مشاهده نسخه کامل
: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
Bahador.p
29-06-2009, 23:33
smartcomسریع وصل می شه
+gps رو تا حالا باهاش کار نکردم چون gprs قطعه و نمی تونم نقشه هاشو بگیرم
ولی دارم نرم افزار وای فای لب تاب پدرم رو نصب می کنم.
هر موقع اپدیتش کردم بهتون می گم که سرعتش چقدر بود
من استفاده كردم با Wi_Fi دان كردم سرعت اتصال رو عالي ميكنه كارش اينكه وصل ميشه به سرور كلي Gps دنيا و موقعيت 7 روز آينده ماهواره هارو دان ميكنه و اينجوري نياز نيست بگرده دنبال ماهواره و در كمتر از 10 ثانيه وصل ميشه من تايم گرفتم ما من حدود 8-9 ثانيه وصل شد
aran khan95
29-06-2009, 23:42
من استفاده كردم با Wi_Fi دان كردم سرعت اتصال رو عالي ميكنه كارش اينكه وصل ميشه به سرور كلي Gps دنيا و موقعيت 7 روز آينده ماهواره هارو دان ميكنه و اينجوري نياز نيست بگرده دنبال ماهواره و در كمتر از 10 ثانيه وصل ميشه من تايم گرفتم ما من حدود 8-9 ثانيه وصل شد
نقشه هم داره برای ردیابی و...؟
اخه یه چیزایی در این مورد تو ویدیوی توتریال این گوشی بود
hasanmotori
30-06-2009, 09:43
نقشه هم داره برای ردیابی و...؟
اخه یه چیزایی در این مورد تو ویدیوی توتریال این گوشی بود
نه خودش نقشه نداره با همون اسمارت کام باید وصل بشی
اگه gps+ و آپدیت نکنی خیلی طول میکشه ولی اگه آپدیت کنی ایول:10:
fariborz_1
30-06-2009, 10:42
دوستان عزيز 16 گيگش با 8 گيگش چه تفوتي داه؟
منظورم اينه كه فقط از لحاظ قيمت كه فرق نمي كنند؟
FreeMagic
30-06-2009, 12:29
گوشیم فارسی نمی نویسه که به جهنم ولی فارسی میگیره
اما دوام شارژش خیلی پایینه. زده تو ذوقم
با مصرف زیر متوسط از گوشی حدود 24 ساعت دوام میاره
میگید چه کار کنم. خیلی ضدحال. ممنون میشم راهنماییم کنید.
hasanmotori
30-06-2009, 12:45
گوشیم فارسی نمی نویسه که به جهنم ولی فارسی میگیره
اما دوام شارژش خیلی پایینه. زده تو ذوقم
با مصرف زیر متوسط از گوشی حدود 24 ساعت دوام میاره
میگید چه کار کنم. خیلی ضدحال. ممنون میشم راهنماییم کنید.
ین کارارو انجام بده باتریش درست میشه :
power saving mode رو off کن
تو قسمت position method دو تا تیکرو بردار
network رو بزار رو gsm only
بعدش یه بار بزار باتریش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد روشنش نکن بزن تو شارژ تا کامل شارژ بشه درست میشه
سلام
میخواستم بدونم Voice memo که تو مشخصات 8510 تو سایت جی اس ام ارنا نوشته یعنی چی؟
اینم لینک مشخصاتش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دوستان این گوشی تو بانه یا مریوان هم پیدا میشه؟
FreeMagic
30-06-2009, 20:30
راستی یکی نگفت این Lock code گوشی به صورت پیش فرض چند هستش؟
FreeMagic
30-06-2009, 20:35
ین کارارو انجام بده باتریش درست میشه :
power saving mode رو off کن
تو قسمت position method دو تا تیکرو بردار
network رو بزار رو gsm only
بعدش یه بار بزار باتریش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد روشنش نکن بزن تو شارژ تا کامل شارژ بشه درست میشه
من اون تم سیاه رو عوض کردم و اون تم سفید رنگ رو انتخاب کردم. ظاهرا خیلی خیلی کم تاثیر مثبت داشت.:46:
اون دو تغییر اول که قبول. ولی این باطری که خالی بشه و اون جوری شارژ بشه دلیل علمی داره یا از روی تجربه میگید؟:31:
راستی اگه تغییرات رو انجام بدم و اون وضعی که شما گفتید بزارم خاموش بشه. دوباره که روشن کردم تغییرات برمیگرده یا مشکلی پیش نمیاد؟
Bahador.p
30-06-2009, 21:01
من كه گفتم كد پيش فرض هشتا صفر هست
hasanmotori
30-06-2009, 21:37
من اون تم سیاه رو عوض کردم و اون تم سفید رنگ رو انتخاب کردم. ظاهرا خیلی خیلی کم تاثیر مثبت داشت.:46:
اون دو تغییر اول که قبول. ولی این باطری که خالی بشه و اون جوری شارژ بشه دلیل علمی داره یا از روی تجربه میگید؟:31:
راستی اگه تغییرات رو انجام بدم و اون وضعی که شما گفتید بزارم خاموش بشه. دوباره که روشن کردم تغییرات برمیگرده یا مشکلی پیش نمیاد؟
باتری خالی بشه تجربی هست و دلیل علمیشم اینه که یه بار باتری کامل شارژ بشه که به حجم واقعیش برسه و یکبار هم کافیه یعنی شما اینکارارو بکن دیگه درست میشه و هیچ وقت مشکلی نداره
راستی auto britnes رو هم غیر فعال کنو و برایتنس رو بزاروسط
FreeMagic
30-06-2009, 22:17
من كه گفتم كد پيش فرض هشتا صفر هست
ببخشید ولی من ندیدم:31:
شرمنده:11:
FreeMagic
30-06-2009, 22:20
ببخشید آقا حسن موتوری
من تمام تغییراتی که گفتید انجام دادم و حالا هم منتظرم که باطری خالی بشه
حالا میشه بگید این تغییراتی که گفتید هر کدوم چه کار می کنن یا این تغییرات چی بود که من انجام دادم؟
hasanmotori
30-06-2009, 22:41
ببخشید آقا حسن موتوری
من تمام تغییراتی که گفتید انجام دادم و حالا هم منتظرم که باطری خالی بشه
حالا میشه بگید این تغییراتی که گفتید هر کدوم چه کار می کنن یا این تغییرات چی بود که من انجام دادم؟
gsm only واسه اینه که دیگه گوشی دنبال شبکه 3g نگرده
position method هم واسه اینه که به gps وصل نمونه البته فک نمیکنم اگه فعال هم باشه به gps وصل بمونه به هر شما انجام بده بهتره :31:
power saving از همه اینا تاثیرش بیشتره یعنی شارژو بیشتر از 2 برابر میکنه احتمالاً یه باگ هست که وقتی فعال باشه به جای اینکه شارژ بیشتر نگه داره خودش شارژو کم میکنه واسه همین خاموشش کن
سلام
میخواستم بدونم Voice memo که تو مشخصات 8510 تو سایت جی اس ام ارنا نوشته یعنی چی؟
اینم لینک مشخصاتش:
جواب منو ندادین؟
خودم فک کنم مال فرمان صوتیه؟
شما امتحان کردین این گوشی فرمان صوتی و مسیج ریدر داره یا فقط گوشی های سیمبیان داره نوکیا دارن؟
voice که دقیقآ همون فرمان صوتی هست
مسیج ریدر رو هم یه برنامه هست تحت پایتون (که خود این پایتون یه نرم افزاره برنامه نویسی تحت سیمبین هست) که مسیجها رو برات میخونه
یه سوال ! یعنی خود سامسونگ نفهمیده که این پاور سیوینگ باگ هست تا فیکسش کنه ؟؟
FreeMagic
01-07-2009, 07:21
gsm only واسه اینه که دیگه گوشی دنبال شبکه 3g نگرده
position method هم واسه اینه که به gps وصل نمونه البته فک نمیکنم اگه فعال هم باشه به gps وصل بمونه به هر شما انجام بده بهتره :31:
power saving از همه اینا تاثیرش بیشتره یعنی شارژو بیشتر از 2 برابر میکنه احتمالاً یه باگ هست که وقتی فعال باشه به جای اینکه شارژ بیشتر نگه داره خودش شارژو کم میکنه واسه همین خاموشش کن
من کارهایی که گفتید انجام دادم و حالا منتظر نتیجه هستم
ولی واسه این power saving مطمئنی؟ یه دفه همین یه روز شارژی رو هم که داره با غیر فعال کردنش نشه نصف روز!!!:31:
hasanmotori
01-07-2009, 08:38
من کارهایی که گفتید انجام دادم و حالا منتظر نتیجه هستم
ولی واسه این power saving مطمئنی؟ یه دفه همین یه روز شارژی رو هم که داره با غیر فعال کردنش نشه نصف روز!!!:31:
نه خیالت راحت باشه
اون موقع که باتریش بد بود شب تا صبح شارژ کم میکرد؟
aran khan95
01-07-2009, 11:40
اقا/خانم freemagic
سلام
بهترین کاری که شما می تونید برای بهبود وضعیت باتریتون بکنید اپدیته
اگه میشه بگید الان قیمتش چنده و راضی هستید و الان ارزش داره برم پول بابتش بدم یا قدیمی حساب میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FreeMagic
01-07-2009, 12:31
نه خیالت راحت باشه
اون موقع که باتریش بد بود شب تا صبح شارژ کم میکرد؟
آره اون موقع شب تا صبح دو یا شایدم سه خط کم می کرد (ولی فکر کنم دو خط)
از امروز صبح تا حالا که ظهر هم شده. می بایست طبق قبل دو خط کم می کرد و با اینکه بیشتر ازش کار کشیدم و یه فیفا هم بازی کردیم:31: ( جاتون خالی) ولی هنوز یه خط هم کم نکرده. (بترکه چشم حسود:wac:)
آقا دستت خیلی خیلی درد نکنه:42:
اقا/خانم freemagic
سلام
بهترین کاری که شما می تونید برای بهبود وضعیت باتریتون بکنید اپدیته
من آقا داوود :31:
1- آخه با دیال آپ هم میشه آپدیت کرد؟
2- من چند تایی دیدم که وسط آپدیت واسشون مشکل پیش امد و دیگه گوشی بالا نیومد. این مشکل ممکنه پیش بیاد؟
3- اگه آپدیت کردم نخواستم می تونم دوباره به حالت اول برگردونم؟
4- چه قدر طول می کشه؟ اسونه یا سخته؟
5- اصلا آموزش آپدیت این گوشی رو از کجا گیر بیارم؟
6- ممکنه بریم خونه خالم. اونجا ADSL دارن:21: اگه زود بگین چه طور میشه آپدیت کرد و راحت باشه شاید اونجا این کار رو بکنم:5:
voice که دقیقآ همون فرمان صوتی هست
مسیج ریدر رو هم یه برنامه هست تحت پایتون (که خود این پایتون یه نرم افزاره برنامه نویسی تحت سیمبین هست) که مسیجها رو برات میخونه
؟
مرسی از جوابتون
من نفهمیدم
حالا این گوشی فرمان صوتی داره یا نه؟
Bahador.p
01-07-2009, 13:27
مرسی از جوابتون
من نفهمیدم
حالا این گوشی فرمان صوتی داره یا نه؟
حسام جان اينجا اگه كسي جوابي بهت نداد دال بر بي توجهي نيست بلكه نميدونن والا من خودم وقتي پرسيدي Voice Memo رفتم تو فازش كه ببينم چيه جريان و چون نوكيا دارم كاملا به برنامه مسيج ريدر و ... نوكيا واقف هستم ولي توي سامسونگ همچين چيزي رو نديدم و نميدونم چرا GsmArena يه همچين چيزي رو نوشته شايد ترجمه و برداشت ما ايراني ها از Voice Memo اشتباه و هزاران چيز ديگه مثلا سايت همينجوري مثل بقيه سيمبينهاي نوكيا براش نوشته و....
hasanmotori
01-07-2009, 13:49
آره اون موقع شب تا صبح دو یا شایدم سه خط کم می کرد (ولی فکر کنم دو خط)
از امروز صبح تا حالا که ظهر هم شده. می بایست طبق قبل دو خط کم می کرد و با اینکه بیشتر ازش کار کشیدم و یه فیفا هم بازی کردیم:31: ( جاتون خالی) ولی هنوز یه خط هم کم نکرده. (بترکه چشم حسود:wac:)
آقا دستت خیلی خیلی درد نکنه:42:
من آقا داوود :31:
1- آخه با دیال آپ هم میشه آپدیت کرد؟
2- من چند تایی دیدم که وسط آپدیت واسشون مشکل پیش امد و دیگه گوشی بالا نیومد. این مشکل ممکنه پیش بیاد؟
3- اگه آپدیت کردم نخواستم می تونم دوباره به حالت اول برگردونم؟
4- چه قدر طول می کشه؟ اسونه یا سخته؟
5- اصلا آموزش آپدیت این گوشی رو از کجا گیر بیارم؟
6- ممکنه بریم خونه خالم. اونجا ADSL دارن:21: اگه زود بگین چه طور میشه آپدیت کرد و راحت باشه شاید اونجا این کار رو بکنم:5:
شما که مشکل باتریت حل شد دیگه بیخیال نمیخاد آپدیت کنی
1-نه نمیشه اخه حجم فریمورش 200 مگه
2-اره همیشه فلش کردن گوشی همراه با ریسکه
3-اره دوباره میتونیی با فریمور قبلی فلشش کنی
4-خیلی
5-دو سه صفحه پیش آموزششو گزاشتم
ببین برای تغییر فریمور گوشی 2 راه هست یکی اینکه با pc studio اپدیتش کنی که این ریسکش کمتره اگه مشکلی پیش بیاد میشه بدی فلشش کنن کلاً خطرناک نیست
یه روش دیگه اینه که فلشش کنی و فریمورشو عوض کنی که این خطر داره
اگه بتونی با pc studio اپدیت کنی بهتره
الان که دیگه مشکلی نداری باهاش به نظر من اصلاً نمیخاد اپدیت کنی بیخیال
حسام جان اينجا اگه كسي جوابي بهت نداد دال بر بي توجهي نيست بلكه نميدونن والا من خودم وقتي پرسيدي Voice Memo رفتم تو فازش كه ببينم چيه جريان و چون نوكيا دارم كاملا به برنامه مسيج ريدر و ... نوكيا واقف هستم ولي توي سامسونگ همچين چيزي رو نديدم و نميدونم چرا GsmArena يه همچين چيزي رو نوشته شايد ترجمه و برداشت ما ايراني ها از Voice Memo اشتباه و هزاران چيز ديگه مثلا سايت همينجوري مثل بقيه سيمبينهاي نوكيا براش نوشته و....
یعنی واقعا نداره؟
این که خیلی بده
فرمان صوتیم نداره؟
گوشی 8210 نوکیا مال سال 2000 فرمان صوتی داره
میشه لطف کنین تو کاتالوگ گوشی نگاه کنین چیزی نوشته در این مورد یا نه؟
راستی این نرم افزارو هم نصب کنین ببینین مثل مسیج ریدر و کنتاکت ریدر کار میکنه
اگه کار کنه عالی میشه
منتظر جوابتم
مرسی
بازم سلام
ببخشید من انقد زوم کردم به فرمان صوتی این گوشی
جالب اینه که این دو تا سایتم نوشتن که داره
این سایت نوشته شماره گیری صوتی:
این سایت نوشته دستور صوتی :
حتما یک چیزی هست که اینا نوشتن . نه؟
شایدم داره طرز کارش با نوکیا فرق میکنه
همینو فقط میخواستم بگم
mr_khodaei2008
01-07-2009, 17:18
بچه ها من دارم سعي ميكنم گوشيم اپديت كنم ولي تا حالا نشده و برام چندتا مشكل در حين كار پيش اومده اپديت شد خبرتون ميكنم
hasanmotori
01-07-2009, 23:12
بگم چی شده باورتون نمیشه :38:
گوشی من در اثر یه بلایی که سرش آوردم خراب شد و دیگه شارژ نمیشد دادمش تعمیر دفه اول درست نشد دوباره دادمش تعمیر بعد 3 هفته بلاخره گرفتمش و الان درست شده
بعد اومدم روش برنامه و از این چیزا بریزم دیدم mass memory ش به جای اینکه 8 گیگ باشه شده 16 گیگ یعنی وقتی 8 بود حدود 7 و خورده ای جای خالی داشت الان شده 14.7 :26:
برام فلششم کردن و ورژن گوشیم شده I8510DJHL1 که مال اکتبر 2008 ه
کلاً دم مایکروتل گرم دیگه :40:
sokote-marg
02-07-2009, 10:32
قیمت دیروز :
8 گیگ 405 هزار تومان پک کوچک و بدون گارانتی
ببخشید پک کوچک با بزرگش چه فرقی داره؟
ali_power42
02-07-2009, 18:27
بگم چی شده باورتون نمیشه :38:
گوشی من در اثر یه بلایی که سرش آوردم خراب شد و دیگه شارژ نمیشد دادمش تعمیر دفه اول درست نشد دوباره دادمش تعمیر بعد 3 هفته بلاخره گرفتمش و الان درست شده
بعد اومدم روش برنامه و از این چیزا بریزم دیدم mass memory ش به جای اینکه 8 گیگ باشه شده 16 گیگ یعنی وقتی 8 بود حدود 7 و خورده ای جای خالی داشت الان شده 14.7 :26:
برام فلششم کردن و ورژن گوشیم شده I8510DJHL1 که مال اکتبر 2008 ه
کلاً دم مایکروتل گرم دیگه :40:
یعنی گوشیو عوض کردن؟؟؟ یا اینکه هاردش رو ارتقا دادن؟؟؟؟
mr_khodaei2008
02-07-2009, 18:29
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی برنامه gps data رو اجرا میکنم هر چقدر هم صبر میکنم امواج رو نمیگیره و متصل نمیشه من تو 95 8گیگ وقتی احراش میکردم یه کم که صبر میکردم امواج ماهواره رو میگرفت و مکانمم پیدا میکرد ولی این گوشی اصلا امواج ماهواره رو نمیگیره میخوام بدونم که باید کار خاصی بکنم یا اینکه گوشیم مشکل داره لطفا جواب بدید
hasanmotori
02-07-2009, 21:45
یعنی گوشیو عوض کردن؟؟؟ یا اینکه هاردش رو ارتقا دادن؟؟؟؟
نه گوشیم که خودشه
فک کنم هاردش مشکل پیدا کرده بود بجاش یه 16 گیگ گزاشتن روش اگه میخاین آموزش نحوه ارتقای مموریو براتون بزارم :21:
FreeMagic
03-07-2009, 10:13
الان که دیگه مشکلی نداری باهاش به نظر من اصلاً نمیخاد اپدیت کنی بیخیال
الان دیگه مثل قدیم وقتی با گوشی کار نمی کنم از شارژش کم نمی کنه
ولی وقتی کمی باهاش کار می کنم به طور محسوسی از شارژش کم می کنه
اگه با آپدیت درست بشه حتما یه اینترنت پر سرعت پیدا می کنم و آپدیت می کنم.:5:
معلوم هست با آپدیت دقیقاً چه تغییراتی می کنه؟
FreeMagic
03-07-2009, 10:19
به نظر میاد با Pc studio7 امن ترین راه برای آپدیت باشه.
چیزی واسه آپدیت ندیدم. چه جوری با این برنامه آپدیت کنم. این رو هم قبلا آموزش دادین؟
ریسک اینکه اینجوری آپدیت بشه و مشکل پیش بیاد چه قدره؟ (فرض کنیم اینترنت قطع نشه)
FreeMagic
03-07-2009, 10:34
یه سوال دیگه
من می خوام گوشیم به اینترنت وصل بشه. خود گوشی یا سیم کارت که این قابلیت یا Gprs رو نداره. میشه با کامپیوتر به اینترنت وصل بشه و برای وصل شدن گوشی به اینترنت از کامپیوتر استفاده کنم؟
hasanmotori
03-07-2009, 10:57
الان دیگه مثل قدیم وقتی با گوشی کار نمی کنم از شارژش کم نمی کنه
ولی وقتی کمی باهاش کار می کنم به طور محسوسی از شارژش کم می کنه
اگه با آپدیت درست بشه حتما یه اینترنت پر سرعت پیدا می کنم و آپدیت می کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
معلوم هست با آپدیت دقیقاً چه تغییراتی می کنه؟
اگه قبلاً با نوکیا کار کرده باشی میبینی که خط اول باتریش که بپره یعنی بیشتر از نصف باتریش پریده ولی این اینجوری نیست همه خطاش به یه اندازه شارژو نشون میدن یعنی اگه اولی پرید فقط یک هفتم شارژش پریده پس زیاد نگرانش نباش
گوشی من که آپدیت شده ولی تاحالا که ندیدم فرقی کرده باشه بجز اینکه مموریش شده 16 گیگ :دی و یکم سرعتش بیشتر شده البته الان فریمورش بازم قدیمی هست و ممکنه تو فریمورهای جدیدتر بهتر شده باشه
میخاستم با pc studio آپدیت کنم میگه این گوشی اپدیت نمیشه قبلاً اینجوری نبود !
به نظر میاد با Pc studio7 امن ترین راه برای آپدیت باشه.
چیزی واسه آپدیت ندیدم. چه جوری با این برنامه آپدیت کنم. این رو هم قبلا آموزش دادین؟
ریسک اینکه اینجوری آپدیت بشه و مشکل پیش بیاد چه قدره؟ (فرض کنیم اینترنت قطع نشه)
pc studio که تو cd خود گوشی هست قدیمیه باید جدیدشو از سایت سامسونگ بگیری
آموزش نداره وقتی ورژن جدیدشو بگیری حودش یه گزینه اپدیت داره
حداکثرش اینه که مجبورشی فلشش کنی
یه سوال دیگه
من می خوام گوشیم به اینترنت وصل بشه. خود گوشی یا سیم کارت که این قابلیت یا Gprs رو نداره. میشه با کامپیوتر به اینترنت وصل بشه و برای وصل شدن گوشی به اینترنت از کامپیوتر استفاده کنم؟
بر عکسش میشه یعنی میتونی با gprs با کامپیوتر به اینترنت وصل بشی ولی اینجوری که شما گفتیو نمیدونم
یه راهش اینه که بری یه جا که وای فای داره وصل بشی
حسن یعمی چی ؟؟؟ مموری 8 گیگ چطوری شده 16 گیگ !! هاااان :دی ؟؟
hasanmotori
03-07-2009, 15:10
حسن یعمی چی ؟؟؟ مموری 8 گیگ چطوری شده 16 گیگ !! هاااان :دی ؟؟
روششو کامل براتون توضیح میدم البته ریسکش با خودتونه :
1-اول گوشیتون باید گارانتی داشته باشه :دی
2-یه کابل micro usb لازم داریم که اونو از وسط ببرید
3-یه دونه از این شارژرایی که باتری قلمی میخورنم لازم دارید
4-خب وقتی که کابل micro usb رو میبرید 4 تا سیم داره به رنگهای آبی سفید زرد سبز
5-کابل micro usb رو به گوشیتون وصل کنید و اون 4 تا سیمو 2تا 2تا بزنید به شارژر قلمی
6-بعد شارژر خود گوشیو بزنید بهش ببینید مثل قبل شارژ میشه یا میزنه usb وصل شده
7- اگه میزنه usb وصل شده کار تمومه :دی
8-گوشی شما خراب شده و دیگه شارژ نمیشه :دی
9-ببریدش نمایندگی بگید شارژ نمیشه
10-نمایندگی براتون درستش میکنه
11- به احتمال خیلی کم به جای مموری 8 گیگ خودش براتون یه 16 گیگ میزاره روش چون با اون روش که گفتم مموریش خراب میشه :دی
نکته 1: ممکنه اصلاً مموری آسیب نبینه
نکته 2 : ممکنه بازم یه 8 گیگ بزارن روش
نکته3 : کلاً این کارو نکنید بهتره :دی
من با p990 هم نزدیک بود همین کارو بکنم یعنی با 4تا باتری براش شارژر بسازم :دی ولی خوشبختانه با اون هلدرش که همراهشه اینکارو کردم و خیلیم خوب کار میکرد
حالا اگه از اون شارژرای اشانتیون ان97 گیر بیاد خوبه اگه کسی دیده بگه آخه من چند روز دیگه دارم میام تهران میخام بخرم
بعدشم یکم راهنمایی کنید ببینم این علاعدین که هی میگن کیه؟ :دی
بدون شوخی بگید به اقدسیه نزدیکه یا نه یعنی میتونم برم ؟
mr_khodaei2008
03-07-2009, 15:30
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی برنامه gps data رو اجرا میکنم هر چقدر هم صبر میکنم امواج رو نمیگیره و متصل نمیشه من تو 95 8گیگ وقتی احراش میکردم یه کم که صبر میکردم امواج ماهواره رو میگرفت و مکانمم پیدا میکرد ولی این گوشی اصلا امواج ماهواره رو نمیگیره میخوام بدونم که باید کار خاصی بکنم یا اینکه گوشیم مشکل داره لطفا جواب بدید
Ali_BlueBoy
03-07-2009, 16:34
حالا اگه از اون شارژرای اشانتیون ان97 گیر بیاد خوبه اگه کسی دیده بگه آخه من چند روز دیگه دارم میام تهران میخام بخرم
بعدشم یکم راهنمایی کنید ببینم این علاعدین که هی میگن کیه؟
در کل موفق باشی.....: دی
حسن تو که زدی خواهر ومادرش رو سلام رسوندی...: دی به خودت و گوشی رحم نمیکنی به گارنتیش رحم کن...(ورشکست میشه ها)
در ضمن اگه خواستی بری علائدین از همون اقدسیه به هرکی بگی می خوام برم علائدین نشونت میده...ولی یه دو سه ساعتی تو راهی....!!!(راستش یه ساعتی تو راهی...)
آدرسشم اینه ....خ جمهوری تقاطع حافظ ....( به قول بچه ها گفتنی ...زیر حافظ...: دی) یا خیابون حافظ تقاطع جمهوری ...: دی
FreeMagic
03-07-2009, 16:54
راهی نداره کاری کنیم مثل I900 با تاچ پد که کار می کنیم یه فلش مثل موس بیاد و با اون کار کنیم؟
aran khan95
03-07-2009, 18:41
فلش موس که تو وبش داره
روششو کامل براتون توضیح میدم البته ریسکش با خودتونه :
1-اول گوشیتون باید گارانتی داشته باشه
2-یه کابل micro usb لازم داریم که اونو از وسط ببرید
3-یه دونه از این شارژرایی که باتری قلمی میخورنم لازم دارید
4-خب وقتی که کابل micro usb رو میبرید 4 تا سیم داره به رنگهای آبی سفید زرد سبز
5-کابل micro usb رو به گوشیتون وصل کنید و اون 4 تا سیمو 2تا 2تا بزنید به شارژر قلمی
6-بعد شارژر خود گوشیو بزنید بهش ببینید مثل قبل شارژ میشه یا میزنه usb وصل شده
7- اگه میزنه usb وصل شده کار تمومه
8-گوشی شما خراب شده و دیگه شارژ نمیشه
9-ببریدش نمایندگی بگید شارژ نمیشه
10-نمایندگی براتون درستش میکنه
11- به احتمال خیلی کم به جای مموری 8 گیگ خودش براتون یه 16 گیگ میزاره روش چون با اون روش که گفتم مموریش خراب میشه
نکته 1: ممکنه اصلاً مموری آسیب نبینه
نکته 2 : ممکنه بازم یه 8 گیگ بزارن روش
نکته3 : کلاً این کارو نکنید بهتره
من با p990 هم نزدیک بود همین کارو بکنم یعنی با 4تا باتری براش شارژر بسازم ولی خوشبختانه با اون هلدرش که همراهشه اینکارو کردم و خیلیم خوب کار میکرد
بعدشم یکم راهنمایی کنید ببینم این علاعدین که هی میگن کیه؟
متوجه نشدم :دی ! میخواستی با باتری شارژر بسازی :دی ؟؟؟
بابا اینکارا رو برو با 1100 ای چیزی بکن ! نه با گوشی 400 تومنی اونم از نوع سامسونگش ....
جی810 داییم فلتش خراب شد ! الان 1 ماهه فرستادم گارانتی هنوز نیومده :دی ! نکنه کشیده باشن بالا :دی ؟؟
راستی شارژ اشانتیون ن97 چیه ؟؟
hasanmotori
04-07-2009, 17:36
متوجه نشدم :دی ! میخواستی با باتری شارژر بسازی :دی ؟؟؟
بابا اینکارا رو برو با 1100 ای چیزی بکن ! نه با گوشی 400 تومنی اونم از نوع سامسونگش ....
جی810 داییم فلتش خراب شد ! الان 1 ماهه فرستادم گارانتی هنوز نیومده :دی ! نکنه کشیده باشن بالا :دی ؟؟
راستی شارژ اشانتیون ن97 چیه ؟؟
از این شارژرا هست که یه باتری فلمی میخورن دارم ولی به micro usb نمیخوره اومدم براش درست کنم :دی اینجوری شد
400 تومن چیه بابا من 550 تومن خریدمش
واسه جی810 یه زنگ بزن ببین چی شده آخه رو قبض گارانتیش نوشته زمان اعتبار 2 ماه...
بیشتر گوشیهای کشویی و تاشو فلتشون زود خراب میشه ولی بابام یه دی600 داره که قبلاً مال خودم بوده خیلی باهاش بد رفتار میکنه :دی یه 3 سالیم هست که دارتش به تعداد غیر قابل شمارشم از دستش افتاده :دی ولی تا حالا هیچیش نشده...
شارژر اشانتیون شارژره همراهه مثل همینا که باتری قلمی میخورن.. این قلمیا الکین ولی اینی که با ان97 میدن بزرگه معلومه که الکی نیست :دی
از این شارژرا هست که یه باتری فلمی میخورن دارم ولی به micro usb نمیخوره اومدم براش درست کنم اینجوری شد
400 تومن چیه بابا من 550 تومن خریدمش
واسه جی810 یه زنگ بزن ببین چی شده آخه رو قبض گارانتیش نوشته زمان اعتبار 2 ماه...
بیشتر گوشیهای کشویی و تاشو فلتشون زود خراب میشه ولی بابام یه دی600 داره که قبلاً مال خودم بوده خیلی باهاش بد رفتار میکنه یه 3 سالیم هست که دارتش به تعداد غیر قابل شمارشم از دستش افتاده ولی تا حالا هیچیش نشده...
شارژر اشانتیون شارژره همراهه مثل همینا که باتری قلمی میخورن.. این قلمیا الکین ولی اینی که با ان97 میدن بزرگه معلومه که الکی نیست
منم قبلن یدونه ای810 سامسونگ داشتم که عین د600 خودت بود :دی
آخرم افتاد تو دستشویی !!
منم به همین تجربه رفتمو جی810 رو گرفتم ولی ..... !!!
آها از این شارژر هایی که با باتری قلمی کار میکنه =))
اینا رو ولش !! آخین قیمت این 8510 چنده ؟؟ با گارانتی و بدون گارانتی و 8 و 16 :دی
ممنون
aran khan95
07-07-2009, 09:02
من تو شهر خودم قیمت گرفتم بی گارانتی 450000 تومن بود
S E V E N
07-07-2009, 10:32
دوستان لطف كنيد هر كس قيمت گوشي رو اعلام ميكنه بگه كه مدل 8 يا 16 هست درضمن با گارانتي اصل يا بدون گارانتي بودنش
رو هم بگيد.
ممنون
mr_khodaei2008
07-07-2009, 10:53
کسی نمیخواد جواب منو بده -------->> دوستان من یه مشکلی دارم وقتی برنامه gps data رو اجرا میکنم هر چقدر هم صبر میکنم امواج رو نمیگیره و متصل نمیشه من تو 95 8گیگ وقتی احراش میکردم یه کم که صبر میکردم امواج ماهواره رو میگرفت و مکانمم پیدا میکرد ولی این گوشی اصلا امواج ماهواره رو نمیگیره میخوام بدونم که باید کار خاصی بکنم یا اینکه گوشیم مشکل داره لطفا جواب بدید
FreeMagic
07-07-2009, 12:35
یکی بگه این برنامه GPS+ مال چیه؟ اصلا کار نمی کنه!
aran khan95
07-07-2009, 19:42
من تو شهر خودم قیمت گرفتم بی گارانتی 450000 تومن بود
این قیمت 8گیگ بود
FreeMagic
07-07-2009, 21:20
یکی بگه این برنامه GPS+ مال چیه؟ اصلا کار نمی کنه!
یکی جواب مارو نمیدونه !!!!
اصلا نمیتونم با جی پی اس کار کنم:41:
حتی با برنامه ها که داونلود کردم
hasanmotori
07-07-2009, 22:36
یکی جواب مارو نمیدونه !!!!
اصلا نمیتونم با جی پی اس کار کنم:41:
حتی با برنامه ها که داونلود کردم
برای استفاده از gps باید گارمینو نصب کنید وگرنه اسمارت کام gps دستگاه رو نمیشناسه
اگه اسمارت کامو به تنهایی نصب کنید کنار مپ یه gps به رنگ ابی نوشته که یعنی gps رو نمیشناسه ولی اگه گارمینو نصب کنید سبز میشه
حالا اگه گارمین نصب بمونه دستگاه همیشه به ماهواره وصل میمونه که این باعث میشه باتری خیلی سریع تموم بشه
برای اینکه باتری تموم نشه میتونید گارمینو دیلیت کنید...بعد از اینکه دیلیتش کردین اسمارت کام بازم gps رو میشناسه و مشکلی نداره یعنی اگه فقط یه بار گارمینو نصب کنید و اجراش کنید که به gps وصل بشه دیگه حله
یه راه دیگشم اینه که تو position method تیک intgrated gps رو بردارید البته اینو مطمعن نیستم فردا خبرشو بهتون میدم
gps+ هم برای اینه که سریعتر به ماهواره وصل بشه ولی بدیش اینه که با وای فای نمیشه اپدیتش کرد و حتماً باید با gprs باشه
اگه بازم مشکلی دارید بگید :10:
hasanmotori
07-07-2009, 22:38
کسی نمیخواد جواب منو بده -------->> دوستان من یه مشکلی دارم وقتی برنامه gps data رو اجرا میکنم هر چقدر هم صبر میکنم امواج رو نمیگیره و متصل نمیشه من تو 95 8گیگ وقتی احراش میکردم یه کم که صبر میکردم امواج ماهواره رو میگرفت و مکانمم پیدا میکرد ولی این گوشی اصلا امواج ماهواره رو نمیگیره میخوام بدونم که باید کار خاصی بکنم یا اینکه گوشیم مشکل داره لطفا جواب بدید
شما اصلاً کاری با gps data نداشته باش
اگه میخای از gps استفاده کنی گارمین و اسمارت کام رو نصب کن
نقشه اکثر شهر ها برای اسمارت کام هست برای گارمین هم نقشه شهر های بزرگ هست
FreeMagic
07-07-2009, 23:22
برای استفاده از gps باید گارمینو نصب کنید وگرنه اسمارت کام gps دستگاه رو نمیشناسه
اگه اسمارت کامو به تنهایی نصب کنید کنار مپ یه gps به رنگ ابی نوشته که یعنی gps رو نمیشناسه ولی اگه گارمینو نصب کنید سبز میشه
حالا اگه گارمین نصب بمونه دستگاه همیشه به ماهواره وصل میمونه که این باعث میشه باتری خیلی سریع تموم بشه
برای اینکه باتری تموم نشه میتونید گارمینو دیلیت کنید...بعد از اینکه دیلیتش کردین اسمارت کام بازم gps رو میشناسه و مشکلی نداره یعنی اگه فقط یه بار گارمینو نصب کنید و اجراش کنید که به gps وصل بشه دیگه حله
یه راه دیگشم اینه که تو position method تیک intgrated gps رو بردارید البته اینو مطمعن نیستم فردا خبرشو بهتون میدم
gps+ هم برای اینه که سریعتر به ماهواره وصل بشه ولی بدیش اینه که با وای فای نمیشه اپدیتش کرد و حتماً باید با gprs باشه
اگه بازم مشکلی دارید بگید :10:
توی تاپیک برنامه ها گشتم نبود. این برنامه گارمینو از کجا گیر بیارم؟ میتونه کار برنامه اسمارت کان رو انجام بده یا یه برنامه کمکی هستش؟
hasanmotori
07-07-2009, 23:30
این گارمینه
نقشه شهرای بزرگو داره اگه اینا کارتو راه میندازن برنامه خوبیه ولی اگه نقشه بیشتر میخای باید اسمارت کام نصب کنی
Ali_BlueBoy
08-07-2009, 00:24
اگه بازم مشکلی دارید بگید
شما اصلاً کاری با gps data نداشته باش
اگه میخای از gps استفاده کنی گارمین و اسمارت کام رو نصب کن
نقشه اکثر شهر ها برای اسمارت کام هست برای گارمین هم نقشه شهر های بزرگ هست
ولی حسن جون با همین جی پی اس دیتا هم خیلی راحت کانکت میشه و اصلا نیازی به گارمین نداره که حتما نصب بشه
به نظر من اونایی که با جی پی اسش مشکل دارن همون برنامه جی پی اس دیتا رو اجرا کنن بعد یعد یه 10 دقیقه ازیر فضای باز ولش کنن به احتمل 99 درضد کانکت میشه...
FreeMagic
08-07-2009, 12:26
ولی حسن جون با همین جی پی اس دیتا هم خیلی راحت کانکت میشه و اصلا نیازی به گارمین نداره که حتما نصب بشه
به نظر من اونایی که با جی پی اسش مشکل دارن همون برنامه جی پی اس دیتا رو اجرا کنن بعد یعد یه 10 دقیقه ازیر فضای باز ولش کنن به احتمل 99 درضد کانکت میشه...
تا جایی که میدونم gps data برای وصل شدن به gps اکسترنال هستش. این گوشی که خودش داره. اصلا این برنامه رو واسه پی گذاشتن.
اگه هم با این برنامه خودش وصل میشه از کجا و با چه علامتی بفهمیم که وصل شده؟ شما خودتون امتحان کردید؟
(GPRS خط من هم غیرفعاله. برای اطلاعات کامل تر گفتم)
در ضمن مشکل من با شارژ گوشی حل نشده. 10 دقیقه باهاش مکالمه کنم تقریبا شارژش خالی میشه (وقتی که شارژ کامل باشه). اینو دیگه چه کار کنم؟:41:
hasanmotori
08-07-2009, 13:42
تا جایی که میدونم gps data برای وصل شدن به gps اکسترنال هستش. این گوشی که خودش داره. اصلا این برنامه رو واسه پی گذاشتن.
اگه هم با این برنامه خودش وصل میشه از کجا و با چه علامتی بفهمیم که وصل شده؟ شما خودتون امتحان کردید؟
در ضمن مشکل من با شارژ گوشی حل نشده. 10 دقیقه باهاش مکالمه کنم تقریبا شارژش خالی میشه (وقتی که شارژ کامل باشه). اینو دیگه چه کار کنم؟:41:
گارمین باتریو میخوره پس اگه نصبش کردی بخاطر اینه
اگه گارمینو نصب کردی که هیچی اگه نصب نکردی پاور سیوینگو خاموش کن و بعد یه بار گوشیتو ریست کن اگه خاموشه یه بار روشنش کن دوباره خاموشش کن و بعد ریست کن
auto britnes رو هم خاموش کن
تو قسمت conection برو تو قسمت video sharing گزینه اول یعنی همون video sharing رو خاموش کن
تو قسکت conection تو قسمت wlan برو show wlan avalibility رو بزار رو never و internet conectivity test رو بزار رو never run
تو قسمت network برو network mode رو بزار رو gsm و cell info display رو بزار رو off
تو قسمت position methods دو تا تیکو بردار
برای راه اندازی gps اسمارت کام و گارمینو نصب کن برای اینکه گارمین gps رو بشناسه باید تو position methods تیک intgrated gps رو بزاری بعد که گارمین به ماهواره وصل شد دیلیتش کن و از اسمارت کام استفاده کن نیازی به gprs هم نیست
حتما بعد از این که پاور سیوینگ رو خاموش کردی باید ریست بشه؟
aran khan95
08-07-2009, 18:22
من هنوزم می گم
اپدیتش کن شما
سلام دوستان.
بلاخره پس از روز ها تلاش این گوشی رو خریدم.همه چیز عالیه فقط یه مشکلی که هست اینه که وقتی که اسلاید گوشی بسته سمت راست پایین گوشی یه مقداری کمی از اسلاید زیرین فاصله داره که وقتی که lcd روبه زمین هست یه مقداری تق تق می کنه.(البته وقتی که دکمه ها رو فشار میدم)نمی دونم منظورم رو فهمیدید یانه.خواستم بدونم این یکم فاصله طبیعیه یا نه.ممنون میشم اگه جواب بدین.
hasanmotori
08-07-2009, 19:04
الان زدم رو gps data حدود 12 دقیقه پیاده رفتم وصل نشد بعد رفتم با اسمارت کام وصل شدم یه 5 دقیقه طول کشید وصل شد
دوباره رفتم تو gps دیتا وصل شد accuracy ش تو خیابون که راه میرفتم 45 متر به بالا بود
اومدم خونه زدم رو gps+ زدم دانلود دیتا گفت باید اکسس پوینت انتخاب کنی یه irancell gprs داشت و یه irancell mms زدم رو gprs ولی بعد از 5 6 ثانیه گفت download complet فکر کنم از وای فای استفاده کرده چون gprs قطعه
بعد رفتم کنار پنجره زدم رو gps data تا زدم وصل شد یعنی 5 ثانیه هم نشد تازه accuracy ش با اینکه تو خونه هستم شد 15 متر یعنی دقتش بیشتر شد
بعد با اسمارت کام رفتم بازم خیلی سریع وصل شد
گفتم شاید چون الان وصل شدم انقدر زود وصل میشه گوشیو یه بار ریست کردم دوباره رفتم دیدم بازم 5 ثانیه ای وصل شد
همین الان که دارم اینو تایپ میکنم زدم بازم 5 ثانیه ای وصل شد یعنی از زیر سقف که بالاشم یه طبقه ساختمونه 5 ثانیه ای وصل میشه !!!
سلام دوستان.
بلاخره پس از روز ها تلاش این گوشی رو خریدم.همه چیز عالیه فقط یه مشکلی که هست اینه که وقتی که اسلاید گوشی بسته سمت راست پایین گوشی یه مقداری کمی از اسلاید زیرین فاصله داره که وقتی که lcd روبه زمین هست یه مقداری تق تق می کنه.(البته وقتی که دکمه ها رو فشار میدم)نمی دونم منظورم رو فهمیدید یانه.خواستم بدونم این یکم فاصله طبیعیه یا نه.ممنون میشم اگه جواب بدین.
من اولش که خریده بودم اصلاً یه ذره هم لق نمیزد نه در جهت بغلی نه در جهت بالایی
بعد یه دفه از دستم افتاد اسلایدش لق شد وقتیم بستست اصلاً کج وای میسه ممکنه گوشی شما هم از دست کسی افتاده باشه
من واقعا دارم نگران می شم.آخه چرا اسلایدش باید لق باشه؟تاحالا هم از دستم نیفتاده.
FreeMagic
08-07-2009, 22:30
گارمین باتریو میخوره پس اگه نصبش کردی بخاطر اینه
اگه گارمینو نصب کردی که هیچی اگه نصب نکردی پاور سیوینگو خاموش کن و بعد یه بار گوشیتو ریست کن اگه خاموشه یه بار روشنش کن دوباره خاموشش کن و بعد ریست کن
auto britnes رو هم خاموش کن
تو قسمت conection برو تو قسمت video sharing گزینه اول یعنی همون video sharing رو خاموش کن
تو قسکت conection تو قسمت wlan برو show wlan avalibility رو بزار رو never و internet conectivity test رو بزار رو never run
تو قسمت network برو network mode رو بزار رو gsm و cell info display رو بزار رو off
تو قسمت position methods دو تا تیکو بردار
برای راه اندازی gps اسمارت کام و گارمینو نصب کن برای اینکه گارمین gps رو بشناسه باید تو position methods تیک intgrated gps رو بزاری بعد که گارمین به ماهواره وصل شد دیلیتش کن و از اسمارت کام استفاده کن نیازی به gprs هم نیست
چند تا رو قبلا تغییر دادم. بقیه رو هم تغییر دادم. auto britnes رو هم غیر فعال کردم. level britnes رو هم تا آخر بردم سمت چپ. منتظر بقیه تغییراتم. ضمنآ برنامه گارمین رو نصب نکردم یعنی نصب کردم ولی اجرا نکردم
من هنوزم می گم
اپدیتش کن شما
قربونتون برم. آخه اگه adsl داشتم یه لحظه هم صبر نمی کردم. شما بگید چه جور با دیال آپ داونلود کنم؟ اگه بیرون هم این کار رو بکنن من به هیچ کس اعتماد ندارم:41:
حالا ریسکشم به کنار
اما ای کاش میشد یه جوری آپ کرد....
aran khan95
08-07-2009, 22:40
قربونتون برم. آخه اگه adsl داشتم یه لحظه هم صبر نمی کردم. شما بگید چه جور با دیال آپ داونلود کنم؟ اگه بیرون هم این کار رو بکنن من به هیچ کس اعتماد ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
حالا ریسکشم به کنار
اما ای کاش میشد یه جوری آپ کرد....
خدا نکنه
اگه می تونی یه جا گیر بیار یا فکر کنم که تو نمایندگی هاش هم این کار رو بکنن
اونجوری که من دیدم اپدیت شده با نشدش خیلی تفاوت دارن
sokote-marg
09-07-2009, 05:55
این گوشی قاب دیگه ای با رنگ دیگه براش وجود نداره ؟
من برای یکی می خوام بخرم ولی گوشی مشکی نمی خواد.
چرا اینو تک رنگ ساختن ؟
aran khan95
09-07-2009, 09:29
این گوشی قاب دیگه ای با رنگ دیگه براش وجود نداره ؟
من برای یکی می خوام بخرم ولی گوشی مشکی نمی خواد.
چرا اینو تک رنگ ساختن ؟
فقط رنگ سیاهش هست
دوستان.من توهمین تاپیک(صفحه ی 177)خوندم که برای این که میزان شارژ گوشی زیاد بشه باید پاور سیوینگ رو خاموش کنید.حالا مشکل این جاست که بعدش باید گوشی رو ریست کنم یا نه و اگه باید ریست کنم چه کدی رو باید بزنم؟
Bahador.p
09-07-2009, 11:17
1. ريست كردن يعني خاموش روشن بشه
2. سه تا رنگ داره كه توي ايران فقط مشكي هست و رنگا عبارت هستن از نقره اي و مشكي و آلبالويي كه اگه بگردي توي همين تاپيك عكساش هست من خودم عكس آلبالويي و SAMSUNG جان عكس نقره اي رو قرار داد
سلام گوشی من روی صفحه اصلی زیر قسمت خط دهی دو فلش رفت برگشت (علامت کانکت) هست وهر کاری می کنم نمی رود بنده را راهنمایی کنید
aran khan95
09-07-2009, 12:36
سلام گوشی من روی صفحه اصلی زیر قسمت خط دهی دو فلش رفت برگشت (علامت کانکت) هست وهر کاری می کنم نمی رود بنده را راهنمایی کنید
من برای رفتنش ریست می کنم
FreeMagic
09-07-2009, 13:35
برای منم بعضی وقتا یعنی بیشتر وقتا اینجوریه. به قول شما هم با ریست حل میشه
حالا من می خوام گوشیمو بدم بیرون آپدیت کنن. از کجا بفهمم که گوشیم واقعا آپ شده؟ یعنی چه جوری بفهمم سرم کلاه رفته یا نه؟:19:
اگه فوری جواب بدین ممنون میشم.
mahroo_z1
09-07-2009, 15:13
حالا من می خوام گوشیمو بدم بیرون آپدیت کنن. از کجا بفهمم که گوشیم واقعا آپ شده؟ یعنی چه جوری بفهمم سرم کلاه رفته یا نه؟:19:
سلام دوست من. شما بازدن این کد در گوشی میتونید از ورژن گوشیتون اگاهی یابید:
#1234#*
screencaptur رو چطور میتونم خاموش کنم؟
aran khan95
09-07-2009, 19:05
این علامته سر برنامه های جاوا خیلی اذیت می کنه
راستی با USB فقط کامپیوتر پدرم گوشیمو می شناسه
و کامپیوتر خودم نمی شناسه
چرا؟
آخه مال من با ریستم نمی ره:41:
Bahador.p
09-07-2009, 22:18
شما گوشي رو از حالت Dual Mode بزار روي Gsm درست ميشه Ok
FreeMagic
10-07-2009, 01:00
شما گوشي رو از حالت Dual Mode بزار روي Gsm درست ميشه Ok
من از همون روز اول این تغییر رو انجام دادم. ولی بازم بگیر و نگیر داره.:20:
ربطی به کانکت شدن جی پی اس نداره؟:13:
FreeMagic
10-07-2009, 01:12
من گوشیم رو بردم بیرون آپدیت کردن:33:
توی قسمت Applications دو برنامه جدید اضافه شدن که هردو به GPS مربوط میشن. یکی samsung mobile navigatior یکی دیگه هم roadsync حالا دیگه مشکل gps هم حل شده و به راحتی کار می کنه:26: البته تقریبا:31:
رفتم توی حیاط توی فضای باز بعد از چند لحظه یه نقطه قرمز که محل سکونت بود رو مشخص کرد.
این طور که معلومه ظاهرا درست آپدیت شده:20:
به گفته Aran khan برای دوام بیشتر شارژ بردم آپدیت کردم. ولی اگه مشکل شارژ درست نشد پول آپدیت رو از ایشون می گیرم:31::21:
از وقتی که کامل شارژ کردم تا حالا یک خط هم کم نکرده که ظاهرا خوب بوده:5:
یه چیزی
این حسن موتوری اسم کاربریش رو عوض کرده؟ هیچ کدوم از پستاش نیست. ولی یه نام کاربری با تعداد پست ظاهرا ریست شده و همون آواتار هست. این دو تا یکی هستن؟:10:
hasanmotori
10-07-2009, 11:09
نه من فقط خودم هستم و یکی دیگه نیستم :دی یعنی فقط همین id رو دارم البته منظور شما رو کامل نفهمیدم
حالا شما برو تو tools بعد device manager بعد ببین software version چی نوشته مثلاً نوشته i8510DJHJL1
سلام.
میشه خواهش کنم یکی از دوستان که از باتری گوشیش راضیه یه عکس از دو سمت باتری موبایلش بذاره.می دونم خواسته ی زیادیه ولی خیلی ممنون می شم اگه کسی این کارو بکنه.
aran khan95
10-07-2009, 17:38
به گفته Aran khan برای دوام بیشتر شارژ بردم آپدیت کردم. ولی اگه مشکل شارژ درست نشد پول آپدیت رو از ایشون می گیرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
ای وای!
از وقتی که کامل شارژ کردم تا حالا یک خط هم کم نکرده که ظاهرا خوب بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
خدا رو شکر
FreeMagic
11-07-2009, 00:00
نه من فقط خودم هستم و یکی دیگه نیستم :دی یعنی فقط همین id رو دارم البته منظور شما رو کامل نفهمیدم
حالا شما برو تو tools بعد device manager بعد ببین software version چی نوشته مثلاً نوشته i8510DJHJL1
توی اون قسمت اینو نوشته:
I8510XEHI5
ولی وقتی کد #1234#* رو میزنم جلوی SW VERSION اینو نوشته
]I8510XXHK2
حالا آخرش نفهمیدیم کدوم کد درسته یا شایدم این دو یکی نیستن. می تونید بفهمید آپدیت شده یا نه؟
من قبل از آپدیت یادم رفت این دو رو یادداشت کنم:31:
سلام.
میشه خواهش کنم یکی از دوستان که از باتری گوشیش راضیه یه عکس از دو سمت باتری موبایلش بذاره.می دونم خواسته ی زیادیه ولی خیلی ممنون می شم اگه کسی این کارو بکنه.
اگه باثری گوشی رو در بیاریم. پس چه جوری با گوشی از باریش عکس بگیریم؟:9:
این مسئله شارژش هم که کاملا حل شده و بدون شک هیچ مشکلی نداره:26:
جی پی اس رو هم با اون دو برنامه که دیدم روش نصبه اجرا شد و بعد از اون هم Smartcom به خوبی کار میکنه. طوری نیست نقشه تمام شهر ها رو به صورت کامل بگیره؟
یه سوال دیگه
بعد از آپدیت این power saving mode درست کار میکنه یا نه؟ منظورم اینه که باید غیر فعال باشه که کمتر مصرف کنه یا اینکه درست شده و اگر فعالش کنیم مصرف رو بهتر میکنه؟
اگه باثری گوشی رو در بیاریم. پس چه جوری با گوشی از باریش عکس بگیریم؟:9:
گفتم اگه موبایل دیگه ای تو خونه دارین یا دوربین دیجیتال دارین اینکارو بکنین لطفا.:41:
hasanmotori
11-07-2009, 09:39
گفتم اگه موبایل دیگه ای تو خونه دارین یا دوربین دیجیتال دارین اینکارو بکنین لطفا.:41:
باتریا همه سالم هستن خیالت راحت باشه
من الان میخام گوشیمو فلش کنم صبر کن اگه دیدم باتریش بهتر میشه بهت میگم فلش کن
hasanmotori
11-07-2009, 10:12
گوشیم فلش شد ! :15:
چقدر سریع :8:
ولی انگار سرعتش اومده پایین :13:
درباره باتریشم توضیح میدم بعداً
نه انگار سرعتش بعد از یه بار ریست کردن درست شد یعنی مثل قبل شد یا حتا بهتر
نرم افزار navigation و norton هم بهش اضافه شده
mr_khodaei2008
11-07-2009, 10:32
بچه ها من یکی از دوستام چند ماهی این گوشی رو داره چند روز پیش که دیدمش دیدم گوشه های بالایی گوشی رنگش رفته همچنین دایره پشت گوشی که مال لنز گوشیه کمی کم رنگ شده بود بهم گفت خودش این طوری شده و من کاریش نداشتم یعنی به مرور زمان رنگش رفته میخوام بدونم اونایی که این گوشی رو دارن براشون این اتفاق نیفتاده و هیچ کجای گوشیشون رنگش نرفته ممنون
hasanmotori
11-07-2009, 10:41
بچه ها من یکی از دوستام چند ماهی این گوشی رو داره چند روز پیش که دیدمش دیدم گوشه های بالایی گوشی رنگش رفته همچنین دایره پشت گوشی که مال لنز گوشیه کمی کم رنگ شده بود بهم گفت خودش این طوری شده و من کاریش نداشتم یعنی به مرور زمان رنگش رفته میخوام بدونم اونایی که این گوشی رو دارن براشون این اتفاق نیفتاده و هیچ کجای گوشیشون رنگش نرفته ممنون
گوشی من یه دفه افتاد روی سنگ یه نقطه کوچیک رنگش رفته ولی بقیه جاهاش مثل روز اولشه
aran khan95
11-07-2009, 10:59
این مسئله شارژش هم که کاملا حل شده و بدون شک هیچ مشکلی نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](32).gif
خدا رو شکر
بعد از آپدیت این power saving mode درست کار میکنه یا نه؟ منظورم اینه که باید غیر فعال باشه که کمتر مصرف کنه یا اینکه درست شده و اگر فعالش کنیم مصرف رو بهتر میکنه؟
مال من که روشن بود باتریم زود خالی می شد
FreeMagic
11-07-2009, 13:16
مال من که روشن بود باتریم زود خالی می شد
بعد از آپدیت هم؟:18:
در ضمن این brightness level رو تا آخر ببریم سمت چپ روی دوام بیشتر شارژ تاثیر مثبتی داره ؟
S E V E N
11-07-2009, 13:46
سلام دوستان
كسي آدرس نمايندگي اصلي مايكروتل تو تهران رو داره ؟
و اينكه اصلا از كجا بخرم بهتره ؟
Ali_BlueBoy
11-07-2009, 15:01
سلام دوستان
كسي آدرس نمايندگي اصلي مايكروتل تو تهران رو داره ؟
و اينكه اصلا از كجا بخرم بهتره ؟
خیابون جمهوری ..تقاطع شیخ هادی....( بعد از ولی عصر...)
از همون جا بگیری بهتره
در ضمن این brightness level رو تا آخر ببریم سمت چپ روی دوام بیشتر شارژ تاثیر مثبتی داره ؟
100 در 100 تاثیر مثبت داره ....
mr_khodaei2008
11-07-2009, 17:08
سلام گوشييو چطوري اپديت كنم (اون روشي كه تو موبايلستان گفته رو امتحان كردم ولي نشد و گزينه PDA download فعال نميشد)
hasanmotori
11-07-2009, 17:31
سلام گوشييو چطوري اپديت كنم (اون روشي كه تو موبايلستان گفته رو امتحان كردم ولي نشد و گزينه PDA download فعال نميشد)
تو قسمت csc image برو بعد از فولدر PDA_CSC_I8510MEDIB1 فایلرو انتخاب کن
aran khan95
11-07-2009, 18:07
بعد از آپدیت هم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
تاپیر مثبت داره
ولی من به شما پیشنهاد می کنم که گوشی رو روی روشنایی خودکار بذارید
FreeMagic
12-07-2009, 12:27
سلام قیمت گوشی لطفا
دوست عزیز تاپیک زیر رو برای گرفتن قیمت روز انواع گوشی گذاشتن. می تونید اونجا جواب سوالتون رو بگیرید:5:
لطفا از لحاظ صدا با n73me یه مقایسه بکنید
بهادرخان قرار بود یه مقایسه جدید از 8mega بزارن.ممنون
aran khan95
12-07-2009, 20:42
از لحاظ صدا از n73 meخیلی بهتره
قبلا هم در موردش بحث شده بود
دوستان ببخشید چرا تم های s60 v3 به این گوشی نمی خوره.تو قسمت تم های فوروم رو هم که گشتم تاپیکی برای i8510 نبود.هر سایتی رو هم که میرم تم های سری 60 نوکیاست که بازم error می ده.
FreeMagic
13-07-2009, 12:45
دوستان ببخشید چرا تم های s60 v3 به این گوشی نمی خوره.تو قسمت تم های فوروم رو هم که گشتم تاپیکی برای i8510 نبود.هر سایتی رو هم که میرم تم های سری 60 نوکیاست که بازم error می ده.
من تم های N85 و N96 رو نصب کردم و به راحتی و بی هیچ مشکلی جواب داد. اون ها هم جز این سری هستن دیگه! نه؟
FreeMagic
13-07-2009, 12:48
یه سوال
یه برنامه خواستم نصب کنم. با نصبش مشکل داشتم. گفتن مستر ریست کن درست میشه. یکی این کار رو کرد و درست هم شد.
اگه من هم مستر ریست کنم آپدیت گوشی می پره یا سر جاش میمونه؟
آخه من گوشیم رو آپدیت کردم دو برنامه جدید هم بهش اضافه شده. دوام شارژش هم بهتر شده.
حالا چی کار کنم؟
hasanmotori
13-07-2009, 14:08
همه تمای s60v3 بهش میخوره
شاید اون تمایی که شما ریختی روش ساین میخاسته البته فکر نمیکنم تم ساین بخاد
حالا شما ساینش کن ببین درست میشه
hasanmotori
13-07-2009, 14:12
یه سوال
یه برنامه خواستم نصب کنم. با نصبش مشکل داشتم. گفتن مستر ریست کن درست میشه. یکی این کار رو کرد و درست هم شد.
آخه من گوشیم رو آپدیت کردم دو برنامه جدید هم بهش اضافه شده. دوام شارژش هم بهتر شده.
حالا چی کار کنم؟
نه بابا مستر ریست آپدیتشو نمیپرونه :31:
من zxie1 ریختم روش باتریش خیلی خوب شده یعنی عالی شده فقط فارسی نشون نمیده و خیلی چیزاشم پریده
بعضی از تم ها بهش می خورد ولی بعضی ها این error رو می ده "expired Certificate
hasanmotori
13-07-2009, 15:31
بعضی از تم ها بهش می خورد ولی بعضی ها این error رو می ده "expired Certificate
این به خاطر اینه که نیاز به ساین دارن
شما تاریخ گوشیتو ببر عقب مثلاً بکنش 2008 درست میشه
S E V E N
13-07-2009, 17:24
سلام
من امروز رفتم نمایندگی اصلی مایکروتل تو تهران ( خیابان جمهوری-شیخ هادی) گفتن نداریم .گفتم کی میارین قیمتش ؟؟
گفتن این گوشی اصلا 5 - 4 ماهه اصلا تو بازار نیست. رفتم جاهای دیگه ، یه مغازه 8 گیگش رو با گارانتی مایکروتل میداد 430
میخواستم از دوستانی که این گوشی رو دارن بپرسم کسی تو این تاپیک مدل 16 گیگ این گوشی رو داره یعنی
اصلا موجود هست ؟؟؟
آره موجود هست.من خودم هفته ی پیش هشت گیگش رو خریدم ولی دو تا مغازه دیدم که 16 گیگ هم داشتن.یکیشون میگفت 540 تومن(بدون گارانتی).البته توکرمانشاه رو میگم.اینجا(کرمانشاه)یکم گرون میدن.
aran khan95
13-07-2009, 19:53
یه سوال
حالا چی کار کنم؟
فکر نکنم بپره
توp990 که اینطوری نبود
همه یتم هایی که من تابحال گرفتم نیاز به ساین داشت!
FreeMagic
13-07-2009, 22:11
نه بابا مستر ریست آپدیتشو نمیپرونه :31:
من zxie1 ریختم روش باتریش خیلی خوب شده یعنی عالی شده فقط فارسی نشون نمیده و خیلی چیزاشم پریده
حالا که آپدیت نمی پره. با کد باید مستر ریست کنم یا با خود گوشی ( اون factory setting رو میگم) ؟
اگه با کد میشه اون کد چنده؟
بعد اون zxie1 منظورتون software ver هست دیگه؟
یه سوال دیگه
توی همه سایت ها نوشته دوام شارژ باتری برای مکالمه 8 ساعت و 30 دقیقه هست. طبق محاسباتم با آپدیت بیشتر از 40 یا حداکثر 50 دقیقه شارژ دوام نمیاره. این چه جوریه ؟
hasanmotori
13-07-2009, 23:30
حالا که آپدیت نمی پره. با کد باید مستر ریست کنم یا با خود گوشی ( اون factory setting رو میگم) ؟
اگه با کد میشه اون کد چنده؟
بعد اون zxie1 منظورتون software ver هست دیگه؟
یه سوال دیگه
توی همه سایت ها نوشته دوام شارژ باتری برای مکالمه 8 ساعت و 30 دقیقه هست. طبق محاسباتم با آپدیت بیشتر از 40 یا حداکثر 50 دقیقه شارژ دوام نمیاره. این چه جوریه ؟
اونی که با کد ریست میشه همه چیزشو پاک میکنه ولی اگه ریست فکتوری کنی هیچیش پاک نمیشه
کدشو یادم نیست فک کنم #*7370# بود
واسه ریست فکتوری یه کد میخاد که 8 تاصفره
آره منظورم همون software version هست
40 50 دقیقه ؟!
اون موقعی که مال من شب تا صبح خطای باتریشو قورت میداد بیشتر از 40 50 دقیقه میشد باهاش مکالمه کرد بعدش قبل از اینکه فلشش کنم وقتی پاور سیوینگو خاموش کردم خیلی خوب شد یعنی شاید تا 4 ساعت میشد باهاش مکالمه کرد بعد که خراب شد : دی فلشش کردن بازم باتریش بهتر شد بعد الان که خودم فلشش کردم بازم یکم بهتر شده
ali-1991
14-07-2009, 16:13
سلام این گوشی بدون فلش و اپدیت باتریش چقدر دوام میاره؟ من میخواستم innov8 بخرم ولی انقدر از باتریش انتقاد شد که کلا پشیمون شدم یعنی واقا اینقدر وضعش خرابه؟ من زیاد مکالمه ندارم ولی موزیک خیلی گوش میدم فیلم هم زیاد میبینم.
حالا آخرش باتریش چقدر دوامو میاره؟
شاد و پیروز باشید
hasanmotori
14-07-2009, 17:44
سلام این گوشی بدون فلش و اپدیت باتریش چقدر دوام میاره؟ من میخواستم innov8 بخرم ولی انقدر از باتریش انتقاد شد که کلا پشیمون شدم یعنی واقا اینقدر وضعش خرابه؟ من زیاد مکالمه ندارم ولی موزیک خیلی گوش میدم فیلم هم زیاد میبینم.
شاد و پیروز باشید
اصلاً فلش و اپدیت نمیخاد شما فقط پاور سیوینگو خاموش کن درست میشه و با استفاده فوق سنگین 1 روزو دووم میاره
hosseinmusicmaster
14-07-2009, 17:55
سرعت این گوشی چیجوریاست ؟
عالي...در حد نينجا...
aran khan95
14-07-2009, 18:28
من که تو این یه ماه ازش هنگ ندیدم
تا اونجا که من می دونم بقیه هم همینطورن
دوستان
گوشی من بعد از یه یک ربع بازی کردن یا مثلا چندتا تم نصب کردن یکم گرم می شه.مال شما هم اینطوریه؟
yazdankhah
14-07-2009, 22:50
شاد و پیروز باشید
من گوشیمو هفته ای 2 بار شارژ میکنم البته با استفاده معمول اگه یک سری کارهای اضافه مثل موزیک زیاد یا gps استفاده کنم هفته ای 3 بار شارژ میکنم
موید باشید:11:
yazdankhah
14-07-2009, 22:52
در حد خیلی خوبیه و من شخصا مشکل خاصی باهاش نداشتم.
دوستان به هیچ صورتی نمیشه با دیال آپ up date کرد؟آخه من adsl ندارم.تو فامیل هامون هم adsl ندارن.
Saman-tci
15-07-2009, 13:55
دوستان من N95 8gb دارم .. این گوشی رو هم خودم از انگلیس اوردم ... از این چینی ها یا تحت لیسانسهای ایران نیست ...
روی خود جعبه نوشته شده UK ....
هم گوشی و هم تمام قطعاتش اصل فنلاند هست ... میتونیم برای اطمینان یش هر کسی که خواستین نشون بدیم ...
.
فوق العاده سالم و تمیز هم هست ... اصلاً خط و خش نداره ...
گوشی رو به آخرین فریمور آپدیت کردم ... زبان فارسی اضافه کردم ... گوشی هک شده هست و تمام برنامه های ساین نشده رو نصب میکنه ... تمام بازیهای Nagage روش نصبه و ..
.
اگه هر کدوم از شما دوستان خواست گوشیشو تعویض کنه من هستم ....
S E V E N
15-07-2009, 16:20
سلام دوستان
من فردا دارم میرم این گوشی فوق العاده رو بگیرم !!!!
از تمامی دوستان خواهش دارم اگه نکته ای ، موردی ، چیزی هست بگید که فردا بعد از خریدش پشیمون نشم !!!
تقلبی رو از اصلش چجوری میشه تشخیص داد ؟؟؟
Saman-tci
15-07-2009, 16:44
در مورد قیمت اطلاع داری ...؟ میدونی چند هست ...؟
.
من امروز قیمت گرفتم 410 تومن ... خواستی آدرس و تلفن بدم ... بیا میدم تماس بگیر 66710125 66710225
Saman-tci
15-07-2009, 17:00
دوستان من N95 8gb دارم .. این گوشی رو هم خودم از انگلیس اوردم ... از این چینی ها یا تحت لیسانسهای ایران نیست ...
روی خود جعبه نوشته شده UK ....
هم گوشی و هم تمام قطعاتش اصل فنلاند هست ... میتونیم برای اطمینان یش هر کسی که خواستین نشون بدیم ...
.
فوق العاده سالم و تمیز هم هست ... اصلاً خط و خش نداره ...
گوشی رو به آخرین فریمور آپدیت کردم ... زبان فارسی اضافه کردم ... گوشی هک شده هست و تمام برنامه های ساین نشده رو نصب میکنه ... تمام بازیهای Nagage روش نصبه و ..
.
اگه هر کدوم از شما دوستان خواست گوشیشو تعویض کنه من هستم ....
کسی برای تعویض یا فروش نبود ....؟؟؟؟:5:
aran khan95
15-07-2009, 20:17
دوستان
گوشی من بعد از یه یک ربع بازی کردن یا مثلا چندتا تم نصب کردن یکم گرم می شه.مال شما هم اینطوریه؟
نه من که تا حالا ندیدم
شما برو به نمایندگیش نشونش بده
سلام دوستان
من فردا دارم میرم این گوشی فوق العاده رو بگیرم !!!!
از تمامی دوستان خواهش دارم اگه نکته ای ، موردی ، چیزی هست بگید که فردا بعد از خریدش پشیمون نشم !!!
تقلبی رو از اصلش چجوری میشه تشخیص داد ؟؟؟
اگه یه سری تنظیماتو دستکاری کنی به هیچ وجه پشیمون نمیشی
فکر نمی کنم مدل تقلبیش هم موجود باشه اما شما اگه می تونی برای اطمینان با گارانتی بگیر
S E V E N
15-07-2009, 21:04
اگه گیر بیاد 16 گیگشو با گارانتی اصل میگیرم !
16 گیگ با گارانتی مایکروتل کسی قیمت داره ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-چطور گوشی رو offline کنم؟
2-screencapture رو چطور خاموش کنم؟
3-دوربین دوم گوشی به طور مستقل کار می کنه اگه کار می کنه چطور روشنش کنم؟
4-با dial up میشه آپ دیت کرد؟
با تشکر.
S E V E N
16-07-2009, 17:42
دوستان سلام
بعد از 4 ماه تلاش و برنامه ریزی بالاخره تونستم این گوشی رو بگیرم !!
خیلی جالبه این گوشی جزو کمیاب هاست و گارانتی اصل هم دیگه نداره چون امروز تو علائدین و جمهوری که بازارو زیرو رو کردم هیشکی با گارانتی اصل که همون پارس مایکروتل هست کسی نداشت خیلی جالبه گارانتی های زیادی داره مثل
ماکروتل ، ایران و بقیه شرکت ها !!
چند تا سوال داشتم :
1. زیر علامت آنتن علامتی شبیه یه فلش دوطرفه هست شبیه علامت gprs تو نوکیا یه E هم بالاش داره چطوری میتونم حذفش کنم ؟؟
2. گوشی شما فارسی داره ؟؟؟؟
3. از کجا میشه تشخیص داد ورژن جدید هست یا نه ؟؟؟
4.شتاب سنج این گوشی چطوری فعال میشه ؟؟؟؟؟
از همه مهمتر این سوال هست : این هدست گوشی یعنی فقط خود گوشی های کوچیک یکشون سیمش خیلی بلنده و
یکیشون خیلی کوتاهه چطوری میشه تنظیمش کرد ؟؟؟
از همه دوستان تقاضای کمک دارم !!!!
دوستان سلام
خیلی جالبه این گوشی جزو کمیاب هاست و گارانتی اصل هم دیگه نداره چون امروز تو علائدین و جمهوری که بازارو زیرو رو کردم هیشکی با گارانتی اصل که همون پارس مایکروتل هست کسی نداشت خیلی جالبه گارانتی های زیادی داره مثل
چند تا سوال داشتم :
1. زیر علامت آنتن علامتی شبیه یه فلش دوطرفه هست شبیه علامت gprs تو نوکیا یه E هم بالاش داره چطوری میتونم حذفش کنم ؟؟
از همه مهمتر این سوال هست : این هدست گوشی یعنی فقط خود گوشی های کوچیک یکشون سیمش خیلی بلنده و
یکیشون خیلی کوتاهه چطوری میشه درستش کرد ؟؟؟
مبارکت باشه.
انشاالله ازش راضی باشی.آره گوشی کمیابی است منم تو کرمانشاه خیلی گشتم فقط هشت گیگ رو یک مغازه داشت.
گوشی منم فارسی نداره چون سفارش اروپای شرقیه.دفترچش هم به همون زبانه.ولی فارسی رو نشون میده.
مثلا اس ام اس(ببخشید همون پیامک)فارسی رو نشون می ده.:8::8::8::31:
دوستان
من هم مشکل دوست محترم S E V E N رو دارم.مال من هم اون دو فلش زیر علامت آنتن هست(ظاهرا مال gprs)ولی gprs سیمکارت من فعال نیست.میشه زود تر راهنمایی کنید.می خوام ببینم ربطی به باتری نابود من داره یا نه!
kalepoook
16-07-2009, 20:33
دوستان سلام
چند تا سوال داشتم :
سلام
مبارک باشه،میشه بگین چند گیگ هست و قیمتش چنده،ممنون میشم.
aran khan95
16-07-2009, 20:42
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-چطور گوشی رو offline کنم؟
2-screencapture رو چطور خاموش کنم؟
3-دوربین دوم گوشی به طور مستقل کار می کنه اگه کار می کنه چطور روشنش کنم؟
4-با dial up میشه آپ دیت کرد؟
با تشکر.
1.ری استارت
2.نمی دونم
3.فکر کنم باید بری قسمت تماس تصویری
4.فکر نکنم
دوستان سلام
چند تا سوال داشتم :
0.مبارکه
1.ری استارت
2.بله
3.کدش تو صفحه های قبل هست
4.خود بخودی فعاله
فقط برای چرخش صفحه باید به قسمت تنظیمات شخصی برید
هدستش قابل تنظیم نیست
اگه اذیتت می کنه یکی دیگه بگیر
دوستان
من هم مشکل دوست محترم S E V E N رو دارم.مال من هم اون دو فلش زیر علامت آنتن هست(ظاهرا مال gprs)ولی gprs سیمکارت من فعال نیست.میشه زود تر راهنمایی کنید.می خوام ببینم ربطی به باتری نابود من داره یا نه!
شما می تونین با خاموش کردن پاور سیوینگ و اپدیت مشکل باتری رو حل کنید
S E V E N
16-07-2009, 23:12
سلام
مبارک باشه،میشه بگین چند گیگ هست و قیمتش چنده،ممنون میشم.
ممنون
مدل 16 خیلی خیلی کمیاب هست منم میخواستم بگیرم ولی نمی ارزید.
من 8 گیگ گرفتم 405 تومن
اگه رفتی بگیری بی گارانتی بگیری بهتره تا متفرقه چون این متفرقه ها گرونترن ولی اصلا کارایی نداره !
تو پاساژ علائدین طبقه اول جایی که فروشنده هاش همه خانوم هستن و گارنتی اصل میدن (ته پاساژ)
بگیر.گوشی منم توسط مایکروتل وارد و چک شده ولی این گوشی توسط مایکروتل گارنتی نمیشه !
ولی فروشنده گفت میتونین ببرین مایکروتل با هزینه خودتون هر مشکلی باشه برطرف میکنه !
S E V E N
16-07-2009, 23:18
:23:
1.ری استارت
2.نمی دونم
3.فکر کنم باید بری قسمت تماس تصویری
4.فکر نکنم
0.مبارکه
1.ری استارت
2.بله
3.کدش تو صفحه های قبل هست
4.خود بخودی فعاله
فقط برای چرخش صفحه باید به قسمت تنظیمات شخصی برید
هدستش قابل تنظیم نیست
اگه اذیتت می کنه یکی دیگه بگیر
شما می تونین با خاموش کردن پاور سیوینگ و اپدیت مشکل باتری رو حل کنید
ممنون که جواب دادید.
1.هر برنامه ای میخوام نصب کنم این ارور رو میده:certificate error contact the program supplier چیکار کنم ؟؟:23:
2.صدای هندزفریش کیفیتش پایین بود رفتم یه philips گرفتم خیلی بهتره ! راستی طراحی هندزفری خود گوشی یه ذره ناجوره !
3. آیا خودم میتونم فارسیش کنم یا حداقل نرم افزاری هست که اس ام اس های فارسی رو باهاش تو گوشی بشه خوند ؟؟؟:23:
4.دوربین دومش رو چجوری فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sabasistem_co
17-07-2009, 07:36
واسه خرید این گوشی چه چیزایی رو از قبل بدونم ؟؟ مثلا کشور سازندش ؟؟ چیزایی که توو جعبش باید باشه ؟؟
و چیزای دیگه . . .
و اگه یه بار دیگه همون پولو داشتین دوباره 8510 رو میخریدین ؟؟ من الان ان82 دارم , ارزششو داره که به جاش 8510 رو بخرم ؟؟
S E V E N
17-07-2009, 08:04
ممنون که جواب دادید.
1.هر برنامه ای میخوام نصب کنم این ارور رو میده:certificate error contact the program supplier چیکار کنم ؟؟:23:
2.صدای هندزفریش کیفیتش پایین بود رفتم یه philips گرفتم خیلی بهتره ! راستی طراحی هندزفری خود گوشی یه ذره ناجوره !
3. آیا خودم میتونم فارسیش کنم یا حداقل نرم افزاری هست که اس ام اس های فارسی رو باهاش تو گوشی بشه خوند ؟؟؟:23:
یکی به این سوالهای من جواب بده !!!! حسن جان کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::1 9::19::19:
واسه خرید این گوشی چه چیزایی رو از قبل بدونم ؟؟ مثلا کشور سازندش ؟؟ چیزایی که توو جعبش باید باشه ؟؟
و چیزای دیگه . . .
و اگه یه بار دیگه همون پولو داشتین دوباره 8510 رو میخریدین ؟؟ من الان ان82 دارم , ارزششو داره که به جاش 8510 رو بخرم ؟؟
فکر نکنم بیارزه n82 رو بفروشی !
گوشی کره ای هست باتریشم همینطور هندزفری دوتیکه و شارژر و کابل اتصال به کامپیوتر و مینی سی دی
و دفترچه که البته مال من خود دفترچش به انگلیسی نیست !!!
دوستان سلام.
میگم این باتری من شکلش با مال شما فرق فوکوله.روش نوشته سامسونگ ولی پشتش شبیه اونکه تو عکس gsmarena زده نیست و کامل سیاهه.پایینش هم به فکر کنم چهار زبان نوشته made in korea به نظرتون ممکنه تقلبی باشه؟
درضمن در پاسخ به کاربر محترم sabasistem-co هم بگم اگه منم n82 داشتم نمیفروختم مگر اینگه مشکل اساسی داشته باشه.
mahroo_z1
17-07-2009, 11:30
ممنون که جواب دادید.
سلام دوست عزیز. ایشالا دوستان میان جواب سوالاتتونو میدن. در مورد این سوالتونم ببینید گوشیهای سیمبیان همگی برای نصب اکثر برنامه ها و بازیها نیاز به ساین کردن دارند یعنی با استفاده از روشهایی مثل هک کردن گوشی مشکل ساین کردن برنامه ها رو میشه حل کرد. شما باید به لینک زیر مراجعه کنید تا بتوانید روش ساین کردنو یاد بگیرید:
aran khan95
17-07-2009, 20:00
ممنون که جواب دادید.
1.هر برنامه ای میخوام نصب کنم این ارور رو میده:certificate error contact the program supplier چیکار کنم ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
3. آیا خودم میتونم فارسیش کنم یا حداقل نرم افزاری هست که اس ام اس های فارسی رو باهاش تو گوشی بشه خوند ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
1.باید برنامه هارو ساین کنی
2.من که خیلی با هندزفریش مشکل نداشتم
3.نرم افزار هم برای فارسی گرفتن و هم فارسی فرستادن اس ام اس هست
4.نمی دونم
و چیزای دیگه . . .
بستگی داره به نیاز هاتون
اگه من بازم اون شیشصد تومنی که برای i8510 دادم رو داشتم می رفتم به جاش یه i8910 میگرفتم
سلام دوستان
چون قراره یه چند روزی برم مسافرت برای همین چند تا سوال داشتم:
1-شارژ فندکی براش وجود داره؟یا مال گوشی های دیگه بهش می خوره؟
2-می خوام یه باتری اضافه براش بخرم.خواستم ببینم باتری گوشی دیگری هست که قوی تر باشه و به این گوشی بخوره؟
پیشاپیش متشکرم.
Saman-tci
18-07-2009, 19:51
سلام دوستان ...
خواهش میکنم هر کسی میتونه کمکم کنه ....
.
امروز رفتم یه 8510 کارکرده ولی فوق العاده تمیز دیدم برای یکی از آشناهامون بود ... خیلی تمیز بود من خودم خیلی گوشی رو تمیز نگه میدارم ولی این از گوشی منم تمیز تر بود ...اصلاً خط و خش نداشت ...
.
من گوشیم N95 8gb هست تصمیم گرفتم باهاش تعویض کنم .... البته قرار شد 50 تومن هم سر بدم ... فعلاً امشب 10 تومن بهش بیعانه دادم تا فردا بقیه اش رو بدم و تسویه کنیم ...
.
حالا برادرانه ازتون میخوام کمکم کنید تا ببینم غیر از قضیه شارژ که اونم بعضی از دوستان میگم با خامشو کردن پاور سیور مشکلش حل میشه آیا مشکل دیگه هم داره ..>؟
من خیلی وقت بود دنباله 8510 بودم تا اینکه اینو امروز پیدا کردم که بازم میگم فوق العاده تمیز بود ... عیبی ایرادی چیزی نداره ...؟
از نظر شما ضرر نمیکنم اگه با N95 8gb که یکسالی دستم بوده تعویض کنم ...؟
.
در ضمن توی جعبش چیا داره ... خلاصه ممنون میشم از همه چیه این گوشی بهم بگید مخصوصاً قضیه هک کردن و Ngage ...
sabasistem_co
18-07-2009, 21:20
من واسم دوربین و صدای بلند و با کیفیت توو هندزفری و اسپیکر و wifi و عمر گوشی و کلید راحت واسه اس ام اس مهم هست
یعنی نمی ارزه به جا ان82 این 8510 رو بخرم ؟ ؟
آقای saman-tci
تو جعبه ی مال من اینارو داشت:
1-خود گوشی
2-باتری گوشی
3-شارژر گوشی
4-مینی cd گوشی همراه با دفترچه و دو تا دفترچه ی کوچیک دیگه که مهم نیست
5-کابل usb
6-هندزفری
7-هدست
دوست من خوب دقت کن که لقی نداشته باشه مخصوصا وقتی که اسلایدش بسته است.یک بار روی زمین دراز بکش و وقتی اسلایدش بسته است ازش استفاده کن که لقی نداشته باشه.
hasanmotori
18-07-2009, 22:26
@ seven
در مورد نصب برنامه دوستان توضیح دادن فقط اگه میخای راحت بشی باید گوشیتو هک کنی که دیگه نیازی به ساین نباشه
هندزفیری خودش کیفیتش بد نیست ولی صداش کمه اگه یه هدفون ایپاد براش بگیری خیلی بهتره
واسه فارسی کردن باید فلشش کنی تو موبایلستان آموزشش هست اگه خاستی اینجا توضیح میدم
برای فعال کردن دوربین دوم بزن *#0*# بعد شماره 9 رو بزن البته نمیشه باهاش عکس بگیری
@ sabasistem
ان82 و 8510 فرق زیادی با هم ندارن ولی 8510 واقعاً قیمت خیلی خوبی داره و به نظر من می ارزه عوضش کنی
@ p1052
شما یه عکس از باتریش بزار
شارژر فندکی براش هست ولی اگه نبود مال ان79 و ان85 بش میخوره
اگه باتری گوشیت ضعیفه فریمور zxie رو بریز
باتری خودش که گرونه اگه بتونی یه شارژر اشانتیون ان97 براش پیدا کنی بهتره
سامان جان جواب شما رو هم تو اون تاپیک مشاوره دادم اگه میخاید اینجا کپیش کنم
Saman-tci
18-07-2009, 22:47
نه ممنون دیدم جوابتو .. راستی در مورد gps کسی حرفی نزد ...
سرعت کانکت شدنش چه طوره ..؟ خوبه یا کنده ...؟
aran khan95
18-07-2009, 22:52
من واسم دوربین و صدای بلند و با کیفیت توو هندزفری و اسپیکر و wifi و عمر گوشی و کلید راحت واسه اس ام اس مهم هست
یعنی نمی ارزه به جا ان82 این 8510 رو بخرم ؟ ؟
حالا بر این اساس می ارزه عوض کنی
aran khan95
18-07-2009, 22:53
مال من بعد 10 ثانیه کانکت می شه
Saman-tci
18-07-2009, 23:01
گارمین یا اسمارت کام ...؟
.
راستی اگه به آخرین فریمور آپدیت کنم فارسی هم اضافه میشه .. ؟ یا بالعکس اگه فارسی کنم گوشی به آخرین فریمور آپدیت میشه ..؟
aran khan95
18-07-2009, 23:04
.
راستی اگه به آخرین فریمور آپدیت کنم فارسی هم اضافه میشه .. ؟ یا بالعکس اگه فارسی کنم گوشی به آخرین فریمور آپدیت میشه ..؟
من یا اسمارتکام کار می کنم
تا اونجا که من شنیدم اگه اپدیت کنی فارسی می شه
hasanmotori
18-07-2009, 23:05
یه برنامه داره gps+ که سرعت وصل شدنو به 10 ثانیه یا حتا کمتر میرسونه یعنی تا میزنی کانکت میشه ولی بدون این برنامه یکم طول میکشه تا وصل بشه
میتونی اسمارت کام بریزی روش عالیه
hasanmotori
18-07-2009, 23:10
.
اسمارت کام به تنهایی gps رو نمیشناسه اگه فریمورت xxib2 باشه برنامه navigator روشه که gps رو به اسمارت کام میشناسونه و دیگه خیلی راحت میتونی ازش استفاده کنی اگه navigator روش نبود باید گارمینو نصب کنی تا درست بشه
بعدش باید گارمینو دیلیت کنی چون به gps وصل میمونه و شارژو فورت میده
فریمور djhl1 ینظرم خیلی عالی بود و هیچ مشکلی نداشت هم فارسی تایپ میکرد هم میخوند
یه فریمور جدیدترم تو موبایلستان گزاشتن که فارسی میخونه و تایپ میکنه ولی من امتحانش نکردم
xxib2 هم خوبه ولی فقط فارسی میخونه و تایپ نمیکنه
فعلاً شما بگیرش بعد اگه دیدی مشکلی داشت فلش کن
آقا حسن عکس باتری رو تا حدود دوساعت دیگه می ذارم.ممنون از توجهت.
در ضمن دوستان این مشخصات نرم افزاری گوشی منه.ببینید خیلی قدیمیه و باید آپدیتش کنم یا نه.
software version:I8510XXHK1
CUSTOM VERSION:I85100MXHL1
وقتی هم باکد #1234#* وارد میکنم این رو مینویسه:
ُSW VERSION:
BP]:I8510XXHK2]
AP CODE:I8510XXHK1
AP CSC:I85100MXHL1:41::41:
سلام دوستان
همانطور که گفته بودم باتری موبایل من با اونی که تو GSMARENA زده یکم فرق می کنه.حالا عکس باتری رو زدم توی این پست.خواستم ببینم باتری من تقلبیه یا یه مدل دیگه است.شرمنده عکسها زیاد واضح نیست چون با یه موبایل 2 مگاپیکسلی ازش عکس گرفتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hasanmotori
19-07-2009, 16:33
آره باتریش با مال من فرق داره باتری من مثل gsmarena ست
Saman-tci
19-07-2009, 16:34
سلام ...
دوستان منم امروز یه 8 گیگ 8510 گرفتم ... همون موقع هم بردم گارانتی مایکروتل تیو خیابون مطهری و برام آپدیت و فارسی کرد ....
.
الان فریمور گوشیم i8510DJHK1 هست به تاریخ 10 نوامبر 2008 حالا میخوام بدونم این فریمورش خوبه ...>؟
.
.و اساسی ترین سوال .. ممنون میشم اگه لینک ارسال IMEI و دریافت CER و KEY رو بهم بدین تا گوشی بدون برنامه مثل ......... میمونه . برای همین میخامم برنامه هامو که همشون باید ساین بشن رو نصب کنم ...
hasanmotori
19-07-2009, 16:44
سلام ...
دوستان منم امروز یه 8 گیگ 8510 گرفتم ... همون موقع هم بردم گارانتی مایکروتل تیو خیابون مطهری و برام آپدیت و فارسی کرد ....
.
الان فریمور گوشیم i8510DJHK1 هست به تاریخ 10 نوامبر 2008 حالا میخوام بدونم این فریمورش خوبه ...>؟
.
.و اساسی ترین سوال .. ممنون میشم اگه لینک ارسال IMEI و دریافت CER و KEY رو بهم بدین تا گوشی بدون برنامه مثل ......... میمونه . برای همین میخامم برنامه هامو که همشون باید ساین بشن رو نصب کنم ...
مبارک باشه
اگه DJHL1 بود جدیدتر بود ولی کلاً فریموراش فرق زیادی با هم ندارن نمیخاد خیلی بهش فکر کنی آخه مثل نوکیا نیست که مثلاً یه فریمورش باگ داشته باشه یا سرعتش پایین باشه همه فریموراش خوبن
شما به همون روشی که برنامه هارو برای ان95 ساین میکردی باید عمل کنی یعنی فرقی نداره
من helloox و mapdrive ساین شده رو دارم و راحت نصب میکنم دیگه نیازی به ساین ندارم واسه همین کامل یادم نیست حالا لینکشو میزام :
شما خودت تو همین تاپیک پست دادی منظورم اینه که همون کاری که واسه ان95 کردی انجام بده هیچ فرقی نمیکنه فقط سیمبین 9.3 با روش قدیمی هک نمیشه و باید با helox این کارو انجام بدی
اگه میشه یه مقایسه بین دوربین i8510,n86,s8300 بکنید
hasanmotori
19-07-2009, 23:40
ببین اس8300 شاید تو ریویو دوربینش در حد 8510 باشه ولی یه نکته مهم دیگه ای وجود داره و اینه که چند درصد عکسا خوب میشن
تو اس8300 به خاطر لنز کوچیکتر لرزش دست عکسرو خراب میکنه ولی 8510 بیشتر عکساش عالی هستن
ان86 هم خوبه فقط یکم وضوح و رنگاش ضعیفتره ممکنه با یه اپدیت بهتر بشه
خودم یه مقایسه بین 8510 و ان86 گزاشته بودم که برتری 8510 کاملاً مشخص بود
میتونی تو gsmarena ریویو ان86 رو ببینی که عکساشو با 8510 مقایسه کرده
dadafarid
20-07-2009, 01:11
آره باتریش با مال من فرق داره باتری من مثل gsmarena ست
سلام ...
من که فعلا نتونستم تو ارومیه این گوشی رو پیدا کنم ... البته یه جا بود که قیمت 450 داد !
فقط اگه امکان داره لینک عکس باتری اصل این گوشی رو بذارید ! چون تعداد پستا زیاده و من نمی تونم با این اینترنت زغالی هی صفحاتو بگردم! ( یا اینکه لینک پستی رو که توضیح داده !
کامروا باشید ..........
hasanmotori
20-07-2009, 07:52
سلام ...
من که فعلا نتونستم تو ارومیه این گوشی رو پیدا کنم ... البته یه جا بود که قیمت 450 داد !
فقط اگه امکان داره لینک عکس باتری اصل این گوشی رو بذارید ! چون تعداد پستا زیاده و من نمی تونم با این اینترنت زغالی هی صفحاتو بگردم! ( یا اینکه لینک پستی رو که توضیح داده !
کامروا باشید ..........
450 خوبه که
از گوشیشاپ میتونی بخری 420 تومن
ایم عکس باتریش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())
کلا i8510 گوشی خیلی خوبیه و من باهاش کار کردم.بهتره بگم عالیه
sabasistem_co
20-07-2009, 13:37
یکی که امتحان کرده بگه که صدای اسپیکر 8510 از ان95 بیشتر هست یا نه ؟ بی طرفانه جواب بدین لطفا . . .
hasanmotori
20-07-2009, 13:56
حرف مارو که قبول نداری اینجارو یه نگاه بنداز :
تو اون جدول تو قسمت telephony صداشونو مثایسه کرده و 8510 از همه بهتره
من صداشو با ان96 مقایسه کردم بلندتره ولی مثل ان96 حالت سه بعدی نداره
sabasistem_co
20-07-2009, 14:06
منظورت از حالت 3 بعدی ، حالت استریو هست ؟ منظورت چیه ؟ ؟
hasanmotori
20-07-2009, 14:37
اره منظورم همون استریو هست که تو ان96 خیلی کم احساس میشه یعنی انقدر کمه که به گوش نمیاد !
تفکیک صدای 8510 بهتره وقتی اکولایزرو ببری بالا خیلی بلندتر میشه
در کل خیالت از اسپیکرش راحت باشه
سلام حسن جان
گیج میزنیا؟:31:
یک بار میگی :
حرف مارو که قبول نداری اینجارو یه نگاه بنداز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو اون جدول تو قسمت telephony صداشونو مثایسه کرده و 8510 از همه بهتره
من صداشو با ان96 مقایسه کردم بلندتره ولی مثل ان96 حالت سه بعدی نداره
یک بارم میگی:
اره منظورم همون استریو هست که تو ان96 خیلی کم احساس میشه یعنی انقدر کمه که به گوش نمیاد !
تفکیک صدای 8510 بهتره وقتی اکولایزرو ببری بالا خیلی بلندتر میشه
در کل خیالت از اسپیکرش راحت باشه
اخر نفهمیدیم ان 96 صداش سه بعدیه یا 8510؟
hasanmotori
20-07-2009, 15:33
من کلاً گیجم ولی اینجا واضح گفتم
گفتم صدای 8510 بلندتره و تفکیکش هم بیشتره و صدای ان96 یکم حالت استریو داره ولی انقدر کمه که مهم نیست و به نظر نمیاد
در کل صدای اسپیکر 8510 بهتره
راستی به امضا توجه کنید
مرسی حسن جان
پس ایول به سامسونگ
S A M S U N G
20-07-2009, 19:19
توجه : بچه ها یادتون نره فردا شب دقیقاً همزمان با دینگ سوم اخبار ساعت 9 شبکه یک تمام وسایل برقی خونتونو روشن کنید
خبریه ؟ :دی
aran khan95
20-07-2009, 19:22
خبریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
همون قضیه خاموشی سبزه!!!!!
sabasistem_co
20-07-2009, 21:48
16 گیگش هیچ جا پیدا نمیشه ؟ ؟
hasanmotori
20-07-2009, 22:16
شما 8 گیگشو بخر من خودم بهت یاد میدم چجوری بکنیش 16 گیگ : دی
ببین :
اگه بگردی 16 گیگش ممکنه گیرت بیاد
hasanmotori
20-07-2009, 22:38
اینم یه عکس دیگه :
sabasistem_co
20-07-2009, 22:50
میشه الان بگی چیکارش کردی ؟
تو که نوشته 8گیگ ولی حافظه داخلیت 16 گیگ هست . . .
چیکارش کردی ؟ ؟ ؟
hasanmotori
20-07-2009, 23:05
میشه الان بگی چیکارش کردی ؟
تو که نوشته 8گیگ ولی حافظه داخلیت 16 گیگ هست . . .
چیکارش کردی ؟ ؟ ؟
این روش احتمال جواب دادنش خیلی پایینه :27: شاید حدود 1 % در واقع ارتباط 100 درصد با شانس شما داره :27: و گوشیتون ممکنه 3 هفته مهمون تعمیرگاه بشه :27:
مواد لازم :
1- یک عدد گوشی سامسونگ i8510 هشت گیگ
2-گارانتی یعنی گوشی باید گارانتی داشته باشه
3-یه دونه از این شارژرا که باتری قلمی میخورن
4- یه کابل usb
5- جرات به میزان لازم یعنی نباید بترسید :27:
حالا روش :
اول کابل usb رو از وسط نصف میکنید طرف مایکرو یو اس بیشو میزنید به گوشی و اون طرفش که 4 تا رشته سیم دارید اون 4 تارو 2 به 2 میزنید به شارژر خب گوشی شما خراب شد و دیگه شارژ نمیشه :دی
برای اینکه مطمعن بشید مراحل تخریب گوشی به درستی انجام شده بزنیدش به شارژر اگه گفت به usb وصل شده مراحل با موفقیت انجام شده
حالا گوشیرو میبرید نمایندگی میگید خراب شده و شارژ نمیشه بعد از 3 هفته میرید گوشیتونو میگیرید مموریش میشه 16 گیگ تازه فلششم میکنن :دی
sabasistem_co
20-07-2009, 23:20
این روش احتمال جواب دادنش خیلی پایینه :27: شاید حدود 1 % در واقع ارتباط 100 درصد با شانس شما داره :27: و گوشیتون ممکنه 3 هفته مهمون تعمیرگاه بشه :27:
مواد لازم :
1- یک عدد گوشی سامسونگ i8510 هشت گیگ
2-گارانتی یعنی گوشی باید گارانتی داشته باشه
3-یه دونه از این شارژرا که باتری قلمی میخورن
4- یه کابل usb
5- جرات به میزان لازم یعنی نباید بترسید :27:
حالا روش :
اول کابل usb رو از وسط نصف میکنید طرف مایکرو یو اس بیشو میزنید به گوشی و اون طرفش که 4 تا رشته سیم دارید اون 4 تارو 2 به 2 میزنید به شارژر خب گوشی شما خراب شد و دیگه شارژ نمیشه :دی
برای اینکه مطمعن بشید مراحل تخریب گوشی به درستی انجام شده بزنیدش به شارژر اگه گفت به usb وصل شده مراحل با موفقیت انجام شده
حالا گوشیرو میبرید نمایندگی میگید خراب شده و شارژ نمیشه بعد از 3 هفته میرید گوشیتونو میگیرید مموریش میشه 16 گیگ تازه فلششم میکنن :دی
یعنی مموری داخلیش رو چون مشکل پیدا کرده عوض میکنن و یه 16گیگشو میذارن ؟
این روش کارش چیه ؟ یعنی چطوری عمل میکنه ؟
hasanmotori
20-07-2009, 23:42
یعنی مموری داخلیش رو چون مشکل پیدا کرده عوض میکنن و یه 16گیگشو میذارن ؟
این روش کارش چیه ؟ یعنی چطوری عمل میکنه ؟
اره دیگه
ببین وقتی اون دوتا رشته سیم رو اشتباه وصل میکنی فلش مموریش یعنی همون 8 گیگ خراب میشه و برات عوضش میکنن حالا ممکنه به حاش یه 16 گیگ بزارن :40: (دمشون گرم )
sabasistem_co
21-07-2009, 04:17
اره دیگه
ببین وقتی اون دوتا رشته سیم رو اشتباه وصل میکنی فلش مموریش یعنی همون 8 گیگ خراب میشه و برات عوضش میکنن حالا ممکنه به حاش یه 16 گیگ بزارن :40: (دمشون گرم )
ولی من که دل و جرأت این کارا ندارم :دی ، بیخیال شدیم همین 8گیگ خوبه . . .
sabasistem_co
21-07-2009, 10:34
اسم گارانتی سامسونگ چیه ؟ مایکروتل ؟
sabasistem_co
21-07-2009, 10:39
تو علادین یه مغازه 8510 رو با گارانتی مایکروتل 415 میده . . .
غیر عادی نیست ؟ بگیرم ؟ ؟
mahroo_z1
21-07-2009, 10:57
اسم گارانتی سامسونگ چیه ؟ مایکروتل ؟
سلام دوست عزیز. اسم گارانتی رسمی سامسونگ پارس مایکروتل هست.:5:
Saman-tci
22-07-2009, 08:48
سلام .....
.
آقا 2 تا سوال :
یکی اینکه من وقتی دارم با خود گوشی آهنگ گوش میکنم وقتی گوشی رو برعکس میکنم یعنی پشت گوشی بطرف بالا میشه آهنگ قطع و وصل میشه علتش چیه ....؟
دوم هم اینکه توی نوکیا یه روش به اسم فرمت 4 دکمه ای هست که میتونی با این روش گوشیتو فرمت کنی ... و من الان باید گوشیمو فرمت کنم ... دئقت کنید نمیخوام ریست فکتوری کنم میخوام فرمت بشه مثل موقعی که تازه شروع بکار میکنه و اسم شهر و کشور رو میپرسه ... آیا برای اینکار روی گوشیهای سامسونگ باید کدی چیزی بزنم ...؟ ممنون میشم بفرمائید چیکار باید کرد ...؟
hasanmotori
22-07-2009, 09:49
سلام .....
.
آقا 2 تا سوال :
یکی اینکه من وقتی دارم با خود گوشی آهنگ گوش میکنم وقتی گوشی رو برعکس میکنم یعنی پشت گوشی بطرف بالا میشه آهنگ قطع و وصل میشه علتش چیه ....؟
دوم هم اینکه توی نوکیا یه روش به اسم فرمت 4 دکمه ای هست که میتونی با این روش گوشیتو فرمت کنی ... و من الان باید گوشیمو فرمت کنم ... دئقت کنید نمیخوام ریست فکتوری کنم میخوام فرمت بشه مثل موقعی که تازه شروع بکار میکنه و اسم شهر و کشور رو میپرسه ... آیا برای اینکار روی گوشیهای سامسونگ باید کدی چیزی بزنم ...؟ ممنون میشم بفرمائید چیکار باید کرد ...؟
این همون جریان turn to mute هست دیگه یعنی وقتی گوشیرو بر میگردونی صداش قطع میشه
برای غیر فعال کردنش برو تو قسمت tones بعد etiquette mode رو off کن
دکمه هاش نمیدونم چیه ولی با *#7370# از راست به چپ فرمت میشه با رسیت فکتوریم فرق میکنه
وقتی ریست فکتوری میکنی حتا کانتکاتشم پاک نمیشن ولی با این کد همه چیش پاک میشه
hasanmotori
22-07-2009, 10:15
سامان جان اگه باتریت مشکل داره این کارا رو انجام بده :
1-اول از همه پاور سیونگ رو خاموش کن و بعد یه بار گوشیرو ریست کن اگه خاموشه یه بار روشن کن دوباره خاموش کن بعد ریست کن
2- بعد auto britnes رو خاموش کن و britnes level رو هر جا که دوست داری بزار به نظرم وسط مناسبه که تو نور افتابم خوب دیده بشه من خودم گزاشتمش روی دومین درجه از چپ
3-تو قسمت position method تیکارو بردار و تو قسمت position server بزن disabeld
4-تو قسمت network mode بزن رو gsm
5-تو قسمت conection بعد packet data اولیو بکن when needed و دومی رو بکن none
6-بعد برو تو wireles lan اولیو بکن never دومی never run
7-بعد video sharing رو هم off کن
8-بعد handy task man رئ نصب کن و screen capture رو kill کن (این خیلی مهم نیست)
Saman-tci
22-07-2009, 19:11
اول از همه ممنونت به خاطر جواب کاملت .... همه رو همونجوری که گفتی انجام دادم حالا ببینم تاثیر داره یا نه ...
.
یه سوال حیاتی دیگه ...
.
پائین آیکون آنتن گوشی دو تا فلش برعکس هستند که من نمیدونم اینا چی هستند ..؟ بعضی اوقات هم به جای آیکون آنتن علامت E میاد ... ... در ضمن از امروز ظهر هرکاری میکنم نه میتونم تماس بگیرم و هر کی هم که میخواد تماس بگیره حتی خودم از خونه با گوشیم تماس میگیرم میگه در دسترس نمیباشد در صورتی که فول آنتن هستم ... حتی صبح هم 2 3 نفر تماس گرفتن ولی از ظهذ نمیدونم چرا اینجوری شده .... سیم کارت ایرانسل میندازم روش هیچ مشکلی نداره ولی 912 اینجوزریه ... برای شما هم خط 912 مشکل داره ..؟
Saman-tci
22-07-2009, 19:13
راستی مگه این گوشی شتابسنج نداره ...؟ پس چرا همون بازیهایی که روی N95 8gb نصب کرده بودم رو وقتی روی این نصب میکنم شتابسنجش عمل نمیکنه ..!!!! مثل بازیه Resco Bubbles و Marble maze چه جوریاس ...؟
hasanmotori
22-07-2009, 19:35
خاهش میکنم وظیفست
اون آیکن زیر آنتن مربوط به gprs هست وقتی دوتا خطا نقطه چین هستن یعنی gprs در حال فعالیت نیست و وقتی خط پیوسته باشه یعنی gprs در حال فعالیته
وقتی با ایرانسل درسته پس به احتمال زیاد مشکل از مخابراته
من ایرانسل دارم هیچ مشکلی نداره 917 هم که میزارم روش بازم هیچ ایرادی نداره
هنوز برای سیمبین 9.3 بازیی که با شتاب سنج بشه بازی کرده خیلی کمه یدونه هست frozen bubble که بدرد نمیخوره یعنی بازیش اصلاً قشنگ نیست
ghaymate ina che ghadre???
FreeMagic
22-07-2009, 22:25
من گوشی رو با اون کد 7370 ریست کردم.
تنها مشکلی که پیش اومد این برنامه CNN پاک شده. چه کار کنم بر گرده؟
FreeMagic
22-07-2009, 22:29
اول از همه ممنونت به خاطر جواب کاملت .... همه رو همونجوری که گفتی انجام دادم حالا ببینم تاثیر داره یا نه ...
تو فکر نباش. آقا حسن به من هم کمک کرد و این کارها رو انجام دادم و مشکل حل شد. ولی به قول این Aran khan یه آپدیت می خواد تا کامل درست بشه:5:
به نظر من اینجوری Gps هم بهتر کار می کنه چون تا قبلش کار نمی کرد. شما هم آپدیت کن پشیمون نمیشی:27:
Saman-tci
23-07-2009, 07:36
من که عرض کردم همون روزی که خریدم بردم نمایندگی مایکروتل برام آپدیتش کرد ... فریمورش هم فکر کنم djhl1 هست ...
.
.
راستی الان که دارم نگاه میکنم یه علامت E اومده کنار آیکون آنتن .. این برای gprs هست ...؟
sabasistem_co
23-07-2009, 10:04
سلام بچه ها
میگم گوشی که عالیه از هر لحاظ . فقط هر وقت میرم توو gps data اصلا کار نمی کنه و میزنه no conection و اصلا نمیاد . چیکار کنم ؟؟
فریمور من هم XXHK1 هست . چطوره ؟؟
جی پی اس دیتا رو چیکار کنم درست بشه ؟؟؟
Saman-tci
23-07-2009, 10:09
دوستان یکی در مورد فریمورهای xxhk1 و djhl1 یه توضیحی میده ...
.
کدوم بهتره ..؟ مزیت این نسبت به اون چیه ...؟ کدوم جدیدتره ..
hasanmotori
23-07-2009, 10:39
DJHL1 فقط یک ماه از XXHK1 جدیدتره
من چند روز DJHL1 داشتم هیچ مشکلی نداشت باتریش خوب بود فارسیم مینوشت بعد فلش کردم به xxib2 باتریش فرقی نکرد ولی دیگه فارسی نمینویسه
دو تا برنامه هم اضافه شد یکی navigation و یکیم norton که هیچ کدوم بدرد نمیخوره
norton که اصلاً هیچی اون یکیم چون باید مپ هاشو بخری فایده نداره
به نظر من همون DJHL1 از بقیه بهتره
Saman-tci
23-07-2009, 11:35
حسن جان یه سوال ...
.
یادته دیروز گفتم سیم کارتم هیچ شماره ای نمیگیره و هیچ کسی هم نمیتونه زنگ بزنه ...؟ از دیشب هم همش به جای IR-TCI مینوشت Searching و اپراتور رو پیدا نمکرد .... تا اینکه امروز زنگ زدم امور مشترکین گفتنم سیم کارتت سوخته ...!!! گفتم مگه الکی میوسوزه ؟ گفتن شاید گوشیت توی شارژ بوده اینجوری شده .. شاید از مخابراته و ...
.
خلاصه ما نفهمیدیم چرا سوخته ..؟ خواستم بپرسم شاید گوشی اشکالی داره که یکدفعه سیم کارتو میسوزونه ..؟ در ضمن اون موقع هم توی شارژ نبود ...
.
در ضمن تبریک میگم باز هم sms هارو وصل کردن ..:2:
hasanmotori
23-07-2009, 11:54
تا حالا کسی نگفته سیم کارتش با این گوشی سوخته احتمالاً مشکل از جای دیگست
Eureka204
23-07-2009, 12:01
سلام
این گوشی کره ای هست یا چینی؟
اختلاف 8گیگ و 16 گیگ چقدره از لحاظ قیمت؟
تقلبی هم داره؟
آیا بجز حافظه داخلی رم توش هست؟
hasanmotori
23-07-2009, 12:33
سلام
این گوشی کره ای هست یا چینی؟
اختلاف 8گیگ و 16 گیگ چقدره از لحاظ قیمت؟
تقلبی هم داره؟
آیا بجز حافظه داخلی رم توش هست؟
کره ایه
نمیدونم ممکنه اصلاً 16 گیرت نیاد
تقلبی من تاحالا ندیدم
نه رم توش نیست
ali_power42
23-07-2009, 22:03
حسن جان یه سوال ...
.
یادته دیروز گفتم سیم کارتم هیچ شماره ای نمیگیره و هیچ کسی هم نمیتونه زنگ بزنه ...؟ از دیشب هم همش به جای IR-TCI مینوشت Searching و اپراتور رو پیدا نمکرد .... تا اینکه امروز زنگ زدم امور مشترکین گفتنم سیم کارتت سوخته ...!!! گفتم مگه الکی میوسوزه ؟ گفتن شاید گوشیت توی شارژ بوده اینجوری شده .. شاید از مخابراته و ...
.
خلاصه ما نفهمیدیم چرا سوخته ..؟ خواستم بپرسم شاید گوشی اشکالی داره که یکدفعه سیم کارتو میسوزونه ..؟ در ضمن اون موقع هم توی شارژ نبود ...
.
در ضمن تبریک میگم باز هم sms هارو وصل کردن ..:2:
تازگیها خود مخابرات داره تند تند سیم کارتها رو میسوزنه برای چند تا از دوستای من هم توی همین چند وقته اینطوری شده
بالاخره باید پول این sms ها که چند وقته خوابیده بوده یه جوری دربیاد
دوستان منم یکی ازشون گرفتم : د ی ..... اون صدای تیک تیکشو وقتی دکمه ها رو فشار میدم چطوری باید قطع یا عوض کرد ؟
hasanmotori
24-07-2009, 10:45
دوستان منم یکی ازشون گرفتم : د ی ..... اون صدای تیک تیکشو وقتی دکمه ها رو فشار میدم چطوری باید قطع یا عوض کرد ؟
رو صفحه استندبای دکمه که صدا رو کم میکنه(volume rocker) رو بزن بعد یه صفحه میاد که 5 تا درجه صدا داره انقدر برن تا بیاد روی 0
قیمتش 3 4 روز پیش 8 گیگ 380 با گارانتی مایکروتل
16 گیگ هم نداشتن
قیمتش میشه گفت واقعآ معقول شده !!
من 335 گرفتم بدون گارانتی ...
سلامم.. کیفیت فیلمبرداری این گوشی چیه? منظورم رزولوشن فیلمبرداریشه?? در 640x480 هستش یا بالاتره
hasanmotori
24-07-2009, 12:53
سلامم.. کیفیت فیلمبرداری این گوشی چیه? منظورم رزولوشن فیلمبرداریشه?? در 640x480 هستش یا بالاتره
640x480 @ 30fps
320x240 @ 120fps
کیفیت فیلم برداریش خوبه ولی کیفیت ضبط صداش خوب نیست
دوستان یک مشکل دیگه هم دارم : این گوشی اصلا زبان عربی یا فارسی برای اس ام اس نداره .... اینو باید چه کار کنم ؟
FreeMagic
24-07-2009, 18:45
16 گیگ هم نداشتن
من 335 گرفتم بدون گارانتی ...
:37: آدم گریش میگیره. آخه من 440 گرفتم
640x480 @ 30fps
320x240 @ 120fps
کیفیت فیلم برداریش خوبه ولی کیفیت ضبط صداش خوب نیست
شما برای این حرف آخری که زدید مطمئن هستید!!!:18:
صداش که همه عالم و آدم ازش مینالند
آخه AMR هم شد فرمت و کیفیت ؟؟ (درست گفتم ؟ AMR ه یا ACC ???)
sokote-marg
24-07-2009, 22:11
لنز گوشی درپوش داره یا نه ؟
aran khan95
24-07-2009, 22:21
لنز گوشی درپوش داره یا نه ؟
داره
باز و بسته شدنش هم اتوماتیکه
Saman-tci
25-07-2009, 07:36
تازگیها خود مخابرات داره تند تند سیم کارتها رو میسوزنه برای چند تا از دوستای من هم توی همین چند وقته اینطوری شده
بالاخره باید پول این sms ها که چند وقته خوابیده بوده یه جوری دربیاد
دقیقاً درسته .... همون روز عصری رفتم امور مشترکین رسالت گفتم آقا چرا اینجوری شده ؟ یارو گفت کانترت پر شده !!! گفتم یعنی چی ...؟ گفت : بعد از یه مدت اینجوری میشه . گفتم چه مدت ؟ گفت معلوم نمیکنه ..!!
.
در ضمن بعد از تحویل سیم کارت جدید دیدم TCI تبدیل به MCI شده .....
Saman-tci
25-07-2009, 07:43
16 گیگ هم نداشتن
دوست من با گارانتی مایکروتل کمتر از 560 پیدا نمیکنی ....
.
من شماره مغازه هایی که نماینده فروش مایکروتل هستند گرفتم و تماس گرفتم ....
دوستان جواب منو ندادید : د ی ..........
این گوشی اصلا زبان عربی یا فارسی برای اس ام اس نداره .... اینو باید چه کار کنم ؟
FreeMagic
25-07-2009, 12:55
دقیقاً درسته .... همون روز عصری رفتم امور مشترکین رسالت گفتم آقا چرا اینجوری شده ؟ یارو گفت کانترت پر شده !!! گفتم یعنی چی ...؟ گفت : بعد از یه مدت اینجوری میشه . گفتم چه مدت ؟ گفت معلوم نمیکنه ..!!
.
در ضمن بعد از تحویل سیم کارت جدید دیدم TCI تبدیل به MCI شده .....
میگن کار MCI بهتر از TCI :13:
دقیقاً بگید چه کار کردید سیم کارت سوخت که حالا MCI شد ما هم این کار رو بکنیم:21:
مثل این حسن موتوری که با سوزوندن گوشی رو 16 گیگ کرد:27:
اینجا بچه ها از مالشون می گذرن تا یه چیز بهتر گیر بیارن. به این میگن انفاق:27:
Saman-tci
25-07-2009, 14:52
دقیقاً بگید چه کار کردید سیم کارت سوخت که حالا MCI شد ما هم این کار رو بکنیم:21:
مواد لازم ...
یک عدد سیم کارت TCI . یک عدد گوشی از مدل 1100 نوکیا بگیر تا ...
یک عدد اپراتور مخابرات به نام همراه آخر .
یک بنده خدایی که در حین مکالمه , ارتباط قطع میشه ..
.
اینارو داشته باشی بدون اینکه خودت متوجه بشی سیم کارتت میسوزه و تبدیل به mci میشه ..
دوست من با گارانتی مایکروتل کمتر از 560 پیدا نمیکنی ....
.
من شماره مغازه هایی که نماینده فروش مایکروتل هستند گرفتم و تماس گرفتم ....
دوست عزیز من خودم قیمت گرفتم
اولین جایی که رفتم گفت 380
بعد رفتم یجا دیگه ! گفت چند قیمت داری !؟؟ گفتم 380 ! یکم نیگا کرد (هاج و واج) گفت خیلی خوب قیمت داری ولی من بهت 378 میدم
با گارانتی مایکروتل (8 گیگ بودن همشون)
میگن کار MCI بهتر از TCI
دقیقاً بگید چه کار کردید سیم کارت سوخت که حالا MCI شد ما هم این کار رو بکنیم
مثل این حسن موتوری که با سوزوندن گوشی رو 16 گیگ کرد
اینجا بچه ها از مالشون می گذرن تا یه چیز بهتر گیر بیارن. به این میگن انفاق
این کارا چیه
اصلآ برو امور مشترکین بگو میخوام سیم کارتمو بسوزونم
قبلنا خرجش 7 تومن بود ولی فک کنم الان ارزون تره
بعد لونو میسوزونن یه نو میدن بهت
Saman-tci
25-07-2009, 15:00
این قضیه مایکروتل هم مثل اتصالات نوکیا هست ..
.
اصلش اتصالات اینترنشنال هست که اینا اومدن اتصالات , پرشین اتصالات و ... رو سرهم کردن که ملت رو گول بزنن ..
.
گارانتی اصلی سامسونگ پارس مایکروتل هست نه مایکروتل خالی ... منم قیمت گرفتم با همین مایکروتل 400 تومن ... ولی وقتی ازشون میپرسی آقا کارت طلایی داره .؟ طرف میگه نه ... پس هرموقع گوشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل و با کارت طلایی این قیمت پیدا کردی درسته ...
سلام این قیمتها(زیر 400)مال تهران هست یا شهرستان؟ما که هرجا میریم میگن نوش گیر نمیاد.
کسی نمیدونه تو شیراز کجا گیر میاد؟اگه با قیمت بگید ممنون میشم
mr_khodaei2008
26-07-2009, 10:55
کیفیت ضبط صدا در حین فیلم برداری تو این گوشی واقعا افتضاحه
Saman-tci
26-07-2009, 12:26
دوست من شما این گوشی رو داری ....؟
.
پس نداری , پس احتمالاً هم شنیدی .....
.
افتضاح نیست یه مقدار بم میگیره ...
.
پس تا موقعی که چیزی رو ندارید و مطمئن نشدین بازگو نکنین ...
javad1948
26-07-2009, 14:51
مشکل اصلی i8510 همون پرمصرف بودن باطریه. مشکل بزرگ دیگه ای نداره
S E V E N
26-07-2009, 20:42
سلام به همه دوستان
یه مدت بود تاپیکو نخونده بودم.
به کسایی که میخوان این گوشیو بخرن میگم : گارانتی اصل پارس مایکروتل هست که گیر نمیاد !!! هفته قبل تمام جمهوری و پاساژ
علائدین و نمایندگی های سامسونگو گشتم !!
اصلا این گوشی دیگه گارانتی اصلی نداره و بعضی شرکت ها هستن مثل اتصالات و ماکروتل و مایکروتل که همگی
فرعی محسوب میشن ! پارس مایکروتل خیلی وقته دیگه این گوشیو گارانتی نمیکنه !
تو این یه هفته که مسافرت بودم تنها بدی که ازش دیدم شارژش بود که اونم امیدوارم با آپدیت حل بشه.
7تا خط شارژ داره که (از پایین) خط های 5 و 4 و 2 بیشتر میمونن که خط 2 از همشون بیشتر دووم میاره !
سلام دوستان
آقا حسن من دو تا سوال داشتم ازت اول این که تو پست شماره ی 2191 گفته بودی:"3-تو قسمت position method تیکارو بردار و تو قسمت position server بزن disabeld"
خب وقتی این کار رو می کنم دیگه با gps data به ماهواره وصل نمی شه.
دوم این فرم ویر من xxhk2 هست.نیاز به آپدیت داره؟
aran khan95
26-07-2009, 21:51
کیفیت ضبط صدا در حین فیلم برداری تو این گوشی واقعا افتضاحه
من که قبلا گفتم
تو مسابقه ی استانی که خیلی ادم توش بود و سر و صدا صدای دوستمو گرفتم
هیچ مشکل خاصی نداشت
مشکل اصلی i8510 همون پرمصرف بودن باطریه. مشکل بزرگ دیگه ای نداره
این قضیه هم حل شده
8510 هر مشكلي كه داشته باشه...(كه نداره)...ديگه مشكل باطري نداره...دست ازسر باطري برداريد...
hasanmotori
26-07-2009, 22:21
سلام دوستان
آقا حسن من دو تا سوال داشتم ازت اول این که تو پست شماره ی 2191 گفته بودی:"3-تو قسمت position method تیکارو بردار و تو قسمت position server بزن disabeld"
خب وقتی این کار رو می کنم دیگه با gps data به ماهواره وصل نمی شه.
دوم این فرم ویر من xxhk2 هست.نیاز به آپدیت داره؟
khob harvaght khasti az gps estefade koni tikesho bezan
baraye inke kheyli zud be mahvare vasl beshe boro tu gps+ bezan download
age moshkeli nadare nemikhad update koni
firmware hash farghe ziadi baham nadaran
Saman-tci
27-07-2009, 07:45
دوستان به دادم برسید ....
.
آقا من دیرو داشتم نرم افزارهای 9.1 که روی گوشی قبلیم (N95 8GB ) داشتم رو روی این گوشی نصب میکردم که متاسفانه موقع نصب هرکدوم ارور میداد که آقا نصب این نرم افزار ممکنه روی گوشی شما آسیب بزنه منم بی توجه به این ارور همه رو نصب کردم ...
.
آخرش یه رستارت کردم ولی چشتون روز بعد نبینه ... باور نمیکنین چنان هنگی کرده که فقط همون صفحه اول که نوشته INNOV8 میاد دیگه خیلی زور بزنه و بزاری 2 ساعت بمونه تا استندبای گوشی میاد ولی هیچ کاری نمیشه باهاش کرد ... هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه .. کاملاً Freez شده ...
.
حالا سوال من اینه توی نوکیا توی اینجور مواقع یه حرکت میکردیم که کلیدهای سیز و ستاره و * بهمراه دکمه پاور گوشی نگه میداشتم تا گوشی فرمت بشه تا بتونی مثلاً بری مموری کارت رو فرمت کنی ولی من فعلاً اینکارو نکردم تا قبلش از شما بپرسم اولاً همچین کدی توی سامسونگ هم هست یا نه ...؟ اگه نیست چه راهی رو پیشنهاد میکنید تا گوشی رو فرمت کنم ...؟
.
راستی فکر کنم این مشکل از وقتی پیش اومد که کلاینت و بازیهای Ngage رو روش ریختم که هیچکدوم هم اجرا نشد ... چون من با همین کلاینت و روش روی گوشی قبلیم نصب و اجرا کرده بودم ...
.
برای همین ممنون میشم اگه لینک کلاینت رپیک شده که روی این گوشی نصب کردین رو بهم بدین ... ممنون
Saman-tci
27-07-2009, 09:17
دوستان ببخشید مشکل بالا برطرف شد خودمم نمیدونم چی شد این مشکل پیش اومد و چه جوری حل شد ..
.
فقط تنها کاری که من کردم گوشی رو خاموش کردم و زدم به شارژ همین بعد از 1 ساعت روشن کردم دیدم کامل بالا اومد ...!!!!!!
.
منم سریع رفتم همون برنامه هایی که موقع نصب ارور میداد رو پاک کردم ... مثل کل بازیهای Ngage ...:37:
.
حالا ربطشو به شارژ کردن گوشی من که نفهمیدم ...!!!!!
.
.
بازم همون درخواست بالا :
.
دوستانی که Ngage رو روی گوشیشون نصب کردن و به راحتی دارن اجرا و بازی میکنن خواهش میکنم لینک فایل کلاینت رپیک شده که مخصوص این گوشی هست رو لطف کنن تا ما هم از فیض بازی کردم بازیهای Ngage محروم نشیم ...:31:
mr_khodaei2008
27-07-2009, 10:00
8510 هر مشكلي كه داشته باشه...(كه نداره)...ديگه مشكل باطري نداره...دست ازسر باطري برداريد...
من كه گوشيمو صبح كامل شارژميكنم بعد ازظهر سارژ تموم ميشه اونوقت ميگيد مشكل باطري نداره
ضمنا 1عيب ديگه اين گوشي از نظر من اينكه : اگه رو گوشي لاك كد گزاشته باشي وقتي كه داري با گوشي فيلم ميگيري اگه مثلا لاك كد را بعد 2 دقيقه تنظيم كرده باشي بعد 2 دقيقه گوشي فيلم برداري رو قطع ميكنه و گوشي رو قفل ميكنه و همچنين اگه در حال تماشاي فيلمي باشي بعد اون مدت فيلم رو قطع و گوشي رو قفل ميكنه در حالي كه گوشي 95 كه من داشتم اصلا اين كارو نميكرد . اخه موقع فيلم برداري گوشي در حال كاره چرا اين گوشي فيلمبرداري رو قطع ميكنه واقعا كه مسخرس.
aran khan95
27-07-2009, 12:15
من كه گوشيمو صبح كامل شارژميكنم بعد ازظهر سارژ تموم ميشه اونوقت ميگيد مشكل باطري نداره
شما اپدیت کردی؟
کارایی رو که گفته شد انجام دادی؟
ضمنا 1عيب ديگه اين گوشي از نظر من اينكه : اگه رو گوشي لاك كد گزاشته باشي وقتي كه داري با گوشي فيلم ميگيري اگه مثلا لاك كد را بعد 2 دقيقه تنظيم كرده باشي بعد 2 دقيقه گوشي فيلم برداري رو قطع ميكنه و گوشي رو قفل ميكنه و همچنين اگه در حال تماشاي فيلمي باشي بعد اون مدت فيلم رو قطع و گوشي رو قفل ميكنه در حالي كه گوشي 95 كه من داشتم اصلا اين كارو نميكرد . اخه موقع فيلم برداري گوشي در حال كاره چرا اين گوشي فيلمبرداري رو قطع ميكنه واقعا كه مسخرس.
منم وقتي شب تا صبح ميزنم تو شارژ...1.5 روز تا 2 روز دووم مياره...باش همه كاريم ميكنم...موزيك گوش ميدم...تو اينترنت ميرم...و...بالاخره هر گوشي يه سري مشكلات داره...هيچ گوشي بدون عيب نيست...منم منظورم از پست قبليم مشكلات اساسي بود...مثل هنگ...ريست...دوربين ضعيف...و...
Ali_BlueBoy
27-07-2009, 12:47
دوستان ببخشید مشکل بالا برطرف شد خودمم نمیدونم چی شد این مشکل پیش اومد و چه جوری حل شد ..
.
فقط تنها کاری که من کردم گوشی رو خاموش کردم و زدم به شارژ همین بعد از 1 ساعت روشن کردم دیدم کامل بالا اومد ...!!!!!!
.
منم سریع رفتم همون برنامه هایی که موقع نصب ارور میداد رو پاک کردم ... مثل کل بازیهای Ngage ...:37:
.
حالا ربطشو به شارژ کردن گوشی من که نفهمیدم ...!!!!!
.
.
بازم همون درخواست بالا :
.
دوستانی که Ngage رو روی گوشیشون نصب کردن و به راحتی دارن اجرا و بازی میکنن خواهش میکنم لینک فایل کلاینت رپیک شده که مخصوص این گوشی هست رو لطف کنن تا ما هم از فیض بازی کردم بازیهای Ngage محروم نشیم ...:31:
Saman-tci
27-07-2009, 12:48
دوست من شما فکر اینو بکن که چنین گوشی با امکانات و زیبایی رو داری ...
.
چرا همش نیمه خالی لیوان رو نگاه میکنید ....؟!!!! دوست داشتین گوشیتون یک هفته شارژ نگه میداشت ولی مثلاً جایی بودین که باید از دوربین گوشیتون استفاده میکردین ولی نداشتین ...؟؟؟ گوشیتون به این خوبی با این کیفیت ساخت بالا و طراحی کم نظیر مخصوصاً لنر دوربین , کم لطفیه اگه فقط به خاطر اینکه به قوله شما 2 روز شارژ نگه نمیداره بخواین عوضش کنید یا ازش بد بگین ....
S E V E N
27-07-2009, 12:50
بستگي به مصرف داره، اگه آهنگ زياد گوش بديد يا فايل تصويري زياد ببينيد، شارژش دووم نمياره.مشكل اينجاست كه خط اول
زودتر از حد معمول ميپره.
يه مسئله : من وقتي شارژ گوشي پر شده از شارژ در ميارم و دوباره ميزنم به شارژ دوباره شروع ميكنه به شارژ و بعد از 5 دقيقه ميگه پره !!!!
FreeMagic
27-07-2009, 22:54
میگم می خوام دو سیم کارت روی گوشی نصب کنم
چه طوری این کار رو بکنم؟
از همین کیت های دو سیم کارته استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد واسه گوشی؟
احتمالا روی مصرف شارژش هم تاثیر منفی داره!
کلا چه طوری دو سی کارت کنم
فقط نگید که یه گوشی ارزون دیگه بگیرم!
Saman-tci
28-07-2009, 08:22
چرا من هرکاری میکنم نمیتونم با گارمین و اسمارت کام وصل بشم ...؟؟
.
تمام کارهاشم درست انجام میدم یعنی دیگه اینقدر روی هر گوشی نصب کردم دیگه حفظ شدم ..
.
ولی با 8510 هر کاری میکنم کانکت نمیکنه ... میگم شاید تنظیماتی داره که من فعال نکردم ...
.
توی Setting و قسمت Position هم تیک integrated Gps رو زدم و هم network based ... ولی نمیدونم چرا کانکت نمیشه ...
.
از دوستانی که تونستن چه با گارمین و چه با اسمارت کام کانکت بشن خواهش میکنم تنظیماتشون رو بگن ...
.
ممنمون
mr_khodaei2008
28-07-2009, 10:10
اقا سامان حرف شما قبول ولي من زياد رو باطري گير ندادم ولي نقاط ضعف ديگش چي كه يكيشو بالا گفتم : اگه رو گوشي لاك كد گزاشته باشي وقتي كه داري با گوشي فيلم ميگيري اگه مثلا لاك كد را بعد 2 دقيقه تنظيم كرده باشي بعد 2 دقيقه گوشي فيلم برداري رو قطع ميكنه و گوشي رو قفل ميكنه و همچنين اگه در حال تماشاي فيلمي باشي بعد اون مدت فيلم رو قطع و گوشي رو قفل ميكنه در حالي كه گوشي 95 كه من داشتم اصلا اين كارو نميكرد . اخه موقع فيلم برداري گوشي در حال كاره چرا اين گوشي فيلمبرداري رو قطع ميكنه واقعا كه مسخرس.
دوربينشم بعضي جاها خيلي خوب عكس نميگيره ولي تو محيط هاي باز عكساش خوبه .ضمنا منم هر كاري ميكنم نميتونم با اسمارت كام وصل بشم .
چرا من هرکاری میکنم نمیتونم با گارمین و اسمارت کام وصل بشم ...؟؟
تمام کارهاشم درست انجام میدم یعنی دیگه اینقدر روی هر گوشی نصب کردم دیگه حفظ شدم ..
ولی با 8510 هر کاری میکنم کانکت نمیکنه ... میگم شاید تنظیماتی داره که من فعال نکردم ...
توی Setting و قسمت Position هم تیک integrated Gps رو زدم و هم network based ... ولی نمیدونم چرا کانکت نمیشه ...
از دوستانی که تونستن چه با گارمین و چه با اسمارت کام کانکت بشن خواهش میکنم تنظیماتشون رو بگن ...
ممنمون
به این دوتا مراجعه کن که طریقه ی نصبشونه که احتمالا خودت بلدی.
خب من این ها رو رفتم فکر کنم وصل شد.
اول گارمین رو همون طور که بود نصب کردم کرکش کم کردم.بعد از یه 5 الی 10 دقیه به ماهواره وصل شد.
بعدش smart com رو نصب کردم و نقشه ها رو هم نصب کردم .اول با garmin به ماهواره وصل شدم بعد دکمه ی منو رو زدم ورفتم به smart com.تو smart com درست کرماشاه(شهرمون)رو نشون داد دیگه نمی دونم وصل شده بود یا نه.
بعدش از گارمین خارج شدم و دوباره اسمارت کام رو اجرا کردم .البته قبلش نقشه ی خود کرمانشاه رو روش ریختم.
بلافاصله تا اجراش کردم خونمون رو با چند تا اختلاف نشون میداد.حالا نمیدونم وصل شد یا نه.
به هر حال گارمین رو مطمئنم که وصل شد.
حالا چند تا توصیه در مورد دو تاپیک بالا که برای من مشکل ایجاد کرد.
اول این که دوتا فایل unl رو با کابل به گوشیت انتقال بده نه با بلوتوث کامپیوتر(اگه کامپیوترت بلوتوث داره).همچنین نقشه ها رو روهم تو smart com با کابل انتقال بده.
وقتی می خوای دو تا فایل unl رو درست کنی یادت باشه تو notepad اول save as رو بزن بعدش save as type رو بزن رو all file.اسم فایل ها رو هم با حروف درشت بزن.بعدش اون پسوند txt رو پاک کن و unl رو بزن.مثلا این یه نمونه SW.unl.امیدوارم موفق شی.:20::31:
sokote-marg
28-07-2009, 10:19
من چندتا سوال داشتم :
# در نصب برنامه ها مشکلی وجود داره یا نه می شه اکثز برنامه هایی که برای سیمبین تهیه شده روی این گوشی نصب کرد ؟
# آیا در بخش مولتی مدیا این گوشی مثل گوشی های قدیمی سری n نوکیا عکس ها و فیلم ها در یک پوشه هست یا تفکیک شده ؟
# بعد کیفیت ال سی دی این گوشی نسبت به N95 8G چطوره ؟ بهتره یا در یک حده؟
# عکس انتخابی در بک راند در استندبای گوشی تمام صفحه است و یا زیر ساعتم می یاد مثل گوشی های قدیمی نوکیا ؟
ممنون
Saman-tci
28-07-2009, 10:28
.ضمنا منم هر كاري ميكنم نميتونم با اسمارت كام وصل بشم .
پس مثل اینکه این قضیه وصل نشدن با اسمارت کام یکم داره جدی میشه ....!!!:13:
من چندتا سوال داشتم :
# در نصب برنامه ها مشکلی وجود داره یا نه می شه اکثز برنامه هایی که برای سیمبین تهیه شده روی این گوشی نصب کرد ؟
# آیا در بخش مولتی مدیا این گوشی مثل گوشی های قدیمی سری n نوکیا عکس ها و فیلم ها در یک پوشه هست یا تفکیک شده ؟
# بعد کیفیت ال سی دی این گوشی نسبت به N95 8G چطوره ؟ بهتره یا در یک حده؟
# عکس انتخابی در بک راند در استندبای گوشی تمام صفحه است و یا زیر ساعتم می یاد مثل گوشی های قدیمی نوکیا ؟
ممنون
نه عکس انتخابی زیر ساعت نمیره.
در بخش مولتی مدیا همه ی عکس ها در یک پوشه اند و فیلم ها هم در یک پوشه.ولی در قسمت file manager میتونه او نها رو در پوشه های خودشون ببینی.
Saman-tci
28-07-2009, 10:30
به این دوتا مراجعه کن که طریقه ی نصبشونه که احتمالا خودت بلدی.
خب من این ها رو رفتم فکر کنم وصل شد.
اول گارمین رو همون طور که بود نصب کردم کرکش کم کردم.بعد از یه 5 الی 10 دقیه به ماهواره وصل شد.
بعدش smart com رو نصب کردم و نقشه ها رو هم نصب کردم .اول با garmin به ماهواره وصل شدم بعد دکمه ی منو رو زدم ورفتم به smart com.تو smart com درست کرماشاه(شهرمون)رو نشون داد دیگه نمی دونم وصل شده بود یا نه.
بعدش از گارمین خارج شدم و دوباره اسمارت کام رو اجرا کردم .البته قبلش نقشه ی خود کرمانشاه رو روش ریختم.
بلافاصله تا اجراش کردم خونمون رو با چند تا اختلاف نشون میداد.حالا نمیدونم وصل شد یا نه.
به هر حال گارمین رو مطمئنم که وصل شد.
حالا چند تا توصیه در مورد دو تاپیک بالا که برای من مشکل ایجاد کرد.
اول این که دوتا فایل unl رو با کابل به گوشیت انتقال بده نه با بلوتوث کامپیوتر(اگه کامپیوترت بلوتوث داره).همچنین نقشه ها رو روهم تو smart com با کابل انتقال بده.
وقتی می خوای دو تا فایل unl رو درست کنی یادت باشه تو notepad اول save as رو بزن بعدش save as type رو بزن رو all file.اسم فایل ها رو هم با حروف درشت بزن.بعدش اون پسوند txt رو پاک کن و unl رو بزن.مثلا این یه نمونه SW.unl.امیدوارم موفق شی.:20::31:
دوست من , من که بار اولم نیست دارم گارمین و اسمارت کام نصب میکنم ...
.
فکر کنم هفته ای 1 بار روی گوشیه قبلیم و روی گوشیه دوستام نصب کردم همشون هم دقیق و بدون ایراد نصب میشدن ...
.
ولی ایندفعه که میخوام روی 8510 نصب کنم نصب میشه ولی نمیدونم چرا هیچکدومشون کانکت نمیشن ..>!!!
mahroo_z1
28-07-2009, 10:36
.
فکر کنم هفته ای 1 بار روی گوشیه قبلیم و روی گوشیه دوستام نصب کردم همشون هم دقیق و بدون ایراد نصب میشدن ...
.
ولی ایندفعه که میخوام روی 8510 نصب کنم نصب میشه ولی نمیدونم چرا هیچکدومشون کانکت نمیشن ..>!!!
سلام اقا سامان. بایدصبر کنید تا اقاحسن پیداش بشه تا جواب سوالتونو بده :31:چون ظاهرا اون براحتی با جی پی اس گوشیش وصل میشه.:5:
.
.
درسته من هم می دونم بار اولت نیست برای همین گفتم احتمالا بلدی.
بهتره وایسیم تا آقا حسن بیاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.