ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

aran khan95
28-07-2009, 11:29
دوست من , من که بار اولم نیست دارم گارمین و اسمارت کام نصب میکنم ...
.
فکر کنم هفته ای 1 بار روی گوشیه قبلیم و روی گوشیه دوستام نصب کردم همشون هم دقیق و بدون ایراد نصب میشدن ...
.
ولی ایندفعه که میخوام روی 8510 نصب کنم نصب میشه ولی نمیدونم چرا هیچکدومشون کانکت نمیشن ..>!!!
+gps رو اپدیت کردی؟

Saman-tci
28-07-2009, 13:21
چی رو .....؟؟؟ gps+ ...؟؟؟

aran khan95
28-07-2009, 13:32
چی رو .....؟؟؟ gps+ ...؟؟؟

بله
اینو اپدیت کن
سریع وصل می شی
هرچند مال من قبل اپدیت هم وصل می شد

Saman-tci
28-07-2009, 13:50
یعنی چی آپدیت کن ....؟؟؟
.
این کار مخصوص 8510 هست دیگه نه ..؟ چون من روی هر گوشی که نصب کردم احتیاج به این کارها نداشت و به راحتی کانکت میشد ...!!!!!!!!!!!!!

S E V E N
28-07-2009, 17:31
بله
اینو اپدیت کن
سریع وصل می شی

چطوری ؟ با gprs ؟

aran khan95
28-07-2009, 17:33
یعنی چی آپدیت کن ....؟؟؟
.
این کار مخصوص 8510 هست دیگه نه ..؟ چون من روی هر گوشی که نصب کردم احتیاج به این کارها نداشت و به راحتی کانکت میشد ...!!!!!!!!!!!!!

بر نامش تو قسمت APPLICATIONS هست

چطوری ؟ با gprs ؟
بله
با GPRS اپدیت می شه
هزینشم کمه

hasanmotori
28-07-2009, 21:50
Salam
rah andazie gps : aval garmino nasb konid baad smartcom ro nasb konid baad ba garmin 1 bar be gps vasl beshid ta smartcom gps ro beshnase
vaghti ke smartcom gps ro mishnase gushe payin gps sabz mishe age nashnase abie
baad garmino delete konid
hala zamane vasl shodan be mahvare ziad hast vali age ba gps+ update konid in zaman be kamtar az 10 sanie mirese

aran khan95
28-07-2009, 21:52
Salam
rah andazie gps : aval garmino nasb konid baad smartcom ro nasb konid baad ba garmin 1 bar be gps vasl beshid ta smartcom gps ro beshnase
vaghti ke smartcom gps ro mishnase gushe payin gps sabz mishe age nashnase abie
baad garmino delete konid
hala zamane vasl shodan be mahvare ziad hast vali age ba gps+ update konid in zaman be kamtar az 10 sanie mirese

من بدون گارمین gpsم کار افتاد
چرا؟

S E V E N
28-07-2009, 23:31
دوستان یه نرم افزار تایپ فارسی میخوام برای sms اگه هست لطفا معرفی کنید یا لینک بدید.

آخه گوشی من فقط فارسی دریافت میکنه و فارسی نمینویسه .

Doctor.Freeman
28-07-2009, 23:42
با سلام و عرض خسته نباشيد .
من وقتي گوشيمو ميزارم واسه Update Framware رو 27%
Stop ميشه و جلو تر نميره .
گوشيم SAMSUNG I8510 يا INNOV8 هستش .
صفحه گوشيمم قرمز ميشه و نوشته ALL DOWNLOAD و چشمك ميزنه . همين .
لطفا كمكم كنين .
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saman-tci
29-07-2009, 07:56
بله
اینو اپدیت کن
سریع وصل می شی

من طبق صحبت شما برنامه +Gps رو آپدیت کردم ... ولی نوشت 7 روز اعتبار داره ... درسته ..؟
.
ولی من بازم تغییری توی سرعت کانکت شدن ندیدم .. اصلاً بازم کاکنت نمیشه ..

aran khan95
29-07-2009, 17:49
من طبق صحبت شما برنامه +Gps رو آپدیت کردم ... ولی نوشت 7 روز اعتبار داره ... درسته ..؟
.
ولی من بازم تغییری توی سرعت کانکت شدن ندیدم .. اصلاً بازم کاکنت نمیشه ..
تو محیط باز امتحان کردی؟
مال من تو خونه کانکت نمی شد
رفتم دم در خونمون کانکت شد

S E V E N
30-07-2009, 17:08
تو محیط باز امتحان کردی؟
مال من تو خونه کانکت نمی شد
رفتم دم در خونمون کانکت شد

من فقط اسمارت کام رو نصب کردم.بعد از 5 دقیقه وصل میشه.

یه نرم افزار واسه تایپ فارسی اس ام اس میخوام. اگه میدونید لطفا معرفی کنید

یه سول دیگه : چجوری میتونم با برنامه samsung pc stadio گوشی رو آپدیت کنم ؟؟

من ورژن 7 این نرم افزارو دارم.

ممنون

P.1052
31-07-2009, 21:02
سلام دوستان
دوستانی که ngage رو نصب کردن با کدام کلاینت و کدام روش نصب کردن؟اگه میشه لینک بدین تا ما هم نصب کنیم تا از این بی حوصلگی در بیایم.(البته بگم خودم گشتم و یه روش تو همین فروم پیدا کردم (فکر کنم آقا بهادر تاپیک زده بود) ولی کار نکرد و شاید حدود 20 مگ فایل دانلود کردم که بی فایده موند)

Saman-tci
01-08-2009, 07:24
اتفاقاً من طبق روش آقا بهادر عمل کردم و بازیهام فول اجرا میشن .... بدون هیچ مشکلی ...

sabasistem_co
01-08-2009, 08:52
واسه هارد ریست باید چیکار کرد ؟؟؟
مثل روش نوکیا عمل کردم ولی نشد.

aran khan95
01-08-2009, 11:48
سلام دوستان
دوستانی که ngage رو نصب کردن با کدام کلاینت و کدام روش نصب کردن؟اگه میشه لینک بدین تا ما هم نصب کنیم تا از این بی حوصلگی در بیایم.(البته بگم خودم گشتم و یه روش تو همین فروم پیدا کردم (فکر کنم آقا بهادر تاپیک زده بود) ولی کار نکرد و شاید حدود 20 مگ فایل دانلود کردم که بی فایده موند)

منم با همون که تو فرومه ان گیجو نصب کردم
برای من جواب داد

sabasistem_co
01-08-2009, 12:50
بدبخت شدم . اون پچ که قبلا واسه فول شدن بازی انگیج توو نوکیا استفاده میشد رو الان رو گوشیم ( 8510 ) نصب کردم . گفتم شاید بازیا فول بشن . ولی الان گوشی سرعتش شده در حد صفر . باتریش رو هم که در میارم و میذارم . گوشی روشن میشه ولی وحشتناک کند شده . یعنی وقتی منو رو میزنم 2 دقیقه بعد میره توو منو . تازه توو منو هم که میرم اینور اونور نمیتونم برم .
کد 7370 هم زدم ولی درست نشد . چیکار کنممممممممممممممم ؟؟؟

S E V E N
01-08-2009, 13:59
سلام دوستان

من ميخوام گوشي رو آپديت كنم و تايپ فارسي هم واسم مهم نيست فقط ميخوام فارسي نشون بده.

يه سوال : DJHL 1 كه همه از باتريش تعريف ميكنن فارسي هم داره ؟ سرعتش چطوره ؟؟؟

كلا بين اين سه تا كدوم بهتره كه هم فارسي فقط نشون بده و هم باتريش و سرعتش خوب باشه :

ZXIE 2

DJHL 1

XXIB 2

؟؟؟؟:47::32::23:

خواهشا جواب بديد.

Saman-tci
01-08-2009, 15:08
ببین دوست من , فریمور گوشی من DJHL1 هست ... هم فارسی میگیره و هم تایپ میکنه ..
.
از نظر باتری هم من باهاش مشکلی نداشتم ... سرعتش که واقعاً خوبه چه توی باز کردن منوها و چه توی بازیها یNGAGE

Saman-tci
01-08-2009, 15:09

اجرای کد #7370#* و پسورد 00000000 ( البته اگه تغییر نداده باشین ) ...

hasanmotori
01-08-2009, 15:29
XXIB2 khube farsi mikhune batrisham khube soraate baz kardane galerisham bishtar az baghiast
djhl1 ham khube farsi type mikone batrisham be nazaram behtar az xxib2 hast vali gir nemiad bayad bedi microtel flash kone

rasti saman jan azash razi hasti ?

sabasistem_co
01-08-2009, 16:31
اجرای کد #7370#* و پسورد 00000000 ( البته اگه تغییر نداده باشین ) ...

بدبخت شدم . اون پچ که قبلا واسه فول شدن بازی انگیج توو نوکیا استفاده میشد رو الان رو گوشیم ( 8510 ) نصب کردم . گفتم شاید بازیا فول بشن . ولی الان گوشی سرعتش شده در حد صفر . باتریش رو هم که در میارم و میذارم . گوشی روشن میشه ولی وحشتناک کند شده . یعنی وقتی منو رو میزنم 2 دقیقه بعد میره توو منو . تازه توو منو هم که میرم اینور اونور نمیتونم برم .
کد 7370 هم زدم ولی درست نشد . چیکار کنممممممممممممممم ؟؟؟

این مستر ریست هست و کار منو درست نمیکنه . هارد ریست رو میخوام .
هیشکی نمیدونه چیکار کنم ؟؟ یا کد هارد ریست رو نمیدونه ؟؟

sabasistem_co
01-08-2009, 17:08
خب مشکل من هم حل شدددددددد . آخه تا گوشی بالا میومد باید سریع کد 7370 رو میزدم که کده درست عمل کنه . ..

P.1052
01-08-2009, 21:42
مشکل من هم با n gage حل شد.همون راه آقا بهادر رو رفتم ولی با کلاینت 1.21.ولی ماشالله عجب سرعتی داره این i8510 تو ngage.
دمش گرممممممممممم.

aran khan95
01-08-2009, 22:41
مشکل من هم با n gage حل شد.همون راه آقا بهادر رو رفتم ولی با کلاینت 1.21.ولی ماشالله عجب سرعتی داره این i8510 تو ngage.
دمش گرممممممممممم
اره
خیلی سرعتش بالاست
یکی دیگه از خوبی های i8510 تو n-gage ون موس اپتیکالشه
فکر نمی کنم که تتریس تو هیچ گوشیی مثل 8510 جالب باشه

sabasistem_co
02-08-2009, 12:23
دمش گرممممممممممم.

کدوم کلاینت رو نصبیدی ؟؟ 1536 ؟؟؟ یا 1296 ؟؟ یا چی ؟؟؟

:10:

sabasistem_co
02-08-2009, 12:25
من همه کارایی که آقا بهادر گفتن کردم ولی کنار بازیام مینویسه تریل . کلاینت 1296 رو نصبیدم . چیکار کنم ؟؟؟
هر بازی نصب میکنم کنارش مینویسه تریل . . .

Ali_BlueBoy
02-08-2009, 16:16
من همه کارایی که آقا بهادر گفتن کردم ولی کنار بازیام مینویسه تریل . کلاینت 1296 رو نصبیدم . چیکار کنم ؟؟؟

حالا اون مهم نیست خود بازی ه فول هست یا نه ...چون خود منم حال ندارم هی اون پچ رو نصبش کنم....

TR4NC3
02-08-2009, 16:48
کلاینت N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_z رو نصب کن تا بتونی بازی های جدید رو هم بنصبی ...

===============

کسی تونسته با این گوشی در انگیج ان بشه ؟ ویا id ngage بسازه ؟

===============

دوستان من روی کیبرد گوشیم حروف فارسی وجود نداره .... راه حلش برای فارسی تایپ کردن چیه ؟

===============

گوشیم زبان فارسی رو هم نداره ... اینو باید چه کار کنم ؟

aran khan95
02-08-2009, 17:05
اول راجع به ان گیج
بازیاش درسته که کنارشون تریال نوشته
ولی تو منوهاش فولن

کسی تونسته با این گوشی در انگیج ان بشه ؟ ویا id ngage بسازه ؟

اره
من ساختم
arman khan95
ان هم شدم
امتیازامم اپ کردم
رنکینگ هم گرفتم

گوشیم زبان فارسی رو هم نداره ... اینو باید چه کار کنم ؟
اپدیت

Saman-tci
02-08-2009, 17:05

دوست من اشکالی نداره .. برای منم همینه ولی بازیهام همه فول هستند ... نگران نباش ...

mr_khodaei2008
02-08-2009, 17:09
من گوشيم زبان فارسي نداره چيكار كنم

hasanmotori
02-08-2009, 17:55

shoma n86 bekhar ino velesh kon

P.1052
02-08-2009, 19:08
سلام دوستان
ببخشید یکم دیر شد.
منم اول همه ی مراحل آقا بهادر رو رفتم ولی بازی ها trial(مینوشت trial)بود و از هر 5 تا یکیش (اون هم نصفه نیمه)نصب می شد.
بعدش رفتم کلاینت قبلی رو پاک کردم و 1536 رو نصب کردم.تا حالا 6 تا بازی نصب کردم همش اجرا شده فقط بازی metal gear رو نتونستم بازی کنم چون گفت دوربین موبایلت نمیدونم چی چی نداره.ولی بقیه رو دارم فول بازی می کنم.(از جمله the one رو (نسخه ی اصلاح شده))حالا تو هم امتحان کن شاید درست شد(البته اگه مشکل داری باهاش دیگه میل خودته)
خواستم بهت لینک بدم واسه کلاینت 1536 دیدم تو فروم خودمون نیست تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا می کنی.
:8::8::8:

aran khan95
02-08-2009, 20:43

گوشی با این همه عیب و نقص
ولش کن!

sabasistem_co
02-08-2009, 21:14
سلام دوستان
ببخشید یکم دیر شد.
منم اول همه ی مراحل آقا بهادر رو رفتم ولی بازی ها trial(مینوشت trial)بود و از هر 5 تا یکیش (اون هم نصفه نیمه)نصب می شد.
بعدش رفتم کلاینت قبلی رو پاک کردم و 1536 رو نصب کردم.تا حالا 6 تا بازی نصب کردم همش اجرا شده فقط بازی metal gear رو نتونستم بازی کنم چون گفت دوربین موبایلت نمیدونم چی چی نداره.ولی بقیه رو دارم فول بازی می کنم.(از جمله the one رو (نسخه ی اصلاح شده))حالا تو هم امتحان کن شاید درست شد(البته اگه مشکل داری باهاش دیگه میل خودته)
خواستم بهت لینک بدم واسه کلاینت 1536 دیدم تو فروم خودمون نیست تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا می کنی.

من که این کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z دارم ولی نصب نمیشه که . . .
تو چطور نصبیدی ؟؟
چیکارش کردی ؟؟؟

yazdankhah
02-08-2009, 23:29
سلام دوستان

1. کی میگه این گوشی مشکل باطری داره؟ من هفته ای 2 بار گوشیمو شارژ میکنم تازه کلی باهاش کار میکنم و موسیقی و مکالمه و . . . .
یک سری تنظیمات هست که دوستان باید انجام بدند. من همه اینها رو تو یه پست کامل توضیح دادم اگه دوستان بگردند حتما پیدا میکنند. با اعمال اونها دیگه مشکل باطری خیلی بهتر میشه .

2. اگر کسی خیلی در گیر و داره باطریه میتونه یه یدکی بخره قبلا اصلش بود 18 اما خرج ماکروتل رفت بالا حالا کرده 21

3. تاریخ نشون نداده کسی با Samsung PC suit بتونه یه آپدیت دلچسب بکنه. خیلی دلتون میخواد با هزینه مبلغ 10-20 تومان میتونید به گارانتی اصلی مراجعه کنید و گوشیتونو به جدید ترین نرم افزار فریمور آپدیت کنید. به نظر من این بهترین راه حله.

4. بخاطر ورود 8910 شرکت از واردات جدید 8510 خودداری میکنه. تو بازار هر چی هست غیر گارانتیه. توصیه اکید من اینه که از یه منبع کاملا موثق خرید کنید و از قیمتهای مجازی بازار زیاد پیروی نکنید.

خیالتونو راحت کنم میدونید پرداخت ماهانه 2-4 میلیون پول اجاره مغازه یعنی چی؟ پس زیاد به خودتون زحمت ندید از یه جای درست و حسابی بخرید.

5. مسئول گارانتی ماکروتل شخصا به من گفت فلانی با نرم افزار این گوشی زیاد ور نرو . . . خلاصه دوستان توصیه میکنم زیاد با نرم افزار گوشی ور نرید وگرنه دودش تو چشم و جیبتون میره.

6. در مواقع خاموشی برق حتما شارژر این گوشی رو از برق بیرون بیارید تا موقع اتصال مجدد به شارژر و گوشی شوک وارد نشه.

پیروز باشید:11:

yazdankhah
02-08-2009, 23:31
چند نفر از دوستان اینجا حاضرند نوکیا N97 داشته باشند؟
(صرف نظر از مسائل مالی فقط میخوام بدونم کی حاضره بعد از مشکلات و حرف و حدیث های نوکیا بازم جدید ترین گوشی نوکیا رو داشته باشه همین)

sabasistem_co
03-08-2009, 00:56
سلام دوستان

1. کی میگه این گوشی مشکل باطری داره؟ من هفته ای 2 بار گوشیمو شارژ میکنم تازه کلی باهاش کار میکنم و موسیقی و مکالمه و . . . .
یک سری تنظیمات هست که دوستان باید انجام بدند. من همه اینها رو تو یه پست کامل توضیح دادم اگه دوستان بگردند حتما پیدا میکنند. با اعمال اونها دیگه مشکل باطری خیلی بهتر میشه .

2. اگر کسی خیلی در گیر و داره باطریه میتونه یه یدکی بخره قبلا اصلش بود 18 اما خرج ماکروتل رفت بالا حالا کرده 21

3. تاریخ نشون نداده کسی با Samsung PC suit بتونه یه آپدیت دلچسب بکنه. خیلی دلتون میخواد با هزینه مبلغ 10-20 تومان میتونید به گارانتی اصلی مراجعه کنید و گوشیتونو به جدید ترین نرم افزار فریمور آپدیت کنید. به نظر من این بهترین راه حله.

4. بخاطر ورود 8910 شرکت از واردات جدید 8510 خودداری میکنه. تو بازار هر چی هست غیر گارانتیه. توصیه اکید من اینه که از یه منبع کاملا موثق خرید کنید و از قیمتهای مجازی بازار زیاد پیروی نکنید.

خیالتونو راحت کنم میدونید پرداخت ماهانه 2-4 میلیون پول اجاره مغازه یعنی چی؟ پس زیاد به خودتون زحمت ندید از یه جای درست و حسابی بخرید.

5. مسئول گارانتی ماکروتل شخصا به من گفت فلانی با نرم افزار این گوشی زیاد ور نرو . . . خلاصه دوستان توصیه میکنم زیاد با نرم افزار گوشی ور نرید وگرنه دودش تو چشم و جیبتون میره.

6. در مواقع خاموشی برق حتما شارژر این گوشی رو از برق بیرون بیارید تا موقع اتصال مجدد به شارژر و گوشی شوک وارد نشه.

منظورت از نرم افزار گوشی . pc studio هست ؟؟؟
مگه چیکارش کردی که اینقد مصرف باتری کم شده ؟؟:18:

:11:

sabasistem_co
03-08-2009, 01:15
سلام دوستان
ببخشید یکم دیر شد.

تو چطور نصبیدی ؟؟
چیکارش کردی ؟؟؟

P.1052
03-08-2009, 10:20
تو چطور نصبیدی ؟؟
چیکارش کردی ؟؟؟
سلام دوستان
چطور نصب نمیشه؟
گوشیتو در حالت هک قرار دادی؟
اگه ندادی برو تو ROMpatcher اون تو دو تا فایل رو apply کن دوباره برگرد ونصبش کن.فقط یادت باشه قبلی رو اول پاک کنی.:8:

S E V E N
03-08-2009, 11:05
سلام دوستان

(صرف نظر از مسائل مالی فقط میخوام بدونم کی حاضره بعد از مشکلات و حرف و حدیث های نوکیا بازم جدید ترین گوشی نوکیا رو داشته باشه همین)

سلام دوست عزيز

يادمه شما قبلا خودتون مشكل باتري داشتيد و به خاطر همين 8510 تون رو فروختيد و طبق گفته خودتون حدود

200 تومن ضرر كرديد.ببينيد من از 5 ماه قبل اين گوشي رو نشون كرده بودم و بالاخره با كلي زحمت خريدمش.الان

حدود 20 روزه كه دارمش و مشكل باتري داره منو كلافه ميكنه.فريمورش هم xxhk2 هست يعني نوامبر 2008.

همه ي كارهايي رو هم كه دوستان گفتند ( غير از آپديت كه اونم دنبال كاراشم ) ازجمله مساله خاموش كردن

power saving رو انجام دادم و brightness هم در كمترين حالته ولي بازم شارژش خيلي بده و شب تا صبح باتري كم

ميكنه.(حتي نيم ساعت از شارژ كردن گذشته شروع ميكنه به خط كم كردن:41:

.بازم تاكييد ميكنم من خودم شيفته ي اين گوشي بودم چون از هر نظر كامله ولي آخه چطور ممكنه بدون هيچ كاري

گوشي شروع كنه به خط كم كردن اونم بعد از نيم ساعت كه از شارژ در آوردمش.من قبل اين گوشي نوكيا داشتم

و از باتريش كاملا راضي بودم.حالا شما خودتو بذار جاي من ببين چه كاري بكنم درسته ؟؟؟؟؟:37::45:

از همه ي دوستان تقاضاي كمك دارم.:23:

aran khan95
03-08-2009, 12:19

نه
من به شخصه از قیافه ی n97 هم خوشم نمیاد!

از همه ي دوستان تقاضاي كمك دارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
تا الان هر کی اپدیت کرده دیگه بهمشکل بر نخورده
شما اینو اپدیت کن

Saman-tci
03-08-2009, 12:55
Seven جان منم مثل شما هستم ... این اولین گوشی سامسونگی هست که گرفتم ... تا الان هر چی داشم نوکیا بوده ...
.
منم مثل تو مجذوب امکانات و ظاهر و همینطور دوربین این گوشی شدم و خریدم ولی واقعاً مصرف باتریش غیر طبیعیه ..
.
من همون روز خرید آپدیت هم کردم به DJHL1 که میگن بهترین فریمور برای باتری هست ... ولی بازم افاقه نکرده ...
.
نمیخوام فکر فروختنشو به سرم بزنم چون اینجوری بدتر اعصابم خورد میشه ولی ...................................

aran khan95
03-08-2009, 13:02
ولی یه نفر دیگه اپدیت کردهبود می گفت خیلی بهبود پیدا کرده
چطورمال شما اینطوره؟

Ali_BlueBoy
03-08-2009, 16:54
در کل باطری این گوشی از ان 95 8 گیگ ضعیفتره ..ولی از ان 82 بهتره...
یعنی طبق مقایسه ای که با گوشیه دوستم داشتم... اینجوری بود

mahroo_z1
03-08-2009, 16:56
Seven جان منم مثل شما هستم ... این اولین گوشی سامسونگی هست که گرفتم ... تا الان هر چی داشم نوکیا بوده ...
.
منم مثل تو مجذوب امکانات و ظاهر و همینطور دوربین این گوشی شدم و خریدم ولی واقعاً مصرف باتریش غیر طبیعیه ..
.
من همون روز خرید آپدیت هم کردم به DJHL1 که میگن بهترین فریمور برای باتری هست ... ولی بازم افاقه نکرده ...
.
نمیخوام فکر فروختنشو به سرم بزنم چون اینجوری بدتر اعصابم خورد میشه ولی ...................................
سلام اقا سامان. شما که در یک فروم دیگه گوشیتونو برای فروش گذاشتین!!!!!:18:
و اونجا راجع به باتریش گفتین :

از نظر باتری هم هیچ مشکلی باهاش ندارم . نمیدونم چرا دوستان اینقدر از باتری این گوشی شاکی هستند ... نمیدونم شاید به خاطر آپدیتی هست که کردم ..

sabasistem_co
03-08-2009, 18:13

از نظر باتری هم هیچ مشکلی باهاش ندارم . نمیدونم چرا دوستان اینقدر از باتری این گوشی شاکی هستند ... نمیدونم شاید به خاطر آپدیتی هست که کردم ..

مچ گــــــیــــری :27::27::27::27:

:27: خوشم اومد از کار آقا سامان :27:
از نظر باتری هیچ مشکلی نداشته:31::21::18::27:

بیخیال بابا . . .:31::10:

:40:

S E V E N
03-08-2009, 19:34
ببینید اگه خودم آپدیت کنم یه وقت مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد ؟؟؟ گارانتی نداره !

یعنی میگم یه دفعه قاطی نکنه بزنه گوشی رو بسوزونه آخه تو سایت 8510 نوشته اگه قبلن فلش نکردید این کارو انجام ندید.

sabasistem_co
03-08-2009, 20:40
ببینید اگه خودم آپدیت کنم یه وقت مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد ؟؟؟ گارانتی نداره !

یعنی میگم یه دفعه قاطی نکنه بزنه گوشی رو بسوزونه آخه تو سایت 8510 نوشته اگه قبلن فلش نکردید این کارو انجام ندید.

شما بهتره که بدی یه فلش بکنن . اینطوری خیلی مطمئن تره و خیالت هم راحت هست . . .

Saman-tci
04-08-2009, 08:22

بله الانم میگم ...شما یه بار دیگه با دقت صحبتهای منو بخون ..!!! نوشتم با باتری گوشی مشکل دارم ؟؟؟!!!!!!!!!! یا نوشتم باتریش غیرطبیعیه ...؟؟؟
.
من چون تا الان همش نوکیا داشتم و نوکیا از نظر باتری خیلی بهتر از سامسونگه , به این صورت به سامسونگ عادت نکردم هنوز .. شاید اگه چندهفته بگذره به این باتریش عادت کنم و حالا حالاها نگهش دارم ...بازم میگم باتریش مشکلی نداره , من بهش عادت ندارم ... فرق این 2تا موضوع رو متوجه میشید ..؟؟؟؟
.
بازم یه بار دیگه برو بخون همونجا نوشتم هیچ عجله ای برای فروش ندارم اگه قیمت پائین بخوان بیخیال فروش میشم و نگهش میدارم درسته ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مچ گــــــیــــری :27::27::27::27:

:27: خوشم اومد از کار آقا سامان :27:
از نظر باتری هیچ مشکلی نداشته:31::21::18::27:

بیخیال بابا . . .:31::10:

شما هم بهتره ندونسته حرفی نزنی ...!!

mahroo_z1
04-08-2009, 10:34
بله الانم میگم ...شما یه بار دیگه با دقت صحبتهای منو بخون ..!!! نوشتم با باتری گوشی مشکل دارم ؟؟؟!!!!!!!!!! یا نوشتم باتریش غیرطبیعیه ...؟؟؟
.
من چون تا الان همش نوکیا داشتم و نوکیا از نظر باتری خیلی بهتر از سامسونگه , به این صورت به سامسونگ عادت نکردم هنوز .. شاید اگه چندهفته بگذره به این باتریش عادت کنم و حالا حالاها نگهش دارم ...بازم میگم باتریش مشکلی نداره , من بهش عادت ندارم ... فرق این 2تا موضوع رو متوجه میشید ..؟؟؟؟
.
بازم یه بار دیگه برو بخون همونجا نوشتم هیچ عجله ای برای فروش ندارم اگه قیمت پائین بخوان بیخیال فروش میشم و نگهش میدارم درسته ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام اقا سامان. اشتباه برداشت از من بوده و من ازتون عذرخواهی میکنم ولی نه من و نه دوستمون صباسیستم قصد ناراحت کردن شما رو نداشتیم. اقای صباسیستم هم باهاتون مزاح کردند.:31:
دوستان اقا سامان درست میگند تمام مطالبی رو که گفتند در اون تایپیکم ذکر کردند. اشتباه برداشت از من بوده.:31:
ضمن اینکه من جاداره همینجا از دوستمون اقا سامان تشکر کنم که با اینکه مدت کمیه این گوشی رو خریدند ولی سوالات بچه ها را توی این تایپیک جواب میدند.:10:

S E V E N
04-08-2009, 11:23
سلام اقا سامان. اشتباه برداشت از من بوده و من ازتون عذرخواهی میکنم ولی نه من و نه دوستمون صباسیستم قصد ناراحت کردن شما رو نداشتیم. اقای صباسیستم هم باهاتون مزاح کردند.:31:
دوستان اقا سامان درست میگند تمام مطالبی رو که گفتند در اون تایپیکم ذکر کردند. اشتباه برداشت از من بوده.:31:
ضمن اینکه من جاداره هنینجا از دوستمون اقا سامان تشکر کنم که با اینکه مدت کمیه این گوشی رو خریدند ولی سوالات بچه ها را توی این تایپیک جواب میدند.:10:

ايول . خوشم اومد اگه همه اينطوري اشتباهشونو ميپذيرفتن دنيا بهشت ميشد.:20::20:

يه سوال: ميخواستم ببينم باتري گوشي شما مثل گوشي من همونيه كه عكسش با gsm

فرق داره( نوشته هاي قرمز رنگ نداره !!!! ) ؟؟؟؟؟ و روش نوشته made in korea خود باتريش كره اي هست ؟؟؟؟؟

hasanmotori
04-08-2009, 11:59
Batry man daghighan mese gsmarenast

sabasistem_co
04-08-2009, 12:25
.
.

شما هم بهتره ندونسته حرفی نزنی ...!!

ضمن اینکه من جاداره همینجا از دوستمون اقا سامان تشکر کنم که با اینکه مدت کمیه این گوشی رو خریدند ولی سوالات بچه ها را توی این تایپیک جواب میدند.:10:

آقا سامان منم به خدا منظوری نداشتم . . . :41: فقط شوخی کردم , اگه یه بار دیگه پست منو بخونین میفهمین که فقط قصدم شوخی بوده , همین . الان هم ازت معذرت میخوام . . .:10:

Saman-tci
04-08-2009, 13:21
:20::20:

يه سوال: ميخواستم ببينم باتري گوشي شما مثل گوشي من همونيه كه عكسش با gsm

فرق داره( نوشته هاي قرمز رنگ نداره !!!! ) ؟؟؟؟؟ و روش نوشته made in korea خود باتريش كره اي هست ؟؟؟؟؟

دوست من , من عکس باتری گوشی شما رو ندیدم ولی برای منم با اونی که توی gsmarena زده فرق داره ..
ولی از یه چیزی مطمنم ... روزی که خریدم و برای آپدیت برده بودم پارس مایکروتل , اونجا باتری و شارژر رو با مسئول اونجا نشون دادم و ازش پرسیدم اینا اصل و اورجینال هستند یا نه ..؟
که ایشون تا باتری رو دیدند گفتن اصله نگران نباشید ...
.
دوست من خودت بهتر میدونی شرکت سامسونگ در کره هست پس باید مسلماً تمام قطعاتش هم Made in Korea باشه ...

S E V E N
04-08-2009, 13:42
Batry man daghighan mese gsmarenast

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حسن خان طبق گفتتون باتري گوشي شما اين شكليه (عكس بالا)

در صورتي كه باتري گوشي من اين شكلي نيست و فقط نوشته made in korea و نوشته هاي قرمز رنگ هم نداره.

دوستان ديگه ،sabasistem_co ، mahroo_z1 ، free magic و aran khanآيا باتري گوشي شما هم همين شكليه و آيا با باتري مشكل داريد ؟؟؟

سامان جان ميدونم اصل هست در اصل بودنش شكي نيست ولي ممكنه اين گوشي در سري هاي مختلف پخش

شده باشه كه از شانس ما اون سري كه باتريش بد بوده به ما افتاده !!!! ميگم بهتره يه باتري از همين مدلي كه

عكسش بالاست بگيريم ببينيم آيا تفاوتي در شارژ ايجاد ميشه يا نه ؟؟؟ بالاخره بايد يه جوري مشكل رو حل كرد ديگه .

شما وقتي باتري گوشيت شارژش فول شده از شارژ دربيار دوباره سريع بزن به شارژ ببين آيا دوباره شروع ميكنه به

شارژ كردن ؟؟؟ ( بقيه دوستان هم لطف كنيد امتحان كنيد جواب رو بگيد.)

از دوستان خواهش ميكنم به سوالات جواب بدن تا بتونيم مشكل رو حل كنيم.

ممنون:11:

sabasistem_co
04-08-2009, 13:48

حسن خان طبق گفتتون باتري گوشي شما اين شكليه (عكس بالا)

در صورتي كه باتري گوشي من اين شكلي نيست و فقط نوشته made in korea و نوشته هاي قرمز رنگ هم نداره.

دوستان ديگه ،sabasistem_co ، mahroo_z1 ، free magic آيا باتري گوشي شما هم همين شكليه و آيا با باتري مشكل داريد ؟؟؟

سامان جان ميدونم اصل هست در اصل بودنش شكي نيست ولي ممكنه اين گوشي در سري هاي مختلف پخش

شده باشه كه از شانس ما اون سري كه باتريش بد بوده به ما افتاده !!!! ميگم بهتره يه باتري از همين مدلي كه

عكسش بالاست بگيريم ببينيم آيا تفاوتي در شارژ ايجاد ميشه يا نه ؟؟؟ بالاخره بايد يه جوري مشكل رو حل كرد ديگه .

شما وقتي باتري گوشيت شارژش فول شده از شارژ دربيار دوباره سريع بزن به شارژ ببين آيا دوباره شروع ميكنه به

شارژ كردن ؟؟؟ ( بقيه دوستان هم لطف كنيد امتحان كنيد جواب رو بگيد.)

از دوستان خواهش ميكنم به سوالات جواب بدن تا بتونيم مشكل رو حل كنيم.

ممنون:11:

نه باتری من این شکلی نیست نوشته قرمز و اینا نداره . . .
و من هم مشکل باتری دارم :41:از اون یکی گوشیم ( ان82) هم زودتر باتری خالی میکنه
آره8 . وقتی فوله بعد دوباره میزنم به شارژ شروع میکنه به شارژ کردم ولی بعد از یه مین میگه فوله . . .

Saman-tci
04-08-2009, 13:52
من قاب پشتی گوشی رو که باز میکنم روی باتری بزرگ نوشته SAMSUNG پائینش هم 4 تا شکل داره که روش ضربدر کشیده شده .... دور باتری یه نوار نقره ای رنگ هست که دورتادور باتری این رنگی هست ..
.
حالا مقایسه کنید .....

hasanmotori
04-08-2009, 14:04
Dar morede sharjesh tozih bedid bebinam male shoma che jurie masalan shab ta sob khat kam mikone ya na va ...

arash_a
04-08-2009, 14:33
الان آخرین ورژن این گوشی چیه ؟
تاریخ کدوم تاریخ ؟
گوشی من الان مشخصاتش :

Software version
I8510DJHJ4

Software version date
07/10/2008

Custom version
I810L01THRHJ1

Custom version date
02/10/2008

S E V E N
04-08-2009, 16:13
Dar morede sharjesh tozih bedid bebinam male shoma che jurie masalan shab ta sob khat kam mikone ya na va ...

من قاب پشتی گوشی رو که باز میکنم روی باتری بزرگ نوشته SAMSUNG پائینش هم 4 تا شکل داره که روش ضربدر کشیده شده .... دور باتری یه نوار نقره ای رنگ هست که دورتادور باتری این رنگی هست ..
.
حالا مقایسه کنید .....

بله باتری گوشی من هم همینه. فکر کنم واسه صبا سیستم هم همین باشه.کسی از دوستان هست که از مدل

چینی ( همونی که تو پست قبلیم عکسش هست) استفاده کنه و مشکل باتری داشته باشه ؟؟؟؟

به نظر میاد باتری های کره ای مشکل دارن ولی چینی ها درستن !!:18: بالاخره جومونگ هم اشتباه میکنه !!!!:31:

گوشی من بعضی مواقع شب تا صبح کم میکنه و بعضی مواقع نه !!!!

به نظرم باید یه باتری از مدل چینی بگیریم ببینیم تفاوتی ایجاد میشه یا نه !!!!!

حسن جان وقتی گوشی تو شارژ بود و اعلام کرد باتری پر شده لطف کن یه بار از شارژ در بیار و دوباره بزن

ببین شروع میکنه به شارژ یا نه.ممنون:11:

sabasistem_co
04-08-2009, 17:41
.
حالا مقایسه کنید .....

بله باتری گوشی من هم همینه. فکر کنم واسه صبا سیستم هم همین باشه.کسی از دوستان هست که از مدل

چینی ( همونی که تو پست قبلیم عکسش هست) استفاده کنه و مشکل باتری داشته باشه ؟؟؟؟

به نظر میاد باتری های کره ای مشکل دارن ولی چینی ها درستن !!:18: بالاخره جومونگ هم اشتباه میکنه !!!!:31:

گوشی من بعضی مواقع شب تا صبح کم میکنه و بعضی مواقع نه !!!!

به نظرم باید یه باتری از مدل چینی بگیریم ببینیم تفاوتی ایجاد میشه یا نه !!!!!

حسن جان وقتی گوشی تو شارژ بود و اعلام کرد باتری پر شده لطف کن یه بار از شارژ در بیار و دوباره بزن

ببین شروع میکنه به شارژ یا نه.ممنون:11:

آره باتری من هم مثل شماهاست . . .
باتری من هم غیر عادی شارژ کم میکنه . . .
ما که هر نصفه روز میزنیمش توو شارژ . آخه استفادم بالاس اینم زود خالی میکنه شارژ . . .

mr_khodaei2008
04-08-2009, 17:59
باطری گوشی من این شکلیه ولی سارژ زود کم میکنه

noisymind
04-08-2009, 19:22
والا من که این گوشی رو نداشتم ، ولی بهتره زمان کل خالی شدن باتری رو در نظر بگیرید. یعنی به اینکه اول چقدر خالی میکنه و اینا توجه نکنید. من مدلهای مختلف سونی اریکسون رو داشتم ، اونها ( که مقام اول رو تو باتری دارن) هم اینجوری هستند خیلی زود مثلا از 100 % شارژ شروع به کم کردن میکنه ولی برعکس اون 10% و 5% آخر به زور خالی میشه!!
حالا باید دید مشکل شما هم اینجوری هست ( همون خالی کردن خونه اول ) یا خالی کردن کل. چون فکر کنم دوستان دارن با نوکیا مقایسه میکنن. گوشیهای نوکیا هم خونه اول شارژ رو خیلی دیر خالی میکنن ولی بقیشه...! مثلا همین دیروز گوشیم (نوکیا) 3 تا خط داشت و من خوشحال بودم! کاری هم با گوشی نداشتم فقط دو دقیقه به کامپوتر وصل کردم بعد که جدا کردم دیدم داره هشدار شارژ میده!!

Vamp!r3
04-08-2009, 19:26
براي منم مثل عكس بالاست...شارژشم خوبه...

P.1052
04-08-2009, 19:48
سلام دوستان
باتری من هم خط قرمز نداره و نوشته made in korea
راستش روز اول که خریدمش خواستم به فروشنده بگم ولی دیدم کره ایه بی خیال شدم.
حالا یه احتمال....
گوشیه من سفارش رومانیه(یا همچین جایی)دفترچش هم به زبان اروپای شرقیه.
مال شما هم این طوریه؟اگه هست ممکنه باتری این گوشی ها که سفارش اروپا هستن باتریشون فرق کنه.
در ضمن من مشکل باتری دارم در حد مارکوپولو.....

S E V E N
04-08-2009, 20:56
باطری گوشی من این شکلیه ولی سارژ زود کم میکنه

شما یه بار که باتری درحال شارژ بود و پر شد از برق دربیار و دوباره بزن به برق ببین شروع میکنه به شارژ کردن ؟؟؟؟؟

ممنون از اینکه جواب میدید !

S E V E N
04-08-2009, 22:07
سلام دوستان
باتری من هم خط قرمز نداره و نوشته made in korea
راستش روز اول که خریدمش خواستم به فروشنده بگم ولی دیدم کره ایه بی خیال شدم.
حالا یه احتمال....
گوشیه من سفارش رومانیه(یا همچین جایی)دفترچش هم به زبان اروپای شرقیه.
مال شما هم این طوریه؟اگه هست ممکنه باتری این گوشی ها که سفارش اروپا هستن باتریشون فرق کنه.
در ضمن من مشکل باتری دارم در حد مارکوپولو.....

مال من هم توی زبان های گوشی romana و magyar و hrvatski و srpski و ... داره و دفترچش هم به زبان اروپایی

هست!!!

فکر کنم حدس شما درسته و این گوشی هایی که باتریاشون کره ای هست و احتمالا مثل گوشی من و شما مال

اروپای شرقی هستن با این مشکل مواجهن.تنها راه حلی که به نظر میرسه اینه که یه باتری از مدل چینی

( مدلی که نوشته های قرمز داره ) بگیریم ببینیم مشکل حل میشه یا نه !!!!!!!!

این دوستانی که میگفتن کسی دیگه با باتری این گوشی مشکل نداره کجا هستن ؟؟؟

hasanmotori
04-08-2009, 22:57
Rahe hale moshkele batry :d
khob aval karayi ke ghablan goftam ro mese khamush kardane power saving va... anjam bedid baad in code ro vared konid
*#1546792*#
baad varede ye safe mishid menu 4 yani internals ro bezanid baad ye code mikhad ke 4 ta 0 hast baad menu 2 yani test mode ro bezanid baad dokmeye 9 yani common ro bezanid baad dokmeye 7 yani control adc value ro bezanid baadesh aval 3 ro bezanid harchi neveshtaro inja bezarid akhe man deghat nakardam ghablesh chi bud 1 nafar inkaro bokone kafie (damesh garm) baadesh back ro bezanido in dafe 4 ro bezanid baad ye dokme bezanid mige write val of 3.610000 bezanid 50 baad ok bezanido dobare 3 ro bezanid bebinid adadash avaz shode ya na age shode bud ye reset bokonid baad ke miad bala age masalan ghablesh 4 ta khat dasht mishe 7ta khat !!!
Baadesh dige kesi na nayare
badesh haghe chap mahfuz ast
baadesh man in ravesho baraye shoma peyda kardam tush na nayarid
baadesh halesho bebarid
copy right M.H.A

S E V E N
04-08-2009, 23:46
khob aval karayi ke ghablan goftam ro mese khamush kardane power saving va... anjam bedid baad in code ro vared konid
*#1546792*#
baad varede ye safe mishid menu 4 yani internals ro bezanid baad ye code mikhad ke 4 ta 0 hast baad menu 2 yani test mode ro bezanid baad dokmeye 9 yani common ro bezanid baad dokmeye 7 yani control adc value ro bezanid baadesh aval 3 ro bezanid harchi neveshtaro inja bezarid akhe man deghat nakardam ghablesh chi bud 1 nafar inkaro bokone kafie (damesh garm) baadesh back ro bezanido in dafe 4 ro bezanid baad ye dokme bezanid mige write val of 3.610000 bezanid 50 baad ok bezanido dobare 3 ro bezanid bebinid adadash avaz shode ya na age shode bud ye reset bokonid baad ke miad bala age masalan ghablesh 4 ta khat dasht mishe 7ta khat !!!
baadesh halesho bebarid
copy right M.H.A

سلام حسن جان این چیه نوشتی ؟؟؟ چه روشیه ؟؟؟ روش کارش چجوریه ؟؟؟ همین جوری باتریو درست میکنه ؟؟:18:

مفهوم نیست !! احتمالا مسافرتی و با gprs مینویسی !

شما خودت امتحان کردی ؟؟ من power saving رو همون اوایل خاموش کردم تاثیری نداشته.

sabasistem_co
04-08-2009, 23:53
*#1546792*#
baadesh halesho bebarid
copy right M.H.A

چه جالب ! این کارو کردم . اول 3 تا خط داشتم ولی وقتی ریست کردم شد 6 تا خط !:27:
این روش کارش چیه ؟؟؟؟ یعنی شارژش واقعا 3 تا اضافه شد یا همین جوری ظاهری هست ؟؟
کارش چیه ؟؟؟

hasanmotori
05-08-2009, 00:11
Man be samsung email zadam goftam chera batri 8510 injurie goftan ma amdan inkaro kardim ke ye moshkeli dashte bashe ke nokia daresh takhte nashe :d
baad goft ye kari migam bokon dorost mishe vali be kesi nagu
tahala ke kheyli khub javab dade bayad yekam sabr konam bebinam chi mishe

hasanmotori
05-08-2009, 00:23
Man be samsung email zadam goftam chera batri 8510 injurie goftan ma amdan inkaro kardim ke ye moshkeli dashte bashe ke nokia daresh takhte nashe :d
baad goft ye kari migam bokon dorost mishe vali be kesi nagu
tahala ke kheyli khub javab dade bayad yekam sabr konam bebinam chi mishe

Vamp!r3
05-08-2009, 01:04
روش خيلي توپي بود...همه انجام بدن...حالا ملت ميخوان از اين گوشي چه ايرادي بگيرن؟...دمت گرم...جيز...هات...حسن جون...

Saman-tci
05-08-2009, 08:22
mige write val of 3.610000 bezanid 50 baad ok bezanido dobare 3 ro bezanid bebinid adadash avaz shode ya na

دوست من , من اینکارو کردم ولی این عدد رو ننوشته ... اونجایی که نوشتین 3.610000 برای من همشو صفر زده !! مشکل کجاس ...؟
.
راستی شما ادامه حرفتون رو کامل نکردین ... نگفتین اگه نشد چیکار باید کرد ... نوشتین ببینین شده یا نه اگه شده بود که رستارت کنید و.. ولی نگفتین اگه نشد چیکار کنیم ..!!

.
حالا جداً این روش جواب میده ..؟؟ دوستانی که تست کردن ببینن واقعاً این روش جواب میده یا یه مساله مقطعی هست ....

Saman-tci
05-08-2009, 08:23
mige write val of 3.610000 bezanid 50 baad ok bezanido dobare 3 ro bezanid bebinid adadash avaz shode ya na

دوست من , من اینکارو کردم ولی این عدد رو ننوشته ... اونجایی که نوشتین 3.610000 برای من همشو صفر زده !! مشکل کجاس ...؟
.
راستی شما ادامه حرفتون رو کامل نکردین ... نگفتین اگه نشد چیکار باید کرد ... نوشتین ببینین شده یا نه اگه شده بود که رستارت کنید و.. ولی نگفتین اگه نشد چیکار کنیم ..!!

.
حالا جداً این روش جواب میده ..؟؟ دوستانی که تست کردن ببینن واقعاً این روش جواب میده یا یه مساله مقطعی هست ....

P.1052
05-08-2009, 08:44
سلام دوستان
آقا سامان اون صفحه باید عدد 1 رو بزنی تا بنویسه 3.610000
در ضمن من این کار رو کردم واز 4 تا خط به 7 تا تبدیل شد.فکر کنم این تنظیمات به ولتاژ ربط داره.برای امتحان هم یه عکس گرفتم با فلاش که یه خط کم کرد.
توقسمت هم که آقا حسن گفت اینو نوشته بود:
Vbattcal data read:
1>3.45v:59
2>3.61v:79
3>3.65v:84
4>3.71v:91
5>3.76v:97
6>3.82v:102
7>3.86v:112
8>3.96v:122

hasanmotori
05-08-2009, 09:01
Age bejaye 3.610000 hamash 0 hast bezanid 30 baad ok konid ye dokme bezanid mishe 3.610000
tu in ravesh khate haftom kheyli dir mipare mese nokia khat 6 va 5 ham hamintor vali vaghti 4 ta khat shod yani bayad bezanidesh be sharj vali dar kol bishtar sharj negah midare

mr_khodaei2008
05-08-2009, 10:36
شما یه بار که باتری درحال شارژ بود و پر شد از برق دربیار و دوباره بزن به برق ببین شروع میکنه به شارژ کردن ؟؟؟؟؟

ممنون از اینکه جواب میدید !

بله دوباره تا يه 5 دقيقه شارژ ميكنه بعد ميگه فول

S E V E N
05-08-2009, 11:30
بله دوباره تا يه 5 دقيقه شارژ ميكنه بعد ميگه فول

شما اين روش حسن خان رو امتحان كن ببين تغييري احساس ميكني ؟؟

Age bejaye 3.610000 hamash 0 hast bezanid 30 baad ok konid ye dokme bezanid mishe 3.610000
tu in ravesh khate haftom kheyli dir mipare mese nokia khat 6 va 5 ham hamintor vali vaghti 4 ta khat shod yani bayad bezanidesh be sharj vali dar kol bishtar sharj negah midare

حسن جان اول بايد يه خسته نباشيد بهت گفت كه پيگير هستي.:11:

من الان امتحان كردم خط هاي باتري پرشدن. اما مساله اصلي اينه كه مگه ميشه همينطوري درست بشه يعني

فقط با يه كد زدن ؟:18: آخه روش كارش چيه ؟

حالا دوستان لطف كنن بگن كلا تو شارژ نگه داشتن تفاوتي ايجاد شده يا فقط اكثر شارژ با اين روش جمع ميشه تو

خط اول(مثله نوكيا) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشكر

Saman-tci
05-08-2009, 11:51
فکر برای جواب دادن به این سوال باید تا شب منتظر بود ... چون فکر کنم الان همه فول شارژ کردن تا شب معلوم میشه که روال شارژ خالی کردن چه جوریه ..!!

hasanmotori
05-08-2009, 12:19
Bebinid man motmaen nisam ke che etefaghi miofte vali hadsam ine ke ba in ravesh damaneye estefade az voltage batry afzayesh peyda mikone dar halate aadi masalan vaghti voltag be 3.5 mirese gushi khamush mishe vali ba in ravesh vaghti masalan be 3.4 volt mirese khamush mishe
gushim aslan sharj nadasht yekam zadamesh be sharj shod 6 ta khat koli bahash var raftam vali aslan khat kam nakard hala ta shab sabr mikonam bebinam chi mishe
ghabl az inke in karo bokonam vaghti full sharj mishod dobare mizadam be sharj kamtar az 1 daghighe sharj mishodo migoft sharj shode yani mesle baghie dustan 5 daghighe tul nemikeshid

Saman-tci
05-08-2009, 12:33
برای من با اینکه ارور فول شارژ میداد دوباره به شارژ میزدم شارژ میکرد ... بعد از 2 3 دقیقه دوباره میگفت فول شارژ ولی وقتی دوباره به شارژر میزدم شارژ میکرد ...
.
قضیه چیه ...؟

S E V E N
05-08-2009, 13:50
برای من با اینکه ارور فول شارژ میداد دوباره به شارژ میزدم شارژ میکرد ... بعد از 2 3 دقیقه دوباره میگفت فول شارژ ولی وقتی دوباره به شارژر میزدم شارژ میکرد ...
.
قضیه چیه ...؟

همين ديگه دوست من. منم شكم از همينه كه باتري وقتي شارژش پره چطوري شارژ كم ميكنه كه دوباره ميزنيم

به برق شروع ميكنه به شارژ.مثله يه لوله اي كه نشتي داشته باشه.يعني شارژ از يه جايي درميره.(فرضيه):18:

حالا حسن خان ميگه كمتر از يك دقيقه طول ميكشه ولي گوشي من بعد از حدودا 3 دقيقه ميگفت پرشد.

حسن خان ميشه بيشتر توضيح بدي چجوري اين كد رو بدست آوردي ؟؟؟؟؟؟

hasanmotori
05-08-2009, 15:14
بلاخره یه کامبوتر گیر اوردم
این کد رو یه نفر تو موبایلستان نوشته بود من زدم باهاش ور رفتم تا اینو بیدا کردم
در مورد شارژش یکم توضیح بدید مثلاً آهنگ گوش میدید بعد از چقدر خط کم میکنه و...

nolan
05-08-2009, 15:15
من صبح اين عملياتي حسن آقا گفتن انجام دادم 1دونه شار‍ژ داشت فول شارژ شدتا7-8دقيقه قبل كه به فول شارژبودنش شك كردم بعد از 4-5ساعت جي پي اسو اجرا كردم به 5دقيقه نرسيده شارژش ته كشيدحالا بايد از اول بزارم كامل شارژ تا ببينم اوضاع از چه قراره.راستي ميشه تنظيماتي كه ناجام شد رو به حالت اوليه برگردوند منظورم با ريسته؟

hasanmotori
05-08-2009, 15:18
تنظیمات رو میشه به حالت اول برگردوند دوباره برید همونجا وقتی میگه 3.610000 بزنید 79

S E V E N
05-08-2009, 17:19
من صبح اين عملياتي حسن آقا گفتن انجام دادم 1دونه شار‍ژ داشت فول شارژ شدتا7-8دقيقه قبل كه به فول شارژبودنش شك كردم بعد از 4-5ساعت جي پي اسو اجرا كردم به 5دقيقه نرسيده شارژش ته كشيدحالا بايد از اول بزارم كامل شارژ تا ببينم اوضاع از چه قراره.راستي ميشه تنظيماتي كه ناجام شد رو به حالت اوليه برگردوند منظورم با ريسته؟

یعنی سرکاریم ؟؟ البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم باید مدت بیشتری کار کنم تا نظر قطعی رو بگم.

بلاخره یه کامبوتر گیر اوردم
این کد رو یه نفر تو موبایلستان نوشته بود من زدم باهاش ور رفتم تا اینو بیدا کردم
در مورد شارژش یکم توضیح بدید مثلاً آهنگ گوش میدید بعد از چقدر خط کم میکنه و...

حسن جان شما که فرمودی به سامسونگ ایمیل زدی اونا کد رو بهت دادن ! :31:

hasanmotori
05-08-2009, 17:30
یعنی سرکاریم ؟؟ البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم باید مدت بیشتری کار کنم تا نظر قطعی رو بگم.

حسن جان شما که فرمودی به سامسونگ ایمیل زدی اونا کد رو بهت دادن ! :31:

ببینید یه عددی داره که میتونید تو اون صفحه 2 رو بزنید و ببینیدش
وقتی فول شارژ میشه 138 139 یا 140 هست بعد در حالت عادی همونطور که دوستمون گزاشتن وقتی به 122 برسه میشه 6 خط وقتی به 112 برسه میشه 5 خط و و قتی به 79 رسید خطهاش تموم میشه و نور ال سی دیش کم میشه و دیگه نمیشه موزیک بلیر و دوربینش رو استفاه کرد و وقتی به 59 برسه خاموش میشه
بعد از دست کاری وقتی به 93 برسه خطاش میشه 6تا خودتون حساب کنید خط اولش چقدر دووم میاره بعد وقتی به 50 برسه خطاش تموم میشه در حالی که قبلش به 79 میرسید این اتفاق میفتاد و وقتی به 59 میرسید خاموش میشد پس اینجوری بیشتر شارژ نگه میداره اگه بازم از شارژش راضی نیستید میتونید به جای 50 مثلاً بزنید 20

بابا شوخی کردم به سامسونگ ایمیل زدم :27:

P.1052
05-08-2009, 18:11
سلام دوستان
گزارش کارکرد باتری:
دیروز ساعت 3 و 4 عصر بود که گوشیم فول شارژ شد.تا آخر شب طبق معمول با استفاده ی نه چندان زیاد رسید به 4 خط.گوشی رو خاموش کردم تا امروز صبح.امروز صبح دوباره روشنش کردم و اومدم پای کامپیوتر و پست آقا حسن رو دیدم و تغییرات رو انجام دادم.از 4 خط به هفت خط رسید.بعدش یک ربع آهنگ گوش دادم و یه عکس با فلاش گرفتم شد شش تا.از ساعت 10 صبح تا 2ظهر خط کم نکرد.یه عکس با فلاش گرفتم شد 5 تا. رفتم کلاس بعد از دوساعت اومدم خونه شد 4 تا.در عرض 20 دقیقه بدون استفاده شد یکی و بعدش رفتم تو منو گفت BATTRY LOW.
الآن زدم به شارژ تا ببینم چی میشه.

hasanmotori
05-08-2009, 18:40
سلام دوستان
گزارش کارکرد باتری:
دیروز ساعت 3 و 4 عصر بود که گوشیم فول شارژ شد.تا آخر شب طبق معمول با استفاده ی نه چندان زیاد رسید به 4 خط.گوشی رو خاموش کردم تا امروز صبح.امروز صبح دوباره روشنش کردم و اومدم پای کامپیوتر و پست آقا حسن رو دیدم و تغییرات رو انجام دادم.از 4 خط به هفت خط رسید.بعدش یک ربع آهنگ گوش دادم و یه عکس با فلاش گرفتم شد شش تا.از ساعت 10 صبح تا 2ظهر خط کم نکرد.یه عکس با فلاش گرفتم شد 5 تا. رفتم کلاس بعد از دوساعت اومدم خونه شد 4 تا.در عرض 20 دقیقه بدون استفاده شد یکی و بعدش رفتم تو منو گفت BATTRY LOW.
الآن زدم به شارژ تا ببینم چی میشه.

شما قبل از اینکه این کارا رو بکنی میگی از ساعت 3 4 تا آخر شب یعنی مثلاً حدود 7 8 ساعت 3 تا خط کم کرده در حالی که استفاده زیادی ازش نکردی خب مال من اینجوری نیست یعنی اگه 7 8 ساعت یکم ازش استفاده کنم حداکثر 1 خط کم میکنه شما دوباره پاورسیوینگو یه روشن خاموش کن بعد یه ریست کن ببین چی میشه گارمینم نباید روش باشه اگه هست پاکش کن

P.1052
05-08-2009, 18:52
خب اگه تو هشت ساعت یک خط کم میکرد که دیگه مشکلی نداشتم.برای همین از باتریش ناراضیم.بعضی وقت ها از شب ساعت 12 تا فرداش ساعت 9 سه تا ونصفی خط کم میکنه.پاور سیوینگ خاموشه و گارمین هم نصبه ولی اجراش نمیکنم.البته بازی و تم زیاد نصب میکم وپاک میکنم.

hasanmotori
05-08-2009, 19:03
خب اگه تو هشت ساعت یک خط کم میکرد که دیگه مشکلی نداشتم.برای همین از باتریش ناراضیم.بعضی وقت ها از شب ساعت 12 تا فرداش ساعت 9 سه تا ونصفی خط کم میکنه.پاور سیوینگ خاموشه و گارمین هم نصبه ولی اجراش نمیکنم.البته بازی و تم زیاد نصب میکم وپاک میکنم.

پس بگو :27:
گارمین حتا اگه ازش استفاده نکنی شارژ کم میکنه شما پاکش کن درست میشه
من فکر میکنم بقیه هم گارمین نصب کردن که مشکل دارن
برای استفاده از gps اسمارت کام نصب کنید

sabasistem_co
05-08-2009, 19:05
خب گزارش کارکرد باتری گوشی با روش حسن آقا !!! : دی
من دیشب این روش حسن آقا رو انجام دادم و گوشیو تا صب گذاشتم توو شارژ . صب تا حالا هم که باهاش ور رفتم و کلی اس دادمو و بازی کردم و یه خورده هم حرف زدم همش یه خط کم کرده !!! در صورتی که وقتی این روشو استفاده نکرده بود همیشه این موقع حداقل 4 تا خط کم کرده بود ولی حالا 1 خط کم کرده . . .
حالا بذارید ببینیم تا شب چطور میشه . . .
فعلا که عالی بوده . . .

hasanmotori
05-08-2009, 19:10
خب گزارش کارکرد باتری گوشی با روش حسن آقا !!! : دی
من دیشب این روش حسن آقا رو انجام دادم و گوشیو تا صب گذاشتم توو شارژ . صب تا حالا هم که باهاش ور رفتم و کلی اس دادمو و بازی کردم و یه خورده هم حرف زدم همش یه خط کم کرده !!! در صورتی که وقتی این روشو استفاده نکرده بود همیشه این موقع حداقل 4 تا خط کم کرده بود ولی حالا 1 خط کم کرده . . .
حالا بذارید ببینیم تا شب چطور میشه . . .
فعلا که عالی بوده . . .

شما که گارمینو نصب نکردی ؟
اگه نصب کردی حتمن پاکش کن

sabasistem_co
05-08-2009, 19:14
شما که گارمینو نصب نکردی ؟
اگه نصب کردی حتمن پاکش کن

نه گارمین نصب نکردم :21:
تازه صب یه ساعت هم آهنگ با اسپیکر با صدای بلند گوش کردم . . .
توو کفش موندم الان . همش یه خط کم کرده !!! در صورتی که روزای قبل تا الان حداقل 4 تا خط کم کرده بود . . .

TR4NC3
05-08-2009, 20:27
دوستان این گوشی رو چطوری باید آپدیت کرد ؟ ........ به دلیل نداشتن زبان فارسی و شارژ میخوام آپدیتش کنم !

sabasistem_co
05-08-2009, 20:49
دوستان این گوشی رو چطوری باید آپدیت کرد ؟ ........ به دلیل نداشتن زبان فارسی و شارژ میخوام آپدیتش کنم !

بهترین و مطمئن ترین راه اینه که ببری نمایندگی واست آپدیت کنن . . .:10:

TR4NC3
05-08-2009, 21:00
خودم میخوام آپدیتش کنم .....

hasanmotori
05-08-2009, 21:07
Baraye update boro mobilestan bakhsh samsung maghalate amuzeshi
firmware xxib2 khube
faghat baraye raftan be safheye all download 1 va 4 va dokmeye ghate tamaso bezan

TR4NC3
05-08-2009, 21:16
firmware xxib2 زبان فارسی رو داره ؟

sabasistem_co
05-08-2009, 21:18
Baraye update boro mobilestan bakhsh samsung maghalate amuzeshi
firmware xxib2 khube
faghat baraye raftan be safheye all download 1 va 4 va dokmeye ghate tamaso bezan

خودم میخوام آپدیتش کنم .....

برو اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sabasistem_co
05-08-2009, 21:21
firmware xxib2 زبان فارسی رو داره ؟

فقط فارسی رو میخونه ولی نمیتونه فارسی بنویسه . . . :41:

sabasistem_co
05-08-2009, 21:59
و بالاخره آموزش آپدیت i8510 . . .

واسه آموزش آپدیت گوشیتون برین اینجا :

Saman-tci
05-08-2009, 22:25
اینم گزارش کارکرد باتری با روش داش حسن :
.
من بطور عادی هر موقع گوشیمو فول شار/ز میکردم حتی بدون اینکه به گوشی دست بزنم نهایتاً یک ساعت بعد یه خط کم میکرد ..
یعنی اگه 9 صبح فول شارژ میکردم تا بعداز ظهر نصف میشد و آخر شب باید دوباره شارژ میکردم وگرنه وسط شب خاموش میشد ...
.
این برای مصرف خیلی کمه .. یعنی 3 4 تا sms و 10 تا 15 دقیقه مکالمه + عکس و فیلم هیچی و ....
.
ولی از ظهر وقتی گوشی رو فول شارژ کردم روش حسن رو اجرا کردم ..شاید باورتون نشه ولی 6 7 تا sms دادم ... حدود 10 تا 15 دقیقه هم مکالمه داشتم .. در ضمن نور lcd گوشی من روی اتوبراینس off هست ( که البته قبل هم همینجوری بود ) ... توی مترو هم که دایماً در حال سرچ شبکه هست و باتری میکشه و ... ولی باورتون نمیشه هنوز یه خط هم کم نکرده ...!!!!!!!!!!!!!!
.
جوری شده که خودم باور نمیکنم و هر نیم ساعت یه بار میرم گوشی رو نگاه میکنم میگم حتماً دیگه ایندفعه شارژ خالی کرده ولی با تعجب میبینم یه خط هم کم نکرده ... حتی الان که ساعت 11:25 شب هست .....!!!!!!!!!!!!!! خودمم توش موندم ....
.
در ضمن گارمین و اسمارت کام روی گوشیم نصبه ولی امروز استفاده نکردم ...

sabasistem_co
05-08-2009, 22:32
و بالاخره آموزش آپدیت i8510 . . .

واسه آموزش آپدیت گوشیتون برین اینجا :

sabasistem_co
05-08-2009, 22:35
اینم گزارش کارکرد باتری با روش داش حسن :
.
من بطور عادی هر موقع گوشیمو فول شار/ز میکردم حتی بدون اینکه به گوشی دست بزنم نهایتاً یک ساعت بعد یه خط کم میکرد ..
یعنی اگه 9 صبح فول شارژ میکردم تا بعداز ظهر نصف میشد و آخر شب باید دوباره شارژ میکردم وگرنه وسط شب خاموش میشد ...
.
این برای مصرف خیلی کمه .. یعنی 3 4 تا sms و 10 تا 15 دقیقه مکالمه + عکس و فیلم هیچی و ....
.
ولی از ظهر وقتی گوشی رو فول شارژ کردم روش حسن رو اجرا کردم ..شاید باورتون نشه ولی 6 7 تا sms دادم ... حدود 10 تا 15 دقیقه هم مکالمه داشتم .. در ضمن نور lcd گوشی من روی اتوبراینس off هست ( که البته قبل هم همینجوری بود ) ... توی مترو هم که دایماً در حال سرچ شبکه هست و باتری میکشه و ... ولی باورتون نمیشه هنوز یه خط هم کم نکرده ...!!!!!!!!!!!!!!
.
جوری شده که خودم باور نمیکنم و هر نیم ساعت یه بار میرم گوشی رو نگاه میکنم میگم حتماً دیگه ایندفعه شارژ خالی کرده ولی با تعجب میبینم یه خط هم کم نکرده ... حتی الان که ساعت 11:25 شب هست .....!!!!!!!!!!!!!! خودمم توش موندم ....
.
در ضمن گارمین و اسمارت کام روی گوشیم نصبه ولی امروز استفاده نکردم ...

بابا این که چیزی نیست :31: من از صب ساعت 10 که از شارژ کشیدم تا حالا یعنی ساعت 11.5 فقط و فقط یه خط کم کرده !!!:18:
کلی کار کشیدم ازش :27:
هنوز باورم نمیشه . . . :21:

hasanmotori
05-08-2009, 22:35
Ey baba hamatun garmin darin baad migid batrish bade
garmin age hata estefade nashe sharj kam mikone
alan hamatun pakesh konid baad gozaresh bedid

TR4NC3
05-08-2009, 22:49
من که گارمین رو ندارم ولی با شارژ مشکل اساسی دارم .... 3ساعت بیشتر دوام نمیاره !!! ......

S E V E N
05-08-2009, 22:52
سلام

من هم مثل اکثر دوستان گوشیم خطی کم نکرده.البته من فقط اسمارت کامو نصب کردم.

ولی در نهایت من به روش کارش شک دارم.فکر کنم مثله نوکیا ها همه باتری تو خط اول جمع بشه و بعدش سریع

بپره.

دوستان بعد از اینکه خط اول پرید آزمایش کنید ببینید چقدر دووم میاره، اگه بقیه خطها ( مخصوصا یکی مونده به

پایان ) سریع بپره یعنی سرکاریه

با تشکر
:20:

Saman-tci
06-08-2009, 07:24
الان ساعت 8:30 صبحه من از دیروز ظهر که فول شارژ کردم و اون روش رو اجرا کردم تا الان 2 خط کم کرده ....
.
قبلاً اگه شب فول شارژ میکردم صبح بیدار میشدم یکی کم میکرد ..!!!! ولی الان با این همه استفاده نزدیک به 20 ساعت ولی 2 خط فقط کم شده .....!!!!
.
منم توی علت این قضیه موندم ..... که دلیلش چی میتونه باشه ...؟ آیا یکدفعه خالی میکنه که اگه اینجوری بود باید تا الان خالی میکرد ... و چون خالی نکرده نشون میده ظرفیت باتری یه جوری افزایش پیدا کرده که در حالت دیفالت اینجوری نبوده ...
.
و اینکه آیا این روش به گوشی آسیب میزنه یا نه ..؟

P.1052
06-08-2009, 08:37
الآن ساعت 10 صبحه.دیشب حدود ساعت 9 بود که فول شارژشد.بعدش حدود 45 الی 1 ساعت بازی کردم(بعضی وقت ها ngage)
دو سه تا آهنگ گوش دادم وتا الآن فقط یک خط کم کرده ولی قبلا راحت سه خط رو کم میکرد.
من از دو چیز می ترسم اونم اینه که ولتاژ یا آمپراژ رو بالا برده باشیم و به گوشی آسیب شدید بزنه و یا این که این راه برگشت پذیر نباشه.

S E V E N
06-08-2009, 09:52
من از دو چیز می ترسم اونم اینه که ولتاژ یا آمپراژ رو بالا برده باشیم و به گوشی آسیب شدید بزنه و یا این که این راه برگشت پذیر نباشه.

آیا این روش به گوشی آسیب میزنه یا نه ..؟

فكر كنم يه جورايي داره از باتري بيشتر كار ميكشه يا شايد يه چيزايي تو مايه هاي overclock هست.

آخه تو overclock هم يه همچين كارايي رو انجام ميداديم و ولتاژ رو دستكاري ميكرديم ؟!

اگه اينطوري باشه هم واسه خود گوشي خطرناكه و هم واسه باتري.

Saman-tci
06-08-2009, 09:57
الان گوشیه من ارور باتری داد ... مکالمه من امروز زیاد بود ....
.
ولی یکدفه ارور داد ... مثلاً تا نیم ساعته پیش فقط 2تا خط کم کرده بود ولی یکدفع همش خالی شد و ارور باتری داد قضیه چیه ..
حالا دوباره فول شارژ میکنم ببینم بازم همینجوریه یا نه ؟

hasanmotori
06-08-2009, 10:30
Man ke khodam gozashtamesh ru 20 yani dige batry dahanesh service mishe
age mitarsid bezaridesh ru 70 va garmino pak konid va karayi ke ghablan goftamo anjam bedin dorost mishe niazi be update ham nist

Saman-tci
06-08-2009, 10:57
حسن جان یه توضیح در مورد این اعداد بده .... فرق 20 با 70 چیه ....؟ این اعداد چیکار میکنن .؟

P.1052
06-08-2009, 11:18
به نظرم این روش انرژی رو بین خط ها تقسیم میکنه.مثلا تو این روش انرژی خط هفت زیاد میشه ومدت طولانی تری باتری نگه میداره . درحالی بقیه ی خط ها شارژ کمتری دارن.برای مثال گوشی من تا خطش به چهار رسید تند تند باتری خالی میکنه طوری که در ده دقیقه بدون هیچ کار خاصی به دو رسید.
حالا آقاحسن اگه بخوایم به حالت اول برگردیم باید دقیقا چی کار کنیم؟

hasanmotori
06-08-2009, 11:31
Baraye bargashtan be halate aadi bezanid 79

sabasistem_co
06-08-2009, 17:18
قابل توجه دوستان i8510 دار . . . با این برنامه بدون هیچ مشکلی فارسی بنویسید . . .

برید به این تایپیک :

S E V E N
06-08-2009, 23:28
قابل توجه دوستان i8510 دار . . . با این برنامه بدون هیچ مشکلی فارسی بنویسید . . .

برید به این تایپیک :

من این برنامه رو نصب کردم و راحت باهاش فارسی تایپ میکنم اما نتونستم کرکش رو نصب کنم چون ارور

requested access not granted رو میده و به همین خاطر فقط چند روز میتونم ازش استفاده کنم.:41:

چطوری میشه از دست این ارور خلاص شد ؟؟؟

dadafarid
07-08-2009, 03:33
سلام
باتري گوشي منم از کره اي هاست (خط قرمز رو نداره)

موقعي که خريدمش ورژنش xxhk1 بود و مصرف باتريش علاوه بر اينکه زياد بود به شدت داغ هم مي کرد...
اولين آپديت رو با ورژن XXIc کردم ماله آفريقاي جنوبي (چون نسبتا جديد بود) . تفاوت زياد نکرد و بعضي برنامه ها هم حذف شد.
بهتره اينم بگم که ورژن xxic دو تا هستش ، يکي واسه آفريقاي جنوبي و ديگري واسه انگلستان. ورژني که واسه انگلستانه داراي بيشترين برنامه هستش که متاسفانه فقط تو خود انگلستان کار ميکنه !

خلاصه بعد کلي تحقيق ، تو فروم خود i8510 ، يکي از کاربراش که بيشتر فريمور ها رو استفاده کرده بود ، يه نتيجه گيري کلي از کارکرد فريمورها گذاشته بود .
که طبق گفتش ورژن xxiA که واسته نيجريه ساخته شده بهترينه!
من هم با اين ورژن آپديتش کردم ... که به نظر منم بهترينه ! سرعت بيشتري تو باز کردن گالري داره يعني عکسا با سرعت بيشتري لود ميشن و از همه مهمتر مصرف باطريشم خيلي فرق کرده نسبت به قبل!
مشکل باتريش حل حل نشد ولي از قبلي ها خيلي بهتر شده و کمتر داغ ميکنه ....

اينم از تجربه ما ...
ولي حيف که چنين گوشي قدرتمندي اين مشکل بزرگ رو داره .
------------

در ضمن ايا ميشه از يکي از باتريهاي نوکيا استفاده کرد؟!ممکنه ؟

sabasistem_co
07-08-2009, 10:37
من این برنامه رو نصب کردم و راحت باهاش فارسی تایپ میکنم اما نتونستم کرکش رو نصب کنم چون ارور

requested access not granted رو میده و به همین خاطر فقط چند روز میتونم ازش استفاده کنم.:41:

چطوری میشه از دست این ارور خلاص شد ؟؟؟

آره درسته . بعضی ورژن هاش مشکل داره . شما همین که من گذاشتم نصب کن و طبق توضیح نصب برو جلو و راحت کرک میشه , خودم هم از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداره و کرک شد راحت .
شما اول این نسخه که رو گوشیت هست رو پاک کن بعد از همین لینک که من تو تایپیکش گذاشتم و طبق توضیح نصب برو جلو . . .

P.1052
07-08-2009, 13:13
سلام
باتري گوشي منم از کره اي هاست (خط قرمز رو نداره)

موقعي که خريدمش ورژنش xxhk1 بود و مصرف باتريش علاوه بر اينکه زياد بود به شدت داغ هم مي کرد...
اولين آپديت رو با ورژن XXIc کردم ماله آفريقاي جنوبي (چون نسبتا جديد بود) . تفاوت زياد نکرد و بعضي برنامه ها هم حذف شد.
بهتره اينم بگم که ورژن xxic دو تا هستش ، يکي واسه آفريقاي جنوبي و ديگري واسه انگلستان. ورژني که واسه انگلستانه داراي بيشترين برنامه هستش که متاسفانه فقط تو خود انگلستان کار ميکنه !

خلاصه بعد کلي تحقيق ، تو فروم خود i8510 ، يکي از کاربراش که بيشتر فريمور ها رو استفاده کرده بود ، يه نتيجه گيري کلي از کارکرد فريمورها گذاشته بود .
که طبق گفتش ورژن xxiA که واسته نيجريه ساخته شده بهترينه!
من هم با اين ورژن آپديتش کردم ... که به نظر منم بهترينه ! سرعت بيشتري تو باز کردن گالري داره يعني عکسا با سرعت بيشتري لود ميشن و از همه مهمتر مصرف باطريشم خيلي فرق کرده نسبت به قبل!
مشکل باتريش حل حل نشد ولي از قبلي ها خيلي بهتر شده و کمتر داغ ميکنه ....

سلام دوستان
باتری گوشی منم کره ای و اون اوایل به شدت داغ می کرد(وقتی باهاش بازی می کردم) ولی الآن کمتر داغ می کنه(شاید من کمتر حس میکنم)

S E V E N
07-08-2009, 17:56
آره درسته . بعضی ورژن هاش مشکل داره . شما همین که من گذاشتم نصب کن و طبق توضیح نصب برو جلو و راحت کرک میشه , خودم هم از این استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداره و کرک شد راحت .
شما اول این نسخه که رو گوشیت هست رو پاک کن بعد از همین لینک که من تو تایپیکش گذاشتم و طبق توضیح نصب برو جلو . . .

دوست من هرکاری کردم نشد.شما احتمالا گوشیت هک شده که از اینجور ارور ها نمیده .

حالا به غیر از هک هیچ روشی برای خلاص شدن از این شرایط نیست ؟؟؟؟

sabasistem_co
07-08-2009, 22:01
دوست من هرکاری کردم نشد.شما احتمالا گوشیت هک شده که از اینجور ارور ها نمیده .

حالا به غیر از هک هیچ روشی برای خلاص شدن از این شرایط نیست ؟؟؟؟

آها . این برنامه ساین نشده هست و باید یا گوشیتون هک شده باشه یا برنامه رو ساین کنین خودتون . . .
تنها راهش همینه . خب هک کردن گوشی که کاری نداره , هک کن گوشیتو خب . . .

S E V E N
07-08-2009, 23:06
آها . این برنامه ساین نشده هست و باید یا گوشیتون هک شده باشه یا برنامه رو ساین کنین خودتون . . .

من ساینش کردم بدون ساین که اصلا خود برنامه نصب نمیشد.برنامه اصلی نصبه ولی کرکش نصب نیست.

در ساین کردن مشکلی ندارم حتی کرکش رو هم باید ساین کنی وگرنه همون اول نصب، ارور معروف رو میده ولی

این دفعه مراحل اولیه رو میره و درست قبل از عملیات اصلی ارور requested access not granted رو میده.

mahroo_z1
08-08-2009, 10:29
من ساینش کردم بدون ساین که اصلا خود برنامه نصب نمیشد.برنامه اصلی نصبه ولی کرکش نصب نیست.

در ساین کردن مشکلی ندارم حتی کرکش رو هم باید ساین کنی وگرنه همون اول نصب، ارور معروف رو میده ولی

این دفعه مراحل اولیه رو میره و درست قبل از عملیات اصلی ارور requested access not granted رو میده.
سلام دوست عزیز. این ارور معمولا زمانی رخ میدهد که روش ساین کردن برای عبور از حفره های امنیت گوشی ناموفق بوده است. در اینصورت باید از روشهای دیگر ساین کردن برنامه ها استفاده نمود.:5:
بذارید ببینم داخل خود سایت تایپیکی که در ان انواع و اقسام ارورهای سیستم عامل سیمبیان ورژن 9 رو داشته باشه هست تا براتون بذارم.

S E V E N
08-08-2009, 10:33
سلام دوست عزیز. این ارور معمولا زمانی رخ میدهد که روش ساین کردن برای عبور از حفره های امنیت گوشی ناموفق بوده است. در اینصورت باید از روشهای دیگر ساین کردن برنامه ها استفاده نمود.:5:

هكش كردم دوستان.هكش كردم راحت شدم.كرك فارسي ساز رو هم نصب كردم:20:

ممنون

sabasistem_co
08-08-2009, 13:06
هكش كردم دوستان.هكش كردم راحت شدم.كرك فارسي ساز رو هم نصب كردم:20:

ممنون

حالا دیگه راحت شدی . . .:10:

P.1052
09-08-2009, 09:01
سلام دوستان
راستی این گوشی geo taging داره؟تو قسمت دوربین یه تنظیماتی داره به اسم gps taging .این همونه؟

S E V E N
09-08-2009, 09:36
سلام

از ديروز تا حالا گوشي يه مشكلي پيداكرده.هر كاري ميشه باهاش كرد ولي نميشه باهاش شماره گرفت(دستي) ولي از كانتكت ها

ميشه. وقتي در حالت استندباي شماره ميگيرم گوشي خود به خود ريست ميكنه.يعني اولين عدد رو كه ميزنم بعد از چند ثانيه ريست

ميشه.كسي ميدونه بايد چيكار كنم ؟؟؟

sabasistem_co
09-08-2009, 11:09
سلام دوستان
راستی این گوشی geo taging داره؟تو قسمت دوربین یه تنظیماتی داره به اسم gps taging .این همونه؟

آره همونه . . .:46:

sabasistem_co
09-08-2009, 11:12
سلام

از ديروز تا حالا گوشي يه مشكلي پيداكرده.هر كاري ميشه باهاش كرد ولي نميشه باهاش شماره گرفت(دستي) ولي از كانتكت ها

ميشه. وقتي در حالت استندباي شماره ميگيرم گوشي خود به خود ريست ميكنه.يعني اولين عدد رو كه ميزنم بعد از چند ثانيه ريست

ميشه.كسي ميدونه بايد چيكار كنم ؟؟؟

خب چی شده که این مشکل رو پیدا کرده ؟؟ همین جوری الکی ؟؟
حالا یکم باهاش ور برو ببین میتونی درستش کنی ؟ . . . اگه درست نشد باید با کد 7370 یه ریست بکنی که همه چیزات پاک میشه البته حتما باید قبلش یه بک آپ کامل بگیری از گوشی . . .

S E V E N
09-08-2009, 11:48
خب چی شده که این مشکل رو پیدا کرده ؟؟ همین جوری الکی ؟؟
حالا یکم باهاش ور برو ببین میتونی درستش کنی ؟ . . . اگه درست نشد باید با کد 7370 یه ریست بکنی که همه چیزات پاک میشه البته حتما باید قبلش یه بک آپ کامل بگیری از گوشی . . .

ريست فكتوري كردم كه چيزي پاك نشه.درست شد.:20:

P.1052
11-08-2009, 21:10
سلام دوستان
چند دقیقه پیش نرم افزار Smart movie (نرم افزار player) رو،روی گوشیم نصب کردم بعدش خواستم گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل کنم که موبایلم در حالت شارژ کردن خاموش شد.کامپیوتر هم موبایل رو نشناخت بعد موبایلمو روشن کردم بازم نشناخت وبعدش موبایلم system error داد و دوباره خاموش شد.نرم افزار رو uninstal دوباره همون طوریه به نظرتون چیکار کنم.اگه reset factory کنم اطلاعات رو هاردم (منظورم درایو E)پاک میشه وباید دوباره هکش کنم یا نه؟

aran khan95
12-08-2009, 00:17
سلام دوستان
چند دقیقه پیش نرم افزار Smart movie (نرم افزار player) رو،روی گوشیم نصب کردم بعدش خواستم گوشی رو با usb به کامپیوتر وصل کنم که موبایلم در حالت شارژ کردن خاموش شد.کامپیوتر هم موبایل رو نشناخت بعد موبایلمو روشن کردم بازم نشناخت وبعدش موبایلم system error داد و دوباره خاموش شد.نرم افزار رو uninstal دوباره همون طوریه به نظرتون چیکار کنم.اگه reset factory کنم اطلاعات رو هاردم (منظورم درایو E)پاک میشه وباید دوباره هکش کنم یا نه؟

مطمئنی مشکل از Smartmovie هست؟
من اینو نصب کردم و هیچ مشکلی نداره گوشیم
ببین کار دیگه ای باهاش نکردی؟

S E V E N
12-08-2009, 13:22
سلام دوستان

سلام

چه عجب اين تاپيك از خواب بيدار شد.

دوست عزيز من اين نرم افزار رو نصب كرده بودم و مشكلي برام پيش نيومده بود.

در هر صورت، با ريست فكتوري چيزي از e يا همون mass memory پاك نميشه فقط تمام تنظيمات به حات اول

برميگرده.بهت توصيه ميكنم ريست فكتوري كني چون گوشي من هم چند وقت پيش قاطي كرده بود ريست فكتوري

كردم درست شد. نرم افزار ها هم سر جاشون ميمونن.

Saman-tci
12-08-2009, 15:13
حل مشکل صدای بم فیلبرداری در 8510

اقا بیاین مشکل صدای فیلم برداری رو حل کنیم
ارایه راه تنظیم از من و پیشنهاد و ارایه بهترین تنظیم از شما

اول#*1546792#* رو میزنیم
وارد بخش چهارم میشیم که کد میخواد 0000 رو میدیم
بعد بخش سوم رو انتخاب میکنیم بعد بخش سوم دوباره.
حالا بازم بخش سوم کم کوردینگ.
خودم یه تنظیم انجام دادم که خوبه اما حرف س رو بد ضبط میکنه.
اولی رو 30 و دومی رو 0.
حالا منتظر راهکار شما هم هستیم.

نقل از معراج

hasanmotori
12-08-2009, 15:36
خب صدای فیلم برداری که درست شد حالا اگه میخاید صدای هدفونو زیاد کنید اینکارو انجام بدید :

اول گوشیتونو ریست کنید بعد کد *#1546792*# رو وارد کنید و وارد قسمت internals بشید بعد برید تو قسمت audiogin control بعد تو قسمت play sound برید اولی صدای اسپیکر هست که به نظرم بیشترش نکنید بهتره دومی صدای هدفونه که میتونید این عددهارو بزنید به ترتیب 0...12...12...6

با تشکر از پیمان و معراج از موبایلستان

Saman-tci
12-08-2009, 15:40
حسن میگم با اینکار صدای کل گوشی زیاد شده ...
.
گوشی رو که خاموش میکنی یه آهنگی هست که موقع خاموش شدن میزنه الان جوری شده وقتی خاموش میکنم باید جلوی اسپیکرهاشو بگیرم اینقدر صداش زیاد شده ...!!:31:

sabasistem_co
12-08-2009, 16:05
خب صدای فیلم برداری که درست شد حالا اگه میخاید صدای هدفونو زیاد کنید اینکارو انجام بدید :

اول گوشیتونو ریست کنید بعد کد *#1546792*# رو وارد کنید و وارد قسمت internals بشید بعد برید تو قسمت audiogin control بعد تو قسمت play sound برید اولی صدای اسپیکر هست که به نظرم بیشترش نکنید بهتره دومی صدای هدفونه که میتونید این عددهارو بزنید به ترتیب 0...12...12...6

با تشکر از پیمان و معراج از موبایلستان

من اینکارو کردم ولی توو هدفون وقتی صدا آخرش باشه خش خش میکنه .
حالت اولیه اش چی بود ؟؟ شماره هاش چن بود حالت معمولی ؟؟

Saman-tci
12-08-2009, 16:07
برای هندزفری:

اول#*1546792#* رو میزنیم
بعد میرید قسمت سوم.AUDIOGAIN CONTROLبعد قسمت دوم یعنی Play soundبعدش هم شماره 2 یعنی mp3HEADPHمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
و قسمت چهارم هم رو 6تنظیم کنید
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید
.
.
برای اسپیکر :

میرید قسمت سوم.audiogain controlبعد قسمت دوم یعنی play soundبعدش هم شماره 1 یعنی mp3loudspkمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saman-tci
12-08-2009, 16:10

شما گوشیتو ریست کنی به حالت دیفالت برمیگرده ...

hasanmotori
12-08-2009, 16:10

خب صداشو نباید تا آخر ببری بالا
اگه تا اخر ببریش بالا میشه به اسپیکر وصلش کنی بدون نیاز به آمپلی فایر
برای بازگشت به حالت عادی فقط کافیه ریست کنی

Saman-tci
12-08-2009, 16:26
برای اینکه تنظیمات Save بشه و با ریست از بین نره :

ابتدا تنظیمات دلخوا رو انجام داده و سپس
اول#*1546792#* رو میزنیم
بعد میرید قسمت سوم.audiogain controlبعد قسمت6یعنی back-up
بعد حالش رو ببرید

extreme edition
12-08-2009, 17:34
سلام به همه دوستان من این گوشی رو 6 ماه پیش داشتم ولی به خاطر ضبط افتضا صداش در فیلمبرداری وعمر باتری کم (1روز) فروختمش.از دوستان خواهش میکنم اگر واقعا با این کدها مشکل هاش حل میشه یک آموزش کامل بذارن که 100درصد نتیجه بده؟گوشی فعلی ام n82دکمه هاش حالم گرفته اگه مشکلاش حل شده باشه دورباره همون سامسونگ بخرم.

4870x2
12-08-2009, 17:40
دوستان قیمت این گوشی چنده؟
به سرم زده بخرمش:دی

S E V E N
12-08-2009, 17:45
سلام دوستان، خسته نباشید

یه سوالی داشتم از دوستانی که انگیج نصب کردن.کدوم ورژن کلاینت رو نصب کنم بهتره ؟؟؟ تو تاپیک مخصوصش گفتم کسی درست

حسابی جواب نداد.

ممنون

Ali_BlueBoy
12-08-2009, 18:05
دوستان قیمت این گوشی چنده؟
به سرم زده بخرمش

من چند روز پیش 370 قیمت داشتم... علائدین طبقات بالا...!!!! ولی خیلی زیاد نیست...

mohamadreza666
12-08-2009, 18:15
من چند روز پیش 370 قیمت داشتم... علائدین طبقات بالا...!!!! ولی خیلی زیاد نیست...
اقا گوشی کلا گرون شده از چند روز پیش تا الان قیمت بعضی گوشیا رفته بالا اینم حول و حوش 390-400 شده!!!
سبز باشی...!!!:10:

hasanmotori
12-08-2009, 18:16
سلام دوستان، خسته نباشید

یه سوالی داشتم از دوستانی که انگیج نصب کردن.کدوم ورژن کلاینت رو نصب کنم بهتره ؟؟؟ تو تاپیک مخصوصش گفتم کسی درست

حسابی جواب نداد.

ممنون

من همون 12xx رو نصب کردم fifa 09 و sims2pets و snake نصب کردم بدون مشکل جواب میدن
fifa 09 که گرافیکش از fifa 08 خود گوشی کمتره
sims هم گرافیکش بد نیست ولی 4 تا goal داره هی باید انجام بدی و کلاً چیز خاصی نیست
snake هم که...:27::2: snake 2 که روی 3310 هست بهتر از اینه

کلاً انگیج ارزش نداره جاوا به نظرم بهتره مثلاً red faction خیلی باحاله یا مثلاً prince of persia

Highbury
12-08-2009, 18:21
بعد از مدتها به این تاپیک اومدم انگار که هنوز مشکل باتری حل نشده.
یه سوال داشتم با استفاده معمولی عمر باتری چند روزه؟مثلا 1 ساعت صحبت کنی و 1 ساعت آهنگ گوش بدی و 10 تا پیام بدی و یکمم ور بری.

sabasistem_co
12-08-2009, 18:23
سلام دوستان، خسته نباشید

حسابی جواب نداد.

ممنون

به نظرم بهترینش ( N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z ) هست که خودم دارم از استفاده میکنم .
به نظرم از 1296 و اینا بهتره . از لحاظ سرعت اجرای بازی و کمتر ارور دادن . . .
1536 پیشنهاد میشه . . .

sabasistem_co
12-08-2009, 18:25
یه سوال داشتم با استفاده معمولی عمر باتری چند روزه؟مثلا 1 ساعت صحبت کنی و 1 ساعت آهنگ گوش بدی و 10 تا پیام بدی و یکمم ور بری.

این مشکل حل شد با همت دوستان :27::21:

hasanmotori
12-08-2009, 18:43

من نمیدونم گوشی دوستان چجوریه ولی من با همون روش گزاشتمش روی 20 با استفاده فوق سنگین 1.5 روز دووم میاره قبلشم خوب بود و مشکلی نداشت ولی اینجوری دیگه خیلی عالی شده
با این استفاده ای که شما میگی 2 تا 3 روز دووم میاره

بقیه دوستان هم لطفاً در مورد باتریش توضیح بدن ببینیم چند نفر هنوز مشکل دارن باهاش

4870x2
12-08-2009, 18:52
همین الان اینو دیدم:
اوه!
این از گوشه ها هم شبیه گوش كوب هستش كه(شوخی:دی)

aran khan95
12-08-2009, 19:28
چرا پستا رو حذف کردین؟
کل کل نبود!
شوخی دوستانه بود!
بگذریم
این تغییرات جدید به اسپیکر صدمه نمی زنن؟

ali8510
12-08-2009, 20:51
بريد به تاپيك شبه ساز ps1 براي 8510 يه سري چيزا گذاشتم ببينيد ميتونيد راش بندازيد يا نه.

sabasistem_co
12-08-2009, 22:18
همین الان اینو دیدم:
اوه!
این از گوشه ها هم شبیه گوش كوب هستش كه(شوخی:دی)

اوه اوه . توو این عکس بد افتاده باباااا . این دیگه چیه ؟؟:18:
بابا توو عکس بد افتاده

Ali_BlueBoy
13-08-2009, 02:05
اقا یه نکته ای در مورد اون کد مربوط به باطری بگم...

من اونو روی گوشیه رفیقم زدم گوشیش 5 خط شارژ داشت که بعد از زدن اون 7 خط شد بعد بهش گفتم بزاره خالی شه بعد بزار تا فول بشه بعد احتمالا بهتر میشه ...این قضیه مال دیروز بود...

حالا اون رفیقم بدون اینکه گوشیه بزنه تو شارژ رفت سر کا امروز برگشت اومد پیش من میگفت بعد از زدن کده هنوز گوشیش یه خط هم کم نکرده که بزنه تو شارژ ...!!!

حسن این کده چی بود...!!! از کجا پیداش کردی...!!! فکر کنم با زدن این کد باطریش دوبل سوبل...شده...!!!: دی

Vamp!r3
13-08-2009, 02:15
اقا یه نکته ای در مورد اون کد مربوط به باطری بگم...

من اونو روی گوشیه رفیقم زدم گوشیش 5 خط شارژ داشت که بعد از زدن اون 7 خط شد بعد بهش گفتم بزاره خالی شه بعد بزار تا فول بشه بعد احتمالا بهتر میشه ...این قضیه مال دیروز بود...

حالا اون رفیقم بدون اینکه گوشیه بزنه تو شارژ رفت سر کا امروز برگشت اومد پیش من میگفت بعد از زدن کده هنوز گوشیش یه خط هم کم نکرده که بزنه تو شارژ ...!!!

حسن این کده چی بود...!!! از کجا پیداش کردی...!!! فکر کنم با زدن این کد باطریش دوبل سوبل...شده...!!!: دی
حالا بازم ببين ملت چي ميگن...

P.1052
13-08-2009, 09:07
سلام
دوست عزيز من اين نرم افزار رو نصب كرده بودم و مشكلي برام پيش نيومده بود.
در هر صورت، با ريست فكتوري چيزي از e يا همون mass memory پاك نميشه فقط تمام تنظيمات به حات اول
برميگرده.بهت توصيه ميكنم ريست فكتوري كني چون گوشي من هم چند وقت پيش قاطي كرده بود ريست فكتوري
كردم درست شد. نرم افزار ها هم سر جاشون ميمونن.
سلام دوست عزیز
آره ربطی به اون نداشت.تاحدودی گوشیم درست شد.الآن باید اول بزارش رو pc suit بعد که به کامپیوتر وصلش کردم بزارمش رو mass storge در کل باهاش می سازیم .مشکلی نیست.

ali8510
13-08-2009, 09:38
آقايون به فكر شبيه ساز پلي استيشن 1 رو 8510 باشيد لطفا.

sutsutak
13-08-2009, 10:39
با سلام به تمام دوستان عزيز!
از اونجا كه تازه واردم اجازه بدين مشخصات كلي گوشي خودم رو بنويسم:
گوشي عيد امسال (88) با گارانتي اصلي پارس مايكروتل خريداري شده. گوشي هك نشده، برنامه هاي چپرچلاق روش نصب نشده و خلاصه هيچ كار خلافي روش انجام نداده ام. گارمين و تم و اينجور چيزها هم ندارم. باتريش كره اييه، مثل همون عكسي كه دوستان اينجا گذاشته اند، نوشته هاي قرمز داره، روشن هم نوشته ساخت سامسونگ. به طور كلي گوشي الان باتريش با استفاده متوسط 3 شبانه روز دووم مياره. البته ازش 6 شبانه روز هم كشيده ام (كار كم). طي اين مدتي كه از گوشي استفاده كرده ام توجه شده ام كه اگه از گوشي زياد كار نكشي و بيشتر براي زنگ و اس ام اس ازش استفاده كني باتريش دووم خوبي داره اما استفاده از دوربين و گوش دادن موسيقي و اينطور چيزها مصرف باتري رو تصاعدي مي بره بالا. خلاصه بيشترين مصرف هنگام استفاده از برنامه هاي مختلف گوشي رخ مي ده كه البته منطقي هم هست. چون پلتفورمي كه در اين گوشي ازش استفاده مي شه پرمصرفه و كاريش نمي شه كرد. علاوه بر اين گوشي داراي شتاب دهنده گرافيكي هست كه خودش كلي مصرف مي كنه. فكر مي كنم بيشترين مشكل را اون دسته از دوستان دارن كه گوشي شون گارانتي اصلي نيست يا اين كه هكش كرده اند و آپگريدهي «غيرقانوني» روش نصب كرده اند. بد نيست دوستان آماري از گوشي هاشون بدهند تا ببينيم اين فرضيه درست هست يا نه. اينطوري مي تونيم به يه جمع بندي كلي برسيم.
در ضمن همانطور كه دوست عزيزمان حسن آقا تأكيد دارن برنامه گارمين خيلي باتري مي كشه و بهتره حذف بشه. اين رو توي فروم هاي خارجي هم همه مي گن. در ضمن تم هايي كه در قالب برنامه اجرا مي شن هم مصرف رو دو برابر مي كنن. اين رو از روي تجربه شخصي ام مي گم. بهتره از همون تم هايي كه سامسونگ گذاشته لذت ببرين!!

در ضمن تا آنجا كه متوجه شدم حسن آقا مشخصات باتري گوشي رو مي خواستند كه براشون در پست بعدي مي نويسم.

موفق باشيد.

sutsutak
13-08-2009, 10:42
اين هم مشخصات باتري كه حسن آقا مي خواستند:

Vbatt Cal Data Read
1>3.45V:55
2>3.61V:75
3>3.65V:80
4>3.71V:87
5>3.76V:93
6>3.80V:98
7>3.86V:108
8>3.96V:118

sarir007
13-08-2009, 12:04
دوستانی که این گوشیو دارن :
میشه T9 یی رو که در گوشیهای سامسونگ وجود داره در این گوشی غیرفعال کرد ؟ یعنی مثل تایپ نوکیا بدون نمایش حروف هر کلید ، تایپ کنه ؟

hasanmotori
13-08-2009, 12:43
دوستانی که این گوشیو دارن :
میشه T9 یی رو که در گوشیهای سامسونگ وجود داره در این گوشی غیرفعال کرد ؟ یعنی مثل تایپ نوکیا بدون نمایش حروف هر کلید ، تایپ کنه ؟

دکمه # رو چند بار که بزنی زیر abc که بالا نوشته یه خطی بر داشته میشه بعد t9 ش غیر فعال میشه

S E V E N
13-08-2009, 17:01
به نظرم بهترینش ( N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z ) هست که خودم دارم از استفاده میکنم .
به نظرم از 1296 و اینا بهتره . از لحاظ سرعت اجرای بازی و کمتر ارور دادن . . .
1536 پیشنهاد میشه . . .

شما از این کلاینت لینک نداری ؟؟

خیلی جالبه آخه O M I D میگفت اصلا رو i8510 نصب نمیشه.

حالا شما لینک ازش نداری دانلود کنیم ؟؟؟؟

با تشکر:20:

ali8510
14-08-2009, 10:22
اقا راهنمايي ميخوام در حد داداش كايكو 8510همو بدم s8000 بگيرم؟الان 7 ماه 8510 دارم راضيم هستم ولي گوشي هر چقدم خوب باشه ادم خسته ميشه حالا نظرتونو لطفا بگيد

almamor
14-08-2009, 10:29
یه سوال؟
با توجه به عرایض دوستان میشه از گوشی در موارد زیر استفاده کرد؟ یعنی کارایی خوبی در این موارد داره؟
1 برای گوش کردن به موسیقی روزی 7 الی 8 ساعت با هدفو.ن یا هدفون بلوتوث؟ میخوام انگلیسی بیشتر باش گوش کنم که صدای بلند و واضح برام مهم!
2برای روزی 2 ساعت ور رفتن؟
استفاده سبک از دوربین 2 تا عکس تو روز؟و در بعضی مواقع ماهی 2 بار 3 ساعت فیلم برداری پشتن سر هم؟
استفاده روزی 1 ساعت از wifi
و....
باتشکر.......

ali8510
14-08-2009, 10:46
file:///C:/Documents%20and%20Settings/ali/Desktop/Photo490.jpgعكس با 8510 گرفته شده لذت ببريد

ali8510
14-08-2009, 10:52
من با هدسته بولوتوس تا 6 ساعت موزيك گوش كردم .با earphone بيشتر جواب ميده تا 12 13 ساعت ولي با باتريه كامل پر اگه با اين استفاده شارژ روزي يه بار اذيتت نمي كنه خوبه

S E V E N
14-08-2009, 11:01
file:///C:/Documents%20and%20Settings/ali/Desktop/Photo490.jpgعكس با 8510 گرفته شده لذت ببريد

دوست عزیز شما اینو آپلود نکردی که.باید اول آپلودش کنی بعد لینکش رو بذاری.الان ما باید بیایم تو کامپیوتر شما

عکسو نگاه کنیم.:31:

برام جالبه که یکدفعه این همه دوست جدید داریم و زمان ارسال پست هاشون هم نزدیک همه.منو ببخشید ولی

فکر کنم بعضیا دارن با چند تا آی دی وارد میشن :31: که خلاف قوانین هست.

( چند تا پست بالا ) دی ؟؟؟؟

sarir007
14-08-2009, 15:02
آیا کاملاً مشکل باتری ضعیف این گوشی در نمونه های جدید حل شده ؟

Vamp!r3
14-08-2009, 15:30
آیا کاملاً مشکل باتری ضعیف این گوشی در نمونه های جدید حل شده ؟
در تمام نمونه ها حل ميشه...چند صفحه اخير را بخونيد...:46:

ali8510
14-08-2009, 16:47
دوست عزیز شما اینو آپلود نکردی که.باید اول آپلودش کنی بعد لینکش رو بذاری.الان ما باید بیایم تو کامپیوتر شما

عکسو نگاه کنیم.:31:

برام جالبه که یکدفعه این همه دوست جدید داریم و زمان ارسال پست هاشون هم نزدیک همه.منو ببخشید ولی

فکر کنم بعضیا دارن با چند تا آی دی وارد میشن :31: که خلاف قوانین هست.

( چند تا پست بالا ) دی ؟؟؟؟
بابت اين عكس شرمنده ميشه بگي از كجا بايد اپلود كنم.بعد ارسال پست متوجه شدم

extreme edition
14-08-2009, 18:05
سلام به همه دوستان من این گوشی رو 6 ماه پیش داشتم ولی به خاطر ضبط افتضا صداش در فیلمبرداری وعمر باتری کم (1روز) فروختمش.از دوستان خواهش میکنم اگر واقعا با این کدها مشکل هاش حل میشه یک آموزش کامل بذارن که 100درصد نتیجه بده؟گوشی فعلی ام n82دکمه هاش حالم گرفته اگه مشکلاش حل شده باشه دورباره همون سامسونگ بخرم.

یک نیست جواب ما رو بده

mahroo_z1
14-08-2009, 18:11
یک نیست جواب ما رو بده
سلام دوست عزیز. ایشالا بچه ها پستتونو که دیدند جواب میدند ولی میتونی به دوستمون حسن موتوری (اقا حسن) هم پیغام بدی تا جواب بگیری.:5:

P.1052
14-08-2009, 19:11
سلام دوستان

یک نیست جواب ما رو بده
به نظر شخصی من وایسا i8910 بگیر.
من در مورد باتری نظری نمیدم که خوبه یا بده.
ولی با اون قسمت حرفتون موافقم گه گفتید "اگر واقعا با این کدها مشکل هاش حل میشه یک آموزش کامل بذارن که 100درصد نتیجه بده"
از دوستان محترم(مخصوصا آقا حسن)خواهشمندم که تو یه پست یا تاپیک جامع تمام این کد ها یا تنظیمات رو که جواب می ده رو باهم بنویسند.
با تشکر

hasanmotori
14-08-2009, 19:24
من قبلاً 8 تا کار گفتم واسه اینکه باتریش درست بشه
حالا از دوستان عزیز میخام که در مورد باتریشون توضیح بدن ببینم گوشیهای شما چطوریه و چند نفر مشکل دارن و چند نفر راضی هستن

extreme edition
14-08-2009, 19:34
حسن جان من که الان این گوشی رو ندارم ولی میگم اگه با این روش اکثر بچه ها نتیجه گرفتن به ما هم نتیجه رو خبر بدن

hasanmotori
14-08-2009, 19:38
حسن جان من که الان این گوشی رو ندارم ولی میگم اگه با این روش اکثر بچه ها نتیجه گرفتن به ما هم نتیجه رو خبر بدن

منم میخام یه امار بگیرم ببینم چند نفر راضین از باتریش

P.1052
14-08-2009, 21:00
من قبلاً 8 تا کار گفتم واسه اینکه باتریش درست بشه
حالا از دوستان عزیز میخام که در مورد باتریشون توضیح بدن ببینم گوشیهای شما چطوریه و چند نفر مشکل دارن و چند نفر راضی هستن
سلام دوست عزیز
به نظر من یه نظر سنجی بزاری بهتره .

S E V E N
14-08-2009, 21:16
بابت اين عكس شرمنده ميشه بگي از كجا بايد اپلود كنم.بعد ارسال پست متوجه شدم

سلام

تو یه سایت که فضای رایگان برای آپلود میده مثل

بعد باید لینک رو تو پستت بذاری.

در ضمن دوستان من از باتری گوشی راضی هستم بعد از زدن اون کد مشکل حل شده ولی خب بازم به روش

کار این کد شک دارم

موفق باشید:20:

kalakzadeh
14-08-2009, 22:47
مشکل باطری و صدای فیلم برداری که حل شده دیگه بحث فایده نداره D: بگردیم ببینیم چجوری میشه سرعت connect to GPS رو زیاد کرد من 1 جا خوندم میشه!!!!!

ali8510
14-08-2009, 23:11
دمتون گرم مشكلاتو به زيبايي حل مي كنيد.

hasanmotori
14-08-2009, 23:25
مشکل باطری و صدای فیلم برداری که حل شده دیگه بحث فایده نداره D: بگردیم ببینیم چجوری میشه سرعت connect to GPS رو زیاد کرد من 1 جا خوندم میشه!!!!!

کاری نداره که
کاره 3 سوته
فقط باید gprs داشته باشی
برو تو gps+ بزن download بعد تا 6 روز و 22 ساعت (تقریباً 7 روز) تو کمتر از 10 ثانیه به ماهواره وصل میشه
حجم دانلودش هم فک نمیکنم به 50 کیلوبایت برسه

راستی اگه با گوگل مپ بزنید نقشه هارو دانلود کنه واسه همیشه میمونن

hasanmotori
14-08-2009, 23:37
من یه مشتری پیدا کردم گوشیمو 350 میخاد به نظرتون بفروشم ؟
اگه فروختم دیگه باید صبر کنم تا b7610 بیاد بگیرم ممکنه 6 7 ماه طول بکشه

Vamp!r3
14-08-2009, 23:45
قيمتي كه ميخره خيلي خوبه...تا وقتي هم كه اون مياد يه گوشي ارزون تا 200 دستت بگير...مثه 78...6220...استار...كوكي...و...
اين لينكم ببين....اگه واقعا اين قيمت با گارانتي بده...:8::5:

sarir007
15-08-2009, 01:58
نداشتن دکمه مداد(قلم) که در نوکیا استفاده می شد در این گوشی کارو سخت نمیکنه؟

Saman-tci
15-08-2009, 09:07

اتفاقاً منم دارم گوشی رو میفروشم ... یکی هست 360 خواسته ...99% درصد میدم بره ...

S E V E N
15-08-2009, 11:36

اتفاقاً منم دارم گوشی رو میفروشم ... یکی هست 360 خواسته ...99% درصد میدم بره ...

سلام دوستان

به نظرم این گوشی از لحاظ امکانات بهترینه.یعنی من از اول دنبال یه گوشی میگشتم که در مرحله اول سیمبین

داشته باشه و بعد امکانات دیگه چون گوشی های زیادی هستن که فقط جاوا دارن.به غیر از اون یه مقدار اذیتی

که سر باتری بود ( که اون هم تموم شد ) این گوشی بهترینه.خودتون این گوشیو از لحاظ امکانات با بقیه مقایسه

کنید ببنید چی کم داره. وای فای ؟ دوربین ؟ بلندگو ؟ ظاهر ؟ مشکل هنگ کردن ؟ سرعت ؟ و ...

هرگوشی پیدا کنید یه نقصی داره یعنی خود سازنده ها این کارو میکنن که بقیه گوشیاشون هم فروش بره.

ولی خب میل خودتونه اگه میتونید یه پولی روش بذارید i8910 HD بگیرید که خیلی عالیه و یا اینکه با این قیمتها

بفروشید 20 تومن بذارید روش یدونه آکش رو بگیرید ( که اونم به دردسرش نمیارزه )

موفق باشید:11:

mr_khodaei2008
15-08-2009, 11:54
دوستان شما اين مشتري ها رو از كجا پيدا ميكنيد من حاضرم گوشيمو 330 هم بدم ولي كسي پيدا نميشه لطفا براي من هم از اين مشتري ها پيداكنيد

Saman-tci
15-08-2009, 20:51
دوستان گوشیه I8510 خودمو میفروشم ... احتیاج به پول دارم ...واقعاً در حد آک هست .... فقط تا فردا ... قیمت هم 340 تومن ...
فقط عجله دارم .. اینم مشخصات گوشیم هم توی امضام هست .... فقط سریع ..

BIKHIAL_ALL_75
15-08-2009, 23:24
قیمتش آکش الان چنده؟؟

Vamp!r3
15-08-2009, 23:26
قیمتش آکش الان چنده؟؟
380-390...

kalepoook
15-08-2009, 23:33
سلام
یه زمانی من خواستم کارکرده بگیرم کسی نبود بفروش الان که پول ندارم همه میخوان بفروشن شانس منه دیگه!!!

Saman-tci
16-08-2009, 07:15
قیمتش آکش الان چنده؟؟

قیمت گوشی شاپ:

آقا من آخرش 330 میدم ... فقط عجله دارم .... تا امروز .........

mr_khodaei2008
16-08-2009, 10:38
منم 330 میدم گوشی 2 ماه بیشتر کار نکرده

hasanmotori
16-08-2009, 11:45
منم 330 میدم گوشی 2 ماه بیشتر کار نکرده

شما که گوشیت رنگش رفته چجوری میخای انقدر گرون بفروشیش ؟ :21:

sutsutak
16-08-2009, 13:24
من امروز گوشي رو امروز صبح ساعت 7 از شارژ كشيدم. با نيم ساعت موسيقي و دو دقيقه صحبت تا الان كه ساعت تقريبا 2 بعدازظهر هست، دو تا خط كم كرده. الان هم تنظيماتش رو طبق متد حسن آقا تغيير دادم تا ببينم چي مي شه. نتيجه رو چه مثبت چه منفي گزارش ميدم شايد به درد كسي بخوره.

hasanmotori
16-08-2009, 13:51
من امروز گوشي رو امروز صبح ساعت 7 از شارژ كشيدم. با نيم ساعت موسيقي و دو دقيقه صحبت تا الان كه ساعت تقريبا 2 بعدازظهر هست، دو تا خط كم كرده. الان هم تنظيماتش رو طبق متد حسن آقا تغيير دادم تا ببينم چي مي شه. نتيجه رو چه مثبت چه منفي گزارش ميدم شايد به درد كسي بخوره.

شما تنظیمات رو به حالت اول برگردون یعنی اونجا که زدی 50 بزن 75
به جاش بیا power saving رو خاموش کن و ریست کن یا اگه خاموشه یه بار روشن کن دوباره خاموش کن بعد نتیجه رو بگو

Saman-tci
16-08-2009, 17:56
نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه من امروز این گوشی رو 330 تومن فروختم و Touch HD با گارانتی اصلی یاس گرفتم ...
.
در هر صورت خواستم از زحماتی که بهتون تیو این مدت دادم و از همه کسانی که جواب تک تک سوالها و مشکلاتم رو دادن تشکر کنم .. مخصوصاً داش حسن گل ...
.
فکر کنم از این به یعد باید بیشتر به کلوپ Htc و PPC سر بزنم ... بازم از همتون ممنون ..

hesam68
16-08-2009, 18:55
نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه من امروز این گوشی رو 330 تومن فروختم و Touch HD با گارانتی اصلی یاس گرفتم ...
.
در هر صورت خواستم از زحماتی که بهتون تیو این مدت دادم و از همه کسانی که جواب تک تک سوالها و مشکلاتم رو دادن تشکر کنم .. مخصوصاً داش حسن گل ...
.
فکر کنم از این به یعد باید بیشتر به کلوپ Htc و PPC سر بزنم ... بازم از همتون ممنون ..

سلام سامان جان
مبارکت باشه اچ ادی
گوشیه خوبیه
ولی یک سوال
شما به غیر از مشکل باتری مشکل دیگه ای هم داشتی؟
در کل چرا فروختیش؟

Saman-tci
16-08-2009, 20:06
عمده ترین مشکلش همین باتریش بود که باید هر روز شارژ میکردم ...
یکی دیگه صدای هندزفریش بود که خیلی کم بود ...
یکی دیگه هم اینکه قیمتش هر روز داشت پائین تر میومد و خودتم مییدونی که نگه داشتنش ضرر بود باید میرفتم گوشی بگیرم که علاوه بر نداشتن مشکلات بالا , حداقل کمترین افت رو توی این چند ماهه کرده باشه و در آینده هم قیمتش افت نکنه ....

sutsutak
17-08-2009, 01:30
شما تنظیمات رو به حالت اول برگردون یعنی اونجا که زدی 50 بزن 75
به جاش بیا power saving رو خاموش کن و ریست کن یا اگه خاموشه یه بار روشن کن دوباره خاموش کن بعد نتیجه رو بگو

الان كه اين پست رو مي نويسم ساعت 2 صبحه! ديروز تنظيمات رو تغيير دادم و نصف شب يكعدفه گوشي شارژ خالي كرد و خاموش شد. من هم با زحمت گوشي رو دوباره راه اندازي و شارژ كردم چون دايم موقع شارژ ارور مي داد و به همين خاطر روشن نمي شد. خلاصه تنظيمات رو به حالت اول برگرداندم و power saving رو خاموش كردم. تا ببينيم چه مي شود!
به هر حال اين گل هم خار خودش رو داره!

رسول خان زبل
17-08-2009, 19:10
سلام به همه ی بروبچ من تازه دارم عاشق این گوشی می شم و فکرم کنم قیمت آکش 370باشه:18: در کل معایب این گوشی چیه از آقای حسن موتوری درخواست کمک دارم:42: از قبل متشکرم :10:

mohamadreza666
17-08-2009, 22:34
برای هندزفری:

اول#*1546792#* رو میزنیم
بعد میرید قسمت سوم.AUDIOGAIN CONTROLبعد قسمت دوم یعنی Play soundبعدش هم شماره 2 یعنی mp3HEADPHمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید
.
.
برای اسپیکر :

میرید قسمت سوم.audiogain controlبعد قسمت دوم یعنی play soundبعدش هم شماره 1 یعنی mp3loudspkمیرید
قسمت اول رو رو0
قسمت دوم رو رو12
قسمت سوم رو رو12
فقط با این تنظیم صدا رو از 5یعنی نصف بیشتر نکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارا واسه اسپیکر گوشی و هندزفریش و کلا خود گوشی مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟!!!
با این کار صدای توی هندزفریش از لحاظ بلندی و کیفیت چقدر میشه؟به 5800 میرسه؟؟؟!!!
راستی هندزفریش چطوریه؟؟؟!!!عکسی ازش ندارین؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:

hasanmotori
17-08-2009, 23:26
سلام به همه ی بروبچ من تازه دارم عاشق این گوشی می شم و فکرم کنم قیمت آکش 370باشه:18: در کل معایب این گوشی چیه از آقای حسن موتوری درخواست کمک دارم:42: از قبل متشکرم :10:

معایب :
معایب خاصی نداره : دی

مثلاً اینکه وب بروزرش خیلی خوب نیست
دیر شارژ میشه
جای دست روی در باتریش میمونه

همین دیگه
مشکل خاصی نداره و نسبت به قیمتش عالیه

hasanmotori
17-08-2009, 23:30
این کارا واسه اسپیکر گوشی و هندزفریش و کلا خود گوشی مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟!!!
با این کار صدای توی هندزفریش از لحاظ بلندی و کیفیت چقدر میشه؟به 5800 میرسه؟؟؟!!!
راستی هندزفریش چطوریه؟؟؟!!!عکسی ازش ندارین؟؟؟
من اسپیکرشو دست نزدم ولی صدای هدفونش وقتی از 7 میبرمش بالاتر کیفیتش میاد پایین یعنی هدفونه جواب نمیده و ممکنه خراب بشه

ishbili
17-08-2009, 23:51
سلام دوستان!! یه جریان براتون میگم کف کنید! من رنگ گوشیم قسمت فلزی روی گوشی نقطه نقطه میپرید و مجبور بودم با لاک مشکی بگیرمش.دیروز شمال بودم .گوشیم افتاد روی صخره چند جا از رنگ قسمت فلزی پرید!! و استیل زیرش معلوم شد!!!خیلی ناراحت بودم.قیافه ی گوشیم شده بود کهنه ی کهنه!!تا اینکه فکری به سرم زد!!! با کلی تردید تصمیم گرفتم قسمت فلزی روی گوشیرو کلشو با تیغ بتراشم که استیل بشه .با کلی تردید این کارو کردم!!!باورتون نمیشه!!قیافه ی گوشیم استثنایی شده!! خواستید عکسشو میزارم!با ورتون نمیشه ولی اگه میدونستم انقدر قیافش خفن میشه از روزه اول اینکارو میکردم!اصلا معلوم نیست کار خودمه!!! انگار فابریک خود سامسونگ !!!کاش از اول سامسونگ این گوشیرو اینطوری میزد!مثل g800 که استیل داره!!!

ishbili
18-08-2009, 01:41
دوستان کسی میتونه هک این گوشی رو به من اموزش بده!در سیمبین مبتدی هستم

BIKHIAL_ALL_75
18-08-2009, 03:49
سلام دوستان!! یه جریان براتون میگم کف کنید! من رنگ گوشیم قسمت فلزی روی گوشی نقطه نقطه میپرید و مجبور بودم با لاک مشکی بگیرمش.دیروز شمال بودم .گوشیم افتاد روی صخره چند جا از رنگ قسمت فلزی پرید!! و استیل زیرش معلوم شد!!!خیلی ناراحت بودم.قیافه ی گوشیم شده بود کهنه ی کهنه!!تا اینکه فکری به سرم زد!!! با کلی تردید تصمیم گرفتم قسمت فلزی روی گوشیرو کلشو با تیغ بتراشم که استیل بشه .با کلی تردید این کارو کردم!!!باورتون نمیشه!!قیافه ی گوشیم استثنایی شده!! خواستید عکسشو میزارم!با ورتون نمیشه ولی اگه میدونستم انقدر قیافش خفن میشه از روزه اول اینکارو میکردم!اصلا معلوم نیست کار خودمه!!! انگار فابریک خود سامسونگ !!!کاش از اول سامسونگ این گوشیرو اینطوری میزد!مثل g800 که استیل داره!!!

خوب عکسشو بذار ببینیم دیگه:46:

P.1052
18-08-2009, 07:08
دوستان کسی میتونه هک این گوشی رو به من اموزش بده!در سیمبین مبتدی هستم
سلام دوستان
برو با این تاپیک توش روش helloox2 رو آموزش داده روش ساده ای هست و رو گوشی من هم جواب داده.

عکس گوشیت رو هم بذار ببینیم.

sutsutak
18-08-2009, 08:47

خيلي جالبه. من مال خودم رو در چنين مواقعي لاك ناخن مشكي مي زنم.
البته بايد بگم كه اين گوشي فقط درپوش باتريش از فلزي يه و بقيه اش كلا پلاستيكه كه بعضي جاها شبيه فلز درست شده.

P.1052
18-08-2009, 11:25
گارمین رو uninstall کنید!!!
همون طور که دوست خوبمون "آقا حسن" گفته بود گارمین مثل هیولا باتری می خوره.من به توصیه ی ایشون گارمین رو uninstall کردم(از طریق app manageاین کار رو بکنید)بعدش باتری عالی که نه ولی خیلی بهتر شد.به شما همین توصیه رو میکنم مخصوصا دوستانی که تازه خریدن.با تشکر از آقا حسن.
:8::46::20:

sutsutak
18-08-2009, 12:04
[quote=P.1052;4099379]گارمین رو uninstall کنید!!!

من كه كل برنامه هايي رو كه روش نصب بود پاك كردم. كارشناس پارس مايكروتل بهم اينو گفت. الان خيلي بهتره (بزنم به تخته :31:).

mohamadreza666
18-08-2009, 14:04
خيلي جالبه. من مال خودم رو در چنين مواقعي لاك ناخن مشكي مي زنم.
البته بايد بگم كه اين گوشي فقط درپوش باتريش از فلزي يه و بقيه اش كلا پلاستيكه كه بعضي جاها شبيه فلز درست شده.
پس باید جنس بد بدنه این گوشی رو یکی از معایبش دونست!!!درسته؟؟؟!!!
چون حدود 400 تومن پول میدی بعد رنگش میره جنسشم از پلاستیک و مرغوب نیست...!!!:13:
سبز باشید...!!!:10:

hasanmotori
18-08-2009, 14:18
پس باید جنس بد بدنه این گوشی رو یکی از معایبش دونست!!!درسته؟؟؟!!!
چون حدود 400 تومن پول میدی بعد رنگش میره جنسشم از پلاستیک و مرغوب نیست...!!!:13:
سبز باشید...!!!:10:

یه چی میگیا :2:

این گوشی یکی از با کیفیت ترینهاست و نوکیا تا حالا نتونسته گوشی با این کیفیت تولید کنه

ishbili
18-08-2009, 16:57
من که از روز اول از جنس قاب روی گوشی یعنی نوار دور ال سی دی که فلزی راضی نبودم و مجبور بودم مثل این دوستمون با لاک ناخن پریدگی ها رو بگیرم .ولی الان واقعا ازش راضیم و قیافش برام جذاب تر شد! یکی اموزش بزاره که چطوری عکس اپ کنم تا عکسشو براتون بزارم

hasanmotori
18-08-2009, 17:25
من که از روز اول از جنس قاب روی گوشی یعنی نوار دور ال سی دی که فلزی راضی نبودم و مجبور بودم مثل این دوستمون با لاک ناخن پریدگی ها رو بگیرم .ولی الان واقعا ازش راضیم و قیافش برام جذاب تر شد! یکی اموزش بزاره که چطوری عکس اپ کنم تا عکسشو براتون بزارم

برو اینجا :

بعد بزن browse بعد عکسو انتخاب کن بعد بزن آپلود عکس بعد عکسرو بهت نشون میده میتونی روش کپی بزنی بعد بیای اینجا پیست کنی یا اولین لینکی که بهت میده (1. To post in a message board:) رو اینجا کپی کنی

mohamadreza666
18-08-2009, 18:19
یه چی میگیا :2:

این گوشی یکی از با کیفیت ترینهاست و نوکیا تا حالا نتونسته گوشی با این کیفیت تولید کنه
حسن داداش هر کی داره میگه به لاک ناخن متوسل شده بعد تو داری میگی خوفه؟
من به نوکیا کار ندارم که شما مقایسه اش میکنی با اون!!!
خوب بده که با لاک ناخن لکه گیری میکنن دیگه...!!!:5:

hasanmotori
18-08-2009, 18:50
حسن داداش هر کی داره میگه به لاک ناخن متوسل شده بعد تو داری میگی خوفه؟
من به نوکیا کار ندارم که شما مقایسه اش میکنی با اون!!!
خوب بده که با لاک ناخن لکه گیری میکنن دیگه...!!!:5:

حالا 2 نفر اومدن یه چیزی گفتن دلیل نمیشه که همشون اینجوری باشن
اگه مال دو نفر اینجوریه مال 100 نفر اینجوری نیست

S E V E N
18-08-2009, 23:25
حالا 2 نفر اومدن یه چیزی گفتن دلیل نمیشه که همشون اینجوری باشن
اگه مال دو نفر اینجوریه مال 100 نفر اینجوری نیست

آره.گوشی من زیاد رنگش نرفته و اصلا کار به لاک و ... هم نکشیده.جنس استیل پشت باتری هم عالیه وقتی باتریو

درمیارم استیلو میزاروم رو میز یه صدایی میده آدم کلی حال میکنه !:31::31:

sutsutak
19-08-2009, 09:35
سلام بر همگي!
براي اين كه كسي از حرف هاي من درباره استفاده از لاك ناخن سوء استفاده نكنه و كلا سوء تفاهم پيش نياد بايد بگم كه گوشي من يكبار ماليد به ديوار زير و به همين خاطر رنگش رفت. من هم با لاك ناخن سياهش كردم. ولي دليل نمي شه كسي ادعا كنه كه كيفيت رنگ يا بدنه گوشي بده. در حالت عادي يعني اگه با گوشي كشتي نگيريد هيچ مشكلي نداره و كيفيتش به مراتب از گوشي هاي نوكيا بهتره. حداقل مثل N95 خودبه خود رنگش نمي ريزه !

sabasistem_co
19-08-2009, 16:36
روش فلش گوشی آپدیت شد بر اساس تجربیات خودم در فلش گوشیم . . .

100% جواب میده . . .

mohamadreza666
19-08-2009, 17:34
سلام بر همگي!
براي اين كه كسي از حرف هاي من درباره استفاده از لاك ناخن سوء استفاده نكنه و كلا سوء تفاهم پيش نياد بايد بگم كه گوشي من يكبار ماليد به ديوار زير و به همين خاطر رنگش رفت. من هم با لاك ناخن سياهش كردم. ولي دليل نمي شه كسي ادعا كنه كه كيفيت رنگ يا بدنه گوشي بده. در حالت عادي يعني اگه با گوشي كشتي نگيريد هيچ مشكلي نداره و كيفيتش به مراتب از گوشي هاي نوكيا بهتره. حداقل مثل N95 خودبه خود رنگش نمي ريزه !
خدا از دهنت بشنوه زودتر میگفتی من خودم پایه شدم این گوشیهیه خرده ارزون تر شه بخرمش اینو گفتی دپ شدم!!!
خب عزیز دل برادر زودتر میگفتی که باهاش کشتی و زدیش تو دیوار و نا کارش کردی!:31:

__________________________________________________ ___________________________
راستی دوستان یه مقایسه از همه لحاظ بین innove8 و n85 میکنین؟؟؟

hasanmotori
19-08-2009, 17:43

اصلاً نیازی به مقایسه نیست اینویت با اختلاف خیلی زیاد بهتره

دوربین
صدا
کیفیت
سرعت
هنگ نکردن
ال سی دی بزرگتر
مموری داخلی
و...

P.1052
19-08-2009, 17:45
داداش بی خیال!!!
مثل اینه که هواپیمای توپولوف رو با بویینگ 747 مقایسه کنی.
ولی هرکدوم معایب و مزایای خودشون رو دارن
عمده ترین تفاوتش همون دوربینشه.
راستی دوستان یه چیزی کشف کردم(شاید شما هم کشف کرده باشین)
اگه دقت کرده باشین وقتی چند تا عکس میگیرین و یا فیلم بردارین میکنین معمولا یک خط کم میشه.حالا اگه بعد از عکس گرفتن(وقتی کارتون با دوربین تموم شد)موبایل رو روشن خاموش کنید دوباره همون خطه برمیگرده و مدت زیادی هم کار می کنه.خواستین امتحان کنید.

sutsutak
19-08-2009, 18:40
اينوويت از همه نظر از n85 بهتره (در وهله اول از نظر سخت افزاري). كيفيت بدنه، مونتاژ و رنگش خيلي بهتره، ال سي ديش بزرگتره، دروبين عكاسيش كه ديگه آخرشه، بعد هم كلي حافظه داره، انصافا ظاهرش هم از n85 خيلي بهتره (البته اين مساله به سليقه بستگي داره ولي به نظر من خيلي بهتره)، شتاب دهنده گرافيكي داره و سرعت زوم عكسش خيلي بالاتره، هدستش مرغوب تره، دوربينش از نظر نرم افزاري خيلي كامل تره. و اصلا گوشي سامسونگ (:40:) مگه مي شه بدتر از نوكلا باشه ! :31:

P.1052
19-08-2009, 18:44
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم
اول این که وقتی اسلاید بسته است و صفحه کلید هم قفله یه دکمه ای رو بزنید ببینید نور صفحه به تدریج کم میشه؟
دوم اینکه چطور میتونم تایید ارسال sms رو فعال کنم.

sutsutak
19-08-2009, 18:53
نه، صفحه يكدفعه خاموش مي شه.
براي فعال كردن دريافت گزارش ارسال اول بايد بري توي بخش پيام رساني بعد دكمه سمت چپ بالا رو بزني بري توي تنظيمات ، بعد بري توي پيام متني بعد هم دريافت گزارش رو بله بزني. البته مي بخشي محيط گوشيم فارسي يه.

mohamadreza666
19-08-2009, 19:31
اگه میشه یه عکس از هندزفری اینگوشی بزارین!!!
اگه innove8 دو طرف کشو بود دیگه بهترین گوشی میشد اما حیف که نیست...
راستی موس اپتیکال این گوشی داستانش چیه؟؟؟
سبز باشین...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

P.1052
19-08-2009, 21:31
اگه میشه یه عکس از هندزفری اینگوشی بزارین!!!
اگه innove8 دو طرف کشو بود دیگه بهترین گوشی میشد اما حیف که نیست...
راستی موس اپتیکال این گوشی داستانش چیه؟؟؟
سبز باشین...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه صفحه ی لمسیه مثل مال لپ تاپ که با کشیدن دست روش می تونی تو منوها بالا و پایین بری.و از همه مهم تر تو محیط مرورگر اینترنت(web browser)هم خیلی به کار آدم می آد و واقعا مثل خود لپ تاپ میشه.خیلی توپه.دیگه لازم نیست صدای چق چق دکمه هارو تحمل کنی.:8:

mohamadreza666
19-08-2009, 23:09
یه صفحه ی لمسیه مثل مال لپ تاپ که با کشیدن دست روش می تونی تو منوها بالا و پایین بری.و از همه مهم تر تو محیط مرورگر اینترنت(web browser)هم خیلی به کار آدم می آد و واقعا مثل خود لپ تاپ میشه.خیلی توپه.دیگه لازم نیست صدای چق چق دکمه هارو تحمل کنی.:8:
مرسی! کجاش هست این صفحه لمسیه؟

hasanmotori
19-08-2009, 23:18
همون دکمه وسط dpad ش هست که وقتی روش دست میکشی مثل dpad عمل میکنه و تو وب یه pointer موس میاد که میتونی کنترلش کنی
واسه اینترنت خیلی عالیه

P.1052
20-08-2009, 08:14
سلام دوستان
یه نقطه ی سیاه کوچیک روی صفحه نمایشم(lcd) هست که ظاهرا از داخله(منظورم اینکه لکه نیست)به نظرون ممکنه پیکسل سوخته باشه؟شما هم از این مشکل ها دارین؟چطور رفع میشه؟

sutsutak
20-08-2009, 09:17
اين مشكل رفع نمي شه دوست عزيز. اگه گوشيت هنوز گارانتي داره بايد سريع بري نمايندگي تا اونجا يك كاري برات بكنن. البته احتمال داره كه زير ال سي دي خاك رفته باشه. در هر صورت بايد بري نمايندگي.

P.1052
20-08-2009, 09:44
اين مشكل رفع نمي شه دوست عزيز. اگه گوشيت هنوز گارانتي داره بايد سريع بري نمايندگي تا اونجا يك كاري برات بكنن. البته احتمال داره كه زير ال سي دي خاك رفته باشه. در هر صورت بايد بري نمايندگي.
نه دوست عزیز گارانتی نداره یعنی اون موقع که من خریدم هیچ جا گارانتی دار نداشت.زیاد بزرگ نیست ولی اگه رفع می شد بهتر بود دو سه تا روش امتحان کردم ولی جواب نداد ترسیدم بدتر بشه و دیگه ادامه ندادم.پس دوستان برای اینکه این بلا سرتون نیاد بهتره lcd گوشیتون رو با دستمال خیس تمیز نکنید.

hasanmotori
20-08-2009, 10:10
نه دوست عزیز گارانتی نداره یعنی اون موقع که من خریدم هیچ جا گارانتی دار نداشت.زیاد بزرگ نیست ولی اگه رفع می شد بهتر بود دو سه تا روش امتحان کردم ولی جواب نداد ترسیدم بدتر بشه و دیگه ادامه ندادم.پس دوستان برای اینکه این بلا سرتون نیاد بهتره lcd گوشیتون رو با دستمال خیس تمیز نکنید.

پس با دستمال خیس تمیزش کردی که اینجوری شده
خب ببرش نمایندگی سامسونگ درستش میکنن ولی هزینهشو میگیرن

sutsutak
20-08-2009, 10:30
ببينم شما چجوري ال سي دي رو پاك كردي؟ محافظشو برداشتي؟ آخه اون شيشه اي كه روي گوشي مي بيني ال سي دي نيست يه محافظه پلاستيكيه. متوجه منظور من مي شيد؟

P.1052
20-08-2009, 11:06
ببينم شما چجوري ال سي دي رو پاك كردي؟ محافظشو برداشتي؟ آخه اون شيشه اي كه روي گوشي مي بيني ال سي دي نيست يه محافظه پلاستيكيه. متوجه منظور من مي شيد؟
مگه محافظ داره؟من فقط یه محافظ lcd خودم براش خریده بودم(از این هزار تومنی ها)بعد که ورش داشتم یکم صفحش کثیف شده بوده.انگشتم رو خیس کردم و کشیدم روش که تمیز شه.بعد که تمیز شد دیدم اون نقطه سیاه افتاده روش.

P.1052
20-08-2009, 11:08
پس با دستمال خیس تمیزش کردی که اینجوری شده
خب ببرش نمایندگی سامسونگ درستش میکنن ولی هزینهشو میگیرن
حالا کی تا تهران بیاد.تو کرمانشاه هم که نمایندگی نداره.زیاد بزرگ نیست.فقط وقتی تم sumsung رو(که سفیده)انتخاب میکنم معلومه.

sutsutak
20-08-2009, 11:15
مگه محافظ داره؟من فقط یه محافظ lcd خودم براش خریده بودم(از این هزار تومنی ها)بعد که ورش داشتم یکم صفحش کثیف شده بوده.انگشتم رو خیس کردم و کشیدم روش که تمیز شه.بعد که تمیز شد دیدم اون نقطه سیاه افتاده روش.

نه دوست عزير شما متوجه نشديد. صفحه اي كه روي گوشي مي بينيد ال سي دي نيست، بلكه يك صفحه پلاستيكيه شفافه كه محافظ ال سي دي به شمار مياد. ال سي دي اصلي زير اين صفحه پلاستيكي قرار داره. من فكر كردم شما گوشي رو باز كردي، اون محافظ رو برداشتي و روي ال سي دي اصليش دستمال خيس كشيدي.

به هر حال گوشي شما بدون گارانتيه به همين خاطر احتمال سوختن پيكسل هم وجود داره.
به همين خاطره كه من شخصا به خودم قول داده ام فقط گوشي گارانتي دار بگيرم.

البته اگه اين لكه خيلي بزرگ نيست و اذيتت نمي كنه بذار باشه. به زحمتش نمي ارزه. بعد هم شايد نمايندگي بگيره خرابترش هم بكنه.

kalakzadeh
20-08-2009, 13:34
به جای اینکه دنبال قاطل بروسلی باشین بگردیم 1 چیزای مخفی دیگه رو پیدا کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!دنیای مرموز samsung!!!!!!!:D

ishbili
20-08-2009, 13:59
اینم عکس گوشی من ایینویت با قاب استیل .خداییش هر کی میبینه میگه خیلی جذاب تر شده! همه هم فکر میکنند خالی میبندم و قاب جدید واسش خریدم! الان دیگه هیچ کی نمیتونه در مورد قیافه ی اینوییت نظر منفی بده چون واقعا شیک شده

BIKHIAL_ALL_75
20-08-2009, 14:06
اینم عکس گوشی من ایینویت با قاب استیل .خداییش هر کی میبینه میگه خیلی جذاب تر شده! همه هم فکر میکنند خالی میبندم و قاب جدید واسش خریدم! الان دیگه هیچ کی نمیتونه در مورد قیافه ی اینوییت نظر منفی بده چون واقعا شیک شده

عجب رنگش جالب شده,گوشیت خیلی متفاوت شده ولی فکر کنم دیگه بتونی عوضش کنی:46:

sutsutak
20-08-2009, 14:09
واقعا خوش تيپه. سامسونگ بايد از هونم اول اين گوشي رو اينجوري طراحي مي كرد! به نظر من اين خيلي بهتره!