مشاهده نسخه کامل
: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
FreeMagic
15-10-2009, 20:49
یکی نیست تا به این تاپیک سر بزنه؟:41: نکنه شما همتون مثل من درگیر دانشگاه شدید:19:
برای استفاده از حافظه Mass memory واسه مسیج ها امتحان کردن با مموری کارت عوض می کرد ولی هر وقت mass memory رو انتخاب می کنم هیچ چیزی تغییر نمی کنه:41:
دیگه تمی دونم چه کار کنم
S E V E N
16-10-2009, 14:08
برای من Software Update نداره. از همون برنامه که توی سی دی بود استفاده می کنم. باید ورژن بالاتری رو داونلود کنم؟
اگه این طوریه ممنون میشم لینکش رو بدید
ببین ورژنش اینه 4.2.24.9
سی دیش تو جعبه i8910 هست.
موفق باشی
بچه ها یه کاری کردم که فک میکنم الان صداش توو هدفون خیلی خیلی بیشتر شده نسبت به قبل !!!
رفتم با سوزن اون پوشش سیاه توو هدفون رو برداشتم . . . ! اول این سفیده که میره توو گوش رو برداشتم بعد با سوزن اون پوشش سیاه رو جدا کردم و بعد دوباره اون سفیده رو گذاشتم و حالا وقتی آهنگ گوش میکنم احساس میکنم صدا توو هدفون 2 برابر شده جوری که گوشم درد میگیره و نمیتونم صداش رو تا آخر بلند کنم . . .
الان یه هفته هست که اینکارو کردم و الان هم هیچ مشکلی واسه هدفون پیش نیومده و خیلی عالیه . . .
دقيقا من هم حدود 3 ماه پيش اين كارو كردم.صدا عالي شد الانم مشكلي نداره
good_messi
18-10-2009, 10:43
این گوشی چرا اینقدر کمیاب شده تو تبریز از هر کی پرسیدم نداشت
S E V E N
19-10-2009, 10:58
این گوشی چرا اینقدر کمیاب شده تو تبریز از هر کی پرسیدم نداشت
فکر کنم به اون صورت وارد نمیشه. از مراکز اصلی فروش موبایل پرسیدی ؟
good_messi
19-10-2009, 11:04
فکر کنم به اون صورت وارد نمیشه. از مراکز اصلی فروش موبایل پرسیدی ؟
اره پرسیدم ندارن میخاستم بدونه اگه تو علا الدین هست پنحشنبه که میرم تهران بگیرم
S E V E N
19-10-2009, 11:56
اره پرسیدم ندارن میخاستم بدونه اگه تو علا الدین هست پنحشنبه که میرم تهران بگیرم
آره تو علائدین حتما هست. فقط بدون گارانتی همون حدود 430 - 410 هست. حواست باشه خیلی هم حواست
باشه. سر برنامه نصب کردن و ... پول اضافه ندیا !
اگه خواستی بگو بگم از کجا بگیر.
موفق باشی
با سلام.چند سوال در مورد ورژن جدید برنامه ی Samsung PC Studio.در مورد آپدیت این گوشی از طریق این نرم افزار میخواستم بگم که وقتی میخوام آپدیت کنم مینویسه downloading update file from
Server.پس اون صفحه ای که ورژن گوشی رو شناسایی میکنه و ورژن آپدیت رو هم میگه کجاست؟لطفا یه توضیحی بدید.سوال بعدی اینکه این روش آپدیت با روش فلش فرق میکنه یا نه اینم همون فلشه ولی به روش نوین؟!درمورد ورژنهای مختلف فریمورها چطور؟با روش فلش ورژن فریمور انتخابی هست.ولی این که این طور نیست؟بعد از آپدیت تغییرات مثل حالت فلش خواهد شد یا بازم فرق خواهد کرد؟با تشکر.
برنامه ی memory patch که روی سایت samsungmobile برای دانلود هست به چه درد میخوره؟
با سلام.دیروز یه بازی کاملا جدید به نام wwe smackdown 2010 که یه بازی کشتی کج هست رو گوشی نصب کردم ولی قسمتهای مختلف بازی مشکل داشتن مثلا موقع انتخاب بازیکن،بازیکنها اصلا مشخص نبودن و در آخر هم موقع رفتن به مرحله ی بازی کردن از بازی میپرید بیرون!!یه مدت پیش ورژن 2009 همین بازی رو هم روی گوشی نصب کردم که بازم مشکل داشت (روی loading گیر میکرد). جالب اینجاست که همین ورژن 2009 روی یه n72 تست کردم به راحتی هرچه تمام تر اجرا شد و هیچ مشکلیم نداشت!(حالا این گوشی کجا و n72 کجا!!) خب حالا به نظر شما مشکل ار کجاست؟از نرم افزار گوشیه که با آپدیت حل میشه؟از بازیه؟ی از چیز دیگه هست؟خواهشا یه جواب درست و حسابی و آگاهانه بهم بدید چون این موضوع تا حدودی برام مهمه.با تشکر فراوان.
pulp_152
24-10-2009, 14:27
ممکنه از سایز بازی باشه ! که به اندازه صفحه نمایش نمیخوره .. یا اینکه نسخه ای که شما دارید استفاده میکنید برای 8510 نباشه ..
سلام دوستان کسی راهی یا نرم افزاری سراغ داره که بشه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد لطفا روش تست شده رو به من بگید ممنون میشم
دوستان کسی نبود جواب منو بده بعد از این همه مدت؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من این گوشی رو فقط دو سه روزه خریدم.
چون سیستم عامل سیمبینش مثل خیلی از گوشیهای نوکیاست و همونطور هم که امتحان کردم دیدم برنامه های sis روش نصب نمیشن و certificate error میده، رفتم درخواست certificate تو تایپیکش دادم و خوشبختانه آماده هم شد.
ولی از اونجایی که برنامه های ساین شده بازم نصب نمیشدن مطمئن شدم هک لازم داره.
خواستم تا با HelloOX هکش کنم که موقع نصب اون هم ارور داد.
طبق راهنمایی دوستانم مستر ریست کردم که متاسفانه بعد از این کار زبان گوشی ترکی شده و هرچی میگردم قسمت Language (البته به ترکی) جایی پیدا نمیکنم که زبان گوشی رو دوباره برگردونم به انگلیسی. حالا باید چیکار کنم؟
ضمنا آیا هک HelloOX روی این گوشی جواب میده یا باید دنبال روش هک دیگه ای باشم تا بتونم انواع نرم افزارای ساین شده و نشده رو روی گوشیم نصب کنم!؟
Saman-tci
26-10-2009, 21:00
بله دوست من روش هک روی این گوشی جواب میده و تمام برنامه هایی که نیاز به ساین دارن رو به راحتی نصب میکنه ..
.
فقط باید درست هک بشه ...
.
در مورد زبان گوشی هم اطلاعی ندارم برای من موقعی که مسترریست میکردم زبونش عربی میشد و حداقل میشد یه چیزی فهمید .. بهترین راه اینه که ببری پیش کسی زبان آذری بدونه ..!!
بله دوست من روش هک روی این گوشی جواب میده و تمام برنامه هایی که نیاز به ساین دارن رو به راحتی نصب میکنه ..
.
فقط باید درست هک بشه ...
.
در مورد زبان گوشی هم اطلاعی ندارم برای من موقعی که مسترریست میکردم زبونش عربی میشد و حداقل میشد یه چیزی فهمید .. بهترین راه اینه که ببری پیش کسی زبان آذری بدونه ..!!
ممنون؛
بهترین راه اینه که ببری پیش کسی زبان آذری بدونه ..!!
دقیقا همین راه جواب داد!
نکته عجیب اینه که بعد از انگلیسی شدن زبان گوشی تو بخش زبانهای گوشی رفتم دیدم غیر از انگلیسی فقط زبانهای چک و اسلوونی و چند تا زبان دیگه اروپای شرقی وجود داشت و خبری از ترکی نبود!
سامسونگ همیشه گوشیهاش پشتیبانی خوبی از فارسی داشتن، ولی این یکی انگار این طور نیست.
برای ساپورت فارسی باید گوشی به چه فیرموری ارتقا پیدا کنه؟
راستی هک HelloOX 2.03 با موفقیت روی گوشیم جواب داد و برنامه هامو بدون ساین نصب کردم.
دیکشنری نصب شده تو خود گوشی بصورت پیش فرض هم خیلی خوبه.
در کل این گوشی از لحاظ قدرت پخش صدا موقع مکالمه و پخش آهنگ در مقایسه با گوشیهای جدیدتر سامسونگ که اکثرا تاچ هستند مثل i8910 در چه رتبه ای قرار میگیره؟
S E V E N
05-11-2009, 23:33
ممنون؛
دقیقا همین راه جواب داد!
نکته عجیب اینه که بعد از انگلیسی شدن زبان گوشی تو بخش زبانهای گوشی رفتم دیدم غیر از انگلیسی فقط زبانهای چک و اسلوونی و چند تا زبان دیگه اروپای شرقی وجود داشت و خبری از ترکی نبود!
سامسونگ همیشه گوشیهاش پشتیبانی خوبی از فارسی داشتن، ولی این یکی انگار این طور نیست.
برای ساپورت فارسی باید گوشی به چه فیرموری ارتقا پیدا کنه؟
راستی هک HelloOX 2.03 با موفقیت روی گوشیم جواب داد و برنامه هامو بدون ساین نصب کردم.
دیکشنری نصب شده تو خود گوشی بصورت پیش فرض هم خیلی خوبه.
در کل این گوشی از لحاظ قدرت پخش صدا موقع مکالمه و پخش آهنگ در مقایسه با گوشیهای جدیدتر سامسونگ که اکثرا تاچ هستند مثل i8910 در چه رتبه ای قرار میگیره؟
به نام حق
سلام
مبارک باشه.
به شما پیشنهاد میکنم صفحات میانی این تاپیک رو یک مقدار مطالعه کنید. صحبت بر سر ورژن ها زیاد بود. برای
فارسی نویسی اگه نرم افزار فارسی ساز بریزید دیگه به اون فریمور هم نیازی نیست. به نظر من صدای i8910
اندکی سه بعدی تر هست.
موفق باشید
سلام . بالاخره نگفتید که لرزش گیر این گوشی خوبه یا بده ؟
Saman-tci
15-11-2009, 19:59
دوست من دوربین این گوشی بسیار حرفه ای و مجهز هست ....
.
من 3 ماهی این گوشی رو داشتم و عکسهای بسیار با کیفیت و شفافی میندازه اصلاً هم مشکل لرزش نداره ....
babak_deghat
25-11-2009, 23:52
قیمت این گوشی با صفحه کلید فارسی الان چنده دقیقا؟(بدون گارانتی)
آموزش آپدیتش تو کدوم پسته؟
باتری این گوشی چرا اینقدر ضعیفه؟ از اول روز که شارژ کامل داره تا شب، حتی اگه جز مکالمه معمولی و پخش چند آهنگ کار دیگه ای باهاش انجام ندی، بازم در انتهای روز هیچی ازش نمی مونه؛ ممکنه باتریش غیر اصل باشه؟ یعنی باید باتری دیگه ای براش تهیه کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
hasanmotori
26-11-2009, 12:54
باتری این گوشی چرا اینقدر ضعیفه؟ از اول روز که شارژ کامل داره تا شب، حتی اگه جز مکالمه معمولی و پخش چند آهنگ کار دیگه ای باهاش انجام ندی، بازم در انتهای روز هیچی ازش نمی مونه؛ ممکنه باتریش غیر اصل باشه؟ یعنی باید باتری دیگه ای براش تهیه کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
این کارا رو انجام بده :
1- پاورسیوینگو خاموش کن بعد یه ریست کن
2- اتو برایتنسو خاموش کن و برایتنسو به طور دستی بزار هر جا دوس داری
3- برو تو position method اون 3 تا تیکو بردار
4-بعدش برو تو conection تو وایرلس لن بعد اولیشو بزار never دومیش never run
5 - اگه گارمین روش نصبه ریمووش کن
babak_deghat
26-11-2009, 15:41
قیمت این گوشی با صفحه کلید فارسی الان چنده دقیقا؟(بدون گارانتی)
آموزش آپدیتش تو کدوم پسته؟
کسی نمیدونه؟:41:
سلام دوستان
شاید سوالم یکم مسخره باشه ولی آیا با اینترنت gprs هم می گوشی رو هک کرد؟یعنی مثلا اگه با gprs برم تو اینترنت ممکنه هک بشم؟
Saman-tci
28-11-2009, 11:38
نه دوست من ... امکانش نیست ...
.
گوشی که مثل کامپیوتر IP نداره که بخوان هکش کنن ....
.
در ضمن برای هک کامپیوتر هم باید از برنامه های مختلفی استفاده کرد که این برنامه ها برای گوشی جواب نمیده ....
ali_men2004
29-11-2009, 14:16
من یک 3 ماهی هست که این گوشی رو خریدم از همه چیش راضیم به جز سه چیز 1.بعد مدتی از مستر ریست کردن گوشی سرعت فرستادن smsخیلی میاد پایین چون تا حالا سه بار مستر ریست کردم تا یک هفته ای خوب بود ولی دوباره سرعتش میاد پایین 2.نرم افزار ها وبازیهای شتاب سنج نمیشه نصب کرد اگه نصب کنه اجرا نمیشه 3.نرم افزار گالری مالی نیست نرم افزار گالری نوکیا خیلی باهال تر بود .
اگه کسی هست بتونه مشکلاتمو حل کنه خیلی عالیه وگرنه گوشی بدیم بازم نوکیاست چون گوشیای قبلیم بجز اولیش که سر از گوشی در نمی آوردم d900 بود ولی بقیه به ترتیب 3230 ,n72 ,n70 ,
6233
n82
Saman-tci
29-11-2009, 20:35
دوست من بازیهای شتاب سنج روی این گوشی عمل نمیکنن البته متاسفانه ..
.
منم موقعی که این گوشی رو داشتم این موضوعش خیلی دلمو زد ...
منم بلاخره این گوشیو خریدم
حالا حالاها خیلی کار دارم باهاش واسه نصب برنامه و جی پی اسو ...
کارکردشو خریدم 280
البته کارکرده 340 تومنی هم بود تو علائدین ولی خوب اینی که من گرفتم یه خورده خط و خش داره.
راستی اصلن نمیدونم چطوری شتاب سنجشو روشن کنم(اگه سالم باشه)!
میشه یکی بگه کجا برم چی رو on کنم؟
واسه factory setting کردنشم یه کد میخواد که نمیدونم چی بزنم. چی بزنم؟؟؟
S E V E N
30-11-2009, 10:27
منم بلاخره این گوشیو خریدم
حالا حالاها خیلی کار دارم باهاش واسه نصب برنامه و جی پی اسو ...
کارکردشو خریدم 280
البته کارکرده 340 تومنی هم بود تو علائدین ولی خوب اینی که من گرفتم یه خورده خط و خش داره.
راستی اصلن نمیدونم چطوری شتاب سنجشو روشن کنم(اگه سالم باشه)!
میشه یکی بگه کجا برم چی رو on کنم؟
واسه factory setting کردنشم یه کد میخواد که نمیدونم چی بزنم. چی بزنم؟؟؟
تو sttings > general > personalisation> display > auto pivot
یا 4 تا صفر یا 8 تا صفر یا هم 12345
هست.
موفق باشید
سلام ، لطفا یه مقایسه ای بین 8510 و 8300s انجام بدین ؟ فقط زودتر
امکانات سایت سامسونگ نسبت به سایت نوکیا در چه حدی، مثلا در مورد ان 95 تو سایت نوکیا ، همه توضیحات ، وسایل جانبی و... رو نشون میده ،تو سامسونگ از این خبرا هست؟
hasanmotori
30-11-2009, 22:03
سلام ، لطفا یه مقایسه ای بین 8510 و 8300s انجام بدین ؟ فقط زودتر
امکانات سایت سامسونگ نسبت به سایت نوکیا در چه حدی، مثلا در مورد ان 95 تو سایت نوکیا ، همه توضیحات ، وسایل جانبی و... رو نشون میده ،تو سامسونگ از این خبرا هست؟
8510 نسبت به اس8300 :
1- سیستم عامل
2- وایرلس
3- مموری داخلی
4- صدای اسپیکر بیشتر
5- جک 3.5 میلیمتری
اس8300 :
1- تاچ
2- فیلم برداری بهتر
3- قیمت ارزونتر و اینکه راحتتر گیر میاد
soroush20
01-12-2009, 08:07
سلام دوستان.شاید این تاپیک تکراری باشه.ولی میشه بگین I8510روچه جوری میشه هک کرد؟
hasanmotori
01-12-2009, 12:28
سلام دوستان.شاید این تاپیک تکراری باشه.ولی میشه بگین I8510روچه جوری میشه هک کرد؟
مثل نوکیاست ... فرقی نمیکنه
این کارا رو انجام بده :
1- پاورسیوینگو خاموش کن بعد یه ریست کن
2- اتو برایتنسو خاموش کن و برایتنسو به طور دستی بزار هر جا دوس داری
3- برو تو position method اون 3 تا تیکو بردار
4-بعدش برو تو conection تو وایرلس لن بعد اولیشو بزار never دومیش never run
5 - اگه گارمین روش نصبه ریمووش کن
من چند روزه گوشیو خریدم(کارکرده). از همون روز اول هم تمام این تنظیمات رو انجام دادم.ولی شارژش به 18ساعت هم نمیرسه.(البته خیلی ازش استفاده می کنم.)
تمام کارهایی که باید روش کرد همینان؟ با مغازه داره طی کردم باطریش خوب نبود عوضش کنم. باطریم نوشته
made in korea/finished in china نوشته های قرمز هم داره.
7 تا خط شارژ داره.هکم کردم گوشیو. تا حالا آپدیت نشده. .ورژنش هم اینه: i8510DJHJ4
حل میشه مشکلش؟
hasanmotori
01-12-2009, 20:35
من چند روزه گوشیو خریدم(کارکرده). از همون روز اول هم تمام این تنظیمات رو انجام دادم.ولی شارژش به 18ساعت هم نمیرسه.(البته خیلی ازش استفاده می کنم.)
تمام کارهایی که باید روش کرد همینان؟ با مغازه داره طی کردم باطریش خوب نبود عوضش کنم. باطریم نوشته
made in korea/finished in china نوشته های قرمز هم داره.
7 تا خط شارژ داره.هکم کردم گوشیو. تا حالا آپدیت نشده. .ورژنش هم اینه: i8510DJHJ4
حل میشه مشکلش؟
18 ساعت با توجه به اینکه خیلی ازش استفاده میکنی به نظرم مشکلی نداره
شب تا صب خط کم میکنه ؟
18 ساعت با توجه به اینکه خیلی ازش استفاده میکنی به نظرم مشکلی نداره
شب تا صب خط کم میکنه ؟
ای بابا 18 ساعت که خیلی کمه. منم عکس که نمیندازم. 18 ساعت هم 8 ساعتشو خوابم.
آره تا صبح یه خطش کم شدامروز.البته handytaskman الان ریختم برنامه ها رو همشو میبندم ببینم امشب چی میشه.
Garmin که کلن روش نصب نکردم هنوز. ولی خوب دوست دارم جی پی اسش رو هم فعال کنم.فقط گارمین خیلی باطری مصرف میکنه یا اون یکی برنامه های جی پی اس هم همینجورین؟
hasanmotori
01-12-2009, 21:56
ای بابا 18 ساعت که خیلی کمه. منم عکس که نمیندازم. 18 ساعت هم 8 ساعتشو خوابم.
آره تا صبح یه خطش کم شدامروز.البته handytaskman الان ریختم برنامه ها رو همشو میبندم ببینم امشب چی میشه.
Garmin که کلن روش نصب نکردم هنوز. ولی خوب دوست دارم جی پی اسش رو هم فعال کنم.فقط گارمین خیلی باطری مصرف میکنه یا اون یکی برنامه های جی پی اس هم همینجورین؟
خود handytaskman رو هم ببند ببین چی میشه
البته من فک میکنم چون گوشیو دست دوم خریدی باتریش خیلی سالم نبوده
اسمارت کام میتونی استفاده کنی واسه gps که شارژش کم نشه
FreeMagic
05-12-2009, 20:10
Rahe hale moshkele batry :d
khob aval karayi ke ghablan goftam ro mese khamush kardane power saving va... anjam bedid baad in code ro vared konid
*#1546792*#
baad varede ye safe mishid menu 4 yani internals ro bezanid baad ye code mikhad ke 4 ta 0 hast baad menu 2 yani test mode ro bezanid baad dokmeye 9 yani common ro bezanid baad dokmeye 7 yani control adc value ro bezanid baadesh aval 3 ro bezanid harchi neveshtaro inja bezarid akhe man deghat nakardam ghablesh chi bud 1 nafar inkaro bokone kafie (damesh garm) baadesh back ro bezanido in dafe 4 ro bezanid baad ye dokme bezanid mige write val of 3.610000 bezanid 50 baad ok bezanido dobare 3 ro bezanid bebinid adadash avaz shode ya na age shode bud ye reset bokonid baad ke miad bala age masalan ghablesh 4 ta khat dasht mishe 7ta khat !!!
Baadesh dige kesi na nayare
badesh haghe chap mahfuz ast
baadesh man in ravesho baraye shoma peyda kardam tush na nayarid
baadesh halesho bebarid
copy right M.H.A
برای هندزفری:
اول#*1546792#* رو میزنیم
وارد بخش چهارم میشیم که کد میخواد 0000 رو میدیم
بعد میرید قسمت سوم.AUDIOGAIN CONTROLبعد قسمت دوم یعنی Play soundبعدش هم شماره 2 یعنی mp3HEADPHمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
و قسمت چهارم هم رو 6تنظیم کنید
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید
.
.
برای اسپیکر :
میرید قسمت سوم.audiogain controlبعد قسمت دوم یعنی play soundبعدش هم شماره 1 یعنی mp3loudspkمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
و قسمت چهارم هم رو 6تنظیم کنید
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سوال در مورد چند پست قدیمی داشتم
اون دو روش بالا برای گوشیم به خوبی جواب داد حالا می خوام این کدها رو روی I900 بزنم و کد هم کار میکنه ولی اونجا که واسه پسورد 0000 وارد می کردیم برای I900 کار نمی کنه. کسی می دونه برای این گوشی به جای 0000 چی بزنیم که بشه از این کدها واسه این گوشی هم استفاده کرد؟
gomnam23
06-12-2009, 14:57
سلام بر همه
خوشحال میشم نظر شما رو بدونم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Abbas.sedighi
13-12-2009, 23:00
با سلام من می خوام این گوشی رو بخرم لطفا بگید از چه روشی میشه فهمید گوشی تعمیری هست یا نه 300000 هزار تومن مدل 16 گیگ میشه بگید ایا کدی هست که وارد گوشی بشه و بگه که گوشی تعمیر شده یا نه ایا این گوشی ارزش خریدن رو داره:5:
Saman-tci
14-12-2009, 22:10
دوست متاسفانه هیچ راهی جز این نداره که موقع خرید حتماً با آدم ماهر تشریف ببرید برای خرید ..
.
در ضمن حتماً پیچ های اطراف گوشی رو چک کنید چون اگه کوچکترین ضربه ای مثل باز کردن با پیچ گوشتی بهش بخوره رنگش میره و کاملاً مشخص میشه ...
در ضمن مگه شما میخواین کارکرده بخرین ..؟
Abbas.sedighi
14-12-2009, 22:52
ممنون اخه من شنیده بودم اگه یه کدی وارد کنی مشخصات گوشیو و یه اطلاعات کلی می ده ولی یادم نیست کدش چنده :41: گوشی که می خوام بخرم دسته دو هست چطور:blink:
شنیدم این گوشی دیگه تولید نمیشه یا دیگه وارد ایران نمیشه ایا درسته؟
عجب ضد حالی
S E V E N
17-12-2009, 13:48
عجب ضد حالی
سلام
دقیق نمیدونم وارد میشه یا نه ولی آخرین باری که علائدین بودم کمیاب شده بودش. البته نه به اون صورت که نشه
پیداش کرد !
موفق باشید
عجب ضد حالی
تا جایی که من میدونم تولید میشه
فقط تو ایران مایکروتل دیگه وارد نمیکنه
دلیلشم نمیدونم
سلام دوستان
تم ها رو چطور از رو گوشی پاک کنم؟
Doctor.Freeman
25-12-2009, 13:18
سلام به همگي .
من ميخوام INNOV رو آپديت كنم . كامل واسم توضيح ميدين . چي كار كنم .
ممنون از همگي :11:
برای gps 8510 نرم افزار خودش قوی هست؟
یا گارمین باید بریزیم؟
نقشه ایران و تهران داره؟؟؟
Doctor.Freeman
26-12-2009, 19:12
سلام به همگي .
من ميخوام INNOV رو آپديت كنم . كامل واسم توضيح ميدين . چي كار كنم .
ممنون از همگي :11:
يكي نيس جواب ما رو بده .... ؟ :13:
hasanmotori
26-12-2009, 19:50
برای gps 8510 نرم افزار خودش قوی هست؟
یا گارمین باید بریزیم؟
نقشه ایران و تهران داره؟؟؟
برای gps بهترین برنامه اسمارت کامه که نقشه ایران و اکثر شهر هارو داره
8510 یه چیزی داره به اسم gps+ که مدت وصل شدن gps رو به کمتر از 10 ثانیه کاهش میده
ینی واسه gps گوشیه خیلی خوبیه
قیمتش چنده؟از لحاظ نرم افزاری شنیدم بعضی نرم افزارارو ساپورت نمیکنه درسته؟
Doctor.Freeman
27-12-2009, 04:34
قيمت 8 گيگ - 380 بود تا جايي كه من خبر داشتم .
بازار تهرانو كه خبر ندارم . ولي تو مشهد اصلا نيست فقط يكي ميشناسم ( كيان سنتر ) كه واست از دبي مياره كه همون 380 در مياد .
من 1 ساله دارم و از لحاظ نرم افزاري هيچ مشكلي نداره . هكش كردم و داره مثل بنز واسم كار ميكنه :31:
---
تنها مشكلي كه داره باطريشه همين .
rezaei2006
27-12-2009, 09:34
با سلام بله من هم كه دارم تنها مشكلش همين باطريشه از لحاظ نرم افزاري هم هك كردم عاليه . بيشترين موقع مصرف باتري موقعيه كه داخل دوربين مي ري .
hasanmotori
27-12-2009, 09:36
اگه با hellox 2 هكش كني همه برنامه هارو نصب ميكنه
FreeMagic
28-12-2009, 18:53
ببخشید یه سوالی داشتم ببینید گوشی شما هم اینجوری یا نه؟
چند وقت پیش موقع خواب که سکوت محض بود دوربین گوشی رو فعال کردم و موقع فوکوس کردن گوشی یه صدایی می کرد مثل اینکه لنز گوشی رو عقب جلو می کنه و این صدا کاملا سخت افزاری بود. تا حالا به این دقت نکردم و در حالت عادی این صدا اصلا شنیده نمیشه و صدای خیلی کمی داره. با HTC Diamond2 هم امتحان کردم اونم موقع فوکوس صدا می کرد البته صداش یه جور دیگه و کمتر بود.
حالا شما امتحان بکنید ببینید این حالت عادیه یا یه مشکل که باید ببرم درستش کنم؟
ممنون میشم زود امتحان کنید
S E V E N
30-12-2009, 18:17
ببخشید یه سوالی داشتم ببینید گوشی شما هم اینجوری یا نه؟
چند وقت پیش موقع خواب که سکوت محض بود دوربین گوشی رو فعال کردم و موقع فوکوس کردن گوشی یه صدایی می کرد مثل اینکه لنز گوشی رو عقب جلو می کنه و این صدا کاملا سخت افزاری بود. تا حالا به این دقت نکردم و در حالت عادی این صدا اصلا شنیده نمیشه و صدای خیلی کمی داره. با HTC Diamond2 هم امتحان کردم اونم موقع فوکوس صدا می کرد البته صداش یه جور دیگه و کمتر بود.
حالا شما امتحان بکنید ببینید این حالت عادیه یا یه مشکل که باید ببرم درستش کنم؟
ممنون میشم زود امتحان کنید
سلام
میشه بگی منظورت کدوم قسمت تنظیمات هست ؟
hasanmotori
30-12-2009, 19:04
این صدا عادیه ... صدای عقب جلو شدن لنزشه خیالت راحت
FreeMagic
30-12-2009, 19:27
سلام
میشه بگی منظورت کدوم قسمت تنظیمات هست ؟
تنظیماتی در کار نیست! فقط موقع فوکوس صدا میده
این صدا عادیه ... صدای عقب جلو شدن لنزشه خیالت راحت
آخه تا این حد!!!
همه گوشی ها اینجورین؟:19:
گوشی فوکوس دار دیگه ای تو خونمون نبود وگرنه با همه اونا هم امتحان می کردم
hasanmotori
30-12-2009, 20:15
نه همه گوشیا انقد صدا نمیدن ... صداش نسبتاً زیاده
Online_wireless
01-01-2010, 22:32
سلام، من گوشیمو 3 ماهه که خریدم ولی هنوز جی پی اس رو فعال نکردم، لطفا یه لینک از اسمارت کام برای این گوشی همراه با آموزش نصب و فعال سازی کامل بدین، من صفحات رو خوندم ولی یکم گیج شدم، ممنون میشم اگه زود جواب بدین، مرسی و بای.
Saman-tci
01-01-2010, 22:42
دوست من شما اگه صدای لنز دوربین N93 رو ببینید دیگه چی میگید ..!!!
.
واقعاً بلنده ..
Online_wireless
03-01-2010, 13:31
سلام، قدیما خیلی زود جواب سوالات داده می شد ولی این چند وقت اخیر اینجا خیلی ساکت شده، من میخوام گوشیمو آپدیت کنم البته تا حالا آپدیت نکردم، آخرین ورژنی که کاملا فارسی باشه چی هست؟ نکته این که فلش هم نکردم چون هم بلد نبودم و هم میترسیدم :31:
لطفا منو راهنمایی کنید.
با تشکر، بابای.
Online_wireless
03-01-2010, 19:01
سلام دوستان کجایید پس یکی منو دریابه :31: منتظر هستم هر وقت فرصت کردین لطفا جواب بدین :42:
سلام دوستان
آواتار و امضای جدیدم مبارک!!!!!!:8:
دوستان میگم من از اول تا حالا خیلی نرم افزار و تم و این جور چیز ها نصب کردم و بعد پاک کردم.حالا به نظرم یکم موبایلم کند شده.
چیکار کنم تا مثل روز اول شه(یه کاری شبیه ویندوز عوض کردن)اگه زود جواب بدین ممنون میشم.
hasanmotori
03-01-2010, 23:29
آواتارت مبارک :دی
میتونی گوشیتو فلش کنی
سلام دوستان
آواتار و امضای جدیدم مبارک!!!!!!:8:
دوستان میگم من از اول تا حالا خیلی نرم افزار و تم و این جور چیز ها نصب کردم و بعد پاک کردم.حالا به نظرم یکم موبایلم کند شده.
چیکار کنم تا مثل روز اول شه(یه کاری شبیه ویندوز عوض کردن)اگه زود جواب بدین ممنون میشم.
سلام
مستر ریست بکنی بهتر
#7370#*
اگر تا حالا واسه گوشیت کد گراشتی همونو وارد کن
اگه نزاشتی 8 تا صفر وارد کن
سلام
مستر ریست بکنی بهتر
#7370#*
اگر تا حالا واسه گوشیت کد گراشتی همونو وارد کن
اگه نزاشتی 8 تا صفر وارد کن
آره خودم هم تو این فکر بودم.میگم اگه مستر ریست کنم اون وقت برنامه های خود گوشی که از اول روش نصب بوده هم پاک میشه؟
آره خودم هم تو این فکر بودم.میگم اگه مستر ریست کنم اون وقت برنامه های خود گوشی که از اول روش نصب بوده هم پاک میشه؟
نه پاک نمیشه
Online_wireless
06-01-2010, 10:08
سلام به همگی دوستان من چی کار کنم که با خود پلیر گوشی یه فیلم رو به حالت فول و تمام صفحه ببینم، برام خیلی مهمه ممنون میشم اگه جواب بدین، hasanmotori عزیز و سایر دوستان اگه اطلاعی دارید لطفا بگین، با تشکر فرآوان.
Online_wireless
07-01-2010, 13:41
سلام چرا هیچ کس جواب نمیده!:41:؟ حداقل یکی میومد و می گفت که بلد نیستیم یا نمیدونیم.
hasanmotori
07-01-2010, 13:54
سلام به همگی دوستان من چی کار کنم که با خود پلیر گوشی یه فیلم رو به حالت فول و تمام صفحه ببینم، برام خیلی مهمه ممنون میشم اگه جواب بدین، hasanmotori عزیز و سایر دوستان اگه اطلاعی دارید لطفا بگین، با تشکر فرآوان.
هیچ کار خاصی نمیخاد بکنی !
رو فیلم که بزنی خودش فول میاد
البته FLV اینجوری نیست باید بزنی فول اسکرین بعدش بزنی rotate فول میشه
Online_wireless
07-01-2010, 14:17
هیچ کار خاصی نمیخاد بکنی !
رو فیلم که بزنی خودش فول میاد
البته FLV اینجوری نیست باید بزنی فول اسکرین بعدش بزنی rotate فول میشه
مرسی hasanmotori عزیز و گرامی که بالاخره جواب دادی، من بیشتر از یک ساله پست هایی که فرستادی رو خوندم خیلی جالب بودن :31: راستی منظورم از فول اسکرین این نبود که :31: منظورم اینه که وقتی باهاش فول می بینم یه مقدار از بالای صفحه و پایین صفحه نمایش سیاه می مونه یعنی همه ی صفحه رو فیلم نمیگیره، تو فیلم های تبلیغاتی گوشی مثل پاندا جان:31: هم همینجوری هست، واقعا موندم چی کار کنم، لطفا کمک.
hasanmotori
07-01-2010, 14:38
آقا لطف داری
ما مخلصیم
والا مال من اینجوری نیست ینی فیلم هایی که 320x240 باشن یا نسبتشون 4 به 3 باشه رو فول میاره
دیگه نمیدونم مشکل از چیه
شاید اتو روتیتشو آن گزاشتی بعدش حالت عادی گرفتیش اینجوری میشه
اگه روشنه گوشیو بچرخون ببین چی میشه
Online_wireless
08-01-2010, 10:46
آقا لطف داری
ما مخلصیم
والا مال من اینجوری نیست ینی فیلم هایی که 320x240 باشن یا نسبتشون 4 به 3 باشه رو فول میاره
دیگه نمیدونم مشکل از چیه
شاید اتو روتیتشو آن گزاشتی بعدش حالت عادی گرفتیش اینجوری میشه
اگه روشنه گوشیو بچرخون ببین چی میشه
سلام عزيز مرسي. مي بينم كه عكستو عوض كردي مبارك باشه :31:
منظورم از خالي موندن قسمتي از صفحه نمايش اين هست مثلا اين عكس رو ببين مال من هم اينجوريه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني ميخوام اون قسمت سياه نباشه و فيلم كامل تو كل صفحه باشه
hasanmotori
08-01-2010, 11:31
سلام عزيز مرسي. مي بينم كه عكستو عوض كردي مبارك باشه
مرسی ... قابل نداره :دی
همه فیلما اینجورین ؟
شاید فیلمه 320x240 نیست
شما یه فیلمو به 320x240 کانورت کن ببین بازم همینجوریه
Online_wireless
08-01-2010, 12:24
مرسی ... قابل نداره :دی
همه فیلما اینجورین ؟
شاید فیلمه 320x240 نیست
شما یه فیلمو به 320x240 کانورت کن ببین بازم همینجوریه
:31:
مرسي. من کانورت كردم ولي بازم همونه البته اون عكسي كه ديدي رو از gsmarena تو قسمت بررسي i8510 برداشتم يعني تو اونجا هم همين مشكل من هست مال من هر كاريش كردم فوله فول نشد و او سياهي ها موند حتي دوتا فيلم تبليغاتي خود موبايلم (Transfomers & KungpuPanda) هم اينجوريه واقعا نميدونم كه مشكل كجاست
Online_wireless
10-01-2010, 15:49
سلام، من همه کاری کردم تا فیلم ها رو توی گوشی به صورت تمام صفحه اجرا کنه (یه مقدار از بالا و پایین صفحه نمایش موقع فول نشان دادن سیاه می مونه) و تا حالا یه عالمه فیلم کانورت کردم ولی بازم نشد که نشد، ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
Online_wireless
10-01-2010, 20:32
سلام دوستان، مرسی که اومدین لطفا بیشتر به این تایپیک سر بزنید میترسم جن زده بشه از پس متروک مونده بود :31:
این مطلب تماشای فیلم با i8510 رو متوجه شدین؟ اگه آره لطفا راه حلشو بیان کنید، پیشاپیش مرسی و ممنون.
FreeMagic
18-01-2010, 08:01
واسه چی اینجا شده مثل حمام جن ها:4:
یه سوالی داشتم
کسایی که ngage ریختن روی گوشیشون از کدوم کلابنت یا تاپیک برای آموزش استفاده کردن؟:23: رفتم توی انجمن ngage هرکی واسه خودش یه تاپیک راه انداخته بود
در ضمن فرق N-Gage با N-Gage II چیه؟
گوشیمم از قبلا هک شده. لطفا بگید از کدوم آدرس برم برای نصب nGage
S E V E N
18-01-2010, 12:30
سلام دوستان، مرسی که اومدین لطفا بیشتر به این تایپیک سر بزنید میترسم جن زده بشه از پس متروک مونده بود :31:
این مطلب تماشای فیلم با i8510 رو متوجه شدین؟ اگه آره لطفا راه حلشو بیان کنید، پیشاپیش مرسی و ممنون.
سلام به همه دوستان
یادش به خیر یه زمانی روزی سه چهار بار میومدم این تاپیک سر میزدم. الان ماهی یه بار هم به زور میایم.
دوست عزیز واسه من هم همینجوری هست که شما عکسشو گذاشته بودی.
واسه چی اینجا شده مثل حمام جن ها:4:
یه سوالی داشتم
کسایی که ngage ریختن روی گوشیشون از کدوم کلابنت یا تاپیک برای آموزش استفاده کردن؟:23: رفتم توی انجمن ngage هرکی واسه خودش یه تاپیک راه انداخته بود
در ضمن فرق N-Gage با N-Gage II چیه؟
گوشیمم از قبلا هک شده. لطفا بگید از کدوم آدرس برم برای نصب nGage
1536 b-o-d-y-z یه همچین اسمی داره. من نصب کردم. تو نت سرچ بزن برای دانلود یه فروم فارسی بود.
FreeMagic
18-01-2010, 13:30
1536 b-o-d-y-z یه همچین اسمی داره. من نصب کردم. تو نت سرچ بزن برای دانلود یه فروم فارسی بود.
این همونیه که شما توی دو صفحه آخر این تاپیک اسمشو بردید؟
حالا اگه من این یا هر کلاینت دیگه ای رو پیدا کنم نحوه نصبش مثل اونایی که توی همین فروم آموزش داده شده
barslona2006
18-01-2010, 13:56
دوستان من اون کدی که باطری رو فول همیشه نشون میده زدم نمیدونم چه طوری اونو مثل اول درارم ؟؟؟؟
کد هم این بو *#1546792*# زدم بعد رفتم گزینه 4 بعدازم کد خواست 4 تا صفر زدم بعد رفتم گزینه دوم بعد شماره 9 بعد شماره 7 بعد شماره 4 زدم بعد اونجا شماره 20 زدم بعد ریست کردم گوشی رو بعد الان همیشه فول شارج میزنه ولی نمیدونم چند خط پر یا خالی هست ممنون میشم که منو راهنمای کنید
FreeMagic
19-01-2010, 12:54
دوستان من اون کدی که باطری رو فول همیشه نشون میده زدم نمیدونم چه طوری اونو مثل اول درارم ؟؟؟؟
کد هم این بو *#1546792*# زدم بعد رفتم گزینه 4 بعدازم کد خواست 4 تا صفر زدم بعد رفتم گزینه دوم بعد شماره 9 بعد شماره 7 بعد شماره 4 زدم بعد اونجا شماره 20 زدم بعد ریست کردم گوشی رو بعد الان همیشه فول شارج میزنه ولی نمیدونم چند خط پر یا خالی هست ممنون میشم که منو راهنمای کنید
اون که همیشه سر 7 تا خط نمی مونه. یکم دندون رو جگر بزار خودت می فهمی سیستمش چه جوری شده. از همون جایی هم که این کد رو یاد گرفتی (اگه از همین فروم باشه) توی چند پست بعد گفته شده که چه جوری برگردی به حالت اولیه
barslona2006
19-01-2010, 23:53
دوستان کسی نیست به من کمک کنه
FreeMagic
20-01-2010, 12:31
دوستان کسی نیست به من کمک کنه
مگه مشکل شما چیه؟:20:
S E V E N
20-01-2010, 16:49
این همونیه که شما توی دو صفحه آخر این تاپیک اسمشو بردید؟
حالا اگه من این یا هر کلاینت دیگه ای رو پیدا کنم نحوه نصبش مثل اونایی که توی همین فروم آموزش داده شده
بله، خودشه.
barslona2006
20-01-2010, 21:37
این مشکل منه یکی به من کمک کنه بگه چی کار کنم کد 79 زدم باز درست نشد چی کار کنم ؟؟؟
FreeMagic
20-01-2010, 22:36
بله، خودشه.
نوش دارو بعد از مرگ سهراب:31:
وسط یه تاپیک 430 صفحه ای اونم شانسی پیداش کردم
سلام دوستان.یه مشکل جدی.چندتا نرم افزار نصب کردم یهو قاطی کرد و به شدت کند شده(کلینت ngage)نصب کردم.اصلا هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم.حالا چی کار کنم؟
FreeMagic
21-01-2010, 01:06
سلام دوستان.یه مشکل جدی.چندتا نرم افزار نصب کردم یهو قاطی کرد و به شدت کند شده(کلینت ngage)نصب کردم.اصلا هیچ کاری نمی تونم باهاش بکنم.حالا چی کار کنم؟
منم مثل شما وقتی کلاینت 1511 رو نصب کردم اینجوری شد
قبلاً یکی گفته بود که گوشی رو خاموش کنیم و بزنیم به شارژ. وقتی کامل شارژ شد روشنش کنیم (بدون اینکه از برق بکشیم) وقتی روشن شد کد *7370#* رو بزنیم
ولی من جواب نگرفتم.
پیشنهاد می کنم خودتون گوشیتون رو فلش کنید:31:
خیلی حال میده انگار گوشی زنده شده و داره باهاتون حرف میزنه.:27:
اگه خواستی فلش کنی. بگو تا یه راهنما در خدمتتون بزارم. (کاملتر از اون چیزی که تو فروم هست. با تجربیات خودم و برگرفته از چند سایت دیگه)
FreeMagic
21-01-2010, 01:17
در ضمن اگه گوشی درست شد دوباره خبرم کن تا بهت بگم واسه کلاینت کدوم رو باید دانلود و چه جوری نصب کنی
(هرچی باشه ما چند بار این مسیر رو رفتیم و حسابی گوشی رو خراب کردیم:46:)
منم مثل شما وقتی کلاینت 1511 رو نصب کردم اینجوری شد
قبلاً یکی گفته بود که گوشی رو خاموش کنیم و بزنیم به شارژ. وقتی کامل شارژ شد روشنش کنیم (بدون اینکه از برق بکشیم) وقتی روشن شد کد *7370#* رو بزنیم
ولی من جواب نگرفتم.
پیشنهاد می کنم خودتون گوشیتون رو فلش کنید:31:
خیلی حال میده انگار گوشی زنده شده و داره باهاتون حرف میزنه.:27:
اگه خواستی فلش کنی. بگو تا یه راهنما در خدمتتون بزارم. (کاملتر از اون چیزی که تو فروم هست. با تجربیات خودم و برگرفته از چند سایت دیگه)
آره اصلا ریست نمیشه.حالا این فلش کردن چیه؟اینترنت پرسرعت می خواد؟:41:
FreeMagic
21-01-2010, 15:29
آره اصلا ریست نمیشه.حالا این فلش کردن چیه؟اینترنت پرسرعت می خواد؟:41:
اولا آره حجمش زیاده. حدود 150 مگابایت دانلود (با تخفیف:31:)
دوما اگه گوشیتون مثل من باشه می تونم آموزش فلش بدم. (گوشیم سامسونگ I8510)
سوما فلش یه چیزی مثل عوض کردن ویندوزه ولی واسه گوشی
FreeMagic
21-01-2010, 20:15
اولا آره حجمش زیاده. حدود 150 مگابایت دانلود (با تخفیف:31:)
دوما اگه گوشیتون مثل من باشه می تونم آموزش فلش بدم. (گوشیم سامسونگ I8510)
سوما فلش یه چیزی مثل عوض کردن ویندوزه ولی واسه گوشی
ببخشید
تو پست قبلی خط دوم چرت و پرت گفتم.:31: یادم رفتم که تو کدوم تاپیکم:20:
تا فردا یه آموزش درست حسابی واسه فلش آمده می کنم و میزارم تو وبلاگ خودم. به شما هم پیغام خصوصی میدم تا بیاین و اون رو بخونید:10:
barslona2006
21-01-2010, 20:24
بابا یکی یه کمکی به من کنه الان دو روز که در خواست کردم ولی کسی جوابم رو نمیدون
پس اگه حجمش این قدره که خیلی زیاده.می گم دوستان راه دیگه ای به نظرتون نمی رسه؟این حسن آقا هم چه وقتی banned شد.
بابا یکی یه کمکی به من کنه الان دو روز که در خواست کردم ولی کسی جوابم رو نمیدون
کاش اول او چند پست بعد رو هم می خوندی که این روش مزخرفه.ولی آب رفته دیگه نمی دونم چی چی نمیشه.
حالا شما اعداد 65ویا 67 یا 69 رو امتحان کن.این تنها راهه(شاید با فلش کردن هم درست بشه):8:
FreeMagic
21-01-2010, 22:46
پس اگه حجمش این قدره که خیلی زیاده.می گم دوستان راه دیگه ای به نظرتون نمی رسه؟این حسن آقا هم چه وقتی banned شد.
دوماً این آقا حسن چند روز بیشتر نیست که اخراج شده. نمی دونم چی شده که اینجوری شده
اولا" تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بدی بیرون فلشش کنن.
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون هیچ کاری نمیشه کرد. (البته به جز رفتن به منوی اصلی):41:
در هر صورت در خدمتیم
شاد باشید:11:
برای برگشت باتری به حالت عادی حتا فلش هم فایده ای نداره
ولی من نمیدونم شما چی کار میکنید که نمیتونید برش گردونید !!
بابا خیلی راحته
برین همونجا که زدین 0 یا هر چی
یه بار بزنید 1 که مینوسه 3.610000 بعد بزنید 78 بعدش یه بار ریست کنید درست میشه
ینی استانداردش 78
ولی من الان 5 ماهی هست که این کدو وارد کردم و حداقل از نظر روانی خیلی خوبه
barslona2006
22-01-2010, 00:45
دوستان من یک مشکل خیلی بدی بر خوردم گوشیم بعد از نصب یک برنامه گیر کرد و عین خر کند شده فرمتش کردم باز نشد
هر کرار ی که کردم نشد ممنون میشم یک بزرگوار به من کمک کنه درود
راستی دوست عزیز اون اموزش فلش رو بذار تا ما هم بهره ببریم
ممنون
barslona2006
22-01-2010, 15:01
اقا هر دو مشکلم هر شد ممنون
اقا هر دو مشکلم هر شد ممنون
دومین مشکل رو چطور حل کردی؟
دوستان سلام
برنامه ای برای این گوشی پیدا نشد که بتونه در حین مکالمه ضبط کنه
FreeMagic
24-01-2010, 07:20
دوستان سلام
برنامه ای برای این گوشی پیدا نشد که بتونه در حین مکالمه ضبط کنه
برو توی این انجمن پیدا می کنی (من خودم پیدا کردم)
اگه نپسندیدی برو اینجا درخواست بده تا واست بزارن
FreeMagic
27-01-2010, 12:03
من روی گوشیم برای انگیج کلاینت 1536 رو نصب کردم
حتی وقتی بازی نمی کنم بدجوری شارژ گوشی رو میخوره
راهی نداره تنظیمات رو دستکاری کنیم مصرفش بهینه تر بشه
barslona2006
28-01-2010, 00:10
دومین مشکل رو چطور حل کردی؟
دوست عزیز اول گوشیرو خاموش کردم بعد روشن کردم و بعد زود کد فرمت رو زدم و کد امنیتی رو زدم گوشی فرمت شد و درست شد مثل سابق
ولی بدون این کار هم فرمت کردم ولی فرمت نمیشد هیچ چیزی تغییر نمیکرد ولی بعد اون کارو کردم درست شد
دوستان برنامه مفیدی برای این گوشی نیست ؟؟؟ برام لینک بدید ممنون
S E V E N
28-01-2010, 09:44
دوستان برنامه مفیدی برای این گوشی نیست ؟؟؟ برام لینک بدید ممنون
شما چه برنامه ای میخوای نصب کنی ؟ به این فروم مراجعه کنید برای برنامه ها :
ساین و هک و این کارا رو که انجام دادی. آره ؟
FreeMagic
28-01-2010, 15:17
مشکل قبلیم رو که حل نکردین
گوشیم با برنامه یا بازی های جاوا مشکل پیدا کرده
یعنی یکی که نصب می کنم مشکلی نداره
دومی رو که نصب می کنم ایکون نداره. از توی اپلیکیشن منیجر هم که پاکش می کنم کلا این قسمت قاطی میکنه و دیگه نمی تونم وارد این قسمت بشم. میشه بگید مشکل از کجاست؟ (البته با اون فریمورهایی که اولشون XX هست)
هه هه هه ... گوشیم درست شد:d
(ضمنا سلام دوستان)
میگم freemagic مشکل اولت کدوم بود؟
مشکل دوم هم منم دارم اما یه جور دیگه.من بعضی ها(بازی جاوا) رو نصب می کنم ولی اصلا بازی رو load نمی کنه.
FreeMagic
28-01-2010, 23:55
p.1052 جان مشکل قبلیم سه پست قبل اون مشکل دوم بود
barslona2006
29-01-2010, 00:02
اره گوشیم و هک کردم
S E V E N
29-01-2010, 15:34
اره گوشیم و هک کردم
خوب دیگه الان میتونی راحت خیلی از نرم افزارا رو نصب کنی.
مشکل قبلیم رو که حل نکردین
گوشیم با برنامه یا بازی های جاوا مشکل پیدا کرده
یعنی یکی که نصب می کنم مشکلی نداره
دومی رو که نصب می کنم ایکون نداره. از توی اپلیکیشن منیجر هم که پاکش می کنم کلا این قسمت قاطی میکنه و دیگه نمی تونم وارد این قسمت بشم. میشه بگید مشکل از کجاست؟ (البته با اون فریمورهایی که اولشون XX هست)
شما یه ریست فکتوری کن شاید درست شد.
FreeMagic
29-01-2010, 20:07
شما یه ریست فکتوری کن شاید درست شد.
من الان فریمور DJHI3 رو روش ریختم و باهاش مشکلی ندارم
ولی وقتی فریمور XXIB2 یا XXIC1 رو روش میریزم اینجوری میشه. البته با بعضی از جاواها (بیشترشون)
فکر نکنم به ریست فکتوری یا هر کار مشابه دیگه ربطی داشته باشه:13:
ali_men2004
02-02-2010, 22:13
من الان فریمور DJHI3 رو روش ریختم و باهاش مشکلی ندارم
ولی وقتی فریمور XXIB2 یا XXIC1 رو روش میریزم اینجوری میشه. البته با بعضی از جاواها (بیشترشون)
فکر نکنم به ریست فکتوری یا هر کار مشابه دیگه ربطی داشته باشه:13:
من فریمور گوشیم xxic1 ولی مشکل گوشی شما رو ندارم البته ابنم بگم که با فریمور djhi3 فقط سرعت گوشی بهبود یافته شده مثل کوشیهای بدون سیستم عامل
FreeMagic
03-02-2010, 15:38
من فریمور گوشیم xxic1 ولی مشکل گوشی شما رو ندارم البته ابنم بگم که با فریمور djhi3 فقط سرعت گوشی بهبود یافته شده مثل کوشیهای بدون سیستم عامل
شما بعد از فلش ریست فکتوری یا کار دیگه ای کردین که درست کار میکنه؟
من ریست فکتوری یا هیچ کار دیگه ای نکردم
مشکلش با جاوا اینه که بعضی ها رو نصب میکنه ولی آیکون رو نمیاره. و اگه پاکشون کنم دیگه وارد application manager نمشه تا زمانی که دوباره اونا رو نصب کنم که بازم ایکون ها رو نمیاره.
کلا گوشی میمونه رو هوا
FreeMagic
05-02-2010, 01:30
یکی نیست حداقل بگه بلد نیستم!!!
من فقط با فریمور XXIB2 و XXIC1 این مشکل رو دارم
mojtaba_18843
05-02-2010, 02:04
بلندی صدای اسپیکرهای این گوشی نصبت به ان 86 چه جوریاس؟ همچنین میزان نگهداریه شارژ؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه سیمبین این دو گوشی مثل همه؟ مثالا نحوه نمایش عکس و فیلم تو گالری و کلاً ساختار سیستم عاملاشون و اینکه سرعت این دو گوشی نصبت به هم چه طوره؟
سوال آخرم مقایسه قدرت فلاش دو گوشی.
اگه سوالام تکراریه شرمنده آخه تعداد پستها خیلی زیاده سرچ هم خوب جواب نمیده...
بلندی صدای اسپیکرهای این گوشی نصبت به ان 86 چه جوریاس؟ همچنین میزان نگهداریه شارژ؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه سیمبین این دو گوشی مثل همه؟ مثالا نحوه نمایش عکس و فیلم تو گالری و کلاً ساختار سیستم عاملاشون و اینکه سرعت این دو گوشی نصبت به هم چه طوره؟
سوال آخرم مقایسه قدرت فلاش دو گوشی.
اگه سوالام تکراریه شرمنده آخه تعداد پستها خیلی زیاده سرچ هم خوب جواب نمیده...
اسپیکر 8510 خیلی قویتره و قابل مقایسه نیستن
باتری گوشی من 2 روز جواب میده مال بقیه رو نمیدونم
سیمبینشون یکیه ... همه چیزشون مثله همه فقط گالریشون فرق میکنه
سرعت هر دوتاش خوبه ... ان86 یکم سریعتره
فلش هر دو تقریباً در یه حده ... نور فلش 8510 سفیده و عکسو سفید میکنه ولی مال ان86 این مشکلو نداره
البته با انتخاب حالت دی لایت این مشکل حل میشه
FreeMagic
05-02-2010, 15:09
ناسلامتی اینجا کلوپ I8510 هستش اما مشکلات بقیه حل شد ولی ما ....
حالا بگذریم
این گوشی برای استفاده از دوربین (عکس یا فیلم) تنظیمات بیشتر و بهتری نسبت به ان 86 داره.
در مورد فلاش هم اگه اشتباه نکرده باشم مال ان 86 فلاش زنون هست و مسلما خیلی بهتره. یکی از ایرادهای ای8510 اینه که فلاش زنون نداشت ولی خوب اینجوری میشه به جای چراغ قوه هم استفاده کرد
همونطور که دوستمون گفت سیمبین هردو هم یکیه ولی این تفاوت گالری به خاطر سری n بودن نوکیا هست والا به نسبت گالری بقیه گوشی های نوکیا بازم یکیه
درضمن زلف علی خان شما که تازه اومدین چه طور اخطار گرفتین؟ (یه جایزه باید بهتون بدن که تو این مدت کم تونستین اخطار بگیرین)
فلش ان86 زنون نیست مثله همینه
برای نمایش عکسا بهتره از resco photo viewver استفاده کنی که سرعتش عالیه
درضمن زلف علی خان شما که تازه اومدین چه طور اخطار گرفتین؟ (یه جایزه باید بهتون بدن که تو این مدت کم تونستین اخطار بگیرین)
لطف داری :دی
دوستان عزیز سلام
میشه بفرمایید قیمت این گوشی (i8510) الآن در بازار چنده ؟ اصلا ً این گوشی تو بازار هست ؟ به نظر خیلی کمه .
nasi1962
08-02-2010, 22:15
سلام دستم به شلوارتون اینوو منو راهنمایی کنید
برو بچ من خواستم صفحه گوشیمو بچرخونم یعنی صفحه ی اصلیشو روتیت کنم خودم روتیت شدم الانم گوشیم بالا نمیاد چه خاکی به سرم بریزم سوکت گوشیمم قاط زده شارژ نمیشه (با شارژر همه کاره دارم شارژش میکنم)در نتیجه نمیشه فلش کرد پس یه راهی غیر از فلش کردن بهم بگین فکر کنم باید با باکس فلش پیچش کنم
با بلوتوث میشه فلش کرد؟
ممنون از راهنمایی
FreeMagic
09-02-2010, 02:12
سلام دستم به شلوارتون اینوو منو راهنمایی کنید
برو بچ من خواستم صفحه گوشیمو بچرخونم یعنی صفحه ی اصلیشو روتیت کنم خودم روتیت شدم الانم گوشیم بالا نمیاد چه خاکی به سرم بریزم سوکت گوشیمم قاط زده شارژ نمیشه (با شارژر همه کاره دارم شارژش میکنم)در نتیجه نمیشه فلش کرد پس یه راهی غیر از فلش کردن بهم بگین فکر کنم باید با باکس فلش پیچش کنم
با بلوتوث میشه فلش کرد؟
ممنون از راهنمایی
ما که آخرش نفهمیدیم کی روتیت شد.
دوست عزیز صفحه اصلی که روتیت نمیشه. شما چه بلایی به سر این گوشی اوردی؟
یعنی اگه با کابل گوشی رو بزنی به کامپیوتر شناسایی نمیشه؟
nasi1962
09-02-2010, 03:28
وقتی کابلو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته اخه اون فلز داخلش کج شده هر جا هم بردم نشون دادم گفتن ما نمیتونیم درست کنیم باید بره تهران چون از این سوکت جدیداست اخه ما تو شهرستانیم اینجا 1100 هم ببری تعمیرات میگن تهران درست میکنن موندیم حیرون از دست این تهرون
FreeMagic
09-02-2010, 14:19
وقتی کابلو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته اخه اون فلز داخلش کج شده هر جا هم بردم نشون دادم گفتن ما نمیتونیم درست کنیم باید بره تهران چون از این سوکت جدیداست اخه ما تو شهرستانیم اینجا 1100 هم ببری تعمیرات میگن تهران درست میکنن موندیم حیرون از دست این تهرون
فعلا ما از دست کار شما موندیم حیرون:31:
اون سوکت با سوکت 5800 هم یکیه. اگه کسی بتونه اون رو درست کنه این رو هم میتونه درست کنه. وقتی این خرابه دیگه هیچ فیشی نمیره توش پس شما چه جوری با تبدیل شارژش میکنید؟
nasi1962
09-02-2010, 14:38
اره بابا خودم هم حیرونم از کارم
نه دوست گلم باتریو در میارم توش میزارم مگه ندیدی؟:11:
pooria.rio
11-02-2010, 20:26
بچه ها سلام
خواستم ببینم دیکشنری انگلیسی به فارسی با قابلیت تلفظ برای این گوشی هست ؟
ضمنا این هم بگم که گوشیم -- نشده
ممنون :11:
S E V E N
12-02-2010, 16:12
اره بابا خودم هم حیرونم از کارم
نه دوست گلم باتریو در میارم توش میزارم مگه ندیدی؟:11:
باتری رو تو چی میزارید ؟؟؟؟
nasi1962
12-02-2010, 21:43
یه وسیله ی کوچولو هر مدل باتری که دوست داشته باشی میزاری توش شارژ میشه خوب برو گوشی فروشیا همه دارن چیز عجیبی نیست که شما گیر دادی برادر!!!!!!
اسمشم شارژر همه کارست
S E V E N
13-02-2010, 14:05
یه وسیله ی کوچولو هر مدل باتری که دوست داشته باشی میزاری توش شارژ میشه خوب برو گوشی فروشیا همه دارن چیز عجیبی نیست که شما گیر دادی برادر!!!!!!
اسمشم شارژر همه کارست
سلام
جالبه. برای راه حل شما باید بگم که یک روز رو برنامه ریزی کنید که بیاید تهران و کاراتونو انجام بدید یا بدید به یکی که
اعتماد بهش دارید و بگید بیاره تعمیر کنه. برای نصب نرم افزار هم شاید بتونید از بلوتوث استفاده کنید.(اتصال به کامپیوتر)
موفق باشید.
pooria.rio
13-02-2010, 22:43
بچه ها من واسه دیکشنری با تلفظ انگلیسی به فارسی درخواست دادم ،فک کنم کسی جواب نداد
شما یه لطف میکنین اینجا بزارین
فقط بگم که گوشی طرف -- نشده
مرسی
بچه ها من واسه دیکشنری با تلفظ انگلیسی به فارسی درخواست دادم ،فک کنم کسی جواب نداد
شما یه لطف میکنین اینجا بزارین
فقط بگم که گوشی طرف -- نشده
مرسی
یه دیکشنری هست unidic تلفظ هم داره(بعضی ورژن ها)تو فروم بگرد،هست(تو قسمت نرم افزار 3d v60).فقط قبلش از تاپیکش بپرس تا ورژن درست رو انتخاب کنی.حجمش هم حدود 9 مگابایته.
برای نصبش یا باید ساینش کنی.یا گوشیت رو -- کنی.:20:
pooria.rio
19-02-2010, 15:50
بچه ها این گوشی حالتی داره که بشه بهش زمان داد بعد از چند دقیقه در حالت استندبای قفل بشه ؟ و فقط با کد بشه بازش کرد ؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه ؟
اگه داره میشه بگین چحوری باید فعالش کرد ؟
مرسی
rozysara
20-02-2010, 19:29
قیمت این گوشی الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hasanmotori
25-02-2010, 18:39
بچه ها این گوشی حالتی داره که بشه بهش زمان داد بعد از چند دقیقه در حالت استندبای قفل بشه ؟ و فقط با کد بشه بازش کرد ؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه ؟
اگه داره میشه بگین چحوری باید فعالش کرد ؟
مرسی
آره داره
settings>general>security>phone and sim card>phone auto lock period>user defind
بعد بهش زمان میدی
کدشم 8 تا صفره
سلام بر دوستان من حدود 1 سالی می شه که این گوشی رو دارم و تا حالا با باتری گوشی مشکلی نداشتم (البته انو قبلنم گفته بودم) ولی الان یکی دو روزی گوشی را که شارژ میکنم تا صبح 3 تا دونه دیگه خط بیشتر نمونده لطفا منو راهنمایی کنید.
S E V E N
04-03-2010, 13:59
سلام بر دوستان من حدود 1 سالی می شه که این گوشی رو دارم و تا حالا با باتری گوشی مشکلی نداشتم (البته انو قبلنم گفته بودم) ولی الان یکی دو روزی گوشی را که شارژ میکنم تا صبح 3 تا دونه دیگه خط بیشتر نمونده لطفا منو راهنمایی کنید.
سلام
می تونید از روشی که برای نگه داشتن باتری در همین تاپیک هست استفاده کنید. البته حتما روش بازگشت به حالت
اولیه رو هم یاد بگیرید. ولی به شخصه پیشنهاد می کنم که یک بار بزارید شارژش کامل خالی شه بعد بزنید به شارژ تا
و تا کامل پر نشده کاری باهاش نکنید.
موفق باشید
ARZHANG_430
08-03-2010, 19:36
لطفا یکی بهترین روش برای بهتر کردن صدا موقع فیلم برداری رو بگه.ممنون میشم
سلام
دوستان عزیز من برای گوشیم کد گذاشته بودم ولی صبح که خواستم روشنش کنم دیگر کد رو قبول نمی کرد و همش می زد 5 دقیقه دیگر باز می شود که چنین چیزی نشد منم دکمه 1و3 رو گرفتم و بعد روشنش کردم بعدش گوشیمصفحه کلیدش شروع به چشمک زدن کرد و هیچ اتفاق نمی افتاد و همین طوری تکرار می کرد بعدش باطری رو در اوردم حالا که روشنش می کنم آرم گوشیم میاد و میره و اصلآ روشن نمیشه لطفآ راهنمایی کنید.
aran khan95
22-03-2010, 11:24
دوستان من برنامه ی imbuzzرو روی گوشیم نصبیدم
الان خاموش روشن شد
دیگه بالا نمیاد:دی
چیکارش کنم؟؟
سلام دوستان.
با اینکه این گوشی کمیاب هست ولی یکی پیدا کردم تو کرمانشاه.هشت گیگ 440 هزار تومن.خیلی عجیب بود من خودم نه ماه پیش از همون پاساژ خریدم 455 هزار تومن.
FreeMagic
29-03-2010, 11:59
کسی خبری از آپدیت جدید این گوشی داره؟
یه تاپیک بود واسه آپدیت این گوشی ولی نمیدونم کجا رفت
از توی اون تاپیک تقریبا همه رو دانلود کرده بودم ولی بعضا خوب جواب نمیدادن
آپدیت xxib2 و xxic1 اگه دومی رو درست نوشته باشم خوب بودن ولی یه مشکل اساسی داشتن اونم این بود وقتی برنامه جاوا نصب میکردم آیکون اون رو نشون نمیدادن. و از توی app manager وقتی پاکشون میکردم دیگه وارد اون قسمت app manager نمشد
کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل دوم رو حل کرد؟
یا تمام گزینه های آپولو رو دقیقا بگید چه جوری بزنیم که این مشکل حل بشه؟ اگه مشکل از نحوه آپدیت باشه
2 تا آپدیت خیلی جدید هم اومده بود ولی انگار مشکل داشتن. کسی اون آپدیت ها رو سالمشون رو گیر اورده؟
S E V E N
29-03-2010, 15:07
سلام دوستان
عیدتون مبارک
با آرزوی موفقیت و سلامتی و خیر
کسی خبری از آپدیت جدید این گوشی داره؟
یه تاپیک بود واسه آپدیت این گوشی ولی نمیدونم کجا رفت
از توی اون تاپیک تقریبا همه رو دانلود کرده بودم ولی بعضا خوب جواب نمیدادن
آپدیت xxib2 و xxic1 اگه دومی رو درست نوشته باشم خوب بودن ولی یه مشکل اساسی داشتن اونم این بود وقتی برنامه جاوا نصب میکردم آیکون اون رو نشون نمیدادن. و از توی app manager وقتی پاکشون میکردم دیگه وارد اون قسمت app manager نمشد
کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل دوم رو حل کرد؟
یا تمام گزینه های آپولو رو دقیقا بگید چه جوری بزنیم که این مشکل حل بشه؟ اگه مشکل از نحوه آپدیت باشه
2 تا آپدیت خیلی جدید هم اومده بود ولی انگار مشکل داشتن. کسی اون آپدیت ها رو سالمشون رو گیر اورده؟
تا اونجایی که من اطلاع پیدا کرده بودم آخرین فریمور zxie یا zxib بود که اونم دوستان می گفتند که فارسی رو ساپورت
نمیکنه.
سلام دوستان.
با اینکه این گوشی کمیاب هست ولی یکی پیدا کردم تو کرمانشاه.هشت گیگ 440 هزار تومن.خیلی عجیب بود من خودم نه ماه پیش از همون پاساژ خریدم 455 هزار تومن.
جالبه.من تقریبا 9 ماه پیش بی گارانتی 8 گیگش رو 405 گرفتم البته از تهران. با این حساب فکر میکنی الان چند
می تونم بفروشمش ؟
لطفا یکی بهترین روش برای بهتر کردن صدا موقع فیلم برداری رو بگه.ممنون میشم
فکر کنم تو همین تاپیک یه سری کد رو دوستان معرفی کرده بودن برای این کار. یه سرچ بزنید.
موفق باشید
خدانگهدار
كسي نمي خواد از GPS اين گوشي (سرعت كانكتو...) حرف بزنه؟:20:
hasanmotori
04-04-2010, 14:50
كسي نمي خواد از GPS اين گوشي (سرعت كانكتو...) حرف بزنه؟:20:
حرف زدیم قبلاً
در حالت عادی که یکم طول میکشه تا وصل بشه
ولی میتونی gps+ رو اپدیت کنی و تا 7 روز تو 5 ثانیه وصل میشه
سلام من هنوز بعد از 1 سال و خورداي كه اين گوشي رو خريدم هنوز نتونستم gpsفعال كنم اگه بخوام بدم بيرون چقدر پول ميگيرن؟
S E V E N
08-04-2010, 10:24
سلام من هنوز بعد از 1 سال و خورداي كه اين گوشي رو خريدم هنوز نتونستم gpsفعال كنم اگه بخوام بدم بيرون چقدر پول ميگيرن؟
سلام
ببين اول gps + رو اجرا ميكني (قبلا بايد gprs گوشيت فعال باشه تا از نت دانلود كنه ) بعد صبر ميكني تا دانلود تموم شه و پيغام بده.
بعدش settings , settings , general , positioning ,positioning methods و بعد كنار گزينه اولي و سومي رو فعال مي كني.
بعد ميتوني از چند تا نرم افزار استفاده كني : يكي google maps كه كار google earth رو هم ميكنه، يكي ديگه
nokia ovi maps كه اين خيلي باحاله راهبري صوتي داره و مثلا ميگه بعد از 300 متر به دست چپ بپيچيد (به
فارسي !) مشكلي كه داره اينه كه فقط نقشه تهرانش خيلي باحاله.
و يكي ديگه هم كه smartcom هست كه نقشه هاش رو دانلود ميكني و ميريزي تو گوشي مثل دومي. ولي راهبري
صوتي نداره. يكي ديگه garmin كه من باهاش كار نكردم و طبق گفته دوستان شارژ گوشي رو زياد مصرف ميكنه.
موفق باشيد.
بچه ها قیمتش الان چند هست؟
خیلی کم یاب شده اصفهان
1-2 تا پیدا کردم که میدن 420
معلوم هست روش کشیدن نامردها
من چندوقت دیگه میام تهران مسافرت
می خوام همونجا بخرم
قیمت زیر 400 اونجا گیر میاد ؟
seven جان خیلی ممنون من این کارو میکنم ببینم چی میشه
دوستان به نظرتون کیفیت فیلمبرداری این گوشی با 86 نوکیا تفاوتی داره ؟!
اگه میشه یه عکس و یه فیلم برداری از این گوشی بزارین ممنون میشم
FreeMagic
10-04-2010, 01:13
قبلا فریمور I8510XXIJ1 و یکی دیگه که یادم نمیاد معرفی شده بود.دانلود کردیم ولی ظاهرا یه تختش کم بود و وسط کار پیغام خطا میداد و هیچی به هیچی
کسی اطلاع داره این فریمور نسخه سالم یا بدون مشکلش اومده با نه؟
درضمن سون جان اونی که شما میگی فارسی رو ساپورت نمیکنه ما یه کریستال میزنیم و مشکل حل میشه. اگه مشکل دیگه ای نداره لینکش رو بزار ما هم استفاده کنیم. الان هم گوشیم فارسی رو ساپورت نمیکنه و کریستال رو نصب کردم
ترجیحا همون xxij1 رو یکی بده
در ضمن من توی درست استفاده کردن از برنامه آپولو شک دارم. اگه میشه یکی که مطمئن هست تمام گزینه ها رو بدون استثنا و بدون جا گذاشتن کوچکترین تنظیماتی توضیح بده تا مشکل ما هم برطرف بشه
اخه همونطور که گفتم با نسخه هایی مثل xxib و نسخه های دیگه که با xx شروع میشن مشکل دارم. شاید اشکال در طریقه اپدیت کردن و یا استفاده از اپولو هست. اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
dadafarid
10-04-2010, 21:55
قبلا فریمور I8510XXIJ1 و یکی دیگه که یادم نمیاد معرفی شده بود.دانلود کردیم ولی ظاهرا یه تختش کم بود و وسط کار پیغام خطا میداد و هیچی به هیچی
کسی اطلاع داره این فریمور نسخه سالم یا بدون مشکلش اومده با نه؟
درضمن سون جان اونی که شما میگی فارسی رو ساپورت نمیکنه ما یه کریستال میزنیم و مشکل حل میشه. اگه مشکل دیگه ای نداره لینکش رو بزار ما هم استفاده کنیم. الان هم گوشیم فارسی رو ساپورت نمیکنه و کریستال رو نصب کردم
ترجیحا همون xxij1 رو یکی بده
در ضمن من توی درست استفاده کردن از برنامه آپولو شک دارم. اگه میشه یکی که مطمئن هست تمام گزینه ها رو بدون استثنا و بدون جا گذاشتن کوچکترین تنظیماتی توضیح بده تا مشکل ما هم برطرف بشه
اخه همونطور که گفتم با نسخه هایی مثل xxib و نسخه های دیگه که با xx شروع میشن مشکل دارم. شاید اشکال در طریقه اپدیت کردن و یا استفاده از اپولو هست. اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
سلام
این فریمور xxij1 هستش ، ولی فایل های ناقصی که داشت ماله xxib2 هست ... من با این ورژن فلش کردم ، مشکلی هم نداره...
3 روزه که که فلش زدم ولی به نظر من xxic1 از این بهتر بود از لحاظ مصرف باتری (البته شایدم من اشتباه می کنم)
اینم لینک دانلود xxij1 :
dadafarid
10-04-2010, 22:10
در رابطه با آپولو هم باید بگم ، اول باید مطمئن بشی درایور گوشیت حتما نصب شده باشه ، تو این آموزش که میزارم واسه مطمئن شدن ، گفته چیکار کنید(انگللیسیه) راحت میشه فهمید....
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
در ضمن اگه megaupload واست فیلتر بود از این آدرس دانلود کن... (همون سرور مگا آپلود ه، ولی به جای آدرس ،آی پی میدیم! واسه دانلود هر فایلی از مگا آپلود میتونی از این روش استفاده کنی: به جای مگاآپلود ، آی پی میدی)
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
یکی هم مارو راهنمایی کنه چطور میتونم بازده باتری این گوشی رو افزایش بدیم (آیا میشه از باتری گوشی دیگه که رو اینم بیوفته استفاده کرد؟!) کلا راه تست شده ای داره؟
من 5 -6 تا عکس میگیرم ، دو خط از باتری میره ، اگه جی پی اسم روشن که وایییییی :)
FreeMagic
10-04-2010, 23:19
سلام
این فریمور xxij1 هستش ، ولی فایل های ناقصی که داشت ماله xxib2 هست ... من با این ورژن فلش کردم ، مشکلی هم نداره...
3 روزه که که فلش زدم ولی به نظر من xxic1 از این بهتر بود از لحاظ مصرف باتری (البته شایدم من اشتباه می کنم)
اینم لینک دانلود xxij1 :
شما مطمئنی که با xxij1 فلش کردین؟ من قبلا نتونستم با این فریمور فلش کنم و وسط راه خطا میداد
در رابطه با آپولو هم باید بگم ، اول باید مطمئن بشی درایور گوشیت حتما نصب شده باشه ، تو این آموزش که میزارم واسه مطمئن شدن ، گفته چیکار کنید(انگللیسیه) راحت میشه فهمید....
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
در ضمن اگه megaupload واست فیلتر بود از این آدرس دانلود کن... (همون سرور مگا آپلود ه، ولی به جای آدرس ،آی پی میدیم! واسه دانلود هر فایلی از مگا آپلود میتونی از این روش استفاده کنی: به جای مگاآپلود ، آی پی میدی)
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
یکی هم مارو راهنمایی کنه چطور میتونم بازده باتری این گوشی رو افزایش بدیم (آیا میشه از باتری گوشی دیگه که رو اینم بیوفته استفاده کرد؟!) کلا راه تست شده ای داره؟
من 5 -6 تا عکس میگیرم ، دو خط از باتری میره ، اگه جی پی اسم روشن که وایییییی :)
در رابطه با آپولو یا همون کامل نصب بودن درایور ها تقریبا مطمئن هستم. یه مدتی مشکل داشتم یکی اومد یه درایور مودم بهم داد و اونو نصب کردم و بعد از اون تونستم گوشی رو فلش کنم. دیگه فکر نکنم مشکل دیگه بوده باشه واسه فلش کردن مگه اینکه تنظیمات رو اشتباه زده باشم که شک من هم به همین هست
درضمن اگه با چند تا عکس اینجوری شارژ کم میکنه وضع شما که خیلی خرابه. یا داری اغراق میکنی.
FreeMagic
11-04-2010, 07:05
راستی کسی میدونه چه طور میشه واسه گوشی اسکرین سیور انتخاب کرد؟
توی تنظیمات گوشی گزینه ای واسه این کار وجود نداره
من میخوام مثل خیلی از گوشی های دیگه یه فایل فلش که مثل ساعت هست رو به عنوان اسکرین سیور انتخاب کنم ولی نمیشه و باید همین صفحه سیاه رو تحمل کنم
یکی بگه چه جوری این مشکل رو حل کنم
S E V E N
11-04-2010, 11:25
سلام
درضمن سون جان اونی که شما میگی فارسی رو ساپورت نمیکنه ما یه کریستال میزنیم و مشکل حل میشه.
راست میگی.
کریستالو خودم هم دارم.
تو موبایلستان بودش !!!
FreeMagic
12-04-2010, 13:42
آخرش کسی نگفت واسه اسکرین سیور باید چی کار کنیم!
اسکرین سیور رو فقط میتونی با نرم افزار داشته باشی که نرم افزاراش در سایت موجوده
FreeMagic
15-04-2010, 08:59
اسکرین سیور رو فقط میتونی با نرم افزار داشته باشی که نرم افزاراش در سایت موجوده
قربون دستت
اسم نرم افزار رو هم میگفتی دیگه
هرچی گشتم پیدا نکردم. نخواستم توی انجمن درخواست نرم افزار یه تاپیک دیگه بزنم که شلوغ بشه
S E V E N
15-04-2010, 09:13
سلام
هفته نامه كليك در اين هفته مقاله ي خوبي در مورد gps داشت كه اگه نگرفتينش ميتنيد از سايت جام جم دريافتش كنيد.
موفق باشيد
SAEEDSAMSUNG
21-04-2010, 20:19
دوربین این گوشی خوبه؟
دوربین این گوشی خوبه؟
در حد لالیگا////// ولی یه توصیه از من بشنو که هیچ وقت برای دوربین به سراغ موبایل نرو.هر چیزی رو بهر کاری ساختند(باریک!!!!!!)
سلام
خبر دارین این گوشی تو دبی گیر میاد یا نه؟
و اگه گیر میاد با چه قیمتی؟
S E V E N
22-04-2010, 17:23
سلام
دوربین این گوشی خوبه؟
پيشنهاد مي كنم به خاطر دوربينش سراغش نريد !
FreeMagic
27-04-2010, 23:11
سلام
پيشنهاد مي كنم به خاطر دوربينش سراغش نريد !
ولی من برعکس شما پیشنهاد میکنم:31:
مخصوصا با اپدیت جدیدش که واقعا ترکونده. حتی توی کیفیت عکس ها هم خیلی واضحه که تغییر پیدا کرده. همچنین معایب قبلی رو نداره و سرعت بالاتری داره.
در رابطه با باطری هم هنوز نتونستم درست و حسابی چک کنم:8:
SAEEDSAMSUNG
27-04-2010, 23:39
اگه میخواید برای دوربین این گوشی ور بخرید . نخرید.. برید s8300 بگیرید
سلام
خبر دارین این گوشی تو دبی گیر میاد یا نه؟
و اگه گیر میاد با چه قیمتی؟
هیچکی دبی اشنا نداره؟
SAEEDSAMSUNG
10-05-2010, 12:18
هیچکی دبی اشنا نداره؟
دبی آشنا نمیخواد . برید بگردید پیدا میکنید. . دی تو دی هم سر بزن
سلام دوستان اگه ميشه لينك آدرس آپديت جديد گوشو بزاريد در ضمن خيلي وقت پيش مشكل باتري اين گوشي توي اين فروم حل شد اگه ميشه لينك آدرسشو بزاريد چون من هر چي گشتم پيدا نكردم با تشكر
FreeMagic
12-05-2010, 15:58
سلام دوستان اگه ميشه لينك آدرس آپديت جديد گوشو بزاريد در ضمن خيلي وقت پيش مشكل باتري اين گوشي توي اين فروم حل شد اگه ميشه لينك آدرسشو بزاريد چون من هر چي گشتم پيدا نكردم با تشكر
شما بگو کدوم فریمور رو میخوای تا واست بزاریم:46:
FreeMagic
16-05-2010, 19:15
فکر میکنم آخرین فریمور
ببخشید دیر کردم. یادم رفت به اینجا سر بزنم:31:
معلومه شما تاپیک رو مطالعه نکردین:13: توی صفحه قبل لینکش بود:5:
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
یه چیز دیگه یادم رفت بگم
توی برنامه اپلو اون قسمت اول که باید Modem Code رو بهش بدی 2 گزینه واسش هست
اگر درست یادم باشه Phone_I8510XXIB2.bin بهتر بود.
اگه هم تا حالا با اپلو کار نکردید که اون هم یه بحث دیگست
دوست عزیز فریموری میخوام که کامل باشه فارسی هم داشته باشه
با تشکر اگه لطف کنید تغییرات رو هم بگین ممنون میشم
:11:
FreeMagic
17-05-2010, 08:34
دوست عزیز فریموری میخوام که کامل باشه فارسی هم داشته باشه
با تشکر اگه لطف کنید تغییرات رو هم بگین ممنون میشم
:11:
آخرین فریموری که فارسی رو کاملا ساپورت کنه خیلی قدیمی هست نسبت به این
من فارسی رو فقط در حد نوشتن پیام احتیاج دارم که اونم با برنامه کریستال با همین فریمور جواب میده
ولی اگه میخوای که به جز برای نوشتن کاملا فارسی رو ساپورت کنه و منو ها و Help ها هم کاملا فارسی بشن باید از فریمور I8510DJIA2 استفاده کنی
توی همین تاپیک یا یه تاپیک دیگه هستش
وقتی پیداش کردم میزارمش
این فریمور مال اولین ماه 2009 هست
FreeMagic
17-05-2010, 08:48
یه چندتایی پیدا کردم
که این رو حتما با winzip نسخه 12 باید Unzip کنی والا درست Unzip نمیشه و به مشکل بر میخوری
این رو پیدا کردم
این یه فریمور دیگست
میتونید به اولین صفحه این تاپیک هم سر بزنید و چند تا فریمور دیگه هم هست
من خودم 2 لینک بالایی رو از این تاپیک کش بردم:21:
یکی از دوستانم تو لینک زیر یک فریمور رو خودش کوک کرده پیشنهاد میکنم امتحان کنید چون فوق العاده هستش فقط بدیش اینه که رو xxib2 کوکش کرده:11:
FreeMagic
26-05-2010, 23:18
یکی از دوستانم تو لینک زیر یک فریمور رو خودش کوک کرده پیشنهاد میکنم امتحان کنید چون فوق العاده هستش فقط بدیش اینه که رو xxib2 کوکش کرده:11:
یعنی چی کوکش کرده؟:13:
میشه در مورد این کوک کردن بیشتر توضیح بدین
FreeMagic
26-05-2010, 23:42
هرچند که درست و حسابی نفهمیدیم کوک کردن یعنی چی ولی نظرات رو که خوندم ظاهرا قیامت میکنه توی گوشی
دوستان میدونید اسم این گوشی از کجا اومده.... شاید خودتون بلد باشید اما
من فهمیدم:31:
یه کلمه هست تو زبان انگلیسی innovate که یعنی نوآوری.
به علت شباهت واج آجر این کلمه ("ate") به تلفظ عدد 8 در زبان انگلیسی ("eight") به صورت innov8 نوشته و به صورت innovate خوانده میشه.
راستی من پست اولم رو تو این تاپیک دادم حالا هم پست دویستم رو هم تو همین تاپیک میدم.:20:
یادش یخیر تابستون 87
هر روز صبح باید میومدم تو تاپیک 8510 هم اینجا و هم تو موبایلستان
عاشق این گوشی بودم
اخرم بهش نرسیدم
FreeMagic
01-06-2010, 21:31
یادش یخیر تابستون 87
هر روز صبح باید میومدم تو تاپیک 8510 هم اینجا و هم تو موبایلستان
عاشق این گوشی بودم
اخرم بهش نرسیدم
به طرز عجیبی دیروز که خانواده همه میخواستن برن گوشی بخرن این گوشی رو دیدم و نو نو بود:27:
ولی چون خودم داشتم دیگه قیمت رو نپرسیدم:31:
اگه بگردی احتمالا هنوز هم باشه
واقعا؟
الان هنوز هم دوسش دارم ولی 8520 چشمو گرفته
اینم که معلوم نیست کی میاد
اگه تا شهریور 8520 نیومد همین 8510 رو هر جوری شده گیرش میارم
FreeMagic
02-06-2010, 11:07
راستش به خاطر امکانات فوق العاده ای که داره بعید میدونم این 8520 وجود خارجی داشته باشه!!!
پروژوکتور و مولتی تاچ و .....
اگه هم بیاد یه قیمت نجومی داره
کمک کنید من نورتون نصب کردم رو گوشیم گوشیم دیگه بالا نمیاد رو آرمش هنگ میکنه :37::37::37::19::19::19:
یعنی چی کوکش کرده؟:13:
میشه در مورد این کوک کردن بیشتر توضیح بدین
عذر میخوام بابت دیر پاسخ دادن چون من چند وقت نبودم:41: الانم که برگشتم گوشیم ترکیده:19:
کوک کردن یعنی اعمال تغییرات در یک فریمور، اعم از تغییرات برنامه نویسی یا غیر از این:46:
برای نصب چنین فریمورهایی باید ورژن اصلی فریموری که روش تغییرات انجام شده داشته باشی و فایل های کوک شدرو جایگزین کنید:46:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
آخرین ورژن فریموری که شما صفحه قبل گذاشتینش متن فارسیو ساپورت میکنه؟ یعنی نشون میده؟:20:
aran khan95
05-06-2010, 10:25
دوستان چطور می شه حجم درایو c رو افزایش داد؟!
واسه من 2مگش مونده
پدرم در اومده
total_overdose
05-06-2010, 10:39
واسه من 2مگش مونده
پدرم در اومده
سلام
باید ببینید برنامه هاتون کجا نصب کردید ویا مسیر ذخیره اسه مسهاتون کجاست؟ چون اگه ویدیو چیزی زیاد داشته باشید که هنوز تو اینباکس پاک نکردید پر میشه.در کل اگه نتونستی خالیش کنی بهترین کار یه فرمته که همه چی پاک میشه:46:
aran khan95
05-06-2010, 11:03
برنامه هام همه تو e نصبن
اینباکسمم همونجاست
فرمت کنم همه برنامه هاش می پره؟!
واسه من 2مگش مونده
پدرم در اومده
اگه واقعا" میخوای درایو C حجمش بالا بره وسرعتت هم بالاتر بره اون فرموری که صفحه قبل گذاشتمو روگوشیت بریز
حتما" جواب میگیری:27:
FreeMagic
05-06-2010, 22:30
کمک کنید من نورتون نصب کردم رو گوشیم گوشیم دیگه بالا نمیاد رو آرمش هنگ میکنه :37::37::37::19::19::19:
گوشی باید فلش بشه
بعید هم میدونم راهی برای بک آپ گرفتن از اطلاعات باشه:41:
برای فلش این گوشی به این تاپیک مراجعه کنید و اگه مشکلی بود بگید در خدمت شما هستم
مشکلم حل شد :31:
حالا یه چیز عجیب ، من آخرین ورژن PC STUDIO رو نصب کردم که 7.7 باشه ولی منوش شبیه به منوی نسخه 3 میمونه و گزینه ای به اسم SOFTWARE UPDATER هم نداره. چرا؟؟!! :41:قبلا" هم رو این کامپیوترم این نرم افزار کلا" نداشتم هیچ نسخه ای رو!!
میشه بگین چیکار کنم؟
FreeMagic
07-06-2010, 01:45
مشکلم حل شد :31:
حالا یه چیز عجیب ، من آخرین ورژن PC STUDIO رو نصب کردم که 7.7 باشه ولی منوش شبیه به منوی نسخه 3 میمونه و گزینه ای به اسم SOFTWARE UPDATER هم نداره. چرا؟؟!! :41:قبلا" هم رو این کامپیوترم این نرم افزار کلا" نداشتم هیچ نسخه ای رو!!
میشه بگین چیکار کنم؟
خوب چه جوری مشکل حل شد؟
خوب چه جوری مشکل حل شد؟
آخر با همون فلش کردن حل شد. میخواستم ببینم غیر از فلش راهی هست که نبود منم مجبور شدم فلش کنم. البته رو درایو c چیز خاصی نداشتم در نتیجه ضرر نکردم . اون فریمور رفیقم هم نصب کردم . عجب چیزیه:31::27:
FreeMagic
07-06-2010, 22:31
کدوم فرمور؟
از کجا گیرش اوردی؟
فرقی خاصی با بقیه داره؟
همین فریموری که گفتم دوستم کوک کرده :31: آموزش نصبش هم که همون جا هست :10:
FreeMagic
09-06-2010, 01:39
همین فریموری که گفتم دوستم کوک کرده :31: آموزش نصبش هم که همون جا هست :10:
آهان فهمیدم کدوم رو میگی
میتونی چند چیز رو امتحان کنی
یکی اینکه چند تا بازی و برنامه جاوا نصب کنی و ببینی مشکل داره یا نه. همه رو درست میاره یا نه
و بعدش یکی از اونا رو پاک کن ببین دوباره وارد application manager میشه یا نه
بعد سرعت و دوام شارژش چه طوره؟
آهان فهمیدم کدوم رو میگی
میتونی چند چیز رو امتحان کنی
یکی اینکه چند تا بازی و برنامه جاوا نصب کنی و ببینی مشکل داره یا نه. همه رو درست میاره یا نه
و بعدش یکی از اونا رو پاک کن ببین دوباره وارد application manager میشه یا نه
بعد سرعت و دوام شارژش چه طوره؟
ببین اگه خیلی اهل جاوا هستی باید بگم که تو این ورژن نتونست جاوارو کاریش کنه یعنی فقط یک نرم افزار جاوارو نشون میده در حالی که نصب هستند :41: فقط مشکل همینه
از لحاظ سرعت که باید بگم عالی شده و باتری هم نسبت به نسخه فابریک بهبود پیدا کرده در کل عالیه فقط مشکل جاوا داره :27:
FreeMagic
09-06-2010, 20:15
ببین اگه خیلی اهل جاوا هستی باید بگم که تو این ورژن نتونست جاوارو کاریش یعنی فقط یک نرم افزار جاوارو نشون میده در حالی که نصب هستند :41: فقط مشکل همینه
از لحاظ سرعت که باید بگم عالی شده و باتزی هم نسبت به نسخه فابریک بهبود پیدا کرده در کل عالیه فقط مشکل جاوا داره :27:
من اهل جاوا نیستم و اتفاقا خیلی هم بدم میاد از جاوا ولی چه کار کنم
برنامه بانک ها همه جاوا هستن و نمیشه کاریش کرد:41:
این بازی های کم حجم و معتاد کننده همشون جاوا هستن:31:
و خیلی چیزهای جاوای دیگه که نمیشه ازشون گذشت:13:
من رو گوشیم کلن هیچ برنامه ای نصب نمیشه 2 روزه اینجوری شده. نه جاوا نه سیس.هیچ اروری هم نمیده فقط چند تا continue اول رو که میزنی به اونجا که دیگه باید بره که نصب شه نمیرسه انگار که بی خیال شه کلن!
به جز مستر ریست راه دیگه ای هست که درست شه؟ با مستر ریست 100% درست میشه؟؟( نکنم کل برنامهه ام پاک شه بعدن هم دیگه هیچی نصب نشه ؟؟)
بهترین فریمور این گوشی کدومه که بشه با همین HolloX2 هکش کرد ؟؟
pooria.rio
24-06-2010, 22:51
سلام
بچه ها یه چند تا تم خوشگل واسه این گوشی میخوام
ممنون
pooria.rio
04-07-2010, 09:53
بابا با معرفتا یکی نیست به ما یه تم بده ؟؟؟
Pooryia_khan
05-07-2010, 17:59
با سلام
به نظر شما بهترین فریمرو برای این گوشی از نظر باطری و جاوا چی هست ؟
AlamtabC
07-07-2010, 18:11
سلام
بچه ها یه چند تا تم خوشگل واسه این گوشی میخوام
ممنون
mobile9.com
همه چی از تم گرفته تا برنامه و ویدئو و موزیک همه چی
pooria.rio
08-07-2010, 14:14
mobile9.com
همه چی از تم گرفته تا برنامه و ویدئو و موزیک همه چی
آخه من هیچی از این گوشی سر درنمیارم
شما که داری زحمت میکشی لینک هم بده دیگه :دی
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
راستی فایل تم رو که توی گوشی میریزیم طریقه ی نصبش چطوریه ؟
kalakzadeh
23-07-2010, 11:09
سلام دوستان می رم سر حرف اصلیم سریع
من قبلا یه کدی داشتم که با *#.........*# بود برای تنظیمات مخفی وواون کد یادم رفته کسی اون کد رو داره بهم بده شدید مورد نیازه
My yahooo Id :kalakzadeh
my mob num: :D:D:D:D:D:D:D
قدیمیا یادشونه
kalakzadeh
23-07-2010, 11:20
سلام دوستان می رم سر حرف اصلیم سریع
من قبلا یه کدی داشتم که با *#.........*# بود برای تنظیمات مخفی وواون کد یادم رفته کسی اون کد رو داره بهم بده شدید مورد نیازه
My yahooo Id :kalakzadeh
my mob num: :D:D:D:D:D:D
قدیمیا یادشونه
khodam peyda kardam :D *#1546792*# az site :
kalakzadeh
23-07-2010, 16:55
سلام دوباره
اینجا چرا مرده؟ کسی دیگه نمیاد؟ : دی
راسی با این طرح اینتر نت نامحدود همراه اول دیگه بیرون رفتن تعطیله تعطیله ولی باتری گوشی خیلی داغ میشه(البت بعضی اوقات)حالا کسی میدونه چه خاکی باید تو سرش ریخت؟؟؟؟؟
M A M M U T
24-07-2010, 17:10
سلام دوباره
اینجا چرا مرده؟ کسی دیگه نمیاد؟ : دی
راسی با این طرح اینتر نت نامحدود همراه اول دیگه بیرون رفتن تعطیله تعطیله ولی باتری گوشی خیلی داغ میشه(البت بعضی اوقات)حالا کسی میدونه چه خاکی باید تو سرش ریخت؟؟؟؟؟
عادت می کنی.
dadafarid
24-07-2010, 17:29
اینم عکس گوشی من ایینویت با قاب استیل .خداییش هر کی میبینه میگه خیلی جذاب تر شده! همه هم فکر میکنند خالی میبندم و قاب جدید واسش خریدم! الان دیگه هیچ کی نمیتونه در مورد قیافه ی اینوییت نظر منفی بده چون واقعا شیک شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی منم از چند جاش رنگش ریخته اینجوریم قیافش ضایع شده! ، خواستم دورشه مثله بالا رنگشو بکنم نشد :) با ناخنم هر کاری کردم فقط تونستم 2 سانتی متر پیش برم :)
سوالم اینه که ایا چیزی یا ماده ای هست بزنم رنگش بریزنه ؟!
kalakzadeh
24-07-2010, 18:44
گوشی منم از چند جاش رنگش ریخته اینجوریم قیافش ضایع شده! ، خواستم دورشه مثله بالا رنگشو بکنم نشد :) با ناخنم هر کاری کردم فقط تونستم 2 سانتی متر پیش برم :)
تیغ بزن
هر ماده شیمیایی ممکنه به ال سی دی یا قا ب آ سیب بزنه که نمی ارزه:31:
میخواهی لاک بزنی burjua بزن عاشقش میشی :دی
M A M M U T
24-07-2010, 19:14
ای خدا این محدودیت من کی تمام میشه:41:ببخشید اگه پستم چند وقت دیر تر اومد
با تیغ بزن
پاورقی:مواظب lcd اش باش.دست خودتو نبری.اگه کوچولویی بده بزرگترت.:31:
در ضمن هیچ تضمینی نیست که ازش خوشت بیاد.قبلش خوب فکرات رو بکن.
dadafarid
24-07-2010, 23:55
تیغ بزن
هر ماده شیمیایی ممکنه به ال سی دی یا قا ب آ سیب بزنه که نمی ارزه:31:
میخواهی لاک بزنی burjua بزن عاشقش میشی :دی
داداش با تیغ که خش برمیداره:13:
بی شوخی همچین ماده ای هست بزنیم رنگش راحت کنده بشه؟!
این دوستمون ishbili با چی رنگشو کندن؟!
M A M M U T
26-07-2010, 01:23
داداش با تیغ که خش برمیداره:13:
بی شوخی همچین ماده ای هست بزنیم رنگش راحت کنده بشه؟!
این دوستمون ishbili با چی رنگشو کندن؟!
خب باید مواظب باشی.یه جوری بزن که فقط سطحش رو برداره.زیاد عمیق با تیغ ورش ندار.در مورد ماده هم بعید میدونم.شاید در مورد رنگ باشین باشه که برای این هم عمل کنه ولی گفتم با تیغ بهتره.
این پرو فایلشه بهش پ خ بزن.
آقا یکی میگه کریستال چجوری نصب میشه؟
من کرکش رو که میخوام نصب کنم پیدا نمیکنه میگه نصب نیست
لطفا
البته چجوری هم کار میکنه بگید
rozysara
15-09-2010, 09:31
من تو نصب گارمین برای این گوشی مشکل دارم یعنی نصب میشه ولی جی پی اس گوشی رو نمیناسه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
این گوشی الان تو بازار گیر میاد؟
اگه هست قیمتش چنده؟
Hesam_valadkhani
13-10-2010, 17:38
سلام الان قیمتش 330 هستش تو بازار
الان 19 آبان 89 هست. حدود 4ماه پیش یه i8510 خریدم. 430 هزار تومن با گارانتی اصلی مایکروتل.
الان قصد فروش دارم اگه کسی طلبه بود خبر بده.
farshid_lorenzo@yahoo.com
S E V E N
12-11-2010, 00:01
آقا یکی میگه کریستال چجوری نصب میشه؟
من کرکش رو که میخوام نصب کنم پیدا نمیکنه میگه نصب نیست
لطفا
البته چجوری هم کار میکنه بگید
بيشتر توضيح بديد.
بعد از نصب نرم افزار فكر نمي كنم كار خاصي بايد انجام بدي.
موفق باشيد
سلام دوستان باتری این گوشی رو از کجا باید خرید ممنونم
navidP1366
22-02-2011, 22:48
من از پاساژ علاعدین خریدم... خیابان جمهوری
M A M M U T
20-03-2011, 17:46
دوستان innov8 رو میشه با pc suit آپدیت کرد؟
خطری نداره>؟
سلام به همه سال نو مبارک
کسی میدونه چجوری میشه آندروید روی این گوشی نصب کرد اصلا میشه همچین کاری کرد؟
مرسی منتظر جوابم
P I R A N H A
25-03-2011, 08:07
خیرنمیشه روش اندرویدنصب کرد
H@/\/\ID
04-06-2011, 09:38
دوستان من با نرم افزار apollo آپدیت میکنم وقتی تموم میشه یه صفحه آبی بالا میاد و گیر میکنه
باتری رو که درمیارم جا میزنم گوشی بالا میاد البته باز با همون فریمور قبلی
Abbas.sedighi
09-06-2011, 21:50
سلام خدمت دوستان راستی مشکل باتری این گوشی 100% حل شد؟
با سلام.
راستش من حدود 20 نسخه مختلف از نرم افزار fieldtest رو با زبان های مختلف(انگلیسی،چینی،روسی،ف رسی) نصب کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.حتی فایلهای برنامه رو در پوشهای مناسب در درایوهای e و c منتقل کردم(که با این کار بعد از انتقال فایلها آیکن برنامه به طور اتوماتیک ظاهر میشه) ولی بازم جواب نداد.گوشی رو مستر ریست هم کردم ولی نشد که نشد!
خلاصه هر کاری که بگید انجام دادم و هیچکدوم جواب نداد.تنها کاری که نکردم تعویض فریمور گوشی به یه ورژن دیگه هست! که فکر نمیکنم این برنامه ارزش این کار رو داشته باشه.
گوشی من i8510 سامسونگ هست.
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.