مشاهده نسخه کامل
: Dragon Age: Origins
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
vahidgame
16-01-2010, 11:55
سلام من در سرزمين كوتوله ها هستم و به اون غار رفتم و با اون موجودات كه مثل دايناسور هستند!(اسمشون يادم نيست) جنگيدم و با lord dace برگشتم به جاي اصلي حالا چطوذي اين دوتا كسي كه مي خواهند حكومت رو بدست بگيرند پيدا كنمباید ماموریتها رو درست بخونی.اشتباه نکنم یه نفر بود که شما پیش هر جفتشون می برد.در ضمن اون ماموریت Anvil of void ماموریت آخر کوتوله ها هستش و شما در این ماموریت آخرش یه زنه به نام برانکا برات تاج پادشاهی رو میسازه و بعد شما اونو میتونید به هرکدام بدید و انتخاب با خودتون هستش و فکر کنم اصلش این جا هستش.
راستي وقتي يه در قفله كليد رو پيدا كني كافيه. يا بايد خودت كليد رو از منوها پيدا كرده و در رو باز كني. ممنون مي شم اگه كامل راهنايي كنيداگه در نیاز به کلید داشته باشه و شما هم کلیدش رو داشته باشید روی در کلیک کنی کافیه و نیازی به چیز دیگه نداره.بعد بعضی درها نیاز به کلید نداره و باید با یک rogue اونو بازی کنی البته این شامل صندوق ها هم میشه.
aghamajid1369
16-01-2010, 12:23
شما در این ماموریت آخرش یه زنه به نام برانکا برات تاج پادشاهی رو میسازه و بعد شما اونو میتونید به هرکدام بدید و انتخاب با خودتون هستش و فکر کنم اصلش این جا هستش
البته اون Golem بزرگه هم میتونه براتون تاج رو بسازه. میتونین به زنه کمک نکنین و بکشینش.
vahidgame
16-01-2010, 13:31
البته اون Golem بزرگه هم میتونه براتون تاج رو بسازه. میتونین به زنه کمک نکنین و بکشینش.
آره درسته دوست عزیز.کلا اصل این بازی واقعا به این انتخاب هاش هستش.
راستی دوستان میخواستم یه چیزی بگم شاید البته جاش اینجا نباشه.تاپیکی به نام بازی های سبک نقش آفرینی تا حالا درست نشده درسته؟ من می خواستم همچنین تاپیکی بزنم و بیشتر در اون تاپیک به مسائل تخصصی و فنی بازی های سبک نقش آفرینی بپردازیم و به نقد بازی های جدید نپردازیم و فکر کنم اون جوری هیچ خللی توی تاپیکهایی مثل این تاپیک به وجود نیاد.
من این DLC رو دانلود کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجمش هم 449 مگه.
وقتی میزنم Install Selected رو Error میده !!! یعنی Status ــش رو مینویسه Error.
ali_ranger22
16-01-2010, 16:12
Dragon Age: Origins - Return to Ostagar [ViTALiTY] ENG [2010]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Developer: BioWare Corporation
Publisher: Electronic Arts Inc.
Genre: RPG
Release Date: World: 29 January 2010
Number of Players: 1 Player
Recommended Requirements:
Processor: Intel Core 2 (better)
Memory: 1 Gb RAM
Graphics: ATI Radeon X850 128MB (lub lepsza) NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB (or better)
The first episode pack for Dragon Age: Origins, Return to Ostagar allows players to exact their revenge and embark on a quest for the mighty arms and armor of the once great King Cailan when they revisit Ostagar, the site of the Grey Wardens' darkest hour, to reclaim the honor and learn the secrets of Ferelden's fallen king.
Return to Ostagar summons players to a new quest in which they will return to the fateful battleground in Ostagar where the Grey Wardens were nearly wiped out. Players will discover King Cailan's top-secret political agenda and go behind enemy lines to revisit a place that many feared had been lost to history.
واسه نصب و اجرای این dlc به پچ ها نیازی پیدا نمیکنیم که ؟؟
Alireza.M67
16-01-2010, 22:32
آقا امکانش هست یه نفر تمام پچ ها و DLC هاشو تو یه پست بذاره ؟
من هرچی گشتم پیدا نکردم ...
mr bahram
16-01-2010, 22:46
سلام من این بازی رو خیلی دوست دارم ولی با این غولای شاخ دار بزرگ مشکل دارم چجوری اینارو بکشم ؟
سلام من این بازی رو خیلی دوست دارم ولی با این غولای شاخ دار بزرگ مشکل دارم چجوری اینارو بکشم ؟
مطمئنن در مرحله ی اول مشکل داری چون بعدش آسونه!
اسمه اونا Ogre هست! در مرحله ی اول میتونی حداقل تا نصف جون ببریش بعد بچرخونیش ! اینطوری راحت میمیره!
khaniyan
17-01-2010, 22:57
واقعا از game spot توقع نداشتم چه طور به همچین بازی امتیاز 9.5 داده
بازی واقعا واقعا ضعیفه ...اون از گیم پلی بازی که در حد یه بازیه آنلاین مثل wow هستش .... اون از لوکیشن های بازی که واقعا مسخرست شما مثلا وقتی تو جنگل هستین فقط یه راه تو جنگل وجود داره و شما یا باید مستقیم جلو برین یا عقب برین ( که مسلما چون از عقب اومدین فقط باید جلو برین )(اصلا قابل مقایسه با لوکیشن های مثلا oblivion نیست که شما تو جنگل هاش گم می شدین) .... اون از گرافیک بازی که آدم یاد اولین زمانی میفته که تازه فناوری سه بعدی ساخته شده بودن و هیچ چیز تو این بازی دینامیک نیست و همه چی ثابته و در واقع انگار کاراکتر شما تو یه سری عکس حرکت می کنه ... فقط می مونه این حالت خط داستانیه بازی که بابا خط داستانی دوست دارین برین کتاب بخونین .... تو این بازی شما یه ذره داستان رو جلو می برین بعد با 4 تا جونور می جنگین ( اونم چه جنگی یکی اون می زنه یکی شما می زنی یکی اون یکی شما ) بعد دوباره داستان با سلیقه خودتون پیش می برین بعد باید طبق (quest که واقعا تو دنیای بازی چیزی چرت تر از quest نداریم ) باید برین با یکی صحبت کنین و بعد از اول .... حداقل تو wow شما چندین راه جلوتونه و می تونین 360 هر ور دوست داشتین بری اما اینجا از این خبرا نیست و باید خط داستان رو جلو ببرین ........حتی بازی نچندان قوی oblivion هم 4 تا 5 برابر این بازی میرزه و حداقل یه ذره دینامیک تو اون هست .... واقعا برای game spot متاسف شدم چون بخاطر امتیاز اون اینو خریدم .... من که یه ساعت دیگه هم بازی می کنم بعد uninstall
حمتا خوب دقت نکردی یه بار دیگه برو بشتر دقت کن اگه پشیمون شدی بگو انسان جایزالخطاست
vahidgame
18-01-2010, 19:54
ویژه نامه کلیک دیروز نوشته بود که دلیل اینکه بازی Dragon Age رو هنوز نقد نکرده اینه که می خواد همه سوراخ سنبه های بازی رو در بیاره و بعد بازی رو نقد کنه.البته من نمی دونم الان نویسنده کلیک کی هستش ولی قبلا که سید طه رسولی بود(شاید الانم باشه) خیلی خوب بازی های نقش آفرینی رو نقد می کرد و کلا به این سبک ایشون علاقه داره.جای این چیزا شاید توی این تاپیک نباشه ولی اگه ایشون این جا عضو بود خیلی خوب می شد.
راستی MB3d چرا دیگه اینجا نمیاد:20: واقعا من حاظرم به طور منطقی با ایشون در مورد بازی Dragon Age بحث کنم و بدون هیچ تعصب ایشون رو راضی کنم.اگه ایشون کلا به بازی های نقش آفرینی علاقه نداره هر بازی در این سبک رو بازی کنه شاید براش جالب نباشه ولی اگه به این سبک علاقه داره و از این بازی خوشش نمیاد این بحثش جداست و اگر اینو بخوام تشبیه کنم مثل این می مونه که یه نفر طرفدار فوتبال باشه و بازی های مارودونا رو دیده باشه ولی بگه مارادونا اصلا بازیکن خوبی نیست
Optimus Prime
18-01-2010, 22:19
بعضی هستند این سبک هارو دوست ندارند و کاریش نمیشه کرد. این آقای MB3d نظرشونو گفتند و دلیلی نمی بینم قرار باشه دیگه در این تاپیک پستی بدند .
vahidgame
18-01-2010, 23:23
من خودم دومین نفر تو دنیا بودم که تو Xbox این بازیو 1000 تا کردم ( چون بازیو زود گرفتم البته ! ) و اولین نفری که تمام پایان هارو به اضافه Gift ها برای Achievement Guide های xbox360ahievement.org اضافه کردم. کلا یک ماه با این بازی زندگی کردمبابا ایول به شما.میشه بگی که نسخه xbox360 با pc چه فرقهایی داره؟فکر کنم نسخه کامپیوتر نسبت به xbox360 از سایتهای مختلف امتیاز بیشتری گرفته.
کلا با شناختی که من از ایشون داشتم ( حالا چندین سالی هست اصلا ازش خبر ندارم و نمی خوام خبر داشته باشم ) اینجا میومد با اردنگی بیرون بود.با این چیزایی که گفتی منم ازش بدم اومد:31::31::31:البته من قدیمی تر ها که نقدهای اونو می خوندم نقدهای نسبتا خوبی داشت.ولی کلا شما استاد هستی:20: راستی یه تاپیک تخصصی درباره بازی های سبک نقش آفرینی میخوام بزنم که با مدیران هماهنگ کردم.حتما به اون تاپیک که خواهم زد یه سری بزن.
Optimus Prime
19-01-2010, 00:10
تفاوت :
گرافیک بسیار پایین X360
کنترل آسان مثل بازیهای اکشن سوم شخص. آسان تر از نسخه PC .
امکانات و قابلیت های کمتر نسبت به نسخه PC مثلا در ساخت شخصیت. و تفاوت های مختلف در انجام بازی ( مثلا در کوئست Sacred Ashes زمانی که می خواهید High Dragon را احضار کنید توی نسخه PC از یه شیپوری که از Father Kolgrim بر می دارید استفاده می کنید در 360 یه حالت زنگ هست که نزدیک HD هست که به صدا در میارید یا تفاوت هایی در Redcliffe اینا)
سیستم Inventory متفاوت.
کلا این بازی برای PC بود ولی کنترل و استفاده از آیتم ها خیلی خوب برای کنسول طراحی شده. شبیه بازی های اکشن سوم شخص.
من اشتباه کردم پشت ایشون صحبت کردم کار درستی نبود . این مسائل بین ماها بوده و مال گذشته هست. فراموش کنید من چی چیزی گفتم.
mr bahram
19-01-2010, 00:50
مطمئنن در مرحله ی اول مشکل داری چون بعدش آسونه!
اسمه اونا Ogre هست! در مرحله ی اول میتونی حداقل تا نصف جون ببریش بعد بچرخونیش ! اینطوری راحت میمیره!
سلام ممنونم
ولی یکم توضیح بده چطوری این کارو بکنم
vahidgame
19-01-2010, 00:58
دوست عزیز کلا کشتن او خیلی سخت نیست.من خودم در درجه نرمال رفتم خیلی به مشکل نخوردم.شما برای کشتن اون Orge اول بازی به نظر من باید 2 نفر جنگجو یک نفر تیر و کمانی و یک نفر جادوگر داشته باشی که توی گروهت فکر کنم باشه.
من میخوام قیافه آدمم را وسط بازی عوض کنم از طریق -enabledeveloperconsole هر کاری هم که تو dragonage.wikia.com/wiki/Console گفته شده بود انجام دادم ولی console روشن نمیشه! به خاطر این نیست که آپدیت 1.02a را دارم ؟ :19:
حمتا خوب دقت نکردی یه بار دیگه برو بشتر دقت کن اگه پشیمون شدی بگو انسان جایزالخطاست
اتفاقا بیشتر هم دقت کردم ...
ویژه نامه کلیک دیروز نوشته بود که دلیل اینکه بازی Dragon Age رو هنوز نقد نکرده اینه که می خواد همه سوراخ سنبه های بازی رو در بیاره و بعد بازی رو نقد کنه.البته من نمی دونم الان نویسنده کلیک کی هستش ولی قبلا که سید طه رسولی بود(شاید الانم باشه) خیلی خوب بازی های نقش آفرینی رو نقد می کرد و کلا به این سبک ایشون علاقه داره.جای این چیزا شاید توی این تاپیک نباشه ولی اگه ایشون این جا عضو بود خیلی خوب می شد.
راستی MB3d چرا دیگه اینجا نمیاد:20: واقعا من حاظرم به طور منطقی با ایشون در مورد بازی Dragon Age بحث کنم و بدون هیچ تعصب ایشون رو راضی کنم.اگه ایشون کلا به بازی های نقش آفرینی علاقه نداره هر بازی در این سبک رو بازی کنه شاید براش جالب نباشه ولی اگه به این سبک علاقه داره و از این بازی خوشش نمیاد این بحثش جداست و اگر اینو بخوام تشبیه کنم مثل این می مونه که یه نفر طرفدار فوتبال باشه و بازی های مارودونا رو دیده باشه ولی بگه مارادونا اصلا بازیکن خوبی نیست
ببینین .....
واقعا این بازی چیزی که من انتظار داشتم نبود ...
چرا....
چون آدم وقتی نمره 9.5 رو که یکی از بالا ترین نمره هاست رو برای این بازی تو می بینه و می بینه که زیر بازی نوشته شده role playng اونم نه تو هر سایتی تو سایت گیم اسپات که واقعا حداقل تا الان فکر می کردم به بازی که تو نوآوری جدیدی نباشه امتیاز نمی ده که نامیدم کرد .... توقع آدم بالا می ره ... من چیزی مثل یه بازی rpg با دست باز برای بازیکن برای انتخاب رو داشتم ...
ببینین این بازی به نظر من در واقع انگار دو تا بازی هست ...یه قسمتش که کلا احتیاج به هیچ گرافیکی نداره و کلا بازی با نوشتست که مشابهش بازیهای زیادی هست و مخصوصا برای گوشی و من خودم از این بازی ها زیاد دوست دارم اتفاقا مخصوصا مال اپلاشو که شما یه خط داستان رو جلو می بری و مثلا می تونی دیالوگتو خودت انتخاب کنی و ... این بازی ها کلا نوشتست و بازی با یه داستانه ... قسمت بعدی این بازی هم بازی وارکرفتی هستش که خیلی هم عالی در این سبک و خیلی هم نوآوری داره و ترکیب و اسپل و غیره و غیره ... اما این انتظار من از اونی که تعریفش رو می کردن نبود ... بازم می گم انتظار من چیزی شبیه oblivion یعنی یه بازی که شما توش اختیار داری و می تونی هر کاری که دوست داری انجام بدی بود یکی هم گفت که نباید این بازی ها رو مقایسه کرد به این ودوستمون می گم که بره تو سایت گیم اسپات هر دو بازی رو چک کنه زیر هر دو نوشته شده role playing ...می گفتم.... انتظار من چیزی شبیه oblivion و با توجه به امتیاز خیلی نزدیک تر به واقعیت و طبیعی تر بود ... حالا با چی طرفیم یه بازی دو قسمتی یه قسمت داستان یه قسمت گیم پلی ( مثل اینکه یه بازی باشه یه دست شطرنج بزنی بردی بری پنالتی بزنی ) و چیزی که واقعا حال منو از این بازی بهم می زنه لوکیشن های مصنوعی ( منو یاد لوکیشن های بازی های مسخره harry potter که داش کوچیکم بازی می کنه می ندازه ) و بدتر از همه این حالت یه مسیر بودن لوکیشنه ... منظورم اینه که شما واقعا رو هم رفته تو هر کدوم از لوکیشن های این بازی مجموعا یه راه رفت داری یه راه برشگت ... دقیقا مثل بازی های سگا که بود از اون دو بعدیا یا جلو می رفتی یا عقب و چون از عقب اومده بودی فقط جلو می رفتی .... این چه ربطی به به oblivion داره ...؟؟؟که اون با اون همه ابتکار 9.3 گرفته این 9.5 گرفته .... حالا من نمی دونم یا این مارادوناش چلاقه یا هر چی خلاصه من نمی فهمم غیر از خط داستانی که گفتم تو بازی های اپل هم هست حتی این چی داره .. اینم به خاطر شما که گفتی می تونی قانعم کنی قانع کن
بعضی هستند این سبک هارو دوست ندارند و کاریش نمیشه کرد. این آقای MB3d نظرشونو گفتند و دلیلی نمی بینم قرار باشه دیگه در این تاپیک پستی بدند .
شرمنده چون اینو نوشتی مجبور شدم پست بدم
vahidgame
19-01-2010, 02:25
چون آدم وقتی نمره 9.5 رو که یکی از بالا ترین نمره هاست رو برای این بازی تو می بینه و می بینه که زیر بازی نوشته شده role playng اونم نه تو هر سایتی تو سایت گیم اسپات که واقعا حداقل تا الان فکر می کردم به بازی که تو نوآوری جدیدی نباشه امتیاز نمی ده که نامیدم کرد .... توقع آدم بالا می ره ... من چیزی مثل یه بازی rpg با دست باز برای بازیکن برای انتخاب رو داشتم ...من اصلا با امتیاز گیم اسپات کاری ندارم.گیم اسپات رو من خیلی قبلا دوست داشتم ولی کلا جدیدا خیلی خوب امتیاز نمیده که در این مورد نمیشه در این تاپیک بحث کرد.کلا فکر کنم بیشتر سایت ها این بازیو بهترین بازی سبک نقش آفرینی سال 2009 و همچنین بهترین بازی کامپیوتر انتخاب کردند که هر چند نباید به سایتهای دیگر زیاد توجه کرد ولی نمیشه که این همه منتقد سایتهای مختلف الکی به یه بازی امتیاز بالا بدهن.
ببینین این بازی به نظر من در واقع انگار دو تا بازی هست ...یه قسمتش که کلا احتیاج به هیچ گرافیکی نداره و کلا بازی با نوشتست که مشابهش بازیهای زیادی هست و مخصوصا برای گوشی و من خودم از این بازی ها زیاد دوست دارم اتفاقا مخصوصا مال اپلاشو که شما یه خط داستان رو جلو می بری و مثلا می تونی دیالوگتو خودت انتخاب کنی و ... این بازی ها کلا نوشتست و بازی با یه داستانه ... قسمت بعدی این بازی هم بازی وارکرفتی هستش که خیلی هم عالی در این سبک و خیلی هم نوآوری داره و ترکیب و اسپل و غیره و غیره ... اما این انتظار من از اونی که تعریفش رو می کردن نبود ... بازم می گم انتظار من چیزی شبیه oblivion یعنی یه بازی که شما توش اختیار داری و می تونی هر کاری که دوست داری انجام بدی بود
دوست عزیز اولا این بازی اون جوری که شما گفتی نیست.اصلا مگر این دو قسمت جدا از هم است.شما در طول بازی انتخابهای مختلف داری که خیلی تاثیر داره مثلا در اون ماموریت Urn of Sacred Ashes شما وقتی با اون یارو که اسمشو دقیقا یادم نیست رو به رو می شین چند تا انتخاب دارین که واقعا جذابه و شما این ماموریتو اگر درست برید هم میتونید یه کلاس توپ براتون باز شه و هم اون یارو رو بکشید و بعد با اون اژدها بجنگید که با پوستش میتونید یکی از بهترین زرها رو درست کنید یعنی با انتخاب درست شما با یه تیر دو نشون می زنید. بعد دوست عزیز باور کن توی این بازی شما آزاد هستین و میتونید حتی ماموریتهای اصلی رو رها کنید و به ماموریت های فرعی بپردازید.
حالا با چی طرفیم یه بازی دو قسمتی یه قسمت داستان یه قسمت گیم پلی ( مثل اینکه یه بازی باشه یه دست شطرنج بزنی بردی بری پنالتی بزنی )دوست عزیز شما چه طوری داستان رو از گیم پلی جدا می کنی.یعنی شما دیالوگهای بازی رو به شطرنج تشبیه می کنی اصلا چه ربطی داره.شما مثل یک انسان قدرت انتخاب داری که در بازی چه انتخابی کنی مثلا در Landsmeet شما انتخاب های مختلفی داری و مثلا میتونی با انتخاب هات کاری کنی لوگین رو به گروه اضافه کنی و این انتخاب ها اصلا شبیه شطرنج نیست بلکه شما باید زبان انگلیسی خوب بلد باشی و خیلی نیاز به فکر کردن نداره.یک سوال شما توقع داشتی مثلا گیم پلی و داستان چه جوری بودند؟
چیزی که واقعا حال منو از این بازی بهم می زنه لوکیشن های مصنوعی ( منو یاد لوکیشن های بازی های مسخره harry potter که داش کوچیکم بازی می کنه می ندازه ) و بدتر از همه این حالت یه مسیر بودن لوکیشنه ... منظورم اینه که شما واقعا رو هم رفته تو هر کدوم از لوکیشن های این بازی مجموعا یه راه رفت داری یه راه برشگت ... دقیقا مثل بازی های سگا که بود از اون دو بعدیا یا جلو می رفتی یا عقب و چون از عقب اومده بودی فقط جلو می رفتی .... این چه ربطی به به oblivion داره ...؟؟؟که اون با اون همه ابتکار 9.3 گرفته این 9.5 گرفتهمنظورت چیه.یعنی در اون مرحله طولانی مربوط الف ها که با گرگ نماها در آخر روبه رو میشیم شما میگید بعد از تمام شدن ماموریت ما این همه راه طولانی رو برگردیم و مثلا هیچ راه دیگه وجود نداشته باشه.اخه این چه معنی میده؟ دوست عزیز چرا این قدر این بازیو با oblivion مقایسه می کنی.شما نکنه کلا با اینکه این بازی به صورت گروهی هست مشکل داری چون مثلا توی oblivion یک نفر بودی.اصلا به نظر من در سبک نقش آفرینی این بازی نوع آوری های زیادی به وجود آورده از جمله مثلا این قسمت تاکتیک که بهترین شکل طراحی شده و شما با طراحی تاکتیکهای خوب دیگر نگران هم گروهی هایتان نیستید و واقعا این لذت بخش هست.همین طور تنوع سلاح ها و زرها که واقعا عالی طراحی شده و بسیاری چیزهای دیگه که من بخوام بگم تا صبح باید بنویسم(هر چند الان تا صبح خیلی نمونده:31:).
حالا من نمی دونم یا این مارادوناش چلاقه یا هر چی خلاصه من نمی فهمم غیر از خط داستانی که گفتم تو بازی های اپل هم هست حتی این چی داره .. اینم به خاطر شما که گفتی می تونی قانعم کنی قانع کندوست عزیز باور کن من اصلا تعصب نسبت به هیچ بازیی ندارم و اصلا با طرفداری کردن الکی از یک چیز خوشم نمیاد.من برای این گفتم قانعت میکنم که چون شما به این سبک مثل اینکه علاقه داری و oblivion رو هم بازی کردی و اگه از این سبک خوشت نمیامد بحثش جدا بود. واقعا حیف است که به این سبک علاقه داشته باشی ولی یکی از بزرگترین بازی هایش رو دوست نداشته باشی.
حالا برای اینکه به یک نتیجه برسیم من یک سوال دارم شما بازی هایی مثل دیابلو -شبهای نوروینتر-افسانه(Fable )-بیلدر گیت و ... بازی کردی؟نظرت راجع به این بازی ها چیه؟ البته بازی افسانه زیاد شبیه بازی های کلاسیک نقش آفرینی نیست ولی بازی خوش ساختی بود ولی اون سه تا دیگه که گفتم جزو بهترین ها در این سبک هستش.
aghamajid1369
19-01-2010, 02:26
بازم می گم انتظار من چیزی شبیه oblivion یعنی یه بازی که شما توش اختیار داری و می تونی هر کاری که دوست داری انجام بدی بود یکی هم گفت که نباید این بازی ها رو مقایسه کرد به این ودوستمون می گم که بره تو سایت گیم اسپات هر دو بازی رو چک کنه زیر هر دو نوشته شده role playing .من واقعا برام اصلا قابل درک نیست شما روی چه حسابی این بازی رو با آبلیویون مقایسه میکنین؟؟؟!!!!!!!!
شما کلا درک اشتباهی از بازی های Rpg دارین.یعنی فکر میکنین هر بازی که اسمش شد Rpg باید با RPG مقایسش کرد.
حرف شما دقیقا مثل اینه که من بیام بازی NBA رو با FIFA مقایسه کنم. بعد هم بگم خوب اینا جفتشون ورزشی هستن پس باید با هم مقایسه بشن. ( البته مقایسه شما یه کم ملایم تره :دی )
RPG یه ژانر گسترده هست که چند تا مدل داره. برحسب اطلاعات کوچیک خودم یه توضیح مختصر در این مورد میدم شاید شما بهتر متوجه شدین و اینقدر با آبلیویون مقایسه نکردید این اثر رو.
اگه این توضیحات شما رو قانع کرد که کرد. اگه نکرد لطفا با دلیلی و مدرک بیا جوابم رو بده و به یه نوشته زیر اسم بازیی بسنده نکن.
بازی های RPG به چند تا دسته تبدیل میشه:
یه دسته به نام Action RPG هست که به نظر من بزرگترین دسته همینه.حالا همین دسته به دو دسته دیگه تقسیم میشه:
دوربین از دیدی اول شخص ( First person):
بازی هایی مثل Fall out 3 یا همین Oblivion یا Far cry 2 و . . .
دسته دوم بازی های Point & Click :
که توی این دسته میشه به سری معروف بازی دیابلو اشاره کرد. یا بازی Torch light و . . .
یه دسته دیگه از RPG هست به نام های TRPG یا SRPG که مخفف Tactical RPG و Strategy RPG هست.
مثل بازی هایی مثل Disciples مبارزه های نوبتی و . . .
یه دسته دیگه هست به اسم Role playing shooter :
بازی هایی مثل Border lands
یه دسته دیگه هست به اسم CRPG مخفف computer role playong :
که نمونش همین Dragon age origins
دسته بندی های دیگه ای هم از ژانر RPG هست که من باهاشون زیاد آشنایی ندارم. پس حرفی دربارشون نمیزنم.
فکر میکنم همین توضیحات کوچیک و ناقص خودم کافی باشه تا گستردگی و گوناگونی بازی های این ژانر رو متوجه بشین.
اگه اشتباهی داخل دسته بندی بود معذرت میخوام.
Arrowtic
19-01-2010, 10:02
این بازی به نظر من در اون حد جالب نبود که بخواد 9.5 از گیم اسپات بگیره.نوآوری خاصی نداشت.
به عبارتی منم با MB3d موافقم.
..hamed..
19-01-2010, 12:36
سلام اقا بخش خريد و فروش اين بازي كجاست
vahidgame
19-01-2010, 12:44
دوست عزیز در جاهای مختلف تاجرها یا مغازه هایی وجود داره که میتونی باهاشون خرید و فروش کنی
..hamed..
19-01-2010, 13:23
پس چرا تا حالا من نديدمشون فكر كنم يه 10 ساعتي از بازي رو انجام دادم و كئله هم پر شده و چندين بار وسايل اضافي رو دور ريختم كه جا باز شه
vahidgame
19-01-2010, 15:46
دوست عزیز شما دقیقا کجا هستی؟توی همون Ostagar که اولای بازی هست هم یک فروشنده وجود داره که توی نقشه معلوم است.
G.D.ragon.Ir
19-01-2010, 17:15
پس چرا تا حالا من نديدمشون فكر كنم يه 10 ساعتي از بازي رو انجام دادم و كئله هم پر شده و چندين بار وسايل اضافي رو دور ريختم كه جا باز شه
اگه درست یادم باشه تو نقشه با ایکون "خونه" نشون داده میشن البته خیلی ها هم بدون ایکون هستند. کلآ اونهایی که بساط دارند یا پشت پیشخوان هستند (البته باید گزینه مربوطه هم انتخاب کنید)
Reza Azimy_RW
19-01-2010, 18:47
دوستان این بازی برای من که زبانم ضعیفه مناسبه یا نه ؟ ازرش خریدن داره ؟ ( برای من )
G.D.ragon.Ir
19-01-2010, 18:59
دوستان این بازی برای من که زبانم ضعیفه مناسبه یا نه ؟ ازرش خریدن داره ؟ ( برای من )
تو این بازی دیالوگ ها و انتخاب مناسبشون حرف اول رو میزنه (و البته دیالوگ های فراوانی هم وحود داره) پس اگه حداقل زبانتون در سطحی نیست که بتونید با مراجعه کم به دیکشنری, متوجه معنای اونها بشید مطمئن باشید از بازی زده میشید بجز اینکه یکی از طرفدارهای این سبک باشید و مراجعه بیوقفه به دیکشنری, خللی در علاقه شما برای پیشروی در بازی ایجاد نکنه
vahidgame
19-01-2010, 22:52
منظورت از ضعیف بودن چیه؟چون اگر بخوایم آمار بگیریم شاید بیشتر افراد زبانشون ضعیف باشه مثلا من خودم زبان انگلیسیم همیشه در مدرسه و دانشگاه خیلی خوب بوده ولی فوقش زبانم در حد متوسط هست چون یادگیری حرفه ای زبان انگلیسی نیاز به وقت و آموزش زیاد می خواد البته اینایی که گفتم ربطی به این تاپیک نداره:20:ولی به نظر من اگر شما خیلی علاقه به بازی های سبک نقش آفرینی داری حتی اگر زبانت خیلی ضعیف هست(که شاید جذابیت بازی خیلی کم شه ولی میتونی اینجا سوالهاتو بپرسی) شک نکن که حتما باید بگیریش ولی اگر به این سبک علاقه نداری مثل دوست عزیزمان MB3d :20:اصلا نگیرش چون مثل MB3d شما میگی بازی خوبی نیست.
..hamed..
19-01-2010, 22:57
اگه درست یادم باشه تو نقشه با ایکون "خونه" نشون داده میشن البته خیلی ها هم بدون ایکون هستند. کلآ اونهایی که بساط دارند یا پشت پیشخوان هستند (البته باید گزینه مربوطه هم انتخاب کنید)
دوست عزیز شما دقیقا کجا هستی؟توی همون Ostagar که اولای بازی هست هم یک فروشنده وجود داره که توی نقشه معلوم است.
من الان تو دهكده الف ها هستم همون جايي كه بايد شب از دهكدشون محافظت كنم كه خيلي سخته
وین رونی
19-01-2010, 23:38
اگه بخواهیم این بازی رو با The witcher یا NWN2 مقایسه کنیم کدوم در رده اول قرار میگیرن؟
متشکر
vahidgame
19-01-2010, 23:46
اگه بخواهیم این بازی رو با The witcher یا NWN2 مقایسه کنیم کدوم در رده اول قرار میگیرن؟
متشکر
بازی ویچر که اصلا قابل مقایسه با این نیست حداقل یه بازی بهتر رو می گفتی:20:کلا به نظر من این بازی حتی از شبهای نوروینتر هم بهتر است و در این چند سال اخیر در سبک نقش آفرینی همچنین شاهکاری کمتر اومده.
سلام دوستان میخاستم بدونم کسی دیالوگ های این بازیو ترجمه کرده؟
یعنی مثالا وقتی حرف میزند و میخوای سوالشون رو جواب بدی بدونی که چی پرسیدن و جوابها چی هستن
آخه معنی کردن دیالوگ ها وسوال وجوابها زمانبره و جزابیت بازیو کم میکنه منم حیفم میاد جریانای بازیو نفهمم آخه بازیه زیبایی هستش.:27:
دستتون درد نکنه. :20:
G.D.ragon.Ir
20-01-2010, 11:38
کلا به نظر من این بازی حتی از شبهای نوروینتر هم بهتر است و در این چند سال اخیر در سبک نقش آفرینی همچنین شاهکاری کمتر اومده.
منم قبول دارم که این بازی در بدترین حالت, جزء بهترین های این سبک هست اما تو زمینه نژادها و کلاسها درمقابل "نوور وینتر نایتس 2" حرفی واسه گفتن نداره (و فکر کنم این مورد جزء معدود نقطه ضعف های این بازی باشه) هر چی نباشه بازی "نوور وینتر نایتس 2" از قوانین D&D پیروی میکرد (که طی سالیان متمادی ارتقا داده شده و...)
یعنی مثالا وقتی حرف میزند و میخوای سوالشون رو جواب بدی بدونی که چی پرسیدن و جوابها چی هستن
آخه معنی کردن دیالوگ ها وسوال وجوابها زمانبره و جزابیت بازیو کم میکنه منم حیفم میاد جریانای بازیو نفهمم آخه بازیه زیبایی هستش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اینچنین بازی هایی با این همه دیالوگ و تنوع آنها (که با توجه به "بک گراند" انتخابی و عوامل دیگه متغیرند) اگه نگم محاله, باید بگم احتمالش خیلی خیلی کمه که کسی بخواد همچین کاری بکنه
vahidgame
20-01-2010, 11:57
منم قبول دارم که این بازی در بدترین حالت, جزء بهترین های این سبک هست اما تو زمینه نژادها و کلاسها درمقابل "نوور وینتر نایتس 2" حرفی واسه گفتن نداره (و فکر کنم این مورد جزء معدود نقطه ضعف های این بازی باشه) هر چی نباشه بازی "نوور وینتر نایتس 2" از قوانین D&D پیروی میکرد (که طی سالیان متمادی ارتقا داده شده و...)
آره از این لحاظ بهتره ولی در کل بازی در نظر بگیری Dragon age بهتره.ولی اگه اغراق نباشه به نظر من حداقل این بازی جزو 5 بازی برتر تاریخ سبک نقش آفرینی است.
آخه معنی کردن دیالوگ ها وسوال وجوابها زمانبره و جزابیت بازیو کم میکنه منم حیفم میاد جریانای بازیو نفهمم آخه بازیه زیبایی هستش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شما اگر یکمی هم زبان بلد باشید می تونید اصل داستان رو بفهمید و نیازی به ترجمه نیست.اگر سوالی در مورد دیالوگهای جای خاصی داشتی میتونی این جا بپرسی.
..hamed..
20-01-2010, 21:59
سلام اقا من ميخوام ويندوز عوض كنم و ميخوام سيو اين بازي حفظ بشه برا اين كار اگه فقط فايل سيو بازي رو از پوشه داكيومنت كپي كنم كفايت ميكنه يا نه اين سوالو هم در باره بازي بورنوت پارادايس هم دارم
با تشكر
vahidgame
20-01-2010, 23:05
من فکر کنم سیوهای بازیو نمیشه کپی کنی.حداقل من می خواستم کپی کنم یه پیغامی میداد.
mr bahram
21-01-2010, 01:28
سلام
بعضی وقتا هنگام مبارزه اگه سپر دستت باشه با اون دفاع میکنه
ایا دست خودمونه یا یکی من بخورم یدونه بزنم اصلا دفاع میشه کرد
G.D.ragon.Ir
21-01-2010, 08:02
بعضی وقتا هنگام مبارزه اگه سپر دستت باشه با اون دفاع میکنه
ایا دست خودمونه یا یکی من بخورم یدونه بزنم اصلا دفاع میشه کرد به اون شکلی که مد نظر شماست, نمیشه اما مقدار Dex بطور مستقیم روی این موضوع تاثیر داره و باعث میشه ضربات حریف رو رد یا دفع کنید
نکته: برای رد یا دفع ضربات, لزومآ احتیاجی به داشتن سپر نیست هرچند که داشتنش مقدار صدمات وارده رو کاهش میده
من میخوام قیافه آدمم را وسط بازی عوض کنم از طریق -enabledeveloperconsole هر کاری هم که تو dragonage.wikia.com/wiki/Console گفته شده بود انجام دادم ولی console روشن نمیشه! به خاطر این نیست که آپدیت 1.02a را دارم ؟ :19:
من خودم استفاده از cheat تو بازیای RPG را حرام میدونم :31: ولی اینجا فقط میخوام از کد runscript appearance # استفاده کنم که میذاره قیافه شخصیتتون را وسط بازی تغییر بدین ولی مشکل من اینه که Console برام کار نمیکنه همونجوری که بالا گفتم اگر کسی ورژن 1.02a را داره میتونه امتحان کنه که Console کار میکنه یا نه ؟
دوستان یه سوال: کی تونسته روی Nightmare بازی رو تموم کنه ؟ البته بدون چیت : دی
vahidgame
21-01-2010, 14:07
فکر کنم سازندش هم نمیتونه بره:31: اخه توی نرمال هم خیلی سخته.اگه کسی بخواد بره باید فکر کنم هفت خوان رستم رو بگذرونه:31:
Prince_ of _Persia
21-01-2010, 21:07
دوستان من بازی های نقش آفرینی خیلی دوست دارم . فقط نمی دونم دوربین این بازی چه جوریه بصورت اول شخص یا سوم شخص یا اینکه از بالاست . از مورد آخر خوشم نمی یاد.
aghamajid1369
21-01-2010, 22:01
دوستان من بازی های نقش آفرینی خیلی دوست دارم . فقط نمی دونم دوربین این بازی چه جوریه بصورت اول شخص یا سوم شخص یا اینکه از بالاست . از مورد آخر خوشم نمی یاد.
دوربین بازی از بالاست. ولی میتونین حالت دوربین رو سوم شخص هم بکنین ولی فایده ای نداره. یعنی اصل بازی روی دوربین از بالا میچرخه.
همونطور که مجید گفت اصل دوربین بازی از بالاست. واسه جنگ ها بیشتر از دوربین از بالا استفاده میشه، دوربین که به صورت سوم شخص تقریباً در میاد بیشتر به درد چک کردن قیافت خوبه. :دی
برو حالشو ببر :| : دی
من برای تقویت زبانم دارم تا حد امکان و وقتم بازی رو ترجمه میکنم که قسمت اولش رو ترجمه کردم میزارم تو تاپیک ...
( قسمتی که یارو داره توضیح میده )
براي قبيله خاندان شما کاسلندز سرزمين ناظر و قائم و مقام بود . وفادار به طايفه شما با عدالت و ميانه روي . وقتي سرزمين شما به دست امپراطوري اورليزين اشغال شد , پدر و پدربزرگ شما تحت فشار شديد جنگ . پادشاهان به سرزمين شما خدمت کردن . امروز بردار بزرگ شما در مقام پرچم دار کاسلندز در خدمت تاج هست . نه در مقابل افراد اورليس بلکه در مقابل صعود حيواني دارک اسپان در جنوب
( اينجا توضيحات اون يارو تموم ميشه و وارد قلعه ميشه جايي که پدر کاراکتر بازي کنار شومينه ايستاده و داره ميگه ) = مطمئنم . پس سربازان تو مدت کوتاهي اينجا خواهند رسيد ؟
( در جواب اون اون يارو که اسمش Arl Howe هست ميگه ) = من انتظار دارم ورودشون امشب شروع بشه و ما بتونيم فردا پيشروي کنيم . براي اين تاخير معذرت ميخوام . من کاملا مقصرم
( دوباره پدر کاراکتر بازي ) = نه . نه پيدايش دارک اسپان در جنوب تمام تلاش ما بود . اينطور نيست ؟ من فقط چند روز پيش يه خبر از پادشاه دريافت کردم , خودم
من ارشدترين افرادم رو خواهم فرستاد . من و تو فردا گردش خواهيم کرد . دقيقا مثل روزهاي قديم
( Arl Howe ) = درسته . هرچي نباشه ما دوتا موي سفيد کرديم . و با اورليزين مي جنگيم . نه با هيولا
( پدر کاراکتر بازي ) = خنده حداقل بوش شبيه همه
( کاراکتر بازي وارد ميشه )
........
( پدر کاراکتر بازي خطاب به پسر که همون کاراکتر بازي ) = متاسفم . نديدمت
( پدر کاراکتر بازي خطاب به Arl Howe که داشت باهاش حرف ميزد ) = تو پسر منو يادت مياد ؟
( Arl Howe ) = مي بينم براي خودش مردي شده . خوشحالم دوباره مي بينمت جوان
( از اينجا انتخاب ديالوگ بازي براي اولين بار شروع ميشه و شما بايد جواب بديد . من نمي تونم تمام انتخاب هارو يکي يکي ترجمه کنم اما اونهاي که خودم انتخاب ميکنم رو ترجمه ميکنم که منم معمولا سعي ميکنم بهترين جواب ها رو بدم )
( کاراکتر بازي ) = و شما Arl Howe هستيد
( Arl Howe ) = دخترم دلايلا جوياي حالت بود . شايد بعدا بايد بيارمش
( کاراکتر بازي ) = دلايلا نسبت به من خيلي جون تره
( Arl Howe )= چون تو بزرگتري , تفاوت سنيتون خيلي کمه
( پدر کاراکتر بازي ) = شک دارم قبول کنه . پسر حريص من اين روزها فکر خودشه . به قلبش التيام ميده
( Arl Howe ) = خوي اون با مهارت هاي جنگي جوره . خوبه . سروري
( پدر کاراکتر بازي خطاب به پسر ) = در هر صورت . من به يه دليل احضارت کردم . وقتي من و برادرت هر دو رفتيم . من تو رو مسئول . قلعه ميکنم
( کاراکتر بازي ) = چي ؟ چرا من نمي تونم با تو و فورگاس برم تو جنگ ؟
( پدر کاراکتر بازي ) = من خاطر جمع هستم . تو خودت رو ثابت کردي , اما مايل نيستم سروکارم با مادرت بيوفته اگه به جنگ متحد بشي .
اون مي کشم اگه بزارم بري . . اون قبلا درگير رفتن من و فورگاس هم بوده
( کاراکتر بازي ) = بزار باهاش حرف بزنم . من متقاعدش ميکنم
( پدر کاراکتر بازي ) = شک دارم . تو مادرت رو ميشناسي . اون شفاف بحث ميکنه
اين نيازي به صحبت نداره . من ازت ميخوام يه مسئوليت بزرگ رو به عهده بگيري
به عنوان يه علامت قدرت همينجا بمون و تو بايد آرامش رو تو سرزمين نگه داري . ميدوني اونها چي ميگن در مورد موشها وقتي گربه دنبالشونه . آره ؟
همچنين اينجا يکي هست که بايد ملاقاتش کني .
( دانکن مياد داخل )
( پدر کاراکتر بازي ) = اين يه قهرمانه . که در داخل عمارتت مهمونه
(Arl Howe خطاب به پدر کاراکتر بازي ) = شما سروري . اشاره نکردي که يه gray warden ميخواد پيشکش کنه
( پدر کاراکتر بازي ) = دانکن تازه رسيده . مشکليه ؟
( Arl Howe ) = البته که نه . اما يه مهمون با اين قامت و مقام مسلما تشريفات ميخواد . من تو ديسندونتيج هستم ...
( پدر کاراکتر بازي ) = ما به ندرت از ديدن يه شخص خوشحال ميشيم . حقيقتا هم همينه .
برادر الدوس بهت ميگه کي gray warden هست . اميدوارم ؟
( کاراکتر بازي ) = اونها يه گروه بزرگ از جنگجوها هستند
( پدر کاراکتر بازي ) = اونها قهرمانهاي افسانه اي هستند . کساني که به بلايت پايان دادن و همه ما رو نجات دادن .
دانکن قبل از اينکه عضو ما بشه دنبال يه سرباز جديد مي گرده . اون شخص wardens در جنوبه . من باور دارم اون با چشماني باز به آقاي گيلمور نگاه ميکنه
( دانکن ) = اگه خيلي بي باک بودم . ميخواستم پيشنهاد کنم اين پسر شما هم يه کانديد عاليه
( پدر کاراکتر بازي ) = اين پسر منه که داريم در موردش حرف ميزنيم
( کاراکتر بازي ) = فکر کنم نسبتا از اين ايده خوشم مياد
( پدر کاراکتر بازي ) = من خيلي بچه ندارم که از اينکه ببينم اونا ميرن به جنگ خوشحال بشم . مگر اينکه تو بخواهي به خوبي ازش مراقبت کني
( دانکن ) = ترسي نداشته باشيد . تا وقتي که ما نياز داريم به تعداد زيادي سرباز جديد خوب که بتونيم پيدا کنيم . من قصد ندارم به زور بفرستمش
( پدر کاراکتر بازي خطاب به پسرش ) = مي توني تا زماني که من ميرم تضمين کني که توانايي درخواست دانکن رو داري
( کاراکتر بازي ) = البته
( پدر کاراکتر بازي ) = درضمن . فورگاس رو پيدا کن و بهش بگو گروه رو به آستيگار پيش من هدايت کنه
( کاراکتر بازي ) = فورگاس کجاست ؟
( پدر کاراکتر بازي ) = در قسمت بالا تو اتاقش . شک نکن . براي آخرين لحظات مدتي رو با اون و زنش و نوم صرف کن
پسر خوبي باش و در خواست منو انجام بده . به زودي با هم صحبت مي کنيم .
==
این قسمت اولش بود به نظر شما اگه اینکاری که میکنم می تونه مفید باشه بگید ادامه بدم ...
vahidgame
23-01-2010, 17:50
دوست عزیز اگر این جوری ترجمه کنی خیلی عالی میشه حتما ادامه بده.فقط فکر کنم اولش می نوشتی داستان مربوط به human noble هستش بهتر بود.:20:
دوستان فعلا به یه مشکلی تو بازی بر خوردم . اونجا تو شهر کوتوله ها قسمت DUST TOWN جای که باید بتونم وارد پایگاه اون زنه که میخواد پادشاه بشه بشم . یه دری هست که برای باز کردنش نیاز به TOKEN دارم . یعنی یه زنه میگه نیاز به TOKEN داری . اون در چطوری باز میشه ؟ رمزش چطوریه ؟ چطوری میتونم واردش بشم ...
vahidgame
23-01-2010, 20:47
دوستان فعلا به یه مشکلی تو بازی بر خوردم . اونجا تو شهر کوتوله ها قسمت DUST TOWN جای که باید بتونم وارد پایگاه اون زنه که میخواد پادشاه بشه بشم . یه دری هست که برای باز کردنش نیاز به TOKEN دارم . یعنی یه زنه میگه نیاز به TOKEN داری . اون در چطوری باز میشه ؟ رمزش چطوریه ؟ چطوری میتونم واردش بشم ...
فکر کنم همه به این مشکل برخورد کردند چون این سوال خیلی پرسیده شده:20:دوست عزیز شما اون منطقه فقیر نشین ها رو دقیق بگرد و با همه صحبت کن بعد یه مغازه هستش که اون جا چند نفر توش هستند باهاشون میجنگی و بعد از مغازه دار یه چیزی میگیری که میتونی اون در رو باز کنی.
ßehianoa
23-01-2010, 23:48
کسی نمیدونه کلیده صندوقی که تویه Ostagar هست به اسم Mage Chest با همچین چیزی چیه؟
..hamed..
24-01-2010, 12:20
سلام
اقا تو بازی صندوقهای بسته رو چجوری باز کنم
vahidgame
24-01-2010, 12:50
سلام
اقا تو بازی صندوقهای بسته رو چجوری باز کنم
برای باز کردن صندوق باید یک rogue داشته باشی که مهارت لازم رو داشت باشه.در بازی کردن قفل ها یکی مهارت بازی کردن قفل که 4 تا لول داره و یکی cunning تاثیر داره.
aryasoft2872
24-01-2010, 16:07
با سلام
من با کلاس mage و نژاد human وارد بازی شدم و درگیر ماموریت پیداکردن خاکستر برای شفای پادشاهم و غول circle of magi رو هم کشتم ولی نمی دونم :
1- برادر جنتویتی رو کجا پیدا کنم
2- کوزه رو از کجا پیدا کنم
و سوال دیگم هم این بود که اگه می شه بگید هر کدوم از شخصیت ها رو باید کجا پیدا کنیم چون هرچی گشتم سگه رو پیدا نکردم
aryasoft2872
24-01-2010, 17:41
توصیه می کنم حتما این سایت رو ببینید برای مثال یک اسپل داشت که باهاش میج می تونست قفل ها رو باز کنه خیلی باحال بود
ßehianoa
24-01-2010, 23:11
برای باز کردن صندوق باید یک rogue داشته باشی که مهارت لازم رو داشت باشه.در بازی کردن قفل ها یکی مهارت بازی کردن قفل که 4 تا لول داره و یکی cunning تاثیر داره.
اینم لینک مادی که به Mageها توانایی باز کردن قفلها رو میده. :8:
vahidgame
24-01-2010, 23:46
اینم لینک مادی که به Mageها توانایی باز کردن قفلها رو میده. :8:
یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
و سوال دیگم هم این بود که اگه می شه بگید هر کدوم از شخصیت ها رو باید کجا پیدا کنیم چون هرچی گشتم سگه رو پیدا نکردم
سگ که اگر human noble باشی همون اولش پیدا می کنی ولی اگر نباشی بعد از این که موریگان تازه به گروهتون پیوست و شما به لودرینگ رفتی توی راه پیداش می کنی.
در مورد زوران که یک قاتل هست و ماموریت داره شما رو بکشه و وقتی شکستش دادی باید باهاش صحبت کنی تا به گروهت بپیونده.استن و لیلیانا که اول بازی در لودرینگ هستن.اوگرن هم توی اورزامار پیدا می کنی.واین هم که توی circle of mag هستش که چون اون ماموریتو رفتی حتما پیداش کردی.لوگین هم که آخراش اگه بخوای اضافه میشه که در آن صورت الیستر رو از دست میدی.
prince.kain
25-01-2010, 15:01
کسی نمیدونه کلیده صندوقی که تویه Ostagar هست به اسم Mage Chest با همچین چیزی چیه؟
برای گرفتن اون کلید باید با یه زندانی صحبت کنی که ازت می خواد براش غذا و آب ببری. برای اینکار هم باید با سربازی که کنار قفسه صحبت کنی و ازش آب و غذا بگیری.
یا می تونی زندانیو بکشی ازش بگیری.
اگر هم نتونسی سربازرو متقاعد کنی باید یه rouge داشته باشی که دزدی بلد باشه جیب سربازو بزنی.
و برای باز کردن صندوق هم باید بعد از اینکه از جنگل اومدی بری بازش کنی چون اونموقع شبه کسی نزدیک صندوق نیست.
ßehianoa
25-01-2010, 19:39
یعنی چی؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
این یعنی اینکه به Mageها مثله Rougeها توانایی قفل باز کردن میده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات بیشتر و لینک دانلود ماد:
برای گرفتن اون کلید باید با یه زندانی صحبت کنی که ازت می خواد براش غذا و آب ببری. برای اینکار هم باید با سربازی که کنار قفسه صحبت کنی و ازش آب و غذا بگیری.
یا می تونی زندانیو بکشی ازش بگیری.
اگر هم نتونسی سربازرو متقاعد کنی باید یه rouge داشته باشی که دزدی بلد باشه جیب سربازو بزنی.
و برای باز کردن صندوق هم باید بعد از اینکه از جنگل اومدی بری بازش کنی چون اونموقع شبه کسی نزدیک صندوق نیست.
نه منظورم تو DLCیه Return to Ostagar بود. ببخشید که نگفتم کجا.
..hamed..
26-01-2010, 11:40
سلام بازم چند تا سوال دارم
اقا میشه بگید هر یک از مهارت ها چه تاثیرو رو شخصیت بازی داره
و من بعد از اخرین باری که مهارتهای اون پیرزن جادوگری که همراه ماست رو ارتقا دادم پایین صفحه که قابلیت های کاراکتر رو نشون میداد اون نوار هست ولی هیچ کدوم از قابلیتهاش رو نشون نمیده و نمیتوم موقع pauseکردن بهش بگم که چه کاری انجام بده و اخرین باری هم که خواستم با یه شخصیت دیگه عوضش کنم بهم اجازه این کار داده نشد
و در ضمن در باره استراتژی های بازی هم یه توضیحی بدید اگه زحمتی نباشه مثلا وقتی به یکی میگیم که healer باشه اون کاراکتر چیکار میکنه
..hamed..
26-01-2010, 11:49
این حذف بشه
vahidgame
26-01-2010, 12:20
سلام بازم چند تا سوال دارم
اقا میشه بگید هر یک از مهارت ها چه تاثیرو رو شخصیت بازی داره
و من بعد از اخرین باری که مهارتهای اون پیرزن جادوگری که همراه ماست رو ارتقا دادم پایین صفحه که قابلیت های کاراکتر رو نشون میداد اون نوار هست ولی هیچ کدوم از قابلیتهاش رو نشون نمیده و نمیتوم موقع pauseکردن بهش بگم که چه کاری انجام بده و اخرین باری هم که خواستم با یه شخصیت دیگه عوضش کنم بهم اجازه این کار داده نشد
و در ضمن در باره استراتژی های بازی هم یه توضیحی بدید اگه زحمتی نباشه مثلا وقتی به یکی میگیم که healer باشه اون کاراکتر چیکار میکنه
دوست عزیز اگر زبان انگلیسی در حد اینکه بفهمی معنی مهارتها چیه بلد نباشی خیلی کارت توی این بازی سخت میشه.اگه میشه اسم مهارت هایی که میخوای رو بنویس تا برات توضیح بدم.بعد دوست عزیز منظور چیه هیچی از مهارت ها رو نشون نمیده؟توجه کن که فقط spell ها توی این نوار پایین میاد و skill ها به جز چیزهای مثل تله سازی و... اونای دیگه توی نوار پایین نمیاد مثلا coercion برای persuade کردن و intimidate به کار میره که اگه بخوای کامل برات توضیح میدم.
در مورد تاکتیک ها باید بگم مثلا Healer که بیشتر مخصوص واین هستش اگه بذاری باعث میشه که اون شخصیت در اصل در زمینه سلامتی و استقامت هم گروهی ها و همین طور خودش کمک کنه و مثلا اگر نوار سلامتی یه نفر از یه درصد کمتر بشه با استفاده از جادوهای مختلف بهش سلامتی بده. همچنین defender که بیشتر برای آلیستر به کار میره باعث میشه اون در اصل یه تانک برای دفاع شما باشه و بیشترین کمک رو به شما میکنه.در ضمن شما باید غیر از این گزینه خودت هم برای هر کسی یه سری تاکتیک بچینی و مخصوصا شخصیت خودت باید حتما خودت تاکتیک هایی انتخاب کنی.اگه بخوای میتونم بیشتر توضیح بدم.در ضمن یادت نره اسم اون مهارت ها یا جادو ها را که نمیدونی چیه به انگلیسی بنویس تا برات توضیح بدم
..hamed..
26-01-2010, 15:05
منظورم از قابليت ها همون قدرت چالاكي اراده جادو زيركي يا همون حيله گري بنيه هست كه ميخوام بدونم كدوم يكيشو ارتقا بدم در مقابل ضربات دشمنان جاخالي ميده يا صدمه كمتري ميبينه كدوم يكيشو ارتقا بدم به دشمنان بيشتر صدمه ميزنه چالاكي رو كه ارتقا بدم چه تاثيري رو كاراكتر داره كاراكتر من يه انسانه ولي با اين حال اگه جادو رو اقزايش بدم چي ميشه و ....
در مورد نشون ندادن مهارتها منظورم همون نواريه كه توش يه سري علائمي هست كه با هون به كاراكتر ميگي كه تو اون لحظه چيكار بايد بكنه مثلا به اليستر ميگي كه با سپر يكي رو بزنه تا اون بيفته زمين يا به موريگن ميگي كه يكي رو منجمد كنه يا .... كه اينا رو برا اون پيرزن جادوگر كه همراه ماست نشون نميده ميخواي يه عكس هم ميزارم
ßehianoa
26-01-2010, 15:21
باید برای Online بازی کردن در PC باید حتما ورژن Steam بازی رو باید داشت؟
من میخوام Online بازی کنم... :37:
ali_ranger22
26-01-2010, 15:37
خب ما هم الان زدیم این اژدهای آندراسته رو ترکوندیم :دي
فقط هم با لیلیانا و موریگان کشتمش ! کلا یه قلق داره که کشتنش رو خیلی راحت می کنه
vahidgame
26-01-2010, 16:25
ب ما هم الان زدیم این اژدهای آندراسته رو ترکوندیم :دي
فقط هم با لیلیانا و موریگان کشتمش ! کلا یه قلق داره که کشتنش رو خیلی راحت می کنه اتفاقا من با هیچ کدوم از اونا نرفتم:20:
من یادم میاد با آلیستر و استن و واین رفتم که استن بنده خدا خیلی بهم کمک کرد:31:
G.D.ragon.Ir
26-01-2010, 19:05
منظورم از قابليت ها همون قدرت چالاكي اراده جادو زيركي يا همون حيله گري بنيه هست كه ميخوام بدونم كدوم يكيشو ارتقا بدم در مقابل ضربات دشمنان جاخالي ميده يا صدمه كمتري ميبينه كدوم يكيشو ارتقا بدم به دشمنان بيشتر صدمه ميزنه چالاكي رو كه ارتقا بدم چه تاثيري رو كاراكتر داره كاراكتر من يه انسانه ولي با اين حال اگه جادو رو اقزايش بدم چي ميشه و ....
Strength : میزان قدرت ضربات (برای افرادی بجز کماندارها و جادوگرها) و همچنین پیش نیازیست برای استفاده از بهترین زره ها و سپر ها و... که مقدار صدمات وارده رو کاهش میدن و همچنین بالابودنش بهمراه لول "اسکیل" Coercion, شانس تن دادن افراد به خواسته های شما رو در دیالوگ ها افزایش میده Intimidate)
Dexterity : شانس ضربه زدن و همچنین وارد کردن ضربات ویژه (ضرباتی که بیشتر از حالت معمول دمیج میدهتد) رو افزایش و شانس صدمه دیدن رو کاهش میده و همچنین میزان قدرت ضربات کماندارها رو مشخص میکنه
Willpower : مقدار مانا و استامینا رو برای جادوگر ها و... مشخص میکنه
Magic : میزان قدرت ضربات برای جادوگرها
Cunning : پیش نیازی هست واسه اکثر "اسکیل ها"و در باز کردن قفل ها برای عیارها تاثیر مستقیم داره و همچنین بالابودنش بهمراه لول "اسکیل" Coercion, شانس راضی کردن افراد درمقابل خواسته های شما رو در دیالوگ ها افزایش میده Persuade)
Constitution : اینم که HP یا همون مقدار جون کارکتر شماست
اگر نکته ای اشتباه هست یا چیزی رو جا انداختم ممنون میشم دوستان ذکر کنند. درضمن لازم میدونم که بگم, خیلی از این مطالب رو قبلآ "Optimus Prime" عزیز, ذکر کرده بودند و من خیلی از دانسته هام رو از ایشون دارم :11:
سلام دوستان. من تو این قسمت Elven Alienage که یک روستا مانند هست گیر کردم همه ی کارارو انجام دادم اما دیگه کاری نیست میشه کمکم کنید؟ باتشکر
vahidgame
28-01-2010, 19:16
سلام دوستان. من تو این قسمت Elven Alienage که یک روستا مانند هست گیر کردم همه ی کارارو انجام دادم اما دیگه کاری نیست میشه کمکم کنید؟ باتشکر
دقیق بگو کجای بازی هستی.اول بازی هستی یا آخراش هستی؟
vahidgame
28-01-2010, 19:30
دوست عزیز من خیلی وقت پیش رفتم ولی یکمی یادم هست و تا حدودی کمکت می کنم.اول اگر با همون جایی که الان هستی یعنی شهر الف ها بازیو شروع کردی که باید ماموریت مربوط به اونو هم بری که معلوم هست چیه.بعد یه چند تا ماموریت دار اون جا که اگه اشتباه نکنم یه جا یه نفر بود که چشم هاش یه جوری بود و دنبال یه چیزی می گشت که شما وقتی باهاش صحبت می کردی و یه چیزی براش پیدا می کردی باهاش یه خونه می رفتی که مرموز بود و می رفتی جلو و با موجودهای مختلفی می جنگیدی و در آخر هم اون مرد فکر کنم می مرد.بعد یه جا توی همون شهر هستش که مردم جمع شدند و شما میری جلوتر و تنهایی وارد خونه میشی و بعد بهت حمله می کنند بعد از این فکر کنم یه جا میتونی بری که در انتهای نقشه هستش و وقتی رفتی توی اون خونه آخرش به یه جا می رسی که الف ها رو زندانی کردن و شما با اون معامله کنی یا انتخاب های دیگه داری که خودت بری می فهمی.
مرسی وحید جان راستش الف نیستم فک کنم آدمه .مرسی راستی همه ی این کارارو کردم الان دیگه نمیدونم کجا برم یا چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنی.دمت گرم
vahidgame
28-01-2010, 19:42
اگر ماموریت تموم شده فکر کنم پیش arl eamon باید بری و برای Landsmeet باید آماده بشی که درباره این قسمت حتما صفحه های دیگه رو بخون که خیلی مهم هستش.
مرسی وحید جان ابن آرل کجاست؟ببخشیدا دمت گرم
vahidgame
28-01-2010, 20:07
توی همون قصری که همه هستند فکر کنم طبقه بالا باشه.در ضمن این قصر یا خونه توی دنریم هستش.
MiladMMboys
29-01-2010, 12:22
منم الان تو denerim هستم 3تا مکان رو نقشه بود که باید میجنگیدی به غیر از اونا 2تای جای دیگه ام بود که ماموریتهاش رو انجام دادم ولی 2تا جای دیگه که یکیش royal place هست باز نشده چیکار کنم؟
دوستان الان من این قسمتی هستم که alistar پادشاه شد.از در میرم بیرون یه سری نوشته مینیویسه بازی تموم میشه.یعنی الان بازی تموم شد؟من شنیده بودم یه آزدهای بزرگ هست چجوری برم بکشمش؟
ممنون
vahidgame
29-01-2010, 14:23
دوستان الان من این قسمتی هستم که alistar پادشاه شد.از در میرم بیرون یه سری نوشته مینیویسه بازی تموم میشه.یعنی الان بازی تموم شد؟من شنیده بودم یه آزدهای بزرگ هست چجوری برم بکشمش؟
ممنون
دوست عزیز بازی تموم شده.منظورت از اژدهای بزرگ چیه مگه اون Archdeamon آخر بازیو نکشتی.اگه نکشتی باشی که بازی تموم نمیشه.اگه منظورت یه اژدهای دیگست حتما بگو چون به جز این فکر کنم دو تا اژدهای دیگه توی بازی هستش.
منم الان تو denerim هستم 3تا مکان رو نقشه بود که باید میجنگیدی به غیر از اونا 2تای جای دیگه ام بود که ماموریتهاش رو انجام دادم ولی 2تا جای دیگه که یکیش royal place هست باز نشده چیکار کنم؟
دوست عزیز شما باید دقیقا بگی کجای بازی هستی تا بهت کمک کنم.
وحید جان یه اژدها بود که پاش شکسته بود بالای یه صخره بود.منظورم اونه. یعنی اون همون Archdeamon بود؟ راستی دو تا ازدهای دیگه هم هستن؟
vahidgame
29-01-2010, 15:20
وحید جان یه اژدها بود که پاش شکسته بود بالای یه صخره بود.منظورم اونه. یعنی اون همون Archdeamon بود؟ راستی دو تا ازدهای دیگه هم هستن؟
دوست عزیز مگه شما Final battle رو نرفتی و آخرش با اون اژدهاکه اسمشو archdeamon نوشته بود نجنگیدی و بعد اونو کشتی و شما پیروز شدید؟
در مورد اژدهای دیگه یه دونه که همون پیرزنه که مثلا مادر موریگان بود هستش.یه دونه دیگه هم توی اون ماموریت urn of sacred ashes اگر اون یارو که فکر کنم اسمش کلگریم بود رو اگه بکشی و اون بوق رو برداری و ازش استفاده کنی اون اژدها که نشون داد به بالا رفتش میاد پایین و باهاش باید بجنگی که اگه بکشی اونو خیلی برات مفید هستش.
راهنمای فارسی pdfکسی جائی ندیده؟
vahidgame
29-01-2010, 23:03
راهنمای فارسی pdfکسی جائی ندیده؟
نه فکر کنم انگلیسی فقط هستش.شما هر مشکلی داری مطمئن باش جوابتو این جا می گیری و هیج جایی استادانی مثل optimus prime پیدا نمی کنی:46:
alireza fatehi
30-01-2010, 00:19
آقا این شمشیر topsider's Hilt چه به درد میخوره؟
ترینر blood mage کجاست؟
please help me:19:
d_a_n_t_e
30-01-2010, 02:48
دوستان دموی جدیدی از Awakeningنیومده ؟ اگه اومده لطفا لینک بدید
یه سوال دیگه هم داشتم این DLC هایی که ما الان داریم بازی میکنیم توی نسخه Awakening تاهثیر داره یا بی تاثیره ؟
ممنون
سلام
يكي از دوستان من در اين بازي يه جاش گير كرده ...
اينه كه ميره به يك پل نامرئي ميرسه بعد بايد چهار تا اهرم شكل رو فعال كنه تا اون پل از حالت نامرئي بودن خارج بشه و بتونه رد بشه
از دوستان لطف كنن يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم.
vahidgame
30-01-2010, 14:53
سلام
يكي از دوستان من در اين بازي يه جاش گير كرده ...
اينه كه ميره به يك پل نامرئي ميرسه بعد بايد چهار تا اهرم شكل رو فعال كنه تا اون پل از حالت نامرئي بودن خارج بشه و بتونه رد بشه
از دوستان لطف كنن يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم.
دوست عزیز اگه توجه کنی شش قسمت سمت راست و شش قسمت سمت چپ هستش که میتونی رو اونا بری.اگر از اون جایی که وارد میشی مخالف عقربه های ساعت حرکت کنی یعنی سمت چپ آخری شماره 1 باشه به این صورت باید با سه نفر روی اون ها بری:
نفر اول- نفر دوم- نفرسوم
----- 1 ------4------- 8
----- 1 -----10 ------6
---- 11 -----5 ------6
البته من خیلی یادم نمیاد ولی شما باید مثلا بعد از حرکت یک شخصیت اصلی رو ببری رو اون چیزا که ظاهر میشه و حرکات بعدی هم همین طور بری جلو تا آخرین قسمت که از پل رد میشی و کلا پل ظاهر میشه و بقیه اعضا هم می تونن رد بشن.
ninja_reot
30-01-2010, 21:00
دوست عزیز اگه توجه کنی شش قسمت سمت راست و شش قسمت سمت چپ هستش که میتونی رو اونا بری.اگر از اون جایی که وارد میشی مخالف عقربه های ساعت حرکت کنی یعنی سمت چپ آخری شماره 1 باشه به این صورت باید با سه نفر روی اون ها بری:
نفر اول- نفر دوم- نفرسوم
----- 1 ------4------- 8
----- 1 -----10 ------6
---- 11 -----5 ------6
البته من خیلی یادم نمیاد ولی شما باید مثلا بعد از حرکت یک شخصیت اصلی رو ببری رو اون چیزا که ظاهر میشه و حرکات بعدی هم همین طور بری جلو تا آخرین قسمت که از پل رد میشی و کلا پل ظاهر میشه و بقیه اعضا هم می تونن رد بشن.
سلام
دوست عزیز منم همونجا گیر کردم . توضیحاتتون هم کامله ولی من نتونستم دقیق
بفهمم که چی کار کنم اگه ممکنه کمی واضحتر توضیح بدید..؟؟؟
دیروز بازیرو تموم کردم.میتونم بگم یکی از زیباترین بازیهایی بود که کردم.فوقوالعاده تحت تاثیر داستان بازی قرار گرفتم.واقعا داستان زیبایی بود مخصصا اون قسمت که باید انتخاب کنی اون مرد یا alistar واقعا بازی زیبایی بود.در ضمن از وحید جان هم تشکر میکنم تو اون قسمت آرل خیلی کمکم کرد
vahidgame
30-01-2010, 22:02
دیروز بازیرو تموم کردم.میتونم بگم یکی از زیباترین بازیهایی بود که کردم.فوقوالعاده تحت تاثیر داستان بازی قرار گرفتم.واقعا داستان زیبایی بود مخصصا اون قسمت که باید انتخاب کنی اون مرد یا alistar واقعا بازی زیبایی بود.در ضمن از وحید جان هم تشکر میکنم تو اون قسمت آرل خیلی کمکم کرد
خواهش می کنم
بهت پیشنهاد می کنم حداقل 2 بار دیگه تا آخرش برو تا تمام لذت بازیو ببری.اگه توی این تاپیک دقت کرده باشی اکثر دوستان گفتن که باید حداقل سه چهار بری تا آخرش تا لذت واقعی از این بازی ببری.البته اگر سبک نقش آفرینی دوست داشته باشی. من که عاشق این سبکم.تازه من الان در حال جمع کردن یه سیستم هستم و وقتی اونو گرفتم حداقل دو بار دیگه دوست دارم این بازیو تا آخرش برم.
سلام
من بازی رو شروع کردم ممنون میشم کارکتر بندی رو بهم توضیح بدین که کدوم رو انتخاب کنم؟و این گزینه ها که میاد باید انتخاب کنم ،کدوم رو برگزینم؟یه توضیحی میدین ممنون میشمچون بار اول این سبک رو بازی میخوام بکنم
vahidgame
30-01-2010, 23:27
سلام
من بازی رو شروع کردم ممنون میشم کارکتر بندی رو بهم توضیح بدین که کدوم رو انتخاب کنم؟و این گزینه ها که میاد باید انتخاب کنم ،کدوم رو برگزینم؟یه توضیحی میدین ممنون میشمچون بار اول این سبک رو بازی میخوام بکنم
دوست عزیز صفحه اول رو حتما بخون که توضیحاتی خوبی هستش.من الان متاسفانه کار دارم ولی فردا حتما برات توضیح کامل میدم.
underworld
31-01-2010, 11:48
سلام دوستان
ببخشید این بازی نسخه 2dvd اصلیشه یا 3dvd?؟
یه فروشگاهی رفتم نسخه 3 dvd رو داشت
vahidgame
31-01-2010, 12:12
همون سه دی وی دی اصلش هست
ali_ranger22
31-01-2010, 13:42
برو بچ این deep road همین دو تا جا رو داره ؟ کل اینا رو زیرو رو کردم ولی اون چیزی که باید پیدا کنم پیدا نشد !
منم بلاخره بازی را تموم کردم با 76 ساعت play time البته با حساب همه DLC ها
کلا بازی حتی از اون چیزی که توقع داشتم هم بهتر بود !
تیکه های oghren به wynne خنده دار ترین قسمت بازی بود :31:
الان میرم با یک نژاد دیگه و انتخاب های مختلف از اول بازی کنم :8:
برو بچ این deep road همین دو تا جا رو داره ؟ کل اینا رو زیرو رو کردم ولی اون چیزی که باید پیدا کنم پیدا نشد !
اگر منظورتون پیدا کردن anvil در ماموریت a paragon of her kind هست که فعلا وسط راه هستین وقتی بری جلو تر دو سه تا دیگه مکان تو همون نقشه باز میشه.
underworld
31-01-2010, 16:12
همون سه دی وی دی اصلش هست
پس چرا خود سایت P30WORLD نسخه 2 DVD رو گذاشته برای فروش؟! :13:
ali_ranger22
31-01-2010, 17:20
من Arl eamon رو خوب کردم
ماموریت های مربوط به جنگل و الف ها رو تموم کردم
circle of magi دو تا ماموریتش مونده که فک نکنم الان وقت انجامش باشه
denerim 3 تا مونده که اصلا دیگه نمیشه نمیشه رفت جلو چون محله هایی که نیازه باز نشده
orzammar هم که این deep road ناقصه و نمیشه ماموریت ها رو رفت
خو من الان چه کنم !؟
vahidgame
31-01-2010, 18:12
من Arl eamon رو خوب کردم
ماموریت های مربوط به جنگل و الف ها رو تموم کردم
circle of magi دو تا ماموریتش مونده که فک نکنم الان وقت انجامش باشه
denerim 3 تا مونده که اصلا دیگه نمیشه نمیشه رفت جلو چون محله هایی که نیازه باز نشده
orzammar هم که این deep road ناقصه و نمیشه ماموریت ها رو رفت
خو من الان چه کنم !؟
دوست عزیز شما اگر می خوای بازی زودتر تموم بشه که باید ماموریت های blight رو بری که ماموریت اصلی بازی هستش.البته فکر کنم اینو احتمالا می دونستی:46: ولی فقط اینو بگم که دنریم جز ماموریت اصلی نیستش و شما بعد از اینکه الف ها و جادوگرها و کوتوله ها و... رو متحد کردید تازه باید به اون جا با earl eamon برای Landsmeet برید.الان شما به نظر من اول اون circle of magi رو برید که نسبتا راحتر هستش بعد ماموریت orzammar رو تموم کنید.اگر دقیقا بگی در orzammar چه کارهایی انجام دادی و چه مکان هایی در deep road رو رفتی من میتونم بهت کمک کنم که چی کار کنی.
پس چرا خود سایت P30WORLD نسخه 2 DVD رو گذاشته برای فروش؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دوست عزیز من خودم 3 دی وی دی رو گرفتم و شاید 2 دی وی دی اون هم مشکلی نداشته باشه ولی از من می شنوی اگر غیر از سایت خودمون میخوای بخری نسخه 3 دی وی دی اونو بخری شاید مطمئن تر باشه:46:
راستی aban366 مثل اینکه توضیح درباره این بازی میخواست.اگه بخواد می تونم درباره کلا سبک نقش آفرینی توضیح بدم و همین طور درباره این بازی توضیح بدم ولی به نظر من اول صفحه اول این تاپیک رو کامل بخونه چون خیلی توضیحاتی مفیدی درباره این بازی هستش.
ali_ranger22
31-01-2010, 18:25
دوست عزیز شما اگر می خوای بازی زودتر تموم بشه که باید ماموریت های blight رو بری که ماموریت اصلی بازی هستش.البته فکر کنم اینو احتمالا می دونستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی فقط اینو بگم که دنریم جز ماموریت اصلی نیستش و شما بعد از اینکه الف ها و جادوگرها و کوتوله ها و... رو متحد کردید تازه باید به اون جا با earl eamon برای Landsmeet برید.الان شما به نظر من اول اون circle of magi رو برید که نسبتا راحتر هستش بعد ماموریت orzammar رو تموم کنید.اگر دقیقا بگی در orzammar چه کارهایی انجام دادی و چه مکان هایی در deep road رو رفتی من میتونم بهت کمک کنم که چی کار کنی.
نه اتفاقا اصلا قصد زود تموم کردن ندارم ! 50 ساعت رفتم تازه هر چی ماموریت بود هم برداشتم !
فعلا فقط مونده orzammar رو متحد کنم که اونم به خاطر محدودیت توی نقشه ی Deep Road نمیشه کاریش کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من این دو تا جا رو دارم الان !
Circle چی می خواد دقیقا ؟ من اونجا رو کامل نجات دادم ولی هنوز دو تا ماموریت مونده که زیر و رو کردم circle رو ولی چیزی پیدا نشد
الان تو orzammar باید برم دنبال paragon که اونم تو deep road پیدا نکردم
vahidgame
31-01-2010, 18:47
نه اتفاقا اصلا قصد زود تموم کردن ندارم ! 50 ساعت رفتم تازه هر چی ماموریت بود هم برداشتم !
کار خوبی داری می کنی مخصوصا اگر درجه سختی روی easy نباشه هر چی بیشتر پیشرفت کنی بهتر هستش.تازه حتی اگر 100 ساعت هم مثلا حداکثر طول بکشه تا آخرش بری ولی باور کن بعد از اون حداقل یه دو سه بار دوست داری تا آخرش بری حتی اگر به این سبک علاقه نداشته باشی
Circle چی می خواد دقیقا ؟ من اونجا رو کامل نجات دادم ولی هنوز دو تا ماموریت مونده که زیر و رو کردم circle رو ولی چیزی پیدا نشد
دوست عزیز امیدوارم این چیزی که من فکر کنم انجام نداده باشی که خیلی فکر کنم بد بشه.اولا بگو که اون واین رو که اول این ماموریت باهاش رو به رو میشی رو که نکشتی؟بعد تا آخرین طبقه رفتی و غولش رو کشتی؟اگه غول رو کشته باشی و با یه نفر آخرش مواجهه بشی که اسمش دقیق یادم نیست ماموریت تموم میشه و شما جادوگرها رو متحد می کنید.
فعلا فقط مونده orzammar رو متحد کنم که اونم به خاطر محدودیت توی نقشه ی Deep Road نمیشه کاریش کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من این دو تا جا رو دارم الان !
الان شما دو تا جا براتون بازش ده و فکر کنم دو سه تا جا دیگه باید باز بشه که من متاسفانه دقیقا یادم نیست چه جوری بازی میشه ولی یه کمکی میتونم بهت بکنم.شما اولا اون اوگرن رو که پیدا کردین و به گروهتون پیوسته درسته؟بعد شما اون جاهایی که رفتی رو دقیق بگرد چون من یادم هست که از یه جا از نقشه به جای دیگه راه داشت.شما اگه میشه عکس نقشه اون دومین جا از deep road و همین طور عکس ماموریت هایی که در orzammar باید انجام بدی رو بذار تا بتونم کمکت کنم.
ali_ranger22
31-01-2010, 19:16
دوست عزیز امیدوارم این چیزی که من فکر کنم انجام نداده باشی که خیلی فکر کنم بد بشه.اولا بگو که اون واین رو که اول این ماموریت باهاش رو به رو میشی رو که نکشتی؟بعد تا آخرین طبقه رفتی و غولش رو کشتی؟اگه غول رو کشته باشی و با یه نفر آخرش مواجهه بشی که اسمش دقیق یادم نیست ماموریت تموم میشه و شما جادوگرها رو متحد می کنید.
یادم نیس ولی کلا تو پارتیم Wynne رو ندارم حالا یادم نیس خودم زدم کشتمش یا نه
آره اون Ogre هم کشتم
ماموریت تموم شده Circle هم الان با من هستش اما یادته وقتی یه نامه ای میاد که از اون باید یه جا استفاده کنی ؟ خب من هنوز از اون استفاده نکردم جایی نبوده که بخوام استفاده کنم
الان شما دو تا جا براتون بازش ده و فکر کنم دو سه تا جا دیگه باید باز بشه که من متاسفانه دقیقا یادم نیست چه جوری بازی میشه ولی یه کمکی میتونم بهت بکنم.شما اولا اون اوگرن رو که پیدا کردین و به گروهتون پیوسته درسته؟بعد شما اون جاهایی که رفتی رو دقیق بگرد چون من یادم هست که از یه جا از نقشه به جای دیگه راه داشت.شما اگه میشه عکس نقشه اون دومین جا از deep road و همین طور عکس ماموریت هایی که در orzammar باید انجام بدی رو بذار تا بتونم کمکت کنم.
آره اوگرن هستش
حالا باید دوباره ور برم ببینم کجای کار می لنگه
vahidgame
31-01-2010, 19:54
یادم نیس ولی کلا تو پارتیم Wynne رو ندارم حالا یادم نیس خودم زدم کشتمش یا نه
با توجه به این شرایط که گفتی حتما کشتیش که اشتباه بزرگی کردی و من به خاطر همین اشتباه مجبور شدم دوباره بازیو برم چون واقعا یه Healer عالی هستش و برای غول آخرش هم به دردت می خوره.ولی حالا میتونی تو اگر easy داری میری دوباره نری ولی دفعه بعد خواستی بری این اشتباه رو نکن
در مورد orzammar کلا ماموریت طولانی هستش و اگر درست بگردی میتونی راهشو پیدا کنی منم خودم یکمی این جا مشکل داشتم .فقط خودتو برای چند تا غول آماده کن:46:
ali_ranger22
31-01-2010, 20:38
خب اصلا مشکل حل شد
حواسم نبود که یکی از راه ها یه محل دیگه رو توی Deep road باز می کنه ...
Wynne هم که بود و نبودش فرقی به حالم نداره اینقدر سگ جون هستن کاراکترام که هیل کردنشون با همون موریگان راه می افته
حالا دفعه های بعد نمی کشمش :دي
خوب وحید جان من هنوز بازی رو شروع نکردم میخوام این همه در موردش تبلیغ میشه و میگن عالیه با اطلاعات خوب شروع کنم تا از بازی لذت بیشتری ببرم من اولین بار که میخوام این سبک رو شروع کنم برا همین کمی اطلاعات خواستم که از این سبک لذت ببرم و بهش علاقه نشون بدم
قبول کنین اینجور سبکها رو اگه با اطلاعات شروع کنیم بهتره و گرنه ممکنه دل زده کنه ادم رو
vahidgame
01-02-2010, 10:50
خوب وحید جان من هنوز بازی رو شروع نکردم میخوام این همه در موردش تبلیغ میشه و میگن عالیه با اطلاعات خوب شروع کنم تا از بازی لذت بیشتری ببرم من اولین بار که میخوام این سبک رو شروع کنم برا همین کمی اطلاعات خواستم که از این سبک لذت ببرم و بهش علاقه نشون بدم
قبول کنین اینجور سبکها رو اگه با اطلاعات شروع کنیم بهتره و گرنه ممکنه دل زده کنه ادم رو
خوب من یکمی توضیح برای شما میدم ولی قبلش بازم میگم صفحه اول رو حتما بخونید چون ی یه سری توضیح درباره تاریخچه این سبک داده شده و همین طور درباره بازی های قدیمی سبک نقش آفرینی و بازی های شرکت بزرگ bioware کلا توضیحات خیلی خوبی داده شده.ولی شما مطمئن باش اگر واقعا این سبکو بفهمی و بهش علاقه پیدا کنی دیگه هیچ وقت ولش نمی کنی و بهترین سبک برای شما میشه.
در این سبک شما ابتدا چهره کارکتر خودتون رو مشخص می کنید و می تونید جنسیت اونو و همین طور ظاهر اون رو انتخاب کنید که به دلخواه هستش.بعد شما باید یک race یا همون نژاد برای شخصیت خود انتخاب کنید که در این بازی 3 تا race وجود داره که انسان و الف و کوتوله هستش.بعد باید کلاس کارکتر خودتون رو انتخاب کنید که در سبک نقش آفرینی این قسمت خیلی مهم هستش.در این بازی شما در اول سه کلاس warrior و rogue و mage رو میتونید انتخاب کنید که هر کدوم از اینها به 4 کلاس تقسیم می شند که در طول بازی به مرور اونارو می فهمید و هر کدوم از این سه کلاس رو انتخاب کنید قابلیت مخصوص خودشون رو دارند مثلا warrior بیشتر قدرتمند باید باشه و برای مبارزات تن به تن مخصوصا خیلی قوی هستش.همین طور جادوگر بیشتر از راه دور میتونه در مبارزات شرکت کنه و برای مبارزات نزدیک زیاد مفید نیستش و ممکنه سریع توسط دشمن کشته بشه.بعد از این در اول این بازی به شما 5 تا به اصطلاح پوینت میده که تا به توانایی های خودتون اضافه کنید که این توانایی خیلی مهم هست و من میتونم بعدا درباره هر کدوم توضیح بدم و شما باید براساس کلاس این توانایی ها را در هر Level زیاد کنید.بعد از این شما دو تا skill یا همون مهارت و دو تا spell یا جادو میتونید انتخاب کنید.توجه کنید چون اول بازی هست به این صورت شما انتخاب می کنید.بعد از این بازی دیگه شروع میشه.یه نکته بگم که اصل بازی های سبک rpg این هست که شما در طول به مرور که جنگ و کارهای مختلف می کنید بعد از هر به اصطلاح Level up پیشرفت می کنید.توجه کنید شما یک نوار در زیر دارید که اسمش xp هست که همون در اصل مخفف کلمه تجربه هست و در بیشتر بازی های سبک نقش آفرینی به این صورت هستش.شما در ابتدا در Level1 هستید و هر دفعه این نوار xp تا آخر پر شود شما Level uo می شوید و به Level بعدی میرید.بعد از هر Level up شدن به شما سه تا پوینت برای همون توانایی ها که گفتم یعنی strength و willpower و ... که شما باید به دلخواه و با توجه به کلاستون این توانایی ها رو زیاد کنید همچنین به شما یه skill میده که البته هر Level یکی در میان به شما یه دونه میده و همچنین یه spell به شما میده که شما skill و spell رو خودتون باید از بین آن ها انتخاب کنید که نکته مهم این که به یپش نیازهای هر کدام از آن ها توجه کنید.
نکته مهم در این بازی دیالوگها هستش که بسیار در بازی تاثیر گذار هستش و شما مثلا با صحبت هایی که انتخاب کنید میتونید طرف مقابل رو راضی کنید یا حتی باهاش بجنگید و اگر شما زبان انگلیسی خوبی داشته باشید از بازی لذت خیلی زیادی میبرید.در ضمن اینو بگم که شما در ابتدا شش داستان میتونید انتخاب کنید که خیلی در اصل داستان فرقی نداره ولی فقط شما 1 ساعت اول رو با اون داستان شروع می کنید ولی در نهایت شما یک Grey warden می شید.توجه کنید که داستان ها Mage , Dwarf Noble , Dwarf Commoner , City Elf , Dalish Elf و Human Noble هستند که شما بعد از انتخاب نژاد و کلاس خودتون میتونید اونارو انتخاب کنید و این ها بستگی به نژاد و کلاس شما داره و مثلا با elf ها فقط میتونید city elf و dalish elf رو انتخاب کنید که هر کدوم از داستان های دموی اول مخصوص به خودشون رو دارند.
من خلاصه توضیح دادم ولی اگر مشکلی داشتید حتما بپرسید تا براتون توضیح بدم.
G.D.ragon.Ir
01-02-2010, 11:50
وحید مثل همیشه کامل توضیح داد. درخصوص توانایی های پایه مثل قدرت, چالاکی و... میتونید به پستی که ادرسش رو در زیر میذارم مراجعه کنید
قبول کنین اینجور سبکها رو اگه با اطلاعات شروع کنیم بهتره و گرنه ممکنه دل زده کنه ادم رویک سوال, میشه بگید چرا این اولین بازیی هست که تو این سبک دارید بازی میکنید؟ مشکل عدم آشنایی با این سبک بود یا عدم تسلط به زبان و یا... این نکته خیلی مهمه چون سبک نقش آفرینی پیش نیازهایی داره مثل تسلط نسبی به زبان و... که درصورت نداشتن اونها نه تنها از بازی لذت نمیبرید بلکه پیشروی در بازی هم عملآ غیر ممکن میشه
هم مشکل زبان بوده هم عدم توجه به این سبک به خاطر علاقه ام به اکشن اما خوب الان با این همه تعریف هائی که از این سبک و این بازی شده میخوام شروع کنم و اگه شروع کنم با تمام لذتش جلو برم
وین رونی
01-02-2010, 19:44
بچه ها من با اینکه وقتم برای بازی زیاد نیست و عمده وقت من در زمان بازی به PES میگذره اما خیلی دلم می خواد این بازی را انجام بدم ولی یه مشکلی هست.
تا به حال دو سه بار NWN2 و The Witcher و یکبار هم Oblivion را بازی کردم یعنی تصمیم گرفتم تا آخرش برم اما وسطای بازی دل زده میشم.با اینکه خیلی از این سبک بازی لذت میبرم.فکر می کنم مشکل از این است که زیاد زبان انگلیسیم خوب نیست یا اینکه مشکل از اینه که وقتی میشینم پای بازی دو ساعت مدام نشستم و همین موضوع در کنار نفهمیدن خط بازی منو خسته میکنه.
این بازی رو گرفتم اما هنوز انجام ندادمش.Mass Effect2 هم هست.امیدوارم یکی از این دو بازی را آخرش برم:20:
بچه ها من با اینکه وقتم برای بازی زیاد نیست و عمده وقت من در زمان بازی به PES میگذره اما خیلی دلم می خواد این بازی را انجام بدم ولی یه مشکلی هست.
تا به حال دو سه بار NWN2 و The Witcher و یکبار هم Oblivion را بازی کردم یعنی تصمیم گرفتم تا آخرش برم اما وسطای بازی دل زده میشم.با اینکه خیلی از این سبک بازی لذت میبرم.فکر می کنم مشکل از این است که زیاد زبان انگلیسیم خوب نیست یا اینکه مشکل از اینه که وقتی میشینم پای بازی دو ساعت مدام نشستم و همین موضوع در کنار نفهمیدن خط بازی منو خسته میکنه.
این بازی رو گرفتم اما هنوز انجام ندادمش.Mass Effect2 هم هست.امیدوارم یکی از این دو بازی را آخرش برم:20:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم
vahidgame
01-02-2010, 20:58
بچه ها من با اینکه وقتم برای بازی زیاد نیست و عمده وقت من در زمان بازی به PES میگذره اما خیلی دلم می خواد این بازی را انجام بدم ولی یه مشکلی هست. تا به حال دو سه بار NWN2 و The Witcher و یکبار هم Oblivion را بازی کردم یعنی تصمیم گرفتم تا آخرش برم اما وسطای بازی دل زده میشم.با اینکه خیلی از این سبک بازی لذت میبرم.فکر می کنم مشکل از این است که زیاد زبان انگلیسیم خوب نیست یا اینکه مشکل از اینه که وقتی میشینم پای بازی دو ساعت مدام نشستم و همین موضوع در کنار نفهمیدن خط بازی منو خسته میکنه. به نظر من باید اول بازی های کلاسیک این سبکو بازی کنی و مثلا بازی The witcher بازی تاپی نیست و می تونی بازی های قدیمی مثل دیابلو2 (دوبله به فارسی اون همه پیدا میشه) و NW1 و BG2 رو بازی کنی که بازی های خوبی هستند.بهت پیشنهاد می کنم بازی مثل دیابلو2 اگر بازی نکردی حتما نسخه فارسی اونو بگیر تا بفهمی داستان بازی چیه.البته این بازی ها به خاطر قدیم بودن شاید گرافیک پایینی در مقایسه با الان داشته باشند که با گیم پلی عالی آنها این مشکل کم رنگ هستش. باور کن بازی های سبک نقش آفرینی اگر بهشون عادت کنی و اونارو یاد بگیری خیلی بازی های لذت بخش و به یاد ماندنی هستند.راستی بازی Fable رو هم بهت پیشنهاد می کنم که بازی شاهکار و خوش ساخت هست که نسبت به بازی های دیگه این سبک ساده تر هستند.
این بازی رو گرفتم اما هنوز انجام ندادمش.Mass Effect2 هم هست.امیدوارم یکی از این دو بازی را آخرش برم من بهت پیشنهاد می کنم این دو بازیو اصلا از دست نده.بازی dragon age که بهترین بازی سال 2009 برای کامپیوتر بود و بازی mass effect2 احتمالا کاندید اصلی بهترین بازی سال 2010 هستش.تازه هر دوی این بازی حداقل جزو 10 بازی برتر تاریخ سبک نقش آفرینی هستند. توضیحات خوبی در این تاپیک در مورد dragon age هستش و هر چی در مورد این بازی بخوای توی این تاپیک پیدا میشه و اگه مشکلی داشتی میتونی بپرسی و جوابتو حتما می گیری.
CPUSatan
02-02-2010, 13:47
سلام بچه ها، چند تا مشکل تو این بازی دارم که اعصابمو بد خورد کرده.
من الان تو قلعه Redcliffe هستم، باید برم به Demerin برای Urn of Sacred Ashes ، وقتی می خوام برگردم به دهکده که خبر مرگ دختر آهنگر رو بهش بدم خودش میره Demerin، بعد از چندبار لود کردن تونستم برم دهکده و خبر رو بدم بعد برم Demerin ولی هیچ کدوم از Quest ها تو نقشم معلوم نمی شن. حتی اونهایی که روی تخته اطلاع رسانی وسط شهر هستند، این مشکل تو قسمت های قبلی هم خیلی اتفاق افتاده بود مه با بدبختی خودمو رسوندم اینجا. خود بازی بعد از Accept کردن خیلی از Quest ها میگه که الان به نقشت اضافه شده ولی.....
مرسی
vahidgame
02-02-2010, 14:58
سلام بچه ها، چند تا مشکل تو این بازی دارم که اعصابمو بد خورد کرده.
من الان تو قلعه Redcliffe هستم، باید برم به Demerin برای Urn of Sacred Ashes ، وقتی می خوام برگردم به دهکده که خبر مرگ دختر آهنگر رو بهش بدم خودش میره Demerin، بعد از چندبار لود کردن تونستم برم دهکده و خبر رو بدم بعد برم Demerin ولی هیچ کدوم از Quest ها تو نقشم معلوم نمی شن. حتی اونهایی که روی تخته اطلاع رسانی وسط شهر هستند، این مشکل تو قسمت های قبلی هم خیلی اتفاق افتاده بود مه با بدبختی خودمو رسوندم اینجا. خود بازی بعد از Accept کردن خیلی از Quest ها میگه که الان به نقشت اضافه شده ولی.....
مرسی
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.یعنی چی یه دفعه خودش میره دنریم؟
CPUSatan
02-02-2010, 15:03
یعنی وقتی من توی World Map کلیک می کنم که از قلعه RedCliff بره به دهکده RedCliff به جای اینکه بره به دهکده می ره به Denerim. حالا اونو ولش کن اگه می تونی یه راه حلی برای اینکه چرا Markup ها رو توی نقشم نشون نمی ده پیدا کن. چون بدجوری پیچیدم تو خودم!!!
vahidgame
02-02-2010, 15:26
دوست عزیز من متاسفانه تا حالا همچنینی مشکلی توی این بازی ندیدم.اگر بیشتر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم.
CPUSatan
02-02-2010, 17:28
دیگه چه توضیحی بدم؟ هرچی بود گفتم دیگه!!!
loyal_boy
02-02-2010, 17:37
سلام
دوستان یه سئوال داشتم
اول بازی وقتی که کاراکتر رو میسازیم صدای کاراکتر رو هم انتخاب می کنیم ولی توی بازی اصلا کاراکتر ما حرف نمیزنه ! دلیلش چیه ؟:19:
vahidgame
02-02-2010, 17:40
سلام
دوستان یه سئوال داشتم
اول بازی وقتی که کاراکتر رو میسازیم صدای کاراکتر رو هم انتخاب می کنیم ولی توی بازی اصلا کاراکتر ما حرف نمیزنه ! دلیلش چیه ؟:19:
دوست عزیز اگه منظورت دیالوگهای شخصیت اصلی هستش اگر صدا اونم داشت که خیلی بازی ساختش سخت میشه و اکثر بازی های این سبک شخصیت اصلی برای دیالوگها صدا نداره.اون صدا که شما اول بازی انتخاب کردید صدایی هست که در حین بازی و مثلا در حین جنگ شخصیت اصلی یه سری حرفهایی میزنه که دست شما نیست.
ali_ranger22
04-02-2010, 21:02
عجب پایان باشکوهی داشت
بسی لذت بردیم
آره علی جان کاملا موافقم.پایانش نفس آدمو میگیره.خیلی باحاله
وین رونی
04-02-2010, 21:55
آقا یه چیزی.من بازی رو گرفتم اما هنوز نصب نکردم دو دل هستم که نصب کنم و برم تو بازی یا نه
به نظر شما من که تا به حال به علت ضعف در زبان انگلیسی،قوی نبودن در این سبک از بازی و همینطور عادت کردن به بازی های خطی و اکشن و بکش و برو جلو،نتونستم یه بازی RPG را تا آخرش برم،می تونم این بازی را تا تهش برم یا نه؟
ناراحت نمی شم رک بگید می تونم یا نه؟:20:
من اولین بازی rpg بود که بازی کردم و خیلی جذاب اما اگه انگلیسیت ضعیف باشه میتونی بازیو بری اما از داستان کمتر لذت میبری بهتره نصب کنی
G.D.ragon.Ir
05-02-2010, 06:21
آقا یه چیزی.من بازی رو گرفتم اما هنوز نصب نکردم دو دل هستم که نصب کنم و برم تو بازی یا نه
به نظر شما من که تا به حال به علت ضعف در زبان انگلیسی،قوی نبودن در این سبک از بازی و همینطور عادت کردن به بازی های خطی و اکشن و بکش و برو جلو،نتونستم یه بازی RPG را تا آخرش برم،می تونم این بازی را تا تهش برم یا نه؟
ناراحت نمی شم رک بگید می تونم یا نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همیشه گفتم, بازم میگم: اگه به این سبک علاقه داشته باشید حتی مراجعه زیاد به دیکشنری هم نمیتونه مانع شما برای انجام این بازی بشه اما اگه علاقه نداشته باشید... اما اینم بگم, فکر اینکه بدون فهمیدن دیالوگ ها بخواید یکیشون رو انتخاب کنید و پیش برید رو از سرتون بیرون کنید چون تصمیمات شما تو روند بازی تاثیر مستقیم داره. حالا انتخاب با خودتونه :10:
vahidgame
05-02-2010, 11:30
ناراحت نمی شم رک بگید می تونم یا نه؟:20:
من که بهت پیشنهاد می کنم حتما در هر صورتی بازی کن حتی اگر داستان رو درست نفهمی.می تونی هر سوال داری این جا بپرسی تا جوابتو سریع بگیری.من با یک سیستم ضعیف بازیو دو بار رفتم و تا حالا همچنین بازیی ندیدم که این قدر منو مجذوب کنه.هر چی درباره این بازی بخوای میتونم کمکت کنم.
همیشه گفتم, بازم میگم: اگه به این سبک علاقه داشته باشید حتی مراجعه زیاد به دیکشنری هم نمیتونه مانع شما برای انجام این بازی بشه اما اگه علاقه نداشته باشید... اما اینم بگم, فکر اینکه بدون فهمیدن دیالوگ ها بخواید یکیشون رو انتخاب کنید و پیش برید رو از سرتون بیرون کنید چون تصمیمات شما تو روند بازی تاثیر مستقیم داره. حالا انتخاب با خودتونه :10:
از نظر من با سواد انگلیسی سوم دبیرستان میشه راحت اینو بازی کرد اصلا دیالوگ های سختی نداره.حتما باید این بازیو بازی کرد
alborz_k
05-02-2010, 15:17
سلام. در مقبره ای که گرگنماها هستند ، یک جا به یک در بزرگی می رسیم که قفل هست و یک چشمه آب جلوش هست و در یک طرف دیوار هم مقره ی altar هست ، حالا چه جوری می شه اون در رو باز کرد؟! من تمام حالت ها رو امتحان کردم ، مثل خوردن آب؛ گذاشتن ظرف آب روی مقبره و .....
در ضمن برای به دست آوردن ست کامل زره جگرنات ، باید کجا ها رو بگردم؟! من تا حالا 4 تا revenant رو کشتم و همش رو به جز خود زره گرفتم ، کسی می دونه که کجاست؟!
خیلی ممنون
ali_ranger22
05-02-2010, 15:25
سلام. در مقبره ای که گرگنماها هستند ، یک جا به یک در بزرگی می رسیم که قفل هست و یک چشمه آب جلوش هست و در یک طرف دیوار هم مقره ی altar هست ، حالا چه جوری می شه اون در رو باز کرد؟! من تمام حالت ها رو امتحان کردم ، مثل خوردن آب؛ گذاشتن ظرف آب روی مقبره و .....
در ضمن برای به دست آوردن ست کامل زره جگرنات ، باید کجا ها رو بگردم؟! من تا حالا 4 تا revenant رو کشتم و همش رو به جز خود زره گرفتم ، کسی می دونه که کجاست؟!
خیلی ممنون
توی ژورنال که بری به ترتیب نوشته چطوری اینو باید باز کنی
اول قوطی رو از اون جایی که آب هست پر کن
برو به سمت Altar اینو انتخاب کن ◄ filled earthen jug
بعد kneeling
بعد show an elf taking a sip
بعد بطی رو بردار برو به سمت آب اینو انتخاب کن emptying the remainder
در باز میشه
آخرین زره ی جاگر نات هم همینجاست
mohsen.rajabi
05-02-2010, 18:24
ببخشید دوستان می گن واسه این بازی پچ اومده ، اگه درست هست لطفا لینک دانلودش رو بزارید
با تشکر
وین رونی
05-02-2010, 18:33
من بازی رو شروع کردم.فعلاً به قلعه حمله کردن و ما داریم دنبال ددی می گردیم :31:
زیاد نمی خوام بشینم پاش.می خوام آروم آروم بازیش کنم می ترسم دوباره وسط راه خسته بشم.البته یه فرهنگ لغت هم کنارم هست
راستی اختلاف این بازی با بازی مثل NWN2 را همین اول میشه فهمید؟
vahidgame
05-02-2010, 18:36
منظورت دقیقا چیه؟ اون بازی از لحاظ کلاس ها بیشتر هستش
راستی در مورد داستان بازی هر جا گیر داشتی بپرس چون من با اینکه خیلی وقت پیش رفتم ولی هنوز یادم هست.اگر جایی راه های مختلف باید انتخاب کنی این جا میتونی بپرسی تا کمکت کنم.
خدایی این بازی که خیلی چرت بود. همین NMN2 :2:
vahidgame
05-02-2010, 19:06
خدایی این بازی که خیلی چرت بود. همین NMN2 :2:
نه دیگه اینجوری که میگی هم نبود.شاید مثل شماره یکش نباشه ولی یه بازی خوب در سبک نقش آفرینی هستش ولی dragon age خیلی سطحش بالاتر هستش و به نظر من حداقل جزو 5 بازی برتر تاریخ سبک نقش آفرینی میتونه باشه
ßehianoa
05-02-2010, 20:47
بازی رو برای PC چجوری Online بازی کرد؟
vahidgame
05-02-2010, 20:58
بازی بعید می دونم بخش آنلاین اصلا داشته باشه.
وین رونی
05-02-2010, 22:15
چند تا سوال:
1-کاراکتر من تا آخر بازی می خواد در مبارزه ها به همین صورت یکنواخت ضربه بزنه؟یادمه در بازی The witcher ضربات در طول بازی آپگرید میشد.
2-الآن همراه کاراکتر من،سگش و مادرش هم هستند و تو مبارزه ها همه باهم می جنگند.این امکان هست که فقط یکی بجنگه و بقیه دخالت نکنند؟
3-در دیالوگها صدایی از کاراکتر من در نمیآد.
من پدر کاراکترمو پیدا کردم و مادر کاراکترم موند پیش پدره.الآن با یه ریشو هستم.داریم میریم دنبال چی؟
فعلاً هیچ فرقی در مبارزات با NWN2 ندیدم.
راستی این بخش تکنیک چیه؟اگه توضیح در صفحات قبل اومده بگید میرم پیدا می کنم.
متشکر
ßehianoa
05-02-2010, 22:23
معلومه که داره. برای Xbox از شبکه Xbox Live و برای PC دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یه ورژن خاص بازی که مخصوص Steam هست میخواد.
aghamajid1369
05-02-2010, 22:37
معلومه که داره. برای Xbox از شبکه Xbox Live و برای PC دقیق نمیدونم ولی فکر کنم یه ورژن خاص بازی که مخصوص Steam هست میخواد.
نه دوست من. این بازی اصلا بخش آنلاین نداره. روی xbox هم آنلاین نداره.
vahidgame
05-02-2010, 23:11
این بازی مطمئن باشید بخشی به اصطلاح به نام چند نفره نداره.اون چیزها فقط برای گرفتن بسته های مکمل از اینترنت هستش.این بازی سبکش در اصل نقش آفرینی کامیپوتر هستش که معمولا در این سبک بازی ها بخش آنلاین بازی کردن ندارند.بازی هایی که به اصطلاح MMORPG هستند برعکس این مخصوص آنلاین هستند.البته نمی خواستم سبکهای بازیو آموزش بدم و فقط برای اطلاع گفتم که احتمالا می دونید:20:
1-کاراکتر من تا آخر بازی می خواد در مبارزه ها به همین صورت یکنواخت ضربه بزنه؟یادمه در بازی The witcher ضربات در طول بازی آپگرید میشد.ببخشید این بازی مثل نیست که بشه حرکات شخصیت رو در جنگ انواع مختلفی انتخاب کرد باید با استفاده از قدرتهایی که در نوار پایین هست کارهای مختلف کنید که با پیشرفت چیزی جدید یاد می گیرد و در کلاسهای مختلف مهارتهای مختلفی وجود داره.اصلا با The witcher مقایسه نکن چون خیلی این بازی با اون فرق داره.
2-الآن همراه کاراکتر من،سگش و مادرش هم هستند و تو مبارزه ها همه باهم می جنگند.این امکان هست که فقط یکی بجنگه و بقیه دخالت نکنند؟حالا چه کاری یه نفر نجنگه.الان اولش هست اینو میگی بعد یکمی گذشت میفهی یه نفر نجنگه یعنی چی:20: بعدش تو موقع جنگها میتوین دکمه space رو بزنی تا بازی pause بشه و در اون صورت میتونی بگی هر شخصیتی چه کار کنه و به کی حمله کنه
3-در دیالوگها صدایی از کاراکتر من در نمیآد.اگر قرار باشه دیالوگهای شخصیت اصلی صدا داشته باشه که خیلی ساخت بازی سخت میشه چون تنوع دیالوگها بسیار زیاد هستش و معمولا در یان سبک شخصیت اصلی صدا نداره چون این بازی مثلا شما سه چهار دفعه می خواید برید و هر دفعه یه چهره و خصوصیات دارید نمیشه که صدا همه یکی باشه.کلا برای بازی های این سبک بهترین کار همین است.
من پدر کاراکترمو پیدا کردم و مادر کاراکترم موند پیش پدره.الآن با یه ریشو هستم.داریم میریم دنبال چیالبته من داستانی که داری میری دقیقا نمی دونم چیه فکر کنم human noble باشه.در این بازی 6 خط داستانی وجود داره که البته اول بازی فقط فرق داره که حدود 1 ساعت هستش بعد از پایان هر داستان که شما برید یه Grey warden میشد که داستان بازی از این جا اصلش شروع میشه.
راستی این بخش تکنیک چیه؟اگه توضیح در صفحات قبل اومده بگید میرم پیدا می کنم.آره جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی.این بخش خیلی مهم و مفیدی هستش و باید حتما یاد بگیری.
سلام من در سرزمين redcliffe هستم و همه ي معموريت هاي داده شده از جمله نگهباني در شب رو انجام دادم فقط يك معموريت مونده به نام lost in the castle :find valena اما من نمي تونم اين شخص رو پيدا كنم. همه ي روستا رو هم زير و رو كردم حالا هم جلو دروازه هاي castle يه شواليه و ser perth ايستادند و دروازه ي قصر بسته مانده لطفاً راهنمايي كنيد
vahidgame
06-02-2010, 11:06
سلام من در سرزمين redcliffe هستم و همه ي معموريت هاي داده شده از جمله نگهباني در شب رو انجام دادم فقط يك معموريت مونده به نام lost in the castle :find valena اما من نمي تونم اين شخص رو پيدا كنم. همه ي روستا رو هم زير و رو كردم حالا هم جلو دروازه هاي castle يه شواليه و ser perth ايستادند و دروازه ي قصر بسته مانده لطفاً راهنمايي كنيد
دوست عزیز شما مثل اینکه وارد قصر هنوز نشدید.اون ماموریت که گفتین یه ماموریت تقریبا فرعی هستش و اگر پیدا هم اونو نکنی عیبی نداره.یه ماموریت اصلی اگه اشتباه نکنم باید داشته باشی شما از طریق اون خونه که فکر کنم بقلش آسیاب بود یه راه مخفی وجود داره که باید بری اون جا تا از اون طریق وارد قصر بشی...
دوست عزیز شما مثل اینکه وارد قصر هنوز نشدید.اون ماموریت که گفتین یه ماموریت تقریبا فرعی هستش و اگر پیدا هم اونو نکنی عیبی نداره.یه ماموریت اصلی اگه اشتباه نکنم باید داشته باشی شما از طریق اون خونه که فکر کنم بقلش آسیاب بود یه راه مخفی وجود داره که باید بری اون جا تا از اون طریق وارد قصر بشی...
ممنون ولي هيچ راه مخفي پيدا نكردم نمي دونم چطوري وارد قصر بشم ضمناً اگه مي شه در مورد اون ماموريت فرعي هم توضيح بدين متشكر
vahidgame
06-02-2010, 11:37
ممنون ولي هيچ راه مخفي پيدا نكردم نمي دونم چطوري وارد قصر بشم ضمناً اگه مي شه در مورد اون ماموريت فرعي هم توضيح بدين متشكر
اون ماموریت فرعی باید دختر smith شهر رو که توی قصر هست پیدا کنی. که یه راه اینه که پیداش کنی و اون یارو خوشحال بشه ولی یه راه بهتر است اونه که دختر رو پیدا نکنی و وقتی برگشتی پیش پدرش بهش دروغ بگی که پیداش نکردی و اون مرده.بعد اون ناراحت میشه و از اون جا میره و به جاش یه smith جدید میاد که چیزهای بهتری نسبت به اون قبلی داره.
در مورد راه مخفی که به قصر میره دقیقا اسم اون خونه یادم نیست فقط میتونم بگم که همون جا که شب جنگیدید و از اون جا دشمنان میومدند یه خونه هستش که بقلش فکر کنم آسیاب بادی هست که اگر وارد اون خونه بشی یه راه مخفی زیرش هست که میتونی وارد قصر بشی
اون ماموریت فرعی باید دختر smith شهر رو که توی قصر هست پیدا کنی. که یه راه اینه که پیداش کنی و اون یارو خوشحال بشه ولی یه راه بهتر است اونه که دختر رو پیدا نکنی و وقتی برگشتی پیش پدرش بهش دروغ بگی که پیداش نکردی و اون مرده.بعد اون ناراحت میشه و از اون جا میره و به جاش یه smith جدید میاد که چیزهای بهتری نسبت به اون قبلی داره.
در مورد راه مخفی که به قصر میره دقیقا اسم اون خونه یادم نیست فقط میتونم بگم که همون جا که شب جنگیدید و از اون جا دشمنان میومدند یه خونه هستش که بقلش فکر کنم آسیاب بادی هست که اگر وارد اون خونه بشی یه راه مخفی زیرش هست که میتونی وارد قصر بشی
اگه منظورتون اون خونه است كه يه پير مرد توشه همه جاش رو گشتم ولي ...
vahidgame
06-02-2010, 12:29
اگه منظورتون اون خونه است كه يه پير مرد توشه همه جاش رو گشتم ولي ...
نه اون جا منظورم نیست.اون جا که من میگم بالای دهکده هستش و آسیاب بادی بقلش هست.
نه اون جا منظورم نیست.اون جا که من میگم بالای دهکده هستش و آسیاب بادی بقلش هست.
دقيقاً منظورتون رو فهميدم ولي اونجا يه خونه بيشتر نيست كه بايد از روي پل رد شد اونجا هم هيچي نبود
vahidgame
06-02-2010, 12:42
دقيقاً منظورتون رو فهميدم ولي اونجا يه خونه بيشتر نيست كه بايد از روي پل رد شد اونجا هم هيچي نبود
دوست عزیز حمله شبانه از دهکده دفاع کردی و تموم شد درسته؟حالا باید وارد قصر بشی.مثل اینکه باید خودم بازیو الان برم و برات پیدا کنم اسمش چیه:46:
دوست عزیز حمله شبانه از دهکده دفاع کردی و تموم شد درسته؟حالا باید وارد قصر بشی.مثل اینکه باید خودم بازیو الان برم و برات پیدا کنم اسمش چیه:46:
بله درسته. دوست عزيز من انقدر ها هم گيج نيستم :20:ولي واقعاً اينجا رو پيدا نمي كنم:41:
vahidgame
06-02-2010, 13:00
بله درسته. دوست عزيز من انقدر ها هم گيج نيستم :20:ولي واقعاً اينجا رو پيدا نمي كنم:41:
این چه حرفیه هر کسی ممکنه توی هر بازیی یه جایی گیر کنه.من الان رفتم و اسمشو پیدا کردم.دقیقا سمت راست نقشه نگاه کنی یه خونه هست که اسمش windmill هست.وقتی وارد شدی اونجا سمت چپ تا آخر بری روی زمین یه دری هست که داخلش میشی.
این چه حرفیه هر کسی ممکنه توی هر بازیی یه جایی گیر کنه.من الان رفتم و اسمشو پیدا کردم.دقیقا سمت راست نقشه نگاه کنی یه خونه هست که اسمش windmill هست.وقتی وارد شدی اونجا سمت چپ تا آخر بری روی زمین یه دری هست که داخلش میشی.
خيلي ممنون شما ميگفتي كنار آسياب نگو خود آسياب بود (تنها جايي كه نگاه نكرده بودم!!!)
CPUSatan
07-02-2010, 18:56
برای بار چندم رفتم بازی رو Uninstall کنم بازم رحم کردم، آقا من سبک RPG دوست ندارم به کی بگم؟ گول اینو خوردم که بهترین بازیه 2009 و از این حرفها.... می دونم هیچکی هیچ علاقه ای به نظرات شخصی من نداره، پس بگذریم.
بچه ها تا نظرم عوض نشده این مشکلاتمو یه حالی بدید حل کنید، خیلی وقته روشون گیر کردم:
الان توی Orzammar هستم و این دو تا ماموریت رو دارم:
- A Paragon Of Her Kind
تو این ماموریت من تاج رو از Anvil بعد از اینکه تو کوره درستش کرد گرفتم و آوردم دادم به Harromont ولی این ماموریت هنوز از بین نرفته در حالی که تو توضیح زیر خود اون ماموریت بعد از اینکه اون دختره رو کشتم نوشت همین کار رو بکن.
فکر کنم اسم طرف Anvil نبود و اشتباه نوشتمش!!!!
- A Lord's Trust: The Second Task
اینجا بعد از ائن مبارزاتی که با چند نفر مسابقه دادم و کشتمشون این لرد Harrowmont فرمودند برو Javaria رو تو Dust Town بکش در حالی که من قبلا کشته بودمش، هر کاری هم میکنم نمی فهمه....
مرسی.
G.D.ragon.Ir
07-02-2010, 19:25
برای بار چندم رفتم بازی رو Uninstall کنم بازم رحم کردم، آقا من سبک RPG دوست ندارم به کی بگم؟ گول اینو خوردم که بهترین بازیه 2009 و از این حرفها.... می دونم هیچکی هیچ علاقه ای به نظرات شخصی من نداره، پس بگذریم.
اگه نظر منو به عنوان یک دوست قبول دارید, پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کنید. دوست عزیز, وقتتون رو بابت چیزی که ازش لذت نمیبرید حروم نکنید (اگه قرار بود همه از یک سبک خوششون بیاد, این همه تنوع سبک ها چه معنی میداد)
papillon11
07-02-2010, 19:30
سلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون
سلام دوستان . من توی شهر دورف ها گیر کردم . این اجازه ی ورود برایdeep road را باید از کی بگیرم من از هارویین حمایت می کنم . ممنون
شما بابد اول از راه اون محله فقیر نشین که یه در هست بری تو کا رارو انجام بدی بعد بیای اونجا با ogre دوست بشی بعد بزارن.(البته واسه من اینجوری بود)
CPUSatan
08-02-2010, 13:46
اگه نظر منو به عنوان یک دوست قبول دارید, پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کنید. دوست عزیز, وقتتون رو بابت چیزی که ازش لذت نمیبرید حروم نکنید (اگه قرار بود همه از یک سبک خوششون بیاد, این همه تنوع سبک ها چه معنی میداد)
مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....
من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتم
کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!
vahidgame
08-02-2010, 13:58
مرسی بخاطر پیشنهادی که دادی، ولی نمی تونم چیزی رو نصفه ول کنم. چندین بار شده از کتاب، فیلم یا بازی لذت نبردم ولی خودمو تا آخرش کشوندم. مثل همین بازی. همین الان دارم یه کتاب می خونم همینجوریه. 2 ماهه دارم 300 صفحه رو می خونم. 2 تا کتاب دیگه وسطش خوندم ولی....
منم معتقدم اگه دوست نداری بازیو پاک کنی بهتره.چون سبک نقش آفرینی سبکی است که باید زبان انگلیسی خیلی خوب داشتi باشید و باید به این سبک علاقه داشته باشید.ولی این سبک یکی از بهترین سبک های بازی است و شاید بازی های این سبک پرطرفدارترین بازی ها در جهان باشند.من خودم مثلا با همین بازی dragon age زندگی کردم و یکی از بهترین بازیهای عمرم بود.
من اجازه ورود رو از Lady Dacy گرفتم
کسی نبود مشکل من رو حل کنه؟؟!!
دوست عزیز میشه کامل بگی که توی orzammar چه کارهایی کردی و همین طور ماموریتهایی که در اون جا باید انجام بدی یه عکس بذاری شاید بتونم کمکت کنم.کلا خیلی ها توی این بخش مشکل داشتند ولی یکمی بگردی راهشو پیدا می کنی.
loyal_boy
08-02-2010, 14:11
سلام
توی خونه گرگ ها اون موجودی که اسمش Dragon هست رو چطوری باید بکشم ؟! همونی که از دهنش آتیش میده بیرون !:13:
vahidgame
08-02-2010, 14:22
سلام
توی خونه گرگ ها اون موجودی که اسمش Dragon هست رو چطوری باید بکشم ؟! همونی که از دهنش آتیش میده بیرون !:13:
دوست عزیز میشه دقیق توضیح بدی؟کلا توی بازی 3 تا اژدها بزرگ وجود داره ولی اگه منظور شما ماموریت مربوط به الف ها هستش من اون جا اژدهایی یام نمیاد:20:
loyal_boy
08-02-2010, 15:41
دوست عزیز یه عکس ازش گرفتم ببین میتونی کمکم کنی :20:
راستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدم :19: اینم لینک
vahidgame
08-02-2010, 15:57
یعنی این اگه اژدها هست پس اون اژدهای بزرگ توی بازی دیگه اسمش چیه:31: دوست عزیز شماره اولی بگو درجه سختی بازیت روی چیه؟بعد شما چند ساعت هست که داری بازی می کنی؟
گروه شما به نظر من خوب نیست باید حتما یه جادوگر بیشتر وقتی توی گروهت باشه.موریگان رو اگه به جای لیلیانا بذاری خیلی برات مفیدت هست.من زیاد یادم نمیاد ولی این رو فکر کنم راحت کشتم در این بازی آن قدر غول وجود داره که این در مقابلش هیچی نیست
راستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدم :19: اینم لینک
من کلا با کدهای تقلب توی بازی ها مخافم ولی دیگه توی بازیهای نقش آفرینی مخصوصا دیگه این کار خیلی مسخرست و باعث میشه بازی جذابیتش فوق العاده پایین بیاد و شما به نظر من اگه می خوای این جوری بری پاکش کنی بهتره:20: شما اگر روی درجه سختی نرمال میری میتونی درجه سختیو روی easy بذاری که وسط بازی هم میشه اینو تغییر بدی.
CPUSatan
08-02-2010, 15:58
تو اولین پستم تو این بحث که تو همین صفحه هم معلومه توضیحات کامل گذاشتم
و تنها چیز بدرد بخوری که جز اونها می تونم برات بذارم همین عکسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که قبلا نوشتم، اون دوتا ماموریتی که با قرمز مشخص شدند مهمند......
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی چیت های بازی رو نتونستم از تو این تاپیک پیدا کنم ! یه سایت پیدا کردم که کد های تقلبش رو نوشته ولی قبل از کد باید یه کارهایی بکنیم ببینید میتونید متوجه بشید من که نفهمیدم :19: اینم لینک
اوه اوه عجب درب داغونی، اینطوری که سه سوته باید بمیری، یکمی Injury kit استفاده بکن جراحاتت خوب بشه.
loyal_boy
08-02-2010, 16:19
اوه اوه عجب درب داغونی، اینطوری که سه سوته باید بمیری، یکمی Injury kit استفاده بکن جراحاتت خوب بشه.
منظورت از injury kit چیه ؟! یه کمی منو راه بندازید تو رو خدا
در جه سختی بازی روی نورمال هست مشکل اینجاست که اصلا جونش نمیره !
میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.
loyal_boy
08-02-2010, 17:04
دوستان بالاخره رد کردم ! هورا:8:
یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟
باید به rouge داشته باشی مثل leilana
vahidgame
08-02-2010, 18:01
میگم از بچه ها کسی میدونه بازی چند ساعت دیالوگ داره؟ فکر کنم از TES4 : Oblivion هم بیشتر باشه.
چند ساعت که دقیق نمیدونم ولی خیلی زیاد هستش و از اون بازی که گفتی بیشتره.
دوستان بالاخره رد کردم ! هورا:8:
یه سئوال اون صندوق هایی که قفله رو چطوری باید بازش کنم ؟
دوست عزیز به نظرم شما صفحه های اول این تاپیک رو بخون که توضیحاتی خوبی در مورد بازی داده شده.فکر کنم شما قبلا خیلی بازیهای این سبکو بازی نکردی.به نظرم باید روی easy بری چون روی نرمال حتی برای اونایی که این سبک رو خوب بلد هستند هم کمی سخت هست.از توی تنظیمات بازی شما می تونی درجه سختی بازیو تغییر بدی.
من پیشنهاد می کنم اگه وقت کردی همه این تاپیک رو بخون چون هر چیزی در مورد این بازی بخوای دربارش توضیح داده شده.
loyal_boy
08-02-2010, 19:16
چند ساعت که دقیق نمیدونم ولی خیلی زیاد هستش و از اون بازی که گفتی بیشتره.
دوست عزیز به نظرم شما صفحه های اول این تاپیک رو بخون که توضیحاتی خوبی در مورد بازی داده شده.فکر کنم شما قبلا خیلی بازیهای این سبکو بازی نکردی.به نظرم باید روی easy بری چون روی نرمال حتی برای اونایی که این سبک رو خوب بلد هستند هم کمی سخت هست.از توی تنظیمات بازی شما می تونی درجه سختی بازیو تغییر بدی.
من پیشنهاد می کنم اگه وقت کردی همه این تاپیک رو بخون چون هر چیزی در مورد این بازی بخوای دربارش توضیح داده شده.
حق با توئه رفیق :11:
وین رونی
08-02-2010, 20:47
وحید جان منکه RPG باز نیستم دارم رو نرمال جلو میرم.تا به حال که البته اول اول بازی هستم چهارتا بچه غول میان جلوم و من هم روی اونها کلیک میکنم برای مبارزه.تازه چند بار هم مردم اما خودش خوب شده.
مگه رو easy دیالوگها کمتره؟
وحید جان منکه RPG باز نیستم دارم رو نرمال جلو میرم.تا به حال که البته اول اول بازی هستم چهارتا بچه غول میان جلوم و من هم روی اونها کلیک میکنم برای مبارزه.تازه چند بار هم مردم اما خودش خوب شده.
مگه رو easy دیالوگها کمتره؟
دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easy
vahidgame
08-02-2010, 21:20
دوست عزیز easy درجه سختی بازی هست که پایین ترینه و بازی آسونتر میشه اصلا ربطی به دیالوگ نداره. در ضمن اکثرا این بازی رو رو easy میرن از جمله خودم چون رو درجه های دیگه واقعا سخت میشه.بهتره بذارید رو easy
منم موافقم.
وین رونی عزیز شما که تازه این سبکو میری باید حتما easy بری.نرمال این بازی در حد سخت بازی های دیگست.شما اول بازی هستی و نمی دونی چه غولهایی قراره سر راهت بیاد.توی مرحله fade و همین طور چند تا اژدها خیلی قوی توی بازی هست که اگه تو تونستی اونارو بری من هر جایزه ای بخوای بهت میدم:20: البته غیر ممکن نیست ولی برای تو که تازه این سبکو میخوای بری خیلی سخته ولی برای بار بعدی که خواستی دوباره بری شاید نرمال بتونی بری(این بازیو اگه دوست داشته باشی باید 4-5 تا آخرش بری). توی تنظیمات بری می تونی الان هم درجه سختی بازیو تغییر بدی.بعد همون جوری که sinak3 گفت درجه سختی بازی ربطی به دیالوگها نداره.
راستی وقتی مردی فکر نکنی الکی خوب میشی.به ازای هر به اصطلاح مردنی شما یه آسیب می بنید که پایین به صورت قرمز نشون داده میشه که با استفاده از Injury Kit یا رفتن به کمپ هر کدوم از اون آسیب ها خوب میشه
CPUSatan
08-02-2010, 21:36
مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!
vahidgame
08-02-2010, 21:42
مشل من هنوز سر جاشه ها!!! کسی جوابی واسش پیدا نکرد؟؟!!
دوست عزیز اون عکسی که گذاشتی برای من نیومد اگه میشه لینک عکسو بذار.در ضمن شما دقیق بگردی و با همه صحبت کنی میتونی راحت این قسمت رو بری و نیمشه که راهی نداشته باشه:20:
دوست عزیز اون عکسی که گذاشتی برای من نیومد اگه میشه لینک عکسو بذار.در ضمن شما دقیق بگردی و با همه صحبت کنی میتونی راحت این قسمت رو بری و نیمشه که راهی نداشته باشه:20:
میگم وحید جان این مادر morigan که گفتی اژدهاست کجاست؟من پیداش نکردم.
vahidgame
08-02-2010, 21:59
میگم وحید جان این مادر morigan که گفتی اژدهاست کجاست؟من پیداش نکردم.
یکمی که با موریگان صمیمی بشی موریگان ماموریت بهت میده که بری توی خونش و یه گردنبند رو برداری بیاری البته بدون موریگان باید بری.بعد که اون جا رفتی اون پیر زنه که اسمش فکر کنم Flementh بود اون جا هست که باهاش حرف میزنی و میتونی باهاش بجنگی یا راضیش کنی که بذاره بری توی خونه و اون گردنبند رو برداری.اگه باهاش بجنگی تبدیل به یک اژدها میشه که اگر روی درجه نرمال بری خیلی سخته و باید کلی چیز با خودتو ببری تا بتوین بکشیش.راستی یه اژدها توی ماموریت Urn of sacred ashes است که اونو اتفاقا سختر از این هست ولی اگه بکشی اونو خیلی فایده داره چون کلی آیتم بهت میده و تازه با پوستش میتونی بهترین زره بازیو رو بسازی.
من بهت پیشنهاد می کنم حتما یک دو بار دیگه تا آخرش برو.
CPUSatan
09-02-2010, 00:25
این هم لینک مستقیم عکس
راستی مطمئنی که پست اشکال منو خوندی؟؟ یه نگاه بهش بنداز.... قضیه جدیه. یارو میگه یکی رو بکش در حالی که قبلا کشتمش!!!
papillon11
09-02-2010, 01:38
سلام دوستان . این specialization بازی چطوری باز میشه من الان رنک 14 ام اما باز نشده ن هنوز 2 تا دارم اما نمی تونم استفاده کنم.
G.D.ragon.Ir
09-02-2010, 07:36
سلام دوستان . این specialization بازی چطوری باز میشه من الان رنک 14 ام اما باز نشده ن هنوز 2 تا دارم اما نمی تونم استفاده کنم.
بعضی ها رو میتونید از افراد مختلف (چه افراد گروه و چه افراد دیگه) یاد بگیرید و بعضی ها رو هم میتونید با خرید کتاب یاد بگیرید (که برای اینکار, قبل از خرید کتاب, بازی رو "سیو" کنید و بعد از خرید کتاب (که اون زیر کلاس براتون باز شد) بازی رو از "سیو" مورد نظر, "لود" کنید تا هم اون زیر کلاس براتون باز شده باشه و هم پولتون برگرده)
میتونید از ادرسی که در ادامه براتون میزارم استفاده کنید
papillon11
09-02-2010, 12:48
من توی دنریم از یه نفر یاد گرفتم خودش گفت که آنلاک شده اما هنوز باز نشده
وین رونی
09-02-2010, 13:33
سلام
من در پست اول خوندم
در انتخاب Feat ها در نظر داشته باشید به صورت پراکنده عمل نکنید بدانید جنگوی شما باید از شمشیر + سپر استفاده کند یا از اسلحه های دو دستی مثل تبر گرز یا شمشیر های سنگین و فقط روی این نواحی متمرکز باشید.
اما کاراکتر من که یک هیومن است فقط میتونه شمشیر یا سپر داشته باشه.وقتی شمشیر دارم با انتخاب سپر شمشیر غیر فعال میشه
G.D.ragon.Ir
09-02-2010, 13:47
شما با چه کلاسی بازی میکنید
اما کاراکتر من که یک هیومن است فقط میتونه شمشیر یا سپر داشته باشه.وقتی شمشیر دارم با انتخاب سپر شمشیر غیر فعال میشه
قاعدآ باید شمشیر مورد نظر, جزء سلاح های سنگین (سلاح هایی که به هر دو دست نیاز دارند) باشه. از سلاح های main hand استفاده کنید
aramesh_61
09-02-2010, 14:03
سلام، خوبید؟ آقا من انگلیسیم در حد متوسطه، به نظرتون میتونم از این بازی لذت ببرم؟ دیالوگهاش در چه سطحه؟ کلا میشه بازیو فهمید یا سخته فهمیدنش؟
G.D.ragon.Ir
09-02-2010, 15:19
سلام، خوبید؟ آقا من انگلیسیم در حد متوسطه، به نظرتون میتونم از این بازی لذت ببرم؟ دیالوگهاش در چه سطحه؟ کلا میشه بازیو فهمید یا سخته فهمیدنش؟
فکر نکنم به مشکل خاصی بر بخورید
vahidgame
09-02-2010, 16:50
در مورد چه طور بازشدن که دوست عزیزمون توضیح داد.در مورد اینکه چرا اون باز نشده ممکن است این specialization که باز شده مخصوص کلاس شما نباشه و قاعدتا نمیشه ازش استفاده کرد ولی حتما برای دیگر هم گروهی های شما و یا دفع بعد که خواستین بازیو دوباره برین به دردتون می خوره.توجه کنید که هر کلاس 4 تا specialization مخصوص خودشو داره.که هر کارکتر می تونه دو تا از اونارو انتخاب کنه که یکی بعد از Level7 و یکی بعد از Level14 بهتون میده.در مورد هر کدوم از این specialization توی این تاپیک توضیحات خیلی خوبی داده شده که اگه جستجو کنین حتما پیدا می کنین.من خودم مثلا توی کلاس Warrior به شما Reaver رو پیشنهاد می کنم که خیلی خوب هستش.البته برای یاد گرفتن اون فقط یه راه دارین که توی این تاپیک خیلی دربارش توضیح داده شده.اگه بخواین می تونم در موردش توضیح بدم.
vahidgame
09-02-2010, 17:13
این هم لینک مستقیم عکس
راستی مطمئنی که پست اشکال منو خوندی؟؟ یه نگاه بهش بنداز.... قضیه جدیه. یارو میگه یکی رو بکش در حالی که قبلا کشتمش!!!
شما jarvia رو کشتی ولی هنوز ماموریتش تموم نشده درسته؟
من خیلی یادم نمیاد ولی کلا این قسمت از بازی مشکل داره و برای من هم فکر کنم ماموریت با اینکه انجام داده بودم می گفت که اونو انجام ندادی. ماموریت A paragon of her kind ماموریت طولانی هست و در پایان این ماموریت دیگه ماموریت dwarf ها تموم میشه.این ماموریت اصلش توی deep roads است که باید قسمتهای مختلف اونو کامل بری.شما deep roads نمیتونی بری درسته؟ میشه دقیق توضیح بدی.اصلا رفتن به اون جا به اون مرده ربط نداره که میگه شما ماموریت رو انجام ندادی.اگه تموم جاهای orazammar رو دقیق بگردی مطمئن باش deep road باز میشه.البته من یکمی یادم رفته ولی میگم چه طوره که شما بگی که وقتی پیش اونایی که نزدیک ورودی deep roads هستن میری چی بهت میگن .اینجوری بیشتر می تونم کمت کنم.ولی بازم میگم به اون چیزایی که گفتی ربطی نداره.
درسته وحید جان منم ایم ناموریت رو انجام داده بودم اما نمی رفت از اونجا باید خارج شد
واسه نصب پچ ورژن 1.02a پچ های قبلی هم لازمه ؟؟
leon scott kendy
09-02-2010, 22:14
سلام بچه من این بازی رو عملا چند روزه شروع کردم خیلی هم از بازیش خوشم آمده عملا عاشق این جور سبک ها هستم می شه یکم بام در حد که من بهتر بازی کنم برام توضیح بدید یکم از داستان اصلی هم برام بگید
این بازی چیزهای اضافی برای دانلود نداره :20:
سلام بچه من این بازی رو عملا چند روزه شروع کردم خیلی هم از بازیش خوشم آمده عملا عاشق این جور سبک ها هستم می شه یکم بام در حد که من بهتر بازی کنم برام توضیح بدید یکم از داستان اصلی هم برام بگید
این بازی چیزهای اضافی برای دانلود نداره :20:
برای دانلود میتونی اینجا بری :
در مورد داستان هم چیزی نمیگم چون مزش به داستانشه اما جایی به مشکل خوردی بگو کمکت میکنیم.
واسه نصب پچ ورژن 1.02a پچ های قبلی هم لازمه ؟؟
پچ های قبلی رو لازم نداشت ;) :دی
loyal_boy
11-02-2010, 17:51
سلام رفقا
من جایی هستم که شب رو توی یه ده میمونیم و شب وقتی هیولا ها به ده حمله میکنند از ده محافظت میکنیم
حالا اونجا رو رد کردم
بعد از اون حمله توی همون ده رئیس ده بهم گفت که یه قلعه پشت ده هست که برادر و برادر زادش توی اون ده گیر افتادن به من یه حلقه داد و گفت که یه راه مخفی به قلعه هست تو از اونجا برو و ما رو آزاد کن ! حالا نمیتونم اون راه مخفی یا همون تونل رو که کلیدش رو بهم داده رو پیدا کنم
لطفا کمک کنید ...
vahidgame
11-02-2010, 19:34
سلام رفقا
من جایی هستم که شب رو توی یه ده میمونیم و شب وقتی هیولا ها به ده حمله میکنند از ده محافظت میکنیم
حالا اونجا رو رد کردم
بعد از اون حمله توی همون ده رئیس ده بهم گفت که یه قلعه پشت ده هست که برادر و برادر زادش توی اون ده گیر افتادن به من یه حلقه داد و گفت که یه راه مخفی به قلعه هست تو از اونجا برو و ما رو آزاد کن ! حالا نمیتونم اون راه مخفی یا همون تونل رو که کلیدش رو بهم داده رو پیدا کنم
لطفا کمک کنید ...
شما باید وارد همون خونه آسیاب بادی برید که تقریبا سمت راست نقشه هستش و اسمش windmill هستش و وقتی وارد اون جا شدین یه در روی زمین هست که باید وارد اون بشید...
Davood_titan
11-02-2010, 20:25
دوستان این بازی ارزش بازی کردن داره
loyal_boy
11-02-2010, 20:34
شما باید وارد همون خونه آسیاب بادی برید که تقریبا سمت راست نقشه هستش و اسمش windmill هستش و وقتی وارد اون جا شدین یه در روی زمین هست که باید وارد اون بشید...
دوست عزیز ممنون از کمکت :11:
vahidgame
11-02-2010, 20:37
دوستان این بازی ارزش بازی کردن داره
این بازی بهترین بازی سال 2009 و یکی از بهترین بازیهای سبک نقش آفرینی تاریخ هست.
اگه به سبک نقش آفرینی علاقه دارید و این بازیو بازی نکنید بزرگترین اشتباه رو کردین.
سلام دوستان.
من در اون قسمتی که باید قطعات مختلف پل رو درست کنی تا رد بشی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید.
vahidgame
12-02-2010, 18:29
سلام دوستان.
من در اون قسمتی که باید قطعات مختلف پل رو درست کنی تا رد بشی گیر کردم لطفا راهنمایی کنید.
اینجا یکمی قبلا توضیح دادم.اگه درست متوجه نشدین سوال کنین:
نفر اول- نفر دوم- نفرسوم
----- 1 ------4------- 8
----- 1 -----10 ------6
---- 11 -----5 ------6
NINJA0098
12-02-2010, 18:36
سلام بر همگی اول بگم که بازی فوق العاده ایه ...
مشکل من توی tower اون غول آخر جادوگره که یهو دیو میشه دور و بریاشم هیولا میکنه میفرسته طرفمونه هر جور که بازی میکنم نمیتونم بکشمش قلق خاصی داره .(به خاطر این مجبور شدم یه بازی جدید رو شروع کنم )
اگه نه یه ترینر به من معرفی کنین که کار کنه .
لطفا سعی کنین راهشو بگین اگه واقعا نداره ترینر بدین
ممنون میشم:19::10:
armitam2010
12-02-2010, 19:22
من بازي dragon age :origin رو گرفتم و ورژنش هم 1.0 هستش
اما نميتونم اونايي كه كمان دارن و تير ميزن رو بكشم
وقتي ميرم نزديكشون شمشيرشون رو در ميارن و من هر چي ضربه با شمشيرم بهشون ميزنم نميميرن و فقط اونايي كه از اول شمشير دارن ميميرن
مشكل از چيه؟:41:
سلام بر همگی اول بگم که بازی فوق العاده ایه ...
مشکل من توی tower اون غول آخر جادوگره که یهو دیو میشه دور و بریاشم هیولا میکنه میفرسته طرفمونه هر جور که بازی میکنم نمیتونم بکشمش قلق خاصی داره .(به خاطر این مجبور شدم یه بازی جدید رو شروع کنم )
اگه نه یه ترینر به من معرفی کنین که کار کنه .
لطفا سعی کنین راهشو بگین اگه واقعا نداره ترینر بدین
ممنون میشم:19::10:
این بهترین ترینر هست:
armitam2010
12-02-2010, 19:38
وقتي ميرم نزديكشون شمشيرشون رو در ميارن و من هر چي ضربه با شمشيرم بهشون ميزنم نميميرن و فقط اونايي كه از اول شمشير دارن ميميرن
يكي جواب منو بده
:sad:
يكي جواب منو بده
:sad:
من فکر میکنم باگ باشه چون واسه من که تا حالا اینجوری نشده دوستات نمی زنن؟
armitam2010
12-02-2010, 19:53
نه نمي زنن
راستي چطوري ميشه اين بازي رو آنلاين بازي كرد؟
vahidgame
12-02-2010, 20:01
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.همچنین چیزی مگه میشه!
mushroom78
12-02-2010, 20:15
وحیدجان کمک رسما یک هفتس گیر کردم تو بازی بعد از نود و دو ساعت تایم پلی .لطفا کمکم کن.من تمام این 95 صفحه رو خوندموحیدجان کمک رسما یک هفتس گیر کردم تو بازی بعد از نود و دو ساعت تایم پلی .لطفا کمکم کن.من تمام این 95 صفحه رو خوندم
mushroom78
12-02-2010, 21:00
خواهش می کنم کمک کنید دوستان. من یه اشتباهی کردم این منشیه برادر جنیتیوی رو خارج از داستان به خاطر نداشتن مهارت در زبان کشتم حالا واسم دردسر درست کرده الان یک هفته ای هست کاملا گیر کردم.آخرین ردی که از برادر گرفتم این بود که اون یارو کافه داره تو اونجایی که سوار قایق می شیم می ریم سمت lake calenhad docks
بهم میگه چند نفر داشتن یواشکی راجب برادر صحبت می کردن و ... تو ماموریتش که در قسمت the urn of sacred ashes
هست اسمش find the urn (survive have )
:the innkeeper of the spoiled princes...)
the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start...
(survive have):you activities have angreed the villager of haven, who have attacked you defend yourself and get to the bottom of all of this.
از طرفی در ماموریت بلایت:
the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start
که آرل هم بی هوش افتاده و من در ظاهر تمام سرزمین هارو رفتم و همرو متحد کردم!!! آرل هم بی هوش جلوم افتاده...
واقعا ببخشید که پستم طولانی شد...
armitam2010
12-02-2010, 21:13
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی.همچنین چیزی مگه میشه!
ميشه
اونجايي كه تو جنگل هست(تقريبا همون اول هاي بازي) ميري جلو چند تا سگ ميكشي و بعد با چند تا آدم رو برو ميشي(البته فكر نكنم آدم باشند چون قيافه هاشون يه جوري بود) بعد ميرسي به يك پلي كه يك مرد هست و يه چيزي تو دستش داره كه ازش جرقه هاي سبز بيرون مياد و من هر چه ميرم نزديكشو و بهش شمشير ميزنم هيچي نميشه(انگار شمشير ازش ميگذره) همينطور آدم هاي دور و برش
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
پچ يا چيزي ميتونه اين باگ رو برطرف كنه؟
vahidgame
12-02-2010, 21:20
پچ يا چيزي ميتونه اين باگ رو برطرف كنه؟
من بعید می دونم اصلا این بازی باگ داشته باشه ولی شاید مشکل شما با پچ حل بشه که من لینک اونو ندارم.
شما میشه بگی از اول بازی دقیقا چه کارهایی کردی والان کجا هستی.الان توی اوستاگار هستی؟ یه عکس هم از اون جا که میگی بذاری شاید بتونم بهتر کمکت کنم.
راستی سیستم خودتو میشه بگی چیه؟
شاید افتاده دسته یکی از رئیسای جون سگ.
اگه تازه شروع کردی مرحله های آسونو برو تا بتونی بهتر آپگرید کنی
armitam2010
12-02-2010, 21:32
من بعید می دونم اصلا این بازی باگ داشته باشه ولی شاید مشکل شما با پچ حل بشه که من لینک اونو ندارم.
شما میشه بگی از اول بازی دقیقا چه کارهایی کردی والان کجا هستی.الان توی اوستاگار هستی؟ یه عکس هم از اون جا که میگی بذاری شاید بتونم بهتر کمکت کنم.
راستی سیستم خودتو میشه بگی چیه؟
نميدونم چيجوري از محيط بازي عكس بگيرم
رم اgb و گرافيك 256 بقيه اشو نميدونم
اول كه بازي رو شروع كردم تو يه جايي بودم كه 4تا مرد دور هم جمع شده بودند
بعدش دنبال علامت ضبدر ها كه روي نقشه مشخص شده و چند تا سلاح و غيره پيدا كردم
بعدش علامتي رو دنبال كردم و سر راه يك سگ رو همراه خودم آوردم
تو اون مرحله اولش مرده لخت بود و فقط يه شرت داشت كه بهش حمله كردند(تازه از خواب بيدار شده بود) بعدش كه اون دوتا رو كشتم فكر كنم همونجا يه زني اومد و تا اونجايي كه وارد يه جاي بزرگي ميشي كه پر از سربازه و يه زن هست كه يه چوبدستي (درست نميدونم چي بود) داشت و اونو كشتم
بعدش مرحله بعدي رو رد كردم و رفتم يه جايي شبه جنگل
اولش رفتم با چند تا مرد صحبت كردم و بعدش رفتم از يك مردي كه رو نقشه علامتش علامت خونه بود مهمات(اسحله و زره خريدم)
بعدش رفتم يه جايي كه اونجا هم شبيه جنگل بود(فكر كنم خود جنگل بود)
در ضمن الان هم 3تا مرد باهام هستن
بعد ميريم جلو چند تا سگ بهمون حمله ميكنن و اونارو ميكشم
بعدش ميرم جلو تا به يك پل ميرسم كه يه مرد روش وايستاده و يه چيزي دستش هست كه نوري آبي مايل به سبز ازش بيرون مياد
اونجا دور و برش چند سرباز هستند كه كمان دارند
هرچي ميزنمشون ازشون شمشير رد ميشه و هيچ آسيبي نميبينند
ميشه بگي چيجوري از محيط بازي عكس بگيرم
vahidgame
12-02-2010, 21:56
تو اون مرحله اولش مرده لخت بود و فقط يه شرت داشت كه بهش حمله كردند(تازه از خواب بيدار شده بود) بعدش كه اون دوتا رو كشتم فكر كنم همونجا يه زني اومد و تا اونجايي كه وارد يه جاي بزرگي ميشي كه پر از سربازه و يه زن هست كه يه چوبدستي (درست نميدونم چي بود) داشت و اونو كشتم
اولش رفتم با چند تا مرد صحبت كردم و بعدش رفتم از يك مردي كه رو نقشه علامتش علامت خونه بود مهمات(اسحله و زره خريدم)
بعدش ميرم جلو تا به يك پل ميرسم كه يه مرد روش وايستاده و يه چيزي دستش هست كه نوري آبي مايل به سبز ازش بيرون مياد
اولا سیستم کاملت رو بگی بهتره بعد برای عکس گرفتن می تونی دکمه tab رو بزنی تا عکس بگیره و توی پوشه سیو بازی ذخیره کنه .بعد یعنی چی شمشیر میزنی ازشون رد نمیشه؟شما درجه سختی بازیو روی چی گذاشتین؟ممکن هست که دشمنان قوی هستن و شما نمیتونید اونارو بکشید یا اینکه سیستم شما ضعیف هستش و موقع بازی یواش میشه.من خودم با سیستم پایین این بازیو امتحان کردم توی صحنه ها شلوغ بازی کند میشه و مثلا وقتی بخوای ضربه بزنی دیر اعمال میشه و از خون دشمن دیر کم میشه.مدل گرافیک و همین طور سی پی یو خودتو بگی می تونم در این مورد راهنماییت کنم.
راستی من از توضیحات شما فهمیدم که زیاد زبان انگلیسی شما خوب نیست درسته؟اگه زبان خوبی ندارید و مثلا مکالمه ها رو میزنید بره خیلی کار اشتباهی می کنید چون یکی از قسمتهای مهم و نقطه قوت بازی مکاملات تاثیر گذار در روند بازی هستش.البته زبان انگلیسی فوق العاده ای نمی خواد ولی اگه خیلی ضعیف باشید به مشکل بر می خورید.
عزیز این سیستم خیلی پایینه.بیخیال شو
armitam2010
13-02-2010, 21:45
عزیز این سیستم خیلی پایینه.بیخیال شو
مشكل حل شد
مشكل از ترينري بود كه داشتم باهاش بازي رو اجرا ميكردم
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
من در اين بازي يه كاراكتر ساختم و الان يه چند مرحله اي است كه دارم باهاش ميرم
وقتي چيزي ميخرم و ميخوام براش استفاده كنم(مثلا زره آهني يا تبر استيل) نميشه استفاده كرد و از سپر ها هم نميتونم استفاده كنم.چرا؟:41:
يه جاهايي پايين بازي هستند مال جادو هاشون هست
اونجا من فقط تو آيكون دارم كه ميتونم ازشون استفاده كنم،چيجوري ميتونم اون جادو هارو بيشتر كنم؟
خواهش ميكنم كمك كنيد
vahidgame
13-02-2010, 21:54
مشكل از ترينري بود كه داشتم باهاش بازي رو اجرا ميكردم
من پیشنهاد می کنم به هیچ وجه بازیهای این سبکو با کدهای تقلب و ترینر و از این چیزا نرید.جذابیت بازی با این کار خیلی کم میشه.شما راحت میتونه در حین بازی درجه سختی بازیو تغییر بدی.به هیچ وجه اگر تازه این سبکو میرید این بازیو روی نرمال بازی نکنید.
mushroom78
13-02-2010, 23:03
اینجا کسی چون رنکینگ من پایینه جواب منو نمی ده؟چقدر رنکینگ برای دوستان مهمه!!!
G.D.ragon.Ir
14-02-2010, 10:46
وقتي چيزي ميخرم و ميخوام براش استفاده كنم(مثلا زره آهني يا تبر استيل) نميشه استفاده كرد و از سپر ها هم نميتونم استفاده كنم.چرا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچکدوم؟! اکثر وسایل, یکسری پیش نیازهایی دارند, ولی اگه از هیچکدوم نمی تونید استفاده کنید...!!!
يه جاهايي پايين بازي هستند مال جادو هاشون هست
اونجا من فقط تو آيكون دارم كه ميتونم ازشون استفاده كنم،چيجوري ميتونم اون جادو هارو بيشتر كنم؟
میتونید مواردی که امکانش هست رو از بخش های مختلف ("اسکیل", "اسپل" و ایتم ) با "درگ" کردن به اونجا منتقل کنید
vahidgame
14-02-2010, 12:26
خواهش می کنم کمک کنید دوستان. من یه اشتباهی کردم این منشیه برادر جنیتیوی رو خارج از داستان به خاطر نداشتن مهارت در زبان کشتم حالا واسم دردسر درست کرده الان یک هفته ای هست کاملا گیر کردم.آخرین ردی که از برادر گرفتم این بود که اون یارو کافه داره تو اونجایی که سوار قایق می شیم می ریم سمت lake calenhad docks
بهم میگه چند نفر داشتن یواشکی راجب برادر صحبت می کردن و ... تو ماموریتش که در قسمت the urn of sacred ashes
هست اسمش find the urn (survive have )
:the innkeeper of the spoiled princes...)
the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start...
(survive have):you activities have angreed the villager of haven, who have attacked you defend yourself and get to the bottom of all of this.
از طرفی در ماموریت بلایت:
the arl of redcliffe:revive arl eamon...your must finish what they have start
که آرل هم بی هوش افتاده و من در ظاهر تمام سرزمین هارو رفتم و همرو متحد کردم!!! آرل هم بی هوش جلوم افتاده...
واقعا ببخشید که پستم طولانی شد...
دوست عزیز من یا پست شما رو ندیدم یا اگر دیدم یادم رفته جواب بدم وگرنه من کاری به چیزای دیگه ندارم و حتما کمکتون می کردم
شما مشکلی نداره که منشی اونو کشتید.الان شما باید ماموریت urn of sacred ashes رو برید.برای این ماموریت شما الان باید به دهکده ای که اسمش فکر کنم Haven بود و تقریبا در گوشه سمت چپ نقشه اصلی هستش برید.اون جا برید دیگه خودتون می فهمید باید چی کار کنید.
mushroom78
14-02-2010, 18:36
شما مشکلی نداره که منشی اونو کشتید.الان شما باید ماموریت urn of sacred ashes رو برید.برای این ماموریت شما الان باید به دهکده ای که اسمش فکر کنم Haven بود و تقریبا در گوشه سمت چپ نقشه اصلی هستش برید.اون جا برید دیگه خودتون می فهمید باید چی کار کنید.
مرسی وحیدجان.ولی من این را برات توضیح ندادم که من همه ی آدمای دهکده Haven رو کشتم و حالا هیچکسی اونجا نیست:41:.ماموریتام همونایی هست که تو پستای قبلی براتون توضیح دادم:41:
vahidgame
15-02-2010, 00:00
مرسی وحیدجان.ولی من این را برات توضیح ندادم که من همه ی آدمای دهکده Haven رو کشتم و حالا هیچکسی اونجا نیست:41:.ماموریتام همونایی هست که تو پستای قبلی براتون توضیح دادم:41:
دوست عزیز این ماموریت در اصل برای معالجه erl eamon هستش و جزو ماموریتهای اصلی هستش.شما این ماموریت طولانی رو بری خودت می فهمی.در دهکده haven توی یه جایی که فکر کنم معبد بودش بری با چند نفر مبارزه می کنی و اونجا برادر جنیتیوی رو پیدا می کنی و اون یه راهی نشونت میده و شما اون جا ماموریت رو ادامه میدی...
راستی در این ماموریت چند تا انتخاب مهم وجود داره حتما صفحه های قبلی این تاپیک رو مطالعه کن.مخصوصا کشتن high dragon خیلی مهمه.بعد شما تا این جا بازی 92 ساعت داری میری:18: مگه چی کار کردی که هنوز نصف بازیو نرفتی این قدر طول کشیده؟
mushroom78
15-02-2010, 02:45
دوست عزیز این ماموریت در اصل برای معالجه erl eamon هستش و جزو ماموریتهای اصلی هستش.شما این ماموریت طولانی رو بری خودت می فهمی.در دهکده haven توی یه جایی که فکر کنم معبد بودش بری با چند نفر مبارزه می کنی و اونجا برادر جنیتیوی رو پیدا می کنی و اون یه راهی نشونت میده و شما اون جا ماموریت رو ادامه میدی...
راستی در این ماموریت چند تا انتخاب مهم وجود داره حتما صفحه های قبلی این تاپیک رو مطالعه کن.مخصوصا کشتن high dragon خیلی مهمه.بعد شما تا این جا بازی 92 ساعت داری میری:18: مگه چی کار کردی که هنوز نصف بازیو نرفتی این قدر طول کشیده؟
من خیلی از ماموریت های فرعی رو هم انجام دادم و تقریبا از روز اولی که بازی آمد از صفحه 24 یا 25 این تاپیک من کم و بیش پیگیری کردم و همین کار باعث شد که پیشرفت کنم وگرنه زبانم کم می اورد من در حال حاضر تمام جاهایی که در نقشه وجود داره رفتم و همرو متحد کردم اما به خاطر اینکه در دهکده haven و در همون معبدی که شما میگید قبلا رفته بودم و همه ی آدم های اونجارو کشتم اما برادر پیدا نمی شه نمیدونم والا از یه طرف نزدیک ترین سیو بازیم واسه ساعت 50 تایم پلید هست الان اونو شروع کردم دوباره دارم میرم:23:البته همونطوری که خودتم همیشه می گی انقدر بازی عالی هست که ارزش چندین بار رفتن رو داره
فکر کنم این قضیه رو اگه به بایوویر گزارش کنم بهم جایزه بدن به خاطر این باگ بازیشون(البته به شوخی گفتم وحید جان)
G.D.ragon.Ir
15-02-2010, 10:09
در همون معبدی که شما میگید قبلا رفته بودم و همه ی آدم های اونجارو کشتم اما برادر پیدا نمی شه
میخواید بگید اونجا, در/در مخفی وجود نداره؟!
armitam2010
15-02-2010, 15:16
من در يك جايي گير كردم
جاش يه جايي بود كه رسيدم به چند تا كه اسمشون گرگ بود و حرف ميزدند و بعد منو بردند جايه يك زن كه تقريبا برهنه بود و بعدش رفتم يه جاي ديگه كه يك مرد بود كه جادوگر بود و اونو بردم پيش اون زنه كه برهنه بود
بعدش جنگ در برگرفت و اون زن برهنه تبديل به يك گرگ سفيد شد و اون مرده كه آوردمش پيش اين زنه برهنه به همراه چند تا از همون گرگ ها و چند تا درخت به من حمله كردند(آخ كه چقدر اونجاش سخت بود) و وقتي همه كه اون مرده(در ضمن گوشاش بلند بود و نوك تيز بود) شكست خورد و زنه كه برهنه بود تبديل به خودش شد و بعد از گفتگويي اون مرده عصاشو زد به زمان و مرد،بعدش دو تا از همون گرگ ها دست روي دو تا شانه زن گذاشتند و زنه رفت تو آسمون ها و اون گرگ ها تبديل شدند به آدم!
از اونجا به بعد ديگه نميدونم چيكار كنم:41:
يكي كمك كنه:19:
vahidgame
15-02-2010, 15:51
من در يك جايي گير كردم
جاش يه جايي بود كه رسيدم به چند تا كه اسمشون گرگ بود و حرف ميزدند و بعد منو بردند جايه يك زن كه تقريبا برهنه بود و بعدش رفتم يه جاي ديگه كه يك مرد بود كه جادوگر بود و اونو بردم پيش اون زنه كه برهنه بود
بعدش جنگ در برگرفت و اون زن برهنه تبديل به يك گرگ سفيد شد و اون مرده كه آوردمش پيش اين زنه برهنه به همراه چند تا از همون گرگ ها و چند تا درخت به من حمله كردند(آخ كه چقدر اونجاش سخت بود) و وقتي همه كه اون مرده(در ضمن گوشاش بلند بود و نوك تيز بود) شكست خورد و زنه كه برهنه بود تبديل به خودش شد و بعد از گفتگويي اون مرده عصاشو زد به زمان و مرد،بعدش دو تا از همون گرگ ها دست روي دو تا شانه زن گذاشتند و زنه رفت تو آسمون ها و اون گرگ ها تبديل شدند به آدم!
خوب مگه ماموریت تموم نشدش .شما الفها رو متحد کردین دیگه.الان یعنی چی راهی نداره.شما باید ماموریتهای دیگه blight رو انجام بدی
armitam2010
15-02-2010, 15:57
خوب مگه ماموریت تموم نشدش .شما الفها رو متحد کردین دیگه.الان یعنی چی راهی نداره.شما باید ماموریتهای دیگه blight رو انجام بدی
چه جوري ماموريت هاي ديگه رو انجام بدم
من اولين بارم از اين بازي هاي سبك prg بازي ميكنم
mushroom78
15-02-2010, 17:15
میخواید بگید اونجا, در/در مخفی وجود نداره؟!
این در مخفیرو رو یک هفتس پیدا نکرده بودم نمی دونم انگار کور شده بودم:5:. دوستان واقعا تشکر:11::11:...........
armitam2010
15-02-2010, 20:14
يكي جواب منو بده
:19::19::19::19::19:
konami-pes
15-02-2010, 22:52
یه نفر لطف کنه یه توضیح کوتاه و مفید در مورد این بازی بده. سبکش مثل mass effect هست یا نه؟ قشنگیش چی؟ ارزش داره برم بخرمش یا نه؟ من واسه xbox360 میخوام بخرم . به نظر شما این بازی رو بهتره بخرم یا دانته؟
من در يك جايي گير كردم
دوست من شما از همون راهي كه اومدي برگرد به جنگل اصلي الفها و با دختر جادوگره كه مرده صحبت كن (البته نكني هم مهم نيست) بعد دكمه ي n رو بزن يا برو به اولين جايي كه اومدي حالا نقشه اصلي بازي رو مي بيني در اون جا يه سرزمين ديگه انتخاب كن و به بازي ادامه بده! همين!!
konami-pes
16-02-2010, 10:50
یه نفر لطف کنه یه توضیح کوتاه و مفید در مورد این بازی بده. سبکش مثل mass effect هست یا نه؟ قشنگیش چی؟ ارزش داره برم بخرمش یا نه؟ من واسه xbox360 میخوام بخرم . به نظر شما این بازی رو بهتره بخرم یا دانته؟
کسی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟
Hossein_P
16-02-2010, 11:08
دوست عزیز این بازی برایه کسی که بار اولش هست ک میخواد RPG بازی کنه اصلآ توصیه نمیشه.
البته اگر با زبان انگلیسی رابطه خوبی داشته باشین به راحتی بایه مقدار بررسی گزینه ها و سوراخ سنبه های بازی ،بعد از مدتی همه چی دستتون میاد ، ضمن اینکه برایه لذت بردن از داستان و وقایع بازی وانتخاب درست دیالوگها واقعآ لازمه.
در غیر اینصورت بازی خسته کننده و عذاب اور میشه.
سبکش Rpg هست و مثل masseffect 2 یکی از زیباترین بازیهاست.اگه به rpg علاقه داری حتما بگیر
این بازی سبکش تقریباً مثل Me2 هست. ولی مثل دانته که نیست اصلاً.
نسخه ی Xbox این بازی زیاد خوب نیست فکر کنم و از لحاظ گرافیکی نسبت به PC خیلی پایینتره.
ولی اگه به سبک نقش آفرینی علاقه دارید حتماً بخرید چون بهترین 2009 شد. چه تو سبک خودش چه کل بازی ها (البته از IGN بهترین بازی سال شد، ولی تقریباً از همه ی سایت ها عنوان بهترین نقش آفرینی 2009 رو گرفت).
vahidgame
17-02-2010, 09:49
توضیح در مورد بازی و سبک بازی که اگر یکمی توی تاپیک بگردی خیلی چیزای خوب و مفیدی پیدا میشه.سبک بازی هم مثل بازی mass effect نقش آفرینی هستش و این دو بازی هر دوی آنها برای شرکت Bioware هستش که کلا این شرکت توی این دو سال یه حال اساسی به همه داد.
توصیه می کنم برای کامپیوتر حتما این بازیو بخری چون مثلا اگه نسخه کامپیوترش امتیاز 9.5 گرفته نسخه xbox360 امتیاز 8.5 گرفته.در مورد بازی دانته که اصلا شبیه اون نیست.من اون بازی رو بازی نکردم ولی dragon age یه شاهکار به تمام معناست.من خودم چند بار تا آخرش رفتم.من خودم به خوام امتیاز بدم 10 بهش میدم
راستی من الان سیستم خودمو عوض کردم به خاطر همین الان می خوام یه چند بار دیگه تا آخر این بازی برم.دوستانی که کمک خواستم من می تونم کمکشون کنم چون دیگه جاهایی از بازی که یادم رفته بود دیگه اصلا یادم نمیره.فقط به سایت کم سر میزنم چون کلی بازی الان باید بازی کنم و دیگه وقت کار دیگه کم پیش نمیاد:20:
konami-pes
17-02-2010, 11:46
ممنون از دوستان که راهنمایی کردید
پس برم نسخه PC رو بگیرم مثل اینکه اینطوری بهتره. من عاشق سبک RPG هستم . بعد از mass effect حالا نوبت Dragon Age هستش که باهاش کلی حال کنیم:8:
ممنون از دوستان که راهنمایی کردید
پس برم نسخه PC رو بگیرم مثل اینکه اینطوری بهتره. من عاشق سبک RPG هستم . بعد از mass effect حالا نوبت Dragon Age هستش که باهاش کلی حال کنیم:8:
البته RPG بازی مثل Dragon age با Mass Effect مخصوصاً نسخه 2 خیلی فرق میکنه، Dragon Age یه RPG اصیل هست ولی Mass Effect بیشتر یه Shooter تا RPG.
vahidgame
17-02-2010, 12:48
البته RPG بازی مثل Dragon age با Mass Effect مخصوصاً نسخه 2 خیلی فرق میکنه، Dragon Age یه RPG اصیل هست ولی Mass Effect بیشتر یه Shooter تا RPG.
من در مورد dragon age صد در صد با شما موافقم.ولی در مورد mass effect چون هنوز بازی نکردم نمی تونم دقیق بگم.ولی کسانی که مثل من به بازیهای کلاسیک سبک rpg علاقه خیلی زیادی دارن از این بازی لذت خیلی خیلی زیادی بردن چون واقعا بعد از چند سال در سبک نقش آفرینی کلاسیک یا کامپیوتر نقش آفرینی یه بازی فوق العاده اومدش.
راستی به نظرتون دوستان برای بازی dragon age:origins-the awaking یه تاپیک جداگانه نمی خواد بزنیم؟
..hamed..
18-02-2010, 11:27
سلام اقا من بدجایی گیر کردم نمیتونم هیچ ماموریت اصلی ای رو بگیرم منظورم از اصلی اون ماموریتایی هستن که تو نقشه نشونشون میده و به سرزمینهای اطراف سفر میکنیم برای انجام ماموریتها هیچ سرزمین جدیدی رو باز نمیکنه من دفعه قبل که رفتم 3 تا سرزمین طرف چپ و پایین باز کرد که اونجارو رفتم ولی برادرم اشتباهی سیوامو پاک کرد واز چند مرحله عقبتر دوباره بازی رو انجام دادم ولی الان همه ماموریتهارو انجام دادم و نمیدونم چرا اون سرزمینو باز نمیکنه (پایین دریاچه روی نقشه سه تا سرزمین باز میکنه ) یکی نیست بگه چطوری این سرزمینهارو باید باز کنم یادمه دفعه ÷یش وقتی به یکی از این سرزمینها رسیدم یه دموی کوتاهی نشون داد که یه اژدها داشت بالای سرمون پرواز میکرد و رفت یه گوشه ای نشست
vahidgame
18-02-2010, 12:27
سلام اقا من بدجایی گیر کردم نمیتونم هیچ ماموریت اصلی ای رو بگیرم منظورم از اصلی اون ماموریتایی هستن که تو نقشه نشونشون میده و به سرزمینهای اطراف سفر میکنیم برای انجام ماموریتها هیچ سرزمین جدیدی رو باز نمیکنه من دفعه قبل که رفتم 3 تا سرزمین طرف چپ و پایین باز کرد که اونجارو رفتم ولی برادرم اشتباهی سیوامو پاک کرد واز چند مرحله عقبتر دوباره بازی رو انجام دادم ولی الان همه ماموریتهارو انجام دادم و نمیدونم چرا اون سرزمینو باز نمیکنه (پایین دریاچه روی نقشه سه تا سرزمین باز میکنه ) یکی نیست بگه چطوری این سرزمینهارو باید باز کنم یادمه دفعه ÷یش وقتی به یکی از این سرزمینها رسیدم یه دموی کوتاهی نشون داد که یه اژدها داشت بالای سرمون پرواز میکرد و رفت یه گوشه ای نشست
شما باید بیشتر توضیح بدین تا بتونم کمتون کنم.الان در ماموریت urn of sacred of ashes هستی؟
دوستان دو شبه گه گاهی نگاهی به داستان عظیم این بازی میندازم!
درواقع اونطور که دیدم داستان بازی که تویه خوده بازی هست ( بدون Codex ها ) فقط حدود 30 تا 35 % بازی رو تکشیل میده!
اینقدر این داستان عظیم بود که به یک جاهایی رسیدم که تویه بازی حتی اسمشم نشنیدم!
دلیله من برایه پیدا کردن داستان ، در واقعا به وجود اومدن Darkspawn ها بود! از خودم پرسیدم که Darkspawn چجوری به وجود اومده! به جاهایی رسیدم که مخم هنگید!
یا مثلا تاریخچه ی Location هاش خیلی خیلی جالب بود! ( مخصوصا Bricilion Forest که پر از سوال بود )
دوستانی که Englisi خوب دارند حتمی داستان بازی رو از سایت DragonAge.wikia.com دنبال کنند که خیلی سنگین و گیج کننده و جالبه!
واقعا تویه تمام بازی هایی که کردم ( چه ME چه Fallout چه Oblivion چه Fable و ... ) چنین داستان عظیمی ندیده بودم!
واقعا باید به BioWare آفرین گفت! ( تنها بازی ای که میتونه رویه این بازی رو از داستان زمین بندازه فکر کنم World of Warcraft باشه که دیگه اینقدر داستانش گنده ی که آدم میپوکه : دی )
دوستان دو شبه گه گاهی نگاهی به داستان عظیم این بازی میندازم!
درواقع اونطور که دیدم داستان بازی که تویه خوده بازی هست ( بدون Codex ها ) فقط حدود 30 تا 35 % بازی رو تکشیل میده!
اینقدر این داستان عظیم بود که به یک جاهایی رسیدم که تویه بازی حتی اسمشم نشنیدم!
دلیله من برایه پیدا کردن داستان ، در واقعا به وجود اومدن Darkspawn ها بود! از خودم پرسیدم که Darkspawn چجوری به وجود اومده! به جاهایی رسیدم که مخم هنگید!
یا مثلا تاریخچه ی Location هاش خیلی خیلی جالب بود! ( مخصوصا Bricilion Forest که پر از سوال بود )
دوستانی که Englisi خوب دارند حتمی داستان بازی رو از سایت DragonAge.wikia.com دنبال کنند که خیلی سنگین و گیج کننده و جالبه!
واقعا تویه تمام بازی هایی که کردم ( چه ME چه Fallout چه Oblivion چه Fable و ... ) چنین داستان عظیمی ندیده بودم!
واقعا باید به BioWare آفرین گفت! ( تنها بازی ای که میتونه رویه این بازی رو از داستان زمین بندازه فکر کنم World of Warcraft باشه که دیگه اینقدر داستانش گنده ی که آدم میپوکه : دی )
100 % موافقم.داستانش فوقوالعاده عظیم و بزرگه.باید چندبار تموم کنی تا همه چی دستت بیاد.من که یه بار بازی کردم واسم کافی بود.واقعا پدرم درومد.اما آخراش واقعا زیبا بود.
..hamed..
19-02-2010, 13:56
شما باید بیشتر توضیح بدین تا بتونم کمتون کنم.الان در ماموریت urn of sacred of ashes هستی؟
نميدونم عزيزم اونقدر به اطراف سفر كردم و دنبال يه مامورت جديد گشتم كه سر رشته اعمال از دستم در رفته !!!
من دفعه قبل به يه سرزميني رفتم كه بچه اژدهاها ميومندن و ميكشتمشون ولي الان اون سرزمينو ديگه باز نميكنه تو نقشه هم طرف جنوب غربي نشونشون ميداد
vahidgame
19-02-2010, 14:04
نميدونم عزيزم اونقدر به اطراف سفر كردم و دنبال يه مامورت جديد گشتم كه سر رشته اعمال از دستم در رفته !!!
من دفعه قبل به يه سرزميني رفتم كه بچه اژدهاها ميومندن و ميكشتمشون ولي الان اون سرزمينو ديگه باز نميكنه تو نقشه هم طرف جنوب غربي نشونشون ميداد
دوست عزیز شما اگه میشه یه عکس از ماموریت ها مخصوصا از blight که ماموریتهای اصلی هستش اگر بگیری شاید بتونم کمکت کنم.این جوری که شما زیاد توضیح ندادی نمیشه کمک کرد.
..hamed..
20-02-2010, 23:05
چطوري عكس بگيرم با پرينت اسكرين روي كيبورد كه نميشه ازش عكس گرفت
در ضمن منظور از blightها چيه و كجان
afshinaghasi
21-02-2010, 00:53
من هنوز این بازیو نگرفتم بازیه باحالی هست بخرمش یا نه
G.D.ragon.Ir
21-02-2010, 07:39
چطوري عكس بگيرم با پرينت اسكرين روي كيبورد كه نميشه ازش عكس گرفت قاعدتآ نباید مشکلی داشته باشید اما اگه خواستید میتونید تو بخش تنظیمات, کلید دیگه ای رو جایگزینش کنید (البته ترجیحآ کلیدی رو انتخاب کنید که تو بازی نقشی نداشته باشه مثل '+')
در ضمن منظور از blightها چيه و كجان تو لیست ماموریت ها (Journal) شاخه ای وجود داره بنام The Blight
اگه از طرفدارهای بازیهای نقش آفرینی باشید و زبان هم تا حدی بلد باشید که با مراجعه کم به دیکشنری یتونید از پسش بر بیاد, تو خریدش شک نکنید ( این بازی عنوان بهترین بازی نقش آفرینی سال رو از طرف اکثر سایت های بازی بدست آورده و سایت IGN به عنوان بهترین بازی سال انتخابش کرد)
بازيه خيلي خوبيه با چندتا پايان مختلف كه بستگي به بازيه شما دارن .
در ضمن لازم به ذكر كه بازي نياز اشراف داشتن بر زبان انگليسي است.
تصميم با شماست.
البته با اجازه G.D.ragon.Ir...........................:10:
چطوري عكس بگيرم با پرينت اسكرين روي كيبورد كه نميشه ازش عكس گرفت
در ضمن منظور از blightها چيه و كجان
PrintScreen رو که بزنی خودش یه فولدر ScreenShot داره تو MyDocument اسکرینها رو اونتو ذخیره میکنه.
سلام دوستان من این بازی رو. خرید و اولین بازی نقش آفرینی هست که بازی میکنم
راهنمایی میخوام . اصلا این بازی باید چیکار کرد و کجا رفت من کارکتر خودم رو ساختم و وارد بازی شدم
ولی نمیدونم باید چیکار کرد و کجاها رفت فقط با چند نفر حرف میزنی . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
G.D.ragon.Ir
21-02-2010, 11:58
سلام دوستان من این بازی رو. خرید و اولین بازی نقش آفرینی هست که بازی میکنم
راهنمایی میخوام . اصلا این بازی باید چیکار کرد و کجا رفت من کارکتر خودم رو ساختم و وارد بازی شدم
ولی نمیدونم باید چیکار کرد و کجاها رفت فقط با چند نفر حرف میزنی . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو بازی, 2 دسته ماموریت وجود داره
1- ماموریت های اصلی (The Blight) ا 2- ماموریت های فرعی
برای مشاهدشون به لیست ماموریت ها (Journal) در بالای صفحه مراجعه کنید یا از کلید 'J' استفاده کنید
افرادی که دربازی نقش دارند یا ماموریتی دارند در بالای سرشون یک نشان وجود داره
چون اولین بارتون هست پیشنهاد میکنم بازی رو روی درجه سختی آسان بزارید (این مورد رو نشونه ضعف تلقی نکنید)
vahidgame
21-02-2010, 18:46
دوستان عزیز من دیدم که بعضی از دوستان می پرسن این بازی ارزش خریدن داره یا نه خواستم یه توضیحاتی بدم.
این بازی به نظر من از همه لحاظ کامل هست و به نظر این بازی انتخابش به عنوان بهترین بازی سال کمترین چیز هست و این جور بازی ها فراتر از اینها هستن و شاید هر چند سال یکبار همچنین بازی شاهکاری بیاد. کسانی که مثل خود من سبک نقش آفرینی رو خیلی دوست دارن و بازیهای کلاسیک این سبک مثل دیابلو را خیلی دوست دارن مطمئنا از این بازی لذت خیلی زیادی بردن و این بازی یه بازی نقش آفرینی هست که در عین حال مولفه های بازیهای نقش آفرینی کلاسیک رو حفظ کرده در عین حال یکسری خصوصیات منحصر به فرد داره که اونو جزو بهترین بازیهای تاریخ این سبک قرار میده.
من الان این بازیو دارم برای چندمین بار میرم واقعا برام لذت بخش هستش.مخصوصا حلا که سیستم خومو عوض کردم برام بازی لذت بخش تر از گذشته شده.من با سیستم نسبتا پایین چند بار تا آخرش رفتم و با اینکه یه سری مشکلات به خاطر سیستم پایین خودم داشتم ولی اونو به خاطر اینکه بازی فوق العاده هستش تحمل کردم و اصلا گرافیک بازی برام در اولویت نبود و بخشهای دیگه خیلی به نظر من در بازیهای نقش آفرینی مهمتر هستش.البته گرافیک این بازی واقعا الان که می بینم عالی هستش و شاید توی این سبک تا حالا همچنین گرافیک هیچ بازیی نداشته.ولی من الان دوست دارم شماره بعدی این بازی با همین گرافیک باشه ولی مولفه های کلاسیک خودشو در عین حال که حفظ می کنه یه سری نوآوریهای دیگه داشته باشه و گرافیک بازی به نظر من نسبتا به بخشهای دیگه کم اهمیت تر هستش.البته بازیهای این سبک اینجوری هستش و مثلا نمی خواد گرافیک بازیهای این سبک در حد بازیی مثل Crysis باشه.
در کل به نظر من این بازی حتی جزو برترین بازیهای تاریخ بازیهای کامپیوتری هست و من خیلی با سایتها کاری ندارم.کلا این سبک رو به نظر من شاید بازیکنندگان عادی و کم سن و سال زیاد خوشش نیاد ولی برای گیمرهای حرفه ای این سبک بهترین سبک هست و این بازی هم یک بازی فوق العاده و عظیم هستش.
afshinaghasi
21-02-2010, 22:41
بازيه خيلي خوبيه با چندتا پايان مختلف كه بستگي به بازيه شما دارن .
در ضمن لازم به ذكر كه بازي نياز اشراف داشتن بر زبان انگليسي است.
تصميم با شماست.
البته با اجازه G.D.ragon.Ir...........................:10:
اگه مثل masseffect باشه که خوبه منظورم حرف زدناشونه
vahidgame
22-02-2010, 01:44
اگه مثل masseffect باشه که خوبه منظورم حرف زدناشونه
از این لحاظ حتی از اون بازی هم بهتر هستش و مکالمات بازی خیلی عظیم هستش و با یک انتخاب شما روند بازیو می تونید تغییر بدین. واقعا اینکه در این بازی قدرت انتخاب زیادی دارین خیلی لذت بخش هستش.
کسی این بازی رو تو Widows 7 64-bit ریخته؟
متاسفانه بعد از ماه ها جستجو بالاخره این بازی رو پیدا کردم و این فایل setup.exe لعنتی موجود در DVD اول معلوم نیست چشه؟!
روش کلیک می کنم یا هیچ اتفاقی نمی افته یا اینکه وقتی اتفاقی می افته و اجرا میشه کمتر از 1 درصد میریزه و بعد error زیر رو نمایش میده :
A decompression error has occurred
Read / Write failure
کسی میدونه مشکل از کجاست؟ از ویندوزه؟ از DVD ؟ یا از جایی دیگه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.