مشاهده نسخه کامل
: Dragon Age: Origins
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
vahidgame
03-04-2010, 14:18
آقا سوال من تو صفحه 115 هست.
کسایی که بازی رو تموم کردن لطفا کمکم کنن دیگه...
دوست عزیز من یه سیو دارم که elf ها و mage ها رو متحد کردم.ماموریت متحد کردن dwarf ها هم یکمی رفتم و تازه اول deep road هستش.شخصیت بازی هم Human-warrior هستش. اگه بخواید اونو می ذارم.
سلام...
من رفتم و اون ashes رو دادم به اون طرف ...حالا هم loghan رو ديدم...
شنيدم اگه loghan بياد تو گروهم alister ميره...
ميخوام ببينم چه كار كنم؟؟؟loghan بهتره؟؟؟بيارمش يا نه؟؟
اگه منظورت لوگین هست با توجه به اینکه اولای بازی هستی فعلا لوگین رو نمی تونی توی گروهت بیاری. آخرای بازی این کارو میتونی بکنی که اونم بستگی به انتخاب هایی که می کنی داره. الان نگران نباش.در ماموریت Landsmeet میتونی این کارو کنی.
titanium_zarin
03-04-2010, 15:37
سلام...
من رفتم دنبال queen..ميدونيد كه كجا رو ميگم؟؟؟
بعدشم خودم و تسليم كردم و رفتم زندان و خلاصه فرار كردم...حالا اليستر و موريگان اومدن كمكم...همه رو هم كشتم اما نميدونم كجا بايد برم... اخه وقتي ميرسم به در خروجي نقشه هيجاش فعال نيست...جرياني داره؟؟؟
اکسپنشن awakening را وقت کردم نشستم تمومش کردم، ولی کوتاه بود و فقط 22 ساعت طول کشید و متاسفانه تا بازی به جای جالبش رسید تموم شد ولی در کل خیلی خوب بود
اون تیکه انداختن هاشون هم بیشتر شده و دیگه در حد متلک شده بود مخصوصا oghren :31:
نمیدونم ولی این جوری که آخر بازی تموم شد به نظر نمیاد dragon age 2 در کار باشه غیر از اینکه داستانی غیر از darkspawn را دنبال کنه !
اینم یه عکس از اژدهای برق دار برای کشتنش electricity resistance اصلا نداشتم و بدبخت شدم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
حجم awakening چقدره؟؟؟
دیه سوال دیگه کشتن اژدهاها تکنیکی چیزی داره یا ... یجا گیر کردم یه جوجه اژدها از سقف میوفته پایین دوتا فوت میکنه هر 4 تا مون کله میشیم:41:
vahidgame
04-04-2010, 14:58
اکسپنشن awakening را وقت کردم نشستم تمومش کردم، ولی کوتاه بود و فقط 22 ساعت طول کشید و متاسفانه تا بازی به جای جالبش رسید تموم شد ولی در کل خیلی خوب بود
اون تیکه انداختن هاشون هم بیشتر شده و دیگه در حد متلک شده بود مخصوصا oghren:31:
نمیدونم ولی این جوری که آخر بازی تموم شد به نظر نمیاد dragon age 2 در کار باشه غیر از اینکه داستانی غیر از darkspawn را دنبال کنه !
اینم یه عکس از اژدهای برق دار برای کشتنش electricity resistance اصلا نداشتم و بدبخت شدم !
دوست عزیز توی spoiler می ذاشتی بهتر بودش. بعضی ها مثل خود من هنوز اونو بازی نکردم. حال کسی تا حالا توی مغازه ای دیده که بازی رو اورده باشن؟اونایی که بازی کرده بودن که مثل اینکه اونو دانلود کردن.
در مورد dragon age2 هم Bioware اعلام کرده که در اوایل سال 2011 منتشر میشه. فکر نکنم Blight تموم بشه. حالا awakening رو اگه بازی کردم می فهمم قضیه چیه ولی اون طوری که بازی داستانش هست ممکنه شماره های زیادی داشته باشه
titanium_zarin
04-04-2010, 15:27
سلام...
من ديگه واقعا در مونده شدم...
هر جايي كه توي بازي بود رو رفتم تمام نقشه هم كه فعال هست رو رفتم...ديگه نميدونم كجا بايد برم يا چه كار كنم...
الان اين كويستها مونده :
correspondence interruptus
negotiation aids
fals winter
dark scale armore
unrest in the alienage
something wicked
aparagon of her kind
exotic methods
the sword of the beresaad
wynn's regret
jowan's intention
the lansmeet
حالا بگيد من چه كار كنم و كجا برم...
Big-Boss
04-04-2010, 22:01
این هم مشکل اولیه نصب در win7 واسه من وقتی فایل ستاپ بازی به اسم Windows Installer رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
که عاجلا و آجلا بعد از کلیک بر دکمه ی معظم اوکی ایشون هم میان توضیح میدن که نصب نشد :دی
کسی میدونه راه این مشکل چیه یا فایل ستاپ دیگه ای داشته باشه
مرسی
این هم مشکل اولیه نصب در win7 واسه من وقتی فایل ستاپ بازی به اسم Windows Installer رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
که عاجلا و آجلا بعد از کلیک بر دکمه ی معظم اوکی ایشون هم میان توضیح میدن که نصب نشد :دی
مرسی
خوب میگه واسه نصب کردن جا به اندازه کافی نداری.درایوت رو خالی کن
Big-Boss
04-04-2010, 22:13
خوب میگه واسه نصب کردن جا به اندازه کافی نداری.درایوت رو خالی کن
:5:
این ارور رو هنگام اجرای فایل ستاپ میده نه وقتی لوکیشن رو انتخاب میکنی تا بگه فضای کافی موجود نیست :46: :
وقتی فایل ستاپ بازی به اسم Windows Installer رو اجرا میکنم این ارور رو میده
Big-Boss
04-04-2010, 23:00
مرسی
عجب اشتباه جالبی کردم من دارم کلی بهش میخندم خودم :31:
دیسک های بازی رو اشتباه گذاشته بودم :18:
جالبه روشون هم نوشته بود دیسک 1 و 2 من از رو عادت اون دی وی دی که حجمش بیشتره (بیشتر روش رایت شده) رو گذاشته بودم به عنوان دیسک اول نگو دیسک دوم بود :27:
titanium_zarin
05-04-2010, 00:03
سلام...
ميشه يكي از دوستان بگه واسه landsmeet چه كار بايد كنم؟؟؟
ديوونه شدم...
من همه رو متحد كردم...اما landsmeet توي نقشه ام فعال نيست...چرا؟؟؟
بايد كاره ديگه اي بكنم؟؟؟
سلام...
ميشه يكي از دوستان بگه واسه landsmeet چه كار بايد كنم؟؟؟
ديوونه شدم...
من همه رو متحد كردم...اما landsmeet توي نقشه ام فعال نيست...چرا؟؟؟
بايد كاره ديگه اي بكنم؟؟؟
ممنون...حلش كردم...درست شد!
maximini
05-04-2010, 10:36
سلام.
آقا اگه یکی به ما طریقه نصب Awakeninig نسخه Razor رو توضیح بده ممنون میشم.
هر كاري مي كنم نمي تونم اين پل رو دست كنم اگه مي شه كمك كنيد:
گرافيك بازي اين جوريه؟ اگه اين جوري باشه كه خيلي چرته
برو به این سایت و توی راهنمای تصویری میتونی کاملا متوجه بشی که باید چیکار کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
گرافيك بازي اين جوريه؟ اگه اين جوري باشه كه خيلي چرته
فدات بشم هنوز بازی نکرده و از روی یک عکس چطوری میشه ادم بفهمه یک بازی چرته .
سیستم من با 8 گیگ رم و سی پی یو q6600 وکارت گرافیکی 4870 توی بازی کم میاره
titanium_zarin
05-04-2010, 17:50
من عكسهايي كه دوستمون رو راهنماشو گذاشتن واستون ميزارم اينجا...
دوستان این DLC ها که به اسم هدیه هست رو کسی دانلود کرده چی داره چجوریاست
feastday pranks
feastday gifts
feastday combo pack
جريان اينا چيه؟؟؟
من همه ي سرزمين ها رو رفتم و سه گروه رو متحد كردم اما الان ديگه هيچ جايي تو نقشه نيست كه نرفته باشم
به جز دنيريوم كه اونم سه جاش باز نميشه
حالا بايد چكار كنم؟
vahidgame
06-04-2010, 13:40
من همه ي سرزمين ها رو رفتم و سه گروه رو متحد كردم اما الان ديگه هيچ جايي تو نقشه نيست كه نرفته باشم
به جز دنيريوم كه اونم سه جاش باز نميشه
حالا بايد چكار كنم؟
شما باید به قلعه ردکلیف برید و با ارل ایمون صحبت کنید. بعدش خودتون رو برای Landsmeet آماده می کنید.
شما باید به قلعه ردکلیف برید و با ارل ایمون صحبت کنید. بعدش خودتون رو برای Landsmeet آماده می کنید.
خيلي ممنون به نظرتون چقدر ديگه از بازي مونده؟
titanium_zarin
06-04-2010, 14:11
خيلي ممنون به نظرتون چقدر ديگه از بازي مونده؟
ميگم شما به كوهستان رفتين و اون ashes رو گرفتين؟؟؟
اگه اين كار رو هم كردين كه ديگه ميشه گفت اخراشيد...بستگي داره چقدر بخوايد به كويستهاي جانبي بريد...
ولي اصليا ديگه تمومه...:46:
آقا من این awakening رو دارم میرم آنچنان چنگی به دل نمیزنه، خوده بازی بشدت بهتر بود.
ميگم شما به كوهستان رفتين و اون ashes رو گرفتين؟؟؟
اگه اين كار رو هم كردين كه ديگه ميشه گفت اخراشيد...بستگي داره چقدر بخوايد به كويستهاي جانبي بريد...
ولي اصليا ديگه تمومه...:46:
عكس مراحل رو كه گذاشتم ولي نه فكر نمي كنم
راستي از كمكهاتونم تشكر مي كنم.
سلام.دوستان بالاخره قسمت شد ما هم Awaking رو بگیریم.ولی هر کاری میکنم نمی تونم برم تو بازی . تو آموزش اینو نوشته ولی واسه من اصلا Awakingنمیاد.لطفا کمکم کنید
آموزش:
To play Dragon Age: Origins - Awakening, select the New Game option
from the main menu. You will be given a choice between starting
Dragon Age: Origins or Dragon Age: Origins - Awakening. If you select
Dragon Age: Origins - Awakening, you can either import an existing
character or create a new one. A new character created in Dragon Age:
Origins - Awakening will start at level 18.
titanium_zarin
07-04-2010, 14:10
عكس مراحل رو كه گذاشتم ولي نه فكر نمي كنم
راستي از كمكهاتونم تشكر مي كنم.
خب...
پس بايد اونجا بري حتما و يه نظر هم high dragon رو ببيني...
الان چه ماموريتهايي برات مونده؟؟؟
...ALI...
07-04-2010, 14:47
کسی می دونه تاپیک مخصوص Dragon Age: Origins - Awakening کجاست؟
خب...
پس بايد اونجا بري حتما و يه نظر هم high dragon رو ببيني...
الان چه ماموريتهايي برات مونده؟؟؟
high dragon رو كه كشتم پس اونجا رو رفتم. و اون بوق رو هم گرفتم بله.
ولي منظورتون رو از جسد نفهميدم
فكر نمي كنم براي dlc هاي بازي يه تاپيك جداگانه بزنند
vahidgame
07-04-2010, 18:36
تاپیکی برای اون زده نشده. همین جا میشه مسائل مربوط به اون بازیو مطرح کرد
فكر نمي كنم براي dlc هاي بازي يه تاپيك جداگانه بزنند
البته این یک بسته مکمل هست و با dlc فرق داره.
high dragon رو كه كشتم پس اونجا رو رفتم. و اون بوق رو هم گرفتم بله.
ولي منظورتون رو از جسد نفهميدم
در جسد highdragon چیزهای مفیدی پیدا میشه. که مهمترینش scale اون است که اگر اونو به wade در denerim بدید برای شما یک armor خیلی قوی می سازه که شاید قوی ترین armor کل بازی باشه. البته می تونید انتخاب کنید از سه نوع armor کدوم رو برای شما بسازه.
...ALI...
08-04-2010, 16:00
آقا من بازی رو تموم کردم فقط دیگه نمی تونم تو هیچ کدوم از شهر ها برم؟
باید چی کار کم؟
alborz_k
08-04-2010, 16:15
باید چی کار کم؟
شما اگه dlc ها و یا نسخه ی awekaning رو نصب کنید ، این قالیت رو بهنتون می ده که بازی رو ادامه بدین و مأموریت هایی رو که انجام ندادین رو تموم کنید!
ظاهرأ برای awekaning تاپیک جدا زده نشده! در صورتی که داستان بسیار گسترده ای داره و البته بسیار هم سوپرایز کننده (شخصأ انتظار یک روال دیگه ای رو داشتم !!)
شاید بزرگترین مشکل این پک ، از بالانش خارج شدن کامل بازی باشه !! مثلأ الان skill 28 هستم !!! دیگه یک جورایی هیچی جلودارم نیست . البته در این بازی اوضاع خیلی بد نشده ، ولی اگه قرار باشه پک گسترده ی دیگه ای هم عرضه بشه و بایوور بخواد همین روال امتاز دهی رو پیش بگیره ، ممکنه بعضی ها با یک ضربه ؛ بالای 1000 تا دمیج بزنند! :دی(خودم تا حدود 450 رو زدم! :دی)
باید چی کار کم؟
نه.وقتی بازی تموم شد دیگه نمیشه هیچ کاری کرد.میتونی Awaking رو بگیری و نصب کنی .
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
شما اگه dlc ها و یا نسخه ی awekaning رو نصب کنید ، این قالیت رو بهنتون می ده که بازی رو ادامه بدین و مأموریت هایی رو که انجام ندادین رو تموم کنید!
ظاهرأ برای awekaning تاپیک جدا زده نشده! در صورتی که داستان بسیار گسترده ای داره و البته بسیار هم سوپرایز کننده (شخصأ انتظار یک روال دیگه ای رو داشتم !!)
شاید بزرگترین مشکل این پک ، از بالانش خارج شدن کامل بازی باشه !! مثلأ الان skill 28 هستم !!! دیگه یک جورایی هیچی جلودارم نیست . البته در این بازی اوضاع خیلی بد نشده ، ولی اگه قرار باشه پک گسترده ی دیگه ای هم عرضه بشه و بایوور بخواد همین روال امتاز دهی رو پیش بگیره ، ممکنه بعضی ها با یک ضربه ؛ بالای 1000 تا دمیج بزنند! :دی(خودم تا حدود 450 رو زدم! :دی)
ببخش البرز جان شما اینو بازی کردی؟ من نصب کردم اما هر کاری میکنم نمی تونم برم توبازی.فقط میره تو خوده دراگون تو Awaking نمیره.چی کار کنم؟
مرسی
alborz_k
08-04-2010, 16:23
نه.وقتی بازی تموم شد دیگه نمیشه هیچ کاری کرد.میتونی Awaking رو بگیری و نصب کنی .
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
ببخش البرز جان شما اینو بازی کردی؟ من نصب کردم اما هر کاری میکنم نمی تونم برم توبازی.فقط میره تو خوده دراگون تو Awaking نمیره.چی کار کنم؟
مرسی
وقتی بازی تموم شد ، نمی شه کاری کرد ولی وقتی dlc ها رو نصب کنید ، بازی دقیقإ به لحظه ی قبل از جنگ نهایی منتقل می شه و می شه مأموریت ها رو انجام داد . (البته فکر کنم که برای رفتن به بعضی از مکان ها هم محدودیت هایی وجود داره!)
مرسی
سلام. شما وقتی وارد بازی صفحه ی اصلی بازی می شین ، 4 امین گرینه (که تازه اضافه شده) ، other campaign هست که با ورود به اون ، گزینه ی awakening رو می بینید ، که از اون جا می تونید یک بازی جدید شروع کنید و یا یکی از load هی قبلی رو import کنید .
باز هم اگه مشکلی بود ، در خدمتم.
vahidgame
08-04-2010, 17:09
مثل اینکه همه دارن اینجا awakening رو بازی می کنن ولی من هنوز اونو نگرفتم. تا چند روز امیدوارم یه جا گیرش بیارم.
الان دارم یه بار دیگه بازی اصلیو میرم.واقعا هر چه قدر هم بازیو بریم بازم نکته داره.شایدحداقل 5 بار تا آخر این بازی بریم هم تمام نکته ها و ریزه کاری های بازیو نشه فهمید. نمی دونم چه کلمه ای برای وصف این بازی باید به کار برد.کلمه های برای وصف این بازی عاجزند!
الان مثلا یه ماموریت فرعی توی deep road هستش که اسم اونو دقیقا یادم نیست ولی آخرش با Asunder رو به رو میشیم که دو تا انتخاب داریم یکی اینکه اونو آزاد کنیم و پاداش بگیریم و یکی اینکه باهاش بجنیگم. من قبلا که می رفتم همیشه اونو آزاد می کردم چون پول خوبی می گرفتم ولی این دفعه باهاش جنگیدم و وقتی اونو کشتم توی Journal نوشتش که داستان این در ماموریت نهایی با darkspawn فاش میشه. حالم برام جالبه که چه چیزی اتفاق میفته.
کلا بازی پر از این نکته ها هستش. من پیشنهاد می کنم چند ماه قبل از شماره دوم بازی دوباره اینو چند بار برید. امسال خیلی بازی خوبی در سبک نقش آفرینی نمیاد. در CRPG که امسال بازی درست و حسابی بعید می دونم بیاد.
سلام
من یه سوال داشتم ائم اینه که
واسه ی merrigan بهترین spell ها کدوم ها هستن
کدومارو نتخاب کنم ؟لطفا هم اسم بخشش رو بگین هم اسم اسپل رو
و اینکه
کدوم اسپل هست که مورد های دشمن رو زنده میکنه؟
...ALI...
09-04-2010, 22:16
ای ول. خوب گفتی من الان 17 skill هستم.
در کل بازی نفسگیری بود. خیلی حال کردم باش.
آقا یه سوال دارم من دارم Awakening رو بازی میکنم الان شخصیتم Rouge هست و مهارتشم دو شمشیره حالا وسط بازی از این دو شمشیره یکمی خسته شدم چون خوده Dragon Age هم همینطور رفتم میخوام ببنیم راهی هست الان Skill های مثل سلاح دو دستی یا سلاح و سپر رو اضافه کنم البته فکر میکنم فکر میکنم باید Warrior باشم برای این کار اینو خودمم شک دارم. کلاً راهی هست حالا حتی با Cheat یا غیر اون؟ ممنون از دوستان.
آقا یه سوال دارم من دارم Awakening رو بازی میکنم الان شخصیتم Rouge هست و مهارتشم دو شمشیره حالا وسط بازی از این دو شمشیره یکمی خسته شدم چون خوده Dragon Age هم همینطور رفتم میخوام ببنیم راهی هست الان Skill های مثل سلاح دو دستی یا سلاح و سپر رو اضافه کنم البته فکر میکنم فکر میکنم باید Warrior باشم برای این کار اینو خودمم شک دارم. کلاً راهی هست حالا حتی با Cheat یا غیر اون؟ ممنون از دوستان.
شما باید بری vigil keep و از یه نفر به نام herren یه کتاب که فکر کنم اسمش focus بود را بخری، با این کتاب تمام پوینت هایی که تا حالا گرفتی بهت برگردونده میشه و میتونی skill های دیگر را بگیری البته از rouge نمیشه به warrior تبدیل کرد!
شما باید بری vigil keep و از یه نفر به نام herren یه کتاب که فکر کنم اسمش focus بود را بخری، با این کتاب تمام پوینت هایی که تا حالا گرفتی بهت برگردونده میشه و میتونی skill های دیگر را بگیری البته از rouge نمیشه به warrior تبدیل کرد!
اون کتابه رو دارم، مشکل همینه که فکر کنم rouge ها فقط میتونن مهارتهای سلاح دو شمشیره داشته باشن یا تیرکمون باید Warrior باشی برای سلاح و سپر یا سلاح دو دستی، با Cheat هم نمیشه این مهارتها رو اضافه کرد نه؟
titanium_zarin
13-04-2010, 09:34
سلام
من یه سوال داشتم ائم اینه که
واسه ی merrigan بهترین spell ها کدوم ها هستن
کدومارو نتخاب کنم ؟لطفا هم اسم بخشش رو بگین هم اسم اسپل رو
و اینکه
کدوم اسپل هست که مورد های دشمن رو زنده میکنه؟
فكر كنم اگه پست اول همين تاپيك رو نگاه كنيد مشكلتون حل شه...
وقتی بازی تموم شد ، نمی شه کاری کرد ولی وقتی dlc ها رو نصب کنید ، بازی دقیقإ به لحظه ی قبل از جنگ نهایی منتقل می شه و می شه مأموریت ها رو انجام داد . (البته فکر کنم که برای رفتن به بعضی از مکان ها هم محدودیت هایی وجود داره!)
هيچ كدوم از dlc يا بسته ي مكمل ها بعد از بازي شروع نمي شوند؟ يعني فقط ميشه معموريت هاي خود بازي اصلي رو انجام داد يا داستان جدايي دارند؟ اين داستان در كجاي بازي اصلي قرار ميگيره؟
سلام به همگی
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک
راهنماییی دقیق کنین لطفا
دقیق:19::19:
من الان تو denerim هستم و تا اون جا که فهمیدم(از پست های قبل تر) یکی از افرادی که میتونن بهم ملحق شن تو این منطقه هست(منظورم wynne هست)درسته؟
اگه درسته
1.تو کدوم قسمت از منطقه هست
2.چرا خیلی از قسمت های این منطقه قابل دست رسی نیست؟ من فقط این قسمتها رو میتونم برم(market , the pearl , dirty back allay ,deserted building , randown back street)
3.چکار کنم که باقی از حالت غیرفعال در بیان؟
4.بهنظر شما باید ماموریتهای اون صاحب مغازه (شبیه متل هست مغازش و باید جنازه هارو واسش بندازیم تو چاه) رو انجام داد(از این بابت که کاراش غیر قانونی هست میگم) و آیا انجامش باعث میشه باقی قسمت های منطقه باز شه؟
titanium_zarin
16-04-2010, 10:26
سلام به همگی
راهنماییی دقیق کنین لطفا
من الان تو denerim هستم و تا اون جا که فهمیدم(از پست های قبل تر) یکی از افرادی که میتونن بهم ملحق شن تو این منطقه هست(منظورم wynne هست)درسته؟
اگه درسته
2.چرا خیلی از قسمت های این منطقه قابل دست رسی نیست؟ من فقط این قسمتها رو میتونم برم(market , the pearl , dirty back allay ,deserted building , randown back street)
4.بهنظر شما باید ماموریتهای اون صاحب مغازه (شبیه متل هست مغازش و باید جنازه هارو واسش بندازیم تو چاه) رو انجام داد(از این بابت که کاراش غیر قانونی هست میگم) و آیا انجامش باعث میشه باقی قسمت های منطقه باز شه؟
يعني شما هنوز wynne رو ندارين؟؟؟فكر كنم كشتيش...چون بايد قبل از اينجا پيداش ميكردي...توي lake نميدونم چي چي ...
توي دنريم leghon (اگه اسمش رو درست نوشته باشم)ميتونه به گروهتون اضافه شه...البته ميله خودتونه...
اره قابل دسترس نيست...
اشكال نداره...درست ميشه اخراي بازي ...
تا جايي كه يادمه بايد بريد يه ماموريت بگيريد و يه پرنسس رو نجات بدين و بريد زندان و اينها...رفتين اينها رو؟؟؟
با earl emon (بازم اگه اسمش رو درست نوشته باشم )حرف زدين؟؟؟
اون ماموريتها رو انجام بدين...اشكال نداره...
راستي الان توي كمپ بغيره افراده خودتون كسي ديگه هم هست؟؟؟
بايد 4 نفر ديگه باشه كه نشون ميده همه رو متحد كردين...
vahidgame
16-04-2010, 10:58
سلام به همگی
راهنماییی دقیق کنین لطفا
اگه درسته
1- شما Wynne رو در اول ماموریت متحد کردن جادوگرها یعنی در Circle of mage پیدا می کنید که باید مکالمات رو درست انتخاب کنید وگرنه باید اونو بکشید که خیلی ضرر می کنید چون کارکتر خیلی خوب و مفیدی هست.
2-اون قسمتهایی که توی دنریم فعال نیست به خاطر این هست که فعلا نمیشه اون جا رفت. یه سری جاها مثل قصر پادشاه الان نمیشه رفت. آخرای بازی تقریبا برای یه ماموریت اصلی اینجاها می تونید برید.
3-توضیح دادم....
4-نه ربطی نداره این یک ماموریت فرعی است و تاثیر نداره. کلا فقط درون دنریم رو نگرید چون اون چنان چیز خاصی نداره. خیلی جاهای دیگه توی نقشه هست که میشه جستجو کرد و ماموریت های مختلف رو رفت.
Circle of mage
من هنوز به این قسمت نقشه نرفتم
و تو دنریم هم کسای خصی نبودن که بخوام متحدشون کنم
یعنی میگین چون هنوز به Circle of mage نرفتم این وینی نیمده تو جریان/؟
من تا الان اون کوئس اش رو رد کردم البته با اینکه بوق رو گرفتم ولی هنوز اژدهارو نکشتم و ولش کردم واسه بعد
و به شهر کوتوله ها هم رفتم و الان دارم شاه رو انتخاب میکنم
leghon رو هم ندیدم میشه بگین کجاست دقیقا؟ فکر کنم تو شهر کوتله هاست نه؟
الن افراد من
زورا و مریگان و الیستر و شال(از دی ال سی) و لیلیانا و سگه هستن
راهنمایی کنید لطفا
vahidgame
16-04-2010, 19:17
Circle of mage
من هنوز به این قسمت نقشه نرفتم
و تو دنریم هم کسای خصی نبودن که بخوام متحدشون کنم
یعنی میگین چون هنوز به Circle of mage نرفتم این وینی نیمده تو جریان/؟
من تا الان اون کوئس اش رو رد کردم البته با اینکه بوق رو گرفتم ولی هنوز اژدهارو نکشتم و ولش کردم واسه بعد
و به شهر کوتوله ها هم رفتم و الان دارم شاه رو انتخاب میکنم
leghon رو هم ندیدم میشه بگین کجاست دقیقا؟ فکر کنم تو شهر کوتله هاست نه؟
الن افراد من
زورا و مریگان و الیستر و شال(از دی ال سی) و لیلیانا و سگه هستن
راهنمایی کنید لطفا
برای اینکه به Circle of mage برید باید اول به Lake Calenhad برید و از اون جا با قایق به Circle of mage میرید و دیگه همیشه توی نقشه این مکان باز میشه. کلا به نظرم ماموریت های این قسمت خیلی سخت نیست. برای متحد کردن جادوگرها باید حتما به Circle of mage برید.
در مودر Denerim نیازی به متحد کردن ندارید.شما در ماموریت Landsmeet در اواخر بازی می تونید با انتخاب های درست مکالمات لوگین رو به گروهتون اضافه کنید. کلا من که از اون خوشم نمیاد چون خائن هستش. اگه اونو به گروهتون اضافه کنید آلیستر رو از دست میدید.
در مورد گروهتون سه نفر کمن که یکی Sten هست که همون اولای بازی در Ostagar اون زندانی بود و باید آزادش می کردین و اگه این کارو نکردین دیگه کلا اونو از دست دادین. یه نفر دیگه Oghren هستش که اونو در Orzammar پیدا می کنید. زمانش که برسه خودش به گروهتون اضافه میشه. تقریبا اولن باری که می تونید به deep road وارد بشید به گروهتون میاد. نفر آخری که توی گروهتون نیست Wynne هست که اونو توضیح دادم. شما همون اول ماموریت متحد کردن جادوگرها در Circle of mage اونو می تونید به گروهتون اضافه کنید.
هيچ كدوم از dlc يا بسته ي مكمل ها بعد از بازي شروع نمي شوند؟ يعني فقط ميشه معموريت هاي خود بازي اصلي رو انجام داد يا داستان جدايي دارند؟ اين داستان در كجاي بازي اصلي قرار ميگيره؟
در مورد dlc ها یه دونه به نام Return to ostagar بود که باید بعد از اون جنگ نهایی بازی یه چند تا ماموریت انجام بدین که این dlc خیلی خیلی کوتاهه و شاید یه ساعت هم نشه. dlc های دیگه هم فکر کنم چیزهای مثل سلاح جدید و شخصیت جدید و .... اضافه می کنن و تاثیر در داستان اصلی بازی ندارن.
در مورد بسته مکمل یه دونه به تازگی منتشر شده به نام Awakening که تقریبا ادامه این بازی هستش و تا حدودی یه بازی جدید هستش و حدود 20 سال هم بازی طول میکشه.
توی مغازه ها قاعدتا باید این بازیو هم بیارن ولی من چند جا رفتم اونو نداشتن. واقعا خیلی با انصافن!!! من که توی خماری این بازی فعلا موندم. احتمالا از یه سایت اینترنتی که اونو برای فروش گذاشته بود اونو سفارش میدم.
sten رو دارم از قلم افتاده بود
حالا به نظرتون قبل از ورود به deep road برم وینی رو بیارم؟منظورم اینه که خیلی احتیاجه؟
و اینکه به نظرتون کیارو ببرم باهام واسه deep road؟ سخته این مرحله؟
و اینکه من پستهای اول رو خوندم ولی نفهمیدم قوی ترین اسپل ها واسه مریگان کدوم اسپل ها هستن میشه اسمشون رو بگین؟و کدوم اسپل هست که مورده های دشمن رو زنده میکنه که کمکتون کنن؟
ببخشید من هی سوال میکنم ها
غیر سوالای بالا اینم می خوام بپرسم
که غث اتاق به اسم royal palace هست تو شهر کتولهها که یه در قفل داره که چندتا نگهبان جلوش هست
تو این اتاق سه قسمت هست که وقتی روش می ایستی یه صدایی میاد (مثل جابه جا شدن یه سنگ) که این 3تا جا یکی وسط اتاقه و دوتای دیگه تو اتاق مجاور هستن
شما میدونین چیه جریانش؟
و اینکه او در اتاقه که نگهبان داره کی باز میشه؟
titanium_zarin
16-04-2010, 20:39
sten رو دارم از قلم افتاده بود
حالا به نظرتون قبل از ورود به deep road برم وینی رو بیارم؟منظورم اینه که خیلی احتیاجه؟
و اینکه به نظرتون کیارو ببرم باهام واسه deep road؟ سخته این مرحله؟
و اینکه من پستهای اول رو خوندم ولی نفهمیدم قوی ترین اسپل ها واسه مریگان کدوم اسپل ها هستن میشه اسمشون رو بگین؟و کدوم اسپل هست که مورده های دشمن رو زنده میکنه که کمکتون کنن؟
سلام...
اره اون ويني به قول شما...خيلي به درد بخوره...بياريش بهتره...يعني اصلا لازمه...
اينكه كيا رو ببري خودت ميدوني...
اما به نظره من 2تا جادوگر ميخواي كه يكيش رو نداري...
بازم مرسی
میگم که نمیشه اینورتوری رو حجمشو بیشتر 80 تا کرد
من از کمپ 1 بک پک گرفتم که از 70 رسوند به 80 اما جای دیگه ندیدم
اصلان هست جایی؟
سلام
کمک کنید بازم مشکل دارم:19::19::19::19::19::19:
جریان بک پک رو خودم فهمیدم
ولی تو صفحهی 41 همین تاپیک این رو خوندم
Morrigan :
Class : Mage
Specialization : Shapeshifter
یکی از کاراکتر هایی است که سوال ها و معماهایی هنوز در مورد Background او وجود دارد. Morrigan یکی از دختران Flemeth مشهورترین و خطرناکترین Witch of The Wilds است. او بیشتر زندگی خود را در جنگل و مرداب ها زندگی کرده و همیشه توسط Flemeth بشدت زیر نظر بوده و آموزش دیده. Morrigan از انسان ها متنفر است و دلایل زیادی مبنی بر خود خواهی دارد و جامعه مردم را زیر سوال می برد. پس از نجات Warden و Alistair مادر Morrigan او را مجبور به وارد شدن به گروه می کند تا آنها را همراهی کرده و کمک کند. Morrigan مانند Alistair فقط توسط کاراکتر های Male قابل Romance است. او همچنین مانند بقیه Alistair و Dog ( برای Human Noble ) همیشگی است یعنی قابل خروج از گروه نیست.
Side Quest :
Morrigan پس از روابط خوب زندگی خود را در Wilds برای Warden بازگو می کند و همچنین بعد از بدست آوردن Black Grimoire از Circle Tower متوجه می شود که Flemeth او را به خاطر اینکه بعدا به عنوان بدن جدید استفاده کند بزرگ کرده و از Warden می خواهد که Flemeth را بکشد و Grimoire اصلی او را پیدا کند تا بعدا از حملات Flemeth در امان باشد چون Flemeth هیچ وقت به طور کامل نمی میرد. در آخر بازی اعتراف می کند که علت همراهی Warden بدست آوردن روح Archdemon بوده و از Flemeth یاد گرفته تا توسط یک Ritual روح Archdemon پس از مرگ در بدن Warden نرود و به جایش در بدن بچه تازه شکل گرفته برود که در این صورت Archdemon از بین خواهد رفت و Essence روح فاسد نشده او در بدن بچه خواهد ماند. اگر Warden خواسته او را قبول نکند او گروه را بلافاصله ترک خواهد کرد اگر قبول کند برای نبرد خواهد ماند ولی بعد ناپدید خواهد شد.
و این سوالا واسم پیش اومده
1.که چرا مارگان میخواد روح رو بگیره؟
2.روح رو تو بدن کدوم بچه تازه شکل گرفته قرار بده؟
3. رفتن و نرفتن روح در بدن واردن چه فرقی داره یعنی اگه بره چی میشه ؟
سلام به همگی انگار کسی نیست که جواب منو بدخ یا دیگه خسته شدین
یه سوال دیگم اینه که:
الان من بعد از اینکه وین رو پیدا کردم و کویست رو کامل انجام دادم اومدم تو کمپ که دیدم یه یه آدم قیر از وین اضافه شده و ایستاده تقریبا نزدیک وین که جندتا جعبه هم جلوشه جریان اونا چیه کسی میدونه؟
titanium_zarin
20-04-2010, 16:47
سلام به همگی انگار کسی نیست که جواب منو بدخ یا دیگه خسته شدین
یه سوال دیگم اینه که:
الان من بعد از اینکه وین رو پیدا کردم و کویست رو کامل انجام دادم اومدم تو کمپ که دیدم یه یه آدم قیر از وین اضافه شده و ایستاده تقریبا نزدیک وین که جندتا جعبه هم جلوشه جریان اونا چیه کسی میدونه؟
سلام...
ايني كه اومده اونجا يعني يكي از گروهها رو متحد كردين...
بايد بقيه رو هم متحد كنيد... تا چندنفر ديگه بيان اينجا...:10:
سلام مرسی از جوابتون
(شما اهل شوش هتین؟
هم استانی هستیم منم اهل دزفولم)
روی جعبه هاش میشه راست کلیک کرد
حالا دقیق یادم نیست جملش چی بود ولی درمورد برداشتن چیزی بود یا در مورد سفرهای کوتاه یا بلند
شما این چیزا که میگم یادتونه
میدونین این جمله ها جی هستن؟
vahidgame
21-04-2010, 11:50
میگم که نمیشه اینورتوری رو حجمشو بیشتر 80 تا کرد
من از کمپ 1 بک پک گرفتم که از 70 رسوند به 80 اما جای دیگه ندیدم
اصلان هست جایی؟
توی قسمتهای مختلف از بعضی تاجرهای مختلف می تونید backpack بخرید.به جز توی کمپ حدودا سه چهار تا دیگه از اینا میشه پیدا کرد.
موقعی که هر گروهی رو متحد کنید یه نفر به عنوان نماینده اون گروه میاد و شما می تونید چیز مورد نظر هر گروه رو بدین تا در آخر بازی نیروی بیشتری به شما اختصاص بدن. هر گروه چیز مخصوص خودشو لازم داره. وقتی رو جعبه کلیک کنید می تونید هر گروه رو انتخاب کنید و پول یا هر چیزی که نیاز داره رو به اونا بدید.
titanium_zarin
21-04-2010, 15:00
سلام مرسی از جوابتون
(شما اهل شوش هتین؟
هم استانی هستیم منم اهل دزفولم)
روی جعبه هاش میشه راست کلیک کرد
حالا دقیق یادم نیست جملش چی بود ولی درمورد برداشتن چیزی بود یا در مورد سفرهای کوتاه یا بلند
شما این چیزا که میگم یادتونه
میدونین این جمله ها جی هستن؟
خوشحالم كه هم استاني هستيم...
ببخشيد من نفهميدم شما چي گفتين اصلا...
يه كم دقيق تر بگيد و ارومتر...
سلام
ببخشید خودمم فهمیدم پست افتضاحی گذاشتم
حالا:
وقتی موس رو ببری رو جعبه ها این رو مینویسه:allied supply crates
وقتی راست کلیک کنی:turn sin runses for the temploar
بعد وقتی اینو میزنی او بالا می نویسه:your pack glows ever so slightly
بعد اون پایین(یعنی جایی که میتونی از بین گزینه ها انتخاب کنی)نوشته:give all unassigned novice runes
بعد انتخاب این گزینه باز اون بالا ی صفحه مینویسه:a communal box for the resources you have collected for your troops
خوب حلا بگین این چیه؟
1 سوال دیگه
تو اون کوئستی که اولش وین رو میبینی و باید بری و مشکل برج رو حل کنی و .....
تو طول کوئست بعضی از چیزا رو که میخواستی بر داری(منظورم چیزای که از لای کتابها بر میداره و غیره رو میگم)
برق می گرفتت. جریانش چیه؟چطور میشه گرفتشون
یه مورد دیگه هم هست اینه که
تو همون مسیر برج طبقه اول چندتا دایره ی قرمز رنگ بود که رو انا هم که کلیک می کردی برق میگرفتت جریان اون چیه؟
انگار جاهایی بودن واسه احضار
کسی میدونه؟
werewolf
22-04-2010, 17:04
شرمنده اگر سوالم تکراری هست اما 38 صفحه خوندم جوابی پیدا نکردم.
نژادم انسان و warrior هستم.ردکلیف و قلعه رو رد کردم و تمپلارها و میج ها رو با خودم همپیمان کردم الآن رفتم به کوه دروف ها بالای نقشه سمت چپ که اسمش یادم نیست و عکس یه غار داره.اینجا یه کمی گیج شدم.باید کجا برم؟میخوام برام به deep road که دورفهای معدنچی نمیذارند و میگند باید اجازه یه نفری رو داشته باشم.اما هرجا میگردم این طرف رو پیدا نمیکنم.ممنون میشم کمک کنید و بگید کجاهای بازی هستم(اولاشم یا وسطاش یا آخراش؟)
متشکر
پایدار باشید
شرمنده اگر سوالم تکراری هست اما 38 صفحه خوندم جوابی پیدا نکردم.
نژادم انسان و warrior هستم.ردکلیف و قلعه رو رد کردم و تمپلارها و میج ها رو با خودم همپیمان کردم الآن رفتم به کوه دروف ها بالای نقشه سمت چپ که اسمش یادم نیست و عکس یه غار داره.اینجا یه کمی گیج شدم.باید کجا برم؟میخوام برام به deep road که دورفهای معدنچی نمیذارند و میگند باید اجازه یه نفری رو داشته باشم.اما هرجا میگردم این طرف رو پیدا نمیکنم.ممنون میشم کمک کنید و بگید کجاهای بازی هستم(اولاشم یا وسطاش یا آخراش؟)
متشکر
پایدار باشید
سلام نه خوب بیش رفتی البته نمی دونم از کوئست های حانبی چقدر رو رد کردی
واسه ورود به deep road
کمک کردی که شاه رو انتخاب شه؟
باید طرف یکی از دوتا کندیدای شاه رو بگیری
و در ضمن باید تو یه تورنومنت هم شرکت کنی.
شرکت کردی؟
werewolf
22-04-2010, 22:49
کوئستها رو اکثرشون رو تا به اینجا انجام دادم.
نه هنوز به انتخاب شاه کمک نکردم.یه جورایی اینجا گم شدم :ی اون فرد مورد نظر پیدا نمیشه.آره یه جا رفتم گفت بعد از ظهر بیا مسابقات رو تماشا کن همون هست؟
متشکر
پایدار باشید
عِطری
کوئستها رو اکثرشون رو تا به اینجا انجام دادم.
نه هنوز به انتخاب شاه کمک نکردم.یه جورایی اینجا گم شدم :ی اون فرد مورد نظر پیدا نمیشه.آره یه جا رفتم گفت بعد از ظهر بیا مسابقات رو تماشا کن همون هست؟
متشکر
پایدار باشید
عِطری
اره اگه اشتباه نکنم
همونه
یه پیر مرده
باید تمام مسابقات رو ببری (طبیعتا)
werewolf
23-04-2010, 17:36
هومم ممنون مسابقات رو تمم کردم دیدم اتفاقی نیفتاد رفتم پیش اون معدنچی ها گفتم از طرف یه خانمی اومدم گفت برو.رفتم دیپ رود اما همون اولاش رو که تا آخر رفتم چیزی برای ادامه نبود.مجبور شدم برگردم به شهر دورفها.احتمالاً بعد از مسابقه نباید با کس دیگه ای صحبت کنم.اینکه اجازه دادند برم به دیپ رود فکر میکنم به خاطر یکی از کوئستهای جانبیم بود.چون توی نقشه دیپ رود فقط یه منطقه آزاد شده بود.
متشکر و پایدار باشید
titanium_zarin
23-04-2010, 17:57
هومم ممنون مسابقات رو تمم کردم دیدم اتفاقی نیفتاد رفتم پیش اون معدنچی ها گفتم از طرف یه خانمی اومدم گفت برو.رفتم دیپ رود اما همون اولاش رو که تا آخر رفتم چیزی برای ادامه نبود.مجبور شدم برگردم به شهر دورفها.احتمالاً بعد از مسابقه نباید با کس دیگه ای صحبت کنم.اینکه اجازه دادند برم به دیپ رود فکر میکنم به خاطر یکی از کوئستهای جانبیم بود.چون توی نقشه دیپ رود فقط یه منطقه آزاد شده بود.
متشکر و پایدار باشید
نه!!!اون خانومه شما يه چي ازش ميخواين ... ميگه كه بايد از پدرم اجازه بگيرم...پدرش هم همون جاست كه شما رفتين...
يه جايي هست كه يه عالمه اژدها كوچولو اونجان...بايد اونا رو بكشين تا پدر اين رو نجات بدين...بعدشم...
سلام کسی جواب دوستا پست قبلی منو نمی دونه؟
اینم اضافه کنم از کجا می تونم دستورالعمل ساخت معجونای بهتری رو بخر؟(می دونم از فروشنده ها ولی پیش هرکی که رفتم چیز خاصی ندیدم)
باید با چه اسمی بخرمشون
لطفا دقیق یه مثل از کسی که دستورالعمل داره بزنین که برم بگیرم
مرسی
eslamy_iut
25-04-2010, 21:49
من رو نرمال بازی میکنم ولی سخته هیچ راهی هست وسط بازی درچه رو کاهش بدیم اگه ترینری هم هست بزارید ورژن بازی رو چطور میشه فهمید؟
من رو نرمال بازی میکنم ولی سخته هیچ راهی هست وسط بازی درچه رو کاهش بدیم اگه ترینری هم هست بزارید ورژن بازی رو چطور میشه فهمید؟
چرا میتونید تو بازی تو تنظیمات سختیه بازی رو عوض کنید.اگه باره اوله که بازی میکنی حتما رو Easy برو.تو نرمال واقعا سخت میشه.ترینر رو هم بیخیال که مزش میپره.
چرا میتونید تو بازی تو تنظیمات سختیه بازی رو عوض کنید.اگه باره اوله که بازی میکنی حتما رو Easy برو.تو نرمال واقعا سخت میشه.ترینر رو هم بیخیال که مزش میپره.
نه خیلی هم سخت نیست، easy دیگه خیلی ساده میشه، خودشم تو توضیحاتش گفته اگه میخواین تو مبارزات تاکتیک نزنین یا pause نکنید و از نیروها استفاده نخواید بکنید، میتونین easy برید.
نه خیلی هم سخت نیست، easy دیگه خیلی ساده میشه، خودشم تو توضیحاتش گفته اگه میخواین تو مبارزات تاکتیک نزنین یا pause نکنید و از نیروها استفاده نخواید بکنید، میتونین easy برید.
من گفتم اگه باره اوله بازی میکنید رو Easy برید. درسته Easy راحته ولی فرقش با نرمال خیلی زیاده.
کسی
جواب
منو
........................
vahidgame
26-04-2010, 14:38
موزیک های بازی نمی دوم چرا این قدر برای من دلنشین هستن.مخصوصا موزیک آخر بازی که فوق العاده است:40:
من الان دارم اونو گوش میدم.این موزیک تقریبا 11 دقیقه هستش که اولش یه زن تقریبا با ریتم آروم می خونه. بعدش یه مرد با ریتم خیلی تند و خیلی زیبا می خونه. من که بدجور عاشق اینم. باور کنید هر روز اونو گوش میدم.هیچ وقت اونو فراموش نمی کنم. یادم میاد اولین باری که بازیو تموم کردم هیجان خیلی زیادی داشتم بعدش توی اون هیجان بخش Credits بازی با این موزیک که اومدش واقعا یه احساس فوق العاده پیدا کردم.به خاطر همین هیچ وقت این بازیو فرامشو نمی کنم.
این موزیک رو می تونید در همون منوی اول بازی توی بخش Credits گوش کنید ولی من توصیه می کنم اونو از بازی استخراج کنید. توی این تاپیک به صورت کامل توضیح داده شده. خیلی هم استخراج اون سادست:
1 سوال دیگه
تو اون کوئستی که اولش وین رو میبینی و باید بری و مشکل برج رو حل کنی و .....
تو طول کوئست بعضی از چیزا رو که میخواستی بر داری(منظورم چیزای که از لای کتابها بر میداره و غیره رو میگم)
برق می گرفتت. جریانش چیه؟چطور میشه گرفتشون
یه مورد دیگه هم هست اینه که
تو همون مسیر برج طبقه اول چندتا دایره ی قرمز رنگ بود که رو انا هم که کلیک می کردی برق میگرفتت جریان اون چیه؟
انگار جاهایی بودن واسه احضار
کسی میدونه؟
سلام کسی جواب دوستا پست قبلی منو نمی دونه؟
اینم اضافه کنم از کجا می تونم دستورالعمل ساخت معجونای بهتری رو بخر؟(می دونم از فروشنده ها ولی پیش هرکی که رفتم چیز خاصی ندیدم)
باید با چه اسمی بخرمشون
لطفا دقیق یه مثل از کسی که دستورالعمل داره بزنین که برم بگیرم
مرسی
----------------------------------------------------
کسی جواب نمیده
:41:
aryasoft2872
27-04-2010, 14:00
من الان awakening رو گرفتم ولی::19::19::19:
{آدرس بازی}
This application has failed to start because the application configuratin is incorrect Reinstalling the application may fix this problem
دوباره هم نصب کردم ولی فایده ای نداشت..
سلام اقا این موجود که چندتا به اصطلاح پا داره و توی دپ رود ایست زرو چطور میشه کشت؟جواب سوالای قبلی رو هم کعه چند پست قبال گذاشتم رو کسبی نمی دونه؟
Darkness Inside
02-05-2010, 14:38
سلام اقا این موجود که چندتا به اصطلاح پا داره و توی دپ رود ایست زرو چطور میشه کشت؟جواب سوالای قبلی رو هم کعه چند پست قبال گذاشتم رو کسبی نمی دونه؟
خب، خیلی سخته!
Broodmother رو میگی دیگه؟
باید فقط فکر کنی و استراتژی پیاده کنی.
من،خودم،خجالت آوره که بعد از دو سه سال که شاید بشه گفت گیمر حرفه ای شدم ترینر استفاده کردم! اونم تو این شاهکار به این عظمت:43::43::43::43::43::25::25::45::45:
سلام کسی لینک مستقیم return to ostagar رو داره
خب، خیلی سخته!
Broodmother رو میگی دیگه؟
باید فقط فکر کنی و استراتژی پیاده کنی.
من،خودم،خجالت آوره که بعد از دو سه سال که شاید بشه گفت گیمر حرفه ای شدم ترینر استفاده کردم! اونم تو این شاهکار به این عظمت:43::43::43::43::43::25::25::45::45:
سلام دوست عزیز لطفا از ترینری که استفاده کردین رو واسه منم لینکش رو بزارین
من از ترینری که استفاده میکنم 1 مسکلی داره و اونم اینه که جون خودم و یاراو زیاد میکنه ولی جون این موجودم تا نصفه که می رسه دوباره پر میشه
vahidgame
04-05-2010, 23:27
سلام دوست عزیز لطفا از ترینری که استفاده کردین رو واسه منم لینکش رو بزارین
من از ترینری که استفاده میکنم 1 مسکلی داره و اونم اینه که جون خودم و یاراو زیاد میکنه ولی جون این موجودم تا نصفه که می رسه دوباره پر میشه
دوست عزیز مگه شما روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
اگر روی easy میرید که کشتن اون سخت نیست ولی اگه normal میرید خیلی سخته و باید حتما از تاکتیک های مختلف استفاده درست بکنید.
اگه شما روی درجه normal میرید می تونید توی تنظیمات اونو روی easy بذارید. اگه روی easy هستید نباید مشکلی داشته باشید. مگر اینکه بازی رو زیاد نرفته باشید و شخصیت شما پیشرفت زیاد نکرده باشه و در Level های پایین باشه.
کلا این ماموریت متحد کردن dwarf ها رو باید آخرای بازی تموم کرد چون یکمی سخته.
[QUOTE=vahidgame;4914627]دوست عزیز مگه شما روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
اگر روی easy میرید که کشتن اون سخت نیست ولی اگه normal میرید خیلی سخته و باید حتما از تاکتیک های مختلف استفاده درست بکنید.
اگه شما روی درجه normal میرید می تونید توی تنظیمات اونو روی easy بذارید. اگه روی easy هستید نباید مشکلی داشته باشید. مگر اینکه بازی رو زیاد نرفته باشید و شخصیت شما پیشرفت زیاد نکرده باشه و در Level های پایین باشه.
کلا این ماموریت متحد کردن dwarf ها رو باید آخرای بازی تموم کرد چون یکمی سخته.[/QUOTE
سلام
نه من رو نرمال بازی میکنم
ولی حل شد مشکلم
اما من به کسی بر خوردم که گفت شمشیر استن تو شهر کتوله هاست ولی من هرچی میگردم اون رو بیدا نمیکنم میشه بگین کجاست
titanium_zarin
08-05-2010, 00:56
[QUOTE=vahidgame;4914627]دوست عزیز مگه شما روی چه درجه سختی بازی می کنید؟
کلا این ماموریت متحد کردن dwarf ها رو باید آخرای بازی تموم کرد چون یکمی سخته.[/QUOTE
سلام
ولی حل شد مشکلم
اما من به کسی بر خوردم که گفت شمشیر استن تو شهر کتوله هاست ولی من هرچی میگردم اون رو بیدا نمیکنم میشه بگین کجاست
شمشير استن !!!!
پيش اون توپوله هست كه توي اون خونه كه سمت چپ كليسا (يا يه همچين چيزي هست ) هست ... وقتي درش روبروت باشه ...همون مرده كه دوتا نوچه هم داره...
اما بايد باهاش كنار بياي تا كليد رو بگيري يا به كسي كه اسكيل قفل باز كزدن داره بگي بازش كنه ....
vahidgame
08-05-2010, 01:03
سلام
ولی حل شد مشکلم
توی اون جا نیستش باید بری به خونه اون dwarf که در دهکده Redcliffe هستش.
دوستان یه سوال
من تازه می خوام بازی رو شروع کنم
بازی از ادامه قبلی شروع می شه یا اصلا کاری به قبلی نداره و باید از اول آدم ساخت و شروع کرد
titanium_zarin
08-05-2010, 12:34
دوستان یه سوال
من تازه می خوام بازی رو شروع کنم
بازی از ادامه قبلی شروع می شه یا اصلا کاری به قبلی نداره و باید از اول آدم ساخت و شروع کرد
قبل از كدوم ؟؟؟؟
اين بازي كه جديده !!!!
در ضمن براي شروع بايد شخصيتت رو بسازي ...:5:
DeViLmAyCrYdAnTe
08-05-2010, 16:00
آفار سلام تورو خدا راهنمای دراگون ایج رو بذارید من تازه اومدم و نمیتونم پیام خصوصی بدم.راهنمایی کنین
قبل از كدوم ؟؟؟؟
اين بازي كه جديده !!!!
در ضمن براي شروع بايد شخصيتت رو بسازي ...:5:
آقا مگه این یک dlc نیست
من شنیده بودم که dlc یه
titanium_zarin
08-05-2010, 17:41
آقا مگه این یک dlc نیست
من شنیده بودم که dlc یه
نه اين بازي اصلي هست ...
dlc هم داره ... اسمش awikend يا يه همچين چيزي هست ...اما اونم ادامه دهنده بازي هست قبل از ماموريت اصلي ....
vahidgame
08-05-2010, 18:59
آقا مگه این یک dlc نیست
من شنیده بودم که dlc یه
شما کلا بازی Dragon age رو بازی نکردید؟
این بازی در اواخر سال 2009 منتشر شده. برای اون dlc های زیادی اومده که امکانات مختلفی رو به بازی اضافه می کنه. بعضی ها از اونا هم یه چند ماموریت به بازی اضافه می کنن.یه بسته مکمل هم به نام Awakening برای اون منتشر شده که ادامه همون بازی هست ولی برای بازی کردن اون به نسخه اصلی بازی هم نیاز دارید.
توجه کنید که dlc با بسته مکمل فرق داره:rolleye:
d_a_n_t_e
09-05-2010, 01:36
سلام خب مثل اینکه قراره یه بسته مکمل دیگه هم عرضه بشه به نام Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles
این لینک عکس ها توی بخش اخبار
من واقعا دارم نگران میشم اگه Bioware بخواد یه بسته مکمل دیگه هم بده پس کی وقت میکنه روی نسخه دوم بازی که قراره توی Q1 2011 بیاد کار کنه ؟
سلام کسی لینک مستقیم dlc:warden's keep رو دااره
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
سلام کسی لینک مستقیم dlc:warden's keep رو دااره بقیه dlc ها هم بود اشکالی نداره
metal baz
13-05-2010, 12:54
درود بچه ها کسی میدونه چجوری باید اون مرحله Deep road رو رد کنی اونجا که پادشاه هارووین میگه برو دنبال اسمیت بگرد
هر کاری کردم نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید ممنون میشم
DaRiOuShJh
14-05-2010, 01:10
به به به
دوستان منم امشب یه مقدار وقت کردم نصبش کردم این بازی رو
موتورش که کپیه never winter nights ها هست فقط گرافکی های قوی تری داره
حالا یه مقدار مونده خم و چمش دستم باید ولی رو نرمال که کم آوردم!×! دارم با اجازتون ایزی میرم:31:
فعلا تا اینجا رفتم که اون یارو به پاشاه خیانت میکنه و دستور عقب نشینی رو میده ما هم به دسته این witch نجات پیدا میکنیم
درود بچه ها کسی میدونه چجوری باید اون مرحله Deep road رو رد کنی اونجا که پادشاه هارووین میگه برو دنبال اسمیت بگرد
برادر از گیم اسپات walkthrough اش رو گرفتی؟
باید کامل توضیج داده باشن توش
من فکر نکنم به جایی که شما میگید رسیده باشم هنوز
ولی تا اینجاش که میشه گفت جزوه بازی های RPG سادس
metal baz
14-05-2010, 10:47
به به به
دوستان منم امشب یه مقدار وقت کردم نصبش کردم این بازی رو
حالا یه مقدار مونده خم و چمش دستم باید ولی رو نرمال که کم آوردم!×! دارم با اجازتون ایزی میرم:31:
فعلا تا اینجا رفتم که اون یارو به پاشاه خیانت میکنه و دستور عقب نشینی رو میده ما هم به دسته این witch نجات پیدا میکنیم
برادر از گیم اسپات walkthrough اش رو گرفتی؟
باید کامل توضیج داده باشن توش
من فکر نکنم به جایی که شما میگید رسیده باشم هنوز
ولی تا اینجاش که میشه گفت جزوه بازی های RPG سادس
داریوش جان چطوری برار Dark lord هستم کجایید پس چی شد سایت خوبی
در ضمن گیم اسپات که فیل شده من این بازی رو ا سال پیش تموم کردم الان میخواستم یه بار دیگه برم هر چی فکر میکنم یادم نمیاد کجا بود
aramesh_61
14-05-2010, 13:25
سلام
آقا کسی داستان بازیو داره؟ من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم، اگه کسی داره بیزحمت بذاره، ممنون
DaRiOuShJh
14-05-2010, 14:17
ای بابا گیم اسپاتت فیلتـر شده؟
بیا برات چند تا راهنماش رو گرفتم زی کردم آپلود میکنم به کاره شما و دیگر دوستان میاد:
vahidgame
14-05-2010, 18:14
منظورتون از موتور چیه؟
این بازی نسبت به اون بازی قوی تر ساخته شده. شبهای نوروینتر جزو بازی های تاپ سبک نقش آفرینی هستش ولی مطمئنا Dragon age از کیفیت بالاتری نسب به اون برخورداره.
حالا یه مقدار مونده خم و چمش دستم باید ولی رو نرمال که کم آوردم!×! دارم با اجازتون ایزی میرم
نرمال این بازی خیلی سخته. ولی بازیش جوریه که باید حداقل سه چهار بار تمومش کنی تا لذت خیلی زیاد ازش ببری. به خاطر همین در دفعه های بعدی می تونید در درجه نرمال برید که در این صورت بازی هیجانش بالاتر میره و باید حساب گرانه در بازی عمل کنید.
سلام
آقا کسی داستان بازیو داره؟ من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم، اگه کسی داره بیزحمت بذاره، ممنون
داستان کامل بازیو که مطمئنا نمی تونید پیدا کنید. چون فوق العاده عظیم هستش.اگه به انگلیسی بخواید هست که اونم Codex های بازی هستش.
چون توی بازی براساس انتخاب ها بازی انجام میشه نوشتن داستان بازی یکمی سخته.
بله.
DaRiOuShJh
14-05-2010, 20:47
منظورتون از موتور چیه؟
این بازی نسبت به اون بازی قوی تر ساخته شده. شبهای نوروینتر جزو بازی های تاپ سبک نقش آفرینی هستش ولی مطمئنا Dragon age از کیفیت بالاتری نسب به اون برخورداره.
موتور یا engine بازی دیگه
خوب بایدم قوی تر باشه این بازی آخرین ورژن never winter nights 2 با پچ هاش حدودا 2007-2008 اومدن
نرمال این بازی خیلی سخته. ولی بازیش جوریه که باید حداقل سه چهار بار تمومش کنی تا لذت خیلی زیاد ازش ببری. به خاطر همین در دفعه های بعدی می تونید در درجه نرمال برید که در این صورت بازی هیجانش بالاتر میره و باید حساب گرانه در بازی عمل کنید.
دقیقا کلا بازی RPG تو این رنج رو باید با class های مختلف رفت چون هر کدوم یه چیزای به خصوص به خودش رو داره
داستان کامل بازیو که مطمئنا نمی تونید پیدا کنید. چون فوق العاده عظیم هستش.اگه به انگلیسی بخواید هست که اونم Codex های بازی هستش.
چون توی بازی براساس انتخاب ها بازی انجام میشه نوشتن داستان بازی یکمی سخته.
توی گیم اسپات یه چیزایی دیدم
عجیبه گیم اسپات که برای من فیلــتر نیست خوشبختانه
با داتک مشکلی ندارم
vahidgame
14-05-2010, 22:01
موتور یا engine بازی دیگه
خوب بایدم قوی تر باشه این بازی آخرین ورژن never winter nights 2 با پچ هاش حدودا 2007-2008 اومدن
همچنین باید اینو هم بگم که توی بازی هایی RPG به این صورت بهترین گرافیک رو این بازی داره.
دقیقا کلا بازی RPG تو این رنج رو باید با class های مختلف رفت چون هر کدوم یه چیزای به خصوص به خودش رو داره
به جز کلاس های بازی چیزهای دیگه ای هم هست که باعث میشه بازیو چند بار رفت. از همه مهمتر داستان بازی و انتخاب هایی زیاد در بازی هست که لازمه اون چند بار تموم کردن بازی هست.
توی گیم اسپات یه چیزایی دیدم
عجیبه گیم اسپات که برای من فیلــتر نیست خوشبختانه
با داتک مشکلی ندارم
البته بهترین منبع برای بازی این جا هستش:
در مورد گیم اسپات کاش برای منم باز بودش. اینجوری که فیلتره خیلی بده:13:
DaRiOuShJh
14-05-2010, 23:06
همچنین باید اینو هم بگم که توی بازی هایی RPG به این صورت بهترین گرافیک رو این بازی داره.
آخه برادر بعد از این بازی هم تا اونجا که من میدونم بازی RPG خاص و مطرحی نیومده
کلا تو این اواخر یه دونه Mass effect 2 اومد یکی این بازی
elder scrolls ها که کلا قیمی تر بودن ولی باز همون آخریشون oblivion باز گرافیک خیلی خوبی داشت نسبت به سالش
من تقریبا هر چی بازی RPG تو این 10 ساله اومده رو گرفتم و امتحان کردم
با اینکه به نظرم elder scrolls ها به خاطره اول شخص بودنشون حرف اول رو میزنن ولی این سری بازی ها مثله diablo و witcher و nwn ها و همین بازی هم جالب هستند
تا اینجاش که بد نبوده بازیش ولی جز گرافیک توی موتور و اختیارات و .... اش نکته ی خیلی جالبی نداشته برام
vahidgame
14-05-2010, 23:24
آخه برادر بعد از این بازی هم تا اونجا که من میدونم بازی RPG خاص و مطرحی نیومده
کلا تو این اواخر یه دونه Mass effect 2 اومد یکی این بازی
elder scrolls ها که کلا قیمی تر بودن ولی باز همون آخریشون oblivion باز گرافیک خیلی خوبی داشت نسبت به سالش
من تقریبا هر چی بازی RPG تو این 10 ساله اومده رو گرفتم و امتحان کردم
درسته ولی منظورم من اینکه از لحاظ گرافیک توی این سبک خیلی عالیه.
در مورد سبک RPG چون سبک مورد علاقم هستش باید بگم که این بازی به جرات می تونم بگم بهترین RPG این نسل هستش. در مورد همین یه مطلبی توی یه تاپیک با عنوان 10 بازی برتر RPG این نسل گذاشتم که توسط یه سایت نوشته شده بود.از نظر این سایت 4 بازی برتر به ترتیب Dragon age و Mass Effect 2 و Oblivion و Fall Out 3 هستن که به نظرم خیلی منصفانه هستش.
با اینکه به نظرم elder scrolls ها به خاطره اول شخص بودنشون حرف اول رو میزنن ولی این سری بازی ها مثله diablo و witcher و nwn ها و همین بازی هم جالب هستند
البته بازیی مثل دیابلو فراتر از یه بازی جالب هستش:20: دیابلو جزو بهترین بازی های تاریخ و همچنین پدر سبک RPG هستش:rolleye:
تا اینجاش که بد نبوده بازیش ولی جز گرافیک توی موتور و اختیارات و .... اش نکته ی خیلی جالبی نداشته برام
اگه شما به این سبک علاقه داشته باشید مطمئن باشید که در ادامه که برید این بازی جزو بازی های به یاد ماندنی براتون میشه:46:
بستگی داره در کجای بازی هستین.رفته رفته بازی جذابتر میشه و شما از انتخاب ها و داستان عظیم بازی شگفت زده میشید. در ضمن مبارزات بازی هم بخش عمده از بازی رو تشکیل میدن که در حالت نرمال باعث بالاتر رفتن جذابیت بازی میشه چون باید از pause استفاده زیادی بکنید و تاکتیک های مشخصی هم داشته باشید.
DaRiOuShJh
15-05-2010, 00:38
درسته ولی منظورم من اینکه از لحاظ گرافیک توی این سبک خیلی عالیه.
در مورد سبک RPG چون سبک مورد علاقم هستش باید بگم که این بازی به جرات می تونم بگم بهترین RPG این نسل هستش. در مورد همین یه مطلبی توی یه تاپیک با عنوان 10 بازی برتر RPG این نسل گذاشتم که توسط یه سایت نوشته شده بود.از نظر این سایت 4 بازی برتر به ترتیب Dragon age و Mass Effect 2 و Oblivion و Fall Out 3 هستن که به نظرم خیلی منصفانه هستش.
آخه هر 4 تا ی این بازی ها آخرین بازی ها از سری های خودشونن خوب باید هم بهتر باشن
اگه قرار بود بدتر باشن که محبوبیت کل سری هاشون رو زیره سوال میبردن
به قولی یه چیز بدیهی هست
ولی در کل من شخصا روی طبقه بندی سایت ها خیلی حساب بار نیمکنم
البته ممکنه خوب هم توشون باشه ولی مثلا همین Battle field bad company 2 با اینکه این همه گرد و خاک کرده بود من از بازیش زیاد خوشم نیومد
در کل بیشتر ذائقه ی فردی مهمه
البته بازیی مثل دیابلو فراتر از یه بازی جالب هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیابلو جزو بهترین بازی های تاریخ و همچنین پدر سبک RPG هستش:rolleye:
خوب دیابلو بیشتر برای این مهم هست که اولین بازی و قدیمی ترین بازی RPG هست و نوآوری جدیدی بود
اگه شما به این سبک علاقه داشته باشید مطمئن باشید که در ادامه که برید این بازی جزو بازی های به یاد ماندنی براتون میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی داره در کجای بازی هستین.رفته رفته بازی جذابتر میشه و شما از انتخاب ها و داستان عظیم بازی شگفت زده میشید. در ضمن مبارزات بازی هم بخش عمده از بازی رو تشکیل میدن که در حالت نرمال باعث بالاتر رفتن جذابیت بازی میشه چون باید از pause استفاده زیادی بکنید و تاکتیک های مشخصی هم داشته باشید.
حق با شماست
یه مقدار زوده برای نظردادن کلی
من این بازی رو گرفتم 3 تا دی وی دی هست
یعنی 2 تا دیویدیش که خوده بازی هست سومی یه دی وی دی هست که تریلر بازی و مراحل ساختش و سازنده هاش و ... رو نشون میده و مراحل کار رو
واقعا این بازی های RPG خیلی زحمت دارن
غیر از stroy line شون که نمیدونم اینا به فکره کدوم بنی بشری میرسن
G.D.ragon.Ir
15-05-2010, 07:41
سلام
Optimus Prime تو پستهای زیر, درخصوص Darkspawn و Grey Warden توضیحات مفیدی دادند
aramesh_61
15-05-2010, 12:32
بیا برات چند تا راهنماش رو گرفتم زی کردم آپلود میکنم به کاره شما و دیگر دوستان میاد:
مممنون دوست عزیز ولی نمیتونم این فایل رو دانلود کنم، مثل اینکه یه جورایی فیلتره!
G.D.ragon.Ir
15-05-2010, 13:44
مممنون دوست عزیز ولی نمیتونم این فایل رو دانلود کنم، مثل اینکه یه جورایی فیلتره!
امیدوارم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)
DaRiOuShJh
16-05-2010, 11:52
عجیبه برادر
الان تست کردم مشکلی نداشت
ولی تا به حال یه دانلود هم نداشته!×! چرا؟!
همممم
نم نم دارم یه نظراتی به بازی پیدا میکنم
اینا برای شروع:
1. موجوداتش آب دارن!×!:31: یعنی خون زیاد دارن:27:
2. influence پیدا کردن با team mates ها ساده تر از never winter nights هست
3. قفل نشدنه دوربینش رو پلیر یه مقدار رو مخه
4. اینکه با نگه داشتن کلیک راست خودش دنباله موش نمیدوئه زجر آوره
5. من معمولا تو این سری بازی ها با همچین تیمی میرم جلو: fighter, paladin or cleric, mage, rogue
ولی فعلا تو این با دو تا فایتر دارم میرم جلو خودم که دارم اسکیل هام رو توی warrior با شمشیر و سپر تقویت میکنم یکی هم این مردک اسمش چی بود از یه نژآد جدیدی هم هست اونم تو سلاح های دو دسته خوبه
دیگه mage هم که همون ویچه!:27: رو دارم ( بچه ی شاخیه!) و rogue هم که همین دختر خوبه که راحت influence اش رو پر کردم و الان در عاشقی به سر میبرن:31:
6. روابط romantic اش از همه ی بازی های دیگه باز تره و f/f و m/m هم مشکلی نداره که نو آوری ای هست برای خودش:27::27:
7. اوایله بازیش واقعا سخت تر از بازی های مشابه ش بود حتی رو ایزی بعضی جاها رو مجبور شدم 7-8 بار لود کنم
8. هنوز یه مقدار با journal اش مشکل دارم و راحت ماموریت ها رو پیدا نمیکنم یه مقدار را دستم نیست
9. بعصی جاهاش واقعا رو مخی میشه معماهاش باید از walk-through سود جست
10. دسته نویسنده ی این walk-through درد نکنه کاره ما رو ساده کرده برای هر کاراکتر gift ها رو نوشته دیگه حروم اینا نمیشن لازم نیست هی سیو و لود هم کنیم که ببینیم کدوم میپسنده کی فحش میده:31:
فعلا همینا
در موارد فوق اندیشه هایی!×!@!$ داشتید خوشحال میشم بگید:10:
titanium_zarin
16-05-2010, 12:49
عجیبه برادر
الان تست کردم مشکلی نداشت
ولی تا به حال یه دانلود هم نداشته!×! چرا؟!
همممم
نم نم دارم یه نظراتی به بازی پیدا میکنم
اینا برای شروع:
1. موجوداتش آب دارن!×!:31: یعنی خون زیاد دارن:27:
2. influence پیدا کردن با team mates ها ساده تر از never winter nights هست
3. قفل نشدنه دوربینش رو پلیر یه مقدار رو مخه
4. اینکه با نگه داشتن کلیک راست خودش دنباله موش نمیدوئه زجر آوره
5. من معمولا تو این سری بازی ها با همچین تیمی میرم جلو: fighter, paladin or cleric, mage, rogue
ولی فعلا تو این با دو تا فایتر دارم میرم جلو خودم که دارم اسکیل هام رو توی warrior با شمشیر و سپر تقویت میکنم یکی هم این مردک اسمش چی بود از یه نژآد جدیدی هم هست اونم تو سلاح های دو دسته خوبه
دیگه mage هم که همون ویچه!:27: رو دارم ( بچه ی شاخیه!) و rogue هم که همین دختر خوبه که راحت influence اش رو پر کردم و الان در عاشقی به سر میبرن:31:
6. روابط romantic اش از همه ی بازی های دیگه باز تره و f/f و m/m هم مشکلی نداره که نو آوری ای هست برای خودش:27::27:
7. اوایله بازیش واقعا سخت تر از بازی های مشابه ش بود حتی رو ایزی بعضی جاها رو مجبور شدم 7-8 بار لود کنم
8. هنوز یه مقدار با journal اش مشکل دارم و راحت ماموریت ها رو پیدا نمیکنم یه مقدار را دستم نیست
9. بعصی جاهاش واقعا رو مخی میشه معماهاش باید از walk-through سود جست
10. دسته نویسنده ی این walk-through درد نکنه کاره ما رو ساده کرده برای هر کاراکتر gift ها رو نوشته دیگه حروم اینا نمیشن لازم نیست هی سیو و لود هم کنیم که ببینیم کدوم میپسنده کی فحش میده:31:
فعلا همینا
در موارد فوق اندیشه هایی!×!@!$ داشتید خوشحال میشم بگید:10:
سلام...
واسه اسكيل و ... حتما پست اول رو بخون...عالي راهنمايي كردن ...
در مورد دوربين هم ...اره ...منم همينجوري بودم ولي عادت كردم و ميكني ...
ماموريتها هم واقعا اذيت ميكنن....بعضي وقتا بايد شانسي پيدا كني ...
DaRiOuShJh
16-05-2010, 13:11
مرسی برادر
برای گیم اسپات رو یه چیزایی خوندم
دیگه تابلوئه اکثرشون و مشابه بازی های دیگن
ولی race هاش تا اینجاش که اصلا مثله بازی های دیگه متنوع نبودن
فقط هم ین 4 تا رو داره گویا: elf - dwarf - human - یکی دیگه هم بود که جدید بود برام
میگم بچه ها این بازی صندوقی چیزی نداره که چیزایی که نمیخوایم بفروشیم یا لولمون بهشون نمیخوره رو توش نگه داریم اینقد با خودمون نچرخونیم؟
G.D.ragon.Ir
16-05-2010, 17:04
میگم بچه ها این بازی صندوقی چیزی نداره که چیزایی که نمیخوایم بفروشیم یا لولمون بهشون نمیخوره رو توش نگه داریم اینقد با خودمون نچرخونیم؟
من خیلی وقت پیش بازی کرده بودم ولی تا جایی که یادمه, همچین چیزی نبود
vahidgame
16-05-2010, 17:20
صندوق که وجود نداره ولی شما لازم نیست که همه چی رو با خودتون ببرید. می تونید اونایی که لازم ندارید رو بفروشید. در ضمن می تونید ظرفیت کوله پشتی خودتون رو بیشتر کنید که اونو باید از فروشندگان مختلف بخرید. حدود 4 تا از اونا وجود داره که هر کدوم به ظرفیت کوله پشتی 10 تا اضافه می کنن.
DaRiOuShJh
16-05-2010, 19:28
ممنون برادر ولی باز همین کاری که میکنم میشه دیگه
الان یکی آپگریدش رو گرفتم 80 تا جا میشه ولی فقط 17-18 تا چیزایی هست که لازم دارم و میچرخونم
یه مرحجله هم که میریم و میایم اینقد میده که باید نسبه چیزای بی خود رو هم destroy کنیم تا جا بشه
همه ی بازی های دیگه همچین چیزی داشتن ها
metal baz
17-05-2010, 16:35
یکی هم جواب ما رو بده مخم دیگه داغ کرده هر کاری میکنم پیدا نمیشه
DaRiOuShJh
17-05-2010, 18:51
برادر من هنوز سراغه deep raod نرفتم
امروز circle of the mage رو نجات دادم الانم ازشون نیرو گرفتم برم این سره که جن زده شده رو درست کنم:31:
DaRiOuShJh
17-05-2010, 22:48
ای دستت درد نکنه
حالا شد یه بازیه RPG :31:
یه نکته ی جالب هم نسبت به nwn تو این بازی این هست که توی دیالوگ ها خود به خود اگر کلاه خود اینا سره کاراکتر ها باشه ور میداره که خیلی خوبه
دیگه شخصست کاراکتر ها هم تا حدود زیادی با واقعیت سازگاری داره و همینطور خیلی خوب خوبی ها و بدی ها ی یه شخص مذهبی و جنگ طلب و ... رو توصیف میکنه
Khan gholi
18-05-2010, 00:24
تو این بازی پایان مختلفی داره؟فرقی میکنه با کدوم گروه شروع کنیم؟
زمان مهمه؟!چون همون اول کار من داشتم میچرخیدم هی همه بهم میگفتن عمو به مراسم ازدواج دیر نرسی پسر گلم.
چند ساعت گیم پلی داره
این بازی رو من خیلی وقت پیش گرفتم ولی گفتم بذارم یکم زبانم بهتر شد بعد بازی کنم. از اول تا اخر بازی انگلیسیش عین اولش اسونه؟یا بعدا باز تخصصی میشه پیر ادمو در میاره؟
DaRiOuShJh
18-05-2010, 03:16
تو این بازی پایان مختلفی داره؟فرقی میکنه با کدوم گروه شروع کنیم؟
زمان مهمه؟!چون همون اول کار من داشتم میچرخیدم هی همه بهم میگفتن عمو به مراسم ازدواج دیر نرسی پسر گلم.
چند ساعت گیم پلی داره
این بازی رو من خیلی وقت پیش گرفتم ولی گفتم بذارم یکم زبانم بهتر شد بعد بازی کنم. از اول تا اخر بازی انگلیسیش عین اولش اسونه؟یا بعدا باز تخصصی میشه پیر ادمو در میاره؟
1. کلا بازی های RPG پایان مختلف و داستان متفاوتی تو گیم پلی نداشته باشن که نمیشه:46: بله دیالوگ ها و یعضی چیزا تو حینه بازی فرق میکنه
2. اگر زمان منظورتون اینه که محدودیت زمانی باشه که فلان ماموریت رو انجام بدید خیر
3. این جور بازی ها رو باید دل بهشون بدی
میشه ظرفه 30-40 ساعت بی همه چی تمومشون کنی ولی به نظر من باید به تک تک دیالوگ ها و ... گوش بدی تمام آپشن ها رو انتخاب کنی چون برای تک تکشون زحمت کشیده شده
4. اگه برات اوایلش ساده بوده به همین منوال هست بقیش هم
خوب بچه ها من deep road هستم ها
کجاش رو مشکل داشتید
چیزه خاصی نداره
فقط همین شهره دوارف ها خودش خیلی ساید کوئست داره
سلام
من return to ostagar رو دانلود کردم با daupdater نصب میکنم می گه با موفقیت نصب شد ولی تو بازی که میرم اثری ازش نیست چیکار باید کنم؟
DaRiOuShJh
21-05-2010, 17:15
از کجا دانلود کردی برادر
لینکش رو میدتونی بدی؟
والا من تازه همین الان خوده بازیش رو تموم کردم چیزی اضافه نصب نکردم روش ببینم چی ریختی راه میافته
تو سایتش ننوشته؟
metal baz
22-05-2010, 10:38
از کجا دانلود کردی برادر
لینکش رو میدتونی بدی؟
والا من تازه همین الان خوده بازیش رو تموم کردم چیزی اضافه نصب نکردم روش ببینم چی ریختی راه میافته
تو سایتش ننوشته؟
داریوش جان تو همون سرزمین لعنتی کوتوله ها پادشاه هراوین میگه برو دنبال اسمیت بگرد
هر چی میگردم اونجا رو هیچکس نیست همه رو کشتم ولی هیچی که هیچی خودمم هیچی یادم نیومد:19:
DaRiOuShJh
22-05-2010, 11:01
برادر نمیدونم دقیق کجاشی
یهوقتی که وارد شهر دوراف ها میشی پادشههشون مرده و دو نفر دارن سره تاج و تخت میجنگن با هم
شما هم برایا اینکه نیرو بگیری باید به یکیشون کمک کنی
حالا که به هروین کمک کردی ( من به اونیکی کمک کردم) برای اینکه مجلسشون نمیتونه تصیمیم بگیره و رای گیری کنن میگه یه دونه رای پاراگون هم باید برای محکم کاری داشته باشی
میگن این زنه آهنگره که پاراگون هم هست دو ساله رفته دنباله golem ها هنوز هم برنگشته
شما باید بری دنبالش بگردی و از جزئیات ئ رد پاهاییک ه گزاشته پیداش کنی
توی نقشه ی deep road (نقشش رو گرفتی؟) حدودا 5 تا جا رو باید بری تا برسی به آخرش یعنی 5 تا جا باز میشه
حالا شما کجاشی؟
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
راستی بچه ها کله لینک های رپید شیر خوده بازی + تمامی DLC هاش و پچ جدیدیش رو گیر آورم
کسی خواست بزارم
البته خودم گمون نکنم دانلود کنم بخرم بصرفه تره
metal baz
22-05-2010, 11:31
برادر نمیدونم دقیق کجاشی
یهوقتی که وارد شهر دوراف ها میشی پادشههشون مرده و دو نفر دارن سره تاج و تخت میجنگن با هم
شما هم برایا اینکه نیرو بگیری باید به یکیشون کمک کنی
حالا که به هروین کمک کردی ( من به اونیکی کمک کردم) برای اینکه مجلسشون نمیتونه تصیمیم بگیره و رای گیری کنن میگه یه دونه رای پاراگون هم باید برای محکم کاری داشته باشی
میگن این زنه آهنگره که پاراگون هم هست دو ساله رفته دنباله golem ها هنوز هم برنگشته
شما باید بری دنبالش بگردی و از جزئیات ئ رد پاهاییک ه گزاشته پیداش کنی
توی نقشه ی deep road (نقشش رو گرفتی؟) حدودا 5 تا جا رو باید بری تا برسی به آخرش یعنی 5 تا جا باز میشه
حالا شما کجاشی؟
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
راستی بچه ها کله لینک های رپید شیر خوده بازی + تمامی DLC هاش و پچ جدیدیش رو گیر آورم
کسی خواست بزارم
البته خودم گمون نکنم دانلود کنم بخرم بصرفه تره
داریوش جان منم دقیقا همون جام که گفتی میگه برو پاروگون رو پیدا کن از Aeducan thaig گذشتم الانم تو caridins cross هستم هر جا رو میگردم اثری ازش نیست
بعدم مگه باید بری نقشه ازش بگیری خودش باز بود که !!!!!!! یعنی تو نقشه رد پاهاش هست اگه اینجوریه من نقشه رو نگرفتم از کجا باید نقشه رو بگیرم؟
DaRiOuShJh
22-05-2010, 11:52
خوب اگه نقشه داری که مشکلی نداره
والا من اون نقشه رو تو ساب کوئست اون یکی پسر پاداشاهه گرفتم
یکی یه برگه بهم داد گفت برو زیر آب این هروین رو پیشه noble ها بزن بگو یه زمین رو به اسمه دو تاشون داده
اینا هم دختره یکیشون تو شهر بود رفتم پیشش گفت باید بری پیشه بابام تو deep road به اون بگی و نقشش رو هم داد بهم
ولی اگر شما نقشه رو داری پیش مشکلی نیست
من دقیق یادم نیست اسمای جاها و ... رو ولی خیلی ساده تونستم برم و راه هاش رو پیدا کنم
احتمالا یه جاش رو نگشتی
اون Boss عنکبوته رو کشتی؟
فکر بالا سمته راسته نقشه میشد ولی کدوم نقشه بود یادم نیست از همون پشتش یه راه کوچیک بود میرفتی زیمنه بعدی
البته یه کتاب هم همونجا رو زمین هست نوشته که این دختره اینو به عنوان ردپا برای کسایی که دنبالشون اومده گزاشته و آدرسه اونجا رو داده
بزار تو walk through اش رو ببینم
هممم
اینا اسمه جاهای دیپ رود هست:
Defeat the hired goons and turn the corner taking the first right until you
reach a [FRACTURED STONE]. Enter the expansive area defeating the Darkspawn
that attack. Check the [FIREPIT] to the right for [CODEX 161: THE BLIGHTS] and
progress to a [FRACTURED STONE] before the camp of Darkspawn. Take the camp and
the two [CHESTS] it holds then make your way to the bridge where a Hurlock
Alpha and numerous traps await. Once acrossed the bridge, button hook left to
find [RUBBLE] and a [FRACTURED STONE]. Take out the camp and loot two more
[CHESTS] then check the [RUBBLE] for [CODEX 303: THE CROSSCUT DRIFTERS].
There is a passage way to the east that heads south, follow it to a [STATUE]
for [CODEX 147: ORZAMMAR HISTORY: CHAPTER ONE] and the [RUBBLE] to it's right.
Head east and defeat the Bronto then continue on taking out the Genlock Runners
that will bring more Darkspawn. Keep going east to a large camp in the middle
of a three-way intersection, the [BARREL] is empty. Once the camp is yours loot
the [CHEST], [FRACTURED STONE], and [RUBBLE] then go north.
Take the path to the right and kill the Deep Stalkers. Check the [RUNESTONE]
and [FRACTURED STONE] then go north through the passage killing more Deep
Stalkers. Grab the [SMALL BLOODY SACK] and loot the [HEAD IN A BAG]. There is
a [CHEST] and [FRACTURED STONE] to the right but more Deep Stalkers will strike
before you can get to it. Return the camp at the three-way intersection and go
east.
Loot the [BROKEN CRATE] and [GLASS PHYLACTERY] to summon a Revenant. Loot it
to find it was the Third Corpse Walker. Head south and enter the area to the
the east. Loot the [SMALL BLOODY SACK] for the [TORSO IN A BAG], which should
then give you the quest [ASUNDER] if you went through Aeducan Thaig, then
dispatch of the Darkspawn. In the next room are numerous Deep Stalkers, killing
them all spawns more and the Deep Stalker Leader. Killing these spawns the Deep
Stalker Matriarch, kill away and loot the two [FRACTURED STONES] and the
[SARCOPHAGUS]. Check the [RUBBLE] near the second stone to finish the codex and
gain the quest [THE DRIFTER'S CACHE].
Return to the road and head south again but don't leave yet, take the path to
the right. Follow the path killing the Shriek's then turn right and kill the
Ogre Alpha. Check the [FRACTURED STONE] and [DRIFTER'S CACHE] for some good
items to include [THORN OF THE DEAD GODS](Silverite), [EFFORT'S GLOVES], and a
[RING OF THE WARRIOR]. To the south is another [FRACTURED STONE], follow the
path north and kill the Darkspawn then loot the [BROKEN CHEST] and [CHEST] they
were guarding. The Genlock Emissary has the [TOPSIDER'S HILT] which starts
[CODEX 307: TOPSIDER'S HONOR]. You may now leave Caridin's Cross and head to
Ortan Thaig.
این بازی خیلی قشنگه و من هنوزم دارم بازی میکنم و یک Dwarf که Warrior هستش دارم که Level 46 هستش و پاش عرق ریختم !!
Level های شما ها چنده ؟
*Necromancer
23-05-2010, 05:57
میشه یه نفر لطف بنمایه در مورد نژاد Qunari یه توضیحی بده؟
یه جا خوندم که این نژاد در اصل همون مسلمونا هستن
d_a_n_t_e
23-05-2010, 13:02
خب اون DLC جدید اومد به نام Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles منم دیروز دانلودش کردم حجمش 350MB هست و من شدیدا به همه توصیه میکنم که وقتشون رو برای دانلود این DLC صرف نکنن
بدون داستان خاصیه فقط Archdemon هی میگه بیا جلو اون کارو بکن اینکارو بکن و بعدش هم که میزنی همه کسایی که تا حالا باهاشون بازی میکردی رو میکشی ( sten , alister و ....) و بعدش هم بازی تموم میشه
در کل ارزش 30 مگ دانلود رو هم نداره چه برسه به 350 مگ حالا تصمیم با خودتون
DaRiOuShJh
24-05-2010, 09:59
این بازی خیلی قشنگه و من هنوزم دارم بازی میکنم و یک Dwarf که Warrior هستش دارم که Level 46 هستش و پاش عرق ریختم !!
Level های شما ها چنده ؟
اوه اوه اوه
چه خبره برادر
مگه چند بار تمومش کردی؟
من که تو همین بار اول لول 19 هست تموم شد بازی دیگه
میشه یه نفر لطف بنمایه در مورد نژاد Qunari یه توضیحی بده؟
یه جا خوندم که این نژاد در اصل همون مسلمونا هستن
والا منکه فرق خاصی توش ندیدم
اصلا تو بازی های دیگه هم اینا رو ندیده بوم
اینا گویا مردم جنگ طلب و کم حرفین
شبیهه انسان ها هم هستن فقط یه نمه درشت ترن
خب اون DLC جدید اومد به نام Dragon Age: Origins - Darkspawn Chronicles منم دیروز دانلودش کردم حجمش 350MB هست و من شدیدا به همه توصیه میکنم که وقتشون رو برای دانلود این DLC صرف نکنن
بدون داستان خاصیه فقط Archdemon هی میگه بیا جلو اون کارو بکن اینکارو بکن و بعدش هم که میزنی همه کسایی که تا حالا باهاشون بازی میکردی رو میکشی ( sten , alister و ....) و بعدش هم بازی تموم میشه
در کل ارزش 30 مگ دانلود رو هم نداره چه برسه به 350 مگ حالا تصمیم با خودتون
یه پچش رو دیدم حجمش فک کنم بالای 2 گیگ بود
برای همین بی خیالش شدم کلا
ولی بقیه کم حجم تر بودن همین دور و ور زیره 500 مگ بودن
Level های شما ها چنده ؟
من که فکر کنم دو دفعه با یه هیومن وریور و یه بار هم با یه هیومن روج تمومش کردم. فکر کنم لولم بیشتر از 25 نبود. رو چه دیفیکالتی بازی میکنی تو ؟
راستی دوستان: Awakening چطوری بود ؟ من که نتونستم بخرمش.
d_a_n_t_e
24-05-2010, 11:47
DaRiOuShJh فکر کنم شما منظورتون نسخه Awakening باشه که حجمش 3 گیگه و یه بسته مکمله اون رو هم همون موقع که اومد دانلود کردم و داستان جالبی داشت و اگه از این بازی خوشتون میاد و مثل من عاشق این بازی هستید حتما نسخه Awakening را دانلود کنید ولی این dlc جدیده افتضاحه به تمام معناست
azghandi
25-05-2010, 14:24
سلام. کمک!کمک! گیر کردم خفن !
اونجا گیر کردم که برات یه صفحه باز میشه که شبیه ستارست چند مرحله داره که باید تو هر مرحلش یه کاری کرد .
من هی از این نقطه به اون نقطه می شم ولی نمی تونم کاری کنم .(همون مر حله که می تونید موش بشید)
اگه کسی میدونه لطفا از اولش راهنمایی کنه.
:41:سلام.بچها من اون جا که یه جایی هست که نقشش شکل ستاره داره و اون جا می تونی تبدیل به موش بشی و چند منطقه داره که باید کار ها یی انجام داد . گیر کردم اگه کسی میدونه چطور میشه تمومشون کرد راهنمایی کنه!!
G.D.ragon.Ir
26-05-2010, 06:49
سلام. کمک!کمک! گیر کردم خفن !
اونجا گیر کردم که برات یه صفحه باز میشه که شبیه ستارست چند مرحله داره که باید تو هر مرحلش یه کاری کرد .
من هی از این نقطه به اون نقطه می شم ولی نمی تونم کاری کنم .(همون مر حله که می تونید موش بشید)
اگه کسی میدونه لطفا از اولش راهنمایی کنه.
سلام.بچها من اون جا که یه جایی هست که نقشش شکل ستاره داره و اون جا می تونی تبدیل به موش بشی و چند منطقه داره که باید کار ها یی انجام داد . گیر کردم اگه کسی میدونه چطور میشه تمومشون کرد راهنمایی کنه!!
باید از توانایهایی که با تغییر شکل بدست میارید استفاده کنید و تمام مناطق رو کامل کنید تا بتونید با غول این بخش مبارزه کنید (اگه درست یادم باشه بعد از توانایی تبدیل شدن به موش, توانایی مرد آتشین بود که فکر کنم نام مرحلش هم یک ارتباطی با آتش یا سوزاندن داشت)
توانایی ها هم سادست ولی من براتون یک توضیح مختصر میدم:
موش که مشخصه, استفاده از سوراخ موش
آتش هم شما رو درمقابل آتش, نامیرا میکنه
غول سنگی هم توانایی شکستن درهای بسته رو بهتون میده
روح یا یکچیزی شبیه این هم به شما توانایی دیدن و استفاده کردن از درها و چیزهای مخفی دیگه رو میده
DaRiOuShJh
26-05-2010, 11:31
DaRiOuShJh فکر کنم شما منظورتون نسخه Awakening باشه که حجمش 3 گیگه و یه بسته مکمله اون رو هم همون موقع که اومد دانلود کردم و داستان جالبی داشت و اگه از این بازی خوشتون میاد و مثل من عاشق این بازی هستید حتما نسخه Awakening را دانلود کنید ولی این dlc جدیده افتضاحه به تمام معناست
بله مرسی
احتمالا همین بود
آخه من معمولا بازی ها رو میخرم دانلود نمیکنم
چون وقتی 450 میشه خرید خوب چرا دیگه بشینیم با سرعته 1.4 گیگ در روز دانلود کنیم
حالا ببینم اوضاع چه جور میشه
در هر صورت ممنون بابته اطلاعات
من الان Awakening رو تموم كردم با اين كه بازي اصلي قشنگتر بود ولي اينم خيلي جالب بود. من كه خيلي خوشم اومد
فقط متعجبم. كه چرا خبري از مريگان نبود ؟
آقا تروخدا یکی به ما کمک کنه
من وقتی بازی را میخوام نصب کنم، همون اول ازم شماره سریال میخواد که هیچ جای بازی هم نیستش!
یکی شماره سریال رو بده...
Amin.P30
02-06-2010, 13:36
من وقتی بازی را میخوام نصب کنم، همون اول ازم شماره سریال میخواد که هیچ جای بازی هم نیستش!
من بازی را ندارم..
اما توی پوشه کرک یه نرم افزاری باید باشه که سریال را انلوک میکنه برات..
من بازی را ندارم..
اما توی پوشه کرک یه نرم افزاری باید باشه که سریال را انلوک میکنه برات..
خب مشکل اینجاست که من چنین پوشه ای رو هم ندارم!!
اگه منظورتون خود بازيه اصليه كه توي دي وي ديه اول فايلي وجود داره به نام serial توي اون هست ولي اين رو هم امتحان كنيد:
9TNW-GP6C-V12N-MKH1-23SC
اگه منظورتون خود بازيه اصليه كه توي دي وي ديه اول فايلي وجود داره به نام serial توي اون هست ولي اين رو هم امتحان كنيد:
9TNW-GP6C-V12N-MKH1-23SC
آقا یه دنیا تشکر
با این سریاله کار کرد
آقا یه دنیا تشکر
با این سریاله کار کرد
خدا رو شكر.
Amir homayun
12-06-2010, 14:19
اقا من تو قسمت the gauntlet وقتي داخل قصر templer ها رفتي
بايد يه پل بسازي گير كردم كسي ميتونه كمك كنه ؟
G.D.ragon.Ir
12-06-2010, 19:35
اقا من تو قسمت the gauntlet وقتي داخل قصر templer ها رفتي
بايد يه پل بسازي گير كردم كسي ميتونه كمك كنه ؟
اسمآ که درست یادم نیست ولی قاعدتآ باید منظورتون پلی باشه که اجزاش رو میشه ظاهر کرد. پس...
خروجی
1 ------------------------------------------------------------7
2 ------------------------------------------------------------8
3 ------------------------------------------------------------9
4 ------------------------------------------------------------10
5 ------------------------------------------------------------11
6------------------------------------------------------------12
ورودی
کارکتر a روی 5 - کارکتر b روی 10 - کارکتر c روی 7 (کارکتر اصلی رو روی قسمت 2 پل ببرید) b روی 3 - a روی 12 (کارکتر اصلی روی 3) c روی 2 - b روی 11 (خروج)
نکته: میتونید برای راحتی کار, نام اعضای گروهتون رو جایگزین حروف انگلیسی کنید
farzan311
19-06-2010, 20:42
سلام دوستان این بازی این قدر نسخه های مختلف داره من گیح شدم یکی بگه نسخه من چیه
دو تا مرجله شو میگم یکی اینکه اون پادشاه که زره طلایی داره کشته میشه و به دنبالش یه نفر دیگه از افراد مهم یه
مرحله دیگه که الان هستم تبدیل میشی به موش و مرد اتشین همچین چیزایی که اصلا نمیتونم ردش کنم از بس
قوین این جادوگرا تا میخام بکشمشون اتیش میزنن حالا یاد گرفتم با مرد اتشین برم که اتیش زدن چیزیم نشه ولی
نامردا رعد و برق و چیزا دیگه میزنن خلاصه خل شدم اگه کسی ترینر هم داره بده مخصوص نسخه v1.0.3 چون خودم
یکی گرفتم کار نداد
titanium_zarin
19-06-2010, 21:03
سلام دوستان این بازی این قدر نسخه های مختلف داره من گیح شدم یکی بگه نسخه من چیه
دو تا مرجله شو میگم یکی اینکه اون پادشاه که زره طلایی داره کشته میشه و به دنبالش یه نفر دیگه از افراد مهم یه
مرحله دیگه که الان هستم تبدیل میشی به موش و مرد اتشین همچین چیزایی که اصلا نمیتونم ردش کنم از بس
قوین این جادوگرا تا میخام بکشمشون اتیش میزنن حالا یاد گرفتم با مرد اتشین برم که اتیش زدن چیزیم نشه ولی
نامردا رعد و برق و چیزا دیگه میزنن خلاصه خل شدم اگه کسی ترینر هم داره بده مخصوص نسخه v1.0.3 چون خودم
یکی گرفتم کار نداد
شما ورژن اصلي رو داريد ...
اون بقيه dlcهاي بازي هستن ...
farzan311
20-06-2010, 23:15
ببخشید دوستان یه راهنمایی بکنید من یه جا گیر کردم که یه سری سرباز جلو یه دروازه بسته هستن و میگن که ما اینجا میاستیم تا دروازه باز بشه اما شما به تونل بن یا یه همچین چیزی نیاز دارید باید چکار کنم من فعلا بیخیال اونجا شدم رفتم شهر کوتوله ها باید همین کارو کرد یا من یه کاری رو جا انداختم؟
ببخشید دوستان یه راهنمایی بکنید من یه جا گیر کردم که یه سری سرباز جلو یه دروازه بسته هستن و میگن که ما اینجا میاستیم تا دروازه باز بشه اما شما به تونل بن یا یه همچین چیزی نیاز دارید باید چکار کنم من فعلا بیخیال اونجا شدم رفتم شهر کوتوله ها باید همین کارو کرد یا من یه کاری رو جا انداختم؟
فكر كنم منظور شما سرزمين رادكليف باشه.
شما برو توي اون آسياب بادي انتهاش يه راه مخفي وجود داره كه ميرسه به داخل قصر بعدشم وارد قصر مي شي و ...
موندم ، اين بازي رو بگيرم يا نه . بازيش زيادي فكري ؟ چون من از بازي هايي كه اعصاب آدمو خورد ميكنن ، خوشم نمياد.
موندم ، اين بازي رو بگيرم يا نه . بازيش زيادي فكري ؟ چون من از بازي هايي كه اعصاب آدمو خورد ميكنن ، خوشم نمياد.
اگه زبان انگليسي تون خوبه و بازي هاي نقش آفريني رو هم دوست داريد در خريدنش شك نكنيد.
اگه زبان انگليسي تون خوبه و بازي هاي نقش آفريني رو هم دوست داريد در خريدنش شك نكنيد.
اره زبانم خوب ، من زياد بازي نقش آفريني بازي نكردم، يه دونه اين mass effect 2 رو بازي كردم كه تجربه ي عالي بود . از فيلم هم بيش تر زبان داشت.
اره زبانم خوب ، من زياد بازي نقش آفريني بازي نكردم، يه دونه اين mass effect 2 رو بازي كردم كه تجربه ي عالي بود . از فيلم هم بيش تر زبان داشت.
البته mass effect 2 بيشتر اكشنه تا نقش آفريني
در اين بازي مثلاً براي جنگيدن بايد روي دشمن كليك كني تا كاركتر ها حسابش رو برسند! البته ده ها آيتم جالب براي اين كه جنگ ها كسل كننده نشن وجود داره.
در مورد داستان هم همين بس كه انگار داري يه ارباب حلقه هاي صد ساعته مي بيني!
اگه حوصله داشته باشي و از داستان سر در بياري فكر نكنم دست از سرش برداري!
البته بازي يكم سخته و بهتر روي درجه ي آسان بازي رو انجام بديد.
البته mass effect 2 بيشتر اكشنه تا نقش آفريني
در اين بازي مثلاً براي جنگيدن بايد روي دشمن كليك كني تا كاركتر ها حسابش رو برسند! البته ده ها آيتم جالب براي اين كه جنگ ها كسل كننده نشن وجود داره.
در مورد داستان هم همين بس كه انگار داري يه ارباب حلقه هاي صد ساعته مي بيني!
اگه حوصله داشته باشي و از داستان سر در بياري فكر نكنم دست از سرش برداري!
البته بازي يكم سخته و بهتر روي درجه ي آسان بازي رو انجام بديد.
ممنون از توضيحاتي كه دادي
farzan311
21-06-2010, 22:35
من دیگه گیر کردم فکر نکنم جلوتر بتونم برم تو DEEP ROUDS هستم که دنبال پاراگون باید بگردی توی DEEP ROUDS دوتا جا هست که رفتم همه رو هم کشتم ولی دیگه چای نیست و پیش پادشاه هم برمیگردم چیزی نمیگه
داریوش جان منم دقیقا همون جام که گفتی میگه برو پاروگون رو پیدا کن از Aeducan thaig گذشتم الانم تو caridins cross هستم هر جا رو میگردم اثری ازش نیست
بعدم مگه باید بری نقشه ازش بگیری خودش باز بود که !!!!!!! یعنی تو نقشه رد پاهاش هست اگه اینجوریه من نقشه رو نگرفتم از کجا باید نقشه رو بگیرم؟ دقیقا همین مشکلو منم دارم
حل شد!!!!!!!!!!!
اما زدنش اصلا خوب نيست ، اين چه وضع زدن روي سگ كليك ميكنم كه بزنه ، با يه شمشير مثل ادم هاي خنگ ضربه ميزنه ، ديگه سگ با دو سه تا شمشير بايد بميره ديگه ،اما من ده بار زدم نمرد .
ميشه يكي در مورد دعوا كردنش توضيح بده؟
titanium_zarin
22-06-2010, 14:57
اما زدنش اصلا خوب نيست ، اين چه وضع زدن روي سگ كليك ميكنم كه بزنه ، با يه شمشير مثل ادم هاي خنگ ضربه ميزنه ، ديگه سگ با دو سه تا شمشير بايد بميره ديگه ،اما من ده بار زدم نمرد .
ميشه يكي در مورد دعوا كردنش توضيح بده؟
اره همينجوريه ...
ببينيد يه كم بازي كنيد دستتون مياد ...
شما بايد بيشتر استرتژي بريزيد تا بتونيد بجنگيد ...
حتما يه كم تمرين كنيد دستتون مياد ...
اولش خيلي اذيت ميشيد ولي بعد راه مي افتيد ...
اره همينجوريه ...
ببينيد يه كم بازي كنيد دستتون مياد ...
شما بايد بيشتر استرتژي بريزيد تا بتونيد بجنگيد ...
حتما يه كم تمرين كنيد دستتون مياد ...
اولش خيلي اذيت ميشيد ولي بعد راه مي افتيد ...
حرف شما درسته. اما چطوري بايد استرتژي بريزم؟(شما صد در صد زبانتون خوب)
بچه ها تو بازي اژدها هم مياد؟
يكي داستان بازي رو بگه ببينيم چه خبره ، ديگه مخ زبان نيستيم كه همه چي رو بفهميم.
ميگم از اين دختر اي با حال با زمان مياد؟ ، معلومه كه روي دختراي بازي خفن كار كردن .
titanium_zarin
22-06-2010, 20:57
حرف شما درسته. اما چطوري بايد استرتژي بريزم؟(شما صد در صد زبانتون خوب)
استرتژي كه ...بازي رو يه جوري نگه ميداري كه ميتوني تكونش بدي ...اون بالا منوهاش يكيش استرتژي هست ...
بچه ها تو بازي اژدها هم مياد؟
اره ...
حالا تو برو جلو ...
تا به اژدها برسي ...
اين عكس دختره كي كه تو زياد والپيپراي اين بازي هستش.
AlexMercer
23-06-2010, 01:15
اقا من نفهمیدم سبک این بازی چطوره.تو مبارزه ها خودت مبارزه میکنی یا باید دکمه حمله و دفاع رو بزنی؟این شخصیت بازی که خودمون کنترلش میکنیم تا اخر حرف نمیزنه؟داستانش قشنگه؟؟وکلا مثل مس افکت شاهکاره یا ضعیف تره؟
vahidgame
23-06-2010, 10:29
اقا من نفهمیدم سبک این بازی چطوره.تو مبارزه ها خودت مبارزه میکنی یا باید دکمه حمله و دفاع رو بزنی؟این شخصیت بازی که خودمون کنترلش میکنیم تا اخر حرف نمیزنه؟داستانش قشنگه؟؟وکلا مثل مس افکت شاهکاره یا ضعیف تره؟
هر جفت این بازی ها برای یه شرکتن و سبکشون هم یکیه.ولی با هم فرق دارن.
Mass Effect سبکش RPG خالص نبود و بیشتر بازی اکشن بودش در اصل سبک اونو اکشن نقش آفرینی میگن.ولی این بازی سبکش RPG خالص هستش و در اصل به صورت کلاسیک هست و میشه گفت یاد و خاطره بازی های مثل دیابلو رو زنده کردش.
سبک بازی رو در اصل CRPG یعنی کامپیوتر نقش آفرینی میگن. وقتی این بازیو بازی می کنید کاملا مبارزات با یه بازی اکشن فرق داره.به این صورت نیست که مثل Mass Effect بتونید خودتون تیر اندازی کنید یا مثلا کاور گیر کنید. کاملا مقوله این سبک جداست.
دوربین بازی اکثرا ایزومتریک هست و به دلخواه می تونید اونو تغییر کنید و به سوم شخص تبدیل کنید. ولی اکثرا به صورت ایزومتریک باید برید چون اصل بازی به این صورته.یعنی مثل بازی های استراتژیکه...
به جز شخصیت اصلی بازی همیشه 3 نفر دیگه می تونید توی گروهتون داشته باشید که باید نهایت استفاده رو از هر کدام از شخصیت ها بکنید.اگه بازیو در درجه سختی نرمال برید مبارزات فوق العاده نفس گیر میشه و باید از تاکتیک و جادوها و مهارت های شخصیت ها نهایت استفاده رو کنید.
نکته مهم پیشرفت شخصیت ها در بازی هست که اساس این سبکه که به مرور هر شخصیت Level up میشه و به Level های بالاتر میره.انتخاب هایی که بعد از هر بار Level up شدن انجام میدید در اصل شخصیت بازی رو می سازه.
داستان بازی هم فوق العاده هستش.مکالمات در بازی خیلی زیاد وجود داره و قدرت انتخاب در بازی خیلی زیاده.ممکنه بعضی جاها انتخاب های زیادی داشته باشید که در داستان بازی تاثیر گذار باشه.
در شاهکار بودن بازی هم هیچ شکی نیست.این بازی مثل Mass Effect یه شاهکار از Bioware هست.
فقط باید سبک بازی رو دوس داشته باشید.اگه از بازی خوشتون بیاد می تونید حداقل 3 بار باید تا آخر بازی برید!
من خودم اگه وقت می کردم اونو بیشتر می رفتم. حدود 200 ساعت اونو بازی کردم که جای تعجب نداره چون هر بار که بخواید بازیو تموم کنید حداقل 40-50 ساعت طول می کشه که اگه ماموریت های فرعی رو هم بخواید برید تا 100 ساعت هم می رسه.
در ضمن به همه توصیه می کنم پست اول تاپیک رو کامل بخونن خیلی مفیده...
farzan311
23-06-2010, 10:29
سلام شما هم این بازی رو گرفتید؟ من که خیلی خوشم اومده روزی ده یازه ساعت بازی میکنم
خودش میتونه بچنگه اما زیاد اونجوری پیروزی به دست نمیاد خودت باید از هزار جور تاکتیک و فن و جادو استفاده کنی داستانشم که خیلی مال من درهم شده نفهمیدم قضیه چی شد از وسطاش هر تیکه بازی داستان خودشو داره
این شخصیته واقعا منم نفهمیدم اگه قرار نیست صداش در بیاد چرا براش صدا انتخاب کردیم اول بازی
به mass effect نمي رسه ، كركتر كه اصلا صحبت نميكنه . بيشتر شبيه بازي استرتژيك ، البته اين نظر منه.
farzan311
23-06-2010, 10:40
دوستان یه سوال بعد از انتخاب پادشاه کوتوله ها باید چکار کرد؟
این کاراکتر wynne کجاست من که تا حالا کسی رو نکشتم همه رو بخشیدم و همراهم شدن این کجا بود اصلا چه شکلیه؟
vahidgame
23-06-2010, 10:52
به mass effect نمي رسه ، كركتر كه اصلا صحبت نميكنه . بيشتر شبيه بازي استرتژيك ، البته اين نظر منه.
خب مشخصه که نباید کارکتر اصلی صحبت نکنه. توی مس افکت شخصیت اصلی معلومه انسانه و اسم اون شپرد هست ولی توی این بازی به این صورت نیست و شخصیت بازی از نژادهای مختلف هستش و صداگذاری اون سخته.نمیشه برای هر همه نژادها یه صدا استفاده بشه.
کلا شما بازی سبک CRPG نمی تونید پیدا کنید که شخصیت اصلی صحبت کنه:20:
از نظر همه سایت ها این دو تا بازی هر جفتشون شاهکارن ولی ممکنه سبک Dragon age به علت پیچیدگی اون هر کسی از اون خوشش نیاد.
بستگی داره چه ماموریت هایی رو انجام داده باشید...
این کاراکتر wynne کجاست من که تا حالا کسی رو نکشتم همه رو بخشیدم و همراهم شدن این کجا بود اصلا چه شکلیه؟
توی ماموریت متحد کردن جادوگرها در Circle of mage همون اولش اونو پیدا می کنید.
آقا من بازی رو تموم کردمو همه عکس های داستان بازی رو دارم اگه میخواید تا آپ کنم براتون...
بايد بقيه ي سرزمين ها رو متحد كني (البته اگه نكردي)
این کاراکتر wynne کجاست من که تا حالا کسی رو نکشتم همه رو بخشیدم و همراهم شدن این کجا بود اصلا چه شکلیه?
اين شكليه:
اين عكس دختره كي كه تو زياد والپيپراي اين بازي هستش.
فكر كنم منظورت مريگان باشه:
جادوگره و از كاراكتر هاي اصليه بازيه.
farzan311
23-06-2010, 11:48
اره این پیرزنه رو کشتم اولای بازی زیاد به دیالوگ ها توجه نمیکردم خوب طوری نیست اگه کارش سلامتی دادنه که موریگان بلده
برا متحد کردن باید چکار کنم کجا برم؟
اره این پیرزنه رو کشتم اولای بازی زیاد به دیالوگ ها توجه نمیکردم خوب طوری نیست اگه کارش سلامتی دادنه که موریگان بلده
برا متحد کردن باید چکار کنم کجا برم؟
تا حالا كجا ها رفتي؟ كجاهارو نرفتي؟
(اونجا برو كه نرفتي!)
farzan311
23-06-2010, 13:18
بالاخره یه جا پیدا کردم رفتم تو haven انگار اسمش همین بود بعد یه در سنگی رو باز کردم تو اتاق یه مرد رو زمین خوابیده بود که فکر کنم برادر جیوانی یا یه همچین چیزی بود بعد درباره ی یه کلید گفت که همون مدالیون یا همچین چیزی که یه دری رو باز میکنه بعدم بردم اون دره رو باز کنم
حالا این از مراحل اصلیه یا مرحله فرعی؟
اه این بازی چرا اینطوریه من رسیدم urn بعد خون اژدها رو ریختم توش للینا عصبانی شد با اون نگهبانه ریختن سرم دوباره لود کردم بازی رو اینبار نریختم اومدم بیرون اون یکی مرده که اژدها رو اروم کرد بام جنگید کشتمش حالا باید چکار کنم کدوم یکیش؟ درست بود؟
بعدشم رفتم برادر تیگان رو خوب گردم همون لرده بعد تصمیم گرفتن عیله لوگان جنگ کنند گفت باید بریم LANDSMEET انگار.کجاست؟
اه این بازی چرا اینطوریه من رسیدم urn بعد خون اژدها رو ریختم توش للینا عصبانی شد با اون نگهبانه ریختن سرم دوباره لود کردم بازی رو اینبار نریختم اومدم بیرون اون یکی مرده که اژدها رو اروم کرد بام جنگید کشتمش حالا باید چکار کنم کدوم یکیش؟ درست بود؟
بعدشم رفتم برادر تیگان رو خوب گردم همون لرده بعد تصمیم گرفتن عیله لوگان جنگ کنند گفت باید بریم LANDSMEET انگار.کجاست؟
شما بايد برگردي به denerim .
يعني دوباره با همون لرده! صحبت كن ميگه آماده اي اگه بگي بله خودش مي بردت.
آقا من يه جايي گير كردم ، يه جا كه ميري تو جنگل دنبال يه نفر كه اسمش فكر كنمwhite.. نمي دونم يادم نيست ، بگرديم ، اولش با سه تا گرگ غلط انداز حرف ميزنيم ، بعد اونا ميرن ، دو تا پل هست من اول از پل جلويي رفتم 7 ،8 تا گرگ اومدن پدرم در اوردن ، از اين يكي پل ميرم ميرسه به ده (همون جاي اولم) . حالا بايد چيكار كنم؟
farzan311
23-06-2010, 22:58
آقا من يه جايي گير كردم ، يه جا كه ميري تو جنگل دنبال يه نفر كه اسمش فكر كنمwhite.. نمي دونم يادم نيست ، بگرديم ، اولش با سه تا گرگ غلط انداز حرف ميزنيم ، بعد اونا ميرن ، دو تا پل هست من اول از پل جلويي رفتم 7 ،8 تا گرگ اومدن پدرم در اوردن ، از اين يكي پل ميرم ميرسه به ده (همون جاي اولم) . حالا بايد چيكار كنم؟
اگه کنار اردوگاه دالیش هستید میرید توی جنگل سه تا راه هست که یکیشون برتون میگردونه به اردوگاه و دو تای دیگه میبرتون توی قسمت شرقی جنگل باید تمام جنگلو بگردید و یه مردم پیدا میکنید همین طور یه سنگ و چیزای دیگه
پوست گرگ ها رو بردارید برای اون الفه که میگه اگه پوست گرگ داشته باشم نشون دهنده شکارچی بودنم هست
vahidgame
23-06-2010, 23:23
بهترین کار اینه که اول یه سیو کنید بعدش اون خونو بریزید که در این صورت اون نگهبان به شما در پاداش این کارتون یه کلاس به نام Reaver یاد میده که خیلی کلاس خوبیه. بعدش که این کارو کردید اون سیوی رو لود کنید.این دفعه این کارو لازم نیست بکنید چون اون کلاس دیگه همیشه باز می مونه!
وقتی اون نگهبان رو کشتید یه چیزی شبیه بوق می گیرید که خیلی به درد بخور هست. با استفاده از اون highdragon رو از بالای کوه به پایین میارید و با اون مبازره می کنید. کشتن اون سخته ولی خیلی کشتن اون مفید می تونه باشه.
سعی کنید حتما تا پایان بازی اونو بکشید...
اگه کنار اردوگاه دالیش هستید میرید توی جنگل سه تا راه هست که یکیشون برتون میگردونه به اردوگاه و دو تای دیگه میبرتون توی قسمت شرقی جنگل باید تمام جنگلو بگردید و یه مردم پیدا میکنید همین طور یه سنگ و چیزای دیگه
پوست گرگ ها رو بردارید برای اون الفه که میگه اگه پوست گرگ داشته باشم نشون دهنده شکارچی بودنم هست
ما سه نفريم اين گرگ ها هم خيلي زيادن اصلا نميشه كشتشون . چرا از قدرت ها كركتر من خوب استفاده نميكنه ؟
در حاليكه من با اين دختر جادوگر ،كار هاي جالب زيادي ميكنم.
من نميدونم يه يكاري كردم كه شمشيرم اتشي شد . كسي ميدونه چطوري بايد شمشير رو آتشي كرد؟
يكي به من كمك كنه . خفن گير كردم .
يه جايي مثل ده ، جنگل هم داره ، يه بار رفتم جنگل رو به كل گشتم ، يه گرگرو پيدا كردم كه زخمي بود بعد گفت منو بكش ،منم كشتمش ،بعد از اون يه پيرمردي رو كه يدفعه جلوم ظاهر شد باهاش حرف زدم . اما هيچي نشد بعد از اون برگشتم به جنگل با يه مرد حرف زدم و در مورد زنش توضيح دادم ، بعدش ديگه الاف موندم . ديگه هيچي نيست.
خبري نيست .
farzan311
24-06-2010, 20:34
داستانو که فهمیدی این گرگه که کشتی زن اون یارو بود که تبدیل به گرگ شده بود تو هم روسری طرفو برا مرده بردی
خوب اینجا خیلی کارا میتونی بکنی من بعد از این کار رفتم کوتوله ها رو متحد کردم و پادشاهشون رو انتخاب کردم
بعدم دوباره برگشتم اینجا رفتم تو جنگل یه درختی رو دیدم بم یه جادو داد باش رفتم یه جا جنگل که مه هست و نمیشه ازش رد شدی و دنبال WHITEFANG گشتم کلی گرگ کشتم بعدم زتیران اومد و درباره ی یه نفرین حرف زدن و اینا اخرم زتیران رو راضی کردم نفرین رو بشکنه همه گرگا ادم شدن بعد به جا زتیران یه KEEPER دیگه اومد که با ما متحد شد TEMPLAR ها هم که قبلا متحد کرده بودم توی اون برجن بعد رفتیم DENERIM اونجا دوباره سر پادشاهی دعوا شد اخرم برگشتم REDCLIFE حالا هم لشکر کشی کرذم
دیگه تا نزدیکا اخرشو برات گفتم
vahidgame
24-06-2010, 20:41
يكي به من كمك كنه . خفن گير كردم .
يه جايي مثل ده ، جنگل هم داره ، يه بار رفتم جنگل رو به كل گشتم ، يه گرگرو پيدا كردم كه زخمي بود بعد گفت منو بكش ،منم كشتمش ،بعد از اون يه پيرمردي رو كه يدفعه جلوم ظاهر شد باهاش حرف زدم . اما هيچي نشد بعد از اون برگشتم به جنگل با يه مرد حرف زدم و در مورد زنش توضيح دادم ، بعدش ديگه الاف موندم . ديگه هيچي نيست.
چرا ادامه بدین یه راهی هست که وارد معبد گرگ نماها می شید.
احتمالا به یه مانع برخورید که نمی تونید از اون جا جلوتر برید که اتفاقا راهش همون جائه.
باید پیش یه درخت بزرگی برید که اسمش رو دقیقا یادم نیست ولی تو نقشه مشخصه. با اون صحبت کنید بعدش یه ماموریت بهتون میده که اگه اونو انجام بدید به شما یه جادویی میده که می تونید اون مانعی که ایجاد شده رو باز کنید.
farzan311
24-06-2010, 21:26
من که دفعه اول هرچی گشتم درخته رو پیدا نکردم بعدا که اومدم یه الف زخمی رو دیدم بعدش هم درخته ماموریت درخته رو هم انجام ندادم یعنی نشد از بس مشغول کارا شدیم دیگه رفتیم از اونجا
حالا من یه جا گیر کردم به نام شهر دروازه تو دنریم اونجا همه رو میکشم ولی بعدش دیگه هیچکاری نمیتونم بکنم بیرون نمیتونم بیام کنترل دوستام هم دستم نیست خود کامپیوتر حرکتشون میده حالا هم همشون دوره یه گاری که اتیش زده شده ایستادن هیج جا نمیره کمککککککککککککککککک
چرا ادامه بدین یه راهی هست که وارد معبد گرگ نماها می شید.
احتمالا به یه مانع برخورید که نمی تونید از اون جا جلوتر برید که اتفاقا راهش همون جائه.
باید پیش یه درخت بزرگی برید که اسمش رو دقیقا یادم نیست ولی تو نقشه مشخصه. با اون صحبت کنید بعدش یه ماموریت بهتون میده که اگه اونو انجام بدید به شما یه جادویی میده که می تونید اون مانعی که ایجاد شده رو باز کنید.
ماموريت اونو نميدونم چيه ديگه .؟ به من گفت برو وسط جنگل بعدش انقدر صداش يجوري بود نفهميدم چي گفت .
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
داستانو که فهمیدی این گرگه که کشتی زن اون یارو بود که تبدیل به گرگ شده بود تو هم روسری طرفو برا مرده بردی
خوب اینجا خیلی کارا میتونی بکنی من بعد از این کار رفتم کوتوله ها رو متحد کردم و پادشاهشون رو انتخاب کردم
بعدم دوباره برگشتم اینجا رفتم تو جنگل یه درختی رو دیدم بم یه جادو داد باش رفتم یه جا جنگل که مه هست و نمیشه ازش رد شدی و دنبال WHITEFANG گشتم کلی گرگ کشتم بعدم زتیران اومد و درباره ی یه نفرین حرف زدن و اینا اخرم زتیران رو راضی کردم نفرین رو بشکنه همه گرگا ادم شدن بعد به جا زتیران یه KEEPER دیگه اومد که با ما متحد شد TEMPLAR ها هم که قبلا متحد کرده بودم توی اون برجن بعد رفتیم DENERIM اونجا دوباره سر پادشاهی دعوا شد اخرم برگشتم REDCLIFE حالا هم لشکر کشی کرذم
دیگه تا نزدیکا اخرشو برات گفتم
توضيحاتت خوب بود اما درخته به من جادو نداد . بعدشم من روسري رو با پيرمرد معامله كردم يه چيز ديگه عوضش گرفتم اما مرده ازم تشكر كرد به نظرم اون تموم شد. اما مشكل اصلي ابنه كه درخته به من جادو نداد.
farzan311
25-06-2010, 12:13
به منم دفعه اول نداد دوباره باش رفتم صحبت کردم گفتم نمیشه برم اینا بعد گفت من یه چیزی دارم میتونه کمکت کنه(دقیقا اینو نگفتا)
بعد بم داد وقتی رفتم تو مه بازی سیو شد دوباره گرگ کشون شروع شد بعد کلی میری جلو تا بالاخره گرگا بات مذاکره میکنن و درباره بانوشون صحبت میکنن باشون نجنگ بهشون قول بده کاری نمیکنی تا ببرندت پیش بانو بعد یه خانومی میاد یکم عجیب غریبه با اونم نجنگ باش کنار بیا که زتیران رو میاری که صحبت کنن یه راه نشونت میده از اونجا برو زتیران همون جاست اونو راضی کن بیاد برای صحبت بعد دیگه خودشون حرف میزنن تو طرف اون بانو رو بگیر من که نتونستم گرگا رو بکشم میل خودته بعد زتیران رو تسلیم میکنی اونم سر عقل میاد نفرین رو برمیداره
آقا این بازی کلا چقدر gameplay داره؟
چه قدر طولانیه دهنم سرویس شد....
:41:
farzan311
25-06-2010, 12:32
خیلی یه سی ساعت تو بهترین حالت که بازی رو قبلا رفته باشی و مرحله فرعی ها رو هم نری
من دیگه دارم تمام میکنم رفتم arcedemon رو بکشم
ردش كردم . دستتون درد نكنه .
farzan311
25-06-2010, 16:22
خواهش میکنم
خوب تموم شد بعد از پنج روز بازی کردن تمومش کردم یه چیزی هم کشف کردم البته نمیدونم درسته یا نه این زره خیلی قویه که باید با پوست اژدها درستش کنید مرحله ها اخر میتونید با نازل ترین قیمت فکر کنم هفت سکه طلا از اون پسره که تو کمپ باهامون همرا باباشه کوتوله ها میشه خرید
یه خواهشم دارم این نوشته ها که اخر بازی میاد هرکی انگیلیسیش خوبه و حوصله داره ترجمه کنه خیلی باحاله تک تک شخصیت ها رو میگه چه اینده ای براشون اتفاق میفته
من چطوري بايد يه كاري كنم كه يارام همگي روي يه نفر جنگ كنيم يعني هممون يه نفر رو بزنيم
vahidgame
25-06-2010, 20:47
من چطوري بايد يه كاري كنم كه يارام همگي روي يه نفر جنگ كنيم يعني هممون يه نفر رو بزنيم
Ctrl + a رو بزنید همه اعضای گروه انتخاب میشن بعدش دشمن مورد نظر رو هدف قرار بدین...
من يه جايي رسيدم كه هر تاكتيكي ميزنم نمي تونم رد كنم ، يه جايي كه ميرسي به يه بچه فسقلي هي ميگه مامان ، بعد از اون 10 ،20 تا اسكلت ميان كه اصلا نامردارو نميشه كشت . يكي يه راه حلي بگه .
vahidgame
25-06-2010, 21:29
من يه جايي رسيدم كه هر تاكتيكي ميزنم نمي تونم رد كنم ، يه جايي كه ميرسي به يه بچه فسقلي هي ميگه مامان ، بعد از اون 10 ،20 تا اسكلت ميان كه اصلا نامردارو نميشه كشت . يكي يه راه حلي بگه .
میشه دقیقتر توضیح بدی.
من خیلی وقته که اونو نرفتم. زیاد یادم نمیاد.
باید اسم مکان اون و ماموریتش رو بگی...
میشه دقیقتر توضیح بدی.
بعد از اين كه از مه رد شدم رفتم توي يه جايي شبيه قصر ، بعد همينجوري رفتم ،يه اژدها رو هم بازور كشتم( كاش اژدهاي كنكور رو هم اينجوري بكشيم) بعد از اون رسيدم به همين جا.
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
میشه دقیقتر توضیح بدی.
lower rouins
اسم مرحله بود
vahidgame
25-06-2010, 22:17
بعد از اين كه از مه رد شدم رفتم توي يه جايي شبيه قصر ، بعد همينجوري رفتم ،يه اژدها رو هم بازور كشتم( كاش اژدهاي كنكور رو هم اينجوري بكشيم) بعد از اون رسيدم به همين جا.
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
lower rouins
اسم مرحله بود
جاهایی که دشمن تعدادش زیاده باید مخصوصا از جادوها و poison ها استفاده زیاد کنید.
جادوهای موریگان خیلی به درد می خوره.اسم همه جادوهای اونو یادم نیست ولی یه سری جادوها مثل Blizzard هستن که تعداد بالایی از دشمن آسیب می رسونن. اگه دو تا از اون جادو ها رو بزنید کار دشمن تمومه.
باید از Pause هم استفاده زیاد کنید. یعنی باید یکمی فکر کنید بعدش اعضای گروه رو انتخاب کنید و به اونا فرمان بدین که به دشمن های مورد نظر حمله کنن.
از poison هایی که میشه پرت کرد هم باید استفاده زیاد کنید. زوران این کارو خوب انجام میده. با استفاده از اونا چند نفرو از بین می برید. هر چه قدر بیشتر از اونا داشته باشید بهتره.
نمی دونم موریگان برای شما چه قدر پیشرفت کرده و چه جادوهایی رو الان داره ولی من خودم از موریگان نهایت استفاده رو می کردم یه سری جادوهاش واقعا نابود کننده ست. بهترین فرد برای جاهای شلوغ موریگانه...
جاهایی که دشمن تعدادش زیاده باید مخصوصا از جادوها و poison ها استفاده زیاد کنید.
جادوهای موریگان خیلی به درد می خوره.اسم همه جادوهای اونو یادم نیست ولی یه سری جادوها مثل Blizzard هستن که تعداد بالایی از دشمن آسیب می رسونن. اگه دو تا از اون جادو ها رو بزنید کار دشمن تمومه.
باید از Pause هم استفاده زیاد کنید. یعنی باید یکمی فکر کنید بعدش اعضای گروه رو انتخاب کنید و به اونا فرمان بدین که به دشمن های مورد نظر حمله کنن.
از poison هایی که میشه پرت کرد هم باید استفاده زیاد کنید. زوران این کارو خوب انجام میده. با استفاده از اونا چند نفرو از بین می برید. هر چه قدر بیشتر از اونا داشته باشید بهتره.
نمی دونم موریگان برای شما چه قدر پیشرفت کرده و چه جادوهایی رو الان داره ولی من خودم از موریگان نهایت استفاده رو می کردم یه سری جادوهاش واقعا نابود کننده ست. بهترین فرد برای جاهای شلوغ موریگانه...
شما ميگين من نقش موريگان رو به عهده بگيرم؟
الان كه هيچ سمي (poisen)ندارم و اون قدرت bizzard هم نيومده . براي انتخاب كردن اعضاي گروه بايد روشون كليك كنم ديگه؟ اصلا ما سه نفريم ،منو ،alstire و موريگان ،و اون زوران كه ميگي رو ندارم . تا من بيام جادو رو انتخاب كنم ، اون دو يار ديگم ميمرن .
وسايل زياد دارم ولي زيادشون رو نميشه يوز كرد . اين بعضي از اين صندوق ها هم كه هميشه روشون يه عكس قفل هست، من نميدونم براي باز كردن اين صندوق بايد چه مهارتي داشت؟
حالا يه چند روزي تو اين مرحله گيرم.
vahidgame
25-06-2010, 23:24
شما ميگين من نقش موريگان رو به عهده بگيرم؟
الان كه هيچ سمي (poisen)ندارم و اون قدرت bizzard هم نيومده . براي انتخاب كردن اعضاي گروه بايد روشون كليك كنم ديگه؟ اصلا ما سه نفريم ،منو ،alstire و موريگان ،و اون زوران كه ميگي رو ندارم . تا من بيام جادو رو انتخاب كنم ، اون دو يار ديگم ميمرن .
وسايل زياد دارم ولي زيادشون رو نميشه يوز كرد . اين بعضي از اين صندوق ها هم كه هميشه روشون يه عكس قفل هست، من نميدونم براي باز كردن اين صندوق بايد چه مهارتي داشت؟
حالا يه چند روزي تو اين مرحله گيرم.
خب شما اشتباه داری می کنی. یعنی به جز موریگان و آلیستر کسی دیگه رو پیدا نکردین؟!
شما دکمه space رو بزنی بازی به حالت pause میره. بعدش شما دوربین رو حتما به صورت دور کنید. حالا می تونید هر شخصیت رو فرمان بدید که چه کاری رو انجام بده. موقعی که دوباره space رو بزنید اون کارایی که گفتید رو هر شخصیت انجام میده.
خب شما اشتباه داری می کنی. یعنی به جز موریگان و آلیستر کسی دیگه رو پیدا نکردین؟!
شما دکمه space رو بزنی بازی به حالت pause میره. بعدش شما دوربین رو حتما به صورت دور کنید. حالا می تونید هر شخصیت رو فرمان بدید که چه کاری رو انجام بده. موقعی که دوباره space رو بزنید اون کارایی که گفتید رو هر شخصیت انجام میده.
نه كس ديگه اي نبود . دو نفر اول كه نميدونم شراب خورديم اونا مردن ،بازم چهار نفر شديم بعد از اين كه تو جنگ علامت داديم حمله كردن مارو لت و پار كردن ، اونجا هم چند نفر مردن . ديگه كسي نموند كه .
alborz_k
25-06-2010, 23:36
نه كس ديگه اي نبود . دو نفر اول كه نميدونم شراب خورديم اونا مردن ،بازم چهار نفر شديم بعد از اين كه تو جنگ علامت داديم حمله كردن مارو لت و پار كردن ، اونجا هم چند نفر مردن . ديگه كسي نموند كه .
عزیزم اون شراب نبود ، خون darkspawn بود!! :دی حالا فردا این بازی رو هم به دلیل ترویج فساد توقیف می کنند (البته اگه تا حالا نکرده باشن) :دی
عزیزم اون شراب نبود ، خون darkspawn بود!! :دی حالا فردا این بازی رو هم به دلیل ترویج فساد توقیف می کنند (البته اگه تا حالا نکرده باشن) :دی
تو حالا اينو ول كن ،اصلا شربت بود . جواب منو بده .
تو حالا اينو ول كن ،اصلا شربت بود . جواب منو بده .
به نظرم نميشه اين بازي رو سه نفره رفت يا حداقل خيلي سخته شما حق داري انقدر مي نالي.
اگه نظر من رو مي خواهي برگرد عقب و حداقل يكي رو با خودت همراه كن.
راستي شما الان چند گروه رو با خودت همراه كردي؟
ضمناً با easy داري بازي ميكني ديگه؟
به نظرم نميشه اين بازي رو سه نفره رفت يا حداقل خيلي سخته شما حق داري انقدر مي نالي.
اگه نظر من رو مي خواهي برگرد عقب و حداقل يكي رو با خودت همراه كن.
راستي شما الان چند گروه رو با خودت همراه كردي؟
ضمناً با easy داري بازي ميكني ديگه؟
آخه من نميدونم كه كي رو بايد با خودم همراه كنم؟
ما همش سه نفريم.
اول نرمال ميرفتم بعد ديدم اوضاع خيطه ،easy رفتم
farzan311
26-06-2010, 13:49
توی سفرهاتون با خیلی ها اشنا میشید که میتونید اونارو با خودتون همراه کنید یا بکشید من همه رو به چز یه نفر گرفتم که البته چون بازی اسون رو میرفتم زیاد مهم نبود تا حالا کجا ها رفتید به نظر من اینجارو بیخیال بشید برید دنبال بقیه بگردید یه نفر توی اون برجه هست یه نفر هم میخواد بکشتتون ولی میتونی بش رحم بکنی یه نفر رو باید از یه قفس در بیاری یه نفر یه کوتوله هست که بعدا باش اشنا میشی یه زن هم هست که یادم نمیاد چحوری گرفتمش LELINA رو فکر کنم تو یه مسافر خونه باش اشنا شدم در ضمن الان شما چهار نفرید خودت سگت الیستار و موریگان
توی سفرهاتون با خیلی ها اشنا میشید که میتونید اونارو با خودتون همراه کنید یا بکشید من همه رو به چز یه نفر گرفتم که البته چون بازی اسون رو میرفتم زیاد مهم نبود تا حالا کجا ها رفتید به نظر من اینجارو بیخیال بشید برید دنبال بقیه بگردید یه نفر توی اون برجه هست یه نفر هم میخواد بکشتتون ولی میتونی بش رحم بکنی یه نفر رو باید از یه قفس در بیاری یه نفر یه کوتوله هست که بعدا باش اشنا میشی یه زن هم هست که یادم نمیاد چحوری گرفتمش LELINA رو فکر کنم تو یه مسافر خونه باش اشنا شدم در ضمن الان شما چهار نفرید خودت سگت الیستار و موریگان
نه ما سه نفريم . سگ نداريم
vahidgame
26-06-2010, 22:37
نه ما سه نفريم . سگ نداريم
اصلا با گروه 3 نفره یه هیچ وجه نمیشه رفت. حتما باید همیشه گروهتون 4 نفره باشه.
اگه خیلی نرفتین می تونید از اول برید.
می تونم بهتون بگم هر شخصیت رو کجا باهاش آشنا میشید.
به جز موریگان و آلیستر که در هر صورت توی گروهتون هستن بقیه رو اگه اشتباه کنید از دستشون میدید...
آقا منم این بازی رو میخوام شروع کنم خیلی باحال بید!!
با 4570 رو مدیوم ران میشه؟؟
دانلود کنم یا برم بخرمش؟؟
چنت دی وی دی ؟؟
ممنون
vahidgame
27-06-2010, 13:01
آقا منم این بازی رو میخوام شروع کنم خیلی باحال بید!!
با 4570 رو مدیوم ران میشه؟؟
دانلود کنم یا برم بخرمش؟؟
چنت دی وی دی ؟؟
ممنون
فکر کنم میشه.
بازی 3 تا دی وی دی هست.بعضی جاها هم 2 تا دی وی دی اون پیدا میشه.
بازی که یه شاهکار به تمام معناست. فقط باید از سبک اون خوشتون بیاد...
farzan311
27-06-2010, 17:15
اصلا با گروه 3 نفره یه هیچ وجه نمیشه رفت. حتما باید همیشه گروهتون 4 نفره باشه.
اگه خیلی نرفتین می تونید از اول برید.
می تونم بهتون بگم هر شخصیت رو کجا باهاش آشنا میشید.
به جز موریگان و آلیستر که در هر صورت توی گروهتون هستن بقیه رو اگه اشتباه کنید از دستشون میدید...
به نظر من هم از اول برو چون جلوتر سخترم میشه یه جایی هست که من با سه نفر دشمن های قوی رو میکشم ولی خودمم میمیرم با اون نفر اخر که معمولا کماندار و دور از صحنه است بهش یه تبر میدم بره دشمنای ضعیف رو بکشه
[QUOTE=farzan311;5114458]به نظر من هم از اول برو چون جلوتر سخترم میشه یه جایی هست که من با سه نفر دشمن های قوی رو میکشم ولی خودمم میمیرم با اون نفر اخر که معمولا کماندار و دور از صحنه است بهش یه تبر میدم بره دشمنای ضعیف رو بکشه[/QUOTE
من ميگم اگه جلوتر از اين مرحله ميشه يه يار گير آورد ، من ديگه از اول نرم ، اين مرحله رو يه جوري رد كنم ، بعد جلوتر يه يار بگيرم .
من ميگم اگه جلوتر از اين مرحله ميشه يه يار گير آورد ، من ديگه از اول نرم ، اين مرحله رو يه جوري رد كنم ، بعد جلوتر يه يار بگيرم .[/QUOTE]
خب شما نمي گي كه دقيقاً كجايي و كجاها رو رد كردي؟
farzan311
28-06-2010, 12:13
جلوتر یار بدست میاری ولی نه به این زودی تازه مرحله اخرو میخوای چکار کنی که یار هات دو دسته میشن؟
جلوتر یار بدست میاری ولی نه به این زودی تازه مرحله اخرو میخوای چکار کنی که یار هات دو دسته میشن؟
پس اينجوري ديگه حتما بايد از اول برم . شما هم بگين من كجا ميتونم يار بگيرم . آخه اصلا جايي واسه يار گرفتن نبود . به هر حال از اول برم ببينم ، كركتر رو هم قيافش ضايع درست كرده بودم ،اين دفعه شايد يه كوتوله بردارم .
matrix_3s
28-06-2010, 16:45
هر بازی که شما بازی کنین عالیه
خواستم بپرسم این بازی چطوره
ارزش داره همین الان برم بخرمش..................................!
farzan311
29-06-2010, 09:35
ممنون دوست عزیز این حرفا چیه؟ ارزش گذاری که نمیتونم بکنم من بگم بخری بعد تو ذوفت بخوره خیلی بده
ولی اگه زبان انگیلیسیت خوبه و از گشت و گذار توی یه دنیا بزرگ و کلی مراحل خسته نمیشی
و از تعداد خیلی زیاد اسلحه ها و زره ها کلی چیزا دیگه که هرکدوم یه استفاده داره سرت گیج نمیره
شک نکن تو خریدش
Vahid_1990
30-06-2010, 22:38
پس اينجوري ديگه حتما بايد از اول برم . شما هم بگين من كجا ميتونم يار بگيرم . آخه اصلا جايي واسه يار گرفتن نبود . به هر حال از اول برم ببينم ، كركتر رو هم قيافش ضايع درست كرده بودم ،اين دفعه شايد يه كوتوله بردارم .
از همون اول بازی باید برای پیدا کردن یارهای خودتون دقت کنید.
بعد از شکست خوردن در جنگ اوستاگار با موریگان و آلیستر راهی شهر Lothering میشید. اون جا دو نفر رو می تونید پیدا کنید. یه زن به اسم Leliana که اونو توی یه دونه از خونه ها پیدا می کنید. یه نفر هم به اسم Sten زندانی هستش که برای آزاد کردش کافیه Leliana رو توی گروه خودتون بیارید و اونو انتخاب کنید و با استفاده از اون قفل اون جارو باز کنید و Sten رو آزاد کنید.
اگه این دو نفر رو همون بار اول که وارد Lothering میشید به گروهتون اضافه نکنید ممکنه کلا اونارو از دست بدین چون بعدها Lothering کلا نابود میشه.
Zevran هم یه اساسین هست که وظیفه داره شما رو بکشه. با اون اتفاقی در یکی از سفرهاتون بر می خورید که بعد از کشتن همه افراد اون با Zevran صحبت می کنید که با انتخاب گزینه درست در مکالمات می تونید اونو به گروهتون اضافه کنید.حتما اونو به گروهتون بیارید چون خیلی شخصیت تاثیر گذاری هستش.
farzan311
01-07-2010, 12:09
دوستان میشه کمک کنید من چطوری باید awakening رو نصب و اجرا کنم دانلودش کردم یه فایل ستاپ بود با یه فایل دیگه که پسوندش bin بود بعدش نصبش کردم اخرش یه صفحه داس میاد که تموم نمیشه عملیاتش هیچ وقت وقتی هم اجرا میکنم بازی رو ارور میده که یه سری فایل ها نیست
دوستان میشه کمک کنید من چطوری باید awakening رو نصب و اجرا کنم دانلودش کردم یه فایل ستاپ بود با یه فایل دیگه که پسوندش bin بود بعدش نصبش کردم اخرش یه صفحه داس میاد که تموم نمیشه عملیاتش هیچ وقت وقتی هم اجرا میکنم بازی رو ارور میده که یه سری فایل ها نیست
awakening رو بايد در محل نصب بازيه اصلي نصب بكنيد. بعد وارد بازي بشيد و از منوي اصلي انتخابش بكنيد.
Dragon Age 2 به طور رسمي معرفي شد
بالاخره EA بازي Dragon Age 2 را به عنوان عنواني حقيقي تائيد کرد.
جزئياتي از اين بازي در دست نيست، اما نام بازي در ليستي که از طرف EA در روز قبل منتشر شده وجود دارد.
"پروژه هايي که از ساخته هاي شرکت BioWare هستند و هم اکنون معرفي مي شوند اين عناوين هستند:کانتنت هاي قابل داونلود و جديد براي بازي Mass Effect، همچنين يکي از بازي هاي ويديويي که نمره ي بسيار بالايي را در بين بازي هاي رايانه اي در تمام زمان کسب کرده است يعني Dragon Age 2.يکي از اميدوارانه ترين عنوان هايي که براي ادامه ي بازي اصلي که در سال 2009 منتشر شده است و عنوان بهترين بازي RPG سال را نيز کسب کرده يعني بازي Dragon Age: Origins.همچنين يک عنوان داستان محور و Online Multiplayer يعني بازيStar Wars: The Old Republic
ٍَEA در طی گزارشی در مورد بازی های آماده ی انتشار در ماه های قبل از فوریه Dragon Age جدید را تائید کرد و گفته است که این عنوان می تواند در یک چهرم مالی ناشران در سال جاری منتشر شود.اما آن ها سه ماهه ی اول 2011 را مد نظر قرار دادند.
در همین حین به این بازی این عنوان را داده اند :"Dragon Age Title TBA".این بازی در بین بازی های مولتی پلتفرم لیست شده است یعنی برای کنسول های خانگی، کنسول های دستی و PC.
همچنین 1 فوریه 2011 نیز برای انتشار این بازی در نظر گرفته شده.
EA دیروز تائید کرده بود که در Gamescom کنفرانسی برگزار خواهد که تاریخ آن 17 آگوست است.
منبع:
AlexMercer
08-07-2010, 22:53
طبق اعلام BIOWARE در نسخه شماره 2 بازی شما نقش یک انسان(بسته به اینتخاب بازیکن زن یا مرد) به نام HAWKE را ایفا میکنید .یار جمع میکنید و برای هدفتون میجنگید تا اسمتون در تاریخ ثبت شه.بازی داستان قوی تری داره و همچنین کلی تصمیم گیری های نفس گیر.
سبک بازی چیزی مثل مس افکت 2 میشه .
aramesh_61
10-07-2010, 18:10
اقا من یه جا گیر کردم
الان یه جاییم که انگاری تو توهم هستم، تو رویا با دوستم که اون اول من Gray Warden کرد جنگیدم بعدش وارد یه جایی شدم که میتونستم به موش تبدیل بشم و بین یه مکانهایی با توجه به انتخاب خودم جابه جا بشم، یه جور معماست انگاری، کسی میتونه کمک کنه از اینجا بیام بیرون، باید چکار کنم که از این محیط بیام بیرون، آخه یه عالمه دشمن هست که زورم نمیرسه همشونو بکشم
اقا من یه جا گیر کردم
الان یه جاییم که انگاری تو توهم هستم، تو رویا با دوستم که اون اول من Gray Warden کرد جنگیدم بعدش وارد یه جایی شدم که میتونستم به موش تبدیل بشم و بین یه مکانهایی با توجه به انتخاب خودم جابه جا بشم، یه جور معماست انگاری، کسی میتونه کمک کنه از اینجا بیام بیرون، باید چکار کنم که از این محیط بیام بیرون، آخه یه عالمه دشمن هست که زورم نمیرسه همشونو بکشم
تو تو Realmهستی. تو مکانی که موش شدی فعلا کاری نداری. به مکانای دیگه برو با استفاده از اون دستگاهه که اسمشو یادم نیست.همه ی بدن های جدیدتو بدست بیار بعد با استفاده از اون دمون های اصلی هر مکانو بکش.هر مکان یه دمون اصلی داره.بدن هایی که باید بدست بیاری;گلوم یا همون ادم سنگی که قدرت زیادی داره.ادم اتشینکه میتونه از اتش رد شه.یه موچود که درای مخفی رو میبینه و یه جور ارکینه.و موش که میتونه از جاهای ریز رد شه
فقط امیدوارم مثل masseffect 2 خراب نکنن بازی رو، MassEffect2 یه بازی ActionAdventure عالی بود ولی یه RPG عالی نبود دقیقاً از سر و ته المانهای RPG بازی زده بودن و بازی رو به Action Adventure تبدیل کرده بودن که فروش بازی رو بیشتر کنن که موفقم بودن ولی فنهای RPG باز شاکی! امیدورام همچین بلایی سره Dragon Age نیارن که من بهشخصه خیلی شاکی میشم.
سلام
save های Dragon Age: Origins رو می خواستم
ممنونم میشم خیلی ضروری هست
سلام دوستان ...
من توی سرزمین کوتوله ها(خودم اسمش رو گزاشتم:31:) گیر کردم...
یه سری مسایقه بصورت گلادیاتوری هم دادم....
توی یه مجلس بزرگ هم اعضا باهم ختلاف رای پیدا کردن....
این سرزمین سه طبقه است...
نمیدونم باید چکار کنم....
خوک ها رو هم جمع کردم..
با پیر مرده در طبقه سوم هم صحبت کردم...
اما حالا نمیزارن جلوتر برم..
4تا سرباز مسیر عبور به قسمت پشت شهر روبستن...میگن که هرکی رفته دیگه بر نگشته واز این حرفها....
لطفا راهنمایی...
مرسی.
Vahid_1990
14-07-2010, 02:04
سلام دوستان ...
من توی سرزمین کوتوله ها(خودم اسمش رو گزاشتم:31:) گیر کردم...
یه سری مسایقه بصورت گلادیاتوری هم دادم....
توی یه مجلس بزرگ هم اعضا باهم ختلاف رای پیدا کردن....
این سرزمین سه طبقه است...
نمیدونم باید چکار کنم....
خوک ها رو هم جمع کردم..
با پیر مرده در طبقه سوم هم صحبت کردم...
اما حالا نمیزارن جلوتر برم..
4تا سرباز مسیر عبور به قسمت پشت شهر روبستن...میگن که هرکی رفته دیگه بر نگشته واز این حرفها....
لطفا راهنمایی...
مرسی.
جالبه این بخش رو انگار همه یه مشکلی باهاش پیدا کردن.
الان یکمی خواب آلود هستم نمی تونم زیاد توضیح بدم:31:
شما باید طرف یکی از اون دو نفر که می خوان پادشاه بشن رو بگیرید که باید به خاطر اونا یه سری ماموریت انجام بدین. بستگی داره طرف کی رو گرفته باشین. بعد از چند ماموریت که برای اونا انجام دادین اون قسمت deep road که بسته شده و نمی تونید شما به اون برید باز میشه و تازه قسمت سخت بازی شروع میشه. سخترین جای بازی همین جا هستش.
فقط مسئله مهم اینه که بتونید اجازه ورود به این deep road رو پیدا کنید. خیلی ها توی این مسئله مشکل داشتن.
اگه ماموریت هایی که در orzammar انجام دادین و ماموریت هایی که مونده رو بگید میشه شما رو بهتر راهنمایی کرد...
شب بخیر:31:
d_a_n_t_e
14-07-2010, 02:14
من يه چيزي رو نفهميدم اگه قراره شخصيت اصلي انسان باشه پس تکليف ما که با يه الف نسخه اول رو تموم کرديم چي ميشه؟
سيو هاي ما که الف هستيم هم تاثيري توي نسخه 2 داره ؟
Vahid_1990
14-07-2010, 02:17
من فکر نکنم این بازی مثل mass effect باشه که بشه سیو شماره قبلی رو اورد.
اگه فرضا شبیه اون باشه هم فکر کنم توی شماره بعدی هم احتمالا همین سه تا نژاد انسان و الف و کوتوله وجود داشته باشه...
جالبه این بخش رو انگار همه یه مشکلی باهاش پیدا کردن.
الان یکمی خواب آلود هستم نمی تونم زیاد توضیح بدم:31:
شما باید طرف یکی از اون دو نفر که می خوان پادشاه بشن رو بگیرید که باید به خاطر اونا یه سری ماموریت انجام بدین. بستگی داره طرف کی رو گرفته باشین. بعد از چند ماموریت که برای اونا انجام دادین اون قسمت deep road که بسته شده و نمی تونید شما به اون برید باز میشه و تازه قسمت سخت بازی شروع میشه. سخترین جای بازی همین جا هستش.
فقط مسئله مهم اینه که بتونید اجازه ورود به این deep road رو پیدا کنید. خیلی ها توی این مسئله مشکل داشتن.
اگه ماموریت هایی که در orzammar انجام دادین و ماموریت هایی که مونده رو بگید میشه شما رو بهتر راهنمایی کرد...
شب بخیر:31:
پس جریان اینه؟:18:
ای بابا منو بگو چی فکر میکردم....
خوب من تقریبا تمام کارها رو کردم خب....همشون شبیه همدیگن..گیج شدم بخدا...:41:
G.D.ragon.Ir
14-07-2010, 05:29
فقط امیدوارم مثل masseffect 2 خراب نکنن بازی رو، MassEffect2 یه بازی ActionAdventure عالی بود ولی یه RPG عالی نبود دقیقاً از سر و ته المانهای RPG بازی زده بودن و بازی رو به Action Adventure تبدیل کرده بودن که فروش بازی رو بیشتر کنن که موفقم بودن ولی فنهای RPG باز شاکی! امیدورام همچین بلایی سره Dragon Age نیارن که من بهشخصه خیلی شاکی میشم. همونطور که خودتون هم میدونید Mass Effect 2 یک اکشن نقش آفرینی هست نه یک نقش آفرینی (خالص) مثل Dragon Age. هرکدوم رو برای طرفداران خاص همون سبک ساخته بودند (که ظاهرآ من و شما جزء طرفداران سبک اکشن نقش آفرینی نیستیم). نگران نباشید این دو بازی قطعآ هیچ شباهتی به هم نخواهند داشت
من يه چيزي رو نفهميدم اگه قراره شخصيت اصلي انسان باشه پس تکليف ما که با يه الف نسخه اول رو تموم کرديم چي ميشه؟
اگه فرضا شبیه اون باشه هم فکر کنم توی شماره بعدی هم احتمالا همین سه تا نژاد انسان و الف و کوتوله وجود داشته باشه... منم با وحید موافقم. وقتی که 3 تا نژاد, 3 تا کلاس اصلی و اون چندتا (به حساب) زیر کلاس, بازی داشت, همیشه با NWN2 مقایسش میکردم و تاسف میخوردم. حالا اگه بخوان نژادش رو به یک کاهش بدند (که قطعآ همچین اشتباهی نمی کنند) که دیگه جک سال میشه!!!
بازی مثل MassEffect نمیشه بدون شک چون Masseffect یه بازی ActionAdventure و Shooter بود ولی رویهای که Bioware پیش گرفته برای این بازی دقیقاً مثل رویهایه که برای Masseffect 2 در نظر گرفته یعنی هرچی بیشتر سینماییتر کردن و Action کردن بازی و کم کردن از المانهای RPG بازی نمونش وجود فقط یه کاراکتر خاص مثل Masseffect هست و کاملاً صداگذاری شده، چون خوب هرکسی نمیتونه RPG بازی کنه و این یعنی گند زدن به بازی بله ممکنه فروش بازی بیشتر بشه ولی فنهای بازی خیلی شاکی میشن دقیقاً اتفاقی که برای MassEffect2 افتاد تقریباً بازی یه Shooter و Action خالص شده بود و خبری از RPG نبود.
یه CRPG خالص 50-60 ساعته مثل DragonAge یا Diablo3 بدون شک نمیتونه همچین ویژگیهایی داشته باشه حتی بعید میدونم بازی دیگه 50 ساعت باشه چون قائدتاً نمیشه یه عالمه دایلوگ رو تو 50-60 ساعت بازی صدا گذاری کرد من واقعاً دلم میخواست یه CRPG عالی مثل Dragon Age بازی کنم.
البته مشکل هم این بود که Dragon Age فروش خوبی نکرد مثل MassEffect 2 و خدا میدونه Bioware برای فروش بیشتر بازی چه گندی بزنه تو بازی.
بازی مثل MassEffect نمیشه بدون شک چون Masseffect یه بازی ActionAdventure و Shooter بود ولی رویهای که Bioware پیش گرفته برای این بازی دقیقاً مثل رویهایه که برای Masseffect 2 در نظر گرفته یعنی هرچی بیشتر سینماییتر کردن و Action کردن بازی و کم کردن از المانهای RPG بازی نمونش وجود فقط یه کاراکتر خاص مثل Masseffect هست و کاملاً صداگذاری شده، چون خوب هرکسی نمیتونه RPG بازی کنه و این یعنی گند زدن به بازی بله ممکنه فروش بازی بیشتر بشه ولی فنهای بازی خیلی شاکی میشن دقیقاً اتفاقی که برای MassEffect2 افتاد تقریباً بازی یه Shooter و Action خالص شده بود و خبری از RPG نبود.
یه CRPG خالص 50-60 ساعته مثل DragonAge یا Diablo3 بدون شک نمیتونه همچین ویژگیهایی داشته باشه حتی بعید میدونم بازی دیگه 50 ساعت باشه چون قائدتاً نمیشه یه عالمه دایلوگ رو تو 50-60 ساعت بازی صدا گذاری کرد من واقعاً دلم میخواست یه CRPG عالی مثل Dragon Age بازی کنم.
البته مشکل هم این بود که Dragon Age فروش خوبی نکرد مثل MassEffect 2 و خدا میدونه Bioware برای فروش بیشتر بازی چه گندی بزنه تو بازی.
ولی تقریبا 90% مردم و زمین و زمان و منتقد و ... میگن Dragon Age نقش آفرینی دهه ست:18: درکل دراگون ایج یه چیز دیگه ست.:46:
ولی تقریبا 90% مردم و زمین و زمان و منتقد و ... میگن Dragon Age نقش آفرینی دهه ست:18: درکل دراگون ایج یه چیز دیگه ست.:46:
خوب اونچیزی که مشخصه Bioware برای Dragon age تغییر رویه داده البته Dragon Age روی PC خیلی عالی بود ولی روی کنسولها مثل PC نبود و خوب PC هم که فروشی نداره بهنظر بازی رو بیشتری برای کنسول سازی کنه.
alborz_k
15-07-2010, 16:35
سلام. هیچ دلیلی نداره که بایوور بخواد 2 بازی که از نظر سبک کاملأ مشابه هم باشه رو با هم تولید کنه!! بایوور تو این چند ساله نشون داده هیچ وقت به خاطر سود یک بازی رو ادامه نداده (بر عکس یوبی سافت که مبوب ترین بازی رو به خاطر سطحی ،آسان و کنسولی سازی نابود کرد!) و همیشه با تفرکات جدید بهترین بازی رو در سبک خودش تولید کرده .
به نظر من dragon age همون رویه ی نسخه ی قبلی رو دنبال خواهد کرد و مثل ریشه ها ، یک بازی نقش افرینی پیچیده با ظاری ساده خواهد بود . در ضمن فروش این بازی اون قدر ها کم نبود که شرکت سازندش بخواد به خاطر مسائل مالی تغییر رویه بده!
Vahid_1990
15-07-2010, 16:56
امیدوارم سبک بازی همون نقش آفرینی کلاسیک باشه. اگه این بازی هم در این سبک نباشه دیگه این سبک کم کم از بین میره:13:
سال دیگه دیابلو 3 هم میاد که اون بازی صد در صد به صورت نقش آفرینی کلاسیک هستش.امیدوارم سال دیگه شاهد دو تا بازی تاپ در این سبک باشیم:40:
توی بازی نمیشه بیشتر از 3نفر به عنوان party members همراه داشته باشیم؟
Vahid_1990
15-07-2010, 17:10
توی بازی نمیشه بیشتر از 3نفر به عنوان party members همراه داشته باشیم؟
نه نمیشه.حداکثر 3 نفرو می تونید...
خب بهترین ترکیب نفراتی که باخودمون داشته باشیم چی هستش؟
من الان للیانا و آلیستر و موریگان رو توی تیم گذاشتم
استن و سگه رو هم نگهداشتم
چه جوری میشه که هر لحظه امکان تغییر دادن ترکیب نفرات رو داشته باشم؟
کلید خاصی براش تعریف شده یا فقط هر موقع که نفر جدیدی به گروه اضافه میشه میشه ترکیب نفرات رو تغییر داد؟
G.D.ragon.Ir
16-07-2010, 11:49
خب بهترین ترکیب نفراتی که باخودمون داشته باشیم چی هستش؟اینجور مسائل رو نمیشه توضیح داد و باید خودتون ببینید با چه ترکیبی, کارایی بالا تری دارید برای مثال خودم, 3 تا جادوگر و للینا بودیم. تمام جادوگرام هم بر پایه قدرت های تحاجمی ساخته بودم (البته "واین" یه چندتای جادوی شفادهنده داشت) و "للینا" که چون دورزن بود با تیمم کاملآ مچ بود و زیر کلاس رنجر هم براش برداشته بودم که یک حیوان دست آموز هم به تیمم اضافه میکرد (برای مبارزات نزدیک) البته چون از کلاس عیار بود توانایی باز کردن قفل ها رو هم داشت.
چه جوری میشه که هر لحظه امکان تغییر دادن ترکیب نفرات رو داشته باشم؟
کلید خاصی براش تعریف شده یا فقط هر موقع که نفر جدیدی به گروه اضافه میشه میشه ترکیب نفرات رو تغییر داد؟ بالای صفحه (جایی که گزینه های ماموریت, توانایی ها و... هست) گزینه ای برای این منظور داره (فکر کنم از سمت راست دومی بود) البته در تمام مکان ها فعال نبود.
موقعی که میخوام برم توی قلعه redcliff برای نجات والنا دختر آهنگره دروازه بستست و هیچ رقمه نمیشه وارد قلعه شدش
باید چیکارش بکنم؟
Vahid_1990
16-07-2010, 13:29
موقعی که میخوام برم توی قلعه redcliff برای نجات والنا دختر آهنگره دروازه بستست و هیچ رقمه نمیشه وارد قلعه شدش
باید چیکارش بکنم؟
باید به داخل آسیاب بادی برید اون جا یه راه مخفی داره که به قلعه میره.
دقیقا یادم نیست اون آسیب بادی کجاست. ولی پیدا کردنش سخت نیست.
داخل آسیاب بادی هم رفتم ولی پیداش نکردم اون راه مخفی رو
یه چیزی حالت دریچه هست که روی زمین قرار گرفته و اطرافش کاه و اینا هستش ولی نشانگری برای بازکردنش نمیاره اصلا
ویرایش:کلیدش رو گیر آوردم از برادر حاکم ردکلیف
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
راستی بازی بهم اعلام کرد که تو میتونی توی یه مهارت تخصص پیدا بکنی ولی اول باید یه تمرین دهنده پیدا کنم
از کجا؟
G.D.ragon.Ir
16-07-2010, 15:56
راستی بازی بهم اعلام کرد که تو میتونی توی یه مهارت تخصص پیدا بکنی ولی اول باید یه تمرین دهنده پیدا کنم
از کجا؟
Warrior Specializations:f
Berserker is unlocked by Oghren or a manual available from Gorim in Denerim.
Champion is unlocked by accepting the reward for completing Arl of Redcliffe.
Reaver is unlocked by Kolgrim after siding with him in The Urn of Sacred Ashes.
Templar is unlocked by Alistair or a manual available from Bodahn in Party Camp
Rogue Specializations:d
Assassin is unlocked by Zevran or a manual available from Alarith in Denerim.
Bard is unlocked by Leliana or a manual available from Alimar in Orzammar.
Duelist is unlocked by Isabela in Denerim after beating her in a game, sleeping with her, or persuading her.
Ranger is unlocked by a manual available from Bodahn in Party Camp.g
Mage Specializations:f
Arcane Warrior is unlocked by a soul trapped in a phylactery encountered in The Elven Tombs during Nature of the Beast.
Blood Mage is unlocked by the Desire Demon during Arl of Redcliffe if the Warden is a mage, enters the Fade personally, and requests arcane secrets.
Shapeshifter is unlocked by Morrigan or a manual available from Varathorn in the Dalish Camp.
Spirit Healer is unlocked by a manual available from Wonders of Thedas in Denerim or from Levi Dryden in Soldier's Peak (the latter requiring the Warden's Keep DLC).h
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباگ: بعد از باز کردن هر کدوم از اینها, برای همیشه (دفعات بعد هم) باز میمونند. حالا میرسیم به باگش که دفعه اول بصورت اتفاقی یاد گرفتمش و اون باز کردن اینها توسط خرید کتاب بصورت رایگان هست. برای اینکار, قبل از اینکه کتاب رو بخرید بازی رو ذخیره کنید و بعد کتاب رو خریداری و بعد که برای شما باز شد مجددآ بازی رو لود کنید. با اینکار اون مورد برای شما بدون پرداخت هیچ پولی باز میشه.
داخل آسیاب بادی هم رفتم ولی پیداش نکردم اون راه مخفی رو
یه چیزی حالت دریچه هست که روی زمین قرار گرفته و اطرافش کاه و اینا هستش ولی نشانگری برای بازکردنش نمیاره اصلا
ویرایش:کلیدش رو گیر آوردم از برادر حاکم ردکلیف
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
همونطور که دوستمون گفتن تنها راهش همون دریچه در آسیاب هست،الان شما ماموریت های روستای ردکلیف رو حل کردید دیگه؟(همون که یه عده میان باید از روستا با کمک اونا محافظت کنی.)
من یه شمشیرspellweaver دارم ولی میگه برای استفاده ازش باید آرکین واریور باشی
حالا چه جوری میشه شد؟
G.D.ragon.Ir
19-07-2010, 12:50
من یه شمشیرspellweaver دارم ولی میگه برای استفاده ازش باید آرکین واریور باشی
حالا چه جوری میشه شد؟ قاعدتآ باید جادوگر باشید پس بهتون پیشنهاد میکنم پستی رو که Optimus Prime عزیز, داده بودند رو مطالعه کنید (جواب این سوالتون هم اونجاست)
هرچند خودم هم تو چند پست قبل, طریقه باز کردن تمام زیر کلاس ها رو گذاشته بودم
قاعدتآ باید جادوگر باشید پس بهتون پیشنهاد میکنم پستی رو که Optimus Prime عزیز, داده بودند رو مطالعه کنید (جواب این سوالتون هم اونجاست)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهرچند خودم هم تو چند پست قبل, طریقه باز کردن تمام زیر کلاس ها رو گذاشته بودم
خب متاسفانه من الف کلاس واریور هستم
راستی چطور میتونم حجم آیتمایی رو که میشه حمل کرد از 70 افزایش بدم؟
یه جا نوشته بود باید کوله پشتی بخرم ولی از کجا
G.D.ragon.Ir
19-07-2010, 14:30
راستی چطور میتونم حجم آیتمایی رو که میشه حمل کرد از 70 افزایش بدم؟
یه جا نوشته بود باید کوله پشتی بخرم ولی از کجا
از همون هایی که جنس میفروشن (البته همشون ندارن) برای مثال همون جایی که بار اول الیستر رو دیدید, اونجا کسی که جنس میفروخت یک Backpack برای فروش داشت (هر کدوم هم 10 تا به فضای شما اضافه میکنند) متاسفانه صحبت خیلی وقت پیشه و...
خب متاسفانه من الف کلاس واریور هستم
حالا چرا الف؟ دوارف که بهتر بود (البته خوبی این بازی اینه که همه سلیقه ها رو راضی میکنه)
از همون هایی که جنس میفروشن (البته همشون ندارن) برای مثال همون جایی که بار اول الیستر رو دیدید, اونجا کسی که جنس میفروخت یک Backpack برای فروش داشت (هر کدوم هم 10 تا به فضای شما اضافه میکنند) متاسفانه صحبت خیلی وقت پیشه و...
توی circle of mage یکی بود میفروختش.
پیداش کردم
ممنون
حالا چرا الف؟ دوارف که بهتر بود (البته خوبی این بازی اینه که همه سلیقه ها رو راضی میکنه) خب چون الفها اولین موجوداتی هستن که ایلوواتار روی زمین خلقشون کرد و زیر نور ستارگان از خواب بیدار شدن
دورف ها فقط ساخته دست آئوله که یه والار و آفریده ایلوواتار بود خلق شدن و توی برنامه های ایلوواتار هیچوقت نبودن:دی
سیلماریلیون جان تالکین رو بخونی این چیزا دستت میاد:دی
راستی بهترین استراتژی برای کشتن فلمنث چیه؟
لامصب هیچ رقمه نمیشه کشتش
هرچقدرم فاصله ازش بگیری و با انواع افسونا و تیرها بزنیش باز همه رو میکشه و شفادادن اعضای گروه هم فایده خاصی نداره
آخرشم حریفش نشدم مجبور شدم باهاش معامله کنم
با موریگان فعلا روابط بهم زدیم:دی
اپرووالش از من 93هستش:دی
توچادر هم رفتیم باهم:دی
G.D.ragon.Ir
20-07-2010, 15:45
خب چون الفها اولین موجوداتی هستن که ایلوواتار روی زمین خلقشون کرد و زیر نور ستارگان از خواب بیدار شدن
دورف ها فقط ساخته دست آئوله که یه والار و آفریده ایلوواتار بود خلق شدن و توی برنامه های ایلوواتار هیچوقت نبودن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیلماریلیون جان تالکین رو بخونی این چیزا دستت میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگلیسیم تعریفی نداره :41: اما فکر نکنم اونجا هم الف ها جنگجو بودند :31: حالا جدا از شوخی اینجا الف ها برای کلاس جنگجو فقط 2 تا will دارند که در مقابل مزایایی که دوارف ها دارند اصلآ به حساب نمیاد. البته بازم میگم اگه نشدنی بود مثل کلاس جادوگر برای دوارف ها غیر فعال میکردند.
راستی بهترین استراتژی برای کشتن فلمنث چیه؟
لامصب هیچ رقمه نمیشه کشتش
هرچقدرم فاصله ازش بگیری و با انواع افسونا و تیرها بزنیش باز همه رو میکشه و شفادادن اعضای گروه هم فایده خاصی نداره
آخرشم حریفش نشدم مجبور شدم باهاش معامله کنم
با موریگان فعلا روابط بهم زدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپرووالش از من 93هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توچادر هم رفتیم باهم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیخیال. تاپیک رو میبندند. البته یک ..... هم بود تو یکی از منطقه های اطراف "دنیریم" که با پرداخت پول... (البته واسه ما که مجانی بود)
انگلیسیم تعریفی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما فکر نکنم اونجا هم الف ها جنگجو بودند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا جدا از شوخی اینجا الف ها برای کلاس جنگجو فقط 2 تا will دارند که در مقابل مزایایی که دوارف ها دارند اصلآ به حساب نمیاد. البته بازم میگم اگه نشدنی بود مثل کلاس جادوگر برای دوارف ها غیر فعال میکردند.
البته که جنگجو بودن
الفها نزدیک 400سال مورگوت رو که یکی از والارها بود و به قولی به خصم تبدیل شده بود توی حصر توی قلعش با جنگای فراوان نگهداشته بودن درحالی که دروفها فقط مشغول ساختن چیزای باارزش بودن:دی
نیازی به انگلیسی نداره،برو کتابشو بخر ترجمه رضاعلیزاده انتشارات روزنه:دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیخیال. تاپیک رو میبندند. البته یک ..... هم بود تو یکی از منطقه های اطراف "دنیریم" که با پرداخت پول... (البته واسه ما که مجانی بود)
رضایتش از من به 100رسید
اون که اطراف دنریم هستش یه خروار نقره میگیره.
G.D.ragon.Ir
20-07-2010, 18:17
اون که اطراف دنریم هستش یه خروار نقره میگیره. باید قبلش بازی رو سیو کنید و در انتها دوباره بازی رو لود کنید :46:
peyman_nn
21-07-2010, 11:04
میگم میخام بازی Dragon Age: Origins رو شروع کنم
من از 1997 بازی میکنم ولی اخرین باری که یک بازی با این سبک و سیاق تموم کرم دیابلو 2 بود
مشکلات دست بال ما رو بسته و فقط شوتر بازی میکنم
به نظر شما خیلی باید براش وقت بذارم ؟
زبان 15 حوصله 10
از 20
soltanarash
21-07-2010, 11:24
من از 1997 بازی میکنم ولی اخرین باری که یک بازی با این سبک و سیاق تموم کرم دیابلو 2 بود
زبان 15 حوصله 10
از 20
نه به نظر من بازی نسبت به بقیه نقش آفرینی ها هم کوتاه تر بود هم راحت تر فقط مراحلش خیلی طولانی و یکنواخت بود ولی در کل بازی عالی بود.
ماموریت اصلی ها زود تموم می شن.به نظر من حتما بازیش کن چون فعلا که فقط bioware بازی های خوبی میده.
G.D.ragon.Ir
21-07-2010, 11:24
زبان 15 حوصله 10
از 20
کلآ بازی های نقش آفرینی, زمان بر هستند (اگر بخواهید ماموریت های جانبی هم دنبال کنید که دیگه... .)
تو بخش زبانش با توجه به چیزی که گفتید, مشکل نخواهید داشت ولی حوصله رو شک دارم (هم طولانی هست و هم کلی دیالوگ داره و... ) اگر حوصله رو هم 15 داده بودید, حتمآ بهتون پیشنهاد میکردم بازی کنید ولی 10 رو... . فکر کنم بهتر باشه با توجه به مطالبی که گفتم, خودتون یک تجزیه و تحلیلی داشته باشید و بعد تصمیم بگیرید. این نکته رو هم یادتون باشه که اولین هدف از بازی کردن, لذت بردن هست و اگه از بازی لذت نبرید... . کاری هم نداشته باشید که این بازی از بیشتر سایت ها عنوان بهترین بازی نقش آفرینی و از سایت IGN عنوان بهترین بازی سال 2009 رو گرفته. انتخاب خوبی داشته باشید.
زبان 15 حوصله 10
از 20
همونطور که بقیه دوستان گفتند،یکمی باید برای این بازی حوصله بزارید(یه خورده!).باید به دیالوگ ها دقت کنید و کلی تجزیه تحلیل کنید تا انتخاب درست کنید.جالبه که این اولین بازی نقش آفرینی بود که من کردم!ولی واقعا خوشم اومد و عاشق کلا این سبک شدم: د ی
مراحل تقریبا(20%) یکنواخت هستند،باید همش یه سری رو بکشی و تنوع نداره مراحلش،اما داستانش به نظر من خوب بود و سرگرم میکرد.به نظر من بازی کردنش میارزه،باز هم خودتون چه در این تاپیک و چه در انجمن های دیگه سرچ کنید درباره ی بازی تا بتونید بهترین انتخاب رو انجام بدید و بازی رو بگیرید که ازش خسته نشید.
موفق باشید: ایکس
soltanarash
21-07-2010, 16:28
واقعا بازیی هست که ارزش بازی کردن داره اگه از سبک نقش آفرینی خوشتون میاد.راستی یه بازی نقش آفرینی دیگه ای در راه نیست؟
من اولین بازی نقش آفرینی two world بود و از اون موقع فقط دنبال این سبک بازیم.
G.D.ragon.Ir
21-07-2010, 19:09
راستی یه بازی نقش آفرینی دیگه ای در راه نیست؟ گزینه ای جز دیابلو 3 تو ذهنم نیست که اینم تاریخ انتشارش نامشخصه (البته سبکش هم اکشن نقش آفرینی هست)
من اولین بازی نقش آفرینی two world بود و از اون موقع فقط دنبال این سبک بازیم. من با ارباب حلقه ها شروع کردم (یک نقش آفرینی کلاسیک (نوبتی)) همینقدر بگم که بعضی از کسانی که نقش آفرینی بازی میکنن از این شاخه بازی های نقش آفرینی, خوششون نمیاد ولی من از هردوشون لذت میبرم :8:
soltanarash
21-07-2010, 20:57
گزینه ای جز دیابلو 3 تو ذهنم نیست که اینم تاریخ انتشارش نامشخصه (البته سبکش هم اکشن نقش آفرینی هست)
من با ارباب حلقه ها شروع کردم (یک نقش آفرینی کلاسیک (نوبتی)) همینقدر بگم که بعضی از کسانی که نقش آفرینی بازی میکنن از این شاخه بازی های نقش آفرینی, خوششون نمیاد ولی من از هردوشون لذت میبرم :8:
راستی یه بازی دیگه از ارباب قرار بود بیاد چی شد؟ فکر کنم نقش آفرینی بود.
واقعا بازیی هست که ارزش بازی کردن داره اگه از سبک نقش آفرینی خوشتون میاد.راستی یه بازی نقش آفرینی دیگه ای در راه نیست؟
من اولین بازی نقش آفرینی two world بود و از اون موقع فقط دنبال این سبک بازیم.
چرا دیگه همین dragon age 2 هم میاد تا یه عالمه وقت دیگه : دی (5-6-7) ماه دیگه.
diablo3 هم باید هنوز انتظار بکشیم!
The Lord of the Rings: War in the North هم قراره بیادتو 2011،ولی به نظر من جالب نخواهد بود،
اطلاعات بیشتر:
گزینه ای جز دیابلو 3 تو ذهنم نیست که اینم تاریخ انتشارش نامشخصه (البته سبکش هم اکشن نقش آفرینی هست)
من با ارباب حلقه ها شروع کردم (یک نقش آفرینی کلاسیک (نوبتی)) همینقدر بگم که بعضی از کسانی که نقش آفرینی بازی میکنن از این شاخه بازی های نقش آفرینی, خوششون نمیاد ولی من از هردوشون لذت میبرم :8:
من که اصلا از نقش آفرینی نوبتی خوشم نمیاد!!
two world 2، Diablo III، DA2، the witcher 2، Arcania: Gothic 4 بازیهای cRPG هستند که در آینده قرار بیان و احتمالاً بازیهای خوبی میشن.
Vahid_1990
22-07-2010, 11:50
two world 2، Diablo III، DA2، the witcher 2، Arcania: Gothic 4 بازیهای cRPG هستند که در آینده قرار بیان و احتمالاً بازیهای خوبی میشن.
درسته
به خصوص da2 و diablo3 که جزو غول های این سبکن که در سال 2011 منتشر میشن.
البته بازیهای Action RPG هم مثل The Lord of the Rings War in the North ,Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned, Fable 3, Warhammer 40,000: Space Marine هم بازیهای خوبی هستن که در آینده میان.
این life giver رو چطوری بخرم؟
لامصب 87کیسه پولش بود
من بیشترین موجودی که توی کل این بازی داشتم تا الان 11کیسه بوده:دی
این life giver رو چطوری بخرم؟
لامصب 87کیسه پولش بود
من بیشترین موجودی که توی کل این بازی داشتم تا الان 11کیسه بوده:دی
راه خاصی وجود نداره: د ی
فقط اگه به نظرت ترینر عیبی نداره با ترینر 9999 کیسه طلا پول دربیار: د ی
آخرای بازی پول راحت در میاری...
matrix_3s
24-07-2010, 17:52
سلام دوستان
هدف از این بازی چیه //////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////////
سر در نیاوردم
Angel Of Darkness
24-07-2010, 18:51
سلوم ماموریتهای اصلی رو از فرعی چطور باید تشخیص داد ؟ من که اینقد دور خودم چرخیدم سرگیجه گرفتم :41:
تو sacred 2 خیلی باحال بود هر ماموریتی رنگش تو نقشه با یه دایره مشخص میشد و نیاز به هیچیم نبود
مثلا اصلیا نارنجی بودن
حالا اینجا اصلیا چه شکلین
چرا میگین به زبان نیاز نداره ؟
G.D.ragon.Ir
24-07-2010, 19:55
سلام دوستان
هدف از این بازی چیه //////////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////////////
سر در نیاوردم اگه منظورتون بعد داستانی هست میتونید به پست های زیر مراجعه کنید درغیر اینصورت مانند تمام بازی های دیگه هست فقط تو سبکی متفاوت (دقیقآ متوجه منظورتون نشدم)
سلوم ماموریتهای اصلی رو از فرعی چطور باید تشخیص داد ؟ من که اینقد دور خودم چرخیدم سرگیجه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماموریت های اصلی: تو لیست ماموریت ها (Journal) شاخه ای وجود داره بنام The Blight. آدم هایی هم که با این نوع ماموریت ها مرتبط هستند, علامتی مانند 2 تا فلش رو به پایین بالای سرشون هست
چرا میگین به زبان نیاز نداره ؟ :18: حتمآ داشتن شوخی میکردن. وقتی شما متوجه ماموریتی هایی که باید انجام بدید, نشید. چطور میخواید به پایان برسونیدشون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.