مشاهده نسخه کامل
: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
hasanmotori
18-04-2009, 22:17
من تو 1 کی از کافی نت های 021 به راحتی با wi_fi به اینترنت وصل شدم و کمترین کاری که کردم نقشه های google map رو search کردم و در حالت offline ازش استفاده میکنم!!!!!!
احتمالاً اون كافي نته ناشي بوده كه پسورد نزاشته
google map وقتي يه بار باهاش وصل ميشي نقشه هارو دانلود ميكنه ولي دفعه بعد اولش نقشه رو نشون ميده بعد از 2 ثانيه دوباره ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
yazdankhah
19-04-2009, 00:01
مبارك باشه. شيريني يادت نره. دي
مورد سه مگه ميشه پيغامي نشون نده؟!!! يعني الان چيزي نشون نميده؟؟؟؟؟
مرسی
مشکل من با این گوشی اینه که چون نوکیا N82 قبلیم در حالت استندبای هم ساعت و تقویم نشون میداد و هم SMS و Miss Call ها رو پیغام میداد اما این گوشی هیچ کدوم از اینها رو نداره.
یعنی شما می بایستی کشویی رو باز کنی و تازه متوجه بشه آیا sms یا miss call داری یا نه.
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
noisymind
20-04-2009, 05:45
آره متوجه كه شدم و براي همون خيلي تعجب كردم.
خب ظاهرا مثل اينكه عادي هم هست! چون هيچكس چيزي هم نميگه.
hasanmotori
20-04-2009, 10:35
من تا حالا دقت نکرده بودم این اصلا screen saver نداره. ولی فکر کنم نرم افزارش باشه
Ali_BlueBoy
20-04-2009, 12:37
google map وقتي يه بار باهاش وصل ميشي نقشه هارو دانلود ميكنه ولي دفعه بعد اولش نقشه رو نشون ميده بعد از 2 ثانيه دوباره ميگه بايد به اينترنت وصل بشي
نه حسن جون راست می گه منم دیدم گوشیشو (اخه رفیقه خودمه..!!!)
aminhity
21-04-2009, 15:44
با سلام خدمت دوستان.من قصد دارم این گوشی سامسونگ رو تا چند روز دیگه خریداری کنم.می خواستم بدونم با 500 تا 600 هزار تومان بودجه این گوشی بهترین انتخاب هست یا از اون بهتر از هم هست.
یه چند تا سوال هم داشتم که اگه جواب بدید مممنون میشم.
1.اگه به امید خدا من این گوشی رو خریدم آیا بازی های n-gage 2 مثل one روی اون اجرا میشه یا نه؟آیا باید کار خاصی برای اجرا شدنشون انجام بدهم.
2.آیا باید حتما گوشی رو هک کنم.هک کردن گوشی ضرر نداره؟اگه ممکنه بهترین روش و مطمئن ترین روش رو برام بزارید.آیا حتما باید گوشی رو هک کرد.اگه هک نکنیم چی میشه
بازم ممنونم.اگه ممکنه راهنماییم کنید.
aminhity
21-04-2009, 15:56
با سلام
من می خوام تا چند روز دیگه این گوشی رو خریداری کنم.می خواستم با حدود 500 یا 600 هزار تومان آیا این گوشی بهترین انتخابه یا انتخاب های بهتری هم هست.معایب این گوشی چیست؟
اگه به امید خدا این گوشی رو خریدم می خواستم به چند تا سوالم جواب بدید.
1.آیا بازی های n-gage 2 مثل one روی این گوشی اجرا میشه؟آیا باید کار خاصی کرد تا اجرا بشن.
2.آیا باید حتما گوشی را هک کرد.؟اگه هک نشه چی میشه؟هک گوشی به گوشی صدمه میزنه یا نه؟اگه میشه مطمئن ترین و بهترین روش هک گوشی رو برام بزارید.
3.آیا این گوشی با گوشی های نوکیایی که همین نسخه سیمبین رو دارند در اجرای برنامه ها و... فرقی دارد؟
4.هر چی لازمه یا بهتره که الان انجام بدم(منظورم وقتی که گوشی رو خریدم!) رو لطفا بگید
Ahmadreza0123
22-04-2009, 18:54
با سلام
من می خوام تا چند روز دیگه این گوشی رو خریداری کنم.می خواستم با حدود 500 یا 600 هزار تومان آیا این گوشی بهترین انتخابه یا انتخاب های بهتری هم هست.معایب این گوشی چیست؟
با این حدود قیمت بهترین انتخاب همین i8510 هست.
هیچ عیبی نداره:27:
hasanmotori
22-04-2009, 19:49
با سلام
اگه به امید خدا این گوشی رو خریدم می خواستم به چند تا سوالم جواب بدید.
1.آیا بازی های n-gage 2 مثل one روی این گوشی اجرا میشه؟آیا باید کار خاصی کرد تا اجرا بشن.
2.آیا باید حتما گوشی را هک کرد.؟اگه هک نشه چی میشه؟هک گوشی به گوشی صدمه میزنه یا نه؟اگه میشه مطمئن ترین و بهترین روش هک گوشی رو برام بزارید.
3.آیا این گوشی با گوشی های نوکیایی که همین نسخه سیمبین رو دارند در اجرای برنامه ها و... فرقی دارد؟
4.هر چی لازمه یا بهتره که الان انجام بدم(منظورم وقتی که گوشی رو خریدم!) رو لطفا بگید
بهترین انتخاب تو این رنج 100 در 100 همینه ولی اگه از پاکت پیسی خوشت بیاد امنیا هم هست
معایب گوشی:
1- دیر شارژ میشه
2-تو وبش نمیشه چندتا پنجره رو هم زمان باز کرد شایدم من بلد نیستم
3-شارژ با یو اس بی رو نمیشه قطع کرد
کمبودهای گوشی
1-دکمه مخصوص موزیک نداره
2-فرستنده اف ام نداره
1-بازیهای ngage روش اجرا میشه ولی باید کلاینتو روش نصب کنی که باید گوشی رو هک کنی آموزشش هست ولی کلاً راحته اما بازی one که روی همه گوشیها نیاز به key داره
2-همه گوشیهای s60 رو باید هک کنی اگه نکنی خیلی از برنامه ها رو نمیشه نصب کنی یا باید ساین کنی که حوصله میخاد یعنی هی باید هر برنامه جدیدی که میخای روش نصب کنی ساینش کنی ولی اگه هک کنی راحت میشی. من هک کردم هیچ مشکلی پیش نیومده
3-یه ذره با نوکیا تو گالری و این چیزا فرق داره ولی خیلی جزیی. تو نصب برنامه هم تقریبا 99 درصدو نصب میکنه فقط برنامه هایی مثل نوکیا مپ رو نصب نمیکنه که اونم با دستکاری شاید درست بشه مثل کلاینت انگیج کلاً از نظر نصب برنامه هیچ مشکلی نداره
4-وقتی خریدی بزار شارژ گوشیت کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد روشنش نکن بزار شارژ بشه بعد وقتی شارژش پر شد که حدود 2.5 طول میکشه درش بیار اگه هم فروشنده گفت 8 ساعت بزارش گوش نکن
yazdankhah
22-04-2009, 22:11
دوستانی که تم جالب برای 8510 دارند لطف کنند و لینک دانلود رو اینجا قرار بدند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Highbury
23-04-2009, 08:59
چند تا سوال:
1-از لحاظ سرعت و قدرت سخت افزاری توی پخش فیلمهای با کیفیت و بازیها نسبت به ان95 هشت گیگ چطوره؟
2-بازیهای ان گیج رو واقعا مثل نوکیا هشت گیگ خوب و عالی پخش میکنه؟ و مشکلی نداره؟
3-دوربینش نسبت به سی 905 و پیکسون و رنوآر چطوره؟میگن که بهترین دوربین رنوآر هست.میشه چند تا عکس ازش بذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4-فیلمبرداریش نسبت به ان95 هشت گیگ چطوره؟>vga 30 فریم هستش؟یا vga 22 frame?
5-صداش در مقایسه با ان95 هشت گیگ چطوره؟اسپیکر و هدفون؟
6-میشه از جی پی اس اون استفاده کرد؟رایگان؟سرعتش نسبت به ان82 چطوره؟
Ahmadreza0123
23-04-2009, 12:27
چند تا سوال:
1-از لحاظ سرعت و قدرت سخت افزاری توی پخش فیلمهای با کیفیت و بازیها نسبت به ان95 هشت گیگ چطوره؟
2-بازیهای ان گیج رو واقعا مثل نوکیا هشت گیگ خوب و عالی پخش میکنه؟ و مشکلی نداره؟
3-دوربینش نسبت به سی 905 و پیکسون و رنوآر چطوره؟میگن که بهترین دوربین رنوآر هست.میشه چند تا عکس ازش بذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1-از لحاظ سرعت از N95 8gb بهتره.توی پخش فیلم های با کیفیت هم خیلی عالیه.
2-من بازی ngage روش امتحان نکردم.
3-دوربینش خیلی عالیه نسبت به c905 و پسکسون بهتره ولی یه خورده از رنوار ضعیف تره
برای دیدن عکساش میتونید به اینجا برید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4-فیلم برداریش از N95 8gb خیلی بهتره.30 fps vga
5-صداش توی اسپیکر از N95 8gb بهتره ولی توی هدفون رو امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم بهتر باشه.
6-من از gps استفاده نکردم.
:8:
hasanmotori
23-04-2009, 12:31
چند تا سوال:
1-چون تو این گوشی از چیپست 2430 استفاده شده قدرت خیلی بالایی داره از نظر قدرت پردازنده از n95 8gig بالاتره ولی چیپست گرافیکیش ضعیفتره.
2-دوستان میگن مشکلی نداره ولی من فقط بازی solitare رو تونستم اجرا کنم
3-دوربینش از همشون بهتره از رنوار هم بهتره غکساشم تو یه تاپیک به اسم مقایسه دوربین i8510 هست
4-فیلم برداریش مثل n95 8gig هست و دقیقا 30 فریمه ولی میکروفونش قویتره البته بدرد مجالس نمیخوره
5-اسپیکرای n95 8gig دو طرف گوشی هستن واسه همین صدا رو بیشتر سه بعدی میکنه ولی صدای i8510 هم بلندتره و هم تفکیک صداش بهتره تو هدفون هم بلندتره هم بیسش بیشتره
6-با نصب برنامه اسمارت کام راحت میشه ازش استفاده کرد رایگانم هست
Ahmadreza0123
23-04-2009, 13:24
1-چون تو این گوشی از چیپست 2430 استفاده شده قدرت خیلی بالایی داره از نظر قدرت پردازنده از n95 8gig بالاتره ولی چیپست گرافیکیش ضعیفتره.
2-دوستان میگن مشکلی نداره ولی من فقط بازی solitare رو تونستم اجرا کنم
3-دوربینش از همشون بهتره از رنوار هم بهتره غکساشم تو یه تاپیک به اسم مقایسه دوربین i8510 هست
4-فیلم برداریش مثل n95 8gig هست و دقیقا 30 فریمه ولی میکروفونش قویتره البته بدرد مجالس نمیخوره
5-اسپیکرای n95 8gig دو طرف گوشی هستن واسه همین صدا رو بیشتر سه بعدی میکنه ولی صدای i8510 هم بلندتره و هم تفکیک صداش بهتره تو هدفون هم بلندتره هم بیسش بیشتره
6-با نصب برنامه اسمارت کام راحت میشه ازش استفاده کرد رایگانم هست
ولی توی مقایسه 8 مگاپیکسلی ها رنوار بود که بالا ترین نمره رو گرفت:20:
hasanmotori
23-04-2009, 13:45
ولی توی مقایسه 8 مگاپیکسلی ها رنوار بود که بالا ترین نمره رو گرفت:20:
تو مقایسه gsmarena اون مواردی که تو کیفیت عکس تاثیر دارن 63 به 61 به نفع i8510 تموم شد
aminhity
23-04-2009, 16:07
با این حدود قیمت بهترین انتخاب همین i8510 هست.
هیچ عیبی نداره:27:
پس اینا چیه؟:31:
معایب گوشی:
1- دیر شارژ میشه
کمبودهای گوشی
1-دکمه مخصوص موزیک نداره
2-فرستنده اف ام نداره
بهترین انتخاب تو این رنج 100 در 100 همینه ولی اگه از پاکت پیسی خوشت بیاد امنیا هم هست
نه از پاکت پی سی خوشم نمی یاد.آدم میره لپ تاب می گیره به صرفه تره:5:
معایب گوشی:
1- دیر شارژ میشه
کمبودهای گوشی
1-دکمه مخصوص موزیک نداره
2-فرستنده اف ام نداره
1.یعنی همون 2.5 ساعت که گفتی یا بیشتر؟اگه زیاد بزارم تو شارژ مشکلی پیش می یاد.مثلا از شب بزارم تو شارژ تا صبح.حالا چقدر نگه میداره شارژ رو این مهمه
2.مهم نیست:12:
3.این یعنی چی؟:14:
کمبود هاشم به خوبیاش می بخشم:27:
1-بازیهای ngage روش اجرا میشه ولی باید کلاینتو روش نصب کنی که باید گوشی رو هک کنی آموزشش هست ولی کلاً راحته اما بازی one که روی همه گوشیها نیاز به key داره
2-همه گوشیهای s60 رو باید هک کنی اگه نکنی خیلی از برنامه ها رو نمیشه نصب کنی یا باید ساین کنی که حوصله میخاد یعنی هی باید هر برنامه جدیدی که میخای روش نصب کنی ساینش کنی ولی اگه هک کنی راحت میشی. من هک کردم هیچ مشکلی پیش نیومده
3-یه ذره با نوکیا تو گالری و این چیزا فرق داره ولی خیلی جزیی. تو نصب برنامه هم تقریبا 99 درصدو نصب میکنه فقط برنامه هایی مثل نوکیا مپ رو نصب نمیکنه که اونم با دستکاری شاید درست بشه مثل کلاینت انگیج کلاً از نظر نصب برنامه هیچ مشکلی نداره
4-وقتی خریدی بزار شارژ گوشیت کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد روشنش نکن بزار شارژ بشه بعد وقتی شارژش پر شد که حدود 2.5 طول میکشه درش بیار اگه هم فروشنده گفت 8 ساعت بزارش گوش نکن
1.من همه فایل ها رو الان دانلود کردم(حتما میگید چه دیوونه ایه ولی آدم یه قدم جلوتر باشه بهتره:38:)هر موقع خواستم این کار رو بکنم و مشکلی پیش اومد دست به دامنتون میشم(شایدم شلوارتون).به نظر میاد کار سختی باشه:47:
2.شما از کدوم روش هک کردی؟روش Hellox؟آموزش بهترین روش رو میشه برام بزاری لطفا؟
3.ایرانی می تواند:7:
4.بعد از اون روال عادی رو بگذرونم یا باید تا چند وقت کار خاصی بکنم.باید بزارم باتری کامل خالی بشه بعد بزارم تو شارژ
سوال متفرقه
چرا من دکمه تشکر رو نمی بینم.باید تا چند وقت تو دوره آزمایشی بمونم.
بازم تشکر که به پست من توجه کردی و جوابم رو با حوصله دادی:11::40:
hasanmotori
23-04-2009, 16:57
پس اینا چیه؟:31:
1.یعنی همون 2.5 ساعت که گفتی یا بیشتر؟اگه زیاد بزارم تو شارژ مشکلی پیش می یاد.مثلا از شب بزارم تو شارژ تا صبح.حالا چقدر نگه میداره شارژ رو این مهمه
2.مهم نیست:12:
3.این یعنی چی؟:14:
کمبود هاشم به خوبیاش می بخشم:27:
1.من همه فایل ها رو الان دانلود کردم(حتما میگید چه دیوونه ایه ولی آدم یه قدم جلوتر باشه بهتره:38:)هر موقع خواستم این کار رو بکنم و مشکلی پیش اومد دست به دامنتون میشم(شایدم شلوارتون).به نظر میاد کار سختی باشه:47:
2.شما از کدوم روش هک کردی؟روش Hellox؟آموزش بهترین روش رو میشه برام بزاری لطفا؟
3.ایرانی می تواند:7:
4.بعد از اون روال عادی رو بگذرونم یا باید تا چند وقت کار خاصی بکنم.باید بزارم باتری کامل خالی بشه بعد بزارم تو شارژ
سوال متفرقه
چرا من دکمه تشکر رو نمی بینم.باید تا چند وقت تو دوره آزمایشی بمونم.
بازم تشکر که به پست من توجه کردی و جوابم رو با حوصله دادی:11::40:
بخش اول:
1-آره همون 2.5 ساعت. شب تا صبح بزارش مشکلی پیش نمیاد فقط دفعه اول 2.5 بزارش
2-مهم نیست
3-یعنی وقتی میزنیش تو usb شارژ میشه و نمیشه کاری کنی که شارژ نشه
بخش دوم
1-کار سختی نیست هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
2- من با روش HELLOCX هک کردم با روش های دیگه نمیشه
3-ایرانی همیشه میتواند ایرانی میتواند 206 اس دی و هاچ بک را ترکیب کند و خودرویی با نام رانا تولید کند به همین راحتی:27:
4-یه چند بار بزار کامل خالی بشه بعد شارژش کن اگه باتریش خیلی خوب نبود با jbaktaskman یه چیزی هست به اسم svpopup ببندش خودش یه چیز دیگه رو هم میبنده که آیکنش با بقیه فرق داره بعد باتریش دیگه عالی میشه. من دیروز از صبح تا شب با وایرلس یه سره تو اینترنت میچرخیدم تا شب که دیگه خاموش شد یعنی با استفاده مداوم 10 ساعت دووم میاره
خاهش میکنم
kalakzadeh
23-04-2009, 23:12
1 خبر جنجالی !!!!!!
امروز i8510 8Gb در بازار علائدین به قیمت 540000 تومان به فروش رسید!!!!! بدون گارانتی ماکروتل!!!!
kalakzadeh
23-04-2009, 23:40
emruz ba 8800 PIXON kar kardam bavaretun nemishe cheghad mozakhrafe Harki yo mikhain nefrin konin begin PIXON bekhare bazam Durbin I 8510!!!!!!1 ki beman bege hadafe samsung az sakhtan pixon chi bud?:2::10::8:
Ahmadreza0123
23-04-2009, 23:56
emruz ba 8800 pixon kar kardam bavaretun nemishe cheghad mozakhrafe harki yo mikhain nefrin konin begin pixon bekhare bazam durbin i 8510!!!!!!1 ki beman bege hadafe samsung az sakhtan pixon chi bud?:2::10::8:
دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید:5:
aminhity
24-04-2009, 14:39
بخش اول:
2-مهم نیست
بخش دوم
3-ایرانی همیشه میتواند ایرانی میتواند 206 اس دی و هاچ بک را ترکیب کند و خودرویی با نام رانا تولید کند به همین راحتی:27:
4-یه چند بار بزار کامل خالی بشه بعد شارژش کن اگه باتریش خیلی خوب نبود با jbaktaskman یه چیزی هست به اسم svpopup ببندش خودش یه چیز دیگه رو هم میبنده که آیکنش با بقیه فرق داره بعد باتریش دیگه عالی میشه. من دیروز از صبح تا شب با وایرلس یه سره تو اینترنت میچرخیدم تا شب که دیگه خاموش شد یعنی با استفاده مداوم 10 ساعت دووم میاره
خاهش میکنم
4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman نرم افزاره یا سخت افزار؟تو خود گوشی اتومات نصبه؟غیر فعالش کنم؟
اگه همین طوری فقط روشن باشه یک هفته دووم میاره یا نه؟یعنی هیچ کار باهاش نکنی
بازم تشکر.بازم این دکمه تشکر رو پیدا نکردم.:13:در مورد 3 هم بگم که ایرانی بیشتر از این ها می تواند:10:ایرانی می تواند در قابلمه انرژی هسته ای تولید کند.:15:
aminhity
24-04-2009, 14:44
بخش اول:
2-مهم نیست
بخش دوم
خاهش میکنم
بخش دوم:
3.ایرانی بیشتر از این ها می تواند:10:ایرانی می تواند در قابلمه انرژی هسته ای تولید کند:15:
4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman چیه؟برنامس؟پیش فرض رو گوشی نصبه؟باید غیر فعالش کنم؟:46:
بازم تشکر.:11:این دکمه تشکر کجاست؟:19:
hasanmotori
24-04-2009, 18:17
بخش دوم:
3.ایرانی بیشتر از این ها می تواند:10:ایرانی می تواند در قابلمه انرژی هسته ای تولید کند:15:
4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman چیه؟برنامس؟پیش فرض رو گوشی نصبه؟باید غیر فعالش کنم؟:46:
بازم تشکر.:11:این دکمه تشکر کجاست؟:19:
3-:27:
4-اینارو فعلاً بیخیال شو اول بخر بعد اگه مشکل داشت باهاش ور برو. من حدود 1.5 ماه با باتریش هیچ مشکلی نداشتم تقریباً 3 روز جواب میداد تا یه روز اومدیم و باتریشو در اوردیم خراب شد بعد دوباره درست شد بعدش دوباره قاطی کرد یعنی یه بار خوبه یه بار بد این کاری هم که گفتم بازم جواب نداد یعنی فکر میکردم جواب میده ولی دیدم ربطی نداره خدا کنه دوباره درست بشه:13:
سلام.
من دو هفته هست این گوشی رو دارم سرعتش فوق العاده هست و دوربینش هم خوبه.
از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن :
چرا باطری این گوشی اینجوریه؟اصلا باطری گوشی شما هم مشکل داره؟خیلی زود شارژ خالی میکنه من چنین انتظاری از این گوشی نداشتم:19::19:.احتمال داره باطری گوشی فاسد باشه؟:41:
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.:11:
hasanmotori
24-04-2009, 21:52
سلام.
من دو هفته هست این گوشی رو دارم سرعتش فوق العاده هست و دوربینش هم خوبه.
از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن :
چرا باطری این گوشی اینجوریه؟اصلا باطری گوشی شما هم مشکل داره؟خیلی زود شارژ خالی میکنه من چنین انتظاری از این گوشی نداشتم:19::19:.احتمال داره باطری گوشی فاسد باشه؟:41:
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.:11:
شما یه بار بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار و دوباره بزار ولی روشنش نکن بزار شارژ بشه 2.5 ساعت طول میکشه بعد که شارژش پر شد از شارژ درش بیار ببین درست میشه
شما یه بار بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار و دوباره بزار ولی روشنش نکن بزار شارژ بشه 2.5 ساعت طول میکشه بعد که شارژش پر شد از شارژ درش بیار ببین درست میشه
ممنون دوست عزیز که جواب دادی.
ولی من وقتی خریدم باهاش ور رفتم کلا باطریش خالی شد و بعدا خاموش کردم گذاشتم شارژ شد.
تو عرض این دو هفته سرش هر بلایی اوردم ولی درست نمیشه.اصلا خیلی زود باطریش خالی میشه من هر روز مجبور میشم شارژش کنم:19:.من 8gb خریدم با گارانتی مایکروتل به نظرت باطری گوشی من ممکنه فاسد باشه؟:41:به نظرت چیکار کنم بهتره؟
Ahmadreza0123
24-04-2009, 22:11
ممنون دوست عزیز که جواب دادی.
ولی من وقتی خریدم باهاش ور رفتم کلا باطریش خالی شد و بعدا خاموش کردم گذاشتم شارژ شد.
تو عرض این دو هفته سرش هر بلایی اوردم ولی درست نمیشه.اصلا خیلی زود باطریش خالی میشه من هر روز مجبور میشم شارژش کنم:19:.من 8gb خریدم با گارانتی مایکروتل به نظرت باطری گوشی من ممکنه فاسد باشه؟:41:به نظرت چیکار کنم بهتره؟
زیاد نگران نباش بعد یه مدت باتریش خودش درست میشه:31:
yazdankhah
24-04-2009, 22:13
دوستان میدونند چطور میشه sms ها رو از Nokia N82 به گوشی Samsung I8510 منتقل کرد؟ راهی؛ برنامه ای , کلکی هست ؟
متشکرم
yazdankhah
24-04-2009, 22:18
1 خبر جنجالی !!!!!!
امروز i8510 8gb در بازار علائدین به قیمت 540000 تومان به فروش رسید!!!!! بدون گارانتی ماکروتل!!!!
یه بار دیگه هم تو همین فروم توضیح دادم. ماکروتل (گارانتی اصلی سامسونگ تو ایران) از دی ماه سال 87 تا حالا گوشی وارد نکرده و هرچی گوشی با گارانتی میبینی مربوط به همون ایامه. من خودم هفته پیش 515 با گارانتی اصلی 8 گیگشو خریدم دیدم کارت طلایی گارانتی تاریخ خورده 11/87 طی تماس با شرکت تایید کردند که فاکتور ملاک گارانتی هست و کارت طلایی مربوط به تاریخ واردات و عرضه گوشی تو بازار میشه.
خوب طبیعیه وقتی گارانتی اصلی نیست دلال ها گوشی های متفرقه رو با قیمت بیشتری معامله میکنند.
این در حالیه که قیمت جهانی این گوشی خیلی کمتره چون از زمان معرفیش مدتی میگذره و گوشی های دیگه ای هم اومدند به بازار.
بهترین راه اینه که اگه کسی عجله نداره یه مدت کوتاه (شاید 1 ماه) صبر کنه پارتی جدید میکروتل برسه و با خیال راحت گوشی با گارانتی اصلی بخره.
تو همین فروم بود دوستی تعریف میکرد (اگه اشتباه نکنم بهادر بود) برد گوشیش سوخت 400 تومان برای تعویضش میخواستند و گفته بودند اگه گارانتی اصلی بود مجانی عوض میکردند.
خلاصه این نظرات منه و شما هر چی به مصلحتت هست انجام بده.
موید باشید.:11:
yazdankhah
24-04-2009, 22:21
دوستان من نتونستم برنامه smartcom رو ساین کنم و رو این گوشی نصب کنم. یه پیغام خطا میده و نصب نمیشه. به نظر شما راه حلی برای نصب این برنامه هست؟ گوشیو هک کنم؟ لینک آموزش هک این گوشی رو میزارید؟
موید باشید:11:
yazdankhah
24-04-2009, 22:24
دوستانی که تم جالب برای 8510 دارند لطف کنند و لینک دانلود رو اینجا قرار بدند:
دوستان یه همتی بکنید و چند تا تم خوشگل که خودتون خوشتون میاد اینجا بزارید تا من و بقیه هم استفاده کنیم.
خیلی متشکرم:11:
yazdankhah
24-04-2009, 22:31
[quote=aminhity;3719148]4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman نرم افزاره یا سخت افزار؟تو خود گوشی اتومات نصبه؟غیر فعالش کنم؟
quote]
Jbak Taskman v0.99_Full_Release 6 بهترین taskmanager گوشی
این برنامه jbaktaskman نام داره و به عنوان taskmanager در گوشی شما استفاده میشه و میتونه تمامی برنامه ها رو ببنده و حتی هنگامی که برنامه ای بسته نمیشه ، jbaktaskman اونو براتون می بنده و نمیذاره گوشیتون هنگ کنه .... ضمنا این برنامه میتونه musicplayer بعضی از گوشیها رو نمیشه ازش خارج شد رو ، ببنده ( مانند 5700 و بعضی از ان73 ها )
این برنامه قابلیت shortcut گذاشتن رو هم داره و میتونه صفحه کلید گوشیتونو قفل کنه و گوشیتون رو reboot کنه ( ریستارت ).
همچنین میزان RAM و حجم مموری و حافظه داخلی گوشی رو هم نشون میده.
به نقل از: .p30lordsسایت
hasanmotori
24-04-2009, 23:37
دوستان میدونند چطور میشه sms ها رو از Nokia N82 به گوشی Samsung I8510 منتقل کرد؟ راهی؛ برنامه ای , کلکی هست ؟
متشکرم
چند تا sms داری؟ اگه زیاد نیست مثلاً زیر 1000تا میتونی 20تا 20تا رو سیمکارت کپی کنی و بریزی رو گوشیت 50 بار بیشتر نمیخاد انجام بدی:27: ولی اگه بیشتره عجله نکن روزی مثلاً 100 تاشو کپی کن بالاخره تموم میشه :27:
hasanmotori
24-04-2009, 23:39
یه بار دیگه هم تو همین فروم توضیح دادم. ماکروتل (گارانتی اصلی سامسونگ تو ایران) از دی ماه سال 87 تا حالا گوشی وارد نکرده و هرچی گوشی با گارانتی میبینی مربوط به همون ایامه. من خودم هفته پیش 515 با گارانتی اصلی 8 گیگشو خریدم دیدم کارت طلایی گارانتی تاریخ خورده 11/87 طی تماس با شرکت تایید کردند که فاکتور ملاک گارانتی هست و کارت طلایی مربوط به تاریخ واردات و عرضه گوشی تو بازار میشه.
خوب طبیعیه وقتی گارانتی اصلی نیست دلال ها گوشی های متفرقه رو با قیمت بیشتری معامله میکنند.
این در حالیه که قیمت جهانی این گوشی خیلی کمتره چون از زمان معرفیش مدتی میگذره و گوشی های دیگه ای هم اومدند به بازار.
بهترین راه اینه که اگه کسی عجله نداره یه مدت کوتاه (شاید 1 ماه) صبر کنه پارتی جدید میکروتل برسه و با خیال راحت گوشی با گارانتی اصلی بخره.
تو همین فروم بود دوستی تعریف میکرد (اگه اشتباه نکنم بهادر بود) برد گوشیش سوخت 400 تومان برای تعویضش میخواستند و گفته بودند اگه گارانتی اصلی بود مجانی عوض میکردند.
قیمت این گوشی چند وقت پیش تو سایت phonesorce فکر کنم 459 دلار بود که الان شده 509 علت گرونیش علاوه بر نمایندگی که شما گفتی بالا رفتن قیمت جهانی هم هست
yazdankhah
24-04-2009, 23:41
چند تا sms داری؟ اگه زیاد نیست مثلاً زیر 1000تا میتونی 20تا 20تا رو سیمکارت کپی کنی و بریزی رو گوشیت 50 بار بیشتر نمیخاد انجام بدی:27: ولی اگه بیشتره عجله نکن روزی مثلاً 100 تاشو کپی کن بالاخره تموم میشه :27:
با برنامه pc suit نمیشه این کارو کرد؟ بجز سیم کارت روش دیگه ای نیست؟ به نظر من حتما بایستی راه حلی باشه که ملت وقتی برند رو عوض میکنند sms هاشونو انتقال بدند
hasanmotori
24-04-2009, 23:42
دوستان من نتونستم برنامه smartcom رو ساین کنم و رو این گوشی نصب کنم. یه پیغام خطا میده و نصب نمیشه. به نظر شما راه حلی برای نصب این برنامه هست؟ گوشیو هک کنم؟ لینک آموزش هک این گوشی رو میزارید؟
پیغامش چیه؟ اگه همون certificate هست که درست ساین نشده اگه چیز دیگه ای هست شاید مشکل از فایله. آموزش هکش تو برنامه های کاربردی s60 3rd هست همون hellox
بد گیر دادی به تم :21:
تو موبایلستان برو یکیشون امضاش لینک تمه برو کلی تم قشنگ هست سایت ariamobile.net هم خوبه
hasanmotori
24-04-2009, 23:45
با برنامه pc suit نمیشه این کارو کرد؟ بجز سیم کارت روش دیگه ای نیست؟ به نظر من حتما بایستی راه حلی باشه که ملت وقتی برند رو عوض میکنند sms هاشونو انتقال بدند
باید بشه ولی من چون قبلاً p990 داشتم دیگه میدونستم با pc suit نمیشه با سیم کارت کپی کردم ولی شما که قبلاً n82 داشتی چون هر دوتاشون سیمبین هستن احتمالاً میشه
pulp_152
25-04-2009, 10:47
سلام میخواستم بدونم که از بین s 8300 و i 8510 کدوم رو انتخاب کنم بهتره ؟
قیمت ها که تقریبا یکی هست ... خوشحال میشم راهنماییم کنید
Ahmadreza0123
25-04-2009, 11:43
به نظر من i8510 بهتره چون سیمبین داره:8:
سلام.
دوستان بازیهای ngage رو میشه روی i8510 هم نصب کرد.اگه میشه لطف کنید بگید از کجا شروع کنم:31:
در ضمن همه بازیها رو مثل n958gb اجرا میکنه؟
pulp_152
25-04-2009, 12:35
به نظر من i8510 بهتره چون سیمبین داره:8:
ممنون اما تنها سیبمین که گوشی رو نمیسازه پردازنده .. کاترت رافیکی تاچ اسکرین بودن زیبایی .. دوربین ووو مهم نیس ؟ البته الان نرم افزارهای جاوا از سیمبین بیشتر شده ... یک مقایسه کلی کسی نکرده تا حالا؟ :41:
Ahmadreza0123
25-04-2009, 12:51
سلام.
دوستان بازیهای ngage رو میشه روی i8510 هم نصب کرد.اگه میشه لطف کنید بگید از کجا شروع کنم:31:
در ضمن همه بازیها رو مثل n958gb اجرا میکنه؟
اولین کاری که باید انجام بدی اینه که باید گوشیتو هک کنی:31:
Ahmadreza0123
25-04-2009, 12:56
ممنون اما تنها سیبمین که گوشی رو نمیسازه پردازنده .. کاترت رافیکی تاچ اسکرین بودن زیبایی .. دوربین ووو مهم نیس ؟ البته الان نرم افزارهای جاوا از سیمبین بیشتر شده ... یک مقایسه کلی کسی نکرده تا حالا؟ :41:
این نظر شخصی منه و برای من سیمبین بودن یه گوشی خیلی مهمه:20:
در ضمن گوشی های سیمبین دار هم نرم افزار های سیمبینو ساپورت میکنن هم جاوا رو ساپورت میکنن:21:
pulp_152
25-04-2009, 13:01
البته سیمبین بودن گوشی خیلی مهمه .. تو چند تا سایت که رفتم انگاری کیفیت دوربین s 8300 از innov بهتره .. کیفیت تصویر هم .. اما یک مسئله ی که هس اونم باطری گوشیه نمیشه باطری innov رو برای s8300 استفاده کرد .. منظورم اینه که باطریهاشون به هم نمیخورن؟
Ahmadreza0123
25-04-2009, 13:38
البته سیمبین بودن گوشی خیلی مهمه .. تو چند تا سایت که رفتم انگاری کیفیت دوربین s 8300 از innov بهتره .. کیفیت تصویر هم .. اما یک مسئله ی که هس اونم باطری گوشیه نمیشه باطری innov رو برای s8300 استفاده کرد .. منظورم اینه که باطریهاشون به هم نمیخورن؟
1-از نظر کیفیت د.ربین که فکر میکنم کیفیت دوربین INNOV بهتره
2-نه نمیشه باتری INNOV رو با S8300 عوض کرد چون باتری INNOV 1200mah هست ولی باتری S8300 880mah
هست.:31:
pulp_152
25-04-2009, 14:37
1-از نظر کیفیت د.ربین که فکر میکنم کیفیت دوربین INNOV بهتره
2-نه نمیشه باتری INNOV رو با S8300 عوض کرد چون باتری INNOV 1200mah هست ولی باتری S8300 880mah
مطمئنی بهتره؟ تو سایت که بچه ها امتحان کرده بودن میگفتن s 8300 بهتره :5:
کیفیت تصویر lcd هم s به خاطر بکارگیری تکنولوژی جدید amoled بهتره .. :46:
باطریاش اگه هم اندازه باشه فارق از اینکه چند امپره به هم مخوره فقط مثل اینکه باید هم باطریو عوض کنی هم شارژرو ...
حالا بطریا از لحاظ فیزیکی حجمشون یکی هست یا تفاوت دارن؟
Ahmadreza0123
25-04-2009, 16:36
مطمئنی بهتره؟ تو سایت که بچه ها امتحان کرده بودن میگفتن s 8300 بهتره :5:
اینجا که بچه ها بیشتر میگن i8510 دوربینش بهتره:27:
kalakzadeh
25-04-2009, 18:05
اتفاقا همینم پرسیدم پارت جدیدی در کار نیست !!!!! منتظراOMnia جدید باشین:10::8:
pulp_152
25-04-2009, 18:09
اینجا که بچه ها بیشتر میگن i8510 دوربینش بهتره:27:
کوشون:20:؟
hasanmotori
25-04-2009, 18:32
کوشون:20:؟
اینجا هنوز کسی اس8300 نخریده که دوربینشو با 8510 مقایسه کنه ولی apoosh جان میگه دوربینشون خیلی فرقی نداره
باتری 8510 اصلا توی اس 8300 جا نمیشه اگه میشد خود سامی این کارو میکرد شما میتونی یه باتری اضافه واسه اس 8300 بخری در مورد شارژر هم مال 8510
700 میلی آمپره فکر کنم الان همه گوشیا 700 باشن ولی سوکت 8510 به 8300 نمیخوره و باید از شارژ خودش استفاده کنی که اگه به فرض محال باتری 8510 تو 8300 جا بشه اگه از شارژر 8300 استفاده کنی و ضعیف تر باشه مشکلی پیش نمیاد فقط بیشتر طول میکشه که شارژ بشه
pulp_152
25-04-2009, 18:42
اینجا هنوز کسی اس8300 نخریده که دوربینشو با 8510 مقایسه کنه ولی apoosh جان میگه دوربینشون خیلی فرقی نداره
باتری 8510 اصلا توی اس 8300 جا نمیشه اگه میشد خود سامی این کارو میکرد شما میتونی یه باتری اضافه واسه اس 8300 بخری در مورد شارژر هم مال 8510
700 میلی آمپره فکر کنم الان همه گوشیا 700 باشن ولی سوکت 8510 به 8300 نمیخوره و باید از شارژ خودش استفاده کنی که اگه به فرض محال باتری 8510 تو 8300 جا بشه اگه از شارژر 8300 استفاده کنی و ضعیف تر باشه مشکلی پیش نمیاد فقط بیشتر طول میکشه که شارژ بشه
تو سایت جی اس ام اریا بچه هاش مقایسه کردن میگفتن که نقص دوربین پیکسون و 8510 رو پوشش داده ...
در مورد باطری باید بگم که خیلی از گوشی های سامسونگ باطری هاشون به هم میخوره .. کلا من تا حالا از باطری های گوشی های جدیدش فقط 2 مدل دیدم یا به سمت بالا یا به سمت چپ ...
در مورد شارژر خیلی ممنونم یکی از سوالاتمو بر طرف کردی ...
اخرین قیمت 8510 رو نداری ؟ :10:
pulp_152
25-04-2009, 18:48
اتفاقا همینم پرسیدم پارت جدیدی در کار نیست !!!!! منتظراomnia جدید باشین:10::8:
مگه میشه پارت جدیدی در کار نباشه ؟ این گوشی میخواد چندین سال به فروش برسه با تعدادی که دفعه اول وارد کردن که نیشه جوابگوی بازار بود
دوستان این باطری i8510 داره اعصابمو به هم میریزه.فردا میخوام ببرم مایکروتل ببینم مشکل از کجاست:42:.
yazdankhah
26-04-2009, 02:03
الان اوضاع بازار 8510 زیاد جالب نیست. شرکت ماکروتل نداره و بدون گارانتیاش خیلی گرونند. یکی از دوستان تو همین فروم بدون گارانتی رو 540 اعلام کرده بود.
به نظر من راجع به 8510 یکم تامل کن و در ضمن یکم تحقیق کن. به هر کاربر میگی چطوره میگی توپه عالیه اما به نظر من یک سری معایب داره که باید بیشتر توجه کنی تو انتخابت بخصوص موضوع باطریش که واقعا گیج کننده است. یه وقتایی خیلی خیلی عالیه یه وقتهایی واقعا زود تموم میشه حالا تو این مدت چند تا تماس مهم از دست بدی دیگه پای انتخاب خودته.
دوستان راستی راجع به باطری شما چه نظری دارید؟
yazdankhah
26-04-2009, 02:06
1-از نظر کیفیت د.ربین که فکر میکنم کیفیت دوربین innov بهتره
2-نه نمیشه باتری innov رو با s8300 عوض کرد چون باتری innov 1200mah هست ولی باتری s8300 880mah
ای کاش باطری 8510 1200 نبود تا لااقل دلمون نمیسوخت وقتی صبح میزدی شارژ و عصری مجبور میشدی دوباره شارژ کنی. من تقریبا 10 روزه گوشیمو گرفتم اما هر روز مرتبا میزنم شارژ بشه. خلاصه یه جورایی اعصاب خرد کنیه.
موفق باشید:11:
yazdankhah
26-04-2009, 02:10
راستی یکی یه 8510 گارانتی اصلی کم کار کرده تمیز داره با رم 8 میخواد بفروشه اگه کسی اطلاعات بیشتری خواست پیغام خصوصی بده.
آخرین قیمت بروز چنده؟ حتما بدون گارانتیه چون با گارانتی اصلیش فعلا نایابه.
موفق باشید:11:
yazdankhah
26-04-2009, 02:12
دوستان این باطری i8510 داره اعصابمو به هم میریزه.فردا میخوام ببرم مایکروتل ببینم مشکل از کجاست:42:.
زیاد سخت نگیر این مشکل تمام 8510 هست و هیچ چاره ای نداره. حتی دوستی باطریشو عوض کرد و نوشو گرفت اما همین وضعیت ادامه داره.
به نظر من این یه اشکال سخت افزاریه که با شارژر اصلی داخل پک گوشیو شارژ میکنی اما چند ساعت بعد شارژش تمومه و نیاز به شارژ مجدد داره.
hasanmotori
26-04-2009, 12:11
دوستان کمی تحمل کنید تا باتریش درست بشه و یه بار بزارید کامل شارژش خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریو در بیارید و بزارید و شارژ کنید من حدود 1.5 ماه خیلی از باتریش راضی بودم تا اینکه یه بار باتریشو در اوردم و قاطی کرد ولی الان خدا رو شکر خیلی خوب شده دیگه توبه کردم باتریشو در بیارم
سلام.
امروز رفتم دفتر فروش مایکروتل گوشی رو با جعبه بردم ببینم باطری این گوشیم چرا اینطوری در اومده.
بهشون گفتم مصرف باطریش خیلی زیاده:2: و بعضی مواقع روزی دو بار هم شارژش میکنم گفتن باید باطریش رو تست کنیم دادم تست کردن(حالا نمیدونم الکی بود یا درست)گفتن باطریت سالمه و مشکلی نداره.
اونجا یه نفر بود بهم گفت بالاخره شما زیاد از گوشی استفاده میکنین بخاطر همین روزی دو بار شارژ کردن میخواد:27:برگشتم بهش گفتم اقا اگه از گوشی استفاده هم نکنی الکی باز هم باطری مصرف میکنه:19:
راستش رو بخواهید خودشون هم نمیدونند چی بگند 2 یا 3 نفری گذاشته اند که از گوشی سر در نمیارند و فقط بلدند گوشی رو بفروشند عوضش موقع داشتن مشکل نمیدونند چیکار کنند.:41:
من اگه میدونستم این گوشی مشکل باطری داره اینهمه پول واسش پرداخت نمیکردم.:19::19::19:.
hasanmotori
26-04-2009, 13:47
سلام.
امروز رفتم دفتر فروش مایکروتل گوشی رو با جعبه بردم ببینم باطری این گوشیم چرا اینطوری در اومده.
بهشون گفتم مصرف باطریش خیلی زیاده:2: و بعضی مواقع روزی دو بار هم شارژش میکنم گفتن باید باطریش رو تست کنیم دادم تست کردن(حالا نمیدونم الکی بود یا درست)گفتن باطریت سالمه و مشکلی نداره.
اونجا یه نفر بود بهم گفت بالاخره شما زیاد از گوشی استفاده میکنین بخاطر همین روزی دو بار شارژ کردن میخواد:27:برگشتم بهش گفتم اقا اگه از گوشی استفاده هم نکنی الکی باز هم باطری مصرف میکنه:19:
راستش رو بخواهید خودشون هم نمیدونند چی بگند 2 یا 3 نفری گذاشته اند که از گوشی سر در نمیارند و فقط بلدند گوشی رو بفروشند عوضش موقع داشتن مشکل نمیدونند چیکار کنند.:41:
من اگه میدونستم این گوشی مشکل باطری داره اینهمه پول واسش پرداخت نمیکردم.:19::19::19:.
شما کاری که گفتمو انجام بده درست میشه
ببین من تمام این پستا رو با گوشیم میزنم و همش دارم تراوین بازی میکنم وقتیم سر کلاسم همش بازی میکنم تو ماشینم باهاش آهنگ گوش میدم بعضی وقتا 2 تا اپرا مینی باز میکنم با یکیش دانلود میکنم با یکیش تو اینترنت میچرخم همزمان آهنگ گوش میدم کلی مسیجم میزنم و چند دقیقه هم تماس روزی 1 بار شارژش میکنم تازه وقتی میزنمش تو شارژ هنوز 1 خط شارژ داره
Ahmadreza0123
26-04-2009, 14:46
ببین من تمام این پستا رو با گوشیم میزنم و همش دارم تراوین بازی میکنم وقتیم سر کلاسم همش بازی میکنم تو ماشینم باهاش آهنگ گوش میدم بعضی وقتا 2 تا اپرا مینی باز میکنم با یکیش دانلود میکنم با یکیش تو اینترنت میچرخم همزمان آهنگ گوش میدم کلی مسیجم میزنم و چند دقیقه هم تماس روزی 1 بار شارژش میکنم تازه وقتی میزنمش تو شارژ هنوز 1 خط شارژ داره
به به! چه کارایی که شما از این گوشی بیچاره نمیکشی:18:
Highbury
26-04-2009, 15:11
امتحانش ضرر نداره کسانی که مشکل دارند یه بار امتحان کنند.
نتیجه اش رو بگند:31:
aminhity
26-04-2009, 19:04
3-:27:
4-اینارو فعلاً بیخیال شو اول بخر بعد اگه مشکل داشت باهاش ور برو. من حدود 1.5 ماه با باتریش هیچ مشکلی نداشتم تقریباً 3 روز جواب میداد تا یه روز اومدیم و باتریشو در اوردیم خراب شد بعد دوباره درست شد بعدش دوباره قاطی کرد یعنی یه بار خوبه یه بار بد این کاری هم که گفتم بازم جواب نداد یعنی فکر میکردم جواب میده ولی دیدم ربطی نداره خدا کنه دوباره درست بشه:13:
پس ما چی کار کنیم؟:41:
aminhity
26-04-2009, 19:12
یه سوال من داشتم.چه جور میشه فهمید گوشی اصله یا نه؟فرق گوشی چینی با کره ای واقعا خیلیه؟واقعا تا چند وقت دیگه گوشی های گارانتی دار میاد یا نه؟واقعا این گوشی های گارانتی دار گارانتی دارن یا الکیه.منظورم اینه که منظور از گارانتی چیه؟یعنی شرایطش چیه؟اگه گوشی به کل بپکه بازم گارانتی داره:46:
آخه من رفتم گوشی بخرم گفتن گارانتی نداره.گفتم یعنی چی؟گفتن گارانتی به درد نمی خوره همش الکیه:27::41:
aminhity
26-04-2009, 19:14
[quote=aminhity;3719148]4.اینو اصلا نفهمیدم.این jbaktaskman نرم افزاره یا سخت افزار؟تو خود گوشی اتومات نصبه؟غیر فعالش کنم؟
quote]
Jbak Taskman v0.99_Full_Release 6 بهترین taskmanager گوشی
این برنامه jbaktaskman نام داره و به عنوان taskmanager در گوشی شما استفاده میشه و میتونه تمامی برنامه ها رو ببنده و حتی هنگامی که برنامه ای بسته نمیشه ، jbaktaskman اونو براتون می بنده و نمیذاره گوشیتون هنگ کنه .... ضمنا این برنامه میتونه musicplayer بعضی از گوشیها رو نمیشه ازش خارج شد رو ، ببنده ( مانند 5700 و بعضی از ان73 ها )
این برنامه قابلیت shortcut گذاشتن رو هم داره و میتونه صفحه کلید گوشیتونو قفل کنه و گوشیتون رو reboot کنه ( ریستارت ).
همچنین میزان RAM و حجم مموری و حافظه داخلی گوشی رو هم نشون میده.
به نقل از: .p30lordsسایت
:11::11::11:
حالا این در مورد باطری موثر هست یا نه؟:46:
aminhity
26-04-2009, 19:23
دوستان چه جور میشه فهمید واقعا کی گوشی های گارانتی دار جدید میاد؟
pulp_152
26-04-2009, 19:37
یه سوال من داشتم.چه جور میشه فهمید گوشی اصله یا نه؟فرق گوشی چینی با کره ای واقعا خیلیه؟واقعا تا چند وقت دیگه گوشی های گارانتی دار میاد یا نه؟واقعا این گوشی های گارانتی دار گارانتی دارن یا الکیه.منظورم اینه که منظور از گارانتی چیه؟یعنی شرایطش چیه؟اگه گوشی به کل بپکه بازم گارانتی داره:46:
آخه من رفتم گوشی بخرم گفتن گارانتی نداره.گفتم یعنی چی؟گفتن گارانتی به درد نمی خوره همش الکیه:27::41:
از برنامه های نرم افزاری داخل ... قسمت sms ... کارایی دوربین و لنز دوربین ...
بله گارانتی دارن البته گارانتی اصلی باید بگیری اگر نوکیا .. اتصالات و اگر سامسونگ که میگن مایکروتل .. بپکه هم کامل عوض میکنن
hasanmotori
26-04-2009, 20:00
[quote=yazdankhah;3720575]
:11::11::11:
حالا این در مورد باطری موثر هست یا نه؟:46:
نه تاثیری نداره باتری من که فعلا خوبه باهاشم ور نرفتم
yazdankhah
26-04-2009, 22:34
دوستان کمی تحمل کنید تا باتریش درست بشه و یه بار بزارید کامل شارژش خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریو در بیارید و بزارید و شارژ کنید من حدود 1.5 ماه خیلی از باتریش راضی بودم تا اینکه یه بار باتریشو در اوردم و قاطی کرد ولی الان خدا رو شکر خیلی خوب شده دیگه توبه کردم باتریشو در بیارم
حسن جان
وقتی میگی یکم تحمل کنید یعنی از روزی که خریداری شده چند روز باید شارژ و خالی بشه تا باطریش به حالت عاددی و مطلوب برسه؟
yazdankhah
26-04-2009, 22:37
دوستان چه جور میشه فهمید واقعا کی گوشی های گارانتی دار جدید میاد؟
فعلا هیچ چیزی معلوم نیست و شرکت این هفته و اون هفته میکنه.
به نظر من یا صبر کن یا برند دیگه بخر. سعی کنید گوشی بدون گارانتی نخرید (البته این نظر شخصی منه با دلایلی که برای خودم دارم وگرنه هر کسی صلاح خودشو داره)
اوضاع گوشی کلا زیاد جالب نیست و فعالان عمده کار این کار دست نگه داشتند هم بحران اقتصادی جهان و هم مسائل داخلی یه جورایی اوضاع رو به ابهام برده.
hasanmotori
26-04-2009, 22:38
حسن جان
وقتی میگی یکم تحمل کنید یعنی از روزی که خریداری شده چند روز باید شارژ و خالی بشه تا باطریش به حالت عاددی و مطلوب برسه؟
2 3 هفته صبر کنی درست میشه
راستی ازش راضی هستی؟ آخه گفتی یه سری مشکلات داره
yazdankhah
27-04-2009, 07:25
2 3 هفته صبر کنی درست میشه
راستی ازش راضی هستی؟ آخه گفتی یه سری مشکلات داره
میدونی حسن جان به هر حال بعد از یه مدت به هر چیزی عادت میکنیم.
کلا گوشیه خوبیه و کارایی های خوبی هم داره. فعلا مشکل اصلی که دارم اینه که نمیتونم smartcom رو که ساین کردم روش نصب کنم پیغام خطا میده.
در مورد باطری هم که شما نظر داری 2-3 هفته صبر کنیم باطریش درست میشه که نظرت کاملا محترم و امیدوارم روزهای آینده بهتر بشه.
از محبتهات ممنونم
موفق باشی:11:
hasanmotori
27-04-2009, 10:34
میدونی حسن جان به هر حال بعد از یه مدت به هر چیزی عادت میکنیم.
کلا گوشیه خوبیه و کارایی های خوبی هم داره. فعلا مشکل اصلی که دارم اینه که نمیتونم smartcom رو که ساین کردم روش نصب کنم پیغام خطا میده.
در مورد باطری هم که شما نظر داری 2-3 هفته صبر کنیم باطریش درست میشه که نظرت کاملا محترم و امیدوارم روزهای آینده بهتر بشه.
از محبتهات ممنونم
موفق باشی:11:
ببین درست میگی ما به همه چی عادت میکنیم ولی این یه چیزه و اینکه شب تا صبح شارژ کم میکنه و بعد از مدتی دیگه کم نمیکنه یه چیز دیگست اصلا بحث عادت نیست
شما گوشیتو هک کن و راحت هر چی خاستی روش نصب کن یا بگو چه اروری میده تا ببینیم مشکل از کجاست
ادیت: شما هم موفق باشی
aminhity
27-04-2009, 14:48
از برنامه های نرم افزاری داخل ... قسمت sms ... کارایی دوربین و لنز دوربین ...
بله گارانتی دارن البته گارانتی اصلی باید بگیری اگر نوکیا .. اتصالات و اگر سامسونگ که میگن مایکروتل .. بپکه هم کامل عوض میکنن
یعنی تقلبی هاش رو واقعا میشه تشخیص داد؟کدی چیزی نیست مثل نوکیا بزنیم؟
aminhity
27-04-2009, 14:53
[quote=aminhity;3726055]
نه تاثیری نداره باتری من که فعلا خوبه باهاشم ور نرفتم
پس هنوز باید من در مورد خرید این گوشی دو به شک بمونم:13:
راستی اگه این قدر مشکل وخیم هست چرا سامسونگ هیچ کاری نمی کنه؟مگه کشور های دیگه این مشکل رو ندارن؟فکر کنم چند وقت پیش بود(درست یادم نیست)که سونی همه آداپتور های پلی استیشن رو به خاطر مشکل داشتنش جمع کرد و درستشون کرد و پس داد.:19:
aminhity
27-04-2009, 15:02
فعلا هیچ چیزی معلوم نیست و شرکت این هفته و اون هفته میکنه.
به نظر من یا صبر کن یا برند دیگه بخر. سعی کنید گوشی بدون گارانتی نخرید (البته این نظر شخصی منه با دلایلی که برای خودم دارم وگرنه هر کسی صلاح خودشو داره)
اوضاع گوشی کلا زیاد جالب نیست و فعالان عمده کار این کار دست نگه داشتند هم بحران اقتصادی جهان و هم مسائل داخلی یه جورایی اوضاع رو به ابهام برده.
من اگه تا تابستون صبر کنم.حتما میاد یا بهتره کلا بی خیال بشم.
خب به نظرتون چه گوشی ای میتونه به این خوبی باشه؟N82,N95,N95 8GB,N96,XPERIA X1,Ultimate 8502,i900 Omnia
hasanmotori
27-04-2009, 15:53
[quote=hasanmotori;3726209]
پس هنوز باید من در مورد خرید این گوشی دو به شک بمونم:13:
راستی اگه این قدر مشکل وخیم هست چرا سامسونگ هیچ کاری نمی کنه؟مگه کشور های دیگه این مشکل رو ندارن؟فکر کنم چند وقت پیش بود(درست یادم نیست)که سونی همه آداپتور های پلی استیشن رو به خاطر مشکل داشتنش جمع کرد و درستشون کرد و پس داد.:19:
باتریش مشکلی نداره که. یه مراحلی داره باید اون مراحلش طی بشه تا باتریش درست بشه من خودم روز اول اصلا از باتریش راضی نبودم ولی یه مدت گزشت درست شد بعد یه بار باتریشو دراوردم دوباره مثل اولش قاطی کرد ولی الان چند روز گزشته و باتریش خیلی خوبه اصلا نگران باتریش نباش با خیال راحت برو بخر اگه با گارانتی گیرت نیومد صبر کن یا از گوشی شاپ بخر با گارانتی 560 میده
aminhity
27-04-2009, 16:29
[quote=aminhity;3728637]
باتریش مشکلی نداره که. یه مراحلی داره باید اون مراحلش طی بشه تا باتریش درست بشه من خودم روز اول اصلا از باتریش راضی نبودم ولی یه مدت گزشت درست شد بعد یه بار باتریشو دراوردم دوباره مثل اولش قاطی کرد ولی الان چند روز گزشته و باتریش خیلی خوبه اصلا نگران باتریش نباش با خیال راحت برو بخر اگه با گارانتی گیرت نیومد صبر کن یا از گوشی شاپ بخر با گارانتی 560 میده
گوشی شاپ کجاست؟:46:
hasanmotori
27-04-2009, 16:40
[quote=hasanmotori;3728845]
گوشی شاپ کجاست؟:46:
گوشی شاپ سایت فروش گوشی موبایله اگه تهران نیستی به صرفست
gooshishop.com
سلام.
الان 18 روزه که این گوشی رو دارم ولی متاسفانه باطریش نا امیدم کرده.همه کارهایی هم که گفتین انجام دادم ولی نشد که نشد.:19:حیف که این گوشی با این امکاناتش باطری ضعیفی داره:41:.
من قبلا n82 داشتم ولی باطریش خیلی راضیم نگه میداشت.ولی باطری این گوشی تعریفی نداره.
دوستان من نمیدونم باطری گوشی شما چطوری درست شده؟ولی مال من از شانسم اعصابمو بهم ریخته.:19::19:.
Ahmadreza0123
27-04-2009, 23:08
سلام.
الان 18 روزه که این گوشی رو دارم ولی متاسفانه باطریش نا امیدم کرده.همه کارهایی هم که گفتین انجام دادم ولی نشد که نشد.:19:حیف که این گوشی با این امکاناتش باطری ضعیفی داره:41:.
من قبلا n82 داشتم ولی باطریش خیلی راضیم نگه میداشت.ولی باطری این گوشی تعریفی نداره.
دوستان من نمیدونم باطری گوشی شما چطوری درست شده؟ولی مال من از شانسم اعصابمو بهم ریخته.:19::19:.
1-2 هفته دیگه صبر کن خودش درست میشه:27:
pulp_152
28-04-2009, 11:53
سلام ... رفتم گوشي 8510 رو بگيرم گفت دنبالش نگرد .. چه وضعيه .. ميگم كي مياد گفت هفته ديگه تازه خبر بگير...
s 8300 هم 460 بود
Ahmadreza0123
28-04-2009, 12:30
سلام ... رفتم گوشي 8510 رو بگيرم گفت دنبالش نگرد .. چه وضعيه .. ميگم كي مياد گفت هفته ديگه تازه خبر بگير...
S 8300 هم 460 بود
کجا رفتی دنبالش بگردی؟نمایندگی ماکروتل تو تهران؟
pulp_152
28-04-2009, 17:19
نه بابا نماینگی ماکروتل مشهد
Ahmadreza0123
28-04-2009, 19:49
نه بابا نماینگی ماکروتل مشهد
خب نمایندگی ماکروتل تهران هم یه زنگ بزن:31:
pulp_152
28-04-2009, 21:08
به بجنورد سپردم .. گفت اگه داشته باشه 10 هزار هزینه پستته .. گفتم بگیر بیار بابا تو کفیم:31:
Saman-tci
29-04-2009, 01:51
سلام.
دوست من نمیتونی بری یه باطیر اورجینالشو گیر بیاری که هر موقع شارژ اولی خالی شد اون یکی رو بزاری
hasanmotori
29-04-2009, 02:10
دوست من نمیتونی بری یه باطیر اورجینالشو گیر بیاری که هر موقع شارژ اولی خالی شد اون یکی رو بزاری
لازم نيست باطري براش بگيره يه چند روز بگزره باتريش درست ميشه
سلام دوستان میتونید بگید gps i8510 چجوری به کار میفته یا اگه قبل بحث شده کدوم صفحه است؟
rama0000
29-04-2009, 10:30
دوستان چرا تو این تاپیک اینهمه در مورد باطری گوشی حرفهای ضد و نقیض هست بعضی دوستان میگن اصلا" مشکل نداره بعضی دوستان میگن ناامیدمون کرده حالا جریان چییه ؟؟؟؟مشکل داره یا نه ؟؟؟؟
S E V E N
29-04-2009, 10:34
سلام دوستان ، من از این گوشی خیلی خوشم اومده و میخوام بخرمش اما از هر جا میپرسم 16 گیگشو نداره،میگن تو بازار نیست درسته ؟
یه سواله دیگه هم داشتم : آیا این گوشی دکمه قلم رو که گوشیای نوکیا دارن ( برای کپی پیست کردن متن ) رو داره ؟؟؟
pulp_152
29-04-2009, 10:44
اقا گیر اوردی برای منم بگیر ... فعلا نیست باشه هم قیمتش اصلا قیمت واقعی نیست..چون تو بازار کمه ... واسه همین قیمتش بالاست ..نمی ارزه530... در حالیکه گوشی کنارش مثل 8300 460 باشه ..
Bahador.p
29-04-2009, 12:32
در مورد دکمه کپی و پیست بله مثل Fp2 نوکیا این کارو دکمه # انجام میده و این گوشی با گارانتی مایکروتل تو کرمان با قیمت 520 هست اگه کسی خواست با این شماره تماس بگیره نمایندگی تمام گوشی ها توی کرمان
آل دیجیتال : 0341-2231911
yazdankhah
30-04-2009, 11:11
سلام دوستان میتونید بگید gps i8510 چجوری به کار میفته یا اگه قبل بحث شده کدوم صفحه است؟
من امروز تونستم برنامه smartcom رو نصب کنم. همچی که اجراش کردم دیدم اطلاعات طول و عرض جغرافیایی اومد مثل اینکه همیشه وصله!!!!!
بلافاصله برنامه gps خود گوشی رو اجرا کردم دیدم تازه میخواد کانکت بشه!
برنامه تهران87 رو اجرا کردم دیدم اونم تازه میخواد اجرا بشه.
خلاصه برام این مسئله جای سواله. دوستان نظر خاصی دارند؟
بعضی از کاربرا تو سایت موبایلستان این کارو کردن و مشکل باطریشون هم حل شده! بیزحمت امتحان کنید و نتیجه شو هم بگید!
سلام خدمت همه علاقمندان به این گوشی پر دردسر.مثل اینکه باطری این گوشی بدجوری دردسر شده و هرکی یه راه حلی بیان کرده .من هم زیاد با باطری این گوشی ور رفتم و کلا باید بگم که باطری این گوشی بگیر نگیر داره و بعضی مواقع پیش میاد که باطری این گوشی 3 یا 4 روز هم دوام میاره (خیلی کم ) و موقعی هم که گیر بده سر 14 ساعت خالی میکنه .حالا من به این نتیجه رسیدم که وقتی موبایل گیر میده و روی رنج 14 ساعت میفته یعنی اون عامل باطری خور فعال شده و در این حالت اگر ما یه ریست فکتوری کنیم تنظیمات گوشی به حالت اولش برگشته و در نتیجه اون عامل غیر فعال میشود و باطری گوشی شما 3 روز دوام خواهد اورد.خواهشا امتحان کنید و جواب رو به من بدید .در ضمن با ریست فکتوری هیچ چیزی در گوشی پاک نمیشه و فقط تنظیمات به حالت اولش بر می گرده .این هم مسیر ریست فکتوری :settings>general>factory settings که اگر کد هم خواست 00000000 را وارد کنید.
ببخشید کمی طولانی شد امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
Ali_BlueBoy
30-04-2009, 19:22
باطري ارجينالشم هست که خود مايکروتل ميده 18 تومن....خلاصه هر کي کم اورد اين اخرين راهه...
سلام.
دوستان مشکل باطری تو گوشی من متاسفانه درست بشو نیست:37: تو فروم موبایلستان دیدم که اکثرا از باطری این گوشی ناراضیند و یکیش براش باطری اضافه خریده :27:و یکیش هم میگفت که نمیدونم یه بار مستر ریست کنید و فلان کد رو بزنین که خودش هم مثل اینکه نتیجه نگرفته:27: یکیش هم میگفت برام از دبی باطری اوردن درست نشد و همونه که هست:19: در اخر فهمیدم که مشکل فقط تو باطری من دیده نمیشه و همه این مشکل رو دارند .
من تصمیممو گرفتم اگه باطریش تا یک هفته دیگه درست نشد میفروشمش.با این باطری که من نمیتونم کارامو انجام بدم این امکانات به چه درد من میخوره.:42:
Ahmadreza0123
30-04-2009, 23:53
سلام.
دوستان مشکل باطری تو گوشی من متاسفانه درست بشو نیست:37: تو فروم موبایلستان دیدم که اکثرا از باطری این گوشی ناراضیند و یکیش براش باطری اضافه خریده :27:و یکیش هم میگفت که نمیدونم یه بار مستر ریست کنید و فلان کد رو بزنین که خودش هم مثل اینکه نتیجه نگرفته:27: یکیش هم میگفت برام از دبی باطری اوردن درست نشد و همونه که هست:19: در اخر فهمیدم که مشکل فقط تو باطری من دیده نمیشه و همه این مشکل رو دارند .
من تصمیممو گرفتم اگه باطریش تا یک هفته دیگه درست نشد میفروشمش.با این باطری که من نمیتونم کارامو انجام بدم این امکانات به چه درد من میخوره.:42:
همه این مشکلو با i8510 ندارن فقط شما این مشکلو داری و چند نفر دیگه!:4:
hasanmotori
01-05-2009, 00:35
سلام
بزارید یه بار دیگه تجربمو از باتریش بگم : اولش که خراب بود یعنی شب تا صبح 2 تا خط پر. بعد از 2 3 هفته درست شد و اصلاً مشکل باتری به فراموشی سپرده شد تا بعد از حدود 1.5 ماه باتریشو در اوردم و دوباره ریخت بهم. بعد گزاشتم شارژش کامل خالی بشه باتریشو در اوردمو گزاشتم شارژ بشه درست شد ولی وقتی داشت شارژش خالی میشد خود به خود ریست شد و بعد گزاشتم شارژ بشه دیدم دوباره خراب شد. دوباره باتریشو در اوردمو دوباره این روند تکرار شد یعنی یه روز خوب بود یه روز بعد داشتم گیج میشدم یه بار در میونم ریست میشد کلاً فکر کردم ریخته بهم تا اینکه دیگه باتریشو در نیوردم و کم کم بهتر شد تا کاملاً درست شد دیگه هم ریست نمیشه. الان مهمترین مشکلش دیر شارژ شدنشه.
ببینید اگه کسی از باتریش راضی نیست کار معقولتر اینه که یه باتری اضافه واسش بگیره نه اینکه گوشیشو با ضرر بفروشه
همه این مشکلو با i8510 ندارن فقط شما این مشکلو داری و چند نفر دیگه!:4:
سلام
البته یه نکته ای هست که نیاز به بررسی بیشتری داره که چرا بعضی باطری ها هیچ مشکلی ندارند و بعضی از کاربران مدام از ضعف باطری و خالی شدن شارز یه روزه اش شکایت میکنند.
شاید سری ساخت باطری ها متفاوت هست که این مشکل پیش اومده ولی جدیدا اغلب دوستانی که این گوشی رو خریدند از جمله خود من از ضعف باطری ناراحت هستیم.
hasanmotori
01-05-2009, 14:10
سلام
البته یه نکته ای هست که نیاز به بررسی بیشتری داره که چرا بعضی باطری ها هیچ مشکلی ندارند و بعضی از کاربران مدام از ضعف باطری و خالی شدن شارز یه روزه اش شکایت میکنند.
شاید سری ساخت باطری ها متفاوت هست که این مشکل پیش اومده ولی جدیدا اغلب دوستانی که این گوشی رو خریدند از جمله خود من از ضعف باطری ناراحت هستیم.
این مشکل نه به باطری ربط داره نه به گوشی چون گوشی من هم بد بوده هم خوب در حال حاظرم خوبه و هیچ مشکلی نداره
حالا شما یه کاری کن بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار دوباره بزار بعد روشن نکن بزن تو شارژ بعد ممکنه 2 3 بار ریست بشه هر بار ریست شد خودت خاموش روشنش کن بعد از چند بار شارژ شدن درست میشه
sogol6561
01-05-2009, 15:58
سلام
من خودم حدود دو هفته با این گوشی کار کرده ام و میتونم بگم تا بحال تو عمرم مضخرفترین باطری که دیده ام همین ماله i8510 هستش.اصلا باید پیش خودت شارژر حمل کنی تا وقتی بیرون باطریش تموم شد بزنی تو یه جایی شارژ بشه.به نظر من این میتونه یه عیبه سخت افزاری باشه.
این مشکل نه به باطری ربط داره نه به گوشی چون گوشی من هم بد بوده هم خوب در حال حاظرم خوبه و هیچ مشکلی نداره
حالا شما یه کاری کن بزار شارژش کامل خالی بشه که خاموش بشه بعد باتریشو دربیار دوباره بزار بعد روشن نکن بزن تو شارژ بعد ممکنه 2 3 بار ریست بشه هر بار ریست شد خودت خاموش روشنش کن بعد از چند بار شارژ شدن درست میشه
من با نظر شما کاملا مخالفم.چون اگه عیب نرم افزاری بود که تو اپدیت جدیدش باید درست میشد که نشد.
پس همون میتونه یه عیبه سخت افزاری باشه که درست بشو نیست.
در ضمن دوست عزیز همه باطریها دارای استاندارد LI-lon هستند و چه ربطی داره که سر باطری هزار تا بلا بیاریم.پس چرا این اتفاقات تو گوشیهای دیگه از قبیل نوکیا اتفاق نمیوفته و از همون اول بخوبی روی گوشی کار میکنه.شاید به خاطر یه سری مشکلات نرم افزاری باشه که اونم با مستر ریست باید درست بشه که متاسفانه درست نمیشه.همون میمونه که این گوشی به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری داره.
hasanmotori
01-05-2009, 22:20
کسی تا حالا با شارژر دیگه مثلن شارژر ان 85 شارژش کرده ببینه چقدر طول میکشه تا شارژ بشه ؟
S A M S U N G
01-05-2009, 22:25
سلام به همگی .
در مورد باتری باید بگم مثل اینکه شانسی شده گوشیهای i8510 .
داداش من الان 2 ماه میشه این گوشی رو داره و هر 4-3 روز یکبار گوشی رو شارژ میکنه . فکر نمیکنم همه این مشکل رو داشته باشن .
مخلصیم .
hasanmotori
01-05-2009, 22:56
اون کسایی که میگن باتریش بده دو گروه هستن کسایی که تازه خریدن و هنوز باتریش آب بندی نشده ولی اکثرا کسایی هستن که فقط شنیدن باتریش بده
در حال حاظر مشکلش دیر شارژ شدنشه که من یه شارژش ان 85 میخرم ببینم چی میشه
سلام به همگی .
در مورد باتری باید بگم مثل اینکه شانسی شده گوشیهای i8510 .
داداش من الان 2 ماه میشه این گوشی رو داره و هر 4-3 روز یکبار گوشی رو شارژ میکنه . فکر نمیکنم همه این مشکل رو داشته باشن .
مخلصیم .
آخه دوست عزیز چرا باید شانسی در بیاد؟منی که 550 تومن میدم گوشی میگیرم باید برام کار کنه دیگه.لپ لپ نیست که بخریم و شانسی در بیاد یک دستگاهی هست که باید بهش 500 به بالا پیاده بشی حالا خودت رو جای من بزار با هزار تا زحمت n82 رو فروختم و رفتم اینو خریدم ولی دیگه چنین انتظاری نداشتم که باطریش اینجوری باشه.اخه من نمیدونم سامسونگ چرا اینجوری کرده.ولی باطری این گوشی بد جور زد تو ذوقم:19::19:.
hasanmotori
01-05-2009, 23:15
آخه دوست عزیز چرا باید شانسی در بیاد؟منی که 550 تومن میدم گوشی میگیرم باید برام کار کنه دیگه.لپ لپ نیست که بخریم و شانسی در بیاد یک دستگاهی هست که باید بهش 500 به بالا پیاده بشی حالا خودت رو جای من بزار با هزار تا زحمت n82 رو فروختم و رفتم اینو خریدم ولی دیگه چنین انتظاری نداشتم که باطریش اینجوری باشه.اخه من نمیدونم سامسونگ چرا اینجوری کرده.ولی باطری این گوشی بد جور زد تو ذوقم:19::19:.
شما به جای اینکه اونکاری که گفتمو انجام بدی داری تبلیغ منفی میکنی
وقتی خیلیا از باتریش راضین تو ریویو هم گفته باتریش خوبه دیگه نباید بگی مشکل از سامسونگه
Bahador.p
01-05-2009, 23:16
دوست عزیز شما دقت کنی توی تمام ریویو ها از باتری گوشی تعریف شده ولی شما و بعضی از دوستان مشکل داری و تنها دلیل اینکه فروشنگان ایرانی این گوشی رو زیاد ندیدن و میخواهند ببیننش و باهاش کار کنن اونا که دلشون نمیسوزه و بدون شارژ اولیه اونو روشن میکنن و این باعث به وجود اومدن مشکل میشه
اینو میگم چون 4-5 تا از گوشی فروشی های کرمان با بابام دوستن یا خودم باهاشون دوستم و به عینه دیدم که میگم و بهشون گفتم گوشی باتریش که خراب میشه میگه بیخیال کسی میخواهد اینقدر پول بنده میره 20 تومن میده یک باتری نو براش میخره و مطمئن باشید مشکل از سامسونگ نیست چون باتری های سامسونگ توی تمام دنیا مشهور هستن
شما به جای اینکه اونکاری که گفتمو انجام بدی داری تبلیغ منفی میکنی
وقتی خیلیا از باتریش راضین تو ریویو هم گفته باتریش خوبه دیگه نباید بگی مشکل از سامسونگه
دوست عزیز شما دقت کنی توی تمام ریویو ها از باتری گوشی تعریف شده ولی شما و بعضی از دوستان مشکل داری و تنها دلیل اینکه فروشنگان ایرانی این گوشی رو زیاد ندیدن و میخواهند ببیننش و باهاش کار کنن اونا که دلشون نمیسوزه و بدون شارژ اولیه اونو روشن میکنن و این باعث به وجود اومدن مشکل میشه
اینو میگم چون 4-5 تا از گوشی فروشی های کرمان با بابام دوستن یا خودم باهاشون دوستم و به عینه دیدم که میگم و بهشون گفتم گوشی باتریش که خراب میشه میگه بیخیال کسی میخواهد اینقدر پول بنده میره 20 تومن میده یک باتری نو براش میخره و مطمئن باشید مشکل از سامسونگ نیست چون باتری های سامسونگ توی تمام دنیا مشهور هستن
دوستان همه حرفهای شما قبول.
فکر میکنید من راضیم از باطری این گوشی بد بگم. من هم راضی بودم این گوشی باطری بهتری داشته باشه ولی از شانس من نشد.
بهادر جان من 3 روز پیش رفتم مایکروتل اونجا باطریمو تست کردند و گفتن سالمه و مشکلی نداره.حتی تو فروم موبایلستان دیدم بعضی ها باطری نو گفتن از اونور اوردن ولی باز هم درست نشده.
به هر حال تا شنبه هفته اینده صبر میکنم درست نشد میفروشمش.
hasanmotori
01-05-2009, 23:34
دوستان همه حرفهای شما قبول.
فکر میکنید من راضیم از باطری این گوشی بد بگم. من هم راضی بودم این گوشی باطری بهتری داشته باشه ولی از شانس من نشد.
بهادر جان من 3 روز پیش رفتم مایکروتل اونجا باطریمو تست کردند و گفتن سالمه و مشکلی نداره.حتی تو فروم موبایلستان دیدم بعضی ها باطری نو گفتن از اونور اوردن ولی باز هم درست نشده.
به هر حال تا شنبه هفته اینده صبر میکنم درست نشد میفروشمش.
شما اون کاریو که گفتم انجام بده 99 % درست میشه
Bahador.p
02-05-2009, 00:19
ولی خدایی من ازش راضی هستم من هدست بلوتوث استریو دارم و روزی حداقل 3 ساعت تا 7 ساعت باهاش آهنگ گوش میدم ولی 2 روزی یک باز اونم بخاطر اینکه میگم ممکنه به بیش از این باتری نیاز داشته باشم شارژ میکنم
yazdankhah
02-05-2009, 08:17
دوستان لطف میکنید به این سوالات جواب بدید. بعدش راحت میشه یه نتیجه گیری درست کرد.
1. گوشیتون گارانتی ماکروتل هست یا بدون گارانتی؟
2. دقیقا چند وقته گوشی رو دارید؟
3. دقیقا روزی چند ساعت از گوشیتون کار میکشید؟
4. باطری گوشیتون چه مدتی دووم میاره؟
5. با شارژر اصلیش شارژ میکنید یا یا usb?
اگه لطف کنید همه به این سوالات پاسخ بدید ممنون میشم.
yazdankhah
02-05-2009, 08:19
دوستان لطف میکنید به این سوالات جواب بدید. بعدش راحت میشه یه نتیجه گیری درست کرد.
1. ماکروتل
2. 15 روزه
3. 1/5 - 2 ساعت
4. حداکثر 1 روز یعنی هر روز بایستی شارژش کنم
5. شارژر اصلی
yazdankhah
02-05-2009, 08:27
یه نکته ای به ذهنم رسید که خواستم با شما مطرح کنم.:20:
تو مشخصات گوشی گفته مدت مکالمه 8 ساعت. یعنی یکی از بهترین زمانهای مکالمه بین همه گوشی های موجود. تو تمام فرروم های خارجی و تمام رویوهای خارجی وقتی نقاط ضعف گوشی رو میخونی حرفی از باطری نیست. کاربرای خارجی هم کمتر از شارژ باطری شکایت میکنند.
تو پست قبلیم با اون چند سوال میخوام دقیقا بدونم مشکل از کجاست. من خودم رفتم ماکروتل گوشیمو دادم گارانتی تست کرد گفت سالمه. پس مشکل از گوشی نیست .:46:
اگه بعضی از دوستان یادشون باشه سال حدود یکی دو سال پیش بود که نوکیا یه شماره فنی اعلام کرد که هر کی باطریش این شماره فنی رو داره بیاد فلان آدرس سایت و اونجا فرم پر کنه. ما هم این کارو کردیم و در آخر اعلام کرد که یه باطری به شما ارسال میشه. حدود 2-3 ماه گذشت یه روز dhl یه بسته آورد که توش یه باطری نو از طرف نوکیا بود:18:
میخوام نتیجه گیری کنم سامسونگ هم باطریشان سری ساخت دارند یعنی مثلا 100 هزار تا 100 هزار تا ساخته میشند شاید یک سری از باطریاش ایراد دارند که اون هم به پست ما خوردند.
خلاصه دوستان لطف کنند و اون چند تا سوال رو جواب بدند بعدش به کمک هم نتیجه گیری میکنیم و به یه راه حل میرسیم.
از همتون ممنونم
Bahador.p
02-05-2009, 09:15
1. گوشی اولیم بدونم گارانتی ولی دومی (الان دستمه) با گارانتی مایکروتل
2. اینو 1.5 ماه دارم تقریبا
3. بالای 10 ساعت( بازی, آهنگ , بلوتوث بازی , اینترنت و....)
4. تقریبا 2 روز
5. با هر 2 بستگی داره اگه خونه باشم با شارژر اگه تو باشین با Usb
:31::11:
hasanmotori
02-05-2009, 10:27
1. مایکروتل
2. سه ماه
3.تقریبن 7 8 ساعت وای فای و دانلود آهنگ و گوش دادن آهنگ و بازی
4.تقریبن 1.5 روز ولی من هر روز شارژش میکنم که تموم نشه
5.شارژر اصلی
اگه صفحه های قبلو بخونی میبینی که منم از باتریش راضی نبودم حتی روکش باتریشم کندم عکسش هست ولی مشکل نه از باتریه نه از گوشی سری ساخت هم نداره آخه مال هم بد بوده هم خوب شما فقط لازمه کاری که گفتمو بکنی 99 % درست میشه
Ahmadreza0123
02-05-2009, 13:01
گارانتی ماکروتل
4-5ماه
2-3ساعت
2-3روز بعضی وقتا هم 4 روز
با شارژر اصلی شارژ میکنم
ali racer
02-05-2009, 14:22
به به می بینم که بحث باتری داغه !
این که تعداد زیاد رو در فروم های دیگه از دارندگان 8510 دیدم که مشکل باتری دارند که درش شکی نیست
ولی من یه امتحان کردم
پسر عموم و دوست صمیمی ام هردو 8510 دارند
یکی مشکل باتری داره (جالبه که با گارانتی مایکروتل هستش و گوشی و باتری تست شده !) و مشکل باتری داره !
و اون یکی بی گارانتی و بدون مشکل باتری
5 شنبه کنکور ارشد مو بدم
می خوام باتری 2 مدل رو عوض کنم ببینم چی میشه
نتیجه اش کاملا نشون میده عیب از کجاست
منتظر باشین و دعا کنین کنکور خوب امتحان بدم
yazdankhah
02-05-2009, 16:19
دوستان داریم به یه نتیجه گیری هایی میرسیم ها.
لطفا کمک کنید تا بشه درست نتیجه گیری کرد. از همتون میخوام این سوالاتو جواب بدید.
ممنون
ninja3000sh
02-05-2009, 16:57
با سلام.
دوستان این مطالبی که در مورد باطری این گوشی میگم صرفا بخاطر راهنمایی شما هست و منظورم اینه که کسانی که این گوشی رو با پول 600 الی 650 تومن تهیه میکنند بعدا در مورد مصرف بیش از حد باطری تو این گوشی پشیمون نشوند.و بعدا گوشی رو با قیمت پایین نفروشند تا ضرر کنند.
وقتی گوشی رو خریدم حدود 18 ساعت گذاشتم شارژ بشه و وقتی شروع کردم باهاش کار کنم دیدم داره خطهای باطری رو قورت میده.که بد جوری خورد تو ذوقم اوایل فکر کردم باطری گوشیم فاسد در اومده چون داداشم یدونه دو سیم کارته سامسونگ داره و باطری اونم 1200 میلی امپره گرفتم انداختم رو موبایل تا ببینم که با باطری اون مشکل حل میشه ولی متاسفانه باز همون اش و کاسه بود.و در کل فهمیدم مصرف باطری این گوشی فوق العاده زیاده حتی این مساله رو به مایکروتل هم گفتم گفت مصرف باطری این گوشی زیاده.
درسته گوشی امکاناتش عالیه ولی چه فایده با کار کردن زیاد حتی روزی باید دو بار شارژش کنید.به نظر من این گوشی نمیتونه استند بای 310 ساعته داشته باشه چون اگه باهاش کار هم نمیکنی میبینی خطهای باطری رو کم میکنه.حالا نمیدونم ایا واقعا مصرف باطری این گوشی با اپدیت شدن حل میشه یا نه.
به نظر من سامسونگ باید روی این گوشی یک باطری 1500 میلی امپر میگذاشت چون مصرف باطری این گوشی واقعا زیاده و باطری 1200 میلی امپر جلوی این گوشی با این امکانات خیلی کم میاره.
در مورد سرعت شارژ شدن هم بگم سرعتش تو شارژ شدن به پای گوشیهای نوکیا نمیرسه و شارژش حدود 2.30 الی 3 ساعت طول میکشه.حتی مصرف بیش از حد باطری تو این گوشی باعث شده دوستان تو فرومهای دیگه هم در فکر فروش این گوشی باشند.حتی یکی از دلایلی که باعث شد خودم گوشی رو به دوستم بفروشم همین مصرف زیاد باطریش بود.
در کل بگم این گوشی امکاناتش عالیه ولی مصرف باطریش خیلی زیاده و برای کسانی که حوصله ندارند هر روز گوشی رو شارژ کنند خریدش توصیه نمیشه.
موفق باشید.
اینکه باطری i8510 مشکل داره که توش شکی نیست از اولین کسانی بودم که تو همین فروم این گوشی رو خریدم اونم 16gb گوشی رو گرفته بودم.البته این گوشی خوشبختانه تقلبی نداره ولی مال من همون اوایلی که خریده بودم معلوم بود که اصل کره بود که تازه وارد ایران میشد و مشکلی نداشت ولی باطریش در هاله ای از ابهام بود.و راضی کننده نبود.
دوستانی که الان از مشکل باطری تو این گوشی گلایه میکنند اگه به پست من که تو بالا 6 ماه پیش نوشته ام(صفحه 80 همین تاپیک) و به ضعف باطریش اشاره کرده ام دقت میکردند این همه الان ناراحتی نمیکشیدند.
حتی 2 تا از دوستانم بخاطر ضعف باطری i8510 مجبور شدند این گوشی رو بفروشند.
در کل برای کسانی که حال حوصله ندارند گوشی رو روزی 2 بار شارژ کنند خرید این گوشی توصیه نمیشه.
موفق باشید.
اینکه باطری i8510 مشکل داره که توش شکی نیست از اولین کسانی بودم که تو همین فروم این گوشی رو خریدم اونم 16gb گوشی رو گرفته بودم.البته این گوشی خوشبختانه تقلبی نداره ولی مال من همون اوایلی که خریده بودم معلوم بود که اصل کره بود که تازه وارد ایران میشد و مشکلی نداشت ولی باطریش در هاله ای از ابهام بود.و راضی کننده نبود.
دوستانی که الان از مشکل باطری تو این گوشی گلایه میکنند اگه به پست من که تو بالا 6 ماه پیش نوشته ام(صفحه 80 همین تاپیک) و به ضعف باطریش اشاره کرده ام دقت میکردند این همه الان ناراحتی نمیکشیدند.
حتی 2 تا از دوستانم بخاطر ضعف باطری i8510 مجبور شدند این گوشی رو بفروشند.
در کل برای کسانی که حال حوصله ندارند گوشی رو روزی 2 بار شارژ کنند خرید این گوشی توصیه نمیشه.
موفق باشید.
دوست عزیز ممنون.
مشکل من اینجاست که حال و حوصله نداشتم کل تاپیک رو از اول تا اخر بخونم(بخاطر اینترنت دایل اپ) وگر نه اگه میدیدم شما اون زمان از باطری این گوشی چنین نوشته اید منم دیگه طرف این گوشی نمیرفتم.
دوستان هم هر کاری گفتند انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم الان 22 روز شد که این گوشی رو خریده ام ولی متاسفانه مشکل باطری دست بردار نیست که نیست اگه اینجوری پیش بره من هم تا شنبه اینده میفروشمش.
hasanmotori
02-05-2009, 17:59
دوست عزیز ممنون.
مشکل من اینجاست که حال و حوصله نداشتم کل تاپیک رو از اول تا اخر بخونم(بخاطر اینترنت دایل اپ) وگر نه اگه میدیدم شما اون زمان از باطری این گوشی چنین نوشته اید منم دیگه طرف این گوشی نمیرفتم.
دوستان هم هر کاری گفتند انجام دادم ولی به نتیجه ای نرسیدم الان 22 روز شد که این گوشی رو خریده ام ولی متاسفانه مشکل باطری دست بردار نیست که نیست اگه اینجوری پیش بره من هم تا شنبه اینده میفروشمش.
اون کاری که من گفتم رو انجام دادی؟ دقت کن گفتم وقتی اون کارو انجام میدی بعد از چند بار شارژ کردن درست میشه نه بلافاصله ممکنه 5 6 روز طول بکشه
اگه یه سر به کلوپ x1 بزنید میبینید که میگن اولش باتریش خیلی بده و بعد یکی دو هفته درست میشه پس تحمل کنید.
بعدشم اگه کسی حرف مارو باور نداره میتونیم قرار بزاریم بیاد و باهاش کار کنه تا خیالش راحت بشه
این باتری رو نمیدونم!من از باطری n95 راضی نبودم!!
12 ساعت بذارید تو فریزر بعد در بیارید و بذارید بعد از چند ساعت کاملا باز شه!!!رو من جواب داد!امتحان کنید میخواید
راستی
دوستان
از قیافه ش راضی هستین؟
Ahmadreza0123
02-05-2009, 20:47
این باتری رو نمیدونم!من از باطری n95 راضی نبودم!!
12 ساعت بذارید تو فریزر بعد در بیارید و بذارید بعد از چند ساعت کاملا باز شه!!!رو من جواب داد!امتحان کنید میخواید
راستی
دوستان
از قیافه ش راضی هستین؟
12 ساعت بذاریم تو فریزر:31::27:
از قیافش من که راضیم:20:
farhooode
02-05-2009, 21:16
صدای گوشی تو هنزفری چطوره؟
بلندی صدا نسبت به دبیلو 960؟
Bahador.p
02-05-2009, 21:36
طبق مقایسه هایی که من هم با هدست معمولی و بلوتوث انجام دادم هنوز به کیفیت این گوشی ندیدم فقط میتونم بگم n96 میتونست یکم رقابت کنه ولی بازم این یه چیز دیگه بود:31::27:
yazdankhah
02-05-2009, 23:03
هدست فابریک خود گوشی چندان تعریفی نداره اما من با هدفن های دیگه مثل سونی و فیلیپس چک کردم عالیه. الان هم من با فیلیپس موسیقی گوش میدم و واقعا صداش عالیه.
Ahmadreza0123
02-05-2009, 23:26
صدای هنزفری فابریک خود گوشی طبق مقایسه من به هندزفری 5700 نمیرسه!
دوستان به نظر شما چه تنظیماتی کمک میکنند تا باطری این گوشی دووم بیشتری داشته باشه؟
مثلا تنظیمات صفحه نمایش و ...
ممنون از راهنماییتون
hasanmotori
03-05-2009, 00:22
صدای هندزفیریش عالیه ولی یکم سفته گوش آدم درد میگیره
fariborz_1
03-05-2009, 05:15
آخر نفهمیدیم باتری این گوشی خوبه یا نه؟
چرا تو این تایپک نظرها این قدر متفاوته؟
با این سبک راهنمایی آدم بیشتر گیج مشه!
Ahmadreza0123
03-05-2009, 15:52
دوستان به نظر شما چه تنظیماتی کمک میکنند تا باطری این گوشی دووم بیشتری داشته باشه؟
مثلا تنظیمات صفحه نمایش و ...
ممنون از راهنماییتون
نور صفحه نمایشو بیاری پایین
Ahmadreza0123
03-05-2009, 15:54
آخر نفهمیدیم باتری این گوشی خوبه یا نه؟
چرا تو این تایپک نظرها این قدر متفاوته؟
با این سبک راهنمایی آدم بیشتر گیج مشه!
باتری i8510 خوبه ولی اولش که میخری یه ذره مشکل داره
سلام
من یک سوال داشتم
داشتم تو gsm.ir مشخصات این گوشیو میخوندم
دیدم نوشته شماره گیر صوتی دارد ولی فرمان صوتی ندارد
مگه میشه؟
شماره گیر صوتی یعنی همون که تو گوشی های نوکیا دکمه ی گالریو نگه میداریم و اون یک صدایی میده بعد هر اسمی که تو کنتاکتمون مثلا حسام باشه بگیم بعد خودش شماررو میگیره
شماره گیری با صوت همینه؟
پس فرمان صوتی چیه؟
اینم صفحه ی مشخصاتش که اینو نوشته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم جواب سوالمو بدین
مرسی
fariborz_1
04-05-2009, 05:55
دیروز که داشتم تو مجله ی عصر شبکه مقاله ی زیر رو می خوندم یه دفعه به چیز هایی که می دونستم شک کردم
تو مجله این طوری نوشته که:
موسسه TIPA شامل 25 نفر از مسولان مجلات عکاسی یازده کشور اروپایی است که هر سال محصولات مربوط به عکاسی و تصویر برداری دیجیتال را بررسی کرده و از میان آن ها در هر زمینه بهترین را انتخاب می کنند.
بهترین دوربین موبایل Nokia N86
این دوربین 8 مگاپیکسلیکه ساخت لنز f/2.8 آن را شرکت Zeiss بر عهده گرفته امکان عکاسی با سرعت 1/1000 ثانیه
حالت ماکروی ده سانتی متری و انواعی از حالت های مختلف برای فلش را در اختیار کاربران می گذارد تا در کنار امکان ثبت محل گرفتن عکس از GPS مقام بهترین دوربین موبایل را از آن خود کند.
من که تا حالا بهترین دوربین موبایل رو i8510 می دونستم واقعآ گیج شدم!
الان آخرین ورژن این گوشی مدل 8گیگش کدومه؟
دوست عزیز شک نکنید که الان بهترین دوربین تو موبایل متعلق یه 8510 هست .
kalakzadeh
04-05-2009, 23:13
قیمت i 8510 امروز در بازار تهران :565000 بدون گارانتی ماکروتل!!!!!:d
دوستان بزرگ ترین مشکل من با این گوشی اینه که با اینکه همیشه گوشیم داخل کیفه و زمین هم نمیخوره مرتب رنگه قابش به صورت نقطه نقطه میپره و این خیلی رو اعصابم راه میره!!! ایا شما هم این مشکلو دارید یا مختص منه؟؟؟ ایا قاب این گوشی تو بازار هست؟
Ahmadreza0123
05-05-2009, 12:02
دوستان بزرگ ترین مشکل من با این گوشی اینه که با اینکه همیشه گوشیم داخل کیفه و زمین هم نمیخوره مرتب رنگه قابش به صورت نقطه نقطه میپره و این خیلی رو اعصابم راه میره!!! ایا شما هم این مشکلو دارید یا مختص منه؟؟؟ ایا قاب این گوشی تو بازار هست؟
مرتب رنگه قابش به صورت نقطه نقطه میپره یعنی چی؟؟؟:blink:
hasanmotori
05-05-2009, 12:51
شما مطمعني گوشيت i8510 هست؟
راستي باتري من دوباره قاطي كرد:31: هيچ كار خاصيم باهاش نكردم تنها فرقي كه با روزاي قبل داشت اين بود كه اون علامت gprs روي صفحه مونده بود و نمي رفت فكر كنم به خاطر همونه
Bahador.p
05-05-2009, 14:57
دوستان شما تنظیمات شبکتون روی چیه(GSM ,UNTS, Dual Mode) و از چه سیم کارتی استفاده میکنین ???
hasanmotori
05-05-2009, 15:00
دوستان شما تنظیمات شبکتون روی چیه(GSM ,UNTS, Dual Mode) و از چه سیم کارتی استفاده میکنین ???
گوشي من قبلش رو dual mode بود بعد از حدود 2 هفته كه باتريش خوب بود و مشكلي نداشت الان قاطي كرده بعد گزاشتمش روي gsm بازم همون جوريه البته خيلي نيست كه گزاشتمش روي gsm مطمعن نيستم. مال شما رو كدوم حالته؟
سيم كارت من ايرانسله
سلام
جواب منو کسی نداد؟
این گوشی فرمان صوتی داره یا نه؟
تو مشخصاتش نوشته داره
شما باهاش کار کردین؟
مرسی
hasanmotori
05-05-2009, 16:16
سلام
جواب منو کسی نداد؟
این گوشی فرمان صوتی داره یا نه؟
تو مشخصاتش نوشته داره
شما باهاش کار کردین؟
مرسی
نه نداره. ميگن تو گوشيهاي نوكيا بايد دكمه گالريو نگه داري تا فعال بشه ولي اين اينجوري نيست
Bahador.p
05-05-2009, 18:41
آقا من خودم از روز اول که گوشیم میگیرم هر گوشی میزارم روی GSM چون حالت Dua باتری مصرف میکنه چون میخواهد دنبال شبکه3G و.. بگرده و دوم من همراه اول دارم دیروز تا حالا ایرانسل گذاشتم روی این و همراه اول رو روی یکی دیگه به 24 ساعت نرسید با شارژ فول خاموش شد بعد فکر کردم خراب شده 2باره شارژش کردم و همراه اول گذاشتم دیدم نه درسته گفتم شاید مشکل از ایرانسل باشه l
نه نداره. ميگن تو گوشيهاي نوكيا بايد دكمه گالريو نگه داري تا فعال بشه ولي اين اينجوري نيست
اره تو نوکیا همین جوریه
توی این سه تا سایت نوشته داره:
لطف کنین تو دفترچه ی گوشی ببینین چی نوشته
مرسی
hasanmotori
05-05-2009, 18:59
آقا من خودم از روز اول که گوشیم میگیرم هر گوشی میزارم روی GSM چون حالت Dua باتری مصرف میکنه چون میخواهد دنبال شبکه3G و.. بگرده و دوم من همراه اول دارم دیروز تا حالا ایرانسل گذاشتم روی این و همراه اول رو روی یکی دیگه به 24 ساعت نرسید با شارژ فول خاموش شد بعد فکر کردم خراب شده 2باره شارژش کردم و همراه اول گذاشتم دیدم نه درسته گفتم شاید مشکل از ایرانسل باشه l
گوشي من تو اين حدود 100 روزي كه داشتمش 75 روزش باتريش خوب بوده و 25 روزش بد. 20 روز اولاش 2 3 روز بعد از اينكه باتريشو در اوردم الانم 2 3 روز خود به خود دوباره خراب شده. هميشه هم ايرانسل روش بوده. الان تنها فرقي كه با روزاي قبل داره اينه كه علامت gprs رو صفحه مونده و نميره. فعلاً ميزارم ببينم رو حالت gsm چي ميشه اگه درست نشد سيم كارتو در ميارم ميزارم رو يه گوشي ديگه.
بهادر جان تا حالا با شارژر يه گوشي ديگه مثلن n85 شارژش نكردي ببيني چقدر طول ميكشه شارژ بشه؟
Bahador.p
05-05-2009, 19:05
چرا ولی دقت نکردم اینبار دقت میکنم ببینم چقدر فرق میکنه
دوستان من با کور پلیر فیلم avi میبینم ؛ولی زیر نویسو نشون نمیده؛لطفا راهنمایی کنید ؛
hasanmotori
05-05-2009, 19:13
دوستان من با کور پلیر فیلم avi میبینم ؛ولی زیر نویسو نشون نمیده؛لطفا راهنمایی کنید ؛
اينو دانلود كن dvd هارو كه كانورت ميكنه زيرنويسم داره
ali racer
07-05-2009, 16:40
به به می بینم که بحث باتری داغه !
این که تعداد زیاد رو در فروم های دیگه از دارندگان 8510 دیدم که مشکل باتری دارند که درش شکی نیست
ولی من یه امتحان کردم
پسر عموم و دوست صمیمی ام هردو 8510 دارند
یکی مشکل باتری داره (جالبه که با گارانتی مایکروتل هستش و گوشی و باتری تست شده !) و مشکل باتری داره !
و اون یکی بی گارانتی و بدون مشکل باتری
5 شنبه کنکور ارشد مو بدم
می خوام باتری 2 مدل رو عوض کنم ببینم چی میشه
نتیجه اش کاملا نشون میده عیب از کجاست
منتظر باشین و دعا کنین کنکور خوب امتحان بدم
طبق قولی که دادم (و البته واسه خودمم مهم هست)
امروز باتری ها رو عوض کردم تا ببینم چطور میشه
فقط یه سوا
ل به صورت معمول (میانگین گوشی های چند نفر )
تو استفاده معمولی (بازی وای فای اس ام اس آهنگ گوش دادن وو البته صحبت کردن)
باتری گوشی چقدر باید دوووم بیاره ؟
hasanmotori
07-05-2009, 17:07
طبق قولی که دادم (و البته واسه خودمم مهم هست)
امروز باتری ها رو عوض کردم تا ببینم چطور میشه
فقط یه سوا
ل به صورت معمول (میانگین گوشی های چند نفر )
تو استفاده معمولی (بازی وای فای اس ام اس آهنگ گوش دادن وو البته صحبت کردن)
باتری گوشی چقدر باید دوووم بیاره ؟
بهترين راه براي تشخيص مشكل دار بودن باتري اينه كه ببينيد شب تا صبح خط كم ميكنه يا نه.
من اون موقع كه باتريم درست بود روزي حدود 7 8 ساعت با واي به اينترنت وصل بودم و آهنگ گوش ميكردم و بازي ميكردم و چندتا اس ام اس و 3 4 تماس و گوشيم تقريبن 1.25 روز شارژ نگه ميداشت ولي من هر روز شارژش ميكردم. ولي متاسفانه انقدر گفتم باتريش هيچ مشكلي نداره كه باتري خودم مشكل پيدا كرد:42:
حالا البته به بدي روزاي اول نيست ولي بازم اذيت ميكنه:13:
سلام.
دوستان من همه روشهایی که گفتین انجام دادم ولی باز هم به نتیجه ای نرسیدم.باطری همونی هست که حرصمو در میاره و شب تا صبح میبینی 3 خط کم میکنه:2:.
در کل تصمیم قطعی گرفتم که برم شنبه گوشی رو بفروشم.به نظرتان چند میخرنش؟:19::19:میخوام با همون n82 یا n95 8gb عوضش کنم.به نظرتون چیکار کنم؟
خواهشا یه راهنمایی بکنین.
hasanmotori
07-05-2009, 23:38
سلام.
دوستان من همه روشهایی که گفتین انجام دادم ولی باز هم به نتیجه ای نرسیدم.باطری همونی هست که حرصمو در میاره و شب تا صبح میبینی 3 خط کم میکنه:2:.
در کل تصمیم قطعی گرفتم که برم شنبه گوشی رو بفروشم.به نظرتان چند میخرنش؟:19::19:میخوام با همون n82 یا n95 8gb عوضش کنم.به نظرتون چیکار کنم؟
شما سيم كارتت چيه؟ و gprs ش فعاله يا نه؟
يه بار شب گوشيتو بزار رو آفلاين و ببين بازم خط كم ميكنه يا نه.
شما كه بالاخره بايد گوشيتو با ضرر بفروشي پس بهتره يه باتري اضافه براش بگيري.
ali racer
08-05-2009, 10:33
سلام.
اگه بخوای گوشیتو عوض کنی خیلی ضرر میکنی
چون یکی از مشکلات گوشی های سامسونگ و ال جی در ایران اینه که بازار دست دوم خوبی نسبت به سونی یا نوکیا ندارن
من اگه جای شما بودم از جایی که می خواستم گوشی نو بخرم میسپردم 8510 ام رو برام بفروشه نه ازم بخره
راستی دیروز ورژن اینواها رو چک کردم
چرا سامسونگ ورژن هاش این جوریه:31: هم عدد داره هم حروف
yazdankhah
08-05-2009, 12:49
سلام
دوستان داریم خودمونو قانع میکنیم که باطری 8510 مشکلی نداره یا اینکه دنبال شفا یا معجزه هستیم.
بخواهیم نخواهیم باطری این گوشی مشکل داره و روزی حداقل یکبار باید شارژ بشه.
هیچ فروم خارجی هم این مشکل رو مطرح نکرده فقط مال ایرانه. گارانتی اصلیش میکروتل هم میگه سامسونگ 8510 مشکل باطری داره و باطری شامل گارانتی نیست.
جهان سومی و تحریم بودن این مشکلات رو هم داره. دستمون به هیچ جایی بند نیست.
من گوشیمو بعد از 17 روز استفاده که 515 خریدم 300 فروختم !!! 215 ضرر کردم و تاوان انتخاب غلطم رو دادم.
رفتم نوکیا بخرم تو اتصالات آشنا داشتم گفت سری N نخر همشون مشکلات دارند و سری E انتخاب کن. من هم E66 انتخاب کردم 380 خریدم.
باطریش خوبه لااقل 2 روز نگه میداره و کلا گوشی به نسبت خوبیه.
ما از سامسونگ خلاص شدیم امیدوارم شما هم یه روزی خلاص بشید.
شاد باشید:11:
من نمیفهمم یعنی اخر شب گوشی رو به شارژ زدن انقدر به شما فشار میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من شما خودتونو نسبت به این قضیه حساس کردید واسه همینه که ازارتون میده
kalepoook
08-05-2009, 13:54
سلام
واقعا حیف شد،اونم با ضرر کاشکی اینجا میگفتین کسی که میخواست بخره میخرید و سودشو این فروشنده ها نمیبردند،برای 17 روز،به قول دوستمون حساس شده بودید وگرنه الان همه جا برق هست و بردن یه شارژر سخت نیست،بعدشم انصافا این همه امکانات بایدم باتری بخوره،در هر صورت گوشی جدید مبارک باشه.
oghtapost
08-05-2009, 14:29
من گوشیمو بعد از 17 روز استفاده که 515 خریدم 300 فروختم !!! 215 ضرر کردم و تاوان انتخاب غلطم رو دادم.
چرا انقدر ارزون؟
فقط به خاطر باطری؟
تازه بعد از سه هفته؟
منظورتون از مشکل سری N همون باطریشه ؟
ممنون که روشنم کردی...
hasanmotori
08-05-2009, 14:59
آقای یزدانخاه ما گفتیم یکم صبر کن درست میشه. تازه با 200 تومن 10 تا باتری میتونستی بخری. گوشی 17 روزه رو 200 تومن ارزونتر فروختی!!
ali racer
08-05-2009, 15:46
من نمیفهمم یعنی اخر شب گوشی رو به شارژ زدن انقدر به شما فشار میاره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من شما خودتونو نسبت به این قضیه حساس کردید واسه همینه که ازارتون میده
دوست من ممکنه این موضوع واسه شما مهم نباشه
ولی مسلما گوشی ای که خوب شارژ نگه نداره نمیشه از امکاناتش با خیال راحت استفاده کرد !
سلام
دوستان داریم خودمونو قانع میکنیم که باطری 8510 مشکلی نداره یا اینکه دنبال شفا یا معجزه هستیم.
هیچ فروم خارجی هم این مشکل رو مطرح نکرده فقط مال ایرانه. گارانتی اصلیش میکروتل هم میگه سامسونگ 8510 مشکل باطری داره و باطری شامل گارانتی نیست.
رفتم نوکیا بخرم تو اتصالات آشنا داشتم گفت سری N نخر همشون مشکلات دارند و سری E انتخاب کن. من هم E66 انتخاب کردم 380 خریدم.
من به اون دوستمونم پیشنهاد کردم
که اگه میخوایید گوشیتون رو عوض کنین به جای این که به فروشنده بفروشینش
بسپارینش دست فروشنده تا واستون بفروشش
این جوری کمتر ضرر میکنین
چرا انقدر ارزون؟
فقط به خاطر باطری؟
تازه بعد از سه هفته؟
منظورتون از مشکل سری N همون باطریشه ؟
ممنون که روشنم کردی...
من با تمامی گوشی های سری ان نوکیا کار کردم
بجز 95 کلاسیک
هیچ کدام مشکل باتری ندارن همگی یا نمره مطلوب میگیرن یا متوسط
حالا جالب اینجاست اون دوستم که الان واسه آزمایش باتری اش رو عوض کرده و خیلی می نالید
قبل 8510
ان 95 کلاسیک داشت که ازاونم می نالید !!!:27:
pulp_152
08-05-2009, 15:59
بهترین گوشی برای این رفیقمون گوشی های سونی اریکسونه که باطریاش خیلی شاخه خداییش
شهرام_ایرانی
08-05-2009, 16:35
ولی واقعا یک مسئله هست
گوشی های سامسونگ و ال جی رو باید موقعی بخری که واقعا تصمیم داری نگهشون داری !!!
این که بخوای بفروشی = ضرر فراوان
یعنی با پول ضررش شما می تونستی یک گوشی توپ بخری
واقعا این دوستمون اگه قصد فروش داشت باید اگهی تو اینترنت میداد شاید یک مشتری برا گوشیش پیدا می شد
pulp_152
08-05-2009, 16:38
حاضر شدم 400 گوشیشو بردارم D: ولی متاسفانه دوستمون جواب نداد .. منم رفتم 8300 گرفتم .. روز بعدش تماس گرفتن که دیر شده بود ... امیدوارم که این گوشی راضیشون کنه
oghtapost
08-05-2009, 16:41
مطمئن باشید که راضی کننده تر از سامسونگشونه
منم میخواستم برم سامسونگ بخرم اما با این مشکلات که دوستان میگن میرم یه n96 میخرم چون کسی تا حالا پیدا نشده بعد از 3 هفته از گوشی 500 هزار تومنی ناراضی باشه!
آخرش هم اگه خیلی کم بیارم میرم سونی میگیرم
اینم در نظر داشته باشیم که کلاس کار نوکیا خیلی بالاتر از سامسونگو سونیه
pulp_152
08-05-2009, 16:51
اخه یزدانخواه عزیز این گوشی هم که برداشتی باطری معمولی داره .. بدرد شما این باطری هم نمیخوره ! !!!
Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh Stand-by Up to 264 h (2G) / 336 h (3GTalk time Up to 7 h 30 m (2G) / 7 h 30 min (3G)
نوکیا و سامسونگ باطریاشون معمولیه .. فقط سونی اریکسونه که گوشیهاش باطری های قوی داره مثلا همین x1 باطریش عالیه Battery Standard battery, Li-Po 1500 mAh (BST-41Stand-byUp to 833 h (2G) / Up to 640 h (3G)Talk timeUp to 10 h (2G) / Up to 6 h (3G)
برای من اگه یک گوشی از صبح تا شب جوابمو بده کافیهیعنی زمانی که میخوام تو شارژ بزنم .. به عبارتی یک باطری 880 امپر کارمو راه انداخته ...اما شما که مکالمه زیاد داری باید گوشی انتخاب کنی که باطریش خیلی خوب باشه .. مثل گوشی های اریکسون و بالای 1200 امپر
حالا اگه بخوای در کنارش فیلم یا موسیقی با گوشیت نگاه کنی یا گوش بدی .. stand by گوشی پایینه حتی از یک گوشی 880 هم پایینتر ...
pulp_152
08-05-2009, 17:01
منم میخواستم برم سامسونگ بخرم اما با این مشکلات که دوستان میگن میرم یه n96 میخرم چون کسی تا حالا پیدا نشده بعد از 3 هفته از گوشی 500 هزار تومنی ناراضی باشه!
الان مطمئنید که n 96 راضی کننده هست دیگه ؟ از ما نشنیده بگیر برید 1110 بگیر ولی n 96 نگیر ... میتونی از کسانی که داشتند و در موردش اطلاعاتی دارند هم بپرسین...
در ضمن گوشی 8510 فقط تو ایرانه که مشکل داره وگرنه تو هیچ سایت معتبر مشکل باطری نداشته ... ممکنه به قول دوستمون مغازه دارا دخل باطریشو اورده باشن ... و بدون اب بندی درست باهاش کار کرده باشن ...
در هر صورت هر کسی هر چی میگیره راضی باشه و شاکر تا خدا هم ازش راضی باشه :31:
ما اینم در نظر داریم که کلاس گوشیهای نوکیا خیلی بالاست .. از جنس گوشیهاش! و قیافشون معلومه :27:
hasanmotori
08-05-2009, 17:13
یه سر به کلوپ ایکس 1 بزنید اوناهم اولش از باتریش راضی نبودن و بعدش درست میشه
8510 بعضی وقتا مشکل باتری داره همین که با خرید باتری اضافه حل میشه البته خیلیا از باتریش راضین ولی مثلن ان96 کلن باتریش بده سرعتشم پایینه هنگم میکنه اسلایدشم لق میزنه حالا به نظر شما مشکلات کدوم اساسی تره ؟
کاش آقای یزدانخاه یکم بیشتر تحمل میکرد و انقدر این موضوعو بزرگ نمیکرد
دیروز که باتری من خراب بود حدود 3 ساعت آهنگ گوش دادم و 1.5 ساعت وای فای شد 4 تا خط بعد خابیدم صبح شده بود 2 خط بعد 1 ساعت وای فای استفاده کردم و خاموش شد بعد زدمش تو شارژ و فکر کنم باتریش دوباره درست شده
باتریش وقتی درست باشه خیلی از پی 990 بهتره و وقتی خراب باشه یه ذره از پی 990 ضعیفتره
ninja3000sh
08-05-2009, 22:41
سلام
دوست عزیز متاسفانه گوشیتون رو خیلی ارزان برداشتن.من خودم ابان 745 تومن خریدم و بعد از 4 هفته بردم وقتی میخواستم بفروشمش مغازه دارها تو علا ءالدین 380 الی 400 میخواستن بخرنش:27::27::27:.که بیخیالش شدم و اوردم به دوستم به قیمت 690 تومن فروختم.ببین چقدر اختلاف قیمت بود.شما هم باید به یکی از اشناهاتون به قیمت مناسب میفروختید.
در ضمن یه چیزی هم بگم این سریهای جدید n نوکیا نسبت به قبلیها خیلی هم بهتر شده اند بطور مثال همین n95 8gb رو من اذر 86 2 تا خریدم اون زمان هم همشون فنلاندی بودند ولی متاسفانه یکیش تو اسلایدش مشکل داشت و اون یکی هم تو دکمه هاش ولی n95 8gb هایی که الان تولید میشند نسبت به قبلیها تو حرکت کشویی و یا نرمی دکمه ها وضعشون خیلی هم بهتر شده.حالا نمیدونم این اشناتون به خاطر چی این حرفها رو گفته.
دوست عزیز مساله اینه که باید 2.30 الی 3 ساعت منتظرش باشی تا فول شارژ تموم بشه که این وقت خیلی زیاده.در ضمن وقتی گوشی رو از شارژ در میاری الکی شروع میکنه به قورت دادن خطهای باطری:27:که واقعا تو ذوق زننده هست.در صورتی که گوشیهای نوکیا در عرض 50 دقیقه یا 1 ساعت فول شارژ میشن.:20:
من هر 3 تا رو هم داشتم و i8510 رو بخاطر مشکل باطریش فروختم و حالا هم n96 دارم و هم n95 8gb بهتون قول میدم که باطری 950 میلی امپر n96 خیلی بهتر از باطری 1200 میلی امپره i8510 سامسونگ هستش.
یه سر به کلوپ ایکس 1 بزنید اوناهم اولش از باتریش راضی نبودن و بعدش درست میشه
8510 بعضی وقتا مشکل باتری داره همین که با خرید باتری اضافه حل میشه البته خیلیا از باتریش راضین ولی مثلن ان96 کلن باتریش بده سرعتشم پایینه هنگم میکنه اسلایدشم لق میزنه حالا به نظر شما مشکلات کدوم اساسی تره ؟
کاش آقای یزدانخاه یکم بیشتر تحمل میکرد و انقدر این موضوعو بزرگ نمیکرد
دیروز که باتری من خراب بود حدود 3 ساعت آهنگ گوش دادم و 1.5 ساعت وای فای شد 4 تا خط بعد خابیدم صبح شده بود 2 خط بعد 1 ساعت وای فای استفاده کردم و خاموش شد بعد زدمش تو شارژ و فکر کنم باتریش دوباره درست شده
باتریش وقتی درست باشه خیلی از پی 990 بهتره و وقتی خراب باشه یه ذره از پی 990 ضعیفتره
ببین دوست عزیز تو پاکت پیسی بعضی مشکلات بر میگرده به نصب بعضی برنامه و ... که مقوله جداگانه ای داره.و ممکنه با یه بار هارد ریست درست بشه که تو اکسپریا هم همینطوره.من الان 5 یا 6 ماهه که اکسپریا دارم نمیگم اکسپریا گوشی هست که رو دستش نیست بلکه مشکلاتی هم داره ولی اکسپریا نون قوی بودن باطریش رو میخوره و من نمیدونم شما بخاطر چی میگید که اونجا هم از باطری اکسپریا ناراضی هستن.برعکس باطری اکسپریا هم تو دیر خالی کردن حرص ادمو در میاره:31: و من خودم بعضی مواقع backlight گوشی رو تو اخر و بعضی از برنامه ها رو در حال اجرا میزارم تا باطریش تموم بشه.بنابراین کسانی هم که تو اکسپریا مشکل باطری دارن که اونم خیلی کم هستند با یه بار هارد ریست یا اپدیت گوشیشان مشکلشون حل شده.
موفق باشید.
S@nti@go_s&k
08-05-2009, 22:53
من خودم بعضی مواقع backlight گوشی رو تو اخر و بعضی از برنامه ها رو در حال اجرا میزارم
سلام میشه بپرسم چرا اینکارو میکنید
در ضمن دوستانی مثه حسن و بهادر و .............. که میان اینجا از باتری گوشی تعریف میکنن که دروغ نمیگن
احتمالا گوششهای شما مشگل داشته حالا یا گوشی یا باتریش ... خلاصه اینقدر نزنید تو سر این گوشی خوبیت نداره
pulp_152
08-05-2009, 22:55
جناب نینجا به نظر شما وقتی که سایت معتبری مثل gsm arena میزنه
i8510
Standard battery, Li-Ion 1200 mAh
Up to 310 h (2G) / 330 h (3G
Talk time
]Up to 8 h 30 min (2G) / 2 h 30 min (3G)
این امکان وجود نداره که گوشی در حالت 3g تنظیم شده باشه چون تو حالت 3g خیلی مزخرفه!
در ضمن همون سایت ! تالک تایم ان 96 رو 2:30 زده که افتضاحه! و اماده به کارم 230 یا 40 که اینم افتضاحه!
به نظر شما به سایتی مثل gsm نباید اعتماد نکرد .. ! ؟
Bahador.p
08-05-2009, 23:29
آقا من N96 داشتم بخاطر باتری و قدرت فاجعه آمیز گوشی که در حد N73 بود انداختم به یکی از بچه ها الان هم 5800 دارم و U900 و تمام گوشی های سری N رو داشتم به نظر من گوشی I8510 از لحاظ نگه داری شارژ گوشی خوبی هست و مشکلی نداره نمیدونم چرا دوستان دیگه دارن نمک شو زیاد میکنن ما توی گوشی ها باتری که افتضاح تر از N95 کلاسیک نداشتیم در حدی که نوکیا خودش اعلام کرد ولی هیچ کس توی فروم نه رفت فروخت نه شلوغ کرد و نه هیچ چیز دیگه میدونین چرا ؟؟؟
چون نوکیا بود ولی این گوشی چون ساسونگه و کلا دوستان ارادت خاصی به سامی دارن اینجوری میکنن وگرنه اونقدر مسئله خفنی نیست که بخواهی بری گوشی رو بفروشی و ضرر کنی در صورتی که شما میتونستی با خرج نهایت 20 تومن یک باتری یدک میگرفتی و همیشه جاهایی که احساس میکردی نیاز به شارژ زیاد داری همراه میبردی به همین سادگی و یکی دیگه از مشکلاتی که این گوشی باهاش روبرو هست اختصاص بیش از حد Cpu به برنامه ها بازی ها اگه باور ندارین امتحان کنین شما بازی مثل NFS یا هر بازی با گرافیک دیگه ای رو روی گوشی I8510 و یک گوشی مثل N96 نصب کنین و بازی رو روی حالت ران قرار بدین و بزاین که یک مدل مثل بیست دقیقه بمونه بعد میبینین که سامسونگ داغ شده ولی نوکیا نه و وقتی میخواهید به بازی برگردید نوکیا بک مکس طولانی میکنه تا بازی رو ریکاور کنه ولی سامسونگ نه
این هم یک حسنه هم یک عیب که به نظر من حسنش بیشتره و شما میتونین با سرعت بیشتر و تعداد بیشتر برنامه ها رو اجرا کنین و لذت ببرین
به نظر من این گوشی هیچ عیب خاصی نداره
pulp_152
08-05-2009, 23:40
بفرمایین اینم ایراداتی که سایت از n96 گرفته !
Main disadvantages:
Inadequate battery life
No camera lens protection
The @$$#% N81-inspired design
No office document editing out of the box
Doesn't charge via the USB port
Dreadful camera key
Cheap looking keypad
Unreasonably hefty p
اولیش چیه! جالبه که سایت gsm مینویسه باطری n 96 مشکل داره بعد به دست ماها که میرسه بی مشکل میشه ... بعد تو همین سایت یکی از نقاط خوب گوشی 8510 رو باطریش معرفی میکنه! بعد به دست ماها که میرسه مشکل دار میشه و باعث فروش! یه دفعه بگین همه چیز وارونست تا منم برم یک گوشی 20 تومنی بخرم شاید ngage روش نصب شد!
hasanmotori
08-05-2009, 23:40
ببینید من هر وقت از باتریش راضی بودم گفتم راضیم و هر وقت دیدم مشکل داره گفتم. اگه میخاستم دروغ بگم که همیشه میگفتم باتریش خوبه. اگه هم فکر میکنید بهش عادت کردم بازم اشتباهه چون من بعضی وقتا ازش راضیم و بعضی وقتا نه در ضمن کم کردن خط از شب تا صبح چیزی نیست که بشه بهش عادت کرد.
یه مقایسه بین باتری i8510 و p990 :
با p990 وقتی به وای فای وصل بشی هر 1 دقیقه 1 در صد شارژ کم میکنه ولی چون آیکن باتریش اونجوریه متوجه نمیشین در حالی که با i8510 که به وای فای وصل میشی هر نیم ساعت یا حتا بیشتر یه خطش کم میشه.
با p990 وقتی بازی میکنی هر 1.5 دقیقه یه در صد کم میکنه در حالی که i8510 هر 45 دقیقه یه خط کم میکنه
فقط دوربین i8510 بیشتر شارژ کم میکنه در بقیه موارد قابل مقایسه نیستن.
من الان نظر کسایی که در مورد i8510 تو gsmarena نوشتنو خوندم بعضی هاشون میگن باتریش خیلی بده ولی اگه به اسمشون دقت کنید اکثرن ایرانی هستن یا اسمشونو ننوشتن
فعلن اگه میتونید یه باتری اضافه براش بگیرید بخریدش ولی اگه نمیتونید نخرید( البته شاید 20 30 در صد از باترش راضی نباشن) تا عامل باتری خورو کشف کنیم
عواملی که تست شده و مشکل باتری حل نشده: من دیشب گزاشتمش رو آفلاین ولی شب تا صبح 2 تا خط کم کرد
position methods رو غیر فعال کردم تاثیری نداشت
network mode رو روی gsm گزاشتم هیچی
با prosess jbactaskman های مختلفو بستم هیچی
به نظر من وقتی باتریش مشکل داره درست شارژ نمیشه. شاید مشکل از شارژر باشه آخه این شارژرا که تو ایران هست مخصوص ایرانه. یکی از دوستام که p990 داشت میگفت وقتی میزدش تو شارژ چراغ سبزش روشن میشه یعنی داره شارژ میشه ولی وقتی از تو شارژ درش میوورد میدید که شارژ نشده. بعد یه شارژر خریدو مشکلش حل شد اینم ممکنه همین مشکلو داشته باشه آخه چه دلیلی داره که انقدر شارژ شدنش طول بکشه؟
سلام
دوست عزیز متاسفانه منم مشکل باطری دارم.و فردا میخوام بفروشم ولی چرا اینهمه ارزان خریدنش؟:19::19:
البته من تو ولیعصر یه اشنایی دارم که موبایل فروشی داره و میگه بیار با یه گوشی نوکیا عوضش میکنم و برات
یه کاری میکنم که زیاد ضرر نکنی.حالا فردا ببینم چی کار میکنه.
من موندم به جاش چی بردارم؟دوستان اگه میشه راهنماییم کنین چون قبلا n82 داشتم ازش راضی بودم ولی دوباره نمیخوام بگیرمش چون یه جور هایی دلمو زده.به نظرتون n95 8gb الان خریدش با صرفه هست یا قدیمی شده؟
دوستان اگه راهنمابیم کنین ممنون میشم.:11:
pulp_152
08-05-2009, 23:52
حسن اقا میگم خط کم کردن که مهم نیس ! گوشی p800 داشتم قبلا .. این گوشی به عرض 3 ساعت علامت باطریش میرسی به اخر ولی همون اخرو تا شب کار میکرد ... منظورم اینه که ممکنم هست از نشاندهنده یا اندازه گیر میزان باطری باشه ...
حالا میگم شما اینو امتحان کردین؟
hasanmotori
09-05-2009, 00:04
حسن اقا میگم خط کم کردن که مهم نیس ! گوشی p800 داشتم قبلا .. این گوشی به عرض 3 ساعت علامت باطریش میرسی به اخر ولی همون اخرو تا شب کار میکرد ... منظورم اینه که ممکنم هست از نشاندهنده یا اندازه گیر میزان باطری باشه ...
حالا میگم شما اینو امتحان کردین؟
نه این وقتی خطاش تموم میشه خاموش میشه البته خط سومش یکم بیشتر از بقیه نگه میداره
h_zaman06
09-05-2009, 00:07
مگه مشکل شارژ نگه نداشتن این گوشی مربوط به مموری کارت نمشد ؟؟
همین جا بود یا جای دیگه ... گفته بودند که گوشی هایی که توشون مموری کارت گذاشتند باطریشون زود خالی میشه
اما بدون مموری هیچ مشکلی نداره
این موضوع تکذیب شده ؟
یه امتحانی بکنید .. ببینید ماله همین هست یا نه !
hasanmotori
09-05-2009, 00:12
مگه مشکل شارژ نگه نداشتن این گوشی مربوط به مموری کارت نمشد ؟؟
همین جا بود یا جای دیگه ... گفته بودند که گوشی هایی که توشون مموری کارت گذاشتند باطریشون زود خالی میشه
اما بدون مموری هیچ مشکلی نداره
این موضوع تکذیب شده ؟
یه امتحانی بکنید .. ببینید ماله همین هست یا نه !
نه گوشی من تا حالا مموری روش نبوده ولی هم خوب بوده هم بد
یکی که با باتریش مشکل داره اگه میتونه با یه شارژر دیگه مثلن شارژر n85 تست کنه ببینه چی میشه
آقا رضا شما که دوستتون موبایل فروشی دارن اگه میشه ازشون یه شارژر قرض بگیرید یه تست کنید
نه گوشی من تا حالا مموری روش نبوده ولی هم خوب بوده هم بد
یکی که با باتریش مشکل داره اگه میتونه با یه شارژر دیگه مثلن شارژر n85 تست کنه ببینه چی میشه
آقا رضا شما که دوستتون موبایل فروشی دارن اگه میشه ازشون یه شارژر قرض بگیرید یه تست کنید
دوست عزیز حسن جان گوشی اونقدر اعصابمو به هم ریخته که دیگه حال و حوصله ندارم با شارژرهای دیگه امتحانش کنم.از شما هم تشکر میکنم بابت راهنماییتون که در مورد باطری گوشی برام گفتین ولی باطری گوشی من در عرض این 25 روز همونه که هست و هیچ تغییری نکرده:19:.اخه من باز هم موندم چرا این گوشی اینجوری برامون در اومد.
بهر حال من فردا میبرم گوشی رو بفروشم اونجا از دوستم میپرسم که از باطری i8510 ایا براشون گلایه میکنند یا نه؟که بهتون میگم.
فقط موندم چه گوشی بخرم؟
hasanmotori
09-05-2009, 00:43
دوست عزیز حسن جان گوشی اونقدر اعصابمو به هم ریخته که دیگه حال و حوصله ندارم با شارژرهای دیگه امتحانش کنم.از شما هم تشکر میکنم بابت راهنماییتون که در مورد باطری گوشی برام گفتین ولی باطری گوشی من در عرض این 25 روز همونه که هست و هیچ تغییری نکرده:19:.اخه من باز هم موندم چرا این گوشی اینجوری برامون در اومد.
بهر حال من فردا میبرم گوشی رو بفروشم اونجا از دوستم میپرسم که از باطری i8510 ایا براشون گلایه میکنند یا نه؟که بهتون میگم.
فقط موندم چه گوشی بخرم؟
نه مثل اینکه بهادر جان راست میگه. یعنی به نظر شما ارزش نداره یه روز دیگه صبر کنی و ببینی که مشکل باتریت به این راحتی حل شد!:18: شما دیگه نمکشو خیلی زیاد کردی. حتا اگه باتریشم خراب باشه انقدر بد نیست که اعصاب شما بعد از 25 روز خورد بشه
pulp_152
09-05-2009, 01:02
نه مثل اینکه بهادر جان راست میگه. یعنی به نظر شما ارزش نداره یه روز دیگه صبر کنی و ببینی که مشکل باتریت به این راحتی حل شد!:18: شما دیگه نمکشو خیلی زیاد کردی. حتا اگه باتریشم خراب باشه انقدر بد نیست که اعصاب شما بعد از 25 روز خورد بشه
بابا حسن اقا چرا ناراحتی؟! بزار بفروشن
کاش قبل از اینکه 8300 میگرفتم میگفتین میفروشم تا خودم بر میداشتم حداقل تا زمانی که hd میومد نگه میداشتم بعدشم با ضرر کم میفروختم .hd دار میشدم..
حالا هم اتفاقی نیفتاده هر کسی هر چی دوست داره میتونه انتخاب کنه .. کسی اجبارشون نکرده که این گوشی رو بخرن ! و کسی هم نمیتونه اجبارشون کنه که نگه دارن ... حتما حس کردن گوشی خوبیه .. حالا حس میکنن بدرد نمیخوره
در هر صورت هر چیزی که دستشون میاد مبارکشون باشه ...
(هر چی فکر میکنم میبینم 8300 نمیتونم با hd عوض کنم:8:) کیبوردش و قیافش نسبت به hd مارو گیریفته :19:
ali racer
09-05-2009, 10:41
بعضی ها خیلی پولدارن حسن بعضی ها هم خیلی بی اعصاب :31:
.....................
آقا این ورژن آپ اینوا ایت چنده ؟؟
اینه ؟
djhj4
چرا اینقدر سامسونگ بد اسم گذاری کرده ؟
چیه بابا
SIMON137
09-05-2009, 13:45
یک سوال این گوشی فرمت AVI ساپورت می کنه ؟ با ریختن برنامه چطور ؟
hasanmotori
09-05-2009, 17:39
بعضی ها خیلی پولدارن حسن بعضی ها هم خیلی بی اعصاب :31:
.....................
آقا این ورژن آپ اینوا ایت چنده ؟؟
اینه ؟
djhj4
چرا اینقدر سامسونگ بد اسم گذاری کرده ؟
چیه بابا
پس نتیجه میگیریم که هر کی اعصاب نداره یا خیلی پولداره این گوشیرو نخره:21:
i8510 دو تا ورژن بیشتر نداره djhj1 و djhj4 که 4 جدیدتره اسم گزاریش مشکلی نداره که. شما بگو 1 و 4
فکر کنم راه حل مشکل باتری رو پیدا کردم بزارید فردا که مطمعن شدم بهتون میگم
@ simon
فایل های avi رو اجرا میکنه و نیازی به نرم افزار نداره
oghtapost
09-05-2009, 18:12
فقط موندم چه گوشی بخرم؟
این اولین مورد تو این زمینه ی فروش زودهنگام i8510 نیست:5:
دوست عزیز قیمت پیشنهادیت چنده؟
سلام.
دیروز من هم از شر i8510 خلاص شدم و در آخر فروختمش و به جاش یه دونه n95 8gb برداشتم.
از مغازه داره که دوستم بود در مورد باطریش سوال کردم و گفت اکثر گوشی های سامسونگ مشکل باطری دارند و خودش هم گفت اگه موبایلی میخواهی که تو باطری قوی باشه اول سونی اریکسونه و بعدا نوکیا و بعدا سامسونگ.به هر حال ما یه بار خواستیم سامسونگ بگیریم که خوب باشه ولی متاسفانه باطریش مشکل داشت.اینم بگم متاسفانه بازار دست دوم این گوشی خیلی بده یعنی گوشی رو با قیمت خیلی کمی بر میدارن من 550 تومن خریده بودم و 370 فروختم.
kalepoook
10-05-2009, 10:19
سلام
من گوشیم سامسونگ نیست ولی از وقتی مموری گوشیو در آوردم کلی مصرف باطریش کم شده،منظورم اینه که با 8 گیگ مموری داخلی 8510 بایدم مصرف باطری داشته باشه تازه اگه مموریم بندازین روش بیشترم میشه،بی انصافی نکنید در باره این گوشی همه چی داره بایدم باطری مصرف کنه،خواهشآ اگه کسی خواست گوشیشو بفروشه تو تاپیک یا به دوستان بگه که دست مغازه دارها نیفته اینا با یه زره تمیز کردن به اسم تست میفروشن به قیمت بالا فقط حق شماست که ضایع میشه.
ممنون
ali racer
10-05-2009, 13:35
پس نتیجه میگیریم که هر کی اعصاب نداره یا خیلی پولداره این گوشیرو نخره:21:
i8510 دو تا ورژن بیشتر نداره djhj1 و djhj4 که 4 جدیدتره اسم گزاریش مشکلی نداره که. شما بگو 1 و 4
فکر کنم راه حل مشکل باتری رو پیدا کردم بزارید فردا که مطمعن شدم بهتون میگم
@ simon
فایل های avi رو اجرا میکنه و نیازی به نرم افزار نداره
اسمش سخته
ضمنا من از کجا باید میدونستم که حروفش تزئینیه ؟:31:
کلا سامسونگ کد گذاری خوب عمل نمیکنه کد گوشی از اسمش بیشتره !!
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو
.................................................. .................................................. ............
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو
بریم سر اصل مطلب
همون طور که می دونین من برای برطرف ابهامی که واسه خودم و خیلی ها پیش اومده بود در مورد مشکل باتری8510
دو تا گوشی رو گیر آوردم که یکی مشکل باتری داشت و دیگری نداشت و باتری اون ها رو عوض کردم
شرایط آزمایش
1.گوشی بی مشکل بصورت بی گارانتی خریداری شده بود و اونی که مشکل داشت با گارانتی مایکروتل
از نمایندگی خود شرکت(جالب اینه که گوشی و باتری نوسط مایکرو یه بار هم تست شده بودن و مشکلی نداشتن)
2.هر دو گوشی از نوع 8 گیگ بوده گوشی مایکرو ورژن 4 بود اون یکی هم صاحبش آپ کرده بود ورژن 4
3.صاحاب هردو گوشی تجربه لازم و کامل رو در زمینه گوشی های هوشمند داشتن (یکی ان95 کلاسیک و اون یکی جی 810 سامسونگ داشت قبل 8510)
4.من ازشون خواستم که میزان کارکرد گوشی رو کاملا بنویسن و تسک منجر یا هر برنامه های جک رو غیر فعال
یا ریمو کنن
5.استفاده از گوشی ها بصورت کامل (حرف زدن ...ترنسفر دیتا با بلوتوث و وای فای ...... بازی کردن و البته گوشی دادن موسیقی بود
6.هیچ کدوم از گوشی ها مموری کارت استفاده نمی کردن
............................
خب تا امروز که 3 روز از عوض کردن باتری ها میگذره
در کمال تعجب گوشی ای که مشکل داشت همچنان با باتری جدید هم مشکل باتری داشت
چون باتری و فریمور یکی هستش
........................
یا مشکل از شارژه یا از خود گوشی
امروز شارژر ها رو هم عوض می کنم تا ببینم مشکل از کدومه
hasanmotori
10-05-2009, 15:28
:8:آقا من راه حل مشکل باتریرو پیدا کردم توش نه نیارید 100 % تست شده هر کی بگه نه دیگه.....:8:
من دیشب گوشیمو شارژ کردم و حدود 1 ساعت وای فای استفاده کردم و یکم باهاش ور رفتم. بعد صبح بیدار شدم اصلاً خط کم نکرده بود. باهاش حدود 1.5 ساعت آهنگ گوش دادم و کلی چیز بلوتوث کردم و یکم بازی کردم کلی بچه ها باهاش ور رفتن یه خطش کم شد. اگه خراب بود باید 3تا خطو کم میکرد.
یه چیزیم بگم: درست نیست که شما این گوشیرو با گوشی سونی اریکسون مقایسه کنید. آخه یه صفحه 2 اینچی با نور نصف این که سیستم عامل نداره پردازندشم یه ic در حد 50 مگاهرتزه باتری مصرف میکنه؟ باید i8510 رو با گوشیهای هم ردش یعنی سری n مقایسه کنید که باتریش در حال حاظر در n95 8gig هست
خب حالا راه حل: شما باتری رو بزنید تو شارژ تا کامل شارژ بشه بعد درش بیارید و بزارید یکم بگزره در حدی که یه خطش کم بشه بعد دوباره بزنیدش تو شارژ به همین راحتی باتریش درست میشه :8:
آقای ali racer عزیز شما هم اگه میشه همین کارو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید
سلام
دوستم این گوشیو خریده و باتریش 1000 میلی امپره
باتری این گوشی تو مشخصاتش 1200 میلی امپره
دوستانی که این گوشیو دارن چک کنن ببینن باتریشون چند میلیه؟
منتظرم
مرسی
ali racer
10-05-2009, 19:37
:8:
حسن جان گوشی دست من نیست
دست صاحاباشونه
ولی بزار ببینم تست شارژر چی میشه جوابش این کار رو هم انجام میدم
oghtapost
10-05-2009, 19:42
:8:آقا من راه حل مشکل باتریرو پیدا کردم توش نه نیارید 100 % تست شده هر کی بگه نه دیگه.....:8:
من دیشب گوشیمو شارژ کردم و حدود 1 ساعت وای فای استفاده کردم و یکم باهاش ور رفتم. بعد صبح بیدار شدم اصلاً خط کم نکرده بود. باهاش حدود 1.5 ساعت آهنگ گوش دادم و کلی چیز بلوتوث کردم و یکم بازی کردم کلی بچه ها باهاش ور رفتن یه خطش کم شد. اگه خراب بود باید 3تا خطو کم میکرد.
یه چیزیم بگم: درست نیست که شما این گوشیرو با گوشی سونی اریکسون مقایسه کنید. آخه یه صفحه 2 اینچی با نور نصف این که سیستم عامل نداره پردازندشم یه ic در حد 50 مگاهرتزه باتری مصرف میکنه؟ باید i8510 رو با گوشیهای هم ردش یعنی سری n مقایسه کنید که باتریش در حال حاظر در n95 8gig هست
خب حالا راه حل: شما باتری رو بزنید تو شارژ تا کامل شارژ بشه بعد درش بیارید و بزارید یکم بگزره در حدی که یه خطش کم بشه بعد دوباره بزنیدش تو شارژ به همین راحتی باتریش درست میشه :8:
من فکر کنم همه ی این روش ها فقط رو گوشیه شما جواب میده و بعید میدونم رو گوشی دیگه جواب بده...:27:
دوستان کسی امتحان نکرده؟
hasanmotori
10-05-2009, 20:22
سلام
دوستم این گوشیو خریده و باتریش 1000 میلی امپره
باتری این گوشی تو مشخصاتش 1200 میلی امپره
دوستانی که این گوشیو دارن چک کنن ببینن باتریشون چند میلیه؟
منتظرم
مرسی
باتری همه گوشیها 1200 هست و اون چیزی که روی خود گوشی نوشته شده مهم نیست. الان اگه i8910 که باتری 1500 داره رو نگاه کنید رو خود گوشی نوشته 1000
pulp_152
10-05-2009, 20:42
باتری همه گوشیها 1200 هست و اون چیزی که روی خود گوشی نوشته شده مهم نیست. الان اگه i8910 که باتری 1500 داره رو نگاه کنید رو خود گوشی نوشته 1000
مگه میشه؟ ! اگه بیشتر بنویسه میشه گفت خالی بندیه ! ولی کمتر نوشتن دلیل قانع کننده ای نیست!
hasanmotori
10-05-2009, 20:44
من فکر کنم همه ی این روش ها فقط رو گوشیه شما جواب میده و بعید میدونم رو گوشی دیگه جواب بده...:27:
دوستان کسی امتحان نکرده؟
خدا کنه روی گوشی همه جواب بده:5:
یه چیز دیگه : خط 7 و 6 و 5 ش مدت زیادی میمونن ولی وقتی رسید به خط 4 خیلی سریع میپره در عوض روی خط 3 خیلی میمونه. پس اگه شد 3 خط اصلاً نگران نباشید گوشی شما هنوز 45 % شارژ داره
hasanmotori
10-05-2009, 20:50
مگه میشه؟ ! اگه بیشتر بنویسه میشه گفت خالی بندیه ! ولی کمتر نوشتن دلیل قانع کننده ای نیست!
منظورش این نیست که باتریش 1000 میلی آمپره احتمالاً منظورش اینه که حداقل از باتری 1000 استفاده کنید
روی d600 نوشته 300 در حالی که باتریش 950 هست
sogol6561
10-05-2009, 22:31
:27::27::27::27::27::27:.
اینم شد روش دوست عزیز من در عرض دو هفته ای که با این گوشی کار کردم سر گوشی هر بلایی اوردم ولی درست نشد.حتما به قول دوستمون این روش روی گوشی شما جواب میده.
به نظر من کارخانه سامسونگ باید جوابگوی این عیب بزرگ (لنگیدن تو باطری)باشه. من مونده ام چرا مایکروتل این مساله رو به خود شرکت سامسونگ گزارش نمیده اگه هم گزارش داده پس چرا هیچی نمیگه؟
hasanmotori
10-05-2009, 22:44
اینم شد روش دوست عزیز من در عرض دو هفته ای که با این گوشی کار کردم سر گوشی هر بلایی اوردم ولی درست نشد.حتما به قول دوستمون این روش روی گوشی شما جواب میده.
به نظر من کارخانه سامسونگ باید جوابگوی این عیب بزرگ (لنگیدن تو باطری)باشه. من مونده ام چرا مایکروتل این مساله رو به خود شرکت سامسونگ گزارش نمیده اگه هم گزارش داده پس چرا هیچی نمیگه؟
هدف شما از این پست چیزی جز جو سازی نیست خود شما هم میدونید که این مشکل از سامسونگ نیست و فقط تو ایرانه :19:
yazdankhah
10-05-2009, 23:35
پول خیلی بد چیزیه. این چیز کثیف اتفاقا خیلی هم شیرینه:13:
دوست من شما از کجا خبر داری سامسونگ اعلام کرده یه چند هزارتایی گوشی معیوب دارم ماکروتل هم گفته اول:41:
خریده آورده و به من و شما انداخته حالا هم به هیچ وجه جوابگو نیست.
من اون موقع که این گوشی رو داشتم رفتم گارانتی الکی تست کرد و گفت هم گوشی سالمه هم باطری :20:
بهش گفتم پس ایراد کجاست گفت 8510 باطریش ضعیفه:41:
گفتم تو مشخصات گوشی هست 8 ساعت صحبت گفت کمپانی ها معمولا در این موارد بزرگ نمایی میکنند.
دوستان من دیگه از سامسونگ و نمایندش و 8510 و باطری معیوبش حالم بهم خورد و فروختم.
محض اطلاع نوکیا E66 گرفتم خیلی راحت 3 روز با اون حجم صحبت و کارهای من جواب میده.
yazdankhah
10-05-2009, 23:40
هدف شما از این پست چیزی جز جو سازی نیست خود شما هم میدونید که این مشکل از سامسونگ نیست و فقط تو ایرانه :19:
خب حسن جون دوستمون هم همین حرف شما رو به یه بیان دیگه میزنه. میگه حالا که سامسونگ هیچ جایی مشکل نداره پس چرا این حجم بالا تو ایران مشکل داره و نمایندشم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
د خوب همینجای مسئله بوداره که خود نماینده میدونه و دلایل الکی میاره و از ارائه راه حل مناسب شونه خالی میکنه.
من خودم چند نوبت نمایندگی رفتم و دفتر فروش رفتم و با شرکت ماکروتل و مدیر بازرگانیش صحبت کردم سر آخر دیدم نه بالا جنسی که دستمه معیوبه و جالبه که فقط تو ایران هم معیوبه هیچ جای دنیا همچی گزارشی ندادند.
حتی نتونستم ایمیلی از سامسونگ و خدمات پس از فروشش پیدا کنم تا گزارش کاملی به اونها بدم.
شادباشید:11:
pulp_152
10-05-2009, 23:42
دوست من شما از کجا خبر داری سامسونگ اعلام کرده یه چند هزارتایی گوشی معیوب دارم ماکروتل هم گفته اول:41:
من اون موقع که این گوشی رو داشتم رفتم گارانتی الکی تست کرد و گفت هم گوشی سالمه هم باطری :20:
گفتم تو مشخصات گوشی هست 8 ساعت صحبت گفت کمپانی ها معمولا در این موارد بزرگ نمایی میکنند.
دوستان من دیگه از سامسونگ و نمایندش و 8510 و باطری معیوبش حالم بهم خورد و فروختم.
محض اطلاع نوکیا E66 گرفتم خیلی راحت 3 روز با اون حجم صحبت و کارهای من جواب میده.
کمپانی ها بزرگ نمایی میکنند درست! ایا سایتهای مستقل هم بزرگ نمایی میکنند؟
sogol6561
10-05-2009, 23:55
دوست عزیز هدف من جوسازی نیست اخه این روشی که شما میگید خودتان بهش نگاه کنید .
بنظرتون این روش درسته؟این روش کجا تست شده؟(دوست عزیز با این روشها که به جایی نمیرسیم.)گوشی رو که خریدی باید از اول باطری خوبی داشته باشه نه اینکه .... .
والا من تو تهران نیستم و نمیدونم مایکروتل کدوم وره.ولی تو ایران به نظر من گارانتی بدرد نمیخوره .نمایندگی که برگرده بگه باطری تست شده و ایرادی نداره و بعدا باطری هم برات نتونه طبق انتظاراتت جواب بده به چه دردی میخوره.:13:
S A M S U N G
11-05-2009, 00:04
رنگ نقره ائی INNOV8 بزودی :
به نظرم زیبائیش خیلی بیشتر شده :10:
مخلصیم .
hasanmotori
11-05-2009, 00:07
دوست عزیز هدف من جوسازی نیست اخه این روشی که شما میگید خودتان بهش نگاه کنید .
بنظرتون این روش درسته؟این روش کجا تست شده؟(دوست عزیز با این روشها که به جایی نمیرسیم.)گوشی رو که خریدی باید از اول باطری خوبی داشته باشه نه اینکه .... .
والا من تو تهران نیستم و نمیدونم مایکروتل کدوم وره.ولی تو ایران به نظر من گارانتی بدرد نمیخوره .نمایندگی که برگرده بگه باطری تست شده و ایرادی نداره و بعدا باطری هم برات نتونه طبق انتظاراتت جواب بده به چه دردی میخوره.:13:
باتری گوشی من تا دو روز پیش خراب بود. شب شارژش کردم و صبح بیدار شدم دیدم یه خطش پریده همون موقع زدمش تو شارژ و بعد ازش استفاده کردم دیدم درست شده. دوباره شارژش کردم دیدم بازم مشکلی نداره
حالا به نظر شما چه چیزی باعث شده باتری من درست بشه؟
احتمالاً مشکل از شارژره. من حدود نیم ساعت قبل گوشیمو که کامل شارژ شده بود از تو شارژ در آوردم و حدود 20 دقیقه گزشت و اصلاً ازش استفاده نکردم دوباره زدمش تو شارژ هنوز داره شارژ میشه یعنی حدود 10 دقیقه.
این شارژرا که تو پک گوشی هست مخصوص ایرانه. احتمال اینکه مشکل از شارژرا باشه زیاده
pulp_152
11-05-2009, 00:10
رنگ نقره ائی INNOV8 بزودی :
به نظرم زیبائیش خیلی بیشتر شده :10:
مخلصیم .
واوووووووووو خیلی زیباتر شده:19::18:
Bahador.p
11-05-2009, 00:27
آقا تو سرو کله خودتون نزنین مشکل رو از طریق علمی و خود نمایندگی در آوردم اینقدر به سامسونگ گیر ندین به مایکروتل گیر بدین مشکل از اونجاست که گوشی های I8510 موجود توی ایران اولین سری ساخت بودن و همه نرم افزارشون ورژن 1 بوده و خود مایکروتل اونارو آپ کرده و وقتی آپ میکنن مثل من و شما که با نت آپ نمیکنن سامسونگ براشون برنامه میفرسته از شانس خوب ما ایرانی ها همچین برنامه رو برای ایران میفرستن متوجه مشکل باتری گوشی میشن و سریعا به تمام نمایندگی های اعلام میکنن نفروشین و اون تعدادی که فروختین پس بگیرین و صبرکنین تا من یک آپدیت جدید بدم آپدیت از لحاظ اسم با قبلی فرق نداشت فقط مشکل باتری توش درست شده بود و متاسفانه مایکروتل دیگه گوشی هارو بر نگردوند و مردم رو پیچوند یک کلام شما دقت کنین هیچ یک از بچه هایی که گوشی شونو از دبی گرفتن و آپ بوده مشکل نداشته من خودم و بابام رو مثال میزنم از دبی گرفتم هیچ مشکلی نداره اونو از یکی از نمایندها و رئیس فروش سامسونگ و نوکیا و... توی دبی که با بابام دوسته پرسیدم و اون این جریان رو برام گفت راست و دروغش پای خودش
pulp_152
11-05-2009, 00:35
پیشنهاد میکنم دوستانی که از گوشی هاشون ناراضی هستن .. به سایت سامسونگ در کره جنوبی نه ایران! پیام بدن از طریق نت و مشکلشون رو در میون بزارن ...
البته که اونها ایرانی نیستن و سریعا به مشکل رسیدگی میکنن و اگر مشکلی از طرف مایکروتل باشه شرایط کار رو باهاشون عوض میکنن!... از نظر اونها بزرگترین سرمایه یعنی داشتن مشتری نه نمایندگی ! و مایکروتل با این کار بزرگترین سرمایه سامسونگ رو داره ازش میگیره
من بخرم این گوشیو یا باطریش مشکل داره؟
hasanmotori
11-05-2009, 21:45
من راه حل مشكل باتري رو پيدا كردم و تا حالا كه واقعن جواب داده:8:
ali racer
11-05-2009, 22:47
آقا تو سرو کله خودتون نزنین مشکل رو از طریق علمی و خود نمایندگی در آوردم اینقدر به سامسونگ گیر ندین به مایکروتل گیر بدین مشکل از اونجاست که گوشی های I8510 موجود توی ایران اولین سری ساخت بودن و همه نرم افزارشون ورژن 1 بوده و خود مایکروتل اونارو آپ کرده و وقتی آپ میکنن مثل من و شما که با نت آپ نمیکنن سامسونگ براشون برنامه میفرسته از شانس خوب ما ایرانی ها همچین برنامه رو برای ایران میفرستن متوجه مشکل باتری گوشی میشن و سریعا به تمام نمایندگی های اعلام میکنن نفروشین و اون تعدادی که فروختین پس بگیرین و صبرکنین تا من یک آپدیت جدید بدم آپدیت از لحاظ اسم با قبلی فرق نداشت فقط مشکل باتری توش درست شده بود و متاسفانه مایکروتل دیگه گوشی هارو بر نگردوند و مردم رو پیچوند یک کلام شما دقت کنین هیچ یک از بچه هایی که گوشی شونو از دبی گرفتن و آپ بوده مشکل نداشته من خودم و بابام رو مثال میزنم از دبی گرفتم هیچ مشکلی نداره اونو از یکی از نمایندها و رئیس فروش سامسونگ و نوکیا و... توی دبی که با بابام دوسته پرسیدم و اون این جریان رو برام گفت راست و دروغش پای خودش
همین دوستم که گوشی اش مشکل نداشت قاچاق بود گوشی اش
ولی شک دارم مشکل از فریمور باشه چون یکی از بچه ها تو موبلستان آپ کرده بود بازم مشکل داشت
اسمش سخته
ضمنا من از کجا باید میدونستم که حروفش تزئینیه ؟:31:
کلا سامسونگ کد گذاری خوب عمل نمیکنه کد گوشی از اسمش بیشتره !!
.................................................. .................................................. ............
بریم سر اصل مطلب
همون طور که می دونین من برای برطرف ابهامی که واسه خودم و خیلی ها پیش اومده بود در مورد مشکل باتری8510
دو تا گوشی رو گیر آوردم که یکی مشکل باتری داشت و دیگری نداشت و باتری اون ها رو عوض کردم
شرایط آزمایش
1.گوشی بی مشکل بصورت بی گارانتی خریداری شده بود و اونی که مشکل داشت با گارانتی مایکروتل
از نمایندگی خود شرکت(جالب اینه که گوشی و باتری نوسط مایکرو یه بار هم تست شده بودن و مشکلی نداشتن)
2.هر دو گوشی از نوع 8 گیگ بوده گوشی مایکرو ورژن 4 بود اون یکی هم صاحبش آپ کرده بود ورژن 4
3.صاحاب هردو گوشی تجربه لازم و کامل رو در زمینه گوشی های هوشمند داشتن (یکی ان95 کلاسیک و اون یکی جی 810 سامسونگ داشت قبل 8510)
4.من ازشون خواستم که میزان کارکرد گوشی رو کاملا بنویسن و تسک منجر یا هر برنامه های جک رو غیر فعال
یا ریمو کنن
5.استفاده از گوشی ها بصورت کامل (حرف زدن ...ترنسفر دیتا با بلوتوث و وای فای ...... بازی کردن و البته گوشی دادن موسیقی بود
6.هیچ کدوم از گوشی ها مموری کارت استفاده نمی کردن
............................
خب تا امروز که 3 روز از عوض کردن باتری ها میگذره
در کمال تعجب گوشی ای که مشکل داشت همچنان با باتری جدید هم مشکل باتری داشت
چون باتری و فریمور یکی هستش
........................
یا مشکل از شارژه یا از خود گوشی
امروز شارژر ها رو هم عوض می کنم تا ببینم مشکل از کدومه
خب آزمایش من تموم شد و این نتیجه اش بود
........................................
با فریمور یکسان یکی از گوشی ها مشکل داشت پس مشکل از فریمور نیست
با باتری یکسان باز هم دچار مشکل بود پس مشکل از باتری هم نیست !!!
با شارژر یکسان باز هم درست نشد:19: مشکل از شارژر هم نبود
...................................
من نتیجه میگیرم که مشکل سخت افزار خود گوشی هستش و این مشکل ربطی به مموری یا شارژر یا باتری یا فریمور نداره
..............................................
البته متیجه گیری من فقط در مورد گوشی دوستم و پسر عموم صادقه و نمی خوام اونو تعمیم بدم به گوشی های دیگه
......................
با روشن شدن مشکل گوشی دوستم قصد فروشش رو گرفته
الان چقدر می کنه 8510 کارکرده خیلی تمیز با گارانتی ؟؟
hasanmotori
11-05-2009, 23:08
همین دوستم که گوشی اش مشکل نداشت قاچاق بود گوشی اش
ولی شک دارم مشکل از فریمور باشه چون یکی از بچه ها تو موبلستان آپ کرده بود بازم مشکل داشت
خب آزمایش من تموم شد و این نتیجه اش بود
........................................
با فریمور یکسان یکی از گوشی ها مشکل داشت پس مشکل از فریمور نیست
با باتری یکسان باز هم دچار مشکل بود پس مشکل از باتری هم نیست !!!
با شارژر یکسان باز هم درست نشد:19: مشکل از شارژر هم نبود
...................................
من نتیجه میگیرم که مشکل سخت افزار خود گوشی هستش و این مشکل ربطی به مموری یا شارژر یا باتری یا فریمور نداره
..............................................
البته متیجه گیری من فقط در مورد گوشی دوستم و پسر عموم صادقه و نمی خوام اونو تعمیم بدم به گوشی های دیگه
......................
با روشن شدن مشکل گوشی دوستم قصد فروشش رو گرفته
الان چقدر می کنه 8510 کارکرده خیلی تمیز با گارانتی ؟؟
قبل از اينكه بفروشه اگه ميشه اون روشي كه گفتمو يه امتحاني بكن شايد درست شد.
oghtapost
11-05-2009, 23:09
شک نکن:21::27:
love4love
12-05-2009, 10:02
شک نکن:21::27:
بخرم ?
نخرم ?
ali racer
12-05-2009, 13:39
بخرم ?
نخرم ?
دوست من نتایج مقایسه من رو خوندی ؟
یه سری از 8510 ها مشکل نگهداری شارژر دارن ویه سری ندارن
اگه قصد خرید داری باید با فروشنده طی کنی که اگه مشکل داشت پس میاری
yazdankhah
12-05-2009, 14:12
سلام
دوستانی که قصد خرید این گوشی رو دارند اکیدا توصیه میکنم قبلش حسابی فکرکنند و بدونند که ریسک بزرگیه. به نظر من این کار عاقلانه نیست وقتی این همه کاربر از شارژ این گوشی شکایت دارند دوباره ریسک کرد و 530 -580 پول داد و یه گوشی خرید که دائم بایستی شارژ بشه.
بهتریه قبل از خرید حتما با خودتون کنار بیایید تا مثل بنده 220 ضرر نکنید.
بیخیلش شدم من بعد عمری D600 داشتن پولامو جمع کردم گوشی بخرم ریسک غیر قابل انجام هست!
اگه گوشی خراب باشه .............
hasanmotori
12-05-2009, 21:32
بیخیلش شدم من بعد عمری D600 داشتن پولامو جمع کردم گوشی بخرم ریسک غیر قابل انجام هست!
اگه گوشی خراب باشه .............
شما اگه ميتوني از يه جايي بجز ايران مثلاًدوبي بخر كه ديگه 100% مشكلي نداشته باشه.
در ضمن اين روشي كه من گفتم واقعن جواب ميده.ميزنيش تو شارژ بعد ميبيني خيلي سريع و الكي خط اولش پريد همون موقع ميزنيش تو شارژ ديگه درست ميشه. بعد خودش رو دور ميوفته يعني ديگه نيازي به اين كار نيست.من حدود 1.5 ماه از باتريش راضي بودم تا اينكه خراب شد و الان با اين روش دوباره درست شده
يه پيشنهاد ديگه : شما كه انقدر صبر كردي يكم ديگه هم صبر كن i8910 بگير
oghtapost
12-05-2009, 21:37
:5:
شما اگه ميتوني از يه جايي بجز ايران مثلاًدوبي بخر كه ديگه 100% مشكلي نداشته باشه.
در ضمن اين روشي كه من گفتم واقعن جواب ميده.ميزنيش تو شارژ بعد ميبيني خيلي سريع و الكي خط اولش پريد همون موقع ميزنيش تو شارژ ديگه درست ميشه. بعد خودش رو دور ميوفته يعني ديگه نيازي به اين كار نيست.من حدود 1.5 ماه از باتريش راضي بودم تا اينكه خراب شد و الان با اين روش دوباره درست شده
يه پيشنهاد ديگه : شما كه انقدر صبر كردي يكم ديگه هم صبر كن i8910 بگير
دوست عزیز بین این دو گوشی حداقل 300 تومن اختلاف قیمت وجود داره...
این کجا اون کجا :5:
hasanmotori
12-05-2009, 21:43
:5:
دوست عزیز بین این دو گوشی حداقل 300 تومن اختلاف قیمت وجود داره...
این کجا اون کجا :5:
خب بايد صبر كنه كه گفتم و بايد بيشتر پول جمع كنه كه نگفتم:21:
گوشی که خراب نیست!
من خودم 8510 دارم و حداقل تا 2روز را شارژ داره. تعداد سالمها هم بیشتر از خرابهاست و اینکه دوستمون گفته بودند گوشیهای مایکروتل مشکل دارند اصلا درست نیست چون من گوشیهایی از مایکروتل دیدم که باطری خوبی داشتند.خیلی از دوستان زیادی این موضوع را بزرگ کردند و خیلی کم پیش میاد کسی با باطریش زیاد از حد مشکل داشته باشه
به نظر من که بخرینش.خیلی عالیه...
hasanmotori
12-05-2009, 22:25
احتمالاً هميني كه بهادر جان گفت درسته حالا يكي گوشيشو فلش كنه و آپديت كنه ببينيم چي ميشه.
ممكنه از شارژرم باشه ولي احتمال بالايي بيشتره
ali racer
13-05-2009, 01:36
گوشی که خراب نیست!
من خودم 8510 دارم و حداقل تا 2روز را شارژ داره. تعداد سالمها هم بیشتر از خرابهاست و اینکه دوستمون گفته بودند گوشیهای مایکروتل مشکل دارند اصلا درست نیست چون من گوشیهایی از مایکروتل دیدم که باطری خوبی داشتند.خیلی از دوستان زیادی این موضوع را بزرگ کردند و خیلی کم پیش میاد کسی با باطریش زیاد از حد مشکل داشته باشه
به نظر من که بخرینش.خیلی عالیه...
دوست من الان چه کسی پاسخگوی پس عموی بنده (یا هر کسی دیگه ای مثل اون ) هستش که
گوشی اش ایراد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
گارانتی نداره ؟ که داره
چک نشده بوسیله مایکروتل ؟ که شده
شارژ نگه میداره که نمیداره !!
من مصرف کننده که نباید ضرر ناشی از سهل انگاری تولید کننده یا عوامل توزیع اونو بدم
اگه رفته بود بی گارانتی خریده بود بازم محلی از اعراب داشت ولی حالا...
این وسط کی پاسخگو هستش ؟ هیچ کس
کی باید بعلت مشکل دار بودن گوشیشو عوض کنه و کلی ضرر مالی کنه ؟ مصرف کننده
من به تمامی کسانی که می خوان 8510 بگیرن توصیه اکید میکنم به شرط کار کرد درست و عدم مشکل
در نگهداری شارژ گوشی رو بخرن که اگه مشکل داشت ببرن پس بدن و بی خود ضرر نکن
واسه کسی که برای پول در آوردن زحمت کشیده ارزش 400 -500 هزار تومن ناقابل معلومه
متاسفانه گارانتی در ایران همچنان بی ارزشه
fariborz_1
13-05-2009, 09:47
دوست من الان چه کسی پاسخگوی پس عموی بنده (یا هر کسی دیگه ای مثل اون ) هستش که
گوشی اش ایراد داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
گارانتی نداره ؟ که داره
چک نشده بوسیله مایکروتل ؟ که شده
شارژ نگه میداره که نمیداره !!
من مصرف کننده که نباید ضرر ناشی از سهل انگاری تولید کننده یا عوامل توزیع اونو بدم
اگه رفته بود بی گارانتی خریده بود بازم محلی از اعراب داشت ولی حالا...
این وسط کی پاسخگو هستش ؟ هیچ کس
کی باید بعلت مشکل دار بودن گوشیشو عوض کنه و کلی ضرر مالی کنه ؟ مصرف کننده
من به تمامی کسانی که می خوان 8510 بگیرن توصیه اکید میکنم به شرط کار کرد درست و عدم مشکل
در نگهداری شارژ گوشی رو بخرن که اگه مشکل داشت ببرن پس بدن و بی خود ضرر نکن
واسه کسی که برای پول در آوردن زحمت کشیده ارزش 400 -500 هزار تومن ناقابل معلومه
متاسفانه گارانتی در ایران همچنان بی ارزشه
فروشنده هم حتمآ شرط رو قبول میکنه!
pulp_152
13-05-2009, 12:25
پس فعلا نخرید .. میبینید که مایکروتل هم هنوز دوباره این گوشی رو وارد نکرده نمیدونم چرا شاید دلیلش هم باطریش باشه .. البته فکر کنم سامسونگ بهش نداده تا ایرادشو رفع کنه ...
دست نگه دارید و نخرید تا گوشی های سری دوم وارد بازار بشن ببینیم اونا چطورن
love4love
13-05-2009, 13:44
پس باید صبر کرد
من خودم پافشاریم رو این گوشی بیشتر برای کیفیت صداش و سرعت و حافظش بود
باز اگه دوستان گوشی خوبی سراغ دارن بگن
i900 رو مدنظر داشتم ولی گفتن صداش تو هندزفری خیلی پایین هست
pulp_152
13-05-2009, 14:29
اگه صبر داری حسن جان گفتن .. فقط 8910 بگیر ..
Bahador.p
13-05-2009, 21:36
سلام دوستان داشتم توی یک سایت چینی میگشتم که دیدم چند نفر از باتری I8510 گلایه داشتن و رئیس بخش گوشی اومده بود 2تا عکس پایین رو گذاشته بود و گفته بود گوشی هایی که باتریشون این سوراخ ها رو نداشته باشن خرابن و باتریهاشون تقلبی تشریف داره و من فکر میکنم هیچ کدوم از ما باتریهامون این سوراخ هارو نداره مال من که نداره مال شما چطور ؟؟؟
اون که روش نوشته کره و سوراخ داره اصله و مشکل نداره ولی اون که روش نوشته چین و سوراخ نداره اصلی نیست و شانسی در میاد و مال من اون چینه هست
hasanmotori
13-05-2009, 21:57
باتري من كه سوراخ نداره.ولي احتمال اينكه مشكل از باتري باشه خيلي كمه.بيشترين احتمال اينه كه ورژن 1 مشكل باتري داشته اونايي هم كه خارج از ايران گفتن باتريش بده ورژن 1 بوده. بعد ورژن 4 اين مشكلو نداشته ولي همونطوري كه بهادر جان گفت تو ايران درست آپديت نشده و اين مشكل بر طرف نشده
اينم باتري من:
من فکر نمیکنم این حرف درست باشه چون گوشی ای که من ازش استفاده میکنم نمونه ای هستش که از کره واسه ما فرستادند اما باطریش سمت راستی هست و سوراخی هم نداره اما میدونم که اصله
hasanmotori
13-05-2009, 22:22
فعلن اين روشي كه گفتم واقعن جواب داده من از باتريش راضيم. :5:يكي كه از باتريش راضي نيست يه بار گوشيشو فلشش كنه و آپديتش كنه فكر كنم درست بشه
حسن جان اپرا مینی نصب کردم ولی سرعت موس خیلی پایینه و اصلا قابل مقایسه با سرعتش در اپرای خود گوشی نیست ایا راهی داره؟
hasanmotori
14-05-2009, 22:27
حسن جان اپرا مینی نصب کردم ولی سرعت موس خیلی پایینه و اصلا قابل مقایسه با سرعتش در اپرای خود گوشی نیست ایا راهی داره؟
نه متاسفانه راهي نيست آخه اپرا يه برنامه جاواست و نميتونه مثل نرم افزاراي خود گوشي از همه امكاناتش استفاده كنه. تو اپرا و كلاً برنامه هاي جاوا موسش مثل dpad عمل ميكنه و فايده اي نداره. وقتي تراوين بازي ميكني يه بدي داره وقتي بار اول ميري تو بازي مياد كلي پايين بايد ببريش بالا كه ميتوني با استفاده از دكمه 2 اينكارو بكني كه سرعتش از dpad بيشتره.
سلام دوستان لطفا بگویید در جعبه گوشی شما هم خروجی تلویزیون نبود؟
حسن جان واقعا ازت ممنونم که انقدر کمک من و بچه ها میکنی ! خیلی اقایی
راستی حسن جان من هر وقت تراوین چک میکنم نصبتا خیلی از شارژم مصرف میشه ایا راهی هست که کمتر مصرف شه؟
hasanmotori
15-05-2009, 00:06
راستی حسن جان من هر وقت تراوین چک میکنم نصبتا خیلی از شارژم مصرف میشه ایا راهی هست که کمتر مصرف شه؟
شارژ ايرانسل؟ نه راهي نداره
من بيشتر با وايرلس بازي ميكنم:5:
سلام دوستان لطفا بگویید در جعبه گوشی شما هم خروجی تلویزیون نبود؟
نه تو جعبه كابل tv نيست ولي مال n95 بهش ميخوره
:20:خیلی ممنون تشکر از راهنماییتون
سلام می خواستم بدونم کیت دو سیمکارته روی این گوشی کار میده؟
اگر کار میده ضرری ندا ره یا مصرف باتری بیشتر نمیشه ؟
با تشکر ali1223
سلام یه سوال داشتم i8510 نسبت به ضربه تا چه حد مقاومه من میخواستم i850 بخرم اما یکی از دوستام گفت اصلان نسبت به ضربه مقاوم نیست دوبار از دستت بیفته سوخته
hasanmotori
16-05-2009, 10:11
سلام یه سوال داشتم i8510 نسبت به ضربه تا چه حد مقاومه من میخواستم i850 بخرم اما یکی از دوستام گفت اصلان نسبت به ضربه مقاوم نیست دوبار از دستت بیفته سوخته
دوست شما شوخی کرده:27:
i8510 خیلی محکمه ولی خب مثل 1200 نیست که ازش به عنوان صلاح سرد استفاده کنی و فقط باتریش در بره.
یه دفه میخاستم گوشیمو از تو جیبم در بیارم از دستم ول شد با ال سی دی خورد زمین. بعد نگا کردم دیدم وسط ال سی دیش انگار سوراخ شده یکم تمیزش کردم دیدم هیچیش نشده:5: ولی یکم دقت کردم دیدم یه نقطه سفید رو خود گوشی کنار ال سی دیش افتاده که خورده بود روی سنگ
از کجا بفهمیم که این گوشی اصله یا نه ؟!
یه سوال دیگه اینکه صداش به 95 میرسه یانه ؟
کیفیت عکس این بهتره یا 95 ؟
مرسی
ninja3000sh
16-05-2009, 10:56
دوست شما شوخی کرده:27:
i8510 خیلی محکمه ولی خب مثل 1200 نیست که ازش به عنوان صلاح سرد استفاده کنی و فقط باتریش در بره.
یه دفه میخاستم گوشیمو از تو جیبم در بیارم از دستم ول شد با ال سی دی خورد زمین. بعد نگا کردم دیدم وسط ال سی دیش انگار سوراخ شده یکم تمیزش کردم دیدم هیچیش نشده:5: ولی یکم دقت کردم دیدم یه نقطه سفید رو خود گوشی کنار ال سی دیش افتاده که خورده بود روی سنگ
تایید میشه از لحاظ مقاوم بودن این گوشی حرف اول رو میزنه.
گوشی من هم زمانی که داشتم از دو متری افتاد روی سرامیک فکر کردم دیگه داغون شده ولی فقط یک خط روی بدنه اش افتاده بود.از لحاظ سگ جونی:biggrin: این گوشی در مقایسه با همرده های خود حرف اول رو میزنه.
hasanmotori
16-05-2009, 11:06
از کجا بفهمیم که این گوشی اصله یا نه ؟!
یه سوال دیگه اینکه صداش به 95 میرسه یانه ؟
کیفیت عکس این بهتره یا 95 ؟
مرسی
تقلبی نداره همش اصله.
این گوشی موثر ترین تنظیمات اکولایزرو داره یعنی میتونی با بالا بردن اکولایزر صداشو خیلی زیاد کنی. حتی در حالت عادی صداش از n95 بیشتر و با کیفیت تره ولی صدای n95 بخاطر اینکه اسپیکراش دو طرفش هستن سه بعدی تره.
اینم مقایسه دوربیناشون:
ولی دقت کن که بعضیا از باتری i8510 راضی نیستن. ممکنه اونی هم که شما میخری باتریش خراب باشه. پس اگه رو این موضوع حساسی نخر. البته ممکنه این مشکل تو سری جدید حل شده باشه اگه هم حل نشده باشه میتونی باتری اضافه بخری
سلام می خواستم بدونم کیت دو سیمکارته روی این گوشی کار میده؟
اگر کار میده ضرری ندا ره یا مصرف باتری بیشتر نمیشه ؟
با تشکر ali1223
aminhity
16-05-2009, 21:33
مي خواستم بدونم قيمت جديد در حدود چقدره؟يكي از دوستام مي گفت مي تونه گارانتي دار اصل برام بياره ولي خوب 650 تومن!!!
كسي اطلاع دقيق نداره؟
ممنون
hasanmotori
16-05-2009, 21:56
مي خواستم بدونم قيمت جديد در حدود چقدره؟يكي از دوستام مي گفت مي تونه گارانتي دار اصل برام بياره ولي خوب 650 تومن!!!
كسي اطلاع دقيق نداره؟
ممنون
650 خیلی گرونه. به نظرم بدون گارانتی بگیر ولی از یه فروشگاه که فروشش بالا باشه که گوشیهاش جدید باشه و چند ماه رو دستش نمونده باشه
سلام به همه دوستان:11:
من امروز در بازار تقلبی(چینی)این گوشی را دیدم خود مغازه دار گفت چینی هست وگرنه از نظر قیافه هیچ فرقی با اصلی ها نداشت و نمیشد به راحتی تشخیص داد که چینی هستش.
از یک مغازه قیمت کردم 490 هزار بدون گارانتی گفت با گارانتی اصلی مایکروتل هم 510 هزار میداد(در تبریز)
با تشکر از همه دوستان:20:
Bahador.p
18-05-2009, 00:03
سلام دوستان من به یک راه حل برای باتری گوشی I8510 رسیدم دوستانی که دارن امتحان کنن بگن من خودم که الان دارم پرواز میکنم و واقعا میزان نگهداری شارژ گوشیم 2 برابر شده دوستان فقط Power Save رو از توی Settings خاموش کنن همین تا با امشب میشه 3 روز و هنوز گوشی من 5 خونه شارژ داره و الان دارم باهاش ویدیو نگاه میکنم
امتحان کنین خبر بدین
Saman-tci
18-05-2009, 00:05
سلام به همه دوستان:11:
من امروز در بازار تقلبی(چینی)این گوشی را دیدم خود مغازه دار گفت چینی هست وگرنه از نظر قیافه هیچ فرقی با اصلی ها نداشت و نمیشد به راحتی تشخیص داد که چینی هستش.
از یک مغازه قیمت کردم 490 هزار بدون گارانتی گفت با گارانتی اصلی مایکروتل هم 510 هزار میداد(در تبریز)
با تشکر از همه دوستان:20:
چینی رو 490 میدادن ..!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.