ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

hasanmotori
21-03-2009, 20:54
بدون فلش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hasanmotori
21-03-2009, 20:57
اينا رو با paint ريسايز كردم حجمشون خيلي كم شد. با فلشش 100 كيلو بايت و بدون فلش 80 كيلوبايت اگه كيفيتشون خيلي خوب نيست به خاطر اينه

noisymind
21-03-2009, 20:58
ممنون. ايشالا ميگيرمش! D:

برا ريسايز كردن به نظرم ACDsee از همه بهتر و بي دردسر تره.

hasanmotori
21-03-2009, 21:00
بزار يه عكس ديگه هم بزارم البته با يكم دستكاري تو تنظيمات

noisymind
21-03-2009, 21:01
آقا اگه dsl داري كه كاملشو بذار.( لينكشو بده) مگه حجمش چقدره؟

تازه با ACDsee ميشه بدون اينكه ريسايز كرد حجم رو يك كمي كم كرد بدون اينكه در عكش تغيير محسوسي ايجاد بشه.

آقا اينقدر دس دس نکن من خودم هزارتا سؤال تو انجمن های مختلف پرسيدم و الان ميفهمم که بايد
زودتر ميخريدمش پيشنهاد ميکنم صبر نکن عيد که تموم شد بگير حالاشو ببر
بقول شاعر در کار خير هاجت استخاره نيست(البته اينجا پايه عروس خانم وسطه

آخه ميخوام ارزونتر بشه 16 گيگشو بگيرم! دي

hasanmotori
21-03-2009, 21:03
آره adsl دارم الان يه فول سايز ميزارم.حجمش تقريباً 2200 كيلوبايت

hasanmotori
21-03-2009, 21:07
1600x1200
iso:400
بدون فلش
اينجوري يكم وضوحش بيشتر ميشه ولي خب نويزشم بيشتر ميشه

با اجازه دوستان من برم شام بخرم بيام خدمتتون:31:

dooste.man83
21-03-2009, 21:26
دوست عزيز مگه اين گوشی خودش مشی تلفنی نداره؟(ببخشيد تاحالا خودم امتحان نکردم)
من که خودم گوشيم مرخصه فعلاً اما يه سر به gsmariaبزن قسمت برنامه های اين گوشی يه چنتا
برنامه در اين رابطه ديدم اما دقيقاً يادم نيست چی بود:31:

نداره منشی عزیز دلم ...یک برنامه که قبلا امتحان شده رو این گوشی و اسم بزارین خیلی ممنون...منتظرم:20:

hasanmotori
21-03-2009, 21:48
اينم عكس فول سايز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hasanmotori
21-03-2009, 22:01
webgate رو همين الان امتحان كردم كار ميكنه ولي trial هست و 30 روز بيشتر وقت نداره. دوتا فايل توي پوشه webgate هست اونيكيش فكر كنم كركشه كه نصب نميشه.البته اين ورژن قديميشه.حالا يكم ديگه ميگردم ببينم چي ميشه

hasanmotori
21-03-2009, 22:34
اين برنامه رو همين الان امتحان كردم هيچ مشكلي نداره و فكر كنم احتياجي به كرك نداره. تو قسمت ستينگ auto answer رو on كنيد و answer mode رو هم روي answering machine بزاريد و حال كنيد

dooste.man83
21-03-2009, 23:37
اين برنامه رو همين الان امتحان كردم هيچ مشكلي نداره و فكر كنم احتياجي به كرك نداره. تو قسمت ستينگ auto answer رو on كنيد و answer mode رو هم روي answering machine بزاريد و حال كنيد

دوست عزیزم از لطفت خیلی ممنونم اما یک مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چجوری منشیش کار میکنه و چجوری پیغام بزارم و گوش بدم اگه لطف کنی یک توضیح کامل بهم بدی طرز کارش رو خیلی ممنمون میشم...منتظر راهنماییتونم :20:

hasanmotori
22-03-2009, 00:11
هان ببخشيد يادم رفت لينك بدم

منم خودم همين الان نصبش كردم نميدونم.
خودت يكم باهاش كار كن ببين

dooste.man83
22-03-2009, 00:20
هان ببخشيد يادم رفت لينك بدم

منم خودم همين الان نصبش كردم نميدونم.
خودت يكم باهاش كار كن ببين

همه چی رو امتحان کردم همه چی هست جز منشی ...!!! شما چیزی یافتی بگو ... ممنون ...

hasanmotori
22-03-2009, 00:56
همين آخري رو نصب كردي ديگه؟

hasanmotori
22-03-2009, 01:01
وقتي برنامه رو باز ميكني يه صفحه سفيد مياد و يه چيزايي نوشته.ok رو بزن.بعد 4 تا گزينه داره.setting رو بزن.بعد auto answer رو on كن.answer method رو هم بكن answer mashin. و answer after رو هم رو هر زماني كه ميخاي تنظيم كن

dooste.man83
22-03-2009, 01:07
همين آخري رو نصب كردي ديگه؟

دوست خوبم این برنامه کار میکنه اما صدای طرف نه ضبط میشه نه شنیده میشه ....رو دستگاه شما کار کرد؟؟؟

hasanmotori
22-03-2009, 01:10
منشي هست كه!
من خودم امتحانش كردم. وقتي زنگ ميخوره ميره روي اسپيكر و بعد كه قطع ميشه اون پايين نشون ميده كه miss call داري وقتي ميزني روش پيام هاي ضبط شده رو نشون ميده.

hasanmotori
22-03-2009, 01:11
براي اينكه صداي خودتون رو هم ضبط كنيد ميتونيد voice greeting رو بزنيد

dooste.man83
22-03-2009, 01:16
براي اينكه صداي خودتون رو هم ضبط كنيد ميتونيد voice greeting رو بزنيد

دوست خوبم این برنامه کار میکنه اما صدای طرف نه ضبط میشه نه شنیده میشه ....رو دستگاه شما کار کرد؟؟؟

hasanmotori
22-03-2009, 01:18
من همين جوري بهش زنگ زدم درست كار ميكرد ولي ديگه امتحان نكردم كه صدا پخش ميشه يا نه .شايد بايد voice greeting رو بزني اول. صبر كن الان امتحانش ميكنم

dooste.man83
22-03-2009, 01:21
من همين جوري بهش زنگ زدم درست كار ميكرد ولي ديگه امتحان نكردم كه صدا پخش ميشه يا نه .شايد بايد voice greeting رو بزني اول. صبر كن الان امتحانش ميكنم

مرسی و منتظرم

hasanmotori
22-03-2009, 01:29
نه انگار صدا رو ضبط نميكنه. توي inbox هم كه ميرم هست ولي وقتي روش كليك ميكنيم هيچ اتفاقي نميفته.export to gallery هم زدم ولي از تو گالري هم نميخونه

dooste.man83
22-03-2009, 01:33
آ قا یکی کمک ... یعنی تو دنیا به این بزرگی یک برنامه منشی نیست که رو این گوشی کارکنه !!! حالا چیکار کنم...:41:

hasanmotori
22-03-2009, 01:47
يكي هم به من كمك كنه تو اين دنيا به اين بزرگي يه برنامه چراغ قوه نيست كه رو اين گوشي كار كنه؟

momfilm
22-03-2009, 11:24
آ قا یکی کمک ... یعنی تو دنیا به این بزرگی یک برنامه منشی نیست که رو این گوشی کارکنه !!! حالا چیکار کنم...:41:
برنامه Answering_Machine یک منشی تلفنی حرفه ای مخصوص گوشی های سیمبین سری 60 که شرکت نوکیا داده و چون سیستم این گوشی هم سیمبین سری 60 باید بر روی این گوشی هم عمل کنه:5:

عید برهمه شما دوستان مبارک:11:

hasanmotori
22-03-2009, 11:38
برنامه answerin machin هم مثل همون قبليست.كامل نصب ميشه اجرا هم ميشه ولي صدا رو ضبط نميكنه.15 روز هم بيشتر وقت نداره. بايد ورژن جديدترشو پيدا كنيم كه با دستگاه هماهنگ باشه

dooste.man83
22-03-2009, 11:43
يكي هم به من كمك كنه تو اين دنيا به اين بزرگي يه برنامه چراغ قوه نيست كه رو اين گوشي كار كنه؟

مارو گرفتی یا شوخی میکنی!!!چراغ قوه که جاواست و 20 کیلو بایت هم نمیشه !!!یعنی بعد منشی چراغ قوه هم آره...وای بر سامسونگ ...اون دنیا چجوری میخواد جواب این همه دلهای شکسته کاربراشو بده !!!!:45:

اگه نصب نشد یک 1100 بگیر بنداز کنارش که چراغ قوه اش سخت افزاریه!!!!:31:

منم برا منشی یکی رو استخدام میکنم هر وقت نیستم گوشی رو جواب بده...منشی سخت افزاری!!!:31:

dooste.man83
22-03-2009, 11:45
دوستان عزیز این گوشی با برنامه های که کلا کارشون ضبط هست مشکل داره حالا میخواد منشی باشه ضبط خبرنگاری باشه یا ضبط مکالمه بدون بوق....!!!همه برنامه هام امتحان کردم همسشون نصب میشن کار هم میکنن اما ضبط نمیکنن...!!!باور نمیکنی امتحان کن...اگه کسی برنامه ای تو زمینه ضبط پیدا کرد که رو این گوشی کار کرد پیش من جایزه داره:20:

بچه ها نشون بدین تو نرم افزارم از نوکیا کنم نمیاره...:33:

hasanmotori
22-03-2009, 11:54
اين برنامه ها قديمي هستن و با دستگاه هماهنگي ندارن. شما ورژنهاي بالاترو امتحان كن ببين چي ميشه. اگه نشد يكم صبر كن تا ورژنهاي بالاتر بيان

dooste.man83
22-03-2009, 12:00
اين برنامه ها قديمي هستن و با دستگاه هماهنگي ندارن. شما ورژنهاي بالاترو امتحان كن ببين چي ميشه. اگه نشد يكم صبر كن تا ورژنهاي بالاتر بيان

این سیمبین 9.3 هست فک نکنم سیمبین 9.4 که برنامه های جدید هستن رو این نصب شه...

بعدم مگه این سیمبین 9.3 نیست !!! پس باید برنامه های سیمبین 9.3 روش نصب بشه...این یک چیز طبیعی هستش...حالا چرا با بعضی یرنامه ها مشکل داره خدا داند و مدیر عامل سامسونگ !!!

hasanmotori
22-03-2009, 12:08
اين برنامه ها كه نصب كرديم همش ماله سيمبين 9.1 بود. روي 9.3 نصب ميشه ولي با امكانات دستگاه هماهنگ نيست.
ميدونم برنامه هاي 9.4 روش نصب نميشه.

dooste.man83
22-03-2009, 12:13
اين برنامه ها كه نصب كرديم همش ماله سيمبين 9.1 بود. روي 9.3 نصب ميشه ولي با امكانات دستگاه هماهنگ نيست.
ميدونم برنامه هاي 9.4 روش نصب نميشه.

خوب یعنی الان منشی 9.3 ساخته نشده :41:

hasanmotori
22-03-2009, 12:22
چرا ساخته شده ولي بايد بگردي آخه سايت هاي ايراني دير آپديت ميشن

dooste.man83
22-03-2009, 12:27
شما هم پیدا کردی بزار اینجا... ممنون

hasanmotori
22-03-2009, 13:43
اينم فيلم برداري i8510

n82:

captain JAVID
22-03-2009, 19:50
مارو گرفتی یا شوخی میکنی!!!چراغ قوه که جاواست و 20 کیلو بایت هم نمیشه !!!یعنی بعد منشی چراغ قوه هم آره...وای بر سامسونگ ...اون دنیا چجوری میخواد جواب این همه دلهای شکسته کاربراشو بده !!!!:45:

اگه نصب نشد یک 1100 بگیر بنداز کنارش که چراغ قوه اش سخت افزاریه!!!!:31:

منم برا منشی یکی رو استخدام میکنم هر وقت نیستم گوشی رو جواب بده...منشی سخت افزاری!!!:31:

دوست عزيز حالا چرا سامی رو ميزنی مگه nokia چه گلی به سرمون زد هر دفعه يه چيز گوشيهاشو
عوض ميکرد يه اسم جديد...n70 n71 n72 n73 :2:من خودم n91 8gb داشتم هيچی روش نصب نميشد
البته قبول دارم سامی تو نرم افزار مشکل داره اما اين گوشی و i900 انقلابی تو گوشی هاش هست از نظر نرم افزار:40:

captain JAVID
22-03-2009, 19:53
دوستان ديدم حرف نرم افزار شد گفتم حواستون باشه از اين پک های ده تومان اي که قيمت خون باباشو نه
نگيرين باسه نرم افزار من از هزار تا سايت برنامه دان کردم هيچی نشد حالا يه نرم افزار از اين پک ها نصب کردم
گوشی رو سرويس کرد:42:

RoYaYeEe_NiIiLi
22-03-2009, 20:06
سلام
ببخشید دوستان...کیا این گوشی رو خریدن؟می خواستم بدونم دوربینش در حد دوربین کدوم از گوشی های سونی اریکسون هست؟؟اصلا به می ارزه که آدم این گوشی رو به خاطر دوربینش بخره؟میشه بگید که چند خریدید؟و تا تابستون قیمتش خیلی پایین میاد یا نه؟

hasanmotori
22-03-2009, 20:29
سلام
ببخشید دوستان...کیا این گوشی رو خریدن؟می خواستم بدونم دوربینش در حد دوربین کدوم از گوشی های سونی اریکسون هست؟؟اصلا به می ارزه که آدم این گوشی رو به خاطر دوربینش بخره؟میشه بگید که چند خریدید؟و تا تابستون قیمتش خیلی پایین میاد یا نه؟

دوربينش در حد كدوم سوني اريكسونه؟ شوخي ميكني؟ مثل اينكه فعلا بهترين دوربين رو داره.
معلومه كه مي ارزه آخه اين گوشي الاوه بر بهترين دوربين موبايل با امكانات ترين گوشيه سيمبين هم هست.
من خريدم 550 با گارانتي مايكروتل ولي همون موقع توي سايت ميداد 510.بعد از عيد فكر كنم 460-470 بشه و ديگه فكر نكنم از اين خيلي ارزونتر بشه.

dooste.man83
23-03-2009, 01:56
دوست عزيز حالا چرا سامی رو ميزنی مگه nokia چه گلی به سرمون زد هر دفعه يه چيز گوشيهاشو
عوض ميکرد يه اسم جديد...n70 n71 n72 n73 :2:من خودم n91 8gb داشتم هيچی روش نصب نميشد
البته قبول دارم سامی تو نرم افزار مشکل داره اما اين گوشی و i900 انقلابی تو گوشی هاش هست از نظر نرم افزار:40:

نه بابا کی زد تو سر سامسونگ...

اخطار : نوکیالیسم ها و سونیالیسم ها نخونن

سامسونگ قابل مقایسه با نوکیای اسباب بازی که نه دوربینش دوربین نه موزیک پلیرش و نه قیافه داره از سال 2006بعد n95 داره در جا میزنه...باور کنید 1100 با n95 فرق خاصی بجز نرم افزار نداره...تو جیبم که میزاری انگار کلنگ گزاشتی...گرچه از سری نوکیا کتلت و سری گوشکوبش خاطره زیاد دارم و کلا نوکیا سلاح سرد محسوب میشه...

سونی هم که دیدیم آشغال گوشی ...یک w810 گرفتم توی 2 ماه دوبار dead شد...با گوشی هاشم اگه بد رفتاری و بی ادبی کنی سریع میسوزه و کلا شانسی گوشیاش و معمولا همه چیز هست جز گوشی با این فیلم برداری QCIF هم که رو همه گوشیاشه و سیستم عامل همیشه جاواش که ترکونده !!!!

اما سامسونگ یک دوره افتضاح داشت که اوضاش از این 2 تا هم بدتر بود...بدی های این 2 تارو داشت + باتری بد اما در سال گذشته به طرز عجیبی همه چی عوض شد گوشی های از همه نظر بینظیر ...

i900 میده که از هم رده های HTC بهتره و i8510 که کاملترین گوشی 2008 بود با بهترین دوربین...و مهمتر از همه با قیمت مناسب و ساخت کره با گارانتی معتبر نه مثل دو برند دیگه چینی و درجه سوم با قیمت زیاد و گارانتی نا معلوم ...نوکیا این گوشی رو میزد زیر یک میلیون امکان نداشت بده ..

کلی برنامه ریختم همه عین ساعت کار میکنن ... فقط با همین نرم افزار مشکل داره اونم بخاطر ورژن نرم افزاره نه گوشی....gps این گوشی هم که تو وصل شدن و سرعت قابل مقایسه با نوکیا ها نیست

این گوشی اگه 2 تا اشکال داره برندهای دیگه 10 تا اشکال دارن... قدر این شاهکار رو بدونید دوستان...:33:
این گوشی بهترین همدم آدمهای مجرده و شبهای تنهایشونو پر میکنه با همه خوبیهاش :36:

hasanmotori
23-03-2009, 11:02
نوكيا اين همه سيمبين زده هموشون تو هنگ كردن استادن.اصلاً 8510 بيچاره نميدونه هنگ چيه. يه دفعه يكي يه 5700 داشت ميخاست با xplore فايلايي كه با بلوتوث گرفته رو save كنه.حدود 2-3 بار مشكل پيدا كرد هي اومد بيرون دوباره رفت تو xplore بازم نشد مجبور شد خاموش روشنش كنه تا درست بشه.

Ali_BlueBoy
23-03-2009, 12:32

سامسونگ قابل مقایسه با نوکیای اسباب بازی که نه دوربینش دوربین نه موزیک پلیرش و نه قیافه داره از سال 2006بعد n95 داره در جا میزنه...باور کنید 1100 با n95 فرق خاصی بجز نرم افزار نداره...تو جیبم که میزاری انگار کلنگ گزاشتی...گرچه از سری نوکیا کتلت و سری گوشکوبش خاطره زیاد دارم و کلا نوکیا سلاح سرد محسوب میشه...

سونی هم که دیدیم آشغال گوشی ...یک w810 گرفتم توی 2 ماه دوبار dead شد...با گوشی هاشم اگه بد رفتاری و بی ادبی کنی سریع میسوزه و کلا شانسی گوشیاش و معمولا همه چیز هست جز گوشی با این فیلم برداری qcif هم که رو همه گوشیاشه و سیستم عامل همیشه جاواش که ترکونده !!!!

اما سامسونگ یک دوره افتضاح داشت که اوضاش از این 2 تا هم بدتر بود...بدی های این 2 تارو داشت + باتری بد اما در سال گذشته به طرز عجیبی همه چی عوض شد گوشی های از همه نظر بینظیر ...

I900 میده که از هم رده های htc بهتره و i8510 که کاملترین گوشی 2008 بود با بهترین دوربین...و مهمتر از همه با قیمت مناسب و ساخت کره با گارانتی معتبر نه مثل دو برند دیگه چینی و درجه سوم با قیمت زیاد و گارانتی نا معلوم ...نوکیا این گوشی رو میزد زیر یک میلیون امکان نداشت بده ..

کلی برنامه ریختم همه عین ساعت کار میکنن ... فقط با همین نرم افزار مشکل داره اونم بخاطر ورژن نرم افزاره نه گوشی....gps این گوشی هم که تو وصل شدن و سرعت قابل مقایسه با نوکیا ها نیست

این گوشی اگه 2 تا اشکال داره برندهای دیگه 10 تا اشکال دارن... قدر این شاهکار رو بدونید دوستان...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی بهترین همدم آدمهای مجرده و شبهای تنهایشونو پر میکنه با همه خوبیهاش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط یه چیزی....این خط اخریه .....مگه میشه!!!!:دی (هیچی دیگه از فردا به جای زیدی باید 8510 بغل کنیم..)

hasanmotori
23-03-2009, 22:29
فقط یه چیزی....این خط اخریه .....مگه میشه!!!!:دی (هیچی دیگه از فردا به جای زیدی باید 8510 بغل کنیم..)
به نظر منم نميشه آخه اگه ميشد كه ديگه ....:27:
(شكلك خنده شديد) الان اينو كه با سفيد نوشتي ديدم:38::38::38::38::38:
ويرايش: الان تو نقل قول تابلو شد:38::38:

dooste.man83
24-03-2009, 01:06
آ قا میشه.... دلیل : کدوم زیده که ازت با کیفیت 8 مگا عکس بگیره ... و تو بغلت واست استریو موزیک پخش کنه یا بهترین 2008 باشه.. .و آک هم تحویل گرفته باشین تازه همه جام باهاته و توقعی هم نداره !!!! و کلی امکانات دیگه...زید فقط امکان گیم داره که 8510 هم داره !!! :27:

حالا خودتون بگین میشه یا نه !!!:38:

Ava UK
24-03-2009, 01:15
سلام

دوربینش خوبه. اما باتریش افتضاحه. من چند ماهه این گوشی رو دارم, به هر دری هم زدم تا مصرفش رو بیارم پاییین نشد که نشد. شب فول شارژه اما صبح که پا میشی 2 خط ازش الکی رفته بدون اینکه بهش دست بزنی. :41: جونم به لبم رسیده از دستش.

noisymind
24-03-2009, 11:34
اينم فيلم برداري i8510

n82:

دستت درد نكنه. الان ديدمش. خوبه :20:

mehdi_360
24-03-2009, 12:50
دوستان این گوشی شارژ خوب نگه میداره؟
الان قیمتش چنده بدون گارنتی ؟بعد از عید قیمتش کمتر میشه؟

hasanmotori
24-03-2009, 13:35
دوربینش خوبه. اما باتریش افتضاحه. من چند ماهه این گوشی رو دارم, به هر دری هم زدم تا مصرفش رو بیارم پاییین نشد که نشد. شب فول شارژه اما صبح که پا میشی 2 خط ازش الکی رفته بدون اینکه بهش دست بزنی. :41: جونم به لبم رسیده از دستش.

شما بهتره يه چند صفحه از اين تاپيك رو بخوني بعد بياي اظهار نظر كني.همه دارن ميگن بعد از چند روز ديگه شب تا صبح كه خوبه شب تا شب بعدشم خط كم نميكنه ولي شما مثكه همون صفحه هاي اول رو خوندي و حفظ كردي و هي تكرار مي كني بسه ديگه. يه چيز جديد بگو. الان باتري i8510 خوبه.
بقيه دوستان هم بگن باتريشون چجوريه تا مشخص بشه

hasanmotori
24-03-2009, 13:40
دوستان این گوشی شارژ خوب نگه میداره؟
الان قیمتش چنده بدون گارنتی ؟بعد از عید قیمتش کمتر میشه؟

آره شارژش بد نيست يعني متوسطه. قيمتش بدون گارانتي 8 گيگ بايد حدود 450 باشه.

dooste.man83
24-03-2009, 16:53
شارژش راضی کنندس...در ضمن ملاک نگر داشتن شازرژ تا زمان خاموشیه نه اینکه تا صبح چند خط کم میکنه!!!... اون دوستم که معترضه حتما نرم افزار در حال اجرا داره یاگارمین ریخته...

متوسط با صحبت زیاد و کارکرد زیاد 2 روز و صحبت کم 4 روز نیگر میداره...

اگه میخواین بد بگین یا بهانه واسه نخریدن پیدا کنید بگین دوستان کمک میکنن!!! دیگه عیب رو گوشی نزارین...

yazdankhah
25-03-2009, 21:24
سلام دوستان عزیز

چند تا سوال داشتم که حتما شما میتونید پاسخ بدید.
1. لوازمی که توی جعبه این گوشی هست چه چیزاییند؟
2. قیمت با گارانتی اصلی این گوشی چنده؟ 8 یا 16 هر کدوم چندند؟ از نظر کارایی فرق دارند یا فرقشون فقط و فقط در مقدار حافظه است؟ آیا از نظر سخت افزاری 8 بهتره یا 16؟
3. به نظر شما فروردین ماه این گوشی رو بخرم یا بزارم ماه های بعد که قیمتش متعادل تر بشه؟
4. چند روز باطری نگه میداره اگه بطور نرمال از مکالمه و gps و موزیک و فیلم استفاده کنم؟
5. دوستانی که الان کاربر این موبایلند آیا به راحتی gps فعال هست و قابل استفاده هست؟
6. معایب اصلی این گوشی چیه؟

از لطفتون خیلی ممنونم.

hasanmotori
25-03-2009, 23:41
1.گوشي. هندزفيري 2 تكيه. cd pc stadio. اگه با گارانتي بخري كارت طلايي . يه دفترچه راهنماي خيلي كوچيك.يه دفترچه گارانتي خارجي.يه كاغز آبي و سفيد واسه شركت در غرعه كشي. و دو جفت پلاستيك سر هدفون و شارژر و كابل usb
2. مدل 16 گيگش كه گير نمياد و هيچ فرقي با 8 ش نداره.قيمتش با گارانتي فكر كنم الان بالاي 500 باشه
3. الان قيمتش خيلي خوبه و ديگه فكر نكنم خيلي پايينتر بياد
4.gps كه خيلي شارژ ميگيره ولي بقيه موارد عادي هست و بطور متوسط 2تا 3 روز نگه ميداره البته روزاي اول باتريش اصلاً خوب نيست و بعد درست ميشه
5.آره gps ش به راحتي فعال ميشه و با برنامه هاي garmin و اسمارت كام به راحتي كار ميكنه
6.معايب:
با تعداد كمي از بازيهاي جاوا مشكل داره البته فقط ماله من اينجوريه و ديگه كسي تاحالا اينو نگفته
دكمه مخصوص موزيك پلير نداره كه البته اين كمبوده و نه عيب
ديگه چيزي يادم نيست

noisymind
26-03-2009, 10:52
سلام دوستان عزیز

چند تا سوال داشتم که حتما شما میتونید پاسخ بدید.
1. لوازمی که توی جعبه این گوشی هست چه چیزاییند؟
2. قیمت با گارانتی اصلی این گوشی چنده؟ 8 یا 16 هر کدوم چندند؟ از نظر کارایی فرق دارند یا فرقشون فقط و فقط در مقدار حافظه است؟ آیا از نظر سخت افزاری 8 بهتره یا 16؟
3. به نظر شما فروردین ماه این گوشی رو بخرم یا بزارم ماه های بعد که قیمتش متعادل تر بشه؟
4. چند روز باطری نگه میداره اگه بطور نرمال از مکالمه و gps و موزیک و فیلم استفاده کنم؟
5. دوستانی که الان کاربر این موبایلند آیا به راحتی gps فعال هست و قابل استفاده هست؟
6. معایب اصلی این گوشی چیه؟

از لطفتون خیلی ممنونم.

بگير آقا. گوشي خوبيه منم مثل شما كلي تحقيق كردم و روش وسواس داشتم .
كلا كه هر چي بيشتر صبر كني قيمتها مياد پايين ولي باز اون موقع ممكنه هوس كني امنيا hd بگيري و همينجور بايد واستي:31:
من اگه دست دست ميكنم چون ميخوام ماشينم رو عوض كنم برا همين ممكنه با كسري بودجه روبه رو شم فعلا واستادم!:31:

golmohammadi
26-03-2009, 13:08

سونی هم که دیدیم آشغال گوشی ...یک w810 گرفتم توی 2 ماه دوبار dead شد...با گوشی هاشم اگه بد رفتاری و بی ادبی کنی سریع میسوزه و کلا شانسی گوشیاش و معمولا همه چیز هست جز گوشی با این فیلم برداری qcif هم که رو همه گوشیاشه و سیستم عامل همیشه جاواش که ترکونده !!!!

I900 میده که از هم رده های htc بهتره و i8510 که کاملترین گوشی 2008 بود با بهترین دوربین...و مهمتر از همه با قیمت مناسب و ساخت کره با گارانتی معتبر نه مثل دو برند دیگه چینی و درجه سوم با قیمت زیاد و گارانتی نا معلوم ...نوکیا این گوشی رو میزد زیر یک میلیون امکان نداشت بده ..

این گوشی اگه 2 تا اشکال داره برندهای دیگه 10 تا اشکال دارن... قدر این شاهکار رو بدونید دوستان...:33:
این گوشی بهترین همدم آدمهای مجرده و شبهای تنهایشونو پر میکنه با همه خوبیهاش :36:

من نه نوكياليسم هستم و نه سامياليستم و نه سونياليستم
به نوكيا ميگي اسباب بازي واقعا كه
دوربينش دوربيننيست اره حتما ان 82 الكي ساخته شده
موزيك پليرش اره حتما ان95 بدرد نميخوره البته موزيكال زياد داره
اما در مورد درجا زدنش قبول دارم چون چند وقته گوشيهاي تكراري ميزنه و چندان پيشرفت نكرده و از سوني و سامي عفبتره ...
گفتي سوني اشغاله ديگه واقعا نميدونم حتي اگه واسم 10 تا ه900 مفت ميدادند انقدر تعصبي نميشدم نميدونم شما چي شده اينطوري شدين
چطور شما گوشيتون دايد شده شايد هم دروغ ميگين
سريع ميسوزه؟
سوني دروبين عكاسي واقعا حرفه اي داره اينو تو كا800 كاملا ثابت كرد
من چند تا گوشي از جمله كا800 خودمو تا حالا شايد نزديك 100 بار فلش كردم
100 بار هك كردم
چندين بار ريسككردم
هيچوقت خراب نشد
گوشي كا750 يكي از بچه ها زير تاير پيكان موند و بعد از تعويض قوطي هنوزم كار ميكنه
و البته فيلمبرداري مضخرفي داره اينو قبول دارم
ولي در كل برند خوبي هست
سامي هم خودت ميدوني يه دوره خبي نداشته
يعني تقريبا 1 سال اخر پيشرفت خوبي داشته
پس خوب وبدنشو اين اواخر قبول داريم
در كل خوب نيست انقدر تعصب داشته باشيد
اگه مدير اين قسمت بدون تعصب باشه بايد داره كه به شما اخطار بده
موفق باشيد

yazdankhah
26-03-2009, 20:09
وقتی یکی از دوستان تصمیم میگیره یه گوشی بخره و به هر حال یه هزینه زیادی برای این کار در نظر میگیره هیچ سایت یا منبع یا مرجعی نیست که محاسن و معایب گوشی رو منصفانه ذکر کنه.
چند تا سایت فعال هم که هستند همگی review های سایت های خارجی رو عینا ترجمه میکنند و همینها میشند مرجع؛ در حالی که هیچ پاسخی برای سوالات ذهن خریدار ندارند.
اینجاست که محبت و لطف دوستانی که این گوشی رو دارند و راهنماییهاشون به خریدار قدرت تصمیم گیری میده.

میخواستم تو یه پست جداگانه از همه دوستان و کاربرانی که یه گوشی رو دارند و محبت میکنند و به دوستان
دیگه هم راهنمایی میدند صمیمانه تشکر کنم و بهشون بگم که ماها فقط بر اساس حرف شما میریم و گوشی رو میخریم یعنی یکی از منابع مهم و اصلی برای تصمیم گیری شماها هستید و این جای تقدیر و تشکر داره.

yazdankhah
26-03-2009, 20:12
1.گوشي. هندزفيري 2 تكيه. cd pc stadio. اگه با گارانتي بخري كارت طلايي . يه دفترچه راهنماي خيلي كوچيك.يه دفترچه گارانتي خارجي.يه كاغز آبي و سفيد واسه شركت در غرعه كشي. و دو جفت پلاستيك سر هدفون و شارژر

تو وسایلی که اسم بردی حرفی از کابل usb و کابل tv نیست آیا اینها جز وسایل روی جعبه هستند یا باید جداگانه خریداری بشند؟

yazdankhah
26-03-2009, 20:24
من نه نوكياليسم هستم و نه سامياليستم و نه سونياليستم

البته این نظر شخصی منه
به نظر من هر سه شرکت نوکیا, سونی اریکسون و سامسونگ جزء بهترین های موبایل هستند.
هیچ شرکتی دوست نداره ضرر بکنه و همه به فکر سود هستند اما باید دید کدوم شرکت حاضره برای سود بیشتر هزینه بیشتری هم صرف تحقیق و توسعه یعنی r&d بکنه.
به هر حال یک نکته هست که همه دوستان خوبم باهاش موافقند و اونم اینه که "مشتری حق انتخاب داره"
یعنی باید قبل از خرید حسابی تحقیق کرد و پرس و جو کرد که بعد از خرید پشیمون نشد.

با تشکر

dooste.man83
26-03-2009, 20:33
تو وسایلی که اسم بردی حرفی از کابل usb و کابل tv نیست آیا اینها جز وسایل روی جعبه هستند یا باید جداگانه خریداری بشند؟

کابلusb داره ... کابل tv نداره اما مال N95 بهش میخوره

golmohammadi
26-03-2009, 21:03
البته این نظر شخصی منه
به نظر من هر سه شرکت نوکیا, سونی اریکسون و سامسونگ جزء بهترین های موبایل هستند.
هیچ شرکتی دوست نداره ضرر بکنه و همه به فکر سود هستند اما باید دید کدوم شرکت حاضره برای سود بیشتر هزینه بیشتری هم صرف تحقیق و توسعه یعنی r&d بکنه.
به هر حال یک نکته هست که همه دوستان خوبم باهاش موافقند و اونم اینه که "مشتری حق انتخاب داره"
یعنی باید قبل از خرید حسابی تحقیق کرد و پرس و جو کرد که بعد از خرید پشیمون نشد.

با تشکر

طرفداري از يك برند خاص كار منطقي نيست
چرا در صورتي كه يك برند خيلي از ديگري جلو باشه جاي طرفداري داره
متاسفانه ما ايرانيها تعصبات الكي داريم كه يه تومن نمي ارزه
و اين توصيفهايي كه از گوشيها ميكنند اكثرا درست نيستند و از روي تعصب هستند
و يك نفر كه ميخواد بررسي كنه بايد كلي تحقيق بكنه از جاهاي مختلف و خودش تشخيص بده كه كدوم گوشي بهتره
البته تو سايت چند تا كاربر هستند كه انصافا ار زو تعصب راهنمايي نميكنند

captain JAVID
27-03-2009, 16:37
طرفداري از يك برند خاص كار منطقي نيست
چرا در صورتي كه يك برند خيلي از ديگري جلو باشه جاي طرفداري داره
متاسفانه ما ايرانيها تعصبات الكي داريم كه يه تومن نمي ارزه
و اين توصيفهايي كه از گوشيها ميكنند اكثرا درست نيستند و از روي تعصب هستند
و يك نفر كه ميخواد بررسي كنه بايد كلي تحقيق بكنه از جاهاي مختلف و خودش تشخيص بده كه كدوم گوشي بهتره
البته تو سايت چند تا كاربر هستند كه انصافا ار زو تعصب راهنمايي نميكنند

دوست عزيز اينقدر حرص نخور ارزش نداره دنيا دو روزه:11:
دوستان بيايد از مبحث تا پيک دور نشيم
من بازم ميگم در حال حاضر سامی از nokia و s.e جلو تره البته در بعضی چيزا nokia يا s.e جلوتره
ولی در باره n82 قبول دارم جزو بهترينا يه nokia هست
ولی با اين مدل ها که سامی زده بهتره ديگه صحبت نکنيم:31:
دوستانی که ميخوان بگيرن اينقدر صبر کردن يه ذره هم روش بد از تعطيلا ت بگيرن
طبق گفته دوستمان که منم موافقم 460-470 تومان ميشه اما در رابطه با اون دوستمون که ميگفت آيا ميرزه
بهتره بگم مفته!!! :27:(در حال حاضر) هيچ گوشی از لحاظ دوربين چه در nokia چه در s.e رقيب اين گوشی نيست
حتی c905 s.e هم با اينکه 8.1 mp هست بازم به گفته سايت های متبر در حد دوربين اين گوشی نيست
درباره امکانات ميتونم بگم پشيمون نميشين و چند روز اول که يه چنتا سکه ناقص ميزنيد
پس خريد اين گوشی به افرادی که دارای بيماری قلبی هستن توصيه نميشه

dark fear
27-03-2009, 16:50
دوستان قیمت روز گوشی چنده ؟
با گارانتی و بی گارانتی

hasanmotori
27-03-2009, 17:22
اونايي كه i8510 دارن درباره باتريش از روز اول كه گرفتن تاحالا براي دوستان توضيح بدن. من هرچي ميگم باتريش يكم بگزره بهتر ميشه كسي باور نميكنه

captain JAVID
27-03-2009, 17:45
اونايي كه i8510 دارن درباره باتريش از روز اول كه گرفتن تاحالا براي دوستان توضيح بدن. من هرچي ميگم باتريش يكم بگزره بهتر ميشه كسي باور نميكنه

من حرفشو تاييد ميکنم خودم از باطريش راضی ام خيلی بهتر شده از اون موقع که گرفتم
البته من احتمال ميدم بعضی از اين دوستان که مشکلات بنی اسرايلی ميگيرن گوشی رو نخريدن
و روی يه برند هم تسب دارن باسه همين ميخوان وجهه اين گوشی رو خراب کنن و اونو بد جلوه بدن
که ديگران اونو نخرن:21:

captain JAVID
27-03-2009, 17:57
دوستان قیمت روز گوشی چنده ؟
با گارانتی و بی گارانتی

دوست عزيز به اين سايت مراجعه کن قيمتش با بازار 20 -30 بيشتره

hasanmotori
27-03-2009, 17:58
من حرفشو تاييد ميکنم خودم از باطريش راضی ام خيلی بهتر شده از اون موقع که گرفتم
البته من احتمال ميدم بعضی از اين دوستان که مشکلات بنی اسرايلی ميگيرن گوشی رو نخريدن
و روی يه برند هم تسب دارن باسه همين ميخوان وجهه اين گوشی رو خراب کنن و اونو بد جلوه بدن
که ديگران اونو نخرن:21:

آقا گل گفتي :11: دمت گرم
فقط اگه ميشه همينو اينجا هم بگو كه خيال همشون راحت بشه

بقيه دوستان هم اگه ميشه زحمت بكشن و نظرشون درباره باتري اين گوشي رو در لينكي كه دادم بيان كنن

golmohammadi
28-03-2009, 17:27
آقا گل گفتي :11: دمت گرم
فقط اگه ميشه همينو اينجا هم بگو كه خيال همشون راحت بشه

بقيه دوستان هم اگه ميشه زحمت بكشن و نظرشون درباره باتري اين گوشي رو در لينكي كه دادم بيان كنن

در مورد باطريش و اينكه بعد از مدتي بهتره ميشه درست ميگين
من امروز كه خواستم گوشي بخرم امنيا را قيمت كردم 440 گفت بدون گارانتي هست
گفت شارژش 1 روزه تموم ميشه
اين مورد را هم به فروشنده گفتم كه ممكنه بعدا باطريش درست بشه گفت اره بعدا باطري خوب اب بندي ميشه و بهتر ميشه
فكر كنم 8510 هم همينطور باشه

noisymind
28-03-2009, 18:28
جداد 440 ؟؟؟؟؟ عالي هست

آهان امنيا! هيچي اشتباه شد

golmohammadi
29-03-2009, 12:12
جداد 440 ؟؟؟؟؟ عالي هست

آهان امنيا! هيچي اشتباه شد

اره امنيا
البته 8510 هم تقريبا همين قيمته
زياد فرق نداره

noisymind
29-03-2009, 12:17
اره امنيا
البته 8510 هم تقريبا همين قيمته
زياد فرق نداره

هم قيمت؟ مگه چند بود شما كه رفتي؟ 16 گيگ هم اصلا بود؟
راستي x1 هم مبارك باشه:20:
من چون دوربين برام مهمه همين رو انتخاب كردم بگيرم ، البته اگه الان چون ميخوام ماشينم رو عوض كنم فعلا كمي خريدش به تاخير افتاد!!:41:

yazdankhah
29-03-2009, 12:38
دوستانی همیشه وضعیت باطری , مدت شارژ , قابلیت دوربین , وضعیت GPS رو نقد میکنند اما کمتر شده از فرم ظاهری, فرم کلیدها بخصوص برای شماره گیری و SMS حالت کشوئی و محاسن یا ایرادات اون همچنین نور LCD منوها و نقد اونها در برابر نوکیاها قابلیت ارسال SMS گروهی و یا انفرادی (سهولت یا اشکالاتش) بگند.

من گوشی سامسونگی(D780-) که داشتم اکثرا منوهای پیچیده و مشکلات ارسال SMS نور ضعیف LCS و عدم امکان ریختن برنامه یا ebook یا حتی بازی داشت و منو از سامسونگ زده کرده بود اما حالا میخوام بدونم دوستان نظرشون راجع به 8510 چیه.

با تشکر

Ahmadreza0123
29-03-2009, 15:14
lcd I8510 نور مناسبی داره کیفیتشم خیلی عالیه . منو های تقریبا ساده ای هم داره. ولی به نظر من صفحه کلیدش زیاد مناسب نست به خصوص جای نقطه C!

golmohammadi
29-03-2009, 18:55
هم قيمت؟ مگه چند بود شما كه رفتي؟ 16 گيگ هم اصلا بود؟
راستي x1 هم مبارك باشه:20:
من چون دوربين برام مهمه همين رو انتخاب كردم بگيرم ، البته اگه الان چون ميخوام ماشينم رو عوض كنم فعلا كمي خريدش به تاخير افتاد!!:41:

ممنون دوست خوبم
اي 900 گفتم كه قيمتشو
8510 هم تقريبا 50 تومن گرونتر از اون اگه درست يادم باشه
خب ديگه هر كسي يه ملاكهايي داره
انشاالله ميخريش و استفاده ازش ميبري

Original Titan
29-03-2009, 19:01
دوستانی همیشه وضعیت باطری , مدت شارژ , قابلیت دوربین , وضعیت gps رو نقد میکنند اما کمتر شده از فرم ظاهری, فرم کلیدها بخصوص برای شماره گیری و sms حالت کشوئی و محاسن یا ایرادات اون همچنین نور lcd منوها و نقد اونها در برابر نوکیاها قابلیت ارسال sms گروهی و یا انفرادی (سهولت یا اشکالاتش) بگند.

من گوشی سامسونگی(d780-) که داشتم اکثرا منوهای پیچیده و مشکلات ارسال sms نور ضعیف lcs و عدم امکان ریختن برنامه یا ebook یا حتی بازی داشت و منو از سامسونگ زده کرده بود اما حالا میخوام بدونم دوستان نظرشون راجع به 8510 چیه.

با تشکر
من شنيدم سيمبيني كه روي اين گوشي هموني نيست كه رو نوكيا هست! يعني نميشه همون برنامه ها را بريزي روش!
ولي كلا حرفت رو قبول دارم! بيشتر نقدا رفته روي دوربينو ، جي پي اسو و ... اصل كاركردو فراموش كردن

Ahmadreza0123
30-03-2009, 08:48
سیمبینش با سیمبین گوشی های نوکیا هیچ فرقی نداره!!!!
همون برنامه های نوکیا هم کاملا روش نصب میشن!!!!

S A M S U N G
30-03-2009, 10:35
من شنيدم سيمبيني كه روي اين گوشي هموني نيست كه رو نوكيا هست! يعني نميشه همون برنامه ها را بريزي روش!
ولي كلا حرفت رو قبول دارم! بيشتر نقدا رفته روي دوربينو ، جي پي اسو و ... اصل كاركردو فراموش كردن
سلام دوست عزیز .

کلا من بیشتر فرومهای خارجی هم که دیدم بحث روی باتری ، دوربین ، gps و سیستم عامل هستش . چون این گوشی به نظر من در امکانات دیگه اینقدر کامل هستش که بتونه جوابگوی کاربران مبتدی هم باشه .

مخلصیم .

Original Titan
30-03-2009, 12:02
سلام دوست عزیز .

کلا من بیشتر فرومهای خارجی هم که دیدم بحث روی باتری ، دوربین ، gps و سیستم عامل هستش . چون این گوشی به نظر من در امکانات دیگه اینقدر کامل هستش که بتونه جوابگوی کاربران مبتدی هم باشه .

سلام عليكم!
نه من كه نگفتم مشكلي داره .. گفتم بيشتر نقدا رفته به اون سمت! اصل گوشي يادشون رفته!
اون قضيه كار نكردن برنامه ها هم از بچه هاي همين فروم شنيدم كه مي گفت برنامه ها روش مشكل دارن! باتريش هم كماكان مشكل داره؟

noisymind
30-03-2009, 13:31
نه ديگه شما اگه GSMarena رو بخونين اتفاقا همه موارد عادي رو توضيح داده مثل بقيه گوشيها.

ahora55
31-03-2009, 11:25
اقا ما نفهمیدیم آخرش کدومو بخریم؟i8510 ya i900

wild_dragon
31-03-2009, 12:48
سلام
یه سوال داشتم
برای نصب برنامه روی گوشی های سیمبیان سامسونگ
هم نیاز به ساین کاردن هست ؟
ممنون

noisymind
31-03-2009, 12:52
بله ديگه . هيچ فرقي با نوكيا يا ... نداره.

Ahmadreza0123
31-03-2009, 14:33
این بستگی به نوع استفاده شما از گوشی داره و این دو گوشی به هیچ وجه قابل مقایسه نیستن:41:

a.0611
31-03-2009, 18:48
با سلام خدمت دوستان. گوشيم الان دو روزه كه در حالت استندباي شارژش 5 - 6 ساعت بيشتر نميكشه. مشكلش چيه ؟

hasanmotori
31-03-2009, 19:09
باتری i8510:
من الان 2ماهه این گوشی رو گرفتم. باتریش اولش خیلی بد بود چند روز گزشت خیلی خوب شد و میشه گفت عادی شد تا دیشب که زدمش تو شارژ و صبح بیدار شدم دیدم 2 تا خط کم کرده!!! برش داشتم چند ثانیه باهاش ور رفتم 1 خط دیگشم پرید!!! بعد نگاه کردم هیچ برنامه ای باز نبود. یکم فکر کردم که دیروز باهاش چی کار کردم. یادم اومد که دیروز باتریش رو در اوردم.
فکر کنم گوشی بعد از در اوردن باتری باید دوباره حجم باتری رو بشناسه تا به بیشترین حجمش برسه.
هر کی با باتریش مشکل داره بزاره شارژ گوشی کامل خالی بشه بعد یه بار باطری رو در بیاره و بعد بزاره کامل شارژ بشه احتمالاً درست میشه

captain JAVID
31-03-2009, 21:45

دوست عزيز اگه سيمبين رو ميتونی تحمل کنی و دوربين برات مهمه و يه گوشی ميخوای که همجا بشه
ازش استفاده کرد i8510 بگير اگه عشق win هستی و ميخوای touch باشه و از اين جينگلک ها i900
در کل اگه نرم افزار توپ ميخوای پاکت بگير چون قابل مقايسه نيست در کل دو تاش تو رده خودشو ن جزو
بهترين ها هستن ولی اگه مثل من همش سوار اتوبوس و مترو هستی i8510 بگير که فشار قبر رو بهتر تحمل
ميکنه:27:

captain JAVID
31-03-2009, 21:51
دوستان عزيز گوشی رو دادم ماکروتل flash کرد مردک بی وجدان version يک اين گوشی رو برام ريخت
مشکل باطری که فعلاً نداشتم (خيلی کم)
ولی سرعت منو ها کمتره
ميخوام update کنم فکر کنم مثل فلش باشه نه؟ همه چی پاک ميشه تازه يه سؤال ديگه با wifiبا خود گوشی
update کنم بهتره يا با pc
دوستانی که updateکردن بگن حجم فايل چقدره؟

arash_a
31-03-2009, 23:18
دوستان تا حالا روش برنامه واسه ضبط مکالمه یا ضبط صدا نصب کردم که رو این گوشی کار بکنه ؟
من خودم خیلی برنامه واسه این کارا تست کردم ولی هیچ کدوم کار نکردن ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، مرسی .

hasanmotori
01-04-2009, 00:13
دوستان تا حالا روش برنامه واسه ضبط مکالمه یا ضبط صدا نصب کردم که رو این گوشی کار بکنه ؟
من خودم خیلی برنامه واسه این کارا تست کردم ولی هیچ کدوم کار نکردن ، ممنون میشم راهنمایی کنید ، مرسی .

همین طور در مورد چراغ قوه

dooste.man83
01-04-2009, 11:03
منم هر کاری کردم نشد که نشد...عجیبه !!!

نه منشی و نه ضبط مکالمه کار نمی کنه

Bahador.p
01-04-2009, 18:42
سلام دوستان من رسما از کلوب i8510 بیرون میرم چون گوشیم درست نشد منم بیخیال شدم یکی دیگه هم داشتم که قبل از خرابی این به یکی از دوستان فروختم حالا شدید برم بخرم شاید صبر کنم i8910 بیاد فعلا به صف i900 داران پیوستم
فعلا...

yazdankhah
01-04-2009, 19:12
1. چطور سامسونگ روی این گوشی منشی تلفنی نصب نکرده؟ معمولا اغلب گوشی های سامسونگ منشی دارند.

2. دوستان مطلع لطف کنند و نحوه کار با WIFI رو تشریح کنند. یعنی مثلا وقتی فرودگاه امام هستیم و یا مجتمع پایتخت چطور باید با wifi گوشی به اینترنت وصل بشیم؟

3. با اتصال به wifi میشه گوشی رو update کرد ویا بهترین روش اتصال از طریق کابل به pc هست؟

4. آخرین قیمتی که دوستان دارند با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟ دوستان کدوم رو پیشنهاد میدند.

با تشکر

hasanmotori
01-04-2009, 19:14
سلام دوستان من رسما از کلوب i8510 بیرون میرم چون گوشیم درست نشد منم بیخیال شدم یکی دیگه هم داشتم که قبل از خرابی این به یکی از دوستان فروختم حالا شدید برم بخرم شاید صبر کنم i8910 بیاد فعلا به صف i900 داران پیوستم
فعلا...

سلام
i900 مبارکه
مگه i8510 با فلش درست نشد؟

hasanmotori
01-04-2009, 19:47
1. چطور سامسونگ روی این گوشی منشی تلفنی نصب نکرده؟ معمولا اغلب گوشی های سامسونگ منشی دارند.

2. دوستان مطلع لطف کنند و نحوه کار با WIFI رو تشریح کنند. یعنی مثلا وقتی فرودگاه امام هستیم و یا مجتمع پایتخت چطور باید با wifi گوشی به اینترنت وصل بشیم؟

3. با اتصال به wifi میشه گوشی رو update کرد ویا بهترین روش اتصال از طریق کابل به pc هست؟

4. آخرین قیمتی که دوستان دارند با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟ دوستان کدوم رو پیشنهاد میدند.

با تشکر

1.نمیدونم. d600 داشت این نداره.البته ممکنه بعداً واسش برنامه بیاد
2.web رو بازکن خودش میپرسه با چی وصل بشم بزن search for wlan بعد wlan هارو نشون میده انتخاب کن
3.آره میشه ولی باید server profile بسازی که من خیلی باهاش ور نرفتم
4.به نظر من با گارانتی بگیر چون اختلافشون خیلی نیست
وقتی گرفتی یه کاری کن بزار شارژش کامل خالی بشه بعد باتریشو در بیار و دوباره بزار و در حالت خاموش بزار کامل شارژ بشه بعد بگو باتریش چه جوریه مرسی

Bahador.p
01-04-2009, 20:34
سلام
i900 مبارکه
مگه i8510 با فلش درست نشد؟
میگن نه از تهران که اومده میگن برد گوشی سوخته به همین سادگی :31::8:

hasanmotori
01-04-2009, 23:08
میگن نه از تهران که اومده میگن برد گوشی سوخته به همین سادگی :31::8:

اونا خودشون سوزوندنش؟
گارانتی نداشت؟
بعد خرجش چقدر میشه؟

Bahador.p
01-04-2009, 23:50
اونا خودشون سوزوندنش؟
گارانتی نداشت؟
بعد خرجش چقدر میشه؟
میگن برد گوشی سوخته تاحالا 2تا اینجوری شده مال شما سومی هست اونا گارانتی داشتن گوشی نو بهشون دادن ولی به من گفتن 400 بده تا بردشو عوض کنیم منم گفتم مونگول 400 بخواهم بدم میدم نوشو میخرم الان مثل نمکدون افتاده اونجا آینه دق:31:
حالا بیخیال فوقش نوشو میخرم :46:

captain JAVID
02-04-2009, 10:49
دوستان عزيز گوشی رو دادم ماکروتل flash کرد مردک بی وجدان version يک اين گوشی رو برام ريخت
مشکل باطری که فعلاً نداشتم (خيلی کم)
ولی سرعت منو ها کمتره
ميخوام update کنم فکر کنم مثل فلش باشه نه؟ همه چی پاک ميشه تازه يه سؤال ديگه با wifiبا خود گوشی
update کنم بهتره يا با pc
دوستانی که updateکردن بگن حجم فايل چقدره؟

چرا کسی جواب منو نميده:19:

hasanmotori
02-04-2009, 11:24
جاوید جان با کامپیوتر آپدیتش کنی بهتره چون با خود گوشی ممکنه وسطش قطع بشه
اگه بخای با خودش آپدیت کنی باید سرور پروفایل بسازی بلدی؟
لطفا نظرتون رو در مورد باتریش تو بخش مشاوره 8510 یا 96 بگید

noisymind
02-04-2009, 11:50
میگن برد گوشی سوخته تاحالا 2تا اینجوری شده مال شما سومی هست اونا گارانتی داشتن گوشی نو بهشون دادن ولی به من گفتن 400 بده تا بردشو عوض کنیم منم گفتم مونگول 400 بخواهم بدم میدم نوشو میخرم الان مثل نمکدون افتاده اونجا آینه دق:31:
حالا بیخیال فوقش نوشو میخرم :46:

آره ديگه اگه برد بسوزه تمومه!:41:
مگه چيكارش كرده بودي؟

Ahmadreza0123
02-04-2009, 16:18
I8510 بازی های n-gage رو ساپورت میکنه؟

captain JAVID
03-04-2009, 21:15
I8510 بازی های n-gage رو ساپورت میکنه؟

بله به راحتی البته يه تا پيک تو قسمت Ngage هست که بهادر جان زده کاملاً آموزش داده:8:

captain JAVID
03-04-2009, 21:18
جاوید جان با کامپیوتر آپدیتش کنی بهتره چون با خود گوشی ممکنه وسطش قطع بشه
اگه بخای با خودش آپدیت کنی باید سرور پروفایل بسازی بلدی؟
لطفا نظرتون رو در مورد باتریش تو بخش مشاوره 8510 یا 96 بگید

دوست عزيز با خود نرم افزار pc studio که قسمت update نداره
بايد از سايت سامسنگ نرم افزارشو بگيرم ؟

hasanmotori
03-04-2009, 22:55
آره باید از سایتش دانلود کنی حجمش 34.6 هست

yazdankhah
04-04-2009, 10:12
امروز با نمایشگاه مرکزی سامسونگ خ جمهوری شیخ هادی برای قیمت گوشی تماس گرفتم گفت 525
بهش گفتم 510 بود گفت بوده اما حالا لیست قیمت جدید 525
دوستان قیمت بدون گارانتی رو دارند؟

Bahador.p
04-04-2009, 12:01
من امروز صبح از یکی از دوستام توی کرمان گرفتم با قیمت قبل بهم داد و با تخفیف با گارانتی گرفتم 500 بدون گارانتی کلا نگیر مثل من میشی بدون گارانتی قبل از عید 440-450 بود

shahab54ir
04-04-2009, 13:05
سلام به همه دوستان
من بطور اتفاقی یه 8510 خریدم و کاملا ازش راضی هستم از e66
نوکیاخیلی بهتره(جز باطری) حالادو تا سوال دارم. نحوه استفاده از AGPS ان و دوم اینکه لازم هست اپدیت بشه یعنی تاثیری داره یا اینکه همون ورژن خودش خوبه؟
پیشاپیش از همکاری همه شما و مباحث خوبتون سپاسگذارم

Ahmadreza0123
04-04-2009, 13:08
امروز با نمایشگاه مرکزی سامسونگ خ جمهوری شیخ هادی برای قیمت گوشی تماس گرفتم گفت 525
بهش گفتم 510 بود گفت بوده اما حالا لیست قیمت جدید 525
دوستان قیمت بدون گارانتی رو دارند؟
چرا می خوای بدون گارانتی بگیری.
همش 30-40 تومن اختلاف قیمت داره ولی دیگه ازش مطمئنی:20:

hasanmotori
04-04-2009, 13:22
سلام به همه دوستان
من بطور اتفاقی یه 8510 خریدم و کاملا ازش راضی هستم از e66
نوکیاخیلی بهتره(جز باطری) حالادو تا سوال دارم. نحوه استفاده از AGPS ان و دوم اینکه لازم هست اپدیت بشه یعنی تاثیری داره یا اینکه همون ورژن خودش خوبه؟
پیشاپیش از همکاری همه شما و مباحث خوبتون سپاسگذارم

سلام
باتری شما شب تا صبح شارژ کم میکنه؟
اگه آره بزار شارژش کامل خالی بشه بعد باتریشو یه بار در بیار دوباره بزار و در حالت خاموش بزار کامل شارژ بشه احتمالا درست میشه
واسه راه اندازی gps تو قسمت برنامه های کاربردی s60 3rd برو نحوه نصب اسمارت کام رو نوشته
ورژن گوشیت چیه؟ اگه تازگی خریدی آپدیت نمیخاد

yazdankhah
04-04-2009, 15:35
من همیشه با گارانتی معتبر میگیرم و تا حالا گوشی بدون گارانتی نگرفتم اما میخوام بدونم چه خبره که شرکتش یه مرتبه از 510 رسونده به 525!!!!!

در حالی که همه چیز داره ارزون میشه ما باید بابت یه گوشی 15 هزار تومان پول اضافی بدیم.

نظر دوستان چیه؟

Ahmadreza0123
04-04-2009, 17:20
شما می خوای 510 تومن بدی این 15 تومن هم بده روش!:31:هیچ مشکلی هم پیش نماد.

hasanmotori
04-04-2009, 17:40
آقا بگیر انقدر دس دس نکن چند روز دیگه این 8910 میاد پشیمون میشی
15 تومن چیزی نیست که با گارانتی بگیر.اونا رو در نظر بگیر که گول اسم n96 رو خوردن رفتن خریدن چقدر ضرر کردن

Ahmadreza0123
04-04-2009, 18:23
آره N96 به نظر من هیچ برتری خاصی نسبت به N95 8gb نداره و فقط قیمتش بیخودی بالا !

yazdankhah
04-04-2009, 20:30
1. تقویم این گوشی رو میشه تنظیم کرد که روز آغاز هفته شنبه باشه؟
2. آیا گرد و خاک زیر قاب گوشی نفوذ میکنه؟
3. دوستان چه کیفی رو برای این گوشی پیشنهاد میکنند؟

با تشکر

hasanmotori
04-04-2009, 20:42
1.آره
2.من الان 2 ماهه که دارم ولی تا حالا گرد و خاک جاییش نرفته
3.من براش کیف نگرفتم.کیف مخصوص نداره میتونی از همین معمولی ها که شبیه گونیه بگیری

captain JAVID
04-04-2009, 20:47
دوستان حجم فايل update چقدره ؟
تو کدوم سايت سامسونگ برم برايه update آخه ماشالا يه چند هزارتايی سايت و جينگلک بازی داره

hasanmotori
04-04-2009, 20:51
اونایی که روش انگیج ریختن چه بازیهایی رو تونستن اجرا کنن؟
من فقط solitare رو تونستم اجرا کنم.بعدش با بعضی از بازیهای جاوا مشکل دارم. یه بازی 25 مگی که اسمش lamentisland
بود روش ریختم خوب اجرا میشد بعدش خراب شد دیگه اجرا نمیشه دوباره هم نصبش کردم درست نشد.یه مشکلی داره فکر کنم باید فلشش کنم.شما هم اگه میشه یه امتحانی کنید.مثلاً counter یا crash arena 3d جاوا رو یه امتحانی بکنید.

hasanmotori
04-04-2009, 20:53
دوستان حجم فايل update چقدره ؟
تو کدوم سايت سامسونگ برم برايه update آخه ماشالا يه چند هزارتايی سايت و جينگلک بازی داره

نمیدونم حجمش چقدره آخه من که میزنم آپدیت میگه گوشی آپدیته.
توی سایت نمیخاد بری توی همون pc studio بزن آپدیت دیگه

captain JAVID
04-04-2009, 20:54
دوستان گوشی جديد سامی رو يه نگاه بندازين با قيمت برابر(تقريباً) تازه جديد امده از اين هم کلی پايين تر
مياد تازه نمايشگرش oled هست!!! و رزلوشن با لاتری داره و touch&slide هست
اگه قصدخريد innov8 دارين و مثل من عشق طراحی های سری n و اينجور گوشيها نيستين اين گوشی هم
يه نگاه بندازين

hasanmotori
04-04-2009, 20:59
s8300 طراحی جالبی داره ولی از نطر امکانات با 8510 قابل مقایسه نیست.دوربینشم ضعیفتره.احتمالاً صداشم ضعیفتره.
امکانات دیگه مثل wlan و.... که جای خودش

hasanmotori
04-04-2009, 23:51
بهادر جان این جدیده که گرفتی باتریش درسته؟

yazdankhah
05-04-2009, 00:24
1.آره
2.من الان 2 ماهه که دارم ولی تا حالا گرد و خاک جاییش نرفته

من این اشکال رو توی فروم های خارجی خوندم که بعضی کاربران از ورود غبار به داخل گوشی شاکی بودند.

باید بگم n82 من که حدود 4 ماهه خریدم زیر lcd اون غبار رفته و منظره بدی شده!

Bahador.p
05-04-2009, 00:27
بهادر جان این جدیده که گرفتی باتریش درسته؟
فعلا امکان نظر دادن ندارم چون تازه صبحی گرفتم بزارین 2 روز بشه ببینم چطوره

yazdankhah
05-04-2009, 00:27
دوستانی که با سری N نوکیا آشنایی دارند میدونند که نقشه های GPS اصلی نوکیا رو باید یکی یکی از سایت نوکیا دانلود کرد و کلی وقت گیر و درد سر داره.
بعضی نقشه های ایران رو هم دوستان کالیبره کردند که با برنامه Smartcom کار میکنند.

سوالم اینه آیا سامسونگ نقشه کشورهای دنیا رو بصورت پیش فرض روش داره یا باید از جایی دانلود کرد؟
همچنین کسانی که با نوکیا و 8510 کارکردند نظرشون در مورد GPS چیه؟ هم سرعت هم زمان اتصال و هم کامل بودن نقشه ها.

با تشکر

yazdankhah
05-04-2009, 07:14
1. با چه نرم افزار و فرمتی CD های صوتی رو تبدیل بکنیم که کیفیت بالایی داشته باشه. معمولا ما به 128 44000 Mp3 تبدیل میکنیم (معمول اینه) اما اگه ویژگیهای گوشی رو ببینید فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه پس تفاوت اون فرمت ها با MP3 چیه وکاربردشون کجاست؟

2. VCD و یا DVD رو با چه نرم افزای وبا چه فرمتی تبدیل کنیم که تو این گوشی با کیفیت خوب و مناسب فیلم ببینیم؟

با تشکر

Ahmadreza0123
05-04-2009, 13:54
بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت های تصویری نرم افزار Total Video Converter هست .به فرمت Avi تبدیل کن.
اینم لینک دانلود:

hasanmotori
05-04-2009, 16:31
دوستانی که با سری N نوکیا آشنایی دارند میدونند که نقشه های GPS اصلی نوکیا رو باید یکی یکی از سایت نوکیا دانلود کرد و کلی وقت گیر و درد سر داره.
بعضی نقشه های ایران رو هم دوستان کالیبره کردند که با برنامه Smartcom کار میکنند.

سوالم اینه آیا سامسونگ نقشه کشورهای دنیا رو بصورت پیش فرض روش داره یا باید از جایی دانلود کرد؟
همچنین کسانی که با نوکیا و 8510 کارکردند نظرشون در مورد GPS چیه؟ هم سرعت هم زمان اتصال و هم کامل بودن نقشه ها.

با تشکر

مال من که اصلاً روش route 66 نبود.اسمارت کام تقریباً همه نقشه های شهرهای ایران رو داره که باید تک تک دانلودشون کنید تو بخش نرم افزار های s60 همه نقشه هاش هست.سرعت وصل شدن به gps ش بد نیست ولی میشه یه کاری کنی که 15 ثانیه ای وصل بشه البته اینجوری روزی دو بار باید باتری رو شارژ کنی

yazdankhah
05-04-2009, 18:28
بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت های تصویری نرم افزار total video converter هست .به فرمت avi تبدیل کن.
اینم لینک دانلود:

با چه تنظیماتی باچه میزانی وچه فرمت نهایی باید این کار رو انجام داد. در ضمن مگه حجم فایل avi زیاد نیست؟
من میخوام vcd و یا dvd رو تبدیل و تو گوشی ببینم. فکر کنم تبدیل به avi خیلی حجم بالایی داشته باشه.

yazdankhah
05-04-2009, 18:29
مال من که اصلاً روش route 66 نبود.اسمارت کام تقریباً همه نقشه های شهرهای ایران رو داره که باید تک تک دانلودشون کنید تو بخش نرم افزار های s60 همه نقشه هاش هست.سرعت وصل شدن به gps ش بد نیست ولی میشه یه کاری کنی که 15 ثانیه ای وصل بشه البته اینجوری روزی دو بار باید باتری رو شارژ کنی

من متوجه نشدم گوشی شما نقشه های کشورهای دیگه رو داشت یا نه؟
اگه نداشت از کجا می بایستی دانلود کرد؟

hasanmotori
05-04-2009, 19:41
گوشی من نه نقشه ها رو داشت نه برنامه ای که بتونه نقشه ها رو باز کنه یعنی همون route66 ولی روش اسمارت کام نصب کردم و نقشه هایی رو که میخاستم دانلود کردم از بخش نرم افزار های s60 3rd.نقشه های جی پی اس رو نمیشه همین جوری بازشون کرد و هر برنامه ای نقشه های مخصوص خودشو داره که نقشه های اسمارت کام همون جایی که آموزش داده هستن اینم لینکش

yazdankhah
05-04-2009, 21:54
گوشی من نه نقشه ها رو داشت نه برنامه ای که بتونه نقشه ها رو باز کنه یعنی همون route66 ولی روش اسمارت کام نصب کردم و نقشه هایی رو که میخاستم دانلود کردم از بخش نرم افزار های s60 3rd.نقشه های جی پی اس رو نمیشه همین جوری بازشون کرد و هر برنامه ای نقشه های مخصوص خودشو داره که نقشه های اسمارت کام همون جایی که آموزش داده هستن اینم لینکش

با این حساب سامسونگ چرا gps روی 8510 گذاشته؟
باز دست نوکیا درد نکنه که یه برنامه map گذاشته و حداقل شخص امیدواره میتونه دونه دونه نقشه هارو دانلود کنه.

hasanmotori
05-04-2009, 22:43
من قبلا توی یه فیلم از 8510 دیدم که route66 روش نصب بود بعد یه cd هم داشت که پشتش register code این برنامه بود ولی نمیدونم چرا روی پوشی من نصب نبود.نداشتن نرم افزار دلیل نمیشه که gps اصلاً بدرد نخوره شما به راحتی میتونی اسمارت کام رو نصب کنی که از نوکیا مپ خیلی بهتره دیگه چی میخای؟

yazdankhah
06-04-2009, 10:59
من قبلا توی یه فیلم از 8510 دیدم که route66 روش نصب بود بعد یه cd هم داشت که پشتش register code این برنامه بود ولی نمیدونم چرا روی پوشی من نصب نبود.نداشتن نرم افزار دلیل نمیشه که gps اصلاً بدرد نخوره شما به راحتی میتونی اسمارت کام رو نصب کنی که از نوکیا مپ خیلی بهتره دیگه چی میخای؟

به نظر من این مسائل جز وظایف نمایندگی سامسونگ تو ایرانه که از کمپانی سازنده بخواد این برنامه رو نصب بکنه اما میبینیم که جز افزایش قیمت و کم کردن لوازم اصلی از روی پک گوشی (من جمله کابل اتصال گوشی به تلوزیون که جز لوازم اصلی توی کارتن) کار دیگه ای نمیکنند.
به هر حال اینها هم تاجرند و یه جورایی باید پول در بیارند.
در مورد smartcom باید بگم اشکال اینجاست که اگه شما به یه کشور خارجی سفر کنید دیگه دسترسی به نقشه کالیبره اونجا به این راحتی ها نیست و نقشه های این برنامه بیشتر شهرهای ایران رو شامل میشه.

دوستان کسی نقشه کشورهای خارجی برای smartcom رو سراغ داره؟

باتشکر

hesam68
06-04-2009, 12:33
سلام
من یک کلیپ از 8510 دارم که داره درباره ی گوشی توضیح میده
فک کنم به ربون ایتالیایی
اول گوشیو از تو جعبش در میاره و توضیح میده
شما کلیپ دیگه ای از این گوشی ندارین؟
اگه هست لطفا لینک دانلودشو بزارین
منتظرم
مرسی

hasanmotori
06-04-2009, 12:39
به نظر من این مسائل جز وظایف نمایندگی سامسونگ تو ایرانه که از کمپانی سازنده بخواد این برنامه رو نصب بکنه اما میبینیم که جز افزایش قیمت و کم کردن لوازم اصلی از روی پک گوشی (من جمله کابل اتصال گوشی به تلوزیون که جز لوازم اصلی توی کارتن) کار دیگه ای نمیکنند.
به هر حال اینها هم تاجرند و یه جورایی باید پول در بیارند.
در مورد smartcom باید بگم اشکال اینجاست که اگه شما به یه کشور خارجی سفر کنید دیگه دسترسی به نقشه کالیبره اونجا به این راحتی ها نیست و نقشه های این برنامه بیشتر شهرهای ایران رو شامل میشه.

دوستان کسی نقشه کشورهای خارجی برای smartcom رو سراغ داره؟

باتشکر

کابل tv که اصلاً فکر نکنم توی جعبش باشه یا اصلاً نمایندگی ازش چیزی کم کرده باشه.آخه اگه کابل tv داشت الان باید تو بازار موجود بود ولی نمایندگی به من گفت هنوز کابل tv ش نیومده.خیلی هم مهم نیست چون با کابل معمولی کار میکنه.توی جعبش احتمالاً user manual هم نبوده چون اصلاً چیز بدردبخوری نیست که بخان برش دارن.
مگه میشه اسمارت کام فقط نقشه های ایران رو داشته باشه؟ 100% نقشه کشورای دیگه هم واسش هست

Ahmadreza0123
06-04-2009, 12:42
سلام
من یک کلیپ از 8510 دارم که داره درباره ی گوشی توضیح میده
فک کنم به ربون ایتالیایی
اول گوشیو از تو جعبش در میاره و توضیح میده
شما کلیپ دیگه ای از این گوشی ندارین؟
اگه هست لطفا لینک دانلودشو بزارین
منتظرم
مرسی

این هم یک کلیپ از این گوشی:

Saman-tci
06-04-2009, 12:46
آقا هر کی از دوستان خواست گوشیشو بفروشه یا معاوضه کنه به من خبر بده .....
.
برای معاوضه میتونید به لینک امضام مراجعه کنید ....

hesam68
06-04-2009, 15:09

مرسی داداش
ولی اگه میشه لینک دانلودشو بزار
منتظرم

hasanmotori
06-04-2009, 15:44
مرسی داداش
ولی اگه میشه لینک دانلودشو بزار
منتظرم

از youtube نمیشه همین جوری دانلود کنی باید با نرم افزار دانلود کنی الان اسم نرم افزار یادم نیست

behnam_tr
06-04-2009, 16:54
دوستاني كه تازه خريدن لطف كنن قيمت رو بگن سرمون كلاه نره !!

بعد هم اونايي كه از اين گوشي استفاده كردن ازش راضي هستن ؟؟

من شنيدم مشكل باتري داره درسته ؟؟

hasanmotori
06-04-2009, 16:58
همه از این گوشی راضین باتریشم مشکلی نداره

Bahador.p
06-04-2009, 17:51
آقا بنده قبلا داشتم دوباره شنبه خریدم از شنبه تا الا یک دم دارم روش بازی نصب میکنم و بازی میکنم هنوز که فقط 1 خط کم کرده به نظرم از موبایل قبلیم بهتره و من کاملا از باتریش راضی هستم از n96 ام خیلی بهتره اون که دیگه فاجعه آمیزه میخوام بدم به یکی از بچه ها از شرش راحتشم

yazdankhah
06-04-2009, 18:28

دوست عزیز ظاهرا لینکش خرابه. میتونی لینک فایلشو بزاری؟

yazdankhah
06-04-2009, 18:34
امروز رفته بودم جمهوری. نمایندگی های ماکروتل 530 میگفتند. تو علاالدین یکی بود با گارانتی اصلی و لوازم کامل و اصلی میداد 494!!!!!!!!!
بدون گارانتی هم بود 460.
از نمایندگی سوال کردم که چرا گرون شده گفت جنس شرکت تموم شده و برای آخر فروردین میرسه به همین خاطر گرون شده. به نظر من دوستانی که مایلند بخرند صبر کنند تا جنس شرکت برسه و با گارانتی اصلی بخرند.

نظر شخصی من اینه که شاید وقتی جنس ماکروتل برسه قیمت شرکتیش کمتر از 500 باشه حدود 490 ویا 480
البته این نظر شخصیه و هیچ خبر صحیح و منبع موثقی نداره

موفق باشید

yazdankhah
06-04-2009, 18:38
آقا بنده قبلا داشتم دوباره شنبه خریدم از شنبه تا الا یک دم دارم روش بازی نصب میکنم و بازی میکنم هنوز که فقط 1 خط کم کرده به نظرم از موبایل قبلیم بهتره و من کاملا از باتریش راضی هستم از n96 ام خیلی بهتره اون که دیگه فاجعه آمیزه میخوام بدم به یکی از بچه ها از شرش راحتشم

من سابق بر این توی فروم های خارجی دیدم برخی کاربرا میگفتند n96 مشکل ساختاری و سخت افزاری داره و نوکیا با تعویض فرمور جدید نمیتونه مشکلات این گوشی رو کاملا حل کنه و حتی به سطح ایده آل برسونه.

البته خوب و بد این حرفا به گردن اون کاربران خارجی که از این حرفا میزدند و من خودم هیچ نظری ندارم.

در ضمن یه سوال خصوصی داشتم. شما که یک بار این گوشی رو داشتید چطور شد عوضش کردید و حالا N96 دارید و ناراضی هستید و میخواهید رد کنید و دوباره I8510 بخرید؟

موید باشید

Ahmadreza0123
06-04-2009, 18:58
دوست عزیز ظاهرا لینکش خرابه. میتونی لینک فایلشو بزاری؟
این هم لینک دانلود فایلش:

Bahador.p
06-04-2009, 19:38
در ضمن یه سوال خصوصی داشتم. شما که یک بار این گوشی رو داشتید چطور شد عوضش کردید و حالا n96 دارید و ناراضی هستید و میخواهید رد کنید و دوباره i8510 بخرید؟

من کلا باید همیشه چندتا گوشی دستم باشه من i8510 داشتم شانس من سوخت (آخرش معلوم نشد چرا) و همزمان n96 هم دارم و u900 و برای عید i900 کادو گرفتم ولی هیچ کدوم i8510 نمیشد که به محض تمام شدن تعطیلات رفتم 2باره i8510 گرفتم و الان میخواهم n96 رو به یکی از دوستام که میخواهد بدم همین

Ahmadreza0123
06-04-2009, 21:23
من کلا باید همیشه چندتا گوشی دستم باشه من i8510 داشتم شانس من سوخت (آخرش معلوم نشد چرا) و همزمان n96 هم دارم و u900 و برای عید i900 کادو گرفتم ولی هیچ کدوم i8510 نمیشد که به محض تمام شدن تعطیلات رفتم 2باره i8510 گرفتم و الان میخواهم n96 رو به یکی از دوستام که میخواهد بدم همین
شما i8510 قبلی تون رو با گارانتی اصلی گرفته بودی؟

Bahador.p
06-04-2009, 22:09
شما i8510 قبلی تون رو با گارانتی اصلی گرفته بودی؟
نه اون موقع که من گرفتم تو ایران نیومده بود چه برسه به گارانتی دارش
اگه گارانتی داشتم که گوشی نو بهم میدادن نمیگفتن 400 تومن بده درستش کنیم ولی این یکی رو با گارانتی گرفتم

yazdankhah
06-04-2009, 22:16

میگم ها مایه داری هم بد دردیه.:31:

حالا از شوخی گذشته کدومیک از اینها از نظر شما رتبه بالاتری داره؟ از نظر خوش دستی, ظاهر,امکانات و کارایی.

موید باشید

yazdankhah
06-04-2009, 22:29
دوستانی که جدیدا این گوشی رو گرفتند لطف کنند بگند که این گوشی ساخت کجاست و دقیقا درمورد کشور سازنده چه عبارتی نوشته.

با تشکر

hesam68
06-04-2009, 22:31

سلام
اینم فایلش مشکل داره
دانلود کردم ولی اجرا نمیشه

yazdankhah
06-04-2009, 22:39

دوست عزیز خیلی لطف کردی. من دانلود کردم و هیچ مشکلی برای پخشش نبود.

Bahador.p
06-04-2009, 23:10
میگم ها مایه داری هم بد دردیه.:31:

حالا از شوخی گذشته کدومیک از اینها از نظر شما رتبه بالاتری داره؟ از نظر خوش دستی, ظاهر,امکانات و کارایی.

به نظر من اگر قرار باشه از 100 نمره بدیم نظر من اینه کهI8510 = 92 و I900 = 85 و U900 = 75 و N96 = 50 من N96 رو از N95 معمولی هم کمتر میدونم این گوشی به نظر من میبایست جاوا میبود تا سیمبین چون واقعا کشش این سیستم رو نداره و در مورد U900 این گوشی هیچ گونه ادعایی نداشت جز زیبایی که خدایی زیباست ولی از لحاظ دوربین و سرعت به نظر من خوبه من الان روش مموری 8 گذاشتم از 96 بهتر جواب میده ولی چندتا مشکل داره یکی صداش کمه یکی دیگه اینکه به نظر من صفحش کوچیکه در مورد 8510 هیچ کمبودی نداره بهت قول میدم این گوشی رو بگیری به خاطر کیفیت ساخت بالا بعدش هر گوشی رو تو دستت بگیری فکر میکی اسباب بازیه در مورد کیبورد من که بدون کیبورد این گوشی میمیرم اولا سایز کلید ها عالی بعدش من از جالی دکمه C خوشم میاد که موقع تایپ SmS بهت خیلی کمک میکنه فقط یک مشکل داره اینکه هنوز هیچ بازی و برنامه ای نیومده که با شتابسنج گوشی کار کنه فقط همین I900 هم که به نظر من مجانیه چون روز اول من بخاطر قیمت پایین این گوشی فکر میکردم اسباب بازی باید باشه نه گوشی قبلش من HD داشتم و TyTn II فروختمشون و PPC هیچی نداشتم تا اینکه عیدی بابام بهم I900 داد اول میخواستم برم عوضش کنم یک چیز دیگه بگیرم ولی دیدم اون گوشی که میخواستم باهاش عوض کنم هم کادو گرفتم بیخیال شدم و نگهش داشتم و الان هم اصلا ناراضی نیستم فقط رزولیشن صفحه یکی مشکل ساز میشه و صدای خروجی البته من دارم با 8510 مقایسه میکنم وگرنه در حد PPC عالیه
این بود نظرات بنده امیدوارم مفید بوده باشه:11:

hesam68
07-04-2009, 00:50
دوست عزیز خیلی لطف کردی. من دانلود کردم و هیچ مشکلی برای پخشش نبود.
سلام
من دو بار دانلود کردم ولی فایل مشکل داره
میشه لطف کنی تو یک سایت دیگه اپ کنین؟
مرسی

naseh
07-04-2009, 10:44
دوستان چرا ویندوز وستا گوشی را نمی شناسه؟

yazdankhah
07-04-2009, 11:14
به نظر من اگر قرار باشه از 100 نمره بدیم نظر من اینه کهi8510 = 92 و i900 = 85 و u900 = 75 و n96 = 50 من n96 رو از n95

حسن نظرات شما اینه که با گوشی های مختلفی کار کردی و در عمل میدونی چه گوشی چه ویژگیها و چه کاستی هایی داره.

تنها شنیدن اینکه فلان گوشی اینقدر رم داره و دوربینش اینه و فلاشش از اون نوعه نمیتونه راهگشا باشه.

در حالی که یکی مثل شما با کار کردن با گوشی های مختلف در عمل میتونه به راحتی متوجه بشه چه گوشی چه کاراییهایی داره.

از اینکه وقت گذاشتی و نظراتتو نوشتی من به شخصه ازت متشکرم.

yazdankhah
07-04-2009, 11:16
سلام
من دو بار دانلود کردم ولی فایل مشکل داره
میشه لطف کنی تو یک سایت دیگه اپ کنین؟
مرسی

اگه با دانلودش مشکل داری به نظر من میتونی تو خود سایت youtube که دوستمون لطف کردند و آدرس فایل رو اونجا دادند نگاه کنی. چیز خاصی نیست که حتما دانلود کنی میتونی همونجا ببینی.

موفق باشی

yazdankhah
07-04-2009, 11:17
دوستان چرا ویندوز وستا گوشی را نمی شناسه؟

میشه مشکلت رو بیشتر توضیح بدی.

hasanmotori
07-04-2009, 11:36
حسن نظرات شما اینه که با گوشی های مختلفی کار کردی و در عمل میدونی چه گوشی چه ویژگیها و چه کاستی هایی داره.

تنها شنیدن اینکه فلان گوشی اینقدر رم داره و دوربینش اینه و فلاشش از اون نوعه نمیتونه راهگشا باشه.

در حالی که یکی مثل شما با کار کردن با گوشی های مختلف در عمل میتونه به راحتی متوجه بشه چه گوشی چه کاراییهایی داره.

از اینکه وقت گذاشتی و نظراتتو نوشتی من به شخصه ازت متشکرم.

شما هر گوشی ای که دربارش اطلاعات خاستی بگو بهادر جان بخرتش بعد با بقیه مقایسش کنه:31:
من الان بررسی i8910 رو میخام اگه میشه با i8510 مقایسش کن و کلاً بگو می ارزه عوضش کنم؟:27:
بهادر جون بی شوخی میخام خودت اولین نفری باشی که i8910 رو میخری. تا اومد بپر از دوبی بخر زودتر از gsmarena ریویوشو بنویس دمت گرم:21:

naseh
07-04-2009, 12:10
مشکل من اینه وقتی میخوام گوشی را با پی سی سامسونگ وصل کنم در ویندوز وستا اون را نمی شناسه ولی xp به راحتی اون را میشناسه... ایا برای وستا دراور میخواد

Ahmadreza0123
07-04-2009, 12:19
مشکل من اینه وقتی میخوام گوشی را با پی سی سامسونگ وصل کنم در ویندوز وستا اون را نمی شناسه ولی xp به راحتی اون را میشناسه... ایا برای وستا دراور میخواد
این هم لینک دانلود samsung pc studio for vista حجمش هم حدود 63 مگ هست.

yazdankhah
07-04-2009, 13:32

بهتره با نمایندگی سامسونگ تماس بگیری اونها حتما این رو میتونند روی cd بهت بدند و لازم نیست کلی وقت بزاری تا دانلودش بکنی. اگه هم adsl خوب داری و میخواهی دانلود کنی که دوستمون زحمت لینکشو کشیدند و میتونی دانلود کنی.

موفق باشید.

dirtyworm
07-04-2009, 19:24
سلام دوستان يكي از دوستانم تازه اين گوشي رو گرفته و تا چهار پنج روز اول با شارژش مشكل داشت ولي الان هر روز داره بهتر ميشه و حتي اسكرسن كپچر رو هم نبسته و شارژ خوب نگه ميداره
يه مشكل داره اون نميتونه فايلهاي AVi رو پلي كنه و نكته اينه كه اون از دبي گرفته من خودم از تهران گفتم برام بيارن نميدونم شايد گوشي اوت آپديت نباشه كه پلي نميكنه نظر شما چيه ؟

hasanmotori
07-04-2009, 20:08
اين كه ميگي باتريش بهتر ميشه درسته منم به همين نتيجه رسيدم.در مورد پلي كردن avi ربطي به آپديت نداره كلاً بايد اجرا كنه ولي يه محدوديتي تو بيتريت داره.حالا يه فايل avi با كيفيت پايينتر امتحان كن ببين چي ميشه

dirtyworm
07-04-2009, 20:20
مرسي من خودم بهش گفتم احتمالا بخاطر avi يش هست چون خودش كنورت كرده بود و يه سوال ديگه wmv پلي ميكنه ؟ اصلا كلا از فرمتهاي رايج و معروف كدومهارو پلي ميكنه ؟ چون يه wmv از وايرلس دانلود كرد ولي پلي نشد

Ahmadreza0123
07-04-2009, 20:26
اين كه ميگي باتريش بهتر ميشه درسته منم به همين نتيجه رسيدم.در مورد پلي كردن avi ربطي به آپديت نداره كلاً بايد اجرا كنه ولي يه محدوديتي تو بيتريت داره.حالا يه فايل avi با كيفيت پايينتر امتحان كن ببين چي ميشه
منم همین مشکلو با فایل های avi داشتم.
تنها راهش هم همینه کی کیفیت اون فایلو بیاری پایین.:31:

hasanmotori
07-04-2009, 20:51
اصلاً فايلهاي wmv رو نميشناسه ميتوني از core player استفاده كني كه همه فرمتهارو ميخونه ولي بديش اينه كه خيلي ضعيف عمل ميكنه يعني از پلير خود گوشي ضعيفتره مثلاً فيلم گرفته شده با دوربينشو اگه benchmark كني فكر كنم 60% ميزنه.واسه فيلم ديدن فكر كنم فيلماي vcd رو راحت پخش كنه آخه كيفيتي ندارن.راحترين كار اينه كه فيلمارو با jet audio كانورت كني به 320x240 ديگه راحت پخش ميكنه كيفيتشم واسه گوشي اصلاً كم نميشه.با اينكه تو اين زمينه خيلي قويه ولي هنوزم ضعيفه اگه core player درست كار ميكرد خيلي خوب ميشد. من فيلم i8910 و گزاشتم روش فقط صداشو پخش ميكرد.ديگه فكر نكنم i8910 تو اين زمينه كم بياره.

R@R#M@N
07-04-2009, 21:09
سلام
من آی8510 ندارم ولی میتونم کمکت کنم
واسه فایلهای AVI از core player استفاده کن
DVIX که خود گوشیتون پخش میکنه
WMV هم کلآ core player تنها پسوندی که ساپورت نمیکنه همین هست ! ولی خوشبختانه سیمبین جدید یعنی 9.3 که گوشی شما هم دارتش :دی میتونه WMV رو پلی کنه !!
بنظرم core player خیلی خیلی نرم افزار قوی ای هست !

Ahmadreza0123
07-04-2009, 21:25
اگه کیفیت فایل Avi خیلی بالا باشه با coreplayer تصویر به صورت آهسته پخش میشه که حتی ارزش دیدن هم نداره.
اگه کیفیت AVI رو بیاری پایین خود گوشی بدون هیچ مشکلی اونو پخش میکنه.

hasanmotori
07-04-2009, 21:30
سلام
من آی8510 ندارم ولی میتونم کمکت کنم
واسه فایلهای AVI از core player استفاده کن
DVIX که خود گوشیتون پخش میکنه
WMV هم کلآ core player تنها پسوندی که ساپورت نمیکنه همین هست ! ولی خوشبختانه سیمبین جدید یعنی 9.3 که گوشی شما هم دارتش :دی میتونه WMV رو پلی کنه !!
بنظرم core player خیلی خیلی نرم افزار قوی ای هست !

متاسفانه اصلاً فايلهاي wmv رو نميشناسه.core player هم مثل اينكه iva 2 رو نميشناسه(چيپست شتابدهده فايلهاي تصويري البته دقيق يادم نيست)واسه همين قدرتش از پلير خود گوشي پايينتره

Bahador.p
07-04-2009, 22:00
آقا Avi فقط نباید رزولیشنش از 640* 480 بیشتر باشه وگرنه بیت ریت هیچی باشه مشکل نداره رزولیشن رو بیار پایین مشکل نداره من تا 1280* 728 هر روش نگاه کردم بدون هیچ کندی و مشکلی فقط یک مشکل داشت نوشت سرعت صدا زیاده فقط تصویر پخش میشه

noisymind
07-04-2009, 23:23
خيلي جالبه تو مشهد اصلا هيچ جا اين گوشي رو نداشتن!!!!

yazdankhah
08-04-2009, 00:06
خيلي جالبه تو مشهد اصلا هيچ جا اين گوشي رو نداشتن!!!!

سلام دوست عزیز. لطفا به این توجه کن:

ali1212
08-04-2009, 00:14
من هر چی بیشتر می خونم گیج تر میشم . بالاخره این گوشی مشکل باتری داره یا نه ؟ بعضیا میگن با استفاده معمولی روزی یه بار شارژ می خواد بعضیا میگن اینطوری نیست و حداقل 2 روز شارژ نگه می داره . من از مدیران این بخش خواهش می کنم یه بررسی انجام بدن تا درست ترین نظر در این مورد منعکس بشه .
خود من حداقل 50 صفحه رو خوندم ولی الان ازلحظه اول دودل ترم که این گوشی رو بخرم یا نه ؟

Bahador.p
08-04-2009, 10:28
من هر چی بیشتر می خونم گیج تر میشم . بالاخره این گوشی مشکل باتری داره یا نه ؟ بعضیا میگن با استفاده معمولی روزی یه بار شارژ می خواد بعضیا میگن اینطوری نیست و حداقل 2 روز شارژ نگه می داره . من از مدیران این بخش خواهش می کنم یه بررسی انجام بدن تا درست ترین نظر در این مورد منعکس بشه .
خود من حداقل 50 صفحه رو خوندم ولی الان ازلحظه اول دودل ترم که این گوشی رو بخرم یا نه ؟
آقا من بهت تضمین میدم که مشکل نداره من الان نوشو که خرید از شنبه تا امروز هنوز شارژش نکردم الان 1خونه شارژ داره که هنوز هم میره ولی قصد دارم بزنمش به شارژ:27:
شما اگه میخواهی بخری بخر مطمئن باش مشکل نداره :11:

yazdankhah
08-04-2009, 10:43
آقا من بهت تضمین میدم که مشکل نداره من الان نوشو که خرید از شنبه تا امروز هنوز شارژش نکردم الان 1خونه شارژ داره که هنوز هم میره ولی قصد دارم بزنمش به شارژ:27:
شما اگه میخواهی بخری بخر مطمئن باش مشکل نداره :11:

شما چند خریدی؟ با گارانتی خریدی یا بدون گارانتی؟ توجعبه اش چه چیزایی داره؟ لطف کن بگو ساخت کدوم کشوره و دقیقا چه عبارتی نوشته؟

با تشکر

yazdankhah
08-04-2009, 13:14

دوست عزیز این اصولا جز ویژگیهای باطریه که در چندین بار اولین شارژها خوب عمل نمیکنه و معمولا شارژ کاذب نشون میده اما بعد از چندین بار پر و خالی شدن به رویه مطلوب خودش میرسه.

این نه تنها در مورد باطری موبایل بلکه هر وسیله الکترونیکی دیگه ای که دارای باطری قابل شارژ باشه همینه.

شما با این پیش فرض میتونی خودت از کسانی که مدتهاست این گوشی رو دارند سوال کنی. اکثر دوستان جواب میدند باطری این گوشی در حد مطلوب انتظار عمل میکنه و هیچگونه مشکلی نداره.

حالا قضاوت با خود شماست.

موید باشید

hasanmotori
08-04-2009, 13:17

من روز اول كه گوشي رو گرفتم باتريش مشكل داشت شب تا صبح دو تا خط كم ميكرد آپديت هم بود.بقيه ميگفتن باتريش درسته و من فكر كردم باتري من تقلبيه ميخاستم عوضش كنم ولي صبر كردم يكم گزشت هي بهتر شد تا حدود 3 هفته كه گزشت باتريش كاملاً عادي شد.الان ميشه بگي باتريش خوبه ولي عالي نيست.در كل اصلاً به مشكل باتريش فكر نكن بخر خيالت راحت

yazdankhah
08-04-2009, 17:08
من روز اول كه گوشي رو گرفتم باتريش مشكل داشت شب تا صبح دو تا خط كم ميكرد آپديت هم بود.بقيه ميگفتن باتريش درسته و من فكر كردم باتري من تقلبيه ميخاستم عوضش كنم ولي صبر كردم يكم گزشت هي بهتر شد تا حدود 3 هفته كه گزشت باتريش كاملاً عادي شد.الان ميشه بگي باتريش خوبه ولي عالي نيست.در كل اصلاً به مشكل باتريش فكر نكن بخر خيالت راحت

1. گذشت
2. می خواستم

نمره: 18

موید باشید

yazdankhah
08-04-2009, 17:10
سلام

امروز با نمایندگی سامسونگ خ جمهوری - شیخ هادی تماس گرفتم گفت گوشی اومده و قیمتش شده 505 تومان

البته تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدم قیمتشو باگارانتی اصلی زده بود 488

خلاصه مثل اینکه به قیمت واقعی رسیده. دوستانی که میخواستند بگیرند زودتر دست بجونبونند.

موفق باشید

noisymind
08-04-2009, 18:00
ممنون. اميدوارم زودتر اينجا هم برسه. اصلا سامسونگ تو مشهد نمايندگي داره؟!!! اين همه تبليغ اين گوشي و پيكسون رو در و ديوار و بيلبود هست ولي اين همه مغازه اي كه من ديدم نداشتن!!!

yazdankhah
09-04-2009, 08:48
ممنون. اميدوارم زودتر اينجا هم برسه. اصلا سامسونگ تو مشهد نمايندگي داره؟!!! اين همه تبليغ اين گوشي و پيكسون رو در و ديوار و بيلبود هست ولي اين همه مغازه اي كه من ديدم نداشتن!!!

مگه میشه نمایندگی نداشته باشه!!!!

بفرما این هم نمایندگی رسمی مایکروتل در مشهد:

موبایل آی آر
آدرس: مشهد، بلوار مدرس، پاساژ ایران کالا، پلاک 214 و 215

موفق باشید

yazdankhah
09-04-2009, 14:17
دوستانی که جدیدا این گوشی رو خریدند لطف کنند وبنویسند این گوشی ساخت کجاست و دقیقا چه عبارتی روی کارتنش برای کشور سازنده نوشته شده.

با تشکر

hasanmotori
09-04-2009, 14:23
بهادر جان صداي هدفون i8510 بهتره يا N96 ؟

Bahador.p
09-04-2009, 15:43
آقا شبی یکم سرم خلوته مقایسه N96 و I8510 رو براتون قرار میدم Ok

captain JAVID
09-04-2009, 20:54
سلا ملکوووون
ختاب به همه دوستان باطری اين گوشی مثل n95 هست تموم شد رفت خودتون هم ميدونيد که نصف اين تا پيک رو در
باره باطری اين گوشی حرف زديم واقعاً اين گوشی هيچ چيز ديگه نداره بحث کنيم دوستان بار ها گفتم بازم
ميگم بد از يکی دو هفته باطری اين گوشی به راحتی جواب ميده بدشم با باطری n95 8gb وn95...
يکی هستن ولی چون اولش کمه اينقدر تو چشمه بازم ميگم به خدا به پير به پيغامبر مشکل نداره
در باره چيزايه مهمتر بحث کنيد :weird:
من از همون اول که p30world رو تو گو گل پيدا کردم و تا پيک اين گوشی رو اولين با ر ديدم(خيلی وقت پيش)
داستان همين بود هنوز هم بحث عوض نشده يکی ميگه باطری بده يکی ميپرسره آيا بده يکی هم مثل
من ميگه بخدا بد نيست
دو هفته دندون رو جيگر بزارين خوب ميشه

captain JAVID
09-04-2009, 20:57
دوستان يه نرم افزار با سه اينکه با شتاب سنج بشه آهنگ رو عوض کرد وجود نداره ؟
منظورم مثل w910 هست که با حرکت عوض ميکن

captain JAVID
09-04-2009, 20:59
دوستانی که بازی های توپی رو گوشی ريختن بسه ما هم اگه ميتونن لينک بزارن
که بقيه هم حال کنن

hasanmotori
10-04-2009, 00:03
سلام
آقا امشب يكي از دوستان يه n96 گرفته بود.بهش گفتم اين چيه گرفتي.گفت از سامسونگ خيلي بهتره.تو gsm گفته i8510 فقط دوربينش بهتره و در كل بين اين دوتا n96 بهتره.منم اعصابم ريخت بهم گفتم بيا كل صدا بندازيم.بعد يه آهنگ گزاشتم كه صداش خيلي زياد بود اكولايزرم آخر بود وقتي آهنگ گزاشتم بچه ها با تعجب نگاه كردن صداش خيلي بلند بود بعد اون كه n96 داشت گفت همين آهنگرو واسم بفرست واسش فرستادم.صداش منو ياد p990 مينداخت.البته صداش بلندتر از p990 بود ولي در برابر i8510 اصلاً كيفيت نداشت صداشم كمتر بود.بعد برنامه spmark رو واسش فرستادم كه تست كنه ببينه چند امتياز ميگيره زد روش كه نصبش كنه eror certificat expired داد گفتم تاريخشو يكم ببر عقب گفت صبر كن نگاه كردم ديدم گوشيش ريست شده رو گوشيش فقط يه xplorer بود. آخرش حاظر نشد نصبش كنه.يه عكس كه ميخاست باز كنه كلي طول ميكشيد.كلاً يكم حالش گرفته شد و منم كلي حال كردم.

yazdankhah
10-04-2009, 00:21
دوستانی که جدیدا این گوشی رو خریدند لطف کنند وبنویسند این گوشی ساخت کجاست و دقیقا چه عبارتی روی کارتنش برای کشور سازنده نوشته شده.

با تشکر

کسی نیست جواب بده؟ این که یه تقاضای خیلی سادست.

kalepoook
10-04-2009, 00:22
سلام

آقا دستت درد نکنه دست گوشیتم درد نکنه که پرچم سامسونگ بالا برد.
ایشالا همیشه برات رو اوج باشه.

Ahmadreza0123
10-04-2009, 15:23
کسی نیست جواب بده؟ این که یه تقاضای خیلی سادست.
مال من که ندیدم روی کارتنش چیزس نوشته باشه ام زیر باتریش روی خود گوشی نوشته :
made in korea by samsung

mr_khodaei2008
10-04-2009, 19:12
سلام . میشه بگید چطوری باید دوربین دوم این گوشی رو فعال کنم ممنون

yazdankhah
10-04-2009, 19:39
مال من که ندیدم روی کارتنش چیزس نوشته باشه ام زیر باتریش روی خود گوشی نوشته :
made in korea by samsung

من شنیده بودم بعضی مدل های سامسونگ تو چین تولید میشه و مینویسه Made by Samsung شک کردم شاید این گوشی هم همینطور باشه که شما لطف کردی و خیال منو راحت کردی که ساخت کره است.

ازت متشکرم

yazdankhah
10-04-2009, 19:40
سلام . میشه بگید چطوری باید دوربین دوم این گوشی رو فعال کنم ممنون

تا اونجایی که من میدونم اون دوربین دوم کاربردش توی Video Call هست و مواقع عادی کار خاصی نمیشه باهاش کرد.

yazdankhah
10-04-2009, 19:42
دوستانی که بازی های توپی رو گوشی ريختن بسه ما هم اگه ميتونن لينک بزارن
که بقيه هم حال کنن

فکر میکنم انجمن بازی ها و نرم افزارهای S60 V3 بهترین جایی باشه که شما میتونید بازی ها و نرم افزارهای متعدی برای این گوشی دانلود کنید. همچنین میتونید با یه سرچ ساده کلی بازی Java که گرافیک خوبی دارند دانلود کنید.

در هر صورت چون اینجا انجمن تخصصی این گوشی هست علی القاعده بایستی راجع به خود گوشی و مزایا و مشکلاتش بحث بشه.

موفق باشید

captain JAVID
10-04-2009, 20:06
فکر میکنم انجمن بازی ها و نرم افزارهای S60 V3 بهترین جایی باشه که شما میتونید بازی ها و نرم افزارهای متعدی برای این گوشی دانلود کنید. همچنین میتونید با یه سرچ ساده کلی بازی Java که گرافیک خوبی دارند دانلود کنید.

در هر صورت چون اینجا انجمن تخصصی این گوشی هست علی القاعده بایستی راجع به خود گوشی و مزایا و مشکلاتش بحث بشه.

موفق باشید

ای بلا :21:چيزی که عوض داره گله نداره چشم اينجا مطرح نميکنيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

made in korea by samsung

باسه منم همينو نوشته بود
اگه با گارانتی بگيری هيچ مشکلی نيست نگران نباش:11:
راستی منم از نمايندگی ماکروتل تو جمهوری گرفتم و الان راضی هستم چون به خاطر 20-30 تومان 500 تومان رو به خطر نندا ختم
تازه گوشی رو يه بار هم دادم فلش کردن باسم(البته کلک رشتی زدم )

yazdankhah
10-04-2009, 22:07
ای بلا :21:چيزی که عوض داره گله نداره چشم اينجا مطرح نميکنيم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

made in korea by samsung

باسه منم همينو نوشته بود
اگه با گارانتی بگيری هيچ مشکلی نيست نگران نباش:11:
راستی منم از نمايندگی ماکروتل تو جمهوری گرفتم و الان راضی هستم چون به خاطر 20-30 تومان 500 تومان رو به خطر نندا ختم
تازه گوشی رو يه بار هم دادم فلش کردن باسم(البته کلک رشتی زدم )

من عاشق تعریف و شنیدن کلک رشتی هستم:5:. تعریف کن کلک رشتیت چی بود.:20:

yazdankhah
10-04-2009, 22:12
سلام
آقا امشب يكي از دوستان يه n96 گرفته بود.بهش گفتم اين چيه گرفتي.گفت از سامسونگ خيلي بهتره.تو gsm گفته i8510 فقط دوربينش بهتره و در كل بين اين دوتا n96 بهتره.منم اعصابم ريخت بهم گفتم بيا كل صدا بندازيم.بعد يه آهنگ گزاشتم كه صداش خيلي زياد بود اكولايزرم آخر بود وقتي آهنگ گزاشتم بچه ها با تعجب نگاه كردن صداش خيلي بلند بود بعد اون كه n96 داشت گفت همين آهنگرو واسم بفرست واسش فرستادم.صداش منو ياد p990 مينداخت.البته صداش بلندتر از p990 بود ولي در برابر i8510 اصلاً كيفيت نداشت صداشم كمتر بود.بعد برنامه spmark رو واسش فرستادم كه تست كنه ببينه چند امتياز ميگيره زد روش كه نصبش كنه eror certificat expired داد گفتم تاريخشو يكم ببر عقب گفت صبر كن نگاه كردم ديدم گوشيش ريست شده رو گوشيش فقط يه xplorer بود. آخرش حاظر نشد نصبش كنه.يه عكس كه ميخاست باز كنه كلي طول ميكشيد.كلاً يكم حالش گرفته شد و منم كلي حال كردم.

من از چندین منبع مختلف توی فروم های خارجی شنیدم که گوشی N96 نوکیا با همه امکانات و نوآوریهایی که داره از نظر سخت افزاری دارای اشکالاتیه که باعث مشکلات فراوون برای کاربران حرفه ای هست.
به عبارت دیگه عوض کردن فرمور و آپدیت نمیتونه جلوی این مشکلات سخت افزاری رو بگیره.

البته ممکنه این یه مسئله عمدی باشه برای استقبال از n97 همچنین گوشی های جدیدی که نوکیا قراره به زودی به بازار عرضه کنه.

kalepoook
11-04-2009, 11:27
سلام به همگی.

اینجا کسی گوشیشو نمیفروشه؟
یا قیمت این گوشی آک یا کارکرده چنده؟

S A M S U N G
11-04-2009, 12:50
سلام به همگی .

قسمتهائی از ریویو INNOV8 در سایت GSM.ir :

با اینکه INNOV8 یکی از گوشی­های سطح بالا می­باشد اما محتویات بسته خریداری شده کلیه نیازهای کاربر را برآورده نمی­کند.

نمیدونم چی باید داشته باشه !

ابعاد این گوشی 17.2 × 53.9 × 106.5 میلیمتر و وزن آن 140 گرم است. همچنین INNOV8 با کشوی باز بلندقدترین گوشی شناخته شده است بطوری­که 2 سانتی­متر از N96 بلندتر است.

این گوشی همچنین دارای 72 مگابایت حافظه داخلی است که امکان ارتقاء آن تا 8 الی 16 گیگابایت توسط کارت حافظه امکان­پذیر است.

لحاظ کیفیت بلندگوها و بلندی و وضوح صدا می­توان امتیاز "بسیار خوب" را به این گوشی داد. در جدول زیر نتیجه بررسی چند گوشی از لحاظ قدرت اسپیکرها و بلندگوها را بررسی کرد.

اگر به INNOV8 گفتن بسیار خوب به N95 چی میگن ؟

Speakerphone test

Nokia N79

Average

Nokia N85

Average

Nokia N95 8GB

Nokia N95

Very Good

Samsung i8510 INNOV8

Excellent

مخلصیم .

yazdankhah
11-04-2009, 15:09
سلام به همگی .

قسمتهائی از ریویو innov8 در سایت gsm.ir :

نمیدونم چی باید داشته باشه !

سلام دوست عزیز
وسایلی که سامسونگ میتونست در جعبه یک گوشی 500 هزار تومنی بزاره از این قراره:

1. کیف کمری یا دستی
2. شارژر فندکی ماشین
3. کابل اتصال گوشی به تلوزیون
4.کارت حافظه اضافی لااقل 2 گیگ
5. دستمال مخصوص پاک کردن lcd

موفق باشید

rasoul2005
11-04-2009, 15:49
سلام دوستان

کسی ادرس یا شماره تلفن نمایندگی رسمی سامسونگ یا مایکروتل در اصفهان را دارد

ممنون

PC°BASE
11-04-2009, 16:01
سلام دوست عزیز

1. کیف کمری یا دستی
2. شارژر فندکی ماشین

موفق باشید

من خودم به n82 حدود 460 تومن پول دادم به جز مورد 3 و 4 چیز دیگه ای ندیدم ؟!!:27:

راستی مموریش هم اصل نبود 3 هفته ی اول سوخت !!:13:

همین n95 به جز کابل اتصال به تلوزیون کدوم یک از این هارو داره ؟ 8 گیگ رو میگم ها .:20:

Ahmadreza0123
11-04-2009, 17:22
سلام دوست عزیز
کارت حافظه اضافی لااقل 2 گیگ
موفق باشید
با وجود 16 گیگ حافظه داخلی دیگه نیازی به کارت حافظه نیست!:8:

yazdankhah
11-04-2009, 18:03
سلام دوستان

کسی ادرس یا شماره تلفن نمایندگی رسمی سامسونگ یا مایکروتل در اصفهان را دارد

ممنون

اصفهان سل
آدرس: اصفهان، پل فردوسی، خیابان فردوسی، جنب بانک صادرات

فروشگاه ارتباط موبایل
آدرس: اصفهان، خیابان احمدآباد، ساختمان گلستان، طبقه اول

موبایل نیو شاپ
آدرس: اصفهان، میدان احمد آباد، ابتدای بزرگمهر

موبایل چرم دوز
آدرس: اصفهان، میدان احمد آباد، ابتدای بزرگمهر، جنب کفش بلا

فروشگاه مجید
آدرس: فردوسی، ابتدای خیابان فردوسی، مقابل بانک توسعه صادرات، مجتمع تجاری زاینده رود

yazdankhah
11-04-2009, 18:06
من خودم به n82 حدود 460 تومن پول دادم به جز مورد 3 و 4 چیز دیگه ای ندیدم ؟!!:27:

راستی مموریش هم اصل نبود 3 هفته ی اول سوخت !!:13:

همین n95 به جز کابل اتصال به تلوزیون کدوم یک از این هارو داره ؟ 8 گیگ رو میگم ها .:20:

به نظر من نوکیا هم خیلی وقتها کم کاری میکنه و خیلی چیزها رو به کاربر ارائه نمیکنه. این دلیل خوبی نیست که بگیم چون نوکیا ارائه نکرده پس سامسونگ هم ارائه نکنه!
به نظر من وقتی کاربری 500 هزار تومان پول میده توقع داره لااقل چند تیکه لوازم ضروری هم بعنوان لوازم اصلی در جعبه باشه.

yazdankhah
11-04-2009, 18:08
با وجود 16 گیگ حافظه داخلی دیگه نیازی به کارت حافظه نیست!:8:

16 گیگ جز گارانتی اصلی نیست و غیر شرکتی وارد و توزیع شده.
در ضمن اگه نیازی به مموری نبود اسلات مموری رو روی گوشی طراحی نمیکردند.
بحث ما بر سر این نیست که نیاز به مموری اضافی هست یا نه بحث ما اینه که شرکت 500 هزار تومان پول میگیره لااقل چند لوازم جانبی رو بعنوان لوازم اصلی در جعبه به کاربر ارائه بده.

موید باشید

noisymind
11-04-2009, 20:23
سلام دوست عزیز

1. کیف کمری یا دستی
2. شارژر فندکی ماشین

موفق باشید

آره مورد يك رو كه خيلي هزينه هم نداره براشون و كلي كلاس داره كيف فابريك خود گوشي.
مورد 2 رو هم خيلي ها لازمشون ميشه!:31:
حالا مورد 4 و 5 خيلي هم لازم نيست .

PC°BASE
12-04-2009, 10:00
به نظر من نوکیا هم خیلی وقتها کم کاری میکنه و خیلی چیزها رو به کاربر ارائه نمیکنه. این دلیل خوبی نیست که بگیم چون نوکیا ارائه نکرده پس سامسونگ هم ارائه نکنه!
به نظر من وقتی کاربری 500 هزار تومان پول میده توقع داره لااقل چند تیکه لوازم ضروری هم بعنوان لوازم اصلی در جعبه باشه.

حرف شما 100 درصد درسته !:20:
ولی اینجا ایرانه ! باید خدا رو شکر کنیم که وقتی گوشی رو میخریم خود گوشی تو جعبه ی خریداری شده موجوده !!:27:
اگر هم این لوازم جانبی موجود بود باز هم به دست ما نمیرسید !!:46:
(فروشنده ها خیرش رو میبردن !)
سلامت باشید.

S A M S U N G
13-04-2009, 10:42
مقایسه INNOV8 با N95 8GB :

میزان RAM و CPU در INNOV8 :

مقایسه صفحه نمایش :

این INNOV8 چقدر Effect صدا داره :دی

مقایسه کامل :

Ahmadreza0123
13-04-2009, 12:40
حیف از این INNOV8 که با n95 مقایسه شده!

osmaan
13-04-2009, 17:10
16 گیگ جز گارانتی اصلی نیست و غیر شرکتی وارد و توزیع شده.

چرا اتفاقا مدل 16 گیگ هم با گارانتی اصلی وجود داره اما خیلی کم

yazdankhah
13-04-2009, 18:41
چرا اتفاقا مدل 16 گیگ هم با گارانتی اصلی وجود داره اما خیلی کم

شما قیمت و سراغ داری؟ من خریدارم.

kalepoook
13-04-2009, 21:51
سلام به همگی.

قیمت جدید ندارین با گلرانتی و بدون گارانتی؟
کسی گوشیشو نمیخواد بفروشه؟

hasanmotori
13-04-2009, 21:59
سلام به همگی.

قیمت جدید ندارین با گلرانتی و بدون گارانتی؟
کسی گوشیشو نمیخواد بفروشه؟

من ميفروشم ولي الان نه وقتي i8910 اومد قيمتشم به 600 تومن رسيد :31:

kalepoook
13-04-2009, 22:04
من ميفروشم ولي الان نه وقتي i8910 اومد قيمتشم به 600 تومن رسيد :31:

ایشالا به زودی 8910 بیاد خیلیا منتظرن.

اونوقت که این بیاد گوشیتو چند میخرن؟:31:

hasanmotori
13-04-2009, 22:24
ایشالا به زودی 8910 بیاد خیلیا منتظرن.

اونوقت که این بیاد گوشیتو چند میخرن؟:31:

250 تومنم بخرن خوبه ولي من بايد i8910 رو بخرم چون بعضي از چيزاي i8510 اذيت كنندست.من قبلاً p990 داشتم بدجور به كيبردش عادت كردم با 8510 نميتونم تايپ كنم.هر كي ميبينه من باهاش تايپ ميكنم ميخنده آخه خيلي يواش تايپ ميكنم:41: البته الان بهش عادت كردم و خيلي بهتر شده. بعدش p990 تاچ بود كه بازم بهش عادت كردم و كار با اون بيشتر حال ميداد. كاش i8910 زودتر بياد و زودم ارزون بشه ديگه راحت بشم:13:

kalepoook
13-04-2009, 23:07
250 تومنم بخرن خوبه ولي من بايد i8910 رو بخرم چون بعضي از چيزاي i8510 اذيت كنندست.من قبلاً p990 داشتم بدجور به كيبردش عادت كردم با 8510 نميتونم تايپ كنم.هر كي ميبينه من باهاش تايپ ميكنم ميخنده آخه خيلي يواش تايپ ميكنم:41: البته الان بهش عادت كردم و خيلي بهتر شده. بعدش p990 تاچ بود كه بازم بهش عادت كردم و كار با اون بيشتر حال ميداد. كاش i8910 زودتر بياد و زودم ارزون بشه ديگه راحت بشم:13:

ایشالا میاد.
قیمتش به نظر شما چند میشه یعنی تو ایران بعد اینکه بیاد و افت کاذبشم بکنه؟

captain JAVID
16-04-2009, 17:46
من عاشق تعریف و شنیدن کلک رشتی هستم:5:. تعریف کن کلک رشتیت چی بود.:20:

گرانتی شامل مشکلات نرم افزاری نميشه منم مقيی که بردم گفت گوشی رو ترکندی چی روش ريختی
منم گفتم يه مشت عکس و فيلمو موزيک روش ريختم اينطوری شد (آخه اينا که اين بلا رو سره اين گوشی نميآره)
بد هم کلی حرف زدم که حواسش پرت بشه و کلی چيز ميز بهم با فتم که فکری به سرش نزنه (تخصصم اينه درسشو خوندم)
بدش هم باهاش رفيق شدم (خيلی سخت بود آدم سردی بود) البته تو اينم (استعداد دارم)
و ظرف نيم ساعت گوشی زنده شد و ما هم فلنگو بستيم
ولی اگه ميفهميد نرم افزاره خدات تومان ميگرفت فلش کنه
دوستان هرکس مشکل نرم افزاری پيدا کرد خواست فلش کنه نگه نرم افزار ريخته و موقع اينکه طرف داره گوشی
رو چک ميکنه حواسش رو يه جوری پرت کنين يه وقت شک نکنه که شما با نرم افزار اين بلا رو سرش اوردين
من کل نرم افزار های طرف که باهاش گوشی رو چک کرد ديدم نميتونه تشخيص بده

captain JAVID
16-04-2009, 17:49
دوستان من cd گوشی رو چک کردم برنامه update نداشت تازه Pc studio هم قسمت update نداشت
اونايی که update کردن بگن چيکار کردن لطفاً

hasanmotori
16-04-2009, 17:54
دوستان من cd گوشی رو چک کردم برنامه update نداشت تازه Pc studio هم قسمت update نداشت
اونايی که update کردن بگن چيکار کردن لطفاً

بايد pc studio جديد دانلود كني

captain JAVID
16-04-2009, 17:59
شما مطمينی؟

hasanmotori
16-04-2009, 18:12
شما مطمينی؟

Bahador.p
16-04-2009, 19:50
سلام برین توی قسمت نرم افزار 9.3 براتون Route66 رو آپ کردم

yazdankhah
16-04-2009, 22:43
دوستان من امروز بالاخره این گوشی رو گرفتم. با گارانتی اصلی ماکروتل 515 یه رم 8 گیگ توشیبا اصل هم خریدم 22 تومان.

سوالی که داشتم گوشی قبلیم N82 بود چطور میتونم اطلاعاتم مثل SMS رو به گوشی جدید منتقل کنم؟

البته برای شماره تماس ها و موارد تقویم با PC Suit نوکیا اونا Sync کردم و رو کامپیوترم هست و اگه با PC Suit سامسونگ دوباره Sync کنم حتما این اطلاعات روی 8510 منتقل میشند اما برای SMS ها هنوز راحی پیدا نکردم.

با تشکر

fariborz_1
17-04-2009, 04:51
من در مجله ای خواندم:
فناوری جالب dina که اجازه می دهد بدون نیاز به access point بتوانید از طریق wi-fi به کامپیوتر وصل شوید

اما یک سوال دارم
فرض کنید pc های یک کافی نت از طریق بی سیم به هم متصل باشند
در این صورت می توان با i8510 از طریق wi-fi به اینترنت وصل شد؟

hasanmotori
17-04-2009, 10:09
سلام برین توی قسمت نرم افزار 9.3 براتون Route66 رو آپ کردم

اين كه اصلاً نصب نميشه ارور certificate ميده ولي با حالتي كه برنامه نياز به ساين داره فرق ميكنه اصلاً گوشيه من هك شده ولي اين اولين برنامه ست كه نصبش نميكنه

hasanmotori
17-04-2009, 10:17
من در مجله ای خواندم:
فناوری جالب dina که اجازه می دهد بدون نیاز به access point بتوانید از طریق wi-fi به کامپیوتر وصل شوید

اما یک سوال دارم

اگه wlan پسورد نداشته باشه كه راحت ميشه ازش استفاده كني و بري تو اينترنت ولي اگه پسورد داشته باشه كه نميشه كافينت ها هم پسورد دارن جاهايي كه پسورد ندارن مثلاً هتلها دانشگاه فرودگاه و... هستن
dlna وقتي ميزني روش وصل ميشه به wlan بعد يه گزينه مياد به اسم samsung mobile server بعد كه ميزني روش 3 تا فولدر مياد music pictures videos بعدش ديگه نميدونم چيه شايد بايد به wlan لپتاپ وصلش كني كه باهاش فايل ترنسفر كني

dirtyworm
17-04-2009, 10:18
دوستان ميشه لينك هك گوشي رو دوباره برام بزارين و همچنين لينك برنامه هاي مخصوص اين گوشي يا همون لينك مخصوص اين سيمبين ممنون ميشم

yazdankhah
17-04-2009, 10:39
سلام دوستان

dvd فیلم رو با چه نرم افزاری و با چه فرمت و مشخصاتی بایستی تبدیل کرد که بشته تو 8510 دید.

با تشکر

hasanmotori
17-04-2009, 11:03
من قبلاً گفتم wmv نميخونه آخه تو گوشيم wmv نداشتم اومدم يه فايل sis و كردم wmv :27:از تو فايل منجر نميشناختش بعد رفتم تو گالري ديدم هستش بعد يه فايل wmv درست ريختم روش اجراش كرد

سلام دوستان

dvd فیلم رو با چه نرم افزاری و با چه فرمت و مشخصاتی بایستی تبدیل کرد که بشته تو 8510 دید.

با تشکر

شما ميتوني فرمتشو هر چي ميخاي بزاري wmv يا mp4 يا avi يا 3gp ولي رزولوشنش بزار رو 320x240 بيت ريتشم بالا بزار كه كيفيتش خوب باشه

Ahmadreza0123
17-04-2009, 11:41
دوستان ميشه لينك هك گوشي رو دوباره برام بزارين و همچنين لينك برنامه هاي مخصوص اين گوشي يا همون لينك مخصوص اين سيمبين ممنون ميشم
اگه از من میشنوی گوشیتو هک نکن چون هک کردن آخر عاقبت نداره و بعدش مجبور میشی گوشیتو مثل من مستر میرت کنی.:8:
منظورت از برنامه های مخصوص این گوشی چیه؟اسم برنامه؟
symbian s60 v3

hasanmotori
17-04-2009, 12:56
اگه از من میشنوی گوشیتو هک نکن چون هک کردن آخر عاقبت نداره و بعدش مجبور میشی گوشیتو مثل من مستر میرت کنی.:8:
منظورت از برنامه های مخصوص این گوشی چیه؟اسم برنامه؟
symbian s60 v3

واسه چي هك نكنه؟
من هك كردم هيچيشم نشده
آقا هك كن خيالت راحت

yazdankhah
17-04-2009, 12:59
دوستان عزیز

خیلی وقت بود تو فکر این بودم یه انجمن مستقل برای درخواست و ارسال برنامه های تست شده روی گوشی 8510 داشته باشیم تا بالاخره امروز این انجمن رو تاسیس کردم.

از همه میخوام کمک کنند تا به کمک هم اونجا راه بیفته و بتونیم از کارایی های بیشتر این گوشی استفاده کنیم.

با تشکر

Ahmadreza0123
17-04-2009, 17:20
واسه چي هك نكنه؟
من هك كردم هيچيشم نشده
آقا هك كن خيالت راحت
من که تا قبل از هک گوشم مشکل هنگ کردن نداشت از وقتی که هکش کردم گوشیم روزی 2-3بار هنگ میکرد تا بالاخره مجبور شدم مستر ریستش کنم.:18:

hasanmotori
17-04-2009, 17:26
آقاي يزدان خاه باتري گوشيت خوبه؟

yazdankhah
18-04-2009, 00:17
آقاي يزدان خاه باتري گوشيت خوبه؟

از دیروز که خریدم حدود 3 ساعت شارژ اولیش طول کشید و تا همین حالا یعنی حدود 30 ساعت استفاده کردم و هنوز خط هاش کم نکردند.

نباید مشکل خاصی داشته باشه.

البته خود دوستان استادند اما میزان مصرف باطری به بعضی تنظیمات و برنامه ها هم مربوط میشه که با تنظیم اونها میشه تو مصرفش صرفه جویی کرد.

S@nti@go_s&k
18-04-2009, 00:51
سلام
خوب خدا رو شکر ملت از دو دلی در اومدن
قابل توجه دوستانی که از باتریهای سامسونگ ایراد میگیرن

yazdankhah
18-04-2009, 01:18
1. من قبلا نوکیا N82 داشتم و در حالت Screen Saver میشد روی تاریخ و ساعت تنظیم کرد.
آیا روی این گوشی هم میشه این کارو کرد که در حالت Screen Saver بشه تاریخ و ساعت رو دید؟

2. چطور میتونم sms هامو از نوکیا به این گوشی منتقل کنم؟

3. وقتی miss call یا sms جدیدی میاد آیا روی صفحه نمایش در حالت screen saver پیغامی نشون داده میشه؟

با تشکر

dirtyworm
18-04-2009, 11:15
آقايون يكي پيدا نشد لينك هك رو بزاره ؟ :-(

Ahmadreza0123
18-04-2009, 13:12
آقايون يكي پيدا نشد لينك هك رو بزاره ؟ :-(
این هم لینک آموزش هک این گوشی::31:

ولی اشتباه میکنی اگه هک کنی!:2:

R@R#M@N
18-04-2009, 15:26
قیمت جدید چند ؟؟ ماکروتل 16 یا 8 گیگ ؟؟
قیمت جفتش رو بدین ! بدون گارانتی هم بگین :دی
کلآ میشه 4 تا قیمت دیگه :دی

Ahmadreza0123
18-04-2009, 16:36
قیمت جدید چند ؟؟ ماکروتل 16 یا 8 گیگ ؟؟
قیمت جفتش رو بدین ! بدون گارانتی هم بگین :دی
کلآ میشه 4 تا قیمت دیگه :دی
با گارانتی ماکروتل 8گیگ:480
با گارانتی ماکروتل 16 گیگ:515

yazdankhah
18-04-2009, 16:40
با گارانتی ماکروتل 8گیگ:480
با گارانتی ماکروتل 16 گیگ:515

27/1/88 با گارانتی اصلی ماکروتل 8 گیگ رو خریدم 515!!!!!!!!!
در ضمن 16 گیگ با گارانتی نیست.

همونی هم که خریدم کارت گارانتیش شروعش از 11/87 بود که ضمن تحقیقات بعمل امده و تماس با خود ماکروتل معلوم شد شرکت محترم از بهمن 87 تا حالا جنس وارد نفرمودند و اینها ته انباریهایی هستند که به قیمت گرون تر میفروشند. الان حتما قیمت جهانیش اومده پائین.

بدون گارانتی 8 گیگ 488 میتونی به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنی.

موید باشی

Ahmadreza0123
18-04-2009, 19:21
27/1/88 با گارانتی اصلی ماکروتل 8 گیگ رو خریدم 515!!!!!!!!!
در ضمن 16 گیگ با گارانتی نیست.

همونی هم که خریدم کارت گارانتیش شروعش از 11/87 بود که ضمن تحقیقات بعمل امده و تماس با خود ماکروتل معلوم شد شرکت محترم از بهمن 87 تا حالا جنس وارد نفرمودند و اینها ته انباریهایی هستند که به قیمت گرون تر میفروشند. الان حتما قیمت جهانیش اومده پائین.

بدون گارانتی 8 گیگ 488 میتونی به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنی.

موید باشی
چرا 16 گیگش هم گارانتی اصلی داره!:21:
در ضمن به قیمت های shop.ir زیاد اعتماد نکنید:13:

yazdankhah
18-04-2009, 21:09
چرا 16 گیگش هم گارانتی اصلی داره!:21:
در ضمن به قیمت های shop.ir زیاد اعتماد نکنید:13:

یه تحقیق دیگه بکن. 16 گیگ با گارانتی اصلی نیست.

در ضمن چه 8 و چه 16 با گارانتی اصلی در بازار نیست فعلا.:5:

من پنجشنبه 27 فروردین خریدم. یعنی کلی تحقیق کردم پس اطلاعاتم تقریبا قابل اعتمادند.:46:

yazdankhah
18-04-2009, 21:10
1. من قبلا نوکیا n82 داشتم و در حالت screen saver میشد روی تاریخ و ساعت تنظیم کرد.
آیا روی این گوشی هم میشه این کارو کرد که در حالت screen saver بشه تاریخ و ساعت رو دید؟

2. چطور میتونم sms هامو از نوکیا به این گوشی منتقل کنم؟

3. وقتی miss call یا sms جدیدی میاد آیا روی صفحه نمایش در حالت screen saver پیغامی نشون داده میشه؟

با تشکر

هیچ کدوم از دوستان نظری ندارند؟

noisymind
18-04-2009, 21:47
مبارك باشه. شيريني يادت نره. دي

مورد سه مگه ميشه پيغامي نشون نده؟!!! يعني الان چيزي نشون نميده؟؟؟؟؟

kalakzadeh
18-04-2009, 22:12
من در مجله ای خواندم:

اما یک سوال دارم

من تو 1 کی از کافی نت های 021 به راحتی با wi_fi به اینترنت وصل شدم و کمترین کاری که کردم نقشه های google map رو search کردم و در حالت offline ازش استفاده میکنم!!!!!!