همون فیلیپس حساب کنی.

عطارد
31-10-2009, 21:30
ممنون از جوابت . ميرم دنبالش.

masoud_fakhary
01-11-2009, 13:47
سلام اگه میشه ادرس این نمایندگی فیلیپسو به من بدیت یا تلفن مرسی
میخوام این مدلو بگیرم DVP5996K اگه مدل بالاتری اومده معرفی کنید البته زیاد رو به گرون نره

ghahremanimehdi
01-11-2009, 15:14
سلام اگه میشه ادرس این نمایندگی فیلیپسو به من بدیت یا تلفن مرسی
میخوام این مدلو بگیرم DVP5996K اگه مدل بالاتری اومده معرفی کنید البته زیاد رو به گرون نره

مدل جدیدتر هم اومده که دوستان در همین چند صفحه ی آخر معرفی کردن.
فروشگاه هم پاساژ شرکا (جمهوری نرسیده به پل حافظ)

afflatus
01-11-2009, 23:40
به نظر دوستان اين مارك با اين مشخصات و قيمت چظور هست!

دستگاه WD TV HD Media Player ساخت شرکت Western Digital آمریکا مشخصات :
1-ساپورت کلیه فرمت های فایل های صوتی و تصویری
2-دارای خروجی ها RCA,HDMI,SPDIF
3-دارای وردی USB2.0 و ساپورت کلیه فلش دیسک ها و پخش فایل های صوتی و تصویری
4-دارای 1 سال گارانتی معتبر سازگار
5-قابلیت اپگرید دستگاه از سایت

ملحقات همراه دستگاه:
1-دستگاه WD TV HD Media Player
2 - مبدل برق
3-کنترل+باطری
4-سی دی + راهنما
5-کابل RCA
قیمت به همراه کابل HDMI V1.3

150000 تومن می باشد

ata_webmaker
02-11-2009, 10:43
اگر مارکه کابلش معروف باشه خوبه

ghahremanimehdi
02-11-2009, 11:50

ملحقات همراه دستگاه:
2 - مبدل برق
3-کنترل+باطری
4-سی دی + راهنما
5-کابل RCA

150000 تومن می باشد

دستگاه خوبیه
این دستگاه دیسک خور نیست و فقط USB داره.

smallfrank
03-11-2009, 22:46
سلام
میشه یه DVD player خوب معرفی کنید که:
1_همه فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت کنه
2_ساپورت USB 2.0
3_تو بازار هم به فراوانی یافت بشه.
قیمت هم تا 100.000
ممنون از همه دوستان

ghahremanimehdi
03-11-2009, 23:57
سلام
میشه یه DVD player خوب معرفی کنید که:
1_همه فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت کنه
2_ساپورت USB 2.0
3_تو بازار هم به فراوانی یافت بشه.
قیمت هم تا 100.000
ممنون از همه دوستان

این دو پست رو مطالعه کن :

GiggleClub
04-11-2009, 07:39
به نظرتون درکنار WDtv چه DVDplayerی آدم بگیره خوبه؟
یه چیز ساده که USBهم نخوره
قیمتش ارزون باشه
ترجیحن philips باشه و راحت گیر بیاد

SuffEr
04-11-2009, 09:10

ملحقات همراه دستگاه:
2 - مبدل برق
3-کنترل+باطری
4-سی دی + راهنما
5-کابل RCA

150000 تومن می باشد

من يه سوال دارم .
وقتي با 120 تومن همچين مدلي وجود داره :

واسه چي 150 تومن هزينه كنيم بريم اون wd player رو بگيريم كه ديسك هم نميخوره ؟

ghahremanimehdi
04-11-2009, 11:50
من يه سوال دارم .
وقتي با 120 تومن همچين مدلي وجود داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواسه چي 150 تومن هزينه كنيم بريم اون wd player رو بگيريم كه ديسك هم نميخوره ؟

Wd Player دو ویژگی مهم داره که پلیرهای دیسک خور ندارند :
1) ساپورت کامل از کدکها (که مهمترینش H.264 و AVC هست که فیلمهای HD معمولا با این دو کدک ریپ میشن)
2) پلیرهای دیسک خور معمولا رزلوشن بالاتر از 720*576 رو ساپورت نمیکنند.
در ضمن Wd الان ارزونتر شده و با 120 تومن هم میتونید پیدا کنید.

smallfrank
04-11-2009, 11:52
این مدلهای فیلیپس تو بازار گیر میاد:
5965
5996
3360
کدوم یکی بهتره؟

SuffEr
04-11-2009, 12:04
Wd Player دو ویژگی مهم داره که پلیرهای دیسک خور ندارند :
1) ساپورت کامل از کدکها (که مهمترینش H.264 و AVC هست که فیلمهای HD معمولا با این دو کدک ریپ میشن)
2) پلیرهای دیسک خور معمولا رزلوشن بالاتر از 720*576 رو ساپورت نمیکنند.
در ضمن Wd الان ارزونتر شده و با 120 تومن هم میتونید پیدا کنید.

ممنون . ضمنا يه سوال ديگه خصوصي فرستادم خدمتت .

smallfrank
04-11-2009, 16:55
5965
5996
3360
کدوم یکی بهتره؟

ghahremanimehdi
04-11-2009, 21:18
5965
5996
3360
کدوم یکی بهتره؟

3360 جدیدتره و در بازار موجوده ولی اون دوتا اولی قدیمیترند و در بازار کم گیر میاد.

smallfrank
05-11-2009, 13:26
جدیدتره و در بازار موجوده ولی اون دوتا اولی قدیمیترند و در بازار کم گیر میاد.

ممنون دوست عزیز
میشه اسپیکرهای یه ضبط دیگه رو به این 3360 وصل کرد؟
Full HD هم ساپورت میکنه؟
ممنون

ghahremanimehdi
05-11-2009, 17:07
ممنون دوست عزیز
میشه اسپیکرهای یه ضبط دیگه رو به این 3360 وصل کرد؟
Full HD هم ساپورت میکنه؟
ممنون

اگر منظورتون از فول اچ دی ، Upscaling 1080p هستش ، بله ساپورت میکنه .
بله اسپیکرهای ضبط رو میتونید بهش وصل کنید.(اگر ضبطتون ورودی Aux داشته باشه که اغلب دارند)

aron110
05-11-2009, 17:29
یه سوال در مورد 3360
میشه به این دستگاه speaker microlab که برای کامپیوتره، رو نصب کرد
یه چیز دیگه : خروجی HDMI هم داره یا نه
اگه نداره چی باید بگیرم که HDMI داشته باشه
البته هرچی ارزونتر بهتر
ممنون

ghahremanimehdi
05-11-2009, 19:21
یه سوال در مورد 3360
میشه به این دستگاه speaker microlab که برای کامپیوتره، رو نصب کرد
ی

بله میشه.

ی
یه چیز دیگه : خروجی HDMI هم داره یا نه

بله داره.

smallfrank
05-11-2009, 20:53
اگر منظورتون از فول اچ دی ، Upscaling 1080p هستش ، بله ساپورت میکنه .

نه
یعنی اگه تو 3360 یه فیلم HD گزاشتم میخونتش؟

ghahremanimehdi
05-11-2009, 21:23
نه
یعنی اگه تو 3360 یه فیلم HD گزاشتم میخونتش؟

خیر. رزلوشن های بالاتر از 720*576 قابل اجرا نیست.

smallfrank
05-11-2009, 22:43
پس برای دیدن فیلم HD هیچ راهی به جز خرید WD Player نیست؟:41:

ghahremanimehdi
06-11-2009, 06:10
پس برای دیدن فیلم HD هیچ راهی به جز خرید WD Player نیست؟:41:

دقیقا همینطوره.

masoud_fakhary
11-11-2009, 09:40
اگر مطمئنی که DVD سالم هست احتمالا دستگاه مشکل پیدا کرده و باید بفرستی گارانتی اگر دستگاه گارانتی داره به هیچ وجه دست تعمیرکارهای متفرقه نده.

:41: ! من به این مشکل برنخوردم. برای چی با ورژن پایین Downgrade کردی؟
در فرومهای خارجی درباره ی مشکلت سرچ کن شاید به نتیجه برسی.

یاسلام اگه میشه راهنمایی کنید که من کدوم فایل ابدیتو بگیرم من الان دی وی دی پلیر dvp5996k خریدم ولی جلوش از 94-51-96-93 ننوشته میخواستم پیرسم از کجا باید بفههمم مدل دقیق دستگام چی هستش مرسی

3soote
20-11-2009, 00:36
سلام
من امروز رفتم و يك دستگاه فيليپس مدل dvp3360 به قيمت 87 تومان بالاخره خريدم
قبل از خريد كلي مطالب و نظرات دوستان رو خواندم
حالا سوالي دارم اينكه اين دستگاه واقعا دستگاه خوبي هست؟ چه از نظر كيفيت و كارائي؟ و چه از نظر رقابتي با دستگاههاي ارزان بازار مثل برندهاي lg و سامسونگ يا sunny
و سوال دوم اينكه من با فلش مموري فيلم نگاه كردم اما فرمت srt فارسي را ساپورت نكرد و كاركتر ميزنه؟ مگر دوستان نگفته بودند اين دستگاه فارسي ساپورت ميكنه؟ شايدم من اشتباه مي كنم
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد

ghahremanimehdi
20-11-2009, 01:15
یاسلام اگه میشه راهنمایی کنید که من کدوم فایل ابدیتو بگیرم من الان دی وی دی پلیر dvp5996k خریدم ولی جلوش از 94-51-96-93 ننوشته میخواستم پیرسم از کجا باید بفههمم مدل دقیق دستگام چی هستش مرسی

پشت دفترچه ی راهنما یک برچسب زده که مدل کامل رو نوشته . به هر حال احتمال خیلی زیاد دستگاه شما هم 98 هست.
از اینجا دانلود کن :

ghahremanimehdi
20-11-2009, 01:25
سلام
قبل از خريد كلي مطالب و نظرات دوستان رو خواندم
حالا سوالي دارم اينكه اين دستگاه واقعا دستگاه خوبي هست؟ چه از نظر كيفيت و كارائي؟ و چه از نظر رقابتي با دستگاههاي ارزان بازار مثل برندهاي lg و سامسونگ يا sunny
و سوال دوم اينكه من با فلش مموري فيلم نگاه كردم اما فرمت srt فارسي را ساپورت نكرد و كاركتر ميزنه؟ مگر دوستان نگفته بودند اين دستگاه فارسي ساپورت ميكنه؟ شايدم من اشتباه مي كنم
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد

دستگاه بسیار خوبیست و از بقیه ی برندها بهتره (شک نکن)
من که چندین بار در تاپیک گفتم که هیچ دستگاهی زیرنویس فارسی SRT نمیخونه.
در هرحال به راحتی میتونی زیرنویس رو به Sub/Idx تبدیل کنی (30 ثانیه هم طول نمیکشه) و بعد بریزی کنار فیلم .

Masoud.Neshat
21-11-2009, 00:09
منکه میگم Denon DVD-A1UDCI بخرین هم کاراییش فوق تصوره هم قیمتش مناسبه فقط 4 میلیون تومنه :31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3soote
21-11-2009, 12:10
دستگاه بسیار خوبیست و از بقیه ی برندها بهتره (شک نکن)
من که چندین بار در تاپیک گفتم که هیچ دستگاهی زیرنویس فارسی SRT نمیخونه.
در هرحال به راحتی میتونی زیرنویس رو به Sub/Idx تبدیل کنی (30 ثانیه هم طول نمیکشه) و بعد بریزی کنار فیلم .

ممنون از راهنمائي شما
بله من پست هاي قديم شما رو مطالعه كردم و الان رفتم برنامه SubtitleCreator را دانلود كردم . فقط دو تا سوال :
1- من ديشب يك فيلم را كه دو فايل زير نويس يكي با پسوند srt و يكي با پسوند idx بود رو ريختم روي فلش ببينم . البته من اين فيمل ور روي كامپيوتر ميديدم و اين زير نويس رو دانلود كرده بودم تبديل نكرده بودم گفتم اين چون فرمت زير نويسش اينطوري هست تست كنم . اما فيلم پس از چند دقيقه اجرا دستگاه خاموش شد . آيا فيلم من مشكل داشته يا زير نويس ؟

حالا الان برنامه SubtitleCreator رو گرفتم تا با اين تست كنم . در save روي گزينه ُSave Vobsub as كليك كردم و فايل رو بصورت VobSub.idx ذخيره ميكنه كه در انتها زبان هم ميپرسه و من fa persian رو انتخاب كردم و در آخر دو تا فايل با پسوند idx , sub ميده

آيا روش كارم دست بوده؟

aron110
21-11-2009, 15:01
سلام

دوست عزیز مبارک باشه
منم میخوام از این دستگاه بخرم
میشه بگی گارانتیش چیه و اینکه تو کارتنش چی باید باشه؟
کابل HDMI هم داره دیگه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

ghahremanimehdi
21-11-2009, 15:32
ممنون از راهنمائي شما
بله من پست هاي قديم شما رو مطالعه كردم و الان رفتم برنامه SubtitleCreator را دانلود كردم . فقط دو تا سوال :
1- من ديشب يك فيلم را كه دو فايل زير نويس يكي با پسوند srt و يكي با پسوند idx بود رو ريختم روي فلش ببينم . البته من اين فيمل ور روي كامپيوتر ميديدم و اين زير نويس رو دانلود كرده بودم تبديل نكرده بودم گفتم اين چون فرمت زير نويسش اينطوري هست تست كنم . اما فيلم پس از چند دقيقه اجرا دستگاه خاموش شد . آيا فيلم من مشكل داشته يا زير نويس ؟

حالا الان برنامه SubtitleCreator رو گرفتم تا با اين تست كنم . در save روي گزينه ُSave Vobsub as كليك كردم و فايل رو بصورت VobSub.idx ذخيره ميكنه كه در انتها زبان هم ميپرسه و من fa persian رو انتخاب كردم و در آخر دو تا فايل با پسوند idx , sub ميده

آيا روش كارم دست بوده؟

بله بهترین روش تبدیل زیرنویس srt به sub/idx استفاده از نرم افزار SubtitleCreator است. و همون روشی که خودتون گفتید صحیحه.شما دو فایل زیرنویسی که نرم افزار ایجاد میکنه (sub و idx) رو با فیلم همنام میکیند و کنار فیلم کپی میکنید. بعد در دستگاه قابل اجراست.

3soote
22-11-2009, 14:01
دوست عزیز مبارک باشه
منم میخوام از این دستگاه بخرم
میشه بگی گارانتیش چیه و اینکه تو کارتنش چی باید باشه؟
کابل HDMI هم داره دیگه ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنی

ممنون دوست من
والا گارانتيش كه زده پارس الرمس فكر كنم
تاريخ گارانتي اش هم تا 10 دسامبر 2010 هست
تو كارتن هم فقط خود دستگاه ، كابل تصوير ، كنترل ، دفترچه و باتري همين بود
خير كابل hdmi در بسته نبود كه گمان مي كنم اين كابل به قيمت 12000 تومان باشه و بايد جداگانه خريداري بشه
راستي قيمت فروشنده 95 تومان بود كه با تخفيف مي گفت 92 و من با چك و چونه و اينا 87 دادم