ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dragon Age: Origins

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8

vahidgame
22-02-2010, 17:46
کسی این بازی رو تو Widows 7 64-bit ریخته؟
متاسفانه بعد از ماه ها جستجو بالاخره این بازی رو پیدا کردم و این فایل setup.exe لعنتی موجود در DVD اول معلوم نیست چشه؟!
روش کلیک می کنم یا هیچ اتفاقی نمی افته یا اینکه وقتی اتفاقی می افته و اجرا میشه کمتر از 1 درصد میریزه و بعد error زیر رو نمایش میده :

A decompression error has occurred
Read / Write failure

کسی میدونه مشکل از کجاست؟ از ویندوزه؟ از DVD ؟ یا از جایی دیگه؟
من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟

Yi Yi
22-02-2010, 18:01
من متاسفانه روی windows7 اونو نریختم و نمی تونم دقیق کمک کنم ولی این جوری که شما میگین بازی اصلا نصب نمیشه احتمال زیاد مشکل از دی وی دی بازی هست.بازیی که گرفتین چند تا dvd بودش؟
3 تا DVD ایه.

vegas
22-02-2010, 18:08
3 تا DVD ایه.
به احتمال 99 در صد مشکل از DVD بازی هست چون من نسخه 2 دی وی دی که setup اصلی داره در ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و خیلی راحت هم اجرا شد ! :46:

vahidgame
22-02-2010, 18:10
3 تا DVD ایه.
فکر کنم dvd درست باشه چون کسی تا حالا با 3 تا dvd اون مشکل نداشته.احتمالا مشکل از ویندوز هست.البته دقیق نمیدونم.ولی خیلی حیف هست این بازیو از دست بدی.من جات بودم شده ویندوز xp بریزم بازیو می رفتم:20: راستی هر کمکی در مورد بازی بخوای من و همه بچه ها در خدمتیم.

sinak3
22-02-2010, 18:18
فکر کنم dvd درست باشه چون کسی تا حالا با 3 تا dvd اون مشکل نداشته.احتمالا مشکل از ویندوز هست.البته دقیق نمیدونم.ولی خیلی حیف هست این بازیو از دست بدی.من جات بودم شده ویندوز xp بریزم بازیو می رفتم:20: راستی هر کمکی در مورد بازی بخوای من و همه بچه ها در خدمتیم.

من خودمم رو7 بازی کردم خیلی خوب بود و اصلا مشکلی هم نداشت.بازی واسه منم2Dvd بود

vahidgame
22-02-2010, 18:27
به احتمال 99 در صد مشکل از DVD بازی هست چون من نسخه 2 دی وی دی که setup اصلی داره در ویندوز 7 64 بیت نصب کردم و خیلی راحت هم اجرا شد ! :46:
دوست عزیز یعنی یه گزینه setup مخصوص ویندوز 7 64 بیت داره؟ من الان نسخه 3 دی وی دی که برای خودم بودش دیدم هیچ گزینه ای به این صورت نداشت.کلا بازیهای جدید من دیدم یه سری برنامه مخصوص ویندوز 7 دارن ولی این بازی نسخه که من داشتم حداقل نداره.
چون دوستان دیگه روی ویندوز 7 نسخه 2 دی وی دی بازیو راحت اجرا کردن پس احتمالا شما باید این نسخه رو بگیری. اگه یه نفر که نسخه 3 دی وی دی رو روی ویندوز 7 امتحان کرده بودش فکر کنم مشکل این دوستمون راحت حل میشد.اونجوری دیگه صد در صد معلوم میشد مشکل از چیه.

mushroom78
22-02-2010, 21:49
بالاخره منم بعد از 112 ساعت بازی رو تمام کردم و به جمع گری واردن ها اضافه شدم و از همه ی دوستان خوبم که در این تاپیک کمکم کردن تشکر می کنم:11:

Yi Yi
23-02-2010, 20:40
چرا لب کاراکترها هنگام حرف زدن تکون نمی خوره؟ شما هم این مشکل رو دارید؟

sinak3
23-02-2010, 21:16
نه . واسه من خیلی طبیعی حرکت میکنه.خیلی به دیالوگ ها میخوره

vahidgame
23-02-2010, 21:51
نه اینجوری نیستش. فقط شخصیت اصلی بازی با توجه به اینکه موقع دیالوگها حرف نمیزنه قاعدتا نباید لبش تکون بخوره.

...ALI...
23-02-2010, 23:50
به نظر دوستان با این مشخصات کامپیوتر دنبال این بازی برم یا نه؟؟؟ خودم که شک دارم:

cpu:e5200
ram:4 gb
vga:9400 gt

vahidgame
24-02-2010, 00:06
سیستم شما دوست عزیز خوبه. این بازیو شاید نتونی رو آخرین کیفیت بازی کنی ولی بازم کیفیتش خیلی خوب هستش. اصلا این بازی به نظر من 10 درصد گرافیکش شاید مهم باشه.چیزای دیگش خیلی مهمتر هستش.شکن نکن که این بازی بهترین بازی پارسال هست و هر چی ازش تعریف کرد بازم کمه

titanium_zarin
28-02-2010, 21:28
سلام.
مسشه توضيح بدين اول بازي بايد چه كار كنم؟؟؟
من شخصيتم رو ساختم بعدش توي قلعه شروع شد حالا ميگه يه سري كار انجام بده...الانم ميگه دستور بده به يه نفر يا همچين چيزي...اما چه جوري؟؟؟من نميدونم...
ممنون مي شم اگه كمك كنيد...

vahidgame
28-02-2010, 21:46
سلام.
مسشه توضيح بدين اول بازي بايد چه كار كنم؟؟؟
من شخصيتم رو ساختم بعدش توي قلعه شروع شد حالا ميگه يه سري كار انجام بده...الانم ميگه دستور بده به يه نفر يا همچين چيزي...اما چه جوري؟؟؟من نميدونم...
ممنون مي شم اگه كمك كنيد...
دوست عزیز شما اگه نقشه رو نگاه کنید مشخص کرده که کجا باید برید. پیشنهاد می کنم اگه این سبکو تازه میرید یکمی توی این تاپیک جستجو کنید و اطالاعاتی در موردش به دست بیارید. اگه عاشق این سبک بشید واقعا لذت زیادی از این بازیها می برید. من که خودم عاشق سبک نقش آفرینی هستم.

titanium_zarin
01-03-2010, 01:17
دوست عزیز شما اگه نقشه رو نگاه کنید مشخص کرده که کجا باید برید. پیشنهاد می کنم اگه این سبکو تازه میرید یکمی توی این تاپیک جستجو کنید و اطالاعاتی در موردش به دست بیارید. اگه عاشق این سبک بشید واقعا لذت زیادی از این بازیها می برید. من که خودم عاشق سبک نقش آفرینی هستم.

ممنون...من FALL OUT & MASS EFFECT &... رو بازي كردم و خيليم خوشم اومده...اما اين يكي يه كم گيج كننده هست...
الان يه مقدار رفتم جلو و فكر كنم لول 4 هستم...اما هنوز خوب ياد نگرفتم...
ميشه يه كم در مورد جادوها و نحوه استفاده اونها توضيح بدين؟؟؟
من HUMAN رو انتخاب كردم البته و WARRIOR...
ممنون...
بازم مزاحم مي شم...:10:

vahidgame
01-03-2010, 01:27
ممنون...من FALL OUT & MASS EFFECT &... رو بازي كردم و خيليم خوشم اومده...اما اين يكي يه كم گيج كننده هست...
الان يه مقدار رفتم جلو و فكر كنم لول 4 هستم...اما هنوز خوب ياد نگرفتم...
ممنون...
بازم مزاحم مي شم...:10:
دوست عزیز اون بازیهایی که گفتی در سبک نقش آفرینی هستن و بازیهای بسیار عالی هستن ولی این بازی یه بازی کلاسیک نقش آفرینی هستش و در اصل همچنین بازیهایی هستن که میشه گفت سبکشون کامل نقش آفرینی هست . اگه سوالی داشتی بپرس. فقط الان خیلی وقت ندارم. کلا اگه میشه بگو در چه مواردی مشکل داری تا بعدا توضیح بدم.
در ضمن این تاپیکو بگردی مطالب خیلی مفیدی پیدا می کنی مخصوصا صفحه اول تایپک.

G.D.ragon.Ir
01-03-2010, 07:13
ممنون...
جنگجوها, جادو ندارند. بجز اینکه منظورتون توانایهای مربوط به این کلاس باشه که اونم بعد از هر لول آپ بصورت خودکار به نوار پائین صفحه اضافه میشن (مسلمآ فقط مواردی که نیاز به فعال سازی دارند) اگر هم بخواید بصورت دستی اینکار رو انجام بدید میتونید گزینه مربوطه در بالا رو انتخاب و موارد مورد نظر رو به نوار پائین, درگ کنید. موفق باشید :10:

Martanima 21
02-03-2010, 14:30
برای آرپیجی دوستان عالیه وو اگر نخرن سرشون کلاه رفته.

vahidgame
02-03-2010, 20:55
من دارم یه سری اطلاعات در مورد بازی dragon age:origins-awakening جمع می کنم. احتمالا تا چند روز دیگه برای اون بازی یه تاپیک جداگانه میزنم. امیدوارم ادامه خوبی برای این بازی فوق العاده باشه.

mmasha
06-03-2010, 11:40
اين يارو آرچدمون چه سگ جون بود!:5:

وین رونی
06-03-2010, 22:57
ببینید من درست از بازی تا به حال سر در آوردم یا نه؟
اول بازی که به قصر حمله میشه و بابا ننه میمیرن.بعد منم با اون ریشوهه و یکی دیگه میریم کجا؟!!!!!بردار کاراکتر چی شد؟

خوب بعدش همون ریشوهه سگ منو گرفت و الآن من با سه نفر دیگه تو یه جنگل داشتیم فر می خوردیم.کلی جک و جونور کشتیم تا رسیدیم به یه Tower که یه چیزی افتاده بود رو زمین که تا رفتم اونو بر دارم یه دختره اومد جلومونو گرفت و ما رو برد پیش ننش.

الآن هم اومدیم تو Ostagar(درست نوشتم؟)همینجا سیو کردم اومدم بیرون.

سوالهام:
پدر و مادر کاراکترمون مردن؟
شهر سقوط کرد؟
اون ریشوهه کیه؟
من الآن دنبال چی هستم؟
کلاً قضیه چیه؟

متشکر

alborz_k
06-03-2010, 23:52
اول بازی که به قصر حمله میشه و بابا ننه میمیرن.بعد منم با اون ریشوهه و یکی دیگه میریم کجا؟!!!!!بردار کاراکتر چی شد؟

خوب بعدش همون ریشوهه سگ منو گرفت و الآن من با سه نفر دیگه تو یه جنگل داشتیم فر می خوردیم.کلی جک و جونور کشتیم تا رسیدیم به یه Tower که یه چیزی افتاده بود رو زمین که تا رفتم اونو بر دارم یه دختره اومد جلومونو گرفت و ما رو برد پیش ننش.

سوالهام:
شهر سقوط کرد؟
اون ریشوهه کیه؟
من الآن دنبال چی هستم؟
کلاً قضیه چیه؟

متشکر

سلام. )
بله متأسفانه ، arl rendon how (همونی که با بابات حرف می زدی ، کنار پدرت وایساده بود ) به پدر کاراکتر خیانت می کنه و زمانی که ارتش برای کمک به پادشاه از شهر خارج شده بود ، شهر رو تصرف می کنه و پرر و مادر و تمام تفراد درون شهر رو می کشه!
اون فردی کع شما هش می گین ریشو ، duncon هس که فرمانده ی greywarden ها هست.
شما در اون مرحله دارین مأموریت هایی که برای پیوستنتون یه greywarden هست رو انجام می دین!
کلأ مهم ترین اصل این بازی داستان اون هست ، و زمانی که به هر دلیل اون رو متوجه نشین ، مطمئنأ از بازی لذت نمی برین. :13:

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

اين يارو آرچدمون چه سگ جون بود!:5:
خب اسمش روش بود!! archdemon ، یعنی اهریمن کبیر!! (البته به شکل های دیگه هم می شه ترجمه کرد! :دی:)
البته به نظر من کشتن highdragon سخت تر بود !

vahidgame
07-03-2010, 00:00

سوالهام:
شهر سقوط کرد؟
اون ریشوهه کیه؟
من الآن دنبال چی هستم؟
کلاً قضیه چیه؟

متشکر
به نظرم بهتر هستش یکمی انگلیسی خودتو تقویت کنی. دیگه یه کمی هم انگلیسی بلد باشی اصل داستانو میفهمی چیه:20: در مورد جواب سوالهات دوست عزیز در پست قبلی خوب توضیح دادش.

البته به نظر من کشتن highdragon سخت تر بود !
شاید دلیل اصلی اون این باشه که در موقعی که با highdragon رو به رو میشید احتمالا در Level خیلی بالایی ندارید و همین طور چیزهایی مثل سلاح نسبت به ماموریت آخر خیلی ضعیفتر هستش چون مثلا من خودم قوی ترین و گرون ترین شمشیر رو هنگام مبارزه آخر داشتم که در هنگام کشتن highdragon اصلا به این صورت نبود چون این قدر پول نداشتم. همچنین یه دلیل دیگه همه میتونه این باشه که در ماموریت آخر نیروهای کمکی زیادی هست که در جنگ به ما کمک میکنن.

...ALI...
07-03-2010, 12:47
من یک مشکل عجیب با این بازی دارم اونم اینه که کاراکتر من هیچ کدوم از دیالوگاشو رو بیان نمی کنه یعنی اصلا صدایی از اون در نمی یاد این مشکل بازی من هستش یا طبیعی؟
تا می زنم روی دییالوگا طرف دیگه جوابمو می ده من اصلا حرف نمی زنم؟؟!!!

vahidgame
07-03-2010, 13:11
من یک مشکل عجیب با این بازی دارم اونم اینه که کاراکتر من هیچ کدوم از دیالوگاشو رو بیان نمی کنه یعنی اصلا صدایی از اون در نمی یاد این مشکل بازی من هستش یا طبیعی؟
تا می زنم روی دییالوگا طرف دیگه جوابمو می ده من اصلا حرف نمی زنم؟؟!!!
کلا بازی به این صورت هست و شخصیت اصلی بازی هنگام مکالمات صدا نداره. بازیهای این سبک معمولا به این صورت هستن.صدایی که اول بازی برای شخصیت انتخاب میکنید هم بیشتر مربوط میشه به در حین جنگها که شخصیت اصلی یک حرفایی میزنه.

alborz_k
08-03-2010, 10:15
به نظرم بهتر هستش یکمی انگلیسی خودتو تقویت کنی. دیگه یه کمی هم انگلیسی بلد باشی اصل داستانو میفهمی چیه:20: در مورد جواب سوالهات دوست عزیز در پست قبلی خوب توضیح دادش.

شاید دلیل اصلی اون این باشه که در موقعی که با highdragon رو به رو میشید احتمالا در Level خیلی بالایی ندارید و همین طور چیزهایی مثل سلاح نسبت به ماموریت آخر خیلی ضعیفتر هستش چون مثلا من خودم قوی ترین و گرون ترین شمشیر رو هنگام مبارزه آخر داشتم که در هنگام کشتن highdragon اصلا به این صورت نبود چون این قدر پول نداشتم. همچنین یه دلیل دیگه همه میتونه این باشه که در ماموریت آخر نیروهای کمکی زیادی هست که در جنگ به ما کمک میکنن.
آره خب! :دی: پدر امکانات بسوزه!!! :دی:
من موقع جنگیدن با archdemon از ذره ای که از highdragon به دست اومده بود استفاده کردم!! البه فکر کنم که شمشیرم همون بود ، دقیق یادم نیست.
موقع جنگیدن با archdemon بهتر می شه برنامه چید و اگه از راه دور باهاش بجنگین ، آسیب کمتری می خورین که این کار رو آسون تر می کرد ، البته وقتی میزان جون archdemon به زیر 50% می رسید ، جنگیدن فوق العاده سخت تر می شد!
یادش بخیر ، عجب بازی ای بود! :دی:

...ALI...
08-03-2010, 15:22
آقا من واقعا قاطی کردم.

من این بازی رو روی medium بازی می کنم ولی این خیلی سخته.
الان توی مرحله ی village chantry هستم آخرش که بهمون حمله می کنم خیلی راحت تمامه یارام کشته می شن تو این بازی.
می شه یکی توصیه ای بکنه؟؟ اصلا نمی دونم این اسلحه ها مو چطوری می تونم آپدیت کنم؟؟

sinak3
08-03-2010, 15:37
آقا من واقعا قاطی کردم.

الان توی مرحله ی village chantry هستم آخرش که بهمون حمله می کنم خیلی راحت تمامه یارام کشته می شن تو این بازی.
می شه یکی توصیه ای بکنه؟؟ اصلا نمی دونم این اسلحه ها مو چطوری می تونم آپدیت کنم؟؟
خوب معلومه دیگه.باید رو easy بازی کنی.من خودمم رو easy به زور تموم کردم تو مدیوم واقعا سخت تر میشه و نیازمند یه استراتژی دیگست.
برو تو تنظیمات easy کن

vahidgame
08-03-2010, 16:14
آقا من واقعا قاطی کردم.

همون طور که سینا گفتش بازی روی درجه Medium خیلی سخته. کلا درجه Easy با Medium توی این بازی خیلی فرق داره و Medium این بازی از Hard بازیهای دیگه سختر هستش! اگر سبک نقش آفرینی خیلی آشنایی ندارید باید حتما روی درجه Easy بازیو برین.
در مورد آپگرید کردن سلاح ها باید در کمپ پیش پسر اون مرد که اسمش فکر کنم Sandal بودش بری که این کارو انجام میده...

peyman_nn
08-03-2010, 17:29
دوستان تازه نصبش کردم
اولش اونا به هم چی میگن ؟ هه هه هه هه
ارزش بازی کردن داره ؟
موضوعش حوله چی هستش ؟
ممنون میشم جواب بدین

sinak3
08-03-2010, 18:23
دوستان تازه نصبش کردم
ارزش بازی کردن داره ؟
موضوعش حوله چی هستش ؟
ممنون میشم جواب بدین

دوست من اگه به بازیهای Rpg علاقه داری این یکی از بهترین هاست.و 100 درصد ارزش بازی کردن داره.
موضوعش حوله اینکه یه سری بیکار دی: همون فکر کنم نیروهای تاریکی میخوان حمله کنن و مسئولیت متحد کردن گروه های مختلف رو داریم.
اونجایی که پر رنگ کردم.شما با چی شروع کردید چون شروع متفاوتی داره

mmasha
08-03-2010, 18:50
کسی میتونه چند تا کمبو اسپل با حال به ما یاد بده؟ من فقط shatter کردن رو کشف کردم که اینجوریه که اول دشمن را یخ میزنی و بعد با یه ضربه ی سنگین کارش رو تموم میکنی. :47:

joey jordison
08-03-2010, 19:01
این بازی مبارزاتش روی اعصاب من رفته فعلا ا نصب درآوردمش داشتم تیک عصبی پیدا میکردم!

!@#$%^&*()
08-03-2010, 20:06
اگه میشه یکم در مورد کمبو ها توضیح بدین....
من که هیچی نفهمیدم: دی

vahidgame
08-03-2010, 21:12
دوستان تازه نصبش کردم
ارزش بازی کردن داره ؟
موضوعش حوله چی هستش ؟
ممنون میشم جواب بدین
صد در صد بازی فوق العاده ای هستش. فقط باید زبان انگلیسی نسبتا خوبی داشته باشید. حداقل باید اصل داستانو بفهمید و جوری باشه که هنگام مکالمات بتونید گزینه درستو انتخاب کنید.
موضوع بازی به طور خلاصه درباره افرادی به نام Grey warden هستش که وظیفه مبارزه با پدیده هایی به نام Blight دارن که توسط نیروهای تاریکی به وجود میاد که رهبر آنها Archdemon هستش. پدیده هایی که اسمشون Blight هست هر چند سال یکبار به وجود میاد که شما وظیفه دارید با پنجمین Blight مبارزه کنید. نکته جالب این هست که شما در ابتدا 6 داستان مجزا دارید که به انتخاب خودتون و با توجه به نژاد و کلاستون باید اونو انتخاب کنید. 1 ساعت اول بازی تقریبا با یکی از 6 داستان پیش میرید که در نهایت همه 6 داستان شما توسط Duncan به Ostagar میرید تا تبدیل یه یک Grey warden بشید و با Blight مبارزه کنید. نکته جالب بازی این هست که اگر عاشق بازی بشید حداقل 3-4 بار دوست دارید بازیو تا آخرش برید که هر بار حدود 60 ساعت میتونید بازی کنید و از بازی لذت ببرید!

کسی میتونه چند تا کمبو اسپل با حال به ما یاد بده؟ من فقط shatter کردن رو کشف کردم که اینجوریه که اول دشمن را یخ میزنی و بعد با یه ضربه ی سنگین کارش رو تموم میکنی.
دوست عزیز منظورتون از کمبو چیه. این بازی میشه گفت سبکش نقش آفرینی کامپیوتر یا نقش آفرینی کلاسیک هست اصلا به این صورت بازیهای اکشن نیست که مثلا کمبو بزنید. اگه منظورتون Spell هست اگر اسم هر کدوم یا تصویر اونارو بذاری میتونم توضیح بدم. البته اگه تصویر بذاری بهتره چون بازیو پاک کردم و چند وقته بازیش نکردم ولی احتمالا دوباره بازیو یه دفعه دیگه تا آخرش میرم و یک Grey warden جدید درست خواهم کرد!
کلا هر سوالی داشتید من در خدمتم. این از اون بازیهایی هستش که بدجور منو مجذوب خودش کرد. از این جور بازیها شاید هر چند سال یکبار بیاد. قبل از این مثلا بازیی مثل دیابلو بدجور منو مجذوب کرده بود.

این بازی مبارزاتش روی اعصاب من رفته فعلا ا نصب درآوردمش داشتم تیک عصبی پیدا میکردم!
دوست عزیز مگه مبارزات بازی چه اشکالی داره؟ به نظر من که یکی از بخشهای عالی بازی مبارزات بازی هست. اگر روی درجه easy میرید که به احتمال زیاد به مشکلی بر نمی خورید ولی اگر روی درجه medium میرید قضیه 180 درجه تغییر میکنه! چون بازی شاید خیلی سخت بشه و لذت بازی و هیجان بازی بیشتر میشه چون شما باید از همه امکانات بازی مثل تاکتیکهای بازی و جادوها و trap ها و poison ها و دکمه مهم pause و ... نهایت استفاده رو بکنید.فکر کنم در درجه سختی medium یکی از بهترین جاهایی که میتونید خودتون رو محک بزنید highdragon در ماموریت urn of sacred ashes هستش که واقعا کشتن اون در این درجه سختی به فکر کردن و استفاده کردن از تمام امکانات بازی نیازمند هستش وگرنه شاید کشتنش فوق العاده سخت باشه. من به همه کسانی که به سبک rpg خیلی آشنا نیستن و بازیهای زیادی در این سبک بازی نکردن صد در صد توصیه میکنم که برای بار اول این بازیو در درجه سختی easy برن. برای دفع های بعدی که خواستین برید میتونید در درجه سختی medium اونو برید. توجه کنید که این بازی از اون بازیها نیست که به یکبار رفتن بازی راضی باشید. کلا بازی های شرکت Bioware باید حتما چند بار تا آخرش رفت تا لذت کامل از اون بازی ها برد.

وین رونی
08-03-2010, 22:08
کسی میتونه چند تا کمبو اسپل با حال به ما یاد بده؟ من فقط shatter کردن رو کشف کردم که اینجوریه که اول دشمن را یخ میزنی و بعد با یه ضربه ی سنگین کارش رو تموم میکنی. :47:
من هر وقت این جملات و اصطلاحات رو می بینم هنگ می کنم.
مگه ضربات فرق هم دارن؟کمبو چیه؟من هر چی جک و جونور می بینم روش کلیک می کنم و کاراکترم با شمشیر می افته جونش(کاراکترم واریور هست)

underworld
09-03-2010, 13:25
سلام به دوستان گل!
میشه یکی توضیح بده که این Rouge ها به چه دردی میخورن؟
آخه نه مثل warrior میتونن تن به تن بجنگن نه مثل Mage ها بلدن از جادو استفاده کنن
فقط میدونم میتونن قفل ها رو باز کنن و دزدی کنن
میشه یه نفر کامل راجع به این Rouge ها و تواناییشون توضیح بده و راجع به اینکه چطور میشه از Trap و Poison استفاده کرد

sinak3
09-03-2010, 13:53
سلام به دوستان گل!
آخه نه مثل warrior میتونن تن به تن بجنگن نه مثل Mage ها بلدن از جادو استفاده کنن
میشه یه نفر کامل راجع به این Rouge ها و تواناییشون توضیح بده و راجع به اینکه چطور میشه از Trap و Poison استفاده کرد

rouge ها برای باز کردن قفل هستند.اگه میخوای قفل هارو بازی کنی باید یکی از rouge ها پیشت باشه

vahidgame
09-03-2010, 16:39
سلام به دوستان گل!
Rogue در اصل به معنی آدم دغل هست در این بازی یه کلاس به این عنوان وجود داره.برای بازی کردن قفل ها و دزدی و کلا فریب دادن این کلاس خوب هستش. پیشنهاد میشه که اگر میخواید که مثلا کماندار درست کنید از این کلاس انتخاب کنید که میتونید هم کماندار خوبی باشید و هم اینکه قفلها رو باز کنید. البته بار اول که بازیو میرن معمولا همه کلاس warrior انتخاب میکنن. من خودم این کلاسو زیاد نرفتم چون برای قفل باز کردن افرادی مثل Leliana و Zevran وجود دارن که مخصوصا Leliana اگر درست به قابلیتهای اون اضافه کنید خیلی عالی میشه و هر قفلی رو میتونه راحت باز کنه.
دوست عزیز و استاد بسیار گرامی Optimus Prime در مورد Rogue کماندار قبلا کامل توضیح داده من عین پست اونو اینجا میارم:

قابل توجه دوستانی که می خواهند کاراکتر Rogue کماندار درست کنند :
برای مصرف کردن Point ها :
Strength : اصلا Point خرج نکنید.
Dexterity : تا می تونید Point اضافه کنید MAX چون مهمترین قسمت برای یک کماندار است ( فاکتور های درصد هدف گیری و اصابت تیر و درجه Damage که با تیروکمان به هدف می زنید و جا خالی دادن حمله های دشمن )
Willpower : تا 30 افزایش دهید چون در استفاده از توانایی های خاص موثر است و Stanima شما را مشخص می کند. می تونید تا چند درجه بیشتر هم افزایش بدهید اما زیاد تکیه نکنید.
Magic : اصلا Point خرج نکنید.
Cunning : برای باز کردن قفل ها م انجام دایالوگ ها تا 30 می تونید افزایش دهید اما نه بیشتر.
Constitution : چون Dex بالایی خواهید داشت دشمنان نمی تونند شما را هدف قرار بدهند برای همین بلا بردن آن تاثیر خاصی ندارد ولی خوب اگر خواستید می تونید افزایش دهید ولی مهم Dex است.

برای Abilities در قسمت Rogue Ablities هیچ گزینه ای به جز Deft Hands و Stealth و درخت توانایی آنها را انتخاب نکنید. Dirty Fightning هم مناسب است برای فرار از موقعیت هایی که دشمنان شما را محاصره می کنند.
Archery Abilities : بله سعی کنید این قسمت را کامل کنید لازم به توضیح نیست.

specialization ها:
Assassin specialization : خیر چون به درد Melee Rogue می خورد.
Bard specialization : خیر باز هم به درد Melee Rogue ها می خورد.
Ranger specialization : انتخاب کنید چون می توانید از حیوانات برای حمله استفاده کنید و دشمنان را مشغول نگه داشته تا خودتان آنها را Snipe کنید و حیوانات شما مانند یار پنجم شما عمل خواهند کرد.
Duelist specialization : باز با اینکه بیشتر به درد Melee ها می خورد اما Pinpoint Strike که در درخت توانایی های این Spec هست خیلی قوی است و با آن می تونید 3 تا Ogre را براحتی بکشید.

بهترین کمان که شما می تونید استفاده کنید : Longbow Mage's Eye Dragonthorn Tier 7
در صندوقی در مغازه Village of Haven می تونید پیداش کنید.

Guts
12-03-2010, 18:03
تبریک به همه فن‌ها نسخه دوم بازی هم معرفی شد. :8:

sinak3
12-03-2010, 18:25
آره.خیلی خبره خوشحال کننده ای بود.
متن کامل خبر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidgame
12-03-2010, 19:37
من که خیلی زیاد خوشحال شدم.البته این بازی داستانش یه جوری هست که شماره های زیادی میتونه داشته باشه و شماره دوم بازی که طبیعی بود ساخته بشه. مثلا ما در شماره یک بازی با پنجمین blight وظیفه داشتیم مبارزه کنیم و ممکنه مثلا در شماره دوم با ششمین blight مبارزه کنیم.
راستی دوستان من می خواستم برای بسته مکمل این بازی به نام Awakening که 16 مارس یعنی 4 روز دیگه منتشر میشه یه تاپیک بزنم و یه سری اطلاعات هم جمع کرده بودم ولی به خاطر اینکه شماره بعدی بازی حدود 1 سال دیگه منتشر میشه از زدن اون تاپیک منصرف شدم.
خودتون برای این بسته مکمل آماده کنید.من الان دارم یه بار دیگه این بازیو تا آخرش میرم. نکته جالب این هست که برای این بسته مکمل میشه سیو قبلی بازیو بیارید و با اون دقیقا ادامه بدین.همچنین در Dragon Age: Origins-Awakening چند تا skill و spell و specialization جدید اضافه شده. مثلا برای کلاس rogue یک specialization جدید به نام Legionnaire Scout اضافه شده و برای کلاس warrior یک specialization جدید به نام Spirit Warrior اضافه شده. در مورد شخصیت ها چند تا شخصیت جدید اضافه شده که خودتون رو باید برای صحبت کردن با اونا و داستانی که اونا دارن آماده کنید. احتمالا Bioware مثل قبل روی شخصیتهای بازی خیلی خوب کار کرده. از شخصیتهای شماره قبلی بازی Oghren صد در صد هستش ولی شخصیتهای دیگه معلوم نیست باشن. احتمالش هست از بین Morigan و Alistair هم یه نفر از اونها باشن که البته حتمی نیست. در کل برای عید این بازیو بازی کنیم و ازش لذت ببرید. مسائل مربوط به اون بازی رو هم همین جا میتونیم مطرح کنیم چون تاپیک جداگانه ای زده نشده.

sinak3
12-03-2010, 19:43
من که خیلی زیاد خوشحال شدم.البته این بازی داستانش یه جوری هست که شماره های زیادی میتونه داشته باشه و شماره دوم بازی که طبیعی بود ساخته بشه. مثلا ما در شماره یک بازی با پنجمین blight وظیفه داشتیم مبارزه کنیم و ممکنه مثلا در شماره دوم با ششمین blight مبارزه کنیم.
راستی دوستان من می خواستم برای بسته مکمل این بازی به نام Awakening که 16 مارس یعنی 4 روز دیگه منتشر میشه یه تاپیک بزنم و یه سری اطلاعات هم جمع کرده بودم ولی به خاطر اینکه شماره بعدی بازی حدود 1 سال دیگه منتشر میشه از زدن اون تاپیک منصرف شدم.
خودتون برای این بسته مکمل آماده کنید.من الان دارم یه بار دیگه این بازیو تا آخرش میرم. نکته جالب این هست که برای این بسته مکمل میشه سیو قبلی بازیو بیارید و با اون دقیقا ادامه بدین.همچنین در Dragon Age: Origins-Awakening چند تا skill و spell و specialization جدید اضافه شده. مثلا برای کلاس rogue یک specialization جدید به نام Legionnaire Scout اضافه شده و برای کلاس warrior یک specialization جدید به نام Spirit Warrior اضافه شده. در مورد شخصیت ها چند تا شخصیت جدید اضافه شده که خودتون رو باید برای صحبت کردن با اونا و داستانی که اونا دارن آماده کنید. احتمالا Bioware مثل قبل روی شخصیتهای بازی خیلی خوب کار کرده. از شخصیتهای شماره قبلی بازی Oghren صد در صد هستش ولی شخصیتهای دیگه معلوم نیست باشن. احتمالش هست از بین Morigan و Alistair هم یه نفر از اونها باشن که البته حتمی نیست. در کل برای عید این بازیو بازی کنیم و ازش لذت ببرید. مسائل مربوط به اون بازی رو هم همین جا میتونیم مطرح کنیم چون تاپیک جداگانه ای زده نشده.

وحید جان اگه اطلاعاتت زیاده با یکی از مدیرا هماهنگ کن حتما بذار.حیفه.راستی این درسته که میشه سیوارو روش ریخت؟ واقعا با حال میشه

inno3d
12-03-2010, 19:44
سلام
سیوم به کل پاک شده(ویندوزو عوض کردم)
رسیده بودم به شهر درورف ها و تمامی مراحل قبلشو(مثل نابود کردن اون شیاطین در مدرسه جادو گریو انجام داده بودم.)
کسی سیوی در این حولو هش داره.

R.P.G
12-03-2010, 19:48
بچه ها کی Awakening رو بازی کرده ؟

vahidgame
12-03-2010, 20:15
وحید جان اگه اطلاعاتت زیاده با یکی از مدیرا هماهنگ کن حتما بذار.حیفه.راستی این درسته که میشه سیوارو روش ریخت؟ واقعا با حال میشه
در مورد زدن تاپیک یکم دیر شده تا بخوام تاپیکو بزنم فکر کنم بازی منتشر شده. چون شماره جدید بازی نیست و یک بسته مکمل هستش بی خیال بشم فکر کنم بهتر باشه. عوضش برای dragon age2 حتما تا چند وقت دیگه یه تاپیک درست میکنم:46:

بچه ها کی Awakening رو بازی کرده ؟
هنوز 4 روز تا انتشارش مونده. توی این هفته هم احتمالا توی ایران دیگه میاد. این یعنی نزدیک عید یه عیدی خیلی خوب برای ما.

Guts
12-03-2010, 20:21
Awakening هم خوبه فقط دیگه از اون gamePlay که 50-60 ساعت بود خبری نیست خیلی زمان بازی کمتره حدود 15 ساعت برای همین زود تموم میشه و ضد حاله تا سال دیگه کی می‌تونه صبر کنه خدا کنه یه شرکتی یه RPG باحال این بین بده بیرون بازی کنیم مردیم از بی RPG، سال دیگه Diablo هم میاد که دیگه خداسسسسسسسست و حداقل 100 ساعت GamePlay ناب داره واقعاً نمیتونم صبر کنم.

vahidgame
12-03-2010, 20:38
Awakening هم خوبه فقط دیگه از اون gamePlay که 50-60 ساعت بود خبری نیست خیلی زمان بازی کمتره حدود 15 ساعت برای همین زود تموم میشه و ضد حاله تا سال دیگه کی می‌تونه صبر کنه خدا کنه یه شرکتی یه RPG باحال این بین بده بیرون بازی کنیم مردیم از بی RPG، سال دیگه Diablo هم میاد که دیگه خداسسسسسسسست و حداقل 100 ساعت GamePlay ناب داره واقعاً نمیتونم صبر کنم.
البته درسته بازی شاید زمانش کم باشه ولی برای عید اینو بازی کردن خیلی خوبه. پیشنهاد می کنم این بازی الان یه بار دیگه برید و بعد که تمومش کردین Awakening رو برید.من که تا حالا فکر کنم حدود 200 ساعت این بازیو بازی کردم.اصلا بازی خسته کننده نیست.
در مورد بازیهای RPG باید قبول کرد بازی های کلاسیک این سبک کمتر دیگه منتشر میشن و باید صبر داشنه باشیم.به نظر من تا موقعی که Dragon age2 منتشر میشه بازیهای قدیمی نقش آفرینی کلاسیک رو بازی کنیم خالی از لطف نیست:20: من خودم الان چند تا بازی قدیمی نقش آفرینی دارم بازی می کنم که با اینکه بازیهای قدیمی هستن و قبلا اونارو زیاد بازی کردم ولی بازم برای من زیبا و جذاب هستن. من بدجور به این سبک علاقه دارم. حاظرم فقط توی کل سال چند بازی ناب در این سبک بازی کنم ولی در سبکهای دیگه هیچ بازی دیگه ای بازی نکنم.
فقط خدا کنه دیابلو3 دیگه سال بعد منتشر بشه وگرنه من سکته میکنم:31: اگر اینجوری باشه خیلی عالیه سال بعدی دو تا بازی فوق العاده(این واژه ها برای این بازی ها خیلی کمه!) در این سبک میاد که واقعا برای هوادارن سبک RPG سال رویایی هستش.

R.P.G
12-03-2010, 21:26
در مورد زدن تاپیک یکم دیر شده تا بخوام تاپیکو بزنم فکر کنم بازی منتشر شده. چون شماره جدید بازی نیست و یک بسته مکمل هستش بی خیال بشم فکر کنم بهتر باشه. عوضش برای dragon age2 حتما تا چند وقت دیگه یه تاپیک درست میکنم:46:

هنوز 4 روز تا انتشارش مونده. توی این هفته هم احتمالا توی ایران دیگه میاد. این یعنی نزدیک عید یه عیدی خیلی خوب برای ما.
من فکر کردم منتشر شده بود.:13: نشده بود ؟

واسه دیابلو که دیگه کاسه ی صبر همه لبریز شده.

warmaster
12-03-2010, 21:30
این Awakening چون که بسته ی مکمله فکر کنم مثل MassEfبect 2 از سیو های قبلی استفاده کنه!!!
البته من که اون پیشنهاد morigan رو آخر بازی قبول کردم(اگه قبول نمیکردی چی مشد؟؟میمرد کاراکترت؟)
دوستم کاراکتر زن انتخاب کرده بود آخر بازی مرد:دی
احتمالا تو Awakening با روحش بازی میکنه
من رو خودمو کشتم بازی رو 93% تموم شد
کسی رو 100% هم تموم کرده؟ضد حالش این بود که اخر بازی نمیشد برگردی کوست انجام بدی

vahidgame
12-03-2010, 21:43
من فکر کردم منتشر شده بود.:13: نشده بود ؟
علی جان یکمی صبر کنی دیگه منتشر میشه. احتمالش هست تا سه چهار روز دیگه توی ایران بیاد. یکمی توی این چند روز dragon age تا منتشر شدن اون بزنی بد نیست حداقل یکمی دوباره تو حال و هوای بازی میری:46:

این Awakening چون که بسته ی مکمله فکر کنم مثل MassEfبect 2 از سیو های قبلی استفاده کنه!!!
البته من که اون پیشنهاد morigan رو آخر بازی قبول کردم(اگه قبول نمیکردی چی مشد؟؟میمرد کاراکترت؟)
دوستم کاراکتر زن انتخاب کرده بود آخر بازی مرد:دی
احتمالا تو Awakening با روحش بازی میکنه
من رو خودمو کشتم بازی رو 93% تموم شد
کسی رو 100% هم تموم کرده؟ضد حالش این بود که اخر بازی نمیشد برگردی کوست انجام بدی
من پیش نمایش بازیو خوندم نوشته بود که میتونید سیو قبلی خودتو رو بیارید و با اون ادامه بدین و یا اینکه یه کارکتر جدید درست کنید. حالا نمیدونم مرده بود باشه چی میشه. در ضمن احتمالا فقط اوگرن توی این شماره از شخصیتهای قبلی وجود داره چون من عکسهای بازی و همین طور پیش نمایش ها بازیو دیدم فقط اوگرن مشخص هست که صد در صد هست.
در مورد قضیه موریگان اگه پیشنهادشو قبول نکنی. اولا از گروهت خارج میشه بعدش هم در آخر بازی یه نفرو باید قربانی کنی. که باید انتخاب کنی که خودتو یا از بین آلیستر یا لوگین یه نفر قربانی بشن.(یعنی هر کسی که Archdemon رو آخرش بکشه می میره)

warmaster
13-03-2010, 00:22
در ضمن احتمالا فقط اوگرن توی این شماره از شخصیتهای قبلی وجود داره چون من عکسهای بازی و همین طور پیش نمایش ها بازیو دیدم فقط اوگرن مشخص هست که صد در صد هست.

من پیش نمایشش رو بار اول تو دنیای بازیه دیجیتال شماره ی 32 دیدم Alister هم بود که نشون میداد پادشاه شده
آخر بازی بعد از کشتن آرچ دیمون آلیستر به من گفت که چیکار میخوای بکنی منم جواب دادم میخوام برم دنبال morigan:27::40:
آخرش هم عکس موریگان رو نشون میده و مینویسه که موریگان با یک بچه دیده شده(با دادن نشانی و مژدگانی...:31:)

بازیه پیچیده ی بود همش با خودت میگفتی اگه اون کار دیگه رو انجام میدادم چی میشد......... قرار بود سال 2006 با oblivion بیاد بیخود نبود انقدر تاخیر داشت

vahidgame
13-03-2010, 12:51
من پیش نمایشش رو بار اول تو دنیای بازیه دیجیتال شماره ی 32 دیدم Alister هم بود که نشون میداد پادشاه شده
آخر بازی بعد از کشتن آرچ دیمون آلیستر به من گفت که چیکار میخوای بکنی منم جواب دادم میخوام برم دنبال morigan:27::40:
آخرش هم عکس موریگان رو نشون میده و مینویسه که موریگان با یک بچه دیده شده(با دادن نشانی و مژدگانی...:31:)

بازیه پیچیده ی بود همش با خودت میگفتی اگه اون کار دیگه رو انجام میدادم چی میشد......... قرار بود سال 2006 با oblivion بیاد بیخود نبود انقدر تاخیر داشت
در مورد Alistair احتمالا فقط همون پادشاه هستش و جزو اعضای گروه نیستش.
من امیدوارم در شماره 2 بازی هم Morigan و هم Alistair باشن. آخه خیلی شخصیتهای جالبی هستن.اگه با هم باشن حداقل میشه تیکه هایی که به هم میگن رو ببینیم.به نظر من این دو تا شخصیت یکی از بهترین شخصیتهایی هستن که تا حالا توی بازیهای کامپیوتری بودن.

Fatman 37
13-03-2010, 14:35
چه طوری میشه تو قسمت Pearl صحنه ها رو دید(منظورمو فهمیدید؟؟؟)برای من فقط صفحه سیاه نشون میده!!!یه عالمه پول هدر دادم ولی چیزی ندیدم!!!!

Guts
13-03-2010, 14:55
در مورد Alistair احتمالا فقط همون پادشاه هستش و جزو اعضای گروه نیستش.
من امیدوارم در شماره 2 بازی هم Morigan و هم Alistair باشن. آخه خیلی شخصیتهای جالبی هستن.اگه با هم باشن حداقل میشه تیکه هایی که به هم میگن رو ببینیم.به نظر من این دو تا شخصیت یکی از بهترین شخصیتهایی هستن که تا حالا توی بازیهای کامپیوتری بودن.
اتفاقاً من فکر می‌کنم بهت انتخابی میده که بتونی Alistairرو همراهت کنی یا نکنی.

vahidgame
13-03-2010, 15:07
اتفاقاً من فکر می‌کنم بهت انتخابی میده که بتونی Alistairرو همراهت کنی یا نکنی.
هر احتمالی وجود داره حالا یه چند روز باید صبر کنیم ببینیم قضیه چیه. راستی شما هم فکر کنم مثل من بدجور به بازی های نقش آفرینی کلاسیک علاقه داری. در پستهای قبلی در این مورد توضیح دادم. شما به نظر من تا اومدن dragon age2 و diablo3 مثل من بازی های قدیم این سبکو بازی کنی بازم خوب هستش چون واقعا بعضی بازی های کلاسیک این قدر عالی هستن که هر چه قدر اونارو بری بازم خسته کننده نیست

چه طوری میشه تو قسمت Pearl صحنه ها رو دید(منظورمو فهمیدید؟؟؟)برای من فقط صفحه سیاه نشون میده!!!یه عالمه پول هدر دادم ولی چیزی ندیدم!!!!
همین جوری هستش. شما پول میدی یه صحنه سیاه میاد. مگه این کمه:31: به نظرم پولتون این جا خرج نکنید...

Guts
13-03-2010, 15:27
هر احتمالی وجود داره حالا یه چند روز باید صبر کنیم ببینیم قضیه چیه. راستی شما هم فکر کنم مثل من بدجور به بازی های نقش آفرینی کلاسیک علاقه داری. در پستهای قبلی در این مورد توضیح دادم. شما به نظر من تا اومدن dragon age2 و diablo3 مثل من بازی های قدیم این سبکو بازی کنی بازم خوب هستش چون واقعا بعضی بازی های کلاسیک این قدر عالی هستن که هر چه قدر اونارو بری بازم خسته کننده نیست

همین جوری هستش. شما پول میدی یه صحنه سیاه میاد. مگه این کمه:31: به نظرم پولتون این جا خرج نکنید...
من یجورایی عاشق RPG هستم اونم RPG سنگین و کلاسیک مثل همین Dragon Age حالا تصمیم گرفتم برم Neverwinter Nights، The Elder Scrolls IV، Torchlight بزنم تا DragonAge 2 و Diablo III بیاد بازی خوب RPG میدونی بگو بریم بزنیم.

sinak3
13-03-2010, 17:22
تصاویر بازی : Dragon Age: Origins - Awakening

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
13-03-2010, 20:53
من یجورایی عاشق RPG هستم اونم RPG سنگین و کلاسیک مثل همین Dragon Age حالا تصمیم گرفتم برم Neverwinter Nights، The Elder Scrolls IV، Torchlight بزنم تا DragonAge 2 و Diablo III بیاد بازی خوب RPG میدونی بگو بریم بزنیم.
اون بازی هایی که گفتی منم تصمیم دارم تا اومدن اون دو شاهکار دوباره برم ولی Torchlight فکر کنم آنلاین فقط باشه درسته؟
در مورد بازیهای دیگه در این سبک به صورت کلاسیک مثل Dragon age شاید چند سال یه بار هم بعضی وقت ها یه بازی فوق العاده اینجوری نیاد. چند بازی خیلی خوب در زیر میگم که شاید بعضی هاشو بازی نکرده باشی:
Neverwinter Nights2
Gothic2
Gothic3
Fable
Dungeon siege
The witcher

از این بازی هایی که گفتم بازی های Fable و The witcher به صورت کلاسیک نیستن ولی خیلی خوبی هستن. مخصوصا Fable که من خیلی ازش خوشم میاد تا حالا فکر کنم 3 بار تا آخرش رفتم.با اینکه شماره دوم بازی اومده و شماره سومش هم در راهه ولی هنوز برای من شماره اولش جذاب هستش.
اگه این بازی ها همشون رو بازی کردی میتونم یه چند تا بازی دیگه بگم که سطحشون شاید خیلی بالا نباشه.در ضمن بازی های قدمی تر رو نگفتم چون حتما بازی کردی.راستی من به خاطر این بازی dragon age بازی Risen که در سبک نقش آفرینی بودش از دست دادم. به نظر بازی در سطح خوبی هست؟
البته الان دارم یه بار دیگه dragon age میرم بازم بازی برام جذاب هستش میخوام تا Awakening میاد یه بار دیگه تمومش کنم:8:

underworld
13-03-2010, 21:02
دوستان یه سوال دارم
چطوری میشه سلاح ها رو با Weapon Rune آپگرید کرد؟
من میگیرمشون بعد میکشم روی سلاح ولی اتفاقی نمیفته!

vahidgame
13-03-2010, 21:20
دوستان یه سوال دارم
چطوری میشه سلاح ها رو با Weapon Rune آپگرید کرد؟
من میگیرمشون بعد میکشم روی سلاح ولی اتفاقی نمیفته!
برای این کار باید پیش sandal در کمپ بری...

Guts
13-03-2010, 23:24
GameSpot یه مصاحبه با Lead designer بازی کرده در مورد Awakening چیزهای خوبی داخل مصاحبه گفته من دقیق نخوندم یه نگاه گذرا انداختم.
یکی از چیزها این که می‌تونی با کاراکتر قبلیت بازی رو ادامه بدی یا کاراکتر جدید بسازی ولی چون هدف بازی پیشروی به سمت لول‌ها و سطوح بالاتره کاراکتر جدید که بسازی از لول 18 شروع میکنه.
داستان بازی هم ادامه خوده DragonAge هست.
یه جایی هم گفته بود که قدرت Rogue و Warrior و Archer ها رو نسبت به Mage ها تقویت کردن چون بعضیا متوجه شدن که اگر سه تا Mage تو گروهت بزاری دیگه عمراً کسی حریفت نمیشه و بقیه کلاس‌ها سوسک هستن.

کلی مزخرفات دیگه هم گفته خودتون بخونید یکی هم خواست ترجمه کنه ما هم بخونیم.

vahidgame
13-03-2010, 23:49
GameSpot یه مصاحبه با Lead designer بازی کرده در مورد Awakening چیزهای خوبی داخل مصاحبه گفته من دقیق نخوندم یه نگاه گذرا انداختم.
یکی از چیزها این که می‌تونی با کاراکتر قبلیت بازی رو ادامه بدی یا کاراکتر جدید بسازی ولی چون هدف بازی پیشروی به سمت لول‌ها و سطوح بالاتره کاراکتر جدید که بسازی از لول 18 شروع میکنه.
داستان بازی هم ادامه خوده DragonAge هست.
یه جایی هم گفته بود که قدرت Rogue و Warrior و Archer ها رو نسبت به Mage ها تقویت کردن چون بعضیا متوجه شدن که اگر سه تا Mage تو گروهت بزاری دیگه عمراً کسی حریفت نمیشه و بقیه کلاس‌ها سوسک هستن.

کلی مزخرفات دیگه هم گفته خودتون بخونید یکی هم خواست ترجمه کنه ما هم بخونیم.

من قبلا چند تا پیش نمایش چند جا خونده بودم ولی این که گذاشتی خیلی جالب بود.
نوشته که بود هر کلاسی 2 تا specializations جدید داره و هچنین هر کلاسی 3 تا skill جدید داره. بعد مبارزات بازی مثل اینکه بزرگتر و حسی تر شده. نکته جالب این هست در این بازی یکی از غولها این دفعه بازم اژدها هستش با این تفاوت که شبیه روح هستش! اسمش هم Queen of Blackmarsh هست. اینم عکسش:

فردا شاید ترجمه کامل اینو گذاشتم. حالا برای تاپیک شماره دوم بازی باید حسابی سنگ تموم بذاریم حتما با هم یه تاپیک خیلی خوب درست کنیم:46:

mmasha
14-03-2010, 01:59
دوست عزیز منظورتون از کمبو چیه. این بازی میشه گفت سبکش نقش آفرینی کامپیوتر یا نقش آفرینی کلاسیک هست اصلا به این صورت بازیهای اکشن نیست که مثلا کمبو بزنید. اگه منظورتون Spell هست اگر اسم هر کدوم یا تصویر اونارو بذاری میتونم توضیح بدم. البته اگه تصویر بذاری بهتره چون بازیو پاک کردم و چند وقته بازیش نکردم ولی احتمالا دوباره بازیو یه دفعه دیگه تا آخرش میرم و یک Grey warden جدید درست خواهم کرد!
کلا هر سوالی داشتید من در خدمتم. این از اون بازیهایی هستش که بدجور منو مجذوب خودش کرد. از این جور بازیها شاید هر چند سال یکبار بیاد. قبل از این مثلا بازیی مثل دیابلو بدجور منو مجذوب کرده بود.

من هر وقت این جملات و اصطلاحات رو می بینم هنگ می کنم.
مگه ضربات فرق هم دارن؟کمبو چیه؟من هر چی جک و جونور می بینم روش کلیک می کنم و کاراکترم با شمشیر می افته جونش(کاراکترم واریور هست)

خب مثل اینکه کسی خبر نداره!
اگر در قسمت jurnal (یکی از تب های اون بالا) در قسمت codex در قسمت spell combination نگاه کنید و در اونجا نوتی وجود نداره خب این یعنی که شما تا حالا کمبو اسپل استفاده نکردید و برای من فقط یک نوت اونجا هست به اسم shattering. این اسپل ها از نوع گروهی هستند یعنی شما با ترکیب چندتا اسپل از افراد مختلف گروه می تونید اونها رو اجرا کنید
مثلا shattering این طور اجرا میشه:
توسط موریگان و اسپل منجمد کردن(سومی که اسمش cone of cold می باشد) دشمن را منجمد کنید. بعد با یک ضربه ی محکم مثل ضربه ی overpower الیستار اون بدبخت رو بزنید که اگه مقاومت نکنه منجر میشه به shattering که یعنی درجا می می ره!

d_a_n_t_e
14-03-2010, 10:11
یه سوال داشتم

دوستان میدونن حجم تقریبی نسخه Awakening چقدره ؟

بیشتر از 3 یا 4 گیگه ؟

چون میخوام دانلود کنم میپرسم

ممنون

G.D.ragon.Ir
14-03-2010, 11:36
سلام به همگي. چون چند روزي به انجمن نتونستم بيام, نميدونم اين خبر رو قبلآ كسي اينجا گذاشته يا نه, در هرصورت ميزارم (اميدوارم تكراري نباشه)

احتمال عرضه Dragon Age 2 در اول فوریه 2011 میلادی
الکترونیک آرتز و BioWare با انتشار بسته‌های قابل دانلود و حتا بسته الحاقی سعی دارند تا از عنوان خود Dragon Age پشتیبانی کنند. به تازگی سایت 1UP با دریافت بسته الحاقی Awakening متوجه نکته جالبی شده است. در این بسته کارتی تبلیغاتی وجود داشته که شمایل اژدهای قرمز رنگ بازی بر روی آن نقش بسته و در قسمت بالای آن تاریخ اول فوریه 2011 میلادی (12 بهمن 89) حک شده است.
احتمالاً این روشی است که استودیوی BioWare برای اعلام تاریخ انتشار دنباله این عنوان انتخاب کرده است. این تاریخ زودتر از آن چیزی است که انتظار می‌رفت و کاملاً به روش غیرمعمولی صورت گرفته است. اول فوریه سال آینده میلادی روز سه‌شنبه است و برای روز عرضه بازی کاملاً متداول است. همچنین الکترونیک آرتز ماه پیش در کنفرانس خبری خود، از انتشار دنباله‌ی این عنوان بین ماه‌های ژانویه و مارس 2011 میلادی خبر داده بود. باید منتظر اظهار نظرهای مقامات EA و BioWare بمانیم تا این تاریخ به صورت رسمی تأیید شود. با این حال احتمالاً طرفداران باید منتظر دنباله این عنوان در تاریخ مقرر باشند.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

warmaster
14-03-2010, 12:23
ن امیدوارم در شماره 2 بازی هم Morigan و هم Alistair باشن. آخه خیلی شخصیتهای جالبی هستن.اگه با هم باشن حداقل میشه تیکه هایی که به هم میگن رو ببینیم.به نظر من این دو تا شخصیت یکی از بهترین شخصیتهایی هستن که تا حالا توی بازیهای کامپیوتری بودن.
بابا Wynne و Oghren که خنده دار تر بود مخصوصا که جفتشون هم تو کار شراب و اینا بودن:7:
اون تیکیه که Wynne میندازه میگه چرا انقدر ریشات بلنده بعدش جواب میده....:2::31:
چرا تو Awaking نشون میده Alister پادشاه شده چون میتونستیم تصمیم بگیریم که پادشاه بشه یا نه! اگه انتخاب میکردیم که دختر لگین ملکه بشه چی؟

oblivion خیلی طولانیه 3 برابره Dragon Age زمان میبره با اینکه 3 سال قبل از Dragon Age اومد ولی گرافیکش خیلی بهتره. اگه وقتشو داری پیشنهاد میکنم از دستش ندی

اینا چیه تو پست اول نوشته

Loghain :
Ancient Map of the Imperium : مغازه Wonders of Thedas در Denerim .
Botanist's Map of Thedas : صندوقی در قصر Redcliffe ( قابل دسترسی بعد از Landsmeet )
Current Map of Ferelden : مغازه Alarith در Alianage .
Map of the Anderfels : از Gorim در Market District .
Map of Occupied Ferelden : صندوقی در طبقه بالایی قصر Redcliffe .

مگه Loghain هم میشه به ما بپیونده:18:

manuelcalavera
14-03-2010, 12:27
دوستان من واسه Awakening میخواستم بشینم بازی کنم که سیومو نگه دارم ، بعد دیدم اصلا" حسش نیست ! :دی دوبار قبلا" بازی کرده بودم الن خدایی نمیشه ...

کسی هست که سیو ِ بازیو در حالتی که الیستر پادشاهه ، موریگن هم با یه بچه دیده شده ، خود ِ یارو هم آرچ رو کشته و زنده ول میچرخه رو داره ؟

تشکر فراوان

warmaster
14-03-2010, 13:15
دوستان من واسه Awakening میخواستم بشینم بازی کنم که سیومو نگه دارم ، بعد دیدم اصلا" حسش نیست ! :دی دوبار قبلا" بازی کرده بودم الن خدایی نمیشه ...

کسی هست که سیو ِ بازیو در حالتی که الیستر پادشاهه ، موریگن هم با یه بچه دیده شده ، خود ِ یارو هم آرچ رو کشته و زنده ول میچرخه رو داره ؟

تشکر فراوان

دقیقا همون حالتی که من بازی رو تموم کردم:27:
احتمالا هیرو ی Warior لول 21 نداشتی!:27:

manuelcalavera
14-03-2010, 13:17
دقیقا همون حالتی که من بازی رو تموم کردم:27:
احتمالا هیرو ی Warior لول 21 نداشتی!:27:
ا ِ ؟ مگه چه حالت ِ دیگه ای پیش میاد ؟

بهترین حالت ِ تموم شدن ِ بازی چیه ؟

مرسی

vahidgame
14-03-2010, 13:48
خب مثل اینکه کسی خبر نداره!
اگر در قسمت jurnal (یکی از تب های اون بالا) در قسمت codex در قسمت spell combination نگاه کنید و در اونجا نوتی وجود نداره خب این یعنی که شما تا حالا کمبو اسپل استفاده نکردید و برای من فقط یک نوت اونجا هست به اسم shattering. این اسپل ها از نوع گروهی هستند یعنی شما با ترکیب چندتا اسپل از افراد مختلف گروه می تونید اونها رو اجرا کنید
مثلا shattering این طور اجرا میشه:
توسط موریگان و اسپل منجمد کردن(سومی که اسمش cone of cold می باشد) دشمن را منجمد کنید. بعد با یک ضربه ی محکم مثل ضربه ی overpower الیستار اون بدبخت رو بزنید که اگه مقاومت نکنه منجر میشه به shattering که یعنی درجا می می ره!
دوست عزیز منظورم من این هست که نباید گفت کمبو. چون کمبو برای بازیهایی توی سبکی مثل پرنس وجود داره. مثل اینکه سبک این بازی نقش آفرینی هست و بهتره واژه هایی مثل spell به کار بره:20:

چرا تو Awaking نشون میده Alister پادشاه شده چون میتونستیم تصمیم بگیریم که پادشاه بشه یا نه! اگه انتخاب میکردیم که دختر لگین ملکه بشه چی؟
چون بسته مکمل هستش دیگه این قدر فکر کنم داستانش عظیم نباشه چون مثلا یه نفر ممکنه آخر بازی مرده باشه نمیشه که این جا زنده بشه! احتمالا فوقش دو سه تا انتخاب برای شروع داره. حالا ببنیم چی میشه

مگه Loghain هم میشه به ما بپیونده:18:
اگر در Landsmeet درست برید میتونید کاری کنید که Loghain به شما بپیونده در عوض Alistair از گروه جدا میشه. در مورد این در پست اول کامل توضیح داده شده.

یه سوال داشتم

دوستان میدونن حجم تقریبی نسخه Awakening چقدره ؟

بیشتر از 3 یا 4 گیگه ؟

چون میخوام دانلود کنم میپرسم

ممنون
هنوز فکر کنم مشخص نشده. البته فکر کنم بازی فقط برای دانلود نباشه و برای خرید هم باشه. اگر فقط برای دانلود باشه که خیلی بده. من که نمی تونم دانلودش کنم. خدا کنه توی ایران هم بیاد وگرنه من شاید نتونم بازیش کنم:41:

دوستان من واسه Awakening میخواستم بشینم بازی کنم که سیومو نگه دارم ، بعد دیدم اصلا" حسش نیست !:31: دوبار قبلا" بازی کرده بودم الن خدایی نمیشه ...

تشکر فراوان
من اتفاقا یه سیو اینجوری فکر کنم داشته باشم. الان هم دارم بازیو دوباره میرم و می خوام که تا Awakening میاد تمومش کنم خیلی واقعا لذت بخشه. فقط یبو فکر کنم حجمش بالا باشه من چی جوری براتون بفرستم؟

راستی یه سوال داشتم. راهی نداره که این fade رو در ماموریت متحد کردن Circle of mage نرفت؟ من برای بچه earl eamon این دفعه مادرش رو قربانی کردم و گزینه برای رفت به fade رو انتخاب نکردم. راستش الان حال و حوصله این fade رو ندارم.

Fatman 37
14-03-2010, 14:04
همین جوری هستش. شما پول میدی یه صحنه سیاه میاد. مگه این کمه:31: به نظرم پولتون این جا خرج نکنید...[/QUOTE]
عجب حرفی زدی شما!!!یعنی هیچ راهی نیست!؟!؟!؟پس دیگه چرا خودشونو زحمت دادن یه همچین چیزی رو تو بازی گنجوندن؟؟

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

راستی خیلی دنبال کدتقلب این بازی گشتم اکه کسی از دوستان داره بزاره(جای دیگه ای که نباید برم:31:!!اوه داشت یادم میرفت دمش بستنی فالوده!!)

manuelcalavera
14-03-2010, 14:16
دوست عزیز منظورم من این هست که نباید گفت کمبو. چون کمبو برای بازیهایی توی سبکی مثل پرنس وجود داره. مثل اینکه سبک این بازی نقش آفرینی هست و بهتره واژه هایی مثل spell به کار بره:20:

چون بسته مکمل هستش دیگه این قدر فکر کنم داستانش عظیم نباشه چون مثلا یه نفر ممکنه آخر بازی مرده باشه نمیشه که این جا زنده بشه! احتمالا فوقش دو سه تا انتخاب برای شروع داره. حالا ببنیم چی میشه

اگر در Landsmeet درست برید میتونید کاری کنید که Loghain به شما بپیونده در عوض Alistair از گروه جدا میشه. در مورد این در پست اول کامل توضیح داده شده.

هنوز فکر کنم مشخص نشده. البته فکر کنم بازی فقط برای دانلود نباشه و برای خرید هم باشه. اگر فقط برای دانلود باشه که خیلی بده. من که نمی تونم دانلودش کنم. خدا کنه توی ایران هم بیاد وگرنه من شاید نتونم بازیش کنم:41:

من اتفاقا یه سیو اینجوری فکر کنم داشته باشم. الان هم دارم بازیو دوباره میرم و می خوام که تا Awakening میاد تمومش کنم خیلی واقعا لذت بخشه. فقط یبو فکر کنم حجمش بالا باشه من چی جوری براتون بفرستم؟

راستی یه سوال داشتم. راهی نداره که این fade رو در ماموریت متحد کردن Circle of mage نرفت؟ من برای بچه earl eamon این دفعه مادرش رو قربانی کردم و گزینه برای رفت به fade رو انتخاب نکردم. راستش الان حال و حوصله این fade رو ندارم.

حجمش چقدره ؟

میگید که بهترین حالت ِ پایان ِ بازی چیه ؟

ممنون

vahidgame
14-03-2010, 14:43
حجمش چقدره ؟

میگید که بهترین حالت ِ پایان ِ بازی چیه ؟

ممنون
حجم بازی فکر کنم مشخص نشده ولی بازی حداقل یه dvd هستش. البته چون بسته مکمل هستش اینجوریه وگرنه حجمش خیلی بالاتر بودش.
در مورد پایان نمیشه گفت کدام پایان بهترین پایان هستش.توی این بسته مکمل فکر کنم خیلی تاثیر نداشته باشه. بعضی از پایان های مثلا به این صورت بود که شخصیت اصلی یا آلیستر قربانی بشن که با این پایان مثلا در این شماره نباید اینا زنده باشن که همچنین چیزی نمیشه:20: به نظرم فقط باید چیزهای مثل Level و مهارتها و چهره شخصیت و ... از سیو قبلی فقط برای این بسته مکمل اورده میشن.

راستی خیلی دنبال کدتقلب این بازی گشتم اکه کسی از دوستان داره بزاره(جای دیگه ای که نباید برم!!اوه داشت یادم میرفت دمش بستنی فالوده!!)
دوستان خواهشا از این چیزها این جا مطرح نکنید.این سوال ها رو میتونید در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید. کد تقلب در همچنین بازی ها یعنی توهین به این بازی ها .در بازی های سبک نقش آفرینی کلا کد تقلب معنی نداره(هر چند من کلا با این قضیه کدتقلب در کل بازی ها مخالفم) به نظر من اگر با کدتقلب این بازیو میخواید برید اصلا از رفتن بازی منصرف بشید بهتره.

mmasha
14-03-2010, 15:42

گروپ اسپل، اسپل تركيبي، مولتي اسپل .... آقا اصلا هرچي شما بگي. فقط يه فرقي با اسپل هاي معمولي داشته باشه كه گروهي اجرا بشه! اگر كسي چيز جديدي بلده به ما هم بگه .

d_a_n_t_e
16-03-2010, 01:48
سلام

خب همونطوری که میدونید نسخه Awakening منتشر شده من این لینکا رو از بخش دانلود بازی های سایت BC برداشتم

حجم کل : 2.2گیگ
پسورد فایل : areg

لینک ها :

یادم رفت بگم توی سایت BC زده بود که همراه این فایل های دانلود کرک Razor هم هست به محض اینکه دانلود کردم خبرتون میدم احتمالا تا 2 یا 3 روز آینده دانلودش میکنم

vahidgame
16-03-2010, 11:11
دوستان به نظرتون بازی توی ایران هم میاد یا اینکه فقط برای دانلود هستش؟
اگر اینجوری باشه خیلی بده عیدمون خراب میشه چون من نمی تونم دانلودش کنم:13:
اگه هر کسی اطلاعاتی داره بگه...

sinak3
16-03-2010, 11:16
دوستان به نظرتون بازی توی ایران هم میاد یا اینکه فقط برای دانلود هستش؟
اگر اینجوری باشه خیلی بده عیدمون خراب میشه چون من نمی تونم دانلودش کنم:13:
اگه هر کسی اطلاعاتی داره بگه...

خوب معلومه که میاد.مگه رایگانه که واسه دانلود بذارن.حتما میاد اگه نیاد میگی یکی دانلود کنه بهت بده.
یه سوال این نسخه به قبلیه که احتیاج نداره ؟ نه؟

gap
16-03-2010, 13:52
دوستان،داستان Awakening چیه؟؟یعنی یه سری کوئست جدید میده؟من الان بازی رو پاکیدم،باید حتما تا آخرش برم دوباره تا بشه اینو بازی کرد؟!

Guts
16-03-2010, 18:41
Awakening دیده شد :8: حجمشم 2.15 گیگه و Razor هم زحمت کشیده کرکش کرده در ضمن برای نصب و اجراش به نسخه اول هم نیازه.

sinak3
16-03-2010, 18:50
Awakening دیده شد :8: حجمشم 2.15 گیگه و Razor هم زحمت کشیده کرکش کرده در ضمن برای نصب و اجراش به نسخه اول هم نیازه.

ای بابا این دیگه چه خبری بود.اهههههه.الان از کجا اون یکیو گیر بیارم نصب کنم.حالم گرفته شد:19::13:

Guts
16-03-2010, 19:27
ای بابا این دیگه چه خبری بود.اهههههه.الان از کجا اون یکیو گیر بیارم نصب کنم.حالم گرفته شد:19::13:
دیگه همیشه Expansion ها Stand Alone نیستن دیگه بعضی اوقاتم اینطورین، قبلنا که اکثر بازی‌ها اینطوری بود.

d_a_n_t_e
16-03-2010, 19:43
متاسفانه لینکای صفحه قبل خراب شده ولی میتونید از این سایت با لینمک مستقیم دانلود کنید

sinak3
16-03-2010, 20:55
دوستان این توضیحات بازی یکی ترجمه کنه بذاره.
REQUIRES LATEST TITLE UPDATE FOR DRAGON AGE: ORIGINS (installed automatically if you play while connected to Xbox LIVE). The archdemon lies dead--and yet in coastal Amaranthine, strange darkspawn still plague the land. As the newly appointed commander of the Grey Wardens, you must rebuild your shattered stronghold, recruit new Wardens to the cause, and defeat this terrifying menace. Includes: (1) A brand new campaign. (2) Five new party members -- plus the return of an old favorite. (3) Six new specializations. (4) Nearly 70 new player abilities. To begin this epic adventure:
From the main menu, select New Game, then either import your character from Dragon Age: Origins or create a new, high-level hero! There are no refunds for this item. For more information, see
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
تصاویر بازی هم اینجاست:

vahidgame
16-03-2010, 20:58
دوستان به نظرتون توی سال 88 می تونیم این بازیو بخریم. اگر نتونیم باید تا سال 89 صبر کنیم:31: کسی اگر دید اومده حتما خبرشو بده.
من الان دارم یه بار دیگه میرم تقریبا 60 درصد اونو رفتم ولی احتمالا دیگه ادامه نمی دم چون ممکن هستش تا دو سه روز دیگه بتونم بسته مکمل اونو بازی کننم. برای بسته مکمل سیوهای قبلی که دارم میارم. اگه کسی سیو بازیو خواست من چند تا دارم.

sinak3
16-03-2010, 21:04
دوستان به نظرتون توی سال 88 می تونیم این بازیو بخریم. اگر نتونیم باید تا سال 89 صبر کنیم:31: کسی اگر دید اومده حتما خبرشو بده.
من الان دارم یه بار دیگه میرم تقریبا 60 درصد اونو رفتم ولی احتمالا دیگه ادامه نمی دم چون ممکن هستش تا دو سه روز دیگه بتونم بسته مکمل اونو بازی کننم. برای بسته مکمل سیوهای قبلی که دارم میارم. اگه کسی سیو بازیو خواست من چند تا دارم.

من خود بازیو میخوام:19::19: دادم به دوستم اونم رفته مسافرت.

gap
16-03-2010, 21:44
واسه من لطفا سیو بزار!(ترجیحا human-noble-warrior باشه!: دی!

vahidgame
16-03-2010, 22:01
واسه من لطفا سیو بزار!(ترجیحا human-noble-warrior باشه!: دی!
اتفاقا همین مورد هم داشتم ولی پاک شده. با Elf-warrior یه سیو دارم که خیلی قوی هستش. اگر سلاح ها اون منتقل بشه که خیلی عالی هستش. فقط سیو ها حجمش خیلی بالاهه فکر کنم حدود 600 مگابایت برای من هستش! هر سیو فکر کنم حدود 5 مگابایت باشه اگر فشرده کنم کمتر میشه. سیو آخر رو فقط بذارم کافیه؟
در ضمن در قسمت سیوهای بازی میرم فایلهای زیادی داره. همون قسمت saves رو بفرستم کافیه؟

vahidgame
16-03-2010, 22:33
اولین نقد و بررسی بازی Awakening منتشر شد و امتیاز خوب 9 گرفتش:

gap
16-03-2010, 23:05
اتفاقا همین مورد هم داشتم ولی پاک شده. با Elf-warrior یه سیو دارم که خیلی قوی هستش. اگر سلاح ها اون منتقل بشه که خیلی عالی هستش. فقط سیو ها حجمش خیلی بالاهه فکر کنم حدود 600 مگابایت برای من هستش! هر سیو فکر کنم حدود 5 مگابایت باشه اگر فشرده کنم کمتر میشه. سیو آخر رو فقط بذارم کافیه؟
در ضمن در قسمت سیوهای بازی میرم فایلهای زیادی داره. همون قسمت saves رو بفرستم کافیه؟
داداش،میتونی آپش کنی خب؟دانلودش مشکلی نیست،ولی اگه آپش برات سخته،بیخیخی;):X

vahidgame
16-03-2010, 23:26
داداش،میتونی آپش کنی خب؟دانلودش مشکلی نیست،ولی اگه آپش برات سخته،بیخیخی;):X
می تونم ولی نمیدونم چه فایلهایی باید بذارم. اگه بازیو ریختی من فقط یه سیو بهت میدم که بریزی توی اینجا:
C:\Documents and Settings\...\My Documents\BioWare\Dragon Age\Characters
تا فردا اگه بخوای برات می فرستم

gap
16-03-2010, 23:30
لطفا قبل از اینکه زحمت بکشی،به نظرت ارزششو داره 20 دقیقه وقت بزارم نصبش کنم؟: دی!

sinak3
16-03-2010, 23:37
دوستان پیش نمایش بازی در eurogamer هم منتشر شد.3 صفحه است.اگه کسی کمکم کنه ترجمش میکنم.

متن کامل:

gap
16-03-2010, 23:46
یه سوال،

این مریگانه؟!چقدر پیر شده بنده خدا:دی!دیگه فکر نکنم مثل قبل ....:دی!

vahidgame
17-03-2010, 00:19
دوستان پیش نمایش بازی در eurogamer هم منتشر شد.3 صفحه است.اگه کسی کمکم کنه ترجمش میکنم.
سینا جان صبر کن فردا باهم ترجمش می کنیم:46:

لطفا قبل از اینکه زحمت بکشی،به نظرت ارزششو داره 20 دقیقه وقت بزارم نصبش کنم؟: دی!
دوست عزیز این حرفو نشنیده می گیرم:31: منظورت چیه یعنی همچنین بازی شاهکاری ارزش نداره 20 دقیقه وقت بذاری بریزیش. من که تا حالا شاید چهار پنج بار بیشتر این بازیو پاک کردم و دوباره ریختم. این بسته مکمل هم به نظرم خیلی خوب باشه و با اینکه یه بسته مکمل هستش فعلا امتیازهای خیلی خوبی گرفته.من که خودم اگر لازم باشه 100 بار هم این بازیو می ریزم.

این مریگانه؟!چقدر پیر شده بنده خدا:31:!دیگه فکر نکنم مثل قبل ....:31:!
این کجاش شبیه موریگانه. مادر بزرگش هم اینجوری نیستش:31: احتمالا یه شخصیت جدید هستش.

gap
17-03-2010, 00:29
دوستان،به نظرتوت اگه از فردا ساعت 9:40 دقیقه شروع به بازی کنم(از اول!)چقدر طول میکشه تا تموم شه؟؟!!
_

این کجاش شبیه موریگانه. مادر بزرگش هم اینجوری نیستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا یه شخصیت جدید هستش. مطمئنم خودشه!!!پیر شده بنده خدا دیگه!تازه هرکی یه بچه بیاره(با اون همه زوری که کاراکتر ما میزنه:دی)این قدر از ریخت میفته:دی
_____

vahidgameجان،ممنونم از بابت سیو ها،اگه نیاز داشتم فردا حتما میگم(ولی من حقیقتش با elf ها یه خصومت شخصی دارم:دی!)
از دوستان کسی human-noble-warrior نداره؟!!

vahidgame
17-03-2010, 01:05
دوستان،به نظرتوت اگه از فردا ساعت 9:40 دقیقه شروع به بازی کنم(از اول!)چقدر طول میکشه تا تموم شه؟؟!!
من اتفاقا الان چند روز هستش که دارم با human-noble-warrior میرم که حدودا 60 درصد بازیو رفتم. جادوگرها و الف ها رو هم متحد کردم.اگه می خوای میتونم اینو برات بذارم.
میگم اگه می خوای توی پروفایلم جواب بده این جا شاید باعث بشه مزاحم بقیه بشیم:46:

d_a_n_t_e
17-03-2010, 07:02
یه سوال،

این مریگانه؟!چقدر پیر شده بنده خدا:دی!دیگه فکر نکنم مثل قبل ....:دی!

این یه شخصیت جدیده مگه تریلرش رو ندیدید ؟ فکر کنم اسمش ولانا بود

gap
17-03-2010, 08:33
این یه شخصیت جدیده مگه تریلرش رو ندیدید ؟ فکر کنم اسمش ولانا بود
خب احتمالا یه نسبتی با مریگان داره:دی
ولی واقعا بازی خدایی هستش،من تا حالا همچین بازی رو ندیده بودم(به غیر از masseffect،البته در بازی های نقش آفرینی این بازی فوق العاده بود)
دوستان یه چیزی رو دقت کردین،من چشم بسته غیب میگم!!:))

manuelcalavera
17-03-2010, 09:53
دوستان من دانلودش کردم دیروز ، لامذهب خود ِ اولیشو هنوز اونجوری که میخوام تموم نکردم . صحنه ها هم اونقدر تکراری شده ، داره رسما" حالم بهم میخوره . فقط میخوام برسم به Awakening .

gap
17-03-2010, 10:05
مشهد نمیارن انگار بازیشو!باید ما هم دانلود کنیم!زنگ زدم به طرف،میگه این بازی بدرد نمیخوره،مردم نمیخرن،نمیاریم!:((
_
لینکای دانلود صفحه قبل خرابه،لینک دارین دوستان؟؟

vahidgame
17-03-2010, 10:31
سایت گیم اسپات هم به بازی 8 داد. فعلا میانگین امتیازها بد نیست. چون بسته مکمل هستش خیلی امتیاز بالایی نمیدن.ولی واقع 8 گیم اسپات به یک بسته مکمل یعنی امتیاز خیلی عالی چون گیم اسپات به بازی های خیلی بزرگ امسال امتیاز 8.5 داده!

چیزهای خوب بازی از نظر گیم اسپات:
-تعدادی تصمیمات پر اهمیت که تاثیر واقعی در ماجراجویی شما دارن
-تعداد زیادی مبارزه عالی با چندین مبارزات چالشی
-talent ها و spell ها و slkill ها و specializations جدید
-سرزمین های قابل اکتشاف جدید با اتمسفر بهتر شده

چیزهای بد بازی از نظر گیم اسپات:
-داستان نا امید کننده که به عناصر اصلی یقینی بی احترامی می کند.
-کاراکترهای جدید خیلی به یاد ماندنی نیستن

لینک نقد گیم اسپات:

sinak3
17-03-2010, 10:39

دوستان bioware یک فیلم از بازی منتشر کرده که در آدرس زیر می تونید ببینید:

منبع:

ولی میگم این عکس بالایی خیلی باحاله ها.

d_a_n_t_e
17-03-2010, 18:43
اگه کسی بازی رو دانلود کرده لطفا فولدر Support توی فولدر نصب بازی رو برام بزارید ممنون

منظورم نسخه Awakening هست

gap
17-03-2010, 22:31
اگه کسی بازی رو دانلود کرده لطفا فولدر Support توی فولدر نصب بازی رو برام بزارید ممنون

منظورم نسخه Awakening هست
Here u are:
(رپید و مگاآپلود):
پسورد: green

حجم: 5.5 مگ

manuelcalavera
18-03-2010, 11:27
دوستان این Awakening به نظر ابهت قبلی رو نداره . دیالوگ ها همینجوریه و هر کی یه چیزی میگه ، حتی الیستر هم دیگه از اون تیکه هاش نمیاد ( لا اقل تا اینجاش )

کسی نظری نداره ؟

d_a_n_t_e
18-03-2010, 12:26
دوست عزیز ممنون از لطفتون میشه لطفا فایل Autorun و همینطور توی فولدر Data یه فولدر هم هست به نام Autorun میشه لطفا ایناها رو هم آپلود کنید برام فکر نکنم بیشتر از 7 مگ بشوند

ممنون

gap
18-03-2010, 13:27
دوست عزیز ممنون از لطفتون میشه لطفا فایل Autorun و همینطور توی فولدر Data یه فولدر هم هست به نام Autorun میشه لطفا ایناها رو هم آپلود کنید برام فکر نکنم بیشتر از 7 مگ بشوند

ممنون

pass: green

vahidgame
18-03-2010, 14:53
دوستان این Awakening به نظر ابهت قبلی رو نداره . دیالوگ ها همینجوریه و هر کی یه چیزی میگه ، حتی الیستر هم دیگه از اون تیکه هاش نمیاد ( لا اقل تا اینجاش )

کسی نظری نداره ؟
دوست عزیز این یک بسته مکمل هستش نباید توقع خیلی بالایی داشته باشید. ولی با اینکه بسته مکمل هستش امتیازهای خیلی خوبی گرفته. در پایان سال احتمال داره حتی جایزه بهترین بسته مکمل بازی ها رو بگیره. باید منتظر dragon age2 باشید که حدود 10 ماه تا اومدنش مونده. من که بی صبرانه منتظرش هستم.
راستی دوستان مثل اینکه برای خرید این بازی توی ایران نمیاد. الان رفتم یه جا نداشتش.این جا که من رفتم معمولا هر بازیی توی ایران میاد حداکثر یکی دو روز بعد میاردش. حال نمی دونم شاید هنوز توی ایران نیومده...

d_a_n_t_e
18-03-2010, 15:10
دوستان من یه مشکل عجیب دارم وقتی میخوام بازی رو نصب کنم تا وسطای بازی نصب میشه و بعد میزنه setup failed لطفا یکی کمک کنه من از سایت باز دانلود این بازی رو دانلود کردم و پارت های 3 و 8 و 11 مشکل داشت 3 بار دیگه هم دانلود کردم 2 بار از رپید و یه بار هم از مدیا فایر ولی مشکلم حل نشد دوست عزیز با این فایل هات که شما گذاشتین هم Autorun درست نشد میخواستم بدونم که شما بازی رو از کجا دانلود کردین و آیا Autorun نصب بازی درست بود ؟

gap
18-03-2010, 15:16
لینکای من از یه سایت خارجی بود و از hotfile بود سرورش فکر کنم،6 پارت بود.

manuelcalavera
18-03-2010, 16:23
دوستان من یه مشکل عجیب دارم وقتی میخوام بازی رو نصب کنم تا وسطای بازی نصب میشه و بعد میزنه setup failed لطفا یکی کمک کنه من از سایت باز دانلود این بازی رو دانلود کردم و پارت های 3 و 8 و 11 مشکل داشت 3 بار دیگه هم دانلود کردم 2 بار از رپید و یه بار هم از مدیا فایر ولی مشکلم حل نشد دوست عزیز با این فایل هات که شما گذاشتین هم Autorun درست نشد میخواستم بدونم که شما بازی رو از کجا دانلود کردین و آیا Autorun نصب بازی درست بود ؟
موقع ِ آنزیپ مشکل دارید یا موقعی که میخواید اینستال کنی ؟

چون اگه بد آنزیپ شده باشه ، اون فایل ِ ایزو رو اصلا" نمیتونی با دیمن تولز ، ازش درایو مجازی بسازی و ماونت کنی

gap
18-03-2010, 16:28
موقع ِ آنزیپ مشکل دارید یا موقعی که میخواید اینستال کنی ؟

چون اگه بد آنزیپ شده باشه ، اون فایل ِ ایزو رو اصلا" نمیتونی با دیمن تولز ، ازش درایو مجازی بسازی و ماونت کنی
عزیز،من وقتی نصب میکنم،حدود 2-3 ثانیه طول میکشه نصب این AWAIKING!
چیکار کنم؟یعنی درسته؟2 گیگ هست،وقتی هم میرم تو بازی هیچ چیزی اضافه نشده(هنوز اول بازی هستم تا سیو پیدا کنم)

d_a_n_t_e
18-03-2010, 17:19
عزیز،من وقتی نصب میکنم،حدود 2-3 ثانیه طول میکشه نصب این AWAIKING!
چیکار کنم؟یعنی درسته؟2 گیگ هست،وقتی هم میرم تو بازی هیچ چیزی اضافه نشده(هنوز اول بازی هستم تا سیو پیدا کنم)

دوست عزیز فکر کنم بدونم اشکال از کجاست پچ 1.03 که توی پوشه نصب هست خرابه یه بار دیگه پچ 1.03 رو جداگانه دانلود کن و بعد بزار جای پچی که الان توی پوشه نصب هست درست میشه

من موقع اکسترکت کردن مشکل دارم و میگه 3 و 8 و 11 خرابا در صورتی که 3 بار هم دانلودشون کردم و همش همین ارورو رو میده مسولای سایت bazidownload هم میگن فایل اشکالی نداره منم تا به حال ندیدم کسی به این مشکل بر بخوره

gap
18-03-2010, 17:23
دوست عزیز فکر کنم بدونم اشکال از کجاست پچ 1.03 که توی پوشه نصب هست خرابه یه بار دیگه پچ 1.03 رو جداگانه دانلود کن و بعد بزار جای پچی که الان توی پوشه نصب هست درست میشه

من موقع اکسترکت کردن مشکل دارم و میگه 3 و 8 و 11 خرابا در صورتی که 3 بار هم دانلودشون کردم و همش همین ارورو رو میده مسولای سایت bazidownload هم میگن فایل اشکالی نداره منم تا به حال ندیدم کسی به این مشکل بر بخوره
ممنون،لینک دانلود پچ رو داری؟
_
سرورش خوده bazidownload هست؟

manuelcalavera
18-03-2010, 18:19
ممنون،لینک دانلود پچ رو داری؟
_
سرورش خوده bazidownload هست؟

gap
18-03-2010, 18:23
دانلود کردم،ولی فقط همین پچش یه 2-3 دقیقه وقت میبره،بقیه اطلاعاتش رو 2-3 ثانیه ای میریزه،درسته به نظرتون؟

d_a_n_t_e
18-03-2010, 18:56
دانلود کردم،ولی فقط همین پچش یه 2-3 دقیقه وقت میبره،بقیه اطلاعاتش رو 2-3 ثانیه ای میریزه،درسته به نظرتون؟

شما الان رسیدی به جایی که من هسستم یعنی یکی از فایل های ما خرابه و کپی نمیشه اگه بتونید از موقع نصب فیلم بگیرید و بررسی کنید چه فایلی ایراد داره و اون دوست عزیز که بازی رو دانلود کرده اون فایل رو برای ما بزاره مشکل ما حل میشه در غیر اینصورت باید دوباره دانلودش کنیم

gap
18-03-2010, 19:13
شما الان رسیدی به جایی که من هسستم یعنی یکی از فایل های ما خرابه و کپی نمیشه اگه بتونید از موقع نصب فیلم بگیرید و بررسی کنید چه فایلی ایراد داره و اون دوست عزیز که بازی رو دانلود کرده اون فایل رو برای ما بزاره مشکل ما حل میشه در غیر اینصورت باید دوباره دانلودش کنیم
نصب شد،ولی جالبه که بازیش بالا نمیاد:دی
اپن که میکنم،یه صفحه سیاه میاد و دیگه هیچ....

underworld
18-03-2010, 21:25
سلام
دو تا مرحله جانبی از Orzummar یا همون شهر کوتوله ها میگیرم :
1- یه دختر کوتوله که میگه میخواد بره جادوگری یاد بگیره و من باید با یکی صحبت کنم!

2- از قسمت Dust Town یه نفر به قیمت 40 سکه طلا بهم یه مشت Lyrium میده که میگه میتونم بفروشم به یکی توی Circle of Magi

هردوتا رو باید برم به Circle of Magi انجام بدم ولی اونجا که هیچکسی نیست!

gap
18-03-2010, 21:27
سلام
دو تا مرحله جانبی از Orzummar یا همون شهر کوتوله ها میگیرم :
1- یه دختر کوتوله که میگه میخواد بره جادوگری یاد بگیره و من باید با یکی صحبت کنم!

2- از قسمت Dust Town یه نفر به قیمت 40 سکه طلا بهم یه مشت Lyrium میده که میگه میتونم بفروشم به یکی توی Circle of Magi

هردوتا رو باید برم به Circle of Magi انجام بدم ولی اونجا که هیچکسی نیست!
چرا،وقتی بری اونجا باید با اون جادوگر اصلیه برای اون دختره حرف بزنی;) و راضیش کنی.
برای 40 طلا هم اگه یادت باشه یه جادوگری قاییم شده بود تو یه کمد و زنده بود تو circle of magi،برو پیش همون باید به اون بدی;)

underworld
18-03-2010, 22:17
یه مرحله ای هست که میریم به Cordin's Cross ظاهرا به دنبال Branka ولی من تموم سوراخ سمبه های غارشو نگاه کردم ولی همش بن بسته اینم نقششه
باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
[ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

gap
18-03-2010, 22:21
یه مرحله ای هست که میریم به Cordin's Cross ظاهرا به دنبال Branka ولی من تموم سوراخ سمبه های غارشو نگاه کردم ولی همش بن بسته اینم نقششه
باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
میشه دقیق تر توضیح بدی؟الان یادم نیست دقیقا!یه عکس از خود محیط بزار;)
نه،یادم اومد!کنار دیوار هارو ببین،باید یه راهی باشه،فکر کنم همونجایی که تو عکس هستی،سمت راستت یه سوراخی باشه،در ضمن بین branka و اون یارو سنگیه،سنگیه رو انتخاب کن:دی

manuelcalavera
18-03-2010, 22:59
باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
ببین مشکل اینجاست که دو تا از اون سه تا چک پوینت ها ، مقصد ِ بعدیت رو توی نقشه روشن نمیکنه ، یکی پایین هست ، اون که هیچی ، یا باید بالاییه رو بری ، یا چپیه . یکی از اون دو تا که بری ، میاد روی نقشه و بهت میگه که مقصد ِ بعدیت کجاس

d_a_n_t_e
19-03-2010, 21:27
خب الان نسخه Awakening رو نصب کردم و 1 ساعت بازی کردم خیلی قشنگه و بعضی شخصیت های آشنا هم هستن که اسپویلرشون میکنم البته تا اینجا فقط این دو نفر رو دیدم

خب همونطوری که توی نسخه اصلی بازی Alistar رو شاه کردم اینجا هم شاه بود و همینطور اون کوچوله ( اسمش oghern بود فکر کنم اشتباه نوشتم :31: ) الیستر که باهام نیومدو عضو گروه نشد ولی اون کوتوله عضو گری واردن ها شد و الان توی ماموریت ها هم همراهم هست البته من فعلا دارم توی همون دهکده اولی میچرخم و ماموریت ها رو انجام میدم و هنوز دنبال ماموریت های اصلی نرفتم

در کل خیلی قشنگه راستی اگه کسی نصب کرده ( کامل نصب شده باشه و 3.2 گیگ به بازی اضافه شده باشه ) باید برای بازی کردن این نسخه اول با همون کرکی که توی پوشه Razor1991 هست بازی رو کرک کنه و بعد توی بازی روی نیو گیم بزنه و بعد نسخه Awakening رو انتخاب کنه راستی موقع ایمپورت شخصیتتون روی Custom کلیک کنید و سیوی که مربوط به پایان بازی هست رو انتخاب کنند یادتون نره !!!

vahidgame
19-03-2010, 23:01
خب الان نسخه Awakening رو نصب کردم و 1 ساعت بازی کردم خیلی قشنگه و بعضی شخصیت های آشنا هم هستن که اسپویلرشون میکنم البته تا اینجا فقط این دو نفر رو دیدم

خب همونطوری که توی نسخه اصلی بازی Alistar رو شاه کردم اینجا هم شاه بود و همینطور اون کوچوله ( اسمش oghern بود فکر کنم اشتباه نوشتم :31: ) الیستر که باهام نیومدو عضو گروه نشد ولی اون کوتوله عضو گری واردن ها شد و الان توی ماموریت ها هم همراهم هست البته من فعلا دارم توی همون دهکده اولی میچرخم و ماموریت ها رو انجام میدم و هنوز دنبال ماموریت های اصلی نرفتم

در کل خیلی قشنگه راستی اگه کسی نصب کرده ( کامل نصب شده باشه و 3.2 گیگ به بازی اضافه شده باشه ) باید برای بازی کردن این نسخه اول با همون کرکی که توی پوشه Razor1991 هست بازی رو کرک کنه و بعد توی بازی روی نیو گیم بزنه و بعد نسخه Awakening رو انتخاب کنه راستی موقع ایمپورت شخصیتتون روی Custom کلیک کنید و سیوی که مربوط به پایان بازی هست رو انتخاب کنند یادتون نره !!!
همون طوری که پیش بینی کردم شدش یعنی فقط از شخصیتهای قبلی اوگرن توی این وجود داره. آلیستر هم خیلی مثل اینکه تاثیر نداره چون توی گروه نیستش. آقا چند سوال ازت داشتم:
-شما سیو قبلی که اورده بود چه پایانی داشتی؟ دقیقا همون توی این ادامه پیدا کرد؟ یعنی مثلا یه نفر ممکنه هست که آلیستر رو آخر بازی قربانی کرده باشه و یا اینکه خودش با ملکه ازدواج کرده و شاه شده باشه.
-الان از چه Level بازیو شروع کردی؟
-سلاح های قبلی که داشتیم در این شماره فرستاده میشن؟

راستی اگه کسی بازیو توی ایران دید حتما بگه چون هنوز مثل اینکه نیومده. اگه مطمئن شدین که اصلا توی ایران برای فروش نمیاد حتما بگید چون اگه بازی برای فروش باشه باید به یه بنده خدایی بگم که بازیو فشرده کنه و برام آپلود کنه. البته من فردا یه سر میزنم تا حدودی می فهمم که میاد یا نه.

manuelcalavera
20-03-2010, 13:22
تمام ِ اینونتوری توی این بازی هم ایمپورت شده ، Level هم همونه ، مثلا" من خیلی بهم حال داد که هنوز Morrigan's Ring دستشه ...
اما چون من بازی ِ خودمو ادامه دادم ، دیگه نمیدونم حالت های دیگه ش چیه ،

ببخشید من سوال ایشون رو جواب دادم ، گفتم اطلاعاتی رو که دارم رو در میون بذارم .

راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین :دی

d_a_n_t_e
20-03-2010, 13:51
راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین :31:

:31: :31: :31: :31:

gap
20-03-2010, 13:51
دوستان،من الان آخر بازیم،چطوری با ملکه ازدواج کنم آخه؟؟

manuelcalavera
20-03-2010, 14:19
در اویکننینگ ، کسی نرسیده به اونجا که باید بین ِ Vigil Keep و Amaranthine یکی رو انتخاب کنی ؟

توی فروم های خارجی هم گشتم نبود . فک کنم در نتیجه ی کل بازی تاثیر داره

d_a_n_t_e
20-03-2010, 14:54
کسی راهنمایی ندئاره که بفهمیم توی Awakening کدوم هدیه رو به کی بدیم ؟

من دستم پر از هدیه است و نمیدونم به کی بدمشون

manuelcalavera عزیز اگه بخش هایی که داستان بازی رو لو میده اسپویلر کنید بهتره :10:

123list
20-03-2010, 15:14
با سلام
یکی لینک سالم برای دانلود این سری جدید بگذاره اکثر لینکها پریده اند:11:

vahidgame
20-03-2010, 15:21
دوستان،من الان آخر بازیم،چطوری با ملکه ازدواج کنم آخه؟؟
فکر کنم قبل از اینکه ماموریت آخر رو بری باید بهش پیشنهاد میدی. تازه فکر کنم باید persuade کردن خیلی قوی داشته باشی. حالا چه اصراری به این داری مگه فرقی هم می کنه. با ملکه که نمیشه رومانس داشته باشی:31:

کسی راهنمایی ندئاره که بفهمیم توی Awakening کدوم هدیه رو به کی بدیم ؟

من دستم پر از هدیه است و نمیدونم به کی بدمشون

manuelcalavera عزیز اگه بخش هایی که داستان بازی رو لو میده اسپویلر کنید بهتره :10:

من موافقم . داستان بازیو لو ندین.
راستی من امروز هم یه جای رفتم نیومده بودش. می گفت مثل اینکه دانلودش یا کرکش یه مشکلی داره. شما چه جوری دانلود کردید؟ اینجا که من رفتم خیلی معتبر بودش. هر چی بازی باشه میاره.

manuelcalavera
20-03-2010, 15:29
میبخشید ، ولی خب خیلی هم اسپویل نبود ...

بهر حال اویکنینگ تموم شد . حالا بریم بتل فیلد

d_a_n_t_e
20-03-2010, 17:27
فکر کنم قبل از اینکه ماموریت آخر رو بری باید بهش پیشنهاد میدی. تازه فکر کنم باید persuade کردن خیلی قوی داشته باشی. حالا چه اصراری به این داری مگه فرقی هم می کنه. با ملکه که نمیشه رومانس داشته باشی:31:

من موافقم . داستان بازیو لو ندین.
راستی من امروز هم یه جای رفتم نیومده بودش. می گفت مثل اینکه دانلودش یا کرکش یه مشکلی داره. شما چه جوری دانلود کردید؟ اینجا که من رفتم خیلی معتبر بودش. هر چی بازی باشه میاره.

لینکش رو به دوست عزیز gap دادم و توضیح دادم بعد از دانلود باید چکار کنند

خب اون نسخه هایی که نیمه کاره هستند زیادن خودم 2 بار نسخه نیمه کاره که کرکش هم خراب بود رو دانلود کردم وسومین دفعه شانسم گرفت و نسخه کامل بود

اینم لینک ها و آموزش نصب :

سلام دوست عزیز اینم لینکایی که من ازش دانلود کردم :

فقط یه موضوعی هست که باید دقت کنید

بعد از اکسترکت کردن فایل هایی با فرمت 001 و 002 و ... به شما میده

خب اینبار نباید این فایل ها رو به هم بچسپونید بلکه باید اون های رو تغییر بدید یعنی باید فایل 001 رو به r00 و فایل 002 رو به r01

و همینطور تا آخر و بعد با برنامه winrar فایل هایی رو که تبدیل کردید ( r00 و r01 و r02 و ... ) اکسترکت کنید

gap
21-03-2010, 01:19
بالاخره نصب کردم،جالبه...ولی حوصله ماموریت های متفرقه رو ندارم:دی
اولش این الیستر بیشعور شاه شده بود اومد کلی کف کردم،چه دم و دستگاهی راه انداخته بود!من قبلا خودم شاه بودم،برام افت داشت تو این پک این یارو شاه شده!کاش سیوام بود:دی

ßehianoa
21-03-2010, 12:08
این فکر کنم به درد بخور باشه. آیتم های قبلی رو Import میکنه به Awakening:

underworld
21-03-2010, 14:42
سلام دوستان گل
من توی این مرحله گیر کردم
...باید برانکا رو از Dead Trenches پیدا کنم که اینطوری که نوشته باید از طریق Cordin's Cross برم به اونجا
ولی متاسفانه هیچ جای نقشه علامت نزده که Dead Trenches کجاست
من از هرسه تا راه توی نقشه مربوط به Cordins Cross رفتم ولی از طریق هیچکدوم علامت توی نقشه نیومد
لازم به ذکره که Oghren هم همرام هست ولی آخه مگه میشه باش صحبت کرد؟!! :13:

manuelcalavera
21-03-2010, 16:26
سلام دوستان گل
من توی این مرحله گیر کردم
...باید برانکا رو از Dead Trenches پیدا کنم که اینطوری که نوشته باید از طریق Cordin's Cross برم به اونجا
ولی متاسفانه هیچ جای نقشه علامت نزده که Dead Trenches کجاست
من از هرسه تا راه توی نقشه مربوط به Cordins Cross رفتم ولی از طریق هیچکدوم علامت توی نقشه نیومد
لازم به ذکره که Oghren هم همرام هست ولی آخه مگه میشه باش صحبت کرد؟!! :13:
منم بار دوم که خواستم بازیو بازی کنم واسه اویکنینگ همین مشکل برام پیش اومد ، چند بار که توی Deep Roads به اون 3 تا خروجی رفتم ، هیچ جا رو نشون نمیداد ، ولی یه بارش اون چپیه فک کنم جواب داد

ßehianoa
22-03-2010, 13:56
یک مشکل من وقتی پچ 1.03 رو نصب میکنم. Stamina و Mana همه کارکترا میره. ولی مثلاً Talentها و Spellها کار میکنه؟ کلاً بازی قاطی کرده.

IOG
23-03-2010, 21:59
آقا کسی سیو از اول جنگل الف ها داره.اونجا که با گرگنما ها برای اولین بار میجنگه. من چند وقت پیش تا جای اون درخته رفته بودم اما ویندوزم خراب شد همه از اول اومده. منم حال و حوصله ماموریتای شهر دنرین و ارزمار رو ندارم...
در ضمن راهی هست که یک کاراکتر رو از یک سیوی که قبلا رفتیم ادامه بدیم مثلا من کاراکتر خودمو بجای کاراکتر شما استفاده کنم؟

gap
24-03-2010, 01:33
بالاخره تموم شد بازیش،آخراش داشت حوصله ام سر می رفت!!!
وقتی میخواستم high dragon رو بکشم،یه صحنه جالب دیدم که کاراکترم کلی ابهت پیدا کرده بود:دی عکسش اینه:

_
آرمورشو 160 یا 180 تا طلا دادم:دی کلاهشم پیدا کردم(حدودا 50 طلا)،شمشیرشم ماله فرمانده دشمنه:دی طرف علاقه وافری به mother داشته،اسم شمشیرشم mother chosen بود:دی خیلی قویه!
_

mjorh
24-03-2010, 20:36
بالاخره تموم شد بازیش،آخراش داشت حوصله ام سر می رفت!!!
وقتی میخواستم high dragon رو بکشم،یه صحنه جالب دیدم که کاراکترم کلی ابهت پیدا کرده بود:دی عکسش اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید_
آرمورشو 160 یا 180 تا طلا دادم:دی کلاهشم پیدا کردم(حدودا 50 طلا)،شمشیرشم ماله فرمانده دشمنه:دی طرف علاقه وافری به mother داشته،اسم شمشیرشم mother chosen بود:دی خیلی قویه!
_

شما كه اين بازي رو تموم كردي بگو ببينيم ارزش گرفتنشو داره؟
شبيه چه بازيي هستش؟

sinak3
24-03-2010, 20:47
شبيه چه بازيي هستش؟

منظور امیر همون awaking هست.تو اکثر سایتا که امتیازای بالای گرفته.من خودمم سفارش دادم.ایشالا که خوب در میاد

gap
24-03-2010, 20:56
شبيه چه بازيي هستش؟
خود بازی که شاهکاره،این پک جدیدشم خیلی جالب بود،ولی 100% به بازی اصلی نمیرسه،در کل به نظر من بخر و بازی کن،عالیه....:40::40::40:

منظور امین همون awaking هست.تو اکثر سایتا که امتیازای بالای گرفته.من خودمم سفارش دادم.ایشالا که خوب در میاد
امین باباته:دی

sinak3
24-03-2010, 21:07
خود بازی که شاهکاره،این پک جدیدشم خیلی جالب بود،ولی 100% به بازی اصلی نمیرسه،در کل به نظر من بخر و بازی کن،عالیه....:40::40::40:

امین باباته:دی

ای بابا اشتباه تایپی بود خوب.مملکتو آب میبره کسی صداش در نمیاد یه ر ن می نویسیم آدمو میکشن.:27::31::31::10:

mjorh
24-03-2010, 21:10
پس بخرمش؟ خدا كنه كه خوب باشه.

gap
24-03-2010, 23:36
ای بابا اشتباه تایپی بود خوب.مملکتو آب میبره کسی صداش در نمیاد یه ر ن می نویسیم
آدمو میکشن.:27::31::31::10:
ببخشید میشه زیر دیپلم حرف بزنی؟:دی

پس بخرمش؟ خدا كنه كه خوب باشه.
عزیز من بستگی داره شما از سبک RPG خوشتون بیاد یا نه،به نظر من فوق العاده بود،اگر به نمراتشم دقت کنی متوجه میشه;)
حالا قردا نیای بگی بازیش مسخرست تقصیر توئه که من خریدمشا:دی

mjorh
25-03-2010, 11:54
سبك rpg مثل mss effect ديگه؟ اگه اين جوري باشه آره

sinak3
25-03-2010, 12:00
سبك rpg مثل mss effect ديگه؟ اگه اين جوري باشه آره

نمیشه گفت مثل mass effect . چون RPG ACTION هست . ولی DRAGON AGE خالص RPG هست.

mjorh
25-03-2010, 12:15
خوب شبيه چه بازي هست ؟ يه بازي بگو كه سبكش مثل اين بازي باشه.

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

اوه اوه اين پسره gap چه عكسي زده !!!!!!!!!!!!!

gap
25-03-2010, 12:18
خوب شبيه چه بازي هست ؟ يه بازي بگو كه سبكش مثل اين بازي باشه.

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------

اوه اوه اين پسره gap چه عكسي زده !!!!!!!!!!!!!
مثلا شما dragon age بازی کردی؟شبیه اونه:دی : ))
شبیه...شبیه...ببین اینجوریه که شما باید 4 نفر یا کمتر میشین(تو این بازی)،میتونی هر نفر یه کلاس جدا باشن،بعدش بهشون میگی مثلا با دشمن بجنگن و هر کدوم یه سری اسکیل و جادو این چرتوپرتا دارن و باید xp جمع کنی تا لول آپ شی،
شما بازی masseffect رو انجام دادی؟تقریبا شبیهشه،
یا مثلا World of warcraft؟ دقیقا شبیه WOW هستش....

vahidgame
25-03-2010, 13:12
امیر جان میگم که خیلی شادی نه؟ بازیو تا آخرش رفتی بعد ما الان هنوز بازیو گیر نیاوردیم که بخریم:13:
فقط اگه میشه داستان بازیو لو نده الان همش داری بازیو لو میدی. نمونش همین آواتار جدیدت که عکس یکی از غول ها بازی هستش که به خاطر این یکمی هیجان بازی پایین میاد چون از الان یکی از غولهای بازی معلومه.

sinak3
25-03-2010, 13:20
امیر جان میگم که خیلی شادی نه؟ بازیو تا آخرش رفتی بعد ما الان هنوز بازیو گیر نیاوردیم که بخریم:13:
فقط اگه میشه داستان بازیو لو نده الان همش داری بازیو لو میدی. نمونش همین آواتار جدیدت که عکس یکی از غول ها بازی هستش که به خاطر این یکمی هیجان بازی پایین میاد چون از الان یکی از غولهای بازی معلومه.

ای بابا وحید جان این غول نیست این باس یکی مونده به آخره ، تو اینترنت خوندم خیلی هم خنگ بید.کشتنش از آب خوردنم راحت تره.
راستی من بازیو سفارش دادم دوستانی که پیدا نکردن تو پروفایلم بگن آدرسشو بدم.

d_a_n_t_e
25-03-2010, 13:42
منم چند روز پیش بازی رو تموم کردم انشالله وقتی بقیه هم بازی رو تموم کردن ( Awakening منظورمه ) باید یه بحثی در مورد بازی بکنیم چون باید این تصمیمات ما توی این نسخه روی نسخه 2 هم تاثیر داشته باشه چون مسائل مهمی توی این نسخه بود

Amin.P30
25-03-2010, 13:51
اقا بازی چطوری هست...بازی قشنگی هستش؟؟؟؟
اگر غولش این شکلی باشه بگین من بازی را نخرم چون بازی های وحشتناک با غول های این چنینی را دوست ندارم>>>!

gap
25-03-2010, 14:02
اقا بازی چطوری هست...بازی قشنگی هستش؟؟؟؟
اگر غولش این شکلی باشه بگین من بازی را نخرم چون بازی های وحشتناک با غول های این چنینی را دوست ندارم>>>!
بازی فوق العاده قشنگی هست،فقط لیست قول هایش به این ترتیب هست:
تو یه سایت خوندم این بازی رو بهتره انسان ها انجام ندن و اگر هم انجام دادن بهتره بالای 22 سال باشن،در ضمن برای میمون ها هم بالای 18 سال اعلام شده بازیش;)
لیست غول ها(عکس هاشون:)

_
جدا از شوخی،بازیشو بخر،واقعا عالیه...

sinak3
25-03-2010, 14:11
لیست غول ها(عکس هاشون:)

ای بابا.خدا.اینا غول نیستن به قول gow اینا هر کدوم خدای یه چیز هستن.خدای مرگ ، خدای بدبختی ، خدای گشنگی و....

انگار امیر تو میخوای بن شی ما رو هم به جمعت اضافه کنی....

123list
26-03-2010, 11:19
با سلام
من بازی Dragon Age Origins Awakening را دانلود کردم و12 فایل که زیپ بود را هم انزیپ کردم اما بعد انزیپ هیچ فایل ستاپ داخلش نبود از اینجا یک فایل ستاپ دانلود کردم و توی فایلهای انزیپ شده ریختم که متاسفانه ان فایل هم کار نکرد
حالا نمیدونم باید دقیقا چیکار کنم
با تشکر

gap
26-03-2010, 13:49
با سلام
من بازی Dragon Age Origins Awakening را دانلود کردم و12 فایل که زیپ بود را هم انزیپ کردم اما بعد انزیپ هیچ فایل ستاپ داخلش نبود از اینجا یک فایل ستاپ دانلود کردم و توی فایلهای انزیپ شده ریختم که متاسفانه ان فایل هم کار نکرد
حالا نمیدونم باید دقیقا چیکار کنم
با تشکر

فرمتشون چی بود؟؟؟
_
به این یه سر بزن:

123list
26-03-2010, 17:06
حل شد من با با برنامه7 zip انها را اکسترکت میکردم تا فایل ایزو تبدیل میشد چون تا حالا اینکار را نکرده بودم نمیدونستم به هر حال بعد از تلاش توانستم این کار را بکنم

titanium_zarin
27-03-2010, 18:08
سلام...
ميشه يه كم در مورد استفاده از تاكتيكها توضيح بدين؟؟؟
من warrior هستم و تازه اول راه...

titanium_zarin
27-03-2010, 20:25
بالايي رو جواب بدين...
يه سوال ديگه دارم...
من از كجا بايد ببينم كه با هر شخصيت چقدر دوستم و قلبامون نزديك بهم هست؟؟؟
از موريگان چه سوالاتي بپرسم كه منفي نشه؟؟؟

shaaheen
27-03-2010, 21:28
بالايي رو جواب بدين...
يه سوال ديگه دارم...
من از كجا بايد ببينم كه با هر شخصيت چقدر دوستم و قلبامون نزديك بهم هست؟؟؟
از موريگان چه سوالاتي بپرسم كه منفي نشه؟؟؟

تو اون قسمت كه inventory هست شخصيتت رو عوض كن.شخصيتاي ديگه كه ميان زيرشون يه نوار هست كه يه سرش عكس يه قليه اون سرشم فكر كنم عكس قلب قرمز.
موريگان هم خيلي سگه :31: اصلا باهاش حرف نزن.فقط بهش gift بده.:21:

titanium_zarin
27-03-2010, 21:34
تو اون قسمت كه inventory هست شخصيتت رو عوض كن.شخصيتاي ديگه كه ميان زيرشون يه نوار هست كه يه سرش عكس يه قليه اون سرشم فكر كنم عكس قلب قرمز.
موريگان هم خيلي سگه :31: اصلا باهاش حرف نزن.فقط بهش gift بده.:21:

gift چي هست؟؟؟

در صمن ميشه بگيد چه كار كنم كه كمتر صدمه ببينم؟؟؟اخه من يكي ميزنم و دوتا ميخورم...:18:

shaaheen
27-03-2010, 21:46
gift چي هست؟؟؟

در صمن ميشه بگيد چه كار كنم كه كمتر صدمه ببينم؟؟؟اخه من يكي ميزنم و دوتا ميخورم...:18:

بعضي از آيتمايي كه ميگيري بري توي inventory توضيحاتشو بخون با رنگ صورتي نوشته gift كه وقتي تو inventory كسي كه ميخواي بهش gift يا همون كادو رو بدي انتخاب كن بعد روي gift رايت كليك كن نگه دار عكس جعبه كادو رو بزن.
در زمينه مبارزه هم،تو كاراكتراتو upgrade ميكني.مثلا براي موريگان روي magic بيشتر تمركز كن و magic رو بيشتر up كن براي warrior ها هم power رو بيشتر افزايش بده.
توي همون قسمت upgrade چيزاي ديگه هم هست كه بايد بهش توجه كني كه خودت ميخونيشون متوجه ميشي چي به درد چي ميخوره.

gap
27-03-2010, 22:30
gift چي هست؟؟؟

تو همین تاپیک سرچ کنید،درباره اینکه چه هدیه ای رو به چه کسی بدهید توضیح داده شده،
شما با توجه به اینکه warrior هستید، strength رو بالا ببرید(وقتی لول آپ بشی کنار عکس کاراکترت یه علامت + میاد،اونو بزن) و بهتره که اون گزینه آخری رو هم بالا ببری(برای اینکه خونت دیر کم بشه)،برای مریگان willpower و magic و گزینه آخر.برای الیستر strength ،گزینه آخر،برای اون زن پیره(جادوگره) هم willpower،magic و گزینه آخر و برای اون زنه که از معبد هستش dexterity و گزینه آخر و برای orghen هم strength،گزینه آخر و برای zebra هم dexterity و گزینه آخر رو ببرید بالا،در ضمن میتونید با خریدن آرمور بهتر هم قوی تر بشین....;)

titanium_zarin
28-03-2010, 10:48
سلام...
من توي اين كويستها موندم..ممنون ميشم بگيد چه كار كنم...

در BRECILIAN FOREST :
1.ELORA'S HALLA
2.RARE IRONBARK

در LOTHERING :
A POISONOUS PROPOSITION

titanium_zarin
28-03-2010, 19:29
يه سري وسايل دارم نمي دونم به چه دردي ميخورن؟؟؟خودم فكر ميكنم بايد بفروشمشون...
مثل :
sapphire - the tale of iron - topaz - emerald - malachite - grant - key

و ديگه اينكه وسايلي كه در قسمت inventori بخشهاي CRAFTING و PLOT ITEMS هستن به چه دردي ميخورن؟؟؟چه كارايي ميتونم باهاشون بكنم؟؟؟

konami-pes
28-03-2010, 19:51
Dragon age رو روی Xbox360 میشه Live بازی کرد؟ اگه آره چطوریه قشنگه یا نه؟

123list
28-03-2010, 20:07
برای فهمیدن اینکه هدایا را به کیا باید بدین به این سایت برید

titanium_zarin
28-03-2010, 22:11
مثل :

و ديگه اينكه وسايلي كه در قسمت inventori بخشهاي CRAFTING و PLOT ITEMS هستن به چه دردي ميخورن؟؟؟چه كارايي ميتونم باهاشون بكنم؟؟؟
كسي نيست اينا رو جواب بده؟؟؟

برای فهمیدن اینکه هدایا را به کیا باید بدین به این سایت برید

ممنون دوست من...
اما همين صفحه اول همين تاپيك به زبان فارسي شيرين و روون نوشته:46:

123list
28-03-2010, 23:04
البته من که خوندم برای DRAGON AGE ORIGINS بود این لینکی که من گذاشتم برای DRAGON AGE ORIGINS AWAKENING است

Items for Oghren:Any alcoholic beverage (duh) and the toy horse
Items for Anders: Kitten, bell collar, gold earring, scarf, book on phylacteries, and silver bracers

Items for Nathaniel: Howe bow, Delilah Howe’s letters, whetstone, locksmith’s tools, and sextant.
Items for Sigrun: Spyglass, potted plant, snow globe, warrior’s book, toy chariot, and soap-on-a-rope.
Items for Velanna: Elven runestone, elven trinket, carved greenstone, shiny malachite, blank journal, discarded journal, and ornate silver bowl.
Items for Justice: Elven prayer book, verses of dreams book, lyrium book, lyrium ring, Kristoff’s locket, and Kristoff’s mementos.
Items for Mhairi: Flowers for her grave.

titanium_zarin
28-03-2010, 23:15
من تازگيا به يه مشكل باحال خورم...
هر چي مصرف ميكنم خونم زياد نميشه....چرا؟؟؟؟

gap
28-03-2010, 23:37
من تازگيا به يه مشكل باحال خورم...
هر چي مصرف ميكنم خونم زياد نميشه....چرا؟؟؟؟
شما احیانا وقتی تو جنگ هستی و جادوگر دشمن یه کاری میکنه که دورت قرمز میشه رو عرض میکنید؟در این مواقع بله،هیچکاری نمیشه کرد،ولی اینکه هرچی خون میخوری تغیری نمیکنه...شاید شما از این lesser هاش میخوری،از Great هاش بخور،ببین باز همین همینطوره؟

مثل :

بفروش همشون رو:دی من خودم هر چی تو inven بود رو فروختم:دی غیر از dragon scale (یه همچین چیزی بود:دی)

mz_2006
29-03-2010, 02:09
سلام لطفا لینک مستقیم یا غیر مستقیم از dlc gragon age origins رو بهم بدین
البته خواهشا چکش کنید که فایلش هنوز آپ باشه
تا حالا هرچی تو پست های قبلی بوده رو چک کردم نشده
و در ضمن روش نصب همون فایل ها رو هم بهم بدین
کمکم کنین لطفا

mz_2006
29-03-2010, 02:09
سلام لطفا لینک مستقیم یا غیر مستقیم از dlc gragon age origins رو بهم بدین
البته خواهشا چکش کنید که فایلش هنوز آپ باشه
تا حالا هرچی تو پست های قبلی بوده رو چک کردم نشده
و در ضمن روش نصب همون فایل ها رو هم بهم بدین
کمکم کنین لطفا

mz_2006
29-03-2010, 02:23
سلام
لطفا واسم لینک مستقیم و غیر مستقیم تمام dlc daragon age origins رو بزارید
فقط مطمئن شید که هنوز فایل ها آپ هستن و دانلود میشن
چون من هر کاری کردک که dlcهای پست های قبل رو دانلود کنم نشد
و روش نصب همون فایلا روهم دقیق واسم بگین
خواهشن کمک کنید
امید وارم هنوز کسی سر بزنه به این فروم و جواب منو بده

mz_2006
29-03-2010, 02:31
سلام
خواهشن کمک کنید

molaali
29-03-2010, 10:05
سلام من اين بازي رو يه بار تا آخر رفتم ولي وقتي دوباره خواستم برم تو مرحله ي الف ها از اون منطقه كه ورد سرزمين گرگ نماها ميشه و اول مه وجود داره نمي تونم رد شم همه ي ماموريت ها رو هم انجام دادم ولي نمي شه. بار اول به سرزمين جادوگرا رفتم وقتي برگشتم بازشد ممنون ميشم راهنمايي كنيد

NINJA0098
29-03-2010, 11:30
از همه پیشاپیش معذرت میخوام که این پست رو میزنم اما حوصله ندارم تو 118 صفحه بگردم .
این ترینری که واسه dao هست کار نمیکنه من تو tower اون غول دیوه رو نمیتونم بکشم (همون از همه غول تر بالا ی بالای tower(
open console این بازی رو هم نمیتونم فعال کنم!!!!!!
کمک:19: کمک:19: کمک:19: کمک :19:کمک :19:کمک:19: کمک:19: کمک :19:کمک :19:کمک :19:کمک :19:کمک:19: کمک:19: کمک

gap
29-03-2010, 13:19
از همه پیشاپیش معذرت میخوام که این پست رو میزنم اما حوصله ندارم تو 118 صفحه بگردم .
این ترینری که واسه dao هست کار نمیکنه من تو tower اون غول دیوه رو نمیتونم بکشم (همون از همه غول تر بالا ی بالای tower(
کمک:19: کمک:19: کمک:19: کمک :19:کمک :19:کمک:19: کمک:19: کمک :19:کمک :19:کمک :19:کمک :19:کمک:19: کمک:19: کمک
شما بگو جادوگرات بزننش و خودت و بقیه بچه های شمشیری فرار کنید تا دنبالتون بیاد:دی برادر اگه نمیتونی از پسش بر بیای بعدا بدتر ازش میادا:دی
ترینر ها رو که دانلود میکنی که فایل help دارن احتمالا،اونو بخونی و کاراشو انجام بدی حله;)
ترینر های این صفحه همگی کار میکنن:

سلام من اين بازي رو يه بار تا آخر رفتم ولي وقتي دوباره خواستم برم تو مرحله ي الف ها از اون منطقه كه ورد سرزمين گرگ نماها ميشه و اول مه وجود داره نمي تونم رد شم همه ي ماموريت ها رو هم انجام دادم ولي نمي شه. بار اول به سرزمين جادوگرا رفتم وقتي برگشتم بازشد ممنون ميشم راهنمايي كنيد

منظورتون کجاست؟(یه عکس میزاری؟)الان شما با revanant ها جنگیدی؟فکر کنم باید بری با یکیشون همون اطراف بجنگی،بعدش اگه یادت باشه یه جایی هست (نزدیکی اون درخت که هم میتونی به حرفش بکنی هم بجنگی(رنگش با بقیه درختایی که باهاشون میجنگی فرق داره)) اون نزدیکیا یه چیزی شبیه به پنجره هستش،بزن روش بعدش یه revanant دیگه میاد فکرکنم،اونم بکش بعدش میشه رفت اونور.
(ببین من دقیقا نمیدونم کجایی،فکر کنم منظورت اونجایی هستش که چندین راه وجود داره و یکی از راه ها توسط یه چیزی مثل مه گرفته شده که نمیشه ازش رد شد)

vahidgame
29-03-2010, 13:33
دوست عزیز اصلا بازی های سبک نقش آفرینی رو هیچ وقت با ترینر نرید چون جذابیت بازی خیلی پایین میاد.
فکر کنم شما اوایل بازی هستی و با Orge داری می جنگی. خیلی کشتن اون سخت نیست.
نکته مهم به نظرم این هست که اگر روی درجه normal دارید میرید صد در صد همین حالا از توی تنظیمات بازی اونو روی easy بذارید. این بازی یه جوری هست که درجه normal اون خیلی سخت ساخته شده و اگر به این سبک آشنایی نداشته باشید نمی تونید بازیو روی این درجه برید و براتون فوق العاده سخت هستش

برای باز شدن او شما باید پیش اون درخت بزرگ که تقریبا وسط جنگل هستش برید و باهاش صحبت کنید بعد اون بهتون یه ماموریت میده که وقتی اونو انجام دادین ازش می خواین که یه جادویی بهتون بده که اون مه را باز کنه. اگه اون درخت بزرگ که اسمش نمی دونم چی بود رو کشته باشید نمی دونم راه دیگه برای باز کردنش چیه چون من هر دفعه که بازیو تا آخرش رفتم اینو متقاعد کردم و باهاش نجنگیدم.

molaali
29-03-2010, 13:47
منظورتون کجاست؟(یه عکس میزاری؟)الان شما با revanant ها جنگیدی؟فکر کنم باید بری با یکیشون همون اطراف بجنگی،بعدش اگه یادت باشه یه جایی هست (نزدیکی اون درخت که هم میتونی به حرفش بکنی هم بجنگی(رنگش با بقیه درختایی که باهاشون میجنگی فرق داره)) اون نزدیکیا یه چیزی شبیه به پنجره هستش،بزن روش بعدش یه revanant دیگه میاد فکرکنم،اونم بکش بعدش میشه رفت اونور.
(ببین من دقیقا نمیدونم کجایی،فکر کنم منظورت اونجایی هستش که چندین راه وجود داره و یکی از راه ها توسط یه چیزی مثل مه گرفته شده که نمیشه ازش رد شد)

منظورم دقيقاً همون جاست يكي از revanant رو كشتم ولي كنار اون انف (درخته) رو نه احتمالاً قضيه همينه چون دفعه ي قبل يكي رو هم تو يه جاي ديگه كشته بودم ممنون

برای باز شدن او شما باید پیش اون درخت بزرگ که تقریبا وسط جنگل هستش برید و باهاش صحبت کنید بعد اون بهتون یه ماموریت میده که وقتی اونو انجام دادین ازش می خواین که یه جادویی بهتون بده که اون مه را باز کنه. اگه اون درخت بزرگ که اسمش نمی دونم چی بود رو کشته باشید نمی دونم راه دیگه برای باز کردنش چیه چون من هر دفعه که بازیو تا آخرش رفتم اینو متقاعد کردم و باهاش نجنگیدم.

ولي من بار اول اون درخت رو كشتم اما مه باز شد ؟

titanium_zarin
29-03-2010, 16:37
سلام...
جريان اين مرحله كه مثل روياست چيه؟؟؟
من تا الان 5تا گوشه ستاره رو رفتم 4تا تغيير قيافه رو هم گرفتم اما ديگه نميدونم چه كار بايد كنم؟؟؟
اقا يكي هم در مورد تاكتيكها يه توضيحي بده...مردم بابا...

gap
29-03-2010, 19:49
سلام...
من تا الان 5تا گوشه ستاره رو رفتم 4تا تغيير قيافه رو هم گرفتم اما ديگه نميدونم چه كار بايد كنم؟؟؟
خب حالا فکر کنم باید ستاره وسطی بری دیگه!(فکر کنم)(یه عکس بزار؟)

mz_2006
29-03-2010, 19:59
کسی جواب منو نمیده؟این همه خواهش کردم ها

سلام
خواهشن کمک کنید

در ضمن بهم بگین چطور میشه به کسی هدیه داد
تورو خدا واضح بگین

titanium_zarin
29-03-2010, 20:03
خب حالا فکر کنم باید ستاره وسطی بری دیگه!(فکر کنم)(یه عکس بزار؟)
اما يه چندتا چيز ملكه ذهنم شده كه نميتونم نگم...:5:
ميگم شما چه جوري اين بازي رو تموم كردين؟؟؟؟
همه وسايلت رو كه فروختي...
تاكتيكها هم كه به درد نمي خورن...
يارات هم كه همه ميميرن...
اونوقت خودت چه جوري زنده ميموندي و ميجنگيدي؟؟؟:31:

gap
29-03-2010, 20:27
ممنون
اما يه چندتا چيز ملكه ذهنم شده كه نميتونم نگم...:5:
ميگم شما چه جوري اين بازي رو تموم كردين؟؟؟؟
همه وسايلت رو كه فروختي...
تاكتيكها هم كه به درد نمي خورن...
يارات هم كه همه ميميرن...
اونوقت خودت چه جوري زنده ميموندي و ميجنگيدي؟؟؟:31:
نه،ملکه همچین آش دهنسوزی هم نیستا:دی
_
با توکل به خدا:دی بارای من کی مردن؟! من همیشه 2 تا جادوگر داشتم با الیستر...نمیدونی چه گروهی بود......یادش بخیر....وقتی افراد دشمن زیاد بودن با جادوگرام یکی یکی میکشتمشون:دی مثلا یه جایی بود طرف غوله خیلییی قوی بود:دی(یه جایی بود که طرف دشمن جادوگر بود و میرفتی پیشش میرفت وسط یه چیزایی و برقی میشد همه جا:دی افرادش هم میومدن همش!از اون بالا با کمک 2 تا جادوگرم کشتمش:دی یارو همش اطرافش رو میدید هیچی نمیفهمید:دی
_
من همه وسیله ها رو هم نفروختم!این چرتو پرتارو میفروختم!!
_
در ضمن این تاکتیک بازی همش قرتی بازیه:دی

blackboygh
29-03-2010, 21:35
سلام بچه ها کسی سریال بازیه رو داره فوری ممنون

titanium_zarin
30-03-2010, 00:56
کسی جواب منو نمیده؟این همه خواهش کردم ها

سلام
خواهشن کمک کنید

در ضمن بهم بگین چطور میشه به کسی هدیه داد
تورو خدا واضح بگین

دوست من واسه DLCها من نميدونم درست چون دانلود نكردم...اما اگه توي تاپيك دانلود بازي بگي احتمالا زودتر به جواب ميرسي...

اما در مورد هديه دادن...
اول توي INVENTORI اون شخصي رو كه ميخواي بهش هديه بدي رو بيار ... اين كه واضحه:46:
بعد روي وسيله اي كه ميخواي هديه شه كليك راست بكن و گزينه هديه (شبيه جعبه كادو هست) رو انتخاب كن:40:
تمام:11:

اگه نشد بگو تا ببينيم مشكل چيه...
راستي بايد هم هديه و هم شخص مورد نظر رو درست اتخاب كني و گرنه امتياز زيادي نميگيري...
واسه اين پست اول همينجا رو نگاه كن...:10:

vahidgame
30-03-2010, 09:26
ولي من بار اول اون درخت رو كشتم اما مه باز شد ؟

دقیقا حرف من اینه که نباید اونو بکشی.
دوست عزیز شما برای اینکه اون مه رو باز کنی کار سختی و خاصی نباید انجام بدی. اول که باید با اون درخت صحبت کنی و اونو متقاعدش کنی و باهاش نجنگی بعدش یه ماموریت میده که همون نزدیکای درخت یکمی جلوتر بری یه جایی هست که شبیه کمپ هستش وقتی اون جا رسیدی باید با اون revanant رو بکشتی بعدش میری پیش اون درخت و بهش میگی این کارو انجام دادی اونم به خاطر همین یه جادویی میده که بتونی اون مه رو بازی کنی.

سلام...

این قسمت اسمش fade هستش که اون جا وظیفه داری اولا هر قسمت از اون غول مربوط به خودش رو بکشی و بعد وظیفه داری که سه تا از افراد گروهت رو آزاد کنی.
اگر اون 4 تا تغیر قیافه رو گرفتی کار راحتی داره. الان باید اون قسمت هایی که کامل نرفتی بری و اون جا با استفاده از این قدرت هایی که داری ردش کنی و در آخر غول مربوط به اون جا رو بکشی که در این صورت اون جایی که میری کامل میشه و روی نقشه کامل واضح است که تموم شده و همین طور توی قسمت ماموریت ها هم می نویسه که اونو انجام دادی.
در مورد تاکتیک ها به نظرم بخش مهمی است اگر روی easy میری شاید خیلی به چشم نیاد(هر چند روی این درجه هم بخش مهمی هستش) ولی رو درجه normal صد در صد به اون نیاز داری. اگه میشه یه عکس از اون جا بگیر تا من یکمی دربارش توضیح بدم. کلا چیز سختی نیست اگر بخوای تاکتیک های به صورت خیلی راحت تنظیم کنی میتونی اون بخش بالا رو مثلا برای هر کسی با توجه به قابلیت چیز خاصی انتخاب کنی. مثلا برای Alistair همیشه اون روی حالت دفاعی بذار. یا برای Leliana مثلا در حالت Archer اونو باید بذاری که در این صورت برای هر فردی خودش اتوماتیک تاکتیهای مناسب رو تنظیم می کنه و فقط می تونی یه تاکتیک به آخرش اضافه کنی که مثلا به این صورت که سلامتی کارکتر از 50 درصد کمتر شد یه دونه خون بخوره

titanium_zarin
30-03-2010, 12:17
سلام...
اين جريان oghren چيه؟؟؟
من بار اول ديدمش همونجايي كه lord helmi رو ميبينيم...
رفتم باهاش صحبت كردم اما نيومد تو گروهم...
بايد كاري انجام بدم؟؟؟يا بعدا بيام سراغش؟؟؟

vahidgame
30-03-2010, 12:34
سلام...
اين جريان oghren چيه؟؟؟
من بار اول ديدمش همونجايي كه lord helmi رو ميبينيم...
رفتم باهاش صحبت كردم اما نيومد تو گروهم...
بايد كاري انجام بدم؟؟؟يا بعدا بيام سراغش؟؟؟
نه فعلا توی گروهت نمیاد. چند تا ماموریت اصلی توی orzammar رو بری توی گروهت خودش میاد. فکر کنم به محض اینکه اجازه دادن که به deep road وارد بشی اون موقعی قبل از اینکه به اون جا بری به گروهت اضافه میشه.

gap
30-03-2010, 12:54
نه فعلا توی گروهت نمیاد. چند تا ماموریت اصلی توی orzammar رو بری توی گروهت خودش میاد. فکر کنم به محض اینکه اجازه دادن که به deep road وارد بشی اون موقعی قبل از اینکه به اون جا بری به گروهت اضافه میشه.
آره،وقتی میخوای برای Deep road طرف میاد سیریش میشه:دی ، فکر کنم بشه قبولش نکرد؟

vahidgame
30-03-2010, 16:40
آره،وقتی میخوای برای Deep road طرف میاد سیریش میشه:دی ، فکر کنم بشه قبولش نکرد؟
فکر نکنم همچنین کاری بشه کرد چون یکی از افراد اصلی بازی هستش. برای این ماموریت پایانی در orzammar حتما توی گروه باید باشه و راهی نیست که اون توی گروه نباشه. حالا شاید بعد از ماموریت بشه اونو ردش کرد. من امتحان نکردم.
راستی تو که Awakening رو رفتی بیا یکمی درباره بازی توضیح بده و اونو نقدش کن. الان مثلا بازم تیکه افراد گروه به هم می ندازن یا نه؟:31:

gap
30-03-2010, 18:36
فکر نکنم همچنین کاری بشه کرد چون یکی از افراد اصلی بازی هستش. برای این ماموریت پایانی در orzammar حتما توی گروه باید باشه و راهی نیست که اون توی گروه نباشه. حالا شاید بعد از ماموریت بشه اونو ردش کرد. من امتحان نکردم.
راستی تو که Awakening رو رفتی بیا یکمی درباره بازی توضیح بده و اونو نقدش کن. الان مثلا بازم تیکه افراد گروه به هم می ندازن یا نه؟:31:
بازی جالبی هست در کل:دی
نه،افرادمون تو این بازی خیلی بی بخارن:دی
بازی داستانش جالبه،ولی قطعا به نسخه قبلی نمیرسه،بازی خیلییی راحت تر شده،(مثلا این orge ها که یکمی سخت بود کشتنشون،اینجا مثل نقل و نباتن:دی)،
توش خیلی بیشتر باید انتخاب کنی،
و در کل یه چیزی تو مایه های قبلیه،ولی به جالبی اون نیست،باید منتظر نسخه 2 باشیم...

titanium_zarin
30-03-2010, 18:51
بازی جالبی هست در کل:دی
نه،افرادمون تو این بازی خیلی بی بخارن:دی
بازی داستانش جالبه،ولی قطعا به نسخه قبلی نمیرسه،بازی خیلییی راحت تر شده،(مثلا این orge ها که یکمی سخت بود کشتنشون،اینجا مثل نقل و نباتن:دی)،
توش خیلی بیشتر باید انتخاب کنی،
و در کل یه چیزی تو مایه های قبلیه،ولی به جالبی اون نیست،باید منتظر نسخه 2 باشیم...

جريان قبلي چيه ؟؟؟كدوم قبلي؟؟؟
ولي جالبيش جالبه...اما من دوست دارم خودم شمشير بزنم نه اينكه وقتي ريختن رو سرم تنظيمش كنم و برم يه دوري بزنم و بيام...اگه خودم ميخواستم دكمه بزنم خيلي توپ ميشد...توپترترترتر...

حالا يه سوال...
جريان اين قسمت AEDUCAN THAIG چيه؟؟؟من رفتم اونجا اما به جاي خاصي نرسيدم يعني همه جاش ميخورد به صخره!!!منم كه مرد عنكبوتي ندارم كه برم بالا...يعني فقط بايد ميرفتم و ادم ميكشتم و همين؟؟؟يا به جايي راه داره؟؟؟

vahidgame
30-03-2010, 19:22
جريان قبلي چيه ؟؟؟كدوم قبلي؟؟؟
ولي جالبيش جالبه...اما من دوست دارم خودم شمشير بزنم نه اينكه وقتي ريختن رو سرم تنظيمش كنم و برم يه دوري بزنم و بيام...اگه خودم ميخواستم دكمه بزنم خيلي توپ ميشد...توپترترترتر...

حالا يه سوال...
جريان اين قسمت AEDUCAN THAIG چيه؟؟؟من رفتم اونجا اما به جاي خاصي نرسيدم يعني همه جاش ميخورد به صخره!!!منم كه مرد عنكبوتي ندارم كه برم بالا...يعني فقط بايد ميرفتم و ادم ميكشتم و همين؟؟؟يا به جايي راه داره؟؟؟
منظورش از قبلی همون بازی اصلی هست که تو داری الان بازی می کنی. ایشون الان Awakening که یه بسته مکمل برای این بازی هست رو تموم کرده. حدودا 2 هفته است که این بسته مکمل منتشر شده.
در مورد AEDUCAN THAIG دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم تا آخرش بری به یه جای دیگه راه داره. کلا اگه این deep road رو بتونی تموم کنی خیلی از بازیو رفتی چون تقریبا طولانی ترین و سخترین ماموریتش هست.

titanium_zarin
30-03-2010, 20:24
منظورش از قبلی همون بازی اصلی هست که تو داری الان بازی می کنی. ایشون الان Awakening که یه بسته مکمل برای این بازی هست رو تموم کرده. حدودا 2 هفته است که این بسته مکمل منتشر شده.
در مورد AEDUCAN THAIG دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم تا آخرش بری به یه جای دیگه راه داره. کلا اگه این deep road رو بتونی تموم کنی خیلی از بازیو رفتی چون تقریبا طولانی ترین و سخترین ماموریتش هست.

اهان متوجه شدم...
توي اون مرحله دوجاش هست كه مسير بسته شده بوسيله اهن انگاري همونجاها بايد باز شه كه نميشه...نميدونم چرا...يه كم فكر كن ببين يادت نمياد؟؟؟
من فقط اينجا يه موجودات كوچولويي بود كشتم ديگه هيچي نديدم نه ادم نه ...

titanium_zarin
30-03-2010, 21:50
اقا يه سوال ديگه...
اين مرحله AEDUCAN THAIG اگه من ولش كنم برم يه جا ديگه چي ميشه؟؟؟مشكلي پيش مياد؟؟

gap
30-03-2010, 22:34
اهان متوجه شدم...
توي اون مرحله دوجاش هست كه مسير بسته شده بوسيله اهن انگاري همونجاها بايد باز شه كه نميشه...نميدونم چرا...يه كم فكر كن ببين يادت نمياد؟؟؟
من فقط اينجا يه موجودات كوچولويي بود كشتم ديگه هيچي نديدم نه ادم نه ...
شما توضیحات مرحله رو بزار+یه عکس از محیط تا یادم بیاد:دی + یه عکس از مپ:دی

اقا يه سوال ديگه...
اين مرحله AEDUCAN THAIG اگه من ولش كنم برم يه جا ديگه چي ميشه؟؟؟مشكلي پيش مياد؟؟
نه،مشکلی پیش نمیاد

vahidgame
30-03-2010, 22:38
اقا يه سوال ديگه...
نه اشکالی نداره. توی بازی آزادی عمل وجود داره. حتما نباید ماموریتهای اصلی رو فقط بری. به نظرم ماموریت های فرعی اکثرشو برو. هر چی بیشرت پیشرفت کنی بهتره. توی همین deep road هم جاهای خیلی سختی وجود داره. در ضمن وقتی که به قدر کافی قوی شدیHigh Dragon رو حتما بکش خیلی برات مزایا داره. مهمترین مزیت اینه که می تونی با استفاده اون یه Armor خیلی قوی درست کنی. استراتژی برای کشتن اون هم توی پست اول تاپیک کامل توضیح داده شده.
راستی من قبل از عید یه بار دیگه این بازیو شروع کرده بودم و تقریبا تا اول deep road رفته بودم که ولش کردم. اگه وقت کردم شاید بازیو ادامه دادم و اونجوری می تونم بهت کمک کنم که اونجارو رد کنی.
در ضمن چیزهایی مثل camp و injury kit و trap و poison و ... رو می دونی چی هستش؟ اینارو حتما باید بلد باشی که چی هستش.

titanium_zarin
30-03-2010, 23:55
نه اشکالی نداره. توی بازی آزادی عمل وجود داره. حتما نباید ماموریتهای اصلی رو فقط بری. به نظرم ماموریت های فرعی اکثرشو برو. هر چی بیشرت پیشرفت کنی بهتره. توی همین deep road هم جاهای خیلی سختی وجود داره. در ضمن وقتی که به قدر کافی قوی شدیHigh Dragon رو حتما بکش خیلی برات مزایا داره. مهمترین مزیت اینه که می تونی با استفاده اون یه Armor خیلی قوی درست کنی. استراتژی برای کشتن اون هم توی پست اول تاپیک کامل توضیح داده شده.
راستی من قبل از عید یه بار دیگه این بازیو شروع کرده بودم و تقریبا تا اول deep road رفته بودم که ولش کردم. اگه وقت کردم شاید بازیو ادامه دادم و اونجوری می تونم بهت کمک کنم که اونجارو رد کنی.
در ضمن چیزهایی مثل camp و injury kit و trap و poison و ... رو می دونی چی هستش؟ اینارو حتما باید بلد باشی که چی هستش.

اگه ادامه دادي خبر بده...
يه سري از ماموريتها رو نرفتم چون نميدونستم بايد چه كار كنم...حالا ليستشون رو ميدم اگه تونستي بگو...
اون High Dragon كجاست؟؟؟بگو كه فعلا نرم اون طرفا...:31:

اينايي هم كه الان گفتي (camp و injury kit و trap و poison و ... ) رو الان ميخواستم بپرسم كه ديگه خودتم يادم انداختي...چندتاشو فهميدم ...بهتر ميشه توضيح بدي تا دقيقتر بدونم چين؟؟؟؟

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

شما توضیحات مرحله رو بزار+یه عکس از محیط تا یادم بیاد:دی + یه عکس از مپ:دی

نه،مشکلی پیش نمیاد

يه مشكل فوق العاده مسخره كه دارم اينه كه نميتونم عكس بگيرم...:41:اعصابم و خورد كرده...فقطم تو اين بازي نميشه...:5:
حالا ببينم چه كار ميكنم...

ممنون كه وقت ميزاري...:10:

gap
30-03-2010, 23:57
يه سري از ماموريتها رو نرفتم چون نميدونستم بايد چه كار كنم...حالا ليستشون رو ميدم اگه تونستي بگو...

اينايي هم كه الان گفتي (camp و injury kit و trap و poison و ... ) رو الان ميخواستم بپرسم كه ديگه خودتم يادم انداختي...چندتاشو فهميدم ...بهتر ميشه توضيح بدي تا دقيقتر بدونم چين؟؟؟؟

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------

يه مشكل فوق العاده مسخره كه دارم اينه كه نميتونم عكس بگيرم...:41:اعصابم و خورد كرده...فقطم تو اين بازي نميشه...:5:
حالا ببينم چه كار ميكنم...

ممنون كه وقت ميزاري...:10:
عکس ها میره به این آدرس(وقتی تو بازی Prt Scr رو زدی)
C:\Users\amir\Documents\BioWare\dragonage
(یه فولدری به نام screenshots باید باشه)

vahidgame
31-03-2010, 00:20

در مورد High Dragon نترس کاری باهات نداره :31: تا یه کار خاصی نکنی نمیاد باهات بجنگه. ماموریت urn of sacred ashes رو که رفتی نه؟ اون kolgrim رو کشتی؟
در مورد اون چیزایی که گفتم. کمپ که واضح هستش چیه توی نقشه سمت چپ بالا اگر روی قسمت camp کلیک کنی. به اون جا میری و میتونی مثلا کارهایی مثل صحبت با افراد گروه و خرید کردن و آپگرید کردن سلاح ها و ... انجام بدی. همین طور رومانس هم همین جا انجام میدی:31:
Injury kit هم که خیلی مهم هستش. هر وقت که به اصطلاح یه نفر از افراد گروه یا خودت در حین مبارزات می میری یه آسیب می بینه که اون پایین به صورت قرمز میاد که خیلی ضرر داره و تاثیر منفی زیادی روی توانایی های کارکتر میذاره. برای رفع این باید یه Injury kit بخوری که حجمهای مختلف هست مثلا بعضی از اونا یه دونه آسیب رو از بین میبره و بعضی ها 3 تا و ... همین طور هر بار که به camp میری هر چه آسیب دیدی از بین میره. این آسیب یا damage رو باید جدی بگیری چون مهم هستش.
چیزای دیگه هم بعدا توضیح میدم.trap making و poison making و herbalism هم خیلی مهم هستن. مثلا مهارت herbalism باهاش میشه چیزهای مثل Health Poultice درست کرد که بخشی از سلامتی رو پر می کنه. این مهارت رو مثلا موریگان داره و با توجه به اینکه توی گروهت موریگان همیشه استفاده کنی بهتره این کارو میتونه برات راحت انجام بده. من اگه بخوای یه راهی بهت میگم که می تونی خیلی زیادLesser Health Poultice درست کنی برای درست کردن این به دو چیز نیاز داری که یه سری جاها میتونی بی نهایت از اونا بخری.

titanium_zarin
31-03-2010, 00:31
ممنون...چك ميكنم اگه بود ميزارم...

در مورد High Dragon نترس کاری باهات نداره :31: تا یه کار خاصی نکنی نمیاد باهات بجنگه. ماموریت urn of sacred ashes رو که رفتی نه؟ اون kolgrim رو کشتی؟
در مورد اون چیزایی که گفتم. کمپ که واضح هستش چیه توی نقشه سمت چپ بالا اگر روی قسمت camp کلیک کنی. به اون جا میری و میتونی مثلا کارهایی مثل صحبت با افراد گروه و خرید کردن و آپگرید کردن سلاح ها و ... انجام بدی. همین طور رومانس هم همین جا انجام میدی:31:
Injury kit هم که خیلی مهم هستش. هر وقت که به اصطلاح یه نفر از افراد گروه یا خودت در حین مبارزات می میری یه آسیب می بینه که اون پایین به صورت قرمز میاد که خیلی ضرر داره و تاثیر منفی زیادی روی توانایی های کارکتر میذاره. برای رفع این باید یه Injury kit بخوری که حجمهای مختلف هست مثلا بعضی از اونا یه دونه آسیب رو از بین میبره و بعضی ها 3 تا و ... همین طور هر بار که به camp میری هر چه آسیب دیدی از بین میره. این آسیب یا damage رو باید جدی بگیری چون مهم هستش.
چیزای دیگه هم بعدا توضیح میدم.trap making و poison making و herbalism هم خیلی مهم هستن. مثلا مهارت herbalism باهاش میشه چیزهای مثل Health Poultice درست کرد که بخشی از سلامتی رو پر می کنه. این مهارت رو مثلا موریگان داره و با توجه به اینکه توی گروهت موریگان همیشه استفاده کنی بهتره این کارو میتونه برات راحت انجام بده. من اگه بخوای یه راهی بهت میگم که می تونی خیلی زیادLesser Health Poultice درست کنی برای درست کردن این به دو چیز نیاز داری که یه سری جاها میتونی بی نهایت از اونا بخری.
ممنون اقا وحيد...اي ول داري...
من از Injury kit استفاده ميكردم ولي نميدونستم واسه چي:31:
در مورد رومانس هم توضيح ميدي...تحت چه شرايطي ميشه رومانس كرد؟؟؟

vahidgame
31-03-2010, 00:51
ممنون...چك ميكنم اگه بود ميزارم...

ممنون اقا وحيد...اي ول داري...
من از Injury kit استفاده ميكردم ولي نميدونستم واسه چي:31:
در مورد رومانس هم توضيح ميدي...تحت چه شرايطي ميشه رومانس كرد؟؟؟
قرار شد که دیگه چیزای متفرقه نپرسی:31:
برای رومانس باید اون نواری که رابطه شما با هر فرد گروه رو نشون میده تا نزدکیای آخرش برسه. نهایت اون 100 هست ولی تقریبا 90 به بالا بشی دیگه می تونی رومانس داشته باشی که یه صحنه ای نشون میده. برای اینکه رابطه بهتر بشه بهترین راه هدیه دادن و همین طور صحبت کردن با افراد گروه هستش.
کلا هدیه دادن به جز رومانس مزیت دیگه ای هم داره.

molaali
31-03-2010, 09:45
.

مي شه در مورد هديه دادن توضيح بديد؟ چطوري مي شه هديه داد؟ چون شنيدم خيلي مذايا داره.

باید اون نواری که رابطه شما با هر فرد گروه رو نشون میده تا نزدکیای آخرش برسه.

مي شه جاي دقيقه نوار رو هم بگيد ممنون.

titanium_zarin
31-03-2010, 10:51
سلام...
نگاه كردم عكسهاي كاراكتر و داستان بازي هست ولي عكسهايي كه من Prt Scr رو زدم نيست...عجيبا غريبا:13:

قرار شد که دیگه چیزای متفرقه نپرسی:31:
برای رومانس باید اون نواری که رابطه شما با هر فرد گروه رو نشون میده تا نزدکیای آخرش برسه. نهایت اون 100 هست ولی تقریبا 90 به بالا بشی دیگه می تونی رومانس داشته باشی که یه صحنه ای نشون میده. برای اینکه رابطه بهتر بشه بهترین راه هدیه دادن و همین طور صحبت کردن با افراد گروه هستش.
ميرم تو كارش ببينم چي ميشه...ولي تقريبا 80 هستن...جا داره هنوز...:46:

مي شه در مورد هديه دادن توضيح بديد؟ چطوري مي شه هديه داد؟ چون شنيدم خيلي مذايا داره.
مي شه جاي دقيقه نوار رو هم بگيد ممنون.
اول توي inventori ميري و شخصيتي كه ميخواي بهش هديه بدي رو انتخاب ميكني... بعد ميري رو هديه كه با gift مشخص شده كليك راست ميكني و گزينه هديه رو ميزني(جعبه كادو)

هر كسي رو كه انخاب كني از يارات توي inventori پايين عكس تمام قدش يه نوار هست كه رنگش طلايي هست و يه طرفش قلب گنده هست يه طرفش قلب شكسته ...

molaali
31-03-2010, 12:59
اول توي inventori ميري و شخصيتي كه ميخواي بهش هديه بدي رو انتخاب ميكني... بعد ميري رو هديه كه با gift مشخص شده كليك راست ميكني و گزينه هديه رو ميزني(جعبه كادو) ...

ممنون ولي من هر چي نگاه مي كنم gift نمي بينم اگه مي شه دقيق تر بگيد

gap
31-03-2010, 13:01
وقتی رو بعضی از آیتم ها میری،تو توضیحاتشون به صورتی نوشته : Gift

titanium_zarin
31-03-2010, 15:51

وقتی رو بعضی از آیتم ها میری،تو توضیحاتشون به صورتی نوشته : Gift

اره بايد رو وسايل نگاه كني..
ولي شايد شما نداشته باشيد هيچي...اخه بايد بخريد يا از توي صندوقا پيدا كنيد...:46:
پست اول همينجا رو نگاه كنيد يه كم دستتون مياد كجاها بايد دنبالش باشيد...

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

ميگم تو ozammer فرق داره كي رو شاه انتخاب كني؟؟؟
من اون مو سفيده رو شاه كردم كه يه هو همه چي بهم ريخت...
چندنفرم كشتم...يعني اون رقيبه رو...

titanium_zarin
31-03-2010, 16:00

ميگم وحيد اقا...
من اين كويستي كه گفتي رو نرفتم...اين تو كدوم منطقه هست؟؟؟:41:

gap
31-03-2010, 16:18
ميگم وحيد اقا...
من اين كويستي كه گفتي رو نرفتم...اين تو كدوم منطقه هست؟؟؟:41:
Brother givinity رو میشناسی؟ ببین یه روستایی هست به نام Haven فکر کنم،برو اونجا تو کلیساشون،یه در مخفی هست پیداش کن،بعد اون مرحله رو رد کن،بعدش با یکی آشنا میشی به نام: kolgrim ، ازهمون اول بد خلقی کن و بکشش،(قبلش میبرت یه جایی که اون اژدها رو میبینی و بعدشم باید بری یه ساختمون دیگه ای که کلی روح هست و ازت سوال میکنن و درست جواب بدی میرن اونور و اگه اشتباه جواب ندی یه موجودی میشن باهاشون میجنگی:دی و بعدش بازی یکمی سخت میشه(کمی فکری) و بعدش میری یه چیزی رو برای اون مردپیره که توی Radcliff ببری،(اونجا یادم نیست دقیقا،ولی اگه یه کاری میکردی این زنه(leina(تو این مایه ها بود + این زن پیره)) +نگهبان اونجا میجنگن باهات و اگه نکنی هم نمیجنگن:دی(آهان،یادم اومد،قبلش باید لباساتو دربیاری،اگه در نیاری طرف میاد اخطار میده و بعد میتونی باهاش بجنگی):دی

اره بايد رو وسايل نگاه كني..
ولي شايد شما نداشته باشيد هيچي...اخه بايد بخريد يا از توي صندوقا پيدا كنيد...:46:
پست اول همينجا رو نگاه كنيد يه كم دستتون مياد كجاها بايد دنبالش باشيد...

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

ميگم تو ozammer فرق داره كي رو شاه انتخاب كني؟؟؟
من اون مو سفيده رو شاه كردم كه يه هو همه چي بهم ريخت...
چندنفرم كشتم...يعني اون رقيبه رو...
من شاهزاده رو انتخاب کردم،چون این لردی که شما انتخاب کردی آدم خیلییی بدیه:دی مثل محمود:دی

titanium_zarin
31-03-2010, 17:12
Brother givinity رو میشناسی؟ ببین یه روستایی هست به نام Haven فکر کنم،برو اونجا تو کلیساشون،یه در مخفی هست پیداش کن،بعد اون مرحله رو رد کن،بعدش با یکی آشنا میشی به نام: kolgrim ، ازهمون اول بد خلقی کن و بکشش،(قبلش میبرت یه جایی که اون اژدها رو میبینی و بعدشم باید بری یه ساختمون دیگه ای که کلی روح هست و ازت سوال میکنن و درست جواب بدی میرن اونور و اگه اشتباه جواب ندی یه موجودی میشن باهاشون میجنگی:دی و بعدش بازی یکمی سخت میشه(کمی فکری) و بعدش میری یه چیزی رو برای اون مردپیره که توی Radcliff ببری،(اونجا یادم نیست دقیقا،ولی اگه یه کاری میکردی این زنه(leina(تو این مایه ها بود + این زن پیره)) +نگهبان اونجا میجنگن باهات و اگه نکنی هم نمیجنگن:دی(آهان،یادم اومد،قبلش باید لباساتو دربیاری،اگه در نیاری طرف میاد اخطار میده و بعد میتونی باهاش بجنگی):دی

من شاهزاده رو انتخاب کردم،چون این لردی که شما انتخاب کردی آدم خیلییی بدیه:دی مثل محمود:دی
لباسامو در بيارم؟؟؟واسه چي؟؟؟
ميجنگن؟؟؟چرا؟؟؟اخه من يه عالمه به ليليانا محبت كردم...:31:الان فكر كنم 95 باشه...
ميگم اگه اينجوريه نرم...فعلا بچرخم...چون يه عالمه كويست دارم كه نميدونم چه كارشون كنم؟؟؟
حالا من كويستها رو مينويسم ببين چه كار كنم...

جدي ميگي ادم بديه؟؟؟
ولي قيافه اش كه خوب بود..من بدي نديدم..مردم هم راضي بودن...:13:مثل محمود:21: همه شون سر و ته يه كرباسن:18:

اما كويستهايي كه نميدونم:

در ozammer:
a paragon of her kind
exotic methods

در the blight:
the arl of redcliffe

در the bercilion forest :
the mage's treasure

در chanters board
brother and sons
desperate haven

the urn of sacred ashes

در the blackstore irregulars :
dereliction of duty
gears the weels

ميدونم زيادن ولي واقعا نميدونم چه كار كنم...هر چي هم خوندم هيچي نفهميدم...
لطفا بگيد كدوم منطقه هستن و چه كار كنم؟؟؟

راستي ميگم كي برم denrim????انگار جاي مهمي هست منم ميترسم برم...

vahidgame
31-03-2010, 17:46
Brother givinity
خیلی به خاطر این حرفت خندیدم:27: اون لرد با اون یارو که گفتی و من اسمشو نمیارم مثل هم هستن. فکر کنم این بازیو از این الهام گرفتن:31:

در ozammer:
a paragon of her kind
exotic methods
اینو فعلا زیاد نرو. ماموریت سختی هست چون فعلا زیاد بازیو نرفتی اینو بعدا برو.تقریبا آخرای بازی می تونی این ماموریت رو تموم کنی

در the blight:
the arl of redcliffe

این رابطه با ماموریت urn of sacred ashes داره. وقتی اون ماموریت رو رفتی می توی ارل ایمون رو درمان کنی و در اون صورت بقیه داستانو خودت می فهمی چیه...

در the bercilion forest :
the mage's treasure

در the blackstore irregulars :
dereliction of duty
gears the weels
اینا رو دقیق نمی دونم دومی که صد در صد ماموریت فرعی هستش ولی اولیو نمی دونم. به مرور خودت بری می فهمی که چه جوری ماموریتهای فرعی رو تموم کنی. بعضی ماموریت های فرعی ممکنه تا آخرای بازی هم نتونی تموم کنی چون یه سری چیزهای خاصی دارن که فقط در آخر بازی میشه اونارو انجام داد.

the urn of sacred ashes
این یکی از ماموریتهای اصلی بازی هستش. به نظر من یکی از جذابترین و مفیدترین ماموریت های بازی هستش. هر چی زودتر به نظر این ماموریتو برو. فقط عجله نکن هر سوالی در مورد این ماموریت داری بپرس چون ماموریت خیلی مهمی هستش. مخصوصا موقعی که با kolgrim رو به رو میشی باید خیلی دقت کنی چون انتخابهای خیلی مفید و تاثیر گذار می تونی انجام بدی. تازه Highdragon توی کی از مکان های این ماموریت هستش که فعلا باهات کاری نداره بعدا اونو هلاکش می کنی.فعلا کاری باهاش نداشته باش چون اونوقت شهید میشی:31:

راستي ميگم كي برم denrim????انگار جاي مهمي هست منم ميترسم برم...
یعنی واقعا هنوز دنریم نرفتی؟ خیلی جای مفیدی هستش برای خرید یکی از بهترین جاها هستش و اون جا پر از ماموریت فرعی هستش و می تونی پول خوبی برای انجام اون ماموریت ها بدست بیاری. برای ماموریت urn of sacred ashes هم اول باید به دنریم بیای و به خونه برارد جنیویتی بری.

titanium_zarin
31-03-2010, 17:54
ميگما ...
من يه چندتا gift دارم كه انگار مالهع كسي نيست ...به هر كي ميدم زياد love نميتركونه...فرقي نميكنه اينا رو به كي بدم؟؟؟

alborz_k
31-03-2010, 18:15
ميگما ...
من يه چندتا gift دارم كه انگار مالهع كسي نيست ...به هر كي ميدم زياد love نميتركونه...فرقي نميكنه اينا رو به كي بدم؟؟؟
بعضی اوقات این طوری می شه !! یک جورایی هم حال گیری هست! :دی
دیگه فرقی نمی کنه ، به هر کی که می خوای بده( من خودم به اونایی می دادم که درجه ی علاقشون کمتر بود مثل sten!)

vahidgame
31-03-2010, 18:16
ميگما ...
آره بعضی ها همین جوری هست. کلا دنبال رومانس و این حرفا نرو که آخرو عاقبت نداره برو چیزهای مهمتر بازیو یاد بگیر اینا هم شد آخه کار:31:

shaaheen
31-03-2010, 18:51
بنده دو تا سوال خدمت دوستان داشتم:
1.چجوري ميشه استراحت كرد.من فقط يه جا كه كمپ بود تونستم استراحت كنم اون اوايل ديگه هيچ كمپي پيدا نكردم.گفتم شايد جاهاي خاصي ميه كمپ زد و استراحت كرد.چون injury افرادم اوضاعش خيلي بيريخته.
2.اين romance كه ميگين حالا واقعا اگه با يكي از افرادم اتفاق بيافته در روند داستن بازي هم تاثيري داره يا اينكه همينجوري دور هم عاشق ميشن؟

hacpdvp
31-03-2010, 19:00
شما در این 10 سال اخیر یک بازی از BioWare مثال بزنید که موفق نبوده.کار BioWare تضمین شده است

Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood :31:

از این بدتر ، اینقدر که میگفتن BioWare استاد سبک RPG هست پس چرا گند زد :31:

vahidgame
31-03-2010, 19:22
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood :31:

از این بدتر ، اینقدر که میگفتن BioWare استاد سبک RPG هست پس چرا گند زد :31:
اگه منظورتون اون بازی که گفتین هست که هیچ چی ولی اگه منظورتون Dragon age هست من توضیح زیادی نمی دم فقط شما کافیه یه نگاهی به امتیازهای بازی و همین طور جایزه هایی که بازی گرفته بندازید...

بنده دو تا سوال خدمت دوستان داشتم:
1.چجوري ميشه استراحت كرد.من فقط يه جا كه كمپ بود تونستم استراحت كنم اون اوايل ديگه هيچ كمپي پيدا نكردم.گفتم شايد جاهاي خاصي ميه كمپ زد و استراحت كرد.چون injury افرادم اوضاعش خيلي بيريخته.
2.اين romance كه ميگين حالا واقعا اگه با يكي از افرادم اتفاق بيافته در روند داستن بازي هم تاثيري داره يا اينكه همينجوري دور هم عاشق ميشن؟
1-اگر روی نقشه اصلی بازی برید از اون جا اون گوشه بالای سمت چپ یه قسمتی به نام Camp هست که می تونید اون جا برید و اون جا می تونید کارهایی که می خواید انجام بدین و همین طور damage هایی که داشتین از بین میرن. شما هر وقت بخواید می تونید به کمپ برید و اون جوری نیست که کمپ درست کنید. فقط وسط ماموریت باشید کلا نمی تونید سفر کنید و به کمپ هم نمی تونید برید ولی توی شهر ها و یا جاهای دیگه باشید می تونید برید.
2-تاثیر خیلی زیادی نداره ولی بی تاثیر هم نیست. یه سری دیالوگها ممکنه گفته بشه و همین طور آخرای بازی هم یه چیزایی جالبی با هر کسی که رومانس داشته باشید میگن. بعد با توجه به اینکه با کسی که رومانس داشتین احتمالا درجه محبویت خیلی بالایی داشته پس اون فرد به این خاطر یک خصوصیتش قوی تر شده یعنی 4 تا چیز اضافی به یک خوصیتش اضافه شده. مثلا برای لیلیانا خصوصیت cunning و برای موریگان خصوصیت magic اضافه میشه. اگه بخواید بعدا در این مورد توضیح کامل میدم.

alborz_k
31-03-2010, 19:48
اگه منظورتون اون بازی که گفتین هست که هیچ چی ولی اگه منظورتون Dragon age هست من توضیح زیادی نمی دم فقط شما کافیه یه نگاهی به امتیازهای بازی و همین طور جایزه هایی که بازی گرفته بندازید...

1-اگر روی نقشه اصلی بازی برید از اون جا اون گوشه بالای سمت چپ یه قسمتی به نام Camp هست که می تونید اون جا برید و اون جا می تونید کارهایی که می خواید انجام بدین و همین طور damage هایی که داشتین از بین میرن. شما هر وقت بخواید می تونید به کمپ برید و اون جوری نیست که کمپ درست کنید. فقط وسط ماموریت باشید کلا نمی تونید سفر کنید و به کمپ هم نمی تونید برید ولی توی شهر ها و یا جاهای دیگه باشید می تونید برید.
2-تاثیر خیلی زیادی نداره ولی بی تاثیر هم نیست. یه سری دیالوگها ممکنه گفته بشه و همین طور آخرای بازی هم یه چیزایی جالبی با هر کسی که رومانس داشته باشید میگن. بعد با توجه به اینکه با کسی که رومانس داشتین احتمالا درجه محبویت خیلی بالایی داشته پس اون فرد به این خاطر یک خصوصیتش قوی تر شده یعنی 4 تا چیز اضافی به یک خوصیتش اضافه شده. مثلا برای لیلیانا خصوصیت cunning و برای موریگان خصوصیت magic اضافه میشه. اگه بخواید بعدا در این مورد توضیح کامل میدم.
البته برای به دست آوردن خصوصیت جدید حتمأ لازم نیست که رومنس داشته باشن ، میزان علاقه که بالا بره و نزدیک پر شدن باشه ، اون خصوصیات جدید افزوده می شن ( تو بازی خودم همشون به جز sten دارای همچین قابلیت فعال شده ای بودن )

vahidgame
31-03-2010, 20:18
البته برای به دست آوردن خصوصیت جدید حتمأ لازم نیست که رومنس داشته باشن ، میزان علاقه که بالا بره و نزدیک پر شدن باشه ، اون خصوصیات جدید افزوده می شن ( تو بازی خودم همشون به جز sten دارای همچین قابلیت فعال شده ای بودن )
منظورم من همین بودش. وقتی کسی رومانس داشته معلومه که اون میزان علاقه تا نزدیکای 100 رسیدی پس یعنی هر 4 تا bonus برای ویژگی ها رو شخصیت گرفته.
تقریبا به میزان هر 25 تا پر شدن اون نوار یک bonus خصوصیت هر شخصیت می گیره. برای هدیه دادن اگر دقت کنید خیلی مفید هستش چون هر شخصیتی به ویژگی های مخصوص خودش اضافه میشه.

titanium_zarin
31-03-2010, 20:24
آره بعضی ها همین جوری هست. کلا دنبال رومانس و این حرفا نرو که آخرو عاقبت نداره برو چیزهای مهمتر بازیو یاد بگیر اینا هم شد آخه کار:31:
اتفاقا اومدم واسه رومانس...
خب وقتي هست چرا استفاده نكنيم؟؟؟:31:
من الان بل ليليان 97 درصد هستم...حالا چه جوري رومانس ميشه؟؟؟
گزينه اي كه مياد چيه؟؟؟
بعدشم با موريگان 78 درصد هستم اما مثل سگ پاچه ميگيره به خاطره ليليان...چه كارش كنم؟؟؟

gap
31-03-2010, 20:52
گزينه اي كه مياد چيه؟؟؟
بعدشم با موريگان 78 درصد هستم اما مثل سگ پاچه ميگيره به خاطره ليليان...چه كارش كنم؟؟؟
والا من لیلیان رو انداختم بیرون:دی (من از دختر به این بخاری خوشم نمیاد:دی) فکر نکنم بشه باهاش رومانس انجام داد(فکر نکنم)،ولی به مریگان میشه:دی فکر کنم یکم دیگه بری بالا میتونی بوسش کنی:دی بعدشم یه روز بهت تو کمپ میگه من سردمه و میخوام گرم شمو تو میگی میتونم گرمت کنمو....:دی

alborz_k
31-03-2010, 21:01
گزينه اي كه مياد چيه؟؟؟
ای بابا!! دیگه از این به بعد رو نمی شه گفت:دی
بعقیش دیگه بر می گرده به توانایی ها و استعداد های خودتون!:دی
گذشته از شوخی:
کلأ تو همون دیالوگ های داخل کمپ ، مواردش پیش می اد ، در کل خودشون سر صحبت رو باز می کنند و شما باید ادامه بدین ، در کل گزینه ها رو به دقت انتخاب کنید .

titanium_zarin
01-04-2010, 00:42
سلام...
پدرم در اومد تو اين دنريم...عجب جاي مضخرفيه...
اقا من خوب گشتم...بعدش رفتم اينجاها...
the pearl
dirty back alley
rundown back street
deserted building
market district
خوب اينجاها رو گشتم...هيچكي هم اينجاها زنده نيست...
بعدشم برگشتم...
حالا ديگه نميدونم كجا بايد برم...هيچكي هيچي نميگه...
اين كويستها هم باقي مونده :
crime wave
mising in action
fozzil's request
the trail of crows

اين دختره هم كه وسط بازاره با لباس سبز...ميرم پيشش فقط ميگه نميدونم پرنسس چي چي...

حالا من چه كار كنم؟؟؟
در ضمن نميشه اينجا يارام رو عوض كنم؟؟؟اخه ليليان رو نيووردم كه يه در هست ميگه بايد اون باشه...
چه جوري ميشه رفت كمپ؟؟؟

molaali
01-04-2010, 11:42
من تو سرزمين كوتوله هام تا الان 6 تا ماموريت انجام دادم پيش حالا اون jarvia رو از كجا پيدا كنم همه جا رو هم گشتم
اينم ليست ماموريت ها ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد اين سرزمين رو رد كنم

gap
01-04-2010, 11:49
من تو سرزمين كوتوله هام تا الان 6 تا ماموريت انجام دادم پيش حالا اون jarvia رو از كجا پيدا كنم همه جا رو هم گشتم
اينم ليست ماموريت ها ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد اين سرزمين رو رد كنم

شما برو با مردم حرف بزن(مردم DUST TOWN) بعدش برو اون خونه ای که آخرای DUST TOWN هستش(یه عکس بزار از مپ DUST TOWN تا بگم خونش کجا میفته)اونجا باید با یه عده بجنگی تا بتونی بری تو جای مخفی این خانومه.

molaali
01-04-2010, 13:18
حالا ديگه اصلاً نمي دونم اينجا چكار كنم :
راستي خيلي ممنون كه كمك مي كنيد

gap
01-04-2010, 13:40
حالا ديگه اصلاً نمي دونم اينجا چكار كنم :

راستي خيلي ممنون كه كمك مي كنيد
از روی نقشه deep road رو پیدا کن و برو اونجا

mz_2006
01-04-2010, 15:52
سلام به همگی
کسی میدونه این کویست جریانش چیه
مادر مادر ماربزرگ یکی نمیدونم انگار جزء گری ها بوده(ماجرا تو یه قلعس)آخرش باید یا طرف جادوگر پیر رو بگیری یا مادر ..... بزرگ طرف رو
اسم کوئست اینه:
soldier peak
می خوام جریان اتفاقتی رو که افتاده قبلا رو واسم بگین
یه شرح کامل میخوام
دستتون درد نکنه

یه سوال دیگه اینکه میشه از دشمن ها دزدی کرد؟

از titanium_zarin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و gap هم ممنونم که کمکم کردن

hamed_dij
01-04-2010, 17:35
من تو اوایل بازی گیر کردم وقتی میره پیش یه پیرزنه که یه دختر و یه پسر پیشش وایسادن, حرفهاشون که تموم میشه همون جا گیر میکنه و فقط میشه دوربین رو چرخوند قبلش هم میگه دکمه i رو بزن یه صفحه باز میشه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
این پیغام هم میاد وسط صفحه:
to unequip, drag an item from its icon on the ... a
چطور باید رد بشم؟
راستی من زبانم خوب نیست یعنی باید قید این بازی زیبا رو بزنم؟

gap
01-04-2010, 17:45
من تو اوایل بازی گیر کردم وقتی میره پیش یه پیرزنه که یه دختر و یه پسر پیشش وایسادن, حرفهاشون که تموم میشه همون جا گیر میکنه و فقط میشه دوربین رو چرخوند قبلش هم میگه دکمه i رو بزن یه صفحه باز میشه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.
این پیغام هم میاد وسط صفحه:
to unequip, drag an item from its icon on the ... a
چطور باید رد بشم؟
راستی من زبانم خوب نیست یعنی باید قید این بازی زیبا رو بزنم؟
لطفا جمله کامل رو بگید!این بازی نیاز شدیدی به زبان داره،اگه زبانتون خوب نباشه،از داستانش چیزی نمیفهمید!
شما با دکمه I اینونتری رو باز میکنید،یا باید چیزیو ازش بندازید بیرون،یا بزارید توش اینجایی که هستید.

hamed_dij
02-04-2010, 00:01
لطفا جمله کامل رو بگید!این بازی نیاز شدیدی به زبان داره،اگه زبانتون خوب نباشه،از داستانش چیزی نمیفهمید!
شما با دکمه I اینونتری رو باز میکنید،یا باید چیزیو ازش بندازید بیرون،یا بزارید توش اینجایی که هستید.
ممنون خودم فهمیدم چیکار باید بکنم:40:

maximini
02-04-2010, 09:04
سلام.ممنون از سایت عالیتون.

آقا تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من awakening این نسخش رو دانلود کردمDragon Age- Origins - Awakening / RePack by Koper حجمش 1.5 گیگابایت. ولی نمی تونم نصبش کنم.کسی نمی تونه راهنماییم کنه.ممنون.:sad::37:
[/URL]

[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[QUOTE=maximini;4804775]سلام.ممنون از سایت عالیتون.

آقا تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من awakening این نسخش رو دانلود کردمDragon Age- Origins - Awakening / RePack by Koper حجمش 1.5 گیگابایت. ولی نمی تونم نصبش کنم.کسی نمی تونه راهنماییم کنه.ممنون.:sad::37:

123list
02-04-2010, 13:09
[QUOTE=maximini;4804775]سلام.ممنون از سایت عالیتون.

حجم دانلودی حدود 2 گیگ باید باشه؟ ولی شما باید با برنامه 7zip فایلها را اکستراکت بکنی تا به فایل ایزو تبدیل بشه انوقت میتونی توی دی وی دی رایتش کنی یا یک درایو مجازی درست کنی و از انجا گیم را نصب کنی

titanium_zarin
02-04-2010, 17:16
سلام..
من توي ماموريت the urn pf sacred ashes يه مشكلي دارم...اونم اينكه وقتي ميرم اون چيزه رو ور دارم...wyne باهام ميجنگه...نميفهمم اين وسط چي ميشه...
چه كار كنم؟؟؟يعني بايد بكشمش؟؟؟اخه خيلي به دردر ميخوره؟؟؟خوده بازي اينجوريه يا جريان ديگه داره؟؟

gap
02-04-2010, 17:19
سلام..
من توي ماموريت the urn pf sacred ashes يه مشكلي دارم...اونم اينكه وقتي ميرم اون چيزه رو ور دارم...wyne باهام ميجنگه...نميفهمم اين وسط چي ميشه...
چه كار كنم؟؟؟يعني بايد بكشمش؟؟؟اخه خيلي به دردر ميخوره؟؟؟خوده بازي اينجوريه يا جريان ديگه داره؟؟
نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!

vahidgame
02-04-2010, 17:31
سلام..
احتمالا پیشنهاد اون kolgrim رو قبول کردی. این کار خوبه. ولی میتونی اون جا که رفتی اون کاری که ازت خواسته بود انجام ندی چون یه توهین به مقدسات حساب میشه و در اون صورت چند تا اعضای گروهت رو از دست میدی.به نظرم این کارو کنی بهترین کاره:
قبل از اینکه پیش Urn of sacred ashes بری یه سیو بکن بعد اون کاری که ازت خواسته بود رو انجام بده. وقتی روی اون Urn of sacred ashes دو تا گزینه هستش یعنی تو باید 2 گزینه رو انتخاب کنی. من دقیقا اسم گزینه ها رو یادم نیست که چی بود ولی واضح هستش یه دونهش که برای معالجه erl eamon به درد می خوره. بعد از این کار دعوا شد عیبی نداره تو از اون معبد برو بیرون. بعد Kolgrim به خاطر اینکه این کارو براش انجام میدی خوشحال میشه و به خاطر همین بهت یه کلاس یاد میده که اسمش فکر کنم Reaver است که کلاس فوق العاده خوبی است.بعد از این دیگه این کلاس باز میمونه چون بازی یه جوری وقتی یه کلاس باز کردی دیگه حتی بازیو از اول هم بری اون کلاس باز هستش. حالا میتونی اون سیو قبلی خودتو بیاری. این دفعه دیگه اون کاری که ازت خواسته بود انجام نده و فقط گزینه که مربوط به erl eamon بودش فقط انتخاب کن. وقتی بری بیرون اون Kolgrim به خاطر این عصبانی میشه و باهات می جنگه. وقتی اونو کشتی چیزای خیلی مفیدی می گیری که یه دونش خیلی خیلی به درد می خوره و باهاش می تونی Highdragon رو از بالای کوه به پایین بفرستی و باهاش بجنگی.

titanium_zarin
02-04-2010, 19:11
نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!
ممنون... شما چي ميگيد؟؟؟

احتمالا پیشنهاد اون kolgrim رو قبول کردی. این کار خوبه. ولی میتونی اون جا که رفتی اون کاری که ازت خواسته بود انجام ندی چون یه توهین به مقدسات حساب میشه و در اون صورت چند تا اعضای گروهت رو از دست میدی.به نظرم این کارو کنی بهترین کاره:
قبل از اینکه پیش Urn of sacred ashes بری یه سیو بکن بعد اون کاری که ازت خواسته بود رو انجام بده. وقتی روی اون Urn of sacred ashes دو تا گزینه هستش یعنی تو باید 2 گزینه رو انتخاب کنی. من دقیقا اسم گزینه ها رو یادم نیست که چی بود ولی واضح هستش یه دونهش که برای معالجه erl eamon به درد می خوره. بعد از این کار دعوا شد عیبی نداره تو از اون معبد برو بیرون. بعد Kolgrim به خاطر اینکه این کارو براش انجام میدی خوشحال میشه و به خاطر همین بهت یه کلاس یاد میده که اسمش فکر کنم Reaver است که کلاس فوق العاده خوبی است.بعد از این دیگه این کلاس باز میمونه چون بازی یه جوری وقتی یه کلاس باز کردی دیگه حتی بازیو از اول هم بری اون کلاس باز هستش. حالا میتونی اون سیو قبلی خودتو بیاری. این دفعه دیگه اون کاری که ازت خواسته بود انجام نده و فقط گزینه که مربوط به erl eamon بودش فقط انتخاب کن. وقتی بری بیرون اون Kolgrim به خاطر این عصبانی میشه و باهات می جنگه. وقتی اونو کشتی چیزای خیلی مفیدی می گیری که یه دونش خیلی خیلی به درد می خوره و باهاش می تونی Highdragon رو از بالای کوه به پایین بفرستی و باهاش بجنگی.

يعني وحيد اقا شما ميگين اول سيو كنم بعدش بخورمش و واين رو بكشم ...بعد دوباره لود كنم و اين بار نخورمش؟؟؟؟
اخه در هر دو صورت يه مردي هست كه گرز گنده داره...مياد باهام ميجنگه...

راستي اين جريان لباس دراوردن چيه؟؟؟؟

vahidgame
02-04-2010, 20:12
يعني وحيد اقا شما ميگين اول سيو كنم بعدش بخورمش و واين رو بكشم ...بعد دوباره لود كنم و اين بار نخورمش؟؟؟؟
اخه در هر دو صورت يه مردي هست كه گرز گنده داره...مياد باهام ميجنگه...

راستي اين جريان لباس دراوردن چيه؟؟؟؟
یه چیزی رو توضیح ندادم. اگه اونو بخوریش اون مرد که محافظت از معبد می کنه باهات می جنگه. عیب نداره اونو بار اول بکش و برو بیرون و با kolgrim صحبت کن تا کلاس reaver باز بشه. دفعه بعد که سیو رو اوردی اونو نخور و به خاطر همین اون مرد اولی باهات نمی جنگه ولی kolgrim باهات می جنگه.
یعنی با این توضیحات که من دادم دو تا امتیاز خیلی عالی برات داره. یکی اینکه کلاس خیلی خوب reaver باز میشه و یکی اینکه میتونی اونو بوق رو از جنازه kolgrim میتونی برداری و باهاش اون highdragon رو به پایین بیاری و باهاش بجنگی که اونم خودش برات مزیت خیلی زیادی داره که بعدا برات توضیح میدم. فعلا نمی خواد با اون بجنگی چون کشتنش به این آسونی ها نیست. بعدا می تونی برگردی و باهاش بجنگی.

titanium_zarin
02-04-2010, 20:45
یه چیزی رو توضیح ندادم. اگه اونو بخوریش اون مرد که محافظت از معبد می کنه باهات می جنگه. عیب نداره اونو بار اول بکش و برو بیرون و با kolgrim صحبت کن تا کلاس reaver باز بشه. دفعه بعد که سیو رو اوردی اونو نخور و به خاطر همین اون مرد اولی باهات نمی جنگه ولی kolgrim باهات می جنگه.
یعنی با این توضیحات که من دادم دو تا امتیاز خیلی عالی برات داره. یکی اینکه کلاس خیلی خوب reaver باز میشه و یکی اینکه میتونی اونو بوق رو از جنازه kolgrim میتونی برداری و باهاش اون highdragon رو به پایین بیاری و باهاش بجنگی که اونم خودش برات مزیت خیلی زیادی داره که بعدا برات توضیح میدم. فعلا نمی خواد با اون بجنگی چون کشتنش به این آسونی ها نیست. بعدا می تونی برگردی و باهاش بجنگی.

اي بابا اقا وحيد...دست كم گرفتي ما رو؟؟؟
ميخواي برم دست خالي اژدها رو رام كنم سواري هم ازش بگيرم؟؟؟:31:
ممنون وحيد اقا...برم ببينم چي ميشه...:10:

mz_2006
03-04-2010, 03:57
MER30 AZ HAMEGI KE JAAVBE AN NEMIDID
HADEAGHAL AGE NEMIDONID JAVABAMO MAN 2 ROZ NAMONAM MONTAZER TE KASI BIAD JAVAB BEDE KE MAN BERAM EDAAMEYE BAZIMO BEDAM
:41:

titanium_zarin
03-04-2010, 11:48
سلام...
من رفتم و اون ashes رو دادم به اون طرف ...حالا هم loghan رو ديدم...
شنيدم اگه loghan بياد تو گروهم alister ميره...
ميخوام ببينم چه كار كنم؟؟؟loghan بهتره؟؟؟بيارمش يا نه؟؟

IOG
03-04-2010, 12:34
آقا سوال من تو صفحه 115 هست.
کسایی که بازی رو تموم کردن لطفا کمکم کنن دیگه...

alborz_k
03-04-2010, 13:58
سلام...
سلام. بهتره که آلیستر رو نگه داری!! کلأ این کار منطقی تر هست .
از نظر داستانی هم متحد شدن با کسی که مسبب مرگ تمام واردن ها و حتی پدر و مادر کاراکتر شده ، چندان منطقی نیست!

gap
03-04-2010, 13:58
سلام...
loghan و الیستر،قدرت های یکسان دارند تقریبا،من که الیستر رو گفتم بره!