مشاهده نسخه کامل
: Dragon Age: Origins
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
مرسی ؛ پس ظاهـرا" خوب وقتـی هست ، اگـر مثـل نسخـه اول باشـه امیـد داریم ؛ من دمـو رو ندیدم :8:
خوب یک سوال من از کجا باید دانلود کنم
می روم توش ولی یک عالمه چیز بید
کدومشون رو باید بگیرم ممنون می شوم بگید
بیا از این بگیر . هر نسخه رو که خواستی داره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
I3 E L O \/ E D
17-09-2010, 23:09
دوستان میگم پایه اید یکم راجع به خود بازی بحث کنیم؟
مثلا به نظر من لوگین بهترین موضوع برای بحث، اگه بذارید زنده بمونه و به پارتیتون بیاد وقتی باهاش حرف میزنید واقعا میبینید اون شخصیت قدرت طلبی که فکر میکردید نیست! من امروز که بازی رو یه بار دیگه با Human Rogue تموم کردم تازه فهمیدم این بازی چقدر وسیع! لوگین هر کاری کرده بود بخاطر فرلدن بود انصافا اصلا دنبال قدرت نبود
تا حداقل دو بار این بازی رو تا آخر نرید شخصیتاشو نمیشناسید
جالبه الان که فکر میکنم میبینم لوگین شخصیت محبوبم تو بازی شده!!!! دفعه ی اول به خونش تشنه بودم... :31:
(لطفا اگه لوگین رو به پارتیتون نیاوردید و میزان محبوبیتشو به حداقل 80-85 نرسوندید تا ببینید واقعا کیه راجع بهش قضاوت نکنید... برای من که خیلی جالب بود)
بعد یه چیز دیگه
دوستانی که چند بار بازی رو تموم کردن دیدید که همیشه خوب بودن چه بدیهایی داره؟ نمونه ی بارزش برادر جنیتیوی با خاکستر آندراسته
یا پرنس بیلن و حتی اون دوارفی که تو اورزامار میخواست برای آندراسته چنتری باز کنه
بعدشم هرکی بیاد شخصیتای محبوبشو از بازی بگه تاپیک یه جونی بگیره (هر چند خیلی کمیم)
مال من به ترتیب : لوگین،الیستر،موریگان،شیل، آگرن
انصافا الیستر رو جوری نوشته بودن که ممکن نبود ازش بدتون بیاد! شیل رو هم که از بازی زده بودم ولی خیلی باحال بود...
اگه بخوام یه NPC هم بردارم بانوی جنگل خیلی شخصیت جالبی داشت
پ.ن : نسخه ی دوم بازی ریلزش فک کنم بیفته اواسط اسفند، نه بعد از کنکور!
I3 E L O \/ E D
17-09-2010, 23:20
یه چیزیم همین حالا که پست دادم بگم که پستا مرج بشه...
من دفعه ی اول که بازی کرده بودم مجبور بودم از یه عده ی خاص بخاطر نیازام استفاده بکنم
خودم هیلر بودم پس موریگان حتمان باز بود و آلیستر، این وسط یه روگ هم لازم بود برای کارای جانبی که خوب مسلما چون یه کماندار یه Arrow of Slaying باید للینا رو برد ولی وسطای بازی یه سرچی برای مودای بازی کردم Respec Mod رو دانلود کردم همه چیرو تغییر دادم
زوران رو کماندار کردم و اگرن رو تانک موریگانم ثابت موند انصافا همش داشتم از دیالوگای بین اینا میخندیدم... حالا شما اینا رو وین مقایسه کنید!!!!! البته بگم اگه دی ال سی Stone Prisoner رو دانلود کردید اصلا زحمت تانک آوردن بخودتون ندید شیل بهترین تانک بازیه (تو بازی دوم اینو فهمیدم)
در نتیجه>>> برای اینکه بتونید خودتون انخاب کنید که چه کسیو همراهتون ببیرید نه اینکه چون هیلر میخواید مجبورید اون وین مسخره رو ببرید Respec Mod رو دان کنید (فقط 33 کیلوبایت)
behrad66
18-09-2010, 08:46
خوب دوستان. من دوباره از اول شروع کردم این دفعه با یه انسان / روگ / آرشر. فعلا که تو کورکاری وایلدزم و احساس میکنم از تمام کارکترهایی که قبلا رفتم راحت ترم. راستش تا وسطای Awakening رفتم با تانک وریورم ولی بهم نچسبید. اولا به باحالی Origins نیست دوما کارکترم اونقدر چرت شده بود که حتی اون یارو Infernal Golem رو که کنارشم The Lost بود رو یه تنه به هلاکت رسانیدم همی!
اون یارو میجه رو که چون تمپلار بودم حتی نذاشتم تکون بخوره. خود Golem رو هم که هر کاری میکرد resist میشدم و با Taunt و WarCry و Mass Pull (اسم دقیقش یادم نیست ولی همونی که بعد از Peon's Fight ـه) تعطیلش کردم.
خلاصه هوس کردم با آرشر برم. همه میدونین که قویترین آرشر انسانه بخاطر اتریب های اولیه ـش. بهش Trap Making رو دادم چون تاحالا نرفتم. بنظر من Poison Making بیشتر بدرد وریور و Melee Rogue میخوره و Trap Making بدرد آرشر. لول هم که بگیرم Stealth رو میدم که دیگه راحتتر بتونم تله بذارم.
اگه کسی خواست آرشر بره بگه تا بهش بگم چطوری کارکترش رو بسازه و لول بده.
behrad66
18-09-2010, 08:55
دوستان میگم پایه اید یکم راجع به خود بازی بحث کنیم؟
کلا این بازی و شخصیتاش مثل واقعیت میمونه و معمولا آدما اونطور که قبل از آشنایی کامل با عقایدشون بنظر میان نیستن. اولا همه دلایلی برای کارایی که کردن دارن دوما وقتی میری تو نخشون میبینی متناسب با عقایدی که حاضرن براش جونشون رو هم بدن کارایی که کردن چه درست چه غلط رو توجیه میکنن.
من کاری به حرفای لوگین ندارم. اتفاقا اولین باری که بازی کردم یه وریور Two-Hand ورداشته بودم که Berserker و Reaver شده بود و خیلی وحشی و مخوف و شیطان صفت بود! :31:
برای همین لوگین رو قبول کردم و الیستر رو انداختم تو زندان و آخر سر هم خودم شدم شاه و پدر زن گلم رو هم مودبانه گذاشتم سر شغل قبلیش. فقط و فقط هم بخاطر دخترش. ای خدا.... :21:
اما از اون به بعد هر وقت رفتم زدم نفله اش کردم. اگه خودم Human بودم که خودم شکمشو پاره میکردم اگر هم نه میدادم الیستر عقده اش رو خالی کنه. نامرد بی شرف هر چقدر میخواد توجیه کنه. کارایی که کرده خیلی پست و بی منطقه.
اولا اون آرل بیشرف رو که خانواده ام رو به خاک و خون کشید رو گذاشته مقام دوم دنریم. نامرد بیگانه پرست.
دوما اکه نمیخواست تو اوستگار کمک کنه از همون اول عقب میکشید نه مثل ترسوهای خائن. اونجوری هم باعث مرگ این همه آدم بیگناه نمیشد.
سوما آرل امون رو مسموم کرد تا تو Landsmeet آبروش نره.
چهارما با الف های بدبخت اون کارا رو نمیکرد و با اون برده فروشهای از خدا بیخبر معامله نمیکرد.
پنجما از ترسش این همه آدم رو راه نمینداخت دنبال دو تا گری واردن شریف.
خلاصه خیلی نامرده. میخواد خوشت بیاد میخواد نیاد. :31:
درباره بقیه شخصیت ها هم بعدا بحث میکنیم.:46:
behrad66
18-09-2010, 09:00
راستی توی شخصیت ها من شخصیت استن بخاطر شرف و غیرتش / للیانا بخاطر ظرافت و پاک شدنش بعد از آشنایی با من / الیستر بخاطر سادگی و یک رنگیش رو خیلی دوست دارم.
از شخصیت زوران بخاطر اون کثافت کاریاش متنفرم. موریگان هم خیلی به قید و بنده و به هیچ چیز پایبند نیست و فقط خودش رو میبینه. وین هم با اینکه قلب مهربون و پاکی داره اما بیش از حد تو کارا دخالت میکنه ولی با اینحال ازش خیلی بدم نمیاد چون حق داره مثل یه مادربزرگ به فکر من و الیستر باشه تا تو هدفی که داریم پامون نلغزه. اوگرن هم که شوته کلا. درباره اون لوگین هم که نظرم رو گفتم و اصلا دلم ازش پاک نمیشه. شیل رو هم من تا حالا ندیدم. از DLC خاطره خوشی ندارم. گند میزنه به بازی. حالا DLC های این بازی رو نمیدونم. تا حالا امتحان نکردم.
کاراکتر محبوبم فقط الیستر . دوست خوبم . رفیق جون جونیم . هر چند قبلا تو Chantry بوده ولی ادم باحالیه . اونجا که غیبت بقیه بازیکن ها رو میکرد خیلی ازش خوشم اومد مخصوصا غیبت موریگان رو که کرد به زور موریگان رو بهش انداختم :27:
بقیه کاراکترها موریگان خوشم میاد چون حرفش رو رک میزنه و با الیستر باعث خنده ما میشود :16:
وین هم بدم نمیاد ولی اگه نبود بهتر بود . اگه ناراحت نمیشد همونجا تو برج ولش میکردم به امون خدا .
للیانا هم بابا مشنگ میزنه اصلا جزو ادما نیست (تازه ل....ن) هم هست :25:ولی صدای خوبی داره .
اگرن هم که ته خنده است و خوشم میاد ازش :22:
استن هم که ادم بدی نیست فقط یه جوریه نمیدونم چه جوریه . میگه واسه چی داریم میریم خاکستر پیدا کنیم . باید بریم با دارک اسپاون بجنگیم . اخه ادم عاقل میخوای تنهایی بری بجنگی ؟ برو کشته شی . بدو برو
زوران هم که متنفرم ازش . ادم قاتل و G.a.y و چشم چرون ........ بره گمشه:3:.
لوگین هم باید بمیره و بس . کار به دلیلاش ندارم . هر چند شاید پشیمون باشه ولی نمیبخشمش :4:
راستی الان من اخرین جایییم که میتونم رومنس کنم . یعنی قبل از جنگ نهایی . الان با للیانا رومنس هستم . واسه ویچ هانت حتما باید با موریگان رومنس باشم یا نه ؟
I3 E L O \/ E D
18-09-2010, 16:06
خوب دوستان. من دوباره از اول شروع کردم این دفعه با یه انسان / روگ / آرشر. فعلا که تو کورکاری وایلدزم و احساس میکنم از تمام کارکترهایی که قبلا رفتم راحت ترم. راستش تا وسطای Awakening رفتم با تانک وریورم ولی بهم نچسبید. اولا به باحالی Origins نیست دوما کارکترم اونقدر چرت شده بود که حتی اون یارو Infernal Golem رو که کنارشم The Lost بود رو یه تنه به هلاکت رسانیدم همی!
اون یارو میجه رو که چون تمپلار بودم حتی نذاشتم تکون بخوره. خود Golem رو هم که هر کاری میکرد resist میشدم و با Taunt و WarCry و Mass Pull (اسم دقیقش یادم نیست ولی همونی که بعد از Peon's Fight ـه) تعطیلش کردم.
خلاصه هوس کردم با آرشر برم. همه میدونین که قویترین آرشر انسانه بخاطر اتریب های اولیه ـش. بهش Trap Making رو دادم چون تاحالا نرفتم. بنظر من Poison Making بیشتر بدرد وریور و Melee Rogue میخوره و Trap Making بدرد آرشر. لول هم که بگیرم Stealth رو میدم که دیگه راحتتر بتونم تله بذارم.
اگه کسی خواست آرشر بره بگه تا بهش بگم چطوری کارکترش رو بسازه و لول بده.
Awakening رو ول کردی؟ به نظر من به بار تا آخرش برو... خیلی از چیزا رو روشن میکنه و داستان فوق العاده ای داره با یه سوراپرایز بزرگ تو آخرش که راجع به آرچدیمن میفهمی
Awakening به نظر من خیلی عالی بود و اگه EA بایو رو مجبور نیکرد انقدر زو.د اینو بیرون بده شاید هیچی از بازی اصلی کم نمیاورد (فقط دیالوگاش کمتره! رمنسم نداره که خیلی مهم نیس...)
خلاصه اگه میخوای بفهمی که چی شده که دارک اسپاونها حالا دارن حرف میزنن و اصلا چجوری Blight آغاز شد Awakening رو برو. آخرشم یه انتخاب سخت پیش روت... سخت تر از انتخاب موریگان تو آخر Origins
تو آسون بودنش باهات موافقم بخصوص میج که دیگه من همه رو داشتم تنهایی میکشتم و بقیه دکور بودن! البته آندرس هم خیلی آدم باحالیه و بی اون Awakening معنی نداره! برو Ser-Pounce-alot رو واسش بگیر بشین بخند... دیالوگاش با اگرن خداس! :31:
کلا این بازی و شخصیتاش مثل واقعیت میمونه و معمولا آدما اونطور که قبل از آشنایی کامل با عقایدشون بنظر میان نیستن. اولا همه دلایلی برای کارایی که کردن دارن دوما وقتی میری تو نخشون میبینی متناسب با عقایدی که حاضرن براش جونشون رو هم بدن کارایی که کردن چه درست چه غلط رو توجیه میکنن.
من کاری به حرفای لوگین ندارم. اتفاقا اولین باری که بازی کردم یه وریور Two-Hand ورداشته بودم که Berserker و Reaver شده بود و خیلی وحشی و مخوف و شیطان صفت بود! :31:
برای همین لوگین رو قبول کردم و الیستر رو انداختم تو زندان و آخر سر هم خودم شدم شاه و پدر زن گلم رو هم مودبانه گذاشتم سر شغل قبلیش. فقط و فقط هم بخاطر دخترش. ای خدا.... :21:
اما از اون به بعد هر وقت رفتم زدم نفله اش کردم. اگه خودم Human بودم که خودم شکمشو پاره میکردم اگر هم نه میدادم الیستر عقده اش رو خالی کنه. نامرد بی شرف هر چقدر میخواد توجیه کنه. کارایی که کرده خیلی پست و بی منطقه.
اولا اون آرل بیشرف رو که خانواده ام رو به خاک و خون کشید رو گذاشته مقام دوم دنریم. نامرد بیگانه پرست.
دوما اکه نمیخواست تو اوستگار کمک کنه از همون اول عقب میکشید نه مثل ترسوهای خائن. اونجوری هم باعث مرگ این همه آدم بیگناه نمیشد.
سوما آرل امون رو مسموم کرد تا تو Landsmeet آبروش نره.
چهارما با الف های بدبخت اون کارا رو نمیکرد و با اون برده فروشهای از خدا بیخبر معامله نمیکرد.
پنجما از ترسش این همه آدم رو راه نمینداخت دنبال دو تا گری واردن شریف.
خلاصه خیلی نامرده. میخواد خوشت بیاد میخواد نیاد. :31:
درباره بقیه شخصیت ها هم بعدا بحث میکنیم.:46:
ایول بحث راجع به لوگین داغ شد :31:
لوگین کل زندگیش رو بر اساس Greater Good بنا کرده که این وسط Greater Good لوگین فرلدن که حاضر براش همه کاری بکنه
هیچ میدونی دلیل اصلی بی اعتمادی لوگین به کیلن چی بود؟ کیلن به دلیل نازا بودن انورا میخواست یه زن دیگه بگیره، حالا این وسط فکر میکنی کی تو نظرش بود؟ امپراطوریس سلن،امپراطوریس اٌرلی! میخواست به همین راحتی امپراطور بشه...! لوگین تو بازگشت به ازتاگار میگه که من کل عمرم رو برای بیرون انداختن ارلیژی ها از فرلدن صرف کردم این بچه (کیلن) بخاطر رویاهاش میخواست چیزی که اورلیژی ها همیشه دنبالش بودن و با ما جنگیدن بدون خونریزی دستشون بده.
جالبه همون لحظه وین بهش میگه "تو چیزی از صلح حالیت میشه؟" که به نظر من اونجا بهترین دیالوگ بازی رو لوگین میگه :
Loghain: Peace? I would have thought your age might have granted more wisdom, madam. Peace just means fighting someone else's enemies in someone else's war for someone else's reasons
الان تو دنیای امروز با روابط بین کشورا غیر از این چیزیه که لوگین میگه؟
بعد راجع اون آرل هاو عوضی... نمیدونم از آنورا پرسیدید یا نه که چرا لوگین به هاو اعتماد کرده؟
آنورا جواب میده که پدرم به هاو برای مغز سیاسیش نیاز داشت. قبول کنید که لوگین مرد جنگ نه مرد سیاست این وسط هاو از موقعیت استفاده کرد و خودش سود میبرد.
هاو زوران رو فرستاد شما رو بکشه نه لوگین، هاو هی رو مغز لوگین کار میکرد که واردنا اینجورنو اونجورن، و به نظر من مسمومیت ایمون هم نقشه هاو بود...
لوگین یه قهرمان بود ولی دور و بریاش نه! بخاطر همین خراب شد...
لوگین کار درست رو از نظر خودش تو ازتاگار انجام داد. کیلن فقط یه جوون خیال پرداز بود ولی لوگین با کوله باری از تجربه! کیلن میخواست اسمش تو کتابا بره و ازش به عنوان قهرمان یاد کنن ولی لوگین براش فرلدن مهم بود نه خودش. همه میدنیم مدتی که کیلن شاه بود انورا کشور رو میگردوند نه کیلن!
Loghain: Let me know when you're done glaring at me, madam. My memories of this place are no fonder than your own.
Wynne: No? I remember good friends dying in this place. And a man whom I respected as my king.
Loghain: All I remember is a fool's death and a hard choice. I'd make the same again
راستی توی شخصیت ها من شخصیت استن بخاطر شرف و غیرتش / للیانا بخاطر ظرافت و پاک شدنش بعد از آشنایی با من / الیستر بخاطر سادگی و یک رنگیش رو خیلی دوست دارم.
از شخصیت زوران بخاطر اون کثافت کاریاش متنفرم. موریگان هم خیلی به قید و بنده و به هیچ چیز پایبند نیست و فقط خودش رو میبینه. وین هم با اینکه قلب مهربون و پاکی داره اما بیش از حد تو کارا دخالت میکنه ولی با اینحال ازش خیلی بدم نمیاد چون حق داره مثل یه مادربزرگ به فکر من و الیستر باشه تا تو هدفی که داریم پامون نلغزه. اوگرن هم که شوته کلا. درباره اون لوگین هم که نظرم رو گفتم و اصلا دلم ازش پاک نمیشه. شیل رو هم من تا حالا ندیدم. از DLC خاطره خوشی ندارم. گند میزنه به بازی. حالا DLC های این بازی رو نمیدونم. تا حالا امتحان نکردم.
جان من به نظر تو للیانا پاک و ظریف؟ 4some با ایزابلا داشتی یا نه؟ اونجا اولش میگه من خودمو تو چه چاهی انداختم! بعد زوران بهش میگه خودتی... اون لبخند شیطون وارتو نگه دار برا خودت شیطون خانوم! لو دادی خودتو! :31: بعدشم دیدی که به زوران میگه ما چقدر زندگیامون شبیه به هم؟ Leliana's Song رو بازی کن میبینی همین خواهر للیانا به پولی که برای فقرا تو چنتری کنار گذاشتن رحم نمیکنه!
زوران کثافت کاری نکرده بدبخت... شرایط زندگیش اینجوریش کرده. به داستانای گذشتش گوش کنی میفهمی داره خودشو پشت یه نقاب قایم میکنه... اصلا دلیل اینکه کار کشتن تو رو قبول کرده رو برات تعریف میکنه میبینی یه آدم دیگس...
DLC های این بازی خیلی مهمن... بخصوص بازگشت به ازتاگار که دلایل کار لوگین رو میگه... شیل هم که جزو بازی بوده ولی بعدن از بازی زده شده برای پول درآوردن! دیالوگای شیل تو بازی شما هست ولی تا دی ال سی رو دانلود نکنید فعال نمیشن!
راستی الان من اخرین جایییم که میتونم رومنس کنم . یعنی قبل از جنگ نهایی . الان با للیانا رومنس هستم . واسه ویچ هانت حتما باید با موریگان رومنس باشم یا نه ؟
نه زیاد مهم نیست... ولی اگه با مورگان رومنس داشته باشید پایان جالبتری داره، ولی لازم نیست!
یعنی لوگین اینقدر خوب بوده ؟
خوب چندتا دلیل هست که من میگم خوب بوده ولی اشتباه کرده .
کیلن احمق بود یا نه من کار ندارم . حتی دانکن خودش هم با اون جنگ عجله ای مخالف بود . ولی چرا لوگین به قول بهراد قبل از جنگ اعلام نکرد که من در این جنگ یاریت نمیکنم و هشداری هم به کیلن نداد که شاید من عقب نشینی کنم .
چرا اینقدر ترسو بود که نتونست واقعیت رو بگه و مرگ کیلن رو انداخت به پای گری واردن ها . شما توی بازی خودتون نیستید و یه گری واردنید . پس باید خودتون رو توی اون جا بدید و فکر کنید اگه اونشب به برج نمیرفتین الان به خاطر فرار لوگین در جنگ کشته شده بودید . هر چند به احتمال زیاد باز هم میمردید ولی اگر واقعا در جایگاه کاراکتر خودتون بودید لوگین رو میبخشیدید ؟
واسه بازگشت به استاگار هم من قبلا اون رو رفتم و لوگین نبوده . یعنی اگه میبود فرق میکرد ؟ دیدم چقدر الیستر ساکته . نگو اونجا بیشتر لوگین حرف میزنه . نمیشه دوباره برمش ؟
I3 E L O \/ E D
18-09-2010, 17:57
یعنی لوگین اینقدر خوب بوده ؟
خوب چندتا دلیل هست که من میگم خوب بوده ولی اشتباه کرده .
کیلن احمق بود یا نه من کار ندارم . حتی دانکن خودش هم با اون جنگ عجله ای مخالف بود . ولی چرا لوگین به قول بهراد قبل از جنگ اعلام نکرد که من در این جنگ یاریت نمیکنم و هشداری هم به کیلن نداد که شاید من عقب نشینی کنم .
چرا اینقدر ترسو بود که نتونست واقعیت رو بگه و مرگ کیلن رو انداخت به پای گری واردن ها . شما توی بازی خودتون نیستید و یه گری واردنید . پس باید خودتون رو توی اون جا بدید و فکر کنید اگه اونشب به برج نمیرفتین الان به خاطر فرار لوگین در جنگ کشته شده بودید . هر چند به احتمال زیاد باز هم میمردید ولی اگر واقعا در جایگاه کاراکتر خودتون بودید لوگین رو میبخشیدید ؟
واسه بازگشت به استاگار هم من قبلا اون رو رفتم و لوگین نبوده . یعنی اگه میبود فرق میکرد ؟ دیدم چقدر الیستر ساکته . نگو اونجا بیشتر لوگین حرف میزنه . نمیشه دوباره برمش ؟
الان با این پست دقیقا شما لوگین رو تایید کردی!
ببینید اینکه لوگین تا لحظه ی علامت دادن نیروهاشو بیرون نکشید و هنوز منتظر بود نشون میده که تا آخرین لحظه هم هنوز شک داشته چکار میخواسته بکنه، یعنی نه دوست داشته کیلن رو به کشتن بده و نه دوست داشته خودش شکست بخوره و تمام نیروهای فرلدن کشته بشن.
اگه یادتون باشه تا آخرین لحظه هم با نقشه های کیلن مخالفت میکنه که کیلن با یه لحن خیلی بدی بهش میگه یادت نره کی شاه! من شاه توام... ولی اونقدر کیلن احمق که نمیفهمه اگه لوگین نبود فرلدنی وجود نداشت! میریک هیچکاره بود و لوگین همه کارها میکرد و فرلدن رو آزاد کرد و فقط از رابطه ی خونی میریک تو این راه استفاده کرد چون خودش اشراف زاده نبود، ولی حالا یه آدم بی تجربه که میخواد با رهبر دشمن هم ازدواج کنه بیاد با لوگین اینطوری حرف بزنه... خودتون رو بذارید جای اون...! ولی اینکه تا آخرین لحظه دو دل بود نشون میده اصلا آدم بدی نیست...
اون داستان رز رو از زبون آنورا شنیدی یا نه؟ که برای یه گل لوگین برای همسرش چکار میکنه... به نظرت این فرد آدم بدیه؟کسی که فرلدن بخاطر اون بوجود اومده لایق بخشش نباشه پس کی لایق بخشش؟ کارای لوگین رو با کارای پرنس بیلن مقایسه کنید تا آدم بد واقعی رو ببینید کیه! حتما Dwarf Noble رو داستانشو بازی کنید...
اگه اونجا رو رفتی دیگه نمیشه دوباره رفت متاسفانه... ولی کودکساش هست میتونی نامه های عاشقانه ی سلن و کیلن رو ببینی!!!!!!
من که نمیگم لوگین ادم بدیه . مگه میشه ادم بدی باشه و خودش رو واسه فرلدن فدا کنه ؟ میگم یه اشتباه کرد که با گری واردن ها در افتاد . من که یه کوزلند بودم دیگه نیستم یه گری واردنم . الیستر هم که تمام کسایی رو که داشته از دست داده مخصوصا دانکن . حالا من هیچ چه جوری میتونم با الیستر که روی من حساب باز کرده بوده همچین کاری کنم . در واقع من نه میخوام لوگین کشته شه و نه الیستر زندانی . هر دوشون درست میگن . همونطور که لوگین قضاوت خودش رو داره الیستر هم قضاوت خودش رو داره . پس چرا باید به زندان بیافته یا طرد بشه .
الیستر مثل برادرش احمق نیست ولی دلرحمه . شما اگه توی landsmeet طرف انورا و لوگین رو بگیرین حتی میخواد الیستر رو بکشه ولی اگه طرف الیستر رو بگیرین چی ؟ میتونه انورا رو بکشه که خود انورا میگه اگه قرار بود من راجع به تو قضاوت کنم تو رو بهت رحم نمیکردم ولی تو به من رحم کردی . ایا یه حرومزاده این قدر باید خوار و ذلیل شه که از بچگی با سگها بزرگ شده و حالا هم هیچ احترامی به حقش گذاشته نشه در حالی که از خاندان سلطنتیه و حقشه که شاه بشه .
در کل من میگم چرا انتخابی وجود نداره که هم لوگین نمیره و هم الیستر . فرلدن هم پادشهاهی میخواد که به فکر مردمش باشه هم فرمانده ای که بتونه ازش به خوبی محافظت کنه و هم ملکه ای که مغز متفکر باشه .
خوب الان من اینجا انتخابهام رو میگم ببین کدوم اشتباه بوده
behrad66
18-09-2010, 22:30
Awakening رو ول کردی؟ به نظر من به بار تا آخرش برو... خیلی از چیزا رو روشن میکنه و داستان فوق العاده ای داره با یه سوراپرایز بزرگ تو آخرش که راجع به آرچدیمن میفهمی
Awakening به نظر من خیلی عالی بود و اگه EA بایو رو مجبور نیکرد انقدر زو.د اینو بیرون بده شاید هیچی از بازی اصلی کم نمیاورد (فقط دیالوگاش کمتره! رمنسم نداره که خیلی مهم نیس...)
خلاصه اگه میخوای بفهمی که چی شده که دارک اسپاونها حالا دارن حرف میزنن و اصلا چجوری Blight آغاز شد Awakening رو برو. آخرشم یه انتخاب سخت پیش روت... سخت تر از انتخاب موریگان تو آخر Origins
تو آسون بودنش باهات موافقم بخصوص میج که دیگه من همه رو داشتم تنهایی میکشتم و بقیه دکور بودن! البته آندرس هم خیلی آدم باحالیه و بی اون Awakening معنی نداره! برو Ser-Pounce-alot رو واسش بگیر بشین بخند... دیالوگاش با اگرن خداس! :31:
راستش زیاد جذبم نکرد. از نظر ماموریت ها یه مقدار ضایع کار شده بخصوص ماموریتهای چنتری که خیلی بی ربط بود و همین که کلیک میکردی ماموریت انجام میشد. مثلا اون زنه که دنبال شوهرش بود و شوهره هم دنبال یه خونه که زندگیش رو بهتر کنه. وقتی جریان روشن میشه و میری پیش زنه حتی یه دیالوگ هم رد و بدل نمیشه. برای همین نمیتونه حس رو به ما منتقل کنه برعکس Origins.
آسون بودنش هم فکر کنم با Hard یا Nightmare درست شه ولی کلا وقتی Infernal Golem و The Lost رو اونقدر راحت مرخص کردم از چشمم افتاد.
حالا دوباره میرم. اینبار با آرشر. البته بعد از اینکه Origins رو با آرشر رفتم. چون تا حالا آرشر نرفتم میخوام ریز ریز با قابلیتاش آشنا بشم.
از اگرن هم اصلا خوشم نمیاد. این دفعه هم چون خودم تنک وریور بودم زیاد با خودم نمیبردمش. بیشتر اندرس و ناتانیل و اون میج الفه رو میبردم با خودم.
هیچ میدونی دلیل اصلی بی اعتمادی لوگین به کیلن چی بود؟ کیلن به دلیل نازا بودن انورا میخواست یه زن دیگه بگیره، حالا این وسط فکر میکنی کی تو نظرش بود؟ امپراطوریس سلن،امپراطوریس اٌرلی! میخواست به همین راحتی امپراطور بشه...! لوگین تو بازگشت به ازتاگار میگه که من کل عمرم رو برای بیرون انداختن ارلیژی ها از فرلدن صرف کردم این بچه (کیلن) بخاطر رویاهاش میخواست چیزی که اورلیژی ها همیشه دنبالش بودن و با ما جنگیدن بدون خونریزی دستشون بده.
اینو نمیدونستم. کجاش میگه اینو؟! اگه اینطور بوده بخاطر خیانت کیلن به زنش بدم اومد ازش. لازم شد این دفعه لوگین رو دوباره نجات بدم و دوباره به حرفاش گوش بدم.
ولی نه... این کار رو نمیکنم. نمیتونم الیستر رو بخاطر این مرتیکه بی شرف کنار بذارم. بهرحال هر کاری هم که کیلن کرده بود میتونست مردونه مشکلشو باهاش حل کنه. نه اینکه این همه آدم بیگناه رو تو اوستاگار به کشتن بده. عقب کشیدنش بی شرمانه ترین کاری بود که یه آدم میتونست انجام بده.
هر چقدر هم ازش طرفداری کنی نمیتونی این موضوع رو توجیه کنی. میتونی؟ :13:
بعد راجع اون آرل هاو عوضی... نمیدونم از آنورا پرسیدید یا نه که چرا لوگین به هاو اعتماد کرده؟
آنورا جواب میده که پدرم به هاو برای مغز سیاسیش نیاز داشت. قبول کنید که لوگین مرد جنگ نه مرد سیاست این وسط هاو از موقعیت استفاده کرد و خودش سود میبرد.
هاو زوران رو فرستاد شما رو بکشه نه لوگین، هاو هی رو مغز لوگین کار میکرد که واردنا اینجورنو اونجورن، و به نظر من مسمومیت ایمون هم نقشه هاو بود...
لوگین یه قهرمان بود ولی دور و بریاش نه! بخاطر همین خراب شد...
دقیقا این هم یه نقطه ضعفه. چیزی که لوگین رو بدتر نباشه بهتر از کیلن نمیکنه. اگه یه جنگجوـه پس فقط یه فرمانده لشکر باشه بهتره تا یه رهبر. کسی که توانایایی تشخیص خوب از بد رو نداشته باشه و یکی مثل هاو رو بذاره راس امور یه مملکت رو میتونه به گند بکشه. کسی که یه همچین قدرتی رو به یه آرل بیگانه از آمارانتین میده فرقی با کیلنی که میخواست اورلژین ها رو بیاره تو فرلدن فرقی نداره.
جان من به نظر تو للیانا پاک و ظریف؟ 4some با ایزابلا داشتی یا نه؟ اونجا اولش میگه من خودمو تو چه چاهی انداختم! بعد زوران بهش میگه خودتی... اون لبخند شیطون وارتو نگه دار برا خودت شیطون خانوم! لو دادی خودتو! :31: بعدشم دیدی که به زوران میگه ما چقدر زندگیامون شبیه به هم؟ Leliana's Song رو بازی کن میبینی همین خواهر للیانا به پولی که برای فقرا تو چنتری کنار گذاشتن رحم نمیکنه!
من هنوز تو کف همون 3some یا در شرایط بخصوصی 4some هستم. هنوز نتونستم انجامش بدم!! :31:
در ضمن حالا که حاچ خانم وین رضایت داده شما ناراضی هستی؟! :31:
این للیانا فقط نیاز به کشف عشق واقعی داشت که من بهش نشون دادم. اونم متحول شده و میخواد باهام ازدواج کنه.
لنگه کفش کهنه است دیگه... بین وین و موریگان و للیانا کدومشون بهترن بنظرت؟ وین که بیخیال. سن ننه بزرگ هیتلر رو داره. موریگان که از بیخ اوضاعش بیریخته. اگه بخوای ازش طرفداری کنی و بگی دختر خوبیه کلاهمون میره تو هم... :31:
بعدشم تو این شرایط سخت نیاز به تقویت روحیه داریم. کی بهتر از للیانا که با ظرافت و صدای خوبش میتونه سختگیهای جنگ های بی پایان رو از تنمون در بیاره تو کمپ؟! :31:
تازه خوبیش اینه که برعکس موریگان هر وقت اراده کنی در خدمتگذاری حاضره... :31:
زوران کثافت کاری نکرده بدبخت... شرایط زندگیش اینجوریش کرده. به داستانای گذشتش گوش کنی میفهمی داره خودشو پشت یه نقاب قایم میکنه... اصلا دلیل اینکه کار کشتن تو رو قبول کرده رو برات تعریف میکنه میبینی یه آدم دیگس...
اصلا نگرفتی چی میگم. کاری به توطئه ای که کرده با هاو نامرد ندارم. کلا از نظر اخلاقی خیلی کثافته. تو تمام این مدت که بازی کردم (سه بار تا ته رفتم. یه بار تا landsmeet رفتم بعد رفتم سراغ awakening. الانم برای بار پنجم دارم میرم) حتی یه بار هم باهاش دیالوگ نزدم. بس که کثیفه. حالم بهم میخوره ازش.
DLC های این بازی خیلی مهمن... بخصوص بازگشت به ازتاگار که دلایل کار لوگین رو میگه... شیل هم که جزو بازی بوده ولی بعدن از بازی زده شده برای پول درآوردن! دیالوگای شیل تو بازی شما هست ولی تا دی ال سی رو دانلود نکنید فعال نمیشن!
نمیدونم. میترسم بازی از چشمم بیفته. حتی همین awakening با اون آیتم های غیرمنطقی و قابلیت ها و اسپل های خرچنگ قورباغه با اینکه هیجان انگیزه ولی ارزش بعضی آیتم ها رو تو Origins میاره پایین. تو Origins خودتو میکشتی تا یه آیتم مثلا با All Attributes + 2 رو بگیری ولی اینجا راه میری آیتم +4 رو میده.
ولی با اینحال جنگ های awakening خیلی جالبتر شده با قابلیتهای جدید. فقط احساس میکنم زیادی جنگ هاش آسون شده...
وای.......... خسته شدم بس که تایپ کردم. :19:
تازه خوبیش اینه که برعکس موریگان هر وقت اراده کنی در خدمتگذاری حاضره... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موریگان که بیچاره از اونم حاضرتره . هم جلوی همه باهات .... . ولی للیانا باید فقط تو کمپ باشی تا باهاش ....
نمیدونم. میترسم بازی از چشمم بیفته. حتی همین awakening با اون آیتم های غیرمنطقی و قابلیت ها و اسپل های خرچنگ قورباغه با اینکه هیجان انگیزه ولی ارزش بعضی آیتم ها رو تو Origins میاره پایین. تو Origins خودتو میکشتی تا یه آیتم مثلا با All Attributes + 2 رو بگیری ولی اینجا راه میری آیتم +4 رو میده.
ولی با اینحال جنگ های awakening خیلی جالبتر شده با قابلیتهای جدید. فقط احساس میکنم زیادی جنگ هاش آسون شده...
اره . به نظرم این DLC ها رو باید فقط داستانی باشه نه ایتمی . همین بازگشت به استاگار رو که میری کلی ایتم خوب میگیری . نمونه اش Nug Crusher و Duncan,s Dagger . الان خداییش بدون استفاده از حتی یه تلنت جنگها رو میبرم . الان هم ارچ دیمون رو کشتم و فعلا برم یه جشن بگیرم . خوب اینم که تموم شد . نمیدونم حالا چه کنم . این حرفهای A.M.H خیلی تحریکم کرد که بازی رو دوباره برم . در ضمن اخرای بازی یه ذره که با استن رفتم از Warrior خوشم اومد . باحال بود . شاید دوباره بازی رو برم . awakening رو هم که گرفتم . راستی انتخابای تو این یکی تو اونم تاثیر داره ؟
behrad66
19-09-2010, 08:47
موریگان که بیچاره از اونم حاضرتره . هم جلوی همه باهات .... . ولی للیانا باید فقط تو کمپ باشی تا باهاش ....
اره . به نظرم این DLC ها رو باید فقط داستانی باشه نه ایتمی . همین بازگشت به استاگار رو که میری کلی ایتم خوب میگیری . نمونه اش Nug Crusher و Duncan,s Dagger . الان خداییش بدون استفاده از حتی یه تلنت جنگها رو میبرم . الان هم ارچ دیمون رو کشتم و فعلا برم یه جشن بگیرم . خوب اینم که تموم شد . نمیدونم حالا چه کنم . این حرفهای A.M.H خیلی تحریکم کرد که بازی رو دوباره برم . در ضمن اخرای بازی یه ذره که با استن رفتم از Warrior خوشم اومد . باحال بود . شاید دوباره بازی رو برم . awakening رو هم که گرفتم . راستی انتخابای تو این یکی تو اونم تاثیر داره ؟
موریگان؟ آره؟ نه بابا.... من که دفعه اول و دوم رفته بودم تو نخش. اولش خیلی راحت پا داد ولی بعد گفت احساس میکنم این کارا آدمو ضعیف میکنه و جلوی موفقیت ها رو میگیره و از این حرفا. دیگه هم ناز میکرد هر وقت میرفتم سمتش. اصلا به درک. هر چی باشه با یه تار موی للیانا عوضش نمیکنم. :31: معلوم نیست مرضی کوفتی چیزی نداشته باشه!! :27:
نه. Awakening اصلا به هیچ چی از Origins کاری نداره. چه آیتم چه تصمیم گیری ها. البته اگه کارکترت رو ایمپورت کنی با تمام آیتم ها و تلنت ها و خلاصه هر چی داشته ایمپورت میشه که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم. گند میزنه به بازی انقدر لوس و مسخره میشه.
همین جوریشم که یه کارکتر لول 18 میسازی تو جنگها اصلا نمیفهمی کی شروع شد و کی تموم شد. پیشنهاد میکنم یه دور Hard رو تست بزن شاید جالبتر بشه. من که یادم رفت این کار رو بکنم.
در ضمن اگه میخوای یه کلاس جدید برداری که تاحالا نرفتی پیشنهاد میکنم Origins رو از اول بری. چون تو Awakening تقریبا 80% تلنت ها رو میتونی از همون اول بدی + دو تا کلاس تخصصی!!!
واسه همین لوس میشه. ارزش بعضی تلنت ها به اینه که هی انتظار بکشی لول بگیری اتریب ها رو بالا ببری. یا مثلا واسه یه کلاس تخصصی یا کلی پول در بیاری و کتابشو بخری یا بگردی دنبال کسی که بهت یاد بده.
اما اگه هوس کردی Awakening رو بری پیشنهاد میکنم یه کارکتر جدید با همون کلاسی که قبلا تو Origins میرفتی بسازی تا زیاد تو ذوقت نخوره. من که حتی قیافه تنک وریورم رو مثل قبلی ساختم.
من که برای بار اوله که روگ آرشر میرم (البته قبلا Dalish شروع کردم ولی به اوستاگار که رسیدم ولش کردم) دوباره Origins رو شروع کردم تا ارزش تلنت هایی مثل Arrow of Slaying یا Master Archer یا Scatter Shot رو بیشتر درک کنم. اگه Awakening رو میرفتم میتونستم همه اینا رو از همون اول داشته باشم!!!!
behrad66
19-09-2010, 08:59
راستی یه چیز جالب...
Trap Making که میدونین چیه؟ من یه دفعه به وریورم داده بودم ولی اصلا ازش استفاده نمیکردم. این دفعه به روگ آرشرم دادم اینو.
میدونین ترکیب Trap Making با روگ برای چی از هر ترکیب دیگه ای حتی Poison Making بهتره؟
چون روگ بخاطر Lockpicking میتونه تله ها رو خنثی کنه.
حالا این که وگفتم یعنی چه؟!
یعنی اینکه اگه تله ای کار گذاشتید ولی دشمن نرفت روشو تله همینجوری بلا استفاده موند کافیه بری جلو و تله رو خنثی کنی. حالا تله دست نخورده و سالم میاد تو دستت و میتونی دوباره ازش استفاده کنی. :20:
...................
همین الان برج ایشال رو انجام دادم و جنگ اوستاگار رو نشون داد. با اینکه این همه دیدم این صحنه رو اما بازم ناراحتم کرد. :37:
لوگین نامرد. اونوقت بیاین ازش پشتیبانی کنین. خیلی دلم واسه کیلن و دانکن و اون همه آدم بیگناه که حتما همشون خانواده دار و زن و بچه دار بودن سوخت. خیانت به این بزرگی با هیچی توجیه نمیشه. :13:
موریگان؟ آره؟ نه بابا.... من که دفعه اول و دوم رفته بودم تو نخش. اولش خیلی راحت پا داد ولی بعد گفت احساس میکنم این کارا آدمو ضعیف میکنه و جلوی موفقیت ها رو میگیره و از این حرفا. دیگه هم ناز میکرد هر وقت میرفتم سمتش. اصلا به درک. هر چی باشه با یه تار موی للیانا عوضش نمیکنم. :31: معلوم نیست مرضی کوفتی چیزی نداشته باشه!! :27:
نه. Awakening اصلا به هیچ چی از Origins کاری نداره. چه آیتم چه تصمیم گیری ها. البته اگه کارکترت رو ایمپورت کنی با تمام آیتم ها و تلنت ها و خلاصه هر چی داشته ایمپورت میشه که اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم. گند میزنه به بازی انقدر لوس و مسخره میشه.
همین جوریشم که یه کارکتر لول 18 میسازی تو جنگها اصلا نمیفهمی کی شروع شد و کی تموم شد. پیشنهاد میکنم یه دور Hard رو تست بزن شاید جالبتر بشه. من که یادم رفت این کار رو بکنم.
در ضمن اگه میخوای یه کلاس جدید برداری که تاحالا نرفتی پیشنهاد میکنم Origins رو از اول بری. چون تو Awakening تقریبا 80% تلنت ها رو میتونی از همون اول بدی + دو تا کلاس تخصصی!!!
واسه همین لوس میشه. ارزش بعضی تلنت ها به اینه که هی انتظار بکشی لول بگیری اتریب ها رو بالا ببری. یا مثلا واسه یه کلاس تخصصی یا کلی پول در بیاری و کتابشو بخری یا بگردی دنبال کسی که بهت یاد بده.
اما اگه هوس کردی Awakening رو بری پیشنهاد میکنم یه کارکتر جدید با همون کلاسی که قبلا تو Origins میرفتی بسازی تا زیاد تو ذوقت نخوره. من که حتی قیافه تنک وریورم رو مثل قبلی ساختم.
من که برای بار اوله که روگ آرشر میرم (البته قبلا Dalish شروع کردم ولی به اوستاگار که رسیدم ولش کردم) دوباره Origins رو شروع کردم تا ارزش تلنت هایی مثل Arrow of Slaying یا Master Archer یا Scatter Shot رو بیشتر درک کنم. اگه Awakening رو میرفتم میتونستم همه اینا رو از همون اول داشته باشم!!!!
برو بابا این همه واسه این کاراکترم زحمت کشیدم . حالا یکی جدید بسازم ؟
خداییش این همه ایتم رو پول دادم خریدم . حالا ولشون کنم . به من چه که بی مزه میشه . خیلی هم بیمزه نیستش . مثلا الان خیر سرش فرمانده فرلدن شده ها . باید همه رو به اسونی بتونه بکشه . اینطوری واقعی تره .
فقط این تلنتهای جدید یه کم بی مزه است . به نظرم همون قبلی ها بهتر بود . در کل origins به نظرم بهتر باشه .
روگ ارچر به نظرم به درد نمیخوره تا وقتی که بتونی الیستر رو تریتن و تانتش رو بگیری . چون همون اول میرزن سر تو . من تا لوترینگ خون دل خوردم تا با ارچر رفتم . بعد بهم نچسبید میلیش کردم همونجا .
behrad66
19-09-2010, 11:11
برو بابا این همه واسه این کاراکترم زحمت کشیدم . حالا یکی جدید بسازم ؟
خداییش این همه ایتم رو پول دادم خریدم . حالا ولشون کنم . به من چه که بی مزه میشه . خیلی هم بیمزه نیستش . مثلا الان خیر سرش فرمانده فرلدن شده ها . باید همه رو به اسونی بتونه بکشه . اینطوری واقعی تره .
فقط این تلنتهای جدید یه کم بی مزه است . به نظرم همون قبلی ها بهتر بود . در کل origins به نظرم بهتر باشه .
روگ ارچر به نظرم به درد نمیخوره تا وقتی که بتونی الیستر رو تریتن و تانتش رو بگیری . چون همون اول میرزن سر تو . من تا لوترینگ خون دل خوردم تا با ارچر رفتم . بعد بهم نچسبید میلیش کردم همونجا .
خودت میدونی. من که میگم بیمزه میشه. مزه جنگ به اینه که بطری و اینجری کیت و سم و بمب و تله و کوفت و زهرمار مصرف کنی. همینجوریشم اگه کارکتر جدید بسازی هنوز جنگ شروع نشده تموم میشه! من که یه سری از اسپلای جدید رو اصلا نفهمیدم چیکار میکنن. (خودم میج نبودم ولی اندرس و ولنا که بودن)
راست میگی. Taunt خیلی واجبه. کلا یه تنک وریور برای محافظت از آرشر واجبه. ولی یادته درباره Threat بحث کردیم. همینجوریشم خیلی به ندرت میان سراغم. اگرم بیان سریع Dirty Fighting میزنم. واسه آرشرهای دشمن هم Pinning Shot بهشون میزنم که زیاد کرم نریزن.
اتفاقا من الان احساس میکنم از همیشه راحتترم. فعلا استن رو با خودم نمیارم چون سگ بهتره! آخه Howl که میزنه همه گیج میشن و ترکیبش با الیستر خیلی بهتره تا استن.
تله هم که با Stealth میرم میذارم جلوی دشمنا کمک بزرگیه واسه اینکه زیاد دور الیستر جمع نشن و لت و پارش نکنن. تا الان هیچ کدوم از رفقام نمردن. البته اون یارو Circle Mage ـه که اول برج ایشال میده دو بار مرد ولی رفقای اصلی هیچکدومشون نمردن.
کلا آرشر اولش زیاد جذاب نیست چون نقشش توی جنگها کمرنگه. ولی یه کم که لول گرفتی و تلنت های جالبش رو دادی اونوقت واقعا حسش میکنی. میدونی که بغیر از Mana Clash (اونم در شرایط خاص) بالاترین دمیج بازی مال Arrow of Slaying ـه. بعدشم فکرشو بکن با تیرهای لول بالای fire یا frost یه Scattershot بزنی. تمام دشمنا stun میشن و کلی از جونشون کم میشه. کلا خیلی خودشو نشون میده آرشر.
اگر خواستی آرشر بری بگو تا نکات ریزشو بهت بگم. خیلی تو تقویت آرشر مهمه.
behrad66
19-09-2010, 12:25
کسی یه مودی چیزی سراغ نداره که یک کم RANGER رو بهتر کنه؟ نمیخوام چیزی تغییر کنه فقط اگه مثلا cooldown قابلیتهای رنجر کمتر بشه یا مثلا حیوون هایی که میندازه بعد از لود شدن غیب نشن یا حتی بشه تاکتیک های پیش فرض داشته باشن بجای اینکه هر دفعه تنظیم کنیم خیلی عالی میشه.
چند تا مود پیدا کردم ولی یا بقیه چیزا رو هم میریختن به هم یا حیوون هایی رو که میندازه عوض میکردن به چیزای دیگه.
ادیت: پیدا کردم. خیلی خیلی باحال شد رنجر حالا. :8:
میدونی که بغیر از Mana Clash (اونم در شرایط خاص) بالاترین دمیج بازی مال Arrow of Slaying ـه
مطمئنی . پس final blow چی ؟ تازه توی Awakening یه تلنت واسه روگ میلی داره اونهم رکورد شکنه . من با للیانا تونستم فوقش 256 دمیج بزنم . ولی با این تلنت جدیده تونستم همون دارک اسپاون توی awakening رو که حرف میزد رو با یه ضرب که 263 دمیج وارد کرد بکشم . البته باید خون حریف از یه در صدی کمتر باشه . در کل به عنوان یه ضربه مرگ کار میکنه .
واسه اون مود هم که همون که گفتم رو من استفاده میکنم . cooldown revison فکر کنم اسمش بود . البته واسه همه تلنتهایی کار میکنه که فعال میشن و میمونن که اگه در یه شرایط خاص مثل تعویض اسلحه و ... غیر فعال بشن بتونی سریع فعالشون کنی .
behrad66
19-09-2010, 13:31
مطمئنی . پس final blow چی ؟ تازه توی Awakening یه تلنت واسه روگ میلی داره اونهم رکورد شکنه . من با للیانا تونستم فوقش 256 دمیج بزنم . ولی با این تلنت جدیده تونستم همون دارک اسپاون توی awakening رو که حرف میزد رو با یه ضرب که 263 دمیج وارد کرد بکشم . البته باید خون حریف از یه در صدی کمتر باشه . در کل به عنوان یه ضربه مرگ کار میکنه .
واسه اون مود هم که همون که گفتم رو من استفاده میکنم . cooldown revison فکر کنم اسمش بود . البته واسه همه تلنتهایی کار میکنه که فعال میشن و میمونن که اگه در یه شرایط خاص مثل تعویض اسلحه و ... غیر فعال بشن بتونی سریع فعالشون کنی .
آره مطمئنم. Final Blow و Mana Clash فقط تو شرایط خاص عمل میکنن. Mana Clash بستگی به مانای میج های دشمن داره و Final Blow هم به fatigue که معمولا اونقدر بالا نیست که بتونه رکورد بزنه.
للیانا با کمان مارژلین که مخصوص خودشه با dex بالا و Master Archer که Arrow of Slaying رو تقویت میکنه به فلمث 560 تا دمیج زد!
اما تو Awakening شرایط فرق میکنه چون لول دشمنا رفته بالا. مثلا دیدم Mana Clash بیشتر از 2000 تا دمیج زد به یکی!!!! :18:
Heart Seeker هم که مال روگ هست خیلی دمیجش بالاـه ولی بیشترین دمیجی که زد یخورده کمتر از 400 بود.
یه مد هم پیدا کردم که cooldown تلنت های رنجر رو 0 میکنه و به بقیه اسپل ها و تلنت ها کاری نداره. خوشم نمیاد چیزی بهم بریزه.
آره مطمئنم. Final Blow و Mana Clash فقط تو شرایط خاص عمل میکنن. Mana Clash بستگی به مانای میج های دشمن داره و Final Blow هم به fatigue که معمولا اونقدر بالا نیست که بتونه رکورد بزنه.
للیانا با کمان مارژلین که مخصوص خودشه با dex بالا و Master Archer که Arrow of Slaying رو تقویت میکنه به فلمث 560 تا دمیج زد!
اما تو Awakening شرایط فرق میکنه چون لول دشمنا رفته بالا. مثلا دیدم Mana Clash بیشتر از 2000 تا دمیج زد به یکی!!!! :18:
Heart Seeker هم که مال روگ هست خیلی دمیجش بالاـه ولی بیشترین دمیجی که زد یخورده کمتر از 400 بود.
یه مد هم پیدا کردم که cooldown تلنت های رنجر رو 0 میکنه و به بقیه اسپل ها و تلنت ها کاری نداره. خوشم نمیاد چیزی بهم بریزه.
مطمئنی مودی یا تقلبی چیزی نزدی ؟ من با للیانا با arrow of slaying تونستم 256 تا بزنم . دیگه دو برابرش خیلی زیاده . تازه معمولا تیرش هم خطا میرفت . یه بار فقط تونستم همونو بزنم . دکسش که بالا بود تقریبا 60 . ولی دیگه اینقدر خیلی زیاده . :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:
behrad66
19-09-2010, 16:39
چند بار بگم از مود و تقلب بدم میاد تو بازی. :19:
فرمول Arrow of Slaying اینه:
یعنی مثلا اگه طرف دو لول از تو پایین تر باشه چیزی حدود 150 تا دمیج بیشتر بهش میزنی. درسته که dex و cun و دمیج خود کمان خیلی مهمه ولی تفاوت لول بین کارکتر و دشمن بیشتر تاثیر داره. :31::46:
ادیت: راستی یه چیز دیگه. میدونی که Lethality چیکار میکنه... من به للیانا همیشه Lethality رو میدم چون وقتی رومنس میکنی cunning میگیره. واسه همین دمیج کمانش با dex و cun میره بالا که تو اون فرمول دمیج Critical Hit damage رو میبره بالا.
نمیدونم تا حالا واسه شما اینجوری شده یا نه ولی توی بازی یه حرکت اکروباتیک زیبا از واردن و الیستر دیدم . هم زمان یه Ogre به دست دو نفر کشته شد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنین دو نفر روی Ogre هستن . یکی الیستر با زره جاگرنات و من هم توی الیسترم با Dalish Armor .
تازه قبلش خیلی قشنگ تر بود . موقعی که هر دوتا میپرن روی سر Ogre صحنه جالبی شده بود .
behrad66
20-09-2010, 20:17
بدبختا انقدر ذوق کردن یه اگر سفید کشتن که نمیدونستن چیکار کنن. :31:
در ضمن میبینم هنوز داری با روگت میری. دست بردار از این کارکتر غیرمنطقی. آخه اینم شد کارکتر؟ تا دشمن میاد تکون بخوره از صفحه روزگار پاک میشه!!
من که الان با آرشرم خیلی حال میکنم. البته این دفعه اول رفتم Circle Tower بجای ردکلیف واسه همین تو Fade یک کم اذیت شدم ولی بعدش رفتم پیش دیلیش ها و خیلی راحت با کمانی که از Iron Bark ساخته میشه تونستم جنگل رو رد کنم. البته قرار نیست فعلا برم تو Ruins. انصافا خیلی اونجاش سخته.
الانم که لول گرفتم Coercion دادم تا تو ردکلیف راحت بتونم همه رو راضی کنم بیان کمک و شمشیر بابای پسره رو هم بگیرم.
یه دفعه آرشر برو میفهمی چقدر باحاله. سخته و شاید اولش زیاد بهت نچسبه ولی یواش یواش جون میگیره و جذاب میشه. کلا جذابیتش به اینه که باید زحمت بکشی تا بشی یه گری واردن درست و حسابی.
بدبختا انقدر ذوق کردن یه اگر سفید کشتن که نمیدونستن چیکار کنن. :31:
در ضمن میبینم هنوز داری با روگت میری. دست بردار از این کارکتر غیرمنطقی. آخه اینم شد کارکتر؟ تا دشمن میاد تکون بخوره از صفحه روزگار پاک میشه!!
من که الان با آرشرم خیلی حال میکنم. البته این دفعه اول رفتم Circle Tower بجای ردکلیف واسه همین تو Fade یک کم اذیت شدم ولی بعدش رفتم پیش دیلیش ها و خیلی راحت با کمانی که از Iron Bark ساخته میشه تونستم جنگل رو رد کنم. البته قرار نیست فعلا برم تو Ruins. انصافا خیلی اونجاش سخته.
الانم که لول گرفتم Coercion دادم تا تو ردکلیف راحت بتونم همه رو راضی کنم بیان کمک و شمشیر بابای پسره رو هم بگیرم.
یه دفعه آرشر برو میفهمی چقدر باحاله. سخته و شاید اولش زیاد بهت نچسبه ولی یواش یواش جون میگیره و جذاب میشه. کلا جذابیتش به اینه که باید زحمت بکشی تا بشی یه گری واردن درست و حسابی.
از کجا فهمیدی کاراکترم روگه . این عکس مال اخرای بازی بود که چند روز پیش تموم شد . الان دارم با یه واریور اسلحه سنگین میرم که رسیدم رد کلیف .
من یکی که خوشم نمیاد یه بار برم جای الفها و یه بار جای دیگه و .... . بازی باید طبیعی باشه . یعنی وقتی میری پیش الفها باید تا اخرش بری . کلا من بازی توی نرمال هم ساده دیدم . خیلی عجیبه . فکر کنم پچ 1.04 که نصب کردم بازی ساده شده وگرنه توی همون ورژن یک خیلی توی نرمال سخت بود واسم . این دفعه هم دارم بازی رو بدون مود میرم . البته غیر از مودهای ظاهری مثل no aura . این دفعه شخصیتم خشنه . هر چند مخالف شخصیت خودمه و نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی میخوام ببینم نتیجه خشونت چی میشه .
تصمیم هایی که دارم :
توی الفها طرف زاثریان رو میگیرم
با چنتری مخالف باشم
maker رو خیلی قبول نداشته باشم
طرف موریگان باشم
توی ارزامار طرف بیلن رو بگیرم
توی انویل طرف برانکا باشم
خاکسترا جاشونو لو ندم و جنویتی رو بکشم
توی لندزمیت لوگین رو نکشم
انورا شاه بشه
از اخرم خودم ارچ دیمون رو بکشم و بمیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arrowtic
20-09-2010, 21:56
آقا من تازه شروع کردم.یه Rogue Archer ساختم.اول از همه این Tamlen زندست یا مرده؟(الف هستم!)
بعدشم این بازی روند داره یعنی هی خودش ادامه میده داستانو یا نه خودمون باید بریم کوئست بگیریم؟آخه تو WOW میتونیم راهو ادامه ندیم میتونیمم بدیم و کوئست ها رو بریم.این بازی چه جوریه؟خودش منو طبق داستان پیش میبره؟
___
اون اول کار خیلی حال داد!3تا هیومن پیدا کردیم گفت چیکارشون کنیم در جا گفتم 3 تارو بکشیم بخندیم دور هم!:27:
آقا من تازه شروع کردم.یه Rogue Archer ساختم.اول از همه این Tamlen زندست یا مرده؟(الف هستم!)
بعدشم این بازی روند داره یعنی هی خودش ادامه میده داستانو یا نه خودمون باید بریم کوئست بگیریم؟آخه تو WOW میتونیم راهو ادامه ندیم میتونیمم بدیم و کوئست ها رو بریم.این بازی چه جوریه؟خودش منو طبق داستان پیش میبره؟
___
اون اول کار خیلی حال داد!3تا هیومن پیدا کردیم گفت چیکارشون کنیم در جا گفتم 3 تارو بکشیم بخندیم دور هم!:27:
خوب خشونت از همون اول بازی هم جای خودش رو داره :27:
داستان خودش با انجام Main Quest ها پیش میره و کوئستهای فرعی بعضیهاشون توی داستان تاثیر دارن . شما میتونید بسته به انتخابهایی که بعضی مواقع انجام میدید داستان رو عوض کنید که نتیجه اش رو از اخر میبینید .
البته داستان کلی تقریبا یکی دو ساعت اول بستگی به Race ای که برداشتید با بقیه Race ها فرق میکنه . مثلا اگه انسان بردارید ابتدای داستان شما یه اشراف زاده اید که تمام این داستان های ابتدایی به یه جا ختم میشه که از اونجا به بعد داستان واسه تمام Race ها تقریبا یکیه . یعنی از اونجا که وارد استاگار میشید .
کوئست هایی هم که خودت قبول میکنی که انجام بدی هم بیشتر جنبه درامد زایی داره و بیشترشون مربوط به داستان نمیشه .
راجع به این تملن هم وقتی رفتی به منم بگو اخه من هر وقت دیلیش الف رفتم تا همونجا که میخوان برن دنبالش رفتم ولی ول کردم .
Arrowtic
20-09-2010, 22:26
از Rogue Archer خوشم نیومد!میشه آموزش ساخت Rogue معمولی بدید؟طریقه ی پوینت گرفتن و تلنت ها و spec ها و ...
__
اون تملن من الآن تا جایی رفتم که با یه زنه رفتیم دنبالش بعد duncan رو دیدیم آینرو شکوند بعد هم بهمون گفت تملن حتما مرده.
behrad66
20-09-2010, 23:32
از کجا فهمیدی کاراکترم روگه . این عکس مال اخرای بازی بود که چند روز پیش تموم شد . الان دارم با یه واریور اسلحه سنگین میرم که رسیدم رد کلیف .
من یکی که خوشم نمیاد یه بار برم جای الفها و یه بار جای دیگه و .... . بازی باید طبیعی باشه . یعنی وقتی میری پیش الفها باید تا اخرش بری . کلا من بازی توی نرمال هم ساده دیدم . خیلی عجیبه . فکر کنم پچ 1.04 که نصب کردم بازی ساده شده وگرنه توی همون ورژن یک خیلی توی نرمال سخت بود واسم . این دفعه هم دارم بازی رو بدون مود میرم . البته غیر از مودهای ظاهری مثل no aura . این دفعه شخصیتم خشنه . هر چند مخالف شخصیت خودمه و نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی میخوام ببینم نتیجه خشونت چی میشه .
تصمیم هایی که دارم :
توی الفها طرف زاثریان رو میگیرم
با چنتری مخالف باشم
maker رو خیلی قبول نداشته باشم
طرف موریگان باشم
توی ارزامار طرف بیلن رو بگیرم
توی انویل طرف برانکا باشم
خاکسترا جاشونو لو ندم و جنویتی رو بکشم
توی لندزمیت لوگین رو نکشم
انورا شاه بشه
از اخرم خودم ارچ دیمون رو بکشم و بمیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پایین تلنت هات مشخصه دیگه. Mark of Death و Stealth و PickPocket و بقیه تلنت های Melee Rogue.
اولین کارکتری که ساختم و رفتم Two-Hand Warrior بود که خیلی خشن و باحال شده بود. هم Berserker رو داده بودم هم Reaver. این Reaver واقعا قشنگه و خیلی به وریورهای خشن میاد. ولی تو میتونی بجای Berserker ایندفعه Champion رو بدی. فقط اگه خواستی Berserker رو بدی از همین الان پوینت هات رو بین Strength و Willpower و Constitution تقسیم کن چون Willpower قابلیت Final Blow رو خیلی مرگبار میکنه.
درباره آسون شدن بازی هم منم موافقم. فکر کنم از پچ 1.03 به بعد آسونش کردن. البته قبلا خیلی غیرمنطقی سخت بود. اگه یه سرچ کوچیک هم بزنی میفهمی افتضاح بود از سختی. مثلا همه تو دنیا با اون جنگ ردکلیف حتی تو Easy هم مشکل داشتن. من که آخرم نتونستم این تیکه رو بدون مردن تمام مردم انجام بدم!
ولی الان خیلی منطقی تر شده. من و تو هم که انقدر رفتیم این بازی رو که فکر کنم یواش یواش وقتشه Hard بریم. :46:
اون پایین تلنت هات مشخصه دیگه. Mark of Death و Stealth و PickPocket و بقیه تلنت های Melee Rogue.
اولین کارکتری که ساختم و رفتم Two-Hand Warrior بود که خیلی خشن و باحال شده بود. هم Berserker رو داده بودم هم Reaver. این Reaver واقعا قشنگه و خیلی به وریورهای خشن میاد. ولی تو میتونی بجای Berserker ایندفعه Champion رو بدی. فقط اگه خواستی Berserker رو بدی از همین الان پوینت هات رو بین Strength و Willpower و Constitution تقسیم کن چون Willpower قابلیت Final Blow رو خیلی مرگبار میکنه.
درباره آسون شدن بازی هم منم موافقم. فکر کنم از پچ 1.03 به بعد آسونش کردن. البته قبلا خیلی غیرمنطقی سخت بود. اگه یه سرچ کوچیک هم بزنی میفهمی افتضاح بود از سختی. مثلا همه تو دنیا با اون جنگ ردکلیف حتی تو Easy هم مشکل داشتن. من که آخرم نتونستم این تیکه رو بدون مردن تمام مردم انجام بدم!
ولی الان خیلی منطقی تر شده. من و تو هم که انقدر رفتیم این بازی رو که فکر کنم یواش یواش وقتشه Hard بریم. :46:
چقدر دلم میخواد از این جادوهای خفن موریگان استفاده کنم ولی ادم جرات نمیکنه . واقعا friendly fire مزخرفه . خوبه که توی نسخه بعدی برش داشتن و گذاشتنش فقط توی nightmare .
راستی توی جنگ پایانی بعضی دارک اسپاون ها با یه ضرب میمیرن . طبیعیه یا بازی من قاطی شده ؟
behrad66
20-09-2010, 23:55
از Rogue Archer خوشم نیومد!میشه آموزش ساخت Rogue معمولی بدید؟طریقه ی پوینت گرفتن و تلنت ها و spec ها و ...
__
اون تملن من الآن تا جایی رفتم که با یه زنه رفتیم دنبالش بعد duncan رو دیدیم آینرو شکوند بعد هم بهمون گفت تملن حتما مرده.
روگ آرشر که گفتم اولش یک کم بیمزه است چون کار زیادی ازت بر نمیاد ولی از لول 7 به بعدش قشنگ میشه بخصوص اگه Ranger رو بدی. من که الان خیلی دارم باهاش حال میکنم. بعدا هم که لول بگیری بیشترین دمیج رو میزنی که همین باعث میشه خیلی تو جنگ ها مهم بشی. البته هیچ کلاسی به اندازه Tank Warrior محور جنگ ها نمیشه. واقعا باهاش حال کردم ولی حالا خودت یک کم بازی کنی و نقش للیانا رو حس کنی میفهمی آرشر هر چی جلوتر بره جذابتر میشه.
اما برای Melee Rogue پوینت هات رو بیشتر روی dexterity و cunning خرج کن. مهمترین تلنت Lethality هست که باعث میشه بجای Strength از Cunning برای دمیج اسلحه ـت استفاده کنه.
ولی strength رو یواش یواش به 20 برسون تا بتونی بهترین آرمور برای روگ رو بپوشی. بیشتر از این رو لازم نداری.
یک کم هم روی willpower سرمایه گذاری کن ولی نه خیلی زیاد. خودت در حین بازی میتونی ببینی چقدر به willpower نیاز داری. اگه fatigue کم آوردی برای زدن تلنت ها بیشترش کن.
اما توی Skill ها روی Coercion و Poison Making که خیلی به کارت میاد و Combat Training تمرکز کن. اگه دوست داری PickPocket رو هم بده تا درآمد بیشتری داشته باشی.
اگر میخوای Stealth هم بدی بنظر من Survival خیلی بدردت میخوره. اینجوری راحتتر میتونی تشخیص بدی کجاها مخفی بشی.
تلنت ها هم Lockpick رو بده تا هم قفلها رو باز کنی هم تله ها رو خنثی کنی. تمام تلنت های Dual-weapon رو بده. ترتیب خاصی نمتونم پیشنهاد بدم چون همش مهمه.
Stealth خوبه. هم جذابیت داره هم توی جنگ و شرایط خاص میتونه نجاتت بده. البته باید یک کم تمرین کنی تا بهتر بتونی از این قابلیت استفاده کنی.
Lethality و Evasion که جفتشون تو یه شاخه هستن خیلی خیلی مهمن.
تو کلاسهای تخصصی هم Assassin بهترین کلاسه واسه Melee Rogue. دومین کلاس رو هم پیشنهاد میکنم Duelist رو بدی. دوئلیست شاید سه تای اولش زیاد به چشم نیاد ولی چهارمیش خیلی خطرناک و موثره.
سعی کن همیشه از چاقو استفاده کنی. با اینکه بنظر میاد از تبر و شمشیر ضعیفتره ولی موثرترین اسلحه واسه روگه. چاقوی بهتر رو توی دست اصلی بگیر چون موقع backstab دمیج بیشتری میزنه.
همیشه سعی کن از پشت به دشمنات ضربه بزنی چون backstab میشه که خیلی مرگباره. البته یه تلنت هم هست (فکر کنم سومی تو شاخه اول Rogue و بالای Lethality باشه) که هر کی گیج بشه اتومات backstab میخوره. این تلنت هم خیلی مهمه. راحت به طرف Dirty Fighting میزنی و بعد مرخصش میکنی.
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فعلا.
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
چقدر دلم میخواد از این جادوهای خفن موریگان استفاده کنم ولی ادم جرات نمیکنه . واقعا friendly fire مزخرفه . خوبه که توی نسخه بعدی برش داشتن و گذاشتنش فقط توی nightmare .
راستی توی جنگ پایانی بعضی دارک اسپاون ها با یه ضرب میمیرن . طبیعیه یا بازی من قاطی شده ؟
منم زیاد از این Friendly Fire خوشم نمیاد ولی اگر هم نباشه بیمزه میشه. بنظرم اسپلای زمان دار مثل Inferno یا Death Cloud نباید friendly fire داشته باشن ولی واسه اسپلایی مثل Fireball یا Cone of Fire باید داشته باشه. اینطوری با دقت بیشتری اسپل میزنی تا همینجوری جنگ که شروع شد دکمه ها رو پشت سر هم نزنی. بیمزه میشه اینجوری.
اون دارک اسپاون ها رو هم اگه به EXP ـی که میدن دقت کنی یا اگه Survival داشته باشی میفهمی لول ـشون خیلی پایینه. واسه قشنگی و شلوغ کردن جنگ ها اینا رو گذاشتن.
__
روگ معمولی که نمیشه گفت باید گفت Melee Rouge .
خوب من خودم میلی روگ داشتم که خیلی غول شده بود و تک نفره هزار نفر رو حریف بود .
از تلنتهای روگ همه رو بگیر . البته اگه خواستی میتونی قفل بازکردن رو نگیری و بزاری واسه دو روگ دیگه که میان تو گروهت . توی تلنتهای روگ ردیف اول اون اخری رو نگیر چون به دردت نمیخوره .
تلنتهای دو اسلحه رو هم هر جور راحتی بگیر ولی اول همون اولی رو اول بازی بگیر و ردیف اخر رو زودتر تا تلنت سومی (Momentum) بگیر که سرعت اتکت رو زیاد میکنه که بهترین تلنت واسه دو اسلحه است به نظر من . بقیه اش هر جور خواستی .
واسه Specialization هم اول اساسین رو بگیر که تلنتهاشو تا سومیش هر وقت خواستی ببر . دوئلینگ رو هم بعدش بگیر که اونم تلنتهاش به اتک و Defense ات اضافه میکنه .
پوینتهات رو بیشتر خرج Dex و Cun کن . بیشتر خرج Dex کن مخصوصا اول بازی و به صورت 4 به 1 یا 3 به 1 نسبت به Cunning تقسیم کن . Const و Strength رو هم به یه نسبت ببر بالا و خیلی کم در حد 20 تا هر دوتاشو .
مثلا من اخرای بازی Dex ام بدون زره بود 70 و Cun هم بود 30 و Str هم 18 و Const هم 20 .
Willpower رو خیلی بالا نبر چون خیلی تلنت لازمت نمیشه . مگه اینکه روی هارد بری .
همیشه هم دشمنات رو تا میتونی استان کن که بهشون backstab بزنی که دمیجش خیلی زیاده
کلا موفقیت روگ تو همین backstab هستش . واسه همین توی نسخه دو برداشتنش .
بهترین ترکیب اسپل هم واسه روگ بگم که paralyze هستش که طرف واسه مدت زیادی خشکش میزنه و یه روگ که با بک استب بهش حمله کنه به نظرم مرگش حتمیه .
فکر کن توی پارتیت 3 تا میلی روگ باشه و یه موریگان که یه Mass Paralyze بزنه روی 10 نفر رنک بالا مطمئنا کارشون تمومه .
behrad66
21-09-2010, 12:33
این دفعه که Coercion ـم 3 ـه خیلی راحت تونستم همه کارای لازم توی ردکلیف رو انجام بدم. حالا بریم برای جنگ ببینم چطور میشه. چون اول رفتم Circle Tower حالا وین هم باهامه. اینجوری خیلی تلفات کم میشه.
الیستر و وین و سگ رو با خودم آوردم. الیستر که Green Sword رو داره و چون تانک وریوره برام خیلی لازمه. فعلا استن زیاد قوی نیست که بخوام بجای الیستر بیارم.
سگ هم چون Overwhelm رو گرفته و Dread Howl داره که همه رو stun میکنه خیلی خوبه.
نتیجه جنگ رو بعدم به همین پست اضافه میکنم.
.............
ادیت: خب جنگ رو هم رد کردم و جالبه بدون تلفات! قسمت اول جنگ رو که با نایت ها باید کنار آسیاب بادی انجام بدی مثل آب خوردن رد شد. البته آتش زدن حصارها زیاد به نفعم نبود. شاید اصلا این کار رو نمیکردم بهتر بود ولی بهرحال راحت بودم.
اما قسمت دومش رو دو بار لود کردم. البته زیاد اذیت نشدم. آسون بود ولی اشتباه میکردم و یکی از سربازا میمرد. چون میخواستم بدون تلفات رد کنم تا از بن تیگن جایزه بگیرم لود کردم. کل جنگ قسمت پایین رو با وین بازی کردم. هر کی تا آسیب میدید Heal و Regeneration میزدم روش و Group Heal هم بدک نبود. چند تا از اون undead ها رو هم با Stone Fist و Magic Bolt داغون کردم.
از اون طرف هم الیستر و سگ و گرگ (که خودم summon کرده بودم) دخل خیلیاشون رو آوردن. الیستر که با لباس تمپلار شده مثل دیوار. آخ هم نگفت. سگ هم که Overwhelm و Dread Howl. گرگ هم که Howl داشت و کلی از undead ها رو سر کار گذاشته بود.
ولی چون خودم کمان Iron Bark رو داشتم و +4 دمیج روی undead بود خیلی کمکم کرد.
یه چیز دیگه هم که جالب بود این بود که چون بعضی از سربازا هم آرشر بودن و کنار من وایستاده بودن تا یه اسکلت میومد جلو یه دفعه در یه ثانیه جونش به یک سوم میرسید! خیلی آرشری حال میده. :20:
d_a_n_t_e
22-09-2010, 02:01
نمیدونم کسی این DLC جدیده رو برای دانلود گذاشته یا نه !!! ولی از اونجایی که لینک دانلودش رو پیدا کردم گفتم بزارم بقیه بچه ها هم استفاده کنند
The Witch Hunt
این dlc ادامه ماجراست و ما به دنبال مورگان میریم تا بفهمیم چی به سرش اومده بعد از اینکه اون شب با ما ... !!! :31:
Vip-file.com
Letitbit.net
Turbobit.net
Sms4file.com
[
Rapidshare.com
داشت یادم میرفت بگم حجم این DLC هم 700 مگابایته
هنوز خودم دانلودش نکردم اگه مطمئن نیستید میتونید صبر کنید تا دانلودش کنم و خبرش رو بهتون بدم :10: :11:
d_a_n_t_e
22-09-2010, 08:05
برای اجرای DLC بالایی به این پچ احتیاج دارید
اینجا هم میتونید کرک این پچ رو پیدا کنید
I3 E L O \/ E D
22-09-2010, 16:26
نمیدونم کسی این DLC جدیده رو برای دانلود گذاشته یا نه !!! ولی از اونجایی که لینک دانلودش رو پیدا کردم گفتم بزارم بقیه بچه ها هم استفاده کنند
The Witch Hunt
این dlc ادامه ماجراست و ما به دنبال مورگان میریم تا بفهمیم چی به سرش اومده بعد از اینکه اون شب با ما ... !!! :31:
Vip-file.com
Letitbit.net
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTurbobit.net
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSms4file.com
[
Rapidshare.com
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدداشت یادم میرفت بگم حجم این DLC هم 700 مگابایته
هنوز خودم دانلودش نکردم اگه مطمئن نیستید میتونید صبر کنید تا دانلودش کنم و خبرش رو بهتون بدم :10: :11:
دوستان اینو دانلود نکنید، یکم وایسید نسخه 1.1 بیاد (البته اومده ولی هنوز خیری از نسخه ی Deauth شده اش نیست)
ماشالا پر باگ بود این DLC
دوستان اینو دانلود نکنید، یکم وایسید نسخه 1.1 بیاد (البته اومده ولی هنوز خیری از نسخه ی Deauth شده اش نیست)
ماشالا پر باگ بود این DLC
بلاخره سرنوشت مريگان مشخص شد؟
چطوري تموم شد؟
d_a_n_t_e
22-09-2010, 19:35
من این DLC رو دانلود کردم و الان تمومش کردم در کل جالب بود و سرنوشت موریگان و شخصیتی که خودمون ساختیم مشخص شد
behrad66
22-09-2010, 20:25
من این DLC رو دانلود کردم و الان تمومش کردم در کل جالب بود و سرنوشت موریگان و شخصیتی که خودمون ساختیم مشخص شد
یعنی اینقدر کوتاهه که به این زودی تمومش کردی 700 مگ رو؟! :18:
بگذریم. من که این DLC ها رو قبول ندارم و بنظرم بازی اصلی رو هم از چشمم میندازن. حتی Awakening که بعنوان یه Expansion اومد به بازار اصلا از هیچ نظر قابل مقایسه با Origins نیست.
Origins یه شاهکار هنریه. از نظر داستان و تعامل کارکترها و ارتباطات عاطفی و دوستانه بین تمام شخصیت های داستان.
وقتی چهره Arlessa رو میبینی که از رنج کشیدن پسرش غمگینه احساس همدردی میکنی باهاش.
یا وقتی خوشحالی اگرن رو میبینی وقتی با نامزد قدیمیش روبرو میشه و لبخند به لبش میاد
یا چهره در هم و تو فکر رفته رفقات رو موقع آواز خوندن للیانا میبینی
یا صحنه های خداحافظی مردم با خانوادشون رو موقع جنگ نهایی علیه Blight میبینی انگار خودت تو اون لحظات حضور داری.
اوج هنر کارگردانی تو یه بازی کامپیوتری رو میشه تو Origins دید.
یعنی اینقدر کوتاهه که به این زودی تمومش کردی 700 مگ رو؟! :18:
بگذریم. من که این DLC ها رو قبول ندارم و بنظرم بازی اصلی رو هم از چشمم میندازن. حتی Awakening که بعنوان یه Expansion اومد به بازار اصلا از هیچ نظر قابل مقایسه با Origins نیست.
Origins یه شاهکار هنریه. از نظر داستان و تعامل کارکترها و ارتباطات عاطفی و دوستانه بین تمام شخصیت های داستان.
وقتی چهره Arlessa رو میبینی که از رنج کشیدن پسرش غمگینه احساس همدردی میکنی باهاش.
یا وقتی خوشحالی اگرن رو میبینی وقتی با نامزد قدیمیش روبرو میشه و لبخند به لبش میاد
یا چهره در هم و تو فکر رفته رفقات رو موقع آواز خوندن للیانا میبینی
یا صحنه های خداحافظی مردم با خانوادشون رو موقع جنگ نهایی علیه Blight میبینی انگار خودت تو اون لحظات حضور داری.
اوج هنر کارگردانی تو یه بازی کامپیوتری رو میشه تو Origins دید.
موافقم . هیچی Origins نمیشه . ولی خیلی اغراق کردی . اصلا اینقدر احساسات توی بازی نشون داده نمیشه . چون بازی RPG هستش . به نظرم بازی های اکشن از لحاظ به تصویر کشیدن بهترن . ولی RPG فقط میری توی داستان خودت و خیلی به نظرم رو احساساتت تاثیر نداره .
حیفه این همه که Awakening رو دانلود کردم با کلی DLC . دیشب Leliana,s song و Darkspawn chronicles رو گرفتم . اها Stone Prisoner رو هم گرفتم .
behrad66
22-09-2010, 23:02
موافقم . هیچی Origins نمیشه . ولی خیلی اغراق کردی . اصلا اینقدر احساسات توی بازی نشون داده نمیشه . چون بازی RPG هستش . به نظرم بازی های اکشن از لحاظ به تصویر کشیدن بهترن . ولی RPG فقط میری توی داستان خودت و خیلی به نظرم رو احساساتت تاثیر نداره .
حیفه این همه که Awakening رو دانلود کردم با کلی DLC . دیشب Leliana,s song و Darkspawn chronicles رو گرفتم . اها Stone Prisoner رو هم گرفتم .
تو رو نمیدونم ولی من اون صحنه جنگ اوستاگار رو هر دفعه که میبینم اونقدر رو احساساتم تاثیر داره که فقط دلم میخواد زودتر دستم به لوگین برسه.
یا بدتر از اون وقتی میبینم برادر زاده ـم اونطوری تو خون خودش افتاده فقط دلم میخواد بازی کنم که برسم به آرل هاو و انتقامم رو بگیرم.
تو هم بجای اینکه اینقدر بری تو نخ موریگان یک کم صحنه های بازی و حالت چهره ها رو با دقت نگاه کن تا بفهمی اغراق نکردم. :31:
تو رو نمیدونم ولی من اون صحنه جنگ اوستاگار رو هر دفعه که میبینم اونقدر رو احساساتم تاثیر داره که فقط دلم میخواد زودتر دستم به لوگین برسه.
یا بدتر از اون وقتی میبینم برادر زاده ـم اونطوری تو خون خودش افتاده فقط دلم میخواد بازی کنم که برسم به آرل هاو و انتقامم رو بگیرم.
تو هم بجای اینکه اینقدر بری تو نخ موریگان یک کم صحنه های بازی و حالت چهره ها رو با دقت نگاه کن تا بفهمی اغراق نکردم. :31:
نه صحنه که داشت ولی اونایی که گفتی اصلا احساساتی نبود .
ولی من کلا چندجا اون صحنه روی احساساتم تو بازی تاثیر گذاشت .
یکی قتل عام مردم Highever توسط ارل هوو .
یکی جنگ استاگار .
یکی اون گرگنماهه که شوهرش دنبالش میگرده .
یکی هم توی لندزمیت که هر اتفاقی بیفته
یکی دیگه هم موقع اواز للیانا .
جالبه که بازیش رو اگه کسی اواسطش رو ببینه اصلا درک نمیکنه . مثلا من یکی بهم گفت کجاش اواز خوندن این زنه باحاله ؟
ولی در کل چون روی گرافیک و صدا خیلی کار نمیشه توی بازی ار پی جی از لحاظ صحنه ای خیلی تاثیر گذار نیست مگه اینکه خودت رو توی داستان بزاری .
مثلا توی assassin,s creed II اون موقع که خانواده ازیو همه میمیرن صحنه غم انگیزی بود .
behrad66
22-09-2010, 23:32
نه صحنه که داشت ولی اونایی که گفتی اصلا احساساتی نبود .
ولی من کلا چندجا اون صحنه روی احساساتم تو بازی تاثیر گذاشت .
یکی قتل عام مردم Highever توسط ارل هوو .
یکی جنگ استاگار .
یکی اون گرگنماهه که شوهرش دنبالش میگرده .
یکی هم توی لندزمیت که هر اتفاقی بیفته
یکی دیگه هم موقع اواز للیانا .
جالبه که بازیش رو اگه کسی اواسطش رو ببینه اصلا درک نمیکنه . مثلا من یکی بهم گفت کجاش اواز خوندن این زنه باحاله ؟
ولی در کل چون روی گرافیک و صدا خیلی کار نمیشه توی بازی ار پی جی از لحاظ صحنه ای خیلی تاثیر گذار نیست مگه اینکه خودت رو توی داستان بزاری .
مثلا توی assassin,s creed II اون موقع که خانواده ازیو همه میمیرن صحنه غم انگیزی بود .
اکثر اینایی که گفتی همونایی که من گفتم که!!! :31:
ولی اون werewolf ـه انقدر قار قار میکنه که همش رو اعصابه. اکثرا رد میکنم حرفاشو.
بازی RPG هم همینه دیگه. مثل واقعیته. وقتی با یکی آشنا میشی اگه همون اول بگه یه اتفاقی افتاده که ناراحتش کرده عمرا بتونی همدردی کنی ولی اگه همون حرف رو رفیقت که سالهاست باهاش آشنایی بزنه سریع ناراحت میشی.
اصلا قابل مقایسه با FPS نیست. درسته که گرافیک FPS ها بهتره ولی اصلا حس رو منتقل نمیکنه.
ميشه بگيد چي شد؟ چند تا پايان داره؟
(چون ديگران ناراحت نشن و داستان براشون لو نره توي spoiler بگيد)
ممنون.
behrad66
24-09-2010, 08:21
این دفعه طرف بیلن رو گرفتم تو اورزمار. با اینکه تمام دفعات قبل همیشه اول کار هارامونت رو انجام میدادم تو Proving Ground چون هم EXP بیشتری میده هم 15 سکه طلا میشه از یکی از طرفدارای هارامونت گرفت. بعدش یا میرفتم طرف بیلن یا همین هارامونت. این بار اوله که این یکی کار رو انجام میدم!
فقط حسنش اینه که خیلی زود Deep Roads باز شد و حالا واسه رفتن به کمپ یا جاهای دیگه خیلی راحتترم. اما وقتی رفتم تو Taig یه Genlock Emissary یک Fireball پدر مادر دار زد تو ملاجم که در جا شتافتم به دیار باقی. تازه فهمیدم نباید به این بی همه چیز ها رحم کرد.
فقط منتظرم لول بگیرم Arrow of Slaying رو بدم. لول قبل هم میتونستم بدم ولی گفتم زوده. گناه دارن. حیفن. بجاش Shattering Shot رو دادم. با این کار ناجوانمردانه ای که کردن میدونم لول بعد چیکارشون کنم. :31:
انصافا فقط دفعه قبل که تنک وریور تمپلار رفتم اصلا نمیفهمیدم دشمن هم میج داره! تا میدیدمشون مرخص میشدن...... :27:
این دفعه طرف بیلن رو گرفتم تو اورزمار. با اینکه تمام دفعات قبل همیشه اول کار هارامونت رو انجام میدادم تو Proving Ground چون هم EXP بیشتری میده هم 15 سکه طلا میشه از یکی از طرفدارای هارامونت گرفت. بعدش یا میرفتم طرف بیلن یا همین هارامونت. این بار اوله که این یکی کار رو انجام میدم!
فقط حسنش اینه که خیلی زود Deep Roads باز شد و حالا واسه رفتن به کمپ یا جاهای دیگه خیلی راحتترم. اما وقتی رفتم تو Taig یه Genlock Emissary یک Fireball پدر مادر دار زد تو ملاجم که در جا شتافتم به دیار باقی. تازه فهمیدم نباید به این بی همه چیز ها رحم کرد.
فقط منتظرم لول بگیرم Arrow of Slaying رو بدم. لول قبل هم میتونستم بدم ولی گفتم زوده. گناه دارن. حیفن. بجاش Shattering Shot رو دادم. با این کار ناجوانمردانه ای که کردن میدونم لول بعد چیکارشون کنم. :31:
انصافا فقط دفعه قبل که تنک وریور تمپلار رفتم اصلا نمیفهمیدم دشمن هم میج داره! تا میدیدمشون مرخص میشدن...... :27:
چقدر سریع بازی میکنی :18: . رسیدی ارزامار ؟ :18:
behrad66
25-09-2010, 13:34
چقدر سریع بازی میکنی :18: . رسیدی ارزامار ؟ :18:
آخه من دوست ندارم یه مپ رو کامل رد کنم. دوست دارم تیکه تیکه برم که تنوع داشته باشه.
ردکلیف رو کامل انجام دادم.
تاور رو کامل انجام دادم.
دنریم رو تا اونجاییش که میشد رفت (تا قبل از landsmeet) کامل انجام دادم.
دیلیش رو چوب Great Oak رو گرفتم ولی هنوز Barrier رو باز نکردم. مالیفیکار ها رو هم کشتم ولی سراغ Revenant ها نرفتم.
اورزمار رو هم ایندفعه رفتم سراغ بیلن و Proving رو انجام ندادم (با اینکه میدونم هم از نظر EXP هم پول ضرر کردم) و فعلا تا Dust Town رفتم (هنوز نرفتم تو مخفیگاه جارویا)
هون رو هم فقط قسمت اولش رو رفتم و هنوز نرفتم تو معبد. فقط شهرشو رد کردم تا Mage's Eye رو بگیرم. Wolf-Killer کمان بدی نیست ولی بیشتر بدرد جک و جونورا میخوره. فعلا این Mage's Eye دستم هست تا بعدا برم سراغ دراگونه تو Dalish Ruins و اون یکی کمان رو بگیرم.
الانم لول 14 هستم و از رنجر فقط گرگ رو دارم و از بارد هم هنوز هیچی ندادم. Arrow of Slaying رو دارم که بیشترین دمیجی که فعلا زدم تقریبا 360 ـه. اما Master Archery و Scattershot رو ندارم.
یه چیزی هم هست اینه که ایندفعه female رفتم و للیانا ماموریت مارژلین رو نمیده!! میدونم کمانش فقط بدرد خودش میخوره ولی دوست داشتم میگرفتمش. تو حرفاشم همه حرفا رو باهاش زدم.
آخه من دوست ندارم یه مپ رو کامل رد کنم. دوست دارم تیکه تیکه برم که تنوع داشته باشه.
ردکلیف رو کامل انجام دادم.
تاور رو کامل انجام دادم.
دنریم رو تا اونجاییش که میشد رفت (تا قبل از landsmeet) کامل انجام دادم.
دیلیش رو چوب Great Oak رو گرفتم ولی هنوز Barrier رو باز نکردم. مالیفیکار ها رو هم کشتم ولی سراغ Revenant ها نرفتم.
اورزمار رو هم ایندفعه رفتم سراغ بیلن و Proving رو انجام ندادم (با اینکه میدونم هم از نظر EXP هم پول ضرر کردم) و فعلا تا Dust Town رفتم (هنوز نرفتم تو مخفیگاه جارویا)
هون رو هم فقط قسمت اولش رو رفتم و هنوز نرفتم تو معبد. فقط شهرشو رد کردم تا Mage's Eye رو بگیرم. Wolf-Killer کمان بدی نیست ولی بیشتر بدرد جک و جونورا میخوره. فعلا این Mage's Eye دستم هست تا بعدا برم سراغ دراگونه تو Dalish Ruins و اون یکی کمان رو بگیرم.
الانم لول 14 هستم و از رنجر فقط گرگ رو دارم و از بارد هم هنوز هیچی ندادم. Arrow of Slaying رو دارم که بیشترین دمیجی که فعلا زدم تقریبا 360 ـه. اما Master Archery و Scattershot رو ندارم.
یه چیزی هم هست اینه که ایندفعه female رفتم و للیانا ماموریت مارژلین رو نمیده!! میدونم کمانش فقط بدرد خودش میخوره ولی دوست داشتم میگرفتمش. تو حرفاشم همه حرفا رو باهاش زدم.
جالبه منم ارچر زن برداشتم و دارم میرم . فعلا که اولشم و تازه دارم میفهمم ارچر چیه . فقط یه چیزی این arrow of slaying دیدی ضریب امتیازهاشو ؟ یه کم قاطیه . یعنی مثلا اختلاف لولت 2 تا باشه 0 میشه ضریبش .
این صفحه رو هم دیدی ؟ چیزای باحالی گفته ولی بعضی از توصیه هاش به درد خودش میخوره . مثلا گفته 2 تا Critical Shot بهتر از یه Arrow of Slaying ـه .
behrad66
25-09-2010, 19:19
جالبه منم ارچر زن برداشتم و دارم میرم . فعلا که اولشم و تازه دارم میفهمم ارچر چیه . فقط یه چیزی این arrow of slaying دیدی ضریب امتیازهاشو ؟ یه کم قاطیه . یعنی مثلا اختلاف لولت 2 تا باشه 0 میشه ضریبش .
این صفحه رو هم دیدی ؟ چیزای باحالی گفته ولی بعضی از توصیه هاش به درد خودش میخوره . مثلا گفته 2 تا Critical Shot بهتر از یه Arrow of Slaying ـه .
جالب بود. بنظر من Lethality خیلی خیلی مهمه. من قبل از اینکه Lethality رو بدم critical ـم فقط 10 تا بالاتر از دمیج معمولیم بود! ولی وقتی اینو دادم تقریبا دو برابر دمیج معمولیم شد. از اون طرف دیگه لازم نیست strength بدی (البته باید 20 رو بدی بخاطر آرمور) ولی وقتی cunning رو ببری بالا برای Bard هم خیلی مفیده.
من خودم بیشتر از Rapid Shot استفاده میکنم مگر اینکه زرد یا قرمز باشه. اونوقت Aim رو میزنم بعد Arrow of Slaying رو. میدونی که اینجوری دمیج critical بیشتر میشه که روی Arrow of Slaying هم تاثیر داره.
یه نکته هم بگم واسه شروع بهترین آرمور برای آرشر Dalish ـه. چون همون اول 8 تا dex میده!!! البته اصولا واسه روگ سخته بخوای set کنی آرمور رو. من که کفش +2 dex رو از Bodhann گرفتم که بنظرم حتی از اون کفش level7 ـه که reduce hostility داره بهتره.
راستی... این دفعه بد جور رومنس بهم ریخت. نمیدونم چی شد... بابا دختر هم نشدیم بفهمیم چطور دل مردم رو راضی نگه داریم!! :31:
یه دفعه الیستر و للیانا ریختن سر هم دیگه. اگه طرف الیستر رو میگرفتم للیانا -22 میشد!!!!! :18: اگرم طرف للیانا رو میگرفتم الیستر -17 میشد!! :18:
خلاصه از همین حالا حواست باشه. بهت پیشنهاد میکنم یه مشاوره علمی کاربردی از هر کی صلاح میدونی بگیر تا مثل من گیج نشی. :46:
جالب بود. بنظر من Lethality خیلی خیلی مهمه. من قبل از اینکه Lethality رو بدم critical ـم فقط 10 تا بالاتر از دمیج معمولیم بود! ولی وقتی اینو دادم تقریبا دو برابر دمیج معمولیم شد. از اون طرف دیگه لازم نیست strength بدی (البته باید 20 رو بدی بخاطر آرمور) ولی وقتی cunning رو ببری بالا برای Bard هم خیلی مفیده.
من خودم بیشتر از Rapid Shot استفاده میکنم مگر اینکه زرد یا قرمز باشه. اونوقت Aim رو میزنم بعد Arrow of Slaying رو. میدونی که اینجوری دمیج critical بیشتر میشه که روی Arrow of Slaying هم تاثیر داره.
یه نکته هم بگم واسه شروع بهترین آرمور برای آرشر Dalish ـه. چون همون اول 8 تا dex میده!!! البته اصولا واسه روگ سخته بخوای set کنی آرمور رو. من که کفش +2 dex رو از Bodhann گرفتم که بنظرم حتی از اون کفش level7 ـه که reduce hostility داره بهتره.
راستی... این دفعه بد جور رومنس بهم ریخت. نمیدونم چی شد... بابا دختر هم نشدیم بفهمیم چطور دل مردم رو راضی نگه داریم!! :31:
یه دفعه الیستر و للیانا ریختن سر هم دیگه. اگه طرف الیستر رو میگرفتم للیانا -22 میشد!!!!! :18: اگرم طرف للیانا رو میگرفتم الیستر -17 میشد!! :18:
خلاصه از همین حالا حواست باشه. بهت پیشنهاد میکنم یه مشاوره علمی کاربردی از هر کی صلاح میدونی بگیر تا مثل من گیج نشی. :46:
راستی فکر کنم Aim از هر سه تا بهتر باشه . منظورم Aim و Rapid Shot و Defensive Fire هستش . اول پس Aim ؤو بگیرم بهتره . رپید شات همه Miss میشه نمیدونم چرا . راستی واسه کمتر miss شدن فقط بالابردن attack تاثیر داره واسه ارچر یا چیز دیگه ای هم هست ؟
واسه رومنسش من الان دارم یه شخصیتی میسازم بی ثبات . یعنی به عشق پایبند نیست و با هرکی هر کی رومنس میکنه . عجب خوشگل هم شده کاراکترم . اینم عکسش . خودم عاشقش شدم :31:
behrad66
25-09-2010, 23:38
راستی فکر کنم Aim از هر سه تا بهتر باشه . منظورم Aim و Rapid Shot و Defensive Fire هستش . اول پس Aim ؤو بگیرم بهتره . رپید شات همه Miss میشه نمیدونم چرا . راستی واسه کمتر miss شدن فقط بالابردن attack تاثیر داره واسه ارچر یا چیز دیگه ای هم هست ؟
واسه رومنسش من الان دارم یه شخصیتی میسازم بی ثبات . یعنی به عشق پایبند نیست و با هرکی هر کی رومنس میکنه . عجب خوشگل هم شده کاراکترم . اینم عکسش . خودم عاشقش شدم :31:
آره. Aim خیلی عالیه چون همه چی رو از اتک و شانس critical گرفته تا دمیج critical رو افزایش میده ولی پیشنهاد میکنم اگه میخوای با Aim بری بهتره با Shortbow بری چون سرعت اتکش بیشتر از Longbow ـه.
اما Rapidshot کاری به میس شدن نداره فقط در ازای افزایش سرعت دیگه بهیچ وجه critical نمیزنه که برای اول بازی که dex و cun (یا اگه lethality رو ندادی str) پایینه و critical دمیج بالایی نمیزنه و زیاد مهم نیست.
راستش اول بازی من بیشتر Rapid Shot ـم روشن بود ولی الان به ندرت اونم فقط وقتی تعداد دشمنای لول پایین زیاده ازش استفاده میکنم.
Aim رو هم برای زرد یا قرمزا استفاده میکنم. در بقیه موارد هیچکدوم رو روشن نمیکنم تا fatigue واسه تلنت های دیگه داشته باشم. آخه چون گرگ میندازم fatigue ـم میاد پایین.
برای miss شدن هم واسه آرشر مثل بقیه اس. اتک خودت و دیفنس دشمن. البته اگه دشمنت سپر داشته باشه معمولا همینکه یه تیر ازت بخوره سریع اون تلنت ضد آرشری رو روشن میکنه.
یه چیزی که خیلی بدردت میخوره Song of Courage ـه که اگه بارد بشی میتونه اتکت رو (در صورتیکه cun بالایی داشته باشی) خیلی بالا ببره. من که هنوز خودم ندارم ولی وقتی للیانا رو با خودم بردم و این تلنتش رو زد خیلی تفاوت رو حس کردم.
کلا تو شروع نقش آرشر زیاد تو جنگا به چشم نمیاد. همین باعث شده اکثرا از این کلاس خوششون نیاد ولی از لول 7 به بعد یه چیز دیگه میشه. من که الان لول 14 شدم احساس میکنم اگه نباشم رفیقام به مشکل برمیخورن.
Stealth خیلی بدردت میخوره. هم واسه فرار وقتی ریختن سرت (بهتر از Distration ـه که فقط به یه نفر میزنی).
یه قسمت هست توی دنریم که باید Blood Mage ها رو بکشی. همونی که تو اتاق آخرش گردنبند Magister's Necklace رو میده. یادت میاد اون قسمتشو که سه تا میج تو یه سالن هستن؟ یکی از سختترین جنگ های بازیه.
این دفعه رفیقامو H کردم و خودم رفتم جلوی در اتاق. Aim رو روشن کردم stealth رو زدم و در رو باز کردم. با آرامش کامل هدفگیری کردم و Arrow of Slaying رو زدم. در جا میجه چسبید به دیوار! بلافاصله در رو بستم. اصلا کسی نفهمید چی شد.
رفتم سراغ اون یکی در و همین کارو با یکی دیگه از میجا کردم.
حالا ما مونده بودیم و یه میج زرد و یه سری سرباز. همین کار رو با میج سوم کردم ولی نمرد چون لولش بالا بود. تقریبا جونش نصف شد. (صد و خورده ای بهش دمیج خورد - میدونی که دمیج Arrow of Slaying به تفاوت لول خیلی مربوطه) بعدشم همه رو با هم کشتیم.
عجب چیزی شدیا!!! :31: میگم حیف که نمیشه آنلاین بریم وگرنه همین الان یه کارکتر مثل الیستر درست میکردم و کاری میکردم که دیگه جرات نکنی بیای تو کمپ..... :21:
اینم کارکتر من:
البته Aim که اتک رو زیاد میکنه بدرد اخر بازی نمیخوره . چون دیگه اتک اونقدر زیاد هست که لازم نباشه از Aim استفاده کنی .
فقط واسه Critical خیلی خوبه که بالا میبرش . در ضمن از همون Longbow استفاده کنی بهتره . میدونی چرا ؟ چون longbow 0.3 و Shortbow 0.2 زمان معمولیشه . حالا 2.6 تا اضافه بشه چقدر فرق میکنه .
تازه چون دمیج longbow بیشتره پس Longbow بهتره . تازه فاصله بیشتری هم پوشش میده و یعنی واسه Critical و Arrow of Slaying بهتره .
در کل من از Longbow استفاده میکنم به خاطر دمیج بالاش و Miss کمتر به خاطر فاصله اش (دیشب یه نگاه کردم دیدم مثلا اگه از فاصله 20 متری با Longbow بزنی احتمال برخوردش بیشتره از Shortbow . البته خیلی کم )
الان اون غوله توی برج رو کشتم به چه اسونی . نمیدونم از fire arrow بود یا از shattering shot که زود مرد .
behrad66
26-09-2010, 12:17
اگه منظورت اون یارو Ogre ـس که shattering shot کاریش نمیکنه. فکر نکنم Ogre آرمور داشته باشه. shattering shot تو حالت معمولی 10 تا و Master Archer رو که بدی 20 تا از آرمور کم میکنه!! :18: خوراک دارک اسپاون ها و ریور ها و نایت هاست. البته میدونی که اگه به لول پایینا بزنی پرتشون میکنه.
بهتره فعلا واسه غولا Crippling Shot رو بزنی که 10 تا از اتک و دیفنسشون کم میکنه. تا بعدا Suppressing Fire رو بگیری. خیلی باحاله. البته 60 تا upkeep داره ولی وقتی اون جون سختا میان Suppressing Fire رو با Rapid Shot میزنم دیگه اصلا نمیتونن بهم دمیج بزنن!! آخه Suppressing با هر ضربش 7.5 تا از اتک دشمن کم میکنه. یعنی مثلا اگه 4 بار با این بهش بزنی اتکش 30 تا کم میشه!!! :18:
یه چیز باحال آرشر هم همینه دیگه. با تلنت های sustained ـش باید هی کار کنی برعکس تنک وریور که همیشه Shield Wall و Precise Striking ـم اکتیو بود.
Mahdi_298
26-09-2010, 20:49
کسی رمز این بازی رو نداره
اگه منظورت اون یارو Ogre ـس که shattering shot کاریش نمیکنه. فکر نکنم Ogre آرمور داشته باشه. shattering shot تو حالت معمولی 10 تا و Master Archer رو که بدی 20 تا از آرمور کم میکنه!! :18: خوراک دارک اسپاون ها و ریور ها و نایت هاست. البته میدونی که اگه به لول پایینا بزنی پرتشون میکنه.
بهتره فعلا واسه غولا Crippling Shot رو بزنی که 10 تا از اتک و دیفنسشون کم میکنه. تا بعدا Suppressing Fire رو بگیری. خیلی باحاله. البته 60 تا upkeep داره ولی وقتی اون جون سختا میان Suppressing Fire رو با Rapid Shot میزنم دیگه اصلا نمیتونن بهم دمیج بزنن!! آخه Suppressing با هر ضربش 7.5 تا از اتک دشمن کم میکنه. یعنی مثلا اگه 4 بار با این بهش بزنی اتکش 30 تا کم میشه!!! :18:
یه چیز باحال آرشر هم همینه دیگه. با تلنت های sustained ـش باید هی کار کنی برعکس تنک وریور که همیشه Shield Wall و Precise Striking ـم اکتیو بود.
کی گفته Ogre ارمور نداره . به قیافه اش نگاه کن . میبینی که داره . تازه اگه Drakspawn chronicles رو بازی کنی مبینی که ارمور تنشه .
واسه تانک هم حتما لازم نیست Pierce Striking فعال باشه و الکی استمینا بگیره . خیلی فرق نمیکنه . بیشتر به درد two handed میخوره . راستی من به خاطر مودهایی که نصب کرده بودم مجبور شدم بازی رو دوباره بریزم و حالا فقط همین ارچر رو دارم . اون اساسینم از بین رفت :37:
کسی رمز این بازی رو نداره
منظورتون كدوم رمزه؟
behrad66
27-09-2010, 09:12
کی گفته Ogre ارمور نداره . به قیافه اش نگاه کن . میبینی که داره . تازه اگه Drakspawn chronicles رو بازی کنی مبینی که ارمور تنشه .
واسه تانک هم حتما لازم نیست Pierce Striking فعال باشه و الکی استمینا بگیره . خیلی فرق نمیکنه . بیشتر به درد two handed میخوره . راستی من به خاطر مودهایی که نصب کرده بودم مجبور شدم بازی رو دوباره بریزم و حالا فقط همین ارچر رو دارم . اون اساسینم از بین رفت :37:
پس Awakening رو تا ته نرفتی که Armored Ogre Alpha رو ببینی. بهش بگیم دیوار بهتره ولی فکر نکنم Ogre معمولی آرموری داشته باشه که با Shattering Shot بخواد خیلی فرقی بکنه. نامرد فقط جونش خیلی زیاده. حالا اینو میتونی جاهای دیگه با Shattering Shot امتحان بکنی ببینی قبلش وریورت چقدر بهش دمیج میزنه بعدش چقدر. منم دوست دارم مطمئن بشم. دیدم امتحان میکنم نتیجه رو همینجا میگم.
اتفاقا خودم که تنک وریور رفتم Precise Striking ـم همیشه روشن بود. 10 تا اتک و 15% شانس بیشتر تو critical زدن در ازای 10% کند شدن ضربه ها چیز کمیه؟! بعدشم چون الیستر تمپلاره باید willpower ـش رو ببری بالا. دیگه 40 تا upkeep مهم نیست اونقدر.
اتفاقا تنک وریور زیاد به fatigue نیاز نداره. ولی Two-Hand خیلی fatigue میخواد بخصوص اگه Berserker بشه.
بالاخره بلای مد ها سر تو هم اومد. گفتم که تجربه تلخی دارم ازشون. خوب میتونستی سیو هاتو نگه داری که!!!!! البته بهتر... :31: من اصلا از اون آساسینت خوشم نیومد. خیلی بیخودی قوی بود!!! :27:
behrad66
27-09-2010, 18:37
اینم بیشترین دمیجی که فعلا زدم.
کمان: Mage's Eye
دمیج پایه: 36.6
لول: 15
تلنت: Arrow of Slaying بدون Aim و Master Archery
هدف: دارک اسپاون (Hurlock)
محل: Bracillian Forest - قبل از ورودی Ruins
حالا حسابشو بکنین با یه کمان بهتر (مثل همونی که قراره تو Ruins بعد از دراگونه بده) و با dex و cun بالاتر بزنم. تازه اول راهم. :31:
پس Awakening رو تا ته نرفتی که Armored Ogre Alpha رو ببینی. بهش بگیم دیوار بهتره ولی فکر نکنم Ogre معمولی آرموری داشته باشه که با Shattering Shot بخواد خیلی فرقی بکنه. نامرد فقط جونش خیلی زیاده. حالا اینو میتونی جاهای دیگه با Shattering Shot امتحان بکنی ببینی قبلش وریورت چقدر بهش دمیج میزنه بعدش چقدر. منم دوست دارم مطمئن بشم. دیدم امتحان میکنم نتیجه رو همینجا میگم.
اتفاقا خودم که تنک وریور رفتم Precise Striking ـم همیشه روشن بود. 10 تا اتک و 15% شانس بیشتر تو critical زدن در ازای 10% کند شدن ضربه ها چیز کمیه؟! بعدشم چون الیستر تمپلاره باید willpower ـش رو ببری بالا. دیگه 40 تا upkeep مهم نیست اونقدر.
اتفاقا تنک وریور زیاد به fatigue نیاز نداره. ولی Two-Hand خیلی fatigue میخواد بخصوص اگه Berserker بشه.
بالاخره بلای مد ها سر تو هم اومد. گفتم که تجربه تلخی دارم ازشون. خوب میتونستی سیو هاتو نگه داری که!!!!! البته بهتر... :31: من اصلا از اون آساسینت خوشم نیومد. خیلی بیخودی قوی بود!!! :27:
مگه تانک واریورت میخواد دمیجرت هم باشه که pierce striking رو روشن کنی ؟ استمیناش رو باید گذاشت واسه تمپلار تلنتها و champion تلنتها .
واسه اساسینم که سیوش رو نگه داشتم ولی به خاطر مودهایی که قبلا داشته لود نمیشه . force load هم نمیشه و بازی crash میکنه . بیخیال . همونطور که گفتی خیلی قوی شده بود و بازی بیمزه بود . راستی واسه arrow of slaying این اختلاف لول مربوط به اونهایی که از لول تو هم بیشترن میشه ؟ یعنی ضریبش واسه کسی که 1 لول از تو بیشتره و کسی که 1 لول ازت کمتره یکیه ؟
behrad66
27-09-2010, 19:55
چون خودم تنک وریور بودم دوست داشتم دمیج هم بزنم خوب. کلا اون موقع من اونقدر استمینا داشتم که Rally و Precise Striking و Shield Wall رو میزدم بازم دو سوم fatigue ـم پر بود.
با اینحال چون الان اسلحه خوبی به الیستر دادم با سنگ های خوب دوست دارم بازم دمیج بزنه. واسه همین Precise Striking رو واسه الیستر روشن میذارم یعنی خودش تو تاکتیک Defender میاد. :20:
Arrow of Slaying هم باید یا هم لول باشی یا بالاتر. اگه پایینتر باشی فقط critical damage ضربدر 2 میزنه. مثلا من به Ogre Alpha ی قرمز که تو Deep Roads ـه 110 تا زدم. اون موقع critical ـم تقریبا 70 میزد.
راستی اینم عکس جدید از کارکترم تو Brecillian Ruins: :31:
babak2002
28-09-2010, 09:51
سلام
من می خواستم این بازی رو تازه تهیه کنم 2 تا سوال داشتم
بیرون این بازی گیر میاد یا باید دانلود کنم ؟
اگه از بیرون می شه تهیه کرد دموی،انیمیشنی،چیزی که ازش حذف نکردن ؟
چون من این بلا سرم اومد 2-3 تا بازی گرفتم بیرون و دیدم انیمیشن های بین بازی بعضی هاشون حذف شده
ممنون می شم جواب بدید :40:
behrad66
28-09-2010, 11:51
سلام
من می خواستم این بازی رو تازه تهیه کنم 2 تا سوال داشتم
بیرون این بازی گیر میاد یا باید دانلود کنم ؟
اگه از بیرون می شه تهیه کرد دموی،انیمیشنی،چیزی که ازش حذف نکردن ؟
چون من این بلا سرم اومد 2-3 تا بازی گرفتم بیرون و دیدم انیمیشن های بین بازی بعضی هاشون حذف شده
ممنون می شم جواب بدید :40:
بیرون خیلی راحت گیر میاد. فقط اگه خواستی بگیری نسخه ایش رو بگیر که Awakening رو هم داشته باشه. اینجوری هم Origins رو داری هم Awakening رو.
نسخه Awakening ـش 3 تا DVD ـه.
هیچی از بازی رو هم نزدن. خیالت راحت. مشکل کرک هم نداره. کلا بازی تر و تمیزیه.
ببینم... نکنه بخاطر عکس کارکتر من هوس کردی بری این بازی رو بگیری؟! :31: بگیر که آخرشه..... :31::40:
ولی بی شوخی این بازی اونقدر باحاله که چند ماهی سر کارت میذاره. پولش حلال میشه خلاصه... :46:
babak2002
28-09-2010, 12:24
بیرون خیلی راحت گیر میاد. فقط اگه خواستی بگیری نسخه ایش رو بگیر که Awakening رو هم داشته باشه. اینجوری هم Origins رو داری هم Awakening رو.
نسخه Awakening ـش 3 تا DVD ـه.
هیچی از بازی رو هم نزدن. خیالت راحت. مشکل کرک هم نداره. کلا بازی تر و تمیزیه.
ببینم... نکنه بخاطر عکس کارکتر من هوس کردی بری این بازی رو بگیری؟! :31: بگیر که آخرشه..... :31::40:
ولی بی شوخی این بازی اونقدر باحاله که چند ماهی سر کارت میذاره. پولش حلال میشه خلاصه... :46:
ممنون از راهنمایی
نه بابا به خاطر کاراکتر شما نبود :31: چه خبره دیگه با انیمیشن هم اره ... :27:
من تازه از شر درس و اینها خلاص شدم و سیستمم رو هم عوض کردم واسه همین گفتم به عنوان اولین بازی درست و حسابی بعد از 2-3 سال این رو امتحان کنم خواستم دانلود کنم دیدم با نسخه های دیگه اش حجم کلش زیاد می شه 3-4 روزی طول می کشه با تورنت اگه seed باشه تازه
از اونجایی که چند صفحه ای پست های دوستان رو خوندم راجع به بازی گفتم احتمالاً یا نیست یا اگه هست ازش زده باشن که شما خیال ما رو راحت کردی چون این جور بازی های داستانش خیلی مهمه
بازم ممنون :11:
behrad66
28-09-2010, 13:35
ممنون از راهنمایی
نه بابا به خاطر کاراکتر شما نبود :31: چه خبره دیگه با انیمیشن هم اره ... :27:
من تازه از شر درس و اینها خلاص شدم و سیستمم رو هم عوض کردم واسه همین گفتم به عنوان اولین بازی درست و حسابی بعد از 2-3 سال این رو امتحان کنم خواستم دانلود کنم دیدم با نسخه های دیگه اش حجم کلش زیاد می شه 3-4 روزی طول می کشه با تورنت اگه seed باشه تازه
از اونجایی که چند صفحه ای پست های دوستان رو خوندم راجع به بازی گفتم احتمالاً یا نیست یا اگه هست ازش زده باشن که شما خیال ما رو راحت کردی چون این جور بازی های داستانش خیلی مهمه
بازم ممنون :11:
من خودم ترجیح میدم اینجور بازیا رو که حجمشون زیاده بخرم. هم راحتتره هم سریعتر هم مطمئنتر.
حالا بیای دانلود کنی حساب برق و استهلاک و سه چهار روز تو ذوق موندن و احتمال ویروسی شدن و از همه مهمتر خراب بودن فایل دانلودی رو که بکنی میبینی ارزش داره یکی دو ساعت وقتت رو بذاری و بری از یه جای معتبر بازی رو بخری.
در ضمن تبریک که از شر درس و مشق خلاص شدی. آخه درس به چه درد آدم میخوره؟! اگه فردا ازت بپرسن موریگان بهتره یا للیانا و نتونی جواب بدی خیلی ضایع میشیا... حالا هی برو درس بخون. از ما گفتن...... (از طرف عضو رسمی انجمن حمایت از جوانان بی غم) :31:
نظرت راجع به کاراکتر جدیدم چیه ؟ البته همین طوری واسه خندش ساختمش
شده مثل Drark Elf ها
behrad66
28-09-2010, 19:29
دست از سر این مد ها بردار... آخه این چه کاریه؟ نمیگی الیستر بدبخت از این به بعد با چه جراتی شبا تو کمپ بخوابه؟
حالا که یه همچین مد هایی داری یه کارکتر مثل استن بساز حداقل. خودم خیلی دوست داشتم کلاس Qunari هم داشت بازی. گردن کلفت و خشن و غیور. از اخلاق استن خوشم میاد. اهل پاچه خواری نیست روی اعتقاداتشم استواره. خوراک Two-Hand ـه.
دست از سر این مد ها بردار... آخه این چه کاریه؟ نمیگی الیستر بدبخت از این به بعد با چه جراتی شبا تو کمپ بخوابه؟
حالا که یه همچین مد هایی داری یه کارکتر مثل استن بساز حداقل. خودم خیلی دوست داشتم کلاس Qunari هم داشت بازی. گردن کلفت و خشن و غیور. از اخلاق استن خوشم میاد. اهل پاچه خواری نیست روی اعتقاداتشم استواره. خوراک Two-Hand ـه.
مد کجا بود . من که گفتم پاکشون کردم . نکنه تو به اونهایی که تو پوشه override میریزی میگی مد . اینا خوبن . چون به سیستم بازی کاری ندارن . بیشتر ظاهر بازی رو عوض میکنن . اخه خداییش تو همون للیانا رو میتونی تحمل کنی ؟ این قیافه sacred ashes واسه للیانا خیلی خوبه . جیگر میشه :31:
Kamyar_AnathemA
29-09-2010, 01:43
سلام
من تازه می خوام این بازیو از اول بازی کنم و اصلا نمیدونم چی به چی هست
از این اصطلاحاتیم که استفاده میکنین هیچ سر در نمیارم
می خواستم بدونم این Awakening و Witcher Hunt برای دانلود پیدا میشه ؟
Origins رو کامل دانلود کردم میخوام اینارو هم داشته باشم که یهو شروع کنم به بازی :20:
سلام
من تازه می خوام این بازیو از اول بازی کنم و اصلا نمیدونم چی به چی هست
از این اصطلاحاتیم که استفاده میکنین هیچ سر در نمیارم
می خواستم بدونم این Awakening و Witcher Hunt برای دانلود پیدا میشه ؟
Origins رو کامل دانلود کردم میخوام اینارو هم داشته باشم که یهو شروع کنم به بازی :20:
اره منم از اصطلاحاتش خوشم نمیاد .
به هر حال . awakening رو خیلی خوب گیر نمیاد واسه دانلود . من یه لینک چند وقت پیش دانلود کردم ولی یادم نمیاد چی بود ولی از سایت p30day.com بود . یه سرچ بزنی پیدا میشه . من که مردم تا این لینک رو پیدا کردم .
babak2002
02-10-2010, 14:52
دوستان می شه یه لیست کامل از DLC های این بازی رو به من بدید.
من این ها رو توی تورنت پیدا کردم و گرفتم
حالا می خواستم ببینم اگه DLC های دیگه ای هم هست معرفی کنید تا من بگیرم
:40::11:
اینایی که نوشتی فقط همون 3 تای اولی به صورت یه داستان اضافه است و بقیه همه ایتمه . به نظر من فقط همون 3 تا رو بگیر بهتره . بقیه اش بازی رو خنک میکنه .
اونایی که یه داستان به بازی اضافه میکنن یه چندتا هم از قول A.M.H میگم
Return to Ostagr, Warden's Keep و Stone Prisoner تو جریان خود بازی صورت میگیره
Leliana's Song (که از نظر نه تنها من بلکه کل دنیا بهترین DLC جدا از خود بازی بود) گذشتهی للیانا با مارژولین و اینکه چی شد اهل خدا و پیغمبر شد (اصلا اهل این چیزا نیبوده!)
Darkspawn Chronicles همون جنگ آخر تو دنریم ولی ایندفعه دارک اسپون رو کنترل میکنی و مثلا شخصیت تو تو جریان عضو گری واردن شدن مرده و حالا آلیستر همه کارس که باید Archdemon رو نجات بدی (بد نیست ولی اصلا دیالوگ نداره! همش بکش بکش!)
Golems of Amgarrak توش واردن رو کنترل میکنی و میخوای به یکی از خاندانای Dwarf کمک کنی
With Hunt رو ختما باید قبل DA2 بازی کنی خودت پس توضیح نمیدم.... خودت بازی کن
اگه بخوای به ترتیب بازی کنی اینجوریه (اونا که به داستان اصلی مربوطن)
Lel Song>Origins>Awakening>Golems>Witch Hunt
سلام
ما این بازی رو در 4 dvd گرفتیم ولی هیچی ازش نمی فهمم با ovginal بازی رو شروع کردم یه کاراکتر رو ساختم ولی بازی به این جزابی نیست که می گن
راستی تو قسمت اکشن فقط باید راست کلبک کنی رو دشمن دیگه بقیه کاراش رو خودش انجام میده درسته ؟
آخه حال نمیده خودش بزنه خوبیش اینه که مثل شمیشر جنگها خودمون حرکت ها رو انجام بدیم؟ این روش درگریشه فقط ؟
a.salireza
07-10-2010, 17:59
3 بار بازی رو تموم کردم ! بی نظیر ! حالا فعلا بیخیال نقد :31:
تو این 3 بار ، جدا نفهمیدم ایم Return to Ostagr, Warden's Keep و Stone Prisoner کجای بازی اتفاق میوفته :31: میشه یه راهنمایی بفرمایید ؟ :5:
babak2002
07-10-2010, 18:08
من بلاخره با هر دردسری بود سی دی این بازی گیرم اومد !!!
رو جلدش نوشته Dragon Age Origins Awakening
3 تا DVD بود و حجم بعد نصب هم 18 گیگ و 500 مگابایت
برای بار اول که اجرا کردم اون سکرین اول بازی که اژدها میاد می چرخه و ارم EA و Bio رو می زنه فقط نوشت Origins
توی بازی هم Origins هست
می خواستم بدونم نسخه awakening بعد از اینکه Origins رو تموم کردم شروع می شه ؟ اصلاً نصب شده این Awakening :31:
توی بعضی از سایت ها نوشته می شه awakening رو جدا بازی کرد اما چرا من نمی تونم ؟
سلام
ما این بازی رو در 4 dvd گرفتیم ولی هیچی ازش نمی فهمم با ovginal بازی رو شروع کردم یه کاراکتر رو ساختم ولی بازی به این جزابی نیست که می گن
راستی تو قسمت اکشن فقط باید راست کلبک کنی رو دشمن دیگه بقیه کاراش رو خودش انجام میده درسته ؟
آخه حال نمیده خودش بزنه خوبیش اینه که مثل شمیشر جنگها خودمون حرکت ها رو انجام بدیم؟ این روش درگریشه فقط ؟
یکی به ما بگه
a.salireza
07-10-2010, 19:15
من بلاخره با هر دردسری بود سی دی این بازی گیرم اومد !!!
رو جلدش نوشته Dragon Age Origins Awakening
3 تا DVD بود و حجم بعد نصب هم 18 گیگ و 500 مگابایت
برای بار اول که اجرا کردم اون سکرین اول بازی که اژدها میاد می چرخه و ارم EA و Bio رو می زنه فقط نوشت Origins
توی بازی هم Origins هست
می خواستم بدونم نسخه awakening بعد از اینکه Origins رو تموم کردم شروع می شه ؟ اصلاً نصب شده این Awakening :31:
توی بعضی از سایت ها نوشته می شه awakening رو جدا بازی کرد اما چرا من نمی تونم ؟
ماله منم همینجور بود :31:
تو Other Campaigns برید . اونجا مستقیمآ قابل بازی هست :46:
New Game هم که بزنید میتونید انتخاب کنید Origins رو برید یا Awakening :46:
babak2002
07-10-2010, 20:46
ماله منم همینجور بود :31:
تو Other Campaigns برید . اونجا مستقیمآ قابل بازی هست :46:
New Game هم که بزنید میتونید انتخاب کنید Origins رو برید یا Awakening :46:
Other Campaigns برای من غیر فعال هستش
روی New Game هم که می زنم شخصیت سازی و تعیین کلاس هست و بعدش مستقیم خودش می ره توی بازی بدون هیچ حق انتخابی !!!
بعد هم که فیلم اولشه و ...
a.salireza
08-10-2010, 16:22
روی New Game هم که می زنم شخصیت سازی و تعیین کلاس هست و بعدش مستقیم خودش می ره توی بازی بدون هیچ حق انتخابی !!!
عجیبه :blink: ماله منم باره اول این شکلی شد . Uninstall کردم . باز دوباره نصبش کردم . درست شد ! دیگه نمیدونم ... شرمنده :41:
مطمئنی awakening نصبه ؟ چون دو تا setup جداست . شاید نصبش نکردی
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
3 بار بازی رو تموم کردم ! بی نظیر ! حالا فعلا بیخیال نقد :31:
تو این 3 بار ، جدا نفهمیدم ایم Return to Ostagr, Warden's Keep و Stone Prisoner کجای بازی اتفاق میوفته :31: میشه یه راهنمایی بفرمایید ؟ :5:
من فقط Return to Ostagar رو رفتم . اونهم وقتی نصبش کنی توی نقشه ات یه لوکیشن زرد میاد که شروع مرحله است .
نمیدونم چرا تازگی ها اینقدر از این بازی زده شدم که شب و روز بازی میکردم و حالا دیگه حالمو بهم زده . واقعا کاش این بازی Action هم بود .
babak2002
08-10-2010, 18:29
مطمئنی awakening نصبه ؟ چون دو تا setup جداست . شاید نصبش نکردی
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
من فقط Return to Ostagar رو رفتم . اونهم وقتی نصبش کنی توی نقشه ات یه لوکیشن زرد میاد که شروع مرحله است .
نمیدونم چرا تازگی ها اینقدر از این بازی زده شدم که شب و روز بازی میکردم و حالا دیگه حالمو بهم زده . واقعا کاش این بازی Action هم بود .
من خودمم نمی دونم نصبه یا نه :31: چه برسه به این که مطمئن باشم :27:
عکس روی جلد سی دی که گرفتم این شکلیه
البته جای ارم XBOX نوشته Game For Windows
توی بازی که اثری از awakening نیست
اما توی configuration بازی این رو زده :
یه بار uninstall می کنم ببینم چی می شه
babak2002
08-10-2010, 19:33
دوباره نصب کردم درست شد :18: (چه جالب !!!:31:)
راستی توی طول بازی فقط با 4 نفر می شه بازی کرد ؟
اگه فقط از 4 نفر استفاده کنم و بقیه رو بی خیال شم تاثیر به سزایی توی جریان بازی می ذاره ؟
اگه فقط از 4 نفر استفاده کنم و بقیه رو بی خیال شم تاثیر به سزایی توی جریان بازی می ذاره ؟
خوب کاراکترهای غیر از خودت که توی تیمت باشن بعضی مواقع با هم صحبتهای جالبی میکنن وگرنه تو هر کدوم رو که خواستی میتونی توی تیمت داشته باشی . البته بازی جوری طراحی شده که هر کاراکتر قابلیت خاصی داره .
Alistair : Templar(Anti-Mage) , Tank
Morrigan : Mage Damager
Wynie : Mage Healer
Leliana : Rouge Archer
Zevran : Rouge Melee
Sten , Oghren : Aggressive Warrior
Dog : Pet
البته بازی جوری طراحی شده که مثلا یه ترکیب ثابتی واست پیش میاد
خودت و للیلنا که معمولا هستید . چون للیانا قفل بازکن و ارچرتون هست . اگه خودتون تانک نباشید باید الیستر رو هم بردارید وگرنه مشکل واستون پیش میاد . یه میج هم میمونه که معمولا هیلره .
من خودم چون یه سری کاراکترهایی هست که به قدرتشون نیاز دارم ولی ازشون بدم میاد از یه مود استفاده کردم که قدرتا رو خودت سفارشی میکنی . مثلا من میخوام هیلر داشته باشم ولی از وین خوشم نمیاد . واسه همین موریگان رو هیلر کردم .
ولی بعضی وقتها از کاراکترهای دیگه هم استفاده کن . چون هر کدومشون یه کوئست مخصوص به خودشون بهت میدن که اگه واسشون انجام بدی باهات دوست میشن . یه نکته دیگه اینکه بعضی وقتها یه سری تصمیماتی میگیری که شخصیتهایی که همراهت هستن راجع بهش نظر میدن و یا باهات بیشتر دوست میشن یا ازت بدشون میاد . مثلا
الیستر و للیانا و وین و اگرن از تصمیمهای خوب که توش ثواب :31: کنی و دل کسی رو شاد کنی خوششون میاد .
موریگان و زوران و استن از تصمیمهای شر خوششون میاد . مثلا کشتن یه بیگناه و ...
از همون اول هم میتونی با بعضی کاراکترها رومنس(عشقبازی) کنی . اگه مردی با للیانا و موریگان و زوران (:21:) و اگه زنی با الیستر و زوران و للیانا میتونی رومنس کنی که خود اونها باز داستانی داری .
a.salireza
09-10-2010, 14:58
دیدی گفتتتتتتتتتتتتتتتم :31: هاهاهاهاه :31:
من که هنوز خسته نشدم . هر دفعه یه جوری ترغیبم میکنه ! نمیدونم چرا ! اما بعده 3 بار هنوز دوست دارم تمومش کنم ! این دفعه با Mage !
babak2002
09-10-2010, 16:05
دیشب بلاخره بعد از 22 ساعت همه DLC ها رو دانلود کردم
طبق نصیحت Gregar عزیز (:40:) از Leliana's song شروع کردم به بازی الان هم رسیدم
به اونجایی که لیلیانا از خواب بیدار شده و دورتا بهش می گه ماجرا از چه قراره...
لول و تلنت هایی که توی این ماجرا اپ می کنم وقتی توی Origins تو کافه لیلیانا رو ببینم همون هایی رو که من اپ کردم داره یا ریست می شه لول و تلنت هایی رو که تو قصه ی خودش براش گرفتم ؟
راجع به ترکیب هم این موریگان خیلی اذیت می کنه با این Spell هایی که می زنه همه رو پرپر می کنه :31:
الیستر رو هم که تانک کردم
لیلیانا هم که همون کماندار گذاشتم باشه
خودمم هم Warrior هستم به نظر با سلاح تک دستی برم جلو یا Two-Handed ؟
a.salireza
09-10-2010, 16:13
دیشب بلاخره بعد از 22 ساعت همه DLC ها رو دانلود کردم
طبق نصیحت Gregar عزیز (:40:) از Leliana's song شروع کردم به بازی الان هم رسیدم
به اونجایی که لیلیانا از خواب بیدار شده و دورتا بهش می گه ماجرا از چه قراره...
لول و تلنت هایی که توی این ماجرا اپ می کنم وقتی توی Origins تو کافه لیلیانا رو ببینم همون هایی رو که من اپ کردم داره یا ریست می شه لول و تلنت هایی رو که تو قصه ی خودش براش گرفتم ؟
راجع به ترکیب هم این موریگان خیلی اذیت می کنه با این Spell هایی که می زنه همه رو پرپر می کنه :31:
الیستر رو هم که تانک کردم
لیلیانا هم که همون کماندار گذاشتم باشه
خودمم هم Warrior هستم به نظر با سلاح تک دستی برم جلو یا Two-Handed ؟
به سلامتی :31: کاش ما هم میتونستیم دانلود کنیم ... :19:
فک نکنم تاثیری رو شخصیت لیلیانا تو بازی اصلی داشته باشه :46:
خووووووووبه !
من که 2 بار Two Handed رفتم :31: اینجوری حالش بیشتره :31:
babak2002
09-10-2010, 20:15
به سلامتی :31: کاش ما هم میتونستیم دانلود کنیم ... :19:
فک نکنم تاثیری رو شخصیت لیلیانا تو بازی اصلی داشته باشه :46:
خووووووووبه !
من که 2 بار Two Handed رفتم :31: اینجوری حالش بیشتره :31:
سلاح های خاصی two-handed می شن یا با 2 تا شمشیر عادی هم می شه ؟
ببخشید این همه سوال می کنم :11:
اگه می خوای DLC ها رو برات پست کنم :46:
چون P30world ی هستی تخفیف می خوره ارسال رایگان :27:
سلاح های خاصی two-handed می شن یا با 2 تا شمشیر عادی هم می شه ؟
ببخشید این همه سوال می کنم :11:
اگه می خوای DLC ها رو برات پست کنم :46:
چون P30world ی هستی تخفیف می خوره ارسال رایگان :27:
two-handed به اسلحه هایی میگن که دو دستی گرفته و با گرفتنشون دیگه نمی تونید سپر یا شمشیر دیگری رو همزمان استفاده کنید.
Two-handed Weapons:
battle axes
great swords
mauls
اگر هم اطلاعات بیشتر لازمه:
منم dlc ها رو میخوام لطفا!
راستی کسایی که چند بار رفتن به نظرشون بهترین کلاس برای بازی چی بود؟
من که میگم دزد،چون دیگه لازم نبود Leliana رو دنبال خودمون بکشیم برای باز کردن قفل کارمون.
البته میج هم خیلی حال می داد.
babak2002
09-10-2010, 21:52
این پکی هست که من دانلود کردم از تورنت و اجراش کردم و سالم هست البته تا اونجایی که بازی کردم و مشکل یا باگی نداشتم و ندیدم
GUNSHIP و a.salireza عزیز
اگه پک بالا رو می خواین ادرس پستی رو پ.خ کنید تا براتون پست کنم :46:
اگه پچ 1.02 و 1.03 رو هم ندارین توی پ.خ بگین که اونم براتون بریزم :46:
Awakening و Origins هم که باید خودتون داشته باشین :31:
من که هنوز خسته نشدم . هر دفعه یه جوری ترغیبم میکنه ! نمیدونم چرا ! اما بعده 3 بار هنوز دوست دارم تمومش کنم ! این دفعه با Mage !
البته منم سه بار تمومش کردم و 10 بار بازی رو تا لوترینگ رفتم :31: ولی نه که خیلی دنبالش بودم و جزییاتش رو خوندم کم کم از خود بازی زده شدم .
بابک جون شما هم اگه بازی اصلیش رو هنوز شروع نکردی اول پچ 1.04 رو نصب کن . خیلی باگها رو گرفته . در ضمن راجع به پچ ها هم بگم که هر پچ بالاتری رو که نصب میکنین بازی اسونتر میشه .
واسه شروع بازی من خودم روگ میلی رو پیشنهاد میدم که به نظرم تا حالا که بازی رو بازی کردم قویترین شخص بوده و یه جورایی اخرای بازی به حدی میرسه که یه تنه 100 تا دشمن (بدون میج) رو حریفه . اموزشش رو هم خودم میدم اگه خواستین . وقتی روگ بردارین خیلی احتیاجی به للیانا نیست . من خودم خوشم نمیومد از للیانا استفاده کنم . واسه همین قفل باز کردن و دزدی رو هم به عهده خودم گذاشتم که یکی از بزرگترین راههای کسب درامده :31:
ولی اگه واریور خواستی برداری اگه Two handed بود به الیستر احتیاج داری ولی اگه با سپر بود میتونی خودت رو به جای الیستر استفاده کنی :31: که خودت رو هم تمپلار میکنی و یه انتی میج حسابی .
در واقع ترکیب من که یه ترکیب فوق العاده بود این بود .
خودم روگی میلی که دمیجر اصلی تیم بودم
الیستر که تانک تیم بود و میج هایی رو که روگم رو اذیت میکردن میکشت چون تمپلار بود
موریگان یه چندتا اسپل توپ داشت واسه stun که بهترینش mass paralyze بود که هر کی توی یه رینج رو خشک میکرد و روگم میتونست همه رو backstab کنه . backstab یه ضربه critical حساب میشه .
اخری هم یا هیلر گروه بود که معمولا تانکم و موریگان رو شفا میداد یا یه واریور two handed واسه مزش (اگرن به خاطر طنزش)
راستی اون للیانا هم توی بازی اصلی فرقی نمیکنه و leliana,s song تاثیری نداره . کلا DLC های بازی روی داستان تاثیری نمیزارن به جز stone prisoner .
babak2002
09-10-2010, 23:53
البته منم سه بار تمومش کردم و 10 بار بازی رو تا لوترینگ رفتم :31: ولی نه که خیلی دنبالش بودم و جزییاتش رو خوندم کم کم از خود بازی زده شدم .
بابک جون شما هم اگه بازی اصلیش رو هنوز شروع نکردی اول پچ 1.04 رو نصب کن . خیلی باگها رو گرفته . در ضمن راجع به پچ ها هم بگم که هر پچ بالاتری رو که نصب میکنین بازی اسونتر میشه .
واسه شروع بازی من خودم روگ میلی رو پیشنهاد میدم که به نظرم تا حالا که بازی رو بازی کردم قویترین شخص بوده و یه جورایی اخرای بازی به حدی میرسه که یه تنه 100 تا دشمن (بدون میج) رو حریفه . اموزشش رو هم خودم میدم اگه خواستین . وقتی روگ بردارین خیلی احتیاجی به للیانا نیست . من خودم خوشم نمیومد از للیانا استفاده کنم . واسه همین قفل باز کردن و دزدی رو هم به عهده خودم گذاشتم که یکی از بزرگترین راههای کسب درامده :31:
ولی اگه واریور خواستی برداری اگه Two handed بود به الیستر احتیاج داری ولی اگه با سپر بود میتونی خودت رو به جای الیستر استفاده کنی :31: که خودت رو هم تمپلار میکنی و یه انتی میج حسابی .
در واقع ترکیب من که یه ترکیب فوق العاده بود این بود .
خودم روگی میلی که دمیجر اصلی تیم بودم
الیستر که تانک تیم بود و میج هایی رو که روگم رو اذیت میکردن میکشت چون تمپلار بود
موریگان یه چندتا اسپل توپ داشت واسه stun که بهترینش mass paralyze بود که هر کی توی یه رینج رو خشک میکرد و روگم میتونست همه رو backstab کنه . backstab یه ضربه critical حساب میشه .
اخری هم یا هیلر گروه بود که معمولا تانکم و موریگان رو شفا میداد یا یه واریور two handed واسه مزش (اگرن به خاطر طنزش)
راستی اون للیانا هم توی بازی اصلی فرقی نمیکنه و leliana,s song تاثیری نداره . کلا DLC های بازی روی داستان تاثیری نمیزارن به جز stone prisoner .
پچ ها رو که نصب کردم :46:
leliana's song رو هم تموم کردم جالب بود اما کوتاه :27:
از فردا کلید Origins رو می زنم :21:
راستی اونجا که رفیق ماژولین(اگه درست نوشته باشم :31: منظورم دختره است که به لیلیانا خیانت کرد) رو می کشم و بعد می رم سراغ ماژولین خودش، من سعی کردم بچه مثبت بازی در بیارم و نشون بدم که تغییر کردم و برای انجام کار خیر اومدم نه Revenge :31:
که اخر سر هم ماژولین رو ول کردم و اون هم گفت باید هر لحظه منتظر شمشیرم باشی تا دخلت رو بیاره !!!
اگه دیالوگ ها رو جور دیگه ای انتخاب کنم امکانش هست ماژولین رو ناکارش کنم یا باید زنده بمونه توی نسخه بعد حالش رو بگیرم ؟
پچ ها رو که نصب کردم :46:
leliana's song رو هم تموم کردم جالب بود اما کوتاه :27:
از فردا کلید Origins رو می زنم :21:
راستی اونجا که رفیق ماژولین(اگه درست نوشته باشم :31: منظورم دختره است که به لیلیانا خیانت کرد) رو می کشم و بعد می رم سراغ ماژولین خودش، من سعی کردم بچه مثبت بازی در بیارم و نشون بدم که تغییر کردم و برای انجام کار خیر اومدم نه Revenge :31:
که اخر سر هم ماژولین رو ول کردم و اون هم گفت باید هر لحظه منتظر شمشیرم باشی تا دخلت رو بیاره !!!
اگه دیالوگ ها رو جور دیگه ای انتخاب کنم امکانش هست ماژولین رو ناکارش کنم یا باید زنده بمونه توی نسخه بعد حالش رو بگیرم ؟
نگران نباش . تو Origins حالش رو میگیری :27:
فقط باید توی بازی یه بار للیانا رو با خودت همراه داشته باشی تا ماموریت مخصوصش که کشتن مارجولین هست بهت بده (توی جنگل ... بقیه اش رو نمیگم :21:)
babak2002
10-10-2010, 10:48
نگران نباش . تو Origins حالش رو میگیری :27:
فقط باید توی بازی یه بار للیانا رو با خودت همراه داشته باشی تا ماموریت مخصوصش که کشتن مارجولین هست بهت بده (توی جنگل ... بقیه اش رو نمیگم :21:)
این پیرزنه که لیلیانا رو نجات داد مادر مارجولین (ماژولین:31:) ه ؟
لهجه شون خیلی شبیه ..... بچه کجان احیاناً :31: ؟
وقتی لیلیانا می ره سر وقت ماژولین،از کلمه Mother استفاده می کنه و می گه چی بهت پیشنهاد داده که سرگرم کننده تر از بازی منه ؟
اما از اونجایی که لیلیانا سوپرایز نشد گفتم شاید لفظ مادر که ماژولین به کار برده منظورش راهبه است(مثل راهب مرد که می گن پدر)
a.salireza
10-10-2010, 19:54
آها حالا گرفتم چرا اینقد به تکرار علاقه دارم :31: اچیومنت :31: گرفتن یا نگرفتنشون هیچ فرقی نداره ها ! ولی خب حال میده :31:
------------------------------
یه سوال . یکی از اچیومنتا دیدن تمام پایانای بازیه ! من 3 تا از 4 رو دیدم ! آخری چیه ؟
1- خودت رو فدا کنی ! آخییییی :41:
2- از طریق موریگان از فدا کردنه خودت بگریزی :31:
3 - اجازه بدی اون یارو لوگین خودشو فدا کنه ! این یکی اصلا آخی نداره ! :27:
-----------------------------
راستی یادم رفت از Awakening بگم ! خب به نظرم اصلا کامل نبود ! به عنوان یه DLC قابله قبوله ! اما حتی قابلیته صحبت کردن با هم گروهیات از بین رفته بود ! خب یکی بگه اینجا Gift به چه دردی میخوره ؟! :13:
اما در کل داستانه جالبی داشت . من خودم خیلی خوشم اومد ! مخصوصا از اون The Mother ! عجب هیکلی داشت :18:
به هر حال ، ایشالا ایندفعه که Origins تموم شد میرم سراغ Awakening واسه باره دوم ! البته اگه تا اون موقع Dragon Age 2 نیمده باشه :46:
babak2002
10-10-2010, 23:47
آها حالا گرفتم چرا اینقد به تکرار علاقه دارم :31: اچیومنت :31: گرفتن یا نگرفتنشون هیچ فرقی نداره ها ! ولی خب حال میده :31:
------------------------------
یه سوال . یکی از اچیومنتا دیدن تمام پایانای بازیه ! من 3 تا از 4 رو دیدم ! آخری چیه ؟
1- خودت رو فدا کنی ! آخییییی :41:
2- از طریق موریگان از فدا کردنه خودت بگریزی :31:
3 - اجازه بدی اون یارو لوگین خودشو فدا کنه ! این یکی اصلا آخی نداره ! :27:
-----------------------------
راستی یادم رفت از Awakening بگم ! خب به نظرم اصلا کامل نبود ! به عنوان یه DLC قابله قبوله ! اما حتی قابلیته صحبت کردن با هم گروهیات از بین رفته بود ! خب یکی بگه اینجا Gift به چه دردی میخوره ؟! :13:
اما در کل داستانه جالبی داشت . من خودم خیلی خوشم اومد ! مخصوصا از اون The Mother ! عجب هیکلی داشت :18:
به هر حال ، ایشالا ایندفعه که Origins تموم شد میرم سراغ Awakening واسه باره دوم ! البته اگه تا اون موقع Dragon Age 2 نیمده باشه :46:
BioWare expects to release Dragon Age II on March 8, 2011 in North America and March 11 in Europe.
اگه تاخیر نخوره می شه چیزی حدود 5-6 ماه دیگه :31:
مگه شما هر دوره بازیت چقدر طول می ده :18:
راستی این Gift ها رو چطور می شه به شخصیت ها داد ؟
باید صمیمی شم تا گزینه اش بیاد یا همین طوری هم می شه بهشون داد ؟
a.salireza
11-10-2010, 13:14
BioWare expects to release Dragon Age II on March 8, 2011 in North America and March 11 in Europe.
اگه تاخیر نخوره می شه چیزی حدود 5-6 ماه دیگه :31:
مگه شما هر دوره بازیت چقدر طول می ده :18:
راستی این Gift ها رو چطور می شه به شخصیت ها داد ؟
باید صمیمی شم تا گزینه اش بیاد یا همین طوری هم می شه بهشون داد ؟
والا زمان نگرفتم ببینم چقد میشه :31: ولی جدی با وضع درس و اینا فک نکنم تو کمتر از 5 ماه تمومش کنم :31: همین الانم گیره Civilization V و ... ام ! کلی بازی دیگه هم قراره بیاد ! فک کنم بیشتر 5 ماه طول بکشه :31:
تو Inventory ، اون شخصیتی که میخوای بهش gift بدی رو بیار ، بعد گیفتت رو بده بهش ! همین :27:
babak2002
11-10-2010, 13:58
توی Inventory که رفتم برای gift ها نوشته بود هر کدوم برای شخص خاصیه و باعث افزایش approval اش می شه
لیستی چیزی هست که بدونم کدوم Gift برای کیه ؟
اگه می شه یه راهنمای انگلیسی برای بازی هم معرفی کنین که من دیگه این همه سوال نکنم :31:
a.salireza
11-10-2010, 13:59
توی Inventory که رفتم برای gift ها نوشته بود هر کدوم برای شخص خاصیه و باعث افزایش approval اش می شه
اگه می شه یه راهنمای انگلیسی برای بازی هم معرفی کنین که من دیگه این همه سوال نکنم :31:
نه تمام gift ها که نه . فقط بعضیاشون که اونم وقتی به کسی دیگه بدیش ، رد میکنه و قبول نمیکنه :46:
پست اول همین تاپیک رو بخون نوشته . بعضی گیفتها هم به هرکی بدی فرق نمیکنه مثل Ale
babak2002
13-10-2010, 20:21
امروز روز غم انگیزی رو در Origins به پایان رسوندم
به Ostagar رفتم و پادشاه کیلن رو دیدم که اویزوونش کردن و بعد هم به کمپ Elf ها رفتیم و بعد لیلیانا توی کمپ شعری رو خوند
موریگان هم یه نگاه چپکی به من لیلیانا وسط خوندن انداخت که جالب بود :27:
اقا این لباس رزم کیلن رو نگه دارم به درد اینده می خوره یا بندازمش بیرون چون Inventory پره موندم چی رو بندازم بیرون :13:
امروز روز غم انگیزی رو در Origins به پایان رسوندم
به Ostagar رفتم و پادشاه کیلن رو دیدم که اویزوونش کردن و بعد هم به کمپ Elf ها رفتیم و بعد لیلیانا توی کمپ شعری رو خوند
موریگان هم یه نگاه چپکی به من لیلیانا وسط خوندن انداخت که جالب بود :27:
اقا این لباس رزم کیلن رو نگه دارم به درد اینده می خوره یا بندازمش بیرون چون Inventory پره موندم چی رو بندازم بیرون :13:
یکی از بدی های این بازی به نظرم اینه که بعضی زره ها و ایتم ها رو باید مستقیم بفروشی بدون اینکه تنت کنی .
اون زره کیلن رو هم بفروش . وقتی جاگرنات و لژیون و دراگون هست چرا اونو برداری
babak2002
17-10-2010, 11:07
اقا ما کارمون با این مورگان تموم شده هم Felemeth زدم نا کارکردم هم کتاب توی Tower رو بهش دادم و هم حلقه اش رو بهم داد
حالا که می خوام با Leliana بریزم رو هم :31: همش تریپ رفاقتی ور می داره درجه دوستی هم 98 ه
چی کار کنم که این لیلیانا هم چراغ سبز نشون بده ؟ برای این هم ماژولین رو کشته ام
مثلث عشقی نمی شه توی این بازی داشت ؟ :13:(:31:)
اقا ما کارمون با این مورگان تموم شده هم Felemeth زدم نا کارکردم هم کتاب توی Tower رو بهش دادم و هم حلقه اش رو بهم داد
حالا که می خوام با Leliana بریزم رو هم :31: همش تریپ رفاقتی ور می داره درجه دوستی هم 98 ه
چی کار کنم که این لیلیانا هم چراغ سبز نشون بده ؟ برای این هم ماژولین رو کشته ام
مثلث عشقی نمی شه توی این بازی داشت ؟ :13:(:31:)
چرا میشه داشت . واسم عجیبه که نتونستی للیانا رو چراغش رو روشن کنی . من با موریگان تونستم توی همون اولین کمپ که بعد از لوترینگه :21: کنم ولی للیانا یه کم طول میکشه . یه سری دیلوگهایی ردوبدل میشه مثل the stars are out و یا چند تا چیز دیگه که باید خوب جواب بدی تا چراغش روشن شه .
babak2002
17-10-2010, 12:24
درصد دوستیش (+98) بالاست اما به جای Warm و یا In Love زده Friendly
هر وقت هم باهاش حرف می زنم مگه خوشحال به حال موریگان که چشم تو رو گرفته :27:
گفتم شاید اول باید با موریگان به هم بزنم بعد با لیلیانا بریزم رو هم بعد دوباره با هدیه و غلط کردم باز موریگان رو هم خر کنم :31:
بعد از Origins رو تموم کردم Awakening بزنم یا Witch hunt ؟
a.salireza
17-10-2010, 14:43
درصد دوستیش (+98) بالاست اما به جای Warm و یا In Love زده Friendly
هر وقت هم باهاش حرف می زنم مگه خوشحال به حال موریگان که چشم تو رو گرفته :27:
گفتم شاید اول باید با موریگان به هم بزنم بعد با لیلیانا بریزم رو هم بعد دوباره با هدیه و غلط کردم باز موریگان رو هم خر کنم :31:
بعد از Origins رو تموم کردم Awakening بزنم یا Witch hunt ؟
:31: من واسه باره دوم و سوم یه کاری کردم :31: از اول بازی تا وسطاش همه Gift ها رو جمع کردم ، بعد رفتم کمپ . یه سیو کردم . بعد شروع کردم نفر به نفر همه گیفتا رو میدادم :31: بعد باهاشون حرف میزدم و بعد هم ... :27: موریگان و السطیر و زروان رو همینجوری بردم تو خط :31:
shaaheen
21-10-2010, 09:34
من AWAKENING رو که میخوام روی بازی اصلی نصب کنم شروع نشده تموم میشه و بازی نصب نمیشه و این میاد.
کسی این مشکل رو داشته یا میدونه چجوری میتونم حلش کنم؟
خوب شما Origins رو درست نصب کردید ؟ به نظر من هر Origins رو پاک کنید و دوباره هر دوتا رو نصب کنید .
shaaheen
21-10-2010, 17:21
خوب شما Origins رو درست نصب کردید ؟ به نظر من هر Origins رو پاک کنید و دوباره هر دوتا رو نصب کنید .
آره دوست من این کارم کردم نشد.
babak2002
21-10-2010, 18:17
اگه Awakening نصب می شه اما نمی تونی بازی کنی فایل زیر رو بگیر( 17 کیلو بایته )بعد از حالت زیپ خارجش کن و توی MY Document کپی کن
shaaheen
21-10-2010, 19:56
اگه Awakening نصب می شه اما نمی تونی بازی کنی فایل زیر رو بگیر( 17 کیلو بایته )بعد از حالت زیپ خارجش کن و توی MY Document کپی کن
نه رفیق اصلا نصب نمیشه.:41:
babak2002
21-10-2010, 20:32
اول همه محتویات سی دی یا دی وی دی Awakening رو بریز روی هارد کامپیوترت
بعد فایل Setup بازی رو تحت ویندوز 2000 اجرا کن
برای این کار هم اگه بلد نیستی باید روی فایل Setup راست کلیک کنی گزینه Compatibility بعد اونجا هم Run This Program .... رو تیک می زنی و بعد روی فلش کلیک می کنی گزینه Windows 2000 رو انتخاب کن و OK می کنی و بعد دوباره فایل Setup رو اجرا کن :46:
ویندوزت باید XP باشه نه ؟
shaaheen
21-10-2010, 22:32
اول همه محتویات سی دی یا دی وی دی Awakening رو بریز روی هارد کامپیوترت
بعد فایل Setup بازی رو تحت ویندوز 2000 اجرا کن
برای این کار هم اگه بلد نیستی باید روی فایل Setup راست کلیک کنی گزینه Compatibility بعد اونجا هم Run This Program .... رو تیک می زنی و بعد روی فلش کلیک می کنی گزینه Windows 2000 رو انتخاب کن و OK می کنی و بعد دوباره فایل Setup رو اجرا کن :46:
ویندوزت باید XP باشه نه ؟
آقا یه دنیا ممنون ایندفع تا وسطاینصب میره ولی یدفعه همون پیغامی که بالا گذاشتم میاد.
ویندوزمم 7 هستش.:11::40:
babak2002
21-10-2010, 22:51
آقا یه دنیا ممنون ایندفع تا وسطاینصب میره ولی یدفعه همون پیغامی که بالا گذاشتم میاد.
ویندوزمم 7 هستش.:11::40:
کدوم پیغام ؟
اگه عکس گذاشتی واسه من لود نشده احتمالاً فیله واسه من
توی
اپلود کن عکس پیغام رو
راستی گزینه Run this program as an administrator رو هم تیک بزن بعد Ok کن دوباره فایل رو اجرا کن :46: (گزینه اش توی عکس بالا مشخصه )
shaaheen
22-10-2010, 09:38
کدوم پیغام ؟
اگه عکس گذاشتی واسه من لود نشده احتمالاً فیله واسه من
توی
اپلود کن عکس پیغام رو
راستی گزینه Run this program as an administrator رو هم تیک بزن بعد Ok کن دوباره فایل رو اجرا کن :46: (گزینه اش توی عکس بالا مشخصه )
فایل نصب رو روی run this program as admin بزار .
اگه درست نشد این تاپیک خارجی رو هم یه نگاه بکن
shaaheen
22-10-2010, 21:19
فایل نصب رو روی run this program as admin بزار .
اگه درست نشد این تاپیک خارجی رو هم یه نگاه بکن
این فروم رو صبح خودم زیر و رو کردم همه کارایی که شماها گفته بودین و اینام گفته بودن واسه خیلیا کار کرده بود واسه خیلیام نه.
ولی بازم یه دنیااا ممنون از اینکه وقت میزارین :11::40:
babak2002
22-10-2010, 21:54
این فروم رو صبح خودم زیر و رو کردم همه کارایی که شماها گفته بودین و اینام گفته بودن واسه خیلیا کار کرده بود واسه خیلیام نه.
ولی بازم یه دنیااا ممنون از اینکه وقت میزارین :11::40:
اگه انتی ویروس هم داری اون رو غیر فعال کن و Setup رو تحت ویندوز 2000 و Administrator اجرا کن شاید جواب بده
shaaheen
23-10-2010, 08:26
اگه انتی ویروس هم داری اون رو غیر فعال کن و Setup رو تحت ویندوز 2000 و Administrator اجرا کن شاید جواب بده
باز هم جواب نداد.
این جا که میرسه تو اینستال یه دفعه صفحه ی installation failed میاد.
xero.1992
24-10-2010, 00:09
سلام دوستان، یه سری سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید...
من امروز بعد زا چند ماه! که میدونستم Dragon age چقدر خفنه و می خواستمش ، بدستم رسید 3 تا دی وی دی بود نصب کردم و Dragon Age Origins Awakening نصب شد... و موقع New game هم میگه Origins یا Awakening... خب
یکی اینکه این دوتا چه فرقی می کنه، اول کودومو برم ؟
این بازی رو میشه آنلاین ( یعنی همین بازی کرک شده رو ها ) بازی کرد ؟
Tanx guys :40:
babak2002
24-10-2010, 01:22
سلام دوستان، یه سری سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید...
من امروز بعد زا چند ماه! که میدونستم Dragon age چقدر خفنه و می خواستمش ، بدستم رسید 3 تا دی وی دی بود نصب کردم و Dragon Age Origins Awakening نصب شد... و موقع New game هم میگه Origins یا Awakening... خب
یکی اینکه این دوتا چه فرقی می کنه، اول کودومو برم ؟
این بازی رو میشه آنلاین ( یعنی همین بازی کرک شده رو ها ) بازی کرد ؟
Tanx guys :40:
انلاین بازی کردنش رو نمی دونم که بشه با نسخه کرک شده انجام داد یا نه تا حالا امتحان نکردم
Awakening در ادامه ی Origins هست برای شروع بازی اگه می خوای داستان رو هم دنبال کنی (که یکی از عنصر های اصلی جذابیت این نوع بازی هاست) باید اول Origins رو تموم کنی و بعد Awakening رو بازی کنی
اگه کاراکتری رو که توی Origins داری با اون توی Awakening بازی رو ادامه بدی حتی می تونی تاثیرات تصمیماتی که در Origins گرفتی رو در Awakening ببینی :10:
این بازی غیر از Awakening یه سری DLC های دیگه ای هم داره که هم داستان بازی رو برات جالب تر می کنه و هم زمان گیم پلی بازی رو افزایش می ده
اگه اینترنت پر سرعت داری راحت می تونی توی تورنت پیداشون کنی و دانلود کنی
xero.1992
24-10-2010, 10:38
ممنون بابت جواب، دمت شما گرم :40:... آره اینترنت ردیفه، یکم بازی کنم دستم گرم شه DLC ها هم میگیرم، فعلا که Darksiders و فردا هم Fallout New vegas و F1 و Mafia و Star craft احتمال زیاد یا بیاد دستم یا دانلود کنم که آدم نمیرسه همشو بازی کنه :31: نه به اون موقع که فقط یه World of Goo رو سیستم بود نه به الان ! :rolleye:
ممنون بابت جواب، دمت شما گرم :40:... آره اینترنت ردیفه، یکم بازی کنم دستم گرم شه DLC ها هم میگیرم، فعلا که Darksiders و فردا هم Fallout New vegas و F1 و Mafia و Star craft احتمال زیاد یا بیاد دستم یا دانلود کنم که آدم نمیرسه همشو بازی کنه :31: نه به اون موقع که فقط یه World of Goo رو سیستم بود نه به الان ! :rolleye:
خوبه من هنوز منتظرم اینا به دستم برسه . یه چند وقت جای من هم بازی کن :31:
xero.1992
24-10-2010, 14:26
دوستان یه سوال دیگه، به نظر خود شما کدوم نژاد و نوع ( منظورم Rouge یا Mage و ایناس ) بیشتر حال میده که با اون شروع کنم ؟
یا اگر فرقی نمی کنه همشون ردیفه من می خوام الف میج رو برم
a.salireza
24-10-2010, 15:00
دوستان یه سوال دیگه، به نظر خود شما کدوم نژاد و نوع ( منظورم Rouge یا Mage و ایناس ) بیشتر حال میده که با اون شروع کنم ؟
من که خودم با Dalish Elf خیلیییییی حال کردم :46: دو بار با همین تمومش کردم :27: البته میشه گفت فقط شروع تفاوت داره . هدف نهایی یکیه :27:
یه توضیح مختصر بهت میدم . البته فقط میگم که با چیه اون کلاس حال میکنی . چون شیوه بازی با هرکدوم دلبخواهه و باید یاد داشته باشی
Warrior : مبارز سنگینی هستی که میتونی نقش تانک رو هم داشته باشی و زره های خفنی که همین جور توی بازی میگیری رو میتونی تنت کنی .
سلاح های زیادی هم توی بازی واست پیدا میشه . میتونه سلاح ها بزرگ رو هم بردای که باهاش یه دمیج زیادی بزنی و حال کنی و توی طول بازی کارت فقط کشتنه .
Rouge : یه ادم دزد و دغل بازی هستی که میتونی دزدی کنی و تله کار بزاری و سم بسازی و نارنجک دستی بسازی و مخفی کاری هم بکنی و از پشت خنجر بزنی و کشتن مستقیم هم داری باهاش .
سرعت حرکاتت زیاده و میتونی یا تیرکمون داشته باشی و یا دوتا خنجر . دوتا خنجری که بشی تبدیل میشی به یه اساسین و حالش رو میبری .
زره هم نباید امید زیادی داشته باشی . زره سبک زیادی توی بازی گیرت نمیاد . اصلا چون لازم نداری . چون همه حمله ها رو جاخالی میدی و بیشترین ضعفت جادویه .
من خودم این بودم که خیلی خیلی باهاش حال کردم . به خاطر سرعت زیادش .
Mage : خودم تا حالا باهاش نرفتم .
ولی وقتی برش داری خوشت میاد ازش . در ضمن توی داستان بازی کسی خیلی از Mage ها خوشش نمیاد .
ولی جادو زدن هاش رو حال میکنی صددرصد . زره رو هم که هیچی و لباس کمی هم توی بازی هست . ا
سلحه ات هم عصاست و توی بازی کم گیر نمیاد .
xero.1992
24-10-2010, 17:26
خب من Mage Elf برداشتم، با اون یارو هم تا قصر رفتم، چون من طرفدار این نوع سبکام و به شخصه اسمشو سبک " به درده آدمٍ بیکار میخوره " :31: گزاشتم دوست دارم، ولی باز فجاعتش به WOW نمیرسه اون که سبک " خانمان سوز " بود...
Fall out هم به دستمون برسه حالی می کنیم :5: دوستانی که Mage برداشتن توصیه میجی مهمی اگر هست لطف کنید
ممنونم :40:
xero.1992
24-10-2010, 17:40
یه توضیح مختصر بهت میدم . البته فقط میگم که با چیه اون کلاس حال میکنی . چون شیوه بازی با هرکدوم دلبخواهه و باید یاد داشته باشی
Warrior : مبارز سنگینی هستی که میتونی نقش تانک رو هم داشته باشی و زره های خفنی که همین جور توی بازی میگیری رو میتونی تنت کنی .
سلاح های زیادی هم توی بازی واست پیدا میشه . میتونه سلاح ها بزرگ رو هم بردای که باهاش یه دمیج زیادی بزنی و حال کنی و توی طول بازی کارت فقط کشتنه .
Rouge : یه ادم دزد و دغل بازی هستی که میتونی دزدی کنی و تله کار بزاری و سم بسازی و نارنجک دستی بسازی و مخفی کاری هم بکنی و از پشت خنجر بزنی و کشتن مستقیم هم داری باهاش .
سرعت حرکاتت زیاده و میتونی یا تیرکمون داشته باشی و یا دوتا خنجر . دوتا خنجری که بشی تبدیل میشی به یه اساسین و حالش رو میبری .
زره هم نباید امید زیادی داشته باشی . زره سبک زیادی توی بازی گیرت نمیاد . اصلا چون لازم نداری . چون همه حمله ها رو جاخالی میدی و بیشترین ضعفت جادویه .
من خودم این بودم که خیلی خیلی باهاش حال کردم . به خاطر سرعت زیادش .
Mage : خودم تا حالا باهاش نرفتم .
ولی وقتی برش داری خوشت میاد ازش . در ضمن توی داستان بازی کسی خیلی از Mage ها خوشش نمیاد .
ولی جادو زدن هاش رو حال میکنی صددرصد . زره رو هم که هیچی و لباس کمی هم توی بازی هست . ا
سلحه ات هم عصاست و توی بازی کم گیر نمیاد .
ممنون بابت توضیحات :40: خودم اول می خواستم با توجه از خاطره ای که از WoW داشتم Rouge بردارم ولی گفتم بزار یه تنوعی ایجاد کنیم، فعلا که با میج حال کردم اصلا خسته کننده نبود، مجیکاش هم خیلی خفنه مخصوصا Frost که دمیج خیلی خفنی میزنه...البته من الان اول بازیم... آره کلا تا اینجای بازی فهمیدم که زیاد از میج ها خوششون نمیاد چون فکر می کنند قدرت زیادشون می تونه علیه شون استفاده بشه، مخصوصا Blood Mage ها که به خاطر قردت خیلی بالاشون اون هارو ضد خودشون میدونن...
البته من خودم اونقدر بازی نکردم که بخوام اینارو بگم، اینا به طور کل خلاصه ای از صحبت های اول بازیه که بهت می گن قدرت Mage باید برای یاری انسانها باشه نه علیه اونها و ... خسته شدم دیگه :31: برید خودتون بازی کنید ببینید :20:
بازیش بالاخره دوربینش از پشت سر هست یا بالای سر؟ چند عکس از بازی می تونید بذارید؟ ( چند ت سوال دیگه هم دارم که بعد از جواب اینا میذارم.
Alireza.M67
24-10-2010, 20:13
بازیش بالاخره دوربینش از پشت سر هست یا بالای سر؟ چند عکس از بازی می تونید بذارید؟ ( چند ت سوال دیگه هم دارم که بعد از جواب اینا میذارم.
دوست عزیز انتخاب زاویه دوربین دست شماست .
ولی معمولا بازیهای CRPG رو با دوربین ایزومتریک (نمای دور بالای سر) بازی می کنن .
بعدش توی بازی یک نفر هستی؟(آخه توی عکساش دیدم عکس آیکون چند نفر بود!) مثلا بازیش حدودا شبیه fallout و oblivion هست؟
babak2002
24-10-2010, 21:41
بعدش توی بازی یک نفر هستی؟(آخه توی عکساش دیدم عکس آیکون چند نفر بود!) مثلا بازیش حدودا شبیه fallout و oblivion هست؟
تک نفره می شه بری که بعضی جا ها امکان نداره :31: حساب کن بخوای Felemth رو تک نفره بکشیش یا اون اژدها توی کوه ها :27:
اما 4 نفره هم می شه بری
فکر کنم 12-13 نفر ادم هست که می شه بینشون انتخاب کرد البته تعدادش رو درست نمی دونم اما حدود 12-13 نفر هست حالا یکی کمتر یکی بیشتر
شباهتش به اون دو تا بازی رو هم نمی تونم بگم چون تا حالا بازی نکردم
البته همین الان fallout جدید رو دارم نصب می کنم :31:
توی بازی میتونی هر کدوم از یارات رو که خواستی کنترل کنی و در کل اصلا مهم نیست . چون در کل کنترل کلی تیم دست خودته و تو بیشتر توی صحبتها و تصمیم گیریها خودت به تنهایی نقش داری .
بازی هم یه جورایی به Oblivion میخوره ولی نمیتونم بگم چجوری . چون بازی نکردم .
xero.1992
24-10-2010, 23:22
تک نفره می شه بری که بعضی جا ها امکان نداره :31: حساب کن بخوای Felemth رو تک نفره بکشیش یا اون اژدها توی کوه ها :27:
اما 4 نفره هم می شه بری
فکر کنم 12-13 نفر ادم هست که می شه بینشون انتخاب کرد البته تعدادش رو درست نمی دونم اما حدود 12-13 نفر هست حالا یکی کمتر یکی بیشتر
شباهتش به اون دو تا بازی رو هم نمی تونم بگم چون تا حالا بازی نکردم
البته همین الان fallout جدید رو دارم نصب می کنم :31:
نامرد وایسا :31: من تازه پس فردا میرسه دستم... بازی رو نگرفته آپدیت و DLC ایش رو زودتر دانلود کردم رسید سریع بزنم تو بدن بریم فضا ( یه آدم تو فضا داره می خنده )
دوستان یه سوال، اگر Dragon Age رو آنلاین بازی کنی مثله WoW می مونه یا نه فقط کانکت میشی که رکوردات ثبت بشه و آپدیت کنی و اینا ؟
فقط کانکت میشی که رکوردات ثبت بشه و آپدیت کنی و اینا ؟
همین که خودت گفتی:31:
xero.1992
25-10-2010, 18:23
چرا هیچکی چیزی نمیگه :31: لینک DLC و آپدیت رو می خوام، اگر دمه دست دارید ممنون میشم بدید دیگه صفحه به صفحه نگردیم
babak2002
25-10-2010, 21:42
چرا هیچکی چیزی نمیگه :31: لینک DLC و آپدیت رو می خوام، اگر دمه دست دارید ممنون میشم بدید دیگه صفحه به صفحه نگردیم
لینک DLC هاش سخت گیر بیاد ولی من تورنتش رو خودم دانلود کردم و مطمئنه
فقط برای دانلود این فایل تورنت که 50 کیلوبایته باید با چیز پی ان یا فیل شکن دانلودش کنی :46:
البته این Patch1.02 و 1.03رو نداره که راحت توی نت گیر میاد یه سرچ بزنی اول این پچ ها رو بگیر نصب کن بعد این تورنتی که من بهت دادم رو بگیر و نصب کن :46:
babak2002
27-10-2010, 00:25
با مشغله درسی زیادی که دارم :31: و همچنین بازی های زیبایی که فرت فرت دارن میان به بازار تونستم امروز Origins رو به پایان برسونم خودم از پایانی که ساختم راضی نبودم
الیستر با بیوه کیلن ازدواج کرد،من و موریگان هم صاحب بچه شدیم :27:
غیر از این خودم رو فدا کنم یا راه موریگان رو قبول کنم پایان دیگه ای داره ؟
اخر این لیلیانا هم چراغ سبز نداد بازی تموم شد :13:
توی Awakening نمی تونم تورش کنم ؟
xero.1992
27-10-2010, 07:51
با مشغله درسی زیادی که دارم :31: و همچنین بازی های زیبایی که فرت فرت دارن میان به بازار تونستم امروز Origins رو به پایان برسونم خودم از پایانی که ساختم راضی نبودم
من تازه امروز رسیدم خونه، شروع کنیم بقیش رو ببینیم چی میشه، آقا این جریان تور چیه :31: اول بازیم میشه! چند تا چی ، چند تا هم میشه ؟ :31:
babak2002
27-10-2010, 12:29
من تازه امروز رسیدم خونه، شروع کنیم بقیش رو ببینیم چی میشه، آقا این جریان تور چیه :31: اول بازیم میشه! چند تا چی ، چند تا هم میشه ؟ :31:
توی این بازی اگه کاراکتر مرد باشی می تونی با سه نفر رابطه داشته باشی موریگان و لیلیانا که دختر هستن و زوران که مرده اگه هم دختر باشی الیستر و زوران که مرد هستن و لیلیانا که دختره
برای اینکه رابطه ات باهاشون خوب شه باید درصد دوستیشون رو وقتی اومدن توی گروهت بالا ببری که این هم چند تا راه داره یکیش Gift (هدیه هایی) که می دی بهشون دیگه دیالوگ های که باهاشون شروع می کنی یا گاهی وقت ها اونها شروع به حرف زدن می کنن انجام دادن ماموریت هاشون که وقتی صمیمی بشی بهت می دن و پیشنهاد هایی که تو طول بازی بهت می دن که تو قبول می کنی یا رد می کنی تو روابطت با اونها تاثیر داره
کلا تو awakening نمی شه با کسی کاری کرد:20:
تازه مثلا کلی آدم به امید کمک تو هستند تا از دست اون اژدهای بی شاخ با دمه! بعد تو دنباله ...؟:31:
ما که دیگه نمی تونیم بازی کنیم؛روحش شاد و یادش گرامی باد:46:
xero.1992
27-10-2010, 18:58
لینک DLC هاش سخت گیر بیاد ولی من تورنتش رو خودم دانلود کردم و مطمئنه
فقط برای دانلود این فایل تورنت که 50 کیلوبایته باید با چیز پی ان یا فیل شکن دانلودش کنی :46:
البته این Patch1.02 و 1.03رو نداره که راحت توی نت گیر میاد یه سرچ بزنی اول این پچ ها رو بگیر نصب کن بعد این تورنتی که من بهت دادم رو بگیر و نصب کن :46:
بابک جان لینک دیگه نداری این تورنته سرعتش خیلی پایینه 10kb ! ، هلپ... :5: !
babak2002
27-10-2010, 20:17
بابک جان لینک دیگه نداری این تورنته سرعتش خیلی پایینه 10kb ! ، هلپ... :5: !
اتفاقاً هم سیدر هاش خیلی زیاده هم سرعت اپلود بالایی دارن
توی این لیست بگرد DLC هایی رو که می خوای پیدا کن بگیر
اما جامع ترین و کامل ترینش همونیه که خودم بهت دادم حالا توی ساعت های دیگه هم یه تستی کن همون تورنت قبلی رو چون من خود فقط با 20 تا سیدر تا سرعت 2 مگ ازش دانلود می کردم
میتونی الیستر رو بندازی زندان و لوگین رو با خودت همراه کنی که در این صورت لوگین باید تبدیل به گری واردن بشه که میشه . بعد میگن توی جنگ نهایی خودش رو فدا میکنه . نه موریگان بچه دار میشه نه تو میمیری . البته خودم نرفتم .
راجع به سایت واسه دانلود DLC خود ویکی بازی داره . فقط DLC هاش فعال نمیشن و باید خودتون یه راه واسش پیدا کنید . اگه کسی دانلود کرد بگه تا یه راه امتحانی بهش بگم .
babak2002
27-10-2010, 23:58
میتونی الیستر رو بندازی زندان و لوگین رو با خودت همراه کنی که در این صورت لوگین باید تبدیل به گری واردن بشه که میشه . بعد میگن توی جنگ نهایی خودش رو فدا میکنه . نه موریگان بچه دار میشه نه تو میمیری . البته خودم نرفتم .
راجع به سایت واسه دانلود DLC خود ویکی بازی داره . فقط DLC هاش فعال نمیشن و باید خودتون یه راه واسش پیدا کنید . اگه کسی دانلود کرد بگه تا یه راه امتحانی بهش بگم .
این راهی هم که من رفتم لوگین باز گری واردن شد بعد اخرین شب اون یارو گری واردن دیگه گفت رسمه که بزرگتر ضربه اخر رو بزنه اگه من نتونستم کار رو تموم کنم تو(که من باشم) ارچ دیمون رو بکش حرفی از لوگین نبود (اما حالا که فک می کنم یه گزینه بود که معنی ایش این بود که اصلاً قصد این که خودم رو به کشتن بدم ندارم شاید باید این رو انتخاب می کردم تا به لوگین محول می کرد )
که بعد هم رفتم تو اتاق و موریگان و ...
حالا بچه دار شدن موریگان از من خیلی بده !!؟ :31: Happy Ending حساب نمی شه
توی Witch Hunt بچه ام رو می بینم ؟ اگه توی Origins پیشنهاد موریگان رو قبول نکنم توی ماجرای Witch Hunt هم تاثیر داره ؟
الیستر رو به جرمی می شه انداخت به زندان ؟
راستی اون کوتوله ها من طرف پسر پادشاه رو نگرفتم طرف هورتاگ (فک کنم اسمش این بود) گرفتم اما اخرش که عاقبت همه رو داشت می نوشت انگار کوتوله ها اوضاعشون جالب نبود !!!
طرف پسر پادشاه می گرفتم بهتر نبود ؟
یه دور همه رو تموم کنم باز از اول بازی می کنم این بار جهت تور کردن لیلیانا :31: (بد تو ذوق ام خورد درصدش 100 بود اما راه نداد :13: )و یه پایان بهتر
این راهی هم که من رفتم لوگین باز گری واردن شد بعد اخرین شب اون یارو گری واردن دیگه گفت رسمه که بزرگتر ضربه اخر رو بزنه اگه من نتونستم کار رو تموم کنم تو(که من باشم) ارچ دیمون رو بکش حرفی از لوگین نبود (اما حالا که فک می کنم یه گزینه بود که معنی ایش این بود که اصلاً قصد این که خودم رو به کشتن بدم ندارم شاید باید این رو انتخاب می کردم تا به لوگین محول می کرد )
که بعد هم رفتم تو اتاق و موریگان و ...
حالا بچه دار شدن موریگان از من خیلی بده !!؟ :31: Happy Ending حساب نمی شه
توی Witch Hunt بچه ام رو می بینم ؟ اگه توی Origins پیشنهاد موریگان رو قبول نکنم توی ماجرای Witch Hunt هم تاثیر داره ؟
الیستر رو به جرمی می شه انداخت به زندان ؟
راستی اون کوتوله ها من طرف پسر پادشاه رو نگرفتم طرف هورتاگ (فک کنم اسمش این بود) گرفتم اما اخرش که عاقبت همه رو داشت می نوشت انگار کوتوله ها اوضاعشون جالب نبود !!!
طرف پسر پادشاه می گرفتم بهتر نبود ؟
یه دور همه رو تموم کنم باز از اول بازی می کنم این بار جهت تور کردن لیلیانا :31: (بد تو ذوق ام خورد درصدش 100 بود اما راه نداد :13: )و یه پایان بهتر
احتمالاً توي قسمت دوم اين بازي پسر موريگان هم هست ولي ديگه شما نميتوني با همين كاراكتري كه ساختي بازي كني چون شخصيت بازي بعدي از پيش تايين شدست و شما فقط ميتوني جنسيتش رو انتخاب كني.ولي ميشه سيو بازي رو توي بازيه بعدي ريخت تانتيجه ي كارهايي رو كه كردي ببيني.(مثلاً اليستر رو در دو حالت: پادشاهي قدرتمند. و يا يك دايم الخمر ميتوان ديد بستگي به انتخابتون در قسمت قبلي داره)
اگه لوگين رو نكشي اليستر دعوا راه مياندازه و اون زنه ميگه بندازينش توي زندان.
بله اگه طرف پسر پادشاه رو در سرزمين كوتوله ها مي گرفتين بهتر بود. چون اون آدم خوبيه.
xero.1992
28-10-2010, 12:01
انقدر که کار دارما نمیرسم بازی کنم، فقطم منتظر Fallout NV هستم فعلا که احتمالا امروز ردیف بشه...
آقا این نسخه جدیدش کی میاد اگر اینو نرفتیم، اون یکی رو بریم ؟!
babak2002
28-10-2010, 13:31
انقدر که کار دارما نمیرسم بازی کنم، فقطم منتظر Fallout NV هستم فعلا که احتمالا امروز ردیف بشه...
آقا این نسخه جدیدش کی میاد اگر اینو نرفتیم، اون یکی رو بریم ؟!
طبق گفته ویکی
که می شه 5 ماه دیگه :46:
اون موریگان همینجوریش هم میره . لااقل بزار بی بچه بره .
از من میشنوی للیانا رو برنداری بهتره . همون موریگان عالیه . کلا من توی این داستان به یه نتیجه رسیدم . اونم این که هیچکس توی این بازی اونطور که نشون میده نیست .
مثلا لوگین ، للیانا ، بهلن ، کیلن و ... . در واقع میتونم بگم بد ترین شخص توی این بازی همون ارل هوو هستش .
راستی یه نکته واسه کسایی که DLC Return to Ostagar رو گرفتن و هنوز نرفتن بگم . اونو بازی نکنید و بعدا لوگین رو ببخشید و وارد پارتیتون کنید و با اون به استاگار برگردید تا وقایعی واستون روشن بشه .
babak2002
28-10-2010, 20:50
اون موریگان همینجوریش هم میره . لااقل بزار بی بچه بره .
از من میشنوی للیانا رو برنداری بهتره . همون موریگان عالیه . کلا من توی این داستان به یه نتیجه رسیدم . اونم این که هیچکس توی این بازی اونطور که نشون میده نیست .
مثلا لوگین ، للیانا ، بهلن ، کیلن و ... . در واقع میتونم بگم بد ترین شخص توی این بازی همون ارل هوو هستش .
راستی یه نکته واسه کسایی که DLC Return to Ostagar رو گرفتن و هنوز نرفتن بگم . اونو بازی نکنید و بعدا لوگین رو ببخشید و وارد پارتیتون کنید و با اون به استاگار برگردید تا وقایعی واستون روشن بشه .
بدست اوردن لیلیانا توی سری جدید بیشتر مثل یه Challenge می مونه که ترقیبم کنه دوباره بازی رو از اول برم :31:(خودم رو می خوام خر کنم :27:)
به نظرت ترتیب رفتن به شهر ها چطور باشه بهتره بعد از لوترینگ ؟
بدست اوردن لیلیانا توی سری جدید بیشتر مثل یه Challenge می مونه که ترقیبم کنه دوباره بازی رو از اول برم :31:(خودم رو می خوام خر کنم :27:)
به نظرت ترتیب رفتن به شهر ها چطور باشه بهتره بعد از لوترینگ ؟
Radcliffe > Circle Of Magi > Nature of the beast > Orzamar > Village of heaven
واسم عجیبه . للیانا رو خیلی راحت میشه بدست اورد . البته اگه خواستی بگو تو دیالوگهاش کمک کنم . هر چند تو ویکی هم داره ولی چیت حساب میشه
your_star
17-11-2010, 01:16
سلام
من مردم!حالا تو دی ال سی هاش و نسخه ی 2 با کی بازی کنم؟(عجب بیخود خودمونو فدا کردیم!)
آلیستر شاه خوبی شد!زد گردن لوگین رو با شمشیر!(از نظر من کاملا حقش بود)
موریگان رو هم قبول نکردم بچه دار بشه گرگ شد رفت قبل این که فاینال بتل شروع شه.
من میج بودم تو بازی لول 20
چند تا سوال دیگه هم دارم:
تو فاینال بتل من تو گروههای کمکیم یکیش خالی بود(میج و دوارف و الف و ارتش فرلدن با من بودن)اون جای خالی کدوم گروه بود؟
awakening میارزه برا بازی؟
من ویچ هانت و للیاناز سانگ رو هم دانلود کردم کدوم بهتره؟
سلام
من مردم!حالا تو دی ال سی هاش و نسخه ی 2 با کی بازی کنم؟(عجب بیخود خودمونو فدا کردیم!)
آلیستر شاه خوبی شد!زد گردن لوگین رو با شمشیر!(از نظر من کاملا حقش بود)
موریگان رو هم قبول نکردم بچه دار بشه گرگ شد رفت قبل این که فاینال بتل شروع شه.
من میج بودم تو بازی لول 20
چند تا سوال دیگه هم دارم:
تو فاینال بتل من تو گروههای کمکیم یکیش خالی بود(میج و دوارف و الف و ارتش فرلدن با من بودن)اون جای خالی کدوم گروه بود؟
awakening میارزه برا بازی؟
من ویچ هانت و للیاناز سانگ رو هم دانلود کردم کدوم بهتره؟
کاراکتر شماره ی بعدی انتخابی نیست و خودشون یکی رو معین کردند و شما فقط قادر هستی جنسیتش رو عوض کنی. اما می تونی سیو بازی رو بریزی و نتیجه ی کارهایی رو که کردی ببینی.
گروه هات درسته فقط یک گروه مردان سنگی هم وجود داشت که دقیق یادم نیست کی میامدند.
awakening خیلی قشنگه.به پای بازی اصلی نمیرسه ولی بازم ارزش بازی کردن ور داره.
your_star
17-11-2010, 10:29
ممنون از جواب
من للیاناز سانگ رو تموم کرد.سر جمع دو ساعت هم نمیشه.
ولی جالب بود در کل:)
گولمز آو آمکاراک رو هم گرفتم.اونم بازی کنم ببینم چه طوره+ویچ هانت رو شروع کردم.
ویچ هانت رو که تازه شروع کردم چند تا نکته جالب داشت که احتمالن تو اویکنینگ هم هست من نمیدونم:
1.فک کنم چون مرده بودم دو تا حالت واسم گذاشت:شخصیت جدید یا شخصیت خودم تو بازی اصلی که من حال دوباره سازی نداشتم خودم رو برداشتم.
2.دقیقا مثل لیریم حالا واسه مانا هم بطریهایی هست که مقدار مانا رو زیاد میکنه.
3.حالا تا لول 30 میشه پیشرفت کرد.یه تعداد تلنت خیلی خوف هم اضافه شده واسه لول بالای 20
4.سگ حالت وریور هم داره یعنی تلنتهای اون رو هم داره.
5.بطریهای زیاد کننده ی جان و ... حالا یه درجه ی بالاتر هم دارن که تو اریجین نبود.
یه سوال:من بازگشت به استگار رو نصب کردم کامل اما تو نقشه نمیاد چیکار کنم؟
babak2002
17-11-2010, 12:44
یه سوال:من بازگشت به استگار رو نصب کردم کامل اما تو نقشه نمیاد چیکار کنم؟
توی Origins باید یه Quest بگیری که زره و اسلحه King Cailen رو پیدا کنی اون وقت توی نقشه ات ظاهر می شه گمونم این ماموریت رو توی Redcliff بگیری (دقیقاً محلش رو یادم نمی یاد اما گمونم Redcliff باشه)
your_star
17-11-2010, 19:22
توی Origins باید یه Quest بگیری که زره و اسلحه King Cailen رو پیدا کنی اون وقت توی نقشه ات ظاهر می شه گمونم این ماموریت رو توی Redcliff بگیری (دقیقاً محلش رو یادم نمی یاد اما گمونم Redcliff باشه)
الان تو نقشه فقط دو تا محل زرد برام قابل رفتن هست که میگه باید اون رو دانلود کرد.بقیه جا ها بسته شده.
من witch hunt رو گرفتم رفتم توی bin_ship و فایل های بازی رو وارد DAupdater.exe کردم. وقتی نصب تموم شد داخل log نوشته بود نصب با موفقیت انجام شد. رفتم توی بازی ولی dlc نصب نشده بود برگشتم توی DAupdater دیدم هیچ دکمه ok وجود نداره و تو همون صفحه مونده از صفحه که خارج شدم گفت که نصب نیمه کاره تمام شده! کجای کارم اشتباه بود؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
your_star
18-11-2010, 19:04
من witch hunt رو گرفتم رفتم توی bin_ship و فایل های بازی رو وارد DAupdater.exe کردم. وقتی نصب تموم شد داخل log نوشته بود نصب با موفقیت انجام شد. رفتم توی بازی ولی dlc نصب نشده بود برگشتم توی DAupdater دیدم هیچ دکمه ok وجود نداره و تو همون صفحه مونده از صفحه که خارج شدم گفت که نصب نیمه کاره تمام شده! کجای کارم اشتباه بود؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
این مراحل رو به ترتیب باید بری:
Locate and run daupdater.exe in the "bin_ship" folder where you installed the game.
Click "Select DAZIPs" and select all 4 DAZIP files in this torrent.
Highlight all the files in the list and click "Install Selected"
Upon completion, run decrypt_all.bat from the "DLC Decrypter" folder of this torrent.
Locate AddIns.xml in "C:/(Username)/Documents/Bioware/Dragon Age/Settings" and edit it using Notepad. Replace all RequiresAuthorization="1" with RequiresAuthorization="0".
Run the game and check to see if everything worked! Click "Other Campaigns" and the DLC should be visible and playable
در ضمن بازیت باید حداقل ورژن 1.03 باشه
اگه قبلا تغییری تو فایل addins.xml دادی با نات پد بازش کن و دوباره با پسوند utf-8 همونجا ذخیره کن و مراحل بالا رو دوباره برو
امیدوارم شماره ی 2 بازی هر دو دوربین ایزومتریک و سوم شخص رو داشته باشه .
موریگن هم خیلی حیف شد ، دیگه نیست .
سلام بچه ها
من عاشق سری بازی های rpg ام و تقریبا میشه گفت همه نوع بازی به این سبک رو بازی کردم غیر از draon age ! نمی دونم چرا هروقت خواستم این بازیو بگیرم یک مشکلی پیش میومد! یا مثلا همون فرداش به فروش میرف. یا یک بازی جدید ریلیز میشد و یا پول توجیبی تموم میشد! می خواستم بدونم که awaking نسخه dlc این بازی هست؟ بعدش این که برای اجراش حتما باید نسخه اصلی بازیو داشته باشیم؟ اگه کسی رو ایکس باکس بازی کرده بازیو می دونه که آیا نیاز به نسخه قبل ، نصب شده روی هارد داره یا نه؟ بعدش اگهنیاز داره این دی ال سی خیلی مهمه یا نه فعلا نسخه اصلیشو بازی کنم؟
بعدش یک سوال دیگه هم دارم ، هر چی به بازی نگاه می کنم نمی فهمم دقیقا چه نوعی هست ، از این بازیا هست که کوئیست می گیری و میری 40 تا می کشی و بر می گردی یا مثل oblivion و یا fallout کوئیست هاش متنوعه؟ مثلا میشه به گروه خاصی بپیوندی و حتی رئیس اون گروه شی؟
ممنون
بالا !!!
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
vahidgame
27-11-2010, 23:26
من عاشق سری بازی های rpg ام و تقریبا میشه گفت همه نوع بازی به این سبک رو بازی کردم غیر از draon age ! نمی دونم چرا هروقت خواستم این بازیو بگیرم یک مشکلی پیش میومد! یا مثلا همون فرداش به فروش میرف. یا یک بازی جدید ریلیز میشد و یا پول توجیبی تموم میشد! می خواستم بدونم که awaking نسخه dlc این بازی هست؟ بعدش این که برای اجراش حتما باید نسخه اصلی بازیو داشته باشیم؟ اگه کسی رو ایکس باکس بازی کرده بازیو می دونه که آیا نیاز به نسخه قبل ، نصب شده روی هارد داره یا نه؟ بعدش اگهنیاز داره این دی ال سی خیلی مهمه یا نه فعلا نسخه اصلیشو بازی کنم؟
عاشق این سبکی بعد اینو بازی نکردی؟! هر چه سریعتر باید بازی کنی. از نون شب واجبتره! :31:
به جرات می تونم بگم که حداقل جزو 5 بازی برتر تاریخ این سبکه!
awakening یه بسته مکمل بازیه و با dlc فرق داره. خود اینم حدودا 20 ساعت طول می کشه تموم بشه!
برای اینکه اینو بازی کنی باید حتما نسخه اصلی رو داشته باشی بعدشم دقیقا ادامه اون حساب میشه. صد در صد پس اول باید بازی اصلی رو بگیری و یه بار تمومش کنی و بعدش اینو بری...
در مورد ایکس باکس من نمی دونم ولی احتمال خیلی زیاد نیازه. ولی من بهت اکیدا پیشنهاد می کنم که اگه حتی سیستم خیلی متوسطی هم داری اونو روی پی سی بازی کنی. به خاطر گرافیک نمیگم. بیشتر به خاطر کنترلشه که توی پی سی خیلی راحتره. کلا پلتفرم اصلی این بازی هم پی سیه
بعدش یک سوال دیگه هم دارم ، هر چی به بازی نگاه می کنم نمی فهمم دقیقا چه نوعی هست ، از این بازیا هست که کوئیست می گیری و میری 40 تا می کشی و بر می گردی یا مثل oblivion و یا fallout کوئیست هاش متنوعه؟ مثلا میشه به گروه خاصی بپیوندی و حتی رئیس اون گروه شی؟
ماموریت که تا دلت بخواد داره. فقط اینو بگم که هر دفعه که بازیو بخوای بری و قصدت این باشه که تمام ماموریت های فرعی رو بری حدود 100 ساعت حداقل می کشه! بازی کاملا open world هم هستش. حتی میشه برای یه مدت ماموریت های اصلی رو رها کرد و فقط ماموریت های فرعی رو رفت! ماموریت های فرعی هم خیلی تنوع داره
بعد پستای تاپیک رو بخونی می فهمی که از اون بازیاست که باید چند بار تا آخرش بری و کلاس ها و نژادهای مختلف رو امتحان کنی. نصف لذت بازی هم به همینه
فقط سبک بازی خاصه دیگه. با اون دو تا بازی کلا فرق داره. دوربین بازی اصلش ایزو متریکه ولی سوم شخص هم میشه رفت. بعد یه فرق هم این بازی داره که همیشه مثلا به جز شخصیت اصلی بازی حداکثر سه نفر دیگه هم میشه به عنوان یار همراه داشتش و کار گروهی خیلی خیلی مهمه
بعدشم در آخر باید بگم که باید ذهنیت بازیی مثل oblivion رو کلا نداشته باشی چون با اون بازی خیلی فرق داره. بیشتر شبیه بازیی مثل دیابلو هستش
anti-military
27-11-2010, 23:37
dragon age یه بازی معمولی نیست یه اثر بسیار هنریه که واقعا ارزش بازی کردن رو داره ...
دوستان من این رو دان کردم اما موقع خارج کردن از rar دو فایل data\audio_english.rar و data\campaign.rar مشکل دارند
کسی این دو فایل رو تو وب دیده
ممنون میشم لینک بدید
:40:
gray warden دقیقا به چه معناست؟ بعدش توی داستان Human ما پسر پادشاهیم؟ داستان اولش تا نوشیدن اون خون چیه؟
gray warden دقیقا به چه معناست؟ بعدش توی داستان Human ما پسر پادشاهیم؟ داستان اولش تا نوشیدن اون خون چیه؟
در واقع واردن به معنی نگهبانه . حالا گری واردن یه چیزی مثل یه نگهبان مخصوص . مثل بسیج .
توی داستان Human پسر پادشاه نیستی . پسر یه تیرن هستی .
درجه رتبه توی Dragon Age
Bann > Arl >Teyrn > King
اون اولش هم هر Race ای رو که برداری داستان یه باباییه که بعد از یه سری اتفاق ها مجبور میشه که به گروه گری واردن ها بپیونده و ....
چقدر سخته این بازی :19:
دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید
ممنون
matrix_3s
13-12-2010, 21:18
چقدر سخته این بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سری نکته یا یه آموزشی برای بهتر بازی کردن dragon age بهم میگید
ممنون
بازی های نقش آفرینی احتیاج به زبان قوی دارن.....
نه از اون نظر من زیاد میمیرم :19:
راسی pdf چیزی داره برای راهنمایی
vahidgame
14-12-2010, 05:34
نه از اون نظر من زیاد میمیرم :19:
راسی pdf چیزی داره برای راهنمایی
بستگی داره که شما توی کدوم درجه سختی میری
این بازی توی درجه سختی نرمال برای کسایی که در این سبک حرفه ای نیستن فوق العاده سخته
اگه نرمال میری می تونی بین بازی اونو تغییر بدی
در مورد راهنمایی توی تاپیک سرج کنی چیزای خوبی پیدا می کنی. صفحه اول تاپیک هم خیلی مفیده...
چه ربطی به حرفه ای بودن داره؟ من اپل کست می کنم , بهترین زره ها و اسلحه هارو هم دارم ولی توی اون circle of mage اصلا نمی تونم روی درجه Normal بجنگم! واقعا سخته! آخه کاری نمیشه کرد که حرفه ای بودن داشته باشه! casual اش هم خیلی دیگه ساده هست! آدم نمی دونه چیکار کنه! ای کاش بین این دوتا هم یک درجه داشت.
vahidgame
14-12-2010, 14:09
چه ربطی به حرفه ای بودن داره؟ من اپل کست می کنم , بهترین زره ها و اسلحه هارو هم دارم ولی توی اون circle of mage اصلا نمی تونم روی درجه Normal بجنگم! واقعا سخته! آخه کاری نمیشه کرد که حرفه ای بودن داشته باشه! casual اش هم خیلی دیگه ساده هست! آدم نمی دونه چیکار کنه! ای کاش بین این دوتا هم یک درجه داشت.
نگو که ربط نداره که صد در صد ربط داره :31:
این سبک CRPG سبک خاصیه. نباید اونو ساده گرفت. ممکنه توی سبک های دیگه خیلی حرفه ای باشید ولی این سبکو نتونید درستو حسابی برید
درجه نرمال قبول دارم خیلی سخته ولی به مرور یکمی طبیعی میشه. چرا نمیشه کاری کرد؟! خیلی کارا میشه کرد. مثلا قسمت تاکتیک خیلی مهمه. اونارو باید درست تعریف کردش تا در جنگ های سخت و نفسگیر راحتر بشه عمل کرد. بعدشم انتخاب هم گروهی ها هم مهمه. باید با توجه به هر ماموریت اونارو انتخاب کرد.... یه نکته مهم هم درست Level up کردنه. باید خیلی دقیق این قسمت رو انجام داد. توی بعضی بازی ها شاید این قسمت زیاد مهم نباشه ولی توی این بازی خیلی مهمه
کلا توی نرمال بخوای بری باید با بازی زندگی کنی تا بتونی به اون عادت کنی. قبول دارم یکمی سخته ولی اگه اینایی که گفتم به اضافه یه سری چیزای دیگه رو رعایت کنی دیگه بازی خیلی سخت نیست
در ضمن توی نرمال هر وقت تونستی highdragon رو بکشی معلومه که دیگه استاد این بازی شدی :31:
بستگی داره که شما توی کدوم درجه سختی میری
این بازی توی درجه سختی نرمال برای کسایی که در این سبک حرفه ای نیستن فوق العاده سخته
اگه نرمال میری می تونی بین بازی اونو تغییر بدی
در مورد راهنمایی توی تاپیک سرج کنی چیزای خوبی پیدا می کنی. صفحه اول تاپیک هم خیلی مفیده...
من اول نرمال بود بعد کم آوردم اسون کردمش :31:
من سال 2000 بابا بزرگ اینو یعنی Diablo II رو تموم کردم اونم چند بار اونم با 1نفر نه با 4 تا
به این سبک هم علاقه زیادی دارم
حالا خودت چیزی دم دست نداری یه پستی pdf چیزی هوم
vahidgame
14-12-2010, 16:23
من اول نرمال بود بعد کم آوردم اسون کردمش :31:
من سال 2000 بابا بزرگ اینو یعنی Diablo II رو تموم کردم اونم چند بار اونم با 1نفر نه با 4 تا
به این سبک هم علاقه زیادی دارم
حالا خودت چیزی دم دست نداری یه پستی pdf چیزی هوم
به نظرم منم بار اول نرمال نباید رفت. حالا برای دفعات بعدی میشه رو نرمال و یا حتی درجه های سختی بالاتر رفت:31:
در مورد آموزش والا حوصله اون نیست :31: ولی حالا می تونم پستای بقیه و خودمو همه رو توی یه پست جم کنم...
فقط اینو بگم که وقتی که هر بار شخصیت ها به اصطلاح می میرن یه آسیبی بهشون می رسه که باعث ضعیف شدن اونا میشه. برای از بین رفتن اونا باید injury kit استفاده کرد تا اونا از بین برن. این خیلی مهمه!
اهان دست درست همین جور نکته هارو بگی کافیه جیگر ممنون
من 24 درصد بازیو رفتم در عرض 5 روز!!!! اینقدر کوتاهه بازی؟
یه نکته چه جوری بفهمم که فلان کوئست رو کجا باید انجام بدم
vahidgame
15-12-2010, 03:07
نه بازی کوتاه نیست. اگه ماموریت های فرعی رو زیاد نرید حداقل حدود 40-50 ساعت طول می کشه. اگه به ماموریت های فرعی و کلا چیز های مختلف بازی زیاد توجه کنید هم دو برابر این طول می کشه
در ضمن بازی رو حداقل باید 3 بار تمومش کرد تا بشه جزئیات و زیبایی های اونو درک کرد!
یه نکته چه جوری بفهمم که فلان کوئست رو کجا باید انجام بدم
کوئست رو بخونید معمولا آخرش نوشته که کجا باید برید اونو انجام بدید
شما گیم پلی تایمت رو ببین . این بازی به طور معمول 60 ساعت گیم پلی داره .
من یک جا گیر کردم. وقتی arl eamon رو توسط اون داروی مخصوص به هوشش میاری , می گه که باید سرباز و یار بدست بیاریم , بعدش یک کوئیست میاد به نام gathering army و نوشته که با توجه به نشانه های گری واردنیت ، نیروی یار جمع کن!هیچ جارو هم علامت نزده و نگفتهکه از کجا شروع کن!باید چیکار کنم؟
من یک جا گیر کردم. وقتی arl eamon رو توسط اون داروی مخصوص به هوشش میاری , می گه که باید سرباز و یار بدست بیاریم , بعدش یک کوئیست میاد به نام gathering army و نوشته که با توجه به نشانه های گری واردنیت ، نیروی یار جمع کن!هیچ جارو هم علامت نزده و نگفتهکه از کجا شروع کن!باید چیکار کنم؟
دیگه هر چیزی رو که نباید از کوئست ها فهمید . منظورش اینه که برو لشکری رو که قراره جمع کنی از کوتوله ها و الفها و جادوگرها همه رو جمع کن بعد بیا پیشم .
afceaglee2013
17-12-2010, 22:57
واقعا بازی محشریه .. نزدیکای 100 ساعت طول کشید تا تمومش کنم و تقریبا به هر سوراخی سر کشیدم :31: .. یه ذره هم بیشتر انگلیسی میفیدم خیلی عالی میشد .. بچه بودیم میگفتن درس بخوناا نگو میدونستن اینجور موقع ها به درد میخوره :31:
بالاخره تموم شد! حدود 26 ساعت طول کشید و تقریبا یک چهارم کوئیست های جانبیشو رفتم. من همه رو گذاشته بودم واسه وقتی که کوئیست اصلی رو گذروندم , بعدشم برم کوئیست های جانبی , ولی بعدش دیگه نمی شد بگذرونی! و فقط با دی ال سی می تونستم ادامه بدم. تا این جا فهمیدم.
ولی یک چیزی هست که اصلا نفهمیدم! بعد از این که archdemon رو کشتم و صدراعظم شدم , credit بازی رو نشون داد و نوشت بازی تموم شده. بعد از اون یک camp زدم , اونوقت یکی از همراهام به من گفت که چطوری باید archdemon رو بکشی!!!!!!!!! بعد از اون هم اون زن جادوگره که گفته بود من بعد از جنگ با بچه میرم , هنوز کنارم بود!!!!!!! بعدشم یک گروه darkspawn بهمون سر راه حمله کرد!!!!! آخه این سه تا اتفاق کاملا غیرواقعی و بی منطق برای من بود! این جاها چه اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟
hosseincode2008
10-02-2011, 23:11
امروز حس غریبی بهم دست داد و یاد خاطرات یکی دو سال پیش فروم افتادم رفتم صفحات قبلی دو تا از تاپیک ها رو دور زدم که یکیش همین Dragon Age: Origins بود . خیلی راحت میگم با خوندن تک تک توضیحاتی که همکار سابق انجمن Optimus Prime جان داده بودن مخصوصا متن شعر This is War بیشتر و بیشتر تحریک شدم که یه +100 ساعت دیگه ای به این بازی اختصاص بدم . بیشتر DLC ها رو هم داشتم ولی بازی نکرده بودم این از یه طرف، از طرف دیگه هم اومدن نسخه بعدی و نیاز به سیو این نسخه دیگه کاملا مطمئنم کردن که دوباره تنهایی جلوی دارک اسپاون ها بایستم ! حیف که ایشون دیگه بین ما نیست...
بالاخره تموم شد! حدود 26 ساعت طول کشید و تقریبا یک چهارم کوئیست های جانبیشو رفتم. من همه رو گذاشته بودم واسه وقتی که کوئیست اصلی رو گذروندم , بعدشم برم کوئیست های جانبی , ولی بعدش دیگه نمی شد بگذرونی! و فقط با دی ال سی می تونستم ادامه بدم. تا این جا فهمیدم.
ولی یک چیزی هست که اصلا نفهمیدم! بعد از این که archdemon رو کشتم و صدراعظم شدم , credit بازی رو نشون داد و نوشت بازی تموم شده. بعد از اون یک camp زدم , اونوقت یکی از همراهام به من گفت که چطوری باید archdemon رو بکشی!!!!!!!!! بعد از اون هم اون زن جادوگره که گفته بود من بعد از جنگ با بچه میرم , هنوز کنارم بود!!!!!!! بعدشم یک گروه darkspawn بهمون سر راه حمله کرد!!!!! آخه این سه تا اتفاق کاملا غیرواقعی و بی منطق برای من بود! این جاها چه اتفاقی افتاده ؟؟؟؟؟
بعد از تموم شدن بازی دیگه نمیتونی ادامه بدی
vahidgame
11-02-2011, 16:08
امروز حس غریبی بهم دست داد و یاد خاطرات یکی دو سال پیش فروم افتادم رفتم صفحات قبلی دو تا از تاپیک ها رو دور زدم که یکیش همین Dragon Age: Origins بود . خیلی راحت میگم با خوندن تک تک توضیحاتی که همکار سابق انجمن Optimus Prime جان داده بودن مخصوصا متن شعر This is War بیشتر و بیشتر تحریک شدم که یه +100 ساعت دیگه ای به این بازی اختصاص بدم . بیشتر DLC ها رو هم داشتم ولی بازی نکرده بودم این از یه طرف، از طرف دیگه هم اومدن نسخه بعدی و نیاز به سیو این نسخه دیگه کاملا مطمئنم کردن که دوباره تنهایی جلوی دارک اسپاون ها بایستم ! حیف که ایشون دیگه بین ما نیست...
حسین دمت گرم دقیقا زدی تو خال :31:
منم اون خاطرات رو هیچ وقت فراموش نمی کنم مخصوصا روز هایی که با دوست عزیزمون Optimus Prime داشتیم که الان دیگه نیست
دقیقا یادمه که اولین پستمو توی سایت توی همین تاپیک دادم. واقعا چه تاپیکی بود. تاپیک شماره 2 هم امیدوارم مثل همین جا بشه...
در مورد دوباره رفتن بازی هم به نکته خیلی خوبی اشاره کردی
منم الان چند روزه شروع کردم روی هارد یه بار بازیو تموم کنم تا این یه ماهه که تا انتشار بازی مونده قشنگ توی حال و هوای بازی قرار بگیرم
به همه هم توصیه می کنم این یه ماهه حداقل یه بار دیگه بازیو تموم کنن. سیو اونو هم میشه برای شماره دو import کرد
nathanid
14-02-2011, 22:37
سلام بچهها، من اين بازي رو پارسال تموم کردم ولي با پچ 1 ! حالا ميخوام پچ جديدشو (1.04) نصب کنم ( پچ رو از خود سايت bioware دانلودش کردم) ولي هر کاري ميکنم پچ نصب نميشه. اين ارورو ميده:
Dragon Age : Origins not found.
Please reinstall the game and try again
کرک پچ جديد رو هم از يک سايتي گرفتم و گذاشتمش جايي که بازيو نصب کردم...
وقتي ميخوام Awakening رو هم نصب کنم دقيقا همين ارورو ميده...
ميشه کسي لطفا راهنماييم کنه ممنون ميشم
سلام بچهها، من اين بازي رو پارسال تموم کردم ولي با پچ 1 ! حالا ميخوام پچ جديدشو (1.04) نصب کنم ( پچ رو از خود سايت bioware دانلودش کردم) ولي هر کاري ميکنم پچ نصب نميشه. اين ارورو ميده:
Dragon Age : Origins not found.
Please reinstall the game and try again
کرک پچ جديد رو هم از يک سايتي گرفتم و گذاشتمش جايي که بازيو نصب کردم...
وقتي ميخوام Awakening رو هم نصب کنم دقيقا همين ارورو ميده...
ميشه کسي لطفا راهنماييم کنه ممنون ميشم
خوب یعنی باید بازی رو دوباره نصب کنی دیگه . راهشم همینه . چون فکر کنم یه سری از کلیدهای رجیستری پاک شده . کاری نداره که . سیوهاتو نگه داره . دوباره نصب کن بازیو .
راستی کسی Dwarf Noble رو تا ته بازی رفته ؟ منظورم اینکه A paragon of her kind رو که کوئست اصلی ارزامار باشه رو با Dwarf Noble رفته باشه .
[اسپویل]
وقتی با Dwarf Noble میری قسمت اول بازی که برای هر Race منحصر به فرده توی ارزاماره و شما برادر Behlen هستید و یه
داداش دیگه هم دارید . اونجور که اخر Dwarf Noble Story به نظر میرسه Behlen برادر اول رو میکشه و میندازه گردن شما ولی
هنوز هیچی معلوم نمیشه . میخواستم ببینم اگه کسی با Dwarf Noble رفته موقع بازگشت به ارزامار که اواسط بازی میشه
حقایقی روشن میشه یا نه . البته من ادامه اش رو نرفتم و فقط میخوام ببینم توی داستان ارزامار کی مقصر واقعیه ؟
با سلام
کسی لینک مستقیم awaking رو نداره:(
vahidgame
20-02-2011, 22:12
امروز یه اتفاق جالب برام توی دنیای این بازی افتاد که تا حالا اتفاق نیافتاده بود چون شخصیت زن هیچ وقت انتخاب نمی کردم ولی این دفعه با شخصیت زن رفتم
اگه بازی رو تموم نکردید نخونید
رسیدم به Landsmeet بعد لوگین رو کشتم و باید فرمانروا رو انتخاب می کردم
شخصیت اصلی چون زن بود با آلیستر هم قبلا رومانس داشتم و رابطه خیلی خوبی داشتیم و نمی تونستم اونو نادیده بگیرم به خاطر همین لوگین رو کشتم تا آلیستر بی خیالم نشه بره چون حیف بود :31:
بعد از این باید یه نفر رو به عنوان فرمانروا انتخاب می کردم انتخاب خیلی سختی بود. اولش گزینه ای رو انتخاب کردم که نوشته بود من همراه با آلیستر فرمانروایی رو بر عهده بگیریم یعنی من ملکه باشم که آلیستر گفت همچین چیزی نمیشه و تا نجیب زاده نباشی امکان نداره ملکه بشی
بعدش دیگه خیلی ضد حال بود! سه تا گزینه داشتم: 1- آلیستر 2- آنورا 3- آلیستر و آنورا با هم ازدواح کنند و هر جفتشون با هم این وظیفه رو بر عهده بگیرم
منم جوون مردی کردم گزینه 3 رو انتخاب کردم. واقعا هم خیلی از خود گذشتگی بود چون مثلا توی بازی منو آلیستر عاشق هم بودیم و اینکه من انتخاب کنم آلیستر با اون ازدواج کنه سخت بود! کلا تجربه جدیدی بود! :31:
بعد از این جالب بود. وقت این قضیه ها تموم شد برگشتیم آلیستر اومد یه صحبت خصوصی کرد که خیلی تاثیر گذار بود. این صحبت رو هم فقط کسی که این حالت رو رفته باشه می تونه ببینه! اومدش گفت که خیلی متاسفم که باید همچین کاری رو بر خلافم میلم بکنم. بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی دوست دارم و خلاصه از این جور حرفا.... جالبه که حس آلیستر توی این سکانس خیلی عالیه و غمگین بودن اونو قشنگ میشد دید
بعد راستی به این هم اشاره کرد که دو تا گری واردن با هم ازدواج کنن بچه دار نمیشن و با توجه به این که اونم الان پادشاه شده نمی تونه پیش من بمونه چون بالاخره نسل پادشاه باید ادامه داشته باشه ولی با من ازدواج کنه اینجوری نمیشه و به خاطر کشورش باید این رابطه رو بی خیال بشه!
خلاصه خیلی صحنه های جالبی بود. توی هیچ بازی همچین چیزی ندیدم! اگه مثلا یه باز معمولی بود حداقل این سکانس آخرش رو نشون نمی داد و بی خیال این چیزا میشد....
...............
با سلام
کسی لینک مستقیم awaking رو نداره:(
من که جدیدا هر لینکی از اون دیدم خراب بوده!
خیلی سخت گیر میاد. خریدنش خیلی راحتره خیلی از سایت ها هم اونو دارن
امروز یه اتفاق جالب برام توی دنیای این بازی افتاد که تا حالا اتفاق نیافتاده بود چون شخصیت زن هیچ وقت انتخاب نمی کردم ولی این دفعه با شخصیت زن رفتم
شخصیت اصلی چون زن بود با آلیستر هم قبلا رومانس داشتم و رابطه خیلی خوبی داشتیم و نمی تونستم اونو نادیده بگیرم به خاطر همین لوگین رو کشتم تا آلیستر بی خیالم نشه بره چون حیف بود :31:
بعد از این باید یه نفر رو به عنوان فرمانروا انتخاب می کردم انتخاب خیلی سختی بود. اولش گزینه ای رو انتخاب کردم که نوشته بود من همراه با آلیستر فرمانروایی رو بر عهده بگیریم یعنی من ملکه باشم که آلیستر گفت همچین چیزی نمیشه و تا نجیب زاده نباشی امکان نداره ملکه بشی
بعدش دیگه خیلی ضد حال بود! سه تا گزینه داشتم: 1- آلیستر 2- آنورا 3- آلیستر و آنورا با هم ازدواح کنند و هر جفتشون با هم این وظیفه رو بر عهده بگیرم
منم جوون مردی کردم گزینه 3 رو انتخاب کردم. واقعا هم خیلی از خود گذشتگی بود چون مثلا توی بازی منو آلیستر عاشق هم بودیم و اینکه من انتخاب کنم آلیستر با اون ازدواج کنه سخت بود! کلا تجربه جدیدی بود! :31:
بعد از این جالب بود. وقت این قضیه ها تموم شد برگشتیم آلیستر اومد یه صحبت خصوصی کرد که خیلی تاثیر گذار بود. این صحبت رو هم فقط کسی که این حالت رو رفته باشه می تونه ببینه! اومدش گفت که خیلی متاسفم که باید همچین کاری رو بر خلافم میلم بکنم. بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی دوست دارم و خلاصه از این جور حرفا.... جالبه که حس آلیستر توی این سکانس خیلی عالیه و غمگین بودن اونو قشنگ میشد دید
بعد راستی به این هم اشاره کرد که دو تا گری واردن با هم ازدواج کنن بچه دار نمیشن و با توجه به این که اونم الان پادشاه شده نمی تونه پیش من بمونه چون بالاخره نسل پادشاه باید ادامه داشته باشه ولی با من ازدواج کنه اینجوری نمیشه و به خاطر کشورش باید این رابطه رو بی خیال بشه!
خلاصه خیلی صحنه های جالبی بود. توی هیچ بازی همچین چیزی ندیدم! اگه مثلا یه باز معمولی بود حداقل این سکانس آخرش رو نشون نمی داد و بی خیال این چیزا میشد....
...............
دوستانی که بازی را تموم نکردن نخونن!
سلام دوباره به وحید خان![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا نکته هست که توجه نکردی:
Alistair can become King and announce that the female Human Noble Warden will be his Queen, however the Epilogue text will refer to you as his Princess-Consort
Alistair can become King with Anora as his Queen. If this does occur, and you have been romancing Alistair, then through a series of choices your character can become his "consort" and continue the relationship Alistair must be "hardened
اگه از راه درست رفته بودی و اونوقت Alistair در اصطلاح سر سخت شده بود میتوستی رومنس را ادامه بدی!
اگه Human Noble می بودی می تونستی ملکه باشی!
دوستانی که مایلن پایان های مختلف بازی را بدونن با توجه به اینکه این که این پایان ها به تصمیم گیری های شما در قبل بر می گرده و نمی شه به عقب برگشت به لینک زیر رجوع کنن:
vahidgame
21-02-2011, 05:13
دوستانی که بازی را تموم نکردن نخونن!
سلام دوباره به وحید خان![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا نکته هست که توجه نکردی:
Alistair can become King and announce that the female Human Noble Warden will be his Queen, however the Epilogue text will refer to you as his Princess-Consort
Alistair can become King with Anora as his Queen. If this does occur, and you have been romancing Alistair, then through a series of choices your character can become his "consort" and continue the relationship Alistair must be "hardened
اگه از راه درست رفته بودی و اونوقت Alistair در اصطلاح سر سخت شده بود میتوستی رومنس را ادامه بدی!
اگه Human Noble می بودی می تونستی ملکه باشی!
دوستانی که مایلن پایان های مختلف بازی را بدونن با توجه به اینکه این که این پایان ها به تصمیم گیری های شما در قبل بر می گرده و نمی شه به عقب برگشت به لینک زیر رجوع کنن:
سلام
نه آخه مسئله اینه که بالاخره اون یه زن دیگه گرفته و دیگه ادامه دادن این رابطه اشتباهه و حاضر نیستم قبول کنم :31:
در مورد Human Noble خب مشخصه میشه چون آلیستر اشاره کرده بود که برای ملکه شدن حتما باید نجیب زاده باشی
توی این دفعه که رفتم شخصیت من Elf جادوگر بود و خیلی هم اینبار لذت بردم چون با اینکه روی هارد بود همه رو به شدت میشد نابود کرد!
برای شخصیت زن بیشتری ها شاید همین رو انتخاب کنن چون جادوگر فقط برای Elf خیلی خوبه و با توجه به این فقط دو تا کلاس دیگه می مونه که به نظر من برای زن زیاد جالب نیست مخصوصا Warrior که اصلا نمیاد! به خاطر همین این که Human Noble باشی و بتونی ملکه بشی کم پیش میاد
سلام
نه آخه مسئله اینه که بالاخره اون یه زن دیگه گرفته و دیگه ادامه دادن این رابطه اشتباهه و حاضر نیستم قبول کنم :31:
حرف حساب جواب نداره و کاملا تایید میشه:31:
توی این دفعه که رفتم شخصیت من Elf جادوگر بود و خیلی هم اینبار لذت بردم چون با اینکه روی هارد بود همه رو به شدت میشد نابود کرد!
پس بالاخره به اون چیزی که گفته بودم در مورد mage خصوصا از نوع Elfش و اینکه میشه همه رو راحت درو کرد حتی رو هارد رسیدی ...
لابد Blood Mage & Arcane Warrior
خوراکش هم Blood Wound & Mass Paralysis & Blood Control...:21:
اتفاقا awakening را که فرصت نکرده بودم بازی کنم را هم با Mage رفتم و با دوتا Mage دیگه و یه Warrior سه سوته تموم شد.اول فکر نمی کردم 3 تا Mage همزمان جواب بده ولی وقتی یکی از Mage ها Arcane Warrior باشه و دوتای دیگه Spirit Healer و هر سه تا Blood Mage جواب میده بدجور...:21:
لیست بهترین DLC های بازی که داستانی هم باشه رو یکی زحمت میکشه بذاره واینکه برای نصب واجرای dlc ها چی لازمه.
باتشکر
vahidgame
22-02-2011, 16:13
لیست بهترین DLC های بازی که داستانی هم باشه رو یکی زحمت میکشه بذاره واینکه برای نصب واجرای dlc ها چی لازمه.
باتشکر
این لیست dlc های داستانی بازیه:
Warden's Keep
The Stone Prisoner
Witch Hunt
Leliana's Song
Return to Ostagar
The Darkspawn Chronicles
The Golems of Amgarrak
بیشتر اونا باید ورژن بازی 1.03 یا جدیدتر باشه. dlc آخری این لیست که گذاشتم هم ورژن 1.04 به بالا می خواد
پس بالاخره به اون چیزی که گفته بودم در مورد mage خصوصا از نوع Elfش و اینکه میشه همه رو راحت درو کرد حتی رو هارد رسیدی ...
لابد Blood Mage & Arcane Warrior
خوراکش هم Blood Wound & Mass Paralysis & Blood Control...
اتفاقا awakening را که فرصت نکرده بودم بازی کنم را هم با Mage رفتم و با دوتا Mage دیگه و یه Warrior سه سوته تموم شد.اول فکر نمی کردم 3 تا Mage همزمان جواب بده ولی وقتی یکی از Mage ها Arcane Warrior باشه و دوتای دیگه Spirit Healer و هر سه تا Blood Mage جواب میده بدجور...
آره
اتفاقا من Arcane Warrior رو هم ازش استفاده ای نکردم ولی دیشب روی هارد خیلی راحت تونستم بازیو تموم کردم. خودتون می دونید دیگه نرمال این بازی خیلی سخته چه برسه به هارد! یعنی فکر نمی کردم روی هارد بتونم این قدر راحت Archdemon رو به هلاکت برسونم!
هم گروهی هام هم برای ماموریت آخر Alistair و Morrigan و Wynne بودن
اتفاقا من Arcane Warrior رو هم ازش استفاده ای نکردم ...
یه نکته خیلی جالب در مورد Arcane Warrior که خیلی ها ازش بی اطلاع هستن اینه که وقتی Arcane Warrior باشی و Willpower بالایی هم در کنارش اونوقت می تونی یه Heavy Armor خفن مثل King Cailan's Armor Set یا The First's Armor Set توی Awakening بپوشی وهمزمان
Rock Armor , Spell Shield , Shimmering Shield , Arcane Shield , Combat Magic , Miasma را اکتیویت کنی و با یه شمشیر و سپر خفن فقط و فقط رو به جلو حرکت کنی حتی اگه Mage شما با یه Ogre یا هر چیز دیگه ای رو در ور بشه به ندرت به Healing احتیاج پیدا می کنین.
این روشی که گفتم + Elemental Chaos (البته در این صورت به mana potion هم احتیاج پیدا میکنید) را توی Awakening با Willpower=62 اجرا کردم و رو در رو با Brood Mother با شمشیر بودم:21: و کلا یک بار نیاز به Healing پیدا کردم و این در حالی بود که سایر اعضای گروه با وجود اینکه در فاصله امن تری بودن بارها Heal شدن.
البته در صورت استفاده از این روش Mage شما دیگه Mana آن چنانی برای اختصاص به جادوهای دیگه نخواهد داشت ولی مزیت بسیار بزرگی داره اینه که چون Mage شما Massive Armor داره و هوش مصنوعی بازی به گونه ای طراحی شده که اکثر دشمنان به Armor های سنگین حمله رو می شن و از طرفی خیال شما از این بابت راحته که Mage شما به راحتی از پس این حملات بر خواهد آمد بنابراین یک حاشیه امنیت بسیار زیاد برای سایر اعضای گروه ایجاد میشه و Mage توسط Combat Magic , از توان Magic خود استفاده میکنه و با وجود استفاده از شمشیر Magic Damage خواهد داشت که بسته به میزان Magic شما Damage بیشتری را اعمال می کنه.
خلاصه بگم که Mage با این روش شکست ناپذیر میشه و یک تنه به قلب سپاه دشمن میتازه:31: امتحانش مجانیه !
دوستان کسی این GW Runic armor رو روی بازی با پچ 1.04 نصب کرده ،هر کاری کردم نمیاد تو inventory با پچ 1.02 که قبلا بازی میکردم میومد .یه جا خوندم باید تیکش رو بردارم بازی رو load وبعد save کنم ،از بازی بیام بیرون دوباره enable کنم ،بازی رو load بکنم درست میشه با پچ 1.01a شد ولی 1.04 نه. (پچ 1.04 رو واسه dlc ها لازم دارم) خودمم نفهمیدم چی گفتم به هرحال هرکس راه حلی داشت لطفا بنویسه.
بعد از بازی با تمام کلاس ها حالا میتونم بگم واقعا چه کلاسی خوبه .
Mage : توی تمام بازی Origins واقعا قوی ظاهر میشه ولی تنها مشکلی ممکنه خسته کننده بیاد تموم شدن مانا بین جنگها که اگه restore اش نکنی باید معمولی بجنگی که تنها قدرت Mage به مانا و جادوهاشه و مشکل دیگه تکراری شدن اسپل هاست .
کلا به نظرم قویترین کلاس توی بازی میتونه باشه البته در شرایط متعادل تیم .
من فقط واقعا توی برج جادوگرها موقع مبارزه با تمپلارها دیوانه میشدم . واقعا که ضد جادوگرها بودن . یادم میاد یه در بود به محض باز شدنش یه holy smite میزدن دوتا میجهام در جا میمردن .
Assassin : که همون Melee Rouge هستش واقعا معرکه است توی Origins . تا جایی میرسه که 90 درصد حمله ها رو جاخالی میده و هیچ ضربه اش خطا نمیره .
تنها مشکلش Mage ها و سلاح و زره کمه . من خودم با همین 2 بار بازی رو رفتم .
Archer : از نوع روگوش . به نظرم ضعیفترین کلاس تا 75درصد بازیه و بعد از اون خوبه . توی Awakening با گرفتن Accuracy قویترین کلاس بازی میشه .
تا اونجایی که الان دارم میرم مشخصات زیر رو داره با فعال کردن این تلنت و Song of valor
damage 210
attack 260
defense 160
armor 20
البته تقریبی بود
؟سوال(مگه Song of Valor باعث نمیشه که regenerate برای مانا و استمینا زیاد بشه و Song of Courage باعث افزایش Damage و یه سری چیز دیگه بشه ؟ چرا من وقتی Song of valor رو فعال میکنم دمیجم 60 تا نسبت به Song of Courage زیاد میشه در حالی که باید کمتر بشه . نمیدونم باگه یا چیز دیگه است ؟)
Warrior : یه کلاس معمولی برای کل بازی بود . چه تانک چه دمیجر . در حال دمیجر واقعا وقتی اسلحه سنگین میگیره مخصوصا با تلنتهای awakening دمیجر خیلی خوبی میشه .
Arcane Warrior : تانک نا میرا میشه گفت . واقعا معرکه است . من تا الان تونستم Armor رو واسه میجم توی Awakening به 75 و دفاعش رو به 100 برسونم .
ارمور 75 میدونی یعنی چی ؟ البته با کلی تلنت بازکنهای همراه .
...................................
کلا الان میگم بهترین کلاس Archer اگه میخواید Awakening ؤو هم بازی کنید و بهترین تلنت در بازی Accuracy . چون دمیجم رو +130 کرده و اتک رو +110 . هر کسی با یه تیر من خواهد مرد . دوتا ogre رو یادم میاد از دور تا نرسیدن بهم سر 15 ثانیه کشتم .
Mage : تنها مشکلی ممکنه خسته کننده بیاد تموم شدن مانا بین جنگها که اگه restore اش نکنی باید معمولی بجنگی که تنها قدرت Mage به مانا و جادوهاشه و مشکل دیگه تکراری شدن اسپل هاست .
کلا به نظرم قویترین کلاس توی بازی میتونه باشه البته در شرایط متعادل تیم .
اگه منظورتون از شرایط متعادل تیم اینه که مثلا 3تا Mage همزمان نداشته باشیم کاملا مخالفم و به نظر من مناسب ترین راه بزای بازی کردن روی Hard استفاده از 3 Mage همزمان و یک Warrior در گروهه البته تاکتیک در این حالت باید بسیار دقیق پیاده بشه. توصیه اول اینه که همه Mage های شما Blood Mage باشند , یکی Arcane Warrior و دو تای دیگه Spirit Healer , برای جلوگیری از تموم شدن مانا توصیه من اینه که با شروع شدن هر مبارزه برای هر سه Mage , قابلیت Blood Magic را فعال کنید و دوتا از آنها با Blood Control , رنک های Elite or higher به نیروهای خودی تبدیل کرده و با دیگری Blood Wound را اجرا کنید. بعد از اون از Spell هایی چون Crushing Prison, Curse of Mortality که مانای نسبتا زیادی مصرف می کنند استفاده کنید و در این موقع Blood Magic را غیر فعال کنید. تا به این لحظه شما از هیچ مانایی استفاده نکردید.
با جایگزین کردن شمشیر و سپر به جای Staff برای Arcane Warrior و فعال کردن همزمان Rock Armor , Spell Shield , Shimmering Shield , Arcane Shield , Combat Magic , Miasma از این لحظه به بعد با مانای پر برای 2 Mage و تبدیل شدن یکی از Mage ها به یک موجود نامیرا می تونید از تاکتیک های معمول خود استفاده کنید...
Archer : از نوع روگوش . به نظرم ضعیفترین کلاس تا 75درصد بازیه و بعد از اون خوبه . توی Awakening با گرفتن Accuracy قویترین کلاس بازی میشه .
با کلاس Accuracy موافقم ولی به نظر من قوی ترین کلاس بازی همچنان Blood Mage هست چرا که اولا یک Mage به خودی خود با اسپلی چون Mass Paralysis دیگه مجالی واسه دشمن باقی نمی گذاره و تا یک مدت نسبتا طولانی تمام unit های دشمن در یک منطقه نسبتا بزرگ فلج می شن حالا شما Blood Wound را که activation سریع تری داره و علاوه بر از کار انداختن اونها Damage نسبتا زیادی را هم در اون مدت کم میکنه اضافه کنید. البته مزیت Mass Paralysis اینه که تقریبا روی تمام unit ها قابل اجراست.
در مورد Blood Control هم باید بگم به جز Boss ها روی تمام unit ها قابل اجراست حتی در یکی از قسمتهای نسبتا سخت Awakening یادم نمیره که با دوتا Dragon همزمان رو به رو شدم با Blood Control میشد یکی از Dragon ها را برای چند ثانیه کنترل کرد و با Dragon دیگه درگیر میشد ...:21:
در چند مورد هم میشه از اسپل ها به صورت ترکیبی استفاده کرد که توانایی های جالبی ایجاد می کنن مثلا اگه یک unit که Freeze شده را با Crushing Prison هدف فرار بدید تکه تکه میشه...:21: و یا اگه یک unit که توسط Force Field بی حرکت و Immune شده را با Crushing Prison هدف فرار بدید یک Shock Wave ایجاد میشه ...
به طور خلاصه میشه گفت Mage با قابلیت هایی که گفتم + Spirit Healing نبض مبارزه را در دست می گیره و به یک قانون ساده می رسیم : هر چه Mage بیشتر , بهتر ! :31:
من چهار بار بازی رو تموم کردم.اما هنوز هم یه چیزایی هست که غافلگیرم کنه و تا بحال ندیده باشم.
امیدوارم نسخه ی دومش هم همین طور باشه.
peyman_nn
10-03-2011, 17:15
دوستان
بعد از مدت ها که این بازی رو خریده ام ، تصمیم گرفتم که شروع کنم ، حیفم میاد بازی به این قشنگی رو ازدست بدم
با تعاریف شما باید محشر باشه
فقط پست داستان بازی رو پیدا نمیکنم که ببینم داستانش چیه
یه کمی زبانم ضعیفه
شما چی میفرمایید ؟؟
kumarbaz
11-03-2011, 01:29
دوستان کسی شماره پستی که DLC ها تو اون قرار دارنو میدونه؟
Angel Of Darkness
18-03-2011, 00:39
دوستان کسی شماره پستی که DLC ها تو اون قرار دارنو میدونه؟
منم نیاز دارم
jalilnoori
01-04-2011, 12:45
می دونم یکم الان قدیمیه ولی یکی به من کمک کنه های دراگون کجا باید کشته بشه ... من کولگریم رو همون اول غار کشتم ... اسکارد اش رو هم بدست آوردم ولی خبری از های دراگون نشد ... کجا باهاش روبه رو می شی ؟
sheeablo
03-04-2011, 22:22
می دونم یکم الان قدیمیه ولی یکی به من کمک کنه های دراگون کجا باید کشته بشه ... من کولگریم رو همون اول غار کشتم ... اسکارد اش رو هم بدست آوردم ولی خبری از های دراگون نشد ... کجا باهاش روبه رو می شی ؟
خیلی وقت پیش اینو بازی کردم، اژدهای دیگه ای یادم نیست جز یکی، که دقیقا آخرین کاری که تو بازی باید بکنی اینه که بکشیش...
DaRiOuShJh
03-04-2011, 23:53
من یه دراگون دیگه یادمه که تو ساختن dragon armor باید کشته میشد
یادم نیست ولی برای این بازی بود یا یه بازی دیگه:27:
کلا میگم برادر شما walkthrough بازی رو از گیم اسپات دانلود کن
کامل با جزئیات هر چی بخوای توش هست
sheeablo
03-04-2011, 23:56
من یه دراگون دیگه یادمه که تو ساختن dragon armor باید کشته میشد
یادم نیست ولی برای این بازی بود یا یه بازی دیگه:27:
کلا میگم برادر شما walkthrough بازی رو از گیم اسپات دانلود کن
کامل با جزئیات هر چی بخوای توش هست
ا ا، راس میگی، من حواسم به این یارو نبود، وقتی اون بابا رو کشتی، یه شیپور باهاشه، وقتی از شیپورش استفاده کنه اژدهائه که اون بالاست میاد پایین مهمونی. البته تو لول های بالا باید زدش...
aramesh_61
04-04-2011, 10:21
آقا نسخه ی xbox و pc این بازی چه فرقی با هم دارن؟ من نسخه ی pc رو دارم ولی با موس و کیبورد دستم درد میگیره، میخواستم برم نسخه ی xbox رو تهیه کنم
vigorous
29-05-2011, 15:17
من تو نصب مشکل دارم.صفحه مربوطش رو پیدا نکردم.راهنمایی می کنید لطفاً؟
من ویچ هانت رو دانلود کردم اما یکی از فایل هاش ( DAO_PRC_STR_1.0.dazip ) اکسترکت نمیشه
اگه ممکنه یکی این فابلو بهمراه کرک 1.4 برای دانلود بزاره
Arrowtic
22-07-2011, 22:18
دوستان من یک میج ساختم میخوام باهاش بازی کنم(تا حالا بازیو تموم نکرده بودم میخوام تموم کنم برم سراغ شماره 2 بازی!!!) این جور تلنت گیری خوبه؟؟؟
PC Mage
PRIMAL
Flame Blast - Flaming weapons-Fireball-Inferno
SPIRIT
Mana Drain
Mind Blast-Force Field-Telekinetic Weapons-Crushing Prison
ENTROPY
Drain Life-Death Magic-Curse of Mortality-Death Cloud
CREATION
Glyph of Paralysis
Heal
Spell Wisp -Grease -Spellbloom -Stinging Swarm
BLOOD
Blood Magic-Blood Sacrifice-Blood Wound-Blood Control
For Morrigan:
PRIMAL
Rock Armor-Stone Fist-Earthquake-Petrify
CREATION
Heal
SHIFTER
Spider-Bear-Swarm-Master
ENTROPY
Disorient-Horror-Sleep-Waking Nightmare
SPIRIT
Walking Bomb-Death Syphon-Virulent W.B.-Animate Dead
Spell Shield-Dispel Magic-Anti Magic Ward
برا خودمو موریگان.خودم دمیج بدم موریگان بیشتر هیلو باف.در ضمن اسپل Lightning توش نوشته Friendly Fire داره.چطور آخه؟؟؟تو توضیحات نوشته فقط تارگتمو دمیج میده.مثل اون اسپله فایر نیست که همرو بزنه!!!پس چطور فرندلی فایر داره؟؟؟
بعدش همون اول کار میج ها یه موشه بود آدم میشد یاد گرفت خرسم بشه!!آخر سر یهو دمون شد!!ماجراش چی بود؟؟
کسی لینک Return To Ostagar رو داره؟؟(یه DLC هستش)درضمن باید حتما بازیو تموم کرده باشیم تا بتونیم مکملا رو بازی کنیم؟؟
خوبه... خودتو بیشتر توی بلاد مجیک قوی کن... راحت شاخ ترین دمیجر میشی... موریگان هم عالبه این اسکیل هاش....
ولی حتما اون یکی از اعضای تیمتو نزدیک زن انتخاب کن که دووم نمیاری این طوری....
اون جا همه چیز حقه های اون دمون بود.... تنها راه خارج شدن از اون جا کشتن دمون بود...
لینکشو توی گروه بیا بگیر...
Arrowtic
23-07-2011, 00:16
اشتباهی دو تا از لایتینگم الآن گرفتم حواسم نبود!چی کار کنم؟؟؟حواسم نبود اصلا!!:41:
اون دوتا رو از کجا کم کنم؟؟
fure ball و Deathe magic
این دوتا نباشن هم می تونی ادامه بدی...
Arrowtic
23-07-2011, 10:50
میگم میشه بدون گرفتن Fire ball اون بعدیش(Inferno) رو بگیرم؟؟؟
نمی دونم... حفظ نیستم... باید ببینی وصل هستن به همدیگه یا نه..
Arrowtic
23-07-2011, 12:57
با فلش وصلن.
خوب شما گفتی Fire ball و اون یکیو نگیرم.اگه Fire ball رو نگیرم خوب Inferno هم از دست میره!
خب اونم نگیر....
بالاخره همه رو نمی تونی پر کنی که.... لولت دیگه اون قدرا زیاد نمیشه...
Arrowtic
23-07-2011, 14:18
چه غلطی کردم اون 2 تا رو اشتباهی گرفتم!!Inferno عزیز از دست میره!!:31:
لول چند بازی دیگه تموم میشه؟؟؟(میانگین!!)
Arrowtic
24-07-2011, 14:07
شما گفتيد Fire ball و Death Magic رو نگيرم.(با نگرفتن فاير بال اينفرنو رو هم نخواهم گرفت)
خوب با اين وضع من 2 تا اشتباهي گرفتم ولي در عوض 5تا پوينت اضافي ميگيرم.و از يه عالمه از اسپلا بي نصيب ميمونم.
اخرین پست این تاپیک مال 140 روز پیشه!! یعنی من خیلی عقبم که الان دارم بازی می کنم؟؟
اقا حالا اونا هیچی، کسانی که این بازی رو بازی کردن، چندین سوال ازتون دارم.
اول این که، بلاد میج می شدم، چه چیزایی اتفاق می افتاد؟ اپرووال چه کسایی رو از دست می دادم؟
الان همراهام الیستار، موریگان، وین، زَورِن، با یه کوتوله که اسمش سخته. کسیشون هست که اگه بلاد میج شم بذاره بره؟
و سوال دیگه این که لیلا کجا می شه پیداش کرد؟
اگه یه سری از کوست ها وقتی بهمون پیشنهاد می شه ردشون کنیم، بعدا نمی تونیم دوباره بگیریمشون؟ مثلا من تو دنریم اون یارو دزده رو بهش گفتم نمی خوام باهاش کار کنم، ولی الان پشیمونم. فقط دیگه پیداش نیست...
اخرین پست این تاپیک مال 140 روز پیشه!! یعنی من خیلی عقبم که الان دارم بازی می کنم؟؟
اقا حالا اونا هیچی، کسانی که این بازی رو بازی کردن، چندین سوال ازتون دارم.
اول این که، بلاد میج می شدم، چه چیزایی اتفاق می افتاد؟ اپرووال چه کسایی رو از دست می دادم؟
الان همراهام الیستار، موریگان، وین، زَورِن، با یه کوتوله که اسمش سخته. کسیشون هست که اگه بلاد میج شم بذاره بره؟
و سوال دیگه این که لیلا کجا می شه پیداش کرد؟
اگه یه سری از کوست ها وقتی بهمون پیشنهاد می شه ردشون کنیم، بعدا نمی تونیم دوباره بگیریمشون؟ مثلا من تو دنریم اون یارو دزده رو بهش گفتم نمی خوام باهاش کار کنم، ولی الان پشیمونم. فقط دیگه پیداش نیست...
بازیش مال 2008 هستش . من خودم تا همین تابستون بازیش میکردم . ولی دیگه نه . حتی نسخه 3 هم اگه بیاد فکر نکنم بازیش کنم . ولی راجع به سوالت :
کلا تو این بازی هر spec ای که داشته باشی تفاوتی تو داستان ایجاد نمیکنه مثلا اگه بلاد میج میشی اصلا انگار که نه انگار .
واسه للیانا اگه دفعه اول ردش کنی . یه بار دیگه میاد خواهش میکنه . دوباره اگه ردش کنی سر جاش هست . مگه بری بهش بگی بیاد . اگه لوترینگ نابود بشه دیگه نمیتونی للیانا رو بگیری .
یه سری کوئست ها هم اره اگه ردشون کنی برن دیگه نمیشه انجامش داد .
اوه،3ساله اینجا هیچ کسی پست نزده.
من چند ماه پیش وقتی شنیدم که نسخه 3 بازی هم قراره بیاد و طبق معمول سیوای قبلی رو باید داشته باشی،نشستم کل بازی رو با dlcها از نو دانلود کردم و شروع کردم به بازی کردن
تکرار تجربه بازی کردنش واقعا فوق العاده بود،انتخابایی رو که میخواستم شکل دادم،ترتیب فلمث رو این دفعه دادم:دی
دست آلیستیر رو گذاشتم تو دست آنورا :دی
خلاصه کلی حال کردم و سیوها رو هم ذخیره کردم واسه دراگون ایج 3
برنامه دارم نسخه 2رو هم شروع بکنم دوباره برای حال مضاعف البته درسته به پای یکش نمیرسه ولی باز خوبه در حد و اندازه های خودش.
Dark Soul
17-06-2014, 22:39
بازی فوق العاده است باورم نمی شه قبلا دو بار نصبش کرده بودم بعد پاکش کردم .
Meysam Raz
09-10-2014, 02:24
خداروشکر تاپیک خیلی زیرخاکی نبود :n02: فقط سه ماهه دیگه :n02:
به جاش میگم بازی توی اوریجین رایگان شده on the house
به اکانتتون اضافه کنید
virus2009
25-10-2014, 21:45
من که چند بار بازی رو نصب کردم نشد ادامه بدمش؛ این رایگان شدندش تو اوریجین شاید بهونه ای بشه واسه دوباره رفتنش :n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.