مشاهده نسخه کامل
: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4
soheiltaker
04-09-2008, 09:15
آقا بدو بدو كه نتايج نهايي 87 رسيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheiltaker
04-09-2008, 09:40
این بریدن ها و خسته شدن ها برای اینه که همش درس
واقعا کسایی که امسال کنکور دارند باید ورزش کنند حداقل روزی یک ساعت دو ساعت
من خودم برای اینکه وقت خالیم رو نشینم پای تلویزیون می رم باشگاه هم ورزشه رو کردم هم نشاطش رو دارم هم معتاد تلویزیون نمی شم
همه کنکوری ها موفق باشند
بای
120% موافقم من خودم باشگاه ميرفتم
اگه اونم نميرفتم كه ديگه تلف ميشدم:10::46:
خواهش میکنم حالا حالا ها هستیم در خدمتتون :31:
3 ساعت نه زیر 6-7 ساعت ضرر می کنی :31:
نمی دونم مدیر این بخش گیر نمیده؟:31:
من nel هستم با ایدی دوستم اومدم بالا
من با دیانلا سر لج دارم ولی راستشو بخوای گور باباش البته اکه راست راستشو بخوای ......( قابل تایپ نیست)
pouria007
04-09-2008, 12:21
بابا یه ذره احترام بزار پستتو ویرایش کن! :31:
سلام
این تراز چیه ؟؟اصلا چطوریاس؟؟اگه بالا باشه خوبه؟من هرچی که کارنامه رو نگاه میکنم فقط تراز درسای عمومی واختصاصی رو میبینم ! یعنی چیزی به اسم تراز کل نیست !
چطوری اون انتخابای اول دوم وسوم و... رو قبول میشی ؟ من که انتخاب سومم رو قبول شدم ولی توی کارنامه رو که نگاه میکنم انگار انتخاب اول رو نسبت به انتخابای بعدی بهتر قبول کردن یعنی تعداد افرادی که پز شکی قبول شدن از اوناییه که توی رشته مثلا هوشبری که سطحش خیلی پایین تر از پزشکیه بیشترن ! مگه بر اساس رتبه قبول نمیکنن؟!
یه چیز دیگه هم که نمیفهمم اینه که درصدی که تو هر رشته میاری فرق میکنه !؟
من اگه کارناممو بذارم یکی به من توضیح میده چی به چیه ؟!
من nel هستم دیر رسیدم
حرفهای پوریا جان کاملا درسته
ببینید مثلا در صد میانگین میشه 20 حالا یکی میزنه 21 ترازش میشه 4000 یکی میزنه 19 ترازش میشه 2800 !!! چرا؟؟؟
چون در محاسبه ی تراز یه فرمول کلی هست که برای زیر میانگین تراز منفی داره و برای بعضی درسها حدود 1000 تا منفی میاره
راستی اون مساله که نمره ی هر تست با دیگری فرق می کنه هم تو پیک سنجش اورده شده ولی فرمولش محرمانست و فقط در دست سازمان سنجشه
این مساله تو درصد ها خودش را نشون نمیده چون درصد همه ی سوال ها برابره ولی توی تراز......
اشکال اینه که تراز هر سوال رو شما ندارید
یعنی بدون این که هیچ کلاسی بری 2ساعت مطالعه داری؟؟! به نظر من که خیلی کمه ! تو که تو خونه هستی باید حدود روزی 11 ساعت بخونی(البته این حداقلشه اگه بتونی به 16 ساعت برسونی عالی میشه ) اگه تو خونه نمیتونی بخونی برو کتابخونه به خاطر جوی که داره کم کم به 8 ساعت میرسه !
من که نهایت ساعت مطالعم 14 ساعت بود اونم به مدت 2 هفته بعدش کم آوردم ! الان بعد از مدرسه 6 الی 7 ساعت میخونم !
فک کنم بازم کم باشه ولی از این بیشتر عمرا نمیتونم !مخم میترکه!
در مورد سوالا هم بنا تاپیک پارسال وشواهدی که در پست اول هست احتمالا میتونی همینجا بپرسی ولی اگه با مدیریت هماهنگ بشه بهتره ! فعلا شما سوالتو بپرس هر کی بلد بود جواب میده...
همون طور که گفتم مدیرو بی خیال دافی ساعت مطالعت ترکونده هااااااا
شما این رو از کجا میگی؟
این حرف کاملا اشتباهه.....
ارزش تمامی تست ها در هر درس یکسان هستش.
یعنی اگه مثلا تو درس ادبیات به 15 تست از 25 تست جواب درست بدهید فرقی نمی کند این 15 تست کدام یک از تست ها باشد... سخت ترین ها باشد یا آسون ترین ها!!!
اشتباه نکن نمره تراز هر سوال رو که نداری
سلام
من ریاضی هستم
اقتصاد و مدیریت امام صادق فقط ریاضی می گیره
وقتی می گم می خوام برم اقتصاد یا مدیریت(مالی چون کارشناسیش همه یکی هست) بهم می گند چرا اومدی رشته ریاضی جواب من هم معلومه چون امام صادق فقط از ریاضی برای اقتصاد و مدیریت می گیره
موفق باشید
بای
آخه گفتی علامه،تعجب کردم چون علامه فقط مخصوص علوم انسانی هستش
milad_espersoo
04-09-2008, 12:30
نتایج اومده
آقا سهیل یالا بگو چی قبول شدی ؟
بهنام چی؟
سهیل It صنعتی شریف قبول شده
میمون
mohsen_sir
04-09-2008, 14:41
بچه ها سوالاي كنكور سال قبل رو از كجا ميتونم دانلود كنم؟ البته مال سنجشو دارم ولي خيلي بي كيفيته.
Rainy eye
04-09-2008, 16:46
بابا یه ذره احترام بزار پستتو ویرایش کن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
موافقم!بهتره پستارو ویرایش کنی تا قبل از اینکه ...
ali_ranger22
04-09-2008, 17:36
ما هم 88 ای شدیم!
Rainy eye
04-09-2008, 18:11
ما هم 88 ای شدیم!
چرا ؟! رشته خوبی قبول نشدی؟
ali_ranger22
04-09-2008, 18:15
اصلا قبول نشدم!
من اگه بخوام آی تی امیر کبیر بیارم باید رتبم چند بشه؟؟ دوستم با 600 (البته با سهمیه!) نتونست قبول بشه!
آخه گفتی علامه،تعجب کردم چون علامه فقط مخصوص علوم انسانی هستش
سلام
بله علامه علوم انسانی هست
خب اقتصاد و مدیریت هم علوم انسانی هست و اینکه رشته هایی هست که از ریاضی هم می شه رفت شناور هست
من نمی دونم من باید اگر می خوام برم اقتصاد یا مدیریت حتما یکی از این سه تا باشه وگرنه علقم کم نیست برم این دو تا رشته
امام صادق
تهران
علامه
کسی می دونه رتبه حدودا چقدر می خواد تهران و علامه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا بای
mohsen_sir
04-09-2008, 22:47
ما هم 88 ای شدیم!
به تو و خودم تبريك مي گم !
اين لطف خداست كه يه بار ديگه به ما فرصت دادش دوباره كنكور بديم.
راستي من برج دوازده بايد برم خدمت راهي داره يه 4 ماه عقب بندازمش؟!
saeed_h1369
04-09-2008, 22:47
بچه ها بهنام چی شد؟ نمیدونید؟ فکر کنم خوب نشده که نمیاد شایدم شده من که از خدامه یه جای خوب قبول شه
سلام
بله علامه علوم انسانی هست
خب اقتصاد و مدیریت هم علوم انسانی هست و اینکه رشته هایی هست که از ریاضی هم می شه رفت شناور هست
من نمی دونم من باید اگر می خوام برم اقتصاد یا مدیریت حتما یکی از این سه تا باشه وگرنه علقم کم نیست برم این دو تا رشته
امام صادق
تهران
علامه
کسی می دونه رتبه حدودا چقدر می خواد تهران و علامه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا بای
من با 511 نتونستم مدیریت بازرگانی علامه قبول بشم.
شاخ داشتم درمیاوردم
اقتصاد بازرگانی بهشتی قبول شدم به جاش
behnam_n80
05-09-2008, 01:24
بچه ها بهنام چی شد؟ نمیدونید؟ فکر کنم خوب نشده که نمیاد شایدم شده من که از خدامه یه جای خوب قبول شه
نه سعید جان
اون چیزی که می خواستم شدم
مکانیک صنعتی اصفهان
امروز سرم شلوغ بود
فقط یه توصیه
زیاد فشار نیار که تهران رشته تاپا از الان ماله سوسولا تهرانه
نه تو اصفهانی
من خوشحالم ولی دوستام داغون
رتبه 64:برق امیر کبیر
رتبه111:صنایع شریف
رتبه 315:عمران علم و صنعت
فقط و فقط به خاطر اینکه اصفهانیند
milad_espersoo
05-09-2008, 02:02
خوشحال میشم که منو کمک کنید من شبانه مکانیک شیراز قبول شدم وهم دانشگاه آزاد مکانیک علوم تحقیقات تهران کدوم رو برم
کدوم بهتره من از لحاظ مکان تو هر دو شهر تامین هستم و از لحاظ مالی فرقی نداره که آزاد باشه یا دولتی
در ضمن من اگه این شبانه رو نرم محرومیت شامل حال من میشه؟
mohsen_sir
05-09-2008, 08:03
من شنيدم دانشگاه شيراز خيلي توپه ولي علوم تحقيقاتم خيلي خوبه محروميت شاملت نميشه من جات باشم ميرم شيراز
نه سعید جان
مکانیک صنعتی اصفهان
امروز سرم شلوغ بود
فقط یه توصیه
نه تو اصفهانی
فقط و فقط به خاطر اینکه اصفهانیند
چه ربطی به تهرانی و اصفهانی بودن داره مومن ؟ پذیرش دانشگاه های تهران که کشوریه
elhameli
05-09-2008, 08:14
سلام دوستان
اول به دوستاني كه دانشگاه قبول شدن تبريك ميگم دوم اينكه يه راهنمايي در مورد كتاب :
كتاب تست خوب كه نه زياد سخت باشه نه زياد آسون براي هندسه تحليلي كه از هر مبحثي حسابي تست داده باشه طوري كه مطلب براي فرد جا بيفته ...
مرسي
behnam_n80
05-09-2008, 10:07
چه ربطی به تهرانی و اصفهانی بودن داره مومن ؟ پذیرش دانشگاه های تهران که کشوریه
عزیزم انگار تو باغ نیسی که ببینی چه جوری سره بچه شهرستانیا را بی صدا بریدن
تازه تو خود فروم هم soheilvb با رتبه 34-44 پزشکی تهران نیاورد
امسال سهمیه بومی کردن
حتی شریف هم سهمیه بومی اعمال شد.
behnam_n80
05-09-2008, 10:09
سلام دوستان
اول به دوستاني كه دانشگاه قبول شدن تبريك ميگم دوم اينكه يه راهنمايي در مورد كتاب :
كتاب تست خوب كه نه زياد سخت باشه نه زياد آسون براي هندسه تحليلي كه از هر مبحثي حسابي تست داده باشه طوري كه مطلب براي فرد جا بيفته ...
مرسي
این سوالل جاش اینجا نیست
(گاج زیاد تست داره و خوبه)
به به!! می بینم که خیلی فعال دارید عمل می کنید!!!:18:
یه 2 روز آدم سر نزنه یه 7،8 صفحه باید بخونه!!!!
تو این مسیر که داشتم مطالب دوستان رو می خوندم یه چند تا مطلب به ذهنم اومد که تا به اینجا رسیدم همه رو یادم رفت!!!!
بهنام جان این مطلبی که درباره سهمیه بومی گفتی جدی بود یا از رو عصبانیت!!!!؟؟
احساس کردم چند تا از دوستان درباره ی تفاوت نوع قبولیه بین آزاد و سراسری نمی دونند!!!
این جوری بگم:
توی آزاد از رتبه ی 1 شروع می کنن تا آخر به ترتیب بر اساس انتخاب های اول قبولی می گیرند!!
بعد بر می گردن دوباره از نفر 1 تا آخر اونایی که تو انتخاب اول قبول نشدن بر اساس انتخاب دوم رتبه بندی و قبولی می گیرند!!
و به همین ترتیب !
اون رتبه ای که توی کارنامه جلویه هر انتخاب نوشته، رتبه ی شما بین کسایی که این انتخاب انتخاب اون ها هم بوده!!
انتخاب دو با دو و...
این جوری می شه که هرچی انتخاب ها اولویتش بیاد پایین ترازشم می ره بالا!!
یعنی اون رشته ای که مثلا تراز قبولیش 5000 بوده وقتی اولوبت دوم تو قرار می گیره ترازش می شه مثلا 5300!!
اینجاست که اهمیت انتخاب رشته معلوم میشه!
یعنی اینکه ممکنه شما یه رشته ایو وقتی انتخاب دومت بوده قبول نشی ولی اگه انتخاب اولت بود قبول می شدی!
به خاطر همین دیده می شه که تو آزاد معمولا ادم یا انتخاب اولش رو قبول می شه یا کلا قبول نمی شه!
خیلی سخت پیش میاد آدم انتخاب دوم یا سوم و. .. قبول شه مگه اینکه با توجه به ترازش خیلی پرت بزنه !!
ولی توی سراسری از نفر اول شروع می کنن تمام انتخاب هاشو می خونن هر کدوم قبول شد ، بعد نفر دوم تا آخر
این جوری خیلی بهتره! یعنی عاقلانه تره!!
ولی نمی دونم چرا آزاد اینجوری نیست!!
ایرانه دیگه!!
ali_ranger22
05-09-2008, 11:47
به تو و خودم تبريك مي گم !
اين لطف خداست كه يه بار ديگه به ما فرصت دادش دوباره كنكور بديم.
راستي من برج دوازده بايد برم خدمت راهي داره يه 4 ماه عقب بندازمش؟!
مگه سال 68 ای هستی؟ مشکلی نیست میتونی بدون سربازی درستو بخونی ........
دوستان اینجا دیگه کسی هست که سال دومش باشه .اصلا کسایی که سال دوم میشن نتیجه بهتر میگیرن؟؟
saeed_h1369
05-09-2008, 12:37
نه سعید جان
مکانیک صنعتی اصفهان
امروز سرم شلوغ بود
فقط یه توصیه
نه تو اصفهانی
فقط و فقط به خاطر اینکه اصفهانیند __________________
خوش حال شدم که اونی که میخواستی شدی اما تو با این رتبه نباید اینجا باشی اخه اینجوری با بومی شدن فکر کنم با 4000 هم بشه صنعتی اورد نمیشه؟ خوب اینجوری من که برای 700 و اینا میخونم بعد بخوام همون جایی برم که یه 4000 ی میری نامردی نیست اخه؟
behnam_n80
05-09-2008, 13:40
خوش حال شدم که اونی که میخواستی شدی اما تو با این رتبه نباید اینجا باشی اخه اینجوری با بومی شدن فکر کنم با 4000 هم بشه صنعتی اورد نمیشه؟ خوب اینجوری من که برای 700 و اینا میخونم بعد بخوام همون جایی برم که یه 4000 ی میری نامردی نیست اخه؟
نه عزیزم
الان دوستام با 2100 مکانیک نیاورد
امسال مکانیک صنعتی رفته بالا
460
512
570
709
726
980
اینا همه مکانیک صنعتی اصفهان اوردند
behnam_n80
05-09-2008, 13:44
به به!! می بینم که خیلی فعال دارید عمل می کنید!!!:18:
یه 2 روز آدم سر نزنه یه 7،8 صفحه باید بخونه!!!!
تو این مسیر که داشتم مطالب دوستان رو می خوندم یه چند تا مطلب به ذهنم اومد که تا به اینجا رسیدم همه رو یادم رفت!!!!
بهنام جان این مطلبی که درباره سهمیه بومی گفتی جدی بود یا از رو عصبانیت!!!!؟؟
احساس کردم چند تا از دوستان درباره ی تفاوت نوع قبولیه بین آزاد و سراسری نمی دونند!!!
این جوری بگم:
توی آزاد از رتبه ی 1 شروع می کنن تا آخر به ترتیب بر اساس انتخاب های اول قبولی می گیرند!!
بعد بر می گردن دوباره از نفر 1 تا آخر اونایی که تو انتخاب اول قبول نشدن بر اساس انتخاب دوم رتبه بندی و قبولی می گیرند!!
و به همین ترتیب !
اون رتبه ای که توی کارنامه جلویه هر انتخاب نوشته، رتبه ی شما بین کسایی که این انتخاب انتخاب اون ها هم بوده!!
انتخاب دو با دو و...
این جوری می شه که هرچی انتخاب ها اولویتش بیاد پایین ترازشم می ره بالا!!
یعنی اون رشته ای که مثلا تراز قبولیش 5000 بوده وقتی اولوبت دوم تو قرار می گیره ترازش می شه مثلا 5300!!
اینجاست که اهمیت انتخاب رشته معلوم میشه!
یعنی اینکه ممکنه شما یه رشته ایو وقتی انتخاب دومت بوده قبول نشی ولی اگه انتخاب اولت بود قبول می شدی!
به خاطر همین دیده می شه که تو آزاد معمولا ادم یا انتخاب اولش رو قبول می شه یا کلا قبول نمی شه!
خیلی سخت پیش میاد آدم انتخاب دوم یا سوم و. .. قبول شه مگه اینکه با توجه به ترازش خیلی پرت بزنه !!
ولی توی سراسری از نفر اول شروع می کنن تمام انتخاب هاشو می خونن هر کدوم قبول شد ، بعد نفر دوم تا آخر
این جوری خیلی بهتره! یعنی عاقلانه تره!!
ولی نمی دونم چرا آزاد اینجوری نیست!!
ایرانه دیگه!!
حرفت درسته ولی نه برا کنکور 87
امسال وضع فرق می کنه
خودم این حرفا را هم میدونم
امسال درصد گذاشتن
یعنی اگه مثلا یه رشته 100 جا داره
وقتی 30 تا شهرستانی تو اون برن 31 شهرستانی اون رشته قبول نمیشه و یه تهرانی با یه رتبه بدتر نسیت به 31 تو اون رشته قبول میشه
soheiltaker
05-09-2008, 14:52
دوستان اینجا دیگه کسی هست که سال دومش باشه .اصلا کسایی که سال دوم میشن نتیجه بهتر میگیرن؟؟
بله هستم در خدمتتون!
بله چرا نگيرن ؟ اگه هدف داشته باشي و تلاش كني حتما ميگيري
من خيلي ها رو سراغ دام بسيار زياد
این قانون بومی بودن سالهای پیش اجرا نمی شد؟
یا اجرا میشد امسال درصدش بیشتر شده؟
ای کاش از قبل خبر داده بودن که ملت شهر خودشونو میزدن.دانشگاهای شهر های منطقه یک که خوبه ولی همه ی دانشگاه های کشور که مثل هم نیست.در کل خیلی نامردیه.(خوبیش اینه که شریفم از شریفی افتاد.)
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره پذیرش بومی را در کنکور 87 رعایت شده است، گفت: سازمان سنجش بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی موظف شده پذیرش بومی را حداقل 65 درصد بر اساس گسترش رشته های آموزش عالی اعمال کند. دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: سازمان سنجش آموزش کشور در گروههای آزمایشی تجربی، ریاضی و انسانی با توجه به گسترش رشته های آموزش عالی در این گروهها توانست 65 درصد مورد نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی را در پذیرش بومی دانشجو در کنکور 87 اعمال کند.
وی اضافه کرد: در گروه هنر با توجه به تعداد محدود پذیرش دانشجو در این گروه اصلا بومی پذیری صورت نگرفته است. در رشته های مربوط به گروه زبان نیز فقط در مورد رشته زبان و ادبیات انگلیسی بومی پذیری شده و بقیه کشوری هستند.
mostafa.m
05-09-2008, 17:35
بابا شما بگین کسی بوده از شهرستان که تهران قبول شه!
دوستم با 500 نفت امیرکبیر(از مشهد)
ali_ranger22
05-09-2008, 18:47
ای کاش از قبل خبر داده بودن که ملت شهر خودشونو میزدن.دانشگاهای شهر های منطقه یک که خوبه ولی همه ی دانشگاه های کشور که مثل هم نیست.در کل خیلی نامردیه.(خوبیش اینه که شریفم از شریفی افتاد.)
معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره پذیرش بومی را در کنکور 87 رعایت شده است، گفت: سازمان سنجش بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی موظف شده پذیرش بومی را حداقل 65 درصد بر اساس گسترش رشته های آموزش عالی اعمال کند. دکتر ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر افزود: سازمان سنجش آموزش کشور در گروههای آزمایشی تجربی، ریاضی و انسانی با توجه به گسترش رشته های آموزش عالی در این گروهها توانست 65 درصد مورد نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی را در پذیرش بومی دانشجو در کنکور 87 اعمال کند.
وی اضافه کرد: در گروه هنر با توجه به تعداد محدود پذیرش دانشجو در این گروه اصلا بومی پذیری صورت نگرفته است. در رشته های مربوط به گروه زبان نیز فقط در مورد رشته زبان و ادبیات انگلیسی بومی پذیری شده و بقیه کشوری هستند.
سال بعد هم همین بومی سازی انجام میشه؟
فعلا که چیزی نمیگن ولی محض احتیاط بهتره شهر خودمون قبول شیم یا هر جایی جز تهران
عزیزم انگار تو باغ نیسی که ببینی چه جوری سره بچه شهرستانیا را بی صدا بریدن
تازه تو خود فروم هم soheilvb با رتبه 34-44 پزشکی تهران نیاورد
امسال سهمیه بومی کردن
حتی شریف هم سهمیه بومی اعمال شد.
حضرتعالی که تو باغ سیر میکنی میشه مطلبی برای اینکه صحبتت رو اثبات کنه لینک بدی ؟؟؟
موافقم!بهتره پستارو ویرایش کنی تا قبل از اینکه ...
دوستان با عرض شرمندگی دهنتون سرویس
شما که ترکوندین خیلی اکتیو شدین من نمیدونم شما چطوری 7 ساعت می خونین اخه من موندم بیام اینجا دور هم خوش باشیم یا ....
سوالای شیمی 3 که گفته بودم:
NaOHCO3 رو نام گذاری کنید.( 3 زیروند O هستش)
ایا امکان داره واکنشی همزمان هم در فشار ثابت باشه و هم حجم ثابت؟؟؟
عنصر ها قطبی اند یا غیر قطبی؟ عنصر های تک اتمی مثل Na چه طور ؟ حلال مناسبشون چیه؟
این تست رو توضیح کامل می خوام:
در واکنش A2 +B2 می دهد : 2AB اگر محتوی انرزی مواد اولیه و حاصل به ترتیب برابر E2 , E1 باشد تغییرات انرزی سیستم به ازای تشکیل هر مول AB کدام است؟
1) یک دوم ضرب در E2-E1
2( E1-E2
3) یک دوم ضرب در 2E2-E1
4) E2-E1
پیوند های قطبی از چه نوعی هستند؟ ایا کووالانسی اند؟
قضیه پیوند های 2 قطبی و 2 قطبی القایی چیه؟
پیوند یون با 2 قطبی چگونه امکان پذیر است؟
ایا پیوند ها به 2 نوع یونی و کووالانسی تقسیم می شوند؟
مواد یون-2 قطبی به صورت یونی حل می شوند یا ملکولی؟ مواد قطبی غیر قطبی چه طور؟ مواد 2 قطبی 2 قطبی القایی چه طور؟؟؟؟
معادله ی حل شدن امونیاک در اب چگونه است؟
متاسفانه دوستم نیست دیدمش بهش می گم
چه جلب من می دیدم هی اقوام می گن اینجوریه من می گفتم اینا چه قدر پرتن
دوستان این طوری باید چه رتبه ای بیاری واسه تهران؟؟؟ مشهد چه طور؟؟؟((در ضمن من از امتیاز منطقه 3 و بومی مشهد هم استفاده می کنم فقط همین)))
دوستم با 500 نفت امیرکبیر(از مشهد)
واسه همین فردوسی خودمون رشته ی خوب رتبه چند می خواد؟؟؟
mostafa.m
05-09-2008, 22:46
خدمتون عرض کنم اگه مشهدی باشی امسال تا اینجا میدونم برق از 250 تا 2500 گرفته خودمم 1900
اما اگه بومت فرق کنه با 1200 هم مثلا شاید قبول نشی(البته امسال منظوره)
mohsen_sir
05-09-2008, 22:54
مگه سال 68 ای هستی؟ مشکلی نیست میتونی بدون سربازی درستو بخونی ........
نه نيمه دوم شصتو هفتم دوبار كنكور دادم
پارسال كم خوندم شدم 16000
امسال 2 ماه آخر خوندم(با استرس ) شدم دوازده هزار
حالا مي خونم بره زير 1000:31:
البته نميدنم اصلاً امسال كنكور ميتونم بدم يا نه!
شما که ترکوندین خیلی اکتیو شدین من نمیدونم شما چطوری 7 ساعت می خونین اخه من موندم بیام اینجا دور هم خوش باشیم یا ....
عنصر ها قطبی اند یا غیر قطبی؟ عنصر های تک اتمی مثل Na چه طور ؟ حلال مناسبشون چیه؟
در واکنش A2 +B2 می دهد : 2AB اگر محتوی انرزی مواد اولیه و حاصل به ترتیب برابر E2 , E1 باشد تغییرات انرزی سیستم به ازای تشکیل هر مول AB کدام است؟
1) یک دوم ضرب در E2-E1
2( E1-E2
3) یک دوم ضرب در 2E2-E1
4) E2-E1
مواد یون-2 قطبی به صورت یونی حل می شوند یا ملکولی؟ مواد قطبی غیر قطبی چه طور؟ مواد 2 قطبی 2 قطبی القایی چه طور؟؟؟؟
دوستان این طوری باید چه رتبه ای بیاری واسه تهران؟؟؟ مشهد چه طور؟؟؟((در ضمن من از امتیاز منطقه 3 و بومی مشهد هم استفاده می کنم فقط همین)))
[جواب تست گزینه 1 هستش.
تغییرات انرژی سیستم همون دلتا H هستش که برابره با محتوای انرژی محصولات منهای مواد اولیه = (E2-E1)
برای معادله داده شده دلتا H محاسبه شده به دومولAB تعلق داره که برای یک مول باید تقسیم بر 2 کنیم
که جواب می شه 2/(E2-E1)
من با 511 نتونستم مدیریت بازرگانی علامه قبول بشم.
شاخ داشتم درمیاوردم
اقتصاد بازرگانی بهشتی قبول شدم به جاش
سلام
ریاضی بودید یا انسانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!! فکر نمی کنم ریاضی باشید وگرنه من اصلا فکر علامه نباشم دیگه
من که از یکی شنیدم تهران و علامه می شه رشته اقتصاد و مدیریتش با زیر 2 -3 هزار منطقه یک ریاضی قبول شد
کسی نمی دونه میانگین چقدر می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بای
خوشحال میشم که منو کمک کنید من شبانه مکانیک شیراز قبول شدم وهم دانشگاه آزاد مکانیک علوم تحقیقات تهران کدوم رو برم
کدوم بهتره من از لحاظ مکان تو هر دو شهر تامین هستم و از لحاظ مالی فرقی نداره که آزاد باشه یا دولتی
در ضمن من اگه این شبانه رو نرم محرومیت شامل حال من میشه؟
سلام
هر چند من شیرازی هستم
دانشگاه شیراز بعد از دانشگاه های تهران دومه و خیلی بهتر از بقیه دانشگاه هاست
بعدش شما به آزاد می گید دانشگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگر بودم که با کله می رفتم مکانیک شیراز (حتی اگر بابام جاسبی بود:31: دانشگاه نیست آزاد که)
هر چند خودم هم با اینکه می گم شیراز بازم تهران خیلی سطحش بالاتره تا شیراز(منظورم صنتعی شریف امیر کبیر خواجه نصیر طوسی و تهران و...... نه آزاد اصلا آزاد هر جا که باشه وقت تلف کردنه)
بای
elhameli
06-09-2008, 09:40
سلام
هر چند من شیرازی هستم
دانشگاه شیراز بعد از دانشگاه های تهران دومه و خیلی بهتر از بقیه دانشگاه هاست
بعدش شما به آزاد می گید دانشگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اگر بودم که با کله می رفتم مکانیک شیراز (حتی اگر بابام جاسبی بود:31: دانشگاه نیست آزاد که)
هر چند خودم هم با اینکه می گم شیراز بازم تهران خیلی سطحش بالاتره تا شیراز(منظورم صنتعی شریف امیر کبیر خواجه نصیر طوسی و تهران و...... نه آزاد اصلا آزاد هر جا که باشه وقت تلف کردنه)
بای
100% دانشگاه شيراز برو .
soheiltaker
06-09-2008, 12:47
((هم اكنون به ياري سبزتان نيازمندم)) (( بنياد امور كنكوري هاي خاص ))بچه ها من يه مشكل پيدا كردم من پيام نور مركز اصفهان رشته مديريت صنعتي قبول شدم ولي نه درباره پيام نور و نه درباره رشته قبوليم هيچ اطلاعاتي ندارم ( چون همين جوري انتخاب رشته كردم !!!)حالا موندم يه سال بخونم يا برم پيام نور كمكم كنيد!
1) یک دوم ضرب در E2-E1
2( E1-E2
3) یک دوم ضرب در 2E2-E1
4) E2-E1
NaOHCO3 رو نام گذاری کنید.( 3 زیروند O هستش) : اگه اون O کنار Na نباشه یعنی فرمول به صورت NaHCO3 باشه اسمش سدیم بی کربنات هستش ولی اگه همون فرمولی باشه که خودت گذاشتی من نمی دونم!
ایا امکان داره واکنشی همزمان هم در فشار ثابت باشه و هم حجم ثابت؟؟؟ : به نظر من خیر بنا به استدلال زیر: لازمه این که واکنش در حجم ثابت انجام بشه اینه که واکنش دهنده ها در یک ظرف دربسته قرار بگیرند و وقتی واکنش دهنده ها واکنش بدهند یا تولید گرما می کنند که باعث افزایش فشار می شه یا گرما میگیرند یعنی دلتا H مثبت که باعث کاهش فشار می شه . بنابر این می تونیم بگیم حداقل در ابتدای واکنش و تا لحظاتی فشار ثابت نیست . یعنی ممکنه بعد از گذشت مدتی از انجام واکنش ظرف واکنش با محیط اطراف تبادل گرمایی داشته باشه و در نهایت هم دما با محیط بشه و فشار در ظرف به حالت اول برگرده.
1-عنصر ها قطبی اند یا غیر قطبی؟ 2-عنصر های تک اتمی مثل Na چه طور ؟3- حلال مناسبشون چیه؟ : 1- والا تا اونجا که من می دونم تو کتاب شیمی 2 بحث قطبی و غیر قطبی برای پیوندها مطرحه که در نهایت منجر به قطبی بودن یا نبودن مولکول می شه. پس عناصر تک اتمی مثل Na چون پیوندی بین یکدیگر برقرار نمی کنن پس غیر قطبی هستند. عناصر دو اتمی مثل I2 ( ید) چون الکترو نگاتیوی هر دو اتم I یکسانه پس باز هم غیر قطبی هستن. فقط می مونه چند اتمی ها مثل P4 (فسفر سفید) که در این حالت هم پیوند ها غیر قطبی هستن و شکل مولکول هم منتظم هستش در نتیجه مولکول غیر قطبی است. پس تا اونجا که من می دونم و در سطح کتابامون عناصر غیر قطبی هستن. 2- جواب دادم . 3- به من و شما مربوط نیست!!!(شوخی کردم . نمی دونم)
جواب تست رو که قبلا دادم.
پیوند های قطبی از چه نوعی هستند؟ ایا کووالانسی اند؟ : بحث پیوند ها قطبی و غیر قطبی تو کتاب فقط برای پیوند های کووالانسی مطرحه. حالا پیوند کوالانسی یعنی چه؟ پیوند کووالانسی یعنی پیوند اشتراکی. یعنی دو اتم جفت الکترون پیوندی خودشون رو به اشتراک می زارن و پیوند کووالانسی تشکیل می شه حالا اگر این دو اتم یکسان نباشند مثلا یکی C باشه و دیگری F باشه به علت اختلاف در الکترونگاتیوی اتم F قسمت عمده ابر الکترونی اشتراکی رو به سمت خودش می کشه و این باعث می شه که پیوند قطبی بشه. ولی اگه دو اتم یکسان باشند چون الکترو نگاتیوی برابری دارند ابر الکترونی به طور مساوی بین اون ها تقسم می شه در نتیجه پیوند غیر قطبی می شه.
معادله ی حل شدن امونیاک در اب چگونه است؟ : به صورت زیر: NH3 + H2O ============== NH4OH
بقیه سوالات رو بلد نیستم یعنی تا حالا خوب در موردشون مطالعه نکردم اگه چیزی یاد گرفتم در موردشون می یام و دوباره می نویسم
آقا رفتی حرم ما رو هم دعا کن
فعلا بای
دوستان اگه می شه اینجا سوال بذاریم منم یه چند تا سوال دارم!!
ولی به نظرم بهتره یه تاپیک دیگه برا این موضوع ایجاد کنیم اخه اینجا همین جوریش خیلی شلوغه!
Rainy eye
06-09-2008, 15:19
انواع واکنش بین ذره ای:
موثر در انحلال:
1.یون دو قطبی:بین مولکولهای قطبی ویون است
2.دو قطبی -دوقطبی:بین مولکولهای قطبی است به شرط اینکه مولکولهای قطبی فاقد پیوند کووالانسی H-N,H-O,H-F باشد
3.هیدروژنی:بین مولکولهای قطبی است به شرط اینکه دارای پیوندهایH-N,H-F,H-O باشد
4.دوقطبی القایی-دوقطبی القایی(ناقطبی-ناقطبی):بین مولکولهای ناقطبی است
غیر موثر در انحلال:
1.دوقطبی -دوقطبی القایی:بین مولکولهای قطبی وناقطبی
2.یون دوقطبی القایی:بین یون ومولکول دوقطبی
نکته:در ترکیب ها بخش کربنی (آلکیل)بخش نا قطبی مولکول را تشکیل میدهد وبخش اکسیژن دار (اتم الکترو نگاتیو تر)بخش قطبی را تشکیل میدهد
نا قطبی -ناقطبی<دوقطبی -دوقطبی<جاذبه هیدروژنی<جاذبه یون دوقطبی<یون -یون
تا همین جا به شیمی 3مربوط میشه بقیش شیمی 2 رو باید بخونی!
اون فرمول اولیو از کجا آوردی؟!! فک کنم همچین چیزی نداریم !
MaaRyaaMi
06-09-2008, 16:04
به نظر منم بهتره یه تاپیک بزنین!
بابا اینجوری همه چی قاطی میشه با هم!
Rainy eye
06-09-2008, 16:07
اگه استیکی باشه که خیلی خوب میشه ! در غیر اینصورت...
آره .....اگه مدیر زحمتش رو بکشه ....به شرط اینکه استیکی باشه...
ایا امکان داره واکنشی همزمان هم در فشار ثابت باشه و هم حجم ثابت؟؟؟ : به نظر من خیر بنا به استدلال زیر: لازمه این که واکنش در حجم ثابت انجام بشه اینه که واکنش دهنده ها در یک ظرف دربسته قرار بگیرند و وقتی واکنش دهنده ها واکنش بدهند یا تولید گرما می کنند که باعث افزایش فشار می شه یا گرما میگیرند یعنی دلتا H مثبت که باعث کاهش فشار می شه . بنابر این می تونیم بگیم حداقل در ابتدای واکنش و تا لحظاتی فشار ثابت نیست . یعنی ممکنه بعد از گذشت مدتی از انجام واکنش ظرف واکنش با محیط اطراف تبادل گرمایی داشته باشه و در نهایت هم دما با محیط بشه و فشار در ظرف به حالت اول برگرده.
:5:
ایا امکان داره واکنشی همزمان هم در فشار ثابت باشه و هم حجم ثابت؟؟؟ بله
ببينيد .. توي کتابها گفته که واکنش هايي که در ظرف بسته انجام بشند ... واکنش در حجم ثابت هستند ! :13: که البته چندان کامل نيست !!!
حتما اين رابطه را ميشناسيد :
v∆ + q = ∆E
در واقع هر واکنشي که در آن تغيير حجم نباشه ! :31: در حجم ثابته ! ( دوست عزيز يادتون نره که فقط گرما و کار تابع مسير هستند ! و ساير مواردي که در واکنش قابل بررسي هستند تابع حالت هستند ! )
پس در 3 حالت زير واکنش در حجم ثابته :
1- در ظرفي با بدنه غير قابل انبساط باشه
2- تعداد مول هاي گازي دو طرف با هم برابر باشند
3- وقتي فاز واکنش دهنده ها و فراورده هاي واکنش در حالت جامد يا محلول باشد ! ( چون معمولا از تغيير حجم جامد و محلول صرف نظر ميشه ! )
البته جالبه که خيلي از معلم ها اصلا موارد 2 و 3 را سر کلاس نميگند ! ! يا قبول ندارند ! ولي هست ! :5: (اينارو الکي از خودم نگفتم ... يکي از بهترين معلمهاي شيمي و آزمايشگاه اصفهان که معلم ما بود توي جزوش بهمون گفته ! :8: )
خب و اما جواب ....
شما اگه هر يک از موارد 2 و 3 را در فشار ثابت انجام بدي .... واکنش هم در حجم ثابته هم در فشار ثابت :31:
behnam_roli
06-09-2008, 17:36
به نظر منم بهتره یه تاپیک بزنین!
بابا اینجوری همه چی قاطی میشه با هم!
شک نکنید که نمیشه
منم خواستم خواستم یه همچین چیزی بزنم(البته نه دقیقا) ولی مدیر گفت نمیشه
چون باید طبق قوانین هر درسو در زیر شاخه خودش تو موضوعات علمی بزنید و یه جا با هم نمیشه:46:
pooyahacker
06-09-2008, 17:44
من قبلا از مدیر پرسیدم ، فرمودند جاش اینجا نمی باشد ، در زیرشاخه های مرتبط موضوعات علمی مطرح کنید لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooyahacker
06-09-2008, 17:50
اگه استیکی باشه که خیلی خوب میشه ! در غیر اینصورت...
در غیر اینصورت چی ؟!? بگو من طاقت شنیدنشو دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] // [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] // [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:
ایا امکان داره واکنشی همزمان هم در فشار ثابت باشه و هم حجم ثابت؟؟؟ بله
ببينيد .. توي کتابها گفته که واکنش هايي که در ظرف بسته انجام بشند ... واکنش در حجم ثابت هستند ! :13: که البته چندان کامل نيست !!!
حتما اين رابطه را ميشناسيد :
v∆ + q = ∆E
در واقع هر واکنشي که در آن تغيير حجم نباشه ! :31: در حجم ثابته ! ( دوست عزيز يادتون نره که فقط گرما و کار تابع مسير هستند ! و ساير مواردي که در واکنش قابل بررسي هستند تابع حالت هستند ! )
3- وقتي فاز واکنش دهنده ها و فراورده هاي واکنش در حالت جامد يا محلول باشد ! ( چون معمولا از تغيير حجم جامد و محلول صرف نظر ميشه ! )
البته جالبه که خيلي از معلم ها اصلا موارد 2 و 3 را سر کلاس نميگند ! ! يا قبول ندارند ! ولي هست ! :5: (اينارو الکي از خودم نگفتم ... يکي از بهترين معلمهاي شيمي و آزمايشگاه اصفهان که معلم ما بود توي جزوش بهمون گفته ! :8: )
خب و اما جواب ....
شما اگه هر يک از موارد 2 و 3 را در فشار ثابت انجام بدي .... واکنش هم در حجم ثابته هم در فشار ثابت :31:
بله درسته. این گفته های شما درسته در حالتی که واکنش هیچ دلتا H نداشته باشه یعنی محتوای انرژی مواد اولیه و محصولات برابر باشه!! نمودارش رو تصور کنید!!. راستش رو بخواهید منم اولش می خواستم برابری تعداد مول های گازی در دو طرف و اینکه ممکنه اصلا واکنش دهنده در فاز جامد یا محلول باشه و تغییر فاز نده به گاز رو عنوان کنم ولی اگه دقت کنید می بینید در یک ظرف در بسته چیزی که می تونه به طور قطع فشار رو تغییر بده دلتا H واکنش هستش.
مگر این که آنتالپی واکنش اونقدر کوچک باشه که ما بتونیم از اون صرف نظر کنیم.
این صحبت های که می کنم کاملا استنباط خودم هست و از هیچ جزوه یا کتابی عنوان نمی کنم چرا که من تو این درس هیچ معلمی نداشتم . حالا درست یا غلط بودنش باید بررسی بشه....
soheiltaker
06-09-2008, 18:26
((هم اكنون به ياري سبزتان نيازمندم)) (( بنياد امور كنكوري هاي خاص ))بچه ها من يه مشكل پيدا كردم من پيام نور مركز اصفهان رشته مديريت صنعتي قبول شدم ولي نه درباره پيام نور و نه درباره رشته قبوليم هيچ اطلاعاتي ندارم ( چون همين جوري انتخاب رشته كردم !!!)حالا موندم يه سال بخونم يا برم پيام نور كمكم كنيد!
بچه ها اين سوال منو جواب بدين لطفا!:11:
soheiltaker
06-09-2008, 18:27
به نظر من سوال ها رو همين جا بگين
پارسال هم همه سوال ها شونو همين جا ميگفتن
بله درسته. این گفته های شما درسته در حالتی که واکنش هیچ دلتا H نداشته باشه یعنی محتوای انرژی مواد اولیه و محصولات برابر باشه!! نمودارش رو تصور کنید!!. راستش رو بخواهید منم اولش می خواستم برابری تعداد مول های گازی در دو طرف و اینکه ممکنه اصلا واکنش دهنده در فاز جامد یا محلول باشه و تغییر فاز نده به گاز رو عنوان کنم ولی اگه دقت کنید می بینید در یک ظرف در بسته چیزی که می تونه به طور قطع فشار رو تغییر بده دلتا H واکنش هستش.
مگر این که آنتالپی واکنش اونقدر کوچک باشه که ما بتونیم از اون صرف نظر کنیم.
این صحبت های که می کنم کاملا استنباط خودم هست و از هیچ جزوه یا کتابی عنوان نمی کنم چرا که من تو این درس هیچ معلمی نداشتم . حالا درست یا غلط بودنش باید بررسی بشه....
:5: دوست عزيز حتي اگه دلتاH هم داشته باشه باز هم ممکنه ! نمونه اش ... گرما سنج بمبي ! :31:
البته اشتباه نشه يه وقت !!! گرماسنج بمبي گرماي واکنش در حجم ثابت را اندازه ميگيره ! ولي اون واکنشي که گرماشو اندازه ميگيره ميتونه در فشار ثابت دلتاH داشته باشه ! :31:
soheiltaker
06-09-2008, 18:40
به نظر من نه
متن كتاب : (( واكنش در فشار ثابت : اين واكنش در ظرفي سرباز يا هر ظرف ديگري انجام ميشود كه با تغيير حجم فشار را ثابت نگه ميدارد ...))
پس نتيجه ميگيريم نميشه!!!:46:
pooyahacker
06-09-2008, 20:08
بر و بچ تهرانی چه شانسی آوردیم ما : 65 درصد بومی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش به حالمون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5: دوست عزيز حتي اگه دلتاH هم داشته باشه باز هم ممکنه ! نمونه اش ... گرما سنج بمبي ! :31:
البته اشتباه نشه يه وقت !!! گرماسنج بمبي گرماي واکنش در حجم ثابت را اندازه ميگيره ! ولي اون واکنشي که گرماشو اندازه ميگيره ميتونه در فشار ثابت دلتاH داشته باشه ! :31:
سلام رفیق
کجای کتاب نوشته که گرماسنج بمبی علاوه بر اینکه گرمای واکنش در حجم ثابت رو اندازه می گیره در فشار ثابت هم ممکنه باشه که شما می گی نمونه اش گرماسنج بمبی!!!!
البته من الان که دقت می کنم می بینم که می شه یه واکنش هم در فشار ثابت باشه هم در حجم ثابت اما تحت شرایط زیر:
1- واکنش دهنده ها و فرآورده ها در فاز جامد باشند
2- واکنش دهنده ها و فرآورده ها در فاز محلول باشند به شرطی که گرمای تولید شده اونقدری نباشه که باعث افزایش حجم محلول باشه
3- تعداد مول گازی در دو طرف یکسان باشه اما به شرطی که آنتلپی واکنش اندک باشه و باعث گرم شدن گاز و افزایش حجم و در نتیجه کاهش فشار نشه.
اگه اشتباهه یا موردی جا افتاده بگید تا بررسی کنیم.
بچه ها اين سوال منو جواب بدين لطفا!:11:
سلام
همین دیشب با پسر عموم صحبت می کردم که آخر کامپیوتره و موقعی که هنوز تلوزیون رنگی تو خیلی از خونه ها نبود اون تو خونه با کامپیوتر ور می رفت اینو گفتم که بدونید از کامپیوتر چه نرم افزار چه سخت افزار خیلی حالیشه. میگفت دو ترم دارم می رم پیام نور به لعنت خدا هم نمی ارزه همه نمره ها شده 1 - 2- خلاصه اوضاع خیلی خرابه می خوام ولش کنم برم واسه آزاد یا سراسری.
اگه من جای شما بودم می موندم واسه سال بعد که همین کار رو هم کردم. رتبه ام تو منطقه 1 ریاضی شد 5700 ولی موندم واسه سال دیگه
خوش باشی
NaOHCO3 رو نام گذاری کنید.( 3 زیروند O هستش) : اگه اون O کنار Na نباشه یعنی فرمول به صورت NaHCO3 باشه اسمش سدیم بی کربنات هستش ولی اگه همون فرمولی باشه که خودت گذاشتی من نمی دونم!
1-عنصر ها قطبی اند یا غیر قطبی؟ 2-عنصر های تک اتمی مثل Na چه طور ؟3- حلال مناسبشون چیه؟ : 1- والا تا اونجا که من می دونم تو کتاب شیمی 2 بحث قطبی و غیر قطبی برای پیوندها مطرحه که در نهایت منجر به قطبی بودن یا نبودن مولکول می شه. پس عناصر تک اتمی مثل Na چون پیوندی بین یکدیگر برقرار نمی کنن پس غیر قطبی هستند. عناصر دو اتمی مثل I2 ( ید) چون الکترو نگاتیوی هر دو اتم I یکسانه پس باز هم غیر قطبی هستن. فقط می مونه چند اتمی ها مثل P4 (فسفر سفید) که در این حالت هم پیوند ها غیر قطبی هستن و شکل مولکول هم منتظم هستش در نتیجه مولکول غیر قطبی است. پس تا اونجا که من می دونم و در سطح کتابامون عناصر غیر قطبی هستن. 2- جواب دادم . 3- به من و شما مربوط نیست!!!(شوخی کردم . نمی دونم)
جواب تست رو که قبلا دادم.
پیوند های قطبی از چه نوعی هستند؟ ایا کووالانسی اند؟ : بحث پیوند ها قطبی و غیر قطبی تو کتاب فقط برای پیوند های کووالانسی مطرحه. حالا پیوند کوالانسی یعنی چه؟ پیوند کووالانسی یعنی پیوند اشتراکی. یعنی دو اتم جفت الکترون پیوندی خودشون رو به اشتراک می زارن و پیوند کووالانسی تشکیل می شه حالا اگر این دو اتم یکسان نباشند مثلا یکی C باشه و دیگری F باشه به علت اختلاف در الکترونگاتیوی اتم F قسمت عمده ابر الکترونی اشتراکی رو به سمت خودش می کشه و این باعث می شه که پیوند قطبی بشه. ولی اگه دو اتم یکسان باشند چون الکترو نگاتیوی برابری دارند ابر الکترونی به طور مساوی بین اون ها تقسم می شه در نتیجه پیوند غیر قطبی می شه.
معادله ی حل شدن امونیاک در اب چگونه است؟ : به صورت زیر: NH3 + H2O ============== NH4OH
بقیه سوالات رو بلد نیستم یعنی تا حالا خوب در موردشون مطالعه نکردم اگه چیزی یاد گرفتم در موردشون می یام و دوباره می نویسم
آقا رفتی حرم ما رو هم دعا کن
فعلا بای
ممنونم عزیزم
راستی تست تو ÷اسخ نامه گزینه ی 2 رو زده بود و یه سری توضیحات داده بود که من نفهمی دم واسه همین اینجا گذاشتم
الان خانواده رفتن حرم گفتم منو کافی نت ÷یاده کنند
انواع واکنش بین ذره ای:
موثر در انحلال:
1.یون دو قطبی:بین مولکولهای قطبی ویون است
2.دو قطبی -دوقطبی:بین مولکولهای قطبی است به شرط اینکه مولکولهای قطبی فاقد پیوند کووالانسی H-N,H-O,H-F باشد
3.هیدروژنی:بین مولکولهای قطبی است به شرط اینکه دارای پیوندهایH-N,H-F,H-O باشد
4.دوقطبی القایی-دوقطبی القایی(ناقطبی-ناقطبی):بین مولکولهای ناقطبی است
غیر موثر در انحلال:
1.دوقطبی -دوقطبی القایی:بین مولکولهای قطبی وناقطبی
2.یون دوقطبی القایی:بین یون ومولکول دوقطبی
نکته:در ترکیب ها بخش کربنی (آلکیل)بخش نا قطبی مولکول را تشکیل میدهد وبخش اکسیژن دار (اتم الکترو نگاتیو تر)بخش قطبی را تشکیل میدهد
نا قطبی -ناقطبی<دوقطبی -دوقطبی<جاذبه هیدروژنی<جاذبه یون دوقطبی<یون -یون
تا همین جا به شیمی 3مربوط میشه بقیش شیمی 2 رو باید بخونی!
اون فرمول اولیو از کجا آوردی؟!! فک کنم همچین چیزی نداریم !
این قضیه موثر و غیر موثر چیه؟
آره .....اگه مدیر زحمتش رو بکشه ....به شرط اینکه استیکی باشه...
این قضیه استیکی چیه؟
به نظر من مدیران هیچ کار مفیدی جز حذف کردن ÷ست ها انجام نمی دن
ممنونم عزیزم
راستی تست تو ÷اسخ نامه گزینه ی 2 رو زده بود و یه سری توضیحات داده بود که من نفهمی دم واسه همین اینجا گذاشتم
الان خانواده رفتن حرم گفتم منو کافی نت ÷یاده کنند
قربونت
می شه جواب پاسخ نامه رو اینجا بزاری تا ببینیم چی گفته.
من که حتم دارم گزینه 1 درسته
این قضیه استیکی چیه؟
یعنی تاپیک رو بچسبونه اون بالا.. یعنی پین بکنه تاپیک رو
متاسفانه
mohsen_sir
06-09-2008, 20:39
منم موافقم :(
بچه ها منو كمك كنيد من 2 سال كنكور دادم متاسفانه هر دوسالم برام مشكل پيش اومدش نتونستم درس بخونم سال اول شدم 16000 امسال شدم 12000 (منطقه يك) امسال انتخابام همه بالا بودن مردود شدم حالا برج دوازده باي برم خدمت نميدونم دوباره بخونم يا تكميل ظرفيت همينطوري يه چي بزنم برم هرجاشد شدش!
سلام رفیق
کجای کتاب نوشته که گرماسنج بمبی علاوه بر اینکه گرمای واکنش در حجم ثابت رو اندازه می گیره در فشار ثابت هم ممکنه باشه که شما می گی نمونه اش گرماسنج بمبی!!!!
البته من الان که دقت می کنم می بینم که می شه یه واکنش هم در فشار ثابت باشه هم در حجم ثابت اما تحت شرایط زیر:
2- واکنش دهنده ها و فرآورده ها در فاز محلول باشند به شرطی که گرمای تولید شده اونقدری نباشه که باعث افزایش حجم محلول باشه
3- تعداد مول گازی در دو طرف یکسان باشه اما به شرطی که آنتلپی واکنش اندک باشه و باعث گرم شدن گاز و افزایش حجم و در نتیجه کاهش فشار نشه.
اگه اشتباهه یا موردی جا افتاده بگید تا بررسی کنیم.
عليک سلام رفيق :31: اينو من واسه شما اضافه کرده بودم :5:
البته اشتباه نشه يه وقت !!! گرماسنج بمبي گرماي واکنش در حجم ثابت را اندازه ميگيره ! ولي اون واکنشي که گرماشو اندازه ميگيره ميتونه >>> در فشار ثابت >>> دلتاH داشته باشه !
مثه اينکه دقت نکردي ! :31:
خب .. اين 3 مورد هم ... که خودم گفته بودم ... پس هيچ جاييش اشتباه نيست :5:
عليک سلام رفيق :31: اينو من واسه شما اضافه کرده بودم :5:
مثه اينکه دقت نکردي ! :31:
خب .. اين 3 مورد هم ... که خودم گفته بودم ... پس هيچ جاييش اشتباه نيست :5:
هر کی تفاوت این دوتا نوشته رو فهمید بگه وگرنه که عین هم هستند.ما که......
3- تعداد مول گازی در دو طرف یکسان باشه اما به شرطی که آنتلپی واکنش اندک باشه و باعث گرم شدن گاز و افزایش حجم و در نتیجه افزایش فشار نشه.
:31: حالا مثلا دلخور شدي ؟ :46:... بيخيال پسر ! چرا اينقدر حساسي تو :10: ....
farhad_realmadrid
07-09-2008, 00:01
لعنت به این شیمی خیلی ازش بدم میاد حالم ازش بهم میخوره
ساله 87 سوالهای شیمی را دیدم چقدر سخت بود...
یک کتاب خوب معرفی کنین که سطحش بالا باشد و حتی اگر کنکور 88 سوالهای شیمی سخت بود بتونیم جواب بدیم
یکی راهنمایی کنه
mohandes1369
07-09-2008, 01:55
یک کتاب خوب معرفی کنین که سطحش بالا باشد و حتی اگر کنکور 88 سوالهای شیمی سخت بود بتونیم جواب بدیم
یکی راهنمایی کنه
سوالا رو دیدی کف کردی...آره
من کتاب گاج داشتم 56 زدم
تو کتاب مهندس بازرگان رو بگیر... سطحش در حد کنکوره....فکر کنم اندیشه سازان باشه.. ایشالا 100 بزنی
mohsen_sir
07-09-2008, 04:34
آره منم مثه توام
تو کتاب مهندس بازرگان رو بگیر... سطحش در حد کنکوره....فکر کنم اندیشه سازان باشه.. ایشالا 100 بزنی
گاج از اون بهتر نيستش؟ آخه من پارسال خيلي دنبال شيمي گشتم بهترينشون گاج بودش
soheiltaker
07-09-2008, 09:22
سلام
بچه ها كسي برنامه راهبردي تابستون كانونو نداره
خواهش ميكنم اگه كسي داره بزاره
سلام
بچه ها كسي برنامه راهبردي تابستون كانونو نداره
خواهش ميكنم اگه كسي داره بزاره
دوست عزيز بچه هاي تاپيک قلمچي کاملتر ميتونند جوابتو بدند ... اما تا اونجايي که من با خبر شدم ... آزمون اول 12 مهر بر گزار ميشه :5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MaaRyaaMi
07-09-2008, 10:47
آره منم مثه توام
لطفا به شیمی توهین نشه!
نه گاج خوب نیس:31:
فقط و فقط کتابای مهندس بازرگان...
farhad_realmadrid
07-09-2008, 11:50
آره منم مثه توام
سوالا رو دیدی کف کردی...آره
من کتاب گاج داشتم 56 زدم
گاج 2 نوع کتاب داره کدامشو میگین
سبز یا سفید
من هردوشو دارم که سبزش خیلی باحاله.
کتاب بازرگان حال نمیده یه جوریه من فقط کتاب شیمی پیش 2 دارم اصلا هیچی ازش نفهمیدم آیا بقیه کتاباش اینطوریه؟
farhad_realmadrid
07-09-2008, 11:53
آقا کسی کتاب خوشخان هندسه تحلیلی را داره؟؟؟
شما کدام کتاب خوشخان را دارین؟
:31: حالا مثلا دلخور شدي ؟ :46:... بيخيال پسر ! چرا اينقدر حساسي تو :10: ....
سلام رفیق
نه بابا دلخوری کجا بود؟؟؟؟!!!!! :11:
من می خواستم بحث به نتیجه درست و حسابی برسه. به نتیجه ای که بشه بهش استناد کرد.
ازت خیلی ممنونم که تو بحث شرکت کردی .(دمت گرم)
من هنوز حوصله پیدا نکردم برم کانون. پس اولین آزمون 12 مهر هستش. خوب شد.
hackerboy
07-09-2008, 12:53
کتاب جالبي نيست، گاج سفيد بهتره
hackerboy
07-09-2008, 12:54
farhad_realmadrid
07-09-2008, 13:47
میشه ازشما بپرسم خوشخان جلد چه رنگی؟؟؟
وقتی کتابشو نخوندی بیخودی نظر نده
دیفرانسیل و گسسته خوشخان قویترین کتاب بازار است.
ضمنا من شیمی خوشخان را ندیدم که داره.
MaaRyaaMi
07-09-2008, 13:52
گاج 2 نوع کتاب داره کدامشو میگین
سبز یا سفید
من هردوشو دارم که سبزش خیلی باحاله.
کتاب بازرگان حال نمیده یه جوریه من فقط کتاب شیمی پیش 2 دارم اصلا هیچی ازش نفهمیدم آیا بقیه کتاباش اینطوریه؟
اون شیمی پیش 2 بحثش جداس ...کلا همه باهاش مشکل دارن:31:
نه خوبن همش...من شیمیم افتضاح بود ولی کتاباشو که خوندم عاشق شیمی شدم:31:
MaaRyaaMi
07-09-2008, 14:01
من دارم
هندسه پایه
گسسته
با تحلیلی
چطور؟!
saman rossi
07-09-2008, 14:23
من شیمی 10 استاد گرفتم که به نظرم هم از گاج هم از بازرگان بهتره(تستای تالیفیش)
Rainy eye
07-09-2008, 14:27
سلام دوستان
یه سوال:کسی هست که رشتش تجربی باشه وپارسال پیش بوده ؟من سوال دارم...
.................................................. .................................................. ........
هیچ کتاب شیمی مثل کتابای بازرگان خوب نیست چون هم سطح سوالاش خوبه وهم تمام ایرادات تستای کنکورو بررسی کرده
اونطور که به ما گفتن کتاب گاج اشکالات علمی داره !
شیمی مبتکران / گسسته خوشخوان / هندسه 1.2و تحلیلی انرژی اتمی /فیزیک تست گاج / فیزیک درس تشریحی مبتکران
اینارو من دارم و کتابهای واقعا خوبیند
برای دیفرانسیل چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
ریاضی بودید یا انسانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!! فکر نمی کنم ریاضی باشید وگرنه من اصلا فکر علامه نباشم دیگه
من که از یکی شنیدم تهران و علامه می شه رشته اقتصاد و مدیریتش با زیر 2 -3 هزار منطقه یک ریاضی قبول شد
کسی نمی دونه میانگین چقدر می خواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بای
انسانی بودم
والا تا جایی که من میدونم علامه فقط دانشجو از گروهای علوم انسانی میگیره نه ریاضی
mohandes1369
07-09-2008, 16:03
شیمی مبتکران / گسسته خوشخوان / هندسه 1.2و تحلیلی انرژی اتمی /فیزیک تست گاج / فیزیک درس تشریحی مبتکران
اینارو من دارم و کتابهای واقعا خوبیند
برای دیفرانسیل چی پیشنهاد میکنید؟
دیفرانسیل به نظرم گاج سفید
فقط هنسه تحلیلی رو اشتباه کردی
حتما حتما حتما گاج سبز هنسه تحلیلی بگیر....
سلام به همگی
میخوام بدونم باید حدودای چه درصدی زد تا رشته راه آهن علم و صنعت کسی قبول بشه؟:31::31:
خوب فکنم مباحث مربوط به کتاب رو اینجا مطرح کنین خیلی بهتره حالا که زحمت یه تاپیک جداگونه رو کشیدن شما هم لطف کنین سوالا رو اونجا مطرح کنین:
راهنمایی در مورد کتب کمک درسی
سلام به همگی
میخوام بدونم باید حدودای چه درصدی زد تا رشته راه آهن علم و صنعت کسی قبول بشه؟:31::31:
اوه فکنم بهتره بری به این تاپیک و قید تهرانو بزنی:
farhad_realmadrid
07-09-2008, 19:13
من دارم
هندسه پایه
گسسته
با تحلیلی
چطور؟!
میخواستم بپرسم که هندسه تحلیلی و پایه خوشخان چطوره آموزشش خوبه؟
mohsen_sir
07-09-2008, 21:10
فكر كنم از گاج بهتر كتاب باشه ولي من 2 سال با سفيدش خوندم
saeed_h1369
07-09-2008, 23:23
مهندس بازرگان فقط همین عمقی بخونین خیلی خوبه
behnam_n80
08-09-2008, 00:33
اونم عمقی بخونی بازم شیمی لنگی
Giorgio Armani
08-09-2008, 01:25
سلام دوستان
یه سوال:کسی هست که رشتش تجربی باشه وپارسال پیش بوده ؟من سوال دارم...
.................................................. .................................................. ........
هیچ کتاب شیمی مثل کتابای بازرگان خوب نیست چون هم سطح سوالاش خوبه وهم تمام ایرادات تستای کنکورو بررسی کرده
اونطور که به ما گفتن کتاب گاج اشکالات علمی داره !
من هستم.سوالی اگه دارین من در خدمتم.
Giorgio Armani
08-09-2008, 01:28
مهندس بازرگان فقط همین عمقی بخونین خیلی خوبه
من که اصلا اینو نخوندم.به نظرم زیاد حرف زده.اصلا کتاب واقعا خوب تو شیمی نداریم.خدا پدر مادر دبیرمو بیامرزه که باعث شد شیمی 95 بزنم.
Max-Moro
08-09-2008, 02:06
سلام به همه كنكوري هاي 88، خسته نباشيد! .... توي فرصت زياد باقي مونده به نظر من بهتره يه كم قيد اينترنت و فروم و... رو بزنيد، راستي بچه هاي غير تهراني زياد رويا پردازي نكنن چون 80% دانشگاه هاي هر شهر مال منطقه خودشه پس قبولي يه كم سخته!.... لعنت به مصوبه هاي نادرست كه با حيثيت ميليون ها جوان بازي ميكنه!
pooyahacker
08-09-2008, 07:58
سلام به همه كنكوري هاي 88، خسته نباشيد! .... توي فرصت زياد باقي مونده به نظر من بهتره يه كم قيد اينترنت و فروم و... رو بزنيد، راستي بچه هاي غير تهراني زياد رويا پردازي نكنن چون 80% دانشگاه هاي هر شهر مال منطقه خودشه پس قبولي يه كم سخته!.... لعنت به مصوبه هاي نادرست كه با حيثيت ميليون ها جوان بازي ميكنه!
%65 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکل حیاتی
دوستان کمکتون رو فراموش نمی کنم
من شناسنامه ام مشهده هم تولد هم صادره
به خاطر امتیاز منطقه ی 3 دبیرستان رو تو یه شرایط بسیار مزخرف تو یکی از شهرای اطراف مشهد گذروندم که هر چی بلا تا حالا سرم اومده از همون سگ دونیه
حالا که نوبت ما شده 65 درصد اعمال کردن
شهرش هم تو خراسان رضویه
حالا می خوام ببینم به نفع منه از همون منطقه 3 استفاده کنم یا از 65 درصد مشهد
اصلا 65 درصد استانی حساب می شه یا شهری( جایی که من خوندم دانشگاه نداره)
اگه بخوام از مشهد استفاده کنم همون سال تولد کافیه یا باید سال اخر رو برگردم مشهد بخونم
لطفا زودتر کمک کنید تا ظرفیت مدارس ÷ر نشده
منم موافقم :(
بچه ها منو كمك كنيد من 2 سال كنكور دادم متاسفانه هر دوسالم برام مشكل پيش اومدش نتونستم درس بخونم سال اول شدم 16000 امسال شدم 12000 (منطقه يك) امسال انتخابام همه بالا بودن مردود شدم حالا برج دوازده باي برم خدمت نميدونم دوباره بخونم يا تكميل ظرفيت همينطوري يه چي بزنم برم هرجاشد شدش!
دوست من شما که با بومی سازی منطقه 1 باید می ترکوندی؟؟؟
شاید سال بعد بومی رو وردارن و رتبه ات خیلی بدتر بشه نظر من اینه که تکمیل ظرفیت رو برو
راستی سازمان سنجش نتایج نهایی رو تو دفتر چه اش نزده؟
یکی راهنمایی کنه
با این که دوستان کتابای زیادی رو معرفی کردن نظر من رو طراحانه که ایندگان منتشرش کرده
من همه ی جواب همه ی سوالامو اونجا ÷یدا کردم
حداقل اینکه درسنامه اش عالیه
اینم اخرین سوالات من
با وسابل زیر ازمایشی طراحی کنید که نتیجه ی ان اندازه گیری نیروی ربایشی بین قطب های 2 اهن ربای میله ای باشه
دو اهن ربای میله ای مشابه و یک نیروسنج فنری
جواب گفته نیروسنج رو اویزان کنید و اهن ربا رو بهش وصل کنید بعد اهن ربای دیگه رو زیزش بگیرید تا نیرو سنج عدد بیشتری رو نشون بده و به جواب برسید مشکل من اینه که هر چی اهن ربا رو ÷ایینتر بیاری بالا ی هم ÷ایین تر میاد و عدد هی زیاد میشه
الکترونگاتیوی چیه
شکل این سوال تو ÷ست بعدیه
در شکل زیر سیم افقی ab در میدان مغناطیسی یکنواخت بین 2 قطب معلق است و قبل از بستن کلید k ترازو عدد 10 نیوتون را نشان می دهد وقتی کلید k بسته است از سیم جریان 20 ام÷ر می گذرد و ترازو عدد 8 نیوتون را نشان می دهد اگر طول سیم ab 10 سانتی متر باشد اندازه ی میدان مغناطیسی بر حسب تسلا و جهت جریان در سیم کدام است؟
الف) 01/0 و از a به b
ب) 01/0 و از b به a
[( 1 و از a به b\
د) 1 و از b به a
Giorgio Armani
08-09-2008, 10:04
الکترونگاتیوی به میزان تمایل هسته یک اتم به جذب الکترون(پیوندی یا ناپیوندی) گفته میشه که کمیتی نسبی است و مقدار آن برای عناصر مختلف نسبت به الکترونگاتیوترین عنصر(f) سنجیده میشه.
در مقابل الکترو پازیتیوی رو هم داریم که تمایل هسته به دفع الکترون تعریف میشه و خصلتی فلزیه.
الکترو نگاتیوی هم که خصلتی نافلزیه.
Giorgio Armani
08-09-2008, 10:08
در مورد آزمایش تعیین میزان نیروی ربایشی هم اینطور نیست که هرچقدر آهنربای پایینی رو پایین تر بیاری نیروی ربایشی بیشتر بشه.در واقع این پایین اومدن تا جایی ادامه پیدا می کنه که برآیند نیروها در راستای y صفر بشه که ناشی از تعادل بین نیروی کشش فنر و نیروی ربایشی دو آهنرباست.
Giorgio Armani
08-09-2008, 10:21
در مورد سوال سوم هم میتونیم از فرمول f=ILBsina استفاده بکنیم به این صورت که در ابتدا که جریان برقرار نشده عدد نیروسنج ناشی از وزن آهنرباست.پس از برقراری جریان نیروی ناشی از میدان رو در سیم داریم که باید 2 نیوتن باشه و البته به سمت بالا که با جایگذاری مقادیر داده شده در فرمول بالا مقدار میدان مغناطیسی 1 تسلا به دست می آد.برای تعیین جهت جریان در سیم هم از قانون دست راست استفاده می کنیم به این صورت که کف دست در راستای میدان و چهار انگشت در راستای جریان قرار می گیره که در اینصورت انگشت شصت در مسیر نیروی F می ایسته.اگه این کارو بکنید میبینید که جهت جریان باید از b به a باشه.
soheiltaker
08-09-2008, 10:36
در شکل زیر سیم افقی ab در میدان مغناطیسی یکنواخت بین 2 قطب معلق است و قبل از بستن کلید k ترازو عدد 10 نیوتون را نشان می دهد وقتی کلید k بسته است از سیم جریان 20 ام÷ر می گذرد و ترازو عدد 8 نیوتون را نشان می دهد اگر طول سیم ab 10 سانتی متر باشد اندازه ی میدان مغناطیسی بر حسب تسلا و جهت جریان در سیم کدام است؟
الف) 01/0 و از a به b
ب) 01/0 و از b به a
[( 1 و از a به b\
د) 1 و از b به a
گزينه 3 ميشه
اينم جواب! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheiltaker
08-09-2008, 12:21
.اگه این کارو بکنید میبینید که جهت جریان باید از b به a باشه.
جريان از A به B ميشه :46:
Rainy eye
08-09-2008, 13:51
من هستم.سوالی اگه دارین من در خدمتم.
سوال1:در آمیزش دو آسکومیست با ژنوتیپ های AbD وaBd (که هر سه صفت مستقل از یکدیگرند)با توجه به این صفات در هر آسک حداکثر چند نوع هاگ ایجاد میشود ؟
سوال2:در صورتی که ژنوتیپ دو میسیلیوم در بازیدیو میسیتی Ab وaB باشد با توجه به این صفات حداکثر چند نوع هاگ بر روی یک بازیدیوم حاصل از آمیزش این دو نخینه ایجاد میشود؟(دو صفت مستقل از هم)
چه نسبتی از هاگهای نسل بعد ژنوتیپ نو ترکیب دارند؟
لطفا کراسینگ اور رو هم کامل تو ضیح بده(البته تو این مثال)
ممنونم
soheiltaker
08-09-2008, 14:15
سلام بچه ها
2 تا سوال داشتم
1- اين طرح گزينش بومي رو ميشه براي من توضيح بدين؟
2- تاثير نمرات امسال چند درصد شده؟
منتظر جواباتون هستم
soheiltaker
08-09-2008, 14:17
سلا آقا سهيل
پس اين برنامه راهبردي چي شد؟
سلام بچه ها
2 تا سوال داشتم
1- اين طرح گزينش بومي رو ميشه براي من توضيح بدين؟
2- تاثير نمرات امسال چند درصد شده؟
منتظر جواباتون هستم
در مورد سوال اولتون باید عرض کنم که این جوری که من فهمیدم برای مثال اگر تعداد قبولی های یک رشته در تهران 100 تا باشه اونا به ترتیب رتبه قبولی می گیرند تا وقتی که 35 تا غیر تهرانی بگیرن ازاین به بعد دیگه همه رو تهرانی می گیرند تا 100 نفر پر شه
یعنی حداکثر تعداد قبولی در یک رشته برای غیر همشهری ها ی اون 35% تعداد پذیرفتگانه!
خیلی نامردیه ولی کاریش نمی شه کرد دیگه
بیچاره پارسالیا که نمی دونستند و دچار این مشکلات شدند
باز ما می دونیم و سال دیگه با توجه یه شهرمون انتخاب رشته می کنیم
ولی اینو هم مطمئن باشید که سال دیگه هم برای ما یه دلقک بازییه جدید در میارن!!
در مورد سوال دومتون هم یه چیزی می گم سعی کنین باور کنید
امسال نهایی نمی شه!!
مطمئن باشید
آهان
راستی یه نکته
من گفتم نهایی نمی شه ولی ممکنه کشوری بشه!!!
فرقشم اینه که هر سال دوتا از امتحانا کشوری می شد یعنی سوال از منطقه میومد ولی معلم خودمون تصحیح می کرد که بعید نیست امسال همش اینجوری بشه
ولی تو نهایی سوال که کشوری می شه هیچ توی حوزه هم تصحیح می شه که امسال عمرا
یه کلوم عمرا تو کنکورمون تاثیر نداره!!!
soheiltaker
08-09-2008, 18:07
:46:
آهان
راستی یه نکته
من گفتم نهایی نمی شه ولی ممکنه کشوری بشه!!!
فرقشم اینه که هر سال دوتا از امتحانا کشوری می شد یعنی سوال از منطقه میومد ولی معلم خودمون تصحیح می کرد که بعید نیست امسال همش اینجوری بشه
ولی تو نهایی سوال که کشوری می شه هیچ توی حوزه هم تصحیح می شه که امسال عمرا
یه کلوم عمرا تو کنکورمون تاثیر نداره!!!
ممنون از جوابتون
ولي من سال دومي هستم
ميخواستم ببينم اون معدل و نمراتي كه من در سال 86 اوردم امسال چند درصد تاثير داره ؟ و چه جوري تاثير ميدن ؟:11:
اینم اخرین سوالات من
با وسابل زیر ازمایشی طراحی کنید که نتیجه ی ان اندازه گیری نیروی ربایشی بین قطب های 2 اهن ربای میله ای باشه
دو اهن ربای میله ای مشابه و یک نیروسنج فنری
جواب گفته نیروسنج رو اویزان کنید و اهن ربا رو بهش وصل کنید بعد اهن ربای دیگه رو زیزش بگیرید تا نیرو سنج عدد بیشتری رو نشون بده و به جواب برسید مشکل من اینه که هر چی اهن ربا رو ÷ایینتر بیاری بالا ی هم ÷ایین تر میاد و عدد هی زیاد میشه
الکترونگاتیوی چیه
شکل این سوال تو ÷ست بعدیه
الف) 01/0 و از a به b
ب) 01/0 و از b به a
[( 1 و از a به b\
د) 1 و از b به a
سلام
جواب تست گزینه ج هست.
Max-Moro
08-09-2008, 21:15
%65 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالآ خوب به حرفهاي مسئولين محترم(!) سنجش گوش ندادي! خودش اول گفت 65% ولي توي گفتگوي ويژه خبري چند بار گفت 80% احتمالآ اين 15% مال شهدا و جانبازان عزيزه!
mohsen_sir
09-09-2008, 15:31
نه گفتش 80 % دانشگاهها از اين 65% استفاده مي كنند منم اول مثل شما بودم اما بعدش تو پيك سنجش فهميدم چي ميگن.
اين مسائل همه چرت و پرته دستگاههاشون خراب شده الانم دارن ماست مالي مي كنن.آخه رتبه 24 كنكور چطور ميشه تو دانشگاه قبول نشه و رته 8000 بتونه توي شريف بره؟ خدا ذليلشون كنه.
Giorgio Armani
10-09-2008, 09:31
سوال1:در آمیزش دو آسکومیست با ژنوتیپ های AbD وaBd (که هر سه صفت مستقل از یکدیگرند)با توجه به این صفات در هر آسک حداکثر چند نوع هاگ ایجاد میشود ؟
سوال2:در صورتی که ژنوتیپ دو میسیلیوم در بازیدیو میسیتی Ab وaB باشد با توجه به این صفات حداکثر چند نوع هاگ بر روی یک بازیدیوم حاصل از آمیزش این دو نخینه ایجاد میشود؟(دو صفت مستقل از هم)
چه نسبتی از هاگهای نسل بعد ژنوتیپ نو ترکیب دارند؟
لطفا کراسینگ اور رو هم کامل تو ضیح بده(البته تو این مثال)
ممنونم
ببخش که یه کم دیر شد.آخه دیروز سفر بودم.:46:
ali_ranger22
10-09-2008, 11:14
بومی سازی امسال 80 درصد بوده ......
به ضرر ما تهرانی ها هم میشه این شهرستانی ها میگن به سودمون میشه یا باید رتبه ی خوب بیاریم یا قید دانشگاه رو بزنیم
soheiltaker
10-09-2008, 11:17
سلام بچه ها
كسي سايتي سراغ نداره كه با رتبه هاي برتر كنكور مصاحبه كرده باشه؟
يه سوال : من تهرانيم ولي اصفهان زندگي ميكنم بومي بودن براي من چه جوري حساب ميشه؟!!!
bahman26
10-09-2008, 12:04
يه سوال : من تهرانيم ولي اصفهان زندگي ميكنم بومي بودن براي من چه جوري حساب ميشه؟!!!
شما اگر سه سال اخر تحصيلتو اگه تهران خونده باشي ميشي تهران
اگه در اصفهان خونده باشي ميشه اصفهان
Giorgio Armani
10-09-2008, 12:14
سلام بچه ها
كسي سايتي سراغ نداره كه با رتبه هاي برتر كنكور مصاحبه كرده باشه؟
اگه چند روز (شاید هم چند ماه) دیگه دندون رو جگر بزاری می تونی مصاحبه هاشون رو تو پیک سنجش و مجلات قلم چی ببینی.
حالا به فرض هم که دروغاشون رو خوندی!چه فایده ای واسه ات داره؟؟؟
یه مثال برات می زنم:رتبه 1 کنکور تجربی امسال از شهر خودمونه.این رو هم همه ما رشتی ها می دونیم که قلم چی و چندین کلاس خصوصی می رفته اونوقت با وقاحت تمام میاد تو تلویزیون و پیک سنجش و همه جا می گه من یه دونه کلاس خصوصی هم نرفتم و فقط از آزمونهای سازمان سنجش استفاده کردم.:18:
واقعا که.:19::41:
soheiltaker
10-09-2008, 14:35
ممنون از جواباتون
يه سوال !!!
روش خلاصه نويسي شما چه جوريه؟
مثلا شما از ديني و ادبيات چه جوري خلاصه مينويسين؟
يا مثلا از كتاب اياد كه همش نكتس چه جوري خلاصه مينويسين
Rainy eye
10-09-2008, 14:45
ببخش که یه کم دیر شد.آخه دیروز سفر بودم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
خیلی ممنونم...
ولی به ما ا صلا اینجوری یاد ندادن! ببینم اینایی که نوشتی هیچ کدوم به فصل 5یا 8ربطی ندارن؟! آخه من یه جاهاییشو نمیفهمم!
:46:
ممنون از جوابتون
ولي من سال دومي هستم
ميخواستم ببينم اون معدل و نمراتي كه من در سال 86 اوردم امسال چند درصد تاثير داره ؟ و چه جوري تاثير ميدن ؟:11:
اگه منظورتون از سال دومی این باشه که برای دومین بار می خواین کنکور بدبد باید بگم که من دقیق نمی دونم ولی فکر می کنم که
پیش تاثیر نداشته باشه سوم هم 15%
درباره اینکه گفتید چی جوری دینی یا دروس حفظی رو خلاصه نویسی کنیم :
به نکته ی خوبی اشاره کردید منم هر وقت تلاش کردم خلاصه کنم تهش دیدم کل کتاب رو رونویسی کردم!!!!
برای دینی کتاب سبز (رنجبر زاده) خیلی کتاب خوبیه
خیلی خوب خلاصه کرده!!!!
دوستان یه سوال داشتم !!!
کسی می دونه تراز رو دقیقا چی جوری حساب می کنن؟؟؟
Giorgio Armani
10-09-2008, 16:28
ممنون از جواباتون
يه سوال !!!
روش خلاصه نويسي شما چه جوريه؟
مثلا شما از ديني و ادبيات چه جوري خلاصه مينويسين؟
يا مثلا از كتاب اياد كه همش نكتس چه جوري خلاصه مينويسين
خلاصه برداری چه مسخره بازی ایه؟!!
البته تو که سال دومی اگه از الان این کارو بکنی واسه ات خوبه!!
برای خلاصه نویسی راه های زیادی وجود داره.مثلا اینکه متن رو سریع بخونی و بعد کلمات کلیدی ای که از اون متن تو ذهنت مونده رو کاغذ بیاری و بعدا با دیدن همون کلمات کلیدی مرور سریع رو متن داشته باشی.
یک راه دیگه و البته بسیار کاربردی کشیدن چارت و نمودار هست.
ابته با یه پست نمیشه همه اش رو توضیح داد.ولی سعی می کنم اگه واقعا نیاز داری تو این یه سال روش های مختلفش رو کم کم واسه تون توضیح بدم.:46:
Giorgio Armani
10-09-2008, 16:33
خیلی ممنونم...
ولی به ما ا صلا اینجوری یاد ندادن! ببینم اینایی که نوشتی هیچ کدوم به فصل 5یا 8ربطی ندارن؟! آخه من یه جاهاییشو نمیفهمم!
هر جا رو نفهمیدی بگو واسه ات توضیح بدم.
این مطالب رو هم که گفتم مربوط به کراسینگ اوره دیگه.یعنی مال فصل 5 پیش باید بشه(تا اونجایی که من یادم میاد!!).البته کتاب که خیلی خلاصه گفته.این سوال شما هم که سوال ترکیبی محسوب میشه.خودم تا حالا به همچین سوالی فکر نکرده بودم!!:31:
مگه شما مال کدوم شهر هستی؟
ali_ranger22
10-09-2008, 16:52
برای سال دوم بخوایم کنکور بدیم تاثیر معدل همون 15 درصد هست یا 35 درصد ?؟
در مورد سوال سوم هم میتونیم از فرمول f=ILBsina استفاده بکنیم به این صورت که در ابتدا که جریان برقرار نشده عدد نیروسنج ناشی از وزن آهنرباست.پس از برقراری جریان نیروی ناشی از میدان رو در سیم داریم که باید 2 نیوتن باشه و البته به سمت بالا که با جایگذاری مقادیر داده شده در فرمول بالا مقدار میدان مغناطیسی 1 تسلا به دست می آد.برای تعیین جهت جریان در سیم هم از قانون دست راست استفاده می کنیم به این صورت که کف دست در راستای میدان و چهار انگشت در راستای جریان قرار می گیره که در اینصورت انگشت شصت در مسیر نیروی F می ایسته.اگه این کارو بکنید میبینید که جهت جریان باید از b به a باشه.
دوستان شرمنده من یکمید دیر رسیدم مشکل همین جاست که من هر طور حساب می کنم از ب به آ میشه که در ÷اسخنامه حرف سهیل جان رو تایید کرده گیر من تو همین قانون نیوتونه اخه همه جا نیرو رو سیم حساب میشه یعنی میدان نیرو به سیم اعمال میکنه حالا اینجا ترازو............
لطفا بیشتر توضیح بدین
MaaRyaaMi
10-09-2008, 18:28
:31:زیادش نکن
تا اونجا که من اطلاع دارم 25% تاثیر نمره هر درس:46:
Giorgio Armani
10-09-2008, 18:37
دوستان شرمنده من یکمید دیر رسیدم مشکل همین جاست که من هر طور حساب می کنم از ب به آ میشه که در ÷اسخنامه حرف سهیل جان رو تایید کرده گیر من تو همین قانون نیوتونه اخه همه جا نیرو رو سیم حساب میشه یعنی میدان نیرو به سیم اعمال میکنه حالا اینجا ترازو............
لطفا بیشتر توضیح بدین
بله من اشتباه کردم.مشکل سر همین قانون نیوتنه.یعنی عمل و عکس العمل.در واقع چون اینجا سیم و آهنربا رو نمیشه یک دستگاه واحد حساب کرد تا از نیروهای درونی صرف نظر بشه این قانون دخالت داره.این نیرویی که ما از اون فرمول به دست میاریم مربوط به نیروی وارد شده از میدان مغناطیسی(یا همون آهنربا) به سیمه در حالیکه تنها رابط ما با ترازو آهنرباست.پس به همین دلیل ما باید نیروی وارد بر آهنربا رو در نظر بگیریم که طبق قانون سوم نیوتن برابر با همون نیروی حساب شده و در جهت عکس اون هست.
چون در این مساله عدد نشان داده شده روی ترازو کمتر شده پس نیروی وارد بر آهنربا رو به بالا بوده که عکس العمل آن یعنی همون نیروی وارد بر سیم از سوی میدان(آهنربا) باید رو به پایین باشه که با توجه به قانون دست راست از a به b می شه.
امیدوارم متوجه شده باشین.:46:
یا حق.
راستی دم افطاره.نماز روزه هاتون قبول!:40:
farhad_realmadrid
10-09-2008, 20:14
البته حرف اول آخرو را رتبه میزنه.
دوستان یه سوال داشتم !!!
کسی می دونه تراز رو دقیقا چی جوری حساب می کنن؟؟؟
والا دقیقش رو که مدرسمون گفته بهمون میده و من هم رو فروم می ذارم اما فرمول به صورت: xy-z است که z تراز منفی هست
یعنی اگر زیر میانگین بزنی تراز منفی z ازش کم میشه که حدود 1000 تا یا بیشتر بسته به درسش است و در کل دهنت سرویسه
x , y هم تعداد درست و ضریبشه که هر سوال تراز خاص خودش رو داره
یعنی هر x از فرمول جداگانه ای به دست میاد
راستی من امشب فیزیک 3 رو تموم می کنم موقع سحری یه صلوات بفرستید
الکترونگاتیوی به میزان تمایل هسته یک اتم به جذب الکترون(پیوندی یا ناپیوندی) گفته میشه که کمیتی نسبی است و مقدار آن برای عناصر مختلف نسبت به الکترونگاتیوترین عنصر(f) سنجیده میشه.
در مقابل الکترو پازیتیوی رو هم داریم که تمایل هسته به دفع الکترون تعریف میشه و خصلتی فلزیه.
الکترو نگاتیوی هم که خصلتی نافلزیه.
مهندس توضیحت خیلی کمه من یه چیزی می خوام باهاش تستای طراحان رو بزنم
یه مشکل حیاتی
دوستان کمکتون رو فراموش نمی کنم
من شناسنامه ام مشهده هم تولد هم صادره
به خاطر امتیاز منطقه ی 3 دبیرستان رو تو یه شرایط بسیار مزخرف تو یکی از شهرای اطراف مشهد گذروندم که هر چی بلا تا حالا سرم اومده از همون سگ دونیه
حالا که نوبت ما شده 65 درصد اعمال کردن
شهرش هم تو خراسان رضویه
حالا می خوام ببینم به نفع منه از همون منطقه 3 استفاده کنم یا از 65 درصد مشهد
اصلا 65 درصد استانی حساب می شه یا شهری( جایی که من خوندم دانشگاه نداره)
اگه بخوام از مشهد استفاده کنم همون سال تولد کافیه یا باید سال اخر رو برگردم مشهد بخونم
لطفا زودتر کمک کنید تا ظرفیت مدارس ÷ر نشده
بچه ها یه دستی برسونید منتظرم
soheiltaker
10-09-2008, 20:43
بله براي شما همون شرايط پارسال حساب ميشه اگه 15 بوده همون 15 !
تا اونجايي كه من شنيدم امسال 25 يا 30 هست نه 35 :11::46:
Rainy eye
10-09-2008, 20:53
هر جا رو نفهمیدی بگو واسه ات توضیح بدم.
این مطالب رو هم که گفتم مربوط به کراسینگ اوره دیگه.یعنی مال فصل 5 پیش باید بشه(تا اونجایی که من یادم میاد!!).البته کتاب که خیلی خلاصه گفته.این سوال شما هم که سوال ترکیبی محسوب میشه.خودم تا حالا به همچین سوالی فکر نکرده بودم!.gif
مگه شما مال کدوم شهر هستی؟
نه خیلی ممنونم...خیالم راحت شدکه فصل 5بود!اخه ما فصل5 و8 رو نخوندیم !
این سوالو وقتی داشتم تستای فصل 11 رو میزدم دیدم!مهم اینه که تو آزمون امروز همچین سوالی نبود منم که خیلی ذوق زده شدم یادم رفت در موردش بپرسم!:27:
این سوال آخرت خیلی مشکوکه مگه من هر شهری که باشم چه اتفاقی میوفته؟!
Rainy eye
10-09-2008, 21:08
بومی بودن اصلا ربطی به محل تولد نداره 3سال آخر تحصیل رو در نظر میگیرن! شاید یکی اصلا محل تولدش ایران نباشه!
چه ملاکی هست که میگن دانشگاه های تهران بهتره از بقیه ی شهر های منطقه یک(اصفهان شیراز تبریز...)؟
Rainy eye
11-09-2008, 11:05
چه ملاکی هست که میگن دانشگاه های تهران بهتره از بقیه ی شهر های منطقه یک(اصفهان شیراز تبریز...)؟
ملاک خاصی وجود نداره همه این دانشگاها خوبن نمیفهمم چرا همه میخوان بیان تهران!من که حاضرم از تهران برم یکی از این شهرا!
saeed_h1369
11-09-2008, 11:33
کی گفت اصفهان و اینا بده؟ اینا خوبه اما مکانیک صنعتی اصفهان رو 1800 هم میشه اورد بعد یکی که رتبش مثلا میشه 700 چی کار کنه؟ نه میتونه بره تهران همم باید بره تو دانشگاهی که رتبه ی 1800 میشه مسئله اینست و گر نه ادم رتبه 2000 بیاره معلومه خوبه اصفهان
elhameli
11-09-2008, 11:53
اينا رو سازمان سنجش گفته !!!!!
من كه شنيدم 50% تاثير داره .
کی گفت اصفهان و اینا بده؟ اینا خوبه اما مکانیک صنعتی اصفهان رو 1800 هم میشه اورد بعد یکی که رتبش مثلا میشه 700 چی کار کنه؟ نه میتونه بره تهران همم باید بره تو دانشگاهی که رتبه ی 1800 میشه مسئله اینست و گر نه ادم رتبه 2000 بیاره معلومه خوبه اصفهان
خوب مشکل همینه.دانشگاه که مدرسه نیست شرط رتبه داشته باشه.مهم اینه که دانشجوهاش درس خون باشن که هستن.اتفاقا همین مکانیک اصفهان همیشه داره یه چیزی اختراع میکنه شریفو گذاشته تو جیبش ولی شریفیا(بعضیاشون)فقط ادعای رتبه دارن.همه هم میدونن توی دانشگاه رتبه خیلی ملاک درس خوندن نیست.مثلا این که یه 700 بشینه کنار یه 2000 چه اشکالی داره؟میبینی که فقط ادعاست.
soheiltaker
11-09-2008, 11:57
سلام
بالاخره برنامه كانونو گرفتم!!
اولين آزمونش 12 مهره
آزمون نسبتا سنگينيه ( البته براي اونايي كه تازه دارن اسم مينيويسن ! )
به نظر مياد اون روش زوج درسو برداشتن به هر حال برنامه خوبيه
soheiltaker
11-09-2008, 11:59
يه سوال : ثبت نام دانشگاها از كي شروع ميشه؟
soheiltaker
11-09-2008, 12:01
:18::18: اينو كي گفته؟
چرا شايعه درست ميكنيد؟!!!! :20:
saman rossi
11-09-2008, 12:38
با سلام . یک درخواست و یک سوال:
1. برنامه ازمونهای سنجش
2.از کجا میشه ازمون یار ویرایش دانش اموز ورژن جدید رو تهیه کرد؟
ممنون میشم جواب بدید
يه سوال : ثبت نام دانشگاها از كي شروع ميشه؟
سلام
ثبت نام سراسری معمولا از اواسط آذر شروع می شه.
سلام
بالاخره برنامه كانونو گرفتم!!
اولين آزمونش 12 مهره
آزمون نسبتا سنگينيه ( البته براي اونايي كه تازه دارن اسم مينيويسن ! )
به نظر مياد اون روش زوج درسو برداشتن به هر حال برنامه خوبيه
این آزمون 12 مهر چه مباحثی رو در بر می گیره؟ همون آزمون جمع بندی تابستونه ؟
می شه تاریخ آزمون جمع بندی تابستون و اولین آزمون پیش دانشگاهی رو بگی؟
روش زوج درس رو برداشتن؟ پس برنامه چه جوری شده؟ یعنی دیگه انتخاب یکی از زوج درس در کار نیست و باید اجباری هر کدوم رو که مشخص کردن بخونیم؟
behnam_roli
11-09-2008, 13:06
اينا رو سازمان سنجش گفته !!!!!
یا ابلفضل!
بابا شایعه درست نکنید یه دفعه دیدی شد:27:
ولی سازمان سنجش امسال تا اینجاش که غیر منتظره نشون داده:13:
اصلا چرا اول اینا امتحان میگیرن بعد تاثیرشو میگن؟؟
با سلام . یک درخواست و یک سوال:
1. برنامه ازمونهای سنجش
فقط میدونم اولین آزمونش 10 آبانه
خواستی منابعشم بدم:46:
من احتمالا می خوام امسال دوباره کنکور شرکت کنم
خدا رو شکر انگار متولدین 69 برای کنکور سال دیگه مشکل سربازی ندارن
من رفتم میدون سپاه پرسیدم گفتن خیالت راحت باشه می تونی امسال هم شرکت کنی
ببینم به جز دینی پیش چه درس هایی امسال نسبت به پارسال تغییر کرده؟
SALAM
tasiresh ro az jayi ke man porsidam va 99 % behesh etminan daram
20 % hast
alaki nagid 50
25 ham ehtemalesh khayli kame
bye
saman rossi
11-09-2008, 14:05
فقط میدونم اولین آزمونش 10 آبانه
خواستی منابعشم بدم:46:
ممنون میشم اگه بذاری در ضمن سایتش چرا اپدیت نمیشه ؟
ببینم به جز دینی پیش چه درس هایی امسال نسبت به پارسال تغییر کرده؟
مگه دین و زندگی پیش عوض شده؟ چه جوری شده ؟ یعنی کلا کتاب و محتوا عوض شده یا طرح جلد و صفحه بندی عوض شده؟
من دین و زندگی 3 رو دیدم فقط طرح جلد و صفحه بندی کتاب عوض شده و کتاب رو شبیه کتاب پیش در آوردن ولی مطالب واو به واو مثل کتاب چاپ سال 85 هستش و هیچ فرقی نکرده.
soheiltaker
11-09-2008, 17:16
سلام
ثبت نام سراسری معمولا از اواسط آذر شروع می شه.
من تو روزنامه خوندم از شنبه بر اساس حروف الفبا و ....
ولي مطمئن نيستم
خواهشا اگه كسي ميدونه بگه:46:
soheiltaker
11-09-2008, 17:20
این آزمون 12 مهر چه مباحثی رو در بر می گیره؟ همون آزمون جمع بندی تابستونه ؟
می شه تاریخ آزمون جمع بندی تابستون و اولین آزمون پیش دانشگاهی رو بگی؟
روش زوج درس رو برداشتن؟ پس برنامه چه جوری شده؟ یعنی دیگه انتخاب یکی از زوج درس در کار نیست و باید اجباری هر کدوم رو که مشخص کردن بخونیم؟
جمع بندي تابستون 22 شهريور ! بعد اولين آزمون كه تقريبا همون ازمون جمع بنديه 12 مهر ( كه بهش ميگن تعيين سطح !! )
آزمون بعدي 26 مهر هست
من الان برنامه در يك نگاه رو گرفتم تو اين كه خبري از زوج درس نيست حالا شايد عوض شه اگه عوض نشه بايد هر چي تو برنامس بخونيم!!!:46:
soheiltaker
12-09-2008, 10:18
كارنامه نهايي كنكور 87 در سايت سنجش قرار گرفت
behnam_roli
12-09-2008, 11:35
ممنون میشم اگه بذاری در ضمن سایتش چرا اپدیت نمیشه ؟
ادبیات:
ادبیات فارسی 2- ادبیات فارسی 3 از اول تا صفحه 46 -زبان فارسی 3 از اول تا صفحه 41-ادبیات پیش از اول تا صفحه 35
عربی:
عربی 2 درس 1 تا آخر درس4
معارف:
معارف 2 از اول تا صفحه 44 - معارف 3 از اول تا صفحه 40 -معارف پیش از اول تا صفحه 24
زبان:
زبان 3 از اول تا صفحه 23- پیش از اول تا صفحه 16
ریاضی:
ریاضی2- آمار و مدل سازی- هندسه 1- هندسه 2 از اول تا صفحه31- جبر و احتمال از اول تا صفحه 34-حسابان از اول تا صفحه 38 دیفرانسیل از اول تا صفحه 43- هندسه تحلیلی از اول تا صفحه 35- گسسته از اول تا صفحه 24
فیزیک:
فیزیک 1 از اول تا صفحه 53- فیزیک 2 از اول تا صفحه 88 - فیزیک 3 از اول تا صفحه40- فیزیک پیش از اول تا صفحه 75
شیمی:
شیمی 2 از اول تا صفحه 33- شیمی 3 از اول تا صفحه 21 - پیش از اول تا صفحه 22
ali_ranger22
12-09-2008, 11:46
نه فک کنم 35 میشه ها!
behnam_roli
12-09-2008, 12:04
نه فک کنم 35 میشه ها!
چونه نزن
30 خیرشو ببینی:27:
هیچ چیز معلوم نیست تا زمانی که خودشون بگن
soheiltaker
12-09-2008, 12:07
من تو روزنامه خوندم از شنبه بر اساس حروف الفبا و ....
ولي مطمئن نيستم
خواهشا اگه كسي ميدونه بگه:46:
خواهش ميكنم به اين سوالم جواب بدين
ثبت نام اوليه دانشگاها ( مخصوصا پيام !!!) كي هست؟
soheiltaker
12-09-2008, 12:15
سلام بچه ها
خواش ميكنم جواب بدين
ثبت نام اوليه دانشگاها كي هست؟ ( مخصوصا پيام نور )
saman rossi
12-09-2008, 16:28
radbehnam جان ممنون ولی من تجربیم . میشه لطف کنی زیست و ریاضی و فیزیک تجربی رو بذاری؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed_h1369
12-09-2008, 18:12
ادبیات:
ادبیات فارسی 2- ادبیات فارسی 3 از اول تا صفحه 46 -زبان فارسی 3 از اول تا صفحه 41-ادبیات پیش از اول تا صفحه 35
عربی:
عربی 2 درس 1 تا آخر درس4
معارف:
معارف 2 از اول تا صفحه 44 - معارف 3 از اول تا صفحه 40 -معارف پیش از اول تا صفحه 24
زبان:
زبان 3 از اول تا صفحه 23- پیش از اول تا صفحه 16
ریاضی:
ریاضی2- آمار و مدل سازی- هندسه 1- هندسه 2 از اول تا صفحه31- جبر و احتمال از اول تا صفحه 34-حسابان از اول تا صفحه 38 دیفرانسیل از اول تا صفحه 43- هندسه تحلیلی از اول تا صفحه 35- گسسته از اول تا صفحه 24
فیزیک:
فیزیک 1 از اول تا صفحه 53- فیزیک 2 از اول تا صفحه 88 - فیزیک 3 از اول تا صفحه40- فیزیک پیش از اول تا صفحه 75
شیمی:
شیمی 2 از اول تا صفحه 33- شیمی 3 از اول تا صفحه 21 - پیش از اول تا صفحه 22 __________________
من تو جریان نیستم میشه بگی اینا چیه؟
saman rossi
12-09-2008, 20:19
بودجه بندی ازمون اول سنجش
behnam_roli
12-09-2008, 21:28
radbehnam جان ممنون ولی من تجربیم . میشه لطف کنی زیست و ریاضی و فیزیک تجربی رو بذاری؟
بفرما:
saeed_h1369
12-09-2008, 21:46
بودجه بندی ازمون اول سنجش
خدا رو شکر خیال کردم ماله کانون داشتم سکته میزدم
mohsensoft
13-09-2008, 22:18
سلام
من 2 تا سوال داشتم.اول سوال سربازي رو ميپرسم
1-متولدين نيمه ي دوم 68 كه امسال واسه اولين بار كنكور دادن كي و چه جوري بايد دفترچه خدمت پست كنن
2-كتاب توپ واسه يادگيري رياضي پايه رشته رياضي چي سراغ دارين؟(لطفا سريع معرفي كنيد)
Mahdi_Co_1368
13-09-2008, 22:53
سلام
1-متولدين نيمه ي دوم 68 كه امسال واسه اولين بار كنكور دادن كي و چه جوري بايد دفترچه خدمت پست كنن
2-كتاب توپ واسه يادگيري رياضي پايه رشته رياضي چي سراغ دارين؟(لطفا سريع معرفي كنيد)
جواب 1 - فعلا تا اواسط آبان کاری نمیخواد انجام بدی ( تا زمانی که نتایج تکمیل ظرفیت بیاد) . ولی بعد از معلوم شدن و تموم شدن قضیه ی تکمیل ظرفیت ، باید اول بری مرکز پیش دانشگاهی شهرتون و به مدیر بگی که میخوام یه سال بمونم . اون هم یه نامه میده که ببری نظام وظیفه ی شهرتون. بعد بری نظام وظیفه ی شهرتون و نامه رو به اونا نشون بدی . اونا هم برای تو ، یه سال معافی از سربازی می زنند.
جواب 2 - اگه میتونی بورو کتاب های قدیمی اندیشه سازان رو گیر بیار...ولی اگه نتونستی ، من مبتکران رو بهت پیشنهاد می کنم.
Giorgio Armani
13-09-2008, 23:45
سلام بچه ها
خواش ميكنم جواب بدين
ثبت نام اوليه دانشگاها كي هست؟ ( مخصوصا پيام نور )
پیام نور و نمی دونم.از سایتش استفاده بکن soheiltaker جان.
ولی اون حرفی که lomon زد راجع به ثبت نام سراسری از اواسط آذر احتمالا ثبت نام کنکور منظورش بوده نه ثبت نام دانشگاه!!!:27:
farhad_realmadrid
14-09-2008, 09:34
سلام
1-امسال شما مشکل سربازی نداری میتونی کنکور بدی.
2-در مورد ریاضی پایه بستگی به فهم شما دارد اگر درست خیلی خوب باشه مبتکران نوسینده نصیری را بگیر
elhameli
14-09-2008, 10:47
سلام دوستان
كسي ميدونه براي كنكور چه جوري ميشه لغات زبان رو حفظ كرد ؟
من درس به درس كه لغات رو ميخونم بعضي لغات هست هر روز حفظ ميكنم فردا دوباره از يادم ميره !!!!
لطفا راهنمايي كنيد.................... چي كار كنم ؟؟
behnam_roli
14-09-2008, 10:59
سلام دوستان
من درس به درس كه لغات رو ميخونم بعضي لغات هست هر روز حفظ ميكنم فردا دوباره از يادم ميره !!!!
من فکر میکنم اگه بعد خوندن لغات یه دور خود درس و reading رو بخونید و ترجمه کنید بهتر میشه:20:
pouria007
14-09-2008, 11:07
سلام دوستان
Tick 8 محصولی از گاج :31:
mohsensoft
14-09-2008, 11:18
ممنونم دوستان عزيز
من پايه ي رياضيم قوي نيست
در واقع مشكل فهميدن رياضي ندارم ولي اهل بها دادن به رياضي نبودم تا الان
اين كتاب هم ميخوام توضيح و درس داده باشه و براي تست نميخوام
لطفا كتاب رو جوري معرفي كنيد كه بعد از خوندن اون ديگه مشكلي از لحاظ پايه اي توي ديفرانسيل نداشته باشم
در ضمن منظورم از رياضيات پايه همون تابع/لگاريتم/تصاعد /مثلثات و معادله ي درجه 2 هست
فقط خواهشا كتاب قلم چي معرفي نكنيد كه حالم ازش به هم ميخوره
elhameli
14-09-2008, 11:29
Tick 8 محصولی از گاج ؟؟؟!!! اين چيه ؟ چه جوري ؟ كتاب ؟ لايتنر ؟ سيستمش رو ميشه توضيح بدي .
ممنون
pouria007
14-09-2008, 11:49
Tick 8 محصولی از گاج ؟؟؟!!! اين چيه ؟ چه جوري ؟ كتاب ؟ لايتنر ؟ سيستمش رو ميشه توضيح بدي .
ممنون
بهتره بگیم رونوشتی از گاج
تیک ایت قویترین سیستم یادگیری لغت توی دنیاست که خوشبختانه گاج ورژن فارسیش رو هم داده بیرون
تیک ایت بهترین روش یادگیری لغت شناخته شده در دنیاست به این ترتیب که در فواصل زمانی معین شما لغت رو مرور میکنید و اگه بلد بودید یه تیک میزنید رسیدن به تیک هشتم یعنی تثبیت لغت تا آخر عمر تو ذهن آدم:31:
soheiltaker
14-09-2008, 12:52
سلام دوستان
سلام
روشي كه radbehnam جان:46: و pouria007جان گفتن خوبه ولي براي كسايي كه مبتدي هستند ( به نظر من )
به نظر من جعبه لايتنر خيلي كمكتون ميكنه
البته حوصله ميخواد ولي جواب ميده
behnam_roli
14-09-2008, 14:21
بهتره بگیم رونوشتی از گاج
تیک ایت قویترین سیستم یادگیری لغت توی دنیاست که خوشبختانه گاج ورژن فارسیش رو هم داده بیرون
تیک ایت بهترین روش یادگیری لغت شناخته شده در دنیاست به این ترتیب که در فواصل زمانی معین شما لغت رو مرور میکنید و اگه بلد بودید یه تیک میزنید رسیدن به تیک هشتم یعنی تثبیت لغت تا آخر عمر تو ذهن آدم:31:
8 بار که خیلی زیاده
تا آخر عمر که لازم نیست :20: آقا یه سالشو نداری:31:
دوستان شنیدم کنکوریا ی 87 می تونن دوباره انتخاب رشته کنن!!!!!
شما چیزی نمی دونید؟؟
saman rossi
14-09-2008, 15:43
برای تقویت ریدینگ و لغت به نظر من زرد قلمچی عالیه . چون اگه همه لغتای این کتابو یاد بگیرید ریدینگ و کلوز کنکورو میخورین.
saeed_h1369
14-09-2008, 16:49
شما چیزی نمی دونید؟؟
بله دانشگاههای تهران رو میتنن دوباره انتخاب رشته کنند خودشون میگن که اینو واسه زیر 1000 گذاشتن که به حقشون برسن اما همه میتونن انتخاب کنندو ظرفیت هر رشته هم 10 درصد حالت اصلیه آخرشم گفته این فقط ماله امسال و سال دیگه همچین چیزی وجود نخواهد داشت ( هر چی فحش بلدم نثارشون )
Maziar_69
14-09-2008, 23:03
برای زبان من سال اول فقط از شهریور تا اواسط دی ماه از لایتنر استفاده کردم.
میتونم بگم فوق العاده بود.
با اینکه بعد از دی ماه دست بهش نزدم زبان سراسری رو 75 زدم.
اون 25 درصد نزده هم کم کاری خودم بود که گرامر هیچی بارم نبود.
در کل لایتنر خیلی کمک میکنه.
از تیک ایت هم تا حالا استفاده نکردم و واسه همین نظری نمیتونم راجع بهش بدم...
pouria007
15-09-2008, 08:51
سلام
روشي كه radbehnam جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif و pouria007جان گفتن خوبه ولي براي كسايي كه مبتدي هستند ( به نظر من )
به نظر من جعبه لايتنر خيلي كمكتون ميكنه
البته حوصله ميخواد ولي جواب ميده
خوب لایتنر یه روش کلی برای همه درسهاست ولی tick 8 برای زبان و مخصوصاً زبانهایی که روی لغت میچرخند(like english) هست
تا آخر عمر که لازم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif آقا یه سالشو نداری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[/quote]
تو یه کاری بکن 8 تا تیک رو سریعتر بزن یعنی اگه حس کردی بلدی بزن تا سریع 8 تا رو بزنی :31:
بله دانشگاههای تهران رو میتنن دوباره انتخاب رشته کنند خودشون میگن که اینو واسه زیر 1000 گذاشتن که به حقشون برسن اما همه میتونن انتخاب کنندو ظرفیت هر رشته هم 10 درصد حالت اصلیه آخرشم گفته این فقط ماله امسال و سال دیگه همچین چیزی وجود نخواهد داشت ( هر چی فحش بلدم نثارشون )
[quote]8 بار که خیلی زیاده
یعنی چی سال دیگه نیست؟
یعنی سال دیگه خوش به حال ما شهرستانیا میشه دوباره
یا ....
saeed_h1369
15-09-2008, 09:36
یا قانون رو بر میدارند یا ما هم باید بریم شیشه بشکونیم
behnam_roli
15-09-2008, 09:57
الان اینا شیشه شیکوندن چی شد؟ فقط ماست مالی کردن و حق خیلیا ضایع شد
pouria007
15-09-2008, 10:07
یعنی واقعاً انقدر عقلشون کمه که بخوان برا ما هم اینو اجرا کنن
اونوقت با رتبه 600-700 یکی امکان داره شریف قبول بشه از تهران ولی یه بچه شهرستانی با 50 قبول نشه :31:
لا اقل حساب کار دستشون اومد
سلام دوستان چند 3 روز نبودم همه ی صفحه های قبل رو خوندم
یه چیزی:
ببینید همه می دونیم که سازمان سنجش هر روز یه سازی می زنه وقت برای بحث در مورد این رتبه ها و شریف و علامه و ... هم زیاده
خداییش بهتر نیست این بحث ها رو بزاریم واسه بعد از عید الان درسمونو بخونیم
خب این بار دیگه سوال ندارم
یعنی یه مشکلی هست که 3 روزه درس نخوندم
و همین طور هم احتمالا ادامه داره می دونید مشکل کجاست؟
دوباره برگشتم به همون سگ دونی
تا حالا شنیدین میگن نذارین حس انتقام شما رو کنترل کنه؟
من همین جوریم می خوام یکیو نابود کنم لطفا پست خصوصی بدین ماجرا رو بگم راه کار می خوام
از همه ی دوستان می خوام کمک کنند
از سعید جان و پوریا و چشم بارونی ( بچه های قدیم) گرفته تا شیخ تالار سینا دمپایی و سایر دوستان
شب یه سر میام کافی نت منتظرم
Soheil joon
15-09-2008, 11:56
دوست عزیز. اینطور که پیداست باید سیستم قانونگذاری کنکور رو براتون تشریح کنم.
بر اساس مصوبه حذف کنکور مجلس گروهی به اسم کمیته مطالعات و برنامه ریزی کنکور وظیفه تعیین نوع برگزاری و روند خذف اون رو به عهده دارن . که متشکلند از:
1- وزیر علوم
2- وزیر بهداشت
3- رییس سازمان سنجش
4- رییس دانشگاه آزاد
5- و تو همین مایه ها ......
چیز هایی مثل تاثیر معدل رو اینها هر سال تا مهر همون سال تعیین میکنن. دقت کنید که هر چیزی که بعد از مهر ( در هر جایی ) تصویب بشه میره واسه سال بعد.
پس قانون 65 درصد بومی گزینی استانی که در مرداد در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده تازه سال بعد برای اولین بار اجرا میشه. این قانون هرگز تغییر نمیکند. ( توضیح میدم )
شورایی که گفتم خیلی کلفتن !
این شورا طبق قانون اساسی جهت گیری کلی آموزش عالی کشور رو تعیین میکنند و از اونجاییکه اعضای این شورا توسط:
رهبر معظم انقلاب اسلامی ، جانشین برحق امام زمان (عج) ولی امر مسلمین جهان ، خضرت آیت الله خامنه ای ( 3 بار صلوات )
تعیین میشوند ؛ به هیچ بچه قرتی ای اجازه مخالفت با تصمیمات ارکان مقدس اسلام را نمیدهند و آخر و عاقبت این بی دین ها بند 209 زندان اوین خواهد بود. ( از اونایی که رفتن بپرسید چقدر با صفاست اونجا! پس خدا شما را بیامرزد)
saeed_h1369
15-09-2008, 11:59
اگه شیشه نمیشکوندن که همینم گیرشون نمیومد که
میگن سال دیگه اعتراض کنی محرومت میکنند درسته به نظرت ؟
behnam_roli
15-09-2008, 13:13
اگه شیشه نمیشکوندن که همینم گیرشون نمیومد که
میگن سال دیگه اعتراض کنی محرومت میکنند درسته به نظرت ؟
از اینا هیچ کاری بعید نیست
من منظورم اینه که از همین الان ساکت نشینیم که مثل امسال نشه
پس قانون 65 درصد بومی گزینی استانی که در مرداد در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده تازه سال بعد برای اولین بار اجرا میشه. این قانون هرگز تغییر نمیکند.
خب این قانون برای امسال تعیین شده بود دیگه شاید سال بعد فرق کنه
اون تیکه قرمزم خیلی باحاله:31::31:
mostafa.m
15-09-2008, 13:23
خب این قانون برای امسال تعیین شده بود دیگه شاید سال بعد فرق کنه
اون تیکه قرمزم خیلی باحاله:31::31:
تایید میشه شدیدا
pooyahacker
15-09-2008, 14:01
تو هم ک*خلیا ، اینجوری که به نفع ما تهرانیاست ، 65 در صد هم کمه باید بکننش 95 درصد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس تو شهر خودش باید باشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس تو شهر خودش باید باشه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باهات موافقم ولی لحنت بد بود!!!
شاید فکر کنید اینو به خاطر این که تهرانیم می گم ولی باور کنین اینجوی نیست!!!
به نظر من این طرح بومی طرح خیلی خوبیه
شما نمی دونید مردم چقدر تلاش می کنن زحمت می کشن خرج می کنن وقت خودشون تلف می کنن توی محیط های خراب و کثیف خوابگاه ها می رن که فقط تو تهران درس بخونن!!!
آخه برا چی !؟؟
ارزش داره ؟؟
آخرشم از این خوابگاه ها جای اینکه 4 تا مهندس دکتر بیاد بیرون یه چند مفعول می یان که ....
من فکر می کنم این طرح حتی می تونه سبب رشد دانشگاه های خارج تهرانم بشه!
اولش سخته ولی بدش دیگه اینجوی نیست!!
تازه یه بهانه ی خیلی خوب برای اونایی که تهران قبول نمی شن!!!
s.fcukre
15-09-2008, 16:24
بابا تز ندین لطفا،به خاطر همین بومی شدن کلیا قبول نشدن 2 شهرستانا........
بابا تز ندین لطفا،به خاطر همین بومی شدن کلیا قبول نشدن 2 شهرستانا........
قبول نشدن چون نمی دونستن بومی شده
انتخاباشونو تهران می زدن
ولی سال دیگه شما می دونی
خب انتخاباتو تو شهر خودتون می زنی قبول می شی!!
سخت نیست
s.fcukre
15-09-2008, 16:59
قبول نشدن چون نمی دونستن بومی شده
انتخاباشونو تهران می زدن
ولی سال دیگه شما می دونی
خب انتخاباتو تو شهر خودتون می زنی قبول می شی!!
سخت نیست
:41::41::41::41::41::41:
s.fcukre
15-09-2008, 17:03
من قبولیدم،ولی اونی که میخاستم نه،به خاطر همین بومی،تازه من توی شهر خدم میخاستم،ولی رتبه ها نصف شده نصبت به پارسال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این حرفو نزنین!!
ظرفیت دانشگاه ها که تغییر نکرده اگرم کرده باشه بیشتر شده!!!
این که بومی شده به نفع شما هم هست !!!
اگه الان قبول نشدید مطمئن باشید اگه این بومی بازی ها هم نبود خب قبول نمی شدید
برای شما که انتخابت توی شهرت بوده این یه شانسه!
Arsa Persian
15-09-2008, 17:20
البته این نظر شخصی منه و یه عده خرده نگیرن و یه عده طرفداری کنن
من تا قبل از رفتن به ثبت نام فکر می کردم بهتر بود توی تهران قبول میشدم
اما وقتی وارد محل ثبت نام دانشگاه تبریز (همون ژیمنازیوم) شدم و مراحل ثبت نام را در مدت 5 ساعت طی کردم ته دلم یه جوری شد
دیگه وقتی بیرون میومدم خدا رو شکر می کردم که تهران یا شهر های دیگه قبول نشدم
مخصوصا اونایی (مثل من که بیشتر افراد رو شامل میشه) اهل کوچه و بازار!!! و متر کردن تمام کوچه های شهر نیستن وقتی میرن تو یه شهر دیگه (به قول قدیمی ها غربت!) به جای اینکه بیشتر از قبل درس بخونن میرن دنبال یه کارای دیگه، اولش سیگار میکشن تا درد دوری رو تحمل کنن بعد اکس میزنن تا به فردا امیدوار بشن بعد هم تریاک می کشن تا دیروزشون رو فراموش کنن
و بعد چهار سال گوشه ی خیابون هستن
این بود داستان درس خسرو از کتاب ادبیات دوم دبیرستان!
چون محیط دانشگاه کلی با محیط مدرسه فرق می کنه. تو مدرسه آدم حداقل یه صاحب داره مثل مدیر و ناظم و ...
ولی تو دانشگاه یهو دانش آموز وارد یه محیط باز میشه که واسه همه هرچی بخوای هست و مثل مدرسه نیست که تو آزمایشگاه بهت بگن اونو دست نزن که خراب میشه... و در اینجا هم محیط عوض میشه و هم باید فرد دوری از خانودشو هم تحمل کنه که کمر شکن هستش
اما بعد 4 سال که دیگه با این محیط اخت شدیم میشه رفت شهر دیگه و اونجا زندگی کرد
و باز هم به قول قدیمی ها
میتونیم گلیممون رو از آب بیرون بکشیم
:40::11::40:
s.fcukre
15-09-2008, 17:40
این حرفو نزنین!!
ظرفیت دانشگاه ها که تغییر نکرده اگرم کرده باشه بیشتر شده!!!
این که بومی شده به نفع شما هم هست !!!
اگه الان قبول نشدید مطمئن باشید اگه این بومی بازی ها هم نبود خب قبول نمی شدید
برای شما که انتخابت توی شهرت بوده این یه شانسه!
نه عزیزم،اصلانم خوب نشده واسم،من انجا دارم میبینم،اگه بدونی شیراز قطبه،میدونم که نمیدونی پارسال همینجا آخرین قبولی شیرازی توی مکانیک روزانه 1700 بوده،ولی امسال 954 هر 2تا هم شیرازی،هنوزم میگی به نفعه ماست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
s.fcukre
15-09-2008, 17:44
البته این نظر شخصی منه و یه عده خرده نگیرن و یه عده طرفداری کنن
من تا قبل از رفتن به ثبت نام فکر می کردم بهتر بود توی تهران قبول میشدم
اما وقتی وارد محل ثبت نام دانشگاه تبریز (همون ژیمنازیوم) شدم و مراحل ثبت نام را در مدت 5 ساعت طی کردم ته دلم یه جوری شد
دیگه وقتی بیرون میومدم خدا رو شکر می کردم که تهران یا شهر های دیگه قبول نشدم
مخصوصا اونایی (مثل من که بیشتر افراد رو شامل میشه) اهل کوچه و بازار!!! و متر کردن تمام کوچه های شهر نیستن وقتی میرن تو یه شهر دیگه (به قول قدیمی ها غربت!) به جای اینکه بیشتر از قبل درس بخونن میرن دنبال یه کارای دیگه، اولش سیگار میکشن تا درد دوری رو تحمل کنن بعد اکس میزنن تا به فردا امیدوار بشن بعد هم تریاک می کشن تا دیروزشون رو فراموش کنن
این بود داستان درس خسرو از کتاب ادبیات دوم دبیرستان!
چون محیط دانشگاه کلی با محیط مدرسه فرق می کنه. تو مدرسه آدم حداقل یه صاحب داره مثل مدیر و ناظم و ...
ولی تو دانشگاه یهو دانش آموز وارد یه محیط باز میشه که واسه همه هرچی بخوای هست و مثل مدرسه نیست که تو آزمایشگاه بهت بگن اونو دست نزن که خراب میشه... و در اینجا هم محیط عوض میشه و هم باید فرد دوری از خانودشو هم تحمل کنه که کمر شکن هستش
اما بعد 4 سال که دیگه با این محیط اخت شدیم میشه رفت شهر دیگه و اونجا زندگی کرد
و باز هم به قول قدیمی ها
میتونیم گلیممون رو از آب بیرون بکشیم
:40::11::40:
به خدا نفهمیدم چی گفتی،ولی فک کنم مخالف باشم!!!!!!!!!!!:5:
M A T I N
15-09-2008, 17:53
اونایی که میگن هر کس تو دانشگاه شهرش , حتما میدونن که هر سال چند هزار نفر هم دارن از تهران میرن تو دانشگاه های شهر های دیگه درس میخون ...
و این که خیلی از استان ها یا دانشگاه ندارن یا چند تا رشته پایه رو دارن یا از نظر امکانات در حد صفرن ...
sajjadgameactor
15-09-2008, 17:57
باهات موافقم ولی لحنت بد بود!!!
شاید فکر کنید اینو به خاطر این که تهرانیم می گم ولی باور کنین اینجوی نیست!!!
به نظر من این طرح بومی طرح خیلی خوبیه
شما نمی دونید مردم چقدر تلاش می کنن زحمت می کشن خرج می کنن وقت خودشون تلف می کنن توی محیط های خراب و کثیف خوابگاه ها می رن که فقط تو تهران درس بخونن!!!
آخه برا چی !؟؟
ارزش داره ؟؟
آخرشم از این خوابگاه ها جای اینکه 4 تا مهندس دکتر بیاد بیرون یه چند مفعول می یان که ....
من فکر می کنم این طرح حتی می تونه سبب رشد دانشگاه های خارج تهرانم بشه!
اولش سخته ولی بدش دیگه اینجوی نیست!!
تازه یه بهانه ی خیلی خوب برای اونایی که تهران قبول نمی شن!!!
یعنی رشته ای مثل نفت که فقط خوزستان و تهران داره بقیه حق ندارن برن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
behnam_roli
15-09-2008, 17:58
هر کس تو شهر خودش باید باشه دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظورم این بود که تصمیمات اینجوری نگیرند تو فکر کن بیان تاثیر معدلو بکنند 50 درصد:18:(باور کن بعید نیست) بعد دیگه من باید چیکار کنم
بعدشم اون جمله بالا رو ویرایش کن و گرنه میان ویرایشت میکنن
جنبه هم خوب چیزیه
هر چند ببینم خودم جنبشو دارم
من که ته دلم دوست دارم شهرستان قبول شم. نه با خوانوادم مشکل دارم نه عقده آزادی دارم فقط مستقل بودنش رو دوست دارم
Arsa Persian
15-09-2008, 18:00
به خدا نفهمیدم چی گفتی،ولی فک کنم مخالف باشم!!!!!!!!!!.gif
من عرض کردم بومی سازی برای کارشناسی خوبه
ولی برای کارشناسی ارشد باید بومی سازی نباشه
این بود ماه عسل == ماحصل گفته های من
:10:
Arsa Persian
15-09-2008, 18:09
من که ته دلم دوست دارم شهرستان قبول شم. نه با خوانوادم مشکل دارم نه عقده آزادی دارم فقط مستقل بودنش رو دوست دارم
مستقل بودن زمانی خوبه که امکانات وجود داشته باشه
نه اینکه خوابگاه هامون مثل یه زندون میمونه که هیچی نداره و وقتی تو روزنامه چند تا عکس از اتاق خوابگاه ها ببینید میفهمید که مثل بازار پنجشنبه (یا شنبه نمیدونم یه چیزی تو همین مایه ها:31:) همه وسایل پلاس هستشو جماعت شمع روشن کردن و دارن شعر زمزمه می کنن!
pooyahacker
15-09-2008, 18:29
اونایی که میگن هر کس تو دانشگاه شهرش , حتما میدونن که هر سال چند هزار نفر هم دارن از تهران میرن تو دانشگاه های شهر های دیگه درس میخون ...
و این که خیلی از استان ها یا دانشگاه ندارن یا چند تا رشته پایه رو دارن یا از نظر امکانات در حد صفرن ...
اینو قبول دارم که دانشگاههای شهرستان یه کمبودهایی داره ولی به حول و قوت الهی و با توجه به فرمایشات رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی این مشکل هم حل خواهد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منظورم این بود که تصمیمات اینجوری نگیرند تو فکر کن بیان تاثیر معدلو بکنند 50 درصد:18:(باور کن بعید نیست) بعد دیگه من باید چیکار کنم
بعدشم اون جمله بالا رو ویرایش کن و گرنه میان ویرایشت میکنن
خب عمو این تصمیم خوبه نه بد ، تا میتونن باید از این تصمیما بگیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم ویرایش شده ، وگرنه کامل مینوشتم دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میگی ؟! من دو روز ولت کنم باید بیان از تو جوب جمت کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستقل بودن زمانی خوبه که امکانات وجود داشته باشه
نه اینکه خوابگاه هامون مثل یه زندون میمونه که هیچی نداره و وقتی تو روزنامه چند تا عکس از اتاق خوابگاه ها ببینید میفهمید که مثل بازار پنجشنبه (یا شنبه نمیدونم یه چیزی تو همین مایه ها:31:) همه وسایل پلاس هستشو جماعت شمع روشن کردن و دارن شعر زمزمه می کنن!
همین دیگه ، وقتی کسی تو شهر خودش باشه ، به جای جمعه بازار میره خونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshad_miki
15-09-2008, 20:06
من روزي 7 و 8 ساعت ميخونم
راستي تابستون ميشه گفت هيچي نخوندم
ببينم ميشه سراسري قبول شد؟
MaaRyaaMi
15-09-2008, 20:18
از روی ساعات درسی که نمیشه گفت !!!
مهم کیفیته نه کمیت:31::46:
behnam_roli
15-09-2008, 20:19
یکی از آشناها میگفت من سال اول خوب خوندم شدم 3000 بعد گذاشتم تا سال دیگه دوباره کنکور بدم ولی حس نداشتم کم میخوندم طوری که همه میگفتن تو هیچ جا قبول نمیشی ولی اون سال شد 300
پس به این نیست که بگی من روزی اینقدر میخونم پس فلان جا قبول میشم
رهبر معظم انقلاب اسلامی ، جانشین برحق امام زمان (عج) ولی امر مسلمین جهان ، خضرت آیت الله خامنه ای ( 3 بار صلوات )
واقعا لذت بردیم
حاجی شما هم خیلی کلفتی گذرت به دیانلا افتاده؟
شما همدردی اگه 7 و 8 روبکنی 3 و 4 من چی بگم؟
behnam_roli
15-09-2008, 20:52
حاجی شما هم خیلی کلفتی گذرت به دیانلا افتاده؟
همچین گفتی کلفت فکر کردم میخوای بگی وزارت اطلاعات!
شما همدردی اگه 7 و 8 روبکنی 3 و 4 من چی بگم؟
من که هیچی نمیخونم چی بگم
مدرسه از 15 شهریور تعطیل کرده شما بگین من یه ذره تو این مدت درس خوندم فقط هندسه گسسته 300 تا تست جریمه داده دارم مینیویسم. به جز اونم هیچی هیچی هیچی نخوندم
pooyahacker
15-09-2008, 21:12
به قول رئیس جمهور محبوبمون : شدنی است و ما میتوانیم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_sir
15-09-2008, 23:14
همچين خفنم نيستش! راستي من 2 سال تجربه دارم اگه خيلي جو بگيردت آخراش كم مياري! فقط وقتي موفق ميشي كه عاشق درس باشي و الا برات عذابه!
farshad_miki
15-09-2008, 23:45
واقعا خوب روحيه ميدين
هيچ جوم نگرفته
سه ماهه كشتم كه 8 ساعت بخونم
فقط سوالم اينه:8 ساعت تا پايان تير خوبه يا نه؟
اصلا سراسري قبول ميشم
اگه كمه زياد كنم
راستي فكر نكنم كم بيارم من هم روزه مي گيرم هم درس مي خونم
درس خوندن مسئله هدف و انگيزست L-)
قبول نشم كارم تمومه b-(
Rainy eye
16-09-2008, 00:03
به نظر من کتاب حسابان وریاضیات پایه خوب باشه انتشارات راه علم(مطمئن نیستم)
.................................................. .................................................. ......................................
2روز که نباشی باید همه پستارو مفهومی بخونی بفهمی چی شد!
حالا قضیه چیه؟!
من شنیدم که این قضیه بومی شدن سال آینده 80 درصد میشه!
Rainy eye
16-09-2008, 00:05
واقعا خوب روحيه ميدين
هيچ جوم نگرفته
اصلا سراسري قبول ميشم
اگه كمه زياد كنم
قبول نشم كارم تمومه b-(
8 ساعت خیلی خوبه ! شک نکن موفق میشی!
دوستان کسی از تاثیر مدل تو سال 88 خبری نداره ؟
mohsen_sir
16-09-2008, 09:22
واقعا خوب روحيه ميدين
هيچ جوم نگرفته
اصلا سراسري قبول ميشم
اگه كمه زياد كنم
قبول نشم كارم تمومه b-(
خوب چي مي خواي بخوني؟ كجا بگو بگم
ضمناً قبول شدن به خود افراد بستگي داره يكي از دوستاي من روزي 10-12 ساعت مي خوندش از همون اول سال آخرش همش مي گفت كي تموم ميشه راحت شم يعني روحيش بره درس خوندن در بو داغون بودش درسشم خيلي خوب بودش شدش 18000 چرا چون فقط بصورت حفظي مي خوندش!!
از اون ور من روزي 3-ساعت به زور 4 ساعت تو روزاي تعطيل مي خوندم شدم 16000 !!!! علتشم اينه كم من حفظي نميتونستم بخونم.شك نكن كه قبول ميشي. فقط به اين ربط داره كه از الان چطوري بخوني يعني درست بخوني مطالب اظافه اكيداً نخوني ضمناً خودتو يا بره آزاد آماده كني يا سراسري. كنكور آزاد با سراسري خيلي فرق داره تا اونجايي كه نفرات برتر كنكور توي كنكور آزاد اصلاً خوب نتيجه نميگيرن و بر عكس
farhad_realmadrid
16-09-2008, 10:01
خوب چي مي خواي بخوني؟ كجا بگو بگم
ضمناً قبول شدن به خود افراد بستگي داره يكي از دوستاي من روزي 10-12 ساعت مي خوندش از همون اول سال آخرش همش مي گفت كي تموم ميشه راحت شم يعني روحيش بره درس خوندن در بو داغون بودش درسشم خيلي خوب بودش شدش 18000 چرا چون فقط بصورت حفظي مي خوندش!!
از اون ور من روزي 3-ساعت به زور 4 ساعت تو روزاي تعطيل مي خوندم شدم 16000 !!!! علتشم اينه كم من حفظي نميتونستم بخونم.شك نكن كه قبول ميشي. فقط به اين ربط داره كه از الان چطوري بخوني يعني درست بخوني مطالب اظافه اكيداً نخوني ضمناً خودتو يا بره آزاد آماده كني يا سراسري. كنكور آزاد با سراسري خيلي فرق داره تا اونجايي كه نفرات برتر كنكور توي كنكور آزاد اصلاً خوب نتيجه نميگيرن و بر عكس
کاملا تایید میشه.
حداقل موفق کنکور روزی 7-8 ساعت و روزهای تعطیل 10-12 ساعت است.
بستگی دارد که طرف چحوری بخونه اگر به طور مفهومی بخونه کاملا موفق میشه واگر به صورت حفظی بخونه برعکس.
elhameli
16-09-2008, 12:16
سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد . براي اينكه زبان رو 80-70 درصد بزنيم . آيا خوندن فقط لغت هاي كتاب براي كسي كه سطح زبانش متوسطه كافيه ؟؟
ممنون
pouria007
16-09-2008, 12:25
سلام دوستان
لطفا راهنمايي كنيد . براي اينكه زبان رو 80-70 درصد بزنيم . آيا خوندن فقط لغت هاي كتاب براي كسي كه سطح زبانش متوسطه كافيه ؟؟
ممنون
زبان تا 90% لغته یعنی لغت رو فول باشی 90 رو شاخته:31:
ولی شما حتماً گرامر رو در سطح متوسط هم که شده بلد باش
behnam_roli
16-09-2008, 12:28
سلام دوستان
ممنون
به گفته مشاورمون:
زبان 25 تا تست داره که 19 تاش با مسلط بودن به لغات میشه حل کرد. و اگه خیلی مسلط باشیم میتونیم چند تا از 6 تای باقیمونده رو هم حل کنه:46:
soheiltaker
16-09-2008, 12:41
سلام دوستان
ممنون
بله كافيه ولي اگه يه كم از سطح كتاب بيشتر باشه بهتره يعني فقط به كتاب تكيه نكن!!:46:
MehranVB
16-09-2008, 12:53
فهرست حذفيات منابع سوالات آزمون سراسري سال 1388 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي از سوي سازمان سنجش آموزش كشور اعلام شد.
به گزارش ايسنا، حذفيات منابع سوالات كنكور 88 به شرح زير است:
دروس عمومي
درس قرآن و تعليمات ديني 2 (دين و زندگي 2)، چاپ سال 85، پايه دوم:
- فعاليتها: شامل نمونهيابي در صفحات 15، 23 و 156، ذكر نمونهها در صفحه 141، كشف عوامل در صفحه 189، تفكر در صفحات 63، 70 و 174، خودكاوي در صفحات 97، 100، 130، 131 و 141،
مقايسه در صفحه 102، تطبيق در صفحات 132، 150، 159، 176 و 181، بررسي در صفحات 140، 148، 172، 185، پيام آيات در صفحه 161، همفكري در صفحه 137، بيان نمونهها در صفحه 138.
- پيشنهادها: در صفحات 18، 29 تا 33، 43، 55، 66، 75 تا 77، 85، 92، 118، 133، 167، 178 و 194
- ترجمههايي كه در مقابل آيات در كتاب نوشته شده است.
- يادآوريها در صفحات 9، 109 و 121
- گامها در صفحات 35، 56، 107، 119، 134، 152، 168 و 193
- متن صفحات 34، 36 و شعر صفحه 65
- پاورقيها و بخشهاي براي مطالعه
درس قرآن و تعليمات ديني 3 (دين و زندگي 3)، چاپ سال 86، پايه سوم:
- فعاليتها: شامل تكميل در صفحه 11، نمونه يابي در صفحات 19، 193 و 196، بررسي در صفحات 21، 151، 220 و 235 ، جستجو در صفحه 53، تطبيق در صفحات 61 و 175 ، خودكاوي در صفحات 140 و 195، مقايسه در صفحه 148، برنامه ريزي در صفحه 156، انديشه در صفحه 169، طبقهبندي در صفحات 215 و 219، راهحل در صفحه 223، شناسايي عوامل در صفحه 236، ذكر نمونه 180
- پيشنهادها: در صفحات 13، 46، 63، 77، 93، 115، 132، 142، 160، 171، 200، 215، 225
- گامها: در صفحات 26، 94، 133، 161، 185، 201، 237
- يادآوريها: در صفحات 6 تا 7، 188 تا 189، 204 تا 205
- اشعار: در صفحات 41، 44، 48 و 51
- ترجمههايي كه درمقابل آيات در كتاب نوشته شده است.
درس معارف اسلامي (دين و زندگي)، كد كتاب 1/285، چاپ سال 87، پيش دانشگاهي:
- يادآوري: در صفحه 3 و متن صفحه 91
- فعاليتها: استدلال در صفحه 17، حل مساله در صفحه 8 و 138 ، تفكر در آيات در صفحه 28 ، بررسي در صفحات 33، 52، 53، 72 و 177 ، برنامهريزي در صفحات 33 و 45 ، ذكر نمونهها در صفحات 41 و 66، خود ارزيابي در صفحات 41، 49 و 54، خودكاوي در صفحه 42، پيشنهاد در صفحه 56، تطبيق در صفحات 71، 139، 155 و 159، مقايسه در صفحات 37 و 117، نمونهيابي در صفحه 175، هم انديشي در صفحه 172 و 180
- برداشت: در صفحات 121 تا 128، 130 تا 133 و 161 تا 164
- ترجمههايي كه در مقابل آيات در كتاب نوشته شده است.
درس ادبيات فارسي (3) (غير علوم انساني) چاپ سال 86، پايه سوم
درس 11: قسمت دوم، سه پرسش از تولستوي از صفحه 92 تا 97
درس 18: قاصدك از صفحه 140 تا 150
درس 20: از پاريز تا پاريس از صفحه 158 تا 165
درس زبان فارسي 3 (غير علوم انساني)، چاپ سال 86، پايه سوم
كليه نمونهها كه به ترتيب عبارت است از: صفحات 51 تا 55 (عدل – موزه كلمانسو) 129 تا 130 (قبض آب)
درس 23: اسناد و نوشتههاي حقوقي از 166 تا 182
درس زبان فارسي 3 (تخصصي انساني)، چاپ سال 86، پايه سوم
كليه نمونهها، كه به ترتيب عبارت است از: صفحات 120 تا 122 (آرش) و 134 تا 135 (قبض آب و ...)
درس بيستم: از صفحات 145 تا 150 املاي برخي از كلمات
درس 24: اسناد و نوشتههاي حقوق از صفحه 175 تا 188
درس زبان و ادبيات فارسي 1 و 2، چاپ سال 87، پيش دانشگاهي
درس 9 : فقط شعر (1) – نفحات صبح سعدي
درس10: فقط شعر (2) – راه بي نهايت حافظ
درس20: قسمت اول به بلبل
درس22: قسمت دوم شعر تسلي خاطر جامي
درس24: فقط متن افشين و بودلف
درس30: صداي پاي آب ، از «چشمها را بايد شست، جور ديگر ...»، صفحه 206 و 207
دروس تخصصي گروه علوم رياضي
- آمار و مدلسازي، چاپ 85، پايه دوم، فصل هشتم
دروس تخصصي گروه علوم تجربي
- زيست شناسي و آزمايشگاه (1)، چاپ 85، پايه دوم
درس اول از صفحه 1 تا پايان 13
درس پنجم صفحه 81 از تغذيه گياهي و خاك تا پايان صفحه 88
- آمار و مدلسازي، چاپ 86، پايه سوم ، فصل هشتم
دروس تخصصي گروه علوم انساني
- آمار و مدلسازي، چاپ 85، پايه دوم، فصل هشتم
- تاريخ ادبيات ايران و جهان (1)، چاپ 85، پايه دوم، نمونهها
- اقتصاد چاپ 85، پايه دوم، كليه مطالب با عنوان «مطالعه آزاد» در صفحات 77، 85، 88 و 89، 97 تا 102، 121 تا 123 و 147 تا 151
- عربي (2) ( علوم انساني)، چاپ 85 ، پايه دوم، دو درس 9 و 18
- روان شناسي، چاپ 86، پايه سوم، فصل دوم از صفحه 41 تا 57 ( ويژگيها و خصوصيات رشد دوره قبل از تولد و ... تا ويژگيها و خصوصيات رشد در دوره نوجواني)
- جامعه شناسي (2)، چاپ 86، پايه سوم، كليه مطالب با عنوان «براي مطالعه بيشتر»، تصاوير و نمودارها
- رياضي پايه، چاپ 87، پيش دانشگاهي، از صفحه 133(ضرب احتمالها، پيشامدهاي مستقل و وابسته) تا پايان كتاب صفحه 147
- علوم اجتماعي چاپ 87، پيش دانشگاهي، تصاوير، نمودارها، جداول، نقشهها و مطالب كادرهاي رنگي.
سلام دوستان
هر چند می دونم امسال سال سرنوشت هست و از این حرف ها اما حال درس رو ندارم یعنی هیچ وقت نداشتم
می خونم هم اصلا حالش نیست
هدفم هم معلومه اما ...............
اصلا هر چند که می خونم اما مثل یه کار خیلی سخته برام و کمی عذاب آور
حالش نیست
وقتی که درس می خوام بخونم نشسته پای درس خسته هستم
می رم باشگاه بدن سازی حاظرم 10 ساعت بدن سازی سنگین کار کنم اما درسه رو نخونم (آخرش که می خونم اما عذاب آور می دونم هم باید بخونم )
کسی راه حلی نداره
من درس رو خیلی زود یاد می گیرم یعنی یک بار بخونم یاد می گیرم فقط می مونه تکرار و مسئله و تست زدن که اصلا حالش رو ندارم مثلا درسه رو گرفتم چی به چی شده اما مثلا فیزیک باشه فرمول هاش رو حال ندارم حفظ کنم یا روش مسئله حل کنم که درست بعدا بتونم تست بزنم
درس برام کسل کننده شده انگار یه چیز تکراری دیگه می شینم کتاب رمان و زندگی نامه و این چیز ها می خونم
کسی راه حلی عملی نداره (خودم کلی کتاب های مشاوره درسی و این چیز ها خوندم و مشاوره به دوستام هم می دم اما عمل نمی تونم بکنم)
موفق باشید
بای
سلام
ببخشید بومی یعنی سه سال زندگی در اون شهر؟
به محل تولد کاری نداره؟
mohsen_sir
16-09-2008, 16:02
سلام
ببخشید بومی یعنی سه سال زندگی در اون شهر؟
به محل تولد کاری نداره؟
اين مباحث مال انتخاب رشته هستش حالا كو تا اون موقع!!
ب.مي يعني يه سري استا نهاي دور و بري محل سكونتتون حالا خودتو مشغول نكن تا سال بعد سازمان سنجش معني بومي 10 بار عوض ميكنه!
سلام دوستان
ممنون
فکر می کنم تنها درسی که همه علاقه داریم و نیاز بهش رو حس می کنیم زبان باشه!!!
از نظر من کلش هم کلمه اس!!
شما تا می تونی متن بخون فیلم ببین جمله های کوتاه و کاربردی حفظ کن و از دانشت استفاده کن!!!
اگه زیاد متن بخونی برای گرامر هم لازم نیست تلاشی بکنی اولین گزینه ای که به گوشت اشنا اومدو می زنی
خیلی وقتا با دانش قبلی که داشتم جواب تست رو می دونستم ولی خواستم از راه های تستی و علمی عمل کنم و غلط زدم!!
زبان با بقیه درسا فرق داره!!
راحت بخونید برای تفریح
و بدونید که زبان به عنوان زنگ تفریحه!! جزو درس خوندناتون حساب نکنین!!
نکته ی بعدی اینکه چرا اینقدر خودمونو گول می زنیم!!؟؟؟؟
بابا همه می دونیم که آخرش چی میشه دیگه!!
batlagh جان شما خیلی زود درسو یاد می گیری!!
خیلی خوبه !! برای امتحانای تشریحی هم مشکلی نداری!!!منم تقریبا همین جوریم
نمره های درسای اختصاصیمم همیشه خوب شده با اینکه اصلا نخوندم
سر جلسه انقدر با سوال ور رفتم کلنجار رفتم تا به جواب رسیدم!!!
کاری نداره معلومه دیگه ولی کنکور اینجوری نیست
کنکور امتحان سواد نیست!!!
اگه سولا رو بعد امتحان به کنکوریا بدی 90 درصد همه ی سوالا رو بلدن
من و تو هم میشینیم سر دونه دونه سوالا کلنجار می ریم به جواب می رسیم
ولی کنکور امتحان سرعته
معلومه من نمی تونم اون تستیو که تاحالا نمونه شو ندیدم تو 80 ثانیه بزنم!!
آقا یک کلوم کنکور ربطی به سواد نداره فقط و فقط سرعته که اونم فقط با مساله حل کردن و دست به قلم شدن درست می شه!!!
behnam_n80
16-09-2008, 17:35
آقا یک کلوم کنکور ربطی به سواد نداره فقط و فقط سرعته که اونم فقط با مساله حل کردن و دست به قلم شدن درست می شه!!!
حرفه شما 20% درسه
من که تا بحال کسیا ندیدم درسش بد باشه ولی تو کنکور موفق باشه
درسته کنکور با تشریحی فرق داره ولی بازم کسایی موفقن که تو تشریحی هم موفق باشن
MaaRyaaMi
16-09-2008, 18:32
wo0ow
چطور ربط نداره؟؟؟! شما تا مفهوم چیزی رو بلد نباشی چطور می تونی مساله حل کنی؟؟!
کنکور هم به سواد ربط داره و هم سرعت عمل تو تست زدن!
MaaRyaaMi
16-09-2008, 18:33
من که تا بحال کسیا ندیدم درسش بد باشه ولی تو کنکور موفق باشه
درسته کنکور با تشریحی فرق داره ولی بازم کسایی موفقن که تو تشریحی هم موفق باشن
منم خیلیا رو دیدم که درسشون خیلی خوبه بوده( تشریحی)
ولی تو کنکور موفق نبودن...:27:
soheilsmart
16-09-2008, 18:50
راهنمای شرکت در آزمون های آزمایشی مرحله ای و جامع 88-1387
(تعاونی سازمان سنجش آموزش کشور)
ثبت نام آزمونهاي آزمايشي مرحله اي و جامع سال 87 - 88
اطلاعيه شركت تعاوني خدمات آموزشي درباره نحوه ثبتنام و برگزاري آزمونهاي آزمايشي مرحلهاي و جامع مخصوص داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 و دانشآموزان سال سوم متوسطه
سلام دوستان
هر چند می دونم امسال سال سرنوشت هست و از این حرف ها اما حال درس رو ندارم یعنی هیچ وقت نداشتم
حالش نیست
می رم باشگاه بدن سازی حاظرم 10 ساعت بدن سازی سنگین کار کنم اما درسه رو نخونم (آخرش که می خونم اما عذاب آور می دونم هم باید بخونم )
کسی راه حلی نداره
من درس رو خیلی زود یاد می گیرم یعنی یک بار بخونم یاد می گیرم فقط می مونه تکرار و مسئله و تست زدن که اصلا حالش رو ندارم مثلا درسه رو گرفتم چی به چی شده اما مثلا فیزیک باشه فرمول هاش رو حال ندارم حفظ کنم یا روش مسئله حل کنم که درست بعدا بتونم تست بزنم
درس برام کسل کننده شده انگار یه چیز تکراری دیگه می شینم کتاب رمان و زندگی نامه و این چیز ها می خونم
کسی راه حلی عملی نداره (خودم کلی کتاب های مشاوره درسی و این چیز ها خوندم و مشاوره به دوستام هم می دم اما عمل نمی تونم بکنم)
موفق باشید
بای
سلام
راه حل عملی می خوای؟!!! الان من راه حل عملی رو بهت یاد می دم....
می خوای سال دیگه همین موقع تو خونت شادی و خوشحالی باشه؟
می خوای سال دیگه سرت رو جلوی فامیل بتونی بالا بگیری؟
می خوای سال دیگه کسی بهت به چشم یه(.... )نگاه نکنه؟( بیخیال داخل پرانتز)
می خوای سال دیگه موقع اعلام نتایج بابا و مامانت ماچت کنن و تو بغلشون بگیرنت؟
می خوای......
...
..
.
.
اگه می خوای پس خودت واسه خودت یه انگیزه و اجبار ایجاد کن چرا که هیچ کس غیر از خودت نمی تونه برات کاری بکنه.
اگه فارغ التحصیل هستی که باید بدونی و لی اگه دانش آموز هستی باید بهت بگم که لذت اون موقعی که اعلام نتایج کنکور میاد واسه یه رتبه زیر هزار اونقدر زیاده که قابل وصف نیست و حداقل من این رو تو بعضی از بچه ها دیدم. اگه می خوای این لذت رو تجربه کنی پس بسم الله.......
Arsa Persian
16-09-2008, 21:57
سلام دوستان
حالش نیست
کسی راه حلی نداره
موفق باشید
بای
این مشکلات تقریبا مشکل همه هست
دلیلش اینه که کتاب رو واسه ما ننوشتن بلکه مطالب کتاب مطالب دانشگاهی هستش که اول و آخرشو زدن پیچوندن تو کتاب
هر چند سال هم میبینن مطالب مشکل داره یه بیشتر بدانیم ... میارن تو کتاب و میشه شیر اندر شیر تو شیر!!!
برای ایجاد انگیزه، روی حرفهای دوستم Lomon خوب فکر کن
از من میشنوی برو تو قلم چی (برای شما حتما قلمچی باشه نه جای دیگه) ثبت نام کن آزمون اول رو که دادی می بینی رتبه ات شد مثلا 3500 به خودت بگو من اگه یه ذره بیشتر بخونم ببینم میتونم بشم 3100 بخون اگه این آزمون نشد آزمون بعدی اینجوری می تونی با خودت رقابت کنی و انگیزه ی درس خوندن رو بالا ببری
توضیح: دوستان لطفا خورده نگیرن که چرا قلم چی و بعد انگ پول گرفتن از کاظم رو بهم بچسبونن!
دلیلش این بود که برای این دوستمون چون انگیزه کافی نداره باید فواصل امتحانیش 2 هفته یک بار باشه نه مثل سنجش یا ... یک ماه به یک ماه که فراموش بشه درس خوندن
سلام
من دیگه می دونم باید بخونم هر چی هم بشه می خونم
من امسال سال سومم هست که قلم چی هستم
از همه آزمایشی ها هم بهتره
اما برای کسی که بخونه
باید بخونیم
نمی دونم شده بمیرم هم می خونم دیگه
من باید تهران قبول بشم(الان نگید بومی سازی که من مدیریت مالی می خوام که کشوری هست)
موفق باشید
بای
mohsen_sir
16-09-2008, 22:58
توضیح: دوستان لطفا خورده نگیرن که چرا قلم چی و بعد انگ پول گرفتن از کاظم رو بهم بچسبونن!
دلیلش این بود که برای این دوستمون چون انگیزه کافی نداره باید فواصل امتحانیش 2 هفته یک بار باشه نه مثل سنجش یا ... یک ماه به یک ماه که فراموش بشه درس خوندن
منم مي خوام قلمچي برم اما من بره 10 -11 تا آزمون اول رو مي خوام ميشه نوشت؟(بعدش بايد برم سربازي)
هزينش چقدره؟
منم مي خوام قلمچي برم اما من بره 10 -11 تا آزمون اول رو مي خوام ميشه نوشت؟(بعدش بايد برم سربازي)
هزينش چقدره؟
سلام
وقتی ثبت نام می کنی برای کل سال هست
من دوستام می خواند جدید ثبت نام کنند پرسیدند حدود 200 تومنی هست
سربازی هم برید اما فکر می کنم آموزشیش نتونید امتحان بدید بقیش رو می تونید
موفق باشید
بای
Arsa Persian
16-09-2008, 23:06
هزينش چقدره؟
چرا نمیشه وقتی رفتی ثبت نام بگو میخوام این تعداد آزمون رو
اونام باید قبول کنن مشکلی نیست
کل 24 تا آزمون حدود 200 تومنه یعنی 11 تا حدود 100 تومن
درضمن Friendship Request من واسه یه ماهه پیش هستش اونو هم Allow کنی ممنون میشم
این مشکلات تقریبا مشکل همه هست
دلیلش اینه که کتاب رو واسه ما ننوشتن بلکه مطالب کتاب مطالب دانشگاهی هستش که اول و آخرشو زدن پیچوندن تو کتاب
هر چند سال هم میبینن مطالب مشکل داره یه بیشتر بدانیم ... میارن تو کتاب و میشه شیر اندر شیر تو شیر!!!
برای ایجاد انگیزه، روی حرفهای دوستم Lomon خوب فکر کن
از من میشنوی برو تو قلم چی (برای شما حتما قلمچی باشه نه جای دیگه) ثبت نام کن آزمون اول رو که دادی می بینی رتبه ات شد مثلا 3500 به خودت بگو من اگه یه ذره بیشتر بخونم ببینم میتونم بشم 3100 بخون اگه این آزمون نشد آزمون بعدی اینجوری می تونی با خودت رقابت کنی و انگیزه ی درس خوندن رو بالا ببری
بله کاملا درسته.....
به نکته خوبی اشاره شد...
باید هر کسی که می خواد قلمچی ثبت نام کنه همه آزمون هاش رو با دقت بررسی کنه و به دونه دونه آزمون ها اهمیت بده .
این آزمون ها دو هفته یک بار برای کسی که نیاز به انگیزه برای درس خوندن داره واقعا فوق العاده هستش مخصوصا بچه های فارغ التحصیل که مدرسه و کلاس ندارن و بهشون کمک می کنه که از بی برنامگی دربیان.... حالا می خواد قلمچی باشه یا کلمچی یا....... مهم نیست اسمش ولی اون چیزی که اکثریت بچه های با تجربه تایید کردن همین قلمچی هست...
یه چیز دیگه که بعد از هر آزمون باید و باید و باید انجامش داد همین کلاسور ارزیابی و بررسی تک تک سوالات و مخصوصا سوالات دشوار هست که از نون شب هم برای داوطلبی که آزمون داده واجب تره.... وگرنه اگه بخواد بعد از آزمون دیگه سراغ سوال ها نره بهتره که اصلا آزمون نده!! خیلی از چیز هایی که آدم یاد می گیره و به درد کنکورش می خوره تو همین مرحله بدست میاد...
elhameli
17-09-2008, 09:21
سلام دوستان
ميشه بگين شما چه جوري درس ميخونين ؟؟
درسي كه مي خونين مثلا 100 تا تست رو كي ميزنين ؟
همه درسها رو تو يه روز ميخونين ؟
درس فيزيك و رياضي رو تو يه روز ميخونين ؟ يا نه ؟ اگه آره چقدر از هر كدوم چقدر ميوخنين ؟؟
چند تا كتاب در روز و در هفته مي خونين ؟؟ از هر كتابي در روز چه قدر ميخونين ؟
من دارم گيج ميزنم ...نميدونم چرا برنامه ريزي ميكنم همه برنامه رو نميتونم عمل كنم .
كسي كه سطحش زير صفره چه جوري بايد برنامه ريزي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمايي كنيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.