مشاهده نسخه کامل
: Dragon Age: Origins
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
سلام
من سوالی در مورد بازی دارم
من بازی هایی مثل age of empires رو بازی کردم و خیلی دوست داشتم
ولی بازی هایی مثل fallout 3 , empire total war رو نتونستم با پیچیدگیشون کنار بیام و با این که خیلی قشنگ بودن وسطای بازی ولشون کردم
مشکل اینه که زبانمم زیاد خوب نیست!
به نظرتون این بازی رو می تونم بازی کنم یا خیلی پیچیده و شلوغه؟ آخه از ظاهرش خیلی خوشم اومده
منم همین نظر مجید رو دارم.
بازی خیلی پیچیدس. البته داستانش ولی استفاده از تجهیزات و گیم پلی زیاد سخت نیست.
d_a_n_t_e
19-12-2009, 01:28
خب بالاخره دیشب بازی رو تموم کردم با نژاد elf و warior واقعا قشنگ بود و اون تصمیم آخر بازی هم واقعا سخت بود
راسنی:
یه سوال داشتم diablo 3 هم به همین قشنگیه ؟
اگه همینطور باشه که به محض اومدنش باید بخرمش
G.D.ragon.Ir
19-12-2009, 09:55
مطمئن باشید "اکتیویژن بلیزارد" بعد از این همه مدت, گیمرها (بخصوص طرفداران سبک نقش آفرینی) رو ناامید نمیکنه. تریلری هم که من از بازی دیدم, جذاب بود. هرچند که سبک بازی, اکشن نقش آفرینی هست و با نقس آفرینی اصیل دراگون ایج, متفاوته.
منم بازی رو تموم کردم، البته من چند وقتی بود دیگه زیاد بازی نمیکردم ولی دیروز یه 2-3 ساعت نشستم پاش گفتم بزار تمومش کنم بره پی کارش دیگه.
البته من دوست داشتم آخرش یه جنگ واقعی اتفاق بیفته و واقعاً یه لشگر بزرگ با هم مبارزه کنن البته میدونم به خاطر محدودیتهای فنی و سختافزاری نمیشده این اتفاق بیفته، چون همینطوریشم وقتی تو صفحه بیشتر از 20-15 سرباز و نفر باشن کاملاً افت فریمریت رو میشه حس کرد، امیدوارم با پیشرفت سخت افزارها واقعاً به جایی برسیم که بشه یه جنگ واقعی و صحنههای بزرگ و تأثیرگزار رو شبیه سازی کرد.
بچه ها چیز میزی نیست که دیالوگ ها رو به فارسی هم داشته باشه ؟:31:
اگه باشه که خیلی توپ میشه !!
بچه ها چیز میزی نیست که دیالوگ ها رو به فارسی هم داشته باشه ؟:31:
اگه باشه که خیلی توپ میشه !!
آههههه میدونی چند خط مکالمه تو بازی هست، بعد حالا گیریم سوالات رو فارسی کردی جواباشون که دیگه صوتیه.
يه سوال داشتم پيچيدگي اين بازي بيشتره يا RISEN ممنون
آههههه میدونی چند خط مکالمه تو بازی هست، بعد حالا گیریم سوالات رو فارسی کردی جواباشون که دیگه صوتیه.
دوست عزیز خودتون میدونید که ساب تایتل داره بازی، به صورت دیفالت فعال نیست ولی میشه از توی اوپشن فعالش کرد.:46:
Alireza.M67
20-12-2009, 22:31
من فکر کنم diablo III دیگه آخر همه RPG های دنیا بشه ...
منم بازی رو تموم کردم، البته من چند وقتی بود دیگه زیاد بازی نمیکردم ولی دیروز یه 2-3 ساعت نشستم پاش گفتم بزار تمومش کنم بره پی کارش دیگه.
البته من دوست داشتم آخرش یه جنگ واقعی اتفاق بیفته و واقعاً یه لشگر بزرگ با هم مبارزه کنن البته میدونم به خاطر محدودیتهای فنی و سختافزاری نمیشده این اتفاق بیفته، چون همینطوریشم وقتی تو صفحه بیشتر از 20-15 سرباز و نفر باشن کاملاً افت فریمریت رو میشه حس کرد، امیدوارم با پیشرفت سخت افزارها واقعاً به جایی برسیم که بشه یه جنگ واقعی و صحنههای بزرگ و تأثیرگزار رو شبیه سازی کرد.
با حرف شما کاملا موافقم .
انتظار یه جنگ عظیم با 1000 تا سرباز رو داشتم که تو هم به عنوان 1 نفر وسط این جنگ میتونی خود نمایی کنی ...
وقتی دیدم باید مثلا یه گروه رو برای کمک اتنخاب کنی تقریبا حالم گرفته شد .
دوستان بالاخره این High Dragon به شهادت رسید!:thumbsup:
باورتون نمیشه ولی داستان جالبی داشتم :
اول با Sten , Alistair , Wynn و خودم که یک Warrior Dwarf noble Dual Weapen هستم رفتم!:31:
بعد بگین چی شد؟ دقیقا چهار پنجم جونش نرفته بود که همه مردن الا من!! ( البته من بهترین Chest بازی و بهترین Dagger بازی رو دارم که همون Dagger به قیمت کله بازیم بود! ( 140 تا گلد )) خوب بعدش من تازه شروع کردم بعد از نیم ساعت و پس از استفاده از 30 تا Great Health ، و 25 تا Heath و 20 تا Lesser Health و 10 تا Potent Health تونستم بکشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یک عالمه خرتو پرتم زدم! آخرش هیچی نداشتم هنوز یکم مونده بود از جونش بعد دیگه گفتم وای بدبخت شدم دیدم نه! پرید رو کلش کشتش:31:
آیتم هایه جالبی هم داد که بهترین همون Dragon Scale ش بود که اگه قبلش تویه Ruind Tomb ( ؟؟ ) 6 تا از اینا گیر میاوردین میتونستین دو بار به فروشنده ی آرمور تویه Denerim برین و یک ست درست کنین اما این آخری که از High Dragon گرفتم کلا یک کوئست خالی داد گفت بدین منم رفتم بهترینش رو درست کردم (Plate ) البته 42 تا Strengh میخواد که من 39 تا دارم انشالله لوله بعدش :31:
راستی حدوده یک صفحه آیتم داد!! نامرد همش Stun و پرت و ... میکرد که من هر 20 ثانیه یک دمیج بش میدادم ! بدترین این بود که میگرفتت دقیقا نصف جونمو میبرد!
بازیه خیلی قشنگیه و به نسبت فال اوت راحت تره (من فال اوتو بعد از اینکه حدود 20 دقیقه لخت تو اون راهرو های پیچ در پیچش دور زدم پاک کردم ولی اینو به یه جایی رسوندم) . یه سوال این بازی برای هر نژاد و هر دسته یه خط داستانی داره یا همش یکیه؟
یه سوال دیگه کسی میتونه این آیتمایی که میگیریم رو توضیح بده هر کدوم به چه دردی میخوره؟
به نظر من این بازی فقط یه بدی داره ، اینا ایی که باهاتن زیادی خونی میشن سه نفری میریزن سر یکی بعد که میکشنش کل هیکلاشون خونی میشه
G.D.ragon.Ir
21-12-2009, 11:06
یه سوال این بازی برای هر نژاد و هر دسته یه خط داستانی داره یا همش یکیه؟
"بک گراندها" شروع متفاوتی دارند ولی تو ادامه (روند اصلی بازی) تاثیراتشون کمتره
اول با Sten , Alistair , Wynn و خودم که یک Warrior Dwarf noble Dual Weapen هستم رفتم!:31:
بعد بگین چی شد؟ دقیقا چهار پنجم جونش نرفته بود که همه مردن الا من!! ( البته من بهترین Chest بازی و بهترین Dagger بازی رو دارم که همون Dagger به قیمت کله بازیم بود! ( 140 تا گلد )) خوب بعدش من تازه شروع کردم بعد از نیم ساعت و پس از استفاده از 30 تا Great Health ، و 25 تا Heath و 20 تا Lesser Health و 10 تا Potent Health تونستم بکشمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه یک عالمه خرتو پرتم زدم! آخرش هیچی نداشتم هنوز یکم مونده بود از جونش بعد دیگه گفتم وای بدبخت شدم دیدم نه! پرید رو کلش کشتش:31:
آیتم هایه جالبی هم داد که بهترین همون Dragon Scale ش بود که اگه قبلش تویه Ruind Tomb ( ؟؟ ) 6 تا از اینا گیر میاوردین میتونستین دو بار به فروشنده ی آرمور تویه Denerim برین و یک ست درست کنین اما این آخری که از High Dragon گرفتم کلا یک کوئست خالی داد گفت بدین منم رفتم بهترینش رو درست کردم (Plate ) البته 42 تا Strengh میخواد که من 39 تا دارم انشالله لوله بعدش :31:
راستی حدوده یک صفحه آیتم داد!! نامرد همش Stun و پرت و ... میکرد که من هر 20 ثانیه یک دمیج بش میدادم ! بدترین این بود که میگرفتت دقیقا نصف جونمو میبرد!
تبارک اللّه شایان.:31:
از بس اومدی پیشم درد دل کردی تونستی این اژدهای محترم رو به FC بدی. البته با دعای خیر من.:27::40::40::31:
new evil
21-12-2009, 13:31
:27:
این High Dragon کشتنش سخته ولی یه اژدهای دیگه وجود داره که شکست دادنش کابوسه
این اژدها Flemeth مادر مراگین هست
من با یه بدبختی کشتمش:41:نمیدونم شما کشتیش یا نه ولی اگه نکشتینش حتما برید سراغش
یه Chalenge واقعیه
يه سوال داشتم پيچيدگي اين بازي بيشتره يا RISEN ممنون
اگه مي شه جواب اين سوال رو بدين
aghamajid1369
21-12-2009, 16:56
اگه مي شه جواب اين سوال رو بدين
والا من risen رو در حد 1 ساعت یا 2 ساعت بازی کردم. ویندوز رو عوض کردم. هنوز دوباره نصبش نکردم ولی به نظر من که پیچیدگی dragon age origins خیلی بیشتره.
بازیه خیلی قشنگیه و به نسبت فال اوت راحت تره (من فال اوتو بعد از اینکه حدود 20 دقیقه لخت تو اون راهرو های پیچ در پیچش دور زدم پاک کردم ولی اینو به یه جایی رسوندم) . یه سوال این بازی برای هر نژاد و هر دسته یه خط داستانی داره یا همش یکیه؟
یه سوال دیگه کسی میتونه این آیتمایی که میگیریم رو توضیح بده هر کدوم به چه دردی میخوره؟
به نظر من این بازی فقط یه بدی داره ، اینا ایی که باهاتن زیادی خونی میشن سه نفری میریزن سر یکی بعد که میکشنش کل هیکلاشون خونی میشه
این بازی خیلی سختتر از Fallout هست البته شاید شما Easy بازی میکنی ولی روی Medium من واقعاً بازی چندین درجه سختتر میشه و خیلی از جاها اگر از نیروها و جادوها درست استفاده نکنی و یا افرادت رو درست Customize نکرده باشی امکان نداره بتونی رد کنی، Fallout که اصلاً قابل مقایسه نبود با این، من خیلی از جاهای بازی رو مجبور شدم بزنم روی Easy رد کنم چون واقعاً نمیشد روی Medium ردش کرد و n بار رفتم. کلی هم این بازی به نظرم خیلی بهتر از Fallout بود یه RPG خالص و عالی اگر بگم بهترین RPG که تا حالا ساخته شده، اشتباه نگفتم طولانی با داستان گیرا.
سلام.
بچه ها از کجا میتونیم بفهمیم که تا پایان بازی چه قدر مونده ؟ یه جا یه درصدی زده ولی فکر نمیکنم اون باشه ....
نوشته Dragon Age ' Compelete 36% .....
سلام.
بچه ها از کجا میتونیم بفهمیم که تا پایان بازی چه قدر مونده ؟ یه جا یه درصدی زده ولی فکر نمیکنم اون باشه ....
نوشته Dragon Age ' Compelete 36% .....
ساعاتی که بازی کردی رو برو تو مشخصات شخصیتت ببینم بازی حدوداً 60 ساعته البته بازم بستگی داره چقدر مراحل اضافی بازی رو بری بدون شک با رفتن مراحل اضافی بازی بیشتر از 70 ساعتم میشه.
IIIXSubZeroXIII
22-12-2009, 01:27
:27:
این High Dragon کشتنش سخته ولی یه اژدهای دیگه وجود داره که شکست دادنش کابوسه
این اژدها Flemeth مادر مراگین هست
من با یه بدبختی کشتمش:41:نمیدونم شما کشتیش یا نه ولی اگه نکشتینش حتما برید سراغش
یه Chalenge واقعیه
سلام
من خیلی راحت این دوتا رو کشتم یعنی خودشون اسکل بازی در آوردن ، وقتی 40% از خونشون کم شد دیگه حمله نکردن ! فقط این high dragon وقتی با shale بهش slam می زدم یه ضربه می زد!!!
کاراکترمم human noble warrior هستش یه tank کامل:40:
:11:
سلام
من خیلی راحت این دوتا رو کشتم یعنی خودشون اسکل بازی در آوردن ، وقتی 40% از خونشون کم شد دیگه حمله نکردن ! فقط این high dragon وقتی با shale بهش slam می زدم یه ضربه می زد!!!
کاراکترمم human noble warrior هستش یه tank کامل:40:
:11:
احتمالا برا تو Bug شده!
چون تا لحظه ی آخر دهنه آدمو سرویس میکرد! ( به تانک و مانکم ربطی نداره :31: Alistair من تانک بود همون اوایل کشتش! اینقدر Stun و خرتو پرت میزنه که گفتم هر 15 ثانیه حدودا میتونی یک دمیج بش بدی! )
capitan black
22-12-2009, 12:32
بالاخره منم بازیو گرفتم...بسیار زیباست...دوستان توی بازی جایی واسه خرید هم وجود داره؟..مرسی
hosseincode2008
22-12-2009, 13:12
بالاخره منم بازیو گرفتم...بسیار زیباست...دوستان توی بازی جایی واسه خرید هم وجود داره؟..مرسی بله وجود داره حتي با 30 يا 50 سيلور ميتونيد آدم هم كرايه كنيد !
با پيشرفت در بازي خودتون متوجه ميشن .
amirpers
22-12-2009, 16:11
من متاسفانه گیر کردم. نمی دونم کدوم ماموریت ها ، ماموریتهای اصلی بازی هستند و اصلا کلا دیگه نمی دونم باید چکار کنم. انگلیسیم هم که خیلی خوب نیست !!!
من متاسفانه گیر کردم. نمی دونم کدوم ماموریت ها ، ماموریتهای اصلی بازی هستند و اصلا کلا دیگه نمی دونم باید چکار کنم. انگلیسیم هم که خیلی خوب نیست !!!
منم مثل شما ام.:41::31: یه عالمه ماموریت ریختم روی سرم هیچکدوم رو هم نمیدونستم چطور انجام بدم !!
فقط اینو میدونم واسه فعال کردن یک ماموریت باید J رو بزنیم که همون لیست ماموریت ها هستن، بعد Make چیچی رو بزنیم.:31:
ماموریت هایه اصلی تویه پوشه ی The Blight هستند!
بقیه تقریبا فرعین مگر اینکه از ماموریت هایه اصلی سر رشته داشته باشند ( مثل Urn of the Asheas )
در ضمن حتمی گزینه ی Show All Heaplers رو تویه Option تب اول فعال کنین ( دقیق یادم نیست کجا بود :دی )
ماموریت هایه اصلی تویه پوشه ی The Blight هستند!
بقیه تقریبا فرعین مگر اینکه از ماموریت هایه اصلی سر رشته داشته باشند ( مثل Urn of the Asheas )
در ضمن حتمی گزینه ی Show All Heaplers رو تویه Option تب اول فعال کنین ( دقیق یادم نیست کجا بود :دی )
این Heapler چی هست ؟
joey jordison
22-12-2009, 22:08
سلام!
من تقریبا بازی را تازه شروع کردم و فکر کنم هنوز اوایل بازی هست شاید یک 15 درصدی رفته باشم روی نورمال بازی میکنم ولی واقعا بازی برای من سخته یا همه روی نورمال این سختی را احساس میکنن؟
حالا چطور میتوان به شخصیت خودمون دوتا شمشیر داد؟
سلام!
من تقریبا بازی را تازه شروع کردم و فکر کنم هنوز اوایل بازی هست شاید یک 15 درصدی رفته باشم روی نورمال بازی میکنم ولی واقعا بازی برای من سخته یا همه روی نورمال این سختی را احساس میکنن؟
حالا چطور میتوان به شخصیت خودمون دوتا شمشیر داد؟
اولا سلام مهران جان چطوری خیلی وقته ندیدمت :دی
دوما تبریک میگم! به جهانه تازه ای وارد شدی!
سوما اینکه بله! رویه نرمال خیلی سخته! همه هم همینطورین! بیشتریا رویه Easy میرن! ( من که رویه نرمال رفتم! )
چهرام اینکه هیروت چیه؟
اگه Rougue یا Warrior بودی میتونی صفحه ی Spell هاتو رویه Dual Weapen بزاری!
و بعدش یک Main Hand با یک One - Hand بزاری !
تموم :31:
Scary Feelings
23-12-2009, 23:31
سلام..
میگم این بازی انلاین هست؟
بعدش چقدر شبیه World of warcraft هست؟
capitan black
24-12-2009, 16:25
دوستان من پچ 1.0.1b رو نصب کردم واسه بازی .لطف میکنید لینک پچ 1.02 رو با کرکش واسم بذارید...مرسی
aghamajid1369
24-12-2009, 16:55
سلام..
میگم این بازی انلاین هست؟
بعدش چقدر شبیه World of warcraft هست؟
نه دوست من. این بازی online نیست اصلا و فقط single player داره.
والا من خودم wow باز نیستم ولی از لحاظ اینکه 1 هیرو هست و میره جلو و جادو میکنه ضربه میزنه همونجوره ولی با این تفاوت که 4 تا یار داری.
دوستان من پچ 1.0.1b رو نصب کردم واسه بازی .لطف میکنید لینک پچ 1.02 رو با کرکش واسم بذارید...مرسی
توی این پست یکی از بچه ها لینک گذاشته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن پچ 1.02a هم منتشر شده. توی این پست:
hooman1090
25-12-2009, 12:04
با سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم ولی وقتی تو بازی میرم بعد از تقریبآ 5 دقیقه بازی کند میشه و گیر میکنه و تو این وضعیت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که کامپیوتر رو از برق بکشم لطفآ یکی بگه ایراد ازکجاست؟
ولطفآ یکی بگه توی قسمت configure وقتی سیستم رو scan میکنه چرا در صفحه video گرافیک رو روی low میذاره؟
(کارت گرافیکم هم Nvidia 9400GT هست)(ویندوز 7)
shakerifar
25-12-2009, 14:22
دوستان تاکتیک خاصی برای کشتن این Archdemon وجود داره؟؟؟؟
به خصوص وقتی نصف جونش میره و میره رو یه پلتفرم میشینه که نمیتونی نزدیکش بشی
کارکترم هم Warrior هستش در نتیجه اصلا مهارت های تیرو کمان و .. ندارم
یه سوال دیگه از ارتش هایی که میتونی به عنوان یار استفاده کنی
وقتی یه گروه رو انتخاب می کنی دیگه نمیشه لغوش کرد و گروه دیگه رو برداشت؟؟؟
aghamajid1369
25-12-2009, 15:37
با سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم ولی وقتی تو بازی میرم بعد از تقریبآ 5 دقیقه بازی کند میشه و گیر میکنه و تو این وضعیت تنها کاری که میتونم بکنم اینه که کامپیوتر رو از برق بکشم لطفآ یکی بگه ایراد ازکجاست؟
ولطفآ یکی بگه توی قسمت configure وقتی سیستم رو scan میکنه چرا در صفحه video گرافیک رو روی low میذاره؟
(کارت گرافیکم هم Nvidia 9400GT هست)(ویندوز 7)
خوب دوست من گرافیک شما ضعیف هست. شما باید دمای cpu رو چک کنین یا دمای کارت گرافیکتون. اگه بعد از چند دقیقه بازی کند میشه و گیر میکنه به خاطر بالا رفتن دمای 1 قطعه هست. دما ها رو چک کنین.
دوستان تاکتیک خاصی برای کشتن این Archdemon وجود داره؟؟؟؟
به خصوص وقتی نصف جونش میره و میره رو یه پلتفرم میشینه که نمیتونی نزدیکش بشی
کارکترم هم Warrior هستش در نتیجه اصلا مهارت های تیرو کمان و .. ندارم
یه سوال دیگه از ارتش هایی که میتونی به عنوان یار استفاده کنی
وقتی یه گروه رو انتخاب می کنی دیگه نمیشه لغوش کرد و گروه دیگه رو برداشت؟؟؟
وقتی میره روی پلتفورم با تیرکمون بزنش.کسانی مثل zevran و liliana خوب تیر میزنن. mage ها هم که از دور میزنن.
نه. دیگه نمیشه ارتش رو حذف کردو تا موقعی که کل ارتش نابود بشه و بعدش میتونین 1 ارتش دیگه بیارین.
دوستان میگم دوربین تو این بازی چجوری هستش؟!
مثل oblivion یا مثل RE4 یا یه چی دیگه؟!
capitan black
25-12-2009, 16:28
دوستان بازی واسه سنین پایین مناسبه؟..چون شنیدم صحنه های جن..سی داره !..میخوام بدم به یکی بازیو ابرومون نره پیشش :31:...من که تا حالا همجین چیزی تو بازی ندیدم..مرسی
ali_ranger22
25-12-2009, 16:49
دوستان بازی واسه سنین پایین مناسبه؟..چون شنیدم صحنه های جن..سی داره !..میخوام بدم به یکی بازیو ابرومون نره پیشش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که تا حالا همجین چیزی تو بازی ندیدم..مرسی
اگه هم بگیم براش خوب باشه عمرا نمی تونه تو بازی پیشروی کنه !
که تازه براش خوب هم نیس :27:
دوستان بازی واسه سنین پایین مناسبه؟..چون شنیدم صحنه های جن..سی داره !..میخوام بدم به یکی بازیو ابرومون نره پیشش :31:...من که تا حالا همجین چیزی تو بازی ندیدم..مرسی
حتماً بده بازی کنه بچه، یکم چشم و گوشش باز میشه.:31:
aghamajid1369
25-12-2009, 18:06
دوستان میگم دوربین تو این بازی چجوری هستش؟!
مثل oblivion یا مثل RE4 یا یه چی دیگه؟!
شما 1 بازی استراتژیک رو تصور کن که توش فقط 4 تا آدم داری و میتونی کنترلشون کنی. ولی خیلی گسترده تر. از لحاظ ماموریت هم مثل بازیهایی مثل oblivion هست. چون بازی rpg هست.
hooman1090
25-12-2009, 19:59
ببخشید اگه میشه این قسمت سوالم رو هم جواب بدین.
میخواستم بدونم که این عادیه که همه چیز بخش video روی کمترین حالت قرار داره؟
(گرافیکم Nvidia 9400GT)(ویندوز 7)
capitan black
25-12-2009, 20:23
دوستان یه تراینر درست و درمون واسه پچ 1.02 میخوام...میخوام واسه این دخمله یه مقدار خرید کنم..چشمو گرفته :31:
سللام
میشه راهنمای بازی dragon age-origins رو برام بزارین خیلی گیجم کرده نمیتونم بازی رو حتی شروع کنم
cyrus_ln
25-12-2009, 23:53
رزولوشن منظورته؟
خب کارت گرافیکت ضعیفه
دوستان یه تراینر درست و درمون واسه پچ 1.02 میخوام...میخوام واسه این دخمله یه مقدار خرید کنم..چشمو گرفته :31:
از اینجا میتونی دانلود کنی
البته اینجا همه ورژن ها هست
capitan black
26-12-2009, 00:38
از اینجا میتونی دانلود کنی
البته اینجا همه ورژن ها هست
ممنونم اما این تراینر DRAGON.AGE.O.V1.02.PLUS7TRN.BREWERS اصلا واسه من کار نمیکنه !
میشه یه تراینر از یه سازنده دیگه معرفی بفرمایید..مرسی:11:
aghamajid1369
26-12-2009, 02:38
ممنونم اما این تراینر DRAGON.AGE.O.V1.02.PLUS7TRN.BREWERS اصلا واسه من کار نمیکنه !
اینجا چند تا ترینر هست:
G.D.ragon.Ir
26-12-2009, 08:27
میشه راهنمای بازی dragon age-origins رو برام بزارین خیلی گیجم کرده نمیتونم بازی رو حتی شروع کنم یعنی با ساخت کارکتر, مشکل دارید؟
اگه با پیشروی در بازی مشکل دارید, فکرکنم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)
cyrus_ln
26-12-2009, 09:59
رو ترینر راست کلیک کن و گزینه run as administrator رو انتخاب کن(اینو تو توضیحاتش نوشته)
من قبلا امتحان کردم کار کرد
یعنی با ساخت کارکتر, مشکل دارید؟
اگه با پیشروی در بازی مشکل دارید, فکرکنم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)
منظورم کنترل بازیه من چون تو این سبک اولین بار بازی میکنم کنترل بازی مشگل دارم منظورم پرش و سینه خیز و غیره
اگه راهنمائیتون فارسی باشه چه بهتر؛بازم ممنون
کارت گرافیکت ضعیفه.
aghamajid1369
26-12-2009, 16:11
منظورم کنترل بازیه من چون تو این سبک اولین بار بازی میکنم کنترل بازی مشگل دارم منظورم پرش و سینه خیز و غیره
اگه راهنمائیتون فارسی باشه چه بهتر؛بازم ممنون
دوست من این بازی شما اصلا کنترل اینجوری روی کارکتر ندارید که بگین بپره و سینه خیز بره و . . .
وقتی دوربین بازی رو به حالت Third person در میارید فقط میتونید کنترل کنید به کدوم سمت بره. همین.
بازیش مالی هست ؟؟؟ گرافیکش خوبه? در سطح crysis
aghamajid1369
26-12-2009, 16:27
بازیش مالی هست ؟؟؟ گرافیکش خوبه? در سطح crysis
بازیی که 9.5 میگیره از 10 حتما مالی هست .
دنبال گرافیک در حد کرایسیس نباش. ولی اگه زبان انگلیسیتون خوبه و به سبک بازی RPG علاقه دارید قطعا عاشق بازی میشید.
دوست من این بازی شما اصلا کنترل اینجوری روی کارکتر ندارید که بگین بپره و سینه خیز بره و . . .
وقتی دوربین بازی رو به حالت Third person در میارید فقط میتونید کنترل کنید به کدوم سمت بره. همین.
مثلا در همون ابتدای بازی که میخوای از اون دیوار کوتاه رد بشی باید چیکار کرد؟
aghamajid1369
26-12-2009, 23:40
مثلا در همون ابتدای بازی که میخوای از اون دیوار کوتاه رد بشی باید چیکار کرد؟
والا ابتدای بازی و طرز شروع شدن بازی بستگی به نوع کارکترتون داره. من با Human و Elf بازی کردم و اولش اینجوری نبود که از دیوار بخواد رد بشه. شما چه نوغ کارکتری انتخاب کردین؟
ولی مطمئن باشین 1 راهه دیگه داره و شما 1 راه اشتباه رو دارین میرین که اینجوریه. آخه توی این بازی اصلا پرش و این چیزا وجود نداره!!!
capitan black
26-12-2009, 23:49
دوستان عزیز توی قسمت تاکتیک چیکار باید انجام بدم؟..یه نمه گیج شدم..ممنونم راهنمایی بفرمایید..
aghamajid1369
26-12-2009, 23:58
دوستان عزیز توی قسمت تاکتیک چیکار باید انجام بدم؟..یه نمه گیج شدم..ممنونم راهنمایی بفرمایید..
قسمت تاکتیک برای اینه که کارکتر شما وقتی 1 حالت یا اتفاق خاص پیش اومد در مقابلش عکس العملی رو نشون بده.
مثلا شما میتونین کاری کنین که وقتی Health کارکتر شما به زیر 20 درصد رسید یه Health potion بخوره ویا اینکه اگه دشمن رو از دور دید از سلاح دور زن مثل تیر کمون استفاده کنه یا . . .
من الان بازی رو نصب ندارم درست بر اساس اسم نمیتونم توضیح بدم فقط 1 دید کلی :
مثلا برای همین که بخواد وقتی جونش کم شد health potion بوخوره تا اونجایی که یادمه اول باید میرفتید توی قسمت چپ صفحه تاکتیک و روی یکی از Slot ها کلیک میکردین و اونوقت گزینه Self رو انتخاب میکردین بعد هم قسمت Heath بعدش هم <20 رو انتخاب میکردین. بعد توی صفحه سمت راستی روبروی همون Slot کلیک میکنید و اونجا دستوری که هست رو بهش میدید که مثلا Health potion بوخوره یا از جادوی Heal استفاده کنه و . . .
سلام دوستان،
من یه سوال داشتم:
من الان human-Warrior هستم، الان اون ملکه رو نجات دادم و Arl Hower(فکر کنم همین بود) رو هم کشتم،وقتی خواستم برم بیرون،با اون زنه نجنگیدم و یه سری چرت و پرت گفتم و انداختنم تو زندان،حالا هم فرار کردم ازش،
تو صفحات قبل بعضی از دوستان گفته بودن human میتونه با ملکه ازدواج کنه،ولی برای من همچین چیزی وجود نداره و فقط میتونی به ملکه بگی با aliaster ازدواج کنه(اسمشو درست نوشتم؟)
جالبه همه جا هم میگن که aliaster کینگ هستشو میگن پادشاه میشه،
چیکار کنم آیا؟یعنی چون اونجا افتادم زندان اینجوری شد؟
cuning(اینم درست ننوشتم فکر کنم:دی) هم 30 هستش،(گفته بودن به این ربط داره)،
چیکار کنم تا این الیستر با ملکه مزدوج نشه آیا؟: دی
StonyBoy
28-12-2009, 10:32
از طرف دارای Dragon Age و PC خواهش می کنم به سایت گیم اسپات برید و به عنوان بهترین بازی امسال رای بدید.
نذارید این PS3 باز ها پوز ما رو بزنن با این Uncharted 2 !
در ضمن،بهترین بازی PC که 100% شده.
این بازی علاوه بر گرافیک فنی بالا،یکی از بهترین طراحی های هنری رو هم داره.
از نظر من که بهترین بازی امسال باید بشه.مطمئنا تا مدت ها همچین بازی رو نخواهیم داشت.البته BioWare گفته که تا 2 سال پیاپی واسه این بازی DLC میده!
StonyBoy
28-12-2009, 10:47
یعنی تو الان تویه Landsmeet هستی؟
اگه آره.بعد از اینکه با Loghain جنگیدی.بهت میگه می خوای بکشیش یا نه.اگه نکشیش و Alistair رو هم به عنوان پادشاه انتخاب نکنی.Alistair میره و Loghain یارت میشه.بهد هم که ARCHDEMON!
یعنی تو الان تویه Landsmeet هستی؟
اگه آره.بعد از اینکه با Loghain جنگیدی.بهت میگه می خوای بکشیش یا نه.اگه نکشیش و Alistair رو هم به عنوان پادشاه انتخاب نکنی.Alistair میره و Loghain یارت میشه.بهد هم که ARCHDEMON!
ممنون،میگم چیکار کنم که خودم با ملکه ازدواج کنم؟آخه تو صفحات قل همچین چیزی ذکر شده بود!
Alex merccer
28-12-2009, 16:15
سلام
می خواستم بدونم می شه پچ هایی رو که باید از تو خود بازی دانلود کرد و پولی هم هست با حجم حدود 1 گیگ از جای دیگه دانلود کرد و روی بازی کرک شده نصب کرد اگه می شه لطفا لینک از این پچ ها بگذارید
ممنون
ßehianoa
28-12-2009, 22:06
من تونستم همه achievement های بازی را باز کنم ولی 4تا از اونها Secret هستن. (پچ 1.02a) کسی میتونه بگه اونها چی هستن؟ DLC های Warden's Keep و Stone Prisoner و Return to Ostagar هم نصب هست.
ßehianoa
28-12-2009, 22:15
کسی میتونه در این مورد کمک کنه:
من تقریبا همه achievement های بازی رو باز کردم(1550 امتیاز از 1600 تا. البته فکر کنم!). ولی 4تای اونها Secret هستن(پج 1.02a). و همچنین DLCهای Warden's Keep , Stone Prisoner , Return to Ostagar هم نصب هست. میتونه کسی کمک کته؟
amirpers
29-12-2009, 02:25
بابا من گیر کردم ، اصلا نمی دونم باید چکار کنم . هر جایی هک که میرم هیچ اتفاقی نمی افته.
aghamajid1369
29-12-2009, 02:37
بابا من گیر کردم ، اصلا نمی دونم باید چکار کنم . هر جایی هک که میرم هیچ اتفاقی نمی افته.
خوب ماموریت اصلی شما چیه الان؟؟؟
کدوم یکی از ماموریت های اصلی رو تموم کردین؟؟
amirpers
29-12-2009, 03:40
عنوانش الان یادم نیست . همون کوئستیه که با یه سری جونور صحبت می کنیم و بعدش یه دختره که شبیه روحه و لباس تنش نیست میاد و باهاش حرف می زنیم و بعد غیب میشه . الان نمی دونم چکار کنم .
amirpers
29-12-2009, 03:46
عنوانش الان یادم نیست . همون کوئستیه که با یه سری جونور صحبت می کنیم و بعدش یه دختره که شبیه روحه و لباس تنش نیست میاد و باهاش حرف می زنیم و بعد غیب میشه . الان نمی دونم چکار کنم .
راستی ظاهرا تو بعضی جاها برای اینکه افراد صحبت کنند ، باید از Persuasibn و Canning و یا Intimidation استفاده کنیم . اصلا اینها چی هستند و کجا پیدا می شند ؟ من Warrior هستم و Human.
aghamajid1369
29-12-2009, 14:38
اگه درست فهمیده باشم کدوم رو میگین یعنی همون زنی که پیش گرگنما ها هست .
احتمالا رفتین به کمپ الف ها وحالا هم باید دنبال سر دسته گرگنما ها بگردید تا بتونید 1 چیزی پیدا کنید تا با اون زخمی ها رو خوب کنید.
حالا حسش نیست کل ماجرا رو بگم :دی اگه ماجراش رو نفهمیدی بگو تا تعریف کنم.
خلاصه شما الان باید برید توی جنگل بگردید تا بالاخره به 1 جا میرسید که 1 هوای سفید وجود داره و وقتی برید داخلش دوباره برتون میگرده به عقب. درست یادم نیست ولی فکر میکنم باید 1 کاری توی همون جنگل میکردید تا بتونید از اونجا رد بشید.
بروبکس هرکی یادشه راهنمایی کنه.
بعد که از اونجا رد شدید به 1 قلعه خرابه میرسید و ...
در مورد سوال دیگتون:
وقتی لول کارکتر پیشرفت میکنه توی 1 قسمت از آپگرید کردن کارکتر به شما اجازه میده که قدرت حرف زدن رو زیاد کنید. همونجا که میتونید قدرت پوشن سازی و ترپ سازی رو زیاد کنید. اولین قدرت که عکس 1 دهن هست که 1 چیزی ازش زده بیرون. اون رو که افزایش بدید قدرت حرف زدنتون زیاد میشه و میتونید بعضیا رو که مثلا میخوان با شما بجنگن رو با حرف زدن ترغیب کنید که این کا رو نکنن. چه با تهدید و چه با خوب حرف زدن و ...
amirpers
29-12-2009, 19:18
دوستان ، من اینجاها گیر کردم. واقعا نمی دونم باید چکار کنم.نهچیزی رو نقشه هست نه می دونم که باید کجا برم.
1) Arl of redcliffe
تا اونجایی پیش رفتم که با جک و جونورها جنگیدم تو اون سالنی که درهاش موقع جنگیدن با جونورها با یه هاله آبی رنگ بسته شده بود. بعد رفتم پیش اون زنه که پیش چند نفر دیگه بود و خم شده بود روی زمین و فکر می کنم داشت گریه می کرد و اگه اشتباه نکنم دنبال پسرش می گشت.باهاش حرف زدم بعدش فکر کنم پسرش رو هم یه جایی پیدا کردم اما بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کنم. چون با زنه مجددا صحبت کردم بلند شد و رفت وایستاد پیش دو نفر دیگه و همین. دیگه باهاش هم نمی تونم حرف بزنم.
2) Nature of the beast
تا اونجا رفتم که با Lady of the Forest (همون که پیش گرگ نماهاست)حرف زدم و اون غیب شد و یعدش هم با جونور ها حرف زدم و با چند تا هم جنگیدم و دیگه نمی دونم چکار کنم.
3) Paragon of her Kind
این کوئست رو هم کلا نمی دونم چکار کنم.
aghamajid1369
29-12-2009, 20:28
1) Arl of redcliffe
تا اونجایی پیش رفتم که با جک و جونورها جنگیدم تو اون سالنی که درهاش موقع جنگیدن با جونورها با یه هاله آبی رنگ بسته شده بود. بعد رفتم پیش اون زنه که پیش چند نفر دیگه بود و خم شده بود روی زمین و فکر می کنم داشت گریه می کرد و اگه اشتباه نکنم دنبال پسرش می گشت.باهاش حرف زدم بعدش فکر کنم پسرش رو هم یه جایی پیدا کردم اما بعدش دیگه نمی دونم باید چکار کنم. چون با زنه مجددا صحبت کردم بلند شد و رفت وایستاد پیش دو نفر دیگه و همین. دیگه باهاش هم نمی تونم حرف بزنم.
مگه شما دیالوگ هایی رو که انتخاب میکنید رو نمیخونید؟؟؟؟
بذارین از اول داستانش رو بگم. فکر کنم طولانی ترین پستم برای راهنمایی توی p30 این بشه :دی
آرل ایمون پادشاه یا همون آرل ردکلیف هست. بعد از اینکه پادشاه توی جنگ به خاطر خیانت اون یارو که اسمش یادم رفته و پدر شوهر پادشاه بود کشته میشه آرل ایمون هم مریض میشه و یه عده هم میگفتن که همون پدر زن پادشاه اون رو مسموم کنه. آرل ایمون مرد خوبیه و شما بهش احتیاج دارید که کمکتون کنه و یه سپاه برای کمکتون تشکیل بده.
خلاصه شما به رد کلیف میرید میفهمید که اونجا جنگه. نمیدونید چه خبره و خلاصه شهر کنار قصر آرل ایمون رو نجات میدید و اونجا با برادر آرل ایمون آشنا میشید ولی قصر تصرف شده و شما تصمیم میگیرد که به اونجا هم حمله کنید و قلعه و آرل رو نجات بدید. یه دفعه زن آرل ایمون از قصر به اون دهکده میاد و از برادر آرل ایمون میخواد که تنها باهاش بره به قصر ونمیگفته چرا و . . . فقط میگفته باید باهام بیای. خلاصه برادر آرل به شما 1 راه مخفی رو نشون میده که به قصر منتهی میشه و خودش همراه زن آرل ایمون میره به قصر. شما هم از راه مخفی به قصر میرید. و بعد از 1 مدت جلو رفتن به 1 جادوگر میرسید که توی 1 سلول زندانی شده و به شما میگه کمکش کنید و براتو ماجرایی رو میگه. تعریف میکنه که پسر آرل جادوگر بوده. یعنی قدرت جادگری رو داشته ولی چون Circle of mage همه جادوگر ها رو میبره پیش خودش تا تربیت کنه و . . . مادرش به کسی نمیگه که پسرش جادوگره و این جادوگر که توی سلول بود رو میاره تا به بچش آموزش جادوگری بده یعد یه دفعه پسر آرل 1 کاری میکنه و موجودات شیطانی میریزن توی قصر و . . . . زن آرل هم فکر میکنه اینا کار همون جادوگر معلم هست( که الان زندانیه) و اون رو به زندان میندازه. خلاصه من که آزادش کردم گفتم شاید بعدا لازم بشه که همینطور هم شد.به راه خودتون ادامه میدید به زن آرل ایمون میرسید و برادر آرل ایمون که داره دلقک بازی در میاره و پسر کوچیک آرل ایمون که قیافش شیطانی شده.حمله میکنید و پسر آرل فرار میکنه. 1 مقدار حرف میزنید و میفهمید که چه اتفاقی افتاده.
یه دیمون از پسر آرل سوء استفاده میکنه به این صورت که آرل داشته میمرده و پسرش ناراحت بوده بعد یه دیمون میاد به پسرش میگه من پدرت رو زنده نگه میدارم ولی در عوض به جسم تو نفوض میکنم و . . . .خلاصه پسر آرل هم خام شده بود و دیمون به بدنش رفته بود و اون رو کنترل میکرد و اون موجودات شیطانی رو احضار کرده بود.خلاصه چند تا راه پیش روی شما میمونه برای نجات پسر آرل. یکی اینکه همون جادوگر زندانی بیاد و با استفاده از یه جادو 1 نفر رو قربانی کنه تا موریگان بره به تفکرات پسر آرل و دیمون رو بکشه و پسر آرل نجات پیدا کنه. یا اینکه شما برید به Circle mage و به کمک جادوگران بدون اینکه کسی بخواد کشته بشه این مسئله رو حل کنید و دیمون رو بکشید.من راه اول رو انتخاب کردم و زن آرل خودش رو فدا میکنه تا بچش نجات پیدا کنه و موریگان پسر آرل رو نجات میده.
الان شما احتمالا راه دوم رو انتخاب کردید. باید به Circle mage برید و با صاحبای اونجا حرف بزنید. البته توی Circle mage هم الان جنگه و . . .
2) Nature of the beast
تا اونجا رفتم که با Lady of the Forest (همون که پیش گرگ نماهاست)حرف زدم و اون غیب شد و یعدش هم با جونور ها حرف زدم و با چند تا هم جنگیدم و دیگه نمی دونم چکار کنم.داستان الف ها رو هم میگم.
توی فارست شما به یه کمپ الف میرسید که عدع ای از اونا به شدت ضخمی شدن. بعد از حرف زدن با سردسته اونا میفهمید که گرگنما ها به اونها حمله کردن و عده ای مجروح شدن. حالا الف ها با کمک جادو به اونها کمک کردن تا به گرگنما تبدیل نشن ولی درمان اصلی رو ندارن. از کنار ساید کوئست ها میگذرم که دیگه خیلی طولانی میشه.
خلاصه سردسته الف ها به شما میگه که راه نجات دادن این الف ها اگه درست یادم باشه اینه که قلب گرگنمای اصلی یعنی اولین گرگنمای به وجود اومده رو بیارید براش تا معجون رو درست کنه. خلاصه شما میرید داخل جنگل و با چند تا گرگنما میجگید تا اینگه به یه گرگنمای قوی میرسید که فکر میکنم اسمش سوئیفت رانر بود.اون به شما هشدار میده که جلوتر نیاید و میکشیمتون و . . . بعد هم باهاش میجنگید و اونم فرار میکنه. همینطور ادامه میدید تا اینکه یه 1 قصر میرسید و لیدی آو فارست رو میبینید ( طریقه رسیدن به قصر فاکتور گرفته شد چون خودمم درست یادم نیست :دی) .دوباره میجنگید میرید جلو تا اون گرگنمای اصلی رو پیدا کنید و دوباره به لیدی آو فارست میرسید و باهاش حرف میزنید و اون براتون 1 ماجرا میگه.اینکه چی شد این گرگنما ها و خودش به وجود اومدن.والا داستانش درست یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه زن و بچه همون سر دسته الف ها رو آدم های میکشن(فکر میکنم تجاوز هم کرده بودند بعد کشته بودن!! درست یادم نیست) خلاصه این الف هم از یه جادوی خیلی قوی استفاده میکنه واین لیدی آو فارست رو به وجود میاره و در حقیقت این لیدی آو فارست همون گرگنمای اولیه بوده که به اختیار خودش میتونسته به شکا گرگنما در بیاد و اون رو میفرسته وسط آدم ها تا اونا رو نابود کنه و آدم ها هم به شکل گرگنما در میان.با این جادویی که استفاده کرده بود دیگه تا وقتی که لیدی آو فارست زنده بوده این سردسته الف ها هم نمیمرده.لیدی آو فارست به شما میگه برین سر دسته الف ها رو بیارین.فقط اون میتونه لیدی آو فارست رو نابود کنه تا بقیه الف ها خوب بشن و گرگنما ها هم دوباره به انسان تبدیل بشن. خلاصه شما بر میگردید پیش همون سر دسته الف ها و براش میگید که همه چیز رو میدونید و اون هم باهاتون به پیش لیدی آو فارست میاد و اونجا هم 1 کم بحث و جنگ و دعوا کاری کردم که سر دسته الف ها اون لیدی آو فارست رو نابود کنه و خودش هم همون موقع میمیره و گرگنما ها هم انسان میشن. و خلاصه بر میگردید به کمپ الف ها و اونا هم به شما قول میدن که توی جنگ در مقابل بلایت به شما کمک کنن.
خوب پس شما تا در قصر رفتید فکر میکنم. درسته؟؟
بعد از اینکه غیب میشه شما باید همینجور راهتون رو ادامه میدادید که طولانی هم بود تا بالاخره دوباره ببینیدش. شما کجا گیر میکنید؟؟ یعنی از 1 جا نمیتونید جلو تر برید یا مشکل جای دیگست؟
3) Paragon of her Kind
این کوئست رو هم کلا نمی دونم چکار کنم. اینو هم والا منم یادم نیست. اگه توضیحات مربوط یه این کوئست رو بنویسید میتونم راهنماییتون کنم. فکر میکنم به Urn of sacred ashes ربط داشت اگه درست یادم باشه.
اوووووووفففففففففف :دی
دیگه اگه جاییش رو یادم رفته یا اشتباه کردم ببخشید.
موفق باشید.
{sahand}
29-12-2009, 23:46
3) Paragon of her Kind
این کوئست رو هم کلا نمی دونم چکار کنم.
این یکی از طولانی ترین کوئست های بازیه، راهنمای کامل:
پ.ن. مثل اینکه دوستان گیمر هنوز خیلی با wikia gaming عیاق نشدن!)
amirpers
30-12-2009, 00:49
مگه شما دیالوگ هایی رو که انتخاب میکنید رو نمیخونید؟؟؟؟
داستان الف ها رو هم میگم.
توی فارست شما به یه کمپ الف میرسید که عدع ای از اونا به شدت ضخمی شدن. بعد از حرف زدن با سردسته اونا میفهمید که گرگنما ها به اونها حمله کردن و عده ای مجروح شدن. حالا الف ها با کمک جادو به اونها کمک کردن تا به گرگنما تبدیل نشن ولی درمان اصلی رو ندارن. از کنار ساید کوئست ها میگذرم که دیگه خیلی طولانی میشه.
خلاصه سردسته الف ها به شما میگه که راه نجات دادن این الف ها اگه درست یادم باشه اینه که قلب گرگنمای اصلی یعنی اولین گرگنمای به وجود اومده رو بیارید براش تا معجون رو درست کنه. خلاصه شما میرید داخل جنگل و با چند تا گرگنما میجگید تا اینگه به یه گرگنمای قوی میرسید که فکر میکنم اسمش سوئیفت رانر بود.اون به شما هشدار میده که جلوتر نیاید و میکشیمتون و . . . بعد هم باهاش میجنگید و اونم فرار میکنه. همینطور ادامه میدید تا اینکه یه 1 قصر میرسید و لیدی آو فارست رو میبینید ( طریقه رسیدن به قصر فاکتور گرفته شد چون خودمم درست یادم نیست :دی) .دوباره میجنگید میرید جلو تا اون گرگنمای اصلی رو پیدا کنید و دوباره به لیدی آو فارست میرسید و باهاش حرف میزنید و اون براتون 1 ماجرا میگه.اینکه چی شد این گرگنما ها و خودش به وجود اومدن.والا داستانش درست یادم نیست ولی تا اونجا که یادمه زن و بچه همون سر دسته الف ها رو آدم های میکشن(فکر میکنم تجاوز هم کرده بودند بعد کشته بودن!! درست یادم نیست) خلاصه این الف هم از یه جادوی خیلی قوی استفاده میکنه واین لیدی آو فارست رو به وجود میاره و در حقیقت این لیدی آو فارست همون گرگنمای اولیه بوده که به اختیار خودش میتونسته به شکا گرگنما در بیاد و اون رو میفرسته وسط آدم ها تا اونا رو نابود کنه و آدم ها هم به شکل گرگنما در میان.با این جادویی که استفاده کرده بود دیگه تا وقتی که لیدی آو فارست زنده بوده این سردسته الف ها هم نمیمرده.لیدی آو فارست به شما میگه برین سر دسته الف ها رو بیارین.فقط اون میتونه لیدی آو فارست رو نابود کنه تا بقیه الف ها خوب بشن و گرگنما ها هم دوباره به انسان تبدیل بشن. خلاصه شما بر میگردید پیش همون سر دسته الف ها و براش میگید که همه چیز رو میدونید و اون هم باهاتون به پیش لیدی آو فارست میاد و اونجا هم 1 کم بحث و جنگ و دعوا کاری کردم که سر دسته الف ها اون لیدی آو فارست رو نابود کنه و خودش هم همون موقع میمیره و گرگنما ها هم انسان میشن. و خلاصه بر میگردید به کمپ الف ها و اونا هم به شما قول میدن که توی جنگ در مقابل بلایت به شما کمک کنن.
خوب پس شما تا در قصر رفتید فکر میکنم. درسته؟؟
بعد از اینکه غیب میشه شما باید همینجور راهتون رو ادامه میدادید که طولانی هم بود تا بالاخره دوباره ببینیدش. شما کجا گیر میکنید؟؟ یعنی از 1 جا نمیتونید جلو تر برید یا مشکل جای دیگست؟
ممنون از شما.من می خونمشون اما آخه انگلیسیم زیاد خوب نیست.
والا این لیدی غیب شد و دیگه ندیدمش. من همه جای اون قصر رو رفتم اما چیزی پیدا نکردم. این کمپ الف ها کجاست ؟ یادم رفته.
به هر حال ممنون. می رم ببینم می تونم ردشون کنم. اگه نشد ، متن انگلیسیش رو می ذارم.
aghamajid1369
30-12-2009, 01:07
والا این لیدی غیب شد و دیگه ندیدمش. من همه جای اون قصر رو رفتم اما چیزی پیدا نکردم. این کمپ الف ها کجاست ؟ یادم رفته.
خوب نگشتی حتما. همونجاست مطمئن باش.
تقریبا وسط نقشه مایل به راست بود. توی 1 جنگل هستن (Brecilian Forest)
amirpers
30-12-2009, 03:40
من کوئست Nature of the beast رو تموم کردم اما کوئست Arl of redcliffe رو نتونستم.عکسش رو می ذارم تا در صورت امکان راهنمایی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میرم که با Arl Eamon حرف بزنم. اما اون در حالی که پیش یه مرده و مادر اون بچه وایستاده ، جوابی نمیده.
من این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ نتونستم پیداش کنم.توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟
aghamajid1369
30-12-2009, 13:01
من کوئست Nature of the beast رو تموم کردم اما کوئست Arl of redcliffe رو نتونستم.عکسش رو می ذارم تا در صورت امکان راهنمایی کنید:
میرم که با Arl Eamon حرف بزنم. اما اون در حالی که پیش یه مرده و مادر اون بچه وایستاده ، جوابی نمیده.
من این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ نتونستم پیداش کنم.توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟
خوب تمومه دیگه. شما الان دیگه تقریبا این کوئست آرل آو ردکلیف رو تموم کردین.
فقط الان شما باید به اورزامار برید و به دورف ها هم کمک کنید تا اونا هم 1 ارتش در اختیار شما بذارن. بعدش میای با آرل ایمون حرف میزنی و ادامه بازی.
ßehianoa
30-12-2009, 13:21
یک سئوال دیگه: آیا میشه وقتی Morrigan در آخر بازی بهت پیشنهاد زنده مودن میده و اگر قبولش نکنی میتونی اونو پیش خودت نگهداری؟
amirpers
30-12-2009, 16:44
خوب تمومه دیگه. شما الان دیگه تقریبا این کوئست آرل آو ردکلیف رو تموم کردین.
فقط الان شما باید به اورزامار برید و به دورف ها هم کمک کنید تا اونا هم 1 ارتش در اختیار شما بذارن. بعدش میای با آرل ایمون حرف میزنی و ادامه بازی.
ممنون از شما
فقط این قابلیت های Persuasion و Caning و Intimidation رو باید از کجا بیارم؟ نتونستم پیداش کنم.توی Skill هستش؟چه جوری باید ازشون استفاده کنم تا طرف رو متقاعد کنم ؟
///////////////////////////////////////
اون مرحله A Paragon of her kind که نمی دونم چکار کنم هم عکس رو میذارم تا شاید بتونید کمکم کنید.
واقعا اینکه انگلیسیم زیاد خوب نیست و تا حالا به جز چند تا بازی RPG اون هم با راهنمایی دیگه زیاد بازی نکردم ، خیلی تموم کردنش سخته برام.
d_a_n_t_e
30-12-2009, 19:34
کسی لینک مستقیم DLC های بازی رو نداره ؟
ßehianoa
31-12-2009, 11:53
اون مرحله A Paragon of her kind که نمی دونم چکار کنم هم عکس رو میذارم تا شاید بتونید کمکم کنید.
واقعا اینکه انگلیسیم زیاد خوب نیست و تا حالا به جز چند تا بازی RPG اون هم با راهنمایی دیگه زیاد بازی نکردم ، خیلی تموم کردنش سخته برام.
برو به Orzammar (شهر جای Dwarfها یا همون کتوله ها). بعدش میبینی که دو نفر بر سر تاج سلطنتی با هم دعوا میکنن که یکی شون پسر پادشاه قبلیه و اون یکی از لرد های شهره. من پیشنهاد میکنم طرف لرد رو بگیری. ولی فرقی نداره به هر کدوم کمک کنی که شاه بشه ارتشش رو برای مقابله با Blight باست میفرسته.
ßehianoa
31-12-2009, 12:07
کسی لینک مستقیم DLC های بازی رو نداره ؟
اینها هستن:
یه خبر خوب، قراره Bioware در 19 مارچ اولین Expansion برای بازی ارائه بده، نه مثل DLC ها بلکه یک Expansion کامل در ادامه داستان بازی با پکیج و متعلقات قیمت هم قرار 2/3 قیمت اصلی بازی باشه و البته برای اجرای Expansion نیاز به نسخه اصلی بازی هم دارید.
جزئیات این Expansion همه اولیه هست و چیزهایی که مشخصه اینه که داستان بازی ادامه داستان تاریخی بازیه و جزئیات زیادی به بازی اضافه میشه، شما کاملاً یک کارکتر جدید رو بازی میکنید که داستان خودش رو داره و campaign جدید داره. انجام بازی بر اساس داستان اصلی چیزی در حدود 15 ساعت طول میکشه که البته در مقابل 100 ساعت Gameplay نسخه اصلی چیزی نیست (!). حداکثر Level هم به بالای 20 میره و البته دشمنان و تجهیزات جدید هم در بازی وجود داره.
این خبر مربوط به یک سات چکه eurogamer هست و گفته خبر به صورت رسمی یه زمانی تو ژانویه از EA اعلام میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eni-datadisku-k-dragon-age&sl=cs&tl=en
Turok-71
01-01-2010, 12:04
می گم که امکان انحراف سلب بشه!
رفقا فک نمی کنید در حق این بازی یه خورده پارتی بازی کردید و خیلی مهم تشریف دارن و استیکی هستن!؟
(انشالا)
aghamajid1369
01-01-2010, 14:20
رفقا فک نمی کنید در حق این بازی یه خورده پارتی بازی کردید و خیلی مهم تشریف دارن و استیکی هستن!؟
(انشالا)
البرز تو از RPG چیزی نمیفهمی حرف نزن :دی
برو این دور و برا نپلک که میگم Zevran بیاد سراغت :27: (این آقا زوران GAY تشریف دارن :21: :دی)
amirpers
01-01-2010, 15:10
برو به Orzammar (شهر جای Dwarfها یا همون کتوله ها). بعدش میبینی که دو نفر بر سر تاج سلطنتی با هم دعوا میکنن که یکی شون پسر پادشاه قبلیه و اون یکی از لرد های شهره. من پیشنهاد میکنم طرف لرد رو بگیری. ولی فرقی نداره به هر کدوم کمک کنی که شاه بشه ارتشش رو برای مقابله با Blight باست میفرسته.
من همش دارم اونجا می چرخم . با همه هم حرف زدم . توی Dust town هم همینطور. ظتهرا جایی به اسم Hideout... باید باز بشه تا برم اما نمیشه . نمی دونم چکار کنم !!!
(انشالا)
آره مجید راست میگه.
من از اون موقعی که خودمو به خاطر میآرم تو از بازی های rpg بدت میومد. یادت هست اومدم پروفایلت ! :13::31:
یه خبر خوب، قراره Bioware در 19 مارچ اولین Expansion برای بازی ارائه بده، نه مثل DLC ها بلکه یک Expansion کامل در ادامه داستان بازی با پکیج و متعلقات قیمت هم قرار 2/3 قیمت اصلی بازی باشه و البته برای اجرای Expansion نیاز به نسخه اصلی بازی هم دارید.
جزئیات این Expansion همه اولیه هست و چیزهایی که مشخصه اینه که داستان بازی ادامه داستان تاریخی بازیه و جزئیات زیادی به بازی اضافه میشه، شما کاملاً یک کارکتر جدید رو بازی میکنید که داستان خودش رو داره و campaign جدید داره. انجام بازی بر اساس داستان اصلی چیزی در حدود 15 ساعت طول میکشه که البته در مقابل 100 ساعت Gameplay نسخه اصلی چیزی نیست (!). حداکثر Level هم به بالای 20 میره و البته دشمنان و تجهیزات جدید هم در بازی وجود داره.
این خبر مربوط به یک سات چکه eurogamer هست و گفته خبر به صورت رسمی یه زمانی تو ژانویه از EA اعلام میشه.
دستشون درد نکنه. ایشالا مهر و محبتشون زیاد شه واسه دانلود هم خواهیم دیدش.:27:
ممنون بابت خبر.
Turok-71
01-01-2010, 15:39
البرز تو از RPG چیزی نمیفهمی حرف نزن :دی
(این آقا زوران GAY تشریف دارن :21: :دی)
ای بابا مجید جون من گفتم پارتی بازی نکنید!
باشه بابا شوخی کردم اشتباه کردم دیگه نیازی به Gay نبود پدر من.:دی
آخه RPG هم سبک بید.:2::27:
انشالا بازی های دیگه رو نمی دونم مهم بودنش رو چطور تشخیص میدن انشالا؟!!
سلام من یه سوال داشتم
این بازی که امتیاز خیلی زیادی اورده واسه قسمت آنلاسنش بوده یا سینگلش
اگه آنلاین بوده پینگ چطوره ؟
یکی هم اینکه می دونم rpg e .... مثل oblivion فرست پرسنه یا از بالاست ؟
و یکی هم اینکه واقعا باحاله یا نه ؟
aghamajid1369
01-01-2010, 20:10
سلام من یه سوال داشتم
این بازی که امتیاز خیلی زیادی اورده واسه قسمت آنلاسنش بوده یا سینگلش
اگه آنلاین بوده پینگ چطوره ؟
یکی هم اینکه می دونم rpg e .... مثل oblivion فرست پرسنه یا از بالاست ؟
و یکی هم اینکه واقعا باحاله یا نه ؟
این بازی اصلا قسمت آنلاین نداره دوست من.
پس امتیازش مال سینگل بوده.
از بالا نشون میده.
از نظر من که آره. واقغا باحاله. ولی باید با سبکش حال کنی.
farhad07
01-01-2010, 23:05
دوستان منم بازی رو تازه خریدم به نظر شما کدوم شخصیت قویتره برش دارم و یکی داستانشو برام بگه و دوستانی که بازی رو تموم کردم بهم بگن در طول بازی چه کارهایی بکنم یا نکنم !
farhad07
01-01-2010, 23:28
دوستان من هومان رو انتخاب کردم با قدرت واریور کدام چیزها رو LEVEL UP کنم بهتره ؟؟؟؟ دوستان از کجا باید بفهمم ماموریتم چیه ؟؟ الان انجا هستم که 3 تا بهت افراد میده اون مرده و میریم بیرون از شهر اینجا باید چیکار کنم ؟؟؟ اقایون ببخشید این tainted blood رو از کجا گیر بیارم ؟
farhad07
02-01-2010, 13:20
پس این Dragon Age بازها کجا هستند منو راهنمایی کنند ؟؟
Alex merccer
02-01-2010, 15:38
سلام من elf-warior هستم حالا میشه کاری کرد که به جای alistair من شاه بشم؟
چه پایان هایی برای کاراکتر من وجود دارخ؟
ممنون
alireza2099
02-01-2010, 22:58
بعد از چندماه یه بازی درست وحسابی بازی کردیم.:31:
بازیش حرف نداره.:40:من الان با اون یارو پیرمرد جادوگره سرگرمم 3بار مارو شکست داده تا حالا.:31:
farhad07
02-01-2010, 23:42
خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟
[QUOTE=farhad07;4544427]خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟
[/QUOT
shoma bayad karhai ke tu pusheye the blight hast ro anjam bedid. karha ba dokmeye j namayesh dade mishan. baraye faal kardanesh bayad roye kari ke mikhayn anjam bedin click konid baed make active ro azun pain bezanid. un alamataye tajob vase ine ke un yaroo baratun kari dare va axaran jozve karaye fari mahsub mishan. bebashid ke eng neveshtam/ moshkeli vojud dash vase hamin eng neveshtam.
amirpers
03-01-2010, 01:36
من همش دارم اونجا می چرخم . با همه هم حرف زدم . توی Dust town هم همینطور. ظتهرا جایی به اسم Hideout... باید باز بشه تا برم اما نمیشه . نمی دونم چکار کنم !!!
بابا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه من چکار کنم.کاملا تو این بازی متوقف شدم.
ßehianoa
03-01-2010, 10:07
بابا یه جوون مرد پیدا بشه و بگه من چکار کنم.کاملا تو این بازی متوقف شدم.
تویه Dust Town باید یه کلید برای یه در پیدا کنی که تو رو به سر دسته دزدها میرسونه. این کلید دست یکی از زیر دستهاش توی خونه آخر Dust Town هست.
ßehianoa
03-01-2010, 11:06
دوستان من هومان رو انتخاب کردم با قدرت واریور کدام چیزها رو LEVEL UP کنم بهتره ؟؟؟؟ دوستان از کجا باید بفهمم ماموریتم چیه ؟؟ الان انجا هستم که 3 تا بهت افراد میده اون مرده و میریم بیرون از شهر اینجا باید چیکار کنم ؟؟؟ اقایون ببخشید این tainted blood رو از کجا گیر بیارم ؟
یکی از ارسال های قدیمی:
برای کلاس Warrior :
همانطور که برای AListair گفتمش کلاس شما یه کلاس تهاجمیه و قاعدتا صدمه های زیادی متحمل خواهید شد برای همین :
Strength : ماکزیمم Point که باید برای Strength خرج کنید بیشتر از 42 نباشد چون قویترین زره در بازی بیشتر از 42 احتیاج ندارد و در صدمه زدن Melee هم تغییر چندانی ایجاد نخواهد کرد. ( مگر در حالت استفاده از شمشیرهای سنگین بدون Shield آن را با حد ممکن افزایش دهید)
Dex : سعی کنید تا می تونید به این قسمت اضافه کنید به دلایل زیاد : شانس صدمه زدن را افزایش می دهد - شانس Critical Hit ها افزایش می دهد - شانس ضربه دیدن را کم می کند. ( در مورد اینکه از شخصیتی می خواهید استفاده کنید که از شمشیرهای سنگین استفاده می کند آن را بیشتر از 20 نبرید )
Willpower : مقدار Stanima را مشخص می کند که مقدار زیادی آن را افزایش ندهید . ( در حالت استفاده از شمشیر های سنگین به علت خستگی زیاد آن را تا حداقل 25 افزایش دهید )
Magic : اصلا چون به درد کاراکتر شما نمی خورد.
Cunning : اگر می خواهید با صحبت کردن و راضی کردن بقیه کار را پیش ببرید این قسمت را هم افزایش بدهید به همراه گرفتن Skill [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Coercion که در موارد Persuade کمک خواهد کرد و بالا بودن Strength هم در موارد Intimidation .
Constitiution : این Hit Point یا همان مقدار جون کاراکتر شما را مشخص می کند متوجه باشید که فکر اینکه تا " می توانم آن را افزایش دهم " را از ذهن خود بیرون کنید و آن را تا مقدار ماکزیمیم 25 بیشتر ارتقا ندهید در بازی به فکر استفاده از انگشتر ها و آیتم های قوی کردن جان مثل Lifegiver باشید.
در انتخاب Feat ها در نظر داشته باشید به صورت پراکنده عمل نکنید بدانید جنگوی شما باید از شمشیر + سپر استفاده کند یا از اسلحه های دو دستی مثل تبر گرز یا شمشیر های سنگین و فقط روی این نواحی متمرکز باشید.
برای Questها از Journal استفاده کن. برای Tainted Blood هم باید 3تا از Darkspawn Vials Blood هم به Duncan بدی.
don mohsen
03-01-2010, 17:31
[QUOTE=farhad07;4544427]خودم اون مرحله رو رفتم حالا خیلی جلو رفتم تا اونجا رفتم که میتونی سربازاتو انتخاب کنی یه سوال داشتم ایا انجام دادن کدوم ماموریت ها مهمه اون علامت تعجبها که بالای سر بعضی ها هست مهمه که ماموریتهاشو انجام بدی دوستان چرا تاپیک افت کرده و کسی جواب نمیده ؟؟؟؟ و شما چطور اون ماموریت ها رو میفهمید منظورم سوال ها هست انگلیسیش رو میخونید ؟؟
[/QUOT
shoma bayad karhai ke tu pusheye the blight hast ro anjam bedid. karha ba dokmeye j namayesh dade mishan. baraye faal kardanesh bayad roye kari ke mikhayn anjam bedin click konid baed make active ro azun pain bezanid. un alamataye tajob vase ine ke un yaroo baratun kari dare va axaran jozve karaye fari mahsub mishan. bebashid ke eng neveshtam/ moshkeli vojud dash vase hamin eng neveshtam.
لطفا فينگيليش ننويسيد...به قوانين مراجعه كنيد.اگه نمي تونيد از يه سايتي هست مي تونيد استفاده كنيد...
[QUOTE=R.P.G;4544533]
لطفا فينگيليش ننويسيد...به قوانين مراجعه كنيد.اگه نمي تونيد از يه سايتي هست مي تونيد استفاده كنيد...
حالا تو نمیخواد قوانینو واسه من پیش بکشی ! :27:
گفتم که مشکلی داشتم که نتونستم فارسی بنویسم.:46:
▬▬▬
منم بازی رو تموم کردم ولی موریگان نمرد ! بعضی از دوستان گفتن که موریگان میره !! یا فکر کنم میمیره !
الیستار هم پادشاه شد.
ase_pase
03-01-2010, 20:57
سلام
من الان تو Orzammer هستم و نمیدونم که باید طرف Bhelen رو بگیرم ، یا Harrowmont میشه بهم بگید که اگه طرف هرکدوم رو بگیرم چه اتفاقی میفته و چه کاری کنم ، بهتر هست ؟
لطفا کمکم کنید
ßehianoa
03-01-2010, 23:28
سلام
من الان تو Orzammer هستم و نمیدونم که باید طرف Bhelen رو بگیرم ، یا Harrowmont میشه بهم بگید که اگه طرف هرکدوم رو بگیرم چه اتفاقی میفته و چه کاری کنم ، بهتر هست ؟
لطفا کمکم کنید
من شدیدا پیشنهاد میکنم طرف Harrowmont رو بگیر. اولا شایعاتی هست که میگه Bhelen برای پادشاهی پدرشو به قتل رسونده. دوما برای به دست آوردن رای از تقلب استفاده میکنه (خودتون اول Taskشو ببینید). سوما اگه King بشه دستور میده Harrowmont و همه اطرافیانشو اعدام کنن! و در آخر اگه King نشه بهت حمله میکنه و قصد جونتو میکنه!
پــــــــــــــــــــــس نتیجه اخلاقی : من پیشنهاد میکنم طرف Harrowmont رو بگیرید.
نکته: طرفداری از هرکدام هیچ تاثیری بر داستان کل نداره. یعنی طرف هر کدوم رو بگیری لشکروشو واسه کمک به تو در برابر Blight میفرسته. -- انتخاب با شماست ! --
amirpers
04-01-2010, 00:02
ممنون از دوستانی که راهنماییم کردند. اما واقعا جالبه .
من عکس رو هم می ذارم . من به خانه ایکه با شماره 1 مشخص کردم رفتم. با اون یارو هم جنگیدم و هر چی داشت گرفتم.حالا فکر می کنم باید برم به خانه شماره 2 که قفله . اما باز نمیشه!!!! با اون زنه که کنار آتیشه هم صحبت کردم. توی خونه 1 هم دیگه کسی نیست.
ßehianoa
04-01-2010, 00:07
من عکس رو هم می ذارم . من به خانه ایکه با شماره 1 مشخص کردم رفتم. با اون یارو هم جنگیدم و هر چی داشت گرفتم.حالا فکر می کنم باید برم به خانه شماره 2 که قفله . اما باز نمیشه!!!! با اون زنه که کنار آتیشه هم صحبت کردم. توی خونه 1 هم دیگه کسی نیست.
یک دفعه باسه منم همچین اتفاقی افتاد. من دوباره از سیو قبلیم با اون دزدها جنگیدم و دفعه دوم کلیدو گرفتم!!!! :18:
aghamajid1369
04-01-2010, 00:56
توی اون خونه که شماره 1 گذاشتید و با طرف جنگید و کشتیدش ماجرا از این قراره:
برای وارد شدن به در 2 شما به 1 جور کلید یا سکه نیاز دارید که به در 2 وارد کنید تا به شما اجازه ورود بده. حالا شما به خونه 1 رفتید و چند نفر رو دیدید که اون کلید رو دارن. باهاشون صحبت میکنید و به خاطر گرفتن اون کلید باهاشون میجنگید.
حالا قاعدتا اگه کلید همراهتون نیست بهتره برید خونه شماره 1 رو دوباره بگردید. شاید همه اونایی رو که کشتید خوب نگشتید.
ase_pase
04-01-2010, 01:21
من همین الان اینجا رو رد کردم :
با همین دختر روبه رویی و البته تنها فروشنده ای که توی Dusk town بود صحبت کردم که البته هردو یکچیز گفتن و در ضمن فروشنده 20 تا سکه آبی گرفت .
بعد من یک بار از Dusk town خارج شدم و دوباره برگشتم و رفتم به در شماره 1 و اونجا چند تا از آدمای اون بودن اگه بتونی سردسته شون رو بکشی کارت راحت تره و نیاز نیست که همه رو بکشی.
بعد هم میری سراغ در دو و.....
ase_pase
04-01-2010, 01:24
من همین الان اینجا رو رد کردم
با اون دختر روبروت و اون فروشنده توی Dusk Town سحبت کردم که البته فروشنده 20 سکه گرفت و مثل همین دختره حرف زد.
بعد یک باز از Dusk Town خارج شدم و دوباره برگشتم و رفتم سراغ در 1 که چندتا درف اونجا بودن و باید واسه گرفتن کلید میجنگیدم ، اتفاقی اول از همه سر دسته شون رو کشتم و این باعث شد لازم نشه که با بقیه بجنگم ، وقتی هم کلید رو گرفتم رفتم سراغ در 2 و...
ase_pase
04-01-2010, 01:25
من همین الان اینجا رو رد کردم
با اون دختر روبروت و اون فروشنده توی Dusk Town سحبت کردم که البته فروشنده 20 سکه گرفت و مثل همین دختره حرف زد.
بعد یک باز از Dusk Town خارج شدم و دوباره برگشتم و رفتم سراغ در 1 که چندتا درف اونجا بودن و باید واسه گرفتن کلید میجنگیدم ، اتفاقی اول از همه سر دسته شون رو کشتم و این باعث شد لازم نشه که با بقیه بجنگم ، وقتی هم کلید رو گرفتم رفتم سراغ در 2 و...
farhad07
04-01-2010, 13:33
دوستان الان یه جایی هستم که انگار در یه عالم دیگه هستم همون جایی که تبدیل به موش میشی حالا اینجا نمیدونم بباید چیکار کنم؟؟؟
G.D.ragon.Ir
04-01-2010, 14:26
دوستان الان یه جایی هستم که انگار در یه عالم دیگه هستم همون جایی که تبدیل به موش میشی حالا اینجا نمیدونم بباید چیکار کنم؟؟؟
باید از توانایهایی که با تغییر شکل بدست میارید استفاده کنید و تمام مناطق رو کامل کنید تا بتونید با غول این بخش مبارزه کنید
Ali_Rock
04-01-2010, 15:45
یه با مرامی پیدا بشه به من بگه چطور میشه این بازی dragon age رو آبدیت کرد
من پچ 1.01 رو گرفتم ولی وقتی نصب میشه بازیه ارور دیسک میده وقتیم کرک قبلی رو میزارم دیگه آبدیت نیست
خیلی تو کف ادامه ی بازیم لطفا کمکم کنید
ase_pase
04-01-2010, 17:33
من شدیدا پیشنهاد میکنم طرف Harrowmont رو بگیر. اولا شایعاتی هست که میگه Bhelen برای پادشاهی پدرشو به قتل رسونده. دوما برای به دست آوردن رای از تقلب استفاده میکنه (خودتون اول Taskشو ببینید). سوما اگه King بشه دستور میده Harrowmont و همه اطرافیانشو اعدام کنن! و در آخر اگه King نشه بهت حمله میکنه و قصد جونتو میکنه!
پــــــــــــــــــــــس نتیجه اخلاقی : من پیشنهاد میکنم طرف Harrowmont رو بگیرید.
نکته: طرفداری از هرکدام هیچ تاثیری بر داستان کل نداره. یعنی طرف هر کدوم رو بگیری لشکروشو واسه کمک به تو در برابر Blight میفرسته. -- انتخاب با شماست ! --
پس خوشبختانه انتخابم درست بوده .
مرسی از راهنماییت .:11:
ase_pase
04-01-2010, 17:53
سلام
اول از همه بابت اینکه چندتا پست پشت سر هم دادم متاسفم. آخه وقتی کهدکمه ارسال رو میزدم ، می نوشت که پیغام شما باید حداقل 10 حرف داشته باشه !!!! و با تایید مدیریت به نمایش در میاد . من هم که فکر میکردم اشکال از کرورگرم هست ، چند بار دکمه ارسال رو زدم.
این دنیای دیگه شما در واقع یک Fade هست که همون موجودی که توی Circle Magi دیدی برات به وجود آورده و در واقع تو رو توی یک رویای شیرین و البته کاذب برده تا ذره - ذره بمیری.
شما برای عبور از قسمت های مختلف در کل 4 تا توانایی مختلف میگیری که یکیش تبدیل شدن به موش ، برای عبور از سوراخ های موش هست. البته سه تا حالت دیگه هم به به مرور بهت میرسه که خودت به راحتی متوجه میشی که کجا باید ازش استفاده کنی.
من توی این قسمت خیلی از نقشه و علامت هاش استفاده کردم تا یک وقتی گم نشم یا بهتر بگم ، بیخودی دور خودم نگردم.
در کل توی این قسمت همون طور که G.D.ragon.Ir گفتن باید با استفاده از این توانایی های تغییر شکل بتونی در نهایت غول این بخش رو بکشی ، البته هر قسمت این مرحله یک نیمچه غولی واسه خودش داره که وقتی همشون رو کشتی باید اصل کاری رو هم بکشی.
ßehianoa
04-01-2010, 23:13
در این Fade شما 4 حالت Shape Shifting دارید:
1- Mouse Form: در این حالت شما تونایی عبور از Mouse Holeها یا همان سوراخ موشها رو دارید.
2- Spirit Form: شما با فعال کردن این حالت توانایی عبور از Spirit Doors و گرفتن بعضی از Attributeهای مخفی رو دارید.
3- Golem Form: افزایش شدید Strength و توانایی عبور از Massive Doors با استفاده از این فرم.
4- Burning Man: در این فرم که در Burning Tower Fade به درد میخورد شما نسبت به آتش مصون یا به اصطلاح Immune هستید.
در این Fade شما باید 5تا بچه غول رو شکست بدید (!) که در آخر به Boss اصلی (همان Demon که شما رو به داخل Fade برد) بجنگید. شما میتونید هر سه تا Party که هنگام ورود به Fade با شما بودن رو آزاد کنید.
ßehianoa
05-01-2010, 14:33
امروز Return to Ostagar قابل دانلود شد. من در تلاشم لینک DLشو پیدا کنم.
farhad07
05-01-2010, 14:40
دوستان اونجا رو رد کردم حالا به روستای ردچیف رفتم که همونی که باید در شب ازش در مقابل هیولاها دفاع کرد خیلی سخته هر کاری میکنم تموم نمیشن دوستان باید چیکار کنم ؟
aghamajid1369
05-01-2010, 15:08
دوستان اونجا رو رد کردم حالا به روستای ردچیف رفتم که همونی که باید در شب ازش در مقابل هیولاها دفاع کرد خیلی سخته هر کاری میکنم تموم نمیشن دوستان باید چیکار کنم ؟
راه مخصوصی نداره. این یکی از سخت ترین مراحلش هست.
من وقتی این مرحله رو رد کردم دیگه با مشت زدن تو مانیتور 5 دقیقه فاصله داشتم :دی
به نظرم اگه از سلاح های دور برد استفاده کنید بهتر باشه. البته alistar رو بفرستین جلو. اگه کارکتر اصلی خودتون هم شیلد داره بفرستینش جلو.
همه چیز بستگی به کارکتر هایی داره که انتخاب کردین.
قسمت اول جنگ که از بالای شهر حمله میکنن در برابر قسمتی که به وسط شهر حمله میکنن مثل آب خوردنه.
من این مرحله رو با Warrior Dual Weapen به راحتی رد کردم!
اما با Mage اصلا نتونستم برم :31:
وسطشون یک فایربال و یخ میزدم همه با هم آب میشدن چه خودی چه غیر خودی :31:
Alistair بدبخت اون وسط جزغاله میشد :27:
حتمی قبل این مرحله Broken Circle رو برید (؟؟)
امروز Return to Ostagar قابل دانلود شد. من در تلاشم لینک DLشو پیدا کنم.
یک روز تاخیر خورده عزیز همین الان فهمیدم!
BioWare delays Dragon Age Return to Ostagar DLC – by a day
farhad07
05-01-2010, 15:46
اخرش رفتم:42:منم 5 دقیقه فاصله داشتم تا مانیتور نابود بشه البته پایه ی کیبورد که شکست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کاری میکردم نمیشد انقدر سوخنم تا اخرش تونستم ردش کنم اونم با چه بدبختی:21:
دوستان بعد از این مرحله یه مرحله یی هست که بهت میگه برو به قصر اما میرم ولی در قصر بسته هست باید چیکار کنم ؟؟
aghamajid1369
05-01-2010, 17:08
اخرش رفتم:42:منم 5 دقیقه فاصله داشتم تا مانیتور نابود بشه البته پایه ی کیبورد که شکست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کاری میکردم نمیشد انقدر سوخنم تا اخرش تونستم ردش کنم اونم با چه بدبختی:21:
دوستان بعد از این مرحله یه مرحله یی هست که بهت میگه برو به قصر اما میرم ولی در قصر بسته هست باید چیکار کنم ؟؟
همون بالای شهر که بهت اول حمله شد یه کلبه هست . برو داخل اون. وسطش 1 راه مخفی وجود داره که به قصر میخوره. از اونجا باید بری.
Optimus Prime
05-01-2010, 18:11
Dragon Age Awakeningبالاخره Bioware نسخه Expansion Pack بازی را تایید کرد. این نسخه کامل که Awakening نام دارد بازی را درست بعد از اتفاقات بازی اول و در سرزمین Amaranthine شروع می کنید و در نقش یکی از Grey Warden های Orlais باید در بازسازی سازمان Grey Warden ها پس از جنگ خونین شرکت کنید. شما می توانید کاراکتر قبلی خود را Import کنید ولی داستان را از دید کاراکتر قبلیتان دنبال نخواهید کرد. Level Cap هم از 25 افزایش پیدا کرده و 5 هم تیمی جدید و آیتم ها و Spell های جدید هم اضافه خواهند شد. شما با دشمنان جدیدی مثل Inferno Golem و Spectral Dragon و گروه جدید بسیار باهوشی از Darkspawn ها hyperintelligent روبه رو خواهید شد و به اسرار Darkspawn ها را که چگونه حتی پس از نابودی Archdemon اینقدر فعال هستند پی خواهید برد.
بازی در 16 March عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع Gamespot
Dragon Age Awakeningبالاخره Bioware نسخه Expansion Pack بازی را تایید کرد. این نسخه کامل که Awakening نام دارد بازی را درست بعد از اتفاقات بازی اول و در سرزمین Amaranthine شروع می کنید و در نقش یکی از Grey Warden های Orlais باید در بازسازی سازمان Grey Warden ها پس از جنگ خونین شرکت کنید. شما می توانید کاراکتر قبلی خود را Import کنید ولی داستان را از دید کاراکتر قبلیتان دنبال نخواهید کرد. Level Cap هم از 25 افزایش پیدا کرده و 5 هم تیمی جدید و آیتم ها و Spell های جدید هم اضافه خواهند شد. شما با دشمنان جدیدی مثل Inferno Golem و Spectral Dragon و گروه جدید بسیار باهوشی از Darkspawn ها hyperintelligent روبه رو خواهید شد و به اسرار Darkspawn ها را که چگونه حتی پس از نابودی Archdemon اینقدر فعال هستند پی خواهید برد.
بازی در 16 March عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع Gamespot
اطلاعات اضافی این بسته الحاقی بازی شامل عکس و یک تریلر در IGN:
Optimus Prime
05-01-2010, 18:57
طبق گفته IGN :
به اسرار و قصد واقعی Darkspawn ها پی ببرید.
قصر و پایگاه اصلی Grey Warden ها را در Vigil Keep بازسازی کنید.
تصمیمات پیچیده و احساسی که نتایج جالبی در داستان در پی خواهند داشت.
5 همگروهی جدید به اضافه یکی از همگروهیان قدیمی مشهور ( به احتمال زیاد Morrigan )
درگیری و مشکلات با Architect (؟؟؟) و چگونگی حل آن توسط شما.
این مورد مشخص نیست که شما اگر کاراکتر قبلیتونو Import کنید ادامه داستان او بازی خواهید کرد یا نه . چون مشخص شده که شما به جای یکی از فرماندهان Grey Warden که از Orlais فرستاده شده تا بر بازسازی نظارت داشته باشد بازی خواهید کرد اما شاید این در صورتی باشد که کاراکتر خودتون دیگر نباشد یا تصمیمی که آخر گرفته اید باعث شده باشد که او در جریان داستان نباشد.
باکس شات جدید
salb3r جان Item ها هم اگه Import کنیم بر میگردن؟ یا مثلا لول ها؟ و ...
چون اگه حداقل آیتم هاش برگردن واقعا جای شکر داره :31: ( Swoard Unbound و اون Dagger ی که با بدبختی به 150 گلد خریدم!!! واقعا آدمو حرس میدن :دی )
Optimus Prime
05-01-2010, 21:15
salb3r جان Item ها هم اگه Import کنیم بر میگردن؟ یا مثلا لول ها؟ و ...
چون اگه حداقل آیتم هاش برگردن واقعا جای شکر داره :31: ( Swoard Unbound و اون Dagger ی که با بدبختی به 150 گلد خریدم!!! واقعا آدمو حرس میدن :دی )
قاعدتا Level که حتما بر می گرده آیتم ها هم خدا کنه . هنوز خبر زیادی ازش نشده تازه امروز اعلام شده 3 ماه و خورده ای دیگه وقت هست تا اون موقع حسابی Trailer و مشخصات ازش میاد . Bioware متاسفانه عاشق لو دادن همه چیز هست . برای Dragon Age حسابی همه چیزو لو داده بود برای Mass Effect 2 تقریبا داشت همینطور می شد که فعلا جلوشو گرفتن !
Optimus Prime
05-01-2010, 21:56
دوستان این 2 تا از Soundtrack های اصلی بازی هست که Upload کردم دوست داشتید دانلود کنید :
Dragon Age: Origins OST : Iam The One - Inon Zur ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]17 - Dragon Age Origins - Inon Zur - I Am The One.mp3)
Dragon Age: Origins OST : 30 Seconds to Mars - This is War ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]30 seconds to mars - this is war (Album Version).mp3)
farhad07
06-01-2010, 00:34
دوستان خیلی رفتم جلو حالا اوجام که میگه باید برای اینکه ارل امون رو ببینم باید دارویی رو پیدا کنم و رفتم پیش برادران گنتویتی نمیدونم درست نوشتم یا نه حالا خدمتکارش میگه رفته حالا نمیدونم چطور باید پیداش کنم در ضمن ایا راهی غیر از کشتن هست برای گرفتن xp تا لول اپ کنم چون خیلی ضعیفیم در ضمن یار خوب کجا باید پیدا کنم ؟؟
دوستان من بازی را تازه شروع کردم فوق العاده است
تعداد پست ها خیلی زیاده نمیشه همش را خوند پس اگه کسی میتونه توضیحات کامل بازی را به صورت یکجا بزاره خیلی خوب میشه فکر کنم برای خیلیها مفید باشه
Optimus Prime
06-01-2010, 11:17
خوب اینم از تریلر Dragon Age: Origins - Awakening :
13.33MB
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fvideo%2Fexpansion-debut-dragon-age%2F60438)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fvideo%2Fexpansion-debut-dragon-age%2F60437)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این تریلر Oghren را می تونید ببینید که توی گروهتونه و شاید Alistair هم بعد وارد بشه. فکر کنم اینتوری که معلومه اگر کاراکتر خودتونو Import کنید داستان اونو ادامه می دید و اینطور که از تریلر معلومه :
1 . Alistair به تنهایی پادشاه شده بدون ملکه.
2 . هم شما زنده موندید هم Alistair و Loghain مرده پس دنباله اصلی بازی اینه که Morrigan شما را با انجام Ritual از مرگ نجات داده.
3 . اگر کاراکتر خودتونو Import نکنید باید از دید یکی از فرماندهان جدید که از Orlais فرستاده شده بازی کنید که می تونید اونو از نو بسازید.
پست اول هم ویرایش خواهد شد و پست های مفید در اولین صفحه قرار خواهند گرفت.
DLC Return to Ostegar هم تاخیر خورده و معلوم نیست کی میاد.
farhad07
06-01-2010, 12:48
دوستان خیلی رفتم جلو حالا اوجام که میگه باید برای اینکه ارل امون رو ببینم باید دارویی رو پیدا کنم و رفتم پیش برادران گنتویتی نمیدونم درست نوشتم یا نه حالا خدمتکارش میگه رفته حالا نمیدونم چطور باید پیداش کنم در ضمن ایا راهی غیر از کشتن هست برای گرفتن xp تا لول اپ کنم چون خیلی ضعیفیم در ضمن یار خوب کجا باید پیدا کنم ؟؟
لطفا یکی هم به من کمک کنه چون بدجوری تو کفش موندم !!
younes.b.1367
06-01-2010, 13:42
راهی نیست که بشه زیر نویس ها ( subtitle ) رو فارسی کرد ؟
یعنی تو واقعا نفهمیدی که داره دروغ میگه؟؟؟؟؟:31:
یکم تهدیدش کن میبینی که من من میکنه!! بعدشم میفرستدت دنبال نخود سیاه!
برو به اتاقش بعد ...... :دی
برا ضعیف بودنم برو Side Quest حل گن قوی میشی :31: مخصوصا Denerim پره Side Quest !
خب كل كار رو واست بگم.اميدوارم منظورت قبل از ديدن برادر جنتيوي.بايد بري توي Denerim پيش Wynne (فكر كنم درست نوشتم اسمشو) كه توي خونه هست باهاش صحبت كني تا بعد بري توي Lothering Lake (فكر نكنم درست نوشته باشم. :دي ) توي يه قهوه خونه نكبتي با يه يارو صحبت كني بعد بياي بيرون چندتا مزدور بكشي و بعد هم اون سه تا مزدور كه كنار هم استادن رو بكشي. بعد ميري توي همون قهوه خونه با يارو قهوه چيه صحبت كني. بعد بر ميگردي Denerim با همون Wynne صحبت ميكني. بايد بكشيش و بري تو اون خونه پشت سريش كه درش بستس چنتا صندوق داره توي اونا چيز ميز ورداري بري توي شهر نكبتي كه اضافه ميشه. بعد هم كه ديگه بايد بري Erick رو بكشي و از يه در مخفي كه سنگي هست بگزري برادر رو ميبيني. بعد هم صحبت ميكني باهاش تا ببرتت توي تونل هاي يخي.شرمنده كه اينقدر "بعد بعد" كردم :دي
d_a_n_t_e
06-01-2010, 17:42
طبق گفته IGN :
به اسرار و قصد واقعی Darkspawn ها پی ببرید.
قصر و پایگاه اصلی Grey Warden ها را در Vigil Keep بازسازی کنید.
تصمیمات پیچیده و احساسی که نتایج جالبی در داستان در پی خواهند داشت.
5 همگروهی جدید به اضافه یکی از همگروهیان قدیمی مشهور ( به احتمال زیاد Morrigan )
درگیری و مشکلات با Architect (؟؟؟) و چگونگی حل آن توسط شما.
این مورد مشخص نیست که شما اگر کاراکتر قبلیتونو Import کنید ادامه داستان او بازی خواهید کرد یا نه . چون مشخص شده که شما به جای یکی از فرماندهان Grey Warden که از Orlais فرستاده شده تا بر بازسازی نظارت داشته باشد بازی خواهید کرد اما شاید این در صورتی باشد که کاراکتر خودتون دیگر نباشد یا تصمیمی که آخر گرفته اید باعث شده باشد که او در جریان داستان نباشد.
باکس شات جدید
این بسته الحاقیه درسته ؟ یعنی به بازی اصلی نیاز داره ؟
میدونم زوده ولی میخواستم بدونم فروشگاهها هم این بازی رو میارن برای فروش یا باید دانلود کنیم ؟
farhad07
06-01-2010, 21:46
یعنی تو واقعا نفهمیدی که داره دروغ میگه؟؟؟؟؟:31:
یکم تهدیدش کن میبینی که من من میکنه!! بعدشم میفرستدت دنبال نخود سیاه!
برو به اتاقش بعد ...... :دی
برا ضعیف بودنم برو Side Quest حل گن قوی میشی :31: مخصوصا Denerim پره Side Quest !
یعنی دروغ میگه که مریز شده دقیقتر بگو چیکار کنم چون دوستمون در پایین یه چیز دیگه گفت !!
تو نقشهLothering هست و لی نمیتونم برم و عکس یه اسکلت روش هست و نمیتونه به اونجا سفر کنه و نوشته که توسط دارک اسپاوس محاصره شده حالا موندم نمیدونم چیکار کنم !!
farhad07
06-01-2010, 23:29
خودم پیداش کردم Lothering Lake نبود the village heaven بود که باید میرفتی و اریک رو میکشتی و برادر رو نجات میدادی داره یواش یواش جالب میشه !!
این پنالتی های قرمز چی هستن مثلا نوشته penalty magic درضمن جان من 21 هستش اما -3 بهش میهش و میشه 18 دلیلش چیه ؟
Optimus Prime
07-01-2010, 02:33
شما باید از Injury Kit ها استفاده کنی . هر وقت افراد گروهت شکست می خورن یه پنالتی به صورت رندوم دریافت می کنند که اگه خوب نکنی اذیت میشی. ایشونم منظورشون از Lothering Lake در حقیقت Calenhad Docks بود که اونجا توی Spoiled Princess Tavren می تونی اطلاعات بگیری قبل از اینکه به Heaven Village بری و بهت حمله میشه.
خوب من از چندین Mod استفاده می کنم و تستشون می کنم ببینم اذیت می کنند یا نه. اگر خواستید آپلود می کنم که شما هم استفاده کنید :
نظر یادتون نره
ßehianoa
07-01-2010, 11:01
قوی ترین Armor بازی Warden Commander Armor هست؟
Optimus Prime
07-01-2010, 12:10
قوی ترین Armor بازی Warden Commander Armor هست؟
منظور از قوی بودن از نظر استقامت در برابر انواع جادوها و تقریبا همه چیز : Juggernaut Armor هست.
البته بله Warden Commander Armor هم عالی است به شرطی که زمانی که شما Warden's Keep Quest را انجام می دهید از نظر Level در بالاترین سطح کاراکتر باشید. چون Armor بر طبق زمانی که آن را بدست می آورید قوی و ضعیف است.
بهترین Armor ها :
Wade's Superior Dragonbone Plate Armor Set Dragonbone Tier 7
Plate Armor : 21.88
Plate Gloves : 3.13
Plate Boots : 3.75
قابلیت ها :
+70% Fire Resistance
+2 Combat Stamina Regeneration
+25 Stamina
Set: -15% Fatigue
Set: +5 Defense
بعد از کشتن High Dragon می تونید بعد از گرفتن اجزا اژدها از جسدش به Wade در Denerim ببرید تا برایتان بسازد.
Legion of the Dead Armor Set Dragonbone Tier 7
Plate Armor : 21.88
Plate Gloves : 3.13
Plate Boots : 3.75
Helm of Dead : 3.13
قابلیت ها :
+3 Willpower
+4 Attack
Set: +3 Damage
Set: +3 Constitution
زمانی که به Dead Trenches در Deep Roads رسیدید همه تابوت ها و صندوق ها را بگیردید تا تمام Set را پیدا کنید.
Effort Armor Set Silverite Tier 6
Plate Armor : 18.38
Plate Gloves : 2.63
Plate Boots : 3.15
Duty Helmet : 3.15
قابلیت ها :
+2 Constitiution
+15 Healing Spells
+1 Strength
+1 Armor
Set: -10% Fatigue
کل Set را از Dust Town و Dead Trenches و Caridin's Cross بدست آورید.
Juggernaut Armor Set Silverite Tier 6
Helm : 3.15
قابلیت ها :
+20% Fire Resistance
+20% Cold Resistance
+20% Electricity Resistance
+20% Nature Resistance
+20% Spirit Resistance
+1 Armor
+10 Mental Resistance
Set: +3 Strength
Set: +3 Constitution
زمانی که Mage's Tressure Quest را انجام می دهید در Brecilian Forest می تونید پیداش کنید.
Warden Commander Armor Set Varies Tier 3 to 7
Plate Armor : از 12.25 تا 21.88
Plate Gloves : از 1.75 تا 3.13
Plate Boots : از 2.1 تا 3.75
قابلیت ها :
+1 Armor
+0.5 Combat Stamina Regeneration
+15% Critical/Backstab Damage
+10 Physical Resistance
+50 Stamina
+10% Fire Resistance
Set: -10% Fatigue
Set: +10 Health
زمانی که Quest Warden's Keep را انجام می دهید می توانید بدستش آورید و بر طبق Level کاراکتر شما از Tier 3 تا Tier 7 قابل تغییر است.
Blood Dragon Armor Set
قابلیت ها :
+3 Strength
+3 Willpower
+4 Armor
+50 Health
-10% Fatigue
Set: +3 Armor
Set: +1 Defense
Set: +1 Missile Deflection
باید DLC همین Blood Dragon Armor را داشته باشید.
این بسته الحاقیه درسته ؟ یعنی به بازی اصلی نیاز داره ؟
میدونم زوده ولی میخواستم بدونم فروشگاهها هم این بازی رو میارن برای فروش یا باید دانلود کنیم ؟
چون حرف از بالا بردن Level Cap می زنه و نگفتند Stand Alone هست پس حتما به بازی اصلی نیاز داره . من فکر نمی کنم شرکت های داخلی اینجور Expansion هارو بزنند شاید هم زدند باید دید.
ali_ranger22
07-01-2010, 12:26
Juggernaut Armor
اینو من تازه پیدا کردم
سه تاش رو پیدا کردم چهارمی فک کنم توی همون صندوقه کنار قبر هست که قفله
منم فعلا Skill قفل باز کردنم 3 هست باید چهارش کنم تا بتونم اینم بگیرم
میگم Salb3r جان! برایه یک Archer که جدیدا ساختم بهترین ست کدومه؟ از چه نظر قویش کنم!؟
بعد بهترین تیرکمان بازی کدومه؟:31: ( یکم زیادی سوال شد :دی )
ولی اینکه چه نوع ستی بپوشم خیلی مهمه چون میخوام بدونم که کدوم ست قوی ترش میکنه؟ مثلا Warrior قبلیم ست همین High Dragon رو داشت و خیلی خیلی قوی بود! همینطور Sword Unbound که سره Boss ش به دلیل نداشتن Dispel بدبختی کشیدم ( راستی Dispel تو کدوم صفحه ی Mage هست؟ )
یک چیزه دیگه و اینکه چرا Head جزوه اینا نیست؟ من خودم نمیدونم بهترین Head بازی چیه ( اگه Head رو درست نوشته باشم!:31: چون تویه WOW که بهش میگفتیم Head :دی )
راستی دوستان برایه Warrior حتمی حتمی حتمی هر نوعی که میخواین Dwarf Noble بسازین چون واقعا قویه!
MAHDIAGENT47
07-01-2010, 12:45
آقايون اين بازي رو هارد چند گيگه ؟
Optimus Prime
07-01-2010, 13:26
میگم Salb3r جان! برایه یک Archer که جدیدا ساختم بهترین ست کدومه؟ از چه نظر قویش کنم!؟
بعد بهترین تیرکمان بازی کدومه؟:31: ( یکم زیادی سوال شد :دی )
نه عزیز من در ادامه توضیح میدم :
قابل توجه دوستانی که می خواهند کاراکتر Rogue کماندار درست کنند :
برای مصرف کردن Point ها :
Strength : اصلا Point خرج نکنید.
Dexterity : تا می تونید Point اضافه کنید MAX چون مهمترین قسمت برای یک کماندار است ( فاکتور های درصد هدف گیری و اصابت تیر و درجه Damage که با تیروکمان به هدف می زنید و جا خالی دادن حمله های دشمن )
Willpower : تا 30 افزایش دهید چون در استفاده از توانایی های خاص موثر است و Stanima شما را مشخص می کند. می تونید تا چند درجه بیشتر هم افزایش بدهید اما زیاد تکیه نکنید.
Magic : اصلا Point خرج نکنید.
Cunning : برای باز کردن قفل ها م انجام دایالوگ ها تا 30 می تونید افزایش دهید اما نه بیشتر.
Constitution : چون Dex بالایی خواهید داشت دشمنان نمی تونند شما را هدف قرار بدهند برای همین بلا بردن آن تاثیر خاصی ندارد ولی خوب اگر خواستید می تونید افزایش دهید ولی مهم Dex است.
برای Abilities در قسمت Rogue Ablities هیچ گزینه ای به جز Deft Hands و Stealth و درخت توانایی آنها را انتخاب نکنید. Dirty Fightning هم مناسب است برای فرار از موقعیت هایی که دشمنان شما را محاصره می کنند.
Archery Abilities : بله سعی کنید این قسمت را کامل کنید لازم به توضیح نیست.
specialization ها:
Assassin specialization : خیر چون به درد Melee Rogue می خورد.
Bard specialization : خیر باز هم به درد Melee Rogue ها می خورد.
Ranger specialization : انتخاب کنید چون می توانید از حیوانات برای حمله استفاده کنید و دشمنان را مشغول نگه داشته تا خودتان آنها را Snipe کنید و حیوانات شما مانند یار پنجم شما عمل خواهند کرد.
Duelist specialization : باز با اینکه بیشتر به درد Melee ها می خورد اما Pinpoint Strike که در درخت توانایی های این Spec هست خیلی قوی است و با آن می تونید 3 تا Ogre را براحتی بکشید.
بهترین کمان که شما می تونید استفاده کنید : Longbow Mage's Eye Dragonthorn Tier 7
در صندوقی در مغازه Village of Haven می تونید پیداش کنید.
آقايون اين بازي رو هارد چند گيگه ؟
15.1 GB فقط روی Drive که نسب کردید و بر روی درایو اصلی Windows نسبت به DLC ها که گرفتید متغییر است . از 1.5GB تا 2.5 GB
نداشتن Dispel بدبختی کشیدم ( راستی Dispel تو کدوم صفحه ی Mage هست؟ )
هان؟؟ توضیح بیشتر بده من نفهمیدم !
یک چیزه دیگه و اینکه چرا Head جزوه اینا نیست؟ من خودم نمیدونم بهترین Head بازی چیه ( اگه Head رو درست نوشته باشم!:31: چون تویه WOW که بهش میگفتیم Head :دی )
اگر منظورت Helmet همان کلاه خود است بعضی هاشون ندارند بعضی هاشون دارن لیستو بخونی متوجه میشی.
farhad07
07-01-2010, 13:46
ببخشید skill باز کردن قفل کدومه و میشه یه کلی برم درباره ی skill ها توضیح بدید و چه چیزی xp رو زیاد میکنه ؟ درضمن این قدرتهایی که پایین هست یکیشو حذف کردم الان نمیدونم از کجا باید بیارمش !
هان؟؟ توضیح بیشتر بده من نفهمیدم !
Dispel دیگه : دی یک اسپلیه که میتونه آپگرید هایی که Boss ها یا هر Unit ای که روت میندازه و باعث میشه Attack ت ضعیف بشه یا Slow بشی و یا ... رو برطرف کنه! تویه یک Strategy برایه Boss سخت Unbound خوندم که Mage ای که Dispel داشته باشه خیلی به کار میاد :13:
راستی Salb3r جان مطمئنی Strength نمی خواد؟ چون من Item بخوام بزارم باید Strength داشته باشم! من که تا الان تا 16 تا گرفتم هم گفتی ترسیدم دیگه :دی ولی در آخر نگفتی چه ستی باید بپوشه و چیش رو زیاد کنه؟ ( همین که میگی Strength نمی خواد فکر کنم باید لخت بره بیرون : دی )
راستی همین الان دیدم که یک Longbow دیگه به نامه Far Song هم هست که قوی تر از این Mage's Eye هست اما مشکل اینجاست که جاش یکم عجیب قریبه ؟:13:
ببخشید skill باز کردن قفل کدومه و میشه یه کلی برم درباره ی skill ها توضیح بدید و چه چیزی xp رو زیاد میکنه ؟ درضمن این قدرتهایی که پایین هست یکیشو حذف کردم الان نمیدونم از کجا باید بیارمش !
Skill نیست عزیزم اون Spell هست که فقط Rogoue ها دارن!!
هر چیزی میتونه XP رو زیاد کنه مثل کشتن ، کوئست حل کردن و ... .
اسکیل ها هم از بسیاری از جهات بهت کمک میکنن مثلا Herbalism میتونی باهاش Health بسازی و ... البته باید دستور هاشو رو از انواع مغازه ها بخری ( یادت نره هر شهری رفتی یک مغازه داره توش ) در ضمن این دسته اول تفریحی بازی میکنی که باعث میشه بیشتر با دست بعدی که می خوای بازی کنی آشنا بشی ( اگه این بازی رو دوست داشته باشی حداقل 5 بار تمومش می کنی )
میتونی از اون دستی که اون بالایه صفحه هست به نامه Spell & Talent آپگرد هات رو برگردونی!
Optimus Prime
07-01-2010, 15:46
Dispel دیگه : دی یک اسپلیه که میتونه آپگرید هایی که Boss ها یا هر Unit ای که روت میندازه و باعث میشه Attack ت ضعیف بشه یا Slow بشی و یا ... رو برطرف کنه! تویه یک Strategy برایه Boss سخت Unbound خوندم که Mage ای که Dispel داشته باشه خیلی به کار میاد
آخه میگی تو Warrior هستی آخر Warrior هستی یا Mage ؟؟؟ Dispel Magic تو قسمت زیر شاخه Anti-Magic Spirit هست این شکلیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باید هدف داشته باشی Self نیست یعنی روی خودت کار نمی ده باید Wynne یا Morrigan روی تو اینو بزنن یا تو روی بقیه.
برای Far Song هم درست میگی فقط چون من دختر طرفو نجات میدادم نتونستم هیچ وقت بگیرمش. برای گرفتنش باید تو RedCliffe که هستی دختر Blacksmith که اسمش Owen بود نجات ندی و بعد بهش بگی که مرده اونم چند وقت بعد خودشو حلق آویز می کنه و Blacksmith جدید که میاد تو می تونی از اون اینو بخری.
آخه میگی تو Warrior هستی آخر Warrior هستی یا Mage ؟؟؟ Dispel Magic تو قسمت زیر شاخه Anti-Magic Spirit هست این شکلیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی باید هدف داشته باشی Self نیست یعنی روی خودت کار نمی ده باید Wynne یا Morrigan روی تو اینو بزنن یا تو روی بقیه.
برای Far Song هم درست میگی فقط چون من دختر طرفو نجات میدادم نتونستم هیچ وقت بگیرمش. برای گرفتنش باید تو RedCliffe که هستی دختر Blacksmith که اسمش Owen بود نجات ندی و بعد بهش بگی که مرده اونم چند وقت بعد خودشو حلق آویز می کنه و Blacksmith جدید که میاد تو می تونی از اون اینو بخری.
نه Sabl3r چرا عصبانی میشی حالا :دی
من در حال حاضر دفعه ی 3ومه دارم بازی رو میرم با Roguo آرچر! میخواستم بدونم Dispel ش کدومه که گفتی! آخه خیلی لازم میشه حتمی بگیرین دوستان! اتفاقا نبایدم Self باشه چون Dispel رو که رویه Mage ها نمیندازن!
در ضمن Templer هم یک Dispel داشت که با Alistair گرفتم اما نمیدونم برا چی بعضی آپگرید ها رو برطرف نمی کرد! این شکلیه :
Far Song رو من احتمالا این دفعه پیداش میکنم یا دخترو باید حتمی یک کاریش بکنی یا ... :دی دفعه ی اول که اصلا دنبالشم نرفتم! دفعه ی دوم نجاتش دادم ایندفعه نمیدونم یک سیو میکنم چند بار میرم!
Optimus Prime
07-01-2010, 17:30
آخه گفتم چند تا کلاس و داری میری سوال های تو در تو می پرسی ! آره مال Templar ها برای دشمنان های Level بالاتر عمل نمیکنه.
Far Song که گفتم باید دنبال دختره زمانی که تو ردکلیف Castle هستی نگردی دنبالش و بیای پیش پدرش بگی که مرده اونم خود کشی می کنه و یه آهنگر جدید میاد. بعد تو می تونی از اون آهنگر اینو بخری.
آهان اینو قبلا یادم رفت بهت بگم :
برای Archer چون تو Dex میبری بالا کسی نمی تونه تورو هدف قرار بده و تمام حمله Miss میشه برای همین زیاد روی زره تاکید نکردم چون Point ها حروم میشه.
آخه گفتم چند تا کلاس و داری میری سوال های تو در تو می پرسی ! آره مال Templar ها برای دشمنان های Level بالاتر عمل نمیکنه.
Far Song که گفتم باید دنبال دختره زمانی که تو ردکلیف Castle هستی نگردی دنبالش و بیای پیش پدرش بگی که مرده اونم خود کشی می کنه و یه آهنگر جدید میاد. بعد تو می تونی از اون آهنگر اینو بخری.
آهان اینو قبلا یادم رفت بهت بگم :
برای Archer چون تو Dex میبری بالا کسی نمی تونه تورو هدف قرار بده و تمام حمله Miss میشه برای همین زیاد روی زره تاکید نکردم چون Point ها حروم میشه.
من هنوز که هنوزه یک چیز برام نامعلومه :19:
اونم اینکه اگه من Strentgh نگیرم ( با آرچر ) بعد چجوری میتونم Item بزارم؟ و اگه Item نزارم که درجا خلاصم؟
یا شایدم آیتم هایه به خصوصی داره؟ یا باید با همین 14 Strentgh داره هایه مسخره سر کنم؟ :دی
مثلا ست 38 Strentgh داریم که من نمی تونم بزارم!
hosseincode2008
07-01-2010, 17:42
بالاخره ما هم بعد از 85 ساعت بازي تمومش كرديم ! چيز ديگه اي نميگم چون ممكنه بتركم !
فقط بگم بعد از Wrex ، موريگان بهترين شخصيت فرعي كه بود كه به عمرم در يك بازي ديده بودم ، خيلي جوون مرد بود لامصب !
Optimus Prime
07-01-2010, 17:44
من هنوز که هنوزه یک چیز برام نامعلومه :19:
اونم اینکه اگه من Strentgh نگیرم ( با آرچر ) بعد چجوری میتونم Item بزارم؟ و اگه Item نزارم که درجا خلاصم؟
یا شایدم آیتم هایه به خصوصی داره؟ یا باید با همین 14 Strentgh داره هایه مسخره سر کنم؟ :دی
مثلا ست 38 Strentgh داریم که من نمی تونم بزارم!
خوب عزیزم این Armor Set ها جز Heavy Armor ها هستند و فقط برای Warrior ها به کار می رن! کلا باید قیدشو بزنی Strength هم اضافه کنی که نمی تونی برسی به اونا ! می تونستی Warrior بشی و Archer هم باشی اما Rogue Archer بهتره. کدوم آیتم ها Strength بالا می خوان به غیر از Armor ها و بعضی شمشیر ها؟ تو داری Rogue Archer بازی می کنی یعنی نقش Sniper داری. باید از درگیری های تن به تن دوری کنی مگر Rogue Assassin باشی که اون بحثش جداست.
راستی پست اول تاپیک بروز شد برای راهنمایی برید به اونجا سر بزنید
خوب عزیزم این Armor Set ها جز Heavy Armor ها هستند و فقط برای Warrior ها به کار می رن! کلا باید قیدشو بزنی Strength هم اضافه کنی که نمی تونی برسی به اونا ! می تونستی Warrior بشی و Archer هم باشی اما Rogue Archer بهتره. کدوم آیتم ها Strength بالا می خوان به غیر از Armor ها و بعضی شمشیر ها؟ تو داری Rogue Archer بازی می کنی یعنی نقش Sniper داری. باید از درگیری های تن به تن دوری کنی مگر Rogue Assassin باشی که اون بحثش جداست.
راستی پست اول تاپیک بروز شد برای راهنمایی برید به اونجا سر بزنید
E راست میگیا چرا به فکرم نرسید :دی
آخه فکر کردم چون Mage هم آیتم هایه مخصوص داره گفتم شاید....:19:
ولی اینطوری خیلی ضایه میشه مثلا آخر بازی میرسی ممکنه تویه اون شلوغ پلوغی یک Ogre بیاد تکت کنه بره :27:
ولی فکر کنم برایه Dual Weapen ش باید بگیریم! من هیرویه قبلیم Dual Weapen بود ولی Warrior ! الان که Specializion Duelist رو دیدم گفتم خاک بر سرم از یک نظرم گفتم خوب کاری کردم چون هم تانک بودم هم Atacker !
Optimus Prime
07-01-2010, 17:59
سیستم بازی به این صورته :
دشمنان همیشه کسیو اول هدف می گیرند که Armor بیشتری داره. این قانون بازیه.
بالاخره ما هم بعد از 85 ساعت بازي تمومش كرديم ! چيز ديگه اي نميگم چون ممكنه بتركم !
فقط بگم بعد از Wrex ، موريگان بهترين شخصيت فرعي كه بود كه به عمرم در يك بازي ديده بودم ، خيلي جوون مرد بود لامصب !
منم Wrex خیلی دوست داشتم Morrigan هم همینطور اما منظور از جوون مرد بودنو نمی فهمم چون خیلی زن پدرسوخته درغگو و کلکی بود !
راستی نظرتون راجع به Mod ها نگفتید برید 2 صفحه قبل .
Salb3r ولی یکم مشکوک نمیاد؟ چون من فکر میکردم هرکی Attack بیشتری بده میاد سراغه اون!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در 100 جایه بازی هم اینو امتحان کردم! و در ضمن اگه اینطوری بود که دیگه احتیاجی به Spell ه Tunt نبود برایه Warrior !
من که فکر نمی کنم حداقل همین 30 min پیش داشتم بازی میکردم اینطوری نبود !
اگه از اول هم حساب کنیم میگیم که خوب اولش میان سراغه آرمور داره اما بعدش چی؟ ممکنه 10 نفر باشن که ما یک Warrior داریم! اما بعدش بر اساس Attack میشه!
Optimus Prime
07-01-2010, 18:28
Salb3r ولی یکم مشکوک نمیاد؟ چون من فکر میکردم هرکی Attack بیشتری بده میاد سراغه اون!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و در 100 جایه بازی هم اینو امتحان کردم! و در ضمن اگه اینطوری بود که دیگه احتیاجی به Spell ه Tunt نبود برایه Warrior !
من که فکر نمی کنم حداقل همین 30 min پیش داشتم بازی میکردم اینطوری نبود !
تو قسمت Hint و البته تو صفحه Loading اینو می نویسه و کلا اینطوری بوده اینجور RPG ها ! برای من همینطور بوده به جز زمان هایی که Script بازی براشو تعریف میشه که حتما به فلان اهداف حمله بکنند و در میان نبرد Priority تغییر می کنه مثل نبرد پایان بازی یا نبرد Redcliffe . قابلیت های Taunt و Threatend کلاس Warrior برای اینه که کاملا توجه همه دشمنای محدودرو جلب کنه. اگر با مشکل بر می خوری نگاهی به تاتیکای همراهان بنداز چون اینطوری خیلی جالبه.
farhad07
07-01-2010, 18:29
ببخشید من کجا باید دنبال این کاراکتر ها مثل Wynne بگردم چون من تا حالا فقط Alistair و dog و Zevran و Morrigan رو دارم اما سگه واقعا کمکم میکنه !!!
ببخشید من کجا باید دنبال این کاراکتر ها مثل Wynne بگردم چون من تا حالا فقط Alistair و dog و Zevran و Morrigan رو دارم اما سگه واقعا کمکم میکنه !!!
اگه خودت Warrior ای که سگت زیاد به دردت نمیخوره! Wynne رو همیشه نگه دار چون Healer ! میتونی تویه Circle of Magic که جایه Lakeland (؟! بالایه قلعه ی Redcliff )است پیداش کنی!
Optimus Prime
07-01-2010, 18:37
شما اگر از Lothering پس Leliana و Sten را از دست داده اید. Wynne می تونید هنگام Quest Circle of Magi پیداش کنید. با این سرعتی که شما رسیده بودید به Village of Haven فکر کنم یه چندین ساعتی از Gameplay و خیلی خیلی چیز های دیگرو از دست دادید. همینطور معلومه Circle of Magi هم انجام ندادید ....
hosseincode2008
07-01-2010, 18:47
منم Wrex خیلی دوست داشتم Morrigan هم همینطور اما منظور از جوون مرد بودنو نمی فهمم چون خیلی زن پدرسوخته درغگو و کلکی بود !
دقيقا منظورم از جوون مرد پدرسوخته بودن و كلك بودنش بود ! و مهمتر اينكه بر خلاف برخي دخترهاي Rogue از Orlais اومده حالي به Grey Warden خستمون داد ! در ضمن هر چي باشه نجاتمونم داد ...
در كل شخصيت خيلي باهالي بود و داستان جالبي هم داشت ، براي فهميدن ادامه ي ماجراش بي صبرانه منتظر حضورش تو DLC ها و Expansion Pack ها و حتي Dragon Age 2 هستم .
Optimus Prime
07-01-2010, 23:42
Leliana هم خیلی حال داد ! مخصوصا بعد از وقتی که او Pet را براش از Ozammar می گیری همش تا آخر بازی باهاشه اسمشم میزاره Schmoopools فکر کنم. Morrigan وقتی عاشق Grey Warden میشه دیگه حاظر نمیشه با هاش وقت بگذرونه .... جالب بود به هر حال به هر حال مادر بچس ! راستی یه مصاحبه 3 صفحه ای IGN در مورد Awakening با یکی ازسازندهای بازی انجام داده نکته هاشو در میارم میزارم.
farhad07
07-01-2010, 23:56
شما اگر از Lothering پس Leliana و Sten را از دست داده اید. Wynne می تونید هنگام Quest Circle of Magi پیداش کنید. با این سرعتی که شما رسیده بودید به Village of Haven فکر کنم یه چندین ساعتی از Gameplay و خیلی خیلی چیز های دیگرو از دست دادید. همینطور معلومه Circle of Magi هم انجام ندادید ....
نه Circle of Magi رو انجام دادم فکر کنم sten هم دیدم داخل قفس بود ؟؟؟؟؟:5::5:
Optimus Prime
08-01-2010, 00:03
نه Circle of Magi رو انجام دادم فکر کنم sten هم دیدم داخل قفس بود ؟؟؟؟؟:5::5:
دیگه نمی تونی برگردی به Lothering . بله اگر نجاتش ندی و از شهر خارج بشی و Leliana هم توی Tavren بود برش نداشته باشی جفتشونو از دست دادی. اگر Circle of Magi را انجام دادی پس Wynne کو؟ نکنه کشتیش؟؟؟
farhad07
08-01-2010, 00:07
Circle of Magi همون مرحله یی هست که داخل یه خواب هستی و میتونی به 4 شکل متفاوت تغییر کنی مانند موش ایا این همان مرحله هست من فکر میکنم Circle of Magi همین مرحله هست که اخرش بالای قلعه یه غول رو میکشی !!! درضمن به sten هم چندبار گفتم باهامون بیا اما قبول نکرد و گفت که میخواد همونجا بمونه !!! اونوقت هم خیلی از بازی سرم نمیشد اصلا نمیدونستم قدرتها چیکار میکنند تازه اولین باره از این سبک ها بازی میکنم البته قبلا fallout 3 رو تموم کرده بودم اما این با اون فرق میکنه !!!!! و تازه داره یه چیزایی سرم میشه !:8::10:
Optimus Prime
08-01-2010, 00:16
LOL من فکر کنم بازیو از نو شروع کن . Sten که خودش نمیاد بیرون باید آزادش کنی ! کلا این بازی باید با داستان سر کنی و سر در بیاری قضیه چیه در یک کلام زبان خوب می خواد.
farhad07
08-01-2010, 00:29
یعنی Wynne هم نمیتونم بیارم گروهم ؟؟؟ چون خیلی رفتم جلو و اون مرحله یی که میری تونل یخی برای بدست اوردن urn رو تا اخرش رفتم واقعا سخت بود !! زبانم هم متوسطه !
Optimus Prime
08-01-2010, 00:40
یعنی Wynne هم نمیتونم بیارم گروهم ؟؟؟ چون خیلی رفتم جلو و اون مرحله یی که میری تونل یخی برای بدست اوردن urn رو تا اخرش رفتم واقعا سخت بود !! زبانم هم متوسطه !
Wynne همون اول Circle of Magi میاد اتوماتیک تو گروهت :
farhad07
08-01-2010, 01:11
حالا که تو مال من نیست یعنی باید از اول برم تا Wynne هم بیاد ؟؟ یعنی دیگه دنبالش نگردم ؟؟در ضمن ارل هم زنده کردم حالا یه ماموریت جدید بهم داده که نمیدونم چیه باید بگردم پیدا کنم !!
Optimus Prime
08-01-2010, 10:53
حالا که تو مال من نیست یعنی باید از اول برم تا Wynne هم بیاد ؟؟ یعنی دیگه دنبالش نگردم ؟؟در ضمن ارل هم زنده کردم حالا یه ماموریت جدید بهم داده که نمیدونم چیه باید بگردم پیدا کنم !!
شما باید ببینید اونا چی می گن . مهم ترین ارکان در این بازی انعطاف پذیری در Dialogue هاست همه این ماموریت ها توی Journal هاتون توضیح داده شده و اینکه تو مکالمات به شما گفته میشه. خیلی واضح.
hosseincode2008
08-01-2010, 11:17
Leliana هم خیلی حال داد ! مخصوصا بعد از وقتی که او Pet را براش از Ozammar می گیری همش تا آخر بازی باهاشه اسمشم میزاره Schmoopools فکر کنم. Morrigan وقتی عاشق Grey Warden میشه دیگه حاظر نمیشه با هاش وقت بگذرونه .... جالب بود به هر حال به هر حال مادر بچس ! راستی یه مصاحبه 3 صفحه ای IGN در مورد Awakening با یکی ازسازندهای بازی انجام داده نکته هاشو در میارم میزارم.
اين Leliana همش واسم ناز ميكرد نامرد ، 100 هم كرده بودم ولي چون قبلش موريگان پيش دستي كرده بود Leliana از دستم ناراحت بود ! آخر بازي كه موريگان هم رفته بود به Leliana گفتم The Hero Always Gets The Girl ( يا يه همچين جمله اي ) اما بازم گفت به خاطر اعتقاداتم و Chantry و اينا نميشه ! در ضمن من World Explored م 93 درصد بود و مطمئنم تمام قسمت هاي ارزماير رو گشته بودم ولي اين Pet كه ميگي نبود . دقيقا كجاي ارزماير بود ؟!!
Optimus Prime
08-01-2010, 12:31
اين Leliana همش واسم ناز ميكرد نامرد ، 100 هم كرده بودم ولي چون قبلش موريگان پيش دستي كرده بود Leliana از دستم ناراحت بود ! آخر بازي كه موريگان هم رفته بود به Leliana گفتم The Hero Always Gets The Girl ( يا يه همچين جمله اي ) اما بازم گفت به خاطر اعتقاداتم و Chantry و اينا نميشه ! در ضمن من World Explored م 93 درصد بود و مطمئنم تمام قسمت هاي ارزماير رو گشته بودم ولي اين Pet كه ميگي نبود . دقيقا كجاي ارزماير بود ؟!!
تو می تونی هم Leliana را داشته باشی ( عاشقت باشه ) هم Morrigan . یه استراتژی خاص می خواد بهت می گم :
Morrigan را تا 90% ببر کتاب Grimoire از داخل Circle of Magi پیدا کن بهش بده .
روابطتو با Leliana ببر بالا تا 60%
Flemeth را بکش و کتاب Grimoire Flemeth بده به Morrigan .
اگر دیدی Morrigan گفت که می بینم با Leliana هستیو از این حرفها و از بین من و اون باید انتخاب کنی بگو I Want you No doubt که بعدش بهت انگشترو میده ( نگران نباش رابطتت با Leliana بهم نمی خوره.
به Orzammar برو و از اون تاجر Dwarf که لکنت زبان داره Golden Mirror بخر اما به Morrigan نده.
روابطو با Leliana ببر بالا تا بگه آخر از بین منو Morrigan یکیو انتخاب کن که به دقت باید بگی من تورو می خوام و امیدوارم کسی از دست من ناراحت نشده باشه.
پیش Morrigan برو و اونجا Morrigan میگه من میدونم چی می خوای بگی تهم هی بگو متاسفم از این حرفها باهاش میزنی به هم .
حالا Golden Mirror بده به Morrigan و لوسش کن ! حالا هم Morrigan داری هم Leliana . ( منظور اینه که جفتشون باهات In Love هستند و دیگه غر نمی زنن که از بین ما یکیو انتخاب کن از این حرفها)
در ضمن اینو بهت بگم که تو می تونی شخصیت افراد تغییر بدی مثلا بعد از اینکه Alistair پیش خواهرش می بری و اون برخوردو می بینه می تونی بهش بگی که everybody is for themselves و او از اون به بعد آدم جدی میشه ( Hardened ) برای Morrigan زمانی که Golden Mirror بهش میدی می تونی ازش بخوای که در ازاش مهربون تر و Nice تر باشه که اینطور میشه . برای Leliana هم اگر با اعتقادش مخالفی نباید باهاش بد باشی و مخالفتتو ابراز کنی درست مثل بقیه سیاستمدار باش و در مواقع خاص بگو که مثلا این مورد فقط بین منو تو هست و Maker هیچ دخالتی ندارو از این حرفا . سخته ولی امکان پذیره برای Leliana خیلی به آزمون خطا نیاز داری که چرت و پرت های Chantry و Maker ( از نظر من البته ) تو گوش تو نخونه.
برای Pet هم تو قسمت هدایا بخون پست اول نوشتم Cute Nug که چه کاری برای بدست آوردنش باید انجام بدی :
Cute Nug : خرید از Idle Dwarf در Dust Town ( قبل از آن Leliana را همراه داشته باشید و باهاش در Dust Town صحبت کنید که او در مورد Nug ها صحبت می کند بعد دیالوگ برای خرید هنگامی که با Idle Dwarf حرف می زنید باز می شود ) وقتی خریدیش مثل هدیه از تو Inventory بده به Leliana.
راستی نظرتون راجع به Mod ها چی بود؟؟؟؟ برای هزارمین بار. دوست داشتید یا نه؟؟؟ ببینید این مود ها قیافه NPC های بازیو تغییر می دند مثلا به نظر من Leliana خیلی شبیه به همون مدل CGI شده که تو Trailer Sacred Ashes بود. 3 -4 صفحه قبل چک کنید.
ali_ranger22
08-01-2010, 13:45
Flemeth را بکش و کتاب Grimoire Flemeth بده به Morrigan .
من که نکشتمش
Grimoire رو ولی ازش گرفتم
احتمال دادم یه جای بازی دوباره باهاش رو به رو می شم که ممکنه جالب بشه نمی خواتسم از دست بدم این قسمتو
Optimus Prime
08-01-2010, 14:28
من که نکشتمش
Grimoire رو ولی ازش گرفتم
احتمال دادم یه جای بازی دوباره باهاش رو به رو می شم که ممکنه جالب بشه نمی خواتسم از دست بدم این قسمتو
نوچ باهاش روبه رو نمیشی قبلا شایعه شده بود که اگر Flemeth را نکشی در قسمت پایان بازی Epilogue می نویسه که Morrigan توسط Flemeth کشته میشه که این حقیقت نداشت و هیچ چیزی گفته نشد و هیچ نشانی هم از Flemeth پیدا نمیشه.
hosseincode2008
08-01-2010, 14:42
مگه بازي CGI هم داشت ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! :18::18:
به جان بچم اگه اون فروشندهه تريلرهاي CGI رو حذف كرده باشه بدجوري خرابش ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Optimus Prime
08-01-2010, 14:52
مگه بازي CGI هم داشت ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! :18::18:
به جان بچم اگه اون فروشندهه تريلرهاي CGI رو حذف كرده باشه بدجوري خرابش ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خود بازی که نداشت منظورم تریلر مشهور Sacred Ashes بود :
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fvideo%2Fsacred-ashes-dragon-age%2F57552)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fvideo%2Fsacred-ashes-dragon-age%2F57551)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون قیافه ها تو بازی اصلا شبیه اینا نبود یه سری Mod پیدا کردم قیافه اینا : Sten - Leliana - Morrigan شبیه اینا و یا حتی بهتر می کنه که می تو نی بری چند صفحه قبل ببینی ضمیمه کردم.
ali_ranger22
08-01-2010, 15:39
نوچ باهاش روبه رو نمیشی قبلا شایعه شده بود که اگر Flemeth را نکشی در قسمت پایان بازی Epilogue می نویسه که Morrigan توسط Flemeth کشته میشه که این حقیقت نداشت و هیچ چیزی گفته نشد و هیچ نشانی هم از Flemeth پیدا نمیشه.پس در کل فرقی بحالم نکرد فقط XP مبارزه باهاش رو از دست دادم
حالا خدا را چه دیدی شاید توی اکسپنشن پیداش شد !
+
راستی من الان 100% In love هستم با این موریگان اون جایی که وقتی می رم سراغش میشه
میگه می خوام یه چیزی بهت بگم و عاشقتم و این حرفا
اینجا رو من هر جور گزینه ها رو انتخاب می کنم آخرش کار بهم می خوره و بهم میزنیم
چه کنم اینجارو من؟
hosseincode2008
08-01-2010, 20:12
نه خود بازی که نداشت منظورم تریلر مشهور Sacred Ashes بود :
اوف! پس خوب شد . اينطور كه فهميدم قبل از عرضه ي بازي تريلرهاي CG براي معرفي بازي اومده بود كه در خود بازي نيست . لطفا اين جمله رو تاييد كنيد تا خيالم راحت بشه !
خوب من از چندین Mod استفاده می کنم
غير از ضميمه ي دومي بقيه رو ديدم . موريگان بيشتر چشمش و ابروهاش تغيير كرده و خوشگل تر شده هرچند اسكين خودش هم خوشگل بود !
Leliana هم اگر چه شبيه قيافه ي خودش تو اين عكس Sacred Ashes شده اما به نظر من تو اين ضميمه اي كه ديدم صورتش كمي ناقص مانند شده و قشنگ پوليش نشده !! سرش بايد كمي دراز تر ميشد اينطوري خيلي دايرست ! رنگ چشمش هم زيادي روشن شده . اين ضميمه رو ببينيد :
راستي حجمشون چقدره ؟ mod موريگان رو ميخوام بندازم رو بازي !
Optimus Prime
08-01-2010, 20:34
من خودم رنگ چشمارو روشن تر کردم اینایی که می بینی چندتا Mod دارن باهم کار می کنند. آره Morrigan توی اون خیلی خوبه ولی رنگ چشماش تیرست برای همین مجبور شدم Mod نصب کنم که رنگ چشما روشن تر بشه. حجمشون اصلا زیاد نیست. ولی من چندتا Morrigan و Leliana دارم به نظر من اینا بهتر از بقیشون بود حالا جدا می کنم اینو می فرستم.
Morrigan با قیافه :
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F191520430%2F7c8f9d00%2FMorrigan_1.html)
برای Windows Vista :
محتوای فایل zip بریزید داخل :
C:\.....\Documents\Bioware\Dragon Age\Packages\Core\Override
برای XP هم دنبال همچین پوشه ای بگردید.
Mod های بازی را میتونید از سایت زیر بگیرید:
hosseincode2008
08-01-2010, 21:35
من خودم رنگ چشمارو روشن تر کردم اینایی که می بینی چندتا Mod دارن باهم کار می کنند. آره Morrigan توی اون خیلی خوبه ولی رنگ چشماش تیرست برای همین مجبور شدم Mod نصب کنم که رنگ چشما روشن تر بشه. حجمشون اصلا زیاد نیست. ولی من چندتا Morrigan و Leliana دارم به نظر من اینا بهتر از بقیشون بود حالا جدا می کنم اینو می فرستم.
Morrigan با قیافه :
کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F191520430%2F7c8f9d00%2FMorrigan_1.html)
برای Windows Vista :
محتوای فایل zip بریزید داخل :
C:\.....\Documents\Bioware\Dragon Age\Packages\Core\Override
برای XP هم دنبال همچین پوشه ای بگردید.
من گرفتم ، قيافه ي موريگان خيلي قشنگتر شد . پيشنهاد ميكنم شما هم بگيريد . حجمش 50 كيلوبايته و با يه كپي پيست ساده ميتونيد نتيجش رو ببينيد . هيچ مشكلي هم واسه بازي پيش نمياد .
G.D.ragon.Ir
09-01-2010, 09:38
با سلام به Optimus Prime عزیز, میشه نظرتون رو درخصوص ساخت یک عیار که از دو سلاح استفاده میکنه بگید
در ضمن بجز زیر کلاس رنجر, کدوم زیر کلاس برای این کارکتر خوبه؟
ممنون میشم اگه مثل همیشه, کامل توضیح بدید. با تشکر
farhad07
09-01-2010, 12:39
دوستان من چندتا دراگون کشته بودم و به wade دادم تا برام لباس بسازه کی برم و ازش بگیرم ؟؟؟ درضمن چطور هدایا رو به همگروهی هام بدم ؟؟؟؟
G.D.ragon.Ir
09-01-2010, 13:02
درضمن چطور هدایا رو به همگروهی هام بدم ؟؟؟؟ تو قسمت ایتمهاتون, کارکتری که میخواید به اون هدیه بدید رو انتخاب و سپس رو هدیه مورد نظر, راست کلیک رو نگه دارید و در ادامه, ایکون هدیه رو انتخاب کنید
Alireza.M67
09-01-2010, 16:35
دوستان من چندتا دراگون کشته بودم و به wade دادم تا برام لباس بسازه کی برم و ازش بگیرم ؟؟؟
از در مغازه بیا بیرون دوباره برو تو ،حاضره .
vahidgame
09-01-2010, 17:10
من تازه در این سایت عضو شدم و اولین پستم را در اینجا میدم.به نظر من یکی از بهترین بازی های سبک RPG در این چند سال Dragon age هستش و واقعا این بازی تاثیر زیادی روی من گذاشت.من با این که سیستم خیلی خیلی پایینی دارم الان دارم برای سومین بار این بازی میرم البته بار اول چون یکمی بد رفته بودم تا نیمه ولش کردم ولی بار دوم با elf warrior دو شمشیره رفتم.الان هم تازه دیروز شروع کردم و دارم با elf rogue و تیر کمانی میرم و توصیه می کنم اگر کسی میخواد تیر کمانی بره مثل من انتخاب کنه خیلی بهتره چون اینجوری قفل ها رو میتونید خودتون باز کنید و دیگه نیازی به یک rogue برای باز کردن قفلها ندارید.
سیستم من این قدر پایینه که شاید توی کتاب رکوردها ثبت بشه که پایین ترین سیستم که تونسته dragon age رو چند بار تا اخرش بره سیستم منه:31:
من از گرافیک بازی شاید چیزی نفهمیدم ولی انگلیسی در حد خوبی هست و بازی راحت میرم و کلا سبک مورد علاقه من این سبک هستش و اگه دوستان سوالی در مورد این بازی داشتن من می تونم جواب بدم
دوستان من چندتا دراگون کشته بودم و به wade دادم تا برام لباس بسازه کی برم و ازش بگیرم ؟؟؟ من بهت توصیه می کنم اگه warrior هستی و strength بالا هستش وقتی رفتی ازش بگیری و ازت سوال کرد چه جوری زرهی میخوای گزینه آخر رو انتخاب کن
راستی من خودم هم سوالهای زیادی دارم:20:ولی الان یه چندتا شو می پرسم و اگه دوستان جواب بدن خیلی ممنون میشم:
1-این عکس زن که در روی جلد بازی هست کی هست و کجا بازی با اون بر می خوریم من اصلا یادم نمیاد توی کل بازی دیده باشمش
2-یه سیستم که بتوان این بازی رو در حد بالای بالا اجرا کرد حدودا چه قدر قیمتش میشه؟
3-این ماموریت که شمشیر استن رو باید پیدا کرد رو کسی میتونه کامل توضیح بده چون من این ماموریت رو بهم داد ولی تا اون جایی که یادم میاد دقیقا نگفت کجا باید پیداش کرد.
G.D.ragon.Ir
09-01-2010, 18:08
با elf warrior دو شمشیره
با elf rogue و تیر کمانی
به نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...
1-این عکس زن که در روی جلد بازی هست کی هست و کجا بازی با اون بر می خوریم من اصلا یادم نمیاد توی کل بازی دیده باشمش
موریگان هست (جادوگر گروه)
hosseincode2008
09-01-2010, 18:59
من بهت توصیه می کنم اگه warrior هستی و strength بالا هستش وقتی رفتی ازش بگیری و ازت سوال کرد چه جوری زرهی میخوای گزینه آخر رو انتخاب کنالبته رديف ديالوگ ها تغيير ميكنند و ممكنه يك گزينه براي شما در اول باشه و براي ديگري آخر !
به نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...براي تير و كمان هم به نظرم الف خيلي خوبه مخصوصا Dalish Elf .
من دوباره با همون Human Noble ولي اينبار با dual-wielder ميرم ! و Rogue
Optimus Prime
09-01-2010, 19:18
G.D.ragon.Ir جان ببخشید از دیرکرد:
خودت که استادی عزیز منظورت یک Rogue تمام عیار با استفاده از Dual Swords هست؟
Ranger خیلی به درد Archer ها می خوره برای Rogue که DualWeapons استفاده کنه بهترین Spec ها Assassin و Dualist هست. Bard هم خیلی خوبه ولی بیشتر به حالت Support می مونه.
Strength : اینو در امتداد Dex ارتقا بدهید و بعد از اینکه Dex به 35 رسید همه point ها را متمرکز روی این قسمت کنید MAX ( توضیح در پایین )
Dexterity: در حدود 32 - 35 به علت اینکه تقریبا تمامی قابلیت های Rogue به Dex بستگی دارد تا 32 می تونی به تمامی Ability ها دسترسی داشته باشی ولی 35 برای بدست آوردن Evasion فقط بدرد می خوره که قابلیت خوبیه.
Willpower : حدود 20 بیشتر بهش نیازی نیست چون برای اغلب قابلیت های Rogue کافیه.
Cunning : تا حدود 30 ببرید چون 22 برای ماکسیمم کردن قدرت Stealth کافیه بقیه برای باز کردن انواع قفل ها و دیالوگ ها . اگر می دانید احتیاج دارید جای دیگه point ها خرج بشه تا 25 بیشتر نبرید.
Constitution : اینم می زارم به عهده خودت. به علت Dex بالا هدف قرار گرفتن خیلی پایینه و Rogue روی Stealth تمرکز داره پس این مورد به عهده خودتون.
خوب چرا من می گم Strength ببرید روی MAX برای اینکه بعد Dagger ها در مقابل دشمنان Level بالا تر بازی تقریبا بی استفاده میشه و چون شما Melee هستید باید فکر یه Armor خوب و از همه مهمتر شمشیر های خوب باشید.
SPECs :
assassin : درخت Skill این قسمت در مورد این است که همه آنها کار Damage Booster را می کنند که خیلی مهمه.
Ranger : خوب داشتن حیوانات برای کمک در درگیری مهم است ولی در درجه انتخاب به عهده خودتون.
Bard : خیلی به درد Melee می خوره ولی چون Leliana این Spec داره بزارید اون حالت Support باشه. اگر تبدیلش کردید به یک کماندار تمام عیار می تونید انتخابش کنید.
Dualist : خوب این بیشتر شبیه به Upgrade کردن توانایی های معمولی می مونه تا Spec ولی Pinpointstrike خیلی عالیه همونطور که برای Archer گفتم در این حالت برای 20 ثانیه همه حملات شما Critical است و Combo کردن Flurry Attack ها تبدیل به یه ماشین قاتل می شوید.
3-این ماموریت که شمشیر استن رو باید پیدا کرد رو کسی میتونه کامل توضیح بده چون من این ماموریت رو بهم داد ولی تا اون جایی که یادم میاد دقیقا نگفت کجا باید پیداش کرد.
دوست عزیز پست اول را حتما مطالعه کن - برای شمشیر Sten اول برو به Lake Calenhad Docks و اونجا با اون آشغال جمع کن حرف بزن و بعد برو به Frostback Mountins Orzammar Entrance بیرون با یه فردی به اسم Faryn ملاقات کن و ازش بپرس که شمشیر کجاست بعد میگه که به Dwayn همون Dwarf تو Redcliffe فروخته. به Redcliffe پیش Dwayn برو و Sten را در Party داشته باش. اون کلید یه صندوق میده که تو انباریه . باز کن و شمشیر بردار و به Sten بده و خودت براش Equip کن.
vahidgame
09-01-2010, 19:46
موریگان هست (جادوگر گروه) ببخشید من این قدر خنگ نیستم:31: حداقل 150 ساعت این بازی رو بازی کردم این عکس روی جلد بازی زیاد شبیه موریگان نیست من فکر کردم یکی از غول های بازی هستش
البته رديف ديالوگ ها تغيير ميكنند و ممكنه يك گزينه براي شما در اول باشه و براي ديگري آخر !من اینو نمیدونستم . منظورم من قوی ترین زره بود چون من medium انتخاب کردم و دیدم که اشتباه کردم
به نظر من "الف ها" برای کلاس جادوگر, مناسب هستند و برای کلاس های دیگه...ولی فکر کنم خیلی فرق نداشته باشه.الف ها تازه بیشترشون تیر و کمانی هستند.کلا من توی هر فیلم یا بازی دیدم الف ها تیر و کمانی بودن البته نمیدونم چه قدر به این بازی ربط داره:20:
راستی من پست اول رو دو بار پست کردم میشه یه دونش پاک کرد؟
farhad07
09-01-2010, 21:17
دوستان یه جا گیر کردم وقتی میرم پیش ارل همون پیر مرده میگه برو دنریم و کارتو تموم کن ایا باید همه ی مامورتهای دنریم رو برم درضمن من هنوز اینارو تموم نکردم خوبه که به منطقه ی اون کوتوله ها برم و مامورتشونو انجام بدم در ضمن اون ایتمها که برای اپگرید کردن اسلحه به کار میرن رو کجا باید استفاده کنم ؟؟درضمن چقدرم مونده که بازی تموم بشه چون میخوام از اول و با دقت جلو برم چون تازه با اینجور سبک ها اشنا میشم !
vahidgame
09-01-2010, 21:38
دوستان یه جا گیر کردم وقتی میرم پیش ارل همون پیر مرده میگه برو دنریم و کارتو تموم کن ایا باید همه ی مامورتهای دنریم رو برم درضمن من هنوز اینارو تموم نکردم خوبه که به منطقه ی اون کوتوله ها برم و مامورتشونو انجام بدم در ضمن اون ایتمها که برای اپگرید کردن اسلحه به کار میرن رو کجا باید استفاده کنم ؟؟درضمن چقدرم مونده که بازی تموم بشه چون میخوام از اول و با دقت جلو برم چون تازه با اینجور سبک ها اشنا میشم !
دقیقا بگی کجایی خیلی بهتره.اگه تازه erl eamon رو خوب کردی که خیلی مونده تموم بشه و باید بری الف ها جادوگرها و کوتوله ها رو متحد کنی که هر کدوم یک داستان مربوط به خودشونو دارند.اگه جایی دیگه هستی بگو تا کمکت کنم.
alborz_k
09-01-2010, 23:06
سلام. برای ارتقای سلاح ها ، باید بری به کمپ و پیش پسر اون کوتوله (اسمش یادم رفت! :دی ) اون انجام می ده!
شما دقیقأ بگو که کدوم مأموریت ها رو انجام دادی که بتونم بگم چه قدر مونده!
G.D.ragon.Ir
10-01-2010, 08:12
ببخشید من این قدر خنگ نیستم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداقل 150 ساعت این بازی رو بازی کردم این عکس روی جلد بازی زیاد شبیه موریگان نیست من فکر کردم یکی از غول های بازی هستش
یک نگاه به اسکرین شات زیر بندازید
براي تير و كمان هم به نظرم الف خيلي خوبه مخصوصا Dalish Elf .
با همچین کارکتری بازی نکردم اما تو قسمت ساخت کارکتر, نکته مثبتی ندیدم جز اینکه ظاهرآ بازی رو با تیر و کمان شروع میکنید
ولی فکر کنم خیلی فرق نداشته باشه.الف ها تازه بیشترشون تیر و کمانی هستند.کلا من توی هر فیلم یا بازی دیدم الف ها تیر و کمانی بودن البته نمیدونم چه قدر به این بازی ربط داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الف ها برای کلاس های غیر جادوگر, فقط 2+ "ویل پاور" بهمراه دارند
قوانین تو بازی ها متفاوته. به عنوان مثال, شما نمیتونید رو حساب قوانین بازی "نوروینتر نایتس 2" بیاد اینجا کارکتر بسازید یا برعکس
vahidgame
10-01-2010, 11:05
یک نگاه به اسکرین شات زیر بندازیدمن فکر کنم اشتباه کردم که سوال کردم از G.D.ragon.Ir تشکر می کنم ولی واقعا شاید اگه به من فحش می داد از این بهتر بود:31::31::31: اگه بخوام تشبیه کنم مثل این هست که شما طرفدار بدجور بارسلونا باشی و بعد مسی رو نشناسین:31::31::31:.دیگه موریگان رو هر که بی سواد باشه و این بازی رو کرده باشه میتونه بفهمه کیه.البته روی عکس بازی یه جوری بود انگار یه نفر دیگه هستش چون فقط کلش معلوم بود و چشم هاش یه جوری بود و یه کلاه سرش بود.
Optimus Prime
10-01-2010, 11:21
همه عکس های Morrigan عکس های Concept Art بودند که طرح کلی اینکه این شخصیت چطور خواهد بود را به نمایش گذاشتند. بعد تصمیم گیری شد که Morrigan بر حسب قیافه یکی از مدل های معروف MAXIM به نام Victorria Johnson درست شد. به هر حال اینقدر مدل های مختلف برای بهتر شدت قیافه اینا میشه دانلود کرد تا اون چیزی که آدم انتظار داره در بیاد. مثلا تو تریلر Sacred Ashes هیچ کدوم اصلا شبیه قیافه های تو بازی نیستند : Sten که اصلا - Leliana هم که هیچ و از همه بدتر Morrigan. ولی بعد یه سری Mod دانلود کردم و جای این قیافه ها گذاشتم که خیلی خیلی بهتر و نزدیکتر قیافه های اصلیشون شد.
برای همین حساس نباشید.
vahidgame
10-01-2010, 12:13
من الف تیر و کمانی رو بی خیال شدم چون رفتار مردم با الف ها خوب نیست من دفعه قبل هم که با الف دو شمشیره بازی رو تموم کردم خیلی بد مردم رفتار می کردند. من با کلاس جادوگر و انسان تا ostagar رفتم به نظرتون خوبه؟
G.D.ragon.Ir
10-01-2010, 17:50
من الف تیر و کمانی رو بی خیال شدم چون رفتار مردم با الف ها خوب نیست من دفعه قبل هم که با الف دو شمشیره بازی رو تموم کردم خیلی بد مردم رفتار می کردند. من با کلاس جادوگر و انسان تا ostagar رفتم به نظرتون خوبه؟
من, تنها کلاسی که براش الف ها رو توصیه میکنم همین جادوگر هست اما با توجه به اینکه نمیخواید الف بردارید, گزینه دیگه ای جز انسان نمیمونه
d_a_n_t_e
10-01-2010, 17:50
من تمام dlc های بازی رو گرفتم از جمله stone prisoner و نصب هم کردم واز داخل setting هم تغییر دادم و فعالشون کردم ولی بعضی هاشون نسیتن مثلا همین stone prisoner فکر کنم باید دهکده ی Honnaleth رو باز کنه درسته ؟
ولی برای من باز نیست در صورتی که توی بخش DLC های خود بازی هم فعال است حالا باید چکار کنم ؟ خواهشا یکی کمک کنه
vahidgame
10-01-2010, 17:54
من توصیه می کنم هر کی میخواد الف بره بیشتر سعی کنه Intimidate کردن رو قوی کنه چون persuade کردن کمتر جواب میده چون با الف ها زیاد خوب نیستن و تهدید کنید خیلی بهتره جواب میده و اینجوری دیگه پر رو نمیشن:31:
من خودم تقریبا همه رو سعی می کردم بترسونم (Intimidate) و جواب میداد.
این بازی به نظر من نکته های خنده دار زیادی داره.مثلا صحبتهای موریگان با الیستر که خیلی جالبه.یا مثلا پسر اون یارو توی کمپ که فکر کنم اسمش سندال بود من موندم آخر بازی وسط این جنگ و خر تو خر این سندال چی کار می کرد و میگفت enchantment :31::31::31:
راستی من توی یه سایت خارجی خوندم که زوران عاشق لیلیانا میشه! این درسته؟ فکر کنم باید زیاد این دو تا رو در گروه داشته باشیم و با هم زیاد در بین بازی حرف بزنن.من کمتر پیش میومد که این دو تا رو همزمان توی گروه بذارم چون جفتشون rogue هستند.
farhad07
10-01-2010, 19:49
دوستان الان من یجایی هستم که نمیدونم طرف الف ها رو بگیرم یا گرگهارو میشه بگید که با کدومشون مبارزه کنم ؟؟
vahidgame
10-01-2010, 20:18
دوستان الان من یجایی هستم که نمیدونم طرف الف ها رو بگیرم یا گرگهارو میشه بگید که با کدومشون مبارزه کنم ؟؟
من الان که حدودا ساعت هشت و ده دقیقه است جوابتو میدم البته نمیدونم کی این پست من میاد چون من تازه عضو شدم.یه سوال داشتم از دوستان کی دوره آزمایشی تموم میشه؟
در جواب شما باید بگم که میتونی طرف هر جفتشون باشی و حتی میتونی گرگ نماها رو تبدیل انسان کنی.برای این کار کافی اون معبد رو ادامه بدی و بعد وقتی رئیس اونها که به شکل یه زن هست رسیدی متقاعدش کنی که رهبر الف ها رو میاری پیش اون.بعد میری پیش اون که همون نزدیکاست اونو میبری پیش گرگ نماها.بعد یکمی صحبت میکنن و تو میتونی یه گزینه که فکر کنم نوشته بود من نیمخوام با هیچ کس بجنگم رو انتخاب می کنی ولی اون رهبر الف ها باهات میجنگه و وقتی شکست بدیش یه وردی میخونه گرگ نماها انسان میشن.
بهت پیشنهاد میکنم توی انتخاب گزینه ها دقت کن چون فکر کنم این قسمت گقتگوی زیادی داره.من دقیقا یادم نمیاد.
d_a_n_t_e
10-01-2010, 20:20
خب مشکلم حل شد برای اوانایی که مثل مشکل من رو دارند از این لینک یه فایل 18 Kb است که از تورنت بگیرنش و بزارنش کنار dlc هایی که دانلود کردنم و اجرا کنند تا درست بشه اینم لینک
ßehianoa
10-01-2010, 21:00
یه سری Mod پیدا کردم قیافه اینا : Sten - Leliana - Morrigan شبیه اینا و یا حتی بهتر می کنه
Optimusجان میتومی up کنیشون یا لینک dl بدی؟ متشکر میشم.
Optimus Prime
10-01-2010, 21:11
من توصیه می کنم هر کی میخواد الف بره بیشتر سعی کنه Intimidate کردن رو قوی کنه چون persuade کردن کمتر جواب میده چون با الف ها زیاد خوب نیستن و تهدید کنید خیلی بهتره جواب میده و اینجوری دیگه پر رو نمیشن:31:
من خودم تقریبا همه رو سعی می کردم بترسونم (Intimidate) و جواب میداد.
این بازی به نظر من نکته های خنده دار زیادی داره.مثلا صحبتهای موریگان با الیستر که خیلی جالبه.یا مثلا پسر اون یارو توی کمپ که فکر کنم اسمش سندال بود من موندم آخر بازی وسط این جنگ و خر تو خر این سندال چی کار می کرد و میگفت enchantment :31::31::31:
راستی من توی یه سایت خارجی خوندم که زوران عاشق لیلیانا میشه! این درسته؟ فکر کنم باید زیاد این دو تا رو در گروه داشته باشیم و با هم زیاد در بین بازی حرف بزنن.من کمتر پیش میومد که این دو تا رو همزمان توی گروه بذارم چون جفتشون rogue هستند.
- هر چی Cunning بالاتری داشته باشی + Level هایCoercion می تونی Persuation های موفقی داشته باشی.
- هر چی Strength بالاتری + Coercion بالا می تونی Intimidation های موفقی داشته باشی.
Sandal کار یه فروشگاه سنتی در این بازی هارو می کرد. هیچ توضیحی نیست اما همیش نزدیک آخر اینجور بازی ها یه Shop پیدا می کنی که آخرین خرید ها Enchantment ها و ... انجام بدی.
عاشق Leliana نمیشه بلکه تیکه می ندازه . اگر Morrigan و Oghren تو گروهت باشن Oghren همینجور تیکه های مختلف به Morrigan می ندازه و همینجور Morrigan و Sten هم تقریبا همینطوره چون Morrigan از موجودای قوی مثل Sten خوشش میاد اونم به Sten تیکه می ندازه.
دوست عزیز توی این سایت برو Mod های فراوانی هست :
اگر سوالی داشته برای گرفتنشون بگو.
ßehianoa
10-01-2010, 21:28
یه سئوال دیگه (بخشید وقتتو گرفتم!) .من همه Achievementهای بازی رو باز کرم فقط 4تا از اونها Secret هستن و من نمیدونم باید واسه گرفتن اونا چی کار کنم! میتونی کمک کنی؟
Optimus Prime
10-01-2010, 21:32
یه سئوال دیگه (بخشید وقتتو گرفتم!) .من همه Achievementهای بازی رو باز کرم فقط 4تا از اونها Secret هستن و من نمیدونم باید واسه گرفتن اونا چی کار کنم! میتونی کمک کنی؟
توی 360 یا PC ؟ اگر برای PC میگی که بیشتر از 4 تا Secret داره . پایان های مختلف مثل پذیرفتن Ritual Morrigan یا فدا کردن خودت یا فدا کردن Alistair یا Loghain اینا جزو Achieve های Secret PC هستند.
vahidgame
10-01-2010, 21:36
عاشق Leliana نمیشه بلکه تیکه می ندازهالبته من توی سایت خونده بودم.شاید درست نخونده بودم ولی توی تیتر اون موضوع یه Love بود ولی من متن اصلی اونو نخوندم. ولی موریگان و الیستر خیلی شخصیتهای جالبی هستند و دائما با هم چرت و پرت میگن.جالبه که من توی گیم اسپات دیدم توی جایزه بهترین شخصیت جدید این دو شخصیت کاندید بودند ولی نمیدونم برنده شدند یا نه.
هر چی Cunning بالاتری داشته باشی + Level هایCoercion می تونی Persuation های موفقی داشته باشی.دستت درد نکنه من اینو دقیقا نمی دونستم ولی با Intimidate خیلی حال کردم چون بیشتر افراد رو میتونستی بترسونی
راستی survival (اگه درست نوشته باشم) چه دردی میخوره؟فقط مقاومت بدنی رو زیاد میکنه؟
ßehianoa
10-01-2010, 22:05
باسه PC. نه من اونا رو باز کردم ... الان رفتن دوباره دیدم 3تا Secret هستن.
Optimus Prime
10-01-2010, 22:18
باسه PC. نه من اونا رو باز کردم ... الان رفتن دوباره دیدم 3تا Secret هستن.
از این جا چک کن :
ßehianoa
10-01-2010, 22:33
راستی الان دیدم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی لینک dl داره؟
Optimus Prime
10-01-2010, 22:39
راستی الان دیدم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی لینک dl داره؟
انشالا 16 March - الان Available for Pre order هست.
راستی Return to Ostegar اول Feb منتشر میشه.
ßehianoa
10-01-2010, 22:42
از این جا چک کن :
مرسی فهمیدم چیا هستن. :8:
khaniyan
11-01-2010, 00:07
من غول اخرش رو که اژدها بود کشتم وبازی تموم شد
بعداز برگشتن به قصر حالا نقشه غیر فعاله
یعنی دیگه بازی کلا تمومه
vahidgame
11-01-2010, 01:10
من غول اخرش رو که اژدها بود کشتم وبازی تموم شد
بعداز برگشتن به قصر حالا نقشه غیر فعاله
یعنی دیگه بازی کلا تمومه
اره تمومه.ولی فکر کنم اگه یه چیزهایی دانلود کنی بتونی ماموریتهای فرعی رو بری.البته مطمئن نیستم چون من اینترنت پر سرعت ندارم و تا حالاچیزی برای این بازی دانلود نکردم.
ولی اگه از بازی خوشت اومده باشه حداقل دو سه بار دیگه فکر کنم بتونی تا آخرش بری.
d_a_n_t_e
11-01-2010, 12:56
راستی Return to Ostegar اول Feb منتشر میشه.
نه دوست عزیز من امروز نصبش کردم چون چند روز پیش leak شده و الان هم لینک رپیدشر و مدیافایر این dlc رو میزارم :
or
مدیا فایر چون اجازه آپلود بیشتر از 100 مگابایت رو نمیده split شده و باید با برنامه کم حجم و خیلی ساده HJSPLIT به هم به چسپونیدش
حجم dlc : 143 mb
در ضمن برای نصب این DLC به پچ 1.02 احتیاج دارین که پایین تر میزارم همراه با کرکش که حجم پچ هم 37 مگابایت است و کرکش هم فشرده شده و 2.8 است و بعد از extract حجمش میشه 9.5 مگابایت
Download Patch V 1.02
Patch details:
Many of the fixes affecting balance, gameplay, or plot scripting are already included in the Xbox 360 and PlayStation®3 versions of Dragon Age: Origins.
You do not need to download patches prior to Patch 1.02a. Downloading Patch 1.02a contains all previous patches. Downloading Patch 1.02a will provide you with all patch data available.
Balance
Daggers now apply 0.5 points of damage per additional point in dexterity and 0.5 points of damage per additional point in strength, as originally intended. This increases dagger damage for high-dexterity characters.
During combat, mana or stamina reserves now correctly regenerate more quickly when reserves are low. This allows players to occasionally use an talent or spell in the later stages of lengthy fights.
When exploring, mana and stamina now regenerate more quickly at higher character levels. This reduces downtime between fights.
The spells Force Field, Crushing Prison, Cone of Cold, and Blizzard now have shorter durations and/or longer cooldowns. This ensures that combatants can no longer stun-lock each other by repeatedly casting the same spell.
The cooldowns for several low-level sustained abilities are now shorter. This ensures that players are not penalized for accidentally deactivating them.
Certain battles were not scaling properly, resulting in excessively difficult fights. They now scale as intended.
Enemy corpses now drop health poultices and money more appropriately, resulting in less clutter in the player's inventory.
Gameplay
In rare cases, enemy corpses were selectable when they contained no loot. This no longer occurs.
Party members whose combat tactics were set to defensive behavior no longer stop attacking after using a spell or talent.
In rare cases, combat tactics conditions could fail to determine whether a character had enough mana or stamina to use an ability. This no longer occurs.
The Rally talent no longer repeats its audio effect if it is active during certain conversations.
The Rally talent no longer deactivates upon area transitions or conversations.
The Shimmering Shield spell now deactivates when the character is out of mana.
Plot *Spoiler Warning*
Promotional downloadable content items now remain in the player's inventory when standard items are removed at the end of the dwarf noble origin.
Repeatedly talking to Duncan after gathering the vials in the Korcari Wilds but not the treaties no longer provides duplicate experience.
Leliana's personal plot can now be completed if the player substantially increased her approval (through gifts) before talking to her.
During the siege of Redcliffe, enemies are no longer able to spawn in locations that would break the plot.
Bann Teagan no longer disappears when he is supposed to be accessible during Urn of Sacred Ashes.
PC Specific
Controlling a summoned creature (like a ranger's pets) during certain special area transitions no longer results in odd behavior.
Creating a character in a custom module did not create a folder for saves. This could result in corruption of main campaign saves. This no longer occurs.
In some cases, the class icon was set incorrectly for characters imported from the downloadable Character Creator. This no longer occurs.
The options menu now includes a setting to automatically download previously purchased content that is not currently installed.
After installing new downloadable content, the game now always reminds the user to restart the game.
The icons for some promotional downloadable content items were missing. They now appear correctly.
The screenshot upload GUI would stop working from time to time on the client. There was a memory override that was fixed. It is a client fix. It doesn't affect the other problems we have seen on the server
اين هم لينك دانلود كرك اين پچ
نكته: وقتي وارد صفحه مورد نظر شديد حتما بر روي Dragon Age: Origins v1.02 [MULTI8] No-DVD/Fixed EXE كليك كنيد تا كرك همين پچ رو دانلود كنيد.
در آخر هم بگم که این DLC خودم نصب کردم و یه جای جدید روی نقشه باز میکنه ولی حتما به پچ احتیاج داره
بعد از نصب DLC فایل AddIns را که داخل پوشه خود DLC هست رو توی مسیر Documents\BioWare\Dragon Age\Settings کپی کنید تا DLC کرک بشه
Optimus Prime
11-01-2010, 13:06
خوب دوستان نمی خواهم Spam بازار راه بندازید اما بد نیست کسایی که احساس می کنند کاراکتر های خوبی از نظر قیافه و ... درست کردند و راضی هستند عکسشو یا عکس هاشونو بزارن ( اگر چندتا Origin بازی می کنید از هر Origin یه دونه ) اونایی را بزارید که راضی هستید. از یکی از Cutscene ها بزارید که بالاتنه معلوم باشه مثل این :
خونی و مالی و اینطوری نباشه تمیز و داخل فضای آزاد یه یه جایی که نور کافی داشته باشه
تشکر فراوان از d_a_n_t_e عزیز . من چون همش تو فروم Bioware هستم دیگه یاد Leak اینا نبودم. راستی عکس ها حداکثر 800x600 باشه. خودتو با یه برنامه گرافیکی بیارین پایین تا بقیه با مشکل Load اینا پیدا نکنند.
vahidgame
11-01-2010, 14:19
بابا ایول Optimus Prime عجب عکسایی گذاشتی.فکر کنم با اخرین تنظیمات گرافیکی این بازیو بازی میکنی درسته؟ کیفیتی که من این بازیو می کنم زمین تا اسمون با برای شما فرق داره:20: راستی اون زنه که تیر و کمونی هستش لیلیانا هستش؟ اگه هستش بازم ایول داری چون این خیلی قشنگ تر از قیافه خودشه حتما خیلی باهاش حال کردی نه؟:20:
hosseincode2008
11-01-2010, 15:16
اين Grey Warden من هست كه البته متاسفانه نه نور كافي داره و نه در فضاي بازه و نه از بالاتنه هست ! چون ماجراي اين شخصيت تموم شد مجبور شدم چند بار سيوهام رو لود كنم كه هيچ كدومشون با اين مشخصات گفته شده شخصيتم رو نشون نداد . اينم به زور گرفتم !
اين هم تبر با وفام :
چند تا هم سوال هم داشتم :
چرا تو برخي لول آپ ها براي من اجازه ي انتخاب Skill نميده ؟ ( سورويوال و پويزن و ... )
World Explored شما چقدر شد ؟ من 93 درصد
روي 49 % هم بازي تموم شد . چطوري صد در صد ميشه ؟ اصلا ميشه با يك Playthrough بازي رو صد در صد كرد ؟ ( مطمئناً جواب خير هست ! )
vahidgame
11-01-2010, 16:34
چرا تو برخي لول آپ ها براي من اجازه ي انتخاب Skill نميده ؟ ( سورويوال و پويزن و ... )یکی در میان که لول آپ بشی یک skill بهت میدم.برای من که این جوری بود.
d_a_n_t_e
11-01-2010, 18:42
خب Return To Ostagar رو تموم کردم خیلی قشنگ بود مخصوصا روبرو شدن با Cailan و صحنه هایی که از نبرد اول بازی نشون میداد خیلی قشنگ بود
farhad07
11-01-2010, 20:11
اقایون من تو این مرحله گیر کردم نمیدونم چیکار کنمgain orzammar s aid for battling the blight لطفا راهنماییم کنید !
vahidgame
11-01-2010, 21:25
farhad07 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دقیقا بگو کجاش گیر کردی چون این قسمتش یکمی طولانیه.
خب Return To Ostagar رو تموم کردم خیلی قشنگ بود مخصوصا روبرو شدن با Cailan و صحنه هایی که از نبرد اول بازی نشون میداد خیلی قشنگ بود
بابا دمتون گرم.میشه در مورد این Return To Ostagar یکمی توضیح بدی ومثلا بگی چه شخصیتها و ماموریتهایی داره؟
راستی من دوباره تصمیم گرفتم اون نبرد نهایی برم چون قبل از اینکه اونو برم یه سیو داشتم.این دفعه درخواست موریگان رو رد کردم و بنده خدا گذاشت رفت:20:الان تا نیمه هاش رفتم.قبل از این که برم یه سوال داشتم این دفعه باید یه نفر رو قربونی کرد درسته؟ چون دفعه قبل من درخواست موریگان رو قبول کرده بودم و هیچ کسی نمرد.راستی یه سوال دیگه داشتم اگه الیستر رو قربونی کنم در این صورت که اون شاه هستش کی شاه میشه؟
Optimus Prime
11-01-2010, 22:00
بابا دمتون گرم.میشه در مورد این Return To Ostagar یکمی توضیح بدی ومثلا بگی چه شخصیتها و ماموریتهایی داره؟
راستی من دوباره تصمیم گرفتم اون نبرد نهایی برم چون قبل از اینکه اونو برم یه سیو داشتم.این دفعه درخواست موریگان رو رد کردم و بنده خدا گذاشت رفت:20:الان تا نیمه هاش رفتم.قبل از این که برم یه سوال داشتم این دفعه باید یه نفر رو قربونی کرد درسته؟ چون دفعه قبل من درخواست موریگان رو قبول کرده بودم و هیچ کسی نمرد.راستی یه سوال دیگه داشتم اگه الیستر رو قربونی کنم در این صورت که اون شاه هستش کی شاه میشه؟
RoT حدود یه نیم ساعتی بیشتر طول نمی کشه بر می گردی به Ostegar همون جایی که نبرد اول بازی با Darkspawn اتفاق افتاد و باید به دنبال مدارک و اسلحه ها و لباس Cailen باشی و همینطور تصمیم بگیری با جسد Cailen چه کنی و انتقامتم از گروهی که تو Ostegar مستقر هستندو بگیری . شمشیر و خنجر Duncan هم بعد از رویارویی با Risen Ogre می تونی بدست بیاری.
ببین یا خودت قربانی میشی یا Alistair یا Loghain که اگر انتخابش کرده باشی Alistair نیست تو گروهت. اگر Alistair فدا بشه Anora به تنهایی ملکه میشه. حالا من نمی دونم بعد از جنگ می تونی با Anora ازدواج کنی یا نه.
چند تا هم سوال هم داشتم :
چرا تو برخي لول آپ ها براي من اجازه ي انتخاب Skill نميده ؟ ( سورويوال و پويزن و ... )
World Explored شما چقدر شد ؟ من 93 درصد
روي 49 % هم بازي تموم شد . چطوري صد در صد ميشه ؟ اصلا ميشه با يك Playthrough بازي رو صد در صد كرد ؟ ( مطمئناً جواب خير هست ! )
هه هه چقدر مظلومه ! دلم آب شد جدی ! ولی عکست خیلی خوبه صورت باید مشخص باشه که هست.
برای مثلا Skill های Survival باید Cunning بالایی داشته باشی و گرنه اجازه گرفتن اون Skill نمیده. برای من 100% هست جواب بله هست همیشه. ببین Auducan Thaig تو Deeproads رفتی ؟ Deeproads حتما چک کن. بعد سعی کن تمام Sidequest های قابل انجام را انجام بدی مخصوصا تو Denerim. اینم یه لیست :
[/LEFT]
farhad07
11-01-2010, 23:02
اینه مرحلش میگه برو داست تاون اما اونجا هیچی نیستش درضمن چرا هاواردها بهم حمله میکنن !؟
find and eliminate jarvia
infitrate jarvia hideout
vahidgame
11-01-2010, 23:09
اینه مرحلش میگه برو داست تاون اما اونجا هیچی نیستش درضمن چرا هاواردها بهم حمله میکنن !؟
find and eliminate jarvia
infitrate jarvia hideout
باید به dust town بری و اونجا رو قشنگ بگردی و با همه صحبت کنی و همه خونه ها رو بگردی بعدش فکر کنم از یه فروشنده یه چیزی میگیری که میتونی اون در که قفل هستش رو باز کنی و به انجا بری.
در مورد اینکه چرا بهت حمله می کنند چون احتمالا طرف بیلن رو گرفتی بهت حمله می کنند چون این دو تا هر جفتشون میخوان پادشاه بشن.
دوستان یک کمکی بکنید!
من میخوام Quest Crime Wave رو بگیرم اما Slim Couldry رو پیدا نمی کنم!!!!!
لطفا کسی رویه نقشه بهم نشون بده! ( گفتن بعده خونه ی Goldanna هست بدبختی اینکه اونم نمی دونم کجاست! )
در ضمن من بعد کوئست Broken Circle اومدم ( شاید تا اون موقع نیامده! )
vahidgame
12-01-2010, 14:24
دوستان یک کمکی بکنید!
من میخوام Quest Crime Wave رو بگیرم اما Slim Couldry رو پیدا نمی کنم!!!!!
لطفا کسی رویه نقشه بهم نشون بده! ( گفتن بعده خونه ی Goldanna هست بدبختی اینکه اونم نمی دونم کجاست! )
در ضمن من بعد کوئست Broken Circle اومدم ( شاید تا اون موقع نیامده! )
میشه بیشتر توضیح بدی منظورت چیه؟
خونه Goldanna که فکر کنم خواهر الیستر هستش توی دنریم هستش و تا وقتی ماموریتی که مربوط به الیستر رو نگرفتی ظاهر نمیشه.
من این دفعه بنده خدا الیستر رو قربونی کردم:20: البته خیلی پایانش فرق نداشت.راستی کسی میدونه شماره های بعدیش کی ساخته میشه؟ فکر کنم حداقل یه چهار پنج شماره ی دیگه از این بازی بسازن چون blight مثل اینکه تموم نمیشه و هر چند سال یه بار دوباره ظاهر میشه.تازه اگه بخوان میتونن از blight های قبلی بازی بسازن چون فکر کنم این پنجمین blight بودش.
راستی من یه تقاضا داشتم نمیشه دوره آزمایشی من زودتر تموم بشه چون جواب 779 بنده خدا رو من چند ساعت پیش پست کردم ولی هنوز نیومده
منظوره من Slim Couldry هستش کسی که کوئست Crime Wave رو تویه Denerim میده!
امروز که رفتم Denerim یاده صندق وسطش افتادم! اما درش قفل بود! وقتی تحقیق کردم دیدم تویه کوئست Crime Wave مثل اینکه میتونی درشو باز کنی!
حالا دنبال این یارو ام الانم تویه کوئست Urn of sacret ... هستم! اما هنوز وجود نداره این یارو :13: تویه سایت نوشته بود بعده خونه ی Goldanna الان من کله دور و بر خونشو گشتم اما بازم چیزی نبود!
farhad07
12-01-2010, 19:04
دوستان اینجا گیر کردم لطفا کمکم کنید ! در ضمن در این منطقه کسی نیست که به گروه من بیاد اون مسابقه ها مال چیه همونی که جنگ تن به تن هستش ؟
entering jarvia hideout
vahidgame
12-01-2010, 19:09
حالا دنبال این یارو ام الانم تویه کوئست Urn of sacret ... هستم! اما هنوز وجود نداره این یارو اگه اون ماموریت Urn of sacred ashes هستی باید بری پیش یه نفر در دنریم که اسمشو دقیقا یادم ولی خونش رو به روی tavern هستش
دوستان اینجا گیر کردم لطفا کمکم کنید ! در ضمن در این منطقه کسی نیست که به گروه من بیاد اون مسابقه ها مال چیه همونی که جنگ تن به تن هستش ؟
entering jarvia hideout
دقیقا dust town بگرد بعد فکر کنم توی یکی از خونه های محوطه اصلی orzammar یه چند نفر هستن که باهاشون میجنگی و از تاجری که اون جا هست یه چیزی میگیری و با اون میتونی دری که در dust town قفل هست رو بازی کنی
ali_ranger22
12-01-2010, 19:51
entering jarvia hideout
با رفتن به اون محله ی گدا نشینا اول برو تو اون مغازه بعد به یارو یه کم پول بده که تا دربارش باهات صحبت کنه بعد بیا دوباره با یکی دیگه از گداها اون وسط صحبت کن و بهش پول بده و ازش اطلاعت بخواه ، البته می تونی گولش بزنی هر چی میدونه بهت بگه و قول پول بهش بدی اما آخرش بزنی زیر حرفت :دي
بعد می ری ته اونجا یه در هست برو توش یه گروه هستن با اونا مبارزه کن و بکششون تو محتویات لیدرشون یه کلید هست اونو بردار
برو همونجا اون دری که قفل بود رو با در باز کن و...
اگه اون ماموریت Urn of sacred ashes هستی باید بری پیش یه نفر در دنریم که اسمشو دقیقا یادم ولی خونش رو به روی tavern هستش
نه بابا چی داری میگی ؟ :دی
مثل اینکه هنوز نمی دونی؟
من برایه باره سومه دارم بازی رو تموم می کنم!
یعنی اینجا واقعا هیچ کس کوئست Crime Wave رو نرفته؟
Salb3r جان کجایی که محتاجیم :دی
اون قضیه Urn رو گفتم که بگم کجایه بازی ام الانم 50% بازی رو رفتم!
vahidgame
13-01-2010, 12:15
نه بابا چی داری میگی ؟ :دی
مثل اینکه هنوز نمی دونی؟
من برایه باره سومه دارم بازی رو تموم می کنم!
یعنی اینجا واقعا هیچ کس کوئست Crime Wave رو نرفته؟
Salb3r جان کجایی که محتاجیم :دی
اون قضیه Urn رو گفتم که بگم کجایه بازی ام الانم 50% بازی رو رفتم!
ببخشید نمی دونستم:31: بگو ما هم بدونیم قضیه چیه:10:
Optimus Prime
13-01-2010, 12:37
سلام دوستان من به علتی نمی تونم یه چند روزی بیام . برای همین سوالی چیزی دارید امروز بپرسید.
شایان جان در مورد Crime Wave :
باید Skill های Pickpocket ( جیب بری ) و Stealth را داشته باشی که طرف ظاهر بشه. اگر Pickpocket داشته باشی فقط ماموریت های دزدی از اشخاص برات هست اگر Stealth داشته باشی ( منظورم گروهت هست مثلا Leliana یا Zevran تو گروهت باشن و این Skill ها و Talent هارو داشته باشن ) ماموریت های سرقت از محل های مختلف برات باز میشه یا هردو.
من این دفعه بنده خدا الیستر رو قربونی کردم:20: البته خیلی پایانش فرق نداشت.راستی کسی میدونه شماره های بعدیش کی ساخته میشه؟ فکر کنم حداقل یه چهار پنج شماره ی دیگه از این بازی بسازن چون blight مثل اینکه تموم نمیشه و هر چند سال یه بار دوباره ظاهر میشه.تازه اگه بخوان میتونن از blight های قبلی بازی بسازن چون فکر کنم این پنجمین blight بودش.
راستی من یه تقاضا داشتم نمیشه دوره آزمایشی من زودتر تموم بشه چون جواب 779 بنده خدا رو من چند ساعت پیش پست کردم ولی هنوز نیومده
وحید جان
ادامه داستان در Expansion که حدود 3 ماه دیگه منتشر میشه به نام Awakening ادامه پیدا می کنه. بعد تاپیک جدا براش می زنم.
farhad07
13-01-2010, 22:03
دوستان اینجا باید چیکار کنم ؟
find paragon branka for prince bhelen
vahidgame
13-01-2010, 22:36
دوستان اینجا باید چیکار کنم ؟
find paragon branka for prince bhelen
باید به deep road بری و مکان های اونو قشنگ بگردی.ماموریت نسبتا طولانی است و بهت پیشنهاد می کنم اگه کاملا قوی هستی اینو تا آخر برو چون این بخش غول های زیادی داره. در ضمن فکر کنم آخرش در anvil of void اون زنه برانکا رو پیدا می کنی و بعدش دیگه نسبتا این ماموریت کوتوله ها تموم میشه.
hosseincode2008
14-01-2010, 11:11
هه هه چقدر مظلومه ! دلم آب شد جدی ! ولی عکست خیلی خوبه صورت باید مشخص باشه که هست.
برای مثلا Skill های Survival باید Cunning بالایی داشته باشی و گرنه اجازه گرفتن اون Skill نمیده. برای من 100% هست جواب بله هست همیشه. ببین Auducan Thaig تو Deeproads رفتی ؟ Deeproads حتما چک کن. بعد سعی کن تمام Sidequest های قابل انجام را انجام بدی مخصوصا تو Denerim. اینم یه لیست :
اره خودم هم دلم براش سوخت . نبودي ببيني وقتي آخر بازي موريگان داشت ميومد طرفش چقدر ترسيده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اونطور نبود اصلا صفحه ي انتخاب Skill به كل نمياد . شما با هر بار لول آپ شدن ميتوني يه Skill انتخاب كني يا آپگريدش كني ؟ در جواب اين دوستمون كه گفتن يه در ميان هست بايد بگم كه اوايل بازي با هر بار لول آپ شدن اين اجازه رو ميداد ولي حالا نميشه .
100 در 100 شدن هم بازم منظورم World Explored نبود ! Percent of Dragon Age Completed بود ! اگه اينو ميگي ميشه صد كرد يعني من با اين همه بازي كردن 51 در صد بازي رو از دست دادم ؟
تو Deep Roads هم همه جا رو گشتم ، Auducan Thaig هم رفتم . همون جايي هست كه كوييست Asunder رو ميگيرم و تكه هاي بدن يه نفر رو جمع ميكنم و آخرش هم با Altar... يه موجود مياد ؟ side quest هاش رو هم از ويكي دراگون ليست كردم .
راستي Grey Warden هاي گرامي چقدر زود Character Show رو فراموش كرديد ! شما بايد به Grey Warden بودنتون افتخار كنيد !
farhad07
14-01-2010, 12:15
من تمام deep road رو گشتم اما اون زنه رو پیدا نکردم در ضمن deep road دو تا جا داره یکیش cardin s cross و اون یکی aeducan thaige هستش هر دوتاشو کامل گشتم اما اون زنه رو نتونستم پیدا کنم !!!!
vahidgame
14-01-2010, 18:03
شما باید سعی کنی دیالوگ ها رو درست بخونی.اگه بزنی دیالوگها رو بره اصلا نمیتونی بازیو بری.یه سوال دارم ازت این یارو اوگرن رو پیدا کردی؟ اگه پیدا نکرده باشی یه سری مکانهای deep road باز نمیشه چون اوگرن در این ماموریت اصل کاری است.بعد همه جاها هم یه راست توی نقشه نمیاد ممکن از یه مکان به یه مکان دیگه راه داشته باشه
واقعا از game spot توقع نداشتم چه طور به همچین بازی امتیاز 9.5 داده
بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall
alireza2099
14-01-2010, 21:24
بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall
شوخی میکنه :27:شما به دل نگیرین .
شما مثل اینکه کلا با بازیهای RPG حال نمیکنی مگر نه اینطوری در باره یه شاهکار حرف نمیزدی .:10:
منم مثل شما از RPG بدم میومد ولی بعد از این بازی یه کم باهاش حال کردم .
از لحاظ گرافیکی نباید اینجور بازیها رو مقایسه کرد .(البته گرافیک بدی هم نداشت)
فقط gamespot به این بازی نمره بالا نداده تمام سایتهای معتبر هم نمره بالایی به این بازی دادن.
درکل چند روزی توی این تاپیک نیای بهتره:27:(شوخی )
چه ربطی داره ... من با rpg حال می کنم اما نه با این .... آدم باید تو rpg آزادی عمل داشته باشه (که کمی تو oblivion وجود داره ) نه این که عین یه فیلم با داستان بره اونم با این گرافیک فاجعه و گیم پلی مسخره وارکرفتی .... یکی من بزن یکی اون بزن ...اوج حیجانشم دو تا اسپل می زنی یارو دود می شه .... در هر حال من دیگه اینجا نیمیام چون پاک کردمش رفت ...
راجع به امتیازم که گفتی من از هیچ سایتی انتظار امتیاز درست ندارم غیر gamespot که شما می گین بقیه هم بالا دادن
گیم اسپاتم قبول داشتم چون نمرهاش واقعا درست بود ... مثلا civ iv 9.4 گرفته که تو تاپ 10 بازی های pc و فقط تو gamespot که نشون می ده کار این سایت واقعا درسته چون بقیه سایتها شعورشون به همچین بازی نمی رسه و به prince of persia که کل بازی شما یه نقطه ای که روی یه خط حرکت می کنی و بقیه نقطه ها رو می کشی و اندازه یه بند انگشتم هوش لازم نداره امتیاز بالا می دن
vahidgame
14-01-2010, 23:05
شما یکی از بزرگترین جوکهای سال 2010 رو گفتید:18::18::18:
شما توی هر سایت خارجی این حرفو میزدید باور کنید مسخرتون میکردند.اصلا شما واقعا این بازیو بازی کردین یا اینکه یه بازی دیگه رو میگین:31:
من حاظرم با شما هر چه قدر بخوای بدون تعصب در این مورد بحث کنم.اصلا آدم مگه بیکاره که الکی از یه بازی تعریف کنه بازیی که شاهکار هستش واقعا معلومه.اگه اهل بازی کردن سبکه نقش آفرینی باشی و بازی هایی مثل دیابلو-شبهای نوروینتر-بیلدر گیت و... رو بازی کرده باشی حتما این بازیو یه شاهکار میدونی.در مورد سیستم چنگیدن در این بازی اونجوری که شما فکر می کنید نیست درسته که شما مثل بازیهایی مثل پرنس و یا AC نمیتونید حرکات مختلف انجام بدید ولی دیگه خر تو خر نیست و یک شیوه خاص داره و باور کنید همه سایتها از سیستم جنگیدن بازی تعریف کردند و واقعا صحنه های زیبایی در بازی خلق میشه.در مورد گرافیک باید بگم که با این که من اصلا سیستم خوبی ندارم و در سطح پایینی این بازیو از لحاظ گرافیکی بازی کردم ولی با عکسهایی که دیدم مطمئن هستم این بازی از لحاظ گرافیکی برای یک بازی در سبک RPG یک بازی فوق العاده محسوب میشه.در ضمن من باید بگم که من با این سیستم ضعیف این بازیو دو سه بار تا آخرش رفتم و واقعا برام جذاب هست و واقعا این بازی آن قدر ویژگی خوب داره که دیگه گرافیک یه قسمت کوچکش هست.شما اگه اهل سبک نقش آفرینی کلاسیک باشی حتما از این بازی باید لذت ببری و من هر سایتی دیدم این بازیو حتی به عنوان یه منبع عالی برای بازیهای سبک نقش آفرینی دونستند و گفتند که واقعا باید بازیهای دیگه از این بازی الگوبرداری کنند.البته اگه ایشون اینجا نیاد عیب نداره من اینارو برای همه دوستان گفتم.
زیاد دقت نکنین ! این از اون آدم هاییه که میاد تویه تاپیک ها تیکه میندازه به شاهکار ها!:27:
من نمی دونم چی تویه گرافیک WOW دیدین که اومدین به گرافیک عالیه DA گیر میدین؟
طراحیه بسیار زیبایه گرافیکی این بازی همینطور هنری که به کار رفته تا اینا رو درست کنه واقعا زیباست! تو همون مرحله ی آخر یا همون مرحله ی Ostagar واقعا طراحیه هنری ساختمون ها زیبا بود! آدم حسه خوبی بهش دست می داد!
انگار که وارد یک قصر مجلل شدی دقیقا همون تیکه ای که با Duncan داشتی راه میرفتی و پشتت برجه ( اسمش یادم نیست ) بود! اون قسمت واقعا زیبا بود!
من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش:31:)و دلیل مهمتری هم که اعصابم خراب شده اینه که همینجا چند صفحه قبل تر گفتم بازیش مالیه همتون گفتین باحاله حالا این چیه ؟؟
.... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
حالا از گرافیک بگزریم ...
آقا اگه شما بازی پرینس رو که تنها چیزی که داره گیم پلی دست و پا شیکستشه حذف کنین و بجای اون یه گیم پلی وارکرفتی بزارین رو بازی و بازی رو با یه کتاب داستان که تو هر قسمتش شما می تونین یه دیالوگ انتخاب کنین( و حالا تنها خوبیش اینه که با توجه به دیالوگ شما بازی تغییر می کنه ) ترکیب کنین بازی که بدست میاد همین نیست؟ منظورم اینه که شما تو این بازی حتی یه لوکیشن درست ندارین همه چی دیده می شه .... چه طور بگم .. مثلا تو oblivion شما ممکنه بین کلی دارو درخت یهویی به یه در غار بر بخورین ... یا برین مثلا تو کمد یه بابایی کلی بگردین یه شمشیر خوف پیدا کنین ... همچین چیزی اینجا ممکمنه ؟ شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه ..... یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین ..... بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
کسی حرف منطقی داره گوش می دیم در غیر این صورت جواب نمی دم
Alireza.M67
15-01-2010, 17:57
شما فقط نکات منقی رو اشاره کردی .
بازی در کل فوق العاده بود
زیاد دقت نکنین ! این از اون آدم هاییه که میاد تویه تاپیک ها تیکه میندازه به شاهکار ها!:27:
من نمی دونم چی تویه گرافیک WOW دیدین که اومدین به گرافیک عالیه DA گیر میدین؟
!
حالا ایشون اومد یه حرفی زد .
بهتر بود با یه لحن بهتر جواب میدادی .
vahidgame
15-01-2010, 18:06
من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش:31:).... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )
حالا از گرافیک بگزریم ...
آقا اگه شما بازی پرینس رو که تنها چیزی که داره گیم پلی دست و پا شیکستشه حذف کنین و بجای اون یه گیم پلی وارکرفتی بزارین رو بازی و بازی رو با یه کتاب داستان که تو هر قسمتش شما می تونین یه دیالوگ انتخاب کنین( و حالا تنها خوبیش اینه که با توجه به دیالوگ شما بازی تغییر می کنه ) ترکیب کنین بازی که بدست میاد همین نیست؟ منظورم اینه که شما تو این بازی حتی یه لوکیشن درست ندارین همه چی دیده می شه .... چه طور بگم .. مثلا تو oblivion شما ممکنه بین کلی دارو درخت یهویی به یه در غار بر بخورین ... یا برین مثلا تو کمد یه بابایی کلی بگردین یه شمشیر خوف پیدا کنین ... همچین چیزی اینجا ممکمنه ؟ شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه ..... یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برین ..... بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی تره
کسی حرف منطقی داره گوش می دیم در غیر این صورت جواب نمی دم
شما فکر کنم عضو گروه مبارزه با بازی های شاهکار و یا عضو گروه مبارزه با بازی های سبک نقش آفرینی کلاسیک هستی:31::31::31:
ببخشید اینو میگم شما باید بری اول این بازیو یاد بگیری و بعد بیای اظهارنظر کنی.اگه بلد نیستی میتونی سوال کنی و فکر نکنم این سخت باشه.
در مورد برق زدن چیزها من فکر کنم بیشتر بازی ها این سبک این جوری باشه فقط توی بازی های ماجرایی شاید دقیقا معلوم نباشه ولی توی این سبک باید یه جوری معلوم باشه.بعد این بازی خر تو خر نیست بیشتر صندوق ها قفل هستند و شما تا مهارتش رو کسب نکنی نمیتونی بازش کنی. من مطمئن هستم شما سبک نقش آفرینی رو درست بلد نیستی و گرنه بازیی که کل جهان ازش تعریف میکنند دربارش این جوری صحبت نمی کردی.
aghamajid1369
15-01-2010, 18:14
من تیکه نمی ندازم چون پول دادم خریدم اعصابم خراب شده (حالا خوبه تو ایرانیم پولم نمی دیم اصلش رو خریده بودم که می بردم بیخ ریش صاحابش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و دلیل مهمتری هم که اعصابم خراب شده اینه که همینجا چند صفحه قبل تر گفتم بازیش مالیه همتون گفتین باحاله حالا این چیه ؟؟فقط ماها نمیگیم برادر. کل جهان فکر میکنم این موضوع رو قبول داشته باشه. البته اونایی که این سبک رو میپسندن.
.... ببین من حرف غیر منطقی می زنم ...حالا از گرافیک بازی بگزریم و بگیم با اینکه هیچ چیز تو این بازی طبیعی نیست ولی خوب مثلا حالت نمادین داره (وقتی داشتم تو این جنگلش راه می رفتم هی رو درخت مرختا کلیک می کردم تا مثلا ببینم یه چیزی می بره ازش یا نه بعد یه ذره جلوتر دیدم یه درخته برق برق می زنه اینو که دیدم غمم شد oblivion کجا این کجا )دوست من این که نشد دلیل بد بودن بازی. یعنی یه بازی که روی درختش کلیک کنی یه سیب بکنه بخوره Health زیاد بشه این دیگه آخره بازیه؟؟؟
اتفاقا توی بازی گل های زیادی تو محیط پخش بودن که از اونا برای درست کردن potion استفاده کنی.
شما همین که لوکیشن لود می شه تمامش رو می بینین و تازه چیزهایی که ور داشتنیه برق برق می زنه خوب سبکه بازی همینه عزیزم. پس با این توصیفات شما باید از بازی دیابلو هم متنفر باشین. چون دکمه alt رو که بگیرین تمام وسایل روی زمین High light میشه!!!
یعنی شما تو این بازی هیچ کاری نمی کنین ... حتی لازم نیست بگردین ... همه چیز جلو چشمتونه و شما هم تنها یه راه پیش رو دارین که چاره ای ندارین که اونو برینیعنی واقعا بازی اینقدر آسونه؟؟؟!!!
مطمئن باش یه کم دیگه بازی کنی این حرفت رو پس میگیری. اگه به همین راحتی بود بازی که مثل یه بازی شوتر میکشتی و میرفتی جلو الان این تاپیک 75 صفحه نمیرفت جلو که فکر کنم حدود 50 صفحه فقط پستا درباره ی اینه که اینجا باید چیکار کنم و کجا برم . . . !!
شما بری توی اورزامار نظرت عوض میشه.
بازم می گم اگه بازی چرت پرینس رو گیم پلیش رو ور دارین گیم پلی وارکرفتی روش بزارین و دیلوگ ها و داستانم بهش اضافه کنین نمی شه این؟؟؟ این rpg یه؟ یا oblivion ؟
در ضمن من wow رو هم بازی کردم کی گفت اون حالا کیفیت داره من دارم بازی رو با rpg مثل oblivion مقایسه می کنم که خیلی قدیمی ترهشما اصلا داری اشتباه مقایسه میکنی. هر بازی Rpg رو که نمیشه با هم مقایسه کرد.
نکنه توی Oblivion شما با کلیک موس جلو میرفتین. جنگیدن توی oblivion چجوری بود توی این چجوری؟؟؟!!!
بهتره سبک هایی متفاوت رو باهم مقایسه نکنی.
شما برو oblivion رو با fall out 3 یا Far cry 2 مقایسه کن. نه با این بازی.
موفق باشی.
cyrus_ln
15-01-2010, 18:33
شما اگه پست اول رو بخونی یه عنوان crpg رو با oblivion مقایسه نمی کنی
این بازی با diablo و Neverwinter Nights و ... مقایسه میشه نه با oblivion
تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما )
یعنی می خوای بگی مبارزات نوبتیه؟!
من که چنین چیزی ندیدم
سلام من در سرزمين كوتوله ها هستم و به اون غار رفتم و با اون موجودات كه مثل دايناسور هستند!(اسمشون يادم نيست) جنگيدم و با lord dace برگشتم به جاي اصلي حالا چطوذي اين دوتا كسي كه مي خواهند حكومت رو بدست بگيرند پيدا كنم
راستي وقتي يه در قفله كليد رو پيدا كني كافيه. يا بايد خودت كليد رو از منوها پيدا كرده و در رو باز كني. ممنون مي شم اگه كامل راهنايي كنيد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.