مشاهده نسخه کامل
: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4
سلام دوستان کنکوری
این حرفایی که می زنم یه وقت نگید استرس گرفتیم و از این حرفا.همینجوری گفتیم یه چیزی بگیم
امروز تو تلویزیون با یکی مصاحبه کرد اون حرف خوبی زد گفت سوالای دینی رو علمی تر بدند مثلا از متن کتاب تو سوالا همش از آیه سوال میاد.
راست می گفت شما سوالای کنکور رو نگاه کنید یکی در میون گفته از این آیه کدام مورد استنتاج می شود یا نمی شود.خیلی گزینه ها هم نزدیک به همه یه ذره حواس پرتی و جواب غلط.
راست نمی گفت؟؟؟؟؟؟؟
بعد یه چیز دیگه فکرشو کنید چقدر باحال میشه سال دیگه میاییم میبینیم یه تاپیک زدن به نام کنکور 89 بعد سوم دبیرستانیا میان اونجا بعد ما هم میایم راهنمایی می کنیم :31: خیلی باحال میشه ها.
ولی یکم فکر کنید میبینید که اون همه خاطرات مدرسه که داشتیم تموم شد.مشق و زنگ تفریح و معلم اذیت کردن به نوعی تموم شد.12 سال هییییییییییییی چقدر زود گذشت.
الان دیگه بچه های مدرسه ای رو میبینید تو خیابون حداقل یه لبخند میاد گوشه ی لبتون یادتون به خودتون و دوران مدرستون میفته.واقعا خیلی برای من که جالبه بچه های راهنمایی دبستان رو می بینم عشقشون اینه که امتحان های خرداد تموم بشه برن تو کوچه بازی کنن کلاس برن.واقعا برای خودش همین کلاس انتخاب کردن برای تابستون دورانی بود.از ورزشی گرفته تا کامپیوتر و زبان.یادش بخیر.
شب های امتحانای خرداد که دیگه دورانی بود.کتاب رو که می خوندیم تموم می شد و راحت می خوابیدیم
فردا ظهرش هم که بر می گشتیم روی امتحانای که دادیم خط می کشیدیم.لحظه شماری می کردیم برا تموم شدن همه امتحانا.
روزای اول مدرسه ها که یکم استرس داشتیم مخصوصا اگه مدرسه جدید بودیم.
ولی چیزی که هست اینه که یه دورانه جدید برا هممون داره شروع میشه.4 سال ناقابل تا کارشناسی رو بگیریم.تو این مدت چه اتفاقا که قراره برامون بیوفته خدا می دونه.
واقعا این 12 سال خیلی خوش گذشت.انشاالله بقیش هم خوش می گذره
(راست یادم رفت بگم تو دانشگاه باید بگردیم راه های اذیت استادا رو پیدا کنیم.(ولی میگن خطرناکه چون یهو دید انداخت درستو :31: )
pooyaabi
21-06-2009, 21:51
سلام دوستان کنکوری
این حرفایی که می زنم یه وقت نگید استرس گرفتیم و از این حرفا.همینجوری گفتیم یه چیزی بگیم
امروز تو تلویزیون با یکی مصاحبه کرد اون حرف خوبی زد گفت سوالای دینی رو علمی تر بدند مثلا از متن کتاب تو سوالا همش از آیه سوال میاد.
راست می گفت شما سوالای کنکور رو نگاه کنید یکی در میون گفته از این آیه کدام مورد استنتاج می شود یا نمی شود.خیلی گزینه ها هم نزدیک به همه یه ذره حواس پرتی و جواب غلط.
راست نمی گفت؟؟؟؟؟؟؟
بعد یه چیز دیگه فکرشو کنید چقدر باحال میشه سال دیگه میاییم میبینیم یه تاپیک زدن به نام کنکور 89 بعد سوم دبیرستانیا میان اونجا بعد ما هم میایم راهنمایی می کنیم :31: خیلی باحال میشه ها.
ولی یکم فکر کنید میبینید که اون همه خاطرات مدرسه که داشتیم تموم شد.مشق و زنگ تفریح و معلم اذیت کردن به نوعی تموم شد.12 سال هییییییییییییی چقدر زود گذشت.
الان دیگه بچه های مدرسه ای رو میبینید تو خیابون حداقل یه لبخند میاد گوشه ی لبتون یادتون به خودتون و دوران مدرستون میفته.واقعا خیلی برای من که جالبه بچه های راهنمایی دبستان رو می بینم عشقشون اینه که امتحان های خرداد تموم بشه برن تو کوچه بازی کنن کلاس برن.واقعا برای خودش همین کلاس انتخاب کردن برای تابستون دورانی بود.از ورزشی گرفته تا کامپیوتر و زبان.یادش بخیر.
شب های امتحانای خرداد که دیگه دورانی بود.کتاب رو که می خوندیم تموم می شد و راحت می خوابیدیم
فردا ظهرش هم که بر می گشتیم روی امتحانای که دادیم خط می کشیدیم.لحظه شماری می کردیم برا تموم شدن همه امتحانا.
روزای اول مدرسه ها که یکم استرس داشتیم مخصوصا اگه مدرسه جدید بودیم.
ولی چیزی که هست اینه که یه دورانه جدید برا هممون داره شروع میشه.4 سال ناقابل تا کارشناسی رو بگیریم.تو این مدت چه اتفاقا که قراره برامون بیوفته خدا می دونه.
واقعا این 12 سال خیلی خوش گذشت.انشاالله بقیش هم خوش می گذره
(راست یادم رفت بگم تو دانشگاه باید بگردیم راه های اذیت استادا رو پیدا کنیم.(ولی میگن خطرناکه چون یهو دید انداخت درستو :31: )
هیییییییییییی
یادش به خیر
چقدر ایم معلم دینی و عربی سه رو اذیت کردیم :27:
کاش الان من می رفتم سوم دبیرستان
نه بابا گیر نمیدن
ولی خب کارت ملی که هس
من کارت ملی هم ندارم!!!!
شناسنامم عکس نداره!!!!:دی
چی کار کنم؟
اونایی که شریف افتادن بیچارن :دی البته نمیخوام استرس بهتون بدم ولی وسط امتحانهای خود دانشگاه یه عالمه از دانشجوها و ... ریختن برگه ها رو پاره کردن و شعار میدادن که الان وقت امتحان و ... نیست.خبر هم خیلی موصق (همون : دی:!!) بید چون هم پسر عمم بهم گفت هم ورق خواهرمو پاره کرده بودن و... از ما گفتن بود و از شما ترسیدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
rambo_1386
21-06-2009, 22:29
حذف شوددددددددددددددددددددددد دددددد
hackerboy
21-06-2009, 22:42
اونایی که شریف افتادن بیچارن :دی البته نمیخوام استرس بهتون بدم ولی وسط امتحانهای خود دانشگاه یه عالمه از دانشجوها و ... ریختن برگه ها رو پاره کردن و شعار میدادن که الان وقت امتحان و ... نیست.خبر هم خیلی موصق (همون : دی:!!) بید چون هم پسر عمم بهم گفت هم ورق خواهرمو پاره کرده بودن و... از ما گفتن بود و از شما ترسیدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خجالت نميکشي به بچه مردم استرس وارد ميکني!!!!؟
شريف هيچ خبري نيست! دانشگاه کلاً از فردا به خاطر کنکور سراسري تعطيله و به احدالناسي اجازه ورود نميدن؛ خيالتون راحت باشه که کنکور در امن و امان برگزار ميشه :دي!
خجالت نميکشي به بچه مردم استرس وارد ميکني!!!!؟
شريف هيچ خبري نيست! دانشگاه کلاً از فردا به خاطر کنکور سراسري تعطيله و به احدالناسي اجازه ورود نميدن؛ خيالتون راحت باشه که کنکور در امن و امان برگزار ميشه :دي!
حالا خوفه نصف فک و فامیل و رفیقای ما اونجان و میتکذیبی:31:
ولی راست میگه امتحانای دانشگاه افتاده شهریور از دانشجو جماعت خلاصید اونجا:27:
pesarebaba2006
21-06-2009, 23:17
بچه ها کسی میدونه واسه قبولی توی داروسازی تهران (دانشگاه آزاد) چه درصدایی لازمه؟
آخرین ترازم (آزمون 29 خرداد) شد 6300 . هنوز کنکورای آزاد سال پیش رو نزدم ولی میدونم که زیست رو 100 و شیمی و فیزیک و عمومی ها رو بالای 80 میتونم بزنم ولی ریاضیم ضعیفه و شاید بین 30 تا 40 بزنم بنظرتون خوبه یا جای کار داره؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون:20:
شما با این تراز و درصد هاتون فکر کنم راحت قبول بشین.مشکلی نیست.هماهنگه ... :10:
سلام
آزاد رو نمیدونم اما واسه دولتی یکی از آشنایان با درصد های شما دندانپزشکی ساری قبول شد(آزاد)
دندانپزشکی آزاد ، فقط اصفهان و تهران هست. ساری دندانپزشکی نداره.:46:
هیشکی جواب نمیده؟!
اصلاً هیچ راهی هست بخوای اعتراض کنی واسه تغییر دادن حوزه؟!(زهی خیال باطل)
دوست من ، مطمئن باش که اگه کسی جواب سوال شما رو داشت ، دریغ نمیکرد.
هرچی نباشه شما بنیانگذار تاپیک هستی و ما هم بی چشم و رو نیستیم. :31:
سلام
من شنیدم از این شلوغی ها سو استفاده شده وسوالای کنکور رو فروختن!!!!!!!!!!
هر سال این موقع که میشه ، از این شایعه ها زیاد میسازن ... :21:
خدا رحم کنه 4 روز مونده تاریخ ادبیات و املا هیچی نخوندم عربی رو هم که دارم به امید وحی الهی میرم سر جلسه :دی
تجربه ثابت کرده که همه این مواقع به دنبال وحی الهی و امید به فرج امام زمان میگردند...:27:
ای بابا اکثرا که مثله خودمید(درس=تعطیل):دی
انشاالله سال دیگه همین موقع همتون ترم 2 هستید ولی من دارم تو همین تاپیک پست میدم که اسم تاپیک اینه:کنــکور 89 || درصدها و رتبه های کنکور 88 در پستهای 2 -- 3 -- 4: دی
من شرایطم یکمی با شما فرق میکنه.
1-یا من هم سال دیگه همچین موقع ترم 2 هستم.
2-یا یه تاپیک باز کردم به این عنوان : چگونه از پادگان فرار کنیم؟ :18:
شناسنامه من که عکس 4 5 سالگمیه : دی هرجا میرم گیر میدن بهم : )))
ماشاالله چقدر شما رشدت خوب بوده !!! :8:
خيالتون راحت باشه که کنکور در امن و امان برگزار ميشه :دي!
به این میگن روحیه دادن کاذب !!! :5:
mohsensoft
21-06-2009, 23:54
دندانپزشکی آزاد ، فقط اصفهان و تهران هست. ساری دندانپزشکی نداره.
نههههههههه
راس میگی؟
پس دمت گرم فهمیدم این فامیلمون دروغ گفته :دی
نامرد چقدر پوز میداد که من هم آزاد هم سراسری دندانپزشکی قبول شدم :دی
Marichka
22-06-2009, 00:58
سلام
دوستان لطفا پستهای خیلی حاشیه ای و خارج از حیطه ارسال نفرمایید تا این چند روز باقیمونده هم تاپیک به همون روال همیشگی مرجع خوبی برای دوستان کنکوری باقی بمونه.
چند تا از پستها پاک شدند ...
پیشاپیش آرزوی موفقیت دارم براتون در این آزمون
پیروز باشید :)
بر و بچه ها دمتون گرم امسال خیلی با هم حال بردیم عجب تاپیکی بود . اگر چه من زیاد تو بحث شرکت نکردم ولی همیشه سر می زدم و مطالب رو می خوندم
انشاا.. همه بعد از کنکور به اون چیزی که می خواهند بر سند و بعد کنکور هنوز تاپیک ادامه داشته باشه.
ولی در کل می خواستم بگم روحیه تون رو حفظ کنین به اون چیزی که میخواهید فکر کنین و از همین حالا خودتون رو محصل در همون رشته و همون دانشگاه بدونین که رمز موفقیت همین است و بس.
برای همه تون دعا میکنم برای همه مون دعا کنید
rosenegarin13
22-06-2009, 09:41
سلام
این اثرانگشت چی شد آخرش؟
من یه کم نگرانم...تو حوزه این کار انجام میشه؟
بعد گفته کیف نبریم این وسایلو کجا بذاریم پس؟
تو پیک سنجش نوشته اگه کارت ورود به جلسه رو به راهورها نشون بدیم میشه از طرح تافیک و اضطرار رد بشیم با ماشین شخصی...اینو نخونده بودم تو تاپیک گفتم اشاره بشه خوبه
همگی موفق باشید
سلام
این اثرانگشت چی شد آخرش؟
من یه کم نگرانم...تو حوزه این کار انجام میشه؟
بعد گفته کیف نبریم این وسایلو کجا بذاریم پس؟
تو پیک سنجش نوشته اگه کارت ورود به جلسه رو به راهورها نشون بدیم میشه از طرح تافیک و اضطرار رد بشیم با ماشین شخصی...اینو نخونده بودم تو تاپیک گفتم اشاره بشه خوبه
همگی موفق باشید
نوشته قبل آزمون پر کنید ! خب ما هم هین کارو می کنیم دیگه!
کارت اثر انگشت دار+ کارت ملی می بریم و امتحان می دیم! خلاص..
راستش من هنوز نمیدونم به جز عمومیا تو زبان چه درسایه دیگه ای هست!
الکی جوگیر شدیم ثبت نام کردیم
70 تا سوال زبان اختصاصی فقط داره تو دفترچه ی اختصاصیش ! همین!
timsar jackson
22-06-2009, 09:57
من نه شناسنامم عکس داره نه کارت ملی دارم مشکلی نیس؟
بچه ها توصیه می کنم اتود همراه خودتون داشته باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون دفترچه ی کنکور کوچولو است و جای زیادی برای محاسبه نداره!
و مثل دفترچه قلمچی یا سنجش نیست! برگ ها ی دفترچه اندازه ورق های کتاب دینی پیش دانشگاهی است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نه شناسنامم عکس داره نه کارت ملی دارم مشکلی نیس؟
مشکل هست حتما همین الان برو عکس دارش کن! ضروریه!
timsar jackson
22-06-2009, 10:13
عکسدار کردن که به همین راحتی نیس اولا که باید برم عکس بگیرم بعدشم کلی دنگ و فنگ داره.....
حوزه مدرسه ی خودمونه مسئولین حوزه از خودمونن شاید گیر ندن یه کارت دانش آموزی دارم که اون عکس داره اونم میبرم با
شناسنامه......ایشالا گیر نمیدن........
بچه ها شونصد میلیارد درهم بدید کلید کنکور امسالو بگیرید!:دی
خواستید بگید حساب بانکی بدم!
توجه: این نوشته طنز بوده و هیچ گونه ارزش حقوقی سیاسی اجتماعی فرهنگی روانی کنکوری بهداشتی و .. ندارد!
timsar jackson
22-06-2009, 10:17
واسه پرینت کارت تا کی وقت هست؟
من کارت ملی هم ندارم!!!!
شناسنامم عکس نداره!!!!
چی کار کنم؟
به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشه
طول میکشه
گواهینامه
کارت ملی
کارت دانش اموزی
از این چیزها هم ببر
ضرر نداره
بچه ها توصیه می کنم اتود همراه خودتون داشته باشید! چون دفترچه ی کنکور کوچولو است و جای زیادی برای محاسبه نداره!
و مثل دفترچه قلمچی یا سنجش نیست! برگ ها ی دفترچه اندازه ورق های کتاب دینی پیش دانشگاهی است
می تونید یک اتود 1 بخرید که هم باهاش محاسبات را تو دفترچه انجام بدین هم گزینه ها رو پر کنین ...
هر چی بود درس هم نتونستیم بخوانیم
و چیزی بارمون نیست
به دانشگاه آزاد هم راضی هستیم
اگر نزدیک به محل سکونت باشد که عالی هست
اگر قبول نشم باید برم سربازی
بنابرین دعا های خالصانه ی خود برای بنده را فراموش نکنید.
با سپاس از همگی دوستان
طول میکشه
گواهینامه
کارت ملی
کارت دانش اموزی
از این چیزها هم ببر
ضرر نداره
والا من که عکس دار کردم طول نکشید ، حالا شما میگی خوب حتما طول می کشه :31:
timsar jackson
22-06-2009, 10:39
به نظر من به ریسکش نمی ارزه و بهتره اقدام کنید ... عکس دار کردن شناسنامه اصلا کاری نداره یک صبح تا ظهر بیشتر طول نمی کشه
همچین ریسکیم نیس قبول که نمیشم یا نگران بر باد رفتن زحمت 1 سالم که نیستم...
همون کارت دانش آموزی و با شناسنامه میبرم....الان زنگ زدم به ناظممون گفت من تو حوزه هستم هواتو دارم مشکلی نیس واسه
شناسنامه......
pooyaabi
22-06-2009, 10:40
کارت آزاد رو کی باید گرفت ؟
میشه صبح ازمون تو حوزه گرفت؟
بچه ها شونصد میلیارد درهم بدید کلید کنکور امسالو بگیرید!:biggrin:
فکر نکنم سوالا انقدر زیاد باشه شما چند تا تالیفی گویا گذاشتی تو سوالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدایا یعنی میشه.................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rosenegarin13
22-06-2009, 11:06
نوشته قبل آزمون پر کنید ! خب ما هم هین کارو می کنیم دیگه!
شما مطمئنید؟ آخه اگه قبل از آزمون اثر انگشت بزنیم از کجا معلوم مال خودمون باشه ....
لینک میشه بدید؟ ممنون
شما مطمئنید؟ آخه اگه قبل از آزمون اثر انگشت بزنیم از کجا معلوم مال خودمون باشه ....
لینک میشه بدید؟ ممنون
برادر عزیز
اگر نگران این موضوع هستید
یک پرینت دیگر هم بگیرید.
یکی رو انگشت بزنید و یکی دیگه رو خالی ببرید.
اما مشکلی اصلا پیش نمی آد. :40:
rosenegarin13
22-06-2009, 11:12
اصلا این اثر انگشت کوجا بود؟ یه لینک ندارید بدید؟
به نظرم باید تو حوزه بزنیم
majid.khaledi
22-06-2009, 11:14
اینطور که من شنیدم امضا کافی هستش!
وقتی کارت شناسایی هستش پس دیگه...
اینطور که من شنیدم امضا کافی هستش!
وقتی کارت شناسایی هستش پس دیگه...
درسته
روی کارت هایی هم صادر میکردن این اثر انگشت نبود فکر کنم.
اون طوری امنیتی نیست اوضاع :11:
دوستان من سال دوم هستم
و چیزی بارمون نیست
با سپاس از همگی دوستان
rosenegarin13
22-06-2009, 11:17
ممنون
پس با کارت بدون امضا و اثر انگشت میریم سر جلسه؟....هر چی شد ...شد
موفق باشید
rosenegarin13
22-06-2009, 11:20
دوستان من سال دوم هستم
و چیزی بارمون نیست
با سپاس از همگی دوستان
همه باید برای همدیگه دعا کنیم
من که خیلی میترسم خیلی زیاد....اصن احساس میکنم چیزی یادم نیست با این که خیلی خوندم
MaaRyaaMi
22-06-2009, 11:44
من که یه خودکار آبی میبرم با خودم اونجا
قبل از آزمون اگه دیدم بقیه انگشت زدن اینا انگشتمو با خودکار آبی میکنم
میزنم به کارت : دی
اینقدر قضیه رو نپیچونین
pesarebaba2006
22-06-2009, 11:44
اعلام شرایطی که قبولی داوطلبان کنکور را لغو میکند
عدم تطابق مدارک تحصیلی با قوانین کنکور موجب حذف از گزینش یا حذف قبولی می شود
حسین توکلی افزود: از آنجا که براساس ضوابط آزمون سراسری سال 1388 منحصرا آن دسته از داوطلبان فارغ التحصیل نظام جدید آموزش متوسطه که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی بوده و یا تا تاریخ 31 شهریورماه 1388 مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی خود را دریافت می کنند مجاز به ثبت نام و شرکت در کنکور هستند، بنابراین آن دسته از داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه که به دوره پیش دانشگاهی راه نیافته اند و یا فاقد مدرک کاردانی هستند مجاز به شرکت در آزمون سراسری سال 1388 نیستند و در صورت شرکت در آزمون از گزینش حذف و در صورت قبولی پذیرش آنها لغو می شود.
حذف از گزینش نهایی داوطلبانی که در دوره روزانه کنکور 87 قبول شده اند
وی اظهار داشت: پذیرفته شدگان دوره های روزانه (اعم از متمرکز و یا نیمه متمرکز) آزمون سراسری سال 1387 از گزینش نهایی در رشته های دوره روزانه حذف و منحصرا در دوره های شبانه، پیام نور و موسسات غیرانتفاعی گزینش می شوند.
حذف از گزینش نهایی داوطلبانی که تاکنون دو بار در کنکور در دوره های روزانه قبول شده اند
معاون سازمان سنجش در خصوص آن دسته از افرادی که نباید در آزمون سراسری 88 شرکت کنند، گفت: داوطلبانی که تاکنون دو بار در آزمونهای سراسری از سال تحصیلی 1364-65 به بعد در ردیف پذیرفته شدگان رشته های تحصیلی دوره روزانه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی (اعم از متمرکز و یا نیمه متمرکز) قرار گرفته اند از گزینش نهایی حذف می شوند.
لغو قبولی داوطبان نظام جدیدی که تا شهریور ماه 88 موفق به دریافت مدرک پیش دانشگاهی نمی شوند
وی افزود: همچنین داوطلبان نظام جدید که تا شهریور ماه سال 1388 موفق به دریافت مدرک دوره پیش دانشگاهی نمی شوند، حتی در صورت قبول نهایی، قبولی آنها در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی لغو خواهد شد.
توکلی تأکید کرد: با توجه به اینکه هرگونه اطلاع رسانی در مورد داوطلبان مجاز به انتخاب رشته (در مردادماه) و اعلام نتایج نهایی آزمون سال 1388 (در شهریور ماه) از طریق سایت اینترنتی سازمان انجام می شود، داوطلبان باید پس از پایان جلسه آزمون برچسب صندلی خود را به همراه خود برده و تا اعلام نتایج نهایی آزمون نزد خود نگاه دارند.
وی افزود: داوطلبان باید برای حضور در جلسه آزمون پرینت کارت شرکت در آزمون، کارت ملی یا شناسنامه عکس دار و چند مداد سیاه نرم پر رنگ، مداد پاک کن، مداد تراش و سنجاق همراه داشته باشند و از آوردن وسایل اضافی مانند کیف دستی، ساک دستی، کتاب، جزوه، ماشین حساب، تلفن همراه، پیجر، بی سیم، نت، یادداشت خودداری کنند در غیر این صورت فرد به عنوان متخلف تلقی و برابر قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری با وی رفتار می شود.
معاون سازمان سنجش اظهار داشت: از آنجا که محلی برای نگهداری وسایل اضافی در حوزه های امتحانی پیش بینی نمی شود، به هیچ وجه این قبیل وسایل اضافی را به همراه خود به محل حوزه امتحانی نیاورند.
به گزارش مهر، آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی در صبح روز پنجشنبه 4 تیر ماه، آزمون گروه آزمایشی هنر در بعداز ظهر پنجشنبه 4 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه 5 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی زبانهای خارجی در بعدازظهر جمعه 5 تیرماه و آزمون گروهآزمایشی علوم انسانی در شنبه 6 تیرماه برگزار می شود.
منبع: مهر
pesarebaba2006
22-06-2009, 11:46
چند توصيه سازمان سنجش به كنكوريها
در اين توصيهها خطاب به داوطلبان كنكور آمده است: هنگام پاسخگويي به تستها به زمان پيشنهادي هر درس توجه داشته باشيد و سوالها را به ترتيب هر درس پاسخ دهيد تا از اين طريق سرعت عمل خود را هم تقويت كرده و در جلسه آزمون دچار كمبود وقت نشويد. همچنين زماني كه مشغول پاسخ دادن به يك سوال هستيد فقط به همان سوال فكر كنيد و به فكر سوال قبلي يا بعدي نباشيد تا تمركز داشته باشيد.
همچنين هر 10 سوالي را كه پاسخ ميدهيد حتما شماره سوالها را چك كنيد تا در پاسخنامه جابجا علامت نزده باشيد. هنگام پاسخ به سوالهاي هر درس، اول سالهاي ساده و سوالهايي را كه مطمئنيد پاسخ آنها را ميدانيد جواب دهيد، سپس سراغ سوالهاي پيچيده يا سوالهاي وقت گير برويد.
چند نكته پيرامون حفظ سلامت جسمي و روحي
به داوطلبان آزمون سراسري توصيه ميشود در حفظ سلامت جسمي و روحي خود كوشا باشند و از همين امروز ساعت خواب خود را تنظيم كرده تا در روز امتحان با مشكل كم خوابي و خستگي مواجه نشوند.
كنكوريها هرگز از داروهاي خواب آور استفاده نكنند. چون سيستم عصبي را ضعيف كرده و سرعت عمل و قدرت تمركز را كاهش ميدهد.
اگر دراين شبها دچار كم خوابي يا بيخوابي شديد، در طول روز به هيچوجه نخوابيد و تا جايي كه امكان دارد از قهوه، چاي، نوشابه و شكلات استفاده نكنيد و به جاي اينها از ماست غليظ يا عرق بهار نارنج براي به خواب رفتن استفاده كنيد.
نگراني و اضطراب ناشي از امتحان امري طبيعي و در حد معمول آن مثبت است، چرا كه باعث تمركز و دقت بيشتر شما ميشود اما اگر دچار هيجان شديد، ضربان قلب بالا ، سردرد و ... ميشويد، اين نوعي اضطرابي منفي است و بايد سعي كنيد آرامش خود را حفظ كرده و اضطراب خود را به مرز طبيعي برگردانيد.
در طب نوين، يكي از راههاي بسيار موثر درمقابله با اضطراب و رسيدن به امنيت خاطر، داشتن ايمان قلبي و واقعي است.
pesarebaba2006
22-06-2009, 11:47
برگزاري كنكور 88 بدون تغيير و در يك مرحله
دكتر ابراهيم خدايي اظهار كرد: داوطلبان هر يك از گروههاي آزمايشي پنجگانه در يك جلسه به سوالات عمومي و اختصاصي گروه آموزشي انتخابي پاسخ خواهند داد.
وي افزود: سوالات آزمون عمومي و آزمون اختصاصي براي كليه داوطلبان به صورت تستي چهار گزينهاي ميباشد و سوالات دقيقا از كتب اعلام شده دوره دبيرستان و پيش دانشگاهي نظام جديد سالي واحدي كه در دفترچه راهنماي شماره يك آزمون سراسري سال 1388 به عنوان منابع طرح سوال اعلام شد، طراحي شده است.
به گفته وي، در طراحي هر درس از بخش، قسمت، مبحث يا فصولي كه وزارت آموزش و پرورش بر اساس بخشنامههاي رسمي مطالب آن بخش، قسمت، مبحث يا فصول را حذف نموده، سوال طراحي نشده است.
تعداد سوالات گروههاي آزمايشي 5گانه كنكور88 و مدت زمان پاسخگويي به آن
وي با بيان اينكه كليه داوطلبان بايد به سوالات دفترچه شماره يك يعني دفترچه سوالات عمومي پاسخ دهند، گفت: تعداد سوالات دروس عمومي كنكور 88 شامل زبان و ادبيات فارسي، زبان عربي، فرهنگ و معارف اسلامي و زبان انگليسي هر كدام 25 سوال است كه داوطلبان بايد در 75 دقيقه به آنها پاسخ دهند.
وي افزود: همچنين داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در دفترچه اختصاصي بايد به 55 سوال رياضيات، 45 سوال فيزيك و 35 سوال شيمي در 175 دقيقه پاسخ دهند.
خدايي ادامه داد: براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي 3 دفترچه اختصاصي در نظر گرفته شده است كه در دفترچه شماره 2، 25 سوال زمين شناسي به مدت پاسخگويي20 دقيقه در نظر گرفته شده است و براي مدت پاسخگويي به سوالات دفترچه شماره 3 با 30 سوال رياضي، 50 سوال زيست شناسي،30 سوال فيزيك و 35 سوال شيمي، 155 دقيقه و در دفترچه شماره 4، با 20 سوال بهياري ويژه بهياران شاغل دارنده ديپلم بهياري 20 دقيقه در نظر گرفته شده است.
وي با اشاره به تعداد سوالات در گروه آزمايشي علوم انساني، گفت: همچنين براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني نيز 3 دفترچه در نظر گرفته شده، كه در دفترچه شماره 2، براي پاسخگويي به 20 سوال رياضي و 15 سوال اقتصاد 35 دقيقه و دفترچه شماره 3 براي پاسخگويي به30 سوال زبان و ادبيات فارسي، 20 سوال زبان عربي، 30 سوال تاريخ و جغرافيا،20 سوال علوم اجتماعي، 25 سوال فلسفه و منطق و20 سوال روانشناسي 130 دقيقه و 20 سوال اصول و عقايد و فقه ويژه دارندگان مدرك پيش دانشگاهي علوم و معارف اسلامي نظام جديد 20 دقيقه در نظر گرفته شده است.
به گفته وي، همچنين در 2 دفترچه سوالات گروه آزمايشي هنر، براي پاسخگويي به30 سوال درك عمومي هنر،30 سوال درك عمومي رياضي و فيزيك 65 دقيقه و دفترچه شماره 3 با 20 سوال ترسيم فني، 20 سوال خلاقيت تصويري و تجسمي، 20 سوال خلاقيت نمايشي، 20 سوال خلاقيت موسيقي و 20 سوال خواص مواد 100 دقيقه در نظر گرفته شده است.
دكتر خدايي در خاتمه تصريح كرد: در دفترچه شماره 2 گروه آزمايشي زبانهاي خارجي داوطلبان ميتواند به70 سوال زبان تخصصي (انگليسي، فرانسه و آلماني) در 105 دقيقه پاسخ دهند.
بابا بی خیال!!
اینا اثر انگشت رو برای کسایی گذاشتن که سواد ندارن برای همین!!!
این پست رو جدی نگیرید!!
pesarebaba2006
22-06-2009, 11:51
رقابت800 هزارداوطلب درکنکور دانشگاه آزاد/ آغاز توزیع کارت ازهفته آینده
بیش از 800 هزار نفر از داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه 11 تیرماه سال جاری رقابت خود را در گروه های غیرپزشکی آغاز می کنند. آزمونهای این گروه در روز جمعه 12 تیر ماه نیز ادامه خواهد داشت.
داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در گروه علوم پزشکی نیز باید 26 تیرماه در حوزه های امتحانی سراسر کشور به رقابت بپردازند. آزمون سراسری رشته های غیر پزشکی در 209 حوزه امتحانی و آزمون رشته های گروه علوم پزشکی در 65 حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار می شود.
نسبت دختران و پسران داوطلب کنکور دانشگاه آزاد
از تعداد کل داوطلبان شرکت در کنکور رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد 430 هزار نفر یعنی معادل 54 درصد زن و 370 هزار نفر یعنی معادل 46 درصد مرد هستند. از تعداد کل کسانی که در آزمون رشته های پزشکی ثبت نام کرده اند 73 درصد زن و 27 درصد مرد هستند.
65 هزار نفر نیز علاوه بر رشته های گروه غیر پزشکی علاقه مندی خود را جهت شرکت در گزینش علمی نظام آموزشی پاره وقت اعلام کرده اند.
تفکیک شرکت داوطلبان در رشته های مختلف
از میان داوطلبان آزمون سراسری 294 هزار نفر معادل 37 درصد در مجموعه فنی و مهندسی، 98 هزار نفر معادل 12 درصد در مجموعه علوم تجربی و کشاورزی و دامپزشکی، 77 هزار نفر معادل 10 درصد در مجموعه علوم انسانی، 141 هزار نفر معادل 18 درصد در مجموعه 4 علوم انسانی، 17 هزار نفر معادل دو درصد در مجموعه زبانهای خارجه، 9 هزار نفر معادل یک درصد در مجموعه هنر و 164 هزار نفر معادل 20 درصد در مجموعه پزشکی شرکت کرده اند.
افزایش پنج درصدی پذیرش دانشجو
با توجه به افزایش پنج درصدی رشته شهرها در آزمون سراسری سال 88 دانشگاه آزاد، پذیرش دانشجو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نیز معادل پنج درصد افزایش خواهد یافت.
تاثیر 15 درصدی سوابق تحصیلی در کنکور سراسری سال 88 دانشگاه آزاد اسلامی
مطابق مصوبه جلسه 53 کمیته مطالبات و برنامه ریزی کنکور در آزمون سراسری 88 سوابق تحصیلی دیپلمه های نظام جدید آموزش متوسطه سالهای 84 الی 87 که امتحانات آنها به صورت سراسری برگزار شده است به میزان 15 درصد در گزینش نهایی اعمال خواهد شد و نمره کل نهایی این دسته از داوطلبان بر اساس 85 درصد نمره آزمون و 15 درصد نمره حاصل از سوابق تحصیلی محاسبه می شود.
زمان توزیع کارت آزمون
کارت آزمون رشته های غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از روز یکشنبه هفتم تیر ماه تا روز سه شنبه نهم تیر ماه در حوزه های سراسر کشور و کارت آزمون رشته های پزشکی روزهای سه شنبه 23 و چهارشنبه 24 تیرماه توزیع خواهد شد.
زمان اعلام نتایج
نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی و غیرپزشکی نیمه اول شهریورماه سال 88 اعلام خواهد شد.
MaaRyaaMi
22-06-2009, 11:56
پس توزیع کارت آزاد اینترنتی نیس
چه بد... :|
یعنی کارت رو حتما باید از حوزه ای که انتخاب کردیم بریم بگیریم ؟! :دی
asroma08
22-06-2009, 12:27
بابا اینقدر موضوع رو میپیچونید . توی سایت سنجش همون قسمتی که کارتو پرینت میکنی , پایینش نوشته : امضا و اثرانگشت توسط داوطلب حتما باید قبل از ورود به جلسه تکمیل گردد .
یه سوال : دفترچه ی ازمون رو مثه دانشگاه ازاد اخر ازمون میگیرن یا اجازه میدن بیاریم بیرون ؟
rosenegarin13
22-06-2009, 12:29
یه سوال : دفترچه ی ازمون رو مثه دانشگاه ازاد اخر ازمون میگیرن یا اجازه میدن بیاریم بیرون ؟
پارسال که آزمایشی دادم ازمون گرفتن .....
vahid_civil
22-06-2009, 12:29
بابا اینقدر موضوع رو میپیچونید . توی سایت سنجش همون قسمتی که کارتو پرینت میکنی , پایینش نوشته : امضا و اثرانگشت توسط داوطلب حتما باید قبل از ورود به جلسه تکمیل گردد .
ازتون میگیرن
MaaRyaaMi
22-06-2009, 12:33
یعنی کارت رو حتما باید از حوزه ای که انتخاب کردیم بریم بگیریم ؟!
نوچز : دی
امسال از این خبرا نیس کلا
تو این روزنامه ش میگه کجا باید بگیریم
اسمش چی بود؟ فرهیختگان ؟ : دی
mohsensoft
22-06-2009, 12:34
پس توزیع کارت آزاد اینترنتی نیس
چه بد... :|
________
نه بابا
احتمالا pesarebaba خبرهای آرشیوی خبرگزاری مهر رو گذاشته
آخه یه سری اخبار مرتبط زیر هر مطلب داره که اونا مال قدیمه
به هر حال الان کارت گرفتیم دیگه
چه کاریه بریم دوباره کارت بگیریم !!!
asroma08
22-06-2009, 12:37
نه بابا
احتمالا pesarebaba خبرهای آرشیوی خبرگزاری مهر رو گذاشته
آخه یه سری اخبار مرتبط زیر هر مطلب داره که اونا مال قدیمه
به هر حال الان کارت گرفتیم دیگه
چه کاریه بریم دوباره کارت بگیریم !!!
سایت دانشگاه ازاد که ماشالا سال به سال به روز نمیشه:31:
اما این خبر رو سایت کانون هم گذاشته بود
.:HAMED:.
22-06-2009, 12:37
ما الان نفهمیدیم که کارت دانشگاه آزاد رو مثل همین کارتی که از اینترنت گرفتیمه یا چطوره؟
MaaRyaaMi
22-06-2009, 12:44
ظاهرا که مث سالای قبل هست!
ولی خب بعد کنکور اطلاع رسانی میشه نگران نباشین!!
بابا بحث دانشگاه آزاد رو بزارین تو تاپیک خودش تا بفهمیم چی به چیه !!!!!!!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما : دی
آرش قاسمي
22-06-2009, 14:34
سوالات خارج كشور كلاً سخته يا من چيزي بارم نيستش؟
من همه درسارو 40-50 ميزنم بنظرتون رتبم تو منطق 1 چند ميشه؟
سوالات خارج كشور كلاً سخته يا من چيزي بارم نيستش؟
ریاضی 86 خیلی سخته ...
85ـش کلا به نظر میاد سوالاتش خیلی استاندارند نیست ...
اما 87ـش واقعا حرف نداره ... به قول یکی از بچه ها می گفت یهو فکر کردم سوالات 88 را گذاشتن جلوم !
majid.khaledi
22-06-2009, 19:05
ریاضی 86 خیلی سخته ...
من بنا به دلایلی فردا رو گذاشتم این 86 خارج رو بزنم
یعنی اعصاب رو میریزه به هم؟؟اگه اینطوره نزنم!!
RoYaYeEe_NiIiLi
22-06-2009, 19:39
سلام دوستان....من یه سوال داشتم...والا هرچی گشتم تاپیکی که به سوال من مربوط باشه پیدا نکردم...اگر سوالم به این تاپیک مربوط نیس به بزرگیه خودتون ببخشید:31:
میگم که توی این کنکور آزمایش بالای کارنامه مینویسن که رتبه ی معادل با کنکور 87...میخواستم بدونم آیا این رتبه با در نظر گرفتن سهمیه هست؟یعنی مثلا در نظر گرفتن که منطقه 3 هست یا بر اساس اینکه طرف منطقه 1 هست حساب کردن
امیدوارم خوب توضیح داده باشم:31:
ممنون
pesarebaba2006
22-06-2009, 19:45
سلام دوستان....من یه سوال داشتم...والا هرچی گشتم تاپیکی که به سوال من مربوط باشه پیدا نکردم...اگر سوالم به این تاپیک مربوط نیس به بزرگیه خودتون ببخشید:31:
میگم که توی این کنکور آزمایش بالای کارنامه مینویسن که رتبه ی معادل با کنکور 87...میخواستم بدونم آیا این رتبه با در نظر گرفتن سهمیه هست؟یعنی مثلا در نظر گرفتن که منطقه 3 هست یا بر اثاث اینکه طرف منطقه 1 هست حساب کردن
امیدوارم خوب توضیح داده باشم:31:
ممنون
والا ما که بارمون رو بستیم و کارمون با اینجور چیزها تموم شده ، هنوز سر از کار این آزمایشی ها در نیاوردیم.
:13::13::13::13:
RoYaYeEe_NiIiLi
22-06-2009, 19:54
والا من حتی توی سایت سازمان سنجشم رفتم ولی اصلا مگه میشه سوال پرسید....
من تو کنکور آزمایشی شدم 16000:27:....در صورتی که درصد هامو با کارنامه ی بعضی از داوطلب های 87 مقایسه کردم...اگه خیلی بد میشد باید میشد 6000:13:
ریاضی 86 خیلی سخته ...
اما 87ـش واقعا حرف نداره ... به قول یکی از بچه ها می گفت یهو فکر کردم سوالات 88 را گذاشتن جلوم !
البته نظر شما متین ولی به نظر من اونطوری هم که میگین سخت نیست گو اینکه راحت هم هست..
البته از شما بعیده این حرف رو میزنید چون تا اونجا که یادمه شما درستون حداقل از من بهتره...
حالا دیگه نمیدونم...من ریاضیش رو 51 زدم..بالاترین ریاضی هم که تاحالا زدم 55 بوده...
اما به نظر من فیزیک 86 سخت بود...خارج البته !!!
MaaRyaaMi
22-06-2009, 21:05
من وسایلمو آماده کردم : دی2 تا مداد1 اتودپاک کن : دی کارت ملیی خودکار آبی کارت آزمون : دی خوراکی هم بعدا میزارم : دیییی
من وسایلمو آماده کردم : دی2 تا مداد1 اتودپاک کن : دی کارت ملیی خودکار آبی کارت آزمون : دی خوراکی هم بعدا میزارم : دیییی
بابا ایول دارید
بچه ها همه اوکی هستن
من هنوز هیچ کاری نکردم
راستش چون امیدی ندارم :2:
mohsensoft
22-06-2009, 21:20
ما نفهمیدیم این اتود چیه؟ :دی
ما نفهمیدیم این اتود چیه؟ :دی
همون مداد نوکی خودمون
mohsensoft
22-06-2009, 21:29
همون مداد نوکی خودمون
مداد نوکی؟
منظورت همون مداد فشاریه؟ :دی
مداد نوکی؟
منظورت همون مداد فشاریه؟ :دی
این اسم های بیگانه رو فکر کنم بعدا گذاشتن.اولش فکر کنم همون مداد نوکی بود.(نکته انحرافی مخصوص کنکور نت بردارید!!)
timsar jackson
22-06-2009, 21:33
منظورت همون مداد فشاریه؟ :biggrin:
آره:31: اسم های متعدد داره... اتود-مداد مغزی-مداد نوکی-مداد فشاری و.......:27:
mohsensoft
22-06-2009, 21:36
آره اسم های متعدد داره... اتود-مداد مغزی-مداد نوکی-مداد فشاری و......
با توجه به صحبت ها من فکر کردم یه نوع کاغذه :دی
آخه یکی گفته بود حتما اتود همراه داشته باشین آخه پارسال برگه ها خیلی کوچیک بود :دی
آره:31: اسم های متعدد داره... اتود-مداد مغزی-مداد نوکی-مداد فشاری و.......:27:
مداد مغزی از کجا اومد دیگه؟؟:18:
پس بیزحمت میکرومداد هم اضافه کنید:19:
timsar jackson
22-06-2009, 21:38
آخه یکی گفته بود حتما اتود همراه داشته باشین آخه پارسال برگه ها خیلی کوچیک بود :biggrin:
اینو به خاطر این گفته که اتود ریز مینویسه بعد جا بیشتر واست میمونه واسه حل سوالا...
آرش قاسمي
22-06-2009, 21:41
اول يه ذره روحيه بدم:
سوالات كنكور 88 لو رفت....
سوالات عمومی كنكور 88 لو رفت!
تست های فرهنگی هنری
هنرپیشه معروف سینما ؟
الف) محمدرضا گلزار
ب) محمدرضا علفزار
ک) محمدرضا گندمزار
ش) محمدرضا دشت
هنرپیشه مرحوم سینما ؟
الف) رضا ژیان
ب) رضا ماکسیما
ک) رضا فولکس
ش) رضا خاور
هنرپیشه مرحوم فیلم "ممل آمریکایی" ؟
الف) نعمت الله گرجی
ب) نعمت الله ساقه طلایی
ک) نعمت الله شیرین عسل
ش) نعمت الله مینو
هنرپیشه زن معروف سینما ؟
الف) هدیه تهرانی
ب) کادوی تهرانی
ک) چشم روشنی تهرانی
ش) قابل نداره تهرانی
بازیگر چشم روشن سینما و تلوزیون ؟
الف) پارسا پیروفر
ب) فارسا فیروزپر
ک) پارسا پیروزپر
ش) فارسا فیروزفر
یکی از آهنگ های منصور ؟
الف) دیوونه
ب) ... خل
ک) منگل
ش) عجوج مجوج!
خشایار اعتمادی چه سبکی می خواند ؟
الف) پاپ
ب) اسقف
ک) راهبه
ش) موبد
تست های ورزشی
مربی و بازیکن اسبق پرسپولیس ؟
الف) علی پروین
ب) علی شهین
ک) علی مهین
ش) علی دمبه
کشتی گیر گردن کلفت ایران ؟
الف) عباس جدیدی
ب) عباس قدیمی
ک) عباس نیو
ش) عباس آپ تو دیت
تیم فوتبال آبادانی ؟
الف) نفت آبادان
ب) بنزین آبادان
ک) گازوئیل آبادان
ش) استقلال اهواز
باشگاه انگلیسی ؟
الف) میدلزبرو
ب) میدلزبیا
ک) میدلزبودی حالا
ش) میدلزپاشو برو گمشو
بازیکن بوسنیایی سابق بایرن مونیخ ؟
الف) حسن صالح حمیدزیچ
ب) حمید صالح حسنزیچ
ک) حسن حمید صالحزیچ
ش) بابا چند نفر به یه نفر ؟؟؟
دروازه بان انگلیس در جام جهانی 1998 فرانسه ؟
الف) دیوید سیمن
ب) دیوید سیمثقال
ک) دیوید سیگرم
ش) دیوید سیتن
مهاجم سال های دور منچستر یونایتد ؟
الف) اندی کول
ب) اندی سرشانه
ک) اندی پشت بازو
ش) اندی مرسی هیکل
تست های علمی تفریحی
مساحت دایره چقدر است ؟
الف) 2 متر
ب) 5/2 متر
ک) بیشتره
ش) صبر کن بپرسم
سرعت نور چقدر است ؟
الف) خوب است
ب) بد نیست
ک) شما چطوری ؟
ش) چه خبر ؟
کدام عبارت زیر باید ----- شود ؟
الف) cosx
ب) 2sin2x
ک) cotghx
ش) tg3x
کدام دانشمند جاذبه زمین را کشف کرد ؟
الف) نیوتن
ب) کیلوگرم
ک) متر بر مجذور ثانیه
ش) نیترات مس
در بیت زیر چه صنعتی به کار رفته است ؟
"بی وفایی ، بی وفایی ، دل من از غصه داغون شده"
الف) ایهام
ب) صنعت نفت
ک) صنعت پتروشیمی
ش) صنعت میخ راست کنی!
شاعر قرن ده دوازده؟
الف) هاتف اصفهانی
ب) ابی اصفهانی
ک) اندی اصفهانی
ش) سیاوش قمیشی اصفهانی
فعل "خوردن" را صرف کنید ؟
الف) خوردی
ب) صرف شده
ک) میل ندارم
ش) نوش جان
یکی از وسایل مربوط به فیزیک که در عینک ، تلسکوپ و میکروسکوپ به کار میرود ؟
الف) عدسی
ب) کاچی
ک) فرنی
ش) سرشیر با دوغ
دانشمندی که بین بار الکتریکی و جرم الکترون ها و سرعت حرکت آنها رابطه ای نوشت ؟
الف) تامسون
ب) واشنگتنی
ک) بمی
ش) شهسواری
نویسنده "منطق الطیر" کدام شاعر است ؟
الف) عطار نیشابوری
ب) نجار نیشابوری
ک) سمسار نیشابوری
ش) گل فروش نیشابوری
یکی از اشکال ماده ؟
الف) گاز
ب) یخچال
ک) بخاری
ش) ماشین ظرف شویی
نام دیگر اسید فرمیک ؟
الف) جوهر مورچه
ب) جوهر مورچه خوار
ک) جوهر پلنگ صورتی
ش) جوهر سلندی پیتی
نام گاز سرد کننده یخچال های قدیمی ؟
الف) فرعون (فرئون)
ب) نمرود
ک) ابرهه
ش) خسرو پرویز
نام دیگر گازهای بی اثر مثل هلیم ، نئون و ... ؟
الف) گازهای نجیب
ب) گازهای سر به زیر
ک) گازهای باوقار
ش) کلا بچه های خوبی هستن
آرش قاسمي
22-06-2009, 21:44
بعدشم اين
85 استاندارد نبود
آره منم امروز 85 رو زدم يه جوري بود نه كه سختا ولي قابل هضم نبود هرچي ميزدي درصدتا كنمتر ميشد : دي
با اتود گزینه هارو پر کنیم مشکلی نیست؟!هرچند واسه من دیگه فرقی نمیکنه!
vahid_civil
22-06-2009, 22:05
فکر نمیکنم با اتود پر کردن گزینه ها کار درستی باشه براتونا !
مداد معمولی سریعتر پر میشه خو !
مداد چشم هم بد نیست البته برای پر کردن گزینه ها ! دی:
البته زمان ما از این چیزا اختراع نشده بود ! دی:
مردم سورمه میکشیدن !
behnam_roli
22-06-2009, 22:09
با اتود گزینه هارو پر کنیم مشکلی نیست؟!هرچند واسه من دیگه فرقی نمیکنه!
نه بابا من با مداد اصلا نمیتونم
حالا تو با این روحیت همونایی رو که بلدیم نمیتونی بزنی!
mohsensoft
22-06-2009, 22:14
اینو به خاطر این گفته که اتود ریز مینویسه بعد جا بیشتر واست میمونه واسه حل سوالا...
الان دیگه فهمیدم :دی
ولی فکر نمیکنم پر کردن گزینه با اتود (یا مداد فشاری یا ...) کاره درستی باشه
خیلی زمان میبره
مداد چشم هم بد نیست البته برای پر کردن گزینه ها ! دی:
خوبه فقط یه مشکل خفن داره...اونم اینه که اگه پر کردی دیگه راه برگشت نیست...کنکورت در حضور خودت پر پر میشه : دی
امیدوارم همه موفق باشن.امیدوارم کسی نگرانی یا استرس نداشته باشه.بچه ها این یکی دو روز رو نکاتی رو که به نظرتون مهمه رو حتما یه دور نیگا کنین.مخصوصا املا،تاریخ ادبیات،عربی کارگاه ترجمه هاش و حال و مفعول و تمییز که راحت می شه نمره آورد ازش،این توحید ها و شرکها و حدیث ها و بعضی آیات برجسته از دینی،زبان حروف اضافه و بعضی لغات که می دونین همیشه فراموش می کنین.ریاضی روابط مثلثاتی و چیزای ساده ای مثل جواب معادلات مثلثاتی و ماتریس و دترمینان و حالات خاص حد ها(چون معمولا حد ها رو یه حالت خاصی می دن تا اینکه بخوان یه حد رو بدن و کلی ساده کنین)،نیروهای وارد به یه جسم،مقاومت و خازن های معادل،میدان ها،فشار،سلولهای الکترو شیمیایی،نظریه های شیمی 2،موازنه،اسید و بازهای قوی و ضعیف و ...اینا رو تیتر وار گفتم تا یادتون بیاد که توی کدوم اشکال دارین یا مثلا یادتون رفته یا گذاشته بودین این روزا بخونین.این شبا زود بخوابین.صبح هم زود بیدار شین.اگه آزمونتون مثل من صبحه وقتی بیدار شدین نمازتون رو بخونین و بعدش یه صبحونه ی کامل بخورین.و لباسی بپوشین که توش راحت باشین نه لباس پلو خوری تون رو!حتما وسایلتون رو روز قبل کنکور آماده کنین.چند تا مدادوپاک کن.تراش.یه خودکار آبی.کارت ورود به جلسه.کارت ملی و شناسنامه.یه چند تا خرما رو هسته هاشو دربیارین توش گردو بذارین.سر جلسه ضعف نکنین.آب هم حتما بردارین.با یه لیوان.از اینکه شاید وسایلتون زیاد شه خجالت نکشین مهم اینه که سر جلسه هواستون به خاطر کمبودی پرت نشه.اینم مطمئن باشین این جور چیزا رو میذارن ببرین.ماشین حساب یا موبایل نبرین.یا می گیرن یا سر جلسه نگران خواهید بود که ممکنه بگیرن.همه ی سوالها رو بخونین.نگین چون این مبحث رو نخوندم پس سوالهای مربوط بهش رو نمی خونم.ممکنه سوالهای آسونی مطرح شه.توی حوزه نذارین دیگران با حرفاشون شما رو دچار اضطراب کنن.فکر کنین یه امتحانیه مثل امتحانهای مدرسه.مطمئن باشین که همه چی رو بلدین وهیچی هم یادتون نرفته.مطمئن باشین که هم خودتون رو سرافراز می کنین هم خانواده هاتون رو.همگی موفق باشین.
Nazanin_rose
22-06-2009, 23:54
برای اینکه سریع تر گذینه ها رو پر کنین از مداد گاج استفاده کنین . خیلی به صرفه تر و بهتر از مداد معمولیه با یه حرکتم گذینه پر میشه :)
من یه سوال داشتم ! نمیدونم اینجا جای پرسیدنش هست یا نه اما خب دیگه نمیدونستم از کی و کجا باید بپرسم !
واسه کنکور تخصصی زبان نیاز به چه رتبه ای داریم واسه قبولی مترجمی زبان ؟! (ترجیحاً شهر تهران و اینکه غیر بومی هم باشی )
asroma08
23-06-2009, 00:02
برای اینکه سریع تر گذینه ها رو پر کنین از مداد گاج استفاده کنین . خیلی به صرفه تر و بهتر از مداد معمولیه با یه حرکتم گذینه پر میشه :)
من یه سوال داشتم ! نمیدونم اینجا جای پرسیدنش هست یا نه اما خب دیگه نمیدونستم از کی و کجا باید بپرسم !
واسه کنکور تخصصی زبان نیاز به چه رتبه ای داریم واسه قبولی مترجمی زبان ؟! (ترجیحاً شهر تهران و اینکه غیر بومی هم باشی )
منم توی فکر این کار بودم اما از چند نفر که پرسیدم گفتند که فقط برای عمومی ها خوبه
برای اختصاصی ها که نیاز به حل کردن داره با وجود جای کم برگه اصلا مناسب نیست و اگه بخوای برای هر سوال هم مداد رو عوض کنی وقت خیلی بیشتری میگیره
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 00:11
میگم که توی این کنکور آزمایش بالای کارنامه مینویسن که رتبه ی معادل با کنکور 87...میخواستم بدونم آیا این رتبه با در نظر گرفتن سهمیه هست؟یعنی مثلا در نظر گرفتن که منطقه 3 هست یا بر اساس اینکه طرف منطقه 1 هست حساب کردن
کسی نبود جواب منو بده؟:37:خفن نیازمند روحیه از طرف رتبه توی آزمون آزمایشی هستم....با این خوندن اصن فکر نکنم آبیاری گیاهان دریایی رو هم بیارم:37:
Amirlike2
23-06-2009, 00:43
میبینم که تو این چند روز تاپیک پر سرعت شده .
من از کارتم سیاه سفید گرفتم.
من که می خوام صبح کنکور زود بیدار شم بشینم بخونم:31:
ولی بدون شوخی خیلی ناراحن هستم آخه ریاضیاتو خوب نخوندم.:41:
نمی دونم امروز برنامه فرصت برابر دیدید یا نه ولی خیلی از این حرفش خوشم اومد
مشاوره گفت اصلا نگران نتیجه نباشید اگرم نگران پدر و مادرتون هستین وقتی از کنکور برگشتین بگین: خیلی خوب دادم درصدم همه بالا شده حتی چند تا درسو 100 زدم:27:(همین که اینو من بگم می فهمن دروغ میگم:31:)
آخه تا اواسط مرداد راحتین بعدم جواب اومد بگین در حقم ظلم شده این درصدای من نیست از این حرفا بعدم آب از آسیاب میفته.
:31:
hackerboy
23-06-2009, 00:47
کسی نبود جواب منو بده؟:37:خفن نیازمند روحیه از طرف رتبه توی آزمون آزمایشی هستم....با این خوندن اصن فکر نکنم آبیاری گیاهان دریایی رو هم بیارم:37:
اين رتبهاي که سنجش ميزنه تقريباً به جک شبيهتره تا رتبه! بدون در نظر گرفتن سهميه هم هست، ضمناً اينکه اصلاً اصولي نيست و انگار فقط يک تناسب بستن بين جمعيت آزمون و جمعيت کنکور.
براي چند نفري رو که کارنامههاشون رو ديدم، هيچ حساب و کتاب خاصي رو براي اون رتبه نفهميدم!
بيخيال اين آزمونها بشين؛ کنکور ايدهآلترين آزمون زندگيتون خواهد بود؛ انشاءالله!
farshad_miki
23-06-2009, 01:17
بهتره مث من از اول رک به پدر مادرتون بگید که قبولی من 50 50
هم میتونم قبول شم هم نه...!نه استرس میمونه نه بی خوابی درسهاتون هم پیشرفت میکنه
راستی سنچش نوشته از مداد فشاری یا اتد استقاده نکنید...!
timsar jackson
23-06-2009, 01:22
راستی سنچش نوشته از مداد فشاری یا اتد استقاده نکنید...!
واسه پر کردن گزینه که اصلا مناسب نیست هم طول میکشه هم ممکنه پاسخ نامه سوراخ بشه..........
ولی واسه حل کردن خوبه.....
behnam_roli
23-06-2009, 06:25
واسه پر کردن گزینه که اصلا مناسب نیست هم طول میکشه هم ممکنه پاسخ نامه سوراخ بشه..........
نه بابا مگه کشکه سوراخ بشه
من که تا حالا از مداد تو این آزمونا استفاده نکردم جز یه دفعه که نوک نداشتم کل آزمونو با یه مداد فسقلی بدون تراش دادم
بهتره مث من از اول رک به پدر مادرتون بگید که قبولی من 50 50
آخه فقط پدر و مادر نیستن
تو کل فامیلا امسال من فقط کنکور دارم
نه بابا خیلی از بچه های ما هستن با اتود 1 امتحان میدن ...
در مورد اتود های 0.5 و 0.75 درسته ، اصلا به درد آزمون های تستی نمی خوره
اما من به همتون اتود با نوک 1 را پیشنهاد می کنم ، نه اون قدر نازک هست که پر کردن گزینه ها طول بکشه نه اونقدر کلفت که نشه باهاش محاسبات را انجام داد .
اووووو شما چقدر : دی با خودتون می برید :دی
آخه فقط پدر و مادر نیستن
دقیقا من هم مثل توام..
خیلی بده که تو خونواده فقط یه نفر کنکوری باشه...
همه حواسا به تو هست..
ولی این جمله به یاد ماندنی و مهم که باید دست شاعرش رو بوسید باز هم تکرار باید کنیم..
من از دیگران ننالم که آنچه کرد با من آشنا کرد.....
timsar jackson
23-06-2009, 08:02
نه بابا خیلی از بچه های ما هستن با اتود 1 امتحان میدن ...
در مورد اتود های 0.5 و 0.75 درسته ، اصلا به درد آزمون های تستی نمی خوره
اما من به همتون اتود با نوک 1 را پیشنهاد می کنم ، نه اون قدر نازک هست که پر کردن گزینه ها طول بکشه نه اونقدر کلفت که نشه باهاش محاسبات را انجام داد
آخه یکی از دوستام تو یکی از آزمونای قلمچی با اتد جواب میداد پاسخ نامش سوراخ شد.....
حالا یا اتدش مشکل داشته یا دوستم مشکل داشته:27:
آخه یکی از دوستام تو یکی از آزمونای قلمچی با اتد جواب میداد پاسخ نامش سوراخ شد.....
به نظر من پاسخ برگ های قلم چی مشکل داشت ... من با چندتا پاک کن امتحان کردم همشون پاسخ برگ را سیاه کردن و گند زدن به پاسخ برگ اما با همون پاک کن ها روی پاسخ برگ های سنجش امتحان کردم خیلی عالی پاک کرد !!!
farshad_miki
23-06-2009, 08:53
نه بابا مگه کشکه سوراخ بشه
من که تا حالا از مداد تو این آزمونا استفاده نکردم جز یه دفعه که نوک نداشتم کل آزمونو با یه مداد فسقلی بدون تراش دادم
آخه فقط پدر و مادر نیستن
درست مث من...!مسله تمام فامیل شده کنکور من :19:
ولی بهترین راهش فکر نکردن به نتیجه است:8:
mohsensoft
23-06-2009, 09:00
پارسال تو همین تاپیک (ورژن 87)ugly_girl زبان فرانسه قبول شده
فکر میکنم بتونه کمکت کنه
pooyaabi
23-06-2009, 09:02
دقیقا من هم مثل توام..
خیلی بده که تو خونواده فقط یه نفر کنکوری باشه...
همه حواسا به تو هست..
ولی این جمله به یاد ماندنی و مهم که باید دست شاعرش رو بوسید باز هم تکرار باید کنیم..
من از دیگران ننالم که آنچه کرد با من آشنا کرد.....
می بینم که بد درد مشترکی داریم
ما هم تو فامیل یه جوری شده همه میگن باید تهران قبول شی :27:
کشک :31:
mohsensoft
23-06-2009, 09:04
راستی :
اگه کسی منطقه 3 باشه و بره یه شهری که منطقه 2 هست توی کارنامه ی آزمون (قلم چی) رتبش منطقه 2 میاد یا 3؟یعنی میتونن توی اون شهر منطقه 2 کسی از منطقه 3 رو وارد کنن؟
کی دیگه هم اینکه اونایی که امسال از اول مهر قلم چی رفتن چقدر شهریه دادن؟(میدونم aqua اینو منتقل میکنه ولی شرمنده فوریه :دی)
mohsen_blid
23-06-2009, 09:56
دوستان چند سوال برای من پیش میاد
1 از این تعداد 400 هزار خورده ای تجربی چند نفر قبول میشن؟(با توجه به افزایش ظرفیت پارسال 200 هزار نفر بودن)
2 با توجه به اینکه افرادی دانشگاه ازاد هم شرکت میکنند و تعدادی از دوستانی که در سراسری پیام نور و غیره رو انتخاب میکنند ولی بعدا منصرف میشن و وارد دانشگاه ازاد میشن چطوری دانشگاه های دیگر ظرفیت از دست داده را پر میکنند؟
3- تکمیل ظرفیت همون است که دانشگاه ها نتوانستند ظرفیت های مد نظرشون رو پر کنن؟
mohsensoft
23-06-2009, 10:11
با توجه به اینکه افرادی دانشگاه ازاد هم شرکت میکنند و تعدادی از دوستانی که در سراسری پیام نور و غیره رو انتخاب میکنند ولی بعدا منصرف میشن و وارد دانشگاه ازاد میشن چطوری دانشگاه های دیگر ظرفیت از دست داده را پر میکنند؟
3- تکمیل ظرفیت همون است که دانشگاه ها نتوانستند ظرفیت های مد نظرشون رو پر کنن؟
وقتی اول مهر میشه دیگه معلوم میشه کی مثلا آزاد رو انتخاب کرده یا کی غیر انتفاعی و پیام نور
واسه همسن دانشگاه ها لیست جاهایی که پر نشده رو به وزارت علوم و سازمان سنجش میدن
توی تکمیل ظرفیت هم سازمان سنجش این لیست رو اعلام میکنه و داوطلبان مثل قبل و با توجه به این لیست ها انتخاب رشته میکنن
pesarebaba2006
23-06-2009, 11:03
من هم وسایلم رو آماده کردم.
عزیزان ، مداد بی نبرین (B1 B2 B3 B4 B5 B6) .میپرسین چرا؟ چون 1-اگر خواستین پاک کنید،امواتتون میان جلو چشماتون میرقصن. 2- اگر دستتون رو پاسخبرگ بخوره(که 100% میخوره) آثار مداد کشیده میشه و پاسخبرگ سیاه میشه.
سعی کنید با اتود پر نکنید . با اتود حل کنید و با مداد معمولی سیاه کنید.
حتما مدادی رو که میخواین ببرین ، تو خونه یه 2 ساعت باهاش کار کنید تا ببینید مشکلی نداشته باشه.(بعضی مدادها زود میشکنند.بعضی هم جنس چوبشون خوب نیست و موقع تراش نابود میشن).
من خودم آب نمیبرم.19 تا آزمون کانون امسال+24 تا آزمون کانون پارسال+سراسری 87+آزاد 87+پزشکی 87 و 86 = من اینا همه کنکور دادم.وسط هیچکدومش تشنه نشدم.واسه همین آب نمیبرم.
دستمال کاغذی یادتون نره.من خودم چون نیمی از سال سرما خوردم(یه علت عمل پلیپ دماغ،همیشه آبریزش دارم. البته گلاب به روتون) من همیشه دستمال میبرم.
در آخر از آقای سجاد فولادی هم تشکر میکنم که اومده و به بچه ها روحیه میده.بچه ها ارزش این کار رو بدونید.نفر اول کشور داره راهنماییتون میکنه.این چیز کمی نیست.
ما ها تلاشمون رو کردیم.نه 1 ماه و 1 سال.12 سال.پس این چند روز به خودتون فشار نیارید.کنکور هم جزیی از زندگیست.نه همه ی زندگی.
موفق و پیروز باشید.
pesarebaba2006
23-06-2009, 11:36
استفاده از ماشينحساب در كنكور تخلف است
دكتر حسين توكلي با تاكيد بر اينكه داوطلبان بايد علاوه بر پرينت كارت ورود به جلسه گروه آزمايشي مربوطه، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكس دار به همراه داشته باشند، اظهار كرد: همچنين داوطلبان بايد چند مداد سياه پررنگ، مداد پاك كن، مداد تراش و سنجاق به همراه داشته باشند.
وي در توصيه به كنكوريها، گفت: داوطلبان بايد از آوردن وسائل اضافي، كيف دستي، ساك دستي، كتاب، جزوه، ماشين حساب، تلفن همراه، پيجر، بيسيم و نظاير آن خودداري كنند، در غير اين صورت فرد به عنوان متخلف تلقي ميشود و بر اساس قانون رسيدگي به تخلفات و جرائم در آزمونهاي سراسري كه بخشي از آن نشريه يك سنجش منتشر شده است رفتار ميشود.
معاون سازمان سنجش در خاتمه با تاكيد بر اينكه محلي براي نگهداري وسائل اضافي در حوزههاي امتحاني پيش بيني نشده است، خاطرنشان كرد: از داوطلبان تقاضا ميشود كه به هيچ وجه وسائل اضافي را به همراه خود نياورند، در غير اين صورت مسئوليت حفظ و نگهداري از آنها به عهده حوزه مربوط نميباشد.
منبع: ایسنا
pesarebaba2006
23-06-2009, 11:37
ظرفیت دانشگاههای علوم پزشکی در کنکور88
دکتر سیدامیرمحسن ضیایی افزود: با توجه به مصوباتی که در شورای گسترش وزارت بهداشت به تصویب رسیده سعی شده است با حفظ سقف کشوری میزان پذیرش، ظرفیت در همان حدود پنج درصد افزایش داشته باشد.
وی با اشاره به ظرفیت نهایی رشته های علوم پزشکی در کنکور 88 گفت: ظرفیت نهایی نسبت به سال گذشته پنج درصد رشد دارد.
مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی وزارت بهداشت در خصوص ظرفیت پذیرش در رشته های علوم پزشکی واقع در شعب بین الملل گفت: ظرفیت رشته های علوم پزشکی در این شعب نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.
وی گفت: در مجموع 17 هزار نفر به عنوان ظرفیت پذیرش به سازمان سنجش ارائه شده است اما پیش بینی می شود پس از جابجایی ها و تکمیل ظرفیت حدود 21 هزار نفر در این رشته ها پذیرفته می شوند.
وی اضافه کرد: در سه رشته مقطع دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی سهمیه های جدیدی با توجه به ایجاد دانشکده های جدید بوجود آمده است که البته در میان شیب مورد نظر برای افزایش ظرفیت همان شیب کشوری است.
منبع: مهر
pesarebaba2006
23-06-2009, 11:38
جزئیات توزیع کارت و برگزاری کنکور دانشگاه آزاد
محمدرضامهراد فر صبح دوشنبه با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: کارت آزمون رشته های غیر پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از روز یکشنبه هفتم تیر ماه تا روز سه شنبه نهم تیر ماه در حوزه های سراسر کشورتوزیع خواهد شد و روز چهارشنبه دهم تیرماه نیز به توزیع کارت متاخرین و رفع نقص کارت داوطلبان اختصاص دارد.
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد تاکید کرد: اطلاعیه توزیع کارت آزمون سراسری رشته های غیرپزشکی روز پنج شنبه 4 تیرماه و روز شنبه 6 تیرماه در روزنامه های فرهیختگان و آفرینش منتشر خواهد شد. علاوه بر آن این اطلاعیه از روز چهارشنبه سوم تیرماه روی پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل مشاهده خواهد بود.
مهرادفر ادامه داد: زمان توزیع کارت ورود به جلسه در نوبت صبح از ساعت هشت الی 13 و عصر از ساعت 14 الی 19 خواهد بود. داوطلبان لازم است با توجه به حرف اول نام خانوادگی و شماره شناسنامه و طبق برنامه زمانی اعلام شده به حوزه های توزیع کارت مراجعه کنند. در تهران چهار حوزه برای دختران و سه حوزه برای پسران در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: در مورد داوطلبانی که به منظور تغییر رشته شهرهای انتخابی و حوزه امتحانی در آزمون رشته های غیرپزشکی بیش از یک بار ثبت نام کرده اند در صورت یکسان بودن مجموعه امتحانی آخرین پرونده بر اساس زمان ثبت نام ملاک عمل قرار گرفته است و ثبت نام های قبلی آنها در نظر گرفته نشده است. در صورتی که داوطلب بیش از یک بار در مجموعه های امتحانی متفاوت ثبت نام کرده باشد کارت ورود به جلسه جهت کلیه ثبت نام ها صادر شده است اما داوطلب تنها در یک مجموعه امتحانی امکان شرکت در آزمون را خواهد داشت.
معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد افزود: با توجه به این که تائیدیه استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران جهت تعدادی از متقاضیان استفاده از این سهمیه تا زمان صدور کارت ورود به جلسه واصل نشده است لذا سهمیه این دسته از داوطلبان در کارت ورود به جلسه به صورت عادی درج شده است این افراد لازم است ظرف یک هفته از زمان دریافت کارت ورود به جلسه با مراجعه به نهاد مربوطه علت عدم تاثیر سهیمه خود را پیگیری کند.
مهرادفر اظهار داشت: آزمون نوبت صبح راس ساعت هشت و آزمون نوبت عصر راس اسعت 16 آغاز خواهد شد و داوطلبان لازم است ضمن شناسایی محل حوزه امتحانی در روز قبل از آزمون یک ساعت قبل از شروع آزمون در محل حوزه امتحانی حاضر باشند.
وی خاطرنشان کرد: آزمون غیرپزشکی سال 88 دانشگاه آزاد در 209 حوزه امتحانی داخل کشور 6 حوزه امتحانی خارج از کشو برگزار خواهد شد. داوطلبان جهت پذیرش در 6551 رشته محل در آزمون سراسری 88 رقابت خواهند کرد که تعداد آنها نسبت به سال قبل پنج درصد افزایش داشته است و به همین میزان نیز ظرفیت پذیرش افزایش خواهد داشت.
pesarebaba2006
23-06-2009, 11:39
نكات كليدي تا چند روز مانده به آزمون سراسري
سازمان سنجش در حالي كه كمتر از سه روز به كنكور باقي مانده است، به داوطلبان توصيه ميكند كه پس از دريافت كارت ورود به جلسه آزمون و با توجه به شماره داوطلبي، محل برگزاري آزمون را پيدا و به حوزه امتحاني خود مراجعه كنند تا در روز آزمون دچار مشكل نشوند.
در توصيههاي سازمان سنجش آمده است: داوطلبان از ميزان مطالعه در يك يا دو روز باقي مانده تا آزمون كم كنند تا انرژي لازم براي روز امتحان ذخيره شود. از افكار منفي پرهيز و اي كاهشها را فراموش كنيد. مثبت انديش باشيد و به خودتان اميدواري دهيد. به نتيجه كنكور، رتبه و انتخاب رشته فكر نكنيد. بايد با حفظ آرامش روحي و رواني خود، جلوي افكار مزاحم را بگيريد. استراحت، تغذيه مناسب، كافي و آرامش رواني به تو اين امكان را ميدهد تا در روز آزمون بتواني از حداكثر ظرفيت علمي خود استفاده كني.
روز قبل از آزمون به هيچ وجه مطالعه كنيد. استراحت كردن يا حضور در يك مكان مقدس و دعا كردن خوب است.
وسايل مورد نياز مانند: مداد، ماداد پاك كن، كارت شناسايي و كارت ورود به جلسه آزمون را آماده كنيد.
صبح روز آزمون؛
در دقايق بيش از آزمون مواظب افكار مزاحم باشيد
با شروع آزمون و ديدن پرسشها، آنچه را كه خواندهايد، به خاطر ميآوريد
صبح را با نماز و دعا براي سلامتي اعضاي خانواده و موفقيت خود شروع كنيد. دوش بگيريد، صبحانهاي مقوي و سبك ميل كنيد. وسايل لازم را برداشته و به موقع عازم محل برگزاري آزمون شويد و از همراه داشتن وسايل غير ضرور پرهيز كنيد.
ممكن است دقايقي قبل از آزمون، منتظر شروع امتحان باشيد، دراين دقايق مواظب افكار مزاحم خود بوده و فقط به خودتان توجه داشته باشيد، شايد در آن مدت انتظار تصور كنيد كه همه چيز را فراموش كردهايد، اصلا به اين موضوع توجه نكنيد، چرا كه با شروع آزمون و ديدن پرسشها، آنچه را كه خواندهايد، به خاطر ميآوريد و يكي يكي به سوالات پاسخ ميدهيد و همه مطالب در ذهن شما مانند يك فيلم مرور ميشود.
به داوطلبان دو گروه زبانهاي خارجي و هنر توصيه ميكنيم كه ناهار سبكي ميل كنند و لباس مناسب بپوشند. چرا كه اين آزمون بعد از ظهر برگزار ميشود و نياز به انرژي و دقت بيشتري دارند.
نكاتي در زمينه مديريت بر آزمون؛
بايد با توكل بر خدا وارد سالن آزمون شويد و تمركز داشته باشيد. براي رسيدن به دقت و تمركز لازم در جلسه آزمون،بايد مواردي را توجه كنيد.
-دقت كنيد كه شماره صندلي با شماره داوطلبي يكسان باشد و پاسخنامه مربوط به خود آزمون دهنده باشد.
-براي هر درس، وقت مورد نظر را اختصاص دهيد و با كنترل زمان، در پايان وقت مقرر شده پاسخگويي هر درس،به سراغ پرسشهاي درس ديگر برويد. اگر در پايان پاسخگويي به پرسشهاي دفترچه عمومي يا اختصاصي فرصت داشتيد، ميتوانيد برگرديد و پرسشهايي را كه پاسخ ندادهايد و قبلا با علامت مشخص كردهايد را جواب دهيد.
- در هنگام توزيع كارت، اطلاعات لازم براي روز آزمون توسط سازمان سنجش منتشر شده و در اختيار داوطلب قرار ميگيرد، اين اطلاعات را به دقت مطالعه كنيد.
- با دقت و تمركز، پرسشها را مطالعه كرده و در ذهن پردازش كنيد، سپس به گزينهها توجه كرده و پاسخ مناسب را انتخاب كرده و با مداد نرم و پررنگ به صورت يكنواخت در پاسخنامه وارد كنيد.
توجه كافي به تطبيق شماره پرسش و شماره گزينه مورد نظر در هنگام انتقال به پاسخنامه نداشته باشيد تا دچار اشتباه نشويد.
- از كثيف كردن يا تا كردن پاسخنامه پرهيز كنيد.
- براي پاسخگويي به پرسشهاي هر دفترچه، بهتر است ترتيب درسهاي موجود در دفترچه را رعايت كنيد؛ به اين معنا كه توصيه ميكنيم به عنوان مثال در دفترچه عمومي ابتدا ادبيات فارسي، عربي، معارف اسلامي و در پايان به پرسشهاي زبان خارجي پاسخ دهيد، توجه داشته باشيد كه اين نظم را رعايت كنيد.
- براي انجام محاسبات، از فضاي محدودي كه در اختيارتان قرار دارد، به صورت بهينه و مرتب استفاده كنيد تا ضريب خطا و اشتباه كاهش يابد، اين مورد در انتخاب گزينهها نيز صادق است.
- اگر لازم شد كه از مداد پاك كن براي پاك كردن جواب انتخابي قبلي در پاسخنامه استفاده كنيد، سعي كنيد كه تميز پاك شود و اثر آن باقي نماند.
- پيشنهاد ميكنيم كه هر نيم ساعت، يك دقيقه به خود استراحت دهيد و با انجام بعضي از حركات ساده و مناسب در مكان آزمون، آماده پاسخگويي به بقيه پرسشها شويد.
- از تغذيهاي كه مسئولان حوزه تدارك ديدهاند استفاده كنيد و همچنين نوشيدن آب فراموش نشود.
- اگر به صورت متوالي نتوانستيد به چند پرسش پاسخ دهيد، ناراحت نشويد؛ اعصاب خود را كنترل كنيد و به سراغ پرسشهاي بعدي برويد.
- مهم اين است كه به پرسشها پاسخ درست دهيد، بنابراين دقت كنيد كه به هر پرسشي كه پاسخ ميدهيد، نتيجه بگيريد، اگر شك يا ابهامي باقي ماند، به آن پرسش پاسخ ندهيد، چرا كه پاسخ غلط ،نمره منفي خواهد داشت.
چند كلام با خانوادهها؛
جملات مثبت و اميدواركننده البته به مقدار كم فراموش نشود
در اين چند روز بيش از پيش تلاش كنيد تا فضاي داخل منزل آرام باشد. جملات مثبت و اميدواركننده البته به مقدار كم فراموش نشود. حرف و سخن، نگاه و حركتهاي خود را اصلاح كنيد و به هيچ عنوان، نگرانيها و دغدغههاي خود را منتقل نكنيد؛ خوددار باشيد.
سجاد فولادی
ایشون هم اینجا عضوند ؟ :دی
MaaRyaaMi
23-06-2009, 11:45
ایشون هم اینجا عضوند ؟ :دی
بله که عضون !
جناب hacker boy:31::20:
راستی دوستان ...
همونطوری که در متون بالا نیز اومده به افکار بد راه ندید ...
فکرش رو کنید وقتی که نتایج اعلام میشه و شما خوشحالید ...
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 11:52
والا من بیچاره هر چی بهم روحیه میدن بازم روحیه نمیگیرم...حس میکنم هر چی خوندم یادم رفته...مشکل منم اینه که اصن نمیخوام ریاضی رو بزنم...چون من اصن در حد تست زدن باهام کار نشده...:41:....تستای دیفرانسیل دور سرم میچرخن...میدونمم خیلی بده که ریاضی رو نزنم....ولی خب نمیدونم چیا رو بیشتر بخونم و از چیا بیشتر میاد....گسسته هم اصن واسه تست هیچی بارم نیس:41:...من به چی انگیزه ایی میخوام کنکور بدم نمیدونم:27:
MaaRyaaMi
23-06-2009, 11:57
من هیچ استرسی ندارم
خیلی بی خیالم خدائی : دی
در طول سال کلی استرس دارم واسه این روزا مخ همه رو میخورم : دی
ولی نزدیک کنکور اصلا انگار نه انگار
پارسالم همینطوری بودم : ))
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:04
والا منم اصن اسنرس ندارم....ینی نمیترسم:31:....ولی خودمو گول نمیزنم و الکی بخوام به خودم بقبولونم که قبول میشم:27:...ویلا استرس هایی که توی این 12 سال کشیدیم 100 برابر باید بیشتر از استرس کنکور باشه...البته استرس هم لازمه...اگه بنده استرس داشتم مثه بچه ی آدم نوروز میشستم یکم میخوندم:27:
از این معلومه :دی
مسلما برای افرادی که کنکور رو تجربه کرده اند استرس تاثیر کمتری خواهد داشت ...
یک چیزی .. روز آخری نرید عقده ی این روز ها رو خالی کنید و سر جلسه مریض بشید :دی
من سر خیلی از امتحان ها اینطوری شدم ... :دی
فیزیک .. حسابان ... ولی خدا رو شکر این مریضی تاثیری نداشت ...
یک خاطره :
فرض کنید فردا فیزیک سه دارم نهایی ... :دی
فقط بخش متتناوب از فصل 5 مونده که هنوز نگاهی بهش نکردم ...
حالم به هم میخوره :دی دلیلش هم چیزهای خیلی زیادیه که شب قبل تو یک مجلس خوردم :دی
تا صبح حالم بد بود و ..... ساعت 5 تا 7 درمانگاه بودم و از همون جا رفتم امتحان دادم :دی
خیلی جالب بود که بهترین امتحانم بود از نظر بازده کاری/زمانی ...
22 نوجوان 13 ساله جوانترين
اینا خیلی باهوشند و یا همینطوری میان امتحان میدن ؟ :دی
majid.khaledi
23-06-2009, 12:08
کلی ازینایی که میخوان کنکور بدن بازداشتن الان! چیکا کنن بدبختا!
خدا کمکشون کنه...
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:10
این همه کنکوری اینجان...من موندم کی الان داره درس میخونه اونوخ؟:31:
اینا خیلی باهوشند و یا همینطوری میان امتحان میدن ؟
همینجوری که نمیتونن کنکور بدن...چون برای سراسری تا دیپلم نداشته باشی اجازه نداری کنکور بدی....اینا مخشون زیادیه...جهشی خوندن...آخه بگو حیف بچگی نیس پا میشین میاین کنکور میدین؟:13:
MaaRyaaMi
23-06-2009, 12:16
خب اینا الان کلی جلو میوفتن
خوش به حالشون :دی
شاید جز نفرات برتر کنکور بشن!
اگه به دعا خوندن اعتقاد دارین
دعا هم فراموش نشه
خیلی کمک میکنه
البته بستگی به خود آدم داره
کمی در موردشون اگر تحقیق کنیم بد نیست ...
خانواده هاشون چطور میذارند که بچه چیزهایی رو جلوتر از سنش تجربه کن ه! ؟
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:22
خانواده هاشون چطور میذارند که بچه چیزهایی رو جلوتر از سنش تجربه کن ه! ؟
اینجور بچه ها اگر باهاشون صحبت کنی از تعجب دور از جون شاخ در میاری:31:....خیلی میفهمن...تو این بچه ها دیگه سن معنی نمیده...فهمشونه که معنی میده...خانواده ها هم مجبورن...چونکه اگر جلوی شکوفاییشونو بگیرن،استعادادشون کور میشه و بعد از چند سال دیگه چیزی از اون هوش نمیمونه
خوش به حالشون
والا من یکی که حاضر نیستم همچین جلو افتادنیو تجربه کنم(انگار الان اومدن ازم خواهش تمنا میکنن که نه ترو خدا بیا تجربه کن:27:)....آدم تا یه سنی باید بچگی کنه....فوقش رفتن و پروفسور شدن...بعدش کللی اعصابشون خورد میشه که بچگیشون به باد فنا رفت....مشکل خانواده ها اینه که فکر مکینن برای اینکه استعدادشون کور نشه حتما باید از نظر علمی و مدرسه ایی ببرنشون جلو...در صورتی که میتونن کللی واسشون کتاب علمی بگیرن و بذارن خودشون برن جلو...تو مدرسه هم شیطونیای خودشونو بکنن
نمیشه اینطوری گفت ...
استعداد از بچگی تو خانواده شکوفا میشه تا این حد که بیادکنکور بده ..
سوال من اینه که کلا خانواده ها جطور بودند که بچه ها اینطوری شدند ..
خیلی دلم میخواد با یکیشون صحبت کنم ...
Rainy eye
23-06-2009, 12:26
من خودم آب نمیبرم.19 تا آزمون کانون امسال+24 تا آزمون کانون پارسال+سراسری 87+آزاد 87+پزشکی 87 و 86 = من اینا همه کنکور دادم.وسط هیچکدومش تشنه نشدم.واسه همین آب نمیبرم.
ولی آب با خودت ببر...چون بعد از یه ساعت سطح غلظت هورمون کورکوکورتیکویئد خون بالا میره ...ضریب هوشی رو 15 درصد میاره پایین ...لازم نیست حتماً تشنت شه!!!!!!!
6 بار میتونند کنکور بدند :دی
البته پسرهاشون ..
یک تحقیقی در موردشون انجام بشه باحال میشه ها ...
تا به حال از این موارد قبولی بوده که دانشگاه هم بره ؟!
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:30
نمیشه اینطوری گفت ...
استعداد از بچگی تو خانواده شکوفا میشه تا این حد که بیادکنکور بده ..
سوال من اینه که کلا خانواده ها جطور بودند که بچه ها اینطوری شدند ..
خیلی دلم میخواد با یکیشون صحبت کنم ...
استعداد یکم فرق میکنه...درسته استعداد تو خانواده شکوفا میشه...ولی البته اسم اینارو بذاریم نابغه...اینا نابغه ی مادر زادی هستن...ما بچه ی یکی از فامیلامون از 3 سالگی مجله میخوند...خب خانوادش تو این 3 سال نمیتونن که کمکش کنن که استعدادش شکوفا بشه...این از همون اول نابغه بوده....مهم اینکه خانوادهاشون بفهمن و کشفشون کنن...البته سختی های زیادیم واسه خانواده داره...تصور کنین یه بچه ی 13 ساله بیاد کنارتون بشینه و حرفای گنده گنده بزنه...والا من که دیوونه میشم...شیرین زبونیای بچگونه پشت علمشون قایم میشه....واسه همینه من میگم باید با هم سن و سالای خودشون باشن تا اینکه هم بچه بمونن و هم نابغه
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:32
تا به حال از این موارد قبولی بوده که دانشگاه هم بره ؟!
والا نمیدونم هس یا نه...ولی من پارسال عکس یه دختره 19 ساله رو دیدم که استاد دانشگاه بود...خب فکر کنم اینم از اون نابغه ها بوده...البته در نابغه بودنش شکی نیس چون تو مجله گفته بودن...ولی اینکه از این نابغه هاس و دیگه خدا میدونه:31:
MaaRyaaMi
23-06-2009, 12:34
ولی آب با خودت ببر...چون بعد از یه ساعت سطح غلظت هورمون کورکوکورتیکویئد خون بالا میره ...ضریب هوشی رو 15 درصد میاره پایین ...لازم نیست حتماً تشنت شه!!!!!!!
ماشالا اطلاعات!
از االان خودتو واسه دکتر شدن آماده کردی آجی جون ! :دی
البته اونجا هم آبی چیزی میدن
بخوری
majid.khaledi
23-06-2009, 12:35
کورکوکورتیکویئد خون
این چی هست؟؟؟؟
تا حالا نشنیده بودم
خوب الان وضعیت این فامیلتون چطوره ؟
جالب میشه ... بد نیست ولی مطمئنا خیلی ها دلشون نمیخواهد با یک 13 ساله در مورد مسائل ریاضی حرف بزنند تو دانشگاه ... غرور و حسد و این چیزا ...
عکسی چیزی دارید ؟!
WOW ...
فوق لیسانس داره ... 13 ساله :دی
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:39
والا من خیلی وقته این فامیلمونو ندیدم:31:....عکس در مورد چی؟از بچهه؟:31:
Rainy eye
23-06-2009, 12:41
این چی هست؟؟؟؟
تا حالا نشنیده بودم
یه نوع هورمونه دیگه!!!: دی
البته اونجا هم آبی چیزی میدن
بخوری
پارسال واسه آزاد که رفتیم یه پارچ آب آوردن اینقد که کثیف بود رغبت نمیکردی بهش نگا کنی!!!!!!!
من نفهمیدم اساتید دانشگاهم از اون پارچ آب میخوردن ؟!: دی : دی
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:42
فوق لیسانس داره ... 13 ساله :biggrin:
:18:aaaaaaaaaa...اونوخ این کی قبول شده واسه کنکور؟؟؟9 سالگی؟:27:
اینم از استاد 19 ساله.....:31:
سلام.
به نظر شما من از الان تا کنکور بشینم یه بند بخونم خبری می شه؟ قبلش چیز خاصی نخوندم.
این کارته که پرینت گرفتیم سیاه سفیدم میشه یا باید فقط رنگی باشه؟
خوب حالا برید درستون رو بخونید من مزاحمتون نشم ... :دی
در هر صورت ... همیشه شاد باشید و موفق ...
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 12:51
کنکور امسال رو میگی؟تو 3 روز؟والا من که میگم اگه میخوای بخونی عمومی بخون...چونکه تخصصی نیاز به تمرین بیشتری داره و به تکرار هم نیاز داره...ولی تو 3 روز عمومی رو میتونی تغیراتی توش ایجاد کنی.....
MaaRyaaMi
23-06-2009, 12:52
سلام.
به نظر شما من از الان تا کنکور بشینم یه بند بخونم خبری می شه؟ قبلش چیز خاصی نخوندم.
این کارته که پرینت گرفتیم سیاه سفیدم میشه یا باید فقط رنگی باشه؟
کنکور دولتی یا آزاد؟!
خب اگه واست فقط قبول شدن مهم باشه که اره بابا قبول میشی
اگه میخوای یه بند بخونی
عمومی بخون ضرر نمی کنی
MaaRyaaMi
23-06-2009, 12:54
پرینت هم فرقی نمی کنه
فقط اون مهر باید معلوم باشه
timsar jackson
23-06-2009, 12:58
راستی بچه ها کارت من بعضی از نوشته هاش رو هم افتاده...مشکلی نداره؟
همین کنکوره پس فردا رو می گم.
خالی بستم بابا یه یه هفته ای می شه شروع کردم.
حالا به نظر شما من که عربیم رو تراز 3000 میاوردم می تونم تو امروز و فردا بیارمش بالا ی 5000 ؟ نقطه ضعفم همینه.
به نظرتون زبان بالای 85 چه قدر تو رتبه تاثیر داره؟ من رتبه های این سنجش های که دادم 16000 بود. با زبان این طوری تو کنکور چقدر بهتر می شم؟ اون جا 65 می زدم.
MaaRyaaMi
23-06-2009, 13:07
همین کنکوره پس فردا رو می گم.
خالی بستم بابا یه یه هفته ای می شه شروع کردم.
حالا به نظر شما من که عربیم رو تراز 3000 میاوردم می تونم تو امروز و فردا بیارمش بالا ی 5000 ؟ نقطه ضعفم همینه.
به نظرتون زبان بالای 85 چه قدر تو رتبه تاثیر داره؟ من رتبه های این سنجش های که دادم 16000 بود. با زبان این طوری تو کنکور چقدر بهتر می شم؟ اون جا 65 می زدم.
عربی رو بیشتر رو قسمت صرف کار کن
یا بهتره بگم عربی 3 !
ببینین اگه بین درسا درصدها خیلی بالا پائین باشه کمک آنچنایی نمی کنه
اکثرا تو یه محدوده باشن بهتره تاثیرش
تا اینکه مثلا اکثر درسا زیر 20 بزنی بعد زبانو باالای 90 بزنی!!!!
نمیدونم متوجه شدین یا نه؟ چون نمونه شو تو دوستام دیدم
ولی رتبه سنجش شما نشون میده درستون خیلی بد نیس
16 هزار خوبه ! مطمئن باشین خب نتیجه میگیرین
پارسال دوست من تو سنجش رتبه ش حدود 15 هزار بود
الان هم داره مهندسی برق زنجان میخونه
موفق باشین
vahid_civil
23-06-2009, 13:11
شما چرا همش اینجایین ؟
مگه کنکور ندارین 2 روز دیگه!؟
از 3 4 روز دیگه راحت میشین . اونقدر دوران بعد از کنکور کیف میده بهتون که نگو.
فقط استرس نداشته باشین .
چند ماه بعدش هم دانشجو میشین و به تطاهرات کمک میکنید ! ما به کمک همتون احتیاج داریم تو دانشگاه ! دی:
فعلا تمرکزتون رو کنکور باشه . وقتی هم استرس اومد سراغتون به بعدش فکر کنید .
موفق باشید همتون
MaaRyaaMi
23-06-2009, 13:14
شما چرا همش اینجایین ؟
فقط استرس نداشته باشین .
چند ماه بعدش هم دانشجو میشین و به تطاهرات کمک میکنید ! ما به کمک همتون احتیاج داریم تو دانشگاه ! دی:
فعلا تمرکزتون رو کنکور باشه . وقتی هم استرس اومد سراغتون به بعدش فکر کنید .
موفق باشید همتون
تو این 2 روز که نمی تونیم معجزه کنیم
می تونیم؟!
بچه ها من خيلي احساسات خوب و مثبتي دارم.يه چند روزي هم Tv نيگا نمي کردم.ولي امروز يه ربع نشستم اخبار ديدم.همش کشت و کشتار و خون بود:41::41::41:.نمی دونین چه حالی شدم:41:.پيشنهاد مي کنم tv مخصوصا اخبار نگا نکنين.
شما چرا همش اینجایین ؟
فقط استرس نداشته باشین .
دوست عزیز این چند روز نباید زیاد درس خوند.فقط دوره کردن نتهایی که موقع خوندن برداشتیمه.
اینم یه sms که موقع امتحانهای ترم واسه هم می فرستادیم:31::
دست...دست.....دستا بالا....شششششششله..........شله
(طرح شاد سازی دانش آموزان در آستانه ی کنکور سراسری):10::8:
راستی اونایی که ریاضی هستن صبح پنج شنبه چند بیدار می شن؟
بچه ها من خيلي احساسات خوب و مثبتي دارم.يه چند روزي هم Tv نيگا نمي کردم.ولي امروز يه ربع نشستم اخبار ديدم.همش کشت و کشتار و خون بود:41::41::41:.نمی دونین چه حالی شدم:41:.پيشنهاد مي کنم tv مخصوصا اخبار نگا نکنين.
دوست عزیز این چند روز نباید زیاد درس خوند.فقط دوره کردن نتهایی که موقع خوندن برداشتیمه.
پناه بر خدا باید 6 بیدار شیم :20:
حالا تو با این روحیت همونایی رو که بلدیم نمیتونی بزنی!
:31:
خب اخه چیکار کنم؟ یک کلمه درس نخوندم!:13:
خوبه جای من نیستی وگرنه یه خودکشی ای چیزی میکردی : دی
من که کل آزمونای قلمچی رو با اتود جواب دادم مشکلی پیش نیومد !
ولی پنج شنبه هم اتود میبرم هم مداد معمولی!
[COLOR=blue][FONT=Arial][B]به داوطلبان دو گروه زبانهاي خارجي و هنر توصيه ميكنيم كه ناهار سبكي ميل كنند و لباس مناسب بپوشند. چرا كه اين آزمون بعد از ظهر برگزار ميشود و نياز به انرژي و دقت بيشتري دارند.
خدارو شکر که کنکور ما بعد از ظهر نیست! یه بار بعد از ظهر آزمون دادم در حد شکنجه بود:2:
5
خیلی سخته ها.منم باید 5-5:30 بیدار شم.یه ربع به 6 باید برم.حوزم خیلی دوره.
Rainy eye
23-06-2009, 13:57
راستی بچه ها کارت من بعضی از نوشته هاش رو هم افتاده...مشکلی نداره؟
اگه مهرش معلومه فک نکنم مشکلی داشته باشه!!!!!
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 كه حوزه امتحاني آنان دانشگاه صنعتي اصفهان ميباشد
31/03/88 تاريخ درج خبر
دانشگاه صنعتي اصفهان در فاصله 7 كيلومتري سمت غرب فلكه دانشگاه (فلكه استقلال) واقع در جاده تهران انتهاي بلوار امام خميني(ره) قرار دارد و داوطلبان ميتوانند در روزهاي برگزاري آزمون از اتوبوسهاي شركت اتوبوسراني مستقر در ميدان جمهوري (دروازه تهران) ابتداي خيابان امام خميني(ره) جهت اياب و ذهاب استفاده نمايند. اين اتوبوسها از ساعت 30 : 5 صبح روزهاي آزمون آماده ارائه سرويس هستند. اكيداً توصيه ميشود به علت مشكلات خاص از آمدن با وسايل نقليه شخصي به دانشگاه خودداري نمايند. ضمناً براي همراهان احتمالي هيچ گونه خدماتي در نظر گرفته نشده است و از ورود آنها به داخل دانشگاه جلوگيري خواهد شد.
زرشـــــک ! پس با این حساب باید ساعت 4:30 صبح بیدارشم تا با ابوقراضه های دانشگاه صنعتی برم! من همینجوری ساعت 3 خوابم میبره ! :19:
بابا چه خبره دو دیقه که نیستی شونصد صفحه میرین جلو آروم تا ما هم برسیم
قبله کنکور که اینجوریه فک کنم بعد کنکور هر ثانیه 2 تا3 صفحه میره جلو تاپیک
pesarebaba2006
23-06-2009, 14:26
من دانشگاه صنعتی افتادم. دانشکده مکانیک ...
حالا کی اولی هست کی دومی؟؟
niloofar201
23-06-2009, 14:53
سلام . من رشته کامپيوتر توي کار و دانش درس خوندم . حالا ميخوام يه رشته ديگه غير از کامپيوتر کارداني ناپيوسته دانشگاه ازاد شرکت کنم. ايا ميشه يا نه؟ يا پيش دانشگاهي ميخواد؟ راستي اين کاداني ناپيوسته منابع اش چياست ؟ درساي تخصصي هم داره؟
(راستشو بخوايد من رشتم کار دانشه دوستم تجربي حالا ميخوايم يه رشته توي دانشگاه ازاد شرکت کنيم ميشه يا نه؟)
مرسي اگه راهنماي کنيد
کی درها بسته میشه؟
راس ساعت 7 صبح
5 و نیم بیدار میشم ...
یواش یواش کارهام را می کنم (آخه اگه بخوام 6 بیدار شم هول هولکی میشه )
6 و ربع هم از خونه می زنم بیرون تا بین 6ونیم تا 6:40 تو حوزه شایدم حوضه :دی باشم ...
(کسی ندونه فکر می کنه اون موقع صبح داریم میریم حلیم بخریم )
Rainy eye
23-06-2009, 15:18
خوش به حالتون که 5 بیدار میشید!!!!!!!!!!!
من آخرش نفهمیدم این حوزه ها رو بر اساس چی معلوم کردن؟!
والا این که میگم مشاهدات خودم هست کسایی رو میشناسم که معدل پایینی دارن تو یه حوزه دیگه هستند و 2 نفر میشناسم که معدل بالاتری دارن نسبت به اون افراد من جمله خود من حوزمون یکی هست؟؟شاید بی ربط باشه.به هر حال.حالا چرا اینقدر همه تو کف اینن؟؟
راستی نگفتین کی اولیه کی دومی:20:
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 15:22
دلتون بسوزه:31:....حوزه ی من چسبیده به خونمون:31:...تو مدرسه ی خودمون کنکور برگذار میشه:31:...ساعت 7 هم بیدار شم میرسم:31:
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 15:24
راستی نگفتین کی اولیه کی دومی
ببخشید...ینی چی؟من یا دیر اومدم...یا.....بازم دیر اومدم:31:که منظورتونو نمیفهمم:31:
بار اولتون هست یا پشت کنکورید؟؟
timsar jackson
23-06-2009, 15:33
.تو مدرسه ی خودمون کنکور برگذار میشه
منم تو مدرسه ی خودمونم تو سوله ی ورزشیه مدرسمون همون جایی که 4 سال پیش واسه ورود به این مدرسه آزمون دادم یادش
بخیر اون وقتا خرخون بودیم :دی
تازه مراقبا هم بعضیاشون از ناظمای خودمونن :دی
mohsen_blid
23-06-2009, 15:33
سلام مجدد خدمت تمام دوستان
یکی از عزیزان اشاره کرده بود که من چیزی نخوندم و می خوام تو این چند روز بکوب بخونم
والا تو این شرایط باید یک نکته ای رو به ذهنت بسپاری
مهمترین دلیلی که دوستان رتبه های اخر رو نصیب میشن اونه که همه گزینه ها رو میخوان جواب بدن
من یک نکته بگم
اونم اینه که اگر دوست داری قبول بشی و رتبه ای بیاری که بتونی در دانشگاه غیر انتفاعی و پیم نور قبول بشی
بهتره که اون گزینه هایی رو که اصلا نمیدونی نزنی و در گزینه هایی که بین 2 گزینه اختلاف نظر داری یکی رو بزنی
با جواب دادن به میانگین 6 سوال میتوانی برای قبولی کلی دل ببندی
در ضمن از 60 هزار به بعد تا 200 هزار دانشگاه های غیر انتفاعی و پیام نور و .... هستند که شما میتوانید در انها قبول بشید
اللخصوص که زیاد وسواسیت برای قبولی درذ دانشگاه های دولتی روزنه نداشته باشید
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 15:34
دفعه ی اولمه؟برای چی؟سوتی دادم؟:31:
بار اولتون هست یا پشت کنکورید؟؟
من سومین بارمه:11::11:دعا کنین این بار از رشته ی دلخواهم قبول شم:31:
RoYaYeEe_NiIiLi
23-06-2009, 15:35
منم تو مدرسه ی خودمونم تو سوله ی ورزشیه مدرسمون همون جایی که 4 سال پیش واسه ورود به این مدرسه آزمون دادم یادش
اوا:31:....منم تو سالن ورزش امتحان میدم:31:
Rainy eye
23-06-2009, 15:36
.حالا چرا اینقدر همه تو کف اینن؟؟
آخه خیلی مسخرس...یه مثال بزنم: دی: یکی از دوستام خونشون منطقه 2 هستش مدرسش منطقه 15 حوزش منطقه 14 !!!!منم همین مشکلو دارم!!!!!!!
ربطی هم به معدل نداره ...چند از بروبچز سطح پایینم تو حوزه ی ما افتادن!!!!!!
دفعه ی اولمه؟برای چی؟سوتی دادم؟:31:
مخاطب همه بودن نه فردی خاص!!نمیدونم.شایدم جایی سوتی دادید؟؟؟
سومین بار؟؟
rambo_1386
23-06-2009, 15:44
هروقت فهمیدم رئیس...... بر چه اساسی انتخاب شد اینم میفهمیم:27:
timsar jackson
23-06-2009, 15:44
سومین بار؟؟ سومین بار خیلی وحشتناکه من که امسال قبول نمیشم سال دیگه هم اگه قبول نشم بیخیال دانشگاه میشم........
ولی ایشالا سال بعد حتما قبولم.....
Rainy eye
23-06-2009, 15:47
هروقت فهمیدم رئیس...... بر چه اساسی انتخاب شد اینم میفهمیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
بحثو منحرف نکن داداش!!!!!: دی
MaaRyaaMi
23-06-2009, 15:51
من سومین بارمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gifدعا کنین این بار از رشته ی دلخواهم قبول شم
:)
حتما دانشگاه هم میرین دیگه
خب اگه نشدین هم چیزی رو از دست نمیدین
ولی امیدوارم قبول بشین!!!
چرا نمی گذره ؟
فقط یک روز و نیم دیگه مونده اما داره خیلی کند می گذره !!!!!!
استرسم زده بالا :دی
Rainy eye
23-06-2009, 16:01
کاش منم حداقل یه ذره استرس داشتم!!!!!!!!
MaaRyaaMi
23-06-2009, 16:02
میگذره........
من قراره فردا برم حوزه رو یه نگاهی بندازم
یعنی بابام گیر داده بریم !
با اینکه میدونیم کجاس ولی میگه بریم !!!!!!
: دی
:)
حتما دانشگاه هم میرین دیگه
خب اگه نشدین هم چیزی رو از دست نمیدین
ولی امیدوارم قبول بشین!!!
ممنون دوست عزیز.آره دانشجو هستم.سال دو.ولی می خوام یه چیز دیگه قبول شم.و یه دانشگاه دیگه.پارسال دادم ولی نخونده بودم.امسال از دوسال قبل بیشتر خوندم.تازه فهمیدم چه طور باید بخونم.شما هم موفق باشین.:11:
این جا یه سر بزنین:
ما اینهمه مهم بودیما:5::5:
میگذره........
من قراره فردا برم حوزه رو یه نگاهی بندازم
یعنی بابام گیر داده بریم !
با اینکه میدونیم کجاس ولی میگه بریم !!!!!!
ضرر که نداره ... یه دور هم تو خیابون می زنی شاد میشی !!!
============================
یک سوال فنی هم داشتم : بهتره شب کنکور و همچنین صبحانه روز کنکور چی بخوریم ؟
farhad_realmadrid
23-06-2009, 16:07
چقدر زود گذشت بعد از 9ماه،پس فردا همه چیز تموم میشه.
چرا استرس؟برای چی استرس دارین؟ مگه نخوندین؟ به خودتون بگین رتبه به درک،هرچی خوندم همینو میزنم مطمئن باشین سره جلسه استرس از بین میره و سوالات واست راحت میشه.
موفق و پیروز باشین.
farhad_realmadrid
23-06-2009, 16:11
راس ساعت 7 صبح
7 صبح:18: پارسال 8 بسته شد،همه ساعت 7:45 میرن داخل.
مثل اینکه به جو منفی علاقه مندی!!
timsar jackson
23-06-2009, 16:14
صبح[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پارسال 8 بسته شد،همه ساعت 7:45 میرن داخل.
امسال 7 درا رو میبندن.........
farhad_realmadrid
23-06-2009, 16:15
شب کنکور:
3 لیوان دوغ
2 کاسه ماست پر چرب.
2 عدد پیزا
برای صبح 2 تا تخم مرغ رسمی ،2 لیوان شیر داغ همین کافیه :دی
farhad_realmadrid
23-06-2009, 16:16
امسال 7 درا رو میبندن.........
پارسال گفتن ساعت 7،ولی من ساعت 7:30 به اونجا رسیدم. سنجشو ول کن طبق عادتشون فقط بلدن ملت را سرکار بزارن.
من دانشگاه صنعتی افتادم. دانشکده مکانیک ...
اتفاقا منم دانشکده مکانیک افتادم! خب حسابی خوندی یا نه؟ :21::31:
7 صبح:18: پارسال 8 بسته شد،همه ساعت 7:45 میرن داخل.
عزیزم 7 و نیم کنکور شروع میشه! :27:
timsar jackson
23-06-2009, 16:18
یه سوال فنی: ابا و عمامه همینجوری که من نوشتم درسته؟
MaaRyaaMi
23-06-2009, 16:19
شب کنکور که شام میخوریم :دی
ولی خب جدا از شوخی من دیدم این کارشناسا اینا میگن شام چرب و ... نخورین !
حالا نمیدونم این چیزا واقعا مهمه یا نه؟!
ولی صبحانه هم چیزی که دوست دارین بخورین
من یادمه صبحانه مامانم کره بادوم زمینی و خامه و پنیر و اینا به زور تو حلقم کرد! که من حالم خیلی بد شد....
به نظرم یه آبمیوه بخورین مثلا خوبه
پنیر نخورین ! :دی
mohsen_blid
23-06-2009, 16:19
ضرر که نداره ... یه دور هم تو خیابون می زنی شاد میشی !!!
بهتره شب کم بخورید بخصوص چربی کمی داشته باشه
و صبح هم مواد پر کالری و قندی باشه البته منظور من از قندی بودن زیاده روی نیست بلکه موادی مانند خرما عسل و ... طبیعی
MaaRyaaMi
23-06-2009, 16:20
امسال ساعت 7:30 شروع میشه آزمون!
قبلشم یه سری سوالای چرت و پرت میدن که من یادم نیس چی بود مث قلمچی که سوالای نظرخواهی میده
شب کنکور:
3 لیوان دوغ
2 کاسه ماست پر چرب.
2 عدد پیزا
برای صبح 2 تا تخم مرغ رسمی ،2 لیوان شیر داغ همین کافیه :دی
مرد حسابی پیتزا شب کنکور بخوری یعنی سم خوردی !! درسته انرزی زاست اما معده رو داغون میکنه..
استرس نداشته باشید چون بازدهی رو به زیر خمس اطلاعتتون میکشونه..
من که اصلا استرس ندارم..چون مطمئنم هر چی خوندم رو 36 ساعت دیگه میریزم رو دایره..
timsar jackson
23-06-2009, 16:22
پنیر نخورین ! :biggrin:
آره میگن پنیر خنگ میکنه:دی
اگرم خوردین با گردو بخورین:دی
mohsen_blid
23-06-2009, 16:23
چرا نمی گذره ؟
فقط یک روز و نیم دیگه مونده اما داره خیلی کند می گذره !!!!!!
دلیل استرس بالا به موارد و مولفه های زیادی بستگی داره
یکیش اطمینان نداشتن از قبولی
متوسط خوندن
نیاز جدی به قبولی (مثلا سربازی)
فکر کردن بیش از اندازه به کنکور
نداشتن سرگرمی (بهترین کار بازی ریاضی است واکنش مغز رو بالا می بره)
mohsen_blid
23-06-2009, 16:26
آره میگن پنیر خنگ میکنه:دی
اگرم خوردین با گردو بخورین:دی
خوردن پنیر هنگام صبحانه زمانی که شما استرس بالا دارید
دهان رو خشک میکنه
حتی شیر هم نخورین (امتحان شده است )
بجاش اب پرتقال بخورید که نشاط بخش است
شکم رو پر نکنید بجاش مواد مغذی که در بالا گفتم و الان هم بهش ذکر کردم توجه کنید
MaaRyaaMi
23-06-2009, 16:34
ابا و عمامه همینجوری که من نوشتم درسته؟
ابا؟ فک کنم عبا درست باشه
عمامه هم درسته
دوستان یاری کنین اگه اشتباه گفتم :دی
به به میبینم که اطلاعات بچه ها در مورد خوراکیها و روشهای جلوگیری از استرس از اطلاعات درسی شون بیشتره :دی
جاتون خالی هر چی تو این 1 سال نخونده بودم امروز جبران کردم و بعد امتحان جغرافی سال دوم دبیرستان برای اولین بار 9 ساعت تو یه روز خوندم:biggrin:
البته مفید نبود چون مثلا رفته بودم کتابخونه ولی همش تو پارک پلاس بودیم مثلا داشتیم مقاطع مخروطی میخوندیم:دی
ولی بچه ها برای همتون دعا کردم ایشالا همه هر جایی که دوست دارین قبول شین...راستی اگه نماز نمیخونید هم این 2 روز رو بخونید چون تاثیر داره واقعا.خدا تنها کسی که الان میتونه کمکتون کنه...راستی انقد سریع پست ندید سرم گیجید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
timsar jackson
23-06-2009, 16:43
راستی اگه نماز نمیخونید هم این 2 روز رو بخونید چون تاثیر داره واقعا.خدا تنها کسی که الان میتونه کمکتون کنه...راستی انقد سریع پست ندید سرم گیجید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکر نکنم کسی که نماز نمیخونده این 2 روز اونم به خاطر کنکور نماز بخونه زیاد صحیح باشه
ولی دعا خوبه.....
ابا؟ فک کنم عبا درست باشه
عمامه هم درسته
دوستان یاری کنین اگه اشتباه گفت
آره تحقیق کردم عبا و عمامه درسته مرسی
داوطلب با شرایط زیر بومی کدام منطقه و جز کدام سهمیه محسوب میشه؟
تحصیل در منطقه 3 کشور در سال دوم و سوم دبیرستان
تحصیل در منطقه 1 در سال پیش دانشگاهی
محل تولد هم منطقه 1
آرش قاسمي
23-06-2009, 16:51
سومین بار خیلی وحشتناکه من که امسال قبول نمیشم سال دیگه هم اگه قبول نشم بیخیال دانشگاه میشم........
ولی ایشالا سال بعد حتما قبولم.....
منم سال سومم بره امسال اصلاً اعصابي نمونده كه بخوام سال بعدم دوباره آزمون بدم اونم تو سربازي هرچي شدش غير انتفاعي يا پيام نور احياناً دولتي ميزنم ميرم
راستي برق تهران شبانه بر نميداره؟!
آرش قاسمي
23-06-2009, 16:54
بابا بريد درس بخوونيد!!
Rainy eye
23-06-2009, 16:55
داوطلب با شرایط زیر بومی کدام منطقه و جز کدام سهمیه محسوب میشه؟
محل تولد هم منطقه 1
گفتم بهت که چون محل اخذ دیپلمت منطقه 3 بوده وسال دومم منطقه 3 بودی پس بومی اونجا میشی!!!!!
به محل تولدم ربطی نداره...
mohsensoft
23-06-2009, 16:56
محل تولد هم منطقه
فکر میکنم منطقه 3 باشید
یعنی 90%
محل تولد که هیچ ربطی نداره
پیش دانشگاهی هم همینطور
فکر نکنم کسی که نماز نمیخونده این 2 روز اونم به خاطر کنکور نماز بخونه زیاد صحیح باشه
بالاخره هر کی از یه جایی شروع میکنه..راستش من خودم تا ماه پیش نمیخوندم.شاید اگه یکی اینکارو کرد و نتیجشو دید همیشه بخونه..دیگه با خدا که تعارف نداریم که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
timsar jackson
23-06-2009, 16:59
بالاخره هر کی از یه جایی شروع میکنه..راستش من خودم تا ماه پیش نمیخوندم.شاید اگه یکی اینکارو کرد و نتیجشو دید همیشه بخونه..دیگه با خدا که تعارف نداریم که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این 2 روزو بخونی بعد تا آخرش دیگه بخونی ول نکنی آره. ولی اگه فقط به خاطر کنکور بخوای این 2 روزو بخونی
خوب نیس.......
خب برادرا خواهرا دیگه کسی سوال دینی از حاج آقا جکسون نداره:31:
من دفعه ی دوممه دارم کنکور می دم.
یکی از دوستان گفت از 65 هزار تا 200 هزار فلان جا قبوله، بابا وضع من دیگه اون قدرم داغون نیست. پارسال 11000 شدم. فقط حال نکردم برم دانشگاه. فکر کنم امسال بد تر شم.
راستی زیاد به این که چی بخورین و چی نخورین فکر نکنید. بدترین قسمتش سر امتحانه ، اگه نتونید خودتونو جمع کنید خیلی ضرر می کنید. سر امتحان اگه از همون اول با 20 - 30 تا سوال که اصلا نمی شناسین مواجه شدین روحیه تونو از دست ندین. سوالا برای بقیه هم سخته.(البته اگر انقدر سوالا عجیب بود یه چک کنید ببینید سر جلسه ی امتحان خودتون نشستید یا نه.) اگر همه ی سوالا رو بلد بودید به خاطر اینه که خوب درس خوندین. بقیه حتما عین خر موندن.
کلا سر جلسه زیاد به خودتون سخت نگیرید.
سلام دوست من
من که معلم ریاضی داشتم که همیشه ازش یاد میکنم و میگم خدا خیرت بده مرد.اگه تو نبودی ما نمیرفتیم دانشگاه(هرچند که دانشگاه رفتیم و فهمیدیم اونطورام که میگن نیست:2:)
اون به ما میگفت که چیه میگن شب قبل امتحان نخونید قاطی میکنید و از این حرفا.میگفت اگه قرار بود قاطی کنید از همون روز اول قاطی میکردید.چطور اون موقع قاطیی نکردید الان قاطی میکنید.اینجور حرف زدن تازه یارو رو بدتر میکنه.میگفت من هم تا روز اخر درس خوندم
از اونجایی که خیلی قبولش داشتم منم مثه مرد تا ساعت 12 شب قبل از کنکور درس خوندم.یادمه داشتم لغات انتهای کتاب ادبیات رو نگاه میکردم
روز بعدشم رفتم امتحان دادم و خداروشکر قبول شدم
میگفتن که اگه امتحان کنکور رو بدی و بری دانشگاه لازم نیست اینهمه درس بخونی.الان که اومدم دانشگاه میبینم که برای اینکه موفق بشی باید خیلی بیشتر از این حرفا تلاش کنی
به نظرم این چند روزه رو برو دعا کن که جایی که امتحان میدی خوب باشه.بخدا در روز امتحان جایی که امتحان میدی 80 درصد روی امتحان تاثیر داره.دعا کن کسی که بغلت میشینه ادم باشه و مثه بغل دستیه من گوسفند نباشه
یارو با 400 مدل خوراکی و دوتا 4 لیتری اب اومده بود سر امتحان و نذاشت که من فکرم رو یه جا جمع کنم
مهمتر از همه هم توکلت به خدا باشه
من 1 سال تمام هر روز یک صفحه از قران و زیارت عاشورا خوندم و نتیجشو در سر امتحان دیدم
ایشالا که جایی که دلت میخواد قبول میشی
راستی روز امتحان هم با هر لباسی که راحتی برو
من دوستم میگفت که من با زیر شلواری و دمپایی رفتم سر امتحان.میگفت کسی که ادمو نمیشناسه اما این تو هستی که میخوای در کمال راحتی امتحان بدی
behnam_roli
23-06-2009, 17:26
عا کن کسی که بغلت میشینه ادم باشه و مثه بغل دستیه من گوسفند نباشه
یارو با 400 مدل خوراکی و دوتا 4 لیتری اب اومده بود سر امتحان و نذاشت که من فکرم رو یه جا جمع کنم
اگه اینطور که میگن بر اساس معدل بچه ها رو میزارن من با این معدل زیبا باید تو طویله امتحان بدم!
Rainy eye
23-06-2009, 17:29
من دوستم میگفت که من با زیر شلواری و دمپایی رفتم سر امتحان.میگفت کسی که ادمو نمیشناسه اما این تو هستی که میخوای در کمال راحتی امتحان بدی
وای چه دوست باحالی...تضمین میکنی من با لباس راحت برم مسخرم نمیکنن؟!: دی
MaaRyaaMi
23-06-2009, 17:33
اگه اینطور که میگن بر اساس معدل بچه ها رو میزارن من با این معدل زیبا باید تو طویله امتحان بدم
!!!!!!!
کی بحث این معدلو شروع کرد؟
بابا این حرفا چیه
انی ویز(anyways)!
تاریخ ادبیات هم خیلی ضد حاله.مخصوصا اونایی که معروف نیستن حالا سعدی و اینا خوبه تکرار میشه ولی بقیه...
mohsensoft
23-06-2009, 17:38
من اول سال نذر کردم اگه خوب بخونم واسه کنکور با شلوار کردی برم سر جلسه :دی
اما خب نخوندم و الان با همون شلوار معمولی میرم :دی
namakdoon
23-06-2009, 17:38
بچه ها منم کنکور میدم !
می خوام از فردا شروع کنم به درس خوندن کنکور کیه ؟ :دی
بچه ها منم کنکور میدم !
می خوام از فردا شروع کنم به درس خوندن کنکور کیه ؟ :دی
اووو فردا خیلی زوده.حداقل میگفتی شب کنکور یه چیزی:18:
سلام دوست من
من که معلم ریاضی داشتم که همیشه ازش یاد میکنم و میگم خدا خیرت بده مرد.اگه تو نبودی ما نمیرفتیم دانشگاه(هرچند که دانشگاه رفتیم و فهمیدیم اونطورام که میگن نیست:2:)
اون به ما میگفت که چیه میگن شب قبل امتحان نخونید قاطی میکنید و از این حرفا.میگفت اگه قرار بود قاطی کنید از همون روز اول قاطی میکردید.چطور اون موقع قاطیی نکردید الان قاطی میکنید.اینجور حرف زدن تازه یارو رو بدتر میکنه.میگفت من هم تا روز اخر درس خوندم
از اونجایی که خیلی قبولش داشتم منم مثه مرد تا ساعت 12 شب قبل از کنکور درس خوندم.یادمه داشتم لغات انتهای کتاب ادبیات رو نگاه میکردم
روز بعدشم رفتم امتحان دادم و خداروشکر قبول شدم
میگفتن که اگه امتحان کنکور رو بدی و بری دانشگاه لازم نیست اینهمه درس بخونی.الان که اومدم دانشگاه میبینم که برای اینکه موفق بشی باید خیلی بیشتر از این حرفا تلاش کنی
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.خوب منم می گم که تا شب کنکور باید درس خوند ولی منظورم از اینکه گفتم نباید زیاد خوند اینه که مثلا یکی نیاد یه مبحث ریاضی رو درست دو روز قبل کنکور شروع کنه که نه تنها فایده ای نخواهد داشت بلکه 100%می گم که مضر خواهد بود.چون این جور مباحث نیاز به تکرار و تمرین دارن.ولی باید یه نکاتی که کلیدی هستن و یاد گرفتین ولی حالا ممکنه فراموش کرده باشین و یه دور نگاه کنین.اونم درست شب کنکور.یکی از دوستای من روز قبل کنکور یه مجموعه سوال 800-900 تایی ادبیات حل کرده بود ادبیات رو 90 زده بود!رتبش 2000 شد.
خود من دانشجو هستم.شاید توی دبیرستان یه ساعت می خوندم که 20 بگیرم حالا چهار ساعت می خونم 10 بگیرم.
فکر نکنم کسی که نماز نمیخونده این 2 روز اونم به خاطر کنکور نماز بخونه زیاد صحیح باشه
ولی دعا خوبه.....
آخه اگه از خدا نخوایم پس از کی بخوایم؟؟؟هان؟؟؟:41:
مطمئن باش کسی که تنها پناهش رو خدا می دونه هیچ وقت خدا اون رو به خاطر گذشتش تنها نمی ذاره.خدا آینده ی ما رو می دونه.می دونه اگه امروز کمکمون کنه فردا که به خواستمون رسیدیم اولین چیزی که یادمون می ره قولی هست که به خدا داده بودیم ولی با این حال باز هم کمکمون می کنه.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.خوب منم می گم که تا شب کنکور باید درس خوند ولی منظورم از اینکه گفتم نباید زیاد خوند اینه که مثلا یکی نیاد یه مبحث ریاضی رو درست دو روز قبل کنکور شروع کنه که نه تنها فایده ای نخواهد داشت بلکه 100%می گم که مضر خواهد بود.چون این جور مباحث نیاز به تکرار و تمرین دارن.ولی باید یه نکاتی که کلیدی هستن و یاد گرفتین ولی حالا ممکنه فراموش کرده باشین و یه دور نگاه کنین.اونم درست شب کنکور.یکی از دوستای من روز قبل کنکور یه مجموعه سوال 800-900 تایی ادبیات حل کرده بود ادبیات رو 90 زده بود!رتبش 2000 شد.
خود من دانشجو هستم.شاید توی دبیرستان یه ساعت می خوندم که 20 بگیرم حالا چهار ساعت می خونم 10 بگیرم.
میشه بگید رشتتون چیه؟؟
mohsensoft
23-06-2009, 17:45
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
بابا مثل اینکه همه بی خیال درس شدن :دی
farshad_miki
23-06-2009, 17:46
بچه ها من درصدام بین 50 تا 70 به غیر از ریاضی ( 10 درصد میزنم D:
با این درصدا فکرکنم بتوتم یه دانشگاه دولتی قبول شم نه؟؟؟؟؟؟؟
farhad_realmadrid
23-06-2009, 17:46
اتفاقا منم دانشکده مکانیک افتادم! خب حسابی خوندی یا نه؟ :21::31:
عزیزم 7 و نیم کنکور شروع میشه! :27:
من نفهمیدم کنکور 8 شروع میشه یا 7:30؟؟؟؟
namakdoon
23-06-2009, 17:48
اووو فردا خیلی زوده.حداقل میگفتی شب کنکور یه چیزی:18:
نه ، آحه میخوام نتیجه بگیرم ! این قدر که تلاش می کنم میخوام آخرش یه رشته توپ تو یه جا توپ قبول شم !! :5::16::15:
یه نگاه به کارت بنداز تا مطمئن شی!
بچه ها من درصدام بین 50 تا 70 به غیر از ریاضی ( 10 درصد میزنم D:
با این درصدا فکرکنم بتوتم یه دانشگاه دولتی قبول شم نه؟؟؟؟؟؟؟
قبول میشی!
J U N I P E R
23-06-2009, 17:49
سلام خدمت همه بروبچ كنكوري، ايشالا همگي امسال موفق باشيد، داداش منم امسال كنكور داره...
آقا كسي زمانبندي نقصاني براي رشته تجربي رو داره؟
ممنون ميشم يكي بذاره:)
timsar jackson
آخه اگه از خدا نخوایم پس از کی بخوایم؟؟؟هان؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باش کسی که تنها پناهش رو خدا می دونه هیچ وقت خدا اون رو به خاطر گذشتش تنها نمی ذاره.خدا آینده ی ما رو می دونه.می دونه اگه امروز کمکمون کنه فردا که به خواستمون رسیدیم اولین چیزی که یادمون می ره قولی هست که به خدا داده بودیم ولی با این حال باز هم کمکمون می کنه.
منم نگفتم از خدا نخواید دوست من دقیقا تو همون پست هم گفتم که دعا کنین خوبه...
گفتم این که فقط به خاطر کنکور این 2 روزی که به کنکور مونده نماز بخونین بعدشم ولش کنین زیاد درست نیست:11::40:..
mohsensoft
7 درها رو میبندن داداش
farhad_realmadrid
23-06-2009, 17:50
مرد حسابی پیتزا شب کنکور بخوری یعنی سم خوردی !! درسته انرزی زاست اما معده رو داغون میکنه..
استرس نداشته باشید چون بازدهی رو به زیر خمس اطلاعتتون میکشونه..
من که اصلا استرس ندارم..چون مطمئنم هر چی خوندم رو 36 ساعت دیگه میریزم رو دایره..
من یه چیزی گفتم توهم باور کردی!!!!
شام سعی کنین ماهی سفید خالی بخورین.
صحبونه کامل :شیر،گردو،چایی و پنیر.
rambo_1386
23-06-2009, 17:50
دوستان اگه پاسخنامه رو سفید بدم مجاز به انتخاب رشته میشم؟:46:
دوستان اگه پاسخنامه رو سفید بدم مجاز به انتخاب رشته میشم؟
فکر نکنم ! حداقل یه سوال رو باید بزنی : دی
rambo_1386
23-06-2009, 18:01
نمیدونمولی فکر کنم کنکور 84 بود که یکی با 30تا پاسخ حالا نمیدونم(حالا نمیدونم چندتا درست بوده چندتا نادرست:46: ) رتبش 3 رقمی شده :18:
timsar jackson
23-06-2009, 18:03
نمیدونمولی فکر کنم کنکور 84 بود که یکی با 30تا پاسخ حالا نمیدونم(حالا نمیدونم چندتا درست بوده چندتا نادرست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رتبش 3 رقمی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه ازون حرفا بود فکر نکنم درست باشه داداش امیر
نمیدونمولی فکر کنم کنکور 84 بود که یکی با 30تا پاسخ حالا نمیدونم(حالا نمیدونم چندتا درست بوده چندتا نادرست:46: ) رتبش 3 رقمی شده :18:
اگه یارو سهمیه شاهد و این چیزا هم باشه بعیده با این تعداد جواب رتبه سه رقمی بیاره!!!:13:
میشه بگید رشتتون چیه؟؟
دانشگاه؟ کارشناسی نرم افزار
دبیرستان هم که ریاضی بودم
منم نگفتم از خدا نخواید دوست من دقیقا تو همون پست هم گفتم که دعا کنین خوبه...
گفتم این که فقط به خاطر کنکور این 2 روزی که به کنکور مونده نماز بخونین بعدشم ولش کنین زیاد درست نیست:11::40:..
عبا عمامه رو واسه این می خواستی؟:21::27:
بچه ها من شب کنکور واسه شام آش می خورم.بعدش یه هندونه درسته می خورم.صبحونه هم املت با پیاز بعدشم سه چهار تا چای.می دونین چرا؟؟؟؟
چون شما رو خیلی دوس دارم می خوام خودمو فدا کنم.همش پاشم برم بیرون.حواس 10-15 نفر پرت شه.خوبه؟:11::40::40:
Rainy eye
23-06-2009, 18:09
آقا كسي زمانبندي نقصاني براي رشته تجربي رو داره؟
پایان زمین شناسی 9:05
ریاضی9:30
زیست10:00
فیزیک10:30
شیمی11:00
مرور11:40
.................................................. .................
فک کنم تاپیک تا روز کنکور بترکه!!!!!!! 2 دیقه نمیای کلی پست اضافه میشه!!!!!
majid.khaledi
23-06-2009, 18:10
سلام بر همه
سر جلسه میتونیم کاغذ باطله ببریم؟؟؟؟
rambo_1386
23-06-2009, 18:11
این دیگه ازون حرفا بود فکر نکنم درست باشه داداش امیر
دستت درد نکنه فکر کنم این یارو (اسمش چی بود آهان پور دستمالچی:31: گفت) گفت سوالات خیلی سخت بوده و یکی با اون 30تا سه رقمی شده بعدش هم گفت کنکور از 20 نمره نیست و مقایسه ایه
timsar jackson
23-06-2009, 18:11
سر جلسه میتونیم کاغذ باطله ببریم؟؟؟؟ فکر نکنم..نه
عبا عمامه رو واسه این می خواستی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا تو تاپیک نمیگفتی مدیرا میبیننش بن میشم:20::46:
farshad_miki
23-06-2009, 18:17
دستت درد نکنه فکر کنم این یارو (اسمش چی بود آهان پور دستمالچی:31: گفت) گفت سوالات خیلی سخت بوده و یکی با اون 30تا سه رقمی شده بعدش هم گفت کنکور از 20 نمره نیست و مقایسه ایه
مقایسه ای؟؟؟؟؟این دیگه چه کشفیه..!
MaaRyaaMi
23-06-2009, 18:19
سلام بر همه
سر جلسه میتونیم کاغذ باطله ببریم؟؟؟؟
نوچز ! نمیتونین همون گوشه های دفترچه به دردتون میخوره!
دوستان اگه پاسخنامه رو سفید بدم مجاز به انتخاب رشته میشم؟
نه بابا ! دیگه اینقدر ها هم الکی نیس! :دی
اگه اینطور که میگن بر اساس معدل بچه ها رو میزارن من با این معدل زیبا باید تو طویله امتحان بدم!
نه فکر نمیکنم بر حسب معدل باشه.به هر حال ربطی نداره.اگه طرف معدل بالا باشه ولی ادم نباشه بازم نمیزاره که خوب امتحان بدی
وای چه دوست باحالی...تضمین میکنی من با لباس راحت برم مسخرم نمیکنن؟!: دی
اتفاقا خیلی باحاله.الان یه جورایی دلقک دانشگاس و همه دوسش دارن.یکی دیگه از دوستامم با دمپایی اومده بود.من خودم تی شرت پوشیده بودم.نمیدونم حالا شما اگه دختری که خداییش ضایعس اما برای پسرا نه اصلا هم ضایعه نیست.بعد دوستم تازه میگفت که جایی که امتحان میخواستم بدم مجبور بودم با مترو برم.فکر کن با اون تیپ و قیافه رفته سوار مترو هم شده.ولی کلا میگم خیلی از لحاظ لباس اون روز به خودت سخت نگیرید.یه لباسی باشه که راحت باشه دیگه
!!!!!!!
کی بحث این معدلو شروع کرد؟
بابا این حرفا چیه
به قول این بچه محلمون فکر نمیکنم که به معدل ربط داشته باشه
انی ویز(anyways)!
تاریخ ادبیات هم خیلی ضد حاله.مخصوصا اونایی که معروف نیستن حالا سعدی و اینا خوبه تکرار میشه ولی بقیه...
من اینقدر خونده بودم این تاریخ ادبیات رو که همه حفظ بودم حتی اونایی که معروف نبودن
خداییش اگه میرفتم مشاور میشدم شک ندارم که مشاور خوبی میشدم
هنوز هم کانال 7 که ساعت 7 یه مسابقه میزاره که سوالاش از درسای دبیرستانه میتونم جواب بدم با اینکه 3-4 ساله از کنکور من میگذره.
راستی اون موقع این برنامه مشاوره که از کانال 7 شبا ساعت 9 میداد و یه مشاوره جوونی بود که مشاوره میداد هم مشاور خوبی بود.نمیدونم هنوز هم هست یا نه
فقط توکلتون به خدا باشه.من بر حسب وظیفه ای که معلم ریاضیم روی دوشمون گذاشته بود 2نفر رو کمک کردم که به همین شیوه خودم برن دانشگاه.خداروشکر که قبول شدن و راضین.جدیدا هم یه نفر رو فرستادم که در مدرسه علامه طباطبایی درس بخونه
اگه سوالی بود در خدمتیم
rambo_1386
23-06-2009, 18:28
مقایسه ای؟؟؟؟؟این دیگه چه کشفیه..!
اگه اجازه بدی با مثال بگم:
1-من همه دروس 10% زدم ولی بقیه همه زیر 10% زدن حالا من میشم رتبه 1:27:
2-من دوباره 10% زدم ولی بقیه همه دروس بالای 10% حالا دیگه من حتی مجاز به انتخاب رشته هم نیستم :41:
Rainy eye
23-06-2009, 18:38
اگه اجازه بدی با مثال بگم:
1-من همه دروس 10% زدم ولی بقیه همه زیر 10% زدن حالا من میشم رتبه 1[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
2-من دوباره 10% زدم ولی بقیه همه دروس بالای 10% حالا دیگه من حتی مجاز به انتخاب رشته هم نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
نفهمیدم...
timsar jackson
23-06-2009, 18:41
نفهمیدم... در کل منظورش از مقایسه ای اینه که رتبه ی تو به درصدای بقیه داوطلبا بستگی داره
یه چیزی تو همین مایه ها نمیدونم درست گفتم یا نه :دی بیخیال نمیخواد بهش فکر کنی :دی
b.crazy22
23-06-2009, 18:43
یکم رعایت کنید از دیروز تاحالا 4000 پست ارسال شده:دی
بر اساس معدل جارو انتخاب نمیکنن من معدلم زیاد خوب نیست حوزه امیرکبیر باید برم :دی
اقا وسط کنکور دستشویی گرفت چیکار کنم :دی جدی میگم تاحالا قانونی براش ندیدم ولی شوخی نیست که 3 -4 ساعت وقت امتحانه خوب نمیشه که ؟
بعد میشه با خودمون خوردنی ببریم ؟
timsar jackson
23-06-2009, 18:45
اقا وسط کنکور دستشویی گرفت چیکار کنم :biggrin: جدی میگم تاحالا قانونی براش ندیدم ولی شوخی نیست که 3 -4 ساعت وقت امتحانه خوب نمیشه که ؟
فکر کنم اجازه میدن بری wc
بعد میشه با خودمون خوردنی ببریم ؟
آره
ولی نکته جالب اینجاست که در مملکت خبری مهم تر از کنکور پیدا نمیشه که الان تمام شبکه ها دارن در این مورد حرف میزنند؟
MaaRyaaMi
23-06-2009, 18:48
یکم رعایت کنید از دیروز تاحالا 4000 پست ارسال شده
:دی اتفاقا خیلی خوبه!
چون بعضی ها! میگفتن بچه های 88 هیچ همکاری با هم نمی کنن و این صوبتا!
حالا بهشون ثابت شد;)
نفهمیدم...
منم با این موافقم.
ببین فرض کن یه کلاس 10 نفری یه امتحان می گیرن که نمرش از بیسته.اگه امتحان به قدری سخت باشه که نمره ی اول بشه 13 اون می شه نمره ی الف.ولی نه اگه همه بشن 20 اونوقت اونی که 13 شده باید اولیاشو بیاره!
Rainy eye
23-06-2009, 18:50
اقا وسط کنکور دستشویی گرفت چیکار کنم :دی جدی میگم تاحالا قانونی براش ندیدم ولی شوخی نیست که 3 -4 ساعت وقت امتحانه خوب نمیشه که ؟
یه نفرو باهات میفرستن دستشویی!!!!! اصولاً تو دانشگاه اگه باشین دستشویی استادا میبرنتون!!!!!!!
یه توصیه: اگه جاتون کنار دستشویی افتاد حتماً به مسئول سازمان سنجش که اونجاس بگین جاتو نو عوض کنه ...کلافه میشید!!
یه نفرو باهات میفرستن دستشویی!!!!! اصولاً تو دانشگاه اگه باشین دستشویی استادا میبرنتون!!!!!!!
یه توصیه: اگه جاتون کنار دستشویی افتاد حتماً به مسئول سازمان سنجش که اونجاس بگین جاتو نو عوض کنه ...کلافه میشید!!
بعد یعنی باهامون میان تو؟شرمندش میشیم که!!
Rainy eye
23-06-2009, 19:03
ممد...×××××××××××××××××××× !!!!!!!(شدت انزجار: دی)
آره باهات میان تو!!!!!!! جا واسه اسپم دادن پیدا نکردی؟!
timsar jackson
23-06-2009, 19:03
تو دیگه نمیاد تا دم در میاد:دی
تو دیگه نمیاد تا دم در میاد:دی
من نمیخوام اسپم بدم بابا!
خوب بعد اگه تو نیاد شاید یکی تو شلوارش یه جزوه قایم کرده باشه اون تو راحت میخونه!!نکنه بازرسی بدنی هم میکنن؟
ای بابا دیگه یه دفعه بگید بفرمایید تو دم در بده!!
MaaRyaaMi
23-06-2009, 19:08
ممد!
چرت و پرت نگو
اسپم نده لطفا :/
Rainy eye
23-06-2009, 19:13
خوب بعد اگه تو نیاد شاید یکی تو شلوارش یه جزوه قایم کرده باشه اون تو راحت میخونه!!نکنه بازرسی بدنی هم میکنن؟
تو جرات داری تو شلوارت جزوه قایم کن!!!!!!! اصلاً کتاب تست بزار!!!!!!!!
اسپم نده لطفا :/
می شه یکی حذفیات ادبیات 3و پیش و زبان فارسی دو رشته ی ریاضی رو بذاره.من طبق حذفیات دو سال قبل خوندم.می خوام مطمئن شم همون ها هستن
MaaRyaaMi
23-06-2009, 19:20
من اصلا نگاهی نکردم به حذفیات
هر چی بود خوندم : دی
تو سایت سنجش فک کنم باشه
timsar jackson
23-06-2009, 19:25
می شه یکی حذفیات ادبیات 3و پیش و زبان فارسی دو رشته ی ریاضی رو بذاره.من طبق حذفیات دو سال قبل خوندم.می خوام مطمئن شم همون ها هستن درس ادبيات فارسي (3) (غير علوم انساني) چاپ سال 86، پايه سوم
درس 11: قسمت دوم، سه پرسش از تولستوي از صفحه 92 تا 97
درس 18: قاصدك از صفحه 140 تا 150
درس 20: از پاريز تا پاريس از صفحه 158 تا 165
درس زبان فارسي 3 (غير علوم انساني)، چاپ سال 86، پايه سوم
كليه نمونهها كه به ترتيب عبارت است از: صفحات 51 تا 55 (عدل – موزه كلمانسو) 129 تا 130 (قبض آب)
درس 23: اسناد و نوشتههاي حقوقي از 166 تا 182
درس زبان و ادبيات فارسي 1 و 2، چاپ سال 87، پيش دانشگاهي
درس 9 : فقط شعر (1) – نفحات صبح سعدي
درس10: فقط شعر (2) – راه بي نهايت حافظ
درس20: قسمت اول به بلبل
درس22: قسمت دوم شعر تسلي خاطر جامي
درس24: فقط متن افشين و بودلف
درس30: صداي پاي آب ، از «چشمها را بايد شست، جور ديگر ...»، صفحه 206 و 207
پ.ن:راستی جای مژِی هم خالیه ها.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.