مشاهده نسخه کامل
: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4
لطفا كسايي كه ميدونن جواب بدن.
اونايي كه گسسته دارن از خوشخوان استفاده ميكنن با زدن كدوم سطح سوالاش داريد نتيجه ميگيريد؟(a,b,c,d
سلام
d که ماله بالاتر از کنکوره فقط به درک و استدلال بیشتر کمک می کنه!
در مورد a b c هم نمیشه گفت چون گاهی وقت ها یک سوال سخت رو زده a و گاهی هم سوال آسون رو زده c
بنابراین من فکر می کنم a b c هم سطح هستند
rosenegarin13 :بچه ها 10 روزتون میره واسه این گزینه 2
10 روز حداقل 4 ساعت پشت کامپیوتر تست زدن
من روزایی که آزمون میدم خیلی خسته میشم
شما رو نمیدونم
یعنی 10 روزم میره
مگه چند روز دیگه مونده
من میخواستم ثبت نام کنم ولی معلمم قانعم کرد بشینم درس بخونم بهتره
به هرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند
این نظر من بود
سربلند باشید
در مورد خستگی که فکر می کنم همه همین جوری هست براشون. من که خسته می شم! چون به هر حال کدوم آدم سالمی 4 ساعت و 10 دقیقه میشینه پای یه دفترچه ای که همش باید فکر کنه و سعی کنه جواب بده ! و یک لحظه هم استراحت وجود نداره!
ولی به هر حال کنکور هم این شکلیه و باید براش آماده شد! ویژگی سوالات کنکور اینه که سوالات به ترتیب فصول درسیه! یعنب مثلا درس فیزیک سوال یک ماله فصل اول سوال 2 ماله فصل دوم و الی آخر! یعنی هر بار که یک تست کنکور جامع رو میزنین و ارزیابی می کنین انگار یک دور 30 کتاب کامل رو ورق زدبد و مرور کردید!
بنابراین این شیوه ی خوبیه برای جمع بندی و مرور و آمادگی برای کنکور و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف برای چاره اندیشی پیش از کنکور!
یعنی اینکه وقتی امروز یک آزمون رو زدید باید اونو بررسی کنید و تمام اشکالات رو یاد بگیرید ! مثلا ممکن است فکر کنید قسمتی از درس را باید مرور کنید(البته به صورت گزینشی) یا جایی رو باید بیشتر تمرین کنید و ..
بنابراین کار اصلی فقط اینه که اشکالات آزمون امروز رو خوب یاد بگیرید و در آزمون بعدی فقط مراقب باشید همان اشکالات قبلی رو دو باره تکرا نکنید
هر سال تکرار شدن سوالات کنکور و شبیه به هم بودن سوالات به این کار کمک می کنه! و به این ترتیب با زدن چند کنکور گذشته کم کم تمام نقاط ضعف برطرف میشه و احساس می کنید که به جمع بندب رسیدید و آماده ی کنکور هستید! این فلسفه ی جمع بندی ماه آخر است!
واسه همین به نظر من زرد قلم چی بهتره . چون فقط سوالات کنکور رو جمع آوری کرده! و ماه آخر زمان یادگیری نکات جدید و زدن تست های طراحی شده نیست! از طرفی هم مطمئن نیستم ویژگی های سوالات کنکور یعنی تکرار شدن سوالات - به ترتیب فصول بودن و ... توش رعایت شده باشه ! که احتمالا هم نشده!
سلام دوستان
برتری مرور آخر اینه که سوال تکراری نداره ولی زردقلمچی کلش سوالاتی هستش که شما قبلا زدید و به قول گزینه دو شما نمی تونید خودتون رو محک بزنید و ببینید کجا اشکال دارید چون ممکنه اون سوال دقیقا به ذهن شما مونده باشه یا شاید حفظ کرده باشین ولی احساس کنید بلدین و اینجوری دقیقا نقاط ضعف شناسایی نمیشه
من خودم که ثبت نام نکردم
اتفاقا باید تکراری باشه! چون قصد چمع بندی داریم! ماه آخر استرس و چیز های دیگه باعث میشه احساس کنیم حتی ساده ترین چیز ها رو هم بلد نیستسم . واسه همین زدن سوالات کنکور و جمع بندی به این روش خیلی موثره
به نظر من که چیز خوبی می تونه باشه
آخه یک ماه آخر رو بیشتر باید آزمون زد
من که هم زرد می زنم و هم گزینه ی 2
23-04-2009, 11:24
سلام.بچه ها شما قرابت معنایی و آرایه ادبی کلک معلم ساجدی رو دیدین؟ خوبه ؟!
farhad_realmadrid
23-04-2009, 12:10
من فکر کنم، بهترین منبع جمع بندی به طور استاندارد کتاب سنجش آخر گاج هست چون سوالهای خارج از کشور را داره و این سوالاتش طراح کنکور طرح کرده و خیلی تازه هست ، هیجا ندیدین،اگر گاج چاپ جدید کرده باشد خیلی خوب میشه چون جمعا از سال 84 تا 87 میشه 4 تا آزمون،و تمام مشکلات ضعفت مشخص میشه.
farhad_realmadrid
23-04-2009, 12:12
به نظر من که چیز خوبی می تونه باشه
آخه یک ماه آخر رو بیشتر باید آزمون زد
من که هم زرد می زنم و هم گزینه ی 2
یه سوال:
همه درسها را تمام کردی؟
من قرابت از انرژی اتمی استفاده میکنم آرایه هم تعریف کلک رو شنیدم چیزخوبیه اگه ضعف داری بگیر کمکت میکنه
only4you_mehr
23-04-2009, 21:31
یه سوال:
همه درسها را تمام کردی؟
تا خرداد کاظم تمومش میکنه
pesarebaba2006
24-04-2009, 11:54
آزمون امروز یه سوال فیزیک مسخره داشت.شیمی هم خیلی سخت بود. ولی در کل آزمون خوبی بود.
John Doe
24-04-2009, 12:22
من که این ازمون نتونستم شرکت کنم.
من که این ازمون نتونستم شرکت کنم.
چرا ؟
خیلی شیمی سنگینی بود..واقعا شیمیش سخت بود.. دیفرانسیل هم خیلی سخت بود.. شکل هایی که داده بود سر آدم رو گیج میکرد...
هندسش خیلی راحت بود .. فیزیک پیش و پایش هم متعادل بود ..
hermione
24-04-2009, 12:53
سلام دوستان
گفتم بد نباشه و برای این که بچه های فروم یه انگیزه ای بگیرم کارنامه یکی از دوستای عزیزم رو بزارم ( البته چون حال حوصله ی آپلود ندارم شماره می دم خودتون زحمتشو بکشید ! ) احتمالاَ عکسشم توی مجله دیدید . اما حیف که خودش اینترنت زیاد نمیاد .
شمارنده : 863881156
ش .ش : ...
سلام دوستان
گفتم بد نباشه و برای این که بچه های فروم یه انگیزه ای بگیرم کارنامه یکی از دوستای عزیزم رو بزارم ( البته چون حال حوصله ی آپلود ندارم شماره می دم خودتون زحمتشو بکشید ! ) احتمالاَ عکسشم توی مجله دیدید . اما حیف که خودش اینترنت زیاد نمیاد .
مادر جان این کیه از 16 تا درس 10 تاشو صد زده بقیه هم بالای80. فکر کنم یک رقمی بشه.
ش.ش رو نمی خواد ش.ش خودت رو با شمارنده اون بنویس :دی اینم که نوشتی پاکش کن
سلام دوستان
ش .ش : ...................
مادرجاننننننننننننننننننن ن:18::18:
MaaRyaaMi
24-04-2009, 13:36
شیمی 3 خیلی سخت بود !
: (
pesarebaba2006
24-04-2009, 13:55
سلام دوستان
ش .ش : 1270129205
کارنامه 7 فروردین رو ببینید.:46:
10 آبان رو هم حتما ببینید.درصد منفی داره
سلام دوستان
جای تعجب نداره !!! درصد های مثل ایشون اووردن معلول اینه که صبح تا شب از اول دبیرستان تا الان درس میخوندیم هست ..
همین !!
roham_06
24-04-2009, 14:06
عجب كارنامه خفني داره................................. چي كار ميكنن با خودشون اينا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13: :13::13::19::19::19::19::19:
saeed_h1369
24-04-2009, 14:11
hermine جان میشه شما خودتو به من معرفی کنی من مهدی رو میشناسم مهرانم (داداششه)میشناسم میشه بگی کی هستی؟
behnam_roli
24-04-2009, 14:22
من اصلا هندسه 2 نزدم زده 7- درصد. الان چیکار کنم؟؟
pouria007
24-04-2009, 14:24
پس چرا این درصدا رو توی کنکور نمیزنن؟
هندسه 2 که خیلی راحت بود عزیز.شما با عدد گذاری بالای 40 درصد میزدی !
behnam_roli
24-04-2009, 14:29
هندسه 2 که خیلی راحت بود عزیز.شما با عدد گذاری بالای 40 درصد میزدی !
نه من هندسه 1 میزنم این ترم
roham_06
24-04-2009, 14:31
بچه ها يه سوال. اين آزمون بودجه بنديش يه ذره زياد نبود مخصويا ادبيات پيشش؟ شما ميرسيد تموم كنيد تو 2 هفته:31::31::20::20:
نه من هندسه 1 میزنم این ترم
آهان. معذرت..
بچه ها کارنامه ها اومده..برید ببینید .. من که گند زدم... شیمی باورتون نمیشه منفی زدم ...شیمی پیش !!!
واقعا تاسف باره .. در حالیکه فیزیک 78 زدم.. ا ین چقدر مسخرست واقعا .. جای تامل داره واقعا !!
behnam_roli
24-04-2009, 14:40
hermine جان میشه شما خودتو به من معرفی کنی من مهدی رو میشناسم مهرانم (داداششه)میشناسم میشه بگی کی هستی؟
اینا داداشن مدرسه هاشون فرق داره؟؟
ایشون پسر گنجی معلم فیزیک نیستند؟؟؟؟؟
hermione
24-04-2009, 18:12
بگو مسعود میشناسه
pesarebaba2006
24-04-2009, 19:13
این هم کارنامه ی من ... قابل ذکر هستش که من بسیار از خودم و این درصد هام راضی هستم.فقط اگر وقت کم نمیاوردم ، ریاضی پایه و شیمی پیش بیشتری میزدم.حدود 20 درصد بالاتر از این ها ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed_h1369
24-04-2009, 21:03
اینم از کارنامه من
سلام دوستان
برتری مرور آخر اینه که سوال تکراری نداره ولی زردقلمچی کلش سوالاتی هستش که شما قبلا زدید و به قول گزینه دو شما نمی تونید خودتون رو محک بزنید و ببینید کجا اشکال دارید چون ممکنه اون سوال دقیقا به ذهن شما مونده باشه یا شاید حفظ کرده باشین ولی احساس کنید بلدین و اینجوری دقیقا نقاط ضعف شناسایی نمیشه
تو یک ماه آخر که نبایدخیلی تست های جدید بزنی ... اگه تست ها غیراستاندارد باشه یا خیلی درصدت پایین میاد که روحیه ات خراب میشه یا خیلی درصدت بالا میره که اعتماد به نفس کاذب ایجاد میشه ...
پس بهتره که تو یک ماه آخر همون تست های کنکور های گذشته را بزنین یا تست هایی که مطمئن هستید در سطح کنکور و استاندارد هستند .
سلام دوستان
فکر کنم روزی 25 ساعت می خونه بدون خواب و خوراک d:
============
من هم این آزمون خیلی حالم رو به راه نبود نتونستم برم!!!
کارنامه 7 فروردین رو ببینید.
10 آبان رو هم حتما ببینید.درصد منفی داره
این نکته خیلی مشکوکه!
این نکته خیلی مشکوکه!
نه بابا! احتمالا پاسخ نامه اش کثیف شده بود!
اون ماله زوج کتابه که یکی از زوج کتاب ها رو زده و درصدشم بالاست. اما تو یه کتاب دیگه که مسلما خالی گذاشته احتمالا پاسخ نامه اش کثیف شده و یک سوال علامت خورده! واسه همین بدشانسی تو اون آزمون 3 رقمی شده
ش .ش : *********
از اینا ممکنه سوء استفاده بشه! نباید مینوشتی اینا رو!
اگر سنجش هم شرکت کنه با همین اطلاعات میشه کارنامه اش رو گرفت . ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط فامیلی و شماره شناسنامه و سال تولد می خواد که در واقع همه اش رو دادی!
یا حتی اگر کسی فقط شماره داوطلبی اش رو از روی صندلی اش بخونه سر کنکور اگر آدم شروری باشه می تونه حتی نتیجه ی کنکورشم بگیره و حتی از طرفش انتخاب رشته کنه!!
این جا صفحه ی نتیجه کنکور پارساله! اطلاعاتی که می خواد همیناست!
راستی اصلا با اجازه ی خودش نوشتی اینارو؟
از اینا ممکنه سوء استفاده بشه! نباید مینوشتی اینا رو!
اگر سنجش هم شرکت کنه با همین اطلاعات میشه کارنامه اش رو گرفت . ببین:
فقط فامیلی و شماره شناسنامه و سال تولد می خواد که در واقع همه اش رو دادی!
یا حتی اگر کسی فقط شماره داوطلبی اش رو از روی صندلی اش بخونه سر کنکور اگر آدم شروری باشه می تونه حتی نتیجه ی کنکورشم بگیره و حتی از طرفش انتخاب رشته کنه!!
این جا صفحه ی نتیجه کنکور پارساله! اطلاعاتی که می خواد همیناست!
راستی اصلا با اجازه ی خودش نوشتی اینارو؟
البته راستی فکر کنم برای انتخاب رشته شماره پرونده لازمه! پس مهم نیست
(البته مطمئن نیستم)
bleu2u4u
25-04-2009, 10:37
جلد سوم کتاب کلاس دیفرانسیل رمزینه نیومده؟
bleu2u4u
25-04-2009, 10:42
نه با یه شماره شناسنامه هیچ کاری نمیشه کرد
راستی کسایی که توی این سنجش شرکت کردن میتونن بگن جامع اماریش چقدر بود؟
من میخوام فقط یکیش (اونی که با قلم همپوشانی نداره و بیشترین جامع اماری رو داره) شرکت کنم.
این دومیه یا اخریش؟
خیر........
نه با یه شماره شناسنامه هیچ کاری نمیشه کرد
فقط شماره شناسنامه نیست! اگر کارنامه سنجشش رو (اگر شرکت کند)برید بگیرید اونوقت تو اون header کارنامه تمام شچره نامه طرف هست!
برای گرفتن کارنامه سنجش فقط شماره شناسنامه و نام خانوادگش و سال تولد می خواد که اینا رو هم از header کارنامه قلم چی دریافت میشه!
راستی کسایی که توی این سنجش شرکت کردن میتونن بگن جامع اماریش چقدر بود؟
من میخوام فقط یکیش (اونی که با قلم همپوشانی نداره و بیشترین جامع اماری رو داره) شرکت کنم.
این دومیه یا اخریش؟
18 اردیبهشت - 8 خراداد
bleu2u4u
25-04-2009, 11:46
ضمننا فقط اولیش با قلم چی برخورد نداشت دو تای بعدی هر دو با قلم چی crash می کنند! : دی
18 اردیبهشت - 8 خراداد
اوه شِت
حالا از بین اون دو تا کدوم جامع اماریه بیشتری داره من پارسال هر سه تاشو رفتم هیچ خیری هم ازش ندیدم
امسالم نمیخواستم برم ولی خب با اسرار دیگرون یکیشو میرم
میخوام اون بهترینش باشه
خیر........
این مهندس هم امسال هممون رو گذاشت سر کار
اگه یه مقدار سنجد میخورد الان کتاب رو اماده کرده بود
اوه شِت
حالا از بین اون دو تا کدوم جامع اماریه بیشتری داره من پارسال هر سه تاشو رفتم هیچ خیری هم ازش ندیدم
امسالم نمیخواستم برم ولی خب با اسرار دیگرون یکیشو میرم
میخوام اون بهترینش باشه
طبیعتا باید سومی رو ثبت نام کنی ! چون دومی مهلت ثبت نامش تموم شد! و 18 ام آزمونشه
راستی نکته ی کنکوری(!) :اسرار = ج سر اصرار = الحاح و پافشاری : دی
:-j
براي ثبت نام آزمون جامع مرحله سوم شرکت تعاوني خدمات آموزشي اینجا را کلیک نمایید
جهت خرید اینترنتی کارت اعتباری آزمونهاي مرحله اي و جامع شرکت تعاوني خدمات آموزشي اینجا را کلیک نمایید .
bleu2u4u
25-04-2009, 12:51
راستی نکته ی کنکوری(!) :اسرار = ج سر اصرار = الحاح و پافشاری : دی
من هنوز به امادگیه 100% نرسیدم
الان توی 60 دصدم تا ازمون بعد باید 20 درصد دیگه اماده شم 30 درصد باقی هم برای جمع بندیه
من هنوز به امادگیه 100% نرسیدم
الان توی 60 دصدم تا ازمون بعد باید 20 درصد دیگه اماده شم 30 درصد باقی هم برای جمع بندیه
شما تو کار 110% هستید؟ :18::31::19: : دی
hermione
25-04-2009, 16:54
فقط شماره شناسنامه نیست! اگر کارنامه سنجشش رو (اگر شرکت کند)برید بگیرید اونوقت تو اون header کارنامه تمام شچره نامه طرف هست!
برای گرفتن کارنامه سنجش فقط شماره شناسنامه و نام خانوادگش و سال تولد می خواد که اینا رو هم از header کارنامه قلم چی دریافت میشه!
18 اردیبهشت - 8 خراداد
من خودم ازش اجازه گرفتم از خودش هم پرسیدم گفت با ش.ش نمیشه کاری کرد و حالا شما هم بیخیال بشید !:27:
با این توضیحاتی که دادید چه خوبه که همه از توی پستاتون شماره پاک کنید تا افتضاحی به بار نیاد :19:
bleu2u4u
25-04-2009, 20:04
شما تو کار 110% هستید؟ :18::31::19: : دی
من خودم رو به سبک علی پروین اماده میکنم : دی
من کارنامه این فرد رو که ازش صحبت میکنید ندیدم، ولی به نظرم نباید باور کرد این جور چیزا رو!
به قول rezaxp:
این نکته خیلی مشکوکه!
من خودم تو آزمون های سنجش شرکت میکنم و وقتی وارد جلسه میشیم سوالا با جواباش یه جاست یعنی راحت میشه جوابا رو هم ورداشت و همه رو 100% زد! کسی هم نمفهمه چون فقط 2 نفر مراقبن که از همون اول تا آخر آزمون ، روی صندلی اول سالن نشستن و حرف میزنن!
البته نمیگم این دوستمون هم اینجوریه ولی خوب ...
بهتره اینجور چیزا رو نادیده بگیریم و با پشتکار قوی درس خودمون رو بخونیم ...
توی کنکوره که همه باید خودشون رو نشون بدن و خیلی چیزا معلوم میشه:5:
mohsensoft
25-04-2009, 20:24
من خودم تو آزمون های سنجش شرکت میکنم و وقتی وارد جلسه میشیم سوالا با جواباش یه جاست یعنی راحت میشه جوابا رو هم ورداشت و همه رو 100% زد! کسی هم نمفهمه چون فقط 2 نفر مراقبن که از همون اول تا آخر آزمون ، روی صندلی اول سالن نشستن و حرف میزنن!
توی کنکوره که همه باید خودشون رو نشون بدن و خیلی چیزا معلوم میشه
ای بابا شما چه گیری دادید به این بنده خدا!!!
الان لااقل 2-3 صفحه هست که اگه بخونی بحث سر این آقاست
به نظر شما واقعا چیز مهمیه که طرف رتبه اش چنده و چیکار میکنه؟
به فرض اینکه کلکی تو کار باشه(که بعیده)؛این چه سود یا ضرری واسه ما داره؟
گاهی اوقات ما الکی به یه سری چیزا گیر میدیم!!
majid.khaledi
25-04-2009, 20:28
سلام
این که به ازای هر مقدار ساعت که می خونی 3/1 استراحت کنی الان معقوله؟؟
سلام
این که به ازای هر مقدار ساعت که می خونی 3/1 استراحت کنی الان معقوله؟؟
سلام اگر بتونی به ازای هر 1 ساعت که درس می خونی
منفی یک بیست و چهارم ساعت هم استراحت کنی
اونوقت یعنی در شبانه روز 25 ساعت مطالعه می کنی!
حتما اینو اجرا کن!
pesarebaba2006
26-04-2009, 09:02
سلام.دوستان همشهری عزیز : میخوام جامع سنجش رو ثبت نام کنم.کجا برم؟
سر قبر من عزیز.
مرد حسابی این سواله دیگه .. خوب باید بری سایتش یا مدرستون یا همون که گفتم سر قبر بنده !:31:
soheiltaker
26-04-2009, 11:12
سر قبر من عزیز.
مرد حسابی این سواله دیگه .. خوب باید بری سایتش یا مدرستون یا همون که گفتم سر قبر بنده !:31:
ايول خيلي باحال بود.....:39:
==================
دوستان اين كارنامه سنجش كي مياد ؟
MaaRyaaMi
26-04-2009, 11:48
دوستان اين كارنامه سنجش كي مياد ؟
فک کنم 8 اردیبهشت !
فک کنم 8 اردیبهشت !
متاسفانه هیچیشون رو برنامه نیست نوشته 5اردیبهشت جوابا میاد هنوز که هیچ خبری نشده:23::44:
majid.khaledi
26-04-2009, 12:35
سلام اگر بتونی به ازای هر 1 ساعت که درس می خونی
منفی یک بیست و چهارم ساعت هم استراحت کنی
اونوقت یعنی در شبانه روز 25 ساعت مطالعه می کنی!
حتما اینو اجرا کن!
از کجا اینو فهمیدی!!؟؟
افرین..:31::27:
* BriAnNa *
26-04-2009, 13:41
سر قبر من عزیز.
مرد حسابی این سواله دیگه ..
واااااااااااااا ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه طرز سوال جواب دادنه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین کارا رو می کنید که کیفیت تاپیک میاد پایین ! :41:
تاپیک پارسالو ببینید ! :13:
از طریق دفترهای خدمات ارتباطی کارتشو تهیه می کنی بعدشم از طریق سایتش ثبت نام می کنی !
میتونی هم کارتشو از خود سایت تهیه کنی !
مهلت ثبت نام دومی هم تمومیده الآن ! :31:
موفق باشی ! :46:
یه چیزی بگم:
من در آزمون اسفند سنجش شرکت کردم وقتی میرم تو سایتش نوشته:
هنوز برگه شما دستمون نرسیده از حوضه ، بعدا بیا!!
من کارنامه این فرد رو که ازش صحبت میکنید ندیدم، ولی به نظرم نباید باور کرد این جور چیزا رو!
به قول rezaxp:
توی کنکوره که همه باید خودشون رو نشون بدن و خیلی چیزا معلوم میشه:5:
این بنده خدا حواسش نبوده شیمی 2 رو جواب داده یه دونه هم از زوج درس شیمی 3 زده. حالا یا اشتباه حل کرده یا اشتباه وارد کرده در نتیجه درصد منفی داشته.
مرده شور این سازمان سنجشو ببرن من کارنامم تو سایت نبود کلا ایشون! نوشت باید 5 تا 15 اردیبهشت بری آموزش پرورش منطقه. امروز(ششم)رفتم میگه دستور العملش ابلاغ نشده حالا من کارنامه رو دادم خدا کنه درستش کنن.
یه چیزی بگم:
من در آزمون اسفند سنجش شرکت کردم وقتی میرم تو سایتش نوشته:
هنوز برگه شما دستمون نرسیده از حوضه ، بعدا بیا!!
حوزه! مگه می خوای بری استخر؟ : دی
فک کنم 8 اردیبهشت !
هشتم چیه بابا اومده
چامعه آماری سنجش
تعداد داوطلبان علوم رياضي وفني
86585
داوطلبان داخل کشور :
75470
این آزمون اول بود به تدریج بیشتر میشه
bleu2u4u
26-04-2009, 15:20
کسي معلم شيمي و فيزيک توپ براي همايش سراغ نداره ؟
حوزه! مگه می خوای بری استخر؟ : دی
داداش من متوجه طنز کلام نشدی:5:
یکی از راه های به وجود آوردن طنز ، وجود غلط املایی است.
منبع : زبان فارسی 3 ، صفحه 121
داوطلبان داخل کشور :
75470خارج کشور این همه داوطلب داره؟!
من خودم خارج کشور هستم.
کسي معلم شيمي و فيزيک توپ براي همايش سراغ نداره ؟ این همایش ها که برگزار میشه چیه؟ چی کار میکنن؟
با اینکه ربطی نداره و از بزرگان تاپیک معذرت می خوام:11: ولی
:33::26:قهرمانی اس اس رو به همه آبی دلان تبریک میگم:26::33:
MaaRyaaMi
26-04-2009, 20:29
این همایش ها که برگزار میشه چیه؟ چی کار میکنن؟
توی یک یا دو روز کل کتابو واست دوره میکنن +نکات مهم و اینا...
mohsensoft
26-04-2009, 20:40
با اینکه ربطی نداره و از بزرگان تاپیک معذرت می خوام ولی
قهرمانی اس اس رو به همه آبی دلان تبریک میگم
دمت گرم داداش
مبارکت باشه
در کل چیز مزخرفیه
rambo_1386
26-04-2009, 20:49
با اینکه ربطی نداره و از بزرگان تاپیک معذرت می خوام:11: ولی
:33::26:قهرمانی اس اس رو به همه آبی دلان تبریک میگم:26::33:
اتفاقا خيلي هم ربط داره ! من كه بعد از اين بازي روحيه ام چند برابر شد همه بچه ها خودشون استقلال فرض كنن :31: حتي در سخت ترين شرايط هم ميشه بهترين نتيجه رو كسب كرد:40: حتي نتيجه اي كه واسه خودتون هم باور كردني نيست:46:
soheiltaker
26-04-2009, 20:58
دوستان اين رتبه كشوري در كنكور 87 در كارنامه سنجش مزخرف نيست؟!!!!
دقیقا همینطوره که می فرمایید چون ربطی به درصد نداره و تناسب می بنده به تعداد داوطلب
John Doe
26-04-2009, 21:15
اتفاقا خيلي هم ربط داره ! من كه بعد از اين بازي روحيه ام چند برابر شد همه بچه ها خودشون استقلال فرض كنن :31: حتي در سخت ترين شرايط هم ميشه بهترين نتيجه رو كسب كرد:40: حتي نتيجه اي كه واسه خودتون هم باور كردني نيست:46:
منم قهرمانیو تبریک میگم.
همین الان از استادیوم اومدم
bleu2u4u
26-04-2009, 21:16
بعلاوه ی تستهای احتمالی
در کل چیز مزخرفیه
من خودم جزوه ی همایش یه معلم شیمی رو دیدم که بیشتر از 90 درصد سوالهای اون سال رو توش مشابه سازی کرده بود
راستی منم قهرمانی استقلال رو به همه ی ابی دلان تبریک میگم
منم قهرمانیو تبریک میگم.
اجرت با امام رضا
منم قهرمانیو تبریک میگم.
درود بر تو غیرتمند اس اسی
راستی اگه میشه رتبه سنجشت رو بگی ممنون میشم
bleu2u4u
26-04-2009, 21:23
من سال پیش با 30 هزار سنجش شدم 50 هزار سراسری
دوستام با همین 30 هزار سنجش شدن 20 تا 30 هزار سراسری
فرق من با اونا این بود که من بعد سنجش گشاد کردم و اونا تنگ
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم، تو خواه پند بگیر و خواه ملال
behnam_roli
26-04-2009, 21:39
در کل چیز مزخرفیه
پارسال معلم هندسه گسستمون برگزار کرده بود مشابه 11 تاش اومده بوده به نظرت چیز مزخرفیه؟
منم قهرمانیو تبریک میگم.
حاجی با هواپیما جت اومدی؟
یا اینکه منظورت اینه که از استادیوم درس اومدی بیرون ؟
پارسال معلم هندسه گسستمون برگزار کرده بود مشابه 11 تاش اومده بوده به نظرت چیز مزخرفیه؟
معلم دیف ما طراح گزینه 2 هست.من میرم کانون ... اون معلم دیفشه ...اسمش محمدی هست نمیدونم میشناسینش یا نه ؟ گفته بود از 24 سوال دیفرانسیل و ریاضی پایه پارسال تو همایش 20 تاشو دقیقا فقط با تغییر عدد گفته و تاکید هم کرده میاد.. حالا من شما رو دیگه نمیدونم..راستی استاد وفایی رو کسی میشناسه .؟ استاد گسسته ..
اونو ول کن عزیز.
اون فقط بر حسب درصد ها میگه اصلا تراز رو کاری نداره ..یعنی مثلا پارسال ریاضی سخت بوده شما ریاضی رو بالای 60 بزنی رتبتو میزنه زیر 1000 !!!!
behnam_roli
26-04-2009, 21:59
اسمش محمدی هست نمیدونم میشناسینش یا نه ؟
همون محمدی که تو آموزشگاه ایران درس میده؟
John Doe
26-04-2009, 22:26
حاجی با هواپیما جت اومدی؟
یا اینکه منظورت اینه که از استادیوم درس اومدی بیرون ؟
چرا با جت؟ دقیقا ساعت 2 رفتم ساعت 9/30 برگشتم. یه نگاهی یه محل سکوت بنداز
.........................
سنجش هم
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
9990 :نمره کل
only4you_mehr
26-04-2009, 23:51
کتاب مبتکران پیش 1 خیلی خوبه
می تونی فقط تست های آرایه و ارتباط معناییش رو بزنی
من دارم استفاده میکنم خیلی فاز میده :دی
راستی توی گاج کلمات ادبیات معنی خلیج فارس رو نوشته خلیج فارس یا خلیج عربی
من که اینو دیدم حالم از گاج بهم خورد و فردا هم واسشون زنگ میزنم
از همتون میخوام که شما هم زنگ بزنین
دوستان :دی به نظر شما بعده کنکور چه کنسولی بخرم ؟
وی یا پی اس 3 یا ایکس باکس یا پی اس پی ؟ :دی
از mgs خیلی خوشم میاد ولی حیف که گرونه :(
به نظر شما کدومش میتونه رنج این یک سال رو تلافی کنه ؟:دی
Mokafating
27-04-2009, 00:24
سلام دوستان من هنوز دیپلم نگرفته بودم و یه درس رو داشتم و همچنین در مقطع شبانه پیش دانشگاهی رو میخوندم و کنکور هم ثبت نام کرده بودم و در امتحان دی ماه اون یه درسم یعنی فیزیک رو افتادم و به خاطر اینکه دیپلم رو نگرفتم از پیش دانشگاهی هم اخراج شدم حال من میتونم امسال کنکور بدم یا نه و اگه امسال نشد سال بعد چطور (چون من از یکی شنیدم که اگه ثبت نام بکنم و کنکور ندم از کنکور سال بعدش هم محروم میشم یعنی کنکور سال 89 آیا این صحت داره یا خیر) با تشکر
چرا با جت؟ دقیقا ساعت 2 رفتم ساعت 9/30 برگشتم. یه نگاهی یه محل سکوت بنداز
.........................
سنجش هم
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
معذرت !! حواسم نبود....
همون محمدی که تو آموزشگاه ایران درس میده؟
ولا نمیدونم اونجا هم درس میده یا نه؟
اما چیزی که عیان است اینه که اسمش محمد رضا هست..24-25 سالشم میخوره باشه !!
ماشالله اعتماد بنفست منو کشته.انشاالله ولی تمومه دیگه:10:
من از بچگی تو کف سونی بودم و تا پی اس 2 هم که الان چندین سال هست که گذاشتم کنار با بازی ها پیش رفتم.ولی پی اس 3 چون کپی خور نشد ... دیگه فعلا تو کفش موندم:44:mgs هم تا ورژنی که تو پی اس 2 بود با داستانش بودم.اما...
به هر حال این نظر منه.(بریم شکات کنیم چرا سونی این کنسولش کپی خور نشده اخه چه وضعشه؟!؟!؟!!!!!:31:)
این همایش کجا برگزار میشه؟
MaaRyaaMi
27-04-2009, 10:14
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
:o وووو : (((
درصدا رو میشه لطف کنی بگی : دی
ین همایش کجا برگزار میشه؟
هرجایی ممکنه برگزار بشه !
باید بری ثبت نام کنی
کسی اگه استاد خوبی میشناسه معرفی کنه همینجا پلیز!!
البته کانون هم از این برنامه ها داره ولی فعلا چیزی نگفته...
farhad_realmadrid
27-04-2009, 10:37
پارسال من یه دوست داشتم ،آموزشگاه میرفت،اردیبهشت ماه اومد به من گفت آموزشگاهمون همایش میخواد بزاره بچها میگن خوبه و عالیه،من جواب منفی بهش دادم.
اون همایشو رفت خلاصه یک هفته قبل از کنکور من رفتم پیشش جزوه عربیم را ازش بگیرم.
اون به من گفت که معلمون چندتا سوال احتمالی داده گفته احتمالش خیلی زیاده که تو کنکور بیاد از این حرفها،و همچنینن گفت پارسال مثلا درس فیزیک از 30 تا سوال احتمالیش 25تاش اومد!!!!
اون درسهای دیف،گسسته،هندسه هرجفتش و فیزیک رفته بود ،منم خوشم اومد از جزوش کپی گرفتم. گفتم شاید بیاد.
سره جلسه آزمون یک سوال از سوالهای احتمالی نیامده بود!!!!!!لابد امسال به شاگردان جدیدشون میگه همشون اومد!!!!
اینها همش چرت و پرته! نمیدونم چرا این معلمها فقط میخوان پز بدن!!! واقعا واسشون متاسفم.
بهترین راه خوندنه شک نکنین.
موفق باشی.
timsar jackson
27-04-2009, 10:41
همایش مهندس مهربان فکر کنم خوب باشه اول کتاباشم نوشته برای ثبت نام باید اس ام اس بزنی بهش صفحه های اول کتابای
مهندس مهربانو یه نگاه بنداز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
درصداتو میشه بزاری
MaaRyaaMi
27-04-2009, 11:08
پارسال من یه دوست داشتم ،آموزشگاه میرفت،اردیبهشت ماه اومد به من گفت آموزشگاهمون همایش میخواد بزاره بچها میگن خوبه و عالیه،من جواب منفی بهش دادم.
اون همایشو رفت خلاصه یک هفته قبل از کنکور من رفتم پیشش جزوه عربیم را ازش بگیرم.
اون به من گفت که معلمون چندتا سوال احتمالی داده گفته احتمالش خیلی زیاده که تو کنکور بیاد از این حرفها،و همچنینن گفت پارسال مثلا درس فیزیک از 30 تا سوال احتمالیش 25تاش اومد!!!!
اون درسهای دیف،گسسته،هندسه هرجفتش و فیزیک رفته بود ،منم خوشم اومد از جزوش کپی گرفتم. گفتم شاید بیاد.
سره جلسه آزمون یک سوال از سوالهای احتمالی نیامده بود!!!!!!لابد امسال به شاگردان جدیدشون میگه همشون اومد!!!!
اینها همش چرت و پرته! نمیدونم چرا این معلمها فقط میخوان پز بدن!!! واقعا واسشون متاسفم.
بهترین راه خوندنه شک نکنین.
موفق باشی.
م
ن پارسال نرفتم واسه همایش...ولی دوستام که رفته بودن جزوه شو دادن بهم
البته به ما نگفتن که تستهای احتمالی کنکور و اینا رو میگیم !
صرفا یه دوره س با مرور تست از مبحثایی که ازشون بیشتر تست میاد یا مشابه ش هر سال تکرار میشه حالا با کمی تغییر
همایش چیز بدی نیس ...
ولی نباید توقع داشته باشی هرچی اونجا میگن سر کنکور هم بیاد!!!!!!!!!! این دیگه از اون حرفاس!!
only4you_mehr
27-04-2009, 11:46
واسه جمع بندی زبان انگلیسی شما چی کار می کنین ؟
roham_06
27-04-2009, 12:30
اين كارنامه من! گفتم شايد كسي دوست نداشته باشه ببينه لينك ميدم!!!!! اينجا:
:o وووو : (((
درصدا رو میشه لطف کنی بگی : دی
هرجایی ممکنه برگزار بشه !
باید بری ثبت نام کنی
البته کانون هم از این برنامه ها داره ولی فعلا چیزی نگفته...
استاداي شاخ!
عربي: خاكباز . اياد فيلي
ديف: حامي-رضوي و برادران!
شيمي: مصلايي بابايي.... ادبيات رضايي . سبطي(هامون جون) .... گسسته مشفق ......معارف كاغذي فردي ........
آموزشگاه هدف: دفتر مركزي تهران ميدان ونك. خيابان ونك مجتمع آينه ونك
شماره: 88779962
اسم ساير دبيراش هم خودتون بپرسيد ديگه:31: :31:
استاداي شاخ!
عربي: خاكباز . اياد فيلي
ديف: حامي-رضوي و برادران!
شيمي: مصلايي .... ادبيات رضايي . سبطي(هامون جون)
آموزشگاه هدف: دفتر مركزي تهران ميدان ونك. خيابان ونك مجتمع خورشيد
شمارش هم دقيقا حفظ نيستم ميترسم اشتباه بدم از 118 بگيريد پليز.
اسم ساير دبيراش هم خودتون بپرسيد ديگه:31::31:
تبریک..خیلی خوب شدی..البته شنیدم آسون بوده .. البته سوالاشو خودم دیدم به نظرم شیمیش تا حدودی سخت بود..اما شما خیلی خوب زدی..
عربی چیکار میکنی ؟ جان آقات بگو من عربیم ضعیفه !! میترسم از عربی !!
MaaRyaaMi
27-04-2009, 12:48
مرسی رهام
تو همایش نمیری؟!!!!
البته فک نکنم نیازی داشته باشی ---> کارنامه : دی
roham_06
27-04-2009, 12:51
مرسی رهام
تو همایش نمیری؟!!!!
البته فک نکنم نیازی داشته باشی ---> کارنامه : دی
من شايد برم شايد نرم! يعني دو.ست داشتم برم ولي مشاورمون گفت بدردت نميخوره جالبه خودش هم تو هدفه اگه به هدف بگم بهم اينو گفتم كلش رو ميكنن!
تبریک..خیلی خوب شدی..البته شنیدم آسون بوده .. البته سوالاشو خودم دیدم به نظرم شیمیش تا حدودی سخت بود..اما شما خیلی خوب زدی..
عربی چیکار میکنی ؟ جان آقات بگو من عربیم ضعیفه !! میترسم از عربی !!
من حالماز عربي بد ميشد ولي رفتم كلاس خوب شد! رفتم پيش آقاي مهاجر كه پارسال بعثت بود امسال هدف!
MaaRyaaMi
27-04-2009, 12:56
من شايد برم شايد نرم! يعني دو.ست داشتم برم ولي مشاورمون گفت بدردت نميخوره جالبه خودش هم تو هدفه اگه به هدف بگم بهم اينو گفتم كلش رو ميكنن!
:دی واقعا هم به دردت نمی خوره !
تبریک میگم : (
( اسمایلی حسودی: دی)
من حالماز عربي بد ميشد ولي رفتم كلاس خوب شد! رفتم پيش آقاي مهاجر كه پارسال بعثت بود امسال هدف!
ما تهران نیستیم ..اینارم نمیشناسم...خطیبی رو میشناسی ..؟ اون فکر کنم از اینا که گفتی شاخ تر باشه ..
timsar jackson
27-04-2009, 13:01
ادبيات رضايی
این همون دکتر رضاییه خودمونه؟
شما دبیر ادبیات موسوی میشناسین؟ تو بعثت درس میده اگه میشناسین دبیر خوبیه؟
John Doe
27-04-2009, 14:06
رهام چه کردی با شیمی!!!!!!! درصدای من :
[[img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][/url]
John Doe و رهام عزیز بهتون خسته نباشید میگم . نتایج خوبی به دست اوردید
ایشالله در کنکور بهتره بشه ...
دوستان یه سوال:
این شبکه آموزش شنبه ها یه مشاوری رو میاره به نام نیکخو
من چند وقت پیش برنامهاش رو دیدم گفت آخرای سال یه روش میگم برای حفظ تاریخ ادبیات .
می خواستم ببینم آیا اون روش رو گفته؟
سلام بچه ها !
می بینم که رتبه های خوبی رو پی سی امسالم میده !
یه خسته نباشید جانانه می گم به همتون !
چیزه زیادی از دوران زیبای قبل کنکور نمونده از این آخرین لحظات استفاده کنین تا به حقتون برسین !
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)a3m00n, soheilsmart
سلام سهیل !
یادته پارسال این موقع ما اینجا کارنامه هامونو می زاشتیم (یادش بخیر :41: )
سهیل کل کل های اوله سالمونو یادته؟ (بچرخ تا بچرخیم ؟ :21::10: )
roham_06
27-04-2009, 17:16
ما تهران نیستیم ..اینارم نمیشناسم...خطیبی رو میشناسی ..؟ اون فکر کنم از اینا که گفتی شاخ تر باشه ..
اينا رو كه گفتم مطرح هاي تهران هستن ولي قطعا توي ايران يا خود تهران هم از اينا بهتر هست
این همون دکتر رضاییه خودمونه؟
شما دبیر ادبیات موسوی میشناسین؟ تو بعثت درس میده اگه میشناسین دبیر خوبیه؟
خانم رضاييه فكر نكنم دكتر هم باشه! ولي سبطي دكتره! موسوي رو نميشناسم ولي پيشنماز توي بعثت دوستام رفتن ميگن خوبه
john doe و رهام عزیز بهتون خسته نباشید میگم . نتایج خوبی به دست اوردید
ایشالله در کنکور بهتره بشه ...
دوستان یه سوال:
این شبکه آموزش شنبه ها یه مشاوری رو میاره به نام نیکخو
من چند وقت پیش برنامهاش رو دیدم گفت آخرای سال یه روش میگم برای حفظ تاریخ ادبیات .
می خواستم ببینم آیا اون روش رو گفته؟
اين هفته كه نگفت!
pesarebaba2006
27-04-2009, 20:56
سر قبر من عزیز.
منظورم این بود که پست نشاط ، پست مسجد سید ، پست ...
شما یه کمی سعی کن رو عصابت مسلط باشی و از briana یاد بگیر.:41:
من که خودم تو فکر یک پی سی درست حسابیم. بازی مافیا2 تابستون از تنور در میاد.میخوام بزنم بر بدن.
ولی از بین کنسول ها ، xBOX360 امتحانش رو کامل پس داده و فکر کنم بهترین باشه.
Mokafating
28-04-2009, 01:48
سلام دوستان من هنوز دیپلم نگرفته بودم و یه درس رو داشتم و همچنین در مقطع شبانه پیش دانشگاهی رو میخوندم و کنکور هم ثبت نام کرده بودم و در امتحان دی ماه اون یه درسم یعنی فیزیک رو افتادم و به خاطر اینکه دیپلم رو نگرفتم از پیش دانشگاهی هم اخراج شدم حال من میتونم امسال کنکور بدم یا نه و اگه امسال نشد سال بعد چطور (چون من از یکی شنیدم که اگه ثبت نام بکنم و کنکور ندم از کنکور سال بعدش هم محروم میشم یعنی کنکور سال 89 آیا این صحت داره یا خیر) با تشکر
خیلی ممنون از پاسختون واقعا لذت بردم:45:
mohsen_sir
28-04-2009, 08:44
خیلی ممنون از پاسختون واقعا لذت بردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif
آزمون مي توني بدي مشكلي نداره ولي اگه رشته روزانه قبول بشي بايد بري.
only4you_mehr
28-04-2009, 09:18
مثل اینکه چند تا از درس های ادبیات پیش 2 از حذفی خارج شده
mohsensoft
28-04-2009, 10:44
سلام
شما اصلا چه طوری تونستی کنکور امسال ثبت نام کنی؟
تو که معدل دیپلم نداری!!
معمولا رسم هست کسایی که شرایط شمارو دارن اصلا ثبت نام نمیکنن
منظورم این بود که پست نشاط ، پست مسجد سید ، پست ...
شما یه کمی سعی کن رو عصابت مسلط باشی و از briana یاد بگیر.:41:
معذرت !! فکر نمیکردم ناراحت بشی...منظور خاصی نداشتم...شوخی بیش نبود !!!!
همین !
شما از کجا شنیدی؟ شایعس توجه نکن
farhad_realmadrid
28-04-2009, 12:11
هی شایعه درست نکن خودتی:31:
پ.ن:کتاب درسی شیمی 2 چند صفحه حذف شده !! ولی فکر نمکینم اصلیهاش حذف شده باشه.
هی شایعه درست نکن خودتی:31:
پ.ن:کتاب درسی شیمی 2 چند صفحه حذف شده !! ولی فکر نمکینم اصلیهاش حذف شده باشه.
کدوماش؟؟(انشاالله فصل 4 بالکل حذف شده باشه...)
only4you_mehr
28-04-2009, 17:17
شایعه نبید بابا
تا امشب خبر درستش رو بهتون میدم :دی
farhad_realmadrid
28-04-2009, 17:29
کدوماش؟؟(انشاالله فصل 4 بالکل حذف شده باشه...)
نه خیر حذف نشده!
فقط در فصل اول تغیرات داشته همین. گفتم که اصلیاش حذف نشده.
bleu2u4u
28-04-2009, 20:05
یه راه می خوام برای بستن فرم گسترده ی معادلات مقاطع مخروطی که نیاز به حفظ کردن نداشته باشه.
یه سری فرمول هست که میشه باهاش خیلی سریع معادله رو باهاش بست ولی چون حفظیه مطمئنم سر امتحان یادم میره.
میخوام یه چیزی باشه که یادش بگیرم و تو کلم بمونه !!!
دوست عزیز اگه یه سری به تحلیلی گاج بزنی یه راه توپ گفته
ولی من خلاصه اش رو میگم.
مثلا برای بیضی با استفاده از مشتق مرکز رو بدست می اوری و به صورت معادله اسناندارد می نویسی و ضریبش رو پشتش میزاری بعد به جای متغیرها صفر می زاری وبه توان 2و در طرف دیگه جواب ها رو می نویسی.
اگه قابل ساده کردن بودند ساده می کنی وگرنه هیچ
اگه تا بعد از تیر صبر کنی برات بیشتر توضیح می دم: :31:چون دیگه فکر نکنم بیام تو فروم
بچه ها برای هممون دعا کنید:10:
soheiltaker
28-04-2009, 21:15
سلام دوستان
من هيچي درباره اين همايش نميدونم ميشه يه توضيح مختصر بدين؟
ممنون
rosenegarin13
28-04-2009, 21:34
بچه ها یه سوال
آموزش هندسه تحلیلی گاج خوبه؟؟؟؟
تالیف آقای کشاورزی؟؟
ممنون
بچه ها یه سوال
آموزش هندسه تحلیلی گاج خوبه؟؟؟؟
تالیف آقای کشاورزی؟؟
ممنون
من دارم کتابشو ... ببین الان به نظرم نمی ارزه بخونیش !! خیلی حجمش زیاده ! مگر اینکه بخوای بخش کوچیکی از فصلیش رو بخونی .. اما از نظر جامع و کامل بودن بیش از حد جامع هست :31:
rosenegarin13
28-04-2009, 23:14
من دارم کتابشو ... ببین الان به نظرم نمی ارزه بخونیش !! خیلی حجمش زیاده ! مگر اینکه بخوای بخش کوچیکی از فصلیش رو بخونی .. اما از نظر جامع و کامل بودن بیش از حد جامع هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ممنون
از رمزینه حجمش بیشتره؟؟
Mokafating
29-04-2009, 00:22
سلام
شما اصلا چه طوری تونستی کنکور امسال ثبت نام کنی؟
تو که معدل دیپلم نداری!!
معمولا رسم هست کسایی که شرایط شمارو دارن اصلا ثبت نام نمیکنن
مدیر پیش دانشگاهی گفت یه معدل حدودی بدید بعدا تو فروردین تو تکمیل ثبت نام اگه قبول شدید تصحیحش کنید (حالا اینارو بی خیال 89 میتونم کنکور بدم یا نه؟):41:
bleu2u4u
29-04-2009, 02:29
حالا که از پیش دانشگاهی اخراج شدی میتونی بشینه درسی که برای دیپلم ات بود رو بخونی و توی تابستان یا حتی اخر بهار (با بقیه)
امتحان بدی انشاءا.. که قبول میشی بعد سال بعد اش میره پیش دانشگاهی روزانه میخونی (در این مورد زیاد مطمئن نیستم)
در مورد سال بعد چرا نمیتونی امسال دیپلم ات رو بگیر سال بعد پیش ات رو بخون (اگه به فقط یه سال برای دیپلم موندی میتونی بری روزانه اگه نه باید بری شبانه) بعد کنکور هم ثبت نام کن اونی که تو میگی برای وقتیه که بری کنکور رو بدی بعد انتخاب رشته هم بکنی و بعد تازه باید یه رشته ی روزانه هم قبول بشی اونوقته که دیگه سال بعد نمیتونی امتحان بدی!!!
Mokafating
29-04-2009, 04:26
حالا که از پیش دانشگاهی اخراج شدی میتونی بشینه درسی که برای دیپلم ات بود رو بخونی و توی تابستان یا حتی اخر بهار (با بقیه)
امتحان بدی انشاءا.. که قبول میشی بعد سال بعد اش میره پیش دانشگاهی روزانه میخونی (در این مورد زیاد مطمئن نیستم)
در مورد سال بعد چرا نمیتونی امسال دیپلم ات رو بگیر سال بعد پیش ات رو بخون (اگه به فقط یه سال برای دیپلم موندی میتونی بری روزانه اگه نه باید بری شبانه) بعد کنکور هم ثبت نام کن اونی که تو میگی برای وقتیه که بری کنکور رو بدی بعد انتخاب رشته هم بکنی و بعد تازه باید یه رشته ی روزانه هم قبول بشی اونوقته که دیگه سال بعد نمیتونی امتحان بدی!!!
در مورد روزانه بودن پیش دانشگاهی اطمینان دارم چون اگه این فیزیک آشغال رو قبول شم معدلم میره بالای 11 و خیلی ممنون از راهنماییت :10:
اصطکاک ناپیز و شعاع مشیر کروی r استوحداقل h چقدر باشد تا اگر جسمی از a رها شود بر مسیر دایره ای بچرخد؟
حداقل برابر رادیکال hg
اشتباه.........
اصطکاک ناپیز و شعاع مشیر کروی r استوحداقل h چقدر باشد تا اگر جسمی از a رها شود بر مسیر دایره ای بچرخد؟
H=4r
:34::16::22:
Macushla
29-04-2009, 14:34
سلام بچه ها
يه خواهش دارم
من تو قدر مطلق مشكل دارم :31: ، اگر كسي ميتونه مواردي از قدر مطلق كه تو تست ها بيشتر كاربرد داره توضيح بده .
ممنون
36 ساعته كه نخوابيدم و دارم تلو تلو ميخورم :weird::wac::blink::34::24:، همش از اونجا شروع شد كه تو يه مطلب نوشته بود ناپلئون فقط 4 ساعت در شبانه روز ميخوابيده ولي افسوس كه من ديگه نميتونم بيشتر تحمل كنم .. (يعني ميتونم ولي فكر ميكنم كار اشتباهيه)
شما چند ساعت مي خوابين ؟
من رفتم بخوابم لطفا سريع جواب بدين
MaaRyaaMi
29-04-2009, 15:16
شما چند ساعت مي خوابين ؟
ووو خیلی بده که !
من 5 6 ساعت میخوابم اونم شبا : دی
عادت ندارم بعد از ظهرا بخوابم ! چون بعدش سردرد وحشتناکی میاد سراغم!!
حالا که داریم نزدیک میشیم به کنکوررررر : دی این چیزا رو امتحان نکنین چون بعدا به مشکل بر میخورین !
شایعه پراکنی مکن
H=4r
:34::16::22:
hmmm nope!!!!
یعنی اینقدر سوال مشکلیه؟(واقعا دارم میپرسم.ظاهرا سوال مشکلیه؟!)
majid.khaledi
29-04-2009, 16:02
شما چند ساعت مي خوابين ؟
من رفتم بخوابم لطفا سريع جواب بدين
سلام والا من که همش خوابم....
شما اگه راه کاری دارید بگید تورو خدا!!
hmmm nope!!!!
یعنی اینقدر سوال مشکلیه؟(واقعا دارم میپرسم.ظاهرا سوال مشکلیه؟!)
اه اشتباه شد!:2: مظورم بود»:
H بزرگتر یا مساوی 2r است!
:34::22:
راه حل:
با نوشتن رابطه ی کار و انرژی بین A و B سرعت را در نقطه ی B بدست می آوریم!
حالا باید در نقطه ی B نیروی Nmin+Mg نیروی مرکز گرا را تا مین کند
پس
Nmin+Mg=MV^2/r
به جای v مقدار بدست آمده از رابطه ی کار و انر ژی را مینویسیم !
در معادله حاصل h را بر حسب بقیه کمیت ها بدست می آوریم!
حالا باید می نیمم این عبارت را بدست آوریم که در حالت Nmin=0 برقرار می شود! در این حالت بذست می آید که H=2r
راه حل:
پس
Nmin+Mg=MV^2/r
حالا باید می نیمم این عبارت را بدست آوریم که در حالت Nmin=0 برقرار می شود! در این حالت بذست می آید که H=2r
nope!!!!!!
سیستم پایستار هست.(کمک)
راه حل:
پس
Nmin+Mg=MV^2/r
لازم به توجه: در این حرکت دایره ای همواره سرعت غفییر می کند! اما با تغییر اتوماتیک N متناسب با آن در طول حرکت دایره ای باقی می ماند!با توجه به اینکه در بالاترین نقطه سرعت کمترین است ! پس N هم در این نقطه می نیمم است! حال هر چقدر H را زیاد می کنیم سرعت در اون نقطه ی B بیشتر میشه! پس N هم زیاد میشه! و برعکس با کم کردن ازتفاع سرعت نقطه ی B کم می شود و در نتیجه N هم کم می شود! اما چون N دیگه از صفر که خب نمی تونه کمتر بشه! بنابراین اگر ارتفاع رو از 2r کتر کنیم دیگه نیرو بیشتر از نیروی مرکز گرای لازم میشه و جسم سقوط میکنه!
nope!!!!!!
سیستم پایستار هست.(کمک)
خب پایستار است که از رابطه ی کار و انرژی استفاده کردیم دیگه! دیگه به چه دردی می خوره؟ : دی
بعلاوه اونجا که گفتیم تو مسیر دایره کمترین سرعت متعلق به نقطه B است(به خاطر ماکزیمم ارتفاع یعنی 2r و در نتیجه افزایش انرژی پتانسیل گرانش و کاهش انرژی جنبشی و در نتیجخ سرعت)
دیگه به درد دیگه ای هم می خوره! اشکال این راه حل جیه حالا :22:
Ea=Eb
Ea=mgh
Eb=mg2r+1/2mv^2
(ظاهرا حداقل سرعت در b=رادیکالrg)
so:
mgh=mg2r+1/2mrg
h=5/2r
حالا مشکل من تو این سوال اینه که حداقل سرعت=رادیکالrg از کجا اومد؟؟البته نمیخواستم اینجا مطرح کنم ولی گفتم شاید زودتر به جواب برسم...
کسی میدونه؟؟
mohsen_sir
29-04-2009, 21:26
h=2r......................
عزیز این راه حل معلم فیزیک(کنکور) هست نه من!!
Ea=Eb
Ea=mgh
Eb=mg2r+1/2mv^2
(ظاهرا حداقل سرعت در b=رادیکالrg)
so:
mgh=mg2r+1/2mrg
h=5/2r
حالا مشکل من تو این سوال اینه که حداقل سرعت=رادیکالrg از کجا اومد؟؟البته نمیخواستم اینجا مطرح کنم ولی گفتم شاید زودتر به جواب برسم...
کسی میدونه؟؟
سلام! این همون راه حل منه! فقط من یک اشتباه محاسباتی کرده بودم و 2r بدست آورده بودم! راه حل درسته الان دوباره حساب کردم 2.5r میشه و نگاه کردم دیدم تو محاسبه اشتباه کرده بودم!
این که گفتید رادیکال آر جی از کجا میاد این همون قسمت دوم راه حل منه یعنی
"حالا باید در نقطه ی B نیروی Nmin+Mg نیروی مرکز گرا را تا مین کند"
احتمالا آقای mosen_sir هم همون اشتباه محاسباتی من رو انجام دادن!
اگر اجازه بدید من محاسبات ریاضی کامل راه حلی که خلاصشو گفته بودم رو بنویسم:
اولا باید
ٍEA=EB
MgH=1/2M(VB)^2+Mg*2r
""توجه: منظورم از VB سرعت نقطه ی B هست(Bزیرونده مثلا!)
ادامه:
VB^2=2gH-4rg
خب اینو داشته باشیم حالا از طرفی قراره جسم حرکت دایره ای کنه! اگر جسم در نقطه ی B که سرعت می نیممه(چون ارتفاع ماکزیممه! قانون پایستگی انرژی مکانیکی) از سطح جدا نشه مطمئننادر جاهای دیگه هم جدا نمیشه!
پس رابطه حرکت دایره ای رو برای B می نویسیم:
Nmin+Mg=MVB^2/r
""""" توجه: در نقطه B نیروی عمودی تکیه گاه می نیمم است! برای همین زیروند min گذاشتم!
ادامه:
به جای VB مقدار بدست آمده از رابطه ی کار و انرژی را جایگزین می کنیم!
Nmin+Mg=M*(2gH-4rg)/r
توجه کنید که زمانی که جسم از سطح جدا می شود N=0 میشود(البته تو توضیح راه حل گفته بودم معادله را بر حسب H می نویسم و سپس خواهیم دید که می نیمم H به ازای N=0 بر قرار می شود. ولی این جا نخواستم طولانی بشه یک دفعه N را 0 کردم چون می خواهیم مینیمم ارتفاع یعنی زمانی که جسم می خواد از سطح دایره جدا بشه رو بررسی کنیم)
Mg=2MgH/r-4Mg
1=2H/r-4
""""""" اشتباه محاسباتی من دفعه ی قبل اینجا بود! وقتی Mg ها رو از طرفین حذف کردم نمی دونم چرا سمت چپ به جای 1 صفر(!!) گذاشتم!
بگذریم:
و در پایانh=5r/2
====================
****در مورد رادیکال آر جی هم همون طور که گفتم یک فرمول کلیه که در دوران قائم به دست آوردن ! تو دوران قائم اگر قوانین حرکت دایره ای رو بنویسی در بالاترین نقطه ی مسیر اونوقت سرعتش در لونجا بدست می یاد رادیکال آر جی! همین طور برای پایین ترین نقطه هم سرعتو حساب می کنن که اگه درست یادم باشه فکر کنم اونجا رادیکال 5 آر جب میشه! ولی اصلا مهم نیست! من که عادت ندارم این فرمولا رو حفظ کنم!
اشتباه.........
من حداقل سرعت رو نوشته بودم:27:
که با استفاده از کار وانرژی باید h محاسبه شود
حامدرضائی
01-05-2009, 12:49
آقا این مسئله ها چین؟؟
دارین مسئله حل میکننین یا در مورد کنکور بحث؟
دوستان آخبار جدید از کنکور سراری 88 ندارین؟
آزاد چطور؟
کارتشو میکی و چطوری دریافت کنیم؟
MaaRyaaMi
01-05-2009, 17:46
آقا این مسئله ها چین؟؟
دارین مسئله حل میکننین یا در مورد کنکور بحث؟
دوستان آخبار جدید از کنکور سراری 88 ندارین؟
آزاد چطور؟
کارتشو میکی و چطوری دریافت کنیم؟
اینجا در مورد همه چی بحث میشه!
اخبار مرتبط با کنکور 88 هم تاپیک دیگه س!
:46:
آزاد..فعلا خبری نیس
کارت دولتی از طریق اینترنت یه 2 3روز قبل کنکور توزیع میشه!
آزاد مشخص نیس فعلا...
majid.khaledi
01-05-2009, 20:13
سلام
کسی از تبریز اینجا هست؟
حوزه امتحانی ناحیه 3 اموزش و پرورش تبریز واسه ازمون های سنجش کجاست؟؟
حوزه دختران رشته تجربی!
pesarebaba2006
02-05-2009, 11:07
سلام دوستان . من خود محمد نیستم . دوستشم . پسوردش رو داده که بیام کارهاشو چک کنم. اونم پارسال کار های منو چک میکرد. میتونم بپرسم که کارت آزمون آزمایشی سنجش 8/3/88 کی میدن و کجا ؟ حوزه ها مشخصه؟
سلام
کسی از تبریز اینجا هست؟
حوزه امتحانی ناحیه 3 اموزش و پرورش تبریز واسه ازمون های سنجش کجاست؟؟
حوزه دختران رشته تجربی!
حالا مگه تو دختری :22: : دی
حوزه ی آزمون موقع گرفتن کارت معلوم میشه!
اما حوزه ی گرفتن کارت برای تبریز رو تو پیک سنجش نوشته:
خواهران: دبیرستان سمیه-خیابان قطران شمالی - جنب پارک شادی
(کارت رو چهارشنبه و پنج شنبه ی قبل آزمون توزیع می کنن)
majid.khaledi
02-05-2009, 12:35
حالا مگه تو دختری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif : دی
نه خیر نیستم
واسه کسه دیگه می خوام
اخه حوزه هم همون جاست؟
یا فقط کارت رو اونجا میدن؟
* BriAnNa *
02-05-2009, 13:52
کارت رو میتونین چند روز قبل از آزمون از نت بگیرین ! :46:
خیلی راحت تره ! :31:
کارت رو میتونین چند روز قبل از آزمون از نت بگیرین ! :46:
خیلی راحت تره ! :31:
باید پرینت گرفت یا شماره کارت کافیه؟
MaaRyaaMi
02-05-2009, 16:45
باید پرینت گرفت یا شماره کارت کافیه؟
پرینتو باید بگیری حتما!
f.taghizadeh
03-05-2009, 11:11
سلام به همه
دوستان شبیه ساز کنکور چی خوبه؟واسه الان میخوام!
دلیلتون را هم بیگین اگه ممکنه؟
soheiltaker
03-05-2009, 11:25
سلام به همه
دوستان شبیه ساز کنکور چی خوبه؟واسه الان میخوام!
دلیلتون را هم بیگین اگه ممکنه؟
سلام هر چي ميگيري همگامان نگير عين زرده!!! فقط عددهاشو عوض كرده!!
========================
عزيزان شما روزي چند ساعت ميخونين؟ من اومدم روي 7 و 8 (( اونم زوري !!!)):13:
star_mir
03-05-2009, 12:14
با سلام خدمت علما**من چند روزی هست که مشکلی برام پیش اومده-ماجرا از اونجا شروع میشه که کارنامه ی سنجش رو گرفتم این جمله رو دیدم(رتبه ی شما در کنکور 87 : 4500)دیگه ریختم به هم چجوری میشه من که پارسال میانگین تراز کانونم5500 بود تو کنکور4800شدم اما امسال که اینقدر تلاش کردم و میانگین تراز کانونم 6500شده تو کنکور 4400 بشم !!!؟ لطفا کمکم کنید دیگه روحیه ای برای درس خوندن ندارم خداحافظ
با سلام خدمت علما**من چند روزی هست که مشکلی برام پیش اومده-ماجرا از اونجا شروع میشه که کارنامه ی سنجش رو گرفتم این جمله رو دیدم(رتبه ی شما در کنکور 87 : 4500)دیگه ریختم به هم چجوری میشه من که پارسال میانگین تراز کانونم5500 بود تو کنکور4800شدم اما امسال که اینقدر تلاش کردم و میانگین تراز کانونم 6500شده تو کنکور 4400 بشم !!!؟ لطفا کمکم کنید دیگه روحیه ای برای درس خوندن ندارم خداحافظ
اولا اینکه حاجی اون رتبه که بهت میگه چرت و پرتی بیش نیست .. اینو تو چند صفحه قبل بحث کرده بودیم..
در ثانی اونی که میگه رتبه ی کل شما رو میگه ..اینجوری که من فهمیدم از پیام شما اینه که شما پارسال 4800 منطقه شدی و نه کشور..اما سنجش رتبه کشوری تخمینی شما رو تو کنکور میگه نه رتبه منطقه ..
در هر حال این چیزی بود که من میدونستم..
mohsen_blid
03-05-2009, 14:05
سلام دوستان کارت ازمون سراسری رو در چه تاریخی میدن ؟ اعلام شده یا نه؟؟؟؟
mohsen_sir
03-05-2009, 15:00
سلام دوستان کارت ازمون سراسری رو در چه تاریخی میدن ؟ اعلام شده یا نه؟؟؟؟
3-4 روز مونده به كنكور بايد بياي نت بپرينتي.ديگه مثه پارسال نميخواد بري 2 ساعت صف وايسي...
majid.khaledi
03-05-2009, 15:42
سلام هر چي ميگيري همگامان نگير عين زرده!!! فقط عددهاشو عوض كرده!!
سلام
این همگامان که مال قلمچیه باز!!
چی خوبه؟
اگه من طراح بودم خوبه؟
چه کتابه خوبی سراغ دارید که طراحاش مال کنکور باشند؟
bleu2u4u
03-05-2009, 22:21
چه کتابه خوبی سراغ دارید که طراحاش مال کنکور باشند؟
مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدن
mahmud.k
03-05-2009, 22:40
نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن تو مقاله اول گقته تو سال 86 نصف باقیمونده سهمیه رزمندگان به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده و سال 88 هم قراره مثل 86 باشه و تو مقاله دوم که مربوط به چند ماه فبل هست گفته تمام اضافی سهمیه رزمندگان در سال 86 به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده(مقاله دوم رو حتما کامل بخونین)
جزييات طرح ساماندهي سهميهها دركنكور 88
عباسپور: تخلف در کنکور 87 محرز شد
نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن
اینا خودشونم نمیفهمند چی میگن اگه بخوای به حرفای اینا دقت کنی هزاران تناقض پیدا می کنی که این یک نمونشه در مورد سهمیه ها باید صبر کرد تا ببینیم مجلس طرحی که داره چیه وچه جوری میخوان به این سهمیه ها سروسامان بدن خدا کنه کمی تدبیر رو چاشنی کار کنند و سهمیه رزمندگان رو یه خرده معقولش کنند تا هر کی واقعا حقشه بتونه از دانشگاهها استفاده کنه
یاحق
mahmud.k
04-05-2009, 06:55
در مورد صبر کردن با شما موافق نیستم ایراد شما اینه که فکر می کنید می خوان یه جوری درستش کنن ولی اگه تاکید برخی روحانیون رو در مورد بومی گزینی ببینید نظرتون عوش میشه مجلس خودشو در مورد بومی گزینی کشیده کنار (یه ذره تهدید زیادشونم هست)
با توجه به این که در رشته های خوب درصد زیادی از سهمیه رزمندگان پر میشه یعنی خدود 20 در صد (مجلس هم همین فدر می خواد تغییرش بده) 20 در صد بقیشو نصف کنیم میشه 10 درصد یعنی تکمیل ظرفیت پارسال رو قبل از کنکور اعمال می کنن و اعتراضا دوباره بالا میاد و با دروغ گفتن تو تلویزیون همه چیزو عین پارسال ماسمالی می کنن تنها کاری که می تونیم بکنیم اینه که این خبر همه جا پخش شه تا اون موقغ نتونن فحشمون بدن
چرا نمیشه برای مرحله بعد سنجش اینترنتی ثبت نام کرد؟
هی میگه کارت نداریم بعدا مراجعه کنید.
majid.khaledi
04-05-2009, 12:26
مشتی طراحای کنکور که کتاب نمیتونن بدن
منظورم اینکه طراحاش خوب باشن و سوال استاندارد بدن!!
حالا کسی نمی خواد چیزی معرفی کنه؟؟!
pesarebaba2006
04-05-2009, 13:45
سلام. من اومدم. دوستانی که پشت کنکوری نیستند ، تاکید میکنم پشت کنکوری نیستند و امسال پیش دانشگاهی بودند ، لطفا کتاب شیمی 2 خودشون رو باز کنند. فصل آخر تعریف گرافیت را با این مقایسه کنند.اگر تفاوتی بود بنویسند. مرسی
pesarebaba2006
04-05-2009, 13:51
تفاوت جالبیه ...
سلا م به همگی من تازه واردم انتگرال رو خوب بلد نیستم از کجا شروع کنم .........................
MaaRyaaMi
04-05-2009, 15:31
چرا نمیشه برای مرحله بعد سنجش اینترنتی ثبت نام کرد؟
هی میگه کارت نداریم بعدا مراجعه کنید.
کدوم مرحله رو میخواین ثبت نام کنین؟
واسه آزمون این هفته که دیگه مهلتش تموم شده!
فقط واسه سوم میتونین ثبت نام کنین
اگر تفاوتی بود بنویسندخط اول آخرین کلمه سه هست نه چهار:18::18:
timsar jackson
04-05-2009, 17:47
نگاه کنین چطور می خوان سرمونو کلاه بزارن تو مقاله اول گقته تو سال 86 نصف باقیمونده سهمیه رزمندگان به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده و سال 88 هم قراره مثل 86 باشه و تو مقاله دوم که مربوط به چند ماه فبل هست گفته تمام اضافی سهمیه رزمندگان در سال 86 به سهمیه آزاد اختصاص پیدا کرده(مقاله دوم رو حتما کامل بخونین)
به نظر من از الان فکرتونو واسه سهمیه و بومی گزینی و .... مشغول نکنین ضرر میکنین....
MaaRyaaMi
04-05-2009, 21:17
خط اول آخرین کلمه سه هست نه چهار
یعنی چی؟!!!!
بلاخره کدومه؟!!
واقعا که با این کتاباشون !!!!!
یعنی چی؟!!!!
بلاخره کدومه؟!!
واقعا که با این کتاباشون !!!!!
اینو همون سال دبیرمون بهمون گفت اول اونجوری بوده بعد دیدن این درست تره عوضش کردن مهم کتاب سال خودته یعنی چاپ 1385
* BriAnNa *
04-05-2009, 23:36
مهم کتاب سال خودته یعنی چاپ 1385
واسه پشت کنکوریا که کتابشون چاپ سال 1384 بوده این رو نوشته 4 ولی درستش 3 هست !
من رفتم کتابمو دیدم روش خط زده بودم نوشته بودم 3 ( دبیر شیمیمون گفته بود که 3 درسته !!! :31: )
با توجه به اینکه اول کتاب نوشته نشده "این کتاب تا پایان سال 88-87 تغییری نمی کند " احتمال یه همچین تغییراتی میره ! :13:
به نظر من بکس پشت کنکوری اگه دنبال درصدای خیلی عالین باید برن کتابهایی که عبارت بالایی !!! اولشون نوشته نشده رو بگیرن ... :46:
Amirlike2
04-05-2009, 23:40
بچه ها آزمون بعدی سنجش چه تاریخیه؟
بچه ها آزمون بعدی سنجش چه تاریخیه؟
جامع 2 : 18 اردیبهشت
جامع 3 : 8 خرداد
MaaRyaaMi
05-05-2009, 09:18
واسه پشت کنکوریا که کتابشون چاپ سال 1384 بوده این رو نوشته 4 ولی درستش 3 هست !
من رفتم کتابمو دیدم روش خط زده بودم نوشته بودم 3 ( دبیر شیمیمون گفته بود که 3 درسته !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif )
با توجه به اینکه اول کتاب نوشته نشده "این کتاب تا پایان سال 88-87 تغییری نمی کند " احتمال یه همچین تغییراتی میره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
به نظر من بکس پشت کنکوری اگه دنبال درصدای خیلی عالین باید برن کتابهایی که عبارت بالایی !!! اولشون نوشته نشده رو بگیرن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
واسه ما چیزی نگفته بود! دبیر ما کلا پرت بود!
الان برن کتاب بگیرن ؟! دیر نیس یکم عسیسم... : دی
ولی مرسی از توجه تون... : )
سلام....
آقایون و خانوما (Lady $ jentelman ) :
کسانی که آزمون های کانون شرکت میکنند میدونید که خورده به سنجش ...
لطفا بگید شماها کدومشو میرید ... سنجش یا کانون ؟
* BriAnNa *
05-05-2009, 14:37
الان برن کتاب بگیرن ؟! دیر نیس یکم عسیسم... : دی
نه ! :31:
چون کل مطالب که عوض نشده ممکنه فقط یه سری تفاوتهای خیلی جزئی وجود داشته باشه ! :27:
من خودم حتما میگیرم ! :31:
درستش به نظر من هم 3 هست ...
pesarebaba2006
05-05-2009, 15:27
درستش به نظر من هم 3 هست ...
آخه اگر درستش 3 باشه که نمیشه. حتی اگر همپوشانی هم بکنند ، باز هم ناپایدار میشه و تشکیل رادیکال میده. نمیدونم چی بگم والا .... باید 4 پیوند کوالانسی داشته باشه.من مطمئنم. من کتاب شیمی آلی موریسون و بوید رو 2 دور خوندم. این نمیتونه درست باشه. ولی خب چاره ای نداریم که همینو قبول کنیم...:8:
MaaRyaaMi
05-05-2009, 15:35
گیجم کردین !!
گیجم کردین !!
زیاد رو این موضوع فکر نکن چاپ جدید 3 رو نوشته و همینم ازت تو کنکور سوال میشه
* BriAnNa *
05-05-2009, 16:14
جمله کتابو دقت کنین لطفا :
گرافیت دگرشکل دیگر کربن ، ساختاری لایه ای دارد . در هر لایه ، هر اتم کربن با سه پیوند و با آرایش سه ضلعی مسطح به سه اتم کربن دیگر متصل شده است .
حالا شکل سمت راست کتابتون رو ببینین . ساختار گرافیتو به صورت لایه ای نشون داده ( سه لایه رو نشون داده ) که توی هر لایه هر اتم کربن با سه اتم کربن دیگه پیوند کووالانسی داده ... یه پیوند دیگه واسه هر کربن میمونه که اون یکی پیوند بین لایه ها برقرار میشه ! همون که تو شکل با رنگ نارنجی نشونش داده ! )
پس هر اتم کربن کلا 4 پیوند کووالانسی داره ولی تو هر لایه هر اتم کربن 3 پیوند تشکیل داده !
مشکل برطرف شد ؟! :46:
OK ؟! :31:
آخه اگر درستش 3 باشه که نمیشه. حتی اگر همپوشانی هم بکنند ، باز هم ناپایدار میشه و تشکیل رادیکال میده. نمیدونم چی بگم والا .... باید 4 پیوند کوالانسی داشته باشه.من مطمئنم. من کتاب شیمی آلی موریسون و بوید رو 2 دور خوندم. این نمیتونه درست باشه. ولی خب چاره ای نداریم که همینو قبول کنیم...:8:
درسته چون در گرافيت 3 پيوند كووالانسي در هر لايه وجود داره ولي 1 پيوند ديگه هم وجود داره كه بين 1 صفحه و صفحه ديگر هست كه پيوند ضعيفي در حد لاندون هست واسه همين گرافيت نرمه ولي الماس سخته.اين اطلاعات من بود.
only4you_mehr
05-05-2009, 20:06
ولی این جور که من یادم میاد اون الکترون آخری بیشتر باعث رسانایش میشه و چیزی شبیه رزونانس به وجود میاره که بین سه پیون تقریبا پخش میشه و اون الکترون از سر بالایی هم پوشانی میده :دی
میشه گفت اون الکترون یک الکترونه تقریبا آزاده و زیاد تو کار پیوند و اینا نیست (مجرده :دی ) :دی
پس زیاد نمیشه بش گفت پیوند و همون سه تا به نظر من درسته :دی
only4you_mehr
05-05-2009, 20:10
میگم که : ( مخصوص رشته ی تجربی :دی )
سراسر عصب نخاعي از دو ريشه تشکيل شده يا فقط قسمتي که مي خواد وارد نخاع شه رو بهش ميگن ريشه ؟
و اينکه آيا کپک های مخاطي - سلولي که شبيه آميب ان و همچنين اون کپک هاي مخاطی-پلاسموديومي که هاپلوييد و آميب مانندن هم پاي کاذب دارن و گوارش درون سلولي ؟
و يه سوال ديگه هم اينه که بالاخره يک يوکاريوت چند نو RNA پليمراز داره ؟
سه نوع يا 4 نوع ؟
pooyahacker
05-05-2009, 23:42
سلام
كتابي كه تست تاليفي جامع سخت تر از كنكور رو داشته باشه چي تو بازار هست ؟
سلام
كتابي كه تست تاليفي جامع سخت تر از كنكور رو داشته باشه چي تو بازار هست ؟
خوشخوان ...
pesarebaba2006
06-05-2009, 10:43
سه نوع يا 4 نوع ؟
4 نوع . RNA پلی مراز 1 و 2 و 3 و پروکاریوتی(درون میتوکندری و کلرو پلاست)
در مورد 2 سوال دیگه هم مطمئن نیستم.تا 2 روز دیگه جواب میدم.:5:
pesarebaba2006
06-05-2009, 11:00
جمله کتابو دقت کنین لطفا :
گرافیت دگرشکل دیگر کربن ، ساختاری لایه ای دارد . در هر لایه ، هر اتم کربن با سه پیوند و با آرایش سه ضلعی مسطح به سه اتم کربن دیگر متصل شده است .
حالا شکل سمت راست کتابتون رو ببینین . ساختار گرافیتو به صورت لایه ای نشون داده ( سه لایه رو نشون داده ) که توی هر لایه هر اتم کربن با سه اتم کربن دیگه پیوند کووالانسی داده ... یه پیوند دیگه واسه هر کربن میمونه که اون یکی پیوند بین لایه ها برقرار میشه ! همون که تو شکل با رنگ نارنجی نشونش داده ! )
پس هر اتم کربن کلا 4 پیوند کووالانسی داره ولی تو هر لایه هر اتم کربن 3 پیوند تشکیل داده !
مشکل برطرف شد ؟! :46:
OK ؟! :31:
این نظر شما 100% غلطه . اگر 4 پیوند کووالانسی میداد که میشد جامد کووالانسی و هیچ فرقی با الماس نمیکرد . پیوند بین لایه ها بسیار ضعیفه و کووالانسی نیست.
درسته چون در گرافيت 3 پيوند كووالانسي در هر لايه وجود داره ولي 1 پيوند ديگه هم وجود داره كه بين 1 صفحه و صفحه ديگر هست كه پيوند ضعيفي در حد لاندون هست واسه همين گرافيت نرمه ولي الماس سخته.اين اطلاعات من بود.
بحث ما هم سر همین 1 پیوند باقی موندست. لاندون نمیتونه باشه.چون لاندون اون قدر قوی هست که نذاره لایه ها روی هم سر بخورند.
ولی این جور که من یادم میاد اون الکترون آخری بیشتر باعث رسانایش میشه و چیزی شبیه رزونانس به وجود میاره که بین سه پیون تقریبا پخش میشه و اون الکترون از سر بالایی هم پوشانی میده :دی
میشه گفت اون الکترون یک الکترونه تقریبا آزاده و زیاد تو کار پیوند و اینا نیست (مجرده :دی ) :دی
پس زیاد نمیشه بش گفت پیوند و همون سه تا به نظر من درسته :دی
این جوری که گرافیت بار دار میشه.
--------------------------------
--------------------------------
ببینید با توجه به اینکه گرافیت بار دار نیست(خنثی است) ولی رسانا هست ، میبایست یه جوری دست الکترون آخر رو بند کنیم. + کربن با 3 پیوند تشکیل رادیکال میده و بایستی ظرفیتش که همون الکترون چهارم هست کامل بشه.
--------------------------------------------------------------
===============================
--------------------------------------------------------------
حالا نظریه ی شخصی بنده را گوش کنید ::11:
در هر لایه ، کربن سه پیوند کووالانسی با 3 کربن مجاور خود که همگی در یک صفحه قرار دارند ، تشکیل میدهد.
الکترون های چهارم ، همگی به سمت پایین لایه میروند.پس سمت بالای لایه تقریبا بار مثبت ضعیفی میگیره (لایه 2 قطبی میشه) .حالا بار منفی حاصل از الکترون های پایین هر لایه به بار مثبت لایه ی پایینی ، رابطه ی بسیار ضعیفی بر قرار میکنند . بصورتی که بتوان گفت هر لایه یک جامد کووالانسی دوقطبی و هر قطعه گرافیت یک جامد مولکولی،کووالانسی است:21:
چطور بود؟!؟!؟!؟!:27:
only4you_mehr
06-05-2009, 11:34
این جوری که گرافیت بار دار میشه.
مگه الکترونه اضافه جذب کرده که باردار شه ؟
اینجوری که شما میگی باید همه ی فلز ها باردار باشن
من هم نگفتم که آزاد ه آزاده ( پیوند کربن-کربین کمی خصلت دوگانه داره )
در ضمن پیوندی که یک الکترون میده خیلی قوی تر از لاندون و قطبی و ... هستش چون که تقریبا میشه گفت کوالانسیه
هر لایه ، کربن سه پیوند کووالانسی با 3 کربن مجاور خود که همگی در یک صفحه قرار دارند ، تشکیل میدهد.
الکترون های چهارم ، همگی به سمت پایین لایه میروند.پس سمت بالای لایه تقریبا بار مثبت ضعیفی میگیره (لایه 2 قطبی میشه) .حالا بار منفی حاصل از الکترون های پایین هر لایه به بار مثبت لایه ی پایینی ، رابطه ی بسیار ضعیفی بر قرار میکنند . بصورتی که بتوان گفت هر لایه یک جامد کووالانسی دوقطبی و هر قطعه گرافیت یک جامد مولکولی،کووالانسی است
چطور بود؟!؟!؟!؟!
باید بگم که اصلا این توجیه قابل قبول نیست
الکترون اگه پایین بره بار مثبتی پیدا نمیشه
اگه هم پیدا بشه نیروش خیلی قوی میشه و توجیه نمی کنه
نیروی بین لایه ها هم فکر کنم لاندون باشه
چون نیروی لاندون اونقدر قوی نیست که بتونه در مقابل حرکت لایه ها مقاومت کنه
نیروی بین لایه های گرافیت از نوع واندروالسی ضعیف هستش
mahmud.k
06-05-2009, 13:57
جزييات طرح ساماندهي سهميهها دركنكور 88
عباسپور: تخلف در کنکور 87 محرز شد
بعد از اون گندی که بالا اوردن مثل اینکه سایت دانش نیوز(daneshnews.com) به تیر غیب دچار شد
pesarebaba2006
06-05-2009, 17:39
وقتی 3 پیوند در یک صفحه و یک الکترون در پایین باشه ، بالا بار مثبت جزئی نمیگیره ؟!
mohsen_blid
06-05-2009, 19:39
سلام دوستان
یک سوال دارم ایا نرم افزاری هست که بشه در ان امتحان تست کنکوری داد (یعنی خودش سوال داشته باشه از یک بانک اطلاعاتی و سپس بعد از زمانی که خودش مقرر میکنه درست و غلط بودن رو نیز انتشار بده)
only4you_mehr
06-05-2009, 20:04
وقتی 3 پیوند در یک صفحه و یک الکترون در پایین باشه ، بالا بار مثبت جزئی نمیگیره ؟!
نچ :دی بار جزیی زمانی میگیره که اولا بین دو اتم باشه و ثانیا یه ذره از ابر الکترونی یک اتم به سمت اتم دیگه بره :دی
سلام دوستان
یک سوال دارم ایا نرم افزاری هست که بشه در ان امتحان تست کنکوری داد (یعنی خودش سوال داشته باشه از یک بانک اطلاعاتی و سپس بعد از زمانی که خودش مقرر میکنه درست و غلط بودن رو نیز انتشار بده)
بله آزمون یار هست قیمتش هم 10 تا 12 تومنه و از این نظر بینظیره درصد میده نمودار رسم میکنه فقط رتبتو تو کنکور نمیگه هر چی بخوای داره نما یندگیش هم تو خیابان کارگر
* BriAnNa *
06-05-2009, 23:09
من اصن نمی فهمم چی میگین ! :18:
اینا همش حرفای دبیرمون بید ! :18:
rosenegarin13
07-05-2009, 10:10
سلام
از کارت سنجش باید پرینت رنگی گرفت؟
majid.khaledi
07-05-2009, 11:40
سلام
از کارت سنجش باید پرینت رنگی گرفت؟
سلام
نه
سیاه سفید کافیه
بله آزمون یار هست قیمتش هم 10 تا 12 تومنه و از این نظر بینظیره درصد میده نمودار رسم میکنه فقط رتبتو تو کنکور نمیگه هر چی بخوای داره نما یندگیش هم تو خیابان کارگر
اینی که شما میگید نرم افزاره؟یعنی یه نرم افزار آزمون گیره؟
آخه یه نمونه اش بود که برای هر درسی سوالات کنکور رو داشت امکانات دیگری هم داشت البته قیمت هر درسش از 10 تومن خیــــلی بالاتر بود ....دقیق یادم نیست چند بود
اینی که شما میگید با این فرق داره؟
pesarebaba2006
07-05-2009, 13:52
نچ :دی بار جزیی زمانی میگیره که اولا بین دو اتم باشه و ثانیا یه ذره از ابر الکترونی یک اتم به سمت اتم دیگه بره :دی
:18: مهرداد جان عزیز ، شما به نوع چیدمان الکترون ها در این ساختار توجه کن. الکترون چهارم کربن ، ساختار خنثای کربن رو به هم زده. :18:
گرافیت در امتداد لایه های خود جامد کوالانسی و در امتداد عمود بر لایه های خود جامد مولکولی است.
نیروی بین لایه ها نیروی لاندن است که از نوع نیروهای واندر والسی است. در گرافیت فاصله بین لایه ها 335pm است که خیلی بیشتر از طول پیوند یگانه کربن-کربن است .پس نیروی موجود بین لایه ها خیلی ضعیف است.
راستش اگه بخواهید دقیقا وضعیت گرافیت و پیوند های اون رو درک کنید بایستی از اربیتالهای هیبریدی sp,sp2 و ...
اطلاع داشته باشید.همچنین پیوندهای سیگما و پای.
در گرافیت هر اتم کربن یک پیوند سیگما (یگانه خودمان) و1/3 پیوند پای با هر اتم کربن دیگر می دهد. پس منطقی است که با توجه به سطح کتاب درسی هر اتم کربن در گرافیت سه پیوند کو والانسی ایجاد می کند.
با توجه به اینکه نیروی لاندن هم در اثر قطبیت لحظه ای بین مولکولها به وجود می آید توزیع بار خیلی متقارن نیست.
ولی برای توضیح این اثر شما بایستی با خواص پیوند پای آشنا باشید.
در کتاب شیمی پیش نظام ترمی واحدی توضیحات نسبتا جامعی درباره همپوشانی لایه ها و پیوندهای سیگما و پای
داده بود.که مثل اینکه از برنامه درسی حذف شده است.(البته اصلا افسوس این مطلب را نخورید!!!!)
Rainy eye
07-05-2009, 20:14
سراسر عصب نخاعي از دو ريشه تشکيل شده يا فقط قسمتي که مي خواد وارد نخاع شه رو بهش ميگن ريشه ؟
کلشو میگن ریشه ، چون اون قسمتی از عصب نخاعی که وارد نخاع میشه فقط آکسون نورونای حسی وحرکتیه که محل تجمع ج سم سلولی کل نورنا به هم گره میخورن (عقده شوکی) و ادامه ی عصب دندریتان به خاطر همین کلشو میگن ریشه
و اينکه آيا کپک های مخاطي - سلولي که شبيه آميب ان و همچنين اون کپک هاي مخاطی-پلاسموديومي که هاپلوييد و آميب مانندن هم پاي کاذب دارن و گوارش درون سلولي ؟
کپکای مخاطی سلولی حرکت آمیبی دارن ولی بستگی به شرایطشون داره !!!!اگه تو شرایط مساعد باشن(تک سلولی) پای کاذب دارن ، و حرکت وتغذیشون با همون پای کاذبه گوارش درون سلولی هم دارن ولی اگه تو شرایط نامساعد باشن (پرسلولی) هیچ وسیله حرکتی ندارن
کپکای مخاطی پلاسمودیومی هم وسیله حرکتی ندارن گامتشونه که آمیبی شکل یا تاژکداره به خاطر همین ، گامتا وخود جاندار متحرکن گوارش درون سلولی هم ندارن
3 نوع ، این که عین متن کتابه!!!!!!!
اینی که شما میگید با این فرق داره؟
بله این یک نرم افزار آزمون گیر هست و کل دروس هست به طوری که میتونی تک درس امتحان بدی یا امتحان جامع بدی زمانو تعیین می کنی بعد پاسخ کلیدی و تشریحی میده درصد ها رو مشخص میکنه و نمودار پیشرفت نسبت به آزمون قبلیو رسم میکنه و حتی برنامه آزمون هم برات تعریف میکنه نرم افزار خوبیه سوالات کنکورها گزینه دو و تالیفی هم داره در ضمن امکان چاپ هم داره
تلفن شرکت راهبردهای دانش : 02166903480
یاحق
only4you_mehr
08-05-2009, 12:06
چه ادبیات امروز سخت بود ؟ :(
من 50 درصد زدم
rosenegarin13
08-05-2009, 12:23
من 50 درصد زدم
08-05-2009, 12:35
من سنجش شرکت کردم و پشیمونم. پاسخ نامش پر غلطه
majid.khaledi
08-05-2009, 12:36
من 50 درصد زدم
تایید من 60
سنجش یا قلم؟؟
مسخره بود ازمون امروز..!!
تایید میشه!!
pesarebaba2006
08-05-2009, 12:49
3 نوع ، این که عین متن کتابه!!!!!!!
اشتباه میکنی عزیزم. 3 تا مخصوص همه ی یوکاریوت هاست . RNA پلی مراز پروکاریوتی هم درون کلروپلاست و میتوکندری وجود داره. فراموش که نکردی ؟!؟! این دو اندامک ، زمانی پروکاریوت بودند.:10:
pesarebaba2006
08-05-2009, 12:50
مهرداد عکستو دیدم تو مجله . راستی تو که اسمت مهرداد نیست!! چرا من 1 ساله دارم بهت میگم مهرداد ؟!؟!؟!
mohsen_sir
08-05-2009, 12:54
رياضيات سخت بودش دينيش داغون مزخرف بود.از بدترين سوالاي آزادم بدتر بود....
اه اه ... اشتباه کردیم سنجش شرکت کردیم..ریاضیش پر غلط فیزیکش همینطور شیمیش همینطور...
واقعا دیگه پاسخنامش خیلی مضحکانه بود.... داشتم چک میکردم مرده بودم از خنده .... معلوم نیست اینارو کی مینویسه .!
من 50 درصد زدم
از 235 سوال کلا 5-6 تا سوال پاسخ نامه غلطه! که البته غلطش هم تابلوئه! اما معمولا قبل از نتیجه این ایراد ها رو تصحیح می کنند همیشه!
رياضيات سخت بودش دينيش داغون مزخرف بود.از بدترين سوالاي آزادم بدتر بود....
تاید میشه! اما دینی اش به نظر من از قلم چی بهتر بود! با این که قلم چی دینیش سخت تره و فقط به ظاهر به کنکور نزدیک تره ولی من تصور می کنم دینی سنجش با این حال بهتر بود! چون قلم چی دینی رو به حالت حفظ کردنی عجیب و سخت و مسخره تبدیل کرده با اینکه قیافه ی تست های کنکور 2 سال اخیر رو پیدا کرده ولی تماما مفهوم و استدلا از ان حذف شده! ای فقط نظر من بود
saeed_h1369
08-05-2009, 13:43
اه اه ... اشتباه کردیم سنجش شرکت کردیم..ریاضیش پر غلط فیزیکش همینطور شیمیش همینطور...
واقعا دیگه پاسخنامش خیلی مضحکانه بود.... داشتم چک میکردم مرده بودم از خنده .... معلوم نیست اینارو کی مینویسه .! حالا اینقدم که شما میگین غلط نداشتا من خودم میبینم غلطارو اما چند روز دیگه خودشون تصحیحش میکنن
اینکه سنجش اصلا وقت نمیزاره رو کاراش و خیلی بی دقت کارارو انجام میده درست اما من راضی بودم چون جامعه اماریش خیلی بالاس
hermione
08-05-2009, 13:54
سلام دوستان یه سوالی داشتم من یه دوستی دارم که تهران زندگی میکنه چجوری میتونم شمارنده کانونشو بدست بیارم ( سوم ریاضی )
pesarebaba2006
08-05-2009, 14:07
سلام دوستان یه سوالی داشتم من یه دوستی دارم که تهران زندگی میکنه چجوری میتونم شمارنده کانونشو بدست بیارم ( سوم ریاضی )
به سختی :
1-سریعا اینترنت رو قطع میکنی.
2-میری به طرف گوشی تلفنو
3-گوشی رو بر میداری.
4-زنگ میزنی به دوستت و شمارنده اش رو ازش میپرسی ... :46:
rambo_1386
08-05-2009, 14:42
به سختی :
2-میری به طرف گوشی تلفنو
3-گوشی رو بر میداری.
دوست عزیز بجز این راه سخت راه دیگه ای هم هست آخه خیلی دلم میخواد کارنامه یکی از دوستامو ببینم البته بدون اجازه دوستم:31:
MaaRyaaMi
08-05-2009, 14:45
آزمون سنجش چطور بود؟؟
از آزمون قبلی مضخرفتر بود ؟؟!
pesarebaba2006
08-05-2009, 14:56
دوست عزیز بجز این راه سخت راه دیگه ای هم هست آخه خیلی دلم میخواد کارنامه یکی از دوستامو ببینم البته بدون اجازه دوستم:31:
دیگه تنها راه اینه که یه بار از رو پاسخنامش شمارشو ببینی :41:
rosenegarin13
08-05-2009, 15:05
آزمون سنجش چطور بود؟؟
از آزمون قبلی مضخرفتر بود ؟؟!
هر روز گندتر از دیروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته درستش اینه که بگیم هر دفعه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی زیاد بد هم نبود از دفه ی پیش( حداقل به نظر من) آبکی تر بود سوالاش
این سنجش اگه جامعه آماریش نبود فکر نکنم کسی شرکت میکرد
موفق باشید
majid.khaledi
08-05-2009, 16:07
هر روز گندتر از دیروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته درستش اینه که بگیم هر دفعه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی زیاد بد هم نبود از دفه ی پیش( حداقل به نظر من) آبکی تر بود سوالاش
این سنجش اگه جامعه آماریش نبود فکر نکنم کسی شرکت میکرد
موفق باشید
من خودم اول سال همه رو تشویق میکردم سنجش بنویسن
ام حالا....:2:
خیلی بی مسئولیت شده نسبت به ازموناش
هیچ می دونستید سنجش ترازاش ثابته!!:18::18:
یعنی مثلا واسه عربی یه تراز تعریف کرده که تو هر ازمون مثلا 50 بزنی چه اسون باشه سوالا چه سخت
یه تراز به همشون میده !!:13:
در این که سوالات و جواب های سنجش مزخرف هست شکی نیست ... اما همان طور که دوستان گفتند بالاترین جامعه آماری و چیزی در حد کنکور را داره ...
pesarebaba2006
08-05-2009, 16:31
دوستان آزمون های جامع سنجش رو نمیشه از یکجا دانلود کرد ؟!؟!
rosenegarin13
08-05-2009, 16:34
یعنی مثلا واسه عربی یه تراز تعریف کرده که تو هر ازمون مثلا 50 بزنی چه اسون باشه سوالا چه سخت
یه تراز به همشون میده !.gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ؟چه .............این دیگه تراز نیس اسمش که....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid.khaledi
08-05-2009, 16:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ؟چه .............این دیگه تراز نیس اسمش که....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله میتونید برید کارنامه های ازموناشو چک کنید !!
تراز دینی همیشه پایینه
تراز عربی بالاست
ریاضی بالاست!
ازمون قبلی میانگین رو با تراز مقایسه کنید ..همه چی دستتون میاد
John Doe
08-05-2009, 17:02
دوستان آزمون های جامع سنجش رو نمیشه از یکجا دانلود کرد ؟!؟!
اگه بشه هم ارزش نداره وقتتو واسش هدر بدی.دریغ از یه سوال قشنگ ...همون جامعه اماریش مهمه فقط
mohsen_blid
08-05-2009, 17:07
دوستان یک سوال مهم دارم در زیست پیش( بیشتر بدانید ها) حذف است یا خیر؟
اههههههههههههههه ××!!
بابا این دیگه یعنی چی ؟ چه مسخرست !! چرا اینجورین اینا !! حالا ما هیچ جواب خدا رو چجوری میخوان بدن !!
بابا این پول هایی که میخورند اگه اینجوری باشه حقا حرامه و حتی شرعا !
واقعا تاسف باره ... 100 رحمت به کانون ... واقعا حلالشون باشه نونی که میخورند.. حداقل هر چی که باشه سوالاش پاسخنامش مضخرف نیست..
در ضمن اینم بگم که دقیقا 9-10 سوال آزمون امروز سنجش درس ریاضیش رو با عدد گذاری میشد حل کرد.. . و این چیزیه که فقط و فقط تو آزاد رخ میده.. به نظر من عمدا این کار رو میکنن که فردا نگند سنجش سوال هایش شبیه کنکوره و کار بقیه رو کساد کنه ... نمیدونم ولا ..
سلام دوستان مهربوووووووووون!!!:دی
چه خبر؟!
خوبید؟
من بعد از مدتها یه امتحان جامع دادم!!!!
ولی یه چند تا سوال دارم !!!
نطرتون درباره سوال 16 چیه؟!!!
خودش تو پاسخنامه نوشته املای دناعت غلطه ولی گزینه 3 رو زده!!!!!!!!!!!!!!
یا سوال 196!
گفته در کدام مورد مشابه نیستند تو پاسخ نامه نوشته در این مورد مشابهند پس گزینه 3!!!!!!!!
می خوام بدونم همیشه انقدر غلط داره؟!!
بعد برای نتیجه این غلطا رو درست می کنند یا.....؟؟!!
John Doe
08-05-2009, 18:33
سلام دوستان مهربوووووووووون!!!:دی
چه خبر؟!
خوبید؟
من بعد از مدتها یه امتحان جامع دادم!!!!
ولی یه چند تا سوال دارم !!!
نطرتون درباره سوال 16 چیه؟!!!
خودش تو پاسخنامه نوشته املای دناعت غلطه ولی گزینه 3 رو زده!!!!!!!!!!!!!!
یا سوال 196!
گفته در کدام مورد مشابه نیستند تو پاسخ نامه نوشته در این مورد مشابهند پس گزینه 3!!!!!!!!
می خوام بدونم همیشه انقدر غلط داره؟!!
بعد برای نتیجه این غلطا رو درست می کنند یا.....؟؟!!
احتمال قریب به یقین.
ولی سوال تکواژ شمیریش چیرو رو یه تکواژ حساب کرده در حالی که از پی + رو تشکیل شده
only4you_mehr
08-05-2009, 19:36
مهرداد عکستو دیدم تو مجله . راستی تو که اسمت مهرداد نیست!! چرا من 1 ساله دارم بهت میگم مهرداد ؟!؟!؟!
چی کار کردی آزمونو ؟:دی
تو خونه بم میگن مهرداد :پی
راستی این فصل قاچ ها سخته ؟
میشه تو 1 ساعت خوندش :دی
فردا امتحان ترم داریم هنوز نخوندمش
اصلا روز آزمون نمیتونم بخونم :دی
SAMAN-JEEZY
08-05-2009, 19:40
سلام بر دوستان عزیز.من امسال کنکور دارم!!! رشتمم تجربیه . داشتم صفحات قبل رو میخوندم به شخصیت جالبی به اسم اقای only4you_mehr برخوردم که واسم جالب بود . ایشون یک اعجوبه به تمام معنان. از خودم بگم که وضع درسیم نسبتا مرتبه! یعنی دارم فشار میارم که پزشکی قبول شم و با اقای کذا !(فوق الذکر) هم دانشگاهی شم . امروزم سنجش بود . منم دادم . خدارو شکر خوب دادم !(منظور بد نگیرین) .بعدشم بعضی از دوستان گفتن که ادبیاتش سخت بود!؟ ولی عجیبه که واسه من کشک بود. در کل امیدوارم این 1 ماهم بخونیم تا بعد کنکور ایشالا با قبولی تو دانشگاه خستگیمون درره . چون من خیلی خستم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soheilsmart
08-05-2009, 20:10
به به می بینم بچه ها مشغول خر زدن هسن!
ایشالا همتون یه جای خوب قبول شید:)
فک نکنید بیاید دانشگاه راحت میشید!:دی
حالا خودتون میاید میفهمید!:دی
در مورد سنجشم زیاد حرص نحورید!
ازموناش کلا اینطوریه!
Macushla
08-05-2009, 20:48
مبادا بگذاری درد و رنج یک فصل ، زیبایی و شادی تمام فصلهای دیگر را نابود کند!
زندگی را فقط با فصلهای دشوارش نبین ؛
در راههای سخت پایداری کن ، لحظه های بهتر بالاخره از راه میرسند .:11:
من امروز ساعت 9 بيدار شدم و براي ازمون يه كمي دير شده بود !!!!!
يه توصيه دوستانه به كنكوري ها : اين روزها ويتامين c بيشتر مصرف كنيد .
:8:پرتقال +:8: پرتغال + :8:پرتقال + :8:پرتغال +:8:پرتقال +:8: پرتغال :8:
star_mir
08-05-2009, 20:48
جامعه اماری جامعه اماری فکر کردین کی این جامعه اماری رو میسازه؟ نمیدونم این تفکر که سوالات سنجش شبیه کنکوره از کجا اومده --- اگر این سوالا تو کنکور ازاد داده بشه داد همه در میاد
saeed_h1369
08-05-2009, 21:05
جامعه اماری جامعه اماری فکر کردین کی این جامعه اماری رو میسازه؟ نمیدونم این تفکر که سوالات سنجش شبیه کنکوره از کجا اومده --- اگر این سوالا تو کنکور ازاد داده بشه داد همه در میاد
بابا بسه دیگه حالا آدمو نا امید میکنین مخصوصا مایی که رفتیم چرا دفترچه و اینا رو نمیگین خوب همین که ادم حس میکنه دفترچه هاش شبیه کنکور خیلی مهمه مخصوصا جاش اگه سوالاش آسونه برا همس بعدشم که رتبتو فهمیدی بین همه میبینی چند شدی خوب این خیلی بهتره همه جاس در ضمن کسایی هستن که هیچ آزمونی نمیدن اما آخرش میان جامع سنجشو میدن اینجوری خودتو با اونا هم مقایسه کردی من هرچی هم بود بین جامع سنجش و غیر جامع کانون سنجشو انتخاب میکردم
هم چنین چیزی نیست! بر چه اساسی میگی؟
بومی گزینی در کنکور 88 یکی از مواردی بود که از مدتها پیش در وزارت علوم و کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
با توجه به مشکلات بومی گزینی در سال 87 و اعتراضاتی که در کنکور این سال به وجود آمد، سازمان سنجش آموزش کشور طرحی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم کرد که این طرح در این شورا بررسی و تصمیمات نهایی برای اجرا در کنکور 88 اخذ شد.
دکتر بهرام عین اللهی معاون وزیر بهداشت در این زمینه گفت: در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به علت اختلاف بسیار زیاد نمرات هیچگاه بومی گزینی نداشته ایم و نمی توان این کار را عملی کرد.
وی در مورد وضعیت بومی گزینی در رشته های اصلی دانشگاه علوم پزشکی گفت: البته پذیرش به صورت ناحیه ای در کشور ما در چند سال گذشته انجام شده اما در رشته های پزشکی به دلیل مسئله اختلاف نمرات، بومی گزینی قابل اجرا نیست.
محمد مهدی زاهدی وزیر علوم نیز در این مورد گفت: تصمیمات نهایی اخذ شده و شنبه هفته آینده جزئیات این طرح که در کنکور 88 اجرا می شود رسما از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود تا اطلاع رسانی کافی در این زمینه شده باشد و داوطلبان کاملا از اجرای این مصوبه مطلع باشند.
راستی شنبه یعنی فردا!
hermione
08-05-2009, 22:47
به سختی :
2-میری به طرف گوشی تلفنو
3-گوشی رو بر میداری.
عجب کارمون خیلی سخت شد !!!
کلاس درس مدارس ابتدایی پنجشنبه ها تعطیل می شود
:22:34:45
گفتم شاید به دلیل احساس عدم آمادگی برای کنکور تصمیم داشته باشید از ابتدا تجدید تحصیلات کنید خواستم مژدگانی بدم بهتون!!
mohsen_blid
09-05-2009, 08:42
دوستان یک سوال مهم دارم در زیست پیش( بیشتر بدانید ها) حذف است یا خیر؟
جواب من رو ندادید
MaaRyaaMi
09-05-2009, 10:44
بومی گزینی در کنکور 88 یکی از مواردی بود که از مدتها پیش در وزارت علوم و کمیسیون آموزش مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
با توجه به مشکلات بومی گزینی در سال 87 و اعتراضاتی که در کنکور این سال به وجود آمد، سازمان سنجش آموزش کشور طرحی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی تقدیم کرد که این طرح در این شورا بررسی و تصمیمات نهایی برای اجرا در کنکور 88 اخذ شد.
دکتر بهرام عین اللهی معاون وزیر بهداشت در این زمینه گفت: در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به علت اختلاف بسیار زیاد نمرات هیچگاه بومی گزینی نداشته ایم و نمی توان این کار را عملی کرد.
وی در مورد وضعیت بومی گزینی در رشته های اصلی دانشگاه علوم پزشکی گفت: البته پذیرش به صورت ناحیه ای در کشور ما در چند سال گذشته انجام شده اما در رشته های پزشکی به دلیل مسئله اختلاف نمرات، بومی گزینی قابل اجرا نیست.
محمد مهدی زاهدی وزیر علوم نیز در این مورد گفت: تصمیمات نهایی اخذ شده و شنبه هفته آینده جزئیات این طرح که در کنکور 88 اجرا می شود رسما از سوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می شود تا اطلاع رسانی کافی در این زمینه شده باشد و داوطلبان کاملا از اجرای این مصوبه مطلع باشند.
کد:
راستی شنبه یعنی فردا!
کلاس درس مدارس ابتدایی پنجشنبه ها تعطیل می شود
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](28).gif34:45
گفتم شاید به دلیل احساس عدم آمادگی برای کنکور تصمیم داشته باشید از ابتدا تجدید تحصیلات کنید خواستم مژدگانی بدم بهتون!!
ممنون ولیی جاش اینجا نیس !!!
اخبار کنکورو باید تو تاپیک مربوط به خودش بزارین!
Rainy eye
09-05-2009, 11:32
اشتباه میکنی عزیزم. 3 تا مخصوص همه ی یوکاریوت هاست . RNA پلی مراز پروکاریوتی هم درون کلروپلاست و میتوکندری وجود داره. فراموش که نکردی ؟!؟! این دو اندامک ، زمانی پروکاریوت بودند.
راس میگی؟!!؟ آخرش چی شد؟! یعنی چندتا دارن؟!
SAMAN-JEEZY
09-05-2009, 11:44
جواب من رو ندادید
بله حذفه . یعنی تا حالا ازشون سوال نیومده و خیلی بعیده که از این به بعدم ازشون سوال بیاد. ولی فعالیتارو حتما حتما بخون چون پر نکتس:20:
SAMAN-JEEZY
09-05-2009, 11:46
جواب این سوال بستگی به محل طرحش داره! یعنی اگه تو ازاد که بویی از مفهوم نبرده جواب میشه 3 تا (که متن کتابه) ولی اگه تو سراسری بیاد میشه 4تا چون rna پلیمراز پروکاریوتیم هست که تو میتوکندری و کلروپلاسته
shabeashegha
09-05-2009, 12:01
جواب من رو ندادید
بیشتر بدانید توی کنکور نمیاد. ولی فعالیت و خود آزمایی و در اصل هر چیزی غیر بیشتر بدانید میاد
4تا. چون همانند سازی و رونویسی وترجمه هسته یوکاریوت وکلروپلاست و میتوکندری از هم جداست وضمنا منشا میتوکندری و کلروپلاست هم پروکاریوتها هستن.
مثلا تقسیم کلروپلاست و میتوکندری عینا شبیه پروکاریوتهاست (تقسیم دوتایی)
mahmud.k
09-05-2009, 12:04
...........
راستی شنبه یعنی فردا!
حدود 35 درصد
40/100 *60/100 +50/100 *20/100
تو دانش گاه های خوب و تا44 درصد تو دانشگاه های متوسط و ضعیف به ما می ماسه هنوز کمه ولی بهتر از 12 درصد پارساله
faraz-hacker
09-05-2009, 12:12
نشد دیگه باقی مانده رزمندگان رو 50 50 کردن برید ببینید.بهتر برای ما تهرانی ها:دی
faraz-hacker
09-05-2009, 12:13
ين تغييرات آزمون سراسري سال 1388 اعلام شد
19/02/88 تاريخ درج خبر
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان ثبتنام كننده در آزمون سراسري سال 1388 ميرساند، از آنجائيكه پذيرش دانشجو در رشتههاي دانشگاهي در دورههاي روزانه باتوجه به ماهيت و گسترش رشتهها در سطح كشور به روش گزينش بومي (استان، ناحيهاي، قطبي) و كشوري صورت ميگيرد، آخرين تغييرات بومي گزيني در آزمون سراسري سال 1388 براساس مصوبه كميته منتخب شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ 15/2/88 در 13 عنوان رشته به شرح ذيل اعلام ميگردد.
براساس اين مصوبه مقرر گرديد در رشتههاي: مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي عمران، مهندسي معماري، مهندسي صنايع (در گروه آزمايشي رياضي و فني)، پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي (در گروه آزمايشي علوم تجربي)، حقوق، روانشناسي و حسابداري (در گروه آزمايشي علوم انساني)، پذيرش بومي پس از كسر سهميه ايثارگران (40 درصد) به صورت (60 درصد) گزينش بومي و (40 درصد) گزينش آزاد صورت گيرد. لازم به ذكر است در صورت عدم تكميل ظرفيت اختصاصي به سهميه ايثارگران، باقي مانده ظرفيت به صورت 50 درصد گزينش بومي و 50 درصد گزينش آزاد به پذيرش داوطلبان اختصاص خواهد يافت. گزينش بومي رشتههاي فوقالذكر شامل كليه گرايشهاي مربوطه ميباشد.
گزينش در ساير رشتههاي آزمون سراسري براساس مصوبات دويست و سيزدهمين جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ 11/2/69 و كميته مطالعه و برنامهريزي كنكور بوده و پذيرش بومي پس از كسر سهميه ايثارگران (40 درصد) به صورت 80 درصد بومي و 20 درصد آزاد صورت خواهد پذيرفت. در صورتيكه ظرفيت اختصاصي به سهميه ايثارگران تكميل نگردد، باقيمانده ظرفيت به صورت بومي جهت پذيرش داوطلبان اختصاص خواهد يافت.
بديهي است تمامي قوانين و مصوبات آزمون سراسري شامل سهميهها و شرايط و ضوابط كه در دفترچه آزمون (شماره 1) درج گرديده است به قوت خود باقي است و جزئيات روش پذيرش دانشجو در آزمون سراسري سال 1388 با شرح كامل در دفترچه (شماره 2) به اطلاع داوطلبان عزيز خواهد رسيد.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
Mr_Hamid_Media
09-05-2009, 12:20
يك سؤال, شبانه فردوسي مشهد چه رتبه اي ميخواد.رشته هاي مكانيك و برق و عمران و ...
خدایا خودت عاقبت مارو بخیر کن هر سال یه طرحی میدن و میرن این وسط جوونای مملکت شدن موش آزمایشگاهی
مقرر شد كه پذيرش بومي كنكور 88 در 13 رشته مطلوب دانشگاهي، پس از كسر سهميه 40 درصدي ايثارگران به صورت 60 درصد گزينش بومي و40 درصد گزينش آزاد صورت گيرد.
:2::2::2::2::2::2::2::2:
شورشو درآوردن! تازه مثلا کردن مثل سال 86 البت
راستی این ایثارگران شامل بسیج فعال که نیست؟ هست؟
چون تو دانشگاه آزاد بسیج فعال هم ایثارگر حساب میشه و 40 دزصد سهمیه داره!
انقلاب فرهنگی خیلی امسال تلاش می کرد اینو تو سراسری هم اعمال کنه! کسی خبری نداره؟ موفق که نشدن؟:18::13:
يك سؤال, شبانه فردوسي مشهد چه رتبه اي ميخواد.رشته هاي مكانيك و برق و عمران و ...
برای برق و میکانیک و... حداکثرش باید 2500باشی
ولی کلا از فکر فردوسی در بیا . دانشکده فنی اش حتی سطح اش از تبریز و دانشگاه مازندران پایین تر
برای شهری مثل مشهد با این بزرگی یک هچنین دانشگاهی یک فاجعه است. اون طور که میگن استاداش همه بی سوادن.(البته استادای دانشکده فنی ولی تا دلت بخواهد دانشکده ریاضیاتش استاد طراز اول کشوری خیلی زیاد داره.)
به هر حال از ما گفتن بود:10:
majid.khaledi
09-05-2009, 12:57
هم چنین چیزی نیست! بر چه اساسی میگی؟
می تونی بری بپرسی
کارنامه هاش رو چک کنی
تازه مهندس همت یار هم همینو پارسال گفت من باور نکردم ولی...:41:
انقلاب فرهنگی خیلی امسال تلاش می کرد اینو تو سراسری هم اعمال کنه! کسی خبری نداره؟ موفق که نشدن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
دیگه حالم داره بهم می خوره از این....!!
darklord_8
09-05-2009, 13:12
سلام.آزمون سنجش افتضاح بود!
اینم میزارم یکم بخندین!
majid.khaledi
09-05-2009, 13:24
اینم میزارم یکم بخندین!
کنکور هم شده منبع کسب درامد واسه بعضی ها!!
سوء استفاده از شرایط کنکوری های بیچاره...:13:
Rainy eye
09-05-2009, 14:06
کنکور هم شده منبع کسب درامد واسه بعضی ها!!
سوء استفاده از شرایط کنکوری های بیچاره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
ولی اینا واقعیه!!!!!!! بدون حل مسئله جوابشو بفهمی...فقط باید بدونی گزینه ها بر چه اساسی طراحی شدن!!!!!!!
جواب این سوال بستگی به محل طرحش داره! یعنی اگه تو ازاد که بویی از مفهوم نبرده جواب میشه 3 تا (که متن کتابه) ولی اگه تو سراسری بیاد میشه 4تا چون rna پلیمراز پروکاریوتیم هست که تو میتوکندری و کلروپلاسته
4تا. چون همانند سازی و رونویسی وترجمه هسته یوکاریوت وکلروپلاست و میتوکندری از هم جداست وضمنا منشا میتوکندری و کلروپلاست هم پروکاریوتها هستن.
مثلا تقسیم کلروپلاست و میتوکندری عینا شبیه پروکاریوتهاست (تقسیم دوتایی)
آخرش چی شد؟! 3تا یا 4تا؟! از کجا بفهمی منظور طراح چی بوده؟! اومدیمو تو آزاد طراح سوال جوگیر شد منظورش 4 تا بود!!!!یابرعکس...
darklord_8
09-05-2009, 14:21
ولی اینا واقعیه!!!!!!! بدون حل مسئله جوابشو بفهمی...فقط باید بدونی گزینه ها بر چه اساسی طراحی شدن!!!!!!!
منم واسه همین اسم ها رو مخدوش کردم که کسی باور نکنه و بره سراغش.شما خودت بگو چقدر طوی میکشه تا یه سوال رو بخونی؟ حالا میخوای تو 3 ثانیه حلش کنی؟ به جز اون شما تو یه سوال ریاضی که گزینه هاش 1 2 3 و 4 چجوری جوابو پیدا میکنی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.