ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

sabasistem_co
20-08-2009, 14:12
اینم عکس گوشی من ایینویت با قاب استیل .خداییش هر کی میبینه میگه خیلی جذاب تر شده! همه هم فکر میکنند خالی میبندم و قاب جدید واسش خریدم! الان دیگه هیچ کی نمیتونه در مورد قیافه ی اینوییت نظر منفی بده چون واقعا شیک شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالب شده !:27: بابا دمت گرم :21:

اگه میشه یه عکس دیگه ازش بگیر با اسلاید باز و مستقیم هم ازش عکس نگیر به دوربین یه خورده زاویه بده:11:

:10:

Ali_BlueBoy
20-08-2009, 14:13
داداش شوما شاخ شاخ به تصادف کردی...بده بده یه دست صاف کاری بتونه بکننش...: دی :دی

ولی عجی استیلی داره...حالا برو پلاستیک کهنه های اس ئی نوکیا مقایسش کن...: دی

بازم یه چند تا عکس ازش بزار چقدر باحال شده....

hasanmotori
20-08-2009, 14:15
بقیه هم امتاحان کنن ببینیم چی میشه اگه خوبه منم بکنم

kalakzadeh
20-08-2009, 14:18
عجب رنگش جالب شده,گوشیت خیلی متفاوت شده ولی فکر کنم دیگه بتونی عوضش کنی:46:
شبیه carrera GT شده یه اگزوز هم بزار واسش!!!!!!!

kalakzadeh
20-08-2009, 14:24
راستی!!!!!!!!!!! سرعت connect به gps بعد از update کردن +GPS فرق نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!! باید 1راهی تو اون منوی مخفی باشه

hesam68
20-08-2009, 14:24
اینم عکس گوشی من ایینویت با قاب استیل .خداییش هر کی میبینه میگه خیلی جذاب تر شده! همه هم فکر میکنند خالی میبندم و قاب جدید واسش خریدم! الان دیگه هیچ کی نمیتونه در مورد قیافه ی اینوییت نظر منفی بده چون واقعا شیک شده

ای ول
به نظر من این عکسو + چند تا دیگه از زوایای مختلفو واسه سامسونگ ایمیل بزن

ishbili
20-08-2009, 14:35
اینم چند تا دیگه

ishbili
20-08-2009, 14:36

ishbili
20-08-2009, 14:40
راستشو بخواید روز اول به خاطر امکاناتش خریدمش! و به نظرم خیلی قیافش اس نمیومد! شیک بود ولی خوب اونطوری که من میخواستم نبود ولی الان واقعا با قیافش حال میکنم .خیلی خدا شده

sabasistem_co
20-08-2009, 15:18

راستشو بخواید روز اول به خاطر امکاناتش خریدمش! و به نظرم خیلی قیافش اس نمیومد! شیک بود ولی خوب اونطوری که من میخواستم نبود ولی الان واقعا با قیافش حال میکنم .خیلی خدا شده

بابا ایول . . . خیلی خوشگل شده که :27:

من که تازه گوشیو گرفتم . فعلا بذارم یه خورده رنگش بره بعد منم همین جوریش میکنم !!:21:

S E V E N
20-08-2009, 20:37
خیلی قشنگ شده من هم بعد از اینکه رنگش به مرور بریزه همین کارو میکنم.زمانی که من این گوشی رو گرفتم گارانتی دارش نبود

یعنی بود و با گارانتی متفرقه یعنی یه فروشنده بهم گفت این کارت گارانتیا رو خود فروشنده ها چاپ میکنن و یه جورایی راست هم

میگفت.نمیدونم گزارش 30 : 20 یک ساعت پیش دیدید یا نه ؟! از علائدین گزارش میگرفتن، یه جای گزارش یکی گفت از این کارت ها

چند تا میخوای خودم واست چاپ کنم !!!!!!!!!!!!!!!

خلاصه بازار گارانتی خرابه و فقط پارس مایکروتل گارانتی اصلیشه که دیگه این گوشی رو گارانتی نمیکنه. اینو خود نمایندگی اصلی

پارس مایکروتل در خیابان جمهوری گفت.( یه ماه و نیم پیش )

موفق باشید

ishbili
20-08-2009, 22:28
دوستان من میخوام گویشیمو به روش hello0x هک کنم! ولی باید نرم افزار رو ساین کنم! برای هک! من الان3 روزه تو سایت opda و یه سایت دیگه تقاضای cer وkey رو دادم ولی هیچ کدوم فایل هارو نفرستادند که بتونم نرم افزار hello0x رو ساین کنم .من باید چکار کنم؟راهنماییم کنیید! ایا راهی هست که بدون ساین هک کنم

sutsutak
20-08-2009, 22:36
آقا نكن از اين كارها. گوشي رو خراب مي كني، احتمال داره باتريش هم مشكل پيدا كنه. از ما گفتن.:41:

ishbili
20-08-2009, 22:49
نه بابا چه ربطی داره.وقتی هک میکنی دیگه نرم افزار هارو بدون ساین نصب میکنی

S E V E N
20-08-2009, 23:48

آقا نكن از اين كارها. گوشي رو خراب مي كني، احتمال داره باتريش هم مشكل پيدا كنه. از ما گفتن.:41:

سلام دوستان

هک کردن هیچ مشکلی واسه گوشی ایجاد نمیکنه.بعضی برنامه ها مثل x-plore اصلا تا هک نکنی اجازه نصب

نمیدن حتی با ساین هم اجازه نمیده.منم اول فکر میکردم هکش چقدر سخته.بعد دیدم فقط باید hellox رو نصب کرد.

اون خودش همه کارا رو میکنه.شما با هک به تمامی قسمت های گوشی دسترسی کامل پیدا می کنید.

شما اول برو به این آدرس و گوشه سمت راست بالا محل ثبت نام در سایت هست. من از اینجا cer & key گرفتم :

isign.imobile.com.cn

برای راحتی هم از

translate.google.com

استفاده کن سریع همشو ترجمه میکنه. آخه به زبون چینیه.بعد از ثبت نام باید تو همون صفحه به تب دوم بری و درخواست cer & key بدی.

موفق باشی:20:

sutsutak
21-08-2009, 09:17

اتفاقا همين نرم افزارهاي «غيرقانوني» پدر گوشي رو درميارن. :5: به هر حال امتحان كنيد و نتيجه رو به ما هم بگيد. ممنون.:31:

ishbili
21-08-2009, 14:25
هک کردم از شر ساین کردن راحت شدم! با تشکر از دوستایی که کمکم کردند

mohamadreza666
21-08-2009, 15:16
هک کردم از شر ساین کردن راحت شدم! با تشکر از دوستایی که کمکم کردند
با چه روشی هک کردی؟؟؟!!!
__________________________________________________ _____

بچه ها یه نیگا به این عکس بندازین!!!
تقریبا مثه گوشی دوستمونه که قیافشو دستکاری کرده اما فلزش مشکیه (پلاستیک نیست!)
یعنی فابریک کارخونست؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:

sutsutak
21-08-2009, 15:44
البته به نوشته 16G هم بايد توجه كرد. احتمالا ايران نيست.:17:

ishbili
21-08-2009, 16:56
با چه روشی هک کردی؟؟؟!!!
__________________________________________________ _____

بچه ها یه نیگا به این عکس بندازین!!!
تقریبا مثه گوشی دوستمونه که قیافشو دستکاری کرده اما فلزش مشکیه (پلاستیک نیست!)
یعنی فابریک کارخونست؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:
این روش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

FreeMagic
21-08-2009, 17:45
سلام به همگی
من حدود 3 هفته مسافرت بودم و تقریبا 30 صفحه آخر رو نخوندم. حالا که این 30 صفحه رو خوندم دیدم که خیلی عقب موندم.
اول از همه عکس اون باطری رو که گذاشتید مال من اون شکلی نبود.
دوم اینکه من توی مسافرت روزی حدود 50 عکس و به طور میانگین 15 دقیقه فیلم می گرفتم و 2 یا سه خط باطری ازش میموند. (که فکر می کنم خوب بوده باشه)

یه مشکلی که توی این مدت پیداش کردم این بود که وقتی فیلم می گرفتم و می خواستم دکمه پاس رو بزنم که بعدا دوباره ادامه بدم فیلم رو گوشیم ریست میشد. ولی خوشبختانه تا اون لحظه فیلم رو خیره کرده بود. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ ببینید شما هم این مشکل رو دارید یا نه؟
در ضمن من دو ماه هست که این گوشی رو دارم و مسافرت هم به شمال داشتیم حدود 2 هقته ولی هیچ مشکلی مثل رنگ پریدگی یا امثال اینها رو نداشته (بزنم به تخته):46:

sutsutak
21-08-2009, 21:59
مشكل رنگ پريدگي به احتمال زياد پيدا نخواهي كرد. كيفيت بدنه و رنگ گوشي خيلي خوبه. فقط نبايد ضربه ببينه.
در مورد ريست شدن گوشي هم بايد بگم اگه ورژن گوشيت قديميه، آپگريدش كن، شايد درست شه، اگر هم جديده و گوشيت گارانتي داره بهرته ببريش نمايندگي (البته اگر اين مشكل دايم تكرار مي شه).

S E V E N
21-08-2009, 22:01
سلام به همگی
من حدود 3 هفته مسافرت بودم و تقریبا 30 صفحه آخر رو نخوندم. حالا که این 30 صفحه رو خوندم دیدم که خیلی عقب موندم.
اول از همه عکس اون باطری رو که گذاشتید مال من اون شکلی نبود.
دوم اینکه من توی مسافرت روزی حدود 50 عکس و به طور میانگین 15 دقیقه فیلم می گرفتم و 2 یا سه خط باطری ازش میموند. (که فکر می کنم خوب بوده باشه)

یه مشکلی که توی این مدت پیداش کردم این بود که وقتی فیلم می گرفتم و می خواستم دکمه پاس رو بزنم که بعدا دوباره ادامه بدم فیلم رو گوشیم ریست میشد. ولی خوشبختانه تا اون لحظه فیلم رو خیره کرده بود. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ ببینید شما هم این مشکل رو دارید یا نه؟
در ضمن من دو ماه هست که این گوشی رو دارم و مسافرت هم به شمال داشتیم حدود 2 هقته ولی هیچ مشکلی مثل رنگ پریدگی یا امثال اینها رو نداشته (بزنم به تخته):46:

سلام امیدوارم بهت خوش گذشته باشه و یه حال اساسی کرده باشی :20:

در مورد باتری این روشو که جدیدا معرفی شده امتحان کن خیلی تاثیر داره.آخه این تعداد عکس و فیلم نباید چهار

پنج خط باتری مصرف کنه.اگه هم گوشی به جایی اصابت نکنه یا کشیده نشه هیچوقت رنگش نمیره.

در مورد سوالت هم باید بگم گوشی من اگه وسط فیلم برداری بزنم pause و دوباره بزنم به فیلم برداری ادامه میده و

قطع نمیشه.شما ریست فکتوری کن % 90 درست میشه.

FreeMagic
22-08-2009, 00:15
سلام امیدوارم بهت خوش گذشته باشه و یه حال اساسی کرده باشی :20:

در مورد باتری این روشو که جدیدا معرفی شده امتحان کن خیلی تاثیر داره.آخه این تعداد عکس و فیلم نباید چهار

پنج خط باتری مصرف کنه.اگه هم گوشی به جایی اصابت نکنه یا کشیده نشه هیچوقت رنگش نمیره.

در مورد سوالت هم باید بگم گوشی من اگه وسط فیلم برداری بزنم pause و دوباره بزنم به فیلم برداری ادامه میده و

قطع نمیشه.شما ریست فکتوری کن % 90 درست میشه.

در اولین فرصت این روش رو امتحان می کنم.
این روش هایی که گفته شد با استفاده از اون کد نو ظهور رو نمیشه یکی در قالب یک فایل pdf همچنین بازگشت به حالت اوله تهیه کرد که اینجوری برای هر کاری کل صفحات رو زیرو رو نکنیم؟

در ضمن با ریست فکتوری چه اطلاعاتی پاک میشن که از اونا بک آپ بگیرم؟

FreeMagic
22-08-2009, 00:25
یه سوال دیگه
من خواستم گوشی رو هک کنم توی تاپیک مربوطه که چند پست بالاتر معرفی شد نوشته بود "گوشی های FP1 و Pre Fp1 " حالا ماجرای این FP1 و... چیه؟ از کجا بفهمم گوشیم کدوم یکی هستش؟:31:
ممنون میشم جوابم رو بدین:11:

hesam68
22-08-2009, 02:46
سلام
مایکروتل چرا دیگه این گوشیو گارانتی نمیکنه؟
شاید ورژن هایی که تازه وارد میشن کیفیت ندارن

S E V E N
22-08-2009, 08:46
یه سوال دیگه
من خواستم گوشی رو هک کنم توی تاپیک مربوطه که چند پست بالاتر معرفی شد نوشته بود "گوشی های FP1 و Pre Fp1 " حالا ماجرای این FP1 و... چیه؟ از کجا بفهمم گوشیم کدوم یکی هستش؟:31:
ممنون میشم جوابم رو بدین:11:

با ریست فکتوری هیچی پاک نمیشه.فقط تمامی تنظیمات به حالت اولش برمیگرده.

گوشی ما fp2 هستش. شما با همون روش hellox 2 هک کن.فقط باید این برنامه رو ساین و نصب کنی.همین.خودش

همه کارا رو میکنه.

در این تاپیک :

سلام
مایکروتل چرا دیگه این گوشیو گارانتی نمیکنه؟
شاید ورژن هایی که تازه وارد میشن کیفیت ندارن

دلیل قطعی رو نمیدونم ولی شاید به خاطر اینکه i8910 اومده. یکی هم میگفت قطعاتش تو بازار کم هست.

sutsutak
22-08-2009, 09:10
آخه چطور ممكنه گارانتي نكنه؟ اگه خودش گوشي ها رو وارد كرده و مسلما تعدادي هم در انبارها داره، بايد گارانتي كنه. اين قرارداديه كه با سامسونگ بستن. مگه قرارداد لغو شده باشه.
نه آمدن گوشي جديد نه كم بودن قعاتش نمي تونه دليل محكمه پسندي باشه. موضوع چيز ديگه است.

S E V E N
22-08-2009, 12:34
آخه چطور ممكنه گارانتي نكنه؟ اگه خودش گوشي ها رو وارد كرده و مسلما تعدادي هم در انبارها داره، بايد گارانتي كنه. اين قرارداديه كه با سامسونگ بستن. مگه قرارداد لغو شده باشه.
نه آمدن گوشي جديد نه كم بودن قعاتش نمي تونه دليل محكمه پسندي باشه. موضوع چيز ديگه است.

در هر صورت گارانتی نمیکنه و این شرایط خوبی رو برای متفرقه ها به وجود آورده.گارانتی شرکت هایی مثل اتصالات،

میکروتل، پارس میکروتل و ... زیاده.من بدون گارانتی گرفتم ولی از نمایندگی سامسونگ گرفتم که گفت

وارداتش توسط پارس مایکروتل بوده ولی گارانتیش نکرده. گفت هر کاری داشته باشی تو پارس مایکروتل انجام میدن ولی

باید پول بدی یعنی مثل گارانتی نیست که تا 12 ماه رایگان همه کاراشو واست انجام بدن.

sutsutak
22-08-2009, 13:32
آها، پس مي خوان وضع مالي رو بهبود ببخشن!
در هر صورت از اطلاعاتت ممنون.:11:

hesam68
22-08-2009, 13:49
مرسی از جواب دوستان
کیفیت ساخت که حتما پایینتر اومده از سری اولش
ولی بازم باید بهتر از بقیه باشه

FreeMagic
22-08-2009, 16:02
دستت درد نکنه seven جان
اون مشکل فیلم برداری با ریست فکتوری درست شده

sutsutak
22-08-2009, 22:11
خبر شدم كه i8510 ديگه توليد نمي شه. خلاص!:41:

ishbili
22-08-2009, 22:40
بهتر خز نمیشه

pooyahacker
22-08-2009, 22:41
سلام
من طی یکی دو روز آینده میخوام این گوشی رو بخرم ، ظاهرا بعضیهاش باتریش خرابه ؛ راهی وجود داره که همونجا بفهمم باتریش مشکل داره یا نه ؟
بعد علاالدین بخرم دیگه ؟!

Vamp!r3
22-08-2009, 22:53
سلام
من طی یکی دو روز آینده میخوام این گوشی رو بخرم ، ظاهرا بعضیهاش باتریش خرابه ؛ راهی وجود داره که همونجا بفهمم باتریش مشکل داره یا نه ؟
بعد علاالدین بخرم دیگه ؟!
اولش باطريش يكم بده...ولي با روش هايي خيلي خوب ميشه...اين روش ها توي همين تاپيك هم هست...
بهترين جا هم واسه خريد طبقه هاي بالايي علائدين...

sutsutak
23-08-2009, 00:40
به نظر من شما گوشي اصل بخر با گارانتي پارس مايكروتل، احتمال اين كه باتريش مشكل داشته باشه خيلي ضعيفه. بعد هم كه خريدي نه قفلشو بكشن، نه ساينش كن نه برنامه زياد روش نصب كن (البته جاوا اشكالي نداره). گارمين كه اصلا هيچ، طرفش هم نرو. اينطوري مشكلي پيدا نمي كنه.

FreeMagic
23-08-2009, 01:02
انگار بدبخت شدم:41:
اومدم برنامه HelloOx2 رو نصب کنم که گوشیم هک بشه ولی انگار اساسی هک شده:31:
برنامه نصب شد و اومدم اجراش کنم. وقتی اجرا شد حدو 5 تا 10 دقیقه داشت همینجوری لود می کرد که حوصلم سر رفت و کنسل رو زدم. حالا بعد از او تا حالا سرعت گوشیم شده در حد زیر لاک پشت.
می گید چه کار کنم؟ اصلا نمیشه باهاش کار کرد.
قبلا هم این برنامه رو به طور صحیح نصب کردم ولی چون کار نکرد پاکش کردم نمی دونم چی شد که این دفه اینجوری شد!!!

mohamadreza666
23-08-2009, 01:15
به نظر من شما گوشي اصل بخر با گارانتي پارس مايكروتل، احتمال اين كه باتريش مشكل داشته باشه خيلي ضعيفه. بعد هم كه خريدي نه قفلشو بكشن، نه ساينش كن نه برنامه زياد روش نصب كن (البته جاوا اشكالي نداره). گارمين كه اصلا هيچ، طرفش هم نرو. اينطوري مشكلي پيدا نمي كنه.
داداش پایه ای گوشیو که خریدیم توش سیم کارتم نندازیم بزاریمش توی ویترین اتاقمون تا باتریش خراب نشه؟؟؟!!!:5:
کل حال گوشی به هکش و ان گیج وبرنامه هاشه اگه نخوایم این کارا رو بکنیم چرا این همه پول بدیم اینو بخریم؟؟؟یه 1200 میخریم چراغ قوه هم داره میریم حالشو میبریم!!!
سبز باشی...!!!:10:

hasanmotori
23-08-2009, 09:42
انگار بدبخت شدم:41:
اومدم برنامه HelloOx2 رو نصب کنم که گوشیم هک بشه ولی انگار اساسی هک شده:31:
برنامه نصب شد و اومدم اجراش کنم. وقتی اجرا شد حدو 5 تا 10 دقیقه داشت همینجوری لود می کرد که حوصلم سر رفت و کنسل رو زدم. حالا بعد از او تا حالا سرعت گوشیم شده در حد زیر لاک پشت.
می گید چه کار کنم؟ اصلا نمیشه باهاش کار کرد.
قبلا هم این برنامه رو به طور صحیح نصب کردم ولی چون کار نکرد پاکش کردم نمی دونم چی شد که این دفه اینجوری شد!!!

شما یه مستر ریست بکن درست میشه
کدش ستاره مربع 7370 مربع هست

hasanmotori
23-08-2009, 09:43
داداش پایه ای گوشیو که خریدیم توش سیم کارتم نندازیم بزاریمش توی ویترین اتاقمون تا باتریش خراب نشه؟؟؟!!!:5:
کل حال گوشی به هکش و ان گیج وبرنامه هاشه اگه نخوایم این کارا رو بکنیم چرا این همه پول بدیم اینو بخریم؟؟؟یه 1200 میخریم چراغ قوه هم داره میریم حالشو میبریم!!!

شما هر چی برنامه دلت خاست بریز روش بجز گارمین
البته همین گارمینم یه کاری میشه بکنی که شارژ کم نکنه ولی من بلد نیستم

sutsutak
23-08-2009, 10:42

هيچ كدوم از برنامه هاي موجود واقعا براي اين گوشي نوشته نشده اند. همه اش مال نوكياست. توجه كرده باشي قبل از نصب برنامه هم خودش هشدار مي ده كه اين برنامه مي تونه گوشي رو خراب كنه. تو سايت applications.samsungmobile.com هم برنامه درست و درمون براي اين گوشي وجود نداره.
----------------
در كل شما مختاري با گوشيت هر كاري بخواي بكني. اما اگه اتفاقي افتاد بعدا نگو سامسونگ بده.:13:

good_messi
23-08-2009, 11:28
میخاستم بدونم 8910hd نسبت به 8510 innvo
چه مزیت هایی داره و در ضمن قیمت hd الان تو بازار چنده

S E V E N
23-08-2009, 11:58
میخاستم بدونم 8510hd نسبت به 8510 innvo
چه مزیت هایی داره و در ضمن قیمت hd الان تو بازار چنده

اون i8910 هست.قینتش هم حدودا 600 الی 700 هست.

:18:

دوست عزیز چند بار بگم این گوشی خیلی وقته که دیگه گارانتی اصلیش پیدا نمیشه.مگه اینکه بری واست کارت گارانتی

تقلبی چاپ کرده باشن.با این روشی هم که شما از گوشی استفاده میکنی به اندازه 1100 هم ازش کار نمیکشی.

مثل اینکه یه بنز بخری یه روز در میون باهاش بری سر کوچه و برگردی.

البته من کاری با شما ندارم ولی این که میگین هیچی به جز جاوا نریز که نمیشه. شما برو تو tools و بعد about رو

بزن به چه گندگی نوشته S60 و پایینش هم نوشته this product is based on s60 3rd edition. یعنی هر نرم افزاری که برای ویرایش سوم

سیمبین میاد رو شما میتونی با ساین یا هک نصبش کنی.خیلی راحت.نرم افزار ها و بازی هایی که سیمبین هستن هم

روون تر و سریع تر اجرا میشن چون به زبان خود سیستم عامل هستن.در ضمن اینم بگم که حتی اگه نرم افزاری

مخصوص گوشی n95 8gig یا n96 باشه رو این گوشی هم اجرا میشه.

pooyahacker
23-08-2009, 13:54
اینجوری که جناب sutsutak میگن ، من کلا تمایلم رو به خرید Innov دارم از دست میدم !

sutsutak
23-08-2009, 14:57
نه قربونش چرا از دست مي دي. بگير اما خوب اين چيزها رو هم بدون. بعدش شايد شما از بعضي ها خوش شانس تر باشي و مشكي برات ايجاد نشه. ولي اگه صرفا براي ان گيج مي خواهي گوشي رو بگيري خوب اينجا بايد بيشتر فكر كني.
حداقل گوشي رو از نمايندگي مجاز خود سامسونگ (خ. جمهوري يا ايران زمين) بگير كه خيالت راحت باشه. اينطوري حداقل مطمئني كه اگه گارانتي هم نداشته باشه، گوشي رو شركت از خود سامسونگ تحويل گرفته. اين خيلي مهمه. آخه بعضي ها به خاطر 60 تومن صرفه جويي مي كنن و بعدش مي گن گوشي مشكل داره.

sutsutak
23-08-2009, 15:34
دمت گرم. بايد به نظر هم احترام بذاريم. اين خيلي مهمه.:11: خوبه كه همه با هم در صلح و صفا زندگي كنيم اما بعضي دوستان اينقدر روي سامسونگ تعصب نشون مي دن كه در نهايت به ضرر خود سامسونگ تموم مي شه.

اون بنده خدايي كه مي خواد 400 تومن پول بده گوشي سامسونگ رو براي ان گيج و برنامه هاي نوكيا بخره من توصيه مي كنم اين كار رو نكنه. اين گوشي دو تا بازي داره. يكي آسفالت يكي هم فيفا. اين دو بازي رو سامسونگ تبليغ مي كنه و هيچ جا هم نديديم كه خود سامسونگ بگه بياييد اين گوشي بخريد براي بازي هاي ان گيج. كلا بازي هاي ان گيج به طور پيش فرض براي اين گوشي تعريف نشده اند. تمام شد و رفت. اگه اين دوستمون هم اصلا اين گوشي رو نخره براي سامسونگ خيلي بهتر از اينه كه گوشي رو بخره بعد مشكلي براش پيش بياد و از سامسونگ زده بشه.
دنياي سامسونگ كمي با دنياي نوكيا فرق داره مخصوصا توي اسمارت هاي سيمبين و اين اون چيزيه كه بايد در نظر داشت.
انجور بازي ها و سرگرمي ها بيشتر براي دوستان جوانتر درست شده اند در حالي كه سامسونگ هميشه با يك علامت هايي توي گوشي (مثل وزن، طرح و قيمت) به خريدار مي فهمونه مخاطبش چه كسايي هستن.
به هر حال به نظر من بهتره از هر چيز مطابق هدف اصلي اش استفاده بشه.
سرتون رو درد نيارم. . .

hasanmotori
23-08-2009, 15:55
جناب sutsutak شما به یه نکته توجه نکردی
شما میگی از 20 تا برنامه که دانلود میشه یکیش نصب میشه خب میدونی مشکل از چیه ؟ مشکل اینه که شما تا حالا گوشی سیمبین نداشتی
تو سیمبین برای نصب اکثر برنامه ها نیاز به هک یا ساین هست و این هیچ ربطی به سامسونگ نداره و روی تمام گوشی های نوکیا هم وجود داره
اینجوری که شما میگی برنامه ها مخصوص نوکیاست مثل اینه که بگی مثلاً لپ تاپ سونی برنامه هاش مخصوص خودشه و نمیشه روی dell نصب کنی در حالی اون چیزی که اینجا مهمه برند نیست و سیستم عامله
تعداد خیلی کمی از برنامه ها مخصوص خود نوکیا هستن مثل انگیج و نوکیا مپ که برای نصب کردن اونا روی 8510 باید ریپک بشن... ریپک کردن هم کار ساده ای هست در حدی که یکی از کاربرای موبایلستان خودش این کارو انجام میده
پس تا الان عملاً برنامه ای نیست که روی این گوشی نصب نشه
بعضی از برنامه ها با سخت افزار گوشی همخونی ندارن...نصب میشن ولی درست کار نمیکنن مثل منشی و چراغ قوه... به جز این دوتا من تاحالا برنامه ای ندیدم که روش جواب نده
بازیم هر چی ریختم خیلی خوب جواب میده
تنها برنامه ای هم که شارژ گوشی رو قورت میده گارمینه...تا حالا من هیچ برنامه ای به جز گارمین ندیدم که شارژشو کم کنه
پس مطمعن باشید که این گوشی اکثر برنامه هارو به خوبی اجرا میکنه حتا انگیج که الان چندتا عکس ازش میزارم که خیالتون راحت بشه

نتیجه : اقای sutsutak بدلیل عدم آشنایی با هک و ساین نتونستن روی گوشیشون برنامه نصب کنن که الان متوجه قضیه شدن

hasanmotori
23-08-2009, 16:16
کلاینت انگیج :

محیط کلاینت انگیج و بازی های نصب شده :

اجرای بازی sims2pets :

S E V E N
23-08-2009, 16:42
نرم افزار های سیمبین ویرایش سوم که تا الان روی گوشی تست کردم و جواب داده :

core codec player

JBtaskman

Jukebox player

nimbuzz

screenshot

smart movie

swich off

sys explorer

x-plore ( نیاز به هک کردن گوشی )

farsi locaization sms type ( نیاز به هک کردن گوشی )

skyfire ( مرورگر وب )

hellox 2 ( برنامه مخصوص هک گوشی )

smartcom gps

mohamadreza666
23-08-2009, 17:40
اصلا معنی نداره نشه روش برنامه سیمبین نصب کرد!!!
سیمبین به برند گوشی ربطی نداره برنامه هاشم به همه برنده ها میخوره!!!
حالا هی بگین به سامسونگ میخوره به نوکیا نمیخوره!!!
اگه اینطور باشه پس سیمبین i8510 به چه دردی میخوره؟؟؟!!!
سبز باشین...!!!

hasanmotori
23-08-2009, 18:34
اصلا معنی نداره نشه روش برنامه سیمبین نصب کرد!!!
سیمبین به برند گوشی ربطی نداره برنامه هاشم به همه برنده ها میخوره!!!
حالا هی بگین به سامسونگ میخوره به نوکیا نمیخوره!!!
اگه اینطور باشه پس سیمبین i8510 به چه دردی میخوره؟؟؟!!!
سبز باشین...!!!

همونطور که شما میگی سیستم عامل مهمه نه برند...یه استثنا هست که نوکیا یه تعداد برنامه رو خودش زده نه شرکت های برنامه نویسی مثل نوکیا مپ و کلاینت انگیج که توسط خود نوکیا ساخته شدن و روی سامسونگ نصب نمیشن و برای نصب کردنشون باید ریپک بشن
حالا که کلاینت انگیج ریپک شده برنامه مهم دیگه ای هم نیست که کسی بهش نیاز داشته باشه ولی به هر حال اگه شما بهشون نیاز داری برو تو موبایلستان به فرید خان بگو برات ریپک کنه

P.1052
24-08-2009, 11:50
سلام دوستان
به نظر من هم دلیلی نداره که i8510 چون سامسونگه پس فقط نرم افزار های سامسونگ سیمبین باید روش نصب بشه بلکه هر نرم افزار دیگه ای که بر پایه ی سیمبین سری 60 باشه(چه نوکیا و چه سامسونگ و...)میشه روش نصب کرد.این سیمبین بین تمام گوشی ها مشترکه و مخصوص برند خاصی نیست.همون طور که قسمت tools اگه about رو بزنید میبینید که نوشته :
s60 platform is developed by nokia and licensed from nokia corporation
پس نتیجه میگیریم سیمبین که روی نوکیا نصب میشه مال همون سامسونگه(و بالعکس)اصلا از دلایلی که من این گوشی رو خریدم داشتن سیمبینه وگرنه گوشی های ارزان دیگه و خوبی هم بود که می تونستم بخرم.
در ضمن دوست عزیز sutsutak
ما گوشی خریدیم که باهاش حال کنیم روش بازی نصب کنیم از قابلیت هاش استفاده کنیم
درضمن ngage همچین معجزه ای هم نیست اتفاقا خیلی از بازی های جاوا از ngage بهتره.

P.1052
24-08-2009, 16:12
سلام دوستان
ببخشید آقا حسن شما the one رو تونستی درست و حسابی نصب کنی؟من نصبش کردم فول هم هست ولی فقط می تونم با versus بازی کنم و فقط هم تو سه تا زمین.از کدوم کلاینت استفاده می کنی؟

sabasistem_co
24-08-2009, 18:34
سلام دوستان
ببخشید آقا حسن شما the one رو تونستی درست و حسابی نصب کنی؟من نصبش کردم فول هم هست ولی فقط می تونم با versus بازی کنم و فقط هم تو سه تا زمین.از کدوم کلاینت استفاده می کنی؟

همین که فقط میتونید versus بازی کنید و اینا,مشخص هست که فول نیس . . .
یعنی تا حالی هیشکی نتونسته رو 8510 وان رو فول کنه . . .:46:

P.1052
24-08-2009, 18:38
همین که فقط میتونید versus بازی کنید و اینا,مشخص هست که فول نیس . . .
یعنی تا حالی هیشکی نتونسته رو 8510 وان رو فول کنه . . .:46:

اگه فول نیست باید کنارش مینوشت trial پس چرا ننوشته؟

hasanmotori
24-08-2009, 19:36
من one رو نصب نکردم
بعضی از بازیها کلاً روی سیمبین 9.3 فول اجرا نمیشن مثل همین one و کاری به 8510 نداره
من از همون کلاینت 12xx استفاده میکنم ولی حالا که adsl وصل شده ساعت 2 به بعد میزارم کلاینت 1536 دانلود بشه ببینم چجوریه البته بعد از دانلود چندتا فیلم

S E V E N
24-08-2009, 19:36
دوستان میشه بگید شما از کدوم کلاینت استفاده میکنید ؟؟

sabasistem_co
24-08-2009, 20:03
دوستان میشه بگید شما از کدوم کلاینت استفاده میکنید ؟؟

من از 1536 استفاده میکنم . . .
از 1296 بازیا کمتر ارور میدن و روون تر اجرا میشن . . .:40:

S E V E N
24-08-2009, 20:10
من از 1536 استفاده میکنم . . .
از 1296 بازیا کمتر ارور میدن و روون تر اجرا میشن . . .:40:

سلام دوستان من هم بدون اینکه سراغ 1296 برم طبق گفته صبا سیستم 1536 رو نصبیدم و تا الان که دو تا بازی

پوکر و فیفا 09 رو نصب کردن جفتش روون و راحت اجرا شدن.جالبه که تو تاپیکی که برای انگیج i8510 زده شده بود

جناب O M I D و یکی دیگه از دوستان گفتن اصلا 1536 نصب نمیشه :13: . در صورتی که 1536 رو نصب کردم و تا الان

مشکلی نداشته. :20: ولی میگم خیلی جالبه ها انگار نه انگار انگیج مال نوکیاست. از بین این همه برند و مدل فقط

i8510 هست که تونسته زیرآبی بره. این جاست که حال میکنم این گوشی رو خریدم :31:

موفق باشید

hasanmotori
24-08-2009, 20:20
لینک 1536 رو بدید منم بنصبم بینم چجوریه

P.1052
24-08-2009, 20:24
من خودم 1536 استفاده می کنم و tetris و fifa 09 رو بدون مشکل بازی میکنم(tetris در هر 10 بار یه بار error میده)
the one که گفتم چطور بازی میکنم.bloom box هم که میگه trial هست.اون solitari هم یه جوریه. بدون این که بخوام بازی رو قطع می کنه.

دوستان شما آنتی ویروس نصب کردین؟چه نوعی رو؟

P.1052
24-08-2009, 20:35
لینک 1536 رو بدید منم بنصبم بینم چجوریه
سلام دوستان
آقا حسن گشتم تو گوگل همش تو فروم های مختلف بود که باید عضو بشی ولی اگه تو ترفندستان عضو هستی این لینکشه

اینم رپیک نشده اگه لازمت شد

S E V E N
24-08-2009, 22:27
سلام دوستان
آقا حسن گشتم تو گوگل همش تو فروم های مختلف بود که باید عضو بشی ولی اگه تو ترفندستان عضو هستی این لینکشه

اینم رپیک نشده اگه لازمت شد

منم دقیقا از ترفندستان دانلود کردم.لینک اولی هست.اون یکی ها رو دانلود نکنید.در بین تمام سایت های

فارسی فقط ترفندستان بود که داشت. البته موبایلستان هم یه زمانی داشت ولی مثل این که تاپیکش پاک شده.

لطفن یکی از دوستان که 1296 رو داره 1536 رو هم نصب کنه بگه کدوم بهتر کار میده.

ممنون

S E V E N
25-08-2009, 19:58
سلام دوستان کسی تا حالا تونسته بازی worms world party رو رو انگیج این گوشی نصب کنه ؟

من نصب کردم و بازی اجرا شد اما وقتی میزنم بازی شروع بشه، میاد بیرون و ارور میده.

P.1052
25-08-2009, 22:58
سلام دوستان کسی تا حالا تونسته بازی worms world party رو رو انگیج این گوشی نصب کنه ؟

من نصب کردم و بازی اجرا شد اما وقتی میزنم بازی شروع بشه، میاد بیرون و ارور میده.
سلام دوستان
فکر کنم این بازی روی fp2 اجرا نمیشه.چون تو تاپیکش یکی n78 داشت و ظاهرا روش اجرا نشده بود.
راستی دوستان کلاینت 1557 رو نصب کردم شبیه همون 1536 می باشد.بازی ها هم همونطورند.
دوستان شما آنتی ویروس نصب کردید؟

S E V E N
25-08-2009, 23:46
سلام دوستان
فکر کنم این بازی روی fp2 اجرا نمیشه.چون تو تاپیکش یکی n78 داشت و ظاهرا روش اجرا نشده بود.
راستی دوستان کلاینت 1557 رو نصب کردم شبیه همون 1536 می باشد.بازی ها هم همونطورند.
دوستان شما آنتی ویروس نصب کردید؟

من آنتی ویروس نصب نکردم چون سرعت رو میاره پایین و اینکه امکان اینکه گوشی ویروس بگیره کمه.

اگه هر فایلی که از بلوتوث میگیرید رو باز نکنید احتمالش خیلی کمه.

در ضمن بازی bloom box و snake هم اجرا میشن.

tiktak20
26-08-2009, 17:48
منم امروز خریدم بچه ها.چه کارایی لازمه بکنم ؟ منظورم آپدیت و این حرفاست

hasanmotori
26-08-2009, 18:01

مبارکه :11:
آپدیت نمیخاد ... اگه باتریش خوب نیست بگو تا بگم چیکار باید بکنی

tiktak20
26-08-2009, 18:13
اگه باتریش خوب نیست بگو تا بگم چیکار باید بکنی

فعلا که باتریش خوب بوده تا بعد
برا انگیج و بازیاش چی؟
این کلاینت که میگین از کجا دان کنم

Saman-tci
26-08-2009, 21:09
دوست من فریمور گوشیت چنده.....؟
.
از کجا و چند گرفتی ..؟

tiktak20
26-08-2009, 23:50
اینارو نوشته
ُsoftware version
i8510xxhk1
update
7/11/2008
custom version
i85100mxhl1
custom version date
10/12/2088
language set
21

فارسی هم نداره

sabasistem_co
27-08-2009, 13:03
اینارو نوشته
ُsoftware version
i8510xxhk1
update
7/11/2008
custom version
i85100mxhl1
custom version date
10/12/2088
language set
21

فارسی هم نداره

بیشتر گوشیا توو بازار اولش که میگیری XXHK1 هستش . منم اول که گرفتم همین فریمور بود . . .
که بهتره به فریمورهای جدید آپدیت بشه . . .

tiktak20
27-08-2009, 17:07
بیشتر گوشیا توو بازار اولش که میگیری XXHK1 هستش . منم اول که گرفتم همین فریمور بود . . .
اموزش آپدیتش تو انجمن هست؟

tiktak20
27-08-2009, 17:07

sabasistem_co
27-08-2009, 17:40

اینم آموزشش :

طبق آموزش برو جلو . . . :10:

sabasistem_co
27-08-2009, 18:06
اینم آموزشش :

طبق آموزش برو جلو . . . :10:

در ضمن هر مشکلی هم بابت آپدیت داشتی .همونجا بپرس . ما هستیم :27:
ولی کلا آپدیتش مثل آب خوردنه . . . فقط باید اینترنت پر سرعت داشته باشی که فریمور و برنامه هاش رو دانلود کنی

S E V E N
27-08-2009, 18:15

سلام مبارك باشه مال منم ورژنش همين بود و هنوزم هست. نميخواد اپديت كني.ففط اون روش هاي كفته شده رو انجام بده.نياز به اپ نداره.همون روش كد ادمين.در صفحات قبل هستش.با يه فارسي ساز هم مشكل فارسي حل ميشه.همين الان دارم با موبايل اين پست رو ميزنم. موفق باشي.

sabasistem_co
27-08-2009, 18:30
سلام مبارك باشه مال منم ورژنش همين بود و هنوزم هست. نميخواد اپديت كني.ففط اون روش هاي كفته شده رو انجام بده.نياز به اپ نداره.همون روش كد ادمين.در صفحات قبل هستش.با يه فارسي ساز هم مشكل فارسي حل ميشه.همين الان دارم با موبايل اين پست رو ميزنم. موفق باشي.

چون منم ورژن قبلی گوشیم XXHK1 بود حتما پیشنهاد میکنم به ورژن جدیدتر آپدیت کنید .
اگه آپدیت کنید میفهمید چرا میگم . چون کیفیت عکسا بهتر میشه . سرعت بیشتر میشه ( XXHK1 آپدیت به XXIB2)
کلا تا آپدیت نکنی تفاوت رو احساس نمیکنی . . . :21:
آپدیت حتما پیشنهاد میشه. . .:10:

sabasistem_co
28-08-2009, 12:09
میگم نمیدونم چرا از وقتی فریمور جدید XXIB2 رو ریختم توو گوشیم دیگه به اینترنت ایرانسل وصل نمیشه و میگه اینترنت غیر فعال هست ( در صورتی که وقتی سیم کارت رو میذارم توو گوشیای دیگه راحت وصل اینترنت میشه ) .
توو برنامه های مختلف هم امتحان کردم ولی توو هیچ کدوم از برنامه ها به اینترنت وصل نمیشه و اونجایی که باید انتخاب کنی که از لن استفاده میکنی یا اینترنت جی پی آر اس حالا دیگه فقط میاره سرچ فور لن در صورت اینکه تنظیماتش و اینا کامله

قبلا توو فریمور قبلی هم وقتی توو یه برنامه میرفتم و میخواستم به اینترنت وصل بشم . اونجاییش که باید انتخاب کنیم سرچ فور لن یا جی پی آر اس ایرانسل . بعضی وقتا دوتاش میومد و من جی پی آر اس رو میزدم و راحت وصل میشدم به نت ولی بعضی وقتا فقط اون سرچ فور لن میومد و گزینه جی پی آر اس نداشت اون وقت باید یه بار گوشیو خاموش روشن کنم تا دوباره اونجا جی پی آر اس بیاد که من انتخابش کنم . . . ( این مشکل توو فریمور قبلیم یعنی XXHK1 بود )

مشکل از کجاست ؟؟؟

ali1223
28-08-2009, 13:15
به سلامتی گوشی ما به فنا رفت: داشتم برنامه نصب می کردم که یک دفعه هنگ کرد باطری کشیدم بیرون دوباره زدم که شاید درست شه ولی فایده ای نداشت گوشی روشن میشه ولی هنگ هنگ یک روز طول میکشه تا منو باز شه مثل اینکه cpuاز کار افتاده نمایندگیم گفت برو یک هفته دیگه بیه سیستممون خراب حتی 7370 نمیشه... من رو راهنمایی کنید لطفا...

hasanmotori
28-08-2009, 13:20
به سلامتی گوشی ما به فنا رفت: داشتم برنامه نصب می کردم که یک دفعه هنگ کرد باطری کشیدم بیرون دوباره زدم که شاید درست شه ولی فایده ای نداشت گوشی روشن میشه ولی هنگ هنگ یک روز طول میکشه تا منو باز شه مثل اینکه cpuاز کار افتاده نمایندگیم گفت برو یک هفته دیگه بیه سیستممون خراب حتی 7370 نمیشه... من رو راهنمایی کنید لطفا...

برنامه چی نصب میکردی ؟ بگو که دیگه ما نصب نکنیم واسه ما مشکلی پیش نیاد
اگه گارانتی داره بده برات درستش میکنن

pulp_152
28-08-2009, 13:35
اینو بزن

#*7728#

اگه کار نکرد ...

این کد گوشیتو یک ریست کلی میکنه و اگه قاطی کرده باشه حل میشه ولی اگه cpu واقعا سوخته باشه دیگه راهی نداره

*2767*3855#

sabasistem_co
28-08-2009, 13:37

ببین تو این کارو بکن بین درست میشه ؟؟
وقتی گوشیو روشن کردی , تا اومد رو صفحه اصلی سریع و پشت سر هم بزن ستاره مربع 7370 مربع بعدش هم یس رو میزنی . . .

میدونم تو هم این کارو کردی ولی الان میگم تا اومد رو صفحه اصلی سریع و تند اون کده رو بزن ببین چی میشه . . .

( اگه وقتی شماره ها رو میزنی شماره ها رو طول میکشه نشون بده اشکال نداره تو فقط سریع این کد رو بزن حتی با اینکه رو صفحه نمایش نشون نمیده که الان کد رو زدی )

sabasistem_co
28-08-2009, 13:40
اینو بزن

#*7728#

اگه کار نکرد ...

این کد گوشیتو یک ریست کلی میکنه و اگه قاطی کرده باشه حل میشه ولی اگه cpu واقعا سوخته باشه دیگه راهی نداره

*2767*3855#

عزیزم این کد ها روی گوشی من که سالم هم هست کار نمیکنه !!:31:

واسه ریست کلی ستاره مربع 7370 مربع هستش . . .:11:

portation
28-08-2009, 14:04
سلام به همه ي عزيزان 1 سوال داشتم؟
ميخواستم بدونم چطور ميشه از فون مموري i8510 backup گرفت؟

sabasistem_co
28-08-2009, 14:28
سلام به همه ي عزيزان 1 سوال داشتم؟
ميخواستم بدونم چطور ميشه از فون مموري i8510 backup گرفت؟

خب گوشیو وصل میکنی به پی سی و بعد برنامه سامسونگ ( پی سی استودیو ) رو باز میکنی . بعد بک آپ رو انتخاب میکنی . بعد توو پنجره باز شده بک آپ رو میزنی ( میتونی تنظیمات بک آپ هم عوض کنی که مثلا از کدوم حافظه بک آپ بگیره واسه این کار باید توو همون صفحه که باز شده ستینگ رو بزنی )

sabasistem_co
28-08-2009, 14:34
میگم نمیدونم چرا از وقتی فریمور جدید XXIB2 رو ریختم توو گوشیم دیگه به اینترنت ایرانسل وصل نمیشه و میگه اینترنت غیر فعال هست ( در صورتی که وقتی سیم کارت رو میذارم توو گوشیای دیگه راحت وصل اینترنت میشه ) .
توو برنامه های مختلف هم امتحان کردم ولی توو هیچ کدوم از برنامه ها به اینترنت وصل نمیشه و اونجایی که باید انتخاب کنی که از لن استفاده میکنی یا اینترنت جی پی آر اس حالا دیگه فقط میاره سرچ فور لن در صورت اینکه تنظیماتش و اینا کامله

قبلا توو فریمور قبلی هم وقتی توو یه برنامه میرفتم و میخواستم به اینترنت وصل بشم . اونجاییش که باید انتخاب کنیم سرچ فور لن یا جی پی آر اس ایرانسل . بعضی وقتا دوتاش میومد و من جی پی آر اس رو میزدم و راحت وصل میشدم به نت ولی بعضی وقتا فقط اون سرچ فور لن میومد و گزینه جی پی آر اس نداشت اون وقت باید یه بار گوشیو خاموش روشن کنم تا دوباره اونجا جی پی آر اس بیاد که من انتخابش کنم . . . ( این مشکل توو فریمور قبلیم یعنی XXHK1 بود )

مشکل از کجاست ؟؟؟

هیشکی دلیل این مشکل من رو نمیدونه ؟؟؟؟؟

hasanmotori
28-08-2009, 15:36
هیشکی دلیل این مشکل من رو نمیدونه ؟؟؟؟؟

setting>conection>destination>wap service>new acces point>yes>packet data> name : mtnirancell>ok

sabasistem_co
28-08-2009, 18:37
setting>conection>destination>wap service>new acces point>yes>packet data> name : mtnirancell>ok

من این کارو کردم . . .
حالا دیگه توو هر برنامه ای میرم که وصل اینترنت بشم اون منو میاد که باید سرچ فور لن یا ام تی ان ایرانسل رو انتخاب کنم ولی وقتی ام تی ان انتخاب میکنم میزنه کانکشن فایلد . یعنی اصلا وصل نمیشه به جی پی آر اس با اینکه علامت جی پی آر اس زیر آنتن گوشیم خورده . . .
مشکل اینه که وصل نمیشه . . . :41:

:11:

hasanmotori
28-08-2009, 19:16
من این کارو کردم . . .
حالا دیگه توو هر برنامه ای میرم که وصل اینترنت بشم اون منو میاد که باید سرچ فور لن یا ام تی ان ایرانسل رو انتخاب کنم ولی وقتی ام تی ان انتخاب میکنم میزنه کانکشن فایلد . یعنی اصلا وصل نمیشه به جی پی آر اس با اینکه علامت جی پی آر اس زیر آنتن گوشیم خورده . . .
مشکل اینه که وصل نمیشه . . . :41:

احتمالاً مشکل از ایرانسله چون میگی علامتش میاد

sabasistem_co
28-08-2009, 19:22
احتمالاً مشکل از ایرانسله چون میگی علامتش میاد

خب علامتش که همیشه هست . . . یعنی هر وقت جی پی آر ای فعال باشه هست . . .

tiktak20
28-08-2009, 23:47
بچه ها یکی میتونه بهترین تنظیمات برا دوربین گوشیو بذاره؟
هر چی عکس میگیرم تار میشه.مشکل چیه؟

hasanmotori
28-08-2009, 23:56
بچه ها یکی میتونه بهترین تنظیمات برا دوربین گوشیو بذاره؟
هر چی عکس میگیرم تار میشه.مشکل چیه؟

شاید لنزش کثیفه !!

ببین تو روز اصلاً نمیخاد تنظیمش کنی همه چیش auto باشه فقط اگه میخای عکساش یکم آبرنگی بشه یعنی مثل نوکیا sharpness رو بزار رو 50
تو خونه وقتی نور متوسطه بزار indoor
وقتی تاریکه بزار night shot فقط تو این حالت به لرزش دست خیلی حساسه

pulp_152
28-08-2009, 23:58
شما بزار رو حالت اتوماتش ! بعد wdr هم فعال کن برای یک عکس خوب کافیه

-----------------------------------------------------------------------------------------

*2767*226372#

امتحان کن اگه بگیره دوربینو ریست میکنه و به حالت اولی برمیگردونه ...

tiktak20
29-08-2009, 00:38
*2767*226372#
امتحان کن اگه بگیره دوربینو ریست میکنه و به حالت اولی برمیگردونه ...

این کد کار نکرد دوست عزیز ولی اگه درستشو پیدا کردین خوبه
با چیزایی که گفتین خوب شد دوربین.

sabasistem_co
29-08-2009, 13:08
بچه ها اینترنت ایرانسلم مشکل نداره :41:
آخه سیم کارتم گذاشتم رو گوشیه دیگه دیدم راحت به نت وصل شد ولی وقتی میذارم گوشی خودم میزنه کانکشن فایلد و اصلا به نت وصل نمیشه و تازه ریست فکتوری هم کردم و دوباره تنظیماتش رو درست کردم ولی بازم همون جوریه. . . اصلا به جی پی آر اس وصل نمیشه . . . :41::41::41::41::41:

چیکار کنم ؟
:41::41::41::41::41::41:

ali1223
29-08-2009, 13:44
برنامه چی نصب میکردی ؟ بگو که دیگه ما نصب نکنیم واسه ما مشکلی پیش نیاد
اگه گارانتی داره بده برات درستش میکنن

راستش برنامه ها رو داشتم پشت سر هم میریختم یادم نیست کدومش بود شرمنده...:41:

sabasistem_co
29-08-2009, 13:56
راستش برنامه ها رو داشتم پشت سر هم میریختم یادم نیست کدومش بود شرمنده...:41:

اون کاریو که من گفتم کردی ؟؟ جواب داد ؟؟

وقتی گوشیو روشن کردی , تا اومد رو صفحه اصلی سریع و پشت سر هم بزن ستاره مربع 7370 مربع بعدش هم یس رو میزنی . . .

میدونم تو هم این کارو کردی ولی الان میگم تا اومد رو صفحه اصلی سریع و تند اون کده رو بزن ببین چی میشه . . .

( اگه وقتی شماره ها رو میزنی شماره ها رو طول میکشه نشون بده اشکال نداره تو فقط سریع این کد رو بزن حتی با اینکه رو صفحه نمایش نشون نمیده که الان کد رو زدی )

sabasistem_co
29-08-2009, 13:59
بچه ها اینترنت ایرانسلم مشکل نداره :41:
آخه سیم کارتم گذاشتم رو گوشیه دیگه دیدم راحت به نت وصل شد ولی وقتی میذارم گوشی خودم میزنه کانکشن فایلد و اصلا به نت وصل نمیشه و تازه ریست فکتوری هم کردم و دوباره تنظیماتش رو درست کردم ولی بازم همون جوریه. . . اصلا به جی پی آر اس وصل نمیشه . . . :41::41::41::41::41:

چیکار کنم ؟
:41::41::41::41::41::41:

این مشکل من هم یادتون نره :41::41::41::41::41:

ali1223
29-08-2009, 14:28

این کارو هم کردم ولی فایده ای نداره اصلا cpu کار نمیکنه که چیزی پاک شه اگه ماه رمضون نبود یک هفتهای که نمایندگی گفته بود رو صبر نمی کردم میرفتم تهران نمایندگی پاری میکروتل...

sabasistem_co
29-08-2009, 14:31
این کارو هم کردم ولی فایده ای نداره اصلا cpu کار نمیکنه که چیزی پاک شه اگه ماه رمضون نبود یک هفتهای که نمایندگی گفته بود رو صبر نمی کردم میرفتم تهران نمایندگی پاری میکروتل...

به نظرم ربطی به سی پی یو نداره . . . چون اگه سی پی یو سوخته بود یا یه چیزیش شده بود که اصلا نباید روشن بشه گوشی . . . :46:

ali1223
29-08-2009, 14:39
آخه اون علامت دایرهای که وقتی منو یا هر جای دیگه ای از گوشی رو باز میکنیمیاد ومیچرخه درست کار نمیکنه میچرخه یکدفعه قطع میشه دیگم نمیاد...

ali1223
29-08-2009, 14:40
اگه گوشی رو فلش کنن کیفیتش میاد پایین؟

hasanmotori
29-08-2009, 14:44
اگه گوشی رو فلش کنن کیفیتش میاد پایین؟

نه ... مثل اینه که ویندوز کامپیوتر و عوض کنی

tiktak20
29-08-2009, 14:46
یه سوال: شما از چه نرم افزاری برا ضبط مکالمه استفاده میکنید.من هر کدومو میریزم یا کار نمیکنه یا اگه کار کنه صدای من نمیره و از اون طرف هم صدا نمیاد....

aran khan95
29-08-2009, 16:00
سلام
قبلا یه اموزشی بود برای بالاتر بردن صدا
می خواستم ببینم به بلند گو صدمه می زنه؟
یا فقط کیفیتو پایین میاره

S E V E N
30-08-2009, 09:06
این مشکل من هم یادتون نره :41::41::41::41::41:

دوست عزیز این مشکل از کی پیش اومده ؟

با ریست فکتوری حل نمیشه ؟

فلش ؟

اکثر مشکل ها با ریست فکتوری درست میشن.:20:

sabasistem_co
30-08-2009, 11:31
دوست عزیز این مشکل از کی پیش اومده ؟

با ریست فکتوری حل نمیشه ؟

فلش ؟

اکثر مشکل ها با ریست فکتوری درست میشن.:20:

مشکل از کجاست ؟؟؟

نت با ریست فکتوری هم درست نشد . . . اینترنت ایرانسلم هم مشکل نداره چون رو یه گوشی دیگه امتحان کردم
اصلا به جی پی آر اس وصل نمیشه :41::41:

S E V E N
30-08-2009, 14:12
نت با ریست فکتوری هم درست نشد . . . اینترنت ایرانسلم هم مشکل نداره چون رو یه گوشی دیگه امتحان کردم
اصلا به جی پی آر اس وصل نمیشه :41::41:

گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و با سیم کارت و سامسونگ استودیو امتحان کن ببین با کامپیوتر وصل میشه یا نه.

احتمالا مودم گوشیت یه ایرادی پیدا کرده ؟!؟!؟!

portation
30-08-2009, 14:55
خيلي ممنون از كمكت sabastiem جان

sabasistem_co
30-08-2009, 22:08
گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و با سیم کارت و سامسونگ استودیو امتحان کن ببین با کامپیوتر وصل میشه یا نه.

احتمالا مودم گوشیت یه ایرادی پیدا کرده ؟!؟!؟!
الان به پی سی استودیو وصلش کردم و تونستم راحت به جی پی آر اس وصل بشم ! تازه باهاش 2 تا صفحه هم باز کردم و مشکلی نداشت ولی از توو خود گوشی وصل نمیشه به جی پی آر اس :41:

خيلي ممنون از كمكت sabastiem جان

خواهش میکنم. . . وظیفه بود :10:

:46:

hasanmotori
30-08-2009, 22:18
الان به پی سی استودیو وصلش کردم و تونستم راحت به جی پی آر اس وصل بشم ! تازه باهاش 2 تا صفحه هم باز کردم و مشکلی نداشت ولی از توو خود گوشی وصل نمیشه به جی پی آر اس :41:

از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟
با اپرا مینی یه امتحان کن ببین چجوریه

S E V E N
30-08-2009, 22:21

خواهش میکنم. . . وظیفه بود :10:

خب پس خیالت راحته که مشکل سخت افزاری نداره.هر چی هست ماله باگ یا ایراد نرم افزاریه.به یه فریمور دیگه

آپ کن.راه دیگه ای به نظر خودت میرسه ؟

sabasistem_co
30-08-2009, 22:57
از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟
با اپرا مینی یه امتحان کن ببین چجوریه
با اپرا مینی هم امتحان کردم . با انواع و اقسام برنامه چت هم امتحان کردم . با برنامه های توو گوشی امتحان کردم یعنی برنامه ای نبوده که من امتحان نکرده باشم ولی وصل نمیشه . . .:41:

:10::11:

خب پس خیالت راحته که مشکل سخت افزاری نداره.هر چی هست ماله باگ یا ایراد نرم افزاریه.به یه فریمور دیگه

آپ کن.راه دیگه ای به نظر خودت میرسه ؟

آخه اینترنت پرسرعت ندارم که یه فرینور دیگه دانلود کنم و آپ کنم . . . :41:
هر راهی به نظرم رسیده امتحان کردم ولی جواب نداده :41:
فعلا باید دنبال یه اینترنت پر سرعت بگردم:13:

:10::11:

tiktak20
31-08-2009, 01:39
یه سوال: شما از چه نرم افزاری برا ضبط مکالمه استفاده میکنید.من هر کدومو میریزم یا کار نمیکنه یا اگه کار کنه صدای من نمیره و از اون طرف هم صدا نمیاد....

sabasistem_co
31-08-2009, 14:59

فعلا هیچ تا برنامه واسه ضبط مکالمات نیست و هیچ کدومشون رو این گوشی جواب نمیدن . . . :41:

S E V E N
31-08-2009, 17:44
ببخشید میشه بگید برای چی میخواید مکالماتتون رو ضبط کنید. البته اگه میشه.:20:

tiktak20
31-08-2009, 18:09
ببخشید میشه بگید برای چی میخواید مکالماتتون رو ضبط کنید. البته اگه میشه.

خواهش میکنم.بعدا به درد میخوره.بعضیاش میشه سوژه خنده.کلا خوبه

S E V E N
31-08-2009, 21:53
خواهش میکنم.بعدا به درد میخوره.بعضیاش میشه سوژه خنده.کلا خوبه

همونطوری که حدس می زدم.از اون لحاظ ... آره.همچنین واسه مچ گیری هم بدرد میخوره.

tiktak20
01-09-2009, 02:43
بچه ها یکی چند صفحه قبل گفته بود این گوشی دیگه تولید نمیشه.درسته یا نه؟
باید خوشحال باشیم که خز نمیشه یا ناراحت که لوازمش کم میشه؟

S E V E N
01-09-2009, 08:52
بچه ها یکی چند صفحه قبل گفته بود این گوشی دیگه تولید نمیشه.درسته یا نه؟
باید خوشحال باشیم که خز نمیشه یا ناراحت که لوازمش کم میشه؟

واسه چی تولید نشه.تولید میشه.فقط توسط گارانتی اصلی گارانتی نمیشه.گوشی به این خوبی چرا تولید نشه.

البته خب با اومدن i8910 یه مقدار کمرنگ تر شده.

h_chakavak_k
01-09-2009, 12:27
سلام ,آقا من میخوام این عتیقه رو بخرم.
ولی متاسفانه اصلا حوصله ی سر و کله زدن با گوشی رو ندارم(چون زیاد تو کار با برنامه های ساین و هک واینا وارد نیستم)
پارسال هم به خاطر سختیهای آیفون رفتم امنیا خریدم حالاهم که آیفون کلی گرون شده, بگذریم.
یعنی روی این گوشی بدون ساین و هک اصلا نمیشه برنامه نصب کرد؟ مث 95 هشت گیگ؟

S E V E N
01-09-2009, 12:40
سلام ,آقا من میخوام این عتیقه رو بخرم.
ولی متاسفانه اصلا حوصله ی سر و کله زدن با گوشی رو ندارم(چون زیاد تو کار با برنامه های ساین و هک واینا وارد نیستم)
پارسال هم به خاطر سختیهای آیفون رفتم امنیا خریدم حالاهم که آیفون کلی گرون شده, بگذریم.
یعنی روی این گوشی بدون ساین و هک اصلا نمیشه برنامه نصب کرد؟ مث 95 هشت گیگ؟

آره گوشی های جدید از لحاظ امنیتی خیلی پیشرفت کردن.واسه همین بعضی برنامه ها تا گوشی هک نشه اصلا نصب

نمیشن.هک کردن هم کاری نداره.شما با گوشی های مشابه مقایسه کن و بر اساس نیازت انتخاب کن.

tiktak20
01-09-2009, 23:52
آره هک الان واقعا کاری نداره.فقط hellox رو میریزی خودش همه کارو میکنه.اگه برا اونه نگران نباش بگیر گوشیو.من تازه خریدم جز سه مورد واقعا عالیه.این که fm transmiter نداره,باتریش خیلی خوب نیس و نرم افزار ضبط مکالمه بهش نمیخوره.که شاید زیاد مهم هم نباشن

tiktak20
02-09-2009, 02:01
بچه ها مثل اینکه ضبط مکالمه رو کلا باید بیخیال شیم.یه ایمیل به اسمارت فون ویر زدم برا نرم افزار ضبط مکالمه که جواب این بود

No we don't because Samsung blocks recording on firmware level on all
their phones, it's a policy induced by legal issues with recording
calls in various countries as far as we understand.

tiktak20
02-09-2009, 02:28
اینم چند تا از کد های مخفی گوشی (همش کار نمیکنه)

Software version: *#9999#

IMEI number: *#06#

Serial number: *#0001#

Battery status- Memory capacity : *#9998*246#

Debug screen: *#9998*324# - *#8999*324#

LCD kontrast: *#9998*523#

Vibration test: *#9998*842# - *#8999*842#

Alarm beeper - Ringtone test : *#9998*289# - *#8999*289#

Smiley: *#9125#

Software version: *#0837#

Display contrast: *#0523# - *#8999*523#

Battery info: *#0228# or *#8999*228#

Display storage capacity: *#8999*636#

Display SIM card information: *#8999*778#

Show date and alarm clock: *#8999*782#

The display during warning: *#8999*786#

Samsung hardware version: *#8999*837#

Show network information: *#8999*638#

Display received channel number and received intensity: *#8999*9266#

*#1111# S/W Version

*#1234# Firmware Version

*#2222# H/W Version

*#8999*8376263# All Versions Together

*#8999*8378# Test Menu

*#4777*8665# GPSR Tool

*#8999*523# LCD Brightness

*#8999*377# Error LOG Menu

*#8999*327# EEP Menu

*#8999*667# Debug Mode

*#92782# PhoneModel (Wap)

#*5737425# JAVA Mode

*#2255# Call List

*#232337# Bluetooth MAC Adress

*#5282837# Java Version

فکر کنم اینا کار میکنه

*#03# Unique Number
*#06# Serial Number
*#0000# Device Manager
*#1111# Testmode FTA SW Version
*#1234# Testmode SW Version
*#2222# Testmode FTA HW Version
*#3333# CamTune Menu

*#0002*28346# TestAudio

*#0228# Battery Data

tiktak20
02-09-2009, 02:40
اینم توی فروم خارجی پیدا کردم برای بالا بردن صدا یا کم کردنش.فکر کنم راحته ترجمش.اینگیلیسیشو میذارم اگه خواستین ترجمش رو هم میذارم.هر کی امتحان کرد بگه.

I have come to give something that may be of interest:
HOW TO MODIFY THE PARAMETERS OF SOUND IN GENERAL, FOR THOSE WHO CONSIDER (like me), that the INNOV8 was "low" SPEAKING VOLUMES OF SOUND.

What we do in the first instance is from the Stand By mode or, we type the following code:
* # 0002 * 28346 #
Now we will see a menu that opens.
1-Voice Call
2-Play Sound
3-Record
Call 4-VT
5-FM Radio
6-BackUp

Let's go into section 2 "Play Sound"

Next, we see that opens another menu.
Well, there we see the different settings:
1-MP3 LoudSpk (here, we can vary the volume of the integrated speakers)
2-MP3 HeadPHN (enter here to change the strength of volume in the headphones)
Other possible configurations are basically the same procedure.

As a comment, I tell them I played around with the settings at for the speaker volume and headphones.
Summer, for example, when entering the MP3 HeadPHN menu (this enhances the sound of the mp3 in the integrated speakers), the following list of possible changes:

1-Fine Gain
2-Coarse Gain
Analog 3-PGA
4-HS Gain

I recommend that before you edit any values notes on paper the originals values, in case you decided to go back !!

I also saw that there is an option BACKUP, is very important to read about this function at the end of this post.

I leave to below the values that I have chosen, after touching a while, come to the conclusion that this was how I liked it better. Obviously, it is in the taste of each.
On the menu 1, MP3 LoudSPK, my configuration was chosen:
Fine Gain: 0 db
Coarse Gain: 6 db
Analog PGA: 4 db
PreDR Gain: 6 db
I repeat, are values chosen by me.
So it sounds louder without becoming saturated. Remember that the maximum setting may damage the speakers

For the headphone output (menu 2 - MP3 HeadPHN):
Fine Gain: 0 db
Coarse Gain: 6 db
Analog PGA: 4 db
HS Gain: 6 db
I think that is the most recommendable.
I tried increasing the maximum values and is too loud, so much so that half the volume it becomes impossible to bear, so I left those values above.
After other menus will be the same type, there is one called MP4 LoudSPK modifying the values of the integrated speakers when playing videos; down that one called MP $ headPHN governing the same, although for the headphone output, and so is the list ...

So far the only ones I tested were those listed above. Everyone plays to your liking, there are no risks at all.

Try and comment, also can increase the sound for FM radio !!

A very important detail SHOULD NOT FORGET THAT IS AS FOLLOWS:
BEFORE LEAVING ALL THIS AMENDMENT MUST MAKE A BACKUP FOR THE changes are saved.
To do this, return to the menu first, one where the items were:
1-Voice Call
2-Play Sound
3-Record
Call 4-VT
5-FM Radio
6-BackUp ------->>> This is where they must enter to apply the changes made. Once this is finished, come and go. You can enjoy your new configuration.

S E V E N
02-09-2009, 09:33
چند تا از دوستان در صفحات قبلی روش هایی برای افزایش صدا معرفی کردن.البته فکر کنم این روش با اونا فرق مکنه.

h_chakavak_k
02-09-2009, 10:14
دوستان اگه من بخرم , مشکل هک و ساینشو قول میدین که واسم حل کنید؟
توجه داشته باشید که من تو کارای کامپیوتری یه برره ای هستم و یاد دادن اینجور مسائل بهم یه خورده سخته! :d:
ممکنه بگید برای خرید باید به چه چیزایی توجه کنم که سرم کلاه نره؟
:thanx:

tiktak20
02-09-2009, 18:45
من خودم قول میدم اره

P.1052
02-09-2009, 18:45
توجه داشته باشید که من تو کارای کامپیوتری یه برره ای هستم و یاد دادن اینجور مسائل بهم یه خورده سخته! :d:
فقط یه توصیه دارم اونم اینه که مراقب باش گوشیه لق نزنه.من بار ها و بار ها گفتم...چون به سرم اومده و گوشیم لق میزد(گرچه ظاهرا این گوشی ازمحکم ترین گوشی هاست و مال بقیه لق نمی زنه)

ARZHANG_430
02-09-2009, 20:18
با سلام به همه رفقا.دیروز رفتم ه8510 خریدم 420 تومن. خیلی عالیه.فقط احساس میکنم عکساش یکم تاره .دیگه اینکه رو حالت auto عکساش کمرنگه.میشه راهنمایی کنید.ممنون

pulp_152
02-09-2009, 20:25
wdr رو فعال کنید ... و بزارید رو حالت اتوماتیک .. بعد برای فاصله های نزدیک تا 1 متر هم بزارید رو حالت ماکرو که تاریش از بین بره

S E V E N
02-09-2009, 23:07
با سلام به همه رفقا.دیروز رفتم ه8510 خریدم 420 تومن. خیلی عالیه.فقط احساس میکنم عکساش یکم تاره .دیگه اینکه رو حالت auto عکساش کمرنگه.میشه راهنمایی کنید.ممنون

مبارک باشه.یه سوال ازت داشتم هندزفری شما اون دو تا سیمی که به گوش میخورن یکیش بلند تر از اون یکی

نیست ؟

اون لق زدن که دوستمون گفت رو حتما چک کن. اول باید از لحاظ ظاهری ببینی که مشکلی نداره.بعد یه اس ام اس

بده ، زنگ بزن تا کیفیت تماس رو ببینی.imei روی جعبه باید با اونی که با این کد #06#* تو گوشی بدست میاد باید

حتما یکی باشه( اگه ممیز داشت اشکال نداره).دوربین رو حتما چک کن.از لحاظ نرم افزاری هم که بعد از خرید هر

مشکلی داشتی اینجا بگو ما تا جایی که بتونیم کمک میکنیم.نگران نباش.

موفق باشی

hesam68
03-09-2009, 00:39
مبارک باشه.یه سوال ازت داشتم هندزفری شما اون دو تا سیمی که به گوش میخورن یکیش بلند تر از اون یکی

نیست ؟

اون لق زدن که دوستمون گفت رو حتما چک کن. اول باید از لحاظ ظاهری ببینی که مشکلی نداره.بعد یه اس ام اس

بده ، زنگ بزن تا کیفیت تماس رو ببینی.imei روی جعبه باید با اونی که با این کد #06#* تو گوشی بدست میاد باید

حتما یکی باشه( اگه ممیز داشت اشکال نداره).دوربین رو حتما چک کن.از لحاظ نرم افزاری هم که بعد از خرید هر

مشکلی داشتی اینجا بگو ما تا جایی که بتونیم کمک میکنیم.نگران نباش.

موفق باشی

ببخشید جریان این لقی چیه؟
ورژن قلابی این گوشی تو بازار اومده یا سری های جدید اینجوری شدن؟

P.1052
03-09-2009, 09:57
فکر کنم این گوشی در دو مرحله به ایران وارد شده.سری اول رو مایکروتل وارد کرده که باتری با نوشته ی قرمز دارن و کیفیت بسیار بالاتر دارند.سری دوم که حدودا از اواسط خرداد به اون طرف وارد شده(قاچاق) دارای باتری مشکی رنگ با دفترچه ای به زبان اروپای شرقی و کیفیتی نسبتا پایین تری از لحاظ بدنه و اسلاید هستند.البته این فقط یه فرضیه است.اگه دوستان هم همین اعتقاد رو دارن بگن تا به نتیجه ی کلی برسیم.گوشی من باتریش مشکی بود لق میزد و دفترچش هم رومانیایی"یا اروپای شرقی) بود
:13:

mr_khodaei2008
03-09-2009, 11:47
بلاخره امروز گوشیمو بعد 2 ماه دربدری فروختم 330 هزار تومان و از دستش راحت شدم ----- میخوام نظر رو در مورد این گوشی بدم ولی از مدیران سایت میخوام که پاکش نکنن شاید به درد بعضی ها بخوره لطفا پاک نکنید ----- اول از همه که باطری گوشی افتضاحه ---- بدنه گوشی که بعد یه مدت رنگش میره که این برا گوشی خیلی بد میشه چون وقتی کسی میبینه فکر میکنه گوشی ضربه خورده ---- فیلمبرداری گوشی زیاد تعریف نداره در حالی که تو فیلم برداری ضبط صدا افتضاحه ----- گوشی دارای یه سری نقطه ضعفه مثل این : وقتی رو گوشی لاک کد بزاری بعد اگه در حال فیلمبرداری باشی و مثلا لاک کد رو رو 3 دقیقه تنظیم کرده باشی وسط فیلمبرداری گوشی قفل میشه و فیلمبرداری قطع میشه یا حتی وقتی داری با گوشی فیلم میبینی که این واقعا اعصاب خورد کنه ----- درب دوربین چون خودکاره بعد یه مدت قات میزنه و بعضی وقتا باز نمیشه یا نصفه باز میشه و حتی بعضی اوقات بسته نمیشه و.... ( این پست را پاک نکنید )

S E V E N
03-09-2009, 11:52

ببینید اینا دو تا مساله جدان.

سری جدید این گوشی فقط باتریش کره ای هست و مثل قبلی ها باتریش چینی نیست.

این که باتریش کره ای باشه هیچ دلیلی بر تقلبی بودن این گوشی نیست.در ضمن گوشی من از همین سری جدیده و

همه چیش درست کار میکنه و لقی هم نداره ( خودتون موقع خرید توجه کنید مشکلی پیش نمیاد. )

و اینکه تقلبی این گوشی در بازار با نام SANSUNG سانسونگ هست که با کمی دقت کاملا میشه فهمید آخه

تقلبیش دو سیمکارتس ! همون قضیه نوکیا و نوکلا.

فکر کنم این گوشی در دو مرحله به ایران وارد شده.سری اول رو مایکروتل وارد کرده که باتری با نوشته ی قرمز دارن و کیفیت بسیار بالاتر دارند.سری دوم که حدودا از اواسط خرداد به اون طرف وارد شده(قاچاق) دارای باتری مشکی رنگ با دفترچه ای به زبان اروپای شرقی و کیفیتی نسبتا پایین تری از لحاظ بدنه و اسلاید هستند.البته این فقط یه فرضیه است.اگه دوستان هم همین اعتقاد رو دارن بگن تا به نتیجه ی کلی برسیم.گوشی من باتریش مشکی بود لق میزد و دفترچش هم رومانیایی"یا اروپای شرقی) بود
:13:
گوشی منم مثل شماست ولی این همه مشکلی رو که میگید نداره.لقی نداره.شما از لحاظ بدنه این گوشی رو با

مدل قدیمیش مقایسه کردید ؟ این که میگید کیفیت قدیمی ها بسیار بالاتر از جدید هاست بر چه اساسیه ؟

اگه هم به دفترچه انگلیسیش نیاز دارید تو سایت خود گوشی هست.

hasanmotori
03-09-2009, 12:59
بلاخره امروز گوشیمو بعد 2 ماه دربدری فروختم 330 هزار تومان و از دستش راحت شدم ----- میخوام نظر رو در مورد این گوشی بدم ولی از مدیران سایت میخوام که پاکش نکنن شاید به درد بعضی ها بخوره لطفا پاک نکنید ----- اول از همه که باطری گوشی افتضاحه ---- بدنه گوشی که بعد یه مدت رنگش میره که این برا گوشی خیلی بد میشه چون وقتی کسی میبینه فکر میکنه گوشی ضربه خورده ---- فیلمبرداری گوشی زیاد تعریف نداره در حالی که تو فیلم برداری ضبط صدا افتضاحه ----- گوشی دارای یه سری نقطه ضعفه مثل این : وقتی رو گوشی لاک کد بزاری بعد اگه در حال فیلمبرداری باشی و مثلا لاک کد رو رو 3 دقیقه تنظیم کرده باشی وسط فیلمبرداری گوشی قفل میشه و فیلمبرداری قطع میشه یا حتی وقتی داری با گوشی فیلم میبینی که این واقعا اعصاب خورد کنه ----- درب دوربین چون خودکاره بعد یه مدت قات میزنه و بعضی وقتا باز نمیشه یا نصفه باز میشه و حتی بعضی اوقات بسته نمیشه و.... ( این پست را پاک نکنید )

330 ! :18:

این که نوش 370 تومنه چجوری اینو که رنگش رفته لنز دوربینش خرابه باتریش خرابه رو 330 فروختی ؟!
والا من الان یادم نیست آخرین باری که گوشیمو زدم به شارژ کی بوده یعنی انقد گزشته که دیگه یادم رفته هنوز یه خطم کم نکرده فقط بعضی وقتا یه 10 دقیقه میزدمش به usb

گوشی من یه دفه از دستم افتاد خورد به سنگ یه تیکش رنگش پرید .... فک کردم حالا همه رنگش از همون تیکه کنده میشه ولی هنوز همون یه نقطست و اصلاً بزرگتر نشده

فیلم برداریش با فریمرو اولش مثل ان95 8 گیگ بود بعد که آپدیت کردم از اون بهتر شد ... صداشم که گفتم چجوری درست میشه ... در حالت عادیم انقدا بد نیست

من الان بیشتر از 6 ماهه که دارم در دوربینش هنوز کاملاً سالمه

ولی خیلی خوب فروختیشا :27:

yazdankhah
03-09-2009, 14:15
باطری گوشی من هم مثل حسن هیچ مشکلی نداره و در حالت نرمال 1-2 روز به راحتی شارژ نگه میداره. به راحتی باهاش فیلمبرداری میکنم و به راحتی فیلم می بینم.

در ضمن قصد دارم بخاطر تنوع گوشیمو که بسیار تمیز بدون خط و خش باحدود 3 ماه باقی مانده گارانتی اصلی پارس میکروتل هست بفروشم.

موید باشید:11:

yazdankhah
03-09-2009, 14:17
330 ! :18:

این که نوش 370 تومنه چجوری اینو که رنگش رفته لنز دوربینش خرابه باتریش خرابه رو 330 فروختی ؟!

نو این گوشی با گارانتی متفرقه 410هست این هم لینکش

ARZHANG_430
03-09-2009, 19:04
اره.هندزفری منم یکی سیمش بلندتره. مال منم واسه اروپای شرقیه.اپدیت کنم یا نه؟؟ با چه روشی؟؟ میشه لینکش رو بزارید.ممنون

S E V E N
03-09-2009, 20:06

:18: خب شما آپدیت میکردی؟ با این شرایطی که میگی فروختنش واجب بوده.تو این مدت چرا این همه مشکل

داشتی اینجا مطرح نکردی ؟ ولی بازم خیلی خوب فروختیش.

اره.هندزفری منم یکی سیمش بلندتره. مال منم واسه اروپای شرقیه.اپدیت کنم یا نه؟؟ با چه روشی؟؟ میشه لینکش رو بزارید.ممنون

الان ورژنش چنده ؟ xxhk 1 هست ؟ اگه به اینترنت پر سرعت دسترسی داری از لینک زیر میتونی ولی اگه گوشیت مشکل خاصی نداره دلیلی نداره که آپدیتش کنی.

موفق باشید

ali1223
05-09-2009, 01:30

راستش این مشکلایی که شما گفتی اکثرشو گوشی من نداره یه سریشم که اصلا مهم نیست (یا حد اقل برای من مهم نیست:13::13:) شما هم اشتباه بزرگی کردی که گوشی رو مفت دادی رفت:13:

mr_khodaei2008
05-09-2009, 11:24
راستش این مشکلایی که شما گفتی اکثرشو گوشی من نداره یه سریشم که اصلا مهم نیست (یا حد اقل برای من مهم نیست:13::13:) شما هم اشتباه بزرگی کردی که گوشی رو مفت دادی رفت

مفت دادم كي گفته در حالي كه نوش تو تهران 370 و تو اصفهان 400 است من مفت دادم عجب

خب شما آپدیت میکردی؟ با این شرایطی که میگی فروختنش واجب بوده.تو این مدت چرا این همه مشکل

داشتی اینجا مطرح نکردی ؟ ولی بازم خیلی خوب فروختیش.

چند بار گفتم ولي فايده نداشت و چندتاشم كه قابل حل نبود مثل رنگ گوشي

والا من الان یادم نیست آخرین باری که گوشیمو زدم به شارژ کی بوده یعنی انقد گزشته که دیگه یادم رفته هنوز یه خطم کم نکرده فقط بعضی وقتا یه 10 دقیقه میزدمش به usb

گوشی من یه دفه از دستم افتاد خورد به سنگ یه تیکش رنگش پرید .... فک کردم حالا همه رنگش از همون تیکه کنده میشه ولی هنوز همون یه نقطست و اصلاً بزرگتر نشده

فیلم برداریش با فریمرو اولش مثل ان95 8 گیگ بود بعد که آپدیت کردم از اون بهتر شد ... صداشم که گفتم چجوری درست میشه ... در حالت عادیم انقدا بد نیست

من الان بیشتر از 6 ماهه که دارم در دوربینش هنوز کاملاً سالمه

ولی خیلی خوب فروختیشا :27:

بله عزيز 330 فروختم خوب تو شهرستان ما اين گوشي زياد طرفدار نداره و كسي زياد از قيمتش نميدونه و من به بدبختي فروختمش

ضمنا گوشي من رنگش زياد نرفته بود و در دوربينشم سالم بو فقط يكي دو بار باز نميشد ولي يكي از دوستانم اين گوشي رو داره و يه 6 ماهي ميشه الان نصف گوشي رنگش رفته و در دوربينشم خيلي اذيت ميكنه

به هر حال من كه از اين گوشي خوشم نيومد و فروختمش انشاءالله برا شما كه داريد مشكلي ايجاد نكنه و سالم بمونه

S E V E N
05-09-2009, 12:02
سلام دوستان

نرم افزاری برای اینکه درصد شارژ باقی مانده رو نشون بده واسه این گوشی هست ؟

اگه فقط اسمشم بگید کافیه.

ممنون.

ali1223
05-09-2009, 13:44
:41:والا گوشی ما که رنگش مشکلی نداره به جز جا هایی که توسط کلیدی که توی جیبم بوده خش افتاده

ali1223
05-09-2009, 13:48
اقا من گوشیمو درست کردم ولی حس میکنم نور فلشش کم شده ولی مطمِِان نیستم میتونید منو کمک کنید(50 درصد مطمانم) :41::41::41::41::41:

tiktak20
05-09-2009, 17:54
نرم افزاری برای اینکه درصد شارژ باقی مانده رو نشون بده واسه این گوشی هست ؟

فکر کنم این به کارت بیاد

S E V E N
05-09-2009, 18:02
:41:والا گوشی ما که رنگش مشکلی نداره به جز جا هایی که توسط کلیدی که توی جیبم بوده خش افتاده

خب از این قاب هایی که یه بندی دارن بندو میکشی بالا گوشی میاد بالا بگیر( آسانسوری )

منم اهل هیچ جور قابی خوشم نمیومد ولی این خیلی خوبه.

S E V E N
05-09-2009, 18:15
فکر کنم این به کارت بیاد

آقا ممنون

نصب کردم ولی روی قسمت remaining نوشته battery API error !

شما خودت نصب می کنی ببینی این مشکل هست یا نه ؟؟

بقیه دوستان هم اگه میتونید نصب کنید اگه کار کنه خیلی توپ میشه.

ممنون

yazdankhah
05-09-2009, 20:57
بلاخره امروز گوشیمو بعد 2 ماه دربدری فروختم 330 هزار تومان و از دستش راحت شدم

به نظر من این گوشی اونقدرها هم بد نیست که بخواهی از دستش راحت بشی:46:

این گوشی در نوع خودش بی نظیره و قابلیت های یه گوشی خیلی گرون تر از خودش رو شامل میشه که اغلب مشکلات مطرح شده نرم افزاری هستند و با ارتقاع به ورژن بالاتر حل میشند.

در هر صورت اگه مشتری داشتی من هم یه گوشی خیلی تمیز برای فروش دارم اما برای تنوع میفروشم وگرنه یکی از بهترین هایی هست که من تا بحال داشتم و خیلی از خودش و باطریش راضی هستم. من هفته ای 2 -3 بار شارژ میکنم و باطریش خوب جواب میده.

yazdankhah
05-09-2009, 21:00
خب از این قاب هایی که یه بندی دارن بندو میکشی بالا گوشی میاد بالا بگیر( آسانسوری ).

اگه منظورت کیف چرمی هست که به نظر من خیلی چیز خوبیه و از خیلی مشکلات جلوگیری میکنه و کلا بودن و استفاده کردن ازش خیلی بهتر از استفاده نکردنشه. میتونه از امکان ضربه سقوط خط و خش تو آب افتادن و غیره جلوگیری کنه و به نظر من 2-3 هزار تومان هزینه خیلی بیشتر از اینها ارزش داره:11:

yazdankhah
05-09-2009, 21:02

دوست عزیز من همیشه تاکید کردم که برای آپدیت این گوشی از گارانتی اصلی ماکروتل استفاده کنید و حداکثر 10 تا 15 هزار میگیرند و برات آپدیت میکنند هم دردسرش کمتره هم مطمئن تر هست به هر حال شما خودتون صاحب اختیار هستید که چه روشی رو برای ارتقاع استفاده کنید.

yazdankhah
05-09-2009, 21:04
چند تا از دوستان در صفحات قبلی روش هایی برای افزایش صدا معرفی کردن.البته فکر کنم این روش با اونا فرق مکنه.

به نظر من روش های افزایش صدا هیچ کدومشون قاطع و صحیح نیستند. به هر حال شرکت سازنده یه چیزی میدونسته که این سطح صدا رو برای این گوشی در نظر گرفته وگرنه میتونست یه ساب ووفر متحرک تحویل من و شما بده. موافقید؟:13:

ARZHANG_430
05-09-2009, 21:51
ورژن گوشیم XXHK1 هست .
software version date 07/11/2008 custom version I85100MXHL1 میشه بگی به کدوم ورژن آپدیت کنم که دوربینش بهتر بشه ؟؟ آخه احساس میکنم الان یکم تار عکس میگیره - ممنون

pulp_152
05-09-2009, 22:15
جناب یزدان خواه دوباره 8510 گرفتید ؟ یا همون قبلیست ؟ مشکل باتری حل شد ؟ چون مشکل باتری بصورت قطعی حل شده و دیگه کسی نیست که بگه من ناراضم

S E V E N
05-09-2009, 23:09
ورژن گوشیم XXHK1 هست .
software version date 07/11/2008 custom version I85100MXHL1 میشه بگی به کدوم ورژن آپدیت کنم که دوربینش بهتر بشه ؟؟ آخه احساس میکنم الان یکم تار عکس میگیره - ممنون

تا اون جایی که من شنیدم بهتر از این، xxib2 هست.البته این که کدومشون برای دوربین بهتره دقیق نمی دونم.

به نظر من روش های افزایش صدا هیچ کدومشون قاطع و صحیح نیستند. به هر حال شرکت سازنده یه چیزی میدونسته که این سطح صدا رو برای این گوشی در نظر گرفته وگرنه میتونست یه ساب ووفر متحرک تحویل من و شما بده. موافقید؟:13:

بله.ولی خب این مصرف کننده های زرنگ هستن که گوشی رو از هر لحاظ بررسی می کنن تا بتونن به همه

کارایهاش پی ببرن.:46:

یه سوال از شما داشتم جناب یزدان خواه، شما یکی دو ماه پیش فرمودید که این گوشی رو به خاطر باتری ضعیفش

فروختید و E66 گرفتید.درسته ؟ الان دوباره خریدینش ؟

yazdankhah
06-09-2009, 00:01
جناب یزدان خواه دوباره 8510 گرفتید ؟ یا همون قبلیست ؟ مشکل باتری حل شد ؟ چون مشکل باتری بصورت قطعی حل شده و دیگه کسی نیست که بگه من ناراضم

سلام
گوشی قبلیم مشکل باطری داشت و حتی یک روز هم درست و حسابی باطری نگه نمی داشت. اونو فروختم و کلی هم ضرر کردم که دوستان در جریانند.

این گوشی که الان دستمه و قصد فروششو دارم خرداد ماه بود که گوشی یکی از دوستانم که خیلی تمیز بود رو گرفتم 440. گوشی از آذر گارانتی اصلی داشت و طرف خیلی تمیز نگه داشته بود.
الان بعد از 4 ماه تصمیم دارم بفروشم و یه گوشی دیگه بگیرم.
این گوشی مشکل باطری اصلا نداره و هفته ای 2 تا بار شارژ میکنم و خیلی راحت جواب میده و مشکلات اون گوشی قبلی رو نداره.

ali1223
06-09-2009, 00:44
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بعد از اینکه گوشی درست شده فلشش مشکل پیدا کرده به این صورت که:برای حالت ماکرو نور بسیر زیادی میزنه که باید برلی حالت عادی بزنه وبرای حالت عادی نور کمی میزنه که باید برای حالت ماکرو بزنه
از7370 وریست فکتوریم استفاده کردم فایده نداشت منو راهنمایی کنید:41::41::2:

ali1223
06-09-2009, 00:54
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بعد از اینکه گوشی درست شده فلشش مشکل پیدا کرده به این صورت که:برای حالت ماکرو نور بسیر زیادی میزنه که باید برلی حالت عادی بزنه وبرای حالت عادی نور کمی میزنه که باید برای حالت ماکرو بزنه

S E V E N
06-09-2009, 14:03

من اینو نمی دونم.دوستان لطفا دوستمون رو راهنمایی کنید.

در ضمن خواهشا این نرم افزار رو نصب کنید ببینید کار میده یا نه.برای نشون دادن شارژ باقی مونده هست. ببینید

واسه شما کار می کنه یا نه.

اینم تاپیکش :

ممنون

pulp_152
06-09-2009, 19:33
iso رو بزارید رو حالت اتومات ...و اینکه طبیعی هست اجسام نزدیکتر رو نور بیشتری بزنه ... اما اگر بیش از حد هستش انگاری تنظیم نیست .. به داخل همه منوها رفته و همه چیو بزار رو حالت اتومات ببین درست میشه .. چون میگی رست هم کردی ...

فلش تو شب بیشتر مشکلش تو این مواقع باید iso باشه ...

Ali_BlueBoy
06-09-2009, 21:57
من اینو نمی دونم.دوستان لطفا دوستمون رو راهنمایی کنید.

در ضمن خواهشا این نرم افزار رو نصب کنید ببینید کار میده یا نه.برای نشون دادن شارژ باقی مونده هست. ببینید

واسه شما کار می کنه یا نه.

اینم تاپیکش :

ممنون

این برنامه روی 8510 جواب نمیده....من تست کردم برنامه نصب میشه...ولی ارور میده ونمیتونه محاسبه کنه...:10:

hasanmotori
06-09-2009, 22:29
این برنامه روی 8510 جواب نمیده....من تست کردم برنامه نصب میشه...ولی ارور میده ونمیتونه محاسبه کنه...:10:

رو مال من که اصلاً نصب نشد
میگه cannot instal software from an untrusted suplier .... یه چی تو همین مایه ها ... چشه ؟
کلاینت انگیج ریپک نشده هم همین ارورو میده

tiktak20
07-09-2009, 00:38
اینجا رو هم ببینید

قابل توجه دوستان i8510 دار . . . با این برنامه بدون هیچ مشکلی فارسی بنویسید . . .

S E V E N
07-09-2009, 10:26
اینجا رو هم ببینید

قابل توجه دوستان i8510 دار . . . با این برنامه بدون هیچ مشکلی فارسی بنویسید . . .

این برنامه رو خیلی وقت پیش صبا سیستم کعرفی کرده بود. ولی بازم خوبه.:20:

برای نصب این برنامه حتما گوشی باید هک بشه.نصب این برنامه رو به همه توصیه می کنم.بعد از نصب این برنامه

دیگه سراغ آپدیت نرفتم.

رو مال من که اصلاً نصب نشد
میگه cannot instal software from an untrusted suplier .... یه چی تو همین مایه ها ... چشه ؟
کلاینت انگیج ریپک نشده هم همین ارورو میده

من کامل نصبش کردم.فقط برنامش باتری رو نمیشناسه.اگه کار می کرد خیلی خوب می شد.

این ارور یه جورایی به هک مربوطه.شما در حالت هک نصبیدی ؟

hasanmotori
07-09-2009, 11:44
این ارور یه جورایی به هک مربوطه.شما در حالت هک نصبیدی ؟

آره در حالت هک نصب کردم
اگه هک نباشه که ارور certificate میده

Taraneh935
07-09-2009, 15:50
سلام دوستان.
گوشی سامسونگ i8510 کلا چطور گوشیه؟؟؟ منظورم اینه که گوشی راحتی هست یا خیلی دردسر داره؟؟ از نظر نصب برنامه و رم و این جور چیزا؟؟ کیفیت عکسش چطوره؟ اگر لطف کنید و قیمتشو بگید ممنون میشم.

hasanmotori
07-09-2009, 16:08
سلام دوستان.
گوشی سامسونگ i8510 کلا چطور گوشیه؟؟؟ منظورم اینه که گوشی راحتی هست یا خیلی دردسر داره؟؟ از نظر نصب برنامه و رم و این جور چیزا؟؟ کیفیت عکسش چطوره؟ اگر لطف کنید و قیمتشو بگید ممنون میشم.

کلاً گوشی خیلی خوبیه .... مشکل خاصی نداره ... فقط اولش باتریش ممکنه مشکل داشته باشه که با تنظیمات درست میشه
نصب برنامش مثل نوکیاست و هیچ فرقی نداره
دوربینش که جزو بهتریناست
قیمتشم بدون گارانتی 370 80

S E V E N
07-09-2009, 18:37
سلام

من بعضی وقتا که عکس می گیرم، عکس به صورت خیلی روشن میفته.یعنی بقدری روشنه که چیزی معلوم نمیشه.فلاش رو هم

خاموش مکنم بازم همینطوری میشه.کسی راهکاری بلده ؟

R@R#M@N
07-09-2009, 22:39
Iso رو کم کن
Brightness هم کم کن
درست میشه

S E V E N
08-09-2009, 18:04
سلام دوستان عزیز

امروز رفتیم علائدین و یه i8910 HD گرفتیم البته واسه داداش کوچیکم ( کار روزگارو می بینی :31: ... ) 660 تومن با

گارانتی اصل پارس مایکروتل.من که:40: still usin inov8 :king: :46:

خبر جالبی که دارم اینه که innov8 یه 20 تومنی گرون شده و حدودا 420 - 410 هست البته بدون گارانتی ( 8 گیگش )

یعنی ارزون که نشده گرونم شده !:thumbsup:

ARZHANG_430
09-09-2009, 16:19
لطفا بگین با چه روشی گوشیمو هک کنم؟؟ لطفا روشش یاد بدین ممنون

tiktak20
09-09-2009, 17:48
لطفا بگین با چه روشی گوشیمو هک کنم؟؟ لطفا روشش یاد بدین ممنون

اول پی دی اف زیر رو دانلود کن که اموزش درخواست cer و key از سایت opda هست

حالا با فایل هایی که گرفتی باید با این برنامه

برنامه ی hellox رو ساین کنی و درگوشیت نصب کنی.

hellox رو که نصب کردی خوش همه ی کار ها رو انجام میده.فقط هر چی سوال برنامه ازت کرد yes و ok رو میزنی

حالا میری قسمت نرم افزار های گوشیت و rompacher رو باز میکنی و هر دو گزینه رو روشن میکنی.

گوشیت هک شد.به همین راحتی.حالا میتونی هر برنامه یا بازی که بخوای بدون نیاز به ساین نصب میکنی. وقتی کارت تموم شد گزینه ها رو غیر فعال کن.

اگه سوالی داشتی بپرس...

ARZHANG_430
12-09-2009, 14:09
الان 14 ساعته که تو سایته opda ثبت نام کردم.ولی هنوز فیل cer ,..رو نداده.چقد طول میکشه؟؟

tiktak20
12-09-2009, 14:54
الان 14 ساعته که تو سایته opda ثبت نام کردم.ولی هنوز فیل cer ,..رو نداده.چقد طول میکشه؟؟

معمولا 24 ساعته.بعضی وقتا کم و زیاد هم داره

S E V E N
12-09-2009, 15:12
معمولا 24 ساعته.بعضی وقتا کم و زیاد هم داره

من به اون روش جدیده گرفتم خیلی راحت بود.

از این سایت :
isign.imobile.com.cn

خیلی هم راحته هم cer و هم key میده چهار روزه.البته به چینی هست که با استفاده از

translate.google.com

راحت میشه ترجمه کرد.اگه کسی خواست با این روش بره بهتره.مشکلی هم بود در خدمتیم.

tiktak20
12-09-2009, 17:44
من به اون روش جدیده گرفتم خیلی راحت بود.
از این سایت :
isign.imobile.cn

برا این سایت فک کنم با هاتمیل باید عضو بشی اره؟

S E V E N
13-09-2009, 14:17
برا این سایت فک کنم با هاتمیل باید عضو بشی اره؟

نه اصلا به ایمیل نیازی نیست ولی اگه نیازی باشه هم کاملا تشریفاتی هست و نیازی به هاتمیل نیست. کلا بعد از 4 روز هم سر و هم کی

میده.

اینم آموزش کاملش :

ولی راحت ترین روش :

امروز سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو هم چک کردم خیلی خوبه با هر میلی هم میشه و اینکه انگلیسی هست و راحت

آموزش کاملش :

mr_khodaei2008
13-09-2009, 17:03
اون زماني كه هم 95 داشتم و هم 8510 اين دوتا عكسو براي مقايسه اين دو گوشي گرفتم خودتون ببينيد و ديگه حقيقتو بگيد كدوم بهتر گرفته

n95 8g

i8510

pulp_152
13-09-2009, 17:49
تنظیمات رو چی بوده ؟ ممکنه تنظیماتش درست نبوده باشه ...

میخوای با یک دوربین حرفه ای 20 مگا پیکسلی از یک 3.2 گوشی بدتر بندازم ؟

P.1052
13-09-2009, 18:41
ببین اصلا تو اینکه دوربین گوشی از بهترین هاست شک نکن.اینو همه میگن چه مخالفاش و چه موافقاش.شما چطور میگی این گوشی دوربین بدی داره من نمی دونم.حالا اگه این رو با یه هشت مگاپیکسلی دیگه مقایسه می کردی یه چیزی.
راستی دوستان چند تا سوال
اول اینکه کی برنامه ی unidic رو نصب کرده؟چطور کلمات رو تلفظ می کنه؟
این wdr چیه تو تنظیمات دوربین؟
تم ها رو چطور میشه حذف کرد؟

pulp_152
13-09-2009, 18:47
فکر میکنم اشتباه نوشتن ! چون کاملا معلومه که جزئیات عکس تو عکس بالایی بیشتره و یک 5 نسبت به8 اونم اینوو نمیتونه چنین جزئیاتی رو نشون بده و هم اینکه عکسهای 8510 از 95 سردتره و عکس بالا سردتر از عکس پایین هستش

mr_khodaei2008
13-09-2009, 20:22
تنظيمات هر دو گوشي اتوماتيك بوده - شما هر جور دوست داريد قضاوت كنيد به زودي عكسايي از 8510 و ان 86 براتون ميزارم تا مقايسه شون كنيد پس منتظر ميمونيم

pulp_152
13-09-2009, 20:32
دوست عزیز تو نقد و بررسی گوشی های موبایل به نقل از رایتج و gsmarena 3 تا عکس از هر 2 تا گوشی هست .. اسم تاپیک n86 نوکیا هیاهو برای هیچ .. برو بخون ... عکسارو هم ببین ..

ARZHANG_430
13-09-2009, 22:44
کمکککککککککککک
کمککککککککککک
امروز hallox ریختم رو گوشیم.گوشیم هنگ کرده شدید.کنده کند شده.مستر ریستم با 7370 که میخوام بکنم lock codeمیخواد که هشتا 0 مزنم بازم هیچی نمیشه.چیکار کنم؟؟؟؟

dooste.man83
13-09-2009, 22:53
سلام به همه دوستان عزیز
من ورژن گوشیم اینه BP=DJHI2
BP compile data=SEP 18 2008
AP code=DJHJ4
AP CSC=THRHJ1
رفتم مایکروتل گفتن آپدیت جدید تر از این ندارن و میگفت آپدیتهای جدید تر از ایینم تاثیری رو باتری نگه داشتن نداره...میخواستم نظرتون رو بدونم و اینکه ارزش داره آپدیت کنم؟ SMS فارسی نمیدم اما میخوام فارسی رو بخونه...از نظر نگه داشتن شارژ این ورژنی که دارم بهتره یا XXIB2 ؟
ممنون از کمکتون و منتظر جوابتونم

S E V E N
13-09-2009, 23:42
سلام به همه دوستان عزیز
من ورژن گوشیم اینه BP=DJHI2
BP compile data=SEP 18 2008
AP code=DJHJ4
AP CSC=THRHJ1
رفتم مایکروتل گفتن آپدیت جدید تر از این ندارن و میگفت آپدیتهای جدید تر از ایینم تاثیری رو باتری نگه داشتن نداره...میخواستم نظرتون رو بدونم و اینکه ارزش داره آپدیت کنم؟ SMS فارسی نمیدم اما میخوام فارسی رو بخونه...از نظر نگه داشتن شارژ این ورژنی که دارم بهتره یا XXIB2 ؟
ممنون از کمکتون و منتظر جوابتونم

xxib2 من شنیدم بهترین گزینه برای آپدیت کردن هست و فارسی هم میخونه.علاوه بر اون شما می تونید با برنامه

farsi localization sms type راحت فارسی تایپ کنید.

از نظر نگهداری شارژ هم تفاوت دارند ولی به اون شدت نباید محسوس باشه.

فکر میکنم اشتباه نوشتن ! چون کاملا معلومه که جزئیات عکس تو عکس بالایی بیشتره و یک 5 نسبت به8 اونم اینوو نمیتونه چنین جزئیاتی رو نشون بده و هم اینکه عکسهای 8510 از 95 سردتره و عکس بالا سردتر از عکس پایین هستش

درسته. در کل عکس هایی که با i8510 گرفته میشه یکم حالت براق دارند.

فکر کنم این دوست عزیزم کلا نسبت به دوربین این گوشی مثبت نگاه نمی کنن. البته حق هم دارن چون با مشکلاتی

مواجه بودن. مشکل در دوربین که من تا حالا نشنیده بودم و جای بسی تعجب داشت !!!!!!!!

تنظيمات هر دو گوشي اتوماتيك بوده - شما هر جور دوست داريد قضاوت كنيد به زودي عكسايي از 8510 و ان 86 براتون ميزارم تا مقايسه شون كنيد پس منتظر ميمونيم

دوست عزیز آخه مگه میشه 8 مگاپیکسل و 5 مگاپیکسل با هم برابری کنند.عکس شما حاوی منطقه ای شلوغ و پر از رنگ های متفاوت نیست.

لطفا از یه منطقه با فضای باز یا یه جایی که دارای رنگ های متفاوت باشه عکس بگیرید.

نکته ی مهم : حجم عکس ها رو هم مقایسه کنید.

mr_khodaei2008
15-09-2009, 17:46
اینم یه مقایشه عکس n86 با i8510

N86

i8510

n86

i8510

mr_khodaei2008
15-09-2009, 17:47
ضمنا هیچ کدومتون تا حالا همچین 8510 دیده بود حدس بزنید چرا این اینطوریه شما بگید مم بعد میگم چرا؟

hasanmotori
15-09-2009, 18:36
تو این عکسا که 8510 بهتر عمل کرده ....
عکسی هم که از خودش گزاشتی نشون میده که سامسونگ روی این گوشی یه نوع آوری انجام داده .... اینکه میتونید با تراشیدن رنگش یه رنگ دیگه براش بسازید :دی حالشو ببرید

ali1223
16-09-2009, 01:48
:27:این چه باهاله خوبه ما هم رنگ گوشیمونو ببریم

ali1223
16-09-2009, 01:55
کمکککککککککککک
کمککککککککککک
امروز hallox ریختم رو گوشیم.گوشیم هنگ کرده شدید.کنده کند شده.مستر ریستم با 7370 که میخوام بکنم lock codeمیخواد که هشتا 0 مزنم بازم هیچی نمیشه.چیکار کنم؟؟؟؟

برادر تازه گوشیت مثل گوشی من شده ببین وقتی گوشی رو روشن می کنی حدود چند ثانیه طول می کشه تا کامل هنگ کنه باید7370 2 سوته انجام بدی حتی اگه تصویر از تو عقب موند

mr_khodaei2008
16-09-2009, 11:25
تو این عکسا که 8510 بهتر عمل کرده ....
عکسی هم که از خودش گزاشتی نشون میده که سامسونگ روی این گوشی یه نوع آوری انجام داده .... اینکه میتونید با تراشیدن رنگش یه رنگ دیگه براش بسازید :دی حالشو ببرید

شما رو چه حسابي ميگيد عكساي 8510 بهتره . همونطور كه ميبينيد رنگ توي 86 به واقعيت نزديكتره و 8510 كم رنگ نشون داده . گرچه شما چون طرفدار سامسونگيد من هر چي هم بزارم بازم ميگيد سامسونگ

بعدشم اين فناوري نيست اين گوشي هم مثل همه مدلهاي ديگه همون رنگ مشكي رو داشت ولي به مرور زمان همينطور رنگ گوشي زره زره ميرفت و گوشي اينقدر بي ريخت شده بود كه هر كي ميديد ميگفت يه 10 سالي كار كرده بنابرين صاحبش مجبور شد كلا رنگ گوشي رو بتراشه تا گوشي داغون به نظر نرسه

من بارها تو اين تاپكم گفته بودم رنگ اين گوشي ميره خودمم اين گوشي رو داشتم و داشت رنگش ميرفت و سريعا فروختمش

hasanmotori
16-09-2009, 11:38
شما رو چه حسابي ميگيد عكساي 8510 بهتره . همونطور كه ميبينيد رنگ توي 86 به واقعيت نزديكتره و 8510 كم رنگ نشون داده . گرچه شما چون طرفدار سامسونگيد من هر چي هم بزارم بازم ميگيد سامسونگ

بعدشم اين فناوري نيست اين گوشي هم مثل همه مدلهاي ديگه همون رنگ مشكي رو داشت ولي به مرور زمان همينطور رنگ گوشي زره زره ميرفت و گوشي اينقدر بي ريخت شده بود كه هر كي ميديد ميگفت يه 10 سالي كار كرده بنابرين صاحبش مجبور شد كلا رنگ گوشي رو بتراشه تا گوشي داغون به نظر نرسه

من بارها تو اين تاپكم گفته بودم رنگ اين گوشي ميره خودمم اين گوشي رو داشتم و داشت رنگش ميرفت و سريعا فروختمش

آخه عکسا خیلی به هم شبیهن ... شاید چشمای من نمیتونه تفکیک کنه رنگارو .... والا هر چی نگا میکنم فقط ان86 یکم پر رنگتره .... بعدشم همه میدونن که کلاً نوکیا رنگهارو اغرار آمیز میندازه .... البته منم خوشم میاد از عکسای گرم به همین تو گوشیم شارپنس رو یه درجه بردم بالا که با این کار مثل نوکیا شده .... خوبیشم اینه که همیشه بالا میمونه و بر نمیگرده سر جاش

در مورد رنگ گوشی من با شما موافق نیستم ... آخه مال خودم یه بار خورد رو سنگ و یه تیکه از رنگش پرید و با اینکه فک میکردم از همون نقطه بقیه رنگش میره ولی اینجوری نشد و هنوزم همون یه نقطست
شاید دوست شما ( نمیدونم مال خود شماست یا دوستت) مثلاً کلید گزاشته کنارش یا باهاش درست رفتار نکرده که اینجوری شده .... به هر حال الان که خیلی عالی شده .... حالا اگه نوکیا بود رنگش میرفت زیرش خیلی بیریخت بود ولی این زیرش مثل استیله خیلیم با کلاسه :40:

P.1052
16-09-2009, 12:29
سلام دوستان بچه ها من چند وقت پیش گوشیم دو بار رو فرش افتاد زمین.از اون به بعد یه صدای خش خش از سمت دوربینش مییاد.چون هیچ تاثیر رو کیفیت دوربین نداشت منم بی خیال شدم.اما یه چند روزه که دریچه ی محافظ دوربین نصفه بسته میشه و باید بقیه اش رو بادست ببندی.ممکنه به همون علت باشه؟به نظرتون چی کار کنم؟

ARZHANG_430
16-09-2009, 12:42
ali1223 باید چیکار کنم؟؟
وحشتناک کنده
7370 میزنم lock code میخواد.هرچی میزنم جواب نمیده
چه عددی باید بزنم

ali1223
16-09-2009, 14:26
منم حدود یک هفته مشکل تو رو داشتم و از گوشی اصلا استفاده نمی کردم تا یک شب سیمکارتو گذاشتم تو گوشی و روشنش کردم دیدیم چند ثانیه ای طول میکشه تا هنگ کامل کنه بعد دوباره خاموش و روشن کردم و خیلی سریع 7370 اجرا کردم بدشم که کد می خواست سریع 8 صفر زدم و ok کردم بعد ریستارت شد ولی min10 طول کشید

ali1223
17-09-2009, 12:29
در رابطه با عکسام باید بگم شاید رنگ آمیزی نوکیا بهتر باشه ولی عکسای سامسونگ وضوح بیشتری داره

pulp_152
17-09-2009, 13:17
بابا دم حرفه ای هارو گرم چجوری نظر میدین با عکس 800*600 حداقل باید 1200*1600 میبود ...

میخواین یک گوشی 3.2 مگا پیکلسی رو با یک گوشی 8 مگا پیسلی تو 800*600 مقایسه کنیم نفهمی کدوم بهتره ؟

بهتره سایز اصلییشم mr عزیز بزاری و اون عکس موتور هم لطف کن سایز اصلی رو بزارید یعنی لینکشو بزارید بریم ببینیم(موتور اگه خودشم گذاشتی ایرادی نداره)

ARZHANG_430
20-09-2009, 19:07
میشه بگین چه جوری دوربین جلو فعال میشه؟؟ تا حالا نتونستم روشنشکنم

S E V E N
22-09-2009, 22:55

یه کدی بود که باید میزدی. حسن موتوری میگفت کار می کنه.

اگه کسی میدونه بگه منم تا حالا با دوربین جلویی گوشی کار نکردم.

sabasistem_co
23-09-2009, 00:10

یه کدی بود که باید میزدی. حسن موتوری میگفت کار می کنه.

اگه کسی میدونه بگه منم تا حالا با دوربین جلویی گوشی کار نکردم.

این کد رو بزن : ستاره مربع 0 ستاره مربع حالا توو این صفحه که باز شد شماره 9 رو بزن . . .
با این کار فقط میشه دوربین جلو رو تست کرد ولی نمیشه عکس و اینا گرفت . . . :27:

P.1052
23-09-2009, 18:46
سلام دوستان این کدی که آقای صباسیستم گفت که خیلی عالیه.من اینرو قبلن بلد نبودم.با این کد همه ی بخش هارو میتونین تست کنین.دوستانی که می خوان این گوشی رو بگیرن حتما از این کد استفاده کنند. کد:#*0#*

hasanmotori
23-09-2009, 19:01
میگم کسی راهی بلد نیست که از فلش بشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد ؟

admiral_cavandish
23-09-2009, 21:46
کسی قیمت حدودی یا دقیق این گوشی رو میدونه اصلا هنوز گیر مییات؟

S E V E N
23-09-2009, 22:21
کسی قیمت حدودی یا دقیق این گوشی رو میدونه اصلا هنوز گیر مییات؟

گیر که میاد ولی بی گارانتی ( یا با گارانتی فرعی )، حدود دو هفته پیش 410 الی 420 بودش در علائدین.

اونجا رو نمی دونم !

Good.alone
25-09-2009, 14:07
سلام دوستان، امیدوارم که حالتون خوب باشه، من دو سه روز آینده میخوام I8510 8Gb رو بخرم، لطفا بگید که تو جعبه ی این گوشی دقیقا چه لوازمی هست، تا موقع خرید حتما دقت کنم، راستی اگه قیمت امروز این گوشی رو تو علائدین دارید رو لطف کنید، اگه راهنمایی خاصی هست لطفا کامل بگین تا با خیال آسوده بخرمش.

S E V E N
25-09-2009, 16:08
سلام دوستان، امیدوارم که حالتون خوب باشه، من دو سه روز آینده میخوام I8510 8Gb رو بخرم، لطفا بگید که تو جعبه ی این گوشی دقیقا چه لوازمی هست، تا موقع خرید حتما دقت کنم، راستی اگه قیمت امروز این گوشی رو تو علائدین دارید رو لطف کنید، اگه راهنمایی خاصی هست لطفا کامل بگین تا با خیال آسوده بخرمش.

1. خود گوشی
2. سیم دوتیکه هندز فری ( هدست و میکروفونش )
3.کابل usb
4.دفترچه ها
5.شارژر
6.تعدادی پلاستیک مخصوص هندزفری ( اینش خیلی باحاله )

تمام پاساژ رو بگرد و اینکه هرکی گفت گارانتی اصلی داره بدون دروغ میگه، حتما کیف کوچیک مخصوص گوشی های

کشویی بگیر 2 تومنه ولی یه دنیا میارزه.

مغازه بابک گستر جای خوبیه حتما سربزن.

415 تومن ( این حدودا )

Good.alone
25-09-2009, 16:38
مرسی S e v e n عزیز، یه دنیا ازت ممنونم، لطف کردی.

P.1052
25-09-2009, 19:04
سلام دوستان گوشی من وسط بعضی بازی های جاوا گیر میکنه وباید با دکمه ی end call بیام بیرون.بازی هایی مثل fight night 4 یا NFS shift و یا Midtown madness 3 (اگه درست نوشته باشم)حالا باید چی کار کنم؟

o_omid
25-09-2009, 21:33
سلام
من میزنم که برای آپدیت بره ارور میده و میگه که مدل گوشی شما رو شناسایی نمی کند در ضمن چه جوری میشه از فایلهای اپدیت که دانلود کردم استفاده کنم.

S E V E N
25-09-2009, 23:35
سلام دوستان گوشی من وسط بعضی بازی های جاوا گیر میکنه وباید با دکمه ی end call بیام بیرون.بازی هایی مثل fight night 4 یا NFS shift و یا Midtown madness 3 (اگه درست نوشته باشم)حالا باید چی کار کنم؟

شما یه بار ریست فکتوری کن و این بازیایی رو که گفتی دوباره نصب کن احتملا درست میشه.

مرسی S e v e n عزیز، یه دنیا ازت ممنونم، لطف کردی.

خواهش می کنم.

سلام
من میزنم که برای آپدیت بره ارور میده و میگه که مدل گوشی شما رو شناسایی نمی کند در ضمن چه جوری میشه از فایلهای اپدیت که دانلود کردم استفاده کنم.

thelastblack
27-09-2009, 19:56
الان چند هست این inov8?

S E V E N
28-09-2009, 08:53
الان چند هست این inov8?

415 تومن این حدودا.

sosos
29-09-2009, 01:38
اگر امکان دارد نحوه اتصال i8510 به اینترنت با wi fi را آموزش دهید
(توضیح اینکه من یک مودم وایرلس tp-link دارم)

S E V E N
29-09-2009, 11:28
تا اونجایی که من می دونم باید اینترنتتون رو از طریق مودم کامپیوتر share کنید یعنی یک اکسس پوینت بسازید (مودمتون باید این قابلیت

رو داشته باشه ) و بعد search for wlan رو بزنید تا پیداش کنه و اتصال ایجاد بشه.

hasanmotori
29-09-2009, 11:53
اگر امکان دارد نحوه اتصال i8510 به اینترنت با wi fi را آموزش دهید
(توضیح اینکه من یک مودم وایرلس tp-link دارم)

هیچ تنظیم خاصی نداره
برو تو اینترنت اکسپلورر بعد بزن 192.168.1.1 بعد صفحه تنظیمات مودم میاد بعد wifi و فعال کن ... بعد رو وب گوشی یا اپرا مینی بزن بعد خودش میگه از وایرلس میخای استفاده کنی یا gprs که بزن search for wlan بعد اسم مودمت میاد و انتخابش کن

arash_a
29-09-2009, 12:45
قاب اورجینال i8510 چنده ؟ چند تعویضش می کنن ؟
گوشی من از بس دستم گرفتم پشتش بعضی جاهاش رنگش رفته !!!
:-(

sosos
30-09-2009, 01:46
هیچ تنظیم خاصی نداره
برو تو اینترنت اکسپلورر بعد بزن 192.168.1.1 بعد صفحه تنظیمات مودم میاد بعد wifi و فعال کن ... بعد رو وب گوشی یا اپرا مینی بزن بعد خودش میگه از وایرلس میخای استفاده کنی یا gprs که بزن search for wlan بعد اسم مودمت میاد و انتخابش کن

با تشکر از دوستان
این مراحل را انجام داده ام وگوشی مودم را می شناسد
اما همانطور که می دانید برای اتصال به اینترنت باید یک کانکشن ساخت و user name و password را تعریف کرد
که این کار در لب تاب آسان است اما نمی دانم در گوشی i8510 باید چه کار کنم.

hasanmotori
30-09-2009, 02:07
با تشکر از دوستان
این مراحل را انجام داده ام وگوشی مودم را می شناسد
اما همانطور که می دانید برای اتصال به اینترنت باید یک کانکشن ساخت و user name و password را تعریف کرد
که این کار در لب تاب آسان است اما نمی دانم در گوشی i8510 باید چه کار کنم.

user & pass نمیخاد !
اگه خودت پسورد دادی باید اونو وارد کنی ... البته تو یعضی از مودما یه عدد میدی خودش 8 تا پسورد بهت میده که باید از اونا استفاده کنی

اگه منظورت یوزوی هست که از شرکت گرفتی که اصلاً نیمشه با گوشی وارد کنی ... باید با pc بری تو ie بعد بزنی 192.168.1.1 بعد تو تنظیماتش یوزو پسو وارد کنی همینطور vpi و vci که باید اینارو از شرکت بگیری ... بعد از وارد کردن اینا دیگه گوشی راحت وصل میشه

Good.alone
30-09-2009, 17:18
سلام دوستان، من گوشیو رو همین دیروز خریدم و باهاش کلی هم تماس گرفتم ولی دیشب روی صفحه ی اصلی اون بالا سمت چپ نوشته که آفلاین و به جای علامت شبکه ضبدر هستش،میشه منو راهنمایی کنید، خیلی فوری هست، مرسیو

S E V E N
01-10-2009, 11:42
سلام دوستان، من گوشیو رو همین دیروز خریدم و باهاش کلی هم تماس گرفتم ولی دیشب روی صفحه ی اصلی اون بالا سمت چپ نوشته که آفلاین و به جای علامت شبکه ضبدر هستش،میشه منو راهنمایی کنید، خیلی فوری هست، مرسیو

سلام.

ببین دوست عزیز الان شما گوشیو آفلاین کردی یعنی در شبکه نیستی ولی میتونی از خود گوشی استفاده کنی.

برای خارج شدن از این وضعیت دکمه خاموش یا همون قطع تملس رو چند ثانیه نگهدار تا منوی چند گزینه ای که شامل

پروفایل ها هست بیاد. بعد روی گزینه general بزن تا گوشی به حالت معمولی در بیاد و در طول چند ثانیه می بینی

که آنتن ظاهر میشه.

روش دیگه : menu > settings > profiles > general

admiral_cavandish
02-10-2009, 18:30
راستی چند خریدی؟

FreeMagic
03-10-2009, 23:10
من امروز می خواستم یه بازی جاوا نصب کنم. تا یه مراحلی رفت ولی یه دفه از قسمت نصب رفت بیرون. بقیه رو امتحان کردم دیدم همه فایل های جاوا و سیمبین ایجوری هستن. گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی درست نشد. چه کارش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

S E V E N
04-10-2009, 09:35
من امروز می خواستم یه بازی جاوا نصب کنم. تا یه مراحلی رفت ولی یه دفه از قسمت نصب رفت بیرون. بقیه رو امتحان کردم دیدم همه فایل های جاوا و سیمبین ایجوری هستن. گوشی رو خاموش و روشن کردم ولی درست نشد. چه کارش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

شما ریست فکتوری کن به احتمال زیاد درست میشه.

portation
06-10-2009, 19:45
سلام به همه ی دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بسیار پایین album توی قسمت camra & album با آپ دیت درست مشه؟؟؟؟
ورژن گوشی من اینه:
software version: I8510XXHK1
custom version: I85100MXHL1
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S E V E N
07-10-2009, 08:50
دوستان سلام

دیروز علائدین بودم. قیمت گوشی هنوز 410 الی 420 هستش. یکی از فروشنده ها گفت دسته دوی این گوشی خوب فروش میره

چون تو بازار کمه.

hasanmotori
07-10-2009, 09:06
دوستان سلام

دیروز علائدین بودم. قیمت گوشی هنوز 410 الی 420 هستش. یکی از فروشنده ها گفت دسته دوی این گوشی خوب فروش میره

چون تو بازار کمه.

اگه 300 تومن بخرن یه 250 میزاریم روش امنیا 2 :40: میخریم

S E V E N
09-10-2009, 11:00

بیشتر.باید تا 320 هم بخرن. قیمتش خرید دست دو رو نپرسیدم. شما از قیمت امنیا 2 خبر داری ؟

hasanmotori
09-10-2009, 11:55
قیمت جهانیش 550 تومنه تا بیاد ایران ببینیم چند میشه

hell_boy3333
09-10-2009, 20:39
ایا نرم ازار و تم N96 روی I8510 نصب میشود؟

Vamp!r3
09-10-2009, 22:17
گه 300 تومن بخرن یه 250 میزاریم روش امنیا 2 میخریم
حسن جون...بیخیال امنیا پرو شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...:31:

hasanmotori
09-10-2009, 22:30
ایا نرم ازار و تم N96 روی I8510 نصب میشود؟

آره مثه مرد :5:

حسن جون...بیخیال امنیا پرو شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...

نمیدونم :دی

portation
09-10-2009, 22:43
سلام به همه ی دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بسیار پایین album توی قسمت camra & album با آپ دیت درست مشه؟؟؟؟
ورژن گوشی من اینه:
software version: I8510XXHK1
custom version: I85100MXHL1
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی جواب ما رو نمیده؟

hasanmotori
09-10-2009, 22:49
سرعتش تو اون البومش یکم پایینه
وقتی بازش میکنی اولش یکم طول میکشه تا لود بشه بعدش بد نیست

portation
10-10-2009, 14:24
ممنون حسن جان

sabasistem_co
10-10-2009, 15:26
بچه ها یه کاری کردم که فک میکنم الان صداش توو هدفون خیلی خیلی بیشتر شده نسبت به قبل !!!
رفتم با سوزن اون پوشش سیاه توو هدفون رو برداشتم . . . ! اول این سفیده که میره توو گوش رو برداشتم بعد با سوزن اون پوشش سیاه رو جدا کردم و بعد دوباره اون سفیده رو گذاشتم و حالا وقتی آهنگ گوش میکنم احساس میکنم صدا توو هدفون 2 برابر شده جوری که گوشم درد میگیره و نمیتونم صداش رو تا آخر بلند کنم . . .
الان یه هفته هست که اینکارو کردم و الان هم هیچ مشکلی واسه هدفون پیش نیومده و خیلی عالیه . . .

S E V E N
11-10-2009, 09:54
سلام

ببین من امکانات امنیا 2 رو بررسی کردم تنها چیزی که بالاتر از i8910 داره پیکسل هاست. i8910 که خیلی بهتره.

بچه ها یه کاری کردم که فک میکنم الان صداش توو هدفون خیلی خیلی بیشتر شده نسبت به قبل !!!
رفتم با سوزن اون پوشش سیاه توو هدفون رو برداشتم . . . ! اول این سفیده که میره توو گوش رو برداشتم بعد با سوزن اون پوشش سیاه رو جدا کردم و بعد دوباره اون سفیده رو گذاشتم و حالا وقتی آهنگ گوش میکنم احساس میکنم صدا توو هدفون 2 برابر شده جوری که گوشم درد میگیره و نمیتونم صداش رو تا آخر بلند کنم . . .
الان یه هفته هست که اینکارو کردم و الان هم هیچ مشکلی واسه هدفون پیش نیومده و خیلی عالیه . . .

تا حدودی درست میفرمایید. فقط اینکه با این روش قبل از هر بار استفاده از هندزفری باید گوش ها رو به طور کامل

تمیز کنید:31:

sabasistem_co
11-10-2009, 16:08

ولی صداش خیلی توپ شده یعنی حرف نداره . . .
دیگه هیشکی نمیتونه بگه صداش توو هدفون کمه . . . :21:

4661
13-10-2009, 11:37
سلام دوستان کسی راهی یا نرم افزاری سراغ داره که بشه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد لطفا روش تست شده رو به من بگید ممنون میشم

mr_khodaei2008
13-10-2009, 19:33
سلام ميگم برا اين گوشي مثل گوشي هاي نوكيا كه نرم افزار nsu دارن و باش ميشه گوشي رو با كامپيوتر اپديت كرد هست اسمش چيه ميشه بزارين يا يه راهي بگين كه گوشي رو با كامپيوتر و با اتصال مستقيم به اينترنت اپديت متن بدون مشكل ( اينترنت پر سرعت دارم)

ninja3000sh
13-10-2009, 19:41
سلام ميگم برا اين گوشي مثل گوشي هاي نوكيا كه نرم افزار nsu دارن و باش ميشه گوشي رو با كامپيوتر اپديت كرد هست اسمش چيه ميشه بزارين يا يه راهي بگين كه گوشي رو با كامپيوتر و با اتصال مستقيم به اينترنت اپديت متن بدون مشكل ( اينترنت پر سرعت دارم)
عزیز اینم میتونی از برنامه pc studio قسمتی که نوشته software update آپدیتش کنی.:46:

FreeMagic
13-10-2009, 21:44
گوشیم یکم دیونه شده بود. ریست فکتوری کردم درست نشد. با کد 7370 ریست کردم حالا دیگه کلا دیوونه شده. وقتی گوشی رو روشن می کنم و وارد قسمت مسیج میشم دیگه از اون قسمت نمیره بیرون و در حال اجرا میمونه. وقتی برای مسیج ها می خوام به جای فون مموری از مموری کارت استفاده کنم هیچ عکس العملی نشون نمیده و باز هم از همون فون مموری استفاده میکنه.
دیگه نمی دونم چه کار کنم:41:
ممنون میشم راهنماییم کنید:19:

FreeMagic
14-10-2009, 02:06
بعد از ریست کردن با کد 7370 دوباره ریست فکتوری کردم بهتر شده. الان هم تنها عیبی که داره اینه که نمی تونم حافظه مورد استفاده برای مسیج ها رو روی Mass Memory بذارم و هربار که این گزینه رو انتخاب می کنم دو باره همون phone memory رو نشون میده. چه کار کنم که این مشکل هم حل بشه؟

S E V E N
14-10-2009, 12:33
عزیز اینم میتونی از برنامه pc studio قسمتی که نوشته software update آپدیتش کنی.:46:

بله. البته باید ورژن جدید PC STUDIO رو دانلود کنی. البته مطمئن بشو که اون موقعی که میخوای آپدیت کنی

سایت سامسونگ آپدیتش رو رو سایتش ارایه کنه.

موفق باشی

بعد از ریست کردن با کد 7370 دوباره ریست فکتوری کردم بهتر شده. الان هم تنها عیبی که داره اینه که نمی تونم حافظه مورد استفاده برای مسیج ها رو روی Mass Memory بذارم و هربار که این گزینه رو انتخاب می کنم دو باره همون phone memory رو نشون میده. چه کار کنم که این مشکل هم حل بشه؟

سیم کارتای مختلف رو یه چند بار بذار و با اون ها هم همین کارو بکن شاید درست شد.

موفق باشی

FreeMagic
14-10-2009, 18:24
سیم کارتای مختلف رو یه چند بار بذار و با اون ها هم همین کارو بکن شاید درست شد.

موفق باشی

فایده نداشت. حتی بدون سیم کارت هم همتحان کردم ولی جواب نمیده
شاید از اینکه که یه تنظیمات دیگه بهم خورده که این اجازه رو نمیده ولی چه تنظیماتی نمیدونم:41:
تا حالا هم هزار بار ریست فکتوری کردم ولی بی فایده بود.
به جز این ها هم راه دیگه ای هست که بشه گوشی رو ریست کرد؟

FreeMagic
14-10-2009, 18:27

برای من Software Update نداره. از همون برنامه که توی سی دی بود استفاده می کنم. باید ورژن بالاتری رو داونلود کنم؟
اگه این طوریه ممنون میشم لینکش رو بدید