ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Dragon Age: Origins

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

new evil
23-11-2009, 12:14
Werewolf ها بد نیستند اما در جنگ آخر Elf ها با تیر کمون هاشون بیشتر به درد می خورن. تازه .
اخه میدونی یجورایی از گرگنما ها خوشم میاد

می تونستی نفرین خوب کنی که Werewolf ها به انسان بر گردند و Elf ها هم خوب شوند.

اره بانوی جنگل گفت الفه را بیارش ولی من پیشنهاد دادم که حمله کنیم

اگر راه خوب را دنبال می کنی یا Mage ها هستند یا Templar ها 2 تاشون نمیشه منم اونطوری که از Screenshotet می بینم Mage هارو Recruit کردی
ااااا
یعنی فقط جادوگرا کمکم میکنند؟!!!
حیف شد ولی الیستار خودش تمپلاره :دی

حالا چرا اونو کشتی حداقل بی خیالش می شدی !! برای شمشیر باید Quest مربوط به Sten انجام بدی تا Option گرفتنشو از Dwayn داشته باشی. اونم یه کلید بهت میده تا یه صندوق باز کنی. هر کاراکتری سری Quest های مربوط به خودشونو دارن.

اره
مثل پیدا کردن کتاب مادر مراگین که عکس درخت بدون برگ روشه :دی

S!LENCE
23-11-2009, 14:59
پچ ورژن 1.01a منتشر شد. این پچ, باگهای بازی و ایرادات گرافیکی را برطرف می کند.

Dragon Age: Origins v1.01a Patch | Size: 12.67MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDragon Age: Origins v1.01a Crack | Size: 2.8MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام
خسته نباشید. من بازی رو امروز شروع کردم با همون پسر پادشاهه. میشه Human Noble؟ راستی عکسشم الآن میذارم جای آواتارم.
یه سوال این پچ مشکلی برای سیو ها ایجاد نمی کنه؟ بازی رو خراب نمی کنه؟ من یه دوبار تو این شهره که Grey warden ها هستن راه میرفتم تصویر یه کم خراب شد. با این پچ درست میشه؟
ممنون

A v e s t a r
23-11-2009, 16:20
سلام.

فقط همین یه مپ رو داره ؟ "Felderen"
این که خیلی کوچیکه !!!
فکر میکردم بزرگتر از این حرفا باشه !!!!

در ضمن اگه خواستید از داستان بازی صحبت کنید ، خواهشا تو اسپویلر بذارید ( عنوان اسپویلر رو هم "داستان" بذارید)

Optimus Prime
23-11-2009, 17:12
یعنی فقط جادوگرا کمکم میکنند؟!!!

آره اگر Templar هارو می خواستی باید زمانی که First Enchanter Irving را پیش رئیس Templar ها می بردی طرف اون Templar را می گرفتی که دستور بستن Circle of Magi را بدند. اما خوب اگر می خواهی Conner پسر Arl Eamon را بدون از دست دادن کسی نجات بدی باید طرف Circle of Magi را بگیری.

من بازی رو امروز شروع کردم با همون پسر پادشاهه. میشه Human Noble؟
اون پسر پادشاه نیست پسر لرد منطقه Highever هست.

مثل پیدا کردن کتاب مادر مراگین که عکس درخت بدون برگ روشه
کتاب اولی یا دومی؟ :31:

فقط همین یه مپ رو داره ؟ "Felderen"
این که خیلی کوچیکه !!!
فکر میکردم بزرگتر از این حرفا باشه !!!!

همین Map کوچیک اگر بری دنبال Sidequest ها مناطق زیادی باز میشه برات.

nelson
23-11-2009, 18:27
اقا اون قسمت پل باید چجوری رد کرد ؟

G.D.ragon.Ir
23-11-2009, 19:07
اقا اون قسمت پل باید چجوری رد کرد ؟

اگه منظورتون همونجایی هست که باید افراد رو روی جایگاهای خاصی نگه دارید تا پل کامل بشه, قبلآ یک راهنمایی گذاشته بودم که در ادامه, برای شما هم میزارم. اگه بازم به مشکل برخوردید من کامل توضیح میدم.

برای اینکه هر تیکه از پل, ثابت بشه باید دونفر اون تیکه رو فعال کنند (یکی با ایستادن روی قسمت های سمت چپ و دیگری با ایستادن روی قسمت های سمت راست) در ادامه گفتم که ایستادن روی هر قسمت, کدوم تیکه از پل رو فعال میکنه (قسمت های مهم رو با رنگ قرمز مشخص کردم)

خروجی

x قسمت 2 -------------------------------------------------------------- x قسمت 2
x قسمت 3 و 4 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 2 و 3 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 1 -------------------------------------------------------------- x قسمت 1
x قسمت 1 و 2 -------------------------------------------------------------- x قسمت 4
x قسمت 3 -------------------------------------------------------------- x قسمت 3

ورودی

shakerifar
23-11-2009, 19:27
عجیبه اگر بری توی اون Tavren تو Lothering وقتی با سربازهای Loghain مواجه میشی به کمکت میاد و باهات حرف میزنه. نمی دونم و قتی از Lothering خارج بشی و یه Main Quest جمع کردن گروه هارو انجام بدی Darkspawn اون دهکدرو از بین می برند و دیگه نمی تونی برگردی.
Sten هم به خاطر کشتن افراد خانواده یه مزرعه زندانیه که فکر می کرده که اونا شمشیرشو برداشتند ( که بعد باید کمکش کنی که شمشیرشو پیدا کنی )

نه اون ماموریت رو هنوز انجام ندادم
اخه من اونجا اصلا تو مسافرخونه نرفتم برای همینم ندیدمش

nelson
23-11-2009, 19:30
از راهنمایتون ممنون ولی هر کاری میکنم نمیشه اگه ممکنه کامل بگین

clove
23-11-2009, 20:47
اون چیزهایی که موضوعشون به generic مربوط میشه به دردی هم می خوره ؟
چون من یک کلید دارم که تو توضیحاتش نوشته مربوط به bedroom میشه.یه نامه ای هم گرفتم که موضوعش generic هست

new evil
23-11-2009, 21:52
آره اگر Templar هارو می خواستی باید زمانی که First Enchanter Irving را پیش رئیس Templar ها می بردی طرف اون Templar را می گرفتی که دستور بستن Circle of Magi را بدند. اما خوب اگر می خواهی Conner پسر Arl Eamon را بدون از دست دادن کسی نجات بدی باید طرف Circle of Magi را بگیری.

خوب اون پسره که مادرش فداکاری کرد ما هم رفتیم توی فید و شیطانرو کشتیم
امروزم Urn Of Ashes را پیدا کردم رفتم ارل ایمن را خوبش کردم

کتاب اولی یا دومی؟ :31:

اولی فک کنم
همونکه از برگ درخت نوشته شده
مراگن میگفت داخل سرکله Circle ولی من هرچی گشتم نبود

Optimus Prime
23-11-2009, 22:36
خوب اون پسره که مادرش فداکاری کرد ما هم رفتیم توی فید و شیطانرو کشتیم
امروزم Urn Of Ashes را پیدا کردم رفتم ارل ایمن را خوبش کردم

اولی فک کنم
همونکه از برگ درخت نوشته شده
مراگن میگفت داخل سرکله Circle ولی من هرچی گشتم نبود
توی دفتر Irving تو یه صندق کنار دیواره . فکر کنم طبقه دوم باشه . اناقش کاملا مشخصه اتاق تمیز و شیک با یه میز کار وسطش.
نه !!! می تونستی ول کنی و بری Circle of Magi را تمام کنی چندتا Mage برداری بیاری که لازم نباشه مادره بمیره. اونوقت Arl خیلی بعدا باهات کنار میاد.

نه اون ماموریت رو هنوز انجام ندادم
اخه من اونجا اصلا تو مسافرخونه نرفتم برای همینم ندیدمش
اگر می خواهید بهترین نتیجه و لذت از بازیو ببردی همه جارو بگردید و مخصوصا تو بازی های RPG عجله نکنید.

A v e s t a r
24-11-2009, 00:05
همین Map کوچیک اگر بری دنبال Sidequest ها مناطق زیادی باز میشه برات. فکر نکنم همین یکی باشه ها !!!
اینو دیدی ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم اینجا ها هم بره !!
شما بازیو تموم کردی ؟ با چه کلاس و کاراکتری ؟

Optimus Prime
24-11-2009, 05:43
نه عزیز فقط توی همین منطقه Fereldan خودمونه . اونا نقشه های Thedas و Tevinter Imperium مال بازی کردن نیستند

من 7 بار بازیو تموم کردم 5 باز روی 360 و 2 بار روی PC. تقریبا با همه کلاس ها و Origin ها بازی کردم. همه را هم تا Level 24 - 23 بردم.

G.D.ragon.Ir
24-11-2009, 06:43
از راهنمایتون ممنون ولی هر کاری میکنم نمیشه اگه ممکنه کامل بگین

3 کارکتر رو با عداد 1, 2 و 3 مشخص کردم (جابجایی هر کارکتر, از نزدیک (x) به دور هست). هر زمان قسمتی از پل کامل شد کارکتر مورد نظر رو قبل از تغییرات دیگه, روی اون قسمت ببرید.

//راهنمایی پست قبلیم رو هم روی ورق بنویسید تا بهتر تو جابجایی ها و درک مطالب پایین, کمکتون کنه
//اگه بازم به مشکل برخوردید, خودم دونه, دونه جابجایی ها رو میگم

خروجی

x-2-x---------------------------------------x
x---------------------------------------x-x-2
x---------------------------------------x-x-3
3-x---------------------------------------x
3-x-x-x---------------------------------------x-1
1-x-x---------------------------------------x

ورودی

nelson
24-11-2009, 14:29
اقا شرمنده هر کاری میکنم نمیشه وقتی میخواهم قسمت سوم بسازم قسمت اول از بین میره لطفا بگین چکار کنم

G.D.ragon.Ir
24-11-2009, 15:33
اقا شرمنده هر کاری میکنم نمیشه وقتی میخواهم قسمت سوم بسازم قسمت اول از بین میره لطفا بگین چکار کنم
مشکلی نیست عزیز, در ادامه, بطور کامل توضیح میدم فقط ایندفعه برای راحتی کار بجای x از اعداد 1 - 12 و برای کارکترها هم از b, a و c استفاده کردم

در مورد اون قسمتی که تو نقل قول مشخص کردم, قرار نیست تمام پل کامل بشه, فقط باید یک کارکتر رو از روی پل رد کنید و بعد تمام پل خودش کامل میشه و باقی گروه میتونن ازش رد بشن

خروجی

1 ------------------------------------------------------------7
2 ------------------------------------------------------------8
3 ------------------------------------------------------------9
4 ------------------------------------------------------------10
5 ------------------------------------------------------------11
6------------------------------------------------------------12

ورودی

کارکتر a روی 5 - کارکتر b روی 10 - کارکتر c روی 7 (کارکتر اصلی رو روی قسمت 2 پل ببرید) b روی 3 - a روی 12 (کارکتر اصلی روی 3) c روی 2 - b روی 11 (خروج)

Optimus Prime
24-11-2009, 17:35
ممنون G.D.ragon.Ir از توضیحات خوب و کاملت. اینم یه نقشه

shakerifar
24-11-2009, 19:55
الان من توی quest قلعه هستم الان میتونم برگردم و اون quest رو انجام ندم؟؟؟؟
یعنی برم و مراحل circle of magi رو انجام بدم تا زنه نمیره؟؟؟

nelson
24-11-2009, 20:04
خیلی ممنون مشکلم حل شد

Optimus Prime
24-11-2009, 21:19
الان من توی quest قلعه هستم الان میتونم برگردم و اون quest رو انجام ندم؟؟؟؟
یعنی برم و مراحل circle of magi رو انجام بدم تا زنه نمیره؟؟؟
وقتی جنگ مختصرتون با گاردهای جن زده تمام شد و Teagan به حالت عادی برگشت بادید با Jowan صحبت کنید و بحث را تا جایی پیش ببرید که گزینه رها کردن Quest ( صبر کردن تا وقتی که شما به Circle بروید ) را بدست بیاورید.

sinaset
25-11-2009, 15:15
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
می خواستم بازی رو دانلود کنم
دو به شک هستم
ایا ارزش دانلود کردن داره ؟
بازی خوبی هست؟
با تشکر

S!LENCE
25-11-2009, 15:24
سلام
یه سوال از دوستانی که بازی رو چند بار تموم کردن. آیا بازی چند تا پایان داره مثل فال آوت؟ هرچند من فال آوت رو یک بار رفتم نمی دونم چند تا پایان داره؟ یا اینکه از هر مسیر و هر نژاد و شخصیت و هر گونه بازی که بریم به یک پایان می رسه؟
ممنون
کسی این پچ گرافیگی رو نصب کرده؟ مشکلا رو حل می کنه؟ بازی رو ریست نمی کنه؟
من راحت اجرا می کنم فقط بعضی وقتا توی Ostager که هستم به هم میریزه ولی هنگ نمی کنه(پچ نصب نکردم)
بازم ممنون

mrsf
25-11-2009, 18:44
سریال نامبر بازی لطفا؟

G.D.ragon.Ir
25-11-2009, 19:01
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
می خواستم بازی رو دانلود کنم
دو به شک هستم
ایا ارزش دانلود کردن داره ؟
بازی خوبی هست؟
با تشکر
اگه اهل بازی های نقش آفرینی باشید قطعآ از بازی کردنش لذت میبرید. با گرفتن امتیاز 9 به بالا (برای تمام پلتفرم ها) از گیم اسپات و نظر موافق اکثر بچه های تاپیک, یک شاهکار هست

آیا بازی چند تا پایان داره مثل فال آوت؟
من یک مصاحبه از بازی رایانه با طراح ارشد این بازی, تو سایتشون خوندم که در مورد سوال شما, نوشته:

- و پایانهای بازی، آیا پایانهای متفاوتی وجود دارد؟
بله پایان های متفاوتی وجود دارد. طبیعتا بعنوان یک Grey Warden شما در پایان بازی خود را در مقابل Blight خواهید دید. اما کاری که ما می خواستیم انجام دهیم این بود که تمام انتخابهایی که شما به عنوان بازیباز در طول بازی انجام داده اید را کنار هم بگذاریم و شما نتیجه آنرا در پایان بازی ببینید. هنگامی که بازی به پایان می رسد، تعدادی از لحظه های کلیدی بازی برای شما بازگو می شود؛ یعنی آنچه که شما در طول بازی انتخاب کرده اید قرار است تا پایان شما را همراهی کند. بنابراین گفتن دقیق تعداد پایان های بازی سخت است؛ چون انتخابهای هر کس می تواند کاملا متفاوت باشد.

Optimus Prime
26-11-2009, 01:19
Dragon Age جزوبهترین بازی سال میشه تو بعضی سایت های بازی که شروع به رای گیری کردند Dragon Age اول هست. ولی خوب ما ایرانی ها RPG باز خیلی کم داریم و ....
ببینید همونطور که گفته شد براساس تصمیم گیری هاتون در طول بازی پایان های بسیار زیادی داریم که البته بیشتر در اسلاید ها نقل می شوند ( مثل Neverwinter Nights 2 ) اما در کل 4 پایان اصلی ( همراه با Cutscene ) بیشتر وجود ندارد :
SPOILER شدید ! لطفا اگر بازیو تمام نکردید نخوانید :

در آخر خودتان را فدا کنید ( شخصیت شما کشته خواهد شد )
شب قبل از نبرد آخر پیشنهاد Morrigan را بپذیرید و زنده بمانید.
بگذارید Alistair خود را فدا کند.
بگذارید Loghain خود را فدا کند.

لیست کامل Epilogue را بعد آماده خواهم کرد.

G.D.ragon.Ir
26-11-2009, 07:18
سریال نامبر بازی لطفا؟

موارد زیر رو امتحان کنید (برای 98% استفاده کننده های اون سایت, جواب داده بود)

J6JA-A7LA-1YJQ-CY9I-LAWS
R7WE-Z2X6-T44T-NPOS-LAWS
YT5V-DDEZ-8PKV-GWGV-LAWS

emshi
26-11-2009, 08:07
سلام بر تمامی دوستان
من توی اون مرحله که باید از دهکده محافظت کنی موندم. همه رو کشتم و همه جای دهکده رو زیر و رو کردم هیچ اثری از نشانه ای یا شخصی نبود . لطفا منو راهنمایی کنید

molaali
26-11-2009, 09:25
Dragon Age جزوبهترین بازی سال میشه تو بعضی سایت های بازی که شروع به رای گیری کردند Dragon Age اول هست. ولی خوب ما ایرانی ها RPG باز خیلی کم داریم و ....

چرا؟ مگه تفاوت سبك نقش آفريني با بقيه ي سبك ها ( مثلاً اكشن سوم شخص كه خيليم طرفدار داره) چيه؟

amita
26-11-2009, 10:02
من دارم این بازی رو بازیش می کنم. خیلی قشنگه(ولی risen هیجانی تر بود:دی)
من عاشق بازیهای نقش افرینیم:40:

چرا؟ مگه تفاوت سبك نقش آفريني با بقيه ي سبك ها ( مثلاً اكشن سوم شخص كه خيليم طرفدار داره) چيه؟

این بازیها خیلی حوصله میخواد و کمتر پسری طرف این جور بازیهامیره.بعدش هم باید زبان انگلیسیت خوب باشه :46:

clove
26-11-2009, 10:49
سلام بر تمامی دوستان
من توی اون مرحله که باید از دهکده محافظت کنی موندم. همه رو کشتم و همه جای دهکده رو زیر و رو کردم هیچ اثری از نشانه ای یا شخصی نبود . لطفا منو راهنمایی کنید

توی آسیاب بادی یه در مخفی داره از اون در می تونی بری تو قلعه

hosseincode2008
26-11-2009, 15:56
چرا تو كوئيست Solving Problems كه ميگه كه به سه قسمت مشخص شده روي نقشه بريد و Corpse ها برداريد و بندازيد تو چاه فقط يكي از Corpse ها جاش مشخصه ؟
يا مثلا تو كوئيست Blood of Warning در حالي كه گفته به چهار در مشخص شده رو نقشه بريد ولي فقط دو تا در نشون داده شده ؟
و اينكه چرا وقتي با Leliana ميخوام صندوق چه اي رو باز كنم و در حالي كه اون پايين مينويسه Right Click : Unlock ولي باز هم باز نميشه ؟ خود Leliana هم ميگه I've Done it يا يه چيزي تو همين مايه ها .

اينا Glitch هستن يا ؟ ؟

clove
26-11-2009, 16:12
چطوری باید برای queen Anora شوهر پیدا کرد؟ Alistar که باهاش ازدواج نمی کنه

S!LENCE
26-11-2009, 16:38
سلام
آقا این رفته رو اعصاب ما
چرا این قدر تو مبارزه ضعیفن؟ ما ر چی تاکتیک میذاریم اسلحه عوض می کنیم اینا رو این ور اون ور میچینیم بازم فایده نداره تو هر تریپ مبارزه چند بار میمیرن.
الآنم توی این بالای برجه که این قول گنده هست گیر کردم. تاکتیکشم دوستان گفته بودن ولی این احمق شخصیت اصلیه تیر کمون داره ولی کار نمی کنه انگار!!!
حالا کلا چیکار کنم؟ روش خاصی داره؟

hosseincode2008
26-11-2009, 16:47
ولی این احمق شخصیت اصلیه تیر کمون داره ولی کار نمی کنه انگار!!!

بايد تير هم داشته باشي ، اگر تو اينوتوريت هست تو جاي مخصوصش ( اسلات بالايي از سمت راست ) بذار
ضعيف بودن شخصيتها رو هم قبول دارم ، به قول بچه ها توازن ميان لول دشمنا و لول شخصيت ها ميزون نيست . با اينكه تجربه زياد ميگيرم ولي خيلي دير به دير لول آپ ميشم .

rezakheyri
26-11-2009, 17:08
اینو هستم اصلا لول بازیکنا با دشمنا نمیخونه .
تو هر مبارزه ادم حداقل 1بار میمیره

G.D.ragon.Ir
26-11-2009, 17:47
چرا تو كوئيست Solving Problems كه ميگه كه به سه قسمت مشخص شده روي نقشه بريد و Corpse ها برداريد و بندازيد تو چاه فقط يكي از Corpse ها جاش مشخصه ؟اگه درست یادم باشه یکی از اونها رو تو همون شهر و در خانه جنگ (فکر کنم اسمش همین بود) در اطراف مغازه ای که وسایل جادوگرا رو میفروشه, میتونید پیدا کنید (البته تو نقشه مشخص نیست). دومی هم تو مهمان خانه ایی در خارج شهر و پایینتر از شهر مربوطه (در نقشه) میتونید پیدا کنید

و اينكه چرا وقتي با Leliana ميخوام صندوق چه اي رو باز كنم و در حالي كه اون پايين مينويسه Right Click : Unlock ولي باز هم باز نميشه ؟ خود Leliana هم ميگه I've Done it يا يه چيزي تو همين مايه ها .اگه هیچ قفلی رو باز نمی کنه, یعنی شما توانایی مربوطه رو اصلآ نگرفتید و اگه در مورد بعضی از قفل ها اینطوریه, لول توانایتون پایینه (فکر کنم مقدار چالاکی هم تو این قضیه دخیل باشه)

hosseincode2008
26-11-2009, 17:54
اگه درست یادم باشه یکی از اونها رو تو همون شهر و در خانه جنگ (فکر کنم اسمش همین بود) در اطراف مغازه ای که وسایل جادوگرا رو میفروشه, میتونید پیدا کنید (البته تو نقشه مشخص نیست). دومی هم تو مهمان خانه ایی در خارج شهر و پایینتر از شهر مربوطه (در نقشه) میتونید پیدا کنیدبله پيداشون كردم ، من اول فكر ميكردم هر سه تا Corpse تو همون محوطه ي Market District هستن .

اگه هیچ قفلی رو باز نمی کنه, یعنی شما توانایی مربوطه رو اصلآ نگرفتید و اگه در مورد بعضی از قفل ها اینطوریه, لول توانایتون پایینه (فکر کنم مقدار چالاکی هم تو این قضیه دخیل باشه)

اگه تواناييم پايين باشه اون پايين بايد بنويسه Cant Unlock . نميدونم ! هنوز از لول آپ نشده و تو همون مهارت هاي اوليه ش هست اين Leliana .

* در ضمن اين قدر هياهو بود به خاطر صحنه هاي جنسي ؛ ولي من كه تو The Pearl صفحه ي سياه ديدم همش .

emshi
26-11-2009, 18:26
:41:اسیاب بادی یه در بیشتر نداره اون هم هنگام حالت جنگی نمیشه واردش بشی

molaali
26-11-2009, 18:44
این بازیها خیلی حوصله میخواد و کمتر پسری طرف این جور بازیهامیره.بعدش هم باید زبان انگلیسیت خوب باشه :46:
يعني تفاوت اين سبك فقط همينه ! ضمناً كي گفته پسرا كم حوصله اند!! راستي من فكر مي كردم در تمام بازي ها بايد اينگليسي قوي داشته باشي نه فقط در سبك RPG .

S!LENCE
26-11-2009, 19:32
بايد تير هم داشته باشي ، اگر تو اينوتوريت هست تو جاي مخصوصش ( اسلات بالايي از سمت راست ) بذار
ضعيف بودن شخصيتها رو هم قبول دارم ، به قول بچه ها توازن ميان لول دشمنا و لول شخصيت ها ميزون نيست . با اينكه تجربه زياد ميگيرم ولي خيلي دير به دير لول آپ ميشم .

سلام
ممنون ولی آقا من چند مدل تیر آتشی و یخی و اینا دارم. تیر ها رو هم رو دوشش می ذاره ولی کمونش کمرنگ شده یعنی هیچ جا نمیاد یعنی از دستش افتاده؟
پس این مرحله روش خاصی نداره؟ باید بش ور رفت؟

clove
26-11-2009, 19:36
سلام
آقا این رفته رو اعصاب ما
چرا این قدر تو مبارزه ضعیفن؟ ما ر چی تاکتیک میذاریم اسلحه عوض می کنیم اینا رو این ور اون ور میچینیم بازم فایده نداره تو هر تریپ مبارزه چند بار میمیرن.
الآنم توی این بالای برجه که این قول گنده هست گیر کردم. تاکتیکشم دوستان گفته بودن ولی این احمق شخصیت اصلیه تیر کمون داره ولی کار نمی کنه انگار!!!
حالا کلا چیکار کنم؟ روش خاصی داره؟

باید بازی رو بزاری رو easy تا بتونی این مرحله رو رد کنی .چون تو لولهای پایین جنگجوها زود میمیرن .

الیستور و سگه رو بنداز به جونش بعد با جادوگره و خودت با تیرکمون بزنش.

درضمن تو تاکتیکها برای اینکه اعضای گروهت زود نمیرن کاری کن که خودشون وقتیکه جونشون کم شد جون بخورن

clove
26-11-2009, 19:43
* در ضمن اين قدر هياهو بود به خاطر صحنه هاي ؛ ولي من كه تو The Pearl صفحه ي سياه ديدم همش .

توی استراحتگاهشونه

clove
26-11-2009, 19:45
چطوری باید برای queen Anora شوهر پیدا کرد؟ Alistar که باهاش ازدواج نمی کنه

کسی جواب اینو نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Optimus Prime
26-11-2009, 20:29
کسی جواب اینو نمی دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا می تونی راضیشون کنی که باهم ازدواج کنن فقط باید Persuation بالایی داشته باشی. اگر Human Noble Male هم باشی خودت می تونی ازدواج کنی.

اگه تواناييم پايين باشه اون پايين بايد بنويسه Cant Unlock . نميدونم ! هنوز از لول آپ نشده و تو همون مهارت هاي اوليه ش هست اين Leliana .

* در ضمن اين قدر هياهو بود به خاطر صحنه هاي جنسي ؛ ولي من كه تو The Pearl صفحه ي سياه ديدم همش
باید Rogue باشی وگرنه از Leliana می تونی استفاده کنی فقط باید مقداری از مهارت هارو صرف Cunning بکنی و Feat های کار کردن با قفل اینارو براش بگیری.

سلام
ممنون ولی آقا من چند مدل تیر آتشی و یخی و اینا دارم. تیر ها رو هم رو دوشش می ذاره ولی کمونش کمرنگ شده یعنی هیچ جا نمیاد یعنی از دستش افتاده؟
پس این مرحله روش خاصی نداره؟ باید بش ور رفت؟
برای Arrow ها Bow می خوای برای Bolt ها Crossbow باید استفاده کنی.
دوستانی که واقعا تو جنگ ها مشکل دارند کلاس کاراکترشون و Origin که انتخاب کردند بگند تا یه استراتژی خوب بزارم جلوی پاشون.

Optimus Prime
26-11-2009, 20:33
راستی اضافه کنم می تونید DLC ها هم دانلود کنید : Warden's Keep Stone Prisoner + Promo Contents . من خودم از uTorrent دانلود کردم حجم حدود 500MB . دو داستان جدید به اضافه وسایل جدید مجانی و ارزون و قدرتمند اضافه می کنه که کارتون خیلی راحت تر میشه و داستان و شخصیت های جدید هم اضافه می شوند.
شما فقط Cutscene های Romance بین افراد گروهتونو ببینید ( Alistair - Zevran - Leliana - Morrigan ) اونم فقط توی کمپ.

يا مثلا تو كوئيست Blood of Warning در حالي كه گفته به چهار در مشخص شده رو نقشه بريد ولي فقط دو تا در نشون داده شده ؟

دو تا در توی قسمت Market Place و 2 تای دیگه تو کوچه ها هستند.

hosseincode2008
26-11-2009, 21:28
باید Rogue باشی وگرنه از Leliana می تونی استفاده کنی فقط باید مقداری از مهارت هارو صرف Cunning بکنی و Feat های کار کردن با قفل اینارو براش بگیری.
با همين Leliana اينطوري ميشه . Experience كم ميده و هنوز لول آپ نشده تا مهارتشو ببرم بالا .

سبك كلي Side Quest ها دستم اومد ، فقط بايد كمي صبرمو ببرم بالا !

شما فقط Cutscene های Romance بین افراد گروهتونو ببینید ( Alistair - Zevran - Leliana - Morrigan ) اونم فقط توی کمپ.
پس اين Playboying ها تو Brothel ها مثلا The Pearl فايده اي براي Grey Warden جوان ما نداره ؟ چون گرون حساب ميكنن صفحه ي سياه ارزشش رو نداره !

123list
26-11-2009, 22:36
با سلام
این شمشیر ها را چطور میشه اپگرید کرد ولولهاشون را بالا برد

amita
26-11-2009, 23:33
درضمن تو تاکتیکها برای اینکه اعضای گروهت زود نمیرن کاری کن که خودشون وقتیکه جونشون کم شد جون بخورن

چجوری این کارو بکنم؟میشه توضیح بدید؟

S!LENCE
27-11-2009, 00:53
راستی اضافه کنم می تونید DLC ها هم دانلود کنید : Warden's Keep Stone Prisoner + Promo Contents . من خودم از uTorrent دانلود کردم حجم حدود 500MB . دو داستان جدید به اضافه وسایل جدید مجانی و ارزون و قدرتمند اضافه می کنه که کارتون خیلی راحت تر میشه و داستان و شخصیت های جدید هم اضافه می شوند.

سلام
آقا ممنون از همه دوستان بابت کمک ها. به هر زوری بود ردش کردم. یه چند دقیقه دورش تابیدم با جادوگره. خودم و سگه هم مرده بودیم. آلیستر خدا خیرش بده با تیر کمون این قد زدش تا مرد. خلاصه تازه داستان شروع کنه. خدا به خیر کنه چند هفته آینده زندگی ما رو.
آقا این Dlc سیو های حالا رو خراب نمی کنه؟ من تا حالا DLC کار نکردم آخه این تازه دومین بازی نقش آفرینیمه. یه راهنمایی کامل با لینک بکن پلیز.
در ضمن من کلاسم Human Noble و Warrior هستم. درست گفتم یا جابجا؟ اگه کمکی از دستتون بر میاد با کمال میل می پذیرم.

amirpers
27-11-2009, 03:25
دوستان من اشتباها یکی از یارام رو فرستادم رفت ، چه جوری می تونم برش گردونم یا اینکه عوضشون کنم و مثلا سگ رو بیارم ؟

clove
27-11-2009, 06:10
با سلام
این شمشیر ها را چطور میشه اپگرید کرد ولولهاشون را بالا برد

توی استراحتگاه یا همون party comp که گوشه بالا: سمت راست نقشست
بده به اون پسره که جونشو نجات دادی

چجوری این کارو بکنم؟میشه توضیح بدید؟

توی قسمت تاکتیکها که بالای صفحه از سمت راست سومی میشه می تونی دستورایی رو بدی که
اعضای گروهت موقع جنگ از اون دستورات استفاده کنن
برای خوردن جون باید از این دستور استفاده کنی : تو قسمت چپ: self health
مقدارش هم می توتی خودت تعیین کنی که اگه جونش از چند در صد کمتر بود جون بخوره.

تو قسمت راست همون خطی که دستور رو نوشتی هم تو use item جون رو بزار.
جون رو هم هر چقدر خواستی می تونی خودت درست کنی البته باید وسیله هاشو بخری

Optimus Prime
27-11-2009, 10:16
به دنبال شمشیر ها و زره های کمیاب هم باشید. از هم گروهیاتون اینطوری استفاده کنید :
1 - Alistair : فقط قابلیت های نبرد با Shield را بالا ببرید و به قوم معروف او تانک شما خواهد بود. فقط Constitution و Strength او را افزایش دهید.
2 - Wynne : او Healer گروه شما خواهد بود Spell های خوب کننده را فقط برایش بگیرید و تا می توانید Willpower او را افزایش دهید.
3 - خطر حمله به خودی در این بازی خیلی بالاست و متاسفانه Morrigan هم از Spell های تحاجمی به صورت بدی استفاده می کند که به شما و همگروهیاتو آسیب می زنه پس بنابراین توی قسمت تاکتیک سعی کنید Shapeshifter را هم به Tactic Slot ها اضافه کنید.
4 - Leliana هم Archer و قفل باز کنتان باشد. قدرتهای او را صرف Dextrity برای استفاده از کمان و Strength برای استفاده از زره های قویتر و Cunning برای قویتر شدن در قفل باز کردن استفاده کنید.
5 - Zevran هم Assassin شما خواهد بود همانند Leliana عمل کنید فقط لازم نیست Point ها را صرف Cunning بکنید.
6 - Sten و Oghren هم همانند Alistair استفاده کنید ولی Feat های استفاده از اسلحه های سنگین را برایشان بگیرید.

دوستان من اشتباها یکی از یارام رو فرستادم رفت ، چه جوری می تونم برش گردونم یا اینکه عوضشون کنم و مثلا سگ رو بیارم ؟
دیگه رفت که رفت.

سلام
آقا ممنون از همه دوستان بابت کمک ها. به هر زوری بود ردش کردم. یه چند دقیقه دورش تابیدم با جادوگره. خودم و سگه هم مرده بودیم. آلیستر خدا خیرش بده با تیر کمون این قد زدش تا مرد. خلاصه تازه داستان شروع کنه. خدا به خیر کنه چند هفته آینده زندگی ما رو.
آقا این Dlc سیو های حالا رو خراب نمی کنه؟ من تا حالا DLC کار نکردم آخه این تازه دومین بازی نقش آفرینیمه. یه راهنمایی کامل با لینک بکن پلیز.
در ضمن من کلاسم Human Noble و Warrior هستم. درست گفتم یا جابجا؟ اگه کمکی از دستتون بر میاد با کمال میل می پذیرم.
نه عزیز خراب نمی کنه از اینجا فایل Torrent را بگیر ( اگر می خواهید دانلودش کنید زود اینکار را بکنید چون الان همه دارن این DLC هارو Seed می کنند:
بعد وقتی فایل هارو گرفتنید به فولدر Bin_ship در فولدر اصلی Dragon Age بروید و daupdator را انتخاب کنید و فولدر فایل ها را انتخاب و install را بزنید. DLC ها نصب خواهند شد که شامل :
- داستان Warden's Keep قلعه Gray Warden ها در شمال نقشه است که شما با کمک یکی از نوادگان Grey warden ها به آنجا می روید و اسرار این قلعه را کشف می کنید به همراه آیتم های جدید.
- Stone Prisoner داستان پیدا کردن Shale یکی دیگر از شخصیت هایی که یک Golem آست و می توانید اورا به گروهتون اضافه کنید به همراه مناطق جدید و داستان جدید.
- آیتم های جدید که یکی از آنها زره Blood Dragon Armor است که جزو قویترین زره های بازی است به همراه تعداد زیادی از انگشتر ها و کمربندها و گردنبد های قدرتمند.
برای کلاس Warrior :
همانطور که برای AListair گفتمش کلاس شما یه کلاس تهاجمیه و قاعدتا صدمه های زیادی متحمل خواهید شد برای همین :
Strength : ماکزیمم Point که باید برای Strength خرج کنید بیشتر از 42 نباشد چون قویترین زره در بازی بیشتر از 42 احتیاج ندارد و در صدمه زدن Melee هم تغییر چندانی ایجاد نخواهد کرد. ( مگر در حالت استفاده از شمشیرهای سنگین بدون Shield آن را با حد ممکن افزایش دهید)
Dex : سعی کنید تا می تونید به این قسمت اضافه کنید به دلایل زیاد : شانس صدمه زدن را افزایش می دهد - شانس Critical Hit ها افزایش می دهد - شانس ضربه دیدن را کم می کند. ( در مورد اینکه از شخصیتی می خواهید استفاده کنید که از شمشیرهای سنگین استفاده می کند آن را بیشتر از 20 نبرید )
Willpower : مقدار Stanima را مشخص می کند که مقدار زیادی آن را افزایش ندهید . ( در حالت استفاده از شمشیر های سنگین به علت خستگی زیاد آن را تا حداقل 25 افزایش دهید )
Magic : اصلا چون به درد کاراکتر شما نمی خورد.
Cunning : اگر می خواهید با صحبت کردن و راضی کردن بقیه کار را پیش ببرید این قسمت را هم افزایش بدهید به همراه گرفتن Skill [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Coercion که در موارد Persuade کمک خواهد کرد و بالا بودن Strength هم در موارد Intimidation .
Constitiution : این Hit Point یا همان مقدار جون کاراکتر شما را مشخص می کند متوجه باشید که فکر اینکه تا " می توانم آن را افزایش دهم " را از ذهن خود بیرون کنید و آن را تا مقدار ماکزیمیم 25 بیشتر ارتقا ندهید در بازی به فکر استفاده از انگشتر ها و آیتم های قوی کردن جان مثل Lifegiver باشید.

در انتخاب Feat ها در نظر داشته باشید به صورت پراکنده عمل نکنید بدانید جنگوی شما باید از شمشیر + سپر استفاده کند یا از اسلحه های دو دستی مثل تبر گرز یا شمشیر های سنگین و فقط روی این نواحی متمرکز باشید.

G.D.ragon.Ir
27-11-2009, 10:45
Leliana هم Archer و قفل باز کنتان باشد. قدرتهای او را صرف Dextrity برای استفاده از کمان و Strength برای استفاده از زره های قویتر و Cunning برای قویتر شدن در قفل باز کردن استفاده کنید.
Cunning صرفآ برای باز کردن لول های بالاتر توانایی قفل باز کردن هست؟ یا بصورت مجزا هم روی قفل باز کردن تاثیر میزاره؟ (منظورم اینه که اگه فقط لول ها رو باز میکنه, دیگه بیشتر از "پیش نیاز لول آخر", اضافه نکرد)

Optimus Prime
27-11-2009, 11:02
Cunning صرفآ برای باز کردن لول های بالاتر توانایی قفل باز کردن هست؟ یا بصورت مجزا هم روی قفل باز کردن تاثیر میزاره؟ (منظورم اینه که اگه فقط لول ها رو باز میکنه, دیگه بیشتر از "پیش نیاز لول آخر", اضافه نکرد)
ببینید مثلا شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این Talet ها کار کردن با Device ها را می گیرید که مربوط به همین قفل باز کردن است که از بالا بودن یا نبودن Cunning هم استفاده می کند. Cunning در کاراکتر اصلی خودتون نقش بالابردن شانس قبول کردن افراد در Persuation هم دارد.

new evil
27-11-2009, 15:48
چندروزی بود بردرلندز بازی میکردم نرسیدم دراگن را ادامه بدم

اگر Human Noble Male هم باشی خودت می تونی ازدواج کنی.

من مشخصاتم همینه
شاید امروز باهاش ازدواج کنم

راستی عجب زره های قشنگی داری اپتیموس جان
برای مرحله ی ردکلف زیاد نیستن :دی

Alireza.M67
27-11-2009, 16:17
من با این موریگان تا لول سوم هربالیسم رو گرفتم ولی هنوزم همون 3 تا چیزی که اول درست میرد رو درست میکنه ...
چیکار کنم که 4 تا معجون درست و حسابی درست کنه ؟

clove
27-11-2009, 17:50
چرا می تونی راضیشون کنی که باهم ازدواج کنن فقط باید Persuation بالایی داشته باشی. اگر Human Noble Male هم باشی خودت می تونی ازدواج کنی.

.

alistor با queen ازدواج نمی کنه و رابطم با alistor خیلی بده هیچ جوری با من حرف نمی زنه . gift ها هم تموم شده وقتی به queen پیشنهاد ازدواج می دم اینو میگه : i still do not but thank you for asking
همه مراحل رو رفتم دیگه نمی تونم xp بدست بیارم.cunning کاراکترم پایینه فکر کنم بخاطر همین باشه.

بعد از 4 روز بازی باید بازی رو از اوی شروع کنم؟ :41:
هیچ راه حلی نیست ؟

Optimus Prime
27-11-2009, 19:22
alistor با queen ازدواج نمی کنه و رابطم با alistor خیلی بده هیچ جوری با من حرف نمی زنه . gift ها هم تموم شده وقتی به queen پیشنهاد ازدواج می دم اینو میگه : i still do not but thank you for asking
همه مراحل رو رفتم دیگه نمی تونم xp بدست بیارم.cunning کاراکترم پایینه فکر کنم بخاطر همین باشه.

بعد از 4 روز بازی باید بازی رو از اوی شروع کنم؟ :41:
هیچ راه حلی نیست ؟
باید تمام درجه های Coercion را داشته باشی به اضافه Cunning بالا. منم اون اولا نمی تونستم کاری کنم که باهاش ازدواج کنه چون نمی دوستم با این مسئله برخورد می کنم برای همین Cunning زیاد نداشتم. این بازی همینه که اگر می خواهی بهترین نتیجرو بگیری باید چند بار بری تا تجربه پیدا کنی که بدونی کی و کجا با چه مسائلی برخورد خواهی کرد تا آمادگی قبلی داشته باشی.

من با این موریگان تا لول سوم هربالیسم رو گرفتم ولی هنوزم همون 3 تا چیزی که اول درست میرد رو درست میکنه ...
چیکار کنم که 4 تا معجون درست و حسابی درست کنه ؟
باید Recipe هارو ( نسخه های جدید ) از تاجر ها تهیه کنی.

راستی عجب زره های قشنگی داری اپتیموس جان
برای مرحله ی ردکلف زیاد نیستن
زرهی که کاراکتر من داره Juggernaut در منطقه Brecilian Forest ( منطقه مربوط به Quest الف ها و Werewolf ها ) می تونی پیدا کنی که زره واقعا خوبیه. در مقابل همه نوع حملات ( Mental Fire و ... ) مقاومه. اون زرهی که Alistair پوشیده مال Warden's Keep هست که DLC باید خودتون دانلود کنید توی بازی اصلی نیست. ضمنا اگر DLC هارو دانلود کنید همون اول بازی یه انگشتر Memory Band بهتون میده که XP های زیادتری بدست میارید و سریع Level Up میشید.

molaali
27-11-2009, 19:47
سلام مي خواستم بدونم گرافيك اين بازي در حد بازي هاي روز هست . يا نه ؟ متشكرم

123list
27-11-2009, 20:14
با سلام فایل مستقیم تورنت را دارید چون من باید با رپیدباز دانلود کنم

new evil
27-11-2009, 20:35
باید تمام درجه های Coercion را داشته باشی به اضافه Cunning بالا. منم اون اولا نمی تونستم کاری کنم که باهاش ازدواج کنه چون نمی دوستم با این مسئله برخورد می کنم برای همین Cunning زیاد نداشتم. این بازی همینه که اگر می خواهی بهترین نتیجرو بگیری باید چند بار بری تا تجربه پیدا کنی که بدونی کی و کجا با چه مسائلی برخورد خواهی کرد تا آمادگی قبلی داشته باشی.

من میتونم الیسترو خرش کنم که با ملکه ازدواج کنه ولی نمیدونم خودم باهاش ازدواج کنم یا بزارم الیستر این کارو بکنه (ازدواجه دیگه. مهمترین واقعه ی زندگیه :دی )
فعلا یه سیو جدا گرفتم تا ببینم چی میشه

clove
27-11-2009, 21:21
سلام مي خواستم بدونم گرافيك اين بازي در حد بازي هاي روز هست . يا نه ؟ متشكرم

بازی روز ؟؟ این خودش بازی روزه!!!

اگه سیستمت بکشه گرافیک بالایی داره.

779
27-11-2009, 21:58
دوستان به نظرتون بازی یکم خسته کننده نمیشه!؟ منظورم اینکه من که شخصا نمیتونم بیشتر از 2 ساعت بازی کنم اعصابم خورد میشه اما بازی هایه R.P.G دیگه رو تا 4 یا 5 ساعت ( مثل Fable 2 یا Fallout ) بازی میکردم! میخوام ببینم برا شما هم اینطوریه؟
در ضمن کسی اینجا با Mage Night Elf رفته؟ ( فکر کنم باید داستان ها متفاوت باشه؟! )

new evil
27-11-2009, 22:08
دوستان به نظرتون بازی یکم خسته کننده نمیشه!؟ منظورم اینکه من که شخصا نمیتونم بیشتر از 2 ساعت بازی کنم اعصابم خورد میشه اما بازی هایه R.P.G دیگه رو تا 4 یا 5 ساعت ( مثل Fable 2 یا Fallout ) بازی میکردم! میخوام ببینم برا شما هم اینطوریه؟

بجز چندتا قسمت کم بازی جذابیه اون هم که شما خسته میشید به سلیقتون برمیگرده چون ار پی جی داریم تا ار پی جی.خودتونم که میگید فال اوت و فیبل را بیشتر بازی میکنید که بخاطر تغیرات در بازی هستش

در ضمن کسی اینجا با Mage Night Elf رفته؟ ( فکر کنم باید داستان ها متفاوت باشه؟! )
من که هیومن نوبل هستم Human Noble Warrior

راستی کسی نمیدونه ترینر ارکین واریر Arcane warrior trainer کجاست یا از کجا باید کتاب اموزششو بخرم؟!!!

brain
27-11-2009, 22:26

اتفاقا من وقتی fallout بازی میکردم ، خیلی حس کسل کننده ای بهم دست میداد .... چون هیجان نداشت ، هیجان واسه چی نداشت؟ چون وسط ماموریت ها ، فیلمی چیزی نشون نمیداد و نکته ی مهمتر ، خودمون رو خیلی نمیدیدیم ، استیل صحبت کردن در فالوت خیلی بد بود ... در نتیجه حس سینمایی بازی کم میشد و حس خسته کننده ای به آدم دست میده .... حس فالوت دقیقا عینه ابلیویون بود چون ویژگی های منفیه همدیگرو داشتن ....

با اینکه تو این بازی پلیر حرف نمیزنه ولی خیلی احساس بدی نمیده ... ولی اگه حرف میزد بهتر بود (مثه مس افکت)

rezakheyri
27-11-2009, 23:41
در ضمن کسی اینجا با Mage Night Elf رفته؟ ( فکر کنم باید داستان ها متفاوت باشه؟! )[/quote]
داستان زیاد فرقی نمیکنه .فقط با کاراکترت از جای جدیدی شروع میکنی

Optimus Prime
28-11-2009, 01:26
من میتونم الیسترو خرش کنم که با ملکه ازدواج کنه ولی نمیدونم خودم باهاش ازدواج کنم یا بزارم الیستر این کارو بکنه (ازدواجه دیگه. مهمترین واقعه ی زندگیه :دی )
فعلا یه سیو جدا گرفتم تا ببینم چی میشه
اگر Human Noble باشی می تونی ازدواج کنی در غیر اینصورت نچ !

راستی کسی نمیدونه ترینر ارکین واریر Arcane warrior trainer کجاست یا از کجا باید کتاب اموزششو بخرم؟!!!
Arcane Warrior را می تونی هنگام Nature of the beast توی اون خرابه ها( آخرای quest میشه تقریبا ) از یک روح که توی یک Phylactery اسیر شده یاد بگیری .
راستی Night Elf نداریم یا Dalish Elf یا City Elf .

داستان زیاد فرقی نمیکنه .فقط با کاراکترت از جای جدیدی شروع میکنی
چرا برای هر Origin داستان اصلی و برخورد افراد باهات و بعضی Side Quest های خاص فرق می کنه. مثلا اگر Dalish Elf باشی هیچ وقت نمی تونی Werewolf هارو راضی کنی که به Elf ها حمله کنند و نمیشه Persuade شون کرد یا اگر Dwarf باشی وضعیتت تو Ozammar فرق میکنه و Epilogue های متفاوتی می گیری.

molaali
28-11-2009, 10:14
بازی روز ؟؟ این خودش بازی روزه!!!

اگه سیستمت بکشه گرافیک بالایی داره.

سلام منظورم نسبت به ديگر بازي ها بود (مثلاً cod6 ) به هر حال ممنون.

cyrus_ln
28-11-2009, 10:20
به دنبال شمشیر ها و زره های کمیاب هم باشید. از هم گروهیاتون اینطوری استفاده کنید :
1 - Alistair : فقط قابلیت های نبرد با Shield را بالا ببرید و به قوم معروف او تانک شما خواهد بود. فقط Constitution و Strength او را افزایش دهید.
2 - Wynne : او Healer گروه شما خواهد بود Spell های خوب کننده را فقط برایش بگیرید و تا می توانید Willpower او را افزایش دهید.
3 - خطر حمله به خودی در این بازی خیلی بالاست و متاسفانه Morrigan هم از Spell های تحاجمی به صورت بدی استفاده می کند که به شما و همگروهیاتو آسیب می زنه پس بنابراین توی قسمت تاکتیک سعی کنید Shapeshifter را هم به Tactic Slot ها اضافه کنید.
4 - Leliana هم Archer و قفل باز کنتان باشد. قدرتهای او را صرف Dextrity برای استفاده از کمان و Strength برای استفاده از زره های قویتر و Cunning برای قویتر شدن در قفل باز کردن استفاده کنید.
5 - Zevran هم Assassin شما خواهد بود همانند Leliana عمل کنید فقط لازم نیست Point ها را صرف Cunning بکنید.
6 - Sten و Oghren هم همانند Alistair استفاده کنید ولی Feat های استفاده از اسلحه های سنگین را برایشان بگیرید.
optimus جان من elf هستم از نوع magi
کدوما رو بیشتر بالا ببرم؟

new evil
28-11-2009, 11:06
امروز بازی رو تموم کردم
مراگن یه پیشنهاد داد برای زنده موندن :ی منم قبول کردم و زنده موندم
حالا دوباره لود میکنم پیشنهادشو قبول نمیکنم
بعدش دوباره میرم با یه اریجینز جدید شروع میکنم :دی

Optimus Prime
28-11-2009, 11:28
optimus جان من elf هستم از نوع magi
کدوما رو بیشتر بالا ببرم؟
Cyrus جان چون شما Mage هستید اولا 2 نکته را در نظر داشته باشید :

کلاسی که شما انتخب کردید می توانید دو استراتژی را مد نظر داشته باشید : Caster مثل یک Mage معمولی فکر استفاده فقط از جادو باشید یا دوست دارید مثل Warrior ها از زره های قوی و شمشیر و اسلحه های دیگر هم استفاده کنید.
برای کلاس Mage برخلاف کلاس های دیگر می توانید پراکنده انتخاب کنید و گزینه های بسیار زیادی دارید برای همین این کلاس کاملا متفاوت با کلاس های دیگر موجود در بازی است.

Mage Caster :
در این نقش شما فقط باید فکر استفاده از جادو ها باشید پس همیشه خودتان را از درگیری ها دور نگه دارید و قدرت های خود را بر استفاده از جادو متمرکز کنید همیشه Warrior هایی برای دفاع از خود و دور کردن دشمنان در گروه داشته باشید.:
Strength : هیچ Point به این قسمت اختصاص ندهید.
Dexterity : هیچ Point به این قسمت اختصاص ندهید.
Willpower : به ماکزیمم مقدار 40 برسانید. ( می توانید مقدار دلخواه بیشتر از این هم اضافه کنید به هر حال داشتن mana زیادتر هم فکر بدی نیست )
Magic : تا می توانید اضافه کنید MAX.
Cunning : برای Persuade کردن این قسمت را می توانید دلخواه افزایش دهید اگر فکر راضی کردن بقیه در طول بازی هستید.
Constitution : اصولا Mage ها زره نمی توانند استفاده کنند و Cons بالا هم تاثیر زیادی ندارد . بین 20 تا 25

همانطور که می دونید 4 Specialization برای این کلاس وجود دارد :

Shapeshifter : ( قابل یادگیری از Morrigan یا خرید کتاب از Verathorn در Dalish Camp )
ضعیف ترین Specialization . متاسفانه محدوده قدرت شما تبدیل شدن به حیوانات مختلف است که شما در استفاده از جادو های موثر محدود می کند و کلا اینو فراموش کنید !

Sprit Healer : ( خرید Tome از Wonders of Thedas در Trade Market در Denerim اگر Warden's Keep را دانلود کردید با قیمت بسیار ارزان از آنجا می توانید خریداری کنید)
قابلیت استفاده از Spell های سلامت بخشیدن به افراد گروه و خودتان را در هنگام نبرد می دهد. به نظر من چون Wynne در این ناحیه قوی است لازم نیست خودتان این Spec دنبال کنید. به هر حال تصمیم با خودتان است.

Blood Mage : ( یادگرفتن از Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle )
جالب ترین Spec برای کسانی که به فکر تخریب و نابودی هستند ولی بعضی از Spell ها مشکل ساز است چون از جان شما و یا دیگر همگروهیتان برای قوی کردن خود یا Spell هایتان استفاده می کند ولی بعضی Spell ها مثل Blood Control می توانید یک Emissary یا حتی یک Ogre را به خدمت خود در آورید. به یاد داشته باشید اگر مطمئن هستید این Spec را می خواهید دنبال کنید Point های بیشتری را به Constitution اختصاص دهید تا به Willpower چون پایه این Spec استفاده از جان شما برای قدرت بخشیدن به Spell هاست.

Arcane Warrior : ( یادگرفتن از روح اسیر شده در یک Phylactary در هنگام انجام Nature of the Beast Quest در طبقات پایینی )
بحث بر انگیز ترین Spec و کارآمدترین برای کسانی که می خواهند مخلوطی از درگیری و استفاده از Spell ها را داشته باشند :
قدرت های خود را بر استفاده از جادو متمرکز کنید :
Strength : هیچ Point به این قسمت اختصاص ندهید ( شما از قدرت Combat Magic برای پوشیدن زره های مختلف استفاده خواهید کرد )
Dexterity : به خاطر استفاده از اسلحه خاص Arcane Warrior بین 20 تا 25 .
Willpower : به ماکزیمم مقدار 40 برسانید. ( می توانید مقدار دلخواه بیشتر از این هم اضافه کنید به هر حال داشتن mana زیادتر هم فکر بدی نیست مخصوصا استفاده مداوم از Combat Magic و Shimmering Shield )
Magic : تا می توانید اضافه کنید MAX.
Cunning : برای Persuade کردن این قسمت را می توانید دلخواه افزایش دهید اگر فکر راضی کردن بقیه در طول بازی هستید.
Constitution : اصولا Mage ها زره نمی توانند استفاده کنند و Cons بالا هم تاثیر زیادی ندارد . بین 20 تا 25

برای Spell های دیگر موجود شما می توانید با توجه به خواسته هایتان بطور پراکنده انتخاب کنید فقط مد نظر داشته باشید که راه Support را در پیش می گیرید ( حمایت ) یا Damager را ( استفاده از Spell های تهاجمی )

Optimus Prime
28-11-2009, 11:32
امروز بازی رو تموم کردم
مراگن یه پیشنهاد داد برای زنده موندن :ی منم قبول کردم و زنده موندم
حالا دوباره لود میکنم پیشنهادشو قبول نمیکنم
بعدش دوباره میرم با یه اریجینز جدید شروع میکنم :دی
هر وقت خواستی شروع کنی یه نگاهی به Epilogue هات بنداز ( اسلاید های آخر بازی ) و بگو چی نوشت برات.

new evil
28-11-2009, 12:40
هر وقت خواستی شروع کنی یه نگاهی به Epilogue هات بنداز ( اسلاید های آخر بازی ) و بگو چی نوشت برات.
منظورت اینه؟
یا این؟
اگه منظورت دومیه رفتم دنبال موراگن بچمونو پیدا کنم :دی

loyal_boy
28-11-2009, 14:12
میشه یه توضیح کلی در مورد بازی بدید ؟ سبکش چه جوریه و باید چیکار کنیم تو بازی ؟

hosseincode2008
28-11-2009, 14:35
كليد Tab و كاربردش خيلي خوب و به جاست ، استفاده كردن ازش رو فراموش نكنيد !!

molaali
28-11-2009, 17:02
اين بازي چند ساعت طول مي كشه؟

brain
28-11-2009, 17:34
Cyrus جان چون شما Mage هستید اولا 2 نکته را در نظر داشته باشی
همین نکات رو هم اگه میشه برای Rogue بگید ... خیــــــــــــــلی ممنون میشم ! :31: :11:

123list
28-11-2009, 17:48
وقتی این بازی را اپدیت میکنی خیلی جذابتر میشه مخصوصا با اون غول سنگی و دو تا زره بسیار زیبا

Masterpiece
28-11-2009, 19:04
اقا من یه سوال دارم میشه کاری کرد مریگان از گروه نره هر کاریش میکنی اخر میره بعد یه چیزی یه باگ تو بازی هست که میتونی مثه اب خوردن اتریبیوت بگیری اگه کسی نمیدونه بگه تا واسش بزارم من دارم دوباره بازی میکنم تو لول سه همه چیم رو 40ه

halflife g
28-11-2009, 20:20
يه سوال داشتم ميخواستم بدونم اگه بيشتر تلاش كنم ميتونم نظر landsmeet رو در مورد عدم كفايت "لوگان" عوض كنم؟؟چون حالا آ«ا 3 به 3 هستش و درنتيجه دعوا ميشه و................ .

new evil
28-11-2009, 21:01
اقا من یه سوال دارم میشه کاری کرد مریگان از گروه نره هر کاریش میکنی اخر میر
اره
بعد از اینکه اون گری واردنه بهتون میگه که هرکی ارچدیمن را بکشه خودشم کشته میشه به اتاقت میری و میبینی که مراگن هم اونجاست بعد بهت پیشنهاد میده که اگه اونشب باردارش کنی وقتی توی جنگ ارچدیمن را کشتی روحش میره داخل بچه و اینطور نجات پیدا میکنید (البته +98 عاشقم بود)

يه سوال داشتم ميخواستم بدونم اگه بيشتر تلاش كنم ميتونم نظر landsmeet رو در مورد عدم كفايت "لوگان" عوض كنم؟؟چون حالا آ«ا 3 به 3 هستش و درنتيجه دعوا ميشه و................ .
منم همینطور شد ولی لوگین را کشتم حتی بهش اجازه ندادم داخل Joining شرکت کنه (البته به الیستر گفتم بکشتش اونم از خدا خواسته بخاطر دانکن زد کشتش)
فک کنم Optimus جان در این باره بیشتر اطلاعات داشته باشن

Optimus Prime
29-11-2009, 11:23

زمانی که شما وارد خونه Howe می شید که Queen بیارید بیرون باید به زیرزمین امارت برید و اونجا howe در یک درگیری کشته میه اینجا هواستونو جمع کنید همه اتاق های زیرزمین و زندان ها وشکنجه گاههارو بگردید :

دریکی از اتاق های شکنجه مردی که روی دستگاه شکنجه بسته شده را بعد از کشتن زندان بانان و شکنجه گران آزاد کنید و در عوض آزادی از او بخواهید که پدرش را راضی کند در Landsmeet برعلیه Loghain شهادت دهد.
باز هم در یکی از زندان ها یک Templar اسیر شده را پیدا کنید و انگشتری بهتون میده که باید به خواهرش بدید.
پسر Arl Denerim هم اسیر است که می توانید آزادش کنید و ازش بخواهید برعلیه Loghain شهادت دهد ( البته اگر شما داستان Elf City را بازی کرده باشید به احتمال زیاد او را اول بازی کشته اید و بدانید که اگر آزادش کنید بر علیه Elf ها عمل خواهد کرد . من که کشتمش چون خیلی به و جودش لازم نیست)
یادتان باشد در هنگام Quest Redcliffe از اون Elf کمان دار نامه هایی مبنی بر اینکه Howe و Loghain در این کار دست دارند را گرفته باشید.
زمانی که Queen را آزاد می کنید درگیر نشوید و بدون خونریزی خودتان را تسلیم کنید.
نامه ای که از رئیس قاچاق بردگان Elf هست را داشته باشید .
مهمترین قسمت : به Gwan Noble Tavren در قسمت Market Place بروید و در آنجا با تمام افراد مهم که قراره در landsmeet ظاهر شوند صحبت کنید : با Dragon Peek's Lord که پدر همون پسرس که آزادش کردید و با خواهر اون Templar که انگشتر بهش بدید و ....
در Landsmeet بدین صورت عمل کنید : Persuation بالا هم داشته باشید بی اثر نیست
زمانی که Loghain اولین سخنانش را شروع می کند شما آخرین خط یعنی اینکه Blight الان مسئله مهمیه نه Orlisians را انتخاب کنید. تا حالا 2 تا رای را بدست خواهید آورد.
مسئله زهر دادن به Arl را مطرح کنید.
مسئله شکنجه افراد را.
مسئله Queen که خودش مطرح می شود. اگر همه کارهارا به درستی انجام داده باشید همه به نفع شما رای خواهند داد.

اقا من یه سوال دارم میشه کاری کرد مریگان از گروه نره هر کاریش میکنی اخر میره بعد یه چیزی یه باگ تو بازی هست که میتونی مثه اب خوردن اتریبیوت بگیری اگه کسی نمیدونه بگه تا واسش بزارم من دارم دوباره بازی میکنم تو لول سه همه چیم رو 40ه
نه این کارو نکنید بدونید اگر ار این Glitch ها و باگ ها و بالا بردن این اتربیوت ها استفاده کنید و از همه بدتر Level بالاتر ببرید اونم اوایل بازی دشمنان هم Levelشون میره بالا و چون شما هم به اسلحه های خوب دسترسی ندارید بالانس بازی که بهم می خوره هیچ مشکل ساز هم خواهد شد.

وقتی این بازی را اپدیت میکنی خیلی جذابتر میشه مخصوصا با اون غول سنگی و دو تا زره بسیار زیبا
تعداد زیادی زره و جود داره مخصوصا یه جا هم هست که تو سفرهاتون یه جایی می رسید که یک شهاب سنگ سقوط کرده و یک زوج پیر بچه ایی را از محل سقوط پیدا کرده و می برند ! ( اشاره به داستان Superman ) شما می توانید فلز موجود در شهاب سنگ را برداشته و آن را به Smithi که در Warden's Keep هست ببرید و قوی ترین شمشیر ( می خواهید longsword باشد یا greatsword فرقی نمی کند ) بازی را به نام Starfang می سازید.

cyrus_ln
29-11-2009, 13:29
همانطور که می دونید 4 Specialization برای این کلاس وجود دارد :

خیلی مرسی بابت توضیحات
تو صفحه های قبل بچه ها گفتن که از alistar هم میشه یاد گرفت البته دقیقا یادم نیست
درسته؟

new evil
29-11-2009, 16:20
تو صفحه های قبل بچه ها گفتن که از alistar هم میشه یاد گرفت البته دقیقا یادم نیست
درسته؟
بله میشه
باید دوستیتون بالا باشه
ازش Specialization تمپلار را یاد میگیرید

clove
29-11-2009, 16:52
trainer یا cheat ای هست که بشه xp یا دوستی بین اعضای پارتی رو افزایش داد؟

Guts
29-11-2009, 17:19
عجب بازیه لعنتی سالها بود انقدر تو نخ یه بازی نرفته بودم دیشب گرفتم بدون وقفه داشتم تا 3-4 صبح بازی می‌کردم اصلاً نمیتونستم از پاش بلند شم واقعاً عالیه بازی خیلی وقت بود یه RPG خالص عالی نزده بودم. چه داستانی چه GamePlay ولی روی PC حال میده با مایس و اون دوربین خاص روی PC.

hosseincode2008
29-11-2009, 19:21
عجب بازیه لعنتی سالها بود انقدر تو نخ یه بازی نرفته بودم دیشب گرفتم بدون وقفه داشتم تا 3-4 صبح بازی می‌کردم اصلاً نمیتونستم از پاش بلند شم واقعاً عالیه بازی خیلی وقت بود یه RPG خالص عالی نزده بودم. چه داستانی چه GamePlay ولی روی PC حال میده با مایس و اون دوربین خاص روی PC.

هر چه بيشتر بري جلو بيشتر محوش ميشي ! الان من تو Brecilian Forest هستم كه پره از اتفاقات جالب و هيجان انگيز . يه درخت باحالي داره كه شاعره ! هر چي ميگه قافيه داره !

brain
29-11-2009, 19:23
سلام.

چقدر روي بخش داستاني خوب کار شده ....
يه سوال داشتم:
من الان اونجام که زنه جادوگره پسر Arl Eamon رو تحت کنترل گرفته .... قرار شد بکشيمش ولي مادرش گفت شايد راهه ديگه باشه ... رفتيم يه mage رو آورديم ، گفت که يه راهيي هست .... به من گفتن برو Circle Of Magic .... چه جوري برم اونجا؟

راستي ، اين ترتيب quest ها اهميت داره؟ مثلا من الان اون قلعه رو ترک کردم .... ميتونم برم quest هاي ديگه رو انجام بدم ...؟ اونا اونجا معطل شن ، اشکالي نداره؟ :31:

من يه چيزي رو متوجه نشدم .... از بس demon ، eamon ، Arl ، Arch ..... شنيدم يکم قاطي کردم ....
Aliestir برادر ناتني King Cailan هستش ديگه ؟

اين قسمت تاکتيز چقدر پيچيده اس ....

cyrus_ln
29-11-2009, 19:37
اين قسمت تاکتيز چقدر پيچيده اس ....
آره پیچیدست
کسی می تونه توضیح بده در مورد تاکتیکز و اینا؟:دی

new evil
29-11-2009, 20:00
من الان اونجام که زنه جادوگره پسر Arl Eamon رو تحت کنترل گرفته .... قرار شد بکشيمش ولي مادرش گفت شايد راهه ديگه باشه ... رفتيم يه mage رو آورديم ، گفت که يه راهيي هست .... به من گفتن برو Circle Of Magic .... چه جوري برم اونجا؟

توی نقشه ی اصلی میتونی انتخابش کنی
شکل یه برجه

راستي ، اين ترتيب quest ها اهميت داره؟ مثلا من الان اون قلعه رو ترک کردم .... ميتونم برم quest هاي ديگه رو انجام بدم ...؟ اونا اونجا معطل شن ، اشکالي نداره؟ :31:

نه فک نکنم
برای من که اهمیتی نداشت

Aliestir برادر ناتني King Cailan هستش ديگه ؟
بله

کسی می تونه توضیح بده در مورد تاکتیکز و اینا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تاکتیک ها باعث میشن که اعضای گروه بطور اوتوماتیک کار هایی راکه شما میگید انجام بدن (مثل GAMBITS توی فاینال فانتزی 12 )
مثلا شما دوست داری وقتی اطراف جادوگرتون بیشتر از 2 دشمن وجود داشته باشه جادوگرتون از قدرت گیج کنندش استفاده کنه که دستورش این میشه:
عمل:استفاده از قدرت گیج کننده موقعیت: محاصره شدن بوسیله ی بیشتر از دو دشمن
یا مایلید اگه مانای هدف عضوتون 100% باشه از جادوی جذب مانا استفاده کنه
عمل:استفاده از جادوی جذب کردن مانا موقعیت:مانای هدف 100%

مجيد ص
29-11-2009, 20:07
سلام به دوستان اين بازي دراگون ايج عجب بازي با حالي هست ها فقط حيف كه من انگليسيم خوب نيست
و بايد همه جمله هارا معني كنم اما خدايي خيلي بازي با حالي بود من كه هنوز تمامش نكر ده ام اما اميد وارم به كمك شما
دوستان عزيز بتوانم اين بازي محشر را تمام كنم من تازه امشب عضو شدم سوال خاستي هم ندارم فقط اگر كسي بتواند بگو يد كه هديه هاي كه هر كدام از افراد در بازي دوست دارند چيه ممنون ميشم

halflife g
29-11-2009, 21:26
بچه ها من هر كاري ميكنم نميتونم اين اژدهاي آخر بازي كه بيالاي برج هستش رو بكشم .........داره ديوونم ميكنه ...چيكار كنم ..وحشتناك.:31:

Optimus Prime
29-11-2009, 21:33
هدایا ( Gifts ) :

Alistair :
Alistair’s Mother’s Amulet : داخل کشو میز Arl Emon در قصر Redcliffe .
Black Runestone : در صندوقی واقع در Aeducan Thaig .
Duncan’s Shield : در اواخر بازی Riordan کلیدی به شما می دهد که می توانید به اتاق تجهیزات Grey Warden ها در Warehous Denerim Market District دسترسی داشته باشید که در آنجاست.
Onyx Demon Statuette : در داخل کپه ای از استخوان در East Brecilian Forest .
Small Carved Statuette : در داخل جعبه ای در Lothering .
Stone Dragon Statuette : داخل صندوقی در طبقه بالای قصر Redcliffe .
Stone Warrior Statuette : محل مدفوع اژدها در Caverns ( در خلال Urn of Sacred Ashes در Haven )
White Runestone : جسد یکی از Abomination ها در طبقه سوم Circle Tower .

Dog :
Beef Bone : کیسه در جنوب شرقی منطقه Ostegar یا خوابگاه Templar ها در Circle Tower.
Found Cake : توسط خود سگ اگر ازش بخواهید که منطقه را بگردد.
Lamb Bone : صندوقی در طبقه اصلی قصر Redcliffe .
Large Bone : از جسدی در مغازه در Haven یا جیب بری از سگ در Warden's Keep بعد از اتمام.
Ox Bone : کپه ای از سنگ در West Brecilian Forest .
Tangled Ball of Yarn : توسط خود سگ اگر ازش بخواهید که منطقه را بگردد یا صندوقی در طبقه اصلی قصر Redcliffe .
Veal Bone : صندوقی در آپارتمان های Elf ها در Alienage.

Leliana :
Andraste’s Grace : گلی در نزدیکی آسیاب بادی در Redcliffe یا West Brecilian Forest یا در Denerim Alienage.
Blue Satin Shoes : از Old Tegrin تاجر Dwarf که بطور تصادفی در سفرهاتون باهاش روبه رو می شوید.
Bronze Symbol of Andraste : صندوقی در Lothering Chantry .
Chantry Amulet : بر روی جسد یکی از Templar ها در خوابگاه Senior Mage ها در Circle Tower.
Etched Silver Symbol : خریدن از Ruck در Ortan Thaig .
Golden Symbol of Andraste : خریدن از مغازه Legnar در Orzammar Commens .
Cute Nug : خرید از Idle Dwarf در Dust Town ( قبل از آن Leliana را همراه داشته باشید و باهاش در Dust Town صحبت کنید که او در مورد Nug ها صحبت می کند بعد دیالوگ برای خرید هنگامی که با Idle Dwarf حرف می زنید باز می شود )
Silver Sword of Mercy : از Old Tegrin تاجر Dwarf که بطور تصادفی در سفرهاتون باهاش روبه رو می شوید.
Steel Symbol of Andraste : صندوقی در خانه Genetivi در Denerim Market District .

Morrigan :
Black Grimoire : صندوقی در دفتر Irving در Circle Tower .
Flemeth’s Grimoire : صندوق در کلبه Flemeth بعد از کشتنش یا گرفتن کلید ازش.
Gold Amulet : خرید از Garin در Orzammar.
Golden Demon Pendant : جسدی در اتاقی که Urn of Sacred Ashes هست.
Golden Mirror : خرید از Garin در Orzammar.
Golden Rope Necklace : خرید از Barlin در Dane's Refuge در Lothering .
Locket : صندوق قفل شده در مغازه واقع در Haven .
Silver Brooch : خرید از Varathorn در Dalish Camp .
Silver Chain : در میز توالت در خوابگاه Senior Mage ها در Circle Tower .
Silver Medallion : گنج اژدها در طبقه بالایی Elven Ruins.

Oghren :
Alley King’s Flagon : مغازه Legnar در Orzammar Commons .
Chasind Sack Mead : در کپه ای از Dusty Scrolls در Ruined Temple .
Garbolg's Backcountry Reserve : پیدا شدن توسط سگ .
Golden Scythe 4-90 Black : جعبه ای در Lothering .
Legacy White Shear : از تابوتی در Lower Ruins .
Sun Blonde Vint-1 : میز در خوابگاه Templar ها در Circle Tower.

Sten :
Painting of the Rebel Queen : خرید از Old Tegrin تاجر Dwarf که بطور تصادفی در سفرهاتون باهاش روبه رو می شوید.
Portrait of a Goose Girl : خرید از Faryn در Frostback Mountines .
Silver Framed Still-life : صندوقی در طبقه بالای قصر Redcliffe .
Sten's Sword : پس از دنبال کردن Quest مخصوص Sten : Sword of Beresad در صندوقی در خانه Dwyn در Redcliffe Village .
Totem : صندوقی در Caridin's Cross در Deep Roads .
Water-stained Portrait : در انباری Circle Tower .

Wynne :
Discovering Dragon’s Blood: Potions, Tinctures, and Spicy Sauces : در قفسه ای در Ruined Temple .
Fancy Scroll : در تابوتی در Lower Ruins .
Tattered Notebook : پیدا شدن توسط سگ . ( تصادفی )
The Guerrins of Ferelden: A Genealogical History : ققسه کتاب در طبقه بالایی قصر Redcliffe .
The Rose of Orlais : کپه ای از کتاب در خوابگاه Senior Mage ها در Circle Tower .
The Search for the True Prophet : در صندوق قفل شده در Shaprate در Orzammar Diamond Quarters .
Wine : قابل تهیه از Spoiled Princess در Lake Calenhad یا صندوقی در Lothering .

Zevran :
Antivan Leather Boots : صندوقی در مغازه Haven Village .
Dalish Gloves : صندوقی در West Brecilian Forest .
Medium Gold Bar : گنج در امارت Arl of Denerim .
Medium Silver Bar : صندوقی در Anvil of The Void .
Small Gold Bar : از Templar فریب خورده در خوابگاه Templar ها در Circle Tower .
Small Silver Bar : صندوقی در Haven's Chantry .

Loghain :
Ancient Map of the Imperium : مغازه Wonders of Thedas در Denerim .
Botanist's Map of Thedas : صندوقی در قصر Redcliffe ( قابل دسترسی بعد از Landsmeet )
Current Map of Ferelden : مغازه Alarith در Alianage .
Map of the Anderfels : از Gorim در Market District .
Map of Occupied Ferelden : صندوقی در طبقه بالایی قصر Redcliffe .

Optimus Prime
29-11-2009, 21:35
بچه ها من هر كاري ميكنم نميتونم اين اژدهاي آخر بازي كه بيالاي برج هستش رو بكشم .........داره ديوونم ميكنه ...چيكار كنم ..وحشتناك.:31:
از ارتش باقیماندت کمک بگیر از Bastila هایی که اطراف هستند بهش شلیک کن ( یه Rogue با خودت داشته باش چون Bastila ها خراب خواهند شد بهش بگو که درست کنه )

clove
29-11-2009, 22:36
سلام دوستان

جای CHEAT توی این تایپیک خالی بود که من براتون می زارم:

1.اول یه Shortcut از فای اجرایی تو دسکتاپ درست کنید.فایل اجرایی daorigins.exe (رنگ آیکونش طلاییه )هست نه Dragon Age Origins که تو دسکتاپه
بطور مثال برای من اینه: "F:\game\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe"

2.داخل قسمت properties در Shortcut برین داخل targrt و کلمه enabledeveloperconsole رو با یه - اولش
به آخر آدرس اضافه کنید.

مثلا مال من اینطوری شد F:\game\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe" -enabledeveloperconsole

یادتون باشه بین -و " یه خط فاصله هست

3.حالا باید فایل KeyBindings رودر آدرس My Documents\BioWare\Dragon Age\Settings تغییر بدیم
اول یه بک آپ ازش بگیرید بعد بازش کنید وتوش دنبال عبارت OpenConsole_0=Keyboard::Button_Grave بگردید وبجای کلمه ی Grave یه حرف انتخاب کنید . بطور مثال: OpenConsole_0=Keyboard::Button_P
الان طبق مثال بالا اگه توی بازی کلید p رو بزید قسمت cheat فعال میشه.
حالا فایل KeyBindings رو سیو کنید.

همین تموم شد .

حالا بازی رو از Shortcut ای که تو دسکتاپ درست کردید شروع کنید.برید تو بازی وکلید فعای سازی cheat روبزنید که مال من مثل مثال کلید p هست.با زدن این کلید بازی قفل میشه وهیچ حرکتی نمی تونید تو بازی بکنید.(برای خارج شدن از این حالت می تونید کلید enter رو بزنید)

بعد از کلید فعال سازی از cheat های زیر رو طبق موردی که مورد نیازتونه تایپ کنید:
برای مثال:
runscript addxp X
برای xp به جای حرف X هراندازه که xp می خایین بزارین و بعد enter رو بزنید مثلا runscript addxp 500
(توجه داشته باشین که چیزی رو مانیتور نمایش داده نمی شه)

اینارو دیگه خودتون کشف کنید:

runscript addxp X - Adds XP in the amount of X
runscript zz_money X - Adds copper in the amount of X (1000 = 1 Gold Piece
runscript pc_immortal - Infinite health (will not drop below 0
runscript zz_addparty NPCname - Add party member by name
runscript ai off - Turns off AI
runscript selectparty - Party selection screen
runscript chargen - Origin screen
runscript killallhostiles - Kill all enemies
runscript zz_addapproval X Y - Add approval to a character
runscript zz_addparty - Add player beyond party limit
runscript healplayer - Heal party
runscript bowlingforferelden - Knocks back enemies and adds a shield
runscript zz_dropparty - Removes entire party
runscript zz_talk_nearest - Talk to nearest NPC
runscript zz_pre_strategy - Teleport party to Duncan's fire in Ostagar
runscript zz_pre_demo2 - Teleport party to Ostagar
runscript wizard - Become a Level 2 Mage
runscript rogue - Become a level 2 Rogue
runscript warrior - Become a Level 2 Warrior
runscript addtalent X - Add talent or spell, where X represents a specific talent or spell (1-?). Note: Some digits may be unusable talents/spells
runscript removetalent X - Removes a talent

من فقط xp رو امتحان کردم که جواب داد.

123list
30-11-2009, 00:11
با سلام
من وقتی برای برداشتن خاکستر به اون مجسمه میرم 3 تا گزینه داشت
یکی اینکه خاکستر بردار
دومی خون اژدها را بریز
سوی هم ترک محل

من با اون گارد توی غار صحبت کردم اما وقتی خون اژدها را ریختم توی اون مجسمه الستر و مورگان با دو تا هم گروهی دیگه دعوا شون شد و کشته شدند و از زیر گروه من بکلی خارج شدند این ریختن خون بعدا به چه درد ادم میخوره ارزشش را داره که دو نفر را از دست بده یا نه

و در ضمن اون اهنی که از فضا امده را به کدوم اهنگر بدم که برام شمشیر درست کنه

با تشکر

سلام دوستان

جای CHEAT توی این تایپیک خالی بود که من براتون می زارم:

1.اول یه Shortcut از فای اجرایی تو دسکتاپ درست کنید.فایل اجرایی daorigins.exe (رنگ آیکونش طلاییه )هست نه Dragon Age Origins که تو دسکتاپه
بطور مثال برای من اینه: "F:\game\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe"

2.داخل قسمت properties در Shortcut برین داخل targrt و کلمه enabledeveloperconsole رو با یه - اولش
به آخر آدرس اضافه کنید.

مثلا مال من اینطوری شد F:\game\Dragon Age\bin_ship\daorigins.exe" -enabledeveloperconsole

یادتون باشه بین -و " یه خط فاصله هست

3.حالا باید فایل KeyBindings رودر آدرس My Documents\BioWare\Dragon Age\Settings تغییر بدیم
اول یه بک آپ ازش بگیرید بعد بازش کنید وتوش دنبال عبارت OpenConsole_0=Keyboard::Button_Grave بگردید وبجای کلمه ی Grave یه حرف انتخاب کنید . بطور مثال: OpenConsole_0=Keyboard::Button_P
الان طبق مثال بالا اگه توی بازی کلید p رو بزید قسمت cheat فعال میشه.
حالا فایل KeyBindings رو سیو کنید.

همین تموم شد .

حالا بازی رو از Shortcut ای که تو دسکتاپ درست کردید شروع کنید.برید تو بازی وکلید فعای سازی cheat روبزنید که مال من مثل مثال کلید p هست.با زدن این کلید بازی قفل میشه وهیچ حرکتی نمی تونید تو بازی بکنید.(برای خارج شدن از این حالت می تونید کلید enter رو بزنید)

بعد از کلید فعال سازی از cheat های زیر رو طبق موردی که مورد نیازتونه تایپ کنید:
برای مثال:
runscript addxp X
برای xp به جای حرف X هراندازه که xp می خایین بزارین و بعد enter رو بزنید مثلا runscript addxp 500
(توجه داشته باشین که چیزی رو مانیتور نمایش داده نمی شه)

اینارو دیگه خودتون کشف کنید:

runscript addxp X - Adds XP in the amount of X
runscript zz_money X - Adds copper in the amount of X (1000 = 1 Gold Piece
runscript pc_immortal - Infinite health (will not drop below 0
runscript zz_addparty NPCname - Add party member by name
runscript ai off - Turns off AI
runscript selectparty - Party selection screen
runscript chargen - Origin screen
runscript killallhostiles - Kill all enemies
runscript zz_addapproval X Y - Add approval to a character
runscript zz_addparty - Add player beyond party limit
runscript healplayer - Heal party
runscript bowlingforferelden - Knocks back enemies and adds a shield
runscript zz_dropparty - Removes entire party
runscript zz_talk_nearest - Talk to nearest NPC
runscript zz_pre_strategy - Teleport party to Duncan's fire in Ostagar
runscript zz_pre_demo2 - Teleport party to Ostagar
runscript wizard - Become a Level 2 Mage
runscript rogue - Become a level 2 Rogue
runscript warrior - Become a Level 2 Warrior
runscript addtalent X - Add talent or spell, where X represents a specific talent or spell (1-?). Note: Some digits may be unusable talents/spells
runscript removetalent X - Removes a talent

من فقط xp رو امتحان کردم که جواب داد. با تشکر

من بیشترشون را قبلا امتحان کرده بودم بعضی هاشون جواب میداد بعضی نه اونهایی که جواب میداد مثل اضافه کردن شخصیت ها پول یا عوض کردن شخصیت اول یا رفتن به دو مرحله که توی ترفند امده

Guts
30-11-2009, 02:35
بابا خیلی آخرای بازی رو Spoil نکنید دیگه حداقل یه Spoiler بزارید ما که نرفتیم از مزه بازی کم نشه، اینطوری باشه بگین دیگه تو این تاپیک نیام.

Optimus Prime
30-11-2009, 09:31
با سلام
من وقتی برای برداشتن خاکستر به اون مجسمه میرم 3 تا گزینه داشت
یکی اینکه خاکستر بردار
دومی خون اژدها را بریز
سوی هم ترک محل

من با اون گارد توی غار صحبت کردم اما وقتی خون اژدها را ریختم توی اون مجسمه الستر و مورگان با دو تا هم گروهی دیگه دعوا شون شد و کشته شدند و از زیر گروه من بکلی خارج شدند این ریختن خون بعدا به چه درد ادم میخوره ارزشش را داره که دو نفر را از دست بده یا نه

و در ضمن اون اهنی که از فضا امده را به کدوم اهنگر بدم که برام شمشیر درست کنه

با تشکر

من بیشترشون را قبلا امتحان کرده بودم بعضی هاشون جواب میداد بعضی نه اونهایی که جواب میداد مثل اضافه کردن شخصیت ها پول یا عوض کردن شخصیت اول یا رفتن به دو مرحله که توی ترفند امده
خون اژدهارو بریزی و بعد از معبد بیای بیرون Kolgrim کاسه خون دیگری از همون اژدها بهت میده که بخوری و این Reaver Specialization برای کلاس Warrior باز می کنه همین. بهترین کار اینه که Kolgrim بکشی و اژدها هم همینطور . چون روی جسد اژدها خیلی آیتم های خوب پیدا میشه و اینکه از بالش می تونی بدی به Smith تو Denerim که یکی از قویترین زره های بازیو درست کنی و کار خوب هم انجام داده باشی ! اگر خون را خورده باشی دوباره از قبل از Kolgrim لود کن بازیو چون Spec برات باز شده دیگه لازم نیست دوباره بری.
برای Starfang برو به Warden's Keep اونجا بده به برادر طرف که آهنگری داره.

brain
30-11-2009, 15:10
سلام.

بچه ها راهی وجود نداره که مادره Conner (ایسولد) زنده بمونه ؟ بهم گفتن برو Cirle of Magi ، اونجا که رفتم ، یکی دیگه از کوئست ها شروع شد (با Wyne) ، که اونجا هم خیلی سخته !!! نمیشه کاری کرد که قبل از اینکه کوئست شروع شه ، من یه mage بردارم برم و Conner رو نجات بدم؟ (بدون اینکه مادرش بمیره)
(موریگان رو بردمش تو Fade ، آخر کار تو کمپ از Aliestir مقدار زیادی محبوبیت کاسته شد ... کلی هم دادوبیداد کرد سرم :31:)

راستی اگه دقت کرده باشید ، وقتی با Sten (مثلا) میریم تو یه شهری ، یه کوئست فرعی میگیریم ، Sten بدش میاد ولی وقتی با Leliana میریم اون خوشش میاد و +4 تا محبوبیت میده ... میخواستم بدونم اگه با Leliana برم و Sten رو نبرم ، فرقی میکنه یا اینکه اتوماتیک -4 از Sten کم میشه ؟ (چه باشه چه نباشه)

برای rogue یی که میخواد تن به تن بجنگه و مخفی نشه و از پشت سر نکشه ، کدوم یک از 4 زیر مجموعه مناسبه؟ فکر کنم Duelist خوب باشه ....نه؟ از کجا میتونم یاد بگیرمش؟

cyrus_ln
30-11-2009, 17:50
بچه ها راهی وجود نداره که مادره Conner (ایسولد) زنده بمونه ؟ بهم گفتن برو Cirle of Magi ، اونجا که رفتم ، یکی دیگه از کوئست ها شروع شد (با Wyne) ، که اونجا هم خیلی سخته !!! نمیشه کاری کرد که قبل از اینکه کوئست شروع شه ، من یه mage بردارم برم و Conner رو نجات بدم؟
دوستان منم اینجا گیرم :دي
با این تفاوت که من کوئست Circle رو انجام دادم و به خاطر نجات Conner برگشتم ولی چیزی پیدا نکردم همه جارم گشتم ولی کسی یا چیزی نبود
باید چی کار کنم؟

Guts
30-11-2009, 17:55
سلام.

بچه ها راهی وجود نداره که مادره Conner (ایسولد) زنده بمونه ؟ بهم گفتن برو Cirle of Magi ، اونجا که رفتم ، یکی دیگه از کوئست ها شروع شد (با Wyne) ، که اونجا هم خیلی سخته !!! نمیشه کاری کرد که قبل از اینکه کوئست شروع شه ، من یه mage بردارم برم و Conner رو نجات بدم؟ (بدون اینکه مادرش بمیره)
(موریگان رو بردمش تو Fade ، آخر کار تو کمپ از Aliestir مقدار زیادی محبوبیت کاسته شد ... کلی هم دادوبیداد کرد سرم :31:)

راستی اگه دقت کرده باشید ، وقتی با Sten (مثلا) میریم تو یه شهری ، یه کوئست فرعی میگیریم ، Sten بدش میاد ولی وقتی با Leliana میریم اون خوشش میاد و +4 تا محبوبیت میده ... میخواستم بدونم اگه با Leliana برم و Sten رو نبرم ، فرقی میکنه یا اینکه اتوماتیک -4 از Sten کم میشه ؟ (چه باشه چه نباشه)

برای rogue یی که میخواد تن به تن بجنگه و مخفی نشه و از پشت سر نکشه ، کدوم یک از 4 زیر مجموعه مناسبه؟ فکر کنم Duelist خوب باشه ....نه؟ از کجا میتونم یاد بگیرمش؟
نه بابا باید بری همون برجه circle mage بعد با همون Wynne بری این جن‌رو بکشی من خودمم الان اونجا هستم رفتم تو سرزمین اون Sloth Demon دهنم داره صاف میشه خیلی سخت شده الان نمیتونم اون Ogre رو بکشم نیمدونم چیکار باشد بکنم. آخرش فکر کنم مجبور شم بزنم Easy برم Medium خیلی سخته ولی Easy هم خیلی افت داره.
کسی تکنیکی چیزی بلد نیست بشه این Ogre رو تو سرزمین آین جنه بکشیم Warrior هم هستم. نامرد یدستی میگیره دو تا میزنه تو کلم می‌میرم.

در اون حالتم که میگی نه اگر اون فرد رو انتخاب نکرده باشی از محبوبیتش کم نمیشه البته فکر میکنم، من که انقدر بچه مثبت بازی درآوردم و به همه کمک کردم این Morrigan با Sten حسابی شاکی هستن منم بیخیالشون شدم با Leliana بیشتر میپلکم :31: این Sten رو که فکر کنم آخرش بندازم بیرون اصلاً از قیافش خوشم نمیاد نمیشه 4 کلمه باهاش حرف زد این Leliana ولی کلی داستان تعریف می‌کنه وقتی هم ازش تعریف میکنی خیلی شاد میشه بچه.

brain
30-11-2009, 20:33
این Sten رو که فکر کنم آخرش بندازم بیرون اصلاً از قیافش خوشم نمیاد نمیشه 4 کلمه باهاش حرف زد
نه نندازی بره .... Sten خیلی قویه .... یه two hand بهش بده ، میترکونه :31: یواش یواش باید باش حرف بزنی ، خیلی سوال بپرسی عصبی میشه :31: ....

میگم این medium وقتی انقدر سخته ، دیگه Hard یا Nightmare چه جوریه؟؟؟؟ ینی واقعا میشه اونارو بازی کرد؟

ما که آخر سر این تاکتیکز رو یاد نگرفتیم ... دارم بهش ور میرم ... خیلی دوست دارم از این قسمت استفاده کنم .....

نه بابا باید بری همون برجه circle mage بعد با همون Wynne بری این جن‌رو بکشی
ینی میگی quest The Broken Circle رو انجام بدم ، بعد بریم پیش Conner ? ....

راستی یه سوالی داشتم:
هر نژادی بهتره که چه کلاس و چه زیرمجموعه کلاسی رو برداره ؟ فرقی هم داره یا نه ؟
مثلا Human تو Human Noble بهتره Warrior باشه یا Rouge ? اگه Warrior تمپلر یا بقیه شون ؟ فکر کنم برای Breasker بودن بهتره دوارف بود .... نمیدونم فرقی داره یا نه ... ؟ چه از لحاظ قدرت چه از لحاظ سنت !

new evil
30-11-2009, 21:35
هر نژادی بهتره که چه کلاس و چه زیرمجموعه کلاسی رو برداره ؟ فرقی هم داره یا نه ؟

نژاد انسان ها بخاطر متعادل بودن توانایی هاشون برای همه ی کلاس ها مناسب هستند
نژاد الف ها برای جادوگر بودن Willpower+Magic
نژاد کوتوله ها هم برای Rouge ها مناسب اند

Optimus Prime
30-11-2009, 22:08
دوستان منم اینجا گیرم :دي
با این تفاوت که من کوئست Circle رو انجام دادم و به خاطر نجات Conner برگشتم ولی چیزی پیدا نکردم همه جارم گشتم ولی کسی یا چیزی نبود
باید چی کار کنم؟
باید Quest را انجام بدی و طرف Mage هارو بگیری نه Templar ها . بعد باید با First Enchanter Irving در این مورد صحبت کنی که خودش با چند تا Mage دیگه میان به Redcliffe Castle .
اتفاقا دشمن های توی Fade سخت نیستند. توانایی هاتونو باید درست برداشته باشید گفتم قاطی پاتی برندارید. ار اون Fountin ها هم حتما استفاده کنید Attribute های مجانی می گیرید.

779
30-11-2009, 23:11
دوستان من به یک مشکل بد خوردم :19:
یک چیزایه قرمزی هست بالایه صفحه ی آپگرید هات وقتی میمیری! اونا چجوری از بین میرن:19:
من 5 تا از اونا برا Alistair دارم میره زیر Boss تک میشه!:18:
خودمم ( میج ) هم 6 تا دارم! هممون کلا داریم! که باعث شده Reg Mana و Attack و... کم بشه... نمیدونم یک جورایی شبیه آسیب دیدن زره تویه WOW هست اما اونجا یک Repair میکردیم اینجا باید چیکار کنیم؟ ( خیلی مهمه 1 روزی هست معطلم )
در ضمن دوستان من Mage شدم و Attacker الف میخواستم ببینم فقط Primal بگیرم یا نه؟

Optimus Prime
30-11-2009, 23:44
دوستان من به یک مشکل بد خوردم :19:
یک چیزایه قرمزی هست بالایه صفحه ی آپگرید هات وقتی میمیری! اونا چجوری از بین میرن:19:
من 5 تا از اونا برا Alistair دارم میره زیر Boss تک میشه!:18:
خودمم ( میج ) هم 6 تا دارم! هممون کلا داریم! که باعث شده Reg Mana و Attack و... کم بشه... نمیدونم یک جورایی شبیه آسیب دیدن زره تویه WOW هست اما اونجا یک Repair میکردیم اینجا باید چیکار کنیم؟ ( خیلی مهمه 1 روزی هست معطلم )
در ضمن دوستان من Mage شدم و Attacker الف میخواستم ببینم فقط Primal بگیرم یا نه؟
از Injury Kit ها استفاده کن یا در Camp استراحت کن.
می تونی مخلوطی از Primal و Entropy Spells داشته باشی.

Guts
01-12-2009, 02:18
باید Quest را انجام بدی و طرف Mage هارو بگیری نه Templar ها . بعد باید با First Enchanter Irving در این مورد صحبت کنی که خودش با چند تا Mage دیگه میان به Redcliffe Castle .
اتفاقا دشمن های توی Fade سخت نیستند. توانایی هاتونو باید درست برداشته باشید گفتم قاطی پاتی برندارید. ار اون Fountin ها هم حتما استفاده کنید Attribute های مجانی می گیرید.
آقا نکته خوبی اشاره کردی من همینجا هستم ولی یه مشکلی دارم:
من این Circle رو رفتم ولی این غول آخر تو این برجه مثل اینکه همه Mage ها رو کشته دیگه Mage باقی نمونده البته به نظر اینطور میاد فقط اون پیره‌مرده زنده موند آخرش حالا باید چیکار کنم این همه رفتم دسته خالی برگردم.

راستی من Elf و Warrior هستم باید کدوم قدرت‌هامو بیشتر تقویت کنم. البته دو تا شمشیرم دارم.

brain
01-12-2009, 02:39
تو این بازی میشه Re talent کرد ؟ ینی یه کار کنیم همه چی clear شه و از اول بچینیم .... تو wow که میشد.

در ضمن یه نقطه ضعف کوچیک داره :
اینه که وقتی یه کاراکتر میسازی (چهره شو منظورمه) ، بعدا اگه بخوای باهمون یه کلاسه دیگه رو بازی کنی نمیشه .... خیلی خوب میشد اگه مثه فالوت 3 یه جای دیگه به جز شروع بازی برای edit میذاشتن( وقتی داری از Valut خارج میشی) ، .... میشد قبل از ورود به Ostager یه همچین چیزی بذارن. یا اینکه حداقل قبل از شروع به بازی یه سیو میشد کرد بد نبود .... من الان یه چیزی رو اشتباهی زدم ، تو بازی نظرم عوض شد ، حالا دوباره باید 15 دقیقه وقت بذارم و بسازمش ..... حیف نیست ؟

در ضمن من الان دارم DLC رو میگیرم ... Optimus جان من با لینک تورنتی که شما گذاشتید دارم میگیرم ... همش همینه دیگه ، کامله نه ؟ برای نصبش حتما باید پچ بازی نصب باشه؟ تو گیمزپات 2-3 تا پچ براش دیدم .... اول اونارو نصب کنم؟

راستی پچ ها اگه تغییر جدی و خوبی ندارن بهم بگید که نصبشون نکنم ! آخه حجمشون کم بود.

cyrus_ln
01-12-2009, 11:13
کوئست رو انجام دادم و با Irvin صحبت کردم
بعد از این کوئست رفتم اون دهکده و بعدش Castle
که اونجا بهم کوئست دادن برگردم circle برای نجات conner که منم برگشتم همه جارم گشتم ولی چیزی نبود خبریم از Irvin نبود
تو fade هم رفتم ولی همه از دستم ناراحت شدن :دی مخصوصن alistar که 10 تا از رابطه دوستیش کم شد منم بی خیال شدم و رفتم کانر رو راحت کردم :دی

brain
01-12-2009, 13:51
وقتی لول آپ میشیم ، اگه پوینت هامون رو مصرف نکنیم و بعد دوباره لول آپ شیم ، پوینت های قبلی می پره؟

تا لول چند میشه لول آپ شد؟ 25؟

Optimus Prime
01-12-2009, 14:02
دوستان ایم مورد را در زمان درگیری با Uldred هیولای آخر Circle of Magi در نظر داشته باشید :
حتما بعد از اینکه از خواب بیدا شدید Litany of Adralla را از جسد Nial بردارید و آن را به یکی از اسلات های خالیتون ببرید. زمان درگیری بیشتر از Mage هاتون استفاده کنید و خودتون اونارو کنترل کنید و هر چی جادو Primal و Heavy Attack های Melee تون بزنید زمانی که می بینید او روشو به Mage ها می کند و نور سفیدی میاد که اونارو می خواد تبدیل به Abominatio کنه از Litany of Adralla استفاده کنید

کوئست رو انجام دادم و با Irvin صحبت کردم
بعد از این کوئست رفتم اون دهکده و بعدش Castle
که اونجا بهم کوئست دادن برگردم circle برای نجات conner که منم برگشتم همه جارم گشتم ولی چیزی نبود خبریم از Irvin نبود
تو fade هم رفتم ولی همه از دستم ناراحت شدن :دی مخصوصن alistar که 10 تا از رابطه دوستیش کم شد منم بی خیال شدم و رفتم کانر رو راحت کردم
خوب اکر خبری از Irving نبود معلومه طرف Templar هارو گرفتی.

وقتی لول آپ میشیم ، اگه پوینت هامون رو مصرف نکنیم و بعد دوباره لول آپ شیم ، پوینت های قبلی می پره؟

تا لول چند میشه لول آپ شد؟ 25؟
نه نمی پره می مونه برات ماکزیمم تا 25.

تو این بازی میشه Re talent کرد ؟ ینی یه کار کنیم همه چی clear شه و از اول بچینیم .... تو wow که میشد.

در ضمن یه نقطه ضعف کوچیک داره :
اینه که وقتی یه کاراکتر میسازی (چهره شو منظورمه) ، بعدا اگه بخوای باهمون یه کلاسه دیگه رو بازی کنی نمیشه .... خیلی خوب میشد اگه مثه فالوت 3 یه جای دیگه به جز شروع بازی برای edit میذاشتن( وقتی داری از Valut خارج میشی) ، .... میشد قبل از ورود به Ostager یه همچین چیزی بذارن. یا اینکه حداقل قبل از شروع به بازی یه سیو میشد کرد بد نبود .... من الان یه چیزی رو اشتباهی زدم ، تو بازی نظرم عوض شد ، حالا دوباره باید 15 دقیقه وقت بذارم و بسازمش ..... حیف نیست ؟

در ضمن من الان دارم DLC رو میگیرم ... Optimus جان من با لینک تورنتی که شما گذاشتید دارم میگیرم ... همش همینه دیگه ، کامله نه ؟ برای نصبش حتما باید پچ بازی نصب باشه؟ تو گیمزپات 2-3 تا پچ براش دیدم .... اول اونارو نصب کنم؟

راستی پچ ها اگه تغییر جدی و خوبی ندارن بهم بگید که نصبشون نکنم ! آخه حجمشون کم بود
کامل کامله عزیز. پیچ 1.01 هم نصب باشه که بهتره باگ های بازیو میگره من که نصبشون کردم بازی با پچ بود خودش پچ نمی کنه. پچ ها باگ های بازیو گرافیکیو کمتر می کنند.

123list
01-12-2009, 14:27
من اهنگری را نتونستم پیدا کنم که از این اهن اسمانی برای شمشیر درست کنه

Optimus Prime
01-12-2009, 15:10
من اهنگری را نتونستم پیدا کنم که از این اهن اسمانی برای شمشیر درست کنه
اگر اون DLC هارو گرفتی برو Warden's Keep که بالای نقشه هست علامتش شبیه علامت Grey Warden هاست. اونجا Quest که تموم کردی آهنگری و تاجر برات باز میشه روبه روی در قلعه

Sam Fisher 11
01-12-2009, 20:53
تاپیکو چـِسبوندمش بالا تا با توجه به پتانسیلی که داره گیمرهای بیشتری رو جذب کنه...

خوش بگذره;)

Guts
01-12-2009, 21:01
بابا من نمی تونم این Bandit های لعنتی رو بکشم؛
یدفعه 100 تایی میریزن سرم. بابا کشتن این Uldred خیلی آسونتر بود. خدایی اینشم بده دیگه Grey Warden باشی از پس راهزن ها برنیای. الان تو همین Denerim هستم دارم Questهای اضافی رو انجام می دم فعلاً بچه رو نجات دادم حالا باید باباش رو خوب کنم (اینا هم خانوادگی مشکل دارن) داخل خوده شهر یه دسته راهزن بهم حمله کردن البته قبلاً چند دستشون رو کشتم ولی اینبار نامردا n نفرن نیمشه کشتشون، سخته.

halflife g
01-12-2009, 21:10
اين آخرش خيلي مزخرف بود............ .

زوركي موريگان رو ازم گرفت حالا هركاري ميكنم نميتونم اون اژدهاي آخر بازي رو بكشم همه سيوهامم مال آخر بازيه...........
حالا چيكار كنم؟؟؟؟

Optimus Prime
01-12-2009, 21:19
اين آخرش خيلي مزخرف بود............ .

زوركي موريگان رو ازم گرفت حالا هركاري ميكنم نميتونم اون اژدهاي آخر بازي رو بكشم همه سيوهامم مال آخر بازيه...........
حالا چيكار كنم؟؟؟؟
یعنی چی موریگان ازت گرفت؟ خوب اگر می خوای بمونه به پیشنهادش عمل کن. ارتش قوی ساختی؟ ببینید برای این ارتشی که می سازید از Dwarf ها Elf ها Golem ها Mage ها و .... یادتون باشه باید برای اینکه قوی بشن براشون چیزهایی که احتیاج دارن در اون جعبه ها بزارید. قبل از اینکه به آخر بازی برسید تا می تونید Level بگیریو و به دنبال زره ها و اسلحه های افسانه ای و قوی برید. گفتم عجله تو تمام کردنش نکنید.

Layken
01-12-2009, 21:22
خب من خیلی کم از بازی های این مدلی خوشم میاد . ولی هر بار که نگه می کردم به این تاپیک همه مثل اینکه از بازی لذت بردند
الان خریدن کردم نصب هم کردیم ولی خب صدا نداره...
مودم رو هم از کار می ندازم باز صدا نمیاد..کسی یه کمکی به ما بکنه تا از خیر بازی نگذشتیمم.؟:46:

Guts
01-12-2009, 21:49
برای بار چندم دوستان لطفاً بازی رو مخصوصاً آخرش رو Spoil نکنید، به خدا Spoiler برای همینه.

halflife g
01-12-2009, 21:56
یعنی چی موریگان ازت گرفت؟ خوب اگر می خوای بمونه به پیشنهادش عمل کن. ارتش قوی ساختی؟ ببینید برای این ارتشی که می سازید از Dwarf ها Elf ها Golem ها Mage ها و .... یادتون باشه باید برای اینکه قوی بشن براشون چیزهایی که احتیاج دارن در اون جعبه ها بزارید. قبل از اینکه به آخر بازی برسید تا می تونید Level بگیریو و به دنبال زره ها و اسلحه های افسانه ای و قوی برید. گفتم عجله تو تمام کردنش نکنید.

نه داداش اصلا عجله نكردم نزديك 60 ساعت هم بازي كردم فقط مشكل اينجاس كه سيوا رو رو هم انداختم و حالا نميتونم برگردم در نتيجه جيبم خاليه......... .

راستي هر چي زور ميزنم نميتونم درخواست موريگان رو اجابت كنم اين اليستر مسخره قبول نمي كنه همه گرينه ها رو هم امتتحان كردم
:37:

123list
01-12-2009, 23:47

با سلام
اون وسایلی که احتیاج دارند را میگید باید توی کدوم جعبه ها بگذاریم
من بعضی از هدایا را نمیدونم به کی باید بدم اون لیستی که چند صفحه قبل بود را برداشتم اما بعد اپدیت بعضی از هدایا توی اون لیست نیستند
و این شخصیت وینه توی من کشتمش چطور بعد این باید حفظش کنم

با تشکر

brain
02-12-2009, 15:38
بالاخره کار با قسمت تاکتیک رو یاد گرفتم ، اونقدار هم پیچیده نبود ، چون وضعیت های زیادی داره ، هر کی ببینه گیج میشه .
خیلی باحاله ، مثلا رو حالت محاصره 3 نفره میذاری ، بعدش دستور استفاده از بمب رو براش انتخاب میکنی ... تو بازی اتوماتیک اجرا میشه :31:

یه سوال :
من چرا دستوراتی رو که ماله کاراکتر خودم میذارم ، اتوماتیک انجام نمیده؟ مثلا رو حالت سلامتی 50 درصد گذاشتم ، تایه Lesser health بنوشه .... ولی اینکارو نکرد ...

در ضمن این حالتهای passive , aggressive و ... رو میشه یه نفر خیلی خلاصه توضیح بده ؟ کدومش بهتره ؟ (خودم یه چیازیی دستگیرم شده ولی میخوام مطمئن شم)

و سوال دوم: اگه قسمت تاکتیز رو خیلی حرفه ای بچینیم دیگه نیاز نیست که به بقیه کاراکتر ها دستور بدیم؟ و حتی میشه رو حالت هارد یا کابوس بازی کرد؟ واقعا خیلی سخته ، نمیدونم رو حالت هارد یا کابوس کسی تونسته بازی کنه یا نه ....

Optimus جان بهترین walkthorugh یی که پیدا کردی رو میشه بذاری؟ (البته اگه اصلا از walkthorugh استفاده کرده باشی:31:)
من چون حال و هوای بازی تازه دستم اومده ، میخوام دوباره نیو گیم بزنم و درست و بدون خطا بازیو برم.
(راستی گفته بودی بعد از Nw nights این بهترین بازیت بوده ... منظورت ورژن چنده این بازی بود؟ اونم ماله bioware هستش؟)

مجيد ص
02-12-2009, 16:58
كسي مي تواند به من بگويد كه چگونه مي توانم به قدرت هر شخص در بازي اضافه كنم

new evil
02-12-2009, 21:06
تاپیکو چـِسبوندمش بالا تا با توجه به پتانسیلی که داره گیمرهای بیشتری رو جذب کنه...

خوش بگذره;)
خیلی ممنون فیشر جان
منم میخواستم بگم اگه تاپیک مهم بشه گیمر های بیشتری رو جذب میکنه
ولی این بازی ار پی جی باز میخواد
توی مدرسه به هرکی دادمش فرداش اومد گفت این دیگه چیه؟چرا خودم شمشیر نمیزنم؟چرا انقدر باید گزینه انتخاب کنم؟

الان خریدن کردم نصب هم کردیم ولی خب صدا نداره...
این کار هارو انجام بده شاید درست بشه
Start\Control Panel\System\Hardware (Tab)\Device Manager\Sound Video And Game Controllers
بعد گزینه ی Unimodem Half-Duplex Audio Device را غیر فعال میکنی

برای بار چندم دوستان لطفاً بازی رو مخصوصاً آخرش رو Spoil نکنید، به خدا Spoiler برای همینهانقدر سخت نگیرید
شاید واقعا مشکل دارن
اگه هم کسی یکم از داستان بازی رو بفهمه میدونه دشمن اخر و اصلیش چیه یا کیه

در ضمن این حالتهای passive , aggressive و ... رو میشه یه نفر خیلی خلاصه توضیح بده ؟ کدومش بهتره ؟ (خودم یه چیازیی دستگیرم شده ولی میخوام مطمئن شم)
جادو ها و توانایی ها میتونن 3 حالت داشته باشن
1-حالت Passive : توانایی هایی که جزء این حلت هستند بدون نیاز به اجرا کردن به شما قدرت هایی میدهند مثل قدرت Death Blow که بطور اوتوماتیک بعد از کشتن یک دشمن کمی استقامت بدس میارید
2-حالت Sustained : توانایی هایی که جزء این حالت هستند در صورت فعال شدن تا موقع غیر فعال شدن به شما قدرت خاصی میدهند مثل Flaming Weapons که با این توانایی اسلحه های گروهتون اتشین میشوند و به دشمنان ضربه ی عنصردار وارد میکنند
3-حالت Activated : توانایی هایی که جزء این حالت میشوند با دستور دادن شما اجرا شده که به شما اجازه میدهند ضربه یا جادوی خاصی را بر روی دشمن استفاده کنید مثل جادوی Cone Of Cold که دشمنان را منجمد میکند یا قدرت Shield Bash که دشمن را با سپر به زمین میزند

Optimus Prime
02-12-2009, 21:40
halflife g شما کاراکترت مرد یا زن؟ موریگان هر چی هم با شما بد باشه این پیشنهادو می کنه و شما قسمت سوم دایالوگ ها وقتی نشست رو تخت یه گزینه میده Ok I'll do it . شما انتخاب کنید حتما میشه.
brain
همونطوری که از اسمشون معلومه همونه. رفتار های Aggressive مثلا همیشه تا یه دشمن روی صفحه میاد همه تا نمیره یا خودشون نمیرن بهش حمله می کنند و ... بهترین Walkthrough فعلا نداریم همشون ناقص اند. این جور بازی ها طول میکشه تا یه Walkthrough درست حسابی بیاد. حالا اگر سوال داری بگو من خودم راهنماییت می کنم. در مورد NWN 2 و Expansion Pack هاش : Mask of The Betrayer و Storm of Zehir این بازی نقش آفرینیه D&D هست. در حقیقت Dragon Age خیلی سبک بازی مشابهی با اون داره ولی NWN 2 پیچیده تر بود و داستانش مثل داستان DA زیبا ولی طولانی تر و مناطق بیشتر. نه مال Obsidian Entertainment هست . البته قبلا در زمان بازی های به یاد ماندنی سری Star Wars Knights of The Old Republic این دو شرکت با هم همکاری زیادی داشتند .
123list
جعبه ها درست روبه روی افراد مسئول هر گروه تو کمپ هستند. برای نگه داشتن Wynne و Leliana نباید درخواست Father Kolgrim را قبول کنی و باید بکشیش اگر هم قبول کردی نباید خون اژدها بریزی توی Urn of Sacred Ashes.

Optimus Prime
02-12-2009, 21:58
راستی برای تعطیلات هم چهارمین DLC به نام Return to Ostegar میاد که شما می تونید به Ostegar برگردید و Darkspawn ها بیشتریو از بین ببرید و می تونید زره پادشاه Cailan به نام Golden Dragon Armor را بگیرید و دو منطقه جدید اضافه خواهد شد.

زره و شمشیر و سپر پادشاه

779
02-12-2009, 22:05
دوستان بهترین Specializations برایه یک Mage الف که Attacker و Magi و هست چیه؟
راستی یک چیزه دیگه اونم اینکه من الان از منطقه ای که کوئست Blood Mage رو بم داد رد شدم بعد اومدم FAQ این IGN رو خودنم گفت باید تویه این مرحله میگرفتی یعنی من دیگه نمیتونم Blood Mage بشم؟:41:

Optimus Prime
02-12-2009, 22:22
دوستان بهترین Specializations برایه یک Mage الف که Attacker و Magi و هست چیه؟
راستی یک چیزه دیگه اونم اینکه من الان از منطقه ای که کوئست Blood Mage رو بم داد رد شدم بعد اومدم FAQ این IGN رو خودنم گفت باید تویه این مرحله میگرفتی یعنی من دیگه نمیتونم Blood Mage بشم؟:41:
چند صفحه قبل و خوندی در مورد Mage ؟

Guts
03-12-2009, 04:33
من تا الان کلی ساعت بازی کردم بعد از این همه مدت تازه بازی داره میاد دستم، تازه فهمیدم چطوری باید هرکسی رو درست Customize کرد آخه نامرد هیچ Tutorial هم نداره من شخصیتم Warrior هست و Dual Weapon تازه الان فهمیدم باید dexterity باید خیلی زیاد باشه برای Dual Weapon، و باید پوشش هم از نوع Light weight باشه البته این زرهش سخت گیر میاد و هر فروشنده ای هم نداره؛ راستی Trainer از کجا باید گیر بیارم.

clove
03-12-2009, 05:53
راستی Trainer از کجا باید گیر بیارم.

از اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/URL]

Guts
03-12-2009, 12:00
از اینجا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/URL]
اینکه چیته، من عمراً اگه چیت کنم.

G.D.ragon.Ir
03-12-2009, 12:41
من شخصیتم Warrior هست
راستی Trainer از کجا باید گیر بیارمOptimus Prime عزیز, تو پست زیر توضیح داده بودند :10:

Alireza.M67
03-12-2009, 22:14
با این موریگان آخرین آپگرید (تبدیل شونده) رو انجام دادم چی شد ....!
تبدیل به یه خرسی میشه که خودم میبینمش وحشت میکنم چه برسه به بقیه .

Guts
04-12-2009, 03:22
ولی خدا وکلی این بازی یکی از بزرگترین بازی هایه من تا حالا بازی کردم بشدت عظمت بازی قابل درک کردنه، واقعاً دل آدم میسوزه همچین بازیهایی به این شدت Pirate میشن چون واقعاً خیلی روشون کار شده و ارزششون خیلی بیشتر از این حرفاست. فقط هوش مصنوعی دایلوگ های بازی رو ببنید فوق العادست و خیلی بزرگه هزاران خط گفتگو تو بازی هست. البته هیچ بازی بدون ایراد نیست اینم همینطور.
حقیقتاً من اگر میتونستم این بازی رو می خریدم مخصوصاً واقعاً برای PC حیف هست، Pirate کردن این بازی ها برابر با از بین رفتن دنیای PC هست امروز تو اخبار بود که فروش بازیهای PC نسبت به سال پیش 38% کاهش داشته واقعاً حیف نیست این دوربین عالی رو و مایس رو برای همچین بازی از دست بدی.

kortol
04-12-2009, 14:22
این بازی تو چه مایه هاییه...............من تعریفشو زیاد شنیدم ولی هنوز بازیش نکردم..............ارزش بازی کردنو داره...اصلا چجوریه........ تو چه سبکیه .گرافیک . گیم پلیش چجوریه..........؟؟؟؟؟؟
ممنون

Guts
04-12-2009, 14:28
این بازی تو چه مایه هاییه...............من تعریفشو زیاد شنیدم ولی هنوز بازیش نکردم..............ارزش بازی کردنو داره...اصلا چجوریه........ تو چه سبکیه .گرافیک . گیم پلیش چجوریه..........؟؟؟؟؟؟
ممنون
RPG بازی، باید RPG دوست باشی البته بازی خیلی عالیه طوری که فکر میکنم کلی غیر RPG دوست رو هم جذب میکنه.

ali_ranger22
04-12-2009, 16:01
RPG بازی، باید RPG دوست باشی البته بازی خیلی عالیه طوری که فکر میکنم کلی غیر RPG دوست رو هم جذب میکنه.

زیاد فک نکنم
بازی خیلی بی رحمه :دي
باید اصول نقش آفرینی رو Skill سازی رو خوب بلد باشی تا از بازی خوشت بیاد
وگرنه چون بازی توی لول گیری سخت گیره پیشروی تو بازی رو سخت کرده
پیشنهاد می کنم اصلا برای تموم کردنش عجله نکنید
من دارم آروم آروم پیش می رم و دست اول هم دست گرمیه برای دست های بعد

d_a_n_t_e
04-12-2009, 17:39
من تا حالا RPG بازی نکرده بودم و حتی از بازی های RPG هم بدم میومد ولی این بازی یه چیز دیگه است الان باید CORNER رو نجات بدم در صورتی که بازی های RPG قبلی رو 2 دقیقه هم تحمل نمیکردم

به همه توصیه میکنم این بازی رو از دست ندین

akam512
04-12-2009, 23:03
چه نوشته ای رو تو دیالوگ ها انتخاب کردن تو روند بازی تاثیر داره؟؟؟ من که نمی فهمم چی میگن، همش اولی رو می زنم! مرحله اولش که خیلی کسل کننده اس، بقیه اش چطوره؟ تو همه ی مرحله ها اینقدر با هم حرف می زنن؟

aghamajid1369
05-12-2009, 00:01
بازی واقعا محشره من چند روز پیش با 48 ساعت بازی(نه این که توی 2 روز. یعنی طی 48 ساعت بازی مفید :دی) تمومش کردم. روز های آخر که روزی 10 ساعت بازی میکردم.
دفعه اول با hard بازی کردم ولی دیدم داره اشکم در میاد :دی
با normal هم که رفتم دست کمی از اون نداشت. کلا به نظر من تنها اشکالی که میشه بهش گرفت همین درجه سختی بازی بود وگرنه از بقیه لحاظ ها کامل بود.
من با City elf یازی کردم warrior تیریپ دو شمشیره :دی
فکر میکنم قوی ترین حالت همین باشه.

چه نوشته ای رو تو دیالوگ ها انتخاب کردن تو روند بازی تاثیر داره؟؟؟ من که نمی فهمم چی میگن، همش اولی رو می زنم! مرحله اولش که خیلی کسل کننده اس، بقیه اش چطوره؟ تو همه ی مرحله ها اینقدر با هم حرف می زنن؟
دیالوگ ها رو به انتخاب خودت و 1 کم پیش بینی باید انتخاب کنی.اگه زبان انگلیسیت قوی نیست پیشنهاد میکنم بازی نکنی چون از بازی چیزی نمیفهمی و برات خسته و خسته کننده تر میشه. در ضمن بازی مرحله ای نیست.چون همیشه روند خاصی نداره و خودت انتخاب میکنی که ماموریت بعدیت چی باشه.

Guts
05-12-2009, 00:38
بازی واقعا محشره من چند روز پیش با 48 ساعت بازی(نه این که توی 2 روز. یعنی طی 48 ساعت بازی مفید :دی) تمومش کردم. روز های آخر که روزی 10 ساعت بازی میکردم.
دفعه اول با hard بازی کردم ولی دیدم داره اشکم در میاد :دی
با normal هم که رفتم دست کمی از اون نداشت. کلا به نظر من تنها اشکالی که میشه بهش گرفت همین درجه سختی بازی بود وگرنه از بقیه لحاظ ها کامل بود.
من با City elf یازی کردم warrior تیریپ دو شمشیره :دی
فکر میکنم قوی ترین حالت همین باشه.

دیالوگ ها رو به انتخاب خودت و 1 کم پیش بینی باید انتخاب کنی.اگه زبان انگلیسیت قوی نیست پیشنهاد میکنم بازی نکنی چون از بازی چیزی نمیفهمی و برات خسته و خسته کننده تر میشه. در ضمن بازی مرحله ای نیست.چون همیشه روند خاصی نداره و خودت انتخاب میکنی که ماموریت بعدیت چی باشه.
مثل منی دقیقاً (Elf, Warrior, Dual-Weapon)، در مورد سختی هم بازی همیطنوره ولی یه نکته هست اگر زمان مبارزه Pause نکنی همش و نیروها و جادوها استفاده نکنی باید حتماً Easy بری اینو تو Tip خوده درجات سختیه بازی گفته و گفته Easy برای کسانیه که بدون Pause کردن و استفاده از نیروها به صورت دستی میخوان برن که البته خیلی ساده تر هم میشه بازی، ولی یکمی وارد بشی و شخصیتتم خوب Customize کنی میبینی Medium هم خوبه منم اوایل خیلی گیر میکردم حتی 1-2 مبارزه واقعاً نمیشد رفت مجبور شدم بزنم Easy برم ولی الان خیلی بهتر شدم و اومده دستم البته اصلاً آسون نشده و بعضی جاها رو چند بار مجبور میشم برم ولی خوب اصلاً کلی از حسش به اینه که آسون و کشکی نباشه.

هموطنور که دوستمون گفتن اگر زبانتون خوب نیست بیخیال بشین زبان نسبتاً خوب یکی از ارکان اصلیه بازیهای RPG که توشون دایلوگ هست، اینطوری نتنها متوجه نمیشید چیکار کردین (چون انتخاب سوال و جواب ها تأثیر مستقیم در روند بازی داره) بلکه کلاً داستان بازی رو هم متوجه نمیشید اینطوری و برایتون جذابیتی پیدا نمیکنه بازی. کلاً بیخیالش بشین.

-----------------------
آقا راستی من هنوز نتونستم این Expert Combat Training رو پاس کنم اصلاً نمیدونم باید چیکار کنم?
راستی کسی تخصص Reaver رو گرفته تا حالا؟

aghamajid1369
05-12-2009, 00:48
مثل منی دقیقاً، در مورد سختی هم بازی همیطنوره ولی یه نکته هست اگر زمان مبارزه Pause نکنی همش و نیروها و جادوها استفاده نکنی باید حتماً Easy بری اینو تو Tip خوده درجات سختیه بازی گفته و گفته Easy برای کسانیه که بدون Pause کردن و استفاده از نیروها به صورت دستی میخوان برن که البته خیلی ساده تر هم میشه بازی، ولی یکمی وارد بشی و شخصیتتم خوب Customize کنی میبینی Medium هم خوبه منم اوایل خیلی گیر میکردم حتی 1-2 مبارزه واقعاً نمیشد رفت مجبور شدم بزنم Easy برم ولی الان خیلی بهتر شدم و اومده دستم البته اصلاً آسون نشده و بعضی جاها رو چند بار مجبور میشم برم ولی خوب اصلاً کلی از حسش به اینه که آسون و کشکی نباشه.
pause کردن بازی که یکی از ارکان اصلی بازی هست مخصوصا وقتی میخوای از قدرت هاشون استفاده کنی.

آقا راستی من هنوز نتونستم این Expert Combat Training رو پاس کنم اصلاً نمیدونم باید چیکار کنم?
قدرتی رو که میخواین آنلاک کنین سمت راستش توضیحاتش رو مینویسه اگه 1 چیزی رو که برای آنلاک کردنش لازمه نداشته باشین با قرمز مینویسه.

راستی کسی تخصص Reaver رو گرفته تا حالا؟
بله من باز کردم. توی اون قسمت که دنبال urn of sacred ashes میرید اگه درست گفته باشم اسمش رو. 2 تا انتخاب به شما میده. نابود کردن اون یا نابود نکردن. اگه نابودش کنین ساکنین قصر به شما این قدرت رو میدن در عوض قدر دانی.
تهصص خیلی خوبی هست. به نظر من برای warrior قدرت های Bresker و Reaver بهترین هستم ( به املا گیر ندید :دی)

Guts
05-12-2009, 01:12
pause کردن بازی که یکی از ارکان اصلی بازی هست مخصوصا وقتی میخوای از قدرت هاشون استفاده کنی.

قدرتی رو که میخواین آنلاک کنین سمت راستش توضیحاتش رو مینویسه اگه 1 چیزی رو که برای آنلاک کردنش لازمه نداشته باشین با قرمز مینویسه.

بله من باز کردم. توی اون قسمت که دنبال urn of sacred ashes میرید اگه درست گفته باشم اسمش رو. 2 تا انتخاب به شما میده. نابود کردن اون یا نابود نکردن. اگه نابودش کنین ساکنین قصر به شما این قدرت رو میدن در عوض قدر دانی.
تهصص خیلی خوبی هست. به نظر من برای warrior قدرت های Bresker و Reaver بهترین هستم ( به املا گیر ندید :دی)
من نمیدونم چطوری باید این Expert Combat Training و بعدشم و بعدشم Master میشه رو کسب کنم، گفتم شاید کتابی چیزی باید بگیری ولی چیزی وجود نداره.

تو Urn of the Sacred Ashes اگر Kolgrim رو بکشی دیگه هیچوقت تو بازی نمیتونی Reaver بشی حتماً باید باهاش مصالحه کنی، تو قصرم منظورت فکر کنم Rekliff هست بهت Templer میدن فکر کنم. Reaver فقط همون Kolgrim میده منم اشتباه کردم کشتمش الان Champion هستم ولی تو Level 14 میزاره انتخاب کنی من الان 13 هستم فکر کنم Berserker رو انتخاب کنم..

aghamajid1369
05-12-2009, 01:20
من نمیدونم چطوری باید این Expert Combat Training و بعدشم و بعدشم Master میشه رو کسب کنم، گفتم شاید کتابی چیزی باید بگیری ولی چیزی وجود نداره.
تو Urn of the Sacred Ashes اگر Kolgrim رو بکشی دیگه هیچوقت تو بازی نمیتونی Reaver بشی حتماً باید باهاش مصالحه کنی، تو قصرم منظورت فکر کنم Rekliff هست بهت Templer میدن فکر کنم. Reaver فقط همون Kolgrim میده منم اشتباه کردم کشتمش الان Champion هستم ولی تو Level 14 میزاره انتخاب کنی من الان 13 هستم فکر کنم Berserker رو انتخاب کنم..
شما که جواب سوال رو خودت بلدی دیگه چرا میپرسی ؟ :دی
دقیقا درست میگی.اونجا منظورم رو اشتباه متوجه شدی که گفتم ساکنین قصر. باید میگفتم محافظین. منظورم همون kolgrim‏ بود.منم از همین قدرت رو گرفتم.
درضمن در مورد قدرت templer‏ لازم نیست زحمت زیادی بکشی. اگه با alistar‏ رابطه خوبی داشته باشی توی camp‏ اگه ازش درخواست کنی آموزش میده بهت.

Optimus Prime
05-12-2009, 10:28
حتما لازم نیست اگر دوست دارید Sacred Ash of Andraste سالم بمونه این راه دنبال کنید. می تونید وقتی خواسته های Father Kolgrim اجابت کردید دوباره از Save های قبلیتون ادامه بدید چون در پروفایلتون هر چه قدر Spec باز کرده باشید برای Playthrough های بعدیتون باز خواهد ماند. کشتن Father Kolgrim و High Dragon بهترین انتخاب برای گرفتن آیتم ها از جسد High Dragon و ساختن Dragonbone Scale armor از بدن اژدهاست.
نسخه PC سخت تر از نسخه 360 هست مثلا در دفاع شبانه Redcliffe در مقابل ارتش Undead زمانی که شما تمام کارها را که قبلا توضیح دادیم انجام بدید تمامی Militia ها زره Grey Iron Scale خواهند داشت به جای Leather Armor هایی که تو PC هست که تو Normal هم Undead ها نمی تونند یکی از Militia هارو بکشند.
خوب 8امین بار هم بازی تموم شد . امروز من 2 تا مقاله می زنم یکی در مورد Companion ها و دیگری در مورد زره ها و اسلحه های Legendary بازی.

shakerifar
05-12-2009, 12:47
من توی این قسمت Urn of Sacred Ashes به مشکل خوردم
من الان توی معبد هستم و همه جاش رو هم رفتم ولی این رو پیدا نکردم
این برای درمان Arl Eamon لازم هستش درسته؟؟؟

aghamajid1369
05-12-2009, 13:45
حتما لازم نیست اگر دوست دارید Sacred Ash of Andraste سالم بمونه این راه دنبال کنید. می تونید وقتی خواسته های Father Kolgrim اجابت کردید دوباره از Save های قبلیتون ادامه بدید چون در پروفایلتون هر چه قدر Spec باز کرده باشید برای Playthrough های بعدیتون باز خواهد ماند. کشتن Father Kolgrim و High Dragon بهترین انتخاب برای گرفتن آیتم ها از جسد High Dragon و ساختن Dragonbone Scale armor از بدن اژدهاست.
درسته. با این روش میشه بازی رو دور زد. در نهایت میتونین وقتی که قدرت reaver رو گرفتین kolgrim رو بکشین و باز هم میتونین بدین اون armor رو براتون بسازه. بچه کسی تونست اژدها رو بکشه؟؟؟؟
من رفتم و با اون شیپور احضارش کردم ولی مگه میشد بکشیش؟؟؟
یک جای دیگه هم توی ماجرای موریگان و کتاب flemeth بود. کسی تونست از روشی بره که flemeth رو نابود کنه؟؟؟ اصلا نمیشد بکشیش.
یکی دیگه از کم کاری ها هم درباری flemeth f,د. باید آخر بازی درباره اون هم 1 چیزی میگفت تا بفهمیم سرنوشتش چی میشه. . .

Optimus Prime
05-12-2009, 14:26
درسته. با این روش میشه بازی رو دور زد. در نهایت میتونین وقتی که قدرت reaver رو گرفتین kolgrim رو بکشین و باز هم میتونین بدین اون armor رو براتون بسازه. بچه کسی تونست اژدها رو بکشه؟؟؟؟
من رفتم و با اون شیپور احضارش کردم ولی مگه میشد بکشیش؟؟؟
یک جای دیگه هم توی ماجرای موریگان و کتاب flemeth بود. کسی تونست از روشی بره که flemeth رو نابود کنه؟؟؟ اصلا نمیشد بکشیش.
یکی دیگه از کم کاری ها هم درباری flemeth f,د. باید آخر بازی درباره اون هم 1 چیزی میگفت تا بفهمیم سرنوشتش چی میشه. . .
High Dragon سخت تر از Flemeth هست. Flemeth حرکتی نمی کنه و ثابته بر خلاف High Dragon . برای کشتن flemeth قبل از اینکه باهاش حرف بزنید می تونید اونجایی که تغییر شکل میده حسابی تله بزارید و بعدش از Melee هاتون برای گول زدن و مشغول کردنش استفاده کنید ( که به احتمال زیاد Incap خواهند شد ) و از کسی که توی گروهتو تیر انداز خوبیه ( Archer ) استفاده کنید ( با بهترین Bow که مال Marjolane بود به همراه Ice Arrow و قابلیت Arrow of Slaying و Master Archer هم باشه و Wynne هم به عنوان Healer . چون Flemeth حرکت نمی تونه بکنه کسایی که روی پلتفرم نیستند و با آتش هدف قرار میده برای همین برای Archer خودتون و Wynne از آیتم ها و لباس های مقاوم در برابر آتش استفاده کنید Resistant to Fire . اگر DLC هارو دانلود کردید Shale می تونه کریستال های مقاوم در برابر آتش هم استفاده کنه و جونشم زیاد هست.
برای هر دو اژدها استفاده از شمشیر های ضد اژدها مثل Yusaris توصیه میشه که بین 15 تا 20 Damage بیشتر به اژدها میده.

برای High Dragon که تقریبا یه کابوس به حساب میاد و غیر ممکن هست اگر درست استراتژی نریزید .

از Wynne حتما استفاده کنید ( به عنوان Healer و تا اونجایی که می تونید Lesser Lyrium Potion داشته باشید MAX = 99 تا می تونید تو Camp توسط کاراکتری که Herbalism می دونه مثل Morrigan استفاده کنید و بسازید )
از Morrigan هم استفاده کنید چون حمله های یخی Cold Attacks حتما روی اژدها اثر خواهد کرد و بسیاری از حمله های اونو مختل می کنه.
همونطوری که می دونید تا می تونید Lesser Health Potion داشته باشید MAX = 99 )
چون جنگ تن به تن اجتناب نا پذیر است از کاراکتر هایی استفاده کنید که یکی از آنها در استفاده از Shield حرفه ای باشد و Talent های کاملی از آن داشته باشد. استفاده از Sten یا Oghren و استفاده آنها از two handed Weapons مثل Yusaris فکر بدی نیست.
همیشه هوای Melee کاراکتر خودتون با استفاده از Heal های مداوم و استفاده از Force Field داشته باشید و کاری کنید که تا می تواند اژدها را مشغول نگه دارد تا بقیه از دور جان اژدها را کم کنند.
در مورد پایان بازی هم که سر هر کس بستگی به کارهایی که انجام دادید چه خواهد آمد در همین قسمت Companions توضیح خواهم داد.

akam512
05-12-2009, 14:57
با این حساب این همه آدم که میگن بازی فوق العاده و ... هست زبانشون باید تاپ باشه دیگه! درسته؟؟؟ در هر صورت تصور اینکه بتونم حرف هاشون رو بفهمم و یه جواب درست و درمون رو انتخاب کنم خیلی حال می ده!

Guts
05-12-2009, 15:50
با این حساب این همه آدم که میگن بازی فوق العاده و ... هست زبانشون باید تاپ باشه دیگه! درسته؟؟؟ در هر صورت تصور اینکه بتونم حرف هاشون رو بفهمم و یه جواب درست و درمون رو انتخاب کنم خیلی حال می ده!
زبان خیلی خفن نمیخواد همینکه گفتگو ها رو متوجه بشی و جواب درست بدی کافیه.

----------------------

راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.

alizshah
05-12-2009, 16:37
راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
اخرین پچ کدومه 10 صفحه قبل یه پچ 15 مگی بود نصب کردم
DLC چیه ؟

Leon-117
05-12-2009, 18:08
دوستان يه سوال ديگه:
بازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟

d_a_n_t_e
05-12-2009, 18:37
دوستان من از cheat هیی که یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود استفاده کردم و لول خودم و همراهانم رو به 25 رسوندم ولی الان دیگه به من XP نمیده و فقط به افرادم XP میده خواهشا یکی کمک کنه

الان نگاه کردم به الیستار و لیلیانا که لول 24 هستن و میخوان برسن به لول 25 XP میده ولی به من و زوران که 25 هستیم نه

باید چکار کنم ؟

G.D.ragon.Ir
05-12-2009, 18:38
بازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟
کلآ با موس و کیبورد هست. اونی که شما میگید (اشاره و کلیک) یک سبک دیگست

Optimus Prime
05-12-2009, 19:48

نا سلامتی من در مورد همین DLC چندین صفحه قبل توضیح دادم خودم لینک دانلودشو گذاشتم . تازه چند نفر همون موقع گرفتن این DLC هارو.
خوب پست های قبلی پاک کردم صفحه جدید میزارم :
Companions :

Alistair :
Class : Warrior
Specialization : Templar
مادر Alistair یکی از خدمتگزاران کاخ King Maric بود که بعد از به دنیا آوردنش جان خود خود را از دست می دهد. او تا 10 سالگی توسط Arl Emon Guerrein بزرگ شد و بعد از اینکه Arl با زن جوانی به نام Arlessa Isolde از Orleisa ازدواج کرد، Alistair را به خاطر شک ها و اصرار های Isolde که گمان می برد او پسر خود Arl باشد و حفظ هویتش، او را به Chantry فرستاد در حالی که او پسر خود King Maric و برادر ناتنی پادشاه کنونی Fereldan یعنی king Cailen است. King Maric به خاطر پنهان نگه داشتن بچه از همسرش Queen Rowan با مشورت Loghain Mc Tir به Emon سپرد.
Alistair در Chantry چندین سال تحت تعلیمات Templar ها قرار می گیرد ولی هیچ علاقه ای به مذهب ندارد و قبل از قسم خوردنش Duncan او را توسط Right of Conscription به خدمت Grey Warden ها در می اورد. Duncan علت انتخاب Alistair را خوش قلبی و صادق و پیرو بودن می دانست.
Side Quest :
زمانی که شما تا حد بالای +30 با Alistair ارتباط دارید او از شما می خواهد که به Denerim بروید و خواهر ناتنی اش Goldanna را ببینید که اینجا شما قابلیت تغییر شخصیت کلی وی را دارید : بعد از ماجرا در جواب خود اگر این مورد را انتخاب کردید : Everyone is out for themselves. You need to learn that او دیگر احساسات خود را بر همه چیز ارجح می داند و زمانی که می خواهید او را پادشاه کنید خودش علاقه بیشتر به پادشاه شدن پیدا خواهد کرد و کار شما برای Persuade کردن راحت تر خواهد بود. Alistair فقط توسط کاراکتر های Female قابل Romance است.

Morrigan :
Class : Mage
Specialization : Shapeshifter
یکی از کاراکتر هایی است که سوال ها و معماهایی هنوز در مورد Background او وجود دارد. Morrigan یکی از دختران Flemeth مشهورترین و خطرناکترین Witch of The Wilds است. او بیشتر زندگی خود را در جنگل و مرداب ها زندگی کرده و همیشه توسط Flemeth بشدت زیر نظر بوده و آموزش دیده. Morrigan از انسان ها متنفر است و دلایل زیادی مبنی بر خود خواهی دارد و جامعه مردم را زیر سوال می برد. پس از نجات Warden و Alistair مادر Morrigan او را مجبور به وارد شدن به گروه می کند تا آنها را همراهی کرده و کمک کند. Morrigan مانند Alistair فقط توسط کاراکتر های Male قابل Romance است. او همچنین مانند بقیه Alistair و Dog ( برای Human Noble ) همیشگی است یعنی قابل خروج از گروه نیست.
Side Quest :
Morrigan پس از روابط خوب زندگی خود را در Wilds برای Warden بازگو می کند و همچنین بعد از بدست آوردن Black Grimoire از Circle Tower متوجه می شود که Flemeth او را به خاطر اینکه بعدا به عنوان بدن جدید استفاده کند بزرگ کرده و از Warden می خواهد که Flemeth را بکشد و Grimoire اصلی او را پیدا کند تا بعدا از حملات Flemeth در امان باشد چون Flemeth هیچ وقت به طور کامل نمی میرد. در آخر بازی اعتراف می کند که علت همراهی Warden بدست آوردن روح Archdemon بوده و از Flemeth یاد گرفته تا توسط یک Ritual روح Archdemon پس از مرگ در بدن Warden نرود و به جایش در بدن بچه تازه شکل گرفته برود که در این صورت Archdemon از بین خواهد رفت و Essence روح فاسد نشده او در بدن بچه خواهد ماند. اگر Warden خواسته او را قبول نکند او گروه را بلافاصله ترک خواهد کرد اگر قبول کند برای نبرد خواهد ماند ولی بعد ناپدید خواهد شد.

Leliana :
Class : Rogue
Specialization : Bard
Leliana در خانواده ای با اصلیت Fereldan در Orleisa به دنیا آمده و توسط یکی از خانم های اول یک خانواده سلطنتی بزرگ شده است . بعدا توسط یکی از جاسوسان مشهور Marjolaine اموزش می بیند. پس از خیانتی توسط Marjolaine و پس از دستگیری به جرم فروش اطلاعات محرمانه به کشورهای دشمن از Orlesia فرار می کند و به Chantry در Lothering پناه می برد. در آنجا به خاطر گناهان گذشته خود طلب بخشش می کند و یکی از خواهران مقدس قسم نخورده ! به شمار می رود. یک شب خوابی به گفته خود از طرف Maker می بیند که باور می کند که باید Grey Warden ها را بر علیه Blight همراهی و کمک کند.
Side Quest :
زمانی که روابط بالا 30 برسد و در مورد جاسوسان Orlesia از او سوال کرده باشید در میان راه زمانی که Leliana در گروهتان است به شما حمله می شود و متوجه می شود Marjolaine به Fereldan آمده و قصد از بین بردن Leliana را به علت داشتن اطلاعات ضد او را دارد. در این میان به Denerim می روید و در اینجا با Marjolaine روبه رو خواهید شد که به کشتن او یا رفتن او از Fereldan منجر می شود.
Leliana قابل Romance توسط هر دو جنس Male و Female هست همچنین یکی از همراهان دلخواه گروه است. برخلاف Alistair و Morrigan شما می توانید او را وارد گروه نکنید یا هر وقت خواستید او را از گروه خارج کنید. در پایان Urn of Sacred Ashes اگر او در گروهتان باشد و خون اژدها را داخل Urn بریزید و نتوانید او را راضی کنید او به همراه Wynne به شما حمله خواهد کرد که منجر به کشته شدنش خواهد شد. اگر در گروهتان نباشد و در کمپ باشد پس از بحثی گروه را ترک خواهد کرد. در Lothering شما در 2 موقعیت می توانید او را وارد گروه کنید یکی در Tavren و اگر شما آن موقع او را وارد گروه نکنید بعدا در خروجی Lothering منتظر شما خواهد ماند.

دوستان فعلا وقت ندارم بقیش باشه مال بعد شرمنده بعد مواردی به موضوعات بالا هم اضافه خواهم کرد.

Sten :

Zevran
Class : Rogue
Specialization : Assassin

Oghren
Specialization : Berserker

779
05-12-2009, 22:28
ای بابا هنوز یک Faq کامل نیومده؟؟؟؟
راستی دوستان Sten کجایه؟
قزیه ی این Loghain چیه کسی پیداش کرده؟ ببینه کیه؟
راستی یک Faq هست که بگه مکان این Partner ها کجایه؟

جالب ترین Spec برای کسانی که به فکر تخریب و نابودی هستند ولی بعضی از Spell ها مشکل ساز است چون از جان شما و یا دیگر همگروهیتان برای قوی کردن خود یا Spell هایتان استفاده می کند ولی بعضی Spell ها مثل Blood Control می توانید یک Emissary یا حتی یک Ogre را به خدمت خود در آورید. به یاد داشته باشید اگر مطمئن هستید این Spec را می خواهید دنبال کنید Point های بیشتری را به Constitution اختصاص دهید تا به Willpower چون پایه این Spec استفاده از جان شما برای قدرت بخشیدن به Spell هاست.

این تمامه چیزی بود که شما برایه Blood Mage گفتین Salb3r جان !:11:
به نظرتون این جمله ی یادگرفتن از « Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle » به من میتونه بگه که من چیکار کنم؟ واقعا من نمیدونم این جمله اصلا چی میگه! لطفا میشه یک توضیح بدین! در ضمن من از این ماموریت رد شدم!

Optimus Prime
06-12-2009, 01:30
ای بابا هنوز یک Faq کامل نیومده؟؟؟؟
راستی دوستان Sten کجایه؟
قزیه ی این Loghain چیه کسی پیداش کرده؟ ببینه کیه؟
راستی یک Faq هست که بگه مکان این Partner ها کجایه؟

این تمامه چیزی بود که شما برایه Blood Mage گفتین Salb3r جان !:11:
به نظرتون این جمله ی یادگرفتن از « Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle » به من میتونه بگه که من چیکار کنم؟ واقعا من نمیدونم این جمله اصلا چی میگه! لطفا میشه یک توضیح بدین! در ضمن من از این ماموریت رد شدم!
دوست عزیزم در مورد Sten هم توضیح میدم تو همون پست بالایی.
منظورتو از مکان Partner ها متوجه نمی شم اگر منظورت اینکه اینا کجایی هستند که من دارم توضیح میدم.
زمانی که تو Fade میری و با Desire Demon مبارزه می کنی آخرین مرحله از مبارزه می تونی باهاش صحبت کنی و اون بهت Blood Mage Spec یاد میده و ازت می خواد که ولش کنی و بعدا دوباره سراغ Conner خواهد اومد که در پایان بازی متوجه می شوی. اگر Strength بالا و Pesuation بالایی هم داشته باشی می تونی هم Blood Mage ازش یاد بگیری هم بکشیش ولی خوب کسی Point برای Strength زمانی که Mage هست خرج نمی کنه

shakerifar
06-12-2009, 10:08
ما هم هستیم:19:
جواب مارو هم بدید

cyrus_ln
06-12-2009, 10:22
یه سوال مبتدیانه
منظور از pause چیه؟همون دکمه pause ه؟
ببخشید دیگه , خیلی مبتدیانه بود :دي
---------------------------------------------
zervan مگه همون قاطله نیست که وسط راه بهش برخورد می کنی و می کشیش؟

G.D.ragon.Ir
06-12-2009, 10:46
یه سوال مبتدیانه
اختیار داری عزیز, این حرفها چیه
متوقف کردن بازی (با کلید اسپیس که بعدش میتونید فعالیت بعدی همه کارکترهاتون رو تعیین کنید)

Leon-117
06-12-2009, 11:05
کلآ با موس و کیبورد هست. اونی که شما میگید (اشاره و کلیک) یک سبک دیگست
نه اخه بعضي بازي ها هستن كه تو سبك همين بازي هستن اما فقط با موس ميشه بازي كرد.ممنون.

aghamajid1369
06-12-2009, 11:31
یه سوال مبتدیانه
---------------------------------------------
zervan مگه همون قاطله نیست که وسط راه بهش برخورد می کنی و می کشیش؟
همونطور که دوست عزیزمون گفت از دکمه space برای pause کردن بازی استفاده میشه و بعد میشه به افراد دستور داد.
در مورد سوال دوم هم بله. zevran همونه. شما کشتیدش حتما ولی اگه میبخشیدیدش به شما ملحق میشد البته طرف 1 مقدار هم جنس باز تشریف داشتن :دی

cyrus_ln
06-12-2009, 11:38
همونطور که دوست عزیزمون گفت از دکمه space برای pause کردن بازی استفاده میشه و بعد میشه به افراد دستور داد.
در مورد سوال دوم هم بله. zevran همونه. شما کشتیدش حتما ولی اگه میبخشیدیدش به شما ملحق میشد البته طرف 1 مقدار هم جنس باز تشریف داشتن :دی

اینو نمیدونستم
zervan رو هم نمیدونستم
wynne رو هم کشتم(عجله داشتم دیالوگها رو نخوندم همینجوری زدم رفت یهو دیدم wynne بهم حمله کرد :دی)
باید یه بار دیگه از اول بازی کنم زیادی خرابکاری کردم:31:

Guts
06-12-2009, 14:06
اینو نمیدونستم
zervan رو هم نمیدونستم
wynne رو هم کشتم(عجله داشتم دیالوگها رو نخوندم همینجوری زدم رفت یهو دیدم wynne بهم حمله کرد :دی)
باید یه بار دیگه از اول بازی کنم زیادی خرابکاری کردم:31:
wynne رو نمیکشتی خیلی کمک میکرد و برای بهبود Health تو مبارزات خیلی خوب بود اینطوری مجبوری احتمالاً اگر جادوگر دیگه داری یجوری Customize کنیش که نیروهای بهبود Health و Mana رو داشته باشه چون فکر نکنم خیلی مبارزات رو بشه بدون همچین جادوهایی رفت.

mr.hack
06-12-2009, 14:11
یک باز ی به سبک rpg که بسیار خوشساخت ساتش واصلا خسته کننده نیستش و تووصیه میکنم که بخرید و لذت ببرید.

cyrus_ln
06-12-2009, 15:51
wynne رو نمیکشتی خیلی کمک میکرد و برای بهبود Health تو مبارزات خیلی خوب بود اینطوری مجبوری احتمالاً اگر جادوگر دیگه داری یجوری Customize کنیش که نیروهای بهبود Health و Mana رو داشته باشه چون فکر نکنم خیلی مبارزات رو بشه بدون همچین جادوهایی رفت.

اشتباه شد
دیالوگها رو درست و حسابی نخوندم فقط تندتند رد کردم که دیدم بهم حمله کرد :31:
من بازی رو با elf از نوع mage شروع کردم الانم Specialization ِSprit Healer رو واسش باز کردم فکر نکنم دیگه مشکلی پیش بیاد
به هر حال بازی خیلی سخته بعضی جاها آدم کلافه میشه

soltanarash
06-12-2009, 19:24
من از این سبک بازی(نقش آفرینی) خیلی دوست دارم.یه توصیه: همه ی دیالوگ ها و تمام codex ها رو بخوانید اگه حوصله ی خواندن ندارید به نظر من بازی رو کنار بذارین. این بازی به خاطر داستانه عالیش 9.5 شده.

779
06-12-2009, 21:45
دوستان برایه Dual Wielding Warrior و Two Handed Warrior چه نوع آپگرید هایی بگیرم؟ ( چه بخشی از آپگرید ها )

123list
06-12-2009, 22:12
این مورگان چه نازک نارنجی است هر وقت میخواهی :36: فوری :40: میشکنه چقدر شاعرانه است

new evil
06-12-2009, 23:45
چند صفحه قبل Optimus جان گفته بود برای بدست اوردن Spec Blood Mage باید با یک دیمن توی رد کلیف شرط ببندیم
کسی میتونه کامل توضیح بده
نکه اون شیطان را میگید که رفته بود توی جسم کانر؟
فعلا Spec Arcane Warrior را دارم
Shapeshifter هم که بدرد نمیخوره (البته مواظب باشید مریگان نفهمه.اخه بهش بر میخوره :دی)
Spirit healer هم بد نیست ولی خوب من بیشتر روی حمله تاکید میکنم تازه جادو هایی که تو قسمت Creation هستند تا حدودی نیازها رارفع میکنند مثل Heal ولی خولب به پای اسپریت هیلر نمیرسن

cyrus_ln
07-12-2009, 10:35
چند صفحه قبل Optimus جان گفته بود برای بدست اوردن Spec Blood Mage باید با یک دیمن توی رد کلیف شرط ببندیم
کسی میتونه کامل توضیح بده
نکه اون شیطان را میگید که رفته بود توی جسم کانر؟
فعلا Spec Arcane Warrior را دارم
Shapeshifter هم که بدرد نمیخوره (البته مواظب باشید مریگان نفهمه.اخه بهش بر میخوره :دی)
Spirit healer هم بد نیست ولی خوب من بیشتر روی حمله تاکید میکنم تازه جادو هایی که تو قسمت Creation هستند تا حدودی نیازها رارفع میکنند مثل Heal ولی خولب به پای اسپریت هیلر نمیرسن
همونه که رفته تو جسم کانر
برای گرفتن blood mage هم باید بری تو حالت fade بعد اونجا desire demon رو میبینی

new evil
07-12-2009, 16:14
همونه که رفته تو جسم کانر
برای گرفتن blood mage هم باید بری تو حالت fade بعد اونجا desire demon رو میبینی
غیر از این راه دیگه راهی وجود نداره؟؟؟
مثل کتاب خریدن؟؟؟
اخه اون مرحله رو با Jown ردش کردم دلم براش سوخت گفتم بهش یه شانس بدم )):

Alireza.M67
07-12-2009, 21:34
توی اورزامار (شهر کوتوله ها) خیلی فرق میکنه که با پرنس بهلن باشم یا لرد هارومونت ؟
(البته خودم تصمیم دارم با پرنس باشم ولی اگه میشه بگید چه تاثیری تو داستان داره؟)

metal baz
08-12-2009, 00:03
درود دوستان یه جا گیر کردم خوشحال میشم کمک کنید تو guntel هست یه معما داره باید بری روی سنگ تا پل ضاهر بشه هر کاری میکنم نمیشه چیکار کنم ممنون اگه کمک کنید

Layken
08-12-2009, 00:09
دوستان 2/3 تا سوال دارم ....من همون اولا هستم/
1- اون بطری های اب به چه دردی می خوره ابی رنگ هستند..؟
2-توی مبارزات فقط یه حرکت میکنه یا دفاع ..چیز دیگری هم داره حرکت دیگه ای هم میکنه چون دشمن منو می زنه منم اونو تکراری..؟
3-این دوستان کنار ما میان.... مردن چی کار کنیم زنده بشن یا کلا میرن اون دنیا..؟
4-جادو...چطوری استفاده میشه..؟
5-چطوری باید دستور داد...همش که attak می کنند..؟
6-اون نوار زرد رنگ کنار شکلمون چی هستش..؟
7- اگه هم ممکنه نکته ای چیزی هست بهم بگید..؟

Guts
08-12-2009, 01:42
درود دوستان یه جا گیر کردم خوشحال میشم کمک کنید تو guntel هست یه معما داره باید بری روی سنگ تا پل ضاهر بشه هر کاری میکنم نمیشه چیکار کنم ممنون اگه کمک کنید
این راهشه:

یو توب هم اگر میتونید برید این کلیپ را حلشه:

Guts
08-12-2009, 01:54
دوستان 2/3 تا سوال دارم ....من همون اولا هستم/
1- اون بطری های اب به چه دردی می خوره ابی رنگ هستند..؟
2-توی مبارزات فقط یه حرکت میکنه یا دفاع ..چیز دیگری هم داره حرکت دیگه ای هم میکنه چون دشمن منو می زنه منم اونو تکراری..؟
3-این دوستان کنار ما میان.... مردن چی کار کنیم زنده بشن یا کلا میرن اون دنیا..؟
4-جادو...چطوری استفاده میشه..؟
5-چطوری باید دستور داد...همش که attak می کنند..؟
6-اون نوار زرد رنگ کنار شکلمون چی هستش..؟
7- اگه هم ممکنه نکته ای چیزی هست بهم بگید..؟
البته اگر یکمی بازی میکردی احتمالاً بیشتر اینا دستت میومد، اینا اکثرشون خیلی ابتدایی هستن.
اون بطری آبی رنگا انرژی جادوگرها رو پر میکنه. مبارزات هم جزئیات بسیار زیادی داره مثلاً اینکه استراتژی درستی انتخاب کنید هرچی هم جلوتر میرید نیروهای جدید و سلاح های جدید میگیرید که در زمان مبارزات میتونید ازشون استفاده کنید در ضمن تو PC با زدن دکمه space بازی متوقف میشه که میتنید نیروها یا جادوها رو بر علیه دشمنا استفاده کنید یا همیطنور بدون توقف استفاده کنید. هم گروهیاتون بعد از هر مبارزه دوباره زنده میشن البته هر بار که بمیرن جراحت میبینن و با کیت جراحت دوباره میشه خوبشون کرد ولی یه جادو هم وجود داره که میشه در زمان مبارزه هم دوباره هم گروهاتون رو اگر مردن زنده کرد. جادو هم انواع نیرویهای مختلف وجود داره که جادوگرها به کار میبرن. اون نوار زرد رنگ هم انرژی مبارزین هست که هر بار که از نیرویی استفاده کنید از انرژیتون کم میشه.
نکته هم خیلی چیزها هست حالا شما یکمی بازی کن سوالی داشتی بازم بیا بپرس.

IIIXSubZeroXIII
08-12-2009, 12:06
سلام
من چند روز پیش dlc هارو نصب کردم اما نصفشون unAuthorized بودن ، از توی addin.xml تمام RequiresAuthorization="1 " ها رو مساوی 0 قرار دادم و dlc ها enable شدن اما هنوز تو نقشه چیزی مشخص نیست نه Warden's Keep و نه The Stone Prisoner و چند تا از ایتم ها.:41:
پچ 1.01b هم نصب نمیشه یعنی بازی رو نمیشناسه اگه exe اصلی بازی رو کپی کنم درست می شه . کسی لینکی از این exe داره؟:19:
لطفا کمک کنید (تو کفم!!!)
با تشکر :11:

Layken
08-12-2009, 14:30
دوستان نمیشه میزنن هممون رو می کشن ...ما چهار نفریم ...
میرم یکیشون رو بزنم 1 دقیقه نمی کشه هممون میمیره...من چی کار کنم ....اون جادوهای پایینی هم کار نمیکنه.؟

Layken
08-12-2009, 14:56
الله اکبر اعصابم دیگه داغون شده ..یه کوچولو مفنگی هممون رو میکشه میره...
هرچی من میزنم انگار بهش نمی خوره...عجب بازی ...ستمی هستش...گیم پلی بازی اصلا با مزاجم سازگار نیست ....
جادوگرای کنار من هم که انگار.......چی بگم یکی یه کمکی به من بکنه...

aghamajid1369
08-12-2009, 15:45
دوستان نمیشه میزنن هممون رو می کشن ...ما چهار نفریم ...
میرم یکیشون رو بزنم 1 دقیقه نمی کشه هممون میمیره...من چی کار کنم ....اون جادوهای پایینی هم کار نمیکنه.؟
والا درجه سختی بازی که مشکل داره کلا.
جادوهای پایینی چرا کار نمیکنن؟ مگه میشه؟ خوب معلومه بدون جادو کاری نمیشه کرد.
شما از جادوهای موریگان خیلی استفاده کن. مثلا اون قدرت horror‏ خیلی توپه.حالا اگه توضیح بدید چرا جادو ها کار نمیکنن شاید بشه بیشتر کمک کرد. در ضمن یادتون باشه که از کیت های health ‎‏ استفاده کنید. میتونید توی قسمت تاکتیک به یارتون دستور بدید که اگر جونش به کمتر از 1 مقدار رسید یه کیت استفاده کنه تا نمیره. فکر میکنم باید میرفتید به قسمته :
Self-health- <20% مثلا
بعدش هم بذارید وقتی به این حالت رسید use item‏ کنه و lesser health potion ‎‏ بوخوره

G.D.ragon.Ir
08-12-2009, 16:30
خب من خیلی کم از بازی های این مدلی خوشم میاد . ولی هر بار که نگه می کردم به این تاپیک همه مثل اینکه از بازی لذت بردند

گیم پلی بازی اصلا با مزاجم سازگار نیستاونجوری که از صحبتهاتون برداشت میشه, شما کلآ از سبک نقش آفرینی خوشتون نمیاد. من خودم از بازی های استراتژی خوشم نمیاد, حالا اگه یک بازی تو این سبک, امتیاز کامل رو از سایت های معتبر بگیره و اکثر گیمرها هم ازش تعریف کنند, من حتی زحمت نصبش رو هم به خودم نمیدم (چون خودم رو میشناسم) به شما هم پیشنهاد میکنم اگه از این بازی لذت نمیبرید, بیخودی وقت خودتون رو حروم نکنید چون مهمترین هدف از بازی کردن همون لذت بردن هست:10:

shakerifar
08-12-2009, 17:18
یعنی تا حالا کسی به این قسمت نرسیده؟؟؟؟

Guts
08-12-2009, 17:51
یعنی تا حالا کسی به این قسمت نرسیده؟؟؟؟
با kolgrim حرف زدی؟ با Kolgrim که حرف بزنی (باهاشم توافق کن نکشش) بعد از معبده میای بیروی میری تو یه معبد دیگه که باید تست بدی و...

molaali
08-12-2009, 18:31
اين بازي چند ساعت طول مي كشه؟
اگه مي شه جواب اين سوال رو بدين.

aghamajid1369
08-12-2009, 18:48
اگه مي شه جواب اين سوال رو بدين.
والا برای من تقریبا 48 ساعت و خرده ای طول کشید

hosseincode2008
08-12-2009, 21:04
من 37 ساعت و 37 دقيقه و 7 ثانيه بازي كردم ولي فقط 18 درصد بازي كامل شده و درصد World Explored هم 41 % هست !
» البته ميدونم ممكنه تو 40 درصد هم بازي تموم بشه !

havas_1980
08-12-2009, 21:33
پچ ورژن 1.02 هم منتشر شد.

این پچ, علاوه بر اینکه پچ قبلی رو هم شامل میشه و باگهای بازی و ایرادات گرافیکی را برطرف می کنه, این بار گیم پلی, بالانس و داستان بازی رو اصلاح میکنه. برای توضیحات بیشتر فایل Patch Notes رو مطالعه کنین:

Dragon Age: Origins v1.02 Patch | Size: 37.04MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDragon Age: Origins v1.02 Crack | Size: 2.8MB

new evil
08-12-2009, 22:53
غیر از این راه دیگه راهی وجود نداره؟؟؟
مثل کتاب خریدن؟؟؟
اخه اون مرحله رو با Jown ردش کردم دلم براش سوخت گفتم بهش یه شانس بدم )):
از اساتید کسی نیست جواب ما رو بده !!!

khaniyan
09-12-2009, 00:14
یه سوال
این صندوقها و درهای که قفل هستند روچی جوری باید بازکرد

aghamajid1369
09-12-2009, 00:31
یه سوال
این صندوقها و درهای که قفل هستند روچی جوری باید بازکرد
فقط rough ‎‏ ها میتونن قفل ها رو باز کنن. Liliana‏ یا zevran‏ یا اگه خودتون rough‏ باشین. در اول صندوق های کمی رو میتونن باز کنن ولی با گرفتن اسکیل lock pick‏ بهتر میشن. فکر میکنم با cunning‏ هم یه ارتباط مستقیم داشته باشه.

Layken
09-12-2009, 02:25
وقتی که اون جادوهای پایینی کم رنگ میشن و نمیشه ازشون استفاده کرد چی کار باید کرد که مورد استفاده بشن..؟
من الان در اون غول اولی موندم ..یه ضربه میزنه به همه...

aghamajid1369
09-12-2009, 10:17
وقتی که اون جادوهای پایینی کم رنگ میشن و نمیشه ازشون استفاده کرد چی کار باید کرد که مورد استفاده بشن..؟
من الان در اون غول اولی موندم ..یه ضربه میزنه به همه...
وقتی که قدرت ها کمرنگ میشه یعنی اگر در مورد mage‏ باشه یعنی mana‏ به اندازه کافی نداره و اگه mage ‎‏ نباشه یعنی stamina‏ تمومه.
برای اینکه مانای mage‏ پر بشه باید از اون potion‏ های آبی بوخورید. اگه هم mage‏ باشه و stamina‏ ش خالی شده باشه تا اونجا که من فهمیدم کاری نمیشد تا پرش کنی به جز اینکه از جادو استفاده کنی که الان هم این جادو ها رو نداری. البته بعضی از وسایل مثل بعضی از گردنبند ها میتونه به شما mana regeneration‏ در حین combat‏ بده.
1‏ نکته که ممکنه کمکتون کنه:
از قدرته frozen soward‏ حتما استفاده کنید که ماله موریگان هست. بذارید همیشه فعال باشه.

pcali
09-12-2009, 12:23
با سلام خدمت دوستان پچ 1.02 بازی انتشار پیدا کرد که ایراداتی رو رفع میکنه.

لینک دانلود پچ 1.02

لینک دانلود کرک پچ 1.02

S!LENCE
09-12-2009, 12:32
سلام به همه
یه سوال امیدوارم تکراری نباشه
می خواستم ببینم کسی با این بازی تو ویندوز 7 مشکل نداره؟ من خیلی الآن بازی کردم رسیدم شهر Orzammar منتظر انتخابات (ا ن ت ص ا ب ا ت) اونجا هستم. می خوام بینم چقدر دیگه از داستان مونده؟
و این که میشه از همین پوشه Bioware توی My documents بکاپ بگیرم بعد تو سون دوباره نصب کنم؟ یا صبر کنم بازی تموم شه یعد ویندوز عوض کنم؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه
این تریپ دی ال سی و ماموریت جدیده رو میشه با همون downloadable content خود بازی گرفت؟

shakerifar
09-12-2009, 16:45
با kolgrim حرف زدی؟ با Kolgrim که حرف بزنی (باهاشم توافق کن نکشش) بعد از معبده میای بیروی میری تو یه معبد دیگه که باید تست بدی و...
من اول رفتم تو یه کلیسا مانند اونجا یه یارو بود که فکر میکنم اسمش همین kolgrim باشه اونو کشتم بعدشم کلید یه معبدی رو از جنازش برداشتم با این Gevenito رفتم تو معبده ولی اونجا هیچی پیدا نکردم مگر دشمن:31:

hosseincode2008
09-12-2009, 18:11
Trivia و Easter Egg هاي زياد و بسيار جالبي تو بازي هست كه ميتونيد همش رو در زير بخونيد :

من چند تاش رو كه خوندم ميذارم :

1. كاراكتري به نام Sarel تو Dalish Camp هست كه اگر ازش در مورد تاريخچه ي Dalish Elves بپرسيد شعري رو براتون ميخونه كه اشاره اي داره به صداپيشه ي شخصيت Ashly در Mass Effect كه صدا پيشگي همين Sarel رو هم برعهده داره و از شعر خيلي خوشش مياد !
2. در يكي از Codex هاي بازي اشاره اي ديگه اي به بازي Mass Effect شده و توش در مورد علت كند بودن آسانسور هاي اون بازي توضيحاتي مطرح شده !
3. شخصيتي در Orzammar وجود داره كه اسمش Shepard ( نام قهرمان بازي Mass Effect ) هست !
4. در يكي از برخورد هاي اتفاقي هنگام نقل مكان ها ممكنه با يك كمپ متروكه رو به رو بشيد كه توش دو تا جسد هست . در يكي از اين جسد ها نوشته اي با مظنون "Why, oh why didn't we just take the flying eagles?" هست كه اشاره اي به Lord of the Rings نوشته ي J.R.R. Tolkien داره !
5. يه Easter Egg احتمالي ديگه تو نام Lothering هست : L(ord) O(f) The Ring(s)
6. در پايان بازي اگر با Sten حرف بزنيد بهتون ميگه كه فكر ميكرده كيكي در كار هست ولي كيك دروغ بوده ! اشاره اي كاملا واضح به بازي Portal و جمله ي معروف "The cake is a lie."
7. شخصيت "Lady Shayna" در Codex هاي Legend of Calenhad 2 و 3 برگرفته از نام كاربري يكي از مدير هاي فروم Bioware يعني LdyShayna هست !

amirpers
09-12-2009, 19:12
دوستان ، اونجایی که یه پل مخفی وجود داره و باید به کمک خونه هایی که طرفین اون هست ، پل رو آشکار کنیم و ظاهرا رد بشیم ، باید چکار کنیم ؟ چه جوری میشه پل رو آشکار کرد ؟ من هر کاری کردم نتونستم.معماش رو نمی تونم حل کنم ؛ البته اگه بهش گفت معما.
در ضمن من کجای بازیم ؟ اصلا این مرحله جزو مراحل اصلی بازیه ؟

ali_ranger22
09-12-2009, 19:16
سلام به همه
یه سوال امیدوارم تکراری نباشه
می خواستم ببینم کسی با این بازی تو ویندوز 7 مشکل نداره؟ من خیلی الآن بازی کردم رسیدم شهر Orzammar منتظر انتخابات (ا ن ت ص ا ب ا ت) اونجا هستم. می خوام بینم چقدر دیگه از داستان مونده؟
و این که میشه از همین پوشه Bioware توی My documents بکاپ بگیرم بعد تو سون دوباره نصب کنم؟ یا صبر کنم بازی تموم شه یعد ویندوز عوض کنم؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه
این تریپ دی ال سی و ماموریت جدیده رو میشه با همون downloadable content خود بازی گرفت؟

من هیچ مشکلی ندارم
چون به اونجا نرسیدم نمی دونم
فکر نکردم شاید به ریسکش نیارزه
چون دیدم با عوض شدن ویندوز مخصوصا دو ویندوز متفاوت سیو ها کار نمی کنن
الان چه ویندوزی داری ؟
فک نکنم باید نسخه اصلی باشه تا بشه البته تست نکردم به خاطر همین مطمئن نیستم

G.D.ragon.Ir
09-12-2009, 19:43
دوستان ، اونجایی که یه پل مخفی وجود داره و باید به کمک خونه هایی که طرفین اون هست ، پل رو آشکار کنیم و ظاهرا رد بشیم ، باید چکار کنیم ؟ چه جوری میشه پل رو آشکار کرد ؟ من هر کاری کردم نتونستم.معماش رو نمی تونم حل کنم ؛ البته اگه بهش گفت معما.

خروجی

1 ------------------------------------------------------------7
2 ------------------------------------------------------------8
3 ------------------------------------------------------------9
4 ------------------------------------------------------------10
5 ------------------------------------------------------------11
6------------------------------------------------------------12

ورودی

کارکتر a روی 5 - کارکتر b روی 10 - کارکتر c روی 7 (کارکتر اصلی رو روی قسمت 2 پل ببرید) b روی 3 - a روی 12 (کارکتر اصلی روی 3) c روی 2 - b روی 11 (خروج)
نکته: میتونید برای راحتی کار, نام اعضای گروهتون رو جایگزین حروف انگلیسی کنید

S!LENCE
09-12-2009, 20:53
من هیچ مشکلی ندارم
چون به اونجا نرسیدم نمی دونم
فکر نکردم شاید به ریسکش نیارزه
چون دیدم با عوض شدن ویندوز مخصوصا دو ویندوز متفاوت سیو ها کار نمی کنن
الان چه ویندوزی داری ؟
فک نکنم باید نسخه اصلی باشه تا بشه البته تست نکردم به خاطر همین مطمئن نیستم

سلام
ممنون
الآن ایکس پی دارم.
پس تا تموم شدن بازی فعلا بیخیال ویندوز. لینک مستقیم به جز رپید و مگا از دی ال سی کسی نداره؟
در مورد اون پل هم که دوستان خیلی سوال می کنن و دوستمون هم زحمت می کشن من راهنمای تصویریشو تو ویکی پیدا کردم
اینم لینک:

موفق باشید

Guts
09-12-2009, 21:05
من اول رفتم تو یه کلیسا مانند اونجا یه یارو بود که فکر میکنم اسمش همین kolgrim باشه اونو کشتم بعدشم کلید یه معبدی رو از جنازش برداشتم با این Gevenito رفتم تو معبده ولی اونجا هیچی پیدا نکردم مگر دشمن:31:
نه اون یارو نیست تو معبدست Kolgrim دو تا محافظ و دو تا جادوگرم همراهشن خودشم مبارزه.
اینم عکسشه:

shakerifar
09-12-2009, 21:37
نه اون یارو نیست تو معبدست Kolgrim دو تا محافظ و دو تا جادوگرم همراهشن خودشم مبارزه.
اینم عکسشه:

ردش کردم یه راه فرعی بود که اونو ندیدم بقیه مرحله رو هم به خوبی و خوشی تموم کردیم:8:

Layken
09-12-2009, 23:14
سبک rpg همیشه در هر ژانر به خصوص تحولات خیلی جالبی داره..که Dragon Age یک بازی کاملا متمایز هستش..
چون از همه لحاظ استانداردهای سبک خودشو حفظ کرده .
واقعا یک بازی زیبا و به یاد ماندنی خواهد بود من در این مدل بازی ها خیلی ضعیف هستم و مثال Oblivion رو نیم ساعت زیاد بازی نکردم.
ولی تنها موردی که واسم جالب بود تا این بازی رو ادامه بدم داستان اون بود..ولی خب باز نتونستم دوم بیارم و از خیرش گذشتم.
برای همین یکی بهم بگه این داستان چطوری میشه اخرش پدرو پیدا می کنیم یا نه..؟ مادرش چی میشه زندست یا نه.؟
مخفی هم که بگید خوب میشه واسه دوستان دیگه مشکل پیش نیاد. ممنون.

kortol
10-12-2009, 09:39
من این بازی رو تاره گرفتم و تازه مرحله اولشم که به قلعه حمله شده.... ولی یه چیزی من اول بازی چند تا شخصیت بهم پیشنهاد شد که اونا رو بازی کنم که هر کدام یه قابلیت خاص مثل جادو .شمشیر زنی و غیره داشتند و من یه دختر با قابلیت شمشیر زنی انتخاب کردم.حالا می خوام بدونم اگه شخصیت های دیگه ای رو انتخاب کنم تو روند بازی تغییر ایجاد میشه یا نه ؟؟

new evil
10-12-2009, 12:55
این پچ, علاوه بر اینکه پچ قبلی رو هم شامل میشه و باگهای بازی و ایرادات گرافیکی را برطرف می کنه, این بار گیم پلی, بالانس و داستان بازی رو اصلاح میکنه. برای توضیحات بیشتر فایل Patch Notes رو مطالعه کنین:

ببخشید من پچ را دانلود کردم ولی کرکش را پیدا نکردم
اگه میشه ادرس دانلود مستقیم کراکشو بدید
مشکلم حل شد
ولی کسی نگفت Spece Blood mage غیر از شیطانه کجا پیدا میشه )):

G.D.ragon.Ir
10-12-2009, 13:43
من این بازی رو تاره گرفتم و تازه مرحله اولشم که به قلعه حمله شده.... ولی یه چیزی من اول بازی چند تا شخصیت بهم پیشنهاد شد که اونا رو بازی کنم که هر کدام یه قابلیت خاص مثل جادو .شمشیر زنی و غیره داشتند و من یه دختر با قابلیت شمشیر زنی انتخاب کردم.حالا می خوام بدونم اگه شخصیت های دیگه ای رو انتخاب کنم تو روند بازی تغییر ایجاد میشه یا نه ؟؟
منظورتون همون نژادها و کلاسهاست دیگه؟ تو قسمت آغازین, که 100% تاثیر دارند (چون بعضی از "بک گراندها" فقط مختص کلاس/نژاد خاصی هستند) ولی در طول بازی, تاثیراتش کمتره

shakerifar
10-12-2009, 17:57
محل Dalish Elves تو بازی کجا هستش ؟؟؟؟
من تو نقشه جایه به خصوصی رو ندیدم

aghamajid1369
10-12-2009, 18:01
محل Dalish Elves تو بازی کجا هستش ؟؟؟؟
من تو نقشه جایه به خصوصی رو ندیدم
اسمش یادم نیست ولی تقریبا وسط نقشه مایل به راست بود. توی 1 جنگل هستن

hosseincode2008
10-12-2009, 19:31
Brecilian Forest هست اسمش

cyrus_ln
10-12-2009, 21:02
ببخشید من پچ را دانلود کردم ولی کرکش را پیدا نکردم
اگه میشه ادرس دانلود مستقیم کراکشو بدید
مشکلم حل شد
ولی کسی نگفت Spece Blood mage غیر از شیطانه کجا پیدا میشه )):

فکر نکنم جای دیگه پیدا بشه
من اول این توضیح رو نفهمیدم

من بعد از اینکه اون پسره رو کشتم یه کوئست دیگه انجام دادم ولی دوباره لود کردم رفتم blood mage رو گرفتم
---------------------------------------------------------------------------------------
پچ رو حتمن دانلود کنید مشکل بالانس نبودن بازی کاملن حل میشه

iMbaQ_SiR
10-12-2009, 22:19
اینم برا راحتی بچه ها:

لینک مستقیم Patch 1.02:

Crack:

emshi
10-12-2009, 23:02
redcliffe castle موندم . یه منظورم همون در مخفی است که توی ایاب بادی توی ردکلیف هست . وقتی که یه تبغه پایین میرم یه دری وجود داره که میگه به main hall میره . هرچی من روش کلیک میکنم میگه کیلید میخواد .این کیلید را از کجا باید بیارم

amirpers
11-12-2009, 03:26
دوستان،کسی یه راهنمای خوب واسه بازی سراغ نداره ؟

G.D.ragon.Ir
11-12-2009, 08:42
دوستان،کسی یه راهنمای خوب واسه بازی سراغ نداره ؟
امیدوارم ادرس زیر, کارتون رو راه بندازه (راهنماش به چندین بخش, تقسیم شده)

Leon-117
11-12-2009, 10:44
بازي رو خريدم.خيلي خوبه.
اصلا فكر نميكردم اينقد از نقش آفريني خوشم بياد!

IIIXSubZeroXIII
11-12-2009, 16:38
من چند روز پیش dlc هارو نصب کردم اما نصفشون unAuthorized بودن ، از توی addin.xml تمام RequiresAuthorization="1 " ها رو مساوی 0 قرار دادم و dlc ها enable شدن اما هنوز تو نقشه چیزی مشخص نیست نه Warden's Keep و نه The Stone Prisoner و چند تا از ایتم ها.:41:
پچ 1.2 هم نصب نمیشه یعنی بازی رو نمیشناسه اگه exe اصلی بازی رو کپی کنم درست می شه ؟ کسی لینکی از این exe داره؟
لطفا کمک کنید (تو کفم!!!)
با تشکر :11:
سلام
کسی می تونه کمک کنه ؟
please HeLp

Gam3r
11-12-2009, 17:54
ببخشيد امكانش هست كه بپرسم چرا اين تاپيك مهم هست ؟ مگه فرقي با ساير تاپيك هاي انجمن ميكنه ؟

Martanima 21
11-12-2009, 18:28
یکی از بازی های ار پی جی قشنگه.بازی جذابی برای ارپی جی دوستان.

clove
11-12-2009, 19:23
ببخشيد امكانش هست كه بپرسم چرا اين تاپيك مهم هست ؟

آره بپرس ؟ :31:

aghamajid1369
11-12-2009, 19:34
ببخشيد امكانش هست كه بپرسم چرا اين تاپيك مهم هست ؟ مگه فرقي با ساير تاپيك هاي انجمن ميكنه ؟
چون بازی واقعا یک بازی نمونه و عالی بود اینطور شد. مثل بازی Call of duty MW2 که استیکی شد و بعد از 1 مدت از حالت استیکی در اومد. این تاپیک هم همونجوره. کم کم دیگه وقتشه از حالت استیکی در بیاد.

Gam3r
11-12-2009, 20:04
بازي با سيستم من بالا مياد ؟
رم 1 گيگ
گرافيك 7100
سي پي يو 3.2

aghamajid1369
11-12-2009, 20:38
بازي با سيستم من بالا مياد ؟
رم 1 گيگ
گرافيك 7100
سي پي يو 3.2
اینجا میتونین حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی رو ببینید.

گرافیک شما 1 مقدار ضعیفه. cpu هم دو هسته ای نیست. فکر کنم اگه نصب کنید خیلی اذیت بشید.

Guts
12-12-2009, 01:22
الان تو Dragon age فحش دادی، نه من الان میخوام بدون الان تو به Dragon age فحش دادی، اگر این بازی استیکی نباشه پس چی باشه.

آقا من رفتم Level 16 هنوزم نتونستم این Expert Training رو برای Dual Weapon باز کنم، یکی راهنمایی کنه نمیدونم باید چیکار کنم. عجیبه ها همچی رو فهمیدم به غیر از این یکی رو!

aghamajid1369
12-12-2009, 01:39
آقا من رفتم Level 16 هنوزم نتونستم این Expert Training رو برای Dual Weapon باز کنم، یکی راهنمایی کنه نمیدونم باید چیکار کنم. عجیبه ها همچی رو فهمیدم به غیر از این یکی رو!
1بار گفتم نمیدونم دیدی یا نه . شاید هم جوابم رو داده باشی و من نفهمیده باشیم. به هر حال دوباره میگم.
روی آیکون همین آپگرید کلیک کن. سمت راستش جزئیاتش رو مینویسه که چیکار میکنه و . . .
ببین چی رو برات قرمز نوشته؟؟؟؟ هر چیزی رو که قرمز نوشته یعنی نیاز داری تا بتونی این آپگرید رو بگیری ولی نداریش.

ReZa DN
12-12-2009, 11:41
من این بازی رو نصب کردم اما سر در نیوردم چطریاست کسی هست بگه من باید تو این بازی چکاری بکنم ؟یه توضیحی در مورد این بازی بدین
ممنون

G.D.ragon.Ir
12-12-2009, 12:13
من این بازی رو نصب کردم اما سر در نیوردم چطریاست کسی هست بگه من باید تو این بازی چکاری بکنم ؟یه توضیحی در مورد این بازی بدین
ممنون بعد از ساخت کارکتر و شروع بازی, باید ماموریتهایی رو که به مرور زمان بهتون محول میشه/میگیرید رو انجام بدید که تکمیل اینها علاوه بر پیشروی در (داستان) بازی براتون تجربه, پول و ایتم بهمراه داره که با اینها میتونید کارکترهاتون رو از همه لحاظ, ارتقا بدید (به مرور, افرادی به شما ملحق میشن)

amirpers
12-12-2009, 13:14
دوستان چرا بعضی از سلاح ها و چیزهای دیگه خاموشند و روشن نمی شند ؟

G.D.ragon.Ir
12-12-2009, 13:23
دوستان چرا بعضی از سلاح ها و چیزهای دیگه خاموشند و روشن نمی شند ؟
اگه منظورتون استفاده نکردنه که باید ببینید چه پیشنیازهایی دارند

Guts
12-12-2009, 13:49
1بار گفتم نمیدونم دیدی یا نه . شاید هم جوابم رو داده باشی و من نفهمیده باشیم. به هر حال دوباره میگم.
روی آیکون همین آپگرید کلیک کن. سمت راستش جزئیاتش رو مینویسه که چیکار میکنه و . . .
ببین چی رو برات قرمز نوشته؟؟؟؟ هر چیزی رو که قرمز نوشته یعنی نیاز داری تا بتونی این آپگرید رو بگیری ولی نداریش.
خسته نباشی دیگه انقدرم خنگ نیستم که، بیا اینم یه عکس:

یکی کمک کنه من فکر کنم بازی رو تموم کنم اینو نفهمم آخرش.

brain
12-12-2009, 14:02
یکی کمک کنه من فکر کنم بازی رو تموم کنم اینو نفهمم آخرش.

چی نوشته :
نیازمند Expert Combat Training
این توانایی کجاست ؟ اینجا: (قرمزه)

اگه rouge باشی هر 2 لول 1 پوینت میده برای بالابردن. اگه warrior یا mage باشی هر 3 لول !

Guts
12-12-2009, 14:27
چی نوشته :
نیازمند Expert Combat Training
این توانایی کجاست ؟ اینجا: (قرمزه)

اگه rouge باشی هر 2 لول 1 پوینت میده برای بالابردن. اگه warrior یا mage باشی هر 3 لول !
ای ول دمت گرم اصلاً دقت نکرده بودم به این، مرسی.

mf.designing
12-12-2009, 19:49
نقد و بررسی بازی توسط گیمرزلند

نوشته شده توسط : امين صيادجو

BioWare از استوديوهاي مطرح در زمينه‌ي ساخت بازي‌هاي نقش آفريني به شمار مي‌رود و عناوين اين استوديو بسيار محبوب و مشهور هستند. جديدترين عنوان BioWare يعني Dragon Age نيز از اين قاعده مستثني نيست و توانسته نظر منتقدين و بازيبازها را به خود جلب کند. خوشبختانه Dragon Age برخلاف عناوين جديدي چون Mass Effect که عناصر نقش آفريني کم رنگي داشتند، پيچيدگي‌هاي لازم براي يک بازي نقش آفريني قابل قبول را دارا مي‌باشد (بازي‌هاي قديمي اين استوديو مثل Baldur’s Gate و Neverwinter Nights از قوانين D&D پيروي مي‌کردند و از نظر پيچيدگي با عناويني چون Mass Effect و Jade Empire قابل مقايسه نيستند). اين ويژگي به همراه ساير عواملي که در ادامه به بررسي آنها خواهيم پراخت سبب مي‌شوند که DA را يکي از نامزدهاي دريافت عنوان بهترين بازي سال و به احتمال زياد بهترين بازي نقش آفريني سال قلمداد کنيم.

داستان بازي که يکي از بزرگترين نقاط قوت آن به شمار مي‌آيد و بسيار جذاب و طولاني نيز مي‌باشد درباره‌ي نيروهاي شيطان سفتي به نام Blight است که به فرماندهي اژدهايي پليد با نام Archdemon قصد نابودي دنيا را دارند و شما هم به عنوان يک Gray Warden (کساني که مي توانند Blightها را حس کنند) مسئوليت مقابله با اين نيروهاي شيطاني را به عهده داريد و در اين راه با اتفاقات کوچک و بزرگ بسياري روبرو مي‌شويد.
در همان ابتداي بازي و به هنگام انتخاب کلاس و نژاد با انتخاب‌هاي متعددي روبرو مي‌شويد که مسير داستان را تا حد زيادي تغيير مي‌دهند. در کل شش مسير کلي براي داستان وجود دارد که با توجه به نوع کلاس، نژاد و موقعيت اجتماعي تغيير مي‌کنند. به عنوان مثال اگر کلاس Mage را براي شخصيت خود انتخاب کنيد، به عنوان عضوي از Circle of Magi بازي را آغاز مي‌نماييد و مراحل ترقي و پيشرفت خود را پيش از تبديل شدن به يک Gray Warden در آنجا طي مي‌کنيد و صد البته قسمت زجر آور Fade را نيز پشت سر مي‌گذاريد (اين بخش که نوعي وهم و خيال به شمار مي‌آيد، يکي از لازمه‌هاي تبديل شدن به Mage است). حال اگر نژاد Elf و يکي از کلاس‌هاي Rogue و Warrior را انتخاب کنيد و همچنين BackGround خود را Dalish Elf قرار دهيد، به عنوان يکي از تير اندازهاي اين نژاد در کمپي نزديک جنگل‌هاي Bricilian بازي را آغاز مي‌کنيد (که با محل تجمع Mageها خيلي فاصله دارد) و مي‌بايست ابتدا از شر مشکل WerWolfها خلاص شويد. ساير کلاس‌ها و نژادها نيز سير کاملاً متفاوتي را طي مي‌کنند اما در نهايت همه‌ي شخصيت‌ها از هر کلاس و نژادي که باشند به يک Gray Warden تبديل خواهند شد.
پس از تبديل شدن به يک Gray Warden شما سفر دور و دراز خود را آغاز مي‌کنيد تا به هدف اصلي خود يعني نابودي Blightها نزديک‌تر شويد؛ اما اين کار را تنهايي انجام نمي‌دهيد. در طول بازي افراد مختلفي پيدا مي‌شوند که به دلايل مختلفي به گروه شما مي‌پيوندند و به شما کمک مي‌کنند. شما مي‌توانيد سه کاراکتر را با خود همراه کنيد و يک گروه 4 نفره را متناسب با سليقه‌ي خود تشکيل دهيد. کنترل شخصيت‌ها به وسيله‌ي تاکتيک‌هاي از قبل مشخص شده انجام مي‌شود. هر شخصيت متناسب با ميزان ارتقاء درجه‌، تعداد مشخصي Slot براي تعيين تاکتيک دارد و مجموع اين تاکتيک‌ها که براي هر يک از اعضاي گروه معين کرده‌ايد، شيوه‌ي مبارزه‌ي گروه شما و به عبارت ديگر نتايج جنگ‌هاي گروه شما با دشمنان را مشخص مي کند. البته تاکتيک‌ها بايد متناسب با کلاس، توانايي‌ها، لباس‌ها، سلاح‌ها و ساير موارد مشابه باشند. به عنوان مثال اگر همه‌ي تاکتيک‌هاي يکي از شخصيت‌ها به سلاح کمان وابسته باشد، اما به هر دليلي سلاح مورد استفاده‌اش کمان نباشد، اين شخصيت در مبارزات شرکت نخواهد کرد و به عبارت ديگر اين شخصيت بي استفاده خواهد بود. البته مي‌توان تاکتيک‌ها را در حين مبارزات نيز دستخوش تغييراتي کرد تا به شيوه‌ي مبارزه‌ي مورد نظر نزديک شد.

تعيين تاکتيک مناسب براي مبارزات از اهميت بالايي برخوردار است بطوري که بدون تاکتيک مناسب احتمال پيروزي بسيار کم خواهد بود. از اين رو مي‌‌توان بازي را يک نقش آفريني تاکتيکي و گروهي به حساب آورد و با اين توصيف، شخصيت‌هاي همراه، نقش بسيار بالاتري در بازي ايفا خواهند کرد که اين نقش‌ها نه فقط در مبارزات بلکه در پيش برد داستان نيز تا حد زيادي تاثير گذار هستند. حتي نحوه‌ي رفتار شما با آن‌ها نيز مهم و حائز اهميت است. گاهاً بر سر دو راهي‌هايي قرار مي‌‌گيريد که انتخاب هر راه در عين اينکه باعث خوشنودي يکي از همراهانتان مي‌‌شود؛ ديگري را ناراحت و ناراضي مي‌‌سازد. البته اين نارضايتي و خرسندي تنها جنبه‌ي تزئيني ندارد و تاثير فراواني در روند بازي و نحوه‌ي رفتار شخصيت‌ها با شما دارد و شما به عنوان رئيس گروه مي‌بايست تصميماتي عاقلانه اتخاذ کرده و سعي کنيد که همه‌ي اعضاي گروه را راضي نگه داريد، چون اگر بدرفتاري‌ها و مخالفت‌هاي شما با يک فرد افزايش يابد ممکن است آن فرد گروه را براي هميشه ترک کند و در مقابل نيز اگر يکي از شخصيت‌ها از تصميمات شما راضي باشد و شما هم با او رفتار خوبي داشته باشيد رفته رفته ميزان محبوبيت شما در نظر آن شخصيت بالا رفته و ممکن است چيزهايي به شما بگويد (يا ياد بدهد) که ارزش بسيار بالايي داشته باشند. راه‌هاي افزايش محبوبيت هم دقيقاً مثل دنياي واقعي طراحي شده؛ جملات زيبا و مودبانه، درک کردن طرف مقابل، توجه کردن به نظرات او، پرسيدن سوالاتي که نشان دهنده‌ي اهميتيست که شما براي آن شخص قائل هستيد و ساير رفتار و اعمالي که ما در دنياي واقعي با دوستان و همگروهي‌هايمان از خود بروز مي دهيم. همچنين مي توانيد به آن‌ها هديه نيز بدهيد که اين هديه‌ها نيز مي‌‌بايست متناسب با خلق و خوي طرف مقابل باشد. به عنوان مثال اگر شخص مورد نظر بسيار مهربان و احساساتي است يک گل يا گردنبدي به شکل قلب مي تواند او را شاد کند و بر عکس اگر خيلي خشن و بي‌احساس باشد ممکن است از انگشتري که به شکل اژدهاست خيلي ذوق زده شود! اين گونه انتخاب‌ها که بايد رفتار افراد و واکنششان در برابر رفتار خود را سنجيد، به هنگام برخورد با ساير شخصيت‌هاي داستان (افرادي که هيچ وابستگي‌اي به شخصيت‌هاي گروه ندارند) نيز مهم می باشند. به عنوان مثالي ديگر، شخصيتي مثل Morrigan که بسيار کم حوصله، خشن و تا حدي هم بي ادب (!) مي‌باشد از کمک کردن به ديگران متنفر است، از جملات مؤدبانه به ندرت استفاده مي کند و اکثراً ترجيح مي‌دهد که بکشد به جاي آن که ببخشد! در عين حال شخصيت هايي هم هستند که بر خلاف شخصيت نام برده بسيار رئوف و دل رحم باشند و بخشش را ترجيح دهند و همين انتخاب نسبتاً ساده که "آيا اين فردي را که به ما توهين کرد يا حمله کرد را بکشيم يا نه؟" خود به تنهايي باعث خوشنودي يک فرد و ناراحتي شخصي ديگر مي شود. گذشته از همه‌ي اين‌ها خود شخصيت‌ها نيز با يکديگر به تعامل مي پردازند و ممکن است با هم صميمي شوند يا برعکس از هم متنفر شوند. وقتي دو زوج مخالف در گروه داشته باشيد گاهاً ديالوگ‌هاي زيبايي بينشان رد و بدل مي‌شود که پر از کنايه و شايد هم توهين است. بحث و جدل‌هاي هميشگي دو شخصيت AliStair و Morrigan گاهاً بسيار شنيدني مي‌شود. جداً اين حد تعامل بين شخصيت‌ها نيازمند وقت زيادي بوده که سازندگان بازي در نهايت دقت و زيبايي از پس آن برآمده‌اند. اين تعامل‌ها و انتخاب‌هاي زياد همان عواملي هستند که باعث ترس برخي از سازندگان از ساخت بازي‌هاي نقش آفريني مي‌شود. چون که کار را برايشان دشوار مي سازد؛ ولي BioWare به خوبي از پس اين کار برآمده است.

البته اين تنها بخش شگفت آور بازي نيست و شگفتي‌هاي ديگري نيز در بازي نهفته است که آن هم طراحي کلاس‌ها، جادوها و رابط کاربر (User Interface) بسيار ساده و جمع و جور ولي در عين حال پيچيده و گسترده‌ي بازي است. بازي در کل سه کلاسRogue ، Mage و Warrior دارد که هر کدام ويژگي‌هاي خاص خود را دارند و کساني که با بازي‌هاي نقش آفريني آشنايي داشته باشند به راحتي مي‌توانند ويژگي‌هاي اين سه کلاس را در حالت کلي حدس بزنند (بدون اينکه حتي بازي را انجام داده باشند). با هر بار ارتقاي درجه (Level Up) سه Attributes Point دريافت مي‌کنيد که مي‌توان آنها را براي ارتقاي شش فاکتور اصلي شخصيت‌ها استفاده کرد، بعلاوه مي توان يک Skill جديد (مثل تله گذاري يا درست کردن سم) ياد گرفت و يا هم Skill‌هاي قبلي را ارتقاء داد و در آخر هم از بين Spellهاي طبقه‌بندي شده يکي را انتخاب کرد. ياد گيري هر Spell زمينه را براي يادگيري Spellـي قوي‌تر از قبلي، اما از همان دسته فراهم مي سازد. به عنوان مثال Spellهاي بخش Primal (مربوط به کلاس Mage) از چهار عنصر طبيعي Fire (آتش)، Light (روشنايي يا برق)، Frost (سرما)، و Earth (زمين) ساخته شده که خود اين عناصر نيز چهار قسمت دارند که به ترتيب قوي‌تر مي‌شوند. اين طبقه‌بندي‌ها بسيار مهم هستند چراکه مي‌‌بايست متناسب با قابليت‌هاي مورد نظر يک نوع مسير Spell زني را انتخاب کرد (4 نوع قابليت ويژه نيز براي هر کلاس وجود دارد که Spellهاي خاصي را آزاد مي‌کند). اگر فردي بدون توجه به اين نکته‌ي مهم، به صورت به هم ريخته از هر شاخه يک Spell انتخاب کند شخصيتي بسيار ضعيف خواهد داشت که در ادامه برايش مشکل ساز خواهد شد و در شرايط بغرنجتر ممکن است ادامه‌ي بازي غير ممکن شود! تعداد زياد جادوها و قابليت‌ها که تفاوت‌هاي چشم گيري با هم دارند همان چيزي است که Dragon Age را از عناويني چون Mass Effect مجزا مي‌سازد. البته شايد فکر کنيد که اين قابليت‌هاي زياد ممکن است گيچ کننده شوند ولي به هيچ وجه اين گونه نيست چراکه رابط کاربر بازي متناسب با اين حجم بالاي قابليت‌ها طراحي شده است (البته ناگفته نماند؛ بازي‌هاي قديمي‌تري نيز وجود دارد که تعداد جادوها و قابليت‌هاي کلاس‌هايشان به مراتب بيشتر از DA است).
و اما جلوه‌هاي صوتي و بصري بازي که در اين روزها اهميت فوق‌العاده بالايي به خود گرفته‌اند. در يک کلام گرافيک و صداگذاري DA عالي است. با توجه به داستان بسيار طولاني بازي که مطعاقباً شخصيت‌هاي زيادي نيز دارد، کار تيم سازنده براي ساخت شخصيت و انتخاب دوبلور مناسب براي آن‌ها، بسيار مشکل و وقت گير بوده؛ اما BioWare در اين زمينه نيز سنگ تمام گذاشته و نه تنها کم کاري‌اي ديده نمي‌شود بلکه نکات بسيار ريز نيز از چشم طراحان دور نمانده. بعلاوه يکي از مهمترين ويژگي‌هاي بازي‌هاي نقش آفريني که در اين نسل بسيار کم اهميت شمرده مي‌شود توسط BioWare به خوبي پرداخته شده است. وجود احساس در چهره‌ي شخصيت‌ها و تناسب آن با موقعيت و همچنين هماهنگ بودن لب شخصيت‌ها با ديالوگ‌ها همان نکته‌اي است که در بازي‌هاي نقش آفريني اين نسل مورد بي‌توجهي و کم مهري قرار گرفته مي‌گيرند (بدليل زياد بودن شخصيت‌ها و ديالوگ‌ها)؛ اما BioWare همانند آثار قبلي خود اين موضوع را به خوبي رعايت کرده است (هرچند که بهتر از اين هم مي‌شد ولي ما به همين نيز اکتفا مي‌کنيم) که نتيجه‌ي آن نيز بالاتر رفتن اثر گذاري داستان و شخصيت‌هاست.

در کنار شخصيت‌ها، محيط‌هاي بازي نيز بسيار زيبا ساخته و پرداخته شده‌اند. مدل‌هاي بسيار دقيق و کم اشتباه و بافت‌هاي بسيار با کيفيت و همچنين رنگ بندي بسيار مناسب آن ارزش فني بازي را بالا برده‌اند. ارزش اين طراحي وقتي معنا مي‌يابد که محيط‌هاي پر تعداد بازي را در نظر بگيريم. از ابتداي بازي تا پايان، محيط‌هاي بسيار متفاوتي را خواهيد ديد که در طراحي هيچ يک بي دقتي‌اي صورت نگرفته است. از جنگل‌هاي Bricilian گرفته تا سرزمين Orzammar همه و همه طراحي بسيار خوبي دارند. البته محيط‌ها وسيع نيستند و اغلب بسته طراحي شده‌اند؛ ولي اين موضوع چيزي از ارزش گرافيک فني بازي کم نمي‌ کند چرا که Draw Distance بازي حتي در تنظيمات گرافيکي پايين نيز فوق‌العاده است و مي توان فواصل بسيار دور(و البته دست نيافتني) را نيز ديد. از ديگر موارد جالب که سازندگان به آن توجه کرده‌اند مي‌‌توان به ويژگي برجاي ماندن آثار خون پس از مبارزه اشاره کرد. پس از مبارزات لکه‌هاي خون دشمنان برروي زره و بدن شما و همراهانتان تا مدتي باقي مي‌ماند که در نوع خود جالب است. اين دقت و زيبايي در طراحي افکت‌هاي بازي نيز وجود دارد: افکت‌هاي آتش، Spellها، نورپردازي و بويژه Reflectionها که بسيار دقيق هستند.
ديالوگ‌ها هم توسط گويندگان پر تعداد و حرفه‌اي ادا شده و به سختي مي توان دو شخصيت را يافت که صداي آن‌ها کاملاً شبيه باشد و مهمتر از نحوه‌ي اداي ديالوگ‌ها، خود متن و مفهوم آن‌هاست که گاهاً به صورت ادبي و قافيه دار نگاشته شده و برعکس گاهاً بسيار تند و خشن مي‌شود (متناسب با گوينده‌ي آن). در واقع در صداگذاري کاراکترها، شخصيت اصلي و فرعي نداريم و صداي همه‌ي شخصيت‌ها حتي آن‌هايي که فقط يک بار آن هم به مدت کوتاهي در داستان حضور مي‌يابند نيز عالي صورت گرفته است. همچنين اصوات محيطي نيز بدون نقص و متناسب با موقعيت طراحي شده اند.
در نهايت بايد گفت که DA يکي نقش آفريني عالي است که همه‌ي عناصر مورد نياز براي تبدیل شدن به يک بازي فوق‌العاده را دارا مي‌باشد. به عنوان يک بازي‌باز پيشنهاد مي کنم که اين بازي زيبا را از دست ندهيد. حتي اگر با بازي‌هاي سبک نقش آفريني آشنايي چنداني نداريد نيز با مقداري صبر و حوصله و صرف وقت از آن لذت خواهيد برد. از هم اکنون منتظر DLCها(و شايد هم Modها)ي بازي خواهيم ماند.

Guts
13-12-2009, 03:07
این shale که تو DLC میده خیلی خوبه، از وقتی اینو گرفتم همیشه تو گروهم هست خیلی قوی هم هست.
این Orzammar از همه جا جالبتر و بزرگتر بوده فعلاً این Branda پیدا کردم و کشتمشم آخر و Anvil رو هم نابود کردم، میخواستم بدونم اگر طرف Branda رو میگرفتم و Anvil رو صاحب میشدم چی میشد؟

amirpers
13-12-2009, 03:34
اگه منظورتون استفاده نکردنه که باید ببینید چه پیشنیازهایی دارند
کجا نشون میده پیش نیازها رو ؟
در ضمن تو صفحات قبل دوستان گفته بودند که مثلا با فلانی ازدواج می کنند ، چه جوری ؟

G.D.ragon.Ir
13-12-2009, 09:15
کجا نشون میده پیش نیازها رو ؟وقتی نشانگر موس رو روی هر ایتم ببرید در پنجره مربوطه گزینه/گزینه های قرمز رنگ, پیشنیازهایی هستند که شما ندارید

در ضمن تو صفحات قبل دوستان گفته بودند که مثلا با فلانی ازدواج می کنند ، چه جوری ؟ تنها بحث ازدواجی که تو تاپیک دیدم, بحث ازدواج الیستر با ملکه بود که Optimus Prime عزیز, گفته بود: اگه کارکتر خود شخص Human Noble باشه اون شخص هم می تونه با ملکه ازدواج کنه

king_darkness
13-12-2009, 17:08
سلام
من مي خواستم اين بازي رو بخرم. دو تا سوال داشتم

1 آيا اين بازي ارزش خريد داره
2 آيا سيستم من براي اين بازي كافي هستش

Cpu : 2.81
ram 2 gig
vga 8500 gt

سي پي يو دو هسته اي هستش

ممنون مي شم سريع جواب بديد

G.D.ragon.Ir
13-12-2009, 19:19
2 آيا اين بازي ارزش خريد داره
اگه اهل بازی های نقش آفرینی باشید قطعآ ازش لذت میبرید (بیخودی که امتیاز بالای 9 از گیم اسپات نگرفته)

1 آيا سيستم من براي اين بازي كافي هستش
Cpu : 2.81
ram 2 gig
vga 8500 gt
سي پي يو دو هسته اي هستش

من با سیستمی به مراتب ضعیفتر از سیستم شما این بازی رو انجام دادم (البته کیفیت با سیستم من خوب نبود اما قطعآ با سیستم شما به مراتب بهتره) حالا اگه مایل بودید میتونید منتظر بمونید تا دوستان دیگه هم بصورت جامع تر راهنمایی کنند

new evil
15-12-2009, 23:39
کسی میدونه برای Spece Blood Mage راه دومی وجود داره یا نه؟

S!LENCE
17-12-2009, 13:59
سلام به همه
خسته نباشید میگم به خودم و همه هم تیمی ها که اینا بودن همیشه به همتونم توصیه می کنمشون (Morrigan,Alistair,Waynne)
بالاخره تموم شد. ولی خدایی می تونم بگم کامل ترین بازی عمرم بود. هیچ وقت فک نمی کردم این همه ذهن روی یه بازی بذارم. این اتخاب آخر بازی که خیلی خوف بود.
از دوستان اونا که Human و کلاس Warrior رفتن اگه زحمتی نیست بیان پایانشونو تو پروفایل یا پ.خ بگن کنجکاوم. نژاد های دیگه هم اگه لطف کنن ممنونم.
همگی موفق باشید و تشکر از کمکاتون

sepehr_x50
17-12-2009, 17:03
سلام.

خیلی وقت بود این بازی رو داشتم . ولی تازه دیروز رفتم سراغش بازی کردم بسیار عالی بود...

میخواستم بپرسم پچ هایی که واسه بازی میاد رو کسی دانلود کرده؟! ارزش دانلود داره؟!

ویرایش:

مثلا همین پایینی که امروز اومد...

Dragon Age Origins Update 1.02a-ViTALiTY

Here’s the build 1.02a update for “Dragon Age Origins” released by iso group ViTALiTY. Enjoy

Patch details

Fixed potential corruption of character statistics
Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
made Easy difficulty easier
Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
Fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
updated Visual C runtime libraries

Release name: Dragon.Age.Origins.Update.1.02a-ViTALiTY
Size: 40MB

Guts
18-12-2009, 00:00
سلام.

خیلی وقت بود این بازی رو داشتم . ولی تازه دیروز رفتم سراغش بازی کردم بسیار عالی بود...

میخواستم بپرسم پچ هایی که واسه بازی میاد رو کسی دانلود کرده؟! ارزش دانلود داره؟!

ویرایش:

مثلا همین پایینی که امروز اومد...

Dragon Age Origins Update 1.02a-ViTALiTY

Here’s the build 1.02a update for “Dragon Age Origins” released by iso group ViTALiTY. Enjoy

Patch details

Fixed potential corruption of character statistics
Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
made Easy difficulty easier
Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
Fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
updated Visual C runtime libraries

Release name: Dragon.Age.Origins.Update.1.02a-ViTALiTY
Size: 40MB

این پچ جدید نیست چند هفته پیش اومده بود.

Alex merccer
18-12-2009, 08:43
سلام
یک سوال داشتم چه جوری می شه این بازی رو آنلاین بازی کرد؟:18:
ممنون

havas_1980
18-12-2009, 12:02
این پچ جدید نیست چند هفته پیش اومده بود.
چرا. این یکی پچ جدیده. ورژن پچ قبلی v1.02 بود ولی این یکی v1.02a هست. (حدودا نیم مگ تفاوت دارن!)

سلام
یک سوال داشتم چه جوری می شه این بازی رو آنلاین بازی کرد؟
ممنونبخش چند نفره وجود نداره. بلکه فقط تک نفرست.

Alex merccer
18-12-2009, 13:11
سلام یک سوال دیگه
از تمام مهارت های یار های من داره کم میشه مثلا اگه damage 65 بوده الان شده 10-65 و مثالهای مشابه
چرا؟
ممنون

M A X I M U M
18-12-2009, 13:54
نحوه بازي كردن اين بازي چطوريه ؟
منظورم اينه كه بخواي بجنگي با دشمنت روبروت ميتوني اين ور و اون ور و جا خالي بدي يا بايد يه ضربه تو بزني بعد صبر كني يه ضربه اون بزنه ؟

aghamajid1369
18-12-2009, 14:17
سلام یک سوال دیگه
از تمام مهارت های یار های من داره کم میشه مثلا اگه damage 65 بوده الان شده 10-65 و مثالهای مشابه
چرا؟
ممنون
احتمالا شما زخمی شدین و اون زخم ها داره بهتون پنالتی به چیز های مختلف وارد میکنه . باید از injury kit استفاده کنید تا از بین برن. هر بار که یارتون در جنگ کشته بشه و بعد دوباریه زنده بشه 1 زخم ایجاد میشه. که با 1 آیکون قرمز نشونش میده داخل status بازیکن مورد نظر یا پایین صفحه .

نحوه بازي كردن اين بازي چطوريه ؟
منظورم اينه كه بخواي بجنگي با دشمنت روبروت ميتوني اين ور و اون ور و جا خالي بدي يا بايد يه ضربه تو بزني بعد صبر كني يه ضربه اون بزنه ؟
نه. جاخالی و . . . توی این بازی نیست. دقیقا مثل بازی استراتژیک که به یارانت فقط میتونی دستور حمله بدی و کنترل شخصی برای موقع های ضربه زدن یا جاخالی دادن وجود نداره. ولی میتونین به طور دلخواه از قدرت های یارانتون استفاده کنید. همون قدرت هایی که به طور ردیف در پایین صفحه چیده شدن.

miladddd
18-12-2009, 14:51
سلام
من سوالی در مورد بازی دارم

من بازی هایی مثل age of empires رو بازی کردم و خیلی دوست داشتم
ولی بازی هایی مثل fallout 3 , empire total war رو نتونستم با پیچیدگیشون کنار بیام و با این که خیلی قشنگ بودن وسطای بازی ولشون کردم
مشکل اینه که زبانمم زیاد خوب نیست!

به نظرتون این بازی رو می تونم بازی کنم یا خیلی پیچیده و شلوغه؟ آخه از ظاهرش خیلی خوشم اومده

molaali
18-12-2009, 15:07
سلام
ولی بازی هایی مثل fallout 3 , empire total war رو نتونستم با پیچیدگیشون کنار بیام و با این که خیلی قشنگ بودن وسطای بازی ولشون کردم
به نظرتون این بازی رو می تونم بازی کنم یا خیلی پیچیده و شلوغه؟ آخه از ظاهرش خیلی خوشم اومده

سلام age of empires يه بازي استراتژيكي مثل قلعه است empire total war استرتژيكي هم زمانه و fallout 3 نقش آفرينه و با هم كاملاً فرق دارن. درسته كه Dragon Age هم نقش آفرينه ولي كاملاً با fallout 3 فرق داره و از اون پيچيده تره ضمناً اگه زبان بلد نباشي كار خيلي سخت مي شه ( البته اگه معني جملات رو متوجه بشي كافيه و نياز نيست استاد باشي!)

aghamajid1369
18-12-2009, 15:07
سلام

با این توصیفات به نظرم بازی نکنید. آخه بازی واقعا پیچیده هست و به زبان انگلیسی قوی نیاز داره. کلا سبگ بازی RPG همینجوره.
پیچیده هست و به زبان خوب نیاز داره.
نظر من اینه. موفق باشید.