ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

davood-d
11-11-2010, 17:53
سلام (کمک فوری)
دوستان کسی اطلاع داره که می شه بلوری code B یعنی مال اروپا رو کاری کرد که بتونه کد سایر مناطق رو هم بخونه؟؟؟ خواهشا هر کسی اطلاع داره کمک کنه
سپاس

دنون باشه ميتونم كمك كنم؟

Artam01
11-11-2010, 18:01
منظورت بلوری پلیر هست؟
چه مدلی؟ در بعضی پلیرها اگر یک سری کد رو اگه بزنید رجیون باز میشود.

sound.vision
12-11-2010, 02:26
دنون باشه ميتونم كمك كنم؟

منظورت بلوری پلیر هست؟
چه مدلی؟ در بعضی پلیرها اگر یک سری کد رو اگه بزنید رجیون باز میشود.

Philips BDP7500B2

Artam01
12-11-2010, 12:04
بلوری خریدی؟ :46:

این کارو انجام بده ببین جواب میده:
تو دستگاه دیسک نباشه بعد دکمه Home رو روی کنترل فشار بده بعد این دکمه ها رو به ترتیب بزن 1389310

sound.vision
12-11-2010, 18:07
بلوری خریدی؟ :46:

این کارو انجام بده ببین جواب میده:
تو دستگاه دیسک نباشه بعد دکمه Home رو روی کنترل فشار بده بعد این دکمه ها رو به ترتیب بزن 1389310

نزدیکه بخرم فقط اگه اون ورژنی رو که می خوام داشته باشن مظافا اینکه قیمت ها به شدت متغیر و بالا و پایین است! یه جا 390 هزار تومن یه جا هم 360 تومن! 30 هزار تومن اختلاف قیمت... من خودم رویوهای این دستگاه رو خوندم... ظاهرا که دستگاه خوبیه و خیلی ها ازش تعریف کردن حالا اگه دوستان هم اینجا نظری دارن خوشحال می شم بدونم... BDP7500/B2

مجید4
12-11-2010, 21:47
سلام
اگه ممکنه خیلی فوری جواب منو بدید .من dvd recorder PHILIPS میخوام .دوستی تا چند روز دیگه بانه میخاد بره .مدل باحالی که میدونید رو بگید.هارد داخلی هم اگه داشت چه بهتر
قربونتون

davood-d
13-11-2010, 00:18
سلام
اگه ممکنه خیلی فوری جواب منو بدید .من dvd recorder PHILIPS میخوام .دوستی تا چند روز دیگه بانه میخاد بره .مدل باحالی که میدونید رو بگید.هارد داخلی هم اگه داشت چه بهتر
قربونتون

فيليپس من شنيدم هنگ ميكنه.
پايونر و سوني مطرح هستند.
ال جي هم خيلي خوبه.

adeeb
13-11-2010, 16:24
سلام دوستان:
من یه dvd player میخوام برای مادرم که در زمانهای بیکاری بتونه فیلم و سریالهایی که دانلود میکنم را روی فلش و یا بصورت dvd ببینه
پسوند اکثر فیلمهای من:
avi-- wmv --mkv-- و خود dvd , cd های رسانه دنیای هنر
ممنون میشم منو برای خرید یک دستگاه که قیمتش هم مناسب باشه و کار کردن برای ادم مبتدی راحت باشه معرفی کنید
یا علی- ادیب

sound.vision
13-11-2010, 17:58
سلام دوستان:
من یه dvd player میخوام برای مادرم که در زمانهای بیکاری بتونه فیلم و سریالهایی که دانلود میکنم را روی فلش و یا بصورت dvd ببینه
پسوند اکثر فیلمهای من:
ممنون میشم منو برای خرید یک دستگاه که قیمتش هم مناسب باشه و کار کردن برای ادم مبتدی راحت باشه معرفی کنید
یا علی- ادیب

ادیب جان اگه صفحات قبلی این تاپیک رو بخونی جوابت رو پیدا می کنی... اما فقط جهت یادآوری می گم که هیچ دستگاه DVD Player وجود نداره (یا من ندیدم) که بتونه MKV پخش کنه اونم از USB پخش کنه!!! فرمت های مثل Divx و WMV و... هم اگه رزولیشن بالایی نداشته باشن معمولا می شه از رو USB پخش کرد. در مورد دستگاه هم می تونی تو مشخصاتش به این گزینه توجه کنی که آیا User Friendly هست یا نه اگه باشه معمولا کاربری ساده تری دارند.

sise
14-11-2010, 16:33
سلام دوستان.
یک dvd player میخوام بخرم با این خصوصیات
1- تا میتونه زیرنویس ساپورت کنه.
2- فلش بخوره

البته میدونم که اکثرشون این فابلیتها را دارن اما کدوم بهترینه.
ممنون

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

ادیب جان اگه صفحات قبلی این تاپیک رو بخونی جوابت رو پیدا می کنی... اما فقط جهت یادآوری می گم که هیچ دستگاه DVD Player وجود نداره (یا من ندیدم) که بتونه MKV پخش کنه اونم از USB پخش کنه!!! فرمت های مثل Divx و WMV و... هم اگه رزولیشن بالایی نداشته باشن معمولا می شه از رو USB پخش کرد. در مورد دستگاه هم می تونی تو مشخصاتش به این گزینه توجه کنی که آیا User Friendly هست یا نه اگه باشه معمولا کاربری ساده تری دارند.

چند هفته پیش تو یه فروشگاه رسمی سامسونگ دیدم که mkv را ساپورت میکرد. البته حدود 300000 هزار به بالا بود. صبر میکنیم ارزونتر بشه بخریم!

sound.vision
14-11-2010, 17:07
سلام دوستان.
یک dvd player میخوام بخرم با این خصوصیات
1- تا میتونه زیرنویس ساپورت کنه.
2- فلش بخوره

البته میدونم که اکثرشون این فابلیتها را دارن اما کدوم بهترینه.
ممنون

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

چند هفته پیش تو یه فروشگاه رسمی سامسونگ دیدم که mkv را ساپورت میکرد. البته حدود 300000 هزار به بالا بود. صبر میکنیم ارزونتر بشه بخریم!

واقعا؟!؟! دی وی دی پلیر بود که MKV ساپورت می کرد؟؟؟؟ این دستگاهی که شما دیدی یحتمل بلوری پلیر بوده... که اگر هم بلوری بوده باشه پخش MKV از طریق USB کار خارق العاده نیست... اگه زحمتی نیست مدل دستگاه رو بنویس.

sise
14-11-2010, 23:33
واقعا؟!؟! دی وی دی پلیر بود که MKV ساپورت می کرد؟؟؟؟ این دستگاهی که شما دیدی یحتمل بلوری پلیر بوده... که اگر هم بلوری بوده باشه پخش MKV از طریق USB کار خارق العاده نیست... اگه زحمتی نیست مدل دستگاه رو بنویس.

درسته. بلوری پلیر بود. یه سوال؟ چرا اگه دستگاه بتونه بلوری ساپورت کنه میتونه mkv را هم ساپورت کنه؟ البته اگه سوالم درست باشه؟

sound.vision
15-11-2010, 00:22
درسته. بلوری پلیر بود. یه سوال؟ چرا اگه دستگاه بتونه بلوری ساپورت کنه میتونه mkv را هم ساپورت کنه؟ البته اگه سوالم درست باشه؟

MKV از فرمت های رایج روی دستگاه بلوری هست مثل Divx HD که رزولیشن بالایی داره و فقط بلوری ها پردازندشون اینقدر قوی هست که بتونن فایل های ویدیویی با تفکیک بالا رو پخش کنن. شما اگه چنین فرمت هایی مدنظرت هست بهتره بری سراغ بلوری اونم نه هر دستگاهی باید دنبال انواع قدر بلوری باشی.

adeeb
15-11-2010, 20:06
سلام دوستان:
پسوند اکثر فیلمهای من:
یا علی- ادیب

سلام دوستان:
به نظر شما از نظر کیفیت ، و برای ÷سوند های فوق بجز mkv برم sunnyo 2020 بخرم یا marshal بخرم هر دوی اینها پسوند avi رو پخش میکنن و قیمت اونها هم 45000 تومنه در همین رنج قیمتی دستگاه بهتری رو پیشنهاد میکنید یا از این دو کدومشون رو بخرم
یا علی- ادیب

shayan_p30
15-11-2010, 21:17
سلام
ميخواستم بپرسم اين Philips DVP3360K انتخاب خوبي هست؟
حدوداي همين 80-90 تومن چيز بهتري پيدا ميشه؟
كه سايز تصوير بزرگتر و فرمتاي ويدويي بيشتري پشتيباني كنه؟
كيفيت پخش صدا و تصويرش بهتر باشه؟ كلا تو همين قيمتا چيز بدرد بخور ديگه اي پيدا ميشه؟!:20:
ممنون :10:

dara_az
16-11-2010, 07:41
سلام
ميخواستم بپرسم اين Philips DVP3360K انتخاب خوبي هست؟
حدوداي همين 80-90 تومن چيز بهتري پيدا ميشه؟
كه سايز تصوير بزرگتر و فرمتاي ويدويي بيشتري پشتيباني كنه؟
كيفيت پخش صدا و تصويرش بهتر باشه؟ كلا تو همين قيمتا چيز بدرد بخور ديگه اي پيدا ميشه؟!:20:
ممنون :10:
تو این رنج قیمت میتونی اینارو بگیری

Pioneer 220 و Pioneer 420
sony DVP-NS718‎
JVC XV - N682
JVC XV-N680
Toshiba SD-790‎

همشونم از نظر عملکرد و کارایی تو یک محدوده هستند . حالا ممکنه یکی یکم (خیلی کم) تصویرش بهتر باشه اونیکی یکم صداش بهتر باشه یکی منو هاش قشنگتر باشه و .....
دیگه اینجا بحث سلیقه و علاقه به برند مطرح میشه . مثلا یکی ممکنه سونی دوست داشته باشه یکی پایونیر

Nikonian
16-11-2010, 18:29
سلام به تمام دوستان

من اکثر این صفحات خرید دی وی دی رو خومدم و یه سوالی برام پیش اومده : 3350 با 3360 فیلیپس چه تفاوت مهمی دارند که تقریبا 20.000 تفاوت قیمت دارند ؟

Nikonian
18-11-2010, 15:19
سلام به تمام دوستان

من اکثر این صفحات خرید دی وی دی رو خومدم و یه سوالی برام پیش اومده : 3350 با 3360 فیلیپس چه تفاوت مهمی دارند که تقریبا 20.000 تفاوت قیمت دارند ؟

آقایون کسی راهنمایی نمیکنه ؟

davood-d
18-11-2010, 18:44
آقایون کسی راهنمایی نمیکنه ؟

سلام
من هم اطلاعي ندارم! فقط به احترام سوال شما
ميتوني در سايت هاي فروش مقايسه كني ببيني چه تفاوتي دارن

sound.vision
19-11-2010, 11:44
سلام به تمام دوستان

سلام عزیز
دقیقا یادم نبود که تفاوتشون چیه برای همین یه نگاهی به مشخصات هر دو انداختم... (اگه ورژن ها رو درست نگاه کرده باشم) 3350 Ultra Divx پشتیبانی نمی کنه و فقط تا ورژن 6 رو ساپورت می کنه همچنین ظاهرا خروجی HDMI نداره و غیر از خروجی آنالوگ تصویر یه خروجی اسکارت داره اما 3360 هم HDMI داره و هم اینکه Ultra Divx رو ساپورت می کنه.

Artam01
19-11-2010, 23:45
رفقا این مشخصات خوبه برای یه DVD Player که بشه باهاش موزیک هم گوش داد؟
Video S/N: More than 65dB
Audio S/N: 115 dB
Dynamic Range CD: 100dB

sound.vision
19-11-2010, 23:58
رفقا این مشخصات خوبه برای یه DVD Player که بشه باهاش موزیک هم گوش داد؟
Video S/N: More than 65dB
Audio S/N: 115 dB
Dynamic Range CD: 100dB

اولشی مثل سایر دستگاه هاست اما 2 تای آخری خوبه.... به مشخصات دیگه هم توجه کن مثل ضریب شکستگی و 24 بیت بودن البته آمپ قوی خیلی از مشکلات صدا رو تا حدی حل می کنه به شرطی که از پلیر نخوای به عنوان دستگاه آنالوگ صدا استفاده کنی و فقط یه کد خون و فرستنده صفر و یک به امپ باشه اون وقت دیگه کیفیت صدا تا حد زیادی به امپ مربوطه تا پلیر.

Artam01
20-11-2010, 09:55
منظورت اینه که با کابل دیجیتال وصل بشود؟
که فقط کد خوان باشد.

sound.vision
20-11-2010, 12:12
منظورت اینه که با کابل دیجیتال وصل بشود؟
که فقط کد خوان باشد.

بله... اینجوری امپ کار تبدیل صفر و یک رو به صدای آنالوگ انجام می د ه . در این مورد می تونی با دوستانی که تو این زمینه اطلاعات بیشتری دارند مشورت کنی تا از نتیجه کار مطمئن بشی.

Artam01
20-11-2010, 14:44
پس اگه سورس دیجیتال باشه فرقی نمیکنه که بیت ریتش 16 باشه و یا 24؟
یعنی شما اگه یه دی وی دی سونی با بیت 16 و یا یک دی وی دی دنون با بیت بیشتر رو با یک کابل دیجیتال مثل کابل HDMI به یک آمپ دیجیتال وصل کنی فرقی در کیفیت صدا ندارد.

yushita
20-11-2010, 15:51
سلام کسی می تونه به من بگه که بلوری پلیر سامسونگ مدل BD-C5500 پسوند های MKV رو به همراه زیرنویس فارسی SRT می خونه یا نه و اینکه هارد اکسترنال رو ساپورت می کنه ؟

با تشکر

yushita
20-11-2010, 15:53
سلام
این مدل هارد اکسرنال رو ساپورت می کنه ؟
فایل های MKV رو با زیرنویس فارسی SRT پخش میکنه ؟

soosmar_asl
20-11-2010, 16:09
من که سامسونگ گرفتم تا حالا ازش بد ندیدم . کیفیت خوبی تو پخش داره و ضعیف هم نیست که با یه خش کوچیک بیخیال دیسک بشه ! امکانات خوبی هم داره .

منم سامسونگ دارم ازش خیلی رازیم:20:

sound.vision
20-11-2010, 16:38
پس اگه سورس دیجیتال باشه فرقی نمیکنه که بیت ریتش 16 باشه و یا 24؟
یعنی شما اگه یه دی وی دی سونی با بیت 16 و یا یک دی وی دی دنون با بیت بیشتر رو با یک کابل دیجیتال مثل کابل HDMI به یک آمپ دیجیتال وصل کنی فرقی در کیفیت صدا ندارد.

فکر کنم بدونم داری به چه مدل دی وی دی پلیری فکر می کنی!!! (یحتمل سونی) واقعیتش در مورد اینکه بیت ریت در صدای دیجیتال هم موثر هست یا نمی تونم راهنمایی کنم چون خودم هم دقیق مطمئن نیستم بنابراین نمی خوام راهنمایی اشتباه کرده باشم ... ولی در هر صورت من 24 بیت رو ترجیح می دم به 16 چون وقتی یه کمپانی به جزئیات مهمی مثل بیت بی توجهی می کنه (شاید هم علتی داره که من ندونم) احتمال داره جزئیات دیگه ای رو هم از قلم بندازه که ما ازش بی خبر باشیم.

hdavoodh
20-11-2010, 20:41
درود
یه دی وی دی پلیر می‌خواستم up scaling خوب و خروجی‌ اپتیکال داشته باشه HDMI هم داشته باشه
pioneer ۴۲۰ انتخاب کرده بودم که خروجی‌ اپتیکال نداره
توشیبا XDE 600 نظر خودمه دوستان راهنمایی کنن

sound.vision
20-11-2010, 22:03
درود
یه دی وی دی پلیر می‌خواستم up scaling خوب و خروجی‌ اپتیکال داشته باشه HDMI هم داشته باشه

در مورد هر دوی این دستگاه ها قبلا مفصلا توضیح داده شده می تونید به صفحات قبل تاپیک مراجعه کنید اما هر دوی این دستگاه ها دستگاه های خوبی هستن و امتحان خودشون رو پس دادن مضافا اینکه 420 پایونیر شناخته شده تر هست و می گن Up Scaling خوبی داره در نهایت انتخاب با شماست.

hdavoodh
20-11-2010, 22:41
در رابطه با ۴۲۰ مطلب هست ولی‌XDE 600 سرچ کردم چیزی نبود . چون تمام لوازم جانبی من پورت اپتیکال دارن-اسپیکر --تلویزیون-دکدر دیجیتال
۴۲۰ از لیستم خارج شد ( ۶۱۰ پایونیر اپتیکال داره که گیر نمیاد) یعنی‌ ممکنه اون توشیبا آپ اسکلینگش به پایونیر نرسه رویو‌های خوبی‌ ازش هست!!

خلاصه نشد ما با خیال راحت بریم یه چیز کامل بخریم دیگه پرت اپتیکال چیه‌ که نذاشته این پایونیر؟؟؟!!!

از مدلای فیلیپس که با شرایط من بخونه چیزی هست؟

Artam01
20-11-2010, 22:46
فکر کنم بدونم داری به چه مدل دی وی دی پلیری فکر می کنی!!! (یحتمل سونی) واقعیتش در مورد اینکه بیت ریت در صدای دیجیتال هم موثر هست یا نمی تونم راهنمایی کنم چون خودم هم دقیق مطمئن نیستم بنابراین نمی خوام راهنمایی اشتباه کرده باشم ... ولی در هر صورت من 24 بیت رو ترجیح می دم به 16 چون وقتی یه کمپانی به جزئیات مهمی مثل بیت بی توجهی می کنه (شاید هم علتی داره که من ندونم) احتمال داره جزئیات دیگه ای رو هم از قلم بندازه که ما ازش بی خبر باشیم.

امیدوارم دوستان حرفه ای راهنمایی کنند، من یه جوریایی به یه سورس دیجیتال ارزون فکر می کردم.

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

درود

این توشیبا مدل خوبی هست، منتها تو بازار که من ندیدم، میشه بگی شما کجا دیدید؟
من رویو هاشو خوندم، توشیبا از پردازنده ی HD-DVD در این مدل سود برده است.

hdavoodh
20-11-2010, 23:10
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ---------

این توشیبا مدل خوبی هست، منتها تو بازار که من ندیدم، میشه بگی شما کجا دیدید؟
من رویو هاشو خوندم، توشیبا از پردازنده ی HD-DVD در این مدل سود برده است.[/QUOTE]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Artam01
20-11-2010, 23:31
راستش من ترجیح میدم از بازار خرید کنم تا اینترنت، تا حالا تجربه ی خرید اینترنتی نداشتم.

davood-d
21-11-2010, 04:07
سلام من با اجازه دوستان در مورد اين دي وي دي هاي XDE توشيبا يه مشورت با استاد برزين كردم! كامنت گذاشتم و ايشون محبت كردند جواب جالبي دادند كه گفتم به شما دوستان هم بگم. اصل كامنت در اين پست است.

.................................................. .................................................. .....................
سلام
شما همیشه سوالات خوبی می پرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب من از قبلا با این داستان جدید جناب توشیبا آشنا بودم تا حدودی, الان هم يه تحقيق كوچولو كردم.
چيپ XDE در اصل سه كار انجام ميده
تصوير با لبه هاي صاف تر , يعني اون كنگره كنگره هارو در لبه تصوير تا حدودي كم ميكنه.
رنگ هاي طبيعي تر با اشباع كمتر
عمق سياه بيشتر در نتيجه كنتراست بيشتر

اين سه اصل توشيبا اعلام كرده پليرهاي مجهز به چيپ XDE بهبود ميده!
به دو تصوير زير توجه كن اين چيپ XDE در مدل بالاي پلير توشيبا با رنگ قرمز مشخص كردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما داستان استفاده از پردازشگر HD-DVD ها
پليرهاي HD-DVD به سخت افزار بسيار قدرتمندي مجهز بودند به دليل ضعف هاي كه HD-DVD در حجم بيت ريت در مقابل بلوري داشت! و براي جبران اين ضعف ها بايد از پردازِِِِِِِِشگرهاي جبراني و رم بافرهاي با حجم بالا استفاده ميشد تا بشه صدا و تصاوير وضوع كامل داشت.
به دو تصوير زير توجه كن مدار اصلي يك HD-DVD پلير توشيبا هست و مقايسه كن با دي وي دي پليرهاي جديد XDE

اين مدار بهبود تصاوير SD رو OPPO در دي وي دي پليرهاش به اوج رساند با VRS از شركت Anchor Bay Technology من متاسفانه نشد اين پلير تست كنم! اما از منابع قابل اعتماد خودم خواندم و شنيدم كه در حد پلير 2930 دنون اجرا داره!
به مدار VRS در تصوير زير توجه كن و مقايسه كن با چيپ XDE توشيبا. همينطور ساختار دو دستگاه.

چيپ اصلي هم كه توشيبا در پليرهاي XDE استفاده كرده براي شركت ZORAN هست كه كاملا معمولي.
اينجا بايد بهت بگم توشيبا يك كمپاني مادر و فوق العاده قابل احترامي هست. كتاب تاريخچه اين كمپاني رو اگر مطالعه كنيد متوجه ميشي چه كارهاي بزرگي در صنعت الكترونيك مخصوصا قطعه سازي انجام داده! پس به توشيبا احترام ميزاريم.

موفق باشي

dara_az
21-11-2010, 07:35
راستش من ترجیح میدم از بازار خرید کنم تا اینترنت، تا حالا تجربه ی خرید اینترنتی نداشتم.

من یک بار از چاره خرید کردم . 2تا تلفن یکی بیسیم یکی با سیم و یک هد ست خریدم و فرداش آورد تحویل داد . همشم آکبند بود. البته هنوز وقت نکردم تست کنم ! اما از نظر نو بودن و آکبند بودن و تاریخ های گارانتی مشکلی نداشت !

dara_az
21-11-2010, 09:10
سلام دوستان
من یک سری سوال در مورد بلوری پلیر داشتم . با توجه به اینکه بلوری پلیر های خونگی معمولا قیمتی حول حوش 300 تومن دارند ، همیشه این سوال برای من پیش اومده که آیا بهتر نیست با این پول یک PS3 خرید ؟ الان 120 گیگ حدودا 370 تومان میشه خرید . خوب اینجوری یک تیر و چند نشون هستش . هم DVD پلیر هست هم بلوری پلیر هم میشه به جای یک مدیا پلیر استفاده کرد و فیلم ها و موزیک هارو پخش کرد و هارد اکسترنال بهش وصل کرد( کاری که من تا قبل از خرید WD با همین PS3 انجام میدادم . البته ساپورت فرمتهاش به کاملی WD نیست ) حتی اگه MP3 ها و فیلمهاتون رو هم روی DVD آرشیو کرده باشید براتون پخش میکنه و هم میشه باهاش گیم بازی کرد و حتی Browser هم داره و میشه اینترنت هم رفت و خیلی کارای دیگه ! من چند باری هم باهاش بلوری دیدم و کیفیتش واقعا خوب بود . با توجه به اینکه هر چند وقت یک بار آپدیت هم براش میاد و در این آپدیت آخر قابلیت HDMI 1.4 و پخش بلوری 3D هم بهش اضافه شده . با این اوصاف کسی که میخواد یک بلوری پلیر بخره به نظر شما بهتر نیست با این پول یک PS3 بخره ؟ من کلا چون از بلوری خیلی سر در نمیارم آیا واقعا این بلوری پلیر PS3 فرقی داره از نظر کارایی و عملکرد با بلوری پلیر های موجود در بازار ؟؟؟ آخه من هرجوری فکر میکنم میبینم این خیلی به صرفه تر و کاربردی تر هستش !! حالا اگه دوستان اظلاعات و نظری دارند خوشحال میشم در اختیارمون بزارید

lord69
21-11-2010, 17:04
سلام دوستان
من یک سری سوال در مورد بلوری پلیر داشتم . با توجه به اینکه بلوری پلیر های خونگی معمولا قیمتی حول حوش 300 تومن دارند ، همیشه این سوال برای من پیش اومده که آیا بهتر نیست با این پول یک PS3 خرید ؟ الان 120 گیگ حدودا 370 تومان میشه خرید . خوب اینجوری یک تیر و چند نشون هستش . هم DVD پلیر هست هم بلوری پلیر هم میشه به جای یک مدیا پلیر استفاده کرد و فیلم ها و موزیک هارو پخش کرد و هارد اکسترنال بهش وصل کرد( کاری که من تا قبل از خرید WD با همین PS3 انجام میدادم . البته ساپورت فرمتهاش به کاملی WD نیست ) حتی اگه MP3 ها و فیلمهاتون رو هم روی DVD آرشیو کرده باشید براتون پخش میکنه و هم میشه باهاش گیم بازی کرد و حتی Browser هم داره و میشه اینترنت هم رفت و خیلی کارای دیگه ! من چند باری هم باهاش بلوری دیدم و کیفیتش واقعا خوب بود . با توجه به اینکه هر چند وقت یک بار آپدیت هم براش میاد و در این آپدیت آخر قابلیت HDMI 1.4 و پخش بلوری 3D هم بهش اضافه شده . با این اوصاف کسی که میخواد یک بلوری پلیر بخره به نظر شما بهتر نیست با این پول یک PS3 بخره ؟ من کلا چون از بلوری خیلی سر در نمیارم آیا واقعا این بلوری پلیر PS3 فرقی داره از نظر کارایی و عملکرد با بلوری پلیر های موجود در بازار ؟؟؟ آخه من هرجوری فکر میکنم میبینم این خیلی به صرفه تر و کاربردی تر هستش !! حالا اگه دوستان اظلاعات و نظری دارند خوشحال میشم در اختیارمون بزارید

کیفیت بلوری کلا خوب هست ولی پلیرها تصاویر متفاوتی رو میتونند از اون نشون بدند.مثلا در مورد ps3 در بلوری ها کیفیتش به میزان تقریبا ناچیزی از بعضی از پلیرهای جدید کمتر است (که البته شاید اصلا با چشم عادی قابل تشخیص نباشند.)
اما تفاوت عمده بلوری پلیرها درdvd upscaling هستش که در این زمینه بعضی پلیرها خیلی بهتر عمل میکنند.
البته تو ایران بهترین کار همون خرید ps3 است چون سایر پلیرها یا در اینجا پیدا نمیشوند یا قیمت هاشون زیاده.
اما در خارج از ایران به این شکل نیست.

lord69
21-11-2010, 23:39
بین pioneer 220 و pioneer 420 و philips 3360 کدوم از نظر upscaling بهتره؟
usb هم واسم مهم نیست چون دستگاه جدا واسش دارم.
نظرم بیشتر روی 3360 بود که دیدم گویا DTS رو decode نمیکنه.(البته خیلی هم مهم نیست).گویا pioneerها هم PAL و هم NTSC رو ساپورت میکنن و multi region هم میشن که به درد من میخوره؟
راستی فیلیپس هم میشه با -- یا روش دیگهای multi regionش کرد؟

davood-d
22-11-2010, 00:59
usb هم واسم مهم نیست چون دستگاه جدا واسش دارم.
نظرم بیشتر روی 3360 بود که دیدم گویا DTS رو decode نمیکنه.(البته خیلی هم مهم نیست).گویا pioneerها هم PAL و هم NTSC رو ساپورت میکنن و multi region هم میشن که به درد من میخوره؟

به نظرم پايونر بايد تصوير بهتري داشته باشه.
از نظر مولتي كد هم تو خود فروشگاه انجام ميدن و مشكلي نداره.
يك سوال چطور براي شما DTS اهميت نداره؟

dara_az
22-11-2010, 07:36
کیفیت بلوری کلا خوب هست ولی پلیرها تصاویر متفاوتی رو میتونند از اون نشون بدند.مثلا در مورد ps3 در بلوری ها کیفیتش به میزان تقریبا ناچیزی از بعضی از پلیرهای جدید کمتر است (که البته شاید اصلا با چشم عادی قابل تشخیص نباشند.)
اما تفاوت عمده بلوری پلیرها درdvd upscaling هستش که در این زمینه بعضی پلیرها خیلی بهتر عمل میکنند.
البته تو ایران بهترین کار همون خرید ps3 است چون سایر پلیرها یا در اینجا پیدا نمیشوند یا قیمت هاشون زیاده.
اما در خارج از ایران به این شکل نیست.

مرسی از جوابتون . اما به نظر من PS3 از نظر سخت افزاری و قدرت پردازنده ها باید خیلی قوی تر از بلوری پلیر ها باشه . من از بلوری پلیر ها اطلاعی ندارم خیلی . اما فکر میکنم تو تصویر تفاوتی نباید داشته باشند با PS3 . اما منم نظرم مثل شما هستش که به قول شما خرید PS3 خیلی به صرفه تر از خربد یک بلوری پلیر هستش . یک تیر و چند نشون هستش .

lord69
22-11-2010, 08:08
به نظرم پايونر بايد تصوير بهتري داشته باشه.
از نظر مولتي كد هم تو خود فروشگاه انجام ميدن و مشكلي نداره.
يك سوال چطور براي شما DTS اهميت نداره؟

اگه پلیر رو به آمپ وصل کنم فکر کنم مشکل DTS هم حل بشه.درسته؟
بین 220 و 420 فرق خاصی به چشم نمیخوره(جز در usbشون).همین طوره؟

مرسی از جوابتون . اما به نظر من PS3 از نظر سخت افزاری و قدرت پردازنده ها باید خیلی قوی تر از بلوری پلیر ها باشه . من از بلوری پلیر ها اطلاعی ندارم خیلی . اما فکر میکنم تو تصویر تفاوتی نباید داشته باشند با PS3 . اما منم نظرم مثل شما هستش که به قول شما خرید PS3 خیلی به صرفه تر از خربد یک بلوری پلیر هستش . یک تیر و چند نشون هستش .

پردازنده ps3 قوی تر به نظر میرسه ولی کارایی پلیر به عوامل مختلفی بستگی داره.
مثلا امسال پلیرهای زیادی بودن که سرعت load کردن بلوریشون خیلی سریع تر از ps3 بود.(که این یکی از ویژگی های مهم مقایسه در بلوری پلیرهاست.)

Artam01
22-11-2010, 10:13
باید صدا به صورت DTS برسه که به صورت واقعی داشته باشی و گرنه آمپ شبیه سازی میکنه به نظرم.

lord69
22-11-2010, 16:29
باید صدا به صورت DTS برسه که به صورت واقعی داشته باشی و گرنه آمپ شبیه سازی میکنه به نظرم.

اگه پلیر pass through بکنه مشکلی نیست.

Paymax
23-11-2010, 13:13
سلام من میخوام یه sony dvp-ns728 بخرم که فلاش مموری هم میخوره.
میخواستم بپرسم ازتون که این مدل با هارد اکسترنال هم سازگاری داره یا نه؟

یه سوال دیگه : dvp-ns728 با dvp-ns728h فرق داره؟

arash11
23-11-2010, 13:16
usb هم واسم مهم نیست چون دستگاه جدا واسش دارم.""

با درود به شما دوست عزیز
لطفا بگویید برای usb چه نوع دستگاه جدایی دارید؟
با سپاس

lord69
23-11-2010, 14:20
دستگاه خاصی نیست عزیز.
خود تلویزیون رو منظورم بود.

Artam01
23-11-2010, 16:47
سلام من میخوام یه sony dvp-ns728 بخرم که فلاش مموری هم میخوره.
میخواستم بپرسم ازتون که این مدل با هارد اکسترنال هم سازگاری داره یا نه؟

یه سوال دیگه : dvp-ns728 با dvp-ns728h فرق داره؟

اینطور که من خوندم در رویوهای خارجی، بعضی هاردها رو ساپورت میکنه بعضی ها رو نمیکنه، منتها میگن خیلی طول میکشد.

نه فرقی ندارن، منم یکی از همین می خوام بگیرم، کوچه پشتیمون آورده با قیمت خوب :46: یه کابل HDMI هم توش داره، منم تنبل! کی حال داره بره از خارج تهران پاشه بره جمهوری :27:.

azazaz
23-11-2010, 17:23
سلام من یه دی وی دی پلیر ایکس ویژن مدل XDVP-757 گرفتم متاسفانه با زیرنویس فارسی مشکل داره اپدیت هم توی نت پیدا نکردم برای حل این مشکل دوستان می تونند راهنمایی کنن من برای برادرم دی وی دی پلیر سامسونگ گرفتم درسته که با زیرنویس فارسی مشکل داره ولی با نرم افزار AVIAddXSubکه زیرنویس رو به فیلم می چسبونم بدون مشکل پخش میشه ولی توی ایکسویژن مشکل داره ممنون

Paymax
23-11-2010, 18:08
اینطور که من خوندم در رویوهای خارجی، بعضی هاردها رو ساپورت میکنه بعضی ها رو نمیکنه، منتها میگن خیلی طول میکشد.

نه فرقی ندارن، منم یکی از همین می خوام بگیرم، کوچه پشتیمون آورده با قیمت خوب :46: یه کابل HDMI هم توش داره، منم تنبل! کی حال داره بره از خارج تهران پاشه بره جمهوری :27:.

سلام
آره کابل HD هم داره نسبت به قیمتش چیز خیلی خوبیه.
راستی اونجا داری چند میگیری جمهوری چنده؟؟
ممنونم:20:

arash11
23-11-2010, 19:02
ا درود به همه دوستان
با مطالعه این تاپیک به یک سوال مشترک که در طول تاپیک بارها و بارها پرسیده شده است برمیخوریم.
اکثر دوستان بدنبال یک دی وی دی پلیر میگردند که در حدود 100-80 باشد و بهترین امکانات را
داشته باشد.ازقبیل
ساپورت عالی زیر نویس فارسی داشته باشد
اکثر فرمتها را پشتیبانی کند
یو اس بی خور باشد
سگ جان باشد
کابل hdmi داشته باشد.(عامیانه hd باشد)
این مشخصات در تمام درخواست دوستان مشترک بود(تقریبا)
حال دوستان حرفه ای که اطلاعات کاملی دارند زحمت بکشند و در ادامه این پست جند نمونه خوب را
معرفی کنند تا دوستان تازه کار و کسانی که اطلاعات کمی دارند و قصد خرید دارند بتوانند با خیال راحت
از بین یکی از انها یکی را انتخاب و خرید کنند و از سردرگمی در بیایند.
پیشاپیش از همه شما پیشکسوتان سپاسگذاری میکنیم.

Artam01
23-11-2010, 22:39
سلام
آره کابل HD هم داره نسبت به قیمتش چیز خیلی خوبیه.
راستی اونجا داری چند میگیری جمهوری چنده؟؟
ممنونم:20:

110 گرفتم، نمایندگی 30-120 بود انگار دفعه آخری که رفته بودم.

Artam01
23-11-2010, 22:45
ا درود به همه دوستان
با مطالعه این تاپیک به یک سوال مشترک که در طول تاپیک بارها و بارها پرسیده شده است برمیخوریم.
اکثر دوستان بدنبال یک دی وی دی پلیر میگردند که در حدود 100-80 باشد و بهترین امکانات را
داشته باشد.ازقبیل
ساپورت عالی زیر نویس فارسی داشته باشد
اکثر فرمتها را پشتیبانی کند
یو اس بی خور باشد
سگ جان باشد
کابل hdmi داشته باشد.(عامیانه hd باشد)
این مشخصات در تمام درخواست دوستان مشترک بود(تقریبا)
حال دوستان حرفه ای که اطلاعات کاملی دارند زحمت بکشند و در ادامه این پست جند نمونه خوب را
معرفی کنند تا دوستان تازه کار و کسانی که اطلاعات کمی دارند و قصد خرید دارند بتوانند با خیال راحت
از بین یکی از انها یکی را انتخاب و خرید کنند و از سردرگمی در بیایند.
پیشاپیش از همه شما پیشکسوتان سپاسگذاری میکنیم.

آخرین مدل های هر برند بهترین انتخاب میتونه باشه برای شما.
پایونیر، سونی، فیلیپس، توشیبا گزینه های نسبتن خوبی هستن در این رنج قیمت.

Z@man
24-11-2010, 10:51
سلام
با توجه به اینکه تلویزیون بنده 21 اینچ CRT هست آیا داشتن HDMI میتونه تاثیری در کیفیت خروجی داشته باشه؟(با توجه به نوع تلویزیون)
در واقع اگر تاثیر نداره پایونیر 320 بگیرم و اگر موثر باشه که 420 باید بگیرم.

Artam01
24-11-2010, 11:02
تا اونجایی که می دونم تی وی های CRT ورودی HDMI ندارند.
HDMI برای تلویزیون های HD ,FullHD کاربرد دارند.
البته شما می تونی آینده نگری کنی و 420 رو بگیری که اگر تلویزیون رو هم عوض کردید پلیر بهتری داشته باشید.

davood-d
24-11-2010, 17:49
سلام
با توجه به اینکه تلویزیون بنده 21 اینچ CRT هست آیا داشتن HDMI میتونه تاثیری در کیفیت خروجی داشته باشه؟(با توجه به نوع تلویزیون)
در واقع اگر تاثیر نداره پایونیر 320 بگیرم و اگر موثر باشه که 420 باید بگیرم.

تي وي شما ال جي 29 از اين اسليم ها هست؟ چون تنها مدل لامپي با ورودي HDMI هست تو بازار.

Foxer
24-11-2010, 20:15
سلام به همه دوستانی که یلخی حرف نمی زنن تا مردم رو دچار مشکل کنن!!

Foxer
24-11-2010, 20:20
بنده به توصیه ی بعضی ها که اینجا فرمانروایی میکنن با این توصیه های ... شون دو روز پیش از همون پاساژ شرکا رفتم فیلیپس dvd player 3350 گرفتم . 65000 تومان پولش هیچی حالگیریش دیوونه کننده است. اگه همه دوستان همه ی مسایل رو میگفتن شاید این خرید و اعصاب خورد کنی ما انجام نمیشد . dvd رو که میذاری اندازه ی یه فیلم کوتاه باید صبر کنی تا منو بیاد !! با اکثر dvd ها هم مشکل داره بیت ریتش از 72 ندیدم بالاتر بره . dvd ها هم همگی سالمن تو کامپیوتر راحت ران میشن. اومدم تا فایل آپدیت نرم افزارش رو بگیرم شاید فرجی شد.

Foxer
24-11-2010, 20:31
دوستانی که اطلاعات کافی دارن فکر میکنن چه کار میشه کرد. لطفا راهنمایی کنن. راستی دستگاه سالمه چون تو cd , usb فعلا مشکلی ندیدم.
با تشکر از دوستان

mr_rayan
24-11-2010, 23:42
دوستانی که اطلاعات کافی دارن فکر میکنن چه کار میشه کرد. لطفا راهنمایی کنن. راستی دستگاه سالمه چون تو cd , usb فعلا مشکلی ندیدم.
با تشکر از دوستان

اگر آپدیت کردید و هنوز هم راضی نبودید مطمئنا دیگه کاری نمیشه کرد.

davood-d
25-11-2010, 00:35
بنده به توصیه ی بعضی ها که اینجا فرمانروایی میکنن با این توصیه های ... شون دو روز پیش از همون پاساژ شرکا رفتم فیلیپس dvd player 3350 گرفتم . 65000 تومان پولش هیچی حالگیریش دیوونه کننده است. اگه همه دوستان همه ی مسایل رو میگفتن شاید این خرید و اعصاب خورد کنی ما انجام نمیشد . dvd رو که میذاری اندازه ی یه فیلم کوتاه باید صبر کنی تا منو بیاد !! با اکثر dvd ها هم مشکل داره بیت ریتش از 72 ندیدم بالاتر بره . dvd ها هم همگی سالمن تو کامپیوتر راحت ران میشن. اومدم تا فایل آپدیت نرم افزارش رو بگیرم شاید فرجی شد.

ببين دوست من كسي اينجا فرمانرواني نمي كنه! تبادل اطلاعات ميشه! دوستان كه تمام اين پليرهارو كنار هم نذاشتن و دست جمعي تست كنند! به قول آقاي برزين كه ميگفت من نميتونم در مورد خيلي برندها نظر بدم چون كنار هم تست نكردم.

آيا اگر پلير شما خيلي هم برات عالي بود باز اينجا ميگفتي دست همه درد نكنه كه راهنمايي كردن!

منظور شما از بيت ريت 72 چيه؟ دي وي دي ماگسيمم تا 10 مگابيت در ثانيه اطلات تصوير انتقال ميده! 7.2 حجم كاملا مناسبي براي صحنه هاي اگشن هست.

sound.vision
25-11-2010, 10:10
سلام خدمت همگی
یه مسئله ای که گاها تو این تاپیک یا تاپیک های مشابه باهاش روبرو می شیم اینه که بعضی از کاربران پس از مطالعه پست های فراوانی که وجود داره اقدام به خرید دستگاه مورد نظرشون می کنن.... و متاسفانه در نهایت اون رضایتی رو که باید از خریدشون داشته باشن ندارن... نکته ای که وجود داره اینه اینجا محلی برای تبادل اطلاعات و استفاده از تجربیات کاربران هست و خیلی از دوستان حرفه ای که پست های فراوانی رو اینجا می زنن در واقع خودشون سیستم یا دستگاه دلخواهشون رو خریداری کردن و فقط جهت کمک به سایر کاربران وقت و انرژی صرف می کنن و این قابل تقدیر... اینجور فروم ها صرفا جهت یادگیری، جمع آوری اطلاعات هست و نه تصمیم برای خرید... این خود ما هستیم که اطلاعات موجود رو باید دریافت و با کنار هم قرار دادنشون تصمیم بگیریم.

Artam01
25-11-2010, 13:11
اصلن ندیدم کسی از دوستان حرفه ای اینجا 3350 رو پیشنهاد بده وقتی مدل 3360 تو بازار هست.
یا مدل های بهتر فیلیپس.

شما اول بیا مشورت کن بعد با توجه به شرایط خودت و سلایقت خرید کن.
هیچ وقت صفحات چند ماه قبل رو نخون برای تصمیم گیری، سعی کن از مشاوره های به روز تر سود ببری.

------------------------------------------

راستی رفقا من الان یه بلوری پایونیر دستمه موقتن می خوام با دی وی دی سونی خودم مقایسه کنم تونستم یه رویو می نویسم :46:.

azazaz
25-11-2010, 15:45
سلام من یه دی وی دی پلیر ایکس ویژن مدل XDVP-757 گرفتم متاسفانه با زیرنویس فارسی مشکل داره اپدیت هم توی نت پیدا نکردم برای حل این مشکل دوستان می تونند راهنمایی کنن من برای برادرم دی وی دی پلیر سامسونگ گرفتم درسته که با زیرنویس فارسی مشکل داره ولی با نرم افزار AVIAddXSubکه زیرنویس رو به فیلم می چسبونم بدون مشکل پخش میشه ولی توی ایکسویژن مشکل داره ممنون

آقا جواب این سوال ما رو ندادید

bzt
25-11-2010, 18:01
سلام عزیزان...بنده ظرف دو روز آینده قصد خرید دی وی دی پلیر دارم...با تحقیقاتی که کردم و نتیجه ای که از همین تاپیک گرفتم مابین دو دستگاه:xd-e600 توشیبا و 420v پایونیر یکی را میخوام انتخاب کنم....از همه ی شما عزیزان درخواست میکنم که منو راهنمایی کنید که کدوم یکی از ایندو بهتر است و چرا؟

یک دنیا سپاسگذارم

Artam01
25-11-2010, 18:33
azazaz،
دوست عزیز اگه زیرنویس به صورت عکس تو خود فیلم هست فکر نکنم مشکلی داشته باشد.
شاید جای زیر نویس را باید تغییر بدهید و یا Aspect پلیر و یا تی وی را.

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

سلام عزیزان...بنده ظرف دو روز آینده قصد خرید دی وی دی پلیر دارم...با تحقیقاتی که کردم و نتیجه ای که از همین تاپیک گرفتم مابین دو دستگاه:xd-e600 توشیبا و 420v پایونیر یکی را میخوام انتخاب کنم....از همه ی شما عزیزان درخواست میکنم که منو راهنمایی کنید که کدوم یکی از ایندو بهتر است و چرا؟

یک دنیا سپاسگذارم

تلویزیونتون چه مدلی است؟
برایتنس تلویزیونتون زیاد است؟

bzt
25-11-2010, 19:11
،

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------

تلویزیونتون چه مدلی است؟
برایتنس تلویزیونتون زیاد است؟

سلام....
نمایشگرم هم پلاسمای پاناسونیک g10 است

بد جور گیر کردم بین توشیبای xd-e600 و پایونیر 420v:41:

راستش من هر چی بخوام بخرم اول از همه میامو نظر دوستان پی سی رو جویا میشم..در مورد تی وی هم همین بود و از انتخابی که با کمک دوستان اینجا کردم راضیم......حالا امیدوارم که دوستان راهنمایی کنند تا بتونم بین این دو مدل اونی که بهتر هست رو بخرم..........

bzt
25-11-2010, 19:52
ویرایش..................

Artam01
25-11-2010, 20:13
من نظرم روی توشیباست.
از اونجایی که پایونیر یکمی تصویرش کمرنگ تره شما هم پلاسما داری احتمالن توشیبا با توجه به سه قابلیتی که داره روی تی وی شما بهتر جواب بدهد.
البته من تا حالا توشیبا رو تست نکردم ولی اگه توشیبا نزدیکم بود احتمال اینکه این مدل رو بردارم خیلی زیاد بود، روی کاغذ و در رویوهای خارجی هم نظرات خوبی روش بود فقط در یه مورد کشیدگی تصویر مشکل داشت(بر طبق رویوها) که اگه اون رو خودتون خروجی HDMI رو دستی بدید حل می شود.
به هر حال انتخاب نهایی با خودتون هست.

bzt
25-11-2010, 20:17
من نظرم روی توشیباست.
از اونجایی که پایونیر یکمی تصویرش کمرنگ تره شما هم پلاسما داری احتمالن توشیبا با توجه به سه قابلیتی که داره روی تی وی شما بهتر جواب بدهد.
البته من تا حالا توشیبا رو تست نکردم ولی اگه توشیبا نزدیکم بود احتمال اینکه این مدل رو بردارم خیلی زیاد بود، روی کاغذ و در رویوهای خارجی هم نظرات خوبی روش بود فقط در یه مورد کشیدگی تصویر مشکل داشت(بر طبق رویوها) که اگه اون رو خودتون خروجی HDMI رو دستی بدید حل می شود.
به هر حال انتخاب نهایی با خودتون هست.

عزیزم مرسی..خیلی لطف کردی که پاسخ دادی , به احتمال زیاد همین توشیبا رو میگیرم...فقط یه نکته ای در مورد xd-e600 توشیبا هست که کمی منو دو به شک کرده...اونم اینه که در سایت خاورمیانه و حتی آسیای توشیبا چنین مدلی وجود ندارد و آخرین مدلش همون xd-e500 هست و تنها در سایت بریتانیای توشیبا هست که xd-e600 معرفی شده و اینکه محصولی که فقط در سایت بریتانیای توشیبا معرفی شده چه جوری سر از ایران در اورده و آیا این xd-e600 همونی هست که در سایت بریتانیای توشیبا اومده و در سایت avforums رتبه ی excellent بهش داده شده یا نه , باعث شده که من به شک بیفتم.......نظر شما چیه؟!

Artam01
25-11-2010, 20:25
اتفاقن منم یه بار تو یه سایت توشیبا پیداش نکردم(یادم نیست کدوم سایت بود) ولی بعد که یخورده گزینه مزینه ها رو زدم اومد.
600 مدل بعدی 500 ه که یه سری نقایصی که تو مدل 500 بود بر طرف شده است.
البته اگه اشتباه نکنم این پلیر مولتی ریجیون نباشه، ولی با زدن یه سری کد با کنترل احتمالن رجیونش رو بشه عوض و یا باز کرد.
در هر صورت پایونیر 420 هم پلیر خوبیه، شما ببین دلت با کدومه همونو بگیر.
مثلن اینجا خیلی دوستان با سونی موافق نبودن ولی من چون سونی نزدیکم بود و ظاهرش هم خوب بود همینجوری یهو خوشم اومد و دل و زدم به دریا و گرفتم، الانم تقریبن میشه گفت ازش راضی هستم، با تی وی پلاسمای پاناسونیک من تصویر روشن تری میده تا بلوری پایونیر.

Artam01
29-11-2010, 09:41
مقایسه DVD 728 سونی با Blueray 120 پایونیر.

تصویر:
در DVD های با کیفیت قدرت Upscaling هر دو یکی است، ولی در DVD هایی که چند فیلم در یه DVD است، پایونیر از ابندا Upscaling قویتری از خود نشان داد و تصویر کمتر حالت شطرنجی داشت ولی سونی نیز بعد از گذشت چند دقیقه خود به خود حالت شطرنجی خود را از دست داد و جزییات خود را بهبود بخشید(شاید هم A/V Resiver تصویر رو بهبود بخشید چون به صورت تکی به تی وی وصل نکردم).
در کل من تصویر سونی را بیشتر دوست دارم زیرا تصویر روشن تر و شاداب تری را ارائه می هد به خصوص که تی وی پلاسما است که خودش اندکی از روشنی تصویر می کاهد، پایونیر تصویرش اندکی پر رنگ تر و سینمایی گونه به نظر می رسد گویا پشت زمینه ی تصویر اندکی ته رنگ دارد.
سونی چند مود تصویری دارد که من از مود دینامیک 1 آن سود می برم که بسیار به تصویر جلا می بخشد، برف رو میشه خیلی خوب به رنگ سفید و درخشان مشاهده کرد که لذت بخش است.

صدا:
به نظر من پایونیر صدای با جزییات و یا شاید با غلو بیشتری دارد، مثلن بیس را با ویبره بیشتری پخش میکند، و صدای تیوتر آن بیشتر به گوش می رسد، وقتی به یک موزیک متال یا راک گوش میدی صدای سنج آن قدرت بیشتری دارد تا وقتی با سونی همون موزیک رو گوش میدهی.
در عوض انگار سونی صدای نرمال تری دارد و مید رنج رو بهتر پخش میکند، مثل صدای گیتار برقی در موزیک های راک و متال.
گوش دادن موزیک های راک و متال با سونی لذت بخش تر است ولی گوش دادن به موزیک های ترنس و... با پایونیر حال بیشتری میدهد، به خصوص با اون نوع بیس ویبره ای که اینگونه به نظر انسان می رسد که به جای صدا هوا رو جا به جا میکند.
البته نمی دونم که صدای کدوم طبیعی تر و بهتره، آیا پایونیر بیس و تریبل رو غلو میکنه؟ یا سونی در پخش این دو مشکل داره و برای همین مید رنج بیشتر به گوش میرسد؟ نمی دانم.

ساپورت فایل ها:
در ساپورت فایل ها پایونیر اصلن حرفی برای گفتن ندارد.
MP3, VCD, Divx رو نمی تواند پخش کند که سونی از USB و CD/DVD پخش میکند.

پایونیر یک ایراد عجیبی هم که داشت این بود که حتی وقتی که دستگاه خاموش است باز هم از داخل آن صدا می آید، به نظرم فن یا وسیله ی دیگری در آن روشن می ماند.

sound.vision
29-11-2010, 17:53
مقایسه جالبی بود... این بیس کوبنده و دیسکویی رو من به شخصه در مدل های گوناگون پایونیر تجربه کردم و به نظرم غلو که گفتی مصداق پیدا می کنه... (عجیبه پایونیر برند خیلی مطرحی نباید اینطور سلیقه ای عمل کنه و صدا رو اونجور که دوست داره دست کاری کنه... هر چند بعضی ها از این سبک خوششون میاد ولی به نظر من خیلی جالب نیست)
البته این دستگاه بلوری که شما انتخاب کردی پردازنده قوی تری از سونی داره و رو تصاویر HD بهتر عمل می کنه هر چند در دنیای بلوری پلیرها حرفی برای گفتن نداره درسته قیمتش حدودا پایین هست اما دنیایی از مشکلات رو با خودش داره که به قول خود شما همون سونی که گرفتی از نظر کاربری های پلیر بودن مثل پخش انواع فرمت ها خیلی بهتر عمل می کنه.. البته ای کاش دستگاه ها رو به صورت مستقیم به tv وصل می کردی تا نتایج قابل استناد تر باشه... ولی خوب من به شخصه از این قابلیت این مدل سونی که شما گرفتی خیلی خوشم میاد یعنی همون پخش انواع فرمت ها از روی USB... منم دستگاه فیلیپسی که خریدم همین جور هست یعنی هر فرمت رو که از روی CD یا DVD بخونه از روی USB هم می خونه و این برای کسایی که TV با قابلیت مدیابروزر ندارند یه مزیت محسوب می شه.

این مشکل فن هم که گفتی منو یاد پژو 405 قدیمی میندازه که وقتی خاموششون می کردی بازم موتور فن ها کار می کرد و صدای فس فس باد رو می شد شنید....!!!

bzt
29-11-2010, 22:05
دوستان مدل xd-e600 توشیبا هنوز وارد بازار ایران نشده است.. جمهوری را گشتم و یافت نشد... نمایندگی هم گفت که ثبت سفارش شده و منتظر کار ترخیص هستیم و شاید تا یک ماه دیگر وارد بازار شود...حالا اینکه سایت چاره این مدل از کجا اورده که گذاشته وسه فروش عجیبه!

Artam01
29-11-2010, 22:28
در سایت چاره زده تامین کننده: پارس الرمس.

kebrit_saz
30-11-2010, 00:31
میشه یه دی وی دی پلیر با این مشخصات معرفی کنید

HDMI
فرمت هاي MP4, DAT ,MPG, MKV, DivX, AVI, VOB,WMV.VOB
رو ساپورت بکنه
البته این فرمت ها رو از روی USB هم ساپورت کنه
هه مدل دی وی دی هم بخونه
قیمتش هم مناسب باشه
از همه مهمتر جنسش خوب باشه و زود خراب نشه

ایا جنس مارشال خوب هستش؟

ممنون از کمکتون
یکی از دوستان این پیشنهاد رو داده

مدل این سونی چی هستش؟

davood-d
30-11-2010, 00:43
دوستان مدل xd-e600 توشیبا هنوز وارد بازار ایران نشده است.. جمهوری را گشتم و یافت نشد... نمایندگی هم گفت که ثبت سفارش شده و منتظر کار ترخیص هستیم و شاید تا یک ماه دیگر وارد بازار شود...حالا اینکه سایت چاره این مدل از کجا اورده که گذاشته وسه فروش عجیبه!

سلام
من تو يه پاساژ در امين حضور ديدم داشت.

kebrit_saz
30-11-2010, 05:05
میشه یه دی وی دی پلیر با این مشخصات معرفی کنید

HDMI
فرمت هاي MP4, DAT ,MPG, MKV, DivX, AVI, VOB,WMV.VOB
رو ساپورت بکنه
البته این فرمت ها رو از روی USB هم ساپورت کنه
هه مدل دی وی دی هم بخونه
قیمتش هم مناسب باشه
از همه مهمتر جنسش خوب باشه و زود خراب نشه

ایا جنس مارشال خوب هستش؟

ممنون از کمکتون
یکی از دوستان این پیشنهاد رو داده
PHP کد:
دوست عزیز اگر پولی در حول هوش 120 تا داری حتما سونی بخر که همه فرمت هارو میخونه و خروجی چ دی داره به شرطی که تلویزیون اچ دی و فیلم یا کانال اچ دی داشته باشی میتونی ازش لذت ببریاگر پول بیشتری داری بازم سونیببخشید ولی لباس زیر هم خواستی بخری سونی باشه!
مدل این سونی چی هستش؟

Artam01
30-11-2010, 08:48
دوست عزیر DVD Player که همه ی این فرمت ها رو بخونه سراغ ندارم.
ولی خودم آخرین مدل سونی رو دارم که بد نیست.
سونی 728
پایونیر 420
فیلیپس (از دوستمون Sound.Vision) بپرس.
توشیبا XDE600

اینا مدل هایی هستند که سراغ دارم ولی هیچکدام نمی توانند مثل یک کامپیوتر همه ی فایل ها را پخش کنند.
اگر می خواهی یک وسیله ای داشته باشی که همه گونه فایلی را پخش کند یک HD Media Player بگیر که توانایی پخش خیلی خوبی دارند ولی CD/DVD نمی خورند.

Javad-ht
01-12-2010, 20:34
سلام
ما یه دوربین هندی کم داریم که با رزولیشن 1080 آی و با فرمت AVCHD ضبط میکنه!
بعد یه تلویزیون سامسونگ C685 هم داریم!
من وقتی دوربین رو به تلویزیون وصل میکنم نمیتونه فیلم هایی که ضبط شده نمایش بده!
یعنی اصلا نشونشون نمیده!(قاعدتا ساپورت نمیکنه این فرمت رو)
در صورتی که عکس هایی که رو دوربین هست بدون مشکل نشون میده!
برای همین تصمیم گرفتم یه دی وی دی پلیر بگیرم که بتونه این فیلم ها رو روی تی وی نشون بده!:31:
البته میدونم برای این کار این دستگاه های پخش اچ دی مناسبتر هستن!
میخوام ببینم اصلا dvd player ای هست که این فرمت رو از روی هارد ساپورت کنه؟
تا حدود 100-120 میتونم هزینه کنم.
مرسی

sound.vision
01-12-2010, 23:56
سلام
برای همین تصمیم گرفتم یه دی وی دی پلیر بگیرم که بتونه این فیلم ها رو روی تی وی نشون بده!:31:
مرسی

سلام
بارها به این نکته اشاره شده که دستگاه پخش دی وی دی یا همون دی وی دی پلیرها قادر نیستند تصاویر با رزولیشن خیلی بالا رو نمایش بدهند مضافا اینکه بخوای از طریق USB این کار رو انجام بدی اوضاع سخت تر می شه... من در مورد مشخصات TV شما چیزی نمی دونم اما اگه این کار رو انجام بدی شاید بد نباشه... شاید TV که شما داری بتونه فرمت دلخواه شما رو پخش کنه اما مشروط بر اینکه با رزولیشن پایین تری فیلم برداری کنی... کیفیت فیلم برداری دوربین رو پایین ترین حد بگذار بعد امتحان کن ببین TV از پسش بر میاد یا نه... پلیرها هم با این رنج قیمت یعنی 120 هزار تومن قادر به پخش تصاویر فول نیستند مگه اینکه بودجه رو افزایش بدی و یه بلوری پلیر اونم به قیمت بالای 350 هزار تومن بخری که انتظارتو به عنوان یه مدیابروزر هم تا حدودی برآورده کنه.

davood-d
02-12-2010, 04:54
سلام
مرسی

ببين دوست من فرمت AVCHD براي ذخيره اطلاعات روي ديسك بلوري طراحي شده و بلوري پليرهاي كلاس بالا امكان پخش دارند!
شما با كابل HDMI سيگنال AVCHD به تلويزيون ميدي فكر نميكنم تلويزيون شما اصلا امكان پخش اين فرمت داشته باشد؟ شما بايد از فرمت هاي رايج در خروجي دوربين استفاده كنيد.
و حتما به پشتيباني پنل از تصاوير full hd 180/1920 توجه كنيد اگر HD هست بايد كيفيت تصوير برداري دوربين را روي حالت HD تنظيم كنيد

Artam01
02-12-2010, 09:34
تی وی های Full HD جدید سونی باید ساپورت کنند.
در غیر این صورت یک HD Media Player بگیر.

MasterGeek
02-12-2010, 23:59
دوستان یه دی وی دی پلیر میخوام که علاوه بر امکانات پخش DVD (دیسک گردان و ... مهم نیست) یه نیمه hd player هم باشه و حداقل فرمتهای معمول رو روی یو اس بی ساپورت کنه...
+ اینکه خروجی HDMI هم داشته باشه....

Artam01
03-12-2010, 09:49
DVD با خروجی HDMI و قابلیت پخش فایل های مختلف مدل های زیادی هست، منتها هیچ کدام HD پخش نمیکنند، برای پخش HD باید بلوری پایر داشته باشید.

behjooei
04-12-2010, 12:00
آخرش Marshal ME 6137 گرفتم
با گارانتی 18 ماه
به قیمت 54 تومن
hdmi هم داره

حقیقتش فیلیپس تو بازار تبریز کمیاب بود
چند مدل فقط موجود بود
و مدل مورد نظر (3660) نبود
یک مدل پائینتر از این بود که hdmi نداشت

گوسونیک رو هم تعریف میکردند که با 60 تومن خوبشو میدادند کایل هم داشت
سونی هم خیلی بود
خلاصه چون فیلیپس نبود مجبور شدم یکی دیگه بخرم
و چون به مارشال اطمینان زیادی دارم مارشال گرفتم
البته کابل hdmi نداره
اما با خودم فلش و دی وی دی برده بودم همشو باز کرد
حتی گوشی را با کابل usb وصل کردم و محتویاتشو براحتی باز کرد

گل محمدي جان
من تهران هستم و پنجشنبه گذشته اين تاپيك و مخصوصا" پست شما رو خوندم و تصميم گرفتم تا 40 - 45 هزار تومن يه دي وي دي پلير معمولي براي خونه بگيرم.(قبلا" سامسونگ 4848 خريده بودم كه فعلا" پسرم باهاش CD هاشو ميبينه و خودم بيشتر براي اينكه زير تلوزيون خالي نباشه و هر از گاهي چند تا فيلم باهاش ببينيم اينو خرديم.
من رفتم پشت شهرداري(ميدون توپخونه) دنبال 6137 كه متاسفانه همه جا تموم شده بود فقط دوتا مغازه داشت كه ميگفتند 48 كمتر نميديم و بيشتر توصيه ميكردند مدل جديدتر كه 6156 بود رو بخرم كه 55 قيمت ميدادند.
اما من گشتم و رفتم طبقه زير زمين پاساژ و تو يه مغازه همون مدل 6156 رو خريدم 45 تومن (48 تومن اتيكت داشت) و به خيال خودم خريد خوبي كردم اما ...

behjooei
04-12-2010, 12:13
عرض كنم كه روي كارتن محصول اسم دقيق 6156 درج نشده بود و فقط مارك و لوگوي مارشال با 50 ماه گارانتي درج شده(6 ماه ضمانت لنز و 18 ماه ضمانت محصول و 50 ماه گارانتي الكي كه نميدونم چيه)
فقط روي دستگاه نوشته Marshal Home Cinema و مدلش نوشته نشده. اما اونهايي رو كه مغازه دارهاي قبلي توصيه كردند و گفتن جديده و HDMI ميخوره رو كارتنش بغل كلمه مارشال مدلش هم بود(كه بعدا" اينو يادم افتاد) اما جالبه كه تو فاكتور و روي برچسب گارانتي ايني كه من خريدم مدل رو همين 6156 درج كرده.
تا اينجا رو داشته باش تا حالا برسيم به نقاط ضعف و قوت...

behjooei
04-12-2010, 12:25
نقاط قوت:
1. قيمت مناسب، زير 50 هزار تومن و برند نام آشناي مارشال كه تقريبا" شناخته شده تر از بقيه چيني هاست و كمي امتحانشو بهتر پس داده.
2. داراي پورت USB و پورت كامپوننت (خروجي 5+1 كانال صوتي)، قابليت وصل به سينماي خانگي(اسپيكرهاي 6 تكه) و خروجي دالبي و ساراند و...
3. داراي خروجي كواكسيال و خروجي اپتيكال و خروجي كامپوزيت و پورت HDMI (البته بدون كابل اچ دي ام آي در پكيج مربوطه)
4. يك رم ريدر داخل كارتن با همان مارك مارشال موجود بود(اشانتيون) + دفترچه فارسي و انگليسي و يك كابل كامپوزيت
5. ساپورت نمودن انواع فايلها (Mp3, cd,dvd,dvd+r,dvd-r ,divx,....) و البته فايلهايي رو كه از ماهواره ضبط كرده بودم (با پسوند TS) رو هم خوند اما فايلهاي HD1080 رو نتونست بخونه و فكر كنم فايلهاي MKV,WMV,... رو هم نميتونه بخونه.
6. روي كنترل دستگاه تنظيم صدا هم وجود داره و با كنترل ميشه برنامه ريزي پخش فيلمها در زمانهاي مختلف رو هم انجام داد.
7. از روي CD و يا DVD در حال پخش ميشه با زدن يك دكمه فايل در حال نمايش رو مستقيما" روي USB ريخت.
8. سرعت بالاي لود شدن و پخش از روي USB و پخش سريع ديسكهاي CD و DVD .
و اما معايب يا نقاط ضعف ....

behjooei
04-12-2010, 12:42
نقاط ضعف:
1. سايز بزرگ (اين يكي اشكم رو درآورد چون من ميخواستم يه دستگاه سايز كوچك به اندازه رسيورم بخرم و اين دستگاهو با اون ست كنم كه نشد ، همش به خاطر اون خروجي هاي كامپوننت و اضافه بود كه سايز دستگاه بزرگ شد كه اصلا" نميدونم مهم بودند اون خروجي ها يا نه؟) البته در كنار بزرگ بودن خوشبختانه دستگاه يقر نيست و از نوع اسليم است و در ميز تلويزيون جا شد و يه جورايي با ال سي دي ست شده.
2. نشان ندادن فايلهاي HD و نشان ندادن زير نويسهاي SRT البته زير نويسهاي فارسي رو فونتشونو بهم ميرزه و قابل خوندن نيست . زير نويس انگليسي رو هم كه امتحان نكردم.
3. رزولوشن قابل تنظيم در منو Setup دستگاه قابل تنظيم براي 1080 نيست و فقط تا 720 ميشه تنظيم كرد . تنظيم ديفالت هم كه روي 480 بود.
4.تداخل مادون قرمز ريموت رسيور با اين دستگاه . چنانچه دستگاه خاموش باشه و زمانيكه با ريموت رسيور دارم كانالها رو عوض ميكنم يكهو دستگاه روشن ميشه.
5. زمانيكه دستگاه رو با ريموت خاموش ميكنيم و استندباي هست لامپ يا نشانگري اين موضوع رو نشون نميده و انگار دستگاه رو از پريز برق بيرون كشيديم.
6. درب يا سيني مخصوص قرار دادن سي دي بسيار نازك و زپرتي است و هر آن ممكن است با كوچكترين فشار بشكند.
7. چه كلاهي سرم رفت براي گارانتي... يارو فروشندهه بيشرف حولم كرد و نذاشت كارت گارانتي دستگاه رو چك كنم و بعد تو خونه ديدم 6 ماه از انقضاي گارانتي دستگاه گذشته و بعبارتي دستگاه توليد قبل بوده و زيادي تو مغازه مونده بوده. لامصب فروشنده اصلا" نميخواست دستگاه رو باز و امتحان كنه و با كلي غرغر بازش كرد و زد به تلويزيون و امتحانش كرد.
به هر حال بابت اين پولي كه دادم نبايست انتظار بيشتري هم داشته باشم و فعلا" بدك نيست و چندتا فيلم باهاش ديدم. اما شايد اگر كمي ميگشتم بهترشو پيدا ميكردم. دوستان لطفا" نظرتون رو درباره خريدم بدين و كمي هم دلداري ام بديد.
البته نظرهاي انتقادي و سازنده رو هم ميپذيرم و هدف از اين همه روده درازي و پر حرفي بخاطر اين بود تا تجربه اي براي ساير دوستان و دوستاني كه قبل از خريد سري هم به اين قسمت ميزنند ميشه و اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشند و از خريدشون لذت ببرند.
چون صحبتهام طولاني شد و براي اينكه حوصله تون سر نره بجاي يك پست در چندتا پست مطلب رو نوشتم. ببخشيد.
منتظر نظراتتون هستم.
ممنون.

sound.vision
04-12-2010, 14:50
نقاط ضعف:
1. سايز بزرگ (اين يكي اشكم رو درآورد چون من ميخواستم يه دستگاه سايز كوچك به اندازه رسيورم بخرم و اين دستگاهو با اون ست كنم كه نشد ، همش به خاطر اون خروجي هاي كامپوننت و اضافه بود كه سايز دستگاه بزرگ شد كه اصلا" نميدونم مهم بودند اون خروجي ها يا نه؟) البته در كنار بزرگ بودن خوشبختانه دستگاه يقر نيست و از نوع اسليم است و در ميز تلويزيون جا شد و يه جورايي با ال سي دي ست شده.
2. نشان ندادن فايلهاي HD و نشان ندادن زير نويسهاي SRT البته زير نويسهاي فارسي رو فونتشونو بهم ميرزه و قابل خوندن نيست . زير نويس انگليسي رو هم كه امتحان نكردم.
3. رزولوشن قابل تنظيم در منو Setup دستگاه قابل تنظيم براي 1080 نيست و فقط تا 720 ميشه تنظيم كرد . تنظيم ديفالت هم كه روي 480 بود.
4.تداخل مادون قرمز ريموت رسيور با اين دستگاه . چنانچه دستگاه خاموش باشه و زمانيكه با ريموت رسيور دارم كانالها رو عوض ميكنم يكهو دستگاه روشن ميشه.
5. زمانيكه دستگاه رو با ريموت خاموش ميكنيم و استندباي هست لامپ يا نشانگري اين موضوع رو نشون نميده و انگار دستگاه رو از پريز برق بيرون كشيديم.
6. درب يا سيني مخصوص قرار دادن سي دي بسيار نازك و زپرتي است و هر آن ممكن است با كوچكترين فشار بشكند.
7. چه كلاهي سرم رفت براي گارانتي... يارو فروشندهه بيشرف حولم كرد و نذاشت كارت گارانتي دستگاه رو چك كنم و بعد تو خونه ديدم 6 ماه از انقضاي گارانتي دستگاه گذشته و بعبارتي دستگاه توليد قبل بوده و زيادي تو مغازه مونده بوده. لامصب فروشنده اصلا" نميخواست دستگاه رو باز و امتحان كنه و با كلي غرغر بازش كرد و زد به تلويزيون و امتحانش كرد.
به هر حال بابت اين پولي كه دادم نبايست انتظار بيشتري هم داشته باشم و فعلا" بدك نيست و چندتا فيلم باهاش ديدم. اما شايد اگر كمي ميگشتم بهترشو پيدا ميكردم. دوستان لطفا" نظرتون رو درباره خريدم بدين و كمي هم دلداري ام بديد.
البته نظرهاي انتقادي و سازنده رو هم ميپذيرم و هدف از اين همه روده درازي و پر حرفي بخاطر اين بود تا تجربه اي براي ساير دوستان و دوستاني كه قبل از خريد سري هم به اين قسمت ميزنند ميشه و اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشند و از خريدشون لذت ببرند.
چون صحبتهام طولاني شد و براي اينكه حوصله تون سر نره بجاي يك پست در چندتا پست مطلب رو نوشتم. ببخشيد.
منتظر نظراتتون هستم.
ممنون.

دوست عزیز با اینکه دستگاه ساده ای خریدی اما نقد جالبی در موردش نوشتی... بزرگترین عیبی که میشه به این دستگاه گرفت اینه که زیرنویس فارسی ساپورت نمی کنه و اینکه گارانتی نداره... البته اگه گارانتیش گارانتی باشه باید براساس تاریخ فاکتور خرید برات گارانتی در نظر بگیرند هر چند غیر از چندتا از شرکت های معتبر اونای دیگه گارانتی دار بودن یا نبودنش زیاد توفیقی هم ندارند... یه جمله ای هست که دیگه همه در موردش شندیم که می گه هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم...اینو برای این می گم که اگه یکم بیشتر هزینه کنید هم جنس بهتری می گیرید و هم اینکه از فروشگاه بهتری خرید می کنید. به هر حال امیدوارم از خریدتون نهایت لذت رو ببرید.

behjooei
04-12-2010, 16:16
كسي ميدونه اصولا" اين كاتالوگ هاي محصولات مارشال رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
من كه به سايتش (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) سر زدم و هيچكدوم از Dvdplayer هاي موجود در ايران رو نداشت. ظاهرا" نمايندگي داخلي هم كه نداره!!

behjooei
05-12-2010, 08:57
گل محمدي جان سر نميزني با تاپيك!!؟
ما كه آب از سرمون گذشت و رفتيم اين مدلو خريديم. بگو ببينم مدل 6137 از نوع سايز كوچك بود؟ و آيا خروجي 5+1 هم داشت يا خير؟
و كلا" اگر برات مقدوره يه مقايسه اي با مدل من بكن.
ممنون

sound.vision
05-12-2010, 10:15
كسي ميدونه اصولا" اين كاتالوگ هاي محصولات مارشال رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
من كه به سايتش (
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) سر زدم و هيچكدوم از Dvdplayer هاي موجود در ايران رو نداشت. ظاهرا" نمايندگي داخلي هم كه نداره!!

من که نگاهی انداختم ببینم مشخصات دستگاه شما چیه... متاسفانه هیچ چیزی پیدا نکردم البته اگه مدل رو درست متوجه شدم باشم فکر کنم تو پست های قبلی مدل رو 6156 گفته بودید... مگر اینکه مدلی که شما داری با مدلی و کدی که خارج از کشور وجود داره تفاوت داشته باشه (یعنی کدگذاری و اسم گذاری متفاوتی داشته باشن)

behjooei
05-12-2010, 13:15
ممنون ساند ويژن عزيز
بله همونطوركه گفتم من اينو به اسم 6156 خريدم و رو برچسب گارانتي اش هم همين مدلو نوشته اما روي بدنه دستگاه فقط نوشته :
Home Cinema و هيچ مشخصه ديگه اي هم نداره. شكم به اين رفته نكنه اين در واقع سينماي خانواده مارشال بوده و يارو بلندگو هاش رو جدا فروخته و دستگاه رو هم جدا؟
البته تو مغازش سه تا از همين دستگاهها بود كه يكيشو من خريدم.

sound.vision
06-12-2010, 11:03
ممنون ساند ويژن عزيز
بله همونطوركه گفتم من اينو به اسم 6156 خريدم و رو برچسب گارانتي اش هم همين مدلو نوشته اما روي بدنه دستگاه فقط نوشته :
Home Cinema و هيچ مشخصه ديگه اي هم نداره. شكم به اين رفته نكنه اين در واقع سينماي خانواده مارشال بوده و يارو بلندگو هاش رو جدا فروخته و دستگاه رو هم جدا؟
البته تو مغازش سه تا از همين دستگاهها بود كه يكيشو من خريدم.

خواهش می کنم عزیز... اصلا و ابدا به این موضوع شک نکن چون امکان نداره ...فروشنده ای که شما وصفشو گفتی همچین لطفی در حق شما کرده باشه.... اگه این پلیری که شما گرفتی سینمای مارشال بوده باشه (که مطمئنا نیست) قیمتی بسیار بیشتر از این چیزی که شما پرداخت کردی باید می پرداختی که چون علاوه بر پلیر بودن مشخصات دیگه ای رو هم باید دارا می بود مثل داشتن آمپلی داخلی و... معمولا فروشنده ها نمیان دستگاهشون رو خرد کنن و بفروشن چون اینجوری دردسر فروششون زیاد می شه البته در بیشتر مواقع انجام چنین کاری اصلا امکان پذیر نیست.
نکته : از این دستگاه که گذشت اما هر وقت می خواهید دستگاهی رو خریداری کنید ابتدا به تاریخ گارانتی و سپس بارکدی که زیرش کد گارانتی نوشته شده توجه کنید و سپس کد روی کارت گارانتی رو با کد رو دستگاه مطابقت بدید ببنید یکی هست یا نه اون وقت اقدام به خرید کنید. و در نهایت خیلی در قید و بند خدمات گارانتی نباشید فی الواقع داشتن یا نداشتن گارانتی در بیشتر مواقع توفیقی نخواهد داشت بهترین کار اینه که از فروشنده 24 ساعت مهلت تست بگیرید (قید در فاکتور) که در صورت داشتن هرگونه ایراد و خرابی بدون قید و شرط دستگاه معیوب رو برایتان خود مغازه تعویض کنه...(چون بیشتر مواقع فرصت نیست که آدم دتسگاه رو تست و چک کامل کنه)

golmohammadi
06-12-2010, 13:37
گل محمدي جان سر نميزني با تاپيك!!؟
ما كه آب از سرمون گذشت و رفتيم اين مدلو خريديم. بگو ببينم مدل 6137 از نوع سايز كوچك بود؟ و آيا خروجي 5+1 هم داشت يا خير؟
و كلا" اگر برات مقدوره يه مقايسه اي با مدل من بكن.
ممنون

سلام
والا نمیدونم چه خبره
مدل خودم هم یادم نیست :31:
مال من خروجی اچ دی ام ای داشت
پس به احتمال قوی 1+5 هم داره
سایزش والا از ظاهر حدود 30 سانت میشه
خواستی عکس بذارم
در ضمن مال خودتو نمیدونم که چی داره

behjooei
06-12-2010, 13:42
سلام و ممنون از جواب شما
لطفا" يه نگاهي به دستگاهت بنداز و چندتا مشخصه ازش بگو.
1. خروجيها و پورتهاش
2. اندازه و سايزش
3. اگر هم امكان داره يكي دوتا عكس ازش بزار.
ممنون

golmohammadi
06-12-2010, 20:44
سلام و ممنون از جواب شما
لطفا" يه نگاهي به دستگاهت بنداز و چندتا مشخصه ازش بگو.
1. خروجيها و پورتهاش
2. اندازه و سايزش
3. اگر هم امكان داره يكي دوتا عكس ازش بزار.
ممنون

در اولین فرصت باشه

golmohammadi
07-12-2010, 00:28
اینم عکسهایی از
Marshal ME 6137

QSEVEN
07-12-2010, 02:00
یک دی وی دی پلیر خوب چینی یا جای دیگه میخواهم زیر 40 هزار تومان

که بتونه تمامی فرمت های دایوکس divx رو پخش کنه و همچنین لنز قوی داشته باشه که بتونه چند سالی کار کنه همچنین کیفیت تصویری بسیار خوبی داشته باشه

اگر این ابشنها رو هم داشته باشه بدک نیست

داشتن پورت hdmi
ساپورت mkv البته بعید میدونم :31:

behjooei
07-12-2010, 09:16
آخ آخ بدجوري رفته تو پاچم!!
اين 6137 دقيقا" همون چيزي بوده كه من ميخواستم. كاش همينو خريده بودم. عجب اشتباهي كردم اينو نخريدم.
47 تومن ميداد و يك دستگاه هم بيشتر تو مغازش باقي نمونده بود. اونوقت من رفتم و اين مدل دراااااااااااز رو خريدم 45 تومن. اصلا" با سايزش حال نميكنم و اصلا" با رسيورم ست نيست.
دلم خوش بود كه خروجي صداي 5+1 داره كه حالا ميبينم اين 6137 هم همونو داره.
حالمو خيلي گرفتي!!
ضمنا" مال شما SD ram و ... هم ميخونه اما براي من يه تبديل داده كه حافظه هاي جانبي رو بايد بزاري توش و بعد بزني به USB.
آقاي QSEVEN شما هم به نظر من بهتره يك كم بيشتر هزينه كني و همين 6137 رو بگردي و پيدا كني و بخري. ضرر نميكني.

Artam01
07-12-2010, 13:04
عیب نداره Behjooei جان، اگه از پخش کنندگیش راضی هستی، برای طراحیش زیاد سخت نگیر :46:.

QSEVEN، شما هم همینی که دوستمون پیشنهاد دادن بگیر، بد نیست نسبت به قیمتش، البته یک دی وی دی پلیر همه ی این چیزها رو که گفتید ساپورت نمیکند.
در مورد کیفیت هم فقط برندهای معتبر.

golmohammadi
07-12-2010, 14:35
آخ آخ بدجوري رفته تو پاچم!!
اين 6137 دقيقا" همون چيزي بوده كه من ميخواستم. كاش همينو خريده بودم. عجب اشتباهي كردم اينو نخريدم.
47 تومن ميداد و يك دستگاه هم بيشتر تو مغازش باقي نمونده بود. اونوقت من رفتم و اين مدل دراااااااااااز رو خريدم 45 تومن. اصلا" با سايزش حال نميكنم و اصلا" با رسيورم ست نيست.
دلم خوش بود كه خروجي صداي 5+1 داره كه حالا ميبينم اين 6137 هم همونو داره.
حالمو خيلي گرفتي!!
ضمنا" مال شما SD ram و ... هم ميخونه اما براي من يه تبديل داده كه حافظه هاي جانبي رو بايد بزاري توش و بعد بزني به USB.
آقاي QSEVEN شما هم به نظر من بهتره يك كم بيشتر هزينه كني و همين 6137 رو بگردي و پيدا كني و بخري. ضرر نميكني.

مگه مال شما چه ایراداتی داره ؟
ره این اس دی میخونه
فلش هم که همشون میخونند
این حتی گوشی را با کابل وصل کنی حافظه را میشناسه و عکسها و فیلمهاشو میخونه
در کل راضی هستم

behjooei
07-12-2010, 16:43
گل محمدي جان من هم راضي هستم
اما ترجيح ميدادم سايز كوچكتر و جمع و جور تر بگيرم تا اينكه بخوام از اين مدلهاي Slim و كشيده و باريك بگيرم كه كلي از فضاي زير تلويزيونم رو بگيره.
در ضمن روي كارتنش يكسري مشخصات راجع به ديكدينگ هاي صوتي و ... هم زده بود كه فكر ميكنم به خروجي صدا و پخش دالبي و ... مربوط ميشه و احتمالا" يك كم حرفه اي هست(حتما" مال شما هم همينطوره) و ضمن اينكه يارو ميگفت اين 6156 ها جديدترند و اينكه يه فرق كوچولو كه با مال شما داشت اين بود كه فايلهايي رو كه از روي ماهواره ضبط كرده و روي فلش ريخته ام(با پسوند Ts ) رو مستقيما" و بدون تبديل از رو فلش ميخونه(كه البته خيلي هم مهم نيست) و يك نگراني من از محل قرار دادن سي دي يا همون سيني مخصوص سي دي هست كه خيلي باريك و شكننده و تق و لقه.
كلا" بد نيست نسبت به قيمتش.
حالا اگه شد چند تا عكس ازش ميزارم.(راستي همينجا عكسها رو آپلود كنم؟ اصلا" چجوري لابلاي نوشته هام ميتونم عكس بزارم؟؟)
ياشاسين هامي آذربايجان اوشاغلاري.

golmohammadi
07-12-2010, 21:57
گل محمدي جان من هم راضي هستم
اما ترجيح ميدادم سايز كوچكتر و جمع و جور تر بگيرم تا اينكه بخوام از اين مدلهاي Slim و كشيده و باريك بگيرم كه كلي از فضاي زير تلويزيونم رو بگيره.
در ضمن روي كارتنش يكسري مشخصات راجع به ديكدينگ هاي صوتي و ... هم زده بود كه فكر ميكنم به خروجي صدا و پخش دالبي و ... مربوط ميشه و احتمالا" يك كم حرفه اي هست(حتما" مال شما هم همينطوره) و ضمن اينكه يارو ميگفت اين 6156 ها جديدترند و اينكه يه فرق كوچولو كه با مال شما داشت اين بود كه فايلهايي رو كه از روي ماهواره ضبط كرده و روي فلش ريخته ام(با پسوند Ts ) رو مستقيما" و بدون تبديل از رو فلش ميخونه(كه البته خيلي هم مهم نيست) و يك نگراني من از محل قرار دادن سي دي يا همون سيني مخصوص سي دي هست كه خيلي باريك و شكننده و تق و لقه.
كلا" بد نيست نسبت به قيمتش.
حالا اگه شد چند تا عكس ازش ميزارم.(راستي همينجا عكسها رو آپلود كنم؟ اصلا" چجوري لابلاي نوشته هام ميتونم عكس بزارم؟؟)
ياشاسين هامي آذربايجان اوشاغلاري.
والا این خودش بزرگ هست
مگه مال شما بزرگتر از اینه ؟؟ :18:
اینم فکر کنم ts باز نمیکنه
کلا ts فرمت گندیه
خودم یه ----- خریدم که mpeg2 رکورد میکنه و راحت شدم
اون سینی دی وی دی هم مال اینم کمی سوسول به نظر میرسه

saman1111
08-12-2010, 08:11
دوستان میتونن کمک کنن راجع به انتخاب بین samasung bd - c 6900 و lg bx 580 . دومی خصوصیات شبکه و مالتی مدیای بهتری داره و اولی هم نظرات مثبتی راجع بهش شنیدم . در ضمن هر دو 3d هستند . دوستانی که هر کدوم رو داشتند میتونند مزایا و معایب رو توضیح بدن ؟ کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های مختلف الویت اولمه . ممنون .:10:

satttanism
08-12-2010, 19:25
سلام دوستان
دنبال یک DVD پلیر هستم تا قیمت 150 هزار تومان از دبی

میخوام USB خور باشه و فرمت های زیادی رو ساپورت بکنه مخصوصا زیرنویس فارسی

چیزی هست؟

davood-d
10-12-2010, 00:19
دوستان میتونن کمک کنن راجع به انتخاب بین samasung bd - c 6900 و lg bx 580 . دومی خصوصیات شبکه و مالتی مدیای بهتری داره و اولی هم نظرات مثبتی راجع بهش شنیدم . در ضمن هر دو 3d هستند . دوستانی که هر کدوم رو داشتند میتونند مزایا و معایب رو توضیح بدن ؟ کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های مختلف الویت اولمه . ممنون .:10:

از c6900 سامسونگ آقاي برزين در تحليل LX83 تعريف كردند! حتما يه چيزي بوده كه ايشون گفتند خوبه.

sub-zero
10-12-2010, 09:54
سلام ... راستش هرچی پست ها رو بیشتر خوندم بیشتر گیج شدم !

اول میخوام بدونم این دستگاه های پخش کننده بلوری دیویدی هم پخش میکنند ؟
اگه پخش میکنند که یک یا دو مدل بلوری پلیر معرفی کنید که از نظر کارایی و قیمت مناسب و معقول باشه... یکی زیر 100 و یکی هم بالای 100 هزار تومن...
که البته پورت یو اس بی هم داشته باشه...

و اینکه یکی دو مدل دیویدی پلیر دارای پورت یو اس بی هم معرفی کنید...یک مدل ارزونترینش و یکی هم مناسب ترینش از لحاظ کارایی و قیمت...

یه چیزی هم میخواستم بگم.. از دوستان همکار و مدیرای این بخش یا هر کسی که سر رشته داره تو این زمینه
ماشاالله این همه پست و تاپیک واسه این سوالات زده شده یه نفر یا یه گروه که تخصص دارن تو این زمینه بیان یه تاپیک بزنند و مهمش کنن و قفلش هم کنند و هر محصولی از هر شرکتی میاد با عکس و توضیحات و کارایی و خلاصه کامل بذارن تا خیلی راحت در دسترس باشه و دادن اطلاعات به کاربرها هم خیلی کاملتر و جامع تر باشه و میشه گفت هر کس قبل از زدن پست بره اونجا رو چک کنه و بعد اگه سوالی داره بیاد اینجا بپرسه و دوستان راهنمایی کنن...
اگر این کار عملی بشه خیلی خیلی عالی مشه...

البته شاید هم همچین تاپیکی باشه و من ندیده باشم که در این صورت ممنون میشم لینکش رو برام بذارید...

پیشاپیش...ممنونم.

sound.vision
10-12-2010, 11:50
سلام ... راستش هرچی پست ها رو بیشتر خوندم بیشتر گیج شدم !

اول میخوام بدونم این دستگاه های پخش کننده بلوری دیویدی هم پخش میکنند ؟
اگه پخش میکنند که یک یا دو مدل بلوری پلیر معرفی کنید که از نظر کارایی و قیمت مناسب و معقول باشه... یکی زیر 100 و یکی هم بالای 100 هزار تومن...
که البته پورت یو اس بی هم داشته باشه...

و اینکه یکی دو مدل دیویدی پلیر دارای پورت یو اس بی هم معرفی کنید...یک مدل ارزونترینش و یکی هم مناسب ترینش از لحاظ کارایی و قیمت...

یه چیزی هم میخواستم بگم.. از دوستان همکار و مدیرای این بخش یا هر کسی که سر رشته داره تو این زمینه
ماشاالله این همه پست و تاپیک واسه این سوالات زده شده یه نفر یا یه گروه که تخصص دارن تو این زمینه بیان یه تاپیک بزنند و مهمش کنن و قفلش هم کنند و هر محصولی از هر شرکتی میاد با عکس و توضیحات و کارایی و خلاصه کامل بذارن تا خیلی راحت در دسترس باشه و دادن اطلاعات به کاربرها هم خیلی کاملتر و جامع تر باشه و میشه گفت هر کس قبل از زدن پست بره اونجا رو چک کنه و بعد اگه سوالی داره بیاد اینجا بپرسه و دوستان راهنمایی کنن...
اگر این کار عملی بشه خیلی خیلی عالی مشه...

البته شاید هم همچین تاپیکی باشه و من ندیده باشم که در این صورت ممنون میشم لینکش رو برام بذارید...

پیشاپیش...ممنونم.

سلام عزیز،
بله دستگاه پخش بلوری... دیسک های دی وی دی رو هم پخش می کنند (اگه نمی کردند که خیلی ناجور بود!) اما در مورد بخش دومم سوالت باید بگم دستگاه پخش بلوری زیر 260 هزار تومن پیدا نمی کنی (البته شاید باشه که من ندیدم) ولی یه چیز نسبتا خوبش 350 به بالاست.
در مورد دی وی دی پلیر هم باید بگم شما اگه صفحات قبل این تاپیک رو بخونی به جواب مورد نظر برسی.

satttanism
10-12-2010, 12:02
سلام دوستان
دنبال یک DVD پلیر هستم تا قیمت 150 هزار تومان از دبی

میخوام USB خور باشه و فرمت های زیادی رو ساپورت بکنه مخصوصا زیرنویس فارسی

چیزی هست؟

دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟

sub-zero
10-12-2010, 13:25
سلام عزیز،
بله دستگاه پخش بلوری... دیسک های دی وی دی رو هم پخش می کنند (اگه نمی کردند که خیلی ناجور بود!) اما در مورد بخش دومم سوالت باید بگم دستگاه پخش بلوری زیر 260 هزار تومن پیدا نمی کنی (البته شاید باشه که من ندیدم) ولی یه چیز نسبتا خوبش 350 به بالاست.
در مورد دی وی دی پلیر هم باید بگم شما اگه صفحات قبل این تاپیک رو بخونی به جواب مورد نظر برسی.

راستش من اصلا اطلاعات کافی نداشتم... و درصد خیلی کمی احتمال میدادم که هر دو رو پخش نکنه دیگه خواستم حسابی مطمعن بشم.قیمتشم فکر میکنم یه جا تو همین پست ها اینگار چشمم خورد یه مدلی حدود صد هزار تومن بود... که با گفته ی شما حتما من اشتباه کردم...

در مورد دیویدی دو سه تا فیلیپس پیدا کردم... باید یخورده بیشتر تحقیق کنم و یکیشونو میگیرم...
ممنونم...

mohsen_613
11-12-2010, 20:49
کسی اینجا سایت خوب برای خرید dvd player داره که هم قیمتشا ببینم هم توضییحات در مورد دستگاهاشو؟

sound.vision
11-12-2010, 22:55
کسی اینجا سایت خوب برای خرید dvd player داره که هم قیمتشا ببینم هم توضییحات در مورد دستگاهاشو؟

ali1234
14-12-2010, 12:12
سلام دوستان قديمي و بزرگوار

من يه تلويزيون معمولي (لامپي ) دارم . مي خوام يه دي وي دي پلير بخرم كه داراي مشخصات زير باشد :

1- حتما پورت USB داشته باشد وحده اقل فرمت هاي (Divix , Xvide , MP3 , JPEG ) رو از روي آن پخش كند (هر چه بيشتر بهتر ) (بسيار مهم )

2-مي خام هر نوع CD , DVD رو بندازم توش برام پخش كنه با هر نوع فرمتي

Divix , Xvide ,DAT ,MP4, Mp3 , AVI , MPG , ..........)(

3- لنز بسيار قوي داشته باشه كه جولوي هيچ ‍ CD , DVD خشدار و كج و كوله كم نياره و زود تسليم نشه و برام پخش كنه .( بسيار بسيار مهم ! )

با توجه به نوع تلويزيونم بقيه امكانات برام مهم نيست . :11::40::20:

mahyar40
14-12-2010, 15:41
دوستان dvd player خوب که زیرنویس فارسی رو پخش کنه قیمت حدود 50000 تومن چی هست؟

mamadalmani
14-12-2010, 16:21
کسی اینجا مارشال me 6064 داره
میحوام بدونم زیرنویس srt میخونه
و همچنین فرمت hd 1080 و mpg dat رو میخونه یا نه کلا چه فرمتهایی رو میخونه
ممنون

mahyar40
14-12-2010, 16:36
dvd player خوب با قیمت 60000 که فرمتهای divx . xvide .avi v پخش کنه لطفا معرفی کنید.

mahyar40
14-12-2010, 16:45
dvd player هست که زیرنویس srt پخش کنه؟

Artam01
14-12-2010, 18:36
برای فرمت HD و FullHD باید بلوری پلیر تهیه کنید.

mamadalmani
14-12-2010, 23:17
بقیه فرمتها چی
Dat mp4mg
و زیرنویس srt

mr_rayan
15-12-2010, 03:44
دوستان کسی نیست به من کمک کنه؟

شما فرمودید از دبی می خواید تهیه کنید.من نمی دونم تو دبی قیمت ها با اینجا چقدر فرق داره و چه مدل هایی یافت میشه.

ali1234
15-12-2010, 10:49
سلام دوستان قديمي و بزرگوار

من يه تلويزيون معمولي (لامپي ) دارم . مي خوام يه دي وي دي پلير بخرم كه داراي مشخصات زير باشد :

1- حتما پورت USB داشته باشد وحده اقل فرمت هاي (Divix , Xvide , MP3 , JPEG ) رو از روي آن پخش كند (هر چه بيشتر بهتر ) (بسيار مهم )

2-مي خام هر نوع CD , DVD رو بندازم توش برام پخش كنه با هر نوع فرمتي

Divix , Xvide ,DAT ,MP4, Mp3 , AVI , MPG , ..........)(

3- لنز بسيار قوي داشته باشه كه جولوي هيچ ‍ CD , DVD خشدار و كج و كوله كم نياره و زود تسليم نشه و برام پخش كنه .( بسيار بسيار مهم ! )

با توجه به نوع تلويزيونم بقيه امكانات برام مهم نيست . :11::40::20:

آقا هنوز منتظرما !!

Artam01
15-12-2010, 17:20
بقیه فرمتها چی
Dat mp4mg
و زیرنویس srt

به جز mp4 که راجبش مطمئن نیستم بقیه رو DVD پلیرها پخش می کنند.
احتمالن این پلیرهای چینی توانایی پخش بیشتری هم دارند.

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

dvd player هست که زیرنویس srt پخش کنه؟
تا اونجایی که می دونم خیلی از پلیرهای جدید پخش می کنند.

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

ali1234 تا چقدر می خوای هزینه کنی؟
به نظر من یه مدل خوب بگیر که بعد اگه تلوزیون LCD هم گرفتی به کارت بیاد.

mamadalmani
15-12-2010, 18:13
mp4 رو خودم امتحان کردم کار کرد
فقط 3gp با mkv پخش نمیکنه :31:
زیرنویس srt فقط نمی دونم پخش میکنه یا نه
چطوری میتونم امتحان کنم زیرنویس srt رو

Artam01
15-12-2010, 21:08
mp4 رو خودم امتحان کردم کار کرد
فقط 3gp با mkv پخش نمیکنه :31:
زیرنویس srt فقط نمی دونم پخش میکنه یا نه
چطوری میتونم امتحان کنم زیرنویس srt رو

یه فیلم رو با زیرنویسش همنام کن، بگذار داخل دستگاه تا پخش شود.

mamadalmani
16-12-2010, 16:42
لیری داریم بشه محتوای دی و ی دی رو کپی کنه رو کول دیسکی که بهش میخوره
فایل صوتی رو کانورت کنه منظورم نیست ها
avi و کلا محتوای دی و یدی رو کپی کنه منظورم هست
مارشال گرفتم میکنه اینکارو
وی برعکس نداره

fandogh789
16-12-2010, 18:25
مارشال گرفتم میکنه اینکارو
وی برعکس نداره
چه نمدلی از کجا چند گارانتی داره مال کجا چند ماه مطمینی که avi هم کپی میکنه hdmi هم داره
چه فرمت هایی پخش میکنه mkv rmvb wmv رو چطور

mahyar40
16-12-2010, 19:12
یک dvd player تا 50000 معرفی میکنید که زیرنویس فارسی srt پخش کنه؟

mahyar40
16-12-2010, 19:24
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

[/COLOR]
تا اونجایی که می دونم خیلی از پلیرهای جدید پخش می کنند.[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

[/B]
.
تا قیمت 50 تومان یک مدل خوب معرفی میکنی.مرسی

Artam01
17-12-2010, 13:11
تا اونجایی که می دونم اکثر پلیرها با پخش str فارسی مشکل دارند، ارزون ترین مدل هم مارشال 50 تومنی هست که دوستان گرفته اند رجوع کنید به برگ های پیش.
ولی در مورد کیفیت من آخرین مدل های سونی، پایونیر، فیلیپس و توشیبا رو پیشنهاد میکنم(حدود 100 تومن هستند).

mamadalmani
17-12-2010, 16:13
چه نمدلی از کجا چند گارانتی داره مال کجا چند ماه مطمینی که avi هم کپی میکنه hdmi هم داره
چه فرمت هایی پخش میکنه mkv rmvb wmv رو چطور
سه تا مدل داشت گفت اینا هیچ فرقی نداره از نظر ساپورت فرمت ها اما این جدید تره
50 ماه گارانتی از جمهوری
بعد hdmi هم داشت گفت تموم کردم منم نیاز نداشتم 5 تومان اختلاف قیمتش بود
این کیفیتام هیچ dvd player پخش نمی کنه

fandogh789
17-12-2010, 20:36
ممنون مدل دقیق رو میگی و این که واقعا avi رو کپی کنه رو کول دیسک عالیه عمر لنز دستگاه خیلی میره بالا
پایونییر فقط سی دی های صوتی رو تبدیل میکرد و رو کول میریخت
برعکس یعنی شما رایت کنی رو دی و ی دی که میشه قیمتش خدا

ali1234
17-12-2010, 21:37
به جز mp4 که راجبش مطمئن نیستم بقیه رو DVD پلیرها پخش می کنند.
احتمالن این پلیرهای چینی توانایی پخش بیشتری هم دارند.

تا اونجایی که می دونم خیلی از پلیرهای جدید پخش می کنند.

ali1234 تا چقدر می خوای هزینه کنی؟
به نظر من یه مدل خوب بگیر که بعد اگه تلوزیون LCD هم گرفتی به کارت بیاد.

تا 130 جا داره .

mamadalmani
17-12-2010, 22:58
ممنون مدل دقیق رو میگی و این که واقعا avi رو کپی کنه رو کول دیسک عالیه عمر لنز دستگاه خیلی میره بالا
پایونییر فقط سی دی های صوتی رو تبدیل میکرد و رو کول میریخت
برعکس یعنی شما رایت کنی رو دی و ی دی که میشه قیمتش خدا
واسه من me 6064
مدل بالاترشم اومده با hdmi اونو بگیر

Artam01
18-12-2010, 09:00
تا 130 جا داره .

سونی 728.
پایونیر 420.
توشیبا XDE 600.
فیلیپس رو مدلش درست یادم نیست ولی فکر کنم 3588 بود.
اینا کیفیتشون از مدل های دیگه بهتر است.

سونی میگن با سی دی خش دار بهتر کنار میاد، پلیر خودم هم همین مدل است.
فایل DAT رو از روی usb پخش نمیکنه ولی VCD رو پخش میکنه، من DAT رو تبدیل میکنم به AVI راحت نشان می دهد.

ali1234
19-12-2010, 16:55
سوني 728.
پايونير 420.
توشيبا XDE 600.
فيليپس رو مدلش درست يادم نيست ولي فکر کنم 3588 بود.
اينا کيفيتشون از مدل هاي ديگه بهتر است.

سوني ميگن با سي دي خش دار بهتر کنار مياد، پلير خودم هم همين مدل است.
فايل DAT رو از روي usb پخش نميکنه ولي VCD رو پخش ميکنه، من DAT رو تبديل ميکنم به AVI راحت نشان مي دهد.

تشكر دوست عزيز

من يه چند صفحه از اين تا پيك رو خوندم . يه مدل از فيلپس است 3360

كه ازش نام برده شده بود . مي خواسم بدونم از برند فيليپس
مدل ديگه اي است كه از اين بهتر باشه .

در شهر ما فقط LG گير مي ياد و برند هايي كه معرفي كردييد گير نمياد .

بقيه همه چيني هستند . اين مدل هم كه گفتم سايت چاره داره و بايد اينترنتي بخرم .

فقط سوني NS 728 HP كه ميگن 70 تومن :18:

در صورتي كه سايت چاره زده 115 تومن .روي كارتون اين مدل به عربي نوشته شده ساخت مالزي است

از يكي از فروشندها (كه اين مدل رو نداشت!!) سوال كردم گفت كه اين چيني هاي پدر سوخته اين رو مي سازن و كارتون اشو همين طوري درست مي كنن و با اين قيمت ميندازن به ملت .

حالا در مورد برند فيليپس اگه مدلي بهتر از 3360 وجود داره لطفا معرفي كنيد .

Artam01
19-12-2010, 20:40
728 مدل نسبتن خوبی هست، من با کابل HDMI داخلش 110 گرفتم.

persian_m
19-12-2010, 20:50
تشكر دوست عزيز

من يه چند صفحه از اين تا پيك رو خوندم . يه مدل از فيلپس است 3360

كه ازش نام برده شده بود . مي خواسم بدونم از برند فيليپس
مدل ديگه اي است كه از اين بهتر باشه .

در شهر ما فقط LG گير مي ياد و برند هايي كه معرفي كردييد گير نمياد .

بقيه همه چيني هستند . اين مدل هم كه گفتم سايت چاره داره و بايد اينترنتي بخرم .

فقط سوني NS 728 HP كه ميگن 70 تومن :18:

در صورتي كه سايت چاره زده 115 تومن .روي كارتون اين مدل به عربي نوشته شده ساخت مالزي است

از يكي از فروشندها (كه اين مدل رو نداشت!!) سوال كردم گفت كه اين چيني هاي پدر سوخته اين رو مي سازن و كارتون اشو همين طوري درست مي كنن و با اين قيمت ميندازن به ملت .

حالا در مورد برند فيليپس اگه مدلي بهتر از 3360 وجود داره لطفا معرفي كنيد .

واقعا که گل گفت اون فروشنده محلتون.لعنت بر پدر ومادرهر چی چینیه که گند زدن به صنعت کل دنیا:19:

ali1234
20-12-2010, 10:10
:11::11::11::11::1111::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:11:
:1:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:11: سلام دوستان
:11::11:من بعد از تحقيقات زيادي كه انجام دادم رسيدم به برند [SIZE="4"] LG
:11: در اين برند ، رسيدم به دو مدل DV-9750 PM و DV-9560 PM ، كه اولي 85 تومن و دومي 100 است .:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:11:حالا مي خواستم بدونم از بين اين دو مدل كدوم رو انتخاب كنم ؟ اساتيد لطفا كمك كنن .:11::11::11::11::11:
:11:همچنين اگه مدلي به غير از اين دو مدل ، از برند LG وجود داره كه بهتر است رو معرفي كنيد .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:
:11:قيمتش هم اصلا مهم نيست .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11:
اين گل ها هم تقديم به شما .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11:
:11:پيشاپيش از شما كما ل تشكر دارم.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1
:11::11::11::11:1::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11::1::11::11/SIZE]

vafa1353
20-12-2010, 18:07
:11: سلام دوستان
:11::11:من بعد از تحقيقات زيادي كه انجام دادم رسيدم به برند LG
:11: در اين برند ، رسيدم به دو مدل DV-9750 PM و DV-9560 PM ، كه اولي 85 تومن و دومي 100 است .:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
:11:حالا مي خواستم بدونم از بين اين دو مدل كدوم رو انتخاب كنم ؟ اساتيد لطفا كمك كنن .:11::11::11::11::11:
:11:همچنين اگه مدلي به غير از اين دو مدل ، از برند LG وجود داره كه بهتر است رو معرفي كنيد .
:11:قيمتش هم اصلا مهم نيست .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11:
اين گل ها هم تقديم به شما .:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11:
:11:پيشاپيش از شما كما ل تشكر دارم.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11:

LG آشغاله و اين رو از روي تعصب نميگم و قبلا LG داشتم كه هم از نظر تصوير و هم صدا نويز داره دوزار نمي ارزه....الان پايونير گرفتم كه واقعا محشره و بينهايت ازش راصي هستم...از نظر صدا كه رو دستش نيست و از نظر تصوير هم وقتي رو 1080 بزاري و از كابل HDMI استقاده كني معركه است...USB هم داره...

پایونیر و فیلیپس بهترین برندها جهت خرید DVD Player هستند

berendji
20-12-2010, 19:07
دوستان سلام.
کدوم برند و مدل از فرمت های بیشتری پشتیبانی می کنه؟

mamadalmani
20-12-2010, 21:45
من زیرنویس srt میزارم خرچنگ قورباغه نشون میده
این الان یعنی ساپورت نمیکنه یا تنظیماتش درست نیست

mr_rayan
23-12-2010, 06:07
من زیرنویس srt میزارم خرچنگ قورباغه نشون میده
این الان یعنی ساپورت نمیکنه یا تنظیماتش درست نیست

یعنی ساپورت نمی کنه که این امر کاملا طبیعیه.

vafa1353
24-12-2010, 23:25
دوستان سلام.
کدوم برند و مدل از فرمت های بیشتری پشتیبانی می کنه؟
مارشال :31::31:
من به خاطر ساپورت همين فرمت ها از روي USB رفتم پايونر گرفتم ولي حتي يك فيلم هم از روي USB نديدم چون اكثر فيلمهاي دانلودي MKV است كه دي وي دي پلايرهاي موجود قابليت پخش رو ندارند....به دوستان توصيه ميكنم كه اگر دنبال ساپورت فرمت هستيد يا صبر كنيد تا مدلي كه MKV رو پخش كنه بياد يا كمي بيشتر هزينه كنيد و MKVplayer بگيريد....ولي اگر براي ديدن ديسك DVD هستيد بهترين برند رو انتخاب كنيد و به دنبال فرمت هاي بيشتر نباشيد كه به كارتون نمياد..

shifter
25-12-2010, 09:32
LG آشغاله و اين رو از روي تعصب نميگم و قبلا LG داشتم كه هم از نظر تصوير و هم صدا نويز داره دوزار نمي ارزه....الان پايونير گرفتم كه واقعا محشره و بينهايت ازش راصي هستم...از نظر صدا كه رو دستش نيست و از نظر تصوير هم وقتي رو 1080 بزاري و از كابل HDMI استقاده كني معركه است...USB هم داره...

ال جي قبلا ها اشغال بود الان از نظر همه چي (كيفيت صدا و تصوير) از پايونير و ...اصلا كم نمياره!!
من مدل LH-W1080HTS رو بيشتر از 2 ساله كه دارم...فرمت هاي زيادي رو هم ساپورت ميكنه(البته به غير از mkv) و زيرنويس srt رو هم اگر انگليسي يا زبان هاي ديگه باشه مشكلي نداره اما srt فارسيو خرچنگ غورباقه نشون ميده!! اين به خاطر ساپورت نكردن زبان فارسي هست؟؟

Artam01
25-12-2010, 12:06
ال جی و سامسونگ یه کار خیلی بدی که تو ایران انجام می دن اینه که نام محصولاتو عوض میکنن، برای همین آدم نمی تونه رویو ازشون پیدا کنه و راجبشون تحقیق کند.

ali1234
26-12-2010, 10:38

essive-scan01.jpg[/IMG]

كدام مدل ؟؟؟؟ۀ

mohammad_55
26-12-2010, 13:50
من ديروز از نمايندگي فيليپس توي وليعصر يك dvd player مدل 3360 به قيمت 75 هزار تومان گرفتم كه ازش راضي هستم . فرمت هاي زيادي پخش ميكنه .
من يك تلويزيون crt ديجيتال پاناسونيك (29p800) دارم كه پورت hdmi نداره ولي component داره . روي تلويزيون هم نوشته 1080i براي همين توي خريد اين مدل فيليپس اصرار داشتم upscaling داشته باشه . ولي حالا كه از طريق كابل كامپوننت وصل كردم در منوي تنظيمات فيليپس قسمت upscaling غير فعال( خاكستري) است . انگار حتما بايد كابل hdmi وصل باشه تا بتونه upscale كنه . ميخواستم بدون راهي وجود داره كه بشه بدون كابل hdmi تصوير رو upscale كرد ؟

vafa1353
26-12-2010, 18:50
كدام مدل ؟؟؟؟ۀ

معمولا مدلهاي اين دو برند در ايران به قديمي و جديدتر بودن مربوط ميشوند كه مسلما جديدترها بهتر و گران تر هستند...بستگي به اين دارد كه به اندازه كدوم مدل هزينه ميكنيد....

davood-d
26-12-2010, 19:30
من ديروز از نمايندگي فيليپس توي وليعصر يك dvd player مدل 3360 به قيمت 75 هزار تومان گرفتم كه ازش راضي هستم . فرمت هاي زيادي پخش ميكنه .
من يك تلويزيون crt ديجيتال پاناسونيك (29p800) دارم كه پورت hdmi نداره ولي component داره . روي تلويزيون هم نوشته 1080i براي همين توي خريد اين مدل فيليپس اصرار داشتم upscaling داشته باشه . ولي حالا كه از طريق كابل كامپوننت وصل كردم در منوي تنظيمات فيليپس قسمت upscaling غير فعال( خاكستري) است . انگار حتما بايد كابل hdmi وصل باشه تا بتونه upscale كنه . ميخواستم بدون راهي وجود داره كه بشه بدون كابل hdmi تصوير رو upscale كرد ؟

upscaling فقط روي hdmi فعال

اگر تلويزيون شما 100Hz باشه مي تونيد از امكان Progressive Scan پلير استفاده كنيد كه خيلي در كيفيت تصويرتاثير داره.

mohammad_55
27-12-2010, 10:26
upscaling فقط روي hdmi فعال

اگر تلويزيون شما 100Hz باشه مي تونيد از امكان Progressive Scan پلير استفاده كنيد كه خيلي در كيفيت تصويرتاثير داره.
پس اون 1080iكه روي تلويزيون زده در چه شرايطي فراهم ميشه ؟ خلاصه يك وروي بايد بهش وصل بشه مه بتونه 1080 بده ؟
درمورد Progressive Scan اتفاقا مي خواشتم سوال كنم . تلويزيزون من اين منو رو داره و 100hz هم هست.ميشه بفرماييد چه طور بايد تنظيم كنم . ضمنا Progressive Scan روي dvd player من هم هست . اصلا اين Progressive Scan چي هست؟

davood-d
27-12-2010, 14:03
پس اون 1080iكه روي تلويزيون زده در چه شرايطي فراهم ميشه ؟ خلاصه يك وروي بايد بهش وصل بشه مه بتونه 1080 بده ؟
درمورد Progressive Scan اتفاقا مي خواشتم سوال كنم . تلويزيزون من اين منو رو داره و 100hz هم هست.ميشه بفرماييد چه طور بايد تنظيم كنم . ضمنا Progressive Scan روي dvd player من هم هست . اصلا اين Progressive Scan چي هست؟

از طريق پورت RGB ميتونه سيگنال اچ دي 1080 دريافت كنه و لامپ تصوير اين نوع تلويزيون ها تواناي پخش اين سگنال دارند. گيرنده هاي HDTV اين فابليت دارن.

اسكن پيشرفته تصاوير 50Hz به 100Hz تبديل ميكنه كيفيت تصوير بهتر و لرزش كمتر ميشه
بايد روي پلير فعال كني و تلويزيون هم فعال باشه.

poonel
27-12-2010, 14:14
اساتید عزیز یه سیستم ترجیحا ارزون که با این بلندگوهای Edifier Da5000 ست بشه معرفی کنید. این بلندگوها ورودی اپتیکال و کواکسیال ندارند. دنبال یه پلیر می گردم که خروجی 5.1 داشته باشه.تو مدلهای سامسونگ چیزی پیدا میشه؟؟؟

این بلندگوها فوق العاده خفن و با کیفیتند و دامنه فرکانسی شون 20 تا 160 هرتزه که دامنه صدای زیر و بمش خیلی زیاده و همه نوع صدایی رو با بالاترین وضوح پخش می کنه. تو سینماهای خانگی بازار همچین کیفیتی نیست. اگه بشه یه پلیر خوب براش پیدا کرد خیلی خیلی توپ میشه. قیمت این بلندگوها 235 تومنه

اینم پشت بلندگوها که میخوام پلیر به اون 6 تا فیش که خط کشیده دورش و نوشته DVD وصل بشه.

vafa1353
27-12-2010, 21:03
Philips DVP5996 صداي 5.1 كانال داره...

ALI-17
28-12-2010, 09:27
سلام/یه dvd-player معرفی کنید که هم از رو فلش اجرا کنه و هم cd/dvd های data رو اجرا کنه و قیمتش هم زیر 100تومن باشه، خیلی ممنون!:46:

Artam01
28-12-2010, 09:43
همین فیلیپس 3360 که دوستمون در پست بالایی گفتن، سونی 728، پایونیر 420 توشیبا XDE 600 هم در حد 100 تومن هستند با کیفیت بالاتر.

angeli
29-12-2010, 14:16
یه سوال داشتم شاید جاش تو این تایپیک نباشه ولی مربوط به dvd player هست من یه سیستم سینما خانگی خریدم ولی بدون dvd پلیرش! بلنگوهاش شامل rear چپ وراست ,front چپ و راست ,sub و center هست. خودم از قبل یه دی وی دی پلیر مارشال داشتم حالا میخوام این بلند گوها رو مستقیم به دی وی دی وصل کنم بدون آمپلی فایر
این پشت دی وی دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این جای فیش بلنگو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم سیم بلنگو که میخوام به فیش av وصل کنم (به هم ببندمشون):31:

به نظر شما این کار شدنیه؟ بلایی سر بلندگو یا دی وی دی نمیاد؟

arash2006
29-12-2010, 18:49
با سلام یه دی وی دی پلیر عالی معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه
فرمت های ویدویی mkv , rmvb , wav رو ثاپرت کنه زیرنویس فارسی رو مشکل نداشته باشه یعنی هم srt هم sub idx در کنار فیلم بگذارم همنام پخش کنه هارد 250 گیگ هم ثاپرت کنه ممنون

davood-d
30-12-2010, 00:44
یه سوال داشتم شاید جاش تو این تایپیک نباشه ولی مربوط به dvd player هست من یه سیستم سینما خانگی خریدم ولی بدون dvd پلیرش! بلنگوهاش شامل rear چپ وراست ,front چپ و راست ,sub و center هست. خودم از قبل یه دی وی دی پلیر مارشال داشتم حالا میخوام این بلند گوها رو مستقیم به دی وی دی وصل کنم بدون آمپلی فایر
این پشت دی وی دی
این جای فیش بلنگو
اینم سیم بلنگو که میخوام به فیش av وصل کنم (به هم ببندمشون):31:

به نظر شما این کار شدنیه؟ بلایی سر بلندگو یا دی وی دی نمیاد؟

خروجي پلير پري آمپلي فاير هست. يه هدفون نميتونه راه بندازه چه برسه بلندگو.

s.hossein45
30-12-2010, 08:19

سلام:دوست عزیز شما با استفاده از یک مدیا پلیر میتوانید از پورت کامپوننت سیگنال hd 1980i دریافت کنید .میان dvd player ها فقط برند oppo این کار رو انجام میده که اینجا پیدا نمیشه.البته فکر کنم ps3 هم این گزینه رو داشته باشه.

smaa8631
31-12-2010, 00:31
سلام
آقا کسی می تونه یه چنین چیزی توی ایران پیدا کنه با همین قیمتl

angeli
31-12-2010, 13:21
خروجي پلير پري آمپلي فاير هست. يه هدفون نميتونه راه بندازه چه برسه بلندگو.

یعنی بدون آمپلی هیچ راهی نداره؟
کسی میتونه یه دی وی دی پلیر خوب قیمت مناسب بهم معرفی کنه که خروجیای این جور سیمهارو داشته باشه (اسمشو نمیدونم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی 6 عدد (rear راست و چپ, front راست و چپ , sub و center) ؟
راستی به این خروجیها چی میگن اسمشون چیه؟

mahdi_mr
01-01-2011, 14:22
آقا یه چند تا سئوال در مورد 3350 فلیپس داشتم
تو پستها خونده بودم خیلی کند لود میشه آیا صحت داره ؟
آیا زیرنویس SUB/IDX همراه با فیلم رو از پورت یو اس بی ای میخونه
آیا در پورت یو اس بی هارد رو هم میخونه
فرق 3111 با 3550 فقط تو یو اس بی اش هست ؟
ممنون

lordsaber
01-01-2011, 17:57
سلام
من می خوام یه سینما pioneer rs30 بخرم ولی پلیرش چنگی به دل نمی زنه و از usbفقط divx پخش می کنه.
حالا اساتید لطف کنید راهنمایی کنید چیکار کنم و چه مدل پلیری بگیرم که خوب باشه؟! همچنین از این 2 حالت کدوم رو بیشتر پیشنهاد می دن؟!
rs30 + wd live
rs30 + player pioneer 420
rs30 + player pioneer 320 (پلیر خود rs30)

Artam01
01-01-2011, 20:19
420 گزینه بهتری است.
ولی اگه از دیسک سود نمی بری یه Media player خوب هم می تواند سودمند باشد.

sound.vision
02-01-2011, 00:41
درود
یه مشکلی پیدا کردم با این دی وی دی پلیر فیلیپس .... یه دی وی دی که بارها اونو تو دستگاه گذاشته بودم و همیشه هم خیلی خوب کار می کرد(دی وی دی تصویری) اینبار که گذاشتم ازم کلمه عبور خواست؟!؟!؟ Password بدون کلمه عبور اجازه پخش نداد که نداد حتی از برق هم کشیدمش باز وصلش کردم جواب نداد...!
می خوام بپرسم کسی تا حالا با این مشکل برخورده؟ چی کار باید کرد؟.... اینم بگم فقط این دی وی دی مشکل داره و دی وی دی های کپی و یا حتی اورژینال رو به خوبی پخش می کنه.
سپاس

dadiyar
02-01-2011, 03:15
سلام
دوستان به طور کلی نظرتون در مورد dvd player pioneerچیه؟
یا چه برندی را پیشنهاد می کنید؟
با سپاس فراوان

lordsaber
02-01-2011, 08:56
420 گزینه بهتری است.
ولی اگه از دیسک سود نمی بری یه Media player خوب هم می تواند سودمند باشد.

به نظر من دیگه دوران دیسکهای امروزی داره تموم می شه. شما هر چی می خوای میریزی رو فلش رو دستگاهت اجرا می کنی!

Artam01
02-01-2011, 12:27
درود
یه مشکلی پیدا کردم با این دی وی دی پلیر فیلیپس .... یه دی وی دی که بارها اونو تو دستگاه گذاشته بودم و همیشه هم خیلی خوب کار می کرد(دی وی دی تصویری) اینبار که گذاشتم ازم کلمه عبور خواست؟!؟!؟ Password بدون کلمه عبور اجازه پخش نداد که نداد حتی از برق هم کشیدمش باز وصلش کردم جواب نداد...!
می خوام بپرسم کسی تا حالا با این مشکل برخورده؟ چی کار باید کرد؟.... اینم بگم فقط این دی وی دی مشکل داره و دی وی دی های کپی و یا حتی اورژینال رو به خوبی پخش می کنه.
سپاس
چند وقته کم پیدایی :46:.
شاید داشتی تو منوها ور میرفتی براش پسورد گذاشتی.
راستی از کیفیت پخش صوت و تصویر دستگاهت راضی هستی؟ با تلویزیون فول اچ دی فیلم می بینی؟

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

سلام
دوستان به طور کلی نظرتون در مورد dvd player pioneerچیه؟
یا چه برندی را پیشنهاد می کنید؟
با سپاس فراوان

برند خوبیه، نظر من روی این پلیرها هست:
Toshiba XDE-600
Sony 728
Pioneer 420

Artam01
02-01-2011, 12:34
به نظر من دیگه دوران دیسکهای امروزی داره تموم می شه. شما هر چی می خوای میریزی رو فلش رو دستگاهت اجرا می کنی!

به نظر من که نه، من خودم هنوز از فیلم دی وی دی سود می برم و چند وقت دیگه هم که بلوری گسترس پیدا می کنه، اتفاقن من هم بین یه مدیا پلیر و یه دی وی دی مردد بودم که دی وی دی گرفتم، کی حال داره هر وقت که می خواد فیلم ببینه یه فیلم رو بریزه روی فلش؟ الان دی وی دی ها هم فلش می خورند که من از این امکانش هم سود میبرم.

dara_az
02-01-2011, 12:58
درود
سپاس

خیلی عجیبه ! تو منوهای دستگاهت ببین reset factory یا یه همچین چیزی داره ؟ شاید ریستش بکنی درست بشه . این dvd رو هم تو یک دستگاه دیگه امتحان بکن ببین بازم پسورد میخواد یا نه .

lordsaber
02-01-2011, 13:17
به نظر من که نه، من خودم هنوز از فیلم دی وی دی سود می برم و چند وقت دیگه هم که بلوری گسترس پیدا می کنه، اتفاقن من هم بین یه مدیا پلیر و یه دی وی دی مردد بودم که دی وی دی گرفتم، کی حال داره هر وقت که می خواد فیلم ببینه یه فیلم رو بریزه روی فلش؟ الان دی وی دی ها هم فلش می خورند که من از این امکانش هم سود میبرم.

جالبه! اتفاقا من اصلا دی وی دی ندارم. نزدیک به 3 ترا فیلم و آهنگ دارم همش دانلودیه! دارم فکر می کنم اگر بخوام این همه رو روی dvd رایت بزنم دیگه عمرم کفاف نمی ده بشینم ببینمشون! :31:
من خیلی دنبال پلیری گشتم که از روی usb بتونه فرمتهای مختلف رو اجرا کنه(wmv, divx, avi, mkv , ...) . ولی پیدا نکردم. شما چیزی سراغ دارید؟! اگر باشه که همین فردا می رم می گیرم.

dara_az
02-01-2011, 14:46
جالبه! اتفاقا من اصلا دی وی دی ندارم. نزدیک به 3 ترا فیلم و آهنگ دارم همش دانلودیه! دارم فکر می کنم اگر بخوام این همه رو روی dvd رایت بزنم دیگه عمرم کفاف نمی ده بشینم ببینمشون! :31:
من خیلی دنبال پلیری گشتم که از روی usb بتونه فرمتهای مختلف رو اجرا کنه(wmv, divx, avi, mkv , ...) . ولی پیدا نکردم. شما چیزی سراغ دارید؟! اگر باشه که همین فردا می رم می گیرم.

ای بابا ! شما هم پس به درد من دچاری ! حالا من به جز اینایی که رو هارد دارم مرض و بیماری dvd موزیک و کنسرت هم دارم! به همین دلیل مجبور شدم هم hd player بگیرم هم dvd player !!! خلاصه بد دردیه ! هی هر چند وقت یک بار هم باید بشینم اینارو مشخصاتشو کامل کنم و بر اساس سبک و کوفت و زهر مار مرتب بکنم !!!نمیدونم این چه مرضیه که بهش مبتلا شدیم !! الان کلی هم کاست و vhs از قدیم دارم نمیدونم اونارو چیکار کنم !! با این حساب شما به نظر من یدونه hd player بیشتر به کارت میاد .

lordsaber
02-01-2011, 17:24
ای بابا ! شما هم پس به درد من دچاری ! حالا من به جز اینایی که رو هارد دارم مرض و بیماری dvd موزیک و کنسرت هم دارم! به همین دلیل مجبور شدم هم hd player بگیرم هم dvd player !!! خلاصه بد دردیه ! هی هر چند وقت یک بار هم باید بشینم اینارو مشخصاتشو کامل کنم و بر اساس سبک و کوفت و زهر مار مرتب بکنم !!!نمیدونم این چه مرضیه که بهش مبتلا شدیم !! الان کلی هم کاست و vhs از قدیم دارم نمیدونم اونارو چیکار کنم !! با این حساب شما به نظر من یدونه hd player بیشتر به کارت میاد .

آره خدایی بد دردیه! من حدود 1 ماه طول کشید تا تونستم فیلمهام رو دسته بندی کنم و موسیقی ها هنوز شلم شورباست!:19:
آره ولی بازم اگر یه dvd player پیدا کنم که از پورت usb بتونه فرمتهای خوب رو پخش کنه ارزشش بیشتر از یه hdplayer هست. بگردیم ببینیم چی می شه!:10:
به هر حال ممنون از راهنماییت. نگفتی از پورت usb چه فرمتایی می تونی پخش کنی؟! مدل player شما چیه؟!

sound.vision
02-01-2011, 18:08
چند وقته کم پیدایی :46:.
شاید داشتی تو منوها ور میرفتی براش پسورد گذاشتی.
راستی از کیفیت پخش صوت و تصویر دستگاهت راضی هستی؟ با تلویزیون فول اچ دی فیلم می بینی؟

---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

سلام عزیز...کم پیدا نیستم شاید کمتر پست بزنم ولی از پست های دوستانی چون شما استفاده می کنم و همیشه پیگیر این تاپیک هستم.

والا اصلا همچین گزینه ای نداره که بشه پسورد گذاشت... مشکل می دونی چیه؟ اینه که دستگاه من که حافظه داخلی نداره تا بتونه مشخصات دیسک ها رو تو خودش ذخیره و تنظیم های خاصی اعمال کنه...! از طرفی روی دی وی دی هم که نمی تونه فایل یا تنظیمی رایت کنه!
آره کیفیت صداش رو با یه مدل دنون که مال یکی از دوستان بود مقایسه کردیم هیچ تفاوتی فاحشی نداشت و اینکه هر چی می گذره رضایت بیشتری پیدا می کنم ازش... تی وی فول هستش فقط کمبود HDMI دارم! در مورد کیفیت تصویرش مورد خاصی ندیدم که مشکل داشته باشه... تنها مسئله ای که باهاش دارم اینه که نمی تونم فیلم های MKV رو اجرا کنم با این دستگاه... البته تی وی اینکارو می کنه ولی تی وی رو تصاویر رزولیشن بالا یکم فریم ها رو میاره پایین... شاید بعدها یه بلوری پلیر سری 7 یا 9 هزار فیلیپس مشکل رو حل کنه.........

---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

خیلی عجیبه ! تو منوهای دستگاهت ببین reset factory یا یه همچین چیزی داره ؟ شاید ریستش بکنی درست بشه . این dvd رو هم تو یک دستگاه دیگه امتحان بکن ببین بازم پسورد میخواد یا نه .

درود.... والا چیزی به اسم ریست فکتوری توش پیدا نکردم... موندم اصلا این پسوورد از کجا پیدا شده!!! تو یه دستگاه دیگه امتحان کردم بدون مشکل خوندش...! حالا این پسوورد از کجا اومده خدا می دونه!

Artam01
02-01-2011, 19:19
dara_az،
رفیق منم همین درد سر آلبوم بندی موزیک و... رو دارم به قول شما هر چی هم تلاش میکنم بازم شلم شورباس و نمیشه یه نظم درست و حسابی داد.

lordsaber،
اگه اینطوریه که میگی همون مدیا پلیر رو بگیری خیلی بهتره، اگر هم دنبال پلیری هستی که هم دیسک پخش کنه و هم از فلش هر چی می خوای اجرا کنه بهتره بی خیال دی وی دی پلیرها بشی، بهتره بری سراغ یه بلوری پلیر خوب و همه کاره، که فایل های فول اچ دی رو هم برات پخش کند.

sound.vision،
دوست من این دستگاه ها احتمالن یه حافظه هم دارند، چون من هر وقت یه دی وی دی رو نصفه میگزارم بعد حتی چند روز از همونجا که قبلن دیدم نشون میده، و همینطور وقتی پسورد میگذارم حتمن باید حافظه ای داشته باشه که سیو کند.
به قول اون دوستمون یه ریست کن دستگاهت رو ببین چه میشود، یعنی به تنظیمات دیفالت و اولیه اش برگردد.

shayan3001
02-01-2011, 23:56
آره خدایی بد دردیه! من حدود 1 ماه طول کشید تا تونستم فیلمهام رو دسته بندی کنم و موسیقی ها هنوز شلم شورباست!:19:
آره ولی بازم اگر یه dvd player پیدا کنم که از پورت usb بتونه فرمتهای خوب رو پخش کنه ارزشش بیشتر از یه hdplayer هست. بگردیم ببینیم چی می شه!:10:
به هر حال ممنون از راهنماییت. نگفتی از پورت usb چه فرمتایی می تونی پخش کنی؟! مدل player شما چیه؟!
اشتباه شد.......

dara_az
03-01-2011, 07:46

dvd player من پایونیر 420 هستش . راستش من چون یدونه wd live هم خریدم با پورت usb این پایونیر خیلی کاری ندارم . فقط یک بار برای امتحان کردنش باهاش mp3 تست کردم . اما dvd player ها معمولا تا جایی که من میدونم mkv و فایلهای HD رو پخش نمیکنند . شما اگه اکثر فایلهات روی هارد هستش همون HD player بگیری خیلی بهتره . چون اکثر فرمتهای صوتی و تصویری رو ساپورت میکنند.
این لینک هم یک نگاه بنداز مشخصات 420 و فایلهایی رو که ساپورت میکنه نوشته
یک کار دیگه ای هم که میتونی انجام بدی اینه که یک HD player بخری که DVD ROM اکسترنال رو ساپورت کنه .

mahdi_mr
03-01-2011, 09:02

DV-9579pm ال جی
تو کاتالوگش هم نوشته : (میدونید که خیلی توضیحات کامل تو این کاتالوگ های دی وی دی ها هست !!! مثل قابلیت نمایش فیلم !)

البته من چیزی تو اینترنت ندیدم و تو کاتالوگ های گلد ایران دیدم

DVDplayer
قابلیت پخش تمام فرمت ها شامل MKV،DIVXHD
پشتیبانی هارد
قابلیت پشتیبانی دیسک خارجی ! (اینو نمیدونم یعنی چی بجز هارد میتونه باشه که دو بار گفته)

نظر شخصی من بازی با فایلا تمومی نداره مطمئن باشید این MKV هم با توجه به پیشرفت نرم افزار و ساختار های فشرده سازی چند وقت دیگه جایگزین میشه ، بهتره از یه DVD پلیر فقط انتظار خواندن دیسک رو داشته باشیم ، مطمئن باشید انعطاف پذیری که کامپیوتر داره هیچکدوم از این دستگاههای تک منظوره ندارند .

اینم عکسش:

البته بلوری ها هم که ساختارشون HD یه همه این قابلیت رو دارند

yaghob.boss
03-01-2011, 15:04
با سلام دوستان یه سایت معتبر و خوب واسه خرید tv live سراغ دارید ؟ من بندرعباسم و اینجا این دستگاه نیست

mahdi_mr
03-01-2011, 15:14
با سلام دوستان یه سایت معتبر و خوب واسه خرید tv live سراغ دارید ؟ من بندرعباسم و اینجا این دستگاه نیست

apple TV

سایر مدیا پلیر ها :

البته اگه مقصودتون استفاده از امکانات LIVE ش هست ،به نظرم اینا که نیاز به اینترنت پرسرعت و بدون فیلتر (Netflix; YouTube; Mediafly; vTuner; Picasa; Flickr ) که یه سریش هم فقط تو آمریکا سرویس میدن

yaghob.boss
03-01-2011, 15:21
این که لینکشو پایین گذاشتم بهتره یا wd tv ? این سایت چاره معتبره؟ جنس آشغال نفرسته

راستی اینا چه نوع زیرنویسی رو پخش میکنن؟

lordsaber
03-01-2011, 17:28
DV-9579pm ال جی
تو کاتالوگش هم نوشته : (میدونید که خیلی توضیحات کامل تو این کاتالوگ های دی وی دی ها هست !!! مثل قابلیت نمایش فیلم !)

البته من چیزی تو اینترنت ندیدم و تو کاتالوگ های گلد ایران دیدم

DVDplayer
قابلیت پخش تمام فرمت ها شامل MKV،DIVXHD
پشتیبانی هارد
قابلیت پشتیبانی دیسک خارجی ! (اینو نمیدونم یعنی چی بجز هارد میتونه باشه که دو بار گفته)

نظر شخصی من بازی با فایلا تمومی نداره مطمئن باشید این MKV هم با توجه به پیشرفت نرم افزار و ساختار های فشرده سازی چند وقت دیگه جایگزین میشه ، بهتره از یه DVD پلیر فقط انتظار خواندن دیسک رو داشته باشیم ، مطمئن باشید انعطاف پذیری که کامپیوتر داره هیچکدوم از این دستگاههای تک منظوره ندارند .

اینم عکسش:

البته بلوری ها هم که ساختارشون HD یه همه این قابلیت رو دارند
ممنون. این همون چیزی هست که من دنبالش بودم. البته باید بیشتر در موردش بگردم ببینم چی پیدا می کنم.
:10:

dara_az
04-01-2011, 08:45
این که لینکشو پایین گذاشتم بهتره یا wd tv ? این سایت چاره معتبره؟ جنس آشغال نفرسته

سلام دوست عزیز . سایت چاره سایت معتبریه من خودم ازش خرید کردم . 2 تا تلفن و یک هدست که همه آکبند و نو تحویل شد .شما که بندر عباس هستی بهتر نیست که بگی برات از دبی بیارن ؟ چون اونجا تنوع مدلهای hd player ها خیلی بیشتر از اینجاست . من دوستم یک مدلی رو انتخاب کرد که اینجا نبود و گفت براش از دبی آوردند

mahdi_mr
04-01-2011, 09:04

توصیه میکنم دو تا تاپیک مرتبطش رو تو انجمن مطالعه کنید .

تا چند وقت پیش یادمه همه اینا با متن فارسی مشکل داشتن و بالتبع قابلیتهایی مثل زیرنویس متنی (srt) و rss فارسی و ... مشکل خواهند داشت
چاره هم معتبره وابسته به ندا رایانه ، تونمایشگاه الکامپ هم حضور خوبی داشت . البته هر سیستمی ضعف خودش رو داره ولی جنس معتبر با گارانتی معتبر ارائه میکنه شک نکنید .
یه چند وقت پیش یه کلیپی در مورد تی وی لایو ها میدیم ، سازندش میگفت مردم دوست ندارند تو اتاق نشیمن گوگل رو سرچ کنن ، میخوان لم بدن و فیلم ببینن .

yaghob.boss
04-01-2011, 17:21
توصیه میکنم دو تا تاپیک مرتبطش رو تو انجمن مطالعه کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا چند وقت پیش یادمه همه اینا با متن فارسی مشکل داشتن و بالتبع قابلیتهایی مثل زیرنویس متنی (srt) و rss فارسی و ... مشکل خواهند داشت
چاره هم معتبره وابسته به ندا رایانه ، تونمایشگاه الکامپ هم حضور خوبی داشت . البته هر سیستمی ضعف خودش رو داره ولی جنس معتبر با گارانتی معتبر ارائه میکنه شک نکنید .
یه چند وقت پیش یه کلیپی در مورد تی وی لایو ها میدیم ، سازندش میگفت مردم دوست ندارند تو اتاق نشیمن گوگل رو سرچ کنن ، میخوان لم بدن و فیلم ببینن .

دوست عزیز مارک تقلبی این دو مدل هم اومده یعنی چین هم روی اینا کار کرده؟

sheri66
04-01-2011, 19:24
من می خوام یه سیستم صوتی تصویری بخرم با این امکاناتی که می گم:

1.یو اس بی خور باشه 2. خروجی هدفون 3.قابلیت اتصال ps3 (برای صدا) و تلویزون و مانیتور (برای صدا و تصویر)

4.پخش دی وی دی و سی دی (صوتی و تصویری) 5پشتیبانی اکثر فرمتهای صوتی و تصویری

6.رادیو 7.(همزمان چند دیسک بخوره که چه بهتر)

خودم گشتم این 4 مورد پیدا کردم :

sony dav dz151
JVC ux-lps
Philips mcd 183
Sumsung dg53

از بین این 4 تا کدوم تمام قابلیت ها رو داره و اگه مارک و مدل بهتری وجود داره معرفی کنید

fabio montari
05-01-2011, 11:09
اقا با 60 70 تومن چی میشه خرید خوب باشه توقع زیادم هم ندارم چون wd live دارم بعضی موقع ها یه dvd بزارم ببینم همین
مارکش فیلیپس یا سونی باشه
یه فلیپس هست 3350 چه جوریه
3360 هم داره چه فرقی دارن ؟

fabio montari
05-01-2011, 11:24
دوستان تو یه کلام
فیلیپس 3360 یا ال جی 9750
مهمترین چیز کیفیت تصویر و کیفیت ساخت و لنزش زود خراب نشه

dara_az
05-01-2011, 15:29
دوستان تو یه کلام
فیلیپس 3360 یا ال جی 9750
مهمترین چیز کیفیت تصویر و کیفیت ساخت و لنزش زود خراب نشه

من با اینکه این دو مدل رو ندیدم و اصلا مشخصاتش رو نمیدونم و هیچ مقایسه ای هم نکردم ، میگم فیلیپس !!!
کلا من با ال جی و سامسونگ اصلا حال نمیکنم . کالاهای صرفا تجاری تولید میکنند با امکانات گول زننده و ظاهر زیبا! اما با کیفیت پایین !

sound.vision
05-01-2011, 15:35
من با اینکه این دو مدل رو ندیدم و اصلا مشخصاتش رو نمیدونم و هیچ مقایسه ای هم نکردم ، میگم فیلیپس !!!
کلا من با ال جی و سامسونگ اصلا حال نمیکنم . کالاهای صرفا تجاری تولید میکنند با امکانات گول زننده و ظاهر زیبا! اما با کیفیت پایین !

درود... والا شما خودت هم داری می گی با ال جی حال نمی کنی پس چرا جزء انتخاب هات گذاشتیش....! من خودم مدل 5996 فیلیپس دارم خیلی هم ازش راضیم قبلا هم یه مدل دیگه فیلیپس داشتم که اون هم خوب بود. ولی توجه داشته باش که چه این مدل از ال جی که گفتی و چه 3360 فیلپیس هر دو محصولاتی تجاری و ارزان قیمت هستند ولی بین دو محصول تجاری قاعدتا فیلیپس با تفاوت بسیار فاحشی ارجحیت داره نسبت به ال جی... (کلا من دیدگاه به شدت تعصبی نسبت به این برندهای نوظهور دارم شایدم گاهی محصولات خوب و درخور توجهی داشته باشن ولی من حاضر به امتحان کردنش نیستم)

dara_az
05-01-2011, 17:08
درود... والا شما خودت هم داری می گی با ال جی حال نمی کنی پس چرا جزء انتخاب هات گذاشتیش....! من خودم مدل 5996 فیلیپس دارم خیلی هم ازش راضیم قبلا هم یه مدل دیگه فیلیپس داشتم که اون هم خوب بود. ولی توجه داشته باش که چه این مدل از ال جی که گفتی و چه 3360 فیلپیس هر دو محصولاتی تجاری و ارزان قیمت هستند ولی بین دو محصول تجاری قاعدتا فیلیپس با تفاوت بسیار فاحشی ارجحیت داره نسبت به ال جی... (کلا من دیدگاه به شدت تعصبی نسبت به این برندهای نوظهور دارم شایدم گاهی محصولات خوب و درخور توجهی داشته باشن ولی من حاضر به امتحان کردنش نیستم)

سلام sound vision عزیز . اقا من ارادت خاصی به عکس آواتار شما دارم :46:
والا اینا جزو سیستمهای پیشنهادی دوستمون montari هستش .
من خودم pioneer 420 گرفتم . راستش منم مثل خودت ترجیح میدم برندی رو بگیرم که حداقل یک سابقهای داشته باشه . برند هایی مثل فیلیپس و سونی و پایونییر حداقل چند برابر عمر شرکت ال جی و سامسونگ تجربه تولید محصولات صوتی و تصویری دارند. اون موقع که سامسونگ و ال جی وجود خارجی نداشت اینا بهترین محصولات رو تولید میکردند. منم مثل خودت حاظر نیستم تا وقتی برند های با سابقه و با تجربه هستند برم سراغ این برند های به قول شما نوظهور.من خودم پایین ترین مدل فیلیپس رو به بهترین مدل ال جی ترجیح میدم :10:

sound.vision
05-01-2011, 18:14
سلام sound vision عزیز . اقا من ارادت خاصی به عکس آواتار شما دارم :46:
والا اینا جزو سیستمهای پیشنهادی دوستمون montari هستش .
من خودم pioneer 420 گرفتم . راستش منم مثل خودت ترجیح میدم برندی رو بگیرم که حداقل یک سابقهای داشته باشه . برند هایی مثل فیلیپس و سونی و پایونییر حداقل چند برابر عمر شرکت ال جی و سامسونگ تجربه تولید محصولات صوتی و تصویری دارند. اون موقع که سامسونگ و ال جی وجود خارجی نداشت اینا بهترین محصولات رو تولید میکردند. منم مثل خودت حاظر نیستم تا وقتی برند های با سابقه و با تجربه هستند برم سراغ این برند های به قول شما نوظهور.من خودم پایین ترین مدل فیلیپس رو به بهترین مدل ال جی ترجیح میدم :10:

خواهش می کنم قربان...این ارادت شما نشون از حسن سلیقه و ظرافت دید شماست... اوصلا اونایی که از فیلیپس، پایونیر، مرنتز و... خوششون میاد... نمی تونن سلایقشون رو با برندهایی مثل سامسونگ و ال جی تطابق بدهن این موضوع در همه چی می تونه صادق باشه... یکی که به مرسدس، بی ام دابلیو، فورد و یا.... ارادت داره نمی تونه برندهایی مثل کیا، دوو و از همه بدتر چری و امثالهم رضایت بده چون خواسته ای که از یک کالا داره بسیار متفاوت هست و دوست داره از وسیله ای که خریداری می کنه نهایت لذت و استفاده رو ببره.

fabio montari
05-01-2011, 18:49
3360 فیلیپس هست ؟ چند > کجا ؟

ali_nnn13
05-01-2011, 23:05
سلام به همگی دوستان...

بین این سه مدل زیر کدوم از همه بهتره ؟

Toshiba XD- E500‎
Pioneer DV-420‎
Sony DVP-NS718

از نظر کیفیت تصویر و Upscaling...

اگه مدل دیگه ای توی همین مهدوده قیمت 90 تا 120 هست بفرمائین..

موفق و شاد و سلامت باشین...:11:

dara_az
07-01-2011, 18:43
خواهش می کنم قربان...این ارادت شما نشون از حسن سلیقه و ظرافت دید شماست... اوصلا اونایی که از فیلیپس، پایونیر، مرنتز و... خوششون میاد... نمی تونن سلایقشون رو با برندهایی مثل سامسونگ و ال جی تطابق بدهن این موضوع در همه چی می تونه صادق باشه... یکی که به مرسدس، بی ام دابلیو، فورد و یا.... ارادت داره نمی تونه برندهایی مثل کیا، دوو و از همه بدتر چری و امثالهم رضایت بده چون خواسته ای که از یک کالا داره بسیار متفاوت هست و دوست داره از وسیله ای که خریداری می کنه نهایت لذت و استفاده رو ببره.

سلام . اقا شما لطف دارید :10: راستی پورش رو یادت رفت :46: من پورش میبینم دیوونه میشم !!

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

سلام به همگی دوستان...

Toshiba XD- E500‎
Pioneer DV-420‎
Sony DVP-NS718

سلام دوست عزیز . من 420 دارم و ازش راضی هستم . تاحالا مشکلی نداشتم باهاش کیفیت صدا و تصویرشم خوب و راضی کننده هست . اون دو مدل دیگه رو تجربه ای ازش نداشتم

Artam01
08-01-2011, 09:54
سلام به همگی دوستان...

Toshiba XD- E500‎
Pioneer DV-420‎
Sony DVP-NS718

درود.
Toahiba XD-E600
و
Sony 728
انتخاب های بهتری هستند.

sheri66
08-01-2011, 19:58
تو این فروم چرا کسی جواب سوالای منو نمی ده ؟؟!

davood-d
09-01-2011, 04:05
من می خوام یه سیستم صوتی تصویری بخرم با این امکاناتی که می گم:

1.یو اس بی خور باشه 2. خروجی هدفون 3.قابلیت اتصال ps3 (برای صدا) و تلویزون و مانیتور (برای صدا و تصویر)

4.پخش دی وی دی و سی دی (صوتی و تصویری) 5پشتیبانی اکثر فرمتهای صوتی و تصویری

6.رادیو 7.(همزمان چند دیسک بخوره که چه بهتر)

خودم گشتم این 4 مورد پیدا کردم :

sony dav dz151
JVC ux-lps
Philips mcd 183
Sumsung dg53

از بین این 4 تا کدوم تمام قابلیت ها رو داره و اگه مارک و مدل بهتری وجود داره معرفی کنید

دوست عزيز شما تو سايت هاي رسمي اين محصولات سرچ كني خودت متوجه امكاناتي كه دارن ميشي! اينجا در مورد تجربيات استفاده بحث ميشه.:46:

Artam01
09-01-2011, 11:28
تو این فروم چرا کسی جواب سوالای منو نمی ده ؟؟!

دوست عزیز، بهتره که این پرسش رو در بخش سینمای خانگی بپرسید.
این مدل ها آیا همشون در بازار ایران هستند؟

sheri66
09-01-2011, 16:39
قربونت هستن که می پرسم :دی (artam)
آقا داوود من دیدم نوشته " مشورت و راهنمایی در مورد خرید دی وی دی پلیر " نه اینی که شما می گی (تجربیات استفاده)
خوب من هرجا سوالمو می پرسم پاسم می دن یه تاپیک دیگه ! اخه سوال سختی نپرسیدم که میگم کدوم بهتره اینهمه کار اشنا و استاد؟
ببینید حالا بین 4 تا خودم خیلی سرچ کردم این 2 تا موند

Philips mcd 183
Sumsung dg53

کلا دستگاهو برای این 2 مورد می خوام : کنسول بازی(ps3-xbox-..) بهش وصل کنم به عنوان منبع صدا ازش استفاده کنم / و تماشای ویدیو با اتصال مانیتور و تلویزیون (یعنی دی وی دی یا فلش بزنم تصویر بگیرم ازش )

و اینکه یه وقتای اهنگ گوش بدم
انتظاراتمم : ورودی فلش دیسک - ورودی و خروجی برای اتصال کنسول بازی و ال سی دی و مانیتور - کیفیت مطلوب - رادیو

اگه می شه همینجا جوابمو بدید :(

MOHAMMAD2010
09-01-2011, 20:39
سلام بچه ها :
تا 30-40 تومن میشه یه dvd player خرید ؟ انتظار زیادی ازش ندارم فقط dvd رو درست بخونه , و خروجی 3 تا تصویر دو تا صدا ( که فکر کنم بهش کامپوننت میگن رو داشته باشه )

davood-d
10-01-2011, 00:27
سلام بچه ها :
تا 30-40 تومن میشه یه dvd player خرید ؟ انتظار زیادی ازش ندارم فقط dvd رو درست بخونه , و خروجی 3 تا تصویر دو تا صدا ( که فکر کنم بهش کامپوننت میگن رو داشته باشه )

45 ال جي هست كه نسبت به قيمت ظاهر و كيفيت خوبي داره. USB ميخوره و اكثر فرمت هاي استاندارد ميخونه.
مدل نميدونم

dara_az
10-01-2011, 16:53
45 ال جي هست كه نسبت به قيمت ظاهر و كيفيت خوبي داره. USB ميخوره و اكثر فرمت هاي استاندارد ميخونه.
مدل نميدونم

به به اقا داوود کم پیدایید قربان دلمون تنگ شده بود براتون :10:
یه سوال هم داشتم از شما در مورد اون rack که سیستمتون رو توش چیدید میخواستم اگه اشکالی نداره جنسشو و اینکه طبقه هاش قابل تنظیمه یا نه و قیمت و جایی رو که خریدید بپرسم ازتون ( قبلا تو عکسی که گذاشته بودید دیده بودم اما الان یادم نمونده که چجوری بود و جنسش چی بود .
من چند جا دیدم اما اونی که میخواستم نبود . مثلا یا طبقه هاش قابل تنظیم نبود یا خیلی الکی گرون بود.
چون ست من 4 تکه هستش ( دک کاست + رادیو + آمپ سونی که مال حدود 33 سال پیشه و کیفیت بسیار خوبی داره و چون مال پدرمه و از اول دست خودمون بوده من علاقه و وابستگی عجیبی بهش دارم) + آمپ 819 که تازگی گرفتم .
این رک هایی که دیدم فاصله طبقه هاش خیلی مناسب این ست من نبود و قابل تنظیم هم نبود . اونایی هم که قابل تنظیم بود بازم فاصله های قابل تنظیمش با سیستم من ست نمیشد.

davood-d
10-01-2011, 20:17
به به اقا داوود کم پیدایید قربان دلمون تنگ شده بود براتون :10:
یه سوال هم داشتم از شما در مورد اون rack که سیستمتون رو توش چیدید میخواستم اگه اشکالی نداره جنسشو و اینکه طبقه هاش قابل تنظیمه یا نه و قیمت و جایی رو که خریدید بپرسم ازتون ( قبلا تو عکسی که گذاشته بودید دیده بودم اما الان یادم نمونده که چجوری بود و جنسش چی بود .
من چند جا دیدم اما اونی که میخواستم نبود . مثلا یا طبقه هاش قابل تنظیم نبود یا خیلی الکی گرون بود.
چون ست من 4 تکه هستش ( دک کاست + رادیو + آمپ سونی که مال حدود 33 سال پیشه و کیفیت بسیار خوبی داره و چون مال پدرمه و از اول دست خودمون بوده من علاقه و وابستگی عجیبی بهش دارم) + آمپ 819 که تازگی گرفتم .
این رک هایی که دیدم فاصله طبقه هاش خیلی مناسب این ست من نبود و قابل تنظیم هم نبود . اونایی هم که قابل تنظیم بود بازم فاصله های قابل تنظیمش با سیستم من ست نمیشد.

سلام
هستيم در خدمت
بيشتر مطالب دنبال ميكنم.
من 250 پارسال خريدم.
طبقه هاش مثل بقيه هست و چند تا سوراخ اضافي داره كه ميشه اون پلاستيك كوچيكارو تو اونا جا داد و صفحات بالا و پائين كرد.
از جمهوري طيقه بالاي پاساژ شركا خريدم.

dara_az
11-01-2011, 11:21
سلام
هستيم در خدمت
بيشتر مطالب دنبال ميكنم.
من 250 پارسال خريدم.
طبقه هاش مثل بقيه هست و چند تا سوراخ اضافي داره كه ميشه اون پلاستيك كوچيكارو تو اونا جا داد و صفحات بالا و پائين كرد.
از جمهوري طيقه بالاي پاساژ شركا خريدم.

مرسی داوود جان
راستش اونجا رو هم دیده بودم . من چون محدودیت جا دارم اکثر این مدلها برام مناسب نبود . یا ابعادش مناسبم نبود یا اگه ابعادش خوب بود همونطور که گفته بودم مشکل تنظیم فاصله قفسه ها و تعداد طبقه ها رو داشتم.
آخر به اونجایی که میز تلویزیون سفارش دادم نقشه و ابعاد رو دادم که از جنس چوب همون میز تلویزیون برام یدونه بسازه . فاصله قفسه هارو هم دادم بهش که دیگه قفسه هاشو هم برام فیکس کنه. آخه نیست این آمپا سنگینه من با این قفسه های قابل تنظیم همش توهم اینو دارم که یوقتی اون پلاستیکاش در بره اینا بیوفته :13::31:
بازم ممنون از راهنماییتون :11:

mahdi_mr
11-01-2011, 13:31
در صورتیکه علاقمندید سیستم تون پورت یو اس بی داشته باشه توصیه میکنم چند تا نکته در مورد پورت یو اس بی سیستمی که میخواید بخرید رو قبلش چک کنید ، عدم وجود بعضی از این امکانات به نظرم بنده مساوی با نداشتن یا بیخیال شدن پورت مربوطه اس:

1- همه پورتهای یو اس بی لزوماً هارد رو ساپورت نمیکنن و بعضی ها فقط از فلش ها فایل رو میخونن
2-بعضی از یو اس بی ها زیرنویس SUB/idx رو ساپورت نمیکنن
3-حالت safley remove رو تو سیستم مورد نظر تون چک کنید چگونه تامین میشه ، نبود یه چنین امکانی مصادف با از دست دادن فایل ها و فلشتون میشه (بعضیا بعلت نداشتن یه چنین امکانی توصیه میکنن سیستم رو از برق بکشید بیرون و بعد فلش رو در بیارین !)
4-همه یو اس بی ها که هارد و ساپورت میکنن لزوماً NTFS رو ساپورت نمیکنن و شاید فقط FAT32 رو ساپورت میکنن ، این در عین اینکه به نظر من در مقابل سه مورد بالا مشکلی نیست که بشه بهش اهمیت داد و راهکارهایی داره ولی محدودیت های حجم و پارتیشن رو یه کوچولو ایجاد میکنه .

shfarshad
11-01-2011, 18:11
سلام دوستان من راهنمایی می خوام
DVD Recorder من از مدل LG است ولی ورودی HD و full hd رو ساپورت نمی کنه آیا مدلی در بازار هست که این ورودی ها رو ساپورت کنه لطفا راهنمایی کنید .با تشکر

sheri66
11-01-2011, 19:13
جواب من چی شد پس؟؟

matin_vv
11-01-2011, 21:22
دوستان بهترين پليري كه با زير 50 تومان بشه خريد چيه؟

Artam01
12-01-2011, 12:09
اگه تلویزیون HD داری برای یه پلیر نسبتن خوب تجاری بهتره تا 100 تومن هزینه کنید.

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

جواب من چی شد پس؟؟

به نظر من با یک فلش و موزیک های مور علاقه ات برو و جفت این دستگاه ها رو تست کن ببین کدوم صدای بهتری دارند.
برای امکاناتش هم در اینترنت جستجو کن و رویوهاش رو بخون.

shfarshad
12-01-2011, 12:55
لطفا جواب من رو بدهید!!!
.................................................. ........
سلام دوستان من راهنمایی می خوام
DVD Recorder من از مدل LG است ولی ورودی HD و full hd رو ساپورت نمی کنه آیا مدلی در بازار هست که این ورودی ها رو ساپورت کنه لطفا راهنمایی کنید .با تشکر

dara_az
13-01-2011, 09:08
دوستانی که قصد خرید DVD Player دارند :
سایت چاره مدل DVP 3550 فیلیپس رو حراج 20 درصد زده

k1364
16-01-2011, 11:57
سلام دوستان
چند روز پیش فیلیپس 3360 گرفتم از جمهوری(75 هزار تومان). به سختی پیدا شد. توپخونه که هیچکی نداشت
حالا پست های قبلی رو خوندم نوشته بودن که فقط زیرنویس های خاصی رو میخونه (هم با dvix هم با DVD)البته انگار دی وی دی از روی هارد اکسترنال()
هنوز امتحان نکردم. آیا واقعا مشکل زیرنویس داره

lord69
16-01-2011, 23:48
این فیلیپس 3560 و 3588 تازه اومدن؟

چه فرقی با 3360 دارن؟

Schahab
17-01-2011, 10:02
دوستان

لطفا هر کی دی وی دی پایونیر 420 داره، به من بگه که آیا ازش راضیه یا نه؟ می خوام یکی بخرم.... چیزایی که برام مهمه Upscaling خوب و پورت USB هست. تو همین حدود قیمت هم اگر مورد بهتری هست، بفرمایید.... مثلا توشیبا XE600 چطوره؟ گمان کنم توشیبا پورت USB نداره.... ممنون

dara_az
18-01-2011, 08:55
دوستان

لطفا هر کی دی وی دی پایونیر 420 داره، به من بگه که آیا ازش راضیه یا نه؟ می خوام یکی بخرم.... چیزایی که برام مهمه Upscaling خوب و پورت USB هست. تو همین حدود قیمت هم اگر مورد بهتری هست، بفرمایید.... مثلا توشیبا XE600 چطوره؟ گمان کنم توشیبا پورت USB نداره.... ممنون

سلام شهاب جان . من 420 دارم و ازش راضیم . کیفیت upscaling ش خوب و قابل قبوله . در مورد پورت usb و فرمتهایی که ساپورت میکنه خیلی نمیدونم . چون من یدونه WD HD Player هم گرفتم و فایلهامو با اون میبینم . اما یادمه یک بار برای یکی از دوستان (فکر کنم artam بود ) یک تست مقایسه ای برای پخش mp3 با 420 , wd انجام دادم تقریبا در یک سطح بودند. اما خوب یک سری dvd دارم که به صورت data فایلهای تصویری روش کپی شده و چند تاشو امتحان کردم به خوبی پخش کرده .
اما حالا شما باز یک تحقیقی بکن . artam هم دو سه مدل دیگه پیشنهاد داده بود . من چون آمپ پایونییر گرفتم برای همین ترجیح دادم پلیر رو هم پایونیر بگیرم که با هم ست بشند . اما در کل ازش راضیم .

Schahab
18-01-2011, 11:38
سلام شهاب جان . من 420 دارم و ازش راضیم . کیفیت upscaling ش خوب و قابل قبوله . در مورد پورت usb و فرمتهایی که ساپورت میکنه خیلی نمیدونم . چون من یدونه WD HD Player هم گرفتم و فایلهامو با اون میبینم . اما یادمه یک بار برای یکی از دوستان (فکر کنم artam بود ) یک تست مقایسه ای برای پخش mp3 با 420 , wd انجام دادم تقریبا در یک سطح بودند. اما خوب یک سری dvd دارم که به صورت data فایلهای تصویری روش کپی شده و چند تاشو امتحان کردم به خوبی پخش کرده .
اما حالا شما باز یک تحقیقی بکن . artam هم دو سه مدل دیگه پیشنهاد داده بود . من چون آمپ پایونییر گرفتم برای همین ترجیح دادم پلیر رو هم پایونیر بگیرم که با هم ست بشند . اما در کل ازش راضیم .

سلام دارا جان

ممنون از جواب خوبت... خودم هم از شکل و شمایل پایونیر بیشتر از بقیه خوشم اومده... یه جورایی قیافه اش حرفه ای تره... شما آمپت چه مدلی بود؟؟ چون من هم احتمالا آمپ پایونیر بگیرم. با رایان که مشورت کردم، چون Upscaling برام مهم بود، رایان 1020 یا 1019 رو در مقایسه با اونکیو 608 توصیه کرد. تو نت یه چرخی زدم، اغلب ریویو ها می گن Upscaling همه آمپ ها تو این رنج قیمت، زیر متوسط هست، یعنی به عبارتی نمی شه زیاد روشون از این بابت حساب کرد. من می خواستم رسیورم رو بهش وصل کنم تا Upsclae کنه، ولی ظاهرا تیرم به سنگ خورد.. شما ----- اچ دی نداری؟؟ حالا دارم به 919 و 920 فکر می کنم. اگر در مورد 1020 اشتباه می کنم هم لطفا بهم بگید....

dara_az
18-01-2011, 13:32
سلام دارا جان

ممنون از جواب خوبت... خودم هم از شکل و شمایل پایونیر بیشتر از بقیه خوشم اومده... یه جورایی قیافه اش حرفه ای تره... شما آمپت چه مدلی بود؟؟ چون من هم احتمالا آمپ پایونیر بگیرم. با رایان که مشورت کردم، چون Upscaling برام مهم بود، رایان 1020 یا 1019 رو در مقایسه با اونکیو 608 توصیه کرد. تو نت یه چرخی زدم، اغلب ریویو ها می گن Upscaling همه آمپ ها تو این رنج قیمت، زیر متوسط هست، یعنی به عبارتی نمی شه زیاد روشون از این بابت حساب کرد. من می خواستم رسیورم رو بهش وصل کنم تا Upsclae کنه، ولی ظاهرا تیرم به سنگ خورد.. شما ----- اچ دی نداری؟؟ حالا دارم به 919 و 920 فکر می کنم. اگر در مورد 1020 اشتباه می کنم هم لطفا بهم بگید....

سلام شهاب جان . من آمپ رو مدل 819 گرفتم. راستش من در مورد upscaling آمپها خیلی اطلاعی ندارم . منم با رایان مشورت کردم . من دیدم آمپ با upscaling قیمتش برام گرون تموم میشه و به همین خاطر دیدم همین 420 با Upscaling که داره کار من رو برای دیدن dvd راه میندازه . برای همین رفتم سراغ 819 که قابلیت هاش برای من کافی هست و پلیر 420. در مورد hdmi 1.4 هم من خیلی روش حساسیتی ندارم . چون اولا تلویزیونم 3d نیستش و مسئله دیگه اینکه هنوز سیستمهای 3d به نظر من اول راهشون هست و زوده که برای سیستمهای 3d هزینه بشه . چون به نظر من تا سیستم 3d تو دنیا و مخصوصا ایران جا بیافته خیلی زمان میبره . با توجه به اینکه تو ایران ما دسترسی به فیلم های اریجینال و بلوری نداریم چه برسه به 3d . برای همین دیگه صبر نکردم 820 بیاد و همین 819 رو گرفتم که با توجه به کاربری من نیاز های منو برآورده میکنه. منم رسیورم معمولی هست و HD نیست . در مورد آمپ هم رایان جان اطلاعاتشون کامل هستش و من فقط میتونم تجربم رو از سیستمی که گرفتم برات بگم . راستی میخوای مشکی بگیری یا نقره ای ؟ من نقره ای گرفتم . به نظر ظاهرش قشنگ تر و حرفه ای تر هستش.
حالا شما یک سبک سنگین بکن و ببین چه انتظاری از سیستمی که میخوای بگیری داری و از سیستمهای موجود در بازار کدومش نیازهای شما رو برآورده میکنه همون رو بگیر و در همون حد هزینه کن که بیخودی پول اضافی ندی. البته اگه از نظر بودجه مشکلی نداری که خوب میتونی اون آمپی رو که بهتره بگیری .
تفاوت عمده 819 و 919 هم در این هست که 919 سیستم 7.1 ساپورت میکنه اما 819 سیستم 5.1 و من چون الان فقط دو تا اسپیکر دارم و سیستم استریو استفاده میکنم برای همین 819 رو به جای 919 گرفتم . چون خیلی اهل فیلم نیستم و سیستم 5.1 استفاده نمیکنم .و اگه اشتباه نکنم 919 اکولایزر قابل تنظیم داره اما 819 چند حالت پیش فرض مثل راک . کلاسیک و غیره داره . اما من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر نداشتم . ماکزیمم نیازی که بوده bass یا treble بوده که اون رو میشه تنظیم کرد . یک سری تفاوتهای دیگه هم داره میتونی این لینک رو یک نگاهی بندازی . امیدوارم که به مفید باشه :

Schahab
18-01-2011, 14:30
سلام شهاب جان . من آمپ رو مدل 819 گرفتم. راستش من در مورد upscaling آمپها خیلی اطلاعی ندارم . منم با رایان مشورت کردم . من دیدم آمپ با upscaling قیمتش برام گرون تموم میشه و به همین خاطر دیدم همین 420 با Upscaling که داره کار من رو برای دیدن dvd راه میندازه . برای همین رفتم سراغ 819 که قابلیت هاش برای من کافی هست و پلیر 420. در مورد hdmi 1.4 هم من خیلی روش حساسیتی ندارم . چون اولا تلویزیونم 3d نیستش و مسئله دیگه اینکه هنوز سیستمهای 3d به نظر من اول راهشون هست و زوده که برای سیستمهای 3d هزینه بشه . چون به نظر من تا سیستم 3d تو دنیا و مخصوصا ایران جا بیافته خیلی زمان میبره . با توجه به اینکه تو ایران ما دسترسی به فیلم های اریجینال و بلوری نداریم چه برسه به 3d . برای همین دیگه صبر نکردم 820 بیاد و همین 819 رو گرفتم که با توجه به کاربری من نیاز های منو برآورده میکنه. منم رسیورم معمولی هست و HD نیست . در مورد آمپ هم رایان جان اطلاعاتشون کامل هستش و من فقط میتونم تجربم رو از سیستمی که گرفتم برات بگم . راستی میخوای مشکی بگیری یا نقره ای ؟ من نقره ای گرفتم . به نظر ظاهرش قشنگ تر و حرفه ای تر هستش.
حالا شما یک سبک سنگین بکن و ببین چه انتظاری از سیستمی که میخوای بگیری داری و از سیستمهای موجود در بازار کدومش نیازهای شما رو برآورده میکنه همو رو بگیر و در همون حد هزینه کن که بیخودی پول اضافی ندی. البته اگه از نظر بودجه مشکلی نداری که خوب میتونی اون آمپی رو که بهتره بگیری .
تفاوت عمده 819 و 919 هم در این هست که 919 سیستم 7.1 ساپورت میکنه اما 819 سیستم 5.1 و من چون الان فقط دو تا اسپیکر دارم و سیستم استریو استفاده نمیکنم برای همین 819 رو به جای 919 گرفتم . چون خیلی اهل فیلم نیستم و سیستم 5.1 استفاده نمیکنم .و اگه اشتباه نکنم 919 اکولایزر قابل تنظیم داره اما 819 چند حالت پیش فرض مثل راک . کلاسیک و غیره داره . اما من تاحالا نیازی به تنظیم اکولایزر نداشتم . ماکزیمم نیازی که بوده bass یا treble بوده که اون رو میشه تنظیم کرد . یک سری تفاوتهای دیگه هم داره میتونی این لینک رو یک نگاهی بندازی . امیدوارم که به مفید باشه :

خیلی ممنون دارا جان

راستش من دارم کم کمک به این نتیجه می رسم که قید hdmi 1.4 رو بزنم و به جای upscaling با آمپ برم سراغ یه ----- اچ دی، به اضافه اون سیستم جدیدی که راستین آورده و 1070 می ده. یه بلوری 120 داره، یه دی وی دی 320 با یه آمپ 420 به اضافه یه ست کامل اسپیکر 5.1 با ساب.
شاید هم یه آمپ بهتر بگیرم با یه ست اسپیکر جامو 426. به قول شما 3D که هنوز زوده. اگر Upscale آمپ ها هم تعریفی نداشته باشه، شاید بهتر باشه تک تک دستگاه ها را آپدیت کنم. چون تی وی ام وی 20 پانا است و خاکستریه، من هم احتمالا نقره ای بگیرم. هر کاری کردم، خبرش رو بهت می دم.

باز هم ممنون

yaghob.boss
18-01-2011, 23:03
با سلام دوستان لینک زیر رو ببینید نظرتون رو دربارش بگید .

یک مدل هایووژن با قیمت 95 تومان با کارایی بالا

mr_rayan
19-01-2011, 00:06
من دو سه روز پیش هایپراستار بودم و دیدم که باز دست به حراج زده و یک سری از dvd players هارو حراج کرده.پیشنهاد می کنم دوستانی که تهران هستند قبل از خرید هر مدل دی وی دی پلیر قبلش یه سری به هایپر استار بزنن شاید از اون مدل حراچ کرده باشه و بتونن با قیمت بهتری خرید کنند.

compi
19-01-2011, 09:49
با درود به همه دوستان و صاحب نظران محترم
میخواستم دی وی دی پلیر بخرم گفتم قبلش نظرات شما دوستان رو بپرسم شاید مفید واقع شود
بین این دو مدل و برند کدام بهتره
قیمت 65000 تومان sony DVP-SR510P
یا
lg dv 5560 pm قیمت 54000 تومان

dara_az
19-01-2011, 10:58
با درود به همه دوستان و صاحب نظران محترم
میخواستم دی وی دی پلیر بخرم گفتم قبلش نظرات شما دوستان رو بپرسم شاید مفید واقع شود
بین این دو مدل و برند کدام بهتره
قیمت 65000 تومان sony DVP-SR510P
یا
lg dv 5560 pm قیمت 54000 تومان

سلام ! ببخشیدا من خیلی رک حرفمو میزنم ! امیدوارم ناراحت نشید از دست من .
من از بین این دو مدل بدون دیدن مشخصات فنی و امکانات و قابلیتها ، سونی رو انتخاب میکنم .
به نظر من شما اصلا سمت ال جی و سامسونگ نرو .
من تو دوست و آشنا و فامیلامون هرکی ال جی داشته به دو سه سال نکشیده که دستگاهش خراب شده . خرج تعمیرشم به اندازه ای بوده که طرف ترجیح داده بره یک dvd پلیر جدید بخره .

compi
19-01-2011, 11:16
سلام ! ببخشیدا من خیلی رک حرفمو میزنم ! امیدوارم ناراحت نشید از دست من .
من از بین این دو مدل بدون دیدن مشخصات فنی و امکانات و قابلیتها ، سونی رو انتخاب میکنم .
به نظر من شما اصلا سمت ال جی و سامسونگ نرو .
من تو دوست و آشنا و فامیلامون هرکی ال جی داشته به دو سه سال نکشیده که دستگاهش خراب شده . خرج تعمیرشم به اندازه ای بوده که طرف ترجیح داده بره یک dvd پلیر جدید بخره .
با سپاس از جواب صریح شما دوست عزیز نه اتفاقا خوشحال هم میشم تا نظرات دوستان رو بشنوم
اتفاقا ناراحت هم نشدم چون کسانی که پاسخ درست و بی طرفانه رو میدن بسیار قبول دارم
در مورد امکانات این دو دستگاه فقط باید بگم که مدل ال جی اسکن پیشرفته داره ولی سونی نداره؟
امکانات تقریبا شبیه به هم هست.

dara_az
19-01-2011, 13:35
با سپاس از جواب صریح شما دوست عزیز نه اتفاقا خوشحال هم میشم تا نظرات دوستان رو بشنوم
اتفاقا ناراحت هم نشدم چون کسانی که پاسخ درست و بی طرفانه رو میدن بسیار قبول دارم
در مورد امکانات این دو دستگاه فقط باید بگم که مدل ال جی اسکن پیشرفته داره ولی سونی نداره؟
امکانات تقریبا شبیه به هم هست.

خواهش میکنم دوست عزیز .
من تجربه خودمو گفتم . من چند سال پیش (دقیق یادم نیست اگر اشتباه نکنم حدود شش هفت سال فکر کنم ) که تازه dvd پلیر هایی به بازار اومده بود که عکس و mp3 پخش میکردند یک پلیر پاناسونیک خریدم که اونموقع امکاناتش خیلی خوب بود و progressive scan و خروجی صدای 5.1 داشت . اون زمان 100 تومن گرفتم که به نسبت میشه گفت گرون بود . اما هنوز داره مثل روز اولش کار میکنه و تاحالا پیش نیومده که dvd رو نخونه یا هنگ کنه یا وسط پخش dvd گیر کنه و هیچ عیب و ایرادی نداشته .
فرق برند های قدیمی و با سابقه با برند های جدید و تجاری تو کیفیت دستگاه و عمر بالا و عملکرد خوبشون هست . پسر خاله خودم در این فاصله تاحالا 3 تا dvd پلیر خریده و هرکدوم به دو سال نرسیده خراب شدند . جالبیش اینه که آخرین دستگاهی که گرفته بود (فکر کنم ال جی بود ) یک بار اومدیم dvd ببینیم که وسط پخش دیدم دیگه نمیخونه ! دکمه اجکت رو زدیم و در کمال ناباوری دیدیم dvd تو دستگاه نیست !!!!!! خلاصه دستگاه رو باز کردیم دیدم که dvd از جاش در اومده پرت شده تو دستگاه !!! حالا چجوری این اتفاق افتاده خدا میدونه !!
من اصولا با برند ال جی و سامسونگ مشکل دارم ! هیچ جوره نمیتونم با این دو تا کنار بیام !
شما مدلهای فیلیپس رو هم یک نگاهی بنداز . تو سایت چاره چند مدل با قیمت هاشو داره . پایونیر رو هم یک بررسی بکن .

yaghob.boss
19-01-2011, 14:06
با سلام دوستان لینک زیر رو ببینید نظرتون رو دربارش بگید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک مدل هایووژن با قیمت 95 تومان با کارایی بالا

کسی نظرش رو درباره این دستگاه نگفت:41:

sound.vision
19-01-2011, 17:29
کسی نظرش رو درباره این دستگاه نگفت:41:

دوست عزیز بهتره سوالت رو در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنی تا زودتر به جواب برسی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر کسی تجربه استفاده از این مدل رو داشته باشه می تونه بهت کمک کنه من خودم گیرنده جم دارم...نزدیک یکسال هست که خریدم و مشکلی هم باهاش ندارم الا اینکه از تعدد گیرنده و ریموت بکل خسته شدم! در مورد این مدل که شما پرسیدی اطلاع یا تجربه ای ندارم... به هر حال اگه در تاپیک مربوطه بپرسی قاعدتا به جوابت می رسی.

compi
20-01-2011, 09:22
خواهش میکنم دوست عزیز .
من تجربه خودمو گفتم . من چند سال پیش (دقیق یادم نیست اگر اشتباه نکنم حدود شش هفت سال فکر کنم ) که تازه dvd پلیر هایی به بازار اومده بود که عکس و mp3 پخش میکردند یک پلیر پاناسونیک خریدم که اونموقع امکاناتش خیلی خوب بود و progressive scan و خروجی صدای 5.1 داشت . اون زمان 100 تومن گرفتم که به نسبت میشه گفت گرون بود . اما هنوز داره مثل روز اولش کار میکنه و تاحالا پیش نیومده که dvd رو نخونه یا هنگ کنه یا وسط پخش dvd گیر کنه و هیچ عیب و ایرادی نداشته .
فرق برند های قدیمی و با سابقه با برند های جدید و تجاری تو کیفیت دستگاه و عمر بالا و عملکرد خوبشون هست . پسر خاله خودم در این فاصله تاحالا 3 تا dvd پلیر خریده و هرکدوم به دو سال نرسیده خراب شدند . جالبیش اینه که آخرین دستگاهی که گرفته بود (فکر کنم ال جی بود ) یک بار اومدیم dvd ببینیم که وسط پخش دیدم دیگه نمیخونه ! دکمه اجکت رو زدیم و در کمال ناباوری دیدیم dvd تو دستگاه نیست !!!!!! خلاصه دستگاه رو باز کردیم دیدم که dvd از جاش در اومده پرت شده تو دستگاه !!! حالا چجوری این اتفاق افتاده خدا میدونه !!
من اصولا با برند ال جی و سامسونگ مشکل دارم ! هیچ جوره نمیتونم با این دو تا کنار بیام !
شما مدلهای فیلیپس رو هم یک نگاهی بنداز . تو سایت چاره چند مدل با قیمت هاشو داره . پایونیر رو هم یک بررسی بکن .
با سپاس از شما و با درود به همه دوستان از نظرات دیگر دوستان هم استقبال میکنم
به سایت چاره رفتم این سه مدل رو انتخاب کردم کدام بهتره
pioneer dv 320 k
&
philips dvp 3550
&
panasonic dmr-eh 69

dara_az
22-01-2011, 09:37
به سایت چاره رفتم این سه مدل رو انتخاب کردم کدام بهتره
pioneer dv 320 k
&
philips dvp 3550
&
panasonic dmr-eh 69

سلام دوست عزیز
اقا این پاناسونیک که اصلا هم رده این دو مدل دیگه نیستش ! قیمتش 480 هزار تومنه و رکوردر هم هست !کلا در یک سبک و کلاس دیگه ای قرار داره ! فکر کنم اینو اشتباهی نوشتی شما !
اما از بین دو مدل دیگه که نوشتی :
من مشخصاتشو دیدم تقریبا در یک سطح هستند اما نکته منفی جفتشون اینه که هیچ کدوم خروجی HDMI ندارند . البته اگه شما قصد ندشته باشی که به تلویزیون با ساپورت HD و دارای ورودی HDMI وصلش کنی از این نظر مشکلی نداره . اما اگه بخوای به LED یا LCD وصلش کنی بهتره مدلی رو انتخاب کنی که خروجی HDMI داشته باشه .
انتخاب بین فیلیپس و پایونیر (دو مدلی که بالا نوشتی) بر میگرده به دو فاکتور قیمت و علاقه به برند . خوب فیلیپس 20 تومن ارزونتره . اما شاید یکی براش این 20 تومن مهم نباشه و چون به برند پایونیر علاقه داره پایونیر رو بخره . دیگه اینجا بحث سلیقه میشه . شما هم ببین دلت بیشتر با کدومه همونو بخر.

---------- Post added at 11:37 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

من دو سه روز پیش هایپراستار بودم و دیدم که باز دست به حراج زده و یک سری از dvd players هارو حراج کرده.پیشنهاد می کنم دوستانی که تهران هستند قبل از خرید هر مدل دی وی دی پلیر قبلش یه سری به هایپر استار بزنن شاید از اون مدل حراچ کرده باشه و بتونن با قیمت بهتری خرید کنند.

رایان جان یادتونه که چه برند های رو حراج کرده بود ؟ یکی از دوستان میخواد 420 بخره اگه اینم جزو حراجش بود بگم بره از اونجا بگیره. ممنون از لطفت

LordMMD
23-01-2011, 21:15
سلام
سونی مدل DVP-NS628p چطوره ؟
فرمت sub/idx رو پحش میکنه ؟
اگه نه چه پلیری پحش میکنه؟
یه کمی زیادی قدیمی شد این پست ولی،
من این مدل رو دارم،
نسبت به سینما خانگی سامسونگم ، از نظر پخش از USB یعنی divx واقعا سر تره ! عقب جلو خیلی سریعتر و روونتر میبره.
تو سامسونگ عقب جبو که میکنم، صدا و تصویر تطابقشون رو از دست میدن !
اما تو سونی هیچ مشکلی نیست.

دستگاه پخش کن mkv که بشه باهاش از بلندگوهای سینما خانگی هم بهره برد، اومده چیزی ؟
مرسی

HITB0Y
23-01-2011, 21:28
سلام دوستان
بهترین دی وی دی پلیری که تا 100 تومان (یا یه کم بیشتر) میشه خرید چیه؟
برای lcd میخوام
از برند هایی مثل ال جی و سامسونگ و... هم نمیخوام...یه چیز پدر مادر دار میخوام!:31:
حالا یا پایونیر یا فیلیپس یا سونی!
هرکدوم که بهتره خودتون زحمت معرفیشو بکشید.
با دایویکس و sub فارسی هم مشکلی نداشته باشه...گارانتی معتبر هم داشته باشه که چه بهتر.
ممنون:40:

mr_rayan
23-01-2011, 22:22
رایان جان یادتونه که چه برند های رو حراج کرده بود ؟ یکی از دوستان میخواد 420 بخره اگه اینم جزو حراجش بود بگم بره از اونجا بگیره. ممنون از لطفت

حقیقتش من دقت نکردم مدل 420 هم جزو حراجش بود یا نه ولی بک مدل ایکس ویژن و یک مدل ال جی رو دیدم.بهرحال بد نیست قبل از خرید یه سرکی هم اونجا بکشه.

fabio montari
24-01-2011, 00:46
بین DVP-NS718‎ سونی و 3360 فیلیپس و DV-420 پایونیر کودومش بهتره لطفا زود جواب بدید ممنون

compi
24-01-2011, 11:44
بین DVP-NS718‎ سونی و 3360 فیلیپس و DV-420 پایونیر کودومش بهتره لطفا زود جواب بدید ممنون

sony dvp ns 718

HITB0Y
24-01-2011, 15:26
سلام دوستان
بهترین دی وی دی پلیری که تا 100 تومان (یا یه کم بیشتر) میشه خرید چیه؟
برای lcd میخوام
از برند هایی مثل ال جی و سامسونگ و... هم نمیخوام...یه چیز پدر مادر دار میخوام!:31:
حالا یا پایونیر یا فیلیپس یا سونی!
هرکدوم که بهتره خودتون زحمت معرفیشو بکشید.
با دایویکس و sub فارسی هم مشکلی نداشته باشه...گارانتی معتبر هم داشته باشه که چه بهتر.
ممنون:40:
دوستان جواب بدید صواب داره!:31:

fabio montari
25-01-2011, 01:57
sony dvp ns 718
چرا بهتره از ایناست ؟

davood-d
26-01-2011, 01:25
دوستان جواب بدید صواب داره!:31:

همون ال جي هم فرمت هاي رايج سريع تر و يهتر پخش ميكنه و هم گارانتيش بهتره.

compi
26-01-2011, 11:06
چرا بهتره از ایناست ؟
این امکانات سونی است خودتون مقایسه کنید
دستگاه پخش DVDمدل DVP-NS718HP کیفیت DVD را از طریق HDMI به 1080p ارتقا می دهد و با عملکردهای BRAVIA Sync و PhotoTV HD سازگار است.

سینمای پیشرفته دقیق
قابلیت پخش DVD-RW (حالت VR بدون CPRM)
قابلیت پخش فرمت های MP3/WMA/AAC/LPCM (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL )
قابلیت نمایش JPEG (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL, Kodak)
قابلیت نمایش DivX/Simply MPEG3/فیلم های ضبط شده با دوربین سایبرشات (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-RW/-R/ -R DL )
قابلیت پخش سریع با صدا / پخش آهسته با صدا

compi
26-01-2011, 11:16
دوستان با سلام
چرا قیمت دی وی دی پلیر فیلیپس مدل dvp3360 با این مدل تفاوت داره یعنی از این مدل که جدید تره گرونتره dvp 3550

HITB0Y
26-01-2011, 15:48
دوستان upscaling چی هست؟!
کاربردش چیه؟
ممنون

fabio montari
26-01-2011, 21:40
این امکانات سونی است خودتون مقایسه کنید
دستگاه پخش DVDمدل DVP-NS718HP کیفیت DVD را از طریق HDMI به 1080p ارتقا می دهد و با عملکردهای BRAVIA Sync و PhotoTV HD سازگار است.

سینمای پیشرفته دقیق
قابلیت پخش DVD-RW (حالت VR بدون CPRM)
قابلیت پخش فرمت های MP3/WMA/AAC/LPCM (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL )
قابلیت نمایش JPEG (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-R/-RW/-R DL, Kodak)
قابلیت نمایش DivX/Simply MPEG3/فیلم های ضبط شده با دوربین سایبرشات (CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL/-RW/-R/ -R DL )
قابلیت پخش سریع با صدا / پخش آهسته با صدا

پس اینو بگیرم ؟ پایونیر و فیلیپس تعطیل ؟ :10:

alikbr
27-01-2011, 20:06
سلام به دوستان عزیزم من از خرید سینمای خانگی صرف نظر کردم میخاستم یه دی وی دی پلیر خوب پیشنهاد بدین یکی اینکه خروجی اHDMI داشته باشه دوم اینکه خروجی 5.1 ممنون میشم

Schahab
29-01-2011, 10:35
دوستان upscaling چی هست؟!
کاربردش چیه؟
ممنون

Upscaling یعنی بهبود کیفیت تصویر از طریق interpolate کردن پیکسل ها و افزایش رزولوشن از مثلا 480 به 1080. کاربردش بهبود دادن تصاویر از منابع اس دی یا استاندارد و تبدیل شون به اچ دی، برای نمایش در تلویزیون های اچ دی هست.

LIQUID_PRO
30-01-2011, 11:01
سلام به دوستان عزیزم من از خرید سینمای خانگی صرف نظر کردم میخاستم یه دی وی دی پلیر خوب پیشنهاد بدین یکی اینکه خروجی اHDMI داشته باشه دوم اینکه خروجی 5.1 ممنون میشم

دستگاه پخش DVD سونی مدل DVP-NS728 HP

fabio montari
01-02-2011, 16:16
میشه بگید من کودومو بگیرم

dara_az
01-02-2011, 16:50
میشه بگید من کودومو بگیرم

مشخصات که تقریبا مثل هم هستش .
اینجا دو تا بحث پیش میاد
یکی اینکه این سونی تو خودش کابل HDMI داره . که اگه شما برای پایونیر بخوای کابل بگیری حد اقل باید 15 20 تومن پول کابل بدی . پس اگه سونی رو بگیری از نظر قیمتی یکم جلو هستی
بحث بعدی هم بحث سلیقه و علاقه به برند هستش .
چون این دوتا در یک سطح هستند یکی ممکنه به سونی علاقه داشته باشه سونی رو بگیره یکی هم پایونیر .
دیگه خودت باید تصمیم بگیری که کدومو بگیری

HITB0Y
02-02-2011, 01:35
مشخصات که تقریبا مثل هم هستش .
اینجا دو تا بحث پیش میاد
یکی اینکه این سونی تو خودش کابل HDMI داره . که اگه شما برای پایونیر بخوای کابل بگیری حد اقل باید 15 20 تومن پول کابل بدی . پس اگه سونی رو بگیری از نظر قیمتی یکم جلو هستی
بحث بعدی هم بحث سلیقه و علاقه به برند هستش .
چون این دوتا در یک سطح هستند یکی ممکنه به سونی علاقه داشته باشه سونی رو بگیره یکی هم پایونیر .
دیگه خودت باید تصمیم بگیری که کدومو بگیری
حالا صرف نظر از برند و مشخصات شما با توجه به تجربه استفاده کدومو پیشنهاد میکنی؟!
قدرت اپتیک
کیفیت ساخت
گارانتی
...
...
...